مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2009
bahador2009
04-10-2008, 20:28
بچه ها توي دمو تبليغات كنار زمين ديجيتاليه يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Rude Boy
04-10-2008, 20:29
لطفا صورت رونالدینیو -+
و هم چنین لیو مسی -+
google_boy07
04-10-2008, 21:52
لطفا صورت رونالدینیو -+
و هم چنین لیو مسی -+
اینم مسی و رونالدینهو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Spaniuly
04-10-2008, 21:54
آقا من به هزار زحمت بازی و دانلود و نصب کردم..ولی کار نميکنه..صفحه باز ميشه ولی هيچی نميآد ..ايراد از چی ميتونه باشه؟
فقط بايد صبر كني چون دير نصب ميشه
mojtaba007
04-10-2008, 22:03
آقا من به هزار زحمت بازی و دانلود و نصب کردم..ولی کار نميکنه..صفحه باز ميشه ولی هيچی نميآد ..ايراد از چی ميتونه باشه؟
باید درایو ویندوزت 4 گیگ خالی باشه
بچه ها توي دمو تبليغات كنار زمين ديجيتاليه يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اره دیجیتالی هست
اره دیجیتالی هست
من الان 5 گيگ خالی دارم !
saman rossi
04-10-2008, 22:09
اه اه اینم که مثل pes 2008 میباشد . حالم بد شد . ولی عیبی نداره کنکورو که دادم یه xbox میخرم میشینم فیفا میزنم
google_boy07
04-10-2008, 22:40
اه اه اینم که مثل pes 2008 میباشد . حالم بد شد . ولی عیبی نداره کنکورو که دادم یه xbox میخرم میشینم فیفا میزنم
مگه قراره هر سال فرق کنه!!!:18:
بازی نکرده چه حرفا
shahab_f
04-10-2008, 22:58
ااااااااااه...من 1 گیگو چجوری برسونم به 4 گیگ آخه ؟ عجب بد بختی ایه ها
google_boy07
05-10-2008, 00:25
salam doostan
ba in hame naghdo invar onvar oonjoor ke bacheha migan bazi ba pes 2008 farghe ziyadi najkarde pas chejoori in konami migoft pes2008 engar ye demo boode baraye pes2009?
فرقی نکرده .....فقط
1. گیم پلی خیلی بهتر شده
2. طراحی فیس ها عالی شده
3.نو ر پردازی بهتر شده
4.مد become a legend اضافه شده
5. جام قهرمانان اروپا اضافه شده
6. باگهای 8 گرفته شده
و خیلی چیزای دیگه .................
راستی مگه قراره هر سال بازی فرق کنه کلا
:46::46::46:
Macdiano
05-10-2008, 00:38
سلام
من تو این چند سال بیشتر ورژنهای PES رو بازی کردم (pes4, pes5, pes6, pes2008)
خیلی وسواس دارم و کوچکترین ایراد بازی میره روی اعصابم.
وقتی یک ساعت Demo Pes 2009 رو بازی کردم اینقدر هیجان زده شدم که
بلافاصله Pes 2008 رو با تمام Save هاش (مستر لیگ و ...) UnInstall کردم. (اصلا با Pes2008 قابل مقایسه نیست)
بازی خیلی به واقعیت نزدیک شده و در GamePlay و حرکات بازیکنها نکات ریزی اعمال شده.
اونایی که Pes باز حرفه ای هستند و دمو رو بازی نکردن
مطمئن باشن که بدون شک بهترین ورژن Pes همین 2009 هست.
1- بازی تا حدی فیزیکی شده و فیزیک بازیکنها در جریان بازی تاثیری به مراتب بیشتری از ورژنهای قبلی داره.
2- دروازه بانی خیلی بهتر شده و عکس العملهای سریعتری نسبت به Pes2008 دارند و همینطور خروجهای بیشتر و منطقی تری.
3- پاسهای بلند و سانتر ها که به نظر من در Pes2008 یکی از نقاط ضفف بازی بود عالی کار شده و خیلی نرم داده میشه.
4- شوت زدن سخت تر شده. و برای زدن یه شوت خوب باید توپ روی پای تخصصی بازیکنها باشه, جهت رو خوب بگیرید و همچنین باید در زمانبندی زدن شوت (دکمه) دقت کنید.
یکی از حرکاتی که من رو به شدت در ورژنهای قبلی آزار میداد این بود که
مثلا وقتی کنار خط پا به توپ میشدید حریف سریع میومد تو پات.
5- در این ورژن اصلاح شده و وقتی پا به توپ میشه سریع نمیاد تو پات و عین واقعیت کار شده.
6- ضربات بلند اوت هم بهتر شده و اگر شما بخواهید اوت بلند بندازید دیگه دور خیز نمیکنه و درجا میندازه و مسافت بیشتری هم طی میکنه تقریبا تا روی دروازه البته قدرت پرتاب بازیکنها با هم فرق داره (عین واقعیت)
فکر کنم اگر علیزاده رو میساختن به راحتی میشد با اوت توپ رو انداخت تو دروازه :31:
7- داوری هم خیلی بهتر شده و هر تکلی رو خطا نمیگیره خیلی کم پیش میاد شما روی توپ تکل کنی و خطا بگیره.
8- در ضربات ایستگاهی مثل کرنر هم تجمع بازیکنان بیشتر شده و هیجان بیشتری داره.
9- وقتی توپ تو اوت میره یا خطایی انجام میشه, تصویر سریع تر از ورژنهای قبلی قطع میشه و سرعت شروع مجدد بیشتر شده و داور هم سریعا سوت میزنه
10- ضربات ایستگاهی بهتر کار شده مثلا امروز یه گل کاشته C.Ronaldo به هم زد عین خودش زد ضربه مستقیم و رو پا از روی دیوار دفاعی رفت تو گل.
11- نسبت به ورژنهای قبلی ضد حملات بهتر کار شده. و خیلی در موقعیت ضد حمله قرار میگیرید. چه شما چه Com مخصوصا بعد از کرنرها
12- پاسهای پشت دفاع و قطری خیلی بهتر شده.
13- دفاع کردن خیلی بهتر شده و اگر کسی بخواد تاکتیک های دفاعی رو اجرا کنه خیلی خوب میتونه دفاع کنه در مقابل حملات حریف. هوش مصنوعی بازیکنان هم خیلی خوب شده و همدیگر رو در موقع دفاع پوشش میدند.
14- توپ گیری هم خیلی خوب شده و اگر دقت کنی میتونی پاسهای حریف رو قطع کنی. و مثل Pes2008 نیست که بعضی وقتها عمرا بتونی از کامپیوتر توپ بگیری.
15- استیل و فیزیک بازیکنان خیلی واقعی شده (موقع دویدن, پاس دادن, شوت زدن, تکل زدن, پا به توپ و دریبل زدن)
16- بازی Com بهتر شده و بیشتر پاسها تک ضرب هست و حملات حریف به مراتب از ورژن های قبلی متنوع تر شده.
17- دریبل زدن نه زیاد سخت شده و نه خیلی راحت و دریبلهای متنوع تری میتونی بزنی (ترکیبی از دکمه های جهت دار, R1, R2, L1) به عنوان مثال دریبلهای دو طرفه بیشتری میتونی بزنی.
دیگه خسته شدم چقدر بگم :41:
دوستان اگر در هر موردی اشتباه کردم لطفا بگید. :5:
بی صبرانه منتظر Release Pes 2009 هستم. :8:
sina-2008
05-10-2008, 01:21
بد نبود مینوشتی دست نوشته کیه ؟؟؟ چون قانون کپیرایت تو تمام سایتها وجود داره.....
mojtaba007
05-10-2008, 01:28
مال سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید است
FCBarcelona.ir
05-10-2008, 07:06
سلام
من تو این چند سال بیشتر ورژنهای PES رو بازی کردم (pes4, pes5, pes6, pes2008)
خیلی وسواس دارم و کوچکترین ایراد بازی میره روی اعصابم.
وقتی یک ساعت Demo Pes 2009 رو بازی کردم اینقدر هیجان زده شدم که
بلافاصله Pes 2008 رو با تمام Save هاش (مستر لیگ و ...) UnInstall کردم. (اصلا با Pes2008 قابل مقایسه نیست)
بازی خیلی به واقعیت نزدیک شده و در GamePlay و حرکات بازیکنها نکات ریزی اعمال شده.
اونایی که Pes باز حرفه ای هستند و دمو رو بازی نکردن
مطمئن باشن که بدون شک بهترین ورژن Pes همین 2009 هست.
1- بازی تا حدی فیزیکی شده و فیزیک بازیکنها در جریان بازی تاثیری به مراتب بیشتری از ورژنهای قبلی داره.
2- دروازه بانی خیلی بهتر شده و عکس العملهای سریعتری نسبت به Pes2008 دارند و همینطور خروجهای بیشتر و منطقی تری.
3- پاسهای بلند و سانتر ها که به نظر من در Pes2008 یکی از نقاط ضفف بازی بود عالی کار شده و خیلی نرم داده میشه.
4- شوت زدن سخت تر شده. و برای زدن یه شوت خوب باید توپ روی پای تخصصی بازیکنها باشه, جهت رو خوب بگیرید و همچنین باید در زمانبندی زدن شوت (دکمه) دقت کنید.
یکی از حرکاتی که من رو به شدت در ورژنهای قبلی آزار میداد این بود که
مثلا وقتی کنار خط پا به توپ میشدید حریف سریع میومد تو پات.
5- در این ورژن اصلاح شده و وقتی پا به توپ میشه سریع نمیاد تو پات و عین واقعیت کار شده.
6- ضربات بلند اوت هم بهتر شده و اگر شما بخواهید اوت بلند بندازید دیگه دور خیز نمیکنه و درجا میندازه و مسافت بیشتری هم طی میکنه تقریبا تا روی دروازه البته قدرت پرتاب بازیکنها با هم فرق داره (عین واقعیت)
فکر کنم اگر علیزاده رو میساختن به راحتی میشد با اوت توپ رو انداخت تو دروازه :31:
7- داوری هم خیلی بهتر شده و هر تکلی رو خطا نمیگیره خیلی کم پیش میاد شما روی توپ تکل کنی و خطا بگیره.
8- در ضربات ایستگاهی مثل کرنر هم تجمع بازیکنان بیشتر شده و هیجان بیشتری داره.
9- وقتی توپ تو اوت میره یا خطایی انجام میشه, تصویر سریع تر از ورژنهای قبلی قطع میشه و سرعت شروع مجدد بیشتر شده و داور هم سریعا سوت میزنه
10- ضربات ایستگاهی بهتر کار شده مثلا امروز یه گل کاشته C.Ronaldo به هم زد عین خودش زد ضربه مستقیم و رو پا از روی دیوار دفاعی رفت تو گل.
11- نسبت به ورژنهای قبلی ضد حملات بهتر کار شده. و خیلی در موقعیت ضد حمله قرار میگیرید. چه شما چه Com مخصوصا بعد از کرنرها
12- پاسهای پشت دفاع و قطری خیلی بهتر شده.
13- دفاع کردن هم خیلی بهتر شده و اگر کسی بخواد تاکتیک های دفاعی رو اجرا کنه خیلی خوب میتونه دفاع کنه در مقابل حملات حریف.
14- توپ گیری هم خیلی خوب شده و اگر دقت کنی میتونی پاسهای حریف رو قطع کنی. و مثل Pes2008 نیست که بعضی وقتها عمرا بتونی از کامپیوتر توپ بگیری.
15- استیل و فیزیک بازیکنان خیلی واقعی شده (موقع دویدن, پاس دادن, شوت زدن, تکل زدن, پا به توپ و دریبل زدن)
دیگه خسته شدم چقدر بگم :41:
دوستان اگر در هر موردی اشتباه کردم لطفا بگید. :5:
بی صبرانه منتظر Release Pes 2009 هستم. :8:
تحلیل بسیار عالی بود. من احساس می کنم هوش مصنوعی بازی هم پیشرفت چشمگیری داشته، و بازی کامپیوتر، به خصوص در حالت Top Player خیلی زیبا و چشم نوازه، و صرفا ماشینی و کسل کننده نیست.
mojtaba007
05-10-2008, 11:48
تحلیل بسیار عالی بود. من احساس می کنم هوش مصنوعی بازی هم پیشرفت چشمگیری داشته، و بازی کامپیوتر، به خصوص در حالت Top Player خیلی زیبا و چشم نوازه، و صرفا ماشینی و کسل کننده نیست.
یکی از این نشونه های هوش مصنوعیش همین اینه
که اگر با یه بازیکن داریم حرکت میکنیم 2 یا 3 تا از بازیکن های حریف می افتند دنبالت
سلام من میگم واقعا عالی کارکرده البته من دمو نرفتم و لی ترینرش دیدم و به نظر من واقعا عالی
فقط دوستان میخوام بدونم دیبرل ها به چه شکل در نسخه Pc چند مدل دریبل داریم و مثل قبل زدنش سخت یا میشه راحت زد
joey jordison
05-10-2008, 12:47
دوستان چند روز دیگه منتشر میشه من دیگه از بی فوتبالی دارم میمیرم!!:41:از وقتی هم Pes 2009 را دیدم این Pes 2008 اصلا حال نمیده!!!دستمون هم از دمو کوتاه هست:13::41::19:
mojtaba007
05-10-2008, 12:52
خوب دوستان به یه صحنه باحال برخورد کردم گفتم برای شما هم بزارم
دروازبان من توپ را شوت کرد به وسط زمین
و توز بازیکن من با بازیکن حریف منتظر این هستند تا توپ بیاید پیششون
و همانطور که در تصاویر زیر میبینید
بازیکن من داره حریفشو حول میده
و از اون جالبتر اینکه داور هم خطا گرفت
یه چیز باحال هم که من کشف کردم اینه موقعی توپ به بیرون میره اگر بزنی روی تکرار بازی
از موقعی که توپ به اوت نرفته را نشونت میده
دیگه مثل نسخه 2008 که مثلا کرنر میشد میخواستی صحنه قبل از کرنر را ببینی و نمیتونستی
تو این نسخه میتونی ببینی
Macdiano
05-10-2008, 13:29
کاملا درسته
اینو یادم رفت بگم بازی Com بهتر شده و بیشتر پاسها تک ضرب هست و حملات حریف به مراتب از ورژن های قبلی متنوع تر شده.
فقط دوستان میخوام بدونم دیبرل ها به چه شکل در نسخه Pc چند مدل دریبل داریم و مثل قبل زدنش سخت یا میشه راحت زد
دریبل زدن نه زیاد سخت شده و نه خیلی راحت و دریبلهای متنوع تری میتونی بزنی (ترکیبی از دکمه های جهت دار, R1, R2, L1) به عنوان مثال دریبلهای دو طرفه بیشتری میتونی بزنی.
در ضمن این دو مورد در پست 1516 اضافه شد.
مرسی از شما :11:
google_boy07
05-10-2008, 13:59
اینم تیم ملی کرواسی . جمهوری چک . دانمارک . فنلاند. فرانسه . پرتقال . رومانی . اکراین
برای دیدن عکسهای بیشتر لینک .....
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
PES .....شایسته احترام :thumbsup:
EASPORTS-FIFA
05-10-2008, 14:03
ای بابا.گوگل بوی جان من یه بار دیگه اتزت تقاضا میکنم عکسای بازیکنای بارسا رو بذار.
pishmac0la
05-10-2008, 14:19
فاشيست جان دوست عزيز تر از جان من ... من كه گفتم قيافه هاي بازيكنان خوب طراحي شده شما با اين حرف من مخالفي؟ عرض كردم قيافه ها اكثرا خوب هست و فقط گفتم روني رو يكم بي نمك طراحي كردن البته وين روني ذاتا زشت هست و توي يه نظرسنجي اينترنتي زشت ترين بازيكن فوتبال شناخته شد پارسال. در ضمن در مورد كنترل هم من نگفتم بد هست و فيفا بهتره... من گفتم تو دمو نميشه دريبلهايي كه توي ورژنهاي قبلي اجرا ميشد با انالوگ راست مثه دريل زيداني اينا اجرا نميشه من با دسته 360 و ps2 امتحان كردم جواب نداد توي دايركت اينپوت. و xinput هم ساپورت نكرد براي دسته
يه مسئله ديگه يادته هر وقت هركي تو تاپيك از مسي عكس ميذاشت كف ميكردم؟ چون دمو رو نديده بودم درست مثله شما كه دمو رو نديدي و بازي نكردي نميدونم شايد اگه خودتم دمو رو مي تونستي بازي كني نظرت كمي فرق مي كرد در هر حال. من بيشتر منتظر نظرات كساني هستم كه دمو رو ديدن و بازي كردن
(من دیروز نبودم امروز جوابت رو میدم) معذرت
عزیزم شما مطمئنی دموی pes2008 رو دانلود نکردی؟چون خیلی انتقاد هات عجیبه.
من این دمو رو بازی کردم و باهات موافقم که مسی زیاد جالب ساخته نشده.اما این نسخه دمو هست.اصلا نسخه دمو رو با اصل نسخه مقایسه نکن.
شما میگی برای گرافیک امسال کونامی مایه نذاشته. مگه هر سال کونامی باید کل وقتش رو بزاره سر گرافیک؟؟
اگه قرار باشه امسال هم از این بالاتر بره که بازم همون مشکلات و باگ های فراوان همانند نسخه قبل که حال ادم رو میگرفت.
ما به کل 2 تا بازی فوتبال حرفه ای داریم ( fifa - pes) خداییش فیفا توی 4 سال اخیر اصلا دست به گرافیکش زد که بخواد به چشم بیاد? ( توی نسخه pc ).
قبول کن یه کم انتقادت بی رحمانه بود.من معتقدم کسی که از pes خوشش میاد هیچ وقت نباید fifa رو نقد کنه چرا ؟ چون مطمئنن fifa حتما یک چیزایی داره که بعضیا از فیفا خوششون میاد دیگه شاید اون چیز ها برای یک pes باز مهم نباشه.
همینطور یک فیفا باز هم نباید pes رو نقد کنه. چون ممکنه یک سری چیز اصلا براش مهم نباشه که برای pes بازها خیلی مهم باشه.و شاید هم به خاطر زیاد بازی کردن با یک بازی . بازی دیگر رو نمیتونه به درستی نقد کنه.چون با کسی که تمام عمرش رو pes بازی کرده خیلی از نظر افکار و نگاه درست به بازی فرق داره.
google_boy07
05-10-2008, 14:33
ای بابا.گوگل بوی جان من یه بار دیگه اتزت تقاضا میکنم عکسای بازیکنای بارسا رو بذار.
