PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2009

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38

khelane
23-03-2009, 18:12
همين امشب كار آپلود بهترين پچي كه مي تونستم براي اين بازي بسازم رو ميذارم توي همين تاپيك قول ميدم از كار با هاش لذت ببري كارش تمومه همين الان ميخوام آپلود كنم تمامي چيزهايي كه ميخوايي براورده ميكنه اين پچ

دستت درد نکنه فقط توضیحات داشته باشه من پی اس رو از لحاظ becom a legend خیلی دوست دارم از این لحاظ کامله

metiten
23-03-2009, 19:56
سلام
میخواستم اسم بازیکنی که توی became a legend ساختم رو تغییر بدم، راهی هست که تغییرش بدم؟

Crespo
23-03-2009, 20:13
هیچکی نیست جواب ما رو بده :10:
کرایزر جواب سئوالاتتون رو به دقت دادن.

با تشکر از راهنمایی krauser ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز می خواستم بگم من هم میدونم که لباس سوم نمیشود وارد کرد ولی نمیدونم چطوری میشه همون طوری که شما هم گفتید لباس یک تیم را در champions league عوض کرد که مثل لیگ داخلی تیم نباشه ، مثلا برای من هر دو لباس لیورپول تو لیگ انگلستان و champions league یه شکل است و فرقی ندارد . لطفا آموزشش رو برام بگذارید.
یه سوال دیگه هم داشتم که من برنامه ای که فیس یا لباس یا اسکوربرد یا هر چیز دیگر که خودم ساختم را به فرمت bin تبدیل کنه میخواهم. بسیار ممنونتم

از کیت سرور استفاده می کنید؟؟؟
اگر بله، داخل پوشه راهنمای کیت سرور یه فایل متنی هستش که کد لباس تمام تیما ها رو داره. با استفاده از اون کدها، لباسا رو ردیف کنه.

دوستان چه جوري ميشه تو مستر بازي كن خريد...ما كه هرچه ور رفتيم نشد... ميريم قسمت novogo...)همچيين چيزي) سرچ ميكنم مثلا من مسي ميخوام ميخرمش اون فلش هم مياد روي تيمم اث ميلان قرار داد هم ميبن ولي اصلا نمياد..:41:

شما فقط در تعطیلات نیم فصل و ایان فصل می تونی خرید کنی. برای خرید هم باید شرایطی رو داشته باشی.
یکی درجه تیمیت بالا باشه. یکی توی رنکینگ جهانی رتبه خوبی داشته باشی و یکی هم اینکه مبلغ خوبی رو پیشنهاد بدی. در کل، آوردن فوق ستاره در فصل اول، اونم با پول کم، کار خیلی سختیه. اما غیر ممکن نیست!

Spaniuly
23-03-2009, 21:18
خوب ديگه پچ به صورت كامل و درست آماده شد پچ قبلي فاقد فايل cv0f بود واسه همين دوستاني كه فايل cv0f رو نداشتند(ظاهرا هيچ كس به غير از من دانلودش نكرده) نتونستند استفاده كنند ازش. اين cv0f يك img اضافي هست كه كونامي جهت آپديت بازي در نظر گرفته وقتي شما از داخل بازي و از قسمت setting گزينه دانلود رو مي زنيد شروع ميكنه و اين يك فايل رو با حجم 180 مگ دانلود ميكنه وقتي دانلود تموم ميشه اين فايل در مسير خاصي كپي ميشه و باعث ميشه بازي شما آپديت بشه من اين فايل رو با Winrar پك كردم و شما وقتي اجرا ميكنيد اتوماتيك وار توي همون مسير خاص كپي ميشه و بازي شما آپديت ميشه و شما اگه گزينه دانلود رو بزنيد پيغام ميده كه بازي شما آپديت هست اين رسمي ترين نوع آپديت كردن بازي هست تا ترانسفر هاي زمستاني + لايسنس شدن تيم هاي اتلتيكو و سويا و ... اعمال بشه من با توجه به اينكه پچ رو بر اساس اين فايل ساختم اين cv0f وجودش الزامي هست بنابراين لينك دانلود اون رو ميذارم.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خصوصيات پچ:

1-درآمدن همه تيمها بصورت لايسنس شده بدون استثنا لباس هاي جديد و واقعي تيم ها + لوگوهاي كيفيت اورجينال تيم ها كه محصول خود كونامي مي باشد اين باعث ميشه كه لوگوهاي تيم هاي لايسنس نشده هماهنگي كامل با لوگوهاي ساير تيمهاي لايسنس شده داشته باشند.

2- اصلاح تمامي نوشته هاي Fake از قبيل اسامي بازيكنان اسامي تيم ها و ليگ ها و استاديوم ها اين اصلاح اسامي بدون دخل و تصرف مي باشند و نامي كه مورد نظر كونامي هست شدند نه اسامي من درآوردي و كليه اسامي بر اساس لايسنر مخصوص اصلاح شده اند

3- اضافه شدن بوندس ليگا به بازي - توضيح اينكه جاي ليگ Eredivise و Other League B تعويض شده بدون دستكاري و تصرف در تيمها ليگ Eredivise عينا با همه مشخصات به Other League B رفته و ليگ بوندس ليگا به جاي ليگ Eredivise اومده و قابل استفاده در مودهاي BAL و ML هست. البته اكثر تيمهاي بوندس ليگايي داراي 11 بازيكن در تركيب كلي خودشون هستند كه هركس خواست ميتونه خودش بازيكن اضافه كنه ولي تيمهاي بايرن و وردربرمن و همين طور شالكه و لوركوزن بازيكنهاي كاملتر و بيشتر دارند. تيم بايرن هم در مود CL به عنوان يك تيم لايسنش شده(به حالت لايسنس در آمده شده) حضور داره

دانلود پچ رسمي 1.40

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

كرك (حجم تقريبي 5.2 مگ)

دانلود پچ Krauser با حجم 24 مگ (حجم تقريبي هر پارت 8 مگ)

بعد اتمام نصب پچ فوق به مسير Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver بريد و فايل setup رو اجرا كنيد و روي دكمه install كليك كنيد تا كيت سرور نصب شود

دانلودفايل cv0f.img با حجم تقريبي 32 مگ

پس از دانلود از حالت زیپ در آورده و فایل cv0f را در این مسیر کپی کنید C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download

اگه از Windows 7 استفاده می کنید اینجا: C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download
دانلود اديت فايل مخصوص براي پچ و فايل cv0f

اين اديت فايل بايد در پوشه My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save كپي بشه

و در آخر لازم به ذكر هست كه پسورد همه فايلهاي RAR كلمه krauser هست. اگه مشكلي بود باخبر كنيد.

موفق و پيروز و سربلند باشيد

B3HZ@D
23-03-2009, 22:38
اگه میشه لینک دانلود برنامه ای که باهاش توپها و ... وارد بازی می کنند رو برام بزارین. ( اگر گذاشتید از رپیدشر نباشه )

این هم نرم افزار ggs ورژن 7 برای وارد کردن توپ - فیس - کفش - کیت و .....

دوستان چه جوري ميشه تو مستر بازي كن خريد...ما كه هرچه ور رفتيم نشد... ميريم قسمت novogo...)همچيين چيزي) سرچ ميكنم مثلا من مسي ميخوام ميخرمش اون فلش هم مياد روي تيمم اث ميلان قرار داد هم ميبن ولي اصلا نمياد..

شما با تیم سر مبلغ به توافق رسیدی ولی با خود بازیکن برای دستمزد به توافق نرسیدی

Spaniuly
23-03-2009, 23:11
سلام
میخواستم اسم بازیکنی که توی became a legend ساختم رو تغییر بدم، راهی هست که تغییرش بدم؟

تنها راه استفاده از برنامه pro-evo edition studio هست

shahi666
23-03-2009, 23:20
اول با تشکر از krauser عزیز بابت جواب دادن به سوالات و پست ویژه ای که دادند.
یک سوال برام پیش امده این دانلود پچ رسمي 1.20 و دانلود پچ با حجم 24 مگ (حجم تقريبي هر پارت 8 مگ) با هم فرق دارند . باید جفتشون دانلود شن ؟ چون نوشتی باید پچ رو نصب فوق برام سوال پیش امده.
میش یک توضیح کوچولو بدی
ممنون میشم:11:

robert
23-03-2009, 23:29
اره من قبلا اماتور بازي ميكردم...پوينت كم ميداد..الان پروفشينال بازي ميكنم..يك ذره اي بيش تره ولي خيلي سخته.. 10دقيقه اي بازي ميكنم..خيلي خوب بازي كنم.. 1گل ميزنم...البته به خود شخص هم ربط كه بازيش در چه سطحيه.. من زياد تو ساكر حرفه اي نيستم 1گل ميزنم.با اث ميلان

مثلا جند تا بیشتر ؟ به هر کدوم یکی پنچ تا اضافه میشه ؟؟

من الان تو کل لیگ اروپا رتبه اول پاس گل رو دارم. (( برای چندمین سال متوالی)) میخوام بدونم صرف داره برای امتیاز بیشتر سختی بازی رو بالا ببرم؟

Spaniuly
23-03-2009, 23:58
اول با تشکر از krauser عزیز بابت جواب دادن به سوالات و پست ویژه ای که دادند.
یک سوال برام پیش امده این دانلود پچ رسمي 1.20 و دانلود پچ با حجم 24 مگ (حجم تقريبي هر پارت 8 مگ) با هم فرق دارند . باید جفتشون دانلود شن ؟ چون نوشتی باید پچ رو نصب فوق برام سوال پیش امده.
میش یک توضیح کوچولو بدی
ممنون میشم:11:

دوست عزيز پچ 1.20 پچي مخصوصي هست كه توسط كونامي ساخته شده براي بازي ولي پچ 24 مگي كار خودم هست. چيز تكراري نيست اگه pes2009 صفر كيلومتر نصب كني بعد اون چيز هايي كه واسه دانلود گذاشتم بازيت تكميل و كامل و بدون ايراد ميشه مثه اين مي مونه كه كونامي بازي رو به صورت 100% لايسنس شده ارائه كرده

m3hrdad
24-03-2009, 00:00
دوستان من يه چيزي در حدود 9gig پچ و بال و استاديوم و برنامه و لباس و ... دانلود كردم ولي اصلا بلد نيستم تو بازي واردشون كنم و با برنامه كيت سرو هم اصلا بلد نيستمر كار كنم...يه چند مدت پيش هم از هر كسي خواهش كردم كه كامل يادم بده هيچكس اين كارو نكرد و همه در حد يه راهنمايي كوچيك كمك كردن ولي من اصلا با اين برنامه كيت سرور آشنايي ندارم...آخه اين بازي اينجوري حال نميده !!! منو باش كه با چه شور و شوقي 9 gig چيز دانلود كردم ولي حتي از يكيشم نتونستم استفاده كنم....حالا باز گفتم يه بار ديگه خواهش كنم شااااااااااايد يه مردي پيدا شد منو راهنمايي كنه ! اگه پيدا شد فقط يه لطفي كنه كه با حوصله و كامل كامل كامل بگه كه چيكار كنم(مثلا آموزش با عكس و ...) اگه ميخوايد بگيد كه برو فلان صفحه و اينا ممنونم چون من نتونستم جواب اين سوالمو تو 700 صفحه بگيرم ):

Spaniuly
24-03-2009, 00:26
دوستان من يه چيزي در حدود 9gig پچ و بال و استاديوم و برنامه و لباس و ... دانلود كردم ولي اصلا بلد نيستم تو بازي واردشون كنم و با برنامه كيت سرو هم اصلا بلد نيستمر كار كنم...يه چند مدت پيش هم از هر كسي خواهش كردم كه كامل يادم بده هيچكس اين كارو نكرد و همه در حد يه راهنمايي كوچيك كمك كردن ولي من اصلا با اين برنامه كيت سرور آشنايي ندارم...آخه اين بازي اينجوري حال نميده !!! منو باش كه با چه شور و شوقي 9 gig چيز دانلود كردم ولي حتي از يكيشم نتونستم استفاده كنم....حالا باز گفتم يه بار ديگه خواهش كنم شااااااااااايد يه مردي پيدا شد منو راهنمايي كنه ! اگه پيدا شد فقط يه لطفي كنه كه با حوصله و كامل كامل كامل بگه كه چيكار كنم(مثلا آموزش با عكس و ...) اگه ميخوايد بگيد كه برو فلان صفحه و اينا ممنونم چون من نتونستم جواب اين سوالمو تو 700 صفحه بگيرم ):

اين پست همه اون چيزي هست كه براي دانلود نياز داري تا بازيت بشه هموني كه مي خواي

XMAN9
24-03-2009, 00:27
بفرما اينم پچ بوندس ليگا

ممنون.

من نصبش كردم.

چجوري بايد تو بازي بريزمش؟!

Spaniuly
24-03-2009, 01:08
ممنون.

من نصبش كردم.

چجوري بايد تو بازي بريزمش؟!

احتمالا بايد كيت سرور رو بعد نصب فعال كني ديگه شما اين پست رو بخوني كل جريان رو مي فهمي از چه قراره

MORTAZA.2FUN
24-03-2009, 01:10
با سلام به همه ی دوستان عزیز :10:
krauser جان ممنون خیلی زحمت کشیدید :40::40:
از دوستان یه سوال داشتم من الان بال رو تا سال 2011- 2012 بازی کردم اما اون اوایل که به من رنک میداد اکثر بازی ها هم رنک من توی بازی 8 بود وتوی معدل گیری بین پنج بازیکن هم اول بودم واون رنک بازی خیلی تاثیر میذاشت البته تا اخر سال
2010این طوری بود اما از سال 2011 تا وسط های 2012 رنک من بین پنج بازیکن 7.93 بود و هرچه قدر هم تلاش می کردم و رنک 8 رو تو بازی می گرفتم بازم تاثیری نداشت اما بعده نیم قصل 2012 به من رنک 7.93 رو داد ایا این چیزی عادی هستش یا نه ؟:10::10::40:
با تشکر از شما دوستان عزیز :10:
قربانتان :20:

Spaniuly
24-03-2009, 01:23
با سلام به همه ی دوستان عزیز :10:
Krauser جان ممنون خیلی زحمت کشیدید :40::40:
از دوستان یه سوال داشتم من الان بال رو تا سال 2011- 2012 بازی کردم اما اون اوایل که به من رنک میداد اکثر بازی ها هم رنک من توی بازی 8 بود وتوی معدل گیری بین پنج بازیکن هم اول بودم واون رنک بازی خیلی تاثیر میذاشت البته تا اخر سال
2010این طوری بود اما از سال 2011 تا وسط های 2012 رنک من بین پنج بازیکن 7.93 بود و هرچه قدر هم تلاش می کردم و رنک 8 رو تو بازی می گرفتم بازم تاثیری نداشت اما بعده نیم قصل 2012 به من رنک 7.93 رو داد ایا این چیزی عادی هستش یا نه ؟:10::10::40:
با تشکر از شما دوستان عزیز :10:
قربانتان :20:

بله شما توي يك بازي دير اومديد و و نتونستيد كاري بكنيد بنابراي نمره (-) كه ارزش صفر داره گرفتيد و اين صفر با معدل شما جمع شده و نمره 8 شما رو كاهش داده شما به 8 نخواهي رسيد مگه اينكه يكي دو بار نمره 8.5 بگيريد. اون موقع به شرط اينكه از 8 كمتر نگيري نمره ات شايد به 8 برسه روي نمره حساسيت نداشته باش همين كه برترين بازيكن باشي كافيه اون نمره واسه دلخوشي هست و بعد يه مدت كاملا عادي ميشه برات

eblis_boy1386
24-03-2009, 01:49
کرایزر جواب سئوالاتتون رو به دقت دادن.

از کیت سرور استفاده می کنید؟؟؟
اگر بله، داخل پوشه راهنمای کیت سرور یه فایل متنی هستش که کد لباس تمام تیما ها رو داره. با استفاده از اون کدها، لباسا رو ردیف کنه.

شما فقط در تعطیلات نیم فصل و ایان فصل می تونی خرید کنی. برای خرید هم باید شرایطی رو داشته باشی.
یکی درجه تیمیت بالا باشه. یکی توی رنکینگ جهانی رتبه خوبی داشته باشی و یکی هم اینکه مبلغ خوبی رو پیشنهاد بدی. در کل، آوردن فوق ستاره در فصل اول، اونم با پول کم، کار خیلی سختیه. اما غیر ممکن نیست!

چجوري رنك جهاني رو نشون ميده...

Spaniuly
24-03-2009, 11:08
چجوري رنك جهاني رو نشون ميده...
فكر كنم توي مستر ليگ رنكينگ رو نشون نميده توي bal نشون ميده فقط الته من تركيب ديفالت رو استفاده كردم شايد اگه تيم واقعي انتخاب كنيم نشون بده كه من اونجوري تجربه نكردم مستر ليگ رو

khalil50000
24-03-2009, 11:12
با سلام و خسته نباشید خدمت krauser عزیز یه سوال خیلی مهم داشتم ، من برنامه ای که فیس یا لباس یا اسکوربرد یا هر چیز دیگر که خودم ساختم را به فرمت bin تبدیل کنه رو میخواهم، مثلا دو تا لباس تیم دارم با فرمت png برنامه ای که بتونه اینو به فایل bin قابل استفاده تو pes 09 تبدیل کنه می خواهم. خیلی خیلی ممنون

Spaniuly
24-03-2009, 11:21
با سلام و خسته نباشید خدمت krauser عزیز یه سوال خیلی مهم داشتم ، من برنامه ای که فیس یا لباس یا اسکوربرد یا هر چیز دیگر که خودم ساختم را به فرمت bin تبدیل کنه میخواهم، مثلا دو تا لباس تیم دارم با فرمت png برنامه ای که بتونه اینو به فایل bin قابل استفاده تو pes 09 تبدیل کنه می خواهم. خیلی خیلی ممنون

شما به نرم افزار GGS يا همون (Game Graphic Studio) نياز داريد شما اول img هاي خود بازي رو باز ميكنيد با اين نرم افزار مثلا براي وارد كردن لباس بدون استفاده از كيت سرور img فايلي كه حاوي لباس ها هست رو باز ميكني داخلش كلي bin فايل مياد هر كدوم از اين bin فايلها شامل لباس هاي مختلفي هستند شما لباس با فرمت PNG رو لود ميكني دراگ مي كني روي لباس قبلي لباس وارد ميشه تمام اينم لينك دانلود برنامه

لينك دانلود با حجم 2.03 مگابايت

اين هم يك اسكرين شات از اين برنامه

mr-secret
24-03-2009, 12:39
سلام اقای krauser ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ممنون از زحماتی که میکشی خیلی حال دادی ولی اخرین پچ این بازی 1.30 هست چرا شما 1.20 گذاشتید؟
در ضمن یه سوال داشتم خدمتتون اینکه من اگه این پچ 1.30 رو نصب کنم چطور میتونم تیمهای استقلال و پرسپولیس هم توش بزارم
اگه میشد سپاهان رو هم توش بریزی که محشر میشد
با تشکر از شما دوست خوب

pass:

masoudtr
24-03-2009, 13:02
سلام
من این بازی را گرفتم دو تا dvd است و فارسی اش کردن توسط موسسه فکر کنم newteach یا یک همچین چیزی
مشکلی که دارم زیاده
یکیش این که گزارشگر اصلا اسم بازیکن ها را نمیگه همش میگه شماره 5
شماره 6 و....
چه تو لیگ های خارجی چه ایرانی که اضافه کردن
دومی وقتی میخواهیم 2 نفر بازی کنیم با دسته هر کار میکنم باید صفحه کلید را هم یک طرف بگذارم
یعنی یک جوری یک طرفش را باید دونفر بازی کنن یک طرفش یک نفر
این مشکل ها چجوری حل میشه؟

paroucia
24-03-2009, 13:39
سلام به همگی سال نو رو تبریک می گم.
من PES2009 Option File 10.11.08 رو دانلود کردم و تیم های کلاسیک ملی ازاد شده اما قیافه هاشون چرت و پرت ایا چیزی تو دست و بالتون دارید که بتونم درستش کنم؟خواهشا از این پچ های حجیم و ggs و... نباشه. از همون کپی پیستی ها باشه بهتره.
ممنون.

paroucia
24-03-2009, 13:42
سلام به دوستان من پچ PES2009 Option File 10.11.08 دانلود کردم و تیم های ملی قدیمی ازاد شده اما قیافه هاشون مزخرفه ایا چیزی دارید که بشه درستش کرد خواهشا کپی پیستی باشه .
در ضمن یال نو رو تبریک می گم.

masoud93
24-03-2009, 14:12
با این برنامه ی ggs چجوری باید کار کرد.
مثلا چجوری باید یک فایلی به نام unnamed_33 رو با unnamed_33 داخل ایمیجها تغییر داد.
اگر کسی میدونه کمکم کنه.:42:

Spaniuly
24-03-2009, 14:18
با این برنامه ی ggs چجوری باید کار کرد.
مثلا چجوری باید یک فایلی به نام unnamed_33 رو با unnamed_33 داخل ایمیجها تغییر داد.
اگر کسی میدونه کمکم کنه.:42:

bin فايل هايي كه شامل عكس هستند با تغيير دادن عكس تغيير ميكنن كار باهاش به قدري ساده هست كه نميدونم چطوري توضيح بدم كاري نداره شما يه img فايل رو لود ميكني داخلش bin فايلها مياد هر بلايي دوست داري بيار به سرشون

shahi666
24-03-2009, 15:33
مشکل حل شد
مرسی

لطفا این پست پاک شود.

metiten
24-03-2009, 16:00
تنها راه استفاده از برنامه pro-evo edition studio هست

این برنامه رو از کجا میتونم بگیرم؟
اگه لینکشو بزاری ممنون میشم

mojtaba_tanha
24-03-2009, 19:05
من اخرین پچ گیم اکسس و نصب کردم ولی برنامه پس لجند روش اجرا نمیشه برنامه باز میشه ولی تغییرات روی بازیکن سیو نمیشه.

khelane
24-03-2009, 19:27
سلام کروزر جان من همه شو دانلود کردم ولی وقتی میخوام پچ PES2009Patch120 رو اجرا کنم این پیغام وجود داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Spaniuly
24-03-2009, 20:16
سلام کروزر جان من همه شو دانلود کردم ولی وقتی میخوام پچ PES2009Patch120 رو اجرا کنم این پیغام وجود داره

اوه اوه چه بد كيت سرور چي نصب ميشه يا نه؟ حالا پچ 1.20 صد در صد هم واجب نيست اگه كيت سرور نصب بشه كارت راه ميفته متاسفانه ظاهرا دي وي دي بازي شما نصب اورجينال نيست و نصبش دستكاري شده و به صورت صحيح نصب نميشه من هم همون اول دوبار گيرم اومد بار اول 2 دي وي دي بود كه اصولا كپي ميشد نه نصب بنابراين نه از كيت سرور مي تونستم استفاده كنم نه از پچ هاي 1.10 يا 1.20 ولي شكر خدا اورجينالش رسيد دستم الان هم شما يا بايد دنبال نصب اورجينال بازي باشي يا اميد وار باشي كيت سرور نصب بشه و اون فايل cv0f installer هم درست كار كنه نتيجه رو بهم اطلاع بده منتظرم ببين كيت سرور نصب ميشه قتي ميري داخل پوشه كيت سرور يه فايل به اسم setup هست ببين بعد اجرا و زدن دكمه install پيغام بsuccses رو ميده يا اصلا كليد install فعال هست يا نه منتظرم

khelane
24-03-2009, 22:19
دستت درد نکنه از کمکت برادرم امروز برام یه نسخه 1 دی وی دی گرفت قبلا" از تکین گرفتم 2 دی وی دی بود کرک هم داشت ولی بدونه کرک وارد بازی میشد یادمه از کیت سرور هم استفاده کردم جواب داد خدا کنه این نسخ برام دردسر ساز نباشه

soccer2
24-03-2009, 22:26
چطوري ميشه تو agility , become a legend را زياد كرد ؟ البته mentality و aggression هم جزوشه ?

Spaniuly
24-03-2009, 23:22
دستت درد نکنه از کمکت برادرم امروز برام یه نسخه 1 دی وی دی گرفت قبلا" از تکین گرفتم 2 دی وی دی بود کرک هم داشت ولی بدونه کرک وارد بازی میشد یادمه از کیت سرور هم استفاده کردم جواب داد خدا کنه این نسخ برام دردسر ساز نباشه

در واقع مي دوني اشكال از كجا ناشي ميشه؟ دقت كن:
وقتي يك گيم يا يك نرم افزار رو روي ويندوز نصب ميكني همون موقع يك پوشه مخصوص توي قسمت ريجستري ويندوز ايجاد ميشه حالا بعدا مثلا ميخواي يه آپديتي چيزي كه متعلق به اون هست رو نصب كني فرض كن همين PES وقتي باز به درستي و به صورت اورجينال نصب ميشه پوشه اي تو ريجستري ايجاد ميشه و داخلش يك key هم وارد ميشه كه همون SN هست من بار اولي كه PES گرفتم نصبش دستكاري شده بود و بازي توسط Install Shield نصب ميشد و بعد نصب به جاي فولدر PES توي ريجستري يه فولدر به نام SFS ايجاد ميشد و Pro Evolution داخل اون قرار ميگرفت واسه همين پچ نصب نميشد چون پچ رو وقتي ميخواي نصب كني ريجستري رو ميگرده و دنبال پوشه اي به اسم KONAMI توي قسمت Software مي گرده وقتي پيدا نميكرد پيغام خطا مي داد دقيقا واسه اينه كه هميشه سعي كنيد موقع خريد يك بازي تاكيد زيادي داشته باشيد روي اين كه قسمت نصب دستكاري نشده باشه حتي مي بيني تازگيا مد شده كرك رو هم توي پوشه كرك نميذارن ميندازن توي ريشه و همون كرك كپي ميشه اين باعث ميشه EXE اصلي رو نداشته باشيم البته اصولا EXE اصلي و كرك نشده هيچ ارزشي نداره ولي مي بينيد توي بازي نظير فيفا اين فايل جهت نصب پچ ضروري هست. اميدوارم بتوني پچ 1.20 رو نصب كني كه البته براي نصب پچي كه من ساختم ضروري هم نيست كيت سرور نصب بشه حله

آقاي metiten عزيز هم برنامه pro-evo رو درخواست كرده بودند اين هم لينك دانلودش

آقاي paroucia هم درخواست سختي كردند كه اگه دوستان مي تونند ايشون رو راهنمايي كنند ولي دوست عزيز كپي پيستي نميتونه قيافه ها رو اصلاح كنه هيچ كس به خودش زحمت نداده بشينه قيافه ها رو روي اديت فايل داخل بازي اعمال كنه معمولا فيس ها رو براي استفاده كيت سرور ميسازن و از اين راه ميتوني داشته باشي كه البته من خيلي توي كار فيس نيستم واسه همين كمكي از دستم بر نمياد. البته من كلا براي فيس ارزش خاصي قايل نيستم فيس هاي كونامي همه اشون قابل قبول هستند حتي مال كلاسيك ها

shahi666
24-03-2009, 23:23
من یک مشکلی دارم تمام مراحل رو رفتم و بدون مشکل انجام شد.
اما وارد بازی که میشه قبل ایمکه منوی اصلی بیاد با چنین پیغامی روبرو هستم:

[Edit Data]
Load failed because data is from a different veresion.
download content and updat data.

لوگو اصلی لیگ ها امده ولی لوگوی باشگاه ها به هیچ وجه عوض نشده
اسم بازیکنان هم مثل قبل
لباس ها همون قدیمی
نقل و انتقالات هم قدیمی
در کل ناقصه
چه باید کرد؟:41:

Spaniuly
24-03-2009, 23:39
من یک مشکلی دارم تمام مراحل رو رفتم و بدون مشکل انجام شد.
اما وارد بازی که میشه قبل ایمکه منوی اصلی بیاد با چنین پیغامی روبرو هستم:

[Edit Data]
Load failed because data is from a different veresion.
download content and updat data.

لوگو اصلی لیگ ها امده ولی لوگوی باشگاه ها به هیچ وجه عوض نشده
اسم بازیکنان هم مثل قبل
لباس ها همون قدیمی
نقل و انتقالات هم قدیمی
در کل ناقصه
چه باید کرد؟:41:

1- شما پچ 1.20 رو همراه با كركش دانلود و كپي كرديد؟ احتمالا نكرديد كه اين پيغام رو ميده
2- اينكه لوگو باشگاه ها تغيير نكرده يعني اينكه فايل cv0f رو يا دانلود نكرديد يا اگه دانلود كرديد توي مسير خودش كپي نشده اين مسير رو چك كنيد روي سيستم ببينيد فايل cv0f.img حجمش 180 مگ هست يا نه اگه نيست فايل cv0f رو توي اين مسير دستي كپي كنيد

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download

نتيجه رو بگو منتظرم

shahi666
24-03-2009, 23:52
1- شما پچ 1.20 رو همراه با كركش دانلود و كپي كرديد؟ احتمالا نكرديد كه اين پيغام رو ميده
2- اينكه لوگو باشگاه ها تغيير نكرده يعني اينكه فايل cv0f رو يا دانلود نكرديد يا اگه دانلود كرديد توي مسير خودش كپي نشده اين مسير رو چك كنيد روي سيستم ببينيد فايل cv0f.img حجمش 180 مگ هست يا نه اگه نيست فايل cv0f رو توي اين مسير دستي كپي كنيد

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download

نتيجه رو بگو منتظرم

مورد 1 رو که به درستی انجام دادم
مورد 2 توی آدرس مورد نظر موجود نیست
وقتی هم می خوام نصب کنم با شکل مقابل روبرو میشم:
حالا فایل 2 رو دوباره دارم دانلود می کنم ظاهرا ایراد از اونه
نتیجه رو می گم.

shahi666
25-03-2009, 00:43
krauser دوست عزیز مشکل حل شد ممنونم ازت
همون پارت 2 ظاهرا ناقص بود و دوباره دانلود کردم و به کلی مشکلات رفع شد
مرسی
منتظر مطالب جدیدت هستیم.

Spaniuly
25-03-2009, 10:06
krauser دوست عزیز مشکل حل شد ممنونم ازت
همون پارت 2 ظاهرا ناقص بود و دوباره دانلود کردم و به کلی مشکلات رفع شد
مرسی
منتظر مطالب جدیدت هستیم.

اسامي Fake هم اصلاح شدند؟

در ضمن يه چيزي برام تعجب آور هست من مسير نصب setup فايل cv0f رو به صورت پيش فرض اون مسير بالايي رو گذاشتم ولي توي عكس توي مسير K: داره نصب ميشه شما خودت دستي اين كار رو كردي يا وقتي اجرا ميكني همين مسير رو مياره؟

shahi666
25-03-2009, 12:01
اسامي Fake هم اصلاح شدند؟

در ضمن يه چيزي برام تعجب آور هست من مسير نصب setup فايل cv0f رو به صورت پيش فرض اون مسير بالايي رو گذاشتم ولي توي عكس توي مسير K: داره نصب ميشه شما خودت دستي اين كار رو كردي يا وقتي اجرا ميكني همين مسير رو مياره؟

بله اسامي Fake هم درست شدند . همگی

در مورد مسیر هم بله دستی خودم اینجوری کردم
ولی این دفعه که مشکل رفع شده بود توی همون مسیر پیش فرضی که شما گفتید ریختم
به طور کل همه چیز به خوبی انجام شد
بازم ممنون

بردیا
25-03-2009, 12:03
سلام بردیا جون
مرسی از تبریکت
تولد شمام مبارک البته میدونم 13 فروردینه گفتم از همه زود تر بهت بگم!!

شما باید بری قسمت ستینگ بازی،کنترلر شماره یک رو اونجا دسته تعیین بکنی وگرنه شماره 1 به طول پیش فرض کیبورده.

arman665
25-03-2009, 12:20
من قبلا يه پچ نصب كردم و الان كه دانلود پچ Krauser با حجم 24 مگ (حجم تقريبي هر پارت 8 مگ) را دريافت كردم و نصب كردم هيچ تغييري در بازي نديدم !!!
بايد اون 32 مگي رو هم دريافت كنم ؟

masoudtr
25-03-2009, 12:39
شما باید بری قسمت ستینگ بازی،کنترلر شماره یک رو اونجا دسته تعیین بکنی وگرنه شماره 1 به طول پیش فرض کیبورده.
میشه بیشتر توضیح بدی
من نسخه فارسی اش که مال شرکت newteach است را دارم

soccer2
25-03-2009, 13:36
چطوري ميشه بازيكناي جديدي كه ميسازيم بتونن دريبل زيداني بزنن , من از برنامه PES_2009_Editor_v2.4 استفاده كردم تيك CR7 Drible و flip-flap را هم زدم ولي بازيكن چنين قابليتي را بدست نمياره .

mojtaba_tanha
25-03-2009, 14:35
من اخرین پچ گیم اکسس و نصب کردم ولی برنامه پس لجند روش اجرا نمیشه برنامه باز میشه ولی تغییرات روی بازیکن سیو نمیشه.
کسی نمیدونه مشکل از چیه ؟ یا حد اقل یه برناه دیگه برای هک بیکام لجند بگید.

M A X I M U M
25-03-2009, 16:51
سلام دوستان
از بازي هاي ملي چه زماني ميشه خداحافظي كرد ؟ يه توضيح كوتاه بديد لطفا

M A X I M U M
25-03-2009, 16:53
چطوري ميشه بازيكناي جديدي كه ميسازيم بتونن دريبل زيداني بزنن , من از برنامه pes_2009_editor_v2.4 استفاده كردم تيك cr7 drible و flip-flap را هم زدم ولي بازيكن چنين قابليتي را بدست نمياره .

خب دوست عزيز دريبل زيداني رو كه همه ميزنن
اما مثلا حركات مخصوص مثل حركت كارلوس توز رو نمي توني انجام بدي
اونا مخصوصه همون بازيكنه

Masoud_kp
25-03-2009, 17:18
یه مشکل برام پیش اومده و انم اینه که من در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان و در international leagueهفته 14 مشکل بیرون پریدن دارم میدونم اینجا گفتین راه حلشو اما نمیتونم 700 صفحه رو بخونم شرمنده

soccer2
25-03-2009, 17:58
دوباره ميپرسم لطفا جواب سوال منو بديد :
چطوري ميشه بازيكناي جديدي كه ميسازيم بتونن دريبل زيداني بزنن , من از برنامه PES_2009_Editor_v2.4 استفاده كردم تيك CR7 Drible و flip-flap را هم زدم ولي بازيكن چنين قابليتي را بدست نمياره .
يك گل كه تو bal زدم براتون ميذارم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Spaniuly
25-03-2009, 18:14
من قبلا يه پچ نصب كردم و الان كه دانلود پچ krauser با حجم 24 مگ (حجم تقريبي هر پارت 8 مگ) را دريافت كردم و نصب كردم هيچ تغييري در بازي نديدم !!!
بايد اون 32 مگي رو هم دريافت كنم ؟

بله و همينطور اديت فايلي كه گذاشتم رو هم بايد دانلود كنيد البته پچ 1.20 و كركش رو هم دانلود كنيد بهتره

یه مشکل برام پیش اومده و انم اینه که من در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان و در international leagueهفته 14 مشکل بیرون پریدن دارم میدونم اینجا گفتین راه حلشو اما نمیتونم 700 صفحه رو بخونم شرمنده

شما به لينكي كه توي امضام هست بريد 2 تا لينك اولي رو دانلود كنيد(پچ 1.20 كونامي و كرك مخصوص ورژن 1.20) ديگه اين مشكل براتون پيش نمياد البته با سيو هاي قبلي بايد خدافظي كنيد ولي در عوض بعد اين مشكل خرابي سيو رو توي مودهاي bal و ml و cl يا lc پيش نمياد

چطوري ميشه بازيكناي جديدي كه ميسازيم بتونن دريبل زيداني بزنن , من از برنامه pes_2009_editor_v2.4 استفاده كردم تيك cr7 drible و flip-flap را هم زدم ولي بازيكن چنين قابليتي را بدست نمياره .

گزينه هاي دريبلينگ و تكنيكال دريبلر رو هم فعال كردي؟

khelane
25-03-2009, 18:40
سلام من میخوام فیافه خوش تیپمو توی پی اس در اجند وارد کنم ایا برنامه ای هست بشه بهتر خودمو طراحی کنم و راحت هم باشه؟

MORTAZA.2FUN
25-03-2009, 18:54
بله شما توي يك بازي دير اومديد و و نتونستيد كاري بكنيد بنابراي نمره (-) كه ارزش صفر داره گرفتيد و اين صفر با معدل شما جمع شده و نمره 8 شما رو كاهش داده شما به 8 نخواهي رسيد مگه اينكه يكي دو بار نمره 8.5 بگيريد. اون موقع به شرط اينكه از 8 كمتر نگيري نمره ات شايد به 8 برسه روي نمره حساسيت نداشته باش همين كه برترين بازيكن باشي كافيه اون نمره واسه دلخوشي هست و بعد يه مدت كاملا عادي ميشه برات

با سلام وتشکر از شما دوست عزیز :10:
من که تا الان بازی کردم از دقیقه ی 75 دیر تر به زمین بازی نیومدم وفقط یک بار دقیقه ی 80 به بازی اومدم .
در مورد امتیاز هم باید بگم که تا حالا من تو هر بازی رفتم یه تاثیره کوچکی تو بازی داشتم و هیچ موقع نمره (-) صفر رو نگرفتم فقط توی چهار بازی من رنک 7.5 رو گرفتم .
بازم ممنون که منو راهنمایی کردین .
با تشکر از شما دوست عزیز :10:
قربانتان :40::40:

Turok-71
25-03-2009, 19:07
سلام رفقا.
بازی رو میشه با دیال اپ انلاین بازی کرد؟؟؟
تاثیری توی سرعت بازی و لود شدنش نداره؟؟

Spaniuly
25-03-2009, 19:27
سلام رفقا.
بازی رو میشه با دیال اپ انلاین بازی کرد؟؟؟
تاثیری توی سرعت بازی و لود شدنش نداره؟؟

محاله بشه واسه 256 سايتش نمره قبولي رو نميده يه تاپيك زديم واسش تا الان فقط يكي دونفر تونستن بازي كنن با اون روش فعلا تنها راه استفاده از سريال نامبر اورجيناله راستي از جنگل اومدي بيرون رفتي آفريقا؟ خداييش توروك كجاش به اين فار كراي 2 ميرسه؟ به نظر من فاركراي 2 بهترين بازي اول شخص 2008 بود

سلام من میخوام فیافه خوش تیپمو توی پی اس در اجند وارد کنم ایا برنامه ای هست بشه بهتر خودمو طراحی کنم و راحت هم باشه؟

وبكم داشته باشي ميتوني عكس بگيري مستقيم وارد كني

B3HZ@D
25-03-2009, 19:45
با وبکم خوب در نمیاد...اگه دوربین داری با دوربین عکس بگیر کیفیتش بهتر میشه

khelane
25-03-2009, 21:13
با دوربین بالای 7 مگاپیکسل چندتا عکس دارم شاید اونا بکارم بیاد ضمنا" دوستان من یه پچ گرفتم مال چمن توی کیت سرور نمیدونم کجا بزارمvelodrome_750 تا 778 میره نمیدونم چجوری در کیت سرور بزارم یعنی کدوم شاخه

mr-secret
25-03-2009, 22:22
داداش این پچ شما اموزش استفاده ازشو برامون میگی من تازه کارم
من باید همه لینهایی که دادی دانلود کنم یا فقط پچ شمارو با کرکش؟
لطفا یه راهنمایی مختصر بکنید

B3HZ@D
25-03-2009, 22:30
مگه خود فایل چمن ها setup نداره؟
اگه کد فایل ها رو نوشته باشه میشه با GGS یا afs explorer واردش کرد

masoudtr
25-03-2009, 22:41
کد های تقلب یا کد هایی که بزنیم و دریبل و... انجام بدن کسی بلد هست/؟؟؟؟؟؟

khelane
25-03-2009, 22:55
مگه خود فایل چمن ها setup نداره؟
اگه کد فایل ها رو نوشته باشه میشه با GGS یا afs explorer واردش کرد
دستت درد نکنه خیال کردم با کیت سرور وارد کنم از اقبالم با هردو برنامه کار کردم و میتونم اونهارو جابجا کنم ولی اگه میشه لینک ggs رو برام بزاری

khelane
25-03-2009, 22:59

دوست عزی شاید شما از کدها حال کنید در بازیهای دیگه ولی ایا خوشت میاد که توی فوتبال هم کلک بزنی خب بگزریم برای کد احتمالش زیاد ترینر واسه پول و کلهای اضافی و غیره باشه ولی واسه دریبل زدن نیست باید خودت دریبل هار ویاد بگیری یا از دوستان بپرسی و همچنین باید از گیم پد استفاده کنی که راحت تره
اگه ترینری پیداکردم برات میزارم

Spaniuly
25-03-2009, 23:28
دستت درد نکنه خیال کردم با کیت سرور وارد کنم از اقبالم با هردو برنامه کار کردم و میتونم اونهارو جابجا کنم ولی اگه میشه لینک ggs رو برام بزاری

