مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2009
خسته نباشید !!:31:
اگه پیداش میکردم به نظر شما دلیلی داشت تاپیک بزنم ؟؟
کسی لینک این پچ gaming access رو داره ؟؟؟
تاپیک بزنی؟!:18:
منظورت پست دادن بود؟
این هم لینک ورژن 2.5 که همه پچ های ورژن قبلی رو شامل میشه
از ورژن 2.0 گرفته تا.....البته حجم فایل 428 مگابایت هستش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم فایل اپدیت و پچ ورژن 2.6 این بازی
این هم لینک ورژن 2.5 که همه پچ های ورژن قبلی رو شامل میشه
از ورژن 2.0 گرفته تا.....البته حجم فایل 428 مگابایت هستش
این هم فایل اپدیت و پچ ورژن 2.6 این بازی
ممنون ولی شما مطمئنی اون صفحاتی که لینک دانلود توش هست ف ی ل ت ر نشده ؟؟
با پ ر و ک س ی میشه دانلود کرد ؟؟
در ضمن لینک دانلود اون پچی رو که 178 مگ بود رو نداری ؟؟ فکر کنم پچ full vesion 2.0 بود
شما مطمئن باش لینک ها سالمه و خبری از ف ی ل ت ر نیست
gamingaccess اصلا ف ی ل ت ر نیست و نشده
این هم لینک پچ ورژن 2.0 این بازی با حجم 178 مگابایت
Spaniuly
10-03-2009, 18:03
دم شما گرم خيلي حال دادي داداش
فقط اين فايلcv0f رو از كجا بياريم؟؟؟
يه توضيح كوچيكم بدي كه اين فايلا رو چيكارشون كنيم ديگه نور علي نوره!!!!
وقتي پچ 1.20 يا 1.30 رو نصب ميكنيد يه گزينه دانلود توي بازي شما اضافه ميشه بخش setting گزينه آخري وقتي ميزني خودش دانلود ميكنه كاش سرعتم بالا بود آپلود ميكردم ولي از توي بازي هم ميتونيد دانلود كنيد
mohammad_dj_kazin
10-03-2009, 22:44
توی این تاپیک برای اینکه به سوالاتمون جواب بدین باید هر پست رو دو بار تکرار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا جواب مارو هم بدین دیگه
سلام دوستان من هر چی سعی کردم منوی رونالدو رو دانلود کنم نشد
ارور میداد
خواهش میکنم که این منو رو با یه لینک دیگه بزارین
راستی لینک دانلود برنامه ی pes editor رو هم بزارین برام
ممنون میشم
برای اینکه این منو ها و پچ ها و همه ی چیزای دیگه رو نصب کنیم باید از pes editor استفاده کنیم؟؟؟
در این زمینه من صفر کیلو مترم!
یه پچ هم میخوام که اسم این بازیکن ها و تیم ها درست بشه.دفعه ی قبل یکی از دوستان یک سری متن برام گذاشت که توش نوشته بود مثلا فلان اسم برای چه تیمیه ولی من پچ میخوام که اسم تیم ها رو توی خود بازی درست بنویسه ممنون
امیدوارم کسی پیدا بشه جوابمو بده
دوست عزیز این پچی که در بالا قرار داده شده رو دانلود کن مشکلت رفع میشه
Mehdi.ss
11-03-2009, 00:54
دوست عزیز بستگی داره همه ورژن های فارسی اینطوری نیستند مال شما مال کدوم شرکته؟:13:
من نسخه تکین وسریرو گرفتم ولی به نظر من خیلی خوب نبود 1 دی وی دیه یه مشکلم داره که باید یانکلوپسکیو از میلان بندازی بیرون وگرنه نمیتونید با میلان بازی کنید ماله من اینجوری بود ماله شمارو نمیدونم:2:
الان از newtech خریدم 2 دی وی دیه خیلیم قشنگه ورزشگاه ازادیم داره چهره بازیکنان ایرانیم خوب ساخته شده تمامیه تیمهای ملی وباشگاهی مسابقات مقدماتی لیسانسدار شدن 50 تیم هم اضافه شدن
جام ملتهای اسیا افریقا اروپا امریکا
اسکوربوردلیگ ایران:5:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی پچی که gamingaccess داده بود مثل اینکه مشکل یانکلوفسکی رو حل می کرد
Spaniuly
11-03-2009, 11:05
توی این تاپیک برای اینکه به سوالاتمون جواب بدین باید هر پست رو دو بار تکرار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا جواب مارو هم بدین دیگه
برای اینکه این منو ها و پچ ها و همه ی چیزای دیگه رو نصب کنیم باید از pes editor استفاده کنیم؟؟؟
در این زمینه من صفر کیلو مترم!
یه پچ هم میخوام که اسم این بازیکن ها و تیم ها درست بشه.دفعه ی قبل یکی از دوستان یک سری متن برام گذاشت که توش نوشته بود مثلا فلان اسم برای چه تیمیه ولی من پچ میخوام که اسم تیم ها رو توی خود بازی درست بنویسه ممنون
امیدوارم کسی پیدا بشه جوابمو بده
اگه بتوني با استفاده از اون لايسنسر و با داشتن PES Editor خودت يه اديت فايل بسازي كه اسامي درست هستند خيلي بهتر از اينه كه از اديت فايل ديگه استفاده كني اديت فايل من همونطوري هست كه شما مي خوايين ولي جاي ليگ هلند رو با Other league عوض كردم 2 يا 3 صفحه پيش هم لينك دادم
mehdi_vsgh
11-03-2009, 12:02
سلام
ببینم گزارش فارسی برای بازی اومده؟
کسی میتونه برام فقط فایلهای گزارش رو آپلود کنه؟
Spaniuly
11-03-2009, 12:44
سلام
ببینم گزارش فارسی برای بازی اومده؟
کسی میتونه برام فقط فایلهای گزارش رو آپلود کنه؟
دوست عزيز همه مثل شما اينترنت پر سرعت ندارند تازه حتي داشته باشند هم شايد مقدور نباشه آپلودشون چون فايل هاي گزارش گيگا بايتي هست
اصلا گزارش فارسیش مزخرف میشه
من نمی دونم چرا اینقدر به این گزارش های فارسی علاقه دارین؟
یک دونه بازی گزارش فارسی بخرین تا بفهمین چی میگم
یکی یه پج توب برای من بزاره
یا یک منویی چیزی
یه چیز باحال
ممنون
شما یک کمی به خودتون زحمت بدین و چند صفحه قبل رو نگاه کنید می بینید که چندین و چند پچ قرار داده شده
Spaniuly
11-03-2009, 15:05
یکی یه پج توب برای من بزاره
یا یک منویی چیزی
یه چیز باحال
ممنون
صفحه 675 فقط به خاطر حرف شما پچ كاملي كه ساخته بودم رو آپلود كردم ديگه چيز باحال تر از اين چي مي خواي
mehdi_vsgh
11-03-2009, 15:24
اصلا گزارش فارسیش مزخرف میشه
من نمی دونم چرا اینقدر به این گزارش های فارسی علاقه دارین؟
یک دونه بازی گزارش فارسی بخرین تا بفهمین چی میگم
عزیز من خودم انگلسی بازی رو دارم...
اینکه میگم فارسی رو میخوام دلیل دیگهای دارم
Alireza.M67
11-03-2009, 15:31
آخرین آپدیت پچ گیمینگ اکسس رو میشه بذارید ؟
2.6 رو دارم اگه از اون جدید تر هست می خوام ...
صفحه 675 فقط به خاطر حرف شما پچ كاملي كه ساخته بودم رو آپلود كردم ديگه چيز باحال تر از اين چي مي خواي
من توی صفحه 675 چیزیی ندیدم میشه لینکشو همین جا بزارین؟ یا این که شما صفحه 3 رو میگین که در 3 پارته؟
پچ شما بدون cv0f کار نمیکنه
در ضمن من تمام کیت سروریو که داشتم پاک کردم و مال شما رو ریختم
ولی این هیچی توش نیست
منویی
بزکی
من وارد بازی شدم ارور داد
آخرین آپدیت پچ گیمینگ اکسس رو میشه بذارید ؟
2.6 رو دارم اگه از اون جدید تر هست می خوام ...
این هم برای شما:
GA Community Patch 3.0 (Easy Installation) - Audio Add-On
google_boy07
11-03-2009, 22:44
بعلت خرابی مادر بورد تا کی نخواهم بود .......!؟
خداحافظ تا کی .......!
:44:
Spaniuly
11-03-2009, 23:10
تكراري شد...
Spaniuly
11-03-2009, 23:13
من توی صفحه 675 چیزیی ندیدم میشه لینکشو همین جا بزارین؟ یا این که شما صفحه 3 رو میگین که در 3 پارته؟
پچ شما بدون cv0f کار نمیکنه
در ضمن من تمام کیت سروریو که داشتم پاک کردم و مال شما رو ریختم
ولی این هیچی توش نیست
منویی
بزکی
من وارد بازی شدم ارور داد
دوست عزيز پچي كه ساختم متناسب با نياز هاي خودم بود و با توجه به اونچه كه بود درست كردم بنابه اصرار دوستان گذاشتم البته همين الانشم اگه كسي ورژن بازيش 1.20 باشه و آپديت جديد cv0f رو هم گرفته باشه بهش خيلي فاز ميده استفاده از اين پچ اتفاقا توي شروع نصب تمامي موارد مورد نياز رو به انگليسي ذكر كردم الان اكثر PES بازهاي حرفه اي از نسخه 1.20 استفاده ميكنن و آپديت جديد رو هم گرفتن و با استفاده از سايتهايي كه همون لايسنسر من هم تاليفي از اونها هست بازيشون رو اصلاح كردند اسامي Fake رو و حال مي كنن
MORTAZA.2FUN
12-03-2009, 02:08
با سلام وتشکر از شما دوست عزیز :10:
krauser جان من اون فایل ادیت رو اجرا کردم ولی ارور داد ومن برای اینکه مطمئن بشم که ادیت درسته رفتم به اسم های بازیکنان pes Uو we Uسر زدم ولی اسمها درست نبود انگار این ادیت عمل نکرده بود لطفا راهنمایی کنید
اما در مورد ارور :اون طور که نوشته من باید data مو اپدیت کنم ومن مخوام از توی بازی بخش دان اپدیت کنم لطفا بگین حجم این اپدیت چنده وایا میشه با این اینترنت نفتی اپش کرد یا نه.
با تشکر از شما دوست عزیز :10:
قربانتان:40:
Spaniuly
12-03-2009, 03:03
با سلام وتشکر از شما دوست عزیز :10:
krauser جان من اون فایل ادیت رو اجرا کردم ولی ارور داد ومن برای اینکه مطمئن بشم که ادیت درسته رفتم به اسم های بازیکنان pes Uو we Uسر زدم ولی اسمها درست نبود انگار این ادیت عمل نکرده بود لطفا راهنمایی کنید
اما در مورد ارور :اون طور که نوشته من باید data مو اپدیت کنم ومن مخوام از توی بازی بخش دان اپدیت کنم لطفا بگین حجم این اپدیت چنده وایا میشه با این اینترنت نفتی اپش کرد یا نه.
با تشکر از شما دوست عزیز :10:
نميدونم ارور رو به چي داده شما ورژن بازيت چي هست پچ 1.20 رو نصبيدي؟ فكر نكنم به نبودن فايل cv0f ارور داده باشه ولي به هر حال بايد داشته باشي چون بر اساس اون آپديت درست كردم اديت فايل رو
ولي با سرعت كمتر از 512 دانلود اين cv0f رو به كل بيخيال شو من با 64 خواستم دانلود كنم نشد زنگ زدم آي اس پي گفتم 1 ساعت سرعتم رو به 512 افزايش بدن توي 50 دقيقه دانلود كردم. مشكل اينه كه دانلود فقط از داخل بازي ميشه لينك مستقيمش معلوم نيست كجاست
Mojtaba-MCI
12-03-2009, 07:54
دوستان یه سوال.
چرا پرو 2009 اصلی برای پلی استیشن 2 جام یوفا رو نداره؟!
روو جلدش نوشته که داره ولی توو بازی خبری ازش نیست...
شایدم داره و من نتونستم پیداش کنم!نظر شما چیه؟!
من پچ 1.20 رو دانلود کردم ولی نصب نمیشه ارور میده
ولی کرکو کپی کردم گزینه دانلود اومده الانم دارم دانلود میکنم
Spaniuly
12-03-2009, 09:43
من پچ 1.20 رو دانلود کردم ولی نصب نمیشه ارور میده
ولی کرکو کپی کردم گزینه دانلود اومده الانم دارم دانلود میکنم
رفيق پچ 1.20نصب نشه كه گزينه دانلود نمياد حتما نصب شده براي اطلاع از اين موضوع برو كنترل پنل و Add or Remove بالاي صفحه يه گزينه هست Show Updates اون چك رو بزن ببين زير PES آپديت داره يا نداره اگه داره نوشته 1.20 يا نه
Alireza.M67
12-03-2009, 10:21
این هم برای شما:
ga community patch 3.0 (easy installation) - audio add-on
خیلی ممنون .
این اتنخاب اسکربورداش واقعا ایده ی جالبی بود ...
اقا وقتی 100% تموم شده حدود یک ساعت طول کشید زد Install faild
در ضمن من چون بازیو در این ویندوز نصب نکردم تو ادریموو نیست
Spaniuly
12-03-2009, 10:35
اقا وقتی 100% تموم شده حدود یک ساعت طول کشید زد install faild
در ضمن من چون بازیو در این ویندوز نصب نکردم تو ادریموو نیست
پس اصولا نبايد بتوني پچ 1.20 رو نصب كني و كيت سرور هم همينطور شما از كيت سرور مي توني به درستي استفاده كني؟
سلام به همگی:20:
آقا تو bal من چیکار باید بکنم تا تیمی که دلم میخواد بیاد و منو موقع نقل و انتقالات بخره ؟؟
من الان تو نیوکاسل بازی میکنم ولی خیلی دوست دارم برم لیورپول یا منچستر یونایتد !! چیکار باید بکنم؟
پس اصولا نبايد بتوني پچ 1.20 رو نصب كني و كيت سرور هم همينطور شما از كيت سرور مي توني به درستي استفاده كني؟
بله مشکلی در کیت سرور ندارم
S@eed_messi
12-03-2009, 13:57
سلام این بازی به سیستمم میخوره؟
vga 7200
ram 1 gig
cpu 3.4
آقا تو مستر لیگ من چیکار باید بکنم تا تیمی که دلم میخواد بیاد و منو موقع نقل و انتقالات بخره ؟؟
من الان تو نیوکاسل بازی میکنم ولی خیلی دوست دارم برم لیورپول یا منچستر یونایتد !! چیکار باید بکنم؟اگه منظورت be come legendهستش که خوب باید خیلی خوب بازی کنی وامتیازت بره بالا
ببخشید من یه مشکلی تو be come legend دارم 2فصلی میشه توهر باز 8 میگیرم ولی اسمم تو 5تا از پرامتیاز ترین بازیکنا نیست
vga 7200
ram 1 gig
cpu 3.4
7200 geforce هست؟اگه هست میخوره
خیلی ممنون .
این اتنخاب اسکربورداش واقعا ایده ی جالبی بود ...
من که هنوز نتونستم دانلودش کنم
ولی کلا این پچ هایی که gcp خیلی خوب بودن و من ازشون راضیم
قراره این اخری رو هم دانلود کنم
eimanpaladin
12-03-2009, 16:18
با سلام به دوستان آقا ما خیلی تازه کاریم با هر تیمی بازی می کنیم 4-5 گل میخورم تا حالا هم گل نزدم یه 5 روزی هست میشه
در مورد کلید ها کیبورد یه توضیحی بدید این رقیبا همین طوری میرن طرف دروازه ما هیچ کاری نمی کنیم !!!! یا مثلا همچین که توپ تو دستمه نمی تونم به محوته جریمه تیم مقابل برسم ؟؟؟ یه چندتا راهنمایی بکنید؟؟؟؟ با تشکر
arman665
12-03-2009, 16:43
یه سوال مبتدیانه یا شاید مفتضحانه !
من چجوری میتونم دکمه های بازیرو تغییر بده ؟ تو کنترل ستینگ - باتون ستینگ که میرم نمیتونم تغییری بدم و فقط جاهای گزینه ها رو عوض میکنه ولی میخوام مثلا سرعت دکمه w باشه چیکار باید کنم ؟
شما باید توی پوشه ای که بازی رو نصب کردی ایکون ستینگ رو پیدا کنی و از منوی بالا گزینه کیبورد یا جوی استیک رو انتخاب کنی
بعد اونجا میتونی کلیدهای مورد نظرت رو تنظیم کنی
اگه منظورت be come legendهستش که خوب باید خیلی خوب بازی کنی وامتیازت بره بالا
آخ آره منظورم bal بود !!:31:
چجوری باید خوب بازی کنم ؟؟ مگه تا حالا بد بازی میکردم ؟؟ :27:همین الان هم رتبه اول پاس گل رو تو دنیا دارم !!:19:
مشکل اینه که از بس پاس گل دادم تو رده بندی منچستر یونایتد اومده پایینتر از نیوکاسل (( تیم ما رده دوم جدول هست )) و منهم الان 24 ساله شدم و یکی از مهارتهای فوتبالم به رنگ قرمز (( بالای 95 )) رسیده و چهار تا هم زرد شده !! ولی بازهم موقع نقل و انقالات تیمهای خیلی رده پایین بهم پیشنهاد میدن و انصافا تا آخرین حد ممکن هم قیمت رو بالا میبرن !!
