ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2009

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

Spaniuly
20-01-2009, 10:41
من اینو ریختم ولی لباس همه تیمهای ادیت شده سیاه شد!

عزیز من شما وقتی این رو میریزید با PES Editor یک پرینت مجازی از روستر تیمها در میاری بعد فایل Edit رو پاک می کنی این ادیت فایل به هیچ دردی نمیخوره فقط به درد این می خوره که باهاش اسامی صحیح رو استخراج کنی و روی ادیت فایل خودت اعمال کنی

4039
20-01-2009, 11:57
کسی راهی به ذهنش نمیرسه که یک کم سطح بازی توی مد مستر لیگ سختر بشه ؟اینجوری بازی ها خیلی یکنواخت شده .

Spaniuly
20-01-2009, 13:33
کسی راهی به ذهنش نمیرسه که یک کم سطح بازی توی مد مستر لیگ سختر بشه ؟اینجوری بازی ها خیلی یکنواخت شده .

بازیکنای قوی رو بفروش هر چی مستضعف و فوتبال نابلد هست بخر:31:

درست میشه مثل اون اولین بازی مستر لیگ که ordaz اینا راه هم نمیتونن برن. بعد کم کم قوی میشن یه کم

4039
20-01-2009, 14:00
بازیکنای قوی رو بفروش هر چی مستضعف و فوتبال نابلد هست بخر:31:

درست میشه مثل اون اولین بازی مستر لیگ که ordaz اینا راه هم نمیتونن برن. بعد کم کم قوی میشن یه کم
یادگاری یکی دو تا از اینا رو توی تیمم نگه داشتم. باباالان این ordaz برا خودش ستاره ای شده یک تنه یک تیمو حریفه.
چرا کونامی لول سختری توی بازی قرار نمیده مثلا مستر پلیر یا مثلا فول اکسپرت . وضعیت فیفا 2009 از این نظر چطوره کسی اینجا فیفا باز هم هست؟

mellllanic
20-01-2009, 14:23

آره راست میگی .
کسی راهی بلد نیست ؟؟

ali_pes2008
20-01-2009, 15:47
من یک pes2009_edit01 جدید می خواستم

zadis
20-01-2009, 16:02
سلام دوستان این مستر لیگ کلا جریانش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2؟ مثلا من در مست لیگ یه تیم میسازم چجوری میتونم اسم بازیکنا شو تغییر بدم
یا چهرشونو بسازم
3> چجوری میشه یه تیم ساخت ؟ مثلا تو دسته دوم لیگ هستیم بعد
همنطور بازی کنیم و قهرمان لیگ دسته دوم بشیم و بعد به لیگ برتر سعود کنیم
همینطور روند سعودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Spaniuly
20-01-2009, 16:43
سلام
من یه فیس زیبا از مارادونا از همین تاپیک دانلود کردم
کسی میدونه با کدوم کد باید ایمپورتش کنم ؟

با کیت سرور دیگه توی پوشه IMG که داخل پوشه کیت سرور هست یه فولدر به نام CV06.IMG میسازی اون فایل فیس رو میریزی توی اون پوشه

سلام دوستان این مستر لیگ کلا جریانش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2؟ مثلا من در مست لیگ یه تیم میسازم چجوری میتونم اسم بازیکنا شو تغییر بدم
یا چهرشونو بسازم
3> چجوری میشه یه تیم ساخت ؟ مثلا تو دسته دوم لیگ هستیم بعد
همنطور بازی کنیم و قهرمان لیگ دسته دوم بشیم و بعد به لیگ برتر سعود کنیم
همینطور روند سعودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جریانش اینه یه تیم بر میداری از دسته 2 شروع می کنی میای بالا پول در میاری بازیکنان بزرگ تر و حرفه ای تر می خری بازیکن جوان و آینده دار هم گیر آوردی نگه میداری بازیش میدی تا رشد کنه حالت مربیگری مود bal هست اونجا بازیکنی اینجا مدیر کل و همه کاره

ali_pes2008
20-01-2009, 16:53
من یک pes2009_edit01 جدید می خواستم

کسی نیست جواب منو بده

راستی چرا کیت سرور جدید که برای pes 2009 درست شده دیگه مثل pes 2008 نیست که تو مستر لیگ یک منو مانند اون بالا درست کنه، تازه stadium هم نمی شه باش ایمپورت کرد؟ :5:

adel0098711
20-01-2009, 18:06
سلام من اين پچ 2.5 كامل gaming access رو دانلود كردم.428 مگ.اما setup در gakserver فعال نيست بعد از نصب پچ كه خودش مسير نصب رو پيدا ميكنه دقيقاً بايد چكار كرد.setup رو كه باز ميكنم گزينه game يك information نشون ميده و گزينه setting رو اصلاً پيدا نميكنه تو رو خدا كمك كنيد.اصلاً از اون succes خبري نيست.

malkemid
20-01-2009, 18:33
دوستانی که این کارای پچ و آپدیت و ایمپورت و خلاصه اینارو کاملا واردن یه پست جامع بزنن خیلی خوب میشه...من کلی تو این تاپیک سرچ کردم منتها چون مطالب پراکنده بود چیز زیادی دستگیرم نشد!!!

mellllanic
20-01-2009, 19:53
من امروز سی دی گیمینگ پچ به دستم رسید خواستم از زحمات صمیمانه دوست عزیزم 4039 تشکر کنم :11::11::11::11::11::11::40::40::40::40::40:

در ضمن از طرف ما هم نائب الزیاره باشید دوست عزیز .
امیدوارم بتونم جبران کنم .

pishoolii
20-01-2009, 20:23
عزیز من شما وقتی این رو میریزید با PES Editor یک پرینت مجازی از روستر تیمها در میاری بعد فایل Edit رو پاک می کنی این ادیت فایل به هیچ دردی نمیخوره فقط به درد این می خوره که باهاش اسامی صحیح رو استخراج کنی و روی ادیت فایل خودت اعمال کنی

رفیییق منم همییین مشکلو دارم ، Pes editor رو هم دارم ولی نمیدونم این کاری که شما گفتی رو چه جوری باید انجام بدم... اگه میشه یه خورده بیشتر توضیح بده چی کار کنم تا لباس ها با عوض کردن فایل آپشن خراب نشن... ممنون:10:

4khane
20-01-2009, 21:41
بچه ها میگم این ویندوز سون عجب چیزیه به راحتی هم میشه توش بازی کرد اونم با های

Crespo
20-01-2009, 23:08
یه سئوال از کرایز عزیز دارم.

تو وقتی توی مد b a l به یه تیمی می رفتی که واسه پست تخصصیت نمی خواستت، می تونستی توی اون تیم فیکس بشی؟

چون من پستم amf هست و یه سری برای پست wf رفتم به اینتر!!! اما همیشه به عنوان یار تعویضی می اومدم و منو توی

پست cmf بازی میداد! آیا تونستی فیکس بشی یا نه؟!!!!!

google_boy07
21-01-2009, 01:57
Sporttv HD Liga Sagres PT scoreboard
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا

.................................................. .......................

RTP- Radio Televisao Portuguesa ScoreBoard
دانلود:

یا

......................................

Spaniuly
21-01-2009, 09:21
یه سئوال از کرایز عزیز دارم.

تو وقتی توی مد b a l به یه تیمی می رفتی که واسه پست تخصصیت نمی خواستت، می تونستی توی اون تیم فیکس بشی؟

چون من پستم amf هست و یه سری برای پست wf رفتم به اینتر!!! اما همیشه به عنوان یار تعویضی می اومدم و منو توی

پست cmf بازی میداد! آیا تونستی فیکس بشی یا نه؟!!!!!

من چون بازی رو رو آماتور بازی می کنم معمولا توی مود بال خیی راحت می تونم نمره خوب بیارم واسه همین بعد 3 4 بازی فیکس میشم در مورد پست هم باید بگم من همون اول wf Both side برداشته بودم که همون اول استفاده از ترینر PES Legend باعث شد همون یه دونه wf هم از یادم بره بنابر این تیم پاریس سن ژرمن منو میذاشت توی amf بعد چند بازی دیدم پست amf برام چک زده شده یعنی به طور تخصصی یاد گرفتمش اواخر فصل وقتی چند بازیکن با پست amf خریداری کرده بود والبته من هم همیشه بازی رو از اول مسابقه به صورت فیکس آغاز می کردم به مدت 5 6 بازی به صورت یار تعویضی میومدم زمین اونم نه amf منو cmf میاورد که میدان داری کنیم بنابراین بعد چند مسابقه ای که توی cmf بازی کردم این پست هم برام چک زده شد و تخصصا این پست رو هم یاد گرفتم سال بعدش رفتم کالیاری کاچو که یه تیم ضعیف هست بنابراین وقتی می رفتم زمین تیم یه 2 3 گلی همیشه عقب بود واسه همین مربی از رو ناچاری مینو نوک حمله می آورد زمین این باعث شد همون اوایل فصل پست cf رو یاد بگیرم (اگه اشتباه نکنم اگه مجموعا به مدت 180 دقیقه توی یک پست بازی کنی اون پست رو یاد میگیری برای من که اینطور بود محاسبه کردم این حدود اومد)
سومین فصل به آث میلان رفتم همون فصلی که اینزاگی بازنشست شد و به همین راحتی تو سن 19 سالگی شماره 9 میلان رسید به مناون فصل خفن بهم چسبید کلا نوک حمله میلان بودم و CF ( که تخصصا یاد گرفته بودم ) بازی می کردم ولی چون میلان تیم قدرتمندی بود در طول فصل هر وقت هم که به بازی میومدم به عنوان یار تعویضی cf نمیفرستاد بلکه dmf می فرتاد تا از گلهای زده دفاع کنیم به لطف ای مسئله توی فصل سوم با بازی در این پست dmf رو هم به جمع پست هام اضافه کردم سال بعدی به ویارئال رفتم که کلا ترکیب هافبک و حمله اش به گونه ای بود که برای من جدید نبود و مشخص بود که نمی تونم پست جدیدی به لطف این تیم به دست بیارم و معمولا amf یا cf ی بازی می کردم که بلد بودمشون سال بعدی به رم رفتم و تیم رم اولین تیمی بود که پستی به نام ss داشت و این تنها پست این تیم در خط حملش بود که من با totti تعویض نمیشدم و همیشه به جای menez میومدم که ss بازی می کرد بنابراین اواخر فصل بعد از معدود بازی هایی که توی ss بازی کردم پست ss رو هم یاد گرفتم حالا دارم توی فیورنتینا بازی می کنم چون دیدم با 3 بازیکن حمله می کنه rwf و lwf و cf من فقط یکی دو بازی اول رو rwf بازی کردم چون یار تعویضی میومدم ولی از وقتی فیکس شدم فعلا دارم cf بازی می کنم منتظرم نیمکت نشین بشم اواخر فصل تا شانس بازی در پست های rwf یا lwf رو به دست بیارم تا پست واقعیم که همون اول انتخاب کرده بودم یعنی wf Bothe side رو یاد بگیرم که این آخرین پستی خواهد بود که یاد خواهم گرفت چون مشخصه که به هی بهانه ای نمیشه توی پست smf یا wb بازی کرد تا همینجاشم که از بی پستی این همه پست یاد گرفتم هنر کردم. پدرمو در آورد تا این پستها رو یاد بگیرم بخصوص پست ss که به سختی بدست آوردم چون همش توی رم amf بازی می کردم

pishoolii
21-01-2009, 10:21
نقل قول:
نوشته شده توسط krauser [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

رفیییق منم همییین مشکلو دارم ، Pes editor رو هم دارم ولی نمیدونم این کاری که شما گفتی رو چه جوری باید انجام بدم... اگه میشه یه خورده بیشتر توضیح بده چی کار کنم تا لباس ها با عوض کردن فایل آپشن خراب نشن... ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif

Spaniuly
21-01-2009, 10:37
رفیییق منم همییین مشکلو دارم ، Pes editor رو هم دارم ولی نمیدونم این کاری که شما گفتی رو چه جوری باید انجام بدم... اگه میشه یه خورده بیشتر توضیح بده چی کار کنم تا لباس ها با عوض کردن فایل آپشن خراب نشن... ممنون

دوست عزیز اون فایل Edit رو اصلا فراموش کن با PES Editor اسامی غلط رو اصلاح کن اینا مال بازیکنان کلاسیک هستند که توی بازی فیک هستند به ترتیب وارد کن

zadis
21-01-2009, 12:44
دوستان این مد بال کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Big-Boss
21-01-2009, 12:54
دوستان این مد بال کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو منو اصلی هست
"Become a Legend"
اسمش هست که خلاصه ش میشه bal

MORTAZA.2FUN
21-01-2009, 13:39
با سلام وعرض خسته نباشید به دوستان عزیز
من توی تاپیک ها لینک های دانلود Game Graphic Studio وpes2009_editor_v1.2 رو دیدم واونا رو دانلود کردم
اما الان هر کاری می کنم از اونا نمی تونم استفاده کنم یعنی روش کار کردن رو بلد نیستم از دوستانی که می تونن
به من کمک کنن تقاضا دارم روش استفاده از اونا رو به من هم یاد بدین
از همه مهمتر pes2009_editor_v1.2 هست

با تشکر

vahid_r_m
21-01-2009, 14:37
من توی تاپیک ها لینک های دانلود game graphic studio وpes2009_editor_v1.2 رو دیدم واونا رو دانلود کردم
اما الان هر کاری می کنم از اونا نمی تونم استفاده کنم یعنی روش کار کردن رو بلد نیستم از دوستانی که می تونن

با تشکر

با سلام من هم این پچ را گرفته ام بهمراه فایل کرکش ولی پچ هیچ صورتی نصب نمیشه در ضمن تمام راه حلهایی که دوستان در پستهای قبلی گفتن رفتم نشد از جمل ویندوز انستالر آخرین ورژن هم گرفتم نصب نشد که نشد
در ویندوز ویستا هم امتحان کردم نشد فقط من بازی را از ایزی ستاپ گرفتم می تونه از این باشه

4khane
21-01-2009, 14:59
اقا این برنامه str2008 که برای تغییر نام لیگ ها هستش در ویندوز 7 نصب نمیشه چه باید کرد؟:11:

Spaniuly
21-01-2009, 15:09
من توی تاپیک ها لینک های دانلود Game Graphic Studio وpes2009_editor_v1.2 رو دیدم واونا رو دانلود کردم

با تشکر

باید بگم چیز سختی می خوای اینو بگم کار با PES Editor فوق العاده راحته من تعجب می کنم که چطور نمیتونی باهاش کار کنی و البته ggs هم همینطور فقط کافیه بدونی قراره باهاشون باید چیکار کنی هر 2 اینها نرم افزار ویرایش هستند که یه ویرایش گر حرفه ای اصولا با اولین کار کردن با یه نرم افزار ویرایش معمولا نحوه کار رو با اون نرم افزار به خوبی یاد میگیره چون دنبال چیزهایی می گرده که هدفش هست در واقع زمانی یه کاربر در مقابل یه نرم افزار کم میاره که ندونه هدفش چیه مثله اگه هدف شما تغییر لوگو های باشگاهها هست این موضوع رو میفهمی که باید img فایل مربوط به لوگوها رو با ggs باز کنی و لوگوهای داخل اون رو به راحتی تغییر بدی یا PES Editor که اصلا کار گرافیکی نداره همش تغییر دادن اسامی هست بعد هر تغییر اسم یه اینتر می زنی تا اعمال بشه بعد دست آخر سیو میکنی میای بیرون. باید کار کنی باهاشون تا قلقش بیاد دستت به قول معروف « نیک کردن از پر کردن است»

4039
21-01-2009, 17:27
اقا این برنامه str2008 که برای تغییر نام لیگ ها هستش در ویندوز 7 نصب نمیشه چه باید کرد؟:11:

این نسخه 2009 هستش.من از این نسخه توی ویستا استفاده میکنم .شاید توی 7 هم جواب داد .حجمش کمتر از یک مگه :

or

ali_pes2008
21-01-2009, 18:01
کیت سروری که بشه باهاش استادیم نا محدود وارد کرد کسی داره؟:31:

MORTAZA.2FUN
21-01-2009, 18:25
با سلام من هم این پچ را گرفته ام بهمراه فایل کرکش ولی پچ هیچ صورتی نصب نمیشه در ضمن تمام راه حلهایی که دوستان در پستهای قبلی گفتن رفتم نشد از جمل ویندوز انستالر آخرین ورژن هم گرفتم نصب نشد که نشد
در ویندوز ویستا هم امتحان کردم نشد فقط من بازی را از ایزی ستاپ گرفتم می تونه از این باشه

با سلام
دوست عزیز اصلا فکر شو نکن به بازی ربطی نداره بلکه به خوده برنامه مربوط میشه
وشما پچی که مگین این پچ نیست بلکه برنامه ای به نام pes2009_editor_v1.2 که کار اون تنظیمات فوتبال یعنی مثل
تغییر نام واز این قبیل چیزها

MORTAZA.2FUN
21-01-2009, 18:37
باید بگم چیز سختی می خوای اینو بگم کار با PES Editor فوق العاده راحته من تعجب می کنم که چطور نمیتونی باهاش کار کنی و البته ggs هم همینطور فقط کافیه بدونی قراره باهاشون باید چیکار کنی هر 2 اینها نرم افزار ویرایش هستند که یه ویرایش گر حرفه ای اصولا با اولین کار کردن با یه نرم افزار ویرایش معمولا نحوه کار رو با اون نرم افزار به خوبی یاد میگیره چون دنبال چیزهایی می گرده که هدفش هست در واقع زمانی یه کاربر در مقابل یه نرم افزار کم میاره که ندونه هدفش چیه مثله اگه هدف شما تغییر لوگو های باشگاهها هست این موضوع رو میفهمی که باید img فایل مربوط به لوگوها رو با ggs باز کنی و لوگوهای داخل اون رو به راحتی تغییر بدی یا PES Editor که اصلا کار گرافیکی نداره همش تغییر دادن اسامی هست بعد هر تغییر اسم یه اینتر می زنی تا اعمال بشه بعد دست آخر سیو میکنی میای بیرون. باید کار کنی باهاشون تا قلقش بیاد دستت به قول معروف « نیک کردن از پر کردن است»
با سلام به شما وتشکر از راهنمایتون
راستش فایلی که من دانلود کردم rar وقتی که اون باز مکنم و روی فایل editor.exe کیلیک مکنم وبرنامه بالا میاد اما هیچ یک از قسمت های این برنامه قابل کیلیک کردن نیست الا Open File وکار دیگه ای نمیشه کرد اگه مربوط به
Open File لطفا بگین کدوم فایلو باید باز کنم ومنو راهنمایی بیشتر ی کنین .دوست عزیز :10:
با تشکر از شما :27::10:

Spaniuly
21-01-2009, 18:39

کیت سرور که پچ نیست عزیز ابزاری برای اضافه کردن لباس و لوگو و اینجور چیزاست باهاش استادیوم هم میشه ریخت فقط باید bin فایل استادیوم مورد نظر رو داشته باشی همین

ویرایش...

ولی این هوش مصنوعی بازیکنان چه قدر بد طراحی شده آدم وقتی دقت می کنه می بینه خیلی جاها اشکال هست مثلا موقعی که ما توی BAL میریم تا سانتر کنیم بقیه بازیکنان به جای رفتن و جا گیری کردن توی محوطه جریمه می رن وسط میدون عین مشنگا دور خودشون می چرخن و قتی هم هم سانتر میکنی وقتی هم تیمیت نمیتونه به توپ ضربه بزنه و ازش رد میشه یار بعدی با اینکه توپ به طرفش میره با این حال به توپ دست نمیزنه و توپ از مقابل پاهاش رد میشه میره اونطرف و تازه آقا یادش میوفته که باید بره دنبال توپ و البته کلی مسایلی از این قبیل وجود داره که نشون میده خیلی هم در زمینه هوش مصنوعی کونامی موفق عمل نکرده امیدوارم توجه بیشتری به این مسئله بشه و برنامه نویسهای کونامی کاری کنن که زحمات گرافیست های بازی به هدر نره چون به لحاظ گرافیکی خیلی پیشرفته هست

باز هم ویرایش (چقدر کساد شده اینجا)...

با سلام به شما وتشکر از راهنمایتون
راستش فایلی که من دانلود کردم rar وقتی که اون باز مکنم و روی فایل editor.exe کیلیک مکنم وبرنامه بالا میاد اما هیچ یک از قسمت های این برنامه قابل کیلیک کردن نیست الا Open File وکار دیگه ای نمیشه کرد اگه مربوط به
Open File لطفا بگین کدوم فایلو باید باز کنم ومنو راهنمایی بیشتر ی کنین .دوست عزیز :10:
با تشکر از شما :27::10:

دوست عزیز شما باید یه تغییر کوچولو موچولو توی بازیت بدی مثلا اسم یه لیگ یا یه بازیکن یا یه استادیوم رو تغییر بدی تا فایل Edit توی My Document ت ایجاد بشه حالا میتونی به حالت دیفالت هم برگردونی اون تغییرات رو مهم ایجاد اون فایل بود. به هر حال حالا وقتی برنامه رو اجرا میکنی فایل Edit رو بازی میکنی با نرم افزار و بعدش همه چیز برات معلوم و مشخص میشه و دیگه اونوقت میتونی بفهمی باید چیکار کنی

unname47
21-01-2009, 20:38
از دوستان کسی میدونه که فایلهای مربوط به بخش training بازی تو کدوم ایمیج بازیه ؟

کسی جواب سوال منو میدونه ؟

Spaniuly
21-01-2009, 23:00
کسی جواب سوال منو میدونه ؟

سوالت تقریبا گنگه منظورت از Training چیه؟ اگه منظورت مود تراینینگ هست که اصلا نمیشه گفت کجاست معمولا آبجکت های فیزیکی و گرافیکی رو میشه با نرم افزار های آنالیزور مانند GGS بررسی کرد و فهمید توی کدوم IMG هست. حالا من موندم به چه دردت میخوره که بدونی کجاست مشکلت دقیقا چی هست بگو شاید راحت تر بتونم راهنمایی کنم

ali_pes2008
21-01-2009, 23:12
کیت سرور که پچ نیست عزیز ابزاری برای اضافه کردن لباس و لوگو و اینجور چیزاست باهاش استادیوم هم میشه ریخت فقط باید bin فایل استادیوم مورد نظر رو داشته باشی همین

دارم ولی نمی دونم چرا نمی یاد تو بازی اگه بلدی توضیح بده

توی pes 2008 شد ولی اینجا:41:
توی pes 2008 یک منو اون بالا تو مستر لیگ درست می شد ولی در 2009 نمیشه

google_boy07
21-01-2009, 23:14
21
Stadium previews

(yellow marked yet not available)

Instructions:
Insert images (. Png format) with the help of the GGS in the unnamed_101 (pictures are in the editor mode) and unnamed_433 (pictures are in the stadiums of your choice), which are both located in the cv05.img.

Beside previous v1.0 version we have new previous for:

MNE Stadion pod Goricom, Buducnost
RUS Dinamo Stadion, Moskva
RUS Dynamo Stadion, Vladivostok
RUS Kuban Stadion, Krasnodar
RUS Metallurg Stadium, Samara
RUS Olimp-2, Rostov-on-Don
RUS Rodina Stadion, Khimki
RUS Saturn Stadium, Ramenskoe
RUS Tsentralnyi Stadion, Kazan
RUS Zvezda Stadium, Perm
SCO Hampden Paark, Glasgow
SLE Brookfields National Stadium, Freetown [PES] > Realer Name des Mohammed Luis Stadiums
SLO Stadion Pod Dubrom, Zilina

For:
RUS Edyarda Streltsova Stadium, ?
RUS Spartak Stadion, Nalchik
... i cannot find any previews, yet.

دانلود:

.................................................. ......

Voit Tribu II Pack
دانلود:

..............................................

21
Champions League Menü
دانلود:

.................................................. .........

20
Adidas Europass Sala

دانلود:

.................................................. ...........

