ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2009

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

3Dmajid
22-10-2008, 13:53
توی این be a legend نمیشه دروازبان شد ؟!!!!!!!!!!

سونامی
22-10-2008, 13:59

من که دیشب ساختم از دفاع بود تا حمله دروازه بانی نبود

EASPORTS-FIFA
22-10-2008, 14:04
مطمئنی؟مگه نمیگن فقط هافبک و حمله میتونی بشی پس تو چجوری دفاع هم میتونی بشی؟من که گیج شدم:19:

Mamad_Madrid
22-10-2008, 14:08
چقدر باید تمرین کنیم تا بریم تو ترکیب؟ استامینای من خیلی کمه زود تموم میشه!

سونامی
22-10-2008, 14:09
مطمئنی؟مگه نمیگن فقط هافبک و حمله میتونی بشی پس تو چجوری دفاع هم میتونی بشی؟من که گیج شدم:19:

برای ما که میشه

mani_2004_2006
22-10-2008, 14:25
become a legend من مليتم رو زدم برزيل . رئال بتيس رو انتخاب كردم . يه 3 - 4 هفته اي با تيم تمرين كردم بعد 2 - 3 بازي سر نيمكت نشستم بعد يه بازي دقيقه 70 وارد بازي شدم يه گل هم زدم بازي هاي بعدي هم امتياز خوبي گرفتم و الان هم تر تركيب ثابت هستم . خيلي حال ميده

Spaniuly
22-10-2008, 14:51
من آخر آخرا داشتم اسکیپ مچ میزدم توی تیم ملی هم توی اوج بودم یهو اومد بیرون نیمیدونم اخراج شدم یا کلا تموم شد؟ نکنه اشکال از اسکیپ های متوالی باشه؟

mohsen.rajabi
22-10-2008, 14:57

نه دوست عزیز در همه پستها می تونی بازی کنی غیر از دوازه بان

چقدر باید تمرین کنیم تا بریم تو ترکیب؟ استامینای من خیلی کمه زود تموم میشه!

حداکثر 9 هفته باید خوب تمرین کنی - استامینات هم قوی می شه

من آخر آخرا داشتم اسکیپ مچ میزدم توی تیم ملی هم توی اوج بودم یهو اومد بیرون نیمیدونم اخراج شدم یا کلا تموم شد؟ نکنه اشکال از اسکیپ های متوالی باشه؟

فکر کنم همون اشکال سیو هستش که اگر به دو سه صفحه قبل برگردی می تونی فایلی رو دانلود کنی که ایراد سیو رو بر طرف می کنه

Spaniuly
22-10-2008, 15:07
اه لعنت به این شانس من اتوسیو رو غیر فعال کرده بودم آخه خیلی وقت بود سیو نکرده بودم این سیو شدنش از خود بازی بیشتر طول میکشه نمیدونم چرا اینجوری شده توی ورپنهای قبلی عمل سیو شدن سریع انجام میشده نمیدونم چه کاریه چرا اینقدر طول میکشه تازه یه سیستم سیو هم داره که هر دفعه یه 10 12 ثانیه طول میکشه

elmir
22-10-2008, 15:21
سلام
دوستانی که مشکل کرش دارند فعلا تا پچ نیومده برای حل ان باید رزولوشن بازی را بزارند روی 1024*768 واگه قبلا دستی save می کردند باید اگرسیوی غیر از سیو اخری دارند از اون استفاده کنند واگر نه باید از اول با این رزولوشن بازی ها را شروع کنند.(یعنی bl را با این رزولوشن از نو و با مسابقه انتخابی شروع کنند)

pes sarvare fifa
22-10-2008, 15:22
salam

agha nemidoonam baraye shoma ham pish omade ke vaghti chand hafte fix mishid bad dobare nimkat neshin shid?

akhe man fulham ke boodam vaghti khob bazi kardam dig fix shodam ta akhare leuge ama

hala raftam newcastel bade chan hafte ke fix hastam dobare nimkat neshin misham fekr konam bekhatere inke to new castel halfback haye mesle geremi butt va kolan fix boodan too in team sakhte

david23
22-10-2008, 15:29
salam

agha nemidoonam baraye shoma ham pish omade ke vaghti chand hafte fix mishid bad dobare nimkat neshin shid?

akhe man fulham ke boodam vaghti khob bazi kardam dig fix shodam ta akhare leuge ama

hala raftam newcastel bade chan hafte ke fix hastam dobare nimkat neshin misham fekr konam bekhatere inke to new castel halfback haye mesle geremi butt va kolan fix boodan too in team sakhte

برا منم اتفاق افتاده قبلا اوساسونا بودم تا آخر لیگ فیکس بودم اما الان رفتم دیپورتیو و لاکرونیا بعد از چند تا بازی که فیکس بودم دوباره نیم کت نشین شدم که طبیعی هست چون وقتی میری تو یه تیم بزرگتر بازیکن بیشتری داره و مربی مجبوره از سیستم چرخشی استفاده کنه که بازیکنا خسته نشن ولی تیمای کوچیک مجبورن اگه یه بازیکن گلزنو خوب دارن ازش کامل استفاده کنن

alex-sina
22-10-2008, 15:59
یک نکته به همه کسانی که می خواهند با برنامه کیت سرور کار کنن.
این برنامه هنوز در مراحل ابتداییش به سر میبره و فعلا فقط میتونید فایلهای ایمیج رو بدون تغییر دادن فایل اصلی توی پوشه img کپی کنید و هنوز امکان وارد کردن کیت و فیس به اون صورت که برای pes 2008 بود رو نداره ، ولی ان شا اله تا چند وقت دیگه نسخه کاملترش میاد
راستی با همون برنامه ggs میتونید فایلهای pes2009 رو ادیت کنید.
ممنون كه جوابمو دادي . من خودم با برنامه ggs امتحان كردم ولي شماره ي فايل ها رو نمي دونم:41::41::41:

hosseincrespo
22-10-2008, 16:08
یه نفر لینک دانلود نداره؟؟؟
سریع تر لطفا تا شارژ adsl من تموم نشده

MOHSEN KHALILI 9
22-10-2008, 16:12
لباس اول ایران
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لباس دوم ایران

برای دانلود هردو به سایت زیر در قسمت کیت در pes 2009 بروید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MOHSEN KHALILI 9
22-10-2008, 16:27
یه نفر لینک دانلود نداره؟؟؟
سریع تر لطفا تا شارژ adsl من تموم نشده

لینک دانلود چی رو میخوای ؟ :13:

EASPORTS-FIFA
22-10-2008, 16:30
تو 2009 مث 2008 همه ی قهرمانی ها مث همه ویدئوهاشون.یعنی حتی قهرمان چمپینز لیگ هم بشی بازم همون ویدئوی قهرمانی لیگ و.................نشون میده یا صحنه های قهرمانی جدید و متفاوتن؟

MOHSEN KHALILI 9
22-10-2008, 16:44
10 تا توپ خوشگل

برای دانلود به سایت زیر در قسمت توپ در pes 2009 برویید

alireza99.99
22-10-2008, 16:45
بچه ها این بازی برای Ps2 آومده یا نه

akbar_syberia
22-10-2008, 17:29
اه لعنت به این شانس من اتوسیو رو غیر فعال کرده بودم آخه خیلی وقت بود سیو نکرده بودم این سیو شدنش از خود بازی بیشتر طول میکشه نمیدونم چرا اینجوری شده توی ورپنهای قبلی عمل سیو شدن سریع انجام میشده نمیدونم چه کاریه چرا اینقدر طول میکشه تازه یه سیستم سیو هم داره که هر دفعه یه 10 12 ثانیه طول میکشه

اتفاقا سیو بازی نسب به ورژن قبلی بهتر شده خیلی سریع ! میتونم بگم 1 ثانیه ای انجام میشه !

pentoriko
22-10-2008, 18:14
آقا يكي آموزش كيت سروس بزاره با تشكر:11::11::11:

Spaniuly
22-10-2008, 18:17
اتفاقا سیو بازی نسب به ورژن قبلی بهتر شده خیلی سریع ! میتونم بگم 1 ثانیه ای انجام میشه !

خیلی عجیبه برا من دقیقا 12 ثانیه طول میکشه.
خودمونیم 1 ثانیه طول نمیکشه یه چیزی گفتیا

Alireza Taji
22-10-2008, 18:33
من هم مشکلی در سیو بازی ندارم کمتر از 3 ثانیه بازی سیو میشه!

salam

شما هرچه به تیم بزرگتری بری کمتر فیکس میشی!
خود من در تیم بولونیا فیکس تیم بودم و همیشه بازی میکردم اما در منچستر سیتی که روبینیو ،رایت فلیپس و چند بازیکن بزرگ دیگه هست حتی وقتی 1 گل و چندتا پاس گل میدم مربی من را دقیقه 70 میکشه بیرون!

EHHASSATNI
22-10-2008, 18:51
منم مشکل save ندارم
من حتی با عکسی که از خودم داشتم scan کردم گذاشتم رو صورت بازیکنم و جو زده شدم و زدم ملیت ایران و تو تیمم هم فیکس شدم اما فهمیدم چه .... خوردم یکی دیگه ساختم و زدم انگلیس الانم دارم تو aston villa بازی میکنم ولی هنوز تو تمرینم 2 ومین بازی بودش
راستی خسته شدم رفتم champions league بازی کنم اولش نمیتونستم بازی کنم احساس میکردم فقط کنترل یه بازیگن ماله منه !!!!

akbar_syberia
22-10-2008, 19:07
میگم یکی becom a legend رو توضیح بده . فعلا هفته پنجمه فقط دارم تمرین میکنم تمرینات هم خوب ظاهر شدم .
من نیمکت نشین بشم میره بازی و من باید بشینم بازی رو ببینم ؟؟

بعد از چند هفته تمرین میرم نیمکت ؟

pentoriko
22-10-2008, 19:12
میگم یکی becom a legend رو توضیح بده . فعلا هفته پنجمه فقط دارم تمرین میکنم تمرینات هم خوب ظاهر شدم .

بايد خوب تمرين كني يعني نمره بالا بگيري تا بري رو نيمكت و بعد ذخيره مياي تو و با دو سه تا بازي خوب ميري تركيب اصلي

آقا يكي آموزش كيت سروس بزاره با تشكر:11:

كسي نيست واسه من توضيح بده؟؟؟:41:

akbar_syberia
22-10-2008, 19:15
[quote=pentoriko;3097763]بايد خوب تمرين كني يعني نمره بالا بگيري تا بري رو نيمكت و بعد ذخيره مياي تو و با دو سه تا بازي خوب ميري تركيب اصلي

خوب بعد چند هفته میرم نیمکت ؟
الان هفته 5 مه هنوز رو سکو هستم !

pentoriko
22-10-2008, 19:19
[quote=pentoriko;3097763]بايد خوب تمرين كني يعني نمره بالا بگيري تا بري رو نيمكت و بعد ذخيره مياي تو و با دو سه تا بازي خوب ميري تركيب اصلي

نمره چند ميگيري تو تمرينات؟؟؟؟

Alireza Taji
22-10-2008, 19:19

دوست عزیز...
اینکه شما کی به تیم اصلی دعوت بشی به خودتون بستگی داره خود من اولین بار 13 هفته تو تیم دوم بازی کردم و بعد به نیمکت اومدم اما دفعه بعد در چهار هفته روی نیمکت اومدم!
زمانی که نیمکت نشین بشی اگر قرار باشه به بازی بیایید مجیوری بازی تا زمانی که به بازی میایی ببینی.

akbar_syberia
22-10-2008, 19:30
[quote=akbar_syberia;3097772]

نمره چند ميگيري تو تمرينات؟؟؟؟

7.5 - 6.5
گل هم میزنم
گرچه هافبکم !

akbar_syberia
22-10-2008, 19:30
دوست عزیز...
اینکه شما کی به تیم اصلی دعوت بشی به خودتون بستگی داره خود من اولین بار 13 هفته تو تیم دوم بازی کردم و بعد به نیمکت اومدم اما دفعه بعد در چهار هفته روی نیمکت اومدم!
زمانی که نیمکت نشین بشی اگر قرار باشه به بازی بیایید مجیوری بازی تا زمانی که به بازی میایی ببینی.

گرفتم دادا !!

pedramgolchin
22-10-2008, 19:34

بله تایید میشه
منم سیو کردنم بیشتر از 3 ثانیه طول نمیکشه

pishmac0la
22-10-2008, 19:45
دوستان ورژن جدید کیت سرور ساخته شد

mosolim
22-10-2008, 19:50
سلام
تو بازي كه من دارم توي ليگ قهرمانان تو مرحله ي برگشت دور يك چهارم بازي كه مي خواد شروع بشه ارور ميده مياد بيرون.
مي خواستم بدونم كسي اين مشكل رو داره؟

3Dmajid
22-10-2008, 19:54
یکی نیست به این کونامی بگه چرا چیزی رو که توی نسخه ی قبلی ها درست میکنی از نسخه ی جدید بر میداری !

آخه چرا امکان انتخاب داور رو نزاشته ؟

همش این داور کچل داوری میکنه ... از 2008 تا الان.

در صورتی که توی نسخه ی 6 ده تا داور ساخته بودن که هر کدوم هوش مخصوص خودشون رو داشتن.

البته توی این نسخه مثل این که این داور کچل دوره های آموزشی زیادی دیده که اینقدر خوب قضاوت میکنه، تو نسخه ی قبلی
بیشتر موقع ها فقط کارت قرمز همراهش میوورد.

توی نسخه ی 6 یه game mode بود که چهار تا تیم انتخاب میکردیم ... بازیکنای این چهار تا رو با هم ترکیب میکرد و به تیم میساخت ... اینم که برداشتن.

ولی از این که این نسخه اینقدر پیشرفت داشته خیلی خوشحالم ... نسخه ی امیدوار کننده ایه.

pishmac0la
22-10-2008, 19:55
سلام
تو بازي كه من دارم توي ليگ قهرمانان تو مرحله ي برگشت دور يك چهارم بازي كه مي خواد شروع بشه ارور ميده مياد بيرون.
مي خواستم بدونم كسي اين مشكل رو داره؟
مشکل از کرکت هست.توی اینترنت یه کم جستجو کن. کرک سالم رو پیدا میکنی.اگه اشتباه نکنم بازی رو از سرزمین خریدی.

