ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2009

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

morix_001
30-01-2009, 06:47
سلام
نظرتون در باره اين عكس چيه ؟؟؟
واقعاً چقدر خوب ميشد اگه pes اين مشكلات و باگ هاي گرافيكي رو نداشت :41: حد اقل دروازه بانم اين پنالتي دقيقه90 رو ميگرفت :37:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دروازه بانت اگه تو زمین هم نمی رفت گل بود .
من یه بار پنالتی زدم توپ قشنگ از رو دروازه بان رفت تو گل / خیلی حال کردم چون توپ و باید درواره بان می گرفت ولی ... بعد یه گل به نفع من شد !

akharenee
30-01-2009, 07:39
سلام یه پچ میخواستم که لیگ انگلستان درست باشه و لیگ آلمان رو هم داشته باشه

4039
30-01-2009, 09:59
اگه کونامی بازی رو سخت تر می کرد خیلی خوب میشد
روی تاپ پلیر هم همش می برم...دوست دارم وقتی با تیمها که بازی می کنیم با برنامه و هدفمند بازی کنن
توی فیفا روی آخرین درجه که میذاشتم واقعا سخت میشد...یا شایدم برای من سخت بود
در کل امیدوارم توی سری بعد یه فکری برای درجه سختی بکنن

اينا هر كاري هم بكنن ما مي بريم اخه براي cpu يه سري معيار ها تعريف بر اساس اون بازي مي كنه
اما ما با فكرمون و خلاقيتمون بازي مي كنم
شايد ده بازي اول رو ببازي اما اينقدر بازي مي كني تا قلق كار دستت بياد و بعدش ... :46:

امکان سخت تر کردنش هست .من فکر میکنم بخاطر اینکه امسال کونامی بیشتر تمرکزش روی مد جدید b.a.l بوده به مستر لیگ و بازیهای دوستانه زیاد توجهی نکرده.به نظر من علت آسون بودن این نسخه بازی تو سر توپ زدن و دریبل خوردن راحت حریفه .اما توی pes 6 بعد از اینکه 7-8 سال از شروع لیگ میگذشت بدلیل قدرتمند شدن بازیکنان تیمهای مقابل دیگه براحتی نمیشد برد.
من یک راه حل برای این مشکل پیدا کردم (البته برای مد b.a.l ).من قبل از اینکه این بخشو شروع کنم قابلیتهای بازیکنمو 15 درصد افزایش دادم و میانگین قابلیتها رو به حدود 79-80 رسوندم اینکارو بخاطر این انجام دادم تا یکی دو سال اول بازی برام کسل کننده نباشه .4 سال اولو با مدیریت 12 تا بلوک (بیشتر تمرکزم روی دقت و سرعت پاس کوتاه بود), اجازه دادم قابلیتها افزایش پیدا کنن بطوری که توی سن 21 سالگی میانگین قابلیتها به حدود 87رسید .از اینجا به بعد کم کم بلوکها رو کم کردم و نهایتا همه رو بستم و دیگه اجازه رشد بیشترو ندادم(میانگین قابلیتها به حدود 89 رسید) . الان توی سن 23 سالگی هستم و بدلیل سختی کار , هنوز بازی برام بشدت جذابه .علتشم اینه که فصل به فصل مهارتهای شخصی گیمر افزایش پیدا میکنه و در مقابل بازیکنان تیمهای حریف هم قدرتمند تر میشن .حالا هر کسی با توجه به مهارتی که توی این بازی داره میتونه دیرتر یا زودتر جلوی افزایش بیشتر قابلیتهای بازیکنشو بگیره .این روشو امتحان کنین ضرر نمیکنین فقط باید به این مساله پایبند باشین که بعد از بستن بلوکها به هیچ وجه مجددا اونا رو باز نکنین.

Spaniuly
30-01-2009, 11:03
سلام یه پچ میخواستم که لیگ انگلستان درست باشه و لیگ آلمان رو هم داشته باشه

دارم یه پچ میسازم که همه اینها رو داشته باشه مطمئن باشید بهتر از بورگوم خواهد بود بورگوم اشکالش اینه که تیمهای اورجینال رو تغییر داده ولی من بودس رو روی other b میسازم

Alireza Taji
30-01-2009, 14:21
سلام بر دوستان...
من یک مدت به خاطر امتحانات قید بازی را زدم و الان هم به خاطر مشکلی که برای کامپیوترم پیش اومد تمام فایلهایی که برای بازی دانلود کرده بودم و بدتر از اون سیو بازی را از دست دادم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک مدت هم هست که به تاپیک سر نزدم و از پچهای رسیده بی خبرم!
از دوستان دو تا درخواست دارم.
1- بهترین پچی که نام تیمها، لباسشون و خلاصه هرچی تو بازی هست را درست میکنه برام بذارید.
2- اگر سیو bal را بعد از گذشت دو فصل دارید برام بذارید دیگه اصلا حال ندارم bal ا مجدد بازی کنم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MORTAZA.2FUN
30-01-2009, 15:22
سلام
انگار کسی دوست نداره به ما کمک کنه ؟دوستان اگه می شه به ما هم کمک کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر:18:
این پست زیر اشاره داره به krauser :

با تشکر از شما

Alireza Taji
30-01-2009, 16:45
سلام
انگار کسی دوست نداره به ما کمک کنه ؟دوستان اگه می شه به ما هم کمک کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا تشکر:18:
این پست زیر اشاره داره به krauser :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا تشکر از شما
این اخرین ورژن کیت سرور
Kit Server 8.1.2

mellllanic
30-01-2009, 18:14
دروازه بانت اگه تو زمین هم نمی رفت گل بود .
من یه بار پنالتی زدم توپ قشنگ از رو دروازه بان رفت تو گل / خیلی حال کردم چون توپ و باید درواره بان می گرفت ولی ... بعد یه گل به نفع من شد !

واسه منم یبار این طوری شده .
:44::44::44:

amir.h.f
30-01-2009, 18:21
اگه کسی میدونه به غیر از کیت سرور از چه راهی میشه فیس رو وارد بازی کرد راهنماییم کن.

4039
30-01-2009, 19:15
سلام بر دوستان...
من یک مدت به خاطر امتحانات قید بازی را زدم و الان هم به خاطر مشکلی که برای کامپیوترم پیش اومد تمام فایلهایی که برای بازی دانلود کرده بودم و بدتر از اون سیو بازی را از دست دادم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک مدت هم هست که به تاپیک سر نزدم و از پچهای رسیده بی خبرم!
از دوستان دو تا درخواست دارم.
1- بهترین پچی که نام تیمها، لباسشون و خلاصه هرچی تو بازی هست را درست میکنه برام بذارید.
2- اگر سیو bal را بعد از گذشت دو فصل دارید برام بذارید دیگه اصلا حال ندارم bal ا مجدد بازی کنم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فکر میکنم در حال حاضر بهترین پچ همین پچ gamingaccess باشه اما حجمش زیاده خودش 170-180 مگه با آبدیتاش یا نسخه کاملش فکر کنم 500 مگ میشه .
من میتونم یک سیو از b.a.l برات بزارم اما اسم بازیکنو چیکار میکنی؟

Alireza Taji
30-01-2009, 19:45
فکر میکنم در حال حاضر بهترین پچ همین پچ gamingaccess باشه اما حجمش زیاده خودش 170-180 مگه با آبدیتاش یا نسخه کاملش فکر کنم 500 مگ میشه .
من میتونم یک سیو از b.a.l برات بزارم اما اسم بازیکنو چیکار میکنی؟
ممنون دوست عزیز.
اصلا حواسم به اسم بازیکن نبود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی راهی سراغ نداره که بشه اسم بازیکن را bal تغییر داد؟
دانلود پچ 500 مگی برای منه دیال اپی یک رویا هست که شبها خوابش را می بینم.:biggrin:

فعلا این پچ را پیدا کردم تا لباس تمام تیمها درست بشه. تا بعد.

All Teams GDB Folder
All Leagues + All Teams + Bundesliga + National + Classic National + Champions League Kits

250 TEAM!!!

mj77
30-01-2009, 20:04
پس شماره کیت لباس تیمهای champions league چیه؟

4039
30-01-2009, 20:41
ممنون دوست عزیز.
اصلا حواسم به اسم بازیکن نبود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی راهی سراغ نداره که بشه اسم بازیکن را bal تغییر داد؟
دانلود پچ 500 مگی برای منه دیال اپی یک رویا هست که شبها خوابش را می بینم.:biggrin:

فعلا این پچ را پیدا کردم تا لباس تمام تیمها درست بشه. تا بعد.

خب شما چرا از PesLegendEditor استفاده نمیکنی؟
اگه واقعا حوصلشو نداری که یک بازیکن ضعیفو به یک حد قابل قبول برسونی از این راه میشه.نمیدونم چقدر با این برنامه کم حجم آشنا هستی .با این برنامه میشه قابلیتهای بازیکنو توی مد B.A.L افزایش داد .من خودم اول یک لیگو شروع کردم با این برنامه قابلیتهای بازیکنمو به حدود 79-80 رسوندم بعد سن 21 سالگی جلوی رشد بیشترشو گرفتم.
البته اگه میخای از این برنامه استفاده کنی یا باید سیستم عامل ویستا باشه یا اینکه ورژن بالای NET Framework (فکر میکنم 3.5 لازم باشه) روی سیستم نصب باشه .

Alireza Taji
30-01-2009, 22:05
خب شما چرا از PesLegendEditor استفاده نمیکنی؟
اگه واقعا حوصلشو نداری که یک بازیکن ضعیفو به یک حد قابل قبول برسونی از این راه میشه.نمیدونم چقدر با این برنامه کم حجم آشنا هستی .با این برنامه میشه قابلیتهای بازیکنو توی مد B.A.L افزایش داد .من خودم اول یک لیگو شروع کردم با این برنامه قابلیتهای بازیکنمو به حدود 79-80 رسوندم بعد سن 21 سالگی جلوی رشد بیشترشو گرفتم.
البته اگه میخای از این برنامه استفاده کنی یا باید سیستم عامل ویستا باشه یا اینکه ورژن بالای NET Framework (فکر میکنم 3.5 لازم باشه) روی سیستم نصب باشه .
سیستم عاملم ویستا نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه بی خیال شدم و تصمیم گرفتم از اول شروع کنم!

الان دارم برنامه ها و فایلهای که به کارم میاد را دانلود میکنم.
نمی دونم تو این مدت که به تاپیک سر نمی زدم کسی این را گذاشته باشه و یا نه اما یادم هست قبلا یکی این برنامه را می خواست!
برنامه Game Graphic Studio 7.4.0

google_boy07
30-01-2009, 22:23
دوستان سلام ....شب شما بخیر

اینم آخرین ورژن کیت های Gaming Access patch 2.6 - GDB

لینک دانلود:

یا

.................................................. ....................

Kasra 91
30-01-2009, 22:32
بخوام طوری تاکتیک بچینم که وقتی دارم با یه بازیکنه میانی یا حمله از گوش حرکت میکنم بعد میام بطرف وسط زمین یکی از بازیکنای دیگه از گوش بدوئه بره جلو تا بهش پاس بدم باید چیکار کنم؟

اگه بخوام مثلا یک از جای اصلی خودش مثلا تو دفاع دور شده یکی دیگه از خط میانی بیاد جاشو بگیره باید چیکار کنم؟

اگه این کارا انجام میشه تو Pes 6 هم میشه انجام داد؟

Spaniuly
30-01-2009, 23:40
دوستان سلام ....شب شما بخیر

اینم آخرین ورژن کیت های gaming access patch 2.6 - gdb

لینک دانلود:

یا

.................................................. ....................

توش مال چند تا تیم جدیده؟ من که در به در دنبال پیرهن خاکستری لیورپولم اون روز با اورتون بازی می کرد دیدم

4039
30-01-2009, 23:56
توش مال چند تا تیم جدیده؟ من که در به در دنبال پیرهن خاکستری لیورپولم اون روز با اورتون بازی می کرد دیدم
آره داره .توی قبلی هم خاکستری داشت . یک مقداری توی لباسها تغییر ایجاد شده .نمیدونم چرا این کیت 150 مگه اما کیت قبلی فقط 50 مگ بود من که تغییر زیادی توی این کیت جدید نمیبینم.

4039
31-01-2009, 00:15
من الان تمام تیمهارو بررسی کردم هیچ تیم جدیدی اضافه نشده حتی کیت تیم پارما از سری آ و slavia پراگ از جام یوفا هم حذف شده .

Spaniuly
31-01-2009, 00:17
من الان تمام تیمهارو بررسی کردم هیچ تیم جدیدی اضافه نشده حتی کیت تیم پارما از سری آ و slavia پراگ از جام یوفا هم حذف شده .

عزیز gdb لیورپول رو میذاری لطفا؟

4039
31-01-2009, 01:21
عزیز gdb لیورپول رو میذاری لطفا؟

بفرمایین

Crespo
31-01-2009, 01:29
بفرمایین

اینا به هیچ وجه کیفیت ندارن، حسین جان.

Spaniuly
31-01-2009, 01:41
بفرمایین

مرسی ولی من لباس خاکستری مایل به سیاه رو گفتم همونی که مقابل اورتون پوشیده بود

4039
31-01-2009, 10:41
اینا به هیچ وجه کیفیت ندارن، حسین جان.

فایل اصلی png بود من به jpg تبدیل کردم .اگه لازمه نمونه هایی از این لباسها با فرمت و سایزاصلی آپلود کنم.فایل زیر کیت رئاله با لباس قبلی یک کم متفاوته.

کیت تیمهای مورد نظرتونو بگین براتون بزارم .حجم فایلها کمه.

mj77
31-01-2009, 12:06
کسی اموزش کامل pes editor قسمت edit team داره؟
میخوام تیم های که لباس champions league ندارند مثل چلسی واسشون لباس جدا تعریف کنم. چه جوریه؟

Spaniuly
31-01-2009, 14:28
کسی اموزش کامل pes editor قسمت edit team داره؟
میخوام تیم های که لباس champions league ندارند مثل چلسی واسشون لباس جدا تعریف کنم. چه جوریه؟

حالا چه اصراری هست به صورت معمولی لباس هاش رو درست کن با کیت سرور همون ها هم توی cl میان دیگه

Alishmas
31-01-2009, 18:10
گيم پلی و سبک بازی در نسخه PS2 با PC فرق زيادی داره ؟

کلاً پلتفرم PS2 ش با PC چقدر فرق داره ؟

يعنیاگه با PS2 تمرين کنم ، وقتی که پای PC بشينم هيچی بارم نيست ؟!

يه سؤال ديگه ، توی مشهد گيم کدوم گيم net ها اين بازی رو دارن ؟ ( تو منطقه ی احمد آباد )

Alireza Taji
31-01-2009, 18:15
از دوستان ممنون میشم اگه کسی لیگ المان را که تمام بازیکنان و اسم باشگاهش را در other league B درست کرده(جای لیگ هلند نگذاشته باشه) edit بازیش را اینجا بذاره. خیلی بهش نیاز دارم.:11:
برنامه ی هست که بشه موزیک های داخل بازی را بیرون کشید؟

منوی بارسا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]منوی تاج کبیر:40:(استقلال)
رمز فایل: pes-2009-edit

4039
31-01-2009, 18:24
آبدیت 2.6 پچ gamingaccess هفته پیش اومد .نمیدونم اینجا کسی لینکشو گذاشت یا نه .در هر صورت این لینک دانلود آبدیت 2.5 --> 2.6 هستش :

حجم فایل 3.9 مگ

علت اینکه حجمش کمه اینه که فقط قسمت نقل و انتقالات و یک مقداری دیتا بیس آبدیت شده.

Spaniuly
31-01-2009, 18:43
از دوستان ممنون میشم اگه کسی لیگ المان را که تمام بازیکنان و اسم باشگاهش را در other league b درست کرده(جای لیگ هلند نگذاشته باشه) edit بازیش را اینجا بذاره. خیلی بهش نیاز دارم.:11:

منوی بارسا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منوی تاج کبیر:40:(استقلال)

یکی دو روز دندون رو جیگر بذاری روی همین پروژه کار میکنم میذارمش تو تاپیک بوندس رو روی other league b میسازم

Alireza Taji
31-01-2009, 19:24
یکی دو روز دندون رو جیگر بذاری روی همین پروژه کار میکنم میذارمش تو تاپیک بوندس رو روی other league b میسازم
ممنون اما من الان بهش بدجور نیاز پیدا کردم.
فقط هم اسم بازیکنان را می خوام. و بقیه چیزهاش را دارم.
اگه بتونی این را برای امشب ردیف کنی خیلی خوب میشه.

Spaniuly
31-01-2009, 21:38
ممنون اما من الان بهش بدجور نیاز پیدا کردم.
فقط هم اسم بازیکنان را می خوام. و بقیه چیزهاش را دارم.
اگه بتونی این را برای امشب ردیف کنی خیلی خوب میشه.

اوکی پس حله بیا این سایت روستر بازیکنان حاضر در تیم های بودنس لیگا 1 و 2

Untouchable
31-01-2009, 22:24
سلام
من میخوام با جوی استیک و کیبورد دو نفره بازی کنم . میشه ؟ چه طور ؟ باید چی بزنم ؟
یعنی یه نفر با دسته و یه نفر با کیبورد بازی کنه !؟
ممنون

Untouchable
31-01-2009, 22:32
در ضمن تو قسمت setting فقط یک کنترلر فعاله ! چه طور میتونم یکی دیگه تعریف کنم ؟

Alireza Taji
31-01-2009, 22:40
در ضمن تو قسمت setting فقط یک کنترلر فعاله ! چه طور میتونم یکی دیگه تعریف کنم ؟

شما دسته را اول باید به کامپیوتر وصل کنید و بعد به قسمت سیتینگ در داخل فولدر بازی بریداونجا تنظیمات دسته را انجام بده.
مثل عکس زیر

اوکی پس حله بیا این سایت روستر بازیکنان حاضر در تیم های بودنس لیگا 1 و 2

مر30
منتظر کارت هستم:11:

Untouchable
31-01-2009, 22:59
ممنون ولی هنوز تو قسمت setting فقط یک کنترلر فعاله !

Spaniuly
01-02-2009, 00:12
علیرضا جان مرحله 1 کار به اتمام رسید یعنی بازیکنان موجود رو که توی بازی به صورت آزاد یا حاضر در تیم ملی و حتی با اسامی تقلبی بودند اصلاح کردم و به تیمهای باشگاهی بوندس لگا ترانسفر کردم به طور مثال لوکا تونی که در تیم ملی ایتالیا موجود هست به بایرن رفته درست مثه ریبری و بازیکنانی مثله مهدوی کیا و هاشمیان که در تیم ملی ایران حضرند ولی با اسامی تقلبی ... اسامیشون اصلاح شده و به ترتیب به تیمهای فرانکفورت و بوخوم ترانسفر شدند و نوع سوم هم بازیکنان مخفی موجود در بازی که قاطی بازیکنان کلاسیک هستند مثه تونی کروس یا بات و رنسینگ و ... اینها هم اسامیشون اصلاح شده و به تیم واقعی خودشون یعنی بایرن ترانسفر شدن. ولی چرا گفتم مرحله 1 تموم شده؟ خوب چون تیمهایی مثل کارلسروهه و هافنهایم ترکیب تیمشون حتی به 11 نفر هم نرسیده و فقط تیمهایی مثه بایرن و لورکوزن و دورتموند و وردربمن و شالکه و چند تای دیگه هستند که ترکیبشون بیش از 11 نفر هست و قابل بازی هستند بنابراین تیمهایی که بازیکنانشون از 11 کمتر هست نیاز دارند که چند تا بازیکن اضافه بشه بنابراین باید از بازیکنان no belonging استفاده کنم و اونها رو ویرایش کنم (اسم و قیافه و توانایی و ...) و ترکیبها رو کامل کنم و یه بوندس لیگای تر تمیز و مناسب از آب در بیاد.

B3HZ@D
01-02-2009, 00:46
کراسر جان
چرا این قدر خودت رو اذیت می کنی
شما پچ gamingaccess رو دانلود کن...همه اینایی رو که گفتی بعلاوه یک سری مزایای دیگه داره
بیشتر بازیکنان بوندس لیگا هم فیس خودشون رو رجیستر کردن

Mehdi.ss
01-02-2009, 01:00
اینم لباس لیور پول با کیفیت اینم لباس لیور پول با کیفیت

برید به سایت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

google_boy07
01-02-2009, 01:18
اینم چندتا فیس پک
دانلود :
.................................................. .............
دانلود:
.................................................. ...............
:8::8::8::8::8::8::8:
وای ....پسر !!
اینم یه بسته کامل ..... هر چی برنامه تا حالا برای بازی اومده ...........