همين يكي دو صفحه پيش لينكش رو گذاشتم از پست پچ به اين ور بود ديروز يا پري روز بود لينكش رو يكي از بچه ها خواست گذاشتم تو تاپيك يكي دو صفحه پيش بود

داداش این پچ شما اموزش استفاده ازشو برامون میگی من تازه کارم
من باید همه لینهایی که دادی دانلود کنم یا فقط پچ شمارو با کرکش؟
لطفا یه راهنمایی مختصر بکنید

دوست عزيز آموزش نمي خواد پچ 1.20 كه مال كونامي هست بايد نصب كني تا ورژن بازيت 1.20 بشه اگه اين پچ رو نصب كردي نياز به دانلود نيست ولي اگه تازه نصب كردي بازي رو بهش نياز داري همراه با كركش يعني دوتا لينك اولي رو دانلود بايد بكني بعد پچ اصلي رو كه خودم ساختم رو ميگيري و نصب ميكني كه فقط بايد اجرا كني و كاملا به صورت نصبي هست بعدشم كه گفتم باس چي كار كني بعد فايل cv0f.img installer رو حتما بايد دانلود كني چون پچ بر اساس اون ساخته شده يعني من اول بازيم رو از طريق كونامي آپديت كردم پس شما هم اين آپديت رسمي رو بايد نصب كني اگه ريپك من رو دانلود كني با صرفه تر هست چون بعد نصب حجم اون آپديت 180 مگ هست چون من به صورت پك شده و نصبي در آوردمش شده 32 مگ بعد نصب 180 مگ ميشه بعد فايل اديت رو هم ميبري پيست ميكني توي مسيري كه گفتم توي my document شما فقط بايد دانلود كني همچين كار سختي نيست اصولا شما به ترتيبي فايل هايي كه واسه دانلود گذاشته شده پيش بري كارت روبه راه ميشه من حساب كردم اين پچي كه ساختم حجمش از تمام پچهاي كاملي كه براي PES ساخته شده كم حجم تر هست و از طرفي Fresh تر هم هست از اين بابت كه اصولا بازي رو جا ميندازه نه اينكه Spoil كنه معتقدم پچهاي ديگه بازي رو اسپويل ميكنن ميبيني تيم هاي عجق وجق رو آوردن جاي تيم هاي لايسنس شده قرار دادن در حاليكه من فقط تيمهاي استقلال و پرسپوليس رو اضافه كردم تازه انم به جاي دو تيم موهومي WE و PES يونايتد كه مشخصا اونها رو كونامي گذاشته كه مصرف كننده ها خودشون تيم بذارن به جاي اونها تمام تيمها هم صحيح و سالم هستند و با دقت بازيكنان ملي اصلاح شدن حتي من نكات ريز رو توي بازي رو دقيق رعايت كردم توي اين بازي به طور مثال ما توي اين بازي 2 تا جواد نكونام داريم كه يكي Fake هست و يكي واقعي كه تو اوساسونا بازي مي كنه من توي تيم ملي ايران از جواد نكونام واقعي استفاده كردم و جواد نكونام Fake رو به قسمت NoBelonging فرستادم براي بقيه بازيكنان هم همين كار رو كردم براي برباتوف براي بالاك و خيلي هاي ديگه واسه همين تيم هاي ملي لايسنس نشده به نحو احسن به صورت لايسنس شده در اومدن

مگه GTA هست كه كد تقلب بزني فوتباله ها واسه دريبل آنالوگ چپ رو مي چرخوني البته با بازيكناي درجه 1 و تراز اول و البته تكنيكي

با وبکم خوب در نمیاد...اگه دوربین داری با دوربین عکس بگیر کیفیتش بهتر میشه

راستش كلا عكس و وبكم و غيره خوب نميشن بازيكن همونطور بي روح ميشه نه ميخنده نه خوشحال ميشه نه چشماش ريز و درشت ميشه عين جنازه ميره اينور اونور

B3HZ@D
26-03-2009, 01:11
این هم نرم افزار ggs ورژن 7 برای وارد کردن توپ - فیس - کفش - کیت و .....

فکر کنم ششمین یا هفتمین باره که لینکش رو گذاشتم

mr-secret
26-03-2009, 01:22
دستت درد نکنه krauser ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان
توی بازی وقتی pause میزنی منوی commond list خسن من هر کاری کردم نتونستم یکی از اونهارو اجرا کنم
شایدم من نفهمیدم چه جوری اجراشون کنم
در مورد ترفندها موقع بازی یکمی توضیح بدی ممنون میشم

light
26-03-2009, 11:05
من بازي pes 2009 فارسي شركت نوين پندار رو خريدم
موقع نصب ارور زير رو ميده

khelane
26-03-2009, 11:19

دوست عزیز شما باید این برنامه رو نصب کنی که در خود عکس شما هست در قسمت ابی شاید توی سی دی بازی باشه احتمالا"اگه نت فریم ورک رو نصب کنی رفع بشه

Spaniuly
26-03-2009, 11:19
دستت درد نکنه krauser ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان
توی بازی وقتی pause میزنی منوی commond list خسن من هر کاری کردم نتونستم یکی از اونهارو اجرا کنم
شایدم من نفهمیدم چه جوری اجراشون کنم
در مورد ترفندها موقع بازی یکمی توضیح بدی ممنون میشم

رفند چي پاس دريبل شوت تيم وورك چه ترفندي؟ ضربات ايستگاهي كرنر شما هر كجا و تو اجراي هر تكنيكي اشكال داري بگو تا كمكت كنم منم تا همين 6 ماه پيش بلد نبودم PES بازي كنم الان توي فاميل و دوست و آشنا حتي يه نيمه هم جلوي من دوام نميارن تعريف از خود نباشه ولي كلي تاكتيك براي گل زدن دارم كلا اين رو بگم اولش از بيگينر شروع كن بعد يك درجه يك درجه افزايش بده درجه سختي رو ديگه مشكل ترين حالت بازي با يك بازيكن هست توي ديفيكالتي top player هست كه در آخر به اون برس ولي قبل ايمكه يه دفعه بري توي اين ديفيكالتي بازي كني توصيه ميكنم توي biginer بازي كني اين طوري مي توني يزهاي زيادي ياد بگيري چون فضاي خوبي خواهي داشت براي اجراي تكنيكها ولي توي درجه سختي بالا نياز به تمركز بالا هست و اضافه كاري هيچ جايي نداره بنابراين نميتوني فضاي خوبي براي تمرين كردن داشته باشي

Mehdi.ss
26-03-2009, 13:05
سلام
توجه توجه توجه
کار یک استقلالی فکر کنم برای اولین بار تو ایران
تغیر RealFootball2009_S60V3 بازی فوتبال با گرافیک بالا با فرمت .sis برای گوشیهای سری 60 ویرایش سوم
صدای تماشاگران تبدیل شده به صدای تماشاگران استقلال
گزارش مزدک میرزایی

[

eblis_boy1386
26-03-2009, 15:52

اين از title معلومه كه چي ميخواد..

شما از اين لينك ميتونيد دانلود كنيد..

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/B].com/downloads/details.aspx?familyid=9B2DA534-3E03-4391-8A4D-074B9F2BC1BF

mr-secret
26-03-2009, 19:04
رفند چي پاس دريبل شوت تيم وورك چه ترفندي؟ ضربات ايستگاهي كرنر شما هر كجا و تو اجراي هر تكنيكي اشكال داري بگو تا كمكت كنم منم تا همين 6 ماه پيش بلد نبودم pes بازي كنم الان توي فاميل و دوست و آشنا حتي يه نيمه هم جلوي من دوام نميارن تعريف از خود نباشه ولي كلي تاكتيك براي گل زدن دارم كلا اين رو بگم اولش از بيگينر شروع كن بعد يك درجه يك درجه افزايش بده درجه سختي رو ديگه مشكل ترين حالت بازي با يك بازيكن هست توي ديفيكالتي top player هست كه در آخر به اون برس ولي قبل ايمكه يه دفعه بري توي اين ديفيكالتي بازي كني توصيه ميكنم توي biginer بازي كني اين طوري مي توني يزهاي زيادي ياد بگيري چون فضاي خوبي خواهي داشت براي اجراي تكنيكها ولي توي درجه سختي بالا نياز به تمركز بالا هست و اضافه كاري هيچ جايي نداره بنابراين نميتوني فضاي خوبي براي تمرين كردن داشته باشي

منبعی نیست که نوشته باشه به زبان ساده یا فارسی که برم بخونم اخه نمیشه که همه رو گفت :31:

eblis_boy1386
26-03-2009, 19:28
سلام
توجه توجه توجه
کار یک استقلالی فکر کنم برای اولین بار تو ایران
تغیر realfootball2009_s60v3 بازی فوتبال با گرافیک بالا با فرمت .sis برای گوشیهای سری 60 ویرایش سوم
صدای تماشاگران تبدیل شده به صدای تماشاگران استقلال
گزارش مزدک میرزایی

[
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جاي اين بازي اينجا نيست.. تو قسمت موبايل بزار ولي خوب ممنون... من تو 6300دوستم نصب كردم زياد جالب نبود..:8:

Spaniuly
27-03-2009, 00:03
منبعی نیست که نوشته باشه به زبان ساده یا فارسی که برم بخونم اخه نمیشه که همه رو گفت :31:
والا اگه هم باشه من بي اضلاع هستم ولي بازي كني همه چيز روبه مرور ياد ميگيري :
نيك كردن از پر كردن است

به هر حال اگه چيز خاصي مد نظر داري بپرسي مي تونم راهنمايي كنم

9vin
27-03-2009, 00:13
سلام
لطفا آخرين و جديدترين سيو آپشن رو ميخواستم.
ممنونم :11:

Turok-71
27-03-2009, 01:19
سلام رفقا.
1- قسمت set formation /marking setting برای چیه چه کاربردی برای ارنج داره؟؟ (طرز استفاده)
2- set tactics این 5 تا گزینه چه کاربردی دارن و طرز استفادشون چجوره؟؟
3- یه راهنمایی نیست برای ترکیب گزاشتن؟؟؟
چاکریم..

Spaniuly
27-03-2009, 06:37
سلام رفقا.
1- قسمت set formation /marking setting برای چیه چه کاربردی برای ارنج داره؟؟ (طرز استفاده)
2- set tactics این 5 تا گزینه چه کاربردی دارن و طرز استفادشون چجوره؟؟
3- یه راهنمایی نیست برای ترکیب گزاشتن؟؟؟
چاکریم..

1- براي يار گيري نفر به نفر هست شما توي اين قسمت مهاجم هاي حريف رو بهتره با بازيكنان خط دفاعت مارك كني تا موقع صاحب توپ شدن بلافاصله بتونن توپ گيري كنن و مهاجم رو تحت مراقبت شديد قرار بدن

2- توي دنياي واقعي فوتبال يه روز ليويرپول توي سانتياگو برنابئو يك هيچ جلو مي افته و بعد مياد بازي رو با يك دفاع منتطقي و نگه داشتن بازي حفظ مي كنه و بازي رو مي بره و يه رو هم مياد توي آنفيلد با يه بازي طوفاني رو به جلو و هجومي تحت شرايط مسابقه 4 تا گل مي زن يا پرسپوليس مياد به الشارجه 3 گل توي نيمه اول مينه و در نيمه دوم دست به بازي دفاعي مي زنه فكر كنم تا الان منظورم رو از اينهايي كه گفتم فهميده باشي يك مربي براي حتي 1 مسابقه يك نوع تاكتيك نداره بايد قبل بازي حساب نتيجه رو بكنيه يك تركيب هجومي و يك تركيب دفاعي وابزار لازم براي اونها رو بايد قبل بازي بچينه و روي اونها حساب كتاب كنه و در مواقع لازم تغيير تاكتيك بده درسته شما توي بازي هاي معمولي فقط يه تركيب مي چينيد و بازي مي كنيد ولي اگه توي تاپ پلير بازي كنيد مي بينيد در صورتي كه تيم شما از حريف حتي يه ذره ضعيف تر باشه سري سري نمي توني پيروز از ميدان خارج بشي ولي اگه از اين تاكتيكهاي خاص استفاده كني روزنه اميدي وجود داره pes بازهاي حرفه اي همين طوري مي تونن در مسابقه هاي حساس برنده بشن در مسابقه هاي رو در رو و سطح حرفه اي

3- معمولا هر مربي طبق توانايي هاي بازيكنان تيم تركيب ميده اينكه بارسلونا اوينهمه تهجمي بازي مي كنه به خاطر ابزار تهاجمي هست كه پپ گوارديولا در اختيار داره ولي تيمي مثله اوساسونا اين ابزار رو نداره و بازيكني مثه نكونام كه هافبك دفاعي هست بهترين گلزن اين تيم هست اين نشان از ضعف قدرت تهاجمي هست در هر صورت مي بينيد اوساسونا با اينكه يكي از كم مهره ترين (شايدم كم مهره ترين) تيم لاليگا هست ته جدول هم قرار نداره و تونسته كمي بالاتر بياد اين نشان از قدت مربيشون هست كاماچو مربي بزرگي هست و تونسته با همين ابزار كم بين يمهاي بزرگ لاليگا سري تو سرها بشه بطوري كه رئال با اشتباه داوري مي تونه توي سانتياگو برنابئو شكست بده اين تيم رو يا تيمي مثله بارسلونا فقط رو اشتباه فردي بازيكن مي تونه به اين تيم گل مساوي و برتري رو بزنه. پس شما با توجه به بازيكنانتون بايد تركيب بچينيد البته يك تركيب منتطقي استفاده از 2 دفاع عقب كه كار پوششي انجام بدن و دو دفاع جناحي كه سرعت و شتاب بالا داشته باشن و البته ريسپانس بالا تا در مقابل حملات جناحي حريف بتونن كار پوششي رو انجام بدن شما براي تصاحب وسط ميدان مي تونيد سه هافبك رو در وسط زمين به صورت خطي يا مثلثي بچينيد و يك هافبك تهاجمي طراح حمله قرار بديد و دو مهاجم نوك براي تمام كنندگي داشته باشيد بازم ميگم هر كسي براي چيدمان سليقه اي داره و ممكن هست با يك فرميش خاص بازي شما بگيره بنابراين بايد ببينيد كدوم فرميشن هست كه با بازي شما تطبيق داره

اگه سوالي يا نكته مبهمي هست بفرماييد توضيح بدم

omid-p30
27-03-2009, 09:50
توپی رو که داره میره به دروازه بان برسه رو چه کار کنم که هی با دست نگیره و با پا کنترل کنه؟

B3HZ@D
27-03-2009, 10:01
یعنی چی؟
اگه بهش پاس بدی با پا میگیره
وگرنه کدوم دروازه بانی توپ هایی رو که میشه با دست گرفت میاد با پا میگیره
دروازه بان باید از دست هاش استفاده کنه

9vin
27-03-2009, 10:07
سلام
لطفا آخرين و جديدترين سيو آپشن رو ميخواستم.
ممنونم :11:
موجود نيست؟؟؟:13:

morteza_dvb
27-03-2009, 10:46
سلام من یک سوال داشتم تو become & lage چطوری میشه اولش یک بازیکن بهت بدن مثلا دقتش 80به بالا باشه سرعتشم بالا
آخه هر دفعه میری یک بازیکن میده مثلا دقتش 58 هستش تا 100 سالگی هم که دقتش خوب نمیشه راهی هست یا نه؟؟

omid-p30
27-03-2009, 11:05
یعنی چی؟
اگه بهش پاس بدی با پا میگیره
وگرنه کدوم دروازه بانی توپ هایی رو که میشه با دست گرفت میاد با پا میگیره
دروازه بان باید از دست هاش استفاده کنه

نه منظورم این بود که داری حمله میکنی بعد اونها میکشند زیر توپ و توپ میرسه به دروازه بان من و هیچ کس جز دفاع خودم تو زمین من نیست. حالا این دروازه بان تا بخوابه یا بشینه رو زمین و بگیره توپ رو و بعد بلند شه و بعد با دست بخواد پرتاب کنه به دفاع. خب بهتره سه سوت با پا کنترل کنه و یا اصلا تک ضرب برسونه به دفاع توپ رو. ولی هر دکمه ای رو میزنم همش با دست میگیره توپ رو.

masoudtr
27-03-2009, 11:06
من یک دوستی دارم که همش با پاس عمقی از من میبره یعنی یک پاس میده یک بازیکنش هم میدوه تک به تک میشه و بازی را میبره
حالا من باید چجوری این طور پاس عمقی بدم
یا بازیکنم نمی دوه یا میدوه میره کنار زمین نه تو عمق میانی یا توپ را بازیکن ها میگیرن
راستی دروازه بان را چجوری تو تک به تک حرکت بدم

mobin_eshghe pro
27-03-2009, 12:07
سلام من یک سوال داشتم تو become & lage چطوری میشه اولش یک بازیکن بهت بدن مثلا دقتش 80به بالا باشه سرعتشم بالا
آخه هر دفعه میری یک بازیکن میده مثلا دقتش 58 هستش تا 100 سالگی هم که دقتش خوب نمیشه راهی هست یا نه؟؟

چرا نمیشه عزیزم؟!.....اتفاقا اگه بتونی قدرت هایت رو مدیریت کنی و به از اونایی که زیاد است برداری و روی اونایی که کم است بزاری راحت قدرت هایت خوب میشه.من الآن تو 21 سالگی تو آرسنال بازی می کنم و همه قدرت هایم بالای 85 شده و سرعت هم شده 95......یکم باید صبر داشته باشی فقط

aghamajid1369
27-03-2009, 12:49
راستی دروازه بان را چجوری تو تک به تک حرکت بدم
تو فقط میتونی دروازبان رو بیاری جلو با همون دکمه پاس توی عمق

arman665
27-03-2009, 12:53
سلام به دوستان.
يك سوال فني داشتم. ميخواستم يه تيم درست كنم و خودم يكي از بازيكناش باشم و نقل و انتقال و از اين صحبتها . ميشه بگيد بايد كدوم قسمت بازي برم. اگه ميشه يكم دقيق بگيد.

M A X I M U M
27-03-2009, 13:01
سلام به دوستان.
يك سوال فني داشتم. ميخواستم يه تيم درست كنم و خودم يكي از بازيكناش باشم و نقل و انتقال و از اين صحبتها . ميشه بگيد بايد كدوم قسمت بازي برم. اگه ميشه يكم دقيق بگيد.

ميتونيد براي ساختن يه بازيكن مثل خودتون و بازي در تيم هاي مختلف مثل دنياي واقعي از گزينه
Become A Legend استفاده كنيد :20:

B3HZ@D
27-03-2009, 13:15
نه منظورم این بود که داری حمله میکنی بعد اونها میکشند زیر توپ و توپ میرسه به دروازه بان من و هیچ کس جز دفاع خودم تو زمین من نیست. حالا این دروازه بان تا بخوابه یا بشینه رو زمین و بگیره توپ رو و بعد بلند شه و بعد با دست بخواد پرتاب کنه به دفاع. خب بهتره سه سوت با پا کنترل کنه و یا اصلا تک ضرب برسونه به دفاع توپ رو. ولی هر دکمه ای رو میزنم همش با دست میگیره توپ رو.

نه نمیشه...
همچین چیزی برای بازی طراحی نشده
من که همیشه گفتم هوش مصنوعی بازی ضعیفه

arman665
27-03-2009, 13:25
ميتونيد براي ساختن يه بازيكن مثل خودتون و بازي در تيم هاي مختلف مثل دنياي واقعي از گزينه
become a legend استفاده كنيد :20:
دوست عزيز با اين گزينه فقط ميتونم خودم رو بسازم و داخل بازي بشم ولي تعويض و خريد و ... دست من نيست ! اگه اين گزينه همچين تنظيماتي رو داره ميشه بگيد بايد كجا برم كه همه گزينه ها را خودم بتونم تغيير بدم ؟
يعني بازيكن بخرم ، خودم تعويض كنم و تركيب تيم رو بتونم تغيير بدم و ...

B3HZ@D
27-03-2009, 13:32
شما به عنوان یک بازیکن وارد دنیای فوتبال میشین
فقط قدرت انتخاب باشگاهتون رو دارین...خریدها دست شما نیست

Behnam_o2
27-03-2009, 13:49
میگم بچه ها اگه کسی تا به حال با کیت سرور به دوربین بازی زاویه نداد حتمآ این کارو بکنه حال میدهد فراوان. تو pes 6 این کارو از تو بازی میشد انجام داد.

arash66_2m
27-03-2009, 16:01
سلام دوستان.
یه چند تا سوال داشتم.

