ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2009

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

gggmail
24-02-2009, 10:25
سلام دوستان من چند روزی هست که سیتم جمع کردم ولی در ساکر 2009 هر جند ثانیه یه خط رد میشه
sapphire 4830 1GB
intel Q9400
RAM 4GB cuisual
P5Q
Power 535A Green

AMASIS
24-02-2009, 11:46
:5:[quote=MOHSEN KHALILI 9;3147229]فیس نیکبخت واحدی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

-*-*-*-*-*

فیس کریم باقری

و اموزش وارد کردن فیس در بازی

آقا شرمنده من تو وارد کردن فیس از طریق کیت سرور مشکل دارم خواهشن کمک کنید

سلام ویبره رو نمیدونم فقط میدونم واسه حرکات تکنیکی باید دکمه زیر سرعتو با آنالوگ سمت چپ بگیری.

Spaniuly
24-02-2009, 14:35
آقا ستينگي هست كه بشه رزولوشن رو مثل 2008 درست كرد؟
يادمه يه فيكس رزولوشن بود كه مثلا مانيتور من كه 17 هست رو با آخرين رزو درست ميكرد...

راستي از بين اين همه پرو بازي كه اينجا هست هيچكي adsl نداره يه اديت فايلي كه بدون نياز به پچ باشه لطف كنه بزاره تا ترانسفرينگ انجام شده باشه...؟

ستينگ خود بازي اين امكان رو داره مانيتور من 19 وايد اسكرين هست ميذارم روي 1440 در 900 در مورد اديت فايل هم بايد بگم شما اصلا مجبور به نصب پچ و اين جور چيزها نيستي فروم هاي خارجي زيادي هستند كه اصلاحيه ارائه دادن حتي من يه فايل متني درست كردم چند صفحه پيش هم لينكش رو گذاشتم اسمش لايسنسر بود شما با يه برنامه pes editor يا همون اديت داخل بازي ميتونيد خيلي راحت تغييرات اسامي رو انجام بديد

سلام دوستان من چند روزی هست که سیتم جمع کردم ولی در ساکر 2009 هر جند ثانیه یه خط رد میشه
sapphire 4830 1GB
intel Q9400
RAM 4GB cuisual
P5Q
Power 535A Green

روي desktop راست كليك كن Propertis بعد display setting تب مانيتور رو انتخاب كن مانيورت رو روي 75 هرتز بذار ديگه اون خط نمياد

Aryan.kh
24-02-2009, 15:51
یه سوا داشتم من یک فصل رو در be a legend تموم کردم هم لیگ قهرمانان رو با تیم بتیس بردم هم جام حذفی هم لالیگا رو و هم آقای گل شدم و هم در پاس گل اول شدم میانگین نمراتم هم بالای 7.5 هست ولی بعد از تموم شدن فصل هیچ تیم مطرحی مثل بارسا و رئال ازم دعوت نکرده ؟؟؟؟؟

mj77
24-02-2009, 16:29
کسی خبر نداره kitserver واسه استادیوم که بشه تعداد زیاد استادیوم وارد کرد نمیاد؟

bbp
24-02-2009, 17:24
ستينگ خود بازي اين امكان رو داره مانيتور من 19 وايد اسكرين هست ميذارم روي 1440 در 900 در مورد اديت فايل هم بايد بگم شما اصلا مجبور به نصب پچ و اين جور چيزها نيستي فروم هاي خارجي زيادي هستند كه اصلاحيه ارائه دادن حتي من يه فايل متني درست كردم چند صفحه پيش هم لينكش رو گذاشتم اسمش لايسنسر بود شما با يه برنامه pes editor يا همون اديت داخل بازي ميتونيد خيلي راحت تغييرات اسامي رو انجام بديد

روي desktop راست كليك كن Propertis بعد display setting تب مانيتور رو انتخاب كن مانيورت رو روي 75 هرتز بذار ديگه اون خط نمياد

ممنون كه پاسخ داديد.
من اون قسمت رو توي ستينگ پيدا نكردم لطف ميكنيد يه مقدار دقيق تر توضيح بديد آخرين رزولوشن توي ليست من 1024*720 16:9 هست كه من روي بالائيش يعني 1024*728 4:3 گذاشتم...

در رابطه با فايل هم احتمالا منظور من رو اشتباه فهميديد منظور من اين بود يك PES2009_EDIT01.bin كه مربوط به هيچ پچي نباشه كه با لود كردن اون ترانسفرينگ انجام شده باشه مثلا بكام و شوچنكو توي ميلان باشن و از اين قبيل من هر PES2009_EDIT01.bin كه از گوگل پيدا كردم وقتي ريختم اول بازي ارور ميداد و موقع لود توي قسمت اديت بازي هم همينطور...

ممنون اگر فايل PES2009_EDIT01.bin داشتيد يه جا آپلود كنيد تا مني كه دايال آپ دارم بتونم استفاده كنم.

ebinem173
24-02-2009, 20:46
آقا لطفا یک اپشن فایل جدید که مربوط به هیچ پچی هم نباشه و جدید باشه معرفی کنید

unreal_s2002
24-02-2009, 20:50
سلام به همه دوستان .من يه سوال دارم چطوري ميشه در زمان تك به تك با مهاجم حريف از جلو آمدن دروازه بان خودداري كرد؟

779
24-02-2009, 21:09
وای که خداییش فوتبال خنده ی!! :دی
عجب هوش مصنوعی ای داره من که کلا نصف بازی رو تو آفسایدم!!:27:
گزارشگره هم معلوم نیست چی میگه واسه خودش!!!
صحنه ی آهسته ام که از ده قرن پیش نشون میده من گل زدم نشون میده که از وسط زمین توپ دو بار پاس داده شد بعدش سانتر شد و بعدش اون وسط یکی پاس داد سپس گل زد !!!!!!!!!
خیلی جالبه این دروازه بانا هم که خیلی راحت گل میخورن!!!
بازی بسیار آسونه!!!!!
و من تو هر بازی 2 تا قرمز رو حتمی میگیرم!!!
خیلی بدجور خطا میگیره یک خطای معمولی رو قرمز میده!!!!!!!!
میزنه توی پای یارو زرد!!!!!!
از کنار یارو رد میشی یک کخ میریزی پنالتی!!!!!!!!!
واقعا جالبه و خنده دار!!!
پنالتی که یا بیرون میره یا گل میشه امکان گرفتنش 2 درصده!!!!!!
تابحال ده بار زدم به طرف دروازه بانه همش گل شده ( توی پنالتی )
دریبلینگم که خود به خود میزنه برای خودش من دارم جهت ها رو تکون میدم ایشون دریبلینگ میزنه!!!
هنوزم هست عجب توری داره به به کلا من یک بازی توی تمرینی کنار تورش بود توره هیچ تکونی نمیخوره انگار نه انگار که بادی هست!!!
کناره ای زمینم که هیچ کس نیست نه توپ جمع کنی نه فیلم برداره و.....
گزارشگره بسیار خشک و بی احساس گزارشگری میکنه یعنی وقتی گل میزنم همینطوری برای خودشون دارن صحبت میکنن!!!
مثل اینکه مشکلات هم زیاد هست که براش پچم بیرون دادن!!!
اونم 3 تا!!!!!!!!!!
برای یک فوتبال بسیار زیاده!!
صد رحمت به gta !!!!!
در آخر هم بسیار بازیه مسخره ای بود ولی خداییش سبک سانتر کردن و ...... خوب بود.
و در آخر از همه که فقط فیفا و ea .

امير موسر
24-02-2009, 21:32
دروازبانا خیلی گیجن ! تو تک به تکا بیاریشون جلو فقط مستقیم حرکت میکنن ! یارو از چپ و راست بیاد تمومه دیگه !

rahmaniaref00
24-02-2009, 21:53
من سیوم تو مد بال خراب شده ، راه حلی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

google_boy07
24-02-2009, 22:30
:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::10:

Official Patch 1.3 & Kitserver 8.1.2

With this patch you can use kitserver 8.1.2 with Official Patch 1.3 by KONAMI

Patch consists:
1. Official patch 1.3 for PES 2009
2. All patch KONAMI updates
3. Kitserver 8.1.2

دانلود :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا

یا

یا

gggmail
24-02-2009, 22:37
روي desktop راست كليك كن propertis بعد display setting تب مانيتور رو انتخاب كن مانيورت رو روي 75 هرتز بذار ديگه اون خط نمياد
دوست عزیز من رفتم در قسمت مانیتور ولی بیشتر از 60 هرتز نداره مانیتور من 1952tq
راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟

Aryan.kh
24-02-2009, 23:24
:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::10:

official patch 1.3 & kitserver 8.1.2

with this patch you can use kitserver 8.1.2 with official patch 1.3 by konami

patch consists:
1. Official patch 1.3 for pes 2009
2. All patch konami updates
3. Kitserver 8.1.2

دانلود :

یا

یا

یا

بعد از نصب این پچ تمام تغییرات بازیم عوض شد لباس و لوگوی تمام تیم های یا لیگا و لیگ برتر انگلیس حالا چه کنم
سوال صفحه قبلمم کسی جواب نداد ???

google_boy07
24-02-2009, 23:38
بعد از نصب این پچ تمام تغییرات بازیم عوض شد لباس و لوگوی تمام تیم های یا لیگا و لیگ برتر انگلیس حالا چه کنم

شما مطمئنی اینی رو که من گذاشتم نصب کردی ؟!

PSG TV Scoreboard
دانلود :

یا

یا

.................................................. .................................................. .......................

Inter 08/09 GDB
دانلود:

mohsen.rajabi
25-02-2009, 00:22
دوستان پچ خوب الان چی هست؟

پچ گیم اکسس بوندس لیگاش اشتباهه

Mehdi.ss
25-02-2009, 02:02
آقا ستينگي هست كه بشه رزولوشن رو مثل 2008 درست كرد؟
يادمه يه فيكس رزولوشن بود كه مثلا مانيتور من كه 17 هست رو با آخرين رزو درست ميكرد...

راستي از بين اين همه پرو بازي كه اينجا هست هيچكي adsl نداره يه اديت فايلي كه بدون نياز به پچ باشه لطف كنه بزاره تا ترانسفرينگ انجام شده باشه...؟

از این ستینگ استفاده کن با این ستینگ روی هر مانیتور که باشی با هر رزولیشنی که بخای مثل pes 2008 میتونی بازی کنی:46:

587 kb

[
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید]

امير موسر
25-02-2009, 08:45
دوست عزیز من رفتم در قسمت مانیتور ولی بیشتر از 60 هرتز نداره مانیتور من 1952tq
راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟

یه تیک پایین هست نوشته : Hide mode ... اونو بردار ! اگر هم نکرد باید رزو رو بیاری ایین !

gggmail
25-02-2009, 09:29
یه تیک پایین هست نوشته : Hide mode ... اونو بردار ! اگر هم نکرد باید رزو رو بیاری ایین !
باز هم از 60 بیشتر نشد
برای چی رزو رو باید پایین بیارم کارت گرافیک و مانیتور من که خوبه!!!!!

rz21
25-02-2009, 09:44
سلام.یک دروازه بان خوب و جوان میخواهم که برای مستر لیگ بدرد بخوره؟هر چی هم سرچ میکنم پیدا نمیکنم!
من این پچ را دانلود کردم(TotalRealism_from_090213_to_090223)حال ا این را باید چی کار کنم!؟؟؟ببخشید آماتوریم دیگه!

Spaniuly
25-02-2009, 10:00
وای که خداییش فوتبال خنده ی!! :دی
عجب هوش مصنوعی ای داره من که کلا نصف بازی رو تو آفسایدم!!:27:
گزارشگره هم معلوم نیست چی میگه واسه خودش!!!
صحنه ی آهسته ام که از ده قرن پیش نشون میده من گل زدم نشون میده که از وسط زمین توپ دو بار پاس داده شد بعدش سانتر شد و بعدش اون وسط یکی پاس داد سپس گل زد !!!!!!!!!
خیلی جالبه این دروازه بانا هم که خیلی راحت گل میخورن!!!
بازی بسیار آسونه!!!!!
و من تو هر بازی 2 تا قرمز رو حتمی میگیرم!!!
خیلی بدجور خطا میگیره یک خطای معمولی رو قرمز میده!!!!!!!!
میزنه توی پای یارو زرد!!!!!!
از کنار یارو رد میشی یک کخ میریزی پنالتی!!!!!!!!!
واقعا جالبه و خنده دار!!!
پنالتی که یا بیرون میره یا گل میشه امکان گرفتنش 2 درصده!!!!!!
تابحال ده بار زدم به طرف دروازه بانه همش گل شده ( توی پنالتی )
دریبلینگم که خود به خود میزنه برای خودش من دارم جهت ها رو تکون میدم ایشون دریبلینگ میزنه!!!
هنوزم هست عجب توری داره به به کلا من یک بازی توی تمرینی کنار تورش بود توره هیچ تکونی نمیخوره انگار نه انگار که بادی هست!!!
کناره ای زمینم که هیچ کس نیست نه توپ جمع کنی نه فیلم برداره و.....
گزارشگره بسیار خشک و بی احساس گزارشگری میکنه یعنی وقتی گل میزنم همینطوری برای خودشون دارن صحبت میکنن!!!
مثل اینکه مشکلات هم زیاد هست که براش پچم بیرون دادن!!!
اونم 3 تا!!!!!!!!!!
برای یک فوتبال بسیار زیاده!!
صد رحمت به gta !!!!!
در آخر هم بسیار بازیه مسخره ای بود ولی خداییش سبک سانتر کردن و ...... خوب بود.
و در آخر از همه که فقط فیفا و ea .

بپا فقط زياد بازي نكني pes رو كه مي افتي به روز من من توي عشق فيفا بودن از همه سر تر بودم ولي بدجوري زمين گير اين بازي شدم مني كه حتي از ديدن pes 2008 و بازيهاي قبل اون حالم بد ميشد حالا كارم به جايي رسيده كه dvd9 اورجينال بازي رو تهيه كردم با گيم آيدي و ... ميتونم آنلاين هم بازي كنم البته بيشتر bal رو واقعا اگه بري توي بحر بازي دگه نميتوني فيفا 09 رو بازي كني من الانه كه ميخوامم فيفا 09 بازي كنم ديگه نميتونم ولذت نميبرم تنها چيزي كه ميتونه من رو به فيفا برگردونه اينه كه براي pc نكست بده در مورد نقد هاي شما بايد بعضي ها درست هست ولي بعضي ها نه اين كه گزارشگر بازي كلا ضعيف هست و گزارش بازي تعريفي نيست كاملا درسته گزارش بازي فيفا اگه نمره اش 100 باشه مال pes 2009 2 هم نميشه اصلا قابل مقايسه نيست از لحاظ گزارش. بازي هم ساده نميشه گفت ساده هست چون كافيه درجه سختي رو بالا ببري اونوقت سخت ميشه در مورد هوش مصنوعي بايد بگم نميشه گفت مال فيفا زيده يا pes در زمينه هاي مختلف فرق ميكنه مثلا وقتي توپ واسه يه بازيكني سانتر بشه هم تيمي هاش حتي بعد اينكه مطمئن شدن توپ رو نميتونه اون بازيكن كنترل كنه به سمت توپ نميرن ولي توي فيفا اين مسئله رعايت شده در عوض توي فيفا وقتي يه بازيكن در نزديكي خط كنار زمين مي خواد توپ رو كنترل كنه با توپ ميره بيرون ولي توي pes اين مسئله به خوبي رعايت شده و بازيكن كنترلش كنار خط با كنترلش در وسط زمين فرق داره بازيكن احساس ميكنه كه اگه ناجور كنترل كنه توپش به بيرون ميره بنابر اين وقتي كنار خط هست با دقت خاصي مانع رفتن توپ به بيرون ميره يا بخواييم در مورد داور بازي بحث كنيم توي pes كلا داور ها و كمك داور ها نقششون توي بازي ديده ميشه ولي توي فيفا مثه يه جسم اضافه اين ور اونور ميدوه و كمك داورها عينه تير چراغ برق واي ميستن اونجا هيچ نقشي هم ندارن در مورد تماشاگرها ميبينيد توي pes بهتر طراحي شدن. اما در مورد غناي دريبلينگ فيفا از pes سر تر هست اين كه مي گم قضاوت هاي شما بعضي هاشون قابل قبول بعضي هاشون نه واسه خاطر همينه كه شما فرموديد فيلمبردار اينا نيست ولي هست پشت دروازه هاي تيمها هست. در مورد كارت هم نصبت به فيفا داوري سخت گيرانه هست. من هم به باد انتقاد ميگرفتم قبلا ولي حالا ميبينم اين باعث ميشه تمام سعيم رو بكنم كه تكل سالم بزنم

دروازبانا خیلی گیجن ! تو تک به تکا بیاریشون جلو فقط مستقیم حرکت میکنن ! یارو از چپ و راست بیاد تمومه دیگه !

نه دروازباني توي pes خيلي قويتر از فيفا هست توي فيفا تك به تك 100% گل ميشه ولي توي pes خيلي ماهرانه عمل مي كنن حتي توي درجه سختي پايين هم به راحتي نميشه گل زد

من سیوم تو مد بال خراب شده ، راه حلی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه راهي نيست شما بايد ور‍ن بازيت با كركي كه ازش استفاده مي كني هم خاني داشته باشه شما كه اينقدر به تاپيك سر ميزني بايد اين موضوع رو تا الان فهميده باشي من شخصا بارها لينك پچ 1.20 و كركش رو يه جا گذاشتم تو تاپيك بري گيم كپي هم ميتوني گير بياري

بابا مسلمونا پچ 1.30 رو نصب نكنيد گند ميزنه توي بازي من قبل همه شما ها نصب كردم حتي كركش هم درست نيست و همين باعث ميشه از هيچ ورژني از كيت سرور نتوني استفاده كني اونم دليلش كرك غلط هست نه پچ 1.30 كه قبلا اين شبهه ايجاد شده بود كه مشكل از پچ بود كه اينطور نيست ربطي به پچ نداره كرك درست نيست

سلام.یک دروازه بان خوب و جوان میخواهم که برای مستر لیگ بدرد بخوره؟هر چی هم سرچ میکنم پیدا نمیکنم!
من این پچ را دانلود کردم(TotalRealism_from_090213_to_090223)حال ا این را باید چی کار کنم!؟؟؟ببخشید آماتوریم دیگه!

Diego دروازبان آلمريا قويترين دروازبان ميشه

bbp
25-02-2009, 10:10
از این ستینگ استفاده کن با این ستینگ روی هر مانیتور که باشی با هر رزولیشنی که بخای مثل pes 2008 میتونی بازی کنی:46:

587 kb

[
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید]

آقا ممنون درست شد لطف كرديد.

فقط لطفا اگر كسي PES2009_EDIT01.bin بدون نياز به پچ رو داره يه جا آپلود كنه كه بشه استفاده كرد(يعني اون اخطار اول بازي و موقع لود توي اديت رو نده كه ترانسفرينگ انجام شده باشه) كه ديگه تكميله تكميل مشيه بازم ممنونم.

rz21
25-02-2009, 10:39
سلامی دوباره!من الان فهمیدم با این پچ باید چی کار کنم!(TotalRealism_from_090213_to_090223)ولی وقتیکه میخواهم کیت سرور را نصب کنم ارور میده!؟؟؟چرا ؟؟

rahmaniaref00
25-02-2009, 10:53
ببخشید مشکل من اینه که موقع سیو ، یهو کامپیوترم هنگ کرد و وقتی میروم تو مد بال ، میگه سیوت خراب شده.

Google Spider
25-02-2009, 10:56
سلام دوستان
من وقتی حریف با من تک به تکه یا شوت می زنه دایره می زنم دروازبان خیلی عالی عمل میکنه الان 2 ماهه عادت کردم دایره میزنم ولی دقیق نمی دونم واقعا تاثیر داره یا نه شما هم امتحان کنید نتیجه رو به من بگید

در ضمن این سیستم توی فیفا وجود داره..

bbp
25-02-2009, 11:21
آقا يه ضد حال حسابي خوردم...
بازي 12 يا 13 BAL بود بعد از مدتها كه فكر ميكردم قشنگ نباشيه كلي داشتم باهاش حال ميكردم بعد از مسابقه كه تموم شد سيو كرد توي صفحه اصلي BAL رفت كه to next mactch و غيره داره يدفه از بازي پريد بيرون نميدونيد كه حالي شدم...:41:

اگر ميدونيد چجوري ميشه درستش كرد يكدنيا ممنونتون ميشم چون تازه بازيكن وارد تيم شده بود و حسابي داشيت خوب كار ميكرد تو 2تا بازي اول بهترين بازيكن شد...

