PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2009

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38

Toranj_mhg
26-07-2009, 14:15
من در حالی که هیچ مشکلی نداشتم یه پچی که ظاهرا ورژن 1.2 هست رو یه نفر بهم داد منم همین جوری setup کردم، حالا تو بازی نمیره ... البته می دونم باید از کرک مخصوصش استفاده کنم اما با توجه به اینترنت دیال آپ این کار مقدور نیست حالا می خوام ببینم میشه این پچ رو یه جوری uninstall کرد؟؟ و مثل حالت اول کرد؟؟ یا باید کل بازی unistall کنم و دوباره نصب کنم؟

راستی یه سوال قدیمی و احتمالا تکراری این حقوقا توی BAL معلوم نشده به چه دردی می خوره؟!

ICEBOYS
26-07-2009, 15:54
سلام

من هرچی تو صفحات قبل گشتم OPTION فایل جدیدی که آخرین نقل و انتقالات تیم ها توش انجام شده باشه را پیدا نکردم

لطفا اگر از دوستان داره لطف کنه بزاره خیلی ممنون

farmanfarma
26-07-2009, 16:48
كسي جواب اين سوالو نميدونه؟
من چندصفحه از اين 872 صفحه رو خوندم ولي جوابمو پيدا نكردم
در قسمت Become a Legend

اين پولي كه در مياري به چه درد ميخوره؟ ميشه خرج كرد؟

Spaniuly
26-07-2009, 17:49
امروز رو سيستم يكي از دوستام ليگ برتر 78-88 نصب كردم كه به گفته شركت عرضه دهنده استقلال و پيروزي و تمام تيمهاي ليگ برتر ايران را داره.اما بعد از نصب فقط ما منوهاي فارسي رو ديديم و حتي تيم ملي ايران هم اسم بازيكنانش اشتباهه .
لطفا اگه مشه راهنمايي كنين براي اين مشكل

شايد درست نصب نشده البته من متنفر هستم از بازي هايي كه به اين شكل ويرايش ميشن بازي فقط اوريجينال

لطفا پچی که اسم و پرچم تیمها (مخصوصا لیگ انگلیس) رو بذارید.
ممنون

دوست عزيز اين رو بگم كه اصلاح بازي بسيار راحت هست كافيه فايل ها رو در اختيار داشته باشي. من خودم اين كار رو براي كل بازي انجام دادم فايل هاي لباس لوگو و اسامي واقعي رو از سايت هاي مختلف جمع آوري كردم و در مجموعه اي كه اسمش رو گذاشتم پچ Krauser گذاشتم توي همين تاپيك آخرين باري هم كه تكرار شد 3 روز پيش بود كه اين پست زير رو زدم به اين پست مراجعه كني مي توني پچ Krauser رو دانلود كني پست زير كامل هست و بخوني كاملا متوجه ميشي كه باس چيكار كني

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من در حالی که هیچ مشکلی نداشتم یه پچی که ظاهرا ورژن 1.2 هست رو یه نفر بهم داد منم همین جوری setup کردم، حالا تو بازی نمیره ... البته می دونم باید از کرک مخصوصش استفاده کنم اما با توجه به اینترنت دیال آپ این کار مقدور نیست حالا می خوام ببینم میشه این پچ رو یه جوری uninstall کرد؟؟ و مثل حالت اول کرد؟؟ یا باید کل بازی unistall کنم و دوباره نصب کنم؟

راستی یه سوال قدیمی و احتمالا تکراری این حقوقا توی BAL معلوم نشده به چه دردی می خوره؟!

پچ مگه حالت نصبي داشت؟ معمولا پچ هاي PES با كيت سرور هستند مثل پچي كه من درست كردم و كافيه پوشه كيت سرور رو از توي مسير نصب بازي حذف كني ديگه اثر پچ بي اثر ميشه ولي من تا حالا پچي نديدم كه نصبي باشه و به بازي وصله بشه يه امتحاني بكن ببين با حذف كردنپوشه كيت سرور بي اثر ميشه يا نه يا مثلا برو داخل پوشه گزينه setup رو بزن Uninstall كن كيت سرور رو. جواب سوال دومت رو دوست ديگه هم پرسيدي همين پايين تر جواب دادم مي توني اونجا بخوني پاسخ سوالت رو دوست خوب

سلام

من هرچی تو صفحات قبل گشتم OPTION فایل جدیدی که آخرین نقل و انتقالات تیم ها توش انجام شده باشه را پیدا نکردم

لطفا اگر از دوستان داره لطف کنه بزاره خیلی ممنون

خوب ديگه مشكل همينجاست كه صفحات قبل رو گشتي كافي بود همين صفحه آخر رو نگاه ميكردي پست قبليم گذاشتمش. بابا قربون حواس جمع:31: اليته همونطور كه عرض كردم توي پست قبليم نقل وانتقالات رسمي بايد با آخرين فايل cv0f انجام بشه و تغييرات تابستون امسال رو هم من دستي اعمال كردم شما اگه مي خواي از اين آپشن فايل استفاده كني باس cv0f آخري رو كه مال ماه مارس هست رو بگيري.

كسي جواب اين سوالو نميدونه؟
من چندصفحه از اين 872 صفحه رو خوندم ولي جوابمو پيدا نكردم
در قسمت Become a Legend

اين پولي كه در مياري به چه درد ميخوره؟ ميشه خرج كرد؟

دوست عزيز و همين طور ترنج خان اين پول اولا يه حالت دلخوشي داره و تاثيري روي سينگل پلير شما نداره تاثيرش در حالت آنلاين هست. البته دقيقا نمي دونم تاثيرش چيه فقط يه مسئله مهمي هست شما توي هر بازي كه خوب مي درخشي بازي بعدي مطمئنا قيمت شما افزايش پيدا مي كنه عين واقعيت چي باعث ميشه كه يه بازيكن قيمتش بره بالا؟ بازي خوبش پس يه پارامتر هست براي نشون دادن عيني اين مسئله كه شما با ارائه بازي خوب سير صعودي پيشرفت رو داري طي مي كني. اما حسن ديگه اين پول اينه: شما هر چقدر هم توي فصل اول يا دوم و حتي سوم حضورت فصل رويايي بگذروني نمي توني توپ طلاي جهان يا اروپا رو از آن خودت بكني چون قيمتت زير 4000 هست وقتي قيمتت به بالاتر از 4000 ميرسه گذروندن يك فصل رويايي براي بدست آوردن هر دو مقام بهترين بازيكني اروپا و جهان كفايت ميكنه. ديگه بعدش هر فصل مي توني با كسب آقاي گلي و بهترين بازيكني و بهترين پاسور توي كاپ هاي مختلف مي توني بهترين بازيكن جهان و اروپا بشي و طي مراسم خاص توپ هاي طلايي رو بگيري از روساي فدراسيون فوتبال.

موفق و پيروز و سربلند و از همه مهمتر گيمر باشيد

composer_kuchulu
26-07-2009, 18:28
كدوم پچ؟

این پچ مال خود شما قسمت دوم و سومش مثل اینکه فایلهاش مخدوش هست:

دانلود پچ Krauser با حجم 24 مگ (حجم تقريبي هر پارت 8 مگ)

کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اتمام نصب پچ فوق به مسير Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver بريد و فايل setup رو اجرا كنيد و روي دكمه install كليك كنيد تا كيت سرور نصب شود

این پچ پایینی هم پوشه ی download رو در پوشه konami نمی بینم آیا باید اونو ایجاد کنم؟
دانلود فايل cv0f.img با حجم تقريبي 32 مگ

فايل را از حالت زيپ درآورده و در اين مسير كپي كنيد
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download

کد:

Spaniuly
26-07-2009, 19:09
چند روز پيش داشتم بين img فايل هاي بازي گشت مي زدم كه مثلا ببين فايل هاي گزارش چي هستند بعد ديدم فايل هاي زير فايل هاي img ي هستند كه حاوي گزارش هستند:

rs0e_e فايل گزارش انگليسي (گزارشگر : جان چمپيون)
rs0e_f فايل گزارش فرانسوي
rs0e_g فايل گزارش آلماني
rs0e_i فايل گزارش ايتاليايي
rs0e_s فايل گزارش اسپانيولي

اگه به انتهاي اسم فايل ها دقت كنيد حرف اول زبان گزارش هست با خودم فكر كردم فايلي براي گزارش ژاپني اگه بخواد باشه پس بايد اسمش باشه : rs0e_j اومدم اين اسم رو توي گوگل سرچ كردم و يك فروم پيدا كردم كه توش اين فايل رو گذاشته بود واسه دانلود و همونطور كه انتظار داشتم گزارش ژاپني رو به بازي اضافه مي كرد اين فايل. البته حجمش 1 گيگ بود و بابام در اومد تا امروز كار دانلودش به اتمام رسيد پارت 1 رو هم مجبور شدم 2 بار دانلود كنم دفعه اول خراب شد دانلود. گفتم واسه علاقمندان به لينك هاي دانلود رو بزارم تا طرفداراي قديمي و وينيگ الون هاي قديمي با شنيدن گزارش ژاپني ياد قديما رو بكنن:

بعد اينكه فايل ها رو دانلود كرديد حتما بايد با برنامه 7zip فايل رو اكستراكت كنيد. من با وينرار امتحان كردم نشد. بعد اينكه فايل رو اكستراكت كرديد به مسير نصب بازي بريد بعد وارد پوشه img بشين و به ابتداي فايل rs0e_e يه # اضافه كنيد كه ناشناس بشه (حالا يا يه اسم ديگه بزاريد rename كنيد كلا) و فايل rs0e_j رو كپي كنيد توي پوشه img نيازي هم نيست تغيير نام بديد. ملاحضه مي كنيد كه بازي گزارش ژاپني مي شه. موفق باشيد رفقا

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما دوستي كه فرمودند فايل هاي پچ krauser مخدوشه بايد بگم كه نخير تست كردم همين الان صحيح و سالم هستند هر 3 پارت.

اون مسير وجود داره اما توي مسير فولدري هست كه هيدن هست شما كافيه اين مسير رو كپي پيست كنيد توي آدرس بار ويندوز اكسپلورر تا مستقيم وارد اون مسير بشه و توي اون پوشه بره

Toranj_mhg
26-07-2009, 19:16
پچ مگه حالت نصبي داشت؟ معمولا پچ هاي PES با كيت سرور هستند مثل پچي كه من درست كردم و كافيه پوشه كيت سرور رو از توي مسير نصب بازي حذف كني ديگه اثر پچ بي اثر ميشه ولي من تا حالا پچي نديدم كه نصبي باشه و به بازي وصله بشه يه امتحاني بكن ببين با حذف كردنپوشه كيت سرور بي اثر ميشه يا نه يا مثلا برو داخل پوشه گزينه setup رو بزن Uninstall كن كيت سرور رو. جواب سوال دومت رو دوست ديگه هم پرسيدي همين پايين تر جواب دادم مي توني اونجا بخوني پاسخ سوالت رو دوست خوب

خوب ديگه مشكل همينجاست كه صفحات قبل رو گشتي كافي بود همين صفحه آخر رو نگاه ميكردي پست قبليم گذاشتمش. بابا قربون حواس جمع:31: اليته همونطور كه عرض كردم توي پست قبليم نقل وانتقالات رسمي بايد با آخرين فايل cv0f انجام بشه و تغييرات تابستون امسال رو هم من دستي اعمال كردم شما اگه مي خواي از اين آپشن فايل استفاده كني باس cv0f آخري رو كه مال ماه مارس هست رو بگيري.

دوست عزيز و همين طور ترنج خان اين پول اولا يه ...

اولا ممنون از جوابتون
دوما آره به خدا setup داشت ،بک گراند ستاپشم عین بک گراند ستاپ اصلی بازی است! ضمنا از اون پچای کیت سروری، قبلا پچ برگروم(Burgrum )رو نصب کردم خیلی هم راضی بودم و هستم! ولی این پچ ربطی به کیت سرور نداره!!
سوما: شما چه اصراری داری همیشه بنده رو با لقب خان صدا کنی در حالی که بنده به هیچ وجه جز خوانین نیستم!!:13:و از هر چی امیر خان و ناصر خان و حمید خان و ... تنفر ذاتی دارم!:21:

cescjoon
26-07-2009, 21:01
کسی می تونه یه kitserver بزاره من برای نسخه دست نخورده PES2009 می خوام

با تشکر

L.A.MESSI
26-07-2009, 21:13

سلام دوست عزیز متاسفانه باید بازی رو unistall کنی بعد دوباره بریزی و اگرم میخوای پچ بریزی بعد از نصب کرک اون پچو بریز بعد پچو نصب کن.:31:

با سلام
آقا من میخوام به صورت دستی نقل و انتقالات این چند وقت اخیر رو انجام بدم. اما غیر از انتقال رونالدو و کاکا به رئال دیگه بقیه نقل و انتقالات مهم رو نمی دونم. در ضمن شماره جدید بازکنان رو هم نمی دونم مثل شماره جدید کاکا و رونالدو توی رئال.
اگه میشه یکی یه لیست از جدیدترین نقل و انتقالات مهم و شماره جدید بازکنان ها رو توی تیم جدیدشون رو اینجا بنویسه. (فقط اونا که مهمن)
لحظه شماری تا PES2010..............
شمارها

Real Madrid
ronaldo 9
kaka 8
benzema 19

FCB BARCELONA
ibrahimovich 9
maxwell 21

Man unt
owen 7

توجه توجه:
در BAL پول به هیچ دردی نمیخورد.

Spaniuly
26-07-2009, 22:02
اولا ممنون از جوابتون
دوما آره به خدا setup داشت ،بک گراند ستاپشم عین بک گراند ستاپ اصلی بازی است! ضمنا از اون پچای کیت سروری، قبلا پچ برگروم(Burgrum )رو نصب کردم خیلی هم راضی بودم و هستم! ولی این پچ ربطی به کیت سرور نداره!!
سوما: شما چه اصراری داری همیشه بنده رو با لقب خان صدا کنی در حالی که بنده به هیچ وجه جز خوانین نیستم!!:13:و از هر چی امیر خان و ناصر خان و حمید خان و ... تنفر ذاتی دارم!:21:

اوكي پس با اين حساب بايد بشه از توي Add remove پاكش كرد. به هر حال راه حل ديگه شايد اين باشه كه سيو ها رو برداري بازي رو يه بار پاك كني دوباره نصب كني البته مي دونم همچين راه حل بزرگي هم نيست مطمئنم خودتم مي دونستي اينو به هر حال من تا حالا برخورد نكردم با پچهاي نصبي كه با كيت سرور هم نباشه احتمالا روي img هاي اصلي بازي تاثير مي ذاره واسه همين به كيت سرور ربط نداره اگه اينطور باشه حتما بايد دوباره نصب كني.

راستي من آرمين هستم شما اسمتون ؟ من اسم شما رو نميدونم واسه همين ترنج خان صدات مي كنم از اينكه ناراحتت كردم عذر مي خوام اتفاقا خان كه خيلي خوبه

hobgoblin
27-07-2009, 06:55
راستي قول داده بودم امروز آپلود كنم آپشن فايل مخصوص براي ترانسفرها رو اين آپشن فايل قابل استفاده براي كساني هست كه توي بازيشون هيچ تغييري ايجاد نشده و درست مثل آپشن فايل پيش فرض خود بازي هست با اين تفاوت كه اسامي Fake همگي اصلاح شده هستند و ترانسفر هاي جديد اعمال شدند البته براي استفاده از اين بايد آخرين آپديت cv0f رو داشته باشد

آقا دستت درد نكنه

من اين آپشن فايلتو ريختم ولي موقع ورود به بازي ارور مي ده

ميگه ورژن يه چيزي عوض شده و به سيو ديتا ها دسترسي نداري يا يه همچين چيزي

farryad
27-07-2009, 11:06
دوست عزيز اين رو بگم كه اصلاح بازي بسيار راحت هست كافيه فايل ها رو در اختيار داشته باشي. من خودم اين كار رو براي كل بازي انجام دادم فايل هاي لباس لوگو و اسامي واقعي رو از سايت هاي مختلف جمع آوري كردم و در مجموعه اي كه اسمش رو گذاشتم پچ Krauser گذاشتم توي همين تاپيك آخرين باري هم كه تكرار شد 3 روز پيش بود كه اين پست زير رو زدم به اين پست مراجعه كني مي توني پچ Krauser رو دانلود كني پست زير كامل هست و بخوني كاملا متوجه ميشي كه باس چيكار كني

ممنون دوست عزیز من پچ شما رو دانلود کردم امایه سوال :
پچ رو کجا باید بریزم؟ تو محل نصب بازی؟

Spaniuly
27-07-2009, 11:25
آقا دستت درد نكنه

من اين آپشن فايلتو ريختم ولي موقع ورود به بازي ارور مي ده

ميگه ورژن يه چيزي عوض شده و به سيو ديتا ها دسترسي نداري يا يه همچين چيزي

آره ديگه بايد cv0f ماه مارس رو بريزي گفتم كه چون من فايل cv0f آخري رو دارم و هر اديت فايلي كه بسازم متناسب با اون هست. يا باس از خيرش بگذري يا هم cv0f ماه مارس رو دانلود كن از داخل بازي هم مي توني آپديت كني فايل زيپ شده رپيدشير رو هم مي توني دالود كني 5 - 6 صفحه قبل فكر كنم گذاشتم لينكش رو:

لينك cv0f March Update

از حالت زيپ درش بيار توي اين مسير كپي كن C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download

فقط اگه SHow Hidden Fiies فعال نيست يادت باشه فولدر Application Data مخفي هست بهترين كار اينه اون مسير رو كه گفتم كپي پيست كني توي آدرس بار ويندوز و اينتر بزني راست مي ره توي فولدري كه cv0f هست حجم اون كمه جديده رو كه دانلود كردي كپي كن روي قبليه بعد برو توي بازيت ميبيني تا ماه فروردين امسال بازيت آپديت ميشه تازه مي توني از اون اديت فايلي كه گذاشتم هم استفاده كني.

طوري طراحي كردم كه وقتي نصب مي كني توي محل نصب بازي اكستراكت ميشه در واقع كيت سرور حاوي كيت ها و لوگو ها رو ميريزه توي اين مسير بعد نصب بايد بري اينجا Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009 يا هر جايي كه بازي رو نصب كردي ببيني فولدر كيت سرورهست اونجا يا نه كلا پچ من رو هر جا اكستراكت كردي دستي هم مي توني كپي كني توي ريشه محل نصب بازي يعني مسيري كه بازي رو نصب كردي بعد ميري داخل پوشه كيت سرور و فايل setup رو مي زني و كيت سرور بازدن دكمه install فعال مي كني والسلام در ضمن حتما بايد از كركي كه آپلود كردم استفاده كني يعني 1.20

------------------------------------------------------------------------------------

خداييش توي هيچ تاپيك بازي ديگه اي اينقدر كاربرا خوب راهنمايي نميشن ها حيف چند ماه ديگه به هواي PES 2010 كم كم توي اين تاپيك باس كم پيدا بشيم راستي كسي هست از اين كه صفحه قبل گذاشتم استفاده كرده باشه؟

چند روز پيش داشتم بين img فايل هاي بازي گشت مي زدم كه مثلا ببين فايل هاي گزارش چي هستند بعد ديدم فايل هاي زير فايل هاي img ي هستند كه حاوي گزارش هستند:

rs0e_g فايل گزارش آلماني

اگه به انتهاي اسم فايل ها دقت كنيد حرف اول زبان گزارش هست با خودم فكر كردم فايلي براي گزارش ژاپني اگه بخواد باشه پس بايد اسمش باشه : rs0e_j اومدم اين اسم رو توي گوگل سرچ كردم و يك فروم پيدا كردم كه توش اين فايل رو گذاشته بود واسه دانلود و همونطور كه انتظار داشتم گزارش ژاپني رو به بازي اضافه مي كرد اين فايل. البته حجمش 1 گيگ بود و بابام در اومد تا امروز كار دانلودش به اتمام رسيد پارت 1 رو هم مجبور شدم 2 بار دانلود كنم دفعه اول خراب شد دانلود. گفتم واسه علاقمندان به لينك هاي دانلود رو بزارم تا طرفداراي قديمي و وينيگ الون هاي قديمي با شنيدن گزارش ژاپني ياد قديما رو بكنن:

بعد اينكه فايل ها رو دانلود كرديد حتما بايد با برنامه 7zip فايل رو اكستراكت كنيد. من با وينرار امتحان كردم نشد. بعد اينكه فايل رو اكستراكت كرديد به مسير نصب بازي بريد بعد وارد پوشه img بشين و به ابتداي فايل rs0e_e يه # اضافه كنيد كه ناشناس بشه (حالا يا يه اسم ديگه بزاريد rename كنيد كلا) و فايل rs0e_j رو كپي كنيد توي پوشه img نيازي هم نيست تغيير نام بديد. ملاحضه مي كنيد كه بازي گزارش ژاپني مي شه. موفق باشيد رفقا

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما دوستي كه فرمودند فايل هاي پچ krauser مخدوشه بايد بگم كه نخير تست كردم همين الان صحيح و سالم هستند هر 3 پارت.

اون مسير وجود داره اما توي مسير فولدري هست كه هيدن هست شما كافيه اين مسير رو كپي پيست كنيد توي آدرس بار ويندوز اكسپلورر تا مستقيم وارد اون مسير بشه و توي اون پوشه بره

الان بازي من رو كابيرا گزارشگر ژاپني گزارش مي كنه خيلي توپه

farryad
27-07-2009, 11:33

نگفتی جناب krauser پچ شمارو کجا بریزم؟
بعدشم کیت سرورهارو نصب کنم؟

Spaniuly
27-07-2009, 13:24
نگفتی جناب krauser پچ شمارو کجا بریزم؟
بعدشم کیت سرورهارو نصب کنم؟

چرا گفتم دوباره بخون پستم رو. در ضمن منظوروت رو از كيت سرور ها رو نفهميدم كيت سرور رو بايد فعال كني ديگه با زدن دكمه setup يه دونه كيت سرور هم كه بيشتر نيست. در ضمن پچ رو هر جا مي خواي بريز مهم اينه كه يه جا باشن وقتي اكستراكت كني يه پوشه به نام كيت سرور از توش استخراج ميشه همونطور كه توي پست قبل هم عرض كردم بايد توي مسير نصب بازي كپي كني بعد بري داخل پوشه كيت سرور setup بزني تا فعال بشه والسلام

farryad
27-07-2009, 20:41
چرا گفتم دوباره بخون پستم رو. در ضمن منظوروت رو از كيت سرور ها رو نفهميدم كيت سرور رو بايد فعال كني ديگه با زدن دكمه setup يه دونه كيت سرور هم كه بيشتر نيست. در ضمن پچ رو هر جا مي خواي بريز مهم اينه كه يه جا باشن وقتي اكستراكت كني يه پوشه به نام كيت سرور از توش استخراج ميشه همونطور كه توي پست قبل هم عرض كردم بايد توي مسير نصب بازي كپي كني بعد بري داخل پوشه كيت سرور setup بزني تا فعال بشه والسلام

من پچ شما رو نصب کردم بعد کرک رو ریختم بعد هم تو کیت سرور گزینه اینیستال رو زدم اما لو گوی تیمها و اسمشون عوض نشد!؟ فقط آرم بوندسلیگا اومد ولی تیماش همون تیمای هلندی بود.
اشکال از کجاست؟ من اشتباه نصب کردم؟
ممنون

composer_kuchulu
27-07-2009, 21:01
دوستان همچین مسیری رو اصلا پیدا نمی کنم:C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download

در آدرس بار هم که میریزیم و اینتر می کنم مینویسه can not find. اما اگه منظور همون پوشه کونامی معروف توی داکیومنت هست ،اونجا پوشه ای بنام download ندارم.با ایجاد پوشه ای به این نام و کپی فایل مورد نظر توی اون هم فایده ای نداشت.چکار باید کرد؟

Spaniuly
27-07-2009, 21:04
من پچ شما رو نصب کردم بعد کرک رو ریختم بعد هم تو کیت سرور گزینه اینیستال رو زدم اما لو گوی تیمها و اسمشون عوض نشد!؟ فقط آرم بوندسلیگا اومد ولی تیماش همون تیمای هلندی بود.
اشکال از کجاست؟ من اشتباه نصب کردم؟
ممنون

اديت فايل رو ريختي؟ march update رو ميگم

mohsensoft
27-07-2009, 21:55
ببخشید
زمان دقیق اومدن pes 2010 مشخص نیست؟
جایی نیست که بشه مشخصات و خصوصیاتش رو دید؟
قبلا فکر کنم یه تاپیکی بود
ممنون

Spaniuly
27-07-2009, 22:24
ببخشید
زمان دقیق اومدن pes 2010 مشخص نیست؟
جایی نیست که بشه مشخصات و خصوصیاتش رو دید؟
قبلا فکر کنم یه تاپیکی بود
ممنون

آره ديگه توي تالار اخبار رمز بازيها هست اينجا كه بازي هاي كامپيوتري هست بازي هايي كه منتشر نشدن توي تالار اخبار و رمز بازي ها قرار مي گيرن

farryad
28-07-2009, 02:37
اديت فايل رو ريختي؟ march update رو ميگم

نه نریختم!:31:
فک کنم مشکل از همینجاست

mohammad_87
28-07-2009, 12:34

rs0e_g فايل گزارش آلماني

سلام آرمين جان.خوبي؟بابا گردو خاك كردي يه تنه داري مشكل ملت رو حل مي كني(چرا كانديد نشدي برا رياست جمهوري:31:)ايول ايول داش آرمين رو ايول..:10:
گذشته از اينا آرمين جان اين فايل گزارش به يكي از اين زبونهاي درست حسابي كه گفتي بذار آخه ژاپني هم شد زبون؟همون وينيگها بستن برامون.اسپانيش هم ولش.اما اگه به ترتيب آلماني،ايتاليايي و فرانسه پيدا كردي يا خودت داري بذار كه بدجوري دنبالشم.ضمنا بي زحمت يه حجم هم جلوشون بنويس چون اين انگليسي برا من حدود 560 مگابايته!!منتظرت هستم مقسي پيشاپيش...
يا اگه دي وي دي خودت اينارو داشته نشوني شركت و كاورش رو بده پيداش كنم.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

دوستان همچین مسیری رو اصلا پیدا نمی کنم:C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download

در آدرس بار هم که میریزیم و اینتر می کنم مینویسه can not find. اما اگه منظور همون پوشه کونامی معروف توی داکیومنت هست ،اونجا پوشه ای بنام download ندارم.با ایجاد پوشه ای به این نام و کپی فایل مورد نظر توی اون هم فایده ای نداشت.چکار باید کرد؟
شما از منوي اصلي برو system setting و بعد download رو بزن.البته بايد كانكت باشي.اين براي دانلود آپديتهاي جديد كونامي در همين مسيره.بعد از حدود سي ثانيه كنسل كن.احتمال زياد اينجوري اين پوشه خودكار ساخته ميشه.

hobgoblin
28-07-2009, 12:59
داشتم پستاي قبلي رو نگاه مي كردم ديدم واقعا داداش krauser تو اين تاپيك خيلي زحمت كشيده و به بيشتر سوالا ايشونه كه جواب ميده

گفتم زدن دكمه تشكر كافي نيست

البته بچه هاي ديگه اي هم هستن كه نبايد زحمتاشونو ناديده گرفت ولي خوب ايشون واقعا از همه فعال تر بوده

همينجا كتبا از طرف همه pes بازا ازت تشكر مي كنم و اميدوارم هميشه همينجوري فعال و موفق باشي.

