ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2009

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

Shadow-Man
24-10-2008, 15:49
سلام
می شه یکی حداقل سیستم مورد نیازشو بگه
با کارت گرافیک ۱۲۸ ۵۲۰۰ میشه اجراش کرد نمی خوام بخرم بعد بشیمون بشم

Google Spider
24-10-2008, 16:03
در ضمن چرا سوت داور انقدر ضعیفه . اگر خطا یا اتفاقی بیفته من اصلا یا خیلی خیلی کم میشنوم داره راه می ره رو اعصابم اگه پچی هست برای این منظور یا راحی هست مشتکر میشم راهنمایی کنین.

david23
24-10-2008, 16:07
در ضمن چرا سوت داور انقدر ضعیفه . اگر خطا یا اتفاقی بیفته من اصلا یا خیلی خیلی کم میشنوم داره راه می ره رو اعصابم اگه پچی هست برای این منظور یا راحی هست مشتکر میشم راهنمایی کنین.

به نظر من و خیلی ها صدای سوت داور عالی طراحی شده تو واقعیتم همینطوریه من که همه سوتا رو میشنوم ومشکلی نداشتم

mohsen.rajabi
24-10-2008, 16:26
سلام
می شه یکی حداقل سیستم مورد نیازشو بگه
با کارت گرافیک ۱۲۸ ۵۲۰۰ میشه اجراش کرد نمی خوام بخرم بعد بشیمون بشم

فکر نکنم دوست عزیز
سیستم مورد نیازش رو صفحه اول نوشته

من الان یک فصل تموم کردم.از دیروز تا الان!الانم تو اسپانیولم.ولی آخر به من لیست تیمای لیسانس نشده ی اسپانیا رو ندادیدا.بابا من پچ نمیخوام.فقط لیست تیما رو بدید.

سلام دوست عزیز من یه پچ تو صفحه 299 گذاشتم لیگ انگلیس و اسپانیا رو کاملا درست می شه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mohammad_Sn2001
24-10-2008, 16:32
به نظر من و خیلی ها صدای سوت داور عالی طراحی شده تو واقعیتم همینطوریه من که همه سوتا رو میشنوم ومشکلی نداشتم

با این کارت مشخصاتی که نوشتی فقط میشه این بازی رو با رزولیشن 480×640 Low بازیش کرد که اصلا حال نمیده

moby
24-10-2008, 16:33
سلام دوستان من در هفته 11 become a legend که میخواو شروع به بازی کنم از یه ارور اپدیت از اینترنت میده و میاد بیرون اگه بشه یه کمکی در این مورد برا من بکنین ممنون میشم راستش حالم بد جوری گرفته شد.

دوستان اخر سر به من نگفتین چیکار کنم الان مثل .... تو گل موندم:18: :41:

hadi_gamer
24-10-2008, 16:37
فکر کنم این همون مشکل بیرون پریدن از بازیه که خیلی ها داشتن.وقتی این ارور رو میده از بازی خارج میشه؟
اگه آره مشکل از کرک بازیه.من که نسخه بدون کرکش رو گرفتم و مشکلی ندارم.

میتونی صدای تماشاگرا رو کم کنی تا صدای سوت بهتر شنیده بشه.

Hesam08
24-10-2008, 16:50
آقا این داور چرا اینجوری میکنه؟؟؟ هر خطایی که میشه بدون استثناء دست به جیب میشه!!! و دوم اینکه نمیشه کاری کرد دروازبان قوی تر شه؟ آخه 80% تو÷ها گل میشه!!
ولی در کل امسال Pes یه چیز دیگه بود...

Mohammad_Sn2001
24-10-2008, 17:08

تو Setting از شاخه Audio قسمت Audio OutPut اگر که Surrond Sound را انتخاب کنی بهتر میشه

سونامی
24-10-2008, 17:09
یه سوتی از pes من داشتم بازی دومم رو تو لیگ میکردم که roney اخراج شد ناراحت شدم ولی بعدش که بازی بدی دیدیم تو زمینه تعجب کردم

mosolim
24-10-2008, 17:12
فکر کنم این همون مشکل بیرون پریدن از بازیه که خیلی ها داشتن.وقتی این ارور رو میده از بازی خارج میشه؟
سلام من هم اين مشكل را دارم.(از بازي بيرون پريدن ناگهاني. البته ديگه نميشه ادامه داد ) ميشه شما اين كرك رو براي من بفرستيد.
ادرس ايميل من: mosolim.safa@gmail.com
با تشكر قبلي از شما

hadi_gamer
24-10-2008, 17:18
سلام من هم اين مشكل را دارم.(از بازي بيرون پريدن ناگهاني. البته ديگه نميشه ادامه داد ) ميشه شما اين كرك رو براي من بفرستيد.
با تشكر قبلي از شما
عزیزم من گفتم که نسخه بدون کرک رو دارم.

یه سوتی از pes من داشتم بازی دومم رو تو لیگ میکردم که roney اخراج شد ناراحت شدم ولی بعدش که بازی بدی دیدیم تو زمینه تعجب کردم
حتما تو تو لیگ اخراج شدی و بازی بعدیت تو جام حذفی بود...

mojtaba182003
24-10-2008, 17:27
اين فوتبال چند مشکل داره

يکي اينکه خيلي اين بازي کند شده آيا راهي واسه سرعت زياد شدن داره ؟

دوما شوتا خيلي کم جونن و مثل 2008 نيستن

وقتي گل ميزني بازي خيلي ساکته

شوت داور خيلي صداش کمه

فعلا اينا رو من ديدم

ولي با اين همه مشکل عمرا فوتبال فيفا بتونه به پاي Pes برسه

کسي اگه اطلاعاتي داره در مورد اين مشکلا يه توضيحي بده

با تشکر

linkinkurd
24-10-2008, 17:34
بله داوران به شدت سختگیر شدن... اما این که خوبه مرد مومن.

shahab_f
24-10-2008, 17:37
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این چرا سایتش خرابه ؟؟؟

linkinkurd
24-10-2008, 17:40

لینکی که دادین خرابه دوست عزیز... خدایی زور درستشکن که کف کردیممم.

david23
24-10-2008, 17:41
خدمت دوستان عزیز عرض کنم در becom a legend بعد از پایان فصل و در حالی که تیما دارن بهت پیشنهاد میدن میتونی سختی بازی رو کم یا زیاد کرد که خیلی خوبه چون اگه آسون بشه بعد از یه مدت عادی میشه

mr bahram
24-10-2008, 18:35
اين فوتبال چند مشکل داره

شوت داور خيلي صداش کمه

فعلا اينا رو من ديدم

با تشکر

این مشکلی که بیشتر شایدم همه بچه ها دارن ولی خبر ندارن همین کندی و می گم همه فکر میکنن نوع فوتبال اینطوریه ولی به راحتی می تونید کاری کنید که توپ مانند واقعیت سریع باشه وکندی از بین بره اگه خواستید راههنماییتون میکنم

Crespo
24-10-2008, 18:40
کیت سرورهای PES 6 و PES 2008 رو باهاشون کار کردم اونها توشون یه پوشه به اسم GDB داشتن که توی این پوشه
پوشه هایی به اسم Ball - boots - face - stadiums بود که فایلهاشو توی اینها کپی میکردیم و لودشون میکرد با کمک dll
که توی خود برنامه بود ولی توی PES 2009 توی کیت سرورش اگر HELP رو نگاه کنی هنوز dll این پوشه ها رو نگذاشته باید صبر کنیم که کیت سرور با ورژن بالاتر بیاد که این dll هارو داشته باشه به نظر میاد این کیت سرور ورژن دموی این بازیه من خودمم هر روزتو سایتهارو میگردم که ببینم که کیت جدید تر گذاشتن یا نه هر وقت که کامل و قابل اجراشو پیدا کردم حتما توی تاپیک میگذارمش

اسمش کیت سرور هست، نه کیت. کیت اسم لباس ها هستش!

Mehdi.ss
24-10-2008, 19:41
سلام یه سوال درمورد پس 2009 داشتم خاهشن زود جواب بدید
در مورد شوچنکو که هنوز تو تیم چلسی میخام ببرمش تو تیمه میلان ولی بلد نیستم چکار کنم.

cyrus_ln
24-10-2008, 19:50
دوستان اگه می خوان از صدا لذت ببرین (صدای تماشاچی ها و گزارشگر و ....) از اسپیکر 5.1 استفاده کنید
خیلی باحال میشه

david23
24-10-2008, 20:08
در مورد شوچنکو که هنوز تو تیم چلسی میخام ببرمش تو تیمه میلان ولی بلد نیستم چکار کنم.

البته ماله من که تو میلانه اما برا شما 1 میری قسمت ادیت بازی 2 تیم رو انتخاب میکنی 3 ریجست پلیر 4 تیم خودتو انتخاب میکنی بعد اد پلیر رو میزنی 4 بعدش شوا رو از چلسی میاری میلان به همین راحتی :31:

اگه نتونستی بگو با عکس بزلرم

kurosh08
24-10-2008, 20:12
سلام
میخواستم بدونم برای درست شدن اسم و پرچم و ... تیم ها . بهترین پچی رو که تا حالا اومده کدومه لطفاً لینکشو بذارین.
ایقدر اینجا پچ زیاده نمیدونم کدومشو بگیرم همه هم می گن این بهترینه.
در ضمن اگه من فایل های img توی چپ ها رو روی فایل های اصلی بازی Replace کنم دیگه نیازی به Kit Server یا برنامه ی دیگه ای نیست؟
با تشکر

khelane
24-10-2008, 20:14
سلام من پی اس 2009 رو دانلود کردم همونی که 1.44 گیگ هست حالا از فشرده خارجش کردم بعد از نصب 1.76 گیگ است فایل اگزه و سیتینگ رو نداره چیکار کنم ضمنا من 3 پارت اول رو از یه سایت اپلود گرفتم بعدا" اختار اورد و نمیگذاشت دانلود کنم رفتی به لینکهای دیگه که گزاشته بود 5 پارت عدی که 200 مگی ب.د رو دانلود کردم ودر حین اکسترکت 8 فایلی که گرفتم میرسه به چهارمی تموم میکنه حتی اخطار بالا نمی اره و از سایتی که دانلود کردم سایزی که داده بود همونی بود که من ان چهار پارت رو باز کردم لطفا جوابم رو بدید

kurosh08
24-10-2008, 20:17
اگر img های توی پچ ها رو روی فایل های اصلی بازی Replace کنم دیگه نیازی به برنامه های جانبی Kit Server نیست؟

ebinem173
24-10-2008, 20:25

بهترین روش اینه که از جدیدترین پچ یا اپشن فایلی که بچه ها گذاشتن استفاده کنید
در غیر اینصورت باید برید در قسمت edit و register players و تیمها رو انتخاب و بازیکنتون رو جا بجا کنید

mojtaba182003
24-10-2008, 20:34
این مشکلی که بیشتر شایدم همه بچه ها دارن ولی خبر ندارن همین کندی و می گم همه فکر میکنن نوع فوتبال اینطوریه ولی به راحتی می تونید کاری کنید که توپ مانند واقعیت سریع باشه وکندی از بین بره اگه خواستید راههنماییتون میکنم

اگه میشه کمکم کن

اگه هم میتونی در مورد کم بودن صدای سوت داور کمکم کن

خیلی بده

aluminum
24-10-2008, 20:56
بچه ها کسی این بازی را برای ps3 و ps2 دیده
چون من شنیدم این نخسه ای که برای pc امده هنوز دمو هست به همین خاطر یکسری مشکل داره و احتیاج به پچ داره

کسی در این باره نظری نداره؟

Damian
24-10-2008, 21:00
کسی در این باره نظری نداره؟
یکی از دوستان یک پچ برای دانلود گذاشتند که ارور میداد و فکر کنم بدلیل کرک شدن بازی بود

aluminum
24-10-2008, 21:15
یکی از دوستان یک پچ برای دانلود گذاشتند که ارور میداد و فکر کنم بدلیل کرک شدن بازی بود

«ه منظور من نسخه دمو بودن بازی هست

joey jordison
24-10-2008, 21:17
فوق العاده هست!!!!فقط همین فقط همین یا شاید فراتر از فوق العاده من به عنوان یک فن ساکر از 2009 راضی که هستم هیچ بلکه فراتر از انتظارات من بود!!!!
فقط سوال دارم ایا میشه ورزشگاه هم به بازی اضافه کرد؟؟؟

سونامی
24-10-2008, 21:18
حتما تو تو لیگ اخراج شدی و بازی بعدیت تو جام حذفی بود...

نه دوست عزیز اینطور نبوده

993
24-10-2008, 21:21
سلام دوستان من در هفته 11 become a legend که میخواو شروع به بازی کنم از یه ارور اپدیت از اینترنت میده و میاد بیرون اگه بشه یه کمکی در این مورد برا من بکنین ممنون میشم راستش حالم بد جوری گرفته شد.

دوست من چون این پچ برای بازی اصلی است و همه ما از بازیهای کرک دار استفاده می کنیم باید منتظر باشیم که کرک بشه
من نصب کردم گفت DVD اصلی رو بزارید

با تشكر قبلي از شما

ببینم شما دوستان اصلا پستهای این تاپیک رو میخونید؟ یا اینکه زرتی میاین پست میزنین مشکلتونو میگین بعد چند روز دوباره میاین یه پست میزنین بدون خوندن پستهای قبلی؟؟ اصلا دقت میکنین؟!!!!
این مشکل بیرون پریدن از بازی رو کسایی که با رزولوشن بالاتر از 1024 بازی کنن دچار میشن! بچه ها هم اومدن اخبار و خود پچ رسمی کونامی رو برای این موضوع گذاشتن! اصلا دیدین شما؟؟؟؟؟ بد نیست 10-20 صفحه قبل رو قبل از پست زدن بخونید ها!
منم اومدم گفتم که چون ما از ورژن کرک شده استفاده میکنیم نمیتونیم از پچ استفاده کنیم واسه همین فایل کرک شده ورژن 1.10 رو گذاشتم واسه دوستان! دیگه نمیدونم مشکل چیه! همه چی که هلو برو تو گلو نیست اخه!! چند صفحه ی قبل هم نگاه کنید دیگه!