لطفا راهنمييم كنيد...:11:

Spaniuly
25-02-2009, 11:38
سلامی دوباره!من الان فهمیدم با این پچ باید چی کار کنم!(TotalRealism_from_090213_to_090223)ولی وقتیکه میخواهم کیت سرور را نصب کنم ارور میده!؟؟؟چرا ؟؟

ببخشید مشکل من اینه که موقع سیو ، یهو کامپیوترم هنگ کرد و وقتی میروم تو مد بال ، میگه سیوت خراب شده.

آقا يه ضد حال حسابي خوردم...
بازي 12 يا 13 BAL بود بعد از مدتها كه فكر ميكردم قشنگ نباشيه كلي داشتم باهاش حال ميكردم بعد از مسابقه كه تموم شد سيو كرد توي صفحه اصلي BAL رفت كه to next mactch و غيره داره يدفه از بازي پريد بيرون نميدونيد كه حالي شدم...:41:

اگر ميدونيد چجوري ميشه درستش كرد يكدنيا ممنونتون ميشم چون تازه بازيكن وارد تيم شده بود و حسابي داشيت خوب كار ميكرد تو 2تا بازي اول بهترين بازيكن شد...

لطفا راهنمييم كنيد...:11:

واقعا من معذرت ميخوام اين رو ميگم ولي واقعا من با ديوار حرف مي زدم حرفم رو ميشنيد من الان توي اين تاپيك از جمله همين صفحه پيش دارم ميگم خراب شدن سيو دليلش نا هماهنگي ورژن بازي با كركي هست كه استفاده ميشه و راه حلش رو هم گفتم بازم كاربرا ميان و همين سوال رو ميپرسن جناب رحماني فر مگه من جواب همين سوال شما رو صفحه قبل ندادم؟ خوب اگه حرفم رو باور نميكنيد يه مسئله ديگه هست اون و به من ربطي نداره صاحب اختيار هستيد ولي جواب سوالتون رو بارها دادم. و همينطور اينكه چرا كيت سرور كار نميكنه رو گفتم دليلش رو خيلي جالبه كه بازم درست بعد پست من همين سوال تكرار ميشه توي فروم بگرديد جواب سوالتون رو پيدا مي كنيد اينجوري ديگه مجبور نيستيد منتظر جواب يكي مثل من باشيد

سلام دوستان
من وقتی حریف با من تک به تکه یا شوت می زنه دایره می زنم دروازبان خیلی عالی عمل میکنه الان 2 ماهه عادت کردم دایره میزنم ولی دقیق نمی دونم واقعا تاثیر داره یا نه شما هم امتحان کنید نتیجه رو به من بگید

در ضمن این سیستم توی فیفا وجود داره..

نه فكر نميكنم چون دروازبان رو PC هدايت ميكنه و ربطي به ما نداره فقط مثلث كه مي زني Charge ميشه و جلو مياد همين

bbp
25-02-2009, 11:52
واقعا من معذرت ميخوام اين رو ميگم ولي واقعا من با ديوار حرف مي زدم حرفم رو ميشنيد من الان توي اين تاپيك از جمله همين صفحه پيش دارم ميگم خراب شدن سيو دليلش نا هماهنگي ورژن بازي با كركي هست كه استفاده ميشه و راه حلش رو هم گفتم بازم كاربرا ميان و همين سوال رو ميپرسن جناب رحماني فر مگه من جواب همين سوال شما رو صفحه قبل ندادم؟ خوب اگه حرفم رو باور نميكنيد يه مسئله ديگه هست اون و به من ربطي نداره صاحب اختيار هستيد ولي جواب سوالتون رو بارها دادم. و همينطور اينكه چرا كيت سرور كار نميكنه رو گفتم دليلش رو خيلي جالبه كه بازم درست بعد پست من همين سوال تكرار ميشه توي فروم بگرديد جواب سوالتون رو پيدا مي كنيد اينجوري ديگه مجبور نيستيد منتظر جواب يكي مثل من باشيد

نه فكر نميكنم چون دروازبان رو pc هدايت ميكنه و ربطي به ما نداره فقط مثلث كه مي زني charge ميشه و جلو مياد همين

خوب حالا چرا ميزني....:32:
دليل داره...:28:
من براي يك مشكل بارها شده توي اين فروم مشكلم رو مطرح كردم اما تنها سوالي كه جواب داده نشد سوال من بود(بنا به گفته خودتون يك روز دو روز سه روز) هم صبر كردم تا جوابي داده بشه اما نشد خوب پس من هم بايد انتظار داشته باشم كه بي توجهي به اين قضيه ميشه يا نه...

در هر حال ممنونم كه با زبون بي زبوني جواب سوالم رو داديد...:11:

rz21
25-02-2009, 12:04
در بعضی موارد برنامه error ...read only میدهد که برای انجام درست و رفع این مشکل باید فایل اجرای ساکر که exe است خاصیت read only ان را برداریم .

برای من این ارور را میده!

همينطور اينكه چرا كيت سرور كار نميكنه رو گفتم دليلش رو خيلي جالبه كه بازم درست بعد پست من همين سوال تكرار ميشه توي فروم بگرديد جواب سوالتون رو پيدا مي كنيد اينجوري ديگه مجبور نيستيد منتظر جواب يكي مثل من باشيد
من سرچ کردم ولی فایده نداشته!این را هم که در بالا میبینید یکی از دوستانمون اموزش کیت سرور را گذاشته بود.
ارور بالا را باید چیکارش کنم؟

Spaniuly
25-02-2009, 12:22
اصلاحيه جديد براي اسامي fake كه بعد از دانلود cv0f.img جديد به بازي وارد ميشه توي قسمت hidden players

خوش و خرم باشيد

rz21
25-02-2009, 15:01
سلام
منوی منچستر را من سرچ کردم ولی پیدا نشد.کسی داره که به من بده؟
راستی چرا بچه های ادیتور ساکر یک وبلاگ نمیزنید و کار هممون را راحت کنید و این جا فقط در باره ی اموزش و تحلیل بازی باشه؟

pedramgolchin
25-02-2009, 15:02
سلام
دوستان من کیت ها رو وارد کردم
ولی مشکلم اینه که تو ml لباس تیمم یعنی ارسنال فرقی نکرده ولی توی بازی دوستانه درست شده
کمکم کنید

patimar
25-02-2009, 16:03
چجوری میشه تمارض کرد؟

rahmaniaref00
25-02-2009, 16:30
بی خیال بابا ، چرا دعوا می کنی. ما هم یه ذره از کرک و آپدیت و ...... سر در می آریم.

MOHAMMAD2010
25-02-2009, 18:08
سلام
آقا من این بازیو جدیدا گرفتم
چند تا سوال داشتم که شاید خیلیم تکراری باشن :

1 - این بازی قسمت تمرین داره ؟ ( تو یه زمین مخصوص تمرین کنن ؟ )
2 - چه تیم هایی توش هست ؟ چون من هر چی میگردم فقط uefa رو میبینم باشگاه های چه کشور هایی هست توش ؟ تیم ملی کدوم کشور ها ؟ اصلا هست ؟ ( اگه هست بگین کدوم قسمت )
ممنون

samaras23
25-02-2009, 20:06
سلام
آقا من این بازیو جدیدا گرفتم
چند تا سوال داشتم که شاید خیلیم تکراری باشن :

1 - این بازی قسمت تمرین داره ؟ ( تو یه زمین مخصوص تمرین کنن ؟ )
2 - چه تیم هایی توش هست ؟ چون من هر چی میگردم فقط uefa رو میبینم باشگاه های چه کشور هایی هست توش ؟ تیم ملی کدوم کشور ها ؟ اصلا هست ؟ ( اگه هست بگین کدوم قسمت )
ممنون

عليك سلام عزيز
1- آره قسمت تمرين داره شما ميتوني با هر تيمي كه بخواي تمرين كني
از منوي اصلي گزينه training تيمت رو انتخاب ميكني واسه تمرين بعد وارد زمين تمرين ميشي

2- توي منوي اصلي شما بايد گزينه Exibetion رو بزني (گزينه دوم) از اونجا ميتوني تيمها ي ملي و باشگاهي رو انتخاب كني

persian_lord88
25-02-2009, 20:34
چطور میشه در bal قدرت بدنی را به نسبت بقیه خصایص بیشتر بالا برد؟

samaras23
25-02-2009, 20:54
چطور میشه در bal قدرت بدنی را به نسبت بقیه خصایص بیشتر بالا برد؟

توي قسمت player setting گزينه چهارم (اسم گزينه رو نميدونم الانم cn هستم دسترسي ندارم ببخشيد):41:
وارد بشو و بلوك هاي قرمز رنگ رو از بقيه خونه ها كم كن به Stamina اضافه كن

persian_lord88
25-02-2009, 21:23
توي قسمت player setting گزينه چهارم (اسم گزينه رو نميدونم الانم cn هستم دسترسي ندارم ببخشيد):41:
وارد بشو و بلوك هاي قرمز رنگ رو از بقيه خونه ها كم كن به Stamina اضافه كن
اتفاقاً این کار را کردم اما خیلی به stamin اضافه نمیشه.آیا دویدن زیاد در بازی stamin را بیشتر بالا می بره؟

Aryan.kh
25-02-2009, 21:30
ببخشید کسی GDB folder لیگ برتر انگلستان رو داره ؟ یا دست کم تیم های چلسی منچستر و آرسنال

samaras23
25-02-2009, 21:37
اتفاقاً این کار را کردم اما خیلی به stamin اضافه نمیشه.آیا دویدن زیاد در بازی stamin را بیشتر بالا می بره؟

فكر نميكنم دويدن زياد تاثيري داشته باشه
من از روشي كه گفتم استفاده كردم الان بعد از 5فصل stamina 93 شده

google_boy07
25-02-2009, 22:13
برای من این ارور را میده!

من سرچ کردم ولی فایده نداشته!این را هم که در بالا میبینید یکی از دوستانمون اموزش کیت سرور را گذاشته بود.
ارور بالا را باید چیکارش کنم؟

گفتم که شما برو و همون روی آیکون بازی راست کلیک کن و سپس برو properties و اونجا گزینه read only رو بردار !!!!

زیاد سخت نگیر !

Aryan.kh
25-02-2009, 22:13
از زمانی که اون پچ رو ریختم تیم های منچستر و لیورپولم لباسشون خاکستری شده ؟؟؟؟
میشه یه کمکی بکنید باید چه کار کنم ؟؟؟
یه GDB folder از منچستر و لیورپول و چلسی دارید ؟؟؟
نمی دونم چرا دو تا تیم لیسانس داره لیگ انگلیس یعنی منچستر و لیورپول این طوری شدن اگر لازمه عکسم بزارم میشه یه کمکی بکنید

بردیا
25-02-2009, 22:34
من پچ ga 2.5 فول ورژن رو دانلود کردم
آپدیتی براش هست؟مثل به روز شدن نقل و انتقالات

Aryan.kh
25-02-2009, 22:48
کسی GDB folder تیم لیورپول رو داره ؟؟

google_boy07
25-02-2009, 23:00
امشب از برنامه ها شروع میکنیم ........:27::20:
....................................

PES 2009 Editor v2.3

* PC only

features:
* modify player abilities (face relink included)
* player stats importing/exporting (OF2, CSV & .Player files supported)
* transfers (drag&drop included)
* edit teams (name, formations, home stadium)
* modify league and tournament names
* global stats and special abilities adjusting
* face&hair relink
* FM stats conversion

requirements:
* installed .NET Framework

hint: if you have problem with FM converter:

1. enable "Use integer instead float..." option in tab "Settings"
2. click "Save" button
3. restart editor
دانلود :

یا

یا
.................................................. .................................................. .............................

PES 2009 - Tool Collection 1.8

Changelog PES 2009 Tool Collection 1.8

*22.02.2009 Release Version 1.8

PES 2009 Editor 2.2 added (NEW Version)
دانلود :

یا

.................................................. .................................................. .....................

9vin
25-02-2009, 23:26
سلام
لطفا آخرين سيو آپشن را واسه دانلود قرار بديد ممنونم .

unreal_s2002
25-02-2009, 23:28
سلام به همه دوستان .من يه سوال دارم چطوري ميشه در زمان تك به تك با مهاجم حريف از جلو آمدن دروازه بان خودداري كرد؟ كسي نميخواد جواب مارو بده؟

google_boy07
26-02-2009, 01:25
اینم چندتا پک توپ زیبا
دانلود :

یا

..............................................
دانلود :

یا

.................................................. ...........
منوی زیبای Andrey Arshavin
دانلود :

یا

samaras23
26-02-2009, 12:26
من پچ ga 2.5 فول ورژن رو دانلود کردم
آپدیتی براش هست؟مثل به روز شدن نقل و انتقالات

آره يه آپديت اومده 2.6
4مگابايته
توي تايپيك لينكش هست سرچ كن پيدا ميكني
فايل آپشن كه آخرين نقل و انتقالات رو انجام داده

rz21
26-02-2009, 13:55
سلام.منو منچستر میخواهم!!!!قشنگ باشه

گفتم که شما برو و همون روی آیکون بازی راست کلیک کن و سپس برو properties و اونجا گزینه read only رو بردار !!!!

زیاد سخت نگیر !

کارت درست!منو را فراموش نکن

amirhosenpour
26-02-2009, 14:53
دوستان من یه مشکل عجیب تو بازی دارم وقتی توBAL بازی میکنم چه من توبازی باشم و چه تو ذخیره ها تیم من همیشه بازی رو میبازه ولی وقتی بازی skip میکنم یا این سیو توی یه کامپیوتر دیگه بازی میکنم مشکل حل میشه ودیگه تیم همه ی بازی ها رو نمی بازه البته وقتی ویندوز عوض میکنم مشکل یه مدتی حل میشه (یکی دو روز) ولی بعد دوباره روز از نو روزی از نوع، پچ 1.20 رو هم نصب کردم ولی حل نشد البته علت باخت تیم اینه که همه بازیکن های تیم ما توپ ها رو لو میدن ولی تیم حریف مثل آب خوردن داره پاس کاری میکنه و بازیکن های ماهم دارن همین جوری جلوی اونا ویراژ میدن من هم همیشه تواین وضعیت 5.5 میگیرم چون نه پاسام به هدف میرسه نه میتونم حتی یه دیریبل یا شوت ناقابل بزنم البته همین سیو تو سیستم های دیگه اصلا این جوری نیست من بیچاره تا حالا چند بار بازی رو از رو دی وی دی های شرکتهای مختلف نصب کردم پچ زدم ویندوز عوض کردم سیو ها رو کلا پاک کردم BAL از اول شروع کردم ولی حل نشد که نشد خواهشا اگه کسی در این مورد چیزی میدونه به ماهم بگه البته یه مشکم اینه که هر وقت تو بازی ملی یکی از بازیکنهای ایران صاحب توپ میشه استراتژی حمله ودفاع یهو میره رو قرمز و دفاع رو خالی میکنن حالا چه عقب باشیم چه جلو چه مساوی.
خیلی ممنون میشم اگه یکی راهنماییم کنه.

mohsen.rajabi
26-02-2009, 15:31
دوستان پچ خوب الان چی هست؟

پچ گیم اکسس بوندس لیگاش اشتباهه

یعنی هیچ کدوم از دوستان نمی دونن الان پچ خوب چی هست واسه دانلود؟

یا به من جواب نمی دید؟

STON-COLD
26-02-2009, 16:00
این بازی با لیگ المان وچلسی و لیورپور و... چه مشکلی داره

samaras23
26-02-2009, 19:00
یعنی هیچ کدوم از دوستان نمی دونن الان پچ خوب چی هست واسه دانلود؟

یا به من جواب نمی دید؟

پچ 2.5 گمينگ اكسس مشكلي نداره

این بازی با لیگ المان وچلسی و لیورپور و... چه مشکلی داره

اگه منظورت اينه كه اسم و لوگو و لباس تيما رو ندارخ كه خب اين به خاطر اينه كه ليسانس اين تيم ها و ليگ آلمان رو نداره
اينم با اضافه كردن پچ هاي مختلف به بازي حل ميشه

amir.h.f
26-02-2009, 20:50
سلام
من با هزار بدبختی با ----- شکن خواستم این پک های توپ رو دانلود کنم از تحریم در اومدند ولی هر دو تا پک با هر دو تا لینک وقتی حدود 300kb دانلود می کنند complete میدنو نصفه دانلود میشن بارها امتحان کردم ولی بی فایده است کسی میدونه باید چیکار کنم؟ یا اینکه گوگل بوی عزیز یه لینک دیگه از همین دو تا پک توپ زیبا بدن . کسی راهنمایی کنه ممنون میشم.

779
26-02-2009, 20:53
خوب من باز هم از این بازی مشکلاتی پیدا کردم!!!!
اصلا به این بازی علاقه ندارم در حالی که هر روز بازی میکنم!!
فیفا یک چیز دیگست!!!!!!!
خوب شروع میکنم :دی :
اولا که چمن بازی در مقایسه با فیفا زمین تا آسمون فرق داره بسیار مسخره ی و همین 3D نیست!!
و اونطوری که توی فیفا وجود داره توی PES وجود نداره!!
ورژشگاه خیلی گرافیکش نسبت به فیفا پایین تره و همینطوری تماشاگرا اگه میشد یک زمانی برای درست کردن تماشاگرا از Unreal Engine 3 استفاده میکردن.........
رنگ تماشاگرا بسیار زمخته :دی
یعنی یک جورایی غیر واقعی و تیره ی!!!!
در پشت دروازه هم فقط 2 نفر فیلم بردار هستن در حالی که هیچ جایه دیگه هیچ کس نیست!!!!!
زمین های دو هم خوب کار نشده نسبت به فیفا!
در وازه باناشون خیلی دیر میپرن مثلا من شوت میزنم یکدفعه وقتی فکر میکنم داره میره تو در 0.01 ثانیه ( !!!!! ) دروازه بانه عکس العمل نشون میده!!!!!!!
دریبلینگ بسیار افتضاح هست!!!
منوی بازی خیلی زشت و شلوغ و پلوغ هست!!
راه رفتن بازیکن ها بعضی هاشون شبیه زنای حامله راه میرن!
قسمت Bal بسیار پایین تر قسمت Be a Pro فیفا هست ( این غیر قابل انکار هست با اینکه شما میتونید بازیکن خودتون رو درست کنید ولی فیفا هم میتوانید بازیکن را در آن تیم انداخته و با او بازی کنید! همینطوری دوربین فیفا بسیار زیبا تر و واقعی تر و پر گرافیک تر هست یعنی وقتی توپ دستتونه بسیار زیبا کار شده اما دوربین pes زیاد تحرک نداره ولی PES را میتوان در بازیکن ساختن تحسین کرد! )
باز هم ایراد از تور این بازی توری تو رفته و خمیده دارد در حالی که اصلا توی واقعیت همیشه اینطوری نیست نمیگم که فیفا تورش مثل واقعیته ولی هر چی باشه از این توز بهتره!
تکل ها همه یک شکل هستن و بسیار آسان میتوان تکل کرد یعنی زمانی که جلوی پایه یارو تکل میکنی از پشت فرد مورد نظر توپ رو از جلوی پای فرد میکشه به طرف خودش!!!!
در حالی که توی واقعیت بهترین دفاع ها می توانند همیچین کاری را کنند اما در فیفا هر دو حالت وجود دارد بستگی به حرفه ای بودن شما دارد!!!!!!!!
فنت منوی بازی بسیار بچه گانه هستش!!!!!
تیم هایه باشگاهی ای که ساپورت میکنه خیلی کم هست!!!!!
یکبار داشتم با رونی میرفتم ناگهان گزارشگره گفت مالدینی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حداقل اسم ها رو درست میگفت!!
تبلیغات کنار زمین بسیار کم هست یعنی فکر کنم 2 یا 3 ردیف بیشتر نباشد!
باز هم ایراد از چمن : چمن بازی بسیار بی احساس و یک رنگ درست شده یعنی یکطرف یک دست سبز روشن است و یک طرف یک دست سبز تیره اما در فیفا بسیار عالی چمن ها را با هم ادقام کردند!!!!!
در مواقع بارانی اصلا احساس نمی کنی که باران میاد!!!!
یعنی وقتی توپ به زمین میخوره دوباره به هوا میره که این بسیار غیر واقعی هست اما در فیفا چنین چیزی صدق نمیکنه و آب روی چمن ها نمی گزارد که توپ به هوا برود و همونجا میمونه!!!!!!!
توپ بازی بسیار سنگین هست!!!
ولی توپه فیفا هم بیش از حد سبک هست :دی
گیم پلی خیلی کارتونی مانند هستش!!!
در آخر باید بگم که گرافیک فیفا بسیار عالی تر از این باز هست!!!!!!