Ahmad hp
28-07-2009, 13:08
من پچ های بازی رو از Gamespot گرفتم .

ولی نصب که میکنم کار نمیکنه .

کمکم کنید .................................................. .....................................

lion_sun
28-07-2009, 13:58
سلام دوستان همون که میدونید بازیکنان زیادی تغییر تیم دادن و نقل و انتقالات حسابی داغه.
پکی نیومده که با دانلودش این انتقالات جدید ظاهر بشه؟!

mohammad_87
28-07-2009, 14:49

کمکم کنید .................................................. .....................................
شماره پچ و نوع مشكلت رو بگو.يعني موقع نصب ارور ميده يا بازي ارور ميده...

سلام دوستان همون که میدونید بازیکنان زیادی تغییر تیم دادن و نقل و انتقالات حسابی داغه.
اين اديت فايل رو krauser زحمتش رو كشيده كه هم اسامي درست نوشته شدن و هم آخرين نقل و انتقالات انجام شده.فقط بايد اين فايل cv0f دانلود كرده باشي اگه نداري سرچ كن تو همينجا هم لينكش هست هم محل قرارگيريش.

pedramh
28-07-2009, 15:10
سلام میشه بگین چرا اسم و پرچم و لباس بعضی از تیم ها تو سری PES اشتباه وارد می شن(مخصوصا تو لیگ انگلستان)
ممنون

Spaniuly
28-07-2009, 16:53

يه جورايي دلمون مي خواست تا بازي PES 2010 بياد كونامي تحت يه فايل cv0f جديد اين تغييرات رو اعمال كنه راستش من شخصا انگولك كردن و ترانسفر دستي و ايجاد اديت فايل دستكاري شده رو دوست ندارم حتي من اديت فايلي كه براي پچ krauser رست كرده بودم بسيار Fresh بود و دستكاري نشده بود تنها چيزي كه دستكاري شده بود اين بود كه جاي ليگ هلند با بوندس ليگا رو عوض كرده بودم كه كاش اين كار رو نمي كردم از اول ولي خوب گذشت. به هر حال عليرغم اينكه دستكاري اديت فايل رو دوست ندارم همونطور كه محمد جان لطف كردند و لينك اديت فايلي رو كه آماده كردم رو گذاشتن چند روز پيش تهيه كردم البته بايد بگم تغييرات دست و پا شكسته هستند مثلا شايد همه ترانسفر ها اعمال نشده يا شماره بازيكنان ترانسفر شده درست نيست اين كار رو هم تفنني انجام دادم... ولي جاي شما باشم خودم بيخيال اعمال ترانسفر هايي ميشم كه متعلق به سال آينده و فصل 2009 - 2010 هست عين اينه كه بخواي توي PES 6 ترانسفر هاي سال 2009 رو اعمال كني. اين بازي متعلق به 2009 هست و در سال 2009 رونالدو متعلق به منچستر هست. البته اينا پيشنهاد دوستانه هستند كه كسي مجبور نيست حتما رعايت كنه اينا نظر شخصي بنده بود. به نظر من ديدن رونالدو با پيراهن رئال توي بازي كنوني حداقل نصف لذت بازي PES 2010 رو از بين مي بره در اين مورد كه بخواي بازيكنان بزرگ ترانسفر شده رو توي لباس جديد ببيني. اگه الان رونالدو رو توي رئال ببيني با PES 2009 ارزش ديدن رونالدو يا بنزيما و ... توي رئال PES 2010 كم ميشه

سلام میشه بگین چرا اسم و پرچم و لباس بعضی از تیم ها تو سری PES اشتباه وارد می شن(مخصوصا تو لیگ انگلستان)
ممنون

به خاطر اينكه وقتي يك بازي كامپيوتري كه ژانر Real World داره مثل فوتبال و به زبان ساده ژانر بازي از روي يك واقعيت حقيقي موجود ساخته ميشه و در صورتي كه اين واقعيت در انحصاري كسي يا گروهي باشه بايد از اون شخص يا گروه جهت خلق سيموليش كسب اجازه رسمي بشه وقتي كونامي مياد تيم منچستر و بازيكنانش رو شبيه سازي مي كنه حتما بايد اجازه رسمي از باشگاه منچستر يونايتد رو بگيره به اين كسب اجازه اصطلاحا ميگن لايسنس. وقتي باشگاهي مثل چلسي به كونامي اين اجازه يا لايسنس رو نميده كونامي حق نداره از لوگو لباس يا نام رسمي چلسي توي بازي استفاده كنه. اين ضعف كونامي نيست شايد اين شبه براي كساني كه از جريان لايسنس بي خبر هستند اين تصور پيش بياد كه بگن ژاپنيا چقدر خنگ هستند كه نمي دونن اسم تيم چلسي چطوري نوشته ميشه يا بگن ژاپني ها تلفظ صحيح اسامي بازيكنان تيم ملي ايران رو بلد نيستن مياد غلط مي نويسن اسامي رو در واقع اين ها غلط محسوب نميشن اينها در اصطلاح اسامي Fake يا همون تقلبي هستند. كه به دليل فقدان اجازه نمي تونن اسامي اصلي و واقعي بنويسن. فقط PES نيست كه اين طور هست مثل توي GTA هم بنز هست ولي چون از كمپاني مرسدس بنز كسب اجازه نكردند اسم ماشين رو بنز نمي ذارن يه اسم تقلبي و موهومي مي ذارن واسش. توي PES 2009 هم همه چيز به صورت كامل لايسنس نشده و دليلش وجود گروه بازي سازي EA Sports هست كه با بازي فيفا از اول تونست لايسنس ها رو بگيري و اكثرا در انحصار خودش داشته باشه. البته ايتاليا و هلند شديدا كونامي رو حمايت مي كنن نمونه هايي از اين حمايت وجود ليگ هاي هلند و سري آ بصورت تمام لايسنس در بازي PES و لايسنس نبودن تيم ملي هلند و چند تا از تيم هاي سري آ و ب در فيفا 09 هست. حتي توي فيفا 08 هم هلند تيم مليش تقلبي بود.

دوست عزيز اين به خاطر اينه كه Installation بازي شما دستكاري شده و مسير نصب بازي تغيير پيدا كرده و به تبع اون توي Registery شما مسير بازي در جاي اشتباهي ايجاد ميشه و موقع نصب پچ Error مي ده چون وقتي مي خواي پچ رسمي نصب كني اتوماتيك مسير خاص خودش رو توي رجيستري جستجو مي كنه چون توي محل خودش پيدا نمي كنه فكر مي كنه اصا بازي نصب نيست در نتيجه نصب نا فرجام مي مونه. اما راهش چيه؟

1- بازي بخريد كه نصبش دستكاري نشده
2- راه حل ديگه اين بود كه سرچ مي زدي توي تاپيك تا ببيني كه خيلي از دوستان مشكل شما رو داشتند و جواب هم بهشون داده شده در نتيجه مجبور نبودي دوباره مطرح كني و از همون جواب استفاده مي كردي
3- حالا به هر دليلي سرچ رو نمي دونستي يا برات مقدور نبود بايد فايل زير رو دريافت كني:

Password:matin

اين فايل حاوي فايل هاي نصبي بازي منهاي فايل هاي داخل پوشه img هست بعد اينكه دانلود كردي اكستراكت مي كني فايل هاي img رو از توي DVD بازيت انتقال مي دي به پوشه img اين install orginal بازي رو كلا يه بار از نصب در مياري و اين دفعه بازي رو از روي هارد نصب مي كني يعني از همون پوشه Install Orginal
اين ابتكار جالبي بود كه توسط يكي از كاربراي همن فرم و بچه هاي همين تاپيك ارائه شد كه باعث شد خيلي ها كه از نصب پچ عاجز بودند (به لطف دستكاري كنندگان بازي توي كشور عزيزمون ايران) بتونن پچ نصب كنند.

گذشته از اينا آرمين جان اين فايل گزارش به يكي از اين زبونهاي درست حسابي كه گفتي بذار آخه ژاپني هم شد زبون؟همون وينيگها بستن برامون.اسپانيش هم ولش.اما اگه به ترتيب آلماني،ايتاليايي و فرانسه پيدا كردي يا خودت داري بذار كه بدجوري دنبالشم.ضمنا بي زحمت يه حجم هم جلوشون بنويس چون اين انگليسي برا من حدود 560 مگابايته!!منتظرت هستم مقسي پيشاپيش...
يا اگه دي وي دي خودت اينارو داشته نشوني شركت و كاورش رو بده پيداش كنم.

محمد جان اتفاقا من خوندن و نوشتن زبان ژاپني رو بلدم و خيلي هم خوشم مياد يه چيز جالبي كه داره اين فايل گزارش ژاپني اينه مثلا اسم كريمي رو گزارشگر صداا مي زنه با اينكه Fake هست البته بگم كه همون Fake صدا مي زنه ميگه كاگتز يا به محدوي كيا ميگه ماكوئه ولد يعني همون هايي كه Fake نوشته رو تلفظ مي كنه واسه همين حجم فايل شده يك گيگ. در ضمن من عاشق اسپانيا و زبان اسپانيولي و فرهنگ هاش هستم حتي فرهنگ فلامنكو سبكي هست كه من با گيتار كار مي كنم و خيلي هم برام دلنشين هست. (چه تفاهمي دارم ما :31: ) در مورد DVD بازي هم مال من DVD 9 اورجينال پنج زبانه هست (كلا دوتا ورژن اومد PES 2009 كه پنج زبانه هست و Wining Eleven 2009 كه مخصوص كشور ژاپن هست و اين فايل گزارش هم از توي اون برداشته شده). من اين فايل گزارش رو از نت دانلود كردم و متاسفانه نمي تونم فايل نيم گيگي رو با اين سرعت 64 آپلود كنم يعني مقدور نيست برام شرمنده. بازي رو هم از جايي يا شركتي نخريدم واسه همين هم نصبش بدون دستكاري هست يعني از زير هيچ ايروني نگذشته دی: يكي از خويشاوندان از آن سوي آب هاي خروشان برام كادو سال نو ميلادي فرستاد :31: البته فكر كنم راحت باشه گير آوردن فايل هاي گزارش يعني كافيه اون اسامي رو جستجو كني حتي فايل تورنت دانلود بازي PES 2009 رو گير بياري مي توني فايل هاي ديگه رو اسكيپ كني فقط فايل هاي زبان رو دانلود كني هر كدوم نيم گيگ هستند حدودا.

يه چيز خيلي جالب:

بر اساس تحقيقي كه همين الان كردم تاپيك Pro Evolution Soccer 2009 از لحاظ تعداد پست ها و جواب ها در رده پنجم بين تمام تاپيك هاي تالار بازي هاي كامپيوتري قرار داره (در بين حدود 300 تاپيك موجود و شايد هم بيشتر) و از لحاظ مشاهده ها در رتبه هشتم قرار داره

اما در آخر بگم كه من خاك پاي همه برا بچه هاي مودب و باحال تاپيك هاي بازي هستم دوستاني كه همگي گيمر هستند و به عشق گيم تشريف ميارن توي فروم P30World تا از دانش ديگران استفاده كنند و تجربيات خودشون رو در اختيار سايرين قرار بدن. چطور مي تونم در مقابل مشكلاتي كه دوستان مطرح مي كنن بي تفاوت باشم. اين وظيفه منه و هيچ منتي هم سر كسي نيست. اين كار ها واسه من مثل شهد عسل شيرينه. پس ديگه اينقدر چوب كاري نكنيد و خجالتم نديد. قربون همه تون

موفق و گيمر و سربلند باشيد.

cescjoon
29-07-2009, 02:15
دوستان من به اینا احتیاج دارم:

1- GDB کامل تیمهای ملی
2-GDB لیگ آلمان
3-Full Map برای کیت GDB
4- و آپشن فایلی که تمام نقل انتقالات تا به الان انجام شده باشه

هر چندتاشو تونستید برام بزارید
با تشکر

adac_data
29-07-2009, 10:25

1- GDB کامل تیمهای ملی
2-GDB لیگ آلمان
3-Full Map برای کیت GDB

با تشکر

منم مثل اين دوست عزيزمون به اينا احتياج دارم و به آموزش كامل cv0f هم ميخوام

آقا مشكل من حل شد الان آپديت كردم و cv0f كار كرد با تشكر از تمام اساتيد محترم

loyal_boy
29-07-2009, 12:23
دوستان عزتون عاجزانه خواهش میکنم کمکم کنید آقا من نزدیک یه ساله که نمیتونم بال ذو بازی کنم آخه این ارور لعنتی dont send نمیزاره :13:
التماستون میکنم اگه درست شدنیه بگید باید چه خاکی به سرم بریزم اگه درست شدنی نیست یکی بگه من دیگه این همه حرص نخورم ...:41:

خدایی یه با مرامی جواب منو بده :19::19::19::19::19:

Ahmad hp
29-07-2009, 14:30
هر 4 تا پچ رو گرفتم .
نصب هم میشه مشکل نصب نداره .
ولی وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم Error میده .
میگه CD orginal رو بزار.
باید چیکار کنم؟

Spaniuly
29-07-2009, 15:00
دوستان عزتون عاجزانه خواهش میکنم کمکم کنید آقا من نزدیک یه ساله که نمیتونم بال ذو بازی کنم آخه این ارور لعنتی dont send نمیزاره :13:
التماستون میکنم اگه درست شدنیه بگید باید چه خاکی به سرم بریزم اگه درست شدنی نیست یکی بگه من دیگه این همه حرص نخورم ...:41:

خدایی یه با مرامی جواب منو بده :19::19::19::19::19:

كافي بود توي همين تاپيك جستجو كني دوست عزيز. به هر حال براي اينكه بدوني هر كاربري اينجا عزيز هست. اينم براي شما:

قدم اول پچ رسمي 1.40 كونامي رو نصب مي كني

دانلود

حالا 2 حالت داره يا پچ نصب ميشه يا Error ميده و نصب نميشه

اگه پچ نصب شد اين فايل كرك رو مي ريزي و راحت مي توني بدون خرابي سيو مستر ليگ و بال و هر مود ديگه رو بازي كني

حالت بد اينه كه نصب نشه پچ در نتيجه بازي شما دستكاري شده پس بايد بازي دستكاري نشده رو گير بياريد يعني مجبور هستيد اندازه 5 گيگ دانلود كنيد اما با ترفندي كه ارائه شده شما مي تونيد بازي دست نخورده و نصب اورجينال رو با دانلود فايل زير داشته باشيد.

اين فايل حاوي فايل هاي نصبي بازي منهاي فايل هاي داخل پوشه img هست بعد اينكه دانلود كردي اكستراكت مي كني فايل هاي img رو از توي DVD بازيت انتقال مي دي به پوشه img اين install orginal بازي رو كلا يه بار از نصب در مياري و اين دفعه بازي رو از روي هارد نصب مي كني يعني از همون پوشه Install Orginal
اين ابتكار جالبي بود كه توسط يكي از كاربراي همن فرم و بچه هاي همين تاپيك ارائه شد كه باعث شد خيلي ها كه از نصب پچ عاجز بودند (به لطف دستكاري كنندگان بازي توي كشور عزيزمون ايران) بتونن پچ نصب كنند.

mohammad_87
29-07-2009, 15:19
محمد جان اتفاقا من خوندن و نوشتن زبان ژاپني رو بلدم و خيلي هم خوشم مياد يه چيز جالبي كه داره اين فايل گزارش ژاپني اينه مثلا اسم كريمي رو گزارشگر صداا مي زنه با اينكه Fake هست البته بگم كه همون Fake صدا مي زنه ميگه كاگتز يا به محدوي كيا ميگه ماكوئه ولد يعني همون هايي كه Fake نوشته رو تلفظ مي كنه واسه همين حجم فايل شده يك گيگ. در ضمن من عاشق اسپانيا و زبان اسپانيولي و فرهنگ هاش هستم حتي فرهنگ فلامنكو سبكي هست كه من با گيتار كار مي كنم و خيلي هم برام دلنشين هست. (چه تفاهمي دارم ما :دی ) در مورد DVD بازي هم مال من DVD 9 اورجينال پنج زبانه هست (كلا دوتا ورژن اومد PES 2009 كه پنج زبانه هست و Wining Eleven 2009 كه مخصوص كشور ژاپن هست و اين فايل گزارش هم از توي اون برداشته شده). من اين فايل گزارش رو از نت دانلود كردم و متاسفانه نمي تونم فايل نيم گيگي رو با اين سرعت 64 آپلود كنم يعني مقدور نيست برام شرمنده. بازي رو هم از جايي يا شركتي نخريدم واسه همين هم نصبش بدون دستكاري هست يعني از زير هيچ ايروني نگذشته دی: يكي از خويشاوندان از آن سوي آب هاي خروشان برام كادو سال نو ميلادي فرستاد :دی البته فكر كنم راحت باشه گير آوردن فايل هاي گزارش يعني كافيه اون اسامي رو جستجو كني حتي فايل تورنت دانلود بازي PES 2009 رو گير بياري مي توني فايل هاي ديگه رو اسكيپ كني فقط فايل هاي زبان رو دانلود كني هر كدوم نيم گيگ هستند حدودا.

بابا نمي دونستم ژاپني هم بلدي.سانا يورا و اين حرفا...:10:
اون فايل هارو گشتم اما همش سايت فايل فرانت مياد كه مسدود شده!!با آنتي فيلت--هم كه برم سرعت دانلود مياد فوق العاده پايين.اگه پيدا كردي ممنونت ميشم حسابي.يا همون فايل تورنت كه گفتي.براي بازي رو پيدا كردم اما نميشه فايلها رو سفارشي كرد.همش با همه.باز هم اگه اينطوري كه گفتي پيدا كردي بذار همين جا يا هر راه حل ديگه...من فقط گزارش به زبونهاي ديگه مي خوام............:19:
زياد فك زدم نه؟:31:

jansakht
29-07-2009, 15:23
سلام دوست عزیز منظوره شما پچ هست دیگه ؟
شما باید برنامه ی install orginal_2 رو نصب منید تا ارور نده توضیحات مفصلی تو صفحات گذشته در مورد چگونگی نصب داده شده اگه سرچ کنید پیدا میشه .
این هم لینکش :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید :40::10::40:
سلام.
پسورد این فایل که گذشتین چیه؟
مرسی

MORTAZA.2FUN
29-07-2009, 15:46
سلام.
پسورد این فایل که گذشتین چیه؟
مرسی
سلام
واقعا معذرت می خوام یادم رفته بود :11:
پسوردش متین هست : matin

Spaniuly
29-07-2009, 16:17
بابا نمي دونستم ژاپني هم بلدي.سانا يورا و اين حرفا...:10:
اون فايل هارو گشتم اما همش سايت فايل فرانت مياد كه مسدود شده!!با آنتي فيلت--هم كه برم سرعت دانلود مياد فوق العاده پايين.اگه پيدا كردي ممنونت ميشم حسابي.يا همون فايل تورنت كه گفتي.براي بازي رو پيدا كردم اما نميشه فايلها رو سفارشي كرد.همش با همه.باز هم اگه اينطوري كه گفتي پيدا كردي بذار همين جا يا هر راه حل ديگه...من فقط گزارش به زبونهاي ديگه مي خوام............:19:
زياد فك زدم نه؟:31:

اگه مي خواي آدرس بده با پ.خ تا برات روي dvd بفرستم با پست

adac_data
29-07-2009, 17:06
استاد krauser كمك كنيييد
امروز ساكر 2009 از شركت ebay خريدم و نصب كرديم و از كرك داخل dvd استفاده كردم و هنگامي كه خواستم وارد بازي بشم همون لود اولي گير ميكنه و وارد بازي نميشه. احتمال دادم شايد از كرك باشه هم از كرك و هم از پچ شما استفاده كردم اما بازم نشد.ميشه راهنمايي كنين

Ahmad hp
29-07-2009, 20:27
Kruaser جان Crackی که گذاشتی تا پچ 1.20 رو اجرا میکنه .

من هر چهار تا پچ رو نصب کردم ولی ورژن بازی 1.20 شد و تغییرات دو تا پچ اول (1.10 و 1.20 )رو اعمال میکنه.

لطفاCrack رو بزار.

مرسی

Spaniuly
29-07-2009, 23:54
استاد krauser كمك كنيييد
امروز ساكر 2009 از شركت ebay خريدم و نصب كرديم و از كرك داخل dvd استفاده كردم و هنگامي كه خواستم وارد بازي بشم همون لود اولي گير ميكنه و وارد بازي نميشه. احتمال دادم شايد از كرك باشه هم از كرك و هم از پچ شما استفاده كردم اما بازم نشد.ميشه راهنمايي كنين

يا DVD بازيت مشكل داره يا ويندوزت به قول معروف گنديده يا هم كه سيستم سخت افزاريت نميكشه. اولا Setting اكسترنال رو از محل نصب بازي اجرا كن گزينه Specification رو بزن ببين سيستمت چطوره ببين OK يا Good داده به سخت افزارت اگه همگي Good يا OK باشن احتمالا از ويندوزت يا DVD باشه يه بار ويندوز عوض كن يا اگه سختت هست روي سيستم يكي ديگه نصب كن اگه بازم ايراد داد مطمئنان مشكل از DVD هست ولي من حدس مي زنم سيستمت نمي كشه

Kruaser جان Crackی که گذاشتی تا پچ 1.20 رو اجرا میکنه .

من هر چهار تا پچ رو نصب کردم ولی ورژن بازی 1.20 شد و تغییرات دو تا پچ اول (1.10 و 1.20 )رو اعمال میکنه.

لطفاCrack رو بزار.

مرسی

دوست عزيز شما وقتي پچ 1.40 رو نصب مي كني تغييرات و بهبود هاي گيم پلي مربوطه به بازي اضافه ميشه البته من خيلي تغيير آنچناني نديدم با نصب پچ ها حداقل چشم گير نيست و اين كه من و بقيه با اينكه پچ 1.40 رو نصب كرديم ولي از كرك 1.20 استفاده مي كنيم به اين دليل هست كه كرك 1.40 كيت سرور رو ساپورت نمي كنه. من كرك مخصوص 1.40 رو دارم ولي امكان آپلودش برام مقدور نيست چون حجمش خيلي بيشتره حتي بعد از زيپ شدن هم زياده حجمش.