راستی am جان پرسیده بودی که با این پچ مشکل حل میشه که خدمتت بگم من الان دارم همون فایلی رو که برات لینکشو گذاشتم استفاده میکنم دیگه مشکل کرش ندارم سعی کن یه جوری دانلودش کنی

در مورد vSync هم که دوستان پرسیده بودن چرا با اینکه کارایی رو که من گفته بودم کردیم هنوز هم اون گزینه خاموشه خدمتشون بگم اون گزینه فقط توی حالت 60 هرتز روشن میشه (که توی این حالت چشم ادم باباغوری میشه!) با اون کاری که من گفتم دیگه احتیاجی به روشن شدن این گزینه توی ستینگ خود بازی نیست! با اون کار Vsync خودش روشن میشه و دیگه تصویر اون حالت رو نداره

keuo
24-10-2008, 21:24
اقا چرا تو بارسلونا Goudjansen و sergio Busqets نیست ؟

Alireza Taji
24-10-2008, 21:24
به خاطر یک اشتباه بزرگ مجبور شدم become a legend دوباره از اول بازی کنم!
حواسم نبود به جای لیگ اسپانیا لیگ فرانسه را اورد بودم و توی تیمها خبری از بارسا و تیمهای اسپانیایی نبود و این خیلی ستم بود!

خود من که تا حالا در بازی هیچ مشکلی نداشتم و از بازی راضی هستم هرچند باگ هایی در بازی هست که چشمگیر نیست.

سلام

میخواستم بدونم برای درست شدن اسم و پرچم و ... تیم ها . بهترین پچی رو که تا حالا اومده کدومه لطفاً لینکشو بذارین.
ایقدر اینجا پچ زیاده نمیدونم کدومشو بگیرم همه هم می گن این بهترینه.
در ضمن اگه من فایل های img توی چپ ها رو روی فایل های اصلی بازی Replace کنم دیگه نیازی به Kit Server یا برنامه ی دیگه ای نیست؟
با تشکر
من تا حالا تمام پچ ها ی این تاپیک را دانلود کردم و بهترین پچی که دانلود کردم در ادرس زیر گذاشتم:

لباس های تیم های اسپانیایی و انگلیسی به همراه نامشون درست میشه
همینطور اخرین نقل و انتقالات و اسم بازیکنان ایران هم درست میشه.

فکر نکنم بتونید همچین کاری را بکنید
البته می تونید با برنامه Game Graphic Studio فایلها را جایگزین کنید.
اما کلا بهتره با کیت سرور کار کنید.

mojtaba182003
24-10-2008, 21:32
Kit Server میشه لینک دانلود این برنامه رو بهم بدید ؟ و آموزشش

مشکل کمی صدای سوت داورو نمیشه هیچکاریش کرد ؟

Mohammad_Sn2001
24-10-2008, 21:32
ایا کسی میدونه که چرا مربع و ضربدر رو با هم نگه داشتنی برای گرفتن توپ از حریف بعضی موقعها کامپیوتر خودش تکل میزنه بخصوص توی محوته جریمه که نباید تکل زد خود به خود تکل میزنه پنالتی میده

khelane
24-10-2008, 21:41
سلام من پی اس 2009 رو دانلود کردم همونی که 1.44 گیگ هست حالا از فشرده خارجش کردم بعد از نصب 1.76 گیگ است فایل اگزه و سیتینگ رو نداره چیکار کنم ضمنا من 3 پارت اول رو از یه سایت اپلود گرفتم بعدا" اختار اورد و نمیگذاشت دانلود کنم رفتی به لینکهای دیگه که گزاشته بود 5 پارت عدی که 200 مگی ب.د رو دانلود کردم ودر حین اکسترکت 8 فایلی که گرفتم میرسه به چهارمی تموم میکنه حتی اخطار بالا نمی اره و از سایتی که دانلود کردم سایزی که داده بود همونی بود که من ان چهار پارت رو باز کردم لطفا جوابم رو بدید

چرا کسی جوابم رو نمیده

MOHSEN KHALILI 9
24-10-2008, 21:50
Kit Server میشه لینک دانلود این برنامه رو بهم بدید ؟

برو به سایت زیر قسمت برنامه در pes2009
اونجا همه ی نسخه های کیت سرور هست

MOHSEN KHALILI 9
24-10-2008, 21:52
فیس پیتر چک

کسانی که میخوان دانلود کنن برن به سایت زیر قسمت فیس در pes2009

moby
24-10-2008, 22:05
دوست عزیز من این پچ رو دانلود کرده بودم ولی موقع اجرا در اخرهای نصب این ارور رو میده

من که چیزی نتونستم پیدا کنم شما یه کمکی به من بکن:10:

MOHSEN KHALILI 9
24-10-2008, 22:07
توپ جام جهانی فوتسال

برای دانلود به سایت زیر قسمت توپ در pes 2009 بروید

993
24-10-2008, 22:28
دوست عزیز من این پچ رو دانلود کرده بودم ولی موقع اجرا در اخرهای نصب این ارور رو میده

من که چیزی نتونستم پیدا کنم شما یه کمکی به من بکن:10:

خوب دقت نکردی دوست من! این پچ بدرد ما نمیخوره! چون ما داریم نسخه ی کرک شده رو استفاده میکنیم! واسه همین باید فایل کرک نسخه ی 1.10 رو بگیریم!
توی این صفحه گذاشتم این فایلو که ادرس اولی 5 مگه ولی ادرسه رپید چون فایل فشره نشده 20 مگه:

omid07
24-10-2008, 23:18
دوست عزیز می تونی راهنمایی کنی ممنون میشم

golmohammadi
24-10-2008, 23:30
عجب كلوپ پر طرفداري شده
اين become a legend را چجوري بازي ميكنيد ؟
همش بايد منتظر بمونين تا توپ بهتون برسه
اينجوري كه ادم كلافه ميشه
ميشه در اين مورد يكي برام بيشتر توضيح بده
راستي من يه عكس واسه بازيكنم گذاشتم ولي چهره يه جوري شده از طرفين خط تقريبا هلالي مياد

mj77
24-10-2008, 23:41
سلام.
من الان داشتم بازی میکردم و تو هفته 9 لیگ سری A بیرون امد.وقتی لباس رو انتخاب میکنم میاد بیرون واسه چی؟

Mamad_Madrid
24-10-2008, 23:47
من الان 11 هفته هست که دارم تمرین میکنم ولی هنوز نرفتم تو تیم اصلی! رو تاپ پلیر هم بازی میکنم. پس کی میتونم برم تو ترکیب؟

راستی من وقتی برای ادیت فیس عکس ایمپورت میکنم یه جوری میشه! عکس میره وسط صورت بازیکن اصلا معلومه که عکسه! من بلد نیستم یا خودش اینجوریه؟

keuo
24-10-2008, 23:50
آقا این پچ کل نقل و انتقالات بازیکنا رو به روز میکنه

این یکی هم لباس و اسم تیم ها رو درست میکنه

خوش باشین;

balloon
24-10-2008, 23:52
يه فايل سيو برا بازي ميخواستم كه تمام بازيكنان كلاسيك با تيم هاي كلاسيك قفلشون شكسته بشه. خيلي ممنون

mj77
25-10-2008, 00:01
واسه من تو لیگ سری A هفته 9 میاد بیرون چی کار کنم.ا

FCBarcelona.ir
25-10-2008, 00:05
دوستان این نسخه کرک شده 1.10 کجاست؟ من دو بار 5 صفحه اخیر رو مرور کردم ولی چیزی پیدا نکردم!

am
25-10-2008, 00:15
دوستان این نسخه کرک شده 1.10 کجاست؟ من دو بار 5 صفحه اخیر رو مرور کردم ولی چیزی پیدا نکردم!

جای خط تیره f i l e f r o n t

keuo
25-10-2008, 00:15

بفرما دوست عزیز

hadi_gamer
25-10-2008, 00:20
یه چیزی که تو بازی خیلی آزار دهنده است اینه که تو بازی چیزی به نام آوانتاژ وجود نداره.
در واقع بعد از pes 6 آوانتاژ از بازی حذف شده!!!

Alireza Taji
25-10-2008, 00:21
کسی می دونه اون پولهایی که اول فصل باشگاه به بازیکن میدند به چه دردی می خوره؟
فکر نکنم این پولها به کاری بیاد!

من الان 11 هفته هست که دارم تمرین میکنم ولی هنوز نرفتم تو تیم اصلی! رو تاپ پلیر هم بازی میکنم. پس کی میتونم برم تو ترکیب؟

راستی من وقتی برای ادیت فیس عکس ایمپورت میکنم یه جوری میشه! عکس میره وسط صورت بازیکن اصلا معلومه که عکسه! من بلد نیستم یا خودش اینجوریه؟
من زمانی که برای اولین بار بازی کردم تا هفته سیزدهم در تیم دوم بودم و بعد تا هفته 17 هم روی نیمکت نشستم!
اینکه شما چقدر روی نیمکت بمونیم به خودت بستگی داره من الان مجدد دارم بازی میکنم ودر هفته ی هفتم فیکس تیم شدم!
در مورد ایمپورت عکس هم من مشکلی ندارم
شما یک عکس ازصورت خودت بگیر بعد در اون صورتی که چهرت روی ان می افته
روی اون صورت جاهایی کاملا مشخص هست که چشم و بینی شما باید روی ان قرار بگیره اگر عکست کوچک بود اینقدر بزرگش کن تا چشمها و بینیت روی اون تنظیم بشه.

Crespo
25-10-2008, 00:53
اینم یه برنامه توپ واسه اونایی که می خوان قدرت بازیکنشون رو در Be A Legend تغییر بدن!

mani_2004_2006
25-10-2008, 01:31
اینم یه برنامه توپ واسه اونایی که می خوان قدرت بازیکنشون رو در Be A Legend تغییر بدن!

يه توضيحي ميدادي كه بايد چه كار كرد

Crespo
25-10-2008, 01:33
اینم یه پچ فوق العاده، فوق العاده قشنگ از لوگوهای لیگ ها و تیماشون. پیشنهاد میکنم، حتماً دانلود کنید.

اینم عکسش:

mohsentanha
25-10-2008, 01:35
یه چیزی که تو بازی خیلی آزار دهنده است اینه که تو بازی چیزی به نام آوانتاژ وجود نداره.
اتفاقا من امروز داشتم بازی میکردم خیلی اوانتاژ میداد
ولی خداییش خیلی حال میده
راستی این بی کام تو لجند تمومی هم داره؟؟

khorh
25-10-2008, 01:36
ببخشید من مبتدی نیستم چون بیشتر با pes6 حال میکردم ولی 2009 یه چیز دیگه ای میخواستم بدونم این ادبورد و توپ و... چطوری وارد بازیش کنم با کییت سرور؟! کجاش بریزم؟

Crespo
25-10-2008, 01:36
يه توضيحي ميدادي كه بايد چه كار كرد

داخلش که ReadMe داره!!!!

اما با این حال بازم میگم.

شما اول این برنامه رو اجرا میکنی و همینطور که این بازه، بازی رو هم اجرا میکنی. وقتی بازی اومد، اول F1 رو بزن. بعد برو به قسمت مربوطه (B A L) و وقتی وارد شدی، دکمه هایی رو که توی راهنماش همراه با کارائیشون نوشته، بزن. همین. الته من هنوز اجراش نکردم و گرنه کاملتر میگفتم.

ببخشید من مبتدی نیستم چون بیشتر با pes6 حال میکردم ولی 2009 یه چیز دیگه ای میخواستم بدونم این ادبورد و توپ و... چطوری وارد بازیش کنم با کییت سرور؟! کجاش بریزم؟

دوست عزیز، خواهشاً صفحات قبلی رو بخون. نسخه های که از کیت سرور تا الان اومدن، هیچی نمی تونی وارد کنی، جز فایل های مربوط به پوشه img! بقیه رو باید با GGS یا AFS Explorer ایمپورت کنی. اما به نظر من اگه تا اومدن کیت سرور صبر کنی، خیلی خیلی بهتره.

mani_2004_2006
25-10-2008, 01:49
شما اول این برنامه رو اجرا میکنی و همینطور که این بازه، بازی رو هم اجرا میکنی. وقتی بازی اومد، اول F1 رو بزن. بعد برو به قسمت مربوطه (B A L) و وقتی وارد شدی، دکمه هایی رو که توی راهنماش همراه با کارائیشون نوشته، بزن. همین. الته من هنوز اجراش نکردم و گرنه کاملتر میگفتم.

آقا جواب نميده قدرت بازيكن رو تغييري نميده

khorh
25-10-2008, 01:50
داخلش که ReadMe داره!!!!

اما با این حال بازم میگم.

دوست عزیز، خواهشاً صفحات قبلی رو بخون. نسخه های که از کیت سرور تا الان اومدن، هیچی نمی تونی وارد کنی، جز فایل های مربوط به پوشه img! بقیه رو باید با GGS یا AFS Explorer ایمپورت کنی. اما به نظر من اگه تا اومدن کیت سرور صبر کنی، خیلی خیلی بهتره.

من برنامه GGS ورژن 6.1.1 رو دارم واسه 2009 ورژنش فرق میکنه؟

Mohammad_Sn2001
25-10-2008, 02:17
وقتی با برنامه Ggs ایمپورت میکنی بعضی از فایلها که درست سیو نمشن باعث کند شدن لودهای بازی میشن من اینو تو Pes 2008 تجربه کردم بهترین برنامه برای تغییرات Pes همون برنامه کیت سرور هستش

Alireza Taji
25-10-2008, 02:27
تو بازی اونتاژ دادن داور در حد صفر هست! و من که تا حالا جز معدود صحنه هایی اونتاژی از داور ندیدم!
اما چیزی که تازگی دیدم اینه که بازیکن به خاطر یک تکل زمین می افته و پاش را میگیره و شما می تونید fair play بازی کنید و توپ را به اوت بندازید! و یا اینکه اصلا بهش توجه نکنید و بازیتون را ادامه بدید تا اخر خودش از زمین بلند بشه.

اینم یه پچ فوق العاده، فوق العاده قشنگ از لوگوهای لیگ ها و تیماشون. پیشنهاد میکنم، حتماً دانلود کنید.