Behnam_o2
26-02-2009, 21:26
فایل cs0d که img هست با چه برنامه ای باز میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با dkz میشه؟؟

B3HZ@D
26-02-2009, 22:49
فیفا یک چیز دیگست!!!!!!!
اولا که چمن بازی در مقایسه با فیفا زمین تا آسمون فرق داره بسیار مسخره ی و همین 3D نیست!!
ورژشگاه خیلی گرافیکش نسبت به فیفا پایین تره و همینطوری تماشاگرا اگه میشد یک زمانی برای درست کردن تماشاگرا از Unreal Engine 3 استفاده میکردن.........
در پشت دروازه هم فقط 2 نفر فیلم بردار هستن در حالی که هیچ جایه دیگه هیچ کس نیست!!!!!
در وازه باناشون خیلی دیر میپرن مثلا من شوت میزنم یکدفعه وقتی فکر میکنم داره میره تو در 0.01 ثانیه ( !!!!! ) دروازه بانه عکس العمل نشون میده!!!!!!!
قسمت Bal بسیار پایین تر قسمت Be a Pro فیفا هست ( این غیر قابل انکار هست با اینکه شما میتونید بازیکن خودتون رو درست کنید ولی فیفا هم میتوانید بازیکن را در آن تیم انداخته و با او بازی کنید! همینطوری دوربین فیفا بسیار زیبا تر و واقعی تر و پر گرافیک تر هست یعنی وقتی توپ دستتونه بسیار زیبا کار شده اما دوربین pes زیاد تحرک نداره ولی PES را میتوان در بازیکن ساختن تحسین کرد! )
باز هم ایراد از تور این بازی توری تو رفته و خمیده دارد در حالی که اصلا توی واقعیت همیشه اینطوری نیست نمیگم که فیفا تورش مثل واقعیته ولی هر چی باشه از این توز بهتره!
تکل ها همه یک شکل هستن و بسیار آسان میتوان تکل کرد یعنی زمانی که جلوی پایه یارو تکل میکنی از پشت فرد مورد نظر توپ رو از جلوی پای فرد میکشه به طرف خودش!!!!
در حالی که توی واقعیت بهترین دفاع ها می توانند همیچین کاری را کنند اما در فیفا هر دو حالت وجود دارد بستگی به حرفه ای بودن شما دارد!!!!!!!!
یکبار داشتم با رونی میرفتم ناگهان گزارشگره گفت مالدینی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باز هم ایراد از چمن : چمن بازی بسیار بی احساس و یک رنگ درست شده یعنی یکطرف یک دست سبز روشن است و یک طرف یک دست سبز تیره اما در فیفا بسیار عالی چمن ها را با هم ادقام کردند!!!!!
یعنی وقتی توپ به زمین میخوره دوباره به هوا میره که این بسیار غیر واقعی هست اما در فیفا چنین چیزی صدق نمیکنه و آب روی چمن ها نمی گزارد که توپ به هوا برود و همونجا میمونه!!!!!!!

فکر کنم قرار بوده اینجا بحثی از مقایسه فیفا و pes نباشه
یک بار این تاپیک برای این مسائل قفل شد...خواهشا این مقایسه ها رو بیخیال بشین
البته نقد شما کمی تا حدودی درست بود

mr bahram
27-02-2009, 00:16
سلام
من این پچ ,TotalRealism_090223_3وcv0f.imgرودانلود کردم وpes2009-1.20
باکرکش رو دان کردم ولی وقتی کیت سرور رو اینستال میکنم یه لحظه میاد و میره لطفا یه راهنماییم بکنید باید چه کنم

Spaniuly
27-02-2009, 00:40
با اينكه خود من هم تا قبل PES 2009 فيفا خور بودم و حالا هم هستم ولي بازي نكست جنريشن معجزه هست خدمت اونهايي كه ميگن موتور گرافيكي فيفا قوي تر هست بايد عرض كنم 180 درجه قضيه فرق ميكنه موتور گرافيكي و پردازش فيفا فوق العاده پايين هست طوري كه وقتي توپ حركت ميكنه در هوا با سرعت و تصوير يه لحظه سريع كشيده ميشه تصوير توي اون لحظه كاملا بلور ميشه و اين بلور شدن براي رندر شدن هست اگه بلور نشه رندر نميشه اين نشون ميده كه چقدر موتور گرافيكي بازي افتضاح هست ولي توي PES موتور گرافيكي واقعا فوث العاده هست ابيته باگ هاي گرافيكي چيزي هست كه حتي توي COD4 هم ديده شده ولي اينكه قدرت رندر كردن بازي توي PES عالي هست واقعا انكار ناپذيره در كل من حالا دستم به گيم پلي PES عادت كرده. در مورد مود BAL جوابي ندم بهتره مود BAL به قدري جذاب هست كه اصلا نيازي نيست به خاطر حرف شما بخوام ازش تعريف كنم كساني كه BAL رو بازي كردند به مقايسه شما ته دلشون مي خندن Be a Pro فيفا يخ ترين قسمت فيفا هست در حالي كه BAL اعتياد آورترين مودي هست كه توي يه بازي كامپيوتري تا حالا بازي كردم. حالا با دوربين ايناشم اصلا كاري ندارم. در كل جناب 779 حدود 75 درصد گفته هاي شما صحيح بود ولي 25 درصدش كه به اونها اشاره كردم از نظر من قابل قبول نيست بهتره مود BAL رو بيشتر بازي كنيد وقتي معتاد شديد بهش اون موقع مي فهميد چرا لقب يخ دادم به Be a Pro

soccer 2009 update
27-02-2009, 04:42
من ورژن 130 ساكر رو دانلود كردم ولي اجرا نميشه كمكم كنيد متشكرم

soccer 2009 update
27-02-2009, 04:44
كمك
من ورژن 1.3 ساكر رو دانلود كردم بعدش چه كا كنم؟

Spaniuly
27-02-2009, 09:19
كمك
من ورژن 1.3 ساكر رو دانلود كردم بعدش چه كا كنم؟

وقتي دانلود كردي اجرا ميكني تا نصب بشه اگه Erorr ميده بيخيال شو اشگكال از DVD بازيت هست نصبش رو دستكاري كردند و كليد ريجستريش موقع نصب درست وارد نميشه و باعث ميشه بازي به صورت اصل نصب نشه و اين باعث ميشه از اضافاتي مثل آپديت پچ هاي رسمي يا برنامه جانبي كيت سرور نتوني استفاده كني. اگه اينا برات مهم هست بهتره بري و يه نصب اورجينال و دست نخورده بخري كه معمولا اين روزا سخت پيدا ميشه ملت شديدا تيك دارن PES رو انگولك كنن

بردیا
27-02-2009, 15:42
آبدیت 2.6 پچ gamingaccess هفته پیش اومد .نمیدونم اینجا کسی لینکشو گذاشت یا نه .در هر صورت این لینک دانلود آبدیت 2.5 --> 2.6 هستش :

حجم فایل 3.9 مگ

علت اینکه حجمش کمه اینه که فقط قسمت نقل و انتقالات و یک مقداری دیتا بیس آبدیت شده.

این آپدیت نقل و انتقالات هستش؟
توی خودش که چیز خاصی ننوشته

بردیا
27-02-2009, 15:44
آره يه آپديت اومده 2.6
4مگابايته
توي تايپيك لينكش هست سرچ كن پيدا ميكني
فايل آپشن كه آخرين نقل و انتقالات رو انجام داده

خیلی صفحه رفتم عقب ولی چیز خاصی پیدا نکردم،با سرچ هم همینطور
توی خود سایتش قبلا دیده بودما ولی نمیدونم چرا الان پیداش نمیکنم.:دی

amir.h.f
27-02-2009, 16:05
سلام
من با هزار بدبختی با ----- شکن خواستم این پک های توپ رو دانلود کنم از تحریم در اومدند ولی هر دو تا پک با هر دو تا لینک وقتی حدود 300kb دانلود می کنند complete میدنو نصفه دانلود میشن بارها امتحان کردم ولی بی فایده است کسی میدونه باید چیکار کنم؟ یا اینکه گوگل بوی عزیز یه لینک دیگه از همین دو تا پک توپ زیبا بدن . کسی راهنمایی کنه ممنون میشم.
کسی نمیدونست؟اصلا کسی این توپ ها رو دانلود کرده؟:19:

amir.h.f
27-02-2009, 16:07
سلام
کسی نمی دونست؟اصلاکسی این توپ ها رو دانلود کرده؟ککککککککمک کنید لطفا. :19:

B3HZ@D
27-02-2009, 16:16
از یک ف ی ل ت ر شکن دیگه استفاده کنی به احتمال زیاد درست میشه

p30 vahid
27-02-2009, 16:52
سلام

چند روز پیش درایور جدید ati رو گرفتم و نصب کردم حالا وقتی مانیتورو میذارم رو 60هرتز تو بازی وسط صفحه یه خطی میاد وقتی هم میذارم رو 75هرتز بازی یه مقدار گیر پیدا میکنه:19:

به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟:13:

ممنون از راهنماییتون:11:

imanf64
27-02-2009, 17:35
سلام

چند روز پیش درایور جدید ati رو گرفتم و نصب کردم حالا وقتی مانیتورو میذارم رو 60هرتز تو بازی وسط صفحه یه خطی میاد وقتی هم میذارم رو 75هرتز بازی یه مقدار گیر پیدا میکنه:19:

به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟:13:

ممنون از راهنماییتون:11:

داداش اون خط بخاطر اینه که Vertycal Sync از تنظیمات کارت گرافیکت روی Application Control یا OFF هست برو توی 3D Setting تنظیمات کارتت اون رو بزار روی On درست میشه:12:

imanf64
27-02-2009, 18:52
به جز این پچ های با حجم بالا هیچ فایل ادیتی نیستش که جدیدترین ترانسفرهارو اعمال کرده باشه؟؟
من آپدیت 2.5 به 2.6 رو گرفتم و روی دسکتاپ بازش کردمو فایل PES_EDIT01 رو از توی فایلاش ریختم توی پوشه سیو خودم تو مسیر kONAMI در MY dOCUMENT اما اون فایلو لود نکرد و بازی پیام داد که مشکل ورژن داره و ... و لود نمیشه در صورتی که همین فایلو که محتوی ادیت خودم هست قبل از اینکه وینو عوض کنم نگهش داشتم و الان براحتی لود شد
حالا دوستان کسی خودش یه فایل سیو از خودش هم نداره که بزاره تیم ها رو آزاد کنه و ترانسفر و تغییرات جدیدو اعمال کرده باشه؟؟

STON-COLD
27-02-2009, 20:59
اگه میشه سایتی که این پیچ ها توشه بذارید
فیفا از نظر تنوع لیگ عالی بود!

Spaniuly
27-02-2009, 21:02
به جز این پچ های با حجم بالا هیچ فایل ادیتی نیستش که جدیدترین ترانسفرهارو اعمال کرده باشه؟؟
من آپدیت 2.5 به 2.6 رو گرفتم و روی دسکتاپ بازش کردمو فایل PES_EDIT01 رو از توی فایلاش ریختم توی پوشه سیو خودم تو مسیر kONAMI در MY dOCUMENT اما اون فایلو لود نکرد و بازی پیام داد که مشکل ورژن داره و ... و لود نمیشه در صورتی که همین فایلو که محتوی ادیت خودم هست قبل از اینکه وینو عوض کنم نگهش داشتم و الان براحتی لود شد
حالا دوستان کسی خودش یه فایل سیو از خودش هم نداره که بزاره تیم ها رو آزاد کنه و ترانسفر و تغییرات جدیدو اعمال کرده باشه؟؟

من كه اديت فايل رو خود سرانه خوشم نمياد انگولك كنم من فقط اسامي Fake رو اصلاح كردم تمام تغييرات از جمله ترانسفرها رو رو از cv0f تامين كردم حجمش 180 مگ هست خواستي دانلود كن

rz21
27-02-2009, 21:21
من دو تا چی خواستم !فکر نمیکنم اینقدر سخت باشه
1-منوی منچستر
2-اسکوربوردی که در حین بازی نشن بده که چند تا کرنر و موقعیت و .... اگر هست!

Spaniuly
27-02-2009, 22:52
من دو تا چی خواستم !فکر نمیکنم اینقدر سخت باشه
1-منوی منچستر
2-اسکوربوردی که در حین بازی نشن بده که چند تا کرنر و موقعیت و .... اگر هست!

منوي منچستر رو از گوگل بوي بخواه ولي دومي سخته حتي اگه رسما اين درخواست رو از كونامي بكني:46:

google_boy07
27-02-2009, 23:40
سلام

دوست من بهتره از نرم افزار ف..شكن استفاده كني ....

فیفا یک چیز دیگست!!!!!!!

ميتوني اصلا ديگه اينجا نياي !
اعصابتو خورد نكن و برو فيفا بازي كن و حالشو ببر !:31::5:

با اينكه خود من هم تا قبل PES 2009 فيفا خور بودم و حالا هم هستم ولي بازي نكست جنريشن معجزه هست خدمت اونهايي كه ميگن موتور گرافيكي فيفا قوي تر هست بايد عرض كنم 180 درجه قضيه فرق ميكنه موتور گرافيكي و پردازش فيفا فوق العاده پايين هست طوري كه وقتي توپ حركت ميكنه در هوا با سرعت و تصوير يه لحظه سريع كشيده ميشه تصوير توي اون لحظه كاملا بلور ميشه و اين بلور شدن براي رندر شدن هست اگه بلور نشه رندر نميشه اين نشون ميده كه چقدر موتور گرافيكي بازي افتضاح هست ولي توي PES موتور گرافيكي واقعا فوث العاده هست ابيته باگ هاي گرافيكي چيزي هست كه حتي توي COD4 هم ديده شده ولي اينكه قدرت رندر كردن بازي توي PES عالي هست واقعا انكار ناپذيره در كل من حالا دستم به گيم پلي PES عادت كرده. در مورد مود BAL جوابي ندم بهتره مود BAL به قدري جذاب هست كه اصلا نيازي نيست به خاطر حرف شما بخوام ازش تعريف كنم كساني كه BAL رو بازي كردند به مقايسه شما ته دلشون مي خندن Be a Pro فيفا يخ ترين قسمت فيفا هست در حالي كه BAL اعتياد آورترين مودي هست كه توي يه بازي كامپيوتري تا حالا بازي كردم. حالا با دوربين ايناشم اصلا كاري ندارم. در كل جناب 779 حدود 75 درصد گفته هاي شما صحيح بود ولي 25 درصدش كه به اونها اشاره كردم از نظر من قابل قبول نيست بهتره مود BAL رو بيشتر بازي كنيد وقتي معتاد شديد بهش اون موقع مي فهميد چرا لقب يخ دادم به Be a Pro

مرسي :10::20:

کسی نمیدونست؟اصلا کسی این توپ ها رو دانلود کرده؟:19:

please wait

779
28-02-2009, 00:21
آقا یک سوال دارم و دیگه بحث رو کاملا تموم میکنم:
به نظرتون PES به Fifa 09 توی کنسول های 360 و PS3 میرسه؟؟؟؟
چون من خودم توی کنسول 360 بازی میکنم.

google_boy07
28-02-2009, 00:24
منوي Manchester United
دانلود:

.........................................
منوي بارسلونا
29 Barcelona menu
دانلود :

.................................................. ...
منوي ronaldo
دانلود :

............................................
منوي Oasis
.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود :

يا

.................................................. .............

google_boy07
28-02-2009, 00:27
به نظرتون pes به fifa 09 توی کنسول های 360 و ps3 میرسه؟؟؟؟

دوست من انگار شما دوست داري هميشه جنجال به پا كني !؟
براي آخرين بار تذكر ميدم .......:31:

Spaniuly
28-02-2009, 00:39
به نظرتون pes به fifa 09 توی کنسول های 360 و ps3 میرسه؟؟؟؟

خوب مسلما نه چون گروه سازنده فيفا نكست و حتي موتور هاي پردازشي و گرافيكيش با فيفا كارنت جن فرق مي كنه و اون بسيار پيشرفته هست طوري كه فيفا نكست چشم ها رو خيره ميكنه. خوب حالا اگه سوالي در مورد مقايسه فيفا و pes نيست بهتره بيخيال بشيم چون بحث كهنه و بي حاصلي هست و هيچ سودي به باز ديد كنندگان تاپيك نداره بحث در مورد اينكه فيفا نكست يا كارنت چطوره اصل جايي توي اين تاپيك نداره پس بهتره مراعات حال دوستاني كه نسبت به بازي تعصب دارند رو بكنيم. ولي شما سعي كن هر دو اين بازي ها رو مثبت نگرانه بازي كن. هر دو جذابيت هاي خاص خودشون رو دارند

google_boy07
28-02-2009, 01:23
European Allstars GDB Folder
دانلود :

.................................................. ......................................

PES GREEN 1.0.4e
دانلود :

اينم آموزش كار باهاش

Demonkp released another version of PES Green, a beta version, english. Extracting the archive I saw a troian detected by my avira antivirus. Kaspersky detects it as troian too, but is not a troian. Is a false allarme.

- English-Language
- More intuitive and simple
- Now 100% compatible with Windows Vista
- Fixed problem login error
- Hamachi inside the program

1. You must have installed the patch on PES Konami of 1.20 with downloads made from within the game (it is compatible with the patch)
2. Install Hamachi (cz, de, en, fr, it, pl, ru languages)
3. Extract PesGreen wherever you want
4. Download and install this certificate in the following way:
Right-on file, Install
- Next. Check "Place all certificates in the following store" and select Browse
- Select Trusted Root Certification Authority (XP) or Trusted root certification authorities (Vista) and always move forward by selecting YES and OK

Instructions:

1. Start PesGreen
2. At first asks you to update hamachi, you answer no, because you only change the language English.
3. Start:

HOST or SERVER
About Host must enter only your IP HAMACHI in My hamachi ip - Click on "BE HOST"

Start PES2009: Go to Network and enter ID (username) and password of your choice. After that create the room in friendly match and wait for your partner to enter ...

NB: The host must first enter the client to create the room.

CLIENT

Who is the client must enter their IP HAMACHI in My hamachi ip -
Enter the IP of HAMACHI SERVER (opponent) in HIS hamachi-ip
Click on "BE CLIENT"

Start PES2009: Go to Network and enter ID (username) and password of your choice. After that enter in the created room and play

When you finish playing ... Just close the program and the windows will close themselves.

PROBLEM RESOLUTION AND FAQ

- Who should start pesgs1.0.4 in Vista must be as Administrator
- This version solves the problems of Client for Vista, but it is still in a beta stage. Report!
- Open the following ports on the router by following THIS GUIDE PORTFOWARD:

TCP: 20010,20020,20030,20085
UDP: 5739

Or you can enable DMZ in your LAN IP (I do not know how)

Well if you follow the guide you should have no problems
.................................................. ..............

Ballpacks
دانلود :

.................................................. ...........

Fisca Option File 1.3 [ OF For Konami Patch 1.30 ]
- Cancellation of absolute duplication, players appearing in clubs and fake names appear in national hours in both teams. Players named among fake are released and are marked with an exclamation point before the name.
- Removal of fake names for all nationals unlicensed
- Having the shop unlocked all the names of the classic players are real.
- Players names and team names with lower case
- Real Stadium and League names
- Transfers occuring after February 2
- Created missing players in Serie A

The file must be included in the save folder and is tested to 100% on the game clean, patched 1.30 download installed and run from the System Settings, and then, for courtesy do not ask me if is good for this or that patch, because failing to I can not know.
دانلود:

يا

B3HZ@D
28-02-2009, 12:37
این کیت هایی که گذاشتی مال کدوم تیمه؟

mohamad_beauty
28-02-2009, 14:20
ببخشید من تازه کارم اگه سوالم ابتداییه شرمنده
توی این بازی چطور میشه دریبل زیدانی زد؟

Behnam_o2
28-02-2009, 15:16
میگم بچه ها pes 2009 واسه pc نکست جن هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کی نکست میشه؟؟؟؟

Ghaioom
28-02-2009, 15:16
ببخشید من تازه کارم اگه سوالم ابتداییه شرمنده
توی این بازی چطور میشه دریبل زیدانی زد؟
سلام
اگه دسته بازی داری اون دکمه چرخش رو باید زود 360 درجه بچرخونی.
اگه با کیبورد میخوای انجام بدی نمیتونی خیلی سخته .
اگه تو بازی بری قسمت تمریناش اونجا هست. توضیح داده.

