ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2009

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38]

CATALONIA
18-09-2009, 15:01
تو بازی دو نفره یکی با دسته و دیگری با کیبورد
میشه عوض کرد دکمه های کیبورد رو
مثلا
پاس به جای x بشه s

The Joker
18-09-2009, 15:26
تو بازی دو نفره یکی با دسته و دیگری با کیبورد
میشه عوض کرد دکمه های کیبورد رو
مثلا
پاس به جای x بشه s

سلام عزیز

جایی که بازی رو نصب کردی ؛ یک فایل هست به نام settings (تنظیمات)، از داخل اون می تونی تغییرات رو اعمال کنی ، به این صورت که روی دکمه دسته کلیک می کنی و بعد کلید مورد نظرت رو می زنه یا بلعکس .

موفق باشی .

lampard22
19-09-2009, 10:56
آموزش تکنیک های PES 2009

برای شروع یه مقدمه فقط راجع به ضر به ی کاشته زدن بهتون میگم.

کاشته زدن (اگه بخوایم حرفه ای بشیم) در هر متر که از دروازه فاصله داره با هر جهتی که از دروازه داره باید دکمه ی خاصی رو بزنیم

نه اینکه فکر کنید اغراق میکنم دقیقا در هر متر از دروازه باید از ترکیب دکمه ها استفاده کنیم. حتی به نحوه ی ایستادن بازیکن هم وابسته است !
در ضربات کاشته اصولا از چند دکمه ی : پاس کوتاه-شوت-سانتر-پاس عمقی) ضربدر-مربع-دایره-مثلث) و پایین - بالا-ترکیب بالاچپ-بالا راست-پایین چپ-پایین راست ودکمه ی مخصوص (R2) که فکر کنم تا حالا چیزی راجع بهش نشنیدین(توی کاشته زدن).پس تقریبا شد همه ی دکمه ها بجز R1-L1-L2 .
ولی یه چیز کلی میگم تا بقیش رو میذارم براتون اونم اینه:
ازفاصله ی 17 متری تا 23 متری :مربع+پاییین+(اگرنزدیک بود ضربدر)
از 23 تا 27 متری: مربع+ضربدر یا مثلث (بستگی به این داره که چقدر مربع پر کنید(!
نکته : دکمه ی ضربدر در هر نقطه که کاشته باشه سرعت توپ رو میگیره و دکمه ی مثلث برعکس عمل میکنه یعنی به توپ سرعت میده !
از 27 تا 32: بسته به سلیقه -بعضی ها با مربع+بالا میزنن و بعضی ها مربع+مثلث میزنن
خیلی چیزها راجع به کاشته زدن مونده که بهتون میگم.

یه نوع دیگه ی کاشته زدن با دایره است و خیلی حرفه ای !
در فواصل 17 تا 21 متری با گرفتن جهت بالا و مایل چپ یا راست(مونده به جهت ضربه) دایره رو نصف پر کنید و شاهد یه گل با دایره باشید.

نوع دوم:
در این نوع ضربه زدن شما با گرفتن جهت پایین میتونید دایره رو تا هر جا دوست دارید پر کنید تا توپ رو از زیر دیوار رد کنه که خیلی هم کاربردیه !

برای موفقیت فقط تمرین کنید!

حالا که بحث کاشته زدن هست بذارین یک روش دفاعی هم یادتون بدم که خیلی راحته !

شما بیرون محوطه جریمه خطا کردین ، خب ، موقعه ای که اون می خواد ضربه بزنه ، سعی کنید یکی از یار هاتون رو بذارین اون گوشه خالی دروازه (اگر دقت کرده باشین دروازه بان مایل به یک طرف از دروازه می ایسته)سعی کنید از افراد قد بلند استفاده کنید برای اینکار !
مثلاً خودم که منچستری هستم ، فردیناند رو میبرم ! درصد گل خوردنم خیلی میاد پایین !

نحوه ی دفاع کردن در ضربات ایستگاهی :
این مطالب یعنی همون دفاع توی ضربات ایستگاهی توی Command List بازی هم هست ولی شاید بعضی ها متوجه نشن بعضی ها ندیده باشن و یا ....
دفاع کردن بستگی به نوع ضربه زدن حریف داره اما بصورت کلی میشه ؛
توی همه ی موارد یکی از بازیکناتونو ببرید توی دروازه و جایی رو که گلر نگرفته بذارید این حرکت باعث میشه تا دفاع توپ رو از روی خط برگردونه.
توی دفاع کردن میشه از دکمه های ضربدر-مربع- دایره استفاده کرد بطوری که دکمه ی ضربدر دیوار دفاعی رو بطور ثابت نگه میداره(این دکمه دقیقا ضد همون کاشته زدن با دایره پایینه که از زیر دیوار رد میشه که قبلا بهتون گفتم)
دکمه ی مربع باعث میشه تا دیوار بلند بشه .
و دکمه ی دایره باعث میشه که یکی از بازیکنا به سرعت روی توپ هجوم بیاره (این حرکت موقعی کاربرد داره که حریفتون بخواد ضربه کاشته ی دو ضرب بزنه.
در ضمن از ترکیب این دکمه ها هم میشه استفاده کرد بطور مثال اگه ضربدر رو نگهدارید و دایره بزنید دیوار بلند نمیشه ویکی از بازیکنا به سرعت میاد رو توپ دقت کنید که گفتم بعضی از ترکیب ها ی دکمه ها عمل میکنه مثلا مربع رو با ضربدر نزنید بگید فلانی دروغ می گفت چون تا اونجا که من خبر دارم پریدن و ایستادن رو نمیشه ترکیب کرد !!!!!
شاید به نظر بعضی ها این آموزش ابتدایی بوده باشه (که بود) ولی ما با این فکر که خیلی ها نمیدونستن پیش می ریم پس حر فه ای ها باید منو ببخشن !

حالا طرح یک سوال و پاسخ به اون:

وقتی با کامپیوتر بازی می کنی بعضی وقتها ضربش رو به صورت کات دار از کنار دیوار دفاعی رد میکنه و وارد دربازه می کنه.
میشه توضیح بدی چجوری باید این کار رو کرد؟

البته این یه جور کاشته زدن خیلی حرفه ایه که باید تمرین زیادی روش کرد

اما....

این نوع کاشته زدن توی فاصله ی 25 به بالا تا 31 متری کاربرد داره نه جلو تر بلکه دورتر هم شاید.
شما باید طوری جهت بگیرید که 1 یا 2بازیکن از دیوار دفاعی بیرون بیفته (گرفتین چی شد؟) اگه نگرفتید تعداد همین بازیکنا رو نسبت به تیر دروازه حساب کنید.بعد فقط مربع رو تا نصفه پر کنید و فقط جهتی که میخواید کات بگیره یعنی چپ یا راست رو بعد از ضربه نگه دارید

نکته ای برای سانتر کردن:

برای اینکه بخواین توپ روی سر مهاجم برسه
وقتی سانتر کردین
دکمه R1)سرعت) بگیرین بازیکن خودش با سرعت میره سمت توپ.توی become legend خیلی به درد می خوره.

توی این بازی سه جور می شه چیپ زد :

1.مربع L1 +
2.مربع R2 +
3. با دایره وقتی میبینید گلر اومده جلو میتونید با دایره توپ رو از روی سرش بندازید تو گل که خیلی تمرین می خواد.
امید وارم که ازاین پست خوشتون اومده باشه.

farzad3260
19-09-2009, 15:08
سلام به دوستان.من با اين بازي يكم مشكل دارم.توي ليگ قهرمانان ارپا و ليگ مهمولي و Becom a legend وقتي يك مقدار جلو ميرم و پيشرفت مي كنم،از بازي خارج ميشه.مثلا بعد از 10 تا 15 تا بازي.يعني من فقط مي تونم با Exhibition اين بازي حال كنم.آيا بازي من ناقصه؟چون مشكلي مشابه اين رو توي بازي Assassin's Creed ديده بودم كه تو بعضي نسخه ها نميشد وارد شهر اورشليم شد.خواهش مي كنم راهنماييم كنيد!

Grand
19-09-2009, 15:28
چطوری میتونم Live بازی کنم؟!

Game ID رو قبول نمی‏کنه میگه اشتباهه! ولی من مطمعنم درسته...