Mohammad_Sn2001
22-10-2008, 19:56
سلام
هر کسی که میخواهد از PES2009 بیشتر لذت ببره و لباشها رو مثل واقعی ببینه حتما اینو دانلود بکنه

Mohammad_Sn2001
22-10-2008, 20:00
دو تا نوع فایل داره
1- سیوهای بازی باید کپی کننین \KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save
2- یک فایل img که باید تو مسیر نصب شده بازی تو پوشه img کپی بشه

akbar_syberia
22-10-2008, 20:01
یکی نیست به این کونامی بگه چرا چیزی رو که توی نسخه ی قبلی ها درست میکنی از نسخه ی جدید بر میداری !

آخه چرا امکان انتخاب داور رو نزاشته ؟

همش این داور کچل داوری میکنه ... از 2008 تا الان.

در صورتی که توی نسخه ی 6 ده تا داور ساخته بودن که هر کدوم هوش مخصوص خودشون رو داشتن.

البته توی این نسخه مثل این که این داور کچل دوره های آموزشی زیادی دیده که اینقدر خوب قضاوت میکنه، تو نسخه ی قبلی
بیشتر موقع ها فقط کارت قرمز همراهش میوورد.

توی نسخه ی 6 یه game mode بود که چهار تا تیم انتخاب میکردیم ... بازیکنای این چهار تا رو با هم ترکیب میکرد و به تیم میساخت ... اینم که برداشتن.

ولی از این که این نسخه اینقدر پیشرفت داشته خیلی خوشحالم ... نسخه ی امیدوار کننده ایه.

به شدت تائید میشه
آقا چرا این کچل ول کن ما نیست همه جا میاد قضاوت . کار و زندگی نداره مگه ؟ :31:

akbar_syberia
22-10-2008, 20:02
سلام
هر کسی که میخواهد از PES2009 بیشتر لذت ببره و لباشها رو مثل واقعی ببینه حتما اینو دانلود بکنه

دانلود کنیم بعد چیکارش کنیم ؟

pishmac0la
22-10-2008, 20:05
کفشهای نایک برای بازی

MOHSEN KHALILI 9
22-10-2008, 20:07
لباس اينتر 2008-2009

لباس تاتنهام 2008-2009

لباس اورتون

همه در سایت زیر قسمت کیت در pes 2009

Spaniuly
22-10-2008, 20:07
یه پچ کامل نیست این اسامی غلط بازیکنان و تیمها رو درست کنه؟
نمیخوام چیزی به بازی اضافه بشه همین که اسامی صحیح بشن کافیه حوصله ادیت ندارم راستی Cl رو با منچستر قهرمان شدم حال داد

pishmac0la
22-10-2008, 20:11
لباس اينتر 2008-2009

لباس تاتنهام 2008-2009

لباس اورتون

همه در سایت زیر قسمت کیت در pes 2009
عزیز من شما داری خلاف قوانین سایت تبلیغ میکنید.
اگر لینک دانلودی هست همینجا بگذار. وگرنه مجبورم به مدیر بخش گیم اطلاع بدم.

akbar_syberia
22-10-2008, 20:17
بابا بذار تبلیغ کنه . چرت میگه دادا تبلیغتون بکن . حالشو ببر
اینم زحمت میکشه خوب

در ضمن Pishmac0la مگه شیطونی ؟

MOHSEN KHALILI 9
22-10-2008, 20:19
عزیز من شما داری خلاف قوانین سایت تبلیغ میکنید.
اگر لینک دانلودی هست همینجا بگذار. وگرنه مجبورم به مدیر بخش گیم اطلاع بدم.

سلام :5:
اگر خلاف قوانین سایت هست هیچ موردی نداره به مدیر بخش گیم اطلاع بده:22:
چون من لینک دانلود اینها رو مستقیم اینجا نمیزارم :34:

akbar_syberia
22-10-2008, 20:23

این پسر شجاع که میگن تویی ؟ :31:

redman1368
22-10-2008, 20:28
بچه ها من همچین که شما میگین پدیده نیستم بابا من دمو رو که دانلود کرده بودم این بازی تک نفرش رو زیاد بازی میکردم کمی دستم اومده بود.
در ضمن قابل توجه دوستان رو top player هم بازی میکنم.
نیم فصل اول فصل اول تو منچستر سیتی بودم بعد 4 بازی اومدم ترکیب اصلی البته رو نیمکت:31:
دقیقه 70 به بعد میومدم تو زمین از بازی 7-8 به بعد تو ترکیب ثابت بودم همیشه هم 70 به بعد میکشیدم بیرون.
نیم فصل دوم فصل اول رفتم تاتنهام .بعد از 2-3 بازی رفتم نیمکت بعد هم رفتم ترکیب ثابت ولی باز هم دقیقه 70 به بعد بیرون میذاشتم.نیم فصل اول فصل دوم هم تو تاتنهام موندم که فصل قبل ششم شدیم رفتیم جام یوفا به دور بعد هم صعود کردیم ولی نیم فصل دوم فصل دوم رفتم اورتون که تو فصل جدید پنجم بود اونجا هم با اورتون تو لیگ 8 شدیم و تو حذفی هم قهرمان شدیم.دعوت شدم به انگلیس تو جام جهانی تو بازی با هلند دور یک چهارم یک گل زدم یک پاس گل تو جام جهانی با انگلیس سوم شدیم و من هم 4 بار man of the match شدم که تو تیم 11 نفر برتر جام جهانی هم انتخاب شدم. بعد هم منچستر بهم پیشنهاد داد که 900 تا پیشنهاد داد در حالی که اورتون 1040 میداد ولی من رفتم man utd
نمیدونم ولی باید تو بازی تاثیر گذار باشین یا تعداد پاس های سالمتون زیاد باشه برای پیشرفت اینم عکس از انتخاب بین 11 بازیکن برتر جام جهانی

اینم برای اثبات حرفم برای top player در ضمن قسمت top player هم همینطور که میبینید قفل هست و نمیشه تغییر داد.

MOHSEN KHALILI 9
22-10-2008, 20:28
این پسر شجاع که میگن تویی ؟ :31:

چطور مگه ؟ :46:

Locker
22-10-2008, 20:29
کسی می دونه چرا در settings گزینه Wait For Vsync کم رنگ و غیره فعاله ؟

pishmac0la
22-10-2008, 20:31
باید اخرین درایور کارت گرافیکت رو نصب کنی.:46:

Locker
22-10-2008, 20:33
اتفاقا آخرین درایور کارتم رو دیروز دانلود کردم ، این مشکل فقط با Pes 2009 هست ولی در Pes 2009 فعال هست

david23
22-10-2008, 20:33
آقا جان من با هم خوب باشید یه کاری نکینید این جا رم مثل فیفا ببندن :10: اگرم از نظر تبلیغی مشکلی باشه مدیران رسیدگی میکنن

Locker
22-10-2008, 20:34
ببخشید 2008

pishmac0la
22-10-2008, 20:36
اره میدونم چرا نمیزاری لینک دانلود اینا رو:27:
به خاطر اینکه همه اینا رو خودت میسازی نمیخوای کارت بی خودی هدر بره :27:
اخه جیگرتو بخورم. ایکی ثانیه از gamingaccess کپی پست گرفتن کاری داره؟ که حالا میای اینجا تبلیغ میکنی؟
همینجا بزارشون دیگه. من میخوام کار بقیه اسون تر بشه. فکر اون کاربرایی که وقت ندارن رو هم بکن :46:
بای

akbar_syberia
22-10-2008, 20:37
اره میدونم چرا نمیزاری لینک دانلود اینا رو:27:
به خاطر اینکه همه اینا رو خودت میسازی نمیخوای کارت بی خودی هدر بره :27:
اخه جیگرتو بخورم. ایکی ثانیه از gamingaccess کپی پست گرفتن کاری داره؟ که حالا میای اینجا تبلیغ میکنی؟
همینجا بزارشون دیگه. من میخوام کار بقیه اسون تر بشه. فکر اون کاربرایی که وقت ندارن رو هم بکن :46:
بای

بهت نمیاد از این حرفا بزنی
برو وقتی مدیر شدی بیا جوجه :31:

جنبه شوخی هم نداری ها :13:

Alireza Taji
22-10-2008, 20:39
خواهشن بحث را منحرف نکنید تخلفی دیدید به مدیران گزارش بدید

کاره این Wait For Vsync چی هست؟
از من هم غیر فعال هست!

بچه ها من همچین که شما میگین پدیده نیستم بابا من دمو رو که دانلود کرده بودم این بازی تک نفرش رو زیاد بازی میکردم کمی دستم اومده بود.
نیم فصل اول فصل اول تو منچستر سیتی بودم بعد 4 بازی اومدم ترکیب اصلی البته رو نیمکت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
دقیقه 70 به بعد میومدم تو زمین از بازی 7-8 به بعد تو ترکیب ثابت بودم همیشه هم 70 به بعد میکشیدم بیرون.
نیم فصل دوم فصل اول رفتم تاتنهام .بعد از 2-3 بازی رفتم نیمکت بعد هم رفتم ترکیب ثابت ولی باز هم دقیقه 70 به بعد بیرون میذاشتم.نیم فصل اول فصل دوم هم تو تاتنهام موندم که فصل قبل ششم شدیم رفتیم جام یوفا به دور بعد هم صعود کردیم ولی نیم فصل دوم فصل دوم رفتم اورتون که تو فصل جدید پنجم بود اونجا هم با اورتون تو لیگ 8 شدیم و تو حذفی هم قهرمان شدیم.دعوت شدم به انگلیس تو جام جهانی تو بازی با هلند دور یک چهارم یک گل زدم یک پاس گل تو جام جهانی با انگلیس سوم شدیم و من هم 4 بار man of the match شدم که تو تیم 11 نفر برتر جام جهانی هم انتخاب شدم. بعد هم منچستر بهم پیشنهاد داد که 900 تا پیشنهاد داد در حالی که اورتون 1040 میداد ولی من رفتم man utd
نمیدونم ولی باید تو بازی تاثیر گذار باشین یا تعداد پاس های سالمتون زیاد باشه برای پیشرفت اینم عکس از انتخاب بین 11 بازیکن برتر جام جهانی

اینم برای اثبات حرفم برای top player در ضمن قسمت top player هم همینطور که میبینید قفل هست و نمیشه تغییر داد.
دوست عزیز معدل نمره شما در تیم باشگاهیت(در کل باشگاهات) چند بود که به تیم ملی دعوت شدی؟

akbar_syberia
22-10-2008, 20:41
نیم فصل اول فصل اول تو منچستر سیتی بودم بعد 4 بازی اومدم ترکیب اصلی البته رو نیمکت:31:

حالا ما از کجا بدونیم عکس دوم رو تو انداختی ؟
من عین اینو تو سایت اختصاصی بازی دیده بودم :31:

Locker
22-10-2008, 20:44
توروخدا یک نفر کمکم کنه
در قسمت Settings گزینه Wait For Vsync برای من غیره فعاله ، آخرین ورژن درایور کارتم رو دانلود کردن اما نشد ، فقط تونستم به این صورت مشکل رو حل کنم ، Screen Refresh Rete مانیتورم رو که روی 85 بود روی 65 قرار دادم ، اما نمی دون چه جوری بدون این کار گزینه Wait For Vsync رو فعال منم توروخدا اگه کسی می تونه کمکم کته

گزینه Wait For Vsync باعث میشه بازی خیلی نرم و بدون پرش تصویر انجام بشه

Fifa 123
22-10-2008, 21:01
اینم یک عکس جدید:

کد:

redman1368
22-10-2008, 21:14
عزیزم من اگه اشتباه نکنم نمرم 6.5 بود در ضمن اولین بازیم رو برای منچستر بازی کردم مقابل چلسی و یک گل هم زدم و بهترین بازیکن میدان هم شدم
در ضمن اکبر جان کدوم عکس رو میگی شما اگه باور نداری یک نرم افزار فیلمبرداری از مانیتور به من بده من فیلم بگیرم تا شما هم باورت بشه

mehdi_vsgh
22-10-2008, 21:19
اقا کسی هست که مشکل گزارشگر نداشته باشه؟ این گزارشگر ما یه دفعه زبونش میگیره و هی یه کلمه رو تکرار میکنه

راستی من تو رجینا هستم
تو اکثر بازیا دارم man of the match میشم (بهترین بازیکن زمین)
ولی همچنان دقیقه 70 تعویض میشم:(
من میخوام بازی کنم........
یه بار تو یه بازی 2-1 جلو بودیم منو تعویض کرد 2 دقیقه بعد گل خوردیم (اینقده حالللللل کردیم :دی)
تا بحال از چند تیم برام پیشنهاد اومده
سینا
لچه
و...

هیچکدومو قبول نکردم تا نزد هوادارا محبوب باشم

Metalzadeh
22-10-2008, 21:26
سلام
من چجوری run رو بزارم با Space ؟ :دی

behnammazi
22-10-2008, 21:44
سلام
من چجوری run رو بزارم با Space ؟ :دی

منم نمی دونم چرا نمیشه space رو به عنوان دکمه انتخاب کرد!!!!!!!!!!!!!!!!

akbar_syberia
22-10-2008, 21:47
عزیزم من اگه اشتباه نکنم نمرم 6.5 بود در ضمن اولین بازیم رو برای منچستر بازی کردم مقابل چلسی و یک گل هم زدم و بهترین بازیکن میدان هم شدم
در ضمن اکبر جان کدوم عکس رو میگی شما اگه باور نداری یک نرم افزار فیلمبرداری از مانیتور به من بده من فیلم بگیرم تا شما هم باورت بشه

بی خیالش - باور کردم دادا !
شما عند فوتبالی !!

EHHASSATNI
22-10-2008, 21:50
[quote=pentoriko;3097791]

7.5 - 6.5
گل هم میزنم
گرچه هافبکم !
7.5 خیلی عالیه من یه بار 1 گل زدم دو نا پاس گل دادم 5 شوت به چارچوب داشتم و 25 تا پاس سالن دادم و اونقدر هم دوییدم که دقیقه 70 قرمز شد خلاصه ترکوندم توپ گیری هم میکردم 7 داد :41:

Metalzadeh
22-10-2008, 21:52
منم نمی دونم چرا نمیشه space رو به عنوان دکمه انتخاب کرد!!!!!!!!!!!!!!!!