کلا در یک پک......162 مگابایت ..:5::5::5::5::5::5:

دانلود :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p
اینم لیست برنامه های موجود در این پک
...............................
3D Kit Model Exporter Importer 1.0
ADX to AIX Converter 1.0
AFSExplorer 3.7
Appearance Tool 0.2.1
Auflösung Fixes(7 Stück)
BAL Fix Tool 1.0
Banner Relink 1.0
BSC Studio 1.0
DkZ Studio 0.92
FHEI 4cc
FHEI Xbox 4cc
Font Editor 1.0
Foobar 2000 0.9.5.6
Game Graphic Studio (GGS) 7.40
GDB Manager 8.10
Gimp & Photoshop Links
HEX Workshop 3.1
Improved Editor
Kitserver 8.1.2
Kitserver Assisent 0.30b
OF Checksum 1.0
PES 2009 Editor 2.0
PES Complete Editor 9.05
PES Converter 5.1
PES Kit Model Manager 1.0 (Pc + Xbox Version)
PES Legend Editor 2
PES Multi 2
PES strWorkshop 1.0
PES Updater 1.0
PesRevolution Datensammlung 1.0
POC 2009 1.0
Pro Evo Editing Studio 1.3
PS 2 OF Editor 1.0
Scoreboard Selector 1.1
SponZor 1.5.1
Stadium Selector
Stadium Studio 2009 0.1.1
Stadium Service 1.0
Str Editor 1.0

.................................................. ................................
اینم با شما ..................

30 golden pes rules

1. A player who wins the game must always accept challenge if the defeated wants to play another match. To play just one game is what only cowards do.

2. If players win one game each, the deciding third match should be played.

3. It is forbidden to use mobile phone during a PES game.

4. The only exception to rule number 3 is if the person who's calling is player's girlfriend. In that case he can receive a call and tell her "I'm playing PES". If the girl doesn't understand what that means, there is no point of continuing relationship with her, and the player should break up immediatelly (even if that doesn't happen during a PES game).

5. The player who abandones a match in the middle of the game, must not play PES anymore that day, unless there was an agreement between the players before the match started.
5.1. If that person was controlling the team that was losing at the moment, he loses his right to play PES until his friends decide he has learned his lesson.
5.2. If a player is humilliated (losing by 3 or more goals) and starts to mess around with our beloved game (dribles with goalkeeper, scores own goals...) he than receives the status of "asshole" and must not play PES until his ex friends forgive him.
5.3. If a player is losing by 3 or more goals and turns off the the computer or console he goes to the "biggest asshole in the world" category and can be offended, beaten and loses his right to play PES for a long time.

6. If a player is going 1 on 1 with the keeper, the opponent has every right to tackle him from behind, even if that earns him a red card and a title of unsporting player or a "pussy".
6.1. Besides that, a "pussy" can be pinched, beaten and swore at, but only by a person on who he committed the foul.
6.2. The level of "pussyness" is bigger if the game is tied or dramatic (1 goal of diffenece between two teams).
6.3. If the game is tied or dramatic, and is in the last 5 minutes, and a foul like that is made, the one who committed the foul receives the title of "the biggest pussy in the world" and it may happen that he loses his friends.

7. The referee in PES is the one who decides:
7.1. If the penalty is righteous or made up.
7.2. Samo goes for obvious penalties not given, nonexistent fouls, dubious offsides and situations when a player is pushed from behind and shoots the ball 10 meters high over the goal and the referee says "play on".

8. During the high tension games it is forbidden to watch a replay of a freekick that goes wide, or a corner or any other kind of replay, except for two situations:
8.1. Player hits the post, or the bar.
8.2. There is an agreement between two players to watch the replays.

9. If the winner had more passes, shots on goal and ball possession, then he "kicked opponent's ass" and the loser must bow before him.

10. If a player scores a goal after dribling the goalkeeper, or as we say "sends him to buy some groceries", then he can watch replay as many times as he wants - he earned that privilege.

11. If a player scores from freekick he also has right to watch replay as many times as he wants.

12. If friends gather to play PES in the evening before going out, and they end up playing PES until 6 AM, it means it was a successful night.

13. If there is a multitap, all players who have a joypad must play.
13.1. In a situation like that, 1 vs. 1 games are allowed only if the rest of the group agrees.

14. Rotation system "the winner stays" must be agreed before the first game.
14.1. If there is a rotation system, rules must be established before the first game.
14.2. In case of "the winner stays" rotation, the player who is winning plays until he decides the opposite. The winner should have in mind that if he plays more than 10 games in a row, his friends might start hating him, and it's better to let the others play, than losing your friends (although this depends from person to person).

15. If there is a fight during a PES game, the players can "go to hands" but only if they first leave joypads on a safe place where they won't get damaged or even worse broken.
15.1. Joypad must not be thrown away in a moment of rage, unless the one who is throwing it is his owner.

16. Before the game starts, the players have all the time in the world to change tactics, make substitutions and other meaningless changes like choosing the captain, corner and freekick takers...

17. During the game the substitutions must be only those that are really necessary - replacing the injured player or the worst player on the pitch who is ruining the team. Change of formation is only allowed if one of the players is losing by 3 or more goals.

18. Guys who always play with the strongest teams are "chickens". The joy of PES is to play a match with random teams.

19. Fights in PES don't represent anything in the real life, and they last only until the last game.

20. If your best / star player has a down arrow before the game - then ---- it. To depend on one player is characteristic of a small PES player.

21. Which transfers are done is the decision of the player who hosts the game. If new teams are made, all changes must be announced before the game.
21.1. The visiting player must not put transferred players into his team, unless house lord allows him to do that by selling him players for real money.
21.2. Increasing some player's stats without telling it to the others is a characteristic of a "douche bag".

22. Classic Teams are only to be chosen against other Classic Teams.

23. Decision about whether penalties will be played if the games ends tied is a matter of agreement between two players.

24. Only faggots shoot penalties down in the center of the goal.

25. To master freekicks skill is what separates a "real player" from ordinary PES lovers.
25.1. Practicing freekicks in Training mode is a sign of addiction.

26. The one who walks in front of the screen during a PES game doesn't understand the importance of this game and shouldn't play PES until he gets it.

27. Yelling "gooooaaaal" even when the ball doesn't cross the gal line, and also yelling "offside" in the moment when the opponent receives the ball (it often happens that he was onside) is a sign that some serious shit will happen...

28. To have an original dvd of PES means someone is a fanatic.

29. The player must always announce pressing the Pause / Start button one action or one possession of the ball earlier.
29.1. To pause a game during the opponents counter attack is what only a "cunt" would do and then he deserves to be beaten.
29.2. Pressing pause button while oppnent is filling the shot bar or cross bar can do only someone who is "the biggest fucking cunt in the world" and he shouldn't even have friends at all, not to mention his PES friends. Beating the hell out of him is not questionable.

30. A woman who plays PES is an ideal woman. A woman who doesn't play PES, but lies and says she plays just to look good in her partner's eyes is a lying bitch and he should beat her right away and break up with her.

Mehdi.ss
01-02-2009, 02:08
از دوستان ممنون میشم اگه کسی لیگ المان را که تمام بازیکنان و اسم باشگاهش را در other league b درست کرده(جای لیگ هلند نگذاشته باشه) edit بازیش را اینجا بذاره. خیلی بهش نیاز دارم.:11:

منوی تاج کبیر:40:(استقلال)

دستت درد نکنه دانلود کردم فقط این فایل پسورد داره اگه بگی پسوردش چیه ممنون میشم منوی استقلالو میگما:41:

Alireza Taji
01-02-2009, 03:13
دستت درد نکنه دانلود کردم فقط این فایل پسورد داره اگه بگی پسوردش چیه ممنون میشم منوی استقلالو میگما:41:
رمزش را برات پیدا کردم!
رمزش اینه:
pes-2009-edit

ادرس وبلاگ طراحش هست!

علیرضا جان مرحله 1 کار به اتمام رسید یعنی بازیکنان موجود رو که توی بازی به صورت آزاد یا حاضر در تیم ملی و حتی با اسامی تقلبی بودند اصلاح کردم و به تیمهای باشگاهی بوندس لگا ترانسفر کردم به طور مثال لوکا تونی که در تیم ملی ایتالیا موجود هست به بایرن رفته درست مثه ریبری و بازیکنانی مثله مهدوی کیا و هاشمیان که در تیم ملی ایران حضرند ولی با اسامی تقلبی ... اسامیشون اصلاح شده و به ترتیب به تیمهای فرانکفورت و بوخوم ترانسفر شدند و نوع سوم هم بازیکنان مخفی موجود در بازی که قاطی بازیکنان کلاسیک هستند مثه تونی کروس یا بات و رنسینگ و ... اینها هم اسامیشون اصلاح شده و به تیم واقعی خودشون یعنی بایرن ترانسفر شدن. ولی چرا گفتم مرحله 1 تموم شده؟ خوب چون تیمهایی مثل کارلسروهه و هافنهایم ترکیب تیمشون حتی به 11 نفر هم نرسیده و فقط تیمهایی مثه بایرن و لورکوزن و دورتموند و وردربمن و شالکه و چند تای دیگه هستند که ترکیبشون بیش از 11 نفر هست و قابل بازی هستند بنابراین تیمهایی که بازیکنانشون از 11 کمتر هست نیاز دارند که چند تا بازیکن اضافه بشه بنابراین باید از بازیکنان no belonging استفاده کنم و اونها رو ویرایش کنم (اسم و قیافه و توانایی و ...) و ترکیبها رو کامل کنم و یه بوندس لیگای تر تمیز و مناسب از آب در بیاد.
کارت درسته.:10:
منتظرم ببینم کارت چی از اب در میاد.

MORTAZA.2FUN
01-02-2009, 03:13
با سلام وخسته نباشید به دوستان عزیز :10:
من اخرین ورزن کیت رو دانلود کردم وبرای استفاده راهنمایی که یکی از دوستان گذاشته بود رو خوندم وکارهایی را که گفته بود انجام دادم مثلا ایشون در راهنما اسمی از کیت منچستر برده ومن اون انجام دادم ولی هیچ تغییری توش ایجاد نشد علتش چیه لطفا منو رو راهنمایی کنید .
با تشکر ازشما دوستان عزیز :10:
قربانتان

Alireza Taji
01-02-2009, 03:26
با سلام وخسته نباشید به دوستان عزیز
من اخرین ورزن کیت رو دانلود کردم وبرای استفاده راهنمایی که یکی از دوستان گذاشته بود رو خوندم وکارهایی را که گفته بود انجام دادم مثلا ایشون در راهنما اسمی از کیت منچستر برده ومن اون انجام دادم ولی هیچ تغییری توش ایجاد نشد علتش چیه لطفا منو رو راهنمایی کنید .
با تشکر ازشما دوستان عزیز
قربانتان

دقیق توضیح بده چیکار کردی.
احتمالا یکجای کار را جا انداختی.

کراسر جان
چرا این قدر خودت رو اذیت می کنی
شما پچ gamingaccess رو دانلود کن...همه اینایی رو که گفتی بعلاوه یک سری مزایای دیگه داره
بیشتر بازیکنان بوندس لیگا هم فیس خودشون رو رجیستر کردن
فاشیست جان شما می تونی این فایل edit این پچ را اینجا بذاری؟

B3HZ@D
01-02-2009, 03:55
فاشیست جان شما می تونی این فایل edit این پچ را اینجا بذاری؟

بفرما...
این هم فایل ادیت این پچ:

aluminum
01-02-2009, 04:24
دوستان به اینجا هم یه سری بزنید

Spaniuly
01-02-2009, 08:43
دوستان به اینجا هم یه سری بزنید

همین بحث رو توی همین تاپیک هم میتونستی مطرح کنی

google_boy07
01-02-2009, 10:17
چندتا ball pack زیبا ...

دانلود:
یا
.................................................. ....
دانلود:
یا
.................................................. ..
دانلود :
یا

Spaniuly
01-02-2009, 12:45
خوب دیگه فقط تیم های کارلسروهه و هافنهایم موندن بقیه تیم های بوندس لیگا حالا دیگه قابل بازی هستند تا یکی دو ساعت دیگه کار رو آماده می کنم

یه درخواست gdb استقلال و پرسپولیس رو کسی داره؟ بد جوری نیاز دارم

4039
01-02-2009, 13:00
خوب دیگه فقط تیم های کارلسروهه و هافنهایم موندن بقیه تیم های بوندس لیگا حالا دیگه قابل بازی هستند تا یکی دو ساعت دیگه کار رو آماده می کنم

یه درخواست gdb استقلال و پرسپولیس رو کسی داره؟ بد جوری نیاز دارم

اینا کیت هاش هستن :

mj21
01-02-2009, 13:08
چه طور مي شه بازي رو سخت كرد . آخه با رايانه كه بازي ميكني خيلي آسونه.

Spaniuly
01-02-2009, 15:12
اینا کیت هاش هستن :

مرسی ولی gdb folder پرسپولیس موجود نبود؟

Mehdi.ss
01-02-2009, 15:18
[quote=alireza001199;3449898]رمزش را برات پیدا کردم!
رمزش اینه:
pes-2009-edit

quote]
مرســــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــی:11:

4039
01-02-2009, 15:48
مرسی ولی gdb folder پرسپولیس موجود نبود؟

دو مورد پیدا کردم اما کیفیت خوبی ندارن .

Alireza Taji
01-02-2009, 16:13
الان تو چمپیوز لیگ اروپا 13 تیم وجود داره
راهی هست که به این 13 تا تیم تیم دیگری اضافه کرد؟
تو uni کیت سرور برای لباس تیمهای اروپایی 19 تا جای خالی دیگر در نظر گرفته.

amir.h.f
01-02-2009, 16:50
کمممممممممک! کسی نگفت به غیر از کیت سرور از چه راهی میشه فیس وارد بازی کرد.

Alireza Taji
01-02-2009, 17:24
krauser جان اماده نشد؟ :10:

کمممممممممک! کسی نگفت به غیر از کیت سرور از چه راهی میشه فیس وارد بازی کرد.
با برنامهGame Graphic Studio می تونی فایلها را وارد کنی.
البته بهترین روش همون کیت سرور هست.

فیس tevez

Bundesliga Faces Pack

bazazan
01-02-2009, 18:02
ببخشید ممکنه این سوالرو قبلا کرده باشن ولی 600 صفحه رو که نمی شه با Dial Up گشت!!!
من pes 2009 فارسی رو گرفتم فایلای pes اصلی رو هم دارم چطوری میشه صدای اصلی رو جای صدای فارسی گذاشت (آخه صداش خیلی مزخرفه)

Spaniuly
01-02-2009, 18:19
خوب به سلامتی کار ویرایش ما به اتمام رسید

تغییرات:

1- اصلاح شدن تمامی اسامی( اعم از نام تیم های باشگاهی و اسامی بازیکنان تقلبی حتی بازیکنان کلاسیک) به اسامی اورجینال (دقت کنید که اسامی اصلاح شده از دیتا بیس PES Gaming هست و اسامی رو من دراوردی ننوشتم مثلا khanam که همون محسن خلیلی هست به درستی و با حروف بزرگ khalili نوشته شده مقصود کونامی از بازیکنان تقلبی هرچی بوده همونه تغییر داده نشده توی بورگوم پچ این تغییرات نوآورانه داده شده و اسم رودباریان به طالبلو تغییر داده شده که من مبنا رو منظور کونامی قرار دادم و تغییر ندادم بازیکنان رو فقط اصلاح کردم و از حالت fake دراوردم)

2- اصلاح شدن تمامی لوگوهای باشگاه های لایسنس نشده و لوگوهای مناسب برای لیگها

3- اصلاح شدن کیت های تیم های لایسنس نشده

4- اضافه شدن بوندس لیگا به جای Other League B

5- تغییر تیم PES United به استقلال تهران (لباس و لوگو بازیکنان و اسامی تیم و غیره...) فقط توضیح اینکه قیافه هاشون رو دست نزدم و همونطور موندن و اینکه تیم پرسپولیس رو اضافه نکردم چون gdb folder اش رو گیر نیاوردم

کل پچ حجمش 21 مگ شده که حتما باید فایل آپدیت 180 مگی کونامی رو (همونی که چند تا از تیمهای اسپانیایی رو لایسنس می کنه) داشته باشید.

خلاصه پچ آماده هست می دونم که پچ های Gameing Acces خیلی بهتره و من هم نمیخوام با اون رقابت کنم پچی که ساختم برای سلیقه خودم بودحالا اگه مشتری داره بگید تا اپلود کنم.

موفق و سربلند و گیمر باشید.... یا حق

ببخشید ممکنه این سوالرو قبلا کرده باشن ولی 600 صفحه رو که نمی شه با Dial Up گشت!!!
من pes 2009 فارسی رو گرفتم فایلای pes اصلی رو هم دارم چطوری میشه صدای اصلی رو جای صدای فارسی گذاشت (آخه صداش خیلی مزخرفه)

فایل cs0d.img فایلی هست که فایل ها آوایی گزارشگر توش قرار گرفته امتحان کن ببین درست میشه یا نه فقط قبلش از قبلیه بک آپ بگیر که نشه زود برگردونی به حالت اول

4039
01-02-2009, 21:04
اینا مربوط به چی میشن؟

Mehdi.ss
01-02-2009, 22:21
خوب به سلامتی کار ویرایش ما به اتمام رسید

تغییرات:

1- اصلاح شدن تمامی اسامی( اعم از نام تیم های باشگاهی و اسامی بازیکنان تقلبی حتی بازیکنان کلاسیک) به اسامی اورجینال (دقت کنید که اسامی اصلاح شده از دیتا بیس PES Gaming هست و اسامی رو من دراوردی ننوشتم مثلا khanam که همون محسن خلیلی هست به درستی و با حروف بزرگ khalili نوشته شده مقصود کونامی از بازیکنان تقلبی هرچی بوده همونه تغییر داده نشده توی بورگوم پچ این تغییرات نوآورانه داده شده و اسم رودباریان به طالبلو تغییر داده شده که من مبنا رو منظور کونامی قرار دادم و تغییر ندادم بازیکنان رو فقط اصلاح کردم و از حالت fake دراوردم)

2- اصلاح شدن تمامی لوگوهای باشگاه های لایسنس نشده و لوگوهای مناسب برای لیگها

3- اصلاح شدن کیت های تیم های لایسنس نشده

4- اضافه شدن بوندس لیگا به جای Other League B

5- تغییر تیم PES United به استقلال تهران (لباس و لوگو بازیکنان و اسامی تیم و غیره...) فقط توضیح اینکه قیافه هاشون رو دست نزدم و همونطور موندن و اینکه تیم پرسپولیس رو اضافه نکردم چون gdb folder اش رو گیر نیاوردم

کل پچ حجمش 21 مگ شده که حتما باید فایل آپدیت 180 مگی کونامی رو (همونی که چند تا از تیمهای اسپانیایی رو لایسنس می کنه) داشته باشید.

خلاصه پچ آماده هست می دونم که پچ های Gameing Acces خیلی بهتره و من هم نمیخوام با اون رقابت کنم پچی که ساختم برای سلیقه خودم بودحالا اگه مشتری داره بگید تا اپلود کنم.

موفق و سربلند و گیمر باشید.... یا حق

این که یوال نداره کی بدش میاد فقط اگه ممکنه به zip تبدیلش کن که ما dial up هم بتونیم استفاده کنیم:11:

سلام
کسی ورزشگاه آزادی رو داره ؟

google_boy07
01-02-2009, 22:59

شما اگه بازی رو آپدیت کنی تیمهای جام قهرمانان اگه فک نکنم به 27 تا تیم افزایش پیدا میکنه ...

اینا مربوط به چی میشن؟

اگه اشتباه نکنم اینا مربوط به مد bal هستش ..............

Alishmas
01-02-2009, 23:06
کسی ميتونه نکات طلايي و ترفند های بازی رو بهم بگه ، مثلاً ترکيب يا روش خاصی يا ترفندی مثل تله ی آفسايد يا اينجور مسائل که روی بهبود بازی تأثير داشته باشه !