Spaniuly
21-01-2009, 23:30
آخ بالاخره این wf رو هم یاد گرفتم حالا 2 تا انتخاب دارم من قبلا تو رم بازی کردم ولی الان هم شماه 10 رو می ده بهم هم بازوبند کاپیتانی خودشم توی رنکینگ اوله و رئال هم شماره 27 میده بازوبند کاپیتانی هم نمیده ولی توی رئال بازی نکردم توی یه لجند دیگه قبلا ها به رئال رفته بودم ولی اون موقع ها الکی اسکیپ می زدم ولذت بازی توی رئال رو نچشیدم رم واقعا وسوسه کننده هست دقیقا جای توتی رو گرفتم چون توتی بازنشست شده فقط یه چیزی برام خیلی تعجب آور هست با اینکه رئال شماره 7 نداره و رائول رفته از این تیم با این حال شماره 7 رو بهم ندادن همین مسئله کفریم کرده اگه رائول بود می رفتم رئال ولی حالا می بینیم داره خسیسیی می کنه یعنی چی خوب 7 رو کسی نمی پوشه بده به من دیگه

گوگل اون لینک اولی کار نمیکنه پکیج رو دانلود کنیم استادیوم های جدید رو به بازی اضافه می کنه؟

یه سوال داشتم ممنون میشم یکی جواب بده غیر از اون ترینر +4 راهی هست برای هک کردن بودجه توی مستر لیگ؟

ویرایش...

ایول PES Legend...

یه راهی کشف کردم با همون راه هم تونستم پست جدید یعنی SMF رو هم به جمع پست هام اضافه کنم هر بازی سیو میکردم میومدم بیرون با PES Legend یه بار لود سیو میکردم و همه پستهاو می رفت بعد وقتی میرفتم ترکیب چون هیچ پستی نداشتم به خاطر wf بودنم تو ترکیب رم که تنها پستهای جناحیش rmf و lmf بود وارد این پست میشدم کلا 4 بازی به همین شکل سیو لود کردم که بعد 120 دقیقه بازی در پست RMF این پست هم به جمع کلکسیون پستهام اضافه شد حالا در فکر اضافه کردن پست WB هستم که به نظرم سخت ترینش باشه اینم از نتیجه زحمت 7 ساله من دی:

ali_pes2008
22-01-2009, 01:55
آخ بالاخره این wf رو هم یاد گرفتم حالا 2 تا انتخاب دارم من قبلا تو رم بازی کردم ولی الان هم شماه 10 رو می ده بهم هم بازوبند کاپیتانی خودشم توی رنکینگ اوله و رئال هم شماره 27 میده بازوبند کاپیتانی هم نمیده ولی توی رئال بازی نکردم توی یه لجند دیگه قبلا ها به رئال رفته بودم ولی اون موقع ها الکی اسکیپ می زدم ولذت بازی توی رئال رو نچشیدم رم واقعا وسوسه کننده هست دقیقا جای توتی رو گرفتم چون توتی بازنشست شده فقط یه چیزی برام خیلی تعجب آور هست با اینکه رئال شماره 7 نداره و رائول رفته از این تیم با این حال شماره 7 رو بهم ندادن همین مسئله کفریم کرده اگه رائول بود می رفتم رئال ولی حالا می بینیم داره خسیسیی می کنه یعنی چی خوب 7 رو کسی نمی پوشه بده به من دیگه

گوگل اون لینک اولی کار نمیکنه پکیج رو دانلود کنیم استادیوم های جدید رو به بازی اضافه می کنه؟

یه سوال داشتم ممنون میشم یکی جواب بده غیر از اون ترینر +4 راهی هست برای هک کردن بودجه توی مستر لیگ؟

برای پول تو مستر لیگ باید برنامه ی ArtMoney SE را دانلود کنی

آموزش توش هست اگه نفهمیدی از این استفاده :

بازی رو اجرا کن برو تو مستر لیگ بعد برنامه رو ،در قسمت Select process نام بازی رو انتخاب کن بعد Search بزن پولی که داری توی قسمت value وارد کن OK کن در قسمت چپ چند تا چیز پیدا می کنه کاری نداریم به اینا ،برو تو بازی و یک بازی انجام بده یا یکاری کن که پولت تغییر کنه بعد دوباره برو تو برنامه Filter بزن توی قسمت value مقدار پولی که تغییر کرده رو بزن OK کن چند تا دیگه پیدا میکنه یکی یا چند تا ،اینارو با فلش وسطی هر کدوم که خواستی انتقال بده به سمت راست، در سمت راست توی قسمت value پولتو نوشته اونو پاک کن و پولیکه مورد نظرته بنویس(در همه اونایی که منتقل کردی مثلا 500000) برو تو بازی یک بار از مستر لیگ بیا بیرون دوباره برو پولت تغییر کرده :46: راستی از این برنامه برای یازی های دیگه هم میشه استفاده کرد

دارم ولی نمی دونم چرا نمی یاد تو بازی اگه بلدی توضیح بده

توی pes 2008 شد ولی اینجا:41:
توی pes 2008 یک منو اون بالا تو مستر لیگ درست می شد ولی در 2009 نمیشه

جواب منم بدین دیگه :13:

MORTAZA.2FUN
22-01-2009, 02:06
دوست عزیز شما باید یه تغییر کوچولو موچولو توی بازیت بدی مثلا اسم یه لیگ یا یه بازیکن یا یه استادیوم رو تغییر بدی تا فایل Edit توی My Document ت ایجاد بشه حالا میتونی به حالت دیفالت هم برگردونی اون تغییرات رو مهم ایجاد اون فایل بود. به هر حال حالا وقتی برنامه رو اجرا میکنی فایل Edit رو بازی میکنی با نرم افزار و بعدش همه چیز برات معلوم و مشخص میشه و دیگه اونوقت میتونی بفهمی باید چیکار کنی
با سلام وتشکر فراوان از شما دوست عزیز:10::27::20:
ممنون که منو راهنمایی کردین
یه سوال دیگه هم از شما داشتم منظور شما از ggs همون Game Graphic Studio خودمونه
با تشکر از شما دوست عزیز
قربانتان:10::40:

mehdi_vsgh
22-01-2009, 06:48
21
Stadium previews[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 768x504.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایناور دانلود کردم فقط یه سری عکس هستن با فرمت .png باید چه کارشون کنم؟

adel0098711
22-01-2009, 09:38
بابا تورو خدا اين goggle boy يا crespo عزيز جواب بديد.اين پچ gaming access رو نصب كردم بعضي از توپ ها سياه شدند چه كار كنم؟؟؟

Spaniuly
22-01-2009, 09:59
برای پول تو مستر لیگ باید برنامه ی artmoney se را دانلود کنی

آموزش توش هست اگه نفهمیدی از این استفاده :

بازی رو اجرا کن برو تو مستر لیگ بعد برنامه رو ،در قسمت select process نام بازی رو انتخاب کن بعد search بزن پولی که داری توی قسمت value وارد کن ok کن در قسمت چپ چند تا چیز پیدا می کنه کاری نداریم به اینا ،برو تو بازی و یک بازی انجام بده یا یکاری کن که پولت تغییر کنه بعد دوباره برو تو برنامه filter بزن توی قسمت value مقدار پولی که تغییر کرده رو بزن ok کن چند تا دیگه پیدا میکنه یکی یا چند تا ،اینارو با فلش وسطی هر کدوم که خواستی انتقال بده به سمت راست، در سمت راست توی قسمت value پولتو نوشته اونو پاک کن و پولیکه مورد نظرته بنویس(در همه اونایی که منتقل کردی مثلا 500000) برو تو بازی یک بار از مستر لیگ بیا بیرون دوباره برو پولت تغییر کرده :46: راستی از این برنامه برای یازی های دیگه هم میشه استفاده کرد

جواب منم بدین دیگه :13:

ممنونم عزیز این آرت مانی رو دارم و قبلا چند تا بازی رو هم هک کرده بودم باهاش منظورم ترینر جدید بود آخه این آرت مانی یه ذره دنگ و فنگ داره ولی مرسی که وقت گذاشتی. شما مشکلت با کیت سرور اینه که نمی تونی باهاش کار کنی یا روی بازیت نصب نمیشه؟ بگو تا راهنمایی کنم

یه سوال دیگه هم از شما داشتم منظور شما از ggs همون game graphic studio خودمونه
با تشکر از شما دوست عزیز

بله همونه

unname47
22-01-2009, 12:14
سوالت تقریبا گنگه منظورت از Training چیه؟ اگه منظورت مود تراینینگ هست که اصلا نمیشه گفت کجاست معمولا آبجکت های فیزیکی و گرافیکی رو میشه با نرم افزار های آنالیزور مانند GGS بررسی کرد و فهمید توی کدوم IMG هست. حالا من موندم به چه دردت میخوره که بدونی کجاست مشکلت دقیقا چی هست بگو شاید راحت تر بتونم راهنمایی کنم

سلام دوست من. مشکلم هنوز برطرف نشده همون مشکل Don't Send که تو قسمت Training Match بخش B.A.L بهم میداد و مود تمرینی در منوی اصلی بازی گفتم شاید با دست کاری فایلهایی که مربوط میشه به بخش Training بشه کاری کرد چون من فقط توی این قسمت مشکل دارم . یه سوال ایمیج cv06.img چه نوع فایلهایی رو تو خودش داره ؟ که حجم حدود 1.66 GB داره

Spaniuly
22-01-2009, 12:54
سلام دوست من. مشکلم هنوز برطرف نشده همون مشکل Don't Send که تو قسمت Training Match بخش B.A.L بهم میداد و مود تمرینی در منوی اصلی بازی گفتم شاید با دست کاری فایلهایی که مربوط میشه به بخش Training بشه کاری کرد چون من فقط توی این قسمت مشکل دارم . یه سوال ایمیج cv06.img چه نوع فایلهایی رو تو خودش داره ؟ که حجم حدود 1.66 GB داره

نه عزیز هیچ ربطی به هم ندارن اونا هر گونه مشکل Dont Send مربوط به کرک بازی و نا هماهنگی ورژن با کرک میشه شما اگه از Patche 1.20 استفاده نکنی نباید از کرک 26.8 مگی استفاده کنی کلا 3 نوع فایل PES2009.EXE کرک شده داریم یکی برای بدون اپدیت که فک کنم 40 مگ اینا بود حجمش یکی برای آپدیت 1.10 کرک شد و یکی هم برای 1.20 شما همون کاری که من میگم بکن آپدیت 1.20 رو نصب کن کرک 26.8 مگی رو استفاده کن بارها و بارها لینک های این 2 تا فایل رو خودم تو همین تاپیک گذاشتم. توی گیم کپی هم بری میتونی گیر بیاریشون

mehdi_vsgh
22-01-2009, 13:18
کسی جواب این سوالو بلد نیست؟

Spaniuly
22-01-2009, 13:45

والا منم از گوگل جان پرسیدم چیزی نگفت:41:

unname47
22-01-2009, 14:24
نه عزیز هیچ ربطی به هم ندارن اونا هر گونه مشکل Dont Send مربوط به کرک بازی و نا هماهنگی ورژن با کرک میشه شما اگه از Patche 1.20 استفاده نکنی نباید از کرک 26.8 مگی استفاده کنی کلا 3 نوع فایل PES2009.EXE کرک شده داریم یکی برای بدون اپدیت که فک کنم 40 مگ اینا بود حجمش یکی برای آپدیت 1.10 کرک شد و یکی هم برای 1.20 شما همون کاری که من میگم بکن آپدیت 1.20 رو نصب کن کرک 26.8 مگی رو استفاده کن بارها و بارها لینک های این 2 تا فایل رو خودم تو همین تاپیک گذاشتم. توی گیم کپی هم بری میتونی گیر بیاریشون

من پچ 1.2 رو ریختم مال سایت gamingaccess که حجمش 178 مگ بود وقتی اون پچ ریخته بشه تو آدرس بازی آیکن GCP2009 میاد که مربوط میشه به آپدیت بازی با حجم 27.484 مگ و باید از طریق این آیکن وارد بازی شد که آپدیتها توی بازی فعال باشه و اگه از اون کرکهای 1.1 و 1.2 وارد بازی بشم مثل قبل از ریختن آپدیت میشه .

4039
22-01-2009, 14:40
من پچ 1.2 رو ریختم مال سایت gamingaccess که حجمش 178 مگ بود وقتی اون پچ ریخته بشه تو آدرس بازی آیکن GCP2009 میاد که مربوط میشه به آپدیت بازی با حجم 27.484 مگ و باید از طریق این آیکن وارد بازی شد که آپدیتها توی بازی فعال باشه و اگه از اون کرکهای 1.1 و 1.2 وارد بازی بشم مثل قبل از ریختن آپدیت میشه .
منظور krauser عزیز این نیست که شما بازیو با کرک 1.2 اجرا کنی . ایشون میگه کرک 1.2 رو که حدود 26 مگه (توی اون سی دی ارسال شده هست ) جایگزین کرک اصلی بازی بکن اما بازیو با gacp2009 اجرا کن .

ali_pes2008
22-01-2009, 14:58
ممنونم عزیز این آرت مانی رو دارم و قبلا چند تا بازی رو هم هک کرده بودم باهاش منظورم ترینر جدید بود آخه این آرت مانی یه ذره دنگ و فنگ داره ولی مرسی که وقت گذاشتی. شما مشکلت با کیت سرور اینه که نمی تونی باهاش کار کنی یا روی بازیت نصب نمیشه؟ بگو تا راهنمایی کنم

همه چی می تونم وارد کنم، نصبم شده فقط ورزشگاه، برای pes 2008 یه پوشه studium توی GDB درست می کردی بعد یه پوشه درست می کردی با نام ورزشگاه مورد نظر، bin. میریختی تو این پوشه بعدم یه map.txt درست می کردی شماره تیمو می نوشتی بعدم اسم پوشه بعد تو بازی وقتی با اون تیم میزبان بودی خودش این ورزشگاه می آورد.

unname47
22-01-2009, 17:12
منظور krauser عزیز این نیست که شما بازیو با کرک 1.2 اجرا کنی . ایشون میگه کرک 1.2 رو که حدود 26 مگه (توی اون سی دی ارسال شده هست ) جایگزین کرک اصلی بازی بکن اما بازیو با gacp2009 اجرا کن .

سلام 4039 .
همه این کارها رو انجام دادم ولی مشکلی حل نشد . مثل اینکه هیچ راهی واسه رفع این مشکل وجود نداره . از شما ممنونم.

Spaniuly
22-01-2009, 17:33
سلام 4039 .
همه این کارها رو انجام دادم ولی مشکلی حل نشد . مثل اینکه هیچ راهی واسه رفع این مشکل وجود نداره . از شما ممنونم.

موضوع اینه که شما منظور ما رو تحویل نگرفتی دوست عزیز وگرنه حل می شد تا الان شما گیمینگ اگزس رو ول کن من یه حرف ساده می زنم کونامی یه آپدیت رسمی ارائه کرده به نام Update Patch 1.20 که 21 مگ حجمش هست و یک فایل PES2009.EXE که 26.8 مگ هست شما از این 2 تا استفاده می کنی بقیه رو فراموش کن وقتی فایل کرک PES2009.EXE که 26.8 مگ حجمش هست می ریزی Update Patch 1.20 رو اجرا می کنی بازیت اپدیت میشه مثلا اون موقع می تونی از توی خود بازی آپدیت های جدیدی که برای دیتا بیس بازی میاد دانلود کنی و مهمتر از همه دیگه Dont Send نمیده بهت نه توی BAL نه توی Master league و نه UCL

Spaniuly
22-01-2009, 18:14
در مود bal کاملا بازی بر اساس سناریو و نتیجه از پیش تعیی شده هست. الان یه جا رسیدم که بازی یوه و سامپدوریا هست و من نیمکت نشین هستم من 12 بار لود کردم ولی توی این 12 بار تا قبل از اومدنم به زمین یوه حتی یک شوت هم نمیتونه به دروازه سامپدوریا بزنه خیلی عجیبه واقعا از این جا میشه فهمید سناریو بازی بر این اساس هست که توی این بازی یوه تا قبل اومدن من به زمین به گل نرسه و این کاملا ثابت می کنه بازی بر اساس سناریو و نتیجه از پیش تعیین شده هست و حتی یوه به لطف داشتن بازیکنان بزرگ هم نمیتونه به دروازه سامپدوریا حتی نزدیک بشه حتی وارد محوطه جریمه هم نمی تونن بشن اونم در 12 بازی مختلف و متفاوت. والبته این رو هم اضافه کنم یوه میزبان هست با این حال شاید 10 برابر ضعیف تر از سامپدوریا کار میکنه و این سناریویی هست که برای این بازی در نظر گرفته شده

4039
22-01-2009, 19:33
من توی مد مستر لیگ این بازیکنا رو دارم بهترین ترکیب و ارنج چی میتونه باشه ؟
van der sar-----gk
assmann-----gk
maldini-----cwp--cb--sb
jean-----cwp--cb
f.cannavaro-----cb
m.cacers-----cb
rami-----cb
aquilani-----dmf--cmf--amf
giovinco-----smf--amf--ss
nani-----smf--amf--wf
walcott-----smf--wf--ss--cf
suarez-----smf--wf--ss-cf
aguiro-----ss--cf
messi-----amf--ss
bojan kirkic------ss--cf
pato-----ss--cf

در ضمن الان حدود 70-80 هزار دلار دارم برای تقویت تیم چه بازیکنایی بگیرم؟

ترکیب فعلیم اینجوریه:
------------------------VAN DER SAR----------------------

JEAN---------MALDINI---------CANNAVARO------RAMI

--------------------------AQUILANI------------------------

WALCOTT(NANI)------------------------------GIOVINCO

------------------MESSI-------------------------------------

--------(PATO(BOJAN)-------AGUIRO(SUAREZ---------

mellllanic
22-01-2009, 20:04
van der sar-----gk
assmann-----gk
maldini-----cwp--cb--sb
jean-----cwp--cb
f.cannavaro-----cb
m.cacers-----cb
rami-----cb
nani-----smf--amf--wf
aguiro-----ss--cf
messi-----amf--ss
bojan kirkic------ss--cf
pato-----ss--cf

ترکیب فعلیم اینجوریه:
------------------------van der sar----------------------

jean---------maldini---------cannavaro------rami

--------------------------aquilani------------------------

walcott(nani)------------------------------giovinco

------------------messi-------------------------------------

--------(pato(bojan)-------aguiro(suarez---------

اگه بتونی یه مهاجم نوک قد بلند و سر زن بخری به عنوان سنتر فروارد بذاری به نظرم عالی میشه یکی مثل بنزما

سمت چپ هم میتونی از سیلوا به عنوان بال چپ بهره بگیری

Spaniuly
22-01-2009, 20:20
van der sar-----gk
assmann-----gk
maldini-----cwp--cb--sb
jean-----cwp--cb
f.cannavaro-----cb
m.cacers-----cb
rami-----cb
nani-----smf--amf--wf
aguiro-----ss--cf
messi-----amf--ss
bojan kirkic------ss--cf
pato-----ss--cf

ترکیب فعلیم اینجوریه:
------------------------VAN DER SAR----------------------

JEAN---------MALDINI---------CANNAVARO------RAMI

--------------------------AQUILANI------------------------

WALCOTT(NANI)------------------------------GIOVINCO

------------------MESSI-------------------------------------

--------(PATO(BOJAN)-------AGUIRO(SUAREZ---------

Arda Turan رو نگرفتی چرا؟ Overalesh تا 97 رشد می کنه بهترین هافبک میشه در عرض یکی دو سال

Rmv3x
22-01-2009, 20:56
در مود bal کاملا بازی بر اساس سناریو و نتیجه از پیش تعیی شده هست. الان یه جا رسیدم که بازی یوه و سامپدوریا هست و من نیمکت نشین هستم من 12 بار لود کردم ولی توی این 12 بار تا قبل از اومدنم به زمین یوه حتی یک شوت هم نمیتونه به دروازه سامپدوریا بزنه خیلی عجیبه واقعا از این جا میشه فهمید سناریو بازی بر این اساس هست که توی این بازی یوه تا قبل اومدن من به زمین به گل نرسه و این کاملا ثابت می کنه بازی بر اساس سناریو و نتیجه از پیش تعیین شده هست و حتی یوه به لطف داشتن بازیکنان بزرگ هم نمیتونه به دروازه سامپدوریا حتی نزدیک بشه حتی وارد محوطه جریمه هم نمی تونن بشن اونم در 12 بازی مختلف و متفاوت. والبته این رو هم اضافه کنم یوه میزبان هست با این حال شاید 10 برابر ضعیف تر از سامپدوریا کار میکنه و این سناریویی هست که برای این بازی در نظر گرفته شده

خسته نمیشی یه روز در میون از بازی ایراد میگیری
خوب خوشت نمیاد بازی نکن وقتی میگی رو اماتور بازی میکنی دیگه چه انتظاری از بازی داری واقعا حرفات باهاله
هروزم که تو یه تیمی 100 تا سیو هم که داری تبریک کیگم

یه چیز رو یادت نره ایمن فقط یه بازیه واسه سرگرمی نه اینکه ایراد گرفتن
به جای ایراد برو رو تاپ پلیر بازی کن

البته ببخشید اگه رک گفتم منظور بدی نداشتم
خوش باشی

4039
22-01-2009, 20:59
اگه بتونی یه مهاجم نوک قد بلند و سر زن بخری به عنوان سنتر فروارد بذاری به نظرم عالی میشه یکی مثل بنزما

سمت چپ هم میتونی از سیلوا به عنوان بال چپ بهره بگیری

هر کار کردم نتونستم بنزمارو بگیرم. گزارشاتی که ازش میومد همه نشون میداد توی ترکیب اصلی تیمشه و اونجا داره خیلی عالی کار میکنه اصلا هر بارمرحله مقدماتی مذاکره باشگاش ردم میکرد.

arda turan رو نگرفتی چرا؟ overalesh تا 97 رشد می کنه بهترین هافبک میشه در عرض یکی دو سال

الان توی کدوم باشگا داره توپ میزنه ؟

ارنج تیمو نگفتین . با این بازیکنا و یکی دو تا بازیکن پیشنهادی دیگه چه ترکیبی مناسب این تیمه ؟

mellllanic
22-01-2009, 21:05
هر کار کردم نتونستم بنزمارو بگیرم. گزارشاتی که ازش میومد همه نشون میداد توی ترکیب اصلی تیمشه و اونجا داره خیلی عالی کار میکنه اصلا هر بارمرحله مقدماتی مذاکره باشگاش ردم میکرد.

اگه یه ذره محبوبیت تیمت بالاتر بره میاد تو تیمت نگران نباش .

mellllanic
22-01-2009, 21:07
با این بازیکنا و یکی دو تا بازیکن پیشنهادی دیگه چه ترکیبی مناسب این تیمه ؟
یه مهاجم تونسی به اسم chikaoui هم هست که خیلی عالی رشد میکنه تو همون یکی دو سال اول فعلا به جای بنزما از اون استفاده کن .
برو تو قسمت nationality یا اگه پیداش نکردی تو advance search اسمشو بزن واست پیدا میکنه .

4039
22-01-2009, 21:12
یه مهاجم تونسی به اسم chikaoui هم هست که خیلی عالی رشد میکنه تو همون یکی دو سال اول فعلا به جای بنزما از اون استفاده کن .
برو تو قسمت nationality یا اگه پیداش نکردی تو advance search اسمشو بزن واست پیدا میکنه .

اتفاقا اینو هم دارم گفتم زیاد شلوغ نشه اسمشو رد نکردم عجب بازیکن قلدریه این . غیر ازین فابرگاس و نیکولیتا ریچاردز بلانکو و همینطور هانسیک رو هم دارم.

آقا ترکیب بدین .

popolice
22-01-2009, 21:27
اگه بازیکن خوب می خوای halil altintop خیلی رشدش سریعه

google_boy07
22-01-2009, 22:29
بابا تورو خدا اين goggle boy يا crespo عزيز جواب بديد.اين پچ gaming access رو نصب كردم بعضي از توپ ها سياه شدند چه كار كنم؟؟؟

شرمنده شما شدم ..........من تاحالا این پچ gaming access رو کار نکردم ...................
شاید مشکل شما از option file باشه ............

Instructions:
Insert images (. Png format) with the help of the GGS in the unnamed_101 (pictures are in the editor mode) and unnamed_433 (pictures are in the stadiums of your choice), which are both located in the cv05.img.

دوست من اینو نوشته بودم اما کسی نبود دقت کنه ......!!:31::31:

این عکسا برای اونهایی استفاده میشه که اون ورزشگا ه رو دانلود کردن ............
این عکسا برای اون قسمت انتخاب ورزشگاه است که باید بری و از cv05.img با ggs از unnamed_101و unnamed_433 جای عکسارو عوض کنی .......

گرفتی چی شد ...!؟

Crespo
22-01-2009, 23:20

نه عزیز. فعلاً تا اطلاع ثانوی، کار تکمیل کیت سرور از طرف Juce متوقف شده!