B3HZ@D
28-02-2009, 17:44

نسخه pc این بازی هم نکست جن هست...کونامی هوای pc بازها رو هم داشته

Behnam_o2
28-02-2009, 18:00
پس فیفا تو نکست جن خیلی سر تر از pes هست.
کسی نمیدونه فایل cs0d که img هستو صداها توش هست با چی باز میشه؟؟؟؟؟؟

B3HZ@D
28-02-2009, 18:18
با برنامه afs explorer میشه صداها رو باز کرد و گوش داد

morteza_dvb
28-02-2009, 19:58
با سلام به اساتید من این منوهای بارسلونا و منچستر رو دانلود کردم توی این فایلش گفته کپی بزنید تو imge بازی ولی کپی نمیشه کرد می خواستم بگید چطوری میشه اینارو اجرا کرد با تشکر

B3HZ@D
28-02-2009, 20:22
این منوها باید جایگزین منو قبلی بازی بشه
شما بوسیله نرم افزار game graphic studio میتونید اونا رو جایگزین کنین
باید به شماره سریال فایل ها توجه کنید
فکر کنم توی خود فایلی که گرفتین یک راهنمای انگلیسی داشته باشه

morteza_dvb
28-02-2009, 20:26
این منوها باید جایگزین منو قبلی بازی بشه
شما بوسیله نرم افزار game graphic studio میتونید اونا رو جایگزین کنین
باید به شماره سریال فایل ها توجه کنید
فکر کنم توی خود فایلی که گرفتین یک راهنمای انگلیسی داشته باشه

تو راهنماش فقط اینو گفته

Copier les fichiers ds les dossiers cv05.img et rv0c_f.img dans

C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\img

kitserver اصلا نداره مال من و نرم افزار game graphic studio از کجا دانلود کنم ممنون از راهنماییتون

samaras23
28-02-2009, 20:58
تو راهنماش فقط اینو گفته

kitserver اصلا نداره مال من و نرم افزار game graphic studio از کجا دانلود کنم ممنون از راهنماییتون

لینک دانلود game graphic studio

لینک دانلود kitserver

اینم لینک دانلود GDB لیگ آلمان و لیگ انگستان

morteza_dvb
28-02-2009, 21:12
ساماراس جان از دومی نمیشه دانلود کنم صفحه اش جایی برای دانلود نداره شرمنده اینقدر سوال میکنم

samaras23
28-02-2009, 21:20
ساماراس جان از دومی نمیشه دانلود کنم صفحه اش جایی برای دانلود نداره شرمنده اینقدر سوال میکنم

خواهش میکنم دوست عزیز
این لینک رو امتحان کن

ebinem173
28-02-2009, 21:21
قراره امشب به وقت ایران ساعت 12:30 پچ ورژن 3 gamingaccess برای دانلود تو سایتش گذاشته بشه

samaras23
28-02-2009, 21:23
قراره امشب به وقت ایران ساعت 12:30 پچ ورژن 3 gamingaccess برای دانلود تو سایتش گذاشته بشه

خیلی ممنون که گفتی
حسابی منتظر این پچ بودم

morteza_dvb
28-02-2009, 21:28
خواهش میکنم دوست عزیز
این لینک رو امتحان کن

ممنون دوست من این نرم افزارها رو چطور دانلود کنم لینکاش اینجاست بازم شرمنده

نرم افزار تغییر اسکریپهای بازی
STR Editor PES 2009
[/URL]

نرم افزار تغییر دیتابیس های بازی
PesComplete Database Editor - Update 0.5.1 [URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

samaras23
28-02-2009, 21:45
ممنون دوست من این نرم افزارها رو چطور دانلود کنم لینکاش اینجاست بازم شرمنده

نرم افزار تغییر اسکریپهای بازی
STR Editor PES 2009
[/URL]

نرم افزار تغییر دیتابیس های بازی
PesComplete Database Editor - Update 0.5.1 [URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این لینک غیرمستقیم همون برنامه هاست
1.

2.

morteza_dvb
28-02-2009, 22:00
ساماراس جان ممنون از لطفت این رو دانلود کردم چطور استفاده کنم بازم ممنون

اینم لینک دانلود gdb لیگ آلمان و لیگ انگستان
html کد:

samaras23
28-02-2009, 22:06

اين رو بايد توي پوشه gdb kitserver كپي كني آموزش كاملش تو تايپيك هست
يه سرچ كني پيدا مي كني

Spaniuly
28-02-2009, 22:17
gdb فولدر هاي تيم هاي ليگ هلند رو هم داري هر 18 تاش؟

samaras23
28-02-2009, 22:21
gdb فولدر هاي تيم هاي ليگ هلند رو هم داري هر 18 تاش؟

آره دارم
ولي adsl م قطع شده الان با dial-up وصل شدم
فردا واست ميزارم
شرمنده

Spaniuly
28-02-2009, 23:02
آره دارم
ولي adsl م قطع شده الان با dial-up وصل شدم
فردا واست ميزارم
شرمنده

دستت درست وقتي زيپ ميشه 3 - 4 مگ ميشه روي 2shared.com آپ كني عالي ميشه يا 4shared خلاصه يه جور برسون قربون دستت خودم gdb هاش رو ساختم ولي براي شماره ها و اسم هاشون كه روي لباساشون ميشه كاري نتونستم بكنم فقط عكسهاشون رو دارم

راستي اون 2 تا اديتور ها كه مال 2008 هست

google_boy07
28-02-2009, 23:15

نسخه 2009 بازي نكست جن هستش .......

AC Milan 08/09 GDB Folder
دانلود

يا

.................................................. ..................................................

Chelsea Season 09/10 GDB Folder
دانلود :

يا

.................................................. .............................................
Gool + scoreboard
دانلود :

يا

golmohammadi
01-03-2009, 00:31
تو بازي با يه باگ مواجه شدم كه اگه ببينيد شاخ در مياريد
اينم سيوش

mohammad_dj_kazin
01-03-2009, 00:50
سلام دوستان یه پچ میخواستم که اسم تیم و بازیکن های بعضی تیم ها که اسم هاش داغونه(مثل ایران) رو درست کنه لطفا روش نصب رو هم بگین
ممنون

اينم سيوشمیتونم ازتون بپرسم چطوری این کارو کردین من که کفم برید

راستی اون منو هایی رو که چند صفحه قبل گذاشتین چجوری میتونم وارد بازی کنم؟

B3HZ@D
01-03-2009, 01:29
تو راهنماش فقط اینو گفته

خوب دوست عزیز توی راهنما به شما گفته شده که باید فایل رو توی کدوم image جایگزین کنی
شما فقط باید ببینی سریال فایل ها چنده تا با فایل قبلی جایگزین بشه

Mehdi.ss
01-03-2009, 02:27
سلام
از بروبچ کسی برگردون زدن وضربه سر چکشی زدن بلده ؟؟؟؟؟؟

treason_boys
01-03-2009, 02:41
سلام

روش خاصی نداره . باید توی حالتی قرار بگیری که اینجوری ضربه رو بزنه.
البته توی نسخه های قبلی موقع ضربه سر زدن اگه جهتو خلاف دروازه میگرفتی ضربه سرو به سمت زمین میزد. ولی توی این شماره امتحان نکردم.

mohsen.rajabi
01-03-2009, 06:28
Transfers
---------
Arshavin --> Arsenal
Quaresma --> Chelsea
Robbie Keane --> Tottenham
Cudicini --> Tottenham
Jo --> Everton
Heskey --> Aston Villa
Diouf --> Blackburn
Derbyshire--> Olympiakos
Pelé --> Portsmouth
Mullins --> Portsmouth
Basinas --> Portsmouth
Gekas --> Portsmouth
Ben Haim --> Sunderland
Given --> Manchester City
Faubert --> Real Madrid
Davenport --> Sunderland
Chimbonda --> Tottenham
Wislon Palacios --> Tottenham
Nolan --> Newcastle
N Zogbia --> Wigan
Ryan Taylor --> Newcastle
Rodallega --> Wigan
Mido --> Wigan
Marlon King --> Middlesbrough
Camara --> Stoke
Mark Davies --> Bolton
Dacourt --> Fulham
Mulumbu --> WBA
Menseguez --> WBA
Stephen Kelly --> Stoke
Bullard --> Hull
Fabbiani --> River
Gallardo --> River
Begovic --> Portsmouth
R.Kovac --> West Ham
Motta --> Roma
Diamoutene --> Roma
Belleri --> Bologna
Morganella --> Palermo
Da Costa --> Sampdoria
Papa Waigo --> Lecce
Plasmati --> Atalanta
Rivalta --> Torino
Zamblera --> Sampdoria
Ferri --> Sampdoria
Potenza --> Catania
Colucci --> Chievo
Sardo --> Chievo
Amoruso --> Siena
Datolo --> Napoli
Stojkovic --> Getafe
Abbondanzieri --> Boca
Babic --> Hertha
Raul Bravo --> Numancia
Kroos --> Leverkusen
Sanogo --> Hoffenheim
Streit --> Hamburger
Ernst --> Besiktas
Nedjeng --> Hamburger
Gravgaard --> Hamburger
Tavares --> Hamburger
Krzynowek --> Hannover
Saglik --> Karlsruher
Charisteas --> Leverkusen
Cufre --> Hertha
Drpic --> Karlsruher
Birsa --> Auxerre
Calvé --> Lorient
Koenders --> NEC
Ekramy --> Feyenoord
Bergsma --> Heerenveen
Sambueza --> River
Alex Meschini --> Spartak Moscow
Kleber --> Internacional
Clemer --> Internacional
Daniel Carvalho --> CSKA
Michael --> Dynamo Kiev
Leo --> Santos
Guilherme --> Dynamo Kiev
Webster --> Rangers
Kennedy --> Celtic
Maloyan --> Spartak Moscow
Huszti --> Zenit
R.Kovac --> Dinamo Zagreb
Wawrzyniak--> Panathinaikos
Sisic --> Red Star
Gasbarroni --> Torino

Created
-------
Lassad Nouioui --> Deportivo
Carlos Aranda --> Numancia
Ricardo Oliveira --> Betis
Oldoni --> Valladolid
Antonio Hidalgo --> Osasuna
Kelemen --> Numancia
S. Coleman --> Everton
O'Halloran --> Aston Villa
Ben Watson --> Wigan
Giles Barnes --> Fulham
Milsom --> Fulham
Omozusi --> Fulham
Savio --> West Ham
Kurucz --> West Ham
Mendicino --> Lazio
Abel Hernández --> Palermo
Regini --> Sampdoria
Ibarbo --> Udinese
Chara --> Udinese
Mancosu --> Cagliari
Ariaudo --> Juventus
Bucci--> Napoli
El Shaarawy --> Genoa
Fernando --> Sevilla
Armenteros --> Sevilla
Pukki --> Sevilla
Perotti --> Sevilla
Rincón --> Hamburger
Sinouh --> Hamburger
Király --> Leverkusen
Hünemeier --> Dortmund
Terrazino --> Hoffenheim
Fabricio --> Hoffenheim
Herdling --> Hoffenheim
Matuschyk --> Koln
Lolo --> Monaco
Boya --> Grenoble
Kucukovic --> Grenoble
Alderweireld --> Ajax
Zhou Haibin --> PSV
Goossens --> NEC
Burgzorg --> NEC
Steppe --> Heerenveen
N'Siabamfumu --> AEK Athens
Madrid --> FC Porto
Mariano Barbosa --> River
Gustavo Fernandez --> River
Denis --> Sao Paulo
Muriel --> SC Internacional
Sandro --> SC Internacional
Leandrao --> SC Internacional
Eder --> SC Internacional
Talles Cunha --> SC Internacional
Arilton --> SC Internacional
Egídio --> Flamengo
Paulo Sergio --> Flamengo
Kayke --> Flamengo
Breitner --> Santos
Germano --> Santos
Diego Renan --> Cruzeiro
Gustavo --> Cruzeiro
Kleber Giacomace --> Cruziero
Soares --> Cruzeiro
Richard Morales --> Liga de Quito
Danny Vera --> Liga de Quito
Wilo Flood --> Celtic
Steven Lennon --> Rangers
Fleck --> Rangers
Diogo Rincón --> Dynamo Kiev
Kravets --> Dynamo Kiev
Sabitov --> Spartak
Gohi Bi --> Standar Leige
Dahmane --> FC Brugge
van der Schaaf --> Brondby
Tracy --> Aalborg
Shelton --> Aalborg
Beto --> Wisla Krakow
Golos --> Wisla Krakow
Dawidowski --> Wisla Krakow
Ostrowski --> Legia
Komorowski --> Legia
Paluchowski --> Legia
Korziara --> Legia
Frangipane --> CLUJ
Mara --> CLUJ
Viera Diarrassouba --> CLUJ
Melissis --> Panathinaikos
Christensen --> IFK
P.Björlund --> IFK
Barkroth --> IFK
E.Lund -->IFK
R.Söder --> IFK
Hooiveld --> AIK
Thorstensson --> AIK
Mutumba --> AIK
Gaete --> Hammarby
Sema --> Hammarby
Soderstrom --> Hammarby
Paulse --> Hammarby
Törnstrand --> Hammarby
Barbaric --> D.Zagreb
Trapp --> Slavia Praha
Romanovs --> Slavia Praha
Kaufman --> Slavia Praha
Pekhart --> Slavia Praha
Besta --> Slavia Praha
Alumona --> BATE
****ov --> BATE
A. Pavolov --> BATE
Kullman --> Borussia Dortmund
Koziara --> Legia
Randjelovic --> Red Star
O.Vranjes --> Red Star
Oumarou --> Red Star
Tutoric --> Red Star
Gvozdenovic --> Red Star
Parker --> Red Star
Jeff Silva --> Red Star
Ferreira --> Red Star
Issah --> Red Star
Dorda --> Borussia M.
Hosek --> Slavia Praha
Elm --> Herenveen
New Zamalek Players

Free Players
------------
Nemeth (Liverpool)
Jutkiewicz (Evertoon)
Kissock (Everton)
Ruddy (Everton)
Judge (Blackburn)
D.Traoré (Portsmouth)
Stokes (West Ham)
Chopra (Sunderland)
Miller (Sunderland)
R.Williams (Middlesbrough)
Teymourian (FUlham)
Leijer (Fulham)
Andrew Davies (Stoke)
Demar Phillips (Stoke)
Hamilton (Stoke)
Oladapo Olufemi (Stoke)
Wayne Brown (Hull)
Giannakopoulos (Hull)
Ponzio (River)
Salcedo (River)
Linfield (Liverpool)
Virga (Roma)
Okaka (Roma)
Firmani (Lazio)
Berni (Lazio)
Legati (Milan)
Di Matteo (Palermo)
Gulan (Fiorentina)
Hable (Fiorentina)
Manzoni (Atalanta)
D'Agostino (Atalanta)
F.Orellana (Udinese)
Moreno (Udinese)
Sabato (Catania)
Tognozzi (Reggina)
Malonga (Torino)
Larrivey (Cagliari)
Pani (Cagliari)
Burrai (Cagliari)
Kirev (Juventus)
Feltscher (Lecce)
Caranta (Boca)
Castroman (Boca)
Dalla Bona (Napoli)
Carrus (Bologna)
D'Anna (Chievo)
Gripoo (Chievo)
Edmilson (Villarreal)
Altidore (Villarreal)
Juanjo (RSantander)
Ismodes (RSantander)
Natalio (Almería)
Jonathan (Espanyol)
Joselito (Recreativo)
Jose Mari (Betis)
Esparza (Osasuna)
Omar (Sporting Gijon)
Husejinovic (Werder Bremen)
Thiago Neves (Hamburger)
Ben-Hatira (Hamburger)
Santana (Wolfsburg)
Pischorn (Stuttgart)
Danny Fuchs (Bochum)
Buckley (Dortmund)
Rukavina (Dortmund)
Kruse (Dortmund)
Galm (Cottbus)
Svard (Borussia M)
Löw (Hoffenheim)
Schöneberg (Koln)
M'Bow (Olympique)
Krstic (Olympique)
Nirlo (Rennes)
Alvaro (Sochaux)
Mezague (Sochaux)
Joneleit (Monaco)
Vincent (Saint-Etienne)
A.Keita (Le Mans)
El Bahri (Le Mans)
Sophie (Lorient)
Sankhare (PSG)
Bezzaz (Valenciennes)
Thiam (Caen)
Zubar (Caen)
Keseru (Nantes)
Gousse (Nantes)
Dja Djedje (Grenoble)
Boudala (Le Havre)
Cassio (PSV)
Manco (PSV)
Wuytens (PSV)
Jonathan (PSV)
Cahais (Groningen)
Wisgerhof (NEC)
Matsoukas (Olympiakos)
Sisic (Olympiakos)
Kovacevic (Olympiakos)
Edson Ramos (AEK)
Candeias (Porto)
Zoro (Benfica)
N.Cardozo (Boca)
Eder Luis (Sao Paulo)
Eder Santana (Sao Paulo)
Luiz Carlos (Internacional)
Marcao (Internacional)
Vandinho (Flamengo)
Fernando Ribeiro (Flamengo)
Fernandao (Flamengo)
Eltinho (Flamengo)
Mota (Flamengo)
Wendel (Santos)
Bida (Santos)
Astiani (Dynamo Kiev)
Alessandro (Cruzeiro)
Jaja (Cruzeiro)
Jadilson (Cruzeiro)
Romulo (CruzeirO)
Kaviedes (Liga de Quito)
Killen (Celtic)
Caddis (Celtic)
Adam (Rangers)
Effrem (Rangers)
Tümer (Fenerbahce)
Sakar (Galatasaray)
Okoduwa (Dynamo Kiev)
Dudchenko (Dynamo Kiev)
Ouali (Standard Liege)
De Vriendt (Standard Liege)
Junior (Copenhagen)
Wurtz (Copenhagen)
Somolinkski (Legia)
Vatca (Steaua)
Sanchez Prete (Cluj)
Oberman (Cluj)
Manuel José (Cluj)
Wallerstedt (IFK)
Berg (IFK)
D.Stenman (IFK)
Gustafsson (IFK)
Karisik (IFK)
Mendes (AIK)
Jagne (AIK)
Anchén (AIK)
Guterstan (Hammarby)
Sleyman (Hammarby)
Dadomo (Hammarby)
Paulinho (Hammarby)
Carlos (Dinamo Zagreb)
Latka (Slavia Praha)
Vorel (Slavia Praha)
Toleski (Slavia Praha)
Paulo COsta (Anorthosis)
Rodioniov (BATE)
Hagush(BATE)
Kazantsev (BATE)
Blinznyuk (BATE)
Vukasin (Red Star)
Edgar (Red Star)
Maksimovic (Red Star)
Bajkovic (Red Star)
Trajkovic (Red Star)
Vukobratovic (Red Star)
Perovic (Red Star)
Devic (Red Star)
Mijailovic (Red Star)
Burzanovic (Red Star)
Markovic (Red Star)
Gueye (Red Star)
Ayman (Zamalek)
El-Abdi (Zamalek)
Zekry (Zamalek)
M.Ibrahim (Zamalek)
M.Gafar (Zamalek)

حجم : 6 مگ

Spaniuly
01-03-2009, 10:14
محمود خان اين gdb ها رو خودت آپلود مي كني؟
منظورم اينه اگه خودت آپ ميكني روي رپيد شير يا 2 شيرد يا 4 شيرد آپ كني خيلي عالي ميشه

اينم سيوش

اين نيكبخت هميشه بلند پرواز بوده الانم داره ميره بالا:31: عجب چيز جوكي بود حال كردم تا حالا واسه من پيش نيومده بود چنين چيزي اينهمه بازي كردم انواع اقسام چيزارو ديده بودم الا اين يكي

golmohammadi
01-03-2009, 18:39
سلام دوستان یه پچ میخواستم که اسم تیم و بازیکن های بعضی تیم ها که اسم هاش داغونه(مثل ایران) رو درست کنه لطفا روش نصب رو هم بگین
ممنون
میتونم ازتون بپرسم چطوری این کارو کردین من که کفم برید

راستی اون منو هایی رو که چند صفحه قبل گذاشتین چجوری میتونم وارد بازی کنم؟
من گفتم باگ
باگ يعني ايراد
اين حركت را من انجام ندادم خودش بوجود اومد
به اين ايرادها باگ ميگند
منوها هم با كيت سرور نصب ميشند

سلام

والا برگردون فكر كنم از بيخ تو اين فوتبالهاي جديد وجود نداره
من خيلي اكروباتيك زده ام به گل
ولي هيچوقت برگردون نتونستم بزنم

اين نيكبخت هميشه بلند پرواز بوده الانم داره ميره بالا:31: عجب چيز جوكي بود حال كردم تا حالا واسه من پيش نيومده بود چنين چيزي اينهمه بازي كردم انواع اقسام چيزارو ديده بودم الا اين يكي

من كه گفتم اگه ببينيد شاخ در مياريد :دي
همه نوع باگ ديده بودم الا اين

Kasra 91
01-03-2009, 19:18
نمیتونین این باگ رو یجوری به فایل تصویری تبدیل کنین تو کامپیوتر ببینم؟

treason_boys
01-03-2009, 19:34

توی 2009 برگردون رو هم قرار دادن. من خودم چند بار برگدون زدم. توی نسخه های قبلی فقط قیچی بود.

امير موسر
01-03-2009, 20:11
دوستان یه option file جدید بزارید که احتیاج به نصب کردن نداشته باشه ! ( با پچ نباشه) همینجوری کپی کنم !
ممنون !

