ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2009

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38

mahdi256
06-04-2009, 01:10
[quote=krauser;3655619]انتظار داري يه بازيكن 17 ساله رو از اول به بازي بگيرن شماره 10 رو همراه با بازوبند كاپيتاني رو بهش بدن؟ اول خودت رو بايد اثبات كني اگه توي 17 سالگي يعني سال اول توي دور انتخابي بهترين بازيكن و گلزن بشي و بتوني تيم مليت رو ببري جام جهاني سال آينده توي جام جهاني يكي از شماره هاي تك رقمي تيم (اگه مهاجم باشي 10) رو ميدن به تو تا حالشو ببري بعد 22 سالگي هم ميتوني بازوبند كاپيتاني تيم باشگاهي و ملي رو ببندي البته به شرط اينكه داراي بازيكن سال اروپا و جهان بشي و كاپ توي طلاي اروپا و جهان رو از از رياست فدراسيون فوتبال دريافت كني ويديوي جالبي هست اون مراسم اهداي توپ طلا

با تشکر از شما
البته من توی همه باری ها (ملی و باشگاهی) از دقیقه 60 به بعد دعوت می شدم و 19 سالمه
که البته مشکل هر چی بود برطرف شد.

vahid_civil
06-04-2009, 01:15
میگم این فوتبال رو من تازه گرفتم. مثل فیفا فوتبال منیجر نداره ؟
یه مستر لیگ داره که جالب نیست. با تیمایی عجیب و بی ربطی بازی میکنه !
فقط لیگ قهرمانان معمولیش خوبه!
پیشنهادی ندارین ؟

B3HZ@D
06-04-2009, 01:39
شما میتونی تیمهای مورد نظرت رو وارد لیگ کنی
منظور شما از تیم بی ربط چیه؟
مگه توی فوتبال تیم بی ربط هم داریم؟!

mohsen.rajabi
06-04-2009, 04:46
خدمت مرتضي جان و محسن عزيز عرض كنم كه اولا لينك پچ 1.30 رو من توي پست پچ نذاشتم چون اصلا اين پچ تائيد نميشه به 2 دليل كلا گيم پلي رو به جاي بهبود خراب مي كنه ضربه آزاد ها دچار مشكل ميشن جايي كه هدف ميگيريم توپ 45 درجه به سمت راست منحرف ميشه در صورت استفاده از اين پچ در ضمن شما نياز به كرك جديد خواهيد داشت كه براش موجود هست و ايراد داره كيت سرور نصب نميشه روش چون درست كرك نشده محسن خان هم اگه اصرار به استفاده از اين پچ دارند از لينكي كه فاشيست عزيز تر از جان لطف كردند مي تونن استفاده كنن كه البته باز هم عرض مي كنم كه اين پچ به هيچ وجه جهت استفاده توصيه نميشه 1.20 بهترين آپديت پچي هست كه ميتونيد ازش استفاده كنيد

krauser جان من در توضیحات پچ 1.3 این ها رو پیدا کردم که با گفته های شما 180 درجه فرق می کنه

Patch 1.30 Konami

تغييرات به اين شكل بوده :

1 - ارتقاع هوش مصنوعي بازي به سيستم جديد D-ultra ia. و ارتقاي هوش مصنوعي بازيكنان.
2- بر طرف كردن مشكل پاس دادن دروازه بان و هوشمند تر كردن مدافعان.
3- بهتر شدن وضعيت شوت .
4- پيكر بندي جديد ضربات كاشته و كرنر.
5- آپديت ترانسفر هاي ژانويه و اضافه شدن 356 بازيكن جدين و طبق معمول تغيير و تحول در آپشن فايل.

علتش چیه به نظر شما؟

من که گیج شدم

mohsen.rajabi
06-04-2009, 04:48
میگم این فوتبال رو من تازه گرفتم. مثل فیفا فوتبال منیجر نداره ؟
یه مستر لیگ داره که جالب نیست. با تیمایی عجیب و بی ربطی بازی میکنه !
فقط لیگ قهرمانان معمولیش خوبه!
پیشنهادی ندارین ؟

دوست من تو مستر لیگ شما یه لیگ مثل اسپانیا یا انگلیس رو انتخاب می کنی و با اون تیمت اول تو دسته دو که تیمهاش مثل سلتیک و پورتو و ... هست (که البته فکر نکنم تیمهای عجیت و بی ربطی باشن) یعدش می ری تو لیگ اصلی و ادامه بازی

با تو سه سال قهرمانی می ری تو جام یوفا بعد لیگ قهرمانان و .... ادامه داستان

B3HZ@D
06-04-2009, 04:56
krauser جان من در توضیحات پچ 1.3 این ها رو پیدا کردم که با گفته های شما 180 درجه فرق می کنه

Patch 1.30 Konami

1 - ارتقاع هوش مصنوعي بازي به سيستم جديد D-ultra ia. و ارتقاي هوش مصنوعي بازيكنان.
3- بهتر شدن وضعيت شوت .
5- آپديت ترانسفر هاي ژانويه و اضافه شدن 356 بازيكن جدين و طبق معمول تغيير و تحول در آپشن فايل.

علتش چیه به نظر شما؟

من که گیج شدم

wow!
اگه اینطوری باشه که خیلی خوبه
پس من میرم که پچ رو دانلود کنم ببینم چجوریاست؟
ممنون بابت توضیحات

XMAN9
06-04-2009, 05:32
چرا نميشه تو مستر ليگ تيمهاي other leage A رو وارد ليگ ها بكني؟!
مثلا من بايرن و وردربرمن رو خواستم وارد ليگ c تو مستر ليگ بكنم ولي اصلا تو انتخاب تيمها other leage A وجود نداره!

mohsen.rajabi
06-04-2009, 11:39
چرا نميشه تو مستر ليگ تيمهاي other leage a رو وارد ليگ ها بكني؟!
مثلا من بايرن و وردربرمن رو خواستم وارد ليگ c تو مستر ليگ بكنم ولي اصلا تو انتخاب تيمها other leage a وجود نداره!

دوست من در این ورژن (البته بدون پچ و ...) هیچ تیم آلمانی وجود نداره

N.O.M.A.D
06-04-2009, 13:29
چرا نميشه تو مستر ليگ تيمهاي other leage A رو وارد ليگ ها بكني؟!
مثلا من بايرن و وردربرمن رو خواستم وارد ليگ c تو مستر ليگ بكنم ولي اصلا تو انتخاب تيمها other leage A وجود نداره!

تعجب ميكنم كه نمي تونيد اين كار رو انجام بديد اين امكان هست كه از اين تيم ها استفاده كنيد البته در other League A تيمهاي آلماني وجود نداره ولي ميتونيد از تيم هاي موجود در Other League استفاده كنيد

Patch 1.30 Konami

3- بهتر شدن وضعيت شوت .

علتش چیه به نظر شما؟

من که گیج شدم

موارد 1 تا 4 تائيد ميشه ولي مورد پنجم خير من پچ 1.30 رو نصب كردم ولي تغييري در ديتا بيس و ترانسفر ها بوجود نيومده.

MORTAZA.2FUN
06-04-2009, 14:03
سلام دوستان توی سایت 2shared اپلود کردم اخه خیلی ها با راپید مشکل دارند فقط کافیه بعداز گرفتن فایل img بازی کرک خودتون رو به فایلهای داخل img خودتون رو به پوشه در داخل فایل دانلودی program files\konami\pro evolution soccer 2009\img بریزید بعدا" هم نصبش کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام
وهاب جان من این فایل رو دان کردم اما نمی دونم چی کار باید بکنمش من این رو اکستراکت کردم توی دسکتاپ وت.ی اون یه فابله ستاپ بود اونو موقعی که میزنم ارور میده
لطفا منو راهنمایی کنید
وایا الان بازی شما درست شده ؟
قربانتان:40:

MORTAZA.2FUN
06-04-2009, 14:41
سلام
توی قسمت بال بخش های set tactics & setplay settings کی فعال میشه تا بتونیم اونا رو خودمون تنظیم کنیم .

:20::20::20::46::46::46::46::31::31::31:
بعد اگه میشه ادرس پچ 1.30 رو برام بزارین البته میدونم توی پست های قبلی هستش اما نمیشه که این 720 صفحه رو خوند لطف کنید بذارین :40::27:
قربانتان :40::40:

bahador2009
06-04-2009, 14:57
سلام دوستان عجب پچییه این پچ جدید. حتما دانلود کنید.

MORTAZA.2FUN
06-04-2009, 15:16
سلام دوستان عجب پچییه این پچ جدید. حتما دانلود کنید.
سلام
منظور شما کدوم پچ هستش .
اگه منظورتون 1.30 هستش لطفا ینک دان رو برام بذارین .
قربانتان:40::10:

N.O.M.A.D
06-04-2009, 15:46
سلام
توی قسمت بال بخش های set tactics & setplay settings کی فعال میشه تا بتونیم اونا رو خودمون تنظیم کنیم .

:20::20::20::46::46::46::46::31::31::31:
بعد اگه میشه ادرس پچ 1.30 رو برام بزارین البته میدونم توی پست های قبلی هستش اما نمیشه که این 720 صفحه رو خوند لطف کنید بذارین :40::27:

البته اگه كلمه پچ 1.30 رو جستجو كنيد پيدا مي كنيد در ضمن توي Become A Legend شما هيچ تغييري توي تاكتيك تيم نميتونيد اعمال كنيد. شما بازيكن هستيد نه مربي اينها فقط در مود Master League فعال هستند

bazazan
06-04-2009, 17:13
اگر منظور شما از علامت لوگو هست اين كار رو با نرم افزار گيم گرافيك استديو مي تونيد انجام بديد. لينك دانلود اين برنامه رو با جستجو در همين تاپيك اصولا بايد پيدا كنيد. مورد جستجو : Game graphic studio.

شما ابتدا يك لوگوي با فرمت png از لوگويي كه ميخواهيد وارد كنيد رو بايد داشته باشيد كه البته نوع png بايد indexed color باشه لوگويي كه مي خواهيد ازش استفاده كنيد رو بفرماييد تا من براتون در صورت تمايل تهيه كنم

كار كردن با gdb folder در عين سادگي بسيار ريز و دقيق هست در واقع ليستي از كيت هايي كه شما در gdb folder قرار داده اي رو بايد در قالب يك فايل map در محل مناسب قرار بديد. استفاده از فايل map كامل باعث ميشه لباس تيمهايي كه براي اونها gdb فولدر در نظر نگرفته ايد سياه بشه پس دقت كنيد فقط ليست تيم هايي رو بايد در فايل map داشته باشيد كه در فولدر gdb موجود مي باشند.

كلا شما ميتونيد از پچ هاي پيش ساخته استفاده كنيد كه در سايت gamingacces موجود هست و تقريبا كلي پچ براي pes 2009 موجود هست كه شما مي تونيد از اونها استفاده كنيد. شما مي تونيد در همين تاپيك جستجو كنيد تا ليستي از پچ هاي موجود رو پيدا كنيد و مناسب ترين رو دانلود كنيد

اولا منظور از لوگو علامت اول لیگه مثل علامت سری آ.
دوما من لوگو لیگ ایران (آرم خلیج فارس) رو میخوام.
سوما اصلا لباسا نمیان که سیاه باشن.
چهارما اگه زورم می رسید که پچ دانلود می کردم.

mohsen.rajabi
06-04-2009, 17:44
سلام
منظور شما کدوم پچ هستش .
اگه منظورتون 1.30 هستش لطفا ینک دان رو برام بذارین .
قربانتان:40::10:

Konami Patch 1.3

کرک:

لینکش رو می زارم الان گم کردم :31:

- نکته : کیت سرور با این پچ کار نمی کنه ، اما ترنسفر ها انجام شده

N.O.M.A.D
06-04-2009, 18:03
Konami Patch 1.3

کرک:

لینکش رو می زارم الان گم کردم :31:

- نکته : کیت سرور با این پچ کار نمی کنه ، اما ترنسفر ها انجام شده

يعني وقتي اين پچ رو نصب مي كنيم آرشاوين توي آرسنال مي ره؟ براي من كه اين اتفاق نيافتاد نميدونم چطور شده براي شما اعمال شده در ضمن لينك كركي كه براش مي خواي بذاري روش كيت سرور نصب ميشه يا نه چون يه كرك بود كه روش نميشد كيت سرور نصب كرد من دقايقي پيش هم يه جستجو توي سايت گيم كپي كردم لينك همه فايل هاي كرك كه جديدا براي پچ 1.30 ارائه شده داخلشون فايل Fake هست فايل 8.5 مگي فقط 780 كيلو بايت هست بعد دانلود شدن هم آنپك نميشه لطف مي كنيد اگه كرك مناسب كه كيت سرور هم روش نصب بشه رو محبت كنيد صحبت پچ 1.30 شد يا ترينري افتادم كه جديدا براي اين ورژن دانلود كردم دوستاني كه از اين ورژن استفاده ميكنن ترينر هاي قبلي ديگه براشون كار نخواهد كرد اين ترينر براي ورژن 1.30 تهيه شده اميدوارم نظر دوستان رو جلب كنه

khelane
06-04-2009, 18:44
خدایش pes بدونه کیت سرور حال نمیده منتظر میمونم تا حساب این پچ رو هم برسند بعدا" نصبش میکنم

N.O.M.A.D
06-04-2009, 19:02
دومين تريلر رسمي اين بازي براي كنسول Wii منتشر شده اين تريلر فعلا با بهترين كيفيت و حجم بالا در پورتال سايت كونامي قرار داده شده. از لينك مستقيم زير كه به كونامي تعلق داره براي دانلود استفاده كنيد.

