مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2009
Spaniuly
11-11-2008, 10:46
بعضی وقتها وقتی بازی جریان عادی رو طی می کنه یه دفعه داور سوت میزنه و بازی رو بیخودی متقف میکنه من قبلا هم متوجه شده بودم ند بار ولی اهمیتی نداده بودم فکر کرده بودم بازیکنی خطای بدون توپ انجام داده ولی همین الان Replay رو چک کردم دیدم کاملا بازیکنان جریان عادی بازی رو داشتند دنبال می کردند که داور کچل سوت زد بازی رو به نفع حریف متوقف کرد ای اون سوت بره گیر کنه تو حلقش تا دیگه نفسش بالا نیاد کچل بی خاصیت :31:
golmohammadi
11-11-2008, 12:05
من این منوها رو ریختم بازی دیگه اجرا نمیشد....
بعدشم یه بنده خدایی یه پچی یک دو صفحه قبل معرفی کرده بود که......... به محض اینکه پوشه save رو ریختم فایل سیو شده bal lمن حذف شد و یه فایل دیگه جایگزین شد
همه زحماتم به هدر رفت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نحوه ريختن منوها را يكي نيست توضيح بده ؟
بازي كن وقتي تكنيكش ميره بالا چه كارايي كه نميكنه
بعدا چند تا سيو از حركات تكنيكي ميذارم
راستي بچه ها من الان چكار بايد كنم تا بتونم به تيمهاي بزرگ برم؟
الان بازيها تموم شده و فصل نقل و انتقالاته
4 تا تيم كه يكيش هم تيم خودمه پيشنهاد داده اند
Spaniuly
11-11-2008, 13:07
بازي كن وقتي تكنيكش ميره بالا چه كارايي كه نميكنه
بعدا چند تا سيو از حركات تكنيكي ميذارم
راستي بچه ها من الان چكار بايد كنم تا بتونم به تيمهاي بزرگ برم؟
الان بازيها تموم شده و فصل نقل و انتقالاته
4 تا تيم كه يكيش هم تيم خودمه پيشنهاد داده اند
بله وقتی 2 توانایی منحصربفرد Dribling و Technical Dribler تیک زده میشن بازیکن میتونه حرکات تکنیکی زیر رو انجام بده :
Rotate 360 (زیدانی)
Hip Hop Elastic (رونالدینیویی)
Body Feint (ماتئو استانلی)
اگه بازیاهای خوبی انجام داده باشی تیم نسبتا خوبی باید بهت پیشنهاد بده تا آخر فصل ترانسفر منتظر باش و واسه قرار داد بستن عجله نکن. البته یه مسئله ای که هست معمولا اینطور هست که وقتی توی یکی از این تیمها هستی بی برو برگرد میتونی بینشون دست به دست بشی :
آرسنال - چلسی - لیورپول - منچستر یونایتد - بارسلونا - رئال مادرید - یونتوس - میلان - آث رم - اینتر میلان - المپیک ----
همونطور که ملاحضه میکنید غول های موجود در اروپا هستند این تیمها. و کافیه به یکی از اینها بتونید ترانسفر بشید دیگه بعدش میتونید با دندون رو جیر گذاشتن به هر کدوم از اینها ترانسفر بشید. هر دفعه یکی دو تا از اینها بهتون پیشنهاد میدن. حتی اگه همه بازی ها رو اسکیپ مچ هم بزنید باز هم از این تیمها پیشنهاد میگیرید چون عضو یه تیم بزرگ هستید.
mohsen.rajabi
11-11-2008, 13:33
من این منوها رو ریختم بازی دیگه اجرا نمیشد....
بعدشم یه بنده خدایی یه پچی یک دو صفحه قبل معرفی کرده بود که......... به محض اینکه پوشه save رو ریختم فایل سیو شده BAL lمن حذف شد و یه فایل دیگه جایگزین شد
همه زحماتم به هدر رفت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا مهدی تسلیت می گم
دوستان دیگه قبل از انجام هر کاری در مورد این پچ و ... یه بک آپ از سیو هاتون بگیرید
golmohammadi
11-11-2008, 14:06
بله وقتی 2 توانایی منحصربفرد Dribling و Technical Dribler تیک زده میشن بازیکن میتونه حرکات تکنیکی زیر رو انجام بده :
Rotate 360 (زیدانی)
Hip Hop Elastic (رونالدینیویی)
Body Feint (ماتئو استانلی)
اگه بازیاهای خوبی انجام داده باشی تیم نسبتا خوبی باید بهت پیشنهاد بده تا آخر فصل ترانسفر منتظر باش و واسه قرار داد بستن عجله نکن. البته یه مسئله ای که هست معمولا اینطور هست که وقتی توی یکی از این تیمها هستی بی برو برگرد میتونی بینشون دست به دست بشی :
آرسنال - چلسی - لیورپول - منچستر یونایتد - بارسلونا - رئال مادرید - یونتوس - میلان - آث رم - اینتر میلان - المپیک ----
همونطور که ملاحضه میکنید غول های موجود در اروپا هستند این تیمها. و کافیه به یکی از اینها بتونید ترانسفر بشید دیگه بعدش میتونید با دندون رو جیر گذاشتن به هر کدوم از اینها ترانسفر بشید. هر دفعه یکی دو تا از اینها بهتون پیشنهاد میدن. حتی اگه همه بازی ها رو اسکیپ مچ هم بزنید باز هم از این تیمها پیشنهاد میگیرید چون عضو یه تیم بزرگ هستید.
اين حركت زيداني را همون اولهاش هم ميتونستم بزنم كه ضعيف بودم
رونالدينيويي هم كه الان ميزنم
اون سومي نميدونم چجوريه
چون بيشتر اين حركتها با همون دكمه هاي جهت ها هست واسه همين تو جريان بازي بعضي وقتها خود بخود حركاتي انجام ميده ...
بعضي حركتها ديگه هم ميكنه مثلا با همون دكمه هاي جهت كاري ميكنه و پاس ميده ...
اينشو نميدونم چيه
من بازيهاي خوبي انجام داده ام و اكثرا نمره 8 ميگيرم (البته اولهاي 8 گرفتن سخت بود)
الان تيم خودم تو D1 اول هست
و رتبه كليش فكر كنم 18 يا 19 هست
هيچكدوم از تيمهاي بزرگ پيشنهاد نميدند
اكثرا 3 تا تيم از همون گروه D1 پيشنهاد ميدند
از گروه هاي ديگه هم چند تا پيشنهاد دارم ولي تيمهاشون ضعيفه
در ضمن آخر فصل ترانسفر منظرت كي هست؟
چون وقتي من پيشنهادات را رد ميكنم باز تا 4 بار پيشنهاد مياد منظورت همن بار آخر هست؟
من 8400gs دارم و نسخه 2008 رو نمیتونستم رو high بازی کنم ولی 2009 رو بدون هیچ مشکلی رو high بازی میکنم یعنی گرافیک 2009 اومده پایین؟
Spaniuly
11-11-2008, 14:12
منظورم تا آخر اون قسمت زرد رنگ توی تقویم هست. چون تیمی که توش بازی می کنی مطرح نیست سخته ترانسفر شدنت به تیمهای بزرگ. من توی تمام اون تیم های غول بازی کردمبا بارسلونا که تونستم توی یه فصل کاملا رویایی همه افتخارات ممکن رو بدست بیارم و فصل بعد اون هم زمان هم بهترین بازیکن جهان شدم هم اروپا
Spaniuly
11-11-2008, 14:14
من 8400gs دارم و نسخه 2008 رو نمیتونستم رو high بازی کنم ولی 2009 رو بدون هیچ مشکلی رو high بازی میکنم یعنی گرافیک 2009 اومده پایین؟
نه بابا چی چی اومده پایین بهینه سازی گرافیکی شده یعنی موتور گرافیکیش تقویت شدهالبته یه باگ هایی هم براش پیش اومده که بازیکنا جسمشون مصل هوا هست و از هم رد میشه ولی می ارزه به اینکه آدم بتونه راحت روی high بازی کنه. کلا بهتراز قبلی شده
google_boy07
11-11-2008, 14:48
اینم پک کفشهای رایج و پر طرفدار...........
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Toranj_mhg
11-11-2008, 14:54
بله دوست عزیز داخل این پوشه هم یه چندتا پوشه دیگه هم باید بسازی
آقا دمت حسابی گرم :11:.
بی زحمت یه دو تا سوال :
یعنی این پوشه ها رو باید با new folder بسازم بعد اسمشون رو به این نام ها تغییر بدم؟
همه ی این پوشه هارو حتما باید بسازم؟ (یعنی مثلا من که می خوام کیت بریزم ، اگه فقط فایل cv_06 رو بسازم ، کفایت نمی کنه؟؟)
google_boy07
11-11-2008, 15:12
در مسیر نصب بازی پوشه ای به نام کیت سرور ایجاد میکنیم .
برنامه kit server را داخل پوشه میریزیم ...
در داخل فولدر kit server یک فولدر جدید بنام img ایجاد میکنیم
مثلا میخواهیم کیت منچستر را بریزیم که آن کیت در داخل cv0a image قرار دارد
بنابر این در داخل فولدر img فولدری جدید بنام cv0a.img درست میکنیم و کیت منچستر را در آن گپی میکنیم .
در مرحله بعد برنامه kit server را اجرا میکنیم .......اگر برنامه درست در مسیر خود باشد دو گزینه موجود در آن فعال خواهد بود ..
در پایان برای اینکه تغییرات ما در بازی اعمال شود گزینه intall را کلیک میکنیم و اگر درست باشد پیغام زیر را خواهد داد .......
برای لغو تغییرات گزینه remove را کلیک میکنیم تا تغییرات لغو شود ...
در بعضی موارد برنامه error ...read only میدهد که برای انجام درست و رفع این مشکل باید فایل اجرای ساکر که exe است خاصیت read only ان را برداریم .
فوتبال تکاملی حرفه ای ........شایسته احترام
آموزش برنامه کیت سرور برای دوستان .....
pentoriko
11-11-2008, 15:28
آقا يكي بياد همين دربيل ها رو حالا با هر بازيكني كه ميشه زد ياد بده
يا مثلا كشيدن پيراهن و زدن زمين تو محوطه يكي كامل بگه ممنون ميشم:11:
مگه شما اولش چه پستي انتخاب كرده بودين؟
شما بهتر بود اولش فوروارد و يا يكي از هافبكها را انتخاب ميكردين
نكنه رفتين دفاع انتخاب كردين ؟
نه من همینجوری گفتم. خودم هافک رو انتخاب کردم ولی مربی بیشتر تمایل داره عقب بازی کنم.
جلو برم خیلی بهتره چون تا حالا چند بار جلو رفتم پاس گل دادم و آخرش امتیاز بهم 8.0 دادن.
حیف که نمیشه تغییر داد. :13:
Spaniuly
11-11-2008, 16:58
جهت رو یه بار بچرخونی 360 میزنه چپ و راست کنی الاستیک رونالدینیویی میزنه Lt + جهت بادی فینت اجرا میکنه. چهار تا دکمه های Lt Lb Rt Rb رو بزنی دایوینگ میکنه وقتی هم از پشت یه بازیکن رو دنبال میکنی میتونی پیرهنشو بکشی البته خطا میگیره داور. اینارو قبل انتشار کامل توی تاپیک گذاشته بودم توی یه پست مفصل. البته همون حرکت 360 رو با مسعود شجاعی یا Tevez انجام بدی یه نوع دریبل خاصی میزنه پاشو میذاره روی توپ میچرخه خیلی جالبه از 360 موثرتره
این kitserver 8.1.1 که اخرین ورژن هست توش gdb داه یعنی میشه کیت های با پسوند png رو ریخت.کسی امتحان کرده.
Patches and Option Files می خواهم که فقط نام تمام بازیکنان را درست کنه .ممنون
Spaniuly
11-11-2008, 17:05
نه من همینجوری گفتم. خودم هافک رو انتخاب کردم ولی مربی بیشتر تمایل داره عقب بازی کنم.
جلو برم خیلی بهتره چون تا حالا چند بار جلو رفتم پاس گل دادم و آخرش امتیاز بهم 8.0 دادن.
حیف که نمیشه تغییر داد. :13:
حرفی میزنیها اصلا شما توی BAL نمیتونی پستی عقب تر از هافبک دفاعی برداری تا حالا دیده نشده کسی پشت اینا بازی کنه با BAL فکر کنم شما اشتباهی میکنی که می فرمایی مربیت تو دفاع بازیت میده منم دارم الان هافبک دفاعی بازی میکنم راستی کسی تونسته کل TITLE های Bal رو پر کنه همون TOTAL که مربوط میشه به افتخارات کل کشورها و قاره ها من با هر 3 قاره افتخارات ملی رو کسب کردم. خیلی باحاله
mojtaba9
11-11-2008, 17:16
اینم پک کفشهای رایج و پر طرفدار...........
لینک دانلود :
لينك دانلود از rapidshare
mojtaba9
11-11-2008, 17:49
Arsenal & Ac milan 08 09 kits
لينك دانلود
mohsen.rajabi
11-11-2008, 18:33
آقا دمت حسابی گرم :11:.
بی زحمت یه دو تا سوال :
یعنی این پوشه ها رو باید با new folder بسازم بعد اسمشون رو به این نام ها تغییر بدم؟
همه ی این پوشه هارو حتما باید بسازم؟ (یعنی مثلا من که می خوام کیت بریزم ، اگه فقط فایل cv_06 رو بسازم ، کفایت نمی کنه؟؟)
نه دوست من شما هر پوشه ای نیاز داشتید بسازید :11:
joey jordison
11-11-2008, 19:22
گوگل بوی جان ممنون از زحمات!!!
ولی یک سوال
این پچ کفشها در صفحه قبل را دانلود کنیم اپشن فایل قبلیمون هم میپره یا سر جاش میمونه؟؟؟
-------------
راستی دوستان پچی چیزی نیست که بر پشت دروازه ها عکاس دوربین اضافه کنه!!!
اخر من با این عکاسها خودمو میکشم:31:
Spaniuly
12-11-2008, 00:34
این کونامی هم دیگه بچه مثبت بازی رو به حداکثر رسونده ها خوب دیگه چرا اسم بازیکنای کلاسیک رو درست ننوشته مگه قراره از اونا هم لایسنس بگیره. جالب هست که بازیکنای کلاسیک آنلاک میشن آدم یاد گذشته میکنه. البته من میشینم بعد آنلاک کردن اسماشون رو تصحیح میکنم اونایی که متوجه میشمولی خیلیاشون رو نمیتونم بفهمم کی هستند
golmohammadi
12-11-2008, 00:40
حرفی میزنیها اصلا شما توی BAL نمیتونی پستی عقب تر از هافبک دفاعی برداری تا حالا دیده نشده کسی پشت اینا بازی کنه با BAL فکر کنم شما اشتباهی میکنی که می فرمایی مربیت تو دفاع بازیت میده منم دارم الان هافبک دفاعی بازی میکنم راستی کسی تونسته کل TITLE های Bal رو پر کنه همون TOTAL که مربوط میشه به افتخارات کل کشورها و قاره ها من با هر 3 قاره افتخارات ملی رو کسب کردم. خیلی باحاله
ميگم تو چه درجه اي بازي ميكني؟
فكر كنم آماتور بودي اره؟
Mehdi.ss
12-11-2008, 01:52
از توضیحات کاملت ممنون ولیکیتها با پسوند Png است ایا اینهارو هم جواب میده
Mehdi.ss
12-11-2008, 01:55
در مسیر نصب بازی پوشه ای به نام کیت سرور ایجاد میکنیم .
برنامه kit server را داخل پوشه میریزیم ...
در داخل فولدر kit server یک فولدر جدید بنام img ایجاد میکنیم
مثلا میخواهیم کیت منچستر را بریزیم که آن کیت در داخل cv0a image قرار دارد
بنابر این در داخل فولدر img فولدری جدید بنام cv0a.img درست میکنیم و کیت منچستر را در آن گپی میکنیم .
در مرحله بعد برنامه kit server را اجرا میکنیم .......اگر برنامه درست در مسیر خود باشد دو گزینه موجود در آن فعال خواهد بود ..
در پایان برای اینکه تغییرات ما در بازی اعمال شود گزینه intall را کلیک میکنیم و اگر درست باشد پیغام زیر را خواهد داد .......
برای لغو تغییرات گزینه remove را کلیک میکنیم تا تغییرات لغو شود ...
در بعضی موارد برنامه error ...read only میدهد که برای انجام درست و رفع این مشکل باید فایل اجرای ساکر که exe است خاصیت read only ان را برداریم .
فوتبال تکاملی حرفه ای ........شایسته احترام
آموزش برنامه کیت سرور برای دوستان .....
از توضیحات کاملت ممنون ولیکیتها با پسوند Png است ایا اینهارو هم جواب میده مثلا کیت استقلال وپرسپولیس
MOHSEN KHALILI 9
12-11-2008, 05:10
کیت بارسلونا جدید
برای دانلود به سایت زیر قسمت کیت بروید
فیس تری هنری
فیس پک منچستر یونایتد
برای دانلود به سایت زیر قسمت فیس بروید
لباس دوم تیم های لیگ برتر
یکی به من بگه ین path 1-20 وقتی نصب میشه کجا میره؟ چه تغییراتی تو بازی انجام میده ؟
یه خبر خوش اینکه kitserver ورژن جدید میشه لباس ها با پسوند png رو توش ریخت و جواب میده.
hobgoblin
12-11-2008, 10:19
این کونامی هم دیگه بچه مثبت بازی رو به حداکثر رسونده ها خوب دیگه چرا اسم بازیکنای کلاسیک رو درست ننوشته مگه قراره از اونا هم لایسنس بگیره. جالب هست که بازیکنای کلاسیک آنلاک میشن آدم یاد گذشته میکنه. البته من میشینم بعد آنلاک کردن اسماشون رو تصحیح میکنم اونایی که متوجه میشمولی خیلیاشون رو نمیتونم بفهمم کی هستند
سلام
داداش پچ burgum رو نصب کنی هم تمام کلاسیکا آزاد میشه هم اسماشون درست میشه
خیلی حال می ده
joey jordison
12-11-2008, 12:05
محسن خلیلی 9 عزیز این پچها و غیره را خودت درست میکنی؟؟؟؟؟یا پیدا میکنی
کاملترین کیت برای ساکر :8::8::8::8:
1.تمامی نقل و انتقالات
2.تمامی لوگوی تیمهای لیگ اسپانیا و انگلیس و ......
3.لوگوی اصلی لیگ اسپانیا و ایتالیا و انگلیس و. ........
4.لوگوهای کاپها (مثل آسیا کاپ و آمریکا کاپ ...)
5. پیراهن تیمهای باشگاهی مثل آرسنال .چلسی و .......کمی هم ملی مثل آلمان واطریش و .....
برای دانلود کیت سرور آماده اونو از لینک زیر دانلود کنین .فقط کافیه اونو ار حالت زیپ در بیارین و تو مسیر بازی بذارین و کیت سرور رو اجرا کنین .
محتویات فایل زیر رو هم در داخل پوشه سیو بازی در my Document کپی کنین .
option فایل زیر نام اصلی تیمها و باشگاه ها رو درست میکنه و ترانسفر ها
فوتبال تکاملی حرفه ای .......شایسته احترام
سلام
اگه ممكنه لطف كنيد اينا رو دوباره بذاريد
ممنون
کسی پچ جدید کونامیه 1.2 رو به صورت کرک شده داره؟؟؟اگه هست یه لینک بدید.