4039
01-02-2009, 23:10
کسی یک برنامه سراغ نداره که بشه پست بازیکنو توی مد b.a.l تغییر داد.
من یک بازیکن ساختم , ابتدای لیگ پست cf براش انتخاب کردم اما بعد از گذشت 7 فصل هنوز توی هیچ تیمی توی این پست فیکس نشدم .باید چیکار کنم یک تیم از من توی این پست استفاده کنه؟دیگه خسته شدم اینقدر هافبک بازی کردم .
در ضمن چطوری میشه از برنامه complete editor استفاده کرد؟

ICEBOYS
02-02-2009, 00:00
سلام

من آپشن فایلی میخوام که باهاش بوندس لیگا را باز کنه + تیم های کلاسیک

ممنون

ببخشید اشتباهی دو تا پست ارسال شد !!

Alireza.M67
02-02-2009, 00:09
اگه اشتباه نکنم اینا مربوط به مد bal هستش ..............

فکر کنم واسه legends که شبکه اییه باشه
جون تو become a legend یه همچین چیزی ندیدم .

Spaniuly
02-02-2009, 01:19
فکر کنم واسه legends که شبکه اییه باشه
جون تو become a legend یه همچین چیزی ندیدم .

درسته وقتی میری به قسمت bal می تونی بازیکنت رو ببری آنلاین با egend های دیگه به صورتی تیمی بازی کنی روال اینطوری هست که هر عملکرد مثبت یه امتیاز مخصوص داره که با انجام اونها شما امتیاز میگیرید

سلام

من آپشن فایلی میخوام که باهاش بوندس لیگا را باز کنه + تیم های کلاسیک

ممنون

بفرما:

برای بوندس لیگا فایل ادیت همراه با پچ حاوی کیت سرور و gdb های تیمهای بوندس لیگا رو لازم داری من برای خودم این کار رو کردم ببینم اگه پرسپولیس رو هم بتونم جور کنم آپلود می کنم تا ملت استفاده کنن چیز تمیز و بدون اشکالی در اومد بازی رو هم گند نمیزنه توش چون سعی شده حدالامکان تغییرات به صورت اضافه شدن باشن نه جایگزین

من یک بازیکن ساختم , ابتدای لیگ پست cf براش انتخاب کردم اما بعد از گذشت 7 فصل هنوز توی هیچ تیمی توی این پست فیکس نشدم .باید چیکار کنم یک تیم از من توی این پست استفاده کنه؟دیگه خسته شدم اینقدر هافبک بازی کردم .

نه عزیز برای پست هیچ ترینری ارائه نشد من همه پست ها رو غیر از پست های دفاع رو یاد گرفتم این که شما رو فیکس رو حمله نمیذارند علتش اینه که تیم هایی که توش بازی می کنی کمبود هافبک دارن نه مهاجم بازیکن ضعیف رو تو خط هافبک دارن نه حمله مثلا شما فرض کن بری رئال مربی عقلش رو که از دست نداده ببینه تو علاوه بر cf قابلیت بازی در خط هافبک داری نمیاد که رائول و نیستلروی رو بکشه بیرون میاره هافبک دیگه ولی اگه به تیمی بری که مهاجماش ضعیفتر از هافبک هاش باشن مسلما تو نوک حمله اون تیم فیکس میشی البته توی مود بال معنی نداره پست توی زمین چون شما آزادانه به هر نقطه زمین می تونید برید

این که یوال نداره کی بدش میاد فقط اگه ممکنه به zip تبدیلش کن که ما dial up هم بتونیم استفاده کنیم:11:
والا زیپ شده اش اینقدر هست البته یه راهی هم هست GDB رو بردارم از توش اونوقت واقعا حجمش میاد پایین اینجوری اونایی که بورگوم رو دارن میتونن خودشون اصلاح کنن لباس ها رو

اینقدر جواب دادم بذار یه درخواستم خودم بکنم برای بار دوم :

GDB Folder پرسپولیس رو کسی سراغ نداره مال استقلال خیلی ناز بود حال کردم باهاش اگه مال پرسپولیس هم گیر میومد تیم WE United رو هم به پرسپولیس تبدیل می کردم اینجوری به شوق این مسئله مینشست با ادیت خود بازی قیافه های بازیکنان رو شبیه سازی میکردم انصافا بهترین حالت اینه که استقلال و پرسپولیس جای WE United , PES United رو بگیرن Other League B هم تبدیل بشه به بوندس لیگا

اینجوری آدم میتونه از استقلال و پرسپولیس توی مستر لیگ و bal هم استفاده کنه

MORTAZA.2FUN
02-02-2009, 02:05
دقیق توضیح بده چیکار کردی.
احتمالا یکجای کار را جا انداختی.
باسلام به شما دوست عزیز:10:
همون طور که دوستمون در راهنمای کیت گفت من رفتم در مسیر نصب بازی فولدر کیت سرور ایجاد کردم بعد از اون برنامه کیت سرور رو داخل پوشه ریختم بعد پوشه ی img رو درداخل فولدر کیت ایجاد کردم و داخل تون فولدری به نام cv0a .img روایجاد کردم بعد کیت منچستر روداخلش ریختم وبرنامه رو اجرا کردم دوگزینه ایکه گفته بود فعال شد بعد نصبش کردم و پیغا م اجرای موفق برتامه رو داد اما در منچستر هیچ تغییری به وجود نیومد .
با تشکر از شما دوست عزیز
قربانتان

Mehdi.ss
02-02-2009, 02:06
درسته وقتی میری به قسمت bal می تونی بازیکنت رو ببری آنلاین با egend های دیگه به صورتی تیمی بازی کنی روال اینطوری هست که هر عملکرد مثبت یه امتیاز مخصوص داره که با انجام اونها شما امتیاز میگیرید

بفرما:

برای بوندس لیگا فایل ادیت همراه با پچ حاوی کیت سرور و gdb های تیمهای بوندس لیگا رو لازم داری من برای خودم این کار رو کردم ببینم اگه پرسپولیس رو هم بتونم جور کنم آپلود می کنم تا ملت استفاده کنن چیز تمیز و بدون اشکالی در اومد بازی رو هم گند نمیزنه توش چون سعی شده حدالامکان تغییرات به صورت اضافه شدن باشن نه جایگزین

نه عزیز برای پست هیچ ترینری ارائه نشد من همه پست ها رو غیر از پست های دفاع رو یاد گرفتم این که شما رو فیکس رو حمله نمیذارند علتش اینه که تیم هایی که توش بازی می کنی کمبود هافبک دارن نه مهاجم بازیکن ضعیف رو تو خط هافبک دارن نه حمله مثلا شما فرض کن بری رئال مربی عقلش رو که از دست نداده ببینه تو علاوه بر cf قابلیت بازی در خط هافبک داری نمیاد که رائول و نیستلروی رو بکشه بیرون میاره هافبک دیگه ولی اگه به تیمی بری که مهاجماش ضعیفتر از هافبک هاش باشن مسلما تو نوک حمله اون تیم فیکس میشی البته توی مود بال معنی نداره پست توی زمین چون شما آزادانه به هر نقطه زمین می تونید برید

والا زیپ شده اش اینقدر هست البته یه راهی هم هست GDB رو بردارم از توش اونوقت واقعا حجمش میاد پایین اینجوری اونایی که بورگوم رو دارن میتونن خودشون اصلاح کنن لباس ها رو

اینقدر جواب دادم بذار یه درخواستم خودم بکنم برای بار دوم :

GDB Folder پرسپولیس رو کسی سراغ نداره مال استقلال خیلی ناز بود حال کردم باهاش اگه مال پرسپولیس هم گیر میومد تیم WE United رو هم به پرسپولیس تبدیل می کردم اینجوری به شوق این مسئله مینشست با ادیت خود بازی قیافه های بازیکنان رو شبیه سازی میکردم انصافا بهترین حالت اینه که استقلال و پرسپولیس جای WE United , PES United رو بگیرن Other League B هم تبدیل بشه به بوندس لیگا

اینجوری آدم میتونه از استقلال و پرسپولیس توی مستر لیگ و bal هم استفاده کنه

اینم لباس پرسپولیس

کسی ورزشگاه آزادیرو نداره ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه؟

Alireza Taji
02-02-2009, 02:49
بفرما:

دمت گرم.
اما این حجمش برای من دیال اپی وحشتناک هست.
من تمام لباس تیمها حتی لباس تیمهای المان را دارم و فقط به اسم بازیکنان نیاز دارم اگر لطف کنی و فایل edit را بذاری خیلی به دردم می خوره:11:

Spaniuly
02-02-2009, 02:55
قلی دستت درست بدجوری مخلصیم کاش ورزشگاه آزادی رو گیر میاوردم لینک میدادم گرچه تو کارت خیلی درست تره ایول

دمت گرم.
اما این حجمش برای من دیال اپی وحشتناک هست.
من تمام لباس تیمها حتی لباس تیمهای المان را دارم و فقط به اسم بازیکنان نیاز دارم اگر لطف کنی و فایل edit را بذاری خیلی به دردم می خوره:11:

خدمت شما خیلی واسه این ادیت فایل زحمت کشیدم تقریبا 2 روز

shiningphoenix
02-02-2009, 05:07
سلام

pes 2009 گزارش فارسی واقعا" 2009 هست یا سرکاریه؟

mj77
02-02-2009, 08:56
حالا چه اصراری هست به صورت معمولی لباس هاش رو درست کن با کیت سرور همون ها هم توی cl میان دیگه
نه اخه اگه تو این قسمت میشه واسه لباسهای champions league لینک دیگی تعریف کرد و موقع بازی در championd legue لباس تیم ها فرق میکنه؟

mehdi_vsgh
02-02-2009, 09:16
سلام

pes 2009 گزارش فارسی واقعا" 2009 هست یا سرکاریه؟
هست!!!!!!!!!!!1

mj77
02-02-2009, 09:28

اگه option file تو پچ gaming access با pes editor باز کنی میبینی که لینک داده. کسی نمیدونه چجوریه؟

mehdi_vsgh
02-02-2009, 10:53
جناب krauser قرار بود کار خودتون را آپلود کنید!!(که همه تیمها رو ویرایش کردین)
الان دو تا فایل هستش کدومشون همون کار خودتونه! حجمش خیلی کم بود واسه همین هم شک کردم

STON-COLD
02-02-2009, 11:41
کسی pes یک دی وی دی داره
میخوام بخرم یه دی وی دی کامله؟

4039
02-02-2009, 13:03

خواستن توانستن است .

mj21
02-02-2009, 13:14
چه طور ميشه يك بازيكن رو فيس كرد ؟

Spaniuly
02-02-2009, 13:49
عزیز شما این پست ها رو با ترینر یاد گرفتی؟ چون من تا 26 سالگی به زور تمام پست ها رو یاد گرفتم میشه بگید توی چه تیم هایی تا حالا عضو شدید و پست اول تون چی بود؟

-----------------

جناب krauser قرار بود کار خودتون را آپلود کنید!!(که همه تیمها رو ویرایش کردین)
الان دو تا فایل هستش کدومشون همون کار خودتونه! حجمش خیلی کم بود واسه همین هم شک کردم

اون ادیت فایل هست فایل دیگه همون کیت سرور هست که توش لباس های تیم های لایسنس نشده هست و 20 مگ حجمش هست

نه اخه اگه تو این قسمت میشه واسه لباسهای champions league لینک دیگی تعریف کرد و موقع بازی در championd legue لباس تیم ها فرق میکنه؟

بله اونقت فرق می کنه

کسی pes یک دی وی دی داره
میخوام بخرم یه دی وی دی کامله؟

تک دی وی دی ها اشکال دارند نخر

B3HZ@D
02-02-2009, 14:02
کسی اپشن فایلی داره که توش سری ب ایتالیا رو داشته باشه؟

4039
02-02-2009, 14:06
عزیز شما این پست ها رو با ترینر یاد گرفتی؟ چون من تا 26 سالگی به زور تمام پست ها رو یاد گرفتم میشه بگید توی چه تیم هایی تا حالا عضو شدید و پست اول تون چی بود؟

اینقدر توی تالارهای گفتگوی سایتهای خارجی این بازی گشتم تا بالاخره فهمیدم چطوری میشه با یک برنامه اینکارو انجام داد .من اول cf رو برای بازیکنم انتخاب کردم .3 سال بوندسلیگا بودم 4 سال بارسا و الان منچستر.
به همه دوستان که قصد ویرایش بازیو دارن توصیه میکنم این برنامه رو حتما بگیرن .کار کردن با این برنامه خیلی راحته.اگه کسی نتونست با برنامه کار کنه من توضیحاتشو بزارم .

Alireza Taji
02-02-2009, 14:31
اینقدر توی تالارهای گفتگوی سایتهای خارجی این بازی گشتم تا بالاخره فهمیدم چطوری میشه با یک برنامه اینکارو انجام داد .من اول cf رو برای بازیکنم انتخاب کردم .3 سال بوندسلیگا بودم 4 سال بارسا و الان منچستر.
به همه دوستان که قصد ویرایش بازیو دارن توصیه میکنم این برنامه رو حتما بگیرن .کار کردن با این برنامه خیلی راحته.اگه کسی نتونست با برنامه کار کنه من توضیحاتشو بزارم .

میشه لینک دانلود این برنامه را بذارید؟

این برنامه را پیدا کردم فکر کنم همینی باشه که دوستمون عکسهاش را گذاشته.
حجمش 18 مگ هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PRO-EVO Editing Studio 2009 - Update 1.3

کسی اپشن فایلی داره که توش سری ب ایتالیا رو داشته باشه؟

فاشیست من تا حالا اپشنی ندیدم که تیمهای سری ب ایتالیا را داشته باشه اما تو gamingaccess خیلی از لوگو های سری ب هست!
به قسمت گرافیک پچ بری می تونی پیداشون کنی.
این یک نمونش

4039
02-02-2009, 14:52
میشه لینک دانلود این برنامه را بذارید؟

بفرمایین:

حجم برنامه 12 مگ

خوبی این برنامه اینه که میشه خیلی از گزینه ها رو عوض کرد مثلا اگه کسی از تیم ملیش خسته شده میتونه تغییرش بده (البته من هنوز خودم امتحان نکردم).یا اگه کسی از یک پست خسته شد میتونه با پاک کردن اون پست و اضافه کردن یک پست دیگه , توی زمین یک جا دیگه بازی کنه و چند ویژگی دیگه .
تمام ویژگیهای این برنامه :

- Fixed bug Import Team from OF2 (game crash)
- Add Import .csv file in OF (Automatically replace all items/columns from .csv file)
- Add Find Duplicate Players function
- Updated FM to PES Converter : 3.01 (by SMcCutcheon)

* Editing Players : names / basic settings / positions / abilities / special abilities / motion / accessories / faces relink / capitalize
* Editing Teams : names / basic settings / fans colors / home stadiums / chants relink / capitalize
* Editing Teams : formation / basic settings / Game plan / Strategy
* Kits view from kitserver
* Transfer players (drag & drop) / change squad numbers
* Editing stadiums names
* Editing leagues/cups ingame names
* Global Editing (Stats Adjust) : Teams / Positions / 1-99 Abilities / 1-8 stats / Age / Specials Abilities / Dribbling Style / Injury
* Global Editing (Method Adjust) : - / + / = / +% / -% / Maximum value / Minimum value
* Import Teams/Players from another PES 2009 option file (OF2)
* Export OF in .csv format
* Export Teams rosters in .csv format
* Export/Import Players datas in .player09 format
* Editing balls names
* Editing songs names for menus
* Filter List players by ID / Alpha / Nationality / Team / Position / Free / Capacities / Specials Capacities
* String Files editor
* FM to PES stats Converter 2.0 (by SMcCutcheon)
* Lite Kitserver manager
* Editing "Become A Legend" player : name / basic settings / positions / abilities / special abilities / motion / accessories

Bug fixes and new features:

* Improved Import Team from OF2
* Improved Formation settings
* Improve Faces relink
* Export csv : add an option in "configuration" to export in csv with "," or ";"
* Import csv support "," or ";" separators
* Drag & Drop player from csv : Nationality, age and weight fixed
* Fixed favoured side bug
* Fixed boots bug
* Fixed Leagues rename bug
* Updated FM to PES Converter : 3.0 (by SMcCutcheon)
* Improved STR Editor 2009
* Add BEcome A Legend Editor

Mehdi.ss
02-02-2009, 15:17
قلی دستت درست بدجوری مخلصیم کاش ورزشگاه آزادی رو گیر میاوردم لینک میدادم گرچه تو کارت خیلی درست تره ایول

خدمت شما خیلی واسه این ادیت فایل زحمت کشیدم تقریبا 2 روز

ما بیشتر
کار من نیست منم دانلود کردم حاجی فقط از استقلالش کم نزاریا :10:

4039
02-02-2009, 15:25
این برنامه را پیدا کردم فکر کنم همینی باشه که دوستمون عکسهاش را گذاشته.
حجمش 18 مگ هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PRO-EVO Editing Studio 2009 - Update 1.3

من الان این نسخه 1.3 که شما لینکشو گذاشتی گرفتم .توی بخش b.a.l دو تا تغییر دیدم یکی اینکه پست اولیه ای که برای بازیکن انتخاب شده قابل تغییره دوم اینکه بلوکهای رشد بازیکن هم اضافه شده اما در عوض 6 مگ حجمش بیشتره از نسخه 1.2.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سلام قلی جان
تلفنی فراموش کردم بگم رفتی زیارت منو هم دعا کن.از موارد بالا اگه منچستر و چلسیو خط بگیری بقیشو پایم.

amir.h.f
02-02-2009, 15:28
krauser جان اماده نشد؟ :10:

با برنامهGame Graphic Studio می تونی فایلها را وارد کنی.
البته بهترین روش همون کیت سرور هست.
ولی من که می خوام فیس باقری رو ببرم تو بازی نمیدونم تو cv06 کدوم فایل بین رو شامل میشه و باید جای کدوم فیس وارد کنم.(من پرسپولیس رو خودم رو یکی از تیم های others A ساخته ام) شما میگید چیکار کنم؟

Mehdi.ss
02-02-2009, 15:49
krauser جان یه سر به این آدرس بزن فکر کنم به دردت بخوره

B3HZ@D
02-02-2009, 15:56
فاشیست من تا حالا اپشنی ندیدم که تیمهای سری ب ایتالیا را داشته باشه اما تو gamingaccess خیلی از لوگو های سری ب هست!
به قسمت گرافیک پچ بری می تونی پیداشون کنی.
این یک نمونش

ممنون...ولی فعلا تیمهای سری ب رو میخوام تا بعد که لوگوی اونها رو بذارم
اون عکسی هم که گذاشتی لوگوی خود gamingaccess هست
من لوگوی سری ب ندیدم

mehdi_vsgh
02-02-2009, 15:59
krauser
این فایلی که گذاشیتن فقط 600 کیلوبایته نه 20 مگ!!
چجوریاس؟؟؟

mehdi_vsgh
02-02-2009, 16:17

من هر کاری میکنم نمیتونم فایل PES2009_BL03.bin رو باهاش باز کنم!!
چرا؟
یه توضیحی راجع به برنامه میدین؟؟

4039
02-02-2009, 17:07
من هر کاری میکنم نمیتونم فایل PES2009_BL03.bin رو باهاش باز کنم!!
چرا؟
یه توضیحی راجع به برنامه میدین؟؟

یک توضیح کلی در مورد این برنامه بدم شاید بعضی از دوستان مشکل داشته باشن :

1-بعد از باز کردن برنامه از منوی بالای برنامه گزینه FILE و بعد OPEN OF PC روی انتخاب کنید.

2-فایل PES2009_EDIT01.bin رو از محل سیو های بازی یعنی درایو C پوشه کونامی>Pro Evolution Soccer 2009> پوشه SAVE(کسانی که از پچ گیمینگ اکسس استفاده میکنن از محل سیوهای این پچ)باز کنید .

3-بعد از لود شدن فایل از منوی بالای این برنامه گزینه BECOME A LEGEND رو انتخاب کنید.

4- پایین پنجره ای که باز میشه گزینه LOAD BAL FILE رو انتخاب کنید و از اینجا سیو مورد نظرتونو انتخاب میکنیدو بعد از تغییرات دلخواهی که دادید بمنظور تایید شدن تغییرات روی گزینه SAVE BAL FILE کلیک میکنید.