يك مساله ديگه هر پچي كه اومده پچ قبلش رو شامل بوده شما وقتي پچ جديد نصب ميكنه جايگزين پچ قديمي مي شه. در ضمن ظاهرا شما تغييرات هر پچ رو كامل مي دوني ممنون ميشم در مورد هر كدوم توضيحي بدي آخه هر دفعه پچ جديد اومده كلي بحث شده كه اين پچ جديد چه مزايايي داره. ما كه خيلي احساس نكرديم جز اينكه يكم نوع ضربات ايستگاهي يه تغيير جزئي پيدا كرده و يا دروازبان ها عين نابغه ها شوت هايي كه با سرعت شهاب سنگ ميان رو چشم بسته نمي تونن بگيرن. قبل اين كه پچ نصب كنم توي اين مورد هاج و واج مي موندم كه چطور شوت به اين سنگيني رو دروازبان ها مي تونن به راحتي بگيرن. بعد نصب پچ اين مسئله درست ميشه و كمي منطقي تر ميشه و شوت هاي سنگين و محكم كه از داخل محوطه زده ميشن اكثرا گل ميشن مثل واقعيت

soccer 2009 update
30-07-2009, 02:30
باسلام و خسته نباشید

یکی تکنیکهایی که میشه با کیبورد انجام داد رو نمیگه؟:41:

Ahmad hp
30-07-2009, 08:19
اطلاعات من هم مربوط به فایل های Read me یه که همراه پچ هست.
اون کرکی که گفتی (1.4) اگه فقط بخاطره حجم زیادش نزاشتی و مشکل دیگه ای نداره آدرسش رو بزاری خوبه.

بازم مرسی ;);)

adac_data
30-07-2009, 08:44
[quote=krauser;4027191]يا DVD بازيت مشكل داره يا ويندوزت به قول معروف گنديده يا هم كه سيستم سخت افزاريت نميكشه. اولا Setting اكسترنال رو از محل نصب بازي اجرا كن گزينه Specification رو بزن ببين سيستمت چطوره ببين OK يا Good داده به سخت افزارت اگه همگي Good يا OK باشن احتمالا از ويندوزت يا DVD باشه يه بار ويندوز عوض كن يا اگه سختت هست روي سيستم يكي ديگه نصب كن اگه بازم ايراد داد مطمئنان مشكل از DVD هست ولي من حدس مي زنم سيستمت نمي كشه

مشكل از سيستم نيست چون همه چيز good هستش و از سلامت ويندوز هم اطمينان دارم آخه امروز يكي ديگه نصب كرديم شد. فقط ميخواستم بدونم اگه از dvd باشه بايد چكار كنم.چه فايلهايي ميتونه ايراد داشته باشه
در هر صورت از زحمات و پاسخگويي شما كه هميشه آماده هستسد بسيار ممنون

اساتيد من از روزي كه cv0f رو نصب و دانلود كردم هر وقت ميخوام تيم انگلستان رو انتخاب كنم از بازي ميپره بيرون ميشه بگيد مشكل از كجاست

composer_kuchulu
30-07-2009, 12:21
krasuser عزیز اون آپشن فایلی که قرار دادید.مثل اینکه فقط مشکل رئال رو حل کرده!.دست کم مشکل بایرن رو که در نقل و انتقاللات حل نکرده هیچ، کلا مثل بازی دست نخورده، بایرن رو حذف کرده و پی اس وی بجاش اومده.یه فکری به حال بایرن هم بکنید.اگه خواستید نقل و انتقالاتش رو هم بهتون می دم.

Spaniuly
30-07-2009, 12:26
اساتيد من از روزي كه cv0f رو نصب و دانلود كردم هر وقت ميخوام تيم انگلستان رو انتخاب كنم از بازي ميپره بيرون ميشه بگيد مشكل از كجاست

مسلما بازي شما مشكل داره دستكاري شده فايل هاش يا از فايل هاي خاصي توي كيت سرور استفاده مي كني

krasuser عزیز اون آپشن فایلی که قرار دادید.مثل اینکه فقط مشکل رئال رو حل کرده!.دست کم مشکل بایرن رو که در نقل و انتقاللات حل نکرده هیچ، کلا مثل بازی دست نخورده، بایرن رو حذف کرده و پی اس وی بجاش اومده.یه فکری به حال بایرن هم بکنید.اگه خواستید نقل و انتقالاتش رو هم بهتون می دم.

آخه من اون آپشن فايل رو واسه بازي دست نخورده ارائه كردم پس شما هم مثل من جاي ليگ هلند رو با Other League B عوض كردي؟ من اولش خواستم آپشن فايل رو واسه پچ krauser بسازم ولي گفتم يه چيز درست كنم همه استفاده كنن. اگه فرصت شد و فصل نقل و انتقالات اروپا به پايان برسه يه آپشن فايل واسه پچ Krauser مي دم به عنوان حسن ختام PES 2009 بعدش منتظر PES 2010 ميشيم تا اونجا فعاليت رو ادامه بديم

s-a-l-i-m
30-07-2009, 15:39
میشه یکی به ما بگه چطوری میشه بازیکن رو در pes 2009 از تیمش برداشت و به یک تیم دیگه برد.......{ مثلا کریس رونالدو رو می خوام از منچستر به مادرید ببرم } راستی برای کنسول xbox .........{ گفتم شاید فرق داشته باشه }

iceman10
30-07-2009, 16:36
سلام دوستان مناین بازی و داشتم کامل و بدون مشکل اجرا میشد بعد ویندوزم و عوضم کردم الان هر کاری میکنم بعد از چند دقیقه کند میشه
نمی دونم چیکار کنم اعصابمو ریخته بهم
توی تنظیماتم همه چی good هستش فقط ram ok هستش
کمکم کنید مرسی

linkin_park
30-07-2009, 16:54
هنوز یه آپشن فایل درست حسابی و استاندارد برای برای آخر جولای نیومده ؟! خارجی ها باید داده باشن .. .

composer_kuchulu
30-07-2009, 18:58
آخه من اون آپشن فايل رو واسه بازي دست نخورده ارائه كردم پس شما هم مثل من جاي ليگ هلند رو با Other League B عوض كردي؟ من اولش خواستم آپشن فايل رو واسه پچ krauser بسازم ولي گفتم يه چيز درست كنم همه استفاده كنن. اگه فرصت شد و فصل نقل و انتقالات اروپا به پايان برسه يه آپشن فايل واسه پچ Krauser مي دم به عنوان حسن ختام PES 2009 بعدش منتظر PES 2010 ميشيم تا اونجا فعاليت رو ادامه بديم

من مشکل نبودن بایرن رو با این پچ حل کرده بودم : BURGUM_PATCH_for_PES2009_v0.35 خدایی پچ خوبی بود.و کلیه تیم های بوندس لیگا رو داشت وحتی اسامی غیرواقعی تیمه ای ملی رو تصحیح کرده بود.ولی در حال حاضر اکثر بازیکنان اون پچ تغییر کردن حتی در عرصه ملی.این نظر خیلی خوبیه که تا پایان فصل نقل و انتقالات صبر کنیم و اون موقع کلیه نقل و انتقالات لحاظ بشه.ولی آلمانیاش رو از یاد نبریا:27:.
راستی شما دوستان هم مثل من با سایت gamingaccess مشکل دارید؟دانلود از این سایت غیرممکن شده.

adac_data
30-07-2009, 19:13
مسلما بازي شما مشكل داره دستكاري شده فايل هاش يا از فايل هاي خاصي توي كيت سرور استفاده مي كنيآ

ميشه بگيد بايد چكار كنم كه درست بشه چون قبل از اينكه فايل cv0f رو بريزم درست بود

japrap
30-07-2009, 19:27
يكي بگه اين pele و ... كجان؟ (ما كه تو pes 2009 ) پيداشون نكرديم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

davidjoker
30-07-2009, 20:41
يكي بگه اين pele و ... كجان؟ (ما كه تو pes 2009 ) پيداشون نكرديم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رونالدو را هم نداره.

iceman10
30-07-2009, 21:38
سلام دوستان مناین بازی و داشتم کامل و بدون مشکل اجرا میشد بعد ویندوزم و عوضم کردم الان هر کاری میکنم بعد از چند دقیقه کند میشه
نمی دونم چیکار کنم اعصابمو ریخته بهم
توی تنظیماتم همه چی good هستش فقط ram ok هستش
کمکم کنید مرسی

ممنونم که منو به حساب نمیارین:41:

soccer2008
30-07-2009, 21:42
سلام دوستان من استادیم ساز هستم میتونید نمونه کاره م رو تو این وبلاگ ببینید

نمیدونم تا به حال این کارم رو اینجا نمایش دادن یا نه

این مطلب برای اطلاع رسانی و هیچ گونه جنبه تبلیغاتی نداره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلام دوست من
iceman10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ویندوز رو از حالت 32 بیت به 16 بیت تغیر بده و برنامه های اضافی رو پاک کن
وتا حد ال امکان از تسکمنیجر خارجش کن تا عمل درست رو بروی بازی pes2009
ببینید

david23
30-07-2009, 23:08
دوستان چطوری تعداد کفش بیشتری وارد بازی کنم؟؟

هر چی کفش وارد میکنم جایگزین قبلیا میشه

cescjoon
30-07-2009, 23:33

1- GDB کامل تیمهای ملی
2-GDB لیگ آلمان
3-Full Map برای کیت GDB

با تشکر

شرمنده که ای پست رو زدم

از اساتید محترم خواهش می منم به این پست هم رسیدگی کنند

ZEDEHAL DEGE
31-07-2009, 01:23
بهع گفتم لان میام اینجا همه فوت فنا رو یاد میگیرم ولی اینجا انگا همه سوال دارن و جوابی نیست.من یه هفته نیس فوتبال میزنم و جلو داداشم کم اوردم مثلا همش شوتو میزنه تو دست دروازه بان دروازه به این بزرگی اخه لا اله الا الله بیخیال حالا چطوری باید شوت کرد؟فلشو چطوری باث گرفت اخه یا میزنه تودست یا میزنه اوت.چیز دیگه ای بلدین بگین ممنون میشم .

adac_data
31-07-2009, 08:50
بهع گفتم لان میام اینجا همه فوت فنا رو یاد میگیرم ولی اینجا انگا همه سوال دارن و جوابی نیست.من یه هفته نیس فوتبال میزنم و جلو داداشم کم اوردم مثلا همش شوتو میزنه تو دست دروازه بان دروازه به این بزرگی اخه لا اله الا الله بیخیال حالا چطوری باید شوت کرد؟فلشو چطوری باث گرفت اخه یا میزنه تودست یا میزنه اوت.چیز دیگه ای بلدین بگین ممنون میشم .

زماني كه ميخواي شوت كني همزمانش دو جهت پايين و چپ يا راست هم بزن كه گوشه بزنه و اگه ميخواي قدرتي شوت كني همزمان با شوت جهت جلو رو بگير. من ازين روش خيلي ساده و راحت هميشه گل ميزنم و گرفتنش براي دروازبان سخت ميشه

japrap
31-07-2009, 13:42
رونالدو را هم نداره.

اي گفتي

راستي اين تاپيك صاحب نداره(چون همه سوال مي كنند و اساتيد فوتبال :27: معلوم نيست كجان)

Spaniuly
31-07-2009, 13:55
رونالدو را هم نداره.

داره توي بخش بازيكنان كلاسيك اسمش fake هست از اديت فايلي كه اسامي رو اصلاح مي كنه اگه استفاده كني بعد آنلاك كردن مي بيني كه هست

يه دست برزيل رو قهرمان جام جهاني بكن تا تيم ملي كلاسيك برزيل آنلاك بشه اگه از اديت فايل كه اسامي رو اصلاح مي كنه استفاده نميكني اسمش رو آخر سر نوشته : Palm

ميشه بگيد بايد چكار كنم كه درست بشه چون قبل از اينكه فايل cv0f رو بريزم درست بود

از خيرش بگذر چاره چيه با اينكه اشكا از cv0f نيست يه چيز توي كيت سرور ريختي كه به cv0f مربوط ميشه دليلش مي تونه اونم باشه

ممنونم که منو به حساب نمیارین:41:

نه عزيز كي گفته شما رو به حساب نمياريم هر كسي توي فروم P30World عزيزه براي ما. شما خوب رم پاييني داريد پس بازي رو نمي توني روي آخرين درجه كيفيت بازي كني يا روي مديوم بازي كن يا رزوليشن رو بيار پايين و يا رم 4 بخر خيالت رو تا مدت ها راحت كن از بابت رم

شرمنده که ای پست رو زدم

از اساتید محترم خواهش می منم به این پست هم رسیدگی کنند

اينايي كه مي خواي نسبتا حجمش زياده توي همين تاپيك بورگوم پچ جستجو كن يا از پچ krauser كه توي صفحه 701 اومده استفاده كن داخلش gdb تيم هاي بوندس ليگا و تيم هاي ملي كه لباسشون واقعي نيست موجوده

اولا اگه مي خواي با يه حرفه اي تر از خودت بازي كني حتما يه تيم قوي بردار با تيم ضعيف به اين راحتيا نمي توني يكي رو ببري كه خودش PES باز هست. مثلا اگه اينتر رو برداري مي بيني زلاتان همه ضرباتش در چهار چوب هست خيلي سخت توپ رو از دست ميده و يك بازيكني هست كه يكه بزن تيم هست من حر دفعه اينتر بر ميدارم بدون استثنا گل ها رو با زلاتان مي زنم خيلي هم سعي مي كنم با بازيكنان ديگه گل بزنم ولي با حضور زلاتان اصلا نميشه با مهاجمي غير از اون گل زد در ضمن شوت هاي ساده از راه دور به اين راحتي ها توي گل نمي ره از سانتر از جناحين تو سر توپ زدن در محوطه جريمه براي از بين بردن تمركز دروازبان پاس دادن به مهاجم كناري در مواقعي كه با دروازبان تك به تك هستي از جمله راه هاي موثر براي رسيدن به گل هست. اينم بگم PES 2009 دروازبان ها خيلي نابغه هستند البته اين خوبه به نظرم مثل فيفا 09 كارنت نيست مي بيني يه بازيكن با overal 60 70 با تك به تك شدن جلوي بوفون راحت ميتونه با يه شوت دقيق و زاويه دار گل بزنه. در حاليكه توي PES 2009 اين جوري نمي توني به گل برسي حداقل به اين راحتي ها نمي توني اگه هم بتوني

mamaloo_shz
31-07-2009, 14:11
بچه ها طلبه شدم pes آنلاین بزنم با 1 کی :دی
( خیلی شاخ شدم جدیدا" :دی )
کی بلده، یادم بده چه طوری میشه آنلاین بازی کرد !؟

ala_kh89
31-07-2009, 14:24
من تازه کارم چطور میشه اسمها و تیمها اصلاح شد و اخرین نقلوانتقالات مرسی

loyal_boy
31-07-2009, 15:02
كافي بود توي همين تاپيك جستجو كني دوست عزيز. به هر حال براي اينكه بدوني هر كاربري اينجا عزيز هست. اينم براي شما:

قدم اول پچ رسمي 1.40 كونامي رو نصب مي كني

دانلود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا 2 حالت داره يا پچ نصب ميشه يا Error ميده و نصب نميشه

اگه پچ نصب شد اين فايل كرك رو مي ريزي و راحت مي توني بدون خرابي سيو مستر ليگ و بال و هر مود ديگه رو بازي كني

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالت بد اينه كه نصب نشه پچ در نتيجه بازي شما دستكاري شده پس بايد بازي دستكاري نشده رو گير بياريد يعني مجبور هستيد اندازه 5 گيگ دانلود كنيد اما با ترفندي كه ارائه شده شما مي تونيد بازي دست نخورده و نصب اورجينال رو با دانلود فايل زير داشته باشيد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPassword:matin

دوست من خیلی ازت ممنونم :11:ولی درست نشد:13:
نکنه باید از اول برم و بیخیال سیو های قبلی بشم ؟

Spaniuly
31-07-2009, 18:37
دوست من خیلی ازت ممنونم :11:ولی درست نشد:13:
نکنه باید از اول برم و بیخیال سیو های قبلی بشم ؟

بله كل سيوت رو باس بيخيال شي

من تازه کارم چطور میشه اسمها و تیمها اصلاح شد و اخرین نقلوانتقالات مرسی

پچ وجود داره صفحه 701 پچ Krauser البته پچ هاي ديگه اي هم هست مي توني توي همين تاپيك جستجو كني

بچه ها طلبه شدم pes آنلاین بزنم با 1 کی :دی
( خیلی شاخ شدم جدیدا" :دی )
کی بلده، یادم بده چه طوری میشه آنلاین بازی کرد !؟

قبلا سعي كرديم نشد فعلا كسي موفق به آنلاين بازي كردنش نشده

ala_kh89
31-07-2009, 20:06
ببخشید من هروقت پچ رو من نمی تونم پچ رو نصب کنم با ارور the upgarde patch cannot be installed by the windows installer service because the program to be upgarded may be missing , چه کنم

L.A.MESSI
01-08-2009, 11:01
ببخشید من هروقت پچ رو من نمی تونم پچ رو نصب کنم با ارور the upgarde patch cannot be installed by the windows installer service because the program to be upgarded may be missing , چه کنم
با سلام
اگه میخوای پچو نصب کنی اول باید بازی از اول بریزی بعد کرک اون پچو بریزی بعدشم پچتو نصب کنی save های
بازی تو هم یجا کپی یا کات کن که بعد از نصب پچ دوباره بریزی

hobgoblin
01-08-2009, 12:38
داداش krauser من اون آپشن فايل نقل و انتقالاتتو ريختم

الان كريستيانو رونالدو توي منچستر نيست ولي توي رئالم پيداش نمي كنم.

جريان چيه؟

alihos93
01-08-2009, 13:38
آقا یک patch برای transferها که تازه انجام شده نیمده؟owen,ronaldo,kaka...

hessi19
01-08-2009, 14:31
توی مستر لیگ رنکینگ کجاست؟ هر چه میگردم پیداش نمیکنم..

ala_kh89
01-08-2009, 15:05
با سلام
اگه میخوای پچو نصب کنی اول باید بازی از اول بریزی بعد کرک اون پچو بریزی بعدشم پچتو نصب کنی save های
بازی تو هم یجا کپی یا کات کن که بعد از نصب پچ دوباره بریزی

همه این کارا رو کردم نشد:41:

mohammad_87
01-08-2009, 17:16
توی مستر لیگ رنکینگ کجاست؟ هر چه میگردم پیداش نمیکنم..
رنكينگ چي رو مي خواي؟انواع و اقسام رنكينگ رو داره.در منوي ليگ به قسمت League information برو و به ترتيب براي ليگ،جام حذفي،جام قهرمانان،جام يوفا و در آخر رنكينگ مجموع براي گلزنان و پاسورها داره.هر كدوم رو كه انتخاب كردي گزينه اول موقعيت تيم در جام رو نشون ميده.
-----------------------------------------------
دوستان يه پيشنهاد:همونطور كه krauser هم يكبار گفته بود بهتره نقل و انتقالات جديد رو توي 2009 انجام نديد.چراكه حدود دوماه ديگه pes2010 از راه ميرسه و هم ترانسفرها جديدن و هم امكانات ديگه... چون مثلا اگه تو 2009 كاكا رو از ميلان ببريد و حتي اگه رونالدينيو رو بذاريد تركيب اصلي باز هم قدرت ميلان خيلي كم ميشه من خودم امتحان كردم برخي ترانسفرهارو توي چند تيم كامل انجام دادم اما چون قابليت بازيكنان براي يكسال قبل هست قدرت تيمها بهم مي خوره و خيلي از اونها در شان خودشون نيستن.در هر حال تصميم با خودتون اما اگه كمي صبر و حوصله داشته باشيد چند هفته بعد از آغاز ليگهاي 09/10 با يك بازي متفاوت مي تونيد اونها رو داشته باشيد.

saba_saeb
01-08-2009, 17:59
من بعد از قرن ها کار کردن با يه کامپيوتر اوراق ، يه لپ تاپ 16.4 اينچ وايد گرفتم.
الان که pes2009 رو نصب کردم ، موقع بازی يه خط مياد از وسط مانيتر رد ميشه، رو نرو آدم راه ميره.انگار که نويز افتاده رو مانيتر ، يه چی تو اين مايه ها.يه جا خوندم به خاطر رزولشن مانيتورم هست.
هر کی ميدونه بايد چی کار کنم کمکم کنه که بدجوری خورده تو ذوقم!

..Parsa..
01-08-2009, 18:06
دوستان يه پيشنهاد:همونطور كه krauser هم يكبار گفته بود بهتره نقل و انتقالات جديد رو توي 2009 انجام نديد.چراكه حدود دوماه ديگه pes2010 از راه ميرسه و هم ترانسفرها جديدن و هم امكانات ديگه... چون مثلا اگه تو 2009 كاكا رو از ميلان ببريد و حتي اگه رونالدينيو رو بذاريد تركيب اصلي باز هم قدرت ميلان خيلي كم ميشه من خودم امتحان كردم برخي ترانسفرهارو توي چند تيم كامل انجام دادم اما چون قابليت بازيكنان براي يكسال قبل هست قدرت تيمها بهم مي خوره و خيلي از اونها در شان خودشون نيستن.در هر حال تصميم با خودتون اما اگه كمي صبر و حوصله داشته باشيد چند هفته بعد از آغاز ليگهاي 09/10 با يك بازي متفاوت مي تونيد اونها رو داشته باشيد.

كاملا درسته منم امتحان كردم ديدم اصلا فايده اي نداره
تا 2 ماه ديگه با 1بازيه كاملا متفاوت روبرو هستيم پس بهتره صبر كنيم

mohammad_87
01-08-2009, 18:41
من بعد از قرن ها کار کردن با يه کامپيوتر اوراق ، يه لپ تاپ 16.4 اينچ وايد گرفتم.

الان که pes2009 رو نصب کردم ، موقع بازی يه خط مياد از وسط مانيتر رد ميشه، رو نرو آدم راه ميره.انگار که نويز افتاده رو مانيتر ، يه چی تو اين مايه ها.يه جا خوندم به خاطر رزولشن مانيتورم هست.

بايد هرتز مانيتورت رو بذاري روي 75 هرتز.

iceman10
01-08-2009, 20:12
سلام دوستان من هرچی لینک صفحه 701 بود دانلود کردم حالا باید چیکارشون کنم تا پچ و اجرا کنم؟
ممنون میشم اگه خیلی مبتدی توضیح بدین:11:
مشکل من اینجاس که توی اون صفحه یه

دانلود پچ رسمي 1.20

كرك مخصوص براي ورژن 1.20 (حجم تقريبي 5.2 مگ)

دانلود فايل Installer فايل cv0f.img با حجم تقريبي 32 مگ (حجم هر پارت 6.75 مگ)

دانلود اديت فايل مخصوص براي پچ و فايل cv0f

این همه فایل برای دانلود هست منم همه رو دانلودد کردم ولی نمیدونم کدوم و کی و کجا باید نصب کنم تازشم چرا مثلا از 3 پارتی یکیش exe هست یکیش rar باید چیکارشون کنم؟
میشه یکی با دلسوزی مرحله به حرحله توضیح بده؟

saba_saeb
01-08-2009, 20:15
بايد هرتز مانيتورت رو بذاري روي 75 هرتز.
کارت گرافیکم ATI 4650 ، مانیتور 75 هرتز نداره ، 60 هرتز داره فقط . هیچ راه دیگه ای نداره این مشکل حل شه؟!!!!:19:

masoudbr
02-08-2009, 00:42
سلام كسي فيس زلاتان را داره البته از نوع خوبش

Mehdi.ss
02-08-2009, 14:05
کارت گرافیکم ATI 4650 ، مانیتور 75 هرتز نداره ، 60 هرتز داره فقط . هیچ راه دیگه ای نداره این مشکل حل شه؟!!!!:19:
سلام
چرا راه دیگه ای هم هست
برو تو Control Panel بعد برو به nvidia Control Panel بعد دو تا گزینه میاد advanc انتخاب کن بعد صفحه زیر میاد میری به قسمت manage 3d settings بعد از قسمت add بازی رو اد میکنی بعد پایین صفحه روی گزینه vertical sync کیلیک میکنی و force on رو انتخاب میکنی پایان
دیگه نمیخاد رزولیشن مانیتورو بیاری پایین
:10:

Spaniuly
02-08-2009, 14:47
داداش krauser من اون آپشن فايل نقل و انتقالاتتو ريختم

الان كريستيانو رونالدو توي منچستر نيست ولي توي رئالم پيداش نمي كنم.

جريان چيه؟

سلام دوستان من هرچی لینک صفحه 701 بود دانلود کردم حالا باید چیکارشون کنم تا پچ و اجرا کنم؟
ممنون میشم اگه خیلی مبتدی توضیح بدین:11:
مشکل من اینجاس که توی اون صفحه یه

دانلود پچ رسمي 1.20

كرك مخصوص براي ورژن 1.20 (حجم تقريبي 5.2 مگ)

دانلود فايل Installer فايل cv0f.img با حجم تقريبي 32 مگ (حجم هر پارت 6.75 مگ)

دانلود اديت فايل مخصوص براي پچ و فايل cv0f

این همه فایل برای دانلود هست منم همه رو دانلودد کردم ولی نمیدونم کدوم و کی و کجا باید نصب کنم تازشم چرا مثلا از 3 پارتی یکیش exe هست یکیش rar باید چیکارشون کنم؟
میشه یکی با دلسوزی مرحله به حرحله توضیح بده؟

دوست عزيز كافي بود وقتي دانلود مي كردي مي خوندي راهنمايي ها رو شما فقط دانلود كرديد و نخونديد كه باس چيكار كنيد.