ولی این هوش مصنوعی بازیکنان چه قدر بد طراحی شده آدم وقتی دقت می کنه می بینه خیلی جاها اشکال هست مثلا موقعی که ما توی BAL میریم تا سانتر کنیم بقیه بازیکنان به جای رفتن و جا گیری کردن توی محوطه جریمه می رن وسط میدون عین مشنگا دور خودشون می چرخن و قتی هم هم سانتر میکنی وقتی هم تیمیت نمیتونه به توپ ضربه بزنه و ازش رد میشه یار بعدی با اینکه توپ به طرفش میره با این حال به توپ دست نمیزنه و توپ از مقابل پاهاش رد میشه میره اونطرف و تازه آقا یادش میوفته که باید بره دنبال توپ و البته کلی مسایلی از این قبیل وجود داره که نشون میده خیلی هم در زمینه هوش مصنوعی کونامی موفق عمل نکرده امیدوارم توجه بیشتری به این مسئله بشه و برنامه نویسهای کونامی کاری کنن که زحمات گرافیست های بازی به هدر نره چون به لحاظ گرافیکی خیلی پیشرفته هست

به گمونم این به خاطر این باشه که شما روی لول آماتور بازی می کنی. چون حداقل ماله من که اینجوری نیست! :13:

خیلی جالبه که شماره 7 رو نمیده! :8: ولی قاعدتاً باید بده. چون فکر نکنم این امکن رو توی بازی گذاشته

باشن، که شماره اسطوره ها بایگانی بشه. ولی خدائیش اگر باشه، باید یه ایول مشتی به کونامی گفت! :46:

می خواستم لینک آرت مانی رو بزارم که گفتی نمی خوای. :11:

یه سوال دیگه هم از شما داشتم منظور شما از ggs همون Game Graphic Studio خودمونه
با تشکر از شما دوست عزیز

بله، آقا مرتضی. :10:

شما از اطلاعات کیت سرورت یه کپی بگیر. بعد کامل کیت سرور رو پاک کن و جدیدترین نسخشو نصب کنم و

اططلاعاتتو برگردون. (ای جامع ترین روشه، چون مشخص نیست، کارت از کجا می لنگه!!!!!!!)

اینا عکسای پیشنمایش استادیوم ها در بازی هستن. شما باید فایلی که مربوط به پیشنمایش استادیوم ها

هستش رو با GGS‌ باز کنید و این عکسها رو به جای عکسای فعلیتون بزارین، همین.

همه چی می تونم وارد کنم، نصبم شده فقط ورزشگاه، برای pes 2008 یه پوشه studium توی GDB درست می کردی بعد یه پوشه درست می کردی با نام ورزشگاه مورد نظر، bin. میریختی تو این پوشه بعدم یه map.txt درست می کردی شماره تیمو می نوشتی بعدم اسم پوشه بعد تو بازی وقتی با اون تیم میزبان بودی خودش این ورزشگاه می آورد.

دوست عزیز، شما هر چی کار هم بکنی نمیشه. چون این کیت سرور فقط می تونی کیت ایمپورت کنی و مدول

afs2fs داره!!!!!!!

van der sar-----gk
assmann-----gk
maldini-----cwp--cb--sb
jean-----cwp--cb
f.cannavaro-----cb
m.cacers-----cb
rami-----cb
nani-----smf--amf--wf
aguiro-----ss--cf
messi-----amf--ss
bojan kirkic------ss--cf
pato-----ss--cf

چرا دفاع کنار کلاسیک نداری؟!!!!!!!!!

به نظر من این بهترینه:

--------------------------فان در سار-------------------------
---------------------------------------------------------------
-------------------مالدینی--------کاناوارو-------------------
دفاع چپ-----------------------------------------دفاع راست
--------------------------آکوئیلانی--------------------------
والکوت(نانی)------------------------------------------------
--------------------------------------------------------مسی
------------------------------پاتو------------------------------
----------------------------------------بویان------------------
------------------------آگوئرو--------------------------------

Spaniuly
22-01-2009, 23:21
خسته نمیشی یه روز در میون از بازی ایراد میگیری
خوب خوشت نمیاد بازی نکن وقتی میگی رو اماتور بازی میکنی دیگه چه انتظاری از بازی داری واقعا حرفات باهاله
هروزم که تو یه تیمی 100 تا سیو هم که داری تبریک کیگم

یه چیز رو یادت نره ایمن فقط یه بازیه واسه سرگرمی نه اینکه ایراد گرفتن
به جای ایراد برو رو تاپ پلیر بازی کن

البته ببخشید اگه رک گفتم منظور بدی نداشتم
خوش باشی

نه اتفاقا خسته نمیشم هیچ خستگی حاصل از بازی هم از تنم در میاد:46:

الان توی کدوم باشگا داره توپ میزنه ؟

ارنج تیمو نگفتین . با این بازیکنا و یکی دو تا بازیکن پیشنهادی دیگه چه ترکیبی مناسب این تیمه ؟

فکر کنم فنر باغچه حالا چه فرقی می کنه توی Advance Search اسمش رو جستجو کن دیگه

آقا شدیم یه پا آچار فرانسه کلیه پست های مربوط به خط هافبک و خط حمله رو یاد گرفتم ببینید:

Crespo
22-01-2009, 23:41
آقا شدیم یه پا آچار فرانسه کلیه پست های مربوط به خط هافبک و خط حمله رو یاد گرفتم ببینید:

میشه توضیح بدی، چجوری اینقدر سریع این پستا رو یاد میگیری؟ من از اون توضیح قبلیت هیچی نفهمیدم! واقعاً

یادگرفتن پست وایدبک خیلی خیلی سخته! چون الان کمتر تیمی توی دنیا هست که از واید بک توی تیمش

استفاده کنه!

Spaniuly
23-01-2009, 00:36
میشه توضیح بدی، چجوری اینقدر سریع این پستا رو یاد میگیری؟ من از اون توضیح قبلیت هیچی نفهمیدم! واقعاً

یادگرفتن پست وایدبک خیلی خیلی سخته! چون الان کمتر تیمی توی دنیا هست که از واید بک توی تیمش

استفاده کنه!

البته واید بک نیست کرسپو جونم وینگ بک هست (Wing Back)

چرا توی کل تیم های موجود در بازی PES 2009 (البته تیمهای Other League رو چک نکردم) ولی توی لیگهای 5 گانه فقط 4 تا تیم پستی به نام WB دارند:
1- اوسر (فرانسه)
2- جنوا (ایتالیا)
3- سامپدوریا (ایتالیا)
4- ناپولی (ایتالیا)

شما کافیه موفق بشی به یکی از این تیم ها راه پیدا کنی اونوقت یه شانس فوق العاده کم داری که توی این پست بازی بکنی در طول فصل. من پستی که اون اول انتخاب کرده بودم WF بود یعنی پست جناحی بود میومدم هر بازی قبلش سیو می کردم از بازی میومدم بیرون ترینر PES Legend رو یه بار اجرا میکردم و بدون تغییر سیو میکردم و این کار باعث میشد به مدت یک بازی کل پستهام پاک بشن بنابراین منتظر و امیدوار میشدم که وقتی به بازی بیام توی یکی از 2 پست LWB یا RWB وارد بشم اوایل شانسی میومدم یه چندتا بازی ولی کلا نظام کار رو نمیدونستم چون خیلی سخت توی این پست میومدم اکثرا حمله میاورد که تقریبا اواخر نیم فصل بود که تازه فهمیدم من کی می تونم توی این پست به بازی گرفته بشم اولا باید با ترینر قبل هر بازی پست هات رو پاک کنی در ثانی وقتی میخوای به بازی بیای باید شانس بیاره که از دقیقه 68 تا 79 بازی متوقف بشه و دقیقا توی این بازه زمانی تعویض صورت بگیره اگه قبل دقیقه 68 بازی متوقف بشه به عنوان مهاجم میای و اگه 68 - 79 متوقف بشه همون WB و اگه 79-89 متوقف بشه DMF میارتت به بازی که اینها همگی به شانس بستگی داره و ما اصلا نمیتونیم دخالتی در این امر بکنیم فقط تنها کاری که از دستت بر میاد اینه که دعا کنی قبل 68 بازی متوقف نشه و دقیقا در بازی زمانی 68-79 متوقف بشه تا WB بیای. البته مطمئنا WF بودن ذاتی من هم ممکنه تاثیر داشته باشه کلا باید بگم پستهایی که واقعا به سختی یاد گرفتم همین WB بود همینطور SMF و WF و البته SS به هر حال برای یاد گرفتن پست ها باید زجه زد که من زدم توی این چند روز ولی بالاخره موفق شدم که واقعا خوشحالم الانم بازیکنم 25 ساله هست و شماره 10 سامپدوریا هستم (و کاپیتان) توی نیم فصل رم و میلان هر دو میخواستنم (هر دو شماره 15 میدادن که حال نکردم) ولی چون کلا عادت ندارم توی نیم فصل ترانسفر بشم موندم تو سامپدوریا ایشالا امیدوارم پایان فصل رئال یا ارسنال یا منچستر یونایتد و یا بارسا بهم پیشنهاد بدن اگه یکی از اینها پیشنهاد بدن حتما میرم البته یه نیم نگاهی به شماره هم خواهم داشت چون روی شماره لباس خیلی حساسم ارزومه که 7 رئال بهم برسه 10 رم(لباس توتی)و 9 میلان(لباس پیپو اینزاگی) رو تجربه کردم حالا اگه بتونم 7 رئال رو همراه با بازوبندش به دست بیارم به قله موفقیت رسیدم(به قول سرخیو راموس رئال پله موقیت نیست قله موفقیته)

google_boy07
23-01-2009, 00:43
اینم یک مجموعه از توپهای بسیار زیبا ...
دانلود:

.................................................. .................................................. ........
اینم 5 مدل تور و تیرک دروازه ! :13:

دانلود:

.................................................. .................................
منوی زیبای Bayern Munchen برای دوستداران این تیم

دانلود:

.................................................. .......
اینم لوگوی باشگاهای EREDIVISIE, LIGA BBVA, SERIE A, LA LIGUE

دانلود:

.................................................. ..........
اینم یه پک از فیس 5 نفر

دانلود:

.................................................. .....
اینم اسکوربورد TVP SPORT
دانلود:

Crespo
23-01-2009, 01:31
البته واید بک نیست کرسپو جونم وینگ بک هست (wing back)

میدونم کرایزر جان. اما من عادت دارم، و بر همون اساس میگم. مثلاً من طرفدار ریورپلاته هستم، اما میگم و می

نویسم: لیورپلاته. چون تلفظ "ر" و "ی" کنار هم، یه خورده سخته و منم هر چی رو که به زبون بیارم می نویسم! :دی

ایشالا امیدوارم پایان فصل رئال یا ارسنال یا منچستر یونایتد و یا بارسا بهم پیشنهاد بدن اگه یکی از اینها پیشنهاد بدن حتما میرم البته یه نیم نگاهی به شماره هم خواهم داشت چون روی شماره لباس خیلی حساسم ارزومه که 7 رئال بهم برسه 10 رم(لباس توتی)و 9 میلان(لباس پیپو اینزاگی) رو تجربه کردم حالا اگه بتونم 7 رئال رو همراه با بازوبندش به دست بیارم به قله موفقیت رسیدم(به قول سرخیو راموس رئال پله موقیت نیست قله موفقیته)

من اتفاقاً اولی باری که b a l رو بازی کردم، ااز ریورپلاته شروع کردم، آخر فصل هر چی تیم مشهر توی اروپا بود،

بهم پیشنها داد. کلی کف کردم تا تونستم به رئال برسم! :13: تو هم رئال هستی، ناقولا؟!!!! :10:

من آرزومه که بتونم شماره 9 آرژانتین (اول باتیستوتا و بعد هم کرسپو می پوشیدن!)، و شماره 7 رئال رو به عشق

کاپیتان باصلابت و اسطوره ایمون بپوشم.

فقط من نمی دونم، وقتی توی یه تیم هستی، امکانش هست که بتونی شمارتو عوض کنی یا نه؟ من در کل

عاشق شماره 9 هستم. ولی 7 رئال، یه چیز دیگست. :8:

پ.ن: چجوری کاپیتان شدی؟ تا اونجای که من میدونم اساس انتخاب کاپیتان توی pes سن بازیکنه! یعنی یه بازیکن

جدید با مثلاً 35 سال میشه کاپیتان یه تیمی که یه قدیمی اما مثلاً با 28 سال سن داره بازی میکنه!

p30 vahid
23-01-2009, 01:34
سلام:11:

میشه در مورد اینا یه مقدار توضیح بدین

چه کارهایی تو بازی انجام میدن؟

باتشکر:10:

Mehdi.ss
23-01-2009, 01:50
سلام
من دیروز بازی pes 2009 لیگ برتر ایرانو که تازه اومده تو بازا ر گرفتم دوتا شرکت باهم ساختنش تکین لوه نقره ای با یکی دیگه ، بد نیست ولی یه جورایه یعنی ورزشگاهاش عوض شده زیاد کیفیت نداره تازه یک دی وی دیه

4khane
23-01-2009, 02:00
خداییش من با این لیگ برتر حال کردم

خیلی کیفیت دارن من از اینجا خریدم

Mehdi.ss
23-01-2009, 02:09

این سایتی که نوشتی اشتباهه وا نمیکنه اگه میشه یه بار دیگه بزار.

4khane
23-01-2009, 02:29
اقا لینک درسته

شما از اون http کپی کن تا عدد 2 که اخرشه بعد کپی کن تو ادرس بار اینتر کن باز میشه

popolice
23-01-2009, 10:16
یکی لطف کنه همین جا واسه من کاملترین کیت سرور یا کاملترینpes2009_edit01 رو واسه دانلود بزاره

4khane
23-01-2009, 10:26
اینم یک مجموعه از توپهای بسیار زیبا ...
دانلود:

.................................................. .................................................. ........
اینم 5 مدل تور و تیرک دروازه ! :13:

دانلود:

.................................................. .................................
منوی زیبای bayern munchen برای دوستداران این تیم

دانلود:

.................................................. .......
اینم لوگوی باشگاهای eredivisie, liga bbva, serie a, la ligue

دانلود:

.................................................. ..........
اینم یه پک از فیس 5 نفر

دانلود:

.................................................. .....
اینم اسکوربورد tvp sport
دانلود:

اقا این لینکا چه جوری میشه دانلود کرد نامفهومه

popolice
23-01-2009, 10:29
یکی لطف کنه همین جا واسه من کاملترین کیت سرور یا کاملترینpes2009_edit01 رو واسه دانلود بزاره

کسی نیست جواب این تایپیک رو بده

popolice
23-01-2009, 11:01
بابا یکی به من عاجز کمک کنه

akbar.jafari
23-01-2009, 11:06
این هم همون کرک که بهتون گفته بودم من که با این کرکه بیشر حال میکنم

انتخاب با خودتونه من که آپلودش کردم برای کسایی که از کرک رنج میبردن

حجم 8 mb که بعد باز کردن میشه 46 mb

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم تراینر کامل برای اونایی که میخواستن point رو زیاد بکنن و خودشون قوی بشن

نمی تونم این فایل تراینر رو دانلود کنم تو رو خدا کمکم کنید اگه امکان داشته باشه فایل راپید شیر بزارید ممنون می شم

Spaniuly
23-01-2009, 11:17

شما آخرین ورژن بورگوم پچ رو دانلود کنی مشکلت حله لینکش هم بارها اومده توی تاپیک جستجو کنی پیدا میکنی

میدونم کرایزر جان. اما من عادت دارم، و بر همون اساس میگم. مثلاً من طرفدار ریورپلاته هستم، اما میگم و می

نویسم: لیورپلاته. چون تلفظ "ر" و "ی" کنار هم، یه خورده سخته و منم هر چی رو که به زبون بیارم می نویسم! :دی

من اتفاقاً اولی باری که b a l رو بازی کردم، ااز ریورپلاته شروع کردم، آخر فصل هر چی تیم مشهر توی اروپا بود،

بهم پیشنها داد. کلی کف کردم تا تونستم به رئال برسم! :13: تو هم رئال هستی، ناقولا؟!!!! :10:

من آرزومه که بتونم شماره 9 آرژانتین (اول باتیستوتا و بعد هم کرسپو می پوشیدن!)، و شماره 7 رئال رو به عشق

کاپیتان باصلابت و اسطوره ایمون بپوشم.

فقط من نمی دونم، وقتی توی یه تیم هستی، امکانش هست که بتونی شمارتو عوض کنی یا نه؟ من در کل

عاشق شماره 9 هستم. ولی 7 رئال، یه چیز دیگست. :8:

پ.ن: چجوری کاپیتان شدی؟ تا اونجای که من میدونم اساس انتخاب کاپیتان توی pes سن بازیکنه! یعنی یه بازیکن

جدید با مثلاً 35 سال میشه کاپیتان یه تیمی که یه قدیمی اما مثلاً با 28 سال سن داره بازی میکنه!

در مورد پیراهن باید بگم وقتی به یه تیم میری باید اون شماره ای که به تو میخوان بدن خالی باشه مثلا فصل 3 که به میلان رفتم همزمان اینزاگی بازنشست شده بود بنابراین من به عنوان بازیکن حمله 9 پوشیدم و این کاملا شانسی هست.

کاپیتان شدن توی تیم ملی بعد 3 یا 4 فصل امکان پذیر هست اگه 2 3 سال اول بهترین بازیکن ملی بشی توی همون 19 20 سالگی کاپیتانی همراه با یه شماره پیراهن ناناز میرسه بهت.

در مورد باشگاه هم اگه همیشه بهترین بازیکن باشی حدود 22 23 سالگی کم کم و هر از چند گاهی اپیتانی رو می بندی از اول بازی ولی نه همیشه بعد همون فصل میبینی دیگه همیشه کاپیتانی میرسه بهت مثلا من 23 سالگی شماره 10 و کاپیتان آث رم شدم و حالا که 26 سال دارم و توی موناکو هستم شماره 9 و کاپیتانم متاسفانه دیشب بهترین تیمی که پیشنهاد داد اتلتیک مادرید بود که شماره 23 میداد منم نرفتماومدو موناکو البته 2 فصل پشت سر هم یعنی 24 و 25 سال رو کلا وقف یادگیری پست جدید کردم واسه همون اسکیپ میزدم و حتی مجبور میشدم نمره پایین بیارم به قول معروف افت کردیم توی اون بازی ولی حالا که 26 ساله هستم و کاپیتان موناکو هستم میخوام یه بار دیگه به اوج برگردم. ولی این آچار فرانسه شدنم خفن فاز میده بهم کلا گشتم هیچ بازیکنی توی پس نیست که کل پست های خط هفبک و حمله رو یه جا بلد باشه:31:

Crespo
23-01-2009, 11:17
بابا یکی به من عاجز کمک کنه

چرا عجز، عزیزم؟!!!!!!!!

اگر صبر میکردی، همه چی حل میشه. شما می تونی هر پچ، فایل، برنامه و . . . رو که خواستی از سایت GamingAccess.com دانلود کنی.

google_boy07
23-01-2009, 11:24
اقا این لینکا چه جوری میشه دانلود کرد نامفهومه

دوست من لینک ها درست اند ....

اگه گزینه دانلود free نداره باید از ip و port برای سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید استفاده کنی .

Crespo
23-01-2009, 11:25
در مورد پیراهن باید بگم وقتی به یه تیم میری باید اون شماره ای که به تو میخوان بدن خالی باشه مثلا فصل 3 که به میلان رفتم همزمان اینزاگی بازنشست شده بود بنابراین من به عنوان بازیکن حمله 9 پوشیدم و این کاملا شانسی هست.

کاپیتان شدن توی تیم ملی بعد 3 یا 4 فصل امکان پذیر هست اگه 2 3 سال اول بهترین بازیکن ملی بشی توی همون 19 20 سالگی کاپیتانی همراه با یه شماره پیراهن ناناز میرسه بهت.

در مورد باشگاه هم اگه همیشه بهترین بازیکن باشی حدود 22 23 سالگی کم کم و هر از چند گاهی اپیتانی رو می بندی از اول بازی ولی نه همیشه بعد همون فصل میبینی دیگه همیشه کاپیتانی میرسه بهت مثلا من 23 سالگی شماره 10 و کاپیتان آث رم شدم و حالا که 26 سال دارم و توی موناکو هستم شماره 9 و کاپیتانم متاسفانه دیشب بهترین تیمی که پیشنهاد داد اتلتیک مادرید بود که شماره 23 میداد منم نرفتماومدو موناکو البته 2 فصل پشت سر هم یعنی 24 و 25 سال رو کلا وقف یادگیری پست جدید کردم واسه همون اسکیپ میزدم و حتی مجبور میشدم نمره پایین بیارم به قول معروف افت کردیم توی اون بازی ولی حالا که 26 ساله هستم و کاپیتان موناکو هستم میخوام یه بار دیگه به اوج برگردم. ولی این آچار فرانسه شدنم خفن فاز میده بهم کلا گشتم هیچ بازیکنی توی پس نیست که کل پست های خط هفبک و حمله رو یه جا بلد باشه:31:

آره. تا خالی نباشه، اگرم خودتو بکشی نمی دن! :دی

وقتی که می خوای بری به یه تیم، دیگه نمیگه چه شماره هایی خالی داره! فقط می تونه شماره موردنظرتو انتخاب

کنی! نکنه تو هی شماره های رو میزده، میومده ببینی داره یانه؟! درسته؟! :دی

من تا حالا چندبار هی b a l رو از صفر شروع کردم. فقطم همون بار اول به تیم ملی دعوت شدم و بهترین بازیکن

آمریکای جنوبی شناخته شدم با معدل 8! اما الان که بازی رو جدیداً شروع کردم، همه جوایزی که قبلاً گرفته بودم،

هستش و اصلاً هم توی این فصل به تیم ملی دعوت نشدم. امیدوارم برای جام جهانی دعوت بشم!

تو هم اینجوری بودی؟! :13:

Spaniuly
23-01-2009, 11:56
آره. تا خالی نباشه، اگرم خودتو بکشی نمی دن! :دی

وقتی که می خوای بری به یه تیم، دیگه نمیگه چه شماره هایی خالی داره! فقط می تونه شماره موردنظرتو انتخاب

کنی! نکنه تو هی شماره های رو میزده، میومده ببینی داره یانه؟! درسته؟! :دی

من تا حالا چندبار هی b a l رو از صفر شروع کردم. فقطم همون بار اول به تیم ملی دعوت شدم و بهترین بازیکن

آمریکای جنوبی شناخته شدم با معدل 8! اما الان که بازی رو جدیداً شروع کردم، همه جوایزی که قبلاً گرفته بودم،

هستش و اصلاً هم توی این فصل به تیم ملی دعوت نشدم. امیدوارم برای جام جهانی دعوت بشم!

تو هم اینجوری بودی؟! :13:

من کلا مود توی مود بال به ته دیگ رسیدم اگه آپشن فایل رو بدم بهت توی All Titles میبینی کلیه افتخارات مربوط به تمام قاره ها و تمامی تورنومنتها از جمله آمریکا افریقا آسیا اروپا کلهم بدست آوردم همیشه هم بهترین میشم کلا خیلی ارمانی شده این BAL واسه من کار نمونده ندارم توی این مود

keuo
23-01-2009, 14:45
آقا چند تا سوال از اساتیط :
این پچ هایی که برای کامپیوتر استفاده میکنیم چطوری میتونیم برای Xbox 360 استفاده کنم ؟ آقا لطفا کمک ...
توروخدا نجات بدین ..

ali_pes2008
23-01-2009, 15:27

برو به این سایت

popolice
23-01-2009, 16:09
آقا من این کیت لیگ ایران رو دان کردم لباساشون رو چه جوری باید وارد بازی کنم همه به صورت عکس با فرمت png هستن

mj77
23-01-2009, 16:16
کسی استادیوم stamford Bridge برای pes 2009 با حجم فشرده تر نداره؟ آخه من هرچی سرچ کردم 99 مگ بود؟

mj77
23-01-2009, 16:39
21
stadium previews

(yellow marked yet not available)

instructions:
Insert images (. Png format) with the help of the ggs in the unnamed_101 (pictures are in the editor mode) and unnamed_433 (pictures are in the stadiums of your choice), which are both located in the cv05.img.

beside previous v1.0 version we have new previous for:

mne stadion pod goricom, buducnost
rus dinamo stadion, moskva
rus dynamo stadion, vladivostok
rus kuban stadion, krasnodar
rus metallurg stadium, samara
rus olimp-2, rostov-on-don
rus rodina stadion, khimki
rus saturn stadium, ramenskoe
rus tsentralnyi stadion, kazan
rus zvezda stadium, perm
sco hampden paark, glasgow
sle brookfields national stadium, freetown [pes] > realer name des mohammed luis stadiums
slo stadion pod dubrom, zilina

for:
Rus edyarda streltsova stadium, ?
Rus spartak stadion, nalchik
... I cannot find any previews, yet.