Zharfa
02-02-2009, 17:49
سلام،نمي دونم چرا موقع نصب Patch 1.1 يا Patch 1.2 ،ستاپ كرش ميكنه و گير ميكنه؟
با اين كه كركم ورژن 1.2 هست و Microsoft .Net رو هم نصب كردم.مشكل از چيه؟ از اين كه ويندوز سرويس پك 2 هست يا مشكل از اينه كه PES من دمو هست؟
لطفا راهنمايي كنيد

Zharfa
02-02-2009, 18:36
با اين كه كركم ورژن 1.2 هست و Microsoft .Net رو هم نصب كردم.مشكل از چيه؟ از اين كه ويندوز سرويس پك 2 هست يا مشكل از اينه كه PES من دمو هست؟
لطفا راهنمايي كنيد

اين مشكل حل شد.
حالا كه Gamingaccess Community Patch 2.5 - Full Version 2.5 رو نصب مي كنم تو gakserver فايل Setup.exe وجود نداره. ميشه راهنمايي كنيد.

masoud93
02-02-2009, 19:13
این برنامه بالا رو چجوری گیر بیارم.
خطی که در بازی در وست صفهه میافته چجوری میره.
ایا میشه تیم منتخب جهان و اروپا را در بازی معمولی اورد.
لول مسترلیگ در اول مسترلیگ وری هارد باشه مستر راحت تر یا وری ایزی.

4039
02-02-2009, 19:32
سلام،نمي دونم چرا موقع نصب patch 1.1 يا patch 1.2 ،ستاپ كرش ميكنه و گير ميكنه؟
با اين كه كركم ورژن 1.2 هست و microsoft .net رو هم نصب كردم.مشكل از چيه؟ از اين كه ويندوز سرويس پك 2 هست يا مشكل از اينه كه pes من دمو هست؟
لطفا راهنمايي كنيد

مشکل از سرویس پک 2 نیست از این بابت خیالت راحت .به احتمال خیلی زیاد بخاطر دمو بودن بازیه بازم باید دوستان نظر بدن.راستی چرا نمیری خود بازیو نمیگیری ؟

این برنامه بالا رو چجوری گیر بیارم.

جواب سوال اولتو بدم بقیه سوالاتو دوستان راهنمایی کنن.لینک این برنامه صفحه قبل هست .نسخه 1.2 این برنامه 12 مگه و نسخه 1.3 حدود 18 مگ.تفاوت زیادی بین این دو نسخه وجود نداره.

mj21
02-02-2009, 20:06
كككككمممككككككك كسي جوااااااااااااااااااااااا اب نداد اين نرم افزار براي چي ارور ميده

Spaniuly
02-02-2009, 20:34
لطفا راهنمايي كنيد

عزیز اگه نسخه دمو باشه که اصلا رطی نداره دمو که آپدیت نمیشه اگه منظورت از دمو اینه که بازیت اشکال داره باید بگم بله هستن بازیهایی که بازی رو خربا کردند و روش نه کیت سرور نصب میشه نه آپدیت ها برای اینکه خیالت راحت بشه برو نصب اورجینال بخر معمولا اونایی که اکستراچی میشن اورجینال هست نصبشون یعنی فایل های setup اول روی هارد اکستراکت میشن بعد نصب میکنی

از دوستان بابت معرفی این برنامه هم ممنونم ولی ای کاش یه 2 هفته زود تر پیدا میشد من بدبخت اینقدر زجه نمیزدم:31: واسه یادگرفت پست

ویرایش...

حاجی من رسما کف کردم با این نرم افزار خدای ویرایش هست پوز کریشن مستر کنده شد... وای وای وای ببین سازنده این کیه

Behnam_o2
02-02-2009, 20:50
باسلام به شما دوست عزیز:10:
همون طور که دوستمون در راهنمای کیت گفت من رفتم در مسیر نصب بازی فولدر کیت سرور ایجاد کردم بعد از اون برنامه کیت سرور رو داخل پوشه ریختم بعد پوشه ی img رو درداخل فولدر کیت ایجاد کردم و داخل تون فولدری به نام cv0a .img روایجاد کردم بعد کیت منچستر روداخلش ریختم وبرنامه رو اجرا کردم دوگزینه ایکه گفته بود فعال شد بعد نصبش کردم و پیغا م اجرای موفق برتامه رو داد اما در منچستر هیچ تغییری به وجود نیومد .
با تشکر از شما دوست عزیز
قربانتان
کیت منچستر رو بریز تو cv06.img هرکیتی داری باید اینجا بریزی همچنین فیسها رو

Zharfa
02-02-2009, 21:48
لطفا كمك كنيد
من وقتي Gamingaccess Community Patch 2.5 - Full Version رو كه حجمش 428MB هست رو نصب مي كنم،در فولدر gakserver فايل setup.exe وجود نداره.همچنين فايل هاي gcp_settings.exe و GCP2009.exe در فولدر PES وجود ندارند.بقيه فايل ها و فولدر ها مياد ولي اين فايل هاي اصلي نمياد.مشكل از چيست؟
بايد Patch هاي قبلي Gamingaccess رو نصب ميكردم؟
كرك ورژن 1.2 و Konami Patch 1.2 رو هم نصب كردم.ولي فايل cv0f.img رو دانلود نكردم.

Spaniuly
02-02-2009, 23:36
كككككمممككككككك كسي جوااااااااااااااااااااااا اب نداد اين نرم افزار براي چي ارور ميده

مطمئن نیستم ولی فکر کنم این برنامه تحت دات نت فریم ورک 3.00 به بالا اجرا میشه

google_boy07
03-02-2009, 00:05

دوست من شما Net FrameWork 2.0 یا بالاتر رو نصب کن این مشکل برطرف میشه .....

من خودم Net FrameWork 2.0رو همیشه نصب میکنم و جواب میده .....

google_boy07
03-02-2009, 00:59
پک توپ بسیار زیبا
دانلود:

یا

.................................................. ......................
یک توپ بسیار زیبا از NIKE

دانلود:

یا

.................................................. .............
اینم یه توپ از نوع CHELSIA و MANCHESTER !!!!!
دانلود :

یا

Spaniuly
03-02-2009, 08:24
یه سوال:
توی بازی یه دونه تیم ملی ژاپن داریم ولی وقتی از PES Editor استفاده می کنم بعد تیم 18 ام لیگ Other league B بازم یه تیم هست به اسم ژاپن اون چیه؟ ژاپن چرا 2 تاست دومی هم hidden هست

ICEBOYS
03-02-2009, 13:59
من با این برنامه PRO-EVO Editing Studio v1.2 پست خودم را از هافبک dmf و cmf به ss و cf تغییر دادم و تمام کارها به خوبی انجام شد

بازی اول دقایق آخر بازی با پست cf وارد بازی شدم و بازی دوم به طور ثابت از اول وارد بازی شدم و 2 گل و یک پاس گل دادم و امتیاز 8 گرفتم ولی دوباره از بازی بعد مربی منو با پست dmf تو ترکیب گزاشته

اشکال کار از کجاست؟؟؟؟

آیا میشه تو bal پست دفاع یا دروازه بان انتخاب کردم ؟؟؟؟؟

titanium_zarin
03-02-2009, 14:23
میگم تو 2006 میشد یه تنظیماتی کرد که خودش اماده ترین بازیکنها رو جایگزین میکرد یه حالت چرخشی بین بازیکنا بوجود ماورد...تو این نسخه میشه این کار رو کرد؟؟؟چه جوری؟؟؟

2-میشه یه لیگ با تیمهای دلخواه درست کرد؟چه جوری؟؟؟

Spaniuly
03-02-2009, 14:50
میگم تو 2006 میشد یه تنظیماتی کرد که خودش اماده ترین بازیکنها رو جایگزین میکرد یه حالت چرخشی بین بازیکنا بوجود ماورد...تو این نسخه میشه این کار رو کرد؟؟؟چه جوری؟؟؟

2-میشه یه لیگ با تیمهای دلخواه درست کرد؟چه جوری؟؟؟

بله Other League B خام هست و شما میتونید یه لیگ 18 تیمی مثه بوندس لیگا رو وارد کنید من هم اینکار رو کردم در مورد سوال اولتون هم اطلاعی ندارم

من با این برنامه PRO-EVO Editing Studio v1.2 پست خودم را از هافبک dmf و cmf به ss و cf تغییر دادم و تمام کارها به خوبی انجام شد

بازی اول دقایق آخر بازی با پست cf وارد بازی شدم و بازی دوم به طور ثابت از اول وارد بازی شدم و 2 گل و یک پاس گل دادم و امتیاز 8 گرفتم ولی دوباره از بازی بعد مربی منو با پست dmf تو ترکیب گزاشته

اشکال کار از کجاست؟؟؟؟

شما وقتی تمام پست ها رو بلدی مربی شما رو هر جا دلش خواست میذاره شکایتی هم نداره توی مود بال فقط توی خط حمله و خط هافبک میتونید بازی کنید دفاع یا دروازبانی وجود نداره

amir.h.f
03-02-2009, 15:24
ولی من که می خوام فیس باقری رو ببرم تو بازی نمیدونم تو cv06 کدوم فایل بین رو شامل میشه و باید جای کدوم فیس وارد کنم.(من پرسپولیس رو خودم رو یکی از تیم های others a ساخته ام) شما میگید چیکار کنم؟
اگه کسه دیگه ای میدونه لطفا کمک کنه.

4039
03-02-2009, 15:38
من با این برنامه pro-evo editing studio v1.2 پست خودم را از هافبک dmf و cmf به ss و cf تغییر دادم و تمام کارها به خوبی انجام شد

اشکال کار از کجاست؟؟؟؟

krauser علت اینکه مربی از شما توی اون پست استفاده میکنه رو گفت.اگه دوست داری فیکس توی cf یا ss بازی کنی یا باید ابتدای شروع مد b.a.l پست cf رو انتخاب کرده باشی و یا اینکه با نسخه 1.3 این برنامه این پست و انتخاب کنی و بعد بری پستهای ss و cf رو انتخاب کنی .اگه بازم دیدی مربی توی پست هافبک ازت استفاده میکنی دوباره برو با برنامه پستهای مربوط به هافبکو پاک کن. چند تا بازی اگه توی خط حمله خوب عمل کنی برای بقیه بازیها مربی ازت بعنوان مهاجم استفاده میکنه.

Alireza Taji
03-02-2009, 15:44
اگه کسه دیگه ای میدونه لطفا کمک کنه.
شما اول برو ببین چه بازیکنی را تغییر دادی و اسم باقری را نوشتی اون وقت برو دنبال شماره فیس اون بازیکن و فیس باقری را جایگزین اون کن.

mj21
03-02-2009, 17:07
با چه نرم افزاري ميشه ورزشگاه ساخت ؟ آيا اصلا ميشه؟
ورزشگاه آزادي چي ؟ هست يا نه ؟ ؟؟ ؟؟ ؟؟؟ ؟؟؟ ؟؟ ؟؟؟؟ ؟ ؟؟ ؟؟؟ ؟؟ ؟؟ ؟؟ ؟ ؟؟ ؟ ؟؟ ؟؟ ؟ ؟ ؟ ؟؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟

masoud93
03-02-2009, 17:47

skoy
03-02-2009, 18:48
سلام

من یه مشکلی در PES2009 دارم. مثلا من و یه نفر دیگه میخوایم 2 نفری بازی کنیم (یکی با کیبرد و یکی با pad) موقعی که یه custom cup درست می کنیم مثلا یه کاپ 16 تیمی (4 تا گروه 4 تایی) و بعد تعداد تیم های user رو 2 تا انتخاب می کنیم و بعد تیم ها مونو انتخاب می کنیم و وارد cup میشیم. موقع بازی تیم من با یه تیم دیگه (هر تیمی به جز تیم انتخابی دوستم) بازی اجازه نمی ده یکیمون بره کنترل اون یکی تیم رو بگیره و هم کیبرد و هم pad فقط می تونن یه تیم شن. من نسخه ی یکی دو سال اخیر pes رو نداشتم و بعد از مدت ها این جدیدشو گرفتم ولی اون نسخه های قدیمی تر همچین مشکلی نداشتند و می شد راحت 2 نفری یه کاپ درست کرد و بازی کرد.
این مشکل راه حلی نداره؟

6mano
03-02-2009, 18:52
با سلام خدمت همه دوستان من یه دو ماهی نبودم رفتم تو Gamingaccess بازیمو با پچ 2.5 آپدیت کردم و یوتیلیتی های جدید رو هم گرفتم یه چیزی دیدم اسمش بود:PES 2009 pro-evo Connector v1.1 (repaired problem with antyvirus!) دیدم مال بازی با شبکه است.
دانلودش کردم طبق راهنماش اجراش کردم ولی دست آخر این خطا(عکسش پایینه) رو داد رفتم تو سایتش نمیدونم چه زبونی فقط فهمیدم من تنها نیستم که این مشکل رو دارم کسی میتونه راهنمایی بکنه.

rock_sam
03-02-2009, 21:28
سلام من کیت سرور و نصب کردم ولی واسه من فقط تیکه بالاش هست یعنی اون جای که نوشته pes2009 و زیرش که مال setinge نداره بعد از اینکه نصبش میکنم هم بازی دیگه اجرا نمیشه باید چکارش کنم؟

google_boy07
03-02-2009, 22:15
با سلام خدمت همه دوستان من یه دو ماهی نبودم رفتم تو Gamingaccess بازیمو با پچ 2.5 آپدیت کردم و یوتیلیتی های جدید رو هم گرفتم یه چیزی دیدم اسمش بود:PES 2009 pro-evo Connector v1.1 (repaired problem with antyvirus!) دیدم مال بازی با شبکه است.
دانلودش کردم طبق راهنماش اجراش کردم ولی دست آخر این خطا(عکسش پایینه) رو داد رفتم تو سایتش نمیدونم چه زبونی فقط فهمیدم من تنها نیستم که این مشکل رو دارم کسی میتونه راهنمایی بکنه.

دوست من این مشکل در زمانی که سرعت اینتر نت شما کم باشه پیش میاد .....

حالا برای اینکه خیالت هم راحت بشه برو و اون تیک UPnp رو از قسمت setting بازی تو قسمت آنلاین بردار ..

اما به احتمال زیاد مشکل از کندی سرعت شماست

یه نکته دیگه رو هم بگم برای اینکه بتونید آنلاین بازی کنید بازی antivirus خودتون رو غیر فعال کنید

masoud.bsh
03-02-2009, 22:35
هر کسی که اسکوربورد لیگ برتر ایران و آرم (لوگو) شبکه سه برای pes 2009 می خواد بگه تا در آدرس زیر برای دانلود بذارم

6mano
03-02-2009, 23:25
دوست من این مشکل در زمانی که سرعت اینتر نت شما کم باشه پیش میاد .....

حالا برای اینکه خیالت هم راحت بشه برو و اون تیک upnp رو از قسمت setting بازی تو قسمت آنلاین بردار ..

اما به احتمال زیاد مشکل از کندی سرعت شماست

یه نکته دیگه رو هم بگم برای اینکه بتونید آنلاین بازی کنید بازی antivirus خودتون رو غیر فعال کنید

نه اتفاقا اینترنتم سرعت بالاست، خیلی هم بالاست. شاید دلیلش دومی باشه.
شما خودتون آنلاین بازی کردین تا حالا؟

Mehdi.ss
03-02-2009, 23:30

سلام
باید رزولیشن مانیتورتو بزاری روی 60 هرتز تا درست بشه

Toranj_mhg
04-02-2009, 00:15
سلام دوستان!
به خاطر درس و امتحان و کوفت و زهرمار یه چند ماهی نبودم :
1)یکی لطف کنه آخرین ورژن پچ Burgrum رو معرفی کنه و لینک دانلودش رو بذاره؟
2)یکی هم بگه کفش ها(بوت ها) تو کدوم فایله؟

google_boy07
04-02-2009, 00:36
نه اتفاقا اینترنتم سرعت بالاست، خیلی هم بالاست. شاید دلیلش دومی باشه.
شما خودتون آنلاین بازی کردین تا حالا؟

آره بابا چندین بار .....................

...................................
اینم یه مجموعه از توپهای بسیار زیبا
دانلود :

یا

4039
04-02-2009, 00:45
شما که آنلاین بازی میکنین بازیتون اریجیناله؟
توی مد b.a.l امکان داره بازیکنان کلاسیک هم وارد این مد بشن؟

Spaniuly
04-02-2009, 01:28
شما که آنلاین بازی میکنین بازیتون اریجیناله؟
توی مد b.a.l امکان داره بازیکنان کلاسیک هم وارد این مد بشن؟

نه توی مود بال فقط legend ها میان ولی رقبا میتونن هر کسی باشندمثله مستر لیگ و مود بال مشخص میشه که بازیکنان کلاسیک باشند یا خیر

4039
04-02-2009, 01:41
نه توی مود بال فقط legend ها میان ولی رقبا میتونن هر کسی باشندمثله مستر لیگ و مود بال مشخص میشه که بازیکنان کلاسیک باشند یا خیر
منظورم اینه که همونطوریکه توی مد مستر لیگ میشد از بازیکنان کلاسیک استفاده کرد آیا این امکان وجود داره که توی مد become a legend هم بازیکنان کلاسیک وجود داشته باشن .اگه میشه چطوری میشه اینکارو کرد .من وقتی میخاستم لیگ bal رو شروع کنم گزینه بازیکنان کلاسیکو فعال کردم اما با وجود اینکه یک فصل تموم شد اما اثری از این بازیکنان نیست .در ضمن بازیکنان کلاسیکم آنلاکن.

Toranj_mhg
04-02-2009, 02:32
سلام دوستان!
به خاطر درس و امتحان و کوفت و زهرمار یه چند ماهی نبودم :
1)یکی لطف کنه آخرین ورژن پچ burgrum رو معرفی کنه و لینک دانلودش رو بذاره؟
2)یکی هم بگه کفش ها(بوت ها) تو کدوم فایله؟

ببخشید دوباره میگم ولی جواب من لطفا؟:19:

Mehdi.ss
04-02-2009, 02:46
سلام
تمام اسامی تیمها حروف کوچیک شده چیکار کنم دوباره مثل اولش حروف بزرگ بشه ؟:18:

کــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــمـ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــک

Spaniuly
04-02-2009, 03:03
منظورم اینه که همونطوریکه توی مد مستر لیگ میشد از بازیکنان کلاسیک استفاده کرد آیا این امکان وجود داره که توی مد become a legend هم بازیکنان کلاسیک وجود داشته باشن .اگه میشه چطوری میشه اینکارو کرد .من وقتی میخاستم لیگ bal رو شروع کنم گزینه بازیکنان کلاسیکو فعال کردم اما با وجود اینکه یک فصل تموم شد اما اثری از این بازیکنان نیست .در ضمن بازیکنان کلاسیکم آنلاکن.

چرا میشه باید ترنسفر فرکانتی رو هم روی های بذاری

سلام
تمام اسامی تیمها حروف کوچیک شده چیکار کنم دوباره مثل اولش حروف بزرگ بشه ؟:18:

کــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــمـ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــک

از ادیت فایلی استفاده کردی که اسامی رو کوچیک نوشته اگه میخوای به حال اول برگرده فایل ادیت رو از تو مای داکیومنت حذف کن

B3HZ@D
04-02-2009, 05:03

این ربطی به حضور بازیکنان کلاسیک نداره....
این مربوط به درجه سختی نقل و انتقالات میشه

BOROAMOO
04-02-2009, 09:00
من می خوام آنلاین بازی کنم.لطفا یه توضیحی بدید باید چکار کنم.اینترنتم هم adsl 128 هست.ممنون

4039
04-02-2009, 10:11

از ادیت فایلی استفاده کردی که اسامی رو کوچیک نوشته اگه میخوای به حال اول برگرده فایل ادیت رو از تو مای داکیومنت حذف کن

حالا شما بگید کلا چنین چیزی امکان داره یا نه؟اگه میشه پیگیرش باشم شاید راهشو پیدا کنم.
یک چیز دیگه اصلا این قسمت مربوط به چی میشه:

masoud.bsh
04-02-2009, 10:18
این هم از اسکوربورد ( scoreboard ) لیگ برتر ایران و آرم ( لوگو ) شبکه سه سیما که ساخته مسعود درویشی هستش

اسکوربورد

Spaniuly
04-02-2009, 11:19

فاشیست از شما دیگه بعیده اگه بازیکنان کلاسیک توی اون تنظیمات خاموش باشند توسط تیمها خریداری نمیشن و اگه کلاسیک پلیرز روی yes باشه ترانسفر میشن و اگه فرکانتی روی high بذاری بعد چند فصل می بینی کلی بازیکن کلاسیک وارد تیم ها میشن وحتی توی تیم های ملی هم توی تیم ملی هاشون بازی می کنن مثلا زیدان توی فرانسه بازی میکنه

حالا شما بگید کلا چنین چیزی امکان داره یا نه؟اگه میشه پیگیرش باشم شاید راهشو پیدا کنم.

