ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2009

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

golmohammadi
27-10-2008, 14:05
بازی تو هوای بارونی خیلی قشنگه راستی توجه کردید صدای آسمون میاد.

بابا ايول
من اينو تست نكردم
اينجوري باشه خيلي كيف ميده

golmohammadi
27-10-2008, 14:14
من از اين برنامه استفاده ميكنم
اول برنامه رو اجرا كنيد بعد بازي بعد f1 بزن بعد توبازي برين قسمت become a legend/player setting.../ Strengthen بعد عدد ارو بزن num luck روشن باشه.

اين چرا واسه ما كار نميكنه؟

mojtaba_tanha
27-10-2008, 14:35

شما تو بازي وارد اون قسمت كه آدرسشو دادم بشو متوجه ميشي. روش برنامه طوريه كه بعد از هر بازي به جاي اينكه مثلا سرعت 12 عدد بالا ببره تا 99 خودت تنظيم ميكني كه بالا بره.باتنظيم Strengthen بعد از انجام چند بازي اون چيزي كه دلت ميخواد ميشي.

6mano
27-10-2008, 14:44
من مخالفم تیم میلان تو 8 هم فضایی بود به خصوص کاکا اگه می رفت هیچ کس نمی تونست بگیرتش تو 9 فضایی تر هم شده با اومدن رونالدینهو
باور کنید تنها تیم میلان فضایی و بقیه تیمها خوبن

منچستر و تا حدی بارسلون (که طبیعی تره) هم فضایی هستن. در کل تیمایی که بازیکنای با سرعت بالا و body balance خوب دارن قوی هستن. مثلا رونی رو همه جای زمین میشه گذاشت حتی دفاع وسط.
در عوض بعضی تیمها و بازیکنا رو ضعیف ساختن. مثلا شش گوش فابرگاس میره تو پارک جی سونگ و اینکه ادبایور به نظر من بهتر از توز و شوچنکو است(تعداد گلهاش و تیمهای متقاضیش حرفم رو تایید میکنه)

بازیکنها بعضی اوقات یه کارایی خود به خود انجام میدن که بیشتر به ضرر هستن.
بعضی وقتا میخوای تک ضرب شوت یا سانتر کنی ویا پاس بدی بازیکن دوم تکل میره طرف توپ و خرابش میکن، که اگه دروازبان باشه حتما گلو خوردی.

در ضمن تو این فوتبال هم میشه زیاد گل زد فقط قلق می خواد، اما گل زدن به آسونی 2008 نیست.

maximiliyanus
27-10-2008, 14:50
دوستان یه سوال ...
یکی از دوستان یه کرک گزاشته بود که میگفت دیگه پچ کنامی رو نمی خواد من او دان کردم وریختم ولی کیت سرورم از کار افتاد ولی بعدش که کرک خودشو ریختم درست شد ینی با اون کرکی گذاشته بود دیگه نمی شه از کیتسرور اتفاده کرد؟..

mohsen.rajabi
27-10-2008, 15:04
منچستر و تا حدی بارسلون (که طبیعی تره) هم فضایی هستن. در کل تیمایی که بازیکنای با سرعت بالا و body balance خوب دارن قوی هستن. مثلا رونی رو همه جای زمین میشه گذاشت حتی دفاع وسط.
در عوض بعضی تیمها و بازیکنا رو ضعیف ساختن. مثلا شش گوش فابرگاس میره تو پارک جی سونگ و اینکه ادبایور به نظر من بهتر از توز و شوچنکو است(تعداد گلهاش و تیمهای متقاضیش حرفم رو تایید میکنه)

بازیکنها بعضی اوقات یه کارایی خود به خود انجام میدن که بیشتر به ضرر هستن.
بعضی وقتا میخوای تک ضرب شوت یا سانتر کنی ویا پاس بدی بازیکن دوم تکل میره طرف توپ و خرابش میکن، که اگه دروازبان باشه حتما گلو خوردی.

در ضمن تو این فوتبال هم میشه زیاد گل زد فقط قلق می خواد، اما گل زدن به آسونی 2008 نیست.

تیم میلان فضایی ترین تیم سری 8 و این سری هست بقیه تیمها بازیکن قوی دارند بله اما میلان خیلی ... تخیلیه

mani_2004_2006
27-10-2008, 15:08
سلام بكس
برو بچي كه با اون برنامه اديت قدرت بازيكن تو becom a legend مشكل داشتن ( مث خودم ) و واسشون ارور ميداد : Microsoft .NET Framework 3.0 رو نصب كنن تا برنامه اجرا شه .
بعد هم برنامه اديت B A L رو باز كنيد و ....
قبلش از save هاتون يه بكاپ بگيريد .
فقط قدرت بازيكن رو زيادي بالا نبريد كه بازي از مزه بي افته :27:

993
27-10-2008, 15:15
دوستان یه سوال ...
یکی از دوستان یه کرک گزاشته بود که میگفت دیگه پچ کنامی رو نمی خواد من او دان کردم وریختم ولی کیت سرورم از کار افتاد ولی بعدش که کرک خودشو ریختم درست شد ینی با اون کرکی گذاشته بود دیگه نمی شه از کیتسرور اتفاده کرد؟..

کیت سرور ورژن 8.0.9 رو بگیر درست میشه!

mosolim
27-10-2008, 15:19
سلام
قابل توجه بچه هايي كه ارور dont send تو ليگ قهرمانان و ديگر ليگها داشتند مثل خود من
تو چند صفحه قبل يكي از دوستان يه كرك گذاشته بود كه من دانلود كردم و ريختم تو محل نصب بازي فعلا كه جواب داده و ديگه ارور نمي ده. لينك رو براي شما هم مي زارم اگه خواستيد استفاده كنيد.
البته حجمش بالاست و دوم اينكه با ريختن اين كرك از دمو ها خبري نيست . تغييري هم تو اسم بازيكنا تا تيم ها يا لباسها صورت نميگيره . ولي بهتر از هيچي .

البته با كسب اجازه از اون دوستمون و ساير بزرگان عزيز

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohsen.rajabi
27-10-2008, 15:21
سلام بكس
برو بچي كه با اون برنامه اديت قدرت بازيكن تو becom a legend مشكل داشتن ( مث خودم ) و واسشون ارور ميداد : Microsoft .NET Framework 3.0 رو نصب كنن تا برنامه اجرا شه .

حق با ایشونه
شما می تونید ورژن 3.5 رو از این آدرس بگیرید
Microsoft .NET Framework 3.5

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ورژن 3
Microsoft .NET Framework 3.0 Redistributable Package

محمد حسن بیگی
27-10-2008, 15:21
قابل توجه دوستانی که قبلامیگفتن pes 2008 افتضاح بوده و الان میگن pes2009 فوق العاده س
چند تا مثال می زنم
pes 2008
1. وقتی بازیکن گل میزد تو خوشحالی هاش می خندید و انگشتهاش هم تکون می خورد
2. کمک داور وقتی پرچم میزد دستش دور میله پرچم گره خورده بود
3. وقتی شوت می کردی بسته به قدر تی که داشت توپ رو شوت می کرد و به خال اسمون هم نمی زد
4. وقتی بازیکنا دعوا می کنن اینقدر حال میده که ادم می خواد خودش هم تو دعوا باشه
5. راستی تو pes 08 دروازه بان از کرنر هم گل می خورد
pes 20009
1. وقتی بازیکن گل می زنه خیلی بی روح خوشحالی می کنه و انگار که لاله
2. کمک داور وقتی پرچم می زنه انگار پرچم رو با چسب چسبوندی به دستش
3. وقتی شوت می کنی باید دکمه شوت رو طوری فشار بدی که قدرت شوتش کم پر بشه تا حد اقل تو چهار چوب باشه اگه از نصف بیشتر پر بشه میره خال آسمون
4. وقتی بازیکنا دعوا می کنن انگار یه عده آدم لال دارن با هم دعوا می کنن
5. دروازه بان از کرنر هم گل می خوره
راستی برای من وقتی می رم تو لیگ قهرمانان از بازی میاد بیرون چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

mosolim
27-10-2008, 15:27
راستی برای من وقتی می رم تو لیگ قهرمانان از بازی میاد بیرون چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
قابل توجه بچه هايي كه ارور dont send تو ليگ قهرمانان و ديگر ليگها داشتند مثل خود من
تو چند صفحه قبل يكي از دوستان يه كرك گذاشته بود كه من دانلود كردم و ريختم تو محل نصب بازي فعلا كه جواب داده و ديگه ارور نمي ده. لينك رو براي شما هم مي زارم اگه خواستيد استفاده كنيد.
البته حجمش بالاست و دوم اينكه با ريختن اين كرك از دمو ها خبري نيست . تغييري هم تو اسم بازيكنا تا تيم ها يا لباسها صورت نميگيره . ولي بهتر از هيچي .

[URL][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pentoriko
27-10-2008, 15:39
سلام بكس

دوست عزيز ميتوني لينك اين برنامه ميكرو سافت رو بدي؟؟؟؟:11:

golmohammadi
27-10-2008, 15:54
قابل توجه دوستاني كه برنامه PesLegend براشون باز نميشه و ارور Dont Send ميده و نميتونند در become a legend بازيكن را قوي كنند
اين برنامه فقط در ويستا قابل اجرا ميباشد
كار كردن باهاش هم خيلي ساده هست
قبل از اينكه گيم را اجرا كنيد اينبرنامه را در ويستا اجرا ميكنيد
كمي بعد برنامه بالا مياد
در سمت چپ و بالاي برنامه گزينه PES2009-BL01.bin را انتخاب كنيد
حالا از قسمت سمت رايت و پايين برنامه ميتونيد با گزينه هاي -1 و +1 يكي يكي اعداد را كم و يا زياد كنيد
آخر سر هم Save را زده و بازي را اجرا ميكنيد
اينم يه عكس كه گوياي همه چي هست

محمد حسن بیگی
27-10-2008, 16:12
از دوستان کسی برنامه kitrelink رو از سایت gamingaccess دانلود نکرده ؟ اگه دانلود کرده بذاره که منم بتونم دانلود کنم سایت gamingaccess خرابه نمیشه از خودش دانلود کرد

محمد حسن بیگی
27-10-2008, 16:22
از دوستان اگه کسی مایله که پتچی بسازیم که لیگ برتر ایران رو داشته باشه می تونه بگه
من خودم تقریبا تمام لباسهای تیمهای ایرانی رو درست کردم اسمهاشون هم که با برنامه می شه درست کرد فقط می مونه چهره ها که اگه کسی بتونه این کار رو بکنه خیلی حال میده
لباس ساخت هم اصلا کار سختی نیست فقط باید لباسهای pes 2008 رو با فتوشاپ ریسایز کنی و بذاری برای pes 2009 البته باید هر قسمت رو جداگتنه ریسایز کرد من که اینطوری لباسها رو میسازم
کسی kitrelink رو نداشت

محمد حسن بیگی
27-10-2008, 16:27
دوستان کسی میتونه بگه که چطوری میشه تو فتوشاپ حجم عکس رو کم کرد
چون وقتی میخوام منوهایی که ساختم رو تو بازی بذارم ارور حجم فایل رو میده
در ضمن بگم که من pes 2009 رو 85 درصدش رو ویرایش کردم
ضمنا کسی فایل اسکوربورد های انگلیس رو داره برای pes 2009 برای pes 2008 رو دارم

Spaniuly
27-10-2008, 16:28
آقا من این Bl رو رفتم تا یه 10 سال فقط اشکالات ناجوری دیدم یکی اینکه وقتی هرسال با تیم ملی ایران هم توی جام جهانی هم تو جام ملت های اسیا قهرمان بشی از رده 43 توی رنکینگ فیفا بالاتر نمیری این چه وضعیه آخه

توپ وقتی به تیرک دروازه برخورد می کنه چه با سرعت و قدرت برخورد میکنه همون صدایی رو میده که وقتی غلتان به تیرک برخورد میکنه و وای می ایسته

google_boy07
27-10-2008, 16:33
از دوستان کسی برنامه kitrelink رو از سایت gamingaccess دانلود نکرده ؟ اگه دانلود کرده بذاره که منم بتونم دانلود کنم سایت gamingaccess خرابه نمیشه از خودش دانلود کرد

قابل توجه دوستانی که قبلامیگفتن pes 2008 افتضاح بوده و الان میگن pes2009 فوق العاده س
چند تا مثال می زنم
pes 2008
3. وقتی شوت می کردی بسته به قدر تی که داشت توپ رو شوت می کرد و به خال اسمون هم نمی زد
pes 20009
3. وقتی شوت می کنی باید دکمه شوت رو طوری فشار بدی که قدرت شوتش کم پر بشه تا حد اقل تو چهار چوب باشه اگه از نصف بیشتر پر بشه میره خال آسمون

البته این نظر شماست ....:5:

اینم لینک دانلود برنامه KitsRelink

فوتبال تکاملی حرفه ای ........شایسته احترام

محمد حسن بیگی
27-10-2008, 16:47
google_boy07
البته این نظر شماست ...
************************************************** ************************************************** ****
اول از لینکی که دادی ممنونم و دوم اینکه
این نظر من نیست چیزیه که تو بازی دیدم
ولی از ایرادهای بازی بگذریم خیلی عالیه اگه این قسمت become and legends تو pes 2008 بود من حالا حالا ها همون رو بازی میکردم
یه سوال از دوستان
ایا همه شما در حال بازی کردن همین قسمت جدید بازی هستید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی قسمت become and legends
فکر کنم بهترین و عالی ترین ایده کونامی تا به امروز تو سری بازی هاش باشه نظر شما چیه

EASPORTS-FIFA
27-10-2008, 17:34
چند صفحه قبل یه جایی بود که منوی انتخاب تیمو قشنگ و زیبا میکرد.میدونید کودومو میگم؟من نمیتونم 330 صفحه رو دنبالش بگردم.لطفا لینکشو میدید؟

joey jordison
27-10-2008, 18:04
ای وای من تو مرحله حذفی لیگ قهرمانان هستم و میخوام بازی کنم میپره بیرون مشکل از کرک هست یا چیز دیگه؟؟؟

mehdi_vsgh
27-10-2008, 18:18
یه چیز باحال

داداشم با تیم لچه هستش
بعد 4 هفته اومد داخل تیم اصلی ولی چون خوب بازی نمیکرد دوباره برش گردوندن تو تمرینات (خیلی خندیم به داداشم):دی

راستی من با رجینا قهرمان لیگ شدم:دی

joey jordison
27-10-2008, 18:21

[URL][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام دستت درد نکنه!!!
اما حجم کمش را نمیتونی پیدا کنی؟؟من دیال اپ دارم اخه چه جور دانلود کنم اخه
حالا بی خیال
این تیکه یعنی چی با ریختن کرک از دموها خبر نیست منظور کدام دموها؟؟؟؟
بریزیم سیوها و اپشن فایلها پاک نمیشه؟؟

mosolim
27-10-2008, 18:22
ای وای من تو مرحله حذفی لیگ قهرمانان هستم و میخوام بازی کنم میپره بیرون مشکل از کرک هست یا چیز دیگه؟؟؟
سلام دوست من
مشكل از كركه براي من هم همينطور بود. بچه ها يه كرك گذاشته بودن تو چند صفحه قبل من ريختم درست شد. حالا همون كرك لينكش تو صفحه 326 يا 327 موجوده . تو يه پست به اسم من. البته زحمتشو دوستان ديگه كشيدن. اونو دان كن مشكلت حل ميشه.

joey jordison
27-10-2008, 18:36
تشکر میکنم از mosolim جان فقط عزیز این سوالها را پاسخ بده ببینم یکم نگران شدم!!!

حالا بی خیال

mosolim
27-10-2008, 18:42
با سلام دستت درد نکنه!!!
حالا بی خیال

من هم دايل آپ دارم . ولي رفتم يه نت با اينترنت پر سرعت (adsl) و دان كردم. اين در مورد مشكل اول و اما اينكه دموها خبري نيست يعني همون دموي اول بازي و يا دموي ورود به ليگ قهرمانان همين. آپشن فايلها پاك نميشه ولي ليگ قهرمانان رو بايد از اول بازي كني. سيو قبلي رو قبول نميكنه . اگه داري become a legend هم بازي ميكني . اگه به جايي رسيدي كه ميپره بيرون بايد از اول بري در غير اين صورت مي توني ادامه شو بازي كني .

mani_2004_2006
27-10-2008, 18:51
دوست عزيز ميتوني لينك اين برنامه ميكرو سافت رو بدي؟؟؟؟:11:

دوستمون چند پست قبل گذاشت كه .