اطلاعات ويديو:
فرمت : mov
ناشر : كونامي
حجم : 91 مگابايت
كيفيت : HD

لينك دانلود

N.O.M.A.D
06-04-2009, 19:51
پچ 1.30 رو قبلا نصب كرده بودم و مشاهده كرده بودم كه هيچ تاثيري روي تركيب تيمها نميذاري و هيچ ترانسفري رو آپديت نمي كنه اما صرفا به خاطر حرف بچه باز هم نصب كردم ولي باز هم مشاهده كردم كه تاثيري نداره روي تركيب تيمها ولي خوب اگه شما اصرار داريد كه تاثير داره حرفي نيست ولي من تاثيري نديدم

sadeghbb
06-04-2009, 21:30
khelane این فایلی که گذاشتی رو چطور نصبش کنم؟کامل برام توضیح بده خیلی ممنون

M A X I M U M
06-04-2009, 22:07
پچ 1.30 كه اصلا براي بروز رساني نقل و انتقالات نيست
اين پچ در كل Performance بازي رو تغيير ميده نه Appearance !!!!

B3HZ@D
06-04-2009, 22:25
توی یکی از سایت ها نوشته که نقل و انتقالات رئ هم اپدیت می کنم

N.O.M.A.D
06-04-2009, 23:42
توی یکی از سایت ها نوشته که نقل و انتقالات رئ هم اپدیت می کنم

كاش يكي از سايت ها مي نوشت خيلي ها اين مسئله رو به صورت شايعه پخش مي كنن. كاش كاربرها قبل اينكه چيزي رو امتحان بكنن پستي كه باعث ايجاد شبهه بشه ندن حتي من خودم هم به شك افتادم با اينكه ميدونستم پچ 1.30 تاثيري رو ترانسفرها نداره. تنها راهي كه براي آپديت كردن ديتا بيس ها و ترانسفر ها كونامي در نظر گرفته اينه كه پس از نصب پچ 1.20 يا 1.30 كافيه به بازي بريد و در منوي اصلي گزينه system setting رو انتخاب كنيد گزينه آخر نوشته دانلود وقتي انتخاب مي كنيد اون گزينه رو ابتدا كانكشن شما چك ميشه و سپس پيغام a new update available به شما داده ميشه وقتي شروع دانلود رو accept مي كنيد اطلاعاتي در مورد آپديت مورد نظر به شما ميده و بعد شروع مي كنه به دانلود كردن تنها راه فكر مي كنم همين باشه براي آپديت ترانسفر ها و يا اينكه از پچ هاي آماده مثل پچ گيمينگ اگسس استفاده كنيد.

farshad_pes9
07-04-2009, 09:30
سلام.من چند تا مشكل داشتم.1.توي legend نميدونم چرا من دارم بازي ميكنم گزارشگر درست گزارش نميكنه هر چند دقيقه به چند دقيقه حرف ميزنه.2.راهي هست نفسم خوب بشه دقيقه 70 هميشه نفس كم ميارم تعويض ميشم.

khelane
07-04-2009, 10:09
khelane این فایلی که گذاشتی رو چطور نصبش کنم؟کامل برام توضیح بده خیلی ممنون

بعد از کرفتن فایل پوشه img بازی کرک شده خودت رو توی پوشه ی فایل دانلود شده به این نسیر میریزی
program files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009 فقط پوشه img بازی خوت رو به اینجا کپی کن همین بعد نصبش کن تا اورجینال بشه

از دوستان تقاضای کمک میکنم من قیافه خودم درست کردم منظورم هم تکسچر و فایل بین رو هم ساختم ولی الان نمیدونم چطوری قیافه خودمو توی قسمت لجند بازی بزارم لطفا" کمکم کنید

XMAN9
07-04-2009, 12:08
دوست من در این ورژن (البته بدون پچ و ...) هیچ تیم آلمانی وجود نداره

تعجب ميكنم كه نمي تونيد اين كار رو انجام بديد اين امكان هست كه از اين تيم ها استفاده كنيد البته در other League A تيمهاي آلماني وجود نداره ولي ميتونيد از تيم هاي موجود در Other League استفاده كنيد

. \]
من پچ بازی رو ریختم.
تو مستر لیگ ازother leage B میتونم تیم واردکنم ولی از other leageA نمیتونم یعنی اصلا همچین گزینه ای نداره!

sadeghbb
07-04-2009, 13:10
سلام من میخوام پچ Khelane رو نصب کنم ولی برام این ارور رو میده:این تیترشه:Windows Installer
و این هم متنشه:Error applying transforms.Verify that specified transform paths are valid.
خیلی ممنون میشه اگه راه حلی واسه این ارور برام قرار بدین.مرسی

M A X I M U M
07-04-2009, 13:55
سلام من میخوام پچ Khelane رو نصب کنم ولی برام این ارور رو میده:این تیترشه:Windows Installer
و این هم متنشه:Error applying transforms.Verify that specified transform paths are valid.
خیلی ممنون میشه اگه راه حلی واسه این ارور برام قرار بدین.مرسی

صادق جان براي منم همين خطارو داد
فايل Setup رو اجرا نكن بلكه يه فايل هست كه مايل Windows Installer و اسمش هست Pro Evolution Soccer 2009
اونو اجرا كن و نصب كن

N.O.M.A.D
07-04-2009, 16:09
\]
من پچ بازی رو ریختم.
تو مستر لیگ ازother leage B میتونم تیم واردکنم ولی از other leageA نمیتونم یعنی اصلا همچین گزینه ای نداره!

شما كدوم پچ رو ريختيد؟ اينكه همچين گزينه اي نداريد شايد به دليل اين باشه كه اسم ليگ رو عوض كرده باشه اين خيلي مهم نيست مهم اين هست كه تيم هاي موجود در Other League A كدوم ها باشن تيم هايي كه توسط كونامي لايسنس شده هستند توي اون ليگ قرار ميگيرند مثل كلوژ يا بوكاجونيورز يا گالاتاسراي و ... شما همه اين تمي ها رو ميتونيد توي مستر ليگ يا مود افسانه شدن وارد كنيد

N.O.M.A.D
07-04-2009, 18:11
سلام.من چند تا مشكل داشتم.1.توي legend نميدونم چرا من دارم بازي ميكنم گزارشگر درست گزارش نميكنه هر چند دقيقه به چند دقيقه حرف ميزنه.2.راهي هست نفسم خوب بشه دقيقه 70 هميشه نفس كم ميارم تعويض ميشم.

همونطور كه نفس شما بند مياد نفس گزارشگر هم بند ميشه شايد فكر كني دارم شوخي مي كنم ولي كلا توي مود هاي سيو شدني مثل افسانه شدن يا مستر ليگ و همينطور كاپ ها بعد از مدتي گزارشگر گزارش نميكنه بايد سيو كني يه بار از بازي كلا بيرون بياي دوباره وارد بشي در مورد نفس هم رفته رفته پارامتر Stamina افزايش پيدا مي كنه اگه اين پارامتر از اهميت زيادي براي شما برخوردار هست ميتونيد تمركز رشدتون رو روي اين گزينه قرار بديد راه غير رسمي هم استفاده از چيت و ترينر هست

remi_pishtaz
07-04-2009, 18:12
دوستان یکی لطف میکنه بگه پچ هارو کجا باید نصب کرد؟؟ چجوری باید نصب کرد؟؟؟
در ضمن من بازی رو تو درایو d نصب کردم .
یکی پیدا میشه کامل و ساده و مقدماتی توضیح بده؟؟؟

B3HZ@D
07-04-2009, 19:46
شما پچ ها رو باید توی همون همون فولدر بازی کپی کنی
فقط پچها رو باز میکنی و ادرس محل نصب بازی رو بهش میدی

Mamad_Madrid
07-04-2009, 20:03
سلام. من میخوام بازی بر اساس آخرین نقل و انتقالات باشه باید چی رو دانلود کنم؟ کسی لینک پچی چیزی واسه این کار نداره؟

Arash Arash
07-04-2009, 20:06
سلام عزیز
پچ 1.20 بفرما عزیز :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا تشکر از krauser عزیز

سلام
مرسی
ولی نمیشه نصبش کرد.

B3HZ@D
07-04-2009, 20:15
موقع نصب پیغام خطا میده؟
چه پیغامی میده؟

eblis_boy1386
07-04-2009, 22:07
بلاخره بعد از 5فصل بازي كردن مايكل اون رو خريدم..

يك پيشنهاد خوب و جالب

هر كي مستر ليگ بازي ميكنه. بازي كن هاي كه ميخره رو بياد بگه1

B3HZ@D
07-04-2009, 22:09
من که هر کسی رو بخوام بگیرم یک پیشنهاد 3 ساله میدم
این مشکلاتی که شما میگین رو هم ندارم...

M A X I M U M
07-04-2009, 23:18
دوستان
من با نرم افزار Pes 2009 Editor V1.6 ميخوام به يه بازيكن رو ويرايش كنم مشخصاتش رو
همونطور كه ميدونيد دوتا گزينه CR7 Dribble و Flip-Flop هست هست
من وقتي ميخوام تيك اين دوتا رو بزنم غير فعاله
چطوري بايد اينكارو بكنم ؟

Crespo
08-04-2009, 00:01
پ.ن: بچه ها میگم نکنه به خاطر این باشه که من بازی ها رو 5 دقیقه ای کردم! میگم نکنه واسه همینه که به تیم ملی دعوت نمیشم!!!!! :دی

MORTAZA.2FUN
08-04-2009, 00:04
سلام
مرسی
ولی نمیشه نصبش کرد.

سلام
خواهش میکنم
اگه ارور ویندوز اینیستالر(windows installer ) میده بازی شما دستکاری شده .

B3HZ@D
08-04-2009, 00:10
دوستان
من با نرم افزار pes 2009 editor v1.6 ميخوام به يه بازيكن رو ويرايش كنم مشخصاتش رو
همونطور كه ميدونيد دوتا گزينه cr7 dribble و flip-flop هست هست
من وقتي ميخوام تيك اين دوتا رو بزنم غير فعاله
چطوري بايد اينكارو بكنم ؟

این گزینه ها کلا غیرفعاله و نمیشه کاریش کرد

MORTAZA.2FUN
08-04-2009, 00:13
پ.ن: بچه ها میگم نکنه به خاطر این باشه که من بازی ها رو 5 دقیقه ای کردم! میگم نکنه واسه همینه که به تیم ملی دعوت نمیشم!!!!! :دی

سلام
crespo جان نه شما اشتباه نکنید به این مربوط نمیشه چون الان خودم دارم روی 5 دقیقه بازی میکنم .
دوست عزیز :10:اگه دسترسی به اینترنت پر سرعت دارین واز چراغ نفتی استفاده نمی کنید اگه شد سیو بازیتون رو اپ کنید و بازی رو باسیو شما بازی کنیم تا شاید فهمیدیم علتش چیه .(منظور دوستان )
موفق باشید:20:

MORTAZA.2FUN
08-04-2009, 00:28
سلام. من میخوام بازی بر اساس آخرین نقل و انتقالات باشه باید چی رو دانلود کنم؟ کسی لینک پچی چیزی واسه این کار نداره؟

سلام
شما میتونید از پچ 1.20 و1.30 استفاده کنید
ادرس پچ 1.30 :

پچ 1.20:

بعد هم باید کیت سرور رو دان کنید فعلا ادرسشو ندارم بعدا براتون میذارم یا با دوستان دیگه در میون بذارین تا ادرسشو براتون بذارن .
روی پچ 1.30 کیت سرور نصب نمی شه . بهتره که 1.20 رو نصب کنید و1.30 هم مونده به کارایی شما
موفق باشید:40:

Crespo
08-04-2009, 00:53
آره. Adsl دارم. اما باید خودم دلیلشو پیدا کنم. خیلی کفریم کرده. ازت ممنون مرتضی جان! فقط اگه می تونید، راهنمائیم کنید! چون من در بعد بازی کردنش زیاد چیزی نمی دونم! :دی

Mamad_Madrid
08-04-2009, 11:43
سلام
شما میتونید از پچ 1.20 و1.30 استفاده کنید
ادرس پچ 1.30 :

پچ 1.20:

بعد هم باید کیت سرور رو دان کنید فعلا ادرسشو ندارم بعدا براتون میذارم یا با دوستان دیگه در میون بذارین تا ادرسشو براتون بذارن .
روی پچ 1.30 کیت سرور نصب نمی شه . بهتره که 1.20 رو نصب کنید و1.30 هم مونده به کارایی شما

مرسی ولی لینکا خرابه

rz21
08-04-2009, 11:54
سلام.من ورزشگاه مچستر را میخواهم.در gamingacces نباشه.چون که خودم سرچ کردم.اگر میتونید لودینگ منچستر هم میخواهم.

mohsen.rajabi
08-04-2009, 11:55
مرسی ولی لینکا خرابه

پچ 1.3

پچ 1.2

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

B3HZ@D
08-04-2009, 12:00
سلام.من ورزشگاه مچستر را میخواهم.در gamingacces نباشه.چون که خودم سرچ کردم.

متوجه نشدم!؟
اگه منظورت اینه که پیداش نکردی این لینک اولدترافورد در gamingaccess

mohsen.rajabi
08-04-2009, 12:03
پچ 1.30 رو قبلا نصب كرده بودم و مشاهده كرده بودم كه هيچ تاثيري روي تركيب تيمها نميذاري و هيچ ترانسفري رو آپديت نمي كنه اما صرفا به خاطر حرف بچه باز هم نصب كردم ولي باز هم مشاهده كردم كه تاثيري نداره روي تركيب تيمها ولي خوب اگه شما اصرار داريد كه تاثير داره حرفي نيست ولي من تاثيري نديدم

پچ 1.30 كه اصلا براي بروز رساني نقل و انتقالات نيست
اين پچ در كل performance بازي رو تغيير ميده نه appearance !!!!

دوستان برای امتحان شوچنکو بدون این پچ تو چلسی هست اما با این تغییر تو میلان هستش

پدرو بدون این پچ تو بارسلونا نیست اما با نصب این پچ تو بارسلونا هست

دیگه بگم ...

لطفا بدون تست چیزی نگید

masoudtr
08-04-2009, 12:23
چند تا روش خوب برای گل زدن معرفی کنید؟؟؟

N.O.M.A.D
08-04-2009, 13:34
دوستان برای امتحان شوچنکو بدون این پچ تو چلسی هست اما با این تغییر تو میلان هستش

پدرو بدون این پچ تو بارسلونا نیست اما با نصب این پچ تو بارسلونا هست

دیگه بگم ...