به همون چیزی که الان گفتم فرکانتی رو هم روی های بذار ببین اونچه که گفتم میشه یا نه

titanium_zarin
04-02-2009, 11:24
بله Other League B خام هست و شما میتونید یه لیگ 18 تیمی مثه بوندس لیگا رو وارد کنید من هم اینکار رو کردم در مورد سوال اولتون هم اطلاعی ندارم

میشه بگین این ither leagr b کجاست؟؟؟؟اخه هر چی نگاه کردم نفهمیدم:46:

من یه دفعه دیگه این سوال کردم ولی جواب نگرفتم...

تو 2006 میشد یه تنظیماتی کرد که خودش اماده ترین بازیکنها رو جایگزین میکرد یه حالت چرخشی بین بازیکنا بوجود ماورد...تو این نسخه میشه این کار رو کرد؟؟؟چه جوری؟؟؟

اخه همین دیشب این کار رو کردم ولی نمیدونم چه جوری!!!!!ممنون میشم بگید...

4039
04-02-2009, 12:07
من یه دفعه دیگه این سوال کردم ولی جواب نگرفتم...

تو 2006 میشد یه تنظیماتی کرد که خودش اماده ترین بازیکنها رو جایگزین میکرد یه حالت چرخشی بین بازیکنا بوجود ماورد...تو این نسخه میشه این کار رو کرد؟؟؟چه جوری؟؟؟

اخه همین دیشب این کار رو کردم ولی نمیدونم چه جوری!!!!!ممنون میشم بگید...
اگه منظورت توی قسمت مستر لیگه شما وقتی رفتی توی بخش تعویض بازیکن دکمه ضربدر (آبی یا همون شوت) رو بزن اتومات اینکارو میکنه.

p30 vahid
04-02-2009, 12:48
من مسترلیگو از درجه متوسط شروع کردم حالا بعد از گذشت چند فصل تیمم خیلی قوی شده و بازی بسیار اسان می خواستم ببینم می تونم اون درجه ی اولی روی سخت بذارم اکه میشه چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mellllanic
04-02-2009, 13:09
ببخشید دوباره میگم ولی جواب من لطفا؟:19:

burgum patch V0.6

بوتها هم تو فولدر cv06
از شماره 1 تا 16

اگه yes کنی بازیکنای قدیمی هم میان تو مستر لیگت میتونی بخریشون .
این گزینه آخری راجع به چیه ؟؟

Alireza Taji
04-02-2009, 13:29

این گزینه ی که پایین گزینه بازیکنان کلاسیک هست چی هست؟

من مسترلیگو از درجه متوسط شروع کردم حالا بعد از گذشت چند فصل تیمم خیلی قوی شده و بازی بسیار اسان می خواستم ببینم می تونم اون درجه ی اولی روی سخت بذارم اکه میشه چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه منظورتون اینه که بازی را روی top player شروع نکردی در پایان هرفصل و در میانه ی فصل نقل و انتقالات می تونی بری level بازی را تغییر بدی

Spaniuly
04-02-2009, 13:59
reset prevention features رو اگه فعال کنید (yes باشه) وسط یک مسابقه به هر نوعی از بازی خارج بشید بازنده اون بازی هستید و اگه اتوسیو هم فعال باشه دیگه باختید که باختید. حتی اگه برق هم بره وسط بازی شما اون بازی رو می بازید و موقع لود شدن بازی بعد شکست براتون لود میشه من که هیچ نکته مثبتی توش نمیبینیم که اون رو YES بذارید

میشه بگین این ither leagr b کجاست؟؟؟؟اخه هر چی نگاه کردم نفهمیدم:46:

لیگ پایین other league a هست دیگه توی exebition و edit میتونید پیدا کنید

4039
04-02-2009, 14:10
اگه yes کنی بازیکنای قدیمی هم میان تو مستر لیگت میتونی بخریشون .
این گزینه آخری راجع به چیه ؟؟

این ستینگ مال بخش b.a.l هستش.

Spaniuly
04-02-2009, 17:49
خیلی جالب شده من جای تیم های WE United و PES United تیم های استقلال و پرسپولیس برداشتم اینجوری میشه هم توی مود بال ازشون استفاده کرد هم مستر لیگ

mj21
04-02-2009, 17:56
اين قسمت براي چي هست ؟ ميشه توپ از اينجا كذاشت ؟ چطوري

Alishmas
04-02-2009, 18:06
گيم پلی Pes2009 با Pes2008 چقدر تفاوت داره ؟

Google Spider
04-02-2009, 18:41
با سلام خدمت همه
دوستان من چند وقتی نبودم
این اخرین پچ برگوم با تمام مخلفاتش و option file اخرین نقل وانتقالات رو می خواستم
اومده یا نه ؟ ( ارشاوین تو ارسنال و .... )
متشکر از همتون

Spaniuly
04-02-2009, 19:56
با سلام خدمت همه
دوستان من چند وقتی نبودم
این اخرین پچ برگوم با تمام مخلفاتش و option file اخرین نقل وانتقالات رو می خواستم
اومده یا نه ؟ ( ارشاوین تو ارسنال و .... )
متشکر از همتون

به به نبودی دلتنگت بودیم...

صفحه قبل گذاشتن اتفاقا لینکش رو

Google Spider
04-02-2009, 20:23
با تشکر از کرازور عزیز . پچ رو دارم دانلود میکنم
من مستر لیگ رو تازه شروع کردم الانم تازه یه فصل رد شده .
می خواستم ببینم چرا هیچ بازیکنی خوبی( مثلا کاکا و مسی ... ) رو نمیشه خرید . تیمم ارسنال هستش وسال اول رو با قهرمانی پشت سر گذاشتم . توی scoot list هم که بازکنی خوبی مثل کاکا و مسی رو میارم میگه 0 % . یعنی اصلا نمیاد.
اگر من خوب نتیجه بگیرم میان یا نه ؟؟؟/
متشکر.

titanium_zarin
04-02-2009, 21:55
لیگ پایین other league a هست دیگه توی exebition و edit میتونید پیدا کنید

میشه دقیق ادرس بدی:11:اخه من پیدا نکردم...

Mehdi.ss
04-02-2009, 22:07
krauser جان پس این لیگ برتر که داشتی می ساختی چی شد ؟:46:

google_boy07
05-02-2009, 00:16
سلام دوستان
اینم جدیترین فیس beckham
دانلود:

یا

.................................................. ..............................
منوی زیبای رئال مادرید :31:
دانلود:

یا

.................................................. .......................
فردا عازم مشهد میشوم تا در ESWC شرکت کنم (گیم نت مهر )

Spaniuly
05-02-2009, 00:20

میدونی چیه اسمش برات تغییر پیدا کرده واسه همون نمیتونی پیدا کنی بیخیال شو مثلا از کیت سرور یا پچ استفاده میکنی این باعث شده اسمش تغییر پیدا کنه منم تغییر دادم اسمش رو گذاشتم بوندس لیگا

krauser جان پس این لیگ برتر که داشتی می ساختی چی شد ؟:46:

عزیز من کی لیگ برتر می خواستم بسازم بوندس لیگا رو ساختم تازه اونم فقط 3 4 تا تیمش بازیکنان زیاد دارن بقیه تیمها فقط 11 بازیکن دارن البته استقلال و پرسپولیس رو هم اضافه کردم (در واقع جایگزین تیم های موهونی PES , WE United کردم) و قیافه های استقلالی ها هم شبیه سازی شده نسبتا

mellllanic
05-02-2009, 01:49
سلام دوستان
اینم جدیترین فیس beckham
دانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.......................................... ......................................
منوی زیبای رئال مادرید :31:
دانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.......................................... ...............................
فردا عازم مشهد میشوم تا در eswc شرکت کنم (گیم نت مهر )

زحمت بکش یه منوی قشنگاز بارسا بذار اون قبلیه زیاد قشنگ نبود .

MORTAZA.2FUN
05-02-2009, 01:57
با سلام وخسته نباشید به شما دوستان عزیز :10:
ببخشید من PES2009Patch120 رو دانلود کردم ووقتی که اونو نصب می کردم error داد من عکس اونو زیر میذارم لطفا منو راهنمایی کنید ؟
نکته:(چون یکم سایزش بزرگ برای همین لینکش گذاشتم)

با تشکر از شما دوستان :10:
قربانتان

Alireza Taji
05-02-2009, 04:00
سلام بر دوستان.
من تا حالا توپ وارد بازی نکردم!
الان توش موندم که این توپها را که دانلود کردم چطوری وارد بازی کنم!
چندتا توپ دانلود کردم که شماره ی هم نداره که من جایگزین اون کنم و نمی دونم چیکارشون کنم.
ممنون میشم یک توضیحی و راهنمایی در این مورد بکنید.

همانطور که krauser گفت اسمش برات تغییر کرده ساده ترین راه برای پیدا کردنش اینه که بری فایل ادیت را از داخل سیو بازی خارج کنی و بعد وارد بازی بشی می تونی ببینیش.
البته دیدن هم نداره چون هیچ تیمی توش نیست.

mellllanic
05-02-2009, 07:40
توپهارو تو فولدر cv01 قرار بده اگه فایلی به اسم unamed_136 هم وجود داشت توی فولدر cv05 جایگزین کن .

شماره توپهام به ترتیب 2 3 4 5 6 7 8 9 12 14

Spaniuly
05-02-2009, 09:12
همانطور که krauser گفت اسمش برات تغییر کرده ساده ترین راه برای پیدا کردنش اینه که بری فایل ادیت را از داخل سیو بازی خارج کنی و بعد وارد بازی بشی می تونی ببینیش.
البته دیدن هم نداره چون هیچ تیمی توش نیست.

حتی برداشتن ادیت فایل هم فایده نداره چون اسم اون لیگ با ادیت تغییر پیدا نمیکنه تنها راه تغییر نام Other League A , B استفاده از کیت سرور هست یادتونه منم کلی ضجه زدم تا تونستم پیدا کنم البته کرسپو خان خیلی کمک کرد

با سلام وخسته نباشید به شما دوستان عزیز :10:
ببخشید من PES2009Patch120 رو دانلود کردم ووقتی که اونو نصب می کردم error داد من عکس اونو زیر میذارم لطفا منو راهنمایی کنید ؟
نکته:(چون یکم سایزش بزرگ برای همین لینکش گذاشتم)

با تشکر از شما دوستان :10:
قربانتان

دی وی دی بازت اشکال داره همونطور که بارها گفتم شدیدا توی ایران شرکت ها عقده دارن دستکاری کنن بازی ها رو همین دستکاری باعث میشه کلید ریجستری توی مسیری غیر از مسیری که برای بازی در نظر گرفته شده ایجاد بشه موقع نصب پچ اون مسیر خاص بررسی میشه که چون بازی دستکاری شده پیداش نمیکنه ارور میده فکر کنم تو کیت سرور رو هم نتونی نصب کنی یه امتحانی بکن ببین کیت سرور هم نصب نمیشه اصولا نباید نصب بشه

mehdi_vsgh
05-02-2009, 11:25
دیگه از این بازی واقعا خسته شدم
میخوام خودمو واسه بازی fear2 آماده کنم..

فوتبال خیلی تکراری شده(شاید چون من زیاد بازی میکردم این حس برام ایجاد شده)

بردیا
05-02-2009, 11:39
من تازه سیستممو عوض کردم و الان دارم روی رزولیشن 1440 در 900 فول اسکرین روی high بازی میکنم.ولی تفاوت خاصی احساس نمیکنم.بازی های بارونی روی مدیوم خیلی قشنگ تر بود تا روی این.
انگار نه انگار که داره بارون میاد،حتی اثر برخورد توپ با قطرات آب رو نشون نمیده در حالی که توی مدیوم نشون میداد که آب به هوا پاشیده میشه بعضی اوقات.

Google Spider
05-02-2009, 12:19
می خواستم ببینم چرا هیچ بازیکنی خوبی( مثلا کاکا و مسی ... ) رو نمیشه خرید . تیمم ارسنال هستش وسال اول رو با قهرمانی پشت سر گذاشتم . توی scoot list هم که بازکنی خوبی مثل کاکا و مسی رو میارم میگه 0 % . یعنی اصلا نمیاد.
متشکر.

Alireza Taji
05-02-2009, 13:41
متشکر.
نقل و انتقالات را روی چه level گذاشتی؟
من هنوز وقت نکردم مستر لیگ را اغاز کنم اما تجربه ی که از pes 2008 دارم اینه که خرید بازیکنان به این راحتی نیست.
این نیست که دست روی هر بازیکنی بزنی بلند بشه بیاد تیمت. کاملا مثل فوتبال واقعی هست.
در ضمن شما اگه دست روی یک بازیکن کوچیک بزنی خیلی راحت تر میاد تا کاکا و مسی که توی تیمی بزرگ بازی می کنند.
یک بازیکن کوچک شاید به خاطر افتخارات و قهرمانی ها تیمت به باشگاه بیاد اما یکی مثل کاکا و یا مسی که توی تیمهای قدرتمندی بازی می کنند که همیشه صدرنشین هستند طبیعی که به این راحتی نمیاد.

Spaniuly
05-02-2009, 13:53
برا من یکی که ثابت شد مستر لیگ اصلا حال نمیده که چی بشه مثلا 3 فصل اولش فقط به درد میخوره بعد 3 فصل تکرار مکررات میشه با هک کردن پول هم راحت تمام ستاره ها رو میشه جذب کرد اگه هم جذب نکنی بازی اصلا فاز نمیده

Alireza Taji
05-02-2009, 14:32
برا من یکی که ثابت شد مستر لیگ اصلا حال نمیده که چی بشه مثلا 3 فصل اولش فقط به درد میخوره بعد 3 فصل تکرار مکررات میشه با هک کردن پول هم راحت تمام ستاره ها رو میشه جذب کرد اگه هم جذب نکنی بازی اصلا فاز نمیده
برای من که مستر لیگ خیلی جذاب هست. تو pes 2008 تا 8 فصل هم ادامش دادم.
هرچی جلوتر هم می ری بازیکنانی که الان معروف هستند بازنشسته میشند و جاشون را بازیکنان دیگه میگیرند.

تو pes 09 هیچکدام از مدهای بازی را نتونستم کامل برم!
تا حالا فقط 4 بار مجبور شدم bal را از اول بازی کنم و تا حالا بیشتر از 3 فصل جلو نرفتم!
مستر لیگ هم که اصلا نشده بازی کنم و حتی تا حالا وقت نکردم چمپیوز لیگ اروپا را کامل برم!

Zharfa
05-02-2009, 15:13
لطفا كمك كنيد
من وقتي Gamingaccess Community Patch 2.5 - Full Version رو كه حجمش 428MB هست رو نصب مي كنم،در فولدر gakserver فايل setup.exe وجود نداره.همچنين فايل هاي gcp_settings.exe و GCP2009.exe در فولدر PES وجود ندارند.بقيه فايل ها و فولدر ها مياد ولي اين فايل هاي اصلي نمياد.مشكل از چيست؟
بايد Patch هاي قبلي Gamingaccess رو نصب ميكردم؟
كرك ورژن 1.2 و Konami Patch 1.2 رو هم نصب كردم.ولي فايل cv0f.img رو دانلود نكردم.

4039
05-02-2009, 16:15
مستر لیگ هم جذابیت های خاص خودشو داره . من pes 6 تا 16 فصل بازی کردم و میخاستم تا 30 فصل هم ادامه بدم که کامپیوترمو ارتقا دادم و الان 2009 بازی میکنم .اما درمورد جذب بازیکنان بزرگ باید محبیوبیت(papolurity ) تیم بالابره تا بازیکنان بزرگو بشه گرفت .فکر میکنم آخرین حد محبیوبیت تیم s باشه .
البته مستر لیگ این نسخه یک مقدار نسبت به نسخه 6 راحت تره .اگه یک مقداری سخت تر بود جذابیتش خیلی بالا میرفت.

3Dmajid
05-02-2009, 16:55
يه چيزي بديد نصب كنم همه آيتم هاي بازي باز بشن، دارين ؟‌

mellllanic
05-02-2009, 19:07
متشکر.

نه باید محبوبیت تیمت بیاد بالا مثلا به s برسه در اینصورت بازیکنای بزرگ میان تو تیمت برای اینکه محبوبیت تیمت بیاد بالا باید بازی هاتو ببری .

mellllanic
05-02-2009, 19:08

مشکلت اینه که با ترینر پولشو هک کردی تو هر بازی این کار باعث بی مزه شدنش میشه .

bbp
05-02-2009, 19:18
سلام.
من يه آپديت اديت يا آپشن فايل براي آپديت آخرين نقل و انتقالات توي بازي هستم(مثلا بكهام رو تو ميلان داشته باشم)

اگر هم اين فايل نيست لطفا راهنمايي كنيد چجوري بكهام رو يا رونالدو رو بيارم تو ميلان.
ممنون

Google Spider
05-02-2009, 19:56
دوستان عزیز من این پچ رو دانلود کردم
ولی نه دیوید بکام و نه ارشاوین سرجاشون نیستن >>>>؟؟؟؟؟؟

mj21
05-02-2009, 20:26
آرم چلسي كي داره برام بزاره . من دارم ولي كيفيت زياد نداره .

بردیا
05-02-2009, 21:03
من توی مسترلیگ وقتی میرم قسمت my team برای چک کردن بازیکنام یا جواب دادن به پیشنهادای خریدی که میاد براشون فقط اسم 4تا بازیکنم هستش و بقیه نیستن به همین خاطر نمیتونم به هیچ پیشنهادی جواب بدم.
باز خوبه تمدید قراردادش خودکاره وگرنه بدبخت بودم.
با هافن هایم دسته 2 رو بردم.بازی آخر شالکه از کلن باختش تا با بردن برمن بتونم قهرمان بشم.خوشحالی توی رختکنشون جالب بود

Alireza Taji
05-02-2009, 21:21
سلام.
من يه آپديت اديت يا آپشن فايل براي آپديت آخرين نقل و انتقالات توي بازي هستم(مثلا بكهام رو تو ميلان داشته باشم)

اگر هم اين فايل نيست لطفا راهنمايي كنيد چجوري بكهام رو يا رونالدو رو بيارم تو ميلان.
ممنون
خود من همچین اپشنی که ارشاوین را به ارسنال اورده ندیدم!
اما خیلی راحت می تونید با برنامه های مثل PRO EVO Editing Studio 2009 بازیکنان را منتقل کنید.
خود من همین کار را کردم و بیشتر نقل و انتقالاتی که تو این چند ماه انجام شد را در بازی انجام دادم.

Google Spider
05-02-2009, 21:49
اما خیلی راحت می تونید با برنامه های مثل PRO EVO Editing Studio 2009 بازیکنان را منتقل کنید.
خود من همین کار را کردم و بیشتر نقل و انتقالاتی که تو این چند ماه انجام شد را در بازی انجام دادم.

متشکر
اول بگم با این امضای امیر خانت کلی حال کردم ایول

من قبلا که ویستا رو سیستمم نصب بود با برنامه ی PES_2009_Editor_v1.4 این کارو میکردم ولی الان رو xp اجرا نمیشه (net framwork ندارم) اگه این PRO EVO Editing Studio 2009 رو xp اجرا میشه یه لطف کن یه لینک برا من بزار .
متشکر

hamid_07
05-02-2009, 22:03
آقا کسی هست فیس بازیکنای تیم ملی رو بزاره یه جا باشه تو یه پک

p30 vahid
05-02-2009, 22:06
سلام

می خواستم بدونم که مسترلیگ تمومی داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با تشکر

ebinem173
05-02-2009, 22:10
آخرشم جواب ما رو ندادید
که کدوم آپشن فایل رو در پچ gamingaccess باید انتقال بدیم
چون چند تا اپشن فایل داره و من میخوام آپشن فایل آپدیت شده معمولی رو بریزم

Spaniuly
05-02-2009, 22:35
سلام

می خواستم بدونم که مسترلیگ تمومی داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با تشکر

نه فکر نمی کنم و از وقتی فهمیدم نداره بیخیال شدم چون بعد 3 فصل تمام افتخارات ممکن به دست میاد

متشکر

من قبلا که ویستا رو سیستمم نصب بود با برنامه ی pes_2009_editor_v1.4 این کارو میکردم ولی الان رو xp اجرا نمیشه (net framwork ندارم) اگه این pro evo editing studio 2009 رو xp اجرا میشه یه لطف کن یه لینک برا من بزار .
متشکر

شدنش که میشه صحبت اینجاست که روی دات نت اجرا میشه فکر کنم لینکش هم صفحه 610 بود حالا شاید بالا پایین باشه ولی یکی دو روز پیش بود که علیرضا خان لینکش رو محبت کرد

بردیا
05-02-2009, 22:51
من توی مسترلیگ وقتی میرم قسمت my team برای چک کردن بازیکنام یا جواب دادن به پیشنهادای خریدی که میاد براشون فقط اسم 4تا بازیکنم هستش و بقیه نیستن به همین خاطر نمیتونم به هیچ پیشنهادی جواب بدم.