اینم بارسلونا
برای دیدن عکسهای بیشتر لینک زیر...
mojtaba007
05-10-2008, 15:06
دوستان راستی یه سوال
چرا روبینیو هنوز تو تیم رئال مادرید بود تو دمو
google_boy07
05-10-2008, 15:40
دوستان راستی یه سوال
چرا روبینیو هنوز تو تیم رئال مادرید بود تو دمو
چون اون موقع که رئال رو ساختن ........... اون موقع روبینیو تو رئال بود
تو نسخه اصلی میره سره جاش :46::46::46:
pes...شایسته احترام :27:
Spaniuly
05-10-2008, 18:02
(من دیروز نبودم امروز جوابت رو میدم) معذرت
عزیزم شما مطمئنی دموی pes2008 رو دانلود نکردی؟چون خیلی انتقاد هات عجیبه.
من این دمو رو بازی کردم و باهات موافقم که مسی زیاد جالب ساخته نشده.اما این نسخه دمو هست.اصلا نسخه دمو رو با اصل نسخه مقایسه نکن.
شما میگی برای گرافیک امسال کونامی مایه نذاشته. مگه هر سال کونامی باید کل وقتش رو بزاره سر گرافیک؟؟
اگه قرار باشه امسال هم از این بالاتر بره که بازم همون مشکلات و باگ های فراوان همانند نسخه قبل که حال ادم رو میگرفت.
ما به کل 2 تا بازی فوتبال حرفه ای داریم ( fifa - pes) خداییش فیفا توی 4 سال اخیر اصلا دست به گرافیکش زد که بخواد به چشم بیاد? ( توی نسخه pc ).
قبول کن یه کم انتقادت بی رحمانه بود.من معتقدم کسی که از pes خوشش میاد هیچ وقت نباید fifa رو نقد کنه چرا ؟ چون مطمئنن fifa حتما یک چیزایی داره که بعضیا از فیفا خوششون میاد دیگه شاید اون چیز ها برای یک pes باز مهم نباشه.
همینطور یک فیفا باز هم نباید pes رو نقد کنه. چون ممکنه یک سری چیز اصلا براش مهم نباشه که برای pes بازها خیلی مهم باشه.و شاید هم به خاطر زیاد بازی کردن با یک بازی . بازی دیگر رو نمیتونه به درستی نقد کنه.چون با کسی که تمام عمرش رو pes بازی کرده خیلی از نظر افکار و نگاه درست به بازی فرق داره.
باهات موافقم . چون كسي كه يكي از اين دو بازي رو انجام ميده انتظار هاي متفاوتي از اين بازي داره. و نميتونه نقد كنه مسلما برتري هايي كه نسبت به هم دارند با هم قابل مقايسه نيست.
google_boy07
05-10-2008, 20:06
اینم فیس بازیکنهای تیم ملی کامرون. ساحل عاج .مصر. غنا . نیجریه .سنگال . آفریقای جنوبی .تونس .استرالیا .چین . ایران . ژاپن . عربستان سعودی . کره جنوبی . تایلند .امارات متحده عربی
برای دیدن عکسهای بیشتر لینک زیر ......
تیم ملی ایران هم که مطابق معمول لیسانس نداره :5:
فوتبال تکاملی حرفه ای
:40:
pishmac0la
05-10-2008, 20:14
مگه بازی تایلند و چین و امارات هم داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
bahador2009
05-10-2008, 21:01
بچه ها لينكي چيزي دانلودي براي نسخه ي demo xbox360 دارين؟؟؟
راستي كدوم ريجين زودتر مياد يا اصلا ريجينش free ست؟
یک سکر باز حرفه ای و متعصب
یه واقعیت رو باید قبول کرد که تعداد طرفدارای pes از fifa بیشتره این رو میشه از روی تعداد پست ها فهمید فیفا با وجود اینکه 5 روزه اومده حدود 140 صفحه پست داره ولی ساکر 2 هفته مونده به اومدنش 155 صفحه پست داره این نشون از برتری ساکر نسبت به فیفا داره.
راستی من تو ساکر از کمتر کسی شکست خوردم.
google_boy07
05-10-2008, 22:42
یک سکر باز حرفه ای و متعصب
یه واقعیت رو باید قبول کرد که تعداد طرفدارای pes از fifa بیشتره این رو میشه از روی تعداد پست ها فهمید فیفا با وجود اینکه 5 روزه اومده حدود 140 صفحه پست داره ولی ساکر 2 هفته مونده به اومدنش 155 صفحه پست داره این نشون از برتری ساکر نسبت به فیفا داره.
راستی من تو ساکر از کمتر کسی شکست خوردم.
دوست عزیز اینجا به غیر از ساکر اسم چیزه دیگرو نباید بیاریم.......قوانین تاپیک
PES......شایسته احترام :27:
عزیزم این پست در تمجید از ساکر بود. حق با شماست واقعا شایسته احترامه.
Behnam_o2
05-10-2008, 22:59
ممنون میشم اگه
یه عکس از تبلیغات دیجیتالیه تو بازی بذارین
pedramch
05-10-2008, 23:07
میگم تاریخ نهایی ورودش به بازار ایران آخر کی شد؟!
همون 27 مهر؟؟
babialex
05-10-2008, 23:12
کی این بازی میاد خلاصه ؟
کاش همه تیم هاش اسم و قیافه هاشون درست بود !!!
google_boy07
05-10-2008, 23:12
میگم تاریخ نهایی ورودش به بازار ایران آخر کی شد؟!
همون 27 مهر؟؟
آره ..شاید یه چند روز زودتر تو ایران پیداش بشه ..........:31:
PES.....شایسته احترام
joey jordison
05-10-2008, 23:19
ممنون میشم اگه
یه عکس از تبلیغات دیجیتالیه تو بازی بذارین
وجدانا این یکی را چه جور میشه عکسشو گذاشت!!!من نمیدونم
------------------------------
ولی من یک سوال دارم از دوستانی که دمو را بازی کردند!!!ایا موقعی که یک ضربه ایستگاهی در کنار زمین بدست میاد بعد که میخواهید سانتر کنید مدافعان هم تو حمله شرکت میکنند؟؟
Behnam_o2
05-10-2008, 23:27
ولی من یک سوال دارم از دوستانی که دمو را بازی کردند!!!ایا موقعی که یک ضربه ایستگاهی در کنار زمین بدست میاد بعد که میخواهید سانتر کنید مدافعان هم تو حمله شرکت میکنند؟؟
چرا نمیشه گذاشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جلو اومدن مدافع ها تو شماره های قبلی هو بود هم بود اگه defence مدافع هاتو مدیوم کنی میان جولو
Behnam_o2
05-10-2008, 23:27
چرا نمیشه گذاشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جلو اومدن مدافع ها تو شماره های قبلی هم بود هم بود اگه defence مدافع هاتو مدیوم کنی میان جولو
بچه ها با گرافیک 7300gt رم 2 گیگ cpu 3500+ میتونم اینو بازی کنم ؟
شنیدم یکی از خوبی های این ورژن اینه که گرافیک ضعیفتر هم میشه بازی کرد درسته ؟
Toranj_mhg
06-10-2008, 01:41
چرا نمیشه گذاشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جلو اومدن مدافع ها تو شماره های قبلی هم بود هم بود اگه defence مدافع هاتو مدیوم کنی میان جولو
از عکس هم میشه فهمید تبلیغ دیجیتالی یا معمولی (اگه دیجیتالی باشه پیکسل ها در عکس معلومه)
حالا بالاخره تو ورژن pc دیجیتالی یا معمولی چون قبلا دوستان می گفتند تو pc معمولیه! تو دموی بازی چه جوری بود؟
بچه ها که دمو رو بازی کردن میگن دیجیتالیه...
ما هم که از خدامونه دیجیتالی باشه
mojtaba007
06-10-2008, 02:22
به خدا دیجیتالی است
mojtaba007
06-10-2008, 02:27
دوستان من شنیدم به غیر از تیم های کلاسیک
تیم های منتخب قدیم و جدید هم هست
ایا صحت داره یا نه
ما که چیزی در این مورد نشنیدیم
تیمهای کلاسیک که 100% هست ولی منتخب رو فکر نکنم باشه
این هم دوتا پچ (patch) جدید
Internacional vs Cruzeiro Mini Patch
این پچ دو تیم اینترناسیوناله و کریزیرو را جایگزین دو تیم ملی ایتالیا و فرانسه می کنه (نسخه دمو)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
VirtuaRED Demo Mix V1
این هم قابلیت های این پچ
·128x128 KSP Style Logos by Txak
·64x64 Own Style Logos by Osceanx
·PS2 Pad by maze32
·Chantpack by Tommsen
·VirtuaRED Music Patch by Txak
·Kit Texture by BlingBling
·Bootpack by skills_rooney
·Nike Blue-White Gloves by Gorbstar
·Nike T90 Omni LFP Ball by skills_rooney
·CL Scoreboard by 222
·CL "Press a Button" screen by Txak
·Position Logos KSP Style by Txak
·Ball names by Txak
·CL Stadium Adboards by MFA
·Small caps by Misko
·AFS Explorer 3.7 by WE-NG Team
·Demo Tweak 1.0 by Juce
Spaniuly
06-10-2008, 05:33
چطوري فاشيست ؟ خوب بودي بهتر شدي؟
اين گيمينگ اگزس هم خودشو مسخره كرده ها كدوم ديوونه اي حاضر ميشه ايتاليا فرانسه رو پاك كنه جاش اين 2 تا تيم رو برداره
راستي ايتاليا و منچستر عجيب قوي هستند تو دمو
چطوري فاشيست ؟ خوب بودي بهتر شدي؟
اين گيمينگ اگزس هم خودشو مسخره كرده ها كدوم ديوونه اي حاضر ميشه ايتاليا فرانسه رو پاك كنه جاش اين 2 تا تيم رو برداره
قربان یو
اونایی که توی برزیل هستن فکر کنم به کارشون بیاد
ما که دمو رو نداریم و خبری از امار تیم و بازیکنان نداریم
امیدوارم زودتر این بازی بیاد که دیگه داره کفرم در میاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
redman1368
06-10-2008, 11:07
خوب من هم بعد از 3-4 تا بازی که تو دمو کردم نقدم رو مینویسم:20:
دروازه بان:عملکردشون نسبت به pes 2008 پیشرفت فوق العاده ای کرده که مثلا دیگه اکثر توپ ها رو به مقابل دور نمیکنن بلکه معمولا به کناره ها دفع میکنه که نکته بسیار قابل قبولی هست.:8:
مدافعان:واقعا می توان یک پیشرفت کامل برای این سری در نظر گرفت.مدافعان بسیار باهوش تر شدند و یک بازیکن با دریبل نمیتونه به راحتی جا بذارشون و هماهنگ تر از قبل دفاع میکنن که این نکته بسیار عالیه:10:
نور پردازی بازی پیشرفت چشمگیری نسبت به سری 2008 کرده و بازی هم بسیار روان تر شده.:11:
من از winning eleven 7 تا pes 2008 رو بازی کردم اونم روزی 3-4 ساعت و باید بگم این سری خیلی به دلم نشست
gameplay بازی کمی تغییر داشته و روانتر شده که بازی رو دلچسب تر میکنه:8:
راستی خیال همه کسانی که دمو رو ندارن راحت باشه تبلیغات دور زمین دیجیتالی هست.:10:
در کل :40:i love you pes 2009
خوب چون ایتالیا تیم قهرمان جهانه و منچستر قهرمانه اروپا
کسی در مورد مستر لیگ چیزی میدونه؟؟؟
تغییری کرده یا نه؟؟!!
pedramgolchin
06-10-2008, 11:46
دوستان تنها نکته ای که تا امروز حل نشده مشکل فیزیک بازیکن هاست
مثلا پای مهاجم میره تو شکم دروازبان که واقعا عجیبه
میشه بگید چرا این مشکل رو تا به امروز نتونستن حل کنند ؟؟
یعنی خیلی الگوریتم پیچیده ای لازم داره تا بتونن فیزیک رو برای یه شی تعریف کنن!!!
اگه بخواد همچنین چیزی جزء بازی کنن فکر کنم یه جورائی همه چی خراب شه
چپ و راست باید خطاهای نا خواسته رخ بده و کارت و ... ملت از بازی زده میشن
جزئی از بازیه این ! نمیشه کاریش کرد
خوب این چه ربطی به فیزیک بازیکنا داره
البته دلیل این که دست و پاشون میره توی هم دیگه اینه که بازیکنا حجم داخلی ندارن
برای همینه که اینطوری میشه
ولی فکر نکنم مشکل بزرگ و مهمی باشه
در ضمن هیچ ربطی به کارت و... نداره
mojtaba007
06-10-2008, 12:56
[B]این هم پاس پشت پا تو هوا
خیلی با این کارش حال کردم
انعطاف پذیری بازیکن ها فوق العاده است
morteza_m2n
06-10-2008, 13:06
دیگه سری pes خیلی مسخره شده گندش دراومده :2:
من که از pes5 تا pes 8 تغییری ندیدم
فقط یه پشت زمینه عوض میکنن و باشگاههای بازیکنارو
منتخبا هم که اصلا فرقی نمیکنن
نمیدونم انگیزشون از ساختن بازی چیه واقا!!!!!
باید منتظر باشیم ببینیم این pes9 هم مثل نسخه های قدیمیه یا بهتر شده
morteza_m2n
06-10-2008, 13:09
بچه ها که دمو رو بازی کردن میگن دیجیتالیه...
ما هم که از خدامونه دیجیتالی باشه
ینی چی که دیجیتالیه؟ ینی چطوریه؟
یعنی این که دیجیتالیه
همین تبلیغات کنار زمین در بازی های اروپایی رو دیدی
اونطوریه
کاملا مخالفم
اتفاقا کلی تغغیر کرده
حرفت خیلی برام عجیب بود....شاید برای شما به چشم نیومده
ولی گرافیگ-گیم پلی و هوش مصنوعی دستخوش تغییرات زیادی شدن
mojtaba007
06-10-2008, 13:25
چند تا نکته بگم من
یکی اینکه موقع زدن کرنر دوربین در بالاترین حد خود قرار داره و وقتی که کرنری را میزنیم به شکل زیبایی پایین می اید
و نکته بعدی اینکه موقعی که میخواهیم ضربه خطا را از هر جای زمین بزنیم بازیکن های حریف به شکل زیبایی تمام بازیکن های ما را نفر به نفر گرفتن
mojtaba007
06-10-2008, 13:39
آموزش استفاده از مد جدید Be a Pro Mode در pes2009 demo
اول از همه زمانی که در صفحه Home & Away یا همون صفحه انتخاب کنترل بازی هستید دکمه x رو بزنید و
CHANGE CURSOR = assisted
SLCT.PLAYER = on
انتخاب کنی
حالا تیم مورد نظرتون لباس و ترکیب رو انتخاب کنید تا در آخر صفحهای باز بشه بشکل زیر که میتونید بازیکن مورد نظر رو انتخاب کنید و از این مود بازی لذت ببرید .
یادتون نره که باید دوربین رو روی Vertical یا Player قرار بدید.
منبع
google_boy07
06-10-2008, 14:05
دوستان تنها نکته ای که تا امروز حل نشده مشکل فیزیک بازیکن هاست
مثلا پای مهاجم میره تو شکم دروازبان که واقعا عجیبه
میشه بگید چرا این مشکل رو تا به امروز نتونستن حل کنند ؟؟
یعنی خیلی الگوریتم پیچیده ای لازم داره تا بتونن فیزیک رو برای یه شی تعریف کنن!!!
این مورد تقریبا تو تمام بازیها وجود داره و البته تو بازی تاثیر گذار نیست ....
این همه ناراحتی برای چی؟
دوست عزیز شما اصلا بهتره دیگه ساکر بازی نکنی ...:46::31::5:
EASPORTS-FIFA
06-10-2008, 14:06
ای بابا.انگار این pes نمیخواد کیبورد رو جایگزین دسته x360 بکنه:18::13::41::19:
Spaniuly
06-10-2008, 14:09
اتفاقا تو دموش عكس دسته 360 رو گذاشته من دسته 360 دارم اتفاقان او اسلايدرهاش كه با هيچ گيمي سازگار نيست اينجا ميشناسه او دكمه ها رو خيلي جالب بود برام
EASPORTS-FIFA
06-10-2008, 14:25
اتفاقا تو دموش عكس دسته 360 رو گذاشته من دسته 360 دارم اتفاقان او اسلايدرهاش كه با هيچ گيمي سازگار نيست اينجا ميشناسه او دكمه ها رو خيلي جالب بود برام
خب منم گفتم انگار نمیخواد عوض کنه:46:
Spaniuly
06-10-2008, 14:33
خب منم گفتم انگار نمیخواد عوض کنه:46:
آهان از اون لحاظ
پسر خاله ام پيس باز هست ديروز اومده بود خونه ما نشستيم مقابل هم يه دست زديم. نيم ساعت بازي كرديم آخرشم كه 0 - 0 مساوي بوديم بيخيال شديم گل زدن رو بيش اندازه معقول سخت كرده دروازبان اونقدر هم نميتونه باشه كه تو تك به تك ها يه رفلكس اين چنيني داشته باشه مشكلي هست كه در پيس ايجاد شده. يعني برگشته به درجه سختي PES5
شاید شما نمی تونی گل بزنی...!!!!
و گرنه توی فوتبال واقعی هم نمیشه کشکی گل زد
EASPORTS-FIFA
06-10-2008, 14:46
پس اینم انگار مث فیفا08 شده که دروازه بان ها کمک ها و قدرت های الهی دارن.
google_boy07
06-10-2008, 14:48
آهان از اون لحاظ
پسر خاله ام پيس باز هست ديروز اومده بود خونه ما نشستيم مقابل هم يه دست زديم. نيم ساعت بازي كرديم آخرشم كه 0 - 0 مساوي بوديم بيخيال شديم گل زدن رو بيش اندازه معقول سخت كرده دروازبان اونقدر هم نميتونه باشه كه تو تك به تك ها يه رفلكس اين چنيني داشته باشه مشكلي هست كه در پيس ايجاد شده. يعني برگشته به درجه سختي PES5
.................
بیبن دوست عزیز شما اگه به واقعیت هم نگاه کنی میبینی که یه بازی نتیجش خیلی سنگین نمیشه ..خیلی کم پیش یاد که یه بازی خیلی گل داشته باشه ......
من خودم با دوستم وقتی 8 بازی میکردیم همیشه یه بازی به طور میانگین 5 تا گل داشت که این خیلی غیر واقعی بود ...............در مورد دروازبان اینو بگم شما فقط دروازه بان رو نبین ....بازیکنی که شوت میزنه رو هم بیبن و اصل مطلب پای تخصصی.......