دانلود:

.................................................. ......

میشه یه لینک دیگه بزاری اخه من گزینه دانلود پیدا نکردم؟

google_boy07
23-01-2009, 16:46
میشه یه لینک دیگه بزاری اخه من گزینه دانلود پیدا نکردم؟

تنها فقط همینه و لینک دیگه ای نداره .............

uploading.com به ایران خدمات نمی ده ...........................از ip و port استفاده کن تا گزینه دانلودش بیاد ..

Spaniuly
23-01-2009, 17:14
آقا من این کیت لیگ ایران رو دان کردم لباساشون رو چه جوری باید وارد بازی کنم همه به صورت عکس با فرمت png هستن
با کیت سرور این کار رو میکنی عزیز

کرسپو خان یه تیم هم علاوه بر اون چهار تا تیم هست که تو ترکیبش WB داره اگه گفتی؟

همون ترکیب دیفالت مستر لیگ Ordaz اینارو می گم

akbar.jafari
23-01-2009, 17:14
دوستان برای اینکه خیال همتون از این فایل راهت بشه که ویروش نداره بصورت exe. تو این سایت آپلود گذاشتمش چون وقتی

که فایلها exe. میشن خود سایت هم ویروس کشیش میکنه ببینه که فایل سالمه یا نه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرید آنتی ویروستون رو عوض کنید

:10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10:

آقا مرسی من این فایل رو ندیده بودم فقط هم کافیه یه بار برنامه رو اجرا کنی و تنظمات رو ذخیره کنی دیگه احتیاج هم نیست که دوباره بازش کنی مگه اینکه بخوای دوباره بازیکن طراحی کنی

mohsen70007
23-01-2009, 18:00
کلاً توی B.A.L لذتی رو از بازی فوتبال کامپیوتری تجربه میکنی که سابقه نداشته، من الان تو 24 سالگی دارم تو منچستر یونایتد بازی میکنم، بعد از تیم دسته 3 فرانسوی، بعد یه تیم دسته 3 دیگه فرانسه بعد اوسر بعد المپیک ---- دو یا 1.5 فصل برای آث میلان بعد 1.5فصل با چلسی الانمنیم فصل دوم با منچستر و الان دارم دومین فصلو با منچستر آغاز میکنم. کلاً خیلی لذت بخشه.
اما به نظرم استفاده از کرک برای افزایش قدرت و کارایی اصلاً جالب نیست. خیلی ساده میشه عیباتو بفهمی و از طریق قسمت تمرین افزایشش بدی. کلاً من هرچی عنوان بوده گرفتم و عنوانهای ملی مونده و چون ملیتو ایرانی زدم باید بازیو از اول شروع کنم! چون ایران تیمی نیست که بتونه حس بازی تو یه تیم ملی رو ارضا. کنه
اما چند توصیه برای اینکه همیشه بهترین بازیکن زمین باشید توی B.A.L همیشه سعی کنید پاسهاتون درست باشه، پاس گل امتیازش از گل زنی بیشتره، و اگه دو پاس گل یا یک گل و یک پاس گل بدین امتیاز 8 آخر بازی بدون شک مال شماست، در غیر این صورت سعی کنید بهترین بازیکن زمین بشید، که هر فصل این مقدار افزایش پیدا کنه، که این عدد بهترین بازیکن زمین رو من در نیم فصل ها به 18 و در یک فصل کامل به 29 رسوندم. که این 3 سال آخر بهترین بازیکن جهان و اروپا شدم و عناوین بهترین پاسور و بهترین گل زنو ، موثر ترین بازیکن و ... رو همه رو گرفتم چیز دیگه ای نمونده ...، یه چیز دیگه stamina رو به 91 یا 92 برسونید تا بیشتر از دقیقه ی 80 و چه بسا تا پایان بازی میتونید تو زمین بمونید. و تنها هدفتون بهترین بازیکن زمین بودن باشه تا به کل مقامهای بازی برسید

mj77
23-01-2009, 19:14
تنها فقط همینه و لینک دیگه ای نداره .............

Uploading.com به ایران خدمات نمی ده ...........................از ip و port استفاده کن تا گزینه دانلودش بیاد ..

استفاده از ip و port چه جوریه؟

vahidreza2007
23-01-2009, 19:23
با سلام خدمت اساتيد عزيزم كرسپو جان وكراوزر جان
دوستان گلم من احتياج فوري به موارد زير دارم :
1- اخرين ورژن پچ بور گوم با لينك دانلود مستقيم
2- اخرين ورژن كيت سرور با لينك دانلود مستقيم
3- يه منوي خوشكل از چلسي و توپ ها و تور جديد با لينك مستقيم
4- اخرين اپشن فايل واديت بازي با اخرين تغييرات
5-اين سيو تركيب يا همون فورميشن خوب و حرفه اي براي انجام مسابقاتم مي خوام اميدوارم منظورم رو رسونده باشم
دوستان گلم من با گيم اكسس مشكل اساسي دارم و نمي تونم از اونجا دانلود كنم اگه لطف كنيد اين موارد رو برام رديفش كنيد ممنون شما مي شم

4khane
23-01-2009, 20:10
دوستان عزیز یکی به من گفت من یه برنامه دارم که باهاش میتونم فونتهای بازیو تغییر بدم و فارسی کردم منم عکساشو دیدم ولی برنامشو به من نداد میخواستم ببینم شما ها یا کسی این برنامه را نداره

vahidreza2007
23-01-2009, 20:46
با درودخدمت اساتيد عزيزم كرسپو جان وكراوزر جان
5-اين سيو تركيب يا همون فورميشن خوب و حرفه اي براي انجام مسابقاتم مي خوام اميدوارم منظورم رو رسونده باشم
دوستان گلم من با گيم اكسس مشكل اساسي دارم و نمي تونم از اونجا دانلود كنم اگه لطف كنيد اين موارد رو برام رديفش كنيد ممنون شما مي شم

Kasra 91
23-01-2009, 21:58
این بازی برای دوستم یه مشکلی داره که میخواد مثلا دوستانه بازی کنه مشکلی نیستت ولی وقتی میخواد مسترلیگ بازی کنه میاد بیرون مشکل چیه؟

4khane
23-01-2009, 22:03
اقا تو رو خدا یکی بگه چه جوری از سایت ://uploading.com دانلود کنم

mehdi_vsgh
23-01-2009, 22:52
با فی لترشکن دانلود کن

google_boy07
23-01-2009, 22:56

قبلا هم عرض کردم........

سایت uploading.com به ایران خدمات نمیده (تحریم :5:)......شما باید یه جوری دورش بزنی .......

حالا یا با نرم افزار فیلت.. شکن یا با ip و port .................باید دورش بزنی گرفتی چی شد !!!؟

Crespo
23-01-2009, 23:02
استفاده از ip و port چه جوریه؟

توی تنظیمات مرورگرت قسمت برای وارد کردن آی پی و پورت هستش.

با سلام خدمت اساتيد عزيزم كرسپو جان وكراوزر جان

شما می تونید از GamingAccess دانلود کنید. اکثراً لینک مستقیم ندارن!

این بازی برای دوستم یه مشکلی داره که میخواد مثلا دوستانه بازی کنه مشکلی نیستت ولی وقتی میخواد مسترلیگ بازی کنه میاد بیرون مشکل چیه؟

شما باید پچ کونامی رو نصب کنی و بازی رو به ورژن 1.2 آبدیت کنی.

با ف.ی.ل.ت.ر.ش.ک.ن

Kasra 91
23-01-2009, 23:11
شما باید پچ کونامی رو نصب کنی و بازی رو به ورژن 1.2 آبدیت کنی.

اقا دستت درد نکنه ولی این پچ رو از کجا بگیرم میشه برام بزارین؟

Greatone
23-01-2009, 23:52
آخرین پچ رو از کجا دانلود کنم؟

Spaniuly
24-01-2009, 00:02
با درودخدمت اساتيد عزيزم كرسپو جان وكراوزر جان

کل چیزهایی که خواستی رو با جستجو در همین تاپیک می تونی بدست بیاری ولی آپشن و ادیت فایل دیگری رو ول کن اپشن فایل حاوی رکورد های شخصی شماست و ادیت فایل یه چیز سلیقه ای هست که به درد تغییر اسم می خوره که شما میتونید ادیت فایل خودتون رو مطابق میل خودتون با PES Editor ویرایش کنیدترکیب خوب و حرفه ایاز نظر من 3 4 3 هست 3 مدافع به صورت خطی یک هافبک دفاعی و دو هافبک جاحی برای سانتر از جناحین و یک هافبک هجومی برای بازی سازی و تغذیه مهاجمین و خط حمله هم میتونه متشکل از یک مهاجم نوک CF و دو مهاجم جناحی WF یه ترکیب کاملا هجومی و حرفه ای هست که با ادیت می تونی ارنج کنی

کلاً توی B.A.L لذتی رو از بازی فوتبال کامپیوتری تجربه میکنی که سابقه نداشته، من الان تو 24 سالگی دارم تو منچستر یونایتد بازی میکنم، بعد از تیم دسته 3 فرانسوی، بعد یه تیم دسته 3 دیگه فرانسه بعد اوسر بعد المپیک ---- دو یا 1.5 فصل برای آث میلان بعد 1.5فصل با چلسی الانمنیم فصل دوم با منچستر و الان دارم دومین فصلو با منچستر آغاز میکنم. کلاً خیلی لذت بخشه.
اما به نظرم استفاده از کرک برای افزایش قدرت و کارایی اصلاً جالب نیست. خیلی ساده میشه عیباتو بفهمی و از طریق قسمت تمرین افزایشش بدی. کلاً من هرچی عنوان بوده گرفتم و عنوانهای ملی مونده و چون ملیتو ایرانی زدم باید بازیو از اول شروع کنم! چون ایران تیمی نیست که بتونه حس بازی تو یه تیم ملی رو ارضا. کنه
اما چند توصیه برای اینکه همیشه بهترین بازیکن زمین باشید توی B.A.L همیشه سعی کنید پاسهاتون درست باشه، پاس گل امتیازش از گل زنی بیشتره، و اگه دو پاس گل یا یک گل و یک پاس گل بدین امتیاز 8 آخر بازی بدون شک مال شماست، در غیر این صورت سعی کنید بهترین بازیکن زمین بشید، که هر فصل این مقدار افزایش پیدا کنه، که این عدد بهترین بازیکن زمین رو من در نیم فصل ها به 18 و در یک فصل کامل به 29 رسوندم. که این 3 سال آخر بهترین بازیکن جهان و اروپا شدم و عناوین بهترین پاسور و بهترین گل زنو ، موثر ترین بازیکن و ... رو همه رو گرفتم چیز دیگه ای نمونده ...، یه چیز دیگه stamina رو به 91 یا 92 برسونید تا بیشتر از دقیقه ی 80 و چه بسا تا پایان بازی میتونید تو زمین بمونید. و تنها هدفتون بهترین بازیکن زمین بودن باشه تا به کل مقامهای بازی برسید

تیم دسته سومی فرانسه نداریم توی بازی عزیز:31:

کرک چیه ترینر:10:

در ضمن در مورد آوردن نمره 8 یا 8.5 هیچ قاعده ای نداریم توی BAL معمولا اگه ضربه ازاد و شوت و پاس اینا داشته باشی و پر کار باشی حتی اگه پاس گل ندی و گل هم نزنی 8 میشی حتی برای من یه بار پیش اومد نه گل زدم نه پاس گل دادم ولی نمره ام 8.5 شد. خیلی زور زدم ببینم کی 8.5 میشیم ولی هیچ رابطه ای پیدا نکردم

در پایان از اطلاعاتت در مورد BAL تشکر می کنم منم در کل باهات هم عقیده هستم و مود BAL یه مود استثنایی و اعتیاد آور هست که لذت فوتبال رو به آدم القا می کنه:46:

موفق باشی رفیق

حدود 20 صفحه قبل من هر دو رو واسه دانلود گذاشته بودم فکر کنم جستجو کنی گیر میاریشون

آخرین پچ رو از کجا دانلود کنم؟

همین تاپیک یا هم گیمینگ اگزس

Greatone
24-01-2009, 00:03
این ها با هم چه فرقی دارن؟:
BURGUM
GamingAccess Community Patch

من دارم بورگام 6 رو دانلود میکنم...حدود 160 مگابایته...میارزه؟

Crespo
24-01-2009, 00:55

توی قسمت پیغام های عمومیت که درخواست کرده بودی، گذاشتم. کاملاً با راهنما هستش، که مشکلی نداشته

باشی. :10::46:

این ها با هم چه فرقی دارن؟:
BURGUM
GamingAccess Community Patch

من دارم بورگام 6 رو دانلود میکنم...حدود 160 مگابایته...میارزه؟

مطمئناً GamingAccess خیلی بهتر و کاملتره!

Spaniuly
24-01-2009, 01:44
ولی من معتقدم پچ اصلا حال نمیده من که کیت سرور خالی رو همراه با PES Editor دانلود کردم انداختم توی پوشه بازی هر چی لازم باشه خودم با سلیقه خودم ویرایش میکنم اصلا خوشم نمیاد از سلیقه دیگران استفاده کنم خودم ویرایش می کنم. البته بورگوم پچ اینش خوبه که داخل GDB ش همه لباس های تیم ها رو به صورت واقعی داره و من فقط تیم های باشگاهی + تیم ملی ایران رو لباس هاش رو اصلاح کردم از تغییر داده شدن لیگ یا تیم یا بازیکنان توسط شخص دیگه خوشم نمیاد. بورگوم پچ حسنش به اون فولدر GDB ش هست والسلام لذت بازی به اورجینال بودنشه

Mehdi.ss
24-01-2009, 02:32

سلام
میشه چندتا عکس از ورزشگاه آزادی وچهره بازیکنان ایرانی این بازی اپلود کنی میخام کیفیتشو با مال خودم مقایسه کنم ممنون میشم
یه سوالم داشتم موقع بازی تو لیگ برتر ایران تصویر لرزش نداره ؟

root professional
24-01-2009, 03:07
من تازه اومدم تو این تاپیک حوصله هم ندارم 1000 صفحه رو بخونم میشه لطفا یکی از دوستان منو راهنمایی کنه .
1- پچی چیزی هست که اسم مسخره بازیکنای کلاسیک و تیم ملی رو درست کنه؟
2- میشه با lan بازی کرد؟چه جوری؟
مر30 فور آل!

ehsan459
24-01-2009, 04:39
سلام دوستان
دوتا سوال داشتم لطفا راهنمایی کنین
یکی اینکه برای اجرای کیتهای باشگاهها مثلا آرسنال کیت آرسنال رو دانلود کردم و به این آدرس :
Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\GDB\uni\Premier league\Arsenal
و فایل map رو هم به این آدرس :
Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\GDB\uni
کپی کردم
از اون چیزایی که تو صفحات فروم خوندم فکر میکنم همین کافی باید باشه ولی توی بازی که میرم تغییری نمیکنه ، پیرهن چنتا تیم دیگه هم خراب میشه .
کیت سرور تنظیمات خاصی داره ؟ کار دیگه ای هست که باید بکنم ؟ ...

سئوال دیگه اینکه واسه کپی کردن فایلهای دیگه (توپها ، استادیومها ، صورتها و...) به چه مسیرهایی باید برم و چه کار باید بکنم ؟ اونا هم فایل map میخوان ؟ لطفا به تفکیک مسیرها رو بگید ممنون میشم :20:

Spaniuly
24-01-2009, 09:03
من تازه اومدم تو این تاپیک حوصله هم ندارم 1000 صفحه رو بخونم میشه لطفا یکی از دوستان منو راهنمایی کنه .
1- پچی چیزی هست که اسم مسخره بازیکنای کلاسیک و تیم ملی رو درست کنه؟
2- میشه با lan بازی کرد؟چه جوری؟
مر30 فور آل!

1- 3 یا 4 صفحه قبل یه ادیت فایل گذاشتم که این کارو انجام میده
2-- یه رهی بود که گوگل بوی عزیز به اون اشاره کرده بود اخیرا

سلام دوستان
دوتا سوال داشتم لطفا راهنمایی کنین
یکی اینکه برای اجرای کیتهای باشگاهها مثلا آرسنال کیت آرسنال رو دانلود کردم و به این آدرس :
Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\GDB\uni\Premier league\Arsenal
و فایل map رو هم به این آدرس :
Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\GDB\uni
کپی کردم
از اون چیزایی که تو صفحات فروم خوندم فکر میکنم همین کافی باید باشه ولی توی بازی که میرم تغییری نمیکنه ، پیرهن چنتا تیم دیگه هم خراب میشه .
کیت سرور تنظیمات خاصی داره ؟ کار دیگه ای هست که باید بکنم ؟ ...

سئوال دیگه اینکه واسه کپی کردن فایلهای دیگه (توپها ، استادیومها ، صورتها و...) به چه مسیرهایی باید برم و چه کار باید بکنم ؟ اونا هم فایل map میخوان ؟ لطفا به تفکیک مسیرها رو بگید ممنون میشم :20:

map فایل رو باز کن همه نوشته ها رو پاک کن این متن رو کپی کن توش

67,"Premier League\Arsenal"
فقط لباس آرسنال اصلاح میشه لباس های دیگه نه سیاه میشن نه اصلاح به صورت دیفالت باقی میمونن توی مپ فایل باید در صورتی آدرس کپی کنی که فولدر GDB اون تیم توی کیت سرور وجود داشته باشه

------------------------
چی میشد اگه این باگ گرافیکی ها توی بازی نمی بود به امید روزی که حل بشه

mj77
24-01-2009, 09:25
توی تنظیمات مرورگرت قسمت برای وارد کردن آی پی و پورت هستش.

با ف.ی.ل.ت.ر.ش.ک.ن
----- شکن از کجا بیارم؟

Aamoo
24-01-2009, 09:26
کلاً توی b.a.l لذتی رو از بازی فوتبال کامپیوتری تجربه میکنی که سابقه نداشته، من الان تو 24 سالگی دارم تو منچستر یونایتد بازی میکنم، بعد از تیم دسته 3 فرانسوی، بعد یه تیم دسته 3 دیگه فرانسه بعد اوسر بعد المپیک ---- دو یا 1.5 فصل برای آث میلان بعد 1.5فصل با چلسی الانمنیم فصل دوم با منچستر و الان دارم دومین فصلو با منچستر آغاز میکنم. کلاً خیلی لذت بخشه.
اما چند توصیه برای اینکه همیشه بهترین بازیکن زمین باشید توی b.a.l همیشه سعی کنید پاسهاتون درست باشه، پاس گل امتیازش از گل زنی بیشتره، و اگه دو پاس گل یا یک گل و یک پاس گل بدین امتیاز 8 آخر بازی بدون شک مال شماست، در غیر این صورت سعی کنید بهترین بازیکن زمین بشید، که هر فصل این مقدار افزایش پیدا کنه، که این عدد بهترین بازیکن زمین رو من در نیم فصل ها به 18 و در یک فصل کامل به 29 رسوندم. که این 3 سال آخر بهترین بازیکن جهان و اروپا شدم و عناوین بهترین پاسور و بهترین گل زنو ، موثر ترین بازیکن و ... رو همه رو گرفتم چیز دیگه ای نمونده ...، یه چیز دیگه stamina رو به 91 یا 92 برسونید تا بیشتر از دقیقه ی 80 و چه بسا تا پایان بازی میتونید تو زمین بمونید. و تنها هدفتون بهترین بازیکن زمین بودن باشه تا به کل مقامهای بازی برسید

سلام
از کدوم قسمت توی b.a.lمیشه تمرین کرد؟
امتیاز x آخر بازی رو از کجا میشه دید؟
stamina رو چطور به 91 یا 92 برسونیم؟

mehdi_vsgh
24-01-2009, 09:29
این بازیهای کامپیوتری به خصوص فوتبال زمانی حال میده که به بتونن به تکنولوژی سیستمهای خبره رو توش اعمال کنن...

واییی خدای من چی میشه؟؟!! (ولی بعید میدونم حداقل تا 10 ساله دیگه این کارو بتونن انجام بدن)

Oracle_Eldorado
24-01-2009, 10:03
این بازیهای کامپیوتری به خصوص فوتبال زمانی حال میده که به بتونن به تکنولوژی سیستمهای خبره رو توش اعمال کنن...

واییی خدای من چی میشه؟؟!! (ولی بعید میدونم حداقل تا 10 ساله دیگه این کارو بتونن انجام بدن)

منظور شما از تکنولوژی سیستمهای خبره چیه ؟

ebinem173
24-01-2009, 10:19
واقعا مستر لیگ خیلی مزخرفه
آخه کجای دنیا بازیکنها بعد از 2 یا 3 هفته باید بیرون بشینن تا انرژیشون برگرده؟
کنامی باید این گزینه accumulated fatigue رو برای مستر لیگ هم قرار میداد
اون گزینه مربیگری خود کامپیوتر رو هم مثل اینکه از مسترلیگ حذف کرده نه؟

Spaniuly
24-01-2009, 11:51
واقعا مستر لیگ خیلی مزخرفه
آخه کجای دنیا بازیکنها بعد از 2 یا 3 هفته باید بیرون بشینن تا انرژیشون برگرده؟
کنامی باید این گزینه accumulated fatigue رو برای مستر لیگ هم قرار میداد
اون گزینه مربیگری خود کامپیوتر رو هم مثل اینکه از مسترلیگ حذف کرده نه؟

من هم معتقدم مستر لیگ واقعا به درد نخورترین قسمت بازی هست این همه وقت بذاری که چی بشه حالا باز تو اون نیم فصل اگه می تونستی یه 2 3 تا بازیکن حرفه ای بگیری بازم یه حرفی به مسی 60000 هزار پوند پول میدادم و هم 5000 پوند حقوق یعنی کلا ماکسیمم بازیم نیومد مگه امکان داره یه همچین چیزی؟ الکرامه سوریه هم این پیشنهاد رو به مسی بده با کله میره تو تیم
این نشون میده که چیت کردن پول توی مستر لیگ به درد نمیخوره

mellllanic
24-01-2009, 12:55
من هم معتقدم مستر لیگ واقعا به درد نخورترین قسمت بازی هست این همه وقت بذاری که چی بشه حالا باز تو اون نیم فصل اگه می تونستی یه 2 3 تا بازیکن حرفه ای بگیری بازم یه حرفی به مسی 60000 هزار پوند پول میدادم و هم 5000 پوند حقوق یعنی کلا ماکسیمم بازیم نیومد مگه امکان داره یه همچین چیزی؟ الکرامه سوریه هم این پیشنهاد رو به مسی بده با کله میره تو تیم

از یه طرف پول مهمه از یه طرف محبوبیت تیم تا محبوبیت تیمت s نشده برای خرید بازیکنای بزرگ مشکل داری بعد از اون بهتر میشه .

mehdi_vsgh
24-01-2009, 13:09
منظور شما از تکنولوژی سیستمهای خبره چیه ؟
سیستمهای خبره به سیستمهایی گفته میشه که قابلیت آموزش دران

مثلا شما یه بازی انجام میدی و فرض از طریق کرنر به حریف گل میزنی یا یک نقطه ضعف که در کل بازی وجود داره رو پیدا میکنیو از اون نقطه ضفع شروع به گل زنی میکین...

ولی اگه سیستم به صورت خبره تهیه شده باشه...این کار شما را تحلیل میکنه و دیگه بهت به راحتی اجازه نمیده از اون نقطه ضعف گل بزنی....
(که این وضعیت فکر نمیکنم زودتر از 10سال اینده ایجاد بشه روی بازیهای کامپیوتری چون واقعا هزینه زاست و پردردسر و الا نفقط جاهایی که واقعا مقرون به صرفه باشه استفاده میشه)

EHHASSATNI
24-01-2009, 14:21
اقا ویندوز ویروس ناجور داره باید از اول بریزم save بازی کجاست تا copy کنم ؟

EHHASSATNI
24-01-2009, 14:21

4039
24-01-2009, 14:32

من الان سومین فصله مستر لیگمه .و تونستم بازیکنانی مثل مسی , پاتو , اگرو ..رو با نرخی حدود 30هزار دلارو حقوق سالانه کمتر از 3000 دلار بخرم.سختی بازیو روی تاپ پلیر گذاشتم و سطح لیگو very hard و سختی نقل و انتقالاتو نرمال انتخاب کردم.

سیستمهای خبره به سیستمهایی گفته میشه که قابلیت آموزش دران

مثلا شما یه بازی انجام میدی و فرض از طریق کرنر به حریف گل میزنی یا یک نقطه ضعف که در کل بازی وجود داره رو پیدا میکنیو از اون نقطه ضفع شروع به گل زنی میکین...