شما يكبار باز رو از نصب خارج كنيد و همه وصله هاش رو پاك كنيد بازي رو نصب كنيد پچ 1.20 رو نصب كنيد (البته پچ 1.40 و فايل آپديت cv0f ماه مارس هم اومده كه جديد هستند خواستيد مي تونيد به جاي cv0f و پچ 1.20 )

اين ها رو نصب كنيد

پچ 1.40

و فايل cv0f جديد كه بعد دانلود و در آوردن از حالت فشرده توي اين مسير C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download كپي كنيد.

حالا پچ سه تكه اي krauser رو بريزيد توي يك جا مثلا هر سه روي desktop باشن پارت اولي كه exe هست رو اجرا مي كنيد. خودش توي اين مسير اكستراكت ميكنه ولي اگه شما بازيتون رو در مسيري غير از مسير پيش فرض نصب كرديد كافيه محتويات پچ كه حاوي فولدري به اسم kitserver هست رو اكستراكت و اون فولدر رو به مسيري كه بازي رو نصب كرديد انتقال بديد بعد داخل پوشه رفته و فايل setup رو اجرا كنيد. در آخر هم اگه از cv0f قديمي استفاده مي كنيد همون فايل اديت رو توي اين مسير My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save كپي كنيد ولي اگه از cv0f ماه مارس استفاده مي كنيد اين اديت فايل رو دانلود و استفاده كنيد

والسلام

----

يكي از بچه ها كرك مخصوص 1.40 رو خواسته بود اينم لينكش آپلود كردم

saba_saeb
02-08-2009, 15:00
سلام
چرا راه دیگه ای هم هست
برو تو Control Panel بعد برو به nvidia Control Panel بعد دو تا گزینه میاد advanc انتخاب کن بعد صفحه زیر میاد میری به قسمت manage 3d settings بعد از قسمت add بازی رو اد میکنی بعد پایین صفحه روی گزینه vertical sync کیلیک میکنی و force on رو انتخاب میکنی پایان
دیگه نمیخاد رزولیشن مانیتورو بیاری پایین
:10:

عزيز من گرافيکم ATI هست. انويديا کنترل پنل ندارم که!!!

mohammad_87
02-08-2009, 15:14
عزيز من گرافيکم ATI هست. انويديا کنترل پنل ندارم که!!!

فايل ستينگ رو از درون پوشه بازي اجرا كن و رزولوشن رو كمتر كن.البته فكر نكنم زياد ربطي داشته باشه ولي امتحانش ضرر نداره.اون هرتز مانيتورتم كمي كم كن(البته تا حدي كه به خود مانيتور يا قسمتهاي ديگه آسيب نرسونه)

hessi19
02-08-2009, 15:44
ر
نكينگ چي رو مي خواي؟انواع و اقسام رنكينگ رو داره.در منوي ليگ به قسمت League information برو و به ترتيب براي ليگ،جام حذفي،جام قهرمانان،جام يوفا و در آخر رنكينگ مجموع براي گلزنان و پاسورها داره.هر كدوم رو كه انتخاب كردي گزينه اول موقعيت تيم در جام رو نشون ميده.
ممنون .. ولی رنکینگ کل رو میخواستم که که تیمم تو اروپا چندمه.
توی become a legend گزینش هست ولی توی مستر لیگ هر چه میگردم نیست.

mohammad_87
02-08-2009, 16:16
ر
ممنون .. ولی رنکینگ کل رو میخواستم که که تیمم تو اروپا چندمه.
توی become a legend گزینش هست ولی توی مستر لیگ هر چه میگردم نیست.
قبلا توي مسترليگ هم بود.اما توي 2009 ديگه نيست.فقط رنكينگ همونايي هست كه گفتم.

iceman10
02-08-2009, 17:40
krauser مرسی داداش
من همه این کارارو کردم
الان بازی و باید از کرک patch12.0 اجرا کنم یا فایل اصلی اولیه؟
اخه وقتی اون اولیه رو اجرا میکنم بوندسلیگا و اینا همه میان ولی استقلال پرسپولیس نیستن وقتیم از کرک استفاده میکنم استقلا پرسپولیس هستن ولی بوندسلیگا نیست
تازه اونیم که بوندسلیگا هست بایرمونیخ نداره
البته اینم بگم وقتی پچ 1.2 رو نصب میکنم یه ارور میده که نصب نمیشه ظاهرا

ebinem173
02-08-2009, 17:59
کسی آپشن فایل جدید برای gamingaccess comunity patch سراغ نداره؟

dik
02-08-2009, 19:57
باسلام خدمت krauser وهمه دوستان عزیز من یه سوال داشتم امیدوارم بتونین کمکم بکنین اون اینه که من فیس بعضی از بازیکنای کلاسیک مثل دینو زوف دروازبان سابق ایتالیاوکیوین کیگان انگلیسی رو از سایت گیم اکسس گرفتم اما چون اسمشون تو لیست بازیکنهای کلاسیک وپچها واپشن فایل هام نیست نمیدونم چطور میتونم اونا رو وارد بازی بکنم درضمن پسوند همه فیسهایی که گرفتم فایل بین هستش وبا استفاده از نرم افزارPES2009PC_Appearance_Toolهم نتونستم این کارو بکنم اگه میشه منو راهنمایی کنین ممنون میشم

Mehdi.ss
02-08-2009, 22:56
فايل ستينگ رو از درون پوشه بازي اجرا كن و رزولوشن رو كمتر كن.البته فكر نكنم زياد ربطي داشته باشه ولي امتحانش ضرر نداره.اون هرتز مانيتورتم كمي كم كن(البته تا حدي كه به خود مانيتور يا قسمتهاي ديگه آسيب نرسونه)

درسته اگه رویه 1024x768 4.3 بزاری دیگه اینجوری نمیشه
اگه رزولیشن مانیتورو روی 60 بزاری هم درست میشه

GEDAA
03-08-2009, 01:41
سلام یه سوال داشتم کمکم کنید ممنون میشم

من قبلا پی اس با مانیتور معمولی بازی میکردم خوب بود اما ال سی دی گرفتم وقتی بازی میکنم تصویر تار میشه وقتی پاس میدم یا شوت میزنم تصویر یه جوری میکشه و چشمو اذیت میکنه

رم:2 گیگ گرافیک :9400 جی تی 1 گیگ سی پیو: 4600 ای ام دی دو هسته ای

L.A.MESSI
03-08-2009, 14:27
[quote=saba_saeb;4037494]
الان که

pes2009 رو نصب کردم ، موقع بازی يه خط مياد از وسط مانيتر رد ميشه، رو نرو آدم راه ميره.انگار که نويز افتاده رو مانيتر ، يه چی تو اين مايه ها.يه جا خوندم به خاطر رزولشن مانيتورم هست.

[/quote

اگر تمام این راهنمایی هایی که این دوستان به شما کردن جواب نداد یک راه مونده برو تو استارت منو بعدشم قسمت بازی و بعد ستینگ رو بزن در قسمت options فقط باید اولی تیک داشته باشه بعد در resolution تیک LB رو بزن بعدشم گزینه آخر رو بزن مثلا 1440*900 وبعدش 16:9 رو بزن. ماله من که جواب داد.

mohammad_87
04-08-2009, 01:45
باسلام خدمت krauser وهمه دوستان عزیز من یه سوال داشتم امیدوارم بتونین کمکم بکنین اون اینه که من فیس بعضی از بازیکنای کلاسیک مثل دینو زوف دروازبان سابق ایتالیاوکیوین کیگان انگلیسی رو از سایت گیم اکسس گرفتم اما چون اسمشون تو لیست بازیکنهای کلاسیک وپچها واپشن فایل هام نیست نمیدونم چطور میتونم اونا رو وارد بازی بکنم درضمن پسوند همه فیسهایی که گرفتم فایل بین هستش وبا استفاده از نرم افزارPES2009PC_Appearance_Toolهم نتونستم این کارو بکنم اگه میشه منو راهنمایی کنین ممنون میشم
دوست خوبم يكبار به اين سوال شما جواب دادم اگه يه نگاه مي كردي بد نبود ولي اشكال نداره دوباره ميگم.
فايلهاي فيس رو بدون هيچ تغييري تو پوشه cv06.img در كيت سرور كپي كنيد.مثلا فايل مربوط به مسي unnamed_741 و unnamed_4333 نام دارن كه يكي براي باشگاه و ديگري براي تيم ملي هستش.برخي بازيكنان هم فقط يك فايل دارن.نام ا.نها رو هيچ تغييري ندين و فقط تو پوشه اي كه گفتم بريزين.
بازيكناي كلاسيك هم در حالت معمولي lock هستن و براي آزاد كردنشون بايد ليگ ها و جامهاي خاصي رو قهرمان بشيد.مثلا وقتي با تيم ايتاليا قهرمان جهان بشيد ، ايتاليا كلاسيك آزاد ميشه ولي نام كليه بازيكنان كلاسيك بصورت fake هستش.براي درست كردن اونها هم بايد اديت فايلي داشته باشين كه اونها رو توش درست كرده باشن.

GEDAA
04-08-2009, 02:08

من قبلا پی اس با مانیتور معمولی بازی میکردم خوب بود اما ال سی دی گرفتم وقتی بازی میکنم تصویر تار میشه وقتی پاس میدم یا شوت میزنم تصویر یه جوری میکشه و چشمو اذیت میکنه

soccer 2009 update
04-08-2009, 02:33
سلام
من وقتی تو مستر لیگ بازیکن میخرم حتی اگر بهترین بازیکن دنیا باشه دیگه کسی اونو ازم نمیخره چیکار کنم کسی کمکم میکنه؟

rezamojahed
04-08-2009, 10:18
آقا پسوردش چیه ؟ نمیدونم پسوردشو - حالم گرفته شد

adac_data
04-08-2009, 16:24
آقا پسوردش چیه ؟ نمیدونم پسوردشو - حالم گرفته شد

پسورد چي ؟ حداقل بگو چه چيزيو ميگي
اگه فايلي كه گرفتي از استاد kruser هستش همون اسمش پسورد فايل .البته با اجازه از استاد kruser

maya2006
04-08-2009, 16:52
من یه مشگل اساسی دارم.
مثلا وقتی با یک تیم به یک چهارم نهایی میرسم بازی ارور میده و دیگه نمیشه ادامه داد. این ارور رو بصورت یک عکس پیوست کردم.
فرقی هم نمیکنه به چه تیمی بر بخوری یا با چه تیمی بازی کنی.
* مثلا با منچستر وقتی بازی میکنم و در یک چهارم به رئال میرسم یه دفعه وقتی میخوای رنگ پیرهن ها رو عوض کنی و به مرحله بعد بری، وقتی میره مرحله بعد صفحه مشگی میمونه و اروری که تصویرش رو میفرستم ظاهر میشه.
چکار بکنم

maya2006
04-08-2009, 16:58
راستی تصویر ارور اینجاست:

adac_data
04-08-2009, 18:43
دوست عزيز maya2006 جان عكسي كه قرار داديد ناقص است يعني اصلا باز نميشه دوباره عكس رو قرار بده البته اگه ميتوني حجم و فرمتشو عوض كن

Spaniuly
04-08-2009, 19:07
سلام
من وقتی تو مستر لیگ بازیکن میخرم حتی اگر بهترین بازیکن دنیا باشه دیگه کسی اونو ازم نمیخره چیکار کنم کسی کمکم میکنه؟

اين كلا يكي از ضعف هاي مستر ليگ هست ان شالله قراره با يك مستر ليگ جديد در بازي pes 2010 مواجه بشيم. كلا سخت از ما بازيكن مي خرن معمولا بهترين بازيكنمون رو كه خوب بازي كرده يا زياد گل زده و توي بازي ها نمره زياد مي گره رو مي خرند. حتي اگه يه بازيكن معمولي باشه

من یه مشگل اساسی دارم.
مثلا وقتی با یک تیم به یک چهارم نهایی میرسم بازی ارور میده و دیگه نمیشه ادامه داد. این ارور رو بصورت یک عکس پیوست کردم.
فرقی هم نمیکنه به چه تیمی بر بخوری یا با چه تیمی بازی کنی.
* مثلا با منچستر وقتی بازی میکنم و در یک چهارم به رئال میرسم یه دفعه وقتی میخوای رنگ پیرهن ها رو عوض کنی و به مرحله بعد بری، وقتی میره مرحله بعد صفحه مشگی میمونه و اروری که تصویرش رو میفرستم ظاهر میشه.
چکار بکنم

دوست عزيز كافي بود جستجو كنيد مشكلتون حل ميشد. اين به خاطر نا هماهنگي كرك با ورژن بازي هست شما وقتي پچ نصب نمي كني هيچ كركي براي شما جواب نميده چون كركي كه براي ورژن 1.00 يا پچ نصب نشده ارائه شد درست نبود بعدش كونامي تا الان 4 تا پچ داد. آخريش پچ 1.40 هست كه كرك ورژن 1.20 مي خوره البته شما مختاريد كرك 1.20 يا كرك 1.40 رو استفاده كنيد فقط اين رو بدونيد اگه 1.40 استفاده كنيد بايد از خير كيت سرور بگذريد.

اول اين پچ رو نصب كن

بعد از اين كرك استفاده كن

يا هم اگه كيت سرور استفاده نمي كني اين رو نصب كني بهتر هم هست ولي اون اولي هم تست شده هست و مشكلي نداره

اينم بگم اگه نتونستي پچ رو نصب كني مشخص ميشه فايل هاي نصبي بازيت رو دستكاري كردن اون شركتي كه REPACK كرده پس براي دسترسي به فايل هاي نصبي اوريجينال پك زير رو دانلود كن.

maya2006
04-08-2009, 19:23
فایل هام دستکاری شده و اونرو هم دانلود کردم ولی کدومشو نصب کنم. تازه تو یه آموزش گفته بودید فایل img داخل dvd رو توی Img این فایل قرار بدم ولی فایل dvd من چنین فایل ایمیجی نداره.
بازی من 2 dvd داره و محصول شرکت نوین پردازه که از سایت خود p30world خریداری شده. (یعنی از همین سایت)
چکار کنم

GEDAA
04-08-2009, 19:45
اقا کسی به داد ما نمیرسههههههههههههههههه

maya2006
04-08-2009, 20:50
چرا تایپک من نایش داده نشد؟

mohammad_87
04-08-2009, 23:22
فایل هام دستکاری شده و اونرو هم دانلود کردم ولی کدومشو نصب کنم. تازه تو یه آموزش گفته بودید فایل img داخل dvd رو توی Img این فایل قرار بدم ولی فایل dvd من چنین فایل ایمیجی نداره.
بازی من 2 dvd داره و محصول شرکت نوین پردازه که از سایت خود p30world خریداری شده. (یعنی از همین سایت)
چکار کنم
اگه منظور شما همون install_orginal هست كه اصلا كاري به dvd بازي نداريم.وقتي بازي رو نصب مي كنيد به مسير نصب بازي بريد و پوشه img رو با پوشه img كه در پوشه هي دانلودي install_orginal هست جايگزين كنيد.
در مورد dvd هاي بازي هم اگه مي بينيد دستكاري شده(مثلا تبليغات دور زمين همش اسم شركت شده يا منو فارسي شده) اصلا از اون استفاده نكنيد و يه نسخه دستكاري نشده(كه ليگ برتر نداشته باشه) بگيرين تا بعدا دوباره مشكل ساز نباشه.

maya2006
04-08-2009, 23:27
نسخه دستکاری نشده رو از کجا میشه خریداری کرد

Spaniuly
04-08-2009, 23:43
چکار کنم

چرا داره توي اين مسير
PES2009 DVD9 Original Setup\program files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\img

شما img فايل هاي داخل dvd رو انتقال ميدي داخل پوشه img فايل بعد با استفاده از Setup دوباره بازي رو نصب مي كنيد تا بازي در مسير صحيح در ريجستري شما ايجاد بشه. مشكل اينكه شما نمي توني پچ نصب كني اينه كه چون فايل هاي نصبي دستكاري شده بازي به جاي اينكه توي مسير KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009 در ريجستري تشكيل بشه توي يك آدرس ديگه تشكيل ميشه و موقع نصب پچ چون اين مسير تعريف نشده فكر مي كنه بازي نصب نشده

GEDAA
05-08-2009, 03:18
اقا krasur کسی به داد ما نمیرسههههههههههههههههه

adac_data
05-08-2009, 09:33
اقا krasur کسی به داد ما نمیرسههههههههههههههههه

دوست عزيز چند بار اين سوال شده قبلا اگه سرچ ميكردي جوابتو ميگرفتي. منم اين مشكلو داشتم كه اساتيد كمك كردن و مشكلم حل شد .شما فركانس مانيتورتو يا همون lcd پايين بيار درست ميشه اگه ديدي نشد رزوليشن مانيتور هم پايين بيار

adac_data
05-08-2009, 14:36
استاد krauser راهنمايي كنيد
امروز پچ 1.40 كه شما در چند پست قبل قرار داديد را نصب كردم اما در انتهاي نصب با اين پيغام مواجه شدم.علتش چيست و چاره چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures

adac_data
05-08-2009, 15:09
عكسي كه گرفتم آپ نشود مجبور شدم كل متنشو بنويسم
the upgrade patch cannot be installed by the windows installer service because the program to be upgraded may be missing, or the upgrad patch may update a different version of the program. verify that the program to be upgraded exists on your computer and that you have yhe correct upgrade patch.

Spaniuly
05-08-2009, 15:55
the upgrade patch cannot be installed by the windows installer service because the program to be upgraded may be missing, or the upgrad patch may update a different version of the program. verify that the program to be upgraded exists on your computer and that you have yhe correct upgrade patch.

دوست عزيز شما برو اين مسير كه مي گم:

در قسمت Run تايپ كن regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE
SOFTWARE
بگرد ببين فولدر Konami رو پيدا مي كني يا نه اگه نه يعني اينكه نصب بازيت دستكاري شده هست واسه همين نمي توني پچ نصب كني. براي حل مشكلت از install originall استفاده كن

GEDAA
05-08-2009, 19:21
دوست عزيز چند بار اين سوال شده قبلا اگه سرچ ميكردي جوابتو ميگرفتي. منم اين مشكلو داشتم كه اساتيد كمك كردن و مشكلم حل شد .شما فركانس مانيتورتو يا همون lcd پايين بيار درست ميشه اگه ديدي نشد رزوليشن مانيتور هم پايين بيار

ای بابا اوردم 60 هرتز باز میکشه رزولیشن بردم 640 بازم میکشه هر کاری بگی کردم فقط در یه صورت نمیکشه گرافیک رو لو باشه

dik
05-08-2009, 19:29
دوست خوبم mohammad_87و
krauserجان عزیزمن همونطوري که شما گفتين در مسابقات جام جهاني شرکت کردم وبا تيم ايتاليا اول شدم وتيم کلاسيک ايتالياازاد شداما دروازبانش دينوزوف {همون دروازباني که من ميخوام فيسشو وارد بازي بکنم}نبودومن چون اون تو تيم ملي ايتاليا کلاسيک نيست نميتونم فيس اون رو وارد بازي بکنم من مي خوام بدونم که اصولا ميتونم همچين کاري بکنم واگه ميشه چطوريه درضمن فايلش به اينصورت هستش {hairzoff_5770.bin وzoff_2181.bin }اميدوارم اينبار تونسته باشم منظورم رو درست بيان کنم وبتوني بهم کمک کني

GEDAA
06-08-2009, 01:44

مانیتور ال سی دیم هرتزر رو 60 اما بازم میکشه بازی رو 75 میبرم میکشه رزولیشن بازی و حتی رو 640 میزارم میکشه فقط وقتی گرافیک و میزارم رو کو نمیکشه که اونجور چمن سیاه میشه

MORTAZA.2FUN
06-08-2009, 02:29

استاد krauser راهنمايي كنيد
امروز پچ 1.40 كه شما در چند پست قبل قرار داديد را نصب كردم اما در انتهاي نصب با اين پيغام مواجه شدم.علتش چيست و چاره چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures
سلام دوست عزیز
شما باید برنامه ی inistal -orginal رو نصب کنید:
شما به این پست مراجعه کنید هم اینجا لینک برنامه هست هم اینکه چگونکی نصب :

موفق باشید :10:

adac_data
06-08-2009, 08:28
دوست عزيز شما برو اين مسير كه مي گم:

در قسمت Run تايپ كن regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE
SOFTWARE
بگرد ببين فولدر Konami رو پيدا مي كني يا نه اگه نه يعني اينكه نصب بازيت دستكاري شده هست واسه همين نمي توني پچ نصب كني. براي حل مشكلت از install originall استفاده كن

استاد در اين محل كه گفتيد رفتم و در پوشه كونامي هم 2009 و 2008 بود و در صرتي كه من اصلا 2008 رو نصب نكردو تا به حال حالا بايد چكار كنم

Spaniuly
06-08-2009, 13:58
مشكل از ويندوز اينستالر بايد باشه نمي دونم شايد هم از ويندوز باشه

adac_data
06-08-2009, 14:44
مشكل از ويندوز اينستالر بايد باشه نمي دونم شايد هم از ويندوز باشه
چاره چيه؟ راستي اين فايل اورجينال كه در پستهاي قبلي گذاشتيد 4 بار دانلود كردم اما هميشه ناقص بوده نميشه يك لينك ديگه معرفي كنيد

GEDAA
06-08-2009, 14:59
کسی جواب مارو نمیده خوب بگید بلد نیستیم من هی نپرسم

Spaniuly
06-08-2009, 17:52
کسی جواب مارو نمیده خوب بگید بلد نیستیم من هی نپرسم

هرتز مانيتور ايد روي 75 بشه عزيز والسلام

$*BEHNAM*$
06-08-2009, 17:58
میشه منو یه راهنمایی کامل بکنید که چه طوری میشه آخرین نقل و انتقالات تابستان رو به بازی اضافه کنم ؟ چون (بزنم به تخته) تاپیک نزدیک 900 صفحه است تا بخوان همه اش رو بخونم جوابمو پیدا کنم 2-3 ماهی طول میکشه

adac_data
06-08-2009, 18:51
میشه منو یه راهنمایی کامل بکنید که چه طوری میشه آخرین نقل و انتقالات تابستان رو به بازی اضافه کنم ؟ چون (بزنم به تخته) تاپیک نزدیک 900 صفحه است تا بخوان همه اش رو بخونم جوابمو پیدا کنم 2-3 ماهی طول میکشه
چند تا تاپيك قبلي يكي از فايل هاي نقل و انتقالات هستش نميخواد از اول بگردي همشو. در ضمن آموزش هم داره

akharenee
07-08-2009, 13:27
سلام
بچها من یه مشکل اساسی دارم بعضی وقتها که 2تیم رو انتخاب میکنم به بازی نمیاد و قفل میکنه باید بازی رو ببندم بعد دوباره وارد بشم کسی میتونه کمکم کنه

mazzi
07-08-2009, 21:40
من تو مسترلیگ وقتی با باشگاه 1 بازیکن به توافق میرسم هرکاری میکنم نمی تونم با خود بازیکن به توافق برسم
حتی حقوق رو میبرم روی نهایت ولی بازم نمیشه خریدش
مشکل از کجاست؟

L.A.MESSI
07-08-2009, 21:50
من تو مسترلیگ وقتی با باشگاه 1 بازیکن به توافق میرسم هرکاری میکنم نمی تونم با خود بازیکن به توافق برسم
حتی حقوق رو میبرم روی نهایت ولی بازم نمیشه خریدش
مشکل از کجاست؟

فقط دو حالت داره
1.در اولین یا دومین فصل بازی هستی که بدلیل نداشتن طرفدار زیاد بازی کنی به تیمت نمی یاد
2.در قسمت تنظیمات لیگ درجه ی خرید بازی کنو رو وری هارد گذاشتی و به این دلیل به سختی میاد که این مشکلو
می تونی آخر فصل در قسمت option حل کنی.

kojaiali1
07-08-2009, 21:53
اگر pes2009 را می خواهید نسخه reload یعنی نسخه ای که تمامی پچ ها روش نصب میشه و حتی قابلیت دانلود از خود سایت کونامی را از درون بازی را داره .... نسخه های که الان در بازار هست هیچکدام این قابلیت را ندارند که دانلود یا پچ روش نصب بشه همه را امتحان کرده ام .... این بهترین نسخه اش هست که من دارم و میشه گفت نسخه اصلی .....
قیمتش 4900 تومان هزینه پست هم با خودتون " بهم پیام بدین اگر خواستید مطمئن باشید ضرر نمیکنید و صدبار تشکر هم میکنید دوتا دی وی دی "

GEDAA
07-08-2009, 23:43
هرتز مانيتور ايد روي 75 بشه عزيز والسلام

مرسی اما همه هرتزی گذاشتم بازم تصویر میکشه احتمالا کلا مشکل از مانیتورای ال سی دی هستش

adac_data
08-08-2009, 08:28
اگر pes2009 را می خواهید نسخه reload یعنی نسخه ای که تمامی پچ ها روش نصب میشه و حتی قابلیت دانلود از خود سایت کونامی را از درون بازی را داره .... نسخه های که الان در بازار هست هیچکدام این قابلیت را ندارند که دانلود یا پچ روش نصب بشه همه را امتحان کرده ام .... این بهترین نسخه اش هست که من دارم و میشه گفت نسخه اصلی .....
قیمتش 4900 تومان هزینه پست هم با خودتون " بهم پیام بدین اگر خواستید مطمئن باشید ضرر نمیکنید و صدبار تشکر هم میکنید دوتا دی وی دی "

من يك نسخه از شركت ebay گرفتم و كامل هستش حتي احتياج به نصب فايل اورجينال و پچ ها هم نيست فقط كافي بعد از نصب كامل فايلهاي پوشه img رو از درايو dvd به محل نصب بازي كپي كنيد تا كامل نصب بشه

L.A.MESSI
08-08-2009, 12:06
یک سوال مهم:
pes2009 در xbox 360 فرق داره دلیلش چیه مثلا گودجانسن تو بارسا هست و همینطور شوچنکو تو میلان و... در ضمن بعد از بازی در لیگ و یا کاپ یک درجه سختی به بازی اضافه میشه به اسم سوپر استار . چرا تو pcوps3 اینجوری نیست؟؟

mohammad_87
08-08-2009, 14:43
دوست خوبم mohammad_87و
krauserجان عزیزمن همونطوري که شما گفتين در مسابقات جام جهاني شرکت کردم وبا تيم ايتاليا اول شدم وتيم کلاسيک ايتالياازاد شداما دروازبانش دينوزوف {همون دروازباني که من ميخوام فيسشو وارد بازي بکنم}نبودومن چون اون تو تيم ملي ايتاليا کلاسيک نيست نميتونم فيس اون رو وارد بازي بکنم من مي خوام بدونم که اصولا ميتونم همچين کاري بکنم واگه ميشه چطوريه درضمن فايلش به اينصورت هستش {hairzoff_5770.bin وzoff_2181.bin }اميدوارم اينبار تونسته باشم منظورم رو درست بيان کنم وبتوني بهم کمک کني
وارد كردن فيس بازيكن همونطوريه كه گفتم.چون مثلا من براي مسي رو دارم و الان با ظاهر جديدش تو بازي مياد.پس تغييرات اعمال شده.اما در مورد دينو زوف بگم كه من همه بازيكنان كلاسيك رو آزاد كردم اما زوف رو پيدا نكردم.تو تيم ايتالياي كلاسيك هم پاليوكا و پروتزي بودن.پس شما مي تونين از اين فايل براي شبيه كردن يك بازيكن به دينو زوف استفاده كنيد.فقط اسم فايل رو تغيير بديد.اول هر فايلي بايد unnamed نوشته شده باشه.مثلا zoff_2181.bin رو به unnamed_2181.bin تغيير نام بده.

