مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2009
dashmojtaba
28-04-2009, 20:36
سوال دوممو کسی جواب نداد اصلاً میشه آنلاین الان بازی کرد؟ کسی تونسته؟ چون من فقط آنلاینش برام مهمه اونطور که فهمیدم این بازیم مثل بازی بورن اوت پارادایس شده و چون آپدیت شده کرک جدید میخواد و نمیشه آنلاین بازی کرد اینطوریه یا هنوز میشه انلاین بازی کرد؟ لطفاً توضیح بدین چیکار کنم الانم میرم توی تاپیک هفصد هشصد صفه ای دنبال آپدیت ولی آنلاین برام مهمه لطفاً جواب..
Spaniuly
28-04-2009, 20:47
براي آنلاين بازي كردن دريافت آخرين پچ (1.30) لازم هست ولي كافي نيست
dashmojtaba
28-04-2009, 22:13
من پچو نصب کردم کرکم کپی کردم اما بازم پیغامایی میادو میگه باید ثبت نام کنم ازم کونامی آی دی میخواد فکر کنم هیچ راهی جز داشتن این کده نباشه امااگه راه حلی کسی بلده لطفاً بگه
dashmojtaba
28-04-2009, 23:04
ورژن جدید این بازی 1.3 نیست 1.4 هست کرکای 1.3 هم بهش نمیخوره.
البته بالاخره تونستم توی بازی ثبت نام کنم (بعد از کلی ایرادگیری سایت) ولی با اینکه پچ 1.4 رو نصب کردم بازم موقع لوگین میگه باید به ورژن 1.4 آپدیت بشم چون کرک 1.3 که گذاشتم جواب نمیده فکر کنم اگه یه کرک برای ورژن جدید ساخته بشه همه مشکلا حل میشه (البته تا وقتیکه پچ جدید نیاد!!) و فقط مسئله سرعته که فکر کنم 380 هم خوب باشه.
sarukhan
28-04-2009, 23:48
درود دوستان.
بچه ها این مشکل برای باره سومه که برام پیش میاد وقتی میخوام تو مستر لیگ سیو قبلیم رو لود کنم این پیغام میاد PES has to stop working و دیگه بازی سیو نمیشه.یعنی کلن سیوم خراب میشه.هر سری هم وقتی از لیگ دسته دو به دسته یک میرم این اتفاق میفته.کسی میدونه مشکل از کجاست.شرمنده که کل تاپیک رو نخوندم ماشالله 776 صفحه خیلیه.
سپاس گزارم
Spaniuly
29-04-2009, 02:19
من این پچ 1.30 رو نصب کردم ولی هیچ تاثیری نداشت. مشکل از کجاست؟
از كجا فهميدي تاثيري نداشت؟انتظار داري بعد نصب پچ چه تاثيري اعمال بشه؟ بگو تا راهنمايي كنم
درود دوستان.
بچه ها این مشکل برای باره سومه که برام پیش میاد وقتی میخوام تو مستر لیگ سیو قبلیم رو لود کنم این پیغام میاد PES has to stop working و دیگه بازی سیو نمیشه.یعنی کلن سیوم خراب میشه.هر سری هم وقتی از لیگ دسته دو به دسته یک میرم این اتفاق میفته.کسی میدونه مشکل از کجاست.شرمنده که کل تاپیک رو نخوندم ماشالله 776 صفحه خیلیه.
سپاس گزارم
جواب سوال شما يك جمله هست كركي كه ازش استفاده مي كني با ورژن بازي شما سازگار نيست مثال عرض مي كنم شما اگه هيچ كدوم از پچ هاي رسمي كونامي رو نصب نكني ولي از كرك هاي مخصوص اونها استفاده كني اين مكل بروز مي كنه
ورژن جدید این بازی 1.3 نیست 1.4 هست کرکای 1.3 هم بهش نمیخوره.