من فکر میکردم یه قسمتی باشه که مثلا بتونیم اسممون رو برای تیمی که میخوایم بهش بپیوندیم ثبت کنیم تا بر اساس نتایج بازیهامون احتمال ترانسفر شدن به اون تیم افزایش پیدا کنه !!
حالا یه چیز دیگه !!
احتمال داره من که الان دارم برای لیگ انگلستان بازی میکنم بتونم یه روزی سر از لیگ ایتالیا دربیارم ؟؟ یا اینکه تا ابد تو همین انگلستان میمونم ؟؟ آخه اینجا بارون زیاد میاد !!:31::27:
ممنون:11:
bahador2009
12-03-2009, 18:13
آخ آره منظورم bal بود !!:31:
چجوری باید خوب بازی کنم ؟؟ مگه تا حالا بد بازی میکردم ؟؟ :27:همین الان هم رتبه اول پاس گل رو تو دنیا دارم !!:19:
مشکل اینه که از بس پاس گل دادم تو رده بندی منچستر یونایتد اومده پایینتر از نیوکاسل (( تیم ما رده دوم جدول هست )) و منهم الان 24 ساله شدم و یکی از مهارتهای فوتبالم به رنگ قرمز (( بالای 95 )) رسیده و چهار تا هم زرد شده !! ولی بازهم موقع نقل و انقالات تیمهای خیلی رده پایین بهم پیشنهاد میدن و انصافا تا آخرین حد ممکن هم قیمت رو بالا میبرن !!
من فکر میکردم یه قسمتی باشه که مثلا بتونیم اسممون رو برای تیمی که میخوایم بهش بپیوندیم ثبت کنیم تا بر اساس نتایج بازیهامون احتمال ترانسفر شدن به اون تیم افزایش پیدا کنه !!
حالا یه چیز دیگه !!
احتمال داره من که الان دارم برای لیگ انگلستان بازی میکنم بتونم یه روزی سر از لیگ ایتالیا دربیارم ؟؟ یا اینکه تا ابد تو همین انگلستان میمونم ؟؟ آخه اینجا بارون زیاد میاد !!:31::27:
ممنون:11:
برای سوال اولت : باید بگم که اگه توی چمپیونز آقای گلبشی و توی اونجا اگه خوب کار کنی تیمای خوبی میخرنت .
اما برای دومی : هرگز اینطوری نیست که فقط توی یه لیگ بمونی بلکه اگه از لیگای دیگه هم پیشنهاد داشتی میتونی بری.
و باید هم بری چون اگه توی قسمت کاپهای دریافتی هم قسمتهایی هستن که باید توی لیگای مختلف باشه.
Spaniuly
12-03-2009, 18:56
ببخشید من یه مشکلی تو be come legend دارم 2فصلی میشه توهر باز 8 میگیرم ولی اسمم تو 5تا از پرامتیاز ترین بازیکنا نیست
بازيهاي قبل احتمالا (-) كه همون صفر هست رو زياد گرفتي وقتي بيرون زمين هستي بايد شانس بياري دقيقه 85 به بازي نياي چون اگه توي اون 5 دقيقه كاري نتوني انجام بدي جلوي اسمت - مياد كه ارزش صفر داره و با معدل كل جمع ميشه و شديدا معدل رو پايين مياره
اگه منظورت be come legendهستش که خوب باید خیلی خوب بازی کنی وامتیازت بره بالا
نه واقعا اصلا روي هيچ حساب كتابي نيست شايد بيش از 20 بار با بازيكنان مختلف BAL رو شروع كردم هيچ نسبت و تناسبي نيست
vga 7200
ram 1 gig
cpu 3.4
شما مطمئني CPU شما 3.4 هست؟ اين قدرت پردازش سي پي يوتون هست يا اسمشه؟ آخه من CPU با قدرت 3.1 رو گرفتم 106 تومن. حالا اينا به كنار اين سي پي يو شما ابدا به گرافيك و رم 1 گيگ تون نميخورهاين سيستم شما مال 3 سال پيش هست 3 سال پيش هم cpu با قدرت 3.4 نبود. مطمئنم در مورد cpu اشتباه ميكني
آقا تو bal من چیکار باید بکنم تا تیمی که دلم میخواد بیاد و منو موقع نقل و انتقالات بخره ؟؟
من الان تو نیوکاسل بازی میکنم ولی خیلی دوست دارم برم لیورپول یا منچستر یونایتد !! چیکار باید بکنم؟
هيچي فقط منتظر بمون راهي نيست شانسي هست فقط بايد خوب كار كني تازه اينجوري هم تضمني نيست فقط بايد اميدوار باشي
با سلام به دوستان آقا ما خیلی تازه کاریم با هر تیمی بازی می کنیم 4-5 گل میخورم تا حالا هم گل نزدم یه 5 روزی هست میشه
در مورد کلید ها کیبورد یه توضیحی بدید این رقیبا همین طوری میرن طرف دروازه ما هیچ کاری نمی کنیم !!!! یا مثلا همچین که توپ تو دستمه نمی تونم به محوته جریمه تیم مقابل برسم ؟؟؟ یه چندتا راهنمایی بکنید؟؟؟؟ با تشکر
از بيگينر شروع كن روي ريگولار بازي نكن احتمالا روي اين درجه بازي ميكني كم كم پيشرفت ميكنه بازيت
mforuzan
12-03-2009, 22:54
کسی ستینگ بازی واسه دسته بازی را نداره واسه من هر کاری میکنم مثل قبل نمیشه
mani_2004_2006
12-03-2009, 23:24
دوستان کسی پچی ؟ .... چیزی نداره که اسم این بازیکنای ایرانی درست شه ؟
Spaniuly
13-03-2009, 00:28
دوستان کسی پچی ؟ .... چیزی نداره که اسم این بازیکنای ایرانی درست شه ؟
مونده به اينكه شما بازي رو آپديت كرديد يا نه و چون هركس اين كار رو بر حسب نيازش انجام ميده ممكن به بازي شما نجوره درست شدن اسامي Fake در گرو يه اديت فايل هست . بهترين راهي كه پيشنهاد ميشه اينه كه با داشتن يه مرجع نوشتاري و يه PES Editor خودتون اسمي غلط رو اصلاح كنيد من توي همين فروم يه لايسنسر كه در قالب نوشتار هست يه دفترچه مانندي رو تاليف كردم كه توش دقيق نوشته اسمي چه بازيكنهايي fake هستند و دقيقا بايد به چه اسمي تغيير نام پيدا كنند جستجو كني پيدا ميكني
MORTAZA.2FUN
13-03-2009, 01:38
رفيق پچ 1.20نصب نشه كه گزينه دانلود نمياد حتما نصب شده براي اطلاع از اين موضوع برو كنترل پنل و Add or Remove بالاي صفحه يه گزينه هست Show Updates اون چك رو بزن ببين زير PES آپديت داره يا نداره اگه داره نوشته 1.20 يا نه
با سلام به شما :10:
krauser جان برای من هم همین مشکل وجود داره یعنی :
پچو نسب مکنم ولی ارور میده اما کرک نسب کردم وگزینه ی دانلود اضافه شده .
وبه گفته شما به کنترل پنل رفتم ولی چیزی در مورد اپدیت نشون نداده
ومن ویندوزمو دو روزه نسب کردم وبازی رم اصلا اپدیت نکردم
Spaniuly
13-03-2009, 02:00
با سلام به شما :10:
krauser جان برای من هم همین مشکل وجود داره یعنی :
پچو نسب مکنم ولی ارور میده اما کرک نسب کردم وگزینه ی دانلود اضافه شده .
وبه گفته شما به کنترل پنل رفتم ولی چیزی در مورد اپدیت نشون نداده
ومن ویندوزمو دو روزه نسب کردم وبازی رم اصلا اپدیت نکردم
اين cv0f كه 180 مگ هست زيپ شدني ميشه 33 مگ كاش سرعتم بالا بود اپلود ميكردم براتون تا نياز به دانلود 180 مگ اونم از داخل بازي نباشه كافيه اين cv0f در مسير خاصي كپي بشه اونوقت بازي شما آپديت ميشه سعي ميكنم آپلودش كنم
Mojtaba-MCI
13-03-2009, 09:37
دوستان یه سوال.
چرا پرو 2009 اصلی برای پلی استیشن 2 جام یوفا رو نداره؟!
روو جلدش نوشته که داره ولی توو بازی خبری ازش نیست...
شایدم داره و من نتونستم پیداش کنم!نظر شما چیه؟!
چرا اینجا کسی جواب نمی ده؟!
چرا اینجا کسی جواب نمی ده؟!
تا اونجایی که من میدونم، داره. و همون گزینه اول هم هستش. اما اگر ماله شما نداره، 2008 رو به جای 2009 بهت
قالب کردن! :دی
یک مشکل برام پیش اومده!کمک کنید.
من در مستر لیگ که هستم و میخواهم برم داخل بازی همان جایی که سیستم را میخواهم بچینم(بعد از انتخاب پیراهن ها)قفل میکنه!چی کار کنم؟/؟؟؟؟فقط در مستر لیگ اینجوری هستش؟؟؟؟یکی کمک کنه.
راستی اسم ورزشگاه منچستر در ساکر چی هستش>؟
ممنون.
بازيهاي قبل احتمالا (-) كه همون صفر هست رو زياد گرفتي وقتي بيرون زمين هستي بايد شانس بياري دقيقه 85 به بازي نياي چون اگه توي اون 5 دقيقه كاري نتوني انجام بدي جلوي اسمت - مياد كه ارزش صفر داره و با معدل كل جمع ميشه و شديدا معدل رو پايين ميارهمن الان مهاجم فیکس اث میلانم همه ی بازی ها از اول تا آخررو بازی میکنم بیشترین گل وپاس گل رو تو دنیا دارم و... ولی امتیازم پایینه وبقیر از تیم های خوب لیگ ایتالیا از بقیه لیگها پیشنهاد خوب ندارم که فکر کنم برای اینه که جز اون پنج تا نیستم
شما مطمئني CPU شما 3.4 هست؟ اين قدرت پردازش سي پي يوتون هست يا اسمشه؟ آخه من CPU با قدرت 3.1 رو گرفتم 106 تومن. حالا اينا به كنار اين سي پي يو شما ابدا به گرافيك و رم 1 گيگ تون نميخورهاين سيستم شما مال 3 سال پيش هست 3 سال پيش هم cpu با قدرت 3.4 نبود. مطمئنم در مورد cpu اشتباه ميكني
من cpu روسه سال پیش خریدم 3.4GH.zهست شاید شما فکر کردید میگه 3هسته ای؟؟؟؟؟؟؟
من در مستر لیگ که هستم و میخواهم برم داخل بازی همان جایی که سیستم را میخواهم بچینم(بعد از انتخاب پیراهن ها)قفل میکنه!چی کار کنم؟/؟؟؟؟فقط در مستر لیگ اینجوری هستش؟؟؟؟یکی کمک کنه.
ممنون.
اسم ورزشگاه منچستر oldtraford هست ولی توی بازی وجود نداره
ممنون.
شما زا پچ استفاده می کن؟
از کیت سرور استفاده میکنی؟
شما چه تیمی هستی؟
تیم حریف چیه؟
دقیقاً همین دو تیم رو در حالت دوستانه بردار، ببین بازم بازی قفل میکنه!
omid-p30
13-03-2009, 15:00
دوستان چرا هنگام گروهبندی جام جهانی این طوری میچینه تیم هارو ؟ اصلا سید بندی نداره.
Spaniuly
13-03-2009, 15:16
نه مهدي جان ما سه هسته اي نداريم تك هسته اي دو هسته اي و 4 هسته اي داريم و اين رو هم ميدونم ولي cpu 3.4 هيچ مناسبتي با رم 1 گيگ و گرافيك سري 7000 نداره و اين منو به تعجب انداخته
دوستان چرا هنگام گروهبندی جام جهانی این طوری میچینه تیم هارو ؟ اصلا سید بندی نداره.
خودت خوب میتونی جای تیم ها رو عوض کنی!
Mojtaba-MCI
13-03-2009, 16:06
تا اونجایی که من میدونم، داره. و همون گزینه اول هم هستش. اما اگر ماله شما نداره، 2008 رو به جای 2009 بهت
قالب کردن! :دی
قالب کردن؟!نه بابا فک نکنم...
قبل از این که اینو بگیرم یکی دیگه رو گرفته بودم که روی اونم نوشته بود پرو 2009 درحالی که همون 2008 بود و لوح زرین نیکان روش یه سری تغییرات داده بود ، از جمله منوی فارسی ، نقل و انتقالات بازیکنا البته با همون گرافیک و فرم 2008.
اولش هم که می خواستی بری توو بازی 2 تا گزینه داشت.یکی جام یوفا بود اون یکی هم همین فوتبال معمولی...
اما این یکی که گرفتم 2009 اصلیه ، بدون هیچ دستکاری ای از طرف لوح زرین نیکان.هم گرافیکش با 2008 فرق داره هم چهره ی خیلی از بازیکنا رو بهتر ساخته هم لباساشون رو تغییر داده و...
ولی تووش جان یوفا نداره:19:!!!من از همنیش تعجب کردم...
می خواستم بدونم مال شما هم همینجوریه یا نه؟!
البته همه ی اینایی که من گفتم مربوط یه کنسول پی اس2 هستش!
لطفا یه راهنمایی کنید...
omid-p30
13-03-2009, 16:10
خودت خوب میتونی جای تیم ها رو عوض کنی!
منظورم این بود که چرا خودش انجام نمیده. اول باید بشینی فکر کنی سید بندی درست کنی بعد یکی یکی 32 تا تیم رو گذاشت اونجا. سختمه، اذیت میشم.:27:
شما زا پچ استفاده می کن؟
از کیت سرور استفاده میکنی؟
شما چه تیمی هستی؟
تیم حریف چیه؟
دقیقاً همین دو تیم رو در حالت دوستانه بردار، ببین بازم بازی قفل میکنه!
اره از پچ و کیت سرور استفاه میکنم.مچستر-ویارئال.!!!
نه قفل نمیکنه!!!
قبلا هم از این پچ ها استفاده میکردم
اره از پچ و کیت سرور استفاه میکنم.مچستر-ویارئال.!!!
نه قفل نمیکنه!!!
قبلا هم از این پچ ها استفاده میکردم
شما منچستری؟
اگر با تیمای دیگه این مشکل رو نداری، برو از مپ بازی کلاً پوشه ویارئال رو جلوش یه علامت شارپ (#) بزار! سر خط.
سلام توی استفاده از kitserver به یه مشکل برخوردم این eror میده:
قبلا درست کار میکرد یه دفه این جوری شد؟؟!! کمک کنید
من پچ رو دانلود کردم
قبلا از کیت سرور استفاده میکردم(پچburgum) نمی دوونم بعد از اینکه فایل کیت سرور و کپی کردم روی قبلی ها دیگه پچ قبلی هم کار نمی کنه
واسه نصب 2 باره هم کیت سرور این erroro میده
pedramakaay
13-03-2009, 20:32
سلام.....دوستان ورژن pc این بازی تیم بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان و ورزشگاه آلیانز آرنا رو داره؟ رو xbox360 که نداشت:13:
پچی و یا مکملی نیست که بشه دانلود و به بازی اضافه کرد تا بایرن و بوندس لیگا و تیم ملی آلمان هم اضافه بشن؟
سلام توی استفاده از kitserver به یه مشکل برخوردم این eror میده:
قبلا درست کار میکرد یه دفه این جوری شد؟؟!! کمک کنید
برو و روی گزینه ساکر راست کلیک کن .و پروپرتیس را بزن و گزینه ی read only را بردار!
شما منچستری؟
اگر با تیمای دیگه این مشکل رو نداری، برو از مپ بازی کلاً پوشه ویارئال رو جلوش یه علامت شارپ (#) بزار! سر خط. نشد.من بازی رفت را با این تیم بازی کردم هیچ اتفاقی نیفتاد.
سلام.....دوستان ورژن pc این بازی تیم بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان و ورزشگاه آلیانز آرنا رو داره؟ رو xbox360 که نداشت:13:
پچی و یا مکملی نیست که بشه دانلود و به بازی اضافه کرد تا بایرن و بوندس لیگا و تیم ملی آلمان هم اضافه بشن؟
نه بوندس لیگا هست و نه بایرن...
ولی تیم المان رو داره...پچ هم صفحه های قبل چندین و چند بار قرار داده شده
سلام
آقا میشه یه نفر اون برنامه ای که باهاش تو bal میتونستی آیتم های بازیکنتو کم و زیاد کنی و آپلود کنه
همه لینک های قبلی خرابن
ممنون
pedramakaay
13-03-2009, 21:17
پچ هم صفحه های قبل چندین و چند بار قرار داده شده
مرسی....اون وقت اون پچ ها را دانلود و نصب کنم بایرن و بوندس لیگا و آلیانز آرنا هم اضافه میشن؟
مرسی....اون وقت اون پچ ها را دانلود و نصب کنم بایرن و بوندس لیگا و آلیانز آرنا هم اضافه میشن؟
بستگی به خود پچ داره
باید بدونی کدوم یکی این قابلیت رو داره
اگه اینترنت پر سرعت داری پچ gamingaccess رو دانلود کن
واقعا پچ کاملی هست و بازی رو از این رو به اون رو می کنه
Mojtaba-MCI
13-03-2009, 23:30
قالب کردن؟!نه بابا فک نکنم...