مرسی اما همه هرتزی گذاشتم بازم تصویر میکشه احتمالا کلا مشکل از مانیتورای ال سی دی هستش
شما درايو مانيتورت و احتمالا درست نصب نكردي.ضمنا شايد سيستمت كلا نمي كشه كه گرافيك رو روي مديوم يا هاي بذاري.هرتز رو كم و زياد كن.رزولوشن و گرافيك رو هم همينطور.اگه مانيتورت wide هست بجاي 16:9 روي 4:3 هم امتحان كن.

یک سوال مهم:
pes2009 در xbox 360 فرق داره دلیلش چیه مثلا گودجانسن تو بارسا هست و همینطور شوچنکو تو میلان و... در ضمن بعد از بازی در لیگ و یا کاپ یک درجه سختی به بازی اضافه میشه به اسم سوپر استار . چرا تو pcوps3 اینجوری نیست؟؟
اين درجه سوپر استار به هيچ وجه در نسخه pc پيدا نميشه و همونطور كه خودتون ميگيد مربوط ميشه به كنسول.كلا نسخه هاي كنسول يه فرقايي با نسخه پي سي دارن پس اگه تغييراتي مي بينيد تعجب نكنيد.

Genz0
08-08-2009, 14:58
سلام،میشه یکی کاملو دقیق برای من بنویسه چجوری ورژن 1.0.0.0 رو به 1.4.0.0 تبدیل کنم؟
و اگه برنامه صدا گذاری و مثلا یک فیلم دیگه جای دمو اصلی بازی بذاریم هست لینک بدید تا دانلود کنم. ممنون.

GEDAA
08-08-2009, 16:33
شما درايو مانيتورت و احتمالا درست نصب نكردي.ضمنا شايد سيستمت كلا نمي كشه كه گرافيك رو روي مديوم يا هاي بذاري.هرتز رو كم و زياد كن.رزولوشن و گرافيك رو هم همينطور.اگه مانيتورت wide هست بجاي 16:9 روي 4:3 هم امتحان كن.

درایورشو درست نصب کردم گرافیکم 9500 جی تی هستش با رم 2 گیگ فکر نکنم کم بیاره سیستم

mohammad_87
08-08-2009, 17:11
تنها تغييراتي كه مي توني بدي از پوشه اصلي بازي فايل ستينگ رو اجرا كن و همونطور كه گفتم با رزولوشن و گرافيك هاي مختلف امتحان كن.بايد مشكلت حل بشه با اين كارها.من ديگه راهي نمي دونم.

L.A.MESSI
08-08-2009, 21:15
یک سوال از همه:
از نظر شما بهترین تیم تو pes 2009 چه تیمیه؟؟
و فکر میکنید سه ماه دیگه که pes 2010 میاد چه تیمی بهتره؟
اول نظر خودمو در pes 2009 میگم . بترتیب 1.بارسلونا 2.منچستر
و در pes 2010 فکر میکنم بارسلونا. اینتر منچستر .ر.مادرید
شما چی فکر میکنید؟

GEDAA
09-08-2009, 00:25
تنها تغييراتي كه مي توني بدي از پوشه اصلي بازي فايل ستينگ رو اجرا كن و همونطور كه گفتم با رزولوشن و گرافيك هاي مختلف امتحان كن.بايد مشكلت حل بشه با اين كارها.من ديگه راهي نمي دونم.
همه کاری کردم رزولیشن بازی رو 640 گذاشتم بازم میکشه فقط گرافیک و بزارم روی لو که پائین ترین حد هستش و چمنها سیاه میشه نمیکشه

Genz0
09-08-2009, 01:23
آقایون یه سوال دارم من،من یه پچ دانلود کردم که لیگ ژاپن و بندسلیگا اضافه میشن بغیه تیم ها هم درست میشن.
حالا یه مشکلی که هست فقط این بندسلیگا و لیگ ژاپن اسم تیماش مثل قبل مونده من میخوام اسمای خوشون بشه چیکار کنم؟

zibarezaei
09-08-2009, 08:56
ببخشید من یک کم گیج شدم.چندین پچ تو این تاپیک وجود داره.پچ 1.2 پچ 1.4 پچ سه تکه krauser.
جناب krauser شما یکبار به شخصی گفتید فرقی بین پچ 1.4 و پچ krauser نیست اما در پست 8830 فرمودید که بعد از تصب پچ 1.4 باید پچ krauser را نصب کنید.
من یک کم گیج شدم ای کاش تو همون صفحه اول آموزش کامل به روز شدن بازی را به صورت به روز قرار می دادید.
الآن من نمی دونم پچ 1.4 را نصب کنم یا پچ krause.بعد دیگه چی نصب کنم من الآن فقط هرچی لینک به دستم رسید دانلود کردم.
استاد شاید بگی خوب توضیحات را نخوندی ولی اگه دیده باشید چند نفر دیگه هم مثل من همین مشکل داشتند.خوب همه که مثل شما استاد نیستند که.
الآن من چکار کنم هرچی فایل تو صفحه 701 هست را بگیرم یا فایلهای موجود در صفحه 883؟
متشکر

adac_data
09-08-2009, 08:59
یک سوال از همه:
از نظر شما بهترین تیم تو pes 2009 چه تیمیه؟؟
و فکر میکنید سه ماه دیگه که pes 2010 میاد چه تیمی بهتره؟
اول نظر خودمو در pes 2009 میگم . بترتیب 1.بارسلونا 2.منچستر
و در pes 2010 فکر میکنم بارسلونا. اینتر منچستر .ر.مادرید
شما چی فکر میکنید؟تيمهاي ملي اول برزيل بعد انگلستان و در تيمهاي باشگاهي منم با شما هم نظرم اما نميدونم چرا نميتونم با بارسلونا مثل منچستر بازي كنم

Spaniuly
09-08-2009, 15:02
آقایون یه سوال دارم من،من یه پچ دانلود کردم که لیگ ژاپن و بندسلیگا اضافه میشن بغیه تیم ها هم درست میشن.
حالا یه مشکلی که هست فقط این بندسلیگا و لیگ ژاپن اسم تیماش مثل قبل مونده من میخوام اسمای خوشون بشه چیکار کنم؟

احتمالا آپشن فایل رو یادت رفته دانلود کنی یا کپی کنی توی My document

ببخشید من یک کم گیج شدم.چندین پچ تو این تاپیک وجود داره.پچ 1.2 پچ 1.4 پچ سه تکه krauser.
جناب krauser شما یکبار به شخصی گفتید فرقی بین پچ 1.4 و پچ krauser نیست اما در پست 8830 فرمودید که بعد از تصب پچ 1.4 باید پچ krauser را نصب کنید.
من یک کم گیج شدم ای کاش تو همون صفحه اول آموزش کامل به روز شدن بازی را به صورت به روز قرار می دادید.
الآن من نمی دونم پچ 1.4 را نصب کنم یا پچ krause.بعد دیگه چی نصب کنم من الآن فقط هرچی لینک به دستم رسید دانلود کردم.
استاد شاید بگی خوب توضیحات را نخوندی ولی اگه دیده باشید چند نفر دیگه هم مثل من همین مشکل داشتند.خوب همه که مثل شما استاد نیستند که.
الآن من چکار کنم هرچی فایل تو صفحه 701 هست را بگیرم یا فایلهای موجود در صفحه 883؟
متشکر
بابا بیخیال من کی همچین حرفی زدم؟ شما میشه اون پستی که من این حرف رو زدم گیر بیارید؟

شما پچ 1.40 رو دانلود بکنید بهتره تازه اصلا پچ 1.40 ساخته کونامی هست و رو گیم پلی تاثیر می ذاره اما پچی که من درست کردم مشکلات لایسنس رو برطرف میکنه و اسامی لباس ها و لوگوها و سایر چیزهایی که در اثر لایسنس نداشتن اشتباه و فیک هستند رو اصلاح میکنه و من ساختمش لینک های پچ krauser توی 701 هست بقیه فقط بگم که فایل cv0f و ادیت فایل رو از صفحه883 بگیر پچ 1.40 رو هم بهتره نصب کنی. کارهایی که باید انجام بدی رو توی 701 کامل شرح دادم

adac_data
09-08-2009, 15:03
اين تاپيك چند روز هستش فعاليتش كم شده مثل اينكه همه منتظر عرضه ساكر 2010 هستن .اميدوارم بعد از عرضه بازي تاپيك خصوصي براي 2010 زده شود و در صدر جدول قرار گيرد از لحاظ فعاليت و بينندها.
اساتيد محترم اگه بنظر شما صلاح است تاپيك 2010 رو از الان ايجاد كنيم و به معرفي بازي بپردازيم تا بازي عرضه بشه
با شمارش معكوس براي pes 2010

Spaniuly
09-08-2009, 15:36
دوستان پست صفحه 701 به روز شده کسانی که می خوان پچ Krauser رو دانلود کنن می تونن به صفحه 701 مراجعه کنند کامل و به روز رسانی شده

اين تاپيك چند روز هستش فعاليتش كم شده مثل اينكه همه منتظر عرضه ساكر 2010 هستن .اميدوارم بعد از عرضه بازي تاپيك خصوصي براي 2010 زده شود و در صدر جدول قرار گيرد از لحاظ فعاليت و بينندها.
اساتيد محترم اگه بنظر شما صلاح است تاپيك 2010 رو از الان ايجاد كنيم و به معرفي بازي بپردازيم تا بازي عرضه بشه
با شمارش معكوس براي pes 2010

کجای کاری بابا الان 4 ماهه که تاپیکش فعاله از اینجا فعال تره تاپیک PES 2010

adac_data
09-08-2009, 19:40
دوست عزيز krauser مطالبي كه تو پست 701 گذاشتي منظورم همون فايلهاي ساخت خودت هستش چند بار دانلود كردم اما هر زمان خواستم از حالت فشرده خارج كنم ارور ميده مثل اينكه فايل خراب باشه يا ناقص لطفا راهنمايي كنيد

Spaniuly
10-08-2009, 09:15
دوست عزيز krauser مطالبي كه تو پست 701 گذاشتي منظورم همون فايلهاي ساخت خودت هستش چند بار دانلود كردم اما هر زمان خواستم از حالت فشرده خارج كنم ارور ميده مثل اينكه فايل خراب باشه يا ناقص لطفا راهنمايي كنيد

نه خوش تیپ فایل ها صحیح و سالم هستند شما بد دانلود می کنید شاید. یعنی بد دانلود میشه یا اشکالی توی کارتون هست مثلا یه جا نمی ریزی هر سه پارت رو باید یه جا باشند و پارت 1 رو ارا کنی تا پچ از حالت فشرده خارج بشه خیلی ها از این پچ استفاده کردند اونهایی که دوست ندارند بازیشون تغییر پیدا کنه و فقط همه موارد لایسنس اصلاح بشه از این پچ استفاده کردند

SANBOR
10-08-2009, 14:30
سلام دوستان
من دوچار یه مشکل شدم که خیلی کوچکه ولی کلافم کرده
من زمانی که داشتم بازی میکردم توی مد becam a legend زمانی که میخواستم بازی بعدی رو انجام بدم وارد قسمت now loading شدم اما به جای نشان دادن ترکیب دو تیم یه شکل دیگه بود حالا من میخواهم این قسمت به حالت قبل برگرده ولی هر کاری میکنم نمیشه
لطفا به من کمک کنید

adac_data
10-08-2009, 15:00
از زحمات شما متشكرم بابت تمام راهنمايي ها .شايد بقول شما بد دانلود ميشه

adac_data
10-08-2009, 15:08
سلام دوستان
من زمانی که داشتم بازی میکردم توی مد becam a legend زمانی که میخواستم بازی بعدی رو انجام بدم وارد قسمت now loading شدم اما به جای نشان دادن ترکیب دو تیم یه شکل دیگه بود حالا من میخواهم این قسمت به حالت قبل برگرده ولی هر کاری میکنم نمیشه
لطفا به من کمک کنید
به احتمال زياد از كيت سرور شما باشه اگه پچ ها رو نصب كرديد بهتره از كيت سرور استفاده نكني.

mohammad_87
10-08-2009, 17:36
سلام دوستان
لطفا به من کمک کنید
اين بستگي به درجه سختي بازي داره.مثلا اگه سختي رو رده هاي آسان بذاريد عملكرد دكمه هارو نشون ميده اما اگه روي سختي بيشتر بذاريد تركيب تيمهارو نشون ميده.

zibarezaei
11-08-2009, 07:27
به خدا گیج گیج شدم.چهل تا فایل ریخته رو سرم نمی دونم بازی رو چطور آپدیت کنم.
خواشاً به دید یه آدم تازه کار به من نگاه کنید و راهنمایی کنید چطور بازی را باید آپدیت کنم؟
بازی رو نصب می کنم بعدش اول کدوم فایل باید نصب بشه؟پچ؟بعدش چی؟cv0؟یه اصطلاحی به نام کیت سرور دیدم این چیه؟
خواهش می کنم بگید من بعد از نصب برای آپدیت قدم به قدم چطوری برم جلو.
به دنیا ممنون

M A X I M U M
11-08-2009, 07:51
بچه ها يه نكته جالب كه شايد خودتون هم ميدونستيد
گاهي وقتا مي بينيد كه موقع بازي با كامپيوتري با قدرت هاي بالا دروازه بانش خيلي بلند شوت مي كنه
بهترين راه اين بلند شوت كردن اينه كه زماني كه توپ دست دروازه بانه صبر بكني تا خودش شوت بكنه
اين بلندترين شوتيه كه دروازه بان ميتونه بزنه در اون موقع اگه اينكارو نكنيد توپ رو به زحمت به نيمه يا حتي زمين خودتون بفرسته

adac_data
11-08-2009, 08:13
اين كه ميگي بعضي مواقع درست هستش ولي يكسري از دروازبانها هستن مثل وندرسال كه وقتي شوت ميكنن توپ تا نزديكاي 18 قدم حريف جلو ميره.پس اگه با اين بازيكن اجازه بدي خودش بزنه بدست دروزبان تيم حريف ميرسه؟

adac_data
11-08-2009, 09:48
ديشب براي اولين بار خواستم با تيم ملي ايران بازي كنم اما هيچ كدام از بازيكنان ايراني اسم اصلي خودشون نبود چه بايد كرد

Spaniuly
11-08-2009, 10:26
ديشب براي اولين بار خواستم با تيم ملي ايران بازي كنم اما هيچ كدام از بازيكنان ايراني اسم اصلي خودشون نبود چه بايد كرد

به خدا گیج گیج شدم.چهل تا فایل ریخته رو سرم نمی دونم بازی رو چطور آپدیت کنم.
خواشاً به دید یه آدم تازه کار به من نگاه کنید و راهنمایی کنید چطور بازی را باید آپدیت کنم؟
بازی رو نصب می کنم بعدش اول کدوم فایل باید نصب بشه؟پچ؟بعدش چی؟cv0؟یه اصطلاحی به نام کیت سرور دیدم این چیه؟
خواهش می کنم بگید من بعد از نصب برای آپدیت قدم به قدم چطوری برم جلو.
به دنیا ممنون

پستی که پچ krauserهست رو توی صفحه 701 گام به گام برید جلو والسلام توضیحات پست به قدری کامل هست که نیازی به توضیح نیست من نمی دونم چرا شما حوصله خوندن پست رو ندارید :41:

شما پستی رو که از قبل و به صورت کامل وجود داره رو مطالعه نمی کنید چرا؟ پست صفحه 701 رو همین پریروز به روز کردم دیگه نیازی به هیچ کار اضافی نیست بازی شما با انجام اون مراحل هم آپدیت میشه به طور کامل هم اصلاح میشه همه اسامی و لباس ها و لوگوهای Fake در ضمن مگه چند تا فایله؟ یه دونه پچ 1.40 هست یه دونه کرک هست یه دونه فایل cv0f و پچ 3 تکه ای krauser که محتوی کیت سرور هست. آخر سر هم فایل ادیت رو دانلود و توی my document کپی می کنید. دیگه گام به گام و قدم به قدم تر از این چه طوری توضیح بدم؟

adac_data
11-08-2009, 11:16
دوست عزيز krauser تمام اون كارهايي كه شما گفتيد رو انجان دادم اما اين مشكلو دارم

Kaptian Black
11-08-2009, 11:30
آخر سر هم فایل ادیت رو دانلود و توی my document کپی می کنید. دیگه گام به گام و قدم به قدم تر از این چه طوری توضیح بدم؟

سلام آرمین خسته نباشی من هم پچ 1.20 هم 1.40 و نصب میکنم هم اون فایل cv0f رو کپی میکنم اما موقع لود کردن اون ادیت فایل میگه مال این ورژن نیست ! پچ krauser م نصب میکنم !

یه چیزی هم هست ویندوزم چون 7 ه آدرس اون فایل فرق داره
C:\ProgramData\ET Game\Pro Evolution Soccer 2009\Download\cv0f
اما گیم میشناسه این فایلو ولی فقط پرچم لیگ ها عوض میشه
مشکل از کجاست ؟:19:

این ET game مشکوک میزنه اما پچ ها راحت نصب میشن

prance666
11-08-2009, 12:15
پچ کامل برای بازی فوتبال Pes 2009

ساخته شده توسط

Sky-Tech Patch 3.0 by FabioFBI & Everton1987™ With Installer

همراه با گزینه نصب

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این عکس کوچک شده است برای نمایش واقعی عکس کلیک کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g)

ویژگیهای این پچ

NEW VERSION 3.0 OF THE PATCH:
~ Made the transfers until 05/08, correct training and a few numbers;
~ Created a few young players brought at the big teams;
~ Unblocked about DUMMY 200 players;
~ Added new beautiful backgrounds for all modes, all themed SKY;
~ Added many new kit of the season 2009/2010 and some in CL;
~ Submitted ballpack brand new;
~ Added two new stadiums: “Artemio Franchi in Florence” and “Stanley Arena Liverpool”;
~ Added a new version of “sweat on the faces”;
~ Fixed crash Stamford Bridge;
~ Deleted classics in Master;
~ Added the icon of the Euro in Master Mode and Become a Legend;
~ Deleted ~ 100 callnames added specifically for Caressa-Bergomi (but not suitableto other comentaries).
~ Perhaps something has been forgotten, but most of it was mentioned.

آموزش نصب

Read carefully before asking questions about things already explained! It takes a few simple steps to install version 3.0 of the patch:

1) Download all the rar files
2) Extract the contents of the 29 rars where you want, in the end you will have 3 exe files.
3) Install the patch using the Sky-Tech 3.0.exe you extracted (at the end agree to run the patch will appear and the classic window where you have to do kitserver Install and OK);
4) Install the Sky 3.0-Tech FO.exe;
5) Install only if you play in 4:3 the Sky 3.0-Tech 4-FIX 3.exe. The patch is for 16:9 monitors by default.

Please note that the patch is to uninstall using the Uninstall.exe in the folder where you have the kitserver

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[code][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/cod

دوستان کسی میتونه لینکه راپید شیر این پچ رو گیر بیاره

Spaniuly
11-08-2009, 12:47
سلام آرمین خسته نباشی من هم پچ 1.20 هم 1.40 و نصب میکنم هم اون فایل cv0f رو کپی میکنم اما موقع لود کردن اون ادیت فایل میگه مال این ورژن نیست ! پچ krauser م نصب میکنم !

یه چیزی هم هست ویندوزم چون 7 ه آدرس اون فایل فرق داره
C:\ProgramData\ET Game\Pro Evolution Soccer 2009\Download\cv0f
اما گیم میشناسه این فایلو ولی فقط پرچم لیگ ها عوض میشه
مشکل از کجاست ؟:19:

این ET game مشکوک میزنه اما پچ ها راحت نصب میشن

مشکل همون ET هست خاک تو سرش با این دستکاری کردنش. مریضه این ET Game
شما install orignal رو دانلود کن که نصب بازیت اورجینال بشه

zibarezaei
11-08-2009, 13:53
استاد krauser جان شما در صفحه 701 از خصوصیات پچ گفتی.من نمی دونم بعد از نصب بازی اول چی رو نصب کنم.بعدش برم سراغ کدوم.
اصلاً من این کار رو می کنم:
1- نصب بازی.سوال:کرک موجود داخل سی دی را کپی کنم یا نه؟
2-نصب پچ 1.4.سوال:این پچ کرک نمی خواد؟
3-دیگه نمی دونم برم سراغ cv0f یا چیز دیگه
4- نمی دونم.گند میزنم به بازی و مجبور میشم بازی را پاک کنم.
بابا یکی متوجه بشه من بلد نیستم بازی رو آپدیت کنم.

L.A.MESSI
11-08-2009, 14:21
اسامی بازیکنان با اونایی که شمارشون تغییر کرده برای اونایی که میخوان نقل انتقالاتو دستی انجام بدن (100%صحیح)
Real Madrid
MIGUEL TORRES 2
GAGO 5
KAKA 8
RONALDO 9
XABI ALONSO 22
ALBIOL 18
ARBELOA 16
L.DIARA 6
BENZEMA 19

FCB BARCELONA
ALVES 2
IBRAHIMOVICH 9
MAXWELL 19

INTER
LUCIO 6
MUTTA 8
ETO O 9
D.MILITO 22

LAZIO
CRUZ 74

MARCAE
MORIENTES 23
HEINZE 16

Kaptian Black
11-08-2009, 15:42
مشکل همون ET هست خاک تو سرش با این دستکاری کردنش. مریضه این ET Game
شما install orignal رو دانلود کن که نصب بازیت اورجینال بشه

آقا اسم پوشه رو عوض کردم به KONAMI درست شد ! {چون اسم پوشه ET بود :2: نمیشناخت فایل cv0f رو } عجب جماعت مریضی ! واسه خودش اسم پوشه عوض میکنه :19:

ebinem173
11-08-2009, 15:54
کسی آپشن فایل جدید مربوط به پچ GACP نداره؟

Spaniuly
11-08-2009, 23:20
استاد krauser جان شما در صفحه 701 از خصوصیات پچ گفتی.من نمی دونم بعد از نصب بازی اول چی رو نصب کنم.بعدش برم سراغ کدوم.
اصلاً من این کار رو می کنم:
1- نصب بازی.سوال:کرک موجود داخل سی دی را کپی کنم یا نه؟
2-نصب پچ 1.4.سوال:این پچ کرک نمی خواد؟
3-دیگه نمی دونم برم سراغ cv0f یا چیز دیگه
4- نمی دونم.گند میزنم به بازی و مجبور میشم بازی را پاک کنم.
بابا یکی متوجه بشه من بلد نیستم بازی رو آپدیت کنم.