لطفا بدون تست چیزی نگید

واقعا برام جالب هست. يا اين حرفها رو دونسته مي گيد يا قصد ديگه اي داريد. من بهتره ديگه در اين باره چيزي نگم. چون ظاهرا فايده اي نداره. فقط اين رو بگم آپديت شدن بازي شما ربطي به پچ رسمي 1.30 نداشته. حتي 1 درصد هم شك نكنيد البته احتمالش هست خودتون هم اين مسئله رو مي دونيد حالا نميدونم چرا اينقدر اصرار داريد اين حرف نادرست رو به زور بازو انتقال بديد و ايجاد شبهه بكنيد. به هر حال خيلي ها اين پچ رو استفاده كردند و ديدند كه ربطي به آپديت ترانسفر نداره حالا شما هي بگو مشكلي نيست مهم اون چيزيه كه هست. و اونهايي كه بايد بدونند مي دونن

MORTAZA.2FUN
08-04-2009, 14:05
آره. Adsl دارم. اما باید خودم دلیلشو پیدا کنم. خیلی کفریم کرده. ازت ممنون مرتضی جان! فقط اگه می تونید، راهنمائیم کنید! چون من در بعد بازی کردنش زیاد چیزی نمی دونم! :دی
سلام
میشه بیشتر توضیح بدین منظورتون رو متوجه نشدم
بعد بازی کدومشو میگین .

MORTAZA.2FUN
08-04-2009, 14:08
چند تا روش خوب برای گل زدن معرفی کنید؟؟؟

سلام
شما کدوم سپک از گل زدن رو میگید اون رو معرفی کنید تا بهتر براتون توضیح بدم .:20::31:
قربانتان:40::40::40:

N.O.M.A.D
08-04-2009, 14:57
اين عين متني هست كه در توصيف پچ 1.30 در سايت كونامي اومده

- Fixed so that the game speed will not be slowed down on certain graphic cards. Please change the Display option's Quality to "Low" to activate.
- Reduced the stuttering of the game.
- Fixed the problem of the stadiums textures, and names of the players on the back of the uniform, which were displayed incorrectly.
- Fixed the problem of the game crashing by changing certain edit player's hairstyle.
- Reduced the problem of the game crashing after the display of the Konami logo sequence in some cases,.

Mamad_Madrid
08-04-2009, 17:45
خوب من این پچ 1.30 رو دانلود کردم حالا چکارش کنم؟ ( ما تازه کاریم یکم توضیح بدید )

remi_pishtaz
08-04-2009, 17:46
آقا کسی نیست بطور کاملا مقدماتی و از صفر صفر توضیح بده که این پچ هایی که دانلود میشه رو چی کار باید کرد؟؟؟؟؟
من استادیوم ، کفش ، توپ، بوندس لیگا رو دانلود کردم اما نمیدونم چی کار کنم که تو بازی اعمال بشن!!
یکی از اون اول اول توضیح بده....

mohsen.rajabi
08-04-2009, 17:53
خوب من این پچ 1.30 رو دانلود کردم حالا چکارش کنم؟ ( ما تازه کاریم یکم توضیح بدید )

دوست من یه فایل exe هست که باید نصب کنی همین

بردیا
08-04-2009, 17:58
پچ گیمینگ اکسس خیلی خیلی بهتر از پچای خود ساکر هستش به نظر من
ورژن3 که آخرش بود

masoudtr
08-04-2009, 18:10
سلام
شما کدوم سپک از گل زدن رو میگید اون رو معرفی کنید تا بهتر براتون توضیح بدم .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربانتان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا روش بگو دیگه
من میلان را بر میدارم ولی اصلا نمیتونم گل بزنم

mohsen.rajabi
08-04-2009, 18:35
پچ گیمینگ اکسس خیلی خیلی بهتر از پچای خود ساکر هستش به نظر من
ورژن3 که آخرش بود

منم با شما موافقم اما تو پچ گیمینگ اکسس قدرت بازیکنان رو دست کاری می کنن

اما تو پچ خود کونامی نه

Mamad_Madrid
08-04-2009, 18:38
دوست من یه فایل exe هست که باید نصب کنی همین

نصب کردم ولی نقل و انتقالات تغییری نکرده:13:

farryad
08-04-2009, 18:58
ببخشيد آيا ميشه به بازي ورزشگاه اضافه كرد؟
اگه ميشه لطفا ياد بديد چطوري چند تا ورزشگاه انگليسي رو ضافه كنم.

rz21
08-04-2009, 19:29
سلام.من پچی را دانلود کردم الان تمام استادیوم های من سیاه هستش؟؟؟چی کار کنم؟

mohsen.rajabi
08-04-2009, 19:44
نصب کردم ولی نقل و انتقالات تغییری نکرده:13:
مثلا چه تیمی و یا بازیکنی جابجایی صورت نگرفته؟

ECW
08-04-2009, 19:45
ببخشید چیزی هست که بتونم لوگوی تیمها رو به شکل اصلی و اسم بازیکنهایی مثل بازی کنهای ایرانی رو به اسم اصلی کرد ؟

Mamad_Madrid
08-04-2009, 20:03
مثلا چه تیمی و یا بازیکنی جابجایی صورت نگرفته؟

مثلا باپتیستا هنوز تو رئاله

Crespo
08-04-2009, 20:04
سلام
میشه بیشتر توضیح بدین منظورتون رو متوجه نشدم
بعد بازی کدومشو میگین .

منظورم!!!! بُعد هستش نه بَعد!!!! :دی

می گم من اونقدری که از سایر کارهای بازی می دونم از بازی کردن چیزی نمی دونم! :دی

mohsen.rajabi
08-04-2009, 20:14
مثلا باپتیستا هنوز تو رئاله

واسه من نیست

-------

دوست من شما فقط پچ 1.3 رو نصب کردید؟

MORTAZA.2FUN
08-04-2009, 20:37
چند تا روش بگو دیگه
من میلان را بر میدارم ولی اصلا نمیتونم گل بزنم

سلام تو تنظیمات بازی موقعی که می خواین بازی رو شروع کنید بازی رو تو چه سطحی تنظیم میکنین نکنه تاپ پلیر بازی مکنین .:18::18::18:

MORTAZA.2FUN
08-04-2009, 20:45
منظورم!!!! بُعد هستش نه بَعد!!!! :دی

می گم من اونقدری که از سایر کارهای بازی می دونم از بازی کردن چیزی نمی دونم! :دی

سلام
من منظورم همینی هستش که شماگفتید .
اما هنوز منظورتون رو از اینکه میگید که از بازی کردن چیزی نمی دونم چیه لطفا توضیح بدید از کجای بازی یا چه سپکی از بازی و... چیزی نمی دونید .
موفق باشید :40:

masoudtr
08-04-2009, 21:15
سلام تو تنظیمات بازی موقعی که می خواین بازی رو شروع کنید بازی رو تو چه سطحی تنظیم میکنین نکنه تاپ پلیر بازی مکنین .:18::18::18:
نه پرفشنال
ولی تا توپ میاد دستم ازم میگیرن
کلا یک توضیحی بدن اونایی که میگن بازیشون خوبه ما هم بتونیم پیشرفت کنیم

mohsen.rajabi
08-04-2009, 21:29
دوستانی که با پچ 1.3 مشکل دارن (از نظر ترنسفر بازیکن ها) باید دیتا بیسی که از طریق خود بازی باید دانلود کنن رو دانلود کرده و شاهد تغییرات در بازی باشن

لينك دتابيس جديد (cv0f.img ):

لينك فشرده فايل :

لينك هاي پارتيشن شده فايل cv0f.img :

مطالبی در مورد این دیتابیس:

نكته : تغييرات خيلي گسترده بوده و الان بايد تمام حرفه اي هاي pes اين تغييرات رو روي بازيشون اعمال كنند .

--- بعد از داونلود patch 1.20 كه يك فايل setup هستش و applay اون روي سيستمتون كه خودش اتوماتيك محل نصب بازي رو پيدا ميكنه پچ اعمال ميشه و تغييرات دتا بيسي اعمال ميشه. حالا بايد كرك 1.20 رو كه ddavod زحمت كشيدن و لينكش رو گذاشتن جايگزين فايل exe 1.10 خودتون بكنيد . حالا بازي شما به روز شده... ولي كار هنوز تموم نشده .

--- بعد از انجام مراحل بالا وارد بازي شويد و به قست system settings برويد .. يك قسمت جديد به نام Download اضافه شده كه اگر كانكت باشين سرور رو ميشناسه و اون قسمت فعال ميشه البته حجم فايل داونلودي 175 مگ هستش و مثلما بايد از اينترنت پر سرعت استفاده كنيد.... البته من بالا لينك مستقيم رو گذاشتم .

--- حالا او چيزي كه داونلود ميشه چي هستش .... اي فايل cv0f.img هستش كه اگه نگاه كنيد تو فولدر دتابيسيتون يه همچين چيزي وجود نداره.... مسير اين فايل كاملا جدا هستش... اين فايل توي درايو C هستش .... مسير فايل به اين صورت هست : اين فايل به صورت پنهان هستش پس لطفا سيستمتون رو از حالت Hidden بيرون بيارين.
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download
و شما ميتونيد فايل cv0f.img رو كه لينكش رو واستون بالا گذاشتم داونلود كنيد و توي اين دايركتوري بريزين. تا آپديتتون كامل بشه.

-- توجه : اين آپدت فقط روي patch exe 1.20 جواب ميده پس خواهشا كساني كه از ور‍ژن هاي 1.00 ، 1.10 استفاده ميكنند اين آپديت رو اعمال نكنند مگر اينكه پچ اگزه 1.20 رو اعمال كرده باشن رو بازيشون. بك آپ هم يادتون نره.

---- >يه نكته جالب هم داشت دو تا از كفش هاي آديداس رو برداشتن به جاش دو تا جفت كفش جديد f50 tunit گذاشتن كه خيلي بهتر از قبلي ها هستن...

منبع این مطالب:

Crespo
08-04-2009, 23:53
سلام
من منظورم همینی هستش که شماگفتید .
اما هنوز منظورتون رو از اینکه میگید که از بازی کردن چیزی نمی دونم چیه لطفا توضیح بدید از کجای بازی یا چه سپکی از بازی و... چیزی نمی دونید .
موفق باشید :40:

نه. منظورم این بود که زیاد بازی نمی کنم. :10:

منبع این مطالب:

از شما واقعاً ممنونم که منبع رو ذکر کردین. :11:

eblis_boy1386
09-04-2009, 00:00
سلام.من پچی را دانلود کردم الان تمام استادیوم های من سیاه هستش؟؟؟چی کار کنم؟

حتما پچ خرابه! كه سياهه

MORTAZA.2FUN
09-04-2009, 01:09
نه پرفشنال

سلام
شما که دارین یه دونه مونده به اخرین سطح بازی فوتبال رو می زنین .
اما برای پیشرفت نظر من این که شما از اماتور شروع کنید اما اگه سطح بالاتر هستید بهتر که حتما از ریکلار یا همون سومین سطح بازی شروع کنید .:27:
یه مثال عینی براتون میزنم :
مثلا من اون اوایل که این بازی رو شروع کردم از همون اولین سطح شروع به بازی کردم بعد بازی به بازی پیشرفت کردم و توی اون موقع از یه طرف هم چامپیونز لیگ رو روی ریکلار بازی کردم و به اتمام رسوندم(اما به این راحتی ها نبود اولین بازی ها سخت گل میزدم مثلا از بارسا سه گل می خوردم اما بعد ها بهش دو سه تا گل میزدم ) وسطح بازی بالاتر رفت بعد که توی بازی از سومین سطح شروع به بازی کرذم و به تدریج پیشرفت کردم و حالا به تاپ پلیر رسیدم .:5:
یه پیشنهاد دیگه برای افزایش سطح بازی اینکه شما بال رو بازی کنید و علاوه بر اینها دریبل زدنتون هم بالا میره .:27:
موفق باشید :20::20::31:

B3HZ@D
09-04-2009, 01:36

اما تو پچ خود کونامی نه

پچ گیمینک چند تا اپشن فایل داره که توی یکی از اونها امار خود بازیکنان است و دستکاری نشده

بردیا
09-04-2009, 01:37

اما تو پچ خود کونامی نه

خب این برای واقعی تر کردن بازی هستش در واقع
مثلا توی پچ کونامی قدرت دفنس بوفون98 هستش ولی بعد از مصدوم شدنش و برگشت دوبارش در دنیای فوتبال ضعیفتر شده بود که توی گیمینگ اکسس هم 2تا زا قدرت دفنسش کم کردن

B3HZ@D
09-04-2009, 01:48
شما پچ رو که نصب کنین یک فولدر بنام gaming access patch ایجاد میشه
توی اون چند تا اپشن فایل هست که یک از اونها از همه بازیکنان امار کم کرده
یک هم امار اصلی بازیکنان هست

بی باک بی بال
09-04-2009, 07:35
بازی ا کیفت خوبی برخوردار است ولی بازیکنان کنترل خوبی ندارند

M A X I M U M
09-04-2009, 10:28

من روي تاپ پلير و ده دقيقه اي ركورد دارم كه به بارسلونا 16 تا زدم

Mamad_Madrid
09-04-2009, 10:44
واسه من نیست

-------

دوست من شما فقط پچ 1.3 رو نصب کردید؟

آره. چیز دیگه ای هم باید نصب کنم؟

MORTAZA.2FUN
09-04-2009, 10:55
من روي تاپ پلير و ده دقيقه اي ركورد دارم كه به بارسلونا 16 تا زدم
سلام
دوست عزیز
این رود ر توضیح سوال یکی از دوستان گفتم که سوال پرسیده بود اما اگه قرار به گل زدن باشه من توی بازی به هر تیم سطح بالایی که بگین تعداد گل هام بین 15 الی 20 هستش پس نیازی به گفتن نیست.(5 min )
موفق باشید :27:
قربانتان :40::40::40:

mohsen.rajabi
09-04-2009, 11:01
آره. چیز دیگه ای هم باید نصب کنم؟

دوست من این پست رو بخون - حتما هم دانلود کن

mohsen.rajabi
09-04-2009, 11:04
پچ گیمینک چند تا اپشن فایل داره که توی یکی از اونها امار خود بازیکنان است و دستکاری نشده

خب این برای واقعی تر کردن بازی هستش در واقع
مثلا توی پچ کونامی قدرت دفنس بوفون98 هستش ولی بعد از مصدوم شدنش و برگشت دوبارش در دنیای فوتبال ضعیفتر شده بود که توی گیمینگ اکسس هم 2تا زا قدرت دفنسش کم کردن

شما پچ رو که نصب کنین یک فولدر بنام gaming access patch ایجاد میشه
توی اون چند تا اپشن فایل هست که یک از اونها از همه بازیکنان امار کم کرده
یک هم امار اصلی بازیکنان هست

بردیا و x_fashist_x جان من خودم با این تغییرات مشکلی ندارم اما بعضی از دوستان خوششون نمیاد واسه همین من گفتم هر کی دوست نداره می تونه از پچ خود کونامی استفاده کنه

masoudtr
09-04-2009, 11:28
یه پیشنهاد دیگه برای افزایش سطح بازی اینکه شما بال رو بازی کنید و علاوه بر اینها دریبل زدنتون هم بالا میره .
این چی هست
اون تنظیماتی که تو simple setting است بدرد میخورن؟
هر کدوم را رو چی بگذارم؟

MORTAZA.2FUN
09-04-2009, 11:40
این چی هست
اون تنظیماتی که تو simple setting است بدرد میخورن؟
هر کدوم را رو چی بگذارم؟

سلام دوست عزیز
اون بال همون مخفف :
Become a legebdهستش .
قربانتان :40:

rz21
09-04-2009, 12:15
ما یک سوالی کردیم.چرا استادیوم من سیاه هستش؟؟؟(بعد از نصب کردن پچ گیمینگ اکسس

mohsen.rajabi
09-04-2009, 12:34
ما یک سوالی کردیم.چرا استادیوم من سیاه هستش؟؟؟(بعد از نصب کردن پچ گیمینگ اکسس

از کدوم پچ استفاه می کنی؟ - پچ رو درست نصب کردی؟

rz21
09-04-2009, 12:35
پچ 2.5-مطمئنم درست نصب کردم

mohsen.rajabi
09-04-2009, 12:40
پچ 2.5-مطمئنم درست نصب کردم

میشه یه عکس از کیت سرور پچ که اتومات میاد بزاری

M A X I M U M
09-04-2009, 13:38
سلام
دوست عزیز
این رود ر توضیح سوال یکی از دوستان گفتم که سوال پرسیده بود اما اگه قرار به گل زدن باشه من توی بازی به هر تیم سطح بالایی که بگین تعداد گل هام بین 15 الی 20 هستش پس نیازی به گفتن نیست.(5 min )
قربانتان :40::40::40:

اگه اينطوره از صفحه مشخصات بازيت در System Setting يه عكس بذار ببينيم :21:

khelane
09-04-2009, 13:57
بازم از دوستان تقاضای کمک میکنم من قیافه خودم درست کردم منظورم هم تکسچر و فایل بین رو هم ساختم ولی الان نمیدونم چطوری قیافه خودمو توی قسمت لجند بازی بزارم لطفا" کمکم کنید

دو سه روزی نبودم تایپک چقدر جلو رفته لطفا" جوابمو بدید

remi_pishtaz
09-04-2009, 14:15
این همه آدم چپ و راست گفتن پچ پچ پچ پچ ، اما یکی نبود ج.اب سوال مارو بده که اسن پچ ارو چی کار باید کرد؟!! من استادیوم ، استوک، توپ دانلود کردم تو سیو بازی ریختم اما اعمال نشد ، اینارو چی کار باید کرد؟!!! کسی نیست از اون اول اول مقدماتی توضیح بده؟!!!! صواب داره هااااااا

MORTAZA.2FUN
09-04-2009, 14:28
سلام
khelane جان من img بازی تو مسیری که گفتید کپی کردم و ستاپ رو اجرا کردم ایا این عمل برای شما جواب داده؟
بعد اگه جایی من مشکل دارم منو راهنمایی کنید .
واگه میشه یه توضیح بیشتری بدید تا بهتر بفهمم که چیکار باید بکنم ؟

B3HZ@D
09-04-2009, 14:29
توی become a legend نمیشه فیس وارد کرد

farryad
09-04-2009, 15:18
ببخشيد آيا ميشه به بازي ورزشگاه اضافه كرد؟
اگه ميشه لطفا ياد بديد چطوري چند تا ورزشگاه انگليسي رو ضافه كنم.

يكي نيست جواب بده؟
ثواب داره:20:

B3HZ@D
09-04-2009, 15:39
اگه بشه اضافه کرد باید از کیت سرور استفاده کنی
با جایگزینی هم میتونی اونها رو بجای بقیه ورزشگاه ها استفاده کنی

khelane
09-04-2009, 17:08
سلام
khelane جان من img بازی تو مسیری که گفتید کپی کردم و ستاپ رو اجرا کردم ایا این عمل برای شما جواب داده؟
بعد اگه جایی من مشکل دارم منو راهنمایی کنید .
واگه میشه یه توضیح بیشتری بدید تا بهتر بفهمم که چیکار باید بکنم ؟

من با همین روش بازی رو نصب کردم و الان هم پچ 1.20 رو نصب کردم مطمئن باش برای شما هم کار میکنه

MORTAZA.2FUN
09-04-2009, 17:34
من با همین روش بازی رو نصب کردم و الان هم پچ 1.20 رو نصب کردم مطمئن باش برای شما هم کار میکنه

سلام
ممنون از شما اما من همین کار رو کردم لطفا توضیح بیشتری بدید .
من او لاومدم فایل رار شما رو اکستراکت کردم بعد از جایی که بازی رو نصب کردم فایل img رو توی مسر فوتبالی که توی فایل شما بود پست کردم (همون مسیری که شما گفتید )
بعد از اون فایل ستاپی که شما گذاشته بودید رو اجرا کردم ولی ارور داد .
لطفا توضیح بیشتری بدین .
:41::41::41::18::18::18::43::43::43::37::37::37::4 5::45::45:
:42::42::42::42::42::24::24::24::24::24::32::32::3 2::32::32::weird::weird::weird::weird::weird:
:question::question::question::question::question: :question::question::question:

korokodil_avareh
09-04-2009, 23:40
نه پرفشنال
سلام
توضیح دادنی نیست که باید بازی کنی تا قوی شی:27:
مثلا یکی مثل من فوتبالهای کونامی رو با winning eleven 3 ps1 شروع کردم از همون موقع هم کلیه نسخه های کونامی رو بازی کردم.یادش بخیر توی کلوپ از همه کوچکتر بودم ولی همیشه همه رو شکست میدادم.الان هم با اینکه کلوپ نمیرم ولی با بچه ها همیشه جام میذاریم تو خونه
از فیفا ها هم 99 و 2000 و 09 رو یه مقدار بازی کردم کلا خوشم به بازیهای ورزشی ea نمیاد روی pc افتضاح هستند
خلاصه بابت توضیحات اضافی ببخشید:31:

mohammad_87
10-04-2009, 04:25
سلام خدمت دوستان.مي خواستم بپرسم در 2009 چجوري ميشه از يه بازيكن يه بازيكن مشابه ساخت؟در pes6درقسمت ساخت بازيكن گزينه كپي داشت ولي تو 2009 هر چي گشتم پيدا نكردم.لطفا اگه ترفندي برنامه اي چيزي مي خواد منو راهنمايي كنيد.
ضمنا برنامهpes-arg براي pes2009اومده؟با تشكر!

farryad
10-04-2009, 17:02
لطفا روشهاي دريبل زدن رو ياد بديد.در ضمن چه طوري ميشه پاس مخصوص رونالدينيهو رو داد.

khelane
10-04-2009, 17:03
سلام
ممنون از شما اما من همین کار رو کردم لطفا توضیح بیشتری بدید .
من او لاومدم فایل رار شما رو اکستراکت کردم بعد از جایی که بازی رو نصب کردم فایل img رو توی مسر فوتبالی که توی فایل شما بود پست کردم (همون مسیری که شما گفتید )
بعد از اون فایل ستاپی که شما گذاشته بودید رو اجرا کردم ولی ارور داد .
لطفا توضیح بیشتری بدین .
:41::41::41::18::18::18::43::43::43::37::37::37::4 5::45::45:
:42::42::42::42::42::24::24::24::24::24::32::32::3 2::32::32::weird::weird::weird::weird::weird:
:question::question::question::question::question: :question::question::question:

دوست عزیز من نصبش کردم خیلی راحت ولی باید اوتوران را اجرا نکنید کنار فیلهای نصب یه فایل نصب دیگه هست به اسم Pro Evolution Soccer 2009 که باید ویندوز انیستالر رو نصب کنی و یا بگو که اخطارت پیه؟

B3HZ@D
10-04-2009, 19:22
لطفا روشهاي دريبل زدن رو ياد بديد.در ضمن چه طوري ميشه پاس مخصوص رونالدينيهو رو داد.

دریبل ها که چیز بخصوصی ندارن
فقط یک سری بازیکن ها هستن که flip flop میتونن بزنن که به کریس رونالدو و رونالدینیو میشه اشاره کرد
همه دریبل ها با کلیدهای جهت نما زده میشه
-------------
پاس های رونالدینیویی رو هم بعضی مواقع خود به خود خودش اینجور پاس ها رو میده

masoudtr
10-04-2009, 21:05
هستن که flip flop میتونن بزنن که به کریس رونالدو و رونالدینیو میشه اشاره کرد
این یعنی چه کار میکنه؟؟؟

B3HZ@D
10-04-2009, 21:11
نمی دونم چظور توضیح بدم؟؟!!!
یعنی تا حالا ندیدی؟
دریبل های که مخصوص کریس و رونالدینیو هست...
باید فیلمش رو ببینی نمیشه توضیح داد

robert
10-04-2009, 22:00
آقا چرا این strengthen من دیگه زیاد نمیشه ؟؟:41:

Crespo
10-04-2009, 23:55
ای خدااااااااااا! چرا من به تیم ملی دعوت نمیشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پ.ن: دعوت شدن به تیم ملی همیشه و حتماً توی نیم فصل اول و قبل از تعطیلات شروع میشه؟ چون من هر دفعه که از نو شروع می کنم و به اینجا فصل می رسم و می بینم دعوت نشدم، دوباره از نو میرم!

MORTAZA.2FUN
11-04-2009, 01:59

پ.ن: دعوت شدن به تیم ملی همیشه و حتماً توی نیم فصل اول و قبل از تعطیلات شروع میشه؟ چون من هر دفعه که از نو شروع می کنم و به اینجا فصل می رسم و می بینم دعوت نشدم، دوباره از نو میرم!
سلام
نه دوست عزیز فقط توی اولین فصل شاید بعد نیم فصل دعوت بیشی اما احتمال این هم کم هستش اما من توی اولین سال توی نیم فصل به تیم دعوت شدم بعدنا هم مختلف بود حتی ممکن توی فصل نقل انتقالات هم به تیم دعوت بشین که من یه بار این توری دعوت شدم که شما هم تو جریان هستید.:27:
موفق باشید :21::21::21:

B3HZ@D
11-04-2009, 03:10
آقا چرا این strengthen من دیگه زیاد نمیشه ؟؟

یک کمی صبر کنید زیاد میشه
تند و تند که شما پیشرفت نمی کنین
فکر کنم به عملکرد شما هم بستگی داره

khelane
11-04-2009, 09:42

دوست عزیز من برای اینکه حداققل یه کم زود تر رشد کنم این کار رو کردم

دوتا رو از عدد 2 یه یک یا 0 برسان بعدا" اعداد اضافی رو به بخشهای دیگر اضافه کن اینجوری در چند قسمت زود تر رشد میکنی به فرض مثال اول و دومی یکی 1 دونه کمی کنی و به اخری اضافه کنی که می شه 4 تا اخری در چند بازی سرعت رشد شما در چند قسمت ability مانند سرعت زود رشد میکنه

mohammad_87
11-04-2009, 11:36

دوتا رو از عدد 2 یه یک یا 0 برسان بعدا" اعداد اضافی رو به بخشهای دیگر اضافه کن اینجوری در چند قسمت زود تر رشد میکنی به فرض مثال اول و دومی یکی 1 دونه کمی کنی و به اخری اضافه کنی که می شه 4 تا اخری در چند بازی سرعت رشد شما در چند قسمت ability مانند سرعت زود رشد میکنه
چرا اينقدر سختي بخودتون ميديد؟با برنامه pes legend editor مي تونيد قسمت ability رو هرقدر خواستيد كم و زياد كنيد:18:
ضمنا جواب اين سوال رو بديد دوستان حرفه اي...:5:

robert
11-04-2009, 12:11
یک کمی صبر کنید زیاد میشه
تند و تند که شما پیشرفت نمی کنین
فکر کنم به عملکرد شما هم بستگی داره

ممنون
من الان تو قسمت دریبلینگ و شوتینگ تا خرخره strengthen رو پر کردم (( تمام شش تا تو دو تا خونه)) و از سال 2010 تا 2020 رو همینجوری بازی کردم و هردفعه هم یه چیزی اضافه میشد ولی الان علیرغم اینکه با ارزش ترین بازیکن سال 2022 شدم و بهترین پاس دهنده گل برای دوازدهمین سال متوالی ولی از زمانی که به تیم هامبورگ اومدم دیگه هیچی به STRENGHTEN ها اضافه نمیشه علیرغم اینکه تو هر بازی یا گل میزنم یا پاس گل میدم و یا هردو !!

اینهم عکسش

عجب غلطی کردیم اومدیم هامبورگ !!!:41:

در ضمن کاراکتر من الان 31 سالش هست !! احتمال داره با بالا رفتن سن میزان STRENGHTEN ها کم بشه ؟

B3HZ@D
11-04-2009, 12:11
بازی رو پاک کردم و از اول نصبش کردم ولی الان توی درایوی که بازی نصب شده هیچی نیست
میگه بازی نصب شده ولی توی درایو هیچی مشخص نیست
مشکل از چیه؟

MORTAZA.2FUN
11-04-2009, 14:43

پ.ن: دعوت شدن به تیم ملی همیشه و حتماً توی نیم فصل اول و قبل از تعطیلات شروع میشه؟

سلام
دوست عزیز لطفا شما یه فصل و نیم برید جلو ببینید چی میشه اگه تو این 1.5 فصل شما رو به تیم ملی دعوت نکردن شما این فصل رو تا اخر ادامه بدید وببینید توی بازی های فصل که نشون میده بازی بری تیم ملی انتخاب شده یا نه (اما قاعدتا باید توی این 1.5 فصل شما به تیم ملی دعوت شین ) اگه نشدید شاید توی سیو بازی اشکال هست >
علاوه بر این یه بال دیگه باز کنین و تیم ملی که برای خود انتخاب مکنید رو یه چیز دیگه باشه وببینید که چی میشه و بعدا نتیجه رو اطلاع بدید .
من برای اینکه خودم هم مطوئن شم که بازی درست هست یه بال دیگه باز می کنم وتیم ملی انتخابی خودم رو ارزانتین بر می دارم بینم که چی میشه .:10:
موفق باشید :20:

masoudtr
11-04-2009, 15:25
ممنون
من الان تو قسمت دریبلینگ و شوتینگ تا خرخره strengthen رو پر کردم (( تمام شش تا تو دو تا خونه)) و از سال 2010 تا 2020 رو همینجوری بازی کردم و هردفعه هم یه چیزی اضافه میشد ولی الان علیرغم اینکه با ارزش ترین بازیکن سال 2022 شدم و بهترین پاس دهنده گل برای دوازدهمین سال متوالی ولی از زمانی که به تیم هامبورگ اومدم دیگه هیچی به strenghten ها اضافه نمیشه علیرغم اینکه تو هر بازی یا گل میزنم یا پاس گل میدم و یا هردو !!

اینهم عکسش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعجب غلطی کردیم اومدیم هامبورگ !!!:41:

در ضمن کاراکتر من الان 31 سالش هست !! احتمال داره با بالا رفتن سن میزان strenghten ها کم بشه ؟
چجوری این جوری بازی میکنین که به جای یک تیم یک نفر ا فقط بر میدارین
باید انلاین بازی کرد یا جور دیگه هم میشه؟

B3HZ@D
11-04-2009, 15:28
نه....
این مد become a legend هست که شما در نقش یک بازیکن اماتور ظاهر میشین
بسته به عملکرد شما پیشرفت می کنین و به تیم های بزرگ تر منتقل میشین و همچنین به تیم ملی دعوت میشین

MORTAZA.2FUN
11-04-2009, 15:30
دوست عزیز من نصبش کردم خیلی راحت ولی باید اوتوران را اجرا نکنید کنار فیلهای نصب یه فایل نصب دیگه هست به اسم Pro Evolution Soccer 2009 که باید ویندوز انیستالر رو نصب کنی و یا بگو که اخطارت پیه؟
سلام دوست عزیز
ممنون از راهنمایی تون من رفتم و اون فایلی رو که شما گفتید رو اجرا کردم اما :
من باید ادرس کجا رو بدم تا نصب بشه من اول ادرس فایل دان شدهی شما رو دادم تا اونجا نصب بشه اما ارور داد .
بعد ادرس محل نسب بازی رو دادم بازم ارور داد .
اما موقع ارور جند تا گزینه داشت که یکیش ابرت بود که فایل نسبی رو پاک میکرد بعدی ریترای بود که اونم عمل نمی کرد
و سومی هم اگنور بود که من اونو تی نصب سوم زدم ولی تئی بازی که می رم ارور میده ومیگه که بازی رو اپ کن .
لطفا بگید که علت این ارور هنگام نسب چی هستش ومن باید کجا این رو نسب کنم .
بعد علت ارور توی بازی چی هستش اگه به خاطر فایل cv0f هستش که تا اپ بشه من اون رو دارم بازی رو اپ کردم اما نمی دونم چرا ارور میده .
اینم ادرس عکسی که از ارور گرفتم :

با تشکر از شما
قربانتان

Arash Arash
11-04-2009, 15:36
موقع نصب پیغام خطا میده؟
چه پیغامی میده؟

وقتی زبونش رو انتخاب میکنم و تایید می کنم میاد بیرون.

khelane
11-04-2009, 16:33
[quote=mortaza.2fun;3679680]سلام دوست عزیز
من باید ادرس کجا رو بدم تا نصب بشه من اول ادرس فایل دان شدهی شما رو دادم تا اونجا نصب بشه اما ارور داد .
اما موقع ارور جند تا گزینه داشت که یکیش ابرت بود که فایل نسبی رو پاک میکرد بعدی ریترای بود که اونم عمل نمی کرد
و سومی هم اگنور بود که من اونو تی نصب سوم زدم ولی تئی بازی که می رم ارور میده ومیگه که بازی رو اپ کن .
بعد علت ارور توی بازی چی هستش اگه به خاطر فایل cv0f هستش که تا اپ بشه من اون رو دارم بازی رو اپ کردم اما نمی دونم چرا ارور میده .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا تشکر از شما
قربانتان [/quote
دوست عزیز نمی تونم از سایت که شما عکس رو گذاشتید دانلود کنم برای اپبود عکس خودتون از سایت زیر استفاده کنید

ضمنا" این یه اومزش تصویریه که فایل دانلودی را در کجاو و چگونه نصب کیند(بازی)

robert
11-04-2009, 18:46
ممنون
من الان تو قسمت دریبلینگ و شوتینگ تا خرخره strengthen رو پر کردم (( تمام شش تا تو دو تا خونه)) و از سال 2010 تا 2020 رو همینجوری بازی کردم و هردفعه هم یه چیزی اضافه میشد ولی الان علیرغم اینکه با ارزش ترین بازیکن سال 2022 شدم و بهترین پاس دهنده گل برای دوازدهمین سال متوالی ولی از زمانی که به تیم هامبورگ اومدم دیگه هیچی به strenghten ها اضافه نمیشه علیرغم اینکه تو هر بازی یا گل میزنم یا پاس گل میدم و یا هردو !!

اینهم عکسش

عجب غلطی کردیم اومدیم هامبورگ !!!:41:

در ضمن کاراکتر من الان 31 سالش هست !! احتمال داره با بالا رفتن سن میزان strenghten ها کم بشه ؟

کسی کمک نمیکنه؟

khelane
11-04-2009, 19:12
نوشته شده توسط robert [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون

اینهم عکسش
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب غلطی کردیم اومدیم هامبورگ !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کسی کمک نمیکنه؟

دوست عزیز شاید سن شما همین دلیل برای افت باشه ولی صبر کن تا نصفه های لیگ برو یه تیم دیگه ببین اینجوریه؟

Crespo
12-04-2009, 00:06
سلام
دوست عزیز لطفا شما یه فصل و نیم برید جلو ببینید چی میشه اگه تو این 1.5 فصل شما رو به تیم ملی دعوت نکردن شما این فصل رو تا اخر ادامه بدید وببینید توی بازی های فصل که نشون میده بازی بری تیم ملی انتخاب شده یا نه (اما قاعدتا باید توی این 1.5 فصل شما به تیم ملی دعوت شین ) اگه نشدید شاید توی سیو بازی اشکال هست >
علاوه بر این یه بال دیگه باز کنین و تیم ملی که برای خود انتخاب مکنید رو یه چیز دیگه باشه وببینید که چی میشه و بعدا نتیجه رو اطلاع بدید .
من برای اینکه خودم هم مطوئن شم که بازی درست هست یه بال دیگه باز می کنم وتیم ملی انتخابی خودم رو ارزانتین بر می دارم بینم که چی میشه .:10:

من الان یه سیو دارم که 21 یا 22 ساله شدم، و به تیم ملی هنوز دعوت نشدم. اونو درام، اما بازی نمی کنم. هر دفعه هم که دعوت نمی شم کلاً یه بار دیگه (سیو جدید) بازی رو شروع می کنم. اما همچنان به تیم ملی دعوت نمی شم، نمی دونم چرا!!!!!! قبلاً، اون اوایل، هر دفعه که سیو جدید رو شروع می کردم، همون نیم فصل اول توی فصل اول دعوت می شدوم، اما حالا نمی دونم چی شده!!!!!!!!

eblis_boy1386
12-04-2009, 00:08
سلام اقا من يك سري بازيكن خريدم و وقتي ليگ شرو ميشه.. -31000بدهي ميارم و گيم اور ميده

و لود دوباره انجام ميشه تا زماني كه اخرين بازيكن رو خريدم

هالا چجوري ميشه .. يك سري از بازيكنان تيم رو بفروشم و بدهي جبران شه:10:

Crespo
12-04-2009, 00:59
سلام اقا من يك سري بازيكن خريدم و وقتي ليگ شرو ميشه.. -31000بدهي ميارم و گيم اور ميده

و لود دوباره انجام ميشه تا زماني كه اخرين بازيكن رو خريدم

هالا چجوري ميشه .. يك سري از بازيكنان تيم رو بفروشم و بدهي جبران شه:10:
سیوتو بزار ببینیم، می تونم کاریش بکنم یا نه! واسه فردا شب (امشب) ساعت 8 به بعد خبر میدم! چون اینترنتم شبانست!

eblis_boy1386
12-04-2009, 01:47
سیوتو بزار ببینیم، می تونم کاریش بکنم یا نه! واسه فردا شب (امشب) ساعت 8 به بعد خبر میدم! چون اینترنتم شبانست!

سيوم حدود 22مگابايته!!:41:

B3HZ@D
12-04-2009, 03:48
سيوم حدود 22مگابايته

سیو مسترلیگ شما 22 مگابایته؟؟!!!!
مطمئنی؟؟

timemachine2029
12-04-2009, 05:48
سلام اقا توی این تنظیمات
Specifications کدوم گزینه بهتره OK یا Good
ممنون:20:

omidshsh
12-04-2009, 09:06
من موفقم شد مستقیما از کرنر گل بزنم
بدون برخورد به هیچ احدالناسی و حتی تیرک
اون هم به منچستر و ون در سار
کسی موفق به این کار شده؟

farshad_pes9
12-04-2009, 09:23
سلام.كسي يه پچ كامل از ورزشگاه سراغ نداره.

farshad_pes9
12-04-2009, 09:25
سلام.كسي يه پچ كامل براي ورزشگاه سراغ نداره؟

khelane
12-04-2009, 09:49
سلام اقا توی این تنظیمات
specifications کدوم گزینه بهتره ok یا good

goooooooooood

farryad
12-04-2009, 09:57
بابا اين توانايي هاش چقدر كم اضافه ميشه
اينجوري شايد به تيم ملي پيرمردها دعوت شم!

farshad_pes9
12-04-2009, 10:09
از gamingaccess چطور ميشه دانلود كرد.ميشه راهشو يكي بگه

khelane
12-04-2009, 10:10
بابا اين توانايي هاش چقدر كم اضافه ميشه
اينجوري شايد به تيم ملي پيرمردها دعوت شم!

سیو قسمت بازی BECOM A LEGEN خودت رو بده تا strengthen همشون ور به 6 ببرم اینجوری زود تر رشد میکنی
اگه میخوای به غیر از راپید شیر در جای دیگه اپلود کن

imanf64
12-04-2009, 11:43
[QUOTE=mohsen.rajabi;3671153]دوستانی که با پچ 1.3 مشکل دارن (از نظر ترنسفر بازیکن ها) باید دیتا بیسی که از طریق خود بازی باید دانلود کنن رو دانلود کرده و شاهد تغییرات در بازی باشن

لينك دتابيس جديد (cv0f.img ):

لينك فشرده فايل :

لينك هاي پارتيشن شده فايل cv0f.img :

داداش این دیتا بیسو من دانلود کردم اما از اونی که قبلا جناب کروزر گذاشته بودن قدیمی تر بود مثلا ArChavin تو آرسنال نبود و همچنین Quaresma توی چلسی نبود!!

gggmail
12-04-2009, 18:25
سلام دوستان
یک دو در این بازی چی جوریه؟

sargeras
12-04-2009, 18:51
سلام دوستان
می خواستم ببینم به نظر شما پیشرفت بازیکنان کدوم تیم از همه بیشتره؟

tahoori
12-04-2009, 18:55
سلام دوستان

l1 رو نگه میداری بعد ضربدر میزنی وقتی بازیکنت رفت جلو مثلث میزنی

ox3blue
12-04-2009, 19:12
سلام دوستان

سلام

L1 + a ( پاس ) وقتی توپ به بازیکن که قصد یک دو باهاش داری رسید y را بزنید .

اگر ترکیب y +L1 را هم در مرحله دوم ( وقتی توپ به بازیکن دوم میرسه ) بزنی توپ را برات میارد رویه هوا :31:

موفق باشی

eblis_boy1386
12-04-2009, 19:32
سیو مسترلیگ شما 22 مگابایته؟؟!!!!
مطمئنی؟؟

ببخشيد اون كل سيو ها 22مگ بود

اينم براي شما لطفا اگه زياد هم عقب نره.. فقط تا 3بازي قبل بره

sargeras
12-04-2009, 20:37
سلام دوستان
می خواستم ببینم به نظر شما پیشرفت بازیکنان کدوم تیم از همه بیشتره؟
حرفه ای نبود؟

Crespo
12-04-2009, 20:52
سيوم حدود 22مگابايته!!:41:

چی؟؟؟؟؟؟؟ سیو که اینقدر حجمش نیست!!!!!!!!!

سلام اقا توی این تنظیمات
specifications کدوم گزینه بهتره ok یا good

good بهتره!

کسی موفق به این کار شده؟

بله. من بارها و بارها زدم!

سلام دوستان

پ.ن: دوست عزیز، این سیستم توی امضات چند در اومده؟

Crespo
12-04-2009, 20:56

سیستمت ویروسی، چیزی نداره؟ چون من روی سیستم آنتی ویروس نصب ندارم!

masoudtr
12-04-2009, 21:43
کسی موفق به این کار شده؟
میشه بگی چجوری؟؟؟؟؟

Crespo
12-04-2009, 23:30

دوست عزیز، شما دقیقاً یه هفته مونده به انتهای این فصل رو گذاشتی. حداقل باید این سیو ماله دو هفته مونده به فصل جدید باشه. در ضمن اگر داری و می خوای سیو رو بزاری فقط فایل pes2009_ml0x رو آپ کن!

eblis_boy1386
13-04-2009, 00:29
سیستمت ویروسی، چیزی نداره؟ چون من روی سیستم آنتی ویروس نصب ندارم!

حاجي نترس..:41: من انتي ويروسم نورتونه.. اپديتش هم 2009.04.12 اصلا ويروسي نيست..

دوست عزیز، شما دقیقاً یه هفته مونده به انتهای این فصل رو گذاشتی. حداقل باید این سیو ماله دو هفته مونده به فصل جدید باشه. در ضمن اگر داری و می خوای سیو رو بزاری فقط فایل pes2009_ml0x رو آپ کن!

منظوره شمارو نفهميدم.. اين سيو ماله.. 1هفته مونده به فصل جديده

يعني چي حداقل 2هفته:d وقتي كه گيم اور ميده 1هفته مونده لود ميشه نه 2هفته..اگه 2هفته ميخواست لود بشه كه خودم يك كاري ميكردم

Crespo
13-04-2009, 00:49
حاجي نترس..:41: من انتي ويروسم نورتونه.. اپديتش هم 2009.04.12 اصلا ويروسي نيست..

منظوره شمارو نفهميدم.. اين سيو ماله.. 1هفته مونده به فصل جديده

يعني چي حداقل 2هفته:d وقتي كه گيم اور ميده 1هفته مونده لود ميشه نه 2هفته..اگه 2هفته ميخواست لود بشه كه خودم يك كاري ميكردم

دانلود کردم. منظورم اینه که این کار رو با آرت مانی میشه انجام داد. واسه این کار هم لازمه که فرصت داشته باشی. نه اینکه تا میزنی بره هفته بعد، Game Over‌ میشی!!!!!!!!!!

eblis_boy1386
13-04-2009, 02:23
دانلود کردم. منظورم اینه که این کار رو با آرت مانی میشه انجام داد. واسه این کار هم لازمه که فرصت داشته باشی. نه اینکه تا میزنی بره هفته بعد، game over‌ میشی!!!!!!!!!!

خوب بيخيال بايد بشيم و يا ميشه كاريش كرد؟

google_boy07
13-04-2009, 09:19
Ballpack
دانلود :

.................................................. .

farryad
13-04-2009, 11:31
ببخشيد اين بازي من از اون دستكاري شده هاست هموني كه ليگا اروپا رو كرده ليگ قهرمانان آسيا!!!
مشكل اينه كه گزارشگر به جاي اسم بازيكن ها شمارشون رو ميگه! مثلا number 7
آيا اين مشكل رو ميشه حل كرد.

masoudtr
13-04-2009, 12:07
ببخشيد اين بازي من از اون دستكاري شده هاست هموني كه ليگا اروپا رو كرده ليگ قهرمانان آسيا!!!
منم همین مشکل را دارم

sargeras
13-04-2009, 13:34
برو تو تنظیمات صدای بازی اونجا نوشته که گزارشگر اسم بازیکن رو بگه یا شمارش رو
احتمالا بازی شما رو شماره بازیکنه

B3HZ@D
13-04-2009, 14:01

تلفظ بازیکنان لیگ قهرمانان اسیا رو نداره که بگه
برای همین شماره اونها رو میگه

masoudtr
13-04-2009, 14:06
تلفظ بازیکنان لیگ قهرمانان اسیا رو نداره که بگه
برای همین شماره اونها رو میگه
برای تیم های اروپایی هم همینه میگه

برو تو تنظیمات صدای بازی اونجا نوشته که گزارشگر اسم بازیکن رو بگه یا شمارش رو
احتمالا بازی شما رو شماره بازیکنه
اینجا که میگی ادرس دقیقش کجاست

masoudtr
13-04-2009, 14:08
( پاس ) وقتی توپ به بازیکن که قصد یک دو باهاش داری رسید y را بزنید .

اگر ترکیب y +L1 را هم در مرحله دوم ( وقتی توپ به بازیکن دوم میرسه ) بزنی توپ را برات میارد رویه
میشه دقیقا بگی مثلث کدومه مربع کدوم یا این y و... کدوماست
اخه رو دسته من فقط از اعداد 1 تا 4 نوشته

Arash Arash
13-04-2009, 14:12
کسی جواب منو نمیده؟

sargeras
13-04-2009, 14:33
برای تیم های اروپایی هم همینه میگه

اینجا که میگی ادرس دقیقش کجاست
عزیزم برو تو system setting بعد توی sound setting بعد commentary name رو از number به name تغییر بده

sargeras
13-04-2009, 14:39
میشه دقیقا بگی مثلث کدومه مربع کدوم یا این y و... کدوماست
اخه رو دسته من فقط از اعداد 1 تا 4 نوشته
ببین مثلث دکمه بالایی
مربع دکمه چپ
دایره دکمه راست
ضربدر دکمه پایین
حالا:
y =مثلث
x =مربع
b=دایره
a=ضربدر
بالایی ها مال دسته پلی و پایینی ها مال ایکس باکسه

B3HZ@D
13-04-2009, 14:39
کسی جواب منو نمیده؟

سوال شما چی بوده؟

sargeras
13-04-2009, 14:41
من با سویا بازی میکنم الان از دوتا بازیکنام برای تیم ملی دعوت شده حالا باید چیکار کنم؟
راستی خرید و فروش بازیکن ها چطوریه؟
آخه من تا حالا فقط با رفقا بازی میکردم تازه لیگ رو شروع کردم

B3HZ@D
13-04-2009, 14:46
خوب اونایی که دعوت شدن میرن بازی ملی رو انجام میدن و بر میگردن به باشگاه...
خرید فروش هم که میشه گفت سخته...بازیکن های خوب رو به سختی میشه گرفت یا اصلا نمیشه

sargeras
13-04-2009, 15:04
خوب اونایی که دعوت شدن میرن بازی ملی رو انجام میدن و بر میگردن به باشگاه...
خرید فروش هم که میشه گفت سخته...بازیکن های خوب رو به سختی میشه گرفت یا اصلا نمیشه
خوب این انجام بازی ملی برای ما هم سودی داره یا نه؟
اصلا من شیوه خرید و فروش رو هم بلد نیستم مثلا می خوام نکونام رو بیارم تو باشگاه باید چطوری بهش پیشنهاد بدم؟

mohammad_87
13-04-2009, 15:21
سوال من به موزه رفت؟
در pes2009 در قسمت ساخت بازيكن جديد چطوري ميشه از يه بازيكن كپي گرفت؟در pes6 گزينه base copy داشت ولي تو اين هر چي گشتم پيدا نكردم.با برنامه اي ترفندي چيزي...چكار كنم آخه؟
سوال ديگه اينكه pes-arg براي pes 2009 اومده؟

B3HZ@D
13-04-2009, 15:52
شاید داشته باشه شایدم نه؟
مثلا ممکنه روی پیشرفتش تاثیر بذاره...یا ممنکنه تاثیر نذاره

gggmail
13-04-2009, 15:53
پ.ن: دوست عزیز، این سیستم توی امضات چند در اومده؟
قابلی نداره 800 تومان

mohammad_87
13-04-2009, 16:01
:20:
شما به اين پست مراجعه كن.برنامه sponzor شايد برات نجاتبخش باشه!

B3HZ@D
13-04-2009, 16:11
دوست عزیز
این صحبت ها رو باید توی پروفایل انجام بدین
نه توی تاپیک ها

farryad
13-04-2009, 16:18
دوستان چطوري ميشه پا عوض كرد
حتي شنيدم ميشه دريبل دو طرفه زد آيا امكان داره؟چه طوري؟

vahid_civil
13-04-2009, 16:34
با کدوم کلید بازیکن رو انتخاب میکنه برای حرکت و ... ؟
منظورم اینه که مثلا زرد بشن بالاسرشون تا کاری که ما میگیم بکنن ؟
جای دکمه ها رو عوض کردم الان نمیشه!

B3HZ@D
13-04-2009, 17:47
دوستان چطوري ميشه پا عوض كرد
حتي شنيدم ميشه دريبل دو طرفه زد آيا امكان داره؟چه طوري؟

با l1 پا عوض میکنه
دریبل دوطرفه خود به خود بعضی مواقع خودشون میزنن

sargeras
13-04-2009, 18:21
آقای fashist نگفتی چه جوری بازیکن بخرم ؟

B3HZ@D
13-04-2009, 18:55
شما به قسمت negotation میری و از اونجا بین تیمها میرد نظر میگردی و اگر کسی چشمت رو گرقت بهش پیشنهاد میدی
میتونی توی بازیکنان ازاد رو هم سرچ کنی بعضی مواقع اونجا هم بازیکنان خوبی پیدا میشه

eblis_boy1386
13-04-2009, 19:19

عزيزان ميخوام الان بدونم ميشه كاريش كرد يا روز از نو و روزي هم از نو

B3HZ@D
13-04-2009, 19:24
فکر نکنم توی یک هفته به پایان فصل نقل و انتقالات بشه کاریش کرد
شما باید بتونی توی اون مدت یک سری بازیکنانت رو بفروش تا مبلغ تعیین شده رو بدست بیاری

masoudtr
13-04-2009, 19:26
من میخوام بدونم این simple setting بدرد میخوره یا نه ؟؟؟؟
کسی توضیحی داره؟

gggmail
13-04-2009, 19:27
دوستان دریبل های گوناگون در این بازی چه طوریه؟

eblis_boy1386
13-04-2009, 19:27
فکر نکنم توی یک هفته به پایان فصل نقل و انتقالات بشه کاریش کرد
شما باید بتونی توی اون مدت یک سری بازیکنانت رو بفروش تا مبلغ تعیین شده رو بدست بیاری

مرسي بابت راهنمايي :40: مشكل اينجاست كه نميرن

B3HZ@D
13-04-2009, 19:39
دوستان دریبل های گوناگون در این بازی چه طوریه؟

همه دریبل ها به غیر از تو سر توپ زدن و پا عوض کردن همگی با کلیدهای جهت نماست
برای پا عوض کردن از l1 و برای تو سر توپ یک بار دکمه شوت رو زده و سریعا دکمه پاس رو میزنین

مرسي بابت راهنمايي مشكل اينجاست كه نميرن

خوب بذارشون توی لیست فروش

gggmail
13-04-2009, 19:44
دریبل زیدانی چی؟
راستی دوستان چرا اسم های تیم ملی ایران این جوریه؟

B3HZ@D
13-04-2009, 20:12
کلید های بالا - پایین - چپ - راست رو سریع میزنی
دریبل زیدانی میزنه

M A X I M U M
13-04-2009, 22:10
البته همون كارو با بعضي ديگه از بازيكنا مثل كارلوس توز بكني دربل متفاوتي ميزنه

B3HZ@D
13-04-2009, 22:40
والا من با هر کی این کار رو کردم دریبل زیدانی زد
ولی تا حالا روی توز تست نکردم....
شما مطمئنی درست این کار رو انجام میدادی؟

M A X I M U M
13-04-2009, 22:47
آره عزيز
با توز امتحان كن يه طور ديگه اي انجام ميده

Crespo
13-04-2009, 22:53

باید بیخیال بشی!!! :41::13:

MORTAZA.2FUN
14-04-2009, 02:07
[quote=mortaza.2fun;3679680]سلام دوست عزیز

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا تشکر از شما
قربانتان[/quote
دوست عزیز نمی تونم از سایت که شما عکس رو گذاشتید دانلود کنم برای اپبود عکس خودتون از سایت زیر استفاده کنید

ضمنا" این یه اومزش تصویریه که فایل دانلودی را در کجاو و چگونه نصب کیند(بازی)

سلام دوست عزیز
ممنون که راهنمایی کردین این هم ادرس اپ عکسها :

ضمنا توی این اموزش تصویری چیزی در مورد این که کجا باید نصب بشه چیزی نشون نداده لطفا بگید که شما این رو کجا نصب کردین
امن این فایل رو توی جایی که فایل رار رو اکستراکت کردم نصب کردم اما بازم ارور داد که عکسش بالا هستش همون تور که قبلا گفتم توی محل نصب بازی هم نصب کردم اما بازم ارور داد واون اگنور زدم ونصب کامل شد اما موقعی که توی بازی می رم ارور میده .(عکسش بالا هستش )

google_boy07
14-04-2009, 02:12
International Bootpack
دانلود :

یا

.................................................. ......................

B3HZ@D
14-04-2009, 07:17
کفش بکهام باید روش لوگوی باشگاه میلان باشه
که این لوگو رو نداره
کفش مسی هم الان اینطوری نیست

khelane
14-04-2009, 10:04
[quote=khelane;3679905]
سلام دوست عزیز
ممنون که راهنمایی کردین این هم ادرس اپ عکسها :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدضمنا توی این اموزش تصویری چیزی در مورد این که کجا باید نصب بشه چیزی نشون نداده لطفا بگید که شما این رو کجا نصب کردین
امن این فایل رو توی جایی که فایل رار رو اکستراکت کردم نصب کردم اما بازم ارور داد که عکسش بالا هستش همون تور که قبلا گفتم توی محل نصب بازی هم نصب کردم اما بازم ارور داد واون اگنور زدم ونصب کامل شد اما موقعی که توی بازی می رم ارور میده .(عکسش بالا هستش )

سلام دوست عزیز
این اخطار ها واسه اینه که شما فایل cv0f.img رو ندارین من هم اول نداشتم ولی دربخش پچ های اقا کروزر دانلودش کردم میتونی برای درست شدن این اخطار یه سر بری یه اون جای که کروزر جان پچ مخوص خود رو گزاشته میتونی دانلود کنی خودش هم اموزشش رو گزاشته که چجوریی این فایل رو کپی کنی برای این بازی شما و من فاقد اینه که کپی هست ضمنا" این اخطار ها زیاد مهم نیست چون من یه روز کامل با این اخطار بازی میکردم

مووفق باشی

masoudtr
14-04-2009, 15:00
کسی توضیحی داره؟
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟

MORTAZA.2FUN
14-04-2009, 18:07
[quote=MORTAZA.2FUN;3687548]

سلام دوست عزیز
این اخطار ها واسه اینه که شما فایل cv0f.img رو ندارین من هم اول نداشتم ولی دربخش پچ های اقا کروزر دانلودش کردم میتونی برای درست شدن این اخطار یه سر بری یه اون جای که کروزر جان پچ مخوص خود رو گزاشته میتونی دانلود کنی خودش هم اموزشش رو گزاشته که چجوریی این فایل رو کپی کنی برای این بازی شما و من فاقد اینه که کپی هست ضمنا" این اخطار ها زیاد مهم نیست چون من یه روز کامل با این اخطار بازی میکردم

مووفق باشی

سلام
من فایل cv0f .img رو دارم واونو توی فولدر img محل نصب بازی ریختم و قبلا هم داشتم والان هم دوباره اکستراکتش کرئم توی محل نصب بازی توی فولدر img ولی بازم ارور میده دلیلش چیه واگه زحمت نمیشه لطفا مراحلی که شما برای نصب این فایل انجام داین رو بگین ریز به ریز نکته به نکته .
با تشکر

google_boy07
15-04-2009, 01:38
TV Band Scoreboard

دانلود :

یا

یا

.................................................. ..............................

BARCA TV Glass scoreboard

دانلود :

یا

یا

.................................................. .................................................. .....................

B3HZ@D
15-04-2009, 06:21
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟

یعنی چی به درد میخوره یا نه؟
میشه بهتر توضیح بدی که چی رو میخوای بدونی؟

MORTAZA.2FUN
15-04-2009, 06:46
من الان یه سیو دارم که 21 یا 22 ساله شدم، و به تیم ملی هنوز دعوت نشدم. اونو درام، اما بازی نمی کنم. هر دفعه هم که دعوت نمی شم کلاً یه بار دیگه (سیو جدید) بازی رو شروع می کنم. اما همچنان به تیم ملی دعوت نمی شم، نمی دونم چرا!!!!!! قبلاً، اون اوایل، هر دفعه که سیو جدید رو شروع می کردم، همون نیم فصل اول توی فصل اول دعوت می شدوم، اما حالا نمی دونم چی شده!!!!!!!!

سلام
دوست عزیز
فکر کنم بلا خره علتش رو فهمیدم ومشکل شما حل خواهد شد اما لطفا شما به این چند تا سوال جواب بدین :
1- شما توی مد بال غیر از تیم ارزانتین مد بال جدیدی باز کردین که تیم تون غیر از ارزانتین باشه اگه اره کدوم تیم و توی چه پستی بازی میکنین ؟
2- الان که شما چند بار به طور مداوم بازی رو از اول با تیم ارزانین شروع می کنین توی این چند بار یا توی اون اوایل یا تو حالت کلی شما به تیم ملی یک بار هم دعوت شدین یا نه ؟
3- شما توی این مد بال که بازی می کنین تا حالا شد ه که توی فصلی که شما بازی می کنید و ایا توی فصل یا توی فصل نقل وانتقالات بازی ای برای تیم ملی در نظر گرفته شده یا نه ؟
4- .شما پستی که توش بازی میکنید توی تیم ملی چی هستش ؟

Crespo
15-04-2009, 07:48
سلام
دوست عزیز
فکر کنم بلا خره علتش رو فهمیدم ومشکل شما حل خواهد شد اما لطفا شما به این چند تا سوال جواب بدین :
1- شما توی مد بال غیر از تیم ارزانتین مد بال جدیدی باز کردین که تیم تون غیر از ارزانتین باشه اگه اره کدوم تیم و توی چه پستی بازی میکنین ؟
2- الان که شما چند بار به طور مداوم بازی رو از اول با تیم ارزانین شروع می کنین توی این چند بار یا توی اون اوایل یا تو حالت کلی شما به تیم ملی یک بار هم دعوت شدین یا نه ؟
3- شما توی این مد بال که بازی می کنین تا حالا شد ه که توی فصلی که شما بازی می کنید و ایا توی فصل یا توی فصل نقل وانتقالات بازی ای برای تیم ملی در نظر گرفته شده یا نه ؟
4- .شما پستی که توش بازی میکنید توی تیم ملی چی هستش ؟

سلام مرتضی جان. ممنون که دنبال کارم بودی.
1- نه.
2- آره. اون اوایل که بازی رو خریده بودم، یه یکی دوباری دعوت شدم
3- نه. چون اگر می بود، باید نشون داده می شد و من میدیدم که بازی ملی برگزار میشه. اگرم شده که من دعوت نشدم!

پ.ن: نکنه، این عدم دعوت من برمی گرده به جوایزی که همون اولین بار که به تیم ملی دعوت شدم، گرفتم!
شدم بهترین بازیکن امریکای جنوبی، بهترین پاسور و بهترین گلزن.

MORTAZA.2FUN
15-04-2009, 08:18
سلام مرتضی جان. ممنون که دنبال کارم بودی.
1- نه.
2- آره. اون اوایل که بازی رو خریده بودم، یه یکی دوباری دعوت شدم
3- نه. چون اگر می بود، باید نشون داده می شد و من میدیدم که بازی ملی برگزار میشه. اگرم شده که من دعوت نشدم!

پ.ن: نکنه، این عدم دعوت من برمی گرده به جوایزی که همون اولین بار که به تیم ملی دعوت شدم، گرفتم!
شدم بهترین بازیکن امریکای جنوبی، بهترین پاسور و بهترین گلزن.

سلام
شما که توی اون اوایل دعوت شدین به تیم ملی چه پستی رو به شما دادن تا بازی کنین.مهمه
لطفا به سوال 4 هم جواب بدین مهمه

Crespo
15-04-2009, 09:18
سلام
شما که توی اون اوایل دعوت شدین به تیم ملی چه پستی رو به شما دادن تا بازی کنین.مهمه
لطفا به سوال 4 هم جواب بدین مهمه

پست من amf‌ بوده و هست. منتها اون اویل که دعوت شدم، همین یه پست رو داشتم و توی همین پست بازی می کردم. اما الان با وجود اینکه پستای wf, ss, cf‌ رو هم اضاف کردم، هنوز دعوت نمی شم.

masoudtr
15-04-2009, 10:22
یعنی چی به درد میخوره یا نه؟
میشه بهتر توضیح بدی که چی رو میخوای بدونی؟
کسی توضیحی داره؟
وقتی میخوای بازی را شروع کنی

khelane
15-04-2009, 16:37
[quote=khelane;3687848]

سلام
من فایل cv0f .img رو دارم واونو توی فولدر img محل نصب بازی ریختم و قبلا هم داشتم والان هم دوباره اکستراکتش کرئم توی محل نصب بازی توی فولدر img ولی بازم ارور میده دلیلش چیه واگه زحمت نمیشه لطفا مراحلی که شما برای نصب این فایل انجام داین رو بگین ریز به ریز نکته به نکته .
با تشکر

دوست عزیز اگه از همون بخشی که کروزر فایل cv0f رو گزاشته دانلود کردی فقط نصبش کن خودش به مسیر لازم میره

M A X I M U M
15-04-2009, 16:59
اگه نميشه ميتوني Ignore بكني و بعدا خودت كپي بكني

MORTAZA.2FUN
15-04-2009, 17:20
[quote=MORTAZA.2FUN;3689121]

دوست عزیز اگه از همون بخشی که کروزر فایل cv0f رو گزاشته دانلود کردی فقط نصبش کن خودش به مسیر لازم میره

سلام
دوست عزیز
من از همون قسمت دانلود کردم
من دیروز اون قدر پاش نشستم ودرستش کردم اومدم اگنور رو زدم بعد هم رفتم توی بازی دیدم که ایرادی نداره بعد از اون هم پچ 1.20 رو نصب کردم رفتم تو بازی ودیدم که این دفعه ارور نداد بعد از اون هم 1.30 رو نصب کردم .

MORTAZA.2FUN
15-04-2009, 17:23
اگه نميشه ميتوني Ignore بكني و بعدا خودت كپي بكني

سلام دوست عزیز
درست همین کار رو کردم
اما نمیدونم در حالی که فایل cv0f هستش بازم میگه که نیست به هر حال من به این ارور توجه نکردم و اگنور رو زدم بعد از اون هم که پچ 1.20 بعد 1.30 رو نصب کردم .

MORTAZA.2FUN
15-04-2009, 17:39
پست من amf‌ بوده و هست. منتها اون اویل که دعوت شدم، همین یه پست رو داشتم و توی همین پست بازی می کردم. اما الان با وجود اینکه پستای wf, ss, cf‌ رو هم اضاف کردم، هنوز دعوت نمی شم.

سلام
دوست عزیز من فقط پست cf رو بهتون میگم و بقیه پست ها هم از این طبئیت می کنند :
الان خود شما هم میدونید که توی تیم ارزانین واسه حمله شون بازیکنانی مانند messi & tevez هستش که این ها بازیکنانی سطح بالا هستند الان هم اگه پست شما حمله باشه جایی که این سطح از بازیکنان هستش مطمئنا از این بازیکنان استفاده خواهد شد اما اگه شما رو هم به تیم دعوت کنن این هم برای اینه که یا این بازیکن مصدوم یا تعویضی هستش که غیر از شما کس دیگه برای جایگزین کردن وجود نداره البته این عمل هم خیلی احتمالش ضعیف هستش .
یکی دیگشم اینه که شما رو به عنوان یه بازیکنه دیگه توی بازی تو پست های دیگه ای به خدمت بگیرن .اما توی تیم ایران که من دارم بازی میکنم این طوری نیستش .
و شما برای اطمینان می تونین توی تیم های مختلف امتحان کنین .

Greatone
15-04-2009, 18:06
اقا من دارم اینو میداونم :

اخرین پچ دیگه؟

M A X I M U M
15-04-2009, 18:08
پچ خود كونامي كه اخرينش 1.3 هستش كه بازي رو سخت تر و مهيج تر مي كنه و همچنين به گفته دوستان نقل و انتقالات رو هم بروزرساني مي كنه

M A X I M U M
15-04-2009, 18:09
سلام دوست عزیز
درست همین کار رو کردم
اما نمیدونم در حالی که فایل cv0f هستش بازم میگه که نیست به هر حال من به این ارور توجه نکردم و اگنور رو زدم بعد از اون هم که پچ 1.20 بعد 1.30 رو نصب کردم .

من يادمه كپي كردم اما خطا داد آگنورش كردم و بعدا كپي كردم
موقع نصب پچ 1.2 شناخت فايل رو و مشكل حل شد

MORTAZA.2FUN
15-04-2009, 18:47
من يادمه كپي كردم اما خطا داد آگنورش كردم و بعدا كپي كردم
موقع نصب پچ 1.2 شناخت فايل رو و مشكل حل شد

سلام
من هم اگنور زدم اما بعد از نصب دوباره کپی نکردم وپچ 1.20 و 1.30 رو هم قبول کرد /.

4039
15-04-2009, 20:15
من الان سال 2023 مستر لیگو دارم تجربه میکنم و تا الان تقریبا 70 درصد از بازیکنان بزرگ کلاسیک و غیر کلاسیکو در اختیار داشتم .جالبه کونامی برای بازیکنان مختلف ویژگیهای بخصوصی قرار داده که تا الان من برنامه ای ندیدم که این خصوصیاتو بتونه تغییر بده در واقع هر بازیکن حداقل با سه مولفه مختلف از بقیه بازیکنان متمایز میشه یکی همین تواناییها و مهارتهایی که ما در ظاهر میبینیم و با برنامه های خاص میشه تغییرشون داد مولفه دوم مهارتهای تجربی بازیکنان (experience skills ) که من برنامه ای دیدم که میشه اینو هم دست کاری کرد و مولفه سوم که ویژگیهای خاص هر بازیکنه که توی بازیکنان مختلف با درصدهای کمتر وجود داره. بعنوان نمونه بویان کرکیچ در زمینه گرفتن خطا مهارت خاصی داره تا الان این بازیکن بارها از طریق دایوینگ برام پنالتی گرفته .در زمینه هوش مصنوعی هیچ بازیکنی در حد ---- مسی نیست .در زمینه قدرت و سرعت و دقت ضربات سر باتیستوتا رو دست نداره ضربات سرش از شوت محکم تره (عجب بازیکنیه ) یادمه توی سن 17 سالگی با وجود اینکه قدرت شوتش در حدود80 بود کمتر دروازه بانی توان گرفتن شوتاشو داشت اما در عوض سرعت دریبلینگش خیلی کمه و با وجود اینکه توی سن 26 سالگی سرعت دریبلینگش به حدود 90 رسیده بازم بسختی میتونه بازیکن حریفو جا بزاره و برای شوت زدن موقعیت سازی کنه .در زمینه طول عمر بازی زیکو رکوردداره در زمینه شوتهای زمینی پله بی رقیبه همینطور رومینینگه نسخه 6 توی این نسخه این بازیکن نیست وموارد دیگه ...
این نکات توی ورژن 6 و 2008 این بازی هم وجود داشت .کونامی با این تنوعی که توی بازیکنان داده جذابیت بازیو بالابرده .شما فرض کنین اگه فقط مهارتهای ظاهری که توی منوهای بازی قابل دیدن هستن ملاک تفاوت بازیکنان بود بازی چقدر بی مزه میشد دیگه اصلا اسمها بی معنی میشدن .به امید روزی که مسائل دیگه مثل احساسات حوادث و بقیه مسائلی که در عالم واقع وجود داره به بازی و خصوصیت هر بازیکن اضافه بشه .

farryad
15-04-2009, 20:34
براي دعوت شدن به تيم ملي بايد توانايي هات بالا باشه يا اين كه تو هر بازي خوب بازي كني كافيه؟
من تو هر بازي گل ميزنم اما دعوت نميشم البته توانايي هام خيلي كمه چون هنوز 19 سالمه.

khelane
15-04-2009, 20:38
سلام دوستان این پچ 1.30 وقتی نصب میشه دیگه نمیزاره از کیت سرور استفاده بشه ایا راه حلی هست خدایش یه پچ گرفتم حالا حیفم میاد اونو کنار بزارم حدود 400 مگابایت هست و اسمش smock 1.4 هست اخرشه خلاصه من این پچ نسبت به پچ خود کونامی ترجیح میدم

khelane
15-04-2009, 20:40
من بالا ترین توانایم 82 هست اونم شوت هست که به تیم ملی دعوت شدم و الان هم مقدماتی رو به خیر با تیم ایران پشت سر گزاشتیم