قبل از این که اینو بگیرم یکی دیگه رو گرفته بودم که روی اونم نوشته بود پرو 2009 درحالی که همون 2008 بود و لوح زرین نیکان روش یه سری تغییرات داده بود ، از جمله منوی فارسی ، نقل و انتقالات بازیکنا البته با همون گرافیک و فرم 2008.
اولش هم که می خواستی بری توو بازی 2 تا گزینه داشت.یکی جام یوفا بود اون یکی هم همین فوتبال معمولی...
اما این یکی که گرفتم 2009 اصلیه ، بدون هیچ دستکاری ای از طرف لوح زرین نیکان.هم گرافیکش با 2008 فرق داره هم چهره ی خیلی از بازیکنا رو بهتر ساخته هم لباساشون رو تغییر داده و...
ولی تووش جام یوفا نداره:19:!!!من از همنیش تعجب کردم...
می خواستم بدونم مال شما هم همینجوریه یا نه؟!
البته همه ی اینایی که من گفتم مربوط به کنسول پی اس2 هستش!
لطفا یه راهنمایی کنید...
ممنون از راهنمایی نکردنتون:2:!
اگه نمی دونین لااقل بگید که آدم هی نیاد ببینه هیچکس جواب نداده...
خوش باشید...
من پچ رو دانلود کردم
قبلا از کیت سرور استفاده میکردم(پچburgum) نمی دوونم بعد از اینکه فایل کیت سرور و کپی کردم روی قبلی ها دیگه پچ قبلی هم کار نمی کنه
واسه نصب 2 باره هم کیت سرور این erroro میده
جوابتون رو جناب rz21 دادن.
نشد.من بازی رفت را با این تیم بازی کردم هیچ اتفاقی نیفتاد.
خب پس. خودتم میگی بازی رفت اتفاقی نیفتاد. شما باید ببینی چه تغییراتی رو توی این مدت روی بازیت اعمال
کردی. اگر از کیت و مپ نبود، احتمالاً توی فایل های bin مربوط به دوتیم فایل اشتباهی رو وارد کردی و یا اشتباه کد
دهی کردی.
ممنون از راهنمایی نکردنتون:2:!
اگه نمی دونین لااقل بگید که آدم هی نیاد ببینه هیچکس جواب نداده...
خوش باشید...
من به شخصه نمی دونم. چون به غیر از PCروی کنسول بازی نکردم، پس نمی تونم کمکتون کنم. اما امیدوارم
دوستان کمکتون کنن. :10:
Spaniuly
14-03-2009, 00:12
وقتي PES رو روي تاپ پلير بازي مي كني راحت كارين كار ميدونيد چيه؟ گل خوردن
مي دونيد سخت ترين كار چيه؟ لذت بردن از بازي
من اكثر بازي هاي Exbition رو روي تاپ پلير بازي مي كنم البته هميشه تيم قوي برداشتم ولي الان يه مدتي هست مستر ليگ و BAL رو روي تاپ پلير بازي مي كنم كلا بازي از چشمم داره مي افته يعني بيشتر مشكلات بازي رو مي بينم البته اين اشكالي هست كه كونامي داره يعني دقيقا معني ديفيكالتي رو توي فوتبال نميدونه مثلا وقتي سرعت ما 90 هست و سرعت بازيكن حريف 50 وقتي توي تاپ پلير مي ذاريم سرعت بازيكني كه 50 هست از مايي كه 90 هستيم بيشتر ميشه و اين ضعف هست به جاي اينكه قدرت تيمي حريف رو زياد كنه قدرتهاي فردي بازيكنان افزايش پيدا مي كنه يعني عملا قدرت هاي فردي كه براي يه بازيكن تعيين شده بي معني ميشه واقعا توي ديفيكالتي بالا بايد پاس كاري ها بيشتر بشه نه اينكه يه بازي كن عين آب خوردن گل بزنه به ما. كلا ذهنيت خوبي از تاپ پلير ندارم و معتقدم بد طراحي شده و بايد كمي كونامي تغيير عقيده بده در مورد نحوه ديفيكالتي اصلا نمي پسندم
برو و روی گزینه ساکر راست کلیک کن .و پروپرتیس را بزن و گزینه ی read only را بردار!
نشد.من بازی رفت را با این تیم بازی کردم هیچ اتفاقی نیفتاد.
ممنون از راهنماییت من منظور از گزینه ساکرو نفهمیدم(pes.exe!!???) ولی هر چی فایل توی کیت سرور دیدم رو از حالت read only برداشتم. ولی بازم همون eroro میده!!!؟؟؟
:2:
underali
14-03-2009, 11:34
سلام من خیلی وقت بود نیومده بودم
چون به مشکلی برنخورده بودم
فقط میخوام بدونم که کیت سرور را از کجا دانلود کنم
با تشکر
daniel45
14-03-2009, 11:35
سلام من لوگو تیم هارو با فرمت png دارم چیجوری میتونم اون رو تو بازی وارد کنم؟
Spaniuly
14-03-2009, 12:53
سلام من لوگو تیم هارو با فرمت png دارم چیجوری میتونم اون رو تو بازی وارد کنم؟
با ggs ميتوني BIN فايل بسازي بعد با كيت سرور وارد كني يا اينكه از اديت داخل بازي وارد كني كه متاسفانه استوك هاش كمه و تعداد محدودي لوگو مي توني وارد كني تنها راه استفاده از لوگو به صورت نا محدود استفاده از GGS و كيت سرور هست
حتما که نباید یک فایل bin درست کنه...
همینطوری هم میتونه لوگو ها رو با ggs وارد کنه
وقتي PES رو روي تاپ پلير بازي مي كني راحت كارين كار ميدونيد چيه؟ گل خوردن
مي دونيد سخت ترين كار چيه؟ لذت بردن از بازي
من اكثر بازي هاي Exbition رو روي تاپ پلير بازي مي كنم البته هميشه تيم قوي برداشتم ولي الان يه مدتي هست مستر ليگ و BAL رو روي تاپ پلير بازي مي كنم كلا بازي از چشمم داره مي افته يعني بيشتر مشكلات بازي رو مي بينم البته اين اشكالي هست كه كونامي داره يعني دقيقا معني ديفيكالتي رو توي فوتبال نميدونه مثلا وقتي سرعت ما 90 هست و سرعت بازيكن حريف 50 وقتي توي تاپ پلير مي ذاريم سرعت بازيكني كه 50 هست از مايي كه 90 هستيم بيشتر ميشه و اين ضعف هست به جاي اينكه قدرت تيمي حريف رو زياد كنه قدرتهاي فردي بازيكنان افزايش پيدا مي كنه يعني عملا قدرت هاي فردي كه براي يه بازيكن تعيين شده بي معني ميشه واقعا توي ديفيكالتي بالا بايد پاس كاري ها بيشتر بشه نه اينكه يه بازي كن عين آب خوردن گل بزنه به ما. كلا ذهنيت خوبي از تاپ پلير ندارم و معتقدم بد طراحي شده و بايد كمي كونامي تغيير عقيده بده در مورد نحوه ديفيكالتي اصلا نمي پسندم
من که از همون دو هفته ی اول که بازی رو خریدم شروع کردم top playerولی اینکه میگی سرعت نود ما با سرعت پنجاه کامپیوتر یکی هست رو قبول ندارم اصولا وقتی توپ رو داری باید سرعتت کمتر از مدافعی باشه که داره بدون توپ
می دوه
daniel45
14-03-2009, 15:46
میشه لطفا روش ساخت فایل bin رو با ggs توضیح بدین.
خب پس. خودتم میگی بازی رفت اتفاقی نیفتاد. شما باید ببینی چه تغییراتی رو توی این مدت روی بازیت اعمال
کردی. اگر از کیت و مپ نبود، احتمالاً توی فایل های bin مربوط به دوتیم فایل اشتباهی رو وارد کردی و یا اشتباه کد
دهی کردی.
من اصلا در حین بازی رفت و برگشت کاریش نداشتم!!!الان سه روزه ساکر را بازی نکردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!من فکر میکنم اشکال از سیوم باشه (روی اتوماتیک بود)چی کار کنم؟
نون از راهنماییت من منظور از گزینه ساکرو نفهمیدم(pes.exe!!???) ولی هر چی فایل توی کیت سرور دیدم رو از حالت read only برداشتم. ولی بازم همون eroro میده!!!؟؟؟
کیت سرور نه!!فایل pes.exe و setting.exe
Spaniuly
14-03-2009, 19:13
حتما که نباید یک فایل bin درست کنه...
همینطوری هم میتونه لوگو ها رو با ggs وارد کنه
بله شدنش كه ميشه ولي روي img اصلي بازي اعمال ميشه شايد بخواد دوباره به حالت اول برگردونه بهترين راه استفاده از پل كيت سرور هست كيت سرور مثل يك روكش براي img اصلي عمل ميكنه و با برداشتن bin فايل به حالت قبل برميگرده
میشه لطفا روش ساخت فایل bin رو با ggs توضیح بدین.
شما با ggs اون IMG فايلي كه حاوي لوگو ها هست رو باز مي كني داخل IMG كلي BIN فايل هست BIN فايلي كه كه حاوي لوگوها هست رو روش راست كليك ميكني و Export مي كني بعد همون BIN فايل رو از اول لود ميكني و لوگو ها رو جايگزين مي كني بعد اتمام اون BIN فايل رو مي بري و در كيت سرور و در پوشه مناسب و مخصوص خودش ميريزي
peyman_nn
14-03-2009, 20:02
ببخشید ، چرا در قسمت بازی دوستانه ، به صوررت رفت و برگشت نمیتوان بازی کرد ؟
در نسخه های قبلی بود ولی تو 2009 نیست
mohammad_dj_kazin
14-03-2009, 20:15
سلام
لینک دانلود برنامه ی پیس ادیتور رو میخوام
فقط خواهش میکنم بزارین برام
ممنون میشم
ببخشید ، چرا در قسمت بازی دوستانه ، به صوررت رفت و برگشت نمیتوان بازی کرد ؟
در نسخه های قبلی بود ولی تو 2009 نیست
چون که همچین گزینه ای در این نسخه قرار داده نشده
کونامی هر سال یک چیزی رو از بازی حذف می کنه
Spaniuly
14-03-2009, 22:35
چون که همچین گزینه ای در این نسخه قرار داده نشده
کونامی هر سال یک چیزی رو از بازی حذف می کنه
البته يه چيزايي هم اضافه ميكنه
سلام
لینک دانلود برنامه ی پیس ادیتور رو میخوام
فقط خواهش میکنم بزارین برام
ممنون میشم
بفرما لينك مستقيم
STON-COLD
15-03-2009, 13:28
مستر لیگ بعد یه مدت تکراری میشه
سلام
آقا میشه یه نفر اون برنامه ای که باهاش تو bal میتونستی آیتم های بازیکنتو کم و زیاد کنی و آپلود کنه
همه لینک های قبلی خرابن
ممنون
نبود؟؟؟؟؟؟؟
سلام
چطوری میشه تیم را به دو صورت دفاعی و هجومی ارنج کرد و در زمانی که تیم گل میخوره 4.3.3 یا ..... بشه و مثلا زمانی که گل میزنی و میخوای نتیجه را حفظ کنی 5.4.1 یا 5.3.2 کرد
تو قسمت set information یک چیزایی هست که شما دو تا استراتژی مختلف را پیاده میکنی ولی نحوه سوییچ از استراتژی سیستم حمله به استراتژی دفاع را چیزی نگفته و حین بازی با کدام دکمه این کار امکان پذیر هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا اگر کسی میدونه جواب بده
با تشکر
Spaniuly
15-03-2009, 19:38
نبود؟؟؟؟؟؟؟
برات آپلود كردم فقط بيد يا ويستا داشته باشي يا اگه از xp استفاده مي كني دات نت 3.5 رو داشته باشي
اينم لينكش نيم مگ هست حجمش
سلام
چطوری میشه تیم را به دو صورت دفاعی و هجومی ارنج کرد و در زمانی که تیم گل میخوره 4.3.3 یا ..... بشه و مثلا زمانی که گل میزنی و میخوای نتیجه را حفظ کنی 5.4.1 یا 5.3.2 کرد
تو قسمت set information یک چیزایی هست که شما دو تا استراتژی مختلف را پیاده میکنی ولی نحوه سوییچ از استراتژی سیستم حمله به استراتژی دفاع را چیزی نگفته و حین بازی با کدام دکمه این کار امکان پذیر هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا اگر کسی میدونه جواب بده
با تشکر
شما میتونی 2تا استراتژی مختلف رو بریزی
بعد توی قسمت set tactics کلیدهایی رو مشخص بکنید برای اجرای اون استراتژی ها
مثلا با Lt و مربع دفاع آفساید گیری بکنه یا یکی از سیستم های مورد نظر اجرا بشه
Spaniuly
16-03-2009, 08:15
توي مستر ليگ هر كاري مي كنم رونالدو نمياد درجه منچستر A هست درجه تيم من S مستر ليگ لول روي Very Easy هست پولي كه پيشنهاد ميدم به رونالدو 60000 پوند (ماكسيمم) و حقوق 5000 پوند (ماكسيمم) هست بالاتر از اين كاري هست؟ اين پيشنهاد رو به هركي كرردم تا الان اومده ولي رونالدو نمياد چرا؟
mojtaba_tanha
16-03-2009, 09:26
يه جايي بود ميرفتي سه تا بازيكن و انتخاب ميكردي واسه كرنر و ضربه آزادا اضافه ميشدن از كجا بايد تنظيم كرد . اگه كسي ميدونه بگه ممنون ميشم.
همون جا گه ضربه ازاد زنارو انتخاب میکنی اخرین گزینه player go up فکر کنم همین باشه رو انتخاب کن خیلی هم کارسازه من بایه دفا هام تو یه نیم فصل 6تا گل زدم
paroucia
16-03-2009, 12:40
سلام به دوستان
من یه فایل می خواستم برای ترانسفر نیم فصل تیم ها که اگه مقدوره فایل سیو و... باشه که با یه کپی پیست کارو تموم کنم چون من این برنامه هایی که معرفی کردید رو دانلود نکردم چرا که حجمش زیاد بود و وقتشو نداشتم. در ضمن داوریش خیلی مشکل داره نمی شه با یه فایلی اون رو درست کرد اوانتاژاش خیلی مزخرفه.
من با گیم پد یه مشکلی دارم اون هم اینه که تو قسمت ستینگ همه چیز درسته اما وقتی که داخل بازی می شم انالوگها همون کار دکمه های جهت و پاس و شوت و... انجام می دن چه کا ر کنم؟
arash66_2m
16-03-2009, 14:27
سلام.
من اینو تو pc دارم بازی می کنم ولی اصلا دکمه های شوت و پاس و پاس هوایی اصلا و سرعت اصلا درست نیستند ..
اگه میشه بگین کدوم ها شوت و پاس ها هستش...
با تشکر.
با کیبورد کامپیوتر دارم بازی می کنم.
منتظر جوابم :40:
Spaniuly
16-03-2009, 14:46
سلام.
من اینو تو pc دارم بازی می کنم ولی اصلا دکمه های شوت و پاس و پاس هوایی اصلا و سرعت اصلا درست نیستند ..
اگه میشه بگین کدوم ها شوت و پاس ها هستش...
با تشکر.
با کیبورد کامپیوتر دارم بازی می کنم.
منتظر جوابم :40:
خارج از بازي يه فايل setting هست با اون ميتوني دكمه ها رو به قولي remap كني
سلام به دوستان
من یه فایل می خواستم برای ترانسفر نیم فصل تیم ها که اگه مقدوره فایل سیو و... باشه که با یه کپی پیست کارو تموم کنم چون من این برنامه هایی که معرفی کردید رو دانلود نکردم چرا که حجمش زیاد بود و وقتشو نداشتم. در ضمن داوریش خیلی مشکل داره نمی شه با یه فایلی اون رو درست کرد اوانتاژاش خیلی مزخرفه.
من با گیم پد یه مشکلی دارم اون هم اینه که تو قسمت ستینگ همه چیز درسته اما وقتی که داخل بازی می شم انالوگها همون کار دکمه های جهت و پاس و شوت و... انجام می دن چه کا ر کنم؟
معمولا هيچ كس حوصله نمي كنه بشينه نرانسفر ها رو روي اديت فايل اعمال كنه آپديت روسترها با پچ امكان پذير هست يا اينكه بايد راه اورجينال رو بري يعني از داخل بازي و با استفاده از گزينه دانلودفايل cv0f رو دانلود كني كه جديد تغييرات كونامي اعمال بشه متاسفاه حجم فايل 180 مگ هست و من يه اديت فايل منطبق بر اين cv0f ساختم و اسامي رو اصلاح كردم به صورت پچ هم در آورد يه 7 8 صفحه پيش هم لينكش رو گذاشتم تو تاپيك
arash66_2m
16-03-2009, 19:46
سلام.
این بازی رو میشه گزارشگر فارسی کرد ؟
چطوری ؟ کجا باید بریزم ؟!:40:
masoud93
16-03-2009, 19:55
توي مستر ليگ هر كاري مي كنم رونالدو نمياد درجه منچستر A هست درجه تيم من S مستر ليگ لول روي Very Easy هست پولي كه پيشنهاد ميدم به رونالدو 60000 پوند (ماكسيمم) و حقوق 5000 پوند (ماكسيمم) هست بالاتر از اين كاري هست؟ اين پيشنهاد رو به هركي كرردم تا الان اومده ولي رونالدو نمياد چرا؟
تو قسمت edit پست رونالدو رو دروازه بان کن و دروازه بانها ای که در حال حاضر داری رو مهاجم کن و ترنسفر رو انجام بده بعد از اومدن رونالدو همه چیز رو به حالت اول برگردان.