مثلا من تو 8 تو یه بازی از دوستم با بالاک 5 گل خوردم همشم با شوت .....هر چی شوت میکرد گل میشد ......
joey jordison
06-10-2008, 14:56
اتفاقا من خیلی خیلی خوشحالم بازی به شکل PES 5 در امده و سخت شده!!!!به نظر من بهتر Pes همین 5 بودش که بسیار زیبا بود!!!کنترل توپ سخت بود الان هم اونجوری و این برای من خیلی خوشحال کننده هست
EASPORTS-FIFA
06-10-2008, 14:59
حالا ما نفهمیدیم.یکی میگه گل زدن سخته.یکی میگه با پای تخصصی گل میشه.یکی میگه باید کم گل باشه.
من به شخصه حرف آرمین رو قبول دارم.فوتبال که نباید بدون گل بمونه.اونم تو بازی.امیدوارم تو نسخه کامل بهترش کنن.
sina-2008
06-10-2008, 15:01
دوستان عزیز بی ادبی نشه ولی من نمیدونم چرا ما عادت داریم حتی وقتی چیزی رو خوب هم بلد نیستیم بگیم اون چیز بد هست نه ما
ازتمام دوستانی که دارن میگن pes تغییر نکرده یک سوال دارم
آیا تا به حال pes بازی کردین ؟
یا چند بار pes بازی کردین ؟
من خودم نمیگم یه pes باز حرفه ایم ولی زیاد بازی میکنم
چرا برای امثال من pes تبدیل شده به بازی فوتبال که حداقل 80% به واقعیت نزدیک و ما نمیگم راحت گل میزنیم ولی حداقل مساوی میکنم چند بازی میبریم و چند بازی میبازیم و گل زدن خیلی تبیعی شده
آیا تو همین بازی استقلال - پرسپولیس 2 دفعه توپ به تیر دروازه نخورد
بنظر شما زمانی که بازیکن حریف تکل میره زیر پای بازیکن مقابل و اون رو واژگون میکنه این خطا نیست
آیا زمانیکه بازیکن حریف رو حل میدید خطا نیست
توجه داشته باشید که اشتباهات داوری هم بین این موارد قرار داره
دوستای عزیز من بدتون نیاد و از دست من ناراحت نشید اما من فکر میکنم شما هنوز بازی کردن pes رو بلد نیستید
در مورد دروازبانها هم بگم که من خودم دروازبان منچستر رو دیدم که به خاطر دیفنس وقد بالاش توی شوتهای راه دور و ضربه های ایستگاهی عالی عمل میکنه ولی تو تک به تک ضعیف برعکس دروازبان لیورپول تو تک به تک ها عالی
این هم بگم که این بازی پر اشکال ولی نکته های مثبت زیادی داره که نباید کشته بشه
google_boy07
06-10-2008, 15:05
حالا ما نفهمیدیم.یکی میگه گل زدن سخته.یکی میگه با پای تخصصی گل میشه.یکی میگه باید کم گل باشه.
من به شخصه حرف آرمین رو قبول دارم.فوتبال که نباید بدون گل بمونه.اونم تو بازی.امیدوارم تو نسخه کامل بهترش کنن.
ما که نگفتیم بدون گل بمونه ......................گل داشته باشه اونم در حد واقعیت .... نه هر چی بزنی بره تو گل
پای تخصصی بازیکن نقش مهمی رو اینجا ایفا میکنه ........
EASPORTS-FIFA
06-10-2008, 15:26
خب ولی خیلی وقتا میشه بدون پای تخصصی هم میشه خوب زد.البته من بازی رو ندارم و بهتره تو این بحث شرکت نکنم.
google_boy07
06-10-2008, 15:31
خب ولی خیلی وقتا میشه بدون پای تخصصی هم میشه خوب زد.البته من بازی رو ندارم و بهتره تو این بحث شرکت نکنم.
خیلی وقتها بدون پای تخصصی میشه خوب زد !!!
نظر من ...خیلی وقتها با پای غیر تخصصی در موقعیتهای عالی افتضاح کار میکنیم :5:
Spaniuly
06-10-2008, 15:35
يه ضعف هم داره پيس توي تكلهايي كه منجر به خطا ميشه داور كارت زرد ميده اين يعني اينكه اسمارت نيست و براي داور تعريف نشده كه توي هر موقعيتي نبايد كارت زرد بده هر تكلي كه خطا باشه كارت زرد نميدن ولي توي پيس براش برنامه نويسي نشده كه موقعيت در نظر گرفته بشه.
EASPORTS-FIFA
06-10-2008, 15:40
خیلی وقتها بدون پای تخصصی میشه خوب زد !!!
نظر من ...خیلی وقتها با پای غیر تخصصی در موقعیتهای عالی افتضاح کار میکنیم :5:
قبول.ولی اینجور که آرمین میگه که سخت شده و گل کم میزنن به این نتیجه میرسیم:
هیچ وقت نمیتونی با پای غیر تخصصی گل بزنی.
و این یک ضعف حساب میشه:46:
google_boy07
06-10-2008, 16:05
يه ضعف هم داره پيس توي تكلهايي كه منجر به خطا ميشه داور كارت زرد ميده اين يعني اينكه اسمارت نيست و براي داور تعريف نشده كه توي هر موقعيتي نبايد كارت زرد بده هر تكلي كه خطا باشه كارت زرد نميدن ولي توي پيس براش برنامه نويسي نشده كه موقعيت در نظر گرفته بشه.
نه اصلا اینطوری نیست ....هر تکلی کارت نمیده ......بدم شما از کجا میدونی براش تعریف نشده ؟؟!!!
آره خب کم میشه گل بزنی مثل واقعیت ........
انگار شما تو نفر .....باز اینجا دارین از ساکر عیبای الکی میگیرینا ......
اصلا انگار تو خون شماست هی عیب و ایراد الکی گرفتن .........
به روباه میگن کو شاهدت ...................:31:
alex-sina
06-10-2008, 16:30
google_boy07 عزیز شما که زحمت میکشید و لینک عکس ها رو تو تاپیک میزارید لطف کنین یه زحمت دیگه هم بکشین و موقع آپلود کردن عکس ها حجم شونو کم بکنید و آپلود کنین و همشونو در این تاپیک قرار بدین تا کسایی که مثل من از Dial Up استفاده می کنن بتونن به راحتی به این عکسها دسترسی پیدا کنن
بازم ممنون
alex-sina
06-10-2008, 16:33
از کسایی که دمو رو بازی کردن چندتا سوال داشتم :
1- تماشاگرا کلا چه تفاوت هایی کردن؟
2- نیمکت ذخیره ها چه جوریاست؟
3- تور دروازه همون تور pes2008 است؟
بستگی داره که توی چه شرایطی باشی که بشه با پای مخالف توپ رو خوب زد
در ضمن بذار نسخه کاملش بیاد چند گل با پای مخالف میزنم وبرات میذارم ببینی
اینو برای اون دسته از دوستانی میگیم که از بازی زیاد ایراد میگیرن.
درسته که در حال حاضر pes یا fifa ایرادات زیادی دارن اما اینو هم در نظر داشته باشید تولید همین فوتبالی که الان ماداریم بازی میکنیم بهمین راحتیها که فکر میکنیم نیست.پس یک کم انصاف هم داشته باشین .میدونین برای ساخت همچین بازی چه محدودیتهایی برای سازندگان وجود داره.
اگه به ایراد گرفتن باشه شاید بشه صدها نقص از این بازی گرفت اما در نقد چیزی باید انصاف هم رعایت بشه .نه اینکه به قول معروف بیرون گود باشیمو بگیم لنگش کن .
عکس هایی که از منچستر قرار دادید به نظر میاد این دفعه لیسانسشو قرار داده تا با پیراهنه خودش بازی کنه. مثل 2008 نیست که تیم های انگلیسی بجز یکی دوتا بقیه لیسانس نداشتن.
کسی می دونه که لیسانسه تمامه تیمهای باشگاهی درشته یعنی با پیراهن رسمی خودشون بازی می کنن؟ یا مثل 2008 فقط لیگ اسپانیا با ایتالیادرسته و بقیه لیگها ول معتلا. یعنه نه اسم درستی دارن نه لباس رسمی خودشون تنشونه.
EASPORTS-FIFA
06-10-2008, 18:50
تو انگلیس فقط منچسر و لیورپول دارن که برا تو که طرفدار من یو هستی خوبه.
بعدشم گوگل بوی جان و فاشیست.من که ایراد الکی نمیگیرم.میگم بعضی موقع با پای غیر تخصصی هم میشه گل زد که پی ای اس انگار درست نکرده.انگار درست نکرده ها نه که 100 درصد.در ضمن گوگل بوی تو میگی پی ای اس مث واقعیت بازیها رو کم گل کرده؟از کجا میفهمی بازیها کم گله.دیروز لیورپول3-2 زد به نظرت کم گله؟یا برد 6-1 بارسا اینم کم گله؟یا فکر کنم رئال 2 - 2 مساوی کرد.حالا به نظرت اینا کم گلن که تو واقعیت اتفاق میوفتن؟اگه آره من حرفی ندارم.
Toranj_mhg
06-10-2008, 19:05
من فعلا تصمیم دارم تا اومدن pes اون یکی رو بازی کنم تا وقتی اومد قدرشو بدونم!
mojtaba007
06-10-2008, 19:27
پی ای اس مث واقعیت بازیها رو کم گل کرده؟از کجا میفهمی بازیها کم گله.دیروز لیورپول3-2 زد به نظرت کم گله؟یا برد 6-1 بارسا اینم کم گله؟یا فکر کنم رئال 2 - 2 مساوی کرد.حالا به نظرت اینا کم گلن که تو واقعیت اتفاق میوفتن؟اگه آره من حرفی ندارم.
اقا من همین یک ساعت پیش با منچستر 4 بر 2 ریال را بردم رو سخترین درجه
در ضمن در نسخه دمو تیم هایی هستند که بسیار دفاعشون قوی هستند
صبر کنید نسخه اصلی بیایید بعد بیایید ایراد بگیرید
این عکس پایینی هم خوب مخالفان این بازی نگاه کنند تا ببینند کونامی امسال چه زحمتی کشیده واقعا دست مریزاد
همانطور که میبینید بازیکن حریف دروازبان من را جا گذاشته و با دروازه خالی رو به رو است
ولی مدافع قوی من به زیبایی هر چه تمام تر جلوی گل خورن را میگیرد و پاهاشو تا جایی که میتونه باز میکنه تا توپ گل نشه
احسنت کونامی
EASPORTS-FIFA
06-10-2008, 20:01
خب انگار بازیه تمیزیه.من که مث هر سال هر 2 رو میگیرم.تا نوروز فیفا میزنم تو رگ و بعدش یه 2 ماه هم پی ای اس میزنم تو رگ.در کنارش بقیه ی بازیها.
مشکل گل زدن هم اگه مث شما رو دور بیفتیم حل میشه.
joey jordison
06-10-2008, 20:05
mojtaba007 دستت درست واقعا عالی شده!!!راستی تو حین بازی احیانا ندیدی که مثلا پیراهن بازیکنها رو شورتشون بیافته!!!
EASPORTS-FIFA
06-10-2008, 20:09
mojtaba007 دستت درست واقعا عالی شده!!!راستی تو حین بازی احیانا ندیدی که مثلا پیراهن بازیکنها رو شورتشون بیافته!!!
حالا شما چرا گیر دادی به پیرهن روی شرت؟:31:این همه استایل هست که میشه مخصوص طراحی کرد حالا شما به این پیراهن روی شرت گیر دادی:46:میشه بگی چرا؟:10:
توی 2008 که پیراهنشون روی شرتشون میفتاد
توی این سری هم حتما هست
تو انگلیس فقط منچسر و لیورپول دارن که برا تو که طرفدار من یو هستی خوبه.
بعدشم گوگل بوی جان و فاشیست.من که ایراد الکی نمیگیرم.میگم بعضی موقع با پای غیر تخصصی هم میشه گل زد که پی ای اس انگار درست نکرده.انگار درست نکرده ها نه که 100 درصد.در ضمن گوگل بوی تو میگی پی ای اس مث واقعیت بازیها رو کم گل کرده؟از کجا میفهمی بازیها کم گله.دیروز لیورپول3-2 زد به نظرت کم گله؟یا برد 6-1 بارسا اینم کم گله؟یا فکر کنم رئال 2 - 2 مساوی کرد.حالا به نظرت اینا کم گلن که تو واقعیت اتفاق میوفتن؟اگه آره من حرفی ندارم.
شرمنده من اسم شما رو نمیدونم .در مورد مشکل کم گل زدن تو این ورژن باید بگم این تازه روزای اولی هست که بازی اومده اجازه بدین چند وقت بگذره گیمرا با جو و کنترل بازی آشنا بشن بعد ببین چه جوری بچه های همین تاپیک تیمهای بزرگو تو تاپ پلیر سوراخ سوراخ میکنن.
mojtaba007
06-10-2008, 20:29
اتفاقا این هم تو این بازی بود
یه بازیکنی را دیدم که قبل از بازی پیراهنش تو شورتش بود ولی در حین بازی پیراهنش اومده بود بیرون
redman1368
06-10-2008, 20:32
آقا یک سوال منچستر و ایتالیاش زیادی قوین یا من زیادی قویم:31:
با منچستر 6-1 لیورپول رو بردم با ایتالیا 4-1 بارسلونا رو:18:
کی میگه گل زدن سخته؟:20:
راستی تا حالا دو نفره become a pro رو بازی کردین؟ چندتا از بازیکن ها رو انتخاب میکنین چند نفر شمایین بقیه نفر دیگه خیلی باحاله آخر حاله:10::8:
smallfrank
06-10-2008, 20:39
بابا این دمو رو هیچ سایتی عرضه نکرده ؟
hamedchtsz
06-10-2008, 20:42
سلام
ببخشید Pes 09 به بازار اومده؟
فکر کنم تاریخ عرضه اش 20 مهر بود
این بازی به نظر من یکی از بهترین بازی های کامپیوتریه و توی هر ورژن پیشرفت چشمگیری داره
وقتی Pes06 عرضه شد اونقدر نصبت به نسخه قبلی پیشرفت داشت که فکر نمی کردم تا چند سال تغییر چندانی بکنه.اما با اومدن Pes08 که واقعا شاهکار بود و تقریبا همه معایب نسخه قبلی رو برطرف کرده بود کاملا نظرم عوض شد
حالا بی صبرانه منتظر نسخه جدید هستم ببینیم تو این شماره چکار کردن
فقط بازی همچنان یه عیبی داره اینکه زیادی آسونه.البته از نسخه قبلی سخت تر شده اما توی اینم آخرین بازی که کردم توی بازی 20 دقیقه آرسنال و چلسی یازده صفر بردم.
یه ایراد دیگه هم داره موقع دفاع کردن کنترل بازیکن ها سخت میشه.البته میشه دفاع کرد اما چون بازیکنات یه خورده گیج بازی می کنن از فوتبال واقعی فاصله می گیره.البته روی این قسمت هم خیلی کار شده و اگه بازی رو دونفره کنید و نفر دوم هیچ کاری نکنه بازم می بینید که نمی شه راحت رفت جلو و توپ رو زد تو گل.چون بازیکن ها تا حدودی خودشون دفاع می کنن.
google_boy07
06-10-2008, 21:37
سلام
ببخشید Pes 09 به بازار اومده؟
فکر کنم تاریخ عرضه اش 20 مهر بود
این بازی به نظر من یکی از بهترین بازی های کامپیوتریه و توی هر ورژن پیشرفت چشمگیری داره
وقتی Pes06 عرضه شد اونقدر نصبت به نسخه قبلی پیشرفت داشت که فکر نمی کردم تا چند سال تغییر چندانی بکنه.اما با اومدن Pes08 که واقعا شاهکار بود و تقریبا همه معایب نسخه قبلی رو برطرف کرده بود کاملا نظرم عوض شد
حالا بی صبرانه منتظر نسخه جدید هستم ببینیم تو این شماره چکار کردن
فقط بازی همچنان یه عیبی داره اینکه زیادی آسونه.البته از نسخه قبلی سخت تر شده اما توی اینم آخرین بازی که کردم توی بازی 20 دقیقه آرسنال و چلسی یازده صفر بردم.
یه ایراد دیگه هم داره موقع دفاع کردن کنترل بازیکن ها سخت میشه.البته میشه دفاع کرد اما چون بازیکنات یه خورده گیج بازی می کنن از فوتبال واقعی فاصله می گیره.البته روی این قسمت هم خیلی کار شده و اگه بازی رو دونفره کنید و نفر دوم هیچ کاری نکنه بازم می بینید که نمی شه راحت رفت جلو و توپ رو زد تو گل.چون بازیکن ها تا حدودی خودشون دفاع می کنن.
من نظره من تو 8 کنترل بازیکنا زیاد سخت نبود .......البته نمیخوام از خودم تعریف کنم اما تو 8 کنترل بازیکنم خیلی 20 بود ...........هر کی با من بازی میکرد میگفت تو چطوری بازیکنا رو کنترل میکنی
:40:فوتبال تکاملی حرفه ای :40:.....شایسته احترام
joey jordison
06-10-2008, 22:16
حالا شما چرا گیر دادی به پیرهن روی شرت؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gifاین همه استایل هست که میشه مخصوص طراحی کرد حالا شما به این پیراهن روی شرت گیر دادی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gifمیشه بگی چرا؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
خوب برای هر کس یک چیز مهم این هم به این خاطر هست که من خیلی حساسم رو جزئیات بازی!!!مثلا ببین رونالدو هیچ وقت پیراهنشو داخل شورتش قرار نمیده یا مسی!!!
یادم هست که تو PES5و6 دقیقا یک بخش در بازی وجود داشت در قسمت Edit بازییکن گزینه ای بود دقیقا یادم نیست Undstook بود چی بود یک کلمه شبیه این در این قسمت کاملا خودمان تعیین میکردیم که پیراهن بازیکن داخل باشه یا نه بیافته رو شورت!!!ای کاش اون گزینه هم بازی این سری باشه چون در Pes 2008 معلوم نمیشد بعضی وقتها پیراهن میافتاد رو شورت بعضی وقتها هم هیچ وقت نمیافتاد به هر حال این دردی هست که من دچارش هستم مثلا پشت دروازه عکاس نباشه عذاب میکشم!!!ولی این دفعه عکاس داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
خوب برای هر کس یک چیز مهم این هم به این خاطر هست که من خیلی حساسم رو جزئیات بازی!!!مثلا ببین رونالدو هیچ وقت پیراهنشو داخل شورتش قرار نمیده یا مسی!!!