من بلد بودم ولی یادم رفته :5:
یه کلید دیگرو + space میزدم درست میشد ولی الان هر چی تست کردم جواب نمیده :41:

pes sarvare fifa
22-10-2008, 21:55
agha man be team iran davat shodam vali nokteye jaleb ine ke too jame melathaye asia ba bahrein uzbakestan va aragh ham goroohim 3 timi ke aslan too in bazi nistan

EHHASSATNI
22-10-2008, 22:10
اقا من یه مشکل دارم نمی دونم مثلا فیس رو کجا بزارم لباس رو کجا بقیه رو کجا تو کیت سرور میشه یه توضیح مختصر بدین ؟؟؟؟

beauty
22-10-2008, 22:11
دوستانی که سیو کردنشون توی بازی خیلی طول میکشه

این سوال من بود ولی کسی جواب نداد تا بعد از یک هفته ور رفتن با برنامه ها و ویندوز ، متهم رو پیدا کردم

انتی ویروس فعال و مقیم در حافظه

باید قبل از وارد شدن به بازی قابلیت real time (فعال یا مقیم در حافظه) رو غیر فعال کنند

مخصوصا اون هایی که nod32 دارند بایند در صفحه اصلی سمت چپ قسمت setup اون گزینه اولی که enable هستش باید disable بشه

یا اگر میخواهید اون پیغام قرمز رنگ نیاد وارد configure همین قسمت real time بشید و در قسمت scan on گزینه file creation رو غیر فعال کنید

برای آنتی ویروس های دیگه رو نمیدونم چه جوریه ولی راهش همینه که اون ریل تایم رو غیر فعال کنید بعدش که از بازی خارج شدید فعالش کنید

EASPORTS-FIFA
22-10-2008, 22:12
لطفا این سوالو جواب بدید.مهمه برام.
این pes2009 که این سایت میفروشه هم مشکل داره و وسط مود میپره بیرون؟

3Dmajid
22-10-2008, 22:18
من نمیدونم چرا این کونامی ایران رو توی پرو ساکر ساخته !!!

آخه وقتی اسم های بازیکن ها همه غلطن ... قیافه هاشون هم که اصلا شبیه خودشون نیست ... الان ایران برای چی تو کونامی ساخته شده ؟!

به امید روزی که کونامی ایران رو هم آدم حساب کنه.

vahidreza2007
22-10-2008, 22:21
سلام به دوستان گل
اقايون من با سيستم :
cpu:intel quad-q6600
ram :geil 2 gb ddr2-800
vga:sapphire 3870hd -512mb gddr5
m.b:abit ip35 pro xe
h.d.d:samsung 320 sata 2
monitor:lg-19-lcd-w1952s
بايد اين بازي رو بتونم حتي بالاتر از هاي هم بازي كنم
ومن مشكلي كه دارم اين است كه بزي تو هر سه حالت يه موجي توي بازي هستش من اين مشكل رو تو بازي پرو 2008 هم داشتم اما اونجا وقتي هر سه تيك بخش ستينگ رو روشن مي كردم وبازي رو روي 16.9 ورزولوشن 1024*768 ميذاشتم درست مي شد و بدون هيچ مشكلي وبا نهايت كيفيت وروني بازي مي كردم
ولي من الان با ستينگ اين بازي مشكل دارم يعني هر كاري مي كنم نمي تونم اين خطي كه وسط صحفه مياد رد مي شه وبازي رو كند ميكنه رو درست كنم من خودم فكر مي كنم به خاطر وايد بودن مونيتور وعدم دسترسي به اون گزينه وسطي تو ستينگ باشه
حالا دوستان هر كدوم از شما كه مونيتور وايد 19 دارين لطفا بگين ستينگ رو چطوري تنظيمش كنم تا بازي خوب وبدون اون خط وسط بازي اجرا بشه ؟اگر دوستان بطونند ستينگ خودشون رو واسه من اينجا بذارند ممنون مي شم اميدوارم تونسته باشم مشكلم رو خوب بيان كنم
منتظر كمك هاتون هستم

pentoriko
22-10-2008, 22:25

يه خورده بيشتر توضيح بده من از همين سايت خريدم ببينم منظورت چيه

mohsen.rajabi
22-10-2008, 22:26

آخه وقتی اسم های بازیکن ها همه غلطن ... قیافه هاشون هم که اصلا شبیه خودشون نیست ... الان ایران برای چی تو کونامی ساخته شده ؟!

ببخشید مگه EA آدم حساب کرده تو این ورژن جدیدش؟

vahidreza2007
22-10-2008, 22:27

بله دوست عزيز كليه بازي هاي موجود در ايران الان اين مشكل رودارند و بايد منتظر حركتي از كونامي بود

راستي دوست من اين عكس تو امضا ت كيه خيلي ..... است من واقعا از اين نوع .... خيلي خوشم مياد مخصوصا اگه با طعم وانيلي باشه ؟ منظور از ............ همون شكلات خوشمزه است دوستان به اشتياه نيوفتند :31::10::11:

golmohammadi
22-10-2008, 22:29
خیلی عجیبه برا من دقیقا 12 ثانیه طول میکشه.
خودمونیم 1 ثانیه طول نمیکشه یه چیزی گفتیا
12 ثانيه هم كمي زياديه

اسم بازيكن ها كه اصلا مشخص نيست
قبلا باز حرف اول درست بود ادم ميتونست حدث بزنه
اما الان كلا اشتباهه

ببخشید مگه EA آدم حساب کرده تو این ورژن جدیدش؟

اينم خوب اومدي

mohsen.rajabi
22-10-2008, 22:29
سلام به دوستان گل
اقايون من با سيستم :
cpu:intel quad-q6600
ram :geil 2 gb ddr2-800
vga:sapphire 3870hd -512mb gddr5
m.b:abit ip35 pro xe
h.d.d:samsung 320 sata 2
monitor:lg-19-lcd-w1952s
بايد اين بازي رو بتونم حتي بالاتر از هاي هم بازي كنم
ومن مشكلي كه دارم اين است كه بزي تو هر سه حالت يه موجي توي بازي هستش من اين مشكل رو تو بازي پرو 2008 هم داشتم اما اونجا وقتي هر سه تيك بخش ستينگ رو روشن مي كردم وبازي رو روي 16.9 ورزولوشن 1024*768 ميذاشتم درست مي شد و بدون هيچ مشكلي وبا نهايت كيفيت وروني بازي مي كردم
ولي من الان با ستينگ اين بازي مشكل دارم يعني هر كاري مي كنم نمي تونم اين خطي كه وسط صحفه مياد رد مي شه وبازي رو كند ميكنه رو درست كنم من خودم فكر مي كنم به خاطر وايد بودن مونيتور وعدم دسترسي به اون گزينه وسطي تو ستينگ باشه
حالا دوستان هر كدوم از شما كه مونيتور وايد 19 دارين لطفا بگين ستينگ رو چطوري تنظيمش كنم تا بازي خوب وبدون اون خط وسط بازي اجرا بشه ؟اگر دوستان بطونند ستينگ خودشون رو واسه من اينجا بذارند ممنون مي شم اميدوارم تونسته باشم مشكلم رو خوب بيان كنم
منتظر كمك هاتون هستم

دوست من اینم از setting

اما فکر نکنم این ایراد از بازی باشه

Mohammad_Sn2001
22-10-2008, 22:30
اقا کسی هست که مشکل گزارشگر نداشته باشه؟ این گزارشگر ما یه دفعه زبونش میگیره و هی یه کلمه رو تکرار میکنه

راستی من تو رجینا هستم
تو اکثر بازیا دارم man of the match میشم (بهترین بازیکن زمین)
ولی همچنان دقیقه 70 تعویض میشم:(
من میخوام بازی کنم........
یه بار تو یه بازی 2-1 جلو بودیم منو تعویض کرد 2 دقیقه بعد گل خوردیم (اینقده حالللللل کردیم :دی)
تا بحال از چند تیم برام پیشنهاد اومده
سینا
لچه
و...

هیچکدومو قبول نکردم تا نزد هوادارا محبوب باشم

به خاطر اینکه استامینوت کمه زود خسته میشی مربیت برای اینکه با یه تنه زدن مصدوم نشی میگشتت بیرون منو مصدوم کردن 3 هفته خونه نشین بودم
اگه بازیهات تو تیمت زیاد بشه کاپیتانت میکنن

EHHASSATNI
22-10-2008, 22:31
سلام

اقا این یه فایل image داره که نمیشه copy کرد چرا بگو چی کار کنم ؟؟؟؟؟

mohsen.rajabi
22-10-2008, 22:31
اينم خوب اومدي

خواهش می کنم
باز صد رحمت به کونامی که ایران رو می زاره EA که اصلا نمی زاره

Mohammad_Sn2001
22-10-2008, 22:40

نه تا حالا که من ایرادی توش ندیدم همه مودهاشم یه بار بازی کردم کامل تموم شده
شاید اپشن فایلت ایراد پیدا کرده یک بار پاکش کن دوباره بزار اپشن جدید براش درست بشه

Mohammad_Sn2001
22-10-2008, 22:47
اقا این یه فایل image داره که نمیشه copy کرد چرا بگو چی کار کنم ؟؟؟؟؟

فایل ایمجش رو توی پوشه Pro Evolution Soccer 2009\img باید کپیش بکنی من الان ازش استفاده هم میکنم سالم هستش
ببین اگه کار نکرد من فایل ایمج رو برات اپلودش کنم بفرستم یا از یاهو برات بفرستم

Mohammad_Sn2001
22-10-2008, 22:57
[quote=akbar_syberia;3097825]
7.5 خیلی عالیه من یه بار 1 گل زدم دو نا پاس گل دادم 5 شوت به چارچوب داشتم و 25 تا پاس سالن دادم و اونقدر هم دوییدم که دقیقه 70 قرمز شد خلاصه ترکوندم توپ گیری هم میکردم 7 داد :41:

منم تو یه بازی 3 تا گل زدم یدونه اخراجی و پنالتی گرفتم 8 داد انگاری نمره ای بالاتر از 8 نداره

EHHASSATNI
22-10-2008, 23:09
فایل ایمجش رو توی پوشه Pro Evolution Soccer 2009\img باید کپیش بکنی من الان ازش استفاده هم میکنم سالم هستش
ببین اگه کار نکرد من فایل ایمج رو برات اپلودش کنم بفرستم یا از یاهو برات بفرستم
نمیدونم چرا کپی نمیکنه حالا بیخیال
شما کار با kitserver رو بلدی ؟؟؟/
مثلا فیس و توپ و ... باید کجا بزارم ؟؟/

pedramch
22-10-2008, 23:20
دوستان من این چند صفحه رو خوندم چیزی عایدم نشد!
جریان چیه؟؟
کیت سرور گذاشتید؟!
پچ گذاشتید؟!
آپشن فایل گذاشتید؟!
چی شده؟؟
یکی لطف کنه به منم بگه:دی

akbar_syberia
22-10-2008, 23:32

من خریدم هیچ مشکلی ندارد

ddavod
22-10-2008, 23:46
اقا من هم یه ایرادی تو بازی دیدم که بازیکنا رو دیگه موقع تعویض نشون نمیده که با هم دست میدن

یه چیزی هم تو تو 2008 بود تماشاگرا بود که بین نیمه نشون میداد من فکر کنم بازی تو اینجا ها ایراد داشته که کونامی از بازی حذف کرده

akbar_syberia
22-10-2008, 23:51
اقا من هم یه ایرادی تو بازی دیدم که بازیکنا رو دیگه موقع تعویض نشون نمیده که با هم دست میدن

این شانسیه ! در اکثر مواقع دست میدن . حالا بهت اتفاقی همینجوری گوشه تصویر نوشته که کی تعویض شد
من تست کردم . توپ اگر اوت شود و همون موقع تعویض انجام بگیرد دست میدن . ولی مثلا توپ به بیرون رفته و دروازبان میخواد شروع کنه گوشه تصویر فقط اسمشونو مینویسه !

در ضمن دست دادنشون هم قشنگ شده جدیده !

Crespo
23-10-2008, 00:09
ببینید.
لیست اسم بازیکنا بعد از نصب این پچ چطوری میشه.
کسی نمیدونه مشکل از چیه؟؟؟

به احتمال زیاد شما توی اون کادری که باید اسم فایل سیو become a legend رو بنویسی، اشتباهی اسم فایل

سیو یه قسمت دیگه رو نوشتی!

نه!

کی گفته؟ فقط پستای هافبک(دفاعی، وینگر، مرکزی، کناری و هجومی) یا مهاجم(بال، دوم و نوک) میشه!

اقا من یه مشکل دارم نمی دونم مثلا فیس رو کجا بزارم لباس رو کجا بقیه رو کجا تو کیت سرور میشه یه توضیح مختصر بدین ؟؟؟

دوست عزیز. برای بار nام توضیح میدم. کیت سرور هنوز قابلیت اضافه کردن توپ، چهره، مو، استادیوم و . . . رو نداره. باید صبر کنید!

Behsood
23-10-2008, 01:43
سلام
من تو بخش Become a Legend مشکل زاویه ی دوربین دارم!
برا تعقیب مکان توپ خوبه اما وقتی توپ دست خودمه نمیتونم درست جه بدم چون زاویه همش عوض میشه و یهو بازیکن میچرخه به یه طرف!

Mohammad_Sn2001
23-10-2008, 02:17
نمیدونم چرا کپی نمیکنه حالا بیخیال
شما کار با kitserver رو بلدی ؟؟؟/
مثلا فیس و توپ و ... باید کجا بزارم ؟؟/

کیت سرورهای PES 6 و PES 2008 رو باهاشون کار کردم اونها توشون یه پوشه به اسم GDB داشتن که توی این پوشه
پوشه هایی به اسم Ball - boots - face - stadiums بود که فایلهاشو توی اینها کپی میکردیم و لودشون میکرد با کمک dll
که توی خود برنامه بود ولی توی PES 2009 توی کیت سرورش اگر HELP رو نگاه کنی هنوز dll این پوشه ها رو نگذاشته باید صبر کنیم که کیت سرور با ورژن بالاتر بیاد که این dll هارو داشته باشه به نظر میاد این کیت سرور ورژن دموی این بازیه من خودمم هر روزتو سایتهارو میگردم که ببینم که کیت جدید تر گذاشتن یا نه هر وقت که کامل و قابل اجراشو پیدا کردم حتما توی تاپیک میگذارمش

Alireza Taji
23-10-2008, 02:17
سلام

من این را دانلود کردم...
بد نیست لباسهای انگلیس و اسپانیا به طور کامل درست میشه.
تنها مشکلش که کوچیک هم هست اینه که نقل و انتقالات کامل انجام نشده!