دوست عزیز من فقط می تونم بگم که کارهای صفحه 701 رو به ترتیب انجام بده

1- کرک داخل DVD رو فراموش کن. کرکی که توی صفحه 701 رو بعد نصب بازی بریز
2- پچ 1.40 رو دانلود و نصب کن
3- پچ سه تکه ای رو دانلود و نصب کن (دقت کن که باید بعد نصب بری و کیت سرور رو فعال کنی توضیح کامل داده شده توی همون پست)
4- فایل cv0f رو دانلود و توی مسیری که گفته شده کپی کن
5- ادیت فایل رو دانلود و توی My Document کپی کن

از همه مهم تر پست هایی که میدیم رو خوب مطالعه کن کاملا مشخص هست حوصله خوندن مطالب رو نداری وگرنه به جان خودم پست ها به قدری واضح هستند که کاملا روند کار مشخص هست من نمی دونم چرا شما نمی تونید کنار بیایید باهاش اگه عجله نکنید و به ترتیبی که گفته شده کار ها رو انجام بدید می تونید یکمی اعتماد به نفس داشته باشید

bazazan
11-08-2009, 23:43
سلام
من پچهارو که دانلود کردم موقع نصب ارور میده
میدونم که باید install orignal رو دانلود کنم ولی با این اینترنت لاک پشتی که نمیشه:41::19:
اون پچها رو هم به خاطر این تونستم دانلود کنم که قابلیت ادامه دانلود داشت(که رپیدشیر نداره)
اگه میشه یکی از دوستان که install orignal رو دانلود کرده اونو تو یه جایی(مثل پرشین گیگ) آپلود کنه که ما دیال آپی ها هم بتونیم دانلودش کنیم
خیلی ممنون:20:

mohammad_87
11-08-2009, 23:55
پچ کامل برای بازی فوتبال Pes 2009
ساخته شده توسط
Sky-Tech Patch 3.0 by FabioFBI & Everton1987™ With Installer
همراه با گزینه نصب

عجب اديتور جالبي بوده طرف.اين همه تغييرات داده هنوز شماره رونالدو با كاكا رو نتونسته درست كنه.ضمنا دوست عزيز بهتر بود لينكهاي دانلود رو به حالت spoiler در مي آوردي كه ظاهر صفحه اينقدر بهم نخوره.scroll موسم خراب شد تا پستت رو رد كردم...

آقا اسم پوشه رو عوض کردم به KONAMI درست شد ! {چون اسم پوشه ET بود :2: نمیشناخت فایل cv0f رو } عجب جماعت مریضی ! واسه خودش اسم پوشه عوض میکنه :19:
بازم برو خدارو شكر كن فقط اسم پوشه عوض شده.اكثر شركتهاي ايراني انقدر اسم و آرم شركتشون رو ميذارن تو بازي كه موقع بازي كردن نمي دوني داري چكار ميكني فقط يه توپ ميبيني كه ميره اينور اونور!:31:

سلام
میدونم که باید install orignal رو دانلود کنم ولی با این اینترنت لاک پشتی که نمیشه:41::19:
اون پچها رو هم به خاطر این تونستم دانلود کنم که قابلیت ادامه دانلود داشت(که رپیدشیر نداره)
اگه میشه یکی از دوستان که install orignal رو دانلود کرده اونو تو یه جایی(مثل پرشین گیگ) آپلود کنه که ما دیال آپی ها هم بتونیم دانلودش کنیم
عزيزم نيم ساعت بري كافي نت همه رو مي توني دان كني.منم تبعيدم به دايل همه رو تو كافي نت دان كردم.برا خودت ميگم راحتتري كه...

از همه مهم تر پست هایی که میدیم رو خوب مطالعه کن کاملا مشخص هست حوصله خوندن مطالب رو نداری وگرنه به جان خودم پست ها به قدری واضح هستند که کاملا روند کار مشخص هست من نمی دونم چرا شما نمی تونید کنار بیایید باهاش اگه عجله نکنید و به ترتیبی که گفته شده کار ها رو انجام بدید می تونید یکمی اعتماد به نفس داشته باشید
درسته دوستان.فكر كنم يه بار ديگه كسي سوال كنه با اين پچ چكار كنم آرمين با كله بره تو مانيتور از عصبانيت(شوخي...:31:)
دوستان اما خدايي كاملا واضحه و بارها هم توضيح داده شده.شما اون صفحه 701 رو تو هاردتون سيو كنين تا هنگام مراحل كار مرحله به مرحله بهش مراجعه كنيين تا از سردرگمي دربياين.

siavash0753
12-08-2009, 09:43
من یه dvd pes 2009 خریدم با گزارش عادل فردوسی پور.
سه بار بیشتر نمیشه کد فعال سازی اون از سایت سازندش دریافت کرد. آیا راهی وجود داره که بیش از سه بار این بازی رو نصب کرد؟
خیلی لازمه!!!!!
فایل صدا رو هم کپی کردم رو بازی قبلی ولی اجرا نشد. حتما" باید کد اون رو فعال کرد. باید چیکار کنم!!!!!!!!!!

adac_data
12-08-2009, 12:31
دوست عزيز krauser جان من بالاخره موفق به دانلود كامل پچ سه گانه شما شدم اما كلي گشتم تا نحوه كارش و نصبش رو پيدا كنم اما چيزي پيدا نكردم ميشه راهنمايي كنيد؟ هر چند ميدونم كه حتما تا به حال چند بار گفتيد

دوست عزيز krauser جان من بالاخره موفق به دانلود كامل پچ سه گانه شما شدم اما كلي گشتم تا نحوه كارش و نصبش رو پيدا كنم اما چيزي پيدا نكردم ميشه راهنمايي كنيد؟ هر چند ميدونم كه حتما تا به حال چند بار گفتيد

krauser جان پيدا كردم مرسي تمام آموزشها تكميل و قيق بود با تشكر از زحمات شما

9vin
12-08-2009, 12:37
:40:سلام..:40: لطفا آخرين سيو آپشن فايلو ميخوام ..... مرسي:11:

Spaniuly
12-08-2009, 12:52

هر سه تا رو می ریزید توی یک پوشه پارت 1 رو اجرا می کنید پوشه ای به نان کیت سرور توی مسیر نصب بازی اکستراکت میشه به داخل پوشه کیت سرور می رید و فایل setup رو اجرا و نصب می کنید والسلام

adac_data
12-08-2009, 12:54
اساتيد محترم من پچ سه گانه krauser رو با موفقيت نصب كردم اما وقتي ميخوام فايل setup رو اجرا كنم wrong ميده در قسمتي كه بايد فايل اجراي بازي رو انتخاب كنم.ضمنا من قبلا پچ هاي GCPbuild20 و GCPbuild21_update رو نصب كردم

bazazan
12-08-2009, 13:14
عزيزم نيم ساعت بري كافي نت همه رو مي توني دان كني.منم تبعيدم به دايل همه رو تو كافي نت دان كردم.برا خودت ميگم راحتتري كه...

منم میدونم تو کافی نت راحت میشه دانلود کرد ولی مسئله اینه نمی تونم برم کافی نت

9vin
12-08-2009, 13:53
:40:سلام..:40: لطفا آخرين سيو آپشن فايلو ميخوام ..... مرسي:11:
ميشه جواب بديد ؟؟؟ :13:

Spaniuly
12-08-2009, 15:31
ميشه جواب بديد ؟؟؟ :13:
عزیز آپشن فایل عمومی برای PES 2009 وجود نداره چون هرکس از یک ورژن استفاده می کنه منظورم از ورژن فایل هایی مثل cv0f و ورژن های پنجگانه بازی هست که هر کدوم اپشن فایل مخصوص خودشون رو ساپورت می کنم به طور مثال من چند وقت پیش یه آپشن فایل درست کردم که نقل و انتقالات تابستان توش بود ولی فقط به درد اونهایی می خوره که آخرین cv0f رو دانلود کرده باشند چون آپشن فایل من بر اساس اون هست و اگه کسی cv0f آخری رو نداشته باشه اصلا نمی تونه استفاده کنه از اون آپشن. معمولا دیگه درخواست اپشن فایل به صورت تکی توی بازی PES 2009 بی معنی شده. آپشن فایل ها داخل پچ ها ارائه میشن چون عمومی نیستن

اساتيد محترم من پچ سه گانه krauser رو با موفقيت نصب كردم اما وقتي ميخوام فايل setup رو اجرا كنم wrong ميده در قسمتي كه بايد فايل اجراي بازي رو انتخاب كنم.ضمنا من قبلا پچ هاي GCPbuild20 و GCPbuild21_update رو نصب كردم

کرک 1.20 رو ریختی؟ اگه آره احتمالا پچ های قبلی باعث شده که این مشکل پیش بیاد

adac_data
12-08-2009, 15:54
كرک 1.20 رو ریختی؟ اگه آره احتمالا پچ های قبلی باعث شده که این مشکل پیش بیاد

بله كرك 1.20 رو ريختم و كرك 1.40 هم بعدا دانلود كرئم و ريختم.ميشه راهنمايي كنيد چكار كنم

poyul
12-08-2009, 19:32
سه بار بیشتر نمیشه کد فعال سازی اون از سایت سازندش دریافت کرد. آیا راهی وجود داره که بیش از سه بار این بازی رو نصب کرد؟
خیلی لازمه!!!!!
فایل صدا رو هم کپی کردم رو بازی قبلی ولی اجرا نشد. حتما" باید کد اون رو فعال کرد. باید چیکار کنم!!!!!!!!!!

منم همچین مشکلی دارم. دوستان لطف کنن همکاری کنن.

Spaniuly
12-08-2009, 21:45
بله كرك 1.20 رو ريختم و كرك 1.40 هم بعدا دانلود كرئم و ريختم.ميشه راهنمايي كنيد چكار كنم

ای خدااااااااااااااااااااااا ا:19:
بابا کرک 1.40 رو خودم نذاشتم من بارها گفتم کرک 1.40 رو کیت سرور نمیشناسه. اگه میشد کرک 1.40 ساپورت کنه خودم 1.40 رو می ذاشتم دیگه بابا. بیخود نیست که کرک 1.20 رو واسه دانلود گذاشتم.

یک سوال خودم از بچه های متخصص فیس دارم:

من Face و Hair نکونام رو بصورت BIN فایل دارم ولی اسم BIN فایل ها نکونام هست این رو می دونم که باید در پوشه CV06 قرار بدم ولی نمی دونم اسم Face فایل و Hair فایل رو به چی تغییر بدم شماره فیس بازیکنانی که قیافه هاشون Special نیست رو باید از کجا فهمید مثلا این رو می دونم که اگه فیس پارک جی سونگ را داشته باشم اسمش رو چی بذارم چون توی PES Editor هم کد فیس و هم کد Hair رو نوشته. این رو بلدم که relink کنم ولی می خوام با استفاده از کیت سرور فیس نکونام رو وارد کنم من از متخصصین خواهش دارم نحوه مشخص کردن unnamed_xxxx رو برای بازیکنانی که فیس عادی دارن رو توضیح بدن. متشکرم

malakhak
12-08-2009, 21:55
لطفا لینک یه ترینر رو برام بزارید که بشه باهاش points رو تو Be A Legend افزایش داد 99 , با تشکر
لطفا آموزش کار کردنش رو هم بهم بگین

soccer 2009 update
13-08-2009, 04:32
کسی میتونه در باره ی patch sky_techمنو راهنمایی کنه
باتشکر

M A X I M U M
13-08-2009, 07:35
مثلا چه نوع راهنمايي ؟
اين پچ به جز تغيير استايل گرافيكي بازي ورژن بازي رو هم بروز مي كنه همچنين نقل و انتقالات هم درسته و نصبش هم آسونه

siavash0753
13-08-2009, 09:12
من یه dvd pes 2009 خریدم با گزارش عادل فردوسی پور. سه بار بیشتر نمیشه کد فعال سازی اون از سایت سازندش دریافت کرد. آیا راهی وجود داره که بیش از سه بار این بازی رو نصب کرد؟ خیلی لازمه!!!!! فایل صدا رو هم کپی کردم رو بازی قبلی ولی اجرا نشد. حتما" باید کد اون رو فعال کرد. باید چیکار کنم!!!!!!!!!! تو را خدا جواب بدین

Spaniuly
13-08-2009, 09:15
من Face و Hair نکونام رو بصورت BIN فایل دارم ولی اسم BIN فایل ها نکونام هست این رو می دونم که باید در پوشه CV06 قرار بدم ولی نمی دونم اسم Face فایل و Hair فایل رو به چی تغییر بدم شماره فیس بازیکنانی که قیافه هاشون Special نیست رو باید از کجا فهمید مثلا این رو می دونم که اگه فیس پارک جی سونگ را داشته باشم اسمش رو چی بذارم چون توی PES Editor هم کد فیس و هم کد Hair رو نوشته. این رو بلدم که relink کنم ولی می خوام با استفاده از کیت سرور فیس نکونام رو وارد کنم من از متخصصین خواهش دارم نحوه مشخص کردن unnamed_xxxx رو برای بازیکنانی که فیس عادی دارن رو توضیح بدن. متشکرم

بابا یه متخصص فیس نداریم اینجا کمک کنه؟

siavash0753
13-08-2009, 09:21
من یه dvd pes 2009 خریدم با گزارش عادل فردوسی پور. سه بار بیشتر نمیشه کد فعال سازی اون از سایت سازندش دریافت کرد. آیا راهی وجود داره که بیش از سه بار این بازی رو نصب کرد؟ خیلی لازمه!!!!! فایل صدا رو هم کپی کردم رو بازی قبلی ولی اجرا نشد. حتما" باید کد اون رو فعال کرد. باید چیکار کنم!!!!!!!!!! تورا خدا کمک کنید

siavash0753
13-08-2009, 09:26
خیلی لازمه!!!!!

تورا خدا کمک کنید

Adolf_0
13-08-2009, 10:22
سلام
من ویندوز عوض کردم ولی بازیو جای دیگه کپی کردم حالا چکار کنم که بازی بیاد؟(قبلا یه برنامه کم حجم بود!!!)

malkemid
13-08-2009, 12:13
خیلی لازمه!!!!!

تورا خدا کمک کنید

خوب دوست عزیز اینو باید از همون شرکته بپرسی..
بعدشم به نظر من بیخیال شو و برو یه نسخه معمولی رو بخر...کلا وقتی دست می برن تو بازی خرابش می کنن..

L.A.MESSI
13-08-2009, 13:53
خیلی لازمه!!!!!

چرا کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام منم این بازی رو دارم شما فقط میتونی این بازی رو در 3 تا کامپییوتر نصب کنی ولی اگر بازی رو پاک کردیو دوباره می خوای بریزی مشکلی نیست چون قبلا اطلاعاتش در کامپییو ترت سیو شده.
واگرم صدا رو میخوای و ترکیبایی که این شرکت درست کرد رو نمی خوای کافی بعد از نصب در قسمت سیو ادیتشو پاک کنی.

سلام
من ویندوز عوض کردم ولی بازیو جای دیگه کپی کردم حالا چکار کنم که بازی بیاد؟(قبلا یه برنامه کم حجم بود!!!)

باید بازی رو دوباره نصب کنی و بعد سیو ها تو بریزی.

mohammad_87
13-08-2009, 15:10
سلام
این رو امتحان کنین نمی دونم این سایت قابلیت resume داره یانه.یه راه حل دیگه اینکه از فایرفاکس3 استفاده کن بدون برنامه های دنلود.خود دانلود مننجرش این قابلیت رو داره.
این هم برنامه install orignal پسوردش هم matin :

یک سوال خودم از بچه های متخصص فیس دارم:
آرمین جان فیس نکونام یا هر بازیکن دیگری رو به unnamed_X تغییر بده که X همون عدد مختص خودشه که کاریش نداریم.بعدهمونطور که گفتی تو پوشه CV06 بریز.
اما قسمت دوم سوالت رو دقیقا منظورتو نفهمیدم.مثلا یه فیس داری می خوای یه بازیکن معمولی رو به اون تغییر بدی یا شماره فیس یه بازیکن معمولی رو پیدا کنی؟

Spaniuly
13-08-2009, 15:41
این رو امتحان کنین نمی دونم این سایت قابلیت resume داره یانه.یه راه حل دیگه اینکه از فایرفاکس3 استفاده کن بدون برنامه های دنلود.خود دانلود مننجرش این قابلیت رو داره.
این هم برنامه install orignal پسوردش هم matin :

آرمین جان فیس نکونام یا هر بازیکن دیگری رو به unnamed_X تغییر بده که X همون عدد مختص خودشه که کاریش نداریم.بعدهمونطور که گفتی تو پوشه CV06 بریز.
اما قسمت دوم سوالت رو دقیقا منظورتو نفهمیدم.مثلا یه فیس داری می خوای یه بازیکن معمولی رو به اون تغییر بدی یا شماره فیس یه بازیکن معمولی رو پیدا کنی؟

چرا کاریش نداریم اون عدد باید چی باشه؟ منم مشکلم همونی هست که گفتی کاریش نداریم دقیقا مشکل من همونه نمیدونم اون X باید چی باشه برای نکونام یا هر بازیکنی که عدد فیس یا مو رو نمیدونیم عدد نکونام چیه از کجا بدونم عدد رو؟ حتما باید آپشن فایل رو تغییر بدم دیگه من اگه نخوام با آپشن فایل فیس نکونام رو Special کنم باید چیکار کنم؟ من سوالم اینه وگرنه میدونم باید به unnamed_xxxx تغییر بدم البته نیازی نیست قسمت اول unnamed باشه هر کلمه دلخواه میشه نوشت به جای unnamed مسئله اصلی اون عدد بعد ندرلاین هست اونه که مهم هست. این اعداد برای لیو مسی 741 برای فیس و 4333 برای مو هست حالا این اعداد رو برای بازیکنانی که مثل مسی دارای فیس special نیستند رو از کجا میشه تشخیص داد؟ من دقیقا سوالم اینه

mohammad_87
13-08-2009, 16:00
چرا کاریش نداریم اون عدد باید چی باشه؟ منم مشکلم همونی هست که گفتی کاریش نداریم دقیقا مشکل من همونه نمیدونم اون X باید چی باشه برای نکونام یا هر بازیکنی که عدد فیس یا مو رو نمیدونیم عدد نکونام چیه از کجا بدونم عدد رو؟ حتما باید آپشن فایل رو تغییر بدم دیگه من اگه نخوام با آپشن فایل فیس نکونام رو Special کنم باید چیکار کنم؟ من سوالم اینه وگرنه میدونم باید به unnamed_xxxx تغییر بدم البته نیازی نیست قسمت اول unnamed باشه هر کلمه دلخواه میشه نوشت به جای unnamed مسئله اصلی اون عدد بعد ندرلاین هست اونه که مهم هست. این اعداد برای لیو مسی 741 برای فیس و 4333 برای مو هست حالا این اعداد رو برای بازیکنانی که مثل مسی دارای فیس special نیستند رو از کجا میشه تشخیص داد؟ من دقیقا سوالم اینه
فایل جالبی دانلود کردی پس اصلا فایلت عدد نداره.راستی جدا برای فیس فرقی نداره بجای unnamed چیز دیگه ای نوشته باشه؟اما تو یکی از این فایلهای گرافیکی حتما باید unnamed می کردم تا تغییر ایجاد بشه فکر کردم مثل اونه.
ببین بنظر من بهترین کار استفاده از ggs هستش.باهاش فایل cv06 رو باز کن و یه فایل خالی بین فیس ها پیدا کن(یعنی مشکی باشه) برای مو هم همین کار کن و اون فایلهایی رو که دان کردی روش ایمپورت کن بعد ریلینک کن مثلا با برنامه PES2009PC_Appearance_Tool می تونی ریلینک کنی و شماره بازیکن موردنظر رو به شماره هایی که تو ggs ویرایش کردی تغییر بده.
حالا اگه موقع ایمپورت ارور داد یا نمی خوای فایل اصلی رو دستکاری کنی شماره فایلهایی که دیدی خالی هستن(یکی برای صورت یکی برای مو)رو بجای اون ایکس تو فایل دانلودت بنویس و بذار تو cv06.

Spaniuly
13-08-2009, 16:40
فایل جالبی دانلود کردی پس اصلا فایلت عدد نداره.راستی جدا برای فیس فرقی نداره بجای unnamed چیز دیگه ای نوشته باشه؟اما تو یکی از این فایلهای گرافیکی حتما باید unnamed می کردم تا تغییر ایجاد بشه فکر کردم مثل اونه.
ببین بنظر من بهترین کار استفاده از ggs هستش.باهاش فایل cv06 رو باز کن و یه فایل خالی بین فیس ها پیدا کن(یعنی مشکی باشه) برای مو هم همین کار کن و اون فایلهایی رو که دان کردی روش ایمپورت کن بعد ریلینک کن مثلا با برنامه PES2009PC_Appearance_Tool می تونی ریلینک کنی و شماره بازیکن موردنظر رو به شماره هایی که تو ggs ویرایش کردی تغییر بده.
حالا اگه موقع ایمپورت ارور داد یا نمی خوای فایل اصلی رو دستکاری کنی شماره فایلهایی که دیدی خالی هستن(یکی برای صورت یکی برای مو)رو بجای اون ایکس تو فایل دانلودت بنویس و بذار تو cv06.

به هر حال روش هایی که گفتی همگی دستکاری کردن هستند که من همه رو بلدم راحت ترینش اینه که با برنامه PEWS Editor یا Pro Evo فیس بازیکنی که می خواییم براش مو و فیس وارد کنیم از حالت Default به Special تغییر بدیم و یک Slot خالی بهش اختصاص بدیم بعد فایل فیس یا مو رو خیلی راحت دستی بنویسیم و توی cv06 کپی کنید به طور مثال وقتی می خواییم برای نکونام فیس وارد کنیم کافیه اولین اسلوت خالی موجود که اسلوت شماره 738 برای فیس و اسلوت 4330 برای مو هست رو اختصاص بدیم و فیس نکونام رو special تعریف کنیم حالا کافیه فایل BIN مربوط به فیس و موی نکونام رو به این اسم تغییر بدیم Nekounam-Face_738 و Nekouna-Hair_4330 و هر دوتا رو توی CV06 قرار بدیم والسلام البته نوشتن Nekounam-Face کاملا اختیاری هست و هر کلمه ای رو میشه به جاش نوشت ولی برای اینکه داخل فولدر cv06 راحت بشه فایل ها رو از هم تشخیص داد بهتر یک توضیح مناسب بنویسیم که بهترین توضیح همون Nekounam-Face هست هم ساده هست هم کامل البته توی این روش به هر حال آپشن فایل دستکاری میشه. من میخواستم اسلوت واقعی نکونام رو بدونم. اصلا نمی دونم باید از کجا فهمید اسلوت بازیکنانی که قیافه هاشون default هست

mohammad_87
13-08-2009, 17:10
به هر حال روش هایی که گفتی همگی دستکاری کردن هستند که من همه رو بلدم راحت ترینش اینه که با برنامه PEWS Editor یا Pro Evo فیس بازیکنی که می خواییم براش مو و فیس وارد کنیم از حالت Default به Special تغییر بدیم و یک Slot خالی بهش اختصاص بدیم بعد فایل فیس یا مو رو خیلی راحت دستی بنویسیم و توی cv06 کپی کنید به طور مثال وقتی می خواییم برای نکونام فیس وارد کنیم کافیه اولین اسلوت خالی موجود که اسلوت شماره 738 برای فیس و اسلوت 4330 برای مو هست رو اختصاص بدیم و فیس نکونام رو special تعریف کنیم حالا کافیه فایل BIN مربوط به فیس و موی نکونام رو به این اسم تغییر بدیم Nekounam-Face_738 و Nekouna-Hair_4330 و هر دوتا رو توی CV06 قرار بدیم والسلام البته نوشتن Nekounam-Face کاملا اختیاری هست و هر کلمه ای رو میشه به جاش نوشت ولی برای اینکه داخل فولدر cv06 راحت بشه فایل ها رو از هم تشخیص داد بهتر یک توضیح مناسب بنویسیم که بهترین توضیح همون Nekounam-Face هست هم ساده هست هم کامل البته توی این روش به هر حال آپشن فایل دستکاری میشه. من میخواستم اسلوت واقعی نکونام رو بدونم. اصلا نمی دونم باید از کجا فهمید اسلوت بازیکنانی که قیافه هاشون default هست
خب کاری که من گفتم همین بود دیگه.منم کمی تو برنامه ها و فایلها می گردم اگه تونستم راهی پیدا کنم بهت خبر میدم.
اما یه نکته اینکه بازیکنانی که default هستن مثلا فیسشون از بین حالتهای موجود در قسمت ویرایش هست، مثل بازیکنانی مانند مسی که special هستن شاید اصلا فایل خاصی نداشته باشن.نمی دونم منظورم رو متوجه شدی یا نه...ممکنه چنین چیزی باشه؟:13:

Spaniuly
13-08-2009, 17:19
چرا اگه با GGS فایل cv06 رو باز کنی می بینی یه تعداد فیس Special هست داخلش تمامی فیس های Special موجوده. ولی مثلا فیس نکونام یا شجاعی یا هاشمیان داخل اون به اون شکلی که توی بازی می بینیم نیست یک فیس دیفالت هست که در داخل بازی ویرایش شده اش موجوده. ولی مسلما یکی از اسلوت های حتی خالی از فایل متعلق به هر کدوم از ایناست اما چطور باید تشخیص داده بشن من نمی دونم. فعلا راهی که من گفتم تنها راه حل موجود برای وارد کردن فیس به صورت راحت و تر تمیز هست

mehdiporbaba
13-08-2009, 19:50
سلام
من پچ FCWC 2009 Final (جام باشگاه های جهان) رو دان کردم
فقط نمیدنم باید باهاش چی کار کنم
خودش بصورت مجزا قابل اجراست ولی بهم ریختست
یعنی بعضی تیما کاملا و بعضی هم نیستن
مثلا بارسلونا نه اسم خودش هست نه بازیکن درست داره؟
اگه کسی از این پچ استفاده کرده یه راهنمایی کنه
با تشکر

adac_data
13-08-2009, 20:24
استاد krauser من تمام كارهايي كه شما گفتيد رو انجان دادم اما هنوز اسامي بازيكنان تيم ملي ايران اشتباه هستش.من از كرك 1.20 استفاده كردم و از پچ 3گانه شما و بازي هم اورجينال هستش اما هنوز نميشه.حتي از كرك 1.40 هم استفاده كردم اما نميشه.
به نظر شما چه كارهايي انجام بدم تا كامل ترين بازيو داشته باشم

Spaniuly
13-08-2009, 21:08
استاد krauser من تمام كارهايي كه شما گفتيد رو انجان دادم اما هنوز اسامي بازيكنان تيم ملي ايران اشتباه هستش.من از كرك 1.20 استفاده كردم و از پچ 3گانه شما و بازي هم اورجينال هستش اما هنوز نميشه.حتي از كرك 1.40 هم استفاده كردم اما نميشه.
به نظر شما چه كارهايي انجام بدم تا كامل ترين بازيو داشته باشم

فایل ادیت رو توی My document کپی کردی؟

Adolf_0
13-08-2009, 23:30
باید بازی رو دوباره نصب کنی و بعد سیو ها تو بریزی.