یادم هست که تو PES5و6 دقیقا یک بخش در بازی وجود داشت در قسمت Edit بازییکن گزینه ای بود دقیقا یادم نیست Undstook بود چی بود یک کلمه شبیه این در این قسمت کاملا خودمان تعیین میکردیم که پیراهن بازیکن داخل باشه یا نه بیافته رو شورت!!!ای کاش اون گزینه هم بازی این سری باشه چون در Pes 2008 معلوم نمیشد بعضی وقتها پیراهن میافتاد رو شورت بعضی وقتها هم هیچ وقت نمیافتاد به هر حال این دردی هست که من دچارش هستم مثلا پشت دروازه عکاس نباشه عذاب میکشم!!!ولی این دفعه عکاس داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
بابا ایولا به تو .اگه تو زندگی هم همینطور دقیق و حساس باشی که کارت درسته.البته دقت نظر در مورد چیزیهایی که باارزش هستن .در غیر اینصورت این حساسیت منجر به وسواس میشه و میشه عامل سقوط .
من چند تا سوال دارم از دوستان:
1- چرا با وجود اینکه بازی فوتبال تو دنیا اینهمه طرفدارداره فقط دو تا شرکت سازنده این بازی مهیج هستن؟
2-میخاستم بدونم تو بازی شما از کدوم دوربین استفاده میکنین ؟کدوم دوربین برای کنترل و تسلط روی بازی بهتره؟
3-در اکثر مواقع زمان بازیو چند دقیقه انتخاب میکنین؟
كلا تا حالا هنوز فوتبالي نيومده كه به سختي بتوني كامپيوتر رو شكست بدي.
Kaptian Black
06-10-2008, 22:39
تعریف و ..... نباشه ولی تو Pes من قوی ترین تو ایران یا شاید جهانم توی 3. 4 تا از کلوپ های شهر مون و یه چندتایی کلوپ تو شهرهای دیگه با چند صد نفر بازی کردم! (شرطی!) یک نفر هم نتونست منو ببره از 1 ساله گرفته تا 80 ساله :31::34::31::34: !!!!!!!!!!!
google_boy07
06-10-2008, 22:45
تعریف و ..... نباشه ولی تو Pes من قوی ترین تو ایران یا شاید جهانم توی 3. 4 تا از کلوپ های شهر مون و یه چندتایی کلوپ تو شهرهای دیگه با چند صد نفر بازی کردم! (شرطی!) یک نفر هم نتونست منو ببره از 1 ساله گرفته تا 80 ساله :31::34::31::34: !!!!!!!!!!!
بابا تو دیگه کی هستی ...............................
خیلی خوب شما بهترین ساکر باز جهان هستید ...............:5::46::31:
جدی میگی یا داری دست میندازی؟
بیشتر از چه راهی گل میزنی؟سانتر و هد- پاس تو عمق و تک به تک شدن-شوت-پاس تو عرض توی محوطه جریمه یا روشهای دیگه ؟
از دریبل و سانتر چقدر تو بازی استفاده میکنی؟از چه سیستمی بیشتر استفاده میکنی؟بیشتر حملاتت از جناحینه یا یا با پاس کاری متوالی توپو به دروازه حریف نزدیک میکنی؟ خیلی سوال پرسیدم شرمنده :11:
amirtaker
06-10-2008, 22:54
آقا میشه برین اینجا جواب من بد بختو بدین:D
amirtaker
06-10-2008, 22:55
میام میخورمتا:5::31::27::21:
ببین منم همین ادعا رو می کنم . نه تنها من بلکه خیلی از کسایی که این پست ها رو زدن. منم نباختم. نمی دونم باورت میشه یا نه من کامپیوترو تو حالت سخت 16 به 3 زدم. خیلیا اینجا قوین . هیچ وقت تو pes این ادعا رو نکن.
shahab_f
06-10-2008, 23:50
این پچ هایی که موجوده برای بالا بردن زمان بازی هم هست؟؟
ببین منم همین ادعا رو می کنم . نه تنها من بلکه خیلی از کسایی که این پست ها رو زدن. منم نباختم. نمی دونم باورت میشه یا نه من کامپیوترو تو حالت سخت 16 به 3 زدم. خیلیا اینجا قوین . هیچ وقت تو pes این ادعا رو نکن.
MOSOLIM جان این 16 تا رو تو چند دقیقه زدی؟ بابا یک کم از این روش هاتون به ما هم یاد بدین .
جدی چه جوری 16 تا زدی؟
MOSOLIM جان این 16 تا رو تو چند دقیقه زدی؟ بابا یک کم از این روش هاتون به ما هم یاد بدین .
جدی چه جوری 16 تا زدی؟
من تو زمان 30 دققه رو ی top player و من منچستر بودم و تیم مقابل من هم چلسی . حالا می خوای باور کن می خوای باور نکن.
جناب 4039 بنده از سال 98 که winning eleven 3 اومد تو پلی استیشن دارم بازی می کنم. تا همین امروز که دارم ساکر 2008 بازی می کنم. قبل از اونم تو سگا و میکرو ، فوتبال بازی اول من بود.
با تمام این تفاسیر من هیچ ادعایی ندارم.فقط میگم منم حرفه ایم.
google_boy07
07-10-2008, 00:42
خواهشن دوستان بیخیال این صحبتها شین ...................
در مورد بازی بحث کنیم ....!
Mosilim جان اختیار داری چرا قبول نکنم .خب کسی که اینقدر سابقه بازی داره طبیعی هستش بتونه با این اختلاف بازیو ببره.میشه یک کم از روشهای گل زدن و سیستم بازیت بگی . ممنون
خواهشن دوستان بیخیال این صحبتها شین ...................
در مورد بازی بحث کنیم ....!
درسته حق با شماست اما من فقط به سوال جواب دادم. من عضو این انجمن شدم چون این انجمن رو جایی برای دوستی ها و آشنایی ها می دونم نه کلکل و دعوا.:10:
google_boy07
07-10-2008, 00:58
Mosilim جان اختیار داری چرا قبول نکنم .خب کسی که اینقدر سابقه بازی داره طبیعی هستش بتونه با این اختلاف بازیو ببره.میشه یک کم از روشهای گل زدن و سیستم بازیت بگی . ممنون
جناب 4039 خواهشن این بحث رو تموم کنین دیگه..........:41::41::41::41::41:
بچه ها ... تاریخ انتشار این بازی کی هست ؟
ebinem173
07-10-2008, 02:05
آقا من تا الان هرچی با کامپیوتر بازی کردم اخراجی داده شما چطور؟
زیاد هم داورو گول میزنه یعنی دایو میکنه
Toranj_mhg
07-10-2008, 02:16
اقا من همین یک ساعت پیش با منچستر 4 بر 2 ریال را بردم رو سخترین درجه
در ضمن در نسخه دمو تیم هایی هستند که بسیار دفاعشون قوی هستند
صبر کنید نسخه اصلی بیایید بعد بیایید ایراد بگیرید
این عکس پایینی هم خوب مخالفان این بازی نگاه کنند تا ببینند کونامی امسال چه زحمتی کشیده واقعا دست مریزاد
همانطور که میبینید بازیکن حریف دروازبان من را جا گذاشته و با دروازه خالی رو به رو است
ولی مدافع قوی من به زیبایی هر چه تمام تر جلوی گل خورن را میگیرد و پاهاشو تا جایی که میتونه باز میکنه تا توپ گل نشه
احسنت کونامی
با تشکر از مطلبتون به نظر من هم خیلی جالبه و وطبیعیه اما کله و نگاه ویدیچ باید به سمت توپ باشه نه به سمت بازیکن حریف! اینجوری انگار داره شیرین کاری می کنه ... ولی در کل عالیه!
FCBarcelona.ir
07-10-2008, 02:17
نکته جالب داوری اینه که داور انگار مطابق قانون، تکلای روی توپ که با بی احتیاطی زده بشه رو هم خطا می گیره. یعنی شما ممکنه به اصطلاح رایج (که امشب تو برنامه 90 ریشه کن شد) اول توپ رو بزنی و بعد بازیکن رو، ولی تکلای بی احتیاط رو خطا می گیره.
این برای من خیلی جالب بود.
فقط یه سوال دارم از کسایی که دموی بازی رو انجام دادن:
من تو این چند روزه بازی، احساس کردم کونامی اومده یه تغییر کوچیکی اعمال کرده، که کیفیت مثلا لباس ها یا چهره ها از دور افت کنه، یعنی نه صرفا افتی که ناشی از کوچیک شدن و دور شدن بازیکنه. نمی دونم درسته یا نه، اما بعضی صحنه ها حس کردم مثلا نوشته روی لباس ها، در دور افت کیفیت دارن. شاید به خاطر اینکه در نمای باز، کار کمتری از کارت گرافیک گرفته بشه و عده بیشتری بتونن بازی رو در حالت High اجرا کنن. یه چیزی که انگار قبلا نبود.
دوست دارم نظر بقیه رو هم بدونم.
EASPORTS-FIFA
07-10-2008, 05:38
فکر کنم میون تو و گوگل بوی باید یه مسابقه بذاریم.برید مسابقه آنلاین:27:
EASPORTS-FIFA
07-10-2008, 05:47
شرمنده من اسم شما رو نمیدونم .در مورد مشکل کم گل زدن تو این ورژن باید بگم این تازه روزای اولی هست که بازی اومده اجازه بدین چند وقت بگذره گیمرا با جو و کنترل بازی آشنا بشن بعد ببین چه جوری بچه های همین تاپیک تیمهای بزرگو تو تاپ پلیر سوراخ سوراخ میکنن.
اصلا به من بگو امیر رضایا.حالا مشکل کم گل زدن حل شده همه دارن میان شیش تا شیش تا گل میزنن.به نظر من تو یه بازی 3 تا 5 گل داشته باشه معقوله.یعنی از اینا بیشتر هم باشه ولی نه همش پشت سر هم.یک بار میان میگن گل نزدیم یک بار میان میگن 20 تا زدیم.کاشکی دمو رو داشتم اینقدر گیج نمیشدم:24:
konami-pes
07-10-2008, 09:37
الان دقيقا چند روز به تاريخ انتشار بازي مونده؟؟؟؟
mojtaba007
07-10-2008, 11:00
با تشکر از مطلبتون به نظر من هم خیلی جالبه و وطبیعیه اما کله و نگاه ویدیچ باید به سمت توپ باشه نه به سمت بازیکن حریف! اینجوری انگار داره شیرین کاری می کنه ... ولی در کل عالیه!
اتفاقا بر عکس
بازیکن باید نگاهش به طرف حریف باشه تا گول نخوره
در اون لحظه که بازیکن نمیتونه توپ را ببینه که با فرضیاتش میتونه جلوی توپ را بگیره
sina-2008
07-10-2008, 11:47
درسته FCBarcelona.ir
اگه توجه داشته باشید توی صحنه آهسته ای که بعد از مثلا رفتن توپ از کنار دروازه رد میشه چمن بازی از حالت 3 بعدی در میاد ولی تو قسمتای دیگه 3 بعدی هستش
دوستان کمی درباره خوب بازی صحبت کنید دریبل که یکی از دوستان گفت که سخت شده
موقع تک به به چه شکل ؟ میشه حریف رد کرد و یا دربازبان ؟ به شکل ؟ سخت ؟
نکته جالب داوری اینه که داور انگار مطابق قانون، تکلای روی توپ که با بی احتیاطی زده بشه رو هم خطا می گیره. یعنی شما ممکنه به اصطلاح رایج (که امشب تو برنامه 90 ریشه کن شد) اول توپ رو بزنی و بعد بازیکن رو، ولی تکلای بی احتیاط رو خطا می گیره.
این برای من خیلی جالب بود.
فقط یه سوال دارم از کسایی که دموی بازی رو انجام دادن:
من تو این چند روزه بازی، احساس کردم کونامی اومده یه تغییر کوچیکی اعمال کرده، که کیفیت مثلا لباس ها یا چهره ها از دور افت کنه، یعنی نه صرفا افتی که ناشی از کوچیک شدن و دور شدن بازیکنه. نمی دونم درسته یا نه، اما بعضی صحنه ها حس کردم مثلا نوشته روی لباس ها، در دور افت کیفیت دارن. شاید به خاطر اینکه در نمای باز، کار کمتری از کارت گرافیک گرفته بشه و عده بیشتری بتونن بازی رو در حالت High اجرا کنن. یه چیزی که انگار قبلا نبود.
دوست دارم نظر بقیه رو هم بدونم.
آره درسته از نمای دور یک مقدار افت کیفیت داره. دلیلشو نمی دونم. و این موضوع رو من تو 2008 دیدم. با وجود اینکه من با آخرین درجه گرافیکی بازی می کنم.
alex-sina
07-10-2008, 16:09
پچی برای افزودن تیم های بایرن مونیخ ، وردربرمن ، شالکه ، هامبورگ ، دورتموند و هافنهایم به بازی
پچی برای افزودن چمن های مختلف به بازی
در اینجا هم جدیدترین پچ ها ارائه شده است
alex-sina
07-10-2008, 16:14
الان دقيقا چند روز به تاريخ انتشار بازي مونده؟؟؟؟
بازی روز 26 مهر (17 اکتبر) در اروپا ریلیز میشه که دو سه روز قبل از این تاریخ تو ایران میشه پیداش کرد. یعنی تا ریلیز بازی فقط 10 روز مونده و روز شماری واسه این نسخه پرطرفدار آغاز شده
فقط PES2009
Spaniuly
07-10-2008, 16:45
سينا خان از بابت پچ ها متشكرم ولي با اطمينان نميشه گفت كه چند روز قبل از انتشار بشه اين بازي رو تو ايران بدست آورد در واقع اگه كونامي بي احتياطي نكنه قبل از انتشار بازي به سرت نميره و لينكش نميره رو اينترنت. راستي اين بازي توي نسخه هاي مختلف محلي منتشر خواهد شد ؟
انگار يه جايي شنيده بودم كلا 2 نسخه مياد هميشه نسخه بين المللي(pes) - نسخه ژاپني (we) همينطوره؟
EASPORTS-FIFA
07-10-2008, 17:58
آقا این we با pes چه فرقی داره؟من تو پی اس تو این بازی رو گرفتم مال 207.فقط تو لود ها نوشته بود we دیگه فرقی نداشت.
Spaniuly
07-10-2008, 19:29
نه امير جان فرقي ندارن فقط نسخه هاشون متفوت هست يادمه we 8 و pes5 يه گيم بودن فقط مدلاشون فرق داشت. البته we 8 يه چيز ديگه بود. بهترين بازي كونامي به نظر من اون we 8 بود
EASPORTS-FIFA
07-10-2008, 19:39
یعنی فقط we8 با pes فزق داشت.بقیه یکی بودن؟خب وقتی مث همن چرا تولید میکنن فقط اسمو عوض میکنن؟
google_boy07
07-10-2008, 20:58
سينا خان از بابت پچ ها متشكرم ولي با اطمينان نميشه گفت كه چند روز قبل از انتشار بشه اين بازي رو تو ايران بدست آورد در واقع اگه كونامي بي احتياطي نكنه قبل از انتشار بازي به سرت نميره و لينكش نميره رو اينترنت. راستي اين بازي توي نسخه هاي مختلف محلي منتشر خواهد شد ؟
انگار يه جايي شنيده بودم كلا 2 نسخه مياد هميشه نسخه بين المللي(pes) - نسخه ژاپني (we) همينطوره؟
من فک کنم we ماله اروپا و آسیا باشه و pes نسخه آمریکاست
pishmac0la
07-10-2008, 21:16
من فک کنم we ماله اروپا و آسیا باشه و pes نسخه آمریکاست
معمولا we وقتی که نقل و انتقالات نیم فصل انجام شد عرضه میشه:20:
البته سال پیش که وینینگ الونی در کار نبود
24 مهرمیشه جمعه ی هفته دیگه می تونم من روزه 4شنبه یا 5شنبه این بازیو بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بی صبرانه منتظر بازیم
hamedchtsz
07-10-2008, 21:27
سلام
منم همین فر رو می کردم
اما شبکه Game One یه برنامه ای میذاشت به نام PES League که بهترین های این بازی با هم رقابت می کردن و
بازی هاشون رو نشون میداد
اونو که دیدم فهمیدم چه قدر از مرحله پرتم...
تا نبینی ندانی
24 مهرمیشه جمعه ی هفته دیگه می تونم من روزه 4شنبه یا 5شنبه این بازیو بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بی صبرانه منتظر بازیم
هنوز که تارخ عرضه اش توی ایران مشخص نشده
بذار دانلودش که کردن مشخص میشه
توی تاپیک هم حتما اعلام میشه
Alireza.M67
07-10-2008, 21:55
منم این دمو رو بازی کردم .
پاس و تکل خوب شده .
دریبل تغییر زیادی نکرده .
شوت افتضاح شده (اصلا شوت با پای غیر تخصصی رو باید بی خیال شد)
من فیفا 09 رو هم دانلود کردم و برای اولین بار فیفا بازی کردم .
باید بگم فیفا جلوی pes هیچی نیست .
اونایی که میگن باید بریم فیفا بازی کنیم اگه فقط یه دست بازی کنن پشیمون میشن .
google_boy07
07-10-2008, 22:58
منم این دمو رو بازی کردم .
پاس و تکل خوب شده .
دریبل تغییر زیادی نکرده .
شوت افتضاح شده (اصلا شوت با پای غیر تخصصی رو باید بی خیال شد)
من فیفا 09 رو هم دانلود کردم و برای اولین بار فیفا بازی کردم .
باید بگم فیفا جلوی pes هیچی نیست .
اونایی که میگن باید بریم فیفا بازی کنیم اگه فقط یه دست بازی کنن پشیمون میشن .
مرسی...........
شوت افتضاح شده!!!!!!!!!!!!!!!!!1:18:
شوت یه شاهکار شده مثل واقعیت ......................
اگه تو واقعیت به مسی جلوی دروازه یه توپ بدن بخواد با پای غیر تخصصی بزن... من میگم شاید بتونه 10% خوب بزنه چون اصلا نه مسی هر کی میخواد باشه .........پای غیر تخصصی کاراییش خیلی خیلی کمتره از پای تخصصی ........
مثلا تو همین ساکر با بالاک هر چی شوت میزدی خوب میزد و قدرتمند چه تخصصی و چه غیر تخصصی و خیلیایه دیگه
اتفاقا من فيفا رو نصب كردم و به نظرم فرق انچناني با pes نداره.
باید به قدرت پای غیر تخصصی بازیکن هم توجه بشه
توی قسمت ابیلیتی نوشته که وضعش چطوره
google_boy07
07-10-2008, 23:02
اتفاقا من فيفا رو نصب كردم و به نظرم فرق انچناني با pes نداره.
.........................
مطمئنی فرق نداره
میشه بگی کجاش فرق نداره !!!!!!
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8:
amirtaker
07-10-2008, 23:10
من که فیفا رو ریختم حالم بهم خورد همون آن پاک کردمش.