سلام
من تو بخش Become a Legend مشکل زاویه ی دوربین دارم!
برا تعقیب مکان توپ خوبه اما وقتی توپ دست خودمه نمیتونم درست جه بدم چون زاویه همش عوض میشه و یهو بازیکن میچرخه به یه طرف!

شما از چه دوربینی استفاده می کنی؟
در مد become a legend بهتره دوربین را روی بازیکن تنظیم کنی تا فقط اون را نشون بده.

یک دوربین هم به نام player داره که شدیدا فاز میده دوربین از پشت شما هست و فقط خودتون را در زمین نشون میده که دیگه حس طبیعی بودن بازی خیلی میره بالا....

Mohammad_Sn2001
23-10-2008, 02:34
من این را دانلود کردم...
بد نیست لباسهای انگلیس و اسپانیا به طور کامل درست میشه.
تنها مشکلش که کوچیک هم هست اینه که نقل و انتقالات کامل انجام نشده!

شما از چه دوربینی استفاده می کنی؟
در مد become a legend بهتره دوربین را روی بازیکن تنظیم کنی تا فقط اون را نشون بده.

یک دوربین هم به نام player داره که شدیدا فاز میده دوربین از پشت شما هست و فقط خودتون را در زمین نشون میده که دیگه حس طبیعی بودن بازی خیلی میره بالا....

به نظر من بهترین زاویه دید که به هم جای زمین دید کامل داره و میشه فضاهای خالی رو راحت تر پیدا کرد
Camera Type = Vertical Wide
Tailing Camera = Player
هستش من خودمم با این زاویه دید بازی میکنم هم کلی نشون میده هم میشه راحت توی عمق فرار کرد
وقتی که با مدافه های حریف تو یه خط میشی برات عمقی هوایی میندازن که راحت تر تک به تک میشم

Mohammad_Sn2001
23-10-2008, 02:38
برای نقل و انتقالات دارم روش کار میکنم فقط مشکل اساسی تیم ایرانه که معلوم نیست کی به کیه اگه کسی اسامی درست و دقیق تیم ملی روداره بنویسه که اپشن فایل درست رو اپلود کنم بذارمش تو تاپیک

mehdi_vsgh
23-10-2008, 05:53
ولی یه چیزی کونامی تو گزارشگرا خییلی ضعیف کار میکنه نمیدونم چرا؟
این مشکلی که تو گزارش وجود داره اعصابمو ریخته به هم...

ولی بقیه مواردش فوق العادس خیلی طبیعیه

MOHSEN KHALILI 9
23-10-2008, 06:04
یه کفش خوشگل از نایک

این هم چند تا کفش نایک

هر دو در سایت زیر قسمت کفش در pes 2009 --پایین صفحه

mohsen.rajabi
23-10-2008, 06:07

نمی دونم اشکال گزارشگر شما و بعضی از دوستان چیه واسه من که خوب گزارش می کنه

negar13
23-10-2008, 07:37
سلام دوستان
من هر چي گشتم نتونستم بايرن مونيخ رو پيدا كنم بدون بايرن هم اصلا بازي بهم كييف نميده:31: ميشه راهنمايي كنيد بايرن كجاي اين بازيه يا چيزي هست كه بشه با نصب اون بايرن به بازي اضافه بشه اگه كمك كنيد ممنون ميشم :20:

kurosh08
23-10-2008, 07:43
بچه ها سلام
ما که نوز توی رامسر بازی رو نگرفتیم.
یکی آورد گفت که خرابه
اینم برای شما برین حالشو ببرین:

IRAN

Kiricas-
Naurhodozan-

Hossadoni- Hosseini
Agadiy- Asadi
Dagaka- Kaebi
Nerthojad-
Bezasoo- Bengar
Ogolosadeh-
Goslinzadeh- Gholamnejad

Negodazen- Nekounam
Elsaibi-
Shargui-Shojaei
Telmbarak- Andranik (Teymourian)
Maganuchi- Madanchi
Maquelweid- Mahdavikia
Jallbre- Jabbari
Zezak- Zandi
Kaquetz- Karimi

Vednikram- Vahedi Nikbakht
Mermeday-
Khanam- Khatibi
Kamarapon- Kazemian
Hatenheis- Hashemian

mojtaba_tanha
23-10-2008, 08:52
يه مشكل خط انرژي بازيكنارو حين بازي اون پايين نمياره براي شما هم همين جوريه؟

Babak_King
23-10-2008, 08:58
سلام دوستان
من هر چي گشتم نتونستم بايرن مونيخ رو پيدا كنم بدون بايرن هم اصلا بازي بهم كييف نميده ميشه راهنمايي كنيد بايرن كجاي اين بازيه يا چيزي هست كه بشه با نصب اون بايرن به بازي اضافه بشه اگه كمك كنيد ممنون ميشم

گویا اصلن بوندس لیگا نداره سری Pes که عجیبه !

beauty
23-10-2008, 09:17
گویا اصلن بوندس لیگا نداره سری Pes که عجیبه !

چرا جانم داره ، چند صفحه قبل یه سری آپشن فایل گذاشتم که یکیشون روی بایرن و لیگ آلمان کار شده بود

البته هنوز به صورت 100 ٪ این ویرایش ها انجام نشده ، فقط در حد اینکه بگیم از هیچی بهتره

Mohammad_Sn2001
23-10-2008, 09:37

گزارش این بازی اصلا ایراد نداره من که تا بحال ندیدم که گزارشگر قاطی بکنه احتمالا یا FrameWork 2 v رو نصب نکردی
یا اینکه DirectX ورژن پایینه من که DirectX 10 XP رو دارم ازش استفاده میکنم اینم لینکش

akbar_syberia
23-10-2008, 09:49

آقا تو سیستمت مشکل داره چرا برای کونامی ایراد میگیری ؟
برای من که گزارشگر اینجوری نیست هیچ ، تو روند بازی هم خیلی تاثیر داره . جیغ میزنه آدم کیف میکنه

mojtaba007
23-10-2008, 10:07
آقا تو سیستمت مشکل داره چرا برای کونامی ایراد میگیری ؟
برای من که گزارشگر اینجوری نیست هیچ ، تو روند بازی هم خیلی تاثیر داره . جیغ میزنه آدم کیف میکنه
دوستان سیستم من خیلی بالاست
ولی مثل دوست عزیزمون گزارش گر رو یه کلمه هی گیر میکنه
اعصاب من را ریخته به هم
فکر کنم مشکل از سی دی بازی باشه

Mohammad_Sn2001
23-10-2008, 10:52
سلام دوستان آخرین اپشن فایل همراه با آخرین تغییرات و اسامی درست تیم ملی ایران رو برتون می گذارم
امیدوارم که خوشتون بیاد (تشکر یادتون نره زیاد زحمت کشیدم براش)

یا

این فایل رو میتونین به صورت FREE دریافتش کنین اصلا مشکلی نداره

این فایل رو توی مسیر

KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save

کپیش کنین

mojtaba_tanha
23-10-2008, 11:05

چي شد خبري نيست!!!

mohsen.rajabi
23-10-2008, 11:21

دوست من این بخش به طور پیش فرض غیر فعاله و نمایش داده نمی شه بازی فعال کردن این بخش یه استپ می زنی می رو تو سیتسنگ ، سکرین ، یه بخش Off هست که واسه انرژی بازیکنان است می تونی فعالش کنی

mohsen.rajabi
23-10-2008, 11:23
سلام دوستان آخرین اپشن فایل همراه با آخرین تغییرات و اسامی درست تیم ملی ایران رو برتون می گذارم

یا

این فایل رو توی مسیر

KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save

کپیش کنین

ممنون دوست عزیز بقیه تیمها رو هم درست کردی انشاءالله؟

mehdi_ag
23-10-2008, 11:53
سلام به همگی

ببخشید که جای این مطلبی که مینویسم اینجا نیست ولی دیدم همه فوتبال بازن گفتم یه امتحان بکنم
من یه سایتی درست کردم در مورد پیش بینی نتایج فوتبال که می خوام تستش کنم
دوستان اگه بشه کمکم کنن ممنون می شم
کافیه برین عضو بشین و در قسمت افزایش موجودی یه عدد مثلا 100000 ریال رو وارد کنین تا من accept کنم بعد بازیهای موجود رو پیش بینی کنین تا ببینم درست کار مکنه یا نه
اگه ایراد و اشکالی داشت feedback بدین

ممنون
ادرسش هم هست

ممنون از همگی

linkinkurd
23-10-2008, 12:10
قابل توجه دوستانی که با سیستم مورد نیاز مشکل و سوال دارن : بنده با این سیستمم بازی رو در آخرین درجه و آخرین رزولوشن اجرا میکنم بهمراه Vsyn... توجه : اگر بنده با این سیستم روی ویستا نصبش کنم افت فریم ( یا بعبارتی گیر) داره !

OS WIN XP SP3
CPU: INTEL PENTIUM IV 3Ghz 1mb L2 cache
Ram : 1Gb DDR 1
VGA : 8600 GT 256mb DDR3

king-hitler2
23-10-2008, 12:15
قابل توجه دوستانی که با سیستم مورد نیاز مشکل و سوال دارن : بنده با این سیستمم بازی رو در آخرین درجه و آخرین رزولوشن اجرا میکنم بهمراه Vsyn... توجه : اگر بنده با این سیستم روی ویستا نصبش کنم افت فریم ( یا بعبارتی گیر) داره !

OS WIN XP SP3
CPU: INTEL PENTIUM IV 3Ghz 1mb L2 cache
Ram : 1Gb DDR 1
VGA : 8600 GT 256mb DDR3

دوست من سیستم تو یه سیستم عالی هستش
پس تستی برای ارزشیابی کسانی که با مشکل گرافیک رو به رو هستن نیست

mosolim
23-10-2008, 12:58
آقا كسي اين مشكل ما رو نداره كه تو مرحله برگشت يك چهارم نهاي ليگ قهرمانان از بازي مي ياد بيرون. ارور ميده.

mosolim
23-10-2008, 13:02
اين بخش become a legend واقعا عاليه. من كه حسابي سر گرم شدم. بازيكن من الان آقاي گل شده . تو چند بازي بهترين بازي كن زمين شده . تازه به تيم ملي هم دعوت شدم. ولي هنوزم مربي منو دقيق 60 _70 ميكشه بيرون. نمي دونم هنوز به قابليت هام ايمان پيدا نكرده

mohsen.rajabi
23-10-2008, 13:07
اين بخش become a legend واقعا عاليه. من كه حسابي سر گرم شدم. بازيكن من الان آقاي گل شده . تو چند بازي بهترين بازي كن زمين شده . تازه به تيم ملي هم دعوت شدم. ولي هنوزم مربي منو دقيق 60 _70 ميكشه بيرون. نمي دونم هنوز به قابليت هام ايمان پيدا نكرده

بابا تو کی هستی آقای گل شدی (با دسته بازی می کنی؟)

mosolim
23-10-2008, 13:21
بابا تو کی هستی آقای گل شدی (با دسته بازی می کنی؟)
آره معلومه كه با دسته بازي مي كنم. دوست من اگه اين بازي با گيم پد بازي نكني اصلا لذتي بهت دست نميده. بايد با گيم پد بازي كني مخصوصا دسته xbox 360 كه به كامپيوتر مي خوره تا تمام حركات ريز و تكنيكي رو تجربه كني.

mohsen.rajabi
23-10-2008, 13:27
آره معلومه كه با دسته بازي مي كنم. دوست من اگه اين بازي با گيم پد بازي نكني اصلا لذتي بهت دست نميده. بايد با گيم پد بازي كني مخصوصا دسته xbox 360 كه به كامپيوتر مي خوره تا تمام حركات ريز و تكنيكي رو تجربه كني.