چند وقت پیش توی همین سایت و توی یکی از فروم های این بازی یه برنامه گذاشته بودن برای این مشکل که احتیاجی به نصب مجدد نداشت و فقط کافی بود قبل از عوض کردن ویندوز بازی رو جای دیگه کپی کنی و بعد اون برنامه را اجرا کنی تا بتونی بازی کنی.

adac_data
14-08-2009, 08:57
فایل ادیت رو توی My document کپی کردی؟

بله استاد كپي كردم حالا اگه فايل اديت جديدتر و بهتري داريد در سايت قرار دهيد تا دانلود كنيم.
با تشكر از زحمات شما

Spaniuly
14-08-2009, 09:11
نه ندارم همون فایل ادیتی که توی 701 هست باعث میشه که اسامی فیک حتی بازیکنان ایران و ... اصلاح میشن

siavash0753
14-08-2009, 09:42
من همون کارهایی که تو پست 701 گفتید انجام دادم ولی وقتی توی بازی میرم save رو erorr آپدیت میده.
پچ ver 1.4 هست ولی کرک ver 1.2 . مگه نباید کرک هم ver 1.2 باشه؟؟
قبل از نصب ver1.4 باید ver های قبلی رو هم نصب کرد یا نه؟؟؟؟؟؟؟
اگه حتما" باید نصب بشن از کجا دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا" راهنمایی کنید؟؟؟

siavash0753
14-08-2009, 10:12
درست شد....
ولی face بازیکنان ایران درست نیست!!
نقل و انتقالات جدید هم توش نیست!!
سیو جدید واسه برطرف کردن این مشکلات وجود داره. اگه هست از کجا داونلود کنم؟؟؟؟

adac_data
14-08-2009, 10:23
استاد منم از همون فايل اديت در صفحه 701 استفاده كردم و زماني كه وارد بازي ميشم و از قسمت edit ميخام فايل رو لود كنم اين پيغام رو ميده
edit data
load failed becuase data is frome different version.
download content and update data

راستي كسي اين فايل گزارش فارسي رو داره ؟اصلا چطوره روي ساكر2009 خوب جواب ميده؟ اگه كسي داره فايلشو بزاره تا بقيه هم استفاده كنن

Spaniuly
14-08-2009, 10:44
درست شد....
ولی face بازیکنان ایران درست نیست!!
نقل و انتقالات جدید هم توش نیست!!
سیو جدید واسه برطرف کردن این مشکلات وجود داره. اگه هست از کجا داونلود کنم؟؟؟؟

پچ Krauser که شما دانلود کردید بازیتون را تا فروردین 1388 آپدیت می کنه یعنی مارس. اگه نقل و انتقالات جدید رو می خواهید باید صبر کنید تا فصل نقل و انتقالات به اتمام برسه و شماره پیراهن بازیکنان مشخص بشه قول می دم ادیت فایل مناسب برای پچ krauser رو درست کنم و ارائه کنم. فقط امیدوارم که فایل cv0f رو دانلود و در مسیر صحیح کپی کره باشید چون ادیت فایل هایی که من میسازم کامپاتیبل با اون cv0f هست اگه او رو نداشته باشد به سیو شما Erorr میده.

استاد منم از همون فايل اديت در صفحه 701 استفاده كردم و زماني كه وارد بازي ميشم و از قسمت edit ميخام فايل رو لود كنم اين پيغام رو ميده
edit data

عزیز من شما فایل cv0f.img رو از رپیدشیر مگه دانلود نکردی؟ و توی این مسیر کپی نکردی؟
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download

adac_data
14-08-2009, 10:55
بله من تمام مراحلي كه شما گفتيد رو قدم به قدم اجرا كردم اما اين پيغام رو ميده

اين پچ كه فك كنم جديدترين و كامل ترين پچي كه تا بحال ارائه شده البته اينطور كه در توضيحاتش اومده
اميدوارم خوب كار كنه و همه دوستان استفاده ببريد

You are not obliged to have the 1st version to use this version. Enjoy v2!

All summer mercato transfers till 25/06/09 (2 or 3 updates will be released)
Promoted teams for season 09/10 for: Premier League, Liga, Serie A, Bundesliga.

Patch work with konami update 1.2

1) All the stadiums are changed:
Konami Stadium (fictif)———————Sukru Saracoglu
Orange Arena ———————————–Stade Gerland
Regenbogen Platz —————————-Allianz arena(Version 2009)
Antlion Colosseum ————————–Luzhniki Stadium
Ville Marie Stadium (fictif)—————-Anfield Road
Bristol Mary Stadium (fictif)————–Old Traford
Mohamed Lewis Stadium (fictif)——-Stade Velodrome de marseille
Stockholm Arena —————————-Celtic Park
Stade Louis II———————————-Stamford Bridge
Stadio Olimpico——————————Stadio Olimpico
Santiago Barnabeu————————–Santiago Barnabeu(Turf modified)
Estadio da luz———————————City of manchester
Estadio Do dragao————————–Emirates Stadium (adboards modified)
Estadio jose alvalade———————–Bayer Leverkusen arena
Stade de france——————————-Stade de France
wembley stadium—————————–Wembley
stadio olimpico di torino——————Signal Iduna
San Siro——————————————–S an Siro(Turf modified)
Camp nou—————————————–Camp Nou
Club House (entrainement)—————-Emirates Stadium

2) New Ball Pack:
1, “Adidas Europass 2008″
2, “Adidas TeamGeist 2 2008″
3, “Adidas TeamGei2t Magnus Moenia”
4, “Adidas TeamGei2t Futsal WorldCup”
5, “Adidas TeamGeist”
6, “Nike Total 90 Omni Blue”
7, “Nike Total 90 Omni Black”
8, “Nike Total 90 Omni Red”
11, “Nike Total 90 Omni Yellow”
13, “Adidas Terrapass 2008″

3)All summer mercato transfers till 25/06/09 (2 or 3 updates will be released)

4)Promoted teams for season 09/10 for:
Premier League
Liga
Serie A
Bundesliga

5)Kits 2009/2010 for teams in:
Internationnal
Premier League
Liga
Serie A
Bundesliga
Ligue 1
Autres A

6)Logos for all teams
7)Kits for all teams in GDB
8)Bugs for champions league and internationnal teams from the V1 fixed.
9)The Tunisian league replaces Other C
10)Bundesliga replaces Erdivisie
11)New Comentary from FIFA and John Kabira, old comentaries from the previous wining eleven games
12)New Internationnal Bootpack
13)16 Internationnal teams added+Arsenaland Chelsea added in Champions league
14)Nike gloves for keepers
15)Electronics Adboards
16)Banners for all teams
17)Chants for all teams (100%)
18)Training kits modified
19)Champions League Menu
20)Scoreboard Ntv
21)All cups renamed
22)Many players faces modified
23)Supporters modified(example for Emirates Stadium supporters are Red and White)

24)Tracks list:
149, “Aftershock”, “DJ Chuckie”
150, “Release me”, “Agnes”
148, “It’s all right”, “Alexis Dante”
147, “Cyan”, “Arno Cost”
146, “Leave the world behind”, “S.Angello&Ingrosso&Axwell&L.Luke”
145, “Lala song”, “Bob Sinclar”
144, “Beautiful”, “Akon”
143, “Reach for the stars”, “Antoine Clamaran”
142, “World go round”, “Busta Rhymes”
141, “The world against us”, “Christina Milian”
140, “Miss Independant”, “Ne-Yo”
139, “Halo”, “Beyonce”
138, “Boum boum pow”, “Black Eyed Peas”
137, “Neon music 2009″, “Big Ali”
136, “Love --- and Magic”, “Ciara ft J.Timberlake”
135, “Do it all night”, “Darius and Finlay ft M.Mind”
134, “Rap de armas”, “Cidihno E Doca”
133, “Anticipation”, “David Vendetta”
132, “Club sound”, “David Kane”
131, “Fiesta Loca”, “Desaparecidos”
130, “Just my imagination”, “Craig David”
129, “I wanna see you”, “DJ Joss ft Tokafun”
128, “Sugar”, “Flo Rida ft Whynter”
127, “If you don’t know my name”, “David Tavare”
126, “Brake for love”, “David Vendetta”
125, “Broken Strings”, “James Morison ft N.Furtado”
124, “Change the world”, “Dim Chris”
123, “Right round”, “Flo Rida ft K.Cole”
122, “Ca M’enerve”, “Helmut Fritz”
121, “Mini Kawoule”, “Jessy Matador”
120, “The Way”, “Junior Caldera ft Elan”
119, “Let the bass kick”, “DJ Chuckie”
118, “When love takes over”, “D.Guetta ft K.Rowland ”
117, “Meme pas fatigue”, “Magic System ft Khaled”
116, “Feel the love”, “Marchi’s Flow”
115, “Outta here”, “Esmee Denters”
114, “I don’t mind”, “Hi Tack”
113, “Let it rock”, “Kevin Rudolf & Lil Wayne”
112, “Last forever”, “Tristan Garner ft Norman Doray”
111, “Jai Ho”, “Pussycat Dolls ft Rahman”
110, “Dream big”, “Jazmine Sullivan”
109, “Day n nite”, “Kid Cudi”
108, “Dance with you”, “J.Ropero & N.Paris”
107, “Love is gonna get you”, “Michael Mind”
106, “U remind me”, “Usher”
105, “Dance with me”, “Mike Sentino”
104, “Without you”, “Ocean Drive”
103, “Lovegame”, “Lady Gaga”
102, “I know you want me”, “Pitbull”
101, “Kif’n dir”, “Zaho”
100, “Citoyen du monde”, “Tunisiano & Zaho”
99, “Luckystar 2009″, “Ron Carrol & Superfunk”
98, “Save me”, “Wild & Klosman”
97, “Move your body”, “L Sai”
96, “Baker Street”, “Michael Mind”
95, “Some people”, “Ocean Drive”
94, “If I were a boy”, “Beyonce”
93, “African Tonik”, “Mokobe ft More Kante ft M.Lamine”
92, “Sober”, “Pink”
91, “Goodbye”, “Kristina Debarge”

adac_data
14-08-2009, 11:03
اين پچ آخرين نقل و انتقالات هم داره فقط كافي شما از اين لينك ها براي دانلود استفاده كنيد

Kitserver + save:

cs0d.img part 1:

cs0d.img part 2:

cs0d.img part 3:

cv09.img:

rs0e_s.img:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید (John Kabira)

در پست بعدي مراحل نصب و اجراي بازي كامل توضيح ميدم . فقط اگه بنظرتون جالب و مفيد اومد تشكر فراموش نشه
و از اساتيد خواهش ميكنم در مورد اين پچ ها نظر بدن و كمكم كنن

mohammad_87
14-08-2009, 16:07
edit data
شما بعد از اتمام تمامی مراحل ادیت فایل رو توی مای داکیومنت کپی نکن.یه بار همینطوری وارد بازی بشو و تا منو برو تا یه آپشن فایل درست بشه بعد از بازی خارج بشو و اون ادیت فایل مربوطه که دان کرده بودی رو بریز توی پوشه مخصوص تو mydocument دیگه نیازی نیست از منوی ادیت load بکنی که.
ضمنا دوست عزیز نام سایت لینک هات فیل-تر شده با کمی تغییر بنویس.

چرا اگه با GGS فایل cv06 رو باز کنی می بینی یه تعداد فیس Special هست داخلش تمامی فیس های Special موجوده. ولی مثلا فیس نکونام یا شجاعی یا هاشمیان داخل اون به اون شکلی که توی بازی می بینیم نیست یک فیس دیفالت هست که در داخل بازی ویرایش شده اش موجوده. ولی مسلما یکی از اسلوت های حتی خالی از فایل متعلق به هر کدوم از ایناست اما چطور باید تشخیص داده بشن من نمی دونم. فعلا راهی که من گفتم تنها راه حل موجود برای وارد کردن فیس به صورت راحت و تر تمیز هست
من خیلی با برنامه ها کار کردم اما اینی که می خوای رو نتونستم پیدا کنم.کل فیس های موجود در cv0f رو دونه دونه نگاه کردم (چشام در اومد...:18:)اما فقط همون فیس های speciall مثل خودشون بودن.فقط یه نکته مثبت داشت اینکه فیس مهدوی کیا و کریمی رو پیدا کردم.:31:کریمی 1250 و مهدوی کیا 1251.اگه دوستان می خوان می تونن با برنامه های مختلفی فیس این دو بازیکن رو relink کنن کاملا طبیعی هستن مثل خودشونن.
اما آرمین جان من هیچ منطقی درمورد ترتیب فایلهای فیس پیدا نکردم بجز اینکه هم ملیتها اکثرا پشت هم هستن.اما باز هم نمیشه گفت برای هر تیم بیست تا اسلات پشت هم گذاشتن مثلا فایلهای قبل و بعد همین کریمی و مهدوی کیا که پشت هم هستن خالی نیستن.پس فکر نمیکنم بازیکنان دیفالت اسلات مشخصی داشته باشن اما به اندازه بازیکنان دیفالت،اسلات خالی موجوده و باید خودت روی یک اسلات خالی ریلینک کنی.

Spaniuly
14-08-2009, 17:16
بله اتفاقا اینکه فیس های مهدوی کیا و کریمی به صورت رسمی توسط کونامی ساخته شده ولی توی بازی نیست رو همین امروز فهمیدم. می خواستم به صورت یک ترفند بیام بگم که دیدم تو گذاشتی چه تفاهمی داریم به یه چیز واحد همزمان پی بردیم :دی:31:

در واقع کسانی که اصلا با کیت سرور کار نمی کنن با یه ویرایش ساده ادیت فایل می تونن فیس های صحیح مهدوی کیا و کریمی رو داشته باشن. کافیه یه PES Editor ساده داشته باشند می تونند به صورت زیر ریلینک کنند. فیس ها و مو ها رو

فیس کریمی رو روی 1250 و مو رو روی 4842 قرار بدند و برای مهدوی کیا فیس رو روی 1251 و مو رو روی 4843 قرار بدند. خیلی راحت. واقعا نمی دونم غیر از ما چند نفر دیگه این موضوع رو می دونستند. راستی تعدادی فیس پیدا کردم که به همراه کیت های 10-09 توی پرشین گیگم آپلود کردم.

این از فیس پک که هیچکدومشون مال تیم ملی نیستند. منظورم از بین بازیکنان موجود در PES 2009 نیستند.

اکبرپور علیزاد بادامکی باقری قربانی برهانی حاجی زاده کاظمی منیعی نصرتی شیث طالبلو و یوسفی فیس های موجود در این پکیج هستند که کار دوست عزیز R E Z A khan هستند این فیس ها

لینک دانلود فیس پک

اینم تمامی کیت هایی که برای 09/10 دارم همه رو یه جا آپلود کردم
پکیجی که هم اکنون برای دانلود آماده شده شامل کیت های زیر می باشد.
آرسنال چلسی لیورپول منچستر یونایتد آث میلان اینتر میلان یونتوس آ.اس رم جنوا و تیم ملی ایتالیابه همراه کیت های والنسیا بارسلونا و اف.سی شالکه و پکیج کاملی از کیت پک تیم های رئال مادرید, بایرن مونیخ و المپیک لیون

پکیجی که هم اکنون جمع اوری کرده ایم حاصل تلاش کیت سازهای معروفی می باشد که از جمله می توان به Fedura اشاره نمود البته اسامی کیت ساز ها بر روی کیت ها درج شده. و جا داره تشکر ویژه از این عزیزان بکنیم.

به زودی پکیج فیس های بازیکنان ملی پوش رو هم می ذارم براتون فعلا حال اینا رو ببرید تا بعد

Mehdi.ss
14-08-2009, 18:08
اين پچ آخرين نقل و انتقالات هم داره فقط كافي شما از اين لينك ها براي دانلود استفاده كنيد

Kitserver + save:

cs0d.img part 1:

cs0d.img part 2:

cs0d.img part 3:

cv09.img:

rs0e_s.img:

سلام
میشه بگی بجای خط فاصله ها چی باید بنویسم

Spaniuly
14-08-2009, 19:35
سلام
میشه بگی بجای خط فاصله ها چی باید بنویسم

بنویسی هم بی فایده اس چون فلیتر هست لینک ها مال فایل فرانت هست این لینک ها اگه اشتباه نکنم توی نقطه چین هم باید این کلمه رو بنویسی

ali_pes2008
14-08-2009, 19:46
سلام به همگی من برنامه ی

ُStadium Changer

می خواستم

Spaniuly
14-08-2009, 20:37
سلام به همگی من برنامه ی

ُStadium Changer

می خواستم

بفرما عزیز لینکش غیر مستقیم هست دقت کن

adac_data
15-08-2009, 08:39
بنویسی هم بی فایده اس چون فلیتر هست لینک ها مال فایل فرانت هست این لینک ها اگه اشتباه نکنم توی نقطه چین هم باید این کلمه رو بنویسی

دوست و استاد عزيز krauser جان اين سايت كه ----- نيستش يعني حداقل من تاحالا نديديم كه ----- باشه اگر با اينترنت اكسپلورر باز نشد با فاير فاكس هتمن باز ميشه
و در مورد جاهي نقطه چين ببخشيد اصلا متوجه نشده بودم .دوستان در جاهاي خالي اين رو قرار بديد
files.--------------
اگه نشد بگيد تا يك لينك ديگه بدم

نميدونم چرا اينطوري ميشه همش نقطه چين ميزاره.دوباره بنويسم ببينم چي ميشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید وبعد باقي نوشته هارو قرار بديد

نميدونم چرا نميشه شايد بخاطر نوع لينكش هست .دوستان ميخوام به اين روش بنويسم شايد بشه .شما تنها كاري كه ميكنيد فاصله هارو برداريد و پشت سر هم بنويسيد.درضمن نقطه هارو فراموش نكنيد حتما باشه. من ميگردم تا يك لينك بهتر پيدا كنم.
files. file front. com

mehdiporbaba
15-08-2009, 09:11
سلام
من پچ FCWC 2009 Final (جام باشگاه های جهان) رو دان کردم
فقط نمیدنم باید باهاش چی کار کنم
خودش بصورت مجزا قابل اجراست ولی بهم ریختست
یعنی بعضی تیما کاملا و بعضی هم نیستن
مثلا بارسلونا نه اسم خودش هست نه بازیکن درست داره؟
اگه کسی از این پچ استفاده کرده یه راهنمایی کنه
با تشکر

سلام به همه
متشکر که جواب مارو دادید
اگه امکانش هست یکی جواب سوال مارو بده
دیشب یه پچ جدید دیگه هم دانلود کردم به اسم Slim_big_patch_v2 که اینم مثل قبلی هستش
اگر امکان داره یکی زودتر راهنمایی کنه لطفا

mehdiporbaba
15-08-2009, 09:44

Kitserver + save:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدcs0d.img part 1:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدcs0d.img part 2:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدcs0d.img part 3:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدcv09.img:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدrs0e_s.img:

دوست گرامی این لینک فعال این پچ هستش
فقط یکی جواب سوال مارو بده

mirror. interchangeable

Spaniuly
15-08-2009, 09:49
نمی خوام پچ خودم رو تبلیغ کنم ولی من به شخص پچ هایی که تغیرات عجیب غریب اعمال می کنن رو توصیه نمی کنم شما بورگوم پچ یا پچ krayser رو دانلود کنی بازیت رو داغون نمیکنه و کاری به کار تیم های لایسنس شده نداره. اینجا می تونی پچ krauser رو دانلود کنی. و بازیت رو تبدیل کنی به PES 2009 تمام لایسنس

Mehdi.ss
15-08-2009, 13:34

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید وبعد باقي نوشته هارو قرار بديد
باید بین هر حرف یک اصله بزاری تا نقطه چین نشه

نمی خوام پچ خودم رو تبلیغ کنم ولی من به شخص پچ هایی که تغیرات عجیب غریب اعمال می کنن رو توصیه نمی کنم شما بورگوم پچ یا پچ krayser رو دانلود کنی بازیت رو داغون نمیکنه و کاری به کار تیم های لایسنس شده نداره. اینجا می تونی پچ krauser رو دانلود کنی. و بازیت رو تبدیل کنی به PES 2009 تمام لایسنس

من فقط یه فایلی میخام که نقل و انتقالاتو به روز کنه کسی همچین چیزی داره؟

adac_data
15-08-2009, 13:55
من فقط یه فایلی میخام که نقل و انتقالاتو به روز کنه کسی همچین چیزی داره؟

اين پچي كه در پست قبل گذاشتم آخرين نقل و انتقالات رو داره و بازي هم زياد دستكاري نشده .اگه حجمش زياد براي شما فايل رو آپ ميكنم

ali_pes2008
15-08-2009, 21:34
سلام من دو تا سوال داشتم
1. من Stadium Changer را دانلود کردم اما هنگام باز کردنش ارور ميده :
:Run-time error
Invalid property value
مشکل از کجاست ؟
2. برنامه يا کيت سروري نيست که مثل کيت سرور pes 2008 استاديوم نامحدود توي بازي وارد کرد؟

Spaniuly
15-08-2009, 22:08
سلام من دو تا سوال داشتم
1. من Stadium Changer را دانلود کردم اما هنگام باز کردنش ارور ميده :
:Run-time error
Invalid property value
مشکل از کجاست ؟
2. برنامه يا کيت سروري نيست که مثل کيت سرور pes 2008 استاديوم نامحدود توي بازي وارد کرد؟

والا من اون رو دانلود و استفاده نکردم فقط لینک خواستی منم دادم خودم تست نکردمش شاید بد دانلود شده دوباره امتحان کن. واسه وارد کردن نا محدود استادیوم فکر نکنم راهی باشه

dik
15-08-2009, 23:26
سلام برkrauserجان وهمه دوستان عزیز .ایا برنامه ای هست که باهاش بتونیم زمان بازی رو از5دقیقه ای که الان هست کمتر بکنیم

Spaniuly
15-08-2009, 23:34
عجب پستی زدی ها کلا قاطی پاتی شده :دی

نه عزیز کمتر از 5 دقیقه نمشه ولی ای کاش بود. خودمم هم واسه مستر لیگ می خوام یه بازی 10 دقیقه طول می کشه ملال آور میشه

Mehdi.ss
15-08-2009, 23:47
اين پچي كه در پست قبل گذاشتم آخرين نقل و انتقالات رو داره و بازي هم زياد دستكاري نشده .اگه حجمش زياد براي شما فايل رو آپ ميكنم
سلام
اگه اپلود کنی ممنون میشم چون من پست قبلی رو هر کاری کردم نتونستم دانلود کنم:41:

adac_data
16-08-2009, 15:19
من مشكل آپلود كردن رو سايت رو دارم اگه ميشه نحوه آپ كردن رو ياد بديد تا فايل آخرين نقل و انتقالات رو تو سايت قرار بدم

دوستان اينم از آموزش و نحوه ريختن اين پچ و نصبش . حالشو ببريدInstallation: (disable UAC for vista)

Copy kitserver in your PES 2009 folder
Copy the files in cs0d.img part 2 in cs0d.img folder
Copy the files in cs0d.img part 3 in cs0d.img folder
Copy cs0d.img in Kitserver/img
Copy cv_09.img in Kitserver/img
Copy rs0e_s.img in Pro Evolution Soccer 2009/img
Launch setup exe in kitserver
Click on install
Copy save folder in My documents/Konami/Pro Evolution Soccer 2009
Copy the folder rs0e_s.img in PES 2009/img.