البته بالاخره تونستم توی بازی ثبت نام کنم (بعد از کلی ایرادگیری سایت) ولی با اینکه پچ 1.4 رو نصب کردم بازم موقع لوگین میگه باید به ورژن 1.4 آپدیت بشم چون کرک 1.3 که گذاشتم جواب نمیده فکر کنم اگه یه کرک برای ورژن جدید ساخته بشه همه مشکلا حل میشه (البته تا وقتیکه پچ جدید نیاد!!) و فقط مسئله سرعته که فکر کنم 380 هم خوب باشه.
خيلي عاليه دلمون واسه شايعه تنگ شده بود ... باز هم شايعه نه دوست عزيز ورژن 1.40 اي وجود نداره آخرين پچ رسمي كونامي 1.30 هست. توي بعضي سايت هاي تازه كار به آخرين آپديت cv0f پچ 1.40 اطلاق مي كنن. آخرين پچ 1.30 هست
من پچو نصب کردم کرکم کپی کردم اما بازم پیغامایی میادو میگه باید ثبت نام کنم ازم کونامی آی دی میخواد فکر کنم هیچ راهی جز داشتن این کده نباشه امااگه راه حلی کسی بلده لطفاً بگه
اون گيم آيدي و كونامي آيدي رو شما مي تونيد مجاني باز كنيد از سايت كونامي مشكل اينه كه شما وقتي اينها رو باز مي كنيد و در بخش نت ورك وارد مي كنيد به سريال كي كه موقع نصب بازي وارد مي كنيد گير مي ده اون سريال كي Fake هست و كونامي اين رو تشخيص ميده ولي اگه شما بازي رو اورجينال تهيه كني هم اين مشكل رو نخواهي داشت و هم ديگه لازم نيست بعد نصب آپديت پچ رسمي دنبال كرك بگردي
فكر آنلاين بازي كردن بدون داشتن DVD اورجينال رو از سرت بيرون كن رفيق:46:
با سلام
من يه سري آموزش مثل : زدن ضربه آزاد، فرستادن صحيح كرنر و .... مي خواستم .
لطفا اگر روش هاي جالب ديگه اي هم سراغ داريد بنويسيد!
با تشكر از لطف شما
( البته من با ps2 بازي مي كنم! )
mohammad_87
29-04-2009, 14:22
سلام خلیل جان
قبلا که من این بازی رو میکردم هیچ مشکلی نداشت وی الان با این مشکل مواجه شدم من باید چی کار کنم .
ضمنا یه سوال از دوستانی که میتونن من کمک کنن داستم :
اون قسمتی که توی بازی کنار اسم بازیکن هستش و با اون دستور حمله میانه بازی کردن ودفاع رو می ده و با رنگ های قرمز سبز زرد مشخص هستش .
توی چمپیونز لیگ می شه با ال 1 وال 2 بالا پایین کرد من الان دیگه نمی تونم این کار رو کنم وبه تور اتوماتیک دستور حمله ودفاع انجام میشه من باید کجای تنظیمات رو درست کنم تا این قسمت با دستور من انجام بشه .
البته اینو بگم که اول این کار رو خودم میکردم ولی بعدا از دستم در اومد نمی دونم که کجای تنظیمات رو دستکاری کردم
.
سلام دوست عزيز!شما در قسمت تنظيمات تركيب،تعويض و... ابتدا به set stactics و بعد به controller support برويد.در اينجا منوي دوم رو روي manual قرار بديد تا دفاعي يا هجومي بودن تيم كاملا در اختيار خودت باشه.منوي اول مربوط به game plan هست كه تنظيماتش از منوي set stactics قابل دسترسيست و ميتونيد براي تيمتون چهار استراتژي به داخواه تنظيم كنيد مثل ضد حمله،تله آفسايدو.. .گزينه سوم مربوط به تعويض اتوماتيك بازيكن و گزينه آخر هم مربوط به تغيير اتوماتيك سيستم تيم شماست كه اگه تيك داشته باشند انجام خواهد شد.پس از انجام تغييرات سيو كن.:20:
mohammad_87
29-04-2009, 14:50
من صداي تماشاگران ميلان رو دانلود كردم.حالا با چه برنامه اي ميتونم جايگزين كنم؟فايل ها از unnamed_00539 تا unnamed_00543 هست.اگه با كيت سرور ميشه، بايد در كدوم پوشه كپي كنم؟:13:
كسي نيست اينو بلد باشه؟
ضمنا من يه سري فايل با فرمت png دانلود كردم كه به پلاكاردهاي تماشاگران سري آ مربوط ميشه.اينارو چكار كنم؟؟!:19:
mf.designing
29-04-2009, 14:58
با سلام
من يه سري آموزش مثل : زدن ضربه آزاد، فرستادن صحيح كرنر و .... مي خواستم .