اولا یه چند تا چمن خوب و روشن و تر و تمیز می خواستم به بازی اضافه کنم که پیدا نکردم. اگه میشه لینک و عکس و این که کجا باید بزارم تا درست کار کنن رو بگین.
دوما تو فروشگاه همین انجمن نوشته خرید بازی با گزارش عادل فردوسی پور اگه میشه لینک دانلود گزارشگر فارسی عادل رو هم بزارین. اگه اوون نبود مال یه سری افراد دیگه...
با تشکر...
در ضمن توصیه شما چیه ؟! من کدوم قسمت بازی رو انجام بدم که خرید بازکن هم داشته باشه و خودم هم تو بازی باشم و باحال باشه..:31:
با تشکر...
منتظرم هر چه زودتر بهتر...:40::31:

B3HZ@D
28-03-2009, 03:49
این خبر رو توی قسمت اخبار بازی ها گذاشتم
گفتم شاید بعضی دوستان اونجا رو نبینن برای همین اینجا هم میذارمش

شایعات مربوط به PES 2010:

- گفته میشه برای PES 2010 یک تیم 200 نفره اضافه شدند و دارند روی بازی کار می کنند
- انجین جدید برای گرافیک و انیمیشن
- چهره ها و استادیوم های جدید
- لیگ اسپانیا دوباره لیسانس شده
- بقیه لیسانس ها در حال پیگیریه
- The community mode is in (اینو نفهمیدم یعنی چی؟)
- مسترلیگ نو آوری داشته (مثل این که تغییر و تحول توش دادن و یک سری چیزها بهش اضافه شده)
- The UEFA Europa License is a target (لیسانس یوفا اروپا هم مورد نظره)
- مد آنلاین با قابلیت 10 به 10 (یعنی همزمان 10 نفر توی یک تیم کنترل بازیکنان رو بر عهده دارن و 10 نفر دیگر هم توی یک تیم دیگه کنترل بازیکنان رو عهده دار هستن)

منبع:

Spaniuly
28-03-2009, 09:16
سلام به دوستان.

شما مستر ليگ بازي كن

khelane
28-03-2009, 09:46
وال من هم از چند نظر مشکل دارم در بازی های بارانی اصلا" نور بازی خوب نیست دوم چمن ها یک نوع هست سوم تماشاگر ها اصلا" هیجان به بازی نمیدن و یا وقتی گلی میزنم حدود 1 یا 2 ثانیه بعد از گل خوشحالی میکنن لطفا" اگه پچی هست اینارو درست کنه بزارید

arash66_2m
28-03-2009, 10:09
خوب ديگه پچ به صورت كامل و درست آماده شد پچ قبلي فاقد فايل cv0f بود واسه همين دوستاني كه فايل cv0f رو نداشتند(ظاهرا هيچ كس به غير از من دانلودش نكرده) نتونستند استفاده كنند ازش. اين cv0f يك img اضافي هست كه كونامي جهت آپديت بازي در نظر گرفته وقتي شما از داخل بازي و از قسمت setting گزينه دانلود رو مي زنيد شروع ميكنه و اين يك فايل رو با حجم 180 مگ دانلود ميكنه وقتي دانلود تموم ميشه اين فايل در مسير خاصي كپي ميشه و باعث ميشه بازي شما آپديت بشه من اين فايل رو با winrar پك كردم و شما وقتي اجرا ميكنيد اتوماتيك وار توي همون مسير خاص كپي ميشه و بازي شما آپديت ميشه و شما اگه گزينه دانلود رو بزنيد پيغام ميده كه بازي شما آپديت هست اين رسمي ترين نوع آپديت كردن بازي هست تا ترانسفر هاي زمستاني + لايسنس شدن تيم هاي اتلتيكو و سويا و ... اعمال بشه من با توجه به اينكه پچ رو بر اساس اين فايل ساختم اين cv0f وجودش الزامي هست بنابراين لينك دانلود اون رو ميذارم.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خصوصيات پچ:

1-درآمدن همه تيمها بصورت لايسنس شده بدون استثنا لباس هاي جديد و واقعي تيم ها + لوگوهاي كيفيت اورجينال تيم ها كه محصول خود كونامي مي باشد اين باعث ميشه كه لوگوهاي تيم هاي لايسنس نشده هماهنگي كامل با لوگوهاي ساير تيمهاي لايسنس شده داشته باشند.

2- اصلاح تمامي نوشته هاي fake از قبيل اسامي بازيكنان اسامي تيم ها و ليگ ها و استاديوم ها اين اصلاح اسامي بدون دخل و تصرف مي باشند و نامي كه مورد نظر كونامي هست شدند نه اسامي من درآوردي و كليه اسامي بر اساس لايسنر مخصوص اصلاح شده اند

3- اضافه شدن تيمهاي استقلال و پرسپوليس به جاي تيمها موهومي pes united و we united لوگوها + نام باشگاه + لباس هاي اين دو تيم و كليه بازيكنان با اسامي و شماره پيراهن هاي واقعي + سن واقعي فقط لازم به توضيح هست كه face بازيكنان ساختگي هست و اكثرا تا حدودي شبيه هستند علاقه مندان مي تونند فيس وارد كنند خودشون.

4- اضافه شدن بوندس ليگا به بازي - توضيح اينكه جاي ليگ eredivise و other league b تعويض شده بدون دستكاري و تصرف در تيمها ليگ eredivise عينا با همه مشخصات به other league b رفته و ليگ بوندس ليگا به جاي ليگ eredivise اومده و قابل استفاده در مودهاي bal و ml هست. البته اكثر تيمهاي بوندس ليگايي داراي 11 بازيكن در تركيب كلي خودشون هستند كه هركس خواست ميتونه خودش بازيكن اضافه كنه ولي تيمهاي بايرن و وردربرمن و همين طور شالكه و لوركوزن بازيكنهاي كاملتر و بيشتر دارند. تيم بايرن هم در مود cl به عنوان يك تيم لايسنش شده(به حالت لايسنس در آمده شده) حضور داره

دانلود پچ رسمي 1.20

كرك مخصوص براي ورژن 1.20 (حجم تقريبي 5.2 مگ)

دانلود پچ krauser با حجم 24 مگ (حجم تقريبي هر پارت 8 مگ)

بعد اتمام نصب پچ فوق به مسير program files\konami\pro evolution soccer 2009\kitserver بريد و فايل setup رو اجرا كنيد و روي دكمه install كليك كنيد تا كيت سرور نصب شود

دانلود فايل installer فايل cv0f.img با حجم تقريبي 32 مگ (حجم هر پارت 6.75 مگ)

اين اديت فايل بايد در پوشه my documents\konami\pro evolution soccer 2009\save كپي بشه

و در آخر لازم به ذكر هست كه پسورد همه فايلهاي rar كلمه krauser هست. اگه مشكلي بود باخبر كنيد.

سلام. من بازی رو دارم صفر کیلومتر...

حالا می خوام لیگ ایران هم اضافه بشه + اصلاح اسامی و چمن بازی ها...
کدوم یکی رو دان کنم و چطوری نصبش کنم ؟!

masoudtr
28-03-2009, 11:54
کسی جواب سوال منو نمیدونست؟

M A X I M U M
28-03-2009, 12:04
کسی جواب سوال منو نمیدونست؟

دوست عزيز
اگه منظورت جلوگيري از پاس هاي عمقيه بايد بگمراهش اينه كه سريع باشي
در ضمن دفاع هاتو بكش عقب و يارگيري بكن از قسمت Set Formation

موفق باشيد

sadeghbb
28-03-2009, 14:05
سلام دوستان.کسی ترینر یا کد یا هر چیزه دیگه ای نداره که بشه باش پول رو تو مستر لیگ زیاد کرد؟امیدوارم که منظورم رو گرفته باشین چی میگم.اگه دارین دوستان از ما دریغ نکنین!!!

B3HZ@D
28-03-2009, 14:14
وال من هم از چند نظر مشکل دارم در بازی های بارانی اصلا" نور بازی خوب نیست دوم چمن ها یک نوع هست سوم تماشاگر ها اصلا" هیجان به بازی نمیدن و یا وقتی گلی میزنم حدود 1 یا 2 ثانیه بعد از گل خوشحالی میکنن لطفا" اگه پچی هست اینارو درست کنه بزارید

من هم با شما موافقم
این مشکل ها به همراه یک سری مشکل دیگه توی این بازی وجود داره
ولی پچبی برای این مشکل وجود نداره

M A X I M U M
28-03-2009, 14:27
سلام دوستان.کسی ترینر یا کد یا هر چیزه دیگه ای نداره که بشه باش پول رو تو مستر لیگ زیاد کرد؟امیدوارم که منظورم رو گرفته باشین چی میگم.اگه دارین دوستان از ما دریغ نکنین!!!

از نرم افزار Quick Memory Editir استفاده بكن

sadeghbb
28-03-2009, 14:39
خیلی ممنون[Дttractive جان.دانلود کردمش چطور باش کار میکنن؟مرسی:d

M A X I M U M
28-03-2009, 15:24
برو تو بازي و به قسمت مسترليگت
مثلا 19000 پول داري الان
قبل از اينكه بازي بعدي رو انجام بدي ctrl+alt+delete رو بزن تا بياي بيرون از بازي
بعدش نرم افزار رو اجرا كن
دكمه Add Task رو بزن و از بين برنامه هاي در حال اجرا، برنامه PES2009 رو انتخاب كن
بعدش مستقيم فوكوس مي كني به كادر
توي اون كادر پول فعليت رو بنويس يعني 19000 بعدش Enter بزن
اين عدد رو تو بازي جستجو مي كنه
حالا بدون انجام هيچ كاري برو تو بازي
بازي بعدي رو انجام بده و ببر
همونطور كه ميدوني بعد از بردن هر بازي بهت پول ميده
مثلا بعد بازي بعدي بهت 1500 پول داده كه مجموع پولات شده 20500 ( 19000+1500 = 20500 )
حالا دوباره alt+tab رو بزن برو تو نرم افزار مقدار جديد رو بنويس يعني 20500
مي بيني كه فقط يكي يا دوتا مورد باقي ميمونه
روشون دابل كليك كنيد و مقادير رو بكن 999999
كار تمومه
سيو كن مسترليگتو و برو حال كن

موفق باشي

khelane
28-03-2009, 15:29
خیلی ممنون[дttractive جان.دانلود کردمش چطور باش کار میکنن؟مرسی:d

دوست عزیز من از نرم افرار ارت مانی استفاده میکنم خیلی راحت هم هکش کردم الان هم پولم 9999999 هستش
ضمنا" دوست عزیز که در بالا جواب رو نوشتی بجای این ctrl+alt+delete میتونی با زدن alt+tab راحت بیای به برنامه مورد نظر

arash66_2m
28-03-2009, 17:11
سلام.
جواب ما چی شد ؟

پست 7094

M A X I M U M
28-03-2009, 18:33
دوست عزیز من از نرم افرار ارت مانی استفاده میکنم خیلی راحت هم هکش کردم الان هم پولم 9999999 هستش
ضمنا" دوست عزیز که در بالا جواب رو نوشتی بجای این ctrl+alt+delete میتونی با زدن alt+tab راحت بیای به برنامه مورد نظر

بر روي بعضي از سيستم عامل ها جواب نميده
راه مطمئنش همونيه كه گفتم ولي در هر حال 13 روش براي Minimize كردن برنامه در حال اجرا در Windows XP وجود داره

سلام.
جواب ما چی شد ؟

پست 7094

پچ جناب كراوزر رو دانلود و نصب كنيد كه خيلي كامل و خوب ساخته شده

arash66_2m
28-03-2009, 21:06
سلام. اینو میگین دیگه ...

دانلود پچ krauser با حجم 24 مگ (حجم تقريبي هر پارت 8 مگ)

کد:

لینک خرابه یه لینک دیگه بزارین.
ممنون میشم.

Spaniuly
28-03-2009, 22:42

بازي قشنگي هاي ديگه اي هم داره البته تا حالا نميدونم با يه سيستم بالا و مانيتور lcd 19 اينچ وايد بازي كردي يا نه ولي اگه بازي كني ديوونه بازي ميشي ديگه مشكل تاريكي هم نخواهي داشت

ببين اين پچ من كار لايسنس كردن رو انجام ميده فقط ليگ بوندس رو اضافه ميكنه البته شما مگه نخوندي خصوصيات پچ رو؟ اونجا نوشتم چي كار ميكنه ديگه

با آرت ماني هك بايد بكني اگه نتونستي كافيه سيوت رو بدي برات افزايش بدم

سلام. اینو میگین دیگه ...

لینک خرابه یه لینک دیگه بزارین.
ممنون میشم.

نه عزيز لينكها سالم هست اين پست رو نقل كرديد واسه همين downcase شده متن لينك براي دانلود به صحفه و لينكي كه توي امضام گذاشتم مراجعه كنيد. لينك ها رو از اون صفحه استفاده كنيد نه نقل قول شده سيستم P30world طوري هست كه متن upercase رو موقع پست كردن اتومات downcase ميكنه. در ضمن با توجه به اينكه فرموديد PES شما صفر كيلومتر هست تمامي لينكها رو باس دانلود كنيد وگرنه نميتونيد استفاده كنيد از پچ همه اونها كه گذاشتم لازم داريد

imanf64
29-03-2009, 12:21

داداش سریع دکمه r1 رو بزن توپ میفته جلوی پای دروازه بان

B3HZ@D
29-03-2009, 12:26
ایشون میخوان که دروازه بان از همون اول توپ رو با پا بگیره

وگرنه همون موقع که توپ رو گرفت دیگه نیازی نیست بندازه جلوی پاش...توپ رو شوت میکنه یا پاس میده

khelane
29-03-2009, 17:52
سلام دوستان من میخوام پچ 1.20 کونامی رو نصیب کنم ولی این پیغام رو نشون میده اشکال از ویندوز انتسالر هست دوستانی که اینجور مشکلی داشتند و حل شد لطفا" کمک کنند اگه بازیم ناقصه میشه بگید که در کجا نسخه فول رو گیر اورد

eblis_boy1386
29-03-2009, 19:51
سلام دوستان من میخوام پچ 1.20 کونامی رو نصیب کنم ولی این پیغام رو نشون میده اشکال از ویندوز انتسالر هست دوستانی که اینجور مشکلی داشتند و حل شد لطفا" کمک کنند اگه بازیم ناقصه میشه بگید که در کجا نسخه فول رو گیر اورد

اين پچ كه گرفتي ماله ورژن قديمي ميباشد:40: يا ورژن بازي شما پايينه و يا اين پچ كه گرفتيد به بازي نميخوره:11:

B3HZ@D
29-03-2009, 20:02
ایشون میخوان پچ رسمی 1.2 کونامی رو نصب کنن
برای نصب اون پچ که نیازی به اپگرید نیست

Spaniuly
29-03-2009, 20:08
سلام Khelane جان يك سوال مي پرسم شما وقتي بازي رو نصب ميكني از شما سريال نامبر مي خواد يا نمي خواد اگه نمي خواد نميتوني پچ رسمي نصب كني ملت بد جوري خوششون مياد نصب PES رو دستكاري كنن حالا به دلايل مختلف كه كاري ندارم اين دستكاري يه نمونه اش اينه كه بازي رو توي مسير ريجستري تغيير ميدن و اين باعث ميشه نتونه پچ رسمي نصب كني چون موقع نصب پچ اين مسير توي ريجستري چك ميشه چون يافت نميشه پيغام خطا ميده من هم قبلا از همين نصب دستكاري ها داشتم نميتونستم روش پچ نصب كنم

khelane
29-03-2009, 20:10
اين پچ كه گرفتي ماله ورژن قديمي ميباشد:40: يا ورژن بازي شما پايينه و يا اين پچ كه گرفتيد به بازي نميخوره:11:

من پچ 1.10 رو هم الان گرفتم بازم این اخطار رو اورد منظور از ورزن بازی چیه مگه مال شما چنده و به فرض مثال مال من چنده در کل میتونم این دوتا پچ رو نصب کنم اخه میخوام پچ 1.30 رو هم بگیرم ولی نمیشه لطفا" کمک کنید

khelane
29-03-2009, 20:15
سلام khelane جان يك سوال مي پرسم شما وقتي بازي رو نصب ميكني از شما سريال نامبر مي خواد يا نمي خواد اگه نمي خواد نميتوني پچ رسمي نصب كني ملت بد جوري خوششون مياد نصب pes رو دستكاري كنن حالا به دلايل مختلف كه كاري ندارم اين دستكاري يه نمونه اش اينه كه بازي رو توي مسير ريجستري تغيير ميدن و اين باعث ميشه نتونه پچ رسمي نصب كني چون موقع نصب پچ اين مسير توي ريجستري چك ميشه چون يافت نميشه پيغام خطا ميده من هم قبلا از همين نصب دستكاري ها داشتم نميتونستم روش پچ نصب كنم

سلام کروزر جان نه والا اصلا" سریال نمی خواد اگه بازی ناقصه هیچ طوری نمی تونم پچ هارو نصب کنم در ضمن شما بازی رو از کجا خریدید یا از رو نت میشه کجاخرید البته نسخه کامل که شما و بقیه دوستان دارند

B3HZ@D
29-03-2009, 20:22
همین فروشگاه انجمن نسخه سالمش رو برای فروش داره

khelane
29-03-2009, 20:46
دستت درد نکنه اخه من برادرم در شهر خودمون خریدم خودم کار داشتم بهش گفتم برام یکی بخره قبلا" هم یکی از سایت خودمون گرفتم ولی رفیق های ناباب جیمش کردند الان هم نمی دونم پیش کدوم نامردشونه

underali
29-03-2009, 20:49
سلام بچه ها من یک سری ورزشگاه جدید می خوام برام بذارین
مرسی ی ی ی ی ی ی ی ی

Spaniuly
29-03-2009, 22:39
دستت درد نکنه اخه من برادرم در شهر خودمون خریدم خودم کار داشتم بهش گفتم برام یکی بخره قبلا" هم یکی از سایت خودمون گرفتم ولی رفیق های ناباب جیمش کردند الان هم نمی دونم پیش کدوم نامردشونه

بله همونطور كه گفتم شما نه 1.10 نه 1.20 و نه 1.30 رو نمي توني نصب كني يعني هيچ كدوم از 3 پچ رسمي كونامي رو نميتوني نصب كني چون بازيت به صورت اورجينال نصب نميشه و من 2 بار اول كه از شهر خودمون خريدم مثل مال شما دستكاري شده بود معمولا سخت ميشه باري بازي PES نصب اورجينال خريد چون مراحل نصبش به راحتي هم ميشه و مثل آب خوردن ريپك ميكننش شركتها در واقع PES شده يه آگهي تبليغاتي واسه شركت ها ميان نصبش رو انگولك مي كنن بدون اينكه اين رو درك كنن كه اين كارشون باعث بروز يه همچين مشكلاتي ميشه در هر صورت من هر 2 تاي قبلي رو كه خريده بودم كادو دادم رفت چون يكي از آشنا هامون به قول خودش هديه سال نو ميلادي برام DVD9 اورجينال رو فرستاد و من هزينه اي هم پرداخت نكردم كه البته هزينه اش واسه ما زياد ميشه ولي با توجه به درآمد اونها 39 دلار مبلغ ناچيزي هست بنابراين مفت گيرم اومد. البته شما ميتونيد بازي نصب اورجينال بگيريد. توي نصب اورجينال setup مال خود كونامي هست و شما ميتونيد انتخاب كنيد كه چه زبانهايي رو به بازي اضافه كنيد. كافيه اين بار كه مي خريد روي عبارت ((نصب اورجينال كونامي و دستكاري نشده )) تاكيد كنيد. احتمالا گير مياريد.

khelane
29-03-2009, 23:08
الان من بازی رو نصب دارم نمیتونم با انستال شیلد خودم یه نصب واسه بازی درست کنم؟

eblis_boy1386
29-03-2009, 23:53
سلام بچه ها من یک سری ورزشگاه جدید می خوام برام بذارین
مرسی ی ی ی ی ی ی ی ی

ميتونيد دانلود كنيد

9vin
29-03-2009, 23:59
سلام....
سه روزه ما يه سيو آپشن ميخواييم. اين رسمش نيستا .....:41:

B3HZ@D
30-03-2009, 00:01
سلام....
سه روزه ما يه سيو آپشن ميخواييم. اين رسمش نيستا .....:41:

در مورد چی؟
میخوای نقل و انتقالات رو اپدیت کنی؟

9vin
30-03-2009, 00:05
در مورد چی؟
میخوای نقل و انتقالات رو اپدیت کنی؟

بله همينطوره .....