SA3EDLORD
19-09-2009, 18:54
سلام به دوستان.من با اين بازي يكم مشكل دارم.توي ليگ قهرمانان ارپا و ليگ مهمولي و Becom a legend وقتي يك مقدار جلو ميرم و پيشرفت مي كنم،از بازي خارج ميشه.مثلا بعد از 10 تا 15 تا بازي.يعني من فقط مي تونم با Exhibition اين بازي حال كنم.آيا بازي من ناقصه؟چون مشكلي مشابه اين رو توي بازي Assassin's Creed ديده بودم كه تو بعضي نسخه ها نميشد وارد شهر اورشليم شد.خواهش مي كنم راهنماييم كنيد!
سلام.من وقتی وارد این بازی میشم اصلا من رو وارد بازی نمیکنه.فقط هفته ها رد میشن نمیدونم چرا شما راهی پیشنهاد میکنی که منم بازی بده این مربی انوقه.
ممنون.
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11:

lampard22
19-09-2009, 18:54
دوستان یه راه حل پیدا کردم برای اونایی که با آپشن فایلها مشکل دارند و لود نمیشه براشون
با نرم افزار pes 2009 editor 2.9 می تونید آپشن فایل رو تبدیل به ورژن 1 کنید و بون هیچ مشکلی اونو اجرا کنید.ابتدا این لینکش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم آموزشش:
1)ابتدا برنامه رو از حالت rar خارج نموده و اجرا کنید
2)از منوی File آپشن فایل مورد نظر رو باز کنید
3)از منوی File گزینه Change of to Version رو انتخاب کنید و بعد هم از منویFile گزینه save رو انتخاب کرده و ذخیره نمایید.
با این کار به یه آپشن فایل 500 کیلو بایتی که تو چند صفحه قبل دوستان گذاشتند میتونید بازی رو آپدیت کنید و لیگ لندس لیگا رو هم اضافه کنید.
منبع:mypes
ای کاش در یه جای دیگه آپلود میکردی؟ آخه با این اینترنت زغالی که چیزی نمیشه دانلود کرد خودشون وخطشون رو با هم جر بدی همش سر به 33k نمیزنه لطف کن ودر یه جای دیگه آپلود کن که لینک مستقیم بده وبشه با اربیت دانلودش کرد یا حداقل در چند پارت برام بزارش ممنون از پست خوبت.

asad313
19-09-2009, 20:04
اگه میشه پچ نقل و انتقالات این فصل رو هم بذارید

Spaniuly
19-09-2009, 22:16
چطوری میتونم Live بازی کنم؟!

Game ID رو قبول نمی‏کنه میگه اشتباهه! ولی من مطمعنم درسته...

اگه میشه پچ نقل و انتقالات این فصل رو هم بذارید

سریال نامبرت رو قبول نمیکنه نه Game ID گیم آیدی گرفتن که از سایت کونامی مجانی هست مسئله سریال نامبر هست. حالا نمی دونم سریال نامبر شما اورجیناله؟ اگه نیست نمی تونی آتلاین بازی کنی وقتت رو تلف نکن

Naeim
19-09-2009, 22:39
سریال نامبرت رو قبول نمیکنه نه Game ID گیم آیدی گرفتن که از سایت کونامی مجانی هست مسئله سریال نامبر هست. حالا نمی دونم سریال نامبر شما اورجیناله؟ اگه نیست نمی تونی آتلاین بازی کنی وقتت رو تلف نکن
اصلا راهی نداره یه جور بپیچونیمش؟ من رو پی اس تو بازی میکردم قبلا ...اونم سریال میخواست که میشد با یه
راه هایی بپیچونیش...

این لینک رو هم دوباره آپلود کن بی زحمت ...پاک شده

لیست آخرین تغییراته؟؟(آخزین پچ کونامی رو میخوام)

Spaniuly
20-09-2009, 02:15
اصلا راهی نداره یه جور بپیچونیمش؟ من رو پی اس تو بازی میکردم قبلا ...اونم سریال میخواست که میشد با یه
راه هایی بپیچونیش...

این لینک رو هم دوباره آپلود کن بی زحمت ...پاک شده

لیست آخرین تغییراته؟؟(آخزین پچ کونامی رو میخوام)

نه نمیشه پیچوند...

این cv0f رو من آپلود نکردم من فقط پیداش کردم. برام مقدور نیست آپلود 30 مگ با 64 مگ یه 2 ساعتی طول می کشه البته اگه وسط راه متوقف نشه. دیگه اپدیت رو می خوای چی کار وقتی ذاتا بازی آپدیت شده؟ PES 2010 داره میاد دیگه PES2009 رو می خوای آپدیت کنی که چی بشه.

فایل cv0f مارس آپدیت مال آپدیت نقل و انتقالات و ایناس و پچ 1.40 برای تغییرات خود بازی مثل گیم پلی و سایر مسائل داخلی و ربطی به آپدیت ترانسفر نداره

Grand
20-09-2009, 17:44

سریال نامبر من درسته چون با PS3 بازی میکنم و بازی 100% اورجیناله :5:

rapboy393
20-09-2009, 23:34
سلام
من ps3 دارم وقتی میخوام آنلاین بازی کنم تا 5 ثانبه بازی میکنم قطع میشه به نظر شما مشکل چیه؟
Adsl 128 هم دارم.
راهنمایی کنید

light
21-09-2009, 02:24
يه آپشن فايل خوب و جديد ميخوام كه با ورژن 1.0 كار كنه
آخه بازي من فارسي هست و اگه ورژن ها ديگه نصب كنم كيت سرور كار نميكنه

mohsen_gh1991
21-09-2009, 10:24
سلام
میشه این بازی رو دونفره با روتا کیبورد انجام داد؟در مورد pes2010 هم میشه؟

aRThaS_08
22-09-2009, 15:07
این بازی چرا هند نمیگیره ؟ توی بازی اخیرم 2تا گل حتمی رو مدافعام با دست گرفتن :

*M!L4D*
22-09-2009, 15:09
این بازی چرا هند نمیگیره ؟ توی بازی اخیرم 2تا گل حتمی رو مدافعام با دست گرفتن :

منم خیلی با این مورد مشکل دارم ... نمیگیره دیگه ... چند بار حتی به نفعم هم تموم شد :دی
امیدوارم تو PES 10 حل شه این مشکل

light
23-09-2009, 01:46
اگه ميشه جديدتري آپشن فايل رو بذاريد

janidaler
23-09-2009, 08:33
اینم از آخرین اپدیت Pes6 که تمام بازیکنان رو داره با آخرین نقل و انتقالات . همراه با ویرایش قد و وزن بازیکنان تیم هاس مطرح مثلا قد ابراهیموویچ همه جا 192 وارد شده که درستش 195 سانتیمتر است . برین حالشو ببرین فقط اگه خوب بود تشکر یادتون نره تا جدیدترش رو هم بزارم .

لینک دانلود :
لینک سایت PESGAMINg :

hobgoblin
23-09-2009, 11:54
اینم از آخرین اپدیت Pes6 که تمام بازیکنان رو داره با آخرین نقل و انتقالات . همراه با ویرایش قد و وزن بازیکنان تیم هاس مطرح مثلا قد ابراهیموویچ همه جا 192 وارد شده که درستش 195 سانتیمتر است . برین حالشو ببرین فقط اگه خوب بود تشکر یادتون نره تا جدیدترش رو هم بزارم .

لینک دانلود :
لینک سایت PESGAMINg :

اينجا كه تاپيك pes 6 نيست حاجي!