من با این روش هم زمان تونستم ronaldo, kaka, gerard, roony, رو با هم تو یک هفته بیارم.
Spaniuly
16-03-2009, 20:30
تو قسمت edit پست رونالدو رو دروازه بان کن و دروازه بانها ای که در حال حاضر داری رو مهاجم کن و ترنسفر رو انجام بده بعد از اومدن رونالدو همه چیز رو به حالت اول برگردان.
من با این روش هم زمان تونستم ronaldo, kaka, gerard, roony, رو با هم تو یک هفته بیارم.
يه امتحاني ميكنم هنوز فصل ترانسفر نرسيده ببينم چي ميشه عجيبه كه همه اومدن الا اين رونالدو
واسه اونايي كه مستر ليگ ميرن يه بازيكن معرفي ميكنم كه شايد براشون جالب باشه معمولا چون اكثر گنده هاي فوتبال مهاجم هستند و بازيكناني مثله اسنيدر يا فابرگاس يا پيرلو و .. رشد خوبي ندارند شايد دنبال يه هافبك تمام عيار باشيد كه رشدش هم عالي باشه اين بازيكن اسمش Gourcuff هست بخرينش تا 96 رشد ميكنه واقعا سريع هست هيچ بازيكني اين اندازه رشد نداره از دوستان مي خوام كه اگه بازيكني با همچين شرايط ميدونن بگن مهاجم نميخوام دفاع يا هافبك بگن آردا توران و سيلوا و جيووينكو رو ميدنم حتي يه اسرائيلي هست اسمش آشالين هست اونم خوب رشد ميكنه غير از اينا رشد سريع كه 23 به پايين باشن كسي سراغ داره بگه بخرم خيلي ها رو امتحان كردم ولي مثه اين چندتاي كه گفتم رشد نميكنن
maghzae-motefaker
16-03-2009, 20:52
سلام به دوستان
من بعد از تمام كردن يك دوره از مستر ليگ بازيم اومد بيرون يه ارور داد فكر كنم dont send بود
اباته رو از تورینو بخر...(abate)
من که بازی می کردم رشدش خیلی خوب بود
mohammad_dj_kazin
16-03-2009, 21:02
من چون خودم چون تیمم منچستره رونالدو رو نخریدم ولی برای خرید بازیکن های بزرگ مثل david villa
که خودم خریدمش از دوراه میتونی استفاده کنی.من از دومی بهتر جواب گرفتم
1- یه قیمتی کمی بالاتر از قیمتی که خودش اول مشخص کرده پیشنهاد بدی(مثلا 2 هزار تا بالاتر)
2- اول یه قیمت پایین پیشنهاد بده وقتی قبول نکرد هفته ی بعدش یه دفعه قیمت رو ببر روی ماکسیمم(
60000)مطمئن باش میاد:27:
شما برای نقل و انتقالات سن بازیکنان مورد نظرتون رو بالا ببرین
هم از قیمتش کاسته میشه و هم راحت تر باشگاه میفروشش به شما
بعد از این که اون رو خریدین برین سنش رو درست کنید
hamsik bonnet tiawo
tiawo هافبک چپه مارسی هستش ولی بازیکن خیلی خوبیه اربلوئا هم دفا راست خیلی خوبی الان 27 سالشه سرعتش96 دفاعشم حدود 83 هستش hamsik هم تو napoli هستش واقعا بازیکن خوبی میشه پستاشم dmf cmf smf وفکر کنم amf هست bonnet هم هافبک چپ خوبییه lucas هم تو لیور پوله یه هافبک تمام عیار میشه raul albiol هم خوبه هم هافبک دفاعیه هم دفاع وسط . دفاع راست
skrtel خیلی در ضمن من c.ronaldo رو همون فصل اول خریدم راهش اینه که اگه از بازیکنای کلاسیک تستفاده میکنی یکی از خوباشونو بخری و با اون عوضش کنی البته من تا دو فصل دیگه نتو نستم هیچ کی رو بخرم ولی silva ramos albiol benzema رو همه رو تو نیم فصل گرفتم ولی هنوز الاف مسی هستم benzema هم تقریبا همه قدرتاش به 95 میرسه اگه بازیکن کلاسیک خوب میخوای بگو معرفی کنم
مگه سن تو مستر تغییر میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
بله تغییر میکنه
شما میری توی قسمت ادیت و سن بازیکن مورد نظر رو زیاد میکنی
بعد بر میگردی توی مستر لیگ و اون رو میخری
masoud93
16-03-2009, 22:01
برای این که بازیکنا خوب پیشرفت کنند قبل از شروع مشتر بازی کنهای خوب رو سنشونو کم کنید (15) و بعدش هم تریقه ی پیشرفتشون رو هم روی زیاد قرار دهید. (روی گزینه ی اول یا دوم)از نرمال به بالا.
Spaniuly
16-03-2009, 22:39
برای این که بازیکنا خوب پیشرفت کنند قبل از شروع مشتر بازی کنهای خوب رو سنشونو کم کنید (15) و بعدش هم تریقه ی پیشرفتشون رو هم روی زیاد قرار دهید. (روی گزینه ی اول یا دوم)از نرمال به بالا.
بله تغییر میکنه
شما میری توی قسمت ادیت و سن بازیکن مورد نظر رو زیاد میکنی
بعد بر میگردی توی مستر لیگ و اون رو میخری
اينجوري حال نميده اگه قراره اديت فايل رو انگولك كنيم عمون اول 22 تا بازيكن 15 ساله كه همگي 99 باشن همه توانايي ها رو هم داشته باشن و قابليت بازي در تمام پستها رو داشته باشن رو خلق ميكنيم با PES Editor ميذاريم جاي Minanda اينا ديگه
مگه سن تو مستر تغییر میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
خوب معلومه هر سال كه ميره جلو بازيكنا يه سال بزرگتر ميشن ديگه
hamsik bonnet tiawo
tiawo هافبک چپه مارسی هستش ولی بازیکن خیلی خوبیه اربلوئا هم دفا راست خیلی خوبی الان 27 سالشه سرعتش96 دفاعشم حدود 83 هستش hamsik هم تو napoli هستش واقعا بازیکن خوبی میشه پستاشم dmf cmf smf وفکر کنم amf هست bonnet هم هافبک چپ خوبییه lucas هم تو لیور پوله یه هافبک تمام عیار میشه raul albiol هم خوبه هم هافبک دفاعیه هم دفاع وسط . دفاع راست
skrtel خیلی در ضمن من c.ronaldo رو همون فصل اول خریدم راهش اینه که اگه از بازیکنای کلاسیک تستفاده میکنی یکی از خوباشونو بخری و با اون عوضش کنی البته من تا دو فصل دیگه نتو نستم هیچ کی رو بخرم ولی silva ramos albiol benzema رو همه رو تو نیم فصل گرفتم ولی هنوز الاف مسی هستم benzema هم تقریبا همه قدرتاش به 95 میرسه اگه بازیکن کلاسیک خوب میخوای بگو معرفی کنم
مرسي ولي اميدوارم بين همه اين بازيكنان بهترينش هامشيك نباشه چون دارمش ولي رشدش اصلا به خوبي آردا توران و سيلوا و بقيه نيست تايو هم خيلي جالب نيست رشدش يه بار خريدمش ولي راضي نبودم ازش ولي بقيه رو بايد يه امتحاني بكنم منظور من از رشد رشدي هست كه به بالاي 92 93 برسه
من چون خودم چون تیمم منچستره رونالدو رو نخریدم ولی برای خرید بازیکن های بزرگ مثل david villa
که خودم خریدمش از دوراه میتونی استفاده کنی.من از دومی بهتر جواب گرفتم
1- یه قیمتی کمی بالاتر از قیمتی که خودش اول مشخص کرده پیشنهاد بدی(مثلا 2 هزار تا بالاتر)
2- اول یه قیمت پایین پیشنهاد بده وقتی قبول نکرد هفته ی بعدش یه دفعه قیمت رو ببر روی ماکسیمم(
60000)مطمئن باش میاد:27:
نه حتما يه چيزيش هست وگرنه مسي يا آگرو يا پاتو يا حتي گوركوف كه از رونالدو هم جلو ميزنن پس چرا اينا به راحتي ميان اين رونالدو اين قدر ناز مي كنه
اباته رو از تورینو بخر...(abate)
من که بازی می کردم رشدش خیلی خوب بود
مرسي امتحان ميكنم ببينم چه طوره ولي GOURCUFF يه چيز ديگه اس واقعا به يه ستاره تمام عيار تبديل ميشه راستي توي بازي فقط يه بازيكن New Commer داريم كه گزارشگر اسمش رو ميگه اونم Kaiser هست كه رشدش عاليه و فوق العاده
سلام به دوستان
من بعد از تمام كردن يك دوره از مستر ليگ بازيم اومد بيرون يه ارور داد فكر كنم dont send بود
اشكال از كرك بازيت هست بايد از كركي استفاده كني كه مطابق با ورژن بازيت باشه وگرنه نه مستر ليگ و نه BAL رو نميتوني بري جلو بعد يه مدت قاط ميزنه يا دونت سند ميده
GamingAccess Community Patch Fix - Konami Update 1.3
مرسي ولي اميدوارم بين همه اين بازيكنان بهترينش هامشيك نباشه چون دارمش ولي رشدش اصلا به خوبي آردا توران و سيلوا و بقيه نيست تايو هم خيلي جالب نيست رشدش يه بار خريدمش ولي راضي نبودم ازش ولي بقيه رو بايد يه امتحاني بكنم منظور من از رشد رشدي هست كه به بالاي 92 93 برسهاصلا فقط مهاجما به 95 میرسن مثل benzema aguero و... ولی بقیه تا مرز 90 میرنو همون جا میمونن ولی raul albiol رو حتما بخر در کل خوبه {برای نیمکت}راستی من از وقتی جرارد رو فروختم بین hamsik lucas fabregus یکی رو میزارم از هرسه هم راضیم
البته فابرگاس قدرت بدنیش پایینه راستی کلاسیک استفاده میکنی؟؟؟؟؟؟
خوب معلومه هر سال كه ميره جلو بازيكنا يه سال بزرگتر ميشن ديگه
خوب معلومه هر سال كه ميره جلو بازيكنا يه سال بزرگتر ميشن ديگهمنظورم این بود اگه تو ادیت سن رو پایین ببریم تو مستر تاثیر میزاره ؟
راستی شما بعنوان دفاع چپ از کی استفاده میکنید اشلی کل که سنش زیاده
سلام. من که به شخصه واسه آوردن بازیکن دست به اینجور کارهای زشت و ناپسند نمی زنم!!! :دی
من تنها تقلبی که کردم، اضاف کردن پول بوده و بس. بعد تیم رو اینقدر خوب بازی کردم تا به درجه s رسیده و در رنکینگ جهانی هم
اوله. بعد خیلی راحت بازیکن می خرم. در ضمن، من اصلاً تا حالا از این بازیکنایی که پیشرفت می کنن، نخریدم و همش ستاره خریدم!
Spaniuly
17-03-2009, 00:31
سلام. من که به شخصه واسه آوردن بازیکن دست به اینجور کارهای زشت و ناپسند نمی زنم!!! :دی
من تنها تقلبی که کردم، اضاف کردن پول بوده و بس. بعد تیم رو اینقدر خوب بازی کردم تا به درجه s رسیده و در رنکینگ جهانی هم
اوله. بعد خیلی راحت بازیکن می خرم. در ضمن، من اصلاً تا حالا از این بازیکنایی که پیشرفت می کنن، نخریدم و همش ستاره خریدم!
دقيقا منم باهات موافقم من هم فقط با آرت ماني پول رو هك مي كنم والسلام البته توي اون مورد آخر تفاهم نداريم اصلا عشق مستر ليگ به اينه كه بازيكنا پيشرفت كننچون بعد 3 فصل هيچ انگيزه اي جز مشاهده پيشرفت بازيكنا نمي مونه من سعي ميكنم از بازيكنان رشدي زياد استفاده كنم خيلي از New Commer ها مثله كايزر يا گامبينو رشدشون خيره كننده هست
راستی شما بعنوان دفاع چپ از کی استفاده میکنید اشلی کل که سنش زیاده
شما گوركوف رو بخر ببين چطوري تا 95 افزايش ميكنه سيلوا هم همينطور آردا توران هم تا 92 رشد ميكنه من دفاع هاي جناحي ندارم سيستم 3-4-3 هست دروازبان هام لوريس و ديگو هستند كه هردو تمامي قدرتهاي مربوط به دروازباني شون 95 شده اين هم 3 تا دفاع هاي تيم اصلي : Gunther و رائل آلبيول و كيه ليني هستند كه همگي عالي هستند هافبك ها سيلوا - مسي آردا توران و گوركوف هستند مهاجم ها هم آگرو - بنزيما و پاتو هستند شديدا اين بازيكنان كه گفتم رشد كردند و همگي بالاي 90 شدند هامشيك توي تيم دوم هست همينطور وولكات كلا يه رونالدو رو كم دارم توي اين كلكسيون البته نميدونم با آرسنال و بازيكنانش مشكلش چيه اين كونامي سمير نصري به اين خوبي اصلا رشد خوبي نداره همينطور فابرگاس البته فابرگاس توي PES خيلي نا اميد كننده هست نميدونم چرا قيافه فابرگاس رو اينقدر بد درست كردن اصلا شبيه Face Special نيست عين اينكه دست سازه اصلا هم شبيه نيست
در ضمن از بازيكنان كلاسيك PES خوشم نمياد اصلا استفاده نميكنم نه توي BAL و نه توي ML
eblis_boy1386
17-03-2009, 01:23
سلام من تا پارسال داشتم فيفا بازي ميكردم هالا به ساكر روي اوردم...يكي راهنمايي ميكنه..چجوري ميشه..مثل فيفا منيجر بازي كرد و بازيكن خريد و مربي گري كرد؟؟:41:
مرسي امتحان ميكنم ببينم چه طوره ولي GOURCUFF يه چيز ديگه اس واقعا به يه ستاره تمام عيار تبديل ميشه راستي توي بازي فقط يه بازيكن New Commer داريم كه گزارشگر اسمش رو ميگه اونم Kaiser هست كه رشدش عاليه و فوق العاده
هر دوی این بازیکنان مال میلان هستن...گورکاف که قرضی در بوردو بازی می کنه و میلان از لیل اون رو خرید...اباته هم مال جوانان میلان بود که حالا توی تورینو قرضی بازی میکنه...بازیش رو دیدم سرعتش فوق العاده است...توی pes سرعتش 89 هست و توی فیفا 91
منظورم این بود اگه تو ادیت سن رو پایین ببریم تو مستر تاثیر میزاره ؟
بله تاثیر میذاره
treason_boys
17-03-2009, 02:22
سلام من تا پارسال داشتم فيفا بازي ميكردم هالا به ساكر روي اوردم...يكي راهنمايي ميكنه..چجوري ميشه..مثل فيفا منيجر بازي كرد و بازيكن خريد و مربي گري كرد؟؟:41:
مستر لیگو باید بازی کنی... ولی اینو بهت بگم که هیچ چیز فیفا منیجر نمیشه( البته از نظر مدیریت فوتبال و نقل انتقال)
omid-p30
17-03-2009, 08:03
جواب اون دوستمون نیومد. گزارش فارسی براش در نیومده؟
Spaniuly
17-03-2009, 09:25
جواب اون دوستمون نیومد. گزارش فارسی براش در نیومده؟
عزيز اومده يكي دوتا و دوستان هم خريدن و ظاهرا هيچ كدوم خوششون نيومده از نحوه گزارش ظاهرا فقط گزارش فارسيش خوب نشده ولي بقيه چيزاش جالب هست مثه قيفه بازيكناي ايروني و ...
maghzae-motefaker
17-03-2009, 11:19
اشكال از كرك بازيت هست بايد از كركي استفاده كني كه مطابق با ورژن بازيت باشه وگرنه نه مستر ليگ و نه bal رو نميتوني بري جلو بعد يه مدت قاط ميزنه يا دونت سند ميده
حالا ايني كه گفتيو از كجا بيارم؟
mnkamran
17-03-2009, 11:24
با سلام
من از دو ماه پیش پچ GamingAccess تا ورژن 2.4 رو نصب کردم و باهاش CL,BAL,ML و همه کاپهای قاره ای و جام جهانی رو بدون هیچ اشکالی دارم بازی می کنم. از هفته پیش اومدم سراغ لیگها و در ابتدا لیگ انگلیس رو با NewCastel شروع کردم. بعد از چند بازی یکی از بازیکنان خط دفاعی مستقیماً کارت قرمز گرفت و اخراج شد (Cacapa) ولی بازی هفته بعدش محروم نشد! و تونستم اون رو در ترکیب اصلی جا بدم (توجه داشته باشید که اون مسابقه مربوط به جام حذفی نبود). در ضمن در لیست اخطارهایی که جلوی اسم بازیکنان ثبت می شود نوشته بود: "کارت قرمز، 1 از 5"!!. اما از هفته بعدش تا آخر فصل اون بازیکن محروم بود و اصلا انتخاب نمی شد. به نظر شما این اشکال به بازی بر می گردد یا به پچی که نصب کرده ام؟ تا به حال به چنین موردی برخورده اید؟
root professional
17-03-2009, 11:47
بالاترین پچ GamingAccess که اومده چنده؟
چه جوری باید دانلود کنم؟(آخه من تو سایتشون پچ 2.5 رو دیدم اما یه لینک داشت که ... بود و با ...شکن نمیتونم دانلود کنم)
آیا بهترین پچ که هم نقل و انتقالات جدید رو داشته باشه هم اسم بازیکنا رو درست کنه هم تیمها رو همین پچ GamingAccess هست.