کرسپو عزیز ممنون از این پچ اما من هر کاری کردم نتونستم دانلودش کنم!
صفحش error میده!
اگر لینک دیگه ی سراغ داری بذاری ممنون میشم:11:

keuo
25-10-2008, 02:32

اینم عکسش:

با کدوم برنامه باید فایل ها رو جایگزین کنم ؟
با این برنامه میشه (Game Graphic Studio)؟

Amin
25-10-2008, 02:38
کرسپو عزیز ممنون از این پچ اما من هر کاری کردم نتونستم دانلودش کنم!
صفحش error میده!
اگر لینک دیگه ی سراغ داری بذاری ممنون میشم:11:
سلام
لینک اصلی اینه

mohsen.rajabi
25-10-2008, 05:48
این چرا سایتش خرابه ؟؟؟

لینکی که دادین خرابه دوست عزیز... خدایی زور درستشکن که کف کردیممم.

دوستان من چک کردم لینک سالمه
وقتی وارد صفحه می شید تو بخش لینک چهار تا لینک داره که می تونید از اونها دانلود کنید

SPY.07
25-10-2008, 10:42
من از این پچ استفاده کردم خیلی جالبه. لوگوی تیم ها خیلی قشنگ میشه.:5:

با کدوم برنامه باید فایل ها رو جایگزین کنم ؟
با این برنامه میشه (Game Graphic Studio)؟

اگه شما کیت سرور رو دارین، تو همون فولدر img بریزین درست میشه. توی Readme هم نوشته:

Import files in Program files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2009/Kitserver/img folder

google_boy07
25-10-2008, 10:52

دوست عزیز صدای سوت داور اصلا ضعیف نیست .......شاید مشکل از سیستم شماست.

آقا این داور چرا اینجوری میکنه؟؟؟ هر خطایی که میشه بدون استثناء دست به جیب میشه!!! و دوم اینکه نمیشه کاری کرد دروازبان قوی تر شه؟ آخه 80% تو÷ها گل میشه!!
ولی در کل امسال Pes یه چیز دیگه بود...

چرا تو نسخه دمو داور خیلی کارت میداد اما تو نسخه اصلی خدایی خیلی خوب سوت میزنه و کارت میده ...

اين فوتبال چند مشکل داره

شوت داور خيلي صداش کمه

فعلا اينا رو من ديدم

با تشکر

در مورد حرفهای شما باید اینو بگم که از این واقعی تر امکان نداره و خدایی فراتر از انتظار ظاهر شده :8:

نه دوست عزیز تو 8 هم آوانتاژ بود اما آره تو 9 آوانتاژ خیلی کم شده

آقا این پچ کل نقل و انتقالات بازیکنا رو به روز میکنه

این یکی هم لباس و اسم تیم ها رو درست میکنه

خوش باشین;

من که اولی رو دانلود کردم هر کار کردم نتونستم درستش کنم و اونو جایگزین میکنم اما نقل و انتقالات انجام نمیشه

فوتبال تکاملی حرفه ای.......شایسته احترام

mj77
25-10-2008, 10:53
من چیکار کنم سری A هفته 9 تو ترکیب همه بازیکنانم شدن Adriano و میاد بیرون وموقعی که تو بازی میره همه بازیکنان 5تا 5تا بغل هم اند. تورو خدا کمک کنید.

Mohammad_Sn2001
25-10-2008, 10:54

اینم عکسش:

خیلی خیلی جالب بود دستت درد نکنه ولی دو سه تا از تیمها لوگوشون عوض نشده که مهمترینش تیم ارسنال میباشد ولی بازم ممنون

Toranj_mhg
25-10-2008, 11:54
من قبلا با GGS کار می کردم و با کیت سرور آشنایی ندارم . کیت سرور رو دانلود کردم محل مورد نظر کپی کردم ،نصبشم کردم ولی:
1) فولدر img کاملا خالیه؟
2) در کیت سرور هم نیاز هست که شماره ی کیت ها ی تیم های مختلف رو بدونی؟
3) کیت هایی که با پسوند png هست هم میشه با کیت سرور ریخت؟

golmohammadi
25-10-2008, 13:03

اینم عکسش:

اين لينك واسه من ارور داد
شرمنده بعدا فهميدم كه دوستمون لينك ديگه اي گذاشتند
ممنون

khorh
25-10-2008, 13:16
یه برنامه توپ واسه قوی کردن بازیکنتون تو become a legend تست شده صددر صد جواب میده برید حال کنید فقط تشکر یادتون نره

pedramgolchin
25-10-2008, 13:28
یه برنامه توپ واسه قوی کردن بازیکنتون تو become a legend تست شده صددر صد جواب میده برید حال کنید فقط تشکر یادتون نره

یه آموزش بزار دوست عزیز اگه تست کردیش

با اس.رم بازی داشتیم
منو دقیقه 60 آورد تو زمین یه گل زدم
نمره هشت داد
خیلی حال کردم آخه شده من تو یه بازی 3تا گل زدم و 2تا پاس گل دادم ولی 7.5 دادش بهم
این نشون میده که حساسیت بازی روی نمره دادن خیلی موثره

دوستان چرا نمیتونم هیچ عکس رو attach کنم
اصلا گزینه ای نیست یا من بلد نیستم!!!!

khorh
25-10-2008, 13:40

دوستان عزیز پیشنهاد میکنم قبل از کار با برنامه یه کپی از سیواتون بگیرین.نمیدونم مشکل از برنامست یا سیستم من قدرته بازیکنم زیاد شده ولی هی تصویر میپره و حرکات بازیکنها اسلوموشن شده!!!:41:
حالا روش کار میکنم ببینم درست میشه یا نه

یه آموزش بزار دوست عزیز اگه تست کردیش

برنامه رو اجرا کنی همه چی مشخصه کار کردن باش آسونه فقط کپی از سیوتون فراموش نشه

hadi_gamer
25-10-2008, 13:56

از تقلب تو بازیها متنفرم...

keuo
25-10-2008, 13:58
من از این پچ استفاده کردم خیلی جالبه. لوگوی تیم ها خیلی قشنگ میشه.:5:

اگه شما کیت سرور رو دارین، تو همون فولدر img بریزین درست میشه. توی Readme هم نوشته:

Import files in Program files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2009/Kitserver/img folder

لطفا .. اگه میشه یه خورده کاملتر توضیح بدین ؟؟؟؟؟کمک .......

siafu
25-10-2008, 14:44

میزان قدرت خودتون رو تو Become a legend به راحتی بالا ببرید

mosolim
25-10-2008, 14:51
سلام
آقا يكي نيست به ما كمك كنه.
بازيكن من تو become a legend بهترين بازيكن تو رنكينك شده تازه اونم تو نيم فصل اول بازيها . آقاي گل با 37 گل زده.
حالا بازي من خرابه و از بازي ميپره بيرون كسي يه كرك يا پچ نداره كه به من كمك كنه .
خواهشا
البته با اين اوضاع فكر كنم بهتره برم يه نسخه ديگه بگيرم. برا من از اون نسخه اولياست كه خراب بود.

beauty
25-10-2008, 14:57
جدیدترین آپشن فایل (2008-10-25)

حجم فایل : 6 مگابایت

نقل قول :

بعد از دانلود ، فایل رو extract کرده و محتویات فولدر save را در این مسیر کپی کنید

C:\Documents and Settings\*****\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save

این مسیر پیش فرض ویندوز هستش ، (جای ***** باید اسمی که به ویندوز دادید را جایگزین کنید)

فراموش نشه قبل از کپی در فولدر save باید این فولدر خالی باشه تا تداخلی با فایل های قبلی نداشته باشه

-------------------------------------

این هم فایل ها و برنامه های مهمی که تا حالا برای pes2009 ساخته و معرفی شده

PES 2009 : Hot Files!

دوستان چرا نمیتونم هیچ عکس رو attach کنم
اصلا گزینه ای نیست یا من بلد نیستم!!!!

برو توی این سایت و عکست رو آپلود کن

اون تراینری که توانایی های بازیکن رو در B.A.L زیاد میکنه فعلا فقط قابلیت زیاد کردن top speed بازیکن رو داره

یعنی فقط سرعت بازیکن رو 99 میکنه ، بقیه فعلا کار نمیکنه

mohsen.rajabi
25-10-2008, 15:05
لطفا .. اگه میشه یه خورده کاملتر توضیح بدین ؟؟؟؟؟کمک .......

پوشه کیت سرور رو تو این بخش می ریزی

بعد setup ش رو فعال می کنی ( قبلش pes2009 رو از رید اونلی در بیار)

فایلها رو تو این پوشه می ریزی

امیدوارم به درد خورده باشه

SPY.07
25-10-2008, 15:29
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمیزان قدرت خودتون رو تو Become a legend به راحتی بالا ببرید

این طرز استفادش چجوریه؟ ممنون میشم اگه بگید. :20:

alfaalphaalfa
25-10-2008, 15:48
آقا چرا قضیه رو می پیچونین؟
الان تو یه متن کوچولو بگین که اونا که بازیشون میاد بیرون چی کار کنن؟ چی بریزن؟ کجا بریزن؟
من که واقعا با این همه فایل و صفحه نمی دونم چی کار کنم! اگه بتونین کار مارو راحت کنین چه اشکالی داره بکنین؟
متشکرم.

mj77
25-10-2008, 15:48
نامردها جواب منو ندادین. بابا تو لیگ هفته دهم میاد بیرون .

pedramgolchin
25-10-2008, 16:05
دوستان عزیز میشه بگین راه حلی برای فعال کردن waiting for vsync در refresh rate های بالاتر از 60 هرتز وجود داره یا نه ؟؟؟
آخه وقتی این گزینه غیر فعال میشه بازی پرش داره و وقتی فعاله چون REFRESH RATE باید رو 60 باشه چشم آدم در میاد و زود خسته میشه!!!

mj77
25-10-2008, 16:10
من رزولوشن رو از 1024 پایین تر اوردم بازم موقع چیدن ترکیب ترکیب تیمم همه شدن ادریانو وبیرون میاد و پیغام dont send میده.کمکم کنید.

mosolim
25-10-2008, 16:17
مي گم چقدر گل زدن آسونه
به نتيجه اي كه من تو 5 دقيقه گرفتم دقت كنيد . البته درجه سختي نرمال (regular)

google_boy07
25-10-2008, 16:20
دوستان عزیز میشه بگین راه حلی برای فعال کردن waiting for vsync در refresh rate های بالاتر از 60 هرتز وجود داره یا نه ؟؟؟
آخه وقتی این گزینه غیر فعال میشه بازی پرش داره و وقتی فعاله چون REFRESH RATE باید رو 60 باشه چشم آدم در میاد و زود خسته میشه!!!

نه دوست عزیز هیچ راهی برای فعال شدن اون گزینه در بالای 60 هرتز نیست .

فوتبال تکاملی حرفه ای .......شایسته احترام

Alireza Taji
25-10-2008, 16:23
مي گم چقدر گل زدن آسونه

شما رفتی با منچستر یونایتد جلوی یک تیم ضعیف اون هم در پائین درجه ی سختی(regular) بازی کردید اون وقت از اسون گل زدن حرف می زنید؟
شما اگر تونستید همین تعداد گل را در top player بزن.

mosolim
25-10-2008, 16:30
شما رفتی با منچستر یونایتد جلوی یک تیم ضعیف اون هم در پائین درجه ی سختی(regular) بازی کردید اون وقت از اسون گل زدن حرف می زنید؟
شما اگر تونستید همین تعداد گل را در top player بزن.
سلام اولا اينكه regularپايين درجه سختي نيست. begginer پايين ترينه. اين يعني متوسط. ثانيا اين تعداد گل فقط تو 5 دقيقه بوده. ثالثا تو top player با رئال مادريد بازي كردم اونم يكبار 8 به 5 بردم يه بارم 10به 9
حالا فهميديد مي گم گل زدن آسونه يعني چي؟
دروازبانا به هيچ توپي نه نميگن.

امير موسر
25-10-2008, 16:47
سلام اولا اينكه regularپايين درجه سختي نيست. begginer پايين ترينه. اين يعني متوسط. ثانيا اين تعداد گل فقط تو 5 دقيقه بوده. ثالثا تو top player با رئال مادريد بازي كردم اونم يكبار 8 به 5 بردم يه بارم 10به 9
حالا فهميديد مي گم گل زدن آسونه يعني چي؟
دروازبانا به هيچ توپي نه نميگن.