4umbaz
23-09-2009, 16:11
سلام
بچچه ها من بازیو نصب کردم چندتا ستاره چشمک زن فقط گوشه سمت چپ تصویر میاد دیگه لود نمیشه
به نظرتون ایراد از کجاست؟

محتوای دی وی دی 2 رو کپی کن از فیل img

MILIN3M
23-09-2009, 21:32
بچه ها ... مسیر سیو بازی کجاس

light
23-09-2009, 22:21
بچه ها ... مسیر سیو بازی کجاس
My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save

nois3
24-09-2009, 00:02
سلام
دوستان من Resolution بازی رو 1680x1050 میذارم نمیدونم چرا یه خطی ثانیه به ثانیه از پایین تصویر میره تا بالا.ولیResolution 800x600 اینطوری نیست.کارت گرافیکم nVIDIA 260 GTX هستش.یه راهنمایی کوچک کنید ممنون میشم

Spaniuly
24-09-2009, 13:48
سلام
دوستان من Resolution بازی رو 1680x1050 میذارم نمیدونم چرا یه خطی ثانیه به ثانیه از پایین تصویر میره تا بالا.ولیResolution 800x600 اینطوری نیست.کارت گرافیکم nVIDIA 260 GTX هستش.یه راهنمایی کوچک کنید ممنون میشم

هرتز مانیتور رو بذار 75 درست میشه

4mir
25-09-2009, 22:34
سلام دوستان
تو مانیتور 20 اینچ واید ستینگ گرافیک بازی رو رو چی بذارم خوبه؟
لطفا تیک هایی رو که باید بزنمم بگید

من رو اکس پی 600*800 بازی میکردم دوربینم میزاشتم رو wide خیلی خوب بود ولی تو 7 تصویر نصفه میشه رو 1680*1050 هم زیاد جالب نمیشه

سجاد ک
27-09-2009, 20:20
net framework و برنامه become رو برای ارتقای فنی بازیکن میخواستم

shahi666
27-09-2009, 22:43
سلام

دوست عزیز من هم هیمن مشکل را داشتم.
به این صورت برطرف شد :

ابتدا وارد Setting شوید(در محل نصب بازی ) > بعد در بخش Display در انتهای صفحه در بخش Options تیک Wait For Vsync را بزنید. مشکل حل می گردد.
موفق باشید.

دوستان عزیز بنده یک مشکلی در صدای بازی برام پیش امده یعنی برای برخی از دوستانم هم ایجاد شده...
همیشه درست بود وبدون مشکل کار می کردم ولی اینبار با تعویض ویندوز و نصب ویندوز 7 صدای سوت داور و تماشاچی ها در هنگام حمله بسیار کم شده و صدای گزارشگر بسیار بلند تر شده ، حتی با زدن دکمه Stop نیز که صدایی می داد الان ان صدا هم بسیار بسیار کم شده است. اصلا صدایی به گوشی نمیاد به غیر از داور و یکسری صدای تماشاگر که در حالت عادی سروصدا دارند..
لطفا یکی کمک کنه دیگه حال نمیده این مدلی ... :41:

BIJAN5759
28-09-2009, 07:12
سلام دوستان
یکی به من بگه آدرس سایت گفتگو در خصوص pes 2010 را بده

SA3EDLORD
28-09-2009, 19:14
سلام دوستان
یکی به من بگه آدرس سایت گفتگو در خصوص pes 2010 را بده
بفرمایین:

elom
28-09-2009, 20:14
دوستان چهجوری میشه دونفره کرد ؟ یعنی یکی با کیبور یکی با جوی استیک ؟؟
توی تنظیمات setting هم رفتم اونجا همه چی مرتبه ولی بازم نمیشه !!

B3HZ@D
28-09-2009, 20:21
شما باید توی تنتظیمات ستینگ خارج از بازی جوی استیک خود رو به بازی معرفی کنین
اگه سیستم شما جوی استیک رو شناسایی کرده باشه توی ستینگ هم مشخص میشه و شما اون رو به عنوان player 1 یا palyer 2 معرفی می کنین

bax_021
29-09-2009, 16:26
سلام
من تا پریروز راحت داشتم بازی می کردم
دیروز ویندوز عوض کردم
دوباره xp ریختم
ولی وقتی pes رو اجرا می کنم
تو همون لودینگ قبل دمو می مونه
گیر نمی کنه ها
اون ستاره ها روشن خاموش می شن و از اون جلوتر نمی ره
من دارم بدون pes تلف میشم
بقیه ی بازی ها مشکل ندارن
کمک کنید :19:

SA3EDLORD
29-09-2009, 19:45
سلام
دیروز ویندوز عوض کردم
دوباره xp ریختم
گیر نمی کنه ها
کمک کنید :19:

دوباره بازی رو نصب کنید.
یا فایل های دی وی دی رو درون هارد بریزید و بعد نصب کنید.:11::11:

prowler88
29-09-2009, 22:08
دوستان برای حل مشکل صدای گزارشگر که گیر میکنه patchی چیزی نیست؟

bax_021
29-09-2009, 22:16
دوباره بازی رو نصب کنید.
یا فایل های دی وی دی رو درون هارد بریزید و بعد نصب کنید.:11::11:
هر دو کارو کردم
بازم درست نشد
یکی کمکم کنه :41:
مشکلم این بود :

سلام
من با بازی pro evolution soccer 2009 این مشکل رو دارم :
دیروز ویندوز عوض کردم
دوباره xp ریختم
گیر نمی کنه ها
کمک کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

denzelmovie
01-10-2009, 16:25
دوستان کسی ترینر برای متوقف کردن زمان بازی نداره؟؟؟
با تشکر

M@STER
03-10-2009, 01:36
سلام
یه سوال فنی از editor ها دارم اونم اینه که چجوری میشه رنگ چشم بازیکن ها رو تغییر داد مثلا رنگ چشم تورس واسه من روشنه مثل عکس زیر:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میخوام رنگ چشمشو سیاه کنم مثل این عکسه:

هر کاری کردم نشد
یکی کمک کنه...

B3HZ@D
03-10-2009, 04:47
توی قسمت ادیت بازکنانی که فیس اونها رجیستر شده نمیشه رنگ چشم های اونها رو تغییر داد
شما می تونی فیس تورس رو توی PhotoShop وارد کنی و اونجا تغییرات لازم رو بدی و بعد اون رو وارد بازی کنی
ولی فکر کنم رنگ چشم تورس سبزه نه سیاه...

ArminxXx
03-10-2009, 13:52
آدرس دانلود پچ (kit server) ، برای ادیت ساکر 09 و همچنین اضافه کردن لباس تیمهای لیگ انگلیس و اسپانیا و توپهای جدید رو میخواستم. (ببخشید نمیتونستم تو 1000 صفحه دنبالشون بگردم.) باتشکر اگر میشه به عنوان پیام به پروفایلم ارصالشون کنید این آدرس دانلود ها رو. یک دنیا ممنونتونم

بعد از 2 ساعت و خورده ای اومدم هیچکس به من جواب نداده دستون درست.

4mir
03-10-2009, 14:10
سلام
یه سوال فنی از editor ها دارم اونم اینه که چجوری میشه رنگ چشم بازیکن ها رو تغییر داد مثلا رنگ چشم تورس واسه من روشنه مثل عکس زیر:

میخوام رنگ چشمشو سیاه کنم مثل این عکسه:

هر کاری کردم نشد
یکی کمک کنه...

شما هم چقدر بیکارید

ArminxXx
03-10-2009, 22:42
بابا سوال من رو هم یکی جواب بده فقط میخواد چند تا لینک بزارید برا دانلود همین....آه

farzad.sharifi
04-10-2009, 16:57
سلام دوستان
من هر کاری میکنم نمی تونم دسته رو همونطور که می خواهم (یعنی دقیقا مثل دسته سونی) تنظیم کنم ؟
باید چی کار کنم ؟ غیر از sitting خود بازی کاره دیگه ای نمیشه کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

Spaniuly
04-10-2009, 21:32
سلام دوستان
من هر کاری میکنم نمی تونم دسته رو همونطور که می خواهم (یعنی دقیقا مثل دسته سونی) تنظیم کنم ؟
باید چی کار کنم ؟ غیر از sitting خود بازی کاره دیگه ای نمیشه کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

Setting داخل بازی نه یک Setting اکسترنال داره بازی وقتی گزینه گیم پد رو انتخاب می کنی می تونی دکمه ها رو درست کنی معمولا جای دکمه ها درست نیست حداقل جای دکمه Select و Start برعکس هست می تونی تغییر بدی به سادگی.