هر دوی این بازیکنان مال میلان هستن...گورکاف که قرضی در بوردو بازی می کنه و میلان از لیل اون رو خرید...اباته هم مال جوانان میلان بود که حالا توی تورینو قرضی بازی میکنه...بازیش رو دیدم سرعتش فوق العاده است...توی pes سرعتش 89 هست و توی فیفا 91
بله تاثیر میذاره
شرمنده ولی برای بازیکنای من جواب نمیده
در ضمن من که از اول لیورپولو برداشتم دروازبانش چک دفاع ها albiol agger tiawo arbeloa وramos هستند تازه یه دفاع کلاسیک هست اسمش ruggery هست واقعا پیشرفت خوبی داره ودفاع و ضربه ی سرش به 96 میرسه
silva ronaldo mascherano hamsik lucas fabregus و هم boban rikard کلاسیکن مها جمامم torres eusebio van busten benzema هستند ترکیب هم 442
هست
eblis_boy1386
17-03-2009, 12:46
مستر لیگو باید بازی کنی... ولی اینو بهت بگم که هیچ چیز فیفا منیجر نمیشه( البته از نظر مدیریت فوتبال و نقل انتقال)
ممنون... مرسي
Alireza_SA
17-03-2009, 13:28
سلام
ببخشید من فایل نصب بازی رو دارم ولی رجیستریشن کدش رو گم کردم (پاک شده یا ... چی کردم نمیدونم) الان میخوام دوباره نصبش کنم کد لازم رو در ابتدای نصب ندارم لطفا کمکم کنید که این تعطیلات عید بدون pes2009 اصلا خوش نمیگذره
سلام
ببخشید من فایل نصب بازی رو دارم ولی رجیستریشن کدش رو گم کردم (پاک شده یا ... چی کردم نمیدونم) الان میخوام دوباره نصبش کنم کد لازم رو در ابتدای نصب ندارم لطفا کمکم کنید که این تعطیلات عید بدون pes2009 اصلا خوش نمیگذره
اینجا در خواست بده
حتما جواب بهت میدن
بالاترین پچ GamingAccess که اومده چنده؟
چه جوری باید دانلود کنم؟(آخه من تو سایتشون پچ 2.5 رو دیدم اما یه لینک داشت که ... بود و با ...شکن نمیتونم دانلود کنم)
آیا بهترین پچ که هم نقل و انتقالات جدید رو داشته باشه هم اسم بازیکنا رو درست کنه هم تیمها رو همین پچ GamingAccess هست.
بالاترین ورزن شماره 3 هست
شما یا از سرور خود gamingaccess استفاده کن یا rapid
از filefront استفاده نکن
این هم لینک:
دوستان حداقل گرافیک برای اجرای این بازی چیست ؟
آیا nvidia 9500 gt 1g lمی تونه جواب بده من گرافیگ همونه رم 4 گیگ و cpu 7300 ولی وقتی بازی زا اجرا می کنم یک خط عمودی توی زمین از بالا تا پایین مانیتور بازی را می شکنه
لطفا جواب دهید
می توه اشکال از مانیتور باشه w1952 lg
Spaniuly
17-03-2009, 17:36
حالا ايني كه گفتيو از كجا بيارم؟
جستجو كن توي تاپيك ده ها بار گذاشته شده لينكش توي گيم كپي هم هست
دوستان حداقل گرافیک برای اجرای این بازی چیست ؟
آیا nvidia 9500 gt 1g lمی تونه جواب بده من گرافیگ همونه رم 4 گیگ و cpu 7300 ولی وقتی بازی زا اجرا می کنم یک خط عمودی توی زمین از بالا تا پایین مانیتور بازی را می شکنه
لطفا جواب دهید
می توه اشکال از مانیتور باشه w1952 lg
برو مانيتور رو روي 75 هرتز بذار والسلام بلدي كه چطور بايد بذاري روي 75؟
eblis_boy1386
17-03-2009, 18:17
جستجو كن توي تاپيك ده ها بار گذاشته شده لينكش توي گيم كپي هم هست
برو مانيتور رو روي 75 هرتز بذار والسلام بلدي كه چطور بايد بذاري روي 75؟
بر روي مانيتور هاي wide 19
75 هرتز نيست... فقط 60هرتز هست... cd كارت گرافيك نصب كردي?
/
Spaniuly
17-03-2009, 19:11
چطوری دوست من ؟
روي دسكتاپ راست كليك كن برو به Propertis بعد Display Setting بعد Advance و بعد گزينه Monitor رو انتخاب كن و هرتز مانيتور رو بذار روي 75 بازي PES 2009 روي هر رزوليشني براي 75 هرتز هست و نميشه اون رو از بازي تغيير داد حتما بايد مانيتور رو 75 هرتز باشه
بر روي مانيتور هاي wide 19
75 هرتز نيست... فقط 60هرتز هست... cd كارت گرافيك نصب كردي?
/
داره عزيز مثه اينكه مانيتور من 19 ايچ وايد هست ها CD كارت گرافيك كيلو چنده آخرين ورژن درايور Nvidia رو نصب كردم حسابي دارم عشق و حال مي كنم
root professional
18-03-2009, 00:03
بالاترین ورزن شماره 3 هست
شما یا از سرور خود gamingaccess استفاده کن یا rapid
از filefront استفاده نکن
این هم لینک:
اول سوالم اینه که این کلمه دمو چیه که تو تیتر هست؟منظورش اینه که نسخه 3 هنوز کامل نشده؟
ثانیا سرور GamingAccess که هر وقت من رفتم اشغال بود لینک رپید هم نداره فقط FileFront
eblis_boy1386
18-03-2009, 01:28
ساكر مستر ليگش جرا اين طوريه!! تيم هاي دسته 2مياد...من منچستر ورداشتم...با تيم هاي عجيب و غريب بازي ميكنم... مگه نبايد تيم هاي ليگ انگليسي باشه/
treason_boys
18-03-2009, 02:34
ساكر مستر ليگش جرا اين طوريه!! تيم هاي دسته 2مياد...من منچستر ورداشتم...با تيم هاي عجيب و غريب بازي ميكنم... مگه نبايد تيم هاي ليگ انگليسي باشه/
میتونی خودت ترکیب تیم ها توی لیگ رو بچینی. یعنی از همون اول که میری تو ی مستر لیگ می تونی بری دسته یک و تیم های لیگ رو خودت انتخاب کنی.
بعدش هم این که می گی تیمه ای عجیب و غریب احتمالا تیم های لیسانس نشدهاند.
kaka.ronaldo
18-03-2009, 02:34
باید یه فصل رو تو دسته یک بگذرونی بعد وارد دسته یک بشی من یه سری اسم بازیکن می دم که پس از چند سال قدرتاشون بسیار پیشرفت می کنه:18:
دربازه بان:diego مدافع:raul albiol-taiwo-bianchi-nilgarna هافبک:montolivo-arda turan-lucas-hamsik-bonnet
مهاجم:bojan krkic-gouffran-m.zarate
اول سوالم اینه که این کلمه دمو چیه که تو تیتر هست؟منظورش اینه که نسخه 3 هنوز کامل نشده؟
ثانیا سرور GamingAccess که هر وقت من رفتم اشغال بود لینک رپید هم نداره فقط FileFront
در مورد دمو نمیدونم...ولی حجم فایل بالاست
من که با سرور gamingaccess مشکلی ندارم
برای فایل فرونت هم از ف ی ل ت ر ش ک ن استفاده کن
mohammad_dj_kazin
18-03-2009, 04:22
سلام دوستان من فیس چند تا بازیکن ایرانی رو دانلود کردم حالا موندم چطوری این فیس هارو وارد بازی کنم
ممنون میشم کمکم کنید
بوسیله برنامه game graphic studio میتونی فیس ها رو وارد کنی
mohammad_dj_kazin
18-03-2009, 04:38
لینک دانلودش رو اگه بزارین ممنون میشم
(پس این پیس ادیتور به چه دردی میخوره؟)
اگه فیس رو که میخوای وارد کنی برای بازیکنی هست که رجیستر شده که هیچی و گرنه باید بازیکن رو رجیستر کنی و فیس رو براش وارد کنی....این کار رو میشه با pes editor انجام داد
بعدش بوسیله game graphic studio فیس بازیکن مورد نظر رو وارد میکنی
این هم لینک برنامه:
Spaniuly
18-03-2009, 09:38
توي BAL و ML اصلا ليگ معني نداره كلا 4 نوع CID هست A B C D تيمهاي موجود چه لايسنس شده چه لايسنس نشده به طور تصادفي قرار ميگيرند توي اين CID هاي كه البته توي ML يه CID 12 تيمي هم هست به اسم D2 كه شما در موقع شروع توي اون قرار مگيريد و بايد مقام حداقل سوم رو بدست بياريد تا صعود كنيد به دسته يك تيم ها هم تيمهاي ضعيفي هستند توي D2 چون اگه قوي باشند با تريكيب ديفالت مستر ليگ نميتوني گل بزني حتي روي درجه سختي Beginner خيلي سختهبا اون بازيكنان بتوني بازيكني البته اصلا بازي با اونها توي درجه سختي بالا اصلا پيشنهاد نميشه آدم از PES زده ميشه فقط مشنگ بازي در ميارن رفته رفته كه بازيكنان قوي مي خري تيمهايي كه با اونها بازي مي كني هم مسلما توي D1 قوي هستند حتي شما اگه روي Amatur شروع كنيد خيلي كارت سخت ميشه وقتي تيمي قدرتمند بسازي من روي آماتور گذاشتم و الان يه تيم تمام عيار ساختم ولي گل زدن به تيمهايي مثله سويا يا يونتوس يا ْيون چيزي تو مايه هاي غير ممكن هست با 8 مداع + 1 دروازبان دفاع مي كنن البته اين كار كونامي جالب نيست كجاي دنيا 8 بازيكن توي محوطه شش قدم جلو دروازه تجمع ميكنن مثه يه ديواري كه جلو دروازه ميكشن و فقط يه مهاجم اونم توي دايره مياني نگه ميدارند واقعا توي آماتور سخت ميشه وقتي قدرت تهاجمي شما بالا باشه
میتونی خودت ترکیب تیم ها توی لیگ رو بچینی. یعنی از همون اول که میری تو ی مستر لیگ می تونی بری دسته یک و تیم های لیگ رو خودت انتخاب کنی.
بعدش هم این که می گی تیمه ای عجیب و غریب احتمالا تیم های لیسانس نشدهاند.
نه نميشه از همون اول رفت توي D1 اشتباه راهنمايي نكن حتما بايد D2 رو رد كني
باید یه فصل رو تو دسته یک بگذرونی بعد وارد دسته یک بشی من یه سری اسم بازیکن می دم که پس از چند سال قدرتاشون بسیار پیشرفت می کنه:18:
دربازه بان:diego مدافع:raul albiol-taiwo-bianchi-nilgarna هافبک:montolivo-arda turan-lucas-hamsik-bonnet
مهاجم:bojan krkic-gouffran-m.zarate
پس تا حالا سيلوا يا گوركوف رو نديدي تا 96 افزايش پيدا ميكنن گوركوف كه الهه رشد هست هيچ بازيكني مثه گوركوف رشد نميكنه البته يه New Commer هست توي 2 فصل 14 تا معدلش افزايش پيدا مي كنه مدافعي به اسم Gunther كه آلماني هست بعد دو فصل قدرت دفاعي و تعادل بدنيش به 94 95 ميرسه
لینک دانلودش رو اگه بزارین ممنون میشم
(پس این پیس ادیتور به چه دردی میخوره؟)
در واقع PES Editor ويرايش اكسترنال و كمي حرفه اي تر اديت داخل بازي هست يه امكاناتي هم داره كه از داخل بازي نميشه اون كارارو كرد مثله Swamp كردن تيمها يا تغيير مليت بازيكنان و ...
کراسر خان
شما داری اشتباه میکنی
از همون اول میتونی بری و توی لیگ d1 بازی کنی
d2 اجباری نیست
از همون اول میشه به دسته یک رفت.فق کافیه همون اول بازی گزینه ی change را بزنی و تیم ها را انتخاب کنی.من با همین کار نه تنها داخل دسته یک شدم بلکه تیم های قوی را هم جمع کردم در یک لیگ.
EASPORTS-FIFA
18-03-2009, 15:14
بعد از عمری اومدیم pes2009 نصب کنیم.ارور داد.حالا شاید بتونم اروره رو یه کاری بکنم.شما یه پچ خوب معرفی کنید همه ی مشکلات بر طرف بشه حجمشم زیاد نباشه.اونی که فاشیست جان گذاشته بود صفحه قبل 313 مگابایت بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!یک پچ میخوام که حجمش زیاد نباشه
یه چیز عجیب!!!!
امروز داشتم مستر لیگ بازی می کردم که یک دفعه دیدم خود به خود کامپیوتر برای من یک تعویض انجام داد
گفتم شاید خودم انجام دادم حواسم نبوده...
بعدش گل زدم بعد دو دقیقه یک تعویض دیگه کرد و یکی از مهاجم های من رو کشید بیرون و بجاش یک دفاع اورد داخل.
کسی تا حالا همچین چیزی دیده؟؟؟!!!
احتمالا شما مربيكري رو فعال كردين
نه بابا...
کنترل بازیکنان دست خودم بود
coach mode خودش بازیکنان رو کنترل میکنه...در صورتی که من خودم بازیکنان رو کنترل می کردم
EASPORTS-FIFA
18-03-2009, 19:19
آقا پچ به ما معرفی نمیکنید؟آخه من نمیتونم 690 صفحه رو زیر و رو کنم تا یه پچ کم حجم گیر بیارم
khalil50000
18-03-2009, 21:50
با سلام خدمت مدیر محترم تاپیک ، یک سوال داشتم : چه جوری میشه لباس یک تیم را تو champions league تغییر داد ، من لبای تیم ها رو در حالت معولی می تونم تغییر بدم ولی همون لباس ها تو champions league هم میان ، من می خوام مثلا لبای منچستر تو champions league با حالت معمولی که بازی می کنیم فرق کنه؟
Spaniuly
18-03-2009, 22:06
یه چیز عجیب!!!!
امروز داشتم مستر لیگ بازی می کردم که یک دفعه دیدم خود به خود کامپیوتر برای من یک تعویض انجام داد
بعدش گل زدم بعد دو دقیقه یک تعویض دیگه کرد و یکی از مهاجم های من رو کشید بیرون و بجاش یک دفاع اورد داخل.
بله ميشه از قسمت Team Adjustment و Set Formation يه گزينه هست مبني بر تعويض اتوماتيك بازيكن
با سلام خدمت مدیر محترم تاپیک ، یک سوال داشتم : چه جوری میشه لباس یک تیم را تو champions league تغییر داد ، من لبای تیم ها رو در حالت معولی می تونم تغییر بدم ولی همون لباس ها تو champions league هم میان ، من می خوام مثلا لبای منچستر تو champions league با حالت معمولی که بازی می کنیم فرق کنه؟
من زياد سعي كردم با Pro Evo اين كار رو انجام بدم به نظر تنها راهش تغيير روي img و bin فايل ها توسط GGS هست
بعد از عمری اومدیم pes2009 نصب کنیم.ارور داد.حالا شاید بتونم اروره رو یه کاری بکنم.شما یه پچ خوب معرفی کنید همه ی مشکلات بر طرف بشه حجمشم زیاد نباشه.اونی که فاشیست جان گذاشته بود صفحه قبل 313 مگابایت بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!یک پچ میخوام که حجمش زیاد نباشه
رفيق همه پچ ها كه تغيير به درد بخور اعمال بخوان بكنن حجمشون همينطوري زياده من يه پچ ساختم اخيرا ولي حتما بايد از داخل بازي و از گزينه دانلود فايل cv0f رو دانلود كني اين cv0f يه فايل img هست كه كونامي مخصوص آپديت در نظر گرفته و وقتي شما مي خواييد از داخل بازي آپديت كنيد اين فايل دانلود و در مسير خاصي قرار ميگيره و باعث اعمال تغييرات ميشه به زودي يه اتوران ميسازم با حجم 35 مگابايت كه فايل cv0f رو فشرده ميكنه و ا اجراي اين فايل 35 مگي همون آپديتي كه 180 مگ هست خارج از بازي اعمال ميشه و ميشه همون كاري كه بايد بشه و بازي شما آپديت بشه اگه اين فايل رو بتونم آپلود كنم ديگه اون پچي كه ساختم ميشه بهترين و به درد بخور ترين پچ براي اونايي كه از پچهاي Gaming Acces استفاده نمي كنن
root professional
18-03-2009, 22:57
من بالاخره موفق شدم این پچ 3.0 Gaming Access رو بگیرم اما...
چرا بعضی از زمینها اصلا لود نمیشن یعنی به جای زمین چمن روی یه صفحه سیاه بازی میکنیم.احتمالا فوتبال خیابانی شده روی اسفالت بازی میکنیم!!