5 دقیقه ! حتما تو 25 یا 30 بازی کردی !!
8 تا به رئال تو تاپ پلیر ! خیل حرفه ایی باید باشی ! 

khorh
25-10-2008, 16:50
دوستان پیشنهاد میکنم حتما" این برنامه رو دانلود کنید من مشکلم با دوباره نصب کردن بازی حل شد ولی پیشنهاد میکنم بعضی چیزهارو زیاد کنید تا بازیتون کم ارزش نشه!تو یه بازی 4تا گل زدم نمره 8 گرفتم
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک دانلود

alireza fatemi
25-10-2008, 17:02
امروز داشتم با پسر عموم (hessi 19 ) بازی میکردم که یه چیز جالب اتفاق افتاد خودتون میتونید ببینید

اینم فیلمش با فرمت 3GP به حجم 450 کیلو بایت:

pentoriko
25-10-2008, 17:14
دوستان پیشنهاد میکنم حتما" این برنامه رو دانلود کنید من مشکلم با دوباره نصب کردن بازی حل شد ولی پیشنهاد میکنم بعضی چیزهارو زیاد کنید تا بازیتون کم ارزش نشه!تو یه بازی 4تا گل زدم نمره 8 گرفتم

واسه من يه ارور ميده كسي ميدونه واسه چي هستش؟؟؟

payam_2002us
25-10-2008, 17:20
مي گم چقدر گل زدن آسونه

به نظر میاد که یک از عددها رو خودت نوشتی خیلی تابلو هستش حتما 1 بر صفر و به زور گل زدی اما خواستی از بازی انتقاد کنی بهتره اگر دویست نداری بری همون فیفا رو بازی کنی

4039
25-10-2008, 17:28
امروز داشتم با پسر عموم (hessi 19 ) بازی میکردم که یه چیز جالب اتفاق افتاد خودتون میتونید ببینید

اینم فیلمش با فرمت 3GP به حجم 450 کیلو بایت:

این باگ تو دمو وجود داشت .اما متاسفانه تو نسخه اصلی تصحیح نشده .حالا باید منتظر پچی برای رفع این باگ باشیم.

hadi_gamer
25-10-2008, 17:38
مي گم چقدر گل زدن آسونه
خیلی تابلو ادیت کردی.حداقل یه خورده روش کار میکردی اینقدر تابلو نباشه.:27:

MOHSEN KHALILI 9
25-10-2008, 17:55
کیت تاتنهام

---------------------

کیت والنسیا

----------------------

فیس Joe Cole

-------------------------------

کفش خوشگل از نایک

-----------------------------

یه بوت پک که کفش های خوشگلی داره

برای دانلود اینها به سایت زیر بروید وهر کدام را در قسمت مربوطه دانلود کنید

david23
25-10-2008, 18:08
مي گم چقدر گل زدن آسونه

خدایی خیلی آماتوری کار کردی احتمالا با برنامه paint بوده:27::27:

MOHSEN KHALILI 9
25-10-2008, 18:16
مي گم چقدر گل زدن آسونه

حداقل اینطوری میکردی بهتر بود .:20:

payam_2002us
25-10-2008, 18:25
دوستان من یکی از پچها رو ریختم سرعت بازی و سرعت پاسها مثل 2008 شد اما بازم باختم

Greatone
25-10-2008, 18:31
بچه ها تایپک شلوغه
اخر نتونستید گاف تکل خود به خودی رو برطرف کنید؟

mr bahram
25-10-2008, 18:43
دوست عزیز می تونی راهنمایی کنی ممنون میشم

سلام
ببینید بچه ها مشکل اینه که من فکر میکنم یه چیزی توگرافیک های ما با پرو همخونی نداره
حالا من یه روشی که بهتون می گم خیلی تاثیر داره و در سری های قبلی پرو هم همیشه استفاده می کردم و بازی خیلی روون می شد
(فقط تجربی هست)کلیک راست در دسکتاپ >Properties>Settings>Advanced>color Management

حالا با فشار add یکی از رنگهای سیستم را انتخاب کنیدبعد apply رازده واین مراحل را طی کنید
درهمان جا تب......GeForceرا انتخواب کنید><start the nvida control panel
Adjust image settings with preview حال گزینه.... Use the advanced d3 راانتخواب و گزینه روبروی ان یعنی

Take me there رافشار دهید><addحال به آدرس پرو رفته و روی آیکون پرو کلیک کنید در قسمت پایین تر همه گزینه ها در بالاترین سطح قرار دهید( رنگ همه پر رنگ شود )<(بجز Antialiasing Setting)که نیازی به تغییر آن نیست applay را زده و بقیه پنجره ها را نیز ok کنید و نتیجه را اعلام کنید اگر گرافیک نکشید میتوانید تک تک گزینه ها را تغییر دهید تا به نتیجه مطلوب برسید

Rmv3x
25-10-2008, 19:38
oun pach ke logoharo avaz mikard kasi linke digei joz rapidshare nadare azash?

Rmv3x
25-10-2008, 19:42
یه سوال داشتم
کسی میدونه مسابقات pes2009 تو تهران کی و کجا برگزار میشه؟
همون مسابقاتی که واسه تیم ملی هم انتخاب مبکنند رو میگم
هرکی اطلاعاتی راجع بهش داره اگه بگه ممنون میشم

pishm@cola
25-10-2008, 19:48
دوستان سلام
من رو حتما شناختید. من همونیم که با یوزر pishmac0la به خاطر دعوا کردن با چند نفر از سایت اخراج شدم:31::20:
امرو من خودم یه چیزی فهمیدم که خیلی به درد بعضیاتون میخوره.
با این کاری که بهتون میگم به احتمال 90 درصد گزینه wait for vsynk شما در ستینگ بازی روشن میشه.

راه حل:

1-کلیک راست روی صفحه دسکتاپ
2- گزینه nvidia display رو انتخاب کنید ( البته برای کارتهای گرافیک nvidia این رو نوشته )
3-برید قسمت screen resolutions &refresh rates
4-و از قسمت monitor setings اسکرین رفرش ریت خودتون رو بزارید سر 60 herts

امیدوارم به دردتون خورده باشه.:46:
این رو خودم کشف کردم و با این کار گزینه wait for vsynk من روشن شد.:46:

payam_2002us
25-10-2008, 19:52
یک گیم نتی هست تو بولینگ ابدو که روز های جمعه ها صبح مسابقات PES2009 وPES2008 برگزار میکنه اگه خوستید شرکت کنید برید به این آدرس

خیابون شریعتی [زیر پل صدر],مجموعه ی شهید چمران[بولینگ ابدو],گیم نت نما3

یادتون نره جمعه ها صبح مسابقاته اونم با ps3

برای انتخابی تیم ملی هم هنوز زوده پارسال که من تو اسفند ماه شرکت کردم اگر خبری بشه تو این سایت میزنه

Mamad_Madrid
25-10-2008, 19:55

لینک دانلود

لینک خرابه

beauty
25-10-2008, 19:58
لینک خرابه

با این برنامه میتونید قدرت های بازیکن رو در مد become a legend زیاد و کم کنید

Pes Legend Editor
571 kb

واسه من يه ارور ميده كسي ميدونه واسه چي هستش؟؟؟بله این تراینر جالبیه

البته من فقط 10 تا به هر کدوم اضافه کردم

طریقه استفاده اش هم به این صورته که باید در فولدر save در مسیر

C:\Documents and Settings\****\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save

(جای **** اسمی که با ویندوز دادید جایگزین کنید)

کپی و اجرا کنید ، حالا در صفحه ای که باز میشه در لیست سمت چپ گزینه PES2009_BL01.BIN را انتخاب کنید

حالا اون پایین سمت راست روی +1 کلیک کنید تا قدرت ها زیاد بشند ، تک تک هم میتونید اضافه کنید

یه خوبی هم داره میتونید درجه سختی یا آسونیه بازی رو تغییر بدید و آخر سر هم save رو بزنید

یه نکته بگم اینه که اگر سیو become a legend نداشته باشید این تراینر کار نمیکنه

حتما باید حتی شده یک سیو از این مد داشته باشید

Mamad_Madrid
25-10-2008, 20:01
من وقتی این برنامه ی مربوط به ادیت قابلیتها تو legend رو اجرا میکنیم این ارورو رو میده:

Application error - the application failed to intialize properly (0xc0000135) . click on Ok to terminate the application

یعنی چی؟

Rmv3x
25-10-2008, 20:04

لینک دانلود

میشه لینک اصلی رو بدی من که میرم تو این ادرس چیزی نمیاد واسم
اخه این سایت mirror هست

mosolim
25-10-2008, 20:05
حداقل اینطوری میکردی بهتر بود .:20:
دوست عزيز من اگه مي خواستم دروغ بگم يا خالي بندي راه بندازم اين عكسو اين جا نمي زدم. اين نتيجه رو من واقعا گرفتم . برام مهم نيست كه باور كني يا نه ولي اين مطلب و نوشتم صرفا براي اينكه بدونيد گل زدن خيلي آسونه . مثل آب خوردن.

pentoriko
25-10-2008, 20:08
\
میشه لینک اصلی رو بدی من که میرم تو این ادرس چیزی نمیاد واسم
اخه این سایت mirror هست

mosolim
25-10-2008, 20:10
مي گم چقدر گل زدن آسونه

خدایی خیلی آماتوری کار کردی احتمالا با برنامه paint بوده:27::27:
دوست عزيز من اگه مي خواستم دروغ بگم يا خالي بندي راه بندازم اين عكسو اين جا نمي زدم. اين نتيجه رو من واقعا گرفتم . برام مهم نيست كه باور كني يا نه ولي اين مطلب و نوشتم صرفا براي اينكه بدونيد گل زدن خيلي آسونه . مثل آب خوردن.
در ضمن قابل توجه اون دوستمون كه ميگه مي خواي انتقاد كني . نه جونم من طرفدار دو آتيشه pes هستم .
از شماره 4 تا حالا هم دارم بازي مي كنم. البته من از eleven 3 تا حالا دارم بازي مي كنم. شايد اين نتيجه برا شما عجيب باشه براي من عاديه.

Rmv3x
25-10-2008, 20:10
من وقتی این برنامه ی مربوط به ادیت قابلیتها تو legend رو اجرا میکنیم این ارورو رو میده:

Application error - the application failed to intialize properly (0xc0000135) . click on Ok to terminate the application

یعنی چی؟

مال من هم همینتور

اون یکی برنامه هم لینکش که هم من گفتم هم mamad_madrid عزیز خرابه
میشه خودت یه جا دیگه upload کنی واسمون؟

pishm@cola
25-10-2008, 20:14
عزیز من بهتره تا بیشتر از این ضایع نشدی اینجا رو ترک کنی و بری تو همون تاپیک فیفای خودتون :27:
فکر کردی pes بازها اینقدر خر هستن که چنین دروغ هایی رو باور کنن؟:27::21:
نکنه ماها رو با فیفا بازها اشتباه گرفتی؟؟؟!!!!!!!:31:
هر چه زود تر برو تو تاپیک خودتون:46:
بای عزیز

mosolim
25-10-2008, 20:15
5 دقیقه ! حتما تو 25 یا 30 بازی کردی !!
8 تا به رئال تو تاپ پلیر ! خیل حرفه ایی باید باشی !
اره تو 30دقيقه بازي كردم. با اطمينان مي گم كه هيچ كس نميتونه به رئال تو 5 حتي 3 گل بزنه .من امتحان كردم به زور 2 بر 1 زدم.

mosolim
25-10-2008, 20:20
راستي يه چيز ديگه اگه با برنامه بخواي نتيجه رو درست كني خيلي تميز در مياد. مثل اون دوستمون كه درست كرده . ولي تنها زماني كه از صفحه عكس بگيري اين طوري ميشه . عزيزان كار بلد مي دونن.

Rmv3x
25-10-2008, 20:38
\

من اینو دانلود کردم ولی همو error که mamad_madirid هم گفت رو میده واسه منم
plz help:20:

Mamad_Madrid
25-10-2008, 21:08
یکی نیست بدونه این ارور مال چیه؟

mohandes1369
25-10-2008, 21:39
سلام..
من بازيو نصب كردم ...
موقع اجرا از Vram ارت گرافيكم اشكال ميگيره و ميگه بايد 128 باشه
ماله منو زده 64....
چطوري بايد اينو ارتقا بدم؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهشا جواب بديد ..
ممنون..

mohandes1369
25-10-2008, 21:41
سلام..
من بازيو نصب كردم ...
موقع اجرا از Vram كارت گرافيكم اشكال ميگيره و ميگه بايد 128 باشه
ماله منو زده 64....
خواهشا جواب بديد ..
ممنون..

bax_021
25-10-2008, 21:43

لینک دانلود

من استفاده کردم
گند زد
بازیکنم دیگه پست نداره
هیچ پستی روشن نیست براش
مربی هم می ذارتش cmf
چی کار کنم درست شه ؟:19:

Rmv3x
25-10-2008, 21:49
سلام..
من بازيو نصب كردم ...
موقع اجرا از Vram كارت گرافيكم اشكال ميگيره و ميگه بايد 128 باشه
ماله منو زده 64....
خواهشا جواب بديد ..
ممنون..
شما خود ویندوزت کارت گرافیتو زده چند؟

mohandes1369
25-10-2008, 21:51
شما خود ویندوزت کارت گرافیتو زده چند؟
256زده...
كارت گرافيكم nvidia 7200 هستش

Rmv3x
25-10-2008, 21:52
من استفاده کردم
گند زد
بازیکنم دیگه پست نداره
هیچ پستی روشن نیست براش
مربی هم می ذارتش cmf

اگه از سیو بازیت back up گرفتی بریز دوباره سره جاش درست میشه

Rmv3x
25-10-2008, 21:54
256زده...
كارت گرافيكم nvidia 7200 هستش

درایور کارت گرافیکتو از رو سیدیش نصب کردی؟

google_boy07
25-10-2008, 21:57
16.10.2008
PES adds to its rosters

Konami unveils first PES 2009 club update as eagerly-awaited football epic hits stores across Europe?

As Konami Digital Entertainment GmbH's PES 2009 hits stores today for PLAYSTATION®3, Xbox 360 and PC-DVD, the publisher has announced a free downloadable update for early November, expanding upon the games licensed teams and in-game elements.

The download will be available in about three weeks, and updates four Spanish sides - Athletico Madrid, Sevilla, Racing Santander and Valladolid, - all of whom will be officially licensed. Furthermore, it will also update the kits and team rosters of many teams within the game. The UEFA Champions League mode will also benefit from the new update, with twelve more teams added to the club list, with proper UEFA Champions League kits and kit markings added. Amongst the teams fully updated within this mode now will be Marseille, Juventus, and Basel.

The new raft of additions further demonstrate Konami's commitment to expanding the licence roster in the PES series. Every aspect of PES 2009 has been reworked from the ground up, with new player models, AI elements and physics routines all combining to create the most advanced and realistic football game ever. The game also includes new Become a Legend and Legends mode, wherein players guide one player within a team either solo or online. Expanding upon this, the update also adds a new Theatre of Legends function which allows users to upload replay data for friends to view, and to view those of others.

The PES series has always been famed for its deep yet accessible control system, but the new game is aiming even higher. PES 2009 offers an unprecedented level of control, redefining the intricacies of first touch, close control and ball distribution, while also enhancing its shooting and AI mechanisms to create an all-round footballing experience. New control systems wherein the player can now perform tricks and feints without the use of special moves have been implemented, and the way the player guides the ball has been changed. The PES series has always treated the ball as a separate entity, but new calculations related to the air resistance and friction of the ground make passing and movement in PES 2009 a great deal more realistic.

"PES 2009 is already a million seller in pre-orders alone, but these new additions show how we are determined to continually improve the content of the game," commented Jon Murphy PES European Team Leader for Konami Digital Entertainment GmbH. "We hope the updated team data and new UEFA Champions League elements will show our ongoing support for PES 2009's team rosters, and look to continually enhancing such sections in the coming year at no extra cost."