Spaniuly
01-03-2009, 20:54
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

توی 2009 برگردون رو هم قرار دادن. من خودم چند بار برگدون زدم. توی نسخه های قبلی فقط قیچی بود.

بله درسته برگردون هست بصورت كامل هم هست و حالت نيم برگردان نداره و بازيكن به طرز مضحكي برگردون ميزنه مثله چرخ توي ارتفاع نيم متري چرخ مي زنه كه واقعا غير واقعي و ساختگي هست مشخص هست كه از صحنه برگردان تمام ژاپني ها هيچ موشني رو فيلمبرداري نكردند. و كاملا حركت كامپيوتري طراحي شده

4mir
01-03-2009, 21:46
سلام دوستان من یه مشکلی دارم:
من قبلا با کیبورد بازی میکردم الان یه جفت دسته شوک دار گرفتم ولی بعضی وقتا که دارم با سرعت حرکت میکنم یا تک به تک میشم یه دفه بازیکن وایمیسته و رو سر توپ میزنه هرکار میکنم نه حرکت میکنه نه میشوته هر کاریم کردم متوجه نشدم مشکل از چیه ولی فقط با دسته این مشکل وجود داره.

Spaniuly
02-03-2009, 00:16
سلام دوستان من یه مشکلی دارم:
من قبلا با کیبورد بازی میکردم الان یه جفت دسته شوک دار گرفتم ولی بعضی وقتا که دارم با سرعت حرکت میکنم یا تک به تک میشم یه دفه بازیکن وایمیسته و رو سر توپ میزنه هرکار میکنم نه حرکت میکنه نه میشوته هر کاریم کردم متوجه نشدم مشکل از چیه ولی فقط با دسته این مشکل وجود داره.

احتمالا گيم پدت ايراد داره ديگه حالا يا اتصالي داره سيمش يا از داخل براش مشكل پيش اومده

amirhosenpour
02-03-2009, 00:19
دوستان من یه مشکل عجیب تو بازی دارم وقتی توBAL بازی میکنم چه من توبازی باشم و چه تو ذخیره ها تیم من همیشه بازی رو میبازه ولی وقتی بازی skip میکنم یا این سیو توی یه کامپیوتر دیگه بازی میکنم مشکل حل میشه ودیگه تیم همه ی بازی ها رو نمی بازه البته وقتی ویندوز عوض میکنم مشکل یه مدتی حل میشه (یکی دو روز) ولی بعد دوباره روز از نو روزی از نوع، پچ 1.20 رو هم نصب کردم ولی حل نشد البته علت باخت تیم اینه که همه بازیکن های تیم ما توپ ها رو لو میدن ولی تیم حریف مثل آب خوردن داره پاس کاری میکنه و بازیکن های ماهم دارن همین جوری جلوی اونا ویراژ میدن من هم همیشه تواین وضعیت 5.5 میگیرم چون نه پاسام به هدف میرسه نه میتونم حتی یه دیریبل یا شوت ناقابل بزنم البته همین سیو تو سیستم های دیگه اصلا این جوری نیست من بیچاره تا حالا چند بار بازی رو از رو دی وی دی های شرکتهای مختلف نصب کردم پچ زدم ویندوز عوض کردم سیو ها رو کلا پاک کردم BAL از اول شروع کردم ولی حل نشد که نشد خواهشا اگه کسی در این مورد چیزی میدونه به ماهم بگه البته یه مشکم اینه که هر وقت تو بازی ملی یکی از بازیکنهای ایران صاحب توپ میشه استراتژی حمله ودفاع یهو میره رو قرمز و دفاع رو خالی میکنن حالا چه عقب باشیم چه جلو چه مساوی.

B3HZ@D
02-03-2009, 00:40
دوست عزیز این ربطی به skip و این جور چیزها نداره
تیم شما احتمالا ضعیفه یا این که توی یک سری بازی ضعیف کار میکنه
نه ربطی به ویندوز شما داره و نه به dvd بازی شما
همین

treason_boys
02-03-2009, 01:09
همین
به طور کلی فرمول هایی که برای شبیه سازی بازی استفاده میشه(همو حالت skip) با حالتی که بازی واقعا انجام بشه متفاوت. اگه fifa maneger رو بازی کرده باشی فکر کنم بهتر متوجه بشی توی fifa maneger یک تیم در حالت شبیه سازی شاید چند گل به حریف بزنه ولی اگه با همون تیم بازی واقعی کنی(حالت 3d) شاید به زور 1 گل هم بزنه. به نظرم این یکی از مشکلات بازیه و ربطی به کرک یا dvd بازی نداره.

همین
به طور کلی فرمول هایی که برای شبیه سازی بازی استفاده میشه(همو ن حالت skip) با حالتی که بازی واقعا انجام بشه متفاوته. اگه fifa maneger رو بازی کرده باشی فکر کنم بهتر متوجه بشی. توی fifa maneger یک تیم در حالت شبیه سازی شاید چند گل به حریف بزنه ولی اگه با همون تیم بازی واقعی کنی(حالت 3d) شاید به زور 1 گل هم بزنه. به نظرم این یکی از مشکلات بازیه و ربطی به کرک یا dvd بازی نداره.

amirhosenpour
02-03-2009, 01:20
دوستان من یه مشکل عجیب تو بازی دارم وقتی توbal بازی میکنم چه من توبازی باشم و چه تو ذخیره ها تیم من همیشه بازی رو میبازه ولی وقتی بازی skip میکنم یا این سیو توی یه کامپیوتر دیگه بازی میکنم مشکل حل میشه ودیگه تیم همه ی بازی ها رو نمی بازه البته وقتی ویندوز عوض میکنم مشکل یه مدتی حل میشه (یکی دو روز) ولی بعد دوباره روز از نو روزی از نوع، پچ 1.20 رو هم نصب کردم ولی حل نشد البته علت باخت تیم اینه که همه بازیکن های تیم ما توپ ها رو لو میدن ولی تیم حریف مثل آب خوردن داره پاس کاری میکنه و بازیکن های ماهم دارن همین جوری جلوی اونا ویراژ میدن من هم همیشه تواین وضعیت 5.5 میگیرم چون نه پاسام به هدف میرسه نه میتونم حتی یه دیریبل یا شوت ناقابل بزنم البته همین سیو تو سیستم های دیگه اصلا این جوری نیست من بیچاره تا حالا چند بار بازی رو از رو دی وی دی های شرکتهای مختلف نصب کردم پچ زدم ویندوز عوض کردم سیو ها رو کلا پاک کردم bal از اول شروع کردم ولی حل نشد که نشد خواهشا اگه کسی در این مورد چیزی میدونه به ماهم بگه البته یه مشکم اینه که هر وقت تو بازی ملی یکی از بازیکنهای ایران صاحب توپ میشه استراتژی حمله ودفاع یهو میره رو قرمز و دفاع رو خالی میکنن حالا چه عقب باشیم چه جلو چه مساوی.

همین

به طور کلی فرمول هایی که برای شبیه سازی بازی استفاده میشه(همو حالت skip) با حالتی که بازی واقعا انجام بشه متفاوت. اگه fifa maneger رو بازی کرده باشی فکر کنم بهتر متوجه بشی توی fifa maneger یک تیم در حالت شبیه سازی شاید چند گل به حریف بزنه ولی اگه با همون تیم بازی واقعی کنی(حالت 3d) شاید به زور 1 گل هم بزنه. به نظرم این یکی از مشکلات بازیه و ربطی به کرک یا dvd بازی نداره.

ضمنا از دوستانی که جواب دادن تشکر میکنم

golmohammadi
02-03-2009, 01:20
نمیتونین این باگ رو یجوری به فایل تصویری تبدیل کنین تو کامپیوتر ببینم؟

چرا ميشه
مگه شما اين فوتبالو ندارين ؟

smart007
02-03-2009, 13:11
اقا منم قبلا فیفا بازی میکردم از وقتی pes2009 اومده بجور معتادش شدم
دوستام هم که فیفایی بودن اومدن pro بازی میکنن آخه هم گرافیکش فوق العاده هست هم تنوع بازی بالاست
الان که میخوام فیفا بازی کنم گرافیکش تو چشم میزنه بازی کناش هم مصل مورچه میمونن یعنی مقیاس آدماش به زمین خیلی مزخرف شده

please wait

اقا منم قبلا فیفا بازی میکردم از وقتی pes2009 اومده بجور معتادش شدم
دوستام هم که فیفایی بودن اومدن pro بازی میکنن آخه هم گرافیکش فوق العاده هست هم تنوع بازی بالاست
الان که میخوام فیفا بازی کنم گرافیکش تو چشم میزنه بازی کناش هم مصل مورچه میمونن یعنی مقیاس آدماش به زمین خیلی مزخرف شده

Please wait

اينم سيوش

بهتره از باگ حرف نزنی که اگر باگهای فیفا رو ببینی قش میکنی
مثلا موقع پنالتی زدن یه گله بازیکن تو محوطه جریمه دارن میچرن
یه دفی میبینی همشون دارن میان به طرف تصویر:31:

Kasra 91
02-03-2009, 14:38
چرا ميشه
مگه شما اين فوتبالو ندارين ؟

چرا دارم ولی تو Ps2 :دی

امير موسر
02-03-2009, 21:04
دوستان یه option file جدید بزارید که احتیاج به نصب کردن نداشته باشه ! ( با پچ نباشه) همینجوری کپی کنم !
ممنون !

لطفا ! ...

Mehdi.ss
02-03-2009, 21:18
سلام
من لیگ برتر ایرانو از new-tech خریدم تبلیقات دور زمینش ایرانیه میخوام تبلیقات خارجی مثل کوکاکولا و..
روبزارم نمیشه هرکاری میکنم عوض نمیشه کسی میدونه باید چی کار کنم؟؟؟؟؟:41::41::41:

Spaniuly
02-03-2009, 22:20
لطفا ! ...

من هم آپشن فايل دارم كه همه چيز رو آنلاك مي كنه هم اديت فايل ولي واقعا بدون كيت سرور به درد نميخوره فردا پس فردا اگه بتونم كار خودم رو آپلود مي كنم تا دوستان هم استفاده كنن فقط بايد بدونيد كه اين پچ كه اگه بتونم تا يكي دو روز آينده آپلود كنم دوستاني كه دانلود مي كنن بايد فايل cv0f.img جديد رو دانلود كرده باشند

google_boy07
02-03-2009, 22:24
سلام دوستان ..............................:10:

ScoreBoard Mediaset PREMIUM

دانلود :

يا

.................................................. .................................................

GAC Patch 3.0 - scoreboard Sky Sports 4-3 (timo) fixed
دانلود :

يا

.................................................. ..........................................

Star Sports glass scoreboard
دانلود :

يا

.................................................

Scoreboards FULL TEAM NAMES
دانلود :

يا

Takhti Stadium [Tehran]
دانلود :

يا

Boot Pack
دانلود :

يا

treason_boys
03-03-2009, 00:16
سلام
من لیگ برتر ایرانو از new-tech خریدم تبلیقات دور زمینش ایرانیه میخوام تبلیقات خارجی مثل کوکاکولا و..
روبزارم نمیشه هرکاری میکنم عوض نمیشه کسی میدونه باید چی کار کنم؟؟؟؟؟:41::41::41:

شما که گرفتی لیگ ایرانش چه جوریه... ارزش خریدن داره؟؟؟؟

google_boy07
03-03-2009, 00:56
Persepolis kits and numbers (Home, Away, GK)

دانلود :

يا

.................................................. ...........................................

Iran new kits Home & Away GDB Folder
دانلود :

يا

.................................................. ................................................

PES GREEN 1.0.4e beta

The beta version was fixed and released. Now vista can HOST.
- Download PES Green. Is not a virus !
دانلود:

يا

art program, (if you do not have hamachi already install will ask you to install now) accept - accept.
- enter your Hamachi IP

IF YOU ARE HOST

1° (h) Select "use free stun server" choose 10
2° (h) Click on be HOST and a pop-up will appear to start pes2009.exe , choose OK and start the game.

IF YOU ARE CLIENT

1° (c) Enter HOST's IP in the box
2° (c) Select "use free stun server" and choose the one that HOST choose it
Be Sure that HOST already created the room then:
3° (c) Click to "be CLIENT", a pop up will show up to start the game (pes2009.exe).
4° After you press Start don't be affraid if the game say that you couldn't connect to network, is OK. Go to Network:

Press OK and accept the certificate.

5° When you arrive at the login page enter anything you want in the Konami ID e Password Konami ID, click LOGIN se avete installato bene il certificato (vedi 1°) tutto andrà a buon fine

6° Another window will appear, press Close and after that accept another certificate and press YES

7° In profile page (came for all Victor Valdes) press Continue, select the Server already done 1/100

8° Select friendly game.

IF YOU ARE HOST

3° (h) Select Create Room, without changing anything else

IF YOU ARE CLIENT

4° (c) Search Room and choose Frienly Match (created by host, enter)

9° After the client enter room the host press to participate in the game, OK, start playing.
10° After you won the game, make a video and post it to youtube.

If you encouter any problems before retry empty the folder C:/windows/temp
First time u run it, make sure be patient, wait till all popups end. Kaspersky-antivirus may take it as trojon.... demonkp can asure u its a clean one...

.................................................. ...............................

fifamanager
03-03-2009, 01:05
با عرض سلام خدمت دوستان -اگر ممكنه ميخواستم بكي از دوستان آدرس آپشن فايل پس2009 بعد از نقل و انتقال كريسمس را داريد؟(منظورم فايل PES2009_EDIT01.bin با حجم حدود 4 مگا بايت است.اينترنت كم سرعت دارم چند تا فايل تو Gamingaccess ديدم كه حجمش خيلي زياد بود.ممنون ميشم اگر كمك كنيد؟

Mehdi.ss
03-03-2009, 02:21
شما که گرفتی لیگ ایرانش چه جوریه... ارزش خریدن داره؟؟؟؟

بد نیست از ده شماره بهش نمره8 میدم هم چهره ها خوبه وهم لباسها ورزشگاه آزادی هم داره ولی کیفیت ورزشگاه آزادیش خوب نیست

Persepolis kits and numbers (Home, Away, GK)

دانلود :

يا

.................................................. ...........................................

Iran new kits Home & Away GDB Folder
دانلود :

يا

.................................................. ................................................

PES GREEN 1.0.4e beta

The beta version was fixed and released. Now vista can HOST.
- Download PES Green. Is not a virus !
دانلود:

يا

art program, (if you do not have hamachi already install will ask you to install now) accept - accept.
- enter your Hamachi IP

IF YOU ARE HOST

1° (h) Select "use free stun server" choose 10
2° (h) Click on be HOST and a pop-up will appear to start pes2009.exe , choose OK and start the game.

IF YOU ARE CLIENT

1° (c) Enter HOST's IP in the box
2° (c) Select "use free stun server" and choose the one that HOST choose it
Be Sure that HOST already created the room then:
3° (c) Click to "be CLIENT", a pop up will show up to start the game (pes2009.exe).
4° After you press Start don't be affraid if the game say that you couldn't connect to network, is OK. Go to Network:

Press OK and accept the certificate.

5° When you arrive at the login page enter anything you want in the Konami ID e Password Konami ID, click LOGIN se avete installato bene il certificato (vedi 1°) tutto andrà a buon fine

6° Another window will appear, press Close and after that accept another certificate and press YES

7° In profile page (came for all Victor Valdes) press Continue, select the Server already done 1/100

8° Select friendly game.

IF YOU ARE HOST

3° (h) Select Create Room, without changing anything else

IF YOU ARE CLIENT

4° (c) Search Room and choose Frienly Match (created by host, enter)

9° After the client enter room the host press to participate in the game, OK, start playing.
10° After you won the game, make a video and post it to youtube.

If you encouter any problems before retry empty the folder C:/windows/temp
First time u run it, make sure be patient, wait till all popups end. Kaspersky-antivirus may take it as trojon.... demonkp can asure u its a clean one...

.................................................. ...............................

میشه آموزشه دانلودشو بزاری از هیچکدومش نمیشه دانلود کرد:41::41::41:
اگه ورزشگاه آزادی رو هم داری بزار ممنون میشم

Spaniuly
03-03-2009, 12:12

فقط بايد فليتر شكن داشته باشي من نميدونم اينارو كي آپلود مي كنه آخه اگه كيت پرسپوليس هست مگه شخص غير ايراني آپلودش كرده؟ هر كي مي تونه دانلود كنه اين كيت هاي پرسپوليس و ايران رو آپ كنه رو 2شيرد يا 4شيرد يا هرجا كه محدوديت دانلود واسه ايران نباشه

worldclass
03-03-2009, 12:39
سلام
دوستان لطفا فایل های چمن با کیفیت بالا به علاوه پیراهن تیم ها رو قرار بدید و اینکه در کدام بخش kitserver وارد کنم
golmohammadi
03-03-2009, 12:56
چرا دارم ولی تو ps2 :دی

اهان
باشه بزار ببينم اسكرين ركوردرم كار ميكنه
حتما فيلمشو برات ميدم

بهتره از باگ حرف نزنی که اگر باگهای فیفا رو ببینی قش میکنی
مثلا موقع پنالتی زدن یه گله بازیکن تو محوطه جریمه دارن میچرن
یه دفی میبینی همشون دارن میان به طرف تصویر

اوو
جدا اينطوريه؟
اخه يه چيزي جالبه برام
تو بازيهاي قديميتر چنين باگهايي وجود نداشتند

mani_2004_2006
03-03-2009, 14:02
دوستان یکی بگه من این کیت ها و کفش و ورزشگاه چطور وارد کنم به بازی ؟

Spaniuly
03-03-2009, 14:15
دوستان یکی بگه من این کیت ها و کفش و ورزشگاه چطور وارد کنم به بازی ؟

با كيت سرور مي توني اين كارو بكني لينك آخرين ورژنش هم توي صفحات اخير تاپيك به كرات اومده

mani_2004_2006
03-03-2009, 14:24
با كيت سرور مي توني اين كارو بكني لينك آخرين ورژنش هم توي صفحات اخير تاپيك به كرات اومده

کیت سرور رو دارم ( ولی آخرین ورژن نیست ) تو مسیر نصب بازی هم نصبه . بعد چه جوری باید اینا رو وارد کنم ؟

SIMON137
03-03-2009, 14:33
ای کاش این پچ ها و برنامه های جانبی رو یا توی تاپیک ویژه پچ های pes تو انجمن ویرایش بازی مطرح می کردید خیلی بهتر بود ...

am
03-03-2009, 15:09
ای کاش این پچ ها و برنامه های جانبی رو یا توی تاپیک ویژه پچ های pes تو انجمن ویرایش بازی مطرح می کردید خیلی بهتر بود ...
به نظر من هم اینطوری خیلی بهتره.

fifamanager
03-03-2009, 19:25
با عرض سلام مجدد خدمت دوستان -حرفه اي-اگر ممكنه ميخواستم بكي از دوستان آدرس آپشن فايل پس2009 بعد از نقل و انتقال كريسمس را داريد؟(منظورم فايل PES2009_EDIT01.bin با حجم حدود 4 مگا بايت است.اينترنت كم سرعت دارم چند تا فايل تو Gamingaccess ديدم كه حجمش خيلي زياد بود.ممنون ميشم اگر كمك كنيد؟

robert
03-03-2009, 20:04
سلام به همگی
آقا من تازه همین امروز ویستا نصب کردم و تا حالا هم با ویستا کار نکردم !!!

میخواستم بدونم چرا این بازی که تو ایکس پی راحت اجرا میشد تو ویستا موقع اجرا با خطای send error مواجه میشه ؟؟
بچه هایی که ویستا دارن ممکنه یه کمکی بکنن ؟؟

تو کنترل پنل حجم این بازی رو زده 197 مگابایت !! این یه خورده عجیب نیست ؟؟:13:

کسی میدونه چرا اینطوری میشه ؟؟

mani_2004_2006
03-03-2009, 20:25
من که تو ویستا بازی میکنم . هیچ مشکلی هم نداره
بازیو حذف و دوباره نصب کن

SIMON137
03-03-2009, 20:31
آدرسی برای قرار دادن پچ و ... بازی :

==============================================
خودم شروع می کنم از اول به آخر کل 665 صفحه رو مطالب رو در میارمی اگر کسی هم بود یاری کنه .... جان من دیگه کسی مستیقیم اینجا نذاره

robert
03-03-2009, 20:33
من که تو ویستا بازی میکنم . هیچ مشکلی هم نداره
بازیو حذف و دوباره نصب کن

حجم بازی تو کنترل پنل شما چقدره؟

mani_2004_2006
03-03-2009, 20:51
حجم بازی تو کنترل پنل شما چقدره؟

1.46 gb هست

worldclass
03-03-2009, 20:54
سلام
دوستان لطفا فایل های چمن با کیفیت بالا به علاوه پیراهن تیم ها رو قرار بدید و اینکه در کدام بخش kitserver وارد کنم

golmohammadi
03-03-2009, 21:13
سلام به همگی
آقا من تازه همین امروز ویستا نصب کردم و تا حالا هم با ویستا کار نکردم !!!