بابا سوال من رو هم یکی جواب بده فقط میخواد چند تا لینک بزارید برا دانلود همین....آه

کیت سرور که شاید چندین بار توی تاپیک لینک هاش اومده ولی به یک مسئله باید دقت کنی که اگه کرکی بالاتر از کرک 1.20 رو ریخته باشی از کیت سرور نمی تونی استفاده کنی کرکی که باید استفاده کنی 1.20 هست لینک تمام این ها توی صفحه 701 همین تاپیک موجود هست یک پست تکمیل گذاشتم که یک پچ لایسنسر هست. به اونجا مراجعه کن و استفاده کن از اون پست مطمئنم که خواسته هات برآورده میشه باز هم اگه چیزی بود که بخوای بنده در خدمت هستم. موفق باشی

MmahdiB
05-10-2009, 00:08
یه مرد پیدا میشه برام فقط کیت لباس های لیگ برتر ایران رو یه جایی مثل رپید شیر اپلود کنه ؟:19:

برای کیت سرور میخوام

همراه map

محترمانه و عاجزانه:2:

mnkamran
05-10-2009, 10:02
با سلام
در مود bal پست من WB هستش. هر از گاهي با پست SMF تو تركيب تيم بازي مي كنم. مجموعا پس از چند دقيقه بازي، اين پست به توانايي هام اضافه مي شه؟

Spaniuly
05-10-2009, 14:28
با سلام
در مود bal پست من WB هستش. هر از گاهي با پست SMF تو تركيب تيم بازي مي كنم. مجموعا پس از چند دقيقه بازي، اين پست به توانايي هام اضافه مي شه؟

فکر کنم حدود 270 دقیقه بازی کردن در پست غیر تخصصی اون پست اضافه میشه یادش بخیر من با بدبختی همه پستهای هافبک و حمله رو یاد گرفتم چقدر هم زور زدم و یه روز حسین برنامه Pro Evo رو بهم معرفی کرد که در عرض 1 دقیقه میشد کل پستها رو فعال کرد.

sajjad147
07-10-2009, 22:28
[SIZE="5"]:20::20:[/SIZEمن میخووام لگو هارو وارد بازیکنم نمیتونم لطفا اگه کسی بلده دریغ نکه البته من نسخه جام باشگاه های اسیا رو بازی میکنم و تغییرات روش اعمال نمیشه.ممننوونن:20::20::20::20::20::20 ::20::20::20::20::20:

night lord
10-10-2009, 02:28
دیگه کمکم داره وقت خداحافظی از pes2009 با نزدیک شدن pes2010 میرسه !!!!

Spaniuly
10-10-2009, 14:16
[size="5"]:20::20:[/SIZEمن میخووام لگو هارو وارد بازیکنم نمیتونم لطفا اگه کسی بلده دریغ نکه البته من نسخه جام باشگاه های اسیا رو بازی میکنم و تغییرات روش اعمال نمیشه.ممننوونن:20::20::20::20::20::20 ::20::20::20::20::20:

هم از ادیت داخل بازی میشه و هم با کیت سرور با برنامه GGS می تونی فایل BIN بسازی و کپی کنی توی کیت سرور

sajjad147
10-10-2009, 20:30
بابا میگم تمام این راه هارو اجرا کردم ولی نشد تو رو خدا اگه از تو سیو های بازی میشه کاری کرد بگید تا انجام بدم
این نسخه جام باشگاه های آسیا اصلا لگوهاش تغییر میکنه

M A X I M U M
12-10-2009, 01:26
شما كيت سرور رو نصب كرديد ؟
اين نسخه جام باشگاههاي آسيا نقشه كيت سرورش يكيه ؟
اگه يكيه كه بايد اعمال بشه و اگه يكي نيست مطمئنا اعمال نميشه
حالا كدوم يكيه ؟
نسخه كيت سرورتون ؟
داخل كيت سرور پوشه مخصوصش وجود داره لازم نيست كاري بكني فقط توش كپي كن

mohsensoft
12-10-2009, 08:16
مشخص نیست این pes 2010 دقیقا کی میاد؟
توی بازی پرتقال - مجارستان تبلیغاتش دور زمین بود...

M A X I M U M
12-10-2009, 09:16
دقيقا ده روز ديگه ...

Spaniuly
12-10-2009, 14:18
بحث در مورد PES 2010 در اینجا لطفا:

sajjad147
12-10-2009, 19:06
شما كيت سرور رو نصب كرديد ؟
اين نسخه جام باشگاههاي آسيا نقشه كيت سرورش يكيه ؟
اگه يكيه كه بايد اعمال بشه و اگه يكي نيست مطمئنا اعمال نميشه
حالا كدوم يكيه ؟
نسخه كيت سرورتون ؟
داخل كيت سرور پوشه مخصوصش وجود داره لازم نيست كاري بكني فقط توش كپي كن

من کیت سرور 8 رو دارم
مگه لگوها هم نقشه میخوان

arreh
17-10-2009, 16:38
سلام
من پس از اجراي پچ 1.4 كه جناب krauser معرفي كردن مشكل سيو بازيم حل شد اما در عوض تيمهاي ايراني در ليگ باشگاههاي اسيا حذف، اسامي بازيكناي تيم ايران بهم ريخته و بازيكناي كلاسيك نيز از بين رفتند. لطفا راهنمايي كنيد و اگه اپديتي چيزي مي خواد معرفي بفرماييد. مثلا در مسترليگ نه تيم ملي ايران هست نه تيماي باشگاهي ايران
همچنين اگه پچ ليگ برتر ايران هم هست معرفي كنيد. اگر هم پچها جاي جداگانه اي هستند بگيد. فقط خواهشا اين پچها طوري نباشه كه سيو قبليا از بين بره!
راستي راهنماي بازي و تركيب كليدها رو هم اگه داريد بذاريد (مي دونم همه اينارو قبلا صد بار معرفي كرديد حالا يه بارم براي تازه واردا بذاريد)
ممنون

kourosh4
18-10-2009, 16:07
دوستان سلام
من روزانه حدود 2 ساعت pes 2009 بازی میکنم ولی تازگی lcd خریدم و وقتی تو رزولیشن خود lcd که 1680*1050 هست بازی میکنم یک خطی وسط صفحه هست و اذیت میکنه البته مشکلی تو اجرای بازی ندارم و خوب اجرا میشه ولی این خط اذیتم میکنه راهی هست که بشه درستش کرد میترسم چند روز دیگه که pes 10 اومد اونم همینجوری بشه سیستم هم تو امضام هست........
ممنون

SA3EDLORD
18-10-2009, 18:49
دوستان سلام
من روزانه حدود 2 ساعت pes 2009 بازی میکنم ولی تازگی lcd خریدم و وقتی تو رزولیشن خود lcd که 1680*1050 هست بازی میکنم یک خطی وسط صفحه هست و اذیت میکنه البته مشکلی تو اجرای بازی ندارم و خوب اجرا میشه ولی این خط اذیتم میکنه راهی هست که بشه درستش کرد میترسم چند روز دیگه که pes 10 اومد اونم همینجوری بشه سیستم هم تو امضام هست........
ممنون
سلام.برو تو انجمن مشکلات سیستم بپرس سریع تر و بهتر به جوابت میرسی.:11::11:

Spaniuly
18-10-2009, 19:20
دوستان سلام
ممنون

یا هرتز مانیتور رو بذار روی 75 یا اینکه گزینه vsync رو فعال کن البته راه اول توصیه میشه برای روان اجرا شدن بازی

kourosh4
18-10-2009, 19:35
یا هرتز مانیتور رو بذار روی 75 یا اینکه گزینه vsync رو فعال کن البته راه اول توصیه میشه برای روان اجرا شدن بازی

تو این رزولیشن فقط 60 هرتز داره و بیشتر نمیشه البته روی یک lcd سامسونگ هم امتحان کردم تو رزولیشن بالا همین مشکل بود فکر کنم از بازی باشه

Spaniuly
18-10-2009, 23:47
تو این رزولیشن فقط 60 هرتز داره و بیشتر نمیشه البته روی یک lcd سامسونگ هم امتحان کردم تو رزولیشن بالا همین مشکل بود فکر کنم از بازی باشه
پس چاره ای نداری جز اینکه vsync رو فعال کنی

arreh
19-10-2009, 09:43
سلام
من پس از اجراي پچ 1.4 كه جناب krauser معرفي كردن مشكل سيو بازيم حل شد اما در عوض تيمهاي ايراني در ليگ باشگاههاي اسيا حذف، اسامي بازيكناي تيم ايران بهم ريخته و بازيكناي كلاسيك نيز از بين رفتند. لطفا راهنمايي كنيد و اگه اپديتي چيزي مي خواد معرفي بفرماييد. مثلا در مسترليگ نه تيم ملي ايران هست نه تيماي باشگاهي ايران
همچنين اگه پچ ليگ برتر ايران هم هست معرفي كنيد. اگر هم پچها جاي جداگانه اي هستند بگيد. فقط خواهشا اين پچها طوري نباشه كه سيو قبليا از بين بره!
راستي راهنماي بازي و تركيب كليدها رو هم اگه داريد بذاريد (مي دونم همه اينارو قبلا صد بار معرفي كرديد حالا يه بارم براي تازه واردا بذاريد)
ممنون
كسي جواب ما رو نمي ده؟! مستر krauser؟