Mohammad_Sn2001
12-11-2008, 14:03
آقا محمد این ترنر رو گذاشتن ولی فقط یکی از کاربرد هاش رو گفتن گوشه راست پایینی رو فهمیدیم برای افزایش بلوک های استرنگ هست تا بازیکن زیاد زیاد Match Xp کسب کنه ولی اون 3 تای دیگه چی هستن کشککی هستن اونا فکر نمیکنم سازنده این ترینر واسه دکور گذاشته باشه اونارو من هرچه قدر سعی کردم نه منظور اون 3 تا مورد دیگه رو فهمیدم نه کاربرد و تاثیرش تو بازی. اگه میشه یکی راهنمایی کنه
بالایی ها تعداد گلهات رو بالا میبره ولی درست کار نمیکنه ولی پایینیه توی مسترلیگ که بازی میکنی و پول در میاری اون
پول رو زیاد میکنه
Spaniuly
12-11-2008, 14:06
دوستان از Bal خسته شدم حالا میخوام این مستر لیگ رو بازی کنم ولی همون بازی اول ادم کسل میشه ارزش بازی کنم مستر لیگ رو این ترینر +4 هم که واسه مستر لیگ کار نمیکنه بازی رو می بنده کلا. خیلی ضد حال هست. توی مستر لیگ کاش اسکیپ مچ می ذاشت مگه میشه آدم بشینه دونه دونه بازی های شبیه هم رو بازی کنه آخه
Google Spider
12-11-2008, 14:38
دوستان از Bal خسته شدم حالا میخوام این مستر لیگ رو بازی کنم ولی همون بازی اول ادم کسل میشه ارزش بازی کنم مستر لیگ رو این ترینر +4 هم که واسه مستر لیگ کار نمیکنه بازی رو می بنده کلا. خیلی ضد حال هست. توی مستر لیگ کاش اسکیپ مچ می ذاشت مگه میشه آدم بشینه دونه دونه بازی های شبیه هم رو بازی کنه آخه
من توی pes 06 توی متستر لیگ 18 فصل بازی کردم کامل :31::31::31:
Alireza Taji
12-11-2008, 15:19
اتفاقا مستر لیگ هم خیلی جذاب هست (البته نه به جذابی Bal)
خود من در Pes 2008 تا 9 فصل بازی کردم!
توصیه که باری جذابتر شدن مستر لیگ دارم اینه که تمام تیمهای قدرتمند را در گروه خودتون قرار بدید اینطوری تمام بازیها براتون جذاب میشه
Amir_Ariamehr2003
12-11-2008, 15:29
سلام راستش تا دیروز میگفتم بچه ها شورش رو درآوردن هی میگن میپره بیرون نمیدونم فلان میشه بهمان میشه
ولی دیروز که از Bal اومدم جام باشگاهای اروپا رو بازی کنم همون بازی اول که میخواد بره تو میپره بیرون:18::19:
وتازه فهمیدم بچه ها چی میکشیدن
حالا هم یه درخواست دارم بهترین کرکی که واسه این اشکال هست رو یه بار دیگه آپ کنید:40::10::11:
Spaniuly
12-11-2008, 16:04
آخه توی فصل ترانسفر اصلا نمیشه بازیکن خوب جذب کرد. من با 2008 یه بار یه فصل رو رفتم ولی خیلی وقت گیر هست عوض اینکه اسکیپ مچ رو واسه بال بذاره باید واسه مستر لیگ میذاشت درست برعکس فیفا داره عمل میکنه پی ای اس من جای این دو شرکت بودم سعی نمیکردم برعکس کار اونیکی رو انجام بدم از چیزای خوب رقیب الگو برداری میکردم البته این اواخر هر دو از هم الگوبرداری هایی رو داشتن و همین مسئله باعث شده هر دوتا پیشرفت چشمگیر داشته باشن بخصوص این PES2009 که بدجوری منو معتاد خودش کرده اصلا فکرشم نمیکردم به pes معتاد بشم یه روزی
MOHSEN KHALILI 9
12-11-2008, 16:56
محسن خلیلی 9 عزیز این پچها و غیره را خودت درست میکنی؟؟؟؟؟یا پیدا میکنی
بعضی ها رو خودم درست میکنم و بعضی ها رو میگردم و پیدا میکنم
نه تو دفاع که نه ولی دکمه ی LB رو که میگیرم تا خودش بره بیشتر عقب بازی میکنه.
البته من که خودم میرم جلو چون تو عقب زیاد نمیشه مفید بود. :13:
پیشنهاد میکنم این پچ رو حتما دانلود کنید
خیلی کاملتر شده
Burgum Patch v0.40
File Size : 36,00 Mb
Features:
- All Champions League and UEFA Cup teams (Lech Poznan, Metalist and MSK Zilina need player faces and kits, stats are done!)
- EPL, Ligue 1, Serie A, LFP updated transfers, rosters and player numbers (some players missing, need to be created)
- Bundesliga in place of Eredivisie - existing players added to the squads, non-existing are 'names only'
- Bayern Munchen and Werder Bremen 100% done
- Other A teams updated transfers, team rosters and accurate player numbers (some players missing, need to be created)
- Croatian 1. HNL League in Others B (player names only, in-game edited kits, still in BETA VERSION)
- All National, Club and Classics kits!!!
- New adboard pack
- Sandbags removed
- Working with KONAMI 1.2 Patch
Installation:
- Backup your 'kitserver' and 'My Documents/KONAMI/.../save' folder
- Copy and install kitserver in your game folder
- Copy and overwrite save folder in 'My Documents/KONAMI/...' folder
این هم آپدیت رفع مشکل در لیگ اسپانیا (برای این ورژن)
Fix For Burgum Patch v0.40 - For Spain League
File Size : 456 kb
این هم یه منوی خیلی زیبا از نایک
Nike Menu PES2009
file size : 8.34 Mb
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم ورژن جدید کیت سرور
Kit Server 8.1.2
- fixed crashes and other problems with 1.20
google_boy07
12-11-2008, 22:28
بعضی ها رو خودم درست میکنم و بعضی ها رو میگردم و پیدا میکنم
نه دوست من بنده شک ندارم که شما هیچی از این هارو خودت درست کنی ؟! :31::5:
GDB Manager 8.1.0
Kit attribute management utility for Kitserver 8
دانلود :
Spaniuly
12-11-2008, 23:22
آقا یعنی چی پدرم در اومد مستر لیگ رو رفتم با تیم PES United البته همون ترکیب پیش فرض بود رفتم درست توی آخرین هفته سیو خراب شدبعد قهرمانی توی D2 Cup خودمونیم هرچی بیشتر میگذره گندای PES2009 داره خودشو نشون میده ها
danielo_punker
12-11-2008, 23:22
دوستان به سوالاتم جواب بدید و نگید قبلا گفته شده.
شایعاتی در مورد کامل نبودم این بازی گفته شده.اینطور هست.
چرا این نسخه تو جزییات ضعیف عمل کرده.
مثلا در قسمت مستر لیگ معمولا مجموع نمره هایی که یک بازیکن در طول یک فصل میگیره قراد داده میشد.ولی تو این نسخه وجود نداره. من نسخه پی اس 3 دارم.توی کامپیوتر هم همینطوریه؟
google_boy07
12-11-2008, 23:54
آقا یعنی چی پدرم در اومد مستر لیگ رو رفتم با تیم PES United البته همون ترکیب پیش فرض بود رفتم درست توی آخرین هفته سیو خراب شدبعد قهرمانی توی D2 Cup خودمونیم هرچی بیشتر میگذره گندای PES2009 داره خودشو نشون میده ها
بیبن دوست من خواهشن با pes این طوری حرف نزن...
این مشکلات برمیگرده به رعایت نکردن قانون کپی رایت .......
نه دوست من بنده شک ندارم که شما هیچی از این هارو خودت درست کنی ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](11).gif
با منبع سایتی که ایشون از اونجا بر میداره دارم
به مدیرش هم گفتم
این هم یه پک کامل از کیت ها از نوع GDB که در ورژن جدید کیت سرور میتونید ازش استفاده کنید
لباس ایران قشنگتر شده
Kitserver GDB Pack - All Kits
file size : 16.16 Mb
کسی پچ جدید کونامیه 1.2 رو به صورت کرک شده داره؟؟؟اگه هست یه لینک بدید.
بچه ها کسی ازاین ورژن لینک داره؟؟؟؟
FCBarcelona.ir
13-11-2008, 01:20
این هم یه پک کامل از کیت ها از نوع GDB که در ورژن جدید کیت سرور میتونید ازش استفاده کنید
لباس ایران قشنگتر شده
Kitserver GDB Pack - All Kits
file size : 16.16 Mb
چیز خیلی خوبیه، مخصوصا تیمای ملیش. انگلیسش هم فکر کنم کامله، اما اسپانیاش 4 تا تیم کم داره. من برای خودم عصر یکی ساخته بودم، فقط اسپانیا، که براتون آپلود کردم شاید به درد کسی خورد:
aliarnold
13-11-2008, 02:20
سلام
من تازه pes09 رونصب كردم و وقتي دارم بازي ميكنم يكم گير ميكنه گرافيكم 7300 هست و رم 1 دارم
لطفا راهنمايي كنيد
ممنون
سلام
من تازه pes09 رونصب كردم و وقتي دارم بازي ميكنم يكم گير ميكنه گرافيكم 7300 هست و رم 1 دارم
لطفا راهنمايي كنيد
ممنون
توي settings بيرون از بازي برو قسمت specificatin اگر از سخت افزا چيزيش كم باشه ميگه بهت
aliarnold
13-11-2008, 02:32
اينجا كه گفتي كجاست؟؟
و چيه سيستمم كمه كه گير ميكنه؟
پيداش كردم،اما همه رو زده good،چي بايد باشه؟؟
چكار كنم هين بازي هي ريپ ميزنه
MOHSEN KHALILI 9
13-11-2008, 05:52
جدیدترین نسخه ی کیت سرور
ویژگیها :
- توانایی اجرای کیت های جی دی بی در بازی
- پشتیبانی از ستینگ بازی برای بازی در حالت high با کارت گرافیک پایین
- وارد کردن انواع فایل های ادیت و ویرایش بازی Pes 2009
برای دانلود به سایت زیر قسمت برنامه بروید
-------------
فیس مارادونا
برای دانلود به سایت زیر قسمت فیس بروید
Spaniuly
13-11-2008, 08:33
پيداش كردم،اما همه رو زده good،چي بايد باشه؟؟
چكار كنم هين بازي هي ريپ ميزنه
شرمنده پست پاینی اصلاح کردم این پست رو... (ویرایش)
برای من الان که نگاه کردم به cpu و ram ام ok داده و واسه گرافیک و vram ام هم good
mani_2004_2006
13-11-2008, 08:42
باید یکم کیفیت رو بیاری پایین good یعنی معمولی مال من همه اش OK هست اگه OK بود می تونستی روی ماکسیمم کیفیت بازی کنی بدون دردسر
مال من با اين مشخصات همه رو زده Good
cpu: AMD Dual Core 5200
Ram: 2gb
GPU : NVIDIA GeForce 8600 GT
VRAM : 1gb
مشخصات سيستم تو چيه ؟
Spaniuly
13-11-2008, 08:53
وای که چه سوتی دادم ببخشید جاهاشون رو برعکس گفتم good بنویسه یعنی اینکه می تونی توی ماکسیمم کیفیت بازی کنی ok هم یعنی قابل قبول هست شرمنده
Amir_Ariamehr2003
13-11-2008, 11:55
سلام راستش تا دیروز میگفتم بچه ها شورش رو درآوردن هی میگن میپره بیرون نمیدونم فلان میشه بهمان میشه
ولی دیروز که از Bal اومدم جام باشگاهای اروپا رو بازی کنم همون بازی اول که میخواد بره تو میپره بیرون:18::19:
وتازه فهمیدم بچه ها چی میکشیدن
حالا هم یه درخواست دارم بهترین کرکی که واسه این اشکال هست رو یه بار دیگه آپ کنید:40::10::11:
سلام میگم یکی به این درخواست ما جواب بده
آخه خدایی انصاف نیست واسه یه کرک 200 صفحه رو بگردم:2::18:
pedramgolchin
13-11-2008, 13:42
دوستان لطف کنید بگید چطور میتونم ادبورد ها رو توی بازی وارد کنم
من توی پوشه img ریختم ولی جواب نداد
کیت سرور 8.1.1 رو هم دارم!!!!
Mehdi.ss
13-11-2008, 14:02
لباس دوم تیم های لیگ برتر
کیتهای ایرانی دانلود نمیشه
سلام بچه ها بازي را نصب كردم ولي خود به خود پنجره بازي كه زما لود كردن براي رفتن به مسابقه بسته مي شود مشكل چيست سريع و دقيق جواب دهيد راستي در باره سيستم همه goodرا هم مي دهد
Spaniuly
13-11-2008, 14:40
نمی دونم چرا توی بازی داوری اینقدر مشکل داره را به را که خطا میگیره از شعاع نیم متری حریف رد بشی داور سوت میزنه. در شرایط مساوی هم که داور آفساید میگیره. خود به خود بعضی موقع ها که خطا نمیکنی داور خونش جوش میاد همینطوری بی دلیل واسه تفریح بازی رو به نفع حریف متوقف میکنه. اینم یه صحنه از اشتباه داوری که در شرایط مساوی آفساید اعلام کرد. تازه من میگم مساوی اگه دقت کنید پاهای بازیکن آبی از سفید هم عقب تر هست. در ضمن بازیکن آبی در حال دویدن هست یعنی نیم ثانیه پیش حتی عقب تر از هر دو مدافع پس امکان نداره توی دنیا یه داور این صحنه رو آفساید بگیره.
متاسفانه باگ زیاد داره بازی من نمیدونم چرا به اینا اهمیت کونامی آیا براش مهم نیست؟
اولین فصل توی b a l تموم شد.
با ساندرلند پونزدهم شدیم و من 3تا گل هم بیشتر نزدم ولی وستهم که ششم شده بود و توی یوفا حضور داره خرید منو.
شماها چه جوری 17-18 تا گل یوهو توی یه فصل میزنید؟بعضی وقتا با پاس ندادنشون اعصاب آدمو خورد میکنن
Mostafa NBA
13-11-2008, 14:52
با ساندرلند پونزدهم شدیم و من 3تا گل هم بیشتر نزدم ولی وستهم که ششم شده بود و توی یوفا حضور داره خرید منو.
شماها چه جوری 17-18 تا گل یوهو توی یه فصل میزنید؟بعضی وقتا با پاس ندادنشون اعصاب آدمو خورد میکنن
خب توی تیمای ضعیف که باشی همینطوریه, زمان خوبی پاس نمیدن ولی اگه بری تیم های بزرگ, خیلی پاس های خوبی میدن.
Alireza Taji
13-11-2008, 15:44
در BAL لازم نیست که حتما گل بزنید مهم اون نمره ی هست که اخر بازی بهتون می دند هرچقدر اون بالاتر باشه خریدار شما بیشتر هست.
پاس گل دادن خیلی بیشتر نمره ی شما را بالا میبره تا گل زدن برای همین هم توصیه میکنم پستهای مرکز زمین را بردارید.
من که تا حالا 3 بار اشتباه کردم و سیو بازیم را دست دادم و مجبور شدم از اول bal را شروع کنم!
تا حالا نتونستم فصل دوم را تمام کنم :19:
معدل من در نیم فصل اول بازی 6/90 شد که در همون نیم فصل اول والنسیا بهم پیشنهاد داد! اما به اتلتیکو مادرید رفتم و الان بهترین بازیکنش هستم.
payam_2002us
13-11-2008, 15:58
دوستان من تمام تجهیزات سخت افزاریم در قسمت setting همگی good هستش به جز ram که زده ok من رم کامپیتورم 2 گیگ هستش اما مشکل اینجاست که 2 تا رم 1 گیگ دارم که جمعا میشه 2 گیگ نمیشه کاری کرد که با هم باشن تا اون هنم good بشه ؟
نمی دونم چرا توی بازی داوری اینقدر مشکل داره را به را که خطا میگیره از شعاع نیم متری حریف رد بشی داور سوت میزنه. در شرایط مساوی هم که داور آفساید میگیره. خود به خود بعضی موقع ها که خطا نمیکنی داور خونش جوش میاد همینطوری بی دلیل واسه تفریح بازی رو به نفع حریف متوقف میکنه. اینم یه صحنه از اشتباه داوری که در شرایط مساوی آفساید اعلام کرد. تازه من میگم مساوی اگه دقت کنید پاهای بازیکن آبی از سفید هم عقب تر هست. در ضمن بازیکن آبی در حال دویدن هست یعنی نیم ثانیه پیش حتی عقب تر از هر دو مدافع پس امکان نداره توی دنیا یه داور این صحنه رو آفساید بگیره.
متاسفانه باگ زیاد داره بازی من نمیدونم چرا به اینا اهمیت کونامی آیا براش مهم نیست؟
به نظر من این صحنه آفسایده !
حالا قبول نداری عکس رو واسه فردوسی پور بفرست تو برنامه این هفته نود نشون بده : دی
+
من نمیدونم چطور از هر 10 تا بازی که انجام میدم یک کارت زرد هم نمیگیرم
morix_001
13-11-2008, 17:21
من الان تو منچستر م . 24 هفته ، 41 گل زدم !! قدرتم هم 2990 !! سال 2013-2014
بازی باگ زیاد داره ... یه پنالتی زدم دروازه بان کاملا رفت تو زمین و محو شد بعد دوباره اومد بالا !!! توپ هم از رو سایش رفت تو گل !!!!!!
:10:آقا من الان تو منچسترم با 2850 p و تازه تو هفته چهارم هستم - 19 سالمه :40: - مربی خیلی ازم راضیه !:21:
Spaniuly
13-11-2008, 17:24
امین خان شک نکن که آفساید نیست اون صحنه شرایط مساوی هست
امین خان شک نکن که آفساید نیست اون صحنه شرایط مساوی هست
تایید میشه - درسته واقعا مشکلات داوری خیلی زیاده !:19:
Spaniuly
13-11-2008, 17:34
گفتم به دوستان اطلاع بدم تا مثل من 2 تا وقت 4.5 ساعتیشون به هدر نره...
آقایون مستر لیگ خراب هست و درست توی آخرین هفته بازی خراب میشهو میاد بیرون بعد دیگه سیو هم خراب میشه و بلافاصله بعد لود شدن don't send میده اینم یه شاهکار دیگه از کونامی...
آدم وقتی بیشتر قسمتهای بازی رو انجام میده تازه درک می کنه که چی باعث شده نمره این بازی کم باشه تازه بعد این همه اشکال معتقدم نمره رو خیلی زیاد دادن به این بازی و می بایست نمره اش پایین تر از این ها می بود. نمی خوام دونه به دونه مورد های این بازی رو بگم چون نه حوصله اش رو دارم نه اینکه طرفدارای غیرتی و تعصبی PES قبول می کنن. بنابراین پرونده PES2009 رو برای خودم مختومه اعلام میکنم و از روی سیستم پاک میکنم BAL رو که تمام کمال با تمام افتخارات ممکن به پایان رسوندم مونده بود این مستر لیگ که اونم خرابه همه بازیکنان و تیم های کلاسیک رو هم آنلاک کردم و وقتی دیدم اسامی بازیکنان کلاسیک هم فیک هست انزجارم بیشتر شد و حالا هم که مستر لیگ خرابه پس کار ناکرده نموند بنابراین خداحافظ PES2009 و تا سال بعدی و PES 10 خدانگهدار
mohsen.rajabi
13-11-2008, 17:48
آقایون مستر لیگ خراب هست و درست توی آخرین هفته بازی خراب میشهو میاد بیرون بعد دیگه سیو هم خراب میشه و بلافاصله بعد لود شدن don't send میده اینم یه شاهکار دیگه از کونامی...
آدم وقتی بیشتر قسمتهای بازی رو انجام میده تازه درک می کنه که چی باعث شده نمره این بازی کم باشه تازه بعد این همه اشکال معتقدم نمره رو خیلی زیاد دادن به این بازی و می بایست نمره اش پایین تر از این ها می بود. نمی خوام دونه به دونه مورد های این بازی رو بگم چون نه حوصله اش رو دارم نه اینکه طرفدارای غیرتی و تعصبی PES قبول می کنن. بنابراین پرونده PES2009 رو برای خودم مختومه اعلام میکنم و از روی سیستم پاک میکنم BAL رو که تمام کمال با تمام افتخارات ممکن به پایان رسوندم مونده بود این مستر لیگ که اونم خرابه همه بازیکنان و تیم های کلاسیک رو هم آنلاک کردم و وقتی دیدم اسامی بازیکنان کلاسیک هم فیک هست انزجارم بیشتر شد و حالا هم که مستر لیگ خرابه پس کار ناکرده نموند بنابراین خداحافظ PES2009 و تا سال بعدی و PES 10 خدانگهدار
چیش خرابه دوست عزیز من دارم می رم و هیچ مشکلی ندارم
میشه دقیق تر توضیح بدید؟
FCBarcelona.ir
13-11-2008, 17:52
مثل اینکه شما باز برای خودت دور برداشتی! من مستر لیگ رو چند فصل بازی کردم و هیچ مشکلی نداشته! اینا مشکلات کپی بازی هاس.
من فیفا منیجر 09 رو تا به حال 3 تا نسخه مختلف خریدم، اما همشون وقتی می خوان وارد محیط 3d بازی بشن، کرش می کنن و بازی بسته میشه. ولی من انقدر می فهمم که این مشکل بازی نیست، بلکه مشکل کپی کردن های غیر مجازه و نمیام بگم آی EA خاک بر سرت، بی عرضه ای و چی و چی ...
در مورد داوری هم یه کمک داور سخت گیر تر از واقعیت هست درست، اما شما تمام مشکلات رو 10 برابر بزرگنمایی می کنی و میگی! مجبور که نیستی بازی کنی و تمام تلاشت رو بکنی که یه ایراد پیدا کنی بیای جار بزنی. واقعا خنده داره که آدم 5 تا نقص رو در مقابل 95 تا کار بزرگ و بی نقص انقدر بزرگ ببینه!
واقعا همون بهتر که امثال شما PES بازی نکنن! صدق ادعاهای شما از همون قضیه خوردن توپ به بازیکن و بتن و اینا معلوم بود!
----------------------------------------------
من فقط یه چیزی تو بازی دیدم، یه صحنه یه بازیکن پاس عرضی داد، و من و یه بازیکن دیگه تکل زدیم درست کنار هم. توی صحنه آهسته با کلی عقب و جلو کردن و دوربین چرخوندن و دقت دیدم که ظاهرا ضربه رو من زده بودم، ولی گل به نام هم تیمیم ثبت شد!
golmohammadi
13-11-2008, 18:17
تو اين صحنه اي كه من ميبينم افسايد هست
نميدونم چطور ميگي افسايد نيست
خوب شما R2 را بزن تا بهن پاس بدن
در BAL لازم نیست که حتما گل بزنید مهم اون نمره ی هست که اخر بازی بهتون می دند هرچقدر اون بالاتر باشه خریدار شما بیشتر هست.
پاس گل دادن خیلی بیشتر نمره ی شما را بالا میبره تا گل زدن برای همین هم توصیه میکنم پستهای مرکز زمین را بردارید.
من که تا حالا 3 بار اشتباه کردم و سیو بازیم را دست دادم و مجبور شدم از اول bal را شروع کنم!
تا حالا نتونستم فصل دوم را تمام کنم :19:
معدل من در نیم فصل اول بازی 6/90 شد که در همون نیم فصل اول والنسیا بهم پیشنهاد داد! اما به اتلتیکو مادرید رفتم و الان بهترین بازیکنش هستم.
والا من هم گل خوب ميزنم
و هم نمره خوبي كسب ميكنم
ولي نميدونم چرا تيمهاي بزرگ بهم پيشنهاد نميدند
شما چرا سيو بازي را از دست دادين؟
كافيه هر روز يه كپي از سيوهات داشته باشي
به نظر من این صحنه آفسایده !
حالا قبول نداری عکس رو واسه فردوسی پور بفرست تو برنامه این هفته نود نشون بده : دی
+
من نمیدونم چطور از هر 10 تا بازی که انجام میدم یک کارت زرد هم نمیگیرم
واقعا چرا واسه شما اينجوريه ؟
من يه مدتي بود كه تيمم موقع دقاع هي خطا ميكرد و به طرف پنالتي ميداد
و الانم كه درجه بازي را گذاشتم پروفشنال هي منو ميزنند و مطدومم ميكنند
و بازيهاي خوب را از دست ميدم
مثل اينكه بچه ها راست ميگند
شما برو و يه پك ديگه از گيم بگير شايد مشكلت حل بشه
Alireza Taji
13-11-2008, 18:41
قبول دارم داوری بازی کاملا سخت گیرانه هست اما تازگی ها قوانین خود فیفا برای داوری هم سخت گیرانه تر شده و این بازی هم بر اساس ان قوانین ساخته شده.
خود من در فصل اول 13 کارت زرد گرفتم و کارت قرمزی بهم نداد.
در کل داوری بازی خالی از اشکال نیست.
در فوتبال یک بازیکن اگر نیمی از بدنش هم از بازیکن حریف جلوتر باشه افساید هست و این صحنه هم به نظر من افساید هست.
عجب کشف بزرگی کرده!
عزیز چون بازی شما مشکل داره پس به این نتیجه رسیدی مستر لیگ خراب هست؟
همون بهتر شما بری سراغ بازیهای دیگر از همون اول هم شما با بازی مشکل داشتی و فقط روی نکات ضعف بازی زوم می کردید.
والا من هم گل خوب ميزنم
و هم نمره خوبي كسب ميكنم
ولي نميدونم چرا تيمهاي بزرگ بهم پيشنهاد نميدند
اگر خوب گل بزنی و خوب پاس گل بدی غیر ممکن هست تیمهای بزرگ به سراغت نیایند!
من در نیم فصل اول در 15 بازی 7 گل و 5 پاس گل دادم در نیم فصل والنسیا و اتلتیکو مادرید پیشنهاد دادند.
دوستان چطور میشه تیم منتخب درست کنم و بازیکنای دلخواهمو بیارم توی تیم و بدون اینکه از باشگاه اصلیشون خارج بشن یعنی مثلا تیم منتخب جهان ! درست کنم - هر کاری می کنم بازیکن از باشگاهش خارج میشه و به تیم من میاد!!! چه کنم ؟ البته تو قسمت Edit !
mohsen.rajabi
13-11-2008, 19:02
دوستان در مورد این عکس قضوات کردن اشتباهه چون این عکسی که دوستمون گذاشته بدرد بررسی نمی خوره به خط وسط زمین دقت کنید
دوستان چطور میشه تیم منتخب درست کنم و بازیکنای دلخواهمو بیارم توی تیم و بدون اینکه از باشگاه اصلیشون خارج بشن یعنی مثلا تیم منتخب جهان ! درست کنم - هر کاری می کنم بازیکن از باشگاهش خارج میشه و به تیم من میاد!!! چه کنم ؟ البته تو قسمت Edit !
کسی بلد نیست؟:19:
google_boy07
13-11-2008, 22:05
مثل اینکه شما باز برای خودت دور برداشتی! من مستر لیگ رو چند فصل بازی کردم و هیچ مشکلی نداشته! اینا مشکلات کپی بازی هاس.
من فیفا منیجر 09 رو تا به حال 3 تا نسخه مختلف خریدم، اما همشون وقتی می خوان وارد محیط 3d بازی بشن، کرش می کنن و بازی بسته میشه. ولی من انقدر می فهمم که این مشکل بازی نیست، بلکه مشکل کپی کردن های غیر مجازه و نمیام بگم آی EA خاک بر سرت، بی عرضه ای و چی و چی ...
در مورد داوری هم یه کمک داور سخت گیر تر از واقعیت هست درست، اما شما تمام مشکلات رو 10 برابر بزرگنمایی می کنی و میگی! مجبور که نیستی بازی کنی و تمام تلاشت رو بکنی که یه ایراد پیدا کنی بیای جار بزنی. واقعا خنده داره که آدم 5 تا نقص رو در مقابل 95 تا کار بزرگ و بی نقص انقدر بزرگ ببینه!
واقعا همون بهتر که امثال شما PES بازی نکنن! صدق ادعاهای شما از همون قضیه خوردن توپ به بازیکن و بتن و اینا معلوم بود!
----------------------------------------------
من فقط یه چیزی تو بازی دیدم، یه صحنه یه بازیکن پاس عرضی داد، و من و یه بازیکن دیگه تکل زدیم درست کنار هم. توی صحنه آهسته با کلی عقب و جلو کردن و دوربین چرخوندن و دقت دیدم که ظاهرا ضربه رو من زده بودم، ولی گل به نام هم تیمیم ثبت شد!
......................................
جناب krauser در مورد صحبتهای شما باید بگم از روزی که بنده تو این تاپیک آمدم شما همیشه در پی تخریب و گفتمان منفی در مورد بازی هستید ...
البته خوشحال شدم که به گفته خودتون بازی رو از روی سیستمتون پاک کردین .........
این هم برای ما و هم برای شما مایه خوشحالیه ...چون دیگه نمیشینی از بازی ایراد بگیری و وقت گرانبهاتو هدر بدی و نه مایه ناراجتی دوستان در پاپیک بشی .....
در آخر جناب krauser از زحمات شما متشکرم ! :27:
به امید دیدن شما در تاپیک
pes 2010
دوست عزیز کراسر
مشکل از سیستم یا ویندوز شماست
چون من مستر لیگ سه فصلش رو تموم کردم و هیچ مشکلی نداشت
من اصلا کرک و پچ از اینترنت هم برای بازی نگرفتم و همونی رو که خریدم یه تیکه نصب کردم ودارم بازی می کنم
و حتی توی become a legend هم مشکلی نداشتم
واقعاً این بازی رو شاهکار ساختن.
خیلی بهتر از نسخه ی قبلیش شده.
امیدوارم pes 10 از اینم فراتر بره..
mani_2004_2006
13-11-2008, 22:39
جناب krauser در مورد صحبتهای شما باید بگم از روزی که بنده تو این تاپیک آمدم شما همیشه در پی تخریب و گفتمان منفی در مورد بازی هستید ...
منم اين جمله رو تاييد ميكنم . :5:
Mehdi.ss
14-11-2008, 00:49
سلام براتون لیک برتر ایران گزاشتم ساخت خودمه ایکنها و لباسها و چندتا از بازیکنان استقلال وپرسپولیس و دروازبان مس هم ساختم
بعد از دانلود از حالت زیپ خارج کنید ودر محل سیو بازی Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save کپی کنید
در بازی دوستانه لیگ b میتونید پیداش کنید
دانلود
حجمشم کمه 2.01 MB
[
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید]
عکسشم میتونید توی این ادرس ببینید
[
Spaniuly
14-11-2008, 01:19
الان بهتر شد نه؟
الان میشه گفت بازیکن آبی یه 2 متری عقب تره چون آقا محسن انگار خط وسط که شش متر اونطرف تر هست برای شما بیشتر ملاک هست تا اون خط عمودی که روی قسمت پر رنگ چمن هستند درسته تازه اگه اون خط هم کج باشه بیشتر بیانگر این هست که آفساید نیست. ولی واقعیتش و بدون غرض همه می دونن که این صحنه بازیکن آبی در شرایط مساوی و حتی عقبتر از مدافع هست به پاهای بازیکن آبی نگاه کنید!
گوگل بوی جان من واقعا شرمنده هستم من واقعا نمی دونستم جناب عالی نماینده رسمی و تام الاختیار کونامی در ایران هستید وگرنه جرات نمیکردم اسم PES رو هم بیارم. ولی برگشتنی به ژاپن به سازنده های بازی این پیغام من رو برسونید که بازی این اشکالات رو داره و انتقاد پذیری باعث پیشرفت میشه قرار نیست که از یه بازی چپ و راست تعریف بشه. تعریف رو که همه بلدن.
من باز هم میگم من یه گیمر هستم هم فیفا بازی میکنم هم PES و همه بازی های اکشن و هم استراتژی من یه صاحب نظر در زمینه گیم هستم این رو همه می دونن که بازی های زیادی کردم و اشکالات رو ریز و درشت می بینم اگه دقت کنید اشکالات زیادی رو هم برای فیفا 09 در آوردم و همه اش رو توی تاپیکش مطرح کردم این رو هم بگم من نظرم رو در مورد بازی می نویسم حالا شما هر چی میخوای اسمش رو بذار.
جناب فاشیست اشکال از سیستم من نیست از بازی هست این رو خودتون بهتر می دونید لطفا از روی تعصب دفاع بی مورد نکنید همه شاهد هستند که سیوهای BAL برای خیلی خراب میشه تا جایی که براش یه ابزار ساختن که تعمیرش کنه که البته اون ابزار سر کاری هست و در واقع هیچ کاری نمیتونه برای سیو شما بکنه مستر لیگ هم باگ داره پس چطور توی PES 2008 میرفت جلو ولی اینجا توی یه بازی خاص (آخرین بازی فصل) بازی Dont Send میده؟
در آخر به دوستان انتقاد ناپذیر بگم که از انتقاد ناراحت نشید :46: انتقادپذیری = پیشرفت
FCBarcelona.ir
14-11-2008, 02:26
الان بهتر شد نه؟
الان میشه گفت بازیکن آبی یه 2 متری عقب تره چون آقا محسن انگار خط وسط که شش متر اونطرف تر هست برای شما بیشتر ملاک هست تا اون خط عمودی که روی قسمت پر رنگ چمن هستند درسته تازه اگه اون خط هم کج باشه بیشتر بیانگر این هست که آفساید نیست. ولی واقعیتش و بدون غرض همه می دونن که این صحنه بازیکن آبی در شرایط مساوی و حتی عقبتر از مدافع هست به پاهای بازیکن آبی نگاه کنید!
گوگل بوی جان من واقعا شرمنده هستم من واقعا نمی دونستم جناب عالی نماینده رسمی و تام الاختیار کونامی در ایران هستید وگرنه جرات نمیکردم اسم PES رو هم بیارم. ولی برگشتنی به ژاپن به سازنده های بازی این پیغام من رو برسونید که بازی این اشکالات رو داره و انتقاد پذیری باعث پیشرفت میشه قرار نیست که از یه بازی چپ و راست تعریف بشه. تعریف رو که همه بلدن.
من باز هم میگم من یه گیمر هستم هم فیفا بازی میکنم هم PES و همه بازی های اکشن و هم استراتژی من یه صاحب نظر در زمینه گیم هستم این رو همه می دونن که بازی های زیادی کردم و اشکالات رو ریز و درشت می بینم اگه دقت کنید اشکالات زیادی رو هم برای فیفا 09 در آوردم و همه اش رو توی تاپیکش مطرح کردم این رو هم بگم من نظرم رو در مورد بازی می نویسم حالا شما هر چی میخوای اسمش رو بذار.
جناب فاشیست اشکال از سیستم من نیست از بازی هست این رو خودتون بهتر می دونید لطفا از روی تعصب دفاع بی مورد نکنید همه شاهد هستند که سیوهای BAL برای خیلی خراب میشه تا جایی که براش یه ابزار ساختن که تعمیرش کنه که البته اون ابزار سر کاری هست و در واقع هیچ کاری نمیتونه برای سیو شما بکنه مستر لیگ هم باگ داره پس چطور توی PES 2008 میرفت جلو ولی اینجا توی یه بازی خاص (آخرین بازی فصل) بازی Dont Send میده؟
در آخر به دوستان انتقاد ناپذیر بگم که از انتقاد ناراحت نشید :46: انتقادپذیری = پیشرفت
دوست عزیز این چه خطیه کشیدی؟ شما خط چمن رو نمی بینی احیانا؟ این خطی که شما کشیدی 30 درجه با راستای خط عرضی اختلاف زاویه داره!
Big-Boss
14-11-2008, 02:43
دوستان این صحنه به بحث آفسایدش کاری ندارم
نشون دهنده هوش مصنوعی فجیع هست که 3تا مدافع یه بازیکن آزاد رو ول کردن دارن پاس دهنده رو تماشا می کنن
اون بازیکن هم داره واسه خودش مثل دونده های ماراتن میدوه و اصلا حواسش به پاسی که واسش ارسال می شه نیست
در واقع بین اعضای موجود در گیم هیچ رابطه ای دیده نمیشه و انگار برای هر کدوم بدون توجه به حریف یا یار خودی برنامه نوشته شده!!!!!!
الان بهتر شد نه؟
کراسر خان
من از روی تعصب دفاع نمی کنم...من دارم واقعیت رو می گم
من تا حالا مشکلاتی رو که شما دوستان درباره بازی مطرح می کنید نداشتم
نه توی مسترلیگ..نه bal و نه CL ....
توی هیچکدوم اینها یکبار هم به مشکل نخوردم
من مسترلیگ سه فصل پیاپی رو رد کردم و bal هم 2 فصل و نصفی رفتم ولی دریغ از یک مشکل
حالا چکار کنم شما باور کنی نمیدونم؟؟؟!!!
ولی دیگه اونقدر کوچیک نشدم که بخوام بخاطر یک بازی از خودم دروغ در بیارم
در ضمن توی این عکس مشخصه که افسایده
شما اون بازیکنی رو که داره میدوه با کاپیتان تیم سفید مقایسه کن
اینو به هر کس نشون بدی میگه افسایده...کاملا جلوتر بازیکن سفیده
فقط کمی دقت میخواد
EHHASSATNI
14-11-2008, 03:52
سلام براتون لیک برتر ایران گزاشتم ساخت خودمه ایکنها و لباسها و چندتا از بازیکنان استقلال وپرسپولیس و دروازبان مس هم ساختم
بعد از دانلود از حالت زیپ خارج کنید ودر محل سیو بازی Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save کپی کنید
دانلود
حجمشم کمه 2.01 MB
[
[
من دانلود کردم این لیگ برتر رو
ولی اگه تونستی قدرتها و قیافه هم رو درست کن تا این جاش خیلی خوب کار کردی
ایول داره
Spaniuly
14-11-2008, 07:56
دوست عزیز این چه خطیه کشیدی؟ شما خط چمن رو نمی بینی احیانا؟ این خطی که شما کشیدی 30 درجه با راستای خط عرضی اختلاف زاویه داره!
ایول خوب گفتی می خواستم یکی پیدا بشه و بگه که اون خط سیاه کاملا غلطه منم می دونم غلطه اون خط سیاه کاملا کج هست ولی اگه به اولین پست صفحه قبل نگاه کنی آقای محسن رجبی این خط سیاه رو قبول داره چون ملاک ایشون خط وسط زمین هست نه خط چمنی که بازیکن آبی و کاپیتان سفید روش هستند جناب بارسلونا شما قبول داری این عکس که من انداختم کاملا در صحنه آفساید میشه یه خط عمود رسم کرد خط عمودی که با خط وسط زمین نمیتونه موازی باشه. خطی که نشون میده پاهای بازیکن آبی از هر دو مدافع عقب تر هست. یه مسئله دیگه هم هست اگه قرار باشه خط آفسایدی هم کشیده بشه باید حدود 5 یا 6 درجه هم به طرف جلو مایل باشه چون فقط یه ذره کج هست شما به سایه های بازیکن ها نگه کن ببین سایه کدوم جلوتر هست کاپیتان سفید یا مهاجم آبی.
به هر حال بهتره بیخیال بحثش بشیم فکر نمیکردم اینقدر کش پیدا کنه چون به نظرم واضحه که این صحنه آفساید نیست و نمیدونم چرا دوستان قبول ندارند که داوری ضعیف هست حتی من پریروز گفتم که وقتی بازی جریان عادی رو طی میکرد یه دافعه داور سوت زد و بازی رو متوقف کرد درحالیکه هر 22 بازیکن حاضر در زمین حتی نزدیک یه متری هم نبودن.
و جناب فاشیست دوست خوب و قدیمی من من جسارت نمیکنم که بگم شما داری دروغ میگی در واقع یا برای شما پیش نیومده یا اگه هم اومده اصلا توجهی نکردی که یادت بمونه مشکل BAL رو حل کردم و خراب نمیشه UCL هم بدون ایراد هست و هر لیگ و کاپ رو که بخوام میتونم فتح کنم ولی چرا فقط مستر لیگ Dont Send میده یه ریگی هست دیگه پس چرا بقیه چیزها بی مشکل هست فقط همین یکی اینطوری هست؟ در کل باید بگم خوش به حالتون که می تونید مستر لیگ رو بازی کنید.
Amir_Ariamehr2003
14-11-2008, 09:57
سلام میگم یکی به این درخواست ما جواب بده
آخه خدایی انصاف نیست واسه یه کرک 200 صفحه رو بگردم:2::18:
جان من یکی از بچه ها زحمتش رو بکشه:10::19:
morix_001
14-11-2008, 10:08
آقایkrauser :
از عکس هایی که می زاری معلومه که این آفساید رو سیو کردی ...
سیوت رو بزار تا واقعیت مشخص بشه !
Spaniuly
14-11-2008, 10:36
موریکس خان متاسفانه سیو نکردم اگه مثه فیفا میشد به صورت فیلم ضبط کرد حتما این کار رو می کردم ولی به هر حال ولش کنید تا دنیا دنیاست شماها نمی خواین قبول کنید این صحنه توی فوتبال واقعی آفساید اعلام نمیشه. به هر حال بگذریم.
الن دارم مود Bal رو بازی میکنم تا آخرین تایتل رو که پهترین پاسور در چهرچوب جام ملتهای آسیاست رو کسب کنم الان شماره 15 میلان هستم و پست تخصصیم هم هافبک کناری هست و یه پیستون دو سمتی هستم که میتونم در هر دو سمت بازی کنم البته مربی منو توی پست دفاع سمت چپ و راست قرار میده البته بعضی مواقع هم که به عنوان جانشین به بازی میام اکثرا هافبک وسط بازی می کنم و توی مواقعی که تیم عقب هست وقتی به بازی میام توی پست هافبک هجومی به بازی گرفته میشم کلا شرایط خوبی دارم و دومین فصلی هست که توی میلا هستم فصل پیش اولش توی بارسا بودم و توی نیم فصل به اینتر رفته بودم ولی وقتی میلان پیشنهاد خوبی داد به این تیم قدرتمند ترانسفر شدم. الان شرایط خوبی دارم و با کاکا و پاتو رابطه خوبی دارم و بخوبی این دو بازیکن رو تو امر گلزنی یاری می کنم خوشحالم که قدر پاس هام رو میدونن با اینکه هنوز به نیم فصل نرسیدیم اما با 16 پاس گل توی لیگ بهترین پاسور هستم و همینطور با 21 گل زده فعلا آقای گل لیگ هستم شرایط خوبی هم توی جام حذفی و Ecc دارم. امیدوارم بتونم با انجام یه فصل رویایی ضمن دعوت از تیم ملی ایران و کسب بهترین پاسور جام ملتهای آسیا سال آینده بهترین بازیکن اروپا یا جهان بشم. شرمنده سردرد دادم
maghzae-motefaker
14-11-2008, 10:55
سلام من شديدا كمك مي خوام
نميدونم چرا توي بازي توي حركات سريع صحنه آهسته ميشه بازي يا يكم بازي كش مياد كسي ميدونه بايد چيكار كنم
البته مطمئنم كه از سيستم نيست
خودم فكر ميكنم از hrtz مانيتوره؟
mani_2004_2006
14-11-2008, 11:33
اين صحنه تابلو آفسايده
آقا کسی ندونست چطوری میشه تیم منتخب ساخت؟
Mohammad_Sn2001
14-11-2008, 11:34
جان من یکی از بچه ها زحمتش رو بکشه:10::19:
Mohammad_Sn2001
14-11-2008, 11:41
دوست من ببین تیم جلوییت کدوم تیمه احتمالا توی کیت سرورت لباس یا فیس یا چیزی که به کیت سرور مربوط میشه
که تیم روبه روییت رو تغییر میده ایراد داره که از بازی در میاد یک بار همبدون کیت سرور امتحانش بکن
میشه یکی ل طف کنه لینک کیت سرور و ترینرو بزاره تو پرو فایلم؟
Spaniuly
14-11-2008, 12:01
دوست من ببین تیم جلوییت کدوم تیمه احتمالا توی کیت سرورت لباس یا فیس یا چیزی که به کیت سرور مربوط میشه
که تیم روبه روییت رو تغییر میده ایراد داره که از بازی در میاد یک بار همبدون کیت سرور امتحانش بکن
اولا من از پچ و اینجور چیزا استفاده نمیکنم و هیچی هم در مورد کیت سرور نمیدونم و علاقه ای هم به دونستنش ندارم دوما من 2 بار امتحان کردم با تیم های کاملا متفاوت و در دو نوع متفاوت بار اول با همون ترکیب و لاین آپ پیش فرض رفتم و بار دوم با نوع سوم که میتونی تیمت رو بسازی. در کل فکر کنم وقتی با D2 شروع کنی اینطور میشه چند وقت پیش با منچستر تونسته بودم فصل رو تموم کنمچون توی D1 هست حالا ولش کن بیخیالیش
Spaniuly
14-11-2008, 12:10
یه مورد واقعا جالب و قابل تاملتوی Bal متوجه شدم همونطور که گفتم توی میلان بازی میکنم و الان چند دقیقه پیش نیم فصل تموم شد و بلافاصله از تیمهای بارسا و من یونایتد پیشنهادی سرسام آور دریافت کردم 3 برابر قیمت و حقوق رو بهم پیشنهاد کردند ولی من به خاطر موقعیت و شرایط رد کردم بعد اتمام هفته های ترانسفر میان فصل توی اولین بازی نیم فصل دوم با کمال تعجب میبینم ابتدای بازی در حضور بازیکنانی همچون نستا کاکا امرسون سیدورف و زامبروتا بازوبند کاپیتانی روی بازوی من هست درحالیکه فقط 20 سال دارم من قبلا هم کاپیتان شده بودم ولی شانسی بود اونها چون صرفا به خاطر این بود که با کاپیتان تعویض می شدم و با شانس و در وسط بازی کاپیتان میشدم ولی تا حالا نشده بود تو 20 سالگی ببینم توی ترکیب ابتدایی اونم توی حضور این همه بازیکن با تجربه کاپیتانی به من رسیده مطمئنم که شما هم فهمیدید که بازوبند چرا رسیده بهم بله به خاطر پاداش رد کردن پیشنهاد ها بزرگ از تیمهای بزرگ و جایی که میلان بهم احتیاج داره این تیم رو ترک نکردم بنابراین محبوبیتم به حدی افزایش پیدا کرده که کاپیتان تیم شدم. واقعا این چیزای ریز Pes منو کشته. بخدا ایول داره
morix_001
14-11-2008, 13:10
من یه مشکلی دارم :
تو bal اصلا تیم های اسپانیا نیستند !! بازی کن هاشون هم با قدرت های خیلی کم تو تیم های ته جدولی بازی می کننید !
مشکل از چیه ؟ یعنی تو قسمتی که می شه دید هر تیم چه بازیکنی رو خریده هیچ کدوم از اون تیم ها نیستند ...
Alireza Taji
14-11-2008, 13:12
آقا کسی ندونست چطوری میشه تیم منتخب ساخت؟
مطمئن نیستم اما فکر میکنم شما بتونی در مستر لیگ این کار را انجام بدی
در همان قسمت اول مسترلیگ سه نوع مد برای بازی کردن را داره که فکر میکنم اگر روی گزینه سوم بری بتونی تیم بسازی.
Alireza Taji
14-11-2008, 13:15
من یه مشکلی دارم :
تو bal اصلا تیم های اسپانیا نیستند !! بازی کن هاشون هم با قدرت های خیلی کم تو تیم های ته جدولی بازی می کننید !
مشکل از چیه ؟ یعنی تو قسمتی که می شه دید هر تیم چه بازیکنی رو خریده هیچ کدوم از اون تیم ها نیستند ...
این اشتباهی بود که من هم کردم و پس یک فصل بازی متوجه شدم لیگ اسپانیا نیست و به خاطر لالیگا مجبور شدم مجدد BAL را بازی کنم!
شما در اول شروع bal باید 4 لیگ را مشخص کنی گاهی وقتها به جای لیگ اسپانیا لیگهای فرانسه و یا هلند را میذاره که خودت میتونی تغییرش بدی.
google_boy07
14-11-2008, 14:07
الان بهتر شد نه؟
دمت گرم من واقعا به این هوش و استعداد شما دوست عزیز افتخار میکنم ......
خطی که کشیدی سوژه خنده خوبی بود .....این این کارا بیشتر بکن تو تاپیک هم خنده لازمه :31:
اولا من از پچ و اینجور چیزا استفاده نمیکنم و هیچی هم در مورد کیت سرور نمیدونم و علاقه ای هم به دونستنش ندارم دوما من 2 بار امتحان کردم با تیم های کاملا متفاوت و در دو نوع متفاوت بار اول با همون ترکیب و لاین آپ پیش فرض رفتم و بار دوم با نوع سوم که میتونی تیمت رو بسازی. در کل فکر کنم وقتی با D2 شروع کنی اینطور میشه چند وقت پیش با منچستر تونسته بودم فصل رو تموم کنمچون توی D1 هست حالا ولش کن بیخیالیش
هفته پیش توی pes6 برای من مشکلی تقریبا شبیه همین مورد شما پیش اومد .هر کاری که بگی انجام دادم حتی ویندوزمو عوض کردم ولی مشکل حل نمیشد تا اینکه فهمیدم مشکل از کجاست و تونستم حلش کنم.من فکر میکنم شما خودت متوجه شدی که چرا این مشکل برات پیش اومده و دیگه لازم نیست من توضیح بدم.
این مشکلات از اینجا نشات میگیره که سی دی بازیهامون اریجینال نیست .
پس انصاف نیست هر مشکلی که برامون پیش میاد به سازندگان بازی نسبت بدیم .
در ضمن یکی از دوستانم که این بازیو داره تا الان که چند فصل از بازیو تموم کرده به هیچ مشکلی برنخورده .من فکر میکنم سی دی های این بازی که توی بازار موجودن دو نوع هستن و یک نوعش مشکل داره.
خطی که کشیدی سوژه خنده خوبی بود .....این این کارا بیشتر بکن تو تاپیک هم خنده لازمه :31:
google_boy07 عزیز من از شما خواهش میکنم تاپیکو با این صحبتها منحرف نکنین که دودش به چشم بقیه هم نره.
FCBarcelona.ir
14-11-2008, 15:14
ایول خوب گفتی می خواستم یکی پیدا بشه و بگه که اون خط سیاه کاملا غلطه منم می دونم غلطه اون خط سیاه کاملا کج هست ولی اگه به اولین پست صفحه قبل نگاه کنی آقای محسن رجبی این خط سیاه رو قبول داره چون ملاک ایشون خط وسط زمین هست نه خط چمنی که بازیکن آبی و کاپیتان سفید روش هستند جناب بارسلونا شما قبول داری این عکس که من انداختم کاملا در صحنه آفساید میشه یه خط عمود رسم کرد خط عمودی که با خط وسط زمین نمیتونه موازی باشه. خطی که نشون میده پاهای بازیکن آبی از هر دو مدافع عقب تر هست. یه مسئله دیگه هم هست اگه قرار باشه خط آفسایدی هم کشیده بشه باید حدود 5 یا 6 درجه هم به طرف جلو مایل باشه چون فقط یه ذره کج هست شما به سایه های بازیکن ها نگه کن ببین سایه کدوم جلوتر هست کاپیتان سفید یا مهاجم آبی.
به هر حال بهتره بیخیال بحثش بشیم فکر نمیکردم اینقدر کش پیدا کنه چون به نظرم واضحه که این صحنه آفساید نیست و نمیدونم چرا دوستان قبول ندارند که داوری ضعیف هست حتی من پریروز گفتم که وقتی بازی جریان عادی رو طی میکرد یه دافعه داور سوت زد و بازی رو متوقف کرد درحالیکه هر 22 بازیکن حاضر در زمین حتی نزدیک یه متری هم نبودن.
و جناب فاشیست دوست خوب و قدیمی من من جسارت نمیکنم که بگم شما داری دروغ میگی در واقع یا برای شما پیش نیومده یا اگه هم اومده اصلا توجهی نکردی که یادت بمونه مشکل BAL رو حل کردم و خراب نمیشه UCL هم بدون ایراد هست و هر لیگ و کاپ رو که بخوام میتونم فتح کنم ولی چرا فقط مستر لیگ Dont Send میده یه ریگی هست دیگه پس چرا بقیه چیزها بی مشکل هست فقط همین یکی اینطوری هست؟ در کل باید بگم خوش به حالتون که می تونید مستر لیگ رو بازی کنید.
ما یه چیزی داریم به نام پرسپکتیو و واضحه که تو این زاویه، خط چمن با خط وسط زمین موازی نیست. به نظر من این صفحه "می تونه" آفساید نباشه، ولی می تونه هم باشه. این معضل در فوتبال دنیا هنوز حل نشده!
به علاوه، شما مطمئن باش که یه برنامه کامپیوتری، دقتش در محاسبه این چیزا از من و شما بیشتره! توی دنیای واقعی هم کلی زور زدن که آفساید رو بسپرن دست تکنولوژی، حالا شما میگی کامپیوتر اشتباه می کنه؟ من اصلا نمی تونم بپذیرم!
در جواب اون دوستمون که گفته بودن این صحنه نشان دهنده هوش مصنوعی پایینه، باید خدمتت عرض کنم که دقیقا عین همین صحنه بارها و بارها در فوتبال واقعی پیش میاد، و اگه فرصتی بشه، حتما یه عکس پیدا می کنم و برات می ذارم. این صحنه دقیقا عین واقعیته!
FCBarcelona.ir
14-11-2008, 15:19
هفته پیش توی pes6 برای من مشکلی تقریبا شبیه همین مورد شما پیش اومد .هر کاری که بگی انجام دادم حتی ویندوزمو عوض کردم ولی مشکل حل نمیشد تا اینکه فهمیدم مشکل از کجاست و تونستم حلش کنم.من فکر میکنم شما خودت متوجه شدی که چرا این مشکل برات پیش اومده و دیگه لازم نیست من توضیح بدم.
این مشکلات از اینجا نشات میگیره که سی دی بازیهامون اریجینال نیست .
پس انصاف نیست هر مشکلی که برامون پیش میاد به سازندگان بازی نسبت بدیم .
در ضمن یکی از دوستانم که این بازیو داره تا الان که چند فصل از بازیو تموم کرده به هیچ مشکلی برنخورده .من فکر میکنم سی دی های این بازی که توی بازار موجودن دو نوع هستن و یک نوعش مشکل داره.
همین طوره. نسخه ای که من گرفتم هم هیچ مشکلی نداشت و من جز کیت سرور، هیچ پچ یا کرک یا چیز دیگه ای لازم نشده استفاده کنم.
آقا من نمیدونم کسی تا حالا به این مشکل برخورده یا نه اما من نمیدونم چرا دارم مثلا چمپیونز لیگ بازی میکنم یه دفعه وقتی میخوام برم تو بازی بعدی این ارور میاد بعد از انتخاب پیرهن تیما هر کار هم میکنی قابل حل نیست! لیگ ایتالیا هم بازی میکردم وسطای فصل این طور شد.... میتونید بگید مشکل از چیه! هر کاری هم کردم درست نشد! عکسها رو گذاشتم سیو چمپیونز لیگ رو هم گذاشتم خودتون ببینید...
لینک رپید هم مستقیمه...
آقا من نمیدونم کسی تا حالا به این مشکل برخورده یا نه اما من نمیدونم چرا دارم مثلا چمپیونز لیگ بازی میکنم یه دفعه وقتی میخوام برم تو بازی بعدی این ارور میاد بعد از انتخاب پیرهن تیما هر کار هم میکنی قابل حل نیست! لیگ ایتالیا هم بازی میکردم وسطای فصل این طور شد.... میتونید بگید مشکل از چیه! هر کاری هم کردم درست نشد! عکسها رو گذاشتم سیو چمپیونز لیگ رو هم گذاشتم خودتون ببینید...
لینک رپید هم مستقیمه...
این اتفاق دقیقا کی برات میفته ؟
google_boy07
14-11-2008, 15:38
ما یه چیزی داریم به نام پرسپکتیو و واضحه که تو این زاویه، خط چمن با خط وسط زمین موازی نیست. به نظر من این صفحه "می تونه" آفساید نباشه، ولی می تونه هم باشه. این معضل در فوتبال دنیا هنوز حل نشده!
به علاوه، شما مطمئن باش که یه برنامه کامپیوتری، دقتش در محاسبه این چیزا از من و شما بیشتره! توی دنیای واقعی هم کلی زور زدن که آفساید رو بسپرن دست تکنولوژی، حالا شما میگی کامپیوتر اشتباه می کنه؟ من اصلا نمی تونم بپذیرم!
در جواب اون دوستمون که گفته بودن این صحنه نشان دهنده هوش مصنوعی پایینه، باید خدمتت عرض کنم که دقیقا عین همین صحنه بارها و بارها در فوتبال واقعی پیش میاد، و اگه فرصتی بشه، حتما یه عکس پیدا می کنم و برات می ذارم. این صحنه دقیقا عین واقعیته!
مرسی دوست من .......
اما این صحنه که خدایی خیلی تابلویه که آفسایده !؟:5:
این اتفاق دقیقا کی برات میفته ؟
میگم که وسط بازیهای لیگ دیگه وقتی میخوام برم بازی بعدی... مثلا الان میخوام برم بازی برگشت با lyon رو انجام بدم که بعد از انتخاب پیرهن تیما این ارور میاد و تموم...
میگم که وسط بازیهای لیگ دیگه وقتی میخوام برم بازی بعدی... مثلا الان میخوام برم بازی برگشت با lyon رو انجام بدم که بعد از انتخاب پیرهن تیما این ارور میاد و تموم...
این کارو انجام بده احتمالا دیگه این مشکل برات پیش نمیاد.
توی تنظیمات ابتدایی این مد احتمالا گزینه شبکه رو (network) انتخاب کردی.اگه اینکارو کردی مجددا لیگو شروع کن این دفعه این گزینه رو انتخاب نکن.
Big-Boss
14-11-2008, 15:47
مرسی دوست من .......
خط رو نباید صاف بکشی ببین خط مرکز زمین رو باید به موازات اون بکشی!!!!!!!!
خوب شما R2 را بزن تا بهن پاس بدن
خب برادر من اینو که میدونم ولی بعضی وقتا همونا هم پاس نمیدن
از شانس بدمون تا اومدیم وستهم تیم رفته توی بحران و 4تا بازی اول لیگ رو باخته.
مرسی دوست من .......
نه دوست عزیز این خطی که شما کشیدی دقیقا اشتباه هستش اگه یه دقت به خط وسط زمین بکنی میبینی
ای بابا!! چرا هنوز مردم رو اشتباه راهنمایی میکنین؟!! تا یکی میاد میگی بازیم هنگ میکنه همه با تعجب نگاهش میکنن!!!! کلی هم میپرسن کجا؟ و چرا؟! و میگن به خاطر اینکه ما سی دی اورجینال رو نداریم!!!
بسه دیگه! وقتی نمیتونید راهنمایی کنید مردم رو به اشتباه نندازید!!
بازی توی روزلوشن های بالاتر از 1024*768 هنگ میکنه (حالا هی بیاین بگین ماله من هنگ نمیکنه! پس حتما رزولوشنتون بالاتر از این نیست دیگه!) خود کونامی هم اومد یه پچ داد واسه رفع این مشکل! (حالا من نمیفهمم ایا کونامی میاد واسه بازی های غیر اورجینال پچ میده؟؟؟ پچ میده میگه دمتون گرم که بازی منو دزدیدین! اینم پچ واسه شما که مشکل پیدا کردید!)
حالا دوستانی که بازیشون هنگ میکنه باید کرک این پچ جدید رو از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بگیرین و استفاده کنین!
اینم در مورد صحنه ی افساید:
(خط زرد رو من کشیدم که فکر نکنم کسی مخالفش باشه! کاملا موافق خط چمنه)
مشخصه که افسایده! البته به قول یکی از دوستان بهتره افساید گرفته نشه اما خوب گرفتنش هم قانونیه!
اینم در مورد صحنه ی افساید:
(خط زرد رو من کشیدم که فکر نکنم کسی مخالفش باشه! کاملا موافق خط چمنه)
مشخصه که افسایده! البته به قول یکی از دوستان بهتره افساید گرفته نشه اما خوب گرفتنش هم قانونیه!
به نظر منم آفسایده
شما هم یکم اشتباه کشیدی خط اصلی همون خط چمنه دیگه احتیاجی به خط کشی نیست - صحنه تابو آفسایده !:27:
samyar_red
14-11-2008, 16:51
سلام به همه من تازه عضو شدم
البته معمولا پستاتون رو میخونم
قبلا که سوکر 6 بود همینطور
درباره خود بازی هم اطاعاتم زیاده یعنی رو تاپ پلیر به راحتی تو 10 دقیقه 2 تیمه در سطح هم 6-7 تا به کامپیوتر میزنم ولی در مورد پچ و کیت و این چیزا زیاد نمیدونم
الان هم become a legend بازی میکنم تو هر بازی گل میزنم اگه بخواید عکسم میزارم فصل دومم هم هست
ای بابا!! چرا هنوز مردم رو اشتباه راهنمایی میکنین؟!! تا یکی میاد میگی بازیم هنگ میکنه همه با تعجب نگاهش میکنن!!!! کلی هم میپرسن کجا؟ و چرا؟! و میگن به خاطر اینکه ما سی دی اورجینال رو نداریم!!!
بسه دیگه! وقتی نمیتونید راهنمایی کنید مردم رو به اشتباه نندازید!!
بازی توی روزلوشن های بالاتر از 1024*768 هنگ میکنه (حالا هی بیاین بگین ماله من هنگ نمیکنه! پس حتما رزولوشنتون بالاتر از این نیست دیگه!) خود کونامی هم اومد یه پچ داد واسه رفع این مشکل! (حالا من نمیفهمم ایا کونامی میاد واسه بازی های غیر اورجینال پچ میده؟؟؟ پچ میده میگه دمتون گرم که بازی منو دزدیدین! اینم پچ واسه شما که مشکل پیدا کردید!)
حالا دوستانی که بازیشون هنگ میکنه باید کرک این پچ جدید رو از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بگیرین و استفاده کنین!
ببین دوست عزیز هیچ کسی منکر این نیست که سری pes بدون باگه اصلاماکروسافت شرکت به اون بزرگی و عظمت ویندوزاش کلی بگ داره(منظورم اریجینال هاشه)دیگه کونامی جای خود داره.اصلا من خودم توی فرومهای خارجی این بازی شاهدهستم که این بحث باگها چقدر داغه وانواع و اقسام پچ ها برای فیکس کردن این مشکلات ارائه شده.
اما صحبت سر اینه که خیلی از این مشکلاتی که برای ما پیش میاد مقصر شرکت کونامی نیست و علتش اینه که بازی کرک شده و قفل بازی شکسته شده.
خیلی از این مشکلات توی نسخه اصلی بازی وجود نداره بعنوان نمونه همون مساله شبکه که توی مد مستر لیگ ممکنه برای بعضیا پیش بیاد که این مشکل اصلا ربطی به باگ نداره و مشکل اینه که سی دی بازی ما اصلی نیست یا خیلی مشکلات دیگه که یا ممکنه مشکل از سخت افزار باشه یا ویندوز دچار مشکل شده باشه یا سی دی بازی مشکل داشته باشه (این مورد برای من خیلی پیش اومده )و خیلی چیزای دیگه .
mohsen.rajabi
14-11-2008, 17:01
دوستان سر یه صحنه اینقدر دعوا نکنید مگه تو فوتبال واقعی اشتباه نمی شه به جای قرار گرفتن داور نگاه کنید
samyar_red
14-11-2008, 17:10
بچه ها من تازه عضو شدم
یک سری هم اطلاعات خودم درباره این بازی:
هم الان هم قبلا زمان سوکر 6(یادش بخیر) پستاتون رو میخوندم
تو این بازی هم من هیچ مشکلی ندارم و تو 10 دقیقه با 2 تا تیمه سطح هم 6-7 تا به کامپیوتر میزنم تو تاپ پلیر
الانم فقط become a legend بازی میکنم و فصل دوم هستم اقای گل هم فعلا هستم(نیم فصل)
ولی از پچ و کیت و اینجور چیزا زیاد اطلاعات ندارم
امیدوارم در مورد خود بازی بتونم کمکتون کنم
Mehdi.ss
14-11-2008, 17:30
دانلود
حجمشم کمه 2.01 MB
[ کد:
]
[ کد:
]
دوستان سر یه صحنه اینقدر دعوا نکنید مگه تو فوتبال واقعی اشتباه نمی شه به جای قرار گرفتن داور نگاه کنید
داور که 100% تو آفسایده:31:
ببین دوست عزیز هیچ کسی منکر این نیست که سری pes بدون باگه اصلاماکروسافت شرکت به اون بزرگی و عظمت ویندوزاش کلی بگ داره(منظورم اریجینال هاشه)دیگه کونامی جای خود داره.اصلا من خودم توی فرومهای خارجی این بازی شاهدهستم که این بحث باگها چقدر داغه وانواع و اقسام پچ ها برای فیکس کردن این مشکلات ارائه شده.
اما صحبت سر اینه که خیلی از این مشکلاتی که برای ما پیش میاد مقصر شرکت کونامی نیست و علتش اینه که بازی کرک شده و قفل بازی شکسته شده.
خیلی از این مشکلات توی نسخه اصلی بازی وجود نداره بعنوان نمونه همون مساله شبکه که توی مد مستر لیگ ممکنه برای بعضیا پیش بیاد که این مشکل اصلا ربطی به باگ نداره و مشکل اینه که سی دی بازی ما اصلی نیست یا خیلی مشکلات دیگه که یا ممکنه مشکل از سخت افزار باشه یا ویندوز دچار مشکل شده باشه یا سی دی بازی مشکل داشته باشه (این مورد برای من خیلی پیش اومده )و خیلی چیزای دیگه .
از شمایی که میگی فروم های خارجی رو سر میزنی بعیده! مشکل اون دوستمون دقیقا همون مشکلیه که کونامی واسش پچ داد نه مشکل شبکه و کرک شدن بازی!
همچین هم خیلی از مشکلات نیست! فقط یه مشکل بود توی این فوتبال و اونم هنگ کردنش بود! که ربطی به کرک نداره! شما کرک ورژن 1.10 رو بگیر اگه به مشکل برخوردی اونوقت حق با شماس!! کرک 1.10 هیچ مشکلی نداره! فقط نمیشه باهاش شبکه بازی کرد!
Spaniuly
14-11-2008, 17:53
گوگل بوی جان اون خط سیاه که کشیدم خودم می دونم که ابدا صحیح نیست و کجه معلوم میشه که پستها رو با دقت نمی خونی اون خط موازی خط وسط زمین هست که البته توی عکس موازی نه حقیقتا در واقعیت 3 بعدی همه خطوط چمن و وسط زمین موازی هستند ولی توی عکس نه در واقعی نیازی به رسم خط نیست خط چمن که هست نشون میده مهاجم و مدافع دقیقا روی یک خط هستند درسته زانوی آبی یه ذره جلو هست ولی توی آفساید ملاک پاهای بازیکنان هست و پاهای آبی عقبه
samyar_red
14-11-2008, 17:54
این صحنم به نظر من هرچی داور گفته همونه چون اشتباه غیر ممکنه
گوگل بوی جان اون خط سیاه که کشیدم خودم می دونم که ابدا صحیح نیست و کجه معلوم میشه که پستها رو با دقت نمی خونی اون خط موازی خط وسط زمین هست که البته توی عکس موازی نه حقیقتا در واقعیت 3 بعدی همه خطوط چمن و وسط زمین موازی هستند ولی توی عکس نه در واقعی نیازی به رسم خط نیست خط چمن که هست نشون میده مهاجم و مدافع دقیقا روی یک خط هستند درسته زانوی آبی یه ذره جلو هست ولی توی آفساید ملاک پاهای بازیکنان هست و پاهای آبی عقبه
شما پست منو خوندی؟ واسه اون مشکل کرش کردن بازیت توی مستر لیگ؟
samyar_red
14-11-2008, 17:59
بچه ها من یک مشکلی دارم خوهشا در یابید
الان من setting ندارم چیکار کنم ولی بازی برام باز میشه؟
یکی یه setting بزاره
مرسی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
samyar_red
14-11-2008, 18:03
من الان Setting ندارم چیکار کنم
خواهشا یکی کمک کنه
ولی بازی برام باز میشه
این کارو انجام بده احتمالا دیگه این مشکل برات پیش نمیاد.
توی تنظیمات ابتدایی این مد احتمالا گزینه شبکه رو (network) انتخاب کردی.اگه اینکارو کردی مجددا لیگو شروع کن این دفعه این گزینه رو انتخاب نکن.
میشه بیشتر توضیح بدی!!!؟ شما خودت سیو منو گرفتی یه امتحان کنی؟:41:
سر گل آرش برهانی به پرسپولیس انقدر بحث نشد که سر این صحنه شد.:دی
samyar_red
14-11-2008, 18:53
بچه ها یکی کیت سرور جدید بزاره که gdb داشته باشه
samyar_red
14-11-2008, 19:06
من یه آپشن فایل میخواستم لطفا
pipo_inzaghi
14-11-2008, 19:08
دوستان من تازه pes09 رو گرفتم..رسما در حد خوفیه..2تا سوال داشتم..من با cpu amd dual4000 و 1gig ram و video card geforce 8500 gt بهترین رزولوشنی که مینونم بذارم چیه؟الان 800.600 هست اما حس میکنم یه نمه جا داره کیفیتش بهتر بشه..اگه کمک بدین خیلی خوبه
سوال دوم اینکه واسه درست کردن پیراهن تیمها مخصوصا تبلیغات روی پیراهن چیکار میشه کرد؟اگه این سوال 2 رو کامل توضیح بدین ممنون میشم چون یه نمه سوتم تو این چیزاوومثلا آخرش فرق کیت سرور و پچ و اینها رو نفهمیدم..اگه یه بامرام اینها رو توضیح بده خیلی حال داده
golmohammadi
14-11-2008, 20:13
اگر خوب گل بزنی و خوب پاس گل بدی غیر ممکن هست تیمهای بزرگ به سراغت نیایند!
من در نیم فصل اول در 15 بازی 7 گل و 5 پاس گل دادم در نیم فصل والنسیا و اتلتیکو مادرید پیشنهاد دادند.
من در 15 بازي تقزيبا 20 گل ميزنم
پاس گل هم كمو بيش 4 يا 5 تايي دارم
نمره بازيم هم اكثرا 8 هست
و كمتر 7.5 دارم و يا كمتر از اين نمرات
الان فكر كنم تو نيم فصل بودم فقط يه تيم بهم پيشنهاد داد
حتي تيم خودم هم بهم پيشنهاد نداد ...
خب برادر من اینو که میدونم ولی بعضی وقتا همونا هم پاس نمیدن
از شانس بدمون تا اومدیم وستهم تیم رفته توی بحران و 4تا بازی اول لیگ رو باخته.
من كه تقريبا هر جا باشم بهم پاس ميدند (منظورم بعد از زدن اون دكمه)
حالا نميگم توپ و من خيلي فاصله داشته باشيم كه يه بحث ديگه هست
دوستان من تازه pes09 رو گرفتم..رسما در حد خوفیه..2تا سوال داشتم..من با cpu amd dual4000 و 1gig ram و video card geforce 8500 gt بهترین رزولوشنی که مینونم بذارم چیه؟الان 800.600 هست اما حس میکنم یه نمه جا داره کیفیتش بهتر بشه..اگه کمک بدین خیلی خوبه
خوب شما رزوليشن و كيفيت بازي را يكي يكي بالا ببريد
و بازي كنيد
هر موقع ديديد بازي سرعتش كند شده اون موقع معلوم ميشه كه رزوليشن يا كيفيت انتخابي براي سيستم شما زياده
به نظر من با اين سيستم ميتوني اينجوري بازي كني
1024*768
مديوم
یه نفر جواب منو میتونه بده؟ سوالم رو قبلا گفتم جواب درستی نگرفتم
mani_2004_2006
14-11-2008, 21:20
بچه ها اينجا رو داشته باشيد ... :41: (قبلشم يكي از بازيكنا از همون تكل هاي بي خودي رفت و اين پنالتي رو داد)
من هم قبلا یک کلیپ از youtube گذاشتم که همین باگ رو در نسخه دمو نشون میداد
البته خوشبختانه تا حالا خودم به همچین چیزی برخورد نکردم
ولی باگ خیلی خفنیه
Big-Boss
14-11-2008, 21:40
این دیگه خیلی ستمه!!!!!!!!!!!
گلر بیچاره انگار اونجا که وایساده باتلاقه :دی
samyar_red
14-11-2008, 21:43
من الان سیتینگ ندارم کسی میتونه کمک کنه
google_boy07
14-11-2008, 22:00
اینم scoreboard از نوع BBC !!!
لینک دانلود :
google_boy07
14-11-2008, 22:15
ورژن جدید برنامه GGS 7.4
لینک دانلود:
google_boy07
14-11-2008, 22:17
اینم جدید ترین پچ برای بوندس لیگا :
Bundespatch for PES 2009 v.0.5
posted under PES 2009 Patches by PatchaMan
Patch includes:
- All transfers on 09/11/08 in all teams
- Bundesliga teams (most teams done, all will be in following versions) in Other B
- 6 Russian teams
- Kits, fonts and numbers for all EPL teams
- Kits, fonts and numbers for all Bundesliga teams
- Kits, fonts and numbers for all La Liga teams
- Kits, fonts and numbers for all National teams
- Update some kits
- Added CL kits
- Added CL training kits
- New graphics in BaL
- Unlock all bonuses
- New balls, gloves and boots
لینک دانلود :
golmohammadi
14-11-2008, 22:23
یه نفر جواب منو میتونه بده؟ سوالم رو قبلا گفتم جواب درستی نگرفتم
متاسفانه معلوم نيست اين ايراد Dont Send از چي هست
همه ميگند ايراد از كپي بودن گيم هست
ولي من تائيدش نميكنم
چون تو اين فروم خيليها به اين مشكل برخورد كرده اند
و كسي نتونسته راهي پيدا كنه
و دوستمون كرازر هم كه اين مشكل را گفته بودند
همه باهاش برخورد كردند
ولي بيچاره حق داشت
در اينجا يه پيشنهاد دارم
اون دسته از دوستايي كه ادعا ميكنند اين ارور مربوط به كپي بودن گيم واين چيزهايت
بيان يه كاري كنند
دوستايي كه ارور Dont send واسشون مياد و از بازي ميپرند بيرون
سيو بازيشون را تو سايت بزارند
و دوستاي ديگه اي هم كه فكر ميكنن گيمشون ايراد نداره اونو تست كنند ببينند مال خودشون هم ارور ميده يا نه ؟
اگه ارور واسشون نداد يه بازي را رد كرده و سيوشو بزارند
و اگه ارور داد يعني گيم خودش معيوب هست
گوگل بوی جان حجم این پچ رو بذاری خیلی خوب میشه؟؟؟؟
بالای 100 مگه یا این که کمتره؟؟؟؟
سلام
منم مشکل کرش کردن بازی رو داشتم
که ارور معروف ویندوز رو میداد و بعدشم Don't Send
اما بعد از ریختن کرک 1.10 مشکل حل شد !
من هم هیچ وقت مشکل کرش کردن نداشتم
شاید به خاطر اینکه از همه پچ ها و آپدیت ها استفاده میکنم
این کرک آپدیت 1.20 کونامی هستش
فکر میکنم به خاطر این آپدیت باشه که من مشکلی نداشتم تا حالا
در این صفحه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآیتم Pro Evolution Soccer 2009 v1.20 [MULTI6] No-DVD/Fixed EXE را پیدا کنید و روی عکس فلاپی دیسک آبی رنگ (سمت چپ) کلیک کنید
صفحه جدید که باز شد یکی از mirror ها رو انتخاب کنید تا دانلود شروع بشه
بعد از جایگزین کردن این کرک به جای فایل قبلی میتونید از آپدیت 1.20 کونامی استفاده کنید
pipo_inzaghi
14-11-2008, 23:26
--------------------------------------------------------------------------------
سوال دوم اینکه واسه درست کردن پیراهن تیمها مخصوصا تبلیغات روی پیراهن چیکار میشه کرد؟اگه این سوال 2 رو کامل توضیح بدین ممنون میشم چون یه نمه سوتم تو این چیزاوومثلا آخرش فرق کیت سرور و پچ و اینها رو نفهمیدم..اگه یه بامرام اینها رو توضیح بده خیلی حال داده
برای سوال اول خودت میتونی تست کنی ببینی سیستمت توی بازی این حد گرافیک رو میکشه یا نه
سوال دوم برای تبلغ روی پیراهن تیمها توی ادیت که نمیشه چیزی روی پیراهن تیمها نوشت ولی میتونی یک عکس از لباس اصلی تیمها وارد کنی که اینطوری هم لوگو وارد میشه و هم تبلیغ
Mostafa NBA
14-11-2008, 23:45
دیروز با کلی امید رفتم یک دسته (joystick ) گرفتم که بیام PES رو دو نفری با یکی دیگه بازی کنم. یکی با دسته و یکی دیگه با کیبورد.حالا تنظیمات رو انجام دادم, دیدم که مثل فیفا قسمتی که کنترل هارو مشخص میکنی, فقط میتونی با یکیش کار کنی و کیبورد و دسته از هم جدا نمیشن.
کسی راه حلی برای این مشکل داره؟
مطمئنی؟؟؟؟؟
قسمت کیبورد جداست وقسمت جوی استیک هم جداست....چطور نمی تونی تنظیم کنی!!!!!
توی قسمت controler جوی استیک رو شناسایی کرده یا نه؟؟؟
Mostafa NBA
15-11-2008, 00:03
مطمئنی؟؟؟؟؟
قسمت کیبورد جداست وقسمت جوی استیک هم جداست....چطور نمی تونی تنظیم کنی!!!!!
توی قسمت controler جوی استیک رو شناسایی کرده یا نه؟؟؟
من رفتم توی همین قسمت controller و جوی استیک رو تنظیم کردم. ولی توی بازی, هم کیبورد کار میکنه و هم جوی استیک(هر دو مثل هم کار میکنن).یعنی نمیشه یک نفر با کیبورد بازی کنه و یک نفر دیگه با دسته.
Big-Boss
15-11-2008, 00:09
من رفتم توی همین قسمت controller و جوی استیک رو تنظیم کردم. ولی توی بازی, هم کیبورد کار میکنه و هم جوی استیک(هر دو مثل هم کار میکنن).یعنی نمیشه یک نفر با کیبورد بازی کنه و یک نفر دیگه با دسته.
یه دفعه اول کیبورد رو جدا تنظیم کن بعد جوی استیک هم از یه تب دیگه جدا
توی قسمت controller باید جوی استیک رو بذاری controller 2
همونجا یک قسمت هست که حالت کشویی داره...اون رو باید بکنی controller 2
بعدش دکمه های جوی استیک رو تنظیم کن درست میشه
Spaniuly
15-11-2008, 00:33
اگه کسی میخواد آپشن فایلم رو آپلود کنم بذارم توی فروم همه افتخارات Bal کسب شد دیگه هیچی نموند با تیم های ملی 5 قاره هم افتخاراتش رو کسب کردم
golmohammadi
15-11-2008, 01:22
اين تكلها امشب اعصاب منو خورد كرد
4 هفته پشت سر هم مصدوم شدم
راستي آخرش اوانتاژ بازي را ديدم
اونم كي و كجا
اونور زمين بازيكن هم تيمي من به بازيكن حريف كه صاحب توپ نبود تكل كرد
بعد دفاع طرف توپ را دور كرد
و اينور زمين كه دفاع من صاحب توپ شد بازي متوقف شد !!!
Metallica84
15-11-2008, 01:25
سلام
من امروز این بازی رو خریدم .بازی برای شرکت پردیس گیم هست و فقط یک دی وی دی داره. از فروشنده پرسیدم(چون دیدم اکثر کسایی که این بازی رو خریدن 2 دی وی دی بوده) گفت که این سری به صورت یک دی وی دی هست و جدید اومده. روی پاکت بازی هم نوشته نصب آسان.
مراحل نصب هم عجیب قریب بود و تا حالا اینطوریش رو ندیده بودم و نصب بازی هم حدود 50 دقیقه طول کشید و در حین نصب پوشه بازی تا حجمی حدود 12 گیگ شده بود و بعد از پایان نصب حجم پوشه 5.44 گیگ شد(حجم خوده دی وی دی 1.56 گیگ بود).
چند تا عکس از مراحل نصب:
بعد از نصب بازی هم ظاهرا مشکلی نبود ولی در موقع که داشتم بازی میکردم بعضی وقت ها صدای گزارشگر روی یک کلمه گیر میکرد و 1 تا 2 دقیقه این روند ادامه داشت؟؟
لطفا دوستان بگن که بنظرشون بازی که خریدم مشکل داره و یا نه؟؟؟ و اگر مشکل داره لطفا بگید که برای چه شرکتی رو بخرم که بی دردسر اجرا بشه!!!
ممنون
Mohammad_Sn2001
15-11-2008, 01:46
سلام
من امروز این بازی رو خریدم .بازی برای شرکت پردیس گیم هست و فقط یک دی وی دی داره. از فروشنده پرسیدم(چون دیدم اکثر کسایی که این بازی رو خریدن 2 دی وی دی بوده) گفت که این سری به صورت یک دی وی دی هست و جدید اومده. روی پاکت بازی هم نوشته نصب آسان.
مراحل نصب هم عجیب قریب بود و تا حالا اینطوریش رو ندیده بودم و نصب بازی هم حدود 50 دقیقه طول کشید و در حین نصب پوشه بازی تا حجمی حدود 12 گیگ شده بود و بعد از پایان نصب حجم پوشه 5.44 گیگ شد(حجم خوده دی وی دی 1.56 گیگ بود).
چند تا عکس از مراحل نصب:
بعد از نصب بازی هم ظاهرا مشکلی نبود ولی در موقع که داشتم بازی میکردم بعضی وقت ها صدای گزارشگر روی یک کلمه گیر میکرد و 1 تا 2 دقیقه این روند ادامه داشت؟؟
لطفا دوستان بگن که بنظرشون بازی که خریدم مشکل داره و یا نه؟؟؟ و اگر مشکل داره لطفا بگید که برای چه شرکتی رو بخرم که بی دردسر اجرا بشه!!!
ممنون
اره دوست من مشکل داره به این نوع دی وی دی ها که حجمش خیلی کمه اصطلاحا میگن ریپ شده موقع ریپ کردن
وبعدش باز شدن ریپ بعضی از فایل ها ناقص میشن اگه بازی رو بصورت 2 DVD پیدا بکنی بهتره مال همین شرکت
p30world رو هم بخری درست کار میکنه فقط دقت بکن که 2 تا DVD کامله بازی
هنوز رار شده هستش که باید رار رو تو هاردت باز بکنی بعد از روی هاردت نصبش بکنی این بازی بعد از نصب شدن
فقط با زبان انگلیسیش 5.46 GB حجمشه
کلا بازیهایی که فشرده سازی میشن خراب میشن یا فایل هاشون صدمه می بینه
من هم میگم همون 2 dvd رو بگیری بهتره.....ولی تا حالا همچین نصبی ندیده بودم
البته اینجا نمیشه اسم شرکت ها رو بنویسی....برات (پ.خ) می فرستم
Foot_Pes
15-11-2008, 02:22
با سلام
لطفا یه پچ قرار بدین که نام و لوگو و لباس همه ی تیمها رو درست کنه ... کلی دانلود کردم همه یک مشکلی داشتن
لطفا فقط الکی لینک نزارین اگه خودتون امتحان کردین و خوب بود بدین
ممنون موفق باشید ... یا حق
گزارشگر بازی مشکل داره! بازی های 2 دی وی دی هم گزارشگرشون گیر میکنه! البته ممکنه به خاطر عدم سازگاری کارت صدا با بازی باشه که بعضی ها این مشکی رو ندارن! این dvd که شما خریدی سالمه! این skullptura معروفه!
ASM Gamer
15-11-2008, 03:24
سلام دوستان، من تقریبا از اوایل این تاپیک با شما همراه بودم ولی تا حالا پستی ارسال نکرده بودم. من یکی از طرفدارای دو آتیشه pes هستم...
من این بازی رو با برند سرزمین گیمز خریدم(2 تا DVD) اما مشکلاتی باهاش دارم:
1-در قسمت be come a legend بعد از یه نیم فصل بازی کردن Save File بازی دچار مشکل میشه و دیگه نمی تونم به بازی ادامه بدم چون هر بار که لودش می کنم بازی crash میشه.
2-تو UEFA Championshiop هم قبل از شروع بازی های یک چهارم نهایی با همین مشکل روبرو شدم.
3-تو مستر لیگ هم 1 فصل و نیم بازی کردم اما تو شروع نیم فصل جدید همین مشکل برام پیش اومد.
مشخصات سیستمم اینه:
CPU: intel QX9775
RAM: 4GB DDR3
VGA:Geforce 9800GX2 Quad SLI
کسی می تونه راهنمایی یا پیشنهادی ارایه بده؟:46:
mInI_ClockEr
15-11-2008, 03:32
سلام
چند تا عکس از مراحل نصب:
ممنون
:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:
کلا من هر بازی رو که از شرکت پردیس خریدم خراب بوده :41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:
سلام دوستان من می خواستم نصب بازی رو رایت کنم چون از زیپ خاج شده 7 گیگ هستش اگه دو قسمتش کنم و توی دوتا dvd رایت کنم بعد توی یه کامپیوتر دیگه کنار هم کپی کنم نصب میشه؟
mohsen.rajabi
15-11-2008, 08:50
سلام دوستان من می خواستم نصب بازی رو رایت کنم چون از زیپ خاج شده 7 گیگ هستش اگه دو قسمتش کنم و توی دوتا dvd رایت کنم بعد توی یه کامپیوتر دیگه کنار هم کپی کنم نصب میشه؟
نه دوست من شما باید روی DVD 8 gig رایت کنید
hobgoblin
15-11-2008, 09:49
دوباره با winrar فشردش کن قبل از rar کردن split to volume رو بذار DVD-R
خودش دو قسمتش میکنه
بعد رایتش کن
mohsen.rajabi
15-11-2008, 10:04
دوباره با winrar فشردش کن قبل از rar کردن split to volume رو بذار DVD-R
خودش دو قسمتش میکنه
بعد رایتش کن
دوست من اینکه همون شد
hobgoblin
15-11-2008, 10:35
دوست من اینکه همون شد
می دونم همون شد
تا جایی که من فهمیدم این دوستمون از فشرده بودن بازی رو درآورده و احتمالا فایلهای فشرده رو پاک کرده
به هر حال قصدش اینه که روی دی وی دی 5 رایت کنه( چون دی وی دی 9 هر جایی گیر نمیاد ولی 5 رو بقالی ها هم دارند ) و ببره جای دیگه که منم اسون ترین کاری که میشه کرد رو گفتم
platinium03
15-11-2008, 11:07
من تازه واردم درسته اما این سری بازی رو از 6-7 سال پیش بازی میکنم .
1-این مشکل dont send دقیقا مربوط به کرک هست(در همه جای بازی که بیاد) و به هیچ چیز ربطی نداره .
2- اینقدر دنبال مشکل و باگ نباشید .اگه خیلی مردین برین خودتون بازی بسازین .
3- داوری هر از چند مشکل داره عین واقعیت اگه نداشت همه خسته می شدن اما تو آفساید گیری کوچکترین اشتباهی نداره چون بحث اندازه گیری است و کامپیوتر اشتباه نمیکند .
4-با این آقای محسن خلیلی 9 هم اصلا حال نمیکنم چون سایتش بسیار مبتدی و هیچ چیزش درست کار نمیکنه .(اصلا کار کردن با سایتش راه نداره)
5-به جای این همه بحث یه کم هم بازی کنین
6- انشاا.. همه به راه راست هدایت بشن
Google Spider
15-11-2008, 12:41
میشه من خودم این کارو کردم بازی رو نصب کردم چون خیلی دردسر برای نصب داشت روی دوتا dvd رایت کردم بعد الان باری هر کامپیوتری که بخوام به راحتی کپی میکنم و بازی میکنم البته یه کاری هم باید کرد اونم اینه :
در قسمت start گزینه ی run مینویسی regedit بعد یه صفحه میاد و باید از سمت چپ hkey_local_machine رو میزنی بعد software رو میزنی بعد باید بازی مورد نظر رو پیدا کنی که pes توی konami هستش بعد روی konami کلیک راست و export رو میزنی و یه جایی save میکنی . بعد فایل سیو شده رو هم باید همراه بازی رایت کنی .
حالا میتونی با کپی کردن بازی روی هر کامپیوتری وسپس اجرای فایلی که گفتم فقط برای یک بار بازی رو اجرا کنی .
البته این کار رو برای همه بازی ها میشه انجام داد.
اگه این فایل رو هم نمی تونید استخراج کنید من اینکارو کردم و میتونید دانلود کنید : حجم هم 1 فقط کیلو بایت
4-با این آقای محسن خلیلی 9 هم اصلا حال نمیکنم چون سایتش بسیار مبتدی و هیچ چیزش درست کار نمیکنه .(اصلا کار کردن با سایتش راه نداره)
آقا گل گفتی همش تو این تاپیک داره تبلیغ سایتش رو میکنه گندش رو در اورده دیگه !!!!! تاپیک که برای تبلیغ سایت نذاشتن :4:
Foot_Pes
15-11-2008, 13:25
با سلام
لطفا یه پچ قرار بدین که نام و لوگو و لباس همه ی تیمها رو درست کنه ... کلی دانلود کردم همه یک مشکلی داشتن
سلام .
من صدای بعضی جاها مثل منو رو عوض کردم . ( با برنامه AFSExplorer )
میخوام آهنگی که وقت ورود به زمین با صدای تماشاگرا پخش میشه رو هم عوض کنم .
ولی نمیتونم مسیرشو پیدا کنم
کسی میتونه کمک کنه ؟
میخوام آهنگ لیگ برتر رو بذارم :20:
mohsen.rajabi
15-11-2008, 14:03
اینم جدید ترین پچ برای بوندس لیگا :
Bundespatch for PES 2009 v.0.5
posted under PES 2009 Patches by PatchaMan
Patch includes:
- All transfers on 09/11/08 in all teams
- Bundesliga teams (most teams done, all will be in following versions) in Other B
- 6 Russian teams
- Update some kits
- Added CL kits
- Added CL training kits
- New graphics in BaL
- Unlock all bonuses
- New balls, gloves and boots
لینک دانلود :
گوگل بوی جان حجم این پچ رو بذاری خیلی خوب میشه؟؟؟؟
بالای 100 مگه یا این که کمتره؟؟؟؟
حجم این پچ حدود 34 مگه
با سلام
دوست من ، من این پچ رو به شما پیشنهاد می کنم البته هنوز کامل نیست اما خوبه
سلام دوستان، من تقریبا از اوایل این تاپیک با شما همراه بودم ولی تا حالا پستی ارسال نکرده بودم. من یکی از طرفدارای دو آتیشه pes هستم...
1-در قسمت be come a legend بعد از یه نیم فصل بازی کردن Save File بازی دچار مشکل میشه و دیگه نمی تونم به بازی ادامه بدم چون هر بار که لودش می کنم بازی crash میشه.
2-تو UEFA Championshiop هم قبل از شروع بازی های یک چهارم نهایی با همین مشکل روبرو شدم.
3-تو مستر لیگ هم 1 فصل و نیم بازی کردم اما تو شروع نیم فصل جدید همین مشکل برام پیش اومد.
مشخصات سیستمم اینه:
معلومه که تاپیکو دنبال نمی کردی:D چون واسه این مشکل بارها توضیح داده شده!!
برو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید کرک ورژن 1.10 یا 1.20 رو بگیر درست میشه
sajjad_setam
15-11-2008, 14:49
دوستان میشه این پچو که 32 مگه یه جایی آپلود کنید که قابلیت resume داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو رو جون pes 2010
Google Spider
15-11-2008, 15:37
مرسی دوست عزیز.فقط یه سوال کدومشو رایت کنم بازی که نصب کردم والان بازی میکنم یا بازی که از روی dvd از حالت زیپ خارج شده واماده نصب هست؟
بازی نصب شده رو رایت کن
من از pes 3تا pes2009 روهمین کار رو کردم چون خیلی از دوستان میان این بازی رو از من میگیرن من هم کار رو راحت کردم براشون:46:
danielo_punker
15-11-2008, 15:51
دوستان به سوالاتم جواب بدید و نگید قبلا گفته شده.
شایعاتی در مورد کامل نبودم این بازی گفته شده.اینطور هست.
چرا این نسخه تو جزییات ضعیف عمل کرده.
مثلا در قسمت مستر لیگ معمولا مجموع نمره هایی که یک بازیکن در طول یک فصل میگیره قراد داده میشد.ولی تو این نسخه وجود نداره. من نسخه پی اس 3 دارم.توی کامپیوتر هم همینطوریه؟
ASM Gamer
15-11-2008, 15:55
معلومه که تاپیکو دنبال نمی کردی:D چون واسه این مشکل بارها توضیح داده شده!!
برو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید کرک ورژن 1.10 یا 1.20 رو بگیر درست میشه
از راهنماییت ممنون ولی من پک v1.10وv1.2 رو قبلا نصب کردم و کرک اون ها رو هم نصب کردم. در ضمن از هیچ کیت سروری هم استفاده نمی کنم اما بازم با همین ارور روبرو میشم. در ضمن از فایل becomealegendfix.exe برای فیکس کردن سیو فایل BAL استفاده کردم که فایده نداشت.
من تقریبا همه کارهای گفته سده رو انجام دادم اما نتیجه نگرفتم. چیزی به ذهنتون نمیرسه؟:41:
نه دوست عزیز این نسخه کامله و به هیچ وجه ناقص نیست
دلیلت از این حرف چیه؟؟؟؟کجا شایعه شده...
اگه جایی خوندی منبع رو بذار
Google Spider
15-11-2008, 17:58
دوستان میشه این پچو که 32 مگه یه جایی آپلود کنید که قابلیت resume داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو رو جون pes 2010
15-11-2008, 18:22
سلام به همه
من تاپیک رو تا جایی که درباره اون صحنه افساید بحث میشد رو خوندم
فکر میکنم که بیشتر طرفدارهای این بازی میگن که بازی از نظر داوری ، مخصوصا تو آفساید ایرادی نداره
اما من بهتون میگم که یه ایراد بزرگ تو آفساید گیری داره و اون هم اینه که اگه یکی از بازیکنان حریف نزدیک به خط کرنر تیم خودش باشه و شما تو فضایی بین این بازیکن و بازیکن جلوییش قرار بگیرید داور آفساید میگیره ، میگید چرا ؟ خوب من بهتون میگم چون ملاک بازی بازیکنانیه که تو دید داور باشن یعنی تو دید دوربین حالا شما میگید نه من این مشکل خیلی برام پیش اومده ولی هیچکدومشون رو سیو نکردم ولی این بار که اتفاق بیفته براتون میذارمش تا بدونید که این بازی هم تو قسمت آفساید گیری مشکل داره ، اصلا نمیدونم چرا داورا بازیکنایی که رو خط کرنر هستن رو نمیبینه
یه سوال هم دارم
میشه اون قسمتی که قبل از شروع بازی باید بازیکنانی رو که میخوای باهاشون بازی کنی رو انتخاب کنی رو برداشت فکر کنم بدونید کدوم قسمت رو میگم
golmohammadi
15-11-2008, 18:47
اره دوست من مشکل داره به این نوع دی وی دی ها که حجمش خیلی کمه اصطلاحا میگن ریپ شده موقع ریپ کردن
وبعدش باز شدن ریپ بعضی از فایل ها ناقص میشن اگه بازی رو بصورت 2 DVD پیدا بکنی بهتره مال همین شرکت
p30world رو هم بخری درست کار میکنه فقط دقت بکن که 2 تا DVD کامله بازی
هنوز رار شده هستش که باید رار رو تو هاردت باز بکنی بعد از روی هاردت نصبش بکنی این بازی بعد از نصب شدن
فقط با زبان انگلیسیش 5.46 GB حجمشه
اره منم با اين نوع محصولات مخالفم
البته وقتي تو ايران مياد اينجوريه
کلا بازیهایی که فشرده سازی میشن خراب میشن یا فایل هاشون صدمه می بینه
من هم میگم همون 2 dvd رو بگیری بهتره.....ولی تا حالا همچین نصبی ندیده بودم
البته اینجا نمیشه اسم شرکت ها رو بنویسی....برات (پ.خ) می فرستم
تائيد ميشه
گزارشگر بازی مشکل داره! بازی های 2 دی وی دی هم گزارشگرشون گیر میکنه! البته ممکنه به خاطر عدم سازگاری کارت صدا با بازی باشه که بعضی ها این مشکی رو ندارن! این dvd که شما خریدی سالمه! این skullptura معروفه!