با عذز خواهی قبلی

ببخشید دسته 360 چنده؟

mosolim
23-10-2008, 13:31
دقيقا نمي دونم من با گيم پد كامپيوتر بازي مي كنم. ولي فكر كنم حدود 15 تا 20 هزار تومن برات در بياد. من با وجود 6تا گيم پد دنبال يه دونه دسته xbox360 هستم.

negar13
23-10-2008, 13:47
چرا جانم داره ، چند صفحه قبل یه سری آپشن فایل گذاشتم که یکیشون روی بایرن و لیگ آلمان کار شده بود

البته هنوز به صورت 100 ٪ این ویرایش ها انجام نشده ، فقط در حد اینکه بگیم از هیچی بهتره

ميشه بگين اين اپشن فايل كجاست ؟؟؟؟
هر صفحه اي گشتم پيدا نشد؟ لطفا صفحه يا لينكشو بذاريد ممنون ميشم!!!
pes 20009 بدون بايرن قصه كودكانه اي بيش نيست :20:

EASPORTS-FIFA
23-10-2008, 13:58
من هنوز بازی رو نگرفتم ولی میخوام ببینم پی سی ورلد که میفروشه درسته یا نه.این become e legend کی تموم میشه؟یعنی 10000 سال هم بازی کنی بازم ادامه داره؟

pedramch
23-10-2008, 14:04
دوستان کسی جواب منو ندادا!!
چه پچ و ... هایی معرفی شده؟!
میشه لینک بدید؟

Mohammad_Sn2001
23-10-2008, 14:12
من هنوز بازی رو نگرفتم ولی میخوام ببینم پی سی ورلد که میفروشه درسته یا نه.این become e legend کی تموم میشه؟یعنی 10000 سال هم بازی کنی بازم ادامه داره؟

نه تا سن بازنشستگی یک بازیکن فوتبال طول میکشه بستگی به نوع محبوبیت مونده اگر مثل مالدینی محبوب باشی تا 45 سالگی میتونی بازی کنی

خیلی بازیه توپیه اگه تا حالا بازیش نکردی برو بگیرش ضرر نمیکنی

Mohammad_Sn2001
23-10-2008, 14:14
آخرین اپشن فایل همراه با آخرین تغییرات و اسامی درست تیم ملی ایران رو براتون می گذارم

کد:

یا

کد:

google_boy07
23-10-2008, 14:53
از مسافرت برگشتم ......:11:
دارم از صفحه 211 میخونم چشمام دیگه کور شده
.................................................
چرا در قسمت Seting بازی چرا گزینه Wait For Vsync غیره فعاله ؟

فوتبال تکاملی حرفه ای .......شایسته احترام

pes sarvare fifa
23-10-2008, 15:00
bacheha shoma ta hala chan ta team avaz kardin?

man ke too 4 sal 5 ta team

wigan-fulham-newcasel-astonvilla-fiorentina

ama hanooz ye teame daraje 1 behem pishnahad nadade

bax_021
23-10-2008, 15:24
تکنیکای این بازیو یاد میدید بهم ؟
تو 2008 من با آنالوگ زیدانی میزدم
ولی تو این نمی شه
چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهشا جواب بدید :19:

Alireza Taji
23-10-2008, 15:39
در بخش گالری بخشی هست که امار کلی شما را نشون میده از تعداد گل های زده تا بردها و چیزهای دیگرتون چطور میشه اطلاعاتش را پاک کرد؟

bacheha shoma ta hala chan ta team avaz kardin?

man ke too 4 sal 5 ta team

wigan-fulham-newcasel-astonvilla-fiorentina

ama hanooz ye teame daraje 1 behem pishnahad nadade
نمره ی که گرفتی چند هست؟
اون نمره ی که میگیری مهم هست.
چقدر زود چهار فصل شما بازی کردی! من هنوز یک فصل هم کامل نشده!
من کلا توصیه میکنم زیاد تیم تعویض نکنید.
تو همین فصل اول بهترین گل زن و پاسور تیم منچستر سیتی هستم و خیلی امیدوارم به تیم ملی ایتالیا دعوت بشم:5:

آخرین اپشن فایل همراه با آخرین تغییرات و اسامی درست تیم ملی ایران رو براتون می گذارم

دست شما هم درد نکنه اخرین نقل و انتقالات هم توش انجام شده...

ebinem173
23-10-2008, 16:07
اولین اپیت رسمی کونامی منتشر شد

fanoos2006
23-10-2008, 16:11
سلام بچه ها من بازی رو امروز گرفتم سریالش ندارم؟
کسی نمی تونه سریالش برام بذاره؟

ebinem173
23-10-2008, 16:23
سلام بچه ها من بازی رو امروز گرفتم سریالش ندارم؟
کسی نمی تونه سریالش برام بذاره؟

APVM-69N6-WW3U-UE7R-3PKM

Alireza Taji
23-10-2008, 16:29

شما خودت این را دانلود کردی؟
چه خوبه چیزی میذارید یک توضیحی درموردش بدید.
این چه تغییراتی در بازی انجام میده؟

FCBarcelona.ir
23-10-2008, 16:43
یه چیز عجیب!
توی Become a legend من اول دپورتیوو بودم و بعد رفتم مایورکا و فصل بعد رفتم اسپانیول. 20 گل زدم و به تیم ملی رفتم و تو جام جهانی برای اسپانیا بازی کردم که مرحله یک چهارم مقابل مصر حذف شدیم :d
قصد داشتم هیچ پیشنهادی رو غیر از بارسا نپذیرم و تا بارسا پیشنهاد نداده، در اسپانیول بمونم، اما هفته آخر دیدم که فقط و فقط 1 گزینه باقی مونده و اون هم مایورکاس!
کسی می دونه چرا؟ مگه میشه یه تیمی یه بازیکن 18 ساله که 20 تا گل زده رو نخواد؟ نمی دونم بازی مشکل پیدا کرد یا مغز مسئولین اسپانیول!!!

FCBarcelona.ir
23-10-2008, 16:44
شما خودت این را دانلود کردی؟
چه خوبه چیزی میذارید یک توضیحی درموردش بدید.
این چه تغییراتی در بازی انجام میده؟
این مشکلات رو رفع می کنه:

- مشکلات بازی در رزولوشن بالاتر از 1280 در 720

و گفته که ممکنه با نصب این پچ، فایل های سیو مدهای مختلف بازی مثل مستر لیگ و become a legend دیگه کار نکنه!

Implementing this update will fix the following problems:

* Problems that affected the game in various game modes when played in a resolution higher than 1280*720.
Once implemented, the game can be played in higher resolutions than the one previosly without the same
problems.

IMPORTANT NOTICE: Please be informed that by implementing the patch, the save file you created in
advance for ''Become a Legend'', ''Champions League'', ''League / Cup'' and ''Master League'' modes may
become unusable.

pedram_sad
23-10-2008, 16:50
من این بازی رو امروز برای xbox 360 خریدم
حرفی برای گفتن در مورد این بازی از سمت KONAMI ندارم
چون غیر از این انتظار دیگه ایهم نمیرفت
و تو مسیر خونه هم میدونستم قراره با چی رو برو بشم

6mano
23-10-2008, 17:04

این پچ رسمی کونامی نیست. اسم نویسنده اون Konami (1999 :o) است، که هیچ ربطی کونامی نداره.پچ کونامی اگه بیاد یه مشکلو حل نمی کنه بلکه خیلی از مشکلات رو حل می کنه.
در ضمن اگه بیاد احتمال زیاد فرمت EXE هست نه zip.

mani_2004_2006
23-10-2008, 17:11
بابا اين بازيكنه تو become a legend خيلي ضعيفه . اعصاب خرد كنه . نميشه يه كم توان اينو بالا برد ؟

pes sarvare fifa
23-10-2008, 17:16
salam alireza jan man too new castel ke boodam kheili kam behem bazi midad be khatere hamin roo sorate 2 mizashtam tamoom mishod ya kheili vaghtha skip match mizadam miraft be khatere hamin zood 4 fasl shod ama

emsal ke raftam fiorentina kheili khoob bazi kardam aali too team meli ham kheili khoob bazi kardam gar che be jame jahani naraft ama man too team sale moghadamati jam jahani gharar gereftam

va hala ham inter va Jouventos mikhanam

negar13
23-10-2008, 17:21

ميشه بگين اين فايل كدوم صفحه است هر چي گشتم پيداش نكردم
لطفا لينكشو بذارين ممنون ميشم

ebruu
23-10-2008, 17:25
خیلی بازیه توپیه

mohsen.rajabi
23-10-2008, 17:46
ببخشید دوستان کسی میدونه این ایراد واسه چیه (موقع نصب کیت سرور)

mohsen.rajabi
23-10-2008, 17:50

از سن 17 تا 35 سالگی سن بازی کردن تو بخش legend هستش

mosolim
23-10-2008, 17:51
سلام دوستان لطفا كمك كنيد. بابا اين بازي من تو ليگ ها از جمله ليگ قهرمانان و become a legend وقتي به مراحل بالاتر مي رسه ارور ميده مياد بيرون. كسي يه كركي يا يه پچي چيزي نداره كه مشكل منو حل كنه.
خيلي خيلي ممنون ميشم اگه منو كمك كنيد.

mohsen.rajabi
23-10-2008, 17:58
سلام دوستان لطفا كمك كنيد. بابا اين بازي من تو ليگ ها از جمله ليگ قهرمانان و become a legend وقتي به مراحل بالاتر مي رسه ارور ميده مياد بيرون. كسي يه كركي يا يه پچي چيزي نداره كه مشكل منو حل كنه.
خيلي خيلي ممنون ميشم اگه منو كمك كنيد.

واسه من تا حالا پیش نیومده اما این فایل رو امتحان کن

sudo
23-10-2008, 18:06
ميشه گفت همه تاپيك رو خوندم البته با يوزر مهمان
اين مد become a legend خيلی محشره منم مثل بقيه معتادش شدم ...

يه سوتي كه تو pes 2008 هم بود تو اين نسخه همچنان هست
تو زمين خودت كه خطا ميشه ، وقتي زننده ضربه خطا رو عوض ميكني ، ضربه زن جديد ميشه كاپيتان :20:

mohsen.rajabi
23-10-2008, 18:08
به علت خراب بودن فایل دیگه دانلود نکنید

(الان یه چیز جالب تو گیمینگ دیدم که گفتم شاید به درد کسایی بخوره که با قدرت بازیکنشون تو legend مشکل دارند (البته خودم هنوز امتحان نکردم امتحان کردم می گم) تو توضیحاتش اینو نوشته

Edit your skills

Pes Legend Editor

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)

---------------------------------------------------------------------------------------
این فایل واسه من ایراد داره امتحان کردم
اگر دوستان دیگری امتحان کنن و بگن آیا کار می کنه یا نه ممنون می شم

mosolim
23-10-2008, 18:12
فعلا كه تو legend من از نيم فصل جلوتر نميره. تازه رسيده بودم به پيشنهاد باشگاهها . كلي گل زده بودم فكر كنم پيشنهاد هاي خوبي بايد داشته باشم. اما فعلا كه خرابه.!!!!

konami-pes
23-10-2008, 18:46
الان یه چیز جالب تو گیمینگ دیدم که گفتم شاید به درد کسایی بخوره که با قدرت بازیکنشون تو legend مشکل دارند (البته خودم هنوز امتحان نکردم امتحان کردم می گم) تو توضیحاتش اینو نوشته

Pes Legend Editor

---------------------------------------------------------------------------------------
این فایل واسه من ایراد داره امتحان کردم
اگر دوستان دیگری امتحان کنن و بگن آیا کار می کنه یا نه ممنون می شم

این فایل مشکل داره !!!!! من دانلودش کردم اما اجرا نمیشه و ارور میده!:41:

konami-pes
23-10-2008, 18:50
من یه پچ میخوام این بازیکن کند و احمقم رو تو Legend قدرتش رو زیاد کنم!!! اعصابم رو خراب کرده ..... حوصله ندارم بیست فصل بازی کنم تا قدرتش زیاد شه........... پچ بالایی که خراب بود یکی یه فایل سالم گیر بیاره

mohsen.rajabi
23-10-2008, 18:55
من یه پچ میخوام این بازیکن کند و احمقم رو تو Legend قدرتش رو زیاد کنم!!! اعصابم رو خراب کرده ..... حوصله ندارم بیست فصل بازی کنم تا قدرتش زیاد شه........... پچ بالایی که خراب بود یکی یه فایل سالم گیر بیاره

منتظر باش مثل من میاد

EASPORTS-FIFA
23-10-2008, 19:02
من بازی رو امروز گرفتم.الان هم دارم بازی میکنم.تو بخش legend.فقط یه تیم اسپانیایی بهم پیشنهاد داد رفتم تو تیمش.حالا نمیدونم چه تیمیه.اگه میشه لیست تیمهای لیسانس نشده ی اسپانیا رو بذارید ببینم تو چه تیمی رفتم.دارم رو تاپ بازی میکنم.5 هفته گذشته.هنوز تو ذخیره ها نیستم.امتیازم معمولا6 و 6.5 میشه.با این وضع باید چقدر صبر کنم؟

mohsen.rajabi
23-10-2008, 19:06
من بازی رو امروز گرفتم.الان هم دارم بازی میکنم.تو بخش legend.فقط یه تیم اسپانیایی بهم پیشنهاد داد رفتم تو تیمش.حالا نمیدونم چه تیمیه.اگه میشه لیست تیمهای لیسانس نشده ی اسپانیا رو بذارید ببینم تو چه تیمی رفتم.دارم رو تاپ بازی میکنم.5 هفته گذشته.هنوز تو ذخیره ها نیستم.امتیازم معمولا6 و 6.5 میشه.با این وضع باید چقدر صبر کنم؟

دوست من یه آپشن فایل تو چند صفحه قبل (دقیقا نمی دونم) بود که کل اسم تیمها و لباسها رو درست کرده بود بگرد پیدا می کنی

EASPORTS-FIFA
23-10-2008, 19:15
دوست من یه آپشن فایل تو چند صفحه قبل (دقیقا نمی دونم) بود که کل اسم تیمها و لباسها رو درست کرده بود بگرد پیدا می کنی
نه بابا.من پچو مچ نمیخوام.فقط میخوام لیست تیمای لیسانس نشده ی اسپانیا رو ببینم.تا حالا هر چی پچ گرفتم باید با یه چیزی باز میشد که نداشتم.همش میزد open witch.منم نمیدونم با چی بازشون کنم.
پس لطفا لیست تیما رو بذار:46:

irmpmn
23-10-2008, 19:34
دوستان کسی پچی نداره که بشه بازی رو طوری کرد که از قسمت آنلاین هم بشه استفاده کرد ؟

amir.ghermezete
23-10-2008, 19:39
من این بازی رو امروز برای xbox 360 خریدم
حرفی برای گفتن در مورد این بازی از سمت KONAMI ندارم
چون غیر از این انتظار دیگه ایهم نمیرفت
و تو مسیر خونه هم میدونستم قراره با چی رو برو بشم
عزیز دستگاه شما ntsc/jهست؟از کجا بازیو خریدید؟:11:

mj77
23-10-2008, 19:40
سلام کوش جان. من بچه رامسرم ولی یه هفته هست pes 2009 رو دارم.

mj77
23-10-2008, 19:46
می خواستم ببینم کلیدی هست که بشه پیراهن بازیکنان رو شرتشون انداخت.مگه میشه پیراهن رونالدو همیشه بعد 15 دقیقه بازی رو شرتش بیفته ولی بعضی بازیکنان نه.ممکنه نرم افزاری بیاد بشه این کارو کرد.

mhdmsv
23-10-2008, 19:56
ببخشید دوستان کسی میدونه این ایراد واسه چیه (موقع نصب کیت سرور)

رو pes2009.exe راست کلیک کن برو توproperties تیک read only رو بردار :46:

Alireza Taji
23-10-2008, 20:30
اتفاقا اگر خوب کار کنید بازیکنتون خیلی زود پیشرفت میکنه!
پستی هم که بازی میکنید خیلی مهم هست به نظر بهترین پست AMF هست که پشت مهاجمان بازی میکنید و هم در حمله و هم در بازی سازی می تونید بهتر کار کنید
من الان در فصل اول با 11 گل و 5پاس گل بهترین بازیکن منچستر سیتی هستم.