چه جوری میشه رفعش کرد آخه بقیه چیزهای پچه خوبه؟
EASPORTS-FIFA
18-03-2009, 23:45
رفيق همه پچ ها كه تغيير به درد بخور اعمال بخوان بكنن حجمشون همينطوري زياده من يه پچ ساختم اخيرا ولي حتما بايد از داخل بازي و از گزينه دانلود فايل cv0f رو دانلود كني اين cv0f يه فايل img هست كه كونامي مخصوص آپديت در نظر گرفته و وقتي شما مي خواييد از داخل بازي آپديت كنيد اين فايل دانلود و در مسير خاصي قرار ميگيره و باعث اعمال تغييرات ميشه به زودي يه اتوران ميسازم با حجم 35 مگابايت كه فايل cv0f رو فشرده ميكنه و ا اجراي اين فايل 35 مگي همون آپديتي كه 180 مگ هست خارج از بازي اعمال ميشه و ميشه همون كاري كه بايد بشه و بازي شما آپديت بشه اگه اين فايل رو بتونم آپلود كنم ديگه اون پچي كه ساختم ميشه بهترين و به درد بخور ترين پچ براي اونايي كه از پچهاي gaming acces استفاده نمي كنن
عزیز خب شما یه پچ بده که فقط توش نقل و انتقالات انجام شده باشه و لیسانس تیما درست شده باشه.همین برای من بسه.پچی که این چیزا داشته باشه که دیگه پر حجم نیست نه؟:11:
Spaniuly
19-03-2009, 00:33
عزیز خب شما یه پچ بده که فقط توش نقل و انتقالات انجام شده باشه و لیسانس تیما درست شده باشه.همین برای من بسه.پچی که این چیزا داشته باشه که دیگه پر حجم نیست نه؟:11:
چرا هست براي اسامي و اصلاحشون يه اديت فايل ساختم ولي اين اديت فايل مكملش پچي هست كه با كيت سرور كار ميكنه و حجمش حدود 20 مگ هست 5 - 6 صفحه پيش گذاشتمش تو تاپيك تازه حتما بايد ورژن بازيت 1.20 باشه و اون فايل cv0f رو هم داشته باشي
یه چیز عجیب!!!!
شما در منویی که ترکیب تیمها رو می چینن، تیک گزینه Auto Sub... رو گذاشتی!!!!!!
نه بابا...
کنترل بازیکنان دست خودم بود
coach mode خودش بازیکنان رو کنترل میکنه...در صورتی که من خودم بازیکنان رو کنترل می کردم
Coach Mode نیست، Cash Mode هستش!!!!!!! :دی
پ.ن: از کرایزر هم واقعاً تشکر می کنم که کاره بچه ها رو سریع راه میندازه. :11:
نه...من اصلا اون گزینه ها رو بهشون دست نزدم
دیگه خودم بعد این مدت که دارم pes بازی می کنم این چیزها رو میدونم
نه چیزی تیک خورده و نه حالت coach mode هست
توی بازی های معمولی هم اینطوری شده...
نمی دونم چه مرگش شده...دارم بازی رو پاک می کنم
EASPORTS-FIFA
19-03-2009, 11:30
چرا هست براي اسامي و اصلاحشون يه اديت فايل ساختم ولي اين اديت فايل مكملش پچي هست كه با كيت سرور كار ميكنه و حجمش حدود 20 مگ هست 5 - 6 صفحه پيش گذاشتمش تو تاپيك تازه حتما بايد ورژن بازيت 1.20 باشه و اون فايل cv0f رو هم داشته باشي
ای بابا.یعنی یک پچ خیلی معمولی هم نیست نیاز به چیزی نداشته باشه؟قبلا که بود.من خودم یه بار دان کدمش.درست شدن تیما.ولی الان معلوم نیست تو کودوم صفحست؟:19:
Kaptian Black
19-03-2009, 11:38
من بالاخره موفق شدم این پچ 3.0 Gaming Access رو بگیرم اما...
چرا بعضی از زمینها اصلا لود نمیشن یعنی به جای زمین چمن روی یه صفحه سیاه بازی میکنیم.احتمالا فوتبال خیابانی شده روی اسفالت بازی میکنیم!!
چه جوری میشه رفعش کرد آخه بقیه چیزهای پچه خوبه؟
وقتی تو تنظیمات گرافیک , Quality رو روی Low بذاری انجوری میشه بذار رو Medium یا High درست میشه
اینم شد بازی ؟
بازی فقط فیفا 2009 این بازی که همه ی بازیکناش این عروسک خیلی مصنوعی میدوند
EASPORTS-FIFA
19-03-2009, 12:11
بابا از این پستها نده.خوب نیست.میرن میدنت تحویل مدیر.حداقل میگفتی به نظر من این بازی ..................من یک بار از این کارا کردم همه زدن تو سر و روم
HADI roni
19-03-2009, 12:31
سلام به همه.
من بازیکنای قدیمی رو ازاد کردم اما توی Master leag نمیان.چی کار کنم که تو Master بیان؟
شما باید گزینه hidden/classic players رو بر روی گزینه yes قرار داده باشی
root professional
19-03-2009, 13:23
وقتی تو تنظیمات گرافیک , Quality رو روی Low بذاری انجوری میشه بذار رو Medium یا High درست میشه
:27::27::27::10:
ممنون از راهنماییتون اما آخه اگه میتونستم که میذاشتم رو High یا Medium اینجوری بازی هم قشنگتر میشه. حتما کامپیوترم نمیکشه که گذاشتم روی Low حالا راهی نداره که روی Low بشه حداقل این زمینهای خراب رو خاموش کرد؟
سلام تو become a legend من پستم ss/cf هست ولی منو همش میذاره cmf گلم زیاد می زنما چرا نمی ذارتم حمله خب ؟؟؟
HADI roni
19-03-2009, 14:07
شما باید گزینه hidden/classic players رو بر روی گزینه yes قرار داده باشی
رفتم توی تنظیمات Master اما این گزینه غیر فعال بود.یعنی باید از اول برم تیم بسازم؟
بله...اگه میخواین این گزینه فعال باشه باید از اول شروع کنید
اگه به نقل و انتقالات نزدیک هستی صبر کن تا فصل نقل و انتقالات برسه بعد برو توی setting ببین میتونی از اونجا فعالش کنی
اگه هم که فاصله داری از اول شروع کن
Spaniuly
19-03-2009, 14:58
سلام تو become a legend من پستم ss/cf هست ولی منو همش میذاره cmf گلم زیاد می زنما چرا نمی ذارتم حمله خب ؟؟؟
تيمي كه توش بازي ميكني از لحاظ مهاجم غني هست ولي بازيكن خوب كه هافبك باشه نداره واسه همين مي ذاره هافبك احتمالا پارامترهايي كه به هافبك مربوط ميشه رو بيشتر داري حتي اگه همه پارامترها 99 باشه معمولا حمله نميذارنت چون بازيكن حمله زياده هافبك هست كه قحطيه
اینم شد بازی ؟
بازی فقط فیفا 2009 این بازی که همه ی بازیکناش این عروسک خیلی مصنوعی میدوند
رفيق نظرها متفاوت هست ولي با اينكه من شخصا فيفا خور هستم اما PES2009 واسه PC رو به فيفا 09 PC ترجيح ميدم و از فيفا 09 خوشم نيومد اصلا PES 2009 خيلي باحاله
ای بابا.یعنی یک پچ خیلی معمولی هم نیست نیاز به چیزی نداشته باشه؟قبلا که بود.من خودم یه بار دان کدمش.درست شدن تیما.ولی الان معلوم نیست تو کودوم صفحست؟:19:
شما وقت بذاري مي تونم كمكت كنم يه اديت فايل بسازي كه هم اسامي اصلاح بشن هم لوگوها براي لباس ها هم حتما حتما به كيت سرور نياز داري ولي اگه به لوگو و اسامي بسنده كني يه راه هست كه ديگه مجبور نيستي فايل پر حجم دانلود كني اونم استفاده از لايسنسر هست كه اون رو چند وقت پيش تهيه كردم توي همين تاپيك هم گذاشتم لينكش رو يه پك حاوي چند فايل متني هست كه با داشتن يه PES Editor يا حتي از اديت داخل بازي ميتوني اسامي رو اصلاح كني من لوگوهاي اورجينال خود كونامي رو براي تيمهاي لايسنس شده و نشده رو دارم
EASPORTS-FIFA
19-03-2009, 17:05
آقا ما از خیر پچ و مچ گذشتیم.همینطوری بازی میکنیم دیگه.فوقش لباسا درست نیستن و اسم تیما
MORTAZA.2FUN
19-03-2009, 17:24
با سلام به دوست عزیز :10:
:40::40: krauser جان شما تو چند پست قبلی در مورد انتخاب تیمی که به اون علاقه داریم (البته توی بال )گفتین که مونده به شانسمون وفقط کاری که می تونیم بکنیم اینکه فقط منتظر بشیم تا ببینیم چی میشه ....
البته این طور که شما میگین شانسی نیست مونده به اینکه تیم مورد علاقه ما تو کدوم لیگ باشه
تو بال چهار لیگ a,b,c,d وجود داره ومن الان تو لیگ a بازی میکنم وتیم مورد علاقه ی من منچستر هستش و اون هم تو لیگ b هستش ومن اگه بخوام برم به اونجا مستقیما منچستر به من پیشنهاد نمی ده بلکه تیم هایی که تو اون لیگ b هستن اول به من پیشنهاد میدن وما باید با تیم هایی که توی اون لیگ هستن اشنا باشیم وموقعی که پیشنهاد میدن به اونجا بریم تا اینکه توی فصل بعدی هم اگه به طور مثال :منچستر بخواد ما به اونجا ترنسفر بشیم
البته من به این موضوع اطمینان دارم چون اخر فصل اون تیم هایی که توی لیگ a (لیگی که من بازی می کنم )هستن به من پیشنهاد میدن وبرخی از تیم های دیگه ایی که پیشنهاد میدن مال لیگ های دیگه هستن و اول این تیم های سطح پایین از لیگ های دیگه به ما پیشنهاد میدن بعد تو فصل بعدی تو اون لیگی که هستید تیمی که به اون تو اون لیگ علاقه مند هستید به شما پیشنهاد میده .
البته اینو بگم که حرف شما هم درست است ولی شانس کم تری نسبت به این نوع انتخاب دارد .
از دوستان که اینو خوندن معذرت می خواهم که سر دردی دادم
پیشا پیش هم عید نوروز را به همه ی P30world دی ها تبریک میگم انشا الله سال خوبی داشته باشین
با تشکر و ارزوی سلامتی برای همه ی دوستان توی سال جدید :40::40:
Spaniuly
19-03-2009, 18:03
مرتضي جان اين كه شما ميگيد درسته ولي ميشه كه شما مستقيم از يه ليگي به ليگ ديگه بريد مثلا ممكن هست رئال توي a باشه و منچستر تو B اين امكان هست كه مستقيم پيشنهاد بگيري برات اين مسئله رو تصويري ثابت ميكنم من فصل پيش توي آرسنال (c) بودم كه امسال يونتوس (a) خواست مجبور هم نشدم به تيم ضعيفتر برم اگه خواستي عكس هم ميذارم واقعا قاعده خاصي نداره ولي اوني كه گفته تائيد ميشه 100% توي Tips بازي هم به ايني كه گفتي دقيقا اشاره شده بازم ممنون از توجه شما و عيد شما هم مبارك باشه
MORTAZA.2FUN
19-03-2009, 18:16
مرتضي جان اين كه شما ميگيد درسته ولي ميشه كه شما مستقيم از يه ليگي به ليگ ديگه بريد مثلا ممكن هست رئال توي a باشه و منچستر تو b اين امكان هست كه مستقيم پيشنهاد بگيري برات اين مسئله رو تصويري ثابت ميكنم من فصل پيش توي آرسنال (c) بودم كه امسال يونتوس (a) خواست مجبور هم نشدم به تيم ضعيفتر برم اگه خواستي عكس هم ميذارم واقعا قاعده خاصي نداره ولي اوني كه گفته تائيد ميشه 100% توي tips بازي هم به ايني كه گفتي دقيقا اشاره شده بازم ممنون از توجه شما و عيد شما هم مبارك باشه
باسلام
:40::40:من اونی که گفتم واسه ی تیم های ضعیف بود وسطح پایین که من هم تو یکی از اون ها هستم چون تیم هایی مثل منچستر و دیگر تیم های بزرگ به این تیم های ضعیف به سختی پیشنهاد میدن
اگه اشتباه می کنم لطفا راهنمایی کنید
بعد یه لطفی کنید اون عکس هایی که میگید رو برام بذارین
با تشکر :10::40::40:
masoud93
19-03-2009, 21:23
ایا میشه کاری کرد که استامینای بازیکنان زیر اسمشون بیاد و معلوم بشه هر بازیکن چقدر خسته شده.
malkemid
19-03-2009, 21:35
ایا میشه کاری کرد که استامینای بازیکنان زیر اسمشون بیاد و معلوم بشه هر بازیکن چقدر خسته شده.
آره...تو قسمت آپشن بازی میشه.
Spaniuly
19-03-2009, 22:07
باسلام
:40::40:من اونی که گفتم واسه ی تیم های ضعیف بود وسطح پایین که من هم تو یکی از اون ها هستم چون تیم هایی مثل منچستر و دیگر تیم های بزرگ به این تیم های ضعیف به سختی پیشنهاد میدن
اگه اشتباه می کنم لطفا راهنمایی کنید
بعد یه لطفی کنید اون عکس هایی که میگید رو برام بذارین
با تشکر :10::40::40:
نه عزيزم اشتباه نمي كني همونطور كه خدمتت عرض كردم Tips خود بازي هم مهر تائيد بر گفته شما هست و دقيقا صحيح هست فرمايش شما اگه توي تيم ضعيفي باشي خيلي به ندرت ميشه كه از تيم درجه يك كه توي ليگ ديگه هست پيشنهاد بگيري و يكي از راهها همون راهي هسن كه شما فرموديد ولي غير ممكن هم نيست اينم عكسي كه قول داده بودم:
همونطور كه مي بيني تيمهاي خوب پشت سر هم تيمهاي بوده كه تا الان عضويت داشتم
اقا من هنوز مشکل تعویض ها رو دارم
بازی رو پاک کردم و از اول نصبش کردم...رفتم یک بازی دوستانه انجام دادم بدون این که ترکیب رو دستکاری کنم
ولی باز هم خود به خود تعویض می کنه!
نمی دونم چکارش کنم؟!
akharenee
20-03-2009, 08:11
یه پچ سبک هست که بایر مونیخ رو بیاره و پیراهن لیگ انگلستان رو درست کنه
masoud93
20-03-2009, 09:17
آره...تو قسمت آپشن بازی میشه.
چیو تقعییر بدم چجوری :3:
omid-p30
20-03-2009, 10:13
accumulatad fatigue روی on
یه مشکل عجیب واسم پیش اومده. نمی دونم چرا فقط همون دفعه اولی که b a l رو بازی کردم به تیم ملی دعوت شدم. دفعه های
بعدی که b a l رو از نو شروع کردم، دیگه دعوت نشدم. الان من بهترین گل زن، بهترین پاسور و با معدل بالا هستم، اما هنوزم دعوت
نمی شم!!!!!!!! الانم توی فصل 2012-2011 هستم. :دی
Spaniuly
20-03-2009, 10:17
توي تنظيمات تركيب تيم : Set tactics بعد controller support بعد چك مربوط به auto subs رو فعال كن
یه پچ سبک هست که بایر مونیخ رو بیاره و پیراهن لیگ انگلستان رو درست کنه
بیش از ده بار از این جور پچ ها توی تاپیک قرار داده شده
یک سرچ توی تاپیک بزنید پیداشون میکنید
aliarnold
20-03-2009, 15:01
آقا من چطور ميتونم مثل فيفا تنظيمات كيبرد رو انجام بدم
توي pes نميشه دكمه هاي كيبرد رو تنظيم كرد
چند دقیقه پیش سال تحویل شد. من سال نو رو به تمام دوستان خوب و صمیمی این تاپیک تبریک عرض میکنم و امیدوارم سال پیش رو سالی پر برکت توام با موفقیت برای شما و خانواده محترمتان باشه.
من سال جدید رو به همه تبریک میگم و از خدا می خوام برای همه سال خوب و خوشی رو رقم بزنه.
eblis_boy1386
20-03-2009, 17:48
توي pes نميشه دكمه هاي كيبرد رو تنظيم كرد
بايد بري تو فلدر بازي و Settings رو باز كني قسمت كيبرد
Spaniuly
20-03-2009, 18:36
یه مشکل عجیب واسم پیش اومده. نمی دونم چرا فقط همون دفعه اولی که b a l رو بازی کردم به تیم ملی دعوت شدم. دفعه های
بعدی که b a l رو از نو شروع کردم، دیگه دعوت نشدم. الان من بهترین گل زن، بهترین پاسور و با معدل بالا هستم، اما هنوزم دعوت
نمی شم!!!!!!!! الانم توی فصل 2012-2011 هستم. :دی
نكنه مليتت پرت هست واسه همون اگه مثلا مليت عراق يا همچين كشورهايي برداري تيم ملي دعوت نميشي
masoud93
20-03-2009, 19:31
آیا با یک برنامه ای میشه سن رو تو وست مستر کم و زیاد کرد.