لطفا اگر روش هاي جالب ديگه اي هم سراغ داريد بنويسيد!
با تشكر از لطف شما
( البته من با ps2 بازي مي كنم! )
pes 2009 در pc با ps2 متفاوته چون ماله ps2 نسخه کامل شده pes 6 قدیمی هستش و همون روش های قدیمی کارامدن
sarukhan
29-04-2009, 15:27
جواب سوال شما يك جمله هست كركي كه ازش استفاده مي كني با ورژن بازي شما سازگار نيست مثال عرض مي كنم شما اگه هيچ كدوم از پچ هاي رسمي كونامي رو نصب نكني ولي از كرك هاي مخصوص اونها استفاده كني اين مكل بروز مي كنه
استاد از کجا باید بفهمم ورژن بازیم چیه که کرک مربوطه رو دانلود کنم؟
سپاس گزارم.
pes 2009 در pc با ps2 متفاوته چون ماله ps2 نسخه کامل شده pes 6 قدیمی هستش و همون روش های قدیمی کارامدن
سلام
خب ميشه همونها رو بگيد؟
با تشكر
reza prog
29-04-2009, 16:00
سلام..
تو تایپیک 700 صفحه ای پیدا کردن مطلب کار سختی هست..
خواهشن یه ترینر سالم برام بزارید Become Leaue
میخوام امارمو بالا ببرم
dashmojtaba
29-04-2009, 16:18
از كجا فهميدي تاثيري نداشت؟انتظار داري بعد نصب پچ چه تاثيري اعمال بشه؟ بگو تا راهنمايي كنم
خيلي عاليه دلمون واسه شايعه تنگ شده بود ... باز هم شايعه نه دوست عزيز ورژن 1.40 اي وجود نداره آخرين پچ رسمي كونامي 1.30 هست. توي بعضي سايت هاي تازه كار به آخرين آپديت cv0f پچ 1.40 اطلاق مي كنن. آخرين پچ 1.30 هست
اون گيم آيدي و كونامي آيدي رو شما مي تونيد مجاني باز كنيد از سايت كونامي مشكل اينه كه شما وقتي اينها رو باز مي كنيد و در بخش نت ورك وارد مي كنيد به سريال كي كه موقع نصب بازي وارد مي كنيد گير مي ده اون سريال كي Fake هست و كونامي اين رو تشخيص ميده ولي اگه شما بازي رو اورجينال تهيه كني هم اين مشكل رو نخواهي داشت و هم ديگه لازم نيست بعد نصب آپديت پچ رسمي دنبال كرك بگردي
فكر آنلاين بازي كردن بدون داشتن DVD اورجينال رو از سرت بيرون كن رفيق:46:
سلام دوست من
من اومدم اینجا سوالی پرسیدم که اکثر کسایی که باعث شدن این تاپیک 800 !!! صفحه ای بشه با یه آره نه ناقابل میتونن جوابش بدن حالا شما اومدی اون همه التماس خواهش مارو برای جواب دادن ندید گرفتی که هیچ تهمت شایه پراکنیم بهم میزنی؟ واقعاً خوشا معرفتت!! شایعه میخوام درست کنم که چی گیرم بیاد؟؟؟
دوست عزیز شایعه رو سایت رسمی کونامی چیکار میکنه؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به جای نقطه چین باید کلمه پچ رو بگذارید
:13:
ممنون از اطلاعات کارشناسانتون!!
سلام..
میخوام امارمو بالا ببرم
اینو بگیر
reza prog
29-04-2009, 17:00
اینو بگیر
ممنون ازت هستم به خاطر پاسختون دوست خوبم...اگه لطف کنین زیر دیپیم روش استفاده رو هم بگین رو پل سرات کمکتون میکنم...
amirtoty
29-04-2009, 17:37
ببخشید!