کسی نمیتونه جواب بده؟

MORTAZA.2FUN
06-02-2009, 02:25
دی وی دی بازت اشکال داره همونطور که بارها گفتم شدیدا توی ایران شرکت ها عقده دارن دستکاری کنن بازی ها رو همین دستکاری باعث میشه کلید ریجستری توی مسیری غیر از مسیری که برای بازی در نظر گرفته شده ایجاد بشه موقع نصب پچ اون مسیر خاص بررسی میشه که چون بازی دستکاری شده پیداش نمیکنه ارور میده فکر کنم تو کیت سرور رو هم نتونی نصب کنی یه امتحانی بکن ببین کیت سرور هم نصب نمیشه اصولا نباید نصب بشه
با سلام وتشکر از شما :10:
من کیت جدید رو دانلود کردم و اونو با توجه به راهنما انجام دادم وتو اون راهنمای منچستر بود و پس از درست کردن کیت منچستر که تو راهنما گفته شده بود هیچ اروری نداد ودرست نصب شد ولی تغییری توی تیم منچستر ایجاد نشد
توجه :به خاطر تغییر نکردن تیم من کیت رو دو بار دیگه هم انجام دادم ولی بازم نشد
قربانتان:10:

p.devil
06-02-2009, 02:45
با سلام خدمت دوستان عزیز
من اسکوربورد شبکه 3 و همینطور استادیوم آزادی رو میخواستم ممنون میشم قرار بدید

Alireza Taji
06-02-2009, 02:58
بنا بر روایاتی که شنیدم مستر لیگ بعد ازا 30 فصل تمام میشه! (البته حرفم در حد شنیدن هست)

من کیت جدید رو دانلود کردم و اونو با توجه به راهنما انجام دادم وتو اون راهنمای منچستر بود و پس از درست کردن کیت منچستر که تو راهنما گفته شده بود هیچ اروری نداد ودرست نصب شد ولی تغییری توی تیم منچستر ایجاد نشد
دوست عزیز یک توضیح کامل بده که چیکار کردی تا بهت بگم.
شما اون لباسهای منچستر به چه صورت بودن؟ در کیت سرور در فولدر img ریختی و یا اینکه در فولدر GDB ؟
اگر در فولدر GDB ریختی باید یک فایل MAP هم درست کنی و بهش ادرس بدی.

کسی نمیتونه جواب بده؟

بردیا من منظورت را نمی فهم یعنی چی بقیشون نمیاد؟
تا جایی که یادم هست در فصل نقل و انتقالات اگه به بازیکنانت پیشنهادی بشه زمانی که یک هفته از بازی را رد میکنی بهت اعلام میکنه که برای بازیکنت مشتری پیدا شده اگه تو بخوای بفروشیش باید به قسمت MY TEAM بری و روی بازیکن کلیک کنی اونجا بهت اعلام میکنه که چه تیمهای خواهانش هستند و اگه موافقت کنی میره.
تا جایی هم که در pes 2008 به یاد دارم تمدید قرارداد خودکار نیست و خودت باید بری به بازیکنان خودت پیشنهاد بدی و اگه راضیشون نکنی از تیمت می رند.

متشکر

من قبلا که ویستا رو سیستمم نصب بود با برنامه ی PES_2009_Editor_v1.4 این کارو میکردم ولی الان رو xp اجرا نمیشه (net framwork ندارم) اگه این PRO EVO Editing Studio 2009 رو xp اجرا میشه یه لطف کن یه لینک برا من بزار .
متشکر

:46:
این هم برنامه PRO-EVO Editing Studio 2009 - Update 1.3 برای شما
حجمش 18مگ هست

B3HZ@D
06-02-2009, 03:04
کسی لیست اخرین نقل و انتقالات رو داره؟
اگه میشه یکی لطف کنه همینجا بذاره...

Alireza Taji
06-02-2009, 04:48
خوب چون خودم پیگیر این نقل و انتقالات بودم تا وارد بازی کنم بیشترشون را اگاهم.
این هم لیست اخرین نقل و انتقالات اروپا به خصوص فوتبال جزیره.
بیشتر نقل و انتقالات هم متعلق به لیگ انگلیس بوده.

آرسنال

ورود: آندري آرشاوين (از زنيت سنت پترزبورگ)

خروج:گاوين هويت(قرضي به واتفورد) – جي سيمپسون(قرضي به وست برومويچ) – هنري لانسبوري(قرضي به اسکانتورپ يونايتد)

* استون ويلا

ورود: اميل هسکي(از ويگان با مبلغ 5/3 ميليون پوند)

خروج:وين روت ليج(به کوئينز پارک رنجرز با مبلغ 300 هزار پوند)

* بلکبرن

ورود:الحاجي ديوف (از ساندرلند با مبلغ 2 ميليون پوند) – گائل ژيوه (قرضي از مارسي) – نيک بلکمن(مبلغ اعلام نشده از مک کلاسفيلد)

خروج:مت دربي شاير(قرضي به المپياکوس) – رابي فاولر(بازنشسته شد) – ادي نولان(مبلغ اعلام نشده به پرستون) – سرجيو پيتر(مبلغ اعلام نشده به اسپارتا پراگ) – آلن جاگ (قرضي به پليموث)

* بولتون

ورود:آريزا ماکوکولا(قرضي از بنفيکا) – سباستين پيگرينر(قرضي از زنيت سنت پترزبورگ) – مارک ديويس (مبلغ اعلام نشده از وولوز)

خروج:کوين نولان(به نيوکاسل با مبلغ 4 ميليون پوند) – يان واکر(بازنشسته شد) – هيدر هلگوسون(مبلغ اعلام نشده به کوئينز پارک رنجرز)

* چلسي

ورود:ريکاردو کوارسما(قرضي از اينترميلان) – مايکل مانسين(از وولوز)

خروج: کارلو کوديچيني(بازيکن آزاد به تاتنهام) – بن سحر(قرضي به خرافسشاپ) – جک کورک (قرضي به وولوز) – وين بريج(به منچسترسيتي به مبلغ 10 ميليون پوند) – اسکات سينکلر (قرضي به بيرمنگام) – سرجيو تجرا(قرضي به مايورکا) – جيمي اسميت(قرضي به ليتون اورينت)

* اورتون

ورود:جو (قرضي از منچسترسيتي)

خروج:جان پل کيسوک(قرضي به آکرينگتون)

* فولهام

ورود:اوليويه داکور(قرضي از اينترميلان) – گيلز بارنز(قرضي از دربي کانتي) – ژولين گري(مبلغ اعلام نشده از کاونتري سيتي)

خروج:جيمي بولارد(به هال سيتي با مبلغ 5 ميليون پوند) – آندرانيک تيموريان (قرضي به بارنزلي) – لئون آندريسن (قرضي به هانوفر) – سئول کي هيون (قرضي به الهلال) – هامور بوآزا(قرضي به بيرمنگام) – لي کوک (به کوئينز پارک رنجرز با مبلغ 9/1 ميليون پوند) – آدام ليجر(قرضي به نوريچ سيتي)

* هال سيتي

ورود:جيمي بولارد(از فولهام با مبلغ 5 ميليون پوند) – کوين کيلبين(از ويگان) – مانوچو(قرضي از منچستريونايتد) – کميل زاياته (از يانگ بويز با مبلع 5/2 ميليون پوند)

خروج:استليوس جياناکوپولوس(به لاريسا) – دين وينداس(قرضي به اولدهام) – مارلون کينگ (به ميدلزبورو)

* ليورپول

بازيکن جديد جذب نکرد

خروج:رابي کين(به تاتنهام با مبلغ 12 ميليون پوند) – جرمين پنانت(قرضي به پورتس موث) – پيتر گولاسکي(قرضي به هرفورد)

* منچسترسيتي

ورود:شي گيون(از نيوکاسل با مبلغ 8 ميليون پوند) – نايجل دي يونگ(از هامبورگ با مبلغ 19 ميليون پوند) – گريک بلامي (از وستهام با مبلغ 14 ميليون پوند) – وين بريج(از چلسي با مبلغ 10 ميليون پوند)

خروج: جو(قرضي به اورتون) – تال بن هايم(قرضي به ساندرلند) – پل مارشال(قرضي به بلکپول)

* منچستريونايتد

ورود:زوران توسيچ و آدام لياجيچ(مبلغ اعلام نشده از پارتيزان بلگراد) – ريتچه دي لائت(از استوک سيتي)

خروج:مانوچو(قرضي به هال سيتي) – جيمز چستر(قرضي به پتر بورو)

* ميدلزبورو

ورود:مارلون کينگ (قرضي از هال سيتي)

خروج: ميدو(قرضي به ويگان)

* نيوکاسل

ورود:ريان تيلور(از ويگان) – کوين نولان(از بولتون با مبلغ 4 ميليون پوند) – پيتر لوونکرانس (بازيکن آزاد)

خروج:شي گيون(به منچسترسيتي با مبلغ 8 ميليون پوند) – چارلز انزوگبيا(به ويگان)

* پورتس موث

ورود:آنجلوس باسيناس (بازيکن آزاد از آاک آتن) – تئوفانيس گيکاس(قرضي از وردربرمن) – جرمين پنانت(قرضي از ليورپول) – ندير بلحاج (از لانس با مبلغ 4/4 ميليون پوند) – هيدن مولينز(بازيکن آزاد از وستهام) – پله(قرضي از پورتو)

خروج:جرمين دفوئه(به تاتنهام با مبلغ 15 ميليون پوند) – لاسانا ديارا (به رئال مادريد با مبلغ 20 ميليون پوند)

* استوک ستي

ورود:ماتئو اترينگتون(مبلغ اعلام نشده از وستهام) – جيمز بيتي(از شفيلد يونايتد با مبلغ 5/3 ميليون پوند) – هنري کامارا (قرضي از ويگان)

خروج: ريتچه دي لائل (به منچستريونايتد) – چارلز انزوگبيا(ويگان)

* ساندرلند

ورود: تال بن هايم(قرضي از منچسترسيتي) – کالوم دونپورت(قرضي از وستهام)

خروج:مايکل چوپرا(قرضي به واتفورد) – الحاجي ديوف(به بلکبرن با مبلغ 2 ميليون پوند) – روي اوداناوان(قرضي به بلکپول) – راس والاس (به پرستون) – ليام ميلر(مبلغ اعلام نشده به کوئينز پارک رنجرز) – پاسکال چيمبوندا (مبلغ اعلام نشده به تاتنهام) – جوردن هندرسون(قرضي به کاونتري)

* تاتنهام

ورود:جرمين دفوئه(از پورتس موث با مبلغ 15 ميليون پوند) – رابي کين(از ليورپول با مبلغ 12 ميليون پوند) – ويلسون پالاسيوس(از ويگان با مبلغ 15 ميليون پوند) – کارلو کوديچيني(بازيکن آزاد از چلسي) – پاسکال چيمبوندا(مبلغ اعلام نشده از ساندرلند)

خروج:حسام قالي(النصر) – پل استالتري (بازنشسته شد) – کوين بواتنگ(قرضي به دورتموند) – سزار سانچر(قرضي به والنسيا) – توماس پخارت(قرضي به اسلاويا پراگ)

* وست برومويچ

ورود:خوان کارلوس منسگوئز(از سن لورنزو) – يوسف مولومبو (قرضي از پاريسن ژرمن) – مارک آنتوين فورچون(قرضي از نانس) – جي سيمپسون(قرضي از آرسنال)

خروج: سريل مک دونالد(قرضي به روسلار) – باتوژ اسلوسارسکي( بازنشسته شد)

* وستهام

ورود: ساويو انسرکو(برشيا با مبلغ 10 ميليون پوند) – رادوسلاو کواچ (قرضي به اسپارتاک مسکو)

خروج:ژوليان فائوبرت(قرضي به رئال مادريد) – کريگ بلامي(به منچسترسيتي با مبلغ 14 ميليون پوند) – کالوم دونپورت (قرضي به ساندرلند) – ماتئو اترينگتون(مبلغ اعلام نشده به استوک سيتي) – نايجل کواشي (قرضي به وولوز) – لي بوير (قرضي به بيرمنگام) – هيدن مولينز(بازيکن آزاد به پورتس موث) – کيل ريد(قرضي به وولوز)

* ويگان اتلتيک

ورود:چارلز انزوگبيا(از نيوکاسل) – ميدو (قرضي از ميدلزبورو) – بن واتسون(از کريستيال پالاس با مبلغ 2 ميليون پوند) – هوگو رودالگا( از نکاکساي مکزيک با مبلغ 5/4 ميليون پوند)
خروج: ريان تيلور (به نيوکاسل) – ويلسون پالاسيوس(به تاتنهام با مبلغ 15 ميليون پوند) – کوين کيلبين(مبلغ اعلام نشده به هال سيتي) – اميل هسکي (به استون ويلا با مبلغ 5/3 ميليون پوند) – هنري کامارا (قرضي به استوک سيتي

بایرن مونیخ:
،آلکساندر بامیوهان بازیکن 21 ساله تیم بوروسیا مونشن گلادباخ با قراردادی 3 ساله به بایرن پیوست

light
06-02-2009, 05:53
كسي نميدونه چطور ميشه راحت يه بازيكن رو توي مسترليگ خريد ؟
هيچ كدوم نمياد
يه روشي بايد حتما داشته باشه

bbp
06-02-2009, 09:25
اما خیلی راحت می تونید با برنامه های مثل pro evo editing studio 2009 بازیکنان را منتقل کنید.

خيلي ممنون.
فقط لطف ميكنيد كار با اين برنامه رو يه مقداري توضيح بديد ممنون ميشم.
يا اگر امكانش هست اديت خودتون رو آپلود كنيد تا آماتورهايي از جمله من ازش استفاده كنيم.

ممنون:10:

Mehdi.ss
06-02-2009, 11:14
سلام
چندتا سوال داشتم
1. کسی تور اصلی بازی رو داره ؟
2 .اسکوربورد یا چیزای دیگرو با چه برنامهای میشه ویرایش کرد ؟:19: :19:

Alireza Taji
06-02-2009, 12:23
خيلي ممنون.
فقط لطف ميكنيد كار با اين برنامه رو يه مقداري توضيح بديد ممنون ميشم.
يا اگر امكانش هست اديت خودتون رو آپلود كنيد تا آماتورهايي از جمله من ازش استفاده كنيم.

ممنون:10:
فایل ادیت خودم را با اینترنت دیال اپی نمی تونم اپ کنم.
حجمش در حدود 3.6 مگ هست.
از طرفی هم چیز زیادی نداره
کار با برنامه هم راحت هست شما باید فایل ادیت خودتون را با برنامه باز کنید و هر تغییری خواستید در اون بدید.

shiningphoenix
06-02-2009, 12:49
سلام

این بازی pes 2009 نسخه ی موقتش یا همون بتا تو بازاره یا اصلش اومده؟

gomnam23
06-02-2009, 14:39
من سیوهام خود به خود خراب میشه و بازی دیگه نمی شناسدش

mp3ir
06-02-2009, 14:57
سلام دوستان...این pes2009 رو چرا نمیشه دکمههای کیبوردش را ادیت کرد؟؟؟؟؟ پدزم درومد با این سبک دکمه هاش....گیم پد هم ندارم.چیکار میشه کرد؟

4039
06-02-2009, 15:03
فعال شدن هرکدوم از این گزینه ها بازیکنو صاحب چه توانایی و خصوصیتی میکنه ؟

البته چند تاشو خودم میدونم مثلا با فعال بودن گزینه penalties مربی بازیکن مارو بعنوان پنالتی زن اول تیم قرار میده و پنالتیهای بازیو بازیکن ما میزنه.

یک چیزی دیگه چه طوری میشه هم توی پست حمله باشیم و هم اینکه کرنر زن اول تیم بازیکن ما باشه؟ آخه کرنرهای بازیو فقط به بازیکنی که در نقش هافبک داره بازی میکنه میدن .

B3HZ@D
06-02-2009, 15:21
خوب چون خودم پیگیر این نقل و انتقالات بودم تا وارد بازی کنم بیشترشون را اگاهم.
این هم لیست اخرین نقل و انتقالات اروپا به خصوص فوتبال جزیره.
بیشتر نقل و انتقالات هم متعلق به لیگ انگلیس بوده.

ممنون علیرضا جان
ولی من نقل و انتقالات 4 لیگ برتر اروپا رو میخواستم نه فقط انگلیس
به هر حال ممنون
میگردم ببینم مال بقیه لیگها رو هم میتونم پیدا کنم

Spaniuly
06-02-2009, 15:30

عزیز من که گفتم اشکال از دی وی دی بازیتون هست من هم قبلا 2 بار خریده بودم که چون دستکاری شده بودند نمیشد آپدیت یا کیت سرور نصب کرد

من سیوهام خود به خود خراب میشه و بازی دیگه نمی شناسدش

ورژن بازیت با کرکی که ازش استفاده می کنی هم خوانی نداره برای بازی 3 مورد کرک ارائه شد وقتی بازی تازه اومد به کرک براش ارائه کردند بعد آپدیتی به اسم 1.10 از سوی کونامی ارائه شد که هرکی دانلود کرده بود می بایست از کرک مخصوص ورژن 1.10 استفاده میکرد بعد مدت کوتاهی آپدیت 1.20 که آخرین ورژن تا این لحظه هست اومد که رازور یه کرک هم برای این ورژن داد شما اگه بازیت آپدیت میشه یعنی با داشتن آپدیت پچ 1.20 میتونی نصب کنی روی بازیت باید کرک مخصوص اون که 26.8 مگ هم حجمش هست رو دانلود کنی دیگه مشکل پیش نمیاد برای اینکه خیالت راحت باشه و بازیت هم به روز باشه شما 2 چیز واسه دانلود نیاز داری :

1- آپدیت پچ 1.20 کونامی (آپدیت رسمی)
2- کرک pes2009.exe (با حجم 26.8 مگ)

سلام

این بازی pes 2009 نسخه ی موقتش یا همون بتا تو بازاره یا اصلش اومده؟

نسخه بتا و موقت واصل نداریم 10 روز مونده به انتشار دمو قابل بازی اومد براش 1 گیگ هم حجمش بود به درد EXEBITION میخورد بعدش هم نسخه فول که اونم توی بازار نمیفروشن معمولا چون کسی نمیخره فقط روی اینترنت میاد که علاقمندان دانلود کنن بازی کنن این نسخه ای که توی بازار هست هم اصل واسه pc هست البته شرکتها کرم میریزن میان دستکاری می کنن بازی رو و مشکلاتی رو پیش میارن با ندانم کاریشون

سلام دوستان...این pes2009 رو چرا نمیشه دکمههای کیبوردش را ادیت کرد؟؟؟؟؟ پدزم درومد با این سبک دکمه هاش....گیم پد هم ندارم.چیکار میشه کرد؟

قبل اینکه بازی رو اجرا کنی از فولدر نصب بازی یا ALL PROGRAMS فایل SETTING رو پیدا کن تب کیبورد رو انتخاب کن از اون جا تغییر بده

فعال شدن هرکدوم از این گزینه ها بازیکنو صاحب چه توانایی و خصوصیتی میکنه ؟

البته چند تاشو خودم میدونم مثلا با فعال بودن گزینه penalties مربی بازیکن مارو بعنوان پنالتی زن اول تیم قرار میده و پنالتیهای بازیو بازیکن ما میزنه.

یک چیزی دیگه چه طوری میشه هم توی پست حمله باشیم و هم اینکه کرنر زن اول تیم بازیکن ما باشه؟ آخه کرنرهای بازیو فقط به بازیکنی که در نقش هافبک داره بازی میکنه میدن .

شما بپرس کدوم توانایی رو معنیش رو نمیدونی عرض کنم خدمتت

من یادمه توی لیورپول بودم هم مهاجم بودم ولی کرنر هم میزدم البته این مال زمانی بود که از نسخه اورجینال و ورژن 1.20 استفاده نمیکردم از وقتی ورژن 1.20 هست بازیم توی bal نشده که هم مهاجم باشم هم کرنر زن

4039
06-02-2009, 16:10
شما بپرس کدوم توانایی رو معنیش رو نمیدونی عرض کنم خدمتت

من یادمه توی لیورپول بودم هم مهاجم بودم ولی کرنر هم میزدم البته این مال زمانی بود که از نسخه اورجینال و ورژن 1.20 استفاده نمیکردم از وقتی ورژن 1.20 هست بازیم توی bal نشده که هم مهاجم باشم هم کرنر زن

معنیشو نمیخام زبانم بد نیست .میخام بدونم با فعال شدن هر کدوم از اینا بازیکن صاحب چه ویژگی میشه و اینکه بدون کمک از برنامه ویرایش , خود بازیکن چند بار یا چند دقیقه باید هرکدوم از اینا رو انجام بده تا اون تخصصو یاد بگیره شاید برای بقیه هم جالب باشه که بدونن اینا چی هستن.من هر کدوم از اینا رو با شماره مشخص میکنم تا شما به زحمت نیفتی فقط شما لطف کن شماره هرکدومو یک توضیح مختصر بده .
1-tactical dribbling
2-positionning
3-reaction
4-scoring
5- on 1 scoring
6-post player
7-df positionnig
8-on touch pass
9-marking
10-sliding takle
11-covring
12- df control
13-penalty stoper
14- 1on 1 stoper

Mehdi.ss
06-02-2009, 17:29
سلام
چندتا سوال داشتم
1. کسی تور اصلی بازی رو داره ؟
2 .اسکوربورد یا چیزای دیگرو با چه برنامهای میشه ویرایش کرد ؟:19: :19:

کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــک
یکی جواب بده ه ه ه ه ه:19:

payam_2002us
06-02-2009, 19:22
سلام دوستان میتونید راهنماییم کنید من ویندوزم رو عوض کردم اما قبلش از مسیر my document رفتم و فایل save رو جای دیگه کپی کردم اما حالا که ویندوزم عوض شده و بازی رو نصب کردم و فابل save رو در همون قسمت خودش در my document ریختم همه چیز ok هستش فقط من نمیدونم چرا لوگوی تیمها که همون آرم باشگاهها هستش تو قسمت save به هم ریخته اگر بخواهم دوباره بازی کنم و یک بازی یا یک لیگ جدید بازی کنم مشکلی از این بابت نداره اما رو save های قبلیم این اتفاق افتاده اگر راهنماییم کنید ممنون میشم تمام آرمهای همه باشگاهها به هم ریخته حتی لبهاسهای تیمها هم فرق کرده

real_717
06-02-2009, 19:36
این هم برنامه PRO-EVO Editing Studio 2009 - Update 1.3 برای شما
حجمش 18مگ هست[/quote]

آقا سلام من اینی که شما گذاشتی هم دانلود کردم همون ارور قبلیو میده please heeeeeeeeelpppppppp

Spaniuly
06-02-2009, 22:57
معنیشو نمیخام زبانم بد نیست .میخام بدونم با فعال شدن هر کدوم از اینا بازیکن صاحب چه ویژگی میشه و اینکه بدون کمک از برنامه ویرایش , خود بازیکن چند بار یا چند دقیقه باید هرکدوم از اینا رو انجام بده تا اون تخصصو یاد بگیره شاید برای بقیه هم جالب باشه که بدونن اینا چی هستن.من هر کدوم از اینا رو با شماره مشخص میکنم تا شما به زحمت نیفتی فقط شما لطف کن شماره هرکدومو یک توضیح مختصر بده .
1-tactical dribbling
2-positionning
3-reaction
4-scoring
5- on 1 scoring
6-post player
7-df positionnig
8-on touch pass
9-marking
10-sliding takle
11-covring
12- df control
13-penalty stoper
14- 1on 1 stoper

1-توانایی اجرای حرکات تکنیکی مثل دریبل زیدانی و رونالدینیویی و ...
2- جا گیری مناسب (مثلا اگه حمله باشید و کرنر زده میشه در بازیکن جاگیری خوبی می کنه که توی bal یه ذره بی معنی هست چون این مسئله دست خودمونه کجا وایسیم)
3- عکس العمل به معنی که مثلا وقتی توپ رو از دست میدید بلافاصله پیگیر میشید تا اون رو بدست بیارید بازیکنانی که این مورد براشون فعال نیست میبینی وقتی توپ رو از دست میدن وای میستن به مسایل شخصی فکر میکنن و ماتشون می بره
4- گلزن که توی مود bal بی معنی هست یه چیز فورمالیته هست توی مود بال من 1400 تا گل زدم آخرشم برام فعال نشد این مورد فقط نشان دهنده اینه که اون بازیکن شمه گلزنی بالایی داره مثلا وحید هاشمیان رو نگاه کنی براش فعال هست این مورد
5- گل کردن موقعیت های تک به تک
6- بازیکن مسئولیت پذیر در یک پست خاص یعنی وقتی شما توی پست تخصص بازی می کنی ریسپانس و مسئولیت پذیری بالایی دارید و کار پوشش رو به خوبی انجام می دید
7- جاگیری دفاعی قوی
8- بازیکنی که پاس تک ضرب میده
9- یارگیری کننده
10-توانایی تکل بلند در حالت دراز کش
11- بازیکن پوششی (معمولا خاصیت خوبی که یه مدافع میتونه داشته باشه و توپها رو سریع جمع کنه)
12- بازیکنی که در خط دفاع توپ ها رو بخوبی دفع میکنه و کنترل میکنه
13-مخصوص دروازبان (پنالتی گیر حالتی که وحید طالبلو خودمون هم داره)
14- مخصوص دروازبان (دوازبانی که توی موقعیت های تک به تک سخت مغلوب میشه مثه مهدی رحمتی خودمون)

سلام دوستان میتونید راهنماییم کنید من ویندوزم رو عوض کردم اما قبلش از مسیر my document رفتم و فایل save رو جای دیگه کپی کردم اما حالا که ویندوزم عوض شده و بازی رو نصب کردم و فابل save رو در همون قسمت خودش در my document ریختم همه چیز ok هستش فقط من نمیدونم چرا لوگوی تیمها که همون آرم باشگاهها هستش تو قسمت save به هم ریخته اگر بخواهم دوباره بازی کنم و یک بازی یا یک لیگ جدید بازی کنم مشکلی از این بابت نداره اما رو save های قبلیم این اتفاق افتاده اگر راهنماییم کنید ممنون میشم تمام آرمهای همه باشگاهها به هم ریخته حتی لبهاسهای تیمها هم فرق کرده

شما کیت سرور رو قبلا نصب کرده بودید ولی الان نکردید به سیو فایل ربطی نداره لباس های تیم ها

آقا سلام من اینی که شما گذاشتی هم دانلود کردم همون ارور قبلیو میده please heeeeeeeeelpppppppp

برنامه دات نت فریم وورک رو دارید؟

B3HZ@D
06-02-2009, 23:10
3- عکس العمل به معنی که مثلا وقتی توپ رو از دست میدید بلافاصله پیگیر میشید تا اون رو بدست بیارید بازیکنانی که این مورد براشون فعال نیست میبینی وقتی توپ رو از دست میدن وای میستن به مسایل شخصی فکر میکنن و ماتشون می بره

ایول کراسر جان کلی خندیدم...
ایون خیلی باحال گفتی...
ولی کونامی واقعا باید یه فکری برای این بکنه...مثل موقعی که ضربه ازاد میزنم و میخوره به مدافعان و برمیگرده طرف وای میسه و همینطور توپی رو که جلوشه نگاه می کنه و هر دکمه ای رو که میزنی تاثیری نداره

Spaniuly
06-02-2009, 23:47
ایون خیلی باحال گفتی...
ولی کونامی واقعا باید یه فکری برای این بکنه...مثل موقعی که ضربه ازاد میزنم و میخوره به مدافعان و برمیگرده طرف وای میسه و همینطور توپی رو که جلوشه نگاه می کنه و هر دکمه ای رو که میزنی تاثیری نداره

آره تو ضربه آزاد ها خیلی جالب میشه عین سوباسا وسط بازی به چیزهای مختلف فکر میکنه مثه اینکه میخواد ضربه ببر آسا یاد بگیره واسه دفعه بعدی:31: همچین متفکرانه هم زل میزنه منگول

4039
06-02-2009, 23:53
این نسخه برنامه pes editor توسط یکی از کابران سایت pesgaming بنام whivel ساخته شده . با این نسخه از این برنامه میشه مهارتهای تجربی بازیکن رو توی مد b.a.l تغییر داد.

اینم لینکش :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

البته به گفته خودش این نسخه بتای برنامست و قراره یک سری ویژگی دیگه هم به این برنامه اضافه کنه.

.

mehdi_vsgh
07-02-2009, 00:12
]

4- گلزن که توی مود bal بی معنی هست یه چیز فورمالیته هست توی مود بال من 1400 تا گل زدم آخرشم برام فعال نشد این مورد فقط نشان دهنده اینه که اون بازیکن شمه گلزنی بالایی داره مثلا وحید هاشمیان رو نگاه کنی براش فعال هست این مورد

ولی برای من فعال شده

mehdi_vsgh
07-02-2009, 00:14
ایون خیلی باحال گفتی...
بعضی وقتا هم برعکس
نمیخوایم بره دنبال توپ همینطور میدوه دنبالش
هرکاری میکنم که واسته یا برگرده تاثیری ندارن نمیدونم چرا اینطوریه؟!! واسه خودش میدوه دنبال توپ

4039
07-02-2009, 00:27
بعضی وقتا هم برعکس
هرکاری میکنم که واسته یا برگرده تاثیری ندارن نمیدونم چرا اینطوریه؟!! واسه خودش میدوه دنبال توپ

در کل پسر بدی نیست اگه این اخلاقیاتشو بزاره کنار میشه یک دسته گل .
بابا بازم جای شکرش باقیه منگول بازیای pes 6 رو نداره احتمالا کونامی توی نسخه بعدی این ریزکاریهارو هم درست میکنه.

درمورد گزینه scoring احتمالا شما داری روی تاپ پلیر بازی میکنی .

MORTAZA.2FUN
07-02-2009, 01:21
دوست عزیز یک توضیح کامل بده که چیکار کردی تا بهت بگم.
شما اون لباسهای منچستر به چه صورت بودن؟ در کیت سرور در فولدر img ریختی و یا اینکه در فولدر GDB ؟
اگر در فولدر GDB ریختی باید یک فایل MAP هم درست کنی و بهش ادرس بدی.
باسلام وتشکر از شما:10:
شما قبلا این سوال رو از من کردین ومن اونجا توضیح دادم که چیکار کردم لطفا به پست زیر نگاه کنین :

هیچ تغییری توش ایجاد نشد یعنی : نه رنگ لباسا تغییر کرد و نه شکلشون
با تشکر ازشما :10:
قربانتان :8::10::27:

ICEBOYS
07-02-2009, 01:57
لطفا ورژن 1.3 برنامه PRO-EVO Editing Studio را بزارید

با تشکر

Spaniuly
07-02-2009, 01:59
مرتضی خان شما وقتی میری داخل پوشه کیت سرور و فایل setup رو اجرا میکنی گزینه install یا remove براتون فعال هست یا غیر فعال؟

Alireza Taji
07-02-2009, 02:49
یک ضعف دیگه هم که تو بازی دیدم هنگام سانت کردن از جناحین در مد bal هست که تا توپ سانت میشه بازیکن یک جا می ایسته و اصلا حرکت نمی کنه!
و این ضربات خطایی هم که پشت محوطه گیر تیم میاد و بازیکن توپ را سانت می کنه را اصلا خوب نساختند و 90% توپ پشت 18 روی زمین میاد که اصلا امکانی برای سر زدن و حتی شوت نداری.

باسلام وتشکر از شما
شما قبلا این سوال رو از من کردین ومن اونجا توضیح دادم که چیکار کردم لطفا به پست زیر نگاه کنین :

هیچ تغییری توش ایجاد نشد یعنی : نه رنگ لباسا تغییر کرد و نه شکلشون
با تشکر ازشما
قربانتان

باسلام به شما دوست عزیز
با تشکر از شما دوست عزیز
قربانتان
خوب اشکل شما اینه که تو فولدر اشتباه می ریزید.
حقیقتش چون خیلی وقته از طریق فولدر img کیت وارد نکردم درست یادم نیست کیت ها را در کدوم فولدر باید بریزی اگر اشتباه نکنم فولدر cv06 ویا cv05 بود .( تو این زمینه دوستان کمک کند.)
در ضمن دوجور کیت هست فایلهای با فورمت bin که باید از طریق img وارد کنی و کیتهای با فورمت png که باید از طریق فولدر GDB وارد بازی بشه. باید ببینید از شما کدوم هست.

بردیا
07-02-2009, 07:55
بردیا من منظورت را نمی فهم یعنی چی بقیشون نمیاد؟
تا جایی که یادم هست در فصل نقل و انتقالات اگه به بازیکنانت پیشنهادی بشه زمانی که یک هفته از بازی را رد میکنی بهت اعلام میکنه که برای بازیکنت مشتری پیدا شده اگه تو بخوای بفروشیش باید به قسمت MY TEAM بری و روی بازیکن کلیک کنی اونجا بهت اعلام میکنه که چه تیمهای خواهانش هستند و اگه موافقت کنی میره.
تا جایی هم که در pes 2008 به یاد دارم تمدید قرارداد خودکار نیست و خودت باید بری به بازیکنان خودت پیشنهاد بدی و اگه راضیشون نکنی از تیمت می رند.
درسته
ولی مشکل اینجاست که وقتی توی my team میرم فقط اسم 4تا از بازیکنام هستن نه کل تیم.این مشکل اصلی هستش.اضافه و کم هم نمیشه ازین تعداد.
تمدید قرارداد رو هم توی قسمت مخارج که میرم میبینم که کم کرده از بودجم.

Google Spider
07-02-2009, 08:19
بعضی وقتا هم برعکس

شما r1 و r2
رو با هم بچسب دیگه نمی ره دنبال توپ

mehdi_vsgh
07-02-2009, 08:37
من با کیبورد بازی میکنم
r1 وr2 نمیدونم کجاس

naaaji
07-02-2009, 10:50
اقا این پچ گیمینگ اکسس از ورژن 2.5 بالاتر نیومده هنوز؟؟؟؟؟؟؟

4039
07-02-2009, 10:57
من با کیبورد بازی میکنم
r1 وr2 نمیدونم کجاس

مهدی جان شما باید توی ستینگ این دو تا دکمه رو تعریف کنین .r1 همون سرعته دیگه. یک دکمه هم برای r2 تعریف کن .

اقا این پچ گیمینگ اکسس از ورژن 2.5 بالاتر نیومده هنوز؟؟؟؟؟؟؟

چرا 2.6 اومده حجمش فقط 4 مگه .صفحه 603 لینکش هست . راستی شما تونستی مشکل ارور بازیتو حل کنی؟

B3HZ@D
07-02-2009, 12:16
چرا 2.6 اومده حجمش فقط 4 مگه .صفحه 603 لینکش هست . راستی شما تونستی مشکل ارور بازیتو حل کنی؟

این ورژن اخری پچ نیست...یک فایل ادیت هست که نقل و انتقالات توش انجام شده
قراره ورژن 3 رو هم بسازن...یک نظرسنجی هم گذاشته

4039
07-02-2009, 13:08
این ورژن اخری پچ نیست...یک فایل ادیت هست که نقل و انتقالات توش انجام شده
قراره ورژن 3 رو هم بسازن...یک نظرسنجی هم گذاشته

ممنون میشم اگه لینکشو بزاری.

B3HZ@D
07-02-2009, 13:15
بفرما خدمت شما:

4039
07-02-2009, 14:14
fashist جان منظورم لینک اون ادیت فایل نقل و انتقالاته.

از قرار معلوم پچ 3 تا آخر فوریه ریلیز میشه .توی بخش پیشنهادات من دو تا تقاضا دادم یکی اینکه صورت بازیکنان تیم ملیمون رو درست کنن و یکی دیگه اینکه تیمهای استقلال و پرسپولیسو به این پچ اضافه کنن .

Spaniuly
07-02-2009, 16:09
معلوم نیست کونامی خودش آپدیت جدید میذاره واسه دانلود یا نه حالا که فصل نقل او انتقالات به پایان رسیده باید مثه اون فایل cv0f یه فایل img جدید بده که قبلی رو هم در بر بگیره

mahyarseven
07-02-2009, 16:20
بچه ها من فردا شيراز مسابقه دارم كسي مي تونه كمك كنه؟؟؟plz????????????

4039
07-02-2009, 17:26
سایت گیمینگ اکسس در حال آبدیت کردن پچ خودشه .من تقاضای درست کردن چهره و توانایی های بازیکنان تیم ملیو دادم در جواب از من خواستن یک مرجع برای ویژگیهای بازیکنان تیم ملی پیشنهاد بدم . در حال حاضر یک مرجع وجود داره اما ویژگی و خصوصیات چند تا از بازیکنای تیم ملی وجود نداره که شامل این سه تا بازیکن میشه : غلام نژاد , طالب لو , پیروز قربانی
حالا شما نظرتونو بدین تا من این نظراتو وارد اون دیتا بیس کنم(اگه تونستین عکس هم بدین). یک نمونه پایین آوردم :

Jalal Hosseini, Saipa

Number: 15
Position: CB
Nationality: Iranian

Foot: R
Side: R

Length: 1.84
Weight: 80

Attack: 61
Defence: 79
Balance: 86
Stamina: 83
Top Speed: 75
Acceleration: 74
Response: 80
Agility: 70
Dribble Accuracy: 63
Dribble Speed: 66
Short Pass Accuracy: 65
Short Pass Speed: 70
Long Pass Acc.: 62
Long Pass Speed: 72
Shot Accuracy: 56
Shot Power: 80
Shot Technique: 58
Free Kick Accuracy: 55
Curling: 58
Header: 84
Jump: 85
Technique: 67
Aggression: 60
Mentality: 84
Keeper Skills: 50
Team Work: 75
Injury Tolerance: B
Condition/Fitness: 7
Weak Foot Accuracy: 3
Weak Foot frequency: 4
Consistency: 6

real_717
07-02-2009, 17:36
آقا یه سوال تقریبا عجیب
من وقتی بازیرو اجرا می کنم دموی اولش صدا داره ولی وقتی میره تو main menu به بعد یعنی توی بازی ها و ... اصلا صدا نداره هیچ راه حلی نداره؟ مثلا پچی چیزی؟؟

Spaniuly
07-02-2009, 17:40
آقا یه سوال تقریبا عجیب
من وقتی بازیرو اجرا می کنم دموی اولش صدا داره ولی وقتی میره تو main menu به بعد یعنی توی بازی ها و ... اصلا صدا نداره هیچ راه حلی نداره؟ مثلا پچی چیزی؟؟

توی تنظیمات قسمت تنظیمات صدا رو دستکاری کردی ولوم رو گذاشتی روی صفر از اونجاست مشکلت

B3HZ@D
07-02-2009, 18:43
fashist جان منظورم لینک اون ادیت فایل نقل و انتقالاته.

از قرار معلوم پچ 3 تا آخر فوریه ریلیز میشه .توی بخش پیشنهادات من دو تا تقاضا دادم یکی اینکه صورت بازیکنان تیم ملیمون رو درست کنن و یکی دیگه اینکه تیمهای استقلال و پرسپولیسو به این پچ اضافه کنن .

ببخشید...
این هم لینک فایل edit :

real_717
07-02-2009, 18:57
توی تنظیمات قسمت تنظیمات صدا رو دستکاری کردی ولوم رو گذاشتی روی صفر از اونجاست مشکلت

نه عزیز الان چک کردم ولومش آخه پس چه طور دمو صدا داره؟ در ضمن موقعی که یه جامیو معرفی میکنه مثلا جام آسیا بازم صدا داره ولی بقیه جاها نه

naaaji
07-02-2009, 20:50
مهدی جان شما باید توی ستینگ این دو تا دکمه رو تعریف کنین .r1 همون سرعته دیگه. یک دکمه هم برای r2 تعریف کن .