نه بابا.من پچو مچ نمیخوام.فقط میخوام لیست تیمای لیسانس نشده ی اسپانیا رو ببینم.تا حالا هر چی پچ گرفتم باید با یه چیزی باز میشد که نداشتم.همش میزد open witch.منم نمیدونم با چی بازشون کنم.
شما چکار به باز کردن فایلهاش دارید؟
شما هرچه در داخلش بود در بخش سیو بازی برزید!
یک مدت پیش یکی از بچه ها یک پچ خوب گذاشت که الان لباس تیمهای انگلیس واسپانیا به همراه نامشون درست شده و بعد هم یکی از دوستان زحمت کشید و اسامی تیم ملی ایران را هم در داخل اون درست کرد توصیه می کنم چند صفحه عقب برید و دانلودش کنید.

linkinkurd
23-10-2008, 20:41
یه پیشنهاد - یکی از دوستانی که توی صفحه اول پست داره تمومه پچ ها و آپشن فایلهارو بذاره تو همون صفحه اول تا ملت این همه تاپیک رو ورق نزنن واسه یه پچ... بد میگم ؟

Alireza Taji
23-10-2008, 20:45
برای اینکه از شره اسمهای چرت بازی خلاص بشید این فایلها را دانلود کنید.
این فایلها تا حالا بهترین فایلها و کامل ترینش هست که تا حالا در تاپیک گذاشته شده.

سلام

اول بالایی را دانلود کنید و بعد برای اینکه اسم بازیکنان ایران و اخرین نقل و انتقالات اروپا انجام بشه فایل زیر را دانلود کنید و در سیو بازی بریزید:

یا

کپیش کنین

تو فایل اول یک پوشه به نامه img داره که شما میتونید اون را با برنامه Game Graphic Studio و یا کیت سرور وارد بازی کنید.

aluminum
23-10-2008, 21:03
بچه ها کسی این بازی را برای ps3 و ps2 دیده
چون من شنیدم این نخسه ای که برای pc امده هنوز دمو هست به همین خاطر یکسری مشکل داره و احتیاج به پچ داره

AmirDanT
23-10-2008, 21:15
تو gamespot که اصلا زده Q4 2008! واقعا معلوم نیست این دمو هست یا اصل هنوز!

mohandes1369
23-10-2008, 21:24
بچه ها روي سيستمم اجرا نميشه

vRAM رو زده 64
مشكل كجاس؟

behnammazi
23-10-2008, 21:25
تفاوت konami ID با ID Game جیه ؟
من هر کاری کردم نتونستم online بازی کنم.
چه طوری میشه online بازی کرد؟

mohandes1369
23-10-2008, 21:32
كسي ميدونه Vram چيه؟

mehdi_vsgh
23-10-2008, 21:43
بچه ها کسی این بازی را برای ps3 و ps2 دیده
چون من شنیدم این نخسه ای که برای pc امده هنوز دمو هست به همین خاطر یکسری مشکل داره و احتیاج به پچ داره
شما از کجا شنیدید؟؟
مطمئن باشید این نسخه pc نسخه 100درصد کامله

اما در مورد اون سوالتون برای پلی استیشن2 میدونم که اومده چون دیروز باسه‌ی یکی از دوستام خریدمش از میدون انقلاب(چون تهرانی گفتم:دی)

mohsen.rajabi
23-10-2008, 21:55
شما از کجا شنیدید؟؟

اما در مورد اون سوالتون برای پلی استیشن2 میدونم که اومده چون دیروز باسه‌ی یکی از دوستام خریدمش از میدون انقلاب(چون تهرانی گفتم:دی)

ببخشید شما بازی کردید برای ps2 رو ؟ واقعا همینه یا از این بازی هایی است که دستکاری شده و اسمش رو گذاشتم pes2009 ؟ آخه واسه داییم میخوام

mohsen.rajabi
23-10-2008, 21:57
تو فایل اول یک پوشه به نامه img داره که شما میتونید اون را با برنامه Game Graphic Studio و یا کیت سرور وارد بازی کنید.

نیاز نیست بریزید تو بخش save تو my document خودش اجرا می کنه من همین طوری ریختم اجرا شد

mohandes1369
23-10-2008, 22:02
vram چيه؟
واسه من زده 64
آيا بايد بازم يه قطعه بخرم؟

pedramgolchin
23-10-2008, 22:04
نیاز نیست بریزید تو بخش save تو my document خودش اجرا می کنه من همین طوری ریختم اجرا شد
دوستان بالاخره چیکار کنیم
اگه لازمه با کیت سرور بریزیم یه آموزش بزارید من کیت سرور رو دارم ولی نمیدونم چیکار کنم

mohsen.rajabi
23-10-2008, 22:14
دوستان بالاخره چیکار کنیم
اگه لازمه با کیت سرور بریزیم یه آموزش بزارید من کیت سرور رو دارم ولی نمیدونم چیکار کنم

راستش من ریختم تو داکیومنت خودش تو بازی اجرا کرد
بعدش من کیت سرور رو می ریزم موقع اجراش ایراد میده از شما ایراد نداده؟

pedramgolchin
23-10-2008, 22:28
راستش من ریختم تو داکیومنت خودش تو بازی اجرا کرد
بعدش من کیت سرور رو می ریزم موقع اجراش ایراد میده از شما ایراد نداده؟
نه نداره
واسه شما چه ایرادی داره ؟

david23
23-10-2008, 22:30
تو gamespot که اصلا زده Q4 2008! واقعا معلوم نیست این دمو هست یا اصل هنوز!

خوب الانم q4 سال 2008

google_boy07
23-10-2008, 22:35
ميشه گفت همه تاپيك رو خوندم البته با يوزر مهمان
اين مد become a legend خيلی محشره منم مثل بقيه معتادش شدم ...

يه سوتي كه تو pes 2008 هم بود تو اين نسخه همچنان هست
تو زمين خودت كه خطا ميشه ، وقتي زننده ضربه خطا رو عوض ميكني ، ضربه زن جديد ميشه كاپيتان :20:

منظورتون رو متوجه نشدم !!:18:

vram چيه؟
واسه من زده 64
آيا بايد بازم يه قطعه بخرم؟

بابا حافظه کارت گرافیک ....همون که میگیم کارت گرافیک 256 ..512...128....

فوتبال تکاملی حرفه ای......شایسته احترام

Mohammad_Sn2001
23-10-2008, 22:39
تو Pes 2009 آیا دموهای هر مرحله رو که شروع میکنین چیزی نشون میده ؟
داخل پوشه هاش رو که نگاه میکردم 16 تا دموی جالب داره ولی تو بازی نشونشون نمیده کسی میدونه که ایراد کار از کجاست ؟

mohsen.rajabi
23-10-2008, 22:42

ببخشید این فایلها با برنامه WinRAR باز میشه

google_boy07
23-10-2008, 22:43
فک کنم کونامی میخواد یه پچ بده بیرون

Konami Preparing PES 2009 Patch

Konami has barely shipped Pro Evolution Soccer 2009 and it's already preparing to create and release a patch. Don't worry, it's not one of those day one patches required because the game has some show stopping bugs, but rather a patch which is said to add more content and depth to the title.

The patch is going to be available for download in more or less three weeks and the main addition is that four Spanish teams, Athletico Madrid, Sevilla, Racing Santander and Valladolid, will receive complete rosters that are officially licensed. It will also update the teams and the team shirts for a lot of other teams which have not been licensed by Konami.

Konami adds that the UEFA Champions League mode will get a new teams list, with twelve more sides added, with kits and markings. You will now be able to play in Marseille, Juventus, and Basel, if you so wish. The new Theater of Legends function is said to allow players to upload replay data which can only be accessed by friends to view.

And if all the above is not enough, Konami is also said to be working on improving the way the physics of the ball are handled so that the player can perform better tricks and spins in his effort to tear through the enemy defenses. It's really nice to see that a developer is so quick to create a patch which enriches the game, rather than just fixes bugs.

Pro Evolution Soccer 2009 has managed to implement real individuality in the on the pitch players. Tricks which Messi can pull easily are inaccessible for lower level footballers, so each team will present a different challenge to create working tactics based on very different players.

Watch out for the patch arriving sometime in the first half of November.

فوتبال تکاملی حرفه ای....شایسته احترام

mohsen.rajabi
23-10-2008, 22:44
رو pes2009.exe راست کلیک کن برو توproperties تیک read only رو بردار :46:
ممنون دوست عزیز

mohsen.rajabi
23-10-2008, 22:47
نه نداره
واسه شما چه ایرادی داره ؟

واسه من این ارور رو می داد که با کمک دوستان حل شد

mehdi_vsgh
23-10-2008, 22:47
ببخشید شما بازی کردید برای ps2 رو ؟ واقعا همینه یا از این بازی هایی است که دستکاری شده و اسمش رو گذاشتم pes2009 ؟ آخه واسه داییم میخوام
نه بازی نکردم
برای یکی از دوستام خریدم بهش دادم اون بره بازی کنه:دی

mohsen.rajabi
23-10-2008, 22:48
فک کنم کونامی میخواد یه پچ بده بیرون

Konami Preparing PES 2009 Patch

Konami has barely shipped Pro Evolution Soccer 2009 and it's already preparing to create and release a patch. Don't worry, it's not one of those day one patches required because the game has some show stopping bugs, but rather a patch which is said to add more content and depth to the title.

The patch is going to be available for download in more or less three weeks and the main addition is that four Spanish teams, Athletico Madrid, Sevilla, Racing Santander and Valladolid, will receive complete rosters that are officially licensed. It will also update the teams and the team shirts for a lot of other teams which have not been licensed by Konami.

Konami adds that the UEFA Champions League mode will get a new teams list, with twelve more sides added, with kits and markings. You will now be able to play in Marseille, Juventus, and Basel, if you so wish. The new Theater of Legends function is said to allow players to upload replay data which can only be accessed by friends to view.

And if all the above is not enough, Konami is also said to be working on improving the way the physics of the ball are handled so that the player can perform better tricks and spins in his effort to tear through the enemy defenses. It's really nice to see that a developer is so quick to create a patch which enriches the game, rather than just fixes bugs.

Pro Evolution Soccer 2009 has managed to implement real individuality in the on the pitch players. Tricks which Messi can pull easily are inaccessible for lower level footballers, so each team will present a different challenge to create working tactics based on very different players.

Watch out for the patch arriving sometime in the first half of November.

فوتبال تکاملی حرفه ای....شایسته احترام

خدا کنه این جور که نوشته نیمه اول نوامبر می یاد کی حال داره تا اون موقع صبر کنه (حدود 3 ،4 هفته دیگه)

mohandes1369
23-10-2008, 22:49
google_boy07 عزيز كارت گرافيكم Nvidia 7200 كه همون 256 است
اينفدر هم بيلمز نيستم ااا...
الان من چيكار كنم?
cpu 4.3
1 Gig RAm
Nvidia 7200
vram 64

mohsen.rajabi
23-10-2008, 22:51
نه بازی نکردم
برای یکی از دوستام خریدم بهش دادم اون بره بازی کنه:دی

از دوستت بپرس بهم بگو
منتظرم

google_boy07
23-10-2008, 22:56
الان من چيكار كنم?
cpu 4.3
1 Gig RAm
Nvidia 7200
vram 64

دوست عزیز شرمنده قصدی در کار نبود..بازم شرمنده .......شما مطمئنی گرافیکت 256 هست؟

فوتبال تکاملی حرفه ای...شایسته احترام

mohandes1369
23-10-2008, 23:00
دوست عزیز شرمنده قصدی در کار نبود..بازم شرمنده .......شما مطمئنی گرافیکت 256 هست؟

فوتبال تکاملی حرفه ای...شایسته احترام

آره ديگه
مشكل از VRAM)video ram) هست حالا بايد وي رم بخرم ؟
اصلا وي رم كدوم قطعه هست؟

mohandes1369
23-10-2008, 23:25
اين مشكل Vram نرم افزاريه يا سخت افزاريه؟
دارم ديوونه ميشم.....!!!!!!!

google_boy07
23-10-2008, 23:29
اینم پچ رسمی کونامی برای مشکلات بازی ....

لینک زیر (8.7mb ) :

یا

اینم متن خبر از سایت معتبر

.................................................. ........................................

Konami Release PES 2009 PC Patch

After discovering that there was an error in the PES 2009 PC version regarding the stability of various modes in PES 2009, Konami have released a patch today rectifying these errors.

Official Statement:

“We are glad to announce that a patch was released as scheduled at 07:00 BST on 23/10/2008 to correct issues that have affected user save data in various modes of “Pro Evolution Soccer”.

Please be made aware that sometimes, during installation, the process may appear to have stalled with the window status shown as “not responding” for a few minutes.

However, we would like to ask you to wait for the installation to resume rather than to retry or abort as the installation is in progress even when the above symptoms occur.

We would like to thank you in advance for your patience and understanding.”

.................................................. ........................................