Official Licensed Product of UEFA CHAMPIONS LEAGUE. All names, logos and trophies of UEFA are the property, registered trademarks and/or logos of UEFA and are used herein with the permission of UEFA. No reproduction is allowed without the prior written approval of UEFA. "adidas", the 3-Bars logo and the 3-Stripe trade mark are registered trade marks of the adidas Group, used with permission. All other copyrights or trademarks are the property of their respective owners and are used under license. ©2008 Konami Digital Entertainment

یکی از دوستان زحمت ترجمه رو بکشند.

فک کنم چندتا تیم از اسپانیا لیسانس گرفتند و چندتا تیم هم به جام قهرمانان اضافه شده !!

منبع :

mohandes1369
25-10-2008, 21:57
درایور کارت گرافیکتو از رو سیدیش نصب کردی؟
آره اينكارو هم كردم...

Rmv3x
25-10-2008, 22:05
آره اينكارو هم كردم...

ببینم کارت گرافیکت on board که نیست؟

(بعضی از مادر بوردا گرافیکه on boarde شون geforce هست اخه)

david23
25-10-2008, 22:05
در ضمن قابل توجه اون دوستمون كه ميگه مي خواي انتقاد كني . نه جونم من طرفدار دو آتيشه pes هستم .
از شماره 4 تا حالا هم دارم بازي مي كنم. البته من از eleven 3 تا حالا دارم بازي مي كنم. شايد اين نتيجه برا شما عجيب باشه براي من عاديه.

اگرم واقعیت داشته باشه شما رفتی با رونالدو همه رو دریبل کردی و زدی تو گل شما اگه میتونی با یک بازی تاکتیکی تو 5 دقیقه 11گل بزن در کل بازم با این اوصاف باورش سخته:18:

Rmv3x
25-10-2008, 22:09

یعنی چی؟

کسی نمیدونههههههههههههههههههه ههههههههههههههه:41:

bax_021
25-10-2008, 22:11
اگه از سیو بازیت back up گرفتی بریز دوباره سره جاش درست میشه
نگرفتم
بدبخت شدم
چرا اینطوری شدش ؟

Rmv3x
25-10-2008, 22:16
نگرفتم
بدبخت شدم
چرا اینطوری شدش ؟

خوب اشتباه کردی همیشه از همه چی قبل هر تغییری back up بگیر

نمیدونم چرا اینجوری شد چون واسه من اصلا ارور میده برنامش (پست بالا)

برنامه رو از فولدر سیو بازیت پاک کن دو باره برو تو بازی ببین چی میشه

و یه سیو دیگه کن

FCBarcelona.ir
25-10-2008, 22:20
من نمی دونم این بحثه گل زدن آسونه، سخته، من 100 تا گل زدم ... دیگه چیه. آقا هرکی لذت نمی بره از بازی، خب بازی نکنه. اینجا کسایی میان می خونن و می نویسن که از بازی لذت می برن. نتیجه 100-0 هم بیارید از بازی کردن منصرف نمیشن. 20 تا پست فقط در مورد این قضیه زده میشه ...

ddavod
25-10-2008, 22:25
اقا من یه فایل معرفی میکنم که یه سری ایرادها رو از بازی میگیر هبه خصوص مشکلات سیو بازی رو

این توضیحاتش به انگلیسی

UPDATE

The PES 2009 1.10 Patch has been released by Konami

English

Patch Notes

Time of Release: 23/10/2008

Implementing this update will fix the following problems:

* Problems that affected the game in various game modes when played in a resolution higher than 1280*720. Once implemented, the game can be played in higher resolutions than the one previosly without the same problems.

IMPORTANT NOTICE: Please be informed that by implementing the patch, the save file you created in advance for ""Become a Legend"", ""Champions League"", ""League / Cup"" and ""Master League"" modes may become unusable.

Finally, Konami would like to apologize for any inconveniences and confusion caused.

Konami should publically thank GamingAccess, Evo-Web.co.uk and all the other websites that "discovered" the real cause of the game. But, leaving the credits behind (who cares), to be honest, I just want a good working game. So TOMORROW PES PC WILL BE STABLE. According to Konami, they recommend playing at 1280x800, so THANK YOU GAMINGACCESS VISITORS for posting all your comments!!! Now the GamingAccess patch can be more stable than ever, and of course, the Champions League will work for people like me with 1920x1200 (believe me 768 is a disappointment)

Anyway, here are the official news:

"New patch coming for "Pro Evolution Soccer 2009" PC version

We have discovered a problem within the PC version of "Pro Evolution Soccer 2009", which affected the stability of various modes in game. The problem has been analyzed and are confirming that a patch will be released on Thursday the 23rd of October 2008.

In the meanwhile we suggest that players who may be affected switch their resolutions to 1280*720 or lower in order to circumvent any sort of instability.

We would like to offer our most sincere apologies to all who have been affected by this, and wish all players lots of fun with PES 2009!"

این هم فایلی که باید دانلودبشه

در مورد دانلودشم باید شما فایل بالا بالایی که 4.7 مگ زده رو دانلود کنید وقتی دانلود کردید جایگزین فایل اصلی بازی کنید

google_boy07
25-10-2008, 22:34
فک کنم کونامی لیسانس چندتا تیم اسپانیایی رو گرفته .

mj77
25-10-2008, 22:41
من چیکار کنم اخه هفته دهم لیگ بازی میاد بیرون وپیغام dont send میده.

mj77
25-10-2008, 22:42
کمکم کنید.

amir.ghermezete
25-10-2008, 22:48
ما که هنوز تو کفش موندیم.برای xbox360,ntsc/j نیومده :41::19::42::37:

mj77
25-10-2008, 22:57
ممکنه مال کرک باشه. کسی ادرس کرک سالم نداره.

mr bahram
25-10-2008, 23:07
سلام میشه یکی این سریال بازی رو بذاره

smallfrank
25-10-2008, 23:12

بفرما:APVM-69N6-WW3U-UE7R-3PKM

mj77
25-10-2008, 23:15
APVM-69N6-WW3U-UE7R-3PKM

mohandes1369
25-10-2008, 23:19
الان من چطوري Vram رو از 64 به 128 برسونم...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mj77
25-10-2008, 23:20
میشه ادرس کرک سالم بازی رو بزارید.

mohandes1369
26-10-2008, 00:41
بابا منتظرم يكي جواب بده...................

Crespo
26-10-2008, 00:57
منم نمی دونم چرا برنامه ایدت B A L واسم ارور Don't Send رو میده!!!!!!!!!!

mani_2004_2006
26-10-2008, 01:06
منم نمی دونم چرا برنامه ایدت B A L واسم ارور Don't Send رو میده!!!!!!!!!!

واسه من اصلا وقتي مي كليكم سرش اجرا نميشه ارور هم نميده

golmohammadi
26-10-2008, 01:29

Pes Legend Editor
571 kb

بله این تراینر جالبیه

C:\Documents and Settings\****\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save

کپی و اجرا کنید ، حالا در صفحه ای که باز میشه در لیست سمت چپ گزینه PES2009_BL01.BIN را انتخاب کنید

حالا اون پایین سمت راست روی +1 کلیک کنید تا قدرت ها زیاد بشند ، تک تک هم میتونید اضافه کنید

یه خوبی هم داره میتونید درجه سختی یا آسونیه بازی رو تغییر بدید و آخر سر هم save رو بزنید

اين فايل را دانلود كردم
ولي باز نميشه و ارور ميده
لطفا بررسي شود

دوست عزيز شما فقط ميپرسين واصلا به سوالات جواب نميدين
اولا كارت شما آنبورد هست يا غير آنبورد ؟
دوما هر كدوم كه باشه درايور كارت گرافيك خودت را آپديت كن

mohandes1369
26-10-2008, 01:45
اين فايل را دانلود كردم
ولي باز نميشه و ارور ميده
لطفا بررسي شود

دوست عزيز شما فقط ميپرسين واصلا به سوالات جواب نميدين
اولا كارت شما آنبورد هست يا غير آنبورد ؟
دوما هر كدوم كه باشه درايور كارت گرافيك خودت را آپديت كن
onboard نيست ....
GeForce 7200 FX هست....

Google Spider
26-10-2008, 02:35

البته فکر کنم دوستمون منظورش از 5 دقیقه این بوده که تایم بازی رو رو 5دقیقه گذاشته (تازه رو حالت نرمال بوده) . من باعکس که می گین ساخته گی هستش کاری ندارم ولی pes در کل یه رمز هایی داره که راحت میشه گل زد من خودم تو pes6 روی top player اینقدر خوره شده بودم (روزی 7 تا 8 ساعت شاید بیشتر بازی میکردم) که تو یدونه بازی 13 بر صفر یه تیم که یادم نیس ولی جزو درجه یک بود بردم همه رو هم با رونالدینهو زدم (زمان بازی هم 10 دقیقه ای بود). تزه حالت نرمال با top player زمین تا اسمان فاصله داره من پیشنهاد میکنم همه با top player بازی کننحتی اگر ببازن که مطمنا برای کسانی که تجربه ی زیادی ندارن و قلق بازی رو نمی دونن یک امر عادیه.

در کل میخوام بگم که مهم این نیست که به کامپیوتر چند تا بزنی مهم اینه که با یه نفر دیگه چطوری بازی کنی چون یک ادم با کامپیوتر خیلی فرق داره میشه به راحتی حرکات کامپیوتر رو حدس زد ولی هوش انسان یک حالت دیگه داره.

ولی این رو هم بدونین که تنها غیر ممکن غیر ممکن میباشد اگر من یا بقیه ی دوستان هم با این حالت که دوستمون گفته بازی کنیم از بازی لذت نمی بریم ولی ممکن است بیشتر هم گل بزنم. این نظر من بود. :5:

Google Spider
26-10-2008, 02:46
میشه ادرس کرک سالم بازی رو بزارید.

فک کنم با این حل بشه چون خیلی از بچه ها اینو دانلود کردن و ذارن بازی می کنن تازه خوبیش اینه که ورژن 1.1 هم هستش

کد:
کد:

aluminum
26-10-2008, 03:26
بچه ها با کارت گرافیگ 6200 با گرافیک پایین میشه بازی کرد . رمم هم 1 گیگه

mohandes1369
26-10-2008, 03:31
بالاخره بازي كردم....
خيلي مضخرف شده بود...
عين fifa در اوردن...
فقط pes6....

aluminum
26-10-2008, 03:43
بالاخره بازي كردم....
خيلي مضخرف شده بود...
عين fifa در اوردن...
فقط pes6....
من با اینکه بازی نکردم ولی حرفتون رو قبول ندارم

Google Spider
26-10-2008, 04:29
می خواستم بدونم توی becom legend گزینه auto move جیکار میکنه من روی yes گذاشتم؟

EASPORTS-FIFA
26-10-2008, 05:11
من هرچی به تماشاچیه نگاه کردم نتونستم بفهمم که 2 بعدین یا 3 بعدی؟

beauty
26-10-2008, 06:02
PES 2009 REVOLUTION PATCH V1.1

12.00 Mb

Numbers Updated
Includes Kits for the following Teams:
EPL:

Arsenal
Aston Villa
Blackburn
Bolton
Chelsea
Everton
Fulham
Hull City
Manchester City
Middlesbrough FC
Newcastle
Portsmouth
Stoke
Sunderland AFC
Tottenham Hotspur
West Bromwich Albion
West Ham

Primera División:

UD Almería
Atlético de Madrid
Real Betis
Sporting Gijon
Sevilla CF

Others:

Celtic
Rangers
SC Internacional

National:

Austria
Bulgaria
Cameroon
Chile
Ecuador
Egypt
Finland
France
Germany
Hungary
Israel
Mexico
Nigeria
Paraguay
Poland
Romania
Russia
Saudi Arabia
Senegal
Slovakia
Switzerland
Tunisia
Uruguay

Wait for more updates!!!

Crespo
26-10-2008, 08:41
بهتره بحث گل زدن رو تمومش کنید. چون اصلاً به هیچ وجه گل زدن آسون نیست. بلکه گل زدن بستگی به توانایی شخصی که داره بازی میکنه

داره!!! اون عکس هم بچه ها، فتوشاپی نیست. اون یکش که اونجوریه، شما به کلمه Sporting و Manchester United هم نیگاه کنین که فونتشون

چجوری شده! اون مشکل ماله رزولیشنش هست که خطای دید رو ایجاد کرده. نتیجه، درسته!

منم خودم توی فینال لیگ قهرمانان، با رئال مادرید و در Top Player با نتیجه 9 بر 2 چلسی رو بردم. در مرحله 1/4 منچستر و در

مرحله 1/2 هم اینتر رو حذف کرده بودم!

یه پیشنهاد واسه دوستان گل دارم. تا اومدن کیت سرور کامل، این پچ های حجیم که کیت ها رو داره، دانلود نکنین. چون این کیتها رو با آپشن فایل

میسازن و به درد نمی خوره. پس اگه فقط پچ هایی که آپش فایل تنها رو دارن، دانلود کنید بهتره.

kurosh08
26-10-2008, 10:15
بچه ها کسی PES 2009 Option File 100% KITS LOGOS NAMES !!! by DoMManU! v.1.5 گرفته
توش نقل و انتقال ها و اسم بازیکنها دست شده؟
چون ورژن قبلی این option file رو گرفته بودم توش نقل و انتقال ها و اسم بازیکنها درست نشده بود.
با تشکر

mj77
26-10-2008, 10:22
فک کنم با این حل بشه چون خیلی از بچه ها اینو دانلود کردن و ذارن بازی می کنن تازه خوبیش اینه که ورژن 1.1 هم هستش

کد:
کد:
دوست عزیز اینو گرفتم ولی سیو قبلی لود نمی شه پیغام save data is corrupted میده. یعنی از اول برم خوب میشه.

omidshsh
26-10-2008, 10:36
می خواستم بدونم توی becom legend گزینه auto move جیکار میکنه من روی yes گذاشتم؟

خود بازیکنت خودبخود حرکت می کنه و جایگیری می کنه

mj77
26-10-2008, 11:00
دوست عزیز اینو گرفتم ولی سیو قبلی لود نمی شه پیغام save data is corrupted میده. یعنی از اول برم خوب میشه.
وای......
این کرک کپی کردم جای نصب بازی حالا کیت سرور پیغام میده pe2009.exe is an unknown exe file ونصب نمی شه تورو خدا کمکم کنید.