اره حاجی من کرک جدیده رو ریختم با پچ گیمنگ اکسس رو هم نصب کردم اوکی شده دیگه مشکل نداره
فقط من الان حدود 7 ساله رفتم تو این مد بال همه تکنیک هام هم بالایه 80 هست ولی الان 3 ساله به جز تاتنهام هیچ تیمه مطرحه دیگه ایی پیشنهاد نمیده اعصابم خرد شده اااااااه چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟

4039
07-02-2009, 23:12
اره حاجی من کرک جدیده رو ریختم با پچ گیمنگ اکسس رو هم نصب کردم اوکی شده دیگه مشکل نداره
فقط من الان حدود 7 ساله رفتم تو این مد بال همه تکنیک هام هم بالایه 80 هست ولی الان 3 ساله به جز تاتنهام هیچ تیمه مطرحه دیگه ایی پیشنهاد نمیده اعصابم خرد شده اااااااه چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟

خب شما با اون نسخه جدید legend editor که چند صفحه قبل گذاشتم مهارتهای تجربی بازیکنتو بالا ببر (از طریق کاهش تواناییهایی که بازیکنت زمان شروع مد b.a.l داشته) احتمالا پیشنهادات بهتری بهت داده میشه .یکی از شرایط مهم جذب بازیکن توسط تیمهای بزرگ داشتن امتیازات بالای مهارتهای تجربی بازیکنه.
قبل از این کار حتما یک بک آپ از سیوهات بگیر.
ولی به نظر من شما که 7 سال صبر کردی و کم کم با عرق جبین :rambo: مهارتهای بازیکنتو زیاد کردی دست به دوپینگ نزن .بزار بازیکنت کم کم این نوع مهارتهاش هم زیاد بشه مطمئنا یک زمانی تیمهای بزرگ برات دست و پا میشکنن.

sp165man
07-02-2009, 23:23
سلام
تو bal چه جوري مي شه يه پنالتي زن شد
مد الان تو رئالم و بيشترين گل رو هم ميزنم ولي هنوز هرچي پنالتي مي گيرم به خودم نميدن بايد چيکار کنم؟

4039
07-02-2009, 23:26
سلام
مد الان تو رئالم و بيشترين گل رو هم ميزنم ولي هنوز هرچي پنالتي مي گيرم به خودم نميدن بايد چيکار کنم؟
شما میتونی با برنامه PRO-EVO Editing Studio 2009 اینکارو انجام بدی . باید گزینه penalties رو تیک بزنی .لینک برنامه و آموزشش حدودا 10-15 صفحه قبل هست.

Spaniuly
08-02-2009, 00:04
شما میتونی با برنامه pro-evo editing studio 2009 اینکارو انجام بدی . باید گزینه penalties رو تیک بزنی .لینک برنامه و آموزشش حدودا 10-15 صفحه قبل هست.

سلام

نه اون گزینه خیلی موثر نیست اگه بهترین شوت زن باشی بهت میدن ضربات آزاد مستقیم و پنالتی ها رو شما با ترینر شوت و قدرت شوت و تکنیک شوت و... (در کل پارامترهایی که به شوت زنی مربوط میشه) رو بذاری روی 95 به بالا پنالتی ها رو خودت میزنی

google_boy07
08-02-2009, 00:07
دوستان پچ رسمی دیگری از کونامی این ماه منتشر خواهد شد .........

PES 2009: Free January Transfer Window
Konami Digital Entertainment GmbH has confirmed the content of its latest free download for PES 2009 for PLAYSTATION®3, Xbox 360 and PC-DVD.
Due for download at the end of February, the update will bring all club sides’ rosters in line with all the moves and transfers made before the end of the January 2009 transfer window. Hundreds of players have been updated and corrected in line with their moves, with approximately 200 new players added to the game for the first time. The stats of thousands of players have also been refined, in line with their performances so far this season.
The download demonstrates Konami’s commitment to continually updating PES 2009, with further exciting downloadable content set for release in the coming month

منتظرباشید....

4039
08-02-2009, 00:52
نه اون گزینه خیلی موثر نیست اگه بهترین شوت زن باشی بهت میدن ضربات آزاد مستقیم و پنالتی ها رو شما با ترینر شوت و قدرت شوت و تکنیک شوت و... (در کل پارامترهایی که به شوت زنی مربوط میشه) رو بذاری روی 95 به بالا پنالتی ها رو خودت میزنی

ولی krauser جان بازیکن من اصلا پارامترهای مربوط به شوتش به 91 هم نمیرسه .اما از زمانیکه این گزینه رو فعال کردم پنالتیهای بازی به من داده میشه .

bbp
08-02-2009, 10:28
سلام.
من براي نقل انتقالات يك راهنمايي خواستم و يكي از دوستان گفتن با اين برنامه ميتوني:
PRO-EVO Editing Studio 2009
منم 12 مگ با دايال آپ نفتي دانلود كردم آخرش هم اين شد:41::(اگر رهنمايي كنيد چجوري اين مشكل رو حل كنم خيلي خيلي ممنونتون ميشم)

real_717
08-02-2009, 11:01
[quote=bbp;3476233]سلام.
من براي نقل انتقالات يك راهنمايي خواستم و يكي از دوستان گفتن با اين برنامه ميتوني:
منم 12 مگ با دايال آپ نفتي دانلود كردم آخرش هم اين شد:41::(اگر رهنمايي كنيد چجوري اين مشكل رو حل كنم خيلي خيلي ممنونتون ميشم)

بچه ها چند صفحه پیش گذاشته بودن منم مشکل شمارو داشتم net frame work. ورژن 3.5 رو نصب کردم درست شد ولی اونم اگه بخوای دانلود کنی 53 meg برای دایل آپ خیلی زیاده!

آقایون کسی نتونست مشکل صدای مارو حل کنه؟؟!!:41:

bbp
08-02-2009, 13:08
خوب من مشكلم با يه اديت فايل ساده كه بدون نياز به يچ باشه حل ميشه كه نقل و انتقالات رو داشته باشه...
يه آپشن فايل دانلود كردم كه اسم و لوگو و لباس تيمها رو درست كرد و فقط مونده نقل و انتقالات.

ممنون ميشم اگر كسي لينكي برا اديت خال داره بذاره.

mehdi_ag
08-02-2009, 15:42
دوستان یکی یه کمک هم به من بکنه
من قبلا بورگوم 03 رو نصب کرده بودم ولی هیچ کیتی رو نشون نمی داد (فولدر gdb داشتم) الانم بورگوم 06 رو دانلود کردم خودش فولدر gdb و مپش رو همراه داشت 150 مگ بود ولی بعد نصب کیت سرور بازم هیچ کیتی رو نمی تونم بیارم، میشه بگین چی کار باید بکنم.
کرک و پچ رو سی دی هم فکر کنم 2.1 بود

آقا یه سوال تقریبا عجیب

تنظیمات صدات رو بذار رو استریو (از تو کنترل پنل خود ویندوز) - احتمالا رو Quartet هست و بلندگوها صدار Rear رو پخش می کنن
تو این حالت دمو صدا داره ولی بازی صدا نداره
یا فقط صدای تماشاچی داره و گزارش رو نمی شنوی

robert
08-02-2009, 16:06
آقا آخر become a legend چجوریه ؟؟

ali323
08-02-2009, 16:52
یه بار نشد ما یه چیزی رو بی دردسر دانلود کنیم، هر دو تای فایلها یی که برای دانلود گذاشتین از رو سرور پاک شده.

samaras23
08-02-2009, 17:23
سلام ببخشید توی become a legend چطوری میشه بازیکن شماره ای رو که دوست داری بپوشه؟؟
وقتی میخوام با یه تیم قرارداد ببندم یه شماره پیشنهاد میدم اما یه شماره دیگه بهم میدن هرچقدر هم که تو تیم خوب باشم شماره عوض نمیشه

Spaniuly
08-02-2009, 18:52
ولی krauser جان بازیکن من اصلا پارامترهای مربوط به شوتش به 91 هم نمیرسه .اما از زمانیکه این گزینه رو فعال کردم پنالتیهای بازی به من داده میشه .

حتما تیمی که توش بازی میکنی بازیکناش ضعیف هستند امکان نداره توی تیم بزرگ باشی و پنالتی ها رو به تو بدن در حالیکه پارامتر های شوت شما کم باشه

سلام.

بنا به گفته مهرداد جان اگه یکمی هم صبر کنی قراره اپدیت جدید بده که بازیکنان ترانسفر بشن اون موقع آرشاوین رو هم توی آرسنال می بینیم:5:

دوستان یکی یه کمک هم به من بکنه
من قبلا بورگوم 03 رو نصب کرده بودم ولی هیچ کیتی رو نشون نمی داد (فولدر gdb داشتم) الانم بورگوم 06 رو دانلود کردم خودش فولدر gdb و مپش رو همراه داشت 150 مگ بود ولی بعد نصب کیت سرور بازم هیچ کیتی رو نمی تونم بیارم، میشه بگین چی کار باید بکنم.
کرک و پچ رو سی دی هم فکر کنم 2.1 بود

ببین بورگوم رو که نصب کردی باس بری داخل پوشه کیت سرور و setup رو اجرا کنی ها! این کار رو انجام می دی اگه کیت سرور روی بازی نصب نباشه تغییری حاصل نمیشه

آقا آخر become a legend چجوریه ؟؟

به 27 سال که میرسی میتونی تصمیم بگیری از تیم ملی خدافظی کنی البته این اختیاری هست بعد که به 37 سال میرسی کلا در پایان فصل با دنیای بازیگری خدافظی میکنی اون آخرین بازی فصل رو هم 90 دقیقه بازی میکنی حتی اگه خسته بشی بعدش وقتی بازی تموم میشه جشن خدافظی برگزار میشه توی زمین تماشاگرا ابراز احساسات می کنن و کلی تصاویر به یاد ماندنی دیگه بعد روی اسکوربورد افتخارات دوران بازیگریت نشون داده میشه یه آهنگ هم پخش میکنه و تماشاگرا همراهی می کنن و...:11:

سلام ببخشید توی become a legend چطوری میشه بازیکن شماره ای رو که دوست داری بپوشه؟؟
وقتی میخوام با یه تیم قرارداد ببندم یه شماره پیشنهاد میدم اما یه شماره دیگه بهم میدن هرچقدر هم که تو تیم خوب باشم شماره عوض نمیشه

ببین اگه بازیکنت نسبت به تیمی که میخواد بهش ترانسفر بشه شماره خوب گیرت میاد یکمی هم مونده به شانس مخصوصا اگه ترانسفر فرکانتی روی های باشه احتمال گیر اومدن شماره خوب خیلی میره بالا چون وقتی ترانسفر فرکانتی روی های میشه یهو میبینی توتی از رم جدا شد رفت لاتزیو! اونوقت اگه مهاجم باشی و رم بخوادت احتمالا 10 میرسه به تو کلا اگه یه تیم شماره خالی کمتر از 11 توی تیمش باشه و بری به اون تیم 80 درصد احتمال داره اون شماره برسه به تو ولی حتمی نیست

Google Spider
08-02-2009, 19:39
سلام.

سلام

من هم همین مشکل رو داشتم ولی با نصب NET Framework 2.0
برنامه اجرا شد ( این نسخه از برنامه حجمش خیلی کمتر از شماره 3.5 هستش )

اینم لینک دانلود : حجم ( 22.4 مگابایت )

majid_cat
08-02-2009, 19:53
دوستان من هیچ وقت نتونستم یه ضربه ی آزاد درست و حسابی بزنم.می شه یکی به طور کامل توضیح بده چجوری می شه ضربه ی آزاد رو گل کرد؟واسه فواصل خیلی نزدیک و متوسط فرق می کنه؟اگه فرق می کنه هر دو رو توضیح بدین لطفا.ممنون.(من قبلا فیفا باز بودم و از pes خوب سر در نمیارم)

Alireza Taji
08-02-2009, 21:35
من خودم الان مجدد دارم bal را بازی میکنم الان اولین فصل تو تیم اتالانتا پنالتی زن تیم هستم!
تا حالا دوتا پنالتی بهم دادن.

نمی دونم چرا هیچ منوی درست و حسابی از بارسا نیست!

منوی منچستر:

منوی رئال

google_boy07
08-02-2009, 22:19
نمی دونم چرا هیچ منوی درست و حسابی از بارسا نیست!

چرا اتفاقا چندتا منو از barcelona یادمه بود ......
حالا نمیدونم شما منظورتون از (درست و حسابی)چیه؟!

AnarchAshkan
08-02-2009, 22:40
دوستان من هیچ وقت نتونستم یه ضربه ی آزاد درست و حسابی بزنم.می شه یکی به طور کامل توضیح بده چجوری می شه ضربه ی آزاد رو گل کرد؟واسه فواصل خیلی نزدیک و متوسط فرق می کنه؟اگه فرق می کنه هر دو رو توضیح بدین لطفا.ممنون.(من قبلا فیفا باز بودم و از pes خوب سر در نمیارم)

دوست عزیز توضیح خیلی کاملش در قسمت کوماند لیست هست
ولی من در حد خودم یه توضیح میدم (از ورژن 3 دارم بازی میکن pes را) : تو فاصله 18 تا 24 متر باید هنگام ضربه جهت عقب را بگیری تا زمانی که شوت را بزنه و قدرت شوت را باید تقریبا بین 40 تا 50 % (بستگی به بازیکنت داره)
اگه فاصله بین 25 تا 28 بود نباید جهت عقب را بگیری و فقط شوت میزنی قدرت شوت هم میتونه بین 45 تا 55 درصد باشه
اگه فاصله بیشر بود بهت پیشنهاد میکنم شوت نزنی چون در بهترین حالت میتونی کرنر بگیری باشوت , ولی اگه خواستی بزنی جهت جلو را نگه دار وشوت بزن بازیکن با بیشرین قدرتش شوت میزنه که اکثر موقع ها به دیوار دفاعی میخوره . قدرت شوت هم بین 50 تا 60 میتونه باشه
در ضمن قبل از شوت باید جهت بازیکن را 10 تا 15 دجه به سمت تیر مخالف دروازبان بیاری تا توپ به سمت گوشه بره نره وسط
موفق باشی :10:

Alireza Taji
08-02-2009, 22:45
چرا اتفاقا چندتا منو از barcelona یادمه بود ......
حالا نمیدونم شما منظورتون از (درست و حسابی)چیه؟!
من تو سایت gaming access فقط یک منو از بارسا دیدم که الان هم از اون دارم استفاده می کنم اما زیاد جالب نیست و خیلی ساده هست.
اگه چیزی از بارسا دیدی ممنون میشم بذاری.

Spaniuly
09-02-2009, 00:37

دوست عزیز توضیح خیلی کاملش در قسمت کوماند لیست هست
ولی من در حد خودم یه توضیح میدم (از ورژن 3 دارم بازی میکن pes را) : تو فاصله 18 تا 24 متر باید هنگام ضربه جهت عقب را بگیری تا زمانی که شوت را بزنه و قدرت شوت را باید تقریبا بین 40 تا 50 % (بستگی به بازیکنت داره)
اگه فاصله بین 25 تا 28 بود نباید جهت عقب را بگیری و فقط شوت میزنی قدرت شوت هم میتونه بین 45 تا 55 درصد باشه
اگه فاصله بیشر بود بهت پیشنهاد میکنم شوت نزنی چون در بهترین حالت میتونی کرنر بگیری باشوت , ولی اگه خواستی بزنی جهت جلو را نگه دار وشوت بزن بازیکن با بیشرین قدرتش شوت میزنه که اکثر موقع ها به دیوار دفاعی میخوره . قدرت شوت هم بین 50 تا 60 میتونه باشه
در ضمن قبل از شوت باید جهت بازیکن را 10 تا 15 دجه به سمت تیر مخالف دروازبان بیاری تا توپ به سمت گوشه بره نره وسط
موفق باشی :10:

ببینید من هم اوایل که تازه PES بازی میکردم اصلا نمیدونستم چطوری باید ضربه آزاد زد کلی Replay دارم از انواع ضربه آزاد ها هر ضربه آزاد توسط هر بازیکنی گل نمیشه مونده به استایل بازیکن یه بازیکن هست استایلش یه جوری هست که کلا زیر توپ میزنه کلا اگه دقت کرده باشید توی Motion چند نوع استایل برای پنالتی و ضربه آزاد گذاشته مطمئن باشید اونا رو واسه دکور نذاشته همگی یه خاصیتی دارند کاش حوصله داشتم آموزش گام به گام میذاشتم میتونم هر بار یه Replay بذارم و بگم چطوری میشه اون ضربه رو زد یه استایل هست فکر کنم شماره 2 یا 3 هست مثه روبرتو کارلوس میزنه این استایل برای ضربه آزاد هایی خوبه که تقریبا توی دور و بر نیمدیاره محوطه جریمه هست شما اول جهتی رو که دروازبان ایستاده نشونه میگیرید جهت جلو + R1 رو نگه میدارید شوت رو به اندازه یک چهارم حالا یه ضره کمتر هم شد چه بهتر پر میکنید و شوت شما درست میره گوشه دروازه با شدت ضربه ای که عکس العمل دروازبان برای گرفتن توپ کافی نیست این نوع ضربه آزاد زمانی کار سازه که بازیکن شما کلا شوتش قوی باشه و دروازبان حریف هم (بوفون نباشه) پیتر چک خیلی راحت گل میخوره این مدل ضربات رو ولی بوفون نه والدس هم خوب میگیره ولی نه به خوبی بوفون اگه بازیکن شما خیلی قوی نباشه و دروازبان بوفون باشه بهتره گل کردن این نوع ضربه آزاد رو فراموش کنید. فرصت شده چند نوع دیگه اموزش میدم سعی میکنم ریپلای هم بذارم براتون

B3HZ@D
09-02-2009, 01:15
به نظر من استایل پیرلو از همه بهتره
من با این استایل همه ضربه ازادهایی که میزنم توی چارچوبه
بیشترشون هم گل میشه....مگر این که دروازه بان یه کاری بکنه

Mehdi.ss
09-02-2009, 01:22
سلام
من با تیم بایرن مونیخ داشتم لیگ بازی میکردم به بازی یازدهم که رسیدم هنگ میکنه از بازی میپره بیرون من آپلودش کردم کسی میتونه این یه بازیرو برام رد کنه بعد سیوشو برام آپلود کنه ممنون میشم:41: :41: :41:

[
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید]

4039
09-02-2009, 01:49
حتما تیمی که توش بازی میکنی بازیکناش ضعیف هستند امکان نداره توی تیم بزرگ باشی و پنالتی ها رو به تو بدن در حالیکه پارامتر های شوت شما کم باشه

ولی من الان دارم توی بارسا بازی میکنم .

راستی توی ضربات ایستگاهی چطوری میشه ضربه قوس دار زد .بعضی از ضربات آزاد من خیلی قوس بر میدارن بعضیاشون مستقیم میرن .
بعضی از بازیکنا کاد خیلی زیبایی به توپ میدن .جدا ضرباتشون خیلی تماشایی و چشم نوازه .

MORTAZA.2FUN
09-02-2009, 01:53
با سلام وخسته نباشید به شما دوست عزیز :10:
krauser جان من یه مدتی که دیگه پست های مربوط به edit تیم های پرسپولیس واستقلال رو دنبال نمی کنم .
ایا edit این دوتا تیم رو تموم کردین ؟
اگه تموم کردین لطفا لینک دانلودش رو برام بذارین .:20:
با تشکر ازشما دوست عزیز :10:
قربانتان :10:

Google Spider
09-02-2009, 03:02
اینم اخرین نقل و انتقالات اروپا ( اسپانیا .. ایتالیا .. آلمان .. انگلیس .. فرانسه .. )
فایل متنی :

Google Spider
09-02-2009, 03:08
ولی من الان دارم توی بارسا بازی میکنم .

راستی توی ضربات ایستگاهی چطوری میشه ضربه قوس دار زد .بعضی از ضربات آزاد من خیلی قوس بر میدارن بعضیاشون مستقیم میرن .
بعضی از بازیکنا کاد خیلی زیبایی به توپ میدن .جدا ضرباتشون خیلی تماشایی و چشم نوازه .

هنگام ضربه زدن وقتی توپ رو هواست با جهت ها ( چپ و راست ) می تونی به توپ کات بدی .
بازیکنانی که پارامتر swerve شون زیاد تر باشه بهتر ضربه ی کات دار میزنن