من این بازی رو از رو دی وی دیهاش کپی کردم رو هارد حالا میخوام نصبش کنم فایل setup.exe نیست
اگه کسی میتونه یک جا فقط همین فایل و برام upload کنه!
بسبار مــــــــــــــمـــــــــ ـنون میشم!
Spaniuly
29-04-2009, 17:44
سلام دوست من
من اومدم اینجا سوالی پرسیدم که اکثر کسایی که باعث شدن این تاپیک 800 !!! صفحه ای بشه با یه آره نه ناقابل میتونن جوابش بدن حالا شما اومدی اون همه التماس خواهش مارو برای جواب دادن ندید گرفتی که هیچ تهمت شایه پراکنیم بهم میزنی؟ واقعاً خوشا معرفتت!! شایعه میخوام درست کنم که چی گیرم بیاد؟؟؟
دوست عزیز شایعه رو سایت رسمی کونامی چیکار میکنه؟
به جای نقطه چین باید کلمه پچ رو بگذارید
:13:
ممنون از اطلاعات کارشناسانتون!!
بله ديدم لينك رو من به شخص واقعا متاسفم كه زود قضاوت كردم واقعا از شما عذر مي خوام و شديدا اميدوارم كه عذر خواهي من رو بپذيريد و قضاوت نادرستم رو ناديده بگيريد البته تقير از خود كونامي هم هست كه با اينكه پچ جديد ارائه كرده اصلا صداش رو هم در نمياره و من حتي توي هيچ سايتي حتي سايت Home Page كونامي هم هيچ مطلبي كه نشاني از انتشار پچ جديد باشه نديدم ولي اين لينك كه شما دادي داخلش لينك پچ 1.40 رو گذاشته كه باز هم در نوع خودش جالبه كه در متن لينك عبارت 1.30 هم ديده ميشه حتي متن لينك هم كه متعلق به خود كونامي هست اشتباه هست واقعا مي تونم يه چيز استنباط كنم كه كونامي هم بعضا نشون ميده همچين يه نمه عقده اي هست و پچي رو كه ارائه ميده رو پابليك نمي كنه. در هر صورت تقصير بنده هست كه خوب نگشتم و ندانسته به شما گفتم كه شايعه مي سازي. در حاليكه شما اين پچ رو در اختيار داريد. اي كاش همون ديروز وقتي به وجود پچ 1.40 اشاره كردي لينك رو هم مي دادي كه من با ديدنش به حقانيت حرف شما پي ببرم. قضاوت عجولانه نكنم. در هر صورت من از شما معذرت مي خوام با پيغام خصوصي هم ازتون معذرت نخواستم تا پيش همه از شما معذرت خواسته باشم پيش همه كساني كه شايد حرف من رو قبول كرده باشند و بايد همه بدونند كه حق با شماست.
اما در مورد سوالتون اگه جواب ندادم براي اين بود كه توي همون پست لعنتي صفحه قبلم به يه نفر ديگه كه سوال مشابه پرسيدن رو جواب داده بودم فكر كردم مطالعه كنيد. براي آنلاين بازي كردن همونطور كه گفتم براي ما ايروني ها كاريست غير ممكن چون حتي اگه همه جنس هم جور باشه يكي رو كم داريم سرعت بالاتر از 1 مگ بر ثانيه توي ايران كسي اينترنت خانگيش اينقدر نيست واقعا اين سرعت هم كمترين سرعت هست چون داخل بازي با مشكل لگ و افت پينگ مواجه ميشيد به خاطر فاصله طولاني كه ما از ايران تا سرور كونامي داريم شما كافيه سريال اورجينال بازي رو داشته باشي و حتي به صورت رايگان مي توني گيم آيدي و كونامي آيدي رو از سايت باز كني فقط حتما بازي موقع نصب بايد سريال يكتا و اورجينال وارد كنيد نه سريال Fake كه فقط به درد نصب بازي مي خوره
استاد از کجا باید بفهمم ورژن بازیم چیه که کرک مربوطه رو دانلود کنم؟
سپاس گزارم.