ولی اگه سیستم به صورت خبره تهیه شده باشه...این کار شما را تحلیل میکنه و دیگه بهت به راحتی اجازه نمیده از اون نقطه ضعف گل بزنی....
(که این وضعیت فکر نمیکنم زودتر از 10سال اینده ایجاد بشه روی بازیهای کامپیوتری چون واقعا هزینه زاست و پردردسر و الا نفقط جاهایی که واقعا مقرون به صرفه باشه استفاده میشه)

این چیزی که شما میگی توی بعضی از بازیهای شطرنج وجود داره .اگه شما یکبار کامپیوترو مات کنی دیگه از اون راه مات نمیشه.

Ghaioom
24-01-2009, 15:19
سلام
با کیبورد میشه 360 درجه چرخید؟ ما که نتونستیم.
من که فکر نمیکنم بشه.

ehsan459
24-01-2009, 15:47

فقط لباس آرسنال اصلاح میشه لباس های دیگه نه سیاه میشن نه اصلاح به صورت دیفالت باقی میمونن توی مپ فایل باید در صورتی آدرس کپی کنی که فولدر GDB اون تیم توی کیت سرور وجود داشته باشه

------------------------

سلام این کارارو کردم ولی باز طوری نشد مشکل چیه ؟

سلام
توی مد BAL قسمت تنظیم قدرتهای بازیکن (Plyr info/settings > Strengthen) راهی هست که بشه میانگین قدرتها رو بیشتر کرد ؟
یعنی الان که همشون 2 هستن میشه بیشترشون کرد ؟
آخه اینجوری شاید تا آخر دوران بازی هم به قدرت بالایی که میخوایم نرسیم .

Big-Boss
24-01-2009, 16:24

فقط پول مهم نیست باید محبوبیت تیم بالا باشه که بشه یه بازیکن محبوب رو از یه تیم محبوب آورد
درجه محبوبیت هم که با حروف انگلیسی نشون داده میشه (البته بعد از a یه درجه دیگه هست s) طبیعیه که با تیمی با درجه d و در لیگ 2 نمیشه یه بازیکن سطح اول جهانی رو جذب کرد.

amir.h.f
24-01-2009, 16:53
من fa patch رو دانلود و نصب کردم درست کار میکنه ولی وقتی قسمت سیوهاشو تو سیوهای خودم میریزم ارور رو میده:
edit date
load failed because data is from a different version
download content and update data
چیکار کنم؟
راستی اگه میشه نحوه وارد کردن چیزایی مثل توپ.استادیوم.فیس و... رو بگید.

mohsen70007
24-01-2009, 17:14
سلام
از کدوم قسمت توی b.a.lمیشه تمرین کرد؟
امتیاز x آخر بازی رو از کجا میشه دید؟
stamina رو چطور به 91 یا 92 برسونیم؟

ghesmate player setting/info
بخش
strengthen
که 12 بلوک داری که میتونی بنا به ضعف بازیکنت روی بلوکوهای رو روشون خرج کنی و تا مدتی که به دلخواهت برسی تغییرشون ندی
مثلاً برای stamina تو باید استامینا رو با 6 بلوک پر کنی تا زمانی که به 91 یا 92 دلخواهت برسی
این تصویر option staminast

تصویرو ببن تا به صورت جزئی تر توضیح بدم چون 6 آیتمش کلیه.
Technique (kicking): مربوط میشه به تکنیک شوت که یعنی دقت در زدن شوت، دقت ضربه رو بالا میبره، هم توی سانتر هم توی شوت به دروازه و هم توی پاس
Technique (Shooting): تکنیک دریبل که، سرعت دریبل و قدرت دریبل رو بالا میبره، که شامل سرعت در دریبل و تکنیک و مهارت دریبله
Balance: بالانس، که میشه واکنش سریع به گرفتنها، گرفتن پاس، پریدنها و استوپ توپ و روی کارگروهی هم تاثیر میزاره
Power: پاور کمتر شامل قدرت بدنی میشه، اما بیشتر قدرت شوت و هد، سانتر و غیره
Speed: اسپید هم که سرعت بازیکن رو افزایش میده و روی بعضی آیتمهای دیگه که سرعت روشون تاثیر داره، مثلاً شوت
Stamina: قدرت بدنی، که باعث جلوگیری از خستگی زودرس بازیکن میشه، کلاً مهمرین آیتم بازیه

اما نکته ی مهم به فرض ما 6 بلوک رو برای دریبل خرج میکنیم اما آخر بازی این آیتم خیلی کم رشد میکنه، باید بدونی اگه فرضاً دریبل رو افزایش میدی، توی بازی سعی کنی دریبل بزنی، که بیشتر افزایش پیدا کنه یا بازیکنت بلندقدر نباشه، چون بازیکنای بلند قد خیلی سخت دربیشون افزایش پیدا میکنه.

در آخر سعی کنید با همینا بازیکن رو افزایش بدین و خودتون رو برسونید لیگ A یعنی لیگ انگلیس و از کزک استفاده نکینید، بابا من با سن 24 با 5000 پوئن اومدم منچستر، با کرک لذت نداره.
عکس زیر

Spaniuly
24-01-2009, 19:51
سلام
توی مد BAL قسمت تنظیم قدرتهای بازیکن (Plyr info/settings > Strengthen) راهی هست که بشه میانگین قدرتها رو بیشتر کرد ؟
یعنی الان که همشون 2 هستن میشه بیشترشون کرد ؟
آخه اینجوری شاید تا آخر دوران بازی هم به قدرت بالایی که میخوایم نرسیم .

با ترینر +4 میتونی 2 3 صفحه پیش یکی از کاربرا روی 4shared آپلود کرده بود. البته بارها و بارها توی تاپیک اومده این ترینر ترینر PES Legend هم به یکباره و به دلخواه شما افزایش داده میشه فقط باید قدرتتون رو با کیبورد وارد کنید مثلا می تونی همه اش رو 99 کنی یه دفعه

سلام این کارارو کردم ولی باز طوری نشد مشکل چیه ؟

مطمئنی کیت سرور رو نصب کردی کپی کردن کافی نیستا باید setup رو اجرا کنی و گزینه Install بزنی

سلام
با کیبورد میشه 360 درجه چرخید؟ ما که نتونستیم.
من که فکر نمیکنم بشه.

چرا میشه فقط سخته چون Arrow Key کیبورد یه کم فرق داره با دایرکت پد گیم پد(جهت پایین بین جهت چپ و راست قرار گرفته) کار رو یکم سخت میکنه

توی My Document فولدر کونامی... همه سیوهات اونجان

4039
24-01-2009, 20:42
من الان توی مد b.a.l فصل سومو دارم تجربه میکنم پستمو cf انتخاب کردم اما توی هر تیمی که میرم همه جای زمینو میزارنم الا همین cf. حالا تکلیف چیه؟
من تیمهایی رو انتخاب میکنم که فقط پست cf لازم دارن .
در ضمن بیشتر گلهای فصل قبل تیمو من زدم.اما بازم مربیا منو توی پست amf یا dmf قرار میدن .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Spaniuly
24-01-2009, 21:37
من الان توی مد b.a.l فصل سومو دارم تجربه میکنم پستمو cf انتخاب کردم اما توی هر تیمی که میرم همه جای زمینو میزارنم الا همین cf. حالا تکلیف چیه؟
من تیمهایی رو انتخاب میکنم که فقط پست cf لازم دارن .
در ضمن بیشتر گلهای فصل قبل تیمو من زدم.اما بازم مربیا منو توی پست amf یا dmf قرار میدن .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ایمکه خوبه به چه دردت میخوره پستی که بلدی بذارنت مهم اینه که اون پستها رو بلد باشی تا یه بازیکن تمام عیار باشی و آچار فرانسه من الان کل پستهای خط حمله و هافبک رو بلدم همگی فعال هستن

4039
24-01-2009, 21:43
ایمکه خوبه به چه دردت میخوره پستی که بلدی بذارنت مهم اینه که اون پستها رو بلد باشی تا یه بازیکن تمام عیار باشی و آچار فرانسه من الان کل پستهای خط حمله و هافبک رو بلدم همگی فعال هستن
راست میگی آچار فرانسه بودنم بد نیست .ممکنه زمانی یک تیم قدرتمند منو بگیره بعد اونجاست که دیگه هیچ وقت روی نیمکت نیستم .حتما یه جا توی زمین برام گیر میاد.

google_boy07
24-01-2009, 22:10
1- 3 یا 4 صفحه قبل یه ادیت فایل گذاشتم که این کارو انجام میده
2-- یه رهی بود که گوگل بوی عزیز به اون اشاره کرده بود اخیرا

------------------------
چی میشد اگه این باگ گرافیکی ها توی بازی نمی بود به امید روزی که حل بشه

........................................

فک نکنم به این بشه گفت باگ......شایدم من اشتباه میکنم

این مشکل رو من تو خیلی از بازیها میبینم ..............................

mehdi_vsgh
24-01-2009, 22:30
چرا اخر فصل بامن تمیدید نمیکنن

ارسنال
رئال مادرید
اینتر

به خصوص این آخریه که خیلی اعصابمو خورد کرد
بهترین دوران بازیگریم تو اینتر بود تو همه بازیا به جز چند بازی که مصدوم شدم نمرم 7 به بالا بود...تو اکثر بازیهام هم گل میزدم

amir.h.f
24-01-2009, 23:04
من fa patch رو دانلود و نصب کردم درست کار میکنه ولی وقتی قسمت سیوهاشو تو سیوهای خودم میریزم ارور رو میده:
Edit date
چیکار کنم؟
راستی اگه میشه نحوه وارد کردن چیزایی مثل توپ.استادیوم.فیس و... رو بگید.

کسی جوابمو نمیده؟

4khane
24-01-2009, 23:07
کسی نمیدونه چه جوری فونت بازیو عوض کنم فارسیا

Crespo
25-01-2009, 00:45

نه اتفاقاً. شما باید محبوبیتت تیمت بالا باشه و در رنکینگ کلی تیمها هم در رتبه خوبی باشی.

من در حالت تاپ پلیر، وری هارد و نقل و انتقالات High، اونقدر ستاره خریدم، که کریس رونالدو رو گذاشتم واسه دفاع

چپ تیم ذخیره هام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :13::13::13:

B3HZ@D
25-01-2009, 01:34
من وقتی توی پچ gamingaccess فیس وارد می کنم dont send میده
مشکلش چیه؟

4khane
25-01-2009, 01:53
اقا من --- هم خریدم ولی بازم نمیشه از این سایت دانلود کرد یعنی گزینه دانلود میاد و عددشم صفر میشه ولی دانلود نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Alireza.M67
25-01-2009, 11:30
پچ gaming access لینک مستقیمش نیست ؟

Spaniuly
25-01-2009, 11:39
پچ gaming access لینک مستقیمش نیست ؟

چون حجمش زیاده کسی دیگه خودش رو معطل نمیکنه پچی که مطلق به یه سایت شناخته شده هست رو برداره یه جا دیگه آپ کنه خودتم میدونی که آپلود های حجم زیاد تقریبا روی اینترنت موجود نیست هیچ سایتی اجازه نمیده کاربری بیاد و یه فایل پر حجم رو با لینک مستقیم آپلود کنه. هر چی هست با لینک غیر مستقیم هست معمولا فایلهایی که هم پر حجم هستند و هم دارای لینک مستقیم محصول همون سایتی هستند که اون فایل رو منتشر کرده و روی سرور سایت قرار میگیره و چیزی نیست که آپلود شده باشه. بنابراین برای چنین فایل هایی منتظر نباش لینک مستقیمی به دستت برسه

........................................

فک نکنم به این بشه گفت باگ......شایدم من اشتباه میکنم

این مشکل رو من تو خیلی از بازیها میبینم ..............................

البته نمیشه گفت خیلی از بازیها من توی gta دیدم فقط معمولا بازیهای نکست جن چنین ایرادهای گرافیکی ندارن محصولات شرکت الکترونیک آرتز هم عاری از این نوع ایرادهای گرافیکی هستند کریسیس با داشتن اون همه آبجکت اصلا چنین چیزهایی توش دیده نمیشه یا مدال افتخار یا پدرخوانده و ...

در هر صورت از شرکت کونامی انتظارها بالاست و من امیدوارم نسخه بعدی این مشکلات رو نبینیم وقتی بازیکنا همدیگرو بغل می کنن دست و پاشون میره تو چش و چال هم یه بار توپ رو شوت کردم توپ درست از وسط سینه بازیکن رد شد از پشتش در اومد افتاد زمین عکسش هم تو تاپیک گذاشتم یه مقدار باید تقویت بشه گروه گرافیکی ولی در کل به نظر من کونامی کاملا فراتر از حد انتظار هست و این که ما انتظار داریم سال بعدی بهتر بشه به خاطر عملکرد قوی این شرکت هست که در امر ساخت بازی فوتبال پیشرفت سریعی داشته و انتظارات مارو از خودش بالا برده

قابل توجه کسانی که دارن مستر لیگ رو بازی می کنن:

اولا حرف اخیرم رو پس گرفتم... خیلی حال میده مستر لیگ نیم پایان فصل D2 هرچی ستاره بود آوردم تو تیم فقط یه چیز مهم می خواستم بگم خدمت اونایی که مستر لیگ رو میخوان شروع کنن اگه بازیکنی به اسم : NOUSHEVAR توی جستجو پیدا کردید بخرید این بازیکن 16 ساله (اولین فصل شروع مستر لیگ) ایرانی هست (New Commer) و رشد عالی داره و تا 91 افزایش پیدا میکنه البته یه مشکل بزرگی داره فوق العاده زشته و سیاه و با قد و قواره نی قلیونی ولی خوب مساله عرق ملیه دیگه باس تحمل کرد

payam_2002us
25-01-2009, 12:00
دوستان من میخاهم ویندوزم رو عوض کنم لطفا بهم بگید چکار کنم که save بازی هام از بین نره چکار بکنم که بعد از اینکه ویندوز نصب کردم و بازی رو هم نصب کردم تمام save ها رو داشته باشم

mellllanic
25-01-2009, 12:22
دوستان من میخاهم ویندوزم رو عوض کنم لطفا بهم بگید چکار کنم که save بازی هام از بین نره چکار بکنم که بعد از اینکه ویندوز نصب کردم و بازی رو هم نصب کردم تمام save ها رو داشته باشم

برو تو My Documents یه فولدر هست به اسم KONAMI اونو بردار یجا غیر از درایو ویندوز کپیش کن بعد میتونی با خیال راحت ویندوز بریزی .

google_boy07
25-01-2009, 13:12
25
Barcelona 08/09 Kits - Update - LFP & Champions

دانلود:

یا

.................................................. .................................................. ......................................

Atletico Madrid Fantasy Kit 08/09

دانلود:

یا

.................................................. .................................................. ......................................

Face Shock Pack V6

دانلود:

یا

.................................................. .................................................. ........................................

25
Vincent Kompany (Manchester City)

دانلود:

یا

.................................................. .................................................. .................................................. ..

25
Lucho gonzalez + tatus

دانلود:

یا

.................................................. .................................................. .............................................

Yaya Touré face pack

دانلود:

یا

.................................................. .................................................. ............................................

Winter pack (Facepack vol.2)

دانلود:

یا

.................................................. ..................

amir.h.f
25-01-2009, 15:33
edit date
چیکار کنم؟

Spaniuly
25-01-2009, 15:56
گوگل بابت کیت بارسا ممنون اگه پیدا کردی کیت خاکستری رنگ و جدید لیورپول رو هم بذار لینکش رو
یه سوال دارم این مستر لیگ تا کی ادامه پیدا میکنه دیگه هرچی ستاره تو دنیا بود اوردم تو تیم منتخب جهان شده تیمم چند فصل مونده تا تموم بشه وقتی تموم میشه چه اتفاقی میفته؟

google_boy07
25-01-2009, 16:15
گوگل بابت کیت بارسا ممنون اگه پیدا کردی کیت خاکستری رنگ و جدید لیورپول رو هم بذار لینکش رو
یه سوال دارم این مستر لیگ تا کی ادامه پیدا میکنه دیگه هرچی ستاره تو دنیا بود اوردم تو تیم منتخب جهان شده تیمم چند فصل مونده تا تموم بشه وقتی تموم میشه چه اتفاقی میفته؟

مرسی .........

میگردم کیت لیورپول رو برات میذارم...............

در مورد مستر لیگ باید بگم من اصلا مستر بازی نمیکنم فقط از ساکر exhibition با دوستان بازی میکنم ....:10:

فک کنم مستر لیگ تا ابد ادامه داشته باشه .........................:31:

.................................................. ........................

PES 2009 pro-evo Connector v1.0

اینم یه برنامه برای ساکر که البته فکر کنم برای انلاین بازی کردن باشه ............!!؟

اینم توضیحات در مورد این برنامه

Pro-Evo.pl Connector is a program, which makes playing of Pro Evolution Soccer 2009 better and it contains tools needed to play that game.

TUTORIAL How to play by Pro-Evo.pl Connector 2009:

1. From menu of Pro-Evo Connector click on the link to download Hamachi (unless you have this program on your PC).

2. After installing Hamachi, you have to connect to Hamachi's web both players and then you need to install pes09 certyficate. To do this, choose "Install Certyficates" from the menu of P-E Connector. It will opens a folder with screens of how to add a certyficate, in that folder you can find the certificate needed to import too.

3. If you have finished adding certificate , then choose "Run Connector" from the menu of P-E Connector it will opens white window with some options.

4. Configuration for HOST (host of the match):

1. In the window you have to write: "1" and press ENTER.
2. Then write your IP from Hamachi.
3. Start the game.
4. Click on network, accept the license, log on (GAME ID and GAME ID, Password depends on you). Click "login", if you are logged on , go to lobby, from menu on the left choose "Create a Match room", press ENTER and wait for your opponent.

5. 4. Configuration for CLIENT (your opponent):

1. In the window you have to write: "2" and press ENTER.
2. Then write HOST's IP from Hamachi.
2. Write your IP from Hamachi.
3. Start the game.
4. Click on network, accept the license, log on (GAME ID and GAME ID, Password depends on you). Click "login", if you are logged on , go to lobby, from menu on the left choose "Search for a Match room", then choose "Friendly Match" and press ENTER.

5. We can play now!

دانلود :

یا

.................................................. .........

Silva
25-01-2009, 16:26
این برنامه ی کیت سرور رو از کجا باید گیر بیارم ، تو این 590 صفحه خیلی گشتم اما واسه دانلود پیداش نکردم ، فقط میدونم همه دارن ازش استفاده می کنن.
اصلا کارائیش چیه؟

google_boy07
25-01-2009, 17:00
این برنامه ی کیت سرور رو از کجا باید گیر بیارم ، تو این 590 صفحه خیلی گشتم اما واسه دانلود پیداش نکردم ، فقط میدونم همه دارن ازش استفاده می کنن.
اصلا کارائیش چیه؟

دوست من برای اینکه بتونی تو بازی ویرایش انجام بدی باید از این برنامه استفاده کنی ....

لینک دانلود برنامه کیت سرور :

یا

.................................................. ..
اینم یه آموزش برنامه کیت سرور ..

..................................................

Ghaioom
25-01-2009, 17:11
چرا میشه فقط سخته چون arrow key کیبورد یه کم فرق داره با دایرکت پد گیم پد(جهت پایین بین جهت چپ و راست قرار گرفته) کار رو یکم سخت میکن
شما که نگفتی چه طوری؟

mj77
25-01-2009, 18:31
چرا ساخت kitserver متوقف شده؟

Silva
25-01-2009, 18:41

مثلا میخواهیم کیت منچستر را بریزیم که آن کیت در داخل cv0a image قرار دارد
بنابر این در داخل فولدر img فولدری جدید بنام cv0a.img درست میکنیم و کیت منچستر را در آن گپی میکنیم .

من معنی این جمله بالا رو نمی فهمم ، از کجا می دونیم که کیت منچستر داخل cv0a image قرار داره ؟؟؟
که بعدش توی فولدر img فولدری جدید بنام cv0a.img درست کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟

popolice
25-01-2009, 18:43
کسی میتونهکاری کنه که بشه pes 2009 از تو add or remove هم پاک کرد؟

Silva
25-01-2009, 18:44
یه چیز دیگه ، الان دارم پچ بورگومو دانلود می کنم ، دانلودش تموم شد باید چی کار کنم ؟ بازم باید با کیت سرور کار کنم؟؟؟

Spaniuly
25-01-2009, 19:13
یه چیز دیگه ، الان دارم پچ بورگومو دانلود می کنم ، دانلودش تموم شد باید چی کار کنم ؟ بازم باید با کیت سرور کار کنم؟؟؟

داخل بورگوم کیت سرور موجود هست شما کافیه بورگوم رو که شما فولدری به نام کیت سرور هست توی ریشه مسیر نصب کپی کنی بعد بری داخلش و مطابق توضیحات گوگل بوی عزیز نصب کنی تا ویرایش های اعمال شده داخل کیت سرور روی بازیت اعمال بشه بعد این هم میتونی هرچی لازم باشه توی کیت سرور بریزی مثلا اگه پیراهن جدید بارسا رو دانلود کردی میری توی فولدر gdb و عکس جدید رو جایگزین قبلی می کنی

کسی میتونه کاری کنه که بشه pes 2009 از تو add or remove هم پاک کرد؟

برای اینکار شما نیاز داری بازی رو به صورن نصب دستکاری نشده تهیه کنی منم اولش 2 بار از گیم فروشی ها خریدم نصب اورجینال نبودن دنبال نصب اورجینال بودم که بهتر از اون اتفاق افتاد و بازی توسط یکی از دوستان به صورت کاملا اورجینال از اون ور آب فرستاده شد در هر صورت بازی باید روی سیستم شما به صورت اصلی نصب بشه این شرکتها موقع دستکاری این هارو تغییر میدن و در این صورت شما نه می تونی کیت سرور رو به بازی اضافه کنی نه می تونی اپدیت پچ ها رو نصب کنی

4039
25-01-2009, 20:10
شب همه دوستان بخیر
نمیدونم چرا جدیدا صدای گزارشگر بازیم اینقدر قطع و وصل میشه ؟ انگار میگی یکی هی پاشو میزاره روی سیم .مشکل از کجاست؟
راستی karuser جان ما همچنان آرزو به دل موندیم یکبار خط حمله بازی کنیم.الان فصل چارم bal هستم .
بارسا بازی میکنم .
راضیم خدا رو شکر .
میگی اگه صبر کنم آینده مربی توی خط حمله هم ازم استفاده میکنه؟

vahidreza2007
25-01-2009, 20:20
سلام
اقا من يه سوالي دارم تو pes 6 مامي تونستيم تو يه قسمت به اسم individual ..... چي چي فلش هاي جهت حركتي بازيكنارو انتخاب كنيم مثلا دفاع كناري ها مون دو تا فلش رفت وبرگشت مي ذاشتيم بعد دفاع خودش مي كشيد جلو و برمي گشت و..... اما من قسمت تنظيم اين قسمت رو تو pes 2009 پيدا نمي كنم چون واقعا براي بازي كردن با حال اين قسمت حداقل واسه من واجبه ؟؟ اميدوارم منظورم رو رسونده باشم لطفا هر كسي مي دو نه بگه دقيقا از كجا مي شه فلش بازيكن ها رو تنظيم كرد

چون دوستان الان همه ي فلش ها به صورت خودكار رو به عقب تنظيم شده ودر اين صورت مهاجم ها هم ميان عقب كه زياد حال نمي كنم با اين كار ؟ اميدوارم بازم منظورمو رسونده باشم /؟ منتظر كمك فوريتون هستم

malkemid
25-01-2009, 20:23
شب همه دوستان بخیر
نمیدونم چرا جدیدا صدای گزارشگر بازیم اینقدر قطع و وصل میشه ؟ انگار میگی یکی هی پاشو میزاره روی سیم .مشکل از کجاست؟
راستی karuser جان ما همچنان آرزو به دل موندیم یکبار خط حمله بازی کنیم.الان فصل چارم bal هستم .
بارسا بازی میکنم .
راضیم خدا رو شکر .