B3HZ@D
30-03-2009, 00:49
این یک پچ که از طرف خود کونامی هست:

PES 2009: Free January Transfer Window

حجم: 20.52 مگابایت

-------------------------

این هم اپشن فایل

30-03-2009, 08:11
سلام چرا تو بازی pes 2009 بعد از اینکه یه فصل بازی کنیم saveکردن مشکل میشه و صفحه سفید(درقسمت save) میشه و جلو نمیره؟

Spaniuly
30-03-2009, 09:47
فاشيست جان تو مطمئني اين پچ 20 مگي كه گذاشتي ترانسفر زمستاني رو آپديت ميكنه؟

اطلاعات ناقص من ميگه اين پچ 1.30 هست و ربطي به ترانسفر زمستاني نداره اعمال ترانسفر زمستاني به صورت رسمي از طريق دانلود فايل 180 مگي از داخل بازيست كه البته من كار دوستان رو با ريپك كردن راحت كردم و 33 مگ كردم و از خارج بازي ميشه نصب كرد و بازي آپديت شد

abol_fa
30-03-2009, 16:19
دوستان من بالاخره از سر بی بازی بودن مجبور شدم این بازی رو بازی کنم تو قسمتBecome a Legendجلو رفتم اما وقتی مخوام پلی کنم ارورDont Sendمیاد چیکارش کنم

khelane
30-03-2009, 17:13
سلام دوباره به دوستان

من یهپچ گرفتم که مال تمام تیمهای لا لیگا هستش الان فایلها img نیستند و باید اون رو توی پوشه GDB بریزم ولی هیچ اسری نشد دوستان لباسهای باشگاهای اسپانیا در گرافیک استدیو کد هاشون چنده خودم دستی وارد کنم

khelane
30-03-2009, 17:14
لطفا" این پست حذف شود

B3HZ@D
30-03-2009, 18:28
فاشيست جان تو مطمئني اين پچ 20 مگي كه گذاشتي ترانسفر زمستاني رو آپديت ميكنه؟

اطلاعات ناقص من ميگه اين پچ 1.30 هست و ربطي به ترانسفر زمستاني نداره اعمال ترانسفر زمستاني به صورت رسمي از طريق دانلود فايل 180 مگي از داخل بازيست كه البته من كار دوستان رو با ريپك كردن راحت كردم و 33 مگ كردم و از خارج بازي ميشه نصب كرد و بازي آپديت شد

والا من خودم این رو دانلود نکردم...ولی توی توضیحات نوشته بود junary transfer update....
اینترنت پر سرعت هم نداشتم که تست کنم
شما ببخش...:11:

h_r_v
30-03-2009, 19:27
چه جوری میشه کی برد رو بی طرف کرد؟
حتمآ باید رو Coach Mode باشه؟
تو بازی دوستانه!!

B3HZ@D
30-03-2009, 19:38
اره...
به غیر از coach mode جور دیگه ای نمیشه قرار داد

Spaniuly
30-03-2009, 22:29
والا من خودم این رو دانلود نکردم...ولی توی توضیحات نوشته بود junary transfer update....
اینترنت پر سرعت هم نداشتم که تست کنم
شما ببخش...:11:

نه عزيز من چي كاره باشم ببخشم يا نبخشم فقط جهت راهنمايي اون دوستمون كه تراسفر زمستاني رو خواسته بود گفتم ايشون هم متوجه بشن كه اين پچ 1.30 رو دانلود نكنن ببينن اونچه كه خواسته بودن عملي نشده . اون پچ كه شما معرفي كردي پچ 1.30 كونامي هست فقط چون بعد انتشار اين پچ دو روز بعدش ميشد فايل 180 مگي cv0f رو دانلود كرد اين شبهه و شايعه پيچيده شد كه اين پچ 1.30 كار آپديت ترانسفر زمستاني رو انجام ميده جالبه كه اين شايعه با انتشار در سايت وينسار هم شدت گرفت و من خيلي تعجب كردم سايتي كه اين همه مدعي توش فعاليت ميكنن يه همچين خبري رو منتشر كنه به هر حال ... بفرماييد بفرماييد بفرماييد خييييييلي ممنونم. به به

hosiyar
31-03-2009, 09:33
سلام آرمین جان . من pes2009 با گزارش عادل فردوسی پور رو گرفتم ، بعد یه سری تغییرات تو فایل هاش هست که وقتی پچ رو میریزم ، دیگه بازی اجرا نمیشه . شما راه حلی برای این قضیه نداری ؟ یا احیانا این بازی رو نداری که روش کار کنی یه دونه هم مخصوص این درست کنی ؟
هیچ چیزش از جمله لباس ها و لوگو های لایسنس نشده ، تو این نسخه درست نشده و kitserver هم روش کار نمیکنه . فقط لیگ برترش آدمیزادیه !

mohamad_beauty
31-03-2009, 10:56
سلام چه طوری میشه یه تیم جدید با بازیکنان دلخواه ساخت؟ داخل خود بازی

piroooz
31-03-2009, 11:13
اره منم همین سوال رو دارم چه طور میشه تیم جدید ساخت

B3HZ@D
31-03-2009, 12:23
به قسمت edit بازی میرین و edit team .....
بعدش از اون لیست لیگها مقابل شما قرار میگیره که شما باید اون تیمهایی که برای ادیت اماده شده رو انتخاب کنین و هر بلایی خواستید سرش بیارید....
همه بازیکنان این تیمها بنام player هستن که هر کدوم یک کد مخصوص به خود دارن
مثل player 1 - player 13 و.............

Ahmad-Ra
31-03-2009, 14:58
سلام.
پچ یا آپشن فایل جیدید که اصلاح تیم ها و لوگو ها و بازیکن ها + نقل و انتقالات اخر باشه موجوده ؟

arash66_2m
31-03-2009, 15:58
سلام.
گزارش گر فارسی رو می تونید لینکش رو قرار بدین ما فیض ببریم.
هر چی باشه...
با تشکر:40:

eblis_boy1386
31-03-2009, 18:40
اقا من پچ 1.30 گرفتم اين پيغام رو ميده
پچ مربوط ميشه به ترانسفر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

B3HZ@D
31-03-2009, 18:43
اینو مشکل رو قبلا یکی از دوستان داشت
که کراسر خان راهنمایی کردن

شما وقتی بازی رو نصب می کنی از شما سریال خواست یا نه؟
اگه نخواسته باید بازی رو به همراه شماره سریال نصب کنین و گرنه نمیشه

Spaniuly
31-03-2009, 22:52
سلام آرمین جان . من pes2009 با گزارش عادل فردوسی پور رو گرفتم ، بعد یه سری تغییرات تو فایل هاش هست که وقتی پچ رو میریزم ، دیگه بازی اجرا نمیشه . شما راه حلی برای این قضیه نداری ؟ یا احیانا این بازی رو نداری که روش کار کنی یه دونه هم مخصوص این درست کنی ؟
هیچ چیزش از جمله لباس ها و لوگو های لایسنس نشده ، تو این نسخه درست نشده و kitserver هم روش کار نمیکنه . فقط لیگ برترش آدمیزادیه !

نه دوست عزيز اصلا به گزارش فارسي و دستكاري شده علاقه اي ندارم و حتي هيچ علاقه اي به كار روش ندارم

سلام چه طوری میشه یه تیم جدید با بازیکنان دلخواه ساخت؟ داخل خود بازی

ببينيد دوست عزيز يك روش رو فاشيست جان گفتند اينكه روي تيمهاي خام اين كار رو بكنيد يعني other league b ولي من احساس ميكنم منظور شما يه چيز ديگه هست مثلا يه تيم منتخب ميخواهيد بسازيد كه توش مسي كاكا و كلي بازيكن محبوب خودتون رو بياريد توي اون تيم اصولا اين كار به راحتي و از اديت داخل بازي امكان پذير هست ولي به قول خارجي ها اين باعث ميشه فايل اديت يا همون سيو شما spoile بشه يا به قول خودمون قاط بزنه چون اگه شما رونالدو رو به تيم ديگه ببريد منچستر بي رونالدو مي مونه يا بارسا بي مسي كه اين خيلي جالب نيست. طبيعي ترين و رسمي ترين نوعي كه مد نظر كونامي هست براي ساخت تيم منتخب شروع كردن مستر ليگ هست شما با مستر ليگ بعد چند سال و با خريد و رشد دادن و تربيت بازيكنان مي تونيد يك تيم تمام عيار بسازيد و توي بازي هاي Exebition و مقابل دوستتون ازش استفاده ميكنيد هركي با من بازي مي كنه اين اواخر من تيم استقلال رو برميدارم كه مستر ليگ رو با اين تيم شروع كردم و الان 26 بازيكن بزرگ رو جمع كردم كه قدرتهاشون بالاي 90 هست و كلي هم رشد كردند حالا هركي مي خواد با من رودر رو بازيكنه اين تيم رو برميدارم و طرف رو لوله ميكنم به قول بيژن شكيبا

سلام.
پچ یا آپشن فایل جیدید که اصلاح تیم ها و لوگو ها و بازیکن ها + نقل و انتقالات اخر باشه موجوده ؟

پچي كه من ساختم جديدترين تغييرات رو اعمال ميكنه نسبت به ساير پچ هاي خارجي حجم كمي داره و كامل هست نسبتا با مراجعه به لينكي كه توي امضام قرار دادم مي تونيد استفاده كنيد

اقا من پچ 1.30 گرفتم اين پيغام رو ميده
پچ مربوط ميشه به ترانسفر

دوست عزيز پچ 1.30 ربطي به آپديت بازيكنان و ترانسفر نداره من نميدونم اين شايعه تا كي قراره تو ذهن مردم بمونه فاشيست جان هم فرمودند كه اشكال از كجاست اين نشون ميده بازي شما به صورت رسمي نصب نشده و دليلش اورجينال نبودن نصب بازي هست يا به زبان ساده نصب بازي شما دستكاري شده

------------------------

و اما يك خبر جديد كونامي 28 مارس يعني 3 روز پيش جديدترين و سومين فايل cv0f رو هم براي دانلود گذاشت دانلود اين فايل cv0f مثل 2 تاي قبلي 180 مگي هست و اين كار كونامي بسيار مضحك هست كه يك تغيير چند كيلو بايتي 180 مگ ميندازه رو دست ادم به جاي اينكه آپديت كنه فايل قبلي رو يه فايل اينكلود رو دوباره شما مجبور هستيد دانلود كنيد البته نكته اميدوار كننده اينه كه اين فايل آپديت چند تغيير در squad يا همون بازيكنان و جايجايي هاشون داره و لباس تيم ملي انگلستان هم آپديت ميشه بنابراين دانلود دوباره فايل cv0f خيلي حياتي نيستچون به راحتي ميشه همون لباس جديد رو از روي نت گير آورد و با كيت سرور وارد كرد اگه بتونم اطلاعاتي در مورد cv0f و عملكرد هاش گير بيارم در قالب يك پچ كوچك به پچ krauser اضافه ميكنم

M@STER
31-03-2009, 23:46
سلام من از شما دوستان چند تا سوال در مورد pes دارم

اول اینکه کسی هست که برنامه( poc 2009(pes/oedit converter رو داشته باشه؟ چون خیلی وقته دنبالشم ولی گیر نمیاد یا واسه pes 2008 هستش.لینک دانلودشم تو سایت gamingaccess خراب شده.اگه کسی داره ممنون میشم واسم آپ کنه.خیلی لازم دارم.

دوم چجوری و با چه نرم افزاری میشه فایلهای صوتی pes 2009 رو ویرایش کرد؟

سوم اینکه فیس داورها و مربی ها کجاشه و اینکه تا حالا واسشون فیسی ساخته شده؟

چهارم آیا نرم افزاری هست که باهاش بشه برای BAL فیس وارد کرد؟

و پنجم چجوری باید kit سوم تیم ها رو وارد کنیم؟

ممنون میشم اگه شما دوستان حرفه ای جواب منو بدین.

Spaniuly
01-04-2009, 00:01
خوب از يه سايت كره اي لينك دانلود فايل cv0f جديد رو گير آوردم كه مي تونيد دانلود كنيد من الان زدم كه دانلود كنه اگه با اديت فايل قبلي كار كرد فبها اگه نه سعي ميكنم اديت فايل جديد بسازم آپلود كنم براي دوستاني كه پچ رو دانلود كردند.

دانلود با حجم 34 مگ

دقت كنيد كه فايل پك شده و بعد آنپك به 180 مگ ميرسه به حجمش پس بهتره از داخل بازي 180 مگ رو دانلود نكنيد

eblis_boy1386
01-04-2009, 03:42
اینو مشکل رو قبلا یکی از دوستان داشت
که کراسر خان راهنمایی کردن

شما وقتی بازی رو نصب می کنی از شما سریال خواست یا نه؟
اگه نخواسته باید بازی رو به همراه شماره سریال نصب کنین و گرنه نمیشه

هيچ پچي نميشه نصب كرد.. از سايت گيم اسپات گرفتمش...

اقا اگه ميشه يك پچ خوب بزارين كه بازكنان اپديت شده باشند...:5:و براي من هم نصب شده باشد

Spaniuly
01-04-2009, 08:57
هيچ پچي نميشه نصب كرد.. از سايت گيم اسپات گرفتمش...

اقا اگه ميشه يك پچ خوب بزارين كه بازكنان اپديت شده باشند...:5:و براي من هم نصب شده باشد

شما cv0f بالايي رو دانلود كن و بريزش توي اين مسير بازيكنان موجود آپديت ميشه فقط بعدش اديت فايل نياز خواهي داشت كه همين الان ميخوام بسازم

morteza_dvb
01-04-2009, 12:59
خوب ديگه پچ به صورت كامل و درست آماده شد پچ قبلي فاقد فايل cv0f بود واسه همين دوستاني كه فايل cv0f رو نداشتند(ظاهرا هيچ كس به غير از من دانلودش نكرده) نتونستند استفاده كنند ازش. اين cv0f يك img اضافي هست كه كونامي جهت آپديت بازي در نظر گرفته وقتي شما از داخل بازي و از قسمت setting گزينه دانلود رو مي زنيد شروع ميكنه و اين يك فايل رو با حجم 180 مگ دانلود ميكنه وقتي دانلود تموم ميشه اين فايل در مسير خاصي كپي ميشه و باعث ميشه بازي شما آپديت بشه من اين فايل رو با Winrar پك كردم و شما وقتي اجرا ميكنيد اتوماتيك وار توي همون مسير خاص كپي ميشه و بازي شما آپديت ميشه و شما اگه گزينه دانلود رو بزنيد پيغام ميده كه بازي شما آپديت هست اين رسمي ترين نوع آپديت كردن بازي هست تا ترانسفر هاي زمستاني + لايسنس شدن تيم هاي اتلتيكو و سويا و ... اعمال بشه من با توجه به اينكه پچ رو بر اساس اين فايل ساختم اين cv0f وجودش الزامي هست بنابراين لينك دانلود اون رو ميذارم.

خصوصيات پچ:

2- اصلاح تمامي نوشته هاي Fake از قبيل اسامي بازيكنان اسامي تيم ها و ليگ ها و استاديوم ها اين اصلاح اسامي بدون دخل و تصرف مي باشند و نامي كه مورد نظر كونامي هست شدند نه اسامي من درآوردي و كليه اسامي بر اساس لايسنر مخصوص اصلاح شده اند

3- اضافه شدن تيمهاي استقلال و پرسپوليس به جاي تيمها موهومي PES United و WE United لوگوها + نام باشگاه + لباس هاي اين دو تيم و كليه بازيكنان با اسامي و شماره پيراهن هاي واقعي + سن واقعي فقط لازم به توضيح هست كه Face بازيكنان ساختگي هست و اكثرا تا حدودي شبيه هستند علاقه مندان مي تونند فيس وارد كنند خودشون.

4- اضافه شدن بوندس ليگا به بازي - توضيح اينكه جاي ليگ Eredivise و Other League B تعويض شده بدون دستكاري و تصرف در تيمها ليگ Eredivise عينا با همه مشخصات به Other League B رفته و ليگ بوندس ليگا به جاي ليگ Eredivise اومده و قابل استفاده در مودهاي BAL و ML هست. البته اكثر تيمهاي بوندس ليگايي داراي 11 بازيكن در تركيب كلي خودشون هستند كه هركس خواست ميتونه خودش بازيكن اضافه كنه ولي تيمهاي بايرن و وردربرمن و همين طور شالكه و لوركوزن بازيكنهاي كاملتر و بيشتر دارند. تيم بايرن هم در مود CL به عنوان يك تيم لايسنش شده(به حالت لايسنس در آمده شده) حضور داره

دانلود پچ رسمي 1.20

كرك مخصوص براي ورژن 1.20 (حجم تقريبي 5.2 مگ)

دانلود پچ Krauser با حجم 24 مگ (حجم تقريبي هر پارت 8 مگ)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد اتمام نصب پچ فوق به مسير Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver بريد و فايل setup رو اجرا كنيد و روي دكمه install كليك كنيد تا كيت سرور نصب شود

دانلود فايل Installer فايل cv0f.img با حجم تقريبي 32 مگ (حجم هر پارت 6.75 مگ)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداين اديت فايل بايد در پوشه My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save كپي بشه

و در آخر لازم به ذكر هست كه پسورد همه فايلهاي RAR كلمه krauser هست. اگه مشكلي بود باخبر كنيد.

سلام من تمام این مراحل رو انجام دادم بعد از نصب وقتی بازی رو اجرا می کنم قبل شروع این پیغام رو میده

Spaniuly
01-04-2009, 15:29
سلام من تمام این مراحل رو انجام دادم بعد از نصب وقتی بازی رو اجرا می کنم قبل شروع این پیغام رو میده

تايني پيك براي من فليتر هست يه جا ديگه اپلود كن يا دستي بنويس متن پيغام رو

farshad_pes9
01-04-2009, 15:37
سلام.اقا من تازه اینجا میام.من کرک مخصوص رو دالود نکردم ولی بقیه کار هارو انجام دادم ارور داد باید از یه ورن دیگه استفاده کنم و این مال این نیست.دوباره اومدم کافی نت دانلودش کردم.درست میشه؟

Spaniuly
01-04-2009, 16:05
سلام.اقا من تازه اینجا میام.من کرک مخصوص رو دالود نکردم ولی بقیه کار هارو انجام دادم ارور داد باید از یه ورن دیگه استفاده کنم و این مال این نیست.دوباره اومدم کافی نت دانلودش کردم.درست میشه؟

بله درست ميشه شما اگه 1.20 رو نصب كرديد كرك مخصوص 1.20 رو بايد بريزي

farshad_pes9
01-04-2009, 16:17
اقا من خیلی شرمندم.در مورد این لينك دانلود سومين و جديد ترين فايل آپديت كونامي cv0f که گفتی از سایت کره ای گرفتیم یه توضیه میدی.من اینم دانلود کردم. چیکارش کنم؟

light
01-04-2009, 17:07
میگم تو مستر لیگ یه بازیکن رو توی Add list میذاریم یه دصدی پر میشه و بازیکن تو تیمم میاد

چرا واسه من این درصد نمیاد ؟

eblis_boy1386
01-04-2009, 18:05
شما cv0f بالايي رو دانلود كن و بريزش توي اين مسير بازيكنان موجود آپديت ميشه فقط بعدش اديت فايل نياز خواهي داشت كه همين الان ميخوام بسازم

Rapidshare نميتونم دانلود كنم

M A X I M U M
01-04-2009, 19:02
میگم تو مستر لیگ یه بازیکن رو توی Add list میذاریم یه دصدی پر میشه و بازیکن تو تیمم میاد

بخاطر اينكه Master League Difficulty رو احتمالا گذاشتي روي Hard يا Very Hard

Spaniuly
01-04-2009, 19:52
rapidshare نميتونم دانلود كنم

والا منم اين رو خودم آپلود نكردم از تو سايت كره اي دانلود كردم البته اگه اينو دانلود كنيد اديت فايل قبلي ديگه به درد نخور ميشه كه من دارم نم نم اديت فايل مناسب براي اين آپديت بسازم بعد اتمام ميذارم تو تاپيك

---------------

تبريك مي گم به خودم بابت پوشيدن شماره 7 رئال مادريد در سن 22 سالگي (به آغوش هموطنانم برگشتم توي رئال)

B3HZ@D
01-04-2009, 19:57
میگم تو مستر لیگ یه بازیکن رو توی add list میذاریم یه دصدی پر میشه و بازیکن تو تیمم میاد

اگه کاپ ببرید اون در صدها پر میشه...
برای من هم همینطوری بود و توی اروپا که قهرمان شدم درصد ها پر شد

XMAN9
01-04-2009, 20:09
طریقه بازیکن خریدن چقدر سخته!
کسی راهی نداره که بشه راحتتر بازیکن خرید.
من تا حالا هنوز نتونستم یک بازیکن برای تیمم بخرم!!

B3HZ@D
01-04-2009, 20:27
خوب بستگی به تیم شما و درجه تیم شما و بازیکنی که میخوای بخری داره
اگه میخوای کارت راحتتر بشه درجه سختی Master League Difficulty رو روی normal یا easy بذار

Spaniuly
01-04-2009, 20:33
طریقه بازیکن خریدن چقدر سخته!
کسی راهی نداره که بشه راحتتر بازیکن خرید.
من تا حالا هنوز نتونستم یک بازیکن برای تیمم بخرم!!