Spaniuly
20-03-2009, 20:54
من سال جدید رو به همه تبریک میگم و از خدا می خوام برای همه سال خوب و خوشی رو رقم بزنه.
ممنون از بابت پيغام تبريكت من هم به نوبه خودم اين عيد عزيز رو به همه بچه هاي تاپيك pes2009 تبريك ميگم دوستاني كه هميشه با ما بودن بعضي مواقع ما ازشون درخواست و پرسشهايي داشتيم بعضي مواقع دوستان درخواستهايي داشتند و ما هم تا حد امكان سعي كرديم پاسخ پرسشها شون رو بديم. دوست دارم سال جديد سالي پر بار براي همه شما دوستان خوب باشه و انشالله هميشه در كاها موفق و پيروز باشيد به اميد خداي بزرگ در سال جديد هم در خدمت دوستان هستم و با تمام وجود سعي در براورده كردن مشكلات البته با كمك و همياري دوستان خوب و بروبچه هاي تاپيك خواهم داشت. حق نگهدارتون باشه دوستان
نكنه مليتت پرت هست واسه همون اگه مثلا مليت عراق يا همچين كشورهايي برداري تيم ملي دعوت نميشي
نه بابا. من یه آرژانتینی متعصب و دو آتیشه هستم. :10:
Mohammad Hosseyn
21-03-2009, 02:54
با سلام ...
دوستان من یه پچ درست و حسابی میخوام تا اامی تیمها و لیگها و ورزشگاه ها و ... رو درست کنه ... بعد لوگو تیمها رو هم درست کنه . همین ...
یه چندتایی گرفتم اکثرشون ناقصن ... اگه پچ آپدیت نقل و انتقالات رو هم دارین بدین ممنون میشم ...
این پچ مال سایت gamingaccess هست که همه این کارهایی که شما گفتین انجام میده
بعلاوه یک سری کارهای دیگه
نقل و انتقالات هم اپدیت شده و کامله
GA Community Patch 3.0 (Easy Installation) - Audio Add-On
Spaniuly
21-03-2009, 09:13
نه بابا. من یه آرژانتینی متعصب و دو آتیشه هستم. :10:
من هميشه توي اولين فصل bal به تيم ملي دعوت ميشم اكثرا هم مليت اسپانيايي برميدارم البته اگه تا قبل دعوت به تيم ملي هيچ بازي رو اسكيپ نزنيد دعوت ميشيد من هيچ وقت از اسكيپ مچ استفاده نميكنم
peyman_nn
21-03-2009, 11:46
سلام
چی کار کنم که الکی تکل نزنه ؟
دیشب بازی میکردم با داداشم ، دو بار الکی تو محوطه تکل زد و 2 بازیکن اخراج شد و دو پنالتی
هزار بار دیگه هم این جوری شدم ، شما هم این مشکل رو دارید ؟
masoud93
21-03-2009, 12:10
سلام
دیشب بازی میکردم با داداشم ، دو بار الکی تو محوطه تکل زد و 2 بازیکن اخراج شد و دو پنالتی
آره ما هم این مشکل رو داریم.
اگر یک بازیکنی پشت بازیکن دیکهای باشه و جلوای تو سر توپ بزن پشت سری تکل می زنه.
اما از این مشکل میتوان استفاده کرد.
تو هم میتونی از این استفاده کنی و بازیکنان تیم مقابل رو اخراج کنی من که از این خیلی استفاده میکنم.
هر بازی چنتا اخراجی به تیم حریف دادم.:8:
Spaniuly
21-03-2009, 13:00
سلام
شما وقتي توي محوطه جريمه ميخواييد از حريف توپ گيري كني وقتي ديدي با زدن دكمه x يا همون 3 خيلي داره تحت فشار قرار ميده ديگه فشارش نده چون خود به خود تكل ميزنه با اينكه شما دكمه تكل رو نميزني ولي مدافع تكل ميزنه و باعث پنالتي مفت ميشه
peyman_nn
21-03-2009, 15:00
بله واقعا همین جوریه
راستی تو این نسخه هم میتونیم خودمون رو به زمین بزنیم تو محوطه ؟
M A X I M U M
21-03-2009, 16:57
بله واقعا همین جوریه
بله ميشه اگه دكمه هاي l1+l2+r1 رو با هم بزني خودشو ميندازه زمين
aliarnold
21-03-2009, 17:08
بايد بري تو فلدر بازي و Settings رو باز كني قسمت كيبرد
دوست عزيز قسمت انتخاب devide توي تب كيبرد غير فعال هست و من هر چي تنظيمش ميكنم تاثيري نداره
آيا pes مثل فيفا تنظيمات مخصوص كيبرد رو نداره كه بايد از روي عكس و اسم دكمه هاي دسته تنظيمش بكنم؟؟
khalil50000
21-03-2009, 17:25
با سلام خدمت تمام عزیزان سال نو مبارک ، امیدوارم سال خوبی داشته باشید. یک سوال دو روز پیش مطرح کردم که کسی پاسخ روشنی به من نداد ، میخواستم بدونم که کسی تا حالا بیش از دو پیراهن یا همون کیت برای یک تیم وارد بازی کرده یا نه ، اگه کرده لطفا آموزشش رو برام بزاره ثانیا کسی تا حالا برای یک تیم کیتی وارد کرده که در لیگ خودش یک نوع کیت و در champions league یک نوع کیت دیگر داشته باشه ، لطفا آنهایی که سابقه بیشتری دارند و به قول معروف استادند جواب منو به طور کامل بدهند ممنون میشم.
بله واقعا همین جوریه
بله توی این نسخه هم میشه
من خودم رو توی محوطه جریمه تیم خودم زدم زمین در حالی که هیچ بازیکنی مقابلم نبود
بعد بازیکنی که خودش رو انداخته بود بلند شد به داور اعتراض می کرد
در حالی که کسی کاری بهش نداشت:27:
aghamajid1369
21-03-2009, 18:09
بله توی این نسخه هم میشه
من خودم رو توی محوطه جریمه تیم خودم زدم زمین در حالی که هیچ بازیکنی مقابلم نبود
بعد بازیکنی که خودش رو انداخته بود بلند شد به داور اعتراض می کرد
در حالی که کسی کاری بهش نداشت:27:
یعنی کارت زرد نگرفتی:18::18::18:
عجب خوش شانسی من تا حالا هر بار که این کار رو کردم 1 کارت زرد خوشگل مامانی رفته تو پاچه ام:41::41::41:
kevin-1372
21-03-2009, 18:27
راست میگه منم هروقتی این کاررو کردم کارت گرفتم
samyar_red
21-03-2009, 18:28
سلام . من خیلی وقته اینجا نیودم چون بازی رو پاک کردم واقعا معتادی زیادی داشت مخصوصا legend
دوباهر نصبش کردم اومدم در خدمتتون :d
عجب خوش شانسی من تا حالا هر بار که این کار رو کردم 1 کارت زرد خوشگل مامانی رفته تو پاچه ام:41::41::41:
اره کارت زرد گرفتم
ولی برام جالب بود که هیچکسی دور و برش نبود زدمش زمین بعد داشت به داور اعتذاض میکرد
aghamajid1369
21-03-2009, 20:39
سلام . من خیلی وقته اینجا نیودم چون بازی رو پاک کردم واقعا معتادی زیادی داشت مخصوصا legend
دوباهر نصبش کردم اومدم در خدمتتون :d
اخ اخ راست میگی من هم به become a legend معتاد شدم
نمیدونم این قسمت اصلا تمومی داره؟؟؟؟
Spaniuly
21-03-2009, 21:01
اخ اخ راست میگی من هم به become a legend معتاد شدم
نمیدونم این قسمت اصلا تمومی داره؟؟؟؟
قبلا اين سوال پرسيده شده بود و بهش جواب كامل هم داده بودم شما وقتي به سن 27 سال ميرسي ميتوني از فوتبال خداحافظي كني ولي اگه بخواي ادامه بدي تا 37 سال ميتوني ادامه بدي بعد 37 ديگه بازنشست ميشي چه بخواي چه نخواي فكر ميكنم مستر ليگ هم تا 20 سال باشه يعني بعد 20 سال تموم ميشه البته برخي ميگن بينهايت هست ولي نميتونه بينهايت باشه راستي من توي تيمم الا Gourcuff به قدري رشد كرده كه ديگه پارامتري كمتر از 90 براش باقي نمونده حتي دفاع نميدونم كونامي چه علاقه اي به اين Gorcuff داشته كه اينطور رشدش داده
من هميشه توي اولين فصل bal به تيم ملي دعوت ميشم اكثرا هم مليت اسپانيايي برميدارم البته اگه تا قبل دعوت به تيم ملي هيچ بازي رو اسكيپ نزنيد دعوت ميشيد من هيچ وقت از اسكيپ مچ استفاده نميكنم
نه. من به هیچ وجه اسکیپ نمی زنم. مگر اینکه مصدوم باشم و یا 3 کارته!!!
Spaniuly
21-03-2009, 23:57
نه. من به هیچ وجه اسکیپ نمی زنم. مگر اینکه مصدوم باشم و یا 3 کارته!!!
من حتي تو اين مواقع هم اسكيپ نميزنم البته وقتي محروم ميشيم اصلا نميره توي مچ خودش اسكيپ مي كنه در مواقع مصدوميت هم احتمال اومدن شما به زمين هست من اكثرا مصدوم ميشم ولي مربي نيمه دوم ميارتم زمين يه بار مصدوم بودم اومدم زمين يكي تكل از پشت زد بهم 11 هفته يعني تا آخر فصل مصدوم شدم ديگه خودش اسكيپ مي كرد
shahi666
22-03-2009, 00:00
ببخشید اگر سوالم تکراری هست و در صفحات قبل موجود باشد ولی خداییش حق بدید بهم تعداد صفحات رو ببینید.
سوالم اینه که آیا کرکی هست تا بشه توی مستر بهت پول بده یا از پولت کم نکنه ، آخه یک کرکی گرفتم از جایی که می گفت از پول توی فصل نقل و انتقلات کم نمی کنه ولی آخر نقل و انتقلات که شد ، دیدم زده یک مبلغی بدهکار و Game Over شدم.
لطفا زودتر راهنمایی کنید موندم این وسط و اگر کرکی که درخواست کردم بزارید ممنون میشم.
بعد سوال دومم اینه که این Gourcuff جان واسه کدوم تیمه؟
ممنون میشم زودتر جواب بدید.
بازم ممنون.
aghamajid1369
22-03-2009, 00:14
من حتي تو اين مواقع هم اسكيپ نميزنم البته وقتي محروم ميشيم اصلا نميره توي مچ خودش اسكيپ مي كنه در مواقع مصدوميت هم احتمال اومدن شما به زمين هست من اكثرا مصدوم ميشم ولي مربي نيمه دوم ميارتم زمين يه بار مصدوم بودم اومدم زمين يكي تكل از پشت زد بهم 11 هفته يعني تا آخر فصل مصدوم شدم ديگه خودش اسكيپ مي كرد
یعنی واقعا ممکنه همچین اتفاقی بفته؟؟؟:18::18::18:
اینجوری که خیلی ضد حاله
من حداکپر برای 2 بازی مصدوم بودم
shahi666
22-03-2009, 00:31
یک سوال دیگه
ببخشید از کجا باید فهمید ورژن بازی چنده؟
چند جا توی این تاپیک دیدم که باید کرک رو با توجه به ورژن بازی بریزی
بعد این جریان Bal اینا چیه ؟
کجاست این قسمت؟
میشه توضیح بدید
شرمنده تازه کاریم :11:
مرسی
یعنی واقعا ممکنه همچین اتفاقی بفته؟؟؟:18::18::18:
اینجوری که خیلی ضد حاله
من حداکپر برای 2 بازی مصدوم بودم
در صورتی اتفاق میومفته که دقیقا مثل کرایزر بشی. یعنی مصدوم باشی، دوباره با همون مصدومیت بازی کنی و یکی دوباره بزنه مصدومت کنه!!!!!! :13::دی
MORTAZA.2FUN
22-03-2009, 01:20
با سلام به شما دوست عزیز :10::10:
krauser جان ایا این فایل اپدیت که قرار بود به فایل زیپ تبدیل کنین و اون رو اپ کنین ایا تموم شد یا نه؟
برای عموم :
اون هایی که دارن بال بازی می کنن دقت کنن وببینن که چی میگم
اول یه سوال ایا شما توی بال تا حالا که بازی کردین بیشتر از 75 % مالکیت توپ رو داشتین ...
اما یه چیز جالب من تو بازی با رئال مادرید 90% مالکیت توپ رو داشتم این هم به خاطر یه اتفاق جالب بود نمی دونم که ایا اسم اینو باگ بذارم یا چیز دیگه ای ؟
این هم از دقیقه ی 12 شروع شد تا اخر بازی ومن اینو تو سه سیو مختلف ذخیره کردم واولیش نشون دهنده ی چگونکی این اتفاق بود وبقیشون ماله ادامه ی ماجراست و من این رو تو چند زوز اینده اپش می کنم امیدوارم خوشتون بیاد.
اما کلش 11 مگ هستش اگه بتونم همشو اپ میکنم اگه که نه فقط اولین سیو رو اپ می کنم
قربانتان :40::40::10:
M A X I M U M
22-03-2009, 01:22
با سلام خدمت تمام عزیزان سال نو مبارک ، امیدوارم سال خوبی داشته باشید. یک سوال دو روز پیش مطرح کردم که کسی پاسخ روشنی به من نداد ، میخواستم بدونم که کسی تا حالا بیش از دو پیراهن یا همون کیت برای یک تیم وارد بازی کرده یا نه ، اگه کرده لطفا آموزشش رو برام بزاره ثانیا کسی تا حالا برای یک تیم کیتی وارد کرده که در لیگ خودش یک نوع کیت و در champions league یک نوع کیت دیگر داشته باشه ، لطفا آنهایی که سابقه بیشتری دارند و به قول معروف استادند جواب منو به طور کامل بدهند ممنون میشم.
دوست عزيز
هر تيم يه لباس خانه داره و يه لباس خارج از خانه
اون برند هايي كه روي لباس در مسابقات مختلف مي بيني براي لباس نيست بلكه جزو تصاوير داخل بازيه
اگرم ميخواي تغييرش بدي با GGS فايل UN885 رو تغيير بده و عكساي مورد نظر خودتو بذار
براي يك تيم هم دو نوع لباس ميشه وارد كرد اما براي هر مود دوتا نميشه در واقع جا نمي گيره بهت خطا ميده كه فضا نداري
معمولا اينطور ميشه
اين فايل آموزش صحيح فريب داوره ! (X( Diving
قبلا اين سوال پرسيده شده بود و بهش جواب كامل هم داده بودم شما وقتي به سن 27 سال ميرسي ميتوني از فوتبال خداحافظي كني ولي اگه بخواي ادامه بدي تا 37 سال ميتوني ادامه بدي بعد 37 ديگه بازنشست ميشي چه بخواي چه نخواي فكر ميكنم مستر ليگ هم تا 20 سال باشه يعني بعد 20 سال تموم ميشه البته برخي ميگن بينهايت هست ولي نميتونه بينهايت باشه راستي من توي تيمم الا Gourcuff به قدري رشد كرده كه ديگه پارامتري كمتر از 90 براش باقي نمونده حتي دفاع نميدونم كونامي چه علاقه اي به اين Gorcuff داشته كه اينطور رشدش داده
آره عزيز
همچين بازيكنايي تو اين فوتبال زيادن
همون داويد سيلوا از والنسيا خريدمش از روي توانايي هاي اون موقع اش فكر كردم بازيكن خوبي نيست اما الان مسي ازش كم مياره و يه بازيكن فوق العاده شده
الكساندر پاتو - بنزما و خيلياي ديگه براي خودشون يه فوق ستاره ميشن اگه ادامه بدي پشت سر هم
Mohammad Hosseyn
22-03-2009, 02:05
این پچ مال سایت gamingaccess هست که همه این کارهایی که شما گفتین انجام میده
بعلاوه یک سری کارهای دیگه
نقل و انتقالات هم اپدیت شده و کامله
ga community patch 3.0 (easy installation) - audio add-on
شدیدا پر حجمه دوست عزیز .... منم اینترنتم ذغالیه !! دی:
یه کم حجمشو میخوام که فقط لوگو و اینا رو درست کنه ...
mahdi256
22-03-2009, 04:23
من نمیدونم این دوستان با چه سرعتی آن میشن ؟؟
من واسه 4 مگ باید نیم ساعت وقت بذارم تا دانلود شه ، انوقت اینجا پره از پچ های پرحجم !!!!؟؟؟؟؟
این آخری که شاهکار بود 300 مگ ؟؟!!!!!؟!؟!؟
masoud93
22-03-2009, 11:18
کسی عکس از صورت رونالدو برزیلی داره برام بزاره.