میخواستم بدونم چرا این بازی که تو ایکس پی راحت اجرا میشد تو ویستا موقع اجرا با خطای send error مواجه میشه ؟؟
بچه هایی که ویستا دارن ممکنه یه کمکی بکنن ؟؟

تو کنترل پنل حجم این بازی رو زده 197 مگابایت !! این یه خورده عجیب نیست ؟؟:13:

کسی میدونه چرا اینطوری میشه ؟؟

واسه منم تو ويستا موردي نداشت
پاك كن و دوباره نصب كن
شايد ايراد از كرك باشه

robert
03-03-2009, 21:24
1.46 gb هست

پس صد درصد مال من مشکل داره !!
چون چندین ماه با همین دی وی دی بازی رو نصب کردم و بازی کردم ولی الان تو ویستا مشکل دارم و حجم بازی رو 197 مگ میزنه !!
کسی میدونه کرکش رو چجوری باید نصب کنن ؟؟ منظورم اون فایل با نام img هست !! کجا باید بریزیمش ؟؟

google_boy07
03-03-2009, 23:13

فقط بايد فليتر شكن داشته باشي من نميدونم اينارو كي آپلود مي كنه آخه اگه كيت پرسپوليس هست مگه شخص غير ايراني آپلودش كرده؟ هر كي مي تونه دانلود كنه اين كيت هاي پرسپوليس و ايران رو آپ كنه رو 2شيرد يا 4شيرد يا هرجا كه محدوديت دانلود واسه ايران نباشه

اينم تقديم به شما krauser جان و جناب gholi .....:27::10:
اين 2تا كاره ايرانيه!!:10:
اينم كيت پرسپوليس و ايران

پرسپوليس :

ايران:

.................................................. ..........................

Mehdi.ss
04-03-2009, 00:29
اينم تقديم به شما krauser جان و جناب gholi .....:27::10:
اين 2تا كاره ايرانيه!!:10:
اينم كيت پرسپوليس و ايران

پرسپوليس :

ايران:

.................................................. ..........................

دمت گــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــرم
میشه ورزشگاه تختیم uplod کنی :46::46::46:

کسی میدونه چجوری میشه ورزشگاه تیمیو عوض کرد مثلا توی لیگ وقتی مخوام با میلان بازی کنم تو سن سیرو نباشه جای دیگه باشه جایی که خودم بخوام

treason_boys
04-03-2009, 01:12
پس صد درصد مال من مشکل داره !!
چون چندین ماه با همین دی وی دی بازی رو نصب کردم و بازی کردم ولی الان تو ویستا مشکل دارم و حجم بازی رو 197 مگ میزنه !!
کسی میدونه کرکش رو چجوری باید نصب کنن ؟؟ منظورم اون فایل با نام img هست !! کجا باید بریزیمش ؟؟

کرک خود بازی رو باید به جای آیکن اصلی بازی بریزی
اون فایل img رو هم توی پوشه image بازی(اگه اشتباه نکرده باشم...البته توی فولدر خود بازی فکر کنم همین یه پوشه بیشتر نباشه) کپی کن.

Spaniuly
04-03-2009, 02:05
دمت گــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــرم
میشه ورزشگاه تختیم uplod کنی :46::46::46:

کسی میدونه چجوری میشه ورزشگاه تیمیو عوض کرد مثلا توی لیگ وقتی مخوام با میلان بازی کنم تو سن سیرو نباشه جای دیگه باشه جایی که خودم بخوام

توي ليگ فكر نكنم بتوني اين كار رو انجام بدي

worldclass
04-03-2009, 15:16
سلام
دوستان فایل های مربوط به توپ ها , لباس ها , استادیوم ها و لوگو ها رو در کدوم پوشه img باید قرار بدم؟

robert
04-03-2009, 17:33
سلام به همگی
لینک دانلود پچ gaming access رو میخواستم اگه محبت کنید

الان سیو های این پچ رو دارم که رو نسخه اصلی کار نمیبکنند.

ممنونم:11:

Spaniuly
04-03-2009, 19:56
سلام
دوستان فایل های مربوط به توپ ها , لباس ها , استادیوم ها و لوگو ها رو در کدوم پوشه img باید قرار بدم؟

بستگي به اين داره كه شما از فايل دانلود شده cv0f.img كه 180 مگ هست استفاده بكنيد يا نه اگه دانلود نكرده باشيد:
cv0a.img براي لوگوهاست
cv01.img براي توپ
cv06 براي كيت ها فيس ها و كفش ها و ... هست

Behnam_o2
04-03-2009, 20:39

کاری نداره برو تو edit\edit team بعدش میلان رو انتخاب کن برو home ground بعدش استادیوم دلخواهتو انتخاب کن. درست میشه دیگه تو هیچ جامی ورزشگاه میلان سن سیرو نیست

smart007
04-03-2009, 20:55
اين قسمت براي چي هست ؟ ميشه توپ از اينجا كذاشت ؟ چطوري

لطفا بگید اسم این برنامه چی هست؟:20:

worldclass
04-03-2009, 21:27
بستگي به اين داره كه شما از فايل دانلود شده cv0f.img كه 180 مگ هست استفاده بكنيد يا نه اگه دانلود نكرده باشيد:
cv0a.img براي لوگوهاست
cv01.img براي توپ
cv06 براي كيت ها فيس ها و كفش ها و ... هست
من فایل لوگو ها رو گرفتم دقیقا تو چه بخشی از کیت سرور باید بریزم؟
در ضمن این فایل cv0f.img که گفتید برای چی هست و از کجا دانلود کنم؟

smart007
04-03-2009, 22:55
لطفا یکی به من کمک کنه
من یکسری face دارم ولی فقط اسماشون رو می دونم که مال کدوم بازیکنه از کجا بفهمم شمارش چنده که بزارمش توی kit server

naaaji
04-03-2009, 23:50
سلام بچه ها
من تو مستر لیگ لازیو رو برداشتم سال اول رو به خوبی و خوشی گذروندم
ولی تو نقل و انتقالات هفته اخر اون خرید هایی که کرده بودم همه قبول کردن
و در اخر من 2000 پینت کم اوردم و وقتی میزنم هفته بعد گیم اور میشم :((
تو رو خدا یه راهی بگید که این کم بود رو من از یه جایی درست کنم چون تیمم رو واقعا خوب بستم تو نقل و انتقالا اصلا حال از نو بازی کردن ندارم
دمه همتون گرم

treason_boys
05-03-2009, 00:18
سلام بچه ها
تو رو خدا یه راهی بگید که این کم بود رو من از یه جایی درست کنم چون تیمم رو واقعا خوب بستم تو نقل و انتقالا اصلا حال از نو بازی کردن ندارم
دمه همتون گرم
بهت تسلیت میگم. من خودم چند بار دچار این مشکل شدم.
البته یه راه که وجود داره اینه که باید چند تا از بازیکنات رو release کنی(از تیم اخراجشون کنی) تا این مقدار از salary کم بشه(با توجه به حقوقی که هر سال میگیرن چند تا رو از تیم اخراج کن تا سر جمع حقوقشون این 2000 امتیاز رو جبران کنه)

treason_boys
05-03-2009, 00:23
لطفا یکی به من کمک کنه
من یکسری face دارم ولی فقط اسماشون رو می دونم که مال کدوم بازیکنه از کجا بفهمم شمارش چنده که بزارمش توی kit server
واقعیتش من خودم هنوز با ورژن جدید نرم افزار کار نکردم. ولی اگه یک سری به سایت gamingacces (البته اگه اشتباه ننوشته باشم) بزنی توی قسمت دانلودش مطمئنا برای لیست فیسها یه فایلی وجود داره.

Spaniuly
05-03-2009, 00:29
من فایل لوگو ها رو گرفتم دقیقا تو چه بخشی از کیت سرور باید بریزم؟
در ضمن این فایل cv0f.img که گفتید برای چی هست و از کجا دانلود کنم؟

داخل كيت سرور فولدري به نام img هست وقتي ميخواي فايل هاي مربوط به يه img رو بذاري يه پوشه به نام اون فايل img مي سازي مثلا مال لوگوها كه cv0a.img هست بايد بري داخل پوشه img كه داخل كيت سرور هست بعد يه پوشه جديد به اسم cv0a.img باز كني و BIN فايل هاي مربوط به لوگوها رو اون تو بريزي. فايل cv0f.img در زمان نصب بازي از روي دي وي دي توي اين مسير كپي ميشه:

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download

الان شما بريد به اين مسير اين فايل رو خواهيد ديد كه حجمش چند كيلو بايت هست وقتي شما ورژن بازيتون 1.20 يا 1.30 باشه ميتونيد داخل بازي بريد و به قسمت setting بريد گزينه آخري Download هست وقتي ميزنيد شروع ميكنه به دانلود آپديت جديد كه باعث ميشه 4 تا از تيم هاي لايسنس نشده لاليگا لايسنس بشه(اتلتيو مادريد - سويا - وايادوليد و ريسينگ كلاب) و همينطور آپديت هاي زمستاني هم اعمال ميشه و هر تغييري كه بعد از انتشار بازي در دنياي فوتبال رخ داده اين فايل بعد از دانلود شدن روي فايل قديمي كه توي مسير فوق هست جايگزين ميشه در واقع اگه شما اين فايل رو يعني cv0f.img 180 مگي رو دستي هم توي مسير فوق كپي كني بازيت آپديت ميشه شما وقتي اين فايل رو داشته باشي اون وقت بايد مثلا براي لوگوها و بعضي چيزها داخل فولدر img پوشه اي به نام cv0f.img باز كني و فايل هاي bin رو داخل اون كپي كني

سلام بچه ها
دمه همتون گرم

سيوت رو بفرست حلش كنم برات تضميني

treason_boys
05-03-2009, 00:34
اینم یه face list برای smart007

Mehdi.ss
05-03-2009, 00:59
سلام
اساتید محترم کسی سیوی که تمام نقل و انتقالات تا به حالا توش انجام شده باشه داره ؟؟؟؟؟:19:

Crespo
05-03-2009, 01:19
سلام دوستان. من برگشتم.

Mehdi.ss
05-03-2009, 01:44
کاری نداره برو تو edit\edit team بعدش میلان رو انتخاب کن برو home ground بعدش استادیوم دلخواهتو انتخاب کن. درست میشه دیگه تو هیچ جامی ورزشگاه میلان سن سیرو نیست

به این راحتیم که میگی نیست گزینش خاموشه:41::41::41:

Behnam_o2
05-03-2009, 08:57
به این راحتیم که میگی نیست گزینش خاموشه:41::41::41:

واسه من که گزینش خاموش نیست . با برنامه pes editor امتحان کردی؟؟؟ با این برنامه تو قسمت team میتونی ورزشگاه هر تیم رو تغییر بدی بعدشم سیو کنی تا تو بازی همون ورزشگاهو واسه تیمت داشته باشی

Spaniuly
05-03-2009, 14:12
سلام
اساتید محترم کسی سیوی که تمام نقل و انتقالات تا به حالا توش انجام شده باشه داره ؟؟؟؟؟:19:

اگه اينترنت پر سرعت داري cv0f رو دانلود كن

Spaniuly
05-03-2009, 14:50
سلام بچه ها
دمه همتون گرم

بفرما همون سيو خودت هست پولت رو هم تغيير ندادم مي تونستم بينهايت كنم پولت رو ولي گفتم ممكن نخواي به هر حال اگه مشكل مالي براي باشگاه پيش اومد من وام بلاعوض ميدم خلاصه ما در خدمتيم.

bazazan
05-03-2009, 15:32
ببخشید آیا میشه کیت های GDB رو با GGS وارد بازی کرد؟
اگه میشه چجوری و روی کدوم فایل ها (other b)

Behnam_o2
05-03-2009, 16:28
باید با برنامه kits relink tool به تیمهای لیسانس نشده نامبر بدی بعدش با ggs روی همون شماره که به تیمها دادی این کیتها رو بزاری

naaaji
05-03-2009, 16:43
:11:
بفرما همون سيو خودت هست پولت رو هم تغيير ندادم مي تونستم بينهايت كنم پولت رو ولي گفتم ممكن نخواي به هر حال اگه مشكل مالي براي باشگاه پيش اومد من وام بلاعوض ميدم خلاصه ما در خدمتيم.

سلام استاد اول بابت زحمتت تشکر میکنم و بعد باید بگم این فایل رو من ریختم جای قبلی ولی الان تو باز کردن ارور میده
این ارور رو
load filed because data is form different verion
dwonload content and updat data

اینم بگم بعد ازا ینکه این فایل رو به شما دادم ورژن پچ گیمین اکسسم رو از 2.6 به 3 ارتقا دادم

rz21
05-03-2009, 16:47
سلام.ورزشگاه old trafford در بازی کدوم هستش؟کسی داره بزاره؟

naaaji
05-03-2009, 16:47
دیگه مثل اینکه خدا رو شکر از ورژن 3 بر نمیگرده به عقب :)

rezasat
05-03-2009, 19:46
کسی میتونه در شبکه بازی کردن Pro Evolution Soccer 2009 به من کمک کنه؟ ممنونم

Spaniuly
05-03-2009, 20:19

فعلا تنها راه استفاده از CD Key يكتا و اورجينال هست كه بايد بخري بعد مي توني گيم آيدي باز كني و راحت بازي كني فعلا روش هاي ديگه مثل استفاده از Certificate تقلبي جواب نميده علتش هم اينه كه سورس اين certificate ها در محل هايي دور از ايران هست و اين فاصله زياد منجر به افت شديد پينگ ميشه و بازي يا انجام نميشه يا همراه با لگ بسيار هست كه از بازي مياد بيرون تنها راه اينه كه اگه خارج از ايران آشنا داري ازش بخواي كه CD Key اورجينال ارسال كنه يعني يه DVD 9 از ماركت هاي معتبر خارجي بگيره و سريال نامبر رو برات ارسال كنه به اين شرط كه اين سريال نامبر جاي ديگه استفاده نشه بايد طرف آدم مطمئني باشه

سلام استاد اول بابت زحمتت تشکر میکنم و بعد باید بگم این فایل رو من ریختم جای قبلی ولی الان تو باز کردن ارور میده
این ارور رو
load filed because data is form different verion
dwonload content and updat data

اینم بگم بعد ازا ینکه این فایل رو به شما دادم ورژن پچ گیمین اکسسم رو از 2.6 به 3 ارتقا دادم

پس بيخيال اين سيو شو دوباره شروع كن هر وقت پول كم آوردي اطلاع بده :46:

STON-COLD
05-03-2009, 21:00
حجم فایل بازی (بعد از نصب) چقدر هست
چون برای من تک دی وی دیه ناقص نباشه؟

SHADEL
05-03-2009, 21:01
بچه ها من نمیتونم این منوی رونالدو رو اجرا کنم فکر کنم همه کارو درست انجام دادم از عکس معلومه.خودم فکر میکنم به خاطر این که ورژن جدید کیت سرور رو ندارم واسه همین که فایل اگزه رو نمیشناسه؟
میشه یکی لطف کنه لینک کیت سرور 8 رو برام بذاره.

Behnam_o2
05-03-2009, 21:29
حجم فایل بازی (بعد از نصب) چقدر هست
چون برای من تک دی وی دیه ناقص نباشه؟
تقریبآ 7.33gb

Behnam_o2
05-03-2009, 21:39
بچه ها من نمیتونم این منوی رونالدو رو اجرا کنم فکر کنم همه کارو درست انجام دادم از عکس معلومه.خودم فکر میکنم به خاطر این که ورژن جدید کیت سرور رو ندارم واسه همین که فایل اگزه رو نمیشناسه؟
اینم کیت سرور 8.1.2 : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

STON-COLD
05-03-2009, 21:43
تقریبآ 7.33gb
برای من 2 گیگ کمتره یعنی چی کار کردن 2 گیگ کم شده

google_boy07
05-03-2009, 23:50

دوست من این کار خیلی درده سر داره .............
با کیت سرور به راحتی میشه این کیت هارو وارد بازی کرد ........

فک کنم میشه .........میگردم خبرشو میدم ...................:46:

شما مطمئنی که فایل هارو تو مسیر بازی pes2009 ریختی ......

.................................................. ........................................

Estádio José Alvalade Turf Update
دانلود :

یا

.................................................. ......................

Eric Cantona menu
دانلود :

یا

.................................................. ................................

Star Sports glass scoreboard
دانلود :

یا

.................................................. .................................................. ............

Paulhewson Patch PES 2009 (working with Konami patch 1.30)

Patch with the patch Konami patch 1.30

• All team names corrected
• All names of the players correct
• No duplicates: those are all released in the section, marked by an appropriate exclamation point and fully editable to fit your needs)
• All real logos
• Bundesliga "in other teams B"
• All real kits
The patch is designed for those who do not have a very powerful PC and especially not a graphics card recently, so that the pc is not under heavy load because of the kitserver
Obviously if you play online you have to put the exe itself 1.30 contents in our patch, because for now the only way to make the kitserver is to use the 1.2 exe
Notice: for now the training matches are not settled, i'll fix them soon.

Installation instructions:

1) download paulhewson patch1.rar
2) download paulhewson patch2.rar
3) uncompress the two files
4) in 1 folder paulhewson patch find 1.30 KONAMI patch, extract the archive and install
5) put the dvd no 1.30 that found in the same folder
6) started the game and see that everything is unpacking and names in upper case: do not worry, put everything in its time
7) download inside the game by going to system settings -> download
8) finished downloading exit back to windows.
9) open AFSExplorer which is located in the patch folder 1
10) open the file cv0f.img which is located in the C: Documents and Settings-All Users-Application Data-Konami for those who use XP, or C: ProgramData-KONAMI-Pro Evolution Soccer 2009-Download for Windows Vista, it is essential put a checkmark "show hidden files and folders" otherwise you will not find the folder "application data" when looking for the file inside the folder cv0f.img download make sure to select "all files" from the pulldown menu at the bottom you see anything else
11) from AFSExplorer click action -> import folder and select the folder that is inside cv0f the
Folder 1 of paulhewson patch.
12) Rebuilding the file when prompted and save it to another destination, such as your desktop, making sure to always call it "cv0f.img"
13) replaced the file that you created and you have to put in the desktop cv0f.img original folder with
path shown above
14) now enter the 1.2 no dvd in the folder (you'll be prompted to replace the previous file, say yes)
15) now take the kitserver folder that resides in your 1 of paulhewson patch and put it in the folder of the game, ie C: program / KONAMI / Pro Evolution Soccer 2009
16) Take the GDB folder prtesente folder 2 of paulhewson patch, and place inside the kit server that you have already put in C: Programs / KONAMI / Pro Evolution Soccer 2009
17) open the folder kitserver and open the setup file and click install to install the kitserver
18) the two files PES2009_EDIT1 and PES2009_OPTION1 be put into the save folder of your pc which usually
is in documents / KONAMI / Pro Evolution Soccer 2009/save (you'll have to replace your file)
Obviously if you have already installed the patch 1:30 KONAMI you skip steps 4) and 5)
دانلود:

قسمت اول :

قسمت دوم :

.................................................. .....................
یا ............................
قسمت اول :

قسمت دوم :

.................................................. .......................................

Mehdi.ss
06-03-2009, 00:38
اگه اينترنت پر سرعت داري cv0f رو دانلود كن

ممنون
میشه آدرسشو بزاری

treason_boys
06-03-2009, 01:02
برای من 2 گیگ کمتره یعنی چی کار کردن 2 گیگ کم شده

احتمالا آهنگها و دموهای بازی و بعضی از فایلهای اضافی رو حذف کردن

treason_boys
06-03-2009, 01:07
توی نسخه های قبلی بازی نیاز به cd key اصلی بود ولی ظاهرا نسخه 2009 رو با hamachi میشه آنلاین بازی کرد.

البته من خودم توی یه گیم نت دیدم که دو نفر داشتن 2009 رو شبکه بازی می کردن. ولی نمیدونم با hamachi میشه بازی رو شبکه کرد یا نه.