B3HZ@D
26-10-2008, 11:04
دوستانی که میگن این نسخه کامل نیست باید بگم این نسخه کامل بازی هست
تیمهایی هم که لباسشون درست نیست بخاطر اینه مه لیسانس نشدن و اصلا ربطی به بازی نداره

Mohammad_Sn2001
26-10-2008, 11:19
این آخرین کیت سرور که تا حالا اومده Kit Server 8.0.9

Mohammad_Sn2001
26-10-2008, 11:28

Pes Legend Editor
571 kb

بله این تراینر جالبیه

آقا این برنامه رو نمیزاره که دانلودش کنیم یک لینک درست دیگه بده یا خودت برامون تو یه سایتی اپلودش بکنی ممنون میشیم

mosolim
26-10-2008, 11:53
بالاخره بازي كردم....
خيلي مضخرف شده بود...
عين fifa در اوردن...
فقط pes6....
سلام
شما این بازی رو با با لاترین درجه گرافیک بازی کنید متوجه میشید که با یه شاهکار تو بازی های فوتبال تا به امروز روبرو هستید. pes6 بازی فوق العاده ای اما 2009 یه چیز دیگه ست.
اگه به حرکات بازیکنا دقت کنید یا به نحوه گل زنی و تمام جزییات دیگه متوجه میشید که بیشترین نزدیکی رو به واقعیت داره.

Alireza Taji
26-10-2008, 12:42
کسی نمی دونه این پولهایی که باشگاه بهت می دند به چه دردی می خوره؟

=========

تو بازی اگر حرفه ی باشی گل زدن زیاد سخت نیست اما گلهایی که میزنی منطقی هست دیگه خیلی سخت می تونی از وسط زمین گل بزنی و یا توپ را از گوشه ها با یک بازیکن تا داخل گل حمل کنی!
من هم راحت می تونم گل بزنم(البته نه 11 تا) اما گلهایی که می زنم با واقعیت خیلی نزدیک شده یعنی گلهایی هست که تو فوتبال واقعی هم نمونش را زیاد دیدیم!

joey jordison
26-10-2008, 12:42
واقعا چقدر عجیبه کجای Pes 6 از Pes 2009 برتر هست جناب مهندس بگین ما هم فیض ببریم!!!!چیش؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوشحال میشم جواب بدین!!!!!!
همه یک چیز افتاده دهنشون میگن Pes 6 خیلی عالی هست!!!کجاش واقعا کجاش
اگه از متیازها حرف میزنید باید بگم گور بابای هر چی سایت و مجله هست که به بازی امتیاز میده!!!!!گور باباش
اگه از نظر تکنولوژی به کار رفته در بازی حرف میزنید از هر نظر نگاه میکنم Pes 2009 بهترین Pes تاریخ هست در این زمینه!!!
الان از یک بازی فوتبال به غیر از حواشی زمین و ورزشگاه چه انتظاری دارین!!!که Pes 2009 بر اورده نکرده!!!!

EASPORTS-FIFA
26-10-2008, 12:49
آقا تماشاگرا 3 بعدین؟
تو مد بیکام لجند چرا نمیشه درجه سختی رو تغییر داد؟برا شما میشه؟
قبل از این که بازی بیاد میگفتن میشه توش آهنگای مورد علاقه خودت رو بریزی!پس چی شد؟این امکان وجود داره؟
بین این نسخه و نسخه ps3 به غیر از لیگ زنان چه فرقی وجود داره؟
لطفا جواب اینا رو بدید.اگه سوال دیگه ای به ذهنم رسید دوباره میام میپرسم.

golmohammadi
26-10-2008, 12:49
onboard نيست ....
GeForce 7200 FX هست....

من يه سيستم جمع كرده بودم كه گرافيكش آنبورد بود و از چيپست Geforce 7100 استفاده كرده بودند
واسه همين از شما پرسيدم
VRAM گرافيك شما 64 هست
و نياز به اين هست كه يكي ديگه بخريد
ولي 2 تا كار ميگم اونو انجام بدين شايد شايد حل بشه
يكي اينكه درايوركارت گرافيك را آپديت كنيد(حتما اين كارو بكنيد)
و دوم اينكه در بايوس سيستم رم شعر شده به گرافيك را افزايش دهيد
جهت انجام راه دوم ابتدا به اين سوالم جواب دهيد بعد اون كارو بكنيد
روي My Computer راست كليك كرده و Properties را انتخاب كن
حالا ببين مقدار رم را چقدر زده ؟
ببين با رم سيستم يكي هست يا كمتره ؟
اگه كمتره اين يعني اينكه مقداري از رم توسط كارت گرافيكي اشغال شده
شما اين ارقام را بگين تا من بقيه كارها را بگم براتون

ebinem173
26-10-2008, 13:10

12.00 Mb

Numbers Updated
Includes Kits for the following Teams:
EPL:

Arsenal
Aston Villa
Blackburn
Bolton
Chelsea
Everton
Fulham
Hull City
Manchester City
Middlesbrough FC
Newcastle
Portsmouth
Stoke
Sunderland AFC
Tottenham Hotspur
West Bromwich Albion
West Ham

Primera División:

UD Almería
Atlético de Madrid
Real Betis
Sporting Gijon
Sevilla CF

Others:

Celtic
Rangers
SC Internacional

National:

Austria
Bulgaria
Cameroon
Chile
Ecuador
Egypt
Finland
France
Germany
Hungary
Israel
Mexico
Nigeria
Paraguay
Poland
Romania
Russia
Saudi Arabia
Senegal
Slovakia
Switzerland
Tunisia
Uruguay

Wait for more updates!!!

این آپدیت ورژن 1 هست؟
یعنی اول باید ورژن قبلی رو بگیریم و بعد با این آپدیتش کنیم یا نیازی نیست؟

mojtaba_tanha
26-10-2008, 13:12
آقا این برنامه رو نمیزاره که دانلودش کنیم یک لینک درست دیگه بده یا خودت برامون تو یه سایتی اپلودش بکنی ممنون میشیم

براي منم همينجوريه يكي از دوستان لطف كنه يه جاي ديگه آپ كنه تا ماهم استفاده كنيم.Pes Legend Editor

david23
26-10-2008, 13:21
تو مد بیکام لجند چرا نمیشه درجه سختی رو تغییر داد؟برا شما میشه؟

بعد از پایان یک فصل و در نقل و انتقالات میتونید درجه سختی رو کم و زیاد کرد ولی وقتی که فصل شروع شه نمیشه

khorh
26-10-2008, 14:20
من استفاده کردم
گند زد
بازیکنم دیگه پست نداره
هیچ پستی روشن نیست براش
مربی هم می ذارتش cmf

دوست عزیز به خاطر اینکه توانایی بازیکنتو زیاد کردی مربی هرجا دلش بخواد میذارد یکی دو بازی خوب گل بزنی میذارد فوروارد

khorh
26-10-2008, 14:46
اینم لینک برنامه تقویت بازیکن در BECOME A LEGEND

keuo
26-10-2008, 14:50
اقا چکار کنم من همش تو تمرین ها(Become a legend) شرکت میکنم گل هم میزنم اما بازم تو بازی اصلی نیستم باید چکار کنم ؟

Mamad_Madrid
26-10-2008, 14:55

یعنی چی?

آقا یکی بیاد جواب مارو بده

google_boy07
26-10-2008, 14:59
بعد از این همه بازی کردن چندتا چیز از بازی که واقعا زیبا و واقعی بود رو بگم....

1.عکس العملهای دروازه بان واقعا زیبا شده و انگار یه دروازه بان واقعیه ...برای مثال اگه ضربه ناگهانی و محکم باشه دروازه بان هیچ عکس العملی نشون نمیده ,.......
2.شوتهای ناگهانی از بعضی بازیکنا که خیلی سری به توپ ضربه میزنه و خیلی واقعی شده
3.سیستم پاس کاری بازی که خیلی به واقعیت نزدیک شده
4. توپ بازی نمادی از یک توپ واقعیه که میتونی سنگینی توپ رو حس کنی
5. دیگه خبری از بازیکنای سرعتی و جت 8 نیست که باهاشون توپ رو از یه گوشه برداری بری هی بزنی تو گل ...
6.یه مشکل که برای من تو 8 خیلی مشکل ساز شده بود این بود که دروازه بان خیلی میامد جلو که این مشکل تو 9 حل شده یعنی واقعا خودش میدونه چه موقع باید بیرون بیاد ار چار چوب دروازه .
7.یه نکته که خیلی برام جالب بود موقع کرنر حرکت دوربین خیلی جالبه ....

مشکلاتی که دیدم..............
1. تکلهای خود به خود .......که گاهی کارت زرد یا قرمز میگیری .......پنالتی مفتی میدی 2
2. برخوردهای بازیکنا با هم
3. بعضی مواقع بازیکنا در دفاع با دروازه بان قاطی میکنن
4.بعضی مواقع البته خیلی کم وقتی از دفاع پاس میدی به دروازه که دروازه بان شوت کنه توپ رو انگار تکل میکنه و....
عکس زیر

.................................................. .................................................. ..

فوتبال تکاملی حرفه ای ......شلیسته احترام

[siavah]
26-10-2008, 15:54
به نظر من اين بازي هيچ حرف تازه اي براي گفتن نداره..........به قول خودت شليسته احترام!!!!!!!!!!!!!!!!

4039
26-10-2008, 16:08
سلام دوستان من بازی رو 3 روز پیش خریدم به صورت 2 تا دی وی دی بعد هر دوتا رو روی هاردم کپی کردم و بعد نصب کردم تمام مواردم هم در setting عالی بود 2 گیگ رم دارم و کارت گرافیکم هم NVIDIA GeForce 8600 GT (PS3.0/VS3.0) هستش Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.40GHz x 2 (3.40Ghz) و این هم مدل cpu من اما وقتی بازی را اجرا میکردم فقط صفحه سیاه که میخواهد بازی شروع بشه میامد و دیگه پیش نمیرفت امروز رفتم عوضش کردم و نصبش کردم اینبار باز هم صفحه سیاه میاد با این تفاوت که اون ستاره های که گوشه پایین صفحه هستش و انگار داره بازی رو لود میکنه هم میاد اما باز همونجا میمونه خواهشا یک کمکم بکنید من بازی PES2008 رو هم به صورت اورجینال داشتم و هیچ مشکلی باهاش نداشتم نمیدونم که این چه مرگشه از فروشنده هم که پرسیدم گفت تا حالا به خیلی ها فروخته اما کسی بر نگردونده و بگه که ایراد داره
آقا همین مشکل برای یکی از دوستانم اتفاق افتاده شما چطوری حلش کردی؟
دوستان این مشکلو باید چطوری حل کرد؟

EASPORTS-FIFA
26-10-2008, 16:17
اقا چکار کنم من همش تو تمرین ها(Become a legend) شرکت میکنم گل هم میزنم اما بازم تو بازی اصلی نیستم باید چکار کنم ؟
چند هفتس داری بازی میکنی؟من اولین بار رو تاپ پلیر 19 بازی =16 هفته تمرین کردم تا آخر رفتم تو تیم اصلی.کلا اولین بار خیلی طول میکشه.ولی وقتی دیگه تو یه تیم جدید میری حتی 3 هفته ای هم قبولت میکنن!(اگه درست بازی کنی):46:پس نگران نباش.میری:10:

google_boy07
26-10-2008, 16:21
;3110552']به نظر من اين بازي هيچ حرف تازه اي براي گفتن نداره..........به قول خودت شايسته احترام!!!!!!!!!!!!!!!!

دوست عزیز شما فک کنم اصلا بازی نکردی وگرنه این حرفو نمیزنی

Mamad_Madrid
26-10-2008, 16:27
;3110552']به نظر من اين بازي هيچ حرف تازه اي براي گفتن نداره..........به قول خودت شليسته احترام!!!!!!!!!!!!!!!!

شما یا اشتباها یه چیز دیگه رو بازی کردی یا فوتبال سرت نمیشه. از این دو حالت خارج نیست

golmohammadi
26-10-2008, 17:07

یعنی چی?

آقا یکی بیاد جواب مارو بده
درايور جديد گرافيكتان را نصب كنيد شايد حل بشه

آقا همین مشکل برای یکی از دوستانم اتفاق افتاده شما چطوری حلش کردی؟
دوستان این مشکلو باید چطوری حل کرد؟

اين مشكل واسه من هم هست كسي سر در نياورد آخرش؟

rainysky50
26-10-2008, 17:48
سلام!خواهشا یکی از شما سریال بازی رو برام اینجا بزاره!منظورم همون کد رجیستر اول نصب بازی هست!امرژنسیه!

Behnam_o2
26-10-2008, 18:48
آقا لباس رو چه طوری با کیت سرور وارد کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عین قدیما هر لباسی واسه خودش شماره داره؟؟ باید فولدر Gdb بسازیم؟؟؟

Behnam_o2
26-10-2008, 18:52
سلام!خواهشا یکی از شما سریال بازی رو برام اینجا بزاره!منظورم همون کد رجیستر اول نصب بازی هست!امرژنسیه!
اینم سریال APVM-69N6-WW3U-UE7R-3PKM

mahn90
26-10-2008, 18:54
خیلی دریبل توی سرعت سخت شده

mojtaba_tanha
26-10-2008, 19:19

اگه یه آموزش کوچولو هم بزاری بگی چی کار کنم ممنون میشم.