توي نيم فصل , فصل اول باشيد به كل بازيكن نميتوني بخري به اين راحتي ها نيم فصل 1 رو گذاشتند واسه جذب بازيكنان New Commer اين بازيكنها زياد هستند و 200 بازيكن موهومي هستند كه به صورت تصادفي در هر نيم فصل 20 تاشون معرفي ميشن شما بايد بريد اونها رو بخريد اونهايي كه ماركت وليو شون زياده مثله Kaiser يا walton يا shaw يا gunther و ... اين بازيكن ها رو ميخري اگه موجود باشند بعد اينكه به درجه B يا A و S رسيد چنانچه روي Very Hard نذاشته باشي لول رو همه بازيكن هاي بزرگ ر. ميتوني با داشتن پول كافي جذب كني

eblis_boy1386
01-04-2009, 20:38
والا منم اين رو خودم آپلود نكردم از تو سايت كره اي دانلود كردم البته اگه اينو دانلود كنيد اديت فايل قبلي ديگه به درد نخور ميشه كه من دارم نم نم اديت فايل مناسب براي اين آپديت بسازم بعد اتمام ميذارم تو تاپيك

---------------

تبريك مي گم به خودم بابت پوشيدن شماره 7 رئال مادريد در سن 22 سالگي (به آغوش هموطنانم برگشتم توي رئال)

مرسي...

يك سوال

من فصل 211-2012 دارم بازي ميكنم.. ولي هيچ بازيكني به تيمم نمياد... به سطح بازي كه ميكني هم ربط داره

فرض كنيد كسي كه hard بازي ميكنه و كسي كه amatur بازي ميكنه.. براي خريد بازيكن ربطي داره يا نه؟

XMAN9
01-04-2009, 20:48
من چلسی رو برداشتم. الان نیم فصل اول هست و هیچکی رو نتونستم بخرم!! رو نرمال هم گذاشتم.
داداشم میلان رو برداشته وبا وجود اینکه دو سه فصله که داره بازی میکنه هنوز نتونسته بازیکن بخره. حتی تا 30000 دلار هم پیشنهاد داده! اونم رو نرمال گذاشته.

بعد اينكه به درجه B يا A و S رسيد چنانچه روي Very Hard نذاشته باشي لول رو همه بازيكن هاي بزرگ ر. ميتوني با داشتن پول كافي جذب كنيچی به درجه b یا a برسه؟!

B3HZ@D
01-04-2009, 22:30
خوب بستگی به درجه تیم شما و موفقیت های تیمتون داره
مثلا همین قهرمانی ها...در ضمن خرید این بازیکنان بزرگ سخته

Spaniuly
01-04-2009, 22:31
مرسي...

يك سوال

من فصل 211-2012 دارم بازي ميكنم.. ولي هيچ بازيكني به تيمم نمياد... به سطح بازي كه ميكني هم ربط داره

فرض كنيد كسي كه hard بازي ميكنه و كسي كه amatur بازي ميكنه.. براي خريد بازيكن ربطي داره يا نه؟

ببينيد شما بايد درجه تيميتون S باشه كه به راحتي با پيشنهاد خوب بازيكنان بزرگ رو جذب كنيد فكر نكنم به آماتور بازي كردن ربط داشته باشه

من چلسی رو برداشتم. الان نیم فصل اول هست و هیچکی رو نتونستم بخرم!! رو نرمال هم گذاشتم.
داداشم میلان رو برداشته وبا وجود اینکه دو سه فصله که داره بازی میکنه هنوز نتونسته بازیکن بخره. حتی تا 30000 دلار هم پیشنهاد داده! اونم رو نرمال گذاشته.
چی به درجه b یا a برسه؟!

درجه تيمي شما بايد به S برسه حضور بازيكنان بزرگ و برنده شدن عناوين مختلف باعث افزايش درجه تيمي شما ميشه همون Pupulirity ديگه

mohsen.rajabi
01-04-2009, 22:40
دوستان لینک کرک پچ 1.3 کونامی رو می خواستم

ممنون

B3HZ@D
01-04-2009, 22:44

ممنون

MORTAZA.2FUN
01-04-2009, 22:46

ممنون
با سلام
لطفا به ادرسی که krauser جان در امضای خودش گذاشنه سر بزنید
قربانتان

bax_021
01-04-2009, 22:56
چی به درجه b یا a برسه؟!
محبوبیت تیمت
بعد هر بازیمیگه چه تغیری کرده
تو صفحه اول مستر لیگ هم معلومه

mohsen.rajabi
01-04-2009, 22:59

دوست من من فقط کرک این پچ رو می خواستم خودش رو دارم

با سلام
لطفا به ادرسی که krauser جان در امضای خودش گذاشنه سر بزنید
قربانتان

این آدرس امضای krauser جان پچ 1.3 کونامی نیست دوست من

Spaniuly
01-04-2009, 23:03
خدمت مرتضي جان و محسن عزيز عرض كنم كه اولا لينك پچ 1.30 رو من توي پست پچ نذاشتم چون اصلا اين پچ تائيد نميشه به 2 دليل كلا گيم پلي رو به جاي بهبود خراب مي كنه ضربه آزاد ها دچار مشكل ميشن جايي كه هدف ميگيريم توپ 45 درجه به سمت راست منحرف ميشه در صورت استفاده از اين پچ در ضمن شما نياز به كرك جديد خواهيد داشت كه براش موجود هست و ايراد داره كيت سرور نصب نميشه روش چون درست كرك نشده محسن خان هم اگه اصرار به استفاده از اين پچ دارند از لينكي كه فاشيست عزيز تر از جان لطف كردند مي تونن استفاده كنن كه البته باز هم عرض مي كنم كه اين پچ به هيچ وجه جهت استفاده توصيه نميشه 1.20 بهترين آپديت پچي هست كه ميتونيد ازش استفاده كنيد

mohsen.rajabi
01-04-2009, 23:06
خدمت مرتضي جان و محسن عزيز عرض كنم كه اولا لينك پچ 1.30 رو من توي پست پچ نذاشتم چون اصلا اين پچ تائيد نميشه به 2 دليل كلا گيم پلي رو به جاي بهبود خراب مي كنه ضربه آزاد ها دچار مشكل ميشن جايي كه هدف ميگيريم توپ 45 درجه به سمت راست منحرف ميشه در صورت استفاده از اين پچ در ضمن شما نياز به كرك جديد خواهيد داشت كه براش موجود هست و ايراد داره كيت سرور نصب نميشه روش چون درست كرك نشده محسن خان هم اگه اصرار به استفاده از اين پچ دارند از لينكي كه فاشيست عزيز تر از جان لطف كردند مي تونن استفاده كنن كه البته باز هم عرض مي كنم كه اين پچ به هيچ وجه جهت استفاده توصيه نميشه 1.20 بهترين آپديت پچي هست كه ميتونيد ازش استفاده كنيد

krauser جان من از بقیه سایت ها شنیدم که این پچ خیلی خوبه

اما چون شما می گید بده منم قبول می کنم

بازم ممنون

smallfrank
01-04-2009, 23:29
در مستر لیگ این transfer frequency باید رو High باشه ؟

B3HZ@D
02-04-2009, 01:59
بستگی به خودتون داره...
اگه روی high بذاری میزان نقل و انتقالات و جابجایی بازیکنان زیاد میشه

Spaniuly
02-04-2009, 02:26
krauser جان من از بقیه سایت ها شنیدم که این پچ خیلی خوبه

اما چون شما می گید بده منم قبول می کنم

بازم ممنون

شايد بشه با گيم پلي جديدي كه با نصب 1.30 ايجاد ميشه كنار اومد ولي براي كركش ديگه نميشه كاري كرد چون كركي كه براي 1.30 موجوده درست نيست و روش نميشه كيت سرور نصب كرد

light
02-04-2009, 10:52
من یه بار 4 تا فصل رفتم
اصلا انگار 1 درصد هم نمیخواد بره جاش خالیه

ربط نداره
پسرعموی منم very high گذاشت ولی درصد میرفت

اصلا انگار اونجا درصدی نباید پر بشه
اگه مال پسر عمومرو نمیدیدیم میگفتم درصدی در کار نیست

این عکس رو ببینید متوجه میشید
حالا من بدبخت چجوری بازیکن بخرم ؟

light
02-04-2009, 11:15
میگم من میخوام پچ 1.30 رو نصب کنم این اررو رو میده ?
کرک هم کپی کردم

Spaniuly
02-04-2009, 11:33
میگم من میخوام پچ 1.30 رو نصب کنم این اررو رو میده ?
کرک هم کپی کردم

جواب اين سوال بارها داده شده آخرين بار هم كه جواب داده شد ديروز و پريروز بود دليلش دستكاري شده بودن نصب بازي شما هست شما دي وي دي بازيت نصبش دستكاري شده و خواسته به شما محبت كنه و شما سريال وارد نكنيد و اين كار رو اون شركتي كه دستكاري كرده دي وي دي رو انجام داده البته با اين تفاوت كه در ريجستري به جاي فولدر كونامي از اسم خودش استفاده كرده و اين باعث ميشه شما نتوني پچ رسمي بريزي روي بازيت چون تشخيص ميده كه بازيت دستكاري شده

Spaniuly
02-04-2009, 12:08
لوگو پك با كيفيت و رزوليشن 128 در 128 با فرمت png و Indexed Colour رو براي دوستاني كه مي خوان اين لوگو ها رو آپديت كنن آماده كردم لوگوهاي موجود در پچ به خوبي و به با كيفيتي اين لوگوها نيستند بنابراين شما ميتونيد با GGS مستقيم اين لوگوهاي آماده رو وارد كنيد بدون اينكه مجبور به تغيير در اونها باشيد

لينك دانلود با حجم 240 كيلوبايت

اگه لوگو پك ليگهاي ديگه رو هم لازم داشتيد بگيد تا يكجا آپلود كنم هر لوگويي از تيم باشگاهي اروپايي خواستيد در خدمتم

meshkipoosh2006
02-04-2009, 14:14
اقا لطفا بگید بهترین نسخه این بازی در بازار از کدوم شرکته؟؟ من یه نسخه از پردیس گیم گرفتم ولی گزارشگرش خوابه اصلا گزارش نمیکنه؟؟؟

light
02-04-2009, 14:24
من یه بار 4 تا فصل رفتم گفتم شاید اشتباه شده ، دوباره از اول دارم میرم میبینم باز همونه
اصلا انگار 1 درصد هم نمیخواد بره جاش خالیه

ربط نداره
پسرعموی منم very high گذاشت ولی درصد میرفت

اصلا انگار اونجا درصدی نباید پر بشه
اگه مال پسر عموی خودمو نمیدیدیم میگفتم درصدی در کار نیست

این عکس رو ببینید متوجه میشید
حالا من بدبخت چجوری بازیکن بخرم ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید]

B3HZ@D
02-04-2009, 15:32
شما بازیکنان رو به لیست خودتون اضافه کنین
این کار رو در اوایل فصل انجام بدین تاثیرش بیشتر میشه
شاید درصد مورد نظر شما پر شد

light
02-04-2009, 21:09
شما بازیکنان رو به لیست خودتون اضافه کنین
این کار رو در اوایل فصل انجام بدین تاثیرش بیشتر میشه
شاید درصد مورد نظر شما پر شد
نه بابا اصلا درصدی نیومده
مگه میشه تو چند تا بازی سریع بیاد و بره
عکسو که دیدیدی چجوریاس

B3HZ@D
02-04-2009, 21:25
عکسو ندیدم
شما همون اول فصل اونایی رو که میخوای به لیست اضافه کن صد رد صد تاثیر داره

balloon
02-04-2009, 22:13
اگه واقعا میخواهید همه بازیکنانی که شما دوست دارید در همان اولین بازی مستر لیگ در تیم تان باشد بدون اینکه حتی 1 دلار هم بابت بازیکنانی که به تیم اوردید ندهید به این ترفندی که سالها خودم باش بازی کردم توجه کنید.
برا این کار فقط قبل از اینکه وارد مستر لیگ شوید به قسمت Edit بازی برید و در قسمت ترانسفر تیم ها یک تیم از باشگاه انگلیس و یا هر تیمی که کونامی اونها رو لیسانس نکرده انتخاب کنید و بازیکنانی که نمیخواهیدش رو به یک باشگاه کوچک ترانسفر کنید و در مقابل بازیکنانی که دوست دارید رو به تیم تان منتقل کنید و حالشو ببرید. باید در آخر بگم که در پایان کار برای رفتن به منوی اصلی بازی اصلان نباید سیو کنید و بدون سیو کردن به منوی اصلی برید. همین که تیمتان در مستر لیگ سیو شد کافی هست. همین.
توجه کنید به خاطر این گفتم تیمی که انتخاب میکنید لیسانس شده کونامی نباشد برای اینه که بتونید اون رو در مستر لیگ ویرایش کنید مثلا باسش ورزشگاه و لباس و لگو و موارد دیگر رو درست کنید. موفق باشید.

Spaniuly
02-04-2009, 23:07
اگه واقعا میخواهید همه بازیکنانی که شما دوست دارید در همان اولین بازی مستر لیگ در تیم تان باشد بدون اینکه حتی 1 دلار هم بابت بازیکنانی که به تیم اوردید ندهید به این ترفندی که سالها خودم باش بازی کردم توجه کنید.
برا این کار فقط قبل از اینکه وارد مستر لیگ شوید به قسمت edit بازی برید و در قسمت ترانسفر تیم ها یک تیم از باشگاه انگلیس و یا هر تیمی که کونامی اونها رو لیسانس نکرده انتخاب کنید و بازیکنانی که نمیخواهیدش رو به یک باشگاه کوچک ترانسفر کنید و در مقابل بازیکنانی که دوست دارید رو به تیم تان منتقل کنید و حالشو ببرید. باید در آخر بگم که در پایان کار برای رفتن به منوی اصلی بازی اصلان نباید سیو کنید و بدون سیو کردن به منوی اصلی برید. همین که تیمتان در مستر لیگ سیو شد کافی هست. همین.
توجه کنید به خاطر این گفتم تیمی که انتخاب میکنید لیسانس شده کونامی نباشد برای اینه که بتونید اون رو در مستر لیگ ویرایش کنید مثلا باسش ورزشگاه و لباس و لگو و موارد دیگر رو درست کنید. موفق باشید.

عزيز اين كه نشد ترفند اگه بنا به اين هست كه پدر اديت فايل رو با در هم بر هم كردن squad اصلي تيمها دربياري كه بهتر از اون آدم ميتونه بازيكنهاي مورد علاقه اش رو قدرتاشون رو همه رو صفر كنه بعد خريدندشون به حال اول برگردونه اين طوري بازيكنان هم قاطي نميشن و رونالدو از باته بوريسوف هم سر در نمياره البته شرمنده ها ولي كلا تغيير در اديت فايل اصلا ترفند محسوب نميشه چون اگه اينجوري باشه يه تعداد آدم ميره بازيكن ميخره بعد ميره از اديت قدرتهاشون رو افزايش ميده اگه راه حلي هست كه اديت فايل رو دستكاري نكني اون ترفند محسوب ميشه داري رو كن. اگه بخواهيم با اديت فايل و تغيير در اون مستر ليگ بازيكنيم كه اصلا انگيزه نمي مونه تازه 100 تا روش ميشه پيدا كرد با اين كه شما ميگي

balloon
02-04-2009, 23:44
عزيز اين كه نشد ترفند اگه بنا به اين هست كه پدر اديت فايل رو با در هم بر هم كردن squad اصلي تيمها دربياري كه بهتر از اون آدم ميتونه بازيكنهاي مورد علاقه اش رو قدرتاشون رو همه رو صفر كنه بعد خريدندشون به حال اول برگردونه اين طوري بازيكنان هم قاطي نميشن و رونالدو از باته بوريسوف هم سر در نمياره البته شرمنده ها ولي كلا تغيير در اديت فايل اصلا ترفند محسوب نميشه چون اگه اينجوري باشه يه تعداد آدم ميره بازيكن ميخره بعد ميره از اديت قدرتهاشون رو افزايش ميده اگه راه حلي هست كه اديت فايل رو دستكاري نكني اون ترفند محسوب ميشه داري رو كن. اگه بخواهيم با اديت فايل و تغيير در اون مستر ليگ بازيكنيم كه اصلا انگيزه نمي مونه تازه 100 تا روش ميشه پيدا كرد با اين كه شما ميگي

در ابتدا باید بگم شرمنده خودتون باشید و در ادامه بگم که وقتی بازی در مسترلیگ سیو میشه شما اگه حتی علی دایی رو هم تو تیمتون داشته باشید بخواید برید قسمت ویرایش تمام قدرت شو صفر کنید یا اینکه 99 هم کنید هیچ تاثیری در قدرت این بازیکن افسانه ای در مسترلیگ نخواهید دید نه اینکه بخوام بگم چشماتون در دیدن عیبی داره نه، میخوام بگم اصلا امکان پذیر نیست.
بعدش هم حق باشماست من هم موافقم با نظر تون که بازی از حالت طبیعی که درمیاد و یه جورایی کسل کننده میشه ولی فقط به خودتون نگاه نکنید که بازی خور پروفشیونال هستید و خیلی هم توی این بازی قوی هستید، تو رو خدا به فکر ما پایین تر از آماتور هم باشید این قدر با این ترفند، ترفند و... (ترفند به توان بینهایت) مخالفت نکنید بزارید با این ترفند بازی کنیم. با اجازه استاد.

B3HZ@D
02-04-2009, 23:52
اتفاقا تغییر ability بازیکنان توی مستر لیگ هم تاثیر میذاره

balloon
03-04-2009, 00:04
اتفاقا تغییر ability بازیکنان توی مستر لیگ هم تاثیر میذاره

فکر کنم شما مطلب رو نگرفتید.
معلومه تاثیر داره ولی تا موقعی تاثیر خودشو میزاره که شما بعد از ویرایش بخواید یه مسترلیگ جدیدی رو آغاز کنید ولی اگه یه مسترلیگ سیو شده داشته باشید و بعد از آن برید بازی رو وارونه هم کنید هیچ تاثیری در آن مسترلیگی که میخواهید لود کنید نخواهید گذاشت.
اگه هر جایی شو متوجه نشدید بگید دوباره توضیح بدم.

B3HZ@D
03-04-2009, 00:20
نخیر...من که بازی می کنم این کارها روی قابلیت ها تاثیر میذاره
حتی وسط مسترلیگ

eblis_boy1386
03-04-2009, 00:34
برا این کار فقط قبل از اینکه وارد مستر لیگ شوید به قسمت edit بازی برید و در قسمت ترانسفر تیم ها یک تیم از باشگاه انگلیس و یا هر تیمی که کونامی اونها رو لیسانس نکرده انتخاب کنید و بازیکنانی که نمیخواهیدش رو به یک باشگاه کوچک ترانسفر کنید و در مقابل بازیکنانی که دوست دارید رو به تیم تان منتقل کنید و حالشو ببرید. باید در آخر بگم که در پایان کار برای رفتن به منوی اصلی بازی اصلان نباید سیو کنید و بدون سیو کردن به منوی اصلی برید. همین که تیمتان در مستر لیگ سیو شد کافی هست. همین.

خوب اگه بخوايم باترفند بازي كنيم چه فايده؟
ما بازي ميكنيم و بازيكن ميخريم براي لذت .. اگه بخوايم دستي اين كار بكنيم و بازي كنيم..اصلا چرا مستر ليگ بازي كيم.:11:

Spaniuly
03-04-2009, 00:59
در ابتدا باید بگم شرمنده خودتون باشید و در ادامه بگم که وقتی بازی در مسترلیگ سیو میشه شما اگه حتی علی دایی رو هم تو تیمتون داشته باشید بخواید برید قسمت ویرایش تمام قدرت شو صفر کنید یا اینکه 99 هم کنید هیچ تاثیری در قدرت این بازیکن افسانه ای در مسترلیگ نخواهید دید نه اینکه بخوام بگم چشماتون در دیدن عیبی داره نه، میخوام بگم اصلا امکان پذیر نیست.
بعدش هم حق باشماست من هم موافقم با نظر تون که بازی از حالت طبیعی که درمیاد و یه جورایی کسل کننده میشه ولی فقط به خودتون نگاه نکنید که بازی خور پروفشیونال هستید و خیلی هم توی این بازی قوی هستید، تو رو خدا به فکر ما پایین تر از آماتور هم باشید این قدر با این ترفند، ترفند و... (ترفند به توان بینهایت) مخالفت نکنید بزارید با این ترفند بازی کنیم. با اجازه استاد.