Spaniuly
19-10-2009, 13:44
كسي جواب ما رو نمي ده؟! مستر krauser؟

حمل بر بی ادپی نشه یه وقت فکر نکنی بی توجهی می کنم موضوع اینجاست که هیچ نظری در مورد مواردی که توسط ویرایش های مختلف شرکت ها دستکاری شده ندارم و هیچ ساپورتی نمی کنم این موارد رو پچی که من ساختم بر اساس چیزهای رسمی هست آپشن فایل بر اساس آخرین CV0f تهیه شده لباس ها فقط اونهایی که Fake هستند وارد شده کلا پچ من یک بسته مکمل برای اصلاح موارد لایسنس نشده هست و یک ویرایش سلیقه ای نیست واسه همین هیچ تضمینی برای استفاده کسانی که بازیشون Already ویرایش و دستکاری شده نمی دم. و واقعا هم نمی دونم مشکل هایی که بروز می کنه از کجا ناشی میشه. موفق و پیروز باشی

arreh
20-10-2009, 13:23
حمل بر بی ادپی نشه یه وقت فکر نکنی بی توجهی می کنم موضوع اینجاست که هیچ نظری در مورد مواردی که توسط ویرایش های مختلف شرکت ها دستکاری شده ندارم و هیچ ساپورتی نمی کنم این موارد رو پچی که من ساختم بر اساس چیزهای رسمی هست آپشن فایل بر اساس آخرین CV0f تهیه شده لباس ها فقط اونهایی که Fake هستند وارد شده کلا پچ من یک بسته مکمل برای اصلاح موارد لایسنس نشده هست و یک ویرایش سلیقه ای نیست واسه همین هیچ تضمینی برای استفاده کسانی که بازیشون Already ویرایش و دستکاری شده نمی دم. و واقعا هم نمی دونم مشکل هایی که بروز می کنه از کجا ناشی میشه. موفق و پیروز باشی
باشه حالا كه ايرادات رفع نمي شه لااقل اگه پچ ليگ برتر ايران هست و همچنين راهنماي بازي و تركيب كليدها رو اگه داريد بذاريد ممنون

Spaniuly
20-10-2009, 14:38
باشه حالا كه ايرادات رفع نمي شه لااقل اگه پچ ليگ برتر ايران هست و همچنين راهنماي بازي و تركيب كليدها رو اگه داريد بذاريد ممنون

پچ لیگ ایران رو ندارم راهنمای بازی و کلید ها توی خود بازی هست.

M A X I M U M
21-10-2009, 00:35
vsync رو فعال بكني اين رگه ها از بين ميرن اما كمي دچار افت فريم ميشي كه بازم چون روي ال سي دي فريم ثابتي هستش درست و جور درمياد
شايد گاهي وقتا موقع نشون دادن استاديوم كمي گير بكنه

magical
21-10-2009, 13:57
سلام

بعد از نصب بازی وقتی بازی رو اجرا می کنم میگه cd رو بزار! ، نیاز به کرک داره یا با cd اجرا می شه؟

اگه نیاز به کرک داره لطفاً کرک رو برام آپ کنید ، چون cd ندارم!

موفق باشید...

aliarnold
21-10-2009, 22:16
آقا من ميخوام جاي 2تا از دكمه ها رو عوض كنم كه اررور ميده و ميگه نميشه-دكمه str/def با دكمه special control
آخه ميخوام شوت بغل پا بزنم و با دكمه مخالف با دست راستم راحتترم.
چطور ميتونم اين اررور رو برطرف كنم؟؟

rw280s
21-10-2009, 23:46

درایور مانیتورت رو نصب کردی؟
اگه فقط 60 هرتز داری احتمالا درایور نصب نیست

دوستان میشه با یه کابل شبکه این بازی رو دو نفره با دو تا لب تاپ انجام داد؟
اگه راهنمایی کنید به احتمال 99% میرید توی بهشت

SA3EDLORD
22-10-2009, 12:35
آقا من ميخوام جاي 2تا از دكمه ها رو عوض كنم كه اررور ميده و ميگه نميشه-دكمه str/def با دكمه special control
آخه ميخوام شوت بغل پا بزنم و با دكمه مخالف با دست راستم راحتترم.
چطور ميتونم اين اررور رو برطرف كنم؟؟
از توی بازی این کار رو کردی؟؟؟

aliarnold
22-10-2009, 16:01
از توی بازی این کار رو کردی؟؟؟

sure!!
:9:

rw280s
23-10-2009, 01:13
دوستان میشه با یه کابل شبکه این بازی رو دو نفره با دو تا لب تاپ انجام داد؟
اگه راهنمایی کنید به احتمال 99% میرید توی بهشت

من منتظر جوابم

shs8
23-10-2009, 20:23
سلام دوستان من چطور میتونم این دوگیم پدیای معمولی رو تو این بازی فعال کنم
ممنون
گیمپد من بدون شوک وبا یه پورت usbهست دوتا با یه پورت

SA3EDLORD
24-10-2009, 18:39
sure!!
:9:
از تنظیمات خارج از بازی این کار رو بکن.:46:

faramarz003
13-11-2009, 22:33
دانلود دایرکت 11 ویندوز اکسپی

n-95
15-11-2009, 19:43
سریال نامبرش و دارین

Spaniuly
15-11-2009, 20:34
سریال نامبرش و دارین

بفرمایید

4J9D-TWMU-A2VP-PTWY-HUWV
APVM-69N6-WW3U-UE7R-3PKM

davood_soccer
18-11-2009, 15:40
من فایل install orginal, patch 1.40 رو گرفتم و نصب کردم اما موقع اجرا میگه cd اصلی رو بذار برای دانلود فایل cv0f هم رفتم ولی سایتش که ادرسش رو نوشتم eror میده راهنمایی کنید لطفا.

befermatooo
21-11-2009, 15:07
چطوری باید گل زد ؟؟

من که هر چی شوت میکنم دروازه بان دفع میکنه !

همیشه مجبوره از بغل حمله کنم و سانتر کنم تا شاید گل بشه .

کسی روشی بلده که بشه مستقیم و رو به جلو گل زد ؟

mohsen62k
23-11-2009, 09:43
چطوری باید گل زد ؟؟

من که هر چی شوت میکنم دروازه بان دفع میکنه !

همیشه مجبوره از بغل حمله کنم و سانتر کنم تا شاید گل بشه .