برای این که ندارش می خوام درستش کنم.
khalil50000
22-03-2009, 11:59
با تشکر از attractive عزیز من هنوز جواب سوالمو نگرفتم ، می خوام بدونم میشه کیت یک تیم تو champions league با کیتش تو لیگ داخلیش فرق کنه یا نه یهنی کلا یک رنگ دیگه تو champions league داشته باشه مثل لباس سوم تیمها ، اگر می شود لطفا آموزش وارد کردن بیش از دو کیت رو برای من بزارید ممنون میشم
aliarnold
22-03-2009, 12:49
توي pes نميشه دكمه هاي كيبرد رو تنظيم كرد??؟؟
در ضمن قسمت انتخاب devide توي تب كيبرد غير فعال هست و من هر چي تنظيمش ميكنم تاثيري نداره
آيا pes مثل فيفا تنظيمات مخصوص كيبرد رو نداره كه بايد از روي عكس و اسم دكمه هاي دسته تنظيمش بكنم؟؟
khalil50000
22-03-2009, 14:25
با سلام به تمام عزیزان و مدیران این تاپیک هنوز جواب سوالمو نگرفتم ، می خوام بدونم میشه کیت یک تیم تو champions league با کیتش تو لیگ داخلیش فرق کنه یا نه یعنی کلا یک کیت با رنگ دیگه تو champions league داشته باشه مثل لباس سوم تیمها ، اگر می شود لطفا آموزش وارد کردن بیش از دو کیت رو برای من بزارید ممنون میشم
masoud93
22-03-2009, 15:59
چرا تو این برنامه ی استودیو نمیشه گزینه های the cristiano ronaldo dribble و the flip flap dribble رو برای باریکن ساختگی انتخاب کرد.
Spaniuly
22-03-2009, 19:32
با سلام به تمام عزیزان و مدیران این تاپیک هنوز جواب سوالمو نگرفتم ، می خوام بدونم میشه کیت یک تیم تو champions league با کیتش تو لیگ داخلیش فرق کنه یا نه یعنی کلا یک کیت با رنگ دیگه تو champions league داشته باشه مثل لباس سوم تیمها ، اگر می شود لطفا آموزش وارد کردن بیش از دو کیت رو برای من بزارید ممنون میشم
جواب سوال اول شما بله هست بطور مثال لباس دوم ليورپول در حالت معمولي شيري روشن هست و در CL لباس دومش خاكستري رنگ همون لباسي هم كه چند ماه پيش مقال اورتون هم پوشيد توي ليگ برتر و اين اولين باري بود كه امسال از اين لباس استفاده كرد.
شما يك سوال هم پرسيده بوديد كه ميشه 3 تا لباس داشت و همزمان بشه كه مثل فيفا از هر سه استفاده كرد جواب نه خير هست فقط 2 تا لباس مشه استفاده كرد و لباس سومي وجود نداره در يك بازي. و شما نميتونيد از 3 تا لباس استفاده كنيد يا وارد كنيد تعريف نشده اين مسئله شما ميتونيد براي تيم هاي حاضر در CL 2 تا لباس مغاير با اونچه كه توي ليگ مي پوشند استفاده كنيد من البته خودم IMG هاي خود بازي رو نگشتم ببينم كجا هستند ولي IMG فايل cv0f رو گشتم حتي لباس خاكستري رنگ ليورپول رو هم از اونجا برداشتم شما اگه يه كيت ديگه وارد كنيد جاي اون توي CL همون لباس ديده ميشه براي ليورپول.
چرا تو این برنامه ی استودیو نمیشه گزینه های the cristiano ronaldo dribble و the flip flap dribble رو برای باریکن ساختگی انتخاب کرد.
براي اينكه توي همون اديت يك بازيكن شما قادر هستيد با تيك زدن گزينه هاي دريبلينگ و تكنيكال دريبلينگ هر دو اين دريبلها رو داشته باشيد
masoud93
22-03-2009, 20:04
ایا میشه برای بازیکن ساختگی دریبل زیدانی و دریبل رنالدینیویی بزاری.
اگه میشه بگین چجوری بزارم.
ما که هر کاری کردیم نتونستیم این دریبلهارو بزنیم.
aghamajid1369
22-03-2009, 20:11
ایا میشه برای بازیکن ساختگی دریبل زیدانی و دریبل رنالدینیویی بزاری.
اگه میشه بگین چجوری بزارم.
ما که هر کاری کردیم نتونستیم این دریبلهارو بزنیم.
باید دریبل تکنیکت بالا باشه عزیز
masoud93
22-03-2009, 20:29
من بال رو نمیگم تو ادیت بسازی.
اسپید دریبل 99
دقت دریبل 99
تکنیک 99
گزینهی دریبلینگ تیک دار
گرینهی تاکتیکال دریبل تیک دار
از این بهتر می خوای نمی زنه زیدانی و رونالدینیویی.
aliarnold
22-03-2009, 21:11
در ضمن قسمت انتخاب devide توي تب كيبرد غير فعال هست و من هر چي تنظيمش ميكنم تاثيري نداره
aliarnold
22-03-2009, 21:44
آقا من يه مبدل adx كه فرمت صداهاي pes هست به mp3 ميخواستم
ممنون
shahi666
22-03-2009, 23:13
یک سوال دیگه
بعد این جریان bal اینا چیه ؟
کجاست این قسمت؟
میشه توضیح بدید
شرمنده تازه کاریم :11:
مرسی
ببخشید اگر سوالم تکراری هست و در صفحات قبل موجود باشد ولی خداییش حق بدید بهم تعداد صفحات رو ببینید.
سوالم اینه که آیا کرکی هست تا بشه توی مستر بهت پول بده یا از پولت کم نکنه ، آخه یک کرکی گرفتم از جایی که می گفت از پول توی فصل نقل و انتقلات کم نمی کنه ولی آخر نقل و انتقلات که شد ، دیدم زده یک مبلغی بدهکار و game over شدم.
لطفا زودتر راهنمایی کنید موندم این وسط و اگر کرکی که درخواست کردم بزارید ممنون میشم.
بعد سوال دومم اینه که این gourcuff جان واسه کدوم تیمه؟
بازم ممنون.
هیچکی نیست جواب ما رو بده :10:
aghamajid1369
22-03-2009, 23:24
والا من که خیلی راحت تنظیمش کردم هیچ مشکلی هم نداشت
من پچ بوندسليگا رو ميخوام!
كجا بايد درخواست بدم؟!
Spaniuly
23-03-2009, 00:20
من پچ بوندسليگا رو ميخوام!
كجا بايد درخواست بدم؟!
بفرما اينم پچ بوندس ليگا
eblis_boy1386
23-03-2009, 00:21
اقا پچ هست كه شوچنكو و دويد بكهام تو ميلان باشن
Spaniuly
23-03-2009, 00:32
اقا پچ هست كه شوچنكو و دويد بكهام تو ميلان باشن
پچ كه هست ولي خيلي كارهاي بهتر از ايني كه گفتي انجام ميده اگه شما صرفا مي خواهيد اين دو توي ميلان باشند دستي اين كار رو انجام بديد با صرفه تره راه صحيح و درست اينه كه بازي رو اپديت كنيد يعني بعد نصب پچ 1.20 يا 1.30 بريد به قسمت Setting و گزينه دالود رو بزنيد تا فايل cv0f دانلود بشه و ترانسفر هاي زمستاني هم اعمال بشه مثلا آرشاوين تو آرسنال و ...اين دو مورد هم كه 100% با اين كار اعمال ميشه البته لازم به ذكر هست كه فايلي كه دانلود ميشه 180 مگ حجمش هست اگه اينترنت پرسرعت نداريد فعلا همون دستي رو قانع باشيد از توي اديت داخل بازي فعلا تغيير بديد بازم من در خدمتم
نوشته شده توسط shahi666
یک سوال دیگه
بعد این جریان bal اینا چیه ؟
کجاست این قسمت؟
میشه توضیح بدید
شرمنده تازه کاریم
مرسی
اگه پچ نصب نكردي ورژن بازي شما 1.00 هست شما بايد پچ رسمي 1.20 يعني يكي مونده به آخري (بهترينش همين هست پچ 1.30 كونامي درست نيست كركش هم درست كار نميكنه) 1.20 رو همراه با پچ 26.8 مگابايتي دانلود ميكني حالش رو مي بريBAL هم همون Become a Legend هست كه فقط يك بازيكن رو تا آخر مديريت ميكني در واقع شما و بازيكن شما كاراكتر اصلي يك بازيكن جوان ميشه كه مي خواد پله هاي ترقي رو طي بكشه :31:نه ببخشيد طي كنه :31: تا پيشرفت كنه و الي آخر
نوشته شده توسط shahi666
سوالم اینه که آیا کرکی هست تا بشه توی مستر بهت پول بده یا از پولت کم نکنه ، آخه یک کرکی گرفتم از جایی که می گفت از پول توی فصل نقل و انتقلات کم نمی کنه ولی آخر نقل و انتقلات که شد ، دیدم زده یک مبلغی بدهکار و game over شدم.
بعد سوال دومم اینه که این gourcuff جان واسه کدوم تیمه؟
بازم ممنون.
در واقع بهش نميگن كرك چيزي كه شما لازم داريد يك ترينر هست ولي تنها ترينري هم كه ساخته شده بود اولا جواب نميداد در ثاني با اومدن ورژن هاي 1.10 و 1.20 و 1.30 براي بازي اصلا اون ترنر اصلا ديگه كار نميكنه تنها راه استفاده از برنامه آرت ماني هست يا شما اين برنامه رو دانلود كنيد يا اگه دوست داشتيد سيو خودتون رو يه جا آپلود كنيد من مقدار پول شما رو به هر عددي كه خواستيد افزايش بدم
eblis_boy1386
23-03-2009, 01:46
پچ كه هست ولي خيلي كارهاي بهتر از ايني كه گفتي انجام ميده اگه شما صرفا مي خواهيد اين دو توي ميلان باشند دستي اين كار رو انجام بديد با صرفه تره راه صحيح و درست اينه كه بازي رو اپديت كنيد يعني بعد نصب پچ 1.20 يا 1.30 بريد به قسمت setting و گزينه دالود رو بزنيد تا فايل cv0f دانلود بشه و ترانسفر هاي زمستاني هم اعمال بشه مثلا آرشاوين تو آرسنال و ...اين دو مورد هم كه 100% با اين كار اعمال ميشه البته لازم به ذكر هست كه فايلي كه دانلود ميشه 180 مگ حجمش هست اگه اينترنت پرسرعت نداريد فعلا همون دستي رو قانع باشيد از توي اديت داخل بازي فعلا تغيير بديد بازم من در خدمتم
اگه پچ نصب نكردي ورژن بازي شما 1.00 هست شما بايد پچ رسمي 1.20 يعني يكي مونده به آخري (بهترينش همين هست پچ 1.30 كونامي درست نيست كركش هم درست كار نميكنه) 1.20 رو همراه با پچ 26.8 مگابايتي دانلود ميكني حالش رو مي بريbal هم همون become a legend هست كه فقط يك بازيكن رو تا آخر مديريت ميكني در واقع شما و بازيكن شما كاراكتر اصلي يك بازيكن جوان ميشه كه مي خواد پله هاي ترقي رو طي بكشه :31:نه ببخشيد طي كنه :31: تا پيشرفت كنه و الي آخر
در واقع بهش نميگن كرك چيزي كه شما لازم داريد يك ترينر هست ولي تنها ترينري هم كه ساخته شده بود اولا جواب نميداد در ثاني با اومدن ورژن هاي 1.10 و 1.20 و 1.30 براي بازي اصلا اون ترنر اصلا ديگه كار نميكنه تنها راه استفاده از برنامه آرت ماني هست يا شما اين برنامه رو دانلود كنيد يا اگه دوست داشتيد سيو خودتون رو يه جا آپلود كنيد من مقدار پول شما رو به هر عددي كه خواستيد افزايش بدم
اوكي 180مگ دانلود ميكنم :8:
MORTAZA.2FUN
23-03-2009, 07:42
سلام
krauser:40::40: جان ایا این فایل اپدیت بازی که قرار بود زیپش کنین تموم شد یا نه ؟
با تشکر از شما دوست عزیز :10::10:
قربانتان :40::40:
Spaniuly
23-03-2009, 08:54
سلام
krauser:40::40: جان ایا این فایل اپدیت بازی که قرار بود زیپش کنین تموم شد یا نه ؟
با تشکر از شما دوست عزیز :10::10:
قربانتان :40::40:
زيپ كردن 180 مگ كه كاري نداره صحبت آپلود 30 و خورده اي مگ هست كه با سرعت 64 سخته سعي ميكنم امروز آپلود كنم ولي فكر كنم به 5 پارت تقسيم كنم راحت بتونم آپلود كنم اونقت مناسب با پچي ميشه كه ساختم
shahi666
23-03-2009, 09:58
اگه پچ نصب نكردي ورژن بازي شما 1.00 هست شما بايد پچ رسمي 1.20 يعني يكي مونده به آخري (بهترينش همين هست پچ 1.30 كونامي درست نيست كركش هم درست كار نميكنه) 1.20 رو همراه با پچ 26.8 مگابايتي دانلود ميكني حالش رو مي بريbal هم همون become a legend هست كه فقط يك بازيكن رو تا آخر مديريت ميكني در واقع شما و بازيكن شما كاراكتر اصلي يك بازيكن جوان ميشه كه مي خواد پله هاي ترقي رو طي بكشه :31:نه ببخشيد طي كنه :31: تا پيشرفت كنه و الي آخر
دوست گلم خیلی ممنونم ازت ، فقط یک سوال این پچ 1.20 رو باید از کجا بگیرم و لطف کن اگر آموزشی هست که چیکار باید کرد برام لینک بزار. بعد این پچی که گفتی 26.5 مگابایتی هست یا اون 26.8 مگابایتی یک فایل دیگه هست.
شرمنده اگر راهنمایی کنی که چیکار کنم خیلی ممنونت میشم.
مرسی:11:
Spaniuly
23-03-2009, 10:04
تا كمتر از ساعاتي ديگه پست كاملي ميزنم واسه اون هايي كه ميخوان از pes بازي كردن لذت ببرند منتظر باشيد
khalil50000
23-03-2009, 10:27
با تشکر از راهنمایی krauser ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز می خواستم بگم من هم میدونم که لباس سوم نمیشود وارد کرد ولی نمیدونم چطوری میشه همون طوری که شما هم گفتید لباس یک تیم را در champions league عوض کرد که مثل لیگ داخلی تیم نباشه ، مثلا برای من هر دو لباس لیورپول تو لیگ انگلستان و champions league یه شکل است و فرقی ندارد . لطفا آموزشش رو برام بگذارید.
یه سوال دیگه هم داشتم که من برنامه ای که فیس یا لباس یا اسکوربرد یا هر چیز دیگر که خودم ساختم را به فرمت bin تبدیل کنه میخواهم. بسیار ممنونتم
aliarnold
23-03-2009, 12:46
والا من که خیلی راحت تنظیمش کردم هیچ مشکلی هم نداشت
از كحا تنظيمش كرديد؟؟از setting بيرون بازي يا از داخل بازي؟؟
ميشه يه توضيح بديد ،الان چند روزه دارم روش كار ميكنم اما نميشه!
Behnam_o2
23-03-2009, 14:17
دوستان عزیز میشه یکی لیست بازیکنان بایرن مونیخ همراه با شمارشون رو بده .
شما به سایت رسمی بایرن مونیخ برین میتونین لیست بازیکنان و شماره اونها رو پیدا کنید
سلام
میخواستم ببینم برنامه ای هست که بشه نام بازیکنی رو که توی become a legend ساختی رو تغییر بده؟
سلام میشه یه من تازه بازی بعد از چند ماهی نصب میکنم یه پچ کامل که کارمو راه بیندازه برام بزارید یعنی تمام نقص ها رو برطرف کنه
masoud93
23-03-2009, 17:36
این پچ های که برا دانلود هستند نصب کردنی هستند یا احتیاج به یک برنامه دارند.
اگه میشه لینک دانلود برنامه ای که باهاش توپها و ... وارد بازی می کنند رو برام بزارین. ( اگر گذاشتید از رپیدشر نباشه )
Spaniuly
23-03-2009, 17:38
سلام میشه یه من تازه بازی بعد از چند ماهی نصب میکنم یه پچ کامل که کارمو راه بیندازه برام بزارید یعنی تمام نقص ها رو برطرف کنه
همين امشب كار آپلود بهترين پچي كه مي تونستم براي اين بازي بسازم رو ميذارم توي همين تاپيك قول ميدم از كار با هاش لذت ببري كارش تمومه همين الان ميخوام آپلود كنم تمامي چيزهايي كه ميخوايي براورده ميكنه اين پچ
آقا یه سوال
تو BAL اگه درجه سختی بازی رو بالا ببریم امتیاز هایی که به stregnth بعد از پایان هر بازی میده بیشر میشه یا فرقی نمیکنه ؟؟
eblis_boy1386
23-03-2009, 18:01
دوستان چه جوري ميشه تو مستر بازي كن خريد...ما كه هرچه ور رفتيم نشد... ميريم قسمت novogo...)همچيين چيزي) سرچ ميكنم مثلا من مسي ميخوام ميخرمش اون فلش هم مياد روي تيمم اث ميلان قرار داد هم ميبن ولي اصلا نمياد..:41:
eblis_boy1386
23-03-2009, 18:05
آقا یه سوال
تو bal اگه درجه سختی بازی رو بالا ببریم امتیاز هایی که به stregnth بعد از پایان هر بازی میده بیشر میشه یا فرقی نمیکنه ؟؟
اره من قبلا اماتور بازي ميكردم...پوينت كم ميداد..الان پروفشينال بازي ميكنم..يك ذره اي بيش تره ولي خيلي سخته.. 10دقيقه اي بازي ميكنم..خيلي خوب بازي كنم.. 1گل ميزنم...البته به خود شخص هم ربط كه بازيش در چه سطحيه.. من زياد تو ساكر حرفه اي نيستم 1گل ميزنم.با اث ميلان
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.