خوب من كه عرض كردم اگه هيچ پچ نصب نكرده باشي ورژن بازي شما 1.00 هست. تا كنون اين پچ هاي گيم پلي از سوي كونامي عرضه شده:
----- 1.10
----- 1.20
----- 1.30
----- 1.40
كه مطمئن ترينشون پچ 1.20 هست چون هم يت سرور نصب ميشه روش هم كرك سالم و صحيح براش وجود داره. لينك خود پچ و كركش رو توي اينجا قرار دادم مي تونيد هر دو رو دانلود و نصب كنيد:
سلام..
میخوام امارمو بالا ببرم
شما برنامه PES Legend رو نياز داريد كه البته يا بايد ويستا باشه سيستم عامل شما يا هم اگه از xp استفاده مي كنيد برنامه دات نت فريم ورك 3.5 رو نصب كني
Mojtaba-MCI
29-04-2009, 19:25
سلام دوستان ، یه مشکلی برام پیش اومده ممنون میشم شما راهنمایی کنید.
من این بازی رو البته ای نسخه ای که ایرانی ها از 2 دی وی دی به 1 دی وی دی تبدیلش کرده بودن گرفتم...
نصبش حدود 1.5 ساعت وقت گرفت که در پایان هم ارور داد و نصب نشد!
روو چندتا سیستم دیگه هم نصبش کردم و همین مشکل رو داشت...
رفتم از قسمت Add Or Remove پاکش کنم که همش این پیغام رو می ده :
The Following File Dose Not Exist Or Is Not A Valid Unistallation Log File.
C:/Games/T20GAMES/Unistal.Log
و پاک نمی شه!چیکار کنم تا از بین بره؟!
نرم افزار خاصی برای این کار نیست؟!
با تشکر...
sarukhan
29-04-2009, 21:43
لينك خود پچ و كركش رو توي اينجا قرار دادم مي تونيد هر دو رو دانلود و نصب كنيد:
استاد به این ادرس رفتم پچ 1.20 رو دارم دانلود میکنم اما لینکه کرکش فکر کنم تاریخ مصرفش گذشته.اگه براتون زحمتی نیست میتونید لینک رو چک کنید؟
پچ رو که میخوام اجرا کنم ارور میده the upgrade ----- cannot be installed مشکل از کجاست؟
استاد به این ادرس رفتم پچ 1.20 رو دارم دانلود میکنم اما لینکه کرکش فکر کنم تاریخ مصرفش گذشته.اگه براتون زحمتی نیست میتونید لینک رو چک کنید؟
سپاس گزارم.
از اینجا میتونی کرک و سایر پچ ها و ابزار هارو دانلود کنید
سلام دوستان ، یه مشکلی برام پیش اومده ممنون میشم شما راهنمایی کنید.
من این بازی رو البته ای نسخه ای که ایرانی ها از 2 دی وی دی به 1 دی وی دی تبدیلش کرده بودن گرفتم...
نصبش حدود 1.5 ساعت وقت گرفت که در پایان هم ارور داد و نصب نشد!
روو چندتا سیستم دیگه هم نصبش کردم و همین مشکل رو داشت...
رفتم از قسمت Add Or Remove پاکش کنم که همش این پیغام رو می ده :
The Following File Dose Not Exist Or Is Not A Valid Unistallation Log File.
C:/Games/T20GAMES/Unistal.Log
و پاک نمی شه!چیکار کنم تا از بین بره؟!
نرم افزار خاصی برای این کار نیست؟!
با تشکر...
خب برو توی تایپیک نرمافزارها و نرمافزار unsistaller رو دانلود کن به راحتی بازیتم پاک میکنه
Spaniuly
30-04-2009, 00:28
پچ 1.40 رو نصب كردم و واقعا شاهد تغييرات بسيار خوب و زيبايي بودم يك پچ مكمل و زيبا از كونامي باعث شده كه بازي از اين رو به اون رو بشه خصوصيات پچ كه من استنباط كردم تا اينجا:
ديگه دروازبان ها در مقابل شوت هاي سنگين و مهلك كه در موقعيت هاي تك به تك زده ميشه شانس بسيار كمي براي مهار دارند در حاليكه قبل نصب پچ هر چقدر شوت از نزديك و با شوت پر قدرت زده مي شد دروازبان هر چقدر هم كه ضعيف بود با يه عكس العمل مصنوعي و غير واقعي موفق مي شد توپ رو مهار كنه.