7
Microsoft .NET Framework 3.0 Redistributable Package

joey jordison
27-10-2008, 19:08
من هم دايل آپ دارم . ولي رفتم يه نت با اينترنت پر سرعت (adsl) و دان كردم. اين در مورد مشكل اول و اما اينكه دموها خبري نيست يعني همون دموي اول بازي و يا دموي ورود به ليگ قهرمانان همين. آپشن فايلها پاك نميشه ولي ليگ قهرمانان رو بايد از اول بازي كني. سيو قبلي رو قبول نميكنه . اگه داري become a legend هم بازي ميكني . اگه به جايي رسيدي كه ميپره بيرون بايد از اول بري در غير اين صورت مي توني ادامه شو بازي كني
خوب منظور من از سیوها مثلا یک بازیکن را من کفشش را عوض کردم یا پیراهن یک تیم را خودم درست کردم و سیو کردم یعنی اونها هم میپرند؟؟؟

Behnam_o2
27-10-2008, 19:24
والا منم ده دففعه این سوال رو پرسیدم ولی کسی جواب نداد ... دیگه امروز که دیدم کسی آدم حسابم نمی کنه با بدبختی کل لیگ انگلیس رو (فونت کیت و شماره) با GGS ریختم در حالی که اینطوری که من فهمیدم با کیت سرور خیلی ساده تره ... کاش یکی از دوستان آموزش کامله این کیت سرور رو بذاره یا بگه برم کجا یاد بگیرم ... ما که این چند روزه هرچی آموزش های نصفه و نیمه دوستان رو خوندیم به جایی نرسیدیم!
با ggs کیت آرسنال یا چلسی رو چه شماره ای ریختی؟؟؟؟

joey jordison
27-10-2008, 19:34
اقا از وقتی که بازی برای من کرش کرده دیگه هر چی مسابقه دوستانه هم انجام میدم اول ترکیب که میچینی بعد میخوای مسابقه را انجام بدیم یک حالت انتخاب میگذاره که هر یک از بازیکنها را انتخاب کنی عین BaL فقط اون بازی کنی را میتوانی کنترل کنی بعد باز هم از بازی می اندازه بیرون!!!
مشکل من چیه کمکم کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
این کرک را دانلود کنم این چیزا درست میشه!!!!

Kianoosh
27-10-2008, 19:36
سلام

یه مشکل دارم!

تو ویستا صدا سوت داور و توپ نمیاد!تو اون گزینه های آپشن هم که میزنی باید صدا شنیده بشه هیچ کدوم صدا نداره!تو Xp مشکلی نیست!چی کار کنم!؟...

Kianoosh
27-10-2008, 19:51
راستی صدای گزارشگر و هوادارا و موزیک و ... درسته!فقط صدای سوت داور و توپ!

ساش
27-10-2008, 20:04
سلام
من pes 2009 می خوام نصب کنم سریال می خواد
توشم هیچ سریالی نبود
لطفا سریالش بهم بدید
ممنون از تون

Behnam_o2
27-10-2008, 20:07
سلام
من pes 2009 می خوام نصب کنم سریال می خواد
توشم هیچ سریالی نبود
لطفا سریالش بهم بدید
ممنون از تون

APVM-69N6-WW3U-UE7R-3PKM

ساش
27-10-2008, 20:11
APVM-69N6-WW3U-UE7R-3PKM

بهنام جون خیلی مردی
دمت گرم

G G Game
27-10-2008, 20:14
, ولی من در ویستا مشکلی ندارم مدل صوتی رو هم surrond زدم همه صداها رو دارم

G G Game
27-10-2008, 20:17
من مدل لگند رو خیلی دست دارم تا حالا خیلی رفتم
دوستان کسی هست رفته باشه

beauty
27-10-2008, 20:18
چند صفحه قبل یه جایی بود که منوی انتخاب تیمو قشنگ و زیبا میکرد.میدونید کودومو میگم؟من نمیتونم 330 صفحه رو دنبالش بگردم.لطفا لینکشو میدید؟
فکر میکنم منظورت این پچ باشه

Gamingaccess Community Patch 0.1 Beta

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدGamingaccess Community Patch 0.2 Beta

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میشه این آخری رو که میگی یه بار دیگه لینکشو بدی؟؟؟؟؟این بهترین دانلود برای pes2009 تا الان بوده

PES 2009 REVOLUTION PATCH V1.1

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدkitserver 8.0.9 داره که اکثر لباس ها و بقیه مخلفات رو توش داره

یه آپشن فایل توپ داره ، اکثر ترانسفر ها اعمال شده

تمام اسم ها Aa شده حتی تیم آلمان لباس اصلیشه اکثر قیافه ها درست شده فقط مونده بوندسلیگا که قراره تا چند روز دیگه اصلاح بشه

اين برنامه فقط در ويستا قابل اجرا ميباشددوست عزیز بنده روی xp sp3 اجراش کردم ، مشکل دوستان هم با نصب net framework 3.5 حل میشه

Mohammad_Sn2001
27-10-2008, 20:18

برای اینکه این تراینر دمو هستش کاملش تا دو ماه دیگه سایت چت هپنس میگذارتش

G G Game
27-10-2008, 20:23
من مدل لگند رو خیلی دست دارم تا حالا خیلی رفتم تو تیم چلسی فیکس هستم ذخیره منم دروگباست.خیلی هم مدال و کاپ های لیگ و جام ها رو گرفته ام
دوستان کسی هست رفته باشه

Kianoosh
27-10-2008, 20:26
, ولی من در ویستا مشکلی ندارم مدل صوتی رو هم surrond زدم همه صداها رو دارم

کارت صدات چیه؟(مینبرد!؟) تنظیمات صدا!؟ممکنه از درایورش باشه!؟
تو هر دو گزینه صدا ندارم!فکر کنم قبلا هم یکی از بچه ها چنین مشکلی رو داشت!
دوستان یکی کمک کنه!:41:

:11:

Mohammad_Sn2001
27-10-2008, 20:27

موقع سیو کردم عکس کیفیت بالا انتخاب نکن ولی پیشنهاد میدم همون عکسرو با برنامه خود ویندوز باز کنی بعد با همون برنامه سیوش بکن تا حجمش کم بشه فوتوشاپ کارش با کیفیت کردن عکسه که حجم فایلها رو هم زیاد میکنه

Mohammad_Sn2001
27-10-2008, 20:30

مشکل از تیم روبروییت هست که میخوای باهاش مسابقه بدی احتمالا لباسش یا پرچمش ایراد داره

Spaniuly
27-10-2008, 20:31
سلام یه راهنمایی میشه بکنید چه طوری میشه زبان های دیگه بازی رو از بازی حذف کرد تا بشه حجم رو اورد پایین؟
من گشتم توی سایت ها چیزی پیدا نکردم واسه 2008 دوستم این کار رو کرده بود موبایلش خاموش هست به فروم متوسل شدم

Mohammad_Sn2001
27-10-2008, 20:37
سلام یه راهنمایی میشه بکنید چه طوری میشه زبان های دیگه بازی رو از بازی حذف کرد تا بشه حجم رو اورد پایین؟
من گشتم توی سایت ها چیزی پیدا نکردم واسه 2008 دوستم این کار رو کرده بود موبایلش خاموش هست به فروم متوسل شدم

موقع نصب کردن بازی همه زبانهاشو بطور خودکار کامپیوتر انتخاب میکنه موقعی که برای نصبش مسیر میدی باید که حذفشون بکنی

Spaniuly
27-10-2008, 20:44
موقع نصب کردن بازی همه زبانهاشو بطور خودکار کامپیوتر انتخاب میکنه موقعی که برای نصبش مسیر میدی باید که حذفشون بکنی

مال من بازی نصب شده رو دوباره اکستراکت میکنه مشخصه نصب اورجینال نیست برداشتن بازی نصب شده رو با Install Shield ریپک کردن منظورم اینه که وقتی بازی نصب میشه غیر از فایل EXE تنظیمات و خود PES2009.exe یه پوشه هست به نام img توی اون یه تعداد فایل با همین پسوند هستند مثلا میشه از اونجا آدم حذف کنه زبان های دیگه رو یا نه ؟

Mohammad_Sn2001
27-10-2008, 20:54
مال من بازی نصب شده رو دوباره اکستراکت میکنه مشخصه نصب اورجینال نیست برداشتن بازی نصب شده رو با Install Shield ریپک کردن منظورم اینه که وقتی بازی نصب میشه غیر از فایل EXE تنظیمات و خود PES2009.exe یه پوشه هست به نام img توی اون یه تعداد فایل با همین پسوند هستند مثلا میشه از اونجا آدم حذف کنه زبان های دیگه رو یا نه ؟

ببین یک کار هم میتونی بکنی اینها لیست فایلهای کامل بازیه فقط با زبان انگلیسی با این لیست چک کن فایلهای زیادی رو پاکش کن ولی اول دقیق چک بکن بعد پاکشون کن

G G Game
27-10-2008, 20:58
کارت صدات چیه؟(مینبرد!؟) تنظیمات صدا!؟ممکنه از درایورش باشه!؟
تو هر دو گزینه صدا ندارم!فکر کنم قبلا هم یکی از بچه ها چنین مشکلی رو داشت!
دوستان یکی کمک کنه!:41:

کریتیو 5.1 آئودجی2 - درایورشم مال ویستاست کلیه تنظیمات کنترل پنل مربوط به صدا رو چک کن

D r i v e r
27-10-2008, 21:11
سلام
من یه مشکل دارم
تو نیم فصل دوم become a legend
بعد از یه بازی می پره بیرون
دیگه اون save هم مشکل داره و همون ایراد رو میگیره
با 3 تا تیمه مختلف هم امتحان کردم فایده نداشت
اگه دوباره گرفتم از چه شرکتی بگیرم؟
ممنون

Rmv3x
27-10-2008, 21:23
salam
in barname farmework micorsoft ro ke download kardam hajmesh 2.7 mb bud
vali mogheye nasb bazam mikhad be internet vas she va 63 mb ro download kone ke ba dial up gheire momkene
in chera injurie?

EASPORTS-FIFA
27-10-2008, 21:46

دوست خوبم عکسات نمیان برا من.شاید مشکل از منه.ولی به هر حال من اون پچیو که میگم دان کردم.ولی نمیدونم فایلشو کجا بریزم.میشه راهنماییم کنی؟:11:

G G Game
27-10-2008, 21:58
Microsoft .NET Framework l رو از روی خیلی از سی دی گیم ها قابل تهیه است که معمولآ به نام فایل Patch قرار می گیرن

mr bahram
27-10-2008, 22:29
salam
in barname farmework micorsoft ro ke download kardam hajmesh 2.7 mb bud
vali mogheye nasb bazam mikhad be internet vas she va 63 mb ro download kone ke ba dial up gheire momkene
in chera injurie?

سلام خیلی سخت گرفتی این برنامه حجمش 70-80 مگ هستش و تو بیشتر سیدی های نرم افزار پیدا میشه
اگه lord یا king رو داری تو شون هست

mehdi_vsgh
27-10-2008, 22:32
یه سوال مهم

آیا راهی هست که خودمون به جای گزارشگره بازی رو گزارش کنیم؟
پچی، هکی چیزی هست براش؟

Google Spider
27-10-2008, 22:40

من هم همین مشکل رو دارم تو ویستا

teraktor2003
27-10-2008, 22:43
دوستان این دی وی دی من زبان ایتالیایی رو نداره
فایلی هست که اضافه کنم این زبان هم اضافه بشه؟! فقط انگلیسی هست!

Crespo
27-10-2008, 22:54
نه بگی که عکس کیت رو فایلهایی که تو سایت گیمینگ بود به صورت img بود گذاشتم

خوب منم همینو میگم! :27::31:

والا منم ده دففعه این سوال رو پرسیدم ولی کسی جواب نداد ... دیگه امروز که دیدم کسی آدم حسابم نمی کنه با بدبختی کل لیگ انگلیس رو (فونت کیت و شماره) با GGS ریختم در حالی که اینطوری که من فهمیدم با کیت سرور خیلی ساده تره ... کاش یکی از دوستان آموزش کامله این کیت سرور رو بذاره یا بگه برم کجا یاد بگیرم ... ما که این چند روزه هرچی آموزش های نصفه و نیمه دوستان رو خوندیم به جایی نرسیدیم!

دوست عزیز، منظور من این بود که هنوز شما نمی تونید وارد کنید (به جز img). چون هنوز هیچ dll طراحی نشده! پس در نتیجه شما پوشه ای به نام GDB نداری!

من که مشکل تکل خود به خودی بازیکنان را ندارم!

من هم فکر می کنم از کیت سرور بتونی برای گذاشتن کفش، توپ و چیزهای دیگر استفاده کرد
خود من یک پچ دانلود کردم که الان با استفاده از کیت سرور کفش ها و برخی صفحه ها در بازی تغییر کرده.
به نظر من استفاده کردن از کیت سرور نسبت به کیت سرور pes 2008 خیلی راحت تر شده! دیگه نیازی به map و اینجور چیزها نیست برای هر فایلی که در فولدر img بازی هست کافی هست یک فولدر درست کنید مثلا برای فایل cv0b که در فولدر img خود بازی هست شما یک فولدر با نامه cv0b می سازید و محتویاتی را که می خواهید در ان تغییر بدید در ان کپی میکنید.
الان تنها مشکل من در استفاده از کیت سرور این هست که شماره ی بیشتر فایل ها را نمی دونم! برای همین مجبورم از برنامه GGS استفاده کنم تا جای که می خواهم تغییرات در ان ایجاد بشه را در فایل اصلی بازی پیدا کنم!
اگر شماره ی فایلها را بدونی استفاده کردن از کیت سرور به مراتب راحت تر از نسخه ی قبلی هست.

آقا علیرضا، کیت سروری که در آینده میاد و. کامل خواهد بود، دقیقاً مثل نسخه فول PES2008 خواهد بود. این کاری

که در کیت سرور فعلی انجام میدیم، فقط میایم مسیر فایل ادیت شده رو در img‌مشخص میکنیم. در این روش باید

اسم فایل (قسمت بعد از آندر لاین) و پسوند (مثلاً bin) دقیقاً مثل نسخه داخل فایل بازی باشه. اما در کیت سرور

کامل دیگه این محدودیت ها نیست و کلاً اون خیلی بهتره!

دوستان هیچ راهی نداره که اسامی بازیکن های کلاسیک درست بشه
همه جور پچی نصب کردم ولی اسامی درست نشد

کسی تونسته تو نسخه 2008 اسامی بازیکن های قدیمی را درست کنه

شما مگه تیم های کلاسیک واست اومده؟!!!!!!! میشه لینک آپشن فایلی رو که گالری رو آزاد میکنه، بدی؟

من از اين برنامه استفاده ميكنم
اول برنامه رو اجرا كنيد بعد بازي بعد f1 بزن بعد توبازي برين قسمت become a legend/player setting.../ Strengthen بعد عدد ارو بزن num luck روشن باشه.

من یادم رفته بگم این نسخه Prom این برنامه هست و فقط Speed این ترینر فعاله!!!

چند تا مثال می زنم
pes 2008
pes 20009

شما سیستمت چیه؟
بازی رو روی چه رزولویشنی بازی میکنی؟

برنامه PES Legend هم فقط به برنامه Microsoft .NET Framework 3.0 به بالا احتیاج داره. توی ویندوز XP هم جواب میده.

4039
27-10-2008, 23:35
این تاپیک خیلی شلوغ شده .البته جای خوشحالی داره که این بازی اینقدر طرفدار داره و و اینقدر برای همه لذت بخشه .تعدد پستها و تعداد زیاد صفحات سبب شده پیدا کردن فایلهای جانبی مثل پچ ها و ... که دوستان زحمت کشیدن و توی این تاپیک گذاشتن سخت بشه .اگه امکانی وجود داشت که میشد این فایهارو با توضیح و کارکرد هر فایل یکجا بصورت یک رفرنس و مرجع گذاشت خیلی عالی میشد.با اینکار هم دوستان برای پیدا کردن فایل مورد نظر لازم نبود کل تاپیکو بگردن و هم اینکه سوالات تکراری برای درخواست این فایلها این تاپیکو شلوغ نمیکرد.چطوری میشه اینکارو کرد؟

Mist
27-10-2008, 23:48
مثل اینکه اساتید اینجا هستند تا بحث های عمیق انجام بدن و از بین اینهمه Pes باز کسی نتونست جواب بده احتمالش میرفت...

سلام دوستان گل نمیخوام این سوال باعث 50 تا اسپم مثل صفحات قبل بشه (یکی یه چیزی میپرسه بعضی از آقایون انقدر روش مانور میدن که کچل میشه آدم)

پس خواهشا کسی که بلد هست لطف کنه بگه تو قسمت Legend که بازیکن درست میکنی تو بازی قدرتش بیشتر از 95 زیاد نمیشه ؟؟

اگه میشه چطوری؟ اگه نمیشه چرا؟

ممنون

موفق باشین

اینو پرسیدم امروز صبح اومدم دیدم بقیه که اینهمه ادعا دارن از من بدترن خودم رفتم دنبالش چیزی رو که فهمیدم مینویسم

شاید برای یکی دیگه کمک بشه هر چی باشه از اسپم دادن بهتره

این بازیکنا تا قبل از 19 سالگی قدرتهاشونو میشه بالا برد البته اگه بخوای بیشتر از 95 هر قدرتشو بالا ببری اگه وارد 19 سال شدی تا آخرین سنی که بازی میکنی نمیتونی قدرتشو بالاتر از 95 ببری همه قدرتهاش تو 95 میمونن و بالا تر نمیرن

برای این کارم باید تو دوسال اول بازی بیشتر تلاش کنی تلاش که چه عرض کنم خودتو بکشی تو زمین ...

به بحث های عمیقتون ادامه بدین مزاحم نمیشم :دی

mosolim
27-10-2008, 23:56
خوب منظور من از سیوها مثلا یک بازیکن را من کفشش را عوض کردم یا پیراهن یک تیم را خودم درست کردم و سیو کردم یعنی اونها هم میپرند؟؟؟
نه سيو هاي خودت دست نمي خوره.

Mohammad_Sn2001
28-10-2008, 00:02
مثل اینکه اساتید اینجا هستند تا بحث های عمیق انجام بدن و از بین اینهمه Pes باز کسی نتونست جواب بده احتمالش میرفت...