Spaniuly
06-03-2009, 01:09
ممنون
میشه آدرسشو بزاری

آدرس نداره ميري داخل بازي و توي تنظيمات دانلود ميزني خودش شروع ميكنه به دانلود 180 مگ حجمش هست

mohammad_dj_kazin
06-03-2009, 04:05
کسی دوست نداشت جواب مارو بده؟؟:41:

ممنون

روش وارد کردن منوها و transfer ها و چیزای دیگه رو هم بگین ممنون میشم.
:40:

SHADEL
06-03-2009, 05:00
سلام بچها اگه زحمتی نیست این کیت سرور 8 رو تو رپید شیر برام آپ کنید خیلی بهش نیاز دارم .از اونجا نتونستم دان کنم.:46:

Spaniuly
06-03-2009, 09:39
سلام بچها اگه زحمتی نیست این کیت سرور 8 رو تو رپید شیر برام آپ کنید خیلی بهش نیاز دارم .از اونجا نتونستم دان کنم.:46:

بيا اينم لنك دانلود مستقيم

ممنون
:40:

شما از لايسنسر من استفاده كن كافيه يكي از برنامه هاي pro-evo يا PES2009 Editor رو داشته باشي وقت بذاري يه روزه تموم ميكني حتي كمتر از يه روز:

اين يه اصلاحيه براي PES 2009 هست با توجه به اين ميتوني حتي از داخل اديت خود بازي هم درست كني همه چيز رو البته من خودم درست كردم ولي با توجه به كيت سرور كه دارم ازش استفاده مي كنم يه تغييراتي دادم كه اگه ازش استفاده كني ناجور ميشه مثلا جاي Other League 2 و Eredivise رو كامل عوض كردم

arash66_2m
06-03-2009, 09:41
سلام.
من این بازی رو دارم بازی می کنم ولی یه جوری هست نبست به pes6 بهتره از نظر هوش و داوری و... ولی از نظر (معلول بودن حرکت بازیکنان و زاویه دید بازی خیلی بده با این که میشه زاویه دید رو عوض کنیم.
بیشترین مشکل همون معلون بودنشون هست:31: با چه پچی میشه درست کرد.
ممون میشم کمکم کنید.
با تشکر...

l0ne.l0ord
06-03-2009, 09:55
سلام.لطفا مراحل نصب پچ رو فارسی و اگه امکانش باشه با عکس توضیح بده google_boy07.ممنون میشم:40:

l0ne.l0ord
06-03-2009, 10:06
Salam khedmate hameye doostan
Aghaoon har kimitoone va omkenlotfan be farsi amoozesh nasbe patch 1.30 ro bezare
vaghean mamnoon misham:40:

l0ne.l0ord
06-03-2009, 10:16
man ye patch 1.30 dl kardam vali hajmesh kheili azin yeki ke jadiddan gozashtan kamtare taze nasbam nemishe.mishe yeki bge man chikar onamba in patch

naginajafi
06-03-2009, 17:16
با سلام چگونه می توان ساکر2009 را در محیط شبکه ای بین کامپیوتر ها در گیم نت شبکه کرد با تشکر

Spaniuly
06-03-2009, 19:52
سلام.لطفا مراحل نصب پچ رو فارسی و اگه امکانش باشه با عکس توضیح بده google_boy07.ممنون میشم:40:
حجم Patch 1.30 20.5 مگابايت هست اينم لينك دانلود مستقيم از روي پورتال دانلود خود كونامي

بعد دانلود كردن روش دابل كليك ميكني و 5 دقيقه منتظر ميشي تا گزينه Update فعال بشه نبايد عجله كني حتي اگه cpu ت پايين باشه ممكنه 6 دقيقه هم مجبور باشي صبر كني وگرنه هنگ ميكنه اگه بخواي عجله كني پچ هاي قبلي هم مثل همين بودند و بايد منتظر ميشدي. در ضمن اصلا نبايد فينگيليش تايپ كني چون ممنوع هست اگه اين پستت كه فارسي تايپ كردي رو نداده بودي جواب نميتونستم بدم چون پاسخ به پست هاي فينگليش تايپ شده خلاف قوانين انجمن هست. لطفا اين مسئله رو جدي بگيريد

با سلام چگونه می توان ساکر2009 را در محیط شبکه ای بین کامپیوتر ها در گیم نت شبکه کرد با تشکر

متاسفانه بازي بخش مولتي پلير نداره و فقط يك گزينه Network داره كه حتما به اينترنت پرسرعت نياز داري

dracula_killer
06-03-2009, 20:04
سلام به همگی
من یه مشکلی با این pes پیذا کردم....وقتی become a legend یا masterleague بازی می کنم و بازی رو سیو می کنم،سیوم بعد از مدتی خراب میشه و دیگه نمی شه ازش استفاده کرد؟..چرا؟....قبلا اینطوری نبود...ویندوز رو به خاطرش عوض کردم اما فایده نکرد

Spaniuly
07-03-2009, 02:58
سلام به همگی
من یه مشکلی با این pes پیذا کردم....وقتی become a legend یا masterleague بازی می کنم و بازی رو سیو می کنم،سیوم بعد از مدتی خراب میشه و دیگه نمی شه ازش استفاده کرد؟..چرا؟....قبلا اینطوری نبود...ویندوز رو به خاطرش عوض کردم اما فایده نکرد

خيلي وقت بود كسي اين سوال رو نكرده بود يعني يه 2 هفته اي ميشه ولي قبل شما شايد بيش از 100 نفر پرسيدن دليل اين مسئله رو و هميشه پاسخ داده شده

دليل خرابي سيو عدم هماهنگي ورژن بازي با كرك مورد استفاده هست. مثلا شما برداريد پچ رسمي 1.30 رو نصب كنيد بدون اين كه از كرك مخصوص استفاده كنيد بازيتون همين مشكل رو خواهد داشت تا حالا براي بازي 4 ورژن بوده. بهترين انتخاب استفاده از پچ 1.20 و استفاده از كرك مخصوصش كه 26.8 مگ حجمش هست جستجو كنيد لينك هر دوتاش هم توي همين تاپيك اومده

nirvana.12345
07-03-2009, 16:10
دوستان با نصب این بازی، یک فولدر با نام img با حجم 5 گیگا بایت در فولدر نصب برنامه ایجاد میشود که با پاک کردنش برنامه اجرا نمیشود.

لطفا راهنمایی بفرمایید. متشکر

arash66_2m
07-03-2009, 16:30
سلام.
من این بازی رو دارم بازی می کنم ولی یه جوری هست نبست به pes6 بهتره از نظر هوش و داوری و... ولی از نظر (معلول بودن حرکت بازیکنان و زاویه دید بازی خیلی بده با این که میشه زاویه دید رو عوض کنیم.
بیشترین مشکل همون معلون بودنشون هست:31: با چه پچی میشه درست کرد.
ممون میشم کمکم کنید.
با تشکر...

سلام.
کسی جوابی واسه این نداره ؟

B3HZ@D
07-03-2009, 17:19
ولی از نظر (معلول بودن حرکت بازیکنان و زاویه دید بازی خیلی بده با این که میشه زاویه دید رو عوض کنیم.
بیشترین مشکل همون معلون بودنشون هست با چه پچی میشه درست کرد.

میشه بگی منظورت از معلول و معلون چیه؟

SHADEL
07-03-2009, 18:20
سلام بچه ها چه جوری میتونم با کیت لباس تیم ملی ایران استفاده کنم.
ریدمیش اینونوشته ولی هرکاری می کنم درست نمیشه و با لباس قبلیش جایگزین نمیشه.

Thanks for your download!

please copy this files : c:/program files/pro evolution 2009/
kitserver/GDB/uni

Only Iran!!

نمیدونم شاید باید این فولدر PB و PA که در UNI میریزی رو RENAME کنی بعدش بنویسی .IMG ولی بازم نشد حالا چی کار کنم؟
راستی آقا آرمین چه جوری میشه اون لایسنسری رو که ساختی ازش استفاده کنم؟با کیت سرور میشه.

mehdiporbaba
07-03-2009, 18:47
سلام من با سیو مشکل دارم لطفا پچ های لازم رو یه جایی بذارید که بشه پیدا کرد توی این 671 صفحه پیدا کردن پچ ها خیلی سخته

لطفا کمک کنید:19::19::19::19::19::19::19::19:

Spaniuly
07-03-2009, 18:57
دوستان با نصب این بازی، یک فولدر با نام img با حجم 5 گیگا بایت در فولدر نصب برنامه ایجاد میشود که با پاک کردنش برنامه اجرا نمیشود.

لطفا راهنمایی بفرمایید. متشکر

عزيز كل بازي همون فولدر هست ديگه

سلام.
کسی جوابی واسه این نداره ؟

نه نيست همينه

سلام بچه ها چه جوری میتونم با کیت لباس تیم ملی ایران استفاده کنم.
ریدمیش اینونوشته ولی هرکاری می کنم درست نمیشه و با لباس قبلیش جایگزین نمیشه.

Thanks for your download!

please copy this files : c:/program files/pro evolution 2009/
kitserver/GDB/uni

Only Iran!!

نمیدونم شاید باید این فولدر PB و PA که در UNI میریزی رو RENAME کنی بعدش بنویسی .IMG ولی بازم نشد حالا چی کار کنم؟
راستی آقا آرمین چه جوری میشه اون لایسنسری رو که ساختی ازش استفاده کنم؟با کیت سرور میشه.

براي استفاده از كيت سرور بايد يه كم اطلاعات داشته باشي در موردش اينكه بخواي يه كيت اضافه كني بايد بدوني كه شماره map اون تيم چنده و كد مخصوص كه همون شماره و بعد آدرس gdb هست رو توي فايل map وارد كني و سيو كني فايل map.txt رو در مورد اون لايسنسر هم ميتوني با برنامه pro-evo يا pes editor يا حتي اديت خود بازي تغيير بدي اسامي رو اين هيچ ربطي به كيت سرور نداره در واقع كيت سرور ويرايش گر نيست يه ابزار براي اضافه كردن لباس يا چيزهاي گرافيكي به بازي هست

nirvana.12345
07-03-2009, 19:10
عزيز كل بازي همون فولدر هست ديگه

عجیبا غریبا.:18:

هر چند مشکل هارد ندارم ولی تا حالا ندیده بودم یک بازی نیاز به 5 گیگا بایت، فضا داشته باشه.

dracula_killer
07-03-2009, 19:14
خيلي وقت بود كسي اين سوال رو نكرده بود يعني يه 2 هفته اي ميشه ولي قبل شما شايد بيش از 100 نفر پرسيدن دليل اين مسئله رو و هميشه پاسخ داده شده

دليل خرابي سيو عدم هماهنگي ورژن بازي با كرك مورد استفاده هست. مثلا شما برداريد پچ رسمي 1.30 رو نصب كنيد بدون اين كه از كرك مخصوص استفاده كنيد بازيتون همين مشكل رو خواهد داشت تا حالا براي بازي 4 ورژن بوده. بهترين انتخاب استفاده از پچ 1.20 و استفاده از كرك مخصوصش كه 26.8 مگ حجمش هست جستجو كنيد لينك هر دوتاش هم توي همين تاپيك اومده

ممنونم از راهنماییتون...اما دوتا مسأله هست...یکی اینکه من از هیچ پچی استفاده نمی کنم...و دو اینکه قبلا که بازی رو از همین دی ویی دی نصب می کردم مشکلی پیش نمیومد...چطور الان اینطور شده؟...چرا قبلا نمیشد؟

B3HZ@D
07-03-2009, 19:57

هر چند مشکل هارد ندارم ولی تا حالا ندیده بودم یک بازی نیاز به 5 گیگا بایت، فضا داشته باشه.

خیلی بازی ها هستند که بیشتر از این فضا رو اشغال می کنن
من متال گیر 2 رو گرفتم که مال چندین سال پیش بود ولی نزدیک به 10 گیگ فضا می گرفت
دیگه این 5 گیگ که چیزی نیست

SHADEL
07-03-2009, 20:59
براي استفاده از كيت سرور بايد يه كم اطلاعات داشته باشي در موردش اينكه بخواي يه كيت اضافه كني بايد بدوني كه شماره map اون تيم چنده و كد مخصوص كه همون شماره و بعد آدرس gdb هست رو توي فايل map وارد كني و سيو كني فايل map.txt رو در مورد اون لايسنسر هم ميتوني با برنامه pro-evo يا pes editor يا حتي اديت خود بازي تغيير بدي اسامي رو اين هيچ ربطي به كيت سرور نداره در واقع كيت سرور ويرايش گر نيست يه ابزار براي اضافه كردن لباس يا چيزهاي گرافيكي به بازي هست

آقا آرمین حالا چه طور می تونم اون لباس قبلیشو با این چدیده جایگزین کنم:13:.
pes editor رو از کجا گیر بیارم از سایت گیم اکسز نمیتونم دان کنم:41:؟

B3HZ@D
07-03-2009, 21:02
برای چی نمی تونی از gamingaccess دانلود کنی؟

SHADEL
07-03-2009, 23:15
مشکلم با گیمینگ اکسز حل شد.
pes editor رو گرفتم.
Pes-World Patch 5.0 OF Update اینم از اونجا دان کردم با pes editor می تونم باز کنم ولی نمیدونم چه طوری باید تغیرات رو اعمال کنم؟

nafas
07-03-2009, 23:46
سلام پچ گیگا گیمز رو میخوام ولی نسخه های 2 و 2.1 رو دارم

Spaniuly
07-03-2009, 23:47
ممنونم از راهنماییتون...اما دوتا مسأله هست...یکی اینکه من از هیچ پچی استفاده نمی کنم...و دو اینکه قبلا که بازی رو از همین دی ویی دی نصب می کردم مشکلی پیش نمیومد...چطور الان اینطور شده؟...چرا قبلا نمیشد؟

احتمالا از كرك جديد استفاده ميكني

پس تا حالا بازي نكردي رو كامپيوتر GTA IV چهارده گيگ حجم پر مي كنه و بازي توراك 15 گيگ بازيهايي مثل COD و كريسيس هم حدود 7 يا 8 گيگ فضا ميخوان.

آقا آرمین حالا چه طور می تونم اون لباس قبلیشو با این چدیده جایگزین کنم:13:.
pes editor رو از کجا گیر بیارم از سایت گیم اکسز نمیتونم دان کنم:41:؟

gdb قبلي رو پاك كن gdb جديد رو عينا جايگزين كن

khalil50000
08-03-2009, 01:20
با سلام به مدیران این تاپیک من 3 تا سوال داشتم که اگر جواب آنها را بدهید ممنون می شوم.
1- آموزش افزایش حجم فایل bin و img را می خواستم.
2- من یک فایل bin مربوط به خوشحالی تماشاگران دانلود کردم ، باید آن را در کدام پوشه کیت سرور بریزم ؟
3- من خودم بارها کفشهای جدید وارد بازی کرده ام ولی هر دفعه جای یک کفش قبلی وارد کردم ، چون در کیت سرور فقط از شماره 7801 تا 78016 می شود کفش وارد کرد، میخواستم بدانم آیا می شود کفشی را در قسمت 17 یا 18 قسمت کفش در قسمت ادیت بازی که خالی هستن وارد کنم یا نه ؟ اگر می شود لطفا آموزش آن را بگذارید.

MORTAZA.2FUN
08-03-2009, 01:55
با سلام وخسته نباشید krauser جان:10:
krauser جان من خیلی وقت بود که به این تاپیک سر نزده بودم ولی یه سوال قدیمی وتکراری از شما داشتم :
ایا Edit تیم های پیروزی واستقلال تموم شد یا نه .:18::18::18::18::11::11:
اگه اره حتما لینک دان رو برام بذارین .:10::11::11:

khalil50000
08-03-2009, 02:07
با سلام به مدیران این تاپیک من 3 تا سوال داشتم که اگر جواب آنها را بدهید ممنون می شوم.
2- من یک فایل bin مربوط به خوشحالی تماشاگران دانلود کردم ، باید آن را در کدام پوشه کیت سرور بریزم ؟
3- من خودم بارها کفشهای جدید وارد بازی کرده ام ولی هر دفعه جای یک کفش قبلی وارد کردم ، چون در کیت سرور فقط از شماره 7801 تا 78016 می شود کفش وارد کرد، میخواستم بدانم آیا می شود کفشی را در قسمت 17 یا 18 قسمت کفش در قسمت ادیت بازی که خالی هستن وارد کنم یا نه ؟ اگر می شود لطفا آموزش آن را بگذارید.

khalil50000
08-03-2009, 02:13
لطفا هر کس حرفه ای تر است جواب سوال های منو بدهد

B3HZ@D
08-03-2009, 04:16
2-مگه برای تماشاگران هم خوشحالی میشه وارد کرد؟
3-توی اون قسمت خالی نمیشه کفش وارد کرد و فقط برای قسمت های رجیستر شده این قابلیت هست

Spaniuly
08-03-2009, 11:43
با سلام وخسته نباشید krauser جان:10:
krauser جان من خیلی وقت بود که به این تاپیک سر نزده بودم ولی یه سوال قدیمی وتکراری از شما داشتم :
ایا Edit تیم های پیروزی واستقلال تموم شد یا نه .:18::18::18::18::11::11:
اگه اره حتما لینک دان رو برام بذارین .:10::11::11:
همين الان داشتم پچ رو روي 2shared آپ مي كردم توي 95 درصد يه دفعه ريفرش شد وايساد دقيقا 22 مگ آپ شده بود و فقط يك مگ باقي مونده بود فكر نمي كنم اين سرعت 64 اجازه بده فايل بيست و سه چهار مگي رو آپلود كنم.

فايل اديت رو آپ كردم اين لينكش ولي بدون استفاده از پچي كه بر اساس اين اديت فايل تهيه كردم بي فايده اس البته حسن اين اديت فايل اينه كه كليه اسامي Fake اصلاح شده ان البته فكر مكنم اين اديت فايل به درد كساني بخوره كه cv0f جديد رو دانلود كرده باشند

4khane
08-03-2009, 18:23
همين الان داشتم پچ رو روي 2shared آپ مي كردم توي 95 درصد يه دفعه ريفرش شد وايساد دقيقا 22 مگ آپ شده بود و فقط يك مگ باقي مونده بود فكر نمي كنم اين سرعت 64 اجازه بده فايل بيست و سه چهار مگي رو آپلود كنم.

فايل اديت رو آپ كردم اين لينكش ولي بدون استفاده از پچي كه بر اساس اين اديت فايل تهيه كردم بي فايده اس البته حسن اين اديت فايل اينه كه كليه اسامي fake اصلاح شده ان البته فكر مكنم اين اديت فايل به درد كساني بخوره كه cv0f جديد رو دانلود كرده باشند

لطفا کاملشو بزارید

4khane
08-03-2009, 18:25
اموزش شبکه بازی کردن بازی Pes 2009

اول این نرم افزار را دانلود کنید تا از روی آن بتوانید با این آموزش بازی را به صورت شبکه بازی کنید
دانلود نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خب وقتی دانلود و از حالت فشرده خارج کردید فایل pro-evo.pl_connector_v1.1.exe رو اجرا کنید.
توجه کنید که شما باید patch کونامی ورژن 1.2 و همچنین کرک بازی ورژن 1.2 رو نصب کرده باشید که لینکش در سمت چپ صفحه ی بازشده هستش. البته من بدون این ها امتحان نکردم . اگه کسی امتحان کرد و شد در قسمت نظرات اعلام کنه (ابتدا کرک رو کپی و بعد پچ را نصب کنید و توجه داشته باشید که اگه کیت سرور دارید اون رو دوباره نصب کنید .موقع نصب پچ کونامی توجه کنید که چند دقیقه طول می کشه تا دکمه ی نصب رو بزنید.پس اگه یه وقت داشت هنگ می کرد چند دقیقه صبر کنید. بگذریم)
بعد از اون:
شما باید نرم افزار Hamachi رو دانلود کنید برای دانلود کلیک کنید. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])این نرم افزار کم حجم رو نصب کنید.
بعد از نصب،شما باید certyficate رو نصب کنید که با کلیک بر روی install certyficates می توانید نحوه ی نصب اون رو هم به صورت تصویری ببینید.(فایل pes09.crt در همین پنجره که بازشده موجوده).بعد از اینکه certificate رو add (نصب)کردید بر روی "Run Connector" کلیک کنید.با کلیک برروی اون یک پنجره ی سفید باز می شه.