کسی روشی بلده که بشه مستقیم و رو به جلو گل زد ؟

اگر منظورتون تک به تک هست به این ترتیب میتونین گل بزنین

زمانی که فقط دروازه بان جلوی شماست قبل از زدن شوت دکمه سرعت رو ول کنید تا بازیکن کمی آرام راه بره به محض اینکه آرام راه رفت شوت کنین سعی کنین خیلی کم شوت رو پر کنین که توپ روی زمین حرکت کنه
در همین حالت میتونین دسته رو به سمت عقب هم بگیرین که شوت کمی فریبنده هم میشه برای دروازه بان
سعی کنید موقع تک به تک کلا دسته سرعت و جهتها رو رها کنید و بعد شوت بزنید معمولا خود بازیکن توپ رو به گوشه دروازه هدایت میکنه نکته دیگه اینکه اگر تک به تک کامل هستید بهترین راه اینه که 2 تا 3 بار سریع توی سر توپ بزنید و بعد شوت کنید
یک راه دیگه هم اینه که وقتی تک به تک میشید شوت رو که پر کردید قبل از اینه پای بازیکن به توپ بخوره دکمه آر2 رو بگیرید به این ترتیب با یک حرکت سریع و فریبنده توپ رو بغل پا شوت میکنه که معمولا دروازه بان فریب میخوره

اما اگرمنظورتون شوت از راه دور هست معمولا شوتهایی که زمینی هستند و با ارتفاع کم باید به گوشه گوشه برن تا گل بشن اما اگر ارتفاع توپ نزدیک تیر بالایی باشه معمولا خیلی هم گوشه نباشن گل میشن

___lord___
23-11-2009, 11:01
:11:سلام اساتيد فوتبال

من يه چند وقتي هست به فوتبال رو اوردم و با دوستم بازي ميكنم معمولا هم ميبازم:31:

البته اگه هيچكدوم سيستم نچنيم من ميبرم اما اون سيستم ميچينه و من چون بلد نيستم فقط نگاه ميكنم

اگه ممكنه يه سيتم بهم معرفي كنين لطفا با عكس كه جاي بازيكنا رو هم واسم مشخص كنين لطفا
سيستم طوري باشه كه بشه باهاش پاس هاي توي عمق رو دفع كرد چون دوستم شگردش اينه
و توي اين سيستم سعي كنيد بهترين راه گل زدن هم بهم بگين چيه

پيشاپيش ممنون از راهنماييتون

M. MESSI
14-02-2010, 17:41
دوست عزیز بازیکنت احتمالا آخر فصل بازنشسته میشه (اگه سنش بالاست)

سلام بچه ها
من ترینر pes 09 رو دانلود کردم ولی عمل نمی کنه
چه کار کنم؟

bous
16-02-2010, 15:23
سلام من pes 2009 فارسی بازی میکنم اما نمیتونم بازیکن ساختنی بسازم چون قسمتی که میخوام سیوش کنم ارور میده کسی میدونه راهنماییم کنه که این مشکل من حل بشه ممنونم

naderloosaeed
19-02-2010, 18:13
[QUOTE=4039;3352695]منم بالاخره سیستممو ارتقا دادم و از دیروز این بازیو نصب کردم اما متاسفانه مثل خیلی از دوستان مشکل dont send دارم.
این بازیو برای یکی از اقوام نصب کردم (سیستمش خیلی قدیمیه) جالبه که اصلا مشکلی با این بازی نداره نه تکل بیجایی نه اروری و....هیچ پچی هم نصب نکرده.حالا همون dvd رو برای خودم که سیستمم بروزه نصب کردم توی مد bal بعد از اینکه مسابقه تموم میشه اون ارور لعنتیو میده(البته نه همه بازیها ) .خلاصه حسابی کلافه شدم.
در ضمن با نصب و اجرای پچ Gamingaccess Community Patch 2.0 تکلیف سیوها چی میشه؟ چطوری میشه اونا رو اجرا کرد.

نه خیالت راحت اسمشو اشتباه زده مال 2009 هستش این جا رو ببین:

مشکل error dont send به خاطره dvd بازی هست
باید بازیتو عوض کنی و یه dvd دیگه بگیری و الا 100 بار هم بازی رو پاک کنی و یا ویندوز عوض کنی باز همینه

اون دوستتم که بازیش با dvd تو مشکل نداره شانسیه چون این dvd ها رایتی هست و اگه یه لحظه یه فایل ناقص کپی شه بازی مشکل دار میشه حالا دوستت شانسی واسش این اتفاق افتاده

برو یه بازی دیگه از یه شرکت معتبر بگیر و از هر چی ارور هست راحت شو(این مشکل رو خیلی ها داشتند که فقط با خریدن یه بازی دیگه مشکلشون حل شد)

سیو هاتم باقی میمونه خودش یه فولدر جداگانه تو my documentet میسازه
که سیواتو اونجا بریز
پچ رو نصب کن خودت میفهمی چیکار باید بکنی سادست
این لینک ها هیچ کدومش کار نمی کنه ما رو گرفتی؟؟؟

naderloosaeed
25-02-2010, 11:26
دوستان من هر موقع می خوام که پچ رو نصب کنم (البته از این فروم دانلود نکردم) یه پنجره باز می کنه به این شکل

که منو تو خماری میزاره. لطفا کمکم کنید. تموم استخونام داره درد میکنه.

foa.neh
25-02-2010, 11:50
[QUOTE=Behnam_o2;3867010]این رجیستریو دانلود کن بعد بندازش تو فولدر KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009 بعد اجراش کنو yes رو بزن حله . فقط حجمش 1 kb هست!!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[/QUOTE
این لینک کار نمیکنه لطفا اگه کسی فایلشو داره تو سایت آپ کنه
(ویندوزو عوض کردم بازی اجرا نمیشه)

D r i v e r
12-03-2010, 17:32
سلام
من یه پنالتی زدم یه اتفاق جالبی افتاد گفتم شاید شما هم علاقه مند به دیدنش باشین
XBOX 360 هست و تیم هم آرسنال

maghzae-motefaker
29-03-2010, 20:38
ميدونم نبايد اين تاپيك و مي آوردم بالا ولي مجبور شدم.
من يهو هوس كردم برم مستر ليگ .
رفتم بازي كردمو يه فصل كامل تموم شد.ولي وقتي خواستم برم فصل دوم از بازي اومد بيرون و ارور dont send داد.
لطفا كمكم كنيد:11:

Spaniuly
29-03-2010, 21:01
مشکل کرک دارید آخرین پچ رو به همراه کرکش بریزید لینک هر دو توی این تاپیک هست

maghzae-motefaker
30-03-2010, 09:35
مشکل کرک دارید آخرین پچ رو به همراه کرکش بریزید لینک هر دو توی این تاپیک هست
خيلي ممنون دوست عزيز
من تاپيكو سرچ كردم ولي يه عالمه پچ پيدا كردم كه همشون حجم بالا بود.
نميشه يه كركي يا پچي خودتون بزاريد كه هم حجمش كم باشه هم راحت بشه ريختو نياز به كيت نباشه؟

D r i v e r
30-03-2010, 09:58
خيلي ممنون دوست عزيز
من تاپيكو سرچ كردم ولي يه عالمه پچ پيدا كردم كه همشون حجم بالا بود.
نميشه يه كركي يا پچي خودتون بزاريد كه هم حجمش كم باشه هم راحت بشه ريختو نياز به كيت نباشه؟
سلام
خوب نگشتین :دی
حجم کرک 5.3 مگابایت :46:

مشکل خرابی سیو بارها نحوه برطرف کردنش اومده یک سرچ ساده کارت رو راه می نداخت :

اول پچ 1.40 رو نصب می کنی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو از این کرک استفاده می کنی

سیوهای قبلیت دیگه به درد نمیخوره از اول باس شروع کنی

خواهش می کنم قابلی نداشت آنلاین پلی PES 2009 رو فراموش کن. جدا نمیشه حداقل با این امکانات کم نمیشه. من یکی که نتونستم کسی تونست منو خبر کنه

gladyator
18-04-2010, 14:42
فایلشو جایی نباید بریزی

فقط نصبش کن ، همین

مسیر پیش فرضش هم درسته همه رو next بزن

---------------------------------------

این هم یه آپشن فایل جالب که همه بازیکنهای کلاسیک و غیره رو آزاد میکنه (توی ادیت بازی میتونید پیداشون کنید)

PES09 classic & secret players unlocked option file

531 kb

copy PES2009_EDIT01.bin and PES2009_OPTION01.bin in your ...My DocumentsKONAMIPro Evolution Soccer 2009save folder.