اگه چند فصل تو همین پست هستی بعیده! تیمتو عوض کن

vahidreza2007
25-01-2009, 20:39
سلام
اقا من يه سوالي دارم تو pes 6 مامي تونستيم تو يه قسمت به اسم individual ..... چي چي فلش هاي جهت حركتي بازيكنارو انتخاب كنيم مثلا دفاع كناري ها مون دو تا فلش رفت وبرگشت مي ذاشتيم بعد دفاع خودش مي كشيد جلو و برمي گشت و..... اما من قسمت تنظيم اين قسمت رو تو pes 2009 پيدا نمي كنم چون واقعا براي بازي كردن با حال اين قسمت حداقل واسه من واجبه ؟؟ اميدوارم منظورم رو رسونده باشم لطفا هر كسي مي دو نه بگه دقيقا از كجا مي شه فلش بازيكن ها رو تنظيم كرد
چون دوستان الان همه ي فلش ها به صورت خودكار رو به عقب تنظيم شده ودر اين صورت مهاجم ها هم ميان عقب كه زياد حال نمي كنم با اين كار ؟ اميدوارم بازم منظورمو رسونده باشم /؟ منتظر كمك فوريتون هستم

Spaniuly
25-01-2009, 20:56
سلام

توی همون آرنج تیم r1 و l1 رو بزنی میتونی تغییر بدی دیگه البته من زیاد به اونا دست نمیزنم ولی فک کنم همینطوری تغییر داده میشه

شب همه دوستان بخیر
بارسا بازی میکنم .
راضیم خدا رو شکر .

وقتی مدام داری بازی می کنی گزارشگر بعد از چند فصل دیگه زیاد گزارش نمیکنه و باید یه بار از بازی خارج بشی

در مورد حمله بازی کردنت باید یه چیزی رو بدونی اونم این که وقتی تو بارسا بازی می کنی معلومه که این تیم همینطوریشم مهاجماش زیادی هستن و مشکلی از این لحاظ نداره و تو رو تو پست هایی بازی میده که ضعف داره مثلا هافبک جناحی یا هجومی بعضی تیمها فقر مهاجم دارن اگه شانس بیاری به اون تیما بری خوب مسلما حمله بازی می کنی من هم از فصل 3 به این ور اصلا حمله بازی نمیکنم و مدام دارم پست های مختلف تجربه میکنم همین باعث شد که حالا تو 26 سالگی کل پستهای خط هافبک و حمله رو بلد باشم برام مهم نیست منو کجا بازی بدن مهمه اینه که گلزن و بهترین بازیکن آخر بازی خودمم

vahidreza2007
25-01-2009, 21:07
توی همون آرنج تیم r1 و l1 رو بزنی میتونی تغییر بدی دیگه البته من زیاد به اونا دست نمیزنم ولی فک کنم همینطوری تغییر داده میشه

وقتی مدام داری بازی می کنی گزارشگر بعد از چند فصل دیگه زیاد گزارش نمیکنه و باید یه بار از بازی خارج بشی

در مورد حمله بازی کردنت باید یه چیزی رو بدونی اونم این که وقتی تو بارسا بازی می کنی معلومه که این تیم همینطوریشم مهاجماش زیادی هستن و مشکلی از این لحاظ نداره و تو رو تو پست هایی بازی میده که ضعف داره مثلا هافبک جناحی یا هجومی بعضی تیمها فقر مهاجم دارن اگه شانس بیاری به اون تیما بری خوب مسلما حمله بازی می کنی من هم از فصل 3 به این ور اصلا حمله بازی نمیکنم و مدام دارم پست های مختلف تجربه میکنم همین باعث شد که حالا تو 26 سالگی کل پستهای خط هافبک و حمله رو بلد باشم برام مهم نیست منو کجا بازی بدن مهمه اینه که گلزن و بهترین بازیکن آخر بازی خودمم

والا اين رو مي دونم كه فلش هارو از اونجا مي شه ديد كه كدوم طرفند اما نميشه از اونجا تغييرشون داد من مي خوام فلشارو تغيير بدم جهتشون رو اين اگه بلدي بهم بگو ممنونت ميشم

Spaniuly
25-01-2009, 21:25
والا اين رو مي دونم كه فلش هارو از اونجا مي شه ديد كه كدوم طرفند اما نميشه از اونجا تغييرشون داد من مي خوام فلشارو تغيير بدم جهتشون رو اين اگه بلدي بهم بگو ممنونت ميشم

نه عزیز شرمنده من چون خودم اونارو دستکاری نمیکنم بلد نیستم چطوریه و چطوری تغییر پیدا می کنن

4039
25-01-2009, 21:59

حالا با توجه به اینکه من ذاتا یک cf هستم باید بیشتر تمرکزم روی وظایف مربوط به هافبک باشه یا مهاجم ؟

خب وقتی رفتی توی اون قسمت برو روی یک بازیکن و دکمه ضربدرو(سبز) بزن اونجا میتونی جهتارو عوض کنی .من توی بازی دوستانه امتحان کردم میشه.

Spaniuly
25-01-2009, 22:51
حالا با توجه به اینکه من ذاتا یک cf هستم باید بیشتر تمرکزم روی وظایف مربوط به هافبک باشه یا مهاجم ؟

روی مهاجم باشه بهتره من با ترینر همون اولش کل قدرت هام رو گذاشتم رو 99 بعدش هدفم بدست آوردن عناوین بود بعد رسیدن به تمام عناوین ممکن سعی کردم پستهای جدید یاد بگیرم

Mehdi.ss
25-01-2009, 23:34
سلام
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــک
یه سوال کسی هست جوابمو بده
من یه seting دانلود کردم و با اون تونستم رزولیشن بازیو بالا ببرم ولی همون seting اسمشو مثل اسم seting پچ Gamingaccess گزاشتم ولی جواب نمیده چیکار کنم رزولیشنش بالا بره
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــک
ممنــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــون میشــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ م

google_boy07
25-01-2009, 23:45
سلام
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــک
من یه seting دانلود کردم و با اون تونستم رزولیشن بازیو بالا ببرم ولی همون seting اسمشو مثل اسم seting پچ Gamingaccess گزاشتم ولی جواب نمیده چیکار کنم رزولیشنش بالا بره
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــک
ممنــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــون میشــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ م

دوست من میشه بیشتر توضیح بدی ...........

setting که بشه روزولیشن بازی رو بالا برد..............!!!!!!!!!!!!:18:

malkemid
26-01-2009, 01:14
بچه ها واسه اینکه بشه بازیکن 2 پا بشه رو چی باید تمرکز کرد؟

Crespo
26-01-2009, 01:41
چرا ساخت kitserver متوقف شده؟

Juce، گفته توی این چندسالی که درگیر پروژه کیت سرور بود از خیلی از کاراش عقب افتاده که مهمترینش ادامه

تحصیلاتشه! :5:

سلام

معلومه که نمیشه دوست عزیز!!!!! چون به گمونم Gaming یه خورده روی فایل خودش کدنویسی داشته!

بیا، این ستینگ اصلی GamingAccess:

Spaniuly
26-01-2009, 01:42
بچه ها واسه اینکه بشه بازیکن 2 پا بشه رو چی باید تمرکز کرد؟

هیچی چنین چیزی امکان داره خیلی روش کار کردم مثلا گل ها رو با پای غیر تخصصی میزدم اکثرا ولی از 4 بیشتر نمیشه حتی با ترینر هم نمیشه افزایش داد الته میشد ولی ظاهرا کسی که ترینر PES Legend رو ساخته یادش رفته این پارامتر رو قرار بده. نمی دونم شایدم امکان پذیر نیست

سلام

دوست عزیز ربطی به ستینگ نداره که مانیتور شما ماکسیمم رزولیشنی رو که ساپورت کنه فایل ستینگ اون رو به صورت هوشمند تشخیص میده و حداکثر رزولیشنی که اونجا میاره همون ماکسیمم رزولیشن مانیتور شماست مثلا مانیتور من رزولیشنش 1440 در 900 هست و حداکثر رزولیشنی که بازی به من میده همین مقدار هست

+++++++++++++
PES 2009 رو آنلاین بازی کنید!

B3HZ@D
26-01-2009, 01:59
من وقتی توی پچ gamingaccess فیس وارد می کنم dont send میده
مشکلش چیه؟

کسی نمیتونه کمک کنه؟؟!!!!
فیس که وارد پچ gamingaccess می کنم توی بازی که میرم و میخوام فیسی رو که وارد کردم نگاه کنم یدفعه dont send میده میاد بیرون

unname47
26-01-2009, 09:24
موضوع اینه که شما منظور ما رو تحویل نگرفتی دوست عزیز وگرنه حل می شد تا الان شما گیمینگ اگزس رو ول کن من یه حرف ساده می زنم کونامی یه آپدیت رسمی ارائه کرده به نام Update Patch 1.20 که 21 مگ حجمش هست و یک فایل PES2009.EXE که 26.8 مگ هست شما از این 2 تا استفاده می کنی بقیه رو فراموش کن وقتی فایل کرک PES2009.EXE که 26.8 مگ حجمش هست می ریزی Update Patch 1.20 رو اجرا می کنی بازیت اپدیت میشه مثلا اون موقع می تونی از توی خود بازی آپدیت های جدیدی که برای دیتا بیس بازی میاد دانلود کنی و مهمتر از همه دیگه Dont Send نمیده بهت نه توی BAL نه توی Master league و نه UCL

من منظور شما رو متوجه شدم . ممنونم که کمکم میکنی . ولی من همه این کارها رو یعنی : ریختن پچ 1.1 و 1.2 و کرکهای مربوط به هر ورژن ریختن نت فرم ورک 3.5 تغییر ویندوز و خیلی کارهای دیگرو انجام دادم ولی دردی رو دوا نکرد واسه همینم یکی از دوستان محبت کرد و پچ آپدیت فول ورژن از سایت GamingAccess رو بهم داد که حجمشم زیاده تا شاید مشکل حل شد ولی باز هم همینطور موند . حالا اگه شما راه حل دیگه ای سراغ دارید منو در جریان بزارید.

Spaniuly
26-01-2009, 09:26
کسی نمیتونه کمک کنه؟؟!!!!
فیس که وارد پچ gamingaccess می کنم توی بازی که میرم و میخوام فیسی رو که وارد کردم نگاه کنم یدفعه dont send میده میاد بیرون

اه بابا چیه این پچ اینقدر علاقه دارید من که اصلا خوشم نمیاد اینقدر زلم زیمبو سوار بازی کنم لطفش به اون اورجینال بودنش فقط کافیه با کیت سرور لباس ها و لوگو ها و اسامی تیمها + اسمی بازیکنان فیک رو اصلاح کنی بعد بشینی بازی کنی دست کونامی هم درد نکنه دست خودمونم درد نکنه که کار نیمه تمامش (لایسنس نکردن) رو کامل می کنیم بعضی وقتا میگم دمش گرم که کامل لایسنس نمیکنه و ما یه کمی با کیت سرور مشغول میشیم اتفاقا حال میده آدم خودش چند تا تیم رو به صورت لایسنس شده در بیاره مگه نه؟

پچ و بخیال برید آنلاین بازی کنید

هاردم 40 هست همه گیم ها رو پاک کردم Turok نصب کردم فعلا یه چند روزی گرفتار اینم کم پیدا بودم یه وقت نگران نشیدها:31:

من منظور شما رو متوجه شدم . ممنونم که کمکم میکنی . ولی من همه این کارها رو یعنی : ریختن پچ 1.1 و 1.2 و کرکهای مربوط به هر ورژن ریختن نت فرم ورک 3.5 تغییر ویندوز و خیلی کارهای دیگرو انجام دادم ولی دردی رو دوا نکرد واسه همینم یکی از دوستان محبت کرد و پچ آپدیت فول ورژن از سایت GamingAccess رو بهم داد که حجمشم زیاده تا شاید مشکل حل شد ولی باز هم همینطور موند . حالا اگه شما راه حل دیگه ای سراغ دارید منو در جریان بزارید.

ببینم وقتی شما دی وی دی بازی رو میذاری داخل دی وی دی رام این اتوران میاد یا نه؟

google_boy07
26-01-2009, 09:40
سلام دوستان ................:10:

PES conector for hamachi 1.0.3e

Also known as PES GREEN 1.0.3e - English Version

Vista users: run program as administrator.
///////////////////////////////////////////////////////
PesGreen 1.0.3e
دانلود:

////////////////////////////////////////////////////////////
Hamachi cz, de, en, fr, it, pl, ru languages.
دانلود:

/////////////////////////////////////////////////////////////
Install this certificate too !
دانلود:

////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Note by demonkp:

Install the certificate
open hamachi,
If u host, choose 1, then input your hamachi ip and press enter
the other side choose 2, need first input your hamachi ip,enter, then his own one,enter

if u be client, press 2, first input your VS's hamachi ip
then yours and press enter
ur VS choose 1, input his own hamachi ip.press enter

Remember, always host person open the game first,after the room is created, then join the client player.

中文版 (Chinese version) pes2009hamachi 1.0.3v
دانلود:

.................................................. .......................................

Napoli Channel Scoreboard v1.0

دانلود:

[CENTER].................................................. ..........................

unname47
26-01-2009, 09:52
ببینم وقتی شما دی وی دی بازی رو میذاری داخل دی وی دی رام این اتوران میاد یا نه؟

بله میاد که روی inestall میرم . در ضمن فایلهای بازی هم به صورت rar هستن توی 11 پارت که extracting میشه توی آدرسی که میدم و یه نصب دوم داره که بازیو از فایلهای extract شده یه جای دیگه باید نصب کنم . من DVD های دیگه رو هم که گرفتم همینطوری بودن.

ebinem173
26-01-2009, 10:29
توی این پچ GamingAccess کدوم اپشن فایل اپشن فایل اپدیت شده است
pes state databas
یا اونی که همینطوری خارج از فولدر هست؟

orlan2magic_66
26-01-2009, 10:37
نمی فهمم چرا انقدر علاقه به پچ دان همه...من فقط لوگو ها رو تغییر دادم نقل و انتقال ها رو هم دستی انجام دادم...

فقط نمی دونم چه جوری بازیکنای کلاسیک آزاد می شند
الان تو مسترلیگ با رم فصل 3مه همه ی بازی ها رو هم تو topplayer بردم اما هیچی نشد..پولمم خیلیه
چی کار کنم؟

4039
26-01-2009, 11:03
الان تو مسترلیگ با رم فصل 3مه همه ی بازی ها رو هم تو topplayer بردم اما هیچی نشد..پولمم خیلیه
چی کار کنم؟
جالبه منم مستر لیگمو با رم استارت زدم.متاسفانه مستر لیگ این نسخه بازی زیاد سخت نیست . حتی در حد regular نسخه 6 هم نیست .ای کاش راهی پیدا میشد سطح بازی سخت تر میشد.فقط باید امیدوار باشیم توی ورژن بعدی به این مساله توجه بشه.این شماره بازی فقط B.A.L

Spaniuly
26-01-2009, 11:09
چی کار کنم؟

با هر کدوم از تیم های ملی هلند المان انگلیس فرانسه آرژانتین برزیل و ایتالیا جام جهانی رو فتح کنی بازیکنان کلاسیک آزاد میشه کلا برای آزاد کردن بازیکنای کلاسیک باید به مود LEAGUE - CUP بری و لیگ ها و کاپ های مختلف رو فتح کنی البته توی مستر لیگ فصل دوم با برنده شدن D1 میگ و کاپ دو سری از بازیکنان کلاسیک آزاد میشن

بله میاد که روی inestall میرم . در ضمن فایلهای بازی هم به صورت rar هستن توی 11 پارت که extracting میشه توی آدرسی که میدم و یه نصب دوم داره که بازیو از فایلهای extract شده یه جای دیگه باید نصب کنم . من DVD های دیگه رو هم که گرفتم همینطوری بودن.

یعنی بعد اینکه نصب تموم شد شما پچ 1.20 کونامی رو نصب میکنی بعد فایل (26.8 مگی) PES2009.EXE رو Reaplace میکنی بازم مشکل داری؟ همین 2 کار رو باس انجام بدی نه کمتر نه بیشتر اگه نمیشه سیستمتون یه اشکالی داره به بازی هیچ ربطی نداره

Alireza.M67
26-01-2009, 11:15
عجب چیزی بود این پچ GamingAccess .
با بدبختی دانلودش کردم ولی ارزشش رو داشت .

4039
26-01-2009, 12:18
من منظور شما رو متوجه شدم . ممنونم که کمکم میکنی . ولی من همه این کارها رو یعنی : ریختن پچ 1.1 و 1.2 و کرکهای مربوط به هر ورژن ریختن نت فرم ورک 3.5 تغییر ویندوز و خیلی کارهای دیگرو انجام دادم ولی دردی رو دوا نکرد واسه همینم یکی از دوستان محبت کرد و پچ آپدیت فول ورژن از سایت gamingaccess رو بهم داد که حجمشم زیاده تا شاید مشکل حل شد ولی باز هم همینطور موند . حالا اگه شما راه حل دیگه ای سراغ دارید منو در جریان بزارید.

به احتمال بسیار زیادباید از dvd بازیت باشه .dvd بازی مال چه شرکتیه .من مال شرکت magician رو دارم روی دو تا سیستم متفاوت که یکیش خیلی قدیمیه و یکیش جدیده امتحان کردم روی هردوتا جواب داد (حداقل 400 تا بازی باهر کدوم انجام شد).اینو امتحان کن احتمالا جواب بگیری .اگه بازم ارور داد باید به ویروسی بودن کامپیوتر یا ... شک کرد.

Altec_Lansing
26-01-2009, 12:48
سلام

واسه اضافه کردن بوندسلیگا پچی هست ؟

keshish
26-01-2009, 13:12
من یه سوال می پرسم البته می دونم سوالم در حد یک اسپم هست و خیلی ها شاید دلگیر بشن.اما می گم به امید خدا:
این پچ GamingAccess چه تغییراتی در بازی ایجاد می کنه و نصبش راحته؟لینکش کجاست؟

google_boy07
26-01-2009, 13:58
من یه سوال می پرسم البته می دونم سوالم در حد یک اسپم هست و خیلی ها شاید دلگیر بشن.اما می گم به امید خدا:

دوست من پچ gamingaccess هر چند وقت یه بار توسط سایت gamingaccess.com ارائه میشه ...

تغییرات زیادی رو تو بازی اعمال میکنه مثل : آخرین نقل و انتقالات و ........................

میتونی از سایت خودش gamingaccess.com دانلودش کنی ...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

123147
26-01-2009, 14:01
من تراینر قبلی رو نتونستم دانلود کنم .چطوری دانلود می شه؟

Spaniuly
26-01-2009, 14:05
سلام

بله ولی ارزش نداره چون بازیکنا قیافه هاشون واقعی نست فقط اسامی شون + اسامی لیگ و تیمها و لباس هاشون درسته که همه اینارو با کیت سرور و PES Editor میشه ایجاد کرد و نیازی به پچ نیست من با کیت سرور Other League B رو کاملا به بوندس لیگا تغییر دادم فقط بازیکنان اسامیشون + قیافه هاشون خام هست ولی اسامی تیم ها + لوگوها و لباسهای داخل و خارج از خانه + لوگو بوندس لیگا رو وارد کردم

البته چیز واجبی هم نیست ولی خوب برای کسانی که میخوان کاملا بازیشون به روز بشه و همه مشکلات لایسنس نبودن کامل بازی برطرف بشه ارزش داره ازش استفاده کنن البته من به شخص با پچ های این چنینی موافق نیستم

4039
26-01-2009, 14:06
توی مد b.a.l تواناییهای بازیکن ما تا چند سالگی افزایش پیدا میکنه؟
و اینکه سطح کدوم لیگ بالاتره ؟کلا بازی توی کدوم لیگ سختره ؟
هافبکهای کدوم تیم توپ گیرتر , جنگنده تر و بازیساز ترن ؟میخام بدونم کدوم تیم بیشتر توپ و میدان و زمان بازی در اختیارشه؟

Greatone
26-01-2009, 14:24
من میخوام یه منتخب جهان و یه منتخب اروپا بسازم
چجوری میتونم بدون اینکه مثلا کریس رونالدو از منچستر و پرتقال جدا شه بیارمش تو تیمی که ساختم !؟

amir.h.f
26-01-2009, 15:37
Edit date
چیکار کنم؟

بعد که ارور رو میده و وارد بازی میشه همه لباس ها و ... بهم میریزه.اگه کسی نمیدونه یا نمی خواید کمک کنید بگید تا دیگه هر روز نیام ببینم کسی جواب داده یا نه.:2:

4039
26-01-2009, 15:51
Edit date
چیکار کنم؟

بعد که ارور رو میده و وارد بازی میشه همه لباس ها و ... بهم میریزه.اگه کسی نمیدونه یا نمی خواید کمک کنید بگید تا دیگه هر روز نیام ببینم کسی جواب داده یا نه.:2:
توضیحات ارور کاملا مشخصه .این پچی که شما نصب کردی یک سری تغییراتی توی بازی اعمال میکنه که نسخه اصلی بازی قادر نیست این تغییراتو شناسایی و یا اصطلاحا load کنه .
بطور کل میشه سیو اصلیو توسط پچ اجرا کرد اما برعکسش ممکن نیست چون همونطوریکه بالا گفتم یک سری چیزها به بازی اضافه شده .

Ghaioom
26-01-2009, 16:28
چرا میشه فقط سخته چون arrow key کیبورد یه کم فرق داره با دایرکت پد گیم پد(جهت پایین بین جهت چپ و راست قرار گرفته) کار رو یکم سخت میکن

دوست من نگتی چه جوری اینکارو بکنم؟

Spaniuly
26-01-2009, 17:12
دوست من نگتی چه جوری اینکارو بکنم؟

در مورد ساختن تیم منتخب هیچ راهی جز مستر لیگ به نظرم نمیرسه اما در مورد دریبل زدن باید خیلی سریع جهت ها رو ساعت گرد یا پاد ساعتگرد فشار بدی خیلی سریع که همونطور که گفتم چون جهت پاین بد جایی هست کار یکمی سخت میشه با کریس رونالدو عقب جلو کنی پاشو میذاره زیر توپ میندازه بالا و اگه چپ و راست کنی الاستیک میزنه و اگه دستت رو rt باشه و چپ و راست کنی حرکت بدن میاد

B3HZ@D
26-01-2009, 19:46
سلام

شما پچ gamingaccess رو بگیر عالیه.....

بله ولی ارزش نداره چون بازیکنا قیافه هاشون واقعی نست فقط اسامی شون + اسامی لیگ و تیمها و لباس هاشون درسته که همه اینارو با کیت سرور و PES Editor میشه ایجاد کرد و نیازی به پچ نیست من با کیت سرور Other League B رو کاملا به بوندس لیگا تغییر دادم فقط بازیکنان اسامیشون + قیافه هاشون خام هست ولی اسامی تیم ها + لوگوها و لباسهای داخل و خارج از خانه + لوگو بوندس لیگا رو وارد کردم

البته چیز واجبی هم نیست ولی خوب برای کسانی که میخوان کاملا بازیشون به روز بشه و همه مشکلات لایسنس نبودن کامل بازی برطرف بشه ارزش داره ازش استفاده کنن البته من به شخص با پچ های این چنینی موافق نیستم

اتفاقا کراسر جان اگه پچ gamingaccess رو بگیری و اپدیت های اون رو هم بگیری می بینی که همه اسمهای بازیکنان بوندس لیگا درسته و فیس بیشترشون رو هم داره...واقعا ارزش دانلود رو داره

amir.h.f
26-01-2009, 20:14
من با کیت سرور other league b رو کاملا به بوندس لیگا تغییر دادم فقط بازیکنان اسامیشون + قیافه هاشون خام هست ولی اسامی تیم ها + لوگوها و لباسهای داخل و خارج از خانه + لوگو بوندس لیگا رو وارد کردم

اگه میشه لباس تیم های بوندس لیگا رو برای ما هم بذار.ممنون

Greatone
26-01-2009, 20:34
در مورد ساختن تیم منتخب هیچ راهی جز مستر لیگ به نظرم نمیرسه اما در مورد دریبل زدن باید خیلی سریع جهت ها رو ساعت گرد یا پاد ساعتگرد فشار بدی خیلی سریع که همونطور که گفتم چون جهت پاین بد جایی هست کار یکمی سخت میشه با کریس رونالدو عقب جلو کنی پاشو میذاره زیر توپ میندازه بالا و اگه چپ و راست کنی الاستیک میزنه و اگه دستت رو rt باشه و چپ و راست کنی حرکت بدن میاد

ای بابا...
گفتم یه یادی هم از ps1 کرده باشیم !
خیلی جالب بود فوتبال 99 ....همه منتخب ورمیداشتن ...

Spaniuly
26-01-2009, 21:36
شما پچ gamingaccess رو بگیر عالیه.....