پسر نقره ای
07-10-2008, 23:22
من که فیفا رو ریختم حالم بهم خورد همون آن پاک کردمش.
pes رو میشه با کیبورد به راحتی بازی کرد ؟؟
والا من تا جالا فیفا بازی میکردم البته از رو مجبوری اونم نه همه ورژن هاش رو ؟؟؟
چون شنیده بودم برای بازی کردن pes باید joystick داشته باشی و بدون کیبورد خیلی سخته !!!
خواهشا بحث فیفا رو بذارید کنار
فقط در مورد pes بحث کنید خواهشا و وارد حاشیه نشید
یک بار تاپیک قفل شد بس نبود؟؟؟
چنتا سوال برام پیش اومده
1-تبایغات الکترونیکی به صورت Led هستند ؟ و خاموش روشن میشن ؟
2-کنترل بازی چطوریه که میگن خرابه ؟
3-لیست توپها با شکلاشون رو می خواستم بدونم .
مرسی.:11:
golmohammadi
07-10-2008, 23:56
يه هفته مونده تا بياد؟
انصافا تا حالا يادم نمياد كه منتظر منتشر گيمي بوده باشم
اما برا اين گيم و كرايسيس انتظار كشيدم
چون هر دو در نوع خود بهترين هستند
چنتا سوال برام پیش اومده
1-تبایغات الکترونیکی به صورت Led هستند ؟ و خاموش روشن میشن ؟
2-کنترل بازی چطوریه که میگن خرابه ؟
3-لیست توپها با شکلاشون رو می خواستم بدونم .
مرسی.:11:
چندین بار گفته شد که تبلیغات الکترونیکی هستن
کنترل خوبه و گیم پلی بازی بهتر شده فقط تغییراتی داشته که بعضی از دوستان باهاش مشکل داشتن
فعلا لیستی از توپها منتشر نشده ولی توپهای CL و سری A رو می دونم لیسانس شدن
mohammad66
08-10-2008, 00:21
- پس از به ثمر رسیدن گل ، بلندگوی ورزشگاه گلزن را معرفی میکنه (البته صدا شفاف نیست و منظورم این نیست که مانند ISS3 دقیقا اسم بازیکن را بگه)
- تبلیغات کنار زمین الکترونیکی شده و از افکتهایی مانند اسکوربرد های استادیوم ها استفاده میکند
- فیزیک توپ خیلی خوب شده و دیگه روی چمن لیز نمیخوره
- شکل و حالت تماشاچیان تغییر کردند و میشه گفت متحول شده اند و دیگر از تماشاچیان کاغذی ، حتی در نماهای دور هم خبری نیست.
- مشکل صداگذاری تماشاچیان هنوز وجود داره و کمی دیر خوشحالی و هیجان خود را ابراز میکنند
- دستکش های دروازبان ها تغییری نکردند
- تور دروازه حالت ارتجاعی بیشتری پیدا کرده و حتی بعضی اوقات توپ را به بیرون پرتاپ میکند.
- از افکت به اصطلاح عامیانه ما Focus به خوبی و زیبایی استفاده شده و اگر در صحنه آهسته به سرعت تصویر را زوم کنید ابتدا همه چیز تار است و به آرامی شفاف میشود.
- پا به توپ شدن در بازی بسیار مشکل تر از قبل شده و بیشتر باید به فکر پاس باشید. در اصل دیگر نمیتوان مثل گذشته زیاد به بازیکن حریف نزدیک شد.
- دقت ارسالها در تغییر جناح بازی پیشرفت قابل توجهی پیدا کرده
- هوش مصنوعی بسیار قویتر از قبل شده و اگر جلو باشید ، شاید در دقایق پایانی نتوانید به نیمه زمین برسید و اینجاست که بکش زیرش معنی پیدا میکنه
- بنظر میرسه که شرتهای ورزشی در PES2009 مال تیم های بسکتبال هستند و این موضوع باعث میشه تا در نگاه اول بنظر برسه پاهای بازیکنان کوتاه هستند. (احتمالا سایز هیکل ژاپنی ها این توهم را در ساخت شرت های ورزشی در آنها بوجود آورده)
منبع: پرشین پی ای اس
Spaniuly
08-10-2008, 00:26
منظور از اينكه كنترل بازي اشكال داره اينه كه آنالوگ راست قابل استفده نيست و اگه به انالوگ راست دست بزني يا شوت ميكنه يا پاس ميده. دمو ابدا ارزش دانلود نداره. منتظر فول باشيد كه قراره با Became a legend حال كنيم
حالت مالتی پلیر چه تغییراتی کرده؟؟؟
کسی چیزی درباره اش میدونه؟؟
EASPORTS-FIFA
08-10-2008, 05:43
گفته شده آرسنال و چلسی لیسانس ندارن.
حالا تو چمپیونز لیگ هم همینطوره؟
joey jordison
08-10-2008, 10:05
با تشکر از دوستان من چندتا سوال میکنم و دیگه تا اومدن بازی سکوت اختیار میکن!!!
تو دمو ایا نقطه پنالتی و وسط رمین معلوم هست؟
بعد دوستان با چه دوربینی بازی را بازی می کنن؟؟؟با دوربین Wide ایا بازی کردید چون بازی در این حالت در نسخه های قبلی سخت تر به نظر میامد در اینجا چطور هست؟؟
Spaniuly
08-10-2008, 11:10
انتخاب دوربين تا اون اندازه اپشن نداره فقط يه دوربيني داره مثه 3 بعدي هست از گوشه نشون ميده ولي به خوبي 3rd Man مال فيفا نيست. ولي كلا در اين حالت بازي كردن لذت ديگه اي داره وقتي از يه ديد ديگه نگاه ميكني جالبتر ميشه. كلا قيافه PES 2009 جذاب تر از قبلياست. ولي حيف كه دسته رو ضد حال ضد به همه. كاش ميشد حداقل دريبل اينارو ميذاشت تو بازي به عشق بازي Became a legend رفتم دمو رو دانلود كردم كه مثلا بازي كنم تا بازيم تقويت بشه بتونم كاراي تكنيكي و جالب انجام بدم با اون جغله 17 ساله كه اونم اينجوري شد. من اصلا نميتونم با پيس راحت بازي كنم. نمي دونم چه طوري مي خوام با اين وضعيت اون مود جديد رو بازي كنم. هميشه كانال Game One مي نشستم برنامه PES League رو نگاه مي كردم تكنيك ياد بگيرم. اونم اصلا نميشد خيلي حرفه اي بازي مي كنن اين فرانسوي ها. حيف الان نميتونيم Game One رو بگيريم كد دار شده دوباره
با تشکر از دوستان من چندتا سوال میکنم و دیگه تا اومدن بازی سکوت اختیار میکن!!!
تو دمو ایا نقطه پنالتی و وسط رمین معلوم هست؟
بعد دوستان با چه دوربینی بازی را بازی می کنن؟؟؟با دوربین Wide ایا بازی کردید چون بازی در این حالت در نسخه های قبلی سخت تر به نظر میامد در اینجا چطور هست؟؟
نقطه پنالتی که میگن هست....
ولی خبری از نقطه وسط زمین ندارم
Spaniuly
08-10-2008, 11:28
نقطه پنالتی که میگن هست....
ولی خبری از نقطه وسط زمین ندارم
بودنش كه هستند هر دو فقط به چشم نمياد به اون صورت كلا كونامي خوب به جزئيات توجه مي كنه و اين جور چيزا رو از قلم نميندازه
become a legend چی هست ؟ یکی توضیح میده ما هم بفهمیم ؟
سلام بچها چطورین خوبین؟
اقا بلاخره بازی رو گرفتم اینم نظر بنده (ببخشید نظره دیگه)
1:بازی واقعا نسبت به سری قبل پیشرفت کرده و خییلی از مشکلات بازی حل شده و دیگر مثل سری قبلی شما یه بازی کسل کننده رو ندارین و بلاخره بعد از ساکر 3 من بازی هیجان انگیز رو بازی کردم.
2:اولین چیزی که در بازی هر کسی روبرو میشه اینه که میبینه بازی یه تغییری کرده ولی نمیدونه چیه اما هر چی هست ازش لذت میبره.
3:زمین خییلی خوب طراحی شده و دروازه ها هم همینطور و بعضی از بازیکنها هم پشرفت خوبی در زمینه ساختشون شده اما بعضی دیگه اصلا تغییر نکردن مثل توز .
4:هوش مصنوعی بازی واقعا خوب شده و ادم لذت میبره از بازی کردن و دیگه بازی با اخرین درجه واس ادم اسون نیستش.
5:جو ورزشگاه و سرو صدای اونها به ادم لذت میده و خوش ایند میباشد اما صداهای تکراری هم شنیده میشه و اینکه بعد گل هم تو ورزشگاه اسم بازیکن رو میگن اما نه مثل فیفا08 بطور کامل واضح فقط معلوم میشه که صدای ورزشگاه هستش.
6:پاس دهی فوق طبیعی شده و من بسیار لذت بردم و کسانی که میگن پاس دهی سخت شده پس هنوز پاس دهی در فیفا08 رو ندیدن.
7:شوت زدن ها هم چندان سخت نشده و خییلی طبیعی هستش .
در کل این سری ساکر امیدوار کننده بود و در کامپیوتر باز هم ساکر پیروز معرکه هست به نظر من اما هنوز با فیفا نکست جن فاصله دارد.
و یک خواهش از دوستان گل پچ های دمو که نیاز هستش مث افزایش زمان و شاید توپ و غیره اگه هستش رو برام بذارید فرصت گشتن ندارم بسیار ممنون میشم ازتون.
mojtaba007
08-10-2008, 13:20
[B]خوب دوستان یه صحنه جذابی دیدم که گفتم برای شما هم بزام
هانری با بلند کردن توپ دریبل کرد
mojtaba007
08-10-2008, 13:27
و در عکس های پاینی میبینید که دیگه خنگی بازیکن ها بر طرف شده
اخه تو نسخه قبلی وقتی بازیکن میخواست دنبال توپ بره با سرعت
مثل ادم های خنگ توپ را خودش میزد تو اوت
ولی تو این نسخه پاشو میزاره اون ور توپ و از اوت شدن توپ جلو گیری میکنه
Mamad_Madrid
08-10-2008, 13:42
اینم یه لینک مستقیم واسه داونلود دمو با قابلیت ریزوم:
google_boy07
08-10-2008, 14:09
انتخاب دوربين تا اون اندازه اپشن نداره فقط يه دوربيني داره مثه 3 بعدي هست از گوشه نشون ميده ولي به خوبي 3rd Man مال فيفا نيست. ولي كلا در اين حالت بازي كردن لذت ديگه اي داره وقتي از يه ديد ديگه نگاه ميكني جالبتر ميشه. كلا قيافه PES 2009 جذاب تر از قبلياست. ولي حيف كه دسته رو ضد حال ضد به همه. كاش ميشد حداقل دريبل اينارو ميذاشت تو بازي به عشق بازي Became a legend رفتم دمو رو دانلود كردم كه مثلا بازي كنم تا بازيم تقويت بشه بتونم كاراي تكنيكي و جالب انجام بدم با اون جغله 17 ساله كه اونم اينجوري شد. من اصلا نميتونم با پيس راحت بازي كنم. نمي دونم چه طوري مي خوام با اين وضعيت اون مود جديد رو بازي كنم. هميشه كانال Game One مي نشستم برنامه PES League رو نگاه مي كردم تكنيك ياد بگيرم. اونم اصلا نميشد خيلي حرفه اي بازي مي كنن اين فرانسوي ها. حيف الان نميتونيم Game One رو بگيريم كد دار شده دوباره
بابا جناب عالی فیفا باز هستی .......بد بیا ساکر راحت بازی کن ..
سلام بچها چطورین خوبین؟
اقا بلاخره بازی رو گرفتم اینم نظر بنده (ببخشید نظره دیگه)
1:بازی واقعا نسبت به سری قبل پیشرفت کرده و خییلی از مشکلات بازی حل شده و دیگر مثل سری قبلی شما یه بازی کسل کننده رو ندارین و بلاخره بعد از ساکر 3 من بازی هیجان انگیز رو بازی کردم.
2:اولین چیزی که در بازی هر کسی روبرو میشه اینه که میبینه بازی یه تغییری کرده ولی نمیدونه چیه اما هر چی هست ازش لذت میبره.
3:زمین خییلی خوب طراحی شده و دروازه ها هم همینطور و بعضی از بازیکنها هم پشرفت خوبی در زمینه ساختشون شده اما بعضی دیگه اصلا تغییر نکردن مثل توز .
4:هوش مصنوعی بازی واقعا خوب شده و ادم لذت میبره از بازی کردن و دیگه بازی با اخرین درجه واس ادم اسون نیستش.
5:جو ورزشگاه و سرو صدای اونها به ادم لذت میده و خوش ایند میباشد اما صداهای تکراری هم شنیده میشه و اینکه بعد گل هم تو ورزشگاه اسم بازیکن رو میگن اما نه مثل فیفا08 بطور کامل واضح فقط معلوم میشه که صدای ورزشگاه هستش.
6:پاس دهی فوق طبیعی شده و من بسیار لذت بردم و کسانی که میگن پاس دهی سخت شده پس هنوز پاس دهی در فیفا08 رو ندیدن.
7:شوت زدن ها هم چندان سخت نشده و خییلی طبیعی هستش .
در کل این سری ساکر امیدوار کننده بود و در کامپیوتر باز هم ساکر پیروز معرکه هست به نظر من اما هنوز با فیفا نکست جن فاصله دارد.
و یک خواهش از دوستان گل پچ های دمو که نیاز هستش مث افزایش زمان و شاید توپ و غیره اگه هستش رو برام بذارید فرصت گشتن ندارم بسیار ممنون میشم ازتون.
.......................
بابا تورو خدا این قدر نسل بعد ...نسل بعد نکن اینجا و تو تاپیک اسم فیفا رو نیار......اینو من نمیگم قوانین تاپیک میگه .
در ضمن به چیه فیفا نسل بعد مینازی پسرم ......
آره تز نظر گرافیک و نور پردازی کمی بهتره از ساکر و گرنه بنده از هیچ لحاظ دیگری فیفارو قبول ندارم ....
دوباره میگم خواهشن اسم فیفا رو تو این تاپیک نیار................بیایید به قوانین احترام بگذایم ..
فوتبال تکاملی حرفه ای ....:27:....شایسته احترام
google_boy07
08-10-2008, 14:18
راستی این آموزش become alegend که بعد از هر بازی میاد رو چجوری میشه رد کرد؟
سلام:
خوب اول اینو بگم که اگر توجه کرده باشید در چند قسمت من بدیهای فیفا رو حتی گفتم که دوستان اونا رو به محسناتش افزودن وفکر کردن ما تعریف کردیم از فیفا.
و اینکه بنده خودم یه سال و خورده ای هستش که عضوم تو پی سی و تاپیک ساکر 2008 رو یکی از فعالانش خودم بودم میدونم چی رو کی و کجا بگم.
ولشون کنید اگر ممکن هست به اون درخواست اخری من در پست قبلیم پاسخ دهید بسیار ممنون میشم مربو به اینکه پچی برای افزایش تایم بازی و پچهای مهم واس دمو برام بذارین ممنون میشم.
خواهش می کنم یکی بگه به من مد become a legend چیه
خواهش می کنم یکی بگه به من مد become a legend چیه
ببین تو در این مد یه بازیکن 17 ساله می سازی و این بازیکن وارد یه باشگاه ضعیف میره تا مربی اون تیم تورو تو ترکیپ اصلی میزاره و تو همین جوری پیشرفت کنی و بازی های خوبی بکنی تیم های بزرگی میان باهات قرار داد میبندن و دیگه نهایت افتخارتم اینکه با این بازیکن قهرمان اروپا بشی البته تو ف ی ف ا 09 این مد وجود داره و تو هر بازی مربی برای بازیکنت یه وظیفه ایی مشخص می کنه که تو باید اونارو انجام بدی و برای تیمم یه وظیفه ی دیگه تعیین می کنه فکر کنم برای pes هم همین جوری باشه
Rude Boy
08-10-2008, 16:25
درخواست چندتا چهره :
کاکا-توتی-شوچنکو-دروگبا-کرسپو-رونالدو.
krauser جان منظورت این پسرس ؟عجب پاسکاری قشنگی میکنه ؟
Spaniuly
08-10-2008, 17:03
سلام:
ولشون کنید اگر ممکن هست به اون درخواست اخری من در پست قبلیم پاسخ دهید بسیار ممنون میشم مربو به اینکه پچی برای افزایش تایم بازی و پچهای مهم واس دمو برام بذارین ممنون میشم.
اينم از كرك دوباره آپلود كردم به خاطر احمد جون خودم:10:
يكين ها 2 تا لينك دادم جهت رفاه حالت:40:
krauser جان منظورت این پسرس ؟عجب پاسکاری قشنگی میکنه ؟
آره همين برنامه بود
اگه خدا بخواد بازی که به تاخیر نخورده!!!؟؟؟؟
هنوز همون تارخ قبلی برای ریلیز بازیه
Spaniuly
08-10-2008, 18:30
اگه خدا بخواد بازی که به تاخیر نخورده!!!؟؟؟؟
هنوز همون تارخ قبلی برای ریلیز بازیه
سلام فاشيست امروز چرا تو مرزي؟
پستات كم و زياد ميشه چرا نوسان داره:31:
آره بابا تاريخش همون 26 مهره كم مونده نگران نباش
ممنون کراسر جان
من حتی اگه جواب سوال کسی رو هم بدم پستم پاک میشه (این آکوا)
در ضمن مگه توی دمو be come a legend رو نداره؟؟؟؟
Spaniuly
08-10-2008, 19:01
نه نداره فقط بعد تموم شدن بازي يه ويديو تبليغاتي نشون ميده ازش فاشيست همين الان داشتم دمو رو ميزدم يه فوتبالي زدم با ايتاليا 11 به 3 جلو بودم اومدم بيرون دارم كم كم پيشرفت ميكنم راستي يه كشف بزرگ كردم دريبل زيداني رو هم ميشه زد فقط بايد همون جهت رو يعني انالوگ چپ رو چرخوند نه راست تغيير ايجاد كرده تو دسته نه اينكه مشكل داشته باشه كم كم دارم انس مي گيرم با بازي آي اگه بتونم حرفه اي بشم يكم مي تركونم با 17 ساله
یعنی با اون انالوگی که میشد دریبل زیدانی زد دیگه نمیشه اینکارو انجام داد
جاهاشون رو عوض کرده؟؟؟!!!!