فوتبال تکاملی حرفه ای .....شایسته احترام

.................................................. .......................................

keuo
23-10-2008, 23:30
سلام دوستان:
آقا یه سوال داشتم چرا تو setting بیرون بازی این گزینه برای من غیره فعاله(wait for vsync) ؟,ولی تو کامپیوتر دوستم فعاله گرافیک دوتامونم مثل هم هستش(nvidia 8600 Gt 512). مشکل چیه اخه اگه این گزینه غیر فعال باشه بازی یه جوری اجرا میشه تورو خدا کمک کنین ... ؟
مرسی;

pedramgolchin
23-10-2008, 23:34
اين مشكل Vram نرم افزاريه يا سخت افزاريه؟
دوست عزیز vram همون رم کارت گرافیکتون هستش
احتمالا رم کارت گرافیک شما share هستش یعنی خود کارتتون اندازه 64mb رم روی خود کارت گرافیک داره و الباقی اونو از رم سیستم که ماله شما 1G هست به اشتراک میگیره
شما توی تنظیمات بایوس نگاه کن ببین احتمالا vram share رو disable کردی یا شده یا بوده !!!!!!:11:
یا حق :10:

pedramgolchin
23-10-2008, 23:36
سلام دوستان:
آقا یه سوال داشتم چرا تو setting بیرون بازی این گزینه برای من غیره فعاله(wait for vsync) ؟,ولی تو کامپیوتر دوستم فعاله گرافیک دوتامونم مثل هم هستش(nvidia 8600 Gt 512). مشکل چیه اخه اگه این گزینه غیر فعال باشه بازی یه جوری اجرا میشه تورو خدا کمک کنین ... ؟
مرسی;
من فکر میکنم این گزینه فقط در بعضی از رزولوشن های خاص اجرا میشه
شما ببین با کدوم رزولوشن برای دوستت این گزینه فعاله
البته واسه من که کارت 8800gt دارم هم اولش این گزینه غیر فعال بود ولی با آپدیت درایور کارت گرافیک درست شد

golmohammadi
23-10-2008, 23:38
تفاوت konami ID با ID Game جیه ؟
من هر کاری کردم نتونستم online بازی کنم.
چه طوری میشه online بازی کرد؟
منم به زور رجيستر كردم
ولي نتنوونستم لاگين كنم

كسي ميدونه Vram چيه؟
فكر كنم حافظه وافعي گرافيك هست
منظور از واقعي اينه كه مثلا عده اي از كارتها يه مقداري خودشون رم دارند و مقداري هم از رم سيستم برميدارند
اگه خواستي بيشتر توضيح ميدم

الان من چيكار كنم?
cpu 4.3
1 Gig RAm
Nvidia 7200
vram 64

واسه منم كه گرافيكم 1 گيگ هست يه بار vram زد 64
نميدونم اشكال از چي بود
فكر كنم با يه ريستارت درست شد

pedramgolchin
23-10-2008, 23:39

لینک زیر (8.7mb ) :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم متن خبر از سایت معتبر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.......................................... ................................................

After discovering that there was an error in the PES 2009 PC version regarding the stability of various modes in PES 2009, Konami have released a patch today rectifying these errors.

Official Statement:

“We are glad to announce that a patch was released as scheduled at 07:00 BST on 23/10/2008 to correct issues that have affected user save data in various modes of “Pro Evolution Soccer”.

Please be made aware that sometimes, during installation, the process may appear to have stalled with the window status shown as “not responding” for a few minutes.

However, we would like to ask you to wait for the installation to resume rather than to retry or abort as the installation is in progress even when the above symptoms occur.

.................................................. .......................................

مرسی گوگل بوی عزیز
حالا ما که نسخه کرک شده داریم چطوری این پچ رو استفاده کنیم؟؟
اگه ممکنه یه راهنمایی کنید:10:

mohandes1369
23-10-2008, 23:42
دوست عزیز vram همون رم کارت گرافیکتون هستش
احتمالا رم کارت گرافیک شما share هستش یعنی خود کارتتون اندازه 64mb رم روی خود کارت گرافیک داره و الباقی اونو از رم سیستم که ماله شما 1G هست به اشتراک میگیره
شما توی تنظیمات بایوس نگاه کن ببین احتمالا vram share رو disable کردی یا شده یا بوده !!!!!!:11:
یا حق :10:
واقعا تشكر كه جواب دادي ولي تنظيمات بايوس نميدونم كجاس؟

pedramgolchin
23-10-2008, 23:52
وقتی سیستم رو ریست میکنی همون صفحه اول که میاد del رو بزن وارد تنظیمات بایوس میشی البته فکر میکنم اینو قبلا هم میدونستی!!!!!!
بعد میری توی قسمت advanced یا یه همچین چیزی ....
اگه بگردی اون تنظیمات رو حتما پیداش میکنی:10:

mohandes1369
24-10-2008, 00:04
وقتی سیستم رو ریست میکنی همون صفحه اول که میاد del رو بزن وارد تنظیمات بایوس میشی البته فکر میکنم اینو قبلا هم میدونستی!!!!!!
تو تنظيمات رفتم
ولي گزينه vram share رو پيدا نكردم...!!!
ميشه راهنماييم كني كه اصلا ميشه درست كنم...

golmohammadi
24-10-2008, 00:09

قبل از اين كارا بهتره سيستم را نگاه كني و ببيني گرافيكي كه واسه سيستم شناسايي شده چنده
بدين منظور اينجا برو
راست كليك رو ماي كامپيوتر و انتخاب Properties
بعد برو تب آخري
بعد Advanced
بعد تب Adapter را بزن
ببين مموري سايز چند زده؟

pedramgolchin
24-10-2008, 00:12
تو تنظيمات رفتم
ولي گزينه vram share رو پيدا نكردم...!!!
ميشه راهنماييم كني كه اصلا ميشه درست كنم...
ببین دوست گلم
یه گزینه داره که گزینه های انتخابیش ایناس
64MB
128MB
256MB

mohandes1369
24-10-2008, 00:18
قبل از اين كارا بهتره سيستم را نگاه كني و ببيني گرافيكي كه واسه سيستم شناسايي شده چنده
بدين منظور اينجا برو
راست كليك رو ماي كامپيوتر و انتخاب Properties
بعد برو تب آخري
بعد Advanced
بعد تب Adapter را بزن
ببين مموري سايز چند زده؟
زده 1536

mohandes1369
24-10-2008, 00:27
ببین دوست گلم
یه گزینه داره که گزینه های انتخابیش ایناس
64MB
128MB
256MB
متاسفانه اين رو هم پيدا نكردم....

mohsen.rajabi
24-10-2008, 00:38

لینک زیر (8.7mb ) :

یا

اینم متن خبر از سایت معتبر

Official Statement:

ممنون دوست عزیز
تو پست قبلیت نوشته بود نیمه اول نوامبر چقدر زود منتشر شد

راستی کرک این پچ رو هم پیدا کن

mohandes1369
24-10-2008, 00:50
تو رو خدا يه راه حل بگيد درست بشه برم بگيرم بخوابم...!!!

mani_2004_2006
24-10-2008, 01:18
آقا من نميدونم اين چه مرگشه ! سر اين سيستم بايد خيلي راحت اجرا بشه ولي يه حالت برقي داره .اينم مشخصات (از همون ستينگ بازي كپي كردم)
CPU : AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+ x 2 (10.76Ghz)
RAM : 2.0 GB
GPU : NVIDIA GeForce 8600 GT
VRAM : 1.0 GB

سر Medium هم اين حالت برقي شدن رو داره.
يه سوال‌( مسخره نكنيدا) مانيتور هم تاثير داره يا نه ؟ آخه اين مانيتو من يه نموره مورد داره بعضي اوقات يه لرزش مي افته توش!‌؟

am
24-10-2008, 01:47

بچه ها ظاهرا باید از kit server 8.0.8 استفاده کنیم

am
24-10-2008, 01:48

تست کردم جواب نداد!!!!

mohandes1369
24-10-2008, 01:51
vram من مشكل داره
چه ربطي به kit داره؟؟؟؟؟؟؟

mohandes1369
24-10-2008, 01:55
به من بگيد چطوري Vram رو از 64 به 128 برسونم...؟:19::19::19:
كسي ميدونه دريغ نكنه!!!!!!!:42:

am
24-10-2008, 01:56
vram من مشكل داره
چه ربطي به kit داره؟؟؟؟؟؟؟

اقا من مشکل پچ کونامی رو گفتم با پست شما اشتباه شد!!!

993
24-10-2008, 02:18
آقا من نميدونم اين چه مرگشه ! سر اين سيستم بايد خيلي راحت اجرا بشه ولي يه حالت برقي داره .اينم مشخصات (از همون ستينگ بازي كپي كردم)
CPU : AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+ x 2 (10.76Ghz)
RAM : 2.0 GB
GPU : NVIDIA GeForce 8600 GT
VRAM : 1.0 GB

سر Medium هم اين حالت برقي شدن رو داره.
يه سوال‌( مسخره نكنيدا) مانيتور هم تاثير داره يا نه ؟ آخه اين مانيتو من يه نموره مورد داره بعضي اوقات يه لرزش مي افته توش!‌؟

راه حل برای شما و بقیه که این مشکل رو دارن! گزینه ی Vsync رو اگه قابل روشن کردنه روشنش کن مشکل حل میشه! اما خوب ماله من یکی که نمیشد از توی ستینگ روشنش کرد! حالا چی کار کنیم؟ خدمتتون میگم!
برید توی کنترل پنل NVDIA
اگه نمیدونید کجاس برید توی کنترل پنل خود ویندوز اونجا پیداش میکنید
حالا وقتی که باز شد اگه توی حالت advance نیست توی این حالت بزاریدش! از همون بالا قابل انتخابه (احتمالا توی حالت standard ه)
حالا از گزینه های سمت چپ manage 3D setting رو انتخاب کن
حالا سمت راست گزینه ی program setting رو انتخاب کن بعد با دکمه ی add فایل PES2009 رو انتخاب کن
حالا در قسمت پایینش اخرین گزینه که vertical sync ه رو روی force on بذار

تموم شد! حله! دیگه تصویر اونجوری نمیشه!
راستی دوستان احتیاجی به گرفتن پچ کونامی نیست! چون ما از کرک استفاده میکنیم! شما باید مستقیما فایل کرک ورژن 1.10 رو دانلود کنید که فقط حجمش 5 مگه
اگه کسی خواست لینک دانلودش رو میذارم

am
24-10-2008, 02:22
اقا لینک بده

993
24-10-2008, 02:26
اقا لینک بده
بفرما اقا!:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید + pes 2009 rar /; 12140523; / fileinfo.html

فقط کافیه این فایلو جایگزین فایل PES2009.exe بکنی! دیگه احتیاجی به پچ نیست! این خودش ورژن 1.10 ه
راستی بک اپ از فایل اصلی فراموش نشه

پ.ن :ادرس سایت رو اینجا ----- میکنه! چجوری بذارم؟

پ.ن2 : اسم سایت filefront دات کام ه! جای خط فاصله بذارید!

993
24-10-2008, 02:32
ای بابا:D
چه دردسریه ها!! نمیذاره لینک بذارم!

ببنید ادرس اینجوریه!

files.--------------/Crack+ pes 2009 rar /; 12140523; / fileinfo.html

اسم سایت هم که گفتم!

am
24-10-2008, 02:35
ای بابا:D
چه دردسریه ها!! نمیذاره لینک بذارم!

ببنید ادرس اینجوریه!

files.--------------/Crack+ pes 2009 rar /; 12140523; / fileinfo.html

اسم سایت هم که گفتم!
اقا برای من ف ی ل ت ر ه میتونی جای دیگه لینک بدی

993
24-10-2008, 02:48
اول یه اصلاح بکنم اون ادرسو!!
یه فاصله کم داشت!
اینه:
files.--------------/Crack + pes 2009 rar /; 12140523; / fileinfo.html

دوم خدمت شما بگم متاسفانه فقط یه جای دیگه فعلا این فایل هست که رپیده و مشکل اصلی اینه که اونجا فایل rar نشده و خود فایل exe اس! واسه همین حجم فایل 20 مگ و خورده ایه! در هر صورت این لینک رپید با حجم 20 مگ:

Google Spider
24-10-2008, 06:14
سلام به همه pes بازها توی شهرمون هنوز بازی نیوده ولی دیشب پسر عمم گفت من از یجا گیر اوردم با پای پیاده رفتم ازش گرفتم
الان هم ساعت 6 صبح هستش از ساعت 1 نشستم تا الن داشتم 110 صفحه رو می خوندم . اقا عالیه:40:
از دوستان هم به خاطر پچ ها ممنونم عالی بودن این پچ رسمی رو هم دارم دانلود میکنم
متشکر

Google Spider
24-10-2008, 06:37
فقط یه مشکل اونم اینکه تو pes های قبلی از همون اول راحت میشد دریبل زد الان نمیدونم دکمه ها فرق کرده یا چیزه دیگه ولی من هر کار کردم دریبل زیدانی نزد

Baltaza
24-10-2008, 06:58
حداقل کارت گرافیک و Ram برای این بازی چقدر باید باشه؟

Hesam08
24-10-2008, 07:43
آقا يكي آموزش KitServer رو هم بطور حداقل خلاصه براي PES 2009 بذاره..
آموزش ايمپورت توپ، تبليغات دور زمين، لباس، استاديوم , ... رو ميخوام ممنون

elitman
24-10-2008, 07:56
دوستان چرا این بازی امتیازات کمی نسبت به Fifa09 گرفته؟!!!!

mohsen.rajabi
24-10-2008, 09:09
فکر کنم شما باید وارد cmos سیستمتون بشید و از اونجا زیادش کنید

(نحوه وارد شدن به cmos : سیستم رو که روشن می کنی تند تند دیلیت بزنی وارد cmos می شه ، بعدش چون cmos مادربرد ها با هم فرق داره نمی تونم بگم بگردی پیداش می کنی)

mehdi_vsgh
24-10-2008, 09:19
اقا وقتی با دروازبان تک به تک میشیم چطوری چیپ بزنیم؟

دکمه های دریبل کدومن؟

MOHSEN KHALILI 9
24-10-2008, 10:04
سلام
این کل کیت انگلیس رو به روز میکنه.
حجم : 4.00mb

برای دانلود به سایت زیر قسمت کیت . خارجی در pes2009 بروید

mohsen.rajabi
24-10-2008, 10:09
اقا وقتی با دروازبان تک به تک میشیم چطوری چیپ بزنیم؟

دکمه های دریبل کدومن؟

با جهت ها باید دریب کنی (راستش من دسته ندارم)

واسه چیپ زدن : مگه مثل قبل نیست L1 +مربع

MOHSEN KHALILI 9
24-10-2008, 10:09
جدیدترین نسخه کیت سرور Kit Server 8.0.9

برای دانلود به سایت زیر قسمت برنامه در pes 2009 بروید

MOHSEN KHALILI 9
24-10-2008, 10:18
با این برنامه قسمت های مختلف تیم رو میتونید از بیرون بازی ادیت کنید

برای دانلود به سایت زیر در قسمت برنامه ها در pes 2009 بروید

golmohammadi
24-10-2008, 10:19
دوست عزيز من به شما گفتم يه كاري بكنين
ولي شما اينكارو نكردين

حداقل کارت گرافیک و Ram برای این بازی چقدر باید باشه؟

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
Intel Pentium IV 1.4GHz or equivalent processor
1GB RAM
DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 2.0 (NVIDIA GeForce FX or ATI Radeon 9700 video card)

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
Intel Pentium IV 3.0GHz or AMD Athlon 64 or equivalent or higher
2GB RAM
DirectX 9.0c compatible video card. 256MB Pixel Shader 3.0 (ATI x1600 or NVidia 6800 GT/GS or better)

kurosh08
24-10-2008, 10:34
بچه ها سلام
بلاخره بازی رو توی رامسر گرفتم. اون دوست خوبم از کجا اینقدر زود گرفته بود چون من که ابریشم محله رو زیر و رو کرده بودم.
وقتی بازی رو نصب کردم واقعاً غافل گیر شدم
دموی اول بازی خیلی قشنگ بود . منوهای بازی واقعاً باحال شده نمی دونم چرا هی میگین قشنگ نیست.
اسم و لگوی تیم ها که واقعاً افتضاء هست.
اولین بازی با میلان مقابل بارسلون بازی کردم و توی بازی 30 دقیقه ای تا دقیقه 87 با 1 گل عقب بودم و مساوی شد و توی ضربات پنالتی باختم (اگه 2008 بود با اختلاف 30 یا 95 گل بازی رو می بردم!!!)
بازی خیلی خیلی سخت شده . دریبل کردن بازیکنای حریف واقعاً مشکله و دیگه نمیشه مثلاً با کاکا از گوشه سرعتو بگیری و هی بری. در کل به واقعیت نزدیک شده و خیلی باحال شده. من توی اولین بازی حدود 10 تکل زدم که بازیکنای حریف ولو می شدند که داور فقط 3 تاشون رو خطا گرفت و یه کارت داد نمی دونم اون دوستان عزیز که میگن داور هی کارت میده اصلاً منظورشون PES2009 بود یا ...
گرافیک بازی عالی و فوق العاده بود اصلاً یه جور دیگه شده بازی تابلوهای کنار زمین خیلی باحال شده. توی شب هوای بارانی خیلی قشنگ میشه بازی.
اون دوستایی که میگفتن گزینه Vsync فعال نمیشه نیازی به تنظیمات Nvidia نیست چون باید توی تنظیمات مانیتور هرتز رو بزارین روی 60 . با این کار اون گزینه فعال میشه. بعدش اگر توی سیتینگ بازی برین روی اون گزینه با موس وایستین مینویسه که Only Eneble 60HTZ .
توی ضربات پنالتی یه سری باگ و مشکل بود مثل کشیدگی بدن دروازه بان و پرواز دروازبان به خارج از مانیتور.
منو و دموی اول لیگ قهرمانان که نیازی به توضیح نداره چون هنوز توی کفش موندم.
در کل بازی به واقعیت نزدیک شده و خیلی خیلی باحال شده.
یکی یه option File خوب بزاره که نیازی به Kit server نداشته باشه چون ما که کارکردن با این برنامه رو بلد نیستیم کسی هم که آموزشش رو نمی زاره. اون save تیم ایران هم که error میده.
با تشکر

امير موسر
24-10-2008, 10:59
سوتی بزرگ : الان که بازی میکردم یه خطا توی جریمه انجام دادم ولی بعد توپ رو پشت محوطه کاشتن !!!!!

mahn90
24-10-2008, 11:15
سلام من هر باز میرم توی بازی بعدش باید دوباره کرک کپی کنم چرا راهی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mehdi_vsgh
24-10-2008, 11:20
با جهت ها باید دریب کنی (راستش من دسته ندارم)

واسه چیپ زدن : مگه مثل قبل نیست L1 +مربع
من باکیبورد بازی میکنم

مربع چیه دیگه؟

امير موسر
24-10-2008, 11:24
من باکیبورد بازی میکنم

مربع چیه دیگه؟

روی کیبورد همون دکمه شوت هست .
بعضی از دسته ها هم که شماره دارن =4

mehdi_vsgh
24-10-2008, 11:25
اقا جانه هرکی که دوست دارین کار کردن با کیت سرور را یاد بدین
کجا کپیش کنیم چطوری استفاده کنیم همه رو توضیح بدین

تو رو خدا....

من بلد نیستم

mohsen.rajabi
24-10-2008, 11:32
من باکیبورد بازی میکنم

مربع چیه دیگه؟

مربع تو کیبورد همون A هست که باهاش می شوتی

keuo
24-10-2008, 11:34
راه حل برای شما و بقیه که این مشکل رو دارن! گزینه ی Vsync رو اگه قابل روشن کردنه روشنش کن مشکل حل میشه! اما خوب ماله من یکی که نمیشد از توی ستینگ روشنش کرد! حالا چی کار کنیم؟ خدمتتون میگم!
برید توی کنترل پنل NVDIA
حالا وقتی که باز شد اگه توی حالت advance نیست توی این حالت بزاریدش! از همون بالا قابل انتخابه (احتمالا توی حالت standard ه)
حالا سمت راست گزینه ی program setting رو انتخاب کن بعد با دکمه ی add فایل PES2009 رو انتخاب کن

دوست عزیز من دقیقا همون کاری که گفتین انجام دادم اما بازم این تیک wait for vsync تو setting بیرون بازی فعال نشده چکار کنم ؟ توروجدا کمک کنین...
مرسی;

mohsen.rajabi
24-10-2008, 11:34

Another PES 2009 patch:
- All real team names
- All real team logos, league and cup logos (thanks to devill_sfc)
- All real stadium, league & cup names
- English Premier League 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
- Spanish La Liga 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
- Italian Serie A 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
- FC Porto, Sporting CP & SL Benfica updated Transfers
- Bundesliga (Other B) teams filled with all players (player names only, for now; players without their real stats and faces are in lowercase)
- All real player names for National teams
- Arsenal relinked kit (this was for test only)
- All national players moved to their respected teams (duplicate players renamed and moved to 'Unaffiliated')
- Hajduk Split and Slaven Belupo teams in place of PES Utd and WE Utd. (player names only, for now)
- FC Porto Chants
- New Faces For Some FC Porto Players

Mohammad_Sn2001
24-10-2008, 11:39
آخرین ورژن کیت سرور kitserver 8.0.9

mohsen.rajabi
24-10-2008, 11:44
اقا جانه هرکی که دوست دارین کار کردن با کیت سرور را یاد بدین
کجا کپیش کنیم چطوری استفاده کنیم همه رو توضیح بدین

تو رو خدا....

من بلد نیستم

نگاه آقا مهدی تو پوشه کیت سرور به پوشه دیگه هست به نام img فایلهایی که دانلود می کنی برای لباس و دیگر چیزها فعلا اونجا بریز همین

اگه بازم مشکلی داشتی بگو تا تصویری بهت آموزش بدم

mehdi_vsgh
24-10-2008, 12:13
نگاه آقا مهدی تو پوشه کیت سرور به پوشه دیگه هست به نام img فایلهایی که دانلود می کنی برای لباس و دیگر چیزها فعلا اونجا بریز همین

اگه بازم مشکلی داشتی بگو تا تصویری بهت آموزش بدم
ممنون ازت فقط یه سوال اینکه مهم نیست که خود پوشه کیت سرور را کجا ذخیره کنیم؟؟
و اینکه تنظیمات مربوط به قسمت فایل config.exe چی هست؟

Mohammad_Sn2001
24-10-2008, 12:21
برید توی کنترل پنل NVDIA

راستی دوستان احتیاجی به گرفتن پچ کونامی نیست! چون ما از کرک استفاده میکنیم! شما باید مستقیما فایل کرک ورژن 1.10 رو دانلود کنید که فقط حجمش 5 مگه

برادر گرامی کارت گرافیکی من GeForse 8800 GTS اخر کارت گرافیکه بازیه کرایسس رو با رزولیشن بالا و بهترین گرافیکش میاره آخ هم نمیگه ولی همین گزینه vertical sync رو روشنش نمیکنه آخرین ورژن کارت گرافیکی رو هم همین الان گرفتم نصبش کردم همین کارهایی رو هم که گفتی انجامش دادم ولی روشن نمیشه نمیدونم چرا راه حل دیگه ای بلدی بگو این که جواب نداد ولی بازی رو مثل اینه میاره فقط میخوام ببینم که این گزینه تو بازی چه تغییراتی توی گرافیک میده
موتوشکرم

google_boy07
24-10-2008, 13:17
دوستان چرا این بازی امتیازات کمی نسبت به Fifa09 گرفته؟!!!!

امتیاز کم فقط به خاطره لیسانسها هستش و گرنه بازی یک معجزه است از کونامی

بچه ها سلام

اون دوستایی که میگفتن گزینه Vsync فعال نمیشه نیازی به تنظیمات Nvidia نیست چون باید توی تنظیمات مانیتور هرتز رو بزارین روی 60 . با این کار اون گزینه فعال میشه. بعدش اگر توی سیتینگ بازی برین روی اون گزینه با موس وایستین مینویسه که Only Eneble 60HTZ .
توی ضربات پنالتی یه سری باگ و مشکل بود مثل کشیدگی بدن دروازه بان و پرواز دروازبان به خارج از مانیتور.
منو و دموی اول لیگ قهرمانان که نیازی به توضیح نداره چون هنوز توی کفش موندم.
در کل بازی به واقعیت نزدیک شده و خیلی خیلی باحال شده.

با تشکر

دوست عزیز..... حرف شما درسته ...اون گزینه Vsync برای مانیتورهایی است که با 60 هرتز کار میکنه و بالاترم نمیره و برای اونا استفاده میشه .....................برای من که با 85 تنظیم کردم غیر فعاله .....البته من رفتم 80 رو 60 کردم بعد فعال میشه اما این 60 چشم آدمو داغون میکنه ............

فوتبال تکاملی حرفه ای .......شایسته احترام

robert
24-10-2008, 13:37
سلام:20:
آقا من امروز داشتم تو فصل نقل و انتقالات بازیکن میخریدم که بعد از خرید سه تا بازیکن پیغام داد و گفت هفت هزار دلار کم داری و الان game over میشی.:41::41:
از نقل و انتقالات هم همش یه هفته مونده !!

حالا چیکار کنم درست بشه ؟؟؟:19:

mohsen.rajabi
24-10-2008, 13:41
ممنون ازت فقط یه سوال اینکه مهم نیست که خود پوشه کیت سرور را کجا ذخیره کنیم؟؟
و اینکه تنظیمات مربوط به قسمت فایل config.exe چی هست؟

پوشه کیت سرور رو تو این بخش می ریزی

بعد setup ش رو فعال می کنی ( قبلش pes2009 رو از رید اونلی در بیار)

فایلها رو تو این پوشه می ریزی

امیدوارم به درد خورده باشه

سلام:20:
آقا من امروز داشتم تو فصل نقل و انتقالات بازیکن میخریدم که بعد از خرید سه تا بازیکن پیغام داد و گفت هفت هزار دلار کم داری و الان game over میشی.:41::41:
از نقل و انتقالات هم همش یه هفته مونده !!

حالا چیکار کنم درست بشه ؟؟؟:19:

اگه auto save ت روشن بوده که خدا بیامرزتت
اگر نه یه بار دیگه لود کن از قبلش بیار
و یا یه کار دیگه اون بازیکنان رو نخر

moby
24-10-2008, 13:48
سلام دوستان من در هفته 11 become a legend که میخواو شروع به بازی کنم از یه ارور اپدیت از اینترنت میده و میاد بیرون اگه بشه یه کمکی در این مورد برا من بکنین ممنون میشم راستش حالم بد جوری گرفته شد.

am
24-10-2008, 13:52
بچه ها کسی پچ کونامی رو نصب کرده که مشکلش حل بشه؟؟؟؟؟

mohsen.rajabi
24-10-2008, 13:55
بچه ها کسی پچ کونامی رو نصب کرده که مشکلش حل بشه؟؟؟؟؟

دوست من چون این پچ برای بازی اصلی است و همه ما از بازیهای کرک دار استفاده می کنیم باید منتظر باشیم که کرک بشه
من نصب کردم گفت DVD اصلی رو بزارید

mosolim
24-10-2008, 13:58
شما از کجا شنیدید؟؟

نه اين نخه كامل نيست
چون اول اينكه تيمها پيرلهن اصلي ندارن و هيچ نقل و انتقالي انجام نشده.
تو اين بازي كه من دارم كلي مشكل داره.

[quote=mohandes1369;3102320]اين مشكل Vram نرم افزاريه يا سخت افزاريه؟
شما وقتي داشتتي ويندوز نصب مي كردي كارت گرافيك شما به صورت خودكار نصب مي شه در xp.
ولي شما بايد درايور كارت گرافيك خود تونو نصب كنيد. تا رم كرافيگ براي سيستم تعريف بشه.

linkinkurd
24-10-2008, 14:45
آقا بنده بازی را در 2 دی وی دی تهیه کردم - راستی روبینیو هنوز تو رئاله هااااا ! چرا ؟؟؟

hadi_gamer
24-10-2008, 15:10
[quote=mehdi_vsgh;3101976]شما از کجا شنیدید؟؟

نه اين نخه كامل نيست
چون اول اينكه تيمها پيرلهن اصلي ندارن و هيچ نقل و انتقالي انجام نشده.
تو اين بازي كه من دارم كلي مشكل داره.
این نسخه کامل بازیه.هر سال هم همین موقع بیرون میاد.هر کی میگه کامل نیست مزخرف گفته.

EASPORTS-FIFA
24-10-2008, 15:20
من الان یک فصل تموم کردم.از دیروز تا الان!الانم تو اسپانیولم.ولی آخر به من لیست تیمای لیسانس نشده ی اسپانیا رو ندادیدا.بابا من پچ نمیخوام.فقط لیست تیما رو بدید.

hadi_gamer
24-10-2008, 15:22
من الان یک فصل تموم کردم.از دیروز تا الان!الانم تو اسپانیولم.ولی آخر به من لیست تیمای لیسانس نشده ی اسپانیا رو ندادیدا.بابا من پچ نمیخوام.فقط لیست تیما رو بدید.
بابا یه آپشن فایل بریز خودتو خلاص کن دیگه.حجمش یه مگ هم نمیشه.همه لباسها و پرچمها و اسمها و نقل و انتقالات رو هم درست میکنه.من خودم از یکی استفاده میکنم خیلی توپه.