اتفاقا کراسر جان اگه پچ gamingaccess رو بگیری و اپدیت های اون رو هم بگیری می بینی که همه اسمهای بازیکنان بوندس لیگا درسته و فیس بیشترشون رو هم داره...واقعا ارزش دانلود رو داره
البته منظور من پچ بوندس لیگا بود چون مال گیمینگ رو دانلود نکردم اطلاعاتی هم در موردش ندارم در هر صورت دست خودم نیست بازی ویرایش شده توسط یه شخص دیگه رو نمیتونم بازی کنم حالم بد میشه هر چی باشه باید خودم روی بازی خودم تغییر بدم به دلخواه حتی اگه بیشتر از خود بازی وقتم رو بگیره

google_boy07
26-01-2009, 23:08
اینم آخرین ورژن برنامه PES 2009 Editor v1.9

version 1.9
added import/update stats function for whole team from FM Genie's export
added support for more players in national teams. Specify count in editor.exe.config file [min:23, max: 32]
player skin color is now editable
fixed 2 small bugs
added search function into import form

improved search function in main window (you can type ivan instead iván et

دانلود:

Spaniuly
27-01-2009, 00:13
گوگل دستت درد نکنه اینارو خودت آپلود می کنی؟ میخوام بگم اگه اهل آپلود هستی روی 2shared آپ کن یا پرشین گیگ

B3HZ@D
27-01-2009, 01:41
البته منظور من پچ بوندس لیگا بود چون مال گیمینگ رو دانلود نکردم اطلاعاتی هم در موردش ندارم در هر صورت دست خودم نیست بازی ویرایش شده توسط یه شخص دیگه رو نمیتونم بازی کنم حالم بد میشه هر چی باشه باید خودم روی بازی خودم تغییر بدم به دلخواه حتی اگه بیشتر از خود بازی وقتم رو بگیره

این پچ توسط یک تیم کامل ساخته شده
واقعا پچ خوبیه....من که از موقعی که پچ رو گرفتم و نصب کردم بازی بیشتر بهم حال میده

Crespo
27-01-2009, 01:44
من میخوام یه منتخب جهان و یه منتخب اروپا بسازم
چجوری میتونم بدون اینکه مثلا کریس رونالدو از منچستر و پرتقال جدا شه بیارمش تو تیمی که ساختم !؟

قبلاً یکی از دوستان دقیقاً همین سئوال رو پرسیده بود، که جوابشونو دادم. شما باید با PES2009 Editor این تیم رو بسازی. با این روش

می تونی بدون اینکه از تیم باشگاهیشون بازیکنا رو جدا کنی، در تیم منتخبت داشته باشی.

4039
27-01-2009, 01:54
هافبکهای کدوم تیم توپ گیرتر , جنگنده تر و بازیساز ترن ؟میخام بدونم کدوم تیم بیشتر توپ و میدون و زمان بازی در اختیارشه؟

???????????????????????

google_boy07
27-01-2009, 02:21
اینم تمامی لوگوهای باشگاه ها و تیم های ملی بصورت شیشه ای و بسیار زیبا

دانلود :

یا

.................................................. .................................................. ......
اینو خودتون ببینین چیه .....!!!!!!!!!!!!! 1Osceanx Personalizador

scoreboard
6 de mando ps3 (incluyendo el default)
6 de mando xbox (incluyendo el default)
(compatibles con los 6 idiomas)

Ballpacks 11
Bootpacks 10
Referee kit 7 (incluyendo el default)
Nets 14 (incluyendo el default)
Gloves 13 (incluyendo el default)
Flags 12 (incluyendo el default)

Extras
Players positions 7 (English)
Mando xbox
mando ps3
LLuvia extrema (reemplaza el banderin)
Menus default (Spanish - English)
Fondos transparente
Fondos default
Publicos de colors
Publicos default
Dummy 6 (muñecos con kit - incluyendo el default)
Improved Editor
Improved default

Humo de colores 24 (para los estadios - reemplza los banderines)
Replay modo exibicion 7 (incluyendo el default).
دانلود :

.................................................. .........................

UNIVERSAL CORNER FLAGS PACK
This pack is designed for Pro Evolution Soccer 2009 and includes 80 different corner flags in three categories. Every corner flag has a preview picture in its folder. Enjoy!

TEAMS (40) :
AC Milan Devil
AC Milan Double
AC Milan Red
Ajax
Arsenal
Barcelona Black
Barcelona Shine
Barcelona Soft
Bayern München
Beþiktaþ 1903
Beþiktaþ Çarþý
Beþiktaþ Kartal
Beþiktaþ Logo
Beþiktaþ Spot
Borussia Dortmund
Chelsea
Eskiþehirspor
Fenerbahçe Cumhuriyet
Fenerbahçe Efsane
Fenerbahçe Kanarya
Fenerbahçe Petek
Fenerbahçe Þampiyon
Galatasaray Alev
Galatasaray Amblem
Galatasaray Çember
Galatasaray Siyah
Galatasaray Yýldýz
Inter
Juventus
Liverpool
Lyonnais
Manchester United Blue
Manchester United Orange
Manchester United Red
Marceille
Real Madrid
Roma
Trabzonspor
Valencia
Zenit

SPORTS (20) :
Adidas Black
Adidas Blue
Adidas Sepia
Bundesliga
Champions League
Fenerium
FIFA
La Liga
Nike Black
Nike Blue
Nike Red
Olympics
Premier League
Serie A
TFF
Turkcell Süper Lig
Türkiye Ayyýldýz
Türkiye Bayrak
UEFA Cup
World Cup 2010

MISCELLANEOUS (20) :
Anarchy
Atatürk Lider
Atatürk Özel
Atatürk Portre
Colours Blue Red
Colours Green Blue
Colours Pink Blue
Colours Purple Yellow
Colours Yellow Green
Cross
Dollar
Duffy
Eightysix
Heart
Marihuana
Peace
PES 2009
Pi
Sebo
Skull

دانلود:

یا

.................................................. ........................................

unname47
27-01-2009, 09:54
یعنی بعد اینکه نصب تموم شد شما پچ 1.20 کونامی رو نصب میکنی بعد فایل (26.8 مگی) pes2009.exe رو reaplace میکنی بازم مشکل داری؟ همین 2 کار رو باس انجام بدی نه کمتر نه بیشتر اگه نمیشه سیستمتون یه اشکالی داره به بازی هیچ ربطی نداره

بله همین کارو میکنم ولی بازم مشکل دارم . چه مشکلی از سیستم میتونه باشه من بازیهای روز رو دارم اجرا میکنم .

unname47
27-01-2009, 09:58
به احتمال بسیار زیادباید از dvd بازیت باشه .dvd بازی مال چه شرکتیه .من مال شرکت magician رو دارم روی دو تا سیستم متفاوت که یکیش خیلی قدیمیه و یکیش جدیده امتحان کردم روی هردوتا جواب داد (حداقل 400 تا بازی باهر کدوم انجام شد).اینو امتحان کن احتمالا جواب بگیری .اگه بازم ارور داد باید به ویروسی بودن کامپیوتر یا ... شک کرد.

این شرکتی که گفتی اینجا پیدا نمیشه . من چند تای دیگه رو هم امتحان کردم .

Spaniuly
27-01-2009, 10:51
هافبکهای کدوم تیم توپ گیرتر , جنگنده تر و بازیساز ترن ؟میخام بدونم کدوم تیم بیشتر توپ و میدون و زمان بازی در اختیارشه؟

گه از ترینر استفاده نکنی فکر کنم تا 28 سال ولی اگه مثلا 21 ساله باشی و تواناییهاتبرسه به 95 دیگه بیشتر نمیشه اگه از ترینر +4 استفاده میکنی باید استرنگ ها رو روی 53 قرار بدی اون موقع بعد 1.5 فصل کل توانایی های متغییرت به 99 میرسه (هر 6 تا پارامتر رو حتما باید روی عدد 53 بذاری اعداد دیگه رو امتحان نکن من امتحان کردم فقط 53 اینطوریه) هر بازی یه شماره افزایش پیدا میکنه هر تواناییت

بله همین کارو میکنم ولی بازم مشکل دارم . چه مشکلی از سیستم میتونه باشه من بازیهای روز رو دارم اجرا میکنم .

طلسم شده این بازی

گوگل جان اون لوگوهای شیشه ای فقط مال تیمهای ملی هست خودشونم پرچم هستن آرم یا لوگو نیستن

MORTAZA.2FUN
27-01-2009, 12:48
گه از ترینر استفاده نکنی فکر کنم تا 28 سال ولی اگه مثلا 21 ساله باشی و تواناییهاتبرسه به 95 دیگه بیشتر نمیشه اگه از ترینر +4 استفاده میکنی باید استرنگ ها رو روی 53 قرار بدی اون موقع بعد 1.5 فصل کل توانایی های متغییرت به 99 میرسه (هر 6 تا پارامتر رو حتما باید روی عدد 53 بذاری اعداد دیگه رو امتحان نکن من امتحان کردم فقط 53 اینطوریه) هر بازی یه شماره افزایش پیدا میکنه هر تواناییت
با سلام وخسته نباشید به شما دوست عزیز
من یه خواهش عاجزانه از شما دارم واون اینکه اگه میشه لطفا لینک دانلود ترینر +4 رو برام بزارین ویا یه ادرسی برای دانلود اون به من معرفی کنید
ویه چیز دیگه واون اینکه لطفا مشخص کنین که اون 6 تا پارامتر کدو ما هستن .
با تشکر از شما دوست عزیز :10:
قربانتان .:10::8:

google_boy07
27-01-2009, 12:49
Orange Sport scoreboard
دانلود :

یا

.................................................. .............

25
Wisła Kraków TV scoreboard
دانلود:

یا

.................................................. ..

Spaniuly
27-01-2009, 13:08
من یه خواهش عاجزانه از شما دارم واون اینکه اگه میشه لطفا لینک دانلود ترینر +4 رو برام بزارین ویا یه ادرسی برای دانلود اون به من معرفی کنید
ویه چیز دیگه واون اینکه لطفا مشخص کنین که اون 6 تا پارامتر کدو ما هستن .
با تشکر از شما دوست عزیز :10:
قربانتان .:10::8:

فکر کنم بار دهمی هست که این ترینر رو آپلود میکنم حدود شاید 50 بار هم توی تاپیک لینکش اومده ولی نمیدونم شما چرا جستجو نمیکنید در هر صورت این لینک ترینر که فقط یکی از اونها جواب میده وقتی توی مود بال هستید ترینر رو اجرا کنید دکمه سمت راست پایینی رو فشار بدید (set all train skills to 99) حالا تعداد بلوک های شما به جای 12 تا میشه 600 تا و شما قادر هستید روی 99 بذارید در حالت عادی برای هر پارامتر 2 تا بلوک قرمز رنگ اختصاص داده شده شما همه اون شش تا رو روی عدد 53 بذارید والسلام

اینم ترینر

Greatone
27-01-2009, 13:33
قبلاً یکی از دوستان دقیقاً همین سئوال رو پرسیده بود، که جوابشونو دادم. شما باید با pes2009 editor این تیم رو بسازی. با این روش

می تونی بدون اینکه از تیم باشگاهیشون بازیکنا رو جدا کنی، در تیم منتخبت داشته باشی.

ممنون
یه اموزش مختصر میزاری؟

popolice
27-01-2009, 14:53
آقا من این patch 1.2 رو دان کردم اما نصب نمیشه چه جوری باید نصب شه؟

ببخشید 1.2

mellllanic
27-01-2009, 15:27
آقا من این patch 2.1 رو دان کردم اما نصب نمیشه چه جوری باید نصب شه؟

قبلش باید حتما ورژن 2 رو دانلود میکردی .
2 رو دانلود کردی ؟؟

popolice
27-01-2009, 15:50
من فقط همین یه دونه رو دان کردم اگه 2 رو دان کنم دیگه درست میشه؟

Spaniuly
27-01-2009, 16:03
آقا من این patch 1.2 رو دان کردم اما نصب نمیشه چه جوری باید نصب شه؟

ببخشید 1.2

منظورت Patch 1.20 رسمی کونامی هست؟ 21 مگ هم حجمشه؟

popolice
27-01-2009, 16:04
آره چه جوری باید نصب شه؟

mellllanic
27-01-2009, 17:16
آره چه جوری باید نصب شه؟

دوست عزیز من فکر کردم منظورت community patch باشه .

Spaniuly
27-01-2009, 17:36
آره چه جوری باید نصب شه؟

بالاخره کدوم پچ رو میگی شما کامیونیتی رو میگی یا آپدیت رسمی خود کونامی که 21 مگ هست؟
اگه اون 21 مگیه هست باید بازیت به صورت اورجینال نصب شده باشه روی سیستمت اگه از این نصب دستکاری شده ها توسط شرکت های ایرانی هست به درد نمیخوره چون روشون نه کیت سرور نصب میشه نه اپدیت من قبلا 2 بار خریدم ولی بار سوم اصلا بازی اورجیتال گیرم اومد البته اگه نصب هم به صورت اورجینال باشه و دستکاری نشه میتونی پچ و کیت سرور رو نصب کنی

Big-Boss
27-01-2009, 18:27
kit pack for super patch

amir.h.f
27-01-2009, 20:13
یه سوال داشتم به غیر از کیت سرور از چه راهی میشه فیس رو وارد بازی کرد؟ لطفا یا لینک دانلود برنامش رو بگذارید یا اسم برنامشو بگید

Crespo
27-01-2009, 21:18
ممنون
یه اموزش مختصر میزاری؟

اگه پستای یه ماه قبل منو سرچ می کردی، خیلی سریع جوابتو می گرفتی. به هر حال، بفرما:

Greatone
28-01-2009, 00:09
اگه پستای یه ماه قبل منو سرچ می کردی، خیلی سریع جوابتو می گرفتی. به هر حال، بفرما:

عالی بود

ممنون
یاد گرفتم !
نمیدونستم قبلا هم اموزششو گذاشتین
راستی من میخوام شورت منچستر رو مشکی کنم....باید چیکار کنم؟

Crespo
28-01-2009, 01:38
عالی بود

ممنون
یاد گرفتم !
نمیدونستم قبلا هم اموزششو گذاشتین
راستی من میخوام شورت منچستر رو مشکی کنم....باید چیکار کنم؟

خواهش می کنم.

شما نمی تونی کاری کنی! :دی

باید بری لباسشو دانلود کنی.

میتونی از GamingAccess.com بگیری.

Attractive_King
28-01-2009, 02:57
سلام دوستان دوتا سوال دارم
اول اينكه شما در اين بازي چطوري دفاع مي كنيد ؟ من خيلي حمله ام قويه اما نمي دونم چرا همش گل مي خورم راحت هم گل مي خورم مثلا من با بارسلونا به بارسلونا روي Top Player ميتونم در يك بازي 10 دقيقه اي 10 تا 15 گل بزنم اما حتما يه دونه گل رو بايد بخورم حالا كلي يكي ميتونه برام توضيح بده نحوه دفاع خوب و محكم چطوريه
دوم اينكه تا حالا نشده من بالاتر از 8.5 بگيرم. دليلش چيه در سري هاي قبلي 9 مي گرفتيم 10 مي گرفتيم اما اين يكي مثل اينكه خيلي خسيسه اصلا نمره خوب نميده كسي دليلشو ميدونه ؟ آيا اصلا نمره 9 يا 10 هست؟

malkemid
28-01-2009, 03:09
موقع دفاع کردن نفر به نفر باید بدونی کی سرعت رو بگیری و کی ول کنی...بعضی وقتا چون سرعت رو داری خیلی سریع طرف با یه حرکت دریبل می زنه.در واقع نباید عجله کنی و بخوای از ساده ترین راه توپ رو بگیری...گاهی وقتا باید عقب عقب اروم بری همراه مهاجم و وقتی اون خواست حرکت کنه تونقت اقدام کنی...در واقع پیشقدم نشی
در ضمن بهترین دفاع حمله هست!!!:دی

B3HZ@D
28-01-2009, 04:24
من تونستم نمره 9 بگیرم...ولی فکر نکنم 100 سال سیاه به بازیکنی 10 بده
اصلا یک چیز غیر ممکنه....توی فوتبال واقعی هم هیچکسی 10 نمی گیره

Spaniuly
28-01-2009, 09:28
سلام دوستان دوتا سوال دارم
اول اينكه شما در اين بازي چطوري دفاع مي كنيد ؟ من خيلي حمله ام قويه اما نمي دونم چرا همش گل مي خورم راحت هم گل مي خورم مثلا من با بارسلونا به بارسلونا روي Top Player ميتونم در يك بازي 10 دقيقه اي 10 تا 15 گل بزنم اما حتما يه دونه گل رو بايد بخورم حالا كلي يكي ميتونه برام توضيح بده نحوه دفاع خوب و محكم چطوريه
دوم اينكه تا حالا نشده من بالاتر از 8.5 بگيرم. دليلش چيه در سري هاي قبلي 9 مي گرفتيم 10 مي گرفتيم اما اين يكي مثل اينكه خيلي خسيسه اصلا نمره خوب نميده كسي دليلشو ميدونه ؟ آيا اصلا نمره 9 يا 10 هست؟

نمره 9 توی PES2009 وجود نداره!

حداکثر نمره 8.5 هست که اونم بعضا به صورت Bonus میده (ستاره میدان توی یک مسابقه حساس مثه فینال جام جهانی و ... در مقابل یه تیم فوق العاده قدرتمند شدن)

در حالت معمولی وقتی بهترین بازیکن زمین میشی 8 میگری نمره ای به نام 9 تو PES2009 تعریف نشده

hosiyar
28-01-2009, 11:47
آقا ، پچی چیزی برای اعمال نقل و انتقالات نیم فصل نیومده ؟

Aamoo
28-01-2009, 13:54
سلام
ميخواستم بدونم توي b.a.l آيا امکان اين وجود داره که بشه علاوه بر تمرينهايي که خودش برات ميذاره خودت هر وقت بخواي بتوني تمرين کني؟
ممنون

Spaniuly
28-01-2009, 14:14
سلام
ميخواستم بدونم توي b.a.l آيا امکان اين وجود داره که بشه علاوه بر تمرينهايي که خودش برات ميذاره خودت هر وقت بخواي بتوني تمرين کني؟
ممنون

نه

آقا ، پچی چیزی برای اعمال نقل و انتقالات نیم فصل نیومده ؟

بله 170 مگ حجمش هست اگه پچ رسمی 1.20 کونامی رو نصب کردی میری داخل بازی توی منوی اصل system setting بعد گزینه آخری نوشته download میزنیش آپدیت 170 مگی رو شروع میکنه به دانلود از جای دیگه هم گیر آوردیش فایل رو (اسم فایل cv0f.img هست) میندازیش همونجا توی مسیر نصب ازی توی پوشه img

amir.h.f
28-01-2009, 15:21
یه سوال داشتم به غیر از کیت سرور از چه راهی میشه فیس رو وارد بازی کرد؟ لطفا یا لینک دانلود برنامش رو بگذارید یا اسم برنامشو بگید

کسی جوابمو نداد:41:
یه سوال دیگه krauser جان من ترینر +4 رو دانلود کردم و وقتی اجراش میکنم و (set all train skills to 99) رو زدم ولی اتفاقی نیفتاد نه تعداد بلوکامو میتونم اضافه کنم و نه چیز دیگه راستی وقتی (99 set all train skills to) رو میزنی باید همینطور صفحه برنامش باز باشه و بری تو بازی یا ببندیش لطفا یه توضیح بده.راستی اگه میدونی به غیر از کیت سرور از چه راهی میشه فیس رو وارد بازی کرد راهنماییم کن.

B3HZ@D
28-01-2009, 19:53
نمره 9 توی pes2009 وجود نداره!

حداکثر نمره 8.5 هست که اونم بعضا به صورت bonus میده (ستاره میدان توی یک مسابقه حساس مثه فینال جام جهانی و ... در مقابل یه تیم فوق العاده قدرتمند شدن)

در حالت معمولی وقتی بهترین بازیکن زمین میشی 8 میگری نمره ای به نام 9 تو pes2009 تعریف نشده

نه عزیز دل برادر...
من نمره 9 گرفتم...اگه خدا خواست دفعه دیگه 9 گرفتم عکسش رو میذارم

mj77
28-01-2009, 22:44
مگه شماره های لباس تیمهای champions league اینجوری نیست؟
پس چرا لباسهای تیمها تغییر کرده مثلا لباس اینتر تبدیل شده به لباس رم؟
226,"UEFACL\Liverpool"
227,"UEFACL\Manchester United"
228,"UEFACL\Bordeaux"
229,"UEFACL\Lyon"
230,"UEFACL\Marseille"
231,"UEFACL\Fiorentina"
232,"UEFACL\Inter"
233,"UEFACL\Juventus"
234,"UEFACL\Roma"
235,"UEFACL\PSV"
236,"UEFACL\Barcelona"
237,"UEFACL\Atletico"
238,"UEFACL\Real"
239,"UEFACL\Villarreal"
240,"UEFACL\Panathinaikos"
241,"UEFACL\Porto"
242,"UEFACL\Sporting"
243,"UEFACL\Cluj"
244,"UEFACL\Steaua"
245,"UEFACL\Zenit"
246,"UEFACL\Celtic"
247,"UEFACL\Basel"
248,"UEFACL\Fenerbache"
249,"UEFACL\Shakhtar"
250,"UEFACL\Dynamo"

Mehdi.ss
29-01-2009, 00:47
سلام
کسی کیت جدید منچستر یونایتد و چلسی ومیلانو داره ؟

Crespo
29-01-2009, 01:05
سلام
کسی کیت جدید منچستر یونایتد و چلسی ومیلانو داره ؟

مراجعه کنید به سایت GamingAccess.com

sepehr_x50
29-01-2009, 01:10
سلام.

پچی چیز وجود نداره که بشه داور مسترلیگ عوض شه باهاش؟!

Spaniuly
29-01-2009, 02:37
کسی جوابمو نداد:41:
یه سوال دیگه krauser جان من ترینر +4 رو دانلود کردم و وقتی اجراش میکنم و (set all train skills to 99) رو زدم ولی اتفاقی نیفتاد نه تعداد بلوکامو میتونم اضافه کنم و نه چیز دیگه راستی وقتی (99 set all train skills to) رو میزنی باید همینطور صفحه برنامش باز باشه و بری تو بازی یا ببندیش لطفا یه توضیح بده.راستی اگه میدونی به غیر از کیت سرور از چه راهی میشه فیس رو وارد بازی کرد راهنماییم کن.