بيين جناب وقتي مي بيني يكي با احترام باهات حرف مي زنه جنبه داشته باش واسه خودت دور برندار اينجا كه كل كل خونه كه نيست كل ميكني يه چيزي گفتي مودبانه feed back دادم به پستت ديگه قرار نيست بي جنبه بازي در بياري و داد و قال را بندازي يعني چي شرمنده خودت باش مودب باش بهت جايزه مي دن. در ضمن ديدي اشتباه كردي وقتي به بازيكن رو ويرايش مي كني همون بازيكن داخل سيو مستر ليگ تغيير ميكنه خوشبختانه جناب فاشيست هم اينو مي دونه و به اين نكته كه براي شما مبهم بود اشاره كردن اصلا نياز نيست دوباره شروع كني مستر ليگ رو اديت روي تمام سيوها تاثير ميذاره. البته اين كه اشتباه كردي اين مورد رو اصلا مهم نيست هيچ مشكلي هم نداره آدم اشتباه مي كنه و من هم اصلا از اينكه اشتباه كردي خوشحال نيستم ولي نحوه صحبت كردن شما بد هست . برادر صحه صدر داشته باش هيچ افتي هم برات نخواهد داشت اتفاقا اگه صحه صدر داشته باشي محبوب هم ميشه همه جا نه فقط اينجا. در ضمن من استاد نيستم از بقيه هم شاگرد تر هستم. ادعايي هم ندارم

M@STER
03-04-2009, 03:03
آقا من سه روزه که چندتا سوال پرسیدم هیشکی نیست جواب ما رو بده؟

mj21
03-04-2009, 11:10
سلام . من تیم بایرن مونیخ رو ساختم ولی همه ی بازیکنانش رو نمی شناسم کسی می تونه لیست بازیکنانش رو با شمارشون بده ?

Spaniuly
03-04-2009, 12:04
سلام . من تیم بایرن مونیخ رو ساختم ولی همه ی بازیکنانش رو نمی شناسم کسی می تونه لیست بازیکنانش رو با شمارشون بده ?

جستجو ميكردي اين پست رو چند وقت پيش گذاشته بودم

خوب باتوجه به آپديت شدن ديتابيس بازي يه بار ديگه مجبور شدم اديت فايل جديد بسازم كه البته ساختم فقط مونده تغيير اسامي دو تيم pes united و we united به اسامي بازيكنان استقلال و پرسپوليس و اضافه كردن بازيكنان شاغل در بوندس ليگا به ليگ كه روي other league b تعبيه كردم تا الان بازيكنهايي كه از قبل موجود هستند به تيم هاي كلن و هافنهايم ترانسفر شدند ولي چون همه بازيكنان اين دو تيم توي ديتابيس بازي نيستند تركيب اين تيمها نيمه كاره هست و نغقص توي pes2009 فقط تيمهاي بايرن و وردربرمن و شالكه و لوركوسن رو ميشه به بيش از 11 بازيكن رسوند كه البته تيم هاي بايرن و وردربرمن تقريبا كل بازيكنانشون توي ديتابيس بازي هستند ولي بيشترشون با اسمي fake من اول از همه اومدم اسامي fake رو كلا تصحيح كردم (بدون دخل و تصرف و تغيير) و حالا تيم بايرن رو ساختم منبع مورد استفاده من بازي فيفا 09 هست كه ديشب پچ رسمي ea رو كه ترانسفر زمستاني رو اعمال مي كنه رو نصب كردم و تركيب جديد بايرن رو دقيق وارد بازي pes كردم براي اون دسته از عزيزاني كه توي بازيشون بوندس ليگا هست من بلافصله بعد ساخت هر تيم بوندس ليگايي تركيبشون رو ميذارم البته تركيبي كه دوستان بتونن به راحتي جور كنن فعلا اين تركيبي كه همين الانم با برنامه هايي مثل pes editor يا pro-evo studio مي تونن وارد كنن:

bayern munchen

main roster

gk 1 rensing
cb 23 oddo
cb 3 lucio
sb 6 demichelis
sb 21 lahm
cm 31 schweinsteiger
cm 17 van bommel
sm 15 ze roberto
sm 7 ribery
ss 9 toni
cf 18 klose

subs

gk 22 butt
df 5 van buyten
df 24 borowski
mf 8 hamit altintop
mf 13 donovan
mf 30 lell
df 33 breno
cf 20 jose ernesto sosa
cf 11 podolski

خوب اين از اين شماره هاي بازيكنان رو هم نوشتم كه كاملا صحيح هستند اگه مي بينيد توني كروس توي تركيب نيست دليلش اينه كه به لوركوزن رفته. خلاصه كاملا جديد هست البته چند تا بازيكن غير از ايينها هم به تركيب بايرن اضافه شدند كه اصلا توي pes2009 نيستند اين اساميشون + شماره هاشون كه اگه خواستيد مي تونيد خودتون خلق كنيد اين بازيكنان رو: (دوست داشتيد شناسنامه و مشخصات هر كدوم رو هم ميذارم)

t. Kraft 35
b. Kopplin 41
ottle 16
furstner 36
m. Ekici 26
d. Sikorski 40
t.muller 25

خوش باشيد رفقا... گيمر باشيد پسرا

B3HZ@D
03-04-2009, 14:05
آقا من سه روزه که چندتا سوال پرسیدم هیشکی نیست جواب ما رو بده؟

میشه سوالتون رو دوباره تکرار کنین

Spaniuly
03-04-2009, 14:21
میشه سوالتون رو دوباره تکرار کنین

واقعا چيزهاي سختي بودن از هيچ كدوم سر در نياوردم شما ببين ميتوني كمكش كني فاشيست جان

M A X I M U M
03-04-2009, 14:38
كراوزر جان يه نگاهي به تاپيك بازي كردن انلاين pes بكن

Crespo
03-04-2009, 16:19
لینک پست سئوالاتتون رو بزار، جناب مستر

ادیت: پستتون رو پیدا کردم و جوابتون رو در پست شماره 7199 نوشتم.

M A X I M U M
03-04-2009, 16:31
نخیر...من که بازی می کنم این کارها روی قابلیت ها تاثیر میذاره
حتی وسط مسترلیگ

اگه يه مسترليگ رو رفته باشي و وسطش سيو كرده باشي و سپس قدرت بازيكن هارو از Edit دستكاري بكني در اون مسترليگي كه سيو شده تاثيري نخواهد داشت !!!
و حق كاملا با جناب آرمين خان مي باشد چون اين راهي كه معرفي كرديد تريك محسوب نميشه
اگه اينكارو بكنيد كلا از جذابيت و لذت بازي كاسته ميشه و شايد براي بعضي ها مثل خودم از بين بره

Crespo
03-04-2009, 16:32
سلام من از شما دوستان چند تا سوال در مورد pes دارم

اول اینکه کسی هست که برنامه( poc 2009(pes/oedit converter رو داشته باشه؟ چون خیلی وقته دنبالشم ولی گیر نمیاد یا واسه pes 2008 هستش.لینک دانلودشم تو سایت gamingaccess خراب شده.اگه کسی داره ممنون میشم واسم آپ کنه.خیلی لازم دارم.

دوم چجوری و با چه نرم افزاری میشه فایلهای صوتی pes 2009 رو ویرایش کرد؟

سوم اینکه فیس داورها و مربی ها کجاشه و اینکه تا حالا واسشون فیسی ساخته شده؟

چهارم آیا نرم افزاری هست که باهاش بشه برای BAL فیس وارد کرد؟

و پنجم چجوری باید kit سوم تیم ها رو وارد کنیم؟

ممنون میشم اگه شما دوستان حرفه ای جواب منو بدین.

لینک دانلود خراب نیست. دوتا لینک داره، یکی ماله Gaming و یکی ماله FileFront که سروره خوده Gaming در حاله حاظر پره و فقط باید از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دانلود کنی. واسه من که این سایت ف.ی.ل.ت.ر.ه!

منظورت از ویرایششون چیه؟ شما نمی تونی فایل اصلی بازی رو همینجوری ادیت کنی. شما باید اول فایلهای صدا رو اکسپورت کن، بعد به یه فرمت فراگیر تبدیل کنی و بعد کارت رو اینجام بدی. وقتی تموم شد، دوباره به فرمت اولیه برگدونی و بعد ایمپورت کنی.

در ادامه همون فیس های اصلی هستن. دقیقاً یادم نیست قبل از اوناست یا بعد از اونا. آره، یه چندتایی ساخته شده. مثل دائی و قلعه نوعی!!!

ببین، این کیت سرور یا کلاً برنامه های ادیت بازیکنی رو بر اساس یه ID Player میشناسه. در نسخه های قبلی می شد با تعریف ID Player مورد نظر فیس رو ایمپورت کرد. اما الان کیت سرور این امکان رو نداره. ساده ترین روش اینه که شما فیستون رو به جای فیس یکی از فیسای اصلی بازی ایمپورت کنی و اونو از داخل بازی انتخاب کنی!

در حال، حاظر کیت سرور فعلی این امکان رو نداره. چون Juce دیگه از نوشتن سری برنامه های کیت سرور خودداری کرده و واسه همینه که ما الان فیس سرور، بال سرور، و . . . رو دیگه نداریم!!!!

M A X I M U M
03-04-2009, 16:36
Pes OEdit Converter

Crespo
03-04-2009, 18:06
من الان چند دفعه هتش که فقط به خاطر دعوت شدن به تیم ملی آرژانتین bal‌ رو مجدداً شروع می کنم. اما هر دفعه که شروع می کنم، خبری از دعوت به تیم ملی نیست!!!!!! میشه دوستان بگن، از هفته چندم در فصل اول به تیم ملی دعوت میشن؟؟؟

M A X I M U M
03-04-2009, 18:19
من الان چند دفعه هتش که فقط به خاطر دعوت شدن به تیم ملی آرژانتین bal‌ رو مجدداً شروع می کنم. اما هر دفعه که شروع می کنم، خبری از دعوت به تیم ملی نیست!!!!!! میشه دوستان بگن، از هفته چندم در فصل اول به تیم ملی دعوت میشن؟؟؟

ابوالفضل جان معمولا از نيم فصل به بعد بازي هاي ملي شروع ميشه

Crespo
03-04-2009, 18:35

من تا الان شاید بیشتر از 20 بار شده که هی bal‌رو به دلایل زیاد مجدد از نو شروع کردم. فقط یه 3-4 دفعه اول به تیم ملی دعوت شدم. این دعوت شدنم توی 5 هفته پایانی نیم فصل اول بود. یعنی 6تا بازی انجام میدادم که 5 تاش توی 5 هفته پایانی بود و بازی ششم در هفته اول تعطیلات نیم فصل اول!!!!!! شما خودت کی و در هفته چندم دعوت شدی؟؟؟؟؟؟

Spaniuly
03-04-2009, 18:57

نه عزيز همون نيم فصل اول سال اول بازيهاي ملي وجود داره انتخابي جام جهاني و 6 بازي هست 3 تاي متواليش در هفته هفتم و هشتم و نهم و سه تاش هم در پايان نيم فصل توي تعطيلات نيم فصل برگزار ميشه

ببين دوست خوبم شما وقتي داري بال رو شروع ميكني بازي اول كه توي تيم بابيلونا بازي ميكني بعد سه تا تيم بهت پيشنهاد ميدن شما بايد توي 3 هفته اول توي تمرينات نمره 8 بگيري (معدل اون سه بازيت بايد بالاي 7.5 باشه يعني حداقل بايد توي يكي از تمرينها 8 و توي دوتاي ديگه 7.5 بگيري) بازي چهارم به بعد ميبرنت به ورزشگاه و توي نيمكت ميشيني اگه توي 4 بازي كه به عنوان يار ذخيره مياي 7.5 به بالا بگيري هفته هفتم به تيم ملي كشورت دعوت ميشي يه چيز رو بايد دقت كني ابدا نبايد هيچ بازي رو اسكيپ كني تا اون موقع يك اسكيپ كافيه تا از رسيدن به تيم ملي در سال اول باز بموني سال اول كه به تيم ملي دعوت شدي در صورت درخشش و موثر بودن در صعود به جام جهاني شماره 7 يا 10 تيم ملي رو توي جام جهاني كه سال دوم برگزار ميشه رو خواهي پوشيد موفق باشي

Crespo
03-04-2009, 19:04
مرسی. منم همیشه توی تمرینات 8 میگیرم. اما نمی دونم چرا حالا اینجوری شده؟؟؟؟؟ شما خودت چند دفعه بال رو از نو شروع کردی؟ هر دفعه که شروع کردی به تیم ملی هم دعوت شدی؟؟؟؟

peymanrehnan
03-04-2009, 19:31
ببخشيد اگر مي شود شماره تمام كيت هاي تيم ها را براي من بنويسيد

peymanrehnan
03-04-2009, 19:34
اگه مي شود شماره كيت تمام تيم ها را در اينجا بگذاريد

pes 2008

B3HZ@D
03-04-2009, 20:03
اگه يه مسترليگ رو رفته باشي و وسطش سيو كرده باشي و سپس قدرت بازيكن هارو از edit دستكاري بكني در اون مسترليگي كه سيو شده تاثيري نخواهد داشت !!!
و حق كاملا با جناب آرمين خان مي باشد چون اين راهي كه معرفي كرديد تريك محسوب نميشه
اگه اينكارو بكنيد كلا از جذابيت و لذت بازي كاسته ميشه و شايد براي بعضي ها مثل خودم از بين بره

نخیر...
من وسط مستر لیگ میتونیم امار بازیکنان رو تغییر بدم
هیچ مشکلی هم برای این کار ندارم

Spaniuly
03-04-2009, 20:05
مرسی. منم همیشه توی تمرینات 8 میگیرم. اما نمی دونم چرا حالا اینجوری شده؟؟؟؟؟ شما خودت چند دفعه بال رو از نو شروع کردی؟ هر دفعه که شروع کردی به تیم ملی هم دعوت شدی؟؟؟؟

زياد شده هر بار نمره كم گرفتم يا اسكيپ زدم دعوت نشدم ولي از وقتي اسكيپ نميزنم و نمره زياد ميگيرم دعوت ميشم من اكثرا 8 ميگيرم شما اگه از نو شروع كردي 7 - 8 بازي اول رو 8 بگيري 100% تيم ملي دعوت ميشي در ضمن ايشالله كه آرژانتين شكستش رو جبران كنه منم شوكه شدم وقتي اين شكست سنگين رو مقابل بوليوي شنيدم آرژانتين خودش لوله ميكنه نميدونم چطور شده اينطوري به بوليوي باخته منم تا همين ديروز شماره 7 رئال بودم البته فقط زماني كاپيتان ميشدم كه كاسياس تو دروازه نبود ولي نيم فصل رفتم منچستر حالا هم كه گيگز بازنشست شده هم شماره 11 به من رسيده و هم بازوبند كاپيتاني 3 سال متوالي بهترين بازيكن جهان و اروپا شدن باعث شده تو سن 22 سالگي كاپيتان منچستر باشم

گه گدار يه سري هم به تاپيك PES2010 بزن كم كم اطلاعات جامع تري گذاشته ميشه تو تاپيك

نخیر...

كاملا تائيد ميشه

M A X I M U M
03-04-2009, 20:36
من تا الان شاید بیشتر از 20 بار شده که هی bal‌رو به دلایل زیاد مجدد از نو شروع کردم. فقط یه 3-4 دفعه اول به تیم ملی دعوت شدم. این دعوت شدنم توی 5 هفته پایانی نیم فصل اول بود. یعنی 6تا بازی انجام میدادم که 5 تاش توی 5 هفته پایانی بود و بازی ششم در هفته اول تعطیلات نیم فصل اول!!!!!! شما خودت کی و در هفته چندم دعوت شدی؟؟؟؟؟؟
من همون نيم فصل اول كه نقل و انتقالات صورت مي گيره به تيم ملي دعوت شدم
واسه بازي هاي آمريكاي جنوبي بود فكر كنم

نه عزيز همون نيم فصل اول سال اول بازيهاي ملي وجود داره انتخابي جام جهاني و 6 بازي هست 3 تاي متواليش در هفته هفتم و هشتم و نهم و سه تاش هم در پايان نيم فصل توي تعطيلات نيم فصل برگزار ميشه

خب منم همينو ميگم ديگه اي بابا از دست اين آرمين :31:
ولي من الان تو برزيلم تو اون نيم فصل اوليه بازي هاي قهرماني آمريكاي جنوبي بود بعدش آخر فصل رفتم بازي هاي مقدماتي جام جهاني

نخیر...
باور كن من تا حالا نديده بودم
خيلي برام عجيبه
اخه اگه اين قدرت ها تغيير مي كنن حتما براي كسانيه كه گزينه Player Development رو OFF ميذارن اخه قدرت بازيكن در حين بازي ها داره زياد ميشه
من هميشه وقتي مسترليگ بازي مي كنم Player Development رو ميذارم روي فعال كه بتونم بازيكنام رو تمرين بدم و قوي بكنمو اگه تغييري هم در قدرت بازيكنان از قسمت Edit بدم در مسترليگم تاثيري نداره اگه تاثير هم داشت حتما بازي هنگ مي كرد !!! مثلا تو BAL وقتي قدرت رو با اون نرم افزار مي بري بالا و بعدش بري به قسمت مشاهده پيشرفت بكن يه دفعه مي پره بيرون از بازي
اما اگه گزينه Player Development رو بذارم روي غيرفعال اون وقت حق با شماست و ميشه قدرت بازيكنا رو تغيير داد و در مستر ليگ تاثير ميذاره
به هر حال من به همه احترام ميذارم و حرف شما برام كاملا متين و قابل قبوله :11:

Spaniuly
03-04-2009, 23:33
اتراكتيو جان فكر نكنم توي يك فصل بتوني اول مقدماتي ها رو توي تيم ملي باشي آخر همون فصل هم بري جام جهاني يا جام ملتها بازي كني هر سال 6 - 7 تا بازي ملي مي توني داشته باشي نه بيشتر. مثلا من كه مليت اسپانيايي دارم سال اول طي 6 بازي ملي دور مقدماتي انتخابي جام جهاني بود بعد سال دوم آخر فصل جام جهاني در طي 7بازي ملي برگزار شد كه قهرمان شديو سال سوم انتخابي جام ملتهاي اروپا بود و سال چهارم جام ملتهاي اروپا. وقتي هم مليت ايروني برداري در سال هاي فرد يعني سالهايي كه جام ملتها و جام جهاني در آخر فصل نيست همون موقع كه بازي هاي انتخابي توي اروپا و آمريكا برگذار ميشه بازي هاي تداركاتي دعوت ميشي من عمر كثيفم رو گذاشتم پاي اين مود bal

khelane
03-04-2009, 23:43
دوستان من یه کار خیلی خیلی باحال انجام دادم اونم برای خودم و کسانی که مثل من مشکل از نصب اورجینال ندارند ونمیتونند پچ های رسمی رو نصب کنن خب براتون توضیح خوبی میدم که چجوری به فکر ام افتاد

من اولاش خیال میکردم راهی نیست و باید بخرم یهو یادم افتاد که یه راهی هست شاید بتونم خلاصه توی اینترنت سرچ کردم ویه فایل تورنت گیرم اومد یه پی اس 70 مگابایتی بود اونو گرفتم حدود 2 درصد تا به اتمام دانلود ناقص شد یعینی سوخت رفتم فایل رو باز کردم دیدم فایل های نصب درست اورجینال هستند فقط پوشه img خالی بود خودم پوشه img رو بهش اضافه کردم و گفتم گو ر بابای کو نامی نصب شد و پچهاب و 1.20 رو راحت نصب کردم فردا براتون مواردی که بازیتون رو اورجینال نصب میکنه همراه با اموزش میزارم برید حالشو ببرید

kiuna
03-04-2009, 23:52
من ورژن reloded این بازی رو دانلود کردم یه فایل با پسوند iso هست که حجمش 7 گیگ هست
این فایل رو چطوری باید روی dvd رایت کنم و نصب کنم ؟ چون روی یک dvd جا نمیشه !

B3HZ@D
03-04-2009, 23:56
باید روی dvd 9 گیگ کپی کنی....این dvd های موجود 4.7 هستن

Spaniuly
04-04-2009, 00:09
من ورژن reloded این بازی رو دانلود کردم یه فایل با پسوند iso هست که حجمش 7 گیگ هست
این فایل رو چطوری باید روی dvd رایت کنم و نصب کنم ؟ چون روی یک dvd جا نمیشه !