من خودم اين مشكل را تا حالا نداشتم
و فكر نكنم به خاطر كارت صوتي باشه
بلكه از همون دي وي دي ها هستند
مشخصات سیستمم اینه:
دوست عزيز اين مشكلاتو خيليها دارند
و فعلا راه حلي پيدا نشده
البته كه ميشه ....
سلام به همه
من تاپیک رو تا جایی که درباره اون صحنه افساید بحث میشد رو خوندم
فکر میکنم که بیشتر طرفدارهای این بازی میگن که بازی از نظر داوری ، مخصوصا تو آفساید ایرادی نداره
اما من بهتون میگم که یه ایراد بزرگ تو آفساید گیری داره و اون هم اینه که اگه یکی از بازیکنان حریف نزدیک به خط کرنر تیم خودش باشه و شما تو فضایی بین این بازیکن و بازیکن جلوییش قرار بگیرید داور آفساید میگیره ، میگید چرا ؟ خوب من بهتون میگم چون ملاک بازی بازیکنانیه که تو دید داور باشن یعنی تو دید دوربین حالا شما میگید نه من این مشکل خیلی برام پیش اومده ولی هیچکدومشون رو سیو نکردم ولی این بار که اتفاق بیفته براتون میذارمش تا بدونید که این بازی هم تو قسمت آفساید گیری مشکل داره ، اصلا نمیدونم چرا داورا بازیکنایی که رو خط کرنر هستن رو نمیبینه
یه سوال هم دارم
میشه اون قسمتی که قبل از شروع بازی باید بازیکنانی رو که میخوای باهاشون بازی کنی رو انتخاب کنی رو برداشت فکر کنم بدونید کدوم قسمت رو میگم
حتما يه بار سيو بازي را بزار .
===============
و در آخر اينكه اي اين نسخه از محصول كونامي خيلي ايراد داره
و من فكر نكنم كه با پچ و كرك قابل حل باشه
حالا فرض كنيم كه تا يه حدي قابل حل باشه
خيليها به اينترنت دسترسي خوب ندارند و نميتونند فايلها را دانلود كنند
كنامي به خاطر شستن گند كاريهاش بايد فوري يه نسخه ديگه را بيرون بده
كه فقط ايراداتشو برطرف كنه و گيم پلي و گرافيك و .. را دست نزنه
sajjad_setam
15-11-2008, 19:42
اینم لینک مستقیم
عزیزم منظورمو نفهمیدی.میگم اگه در حین دانلود disconect شد بتونم ادامشو دانلود کنم نه از اول/
سایت رپید شیدر این قابلیتو نداره:13:
محمد حسن بیگی
15-11-2008, 19:43
بازم سلام
اول معذرت میخوام بعد چند تا چیز میگم
این مشکلاتی که دوستان میگن من هیچ کدومشون رو ندارم از ارور دونت سند گرفته تا بیرون اومدن از بازی البته من داشتم ولی الان دیگه ندارم چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون و.قتی که دی وی دی بازی رو گرفتم یه فایل کرک داشت وقتی وارد بازی میشدم و تو قسمت uefa میرفتم میومد بیرون ولی حالا به جای فایل کرک فایل اصلی رو رختم و uefa رو هم تا آخر رفتم و قهرمان شدم
بگید با چه تیمی
منچستر یونایتد
حالا بپرسید بازی فینال با چه تیمی بود
با چلسی
یه پیشنهاد به اونایی که ادعا میکنن بازیشون خیلی خوبه
بازی رو رو level پرفشنال بازی کنید ببینید چند تا گل میتونید بزنید
تو level پرفشنال تیمها حرفه ای بازی میکنن ولی تو level تاپ پلیر تیم حریف شما رو دست کم میگیره و وسط زمین رو کلا در اختیار شما میزاره که از اهمین طریق میشه گلهای زیادی رو بزنی ولی تو پرفشنال اینطوری نیست
بازم معذرت
mohsen-jj
15-11-2008, 20:11
سلام
تو رو خدا کسی نمی دونه چطور می تونم منتخب رو تو بازی بسازم ؟؟؟؟
-------------------------------------------------------------------000000
یوونتوس : همیشه قهرمان
بازم سلام
اول معذرت میخوام بعد چند تا چیز میگم
این مشکلاتی که دوستان میگن من هیچ کدومشون رو ندارم از ارور دونت سند گرفته تا بیرون اومدن از بازی البته من داشتم ولی الان دیگه ندارم چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون و.قتی که دی وی دی بازی رو گرفتم یه فایل کرک داشت وقتی وارد بازی میشدم و تو قسمت uefa میرفتم میومد بیرون ولی حالا به جای فایل کرک فایل اصلی رو رختم و uefa رو هم تا آخر رفتم و قهرمان شدم
بگید با چه تیمی
منچستر یونایتد
حالا بپرسید بازی فینال با چه تیمی بود
با چلسی
تو level پرفشنال تیمها حرفه ای بازی میکنن ولی تو level تاپ پلیر تیم حریف شما رو دست کم میگیره و وسط زمین رو کلا در اختیار شما میزاره که از اهمین طریق میشه گلهای زیادی رو بزنی ولی تو پرفشنال اینطوری نیست
بازم معذرت
جالب بود
میرم یه تستی می کنم ببینم درسته یا نه...
ولی احتمالش کمه...اگه اینطور بود پروفشنال رو گزینه اخر میذاشتن
Ehsan Studio
15-11-2008, 20:48
عزیزم منظورمو نفهمیدی.میگم اگه در حین دانلود disconect شد بتونم ادامشو دانلود کنم نه از اول/
دوست عزیز شما اصلا این لینک و امتحان کردی..؟؟؟:13:
حجم این پچ حدود 34 مگه
دوست من ، من این پچ رو به شما پیشنهاد می کنم البته هنوز کامل نیست اما خوبه
سلام من
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو دانلود کردم تیمهای جدید اضافه میشن اما تیمهای ملی و لیگها ( انگلیس و ... ) ارمشون تغییری نمیکنه لباسشونم بجای اینکه درست شه سیاه میشه
Google Spider
16-11-2008, 00:41
این لینکی که من دادم مستقیمه امتحان کن میفهمی تبدیل شده
برای مستقیم کردن rapidshare از این سایت استفاده کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید شما میتونی در روز 3بار از این سایت استفاده کنی:46:
Alireza Taji
16-11-2008, 02:44
هرکس که مشکل خارج شدن از بازی را داره سیوش را بذاره تا اون قسمت را که از بازی خارج میشه براش رد کنم!
دیشب یکی از دوستانم که بازی را خریده بود همین مشکل خارج شدن از بازی را داشت و در میانه ی فصل دوم BAL از بازی خارج میشد من سیوش را کپی کردم و به خانه اوردم تا ببینم ایا این مشکل خارج شدن از بازی برای من هم ایجاد میشه یا نه اما من با کامپیوتر خودم بدون هیچ مشکلی تونستم اونجایی که بازیش گیر میکرد را رد کنم!
این مشکل از محصول کونامی نیست بلکه مشکل در سیدی خریداری شده هست.
بازم معذرت
من این را چه در pes 2009 وچه در pes 2008 امتحان کردم و چند بازی را روی پرفشنال و چند بازی را روی تاپ پلیر بازی کردم اما اصلا تفاوتی در بازی حس نکردم!
عجب گفتاری شدیما من واسه 3 بار تا هفته دهم لیگ رفتم بازم از بازی خارج میشه و dont send میده؟ من هم پچ 20 کونامی و نصب کردم و هم هر دو نوع کرکی که بچه ها گذاشته بودند رو ریختم. شما بگین چیکار کنم؟
كرك بازي خرابه من از p30wold خريدم pach 1.10 konami را هم ريختم تقريبا بعد از 5 بازي در bal يك دفعه صفحه سياه ميشه بعد كامپيوتر هنگ مينكنه در master كه بعد 2 بازي اينجوري ميشه كه فقط بايد دكمه پاور سيستم را زد هيچ دكمه اي كار نميكنه حتي alt+ctrl+delete كرك dvd مشكل داره بعضي اوقات كه بازيكن وسط بازي تعويض ميكني شطرنجي ميشه!!!!!!!!!!!
لباسشونم بجای اینکه درست شه سیاه میشه
آره منم همين مشكل رو دارم عصر هم مهمون دارم ميخوام باهاش pes بازي كنم تو رو خدا بگين چي كار كنم
لباس بعضي تيم ها سياه شده
سلام این توپهای جدید و کفشهارو چطور میشه قرار داد
سلام این توپهای جدید و کفشهارو چطور میشه قرار داد
با برنامه kitserver میتونی جایگرین کنی که هم برنامش هست توی صفحه های قبل هم آموزشش رو زحمت کشیدن گداشتن .:10:
اینم یه پچ خیلی خوب پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید
حجم : Mb 53.23
Info
-All transfers on 09/11/08 in all teams
-Bundesliga teams in Other B
-6 Russian teams
-Kits, fonts and numbers for all EPL teams
-Kits, fonts and numbers for all Bundesliga teams
-Kits, fonts and numbers for all La Liga teams
-Kits, fonts and numbers for all National teams
-Update some kits
-Added CL kits
-Added CL training kits
-Unlock all teams
-Unlock all bonuses
-New balls, gloves and boots
Credits
Kit & Relink = PES2009 Kit-Patch 0.60 by PES next-gen Editing Blog
Option = Bundespatch 0.5
Replay Flash Screen Logos & League Menu Logos By Hawke
Shadow Style Emblems by Tiffosi
Pes2009 PS style By wkt1
Pes2009 Texture By BlingBling V1
Flags cornerkick Champions League by SKILLS_ROONEY
Bootpack & Ballpack by SKILLS_ROONEY
Classic Kits By Diablos
Thailand National kit By oomy
دوستان کاش میشد یکی تمام چیزهایی که برای دانلود توی این تاپیک گذاشته شده رو یه جا جمع می کرد تا یکی مثل من که تازه اومدم توی این تاپیک با 420 صفحه هنگ نکنم !
یکی از دوستان لطف میکنه لا اقل چیزای به درد بخور برای دانلود این تاپیک رو بگه ؟
سلام
این سیستم برای بازی چطوره؟
cpu:amd athlon processor 3500+ 2.2ghz
vga:feforce 7100gs 512 m
ram : 2g
golmohammadi
16-11-2008, 17:33
دوستان کاش میشد یکی تمام چیزهایی که برای دانلود توی این تاپیک گذاشته شده رو یه جا جمع می کرد تا یکی مثل من که تازه اومدم توی این تاپیک با 420 صفحه هنگ نکنم !
یکی از دوستان لطف میکنه لا اقل چیزای به درد بخور برای دانلود این تاپیک رو بگه ؟
اينجا كسي اهميت نميده
قبلا هم اين پيشنهاد را كرده بوديم
سلام
این سیستم برای بازی چطوره؟
cpu:amd athlon processor 3500+ 2.2ghz
vga:feforce 7100gs 512 m
ram : 2g
رم و سي پي يو خوبه
ولي گرافيكت پائينتره
فكر كنم رو مديوم بتوني بازش كني
پس مدیر اینجا چیکارست؟ مدیر فقط وظیفش این نیست که بیاد پست پاک کنه و اخطار بده !
به هر حال اگه یکی همه پچ هارو یه جا جمع کنه که واقعا دمش گرمه !
اينجا كسي اهميت نميده
قبلا هم اين پيشنهاد را كرده بوديم
رم و سي پي يو خوبه
ولي گرافيكت پائينتره
فكر كنم رو مديوم بتوني بازش كني
دوست عزیز ممنونم ولی با چه رزولیشنشی میشه بازی کرد؟
پس مدیر اینجا چیکارست؟ مدیر فقط وظیفش این نیست که بیاد پست پاک کنه و اخطار بده !
اصلا این کار ربطی به مدیر نداره
خودت ببین که میاد بین 400 تا صفخه رو بگرده که لینک ها رو پیدا کنه؟؟؟؟؟؟
خود شما همچین کاری میکنید؟؟؟
Amir_Ariamehr2003
16-11-2008, 18:29
آقا بدبخت شدم ولی هیچ ایرادی به ساکر نمیگیرم
و حتی ایراد به بازیهای کرک شده
هفته 35 بودم که بازی رو بردم و بعد اومد اتو سیو و بعد بازی بعدی پرید هفته 28
ولی هیچ ایرادی نمیگیرم
خدایی تو این 421 صفحه چندتاتون پول بازی اورجینال رو دارید؟
من که ندارم
Spaniuly
16-11-2008, 18:56
آقا نتونستم دوری PES رو تحمل کنم دوباره نصب کردم خوبه حالا سیو Fernando رو توی BAL نگه داشتم دوباره دارم بقیه فرناندو رو میرم فرناندو اولین شخصیت من توی BAL هست الان 25 سالشه و امروز بعد درخشش تو جام ملتهای اروپا تو ترکیب اسپانیا تونستم تیم رو به نایب قهرمانی برسونم الت اینکه قهرمان نشدیم تقصیر من نبود فینال رو از دست دادم یعنی مربی نمیدونم چرا نیمه اول بازی نداد بهم و نیمه دوم هم بازی از جریان نیفتاد که به بازی برم خلاصه از دست PSV راحت شدم و بعد جام ملتها به لیورپول ترانسفر شدم و الان زوج خط حمله لیورپول هستیم با تورس اون 9 هست من 10 پوشیدن شماره 10 تیم محبوبم چه لذتی داره.
linkin_park
16-11-2008, 19:01
آقا واسه یووه ادیت خاصی نیومده ؟ مثلا GDB Folder لباس هاش یا صورت بازیکناش ؟! مثل الکس یا ترزگه ؟!
سلام .
من صدای بعضی جاها مثل منو رو عوض کردم . ( با برنامه AFSExplorer )
میخوام آهنگی که وقت ورود به زمین با صدای تماشاگرا پخش میشه رو هم عوض کنم .
ولی نمیتونم مسیرشو پیدا کنم
کسی میتونه کمک کنه ؟
میخوام آهنگ لیگ برتر رو بذارم :20:
این تاپیک خیلی مسخره شده
کلا نصف تاپیک مربوط به قبل از عرضه بازیه
بقیش هم یا یکی می پرسه این سیستم خوبه ؟ ( میخوان پز سیستم هاشون رو بدن )
یا همه از اریجینال نبودن بازیشون میگن
یا همه حرفایه تکراری
وبلاگ ها از این تاپیک مفید ترن
از p30world بعیده
پیشنهاد میکنم یه تاپیک جدید برای ادیت این بازی باز شه
Amir_Ariamehr2003
16-11-2008, 19:21
معلومه ما هیچ کاره یهو بیایم 400 صفحه بگردیم لینک جدا گنیم این وظیفه مدیر ها هست نه کاربر معمولی
این تاپیک واقعامسخره شده .
کلا نصف تاپیک مربوط به قبل از عرضه بازیه
نصف دیگه هم موربوط میشه به این جمله :
این سیستم برای اجرای بازی خوبه ؟ ( میخوان پز سیستم هاشون رو بدن )
بقیه هم حرفای تکراری
از p30world بعیده
پیشنهاد می کنم یه تاپیک جدید برای ادیت pes 2009 باز شه تا مفید باشه
نیازی نیست 400 صفحه بگردید
نمیدونم چرا شما پست های هر صفحه ای رو 40 تا نمیزارید تا تعداد صفحه ها زیاد نشه ؟!! واقعا اینقدر سخته این کار ؟!!!!
در کل 2 تا پچ آپدیت از کونامی برای این بازی اومده (به نام konami 1.10 , 1.20)
من هم هیچ وقت مشکل کرش کردن نداشتم
شاید به خاطر اینکه از همه پچ ها و آپدیت ها استفاده میکنم
این کرک آپدیت 1.20 کونامی هستش
فکر میکنم به خاطر این آپدیت باشه که من مشکلی نداشتم تا حالا
در این صفحه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآیتم Pro Evolution Soccer 2009 v1.20 [MULTI6] No-DVD/Fixed EXE را پیدا کنید و روی عکس فلاپی دیسک آبی رنگ (سمت چپ) کلیک کنید
صفحه جدید که باز شد یکی از mirror ها رو انتخاب کنید تا دانلود شروع بشه
بعد از جایگزین کردن این کرک به جای فایل قبلی میتونید از آپدیت 1.20 کونامی استفاده کنید
بقیه پچ ها هم همون کیت سرور هستش که هر روز بهتر و کاملترش معرفی میشه
این هم یکی از بهترین پچ های بازی
Complete Patch with kits
فکر نکنم پیدا کردن این 3 تا مورد ، بیشتر از 5 دقیقه طول بکشه
اینقدر هم بی معرفتید فقط دانلود میکنید یه تشکر نمیزنید که هیچی بعدش هم میایید شکایت میکنید که چقدر این تاپیک مسخره است
آقا مشکل چیه در حین بازی میپره تو ویندوز اصلا بازی کامل بسته میشه چکار کنم لطفا کمک ... ؟
samyar_red
16-11-2008, 22:08
بچه ها لطفا یه آدم نیکوکار پیدا بشه یه سیتینگ برا من بزاره من الان بدون سیتینگ دارم بازی میکنم
به جاش منم هر سوالی در مورده بازی داشتید در خدمتم (ایستگاهی زدن_تک به تک_کرنر_و...)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
google_boy07
16-11-2008, 23:47
سلام دوستان ......
اسکوربورد SportTv Portugal
لینک دانلود :
.................................................. .................................................. ....................................
Villa Torres C. Ronaldo Menu by DynamoForever
لینک دانلود :
.................................................. .................................................. ...................................
UEFA Champions League Beta
لینک دانلود :
Catalogo Total 90 Omni Ball + T90 Colores Fantasy
لینک دانلود : 7.5 mb
golmohammadi
16-11-2008, 23:55
متاسفانه در اين سايت مديرها فقط اينكارها را بلدند
البته همشونو نميگم منظورم بيشترشون
دوست عزیز ممنونم ولی با چه رزولیشنشی میشه بازی کرد؟
1024*768
شما گرافيك هر قسمت از بازي را كه خواستي كم كني بكن ولي رزوليشن را سعي كن از اين كمتر نكني
در همه بازيها
اصلا این کار ربطی به مدیر نداره
خودت ببین که میاد بین 400 تا صفخه رو بگرده که لینک ها رو پیدا کنه؟؟؟؟؟؟
خود شما همچین کاری میکنید؟؟؟
خيلي هم ربط داره
من باشم اينكارو ميكنم
ولي نه به اون صورت كه شما فكرشو ميكنيد
از همون اولش تاپيكهاي جداگانه باز ميكردم
و همه كاربران ميومدند سر جاي خوش بحث كرده ويا پچ ميذاشتند
آقا بدبخت شدم ولی هیچ ایرادی به ساکر نمیگیرم
و حتی ایراد به بازیهای کرک شده
هفته 35 بودم که بازی رو بردم و بعد اومد اتو سیو و بعد بازی بعدی پرید هفته 28
ولی هیچ ایرادی نمیگیرم
خدایی تو این 421 صفحه چندتاتون پول بازی اورجینال رو دارید؟
من که ندارم
يه طوري ميگي اورجينال كه انگار 2 تومنه قيمتش
تو ايران درامد به ريال هست
و واردات به دلار
حتي اگه قانون كپي رايت هم رعايت بشه بازم كسي نميتونه سي دي اورجينال بگيره
پس ما فعلا مجبوريم نسخه كپي و دزدي گيمها و نرم افزارها را استفاده كنيم
اين نسخه ساكر 2009 هم مثل بقيه گيمها كپي هست
Google Spider
17-11-2008, 01:15
سلام دوستان ......