در مورد فیس وارد کردن هیچ سر رشته ای ندارم حتی با خود کیت سرور ولی مطمئنو هست برنامه دیگه ای امیدوارم راهنمایی بکنه یکی . در مورد ترینر +4 باید بگم بازیتون نباید آپدیت شده باشه با آپدیت های رسمی این ترینر به کل از کار میفته به جای اون میتونید از PES Legend استفاده کنید لینکش به دفعات اومده با همین نام جستجو کنید و البته در مورد تمام ترینر ها باید ترینر در حال اجرا باشه غیر از ترینر هایی که روی فایل اعمال میشن مثه همین PES Legend که روی فایل سیو بال اعمال میشه و برعکس سایر ترینر ها باید کاملا بازی بشته باشه

مگه شماره های لباس تیمهای champions league اینجوری نیست؟
پس چرا لباسهای تیمها تغییر کرده مثلا لباس اینتر تبدیل شده به لباس رم؟
226,"UEFACL\Liverpool"
227,"UEFACL\Manchester United"
228,"UEFACL\Bordeaux"
229,"UEFACL\Lyon"
230,"UEFACL\Marseille"
231,"UEFACL\Fiorentina"
232,"UEFACL\Inter"
233,"UEFACL\Juventus"
234,"UEFACL\Roma"
235,"UEFACL\PSV"
236,"UEFACL\Barcelona"
237,"UEFACL\Atletico"
238,"UEFACL\Real"
239,"UEFACL\Villarreal"
240,"UEFACL\Panathinaikos"
241,"UEFACL\Porto"
242,"UEFACL\Sporting"
243,"UEFACL\Cluj"
244,"UEFACL\Steaua"
245,"UEFACL\Zenit"
246,"UEFACL\Celtic"
247,"UEFACL\Basel"
248,"UEFACL\Fenerbache"
249,"UEFACL\Shakhtar"
250,"UEFACL\Dynamo"

نه عزیز این اصلا ربطی نداره مپ اصلی اینه:

0,"National\Austria"
1,"National\Belgium"
2,"National\Bulgaria"
3,"National\Croatia"
4,"National\CzechRepublic"
5,"National\Denmark"
6,"National\England"
7,"National\Finland"
8,"National\France"
9,"National\Germany"
10,"National\Greece"
11,"National\Hungary"
12,"National\Ireland"
13,"National\Israel"
14,"National\Italy"
15,"National\Netherlands"
16,"National\NorthernIreland"
17,"National\Norway"
18,"National\Poland"
19,"National\Portugal"
20,"National\Romania"
21,"National\Russia"
22,"National\Scotland"
23,"National\Serbia"
24,"National\Slovakia"
25,"National\Slovenia"
26,"National\Spain"
27,"National\Sweden"
28,"National\Switzerland"
29,"National\Turkey"
30,"National\Ukraine"
31,"National\Wales"
32,"National\Cameroon"
33,"National\Cote D'ivoire"
34,"National\Egypt"
35,"National\Ghana"
36,"National\Nigeria"
37,"National\Senegal"
38,"National\SouthAfrica"
39,"National\Tunisia"
40,"National\Canada"
41,"National\CostaRica"
42,"National\Mexico"
43,"National\USA"
44,"National\Argentina"
45,"National\Brazil"
46,"National\Chile"
47,"National\Colombia"
48,"National\Ecuador"
49,"National\Paraguay"
50,"National\Peru"
51,"National\Uruguay"
52,"National\Australia"
53,"National\China"
54,"National\Iran"
55,"National\Japan"
56,"National\SaudiArabia"
57,"National\SouthKorea"
58,"National\"Thailand"
59,"National\"Uae"
60,"Classic\England"
61,"Classic\France"
62,"Classic\Germany"
63,"Classic\Italy"
64,"Classic\Netherlands"
65,"Classic\Argentina"
66,"Classic\Brazil"
67,"Barclays Premier league\Arsenal"
68,"Barclays Premier league\AstonVilla"
69,"Barclays Premier league\Blackburn"
70,"Barclays Premier league\Bolton"
71,"Barclays Premier league\Chelsea"
72,"Barclays Premier league\Everton"
73,"Barclays Premier league\Fulham"
74,"Barclays Premier league\Hull City"
75,"Barclays Premier league\Liverpool"
76,"Barclays Premier league\ManchesterCity"
77,"Barclays Premier league\ManchesterUnited"
78,"Barclays Premier league\Middlesbrough"
79,"Barclays Premier league\Newcastle"
80,"Barclays Premier league\Portsmouth"
81,"Barclays Premier league\Stoke City"
82,"Barclays Premier league\Sunderland"
83,"Barclays Premier league\Tottenham"
84,"Barclays Premier league\West Bromewitch"
85,"Barclays Premier league\Wesham"
86,"Barclays Premier league\Wigan"
87,"Ligue 1\Auxerre"
88,"Ligue 1\Bordeaux"
89,"Ligue 1\Caen"
90,"Ligue 1\Grenoble foot 38"
91,"Ligue 1\Havre athletic club"
92,"Ligue 1\Le Mans"
93,"Ligue 1\Lille"
94,"Ligue 1\Lorient"
95,"Ligue 1\Lyon"
96,"Ligue 1\Marseille"
97,"Ligue 1\Monaco"
98,"Ligue 1\Nancy"
99,"Ligue 1\Nantes"
100,"Ligue 1\Nice"
101,"Ligue 1\PSG"
102,"Ligue 1\Rennais "
103,"Ligue 1\Saint Etienne"
104,"Ligue 1\Sochaux"
105,"Ligue 1\Toulouse"
106,"Ligue 1\Valenciennes"
107,"Serie A\Atalanta"
108,"Serie A\Bologna"
109,"Serie A\Cagliari"
110,"Serie A\Catania"
111,"Serie A\Chievo"
112,"Serie A\Fiorentina"
113,"Serie A\Genoa"
114,"Serie A\Inter"
115,"Serie A\Juventus"
116,"Serie A\Lazio"
117,"Serie A\Lecce"
118,"Serie A\Milan"
119,"Serie A\Napoli"
120,"Serie A\Palermo"
121,"Serie A\Reggina"
122,"Serie A\Roma"
123,"Serie A\Sampdoria"
124,"Serie A\Siena"
125,"Serie A\Torino"
126,"Serie A\Udinese"
127,"Eredivisie\Ado Den Haag"
128,"Eredivisie\Ajax"
129,"Eredivisie\AZ"
130,"Eredivisie\Feyenoord"
131,"Eredivisie\De Graafschap"
132,"Eredivisie\Groningen"
133,"Eredivisie\Heerenveen"
134,"Eredivisie\Heracles"
135,"Eredivisie\Breda"
136,"Eredivisie\Nijmegen"
137,"Eredivisie\PSV"
138,"Eredivisie\Roda JC"
139,"Eredivisie\Sparta"
140,"Eredivisie\Twente"
141,"Eredivisie\Utrecht"
142,"Eredivisie\Vittese"
143,"Eredivisie\Venlo"
144,"Eredivisie\Willem II"
145,"Club\Liga BBVA\Almeria"
146,"Club\Liga BBVA\Athletic"
147,"Club\Liga BBVA\Barca"
148,"Club\Liga BBVA\Betis"
149,"Club\Liga BBVA\Deportivo"
150,"Club\Liga BBVA\Espanyol"
151,"Club\Liga BBVA\Getafe"
152,"Club\Liga BBVA\Gijon"
153,"Club\Liga BBVA\Huelva"
154,"Club\Liga BBVA\Atletico"
155,"Club\Liga BBVA\Real"
156,"Club\Liga BBVA\Malaga"
157,"Club\Liga BBVA\Mallorca"
158,"Club\Liga BBVA\Numancia"
159,"Club\Liga BBVA\Osasuna"
160,"Club\Liga BBVA\Santander"
161,"Club\Liga BBVA\Sevilla"
162,"Club\Liga BBVA\Valencia"
163,"Club\Liga BBVA\Valladolid"
164,"Club\Liga BBVA\Villareal"

از شماره 165 تا 200 هم مال تیم های سایر هست همون تیم های Other League A
از 201 تا 218 هم مال B هست

سلام.

پچی چیز وجود نداره که بشه داور مسترلیگ عوض شه باهاش؟!

چرا دیگه وقتی بازی رو اپدیت می کنی پچ 1.20 کونامی و آپدیت 170 مگی رو که نصب میکنی داورها عوض میشن و همه اش اون کچل نمیاد

MORTAZA.2FUN
29-01-2009, 11:30
با سلام وخسته نبا شید خدمت شما دوستان عزیز:10:
من دیروز توی تاپیک ها رو می چرخیدم ولینک دانلود کیت سرور رو دیدم واون دانلود کردم اما این کیت سرور مال
pes6 ورزن 6 بود از شما دوستان عزیز خواهش مندم که لینک دانلود کیت سرور pes09 ورزن 8 رو برام بزارین .
با تشکر از شما دوستان عزیز :10:
قربانتان

popolice
29-01-2009, 11:52
ممنون می شم این لینک پچ 1.20 رو واسه دان بزارین اگه مستقیم باشه که چه بهتر

Spaniuly
29-01-2009, 14:36

با سلام وخسته نبا شید خدمت شما دوستان عزیز:10:
من دیروز توی تاپیک ها رو می چرخیدم ولینک دانلود کیت سرور رو دیدم واون دانلود کردم اما این کیت سرور مال
pes6 ورزن 6 بود از شما دوستان عزیز خواهش مندم که لینک دانلود کیت سرور pes09 ورزن 8 رو برام بزارین .
با تشکر از شما دوستان عزیز :10:
قربانتان

از جستجو در تاپیک استفاده کنید هر دو موجود هستند

TOOMY-2008
29-01-2009, 15:22
با سلام وخسته نباشید به همه دوستان

من یک سئوال دارم

من چند تا Scoreboards دانلود کردم ولی وقتی میخوام ایمپورت کنم ارور میده و نمیشه

میخواستم از دوستان خواهش کنم یه راهنمایی بکنند

درضمن من با برنامه GGS کار کردم

X-FeaR
29-01-2009, 15:29
سلام به همگي . من تازه عضو شذم و اولين پستم تو اين تاپيكه . من Pes رو به صورت حرفه اي بازي ميكنم ... مسابقات ESWC 2009 هم نزديكه . اميدوارم همتون رو اونجا ببينم . من از مشهد شركت ميكنم ..

پس خوب تمرين كنين! d:

MORTAZA.2FUN
29-01-2009, 15:37
از جستجو در تاپیک استفاده کنید هر دو موجود هستند
من تو تاپیک رو گشتم ودو تا ادرس زیر رو پیدا کردم اما اون ادرس اول همون ادرسی که در موردش توی پست قبلی توضیح دادم واین لینک دانلود pes 6 هستش وبه درد من نمی خره اما در مورد ادرس دوم توی اون ادرس چند تا خط تیره وجود داره و وقتی که اون ادرس رو می زنم بره دنبالش به اون خط ها گیر میده من باید جای اون خط ها چی بنویسم تا درسته بشه ویا شما یه لطفی کنین یه ادرس جدید برای دانلود کیت سرور بهم بدین

با تشکر از شما دوست عزیز
قربانتان.:10:

pedramgolchin
29-01-2009, 16:58
بله خوشبختانه مرسی از لطفت

اولا باید بازی که نصب می کنی نصبش دستکاری شده نباشه می بینی الان مد شده PES رو همون اول نصب ایناش رو دستکاری می کنن و لید ریجستریش رو دستکاری می کنن و این باعث میشه به صورت اصلی روی سیستم نصب نشه اگه نصب بازی مال خود کونامی هست اول بازی رو نصب کن بعد به جای فایل PES2009.EXE اینو دانلود کن و بریز رو قبلی

حالا می تونی آپدیت زیر رو هم نصب کنی تا امکانات جدید به بازیت اضافه بشه

دیگه بازیهات خراب نمیشن:46:

سلام دوستان
منم مشکل don't send رو در mL دارم
لینک اول خرابه و دانلود نمیشه
ولی لینک دوم رو دان کردم و اجراش کردم و بعد از چند دقیقه تموم شد و وقتی خواستم بازی رو اجرا کنم پیغام داد که سی دی درست رو وارد کنم که این ارور با کپی کردن همون کرک که توی سی دی نصب بودش درست شد
حالا شک دارم که آیا باید همون کرک که توی سی دی هستش رو کپی کنم یا کرک جدیدتر هستش
ممنون میشم کمکم کنید

pedramgolchin
29-01-2009, 17:02

اینم لینک آپدیت رسمی کونامی که دوستمون زحمتش رو کشیدن:10:
از سایت رپید شیر باید دانلود کنید
مستقیم نیستش!!!!

mehdi_vsgh
29-01-2009, 17:33
اینم لینک آپدیت رسمی کونامی که دوستمون زحمتش رو کشیدن:10:
از سایت رپید شیر باید دانلود کنید
مستقیم نیستش!!!!
اینم لینک مستقیمش با قابلیت رزوم

Spaniuly
29-01-2009, 17:58
جناب پدرام هر دوتا لینک سالم هستند شما برای از بین بردن مشکل dont send همون کاری رو که گفتم انجام بدید

samaras23
29-01-2009, 18:43
سلام
نظرتون در باره اين عكس چيه ؟؟؟
واقعاً چقدر خوب ميشد اگه PES اين مشكلات و باگ هاي گرافيكي رو نداشت :41: حد اقل دروازه بانم اين پنالتي دقيقه90 رو ميگرفت :37:

Spaniuly
29-01-2009, 20:32
خیلی جالبه اکثر بازیکنای شاغل در بوندس لیگا توی بازی هستند من الان با pes editor بایرن و وردربرمن رو ساختم( ترکیباشون رو) هیچ بازیکنی رو خلق نکردم از بازیکنان موجود توی دیتا بیس بهره گرفتم حدود 14 بازیکن هم برای شالکه پیدا کردم (اکثرا قاطی بازیکنان کلاسیک توی مستر لیگ دیفالت هستند)

B3HZ@D
29-01-2009, 21:41
اگه کونامی بازی رو سخت تر می کرد خیلی خوب میشد
روی تاپ پلیر هم همش می برم...دوست دارم وقتی با تیمها که بازی می کنیم با برنامه و هدفمند بازی کنن
توی فیفا روی آخرین درجه که میذاشتم واقعا سخت میشد...یا شایدم برای من سخت بود
در کل امیدوارم توی سری بعد یه فکری برای درجه سختی بکنن

Mehdi.ss
29-01-2009, 22:25
در مورد فیس وارد کردن هیچ سر رشته ای ندارم حتی با خود کیت سرور ولی مطمئنو هست برنامه دیگه ای امیدوارم راهنمایی بکنه یکی . در مورد ترینر +4 باید بگم بازیتون نباید آپدیت شده باشه با آپدیت های رسمی این ترینر به کل از کار میفته به جای اون میتونید از PES Legend استفاده کنید لینکش به دفعات اومده با همین نام جستجو کنید و البته در مورد تمام ترینر ها باید ترینر در حال اجرا باشه غیر از ترینر هایی که روی فایل اعمال میشن مثه همین PES Legend که روی فایل سیو بال اعمال میشه و برعکس سایر ترینر ها باید کاملا بازی بشته باشه

نه عزیز این اصلا ربطی نداره مپ اصلی اینه:

0,"National\Austria"
1,"National\Belgium"
2,"National\Bulgaria"
3,"National\Croatia"
4,"National\CzechRepublic"
5,"National\Denmark"
6,"National\England"
7,"National\Finland"
8,"National\France"
9,"National\Germany"
10,"National\Greece"
11,"National\Hungary"
12,"National\Ireland"
13,"National\Israel"
14,"National\Italy"
15,"National\Netherlands"
16,"National\NorthernIreland"
17,"National\Norway"
18,"National\Poland"
19,"National\Portugal"
20,"National\Romania"
21,"National\Russia"
22,"National\Scotland"
23,"National\Serbia"
24,"National\Slovakia"
25,"National\Slovenia"
26,"National\Spain"
27,"National\Sweden"
28,"National\Switzerland"
29,"National\Turkey"
30,"National\Ukraine"
31,"National\Wales"
32,"National\Cameroon"
33,"National\Cote D'ivoire"
34,"National\Egypt"
35,"National\Ghana"
36,"National\Nigeria"
37,"National\Senegal"
38,"National\SouthAfrica"
39,"National\Tunisia"
40,"National\Canada"
41,"National\CostaRica"
42,"National\Mexico"
43,"National\USA"
44,"National\Argentina"
45,"National\Brazil"
46,"National\Chile"
47,"National\Colombia"
48,"National\Ecuador"
49,"National\Paraguay"
50,"National\Peru"
51,"National\Uruguay"
52,"National\Australia"
53,"National\China"
54,"National\Iran"
55,"National\Japan"
56,"National\SaudiArabia"
57,"National\SouthKorea"
58,"National\"Thailand"
59,"National\"Uae"
60,"Classic\England"
61,"Classic\France"
62,"Classic\Germany"
63,"Classic\Italy"
64,"Classic\Netherlands"
65,"Classic\Argentina"
66,"Classic\Brazil"
67,"Barclays Premier league\Arsenal"
68,"Barclays Premier league\AstonVilla"
69,"Barclays Premier league\Blackburn"
70,"Barclays Premier league\Bolton"
71,"Barclays Premier league\Chelsea"
72,"Barclays Premier league\Everton"
73,"Barclays Premier league\Fulham"
74,"Barclays Premier league\Hull City"
75,"Barclays Premier league\Liverpool"
76,"Barclays Premier league\ManchesterCity"
77,"Barclays Premier league\ManchesterUnited"
78,"Barclays Premier league\Middlesbrough"
79,"Barclays Premier league\Newcastle"
80,"Barclays Premier league\Portsmouth"
81,"Barclays Premier league\Stoke City"
82,"Barclays Premier league\Sunderland"
83,"Barclays Premier league\Tottenham"
84,"Barclays Premier league\West Bromewitch"
85,"Barclays Premier league\Wesham"
86,"Barclays Premier league\Wigan"
87,"Ligue 1\Auxerre"
88,"Ligue 1\Bordeaux"
89,"Ligue 1\Caen"
90,"Ligue 1\Grenoble foot 38"
91,"Ligue 1\Havre athletic club"
92,"Ligue 1\Le Mans"
93,"Ligue 1\Lille"
94,"Ligue 1\Lorient"
95,"Ligue 1\Lyon"
96,"Ligue 1\Marseille"
97,"Ligue 1\Monaco"
98,"Ligue 1\Nancy"
99,"Ligue 1\Nantes"
100,"Ligue 1\Nice"
101,"Ligue 1\PSG"
102,"Ligue 1\Rennais "
103,"Ligue 1\Saint Etienne"
104,"Ligue 1\Sochaux"
105,"Ligue 1\Toulouse"
106,"Ligue 1\Valenciennes"
107,"Serie A\Atalanta"
108,"Serie A\Bologna"
109,"Serie A\Cagliari"
110,"Serie A\Catania"
111,"Serie A\Chievo"
112,"Serie A\Fiorentina"
113,"Serie A\Genoa"
114,"Serie A\Inter"
115,"Serie A\Juventus"
116,"Serie A\Lazio"
117,"Serie A\Lecce"
118,"Serie A\Milan"
119,"Serie A\Napoli"
120,"Serie A\Palermo"
121,"Serie A\Reggina"
122,"Serie A\Roma"
123,"Serie A\Sampdoria"
124,"Serie A\Siena"
125,"Serie A\Torino"
126,"Serie A\Udinese"
127,"Eredivisie\Ado Den Haag"
128,"Eredivisie\Ajax"
129,"Eredivisie\AZ"
130,"Eredivisie\Feyenoord"
131,"Eredivisie\De Graafschap"
132,"Eredivisie\Groningen"
133,"Eredivisie\Heerenveen"
134,"Eredivisie\Heracles"
135,"Eredivisie\Breda"
136,"Eredivisie\Nijmegen"
137,"Eredivisie\PSV"
138,"Eredivisie\Roda JC"
139,"Eredivisie\Sparta"
140,"Eredivisie\Twente"
141,"Eredivisie\Utrecht"
142,"Eredivisie\Vittese"
143,"Eredivisie\Venlo"
144,"Eredivisie\Willem II"
145,"Club\Liga BBVA\Almeria"
146,"Club\Liga BBVA\Athletic"
147,"Club\Liga BBVA\Barca"
148,"Club\Liga BBVA\Betis"
149,"Club\Liga BBVA\Deportivo"
150,"Club\Liga BBVA\Espanyol"
151,"Club\Liga BBVA\Getafe"
152,"Club\Liga BBVA\Gijon"
153,"Club\Liga BBVA\Huelva"
154,"Club\Liga BBVA\Atletico"
155,"Club\Liga BBVA\Real"
156,"Club\Liga BBVA\Malaga"
157,"Club\Liga BBVA\Mallorca"
158,"Club\Liga BBVA\Numancia"
159,"Club\Liga BBVA\Osasuna"
160,"Club\Liga BBVA\Santander"
161,"Club\Liga BBVA\Sevilla"
162,"Club\Liga BBVA\Valencia"
163,"Club\Liga BBVA\Valladolid"
164,"Club\Liga BBVA\Villareal"

از شماره 165 تا 200 هم مال تیم های سایر هست همون تیم های Other League A
از 201 تا 218 هم مال B هست

چرا دیگه وقتی بازی رو اپدیت می کنی پچ 1.20 کونامی و آپدیت 170 مگی رو که نصب میکنی داورها عوض میشن و همه اش اون کچل نمیاد

سلام
من فقط map یوفام خرابه لباساشون جا به جاس کسی مپ سالم داره ،اینارو که گزاشتی کپی کردم بدتر شد
یکـــــــــــــــــــــــ ــــــــــی کمـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــک کنـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــه :41:

Spaniuly
29-01-2009, 22:26
روی تاپ پلیر هم همش می برم...دوست دارم وقتی با تیمها که بازی می کنیم با برنامه و هدفمند بازی کنن

ولی برا من برعکسه فیفا رو روی درجه سختی Legendary میذارم هم راحت برنده میشم چون با اجرای حرکات تکنیکی در زمان مناسب راحت میشه حریف رو جا گذاشت و پاسها خیلی دقیق و با سرعت رد و بدل میشه ولی توی PES قضیه برعکسه در هر صورت نیک کردن از پر کردن است من سابقه فیفا بازی کردنم برمیگرده به سال 2003 زمانی که فیفا 2000 اینا بازی میکردمبعدشم 2003 و بعدش تا 09 همه اش فیفا باز بودم ولی امسال این PES بدجوری معتادم کرده الته با اینکه اکثر وقتها از گیم پلی بازی شکایت می کنم ولی واقعا فضای بازی خیلی جذبم میکنه البته فیفا 09 امسال هیچ نو آوری نداشت شاید همین مساله باعث شد خوشم نیاد ازش وگرنه به لحاظ گیم پلی واقعا خدا هست و نمره های بالای فیفا به لطف گیم پلی فوق العاده اون هست البته همینجوری هم من معتقدم روندی نزولی داشته فیفا چرا فیفا 2000 میاد 9.4 میگیره ولی فیفا 09 نمره ای بهتر از 8.5 نمیگیره؟ یادمون باشه توی 07 هم 90 گرفته بود به هر حال جای EA بودم از رقیب ژاپنیم کمی سخاوت یاد میگرفتم تا حداقل طرفدار از دست ندم

سلام
واقعاً چقدر خوب ميشد اگه PES اين مشكلات و باگ هاي گرافيكي رو نداشت :41: حد اقل دروازه بانم اين پنالتي دقيقه90 رو ميگرفت :37:

من موندم واسه من چرا همچین چیزی پیش نمیاد؟

عزیز من کی گفتم کپی کن زمانی میتونی اینارو کپی کنی که GDB فایل هاشونو هم داشته باشی

google_boy07
29-01-2009, 22:51
[QUOTE=krauser;3441959]ولی برا من برعکسه فیفا رو روی درجه سختی Legendary میذارم هم راحت برنده میشم چون با اجرای حرکات تکنیکی در زمان مناسب راحت میشه حریف رو جا گذاشت و پاسها خیلی دقیق و با سرعت رد و بدل میشه ولی توی PES قضیه برعکسه در هر صورت نیک کردن از پر کردن است من سابقه فیفا بازی کردنم برمیگرده به سال 2003 زمانی که فیفا 2000 اینا بازی میکردمبعدشم 2003 و بعدش تا 09 همه اش فیفا باز بودم ولی امسال این PES بدجوری معتادم کرده الته با اینکه اکثر وقتها از گیم پلی بازی شکایت می کنم ولی واقعا فضای بازی خیلی جذبم میکنه البته فیفا 09 امسال هیچ نو آوری نداشت شاید همین مساله باعث شد خوشم نیاد ازش وگرنه به لحاظ گیم پلی واقعا خدا هست و نمره های بالای فیفا به لطف گیم پلی فوق العاده اون هست البته همینجوری هم من معتقدم روندی نزولی داشته فیفا چرا فیفا 2000 میاد 9.4 میگیره ولی فیفا 09 نمره ای بهتر از 8.5 نمیگیره؟ یادمون باشه توی 07 هم 90 گرفته بود به هر حال جای EA بودم از رقیب ژاپنیم کمی سخاوت یاد میگرفتم تا حداقل طرفدار از دست ندم

من موندم واسه من چرا همچین چیزی پیش نمیاد؟

آره ...اصلا برا من هم این طور مشکلی تاحالا پیش نیومده :10:

Crespo
29-01-2009, 23:40
سلام

این باگ دقیقاً ماله نسخه دمو بوده و اتفاقاً ریپورتشم به کونامی رسیده!!!!! منم تا حالا همچین مشکلی نداشتم و این

مشکل فقط در نسخه دمو دیده شده!!!!!

سلام
من فقط map یوفام خرابه لباساشون جا به جاس کسی مپ سالم داره ،اینارو که گزاشتی کپی کردم بدتر شد
یکـــــــــــــــــــــــ ــــــــــی کمـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــک کنـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــه :41:

دوست عزیز، شما فقط در حالتی می تونی از مپ دیگران استفاده کنی که دقیقاً فولدر uni شما مثل اون طرف باشه.

دقیقاً تمم مشخصاتشه!!!!

Attractive_King
30-01-2009, 06:10

چرا تو دنياي واقعي 10 مي گيرن
نمي دونم چند سال پيش بازي ميلان و منچستر بود
همون سالي كه كاكا در قهرمانان اروپا عجيب و غريب درخشيد
تو يكي از اون بازي ها كاكا 10 گرفت

Attractive_King
30-01-2009, 06:12

اينا هر كاري هم بكنن ما مي بريم اخه براي cpu يه سري معيار ها تعريف بر اساس اون بازي مي كنه
اما ما با فكرمون و خلاقيتمون بازي مي كنم
شايد ده بازي اول رو ببازي اما اينقدر بازي مي كني تا قلق كار دستت بياد و بعدش ... :46: