مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2009
pishmac0la
15-10-2008, 14:56
عزیز دلم تو 2008 به صورت عکس بود
ولی میگن تو این نسخه به صورت انیمیشن هست
فکر کنم شما اشتباه می کنید. در این بازی هم به صورت عکس خواهد بود.
اگه میشه منبع رو ذکر کنید.
بستگي به مخاطبش داره كه كدومشون باشه!
Retired User
15-10-2008, 15:09
اقا بازیش چرته یا مزخرفه؟
عزيزم شما اگه از PES خوشت نمياد خب چرا مياي اينجا پست ميدي؟
بازي توي مشهد اومده يا از اينجا بخرم؟
saman rossi
15-10-2008, 15:17
اخه وقتی من pes میزدم شما داشتید اتاری بازی میکردید . من فقط دو سال تو کار ادیت و .... pes 5 و 6 بودم . حتی به خاطر pes 2008 چیزی حدود 300 تومن خرج سیستمم کردم . ولی با اومدن بازی ** رفت تو اعصابم . دوست اشتم حداقل این نسخه چیزی تو مایه های پس 6 باشه ولی میبینم که همون اش و همون کاسس
maximiliyanus
15-10-2008, 15:24
عزيزم شما اگه از PES خوشت نمياد خب چرا مياي اينجا پست ميدي؟
بازي توي مشهد اومده يا از اينجا بخرم؟
مشهد فردا آبی کامپیوتر میاره ....
bahador2009
15-10-2008, 15:34
فكر كنم تو رشت اولين جايي باشه كه اومده چون از ديروز توي فروشگاه p30 world بود .
ولي حيف كه امروز رئيس جمهور اومده و خيابونا هم اونقدر شلوغ كه نميشه رفت و گرفت .
ايشالا فردا ميرم بگيرم.
mummified
15-10-2008, 15:57
عرضه pes 2009 رو به همه دوست داران این بازی زیبا تبریک میگم.
:11::11::11:
شما دیگه چرا سفارش میدی یه دقیقه سوار مترو شو بیا تهران سه سوته بخر برو حالشو ببر
خدایی وقت ندارم این چند روز
وگرنه به عشق pes تهران که هیچ
کره ی ماه هم می رفتم
اگه می خواستم خودم برم 4-5 روز می طولید
اینطوری 2 روز
ولی می میرم تو این دو روز
هر کی گرفت بگه چطولیه :11:
pedramch
15-10-2008, 16:11
من همین الان فهمیدم که منتظر شد!
راستی توی اهواز هم هست دیگه؟؟!
smallfrank
15-10-2008, 16:18
در حالت Become A Legend چه طوری به ترکیب اصلی راه پیدت میکنی؟
پس بالا خره بازي اومدو انتظار همه به سر رسيد. كساني كه بازي رو گرفتن بگن چه جوريه؟ چه تغييراتي كرده؟
ebinem173
15-10-2008, 16:47
من هم به تکین زنگ زدم و هم به وست که هر دو گفتن امشب آماده میشه ولی وست گفت شاید امشب آماده نشه
اگر دوستانی هستن که مثل من هول هستن و دوست دارن حتما امشب این بازی دستشون برسه میتونن با آیدی مدیر تکین گیم
takkingame
در یاهو مسنجر درخواست کنن که بازی براشون با پیک فرستاده بشه البته در تهران
قیمت هم مناسبه من خودم درخواست دادم و تا یکی دوساعت دیگه میرسه
بازی در دی وی دی ناین عرضه میشه
دلیل اینکه هنوز این بازی رو تو روشگاه نذاشته اینه که هنوز به مقدار زیاد تکثیر نکرده و حاضره اون تعداد محدود تکثیر شده رو به این صورت بفروشه
باور کنید من تبلیغشونو نمیکنم و فقط به این خاطر اینو نوشتم که دوستانی که مثل ن غجله دارن امشب لذت بازی کردن رو بتونن ببرن
من که حاضر نبودم تا ساعت 7 یا 8 صبر کنم بعد هم ببینم بازی اماده فروش نشده
تا 2 ساعت دیگه هم که بازی برسه دقیقا میام در مورد تیمهای حاضر در چمپیونز لیگ که لایسنس نشدن با دوستای که میگفتن همه لایسنس شدن بحث میکنیم
bahador2009
15-10-2008, 16:52
بچه ها واقعا اون كسي كه ميره فيفا بازي كنه به چه اميدي اين كار رو ميكنه وقتي كه يك بازي سراسر هيجاني و جذاب و ديدني كه درون مايه ي خود را كه همان احترام به مخاطب است رو حفظ كرده و واقعا چرا شركت ea ه ساختن بازي فوتبال ادامه ميده بازي كه در طول حدود 16-17 سال رشد روند تكنولوژي هنوز نتونسته كه شركت كونامي رو كه سال ها قبل از شروع به كار شركت ea در حال ساخت ادواري بازهاي فوتبال خود بود جلو بزنه وحتي در حد اون باشه.
من به عنوان كسي كه از pes1 , fifa98 به بعد همه ي شماره هاي اين بازي رو انجام داده ميتونم به شخصه اعلام كنم اون حس بازي فوتبال كه در pes يا همان we در طول شماره هاي قبل تا اين آخرين شماره در انسان بوجود مياره fifa به هيچ وجه قادر به ايجاد اين حس نخواهد بود.
در واقع در pes شما بازي ميكنيد و زمان نگاه ميكند ولي در fifa زمان بازي ميكند در حالي كه شما تنها ناظريد.
omidshsh
15-10-2008, 17:27
از بروبچز شیرازی کسی نگرفته؟
Ali Pacino
15-10-2008, 18:06
من هم به تکین زنگ زدم و هم به وست که هر دو گفتن امشب آماده میشه ولی وست گفت شاید امشب آماده نشه
اگر دوستانی هستن که مثل من هول هستن و دوست دارن حتما امشب این بازی دستشون برسه میتونن با آیدی مدیر تکین گیم
takkingame
در یاهو مسنجر درخواست کنن که بازی براشون با پیک فرستاده بشه البته در تهران
قیمت هم مناسبه من خودم درخواست دادم و تا یکی دوساعت دیگه میرسه
بازی در دی وی دی ناین عرضه میشه
دلیل اینکه هنوز این بازی رو تو روشگاه نذاشته اینه که هنوز به مقدار زیاد تکثیر نکرده و حاضره اون تعداد محدود تکثیر شده رو به این صورت بفروشه
باور کنید من تبلیغشونو نمیکنم و فقط به این خاطر اینو نوشتم که دوستانی که مثل ن غجله دارن امشب لذت بازی کردن رو بتونن ببرن
من که حاضر نبودم تا ساعت 7 یا 8 صبر کنم بعد هم ببینم بازی اماده فروش نشده
تا 2 ساعت دیگه هم که بازی برسه دقیقا میام در مورد تیمهای حاضر در چمپیونز لیگ که لایسنس نشدن با دوستای که میگفتن همه لایسنس شدن بحث میکنیم
روش خوبیه ولی یه راه بهترم داره تو همین سایت لینکاشو گذاشتن فقط زحمت دان کردنش پایه خودمونه!!!:46:
بچه ها واقعا اون كسي كه ميره فيفا بازي كنه به چه اميدي اين كار رو ميكنه وقتي كه يك بازي سراسر هيجاني و جذاب و ديدني كه درون مايه ي خود را كه همان احترام به مخاطب است رو حفظ كرده و واقعا چرا شركت ea ه ساختن بازي فوتبال ادامه ميده بازي كه در طول حدود 16-17 سال رشد روند تكنولوژي هنوز نتونسته كه شركت كونامي رو كه سال ها قبل از شروع به كار شركت ea در حال ساخت ادواري بازهاي فوتبال خود بود جلو بزنه وحتي در حد اون باشه.
من به عنوان كسي كه از pes1 , fifa98 به بعد همه ي شماره هاي اين بازي رو انجام داده ميتونم به شخصه اعلام كنم اون حس بازي فوتبال كه در pes يا همان we در طول شماره هاي قبل تا اين آخرين شماره در انسان بوجود مياره fifa به هيچ وجه قادر به ايجاد اين حس نخواهد بود.
در واقع در pes شما بازي ميكنيد و زمان نگاه ميكند ولي در fifa زمان بازي ميكند در حالي كه شما تنها ناظريد.
ولی در هر صورت نظر فیفا باز ها هم قابل احترامه و آنها هم حق انتخاب دارند و حتما دلایلی برای فیفا بازی کردن دارند
FCBarcelona.ir
15-10-2008, 18:54
تجریش که هنوز خبر ندارن بازی ریلیز شده!!
ebinem173
15-10-2008, 18:59
بازی به دستم رسید دارم نصب میکنم به زودی میام یه توضیحی در موردش بهتون میدم
دوستان تکین بازی رو عرضه کرده یا نه؟؟؟؟
omidshsh
15-10-2008, 19:28
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرکت سرزمین هم ریلیز کرده
توی اکثر شهرها هم نمایندگی داره
برم ببینم گیرم میاد
bahador2009
15-10-2008, 19:34
هنوز نصبش نكردي؟
mojtaba007
15-10-2008, 19:39
دوستان متاسفانه سی دی بازی که ایشون گرفتند خراب بوده:19::41:
کس دیگه بازی را نگرفته
Real Team Names and Badges !!!
Real team names and badges for PES 2009!
PES Utd & WE United renamed to Hajduk Split (CRO) and Slaven Belupo (CRO).
Other Leagues B filled with Bundesliga teams!
Overwrite your Option File in My Documents/KONAMI/ folder and cv0a.img in your Game/img/ folder
sajjad_setam
15-10-2008, 20:02
سلام.
من بازی رو سفارش دادم یک دی وی دی هست حالا ین با 2 دی وی دی هاش چه فرقی میکنه؟
من بازی دان کردم و همین لحظه تمام شد بازی عالی حرف نداره واقعا مانند نسخه های قبلش میمونه و تک pes 6-5
مشکل خاصی من دربازی ندیدم فقط کمی کاشکی رو گرافیک بیشتر کار میکردن ولی زیاد برام مهم نیست
mojtaba007
15-10-2008, 20:35
عزیز به نظر شما چه پیشرفت هایی نصبت به دمو داره
پس چرا هیچکس توضیحی از این بازی نمیذاره؟؟؟؟
همه حواسشون رفته به بازی ماها رو یادشون رفته
joey jordison
15-10-2008, 20:46
eztech عزیز اول یک عکس از Edit بازیکن بگذار بعد بگو ببنیم اولدترافورد تو بازی هست یا نه؟؟
بعد تیمهای CL کاملا لیسانس هستند؟؟
لطفا کسانی که بازی رسیده دستشون از بازی یه توضیحی بدین
تو اراك هر چي گشتم پيدا نكردم خيلي معتادشم.
اگه اين بازيهاي فوتبال ساكر نبود از بيكاري و تنهايي دق ميكردم.
mojtaba007
15-10-2008, 21:00
توجه کردین اونهایی که بازی رسیده به دستشون یهو غیب میشن
پس باید خیلی خفن شده باشه
ebinem173
15-10-2008, 21:31
توجه کردین اونهایی که بازی رسیده به دستشون یهو غیب میشن
پس باید خیلی خفن شده باشه
من بازیو نصب کردم و اول رفتم سر لیسانس تیمها توی چمپیونز لیگ و دیدم طبق گفته خودم آرسنال و چلسی اونجا هم لیسانس نشدن (قابل توجه تعداد بیشماری از دوستانی که با من سر این موضوع کل کل میکردن و میگفتن تمام تیمهای چمپیونزلیگ لیسانس شدن) اشخاصی مثل کروزر و دیگه اسماشون یادم نیست
فعلا همینو داشته باشید تا بازهم بیشتر بیام توضیح بدم
mojtaba007
15-10-2008, 21:33
چه بد لیسانس نشدن
sajjad_setam
15-10-2008, 21:34
همه تو کفند؟
Armin 2008
15-10-2008, 21:36
بازی بدک نیست اما خیلی عالی هم نیست.
تاپیک نباید منتقل شه به بازی های کامپیوتری؟
بالاخره بازی رو نصب کردم بازی واقعا نسبت به pes 2008 خیلی بهتر شده بخش لیگ قهرمانانش رو می تونی به دو صورت competition و exhibition بازی کرد که بخش دوم همون دوستانه است که محیطش مثل لیگ قهرمانان است ولی نقطه ضعف بزرگ بازی لیسانس تیم هاست که نام های سری آ و لالیگا و انگلستان اسم های دیگه است که اون هم با یه پچ حل میشه.
در کل به نظرم بازی نسبت به pes 2008 خیلی بهتره از خریدنش پشیمون نمیشد
در ضمن بازی دو dvd است
mojtaba007
15-10-2008, 21:45
دوستان من رو کشتید شما ها
نصبت به دمو چه تغییراتی کرده
از نظر گرافیکی و گیم پلی و نورپردازی و صدای تماشاگران و خطای داوری و کارت زرد داوری و غیره هیچ تغییری داشته به نسبت دمو
sajjad_setam
15-10-2008, 21:46
من بازیو نصب کردم و اول رفتم سر لیسانس تیمها توی چمپیونز لیگ و دیدم طبق گفته خودم آرسنال و چلسی اونجا هم لیسانس نشدن (قابل توجه تعداد بیشماری از دوستانی که با من سر این موضوع کل کل میکردن و میگفتن تمام تیمهای چمپیونزلیگ لیسانس شدن) اشخاصی مثل کروزر و دیگه اسماشون یادم نیست
فعلا همینو داشته باشید تا بازهم بیشتر بیام توضیح بدم
بازیه شما چند دی وی دیه؟
سری آ یا همون لیگ ایتالیا که لیسانس شده...
چطور شمامیگی ایراد داره؟؟؟؟
بالاخره بازی رو نصب کردم بازی واقعا نسبت به pes 2008 خیلی بهتر شده بخش لیگ قهرمانانش رو می تونی به دو صورت competition و exhibition بازی کرد که بخش دوم همون دوستانه است که محیطش مثل لیگ قهرمانان است ولی نقطه ضعف بزرگ بازی لیسانس تیم هاست که نام های سری آ و لالیگا و انگلستان اسم های دیگه است که اون هم با یه پچ حل میشه.
در کل به نظرم بازی نسبت به pes 2008 خیلی بهتره از خریدنش پشیمون نمیشد
در ضمن بازی دو dvd است
مگه اسم تیم های ایتالیایی لیسانس نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mojtaba007
15-10-2008, 21:51
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 16 (13 کاربران و 3 مهمان)
mojtaba007, 4039, amirtaker, aquaquest, arash66_2m, Armin 2008, balloon, ebinem173, hadiasadi, omid07, sajjad_setam,
vjf6990, x_fashist_x
بابا بیخیال
ولی مثل پارسال نمیشه
پارسال هر یه ساعت 20 صفحه میرفت جلو
مگه اسم تیم های ایتالیایی لیسانس نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز اسم که لیسانس نمیشه
تیم یا لیگ لیسانس میشه
در ضمن ایتالیا باید لیسانس باشه
قسمت ادیت چه تغییراتی کرده؟؟؟؟
کسی میتونه عکس بذاره ویا توضیح بده که تغییرات چی بوده؟؟؟
پس اونایی که بازی رو گرفتن کجان؟؟
sajjad_setam
15-10-2008, 21:55
از من که 1دی وی دی هست با ماله شما که 2 دی وی دی هست چه فرقی میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو رو خدا جواب بدید؟
دوستاني كه بازي رو گرفتن لطف كنن بگن از باشگاههاي المان چه تيمهايي ليسانس گرفتن؟ بايرن مونيخ ليسانس گرفته؟
sajjad_setam
15-10-2008, 21:58
حالا انقدر نمیاند که ما هی اسپم میدیم بعدشم...................
امير موسر
15-10-2008, 21:59
همین الان بازی دستم رسید دارم نصب میکنم !
sajjad_setam
15-10-2008, 22:03
همین الان بازی دستم رسید دارم نصب میکنم !
از شما چند تا دی وی دیه؟
اين يك dvd با 2 دي وي دي چه فرقي داره؟؟ما كه سفارش داديم تا فردا بعداز ظهر برام مبرسه.
من عاشق فيفا 09 بودم.ولي حالا يكي از طرفداران خوب pes شدم:دي
خيلي جالب تر هستش نسبت به فيفا........عاليه.....(اسكرين شات هاشو ديدم ميگما))):دي
ولي بايد جالب باشه..............ايول...فردا ميتونم بازي كنم!!!
راستي مال من 2 dvd هستش
دوستان سوالتان زیاد من گیچ شدم کلا من دوم بازی نکردم ولی بگم که من که خوشم اومد خوب
2 مشکل اساسی : یکی شوت نیدونم چرا گل نمیشن - و دوم تکنیک من تا اونجا که میدونم تکنیک تغییر اساسی کردن ولی هیچ کدوم فعال نیست نیدونم حتی این انالوگ راست !!
امير موسر
15-10-2008, 22:10
بازی 2 dvd هست !
EHHASSATNI
15-10-2008, 22:12
اقا هر کی بازی کرده بگه چه جوریه ؟؟؟
مي خواستم بدونم اين سري پس شاپ داره يا نه؟
بعد اينكه بازيكنان اورجينال مستر همون قبلي ها هستن؟
بعد اينكه تو مستر چند تا تيم ميتونيم در يك گروه قرار بديم؟
mojtaba007
15-10-2008, 22:16
دوستان بازیکن های قدیمی اسمشون درست شده یا نه
hadiasadi
15-10-2008, 22:20
آقايوني كه بازي رو خريدن آدرس اون مغازه رو بزارن تا بقيه فردا راحت تهيه كنند
امير موسر
15-10-2008, 22:23
آقايوني كه بازي رو خريدن آدرس اون مغازه رو بزارن تا بقيه فردا راحت تهيه كنند
مطمئن باش فردا همه مغازه ها هست !
مثل اینکه کسانی که بازیو نصب کردن به میز کامپوترشون میخ کوب شدن و نمی خوان بیان جواب سوالای دوستانو بدن نشون میده که pes امسال شاهکار کرده و حتا کسی فرصت سر خاروندنم نداره
امير موسر
15-10-2008, 22:29
bi marefta yekishoon nemiyan ye nazari bedan
yani enghad bazi top shode ke ye 2 rooze nemitoonan del bekanan biyan ye nazari bedan?
تغییر خاصی دیده نمیشه ! فقط بازی روان تر شده !
تغییرات بازی زیاد بوده؟؟
بعد شما میگی فقط روون تر شده؟؟!!!!
smallfrank
15-10-2008, 22:34
چرا تاپیک منتقل نمیشه ؟
Alireza Taji
15-10-2008, 22:38
من هم بازی را گرفتم!
دارم نصبش میکنم.
از من در 2 dvd بود.
تو اصفهان تقریبا70% فروشنده های گیم در انقلاب بازی را اوردند با 3000 هزار تومان ناقابل خریداری شد.
shahab_f
15-10-2008, 22:39
من صبح رفتم ولیعصر گفت عصر میاره , دیگه وقت نکردم , تا شنبه هم گذرم به اونجاها نمی افته
Alireza.M67
15-10-2008, 22:42
کسی یه ادیت که نقل و انتقالات توش انجام شده باشه داره ؟
هنوز خیلی از نقل و انتقالات انجام نشده ...
امير موسر
15-10-2008, 22:56
تغییرات بازی زیاد بوده؟؟
بعد شما میگی فقط روون تر شده؟؟!!!!
نه خیلی
............................................
تیمهای تو چمپیون لیسانس نیستن همه !
قابل توجه اونایی که داشتن با هم کل کل میکردن !
حالا هرکی برده باید شیرینی بده !
اقا مشکل اساسی این که در نسخه قبل بازیکن به سخی می تونس دریبل بزنه بره جلو و بیشتر با شت گل میزد
ولی تو این نسخه که رو اعصابم داره میره حتی میشه با دربازبان هرکی هست رد کرد متاسفانه نمیشه یک شوت درست حسابی زد من تا الان 1 شوتم گل نکردم حتی وقتی که در محوطه جریمه هستم به نظر من مشکل هاد بازی همین
دقیقا چیزی که دستمون گفت بازی روان شده میشه 100 دریبل زد و یا رد کرد ولی چه فاید شوت به هیچ وجه وارد گل نمیشه
mojtaba007
15-10-2008, 23:07
اقا مشکل اساسی این که در نسخه قبل بازیکن به سخی می تونس دریبل بزنه بره جلو و بیشتر با شت گل میزد
ولی تو این نسخه که رو اعصابم داره میره حتی میشه با دربازبان هرکی هست رد کرد متاسفانه نمیشه یک شوت درست حسابی زد من تا الان 1 شوتم گل نکردم حتی وقتی که در محوطه جریمه هستم به نظر من مشکل هاد بازی همین
دقیقا چیزی که دستمون گفت بازی روان شده میشه 100 دریبل زد و یا رد کرد ولی چه فاید شوت به هیچ وجه وارد گل نمیشه
شما دمو را بازی کردید یا نه
اگر کردید و مثل دمو باشهشوتش
باید بگم اتفاقا شوتش خیلی بهتر شده
ای خدا
این سایت خیلی نامرده
تاحالا 4تا بازی سفارش دادم واسم نفرستادن
این از پس
ما همین بقلیم ! انزلی ... ولی نمی فرستن
خدا رو شکر که نمیشه به راحتی گل زد چون بعد از یک مدت که رو بازی مسلط میشدیم میتونستیم تیمارو گل بارون کنیم که این مساله از جذابیت بازی کم میکرد.
من همین الانش با نسخه های قبلی توی تاپ پلیر وبا تیم ایران تیمهای بزرگ دنیا رو با اختلاف 3-4 تا گل میبرم که جذابیت بازی برام کم شده با این خبری که گذاشتی جدا خیلی خوشحال شدم.
نه مسئله گل نیست من با سانت 5 گل زدم میلان بودم و به بارسلونا
مسئله اصلی همون شوت ببنید فیزیک و کات دار شدن خیلی خوب کار کردن ولی کمی باید انصاف داشت مگه میشه 1 شوت در یک بازی نشه گل کرد به شدت سخت شد
sina-2008
15-10-2008, 23:36
قسمت ادیت چهره پیشرفت زیادی کرده و جالبی این قسمت این هست که دیگه صورتی رو که از روی عکس میسازی مثل 2008 دیگه بی تحرک وثابت نیست وچشمها ودهن بازو بسته میشه
نکته دیگه اینجاست که تو 2008 فقط حدود 20 تا صورت میتونستی وارد کنی ولی الن 400 تا
جالبتر از همه این هست که چون فایلهای 2008 با 2009 فرق اونچنانی نداره باسه همین باید به همین زودیا نسخه اصلی کیت سرور رو ببینیم و به راحتی لباس & صورت ..... به باضی اضافه کنیم
وضعیت داوری چه طوره؟
نسبت به نسخه دمو چه تغییراتی داره؟ منظورم بیشتر گیم پلی بازیه
mojtaba007
15-10-2008, 23:58
چرا کسی از Shop این بازی چیزی نمیگه
چه چیزهایی را میتونیم ازاد کنیم
وضع داوری چه جوریاست
و همینطور اسم بازیکن های قدیمی درست شئه یا نه(من که از رو نمیرم که)
اگه میشه هر کی این بازی رو انجام داده در مورد مود Become A Legend توضیح بده
سلام.
کیت سرور 8.0.3 ریلیز شد. برای نسخه کامل بازی!
اولین پچ بازی هم عرضه شد!!!!!!! این پچ نام و لوگوی تیم ها رو درست میکنه و لیگ آلمان رو اضاف میکنه!!!!!
دوستان دروازبانش نسبت به نسخه قبليش پيشرفت كرده يا نه؟:5:
آخه تو 2008 دروازبان خيلي شوته !:41:
سلام
من بازی رو نصب کردم
از وست گیم هم گرفتم
رو ویندوز ویستا که اجرا میکنم کرش میکنه
و اجرا نمیشه
عجب شانسی داریما
کسی بازی رو ویستا اجرا کرده ببینه مشکلی داره یا نه
سلام
من بازی رو نصب کردم
از وست گیم هم گرفتم
و اجرا نمیشه
عجب شانسی داریما
به احتمال زیاد مال کرک بازیه!
امین جان یه بار تو XP امتحان کن ببین چطوریه؟
ولی یه توسیه بازی ها را رو ویستا بازی نکنید! ویستا ویندوز کاملی نیست!
به احتمال زیاد مال کرک بازیه!
امین جان یه بار تو XP امتحان کن ببین چطوریه؟
ولی یه توسیه بازی ها را رو ویستا بازی نکنید! ویستا ویندوز کاملی نیست!
کی میگه ویندوز کاملی نیست ؟؟!!!
اتفاقا من خودم همه بازیها رو روی ویستا نصب کردم وهمشون اجرا شدن....
تازه یک سری بازی بودن رو xp اجرا نمی شد و یا خوب اجرا نمی شد ولی رو ویستا عین اب خوردن اجرا میشد
سلام.
اولین پچ بازی هم عرضه شد!!!!!!! این پچ نام و لوگوی تیم ها رو درست میکنه و لیگ آلمان رو اضاف میکنه!!!!!
این کیت سرور لباسهای تیمها رو که نداره!!!!!!!!
این پچ چطور لباسهای لیگ اسپانیا رو داره؟؟؟؟لیگ انگلیس....و....
PesComplete PES 2009 Editor 0.9
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
FILESIZE:190 KB
Ali Pacino
16-10-2008, 00:56
PesComplete PES 2009 Editor 0.9
توضیح نداره خودمون باید حدس بزنیم به چه کاری می یاد؟!
Alireza Taji
16-10-2008, 00:58
خوب چندتا بازی کردم!
دروازه بانش پیشرفت نسبتا خوبی داشت و طبیعی تر شده هرچند برای من چندتا اشتباه از نوع اشتباهات pes 2008 دروازه بانش داشت!
من که با اینکه هنوز دستم راه نیفتاده تونستم با شوت گل بزنم!
داورش وحشتناک کارت میده!
دو بازی کردم 5 تا اخراجی دادم و البته حریفم هم 2 تا اخراج داد!
کمتر تکلی هست که خطا نگیره!
edit بازی را من خیلی پسندیدم و در کل بهتر از قبل شده.
اما چیزی که در اولین بازی خیلی خوب حسش کردم توپ بازی بود که خیلی طبیعی تر از قبل شده...
دریبل زدن سخت شده و در کل بیشتر با پاس دادن باید جلو بری بخصوص در Become A Legend.
چیزی که کمی تو ذوق زد اسم تیمهای اسپانیایی بود که تیمهای درجه دو لیگ اسپانیا مثل اوساسونا و همچین تیمهایی اسم حقیقیشون نیست هرچند که با یک پچ درست میشه.
مد Become A Legend هم جالب بود من فعلا مشغول بازی کردن در اون هستم
فعلا در تیم دوم منچستر سیتی هستم و در تمریناتش دارم بازی میکنم
گزارشگر که همون بود که در pes 2008 بود اما خیلی بهتر شده!
تماشاگراش هم عالی هستند...
شاید تنها چیزی که الان کمی روی اعصاب راه میره صدای توپ بازی هست که کمی صداش بلند هست و بخصوص وقتی با سرعت با توپ حرکت میکنی صداش کمی تو ذوق میزنه!
mojtaba007
16-10-2008, 01:04
[B][B]
خوب چندتا بازی کردم!
دروازه بانش پیشرفت نسبتا خوبی داشت و طبیعی تر شده هرچند برای من چندتا اشتباه از نوع اشتباهات pes 2008 دروازه بانش داشت!
من که با اینکه هنوز دستم راه نیفتاده تونستم با شوت گل بزنم!
داورش وحشتناک کارت میده!
دو بازی کردم 5 تا اخراجی دادم و البته حریفم هم 2 تا اخراج داد!
کمتر تکلی هست که خطا نگیره!
edit بازی را من خیلی پسندیدم و در کل بهتر از قبل شده.
اما چیزی که در اولین بازی خیلی خوب حسش کردم توپ بازی بود که خیلی طبیعی تر از قبل شده...
دریبل زدن سخت شده و در کل بیشتر با پاس دادن باید جلو بری بخصوص در Become A Legend.
چیزی که کمی تو ذوق زد اسم تیمهای اسپانیایی بود که تیمهای درجه دو لیگ اسپانیا مثل اوساسونا و همچین تیمهایی اسم حقیقیشون نیست هرچند که با یک پچ درست میشه.
مد Become A Legend هم جالب بود من فعلا مشغول بازی کردن در اون هست! فعلا در تیم دوم منچستر سیتی هستم و در فعلا در تمریناتش دارم بازی میکنم!
گزارشگر که همون بود که در pes 2008 بود اما خیلی بهتر شده!
علیرضا جون دستت درد نکنه
کاش همه مثل شما بازی رو ول میکردن و به ما توضیح میدادند
علیرضا جان این سوالهای من را اگه تونستید جواب بدید
اسامی بازیکن های قدیمی درست شده
در قسمت خرید چه چیزهایی را میشه با امتیاز ازاد کرد
دستت طلا
تماشاگراش هم عالی هستند...
شاید تنها چیزی که الان کمی روی اعصاب راه میره صدای توپ بازی هست که کمی صداش بلند هست و بخصوص وقتی با سرعت با توپ حرکت میکنی صداش کمی تو ذوق میزنه!
علیرضا جان دستت طلا
کاش بقیه هم مثل شما کمی از بازی میگفتند
لااقل شما به سوالهای من جواب بدید
و در قسمت خرید چه چیزهایی به بازی اضافه شده
کارتهایی که داور میده تا چه حد درست و منطقیه و بطور کلی داوری قابل تحمله یا خیلی افتضاحه؟
توضیح نداره خودمون باید حدس بزنیم به چه کاری می یاد؟!
این نرم افزار برای ادیت بازیکنان هست
با این نرم افزار فایل ادیت بازی رو لود می کنید و هر بازیکنی رو که خواستید قابلیتهاش رو تغییر میدید
حجمش هم 190 کیلو بایت هست
Alireza Taji
16-10-2008, 01:11
سلام.
اخر این لینک چی هست؟
ارزش دانلود داره؟
فاشیست عزیز شما این را دانلود کردی؟ اگر کردی چی بود؟
Alireza Taji
16-10-2008, 01:17
کارتهایی که داور میده تا چه حد درست و منطقیه و بطور کلی داوری قابل تحمله یا خیلی افتضاحه؟
انصافا 80% کارتهایی که میده به حق هست! اما گاهی هم کارتهایی میده که حتی صحنه خطا هم نیست چه برسه به اینکه کارت هم بهش بده.
و در قسمت خرید چه چیزهایی به بازی اضافه شده
حقیقتش به اون بخش سر نزدم بیشتر وقتم فقط صرف بازی کردن و ادیت بازیکنان شد
من که نگفتم لباس ها رو داره. گفتم فقط لوگوها و اسم تیما!
اخر این لینک چی هست؟
ارزش دانلود داره؟
توضیح که دادم دوست عزیز. لینک والی برای کیت سرور هستش و دومی هم یه پچ هستکه اسم و لوگوی تیم ها رو درست میکنه و لیگ آلمان رو به بازی اضاف میکنه.
اخر این لینک چی هست؟
ارزش دانلود داره؟
نه دوست عزیز من دانلودش نکردم
حجمش رو که دیدم تعجب کردم....این چه پچی هست که فقط 3 مگ هست؟؟؟؟؟
کیت سرور هم بدون لباس تیمهاست
Ali Pacino
16-10-2008, 01:51
این نرم افزار برای ادیت بازیکنان هست
با این نرم افزار فایل ادیت بازی رو لود می کنید و هر بازیکنی رو که خواستید قابلیتهاش رو تغییر میدید
حجمش هم 190 کیلو بایت هست
من همیشه با کنسول PES بازی می کردم
مگه تو PC منویه ادیت پلیر نداره؟!
اونجا هر بازیکنی رو که دوس داشتی ادیتش می کردی
همن طور تو بخش ادیت تیم اینکار رو با تیما می کردی
این هم لینک دانلود کیت پک تیم بایرن
من همیشه با کنسول PES بازی می کردم
مگه تو PC منویه ادیت پلیر نداره؟!
اونجا هر بازیکنی رو که دوس داشتی ادیتش می کردی
همن طور تو بخش ادیت تیم اینکار رو با تیما می کردی
شما به خودت زحمت نمیدی یک فایل 190 کیلو بایتی رو دانلود کنی
که ببینی چه گزینه هایی داره....بعد هی گیر دادی که این چیه گذاشتی
مگه من گیر دادم به شما که بیا به زور این رو دانلود کن؟؟؟؟
اگه نمی خوای دانلود کنی و احتیاجی نداری دیگه پیگیر مسئله نشو خواهشا
Alireza Taji
16-10-2008, 02:15
mamnoon bazam be marefatet alireza001199
rasti mikhastam azat beporsam yani chi too team dovom man city
kolan ye tozihi darbare become a legend bede lotfan
rasti az animation haye jadid che khabar?
من کلا از Become A Legend خیلی خوشم اومده!
در pes 2004 یادم هست این امکان را داشتی که به عنوان یک بازیکن در زمین حضور داشته باشی اما در اون حساب کتاب نداشت.
در مد Become A Legend شما به عنوان یک بازیکن 17 ساله وارد بازی میشید که سطحتون بازیتون هم پائین هست!
اول در یک بازی شرکت می کنید و بر اساس نمره ی که میگیرید تیمها شما را می خرند خودم من نمرم در اخر بازی 6.5 شد و سه تا تیم از جمله من سیتی من را خواستند!
وقتی به پیشنهاد یکشون پاسخ مثبت میدی میری تو تیمش اما این نیست که شما با حضورت در اون تیم از همون اول فیکس تیم بشی بلکه باید در تمریناتش که بازی بین تیم اصلی تیم (در اینجا من منچستر سیتی بودم) و تیم ذخیره های منچستر سیتی هست شرکت کنی اگر در اونجا موفق بودی فکر کنم بعدش به تیم اصلی میایی!
خود من دو هفته از بازیهای لیگش گذشته با این وجود هنوز تو تیم ذخیره ها هستم تیم اصلی هم دو هفته هست داره بازیهاش را میکنه و من توش حضور ندارم!
در Become A Legend دیگه شما هیچ نقشی در کنترل تیم و تغییر سیستم بازی و اینجور چیزها نداری فقط در بازی مسئول یک بازیکن هستی!
Ali Pacino
16-10-2008, 02:17
:19:
شما به خودت زحمت نمیدی یک فایل 190 کیلو بایتی رو دانلود کنی
که ببینی چه گزینه هایی داره....بعد هی گیر دادی که این چیه گذاشتی
مگه من گیر دادم به شما که بیا به زور این رو دانلود کن؟؟؟؟
اگه نمی خوای دانلود کنی و احتیاجی نداری دیگه پیگیر مسئله نشو خواهشا
حالا چرا می زنی خیلی بداخلاقیا:13:
گیر چی دادم می خوام ببینم قضیش چیه:18:
گفتم که من همیشه Pes رو با Ps2 بازی می کردم امسال دیگه می خوام با PC بازیش کنم خوب باید بدونم اینا چیه به چه کاری می یان یا نه:20:
قصدم این نبود که ناراحتت کنم اگه می دونستم شاکی می شی اصلا سوال نمی کردم:19:
FCBarcelona.ir
16-10-2008, 02:20
دوستان من یه جایی خوندم که تفاوت بازی های 2 دی وی دی (حدود 6 گیگ و خورده ای) و بازی های 1 دی وی دی، صرفا در اینه که دسته اول زبان های اسپانیایی و فرانسوی و چند تای دیگه رو دارن (به قول معروف نسخه International) ولی نسخه 1 دی وی دی فقط زبان انگلیسی رو داره و در محتوای بازی هیچ تفاوتی نیست!
دل آشوبه نداشته باشید :31:
وقتی روی نیمکت هستی بازی تیم را نشان میدهد یا نه
در ضمن انیمیشنهای حواشی این مود چگونه است؟
:19:
حالا چرا می زنی خیلی بداخلاقیا:13:
گیر چی دادم می خوام ببینم قضیش چیه:18:
گفتم که من همیشه Pes رو با Ps2 بازی می کردم امسال دیگه می خوام با PC بازیش کنم خوب باید بدونم اینا چیه به چه کاری می یان یا نه:20:
قصدم این نبود که ناراحتت کنم اگه می دونستم شاکی می شی اصلا سوال نمی کردم:19:
ما خیلی نسبت به شما ارادت داریم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کلا از Become A Legend خیلی خوشم اومده!
در pes 2004 یادم هست این امکان را داشتی که به عنوان یک بازیکن در زمین حضور داشته باشی اما در اون حساب کتاب نداشت.
در مد Become A Legend شما به عنوان یک بازیکن 17 ساله وارد بازی میشید که سطحتون بازیتون هم پائین هست!
اول در یک بازی شرکت می کنید و بر اساس نمره ی که میگیرید تیمها شما را می خرند خودم من نمرم در اخر بازی 6.5 شد و سه تا تیم از جمله من سیتی من را خواستند!
وقتی به پیشنهاد یکشون پاسخ مثبت میدی میری تو تیمش اما این نیست که شما با حضورت در اون تیم از همون اول فیکس تیم بشی بلکه باید در تمریناتش که بازی بین تیم اصلی تیم (در اینجا من منچستر سیتی بودم) و تیم ذخیره های منچستر سیتی هست شرکت کنی اگر در اونجا موفق بودی فکر کنم بعدش به تیم اصلی میایی!
خود من دو هفته از بازیهای لیگش گذشته با این وجود هنوز تو تیم ذخیره ها هستم تیم اصلی هم دو هفته هست داره بازیهاش را میکنه و من توش حضور ندارم!
در Become A Legend دیگه شما هیچ نقشی در کنترل تیم و تغییر سیستم بازی و اینجور چیزها نداری فقط در بازی مسئول یک بازیکن هستی!
ممنون دوست عزیز:40:....واقعا توضیح خوبی بود...یک سری که بازی رو گرفتن و بیخیال بقیه شدن
دوستان من یه جایی خوندم که تفاوت بازی های 2 دی وی دی (حدود 6 گیگ و خورده ای) و بازی های 1 دی وی دی، صرفا در اینه که دسته اول زبان های اسپانیایی و فرانسوی و چند تای دیگه رو دارن (به قول معروف نسخه International) ولی نسخه 1 دی وی دی فقط زبان انگلیسی رو داره و در محتوای بازی هیچ تفاوتی نیست!
دل آشوبه نداشته باشید :31:
من هم همچین چیزی شنیدم....ولی نمیدونم راست یا دروغه...ولی من که 2 dvd رو میگیرم
maximiliyanus
16-10-2008, 02:33
دوستانی که بازیرو دارن یک سوال ...
یادتونه تو ورژن قبلی وقتی تغییرات تو بخش ادیت میدادی و سیو میکردی واز بازی خارج میشدی دفعه ی بعدی مجبور بودی
دو باره بری تو ادیت لودشون کنی ...
حالا این مثل پیس 6 اتومات شده یا بازم باید هر دفعه لودش کنی تا تغییرات انجام بشه...
Alireza Taji
16-10-2008, 02:34
وقتی روی نیمکت هستی بازی تیم را نشان میدهد یا نه
در ضمن انیمیشنهای حواشی این مود چگونه است؟
وقتی در تیم اصلی بازی نمی کنی بازی را نشون نمیده و ازش رد میکنه و اخر کار فقط میتونی نتیجه بازی را ببینی!
اما اگر در بازی باشی اخراج بشی(تعویض شدن را هنوز تجربه نکردم که ببینم چطور هست) بقیه بازی را میتونی ببینی همینطور یک امکانی هم هست که سرعت بازی را 2 برابر کنی تا بازی سریعتر تمام بشه.
خیلی زود هست در مورد به قول شما انیمیشن های بازی حرف زد هنوز یک روز نیست که بازی به بازار اومده!
اما چمپیوز لیگش فوق العاده هست دقیقا عین صحنه های هست که در بازیهای جام باشگاهای اروپا می بینی!
طرفدارانش هم شاهکار هست من که خیلی باهشون حال کردم.
دوستانی که بازیرو دارن یک سوال ...
یادتونه تو ورژن قبلی وقتی تغییرات تو بخش ادیت میدادی و سیو میکردی واز بازی خارج میشدی دفعه ی بعدی مجبور بودی
دو باره بری تو ادیت لودشون کنی ...
حالا این مثل پیس 6 اتومات شده یا بازم باید هر دفعه لودش کنی تا تغییرات انجام بشه...
اون مسئله بخاطر باگی بود که توی بازی بود و حتما باید یک جوی استیک نصب می کردی که هر وقت خارج میشدی نخوای دوباره فایل رو لود کنی
توی این ورژن هم مثل این که برطرف شده
منظورت از پیس 6 همون pes 2009 هست دیگه؟؟؟
دوستان یکی دو صفحه اخیرو دیدم چیزی ندیدم لذا اگر سوالم تکراریه پیشاپیش منو ببخشید! :11:
PES برای چه دستگاه هایی اومده؟ چون فکر می کنم تاریخ عرضه اش برای کنسول های مختلف متفاوته.... :40:
maximiliyanus
16-10-2008, 03:00
اون مسئله بخاطر باگی بود که توی بازی بود و حتما باید یک جوی استیک نصب می کردی که هر وقت خارج میشدی نخوای دوباره فایل رو لود کنی
توی این ورژن هم مثل این که برطرف شده
منظورت از پیس 6 همون pes 2009 هست دیگه؟؟؟
آره البته یک نرم افزارم بود که میتونستی باهاش با کیبوردم سیو و لود شدنشو اتوماتیک کنی ..
منظورم این بود که ورژن جدیدم(پیس 2009) مثل پیس 6 که اوتوماتیک بود شده...
دوستان یکی دو صفحه اخیرو دیدم چیزی ندیدم لذا اگر سوالم تکراریه پیشاپیش منو ببخشید! :11:
PES برای چه دستگاه هایی اومده؟ چون فکر می کنم تاریخ عرضه اش برای کنسول های مختلف متفاوته.... :40:
این بازی برای همه پلتفورم ها همزمان عرضه شده و تاریخ عرضه برای همه یکی بوده
آره البته یک نرم افزارم بود که میتونستی باهاش با کیبوردم سیو و لود شدنشو اتوماتیک کنی ..
منظورم این بود که ورژن جدیدم(پیس 2009) مثل پیس 6 که اوتوماتیک بود شده...
بله دوست عزیز
فکر نکنم مشکل شماره قبلی رو داشته باشه
Alireza Taji
16-10-2008, 03:14
اول اینکه توصیه میکنم قبل از اغاز کردن بازی این پچ که کرسپو گذاشت را دانلود کنید حداقل حسنش اینه که اسم و لوگوی تیمها را درست میکنه...
لیگ المان را هم اضافه میکنه اما بدیش اینه که اسم هیچکدام از بازیکنان تیمهای المانی که در بازی وارد کرده را ننوشته! و اصلا اسمی ندارند!
مستر لیگ هم تغییر چندانی حداقل اوایلش نکرده.
بازی هم دیگر مشکل pes 2008 را نداره و وقتی وارد میشی فایلها لود میشه.
زمانی هم که پنالتی میشه دوربین مثل سری قبل داخل دروازه نیست و از پشت پنالتی زن صحنه را نشون میده.
در اوله Become A Legend شما می تونی برای بازیکن یک فیس و همینطور اسم هم بذاری.
چیزی که وقتی فهمیدم بیشتر بهم حال داد اینه که Become A Legend شما علاوه بر بازی در تیم باشگاهی در تیم ملی هم بازی میکنی و می تونی با تیم ملی در جام جهانی بری!
چیزی که جالب هست اینه که از اسیا فکر کنم 8 تیم وجود دارند که 7تیمش کامل ساخته شدند امارات و تایلند هم کامل در این بازیها هستند حتما خودتون هم فهمیدید که تنها تیمی که در اسیا لیسانس نشده چه تیمی هست!
به خاطر اینکه تیم ملی ایران ناقص هست من تیم ملیم را ایتالیا :40:کردم
Alireza Taji
16-10-2008, 03:39
nagofti werder va bayern hastan ya na?
من ندیمشون!
من فایلهایی که کرسپو گذاشته بود را الان استفاده میکنم و ممکن هست برخی تیمها اسمشون تغییر کرده باشه و چیز دیگری شده باشند برای همین دیگه نمیشه برم پیداشون کنم هرچند خودم فکر میکنم حداقل بایرن مونیخ در بازی باشه
ebinem173
16-10-2008, 06:24
اینم اولین آپشن فایل تصحیح نام و علامت تیمها
همچنین شامل بوندس لیگا
Mojtaba-MCI
16-10-2008, 08:03
دوستان این بازی واسه پی اس2 هم اومده یا نه؟!
امير موسر
16-10-2008, 08:11
سلام
من بازی رو نصب کردم
از وست گیم هم گرفتم
و اجرا نمیشه
عجب شانسی داریما
من از وست گرفتم (گرفته بود :D )
طریقه نصب هم اینطوریه که dvd شماره 1 رو کپی میکنی تو pc و بعد از طریق خود ویندوز setup میکنی ! (بدون dvd)
نصب که تموم شد dvd شماره 2 رو می زارید و از داخل پوشه کرک cv09.img رو که 1.24گیگ حجم داره رو کی میکنی تو پوشه img بازی و بعد از اون هم که کرک میکنی !
بدون هیچ مشکلی رو ویسته اجرا میشه !
------------------------------------------------------------------
الان دقت که میکنم میبینم بازیکن ها خیلی درشت تر شدن نسبن به 2008 ! جالب تر شده .
fcbayern
16-10-2008, 09:44
آقا خواهشآ یکی بگی بایرن مونیخ توش هست یا نه؟!:19:
من هنوز تو خماری موندم. یکی میگه هست یکی میگه نیست!!!!!!!!
تکلیف ما رو روشن کنید.:41:
خواهشآ یکی جواب بده که نسخه اصلی رو بازی کرده باشه نه دمو رو!!:20:
sajjad_setam
16-10-2008, 10:36
آقا یکی به ما بگه بایرن مونیخ در این سری هستش یا نه؟!
هنوز ما بلاتکلیف هستیم.
لطقآ یکی جواب بده که نسخه ی اصلی رو بازی کرده باشه.
اگه نباشه کونامی باید بره بمیره!!!!!!!!!!!!!
بله عزیزم بایرن هم هست.
google_boy07
16-10-2008, 10:54
سلام دوستان ........انتشار بازی رو به همه pes دوستان تبریک میگم .
یه چند روزی که نیستم و رفتم مسافرت ...دلم برای تاپیک خیلی تنگ شده بود ...
چقدر تاپیک زود پیش میره ....
الانم از کافی نت اومدم فروم
راستی حجم بازی چنده؟
با حرفایی که اونایی که بازیو دارن فک کنم ساکر 9 یه شاهکار شده ....
.........................
PES 2009 Problems Online ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Reports coming down the wire suggest that fans who had been eagerly anticipating PES 2009 for online play are currently very worried. Many are claiming that most games they play online suffer from lag as PES 2008 did last season.
If this is the case then it would be extremely disappointing for the PES community who were unable to play online last year for the same reason. This problem has been found on both Xbox 360 and PS3 versions of the game. I have previously played an online game that was almost flawless so these reports might be inaccurate.
Finger crossed its just the servers warming up before the storm. Otherwise we might have a riot on our hands. Let us know how your online experience is shaping up.
WENB Team
فوتبال تکاملی حرفه ای .....شایسته احترام:40:
joey jordison
16-10-2008, 11:54
واقعا که فقط یکی دوتا از دوستان میان و جواب میدن سوالها را!!!بقیه هم رفتن پی خوشگذرونی!!!
Edit بازیکن عکس بگذارید!!
کفشهای بازی عکس بگذارید!!!
اولدترافورد تو بازی هست!!!
پشت دروازه عکاس داره!!!
توپهاش چه جوری هست!!!
تو Edit پیراهن میتونی نوشته بنویسی روش یا نه مثل سال قبل نمیتونی!!!
لطفا جواب بدین!!
Alireza Taji
16-10-2008, 12:12
يكي جواب مارو نداد ! :41:
دورازه بانانش خیلی بهتر شدند اما هنوز گلهای چرت می خورند!
بعضی از جابه جایی ها که در نقل و انتقالات اتفاق افتاد در pes لحاظ نشده یعنی روبینیو هنوز در رئال مادرید هست!
توپهاش چه جوری هست!!!
توپهاش خوب هستند توپهای nike puma و ادیداس تو بازی هستند و چندتا از اون توپهای pes 2008 هم در بازی هست!
تو چمپیوز لیگش انگار فقط می تونی در شب و با توپی که در فینال جام باشگاههای سال پیش بود بازی کنی.
Edit بازیکن عکس بگذارید!!
کفشهای بازی عکس بگذارید!!!
عکس که حقیقتش حالش را ندارم بذار بقیه دوستان بیایند عکس بگیرند البته چندتا عکس خیلی وقت پیش گذاشته بودند.
کفشهاش هم خیلی متنوع تر شده و از پوما،نایک و ادیداس وجود داره.
اولدترافورد تو بازی هست!!!
پشت دروازه عکاس داره!!!
تو Edit پیراهن میتونی نوشته بنویسی روش یا نه مثل سال قبل نمیتونی!!!
اینها را باید برم ببینم! بعد میگم.
من الان بازی رو گرفتم
میرم نصب کنم ببینم چطوره؟؟؟
بعدش میام امارش رو میدم.....البته الان توی شهرم و فکر کنم تا بعد از ظهر فر بخورم توی شهر
دوستان كيفيت چمن چطوره؟ خوبه يا بازم بايد اديت كنيم؟؟ منظورم رنگ چمنه !
ashkaaaan
16-10-2008, 12:27
کل اصفهانو گشتم هیچ کس نداشت سرزمین رایانه هم گفت 10 روز دیگه میاد
دوستاني كه بازي رو نصب كردن بگن كه از باشگاههاي المان چه تيمهايي ليسانس گرفتن؟ بايرن مونيخ هست يا نه؟
الان با سرزمین تماس گرفتم گفت توی دوتا دیوی دی اومده و گفت روی سیستم من با گرافیک 256 5200 و رم 512 اجرا میشه . چه فایده باید تا فردا صبر بنمایم
آقا کسی شیراز بازی رو پیدا کرده ؟ تورو خدا اگه کسی خریده لطفا آدرس رو بده خیلی موندیم تو کف ...
cyrus_ln
16-10-2008, 13:08
چرا تاپیک منتقل نمیشه؟
daniyal62
16-10-2008, 13:27
این بازی که اومده پس چرا هنوز تو بخش اخباره؟
توی become a legend اون عددهای 1-2-3-4 یی که بغل اسم بازیکن میزنه چیه؟
چجوری میشه درخواست توپ کرد؟ یعنی دستمو چجوری ببرم بالا؟
این بازی رو سیستم با این مشخصات جواب میده ؟
cpu:core 2 2.20
ram 2gig
vga nvidia 8400
بعد تاپیک چرا قفل بشه ؟:13:
اسپم نکن! :31:
این بازی رو سیستم با این مشخصات جواب میده ؟
cpu:core 2 2.20
ram 2gig
vga nvidia 8400
بعد تاپیک چرا قفل بشه ؟:13:
اسپم نکن! :31:
آره حتما کار میکنه چون حداقل گرافیک رو GeForce FX معرفی کردن :8:
Alireza Taji
16-10-2008, 14:31
عزیز من خود من اصفهان هستم دیشب حداقل 5 جا را دیدم که بازی را داشتند!
شما برو انقلاب کناره خیابان امادگاه یک مجتمع تجاری(اسمش را یادم نیست)که طبقه زیر زمینش مخصوص بازی هست اونجا 80% گیم فروش ها دارند!
dvd را که خریدم حداقل سیستم مورد نظر را این نوشته:
Cpu:1.4ghz
ram: 1gb
vga: 256 mb with vertex shader 2.0
dar zemn alireza jan old traford hast ya na
من اولدترافورد را پیدا نکردم!
نمی دونم شاید هم باشه اسمش تغییر کرده باشه!
injoor ke shoma migi hanooz chert goal mikhoran narahatemoon kard vaghean chan darsad khoob shodan/
دروازه بانها واقعا تا 70% بهتر شدند اما هنوز هم گهگاه اشتباهاتی دارند که عجیب هست!
تو این نسخه دیگر مثل نسخه قبل به این راحتی نمیتونی از راه دور گل بزنی هرچند اگر توپ به قول معروف به پات بچسبه گلهای قشنگی از اب در میاد دروازه بان هم شوت گیریش خیلی بهتر شده!
اما چیزی که کمی من را نگران میکنه که بعدا که دستم راه افتاد بشه ضد حال اینه که دروازه بانش دریبل زدنشون زیاد سخت نیست و اگر از مدافعین حریف اطرافت نباشه با یک تغییر مسیر دروازه بان را می تونی دریبل کنی!
پشت دروازه هم عکاسان هستند.
pavlichekov too tatenhame?
من که ندیدمش!
شوچنکو هم همچنان در چلسی هست!
تا جایی که دیدم تغییرات بارسا انجام شده حداقل بازیکنان معروفی که به بارسا امدند هستند.
من در مورد ادیت لباس و اینجور چیزها کمتر حرف می زنم چون کمتر در موردش اطلاع دارم و با pes 2008 هم کمتر در ادیت کار کردم تا ببینم چه تغییراتی کرده اما یک چیزی که مطمئنم در پیس 2008 نبود اینه که شما در این بازی می تونی 4 مدل مختلف لباس که پیس برای ادیت لباس گذاشته برای ساخت یک لباس استفاده کنی.
اینم اولین آپشن فایل تصحیح نام و علامت تیمها
همچنین شامل بوندس لیگا
این صفحه کجاش دانلود داره ؟
من که چیزی پیدا نکردم
میتونی جایی دیگه آپلود کنی ؟
راستی چقدر نصبش سخت بود
نیم ساعت طول کشید که 2 تا دی وی دی extract بشه روی هارد
نیم ساعت هم نصبش طول کشید
ما که 2000 تومان خریدیم ارزشش رو داشت
bahador2009
16-10-2008, 14:40
توي بازي كلا چند نوع اسكور بورد داره ؟
راستي توي galery چه چيزايي هست؟
1-ميخواستم بدونم كل حجم بازي در pc دقيقا چقدر ميشه؟
2-من اين بازي رو نصب كردم و كركش هم ريختم ولي بعد از اينكه وارد بازي ميشه 5 ثانيه بعدش مياد بيرون. مشكلش كجاست؟
سيستم من: رم 1 گيگ --- 512 گرافيك (7200 جي فورس)----- سي پي يو 3.6
ممنون اگه كمك كنيد. ( خودم فكر كنم از كركش باشه)
smallfrank
16-10-2008, 14:44
من که چیزی پیدا نکردم
وقتی اون عکسه بزرگ اومد ضربدر گوششو بزن تا بره بعد گزینه دانلود رو بزن.
Alireza Taji
16-10-2008, 14:52
من که چیزی پیدا نکردم
راستی چقدر نصبش سخت بود
نیم ساعت طول کشید که 2 تا دی وی دی extract بشه روی هارد
نیم ساعت هم نصبش طول کشید
ما که 2000 تومان خریدیم ارزشش رو داشت
این اپشن را قبلا کرسپو گذاشت شما می تونی از اینجا دانلود کنی:
sajjad_setam
16-10-2008, 15:16
لیگ انگلیس اسم تیم هایی که لیسانس نشدن درسته یا خرابه؟
pooyakhaste
16-10-2008, 15:49
يكي جواب مارو نداد ! :41:
بله عزیزم بایرن هم هست.
دوستاني كه بازي رو نصب كردن بگن كه از باشگاههاي المان چه تيمهايي ليسانس گرفتن؟ بايرن مونيخ هست يا نه؟
دوستان بزارید خیال همه رو راحت کنم، بایرن تو بازی نیست. اصلا هیچ باشگاهی از آلمان تو بازی نیست.
آقا واقعا مسخره هست که هنوز نقل و انتقالات کامل انجام نشده، جون من یکی یه پچ بزاره که هم نقل و انتقالا رو درست کنه و هم لباس و ارم باشگاههای انگلیس و اسپانیا.
تو رو خدا زودتر
Mirko_vucinic999
16-10-2008, 15:53
سلام
آقا پیس 2008 هم که اوایلش اومده بود همه از اون تحسین میکردید و خیلی هاتون ما رو به حیرت واداشتید :18:. اما بعد از یه مدت همه دیدیم که پیس 2008 واقعا داغون بود و یکی از دوستان هم که یک شرکت بزرگ داره گقت که گیم پلی ضعیف پیس 2008 به خاطر کارشکنی شرکت فیفا بود ! :41:
حالا هم انصافا اونهایی که بازی کردند :8:اگه بازی قشنگه و خوبه خودتون بیاید و بگید خوبه خیلی هم صادق باشید :20: اگه هم بده خوب بگید همون ساکر 6 رو بریم بازی کنیم :10:
سلام.
آقا این نسخه کامپیوتری فیفا چرا انقدر عقب موندس؟! منو به طور کلی نا امید کرد!!!
من میخوام وسط یه تورنومنت یه بازیکن رو منتقل کنم تو تیمم ولی نمیشه. وقتی به صورت معمولی بازی میکنم بازیکن مورد نظر جا به جا شده ولی وقتی تورنومنت رو لود میکنم دیگه خبری ازش نیست. کسی راهی چیزی سراغ نداره این مشکل من حل شه؟
باید از اول تورنمت رو راه بیندازی
ببینم ایران هم داره ؟
اره ایرن رو داره و خیلی هم مسخره ساخته شده.
راستی، تایلند ، چین و امارات هم به تیمهای آسیایی اضافه شده اند
توي بازي كلا چند نوع اسكور بورد داره ؟
راستي توي galery چه چيزايي هست؟
گالری بازی با قبل فرقی نکرده
دو نوع اسکوربورد هم داریم که یکی برای بازی معمولی و دیگری برای بازیهای CL هست
2-من اين بازي رو نصب كردم و كركش هم ريختم ولي بعد از اينكه وارد بازي ميشه 5 ثانيه بعدش مياد بيرون. مشكلش كجاست؟
كسي نيست به ما كمك كنه.
دوست عزیز بازی 46/5 مگ هست.
دقت کن که باید دی وی دی 1 رو بریزی روی هارد و بعد ستاپ کنی و بعد از اون کرک و CV06 رو از دی وی دی 2 کپی کنی تو بازی
من تو این پی سی سفارش دادم
هنوز معلقه
کسی تو کرج ندیده بازیو ؟
داداش من از وست خریدم
مثل گذشته همه چیزش خرابه
آقا این بازی محشره
از همه جالبتر همون چیزیه که حدس میزدم
سیستمم (7300gt 256m amd3500+ 2*1g) که 2008 رو به زور روی high میاورد این 2009 رو خیلی خوب روی high جواب میده
اصلا باور نمیکردم اینقدر کیفیت بالا باشه مخصوصا صحنه آهسته ها محشره اصلا افت فریم دیگه ندارم
گیم پلی که حرف نداره همه چی سخت و طبیعی شده دیگه راحت نمیشه دوید
چند تا توپ و استادیوم باحال اضافه شده
آهنگ های جدید و زیاد توی گالری هستش
حتی میتونید تشویق های مخصوص هر تیمی رو انتخاب کنید
چندین صدای تشویق و صدای استادیوم داره مثلا صدای تشویق آسیایی ها مثلا صدای اسپانیایی ها
داور هم با هیچ کسی شوخی نداره خیلی سخت گیری میکنه
ادیت بازی هم تقریبا همونه ولی خیلی کاملتر شده
فقط جون من برید قیافه kaladze توی میلان رو ببینید دقیقا مثل خودش بوزینه ساختند از خنده روده بر میشید
دیگه از چی بگم برید بخرید حتما حالشو میبرید
نمیدونم چرا دوستان میگفتند شوت زدن مشکله من که 2 تا گل با کاکا زدم اون هم با چه کاتی واقعا عالی کار شده
این select player که خیلی با حاله مثلا میشه توی میلان فقط با رونالینیو کار کنی یا چند تا بازیکن دیگه ، همه بازیکنا هم بهت حال میدن تا گل بزنی
فقط تم و منو ها مذخرفه مثل کارتون میمونه خیلی بد کار کردند
بچه ها برای شما هم save data setting خیلی طول میکشه ؟ تقریبا 20 ثانیه برای هر سیوی طول میکشه عجیبه
من چند جا بازی رو تو اینترنت سفارش دادم ولی هنوز به دستم نرسیده
کسی از انزلی و رشت تو این فروم نیست ؟
چند تا سوال
برباتوو تو منچستر یونایتد هست یا نه ؟
شنیدم تیم خانوم ها هم تو بازی هست ! صحت داره ؟
آمار بازیکن هائی همنچون نانی تو بازی خوب درست شدن ؟
تیم ملی برزیل اندرسون هست ؟
Alireza Taji
16-10-2008, 16:15
سلام
آقا پیس 2008 هم که اوایلش اومده بود همه از اون تحسین میکردید و خیلی هاتون ما رو به حیرت واداشتید :18:. اما بعد از یه مدت همه دیدیم که پیس 2008 واقعا داغون بود و یکی از دوستان هم که یک شرکت بزرگ داره گقت که گیم پلی ضعیف پیس 2008 به خاطر کارشکنی شرکت فیفا بود ! :41:
حالا هم انصافا اونهایی که بازی کردند :8:اگه بازی قشنگه و خوبه خودتون بیاید و بگید خوبه خیلی هم صادق باشید :20: اگه هم بده خوب بگید همون ساکر 6 رو بریم بازی کنیم :10:
خیلی زود هست در مورد خوب بودن و یا بد بودن بازی حرف بزنیم!
بگذارید حداقل یک ماه بگذره بعد در موردش حرف بزنید!
من که become a legend را خیلی پسندیدم!
مثل نسخه های قبلی هست اسم و لباسشون درست نیست فقط منچستر و لیورپول فکر کنم درست شده.
البته اینها زیاد مهم نیست چون با یک پچ حله...
بدون هیچ اخطاری از بازی خارج میشه؟
شاید از همون کرک بازی باشه!
نمی دونم درست میگم یا نه اما در داخل فایل بازی در اونجا یک جا برای تغییرات هست به اسم settings اونجا یک گزینه ی داره به اسم specification فکر کنم در مورد اینکه وضع سیستمت برای بازی چطور هست باشه!
البته گفتم مطمئن نیستم...
rasti messi ke migoftan too demo ghiyafash khoob nist inja behtar shode?
مسی چهرش زیاد جالب نیست میشد بهتر ساختش.
بچه ها برای شما هم save data setting خیلی طول میکشه ؟ تقریبا 20 ثانیه برای هر سیوی طول میکشه عجیبه
برای من که در کمتر از 3 ثانیه این اتفاق می افته!
omidshsh
16-10-2008, 16:18
آقا کسی شیراز بازی رو پیدا کرده ؟ تورو خدا اگه کسی خریده لطفا آدرس رو بده خیلی موندیم تو کف ...
اگه جایی بخواد بیاره اول از همه باید پاساژ صدف بیاره
من دیروز رفتم بهم گفت اگه گیرت اومد به ما هم بده:31:
ولی من 1 دوست دارم که دالنود کرده بازی رو ولی نتوسنته نصبش کنه و مشکل داشته
2باره شروع کرده به دانلود
خبرت می کنم
تو هم اگه گیرت اومد خبرم کن
امروز عصر 2باره میرم صدف
pooyakhaste
16-10-2008, 16:23
من چند جا بازی رو تو اینترنت سفارش دادم ولی هنوز به دستم نرسیده
کسی از انزلی و رشت تو این فروم نیست ؟
چند تا سوال
برباتوو تو منچستر یونایتد هست یا نه ؟
شنیدم تیم خانوم ها هم تو بازی هست ! صحت داره ؟
آمار بازیکن هائی همنچون نانی تو بازی خوب درست شدن ؟
تیم ملی برزیل اندرسون هست ؟
نه تنها برباتو تو منچستر نیست بلکه خیلی از نقل و انتقالات انجام نشده
تیم خانومها توی نسخه play station 3 هستش
نانی هم بدک نیست ، نسبتا خوبه
نمی دونم!!!
pentoriko
16-10-2008, 16:25
آقا كسي از پي سي ورلد سفارش داده؟؟؟؟
من هنوز نگرفتم بازي رو كسي از پي سي ورلد بازي رو گرفته يا نه؟؟؟
king-hitler2
16-10-2008, 16:41
اقا شرمنده ولی گرافیکم 7300 Gs هستش میشه بازی کردش
Ram 2
Cpu 3.4
pishmac0la
16-10-2008, 16:55
چه ها بازی رو خریدم. و حال کردم خیلی باهاش
تنها نقطه ضعفش به نظرم داوری هست که یه جورایی گا... ما رو.
نقات قوتش:
1- بازی سیستمینگ شده یعنی گرافیک بازی با گرافیک و رم و سی پی یو شما تا حد زیادی راه میاد و بازی در کمال پر گرافیک بودن خیلی راحت تر از pes 2008 اجرا میشه.
2- شوت در بازی واقا جالبه به نظر من.به این راحتیا نیست گل زدن با شوت. البته ااگه موقعیتت واقا عالی باشه میشه گل زد. ولی اگه از 35 متری یا 40 متری بخوای دروازه رو باز کنی سخته.
3- گزارشگر بسیار هیجانی تر از قبل گزارش میکنه.
4-کفش ها ی جالبی به بازی اضافه شده. از پوما و ادیداس و نایک هست.
5-توپ انگار خیلی واقعی تر شده.
6-صدای شوت و پاس دادن میاد.
7- استیل بازیکنان واقا باحال شدن و دیگه مثل pes2008 مثل خرگوش نمیدوون.
8- گیم پلی بازی از دمو هم حتی سخت تر شده یه کم.
9- به نظرم اومد دروازه بان ها از نسخه دمو هم حتی قوی تر شده باشن.
pentoriko
16-10-2008, 16:59
آقا كسي از پي سي ورلد سفارش داده؟؟؟؟
من هنوز نگرفتم بازي رو كسي از پي سي ورلد بازي رو گرفته يا نه؟؟؟
كسي بازي رو از پي سي ورلد نگرفته؟؟؟:41::41::41:
=======================
اين قشنگ تر از كاور مسي نيست؟؟؟؟
cescjoon
16-10-2008, 17:05
رو این سیستم میاد
cpu:3.6
ram:1gb
vga:7300le
pishmac0la
16-10-2008, 17:14
رو این سیستم میاد
مطمئن نیستم ولی 70 درصد فکر کنم بتونی سر هایق بازی کنی. ولی سر نرمال مطمئنم راحت بازی اجرا میشه.انشالله که سر هایق بتونی بازی کنی.:46:
mojtaba007
16-10-2008, 17:21
نه روی های نمیتونی بازی کنی عزیز
سيستم من
cpu: 2.4 celeron
ram:2gig
vga: geforce 8600 gt
جواب ميده روي هاي؟؟؟
mojtaba007
16-10-2008, 17:27
اره عزیز جواب میده
چه ها بازی رو خریدم. و حال کردم خیلی باهاش
تنها نقطه ضعفش به نظرم داوری هست که یه جورایی گا... ما رو.
نقات قوتش:
1- بازی سیستمینگ شده یعنی گرافیک بازی با گرافیک و رم و سی پی یو شما تا حد زیادی راه میاد و بازی در کمال پر گرافیک بودن خیلی راحت تر از pes 2008 اجرا میشه.
2- شوت در بازی واقا جالبه به نظر من.به این راحتیا نیست گل زدن با شوت. البته ااگه موقعیتت واقا عالی باشه میشه گل زد. ولی اگه از 35 متری یا 40 متری بخوای دروازه رو باز کنی سخته.
3- گزارشگر بسیار هیجانی تر از قبل گزارش میکنه.
4-کفش ها ی جالبی به بازی اضافه شده. از پوما و ادیداس و نایک هست.
5-توپ انگار خیلی واقعی تر شده.
6-صدای شوت و پاس دادن میاد.
7- استیل بازیکنان واقا باحال شدن و دیگه مثل pes2008 مثل خرگوش نمیدوون.
8- گیم پلی بازی از دمو هم حتی سخت تر شده یه کم.
9- به نظرم اومد دروازه بان ها از نسخه دمو هم حتی قوی تر شده باشن.
عزیز دستت درد نکنه
باز هم بگو
لااقل با حرف های شما ها اروم تر بشیم
به نظرت نسبت به دمو چه قدر پیشرفت داشته
سيستم من
cpu: 2.4 celeron
جواب ميده روي هاي؟؟؟
نه به اون 8600 نه به اون سلرون !!!-من که فکر نمیکنم حتی بتونی رو مدیوم بازی کنی چون cpu خیلی ضعیفه و یه جورایی اصلا مچ نیست اگه فکر میکنی اشتباه میگم میتونی تو قسمت سخت افزار یه راهنمایی بگیری چون منم سلرون 2.8 داشتم با 8600 ddr3 اما چون cpu قدرت کاملو نداشت نمیتونست از تمام قدر ت کارت استفاده کنه با یه cpu 2180 که 63 تومنه کارت راه میوفته اون موقع راحت رو های میتونی بازی کنی
نه به اون 8600 نه به اون سلرون !!!-من که فکر نمیکنم حتی بتونی رو مدیوم بازی کنی چون cpu خیلی ضعیفه و یه جورایی اصلا مچ نیست اگه فکر میکنی اشتباه میگم میتونی تو قسمت سخت افزار یه راهنمایی بگیری چون منم سلرون 2.8 داشتم با 8600 ddr3 اما چون cpu قدرت کاملو نداشت نمیتونست از تمام قدر ت کارت استفاده کنه با یه cpu 2180 که 63 تومنه کارت راه میوفته اون موقع راحت رو های میتونی بازی کنی
راست میگه با این cpu کارت راه نمی یوفته
واقعا سیستم شوت زنی مسخره شده الکی دوستان دفا میکن واقعا نقص اصلی هیمن من تا این لحظه نزدیک به 20 بازی انجام دادن
ولی 1 گل با شوت نتوانستم بزنم یا دربازبان گرفته یا رفته تو سقف اسمون والا من تو واقعیتشم ندیم به این سختی بشه شوت زد
Spaniuly
16-10-2008, 19:06
سلام من الان تو مشهدم کسی میدونه بازی اگه بیاد اینجا کجا گیر میاد 1شنبه میخوایم برگردیم. ولی عجب باحاله اینجا
واقعا سیستم شوت زنی مسخره شده الکی دوستان دفا میکن واقعا نقص اصلی هیمن من تا این لحظه نزدیک به 20 بازی انجام دادن
ولی 1 گل با شوت نتوانستم بزنم یا دربازبان گرفته یا رفته تو سقف اسمون والا من تو واقعیتشم ندیم به این سختی بشه شوت زد
اتفاقا بر عکس بهترین تغییری که میبینم همین شوت زدن هستش
به واقعیت خیلی نزدیک شده
شوت زدن توی بازی واقعی هم خیلی سخته اگه دقت کنید در بهترین حالت فقط شوت ها گل میشه
شما یه بار کاکا رو بزار در بهترین حالت شوت کنه شک نکن گل میشه حتی استیل و طریق درست حرکت دست و پا واقعی شده
باور کن روی تاپ پلیر همین چند ساعته 11 تا شوت زدم که گل شد اون هم به فندرسار که شوت گیره
دوستان به نظر شما چرا زمان سیو کردن روی سیستم من خیلی کنده
در واقع بعد از سیو کردن چندین ثانیه زمان میره و هیچ اتفاقی نمیوفته ، کسی این مشکل رو نداره ؟
یکمی بیشتر در مورد become a legend بحث کنید
من یه بازیکن به نام خودم و با استعداد های خودم و شبیه خودم که توی بازی های واقعی هم هافبک گوشه چپ هستم ساختم
بازی اول هم نمره 6.5 گرفتم 3 تا تیم منچستر سیتی (هافبک) ، ساندرلند (مهاجم) ، استوک سیتی (مهاجم) منو خواستند
که منچستر سیتی رو انتخاب کردم و همه اش دارم با تیم تمرین میکنم هر تمرین هم یکمی به توانایی هایم اضافه میشه
آیا باید همه اش توی تمرین شرکت کنم تا این توانایی هایم بالا بره یا کار دیگه ای انجام بدم ؟
joey jordison
16-10-2008, 19:27
بابا جون مادرتون به من بگین اولدترافورد تو بازی هست زبان من مو در اورد
aluminum
16-10-2008, 19:27
بچه ها من با سی پی یو 3 و رم 1 و کارت گرافیک 6200gt میتونم این بازی رو انجام بدم
mehdi_vsgh
16-10-2008, 19:28
اقا این سیستم منه
ram 1 GB
cpu 2.8 intel
و قراره برای کارت گرافیک اینو بگیرم
Sparkle 9600GSO 768 Mb 192 Bit
ایا به نظرتون جواب میده؟؟؟
aluminum
16-10-2008, 19:28
راستی یک سوال دیگه
برای Ps2 هم اومده یا نه؟
ممنون
sajjad_setam
16-10-2008, 20:00
راستی یک سوال دیگه
برای Ps2 هم اومده یا نه؟
ممنون
اومدنش که میاد ولی با نسخه های pc.x360.ps3 زمین تا آسمون فرق داره.مثل همون 2008
فکر کنم که 1 هفته دیگه میاد.
اتفاقا بر عکس بهترین تغییری که میبینم همین شوت زدن هستش
به واقعیت خیلی نزدیک شده
شوت زدن توی بازی واقعی هم خیلی سخته اگه دقت کنید در بهترین حالت فقط شوت ها گل میشه
شما یه بار کاکا رو بزار در بهترین حالت شوت کنه شک نکن گل میشه حتی استیل و طریق درست حرکت دست و پا واقعی شده
باور کن روی تاپ پلیر همین چند ساعته 11 تا شوت زدم که گل شد اون هم به فندرسار که شوت گیره
با بقیه حرفاتون موافقم ولی نوع حرکت توپ همش رو هواس البته من با کاکا و ... تنواستم گل بزنم انوم رو بدترین شرایط :27:
الان کمی بیشتر بازی کردم دیدم همچینیم بد نشده :27:
کلا تا الان برای PC به این خوبی فوتبال نیومده بود :40::11:
این انالوگ راست نمیشه جوری فعال کرد دریبل ها به نظر تا حدوی تغییر کرده
این چطوری میشه درست کرد ؟
اقا این سیستم منه
ram 1 GB
cpu 2.8 intel
و قراره برای کارت گرافیک اینو بگیرم
Sparkle 9600GSO 768 Mb 192 Bit
ایا به نظرتون جواب میده؟؟؟
اینجا جاش نیست ولی اگه بتونی یه cpu و هسته ای مثل 2180 بگیری( که تو دوهسته ای ها بهترینه نسبت به قیمتش ) با کارت گرافیکت مچ میشه راحت میتونی رو های بازی کنی
bleu2u4u
16-10-2008, 20:41
اقا من بازي رو از وست گرفتم.
توي لود اول بازي ميمونه تو رو خدا راهنمايي كنيد
فكر كنم كركشو اشتباه ريختم
كمك
اگه جایی بخواد بیاره اول از همه باید پاساژ صدف بیاره
من دیروز رفتم بهم گفت اگه گیرت اومد به ما هم بده:31:
ولی من 1 دوست دارم که دالنود کرده بازی رو ولی نتوسنته نصبش کنه و مشکل داشته
2باره شروع کرده به دانلود
خبرت می کنم
تو هم اگه گیرت اومد خبرم کن
امروز عصر 2باره میرم صدف
باشه اگه منم پیدا کردم حتما خبرت میکنم تو اگه پیدا کردی ما رو هم بی اطلاع نذار
من Id یاهوم اینه Keuo_S چون زیاد نمینونم اینجا بیام اگه تونستی پیدا کنی زحمتی بکش خبرم کن مرسی شرمنده ;:10::11:
اقا من بازي رو از وست گرفتم.
توي لود اول بازي ميمونه تو رو خدا راهنمايي كنيد
فكر كنم كركشو اشتباه ريختم
كمك
سلام
دوست عزیز
فایل cv09 رو از دی وی دی دوم کپی کنید و بریزین توی فولدر img محل نصب بازی
EASPORTS-FIFA
16-10-2008, 20:59
سلام.
ببخشید اینقدر صفحه بود که نتونستم کامل بخونم.
میخوام ببینم تو become e legend وقتی تعویضی هستی باید همینطور بازی رو تماشا کنی تا تموم بشه؟
عجب سرعتی داره، تاپیک!!!!!!!!!! :18:
فکم افتاد!!! :13::31:
كسي بازي رو از پي سي ورلد نگرفته؟؟؟:41::41::41:
=======================
اين قشنگ تر از كاور مسي نيست؟؟؟؟
دوست عزیز، این کاور 3 بازیکن رو در بر میگیره و اصلاً از این نمی تونن استفاده کنن. چون برای این نسخه با لیونل مسی قرارداد بسته شده. پس در نتیجه نمی تونه از عکس کسه دیگه استفاده کنن. حالا اینکه بارسا تیم نیست، شکی درش نیست:31: و می تونستن از مسی با لباس آرژانتین عکس بزارن که کلی غرور همراه خودش بیاره :10:
رو این سیستم میاد
سیستم من اینه:
CPU: Intel 3.6 Full
Ram: Kingeston 1GB
VGA: GeForce 8400GS 256 MB
من PES2008 رو با این سیتم رو High اجرا میکردم.
PES2009، مطمئناً اجرا خواهد شد.
Alireza Taji
16-10-2008, 21:18
من فعلا تمام وقتم صرف بازی در become a legend می کنم! خیلی فاز میده!
بالاخره تونستم بعد از 13 هفته بازی در تیم ب باشگاه بولونیا به تیم اول بولونیا بیام و در یک بازی 30 دقیقه بازی کردم! :46:
البته در بازی بعدیش مجدد نیمکت نشین شدم:13:
سلام.
ببخشید اینقدر صفحه بود که نتونستم کامل بخونم.
میخوام ببینم تو become e legend وقتی تعویضی هستی باید همینطور بازی رو تماشا کنی تا تموم بشه؟
زمانی که شما از بازی اخراج میشی و یا روی نیمکت تیم نشستی و ممکن هست در زمانی از بازی به میدون بیایی باید بشینی و بازی را تا اخر ببینی! اما امکانی را هم گذاشتند که در زمانی که شما بازی نمیکنی سرعت بازی دو برابر میشه تا سریعتر تمام بشه!
بالاخره تونستم بعد از 13 هفته بازی در تیم ب باشگاه بولونیا به تیم اول بولونیا بیام و در یک بازی 30 دقیقه بازی کردم! :46:
زمانی که شما از بازی اخراج میشی و یا روی نیمکت تیم نشستی و ممکن هست در زمانی از بازی به میدون بیایی باید بشینی و بازی را تا اخر ببینی! اما امکانی را هم گذاشتند که در زمانی که شما بازی نمیکنی سرعت بازی دو برابر میشه تا سریعتر تمام بشه!
عجب مودیه، این مد. این خیلی بیشتر از مسترلیگ حال میده. ایول. مستر لیگ همین قدر که 3 یا 4 فصل بازی کردی و اومدی به صدر و هر بازیکنی رو هم که خواستی خریدی، دیگه واست تکراری میشه. اما این خیلی باحاله. همش پیشرفت میکنی (شایدم پسرفت :دی) بهت پیشنهاد میدن. خواستی قبول میکنی، خواستی نمی کنی. آخ جوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووون! فکرشو بکن. رئال به من پیشنهاد بده! :18::18::31::31:
bleu2u4u
16-10-2008, 22:02
اين become e legend يه مشكل غير قابل حل داره
اونم دوربين بازيه
چون هم بايد شما رو نشون بده هم توپ. از شما جا نميمونه ولي از توپ...
ebinem173
16-10-2008, 22:07
سلام
من بازی رو نصب کردم
از وست گیم هم گرفتم
و اجرا نمیشه
عجب شانسی داریما
من اجرا کردم هیچ مشکلی هم نداره
اين become e legend يه مشكل غير قابل حل داره
اونم دوربين بازيه
چون هم بايد شما رو نشون بده هم توپ. از شما جا نميمونه ولي از توپ...
خوب دوربینش قابل تنظیمه که یا توپ رو نشون بده یا شما رو اگر با دوربین player بازی کنید هردو رو نشون میده
من هم تمام وقتم رو گذاشتم براي اين مد ولي من بعد از 4 هفته تمرين با باشگاه جنوا به تركيب 23 نفر بازي رفتم و در بيشتر اوقات در نيمه دوم به بازي مي آمدم ولي تويه بازي مهم در جام حذفي در 20 دقيقه آخر بازي اومدم و يك پاس گل دادم و تيمم با همين گل برنده شد و من در آخر بازي نمره 8 بالاترين نمره رو گرفتم و در بازي بعدي جزء 11 نفر اول تيم شدم.
amir.ghermezete
16-10-2008, 22:16
سلام.اقا این لینک هایی که برای پی سی گذاشتید که تیم های بوندس لیگا پیراهن و لوگوی تیم ها درست میشه
برای 360 چی کار میشه کرد که اینا درست بشه؟
نه اولدترافورد نیست
بچه ها به نظر من حرکت توپ نسبت به دمو تغییر کرده.درسته؟؟؟؟
یه کم سنگین تر شده؟؟؟؟
از صحبتهاي دوستان اينجور برداشت ميشه كه نه نقل و انتقالات انجام شده ونه ورزشگاه جديدي اضافه شده. تازه بعضي از تيمها هم نيستن.
aluminum
16-10-2008, 23:18
[QUOTE=sajjad_setam;3078314]ولی با نسخه های pc.x360.ps3 زمین تا آسمون فرق داره.مثل همون 2008
QUOTE]
متوجه منظورت نمی شم
من که از نسخه ps2 ساکر 2008 نسبت به نسخه pc بیشتر راضی بودم
Masoud King
16-10-2008, 23:21
سایت Eurogamer به بازی نمره متوسط 7 رو داده!
اینم از لینکش:
FCBarcelona.ir
16-10-2008, 23:23
[/SIZE]
من هم تمام وقتم رو گذاشتم براي اين مد ولي من بعد از 4 هفته تمرين با باشگاه جنوا به تركيب 23 نفر بازي رفتم و در بيشتر اوقات در نيمه دوم به بازي مي آمدم ولي تويه بازي مهم در جام حذفي در 20 دقيقه آخر بازي اومدم و يك پاس گل دادم و تيمم با همين گل برنده شد و من در آخر بازي نمره 8 بالاترين نمره رو گرفتم و در بازي بعدي جزء 11 نفر اول تيم شدم.
حتی وصفشم هیجان انگیزه!
mojtaba007
16-10-2008, 23:27
اونها هر نمره ای که دلشون خواست بدن
مهم اینه که ما ها از بازی خوشمون امده
این نمرات پایین هم به خاطر نداشتن لیسانس تیم ها و با شگاهها و
لوگوی بازی است
maximiliyanus
16-10-2008, 23:36
میگم دوستان الان سفارش بدم اینجا کی به دستم میرسه مشهدم ....
بالاخره بازي كردمش......
نه بابا خيلي باحاله......
ولي نميدونم چرا از فيفا بيشتر خوشم اومد......؟؟!!!؟؟
منوهاي اين يكمي آدم رو گيج ميكنه.....
ولي بازي خيلي توپي هستش.
ميدونين ميتونست هنوز هم از اين بهتر باشه.....
یه چیزی که یکم غیر طبیعیه اینه که توی بازیهای روز زاویه مخالف دوربین خیلی روشنه!!!
واقعا مود become legendعالیه خیلی هیجان داره!!!
Masoud King
16-10-2008, 23:42
لیست استادیوم های بازی:
این نمرات پایین هم به خاطر نداشتن لیسانس تیم ها و باشگاهها و
لوگوی بازی است
خوب اینا مهم نیستند؟!!
linkinkurd
17-10-2008, 00:05
مثل نسخه های قبلی هست اسم و لباسشون درست نیست فقط منچستر و لیورپول فکر کنم درست شده.
البته اینها زیاد مهم نیست چون با یک پچ حله...
اگه چنین پچی واسه نسخه 2009 اومده لطفا لینکشو بدین که تشنه چنین پچ هایی هستیم ما !
از صحبتهاي دوستان اينجور برداشت ميشه كه نه نقل و انتقالات انجام شده ونه ورزشگاه جديدي اضافه شده. تازه بعضي از تيمها هم نيستن.
چی؟! :31:
از بابت نقل و انتقالات که 100% خاطرت جمع باشه. امکان نداره. تمام نقل و انتقالات تابستون امسال هستش.
ورزشگاه زیادی اضاف نشده، اما چندتا اضاف شده که مهمترینش ویمبلی هستش.
لیست استادیوم های بازی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخوب اینا مهم نیستند؟!!
من کلاً با این نوع امتیاز دهی مشکل دارم. بید امتیاز بدنی رو درجه بندی کنن و به ماهیت و کلیت بازی بالاترین نمره رو بدن و ظاهر و امکانات جانبی رو کمتر. الان PES از نظر گیم پلی، ادیت (از نظر دیتا بیسی، که میشه یه جورایی اونو عملاً اوپن سورس محسوب کرد) واقعاً عالی هستش که فیفا حالا حالاها حتی به گرد پاشم نمیرسه. الان توی PES دست هکر واسه ادیت دیتا بیس خیلی بیشتر از فیفا بازه. اما واسه ظاهرش و لوگوها و اسما باید بگم وقتی همه میدونن که با یه پچ حل میشه، مشکلی نداره. پس باید این بازی حداقل از 10 نمره 9 رو بگره. :10:
mani_2004_2006
17-10-2008, 00:17
cpu: 5.2 amd
رو سيستم ما كه جواب ميده ديگه سر هاي ؟
cpu: 5.2 amd
رو سيستم ما كه جواب ميده ديگه سر هاي ؟
آره هیچ مشکلی نداره
سلام به همگی
دیگه شرمنده که دیر اومدم....مشکل اینترنت بود که نمی دونم چه مرگش بود
خوب بریم سراغ بازی
گرافیک بازی که خیلی خوبه و با این که از 2008 خیلی بهتره با این حال خیلی روون اجرا میشه و اصلا گیر نمی کنه
من روی high که بازی می کردم...کف کردم...گرافیک رو خیلی خوب بهش رسیدن
گیم پلی که هرف نداره و بازی روون شده و راحت می تونی کار کنی ولی دیگه نمیتونی راحت توی زمین بدوی یا دریبل کنی سریعا توپ رو ازت می گیرن....پوشش مدافعین خیلی خوب شده و زود پرس می کنن
دروازه بانان خیلی خوب شدن و مثل 2008 سوتی نمیدن....البته عالی نیستن ولی خیلی بهتر شدن
قسمت ادیت قابلیتهاش بیشتر شده مخصوصا قسمت ادیت تیم
یک سری خوشحالی گل جدید هم اضافه شده....مال لوکا تونی کاملا شبیه خودشه که من خیلی حال کردم
چهره ها رو عالی ساختن و بیشتر بازیکنا شبیه خودشون هستن
تیم ایران هم که طبق معمول همون اسمهای عجیب غریب دارن
بازی ورزشگاه اولدترافورد رو نداره....این برای دوستانی که سوال می کردن
ولی یک سری ورزشگاه های باحال اضافه شده
همکاری تیمی خیلی بهتر شده و تیمها خیلی بهتر بازی می کنند
کفش های قشنگی وارد بازی شده که روی جزئیاتشون عالی کار شده ....خیلی زیباست
برخوردها و درگیری های فیزیکی عالی شده و خیلی طبیعی شده....مثل فوتبال واقعی شده
چمن هم مثل چمن فوتبال واقعی درست شده و از نظر رنگ و جزئیات خیلی خوبه
صدای تشویق تماشاچی ها خیلی خوبه وجو رو به کلی تغییر میده....میلان میلانی که تماشاچی ها می کردن من رو دیوونه کرد
داور هم خیلی خوبه و به هیچ .جه الکی کارت نمیده بسته به نوع خطا با شما برخورد می کنه
فعلا اینو داشته باشین تا اگه چیز جدیدی دیدم میام میگم
Mirko_vucinic999
17-10-2008, 01:09
آقا من امروز رفتم خونه دوستم و با Ps2 بازی کردیم ! اونم Pes 2008 . خیلی خوب بود ، حرف نداشت واقعا عالی بود ، خیلی بهتر از پیس 6 ، اما تعجب میکنم که چرا همین بازی Pes 2008 روی کامپیوتر اینقدر مزخرف بود !!!!!
من هم خلاصه ساعت 9 شب به بازی رسیدم ! زنگ زدم p30world می گفت بازیهامون تموم شده و نداریم فردا بیا بگیر ! خلاصه با بدبختی یه پاساژ گیر آوردم بازی رو خریدم از رشت !
بازی استادیوم الدترافورد رو نداره ! حالم بد شد ! از انگلیس فقط ومبلی
نقل و انتقالات خوب جابه جا نشده ! مثلا شوچنکو تو میلان نبود ! برباتوو تو منچستر یونایتد نبود ! و...!
چمپیونز لیگ بازی خیلی باحاله انرژی بخشه
اول که بازی شروع شد داداشم گفت رفتی فیفا رو خریدی ! ولی وقتی پاس بازیکن داده شد فهمید عجب پروژه ی عظیمیه !
بازی خیلی سخت شده ! دروازبان ها خوب شدن ! اگه خیلی فرد متفکری باشی می تونی بازی رو متعادل کنی با پاس هایی که تو خط میانی بازیکن ها به هم میدن و سرعت حمله حریف رو بگیری
اصلا نمیشه الکی پاس داد ! باید اطمینان حاصل کنی که پاس حتما به بازیکن می رسه و بعد پاس بدی
حرکت بدون توپ بازیکن ها فوق العاده ست !
در مورد شوت بگم که به واقعیت رسیده . واقعیت همینطوریه و باید قبولش کرد . بازیکنی مثل گتوزو تو پس 6 و 2008 40 متری گل میزد ! ولی تو این بازی بازیکنی که استیل شوت نداره و توپ رو پای تخصصیش نیست نمی تونه خوب شوت بزنه
هیجان بازی خیلی خوبه . مثلا بازیکنا تو دقایق آخر با امید حمله می کنن و اگه یه توپشون خراب شه بدجور نا امید میشن و این رو تو روند بازی حس می کنید
ولی اولین حسم تو این بازی جالب بود ! وحشت زده شدم وقتی بازی رو شروع کردم ... چرا این قدر سخت شده دوئیدن و پاس دادن ... خیلی شبیه به واقعیت شده همه چیز بازی
دوستان هنوز نفهمیدین که اون شماره هایی رو که بغل اسم بازیکن توی حالت become a legend میزنه چیه؟! اون اعدا 1-2-3-4 ابی رنگ منظورمه!
Alireza Taji
17-10-2008, 02:54
فاشیست قبلا یکی از باگهای بازی که داور در هنگامی که می خواست بازی را شروع کنه و سوت میزد و دستش یک ثانیه ی تو هوا می موند را قبلا گذاشته بود این مسئله هنوز تو بازی هست!
صدای تشویق تماشاچی ها خیلی خوبه وجو رو به کلی تغییر میده....میلان میلانی که تماشاچی ها می کردن من رو دیوونه کرد
تائید میشه...
صدای تشویق بازیکنان فوق العاده دلچسب هست وقتی پیرلو ...پیرلو و یا رونالدینو ...رونالدینو می کنند ادم حال میکنه!
در بازیهای بارانی صدای رعد و برق هم گهگاه به خوبی شنیده میشه.
یه چیزی که یکم غیر طبیعیه اینه که توی بازیهای روز زاویه مخالف دوربین خیلی روشنه!!!
این اتفاق فقط در بازیهای که روز هست می افته و فکر میکنم می خواستند تابش خورشید روی چمن و بازتابش را نشون بدند که زیاد خوب در نیاوردند.
از بابت نقل و انتقالات که 100% خاطرت جمع باشه. امکان نداره. تمام نقل و انتقالات تابستون امسال هستش.
هیچکدام از نقل وانتقالاتی که در روزهای اخر فصل نقل و انتقالات انجام شد در بازی لحاظ نشده!
روبینیو همچنان در رئال هست شوچنکو در چلسی و برباتوف همچنان در تاتنهام هستند!
از میتیدن میگرفتی باید تا شنبه صبر کنی
کونامی هیچوقت نتونست کاری رو کامل تحویل ملت بده
یا امتیاز نخریده ! یا پس 2008 یه شکسته ! یا ...
همه ش یه جای کارش می لنگه
گرچه به نظرم بازی خیلی عالی شده ولی ایکاش همه چی تکمیل بشه بعد بده دست مردم !یعنی چی آخه هنوز 4 تا نقل و انتقال ساده انجام نشده .............................
Alireza Taji
17-10-2008, 04:33
کونامی هیچوقت نتونست کاری رو کامل تحویل ملت بده
یا امتیاز نخریده ! یا پس 2008 یه شکسته ! یا ...
همه ش یه جای کارش می لنگه
گرچه به نظرم بازی خیلی عالی شده ولی ایکاش همه چی تکمیل بشه بعد بده دست مردم !یعنی چی آخه هنوز 4 تا نقل و انتقال ساده انجام نشده .............................
منم موافقم کونامی انگار هیچوقت نمی خواد بازیش به طور کامل به بازار بیاد!
اما خوشحالم که بازی عرضه شد چون دیگه طاقتش را نداشتم خسته شده بودم از بس می امدم اینجا و عکسها و نظرات دوستانی که دمو را بازی میکردند می خوندم!
اون نقل و انتقالات هم با یک اپشن حل میشه برای همین زیاد ناراحتم نکرد.
بازی رو نصب کردم و با این مشخصات :
رم 1
گرافیک 224
فقط روی low اجرا میشه که اصلااز گرافیکش خوشم نیومد.
اما راجع به bcome a legend باید بگم که از هفته 5 اومدم توی تیم اصلی و یه پاس گل دادم . بازی بعدی نیمکت نشین شدم بازی بعدش دوتا گل زدم . الان شدم سوگلیه استون ویلا .
درضمن عکس خودم رو گذاشتم واسه فیس بازیکن .
خیلی پیشرفته بید این امکانش .
اما حیف که روی low اجرا میشه .
اگر گرافیک به جای اینتل 224 ، جیفورس 5200 باشه میتونم روی های اجرا کنم ؟ یا مدیوم؟
کسی با fx 5200 اجرا کرده ؟
mehdi_vsgh
17-10-2008, 05:54
دوستان شرمنده یه سوال
این قضیه bcome a legend چیه؟؟؟ که همه عاشقش شدن؟؟؟
a.asgharpour
17-10-2008, 06:57
با درود
خوب اولین مشکل اساسی بازی کرک بازی ناقص می باشد :2::41:
در مود چنپوز لیگ به 1/8 که می رسی بازی می پره بیرون در مود bcome a legend بعد از 1 فصل و پنج هفته بازی می پره بیرون در مستر لیگ هم همنطور اواسط فصل می پره بیرون از دوستانی که می توانند کرک دیگری را بگذارنند ممنون می شوم در ضمن بازی را از وست گیم خریدم و 2 dvd می باشد !
حالا متوجه شدید چرا بازی زودتر از موعد امده؟
fcbayern
17-10-2008, 08:05
اقا هیچ کس پچ بوندسلیگا و با بایرن مونیخ رو نداره؟!
هیچکدام از نقل وانتقالاتی که در روزهای اخر فصل نقل و انتقالات انجام شد در بازی لحاظ نشده!
روبینیو همچنان در رئال هست شوچنکو در چلسی و برباتوف همچنان در تاتنهام هستند!
واقعاً این کار از کونامی عجیب بود. چون تا قبل از نسخه 2008 که Eleven هم عرضه میشد این کار رو میکرد. نسخه الون فقط برای ژاپن بود و توی اون نقل و انتقالات کامل نبود. اما نسخه PES که برای کل دنیا بود، همیشه نقل و انتقالات کامل بود. حالا این کار خیلی بده! پس اون سایت حق داشته نمره 7 داده.!!!!!
اما باید اون سایت اینو در نظر میگرفته که همه اینا با یه پچ حل میشه!
17-10-2008, 09:30
سلام ... دوستان من رم 1 گیگ و سی پی یو 3.2 فول دارم .... به نظر شما با گرافیک geforce fx 5500 برا اجرای بازی رو high کم نمی یارم ...
یکی از دوستان گل به ما جواب نداد
این یه مدی هست که شما به عنوان یه بازیکن 17 ساله شروع به بازی میکنی (به عنوان هافبک یا مهاجم.)
شما باید پیشرفت کنی، و سعی کنی خودتو به بهترین مراتب برسونی. بعد اونجاست که تیما از سر کولت بالا میرن تا
تو رو تصاحب کنن! :دی
سلام ... دوستان من رم 1 گیگ و سی پی یو 3.2 فول دارم .... به نظر شما با گرافیک geforce fx 5500 برا اجرای بازی رو high کم نمی یارم ...
گرافیکت پایینه!
امير موسر
17-10-2008, 10:01
سلام ... دوستان من رم 1 گیگ و سی پی یو 3.2 فول دارم .... به نظر شما با گرافیک geforce fx 5500 برا اجرای بازی رو high کم نمی یارم ..
فکر نکنم low بیشتر جواب بده ....
joey jordison
17-10-2008, 10:03
این بخش Edit پیراهن چه جور شده ایا میشه روی پیراهن نوشته, نوشت؟
mohsen-jj
17-10-2008, 10:13
فکر نکنم low بیشتر جواب بده ....
یعنی باید گرافیکمو ببرم بالا یا چیز دیگه ای ؟؟؟ :41:
salarnight
17-10-2008, 10:20
رو سیستم من چجوری جواب میده ؟
Vista sp1
CPU : 3ghz amd socket am2
RAM : 1,5 gb
VGA : Geforce 7100 GS
mohsen-jj
17-10-2008, 10:21
دوستان مطمینید با گرافیک geforce FX 5500 نمیتونم رو high بازی کنم ؟؟؟
چون تو صفحات قبل یکی از دوستان گفته بود که مشکلی نداره ...
رو سیستم من چجوری جواب میده ؟
Vista sp1
CPU : 3ghz amd socket am2
RAM : 1,5 gb
VGA : Geforce 7100 GS
روی ویستا رو نمی دونم. چون خودم ویستا ندارم. اما رو XP میتونی روی High بازی کنی. (البته، اگه گرافیکت بهت
اجازه بده! :31:)
دوستان مطمینید با گرافیک geforce FX 5500 نمیتونم رو high بازی کنم ؟؟؟
چون تو صفحات قبل یکی از دوستان گفته بود که مشکلی نداره ...
آره. اجرا نمیشه. :41:
mehdi_vsgh
17-10-2008, 10:49
دوستان یه تجربه بهتون بگم برای اونایی که وقتی بازی رو اجرا میکنن مثله حرکت آهسته هستش..
سعی کنید از اخرین نسخه sp3 استفاده کنید
من قبلا روی همین سیستمم نسخه 2008 رو که اجرا میکردم حرکت اهسته بود ولی بدون هیچ تغییری فقط با اضافه و اپدیت اون به سرویس پک3 به خوبی داره اجرا میشه فقط چون الان کارت گرافیکم ضعیفه وقتی تصاویر از جلو نشون میده سرعتش کم میشه که اونم مطمئنا با کارت گرافیک جدید که طی 1-2 هفته اینده میخرم حل خواهد شد.....
EASPORTS-FIFA
17-10-2008, 11:14
رو سیستم من های میاد دیگه نه؟
graphic:512،8500gt
cpu:2.8
فکر کنم سی پی یوم یک خورده ضعیفه.نظر شما چیه؟:11:
Mamad_Madrid
17-10-2008, 11:29
اگه رو سیستم تو نیاد رو سیستم هیچکس نمیاد! برو رو High بازی کن حالشو ببر
pentoriko
17-10-2008, 11:29
دوستان یه تجربه بهتون بگم برای اونایی که وقتی بازی رو اجرا میکنن مثله حرکت آهسته هستش..
سعی کنید از اخرین نسخه sp3 استفاده کنید
من قبلا روی همین سیستمم نسخه 2008 رو که اجرا میکردم حرکت اهسته بود ولی بدون هیچ تغییری فقط با اضافه و اپدیت اون به سرویس پک3 به خوبی داره اجرا میشه فقط چون الان کارت گرافیکم ضعیفه وقتی تصاویر از جلو نشون میده سرعتش کم میشه که اونم مطمئنا با کارت گرافیک جدید که طی 1-2 هفته اینده میخرم حل خواهد شد.....
قضيه اين نسخه Sp3 چيه؟؟؟؟؟
دوستانی که گفته بودن عکاس تو بازی هست یا نه باید بگم یه چند تا عکاس پشت دروازه ها هست و تما شاچی ها بهتر شدن اگه شد یه 1 ساعت دیگه چند تا عکس از محیط بازی میزارم اگر سوالی درباره بازی داشتید بگید ....
اینم عکس از ستینگ بازی که دیگه توضیح نمیخواد نصب که کردید برید اینجا ببینید قطعات شما رو روبروش چی زده
mehdi_vsgh
17-10-2008, 11:51
سرویس پک 3 برای ویندوز
از سایت مایکروسافت میتونی با حجم حدود 300مگابایت دانلود کنی
اگه اینترنت پرسرعت نداری میتونی بری سیدی ویندوز که مجهز به آخرین نسخه این سرویس پک باشه را بخری (ارزشش رو داره)
امير موسر
17-10-2008, 11:52
همون xp سرویس پک 3 !
منم داشتم ولی اصلا جالب نبود ! میگفتن که حتما نسخه اصلیش نیست !
mahyarseven
17-10-2008, 12:15
روی این سیستم میشه بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
cpu 3.0
ram 1gig
vga 6200a 256
mehdi_vsgh
17-10-2008, 12:20
روی این سیستم میشه بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
cpu 3.0
ram 1gig
vga 6200a 256
گرافیکت درست مثله منه
خیلی ضعیفه بعیده کار کنه
omidshsh
17-10-2008, 12:45
خطاب به دوست شیرازیم
میگن فردا (شنبه) مغازه ی افسری چهار راه سینما سعدی بازی رو میاره
mojtaba007
17-10-2008, 12:45
دوستان یه سوال
ایا هوای برفی و بارونیش زمین چمن را خراب میکنه
در مورد شرایط اب و هوایی هم یه توضیح کاملی بدهید
mohsen-jj
17-10-2008, 13:19
به خدا دیگه دارم دیوونه می شم ... نمی دونم چه خاکی به سر این سیستم بریزم ...
من قبلا pes 2008 رو روی سیستم زیر اجرا کردم و بازی فقط روی medioum اجرا می شد و گزینه high خاموش بود ... و البته روی مدیوم هم که بازی می کردم بازی گیر زیادی داشت :
Ram : 1 gig
cpu : 2.4 celeron
graphic : geforce FX 5500 / 256 / DDR1/ shader 2.0
الان هم که
pes 2009 اومده من فقط می تونم یا cpu و یا graphic رو بالا ببرم ... یکیشونو...منظورم اینه که راهی هست که یکیشونو بالا ببرم و مشکلم حل بشه ؟ (برا high ) . راهی جود داره یا مجبورم هردوشو بالا ببرم تا بتونم رو high بازی کنم ؟؟؟
راستی : اگه cpu در حین بازی 100 درصد پر بشه بازی گیر می کنه ؟؟؟؟
تورو خدا یکی که مطمئنه جوابش درسته جواب منو بده خیلی خیلی ممنون می شم .
دوستان من با این سیستم به راحتی روی بالاترین کیفیت بازی رو انجام میدم
حداقل ترین و بهترین سیستم پیشنهادی رو هم میتونید ببینید
با همین سیستم 2008 رو روی حالت normal فقط میتونستم بازی کنم ولی 2009 رو روی high و بالاترین تنظیمات میتونم (تازه دارم میفهمم کیفیت توی لذت بازی چقدر تاثیر داره)
راستی اون گزینه LB چی هستش ؟
راستی دوستان یعنی فقط من هستم که توی بازی مشکل تاخیر در سیو های داخل بازی دارم ؟
برای هر save data system یا هر سیو دیگه ای بی خودی 20 تا 30 ثانیه باید صبر کرد
باید ویندوز رو عوض کنم یا از کرک میتونه باشه ؟
امير موسر
17-10-2008, 13:38
به خدا دیگه دارم دیوونه می شم ... نمی دونم چه خاکی به سر این سیستم بریزم ...
من قبلا pes 2008 رو روی سیستم زیر اجرا کردم و بازی فقط روی medioum اجرا می شد و گزینه high خاموش بود ... و البته روی مدیوم هم که بازی می کردم بازی گیر زیادی داشت :
Ram : 1 gig
cpu : 2.4 celeron
graphic : geforce FX 5500 / 256 / DDR1/ shader 2.0
الان هم که
pes 2009 اومده من فقط می تونم یا cpu و یا graphic رو بالا ببرم ... یکیشونو...منظورم اینه که راهی هست که یکیشونو بالا ببرم و مشکلم حل بشه ؟ (برا high ) . راهی جود داره یا مجبورم هردوشو بالا ببرم تا بتونم رو high بازی کنم ؟؟؟
راستی : اگه cpu در حین بازی 100 درصد پر بشه بازی گیر می کنه ؟؟؟؟
تورو خدا یکی که مطمئنه جوابش درسته جواب منو بده خیلی خیلی ممنون می شم .
شما مادربردتون AGP و باید عوض بشه ! مگر اینکه تو بازار یه 7600GT بتونی گیر بیاری ! البته در صورتی که مادر برد شما 8X ساپورت باشه ! هزینه زیادی باید بکونی که شاید اگر یه کارت ارزونتر بگیری کارایی بیشتری داشته باشه !(در صورتی که MAIN شما PCI باشه ).
بعد 1گیگ رم میخوای که احتمالا MAIN شما 400 ساپرت بیشتر نباشه ! 1گیگ 400 هم که خیلی گرونه ! حدوده 40 هست . در حالی که 667 15 تومن بیشتر نیست ! علتش هم نایاب بودن هست .
پس نتیجه کلی اینه که شما MAIN و RAM و VGA رو باید عوض کنی ! البته CPU شما هم برای HIGH ضعیفه . (یا هم که همون کارایی که بالا گفتم رو باید انجام بدید .
Javad_Ed
17-10-2008, 13:47
سلام من با این سیستم میتونم رو یlow خوب بازی کنم :
ram :1Gig
cpu:3.06 intel
vga:256 gforce fx5500
ممنون
یکی بگه چطوری گل زد ؟
خیلی سخته بازی
خیلی
ولی خدایی خیلی توپه
سلام آقا من الان یه فصل مد become a legand رو تموم کردم و 3تا تیم عوض کردم و الانم تو تیم نیوکاسل هستم ولی من تو این فصل 1 بازیم نکردم و زمانیکه می خواهم برم بازی بدی 2 گزینه میزنه و یکیش تمرین هست که یه بازیه 90 دقیقه هست و یکی دیگه میره هفته بدی من چیکار کنم منم می خوام برم تو ترکیب اصلی
mohsen-jj
17-10-2008, 13:57
دوستان کسی لینکی برا دانلود settings بازی داره ؟؟
راستی ... اگه تو قسمت settings جلو قطعات بنویسه good چه چقدر فرق داره تا اینکه بنویسه ok ؟
HOSSEIN-70
17-10-2008, 13:57
به نظر شما رو این سیستم میشه یا نه؟
cpu:2.4
رم:512
گرافیک:6200 xfx
mehdi_vsgh
17-10-2008, 14:08
یکی از دوستان میتونه فایل setting را برام آپلود کنه؟
دوستان این فایل رو من از سایت pesgaming.com دانلود کردم ولی نمیدونم باهاش چی کار کنم
توش کلی لباس و لوگو همه تیم ها هستش ، مثلا لباس و لوگوی لیگ برتر انگلیس مثل چلسی
IWP Option File Help Pack
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدThis pack contains all the up to date information required for making an option file on the latest version of Pro Evolution Soccer 2009. This includes:
- All Logos, Strips and Squad Lists For Premier League Teams
- A Printable Document Featuring All Information For Premier League Teams
- All Logos, Strips and Squad Lists For Championship Teams
- All Logos, Strips and Squad Lists For League One Teams
- The Football Manager To PES2009 Stat Converter (in Excel Format)
- Various Other Pieces Of Information Gathered From Individuals
سلام آقا من الان یه فصل مد become a legand رو تموم کردم و 3تا تیم عوض کردم و الانم تو تیم نیوکاسل هستم ولی من تو این فصل 1 بازیم نکردم و زمانیکه می خواهم برم بازی بدی 2 گزینه میزنه و یکیش تمرین هست که یه بازیه 90 دقیقه هست و یکی دیگه میره هفته بدی من چیکار کنم منم می خوام برم تو ترکیب اصلی
شما باید تمرین و انتخاب کنی که یه بازی بین بازیکنای تیمه باید خوب بازی کنی و انقدر به تمرینات ادامه بدی تا بری تو اون تیم که کاور سبز داره بعد از اون میری تو 18 نفره بازی -بازیهای اول نمیری تو زمین اگه فوروارد باشی و تیم گل نزنه تو رو مثلا دقیقه 70 میاره تو زمین باید خوب بازی کنی تا بازیهای بعد بیشتر بازی بهت بده بعد 7-8 هفته میری تو ترکیب اصلی بعد از اون اگه بازم بد بازی کنی نیمه دوم میکشتت بیرون.........
دوستان اینم از قولی که داده بودم یه عکس از محیط بازی یرا اونایی که هنوز بازی به دستشون نرسیده
دوستان سلام بابا من مردم از بس کف کردم تا فردا باید صبر کنم مردم از صبر :)
بغیر از p30 جای دیگه ایی فروش ایترنتی نداره ؟
آخه واسه p30 خیلی گرونه
aluminum
17-10-2008, 14:39
بچه ها کسی نسخه Ps2 این بازی رو تو بازار دیده ما بریم بگیریم
فکر نکنم با کات گرافیک 6200 gt , رم 1 گیگ و سی پی یو 3 جواب بده؟
mohsen-jj
17-10-2008, 15:16
یکی از دوستان میتونه فایل setting را برام آپلود کنه؟
کسی نیست settings رو بذاره ؟؟ خیلی لازم هست برا ما که هنوز بازی به دستمون نرسیده. :40:
دوست عزیز سیستم من دقیقا مثل شماست روی High به راحتی اجرا میشه ولی فقط تو Replay ها کمی افت فریم داره. :46:
EHHASSATNI
17-10-2008, 15:27
من تو توپخونه دیدم
mohsen-jj
17-10-2008, 15:29
spy.07 جان ... سی پی یو شما فول هست ؟؟
I3 E L O \/ E D
17-10-2008, 15:33
دوستان این فایل رو من از سایت pesgaming.com دانلود کردم ولی نمیدونم باهاش چی کار کنم
توش کلی لباس و لوگو همه تیم ها هستش ، مثلا لباس و لوگوی لیگ برتر انگلیس مثل چلسی
IWP Option File Help Pack
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدThis pack contains all the up to date information required for making an option file on the latest version of Pro Evolution Soccer 2009. This includes:
- All Logos, Strips and Squad Lists For Premier League Teams
- A Printable Document Featuring All Information For Premier League Teams
- All Logos, Strips and Squad Lists For Championship Teams
- All Logos, Strips and Squad Lists For League One Teams
- The Football Manager To PES2009 Stat Converter (in Excel Format)
- Various Other Pieces Of Information Gathered From Individuals
این واسه OF سازاس!
spy.07 جان ... سی پی یو شما فول هست ؟؟
سلام ،
فکر نمی کنم، چطور؟
mohsen-jj
17-10-2008, 15:43
سلام ،
فکر نمی کنم، چطور؟
آخه cpu من 2.4 هست ( فول نیست ) خواستم ببینم cpu تو فول هست یا نه ....
می خوام بدونم سی پی یو حتما باید فول باشه یا نه ...:20:
یکی از دوستان این پستت را زده بود منم همین مشکل رو دارم لطفا راهنماییم کنین.
در مود چنپوز لیگ به 1/8 که می رسی بازی می پره بیرون در مود bcome a legend بعد از 1 فصل و پنج هفته بازی می پره بیرون در مستر لیگ هم همنطور اواسط فصل می پره بیرون از دوستانی که می توانند کرک دیگری را بگذارنند ممنون می شوم .
توی همدان کسی هست بازیو داشته باشه ؟
نصب بازی درست شده یا مثل دمو هست ؟
LP توی تنظیم ها چیه ؟
من با این سیستم دمو رو روی High به راحتی بازی کردم
cpu : intel 3.2 full
ram : ocz 2gig fsb 800
vga : 7300 GT 256 mb DDR3
mohammad66
17-10-2008, 16:37
اونهایی که توی خلق موقعیت مشکل دارن
بگم فقط با 1 و 2 میشه دفاع حریف را به راحتی باز کرد و حیف که هر طوری شوت بزنی نمیره تو گل.
هر چی میزنم میره وسط دروازه و زیاد توپ زاویه نمی گیره
pedramgolchin
17-10-2008, 16:55
دوست عزیز کرک مشکل نداره چون همشون یه کرک بیشتر ندارن
شما فایل اجرایی pes رو در محل نصب بازی کپی کن و یه فایل که درون یه پوشه گذاشتن که حجمش بیشتر از یک گیگ هست که باید اون فایل هم در پوشه ای به همون اسم جایگزین کنید:10:
pedramgolchin
17-10-2008, 17:02
اینم یه option file
شامل :
All England League Kits
German National Kit
A few transfers have been done.
این بازی اگه اومده چرا تاپیکش منتقل نمیشه به بازیهای رایانه ای ؟؟؟؟
pedramgolchin
17-10-2008, 17:08
من دیروز صبح بازی رو از وست گیم گرفتم
گیم پلی فوق العادست
بازی بسیار بسیار زیاد به واقعیت نزدیک شده
مد become a legend شما را مدتها سرگرم میکنه و واقعا جاش خالی بود تو pes
البته در نسخه های ژاپنی pes این مد با نام fantasia وجود داشته!!!!!
خلاصه بگم که دست مریزاد KONAMI
I3 E L O \/ E D
17-10-2008, 17:11
ما که پارسال فیفا بازی کردیم.
اما این جور که بوش میاد امسال Pes بهتره...
ببینم,وست الان دارش دیگه آره؟
kurosh08
17-10-2008, 17:18
سلام
بچه کسایی که بازی رو دارند لطفاً از منو و قسمتهای مختلف بازی عکس بزارند
ما که پارسال فیفا بازی کردیم.
اما این جور که بوش میاد امسال Pes بهتره...
ببینم,وست الان دارش دیگه آره؟
فيفا تا صد سال ديگه هم به pes نميرسه !:27:
pishmac0la
17-10-2008, 17:53
9vin جان اسم کوچیک شما نوین هست؟
9vin جان اسم کوچیک شما نوین هست؟
بله .چرا؟؟:21:
این بازی اگه اومده چرا تاپیکش منتقل نمیشه به بازیهای رایانه ای ؟؟؟؟
شاید هنوز فیشر نیومده .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.