دیگه دریبل جدیداش چیه؟؟؟؟چیز جدیدی توش دیدی ؟؟؟؟
Spaniuly
08-10-2008, 20:41
وقتي L2 رو نگه داري بعد R2 بزني حركت رقص پاي رونالدويي ميزنه. وقتي جهت رو بچرخوني دريبل 360 درجه (زيداني) ميزنه آنالوگ سمت راست هم هيچه كاراي دكمه هاي 1 تا 4 رو انجام ميده عين زماني هست كه چراغ انالوگ دسته خاموش باشه البته وقتي هم چراغ آنالوگ رو خاموش ميكني كمپلت از كار ميوفته. ولي توي دسته واضحه كه تغييرات ايجاد كرده ولي اين جوري دردسر ساز ميشه واسه پيس بازاي قديمي طول ميكشه عادت كنن آنالوگ راست رو فراموش كنن. سخت شده يه كم. بازي هم واقعا روان هست
یه سوال داشتم از کسانی که دمو رو بازی کردن زمانی که استپو میزنی وسط بازیمربی تیمتو نشون میده یا نه؟
mojtaba007
08-10-2008, 22:12
نمیدونم شما هم توجه کردید یا نه
کونامی امسال امده انالوگ ها را برداشته تا اونهایی که دسته شوک دار ندارن اذیت نشوند
شما با چرخاندن جهت های کیبورد میتونید کارهای تکنیکی بکنید
یعنی مثلا اگر جهت های بالا و پایین را تند تند بزنی یه کار تکنیکی انجام میده
که واقعا عالیست
joey jordison
08-10-2008, 22:19
این رقص پای رونالدو مثل نسخه های قبلی کند هست یا نه یک کار جدید از سوی کونامی هست و رقص پای جدیدیه؟؟؟
کونامی امسال امده انالوگ ها را برداشته تا اونهایی که دسته شوک دار ندارن اذیت نشوند
که واقعا عالیست
میتونی عکسی از این حرکت بذاری؟؟؟؟؟
ما که همش داریم حسرت می خوریم...شما دمو بازی می کنید حال می کنید
راستی توی دمو قسمت ادیت فعاله یا نه؟؟؟
چون یک سوال دارم
mojtaba007
08-10-2008, 22:22
میتونی عکسی از این حرکت بذاری؟؟؟؟؟
ما که همش داریم حسرت می خوریم...شما دمو بازی می کنید حال می کنید
راستی توی دمو قسمت ادیت فعاله یا نه؟؟؟
چون یک سوال دارم
قبلا عکس گذاشتم این هم همون پستی که عکس گذاشتم
و دمو هم فقط قسمت بازی دوستانه اش ازاده و دیگر هیچ
دوست عزیز خواهشا فارسی تایپ کن
در ضمن توی این بازی و ورژن قبلی چیزی بنام در اوردن پیرهن وجود نداره
ولی مثل این که انیمیشن تذکر و کارت تغییر کرده
joey jordison
08-10-2008, 22:38
Mojtaba007 جان این سوالمون را هم جواب میدادی
این رقص پای رونالدو مثل نسخه های قبلی کند هست یا نه یک کار جدید از سوی کونامی هست و رقص پای جدیدیه؟؟؟
google_boy07
08-10-2008, 22:49
خدایی نمره این بازی به نره شما چنده ؟؟؟؟
فوتبال تکاملی حرفه ای ........شایسته احترام
mojtaba007
08-10-2008, 23:04
Mojtaba007 جان این سوالمون را هم جواب میدادی
به نظرم فرقی نکرده
ولی حرکت رونالدینهویی اش خیل خوب شده عزیز
حرکات رونالدینیویی چیه؟؟؟؟
منظورت حرکات خود رونالدینیو هست یا حرکاتی که کریس رونالدو از رونالدینیو تقلید می کنه؟؟؟؟
mojtaba007
08-10-2008, 23:19
منظورم حرکاتی که کریس رونالدو از رونالدینیو تقلید می کنه بود
درخواست چندتا چهره :
ایول، کرسپو. :8: اما حیف که باتی گل عزیزم نیست!!!!!!!! :13::13:
که واقعا عالیست
اگه فقط و فقط قرار باشه با صفحه کلید انجام بشه، افتضاحه! :13: باید هم با صفحه کلید بشه هم با جویستیک. نه اینکه، بخوان ابروشو درست کنن، بزنن چشمشم کور کنن!!! :19:
خدایی نمره این بازی به نره شما چنده ؟؟؟؟
فوتبال تکاملی حرفه ای ........شایسته احترام
7/5..........................
SIMON137
09-10-2008, 00:20
براي آمدن Pes ، همچنان صبر مي كنيم ...
ebinem173
09-10-2008, 00:28
یه سوال داشتم از کسانی که دمو رو بازی کردن زمانی که استپو میزنی وسط بازیمربی تیمتو نشون میده یا نه؟
نه اونی که توی 2008 بود چیز جالبی از کار در نیومده بود
peyman_nn
09-10-2008, 00:55
2008 خیلی مسخره بود ، چون
1 - تمام تیم به سر خوردن افتاده بودن . هر توپی میگرفتی باید سر میخوردی ،انگاری بازی سرسره بازی بود
2 - یک نفر مثل تورام عین لودر تمام تیمتو جمع میکرد
3 - تمام شوتهای زاویه بسته هانری و اتوو گل میشد
4 - هرچی به دروازه بان شوت میزدی راحت جلوی پای خودت یا روی سرت میوفتاد ( حتی اگر تو یک نفر بودی و اونا 11 نفر )
بدون استثنا به تو میرسید
5 - اگر قرار بود به یک نفر که نزدیکت بود پاس میدادی ، به اخرین نفر تیم پاس میداد ، پاس درست رو باید بی خیال میشدی
6 - تو هر بازی اگر 20 توپ به نفع تو اوت بشه ، 5 تاشو برای حریف میگیره
7 - توپ لکه سفید رنگی در بازی بود که به ندرت میدیدیش
8 - با هر تکلی بازیکن میوفته و خطاست و کارت زرد
9 - سانتر کردن براش تعریف نشده بود ( باور کنید نتونستم یک بار درست و حسابی از کناره ها سانتر کنم )
موقع ضربه آزاد که اصلا نمیشه سانتر کرد
10 - وقتی مثلا باچلسی تو زمین حریف میخای اوت بندازی ، فرضا اگر جوکول قراره بندازه ، موقع پرتاب میبینی که دروگبا برگشته عقب و تری جلوتره ، جوکول هم به طرف تری وایساده
11 - پای بازیکن معلوم نیست و تکل و پاس و شوت معلوم نیست چی جوری میره
12 - با هانری از زمین خودتان با فشار دادن دگمه جلو به سمت حریف ، به صورت خطی موازی با خط طولی زمین میتوانی سرعت رو بگیری و بدون مزاحمت کسی حرکت کنی و فقط پویول میتونه اونو بگیره که اونم هم تیمیته
13 - اگر با دروگبا بخوای حرکت طولی خود رو سریعا با یک استارت سریع به یک دریبل مورب تبدیل کنی، دروگبا توپ رو در عرض 3 ثانیه از پشت پاش به جلوش میندازه و در این موقع هر چی بازبکن تیم حریفه رو سرت میریزه . اینجاست که میگی اه ، این چه دریبلی بود
14 - یکی داره به سمتت میاد ، تو نقشه یک مدافع رو انتخاب مینی که سریع ببری جلوی پاش ، قبل از انتخاب بازکن میبینی که ایشان سریعا از مهاجم حریف رد شده و تو هم باید یکی دیگه رو ببری
15 - مدافع اخر همیشه از هافبک ها جلوتره حتی اگر گزینه ثابت رو براش انتخاب کرده باشی
16 - یک بازیکن حریف میاد گوشه ، میخای یکی رو ببری بگیریش ، بدون فشار دادن مربع ضربدر ، میبینی که تمام تیمت میاد به سمت اون ، اونم راحت با یک بغل پا توپ رو پاس میده بالا و تمام تیمت جا میمونه
17 - با توتی وقتی از نیمه زمین خودت وارد نیمه زمین حریف شدی ( وصیت من به شما ) ، حتی اگر 2 نفر هم تو دروازه بود ، بازم هم بشوت چون 100 درصد میره گوشه دروازه
من که هنوز دارم نسخه pes6 رو بازی میکنم . شما هم با اینا هم نظرید ؟؟؟؟؟؟
mojtaba007
09-10-2008, 01:10
پیمان جان تمام این ایرادها در این نسخه بر طرف شده
مطمئن باش
درخواست چندتا چهره :
عکس کاکا - شوچنکو - رونالدو
شرمنده بقیه رو نداشتم
KAKA
SHEVCHENKO
C.RONALDO
2008 خیلی مسخره بود ، چون
1 - تمام تیم به سر خوردن افتاده بودن . هر توپی میگرفتی باید سر میخوردی ،انگاری بازی سرسره بازی بود
2 - یک نفر مثل تورام عین لودر تمام تیمتو جمع میکرد
3 - تمام شوتهای زاویه بسته هانری و اتوو گل میشد
4 - هرچی به دروازه بان شوت میزدی راحت جلوی پای خودت یا روی سرت میوفتاد ( حتی اگر تو یک نفر بودی و اونا 11 نفر )
بدون استثنا به تو میرسید
5 - اگر قرار بود به یک نفر که نزدیکت بود پاس میدادی ، به اخرین نفر تیم پاس میداد ، پاس درست رو باید بی خیال میشدی
6 - تو هر بازی اگر 20 توپ به نفع تو اوت بشه ، 5 تاشو برای حریف میگیره
7 - توپ لکه سفید رنگی در بازی بود که به ندرت میدیدیش
8 - با هر تکلی بازیکن میوفته و خطاست و کارت زرد
9 - سانتر کردن براش تعریف نشده بود ( باور کنید نتونستم یک بار درست و حسابی از کناره ها سانتر کنم )
موقع ضربه آزاد که اصلا نمیشه سانتر کرد
10 - وقتی مثلا باچلسی تو زمین حریف میخای اوت بندازی ، فرضا اگر جوکول قراره بندازه ، موقع پرتاب میبینی که اتوو برگشته عقب و تری جلوتره ، جوکول هم به طرف تری وایساده
11 - پای بازیکن معلوم نیست و تکل و پاس و شوت معلوم نیست چی جوری میره
12 - با هانری از زمین خودتان با فشار دادن دگمه جلو به سمت حریف ، به صورت خطی موازی با خط طولی زمین میتوانی سرعت رو بگیری و بدون مزاحمت کسی حرکت کنی و فقط پویول میتونه اونو بگیره که اونم هم تیمیته
13 - اگر با دروگبا بخوای حرکت طولی خود رو سریعا با یک استارت سریع به یک دریبل مورب تبدیل کنی، دروگبا توپ رو در عرض 3 ثانیه از پشت پاش به جلوش میندازه و در این موقع هر چی بازبکن تیم حریفه رو سرت میریزه . اینجاست که میگی اه ، این چه دریبلی بود
14 - یکی داره به سمتت میاد ، تو نقشه یک مدافع رو انتخاب مینی که سریع ببری جلوی پاش ، قبل از انتخاب بازکن میبینی که ایشان سریعا از مهاجم حریف رد شده و تو هم باید یکی دیگه رو ببری
15 - مدافع اخر همیشه از هافبک ها جلوتره حتی اگر گزینه ثابت رو براش انتخاب کرده باشی
16 - یک بازیکن حریف میاد گوشه ، میخای یکی رو ببری بگیریش ، بدون فشار دادن مربع ضربدر ، میبینی که تمام تیمت میاد به سمت اون ، اونم راحت با یک بغل پا توپ رو پاس میده بالا و تمام تیمت جا میمونه
17 - با توتی وقتی از نیمه زمین خودت وارد نیمه زمین حریف شدی ( وصیت من به شما ) ، حتی اگر 2 نفر هم تو دروازه بود ، بازم هم بشوت چون 100 درصد میره گوشه دروازه
من که هنوز دارم نسخه pes6 رو بازی میکنم . شما هم با اینا هم نظرید ؟؟؟؟؟؟
جواب
1:کاملا مخالفم...همچین چیزی ندیدم تا حالا...یک REPLAY از این حرکت بذار
2:تقریبا موافقم...ولی نه کل تیم
3:تمام شوتها نه ولی حد متوسط رو میشه قبول کرد....البته فقط هنر و اتوئو نبودن
4:مخالفم...خیلی از شوتهای من رو درست حسابی دفع کردن
5:مخالفم...شاید شما اصول پاس دادن رو بلد نبودی (البته ببخشید)
6:اینو هستم...مثلا اشتباهات داوریه
7:مخالفم...توپ کاملا در بازی مشخص بود
8:مخالفم....من با تکل میتونم توپ رو جمع کنم....حتی وقتی دروازه بانم جا میموند با تکل توپ را در میاوردم یا توپ حریفو میزدم
9:اتفاقا سانترها خوب بود و باید قلقش دستت بیاد....نیاز به کمی تمرین داشت
10:اینو خوب نگرفتم چی شد؟؟!!!
11:کمی تا قسمتی ابری باهات موافقم
12:اینم تقریبا باهات موافقم....ولی من با نستا و زامبروتا به راحتی میگیرمش
13:بله...این دیریبلش کمی اذیت می کنه...سرعتش کمه
14:مخالفم...شما باید بسته به وضعیت بازیکنان اونها رو برای مقابله با یار حریف انتخاب کنی...شما باید نزدیکترین بازیکنتون رو که به حریف نزدیکه برای توپ گیری انتخاب کنی...بهتره از بازیکنانی که روبروی حریف ایستادن استفاده کنی
15:کاملا مخالفم...من مدافعانم فقط با FORMATION من تغییر وضعیت میدن...و عشقی کار نمی کنن
16:اینم مخالفم...نحوه توپگیری رو توی قسمت شماره 14 گفتم
17:اینم مخالفم...من خودم راه دور زیاد شوت میکنم...حتی با بازیکنان دقیقتر و شوتزن تر از توتی ولی همچین چیزی ندیدم
و در آخر بهتر شما توی شیوه بازیتون کمی تغییر بدین...ایراد از شیوه بازی شماست
البته در یک سری موارد درست می گفتید
ولی ادم بهتره سر سری به بازی نگاه نکنه و سعی کنه قابلیت های خودش رو بالا ببره
این هم یک پچ جدید برای بازی...
GamingAccess Community Patch 3.0 Ready!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک:
Alireza Taji
09-10-2008, 04:09
دمو بازی منتشر شد؟ زمان انتشار بازی که به تعویق نیفتاد ؟
pes 2008 ضعفهایی داشت اما به این شوری هم که پیمان جان گفتن نبود...
در pes 2009 شوچنکو هنوز در چلسی هست؟
اگه میشه یک عکس هم از پائولو مالدینی،پویول و توتی بذارید...
بله دمو منتشر شده....تاریخ عرضه هم به تاخیر نیفتاده
شوچنکو در نسخه اصلی بازی توی میلان هست
این هم مالدینی و پویول:
MALDINI
PUYOL
Spaniuly
09-10-2008, 08:48
فاشيست اون سر خوردن ها رو مخالف نباش راست ميگه خيلي سر مي خوردن اگه شما سر نمي خوردي احتمالا هميشه با تيم قوي بازي مي كني و از تكنيك تو سر توپ زدن استفاده نمي كني. اگه بازيكنت ستاره نباشه اصلا نمي توني تو سر توپ بزني و موقع زدن هم سر مي خورده عين بچه 7 ماهه مي خوره زمين. فكر كنم توي دمو برطرف شده باشه در ضمن كدوم حركت رونالدينيو يي؟
من تو دمو فقط مي تونم زيداني و يه پا دو پاي ساده بزنم همينطور رقص پا من موندم چرا دريبل زدن تو پيس اينقدر محدود هست؟
Spaniuly
09-10-2008, 08:58
این هم یک پچ جدید برای بازی...
GamingAccess Community Patch 3.0 Ready!!!
لینک:
خوب اين پچ حالا چيكاره هست؟
peyman_nn
09-10-2008, 09:03
جواب
1:کاملا مخالفم...همچین چیزی ندیدم تا حالا...یک REPLAY از این حرکت بذار
2:تقریبا موافقم...ولی نه کل تیم
3:تمام شوتها نه ولی حد متوسط رو میشه قبول کرد....البته فقط هنر و اتوئو نبودن
4:مخالفم...خیلی از شوتهای من رو درست حسابی دفع کردن
5:مخالفم...شاید شما اصول پاس دادن رو بلد نبودی (البته ببخشید)
6:اینو هستم...مثلا اشتباهات داوریه
7:مخالفم...توپ کاملا در بازی مشخص بود
8:مخالفم....من با تکل میتونم توپ رو جمع کنم....حتی وقتی دروازه بانم جا میموند با تکل توپ را در میاوردم یا توپ حریفو میزدم
9:اتفاقا سانترها خوب بود و باید قلقش دستت بیاد....نیاز به کمی تمرین داشت
10:اینو خوب نگرفتم چی شد؟؟!!!