این هم یکی دیگه

Unlocked players 100%

سلام این بازیکنهای قدیمی چرا مستر لیگ نمیان pes2009:10:

Spaniuly
18-04-2010, 19:40
سلام این بازیکنهای قدیمی چرا مستر لیگ نمیان pes2009:10:
وقتی مستر لیگ شروع می کنی توی تنظیمات ابتدایی باید مستر لیگ پلیرز رو روی Yes بذاری

gladyator
19-04-2010, 14:31
هر کاری کردم قدیمیا مستر لیگ نمیاد

یه آپشن فایل با یه آموزش نیازمندیم دست یاری شما را می فشارم

rshafiiy
19-04-2010, 16:25
یه سوال :
زمانی که ویندوزو عوض می کنی دیگه ساکر اجرا نمیشه ، ولی یه سری تنظیمات تو رجیستری هست که باهاش میشه اجراش کرد . من اینکارو با سیستم خودم که 7 32 بیتی هست انجام دادم و جواب داد ولی رو سیستم دوستم که 7 64 بیتی هست هر کاری کردم نشد . کسی روی ویندوز 64 بیتی اجرا کرده 2009 رو ؟

hadi_vazi
19-04-2010, 16:57
vsync رو فعال بكني اين رگه ها از بين ميرن اما كمي دچار افت فريم ميشي كه بازم چون روي ال سي دي فريم ثابتي هستش درست و جور درمياد
شايد گاهي وقتا موقع نشون دادن استاديوم كمي گير بكنه

من با کارت ati 4850 تو نرم افزار مخصوص خود درایور گزینه ای رو پیدا نمی کنم که بتونم vsync رو فعال کنم تا تو تنظیمات بازی بتونم تیکش رو بزنم چون تو تنظیمات بازی گزینه vsync من غیر فعاله می شه بگید چطور تو این کارت باید فعالش کنم خیلی دنبالشم ولی پیدا نکردم.

Simin Secret
25-04-2010, 13:34
آقا من يك مشكل دارم نرم افزار str editor موقع اجرا خطا داره ؟
كسي لينك سالم نداره

gladyator
30-04-2010, 12:00
ای ملت یکی به ما هم توجه کند
هر کاری کردم قدیمیا تو مستر لیگ نمیاد2009 پرو

Spaniuly
30-04-2010, 13:01

چاره ای نداری باید از اول شروع کنی مستر لیگ رو و توی تنظیمتاش Classic Players رو روی YES قرار بدی شما اون اول گذاشتی روی No واسه همین نمیان . ربطی به آپشن اینا هم نداره

gladyator
30-04-2010, 13:43
رویyes تشریف داره از اول ولی از مارادونا خبری نیست میخوام بخرمش ولی تو بازیکنا نیست:41:اما تو بازی معمولی دو نفره چون آپشن بازیکنهای قدیمی داره راحت تیمهای کلاسیک انتخاب میشه ولی تو مستر لیگ نمییاد چرا!!!

Spaniuly
30-04-2010, 14:08
خوب بعدا میاد... قرار نیست که توی همون سال اول هرچی بازیکن کلاسیک هست بریزه... هر ساله پیداشون میشه

gladyator
30-04-2010, 17:32
بازم دمه شما گرم جواب ما رو میدی:10:

آخه تو 6 پرو یه آپشن بود تمامه بازیکنهای قدیمی بودن با هم 2009 نمیشه نه:41:

hts1369
01-05-2010, 09:03

شاید هم به خاطر اینکه شما اول مستر لیگ رو شروع کردی بعدش بازیکنهای کلاسیک رو ازاد کرده باشی اگه این طور باشه صد سال هم بازی بکنی کلاسیکهارو نمی بینی

gladyator
01-05-2010, 14:27
خوب دویست سال میزنیم بیاد:5: ها

hts1369
01-05-2010, 19:16
اونقدر بازی کن تا
تا حالا کسی کرنر یه ضرب گل زده

Spaniuly
01-05-2010, 20:02
اونقدر بازی کن تا
بله دو یا 3 بار ولی توی 2010 اصلا موفق نشدم این کار رو بکنم
این سوالت رو توی تاپیک کای 2010 و ادیت 2010 هم پرسیدی جالب نیست این کار:13:

gladyator
01-05-2010, 23:13
اونقدر بازی کن تا

hاونقدر بازی می کنم تا کور شود هر آنکه نتواند دید

Traceur
02-05-2010, 00:34
دمتون گرم که هنوز PES 2009 بازی میکنید
انصافا MOTION از 2010 بهتره

gladyator
02-05-2010, 09:01
2010هم داریم اونم با کیفیت hd ولی حال نمیده:31:

Traceur
02-05-2010, 09:49
2010هم داریم اونم با کیفیت hd ولی حال نمیده:31:

اگه من یه حرف راست ازت شنیده باشم همینه ...:31:
بازم 10مت گرم.

moien zarif
08-05-2010, 12:27
سلام دوستان
میخواستم بپرسم دریبل زیدانی رو باید با کدوم کلیدها اجراکنم؟قبلا یاد داشتم ولی یه مدت بود که بازی نکردم و یادم رفته:41: اصلا هرچی حرکت تکنیکی یاد دارین بنویسین.
این بازی مثل مواد مخدر میمونه هرکی بره طرفش معتادش میشه و نمیتونه ولش کنه:19:

راستی یک سوال دیگه،من نسخه فارسی بازی رو دارم (فقط دارای لیگ ایران ومنوی بازی فارسی هست)یک مدتی که از نصبش میگذره وقتی میخوام چیزی رو تو بازی سیو کنم خیلی طول میکشه واعصابمو بهم میریزه:18:کسی میتونه بگه مشکل چی هست؟

Spaniuly
08-05-2010, 21:33
1- جهت رو یک بار بچرخون 360 درجه البته آنالوگ راست رو بچرخونی راحت تری

2- اشکالش همون دستکاری شدن و فارسی شدنشه

Soap
09-05-2010, 01:32
من كه ترجيح ميدم تو pes9 كل كل كنم تا pes10 .
به نظر من فقط ManUTD

hts1369
09-05-2010, 09:30
راستی یک سوال دیگه،من نسخه فارسی بازی رو دارم (فقط دارای لیگ ایران ومنوی بازی فارسی هست)یک مدتی که از نصبش میگذره وقتی میخوام چیزی رو تو بازی سیو کنم خیلی طول میکشه واعصابمو بهم میریزه:18:کسی میتونه بگه مشکل چی هست؟
وقتی میخوای بری تو بازی انتی ویروست رو disable کن شاید درست بشه

moien zarif
09-05-2010, 12:24
وقتی میخوای بری تو بازی انتی ویروست رو disable کن شاید درست بشه

من کل انتی ویروس رو قبلا پاک کردم ولی جواب نداد :7:روش پیشنهادی شمارو هم قبلا انجام داده بودم که متاسفانه:37:اونهم کار نکرد.
همونطور که دوستمون اشاره کرد احتمالا اشکالش به خاطر دستکاری شدنش هست:ohno:

Traceur
04-06-2010, 09:29
من کل انتی ویروس رو قبلا پاک کردم ولی جواب نداد :7:روش پیشنهادی شمارو هم قبلا انجام داده بودم که متاسفانه:37:اونهم کار نکرد.
همونطور که دوستمون اشاره کرد احتمالا اشکالش به خاطر دستکاری شدنش هست:ohno:
نسخه های فارسی فرق میکنه که در اون صورت شاید حق با آرمین جان باشه .
حالا نسخه ی شما واسه کدوم کمپانیه؟؟؟

nimborghini
16-06-2010, 20:49
من نتونستم چيزي دانلود كنم همشون error ميدن

aminbritney
19-06-2010, 13:40
1کی از دوستام میگه 2009 رو بگیرم گیم پلی اش بهتر از 2010.ولی نظر خودم 2010چی کار کنم؟:10: واسه پی اس3 البته

Traceur
20-06-2010, 18:03
1کی از دوستام میگه 2009 رو بگیرم گیم پلی اش بهتر از 2010.ولی نظر خودم 2010چی کار کنم؟:10: واسه پی اس3 البته
واسه PS 3 ورژن 2010 بهتره ولی واسه پی سی برعکس.البته از نظر من.

mehdi_mas20
08-07-2010, 13:25
دوستان عزیز من پی اس 2008 بازی میکنم
کسی میتونه شوت زمینی رو یاد بده
چجوری میشه تو تک به تک ها توپ رو زمینی شوت کرد
لطفا راهنمایی کنین

malaki_mall
09-07-2010, 22:54
کسی میتونه فایل settings.exe رو واسه دانلود بزاره؟

erf45
30-07-2010, 16:53
این بخش Become a Legend من فقط می تونم توی بخش تمرین قبل از بازی بازی کنم . بازی اصلی رو نمی تونم وارد شم به نظر میاد توی تیم ذخیره ام ولی نه پوینت می گیرم نه به تیم اصلی میام :دی چی کار کنم ؟