يه رفيق دارم بلده يه كاري كنه كه وسط نصب دي وي دي 2 رو بخواد خيلي كارش جالب هست ولي من دقيق شيوه كار رو نميدونم بذار به همون شكل iso روي هاردت باقي بمونه ديگه اشكالي داره مگهيا مثلا بازي فايل هاي نصب رو با وينرار پك كن 2 تيكه كن يه تيكه رو روي دي وي دي 1 رايت كن تيكه 2 رو روي دي وي دي 2 هر وقت خواستي نصب كني اول فايل هاي نصب رو از روي دي وي دي ها اكستراكت كن روي هار بعد نصب كن بعد نصب فايل هاي setup رو حذف كن البته به قول فاشيست يه دفعه روي دي وي دي 8 گيگا بايتي رايت كن خيالت رو راحت كن

دوستان من یه کار خیلی خیلی باحال انجام دادم اونم برای خودم و کسانی که مثل من مشکل از نصب اورجینال ندارند ونمیتونند پچ های رسمی رو نصب کنن خب براتون توضیح خوبی میدم که چجوری به فکر ام افتاد

من اولاش خیال میکردم راهی نیست و باید بخرم یهو یادم افتاد که یه راهی هست شاید بتونم خلاصه توی اینترنت سرچ کردم ویه فایل تورنت گیرم اومد یه پی اس 70 مگابایتی بود اونو گرفتم حدود 2 درصد تا به اتمام دانلود ناقص شد یعینی سوخت رفتم فایل رو باز کردم دیدم فایل های نصب درست اورجینال هستند فقط پوشه img خالی بود خودم پوشه img رو بهش اضافه کردم و گفتم گو ر بابای کو نامی نصب شد و پچهاب و 1.20 رو راحت نصب کردم فردا براتون مواردی که بازیتون رو اورجینال نصب میکنه همراه با اموزش میزارم برید حالشو ببرید

فهميدم چيكار كردي احسن به تو پسر فكر بكري كردي در واقع فايل هاي img رو كه از قبل خودت داشتي رو ريختي كنار فايل هاي دانلود شده ايول

M A X I M U M
04-04-2009, 00:22
اتراكتيو جان فكر نكنم توي يك فصل بتوني اول مقدماتي ها رو توي تيم ملي باشي آخر همون فصل هم بري جام جهاني يا جام ملتها بازي كني هر سال 6 - 7 تا بازي ملي مي توني داشته باشي نه بيشتر. مثلا من كه مليت اسپانيايي دارم سال اول طي 6 بازي ملي دور مقدماتي انتخابي جام جهاني بود بعد سال دوم آخر فصل جام جهاني در طي 7بازي ملي برگزار شد كه قهرمان شديو سال سوم انتخابي جام ملتهاي اروپا بود و سال چهارم جام ملتهاي اروپا. وقتي هم مليت ايروني برداري در سال هاي فرد يعني سالهايي كه جام ملتها و جام جهاني در آخر فصل نيست همون موقع كه بازي هاي انتخابي توي اروپا و آمريكا برگذار ميشه بازي هاي تداركاتي دعوت ميشي من عمر كثيفم رو گذاشتم پاي اين مود bal
من قدرت رو با اون نرم افزار بردم بالا
بعدش از بس گل ميزدم دعوت مي شدم به تيم ملي
عجيب هم بود در اولين فصلم كه با آژاكس بودم دعوت شدم به تيم ملي برزيل و بازي هاي قهرماني امريكاي جنوبي بود

حتما اينكارو بكن
اگه بشه چي ميشه
اين خارجي ها با آپلود كردن iso بازي ها تو تورنت خيلي به ما كمك مي كنن

mahdi256
04-04-2009, 01:29
در bal
من از وقتی به تیم ملی دعوت شدم فقط از دقیقه 60 به بعد به من بازی می دند !!؟؟ چرا؟؟؟

وقتی L1 رو نگه میدارم فلش روی بازیکنه من کمرنگ میشه . چرا ؟؟

با تشکر

aghamajid1369
04-04-2009, 01:46
وقتی l1 رو نگه میدارم فلش روی بازیکنه من کمرنگ میشه . چرا ؟؟
وقتی این دکمه رو نگه داری خود بازیکن برای خودش بازی میکنه یعنی جا گیری میکنه

M@STER
04-04-2009, 03:12
لینک دانلود خراب نیست. دوتا لینک داره، یکی ماله Gaming و یکی ماله FileFront که سروره خوده Gaming در حاله حاظر پره

میدونم آخه مشکل اینه که وقتی میخوام از سایت filefront بگیرم یه فایل 70 مگی رو میاره در صورتی که حجم این فایل همش 780 کیلو هستش.

حالا کسی این نرم افزار رو نداره؟

ببین، این کیت سرور یا کلاً برنامه های ادیت بازیکنی رو بر اساس یه ID Player میشناسه. در نسخه های قبلی می شد با تعریف ID Player مورد نظر فیس رو ایمپورت کرد. اما الان کیت سرور این امکان رو نداره. ساده ترین روش اینه که شما فیستون رو به جای فیس یکی از فیسای اصلی بازی ایمپورت کنی و اونو از داخل بازی انتخاب کنی!

من منظورم از kit لباس برای تیمها بود.چون GDB folder های بعضی از تیم ها 3 تا لباس دارند که در بازی فقط دوتاشون رو نشون میده و لباس سوم تیم رو نشون نمیده.
نمیدونم منظورمو فهمیدی یا نه؟

منظورت از ویرایششون چیه؟ شما نمی تونی فایل اصلی بازی رو همینجوری ادیت کنی. شما باید اول فایلهای صدا رو اکسپورت کن، بعد به یه فرمت فراگیر تبدیل کنی و بعد کارت رو اینجام بدی. وقتی تموم شد، دوباره به فرمت اولیه برگدونی و بعد ایمپورت کنی.

چجوری؟ با چه نرم افزاری میتونی بیشتر توضیح بدی؟ممنون

Spaniuly
04-04-2009, 09:18
در bal
من از وقتی به تیم ملی دعوت شدم فقط از دقیقه 60 به بعد به من بازی می دند !!؟؟ چرا؟؟؟

وقتی L1 رو نگه میدارم فلش روی بازیکنه من کمرنگ میشه . چرا ؟؟

با تشکر

انتظار داري يه بازيكن 17 ساله رو از اول به بازي بگيرن شماره 10 رو همراه با بازوبند كاپيتاني رو بهش بدن؟ اول خودت رو بايد اثبات كني اگه توي 17 سالگي يعني سال اول توي دور انتخابي بهترين بازيكن و گلزن بشي و بتوني تيم مليت رو ببري جام جهاني سال آينده توي جام جهاني يكي از شماره هاي تك رقمي تيم (اگه مهاجم باشي 10) رو ميدن به تو تا حالشو ببري بعد 22 سالگي هم ميتوني بازوبند كاپيتاني تيم باشگاهي و ملي رو ببندي البته به شرط اينكه داراي بازيكن سال اروپا و جهان بشي و كاپ توي طلاي اروپا و جهان رو از از رياست فدراسيون فوتبال دريافت كني ويديوي جالبي هست اون مراسم اهداي توپ طلا

با نرم افزار GGS (Game Graphic Studio)

farshad_pes9
04-04-2009, 10:00
سلام.اقا من كرك هم نصب كردم ولي بازم همون پيغام رو ميده.ولي چند تا چيز تغيير كرده.يه گزينه دانلود تو سيتينگ اضافه شده لوگوي ليگها هم عوض شده بوندسليگا هم اومده لوگوش ولي تيمها تغييري نكرده.چيكار كنم؟

farshad_pes9
04-04-2009, 10:43
اين سوال منو چرا نميزارين.بابا نيم ساعت پيش فرستادم.دورهي ازمايشي تا كي هست من هر وقت يه چيز بفرستم شما ميخواين اينقدر نگه دارين بعد بزارين

khelane
04-04-2009, 11:53
سلام دوستان توی سایت 2shared اپلود کردم اخه خیلی ها با راپید مشکل دارند فقط کافیه بعداز گرفتن فایل img بازی کرک خودتون رو به فایلهای داخل img خودتون رو به پوشه در داخل فایل دانلودی program files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\img بریزید بعدا" هم نصبش کنید

kiuna
04-04-2009, 13:00
يه رفيق دارم بلده يه كاري كنه كه وسط نصب دي وي دي 2 رو بخواد خيلي كارش جالب هست ولي من دقيق شيوه كار رو نميدونم بذار به همون شكل iso روي هاردت باقي بمونه ديگه اشكالي داره مگهيا مثلا بازي فايل هاي نصب رو با وينرار پك كن 2 تيكه كن يه تيكه رو روي دي وي دي 1 رايت كن تيكه 2 رو روي دي وي دي 2 هر وقت خواستي نصب كني اول فايل هاي نصب رو از روي دي وي دي ها اكستراكت كن روي هار بعد نصب كن بعد نصب فايل هاي setup رو حذف كن البته به قول فاشيست يه دفعه روي دي وي دي 8 گيگا بايتي رايت كن خيالت رو راحت كن

چرا تو مغازه ها روی dvd 5 میفروشن ؟ منظورم اینه که وقتی 7 گیگه حداقل باید دو تا dvd 5 باشه نه یک dvd5 !
قیمت dvd 9 چنده ؟ چه مارکی خوبه ؟

B3HZ@D
04-04-2009, 13:02
سلام.اقا من كرك هم نصب كردم ولي بازم همون پيغام رو ميده.ولي چند تا چيز تغيير كرده.يه گزينه دانلود تو سيتينگ اضافه شده لوگوي ليگها هم عوض شده بوندسليگا هم اومده لوگوش ولي تيمها تغييري نكرده.چيكار كنم؟

چه پیغامی میده؟
تیما که تغییر نکرده برای اینه که شما فایل های ادیت و اپشن رو احتمالا توی فولدر خودش کپی نکردین

M A X I M U M
04-04-2009, 17:22
سلام دوستان توی سایت 2shared اپلود کردم اخه خیلی ها با راپید مشکل دارند فقط کافیه بعداز گرفتن فایل img بازی کرک خودتون رو به فایلهای داخل img خودتون رو به پوشه در داخل فایل دانلودی program files\konami\pro evolution soccer 2009\img بریزید بعدا" هم نصبش کنید

دمت گرم
اولين سوال : :31:
آنلاين بازي كردي ؟

khelane
04-04-2009, 17:45
نه من زیاد انلاین بازی نمیکنم

M A X I M U M
04-04-2009, 19:24
پسورد ميخواد
پسوردش چيه ؟

khelane
04-04-2009, 19:31
اوه یادم رفت ببخشید پسوردش matin هستش

Arash Arash
04-04-2009, 20:21
سلام...

Patch Pes 2009 رو از کجا میتونم دانلود کنم؟

MORTAZA.2FUN
04-04-2009, 20:42
سلام...

Patch Pes 2009 رو از کجا میتونم دانلود کنم؟

سلام عزیز
پچ 1.20 بفرما عزیز :

با تشکر از krauser عزیز
قربانتان:40:

Crespo
04-04-2009, 21:39
من بازی رو دوباره شروع کردم. توی تمرینات و تمام بازی ها به جز یه بازی نمره 8 گرفتم. اون یه بازی رو هم نمره 7.5 گرفتم. هیچ بازی رو هم اسکیپ نکردم، اما کماکان پشت خط تیم ملی موندم و دعوت نمیشم!!!!!!!

Crespo
04-04-2009, 21:45
من منظورم از kit لباس برای تیمها بود.چون GDB folder های بعضی از تیم ها 3 تا لباس دارند که در بازی فقط دوتاشون رو نشون میده و لباس سوم تیم رو نشون نمیده.
نمیدونم منظورمو فهمیدی یا نه؟

من که گفتم. توی این نسخه از کیت سرور این امکان نیستش!!!! شما یه قسمت از پست منو نقل قول کردی، که اصلاً ربطی به این موضوع نداره! :دی

با برنامه DKZ Studio

با نرم افزار GGS (Game Graphic Studio)

نه کرایزر جان. GGS واسه صداها جواب نمیده!!!

B3HZ@D
04-04-2009, 21:47
کسی چهره درست حسابی بازیکنان تیم ایران رو داره؟
هر چی میگردم چیز به درد بخوری پیدا نمیکنم

soorena010
05-04-2009, 02:18
extracting file faild.it is most likely caused by low memory ( low disc space for swapping file ) or corrupted cabinet file مشخصات سیستم cpu;amd atholne3200 ram;2g graphic;nvidia9500 hard;320 پس از پایان نصب هنگامی که میخواهم بازی را شروع کنم با اخطار بالا روبرو میشوم راهنمایی کنید

M A X I M U M
05-04-2009, 03:08
اوه یادم رفت ببخشید پسوردش matin هستش

موقع Extract كردن فقط خطا ميده ميده : The file is corrupt

farshad_pes9
05-04-2009, 09:09
سلام.فاشيست عزيز پيغام ميده كه اين ver مال اين نيست و بايد اپ كني.الان 3 روز ميخام بازيرو درست كنم اين پيغامو ميده

khelane
05-04-2009, 09:46
دوست عزیز سالمه من برای اطمینان دانولدش کردم و پسوردو زدم سالمه دوباره امتحان کن ببین درست میشه یا نه

M A X I M U M
05-04-2009, 13:31
دانلود كردم
يه فايل زيپه
با وينرار اكستراكتش مي كنم
پسورد رو ميزنم اما موقع اكستراكت كردن خطا ميده
اين خطارو : The file is corrupt

M A X I M U M
05-04-2009, 13:33
درست شد
ميرم براي نصبش
اميدوارم بتونم آنلاين بازي بكنم

Masoud_kp
05-04-2009, 14:56
دوستان چرا میخوام پچ 1.30 رو نصب کنم ارور windows installer مید؟
آیا کسی راحل این مشل رو برای SP3میدونه

bazazan
05-04-2009, 15:31
سلام ببخشید چند سوال داشتم که احتمالا قبلا پرسیدن اما با توجه به زیادی صفحات پیدا کردنش چند ماهی طول میکشه.اما سوالا:
1-چجوری میشه علامت یک لیگ (مثل other B)رو عوض کرد.
2-چجوری میشه کیت GDB و فیس های بین رو با کیت سرور وارد کرد.(تو PES6 راحت می شد ولی اینجا هر کاری که می کنم نمیشه)
3-چجوری میشه استادیوم وارد بازی کرد(با فرمت Bin)
4-یک پچ خوب برای Dial up معرفی کنید (و پچ لیگ برتر اگه وجود دارد)

N.O.M.A.D
05-04-2009, 16:13

اين مي تونه 2 تا دليل داشته:
1- Windows Installer به هر دليلي ممكن هست پاك شده يا دچار مشكل شده باشه
2- بازي در صورتي كه در ريجستري درست وارد نشه پچ رسمي نصب نميشه. البته يك راه حل وجود داره اونم اين هست كه ريجستري رو خودتون مديريت كنيد شماره سريال بازي رو در قالب يك KEY در مسير صحيح ريجستري دستي وارد كنيد. سپس اقدام به نصب پچ رسمي كنيد. البته شما به كرك مخصوص پچ 1.30 هم نياز خواهيد داشت در غير اينصورت سيوهاي بازي شما بعد از مدتي Currupt ميشن

سلام ببخشید چند سوال داشتم که احتمالا قبلا پرسیدن اما با توجه به زیادی صفحات پیدا کردنش چند ماهی طول میکشه.اما سوالا:
1-چجوری میشه علامت یک لیگ (مثل other B)رو عوض کرد.
2-چجوری میشه کیت GDB و فیس های بین رو با کیت سرور وارد کرد.(تو PES6 راحت می شد ولی اینجا هر کاری که می کنم نمیشه)
3-چجوری میشه استادیوم وارد بازی کرد(با فرمت Bin)
4-یک پچ خوب برای Dial up معرفی کنید (و پچ لیگ برتر اگه وجود دارد)

اگر منظور شما از علامت لوگو هست اين كار رو با نرم افزار گيم گرافيك استديو مي تونيد انجام بديد. لينك دانلود اين برنامه رو با جستجو در همين تاپيك اصولا بايد پيدا كنيد. مورد جستجو : Game Graphic Studio.

شما ابتدا يك لوگوي با فرمت PNG از لوگويي كه ميخواهيد وارد كنيد رو بايد داشته باشيد كه البته نوع PNG بايد Indexed Color باشه لوگويي كه مي خواهيد ازش استفاده كنيد رو بفرماييد تا من براتون در صورت تمايل تهيه كنم

كار كردن با GDB Folder در عين سادگي بسيار ريز و دقيق هست در واقع ليستي از كيت هايي كه شما در GDB Folder قرار داده اي رو بايد در قالب يك فايل map در محل مناسب قرار بديد. استفاده از فايل MAp كامل باعث ميشه لباس تيمهايي كه براي اونها GDB فولدر در نظر نگرفته ايد سياه بشه پس دقت كنيد فقط ليست تيم هايي رو بايد در فايل map داشته باشيد كه در فولدر GDB موجود مي باشند.

كلا شما ميتونيد از پچ هاي پيش ساخته استفاده كنيد كه در سايت Gamingacces موجود هست و تقريبا كلي پچ براي PES 2009 موجود هست كه شما مي تونيد از اونها استفاده كنيد. شما مي تونيد در همين تاپيك جستجو كنيد تا ليستي از پچ هاي موجود رو پيدا كنيد و مناسب ترين رو دانلود كنيد

khelane
05-04-2009, 16:16
سلام
من یه پک از استادیوم میخوام که زیاد باشه
ممنون

mj21
05-04-2009, 16:35
پشت نوشته ها زرده چه طور میشه سفیدش کرد؟

N.O.M.A.D
05-04-2009, 16:46
پشت نوشته ها زرده چه طور میشه سفیدش کرد؟

شما از منو خاصي استفاده مي كني كه اينطوري شده؟ شايدم با برنامه ggs فايل هاي bin داخل img ها رو دستكاري كرديد

MORTAZA.2FUN
05-04-2009, 17:00

سلام
مسعود جان بازی فوتبال شما هم مثل بازی فوتبال من دی وی دی هاشون رو دستکاری کردن به همین خاطر موقع نسب پچ بازی ارور میده اگه میخواین بازی تون رو دستکاری نشدشو تحویل بگیرین باید کارهای زیر رو انجام بدین .
البته باید از khelane , kreuser تشکر بکتیم که زحمت این فایلا ها رو کشیدن .
khelane فایل دان :

بعد هم ماله krauser جان رو دانلود کن :

البته شما باید اول فایل تورنت خلان رو دان کنید تا بازی تو ن از دستکاری در بیاد بعد هم ماله کرایزر جان رو ....
موفق باشید :40:

MORTAZA.2FUN
05-04-2009, 17:05
من بازی رو دوباره شروع کردم. توی تمرینات و تمام بازی ها به جز یه بازی نمره 8 گرفتم. اون یه بازی رو هم نمره 7.5 گرفتم. هیچ بازی رو هم اسکیپ نکردم، اما کماکان پشت خط تیم ملی موندم و دعوت نمیشم!!!!!!!

با سلام به شما :10:
دوست عزیز نمی دونم چرا شما هنوز به تیم دوعوت نشدین اون طور که فهمیدم شما تیم ارزانتین رو به عنوان تیم ملی خودتون انتخاب کردین اما من از این تعجب میکنم که شما یه تیم سطح بالا رو برداشتین ودعوت هم نمی شین وتیم من هم یه همون ایران خودمون هستش و تو هر فصل که بازی داریم من رو هم دعوت میکنن .
برای اطلاع بیشتر من هم می گفتم که جرا توی فصل که تیم ها رو نشون میده اثری از تیم ایران نیستش پس منو دعوت نمی کنه اما اخر فصل توی زمان نقل وانتقالات چند بازی ملی رو گذاشته بود ومن رو هم دعوت کرد .
انشالله موفق باشید .

B3HZ@D
05-04-2009, 19:41
شما از منو خاصي استفاده مي كني كه اينطوري شده؟ شايدم با برنامه ggs فايل هاي bin داخل img ها رو دستكاري كرديد

ایشون پچ gamingaccess رو نصب کردن که پشت زمینه بازی زرد شده
دو راه داری:
یا پچ رو پاک کنی یا این که خودت یک منو برای بازی وارد کنی

mohamad_beauty
05-04-2009, 19:42
سلام دوستان کسی این بازی رو از شرکت نوین پندار گرفته؟(با گزارش عادل فردوسی پور)
اگه گرفتین تونستین نصب کنید مخصوصا روی ویستا 64 بیت؟

N.O.M.A.D
05-04-2009, 22:17
سايت Gaming Acces در مطلب جالب اذعان داشت كه كونامي تائئيد كرده براي PES2010 نسخه PC عرضه نخواهد شد و يك خبر با اين عنوان در قسمت اخبار سايت درج كرده بود و اين باعث شده بود اين خبر در سايت ها و فروم هاي بسياري منتشر شود ولي ديروز اين سايت گفت كه اين شوخي سوم آوريل بوده و به هيچ عنوان صحت ندارد. كساني كه به نوعي اين خبر به گوششون رسيده بدوند كه اين مسئله صحت ندارد. و كونامي براي PC هم PES 2010 را عرضه خواهد كرد