اینو پرسیدم امروز صبح اومدم دیدم بقیه که اینهمه ادعا دارن از من بدترن خودم رفتم دنبالش چیزی رو که فهمیدم مینویسم

شاید برای یکی دیگه کمک بشه هر چی باشه از اسپم دادن بهتره

این بازیکنا تا قبل از 19 سالگی قدرتهاشونو میشه بالا برد البته اگه بخوای بیشتر از 95 هر قدرتشو بالا ببری اگه وارد 19 سال شدی تا آخرین سنی که بازی میکنی نمیتونی قدرتشو بالاتر از 95 ببری همه قدرتهاش تو 95 میمونن و بالا تر نمیرن

برای این کارم باید تو دوسال اول بازی بیشتر تلاش کنی تلاش که چه عرض کنم خودتو بکشی تو زمین ...

به بحث های عمیقتون ادامه بدین مزاحم نمیشم :دی

اره تو که راست میگی از کجا بدونیم که از رمز و اینجور چیزا استفاده نمیکنی
هااااااا

google_boy07
28-10-2008, 00:06
کاملترین کیت برای ساکر :8::8::8::8:
1.تمامی نقل و انتقالات
2.تمامی لوگوی تیمهای لیگ اسپانیا و انگلیس و ......
3.لوگوی اصلی لیگ اسپانیا و ایتالیا و انگلیس و. ........
4.لوگوهای کاپها (مثل آسیا کاپ و آمریکا کاپ ...)
5. پیراهن تیمهای باشگاهی مثل آرسنال .چلسی و .......کمی هم ملی مثل آلمان واطریش و .....

برای دانلود کیت سرور آماده اونو از لینک زیر دانلود کنین .فقط کافیه اونو ار حالت زیپ در بیارین و تو مسیر بازی بذارین و کیت سرور رو اجرا کنین .

محتویات فایل زیر رو هم در داخل پوشه سیو بازی در my Document کپی کنین .
option فایل زیر نام اصلی تیمها و باشگاه ها رو درست میکنه و ترانسفر ها

فوتبال تکاملی حرفه ای .......شایسته احترام

4039
28-10-2008, 00:09

دوست خوبم عکسات نمیان برا من.شاید مشکل از منه.ولی به هر حال من اون پچیو که میگم دان کردم.ولی نمیدونم فایلشو کجا بریزم.میشه راهنماییم کنی؟:11:
اینم توضیحاتش:

خصوصیات پچ بالا:

نصب آسان بدو نیاز به AFS
منو ها آپدیت شده که شامل لیگها هم میشه(عکسشونو پایین گذاشتم .این مورد بیشتر برای کسانی که از منو ایراد میگرفتن مناسبه)
موزیک Horrible جایگزین موزیک official FIFA میشه
لیگ بوندسلیگا
اسمهای واقعی تیمها
طریقه نصب :

1-این پچو تو پوشه PES نصب کنید.
2-به پوشه KITSERVER برید و SETUP.EXE رو اجرا کنید.
3-pes2009.exe رو انتخاب کنید و روی install کلیک کنید.
4-در صورت اجرا نشدن فقط کافیه فایل PES2009_EDIT01.bin که توی کامپیوترتون در این مسیر قرار داره کپی کنید:Pro Evolution Soccer 2009/Gamingaccess Patch folder to My Documents / Konami / Pro Evolution Soccer 2009 / save.

اینم چند تا از عکساش:

google_boy07
28-10-2008, 00:29
شرمنده اگه پستم تکراری بود................
.................................................. ...
اینم یه کیت برای تغییر رنگ تور دروازه ها ......1.8mb

mohandes1369
28-10-2008, 01:32
تو چندتا از برتری PES 6 نسبت به PES 2009 بگو من هم قانع میشم که PES 6 خیلی بهتر هست!!!!
بعد این هم بگو
کجای بازی دقیقا شبیه فیفا شده؟؟؟؟؟
نميدونم منظورت از برتري چيه ولي بنظرم pes6 بيشتر ميچسبه
gameplay بازي عين fifa شده ...
شما تو پس 6 حس ميكنيد كه به توپ داريد ضربه ميزنيد ولي تو 2009 يه دكمه كوچيك توپ 100 متراونور ميره..((همينه كه ميگم عين fifa شده))

حالا يه سوال بي ربط تو پس 2009 كمك داور وجود داره؟
من كه نديدم كمك داور رو...

beauty
28-10-2008, 01:35
دوست خوبم عکسات نمیان برا من.شاید مشکل از منه.ولی به هر حال من اون پچیو که میگم دان کردم.ولی نمیدونم فایلشو کجا بریزم.میشه راهنماییم کنی؟فایلشو جایی نباید بریزی

فقط نصبش کن ، همین

مسیر پیش فرضش هم درسته همه رو next بزن

---------------------------------------

این هم یه آپشن فایل جالب که همه بازیکنهای کلاسیک و غیره رو آزاد میکنه (توی ادیت بازی میتونید پیداشون کنید)

PES09 classic & secret players unlocked option file

531 kb

copy PES2009_EDIT01.bin and PES2009_OPTION01.bin in your ...My DocumentsKONAMIPro Evolution Soccer 2009save folder.

این هم یکی دیگه

Unlocked players 100%

google_boy07
28-10-2008, 01:38
شما تو پس 6 حس ميكنيد كه به توپ داريد ضربه ميزنيد ولي تو 2009 يه دكمه كوچيك توپ 100 اونور ميره...

فکر کنم دوست عزیز شما اصلا pes رو بازی نکردی !!!:18:

mohandes1369
28-10-2008, 01:56
فکر کنم دوست عزیز شما اصلا pes رو بازی نکردی !!!:18:

بخاطر همين ميپرسمكمك داور داشت يا نه كه ببينم اصلا pes بود يا fifa

golmohammadi
28-10-2008, 02:15
عكس را با فتوشاپ بازش كن
بعد از كليدهاي تركيبي زير استفاده كن
Ctrl+Alt+I
بعد رزوليشن پائينتري را انتخاب كن
مثلا 800*600 و يا كمتر
موفق باشي

سلام

یه مشکل دارم!

تو ویستا صدا سوت داور و توپ نمیاد!تو اون گزینه های آپشن هم که میزنی باید صدا شنیده بشه هیچ کدوم صدا نداره!تو Xp مشکلی نیست!چی کار کنم!؟...
منم بعضي صداها را ضعيف دارم
از جمله صداي انتخاب ايتم از منوها و اين چيزها
مال منم تو XP خوبه
هر چي هست مربوط به درايور گرافيك هست
كسي اگه اين مشكلو حل كرده بگه
تا من ديگه روش كار نكنم

برای اینکه این تراینر دمو هستش کاملش تا دو ماه دیگه سایت چت هپنس میگذارتش
نه خير
اين سالمه
ولي تو ويستا باز ميشه
اگه صفحه قبلي را نگاه ميكردي به اين نكته اشاره كرده بودم

موقع سیو کردم عکس کیفیت بالا انتخاب نکن ولی پیشنهاد میدم همون عکسرو با برنامه خود ویندوز باز کنی بعد با همون برنامه سیوش بکن تا حجمش کم بشه فوتوشاپ کارش با کیفیت کردن عکسه که حجم فایلها رو هم زیاد میکنه
فتوشاپ بهترين برنامه براي اديت عكس هست
حالا چه بخواهي كيفيت را بالا ببري و چه پائين بياري و چه تغييري در سايز اعمال كني

Microsoft .NET Framework l رو از روی خیلی از سی دی گیم ها قابل تهیه است که معمولآ به نام فایل Patch قرار می گیرن
اينو كجا بنام پچ قرار داده اند؟
ادم چيزايي ميشنوه كه شاخ در مياره ...

برنامه PES Legend هم فقط به برنامه Microsoft .NET Framework 3.0 به بالا احتیاج داره. توی ویندوز XP هم جواب میده.

اينجوري باشه كه مكافاته
چون هر كسي نميتونه ورژن 3 دات نت را دانلود كنه
حالا اگه لينكشو داري بده

Toranj_mhg
28-10-2008, 03:00
بخاطر همين ميپرسمكمك داور داشت يا نه كه ببينم اصلا pes بود يا fifa

احساس می کنم شما روی high بازی نمی کنید که هی دم از pes 6 می زنید ... وگرنه pes2008 هم با pes 6 قابل مقایسه نیست چه برسه به pes 2009 !

Google Spider
28-10-2008, 04:09
مال منم تو XP خوبه
تا من ديگه روش كار نكنم

من توی xp امتحان کردم درسته ولی توی ویستا نه .در ضمن یه چیزی فهمیدم در این عکس

توی xp روی هر کدوم از این دکمه های تست صدا کلیک میکنم صدا میده ولی توی ویستا هیچ صدایی نمیده فکر کنم مشکل از اینجا باشه از دوستان اگه کسی میدونه داستان چیه خواهشا کمک کنه
متشکر

B3HZ@D
28-10-2008, 04:19
اتفاقا بارسلون و منچستر خیلی تخیلی هستن
من که بازی می کنم هر بازی این دو تا تیم 3 یا 4 یا حتی 5 تا گل میزنن
من تخیلی تر از این دو تیم تیمی ندیدم

Google Spider
28-10-2008, 05:01
این هم یه آپشن فایل جالب که همه بازیکنهای کلاسیک و غیره رو آزاد میکنه (توی ادیت بازی میتونید پیداشون کنید)

PES09 classic & secret players unlocked option file

531 kb

copy PES2009_EDIT01.bin and PES2009_OPTION01.bin in your ...My DocumentsKONAMIPro Evolution Soccer 2009save folder.

دستت درد نکنه خوب بود ولی یه بدی داره اینکه لباس تیم های انگلیسی خرابه و لیگ المان رو هم نداره وگرنه عالی میشد

mehdi_vsgh
28-10-2008, 05:48
یه سوال مهم

آیا راهی هست که خودمون به جای گزارشگره بازی رو گزارش کنیم؟
پچی، هکی چیزی هست براش؟

کسی تا حالا به این موضوع فکر کرده یا خیر؟

Google Spider
28-10-2008, 06:14
کسی تا حالا به این موضوع فکر کرده یا خیر؟

من توی ورژن های قبلی اینکارو با برنامه ی ggs کردم ولی یکم که چه عرض کنم خیلی درسر داره تازه باید انگلیسیت خیلی خوب باشه تا بفهمی دقیقا چی مگه گزارشگر.

armin_7
28-10-2008, 09:12
اینم یه کیت جدید برا pes2009 حتما دانلود کنید .
توش تمام لباسای اصلی هست.
با نرم افزار جدید کیت سرور مخصوص pes2009

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتشکر فراموش نشه:27::40:

armin_7
28-10-2008, 09:13
راستی هرکس help این کیت رو ترجمه کرد واسه بقیه هم بزاره.

Mist
28-10-2008, 09:36
ا
ره تو که راست میگی از کجا بدونیم که از رمز و اینجور چیزا استفاده نمیکنی
هااااااا

دوست عزیز یه بار دیگه توصیه میکنم اون پست رو بخوند من اطلاعات داده بود بحث رمز نداشتیم اصلا یعنی به هر نحویشما باید قبل از 19 سالگی قدرت هاشو ببری بالا امیدوارم مشکل حل شده باشه ...

نه خير
اين سالمه
ولي تو ويستا باز ميشه
اگه صفحه قبلي را نگاه ميكردي به اين نكته اشاره كرده بودم

اینی که شما گذاشتی دوست من اسمشو ترینر نمیشه گذاشت بیشتر به چیت می مونه که البته با استفاده از این چیزا بازی کردن دیگه حال نمیده

هی ری به ری چیت بزن برو جلو ....

موفق باشین

maximiliyanus
28-10-2008, 10:39
دوستان ببخشید میدونم اینجا جاش نیست ولی بکهام رفته میلان؟

mehdi_vsgh
28-10-2008, 10:41
من توی ورژن های قبلی اینکارو با برنامه ی ggs کردم ولی یکم که چه عرض کنم خیلی درسر داره تازه باید انگلیسیت خیلی خوب باشه تا بفهمی دقیقا چی مگه گزارشگر.
خوب میتونی یه لینک از این برنامه بدی؟؟

ممنون

amir2011
28-10-2008, 10:55
کد:

من این رو ریختم ولی خوب بود فقط مشکلش اینه که لباس چند تا تیم از جمله چلسی رو خراب میکنه (فقط سیاه خالی میشه..!)

mohsen.rajabi
28-10-2008, 11:10
اينجوري باشه كه مكافاته
چون هر كسي نميتونه ورژن 3 دات نت را دانلود كنه
حالا اگه لينكشو داري بده

Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1 - Full Install

حجم: 231.50 مگابایت

mohsen.rajabi
28-10-2008, 11:13

ممنون

آقا مهدی ورژن این نرم افزار برای ساکر 9 هنوز نیومده

mj77
28-10-2008, 11:19
این کونامی هر ساله با این همه پیشرفت یه ضدحال میزنه. پاسال که نمی شد پیراهن بازیکنان رو شرتشون انداخت حالا امسال نمیشه جوراب بازیکنانو مانند توتی کوتاه کرد.

محمد حسن بیگی
28-10-2008, 11:34
golmohammadi
عكس را با فتوشاپ بازش كن
Ctrl+Alt+I
مثلا 800*600 و يا كمتر
موفق باشي
************************************************** ************************************************** *********

دوست عزیز ممنون ولی من میخوام حجم عکس کم بشه نه سایزش ، می خوام مثلا اگه یه عکس 1024*1024 سایزش 320 کیلوبایت ، با همون سایز 1024*1024 حجمش رو زیر 250 کیلو بایت ببرم ، منظورمو خوب رسوندم؟؟؟؟؟؟؟؟

magical
28-10-2008, 11:58
سلام

رو رم 512 جواب میده؟

B3HZ@D
28-10-2008, 12:02
توی سایت گل انتقال بکهام رو تائید کرده و بکهام رو توی بازیکنان خریداری شده میلان نوشته

mohsen.rajabi
28-10-2008, 12:05
سلام

رو رم 512 جواب میده؟

جواب میده با گرافیک پایین که حال نمی ده بهتره حداقل رمت 1گیگ ، .ولی بهتره 2 گیگ باشه

mohsen.rajabi
28-10-2008, 12:09
دوست عزیز ممنون ولی من میخوام حجم عکس کم بشه نه سایزش ، می خوام مثلا اگه یه عکس 1024*1024 سایزش 320 کیلوبایت ، با همون سایز 1024*1024 حجمش رو زیر 250 کیلو بایت ببرم ، منظورمو خوب رسوندم؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست من وقتی تو فوتوشاپ داری عکس رو با پسوند jpg سیو می کنی ازت اندازه (حجم عکس توی اینترنت ) رو ازت می پرشه می تونی با کم کردنش حجمش رو کم کنی

Kianoosh
28-10-2008, 12:23
مال منم تو XP خوبه
تا من ديگه روش كار نكنم

سلام
امروز playback دیوایس رو از sound کنترل پنل تغییر دادم.اسپیکر رو فعال و realtek digital output رو غیر فعال اون گزینه ها هم تو آپشن بازی دیگه صدا میده ولی بازم فکر می کنم صدای توپ و سوت ضعیفه.درایور کارت گرافیک!؟فکر نمی کنم شاید؟!:13:هم اونو هم درایور جدید کارت صدا رو برای ویستا دانلود می کنم ببینم چی میشه.

Mohammad_Sn2001
28-10-2008, 13:43
دوستان منم این نظر آقای Mist رو تایید میکنم چون امتحانش کردم دیدم جواب داد که فقط تا 19 سالگی میشه قدرت بازیکن رو از 95 بیشتر کرد وقتی که سن بازیکن به 19 میرسه قدرتش از 95 بالاتر نمیره
البته اینو برای کسایی نوشتم که بدون رمز و اینجور چیزها بازی میکنند

pedramgolchin
28-10-2008, 13:55
دوستان منم این نظر آقای Mist رو تایید میکنم چون امتحانش کردم دیدم جواب داد که فقط تا 19 سالگی میشه قدرت بازیکن رو از 95 بیشتر کرد وقتی که سن بازیکن به 19 میرسه قدرتش از 95 بالاتر نمیره
البته اینو برای کسایی نوشتم که بدون رمز و اینجور چیزها بازی میکنند
آخه چجوری میشه توی 2فصل قدرت رو تا 95 بالا برد اونم روی top player ???!!!!!:13:
امکان نداره بدون cheat:46::46:

G G Game
28-10-2008, 14:01
معلومه که نمیشه تو 2 فصل آمار رو به 95 رسوند . شاید اگر وقت مسابقات رو خیلی بالا ببره اونجور هم کسل کننده میشه.

mohsen-jj
28-10-2008, 14:09
سلام ... بالاخره منم بعد از ارتقای سیستم بازی رو اجرا کردم ...
به نظر من بازی فوق العاده بهتر شده و چون دوستان همه نکاتو گفتن دیگه من فقط می گم : آفرین به کونامی .

بعضی از دوستان می گفتند بازی خوبه ولی می تونست بهتر بشه ... مطمین باشید تا صد سال دیگه هم نسخه های جدید بیان باز هم شما می گید می تونست بهتر بشه .

مهم اینه که بازی نسبت به نسخه های قبلی پیشرفت قابل قبولی داشته .

mohsen-jj
28-10-2008, 14:11
راستی ::
تا الان بهترین option ی که اومده کدومه ؟؟؟ میتونید لینکشو بذارید ؟ ممنون.

google_boy07
28-10-2008, 14:44
راستی ::
تا الان بهترین option ی که اومده کدومه ؟؟؟ میتونید لینکشو بذارید ؟ ممنون.

متن زیر

1.تمامی نقل و انتقالات
2.تمامی لوگوی تیمهای لیگ اسپانیا و انگلیس و ......
3.لوگوی اصلی لیگ اسپانیا و ایتالیا و انگلیس و. ........
4.لوگوهای کاپها (مثل آسیا کاپ و آمریکا کاپ ...)
5. پیراهن تیمهای باشگاهی مثل آرسنال .چلسی و .......کمی هم ملی مثل آلمان واطریش و .....

برای دانلود کیت سرور آماده اونو از لینک زیر دانلود کنین .فقط کافیه اونو ار حالت زیپ در بیارین و تو مسیر بازی بذارین و کیت سرور رو اجرا کنین .

Kianoosh
28-10-2008, 15:10
متن زیر

لطفا کیت سرور رو یه جای دیگه آپ کنید.

Mohammad_Sn2001
28-10-2008, 15:17
آخه چجوری میشه توی 2فصل قدرت رو تا 95 بالا برد اونم روی top player ???!!!!!:13:
امکان نداره بدون cheat:46::46:

مجبور نیستی که دو سه فصل اول رو Hard بازی کنی دو فصل Amatur بازیش بکن وقتی که قشنگ قوی شد بعد بقیش رو Top Player بازی بکن

google_boy07
28-10-2008, 15:28
فک کنم یه خبرایی هست ها :20:

The company Konami, not so long ago proudly reported the signing of an agreement with UEFA for use in Pro Evolution Soccer 2008 symbols «Champions League», today told a couple of nice things. Thus, PES 2009 will be fully re-established the Dutch «Eredevizie» and

French «League 1» - with all the clubs and playing in soccer players. At the Spanish «example» and Italian «Series A» count is not yet worth, but clubs such as Milan «Inter», katalonskaya «Barcelona», Madrid «Real», and «Liverpool», «Manchester United» and «Porto» will be presented at its full strength. They will join the team and with a less rich history, including, say, Danish «Brondbyu» and that much more important for us with you - pitersky «Zenit». List of national teams is also supplemented by new teams.
But that's not all - in the first game will be a new «Wembley», survive metamorphosis Turin «Stadio Olimpico» located in the suburbs of Paris «Stade de France».
See all the innovations promised by all owners of personal computers, PlayStation 3 and Xbox 360 can have 17-October this year, while the holders of an elderly PS2 will have to wait until the 30 th of. PSP and the Wii will have a game on November 6 and «once in the next year,» respectively.

pedramgolchin
28-10-2008, 15:36
مجبور نیستی که دو سه فصل اول رو Hard بازی کنی دو فصل Amatur بازیش بکن وقتی که قشنگ قوی شد بعد بقیش رو Top Player بازی بکن
مزش به همینه که از اول جون بکنیم
میگم که بدون حقه نمیشه شما اگه خودتون رو یه top player میدونین پس باید از همون اول رو تاپ بازی کنید
آره قربونش برم:10:

Mohammad_Sn2001
28-10-2008, 15:52
مزش به همینه که از اول جون بکنیم
میگم که بدون حقه نمیشه شما اگه خودتون رو یه top player میدونین پس باید از همون اول رو تاپ بازی کنید
آره قربونش برم:10:

اگه هم که بر فرض اینطوری بازیکن رو قویش بکنی بهتر از اینکه با برنامه Pes Legend یا تراینر یا چیز دیگه ای دستکاریش بکنی

من این روش رو برای اینکه بقیه بتونن تویه باشگاه خوب کسی بشن گفتم وگرنه top player که چیزی نیستش برای من از Easy هم راحت تره

این هم یک مدل جدید از پرچمهای تیمها

یا همون HD

6mano
28-10-2008, 16:00
کسی آپشن فایلی داره بوندسلیگا رو اضافه کنه با تمام تیمها و تمام بازیکنها با skillهای درست؟

درمورد بکهام (منبع سایت یوفا):
یوفا: گزارش‌هاي منتشره حاكيست، ديويد بكام احتمالا در زمان حضور در تيم فوتبال آث ميلان ايتاليا، پيراهن شماره ‪ ۷۵‬را بر تن خواهد كرد.
به گزارش یوفا: كاپيتان سابق تيم ملي فوتبال انگليس قرار است از اول ژانويه براي مدت كوتاهي به صورت قرضي به آث ميلان ايتاليا برود.
ميلان نيز تلاش براي امضاي قرارداد با بكام از لوس آنجلس گالكسي آمريكا را تاييد و كارلو آنجلوتي سرمربي اين تيم از به خدمت گرفتن وي ابراز خرسندي كرده است.

اگه میشه کرک 1.1 رو دوباره بذارید البته اگه هست.چون من وقتی پچ 1.1 کونامی رو نصب میکنم باید با همون فایل قبلی دوباره کرکش کنم.

fandak
28-10-2008, 16:04
آقا یکی روش دفاع کردن رو یاد بده . هر تیمی رو ور می داریم دفاع کردن بلد نیستیم . حریف می اندازه پشت دفاع و زارت و زورت گل می خوریم

توپ از جلوی پای دفاع رد می شه انگار نه انگار هیچ کاری نمی کنه . هر دکمه ای رو می زنم دفاع نمی کنه

یه روشی بگین . تاکتیکی . چیزی . آبرومون رفت . باید چه دکمه ای رو بگیریم دفاع خوب کنه

در ضمن روش هل دادن . شارژ کردن . تنه زدن رو هم بگین

Mohammad_Sn2001
28-10-2008, 16:08
این هم یک Option Files که تیمهای قدیمی رو آزاد شده داره به همراه همه بازیکنانی که قفل هستند

mosolim
28-10-2008, 16:15
اتفاقا بارسلون و منچستر خیلی تخیلی هستن
من که بازی می کنم هر بازی این دو تا تیم 3 یا 4 یا حتی 5 تا گل میزنن
من تخیلی تر از این دو تیم تیمی ندیدم
اره حق با شماست. من كه الان دارم تو become a legend تو تيم انگليسي بازي مي كنم تيم منچستر تو نيم فصل 80 تا گل زده و فقط سه تا گل خورده. خيلي تخيلي شده البته من از اين بابت خوشحالم چون يه منچستري صرف هستم.

اگه میشه کرک 1.1 رو دوباره بذارید البته اگه هست.چون من وقتی پچ 1.1 کونامی رو نصب میکنم باید با همون فایل قبلی دوباره کرکش کنم.
اين هم كرك 1.1 براي جلوگيري از ارور

hadi_gamer
28-10-2008, 16:33
یه نکته جالب تو become a legend اینه که شما اگه تو یه تیم ضعیف باشی خیلی بیشتر بهت بازی میرسه و زیاد تو ترکیب اصلی قرار میگیری و حتی میتونی به ستاره اون تیم تبدیل بشی ولی اگه بری به یه تیم قوی باید خیلی تمرین کنی تا به ترکیب اصلی راه پیدا کنی و تو ترکیب اصلی باید خیلی خوب بازی کنی تا بتونی جای خودت رو تو ترکیب حفظ کنی و با توجه به اینکه توانایی بازیکن تو چند فصل اول خیلی پایینه پس نمیتونی تو یه تیم قوی خوب بازی کنی وسریع نیمکت نشین میشی.من خودم فصل اول این اشتباه رو کردم و از hull city که تو ترکیب ثابتش بودم و خوبم بازی میکردم رفتم به west ham و کلی طول کشید تا برم تو ترکیب اصلی بعدش نتونستم خوب بازی کنم چون تواناییهام نسبت به بازیکنهای دیگه کم بود و دوباره نیمکت نشین شدم و با کلی بدبختی دوباره رفتم تو ترکیب.به همین دلیل یکی دو فصل میخوام تو همین تیم بمونم و به بازیکن تاثیرگذار west ham تبدیل بشم.

6mano
28-10-2008, 16:45
اين هم كرك 1.1 براي جلوگيري از ارور

اول دستت درد نکنه.
دوم با این کرک بازی درست Save میشه؟ و نمی پره بیرون؟
سوم غیر از RapidShare لینک دیگه ای بدین ممنون میشم.

teraktor2003
28-10-2008, 17:00
دوستان این دی وی دی من زبان ایتالیایی رو نداره
فایلی هست که اضافه کنم این زبان هم اضافه بشه؟! فقط انگلیسی هست!

جواب این سوال رو نداره کسی؟!

Saeed-z
28-10-2008, 17:03
بچه ها کسي مي دونه Game ID و Game Password رو چه جوري ميشه گير آورد که بشه آنلاين بازي کرد

ظاهرا بايد ثبت نام کرد که به اين راحتي ها نميشه ، من که نتونستم و نميدونم بايد چيکار کرد :23:

آيا کسي تا الان تونسته آنلاين از طريق اينترنت با يه نفر ديگه بازي کنه؟

دوستان با تجربه لطفاً کمک کنن

mehdi_vsgh
28-10-2008, 17:14
میشه بگین چطوری بعدا تغییرش بدیم؟؟؟

اول دستت درد نکنه.
بفرما البته حجمی هم نداره ها؟؟
27 مگ بیشتر نیست :10:

اگه نخواستی از اینجا هم میتونی دانلود کنی

لینک زیر را تو مرورگرت کپی کن تا صفحه دانلود برات ظاهر بشه

fandak
28-10-2008, 17:18
آقا یکی روش دفاع کردن رو یاد بده . هر تیمی رو ور می داریم دفاع کردن بلد نیستیم . حریف می اندازه پشت دفاع و زارت و زورت گل می خوریم

توپ از جلوی پای دفاع رد می شه انگار نه انگار هیچ کاری نمی کنه . هر دکمه ای رو می زنم دفاع نمی کنه

یه روشی بگین . تاکتیکی . چیزی . آبرومون رفت . باید چه دکمه ای رو بگیریم دفاع خوب کنه

EASPORTS-FIFA
28-10-2008, 17:46
پچی نیست که بشه قیافه ی بازیکنا رو عوض کرد.قیافه ی مسی بد جوری تو ذوق میزنه.

behnammazi
28-10-2008, 18:23

این با xp 64 bit service pack 2 کار میکنه؟

joey jordison
28-10-2008, 18:50
شما تو پس 6 حس ميكنيد كه به توپ داريد ضربه ميزنيد ولي تو 2009 يه دكمه كوچيك توپ 100 متراونور ميره..((همينه كه ميگم عين fifa شده))

من هنوز شک میکنم شما دارید PES 2009 را بازی میکنید یا یک چیز دیگه!!!!
اتفاقا من pes 6 هم بازی کردم و طریقه شوت زدن به توپ خیلی خیلی نسبت به PES 2009 غیر واقعی تر هست!!!
PES 6 فوتبال اسانی هست به خاطر همین شوت زدن!!!چون تمام شوتها در واقع 90 درصدشون داخل چهرچوب هست!!!!یک جورایی مثل PES 2008 !!!!
اما PES 2009 هم فیزیک توپ و حجمش عالی هست هم طریقه وت زدنش!!!
به هر حال شما نمی تونی از PES 2009 لذت ببری کاریشم نمیشه کرد!!!!

Rmv3x
28-10-2008, 19:17
میشه بگین چطوری بعدا تغییرش بدیم؟؟

اخره هر فصل میشه درجه سختی بازی رو تغییر داد همون موقع نقل و انتقالات

Google Spider
28-10-2008, 20:04

ممنون

من الان ندارم ولی دوستان دارن البته اون برای pes 6 بود حالا نمیدونم .

در قسمت be a legend من یک فصل توی منچستر سیتی بودم با اینکه پیشنهاد های خوبی داشتم بازم با منچستر سیتی تمدید کردم در فصل دوم تا نیم فصل 13 گل و4 پاس گل دادم بعد تو نیم فصل همین الان رفتم چلسی دارم حال میکنم :46::40:
راستی چلسی الان 860 تا به من پول میده این به چه دردی میخوره؟

Mohammad_Sn2001
28-10-2008, 20:58
نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_vsgh مشاهده تاپيک
میشه بگین چطوری بعدا تغییرش بدیم؟؟

بله که میشه پس معلومه که اصلا به جزییات بازی دقت نمیکنی آخر هر فصل که بازی کارش به نقلو انتقالات میرسه یعنی همون موقعی که بازیکن میخری یا میفروشی توی همه ورژنهای PES میشه رفت توی Option بعد توی
General Setting درجه سختی و اسونیه بازی رو تغییر داد

beauty
28-10-2008, 21:12

بهتره دفاع و حمله رو بزاری روی full auto و recomended اگر بلد نیستی

خیلی دوست دارم همه قسمت هاشو یادت بدم ولی تایپ کردنی خیلی سخته یعنی باید کنارم بشینی پله به پله همه نکته ها رو بگم

---------------------------------

این هم برای کسانی که از منوی بازی خوششون نمیاد

خیلی جالبه ، منوی بازی میشه پر از عکس های دختر های فوتبالیست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمیتونید نمونه اش رو در لینک بالا ببینید

Girls Football Menu PES2009

7.00 Mb

Mohammad_Sn2001
28-10-2008, 21:16
توی این بازی خطای کشیدن پیراهن هم گذلشتن

fandak
28-10-2008, 22:12
بهتره دفاع و حمله رو بزاری روی full auto و recomended اگر بلد نیستی

خیلی دوست دارم همه قسمت هاشو یادت بدم ولی تایپ کردنی خیلی سخته یعنی باید کنارم بشینی پله به پله همه نکته ها رو بگم

دست شما درد نکنه

فقط خواستم این شکل رو هم بگی . چه کاری انجام می ده چه استراتژیکی رو باید انجام بدیم

golmohammadi
28-10-2008, 22:31

حجمش زياده نميصرفه

golmohammadi
عكس را با فتوشاپ بازش كن
Ctrl+Alt+I
مثلا 800*600 و يا كمتر
موفق باشي
************************************************** ************************************************** *********

[QUOTE=fandak;3118570]دست شما درد نکنه

شما عكس را با فتوشاپ بازش كن
بعد كليدهاي تركيبي Shift+Ctrl+S را بزن
مسير و نام فايل و فرمت عكس را تعيين كن
حالا Save را بزن
حالا صفحه JPEG Options مياد
اكنون ميتوني كيفيت عكس را از Low تا Maximum انتخاب كني
موفق باشي

google_boy07
28-10-2008, 22:42
کاملترین patch برای pes 2009

All real team logos, league and cup logos (thanks to 'devill_sfc')
- All real stadium, league & cup names
- All real player names for National teams
- All Champions League and UEFA Cup teams (some still in BETA VER)
- English Premier League 100% updated transfers, team rosters, accurate player numbers and relinked kits
- Spanish La Liga 100% updated transfers, team rosters, accurate player numbers and some relinked kits
- Italian Serie A 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
- French Ligue 1 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
- Bundesliga (BETA VER.) in place of Eredivisie - existing players added to the squads, non-existing are 'names only'
- Other A teams 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
- Several teams from Other A replaced with missing CL teams (Aalborg, Anorthosis, BATE) and some UEFA Cup teams
- Eredivisie -> only CL and UEFA Cup teams are left in the game (PSV, Ajax, Feyenoord, Heerenveen, NEC and Twente) - a big sorry to all my Dutch friends out there
- Rest of missing UEFA Cup teams (Braga, CSKA Moscow, Lech Poznan, MSK Zilina) are in Others B (BETA VER)
- Croatian 1. HNL League in Others B (BETA VER.)
- New ballpack (thanks to 'Bendit')
- Relinked kits are based on Kit-Patch 0.50 by PES next-gen Editing
- Unlocked Classic Teams and Classic Players (thanks to 'who me')
- G. Milito NOT in Genoa
-------------------------------------
Installation:

Copy and install kitserver in your game folder.
Copy and overwrite option file in your My Documents/KONAMI folder.

اینم لینکهای دانلودش

rapidshare:

hosseine83
28-10-2008, 23:16
سلام به همه
من میخوام با دسته این بازی رو انجام بدم.
من دو عدد دسته پلی استیشن دارم.
می خواستم بدونم که یه تبدیل usb براش بگیرم یا از یه گیم پد pc استفاده کنم؟
لطفا در صورت پیشنهاد هر کدام از گزینها مارک اون رو هم بفرمایید.

google_boy07
28-10-2008, 23:44

- English Premier League 100% updated transfers, team rosters, accurate player numbers and relinked kits
- Spanish La Liga 100% updated transfers, team rosters, accurate player numbers and some relinked kits
- Italian Serie A 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
- French Ligue 1 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
- Bundesliga (BETA VER.) in place of Eredivisie - existing players added to the squads, non-existing are 'names only'
- Other A teams 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
- Several teams from Other A replaced with missing CL teams (Aalborg, Anorthosis, BATE) and some UEFA Cup teams
- Eredivisie -> only CL and UEFA Cup teams are left in the game (PSV, Ajax, Feyenoord, Heerenveen, NEC and Twente) - a big sorry to all my Dutch friends out there
- Rest of missing UEFA Cup teams (Braga, CSKA Moscow, Lech Poznan, MSK Zilina) are in Others B (BETA VER)
- G. Milito NOT in Genoa
Installation:

اینم لینکهای دانلودش

rapidshare:

دوستان پچی که گذاشتم رو خودم دانلود کردم ....خیلی باحال بود خدایی ...15 mb
کیتهای کامل تیمها
تمامی نقل و انتقالات
لوگوی تمامی تیمها ..لوگوی لیگها ......لیگ آلمان ....
تیمهای کلاسیک رو باز میکنه ......نام حقیقی استادیوم هاو بازیکنها و کاپها و لیگها
تیمهای حاضر در جام یوفا
توپهای جدید

و .................................

فوتبال تکاملی حرفه ای ...........شایسته احترام

Crespo
28-10-2008, 23:50

شرمنده اگه پستم تکراری بود................
.................................................. ...
اینم یه کیت برای تغییر رنگ تور دروازه ها ......

دوست عزیز! اسم اینا کیت نیست. کیت به لباس تیما گفته میشه.

این هم برای کسانی که از منوی بازی خوششون نمیاد

خیلی جالبه ، منوی بازی میشه پر از عکس های دختر های فوتبالیست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمیتونید نمونه اش رو در لینک بالا ببینید

Girls Football Menu PES2009

7.00 Mb

فوتبال واقعاً زیبا میشه و به جیگر آدم میچسبه!! :31::31::27::8:

mosolim
29-10-2008, 00:01
ادم تو اين تاپيك ديگه حسش نمي گيره پست بزنه . اينقدر پست ها تو يه چند ساعتي كه آف ميشه زياد ميشه كه آدم حوصله نميكنه پست ها رو بخونه و جواب بده. تو 5 ساعت من نبودم 10 صفحه رفته جلو......

google_boy07
29-10-2008, 00:09
دوست عزیز! اسم اینا کیت نیست. کیت به لباس تیما گفته میشه.

شرمنده اشتباه از من بوده !

اینم یه منوی زیبا
لینک زیر 8 mb

.................................................. .................................................. ..............................

mosolim
29-10-2008, 00:18
اول دستت درد نکنه.
نه سيو ها مشكلي نداره. و مي توني به راحتي بازي كني. فقط بايد ليگهايي رو كه ارور داده از اول بري.

hosseine83
29-10-2008, 00:21
سلام به همه

اساتید محترم من منتظر جوابم

mosolim
29-10-2008, 00:25
سلام به همه
فكر نكنم رابطي براي تبديل دسته پلي براي pc باشه. حالا اگه هم باشه ما خبر نداريم. ولي در مرحله اول بهتر دسته xbox 360 رو بگيري چون بازي با اين دسته مچ شده. تو تنظيمات مشخصه. در غير اين صورت بري سراغ گيم پد pc .مارك هاشونم زياد فرقي نمي كنه در هر صورت همشون چيني هستند.

Crespo
29-10-2008, 00:27
شرمنده اشتباه از من بوده !

اینم یه منوی زیبا
لینک زیر 8 mb

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.......................................... .................................................. ......................................

دشمنت شرمنده بشه. خوشحال شدم که آدم منطقی هستی. چون هستن بعضی ها که وقتی اشتباهشون رو میگی، سایت رو روی سرت خراب میکنن! :31:

بابت منو هم دستت درد نکنه. من چند وقت پیش این منو رو دیده بودم. ولی کلاً از ریشه و بنیان باهاش مشکل دارم. چون مربوط به برزیل هستش! :31: اگه آرژانتینی یا رئال میبود با کله دان میکردم! :8:

hosseine83
29-10-2008, 00:30
فكر نكنم رابطي براي تبديل دسته پلي براي pc باشه. حالا اگه هم باشه ما خبر نداريم. ولي در مرحله اول بهتر دسته xbox 360 رو بگيري چون بازي با اين دسته مچ شده. تو تنظيمات مشخصه. در غير اين صورت بري سراغ گيم پد pc .مارك هاشونم زياد فرقي نمي كنه در هر صورت همشون چيني هستند.

ممنونم
اما رابط usb تو بازار هست
دسته xbox 360 قیمتش چقدره؟

danielo_punker
29-10-2008, 00:48
ایا کسی نسخه ps3 بازی کرده؟
ایا گرافیک نسخه ps3 با کامپیوتر فرق میکنه.منظورم فرق زیاد نیست.
ایا امکاناتی تو پلی3 هست که تو کامپیوتر نباشه؟
نقل انتقالات تا چه تاریخی تنظیم شده؟

Alireza Taji
29-10-2008, 00:49
دوستان پچی که گذاشتم رو خودم دانلود کردم ....خیلی باحال بود خدایی ...15 mb
کیتهای کامل تیمها
تمامی نقل و انتقالات
لوگوی تمامی تیمها ..لوگوی لیگها ......لیگ آلمان ....
تیمهای کلاسیک رو باز میکنه ......نام حقیقی استادیوم هاو بازیکنها و کاپها و لیگها
تیمهای حاضر در جام یوفا
توپهای جدید

و .................................

دوست عزیز این پچ کیتهای تیم ملی را درست میکنه؟ و یا فقط لباسهای تیمهای باشگاهی درست میشه؟

beauty
29-10-2008, 01:00
دوستان من هم پیشنهاد میکنم این پچ BURGUM رو حتما دانلود کنید

قبل از اینکه google_boy07 عزیز بزاره توی تاپیک دانلودش کرده بودم و میخواستم بزارم اینجا که دیگه دوستان زحمتش رو کشیدند

واقعا کاملترین پچی بوده که تا حالا برای 2009 درست شده

من همه پچ ها رو دانلود کردم ولی این خیلی کامله

تمام لباس و اسم تیم های ملی و باشگاهی

همه بازیکنها و تیم های کلاسیک و قفل ها آزاد شده

من که خیلی حال کردم چون حاصل کار و زحمت چند نفر هستش

البته بعضی تیم ها مثل بایرن هنوز کامل کامل نشده (ولی لباسش درست شده) که اون هم گفتن به زودی استادش میکنند

-----------------------------------------

فقط خواستم این شکل رو هم بگی . چه کاری انجام می ده چه استراتژیکی رو باید انجام بدیم

منظورت رو نفهمیدم ، خوب این کلید هایی که عکسش رو گذاشتی همه کاری میشه باهاش کرد

استراتژیک ها و تاکتیک ها توی formation باید تنظیم کنی ، مثلا براش تعریف میکنی وقتی L1+x رو بزنی تاکتیک تیم بره برای دفاع فشرده یا لایه به لایه یا سوئیپر تعریف کنی یا آفساید گیری یا .............. هر چی که فکرشو کنی

google_boy07
29-10-2008, 01:04
دوستان من رفتم تو گوگل برای pes آنلاین سرچ زدم ......تا جایی که من فهمیدم باید برای اینکه آنلاین بازی کنی باید تو سایت konami یه رجیستر کد درست کنی .....konami id و game id

حالا ما که نسخه اصلی رو نداریم چیکار کنیم ......؟

google_boy07
29-10-2008, 01:08
دوست عزیز این پچ کیتهای تیم ملی را درست میکنه؟ و یا فقط لباسهای تیمهای باشگاهی درست میشه؟

نه دوست عزیر لباس تیمهای ملی رو هم درست میکنه ....آلمان ..اطریش ...مصر و............

- G. Milito NOT in Genoa
Installation:

اینم لینکهای دانلودش

rapidshare:

کد:

Alireza Taji
29-10-2008, 01:10
چون جوابم را دادند و سوالم تکراری بود پست ویرایش شد

تو سایت gamingaccess فایلهای هست به نامAdboards که تبلیغات دور زمین را تغییر میده.
مثل فایل زیر که تبلیغات را به شکلی که در عکس هست تغییر میده:

من نمی دونم این فایلها را باید در کجای کیت سرور بریزم کسی می دونه؟
ایا کسی این فایلها را دانلود کرده؟ و اگر کرده چطور در بازی واردشون کرده؟

Mehdi.ss
29-10-2008, 01:36
سلام
خاهشا یکی برای من patch تیم ملی ایران و اگر هم دارید لیگ برتر رو بزارید
یعنی اومده ؟

Mohammad_Sn2001
29-10-2008, 02:05
نه دوست عزیر لباس تیمهای ملی رو هم درست میکنه ....آلمان ..اطریش ...مصر و............

- G. Milito NOT in Genoa
Installation:

اینم لینکهای دانلودش

rapidshare:

کد:

اقا امیدوارم که این یکی دیگه درست باشه من که خسته شدم هر روز یکی یه پچ میزاره میگه دیگه این کاملشه
حالا راستی راستی این دیگه کاملشه

amir2011
29-10-2008, 02:35
این فایل رو خودم درست کردم فقط کافیه محتویاتش رو در بخش save های بازی بریزید...
اسم تیمها و ترانسفر ها رو درست میکنه...

maximiliyanus
29-10-2008, 02:37
فوتبال واقعاً زیبا میشه و به جیگر آدم میچسبه!! :31::31::27::8:
:39::43:
;کرسپو جان اگه میخوای بازی بیشتر بهت بچسبه اینو دان کن آخر جیگر حال آورانه :

:38::25:

MOHSEN KHALILI 9
29-10-2008, 06:25
سلام
ابزار ادیت فیس در pes 2009

1- برای امپورت و استخراج فیس

2- نرم افزلر بلندر باید از آدرس زیر دانلود کنید

کیت استقلال تهران (لباس اول)

کیت رئال

کیت منچستر سیتی

کیت هامبورگ

برای دانلود به سایت زیر قسمت کیت در pes2009 بروید .

فیس بکهام

فیس برباتوف

فیس جدید کریستین رونالدو

برای دانلود به سایت زیر قسمت فیس در pes2009 بروید

Crespo
29-10-2008, 08:34
ایا کسی این فایلها را دانلود کرده؟ و اگر کرده چطور در بازی واردشون کرده؟

باید در این فایل بریزی: cv06.img

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:38::25:

اینو همین دیشب که رفتم این ژاپنی ها رو دان کردم دیدمش و دن کردم.

واقعاً آدم لذت میبره :31::8::39::10:

mj77
29-10-2008, 09:03
تو سایت gamingaccess فایلهای هست به نامAdboards که تبلیغات دور زمین را تغییر میده.
مثل فایل زیر که تبلیغات را به شکلی که در عکس هست تغییر میده:

ایا کسی این فایلها را دانلود کرده؟ و اگر کرده چطور در بازی واردشون کرده؟ [/quote]
من تو کیت سرور یه پوشه ساختم بنام cv09.img بعد ریختم توش درست شد.

Spaniuly
29-10-2008, 10:39
ببین یک کار هم میتونی بکنی اینها لیست فایلهای کامل بازیه فقط با زبان انگلیسی با این لیست چک کن فایلهای زیادی رو پاکش کن ولی اول دقیق چک بکن بعد پاکشون کن

این فایل هارو که خودم دیدم فقط نمیدونم کدوم مربوط به زبان هست کدوم رو باید پاک کنم که زبان های غیر انگلیسی هم تکست هم صدا پاک بشه؟

من مشابه این کار رو واسه فیفا انجام دادم و ورژن مولتی رو به تک زبانه تغییر دادم شد 3.8 گیگ زدم روی یه دی وی دی الان راحت نصب میشه کرک و آپدیت پچ رسمی هم توش هست به اضافه Devdata خیلی چیز جالبی از اب در اومد کاش میشد Pes رو هم اینطوری تک دی وی دیش کنم

joey jordison
29-10-2008, 11:05
سلام
دوستان وارد من یک سوال دارم در این رابطه
ایا میشه استادیوم وارد بازی کرد من اولترتفورد میخوام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

linkinkurd
29-10-2008, 11:24
خیر هنوز ابزاری برای ساخت و ادیت استادیوم نیومده!

Mohammad_Sn2001
29-10-2008, 11:38
اساتید محترم من منتظر جوابم

USB برات درسته گرونتر در میاد چون باید یک دسته هم باهاش بگیری ولی بهتر از پد کامپیوتر جواب میده من که میگم اگه پول دار باشی USB بگیر

beauty
29-10-2008, 11:54
کامل کننده پچ burgum

باز پیشنهاد میکنم اینو هم دانلود کنید

بایرن مونیخ درست شده و خیلی چیز های دیگه

Burgum Patch v0.30 - OF Update

اصلاحات اعمال شده :

This is just a little update, YOU NEED v0.30!!!

Added:
- Bayern Munchen squad 100% complete!
- All classic players real names (thanks to 'David89')
- Classic player moved to their Bundesliga teams
- Some missing transfers finally done! (Gudjohnsen, D. Milito, Maniche)
- Relinked Thailand national kits

-----------------------------------------

این هم تمام موزیک های بازی

Menu Music Pack

134.00 Mb

Music Pack for PES2009
that changes all the music in the menus, pack include this tracks:

Top Menu tracks:
Sykensugastarr - Are you
DJ Huseyin and DJ Yalcin ft. Funky C - Ciao bella
Wawa - Outsiders
Armand Van Helden- - I want your soul
Alex Gaudino - Watch out original cut mix

Highlights tracks:
Basshunter - All i ever wanted
Edun - Put them up
Fly Project - Raisa
6th element - Togedher
Funkerman - Speed up

Edit Menu tracks:
Morandi - Love me
Morandi - Save me

Master League tracks:
Eddy Wata - I love my people
Basshunter - Now you're gone
Geo Da Silva - I'll do you like a truck
R.I.O. - Shine on
Sharam - The party all the time

Cup tracks:
Phantastique - Samba de janeiro rio heater edit
Ziaras - Lambada (tech house remix)
Fly Project - Brasil

Become a Legend Mode tracks:
Fragma - Tocas Miracle
Dave Armstrong and Redroche ft. H-Boogie - Love has gone
Basshunter - Please don't go

Installation:
First you must have installed kitserver, than copy downloaded folder 'kitserver' to
x:Program FilesKONAMIPro Evolution Soccer 2009

Music Pack by maremas

Hesam08
29-10-2008, 12:33
آقا با چه دکمه ای روی دسته میشه توپ رو از حریف بدون تکل، گرفت؟؟
آخه تکل میزنی سریع کارت رو گرفتی:31:

راستی چندتا ضد حال تو Pes2009 ( البته به نظ من )
1- تکل زدن خود به خودی بازیکنان :18:
2- جای حساس بازی به بازیکنت پاس میدی یکدفعه خودش لایی رو باز میکنه توپ از لایه پاش رد میشه :18:
3- دقیقه 90 اون بالا وقت اضافه رو میزنه " 0 دقیقه"، آخه کجای دنیا صفر دقیقه میشه ! :18:
4- یک جای زمین شوت رو پر میکنی توپ میره تو گل ولی از 1 متر اونطرف تر شوت رو پر میکنی توپ اینقد میره بالا که دیگه قابل روئت نیست، در کل منطق خاصی نداره فکر کنم :18:
5-از دروازبان هم که چیزی نگم بهتره .... :18:

ولی در کل بازی خیلی واقعی و جالبه، آدم ازش خسته نمیشه:8:... من خودم از سال 2002 تا قبل FIFA 09 فیفا باز متعصب بودم، ولی همیشه Pes رو هم میگرفتم ولی برام جالب نبود تا امسال که وقتی Fifa09 رو نصب کردم و دیدم هیچ تغییری نسبت به 08 نکرده و فقط انگار یه پچ گرافیکی روی 08 ریختن دادن بیرون:41:
ولی وقتی pes 2009 رو نصبیدم، فهمیدم فوتبال واقعی یعنی چی:27:، و اگر این مواردی که بالا گفتم هم درست میشد چی میشد :10:

و در آخر 2 تا چیز برام جال بود اول تبلیغات دیجیتالی دور زمین که بازی رو خیلی جالب میکنه و دوم تماشاچی ها که آخرت هوش مصنوعی هستند :18: بر خلاف فیفا، برام خیلی جالب بود وقتی دیدم موقع حمله یکسری از تماشاچی ها که طرفدار تیم بودند نیم خیز شدند و موقع گل خوشحالی میکردند یا زمان کرنر اگر دقت کنید عین واقعیت بعضی هاشون دارن داد میزنن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا تیم رو با حرکت دست به جلو فرا می خونند! و ...

در کل Pes هوش مصنوعی خیلی بالایی داره :thumbsup:

mosolim
29-10-2008, 12:48
آقا با چه دکمه ای روی دسته میشه توپ رو از حریف بدون تکل، گرفت؟؟
آخه تکل میزنی سریع کارت رو گرفتی:31:

راستی چندتا ضد حال تو Pes2009 ( البته به نظ من )
1- تکل زدن خود به خودی بازیکنان :18:
2- جای حساس بازی به بازیکنت پاس میدی یکدفعه خودش لایی رو باز میکنه توپ از لایه پاش رد میشه :18:
3- دقیقه 90 اون بالا وقت اضافه رو میزنه " 0 دقیقه"، آخه کجای دنیا صفر دقیقه میشه ! :18:
4- یک جای زمین شوت رو پر میکنی توپ میره تو گل ولی از 1 متر اونطرف تر شوت رو پر میکنی توپ اینقد میره بالا که دیگه قابل روئت نیست، در کل منطق خاصی نداره فکر کنم :18:
5-از دروازبان هم که چیزی نگم بهتره .... :18:

ولی در کل بازی خیلی واقعی و جالبه، آدم ازش خسته نمیشه:8:... من خودم از سال 2002 تا قبل FIFA 09 فیفا باز متعصب بودم، ولی همیشه Pes رو هم میگرفتم ولی برام جالب نبود تا امسال که وقتی Fifa09 رو نصب کردم و دیدم هیچ تغییری نسبت به 08 نکرده و فقط انگار یه پچ گرافیکی روی 08 ریختن دادن بیرون:41:
ولی وقتی pes 2009 رو نصبیدم، فهمیدم فوتبال واقعی یعنی چی:27:، و اگر این مواردی که بالا گفتم هم درست میشد چی میشد :10:

و در آخر 2 تا چیز برام جال بود اول تبلیغات دیجیتالی دور زمین که بازی رو خیلی جالب میکنه و دوم تماشاچی ها که آخرت هوش مصنوعی هستند :18: بر خلاف فیفا، برام خیلی جالب بود وقتی دیدم موقع حمله یکسری از تماشاچی ها که طرفدار تیم بودند نیم خیز شدند و موقع گل خوشحالی میکردند یا زمان کرنر اگر دقت کنید عین واقعیت بعضی هاشون دارن داد میزنن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا تیم رو با حرکت دست به جلو فرا می خونند! و ...

در کل Pes هوش مصنوعی خیلی بالایی داره :thumbsup:
سلام دوست عزيز
در مورد تكل خود به خودي حق با شماست . اين يه اشكاله البته شايد از نظر سازنده يه پيشرفت تو بازي محسوب بشه. ما كه حال نكرديم.
وقتي شما پاس مي دي اگه دستتو روي سرعت نگه داشته باشي توپ از لايي بازيكنت در ميره. اين مربوط به تمام نسخه هاي pes و كلا فوتبال كونامي ميشه. ايراد نيست. بايد دقت كنيد.
ما تو خيلي بازي هاي واقعي داريم كه داور وقت اضافه اي نمي گيره . حالا اينجا هم وقتي وقت اضافه نداشته باشيم ي نويسه صفر.
در شوت زدن عوامل زيادي موثرند مانند قدرت بازيكن در شوت زدن و همچنين ميزان پر كردن قدرت شوت . البته بايد اعتراف كرد كه تو اين نسخه بايد يه مقدار تو شوت زدن دقيق تر عمل كرد.
و در آخر اينكه شما اگه نسخه هاي قبلي رو بازي مي كردي مي ديدي كه دروازبان نسبت به قبل خيلي پر تحرك تر و بهتر شده و در كل بهتر عمل مي كنه مخصوصا تو تك به تك ها.

Mehdi.ss
29-10-2008, 13:59
باباکسی نیست به من کار با کیت سرورو برای pes 2009 یادبده

google_boy07
29-10-2008, 15:11
در مسیر نصب بازی پوشه ای به نام کیت سرور ایجاد میکنیم .
برنامه kit server را داخل پوشه میریزیم ...

در داخل فولدر kit server یک فولدر جدید بنام img ایجاد میکنیم

مثلا میخواهیم کیت منچستر را بریزیم که آن کیت در داخل cv0a image قرار دارد
بنابر این در داخل فولدر img فولدری جدید بنام cv0a.img درست میکنیم و کیت منچستر را در آن گپی میکنیم .

در مرحله بعد برنامه kit server را اجرا میکنیم .......اگر برنامه درست در مسیر خود باشد دو گزینه موجود در آن فعال خواهد بود ..

در پایان برای اینکه تغییرات ما در بازی اعمال شود گزینه intall را کلیک میکنیم و اگر درست باشد پیغام زیر را خواهد داد .......

برای لغو تغییرات گزینه remove را کلیک میکنیم تا تغییرات لغو شود ...

در بعضی موارد برنامه error ...read only میدهد که برای انجام درست و رفع این مشکل باید فایل اجرای ساکر که exe است خاصیت read only ان را برداریم .

Mehdi.ss
29-10-2008, 15:29
اقا امیدوارم که این یکی دیگه درست باشه من که خسته شدم هر روز یکی یه پچ میزاره میگه دیگه این کاملشه
حالا راستی راستی این دیگه کاملشه

سلام
ممنون دانلود کردم سیوو که کپی کردم اسمشون درست شده بود ولی لباس چلسی سیاه شده بود

Google Spider
29-10-2008, 16:04
توی becom legend من (SS) برای پست بازیم انتخاب کردم ولی توی فصل اول مربی تو (منچستر سیتی ) (AMF) بازی میداد بعضی مواقع هم(CF) الان توی چلسی قرارداد گفته بود برای منو میخواد (CF) ولی منو (CMF) بازی میده .نمی دونم چرا اینجوریه.
خودم فکر میکنم چون قدرت هام بیشتر به اون پست میخوره اونجا میزاره منو چون استامینا 89 و شوت 79 و پو ور 83 .
اگه میشه یه کمک کنید من میخوام برم(CF) البته همین جوریش هم میرم جلو ومربی رو ادم حساب نمیکنم .:31:

omid07
29-10-2008, 16:48
سلام من بالا خره تو سن 20 سالگی به تیم ملی اسپانیا دعوت شدم تو become a leagand
الان تو تیم اتلتیکو مادرید هستم من ا سال تو این تیم بودم و تیمم تیم سوم اسپانیا بود از نیم فصل
دوم من رفتم تو ترکیب اصلی پست اصلیم مهاجم هست ولی بعضی موقع ها بال چپ و راست بودم خلاصه من تو 38 بازی 2گل زدو ولی تو هر بازی من نمره ی 7 میگرفتم یادم رفت بگم که با این تیم قهرمان جام حذفی و جام یوفا شدم بعد به تیم ملی اسپانیا دعوت شدم زمان بازی های جام ملتها بود که غیراز بازی اول همه بازیارو فیکس بودم یه گل زدم و اسپانیا قهرمان شد و منم به عنوانه بهترین بازیکن انتخاب شدم واقعا این مد خیلی حال داره البته زمانیکه بری برای تیم ملیت بازی کنی حالش دو چندان داره

omidshsh
29-10-2008, 17:10

بنابر این در داخل فولدر img فولدری جدید بنام cv0a.img درست میکنیم و کیت منچستر را در آن گپی میکنیم .

در مرحله بعد برنامه kit server را اجرا میکنیم .......اگر برنامه درست در مسیر خود باشد دو گزینه موجود در آن فعال خواهد بود ..

در پایان برای اینکه تغییرات ما در بازی اعمال شود گزینه intall را کلیک میکنیم و اگر درست باشد پیغام زیر را خواهد داد .......

در بعضی موارد برنامه error ...read only میدهد که برای انجام درست و رفع این مشکل باید فایل اجرای ساکر که exe است خاصیت read only ان را برداریم .

تغییراتی که با کیت سرور بدیم میتونیم برگردونیم؟

Kianoosh
29-10-2008, 17:27
سلام به همه

کسی راه حل مشکل صدا تو ویستا رو پیدا نکرد!؟با درایور کارت گرافیک و کارت صدا هم حل نشد!!!:41::41:

Mohammad_Sn2001
29-10-2008, 17:39
دیگه همه کاره تیمم شدم هم کاپیتانم هم تمامی ضریه های مختلف کرنل و ایستگاهی و پنالتی رو من میزنم

خیلی حال میده همه کاره بودن تو تیم

maximiliyanus
29-10-2008, 18:00
این فایل هارو که خودم دیدم فقط نمیدونم کدوم مربوط به زبان هست کدوم رو باید پاک کنم که زبان های غیر انگلیسی هم تکست هم صدا پاک بشه؟

من مشابه این کار رو واسه فیفا انجام دادم و ورژن مولتی رو به تک زبانه تغییر دادم شد 3.8 گیگ زدم روی یه دی وی دی الان راحت نصب میشه کرک و آپدیت پچ رسمی هم توش هست به اضافه Devdata خیلی چیز جالبی از اب در اومد کاش میشد Pes رو هم اینطوری تک دی وی دیش کنم
rs0e_e فایل گزارش انگلیسه و فایلای:
rs0e_iو rs0e_gو rs0e_fو rs0e_s. مال کشورای دیگست ....

mehdi_vsgh
29-10-2008, 19:21
اقا من از دست این سرمربیم دیگه ذله شدم

تو بازی براش هت تریک میکنم بازم منو تعویض میکنه....

بهترین گلزن لیگ هستم
بارها و بارها بهترین بازیکن زمین شدم...
بازم تعویض میشم الان هم 18سالمه

golmohammadi
29-10-2008, 19:25
سلام به همه
شما ميتونين دسته هاي پلي استيشن را به كامپيوتر با يه مبدل نصب كنيد
يه مبديل 2 تاشو وصل ميكنه
همه دكمه ها هم كار ميكنند
منم الان از همين استفاده ميكنم
دسته هاي مال خود PC هم هستند تكي و دو تايي كه سليقه اي هستند
طرح PS خوب هستند
فقط خواستي بگيري آنالوگ دارشو بگير
براي اطلاعات بيشتر ميتوني به كلوپ گيم پد كامپيوتر مراجه كني

داره خوبشم داره
بله شما نديدين

:38::25:
اينا نحوه نصبش چجوريه؟
فايلهاي را بايد تو پوشه img ريخت آره؟
يا راه ديگه اي هم داره ؟

سلام به همه

کسی راه حل مشکل صدا تو ویستا رو پیدا نکرد!؟با درایور کارت گرافیک و کارت صدا هم حل نشد!!!:41::41:

ظاهرا كه نه
خودم بايد وقت بزارم

Google Spider
29-10-2008, 19:35

بهترین گلزن لیگ هستم

می دونی چرا تعویض می شی اولا احتمالا stamina کم می شه یعنی خسته میشی ویا اینه که اگه خوب بازی کنی و2 ...3 تا گل بزنی جلو هم باشی مربی برای اینکه مصدوم یا زیاد خسته نشی یا کارت نگیری تعویض میکنت که این تو واقعیت هم وجود داره همین چند همته پیش ماجرای نیکبخت رو یادت نیست قطبی تعو یضش کرد اونم نمیدونم فکر کنم بهش فحش داده بود رفت کمیته ی انضباطی اها حالا مواظب باش نری کمیته ی انضباطی :31::21:

Google Spider
29-10-2008, 20:10
اینم واسه کسانی که میگفتن نمیشه با شوت گل زد به نظر من که میشه میتونی ببینید برای تکل هم خیلی من رو ترسوندید ولی من به راحتی هم با شوت گل میزنم اونم چه جورش و هم تکل میزنم البته باید بلد باشی من استاد تکل تو 2008 بود هر کسی با من بازی میکرد اینو میگفت پسر عموم هم که دیگه کلافه شده بود . در ضمن قدرت بازیکن ها خیلی هم خوبه مگه میشه تو واقعیت مسی رو گرفت که اینجا هم بشه یا رونالدو تازه فکر کنم کم هم باشه اخه رونالدو که 43 تا گل توی یه فصل بزنه مگه میشه شوتش 86 یا توی همین حدودا باشه
یکی هم از داور ایراد گرفته بود اخه کونامی نمیدونه با شما چکار کنه توی 2008 میزدی بازیکن رو میترکوندی حتی زرد هم نمیده اگه کشتی کج می خواهین فک کنم بازی موجود باشه تازه توی 2008 من که تا حالا توی زمین حریف هر جور تکل می زدم قرمز نمی داد مشکل از شما هاست که فوتیال رو با کشتی کج اشتباه گرفتید در ضمن یکی از کار داور تویه بازی ایراد گرفته بود نکه اون دوست مون باید بره فیفا رو ببینه که داور میاد وسط دیوار دفاعی وای میسته .من نمی خوام بگم pes09 کامله من در حال حاضر هم فیفا بازی میکنم هم pes فقط میگم بیخود ایراد نگیرین. متشکر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

behnammazi
29-10-2008, 20:33
سلام.
من یک سوال داشتم:
پچی هست که گزارش بازی رو به فارسی تغییر بده؟

Alireza Taji
29-10-2008, 20:52
مگه قرار بود اصلا با شوت گل نزنید؟
گل زدن با شوت سخت نیست فقط مهم اینه که در زمان خوبی توپ را بزنید.
تو این نسخه بر خلاف نسخه ی قبل که با پای چپ و راست می تونستید در یک حد و بدون تفاوت شوت بزنید تو این بازی اگر پای راست باشید در جایی که توپ روی پای چپتون هست نمی تونید توپ را درست بزنید!

بهترین گلزن لیگ هستم
دوست عزیز شما مو بينى و مربیت پيچش مو:5:
همانطور که یکی از دوستان گفتند stamina شما در اوایل خیلی کم هست و معمولا دقیقه 70 توان بازیکنتون به صفر میرسه! و تو اون زمان هم در صورت تکل روی شما خیلی زود مصدوم میشید!
حتی تو بعضی بازیها که بازیکن خسته هست مربی شما را از اول روی نیمکت میذاره و اگر تیم خوب بازی کنه و نتیجه بگیره اصلا شما را به زمین نمیاره تا شما استراحت کنی اما اگر تیم گل خورد بعد از گل وارد زمینت می کنه!

toraj
29-10-2008, 21:04
آقا به نظر شما من نسخه 360 رو بگیرم یا نسخه pc سیستمم هم خوبه 8600gt رم 2 گیگ در کل کدام نسخه بهتره اگه

pc فرقی با 360 نداره تا همین pc رو بگیرم.

Google Spider
29-10-2008, 21:30
مگه قرار بود اصلا با شوت گل نزنید؟
گل زدن با شوت سخت نیست فقط مهم اینه که در زمان خوبی توپ را بزنید.
تو این نسخه بر خلاف نسخه ی قبل که با پای چپ و راست می تونستید در یک حد و بدون تفاوت شوت بزنید تو این بازی اگر پای راست باشید در جایی که توپ روی پای چپتون هست نمی تونید توپ را درست بزنید!

حرفه شما درست ولی این هم بگیر نگیر داره من همی عکسی که گذاشتم با در حالی که پا راست بودم با چپ زدم
میگم بگیر نگیر داره :20:

Mohammad_Sn2001
29-10-2008, 21:38

بهترین گلزن لیگ هستم

به خاطر اینکه نفست تموم میشه دیگه نمیتونی بدوی برای دیدن نفس بازیکن توی بازی باید گذینشو روشن کنی که

نفس بازیکن رو زیر اسمها میاره برای این کار برو تو سیسستم ستینگ بعد دیسپلی آن بعد استامینو ستینگ رو آن

بکنش

joey jordison
29-10-2008, 22:37
سلام
اقا ما این پچی را که چند صفحه قبل mosolim جان گذاشتن دانلود کردیم و کپی کردیم به فولدر بازی ولی ایشون میگفت دموها حذف میشه ولی برای من نشد جریان چی هست!!!
ایا باز هم کرش میکنه بازی؟؟؟

Google Spider
29-10-2008, 22:54

بهترین گلزن لیگ هستم

من همین الان 3 تا گل توی نیمه ی اول زدم دقیقه ی 42 تعویض شدم stamina روی 30 درصد بود .من راضی هستم چون بازی بعدی stamina زیاد هستش

Ali Pacino
29-10-2008, 22:59
سلام
یه پچی می خوام که اسم استادیوما ردیف بشه
بعدش چرا با گیم پد بازی می کنم اسپرینت یا سرعت نداره ؟! اصلا نمی دوان اسپید مسپید یختی !!! :دی

lordsinasina
29-10-2008, 23:32
بچه ها من تازه گيم پد گرفتم..ميشه بگين فرق حالات آنالوگ چيه؟ و کدوم بهتره ؟

google_boy07
29-10-2008, 23:45
یکی از مهمترین نکات بازی استقامت بازیکنان است ........

برای مثال در 8 با eto o هر چی میدویدیم خسته نمیشد اما در 9 استقامت بازیکن بسیار واقعی شده و دیگه مثل 8 نیست .

اگه از یه بازیکن بیش از حد استفاده کنی و اون بازیکن رو زیاد بدوونی دیگه دقیقه 60 بازی تمام استقامتش تموم میشه .

Hesam08
29-10-2008, 23:54
آقا کسی به ما نگفت آخر با چه دکمه ای روی گیم پد میشه توپ رو از حریف گرفت البته بدون تکل؟
و دوم اینکه دریبل با چه دکمه هایی است؟؟
ممنون

golmohammadi
30-10-2008, 00:07
آقا کسی به ما نگفت آخر با چه دکمه ای روی گیم پد میشه توپ رو از حریف گرفت البته بدون تکل؟
ممنون

اين كار تجربي هست
يعني بايد خودت ياد بگيري
روشش هم بدين صورته
ابتدا تا يه حدي توپگيري را بزار اتوماتيم
يعني دكمه R1 و ضربدر را بايم بگيري(ميشه همون سرعت و پاس)
بعد وقتي بازيكنت اتوماتيك اومد نزديك بازيكن صاحب توپ حريف، اون موقع دكمه پاس را رها كن
و با دكمه سرعت و جهتها بازيكن خودت را ببر بطرف توپ
و بعد لحظه اي كه احساس كردي ميتوني توپ را بگيري ضربدر را بزن و يا بزن و نگهدار تا توپ را بگيره
خيلي بايد سعي كني
دريبل هم كه راحته وقتي صاحب توپ هستي با دكمه ها جهت دريبل كن اينم نياز به تمرين داره واسه شما
موقي باشي

راستي بچه ها روش دريبل زيداني را پيدا كردم خواستين بگم

B3HZ@D
30-10-2008, 00:15
کسی مسترلیگ رو رفته؟؟؟؟؟
میدونید چه تغییراتی کرده؟؟؟؟

Hesam08
30-10-2008, 00:22
اين كار تجربي هست
يعني بايد خودت ياد بگيري
روشش هم بدين صورته
ابتدا تا يه حدي توپگيري را بزار اتوماتيم
يعني دكمه R1 و ضربدر را بايم بگيري(ميشه همون سرعت و پاس)
بعد وقتي بازيكنت اتوماتيك اومد نزديك بازيكن صاحب توپ حريف، اون موقع دكمه پاس را رها كن
و با دكمه سرعت و جهتها بازيكن خودت را ببر بطرف توپ
و بعد لحظه اي كه احساس كردي ميتوني توپ را بگيري ضربدر را بزن و يا بزن و نگهدار تا توپ را بگيره
خيلي بايد سعي كني
دريبل هم كه راحته وقتي صاحب توپ هستي با دكمه ها جهت دريبل كن اينم نياز به تمرين داره واسه شما
موقي باشي

ممنون از پاسخ خوبتون، ولی من منظورم دریبل های خاص و زیباتر هست:21:

behnammazi
30-10-2008, 00:24
سلام.
من یک سوال داشتم:

چرا کسی جواب منو نمیده!؟!!!!!!

google_boy07
30-10-2008, 00:32
سلام.
من یک سوال داشتم:

نه دوست عزیز ....این طور پچی موجود نیست ................حالا چی شده گیر دادی به فارسی ..خیلی گزارشگری فارسی قشنگه

B3HZ@D
30-10-2008, 00:34
با گزارش فارسی افتضاح میشه
من قبلا دو نسخه متفاوت با گزارش فارسی گرفتم
مفت نمی ارزید...من که میگم همچین کاری نکنید

beauty
30-10-2008, 00:40
قا کسی به ما نگفت آخر با چه دکمه ای روی گیم پد میشه توپ رو از حریف گرفت البته بدون تکل؟
ممنوندوست عزیز با همون دکمه ای که پاس میدی یعنی دکمه شماره 1 یا روی دسته های 360 دکمه A رو بگیری ، ضمن پرس کردن به طرف توپ میره و سعی میکنه توپ رو بگیره بدون تکل

دریبل هم چند نوع داریم

یکیش همون جهت ها هستش که ساده ترینشه

یکیش سر توپ زدن یا حرکت بدن اومدن که باید دکمه شوت رو بزنی بلافاصله دکمه پاس رو بزنی و در همین حالت جهت بالا یا پایین (بسته به طرفی که میخواهی بری داره) رو بگیری یا اصلا جهت رو نگیری

یکیش هم L1+R1 رو نگه میداری و جهت ها رو میزنی

یکیش هم 4 تا L1 رو میزینی بعدش جهت ها

خیلی هستش که الان حضور ذهن ندارم ، توی لیست حرکت ها و آموزش تکنیک ها توی بازی به اسم command list میتونی پیدا کنی

----------------------

این هم یه پچ برای حرفه ای ها

PES 2009 Edit Beta 0.2 by Jok3r

89.05 Mb

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید This is PES 2009 Edit Beta 0.2 by Jok3r

- All team names
- All real team logos, league and cup logos (thanks to devill_sfc)
- English Premier League 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers and KITS
- Spanish La Liga 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers and KITS
- Italian Serie A 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers and KITS
- FC Porto, Sporting CP & SL Benfica updated Transfers Ages and attributes corrected!
- Bundesliga (Other B) teams filled with all players (player names only, for now; players without their real stats and faces are in lowercase)
- All national players moved to their respected teams (duplicate players renamed and moved to 'Unaffiliated')
- Hajduk Split and Slaven Belupo teams in place of PES Utd and WE Utd. (player names only, for now)
- New Balls and Bootpack
- FC Porto and SL Benfica Chants (Sporting CP Chants coming soon)
- New Faces For Some FC Porto Players
- Fixes bugs from previous version

Next Update will have Liga Sagres!

Jok3r Thanks Gaming Access And Juce ;)

B3HZ@D
30-10-2008, 00:43
پس چرا هر چی پچ میاد این لیگ المانش کامل نیست
همشون نوشته name only
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mosolim
30-10-2008, 00:44

سلام
ببخشيد ها ولي فكر كردي شاهكار كردي . دريپ زيداني تو 2008 هم بود. اونقدر ها هم سخت نيست كه بلدي بخواد. فقط جهت هارو يكم چپ و راست كردن مي خواد همين.

mosolim
30-10-2008, 00:46
سلام
اقا ما این پچی را که چند صفحه قبل mosolim جان گذاشتن دانلود کردیم و کپی کردیم به فولدر بازی ولی ایشون میگفت دموها حذف میشه ولی برای من نشد جریان چی هست!!!
ایا باز هم کرش میکنه بازی؟؟؟

نمي دونم نسخه بازي شما چطوريه. شما ليگ قهرمانان رو برو تموم كن كه زود تموم ميشه. اگه ارور نداد و قهرمان شدي . اونوقت ديگه مشكلت حله.

Mohammad_Sn2001
30-10-2008, 00:47

برای توپ گرفتن میتونی وقتی که به حریف نزدیک میشی R1 رو نگه داری بعد × رو تند تند بزنی

تو دریبل هم L1 رو نگه داری جهت رو یک دور بچرخونی یعنی به ترتیب و سریع بالا - راست - پایین - چپ یا برعکس

R2 رو تند تند بزنی یا R1 رو این دریبل تو بازیکنان تکنیکی با هم فرق میکنه

برای دریبل زدن ریز هم R2 رو نگه داری بعد جهت بدی یا سریع تغییر مسیر بدی

google_boy07
30-10-2008, 00:53
پس چرا هر چی پچ میاد این لیگ المانش کامل نیست
همشون نوشته name only
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فیس اون بازیکنایی که تو تیم ملی هستند درسته ...........مثلا من رفتم بایرن مونیخ فیس toni و چندتای دیگه بود چون تو تیم ملیشون هستند .

Mohammad_Sn2001
30-10-2008, 00:53
با گزارش فارسی افتضاح میشه
من قبلا دو نسخه متفاوت با گزارش فارسی گرفتم
مفت نمی ارزید...من که میگم همچین کاری نکنید

منم این حرف دوستمون رو تایید میکنم این بلا سر منم اومده اصلا ارزش نداره چون درست ترجمه نمکنندش مثلا توپ رو

میشوتیدی با اختلاف کم میرفت بیرون میگفت : پاش به توپ درست ضربه نزد یه چیزای چرت و پرت ترجمه میکنن

MOHSEN KHALILI 9
30-10-2008, 06:17
این هم سوپر پچ برای PES2009

1- درست شدن اسم تمام تیم ها
2- درست شدن نقل و انتقالات
3- درست شدن بازیکنانی که در بازی نبودند
4- اضافه شدن تمام لباسهای لیگ انگلیس
5- اضافه شدن تمام لباس های لیگ اسپانیا (بغیر از تعدادی که دستی درست شدند)
6- اضافه شدن تیم بایرن مونیخ و وردربرمن

برای دانلود به سایت زیر قسمت پچ و آپشن فایل در PES2009 بروید

MOHSEN KHALILI 9
30-10-2008, 06:54
کونامی اول بازی رو به بسم الله الرحمن الرحیم تبدیل میکنه
کار خودمه

برای دانلود به سایت زیر قسمت گرافیکی در pes2009 بروید

Google Spider
30-10-2008, 08:42
توی becom legend من (SS) برای پست بازیم انتخاب کردم ولی توی فصل اول مربی تو (منچستر سیتی ) (AMF) بازی میداد بعضی مواقع هم(CF) الان توی چلسی قرارداد گفته بود برای منو میخواد (CF) ولی منو (CMF) بازی میده .نمی دونم چرا اینجوریه.
خودم فکر میکنم چون قدرت هام بیشتر به اون پست میخوره اونجا میزاره منو چون استامینا 89 و شوت 79 و پو ور 83 .
اگه میشه یه کمک کنید من میخوام برم(CF) البته همین جوریش هم میرم جلو ومربی رو ادم حساب نمیکنم .:31:

کسی نبود جواب بده به من ؟ ...........:19: :18: :41:

golmohammadi
30-10-2008, 08:49
شما اولش گفتين دريبل
بعد الان ميگين دريبلهاي خاص
بعدشم براي تشكر از دكمه تشكر استفاده نمائيد
موفق باشيد

سلام
ببخشيد ها ولي فكر كردي شاهكار كردي . دريپ زيداني تو 2008 هم بود. اونقدر ها هم سخت نيست كه بلدي بخواد. فقط جهت هارو يكم چپ و راست كردن مي خواد همين.
خوب اره
ميدونم 2008 هم داشت
با چرخش آنالوگ چپ بود
ولي در 2009 اينجوري نيست
بعدشم با چپ و راست كردن درست حسابي نميزنه
بلكه بايد جهات را يه دور زد
يعني دقيقا مثل همون آنالوگ

این هم سوپر پچ برای PES2009

1- درست شدن اسم تمام تیم ها
2- درست شدن نقل و انتقالات
3- درست شدن بازیکنانی که در بازی نبودند
4- اضافه شدن تمام لباسهای لیگ انگلیس
5- اضافه شدن تمام لباس های لیگ اسپانیا (بغیر از تعدادی که دستی درست شدند)
6- اضافه شدن تیم بایرن مونیخ و وردربرمن

شما هم هي سايت خودتونو تبليغ ميكنيد
اگه قصد كمك دارين به جاي اينكه بنويسين
لينك همون قسمت را بزارين

Mohammad_Sn2001
30-10-2008, 08:55
این هم یک پک جدید منو و پرچم و...

lordsinasina
30-10-2008, 09:17
آقا يکی هم بگه تو گييم پد فرق حالات آنالوگ چيه

Greatone
30-10-2008, 13:40
یکی از مهمترین نکات بازی استقامت بازیکنان است ........

برای مثال در 8 با eto o هر چی میدویدیم خسته نمیشد اما در 9 استقامت بازیکن بسیار واقعی شده و دیگه مثل 8 نیست .

اگه از یه بازیکن بیش از حد استفاده کنی و اون بازیکن رو زیاد بدوونی دیگه دقیقه 60 بازی تمام استقامتش تموم میشه .

اتفاقا بعضی استامینا ها رو خیلی بد ساختن ...
بازیکنان حرفه ای و سطح اول فوتبال دنیا که با 1 نیمه بازی کردن خسته نمیشن ! اونا بازیکنان لیگ اماراتن که نیمه او خلاص میشن !
الان بازی های بارسا رو ببین از اول تا اخر مسی داری میدوه
ولی اینجا یه 60 - 65 دقیقه بازی کنه مرخص میشه
همینطور هانری
و همینطور ابراهیماویچ :41:
و....
بچه ها پچ رسمیه خود کنامی کی میاد؟ اونی که میتونه مشکل تلک خود به خودی رو برطرف کنه؟

google_boy07
30-10-2008, 13:53
کونامی اول بازی رو به بسم الله الرحمن الرحیم تبدیل میکنه
کار خودمه

دوستان عزیز خواهشن زبان فارسی رو به این بازی قاطی نکنین ......

بازی مفتکی تو ایران میگیریم و قانون کپی رایت رو زیر پا میگذاریم بعد میام این کارارو با بازی کنیم ..

حالا قضیه پچ و کیت متفاوته و اینو کونامی هم میدونه حتی اونایی که بازی اورجینال دارن برا بازی پچ و کیت نصب میکنن.

خواهشن از این کارا نکنین.

بازیکنان حرفه ای و سطح اول فوتبال دنیا که با 1 نیمه بازی کردن خسته نمیشن ! اونا بازیکنان لیگ اماراتن که نیمه او خلاص میشن !
همینطور هانری
و همینطور ابراهیماویچ

ببین دوست عزیز شما دقت نکردی ................
شما میگی مسی ...مسی که اتفاقا خیلی زود خسته میشه و تو یه بازی نهایتا 60 70 دقیقه بیشتر نمیتونه بازی کنه ...

در مورد ابراهیماویچ و هانری هم بگم شما برو استقامت این دو بازیکن رو نگاه کن و ببین .......برای همین خسته میشن ..البته خستگی بازیکنا به شما هم بستگی داره یعنی اگه مثلا با یه بازیکن بیش از حد کار کنی و همیشه باهاش بدوی خیلی خیلی زودتر خسته میشه ..

برای مثال eto o رو شما نگاه کن تو بازی خیلی کم خسته میشه چون استقامتش بالاست 92
و شما اگه هانری رو اندازه eto o بدوونی میبینی که زودتر خسته میشه .........و در پایان شاید یکی دیگه از عوامل خستگی حال بلزیکن باشه برای مثال هانری اگه نشانگر حالش آبی باشه خیلی زودتر از حالت عادی خسته میشه .

محمد حسن بیگی
30-10-2008, 13:59
حالا Save را بزن
موفق باشي

************************************************** ************************************************** ***********
دوست عزیز ممنون ، ولی اونقدرها هم که فکر میکنی ناوارد نیستم . و فکر کنم شمت منظور من رو بازم متوجه نشدی من با عکس jpg کاری ندارم ، می خوام عکس با فرمت png رو حجمش رو کم کنم نه فرمتهای دیگه رو

aluminum
30-10-2008, 14:07
با سلام خدمت دوستان عزیز بالاخره pes2009 , fifa2009 رو برای ps2 خریدم و چند نکته به نظرم رسید گفتم بگم تا هم تجربه ای بشه برای دو ستان و هم اظهار نظری کرده باشم
اول این تجربه که از شرکت لوح زرین نیکان بازی Pes2009 رو نخرید چون مثل من کلاه میره سرتون چون همون 2008 هست فقط رنگ منوها رو تغییر دادن کاری دیگه ای انجام نداده اند و فکر می کنند مردم....
چون من هم نسخه pc و ps2 بازی ها رو می خرم در مورد 2008 دو نسخه مثل هم بود ولی در مورد 2009 نه اینکه مثل هم نبود بلکه قسمت جدید بازی یعنی become a legend رو هم نداشت
ولی از نظر نوع باز ی fifa اصلا جالب کار نکرده و بازی کردن با ائن اصلا حال نمی ده ولی ساکر خیلی خوب رو این قسمت کار کرده ولی حیف که سبک ها و مود های بازی نسبت به فیفا کمتر هست و تیمهای کمتری رو هم داره
و راستی ساکر 2009 من اصلا مشکلی نداره و نیاز به پچ هم نداره فکر کنم بستگی به شرکتش داشته باشه چون همه تیمها و لباسهاشون و نقل و انتقالات شون درسته

Google Spider
30-10-2008, 14:10
آقا يکی هم بگه تو گييم پد فرق حالات آنالوگ چيه

اگه انالوگ خاموش باشه انالوگ سمت راست به ترتیب بالا = مثلث . راست = دایره .پایین = ضبدر . راست = مربع . وانالوگ سمت راست هم حرکت معمولی هستش ودریبل نمی شه با انالوگ زد .
ولی اگه روشن باشه انالوگ سمت راست رو به هر طرف بگیری به همون جا پاس میده و به اصطلاح manual pass بهش میگن وانالوگ سمت چپ هم که اگه بچرخونیش دریبل و ... .
امیدوارم راضی شده باشی.

Mohammad_Sn2001
30-10-2008, 14:18
حالا Save را بزن
موفق باشي

************************************************** ************************************************** ***********
دوست عزیز ممنون ، ولی اونقدرها هم که فکر میکنی ناوارد نیستم . و فکر کنم شمت منظور من رو بازم متوجه نشدی من با عکس jpg کاری ندارم ، می خوام عکس با فرمت png رو حجمش رو کم کنم نه فرمتهای دیگه رو

برادر من عکسهای png که حجمشون کم نمیشه فقط کیفیتش پایین میاد که حجمش کم میشه بهترین فرمن و کم حجمترین فرمت jpg هستش

Mohammad_Sn2001
30-10-2008, 14:24
اقا من یه چیز جالب دیدم تو این فوتبال باد دروی کات گرفتن توپ اثر میگذاره یه کرنل سانتر کردم کاتش رو به طرف بیرون دادم ولی باد

مسیرش رو عوض کرد توپ رفت تو دروازه

---------------------------------------------------

یک چیز دیگه شوت زدنی وقتی جهت عقب رو نگه میدارم توپ زیاد بلند نمیشه که هوایی بره

امتحان کننین باورتون میشه

Behnam_o2
30-10-2008, 14:36
آقا خواهش میکنم یکی بگه چه طوری
با کیت سرور
کیت تیمهای انگلیسی رو باید وارد کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

*IN*
30-10-2008, 14:45
یکی لینک کیت سرورو بده

محمد حسن بیگی
30-10-2008, 14:47
محمد حسن بیگی
چند تا مثال می زنم
pes 2008
pes 20009
راستی برای من وقتی می رم تو لیگ قهرمانان از بازی میاد بیرون چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این مطلب رو تو صفحه 127 خودم نوشتم اون موقع که این مطلب رو نوشتم سیستمم این بود
cpu : 5000 amd atlon x2
ram : 1.5 gig
vga : 7100 gs 128 mb
main : asus
hdd : 500
ولی الان که دارم این مطلب رو مینویسم سیستمم اینه
cpu : 5000 amd atlon x2
ram : 2.5 gig
vga : 8500 gt 512 mb
تمام حرفام رو به جز گل خورد دروازه بان از کرنر پس میگیرم بازی فوق العاده زیباست و از همه دوستاران این بازی شدیدا عذر خواهی میکنم که ناراحتشون کردم ، خفن ازتون معذرت میخوام و ازتون می خوام که منو ببخشید . الان دارم با رزولوشن 1024*1280 و رو high بازی رو اجرا می کنم و اینقدر بهم حال میده که نمیدونم چی بگم ، لیگ قهرمانان رو تموم کردم ، حالا نوبت به کاپهاس که باید همش رو بگیرم ، ولی بازم میگم من بیشتر pes 2008 رو دوست دارم تا pes 2009 ، این نظر منه دلایلم هم شاید به نظر شما بیخود باشه ولی این نظر کاملا شخصی منه لطفا برای این موضوع پست نزنید و انتقاد نکنید هرکسی میتونه نظر خودش رو داشته باشه و نظر همه هم باید قابل احترام باشه مخصوصا اگه یکی میگه که * نظر کاملا شخصی * ، راستی من این قسمت بازی رو ویرایش کردم اگه درخواستها زیاد باشه میزارمش تا دیگه به ویرایشهای جدید نیازی نداشته باشید

تغیر پرچم تمام تیمهای حاظر با پرچمهای اصلیشون
تغییر لوگوی کاپها و لیگها
تغییر ریپلیهای بازی با لوگوی کاپها و لیگها
تغییر ریپلی pes 2009 به لوگویو منچستر یونایتد
تغییر لوگوی لیگ هلند به لیگ ایران و پرچمهای باشگاههای هلند به باشگاههای ایران ( 87،88 )
تغیر توپها و زیباتر کردن اونها
منوی بسیار زیبای منچستر یونایتد ( تغییر در تمامی منوها ازجمله : منوی اصلی ، منوی مستر لیگ ، منوی BA and legends منوی ویرایش بازی و دیگر منوها )
منوی کاملا فارسی
و تغییرات بسیار زیادی که تو قسمتهای دیگه دادم

هر قسمت رو هم که بخواهید میتونم جداگانه بذارم

Behnam_o2
30-10-2008, 14:56
آقا خواهش میکنم یکی بگه چه طوری
با کیت سرور
کیت تیمهای انگلیسی رو باید وارد کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دانلود کردم ولی نمیدونم کجایه کیت سرور باید بریزم . یکی مرد باشه یه توضیحه مختصر واسه ما بنویسه

B3HZ@D
30-10-2008, 14:57
ولی بنظر من این ورژن از ورژن قبلی خیلی بهتر بود
کلا این نسخه خیلی قوی کار شده

google_boy07
30-10-2008, 15:01

.................................................. ...................................
اینم آموزش کیت سرور

Google Spider
30-10-2008, 15:17
محمد حسن بیگی
راستی من این قسمت بازی رو ویرایش کردم اگه درخواستها زیاد باشه میزارمش تا دیگه به ویرایشهای جدید نیازی نداشته باشید

تغیر پرچم تمام تیمهای حاظر با پرچمهای اصلیشون
تغییر لوگوی کاپها و لیگها
تغییر لوگوی لیگ هلند به لیگ ایران و پرچمهای باشگاههای هلند به باشگاههای ایران ( 87،88 )
منوی بسیار زیبای منچستر یونایتد ( تغییر در تمامی منوها ازجمله : منوی اصلی ، منوی مستر لیگ ، منوی BA and legends منوی ویرایش بازی و دیگر منوها )
منوی کاملا فارسی
و تغییرات بسیار زیادی که تو قسمتهای دیگه دادم

هر قسمت رو هم که بخواهید میتونم جداگانه بذارم

محمد اقا سلام
همشون عالی هستن اگه میشه همش رو توی یه فایل زیپ بزار عالی میشه .
متشکر.

mehdi_vsgh
30-10-2008, 15:59
منوی کاملا فارسی

اینارو بفرست بیاد:دی

behnammazi
30-10-2008, 17:32
برای توپ گرفتن میتونی وقتی که به حریف نزدیک میشی R1 رو نگه داری بعد × رو تند تند بزنی

تو دریبل هم L1 رو نگه داری جهت رو یک دور بچرخونی یعنی به ترتیب و سریع بالا - راست - پایین - چپ یا برعکس

R2 رو تند تند بزنی یا R1 رو این دریبل تو بازیکنان تکنیکی با هم فرق میکنه

برای دریبل زدن ریز هم R2 رو نگه داری بعد جهت بدی یا سریع تغییر مسیر بدی

این دکمها که گفتید روی کیبرد چه دکمهایی میشه؟
توی ستینگ اسم دکمها LT,RT,LB,RB هست.اگر میشه با توجه به اینها بگید.

Mohammad_Sn2001
30-10-2008, 19:06
این دکمها که گفتید روی کیبرد چه دکمهایی میشه؟
توی ستینگ اسم دکمها LT,RT,LB,RB هست.اگر میشه با توجه به اینها بگید.

برای توپ گرفتن میتونی وقتی که به حریف نزدیک میشی R1 رو نگه داری بعد × رو تند تند بزنی:

E , X
RB و دکمه زرد

تو دریبل هم L1 رو نگه داری جهت رو یک دور بچرخونی یعنی به ترتیب و سریع بالا - راست - پایین - چپ یا برعکس :

Q بالا راست پایین چپ
LB بالا راست پایین چپ

R2 رو تند تند بزنی یا R1 رو این دریبل تو بازیکنان تکنیکی با هم فرق میکنه :

Q يا C
RT یا LB

برای دریبل زدن ریز هم R2 رو نگه داری بعد جهت بدی یا سریع تغییر مسیر بدی :

C
RT

morix_001
30-10-2008, 21:06
ممکنه با این سیستم ، بازی رو medium و 800 در 600 تیک بزنه !؟!!؟!!
گرافیک : 8600gt ، 512
سی پی یو : 3.2
رم : 1 گیگ

من با چه دل خوشی زدم رو high رفتم تو بازی بعد هی اوردم پایین ، تو low تیک نمی زنه ولی من تو اون گرافیک نمی تونم بازی کنم مجبور شدم تیک زدن رو تحمل کنم و تو medium بازی کنم

بازی مشکل داره ؟؟

چند روز بعد از این که این پست رو دادم رم و مادربوردم رو عوض کردم ... الان دست شده و رو high میاد

گرافیک : 8600gt ، 512
سی پی یو : 3.2
رم :2 گیگ

behnammazi
30-10-2008, 21:10
من konami id و game id ساختم ولی وقتی می خوام در قسمت آنلاین لاگین بشم میگه اول باید آپدیت بشه و برای این کار باید Patch110 را نصب کنی .من هم این پچ رو دانلود کردم ولی موقع نصب این ارور رو میده.در ضمن دی وی دی بازی هم اورجینال هست. کسی میدونه مشکل از کجاست؟

بردیا
30-10-2008, 21:58
سلام
نمیدونم فقط نسخه من اینجوریه یا نه ولی من تازه نصب کردم و مال من اکثر نقل و انتقالات توش انجام نشده.
آپشن فایل مناسبی هست؟

FCBarcelona.ir
30-10-2008, 22:04
همینطور هانری
و همینطور ابراهیماویچ :41:
و....
بچه ها پچ رسمیه خود کنامی کی میاد؟ اونی که میتونه مشکل تلک خود به خودی رو برطرف کنه؟

آنری 31 سالشه، زیاد عجیب نیست که زود خسته بشه، الانم کمتر پیش میاد بازی ای رو 90 دقیقه بازی می کنه، ولی استامینای مسی به طرز مسخره ای کمه! مسی پر تحرک ترین بازیکن میدونه و تقریبا تو اکثر بازیاش تمام 90 دقیقه در زمینه. استامیناش رو اگر نگیم 90، باید 88 می بود، اما الان زیر 80 ه حتی. این یه مورد رو توصیه می کنم دستی درست کنین!

myiranvatan
30-10-2008, 22:06
سلام من برای دانلود اپشن فایل چکارباید بکنم در سایت رپید شیر که باز میشه 2 گزینه فری و پریمیوم هست که هرکدام را میزنم دوباره همان صفحه میاد لطفا راهنمایی کنید.

google_boy07
30-10-2008, 22:21
من konami id و game id ساختم ولی وقتی می خوام در قسمت آنلاین لاگین بشم میگه اول باید آپدیت بشه و برای این کار باید Patch110 را نصب کنی .من هم این پچ رو دانلود کردم ولی موقع نصب این ارور رو میده.در ضمن دی وی دی بازی هم اورجینال هست. کسی میدونه مشکل از کجاست؟

دوست عزیز مگه ما که DVD اورجینال نداریم چجوری باید KONAMI ID و GAME ID بسازیم ..............
من که بازی کرک شده دارم برام پچ 1.1 که ماله خوده کونامی هستش نصب شد ...

میشه بگین شما DVD اورجینال رو از کجا خریدین ؟

FCBarcelona.ir
30-10-2008, 22:27

من با نصب پچ اوریجینال توی ویستا همین مشکل رو داشتم، اگرچه فایل exe پچ نشده رو هم داشتم. فکر کنم بهتر باشه پچ هک شده رو دانلود کنی:

البته ظاهرا بازیت اوریجیناله که کدها رو ساختی، ولی اگه نیست بی زحمت به ما هم یاد بده

behnammazi
30-10-2008, 22:29
دوست عزیز مگه ما که DVD اورجینال نداریم چجوری باید KONAMI ID و GAME ID بسازیم ..............
من که بازی کرک شده دارم برام پچ 1.1 که ماله خوده کونامی هستش نصب شد ...

میشه بگین شما DVD اورجینال رو از کجا خریدین ؟

راستش من اصلا ایران نیستم .من روسیه هستم .بازی هم از همین جا خریدم .

behnammazi
30-10-2008, 22:32
من با نصب پچ اوریجینال توی ویستا همین مشکل رو داشتم، اگرچه فایل exe پچ نشده رو هم داشتم. فکر کنم بهتر باشه پچ هک شده رو دانلود کنی:

البته ظاهرا بازیت اوریجیناله که کدها رو ساختی، ولی اگه نیست بی زحمت به ما هم یاد بده

ای پچ هم امتحان کردم ولی دوباره همین ارور رو میزنه.

behnammazi
30-10-2008, 22:33
کسی تا حالا اصلا موفق شده آنلاین بازی کنه؟

golmohammadi
30-10-2008, 22:57
بچه ها منو را بايد چجوري عوض كرد؟

google_boy07
30-10-2008, 23:39
راستش من اصلا ایران نیستم .من روسیه هستم .بازی هم از همین جا خریدم .

من عاشقه روسیه و ژاپن هستم...........آرزو دارم یه روز به هر دوشون سفر کنم.
اونجا بازی به پول ایران چقدره؟

میشه از اونجا یه نسخه انگلیسی اورجینال بفرستی ایران ؟؟

google_boy07
30-10-2008, 23:50
اینم مدالهای حقیقی و کاپهای حقیقی برای مود Become a Legend برای اونایی که این مود رو بازی میکنن:20:

لینک دانلود : 1.5mb

فوتبال تکاملی حرفه ای.......شایسته احترام

akbar_syberia
31-10-2008, 00:34
دوستان تو مسترلیگ چیکار کنم که بازیکنان رو ترانسفر کنم ؟ یعنی من با پیشنهاد بالا قیمت میدم به بازیکنان ولی نمیان

Mohammad_Sn2001
31-10-2008, 00:35
این هم پک لباسها

Amir_Ariamehr2003
31-10-2008, 00:47
بعد از 3 روز از صفحه 210 رسیدم به اینجا
همین الان به خودم میگم خسته نباشی امیر(شما هم بگید)
در ضمن من یه فیفا باز قهار بودم پستهام رو دنبال کنید همیشه گفتم فیفا
ولی پارسال و امسال میگم غلط کردم فقط ساکر

behnammazi
31-10-2008, 00:55
من عاشقه روسیه و ژاپن هستم...........آرزو دارم یه روز به هر دوشون سفر کنم.
اونجا بازی به پول ایران چقدره؟

میشه از اونجا یه نسخه انگلیسی اورجینال بفرستی ایران ؟؟

به دلار تقریبا 8 دلار میشه.
فکر نمی کنم اجازه بدند سی دی و دی وی دی رو با پست بفرستند.
بازم حالا من می پرسم اگر شد بروی چشم.
بهت پیغام خصوصی می دم.

google_boy07
31-10-2008, 01:07
اینم یه فایل patch که البته exe هستش و بعد از نصبش دسته xbox رو به ps2 تغییر میده و تمامی دکمه ها تبدیل به ps 2 میشن و ........

من دانلودش کردم خیلی باحال بود .......
لینک دانلود mb 2.7

PES 2009 PS style change buttons and pics

google_boy07
31-10-2008, 01:55
اینم برنامه multi kit server همراه با آموزش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ltZzE1Mi8zNjM2L21rczIwMDlpdjguanBn&hl=0

دانلود multikitserver بهمراه آموزش :

eamiri
31-10-2008, 03:40
كامل ترين پچ حال حاضر كه من ديدم
فوق العاده اس :42:
ليگ المان توش هست
تمام نقل وانتقالات انجام شده
حتي ديويد بكهام در ميلان هست ....:18:

- Premier League England (100% Relinks)
- Bundesliga Germany (100%, 80% Relink)
- Belgium Jupiler Pro League (100%)
- Spain League (100%, 80% Relinks)
- Italy Updated kits
- France Update kits
- Eredivisie Update Kits
- 100% Skills updates in England, Italy, France, Spain,
Holland, Belgium and germany league. (Not international)
- International Kits Relinked 95%

- Ball Pack
- Face Pack 1.0
- Adboards Pack
- Belgium Jupiler league Other league A
- Germany Bundesliga Other League B
- Boots Pack
- Menu Updated Footy Menu 1.1

danielo_punker
31-10-2008, 04:04
لطفا جواب منو بدید.
من اسم واقعی تیمها را میخوام.لطفا اگر قبلا گفته شده بگید کدوم صحفه. پچ نمیخوام.فقط اسم تیم ها را میخوام.
نقل انتقالات تیم ها تا چه تاریخی انجام شده؟اگه میتونید ترانسفر بازیکن ها را بزارید.

danielo_punker
31-10-2008, 04:05
لطفا جواب منو بدید.
من اسم واقعی تیمها را میخوام.لطفا اگر قبلا گفته شده بگید کدوم صحفه. پچ نمیخوام.فقط اسم تیم ها را میخوام.
نقل انتقالات تیم ها تا چه تاریخی انجام شده؟اگه میتونید ترانسفر بازیکن ها را بزارید.

MOHSEN KHALILI 9
31-10-2008, 06:38
کیت اوساسونا

----------------
کیت اورتون

-----------------
کیت بلک بورن

برای دانلود به سایت زیر در قسمت کیت(صفحه 2) در pes2009 بروید

MOHSEN KHALILI 9
31-10-2008, 06:51
توپ جام جهانی 2006

---------------------
اینم توپ جام جهانی 1986 مکزیک

--------------------
توپ خوشگل از نایک

--------------------
اینم یه توپ آدیداس

برای دانلود به سایت زیر قسمت توپ در pes2009 بروید

MOHSEN KHALILI 9
31-10-2008, 07:23
اینم یه منو خوشگل

-*-*-*-*-*-*-*-
اینم یه منو دخترونه

-*-*-*-*-*-*-*-*
اینم یه منو لودینگ توپ نایک

-*-*-*-*-*-*-*-*-
اینم منو گرس

MOHSEN KHALILI 9
31-10-2008, 07:48
اسکوربورد لیگ انگیس

*/*/*/*/*/*/*

اسکوربورد GAME4V

/*/**/*/*/*/*/*

اسکوربورد Sport Interativo

برای دانلود اسکوربورد ها به سایت زیر قسمت گرافیکی در pes2009 بروید

Dark Shine
31-10-2008, 08:21
سلام سلااااااااااااااااااااااا اااااااام.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی هیجان زده و خوشحالم ....پیدا کردم ... بالاخره پیدا کردم .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چند روز پیش که رفته بودم سعدیpes09رو هم پیدا کردم .....هوراااااا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این Legendش بسی جالب است.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Leon-117
31-10-2008, 10:13
سلام به دوستان pes باز.من نسخه ی دموی بازی رو خیلی روون اجرا کردم.با سیستم زیر میشه نسخه اصلی رو بازی کرد؟
ram:1gb
VGA:512 mb 7300gs
CPU:3.2 ghz celeron

امير موسر
31-10-2008, 11:15
سلام به دوستان pes باز.من نسخه ی دموی بازی رو خیلی روون اجرا کردم.با سیستم زیر میشه نسخه اصلی رو بازی کرد؟
ram:1gb
VGA:512 mb 7300gs
CPU:3.2 ghz celeron

بله میشه !

linkinkurd
31-10-2008, 12:11
نسخه ی دمو ؟؟؟ یعنی اینی که ما داریم و 2 دی وی دی هست دموست؟؟؟؟؟ آخه کلیک هم نوشته بود دمو !!!! جریان چیه ؟

آقا این setting بنده رزولوشن 1280*1024 نداره... مانیتور و کارت بنده کاملا این رزولوشن رو ساپورت میکنه چون 17 اینچه مانیتور و واید هم نیست. الان روی 1024*768 کاملا روونه که می خوام روی 1280 بازی کنم... عکس زیر رو ببینید...

LORD GAMES
31-10-2008, 13:06
سلام سلااااااااااااااااااااااا اااااااام.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی هیجان زده و خوشحالم ....پیدا کردم ... بالاخره پیدا کردم .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چند روز پیش که رفته بودم سعدیpes09رو هم پیدا کردم .....هوراااااا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این Legendش بسی جالب است.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارکه:12:

pes sarvare fifa
31-10-2008, 13:32
slam salam agha ye chize foghlade dar PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEESSSSSSSSSSSS

EMROOZ dar bal behtarin bazikone sale jahan shodam bad sahne raft ye video neshoon dad ke man omadam eine vaghie toope tala ro az yeki gereftam va be hame neshoon dadam kheili kaf kardam

fandak
31-10-2008, 13:38
یعنی یه نفر بلد نیست
تنه زدن و شارژ کردن رو یاد بده

pes sarvare fifa
31-10-2008, 13:43

EMROOZ dar bal behtarin bazikone sale jahan shodam bad sahne raft ye video neshoon dad ke man omadam eine vaghie toope tala ro az yeki gereftam va be hame neshoon dadam kheili kaf kardam

Rmv3x
31-10-2008, 13:46
اسکوربورد لیگ انگیس

*/*/*/*/*/*/*

اسکوربورد GAME4V

/*/**/*/*/*/*/*

اسکوربورد Sport Interativo

برای دانلود اسکوربورد ها به سایت زیر قسمت گرافیکی در pes2009 بروید

این اسکور بوردارو کسی نصب کرده؟
من ماله انگلیس رو نصب کردم همه چی سفید شد مشکل از چیه؟

Rmv3x
31-10-2008, 13:49

تبریک میگم ولی یه پست کافی بودا
این طور نیست؟:20:

linkinkurd
31-10-2008, 13:51
پچی چیزی نیست که لیگ برتر خودمون رو هم اضافه کنه با تمام تیمها ؟!!!