نکته مهم:بعد از نصب Hamachi و کانکت به اینترنت بر روی آیکون آن در کنار ساعت راست کلیک کنید و power on رو بزنید تا یک اکانت براتون ساخته و یک آی پی بهتون داده بشه.چند ثانیه منتظر بمونید تا یک آی پی بالای پنجره ی Hamachi به همراه اسمتون ببینید.در پایین فرض رو بر درست شدن اکانت و کانکت بودن به اینترنت می ذاریم

کارهایی که شما (HOST) باید انجام بدید:

1- بعد از کلیک برروی "Run Connector" در پنجره ی سفید شماره 1 و کلید enter رو بزنید.
2- اون آی پی رو که Hamachi بهتون داده رو دقیقا وارد کنید. و کلید enter رو بزنید.
3- وقتی که please start pes2009.exe رو دیدید بازی رو اجرا کنید و network رو بزنید، license رو قبول و log on کنید(در این قسمت باید باید یک اکانت درست کنید.یک یوزرنیم و پسوورد دلخواه وارد کنید تا اکانتتون درست شه)
4- "login" رو بزنید.بعد از اینکه login شدید به سالن انتظار (نوشته Lobby) بروید.برای رفتن به lobby از قسمت منو در سمت چپ "Create a Match room" گزینه Ranking Match رو به Friendly Match تغییر دهید و ENTER رو بزنید و روم را ایجاد کنید. حالا روی گزینه Ready اینتر بزنید و منتظر شخص مقابل باشید.
عملیاتی که شخص مقابل شما باید انجام بده... PES Connector رو اجرا می کنه و توی پنجره باز شده:

1- در "Run Connector" عدد 2 رو تایپ و enter رو می زنه
2-آی پی هاست یعنی شما رو وارد می کنه و کلید enter رو می زنه
3- آی پی خودش رو از روی Hamachi وارد می کنه و enter رو می زنه
۴-بازی رو اجرا میکنه و به بخش Network میره و همه یوزر پسورد ها را Accept می کنه (کونامی آیدی و گیم ایدی و ... رو به دلخواه وارد می کنه)
۵-لاگین می شه و از منو سمت چپ به سالن انتظار میره و این گزینه رو انتخاب میکنه : Search for a match Room بعد گزینه friendly Match رو انتخاب و اینتر میزنه حالا می تونید بازی کنید.
حالا پاسخ به یه سوال:
سوال: فرض می کنم من این راه ها رو دقیق رفتم.خوب من می خوام با شما آنلاین بازی کنم.از کجا باید بدونم آی پی شما چیه؟
پاسخ: هاماچی مثل یه کلاینت عمل می کنه هرکسی که وارد میشه یه شناسه داره مثلا من با شناسه saeed وارد می شم چراغ سبز رنگ روشن میشه برای شما و شما روی هاماچی خودتون اسم من رو با چراغ روشن می بینید جلوی اسم من آی پی ادرسم موجود هست و شما از اینجا می تونید تشخیص بدید هر شخص آنلاین چه آی پی داره.
این آموزش خیلی کامل هستش.امیدوارم با مطالعه ی دقیق اون بتونید بازی رو شبکه بازی کنید

mohammad_dj_kazin
08-03-2009, 20:05
سلام دوستان من هر چی سعی کردم منوی رونالدو رو دانلود کنم نشد
ارور میداد
خواهش میکنم که این منو رو با یه لینک دیگه بزارین
راستی لینک دانلود برنامه ی pes editor رو هم بزارین برام

ممنون میشم

Crespo
08-03-2009, 20:42

برای اضاف کردن اندازه فایل های bin باید از GGS استفاده کنی که من آموزش کاملشو توی تاپیک PES2008 گذاشته بودم.

فقط باید یه سرچی بزنی.

B3HZ@D
08-03-2009, 21:53
فکر نکنم با سرچ به جایی برسن

Spaniuly
08-03-2009, 22:16
چهار خانه جان چشم خود پچ رو هم ميذارم 3 تيكه مي كنم آپلود ميكنم براتون. در مورد آنلاين هم يه تاپيك توي تالار بازي هاي آنلاين زديم در موردش ولي اصلا به اين راحتي ها نيست مطالبي كه نوشتي رو به طور كامل تر نوشتيم توي تاپيك آنلاين ولي به دلايل مشكل فاصله با اين روش پينگ افتضاح هست و نميشه بازي كرد لگ داره براي ما كه توي ايرانيم و فاصله ما تا اروپا زياده عملي نيست

nafas
09-03-2009, 07:29
سلام کروسر جان میشه لینک پچ های ساییت گیگاگیمز رو بران بزاری نسخه 2 و 2.1 رو دارم

ali742
09-03-2009, 09:14
سلام
يه سوال داشتم اخه هنوز اماتورم.من v130 patch بازيPro Evolution Soccer 2009 رو دانلود كردم اما وقتي با patch بازي رو update مي كنم ديكه بازي اجرا نميشه و ميكه دي وي دي اورجينال رو بزارين .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gifحالا جكار كنم؟

Spaniuly
09-03-2009, 12:35
سلام
يه سوال داشتم اخه هنوز اماتورم.من v130 patch بازيPro Evolution Soccer 2009 رو دانلود كردم اما وقتي با patch بازي رو update مي كنم ديكه بازي اجرا نميشه و ميكه دي وي دي اورجينال رو بزارين .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gifحالا جكار كنم؟

وقتي ورژن بازي تغيير مي كنه كرك قبلي به درد نميخوره و بايد از كرك متناسب با ورژن بازي كنيد و از اوم كرك مخصوص استفاده كنيد براي پچ 1.30 يه كرك جور كردند كه به درد نميخوره چون مشخص هست همون كرك 1.20 هست با كمي تغيير و دستكاري و همين مسئله باعث شده كه كيت سرور روي اون نصب نميشه البته بعضي ها اومدن از آب گل آلود ماهي گرفتند و توي اين گير و دار يه ورژن جديد براي كيت سرور دادند كه الكي بود مشكل نه از پچ هست نه كيت سرور بلكه كركي كه براي 1.30 اومده مشكل داره البته سواي اين مسائل ملا پچ 1.30 يه پچ آشغال هست كه كلا گند ميزنه توي گيم پلي من با اينكه پچ 1.30 رو دارم با اين حال از 1.20 استفاده ميكنم 1.30 هيچ مزيتي به بازي شما نميده هيچ ضربه آزاد ها رو هم خراب ميكنه و توپ به جايي كه نشونه رفتيد نميره مثلا اگه وسط دروازه رو هدف بگيريد توپ ميره به گوشه و اگه گوشه راست رو هدف بگيريد توپ مي ره بيرون چپ رو هم نشونه بگيريد ميره وسط حالا بيا اينا رو حفظ كن تازه اين ها همگي براي يه بازيكن راست پاست ملاحضه ميكنيد كه پچ 1.30 معلوم نيست واسه چي اومده. از من ميشنويد بيخيال بشيد

سلام کروسر جان میشه لینک پچ های ساییت گیگاگیمز رو بران بزاری نسخه 2 و 2.1 رو دارم

سلام دوست عزيز منظورتون رو از گيگا گيمز نميفهمم ولي اگه منظورتون گيمينگ اگزس هست بايد عرض كنم بنده هيچ علاقه اي به پچ هاي دست ساخته ديگران ندارم و و براي آپديت بازيم از راه رسمي كه همون دانلود cv0f جديد هست استفاده ميكنم و بر اساس اون اديت فايل متناسب و اسامي صحيح ميسازم كه به حالت لايسنس شده در بياد و لينكي از اين گونه پچ ها ندارم ولي دوستان احتمالا داشته باشند كه اميدوارم توي تاپيك بذارن تا كار شما هم راه بيافته

kiuna
09-03-2009, 13:19
یه لینک تورنت خوب از این بازی می خوام
یکی زحمتش رو بکشه من نمی دونم کدوم ورژ« رو باید دانلود کنم
full rip یا reloaded یا ؟؟

Spaniuly
09-03-2009, 13:34
یه لینک تورنت خوب از این بازی می خوام
یکی زحمتش رو بکشه من نمی دونم کدوم ورژ« رو باید دانلود کنم
full rip یا reloaded یا ؟؟

فرقي نميكنه full rip از اسمشم معلومه كه بازي رو دستكاري نكرده و realoaded هم كه كارش درسته و هيچ وقت دستكاري نميكنه نصب رو

kiuna
09-03-2009, 19:05
پس چرا بعضی ها 6 گیگه بعضی ها 7 گیگ بعضی ها کمتر با اینکه همشون ریلودد هستند ؟
این ورژ« فارسیش خیلی مزحرفه من گرفتم بعد از یه مدت که بازی میکنی تو جام و مستر لیگ
قبل اینکه وارد بازی بشه صفحه که قراره لود بشه لود نمیشه حتی دوباره نصب کردم فرقی نکرد !

mohamad_beauty
09-03-2009, 21:39
پس چرا بعضی ها 6 گیگه بعضی ها 7 گیگ بعضی ها کمتر با اینکه همشون ریلودد هستند ؟
این ورژ« فارسیش خیلی مزحرفه من گرفتم بعد از یه مدت که بازی میکنی تو جام و مستر لیگ
قبل اینکه وارد بازی بشه صفحه که قراره لود بشه لود نمیشه حتی دوباره نصب کردم فرقی نکرد !
دوست عزیز بستگی داره همه ورژن های فارسی اینطوری نیستند مال شما مال کدوم شرکته؟:13:

B3HZ@D
09-03-2009, 22:37
خرید نسخه های فارسی یعنی دور ریختن پول...
واقعا مفت نمی ارزن و گند می زنن به بازی...از من میشنوین نسخه های فارسی رو نگیرین

Spaniuly
10-03-2009, 00:10
تا حالا دقت كرديد توي مود BAL يه چيزي رعايت نشده كلا بازي كردن توي درجه سختي top player توي Exibition سخته جايي كه ما 11 نفر رو ميتونيم هدايت كنيم حالا شما فرض كنيد توي مود BAL ما فقط يك بازيكن رو هدايت ميكنيم واقعا عجيب هست كه چرا كونامي به اين مسئله دقت نكرده كه هم تيمي هاي ما رو خود كامپيوتر هدايت ميكنه و بايد وقتي ما درجه سختي بازي رو روي top player ميذاريم بايستي هم تيمي هاي ما هم Top Player بازي كنن در حالي كه بازي هم تيمي هاي ما ثابت هست و فقط تيم حريف تاپ پلير بازي ميكنه و اين باعث ميشه كه رسيدن به پيروزي فوق العاده سخت باشه حتي اگه ما توي ميلان باشيم و با يه تيم ضعيف بازي كنيم

rouzbeh_ziafati
10-03-2009, 00:28
دوستان من می خوام یک سری چهره از بازیکنان قدیمی رو پیدا کنم و وارد بازی pes 2009 کنم .
چطور میشه این کار رو کرد ؟ از کجا چهره بازیکنان قدیمی و معروف فوتبال رو باید گیر آورد و چطور میشه وارد بازی کردشون ؟

smart007
10-03-2009, 01:43
رای بدید تا استقلال و پرسپولیس در پچ بعدی وارد بشه

B3HZ@D
10-03-2009, 01:47
دوستان من می خوام یک سری چهره از بازیکنان قدیمی رو پیدا کنم و وارد بازی pes 2009 کنم .
چطور میشه این کار رو کرد ؟ از کجا چهره بازیکنان قدیمی و معروف فوتبال رو باید گیر آورد و چطور میشه وارد بازی کردشون ؟

شما میتونی توی سایت gamingaccess سرچ کنی ببینی فیس بازیکنان قدیمی رو داره یا نه..
توی گوگل هم میتونی سرچ کنی

رای بدید تا استقلال و پرسپولیس در پچ بعدی وارد بشه

فکر کنم این رای گیری تمام شده و الان پچ شماره 3 هم رلیز شده

MORTAZA.2FUN
10-03-2009, 01:50
با سلام وتشکر از شما دوست عزیز :10:
krauser جان ببخشید یه سوالی داشتم این فایل دانلودی که گذاشتین رو باید تو کجا نسب کرد (ایا باید تو محل نصب بازی اونو نصب کرد یا فرقی نمیکنه وبعد اگه من پچ1.30رو نداشته باشم برای نصب این فایل تاثیری داره یعنی میشه نصب کرد یا باید پچ رو دان کنم ):10:
بعد یه سوال ابتدایی :منظور از تورنت چیه.
با تشکر از شما دوست عزیز :10::40:
قربانتان:40::40:

B3HZ@D
10-03-2009, 02:48

منظور ایشون لینک های تورنت هست که با نرم افزارهای مخصوص قابل دانلود هست

شما این نرم افزار رو دانلود کن تا بتونی فایل هایی با لینک تورنت رو دانلود کنی

لینک دانلود: (فکر نکنم حجمش بالاتر از 1 مگ باشه)

Spaniuly
10-03-2009, 09:39
با سلام وتشکر از شما دوست عزیز :10:
krauser جان ببخشید یه سوالی داشتم این فایل دانلودی که گذاشتین رو باید تو کجا نسب کرد (ایا باید تو محل نصب بازی اونو نصب کرد یا فرقی نمیکنه وبعد اگه من پچ1.30رو نداشته باشم برای نصب این فایل تاثیری داره یعنی میشه نصب کرد یا باید پچ رو دان کنم ):10:
با تشکر از شما دوست عزیز :10::40:
قربانتان:40::40:

نه بابا اوب اديت فايل هست توي my document بايد بريزي قبلش سيو اديت فايل خودت رو نگه دار شايد بخواي برگردونيش البته اين اديت فايل كه من ساختم با cv0f هم خاني داره و اگه اون رو نداشته باشي خيلي تغييرات جالبي نخواهي ديد البته بايد پچي كه بر اساس كيت سرور ساختم هم بايد مورد استفاده قرار بگيره امروز آپلودش مي كنم ميذارم توي همين تاپيك

mehdi_ag
10-03-2009, 10:58
دوستان یکی یه کمک هم به من بکنه
من قبلا بورگوم 03 رو نصب کرده بودم ولی هیچ کیتی رو نشون نمی داد (فولدر gdb داشتم) الانم بورگوم 06 رو دانلود کردم خودش فولدر gdb و مپش رو همراه داشت 150 مگ بود ولی بعد نصب کیت سرور بازم هیچ کیتی رو نمی تونم بیارم، میشه بگین چی کار باید بکنم.
کرک و پچ رو سی دی هم فکر کنم 2.1 بود

کسی جواب منو نمیده؟

Spaniuly
10-03-2009, 12:55
پس از مدتها پچ آماده شد البته چون فايل دانلود جديد براي بازي اومد و پچ رو يكبار از اول بر اساس اون ساختم تا الان طول كشيد

براي استفاده از اين پچ شما به فايل cv0f جديد كه شامل جديدترين ترانسفر هاي زمستاني مي باشد نياز داريد ابلته بدون حضور اين فايل پچ به طور كامل براي شما جواب نخواهد داد چون تيمهايي مثل اتلتيكو مادريد با حضور فايل cv0f لايسنس شده و بدون آن لايسنس نشده مي باشد.

خصوصيات پچ:
1-درآمدن همه تيمها بصورت لايسنس شده بدون استثنا لباس هاي جديد و واقعي تيم ها + لوگوهاي كيفيت اورجينال تيم ها كه محصول خود كونامي مي باشد اين باعث ميشه كه لوگوهاي تيم هاي لايسنس نشده هماهنگي كامل با لوگوهاي ساير تيمهاي لايسنس شده داشته باشند.

2- اصلاح تمامي نوشته هاي Fake از قبيل اسمي بازيكنان اسامي تيم ها و ليگ ها و استاديوم ها اين اصلاح اسامي بدون دخل و تصرف مي باشند و نامي كه مورد نظر كونامي هست شدند نه اسامي من درآوردي و كليه اسامي بر اساس لايسنر مخصوص اصلاح شده اند

3- اضافه شدن تيمهاي استقلال و پرسپوليس به جاي تيمها موهومي PES United و WE United لوگوها + نام باشگاه + لاس هاي اين دو تيم و كليه بازيكنان با اسامي و شماره پيراهن هاي واقعي + سن واقعي فقط لازم به توضيح هست كه Face بازيكنان ساختگي هست و اكثرا تا حدودي شبيه هستند علاقه مندان مي تونند فيس وارد كنند خودشون.

4- اضافه شدن بوندس ليگا به بازي - توضيح اينكه جاي ليگ Eredivise و Other League B تعويض شده بدون دستكاري و تصرف در تيمها ليگ Eredivise عينا با همه مشخصات به Other League B رفته و ليگ بوندس ليگا به جاي ليگ Eredivise اومده و قابل استفاده در مودهاي BAL و ML هست. البته اكثر تيمهاي بوندس ليگايي داراي 11 بازيكن در تركيب كلي خودشون هستند كه هركس خواست ميتونه خودش بازيكن اضافه كنه ولي تيمهاي بايرن و وردربرمن و همين طور شالكه و لوركوزن بازيكنهاي كاملتر و بيشتر دارند. تيم بايرن هم در مود CL به عنوان يك تيم لايسنش شده(به حالت لايسنس در آمده شده) حضور داره

لينك دانلود پچ در 3 پارت (حجم هر پارت حدود 8 مگ)

پسورد فايل نصب : krauser

و اين هم لينك دانلود اديت فايل (حتما بايد كپي بشه فراموش نكنيد)

hobgoblin
10-03-2009, 13:16
پس از مدتها پچ آماده شد البته چون فايل دانلود جديد براي بازي اومد و پچ رو يكبار از اول بر اساس اون ساختم تا الان طول كشيد

براي استفاده از اين پچ شما به فايل cv0f جديد كه شامل جديدترين ترانسفر هاي زمستاني مي باشد نياز داريد ابلته بدون حضور اين فايل پچ به طور كامل براي شما جواب نخواهد داد چون تيمهايي مثل اتلتيكو مادريد با حضور فايل cv0f لايسنس شده و بدون آن لايسنس نشده مي باشد.

خصوصيات پچ:
1-درآمدن همه تيمها بصورت لايسنس شده بدون استثنا لباس هاي جديد و واقعي تيم ها + لوگوهاي كيفيت اورجينال تيم ها كه محصول خود كونامي مي باشد اين باعث ميشه كه لوگوهاي تيم هاي لايسنس نشده هماهنگي كامل با لوگوهاي ساير تيمهاي لايسنس شده داشته باشند.

2- اصلاح تمامي نوشته هاي Fake از قبيل اسمي بازيكنان اسامي تيم ها و ليگ ها و استاديوم ها اين اصلاح اسامي بدون دخل و تصرف مي باشند و نامي كه مورد نظر كونامي هست شدند نه اسامي من درآوردي و كليه اسامي بر اساس لايسنر مخصوص اصلاح شده اند

3- اضافه شدن تيمهاي استقلال و پرسپوليس به جاي تيمها موهومي PES United و WE United لوگوها + نام باشگاه + لاس هاي اين دو تيم و كليه بازيكنان با اسامي و شماره پيراهن هاي واقعي + سن واقعي فقط لازم به توضيح هست كه Face بازيكنان ساختگي هست و اكثرا تا حدودي شبيه هستند علاقه مندان مي تونند فيس وارد كنند خودشون.

4- اضافه شدن بوندس ليگا به بازي - توضيح اينكه جاي ليگ Eredivise و Other League B تعويض شده بدون دستكاري و تصرف در تيمها ليگ Eredivise عينا با همه مشخصات به Other League B رفته و ليگ بوندس ليگا به جاي ليگ Eredivise اومده و قابل استفاده در مودهاي BAL و ML هست. البته اكثر تيمهاي بوندس ليگايي داراي 11 بازيكن در تركيب كلي خودشون هستند كه هركس خواست ميتونه خودش بازيكن اضافه كنه ولي تيمهاي بايرن و وردربرمن و همين طور شالكه و لوركوزن بازيكنهاي كاملتر و بيشتر دارند. تيم بايرن هم در مود CL به عنوان يك تيم لايسنش شده(به حالت لايسنس در آمده شده) حضور داره

لينك دانلود پچ در 3 پارت (حجم هر پارت حدود 8 مگ)

پسورد فايل نصب : krauser

و اين هم لينك دانلود اديت فايل (حتما بايد كپي بشه فراموش نكنيد)

دم شما گرم خيلي حال دادي داداش

فقط اين فايلcv0f رو از كجا بياريم؟؟؟

يه توضيح كوچيكم بدي كه اين فايلا رو چيكارشون كنيم ديگه نور علي نوره!!!!

robert
10-03-2009, 13:29
سلام به همگی
لینک دانلود پچ gaming access رو میخواستم !!
همونی که محیط بازی رو عوض میکنه و بازی با یه آیکون که عکس مارادونا هست اجرا میشه و جلوی ارور های مستر لیگ رو هم میگیره !!

(( یه وقت پچ نقل و انتقالات و اضافه کردن تیم هارو نذارید !! خود پچ gamingaccess که کارهای گفته شده رو انجام میده رو محبت کنید !!))

ممنونم:11:

B3HZ@D
10-03-2009, 13:31
دوست عزیز این پچ قبلا چند بار قرار داده شده
یک سرچ بکنین توی همین تاپیک پیداش می کنین

robert
10-03-2009, 13:37
دوست عزیز این پچ قبلا چند بار قرار داده شده
یک سرچ بکنین توی همین تاپیک پیداش می کنین

خسته نباشید !!:31:
اگه پیداش میکردم به نظر شما دلیلی داشت تاپیک بزنم ؟؟

کسی لینک این پچ gaming access رو داره ؟؟؟

kiuna
10-03-2009, 14:20
نسخه تکین و سریر

kiuna
10-03-2009, 16:46
کسی اینجا لینک تورنت درست این بازی رو داره ! نگرانم دانلود کنم مشکل داشته باشه