11:کمی تا قسمتی ابری باهات موافقم
12:اینم تقریبا باهات موافقم....ولی من با نستا و زامبروتا به راحتی میگیرمش
13:بله...این دیریبلش کمی اذیت می کنه...سرعتش کمه
14:مخالفم...شما باید بسته به وضعیت بازیکنان اونها رو برای مقابله با یار حریف انتخاب کنی...شما باید نزدیکترین بازیکنتون رو که به حریف نزدیکه برای توپ گیری انتخاب کنی...بهتره از بازیکنانی که روبروی حریف ایستادن استفاده کنی
15:کاملا مخالفم...من مدافعانم فقط با FORMATION من تغییر وضعیت میدن...و عشقی کار نمی کنن
16:اینم مخالفم...نحوه توپگیری رو توی قسمت شماره 14 گفتم
17:اینم مخالفم...من خودم راه دور زیاد شوت میکنم...حتی با بازیکنان دقیقتر و شوتزن تر از توتی ولی همچین چیزی ندیدم
و در آخر بهتر شما توی شیوه بازیتون کمی تغییر بدین...ایراد از شیوه بازی شماست
البته در یک سری موارد درست می گفتید
ولی ادم بهتره سر سری به بازی نگاه نکنه و سعی کنه قابلیت های خودش رو بالا ببره
ممنونم
ولی منظورم این نبود که برای این بازی زحمت کشیده نشده . ولی همین طور که میبینید اکثر بچه ها بازم دوست دارن که نسخه 6 رو بازی کنند . آپشن فایلش هم به روز تو سایت میاد gamingaccess
من به قول بچه ها گفتنی از همون اوایل با میکرو و سگا هم فوتبال بازی میکردم
من حتی فوتبال 94 سگا رو هم یادمه که اون مواقع کلی با اون حال میکردم
در مورد اون اوت هم ( اشتباها به جای دروگبا نوشته بودم اتوو ) منظورم این بود که باید دروگبا جلوتر باشه و تری عقب تر و قاعدا جوکول هم باید برای دروگا بندازه ، ولی در تمام موارد بازیکنی که مهاجمه عقب تره
منم میگم ان شا الله تو این نسخه حداقل کمی از ایرادات برطرف بشه
ظاهرا داداش مجتبی که دمو رو بازی کرده میگه این جوریه
من حرفه ای نیستم ، ولی متوسط هم نیستم
من وقتی با داداش کوچیکم میشینیم چلسی بارسا بازی میکنیم ، گاهی در یک بازی 10 دقیقه تعداد گلهامون از 15 تا تجاوز میکنه ، خب اگر کمی اونو بهتر بسازن باعث میشه به واقعیت بیشتر نزدیک باشه
ناسلامتی داریم 1000 تومان بابتش پول میدیم:27:
Spaniuly
09-10-2008, 09:21
توي تاپ پلير بازي كردني بيشتر حال ميده من الان داشتم توي تاپ پلير بازي ميكردم اصلا بازيكناي خودمم بهتر كار مي كنن. خيلي جالبه. فقط از يه مسئله تعجب مي كنم كونامي كه اينقدر با تكل مشكل داره ميتونست اصلا تكل رو برداره حتي تكل هاي صحيح رو هم خطا اعلام ميكنه بدتر از اون كارتزرد ميده داور من گفتم هيچ اسمارتي نداره داور و يه باگ هست براي بازي هر تكلي باعث ميشه كارت زرد بگيري استثنايي هم وجود نداره فوق العاده ضد حال هست واقعا اميدوارم خيلي زود اين مسئله به كونامي ابلاغ بشه و توي فول ورژن تصحيح بشه چون اينجوري تكل رو بايد فراموش كرد يه كلام ختم كلام تكل زدي بعدش كارت زردت رو ميگيري آخه و اما و چرا هم نداره دكمه دايره = دريافت كارت زرد = باگ
konami-pes
09-10-2008, 10:06
خب دوستان من از کسانی که نسخه دمو رو بازی کردند چند سوال داشتم:
1)آیا زمانی که یک تیم با اختلاف یک گل جلو هست و همچنین میزبان نیز هست زمانی که از دقیقه 85 بازی رد میشیم تماشاگران بازی شروع به سوت زدن می کنند عین بازی واقعی تا جو رو خراب کنند و داور رو مجبور به این کنند که سوت پایان بازی رو زودتر بزنه؟؟؟
2) آیا زمانی که به اواخر بازی نزدیک میشیم تیمی که با اختلاف یک گل جلو هست شروع به وقت تلفی میکنه ؟ مثلا توپ رو ببره یک گوشه و نگه داره.
3) گزارشگر بازی بهتر شده یا نه؟
4) اگر یادتون باشه تو Pes 6 وقتی یک بازیکن خطا میکرد و مستحق کارت بود وقتی داور بازی رو ادامه میداد بعد اینکه توپ به بیرون میرفت داور می اومد و کارت زرد رو نشون میداد اما این قابلیت در ساکر 2008 کاملا حذف شده بود. آیا در این نسخه 2009 این قابلیت بام اصلاح شده یا نه؟
ممنون میشم این سوالات رو جواب بدید.
google_boy07
09-10-2008, 10:26
ممنونم
ولی منظورم این نبود که برای این بازی زحمت کشیده نشده . ولی همین طور که میبینید اکثر بچه ها بازم دوست دارن که نسخه 6 رو بازی کنند . آپشن فایلش هم به روز تو سایت میاد gamingaccess
من به قول بچه ها گفتنی از همون اوایل با میکرو و سگا هم فوتبال بازی میکردم
من حتی فوتبال 94 سگا رو هم یادمه که اون مواقع کلی با اون حال میکردم
در مورد اون اوت هم ( اشتباها به جای دروگبا نوشته بودم اتوو ) منظورم این بود که باید دروگبا جلوتر باشه و تری عقب تر و قاعدا جوکول هم باید برای دروگا بندازه ، ولی در تمام موارد بازیکنی که مهاجمه عقب تره
منم میگم ان شا الله تو این نسخه حداقل کمی از ایرادات برطرف بشه
ظاهرا داداش مجتبی که دمو رو بازی کرده میگه این جوریه
من حرفه ای نیستم ، ولی متوسط هم نیستم
من وقتی با داداش کوچیکم میشینیم چلسی بارسا بازی میکنیم ، گاهی در یک بازی 10 دقیقه تعداد گلهامون از 15 تا تجاوز میکنه ، خب اگر کمی اونو بهتر بسازن باعث میشه به واقعیت بیشتر نزدیک باشه
ناسلامتی داریم 1000 تومان بابتش پول میدیم:27:
خدمت شما عرض کنم که میگی اکثر بچه ها 6 رو بازی میکنن ....آخه 9 کجا و 6 کجا!!!!!!!!111111
توي تاپ پلير بازي كردني بيشتر حال ميده من الان داشتم توي تاپ پلير بازي ميكردم اصلا بازيكناي خودمم بهتر كار مي كنن. خيلي جالبه. فقط از يه مسئله تعجب مي كنم كونامي كه اينقدر با تكل مشكل داره ميتونست اصلا تكل رو برداره حتي تكل هاي صحيح رو هم خطا اعلام ميكنه بدتر از اون كارتزرد ميده داور من گفتم هيچ اسمارتي نداره داور و يه باگ هست براي بازي هر تكلي باعث ميشه كارت زرد بگيري استثنايي هم وجود نداره فوق العاده ضد حال هست واقعا اميدوارم خيلي زود اين مسئله به كونامي ابلاغ بشه و توي فول ورژن تصحيح بشه چون اينجوري تكل رو بايد فراموش كرد يه كلام ختم كلام تكل زدي بعدش كارت زردت رو ميگيري آخه و اما و چرا هم نداره دكمه دايره = دريافت كارت زرد = باگ
خدمت شما عرض کنم که در مورد داوری..........
یه موردی هست امکان داره تکل صحیح باشه اما خشن .؟؟
بعدم کی میگه همه تکلهارو کارت میده .!!!!!! نه اصلا اون توری نیست
Spaniuly
09-10-2008, 10:55
چرا اونطوريه هر تكلي بزني و خطا باشه 100% كارت ميده.
Spaniuly
09-10-2008, 11:02
خب دوستان من از کسانی که نسخه دمو رو بازی کردند چند سوال داشتم:
1)آیا زمانی که یک تیم با اختلاف یک گل جلو هست و همچنین میزبان نیز هست زمانی که از دقیقه 85 بازی رد میشیم تماشاگران بازی شروع به سوت زدن می کنند عین بازی واقعی تا جو رو خراب کنند و داور رو مجبور به این کنند که سوت پایان بازی رو زودتر بزنه؟؟؟
2) آیا زمانی که به اواخر بازی نزدیک میشیم تیمی که با اختلاف یک گل جلو هست شروع به وقت تلفی میکنه ؟ مثلا توپ رو ببره یک گوشه و نگه داره.
3) گزارشگر بازی بهتر شده یا نه؟
4) اگر یادتون باشه تو Pes 6 وقتی یک بازیکن خطا میکرد و مستحق کارت بود وقتی داور بازی رو ادامه میداد بعد اینکه توپ به بیرون میرفت داور می اومد و کارت زرد رو نشون میداد اما این قابلیت در ساکر 2008 کاملا حذف شده بود. آیا در این نسخه 2009 این قابلیت بام اصلاح شده یا نه؟
ممنون میشم این سوالات رو جواب بدید.
1- نه اصلا
2- نه عاديه مثل اوايل بازي
3- تو دمو كه گزارش نداره
4- نه داور دست به جيبش خيلي خوبه جابجا كارت زرد ميده. حتي براي خطاهايي كه مستحق دريافت كارت زرد نيستي با كمال تعجب كارت ميگيري
در كل سوالات شما اينه كه بازي طراحي هوشمند داشته باشه ولي در جواب بايد بگم فيفا اينطوريه و كونامي هنوز به اين تكنولوژي دست پيدا نكرده. توي فيفا وقتي عقبي حريف وقت كشي ميكنه.(07 و 08 هم بود اين مسئله) و داور كاملا از كارتها هوشمندانه استفاده ميكنه. اگه تكل از پشت بكني وشديد باشه مستقيم قرمز ميده اگه بازيكن بخواد تك به تك بشه هر مدلي خطا كني روش قرمز ميگيري مثل واقعيت.(اين نشون ميده داور اسمارت هست و روي يه برنامه نويسي خاص نميره) PES 2009 اگه به بازيكن حريف كه داره ميره تك به تك بشه از پشت هم تكل بزني طبق معمول كارت زرد ميگيري در صورتي كه بايد اخراج بشي. و جالبتر از اون اگه بدون تكل روش خطا مي كني اصلا كارت نميگيري در حاليكه اين جا هم بايد اخراج بشي. اينا همگي تو فيفا رعايت شده. واسه همين ميگم كونامي هنوز به اين تكنولوژي دست پيدا نكرده
mohsen-jj
09-10-2008, 11:34
سلام ... من با سیستم زیر اگه cpu چند بخرم می تونم بازی رو رو high بازی کنم (روون) ؟؟
graphic : GeForce 8600GS
ram : 1 gig
با تشکر .....
کراسر جان قرار شد اسمی از فیفا توی این تاپیک برده نشه
فیفا هم بازی کاملی نیست و خودش پر از ایراده
در کل کسی اینجا اسم فیفا نیاره و کسی هم توی تاپیک فیفا اسنی از pes نیاره
کاری نکنید که تاپیک دوباره قفل بشه
خوب اين پچ حالا چيكاره هست؟
لینک رو که وارد کنی خودش نوشته که پچ چکار می کنه
در ضمن طریقه نصبش رو هم نوشته
Spaniuly
09-10-2008, 11:48
کراسر جان قرار شد اسمی از فیفا توی این تاپیک برده نشه
فیفا هم بازی کاملی نیست و خودش پر از ایراده
در کل کسی اینجا اسم فیفا نیاره و کسی هم توی تاپیک فیفا اسنی از pes نیاره
کاری نکنید که تاپیک دوباره قفل بشه
ايشون سوال پرسيدن منم بهش جواب دادم
وقتی بازیکنای تیم مقابل هم تکل میزنن داور بهشون کارت زرد نشون میده ؟
Spaniuly
09-10-2008, 12:05
بله متاسفانه خيلي داور از كارت زرد استفاده ميكنه. شورش رو در مياره بازي رو آسيايي قضاوت مي كنه
Alireza Taji
09-10-2008, 12:13
وضع ضربات ازاد در بازی چطور هست؟
در pes 2008 وقی پشت توپ کسی مثل رونالدینو و یا کاکا قرار میگرفت توپ گل شدنش قطعی بود و واقعا ستم بود!
الان وضع ضربات ایستگاهی چطور هست؟
Spaniuly
09-10-2008, 12:19
والا من هميشه گفتم پيس بازي كردن من تعريفي نداره اصلا لم گلزني از روي ضربات ايستگاهي هم دستم نيست اصلا نميدونم چطوري ميشه زميني بودن يا هوايي بودن يا كاتدار زدن رو چه طور ميشه تنظيم كرد واسه همين نميتونم گل بزنم الان كه داشتم بازي ميكردم با رونالدو 2 تا افتاد دستم كه نتونست گل كنه. ولي اشكال از منه چون ضعيفم تو اين بازي. دست خودم نيست نميتونم از بازي كردنش لذت ببرم. دستم اصلا بهش عادت نداره
FCBarcelona.ir
09-10-2008, 12:49
یه سری انگار اینجا با هم هماهنگ کردن که بیان تعریف فیفا رو بکنن! واقعا جای تاسفه این رفتارهای ... بابا شما که فیفا دوست دارید برید توی تاپیک خودش انقدر تعریف کنید که خسته شید، اینجا جای کساییه که حالشون از بازی مضحک فیفا به هم می خوره! یه میلیون بار هم بهتون تذکر داده شده که اسم فیفا رو نیارید ولی فایده نداشته متاسفانه!
در مورد تکل باید بگم که من با شما مخالفم. من توی یه بازی 1 کارت زردم نمی گیرم. باید بگم دوستان بلد نیستن تکل صحیح بزنن. همین طوری ور داری تکل بزنی، شما مطمئن باش تو دنیای واقعی هم کلی اخراجی میدی!
واسه همینم هست که حریف خیلی کم کارت می گیره، در واقع باید با زیرکی مجبورش کنی که کارت بگیره، و گرنه تکل صحیح می زنه و کارتی هم نمی گیره!
سلام ... من با سیستم زیر اگه cpu چند بخرم می تونم بازی رو رو high بازی کنم (روون) ؟؟
با تشکر .....
من فکر می کنم اگه 1 گیگ رم اضافه کنی، بتونی روی High بازی کنی. با یه CPU دو هسته ای هم کلا مشکلی نخواهی داشت.
وضع ضربات ازاد در بازی چطور هست؟
در pes 2008 وقی پشت توپ کسی مثل رونالدینو و یا کاکا قرار میگرفت توپ گل شدنش قطعی بود و واقعا ستم بود!
الان وضع ضربات ایستگاهی چطور هست؟
خیلی بهتر شده. این یکی از نواقص بزرگ 2008 بود، حتی بازیکنای گمنام هم راحت کاشته گل می کردن. اما حالا خیلی بهتر شده.
البته بازیکنای بزرگ مثل آنری یا جرارد احتمال گل کردنشون زیاده، منتها یه چیز خوب دیگه که اضافه کردن، اینه که موقع کاشته، می تونی یه بازیکن رو ببری بذاری روی خط و من خودم اینطوری جلوی گل شدن خیلی کاشته ها رو گرفتم. توی 2008 بازیکن رو هر کاری می کردی جلوی گل شدن توپ رو نمی گرفت.
اتفاقا توی این بازی ضربه ازاد زدن خیلی راحت تره
فقط کمی تمرین میخواد......ضربه ازاد زمینی رو میتونی با فشار دادن جهت پایین و زدن دکمه سانتر بزنی (همون دکمه ای که باهاش تکل می زنیم)
البته زمینی درصد گل شدنش کمتره
omidshsh
09-10-2008, 12:56
من تازه دمو رو نصبیدم و کلی حالیدم
الان دیدم چنتا پچ برای دمو گذوشتید
خواستم ببینم اگه این پچ آخریو دانلود کنم پچ های قبلی رو هم شامل میشه؟
Spaniuly
09-10-2008, 13:59
پچ ها هر كدوم كار خاصي انجام ميدن اون پچي كه من گذاشتم خيلي باحالهاز اون استفاده كن
google_boy07
09-10-2008, 14:11
یه سری انگار اینجا با هم هماهنگ کردن که بیان تعریف فیفا رو بکنن! واقعا جای تاسفه این رفتارهای ... بابا شما که فیفا دوست دارید برید توی تاپیک خودش انقدر تعریف کنید که خسته شید، اینجا جای کساییه که حالشون از بازی مضحک فیفا به هم می خوره! یه میلیون بار هم بهتون تذکر داده شده که اسم فیفا رو نیارید ولی فایده نداشته متاسفانه!
در مورد تکل باید بگم که من با شما مخالفم. من توی یه بازی 1 کارت زردم نمی گیرم. باید بگم دوستان بلد نیستن تکل صحیح بزنن. همین طوری ور داری تکل بزنی، شما مطمئن باش تو دنیای واقعی هم کلی اخراجی میدی!
واسه همینم هست که حریف خیلی کم کارت می گیره، در واقع باید با زیرکی مجبورش کنی که کارت بگیره، و گرنه تکل صحیح می زنه و کارتی هم نمی گیره!
مرسی........
مطمئن باش ژاپن تو تکنولوژی از هیچ جا کم میاره .......
.................................
نیمدونم برای بار چندمه که هی بنده میگم و کیه که گوش کنه !
جناب krauser برا ی چندمین بار از شما خواهش میکنم دیگه اسم فیفارو نیار .............:5:
هر کی میخواد در مورد فیفا حرفی بزنه میتونه بره تاپیک فیفا ...........فک کنم فیفا هم تاپیک داره ...!!؟
با تشکر .....
فکر با 3.2 هم بتونی
ولی دو هسته ای بگیری بهتره واسه همه جور بازی مناسبه
من 4.6 دارم
EASPORTS-FIFA
09-10-2008, 14:21
اه.گوگل بوی اینجا کسی نمیگه فیفا خیلی بهتره(یا کم)اینجا از پی ای اس که ایراد میگیرن شما میگی از فیفا دارید طرفداری میکنید.یعنی چون تاپیک پی ای اس هست نباید ایراد گرفت و کسی نظر خودشو بگه؟چون تاپیکه پی ای اسه.بله کاملا حق با شماست باید فقط خوبیهاشو گفت:47:
peyman_nn
09-10-2008, 14:22
خدمت شما عرض کنم که میگی اکثر بچه ها 6 رو بازی میکنن ....آخه 9 کجا و 6 کجا!!!!!!!!111111
خب بعد از pes6
pes 2008 اومد دیگه :46:
amirtaker
09-10-2008, 14:27
آقا مشکل ما رو کسی نتونست حل کنه؟
smallfrank
09-10-2008, 14:30
در نسخه کامل از لیگ انگلیس چه تیمهایی لیسانس شدن ؟
در نسخه کامل از لیگ انگلیس چه تیمهایی لیسانس شدن ؟
منچستر و لیورپول
google_boy07
09-10-2008, 14:45
اه.گوگل بوی اینجا کسی نمیگه فیفا خیلی بهتره(یا کم)اینجا از پی ای اس که ایراد میگیرن شما میگی از فیفا دارید طرفداری میکنید.یعنی چون تاپیک پی ای اس هست نباید ایراد گرفت و کسی نظر خودشو بگه؟چون تاپیکه پی ای اسه.بله کاملا حق با شماست باید فقط خوبیهاشو گفت:47:
......................
میگم نره میگه بدوش...........!
انگار فارسیت هم ضعیفه پسرم ............
پسر خوبم اصلا نباید در این تاپیک اسم فیفارو بیارین بعد تو شما میگی فیفا خیلی بهتره و ...............
اینو من از خودم نمیگم ...قانون تاپیک میگه ..............هر بازی یه تاپیک مخصوصش رو داره و فک کنم فیفا هم تاپیک داره .................
در جواب شما اینو میگم که شما هم خیلی شورشو در آودی ...:5:
EASPORTS-FIFA
09-10-2008, 14:57
من نمیگم اسم فیفا رو باید اورد.میگم وقتی کسی از pes ایراد میگیره شما میگی داری طرفداری میکنی.
joey jordison
09-10-2008, 15:20
با سلام خدمت شما دوستان!!!!