Mohammad_Sn2001
26-10-2008, 19:22

ایول دستت درد نکنه زحمت کشیدی ولی نمیدونم چرا موقع اجرا دونت سند میده
اگر میشه بیشتر توضیح بده

6mano
26-10-2008, 19:23

APVM-69N6-WW3U-UE7R-3PKM

Behnam_o2
26-10-2008, 19:30
آقا لباس رو چه طوری با کیت سرور وارد کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عین قدیما هر لباسی واسه خودش شماره داره؟؟ باید فولدر جی دی بی بسازیم؟؟؟

mojtaba_tanha
26-10-2008, 19:33
اگر میشه بیشتر توضیح بده

برای منم همینجوریه! از دوستان طلب کمک دارم!!

beauty
26-10-2008, 19:59
یه پیشنهاد واسه دوستان گل دارم. تا اومدن کیت سرور کامل، این پچ های حجیم که کیت ها رو داره، دانلود نکنین. چون این کیتها رو با آپشن فایل

میسازن و به درد نمی خوره. پس اگه فقط پچ هایی که آپش فایل تنها رو دارن، دانلود کنید بهتره.

بله حرف شما درسته

این فایلی که چند پست قبل معرفی کردم همونیه که شما گفتی

من از این استفاده میکنم خیلی خوبه

ورژن 1.0 هم فکر نکنم بخواد ، یعنی همین کافیه

برنامه kitserver 8.0.9 با محتویات فولدر img و یه تک آپشن فایل با حجم 4 مگا بایت

Masoud King
26-10-2008, 20:10
امروز داشتم تو gamespot به امتیازهایی که یوزرهای اون سایت به ساکر و فیفا 09 داده بودند نگاه می کردم که شما هم ببینید خاالی از لطف نیستش:

نمودار امتیازهای یوزرها:
FIFA 09

Pro Evolution Soccer 2009

اینم از لینک های مربوط:

6mano
26-10-2008, 20:11
بعد از این همه بازی کردن چندتا چیز از بازی که واقعا زیبا و واقعی بود رو بگم....

1.عکس العملهای دروازه بان واقعا زیبا شده و انگار یه دروازه بان واقعیه ...برای مثال اگه ضربه ناگهانی و محکم باشه دروازه بان هیچ عکس العملی نشون نمیده ,.......
.
.
.

4.بعضی مواقع البته خیلی کم وقتی از دفاع پاس میدی به دروازه که دروازه بان شوت کنه توپ رو انگار تکل میکنه و...

کاملا موافقم.
فقط اضافه کنم بازیکنای رویایی کمتر شدن(یعنی تو pes 2008 چندتا بازیکن بودن که هیچکی نمیتونست توپو ازشون بگیره نمونش بیشتر بازیکنای اینتر). که البته الان فقط مسی، رونالدو و کاکا اینجوری هستن.

اصلی ترین مشکلش تکلای خود به خودیه که واقعا اعصابمو خورد کرده. کسی راه حلی داره؟

hadi_gamer
26-10-2008, 20:11
یه چیز مسخره تو بازی اینه که شما وقتی توپ دستت نباشه میتونی به هر بازیکنی که بخوای تکل بزنی و دهنش رو سرویس کنی و داور هم هیچ عکس العملی نشون نمیده.
موضوع دوم اینه که داور آوانتاژ نمیده و اگه 1% هم آوانتاژ بده اگه خطا کارت داشته باشه بعد از اینکه بازی متوقف شد کارت رو نمیده.فکر کنم یادش میره!!!
غیر از اینا من ایراد عمده ای تو بازی ندیدم.

kurosh08
26-10-2008, 20:14
آقا با گرفتن کرک 1.10 دیگه نیازی به پچ 1.10 کونامی نیست؟ یا پچ کونامی رو بگیریم بهتریه؟

mehdi_vsgh
26-10-2008, 20:18
سلام یه سوال

چطور میشه توپ را بغل پا شوت کرد؟؟؟

Mamad_Madrid
26-10-2008, 20:24
امروز داشتم تو gamespot به امتیازهایی که یوزرهای اون سایت به ساکر و فیفا 09 داده بودند نگاه می کردم که شما هم ببینید خاالی از لطف نیستش:

نمودار امتیازهای یوزرها:
FIFA 09

Pro Evolution Soccer 2009

اینم از لینک های مربوط:

اینکه خیلی طبیعیه! تاریخ ریلیز فیفا خیلی زودتر از ساکر بود و دلیلی تعداد زیاد رای دهنده ها هم بخاطر همینه. یکی دو هفته دیگه بری این آمار رو نگاه بندازی قضیه کاملا فرق کرده

Crespo
26-10-2008, 20:28
فوتبال تکاملی حرفه ای ......شلیسته احترام

گوگل بوی عزیز، بخشین که دخالت میکنم. اما چرا این قسمت رو به عنوان امضات نمیزاری و توی همه پستات میزنی؟

آقا لباس رو چه طوری با کیت سرور وارد کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عین قدیما هر لباسی واسه خودش شماره داره؟؟ باید فولدر Gdb بسازیم؟؟؟

بارها به این سئوال جواب داده شده!

اگر میشه بیشتر توضیح بده

دقیقاً مشکلته مثله منه!!!!!!!!!!

Cabire
26-10-2008, 20:29
بازی مال من انگار که خرابه.در قسمت Become legend وقتی یک بازی انجام می دم پس ازبازی زمانی که در حال بازگشت به منو است می پره بیرون و ارر Dont send میده.

Cabire
26-10-2008, 20:35
مال من هم همین ارر را در قسمت Become alegend میده؟

راه حلی نیست؟

alex-sina
26-10-2008, 20:51
آقا كسي نمي دونه كه چگونه ميشه كيت هاي با پسوند Png رو وارد بازي كرد؟

AmirDanT
26-10-2008, 21:33
دوستان این کیت کامل که میگن کی می یاد! که لباس و همه چیز همه تیمها رو درست کنه! مخصوصا ایرانو؟

Damian
26-10-2008, 22:28
دوستانی که فایل ارتقا قابلیت لجند رو بدون اشکال نصب کردند و پیغام Don't Send رو دریافت نکردند لطفا" راهنمایی کنند

Mohammad_Sn2001
26-10-2008, 22:40
یه چیز مسخره تو بازی اینه که شما وقتی توپ دستت نباشه میتونی به هر بازیکنی که بخوای تکل بزنی و دهنش رو سرویس کنی و داور هم هیچ عکس العملی نشون نمیده.
موضوع دوم اینه که داور آوانتاژ نمیده و اگه 1% هم آوانتاژ بده اگه خطا کارت داشته باشه بعد از اینکه بازی متوقف شد کارت رو نمیده.فکر کنم یادش میره!!!
غیر از اینا من ایراد عمده ای تو بازی ندیدم.

یک چیز دیگه هم هست که نگفتیش تو PES های قبلی وقتی به یکی تکل میزدی داور ادامه بازی میداد بعد توقف بازی بهش کارت میداد ولی تو این یکی دیگه داور فراموشی داره یادش نمیاد که به کسی تکل زدی یا نه تا کارت بده بهش باور ندارین امتحان کنین من هم تو دونفریش امتحان کردم همم توی تک نفری
داورها همشون ایرانین مسعود مرادی هستن

mohsen.rajabi
26-10-2008, 22:44
آقا لباس رو چه طوری با کیت سرور وارد کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عین قدیما هر لباسی واسه خودش شماره داره؟؟ باید فولدر جی دی بی بسازیم؟؟؟

دوست عزیز این کیت سرور هایی که تا حالا اومده فایلها رو توش می ریزی درست میکنه

google_boy07
26-10-2008, 22:44
کاملا موافقم.
فقط اضافه کنم بازیکنای رویایی کمتر شدن(یعنی تو pes 2008 چندتا بازیکن بودن که هیچکی نمیتونست توپو ازشون بگیره نمونش بیشتر بازیکنای اینتر). که البته الان فقط مسی، رونالدو و کاکا اینجوری هستن.

اصلی ترین مشکلش تکلای خود به خودیه که واقعا اعصابمو خورد کرده. کسی راه حلی داره؟

به نظره من بازیکن رویایی دیگه تو 9 وجود نداره برای مثال هانری 8 مثه جت میرفت اما هانری 9 خدایی خیلی بهتر شده و در مورد بازیکنایی که شما میگی در بالا خوب تو واقعیت هم اینطوری هستن و agility و speed بالا دارن خصوصا مسی

فوتبال تکاملی حرفه ای .....شایسته احترام

Mohammad_Sn2001
26-10-2008, 22:48
مال من هم همین ارر را در قسمت Become alegend میده؟

راه حلی نیست؟

مال منم همینتوری بود اگه بازیتون کامله از کیت سرور جدید و درست استفاده بکنین و فایهایی رو که توی کیت کپیش میکننی اطمینان داشته باشید که درسته و دنت سند نمیده یعنی تیکه تیکه فایلها رو کپیش کننین تا ببینین که کدوم فال رو کپی کردنی دنت سند میده یا نه یعنی یک بار توپ رو کپی کننین اگه درست کار کرد مثلا پرچم کپی کننین همین توری تا اینکه اطمینان داشته باشید که همشون درستن یک بار هم اپشن فایلتون رو هم همینتوری چک کننین حتما درست میشه

Crespo
26-10-2008, 22:55
آقا كسي نمي دونه كه چگونه ميشه كيت هاي با پسوند Png رو وارد بازي كرد؟

فعلاً فقط با GGS میشه یا اینکه ریلینک کنید.

دوستان این کیت کامل که میگن کی می یاد! که لباس و همه چیز همه تیمها رو درست کنه! مخصوصا ایرانو؟

کیت سرور نه کیت! :46: وقتی که بازی آن کد بشه! این نسخه مطمئناً از 2008 کمتر طول خواهد کشید!

دوست عزیز این کیت سرور هایی که تا حالا اومده فایلها رو توش می ریزی درست میکنه

اگر منظورتون از فایل کیتها هستش، باید بگم که هنوز نمیشه ایمپورت کرد (با کیت سرور!)

mohsen.rajabi
26-10-2008, 22:57
به نظره من بازیکن رویایی دیگه تو 9 وجود نداره برای مثال هانری 8 مثه جت میرفت اما هانری 9 خدایی خیلی بهتر شده و در مورد بازیکنایی که شما میگی در بالا خوب تو واقعیت هم اینطوری هستن و agility و speed بالا دارن خصوصا مسی

من مخالفم تیم میلان تو 8 هم فضایی بود به خصوص کاکا اگه می رفت هیچ کس نمی تونست بگیرتش تو 9 فضایی تر هم شده با اومدن رونالدینهو
باور کنید تنها تیم میلان فضایی و بقیه تیمها خوبن

mohsen.rajabi
26-10-2008, 23:00
اگر منظورتون از فایل کیتها هستش، باید بگم که هنوز نمیشه ایمپورت کرد (با کیت سرور!)

راستش من کیتها رو تو پوشه img تو همین کیت سرور های که اومده گذاشتم درست شد

mehdi_vsgh
26-10-2008, 23:09
سلام تو محوطه جریمه چطوری میشه تمارض کرد؟

Crespo
26-10-2008, 23:12
راستش من کیتها رو تو پوشه img تو همین کیت سرور های که اومده گذاشتم درست شد

چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مطمئنی کیت گذاشتی؟

Mohammad_Sn2001
26-10-2008, 23:25
سلام تو محوطه جریمه چطوری میشه تمارض کرد؟

اگه با دسته بازی میکنی ست دکمه L1,L2,R1 رو با هم باید بزنی
که میشن Q Z E

Mohammad_Sn2001
26-10-2008, 23:26
تو همه جاها میشه تمارض کرد ولی اگه درست فیلم بازی نکنی که داور گول بخوره بهت کارت زرد میده

mohsen.rajabi
26-10-2008, 23:31
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مطمئنی کیت گذاشتی؟

نه بگی که عکس کیت رو فایلهایی که تو سایت گیمینگ بود به صورت img بود گذاشتم

mohandes1369
26-10-2008, 23:32
ولي نميدونم اين بازي چي داره كه 322 صفحه رو رد كرد
من 5 دقيقه بازي كردم بعد سريع حذفش كردم pes 6 دوباره نصب كردم....
اين واقعا konami گند زد ..
اين فقط نظرمه و به كسي بر نخوره...

mohsen.rajabi
26-10-2008, 23:35

درسته این نظر شماست وقتی pes 6 هم اومد سریع صفحاتش زیاد شد چون دوستان سوال دارن

Mohammad_Sn2001
26-10-2008, 23:46

به کسی بجز konami بر نمیخوره ولی اگر کارت گرافیکیت قوی باشه و با گرافیک اخر بازی بکنی میبینی که PES6 موندش تو همون 2 سال پیش بازی فوتبال روز الان PES 2009 هستش من فقط نمیگم همه میگن

Greatone
26-10-2008, 23:53
جدا کنامی به چی فکر کرده این تکل خود به خودی رو گذاشته؟
راستی چرا سانتر میکنیم رو پای بازیکن شیرجه میره هد میزنه؟

golmohammadi
27-10-2008, 00:02

شما حالتون خوبه ؟
تو چند تا پست آخري گفته بودي كه گرافيكت كمه و نميتوني بازش كني
منو دوستان هم داشتيم راهنماييت ميكرديم تا بتوني بازش كني
تو كه نميتونستي بازش كني چجوري 5 دقيقه بازي كردي؟
خوب حالا معلومه كه نتونستي بازش كني و اين حرفو همينجوري گفتي
حالا اومديم 5 دقيقه بازش كردي اخه به كدوم گيم تو 5 دقيقه ميشه اينجوري راي داد؟
شما بايد سيستم خوب بازي را باز كنيد تا بدونيد كه pes2009 يعني چي
من هم از خدامه كه بتوني خوب بازش كني

google_boy07
27-10-2008, 00:16
جدا کنامی به چی فکر کرده این تکل خود به خودی رو گذاشته؟
راستی چرا سانتر میکنیم رو پای بازیکن شیرجه میره هد میزنه؟

اره دوست عزیز حرف شما قبوله نیمدونم چرا بعضی مواقع بازیکن خود به خود تکل میره و یه کارت مفت میگیره و پنالتی هم الکی میده .....البته بعضی مواقع این تکلهای خود به خود دروازرو نجات میده اما در کل به نظره من شده یکی از مشکلات بازی و باید اصلاح بشه ..........

Toranj_mhg
27-10-2008, 00:19

بارها به این سئوال جواب داده شده!