بعد آموزشی هست که چطوری باید بازی کرد ؟ :دی چجوری یک دو کرد یا دریبل زد ؟

a.l.d
01-08-2010, 19:35
توی Pro موقع سیستم دادن این پست بازیکن ها مثلا CF -SS و... یعنی چی
مرجعی هست که بشه معنی راازفهمید
فارسی باشه بهتر

malaki_mall
01-08-2010, 20:50
cf=center forward

ss=second striker

a.l.d
02-08-2010, 12:53
cf=center forward

ss=second striker

تششششششششششششکر
خوب حالا لیستی نیست که درمورد تمام اصطلاحات توضیح بده:18:

Traceur
03-08-2010, 06:11
تششششششششششششکر
خوب حالا لیستی نیست که درمورد تمام اصطلاحات توضیح بده:18:

CF : مهاجم وسط
SS : مهاجم دوم (پشت مهاجم وسط)
WF : جناحین مهاجم
AMF : هافبک هجومی
CMF : هافبک مرکزی
SMF : هافبک کناری (جناحین)
DMF : هافبک دفاعی
WF & SB : مدافع کناری (جناحین)
CB : مدافع آخر یا وسط
GK : دروازه بان

اطلاعات بیشتر :
LB : دفاع چپ
RB : دفاع راست
LMF : هافبک چپ
RMF : هافبک راست

موفق باشید ...:11:

a.l.d
04-08-2010, 21:00
برای اینکه از همه 6 یا 7 تامی خورم واین به خاظرفوتبال جدیده
برای جلوگیری ازاین فاجعه
لطف اگرکسی فایل Pdf
Command List را داره بزاره ترجمه کنیم کارکنیم یه خورده حفظ آبروکنم
اگر Command List فارسی باشه که بهترهم هست

:18:

hts1369
08-08-2010, 12:00
CF : مهاجم وسط
SS : مهاجم دوم (پشت مهاجم وسط)
WF : جناحین مهاجم
AMF : هافبک هجومی
CMF : هافبک مرکزی
SMF : هافبک کناری (جناحین)
DMF : هافبک دفاعی
WF & SB : مدافع کناری (جناحین)
CB : مدافع آخر یا وسط
GK : دروازه بان

اطلاعات بیشتر :
LB : دفاع چپ
RB : دفاع راست
LMF : هافبک چپ
RMF : هافبک راست

موفق باشید ...:11:
باید اضافه کنم
CB:دفاع مرکزی هستش
CWB: دفاع اخره به این خاطر نمیشه بیشتر از یه CWB داشت
از SB تو سیستم چهار دفاعه و WB تو سیستم سه دفاعه استفاده میشه

a.l.d
08-08-2010, 16:13
برای اینکه از همه 6 یا 7 تامی خورم واین به خاظرفوتبال جدیده
برای جلوگیری ازاین فاجعه
لطف اگرکسی فایل Pdf
Command List را داره بزاره ترجمه کنیم کارکنیم یه خورده حفظ آبروکنم
اگر Command List فارسی باشه که بهترهم هست

:18:

کسی این ایست pdf فارسی یا انگلیسی داشته باشه

lupin
19-08-2010, 14:07
امکان داره فایل install original رو قرار بدید؟
حذف شده از توی 2shared

peyman_nn
27-08-2010, 13:45
یکی از دوستانم فقط میتونه این بازی رو نصب کنه
الان تو کف اپشن فایل جدیده
هیچ جا پیدا نمیشه
ممنون میشم

Traceur
28-08-2010, 20:20
یکی از دوستانم فقط میتونه این بازی رو نصب کنه
الان تو کف اپشن فایل جدیده
هیچ جا پیدا نمیشه
ممنون میشم
تو این سایت پر آپشن فایله ...
برو دوستتو از کف در بیار ... :دی

peyman_nn
01-09-2010, 10:29
این سایت نمیاد

havas_1980
01-09-2010, 10:59
این سایت نمیادبه آدرس زیر برین:

a.l.d
03-09-2010, 16:09
منظوراز Ls وRs
که در Command List امده یعنی چه

land-dreams
20-09-2010, 12:58
میشه لطف کنید فایل install original رو یه جای دیگه آپ کنید؟از سایتی که دادین پاک شده
ممنون

land-dreams
20-09-2010, 21:50
من کیت سروری رو که زحمت کشیده بودین رو نصب کردم اما وقتی بازی رو اجرا میکنم میگه سی دی اصلی رو بذار
اگه مشکل از کپی بودن نسخه بازیه و تغییر در نحوه نصبش و باید install original رو نصب کنم لطفا یه لینک سالم واسه دانلودش بدین

Highbury
11-10-2010, 03:02
اقا چه جوری میشه بازی رو آپدیت کرد هم لباسها و هم تغییرات بازیکن ها . با تشکر اگه استادیوم امارات هم بشه نصب کرد خیلی خوبه.
با تشکر لباس امسال ارسنال رو میخوام.

Highbury
11-10-2010, 11:32
دوستان اگه میشه کمک کنید.متاسفانه گرافیک کامپیوتر من به 2011 نمیخوره

hoalboo
12-10-2010, 15:43
منظوراز Ls وRs
که در Command List امده یعنی چه

Ls: جوي استيك چپ
Rs: جوي استيك راست

mehrabooni
03-02-2011, 17:29
سلام دوستان
درود

كسي فايل نقل و انتقالات براي Pro Evolution Soccer 2009 را داره ؟؟

منظورم همون فايل سيو و آپشني هست كه در My Documents ذخيره ميشه

amir-shakh
20-02-2011, 00:05
سلام دوستان من چند تا سوال دارم من وقتی pes2009 رو نصب میکنم چندتا ارور میده و iggnore رو که میزنم رد میشه و بازی هم okey اجرا میشه این بازی رو با همین نسخه رو چندتا سیستم نصب کردم و همه همین ایرادو میگیرن میخوام بدونم داوری واسه شما هم علکی کارت میده به هر تکل شما ؟

و اینکه میخواستم ببینم من میخوام pes2009 رو اپدیت کنم تا همه بازیکنا انتقال پیدا کنن و اینکه توپ و آرم های جدید بیان توش ؟ باید چه کار کنم میشه کسی راهنمایی با آموزش برام بزاره ؟!

مرسی از همه !

hts1369
20-02-2011, 10:57
سلام دوستان من چند تا سوال دارم من وقتی pes2009 رو نصب میکنم چندتا ارور میده و iggnore رو که میزنم رد میشه و بازی هم okey اجرا میشه این بازی رو با همین نسخه رو چندتا سیستم نصب کردم و همه همین ایرادو میگیرن میخوام بدونم داوری واسه شما هم علکی کارت میده به هر تکل شما ؟

و اینکه میخواستم ببینم من میخوام pes2009 رو اپدیت کنم تا همه بازیکنا انتقال پیدا کنن و اینکه توپ و آرم های جدید بیان توش ؟ باید چه کار کنم میشه کسی راهنمایی با آموزش برام بزاره ؟!

مرسی از همه !
اون اخطار بخاطر اینکه چندتا از فایلهایه بازی تو dvd شما نیست که احتمال زیاد فایلهایه صدایه گزارشگره ولی بازی رو نصب کنی بی هیچ مشکلی اجرا میشه (شما برو تو ستینگ ببین میتونی زبون دیگه ای انتخاب بکنی؟)
فکر کنم اپدیت رسمی نداشته باشه ولی از این پچهایه دست ساز میتونی پیدا کنی که کارتو راه میندازه

saajat
29-12-2013, 16:44
سلام دوستان شرمنده تاپیک رو آوردم بالا پی اس 2009 رو از دوستم گرفتم این فایل ها توش نبود هرکی پی اس 2009 رو داره بی زحمت میتونه این هارو واسم آپلود کنه
اسم پی اس
Pro Evolution Soccer 2009 AFC

اینم آدرس فایل های حذف شده

program files/newtech/pes09/kitserver/config.exe

program files/newtech/pes09/kitserver/docs/config.png

program files/newtech/pes09/kitserver/docs/history.txt

program files/newtech/pes09/kitserver/docs/layout.png

program files/newtech/pes09/kitserver/docs/manual.html

program files/newtech/pes09/kitserver/docs/manual_ru.html

program files/newtech/pes09/kitserver/docs/pa.png

program files/newtech/pes09/kitserver/docs/russia.png

program files/newtech/pes09/kitserver/docs/setup.png