ديگه شوت هايي كه توسط بازيكنان شوت زن از پشت محوطه جريمه زده ميشه با اختلاف از بالاي دروازه به بيرون نمي ره و در چهار چوب هست
موشن هاي جديدي در هنگام دريافت پاس يا دادن پاس و حتي حركات بدون توپ بازيكنان به بازي اضافه شده.
پاس ها دقيق تر شدن و تعداد پاس هاي اشتباه كه قبلا واقعا از حساب كتاب در ميومد كم شدن
به نظر مي رسه بازيكنان هوشمند تر شدن.
ضربات آزاد بسيار بهبود پيدا كردن و ضربات آزادي كه از فصله دور زده ميشن شانس گل شدن دارند. در حاليكه قبلا دروازبانان خيلي راحت از پس شوت هاي ايستگاهي كه از فاصله نسبتا دور به دروازشون شليك مي شد بر مي اومدند.
اينها همگي استنباط بنده از اين پچ بود بسيار عالي هست اين پچ و به همون اندازه كه پچ 1.30 رو پيشنهاد مي كردم دانلود اين پچ استثنايي رو به همه پيشنهاد مي كنم و از اونجايي كه احتمالا اين آخرين پچي باشه كه كونامي عرضه كرده ارزش دانلود رو واقعا داره
لينك مستقيم پچ 1.40
پچ رو که میخوام اجرا کنم ارور میده the upgrade ----- cannot be installed مشکل از کجاست؟
نه بابا مگه خوردنه تاريخ مصرفش بگذره اشكال از فروم هست بعضي كلمات رو فليتر مينه مثله كلمه ل.ي.و.ن يا كلمه C.R.A.C.K تازگيا هم كلمه P a t c h رو براي دانلود كرك توي اون لينك جايي كه نقطه چين هست اين كلمه رو بي فاصله بنويس C r a c k
Mehdi.ss
30-04-2009, 01:46
پچ 1.40 رو نصب كردم و واقعا شاهد تغييرات بسيار خوب و زيبايي بودم يك پچ مكمل و زيبا از كونامي باعث شده كه بازي از اين رو به اون رو بشه خصوصيات پچ كه من استنباط كردم تا اينجا:
ديگه دروازبان ها در مقابل شوت هاي سنگين و مهلك كه در موقعيت هاي تك به تك زده ميشه شانس بسيار كمي براي مهار دارند در حاليكه قبل نصب پچ هر چقدر شوت از نزديك و با شوت پر قدرت زده مي شد دروازبان هر چقدر هم كه ضعيف بود با يه عكس العمل مصنوعي و غير واقعي موفق مي شد توپ رو مهار كنه.
ديگه شوت هايي كه توسط بازيكنان شوت زن از پشت محوطه جريمه زده ميشه با اختلاف از بالاي دروازه به بيرون نمي ره و در چهار چوب هست
موشن هاي جديدي در هنگام دريافت پاس يا دادن پاس و حتي حركات بدون توپ بازيكنان به بازي اضافه شده.
پاس ها دقيق تر شدن و تعداد پاس هاي اشتباه كه قبلا واقعا از حساب كتاب در ميومد كم شدن
به نظر مي رسه بازيكنان هوشمند تر شدن.
ضربات آزاد بسيار بهبود پيدا كردن و ضربات آزادي كه از فصله دور زده ميشن شانس گل شدن دارند. در حاليكه قبلا دروازبانان خيلي راحت از پس شوت هاي ايستگاهي كه از فاصله نسبتا دور به دروازشون شليك مي شد بر مي اومدند.