MORTAZA.2FUN
15-04-2009, 20:43
سلام دوستان این پچ 1.30 وقتی نصب میشه دیگه نمیزاره از کیت سرور استفاده بشه ایا راه حلی هست خدایش یه پچ گرفتم حالا حیفم میاد اونو کنار بزارم حدود 400 مگابایت هست و اسمش smock 1.4 هست اخرشه خلاصه من این پچ نسبت به پچ خود کونامی ترجیح میدم

سلام
فکر نکنم که این طوری بشه چون من دیروز این پچ رو نصب کردم وتنها اشکالی که داد این بود که نمی ذاشت برم تو بازی و مگفت که دی وی دی رو بزارم واونم با کپی کردن کرک درست شد

khelane
15-04-2009, 20:58
سلام
فکر نکنم که این طوری بشه چون من دیروز این پچ رو نصب کردم وتنها اشکالی که داد این بود که نمی ذاشت برم تو بازی و مگفت که دی وی دی رو بزارم واونم با کپی کردن کرک درست شد

ایا شما پچ 1.30 رو نصب کردید و از کیت سرور هم استفاده میکنید اگه اینجوری باشه و کار کنه خیلی عالی میشه

MORTAZA.2FUN
16-04-2009, 00:39
ایا شما پچ 1.30 رو نصب کردید و از کیت سرور هم استفاده میکنید اگه اینجوری باشه و کار کنه خیلی عالی میشه

سلام
بله من پچ 1.30 رو نصب کردم واز کیت سرور هم استفاده می کنم همون طور که گفتم فقط یه اشکال توی رفتن به بازی داشت که اونم با کرک کردن درست شد .
این هم بگم که اول 1.20 رو نصب کردم بدون هیچ مشکلی .

majirrr
16-04-2009, 04:24
سلام خدمت همه دوستان
من ی مشکلی دارم که اعصابمو خیلی بهم ریخته لطفا کمکم کنید.
من تیمهای کلاسیک رو آزاد کردم ولی اسماشون اشتباهه من به اسمهای درست نیاز دارم ولی فقط چندتا بازیکن رو تونستم تشخیص بدم مثل پله و مارادونا و زیدان و کرایف و باجو
ی فایل سیو میخوام که اسامی تمام بازیکنان کلاسیک درست شده باشن دمتون گرم

محمد حسن بیگی
16-04-2009, 12:26
سلام به دوستان
کسی میدونه که چطوری می تونم علاوه بر استادیومهای خود بازی استادیوم اضافه کنم
کسی نمیدونه چطوری میتونم ، اگه کسی میدونه بگه
سوال دوم هم اینه که چطوری میشه یه استادیوم درست کرد

M A X I M U M
16-04-2009, 13:53
به گيمينگ اكسس برو و استاديوم دانلود كن و با نرم افزارش وارد كن

محمد حسن بیگی
16-04-2009, 14:16
دوست عزیز یا شما متوجه منظورم نشدی یا من
من الان نزدیک به 50 تا استادیوم دارم و میخوام که علاوه بر اون 22 استادیوم بازی این 50 تا رو هم داشته باشم یعنی تو بازی 72 تا استادیوم باشه منظورم رو متوجه شدید

محمد حسن بیگی
16-04-2009, 14:42

دوست عزیز میشه اپشن فایلت رو بذاری اگه کیت سرور هست اون پوشه cv-06 رو هم اگه می تونی بذار ممنون
اگه گذاشتی برام یه پیغام خصوصی بذار
در ضمن یه خبر خوب هم برای دوستان پی سی ورلدی
چند وقت دیگه یه پچ کامل براتون میذارم که هم استادیوم ها رو عوض میکنه هم لباسها رو کامل میکنه هم لیگ برتر ایران رو داره ( جایگزین لیگ هلند ) توپهای جدید ، کفشهای جدید ، فیس بازیکنان استقلال و پیروزی و کلی ویرایش دیگه که تو این مدتی که بازی اومده از اینترنت دانلود کردم و بهترینها رو با هم یکی کردم و پتچی درست کردم که تو دنیا نظیر نداره

MORTAZA.2FUN
16-04-2009, 14:56
tv band scoreboard

دانلود :

یا

یا

.................................................. ..............................

barca tv glass scoreboard

دانلود :

یا

یا

.................................................. .................................................. .....................

سلام
دوست عزیز
این فایلی که گذاشتین درست نیست موقع رفتن به بازی قسمتهای مختلف حین بازی مانند تعداد گل ها نام تیم ها و.. وهر انچه که توی عکس هایی که گذاشتین سفید نشون میده .

B3HZ@D
16-04-2009, 15:27
خوب شما باید scoreboard ها رو وارد کنید....
برای همینه که سفیده

MORTAZA.2FUN
16-04-2009, 15:52
خوب شما باید scoreboard ها رو وارد کنید....
برای همینه که سفیده

سلام
ببخشید چطوری میشه وارد کرد

B3HZ@D
16-04-2009, 15:57
شما بادی فایل های اسکوربورد رو پیدا کنین و اونها رو با فایل های قبلی توسط ggs جایگزین کنین
همین فایلی که گرفتی باید فایل های مربوط به اسکوربورد هم توش باشه

SIMON137
16-04-2009, 16:49
چجوری میشه اون افکت ها و صحنه های مصاحبه و حرکات تماشاچیان و .... رو فعال کرد ؟

MORTAZA.2FUN
16-04-2009, 17:04
ببخشید اشتباه شد

MORTAZA.2FUN
16-04-2009, 17:04
شما بادی فایل های اسکوربورد رو پیدا کنین و اونها رو با فایل های قبلی توسط ggs جایگزین کنین
همین فایلی که گرفتی باید فایل های مربوط به اسکوربورد هم توش باشه

سلام
ممنون از توجه تون
اگه میشه روش کار با ggs رو اموزش بدین بعد هم چطوری می تونم این فایل های scoreboard رو با ggs پیدا کنم و این scoreboard جدید رو جایگزین کنم .

با تشکر از شما :10:

majirrr
16-04-2009, 18:50
سلام خدمت همه دوستان
من ی مشکلی دارم که اعصابمو خیلی بهم ریخته لطفا کمکم کنید.
من تیمهای کلاسیک رو آزاد کردم ولی اسماشون اشتباهه من به اسمهای درست نیاز دارم ولی فقط چندتا بازیکن رو تونستم تشخیص بدم مثل پله و مارادونا و زیدان و کرایف و باجو
ی فایل سیو میخوام که اسامی تمام بازیکنان کلاسیک درست شده باشن دمتون گرم

majirrr
16-04-2009, 19:14
لطفا یکی کمکم کنه

Masoud_kp
16-04-2009, 19:23
شماره فایل اسکوربرد چنده؟
میشه بگید

tahoori
16-04-2009, 19:55
چجوری میشه اون افکت ها و صحنه های مصاحبه و حرکات تماشاچیان و .... رو فعال کرد ؟

MORTAZA.2FUN
16-04-2009, 20:29
شماره فایل اسکوربرد چنده؟
میشه بگید

سلام دوست عزیز
شماره های :
153
154
155
161
36
101
با تشکر از شما :40:

Crespo
16-04-2009, 20:30
سلام. من فکر نمی کنم مربوط به پستم باشه. چون میگم که من 4 تا پست رو واسه خودم فعال کردم. یعنی علاوه بر amf که پست اصلیم هستش، wf, ss, cf رو هم اضاف کردم. اما بازم دعوت نمیشم. فکر هم نمی کنم مربوط به تعداد شتاره های زیاد آرژانتین باشه. جون اگه اینجوری باشه من همون اویل هم نباید دعوت می شدم، چون آرژانتین در همه خطوط زمین ستاره های زیادی داره!!!!

MORTAZA.2FUN
16-04-2009, 21:02
سلام. من فکر نمی کنم مربوط به پستم باشه. چون میگم که من 4 تا پست رو واسه خودم فعال کردم. یعنی علاوه بر amf که پست اصلیم هستش، wf, ss, cf رو هم اضاف کردم. اما بازم دعوت نمیشم. فکر هم نمی کنم مربوط به تعداد شتاره های زیاد آرژانتین باشه. جون اگه اینجوری باشه من همون اویل هم نباید دعوت می شدم، چون آرژانتین در همه خطوط زمین ستاره های زیادی داره!!!!

سلام
دوست عزیز حق با شما ست اما اگه دقت کرده باشین من گفتم وقتی این اتفاق میفته با این که احتمالش هم کمه که بازیکن تعویضی باشه و یا مصدوم. اما به هر حال من همین الان میرم یه مد بال جدید باز می کنم وتیم خودم رو ارزانتین انتخاب میکنم تا ببینم که چی میشه بعدا نتیجه رو بهتون اطلاع میدم .

Crespo
16-04-2009, 22:05
سلام
دوست عزیز حق با شما ست اما اگه دقت کرده باشین من گفتم وقتی این اتفاق میفته با این که احتمالش هم کمه که بازیکن تعویضی باشه و یا مصدوم. اما به هر حال من همین الان میرم یه مد بال جدید باز می کنم وتیم خودم رو ارزانتین انتخاب میکنم تا ببینم که چی میشه بعدا نتیجه رو بهتون اطلاع میدم .

خیلی ازت ممنون مرتضی جان. چون من فقط از pes یا همین bal‌رو بازی می کنم و یا مستر. لیگ قهرمانان رو یه بار فتح کردم و دیگه مزه ای نداره، بقیه قسمتها رو هم حال نمی کنم. مر30. :11:

M A X I M U M
16-04-2009, 23:19
منم زده شدم يه كمي
از الان منتظر 10 هستم !!!

eblis_boy1386
16-04-2009, 23:44
گزارشگر بازي ها خيلي باهاله.. نكاته جالب بازي pes ...

لحجه خيلي باهالي داره

Crespo
17-04-2009, 00:10
من خیلی وقته دنبال صدا گزارشگر به صورت Full می گردم. یعنی تمام زبان ها رو واسه گزارشگر می خوام. به غیر از انگلیسی، اسپانیایی، ایتالیایی، فرانسوی و آلمانی. به گمونم همین 5تا بشاه. کسی می تونه اینا رو روی یه DVD‌واسم بفرسته؟؟؟؟

payam_2002us
17-04-2009, 11:32
سلام دوستان کسی پچ کامل لیگ ایران رو داره لیگ جدید ایران یعنی بازیکنان امسال تو ش باشن اگر دارید خواهشن بگذارید و بگید چطوری نصب کنم

mj21
17-04-2009, 11:35
salam
چه طور میشه تبلیغ های کنار زمین رو عوض کرد؟

payam_2002us
17-04-2009, 11:58
سلام دوستان کسی پچ کامل لیگ ایران رو داره لیگ جدید ایران یعنی بازیکنان امسال تو ش باشن اگر دارید خواهشن بگذارید و بگید چطوری نصب کنم

imanf64
17-04-2009, 12:35
سلام
بله من پچ 1.30 رو نصب کردم واز کیت سرور هم استفاده می کنم همون طور که گفتم فقط یه اشکال توی رفتن به بازی داشت که اونم با کرک کردن درست شد .
این هم بگم که اول 1.20 رو نصب کردم بدون هیچ مشکلی .

داداش لینک کرک مربوط به پچ 1.3 کونامی رو دارید؟؟؟

shahinSssS
17-04-2009, 13:23
سلام من ترینر بازی رو می خوام ورژن من همون نوین پندار با گزارش عادل فردوسی پور مرسی .

کلی هم جستجو کردم در تاپیک لینک دانلود ها پاک شده بود

MORTAZA.2FUN
17-04-2009, 14:02
داداش لینک کرک مربوط به پچ 1.3 کونامی رو دارید؟؟؟

سلام جونم
این که کرک نداره منظور من همون کرک بازی بود که اون رو نصب کردم درست شد .
لینک پچ 1.30 :

این هم لینک کرک مخصوص برای 1.20 (البته روی 1.30 هم کار می کنه ){حجم 5.5 مگا }:

Crespo
17-04-2009, 15:24
من منتظر جواب نهاییت هستم، مرتضی جان.

MORTAZA.2FUN
17-04-2009, 16:26
من منتظر جواب نهاییت هستم، مرتضی جان.

باشه حتما فقط یه ذره طول میکشه .

mj21
17-04-2009, 17:23
کُممممممممممممککککک
من یه مسترلیگ با ارسنال دارم توی سال 2009-2010
توی هفته ی 26 میخوام بازی کنم توی loading از بازی میپره بیرون ؟
مشکل از چیه؟

eblis_boy1386
17-04-2009, 17:26
کُممممممممممممککککک
من یه مسترلیگ با ارسنال دارم توی سال 2009-2010
توی هفته ی 26 میخوام بازی کنم توی loading از بازی میپره بیرون ؟
مشکل از چیه؟

خوب مشخصه كه disk شما خرابه.. من تا 2015-2016 رفتم هيچ مشكلي نداشته بازي. 100درصد سي دي شما خرابه:19:

B3HZ@D
17-04-2009, 17:28
شاید شما بازی رو ادیت کرده باشین و ممکنه همون فایل ها به بازی اسیب زده باشه
مثل لوگو یا فیسی وارد کرده باشین که استاندارد نباشه

eblis_boy1386
17-04-2009, 17:37
سلام
این پچ شامل سه تیم پرسپولیس و استقلال و تیم ملی ایران هست که با همکاری تعدادی از اعضای سایتی که در حال حاضر در ان هستید ساخته شده و آماده دانلود است.
ویرایش 1.30 مخصوص دوستانی است که پچ 1.30 کونامی را دانلود کرده اند و یا قادر به استفاده از پچ سایت گیمینگ به هر نحوی بوده اند.

قسمت اول

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقسمت دوم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر پایان از سایر دوستانی که در ساخت پچ همکاری کردند تشکر ویژه ای دارم.
همچنین از سایر دوستانی که پشتیبان ما بودند تشکر دارم.