Spaniuly
16-08-2009, 15:24
من مشكل آپلود كردن رو سايت رو دارم اگه ميشه نحوه آپ كردن رو ياد بديد تا فايل آخرين نقل و انتقالات رو تو سايت قرار بدم

این سوالتون به موضوع تاپیک ربط نداره ولی خوب 2shared.com و 4shared.com سایت هایی هستند که می تونی استفاده کنی. و همینطور rapidshare.com

mazzi
16-08-2009, 16:48
بچه ها من تو بازی مسترلیگ به مشکل خوردم
وقتی آخرین بازی فصل میخواد لود بشه میپره بیرون
بدجور زده حال خوردم
به نظرتون مشکل چیه؟

Spaniuly
16-08-2009, 17:21
بچه ها من تو بازی مسترلیگ به مشکل خوردم
وقتی آخرین بازی فصل میخواد لود بشه میپره بیرون
بدجور زده حال خوردم
به نظرتون مشکل چیه؟

دوست عزیز مشکل از کرک بازیتونه

این رو دانلود و نصب کن

آخرین پچ رسمی کونامی 1.40

بعد این کرک رو بریز

والسلام البته باید جدید شروع کنی سیو های قبلی رو بیخیال شو

mohammad_87
16-08-2009, 20:34
بله اتفاقا اینکه فیس های مهدوی کیا و کریمی به صورت رسمی توسط کونامی ساخته شده ولی توی بازی نیست رو همین امروز فهمیدم. می خواستم به صورت یک ترفند بیام بگم که دیدم تو گذاشتی چه تفاهمی داریم به یه چیز واحد همزمان پی بردیم :دی:31:
دوباره سلام آرمین جان.به این میگن تله پاتی...:31::31::31:
بابت کیتها خیلی خیلی ممنون اما یه لطفی بکن.لطفا من بعد بالای لینکهات حجمش رو هم بنویس که ببینم میتونم تو خونمون دانلودشون کنم یا باید بپرم کافی.مرسی پیشاپیش.
دوستان گل اگه پستی می زنید که توش ده بیست تا لینک باید بزارید برای حفظ نظم تاپیک خواهشا از spoiler استفاده کنید.مثل این:

اگه دوتا دیگه از این پستها بدید scroll موسم ازکار میفته.خواهشا رعایت کنید...
راستی مد شده یه پست رو سه چهار بار میدن...!؟:13:

*hamedkhatar*
16-08-2009, 20:59
سلام
من بازی رو روی سیستمم نصب کردم
همه تنضیمات رو هم روی اخرین تنضیمات گذاشتم
کیفیت گرافیکش خیلی بالاست و اصلا هیچ لرزشی نداره
فقط مشکلی که دارم اینه که فریم فریم میشه
مثلا توپ رو از این ور زمین میفرستم اونور زمین هی صفحه رفرش میشه یعنی فریم فریم میشه
من Crysis Warhead رو روی این سیستم با آخرین تنظیمات اجرا کردم اینطوری نمیشد
علت چیست؟
مشکل از LCD نیست؟
ممنون

مشخصات سیستم
CPU: IntelR Core (TM)2 Quad CPU Q 9550 @2.83 GHz
Mainboard: ASUSTeK Computer INC .P5 Q
VGA: XFX NVIDIA GeForce GTX 260
RAM: 4GB
HDD: 1 TeraByte
LCD: LG - 22" - W2284F

Spaniuly
16-08-2009, 22:15
مشخصات سیستم

معذرت می خوام عزیز این ابر رایانه چند آب خورده برات؟ فکر کنم سیستمت توی گلوی بازی گیر کرده :دی

من نمی دونم چرا فریم فریم میشه برو توی تنظیمات هرتز مانیتورت رو بذار روی 75 اگه بلد نیستی بگو کامل توضیح بدم. موفق باشی

Persian_Gun's
16-08-2009, 22:48
سلام
من بازی رو روی سیستمم نصب کردم
همه تنضیمات رو هم روی اخرین تنضیمات گذاشتم
کیفیت گرافیکش خیلی بالاست و اصلا هیچ لرزشی نداره
فقط مشکلی که دارم اینه که فریم فریم میشه
مثلا توپ رو از این ور زمین میفرستم اونور زمین هی صفحه رفرش میشه یعنی فریم فریم میشه
من Crysis Warhead رو روی این سیستم با آخرین تنظیمات اجرا کردم اینطوری نمیشد
علت چیست؟
مشکل از LCD نیست؟
ممنون

مشخصات سیستم
شما تو تنظیمات بازی تیکه Wait for Vsync رو زدی؟!
اگه نزدی تیکشو بزن به احتمال زیاد درست میشه....

akharenee
16-08-2009, 23:46

سلام
خسته نباشی دوست عزیز اگه می تونید تو سایت آپلود کنید شدید نیاز به نقل و انتقالات دارم
دوستان اگه کسی یه آبشن فایل داره که فقط نقل و انتقالات درست باشه بزاره آخه اینترنت چراغ نفتی داریم نمی تونیم پچ دانلود کنیم
موفق باشید

بچها کسی می دونه چرا تو ویندوز 7بازی اینقدر بی روح شده اصلا صدای تماشاگرا نمیاد خیلی ضعیفه کسی راه حلی داره

night lord
16-08-2009, 23:51
من به مشکل بر خوردم لیگا رو تا هفته 10 که میرم میخواد بره هفته 11 عکس اون بازیکنه که میاد داره کاپو ماسچ میکنه یه دفه از بازی میاد بیرون.تو همه لیگا همین جوریه .
تا حالا از چنتا شرکتم بازیو گرفتم ولی فرقی نکرد.قضیه چیه؟

Spaniuly
17-08-2009, 00:05
من به مشکل بر خوردم لیگا رو تا هفته 10 که میرم میخواد بره هفته 11 عکس اون بازیکنه که میاد داره کاپو ماسچ میکنه یه دفه از بازی میاد بیرون.تو همه لیگا همین جوریه .
تا حالا از چنتا شرکتم بازیو گرفتم ولی فرقی نکرد.قضیه چیه؟

دقیقا همین مشکل شما رو یه دوست دیگه چند ساعت پیش پرسید. جوابش رو هم دادم صفحه قبلی رو ببین

paroucia
17-08-2009, 00:09
با سلام
بنده فايل زيپي رو از گيمينگ اكسس دانلود كردم كه براي لباس هاي جديد تيم ها براي فصل جديده.وقتي از حالت زيپ در ميارم تبديل به فولدرهايي ميشن كه اسم هر فولدر نام باشگاه هست و هر فولدر هم چهار تا فولدر توشه كه ككيت ها داخل اونهاست.حالا من چه طوري اين كيت ها رو وارد بازي كنم؟
با تشكر

mazzi
17-08-2009, 07:51
دوست عزیز مشکل از کرک بازیتونه

این رو دانلود و نصب کن

آخرین پچ رسمی کونامی 1.40

بعد این کرک رو بریز

والسلام البته باید جدید شروع کنی سیو های قبلی رو بیخیال شو

خیلی ممنون بابت راهنمایی
فقط اینکه این فایل ها مشکلی با کیت سرور ندارن؟
چون من از کیت استفاده می کنم

adac_data
17-08-2009, 08:59
تنظيمات setting در قسمتي كه 2گزينه 16:9 و 4:3 هستش بايد رو كدوم باشه و كارشون چيه؟راستي اين تيك LB كه زير اين 2گزينه هست براي چيه؟

Spaniuly
17-08-2009, 09:18
خیلی ممنون بابت راهنمایی
فقط اینکه این فایل ها مشکلی با کیت سرور ندارن؟
چون من از کیت استفاده می کنم

نه عزیز حتی می بینی با اینکه پچ ورژنش 1.40 هست ولی کرک 1.20 رو قرار دادم چون اگه از کرک 1.40 استفاده کنی دیگه نمی تونی کیت سرور رو فعال کنی. کرک به خوبی 1.20 نداریم یک کرک مکمل هست چون هم مشکلی برای سیو ها پیش نمیاره و هم به سادگی کیت سرور رو ساپورت می کنه حتی کرکی که برای 1.30 هم بود کیت سرور نصب نمیشد روش چون آخرین ورژن کیت سرور با همین 1.20 کامپاتیبل بود

با سلام
بنده فايل زيپي رو از گيمينگ اكسس دانلود كردم كه براي لباس هاي جديد تيم ها براي فصل جديده.وقتي از حالت زيپ در ميارم تبديل به فولدرهايي ميشن كه اسم هر فولدر نام باشگاه هست و هر فولدر هم چهار تا فولدر توشه كه ككيت ها داخل اونهاست.حالا من چه طوري اين كيت ها رو وارد بازي كنم؟
با تشكر

شما از کیت سرور مگه استفاده نمی کنی؟ باید بندازیشون توی GDB دیگه اونها رو مپشون رو تنظیم فقط

david23
17-08-2009, 11:27
شما از کیت سرور مگه استفاده نمی کنی؟ باید بندازیشون توی GDB دیگه اونها رو مپشون رو تنظیم فقط

خوب دوست عزیز مثلا شماره کیت بارسلونا تو مپ چنده ؟ کلا میخوام بدونم از کجا میشه شماره باشگاها رو تو مپ پیدا کرد؟

Spaniuly
17-08-2009, 12:20
بارها گذاشته شده توی تاپیک اینم برای شما

0,"National\Austria"
1,"National\Belgium"
2,"National\Bulgaria"
3,"National\Croatia"
4,"National\CzechRepublic"
5,"National\Denmark"
6,"National\England"
7,"National\Finland"
8,"National\France"
9,"National\Germany"
10,"National\Greece"
11,"National\Hungary"
12,"National\Ireland"
13,"National\Israel"
14,"National\Italy"
15,"National\Netherlands"
16,"National\NorthernIreland"
17,"National\Norway"
18,"National\Poland"
19,"National\Portugal"
20,"National\Romania"
21,"National\Russia"
22,"National\Scotland"
23,"National\Serbia"
24,"National\Slovakia"
25,"National\Slovenia"
26,"National\Spain"
27,"National\Sweden"
28,"National\Switzerland"
29,"National\Turkey"
30,"National\Ukraine"
31,"National\Wales"
32,"National\Cameroon"
33,"National\Cote D'ivoire"
34,"National\Egypt"
35,"National\Ghana"
36,"National\Nigeria"
37,"National\Senegal"
38,"National\SouthAfrica"
39,"National\Tunisia"
40,"National\Canada"
41,"National\CostaRica"
42,"National\Mexico"
43,"National\USA"
44,"National\Argentina"
45,"National\Brazil"
46,"National\Chile"
47,"National\Colombia"
48,"National\Ecuador"
49,"National\Paraguay"
50,"National\Peru"
51,"National\Uruguay"
52,"National\Australia"
53,"National\China"
54,"National\Iran"
55,"National\Japan"
56,"National\SaudiArabia"
57,"National\SouthKorea"
58,"National\"Thailand"
59,"National\"Uae"
60,"Classic\England"
61,"Classic\France"
62,"Classic\Germany"
63,"Classic\Italy"
64,"Classic\Netherlands"
65,"Classic\Argentina"
66,"Classic\Brazil"
67,"Barclays Premier league\Arsenal"
68,"Barclays Premier league\AstonVilla"
69,"Barclays Premier league\Blackburn"
70,"Barclays Premier league\Bolton"
71,"Barclays Premier league\Chelsea"
72,"Barclays Premier league\Everton"
73,"Barclays Premier league\Fulham"
74,"Barclays Premier league\Hull City"
75,"Barclays Premier league\Liverpool"
76,"Barclays Premier league\ManchesterCity"
77,"Barclays Premier league\ManchesterUnited"
78,"Barclays Premier league\Middlesbrough"
79,"Barclays Premier league\Newcastle"
80,"Barclays Premier league\Portsmouth"
81,"Barclays Premier league\Stoke City"
82,"Barclays Premier league\Sunderland"
83,"Barclays Premier league\Tottenham"
84,"Barclays Premier league\West Bromewitch"
85,"Barclays Premier league\Wesham"
86,"Barclays Premier league\Wigan"
87,"Ligue 1\Auxerre"
88,"Ligue 1\Bordeaux"
89,"Ligue 1\Caen"
90,"Ligue 1\Grenoble foot 38"
91,"Ligue 1\Havre athletic club"
92,"Ligue 1\Le Mans"
93,"Ligue 1\Lille"
94,"Ligue 1\Lorient"
95,"Ligue 1\Lyon"
96,"Ligue 1\Marseille"
97,"Ligue 1\Monaco"
98,"Ligue 1\Nancy"
99,"Ligue 1\Nantes"
100,"Ligue 1\Nice"
101,"Ligue 1\PSG"
102,"Ligue 1\Rennais "
103,"Ligue 1\Saint Etienne"
104,"Ligue 1\Sochaux"
105,"Ligue 1\Toulouse"
106,"Ligue 1\Valenciennes"
107,"Serie A\Atalanta"
108,"Serie A\Bologna"
109,"Serie A\Cagliari"
110,"Serie A\Catania"
111,"Serie A\Chievo"
112,"Serie A\Fiorentina"
113,"Serie A\Genoa"
114,"Serie A\Inter"
115,"Serie A\Juventus"
116,"Serie A\Lazio"
117,"Serie A\Lecce"
118,"Serie A\Milan"
119,"Serie A\Napoli"
120,"Serie A\Palermo"
121,"Serie A\Reggina"
122,"Serie A\Roma"
123,"Serie A\Sampdoria"
124,"Serie A\Siena"
125,"Serie A\Torino"
126,"Serie A\Udinese"
127,"Eredivisie\Ado Den Haag"
128,"Eredivisie\Ajax"
129,"Eredivisie\AZ"
130,"Eredivisie\Feyenoord"
131,"Eredivisie\De Graafschap"
132,"Eredivisie\Groningen"
133,"Eredivisie\Heerenveen"
134,"Eredivisie\Heracles"
135,"Eredivisie\Breda"
136,"Eredivisie\Nijmegen"
137,"Eredivisie\PSV"
138,"Eredivisie\Roda JC"
139,"Eredivisie\Sparta"
140,"Eredivisie\Twente"
141,"Eredivisie\Utrecht"
142,"Eredivisie\Vittese"
143,"Eredivisie\Venlo"
144,"Eredivisie\Willem II"
145,"Club\Liga BBVA\Almeria"
146,"Club\Liga BBVA\Athletic"
147,"Club\Liga BBVA\Barca"
148,"Club\Liga BBVA\Betis"
149,"Club\Liga BBVA\Deportivo"
150,"Club\Liga BBVA\Espanyol"
151,"Club\Liga BBVA\Getafe"
152,"Club\Liga BBVA\Gijon"
153,"Club\Liga BBVA\Huelva"
154,"Club\Liga BBVA\Atletico"
155,"Club\Liga BBVA\Real"
156,"Club\Liga BBVA\Malaga"
157,"Club\Liga BBVA\Mallorca"
158,"Club\Liga BBVA\Numancia"
159,"Club\Liga BBVA\Osasuna"
160,"Club\Liga BBVA\Santander"
161,"Club\Liga BBVA\Sevilla"
162,"Club\Liga BBVA\Valencia"
163,"Club\Liga BBVA\Valladolid"
164,"Club\Liga BBVA\Villareal"

hessi19
17-08-2009, 13:47
نظرتون درباره ی این عکس چیه؟؟
8 نفر واسه دیوار دفاعی !!!!!!!

mazzi
17-08-2009, 15:00
چجوری تعداد اعضای دیوار دفاعی انقدر زیاد شده؟

*hamedkhatar*
17-08-2009, 15:25
شما تو تنظیمات بازی تیکه Wait for Vsync رو زدی؟!
اگه نزدی تیکشو بزن به احتمال زیاد درست میشه....

این تیک برای من غیر فعاله

چه کنم؟
ممنون

معذرت می خوام عزیز این ابر رایانه چند آب خورده برات؟ فکر کنم سیستمت توی گلوی بازی گیر کرده :دی

من نمی دونم چرا فریم فریم میشه برو توی تنظیمات هرتز مانیتورت رو بذار روی 75 اگه بلد نیستی بگو کامل توضیح بدم. موفق باشی

حدود یک ملیون و سیصد
چرا بلدم ولی محض اطلاعتون بگم که اگه رزولیشن رو بگذاری روی 1050 * 1680 کلا بیشتر از 60 هرتز قبول نمیکنه

Spaniuly
17-08-2009, 16:56
جالبه... شوخی شوخی حرفم درست در اومد احتمالا بازی کلا این رزولیشن رو ساپورت نمی کنه و همونطور که گفتم سیستمت از بس بالاست که این تنظیمات براش تعریف نشده هست اکثر بازیها میشه براش هرتز رو تغییر داد نمی دونم چرا برای PES 2009 نمیشه کلا روی 75 هست چاره ای نیست روی بالاترین رزولیشنی که 75 هرتز ساپورت می منه باید بذاری

*hamedkhatar*
17-08-2009, 16:59
جالبه... شوخی شوخی حرفم درست در اومد احتمالا بازی کلا این رزولیشن رو ساپورت نمی کنه و همونطور که گفتم سیستمت از بس بالاست که این تنظیمات براش تعریف نشده هست اکثر بازیها میشه براش هرتز رو تغییر داد نمی دونم چرا برای PES 2009 نمیشه کلا روی 75 هست چاره ای نیست روی بالاترین رزولیشنی که 75 هرتز ساپورت می منه باید بذاری

نه ربطی به این نداره
روی رزولیشن 800 در 600 هم بگذاری باز غیر فعاله
فکر کنم ویندوزم مشکل داره
باید عوضش کنم
احتمالا یه سری نرم افزار نصبه که باعث اختلالاتی تو بازی ها میشه
چون یه سری مشکلات دیگه تو بعضی بازی ها هم دارم

arman665
17-08-2009, 17:47
سلام. اقا من بازی رو تو win7 نصب کردم و master league راه انداختیم ولی قدرت باقی مانده بازیکنان رو زیر اسمشون تو بازی نمیندازه(منظورم همون جونشونه!)
چون الان اول بازیم اینجوری یا ربطی نداره و باید کار خاصی انجام بدم ؟

M A X I M U M
17-08-2009, 18:27
نظرتون درباره ی این عکس چیه؟؟
8 نفر واسه دیوار دفاعی !!!!!!!

موقعي كه حريف ميخواد ايستگاهي بزنه L2 + جهت بالا رو بزني يه نفر اضافه مي كنه به ديوار دفاعي و اگه L2 + جهت پايين رو بزني يه نفر كم مي كنه از ديوار دفاعي

سلام. اقا من بازی رو تو win7 نصب کردم و master league راه انداختیم ولی قدرت باقی مانده بازیکنان رو زیر اسمشون تو بازی نمیندازه(منظورم همون جونشونه!)
چون الان اول بازیم اینجوری یا ربطی نداره و باید کار خاصی انجام بدم ؟
داخل بازي Start بزن از منو برو قسمت System Setting ‌و On-Screen Display و گزينه Stamina Gauge رو روي ON بذار

GEDAA
17-08-2009, 18:36
نه ربطی به این نداره
روی رزولیشن 800 در 600 هم بگذاری باز غیر فعاله
فکر کنم ویندوزم مشکل داره
باید عوضش کنم
احتمالا یه سری نرم افزار نصبه که باعث اختلالاتی تو بازی ها میشه
چون یه سری مشکلات دیگه تو بعضی بازی ها هم دارم
مشکل منم همین بود کسی نتونست کمکم کنه اما خودم حدس میزنم به خاطر مانیتور ال سی دی اگه سی ار تی باشه مشکل حل میشه

ali_pes2008
17-08-2009, 21:48
واقعا چقدر ضد حاله
چرا توی pes2008 هر چقدر استادیوم می خواستی می ریختی توی GDB\Stadium بعد توی بازی می یومد ولی توی pes2009 این کارو نمی شه کرد
:19::19::19::19::19::19::19::19:

*hamedkhatar*
17-08-2009, 22:00
مشکل منم همین بود کسی نتونست کمکم کنه اما خودم حدس میزنم به خاطر مانیتور ال سی دی اگه سی ار تی باشه مشکل حل میشه

نه داداش ربطی نداره

توی ویندوز ویستا نصب کردم مشکل حل شد با بهترین کیفیت الان بازی میکنم
خدا رو شکر روی سیستم سه تا ویندوز Xp و 7 و Vista دارم میتونم رو هر سه تست کنم
ممنون

ali_pes2008
17-08-2009, 22:35
کسی آموزش OEditرا داره ؟

Crespo
18-08-2009, 07:27
واقعا چقدر ضد حاله
چرا توی pes2008 هر چقدر استادیوم می خواستی می ریختی توی GDB\Stadium بعد توی بازی می یومد ولی توی pes2009 این کارو نمی شه کرد
:19::19::19::19::19::19::19::19:

دوست عزیز، بارها به این سئوال و سئوالات مشابه جواب داده شده.
Juce دیگه روند کار کیت سرور رو متوقف کرده و کیت سرور فعلی فقط "کیت سرور" داره، نه چیزه دیگه.
نه ball server
نه stadium server
نه face server
نه hair server

mazzi
18-08-2009, 07:46
دوست عزیز، بارها به این سئوال و سئوالات مشابه جواب داده شده.
Juce دیگه روند کار کیت سرور رو متوقف کرده و کیت سرور فعلی فقط "کیت سرور" داره، نه چیزه دیگه.
نه ball server
نه stadium server
نه face server
نه hair server

به به
آقای ابوالفضل
راه گم کردی این ورها
.
الان تو 2009 میشه فیس جدید ساخت یا نه؟
یه زمانی فیس خودمو ساختم کلی هم با فیسم حال می کردم :5:

adac_data
18-08-2009, 11:36
به به
آقای ابوالفضل
راه گم کردی این ورها
.
الان تو 2009 میشه فیس جدید ساخت یا نه؟
یه زمانی فیس خودمو ساختم کلی هم با فیسم حال می کردم :5:

بله دوست عزيز فيس ميشه ساخت دوستم چند تا ساخته فيس هاي تمام دوستاش با فاميلاشونو ساخته.اما چطوري ساخته و ميسازه رو بلد نيستم چون علاقه اي نداشتم.ديدمش ازش ميپرسم و نحوه ساختن فيس رو در سايت قرار ميدم .البته با اجازه اساتيد

paroucia
18-08-2009, 14:30
من از كيت سرور استفاده مي كنم اما تا به حال از GDB استفاده نكردم. فايل مپي كه داده بوديد رو دانلود كردم و اسامي تيم هايي كه كيتشون رو گرفته بودم رو تو مپ نگه داشتم و بقيه رو پاك كردم سپس فايل مپ رو تو فولدر uni بردم اما وقتي تو بازي مي رم هيچ تغييري ايجاد نميشه. ميشه به طور كامل در اين مورد توضيح بديد؟
يه سوال ديگه.
بنده پچ 1.4 كونامي رو دانلود كردم و همچنين فايلي كه بازي رو اريژينال مي كنه. پچ نصب ميشه اما وقتي مي خوام وارد بازي بشم ميگه كه سي دي رو بذار تو دستگاه. در اين موقع كرك 1.2 و 1.4 هم نصب مي كنم كه ميگه بازي خرابه دوباره نصب كن.ميگيد چه كار كنم؟در ضمن بازيم تك dvd هست و ايرانيا ريدن توش...
و سوال اخر
وقتي كه كاپ يا ليگي رو ميرم خيلي برام پيش مياد كه تو لود ورود به بازي فوتبال گير مي كنه در اين زمينه چه پيشنهادي داريد؟
ببخشيد زياد سوال كردم.

M A X I M U M
18-08-2009, 14:55
چرا شماها اين همه به خودتون زحمت ميديد
پچي كه آرمين كراوزر گذاشته همه چيز توش داره
خيلي هم ساده و بعدا هم راحت ميشه گسترشش داد
چرا از اون استفاده نمي كنيد ؟