.................................................. .................................................. ...................................
UEFA Champions League Beta
لینک دانلود :
این داستانش چیه یه توضیح بده بیخود دانلود نکنیم
اخه adsl من نا محدود نیستش اگه بخوام همه رو دانلود کنم سه سوته تموم میشه
متشکر
FCBarcelona.ir
17-11-2008, 02:24
آره منم همين مشكل رو دارم عصر هم مهمون دارم ميخوام باهاش pes بازي كنم تو رو خدا بگين چي كار كنم
لباس بعضي تيم ها سياه شده
من فکر می کنم مال لباس های آپشن فایلی باشه. فکر کنم اگر پوشه cv06.img رو کلا از پوشه img داخل کیت سرور حذف کنید، مشکل حل بشه. البته این یه حدسه، خودم این کارو کردم و تمام لباسا رو با GDB کیت سرور درست کردم، الانم لباس همه تیما درسته.
فقط قبلش حتما بک آپ بگیرید که اگه کار نکرد یا مشکلی پیش اومد بتونید برش گردونید.
Wow Wow Wow!
دیدین وقتی بهترین بازیکن سال اروپا میشی، یه تیکه مراسم اهدای جایزه رو نشون میده؟ :18:
خیلی تمیز بود، دیدم کف کردم! :8:
فیلمش رو گرفتم آپلود کردم:
واقعا دم کونامی گرم، خیلی این حرکتش ردیف بود :11:
Amir_Ariamehr2003
17-11-2008, 11:26
golmohammadi عزیز منم که خودم گفتم پول اورجینال رو ندارم یه بازی 25 هزار تومان واسه آدم در میاد با این پول میشه یه شلوار معمولی خرید نه یه بازی تو خونه هم گیر بدن چیه هر روز داری بازی میکنی
اخه شد واست نون و آب
سلام دوستان
میشه لطف کنید اسامی تیم ملی ایران رو قرار بدهید. مطمئنا تو این تاپیک هست. ولی قبول کنید که نمیشه تو 423 صفحه دنبالش گشت. متشکرم از لطفتون.
hobgoblin
17-11-2008, 13:40
سلام دوستان
میشه لطف کنید اسامی تیم ملی ایران رو قرار بدهید. مطمئنا تو این تاپیک هست. ولی قبول کنید که نمیشه تو 423 صفحه دنبالش گشت. متشکرم از لطفتون.
پچ burgum رو که بریزی اسامی تیم ملی ایران هم درست میشه
كرك بازي خرابه من از p30wold خريدم pach 1.10 konami را هم ريختم تقريبا بعد از 5 بازي در bal يك دفعه صفحه سياه ميشه بعد كامپيوتر هنگ مينكنه در master كه بعد 2 بازي اينجوري ميشه كه فقط بايد دكمه پاور سيستم را زد هيچ دكمه اي كار نميكنه حتي alt+ctrl+delete كرك dvd مشكل داره بعضي اوقات كه بازيكن وسط بازي تعويض ميكني شطرنجي ميشه!!!!!!!!!!!كمك كنييييييييييييييييييد
B U L U T
17-11-2008, 15:05
كرك بازي خرابه من از p30wold خريدم pach 1.10 konami را هم ريختم تقريبا بعد از 5 بازي در bal يك دفعه صفحه سياه ميشه بعد كامپيوتر هنگ مينكنه در master كه بعد 2 بازي اينجوري ميشه كه فقط بايد دكمه پاور سيستم را زد هيچ دكمه اي كار نميكنه حتي alt+ctrl+delete كرك dvd مشكل داره بعضي اوقات كه بازيكن وسط بازي تعويض ميكني شطرنجي ميشه!!!!!!!!!!!كمك كنييييييييييييييييييد
فكر نكنم مشكل از ويندوز هست
hobgoblin
17-11-2008, 15:20
نمی دونم پس چرا من هیچکدوم از این مشکلا رو ندارم
من چند فصل bal رو بازی کردم و جام باشگاهها رو هم همینطور
نه dont send تا حالا دیدم نه سیاه شدن
البته بازی رو دانلود کردم و یه کرکم توش بود که همونو ریختم
samyar_red
17-11-2008, 16:38
بچه ها چطوری میشه ساکر 9 رو انلاین بازی کرد
اخه تو ایران دیگه کسی رو رقیبم نمیبینم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدیران پاک کنید این پست رو .
Spaniuly
17-11-2008, 19:17
Wow Wow Wow!
دیدین وقتی بهترین بازیکن سال اروپا میشی، یه تیکه مراسم اهدای جایزه رو نشون میده؟ :18:
خیلی تمیز بود، دیدم کف کردم! :8:
فیلمش رو گرفتم آپلود کردم:
واقعا دم کونامی گرم، خیلی این حرکتش ردیف بود :11:
این که چیزی نیست وقتی میرسی به 27 سال میتونی درخواست بازنشستگی بدی اونموقع آخرین بازی فصل رو فیکس بازی میکنی از اول تا آخر بعد وقتی بازی تموم میشه دور ورزشگاه میچرخی هم تیمی هات بغلت می کنن و تماشاگران هم ابراز احساسات می کنن و شما به طرفشون میرید و به ابراز احساساتشون پاسخ میدی در واقع اون بازی به عنوان بازی خداحافظی شماست و بعد اون شما از فوتبال رسما خدافظی می کنید بعدش هم bal به اتمام میرسه البته اینم بگم 27 سال حدقل سن بازنشستگی هست و شما می تونید مثل علی دایی تا 38 سالگی از فوتبال خدافظی نکنید ولی وقتی به این سن میرسید خود به خود زورکی بازنشست میشی و بازی تموم میشه
mehdi_vsgh
17-11-2008, 19:20
بچه ها چطوری میشه ساکر 9 رو انلاین بازی کرد
اخه تو ایران دیگه کسی رو رقیبم نمیبینم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرمایید برین یه نسخه اورژینالش رو بخرید تا با شماره سریال معتبر بتونید کانکت بشین و آنلاین بازی بفرمایید!!!
يه فايلي ، پچي، پوشه اي بزارين كه فقط لباس تيمها درست بشه و لباس هاي سومشون باز بشه آخه لباس اول و دوم بعضي تيمها يكدست سياه هست
ندات
پچ burgum رو که بریزی اسامی تیم ملی ایران هم درست میشه
سلام دوست عزیز
از راهنماییتون متشکرم. من همون روز اول این پچ رو ریختم. اما همه چیز به غیر از اسامی تیم ملی دزست شد . برای همین گفتم.
teraktor2003
17-11-2008, 21:53
سلام راهی هست که این براقی بیش از حد در لباس تیمها در حین بازی رو بعد از استفاده از کیت سرور از بین ببریم؟! یه جور ناجوری برق میزنه لباسا! چجوری میشه صفحه رو مات کرد؟!
دوستان این کیت سرور چیه ؟ من الان اسکور بورد بی بی سی رو دانلود کردم اما نمی دونم باید چی کار کنم ! میشه یکی راهنمایی کنه ؟ !
Spaniuly
17-11-2008, 23:08
توی مود bal کسی تونسته تمام توانایی ها رو به 99 برسونه؟
Mohammad_Sn2001
17-11-2008, 23:45
توی مود bal کسی تونسته تمام توانایی ها رو به 99 برسونه؟
فقط تا سن 23 سالگی میتونی قدرت بازیکن رو از 95 به بالاتر ببری بعد از 23 سالگی فقط تا 95 قدرتش زیاد میشه
سلام راهی هست که این براقی بیش از حد در لباس تیمها در حین بازی رو بعد از استفاده از کیت سرور از بین ببریم؟! یه جور ناجوری برق میزنه لباسا! چجوری میشه صفحه رو مات کرد؟!
به نظر من خیلی طبیعی هستش ، تنظیمات تصویر رو که میتونی خودت تغییر بدی
دوستان این کیت سرور چیه ؟ من الان اسکور بورد بی بی سی رو دانلود کردم اما نمی دونم باید چی کار کنم ! میشه یکی راهنمایی کنه ؟ !
کیت سرور یه برنامه ای برای معرفی انواع آیتم ها ، مثل لباس ، توپ ، کفش و .... به بازی هستش
آموزش استفاده از این برنامه ها هم بار ها در همین تاپیک ارائه شده
از راهنماییتون متشکرم. من همون روز اول این پچ رو ریختم. اما همه چیز به غیر از اسامی تیم ملی دزست شد . برای همین گفتم.
این پچ ها تقریبا هر هفته آپدیت میشند و خیلی چیز ها بهشون اضافه میشه
این یکی از بهترین پچ های بازی هستش
حتی چهره های تیم آلمان مثل ینس لمان و پودولسکی و کلوزه و ......... درست شده اون هم نه با وارد کردن عکس ، خیلی طبیعی درست شده
Complete Patch with kits
کد:
google_boy07
18-11-2008, 00:17
اینم یه پچ تقریبا کامل ...................... البته حجمش یه کم زیاده 75mb
اینم امکانات این پچ
+ INCLUDE KIT SERVER 8.1.2
+ All transfers on 09/11/08 in all teams
+ Include complete All GDB kits
+ Update Transfer : by me (EYINATION)
Beckham (AC MILAN - January 2009 update transfer)
Hewson - Gibson - Cleverley (manchester United - skill n face copy from official konami)
+ INDONESIA replace THAILAND (100%) face beta
+ INDONESIA GDB KITS Credit to RIAN
+ FULL serie A, EPL, EREDIVISE, Bundesliga, La liga , National , oyher league A 100%
+ Bundesliga teams in Other B
- Update some kits
- Added CL kits
- Added CL training kits
- Unlock all teams
- Unlock all bonuses
- New balls, gloves
+ Bott pack for PATCH 120
+ Nike Menu by G@l@g@n MIX by Fery
+ real All Liga logo n embled by AKONAMI mix by me
+ Real Cups and Logos for Become a Legend by foreverryo
+ ALL LIGA AND CUP REAL REPLAy
+ Menu logo MIX by me
+ Best Mega face Pack mix by Fery
Berbatov (black hair)
Kaka face by luxor DDD
Petrboat Face Pack V.1 by Petroboat
Face Shock Pack V3 Pes 2009 by skills rooney
V2 Face Shock Pack PES 2009 by skills rooney
Face Shock Pack v1 by Skills rooney PES 2009
and many more
+ refree kit (serie A - Premier League) Mix by fery
Serie A by Diablos
EPL by Sarrassar
+ Mega stad adboards by Buzzyhead
+ Kaskus adboards by Fery
+ UEFA CHAMPION LEAGUE score board
+ PS3 pad Menu by UU99
لینک دانلود :
اینم یه پچ تقریبا کامل ...................... البته حجمش یه کم زیاده 75mb
اینم امکانات این پچ
+ INCLUDE KIT SERVER 8.1.2
+ All transfers on 09/11/08 in all teams
+ Include complete All GDB kits
+ Update Transfer : by me (EYINATION)
Beckham (AC MILAN - January 2009 update transfer)
Hewson - Gibson - Cleverley (manchester United - skill n face copy from official konami)
+ INDONESIA replace THAILAND (100%) face beta
+ INDONESIA GDB KITS Credit to RIAN
+ FULL serie A, EPL, EREDIVISE, Bundesliga, La liga , National , oyher league A 100%
+ Bundesliga teams in Other B
- Update some kits
- Added CL kits
- Added CL training kits
- Unlock all teams
- Unlock all bonuses
- New balls, gloves
+ Bott pack for PATCH 120
+ Nike Menu by G@l@g@n MIX by Fery
+ real All Liga logo n embled by AKONAMI mix by me
+ Real Cups and Logos for Become a Legend by foreverryo
+ ALL LIGA AND CUP REAL REPLAy
+ Menu logo MIX by me
+ Best Mega face Pack mix by Fery
Berbatov (black hair)
Kaka face by luxor DDD
Petrboat Face Pack V.1 by Petroboat
Face Shock Pack V3 Pes 2009 by skills rooney
V2 Face Shock Pack PES 2009 by skills rooney
Face Shock Pack v1 by Skills rooney PES 2009
and many more
+ refree kit (serie A - Premier League) Mix by fery
Serie A by Diablos
EPL by Sarrassar
+ Mega stad adboards by Buzzyhead
+ Kaskus adboards by Fery
+ UEFA CHAMPION LEAGUE score board
+ PS3 pad Menu by UU99
لینک دانلود :
سلام
آیا این پچ تمام لباسهای تیم ها را درست میکنه منظورم اینه که اون تیم هایی که جلوی لباسهاشون آرم باشگاه نداره مثل آرسنال و چلسی و .... و همینطور لباسهای دوم و سوم
چهره بازیکنان رو طبیعی تر نشون میده از اینی که الان هست
این نسخه ای که من دارم فکر کنم برای xbox باشه چون تو تنظیماتش عکس دسته xbox هست چون دکمه هاش rt - rb - lb -lt به این صورت هست ولی در صورتی که تو عکسی که شما از تنظیمات دسته گذاشتید همون دستهای معمولی هست
آیا این فایل به نسخه ای که من دارم میخوره الکی دانلود نکنیم به درد نخوره
پس از دانلود باید این فایل رو کجا ریخت
لطفا و خواهشا به تمام این سوالات جواب بدید
گوگل بوی عزی دستت درد نکنه...
این پچی که گذاشتی لیگ المانش کامله و همه بازیکنا با امار و صورت خودشون رو داره؟؟؟؟
یا این که فقط اسم بازیکناست؟؟؟
mohsen.rajabi
18-11-2008, 07:39
این نسخه ای که من دارم فکر کنم برای xbox باشه چون تو تنظیماتش عکس دسته xbox هست چون دکمه هاش rt - rb - lb -lt به این صورت هست ولی در صورتی که تو عکسی که شما از تنظیمات دسته گذاشتید همون دستهای معمولی هست
دوست من تمام کسانی که pes بازی می کنن عکس دکمه هاشون برای Xbox 360 هستش چون این بازی اختصاصی این کنسوله ok کسی که اون پچ رو ساخته عکسش رو عوض کرده برای PS3 رو گذاشته
hobgoblin
18-11-2008, 08:55
سلام دوست عزیز
من که دروغ نمی گم داداش
من همین پچ رو به همراه آپدیتش ریختم اسامی تیم ملی درست شد
هیچ چیز دیگه ای هم به غیر از burgum تا حالا نریختم
سلام
دوستان خوب (به ویژه گوگل بوی عزیز) می خواستم راهنمایی کنید کدوم پچ ها رو دانلود کنم که دیگه نیازی به چیزی نباشه؟
ممنون.
Toranj_mhg
18-11-2008, 13:01
از دوستان می خوام پچی به من معرفی کنند که لباس و لوگوی تیمای لالیگا و جزیره رو درست کرده باشه و حجمشم از 8 مگ بیشتر نباشه ... چون اکثر این پچ هایی رو که من دیدم حجم بالایی دارند و دانلودش برای من مقدور نیست!
danielo_punker
18-11-2008, 13:52
من تا حالا 10 بار در مورد موضوعات مختلف سوال کردم. ولی کسی جوال من نداد.لطفا این دفعه جواب بدید. من تو قسمت system setting یک گزینه به نام install پیدا کردم.بعد از اینکه نصبش کردم هیچ تغییری در بازی داده نشد.میشه بگید این چی بود و چه تغییری در بازی انجام میده.در ضمن من نسخه ps3 بازی را دارم.
آقا کسی نیست جواب مارو بده که آیا این پچ 70 مگی رو دانلود کنیم یا نه
لباس تیم ها رو کامل درست میکنه به همراه چهره بازیکنان
اگر کسی دانلود کرده و نصب کرده اولا طریقه نصب پچ بعد از دانلود و خاصییت این پچ رو شرح بده
در قسمتی از بازی راجب حرکات بازی توضیح داده ولی چون من زیاد انگلیسی خوب بلد نیستم متوجه نشدم
لطفا در مورد تکینیکها و حرکات نمایشی از قبیل کشیدن پیراهن و انداختن بازیکن در محوطه جریمه (داوینگ)برای گول زدن داور و کلا هرچی تکینیک و حرکت داره با شرح دکمه توضیح دهید
لطفا به صورت دکمهای پلی استیشن توضیح دهید . دایره . ضربدر . مربع . L1 . R1 و .......
با تشکر
محمد حسن بیگی
18-11-2008, 15:37
دوستان این مود ها که شما میگید چجوری میشه بازی کرد مثلا مود Bal رو مود دیگه هم هست از کجا باید مود بازی رو تنظیم کرد
دوستان راهی نیست در bal پیشرفت بازیکن سریع تر شه ؟
mohsen.rajabi
18-11-2008, 17:15
سلام
دوستان خوب (به ویژه گوگل بوی عزیز) می خواستم راهنمایی کنید کدوم پچ ها رو دانلود کنم که دیگه نیازی به چیزی نباشه؟
ممنون.
شما می تونید پچ burgum رو دانلود کنید فکر کنم حدود 40 مگه
از دوستان می خوام پچی به من معرفی کنند که لباس و لوگوی تیمای لالیگا و جزیره رو درست کرده باشه و حجمشم از 8 مگ بیشتر نباشه ... چون اکثر این پچ هایی رو که من دیدم حجم بالایی دارند و دانلودش برای من مقدور نیست!
دوست من پچ های خوب حجم بالای هم دارند اگه پیدا کردم برات می زارم
من تا حالا 10 بار در مورد موضوعات مختلف سوال کردم. ولی کسی جوال من نداد.لطفا این دفعه جواب بدید. من تو قسمت system setting یک گزینه به نام install پیدا کردم.بعد از اینکه نصبش کردم هیچ تغییری در بازی داده نشد.میشه بگید این چی بود و چه تغییری در بازی انجام میده.در ضمن من نسخه ps3 بازی را دارم.
دوست من واسه من همچین چیزی نداره وگرنه کمکت می کردم
آقا کسی نیست جواب مارو بده که آیا این پچ 70 مگی رو دانلود کنیم یا نه
لباس تیم ها رو کامل درست میکنه به همراه چهره بازیکنان
اگر کسی دانلود کرده و نصب کرده اولا طریقه نصب پچ بعد از دانلود و خاصییت این پچ رو شرح بده
:44:
joey jordison
18-11-2008, 17:58
اقا من یک سوال دارم این ویرایشها که میکنند و لباسها را درست میکنن چطور اینکار را میکنن با کدام نرم افزار و چه چیزهایی!!!لطفا بگین به من!!
بعد ایا میتوان با ان تور دروازه و حاشیه زمین را درست کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
200 safe bargrd aghab
hamun jahaei ke bacheha az shoghe zohe omadane bazi to iran migand yani postaei ke taze bade omadane bazie(sharmande safeye daghighesho nemidunam)
ye option file hast ke kolan 2mb hast
ham lebasaye laliga ham engliso ba esmeshono tablighato hameye tarnsferaro dorst karde
be hameye pach ha ham miarze
vali age download kardi ye file hast tosh ke nemikhad beirzish esmesham ine
PES2009_OPTION01
chon age ino berizi amaro etelaate khodet pak mishe
pas joz in ye file hamaro copy paste kon to foldere save bazit toye documentet
sharmande farsi type nakardam ajalei bud
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.