والا منم ده دففعه این سوال رو پرسیدم ولی کسی جواب نداد ... دیگه امروز که دیدم کسی آدم حسابم نمی کنه با بدبختی کل لیگ انگلیس رو (فونت کیت و شماره) با GGS ریختم در حالی که اینطوری که من فهمیدم با کیت سرور خیلی ساده تره ... کاش یکی از دوستان آموزش کامله این کیت سرور رو بذاره یا بگه برم کجا یاد بگیرم ... ما که این چند روزه هرچی آموزش های نصفه و نیمه دوستان رو خوندیم به جایی نرسیدیم!

beauty
27-10-2008, 00:19
دوستانی که فایل ارتقا قابلیت لجند رو بدون اشکال نصب کردند و پیغام Don't Send رو دریافت نکردند لطفا" راهنمایی کنند
آخه چه راهنمایی ؟؟

من از ویندوز xp sp3 استفاده میکنم ، شاید شما ویستا داری روی ویستا کار نمیکنه

من که بدون هیچ مشکلی بازش کردمو ازش استفاده کردم

والا منم ده دففعه این سوال رو پرسیدم ولی کسی جواب نداد ... دیگه امروز که دیدم کسی آدم حسابم نمی کنه با بدبختی کل لیگ انگلیس رو (فونت کیت و شماره) با GGS ریختم در حالی که اینطوری که من فهمیدم با کیت سرور خیلی ساده تره ... کاش یکی از دوستان آموزش کامله این کیت سرور رو بذاره یا بگه برم کجا یاد بگیرم ... ما که این چند روزه هرچی آموزش های نصفه و نیمه دوستان رو خوندیم به جایی نرسیدیم!

وارد کردن نمیخواد که

من چندین پچ و آپشن فایل گذاشتم توی این تاپیک و کنارش هم توضیحات گذاشتم

این آخرین پچی که گذاشتم همراه kitserver هستش که اکثر لباس ها و مخلفات دیگه رو توش داره یعنی در فولدر img کلی فایل و فولدر هستش که با setup خود کیت سرور که install میشه توی بازی میتونی همه اش رو توی بازی داشته باشی

یعنی هلو بپر توی گلو هستش ، شما فقط کیت سرور رو در مسیر نصب بازی کپی میکنی از داخل فولدرش فایل setup رو اجرا میکنی و install رو میزنی ، خودش همه کارارو میکنه

یه آپشن فایل 4 مگابایتی هم کنارشون داره که باید بریزی توی مسیر سیو بازی

همین ، دوستان با عکس هم اینارو آموزش دادند

فقط اگه دیال آپ داری حجمش برات زیاده

mohandes1369
27-10-2008, 00:31
شما حالتون خوبه ؟
تو چند تا پست آخري گفته بودي كه گرافيكت كمه و نميتوني بازش كني
منو دوستان هم داشتيم راهنماييت ميكرديم تا بتوني بازش كني
تو كه نميتونستي بازش كني چجوري 5 دقيقه بازي كردي؟
خوب حالا معلومه كه نتونستي بازش كني و اين حرفو همينجوري گفتي
حالا اومديم 5 دقيقه بازش كردي اخه به كدوم گيم تو 5 دقيقه ميشه اينجوري راي داد؟
شما بايد سيستم خوب بازي را باز كنيد تا بدونيد كه pes2009 يعني چي
من هم از خدامه كه بتوني خوب بازش كني
سلام رفيق... از راهنماييت ممنون
من ديشب تونستم بازي كنم
خودم هم نفهميدم چطوري شد درست شد...:20:
من هميشه fifa رو تو 5 دقيقه بازي پاكش ميكردم ولي حالا اين pes 2009 حالمو گرفت....:19:
در ضمن گرافيكم 256 است .خيلي هم بدك نيست..
بنظرم مياد pes2009 خيلي شبيه fifa شده..:27:
همونطوري كه من بدم مياد...
البته اين نظره منه.....
و شما هم هنوز داغ هستيد ...
يكي دو هفته بعد متوجه ميشيد چي ميگم
اين pes 6 خداي فوتباله.....

mr bahram
27-10-2008, 00:35
من ديشب تونستم بازي كنم
من هميشه fifa رو تو 5 دقيقه بازي پاكش ميكردم ولي حالا اين pes 2009 حالمو گرفت....:19:
البته اين نظره منه.....
مشکل اینه که شما ها می خواید پرو در همون حد یک بازی ساده بمونه و از واقع گرایی دور باشه
تنها کاری که پرو 09 کرده و فقط به واقعیت نزدیک شده

Mist
27-10-2008, 00:58
سلام دوستان گل نمیخوام این سوال باعث 50 تا اسپم مثل صفحات قبل بشه (یکی یه چیزی میپرسه بعضی از آقایون انقدر روش مانور میدن که کچل میشه آدم)

پس خواهشا کسی که بلد هست لطف کنه بگه یه مدل هست که بازیکن درست میکنی تو بازی این قدرتش بیشتر از 95 زیاد نمیشه ؟؟

اگه میشه چطوری؟ اگه نمیشه چرا؟

ممنون

موفق باشین

Alireza Taji
27-10-2008, 01:31
من که مشکل تکل خود به خودی بازیکنان را ندارم!

چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مطمئنی کیت گذاشتی؟
من هم فکر می کنم از کیت سرور بتونی برای گذاشتن کفش، توپ و چیزهای دیگر استفاده کرد
خود من یک پچ دانلود کردم که الان با استفاده از کیت سرور کفش ها و برخی صفحه ها در بازی تغییر کرده.
به نظر من استفاده کردن از کیت سرور نسبت به کیت سرور pes 2008 خیلی راحت تر شده! دیگه نیازی به map و اینجور چیزها نیست برای هر فایلی که در فولدر img بازی هست کافی هست یک فولدر درست کنید مثلا برای فایل cv0b که در فولدر img خود بازی هست شما یک فولدر با نامه cv0b می سازید و محتویاتی را که می خواهید در ان تغییر بدید در ان کپی میکنید.
الان تنها مشکل من در استفاده از کیت سرور این هست که شماره ی بیشتر فایل ها را نمی دونم! برای همین مجبورم از برنامه GGS استفاده کنم تا جای که می خواهم تغییرات در ان ایجاد بشه را در فایل اصلی بازی پیدا کنم!
اگر شماره ی فایلها را بدونی استفاده کردن از کیت سرور به مراتب راحت تر از نسخه ی قبلی هست.

alireza99.99
27-10-2008, 01:36
بابا کسی نمی خواد به ما بگه برای Ps2 اومده یا نه؟

993
27-10-2008, 02:02
دوستان کسی این پچ BURGUM_PATCH_for_PES2009_v0.25 رو استفاده کرده؟
من فقط تا حالا ازین استفاده کردم و به نظرم چیزه خوبیه! (فعلا بوندسلیگاش کامل نیست)
میخواستم ببینم کسی اینو استفاده کرده تا حالا که بعدا چیز بهتری پیدا کردی باشه؟
نمیخوام پیشنهاد فایل های دیگه ای بهم بدین! فقط میخوام کسی که اینو استفاده کرده پیشنهاد پچ بهتری بده! (چون کسی که استفاده نکرده نمیدونه که این چه جوریه که!)

LARAMAHDICRAFT
27-10-2008, 02:16
این بخش become legend ایده جالبی هستش یعنی من که باهاش خیلی حال کردم.
این هم فایل خوبیه عکس توضیحات رو داده.در ضمن فایل 69مگ هستش که با زیپ شدن تبدیل به 6.9مگ شده

golmohammadi
27-10-2008, 02:20
مشکل اینه که شما ها می خواید پرو در همون حد یک بازی ساده بمونه و از واقع گرایی دور باشه
تنها کاری که پرو 09 کرده و فقط به واقعیت نزدیک شده

خوب انتخابها سليقه اي هستند
من خودم پرو 6 رااز پرو 2008 بيشتر دوستش داشتم
ولي اين پرو 2009 بهتر از هر دو هست

kurosh08
27-10-2008, 05:36
کسی بیدار هست!!!!!!!!!
آقا بهترین Option File کدومه اگه میشه لینکشو بذارین
در ضمن من اول پچ konami رو وصل کنم بعد کرک 1.10 رو؟

mj77
27-10-2008, 08:35

کد:
کد:
مرسی دوست عزیز. دوباه از اول رفتم تا هفته یازدهم هیچ مشکلی نداشت.

mj77
27-10-2008, 08:44
بازی تو هوای بارونی خیلی قشنگه راستی توجه کردید صدای آسمون میاد.

mojtaba007
27-10-2008, 10:18
دوستان هیچ راهی نداره که اسامی بازیکن های کلاسیک درست بشه
همه جور پچی نصب کردم ولی اسامی درست نشد

کسی تونسته تو نسخه 2008 اسامی بازیکن های قدیمی را درست کنه

hobgoblin
27-10-2008, 10:58
آخه چه راهنمایی ؟؟

من از ویندوز xp sp3 استفاده میکنم ، شاید شما ویستا داری روی ویستا کار نمیکنه

من که بدون هیچ مشکلی بازش کردمو ازش استفاده کردم

وارد کردن نمیخواد که

من چندین پچ و آپشن فایل گذاشتم توی این تاپیک و کنارش هم توضیحات گذاشتم

این آخرین پچی که گذاشتم همراه kitserver هستش که اکثر لباس ها و مخلفات دیگه رو توش داره یعنی در فولدر img کلی فایل و فولدر هستش که با setup خود کیت سرور که install میشه توی بازی میتونی همه اش رو توی بازی داشته باشی

یعنی هلو بپر توی گلو هستش ، شما فقط کیت سرور رو در مسیر نصب بازی کپی میکنی از داخل فولدرش فایل setup رو اجرا میکنی و install رو میزنی ، خودش همه کارارو میکنه

یه آپشن فایل 4 مگابایتی هم کنارشون داره که باید بریزی توی مسیر سیو بازی

همین ، دوستان با عکس هم اینارو آموزش دادند

فقط اگه دیال آپ داری حجمش برات زیاده

میشه این آخری رو که میگی یه بار دیگه لینکشو بدی؟؟؟؟؟

Google Spider
27-10-2008, 11:01

سلام
من این فایل رو گرفتم روی vista هم اجرا کردم البته فقط 4 تا به هر قدرت اضافه کردم چون از حالت عادی خارج نشه فک کنم 4 یا 5 تا اضافه کنی بهتر از اینه که مثل تنظیمات اولیه باشه.

داشتم میگفتم برای من کار میکنه چون که دوستان مشکل دارن من خودم دوباره اپلود کردم من با این که مشکل ندارم شما هم از این استفاده کنید شاید درست بشه .

Google Spider
27-10-2008, 11:11
می خواستم بدونم توی becom legend الان توی فصل دوم هستم منچستر سیتی ایران رفته جام جهانی الان تا کی فرصت دارم که خوب بازی کنم تا به تیم ملی برسم یعنی منظورم اینه که بازی های ملی در جام جهانی 2010 در کجای فصل 2009-2010 شروع میشه .من الان توی 4بازی 5 گل ویه پاس گل در فصل دوم دادم ایا امیدی هست دعوت بشم؟

mojtaba_tanha
27-10-2008, 11:41

من از اين برنامه استفاده ميكنم
اول برنامه رو اجرا كنيد بعد بازي بعد f1 بزن بعد توبازي برين قسمت become a legend/player setting.../ Strengthen بعد عدد ارو بزن num luck روشن باشه.

joey jordison
27-10-2008, 12:20
من ديشب تونستم بازي كنم
البته اين نظره منه.....
تو چندتا از برتری PES 6 نسبت به PES 2009 بگو من هم قانع میشم که PES 6 خیلی بهتر هست!!!!
بعد این هم بگو
کجای بازی دقیقا شبیه فیفا شده؟؟؟؟؟

david23
27-10-2008, 12:21
در ضمن گرافيكم 256 است .خيلي هم بدك نيست

عزیز من دیگه تو گرافیک نمیان بگن ماله من 256 چون حافظه مهم نیست ،قدرت کارت مهمه و اینکه آن بورد نباشه حالا یه کارت 8400gs اگه 5گبگم باشه حافظش ، بازم به ddr3 8600 256 نمیرسه اینو گفتم تا اطلا عاتت بره بالا در ضمن 2009 یه شاهکاره :21:

maximiliyanus
27-10-2008, 13:21
شبیه فیفا شده:18: :39::38:...
با این مقایسه فیفا کلی حال میکنه ....:27:
خیلی با حال شده ولی بازم باگایی داره ولی مثل 2008 وحشتناک نیست خوب اونم چون خیلی توپ شده مهم نیست کونامیه دیگه هر دفعه یه ذره باگم چاشنیه کارشه:31:...
ولی به نظرم کلا بازی خیل واقعی شده فقط ....
اگه انیمیشناش موشن کپچر بود دیگه خییییلیییی توپ میشد ...ببینیم این کنامی کی با این مقوله ی موشن کپچر آشتی میکنه در واقع کی این رویای منو به حقیقت میپیوندونه :20:...
راستی یه چیزی بگم کف کردم خودم ...
چند روز پیش بازی رو که بره خودم نصب کردم رفیقم گیر وحشتناک داد که بده منم نصب کنم گفتم الکی وقت طلف نکن سیستمت نمیکشه خلاصه گرفت نصب کرد با سیستمه گرافیک 128 جیفورس 5200 رم 256
cpu 2 GHz رو مدیوم بازی کرد:18: البته رزولوشنشو آورد پایین با کمی افت فریم را حت بازی میکنه ولی دموها ش صحنه آهستس ولی خود باز راحت اجرا میشه...

golmohammadi
27-10-2008, 14:05
سلام
من این فایل رو گرفتم روی vista هم اجرا کردم البته فقط 4 تا به هر قدرت اضافه کردم چون از حالت عادی خارج نشه فک کنم 4 یا 5 تا اضافه کنی بهتر از اینه که مثل تنظیمات اولیه باشه.

داشتم میگفتم برای من کار میکنه چون که دوستان مشکل دارن من خودم دوباره اپلود کردم من با این که مشکل ندارم شما هم از این استفاده کنید شاید درست بشه .

ممنو از آپلود
من اينم گرفتم
ولي بازم هم همون ارور را داد
الان ميرم تو ويستا نصب كنم بازي را
شايد حل بشه