------------------------------------
باید بگم Pes 2008 به نظر من کاملترین PES بود که میشد داد بیرون ولی بهترین نبود!!!بعضیها میان واقعا حرفهای عجیبی از بازی میزنند که جای تعجب کردند داره!!!!خیلی ها هم از واقعی نبودن بازی گلایه داشتن و نتیاجشان 11 به 3 و این حرفها بود!!!
شما دوربین بازی را بگذارید روی Wide بعد سعی کنید بازی بکنید که به واقعیت نزدیک هست و تمام هدفتان گل زدن نباشد!!!مطمئنا لذت بیشتری میبرید
-------------------
جناب کراوزر عزیز با برخی جملات جواب دوست عزیز دیگری که داده بود واقعا برای من تعجب کننده بودش!!!
آیا زمانی که یک تیم با اختلاف یک گل جلو هست و همچنین میزبان نیز هست زمانی که از دقیقه 85 بازی رد میشیم تماشاگران بازی شروع به سوت زدن می کنند عین بازی واقعی تا جو رو خراب کنند و داور رو مجبور به این کنند که سوت پایان بازی رو زودتر بزنه؟؟؟
برادر شما اصلا با فلسفه دمو اشنا هستید!!!ایا به نظر شما چنین ترفندهایی را در نسخه دمو جایز هست که قرار بدند!!!البته فکر نمیکنم این حالت در بازی اصلی وجود داشته باشه به احتمال 80 درصد ولی اون تریلرهای که من دیدم صدای تماشاگران بسیار بسیار عالی بودش!!!کاملا از تیم خودشون حمایت میکردند!!!و کلا فرق میزبان و مهمان نمایان میشدش!!!
آیا زمانی که به اواخر بازی نزدیک میشیم تیمی که با اختلاف یک گل جلو هست شروع به وقت تلفی میکنه ؟ مثلا توپ رو ببره یک گوشه و نگه داره
این جواب هم بر میگرده به همون دمو!!!این قضیه برای من در PES 5 و 6 و 2008 می افتاد و کاملا هم بسیار زیبا طراحی شد دوستانی که دقت کرده باشن کاملا متوجه میشن!!!و به شما قول میدم در 2009 باشه
در كل سوالات شما اينه كه بازي طراحي هوشمند داشته باشه ولي در جواب بايد بگم فيفا اينطوريه و كونامي هنوز به اين تكنولوژي دست پيدا نكرده. توي فيفا وقتي عقبي حريف وقت كشي ميكنه.(07 و 08 هم بود اين مسئله) و داور كاملا از كارتها هوشمندانه استفاده ميكنه. اگه تكل از پشت بكني وشديد باشه مستقيم قرمز ميده اگه بازيكن بخواد تك به تك بشه هر مدلي خطا كني روش قرمز ميگيري مثل واقعيت.(اين نشون ميده داور اسمارت هست و روي يه برنامه نويسي خاص نميره) PES 2009 اگه به بازيكن حريف كه داره ميره تك به تك بشه از پشت هم تكل بزني طبق معمول كارت زرد ميگيري در صورتي كه بايد اخراج بشي. و جالبتر از اون اگه بدون تكل روش خطا مي كني اصلا كارت نميگيري در حاليكه اين جا هم بايد اخراج بشي. اينا همگي تو فيفا رعايت شده. واسه همين ميگم كونامي هنوز به اين تكنولوژي دست پيدا نكرده
چقدر جالب!!!بله کونامی هنوز تو تکنولوژی عقبه!!!بله میدونم!!!و فیفا یک بازی اسمانی هستش و از تکنولوژی خیلی بیشتر!!!وقتی Ea تونست یک بازی در حد MGS بده بیرون اونوقت حرف از تکنولوژی بزنید!!!چر دارید الکی گول میزنید خودتونو فیفا نسل قبل در حد Pes ورژن Ps2 هستش!!نه ساکر نسل بعد!!!اصلا شما فرق نسل بعد و قبل را میدونید وجدانا یعنی چی که بی خودی از فیفا Pc دفاع میکنید!!!Pes از انجین نسل بعد استفاده میکنه یعنی هوش مصنوعی نسل بعد!!!و N تا چیز که فیفا هنوز نتونسته عملی کنه!!!Pes 2009 نسل بعد فیفا نسل بعد را گرفته چطور شما میگی ورژن Pc سره!!!
دیگه کوچیکترین افرد صنعت بازیهای کامپیوتری حداقل(حداقل)میدونه که Pes 2009 نسل بعد هست و همه چیزش از Fifa نسل قبل خیلی خیلی جلوتره رقیب سرسخت فیفا 09 نسل بعد هست!!!دیگه خواهشا با حرفهای عجیب در مورد فیفا باعث نشین تا کار به جاهای باریک بکشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aluminum
09-10-2008, 15:21
بچه ها این بازی بالاخره اومد یا نه؟
mojtaba007
09-10-2008, 15:55
اتفاقا کونامی با این دموی که داده واقعا شاهکار کرده
شما که میگی داور با هر تکلی کارت زرد میده هیچ پیش خودتون فکر کردین چرا اینقدر تکل میرین
شما برو موقعی که داور به بازیکنت کارت زرد میده دوباره نگاه کن و ببین ایا همین تکل تو واقعیت هم زده میشد داور کارت نمیداد؟
من خودم با کمی تمرین راحت دارم با تکل کردن توپ را میگیرم
شما انتظار داری وقتی بازیکنتون از پشت تکل میره روی حریف داور بیاید صورت بازیکنتون را ببوسه و بگه ای ول دمت گرم زدی لت و پارش کردی
در كل سوالات شما اينه كه بازي طراحي هوشمند داشته باشه ولي در جواب بايد بگم فيفا اينطوريه و كونامي هنوز به اين تكنولوژي دست پيدا نكرده. توي فيفا وقتي عقبي حريف وقت كشي ميكنه.(07 و 08 هم بود اين مسئله) و داور كاملا از كارتها هوشمندانه استفاده ميكنه. اگه تكل از پشت بكني وشديد باشه مستقيم قرمز ميده اگه بازيكن بخواد تك به تك بشه هر مدلي خطا كني روش قرمز ميگيري مثل واقعيت.(اين نشون ميده داور اسمارت هست و روي يه برنامه نويسي خاص نميره) Pes 2009 اگه به بازيكن حريف كه داره ميره تك به تك بشه از پشت هم تكل بزني طبق معمول كارت زرد ميگيري در صورتي كه بايد اخراج بشي. و جالبتر از اون اگه بدون تكل روش خطا مي كني اصلا كارت نميگيري در حاليكه اين جا هم بايد اخراج بشي. اينا همگي تو فيفا رعايت شده. واسه همين ميگم كونامي هنوز به اين تكنولوژي دست پيدا نكرده
اگر بازی کرده بودید حتما به چشمن خودتون میدیدید
وقتی یک گل از کامپیوتر عقب هستید و اون وقت میدیدید کامپیوتر چه طوری میرفت روی اعصابتون
بازیکن توپ را گرفته و میره به سمت کرنری و پششتشو میکنه به شما تا نتونی توپ را بگیری
در ضمن اگه داوری فیفا هوشمندانه است پس چرا مثل منگولها داور تو فیفا راه میره
تو بعضی مواقع توپ به داور میخوره
تا حالا به راه رفتن کمک داور در فیفا دقت کردید
سلام بر همه طرفداران Pes لطفا عکس جرارد و مسی رو بزارید...........................
Mojtaba-MCI
09-10-2008, 16:18
ببخشید دوستان این بازی برای پی اس 2 اومده یا هنوزم خبری نیس؟!
الان توو بازاره یا باید بازم منتظرش موند؟!؟!؟!
google_boy07
09-10-2008, 16:33
سلام بر همه طرفداران Pes لطفا عکس جرارد و مسی رو بزارید...........................
سلام دوست عزیز......
اینم جرارد و مسی :20:
از جناب joey jordison و Mojtaba سپاسگزارم.
فوتبال تکاملی حرفه ای .......شایسته احترام
bahador2009
09-10-2008, 17:23
سلام بچه ها دمو pes 2009 براي xbox360 تو چه سايتي براي دانلود هست؟؟؟؟؟
pedramgolchin
09-10-2008, 17:46
دوستان تورو خدا یه عکس از رونالدوی برزیلی واسم بزارید
هر چی گشتم پیدا نکردم
مرسی
سلام بچه ها دمو pes 2009 براي xbox360 تو چه سايتي براي دانلود هست؟؟؟؟؟
فکر نکنم لینکی گیرت بیاد
اگر هم باشه به احتمال زیاد پولیه
pedramgolchin
09-10-2008, 19:32
گوگل بوی & فاشیست جان یه عکس از رونالدوی چاق من بزارید
plssssssssss
kingmohsen
09-10-2008, 19:33
کسی از شماها مشهد زندگی نمی کنید که دموی بازی رو هم داشته باشید؟
اخه خیلی دلم می خواد که بازی رو زودتر ببینم حتی دموش رو
گوگل بوی & فاشیست جان یه عکس از رونالدوی چاق من بزارید
plssssssssss
دوست عزیز بخاطر این که رونالدو الان باشگاهی نداره و توی تیم برزیل هم نیست
نمیشه پیداش کرد اگر هم بشه خیلی سخته و باید کل عکسها رو بگردیم
حالا من میگردم اگه پیدا کردم میذارم
FCBarcelona.ir
09-10-2008, 20:02
دوستان این پچ رسمی GamingAccess که تازگی منتشر شده و لینکش رو توی همین تاپیکم گذاشتن حتما دانلود کنید. حجمش کمی زیاده، ولی ارزش داره.
بک گراند و محیط بازی رو کلا عوض می کنه (جز دموها)، و همه رو عکس ها یا افکت های زیبایی از لیگ قهرمانان می ذاره. قسمت های داخل بازی، مثل جایی که اسم بازیکنا یا نتیجه بازی یا تعویض ... نوشته میشه، همه شبیه اون چیزی هستن که تو تلویزیون در بازیهای لیگ قهرمانان می بینیم، واقعا زیبا و جذابن
به علاوه، اسم بازیکن ها رو هم به صورت Aa کردن و دیگه همه حروف بزرگ نیست.
تشویق تماشاگرها هم حالتی طبیعی تر پیدا کرده و فکر می کنم ضبط شده از ورزشگاه ها هست.
کلا ارزش بازی داره، حال و هوای تازه ای به بازیتون میده.
کسی میتونه ترجمه اش کنه ؟؟؟؟؟
Pes Off!! October 9th 2008
As we draw ever closer to the final push for Pes 2009, with the number of days left to launch in single digits (if I’ve done my maths correctly) we can expect the buzz factor to reach fever pitch.
At the risk of sounding like a party pooper, I’d like to discuss something which has been quietly niggling away at me: DLC - paid content.
FIFA’09 will feature that Adidas live update doo-daa to make player’s stats reflect their real counterpart’s performances in game for a fee. That is something which grates with me, but since I’m not getting FIFA, it shouldn’t bother me too much, but as a gamer it does because they’re testing the water.
Konami are planning a DLC drop in February with more than likely transfer updates from the January window. I don’t think its clear whether they intend on charging it.
But if they did charge for it, along with say some additional boot packs, a couple more stadiums thrown in for good measure even - how would you guys feel about it?
I have to say that I only want to be paying for my games in one single hit, and personally I detest these micro transactions for extra stuff. The cynic in me tells me that this “additional content” more than likely was withheld from the original game, to enable extra dosh to be squeezed out of us. Other publishers have managed to make extra money, so why shouldn’t EA and Konami get a slice of the action?
Well we purchase these games annually without fail (unless we have an unprecedented pile of crap that was PES2008 - sorry to those who loved it!!) and are practically a permanent market.
Why should we be punished for being so loyal to their products? We should be rewarded with extra content, not penalised for being staunch supporters.
Now this may be a storm in a tea cup, but I think its better to side with caution, and consider what our collective response will be to such actions from Konami, should they take place.
Am I alone in objecting to paid DLC, or would more of you guys out there welcome DLC that you had to fork out a few quid for? Personally I think after the mess of last year’s version, Konami owe us big time, and should be making it up to us big time!!
I can inform you guys now, that we are taking steps to establish a formal relationship with Konami. This should enable us to have a proper voice for PES fans out there. More details on this will be released in due course, but I thought I would let you guys know for now.
smallfrank
09-10-2008, 21:52
دوستان این پچ رسمی GamingAccess که تازگی منتشر شده و لینکش رو توی همین تاپیکم گذاشتن حتما دانلود کنید. حجمش کمی زیاده، ولی ارزش داره.
بک گراند و محیط بازی رو کلا عوض می کنه (جز دموها)، و همه رو عکس ها یا افکت های زیبایی از لیگ قهرمانان می ذاره. قسمت های داخل بازی، مثل جایی که اسم بازیکنا یا نتیجه بازی یا تعویض ... نوشته میشه، همه شبیه اون چیزی هستن که تو تلویزیون در بازیهای لیگ قهرمانان می بینیم، واقعا زیبا و جذابن
به علاوه، اسم بازیکن ها رو هم به صورت Aa کردن و دیگه همه حروف بزرگ نیست.
تشویق تماشاگرها هم حالتی طبیعی تر پیدا کرده و فکر می کنم ضبط شده از ورزشگاه ها هست.
کلا ارزش بازی داره، حال و هوای تازه ای به بازیتون میده.
میشه لینکشو بذاری ؟ممنون
میشه لینکشو بذاری ؟ممنون
ببخشید دوستان این بازی برای پی اس 2 اومده یا هنوزم خبری نیس؟!
الان توو بازاره یا باید بازم منتظرش موند؟!؟!؟!
هم زمان با پی سی و ایکس باکس 16 اکتبر فکر کنک بیاد
mojtaba007
09-10-2008, 23:25
این هم لینک مستقیم این پچ برای دانلود که خودم این لینک را درست کردم با استفاده از فریب دادن رپید شیر
من مطمئنم PES 2009 بهترین فوتبال ارائه شده توسط شرکت های کامپیوتری تو تاریخ بازی ها باشه
وقتی ایرادهای PES 2008 گرفته شده و گرافیک بازی از نظر فیس بازیکن ها بهتر شده پس دیگه اصلا هیچکس نباید بگه بازی دیگه ای بهتره
می خواید ثابت کنم ؟ (ببخشید که اسم فیفا رو میارم,فقط واسه یه مقایسه کوچیک برای تموم شدن این همه حرف هوادارای فیفا با دو تا عکس)
PES 2009
F*i*f*a 09
تفاوت بهشت و جهنم تو دو صحنه ...
Spaniuly
10-10-2008, 06:30
سلام.
يه جوري از PES طرفداري مي كنيد هركي ندونه فكر ميكنه كونامي ارث بابابتونه. شرمنده ها ولي خيلي جالبه كه اينجوري سنگ يه بازي رو مي زنيد به سينه. خوب چه كنم برام تازگي داره اين جور حركات. قبلا فقط يه مدل طرفداري از چيزي رو ديدم به اين شدت اونم طرفداري پرسپوليسي ها از تيم پرسپوليس هست. به هر حال من خودم به فوتبال علاقه دارم ولي عمرا نشده سنگ يه تيمي رو بزنم به سينه. استقلالي هستم ولي اصلا برام مهم نيست ببره يا ببازه چون هيچ سهمي تو استقلال ندارم. فقط ازش خوشم مياد. اصلا نه هوادارشم نه طرفدار. تازه از تيم پرسپوليس هم همچين بدمم نمياد معتقدم خيلي تيم سخت كوشي هست ولي برام بازم مهم نيست اين جور چيزا همونطور كه فيفا باز هستم ولي اگه هر باگ مشكلي داشته باشه توي تاپيكش مينويشم بريد ببينيد از همه بيشتر من اشكالات فيفا رو نوشتم تو تاپيك. ولي اين تمجيدهايي هاي از يه بازي خاص ميشه واقعا آدم رو به تعجب وا ميداره. من ميگم نبايد طرفداري از يه بازي چشم آدم رو روي نقاط ضعفش ببنده. شايد نقدهام به مزاج طرافداري پيس (ببخشيد منظورم نمايندگان رسمي كونامي) خوش نياد ولي نقد يك بازي توي تاپيكش اصلا برخلاف مقررات تاپيك نيست. در كل من قبلا هم گفتم من هميشه آرزو داشتم از 2 تا فوتبال لذت ببرن و بر خلاف تصور خيلي از دوستان كه فكر مي كنن من دارم غرض ورزي مي كنم دلم مي خواست پيس بهتر از اينها باشه و اميدوار بودم امسال از فيفا خيلي قوي باشه. پس اصلا شما نباس تصور مي كرديد كه من با پيس 2009 مشكل دارم. اگه داشتم جزو اولين كسايي نبودم كه دمو رو دانلود كردم و بازي كردم. مطمئن باشيد كه حد اقل تو تاپيك اولين كسي خواهم بود كه بازي رو گير ميارم. چون به فوتبال علاقه دارم. بخصوص دلم به مود Became a Legend خيلي دل بستم و شك ندارم تمام وقت ميشينم بازي ميكنم. راستي سه شنبه ميرم مشهد ببينم اونجا چه خبره از دنياي بازي. البته بعد زيارت ها يهو فكر نكنيد بي دينم دي:
موفق باشيد بچه ها دل خوش باشيد اينقدر سخت نگيريد بابا پير ميشيد اينجوري كه داريد حساسيت نشون ميديد
يا علي!
alex-sina
10-10-2008, 07:37
EASPORTS-FIFA
10-10-2008, 09:10
لیسانس آلمان گرفته شده؟
smallfrank
10-10-2008, 10:52
لیسانس آلمان گرفته شده؟
نه دوست عزیز مثل همیشه بایرن مونیخ در Other League A هستش.:20:
آخرشم این کونامی نتونست لیسانس تیم های انگلیسی و آلمانی رو بگیره!!!!
آرزو به دل موندیم به خدا
ebinem173
10-10-2008, 12:02
آخرشم این کونامی نتونست لیسانس تیم های انگلیسی و آلمانی رو بگیره!!!!
آرزو به دل موندیم به خدا
جالب اینجاست که امسال تعداد زیادی از تیمهای اسپانیایی رو هم لیسانس نگرفته
البته به نظر من چون با یک اپشن فایل یکی دو روز بعد درست میشه خیلی چیز مهمی نیست
مهم گیمپلی هست که تو 2009 با اینکه تغییر زیادی نکرده اما همون ریزه کاریهاش باعث شده این فوتبال یه وتقعیت نزدیکتر بهشه
اما یه چیزم بگم که همین قضیه واقعیته هم باعث شده هیجان بازی کمتر بشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.