اينها همگي استنباط بنده از اين پچ بود بسيار عالي هست اين پچ و به همون اندازه كه پچ 1.30 رو پيشنهاد مي كردم دانلود اين پچ استثنايي رو به همه پيشنهاد مي كنم و از اونجايي كه احتمالا اين آخرين پچي باشه كه كونامي عرضه كرده ارزش دانلود رو واقعا داره
لينك مستقيم پچ 1.40
نه بابا مگه خوردنه تاريخ مصرفش بگذره اشكال از فروم هست بعضي كلمات رو فليتر مينه مثله كلمه ل.ي.و.ن يا كلمه C.R.A.C.K تازگيا هم كلمه P a t c h رو براي دانلود كرك توي اون لينك جايي كه نقطه چين هست اين كلمه رو بي فاصله بنويس C r a c k
سلام
هر کاری میکنم سایتو باز نمیکنه ارور میده چه جوری دانلود کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mojtaba-MCI
30-04-2009, 06:05
خب برو توی تایپیک نرمافزارها و نرمافزار unsistaller رو دانلود کن به راحتی بازیتم پاک میکنه
ممنون دوست من ، میشه لینکش رو اینجا هم بذاری؟!
Spaniuly
30-04-2009, 06:39
سلام
هر کاری میکنم سایتو باز نمیکنه ارور میده چه جوری دانلود کنم ؟
توي لينك يه قسمتش نقطه چين هست دستي بنويس p a t c h الته بدون فاصله اين كلمه اتوماتيك تازگيا توسط فروم فليتر شده
MORTAZA.2FUN
30-04-2009, 12:23
ممنون دوست من ، میشه لینکش رو اینجا هم بذاری؟!
سلام مجتبی جان
به این ادرس مراجعه کنید ودر خواست نرم افزار کنید .
قربانتان
شما برنامه PES Legend رو نياز داريد كه البته يا بايد ويستا باشه سيستم عامل شما يا هم اگه از xp استفاده مي كنيد برنامه دات نت فريم ورك 3.5 رو نصب كني
سلام ارمین جان
ببخشید ولی من این نرم افزار رو هم روی ویستا وهم روی xp اجرار کردم وبرای اجرای این نرم افزار روی xp از هیچ برنامه ای یا حتی برنامه ای که شما میگید استفاده نکردم ونیازی به نصب این برنامه نیست .
قربانتان :40:
Spaniuly
30-04-2009, 13:26
سلام ارمین جان
ببخشید ولی من این نرم افزار رو هم روی ویستا وهم روی xp اجرار کردم وبرای اجرای این نرم افزار روی xp از هیچ برنامه ای یا حتی برنامه ای که شما میگید استفاده نکردم ونیازی به نصب این برنامه نیست .
چرا اگه XP سرويس پك 2 باشه نياز هست. احتمالا ويندوز شما اين برنامه رو موقع نصب اتوماتيك نصب كرده .Net Framework محصول مايكروسافت هست و روي ويندوز ها قرار داده ميشه تا در موقع نصب ويندوز اون هم نصب بشه. البته اگه ويندوز SP3 باشه كه كلا اين برنامه رو sp3 اينكلود هست
salazar.basiliska
30-04-2009, 13:39
سلام من پچ 1.4 رو دانلود کردم ولی هنگام نصب هنگ میکنه ...
لطفآ کمکم کنید .
MORTAZA.2FUN
30-04-2009, 14:20
با سلام خدمت دوستان
بعضی از دوستان هنگام نصب این برنامه دچار مشکل ارور می شدن این مشکل قابل حل هستش .
اما شرطی داره که باید اجرا بشه واون اینکه باید سیتم شما بالا باشه .
شما می تونید با نصب ویندوز ویستا این برنامه رو نصب کنید ولی باید به این نکته توجه داشته باسید که :
هنگام نصب این برنامه شما یه ادرس پیش فرض برای نصب دارید باید دقت کنید که در این مسیر نصب نشه اگه در این مسیر نصب بشه باز ارور خواهد داد ولی شما اکه این برنامه رو در محل نصب بازی نصب کنید هیچ مشکل نخواهید داشت ودر فولدر زیر .به طور مثال :
E:\ Pro Evolution Soccer 2009
فقط دقت داشته باسید که باید در فولدر Pro Evolution Soccer 2009 نصب بشه .
موفق باشید :10:
قربانتان :40::40::40:
salazar.basiliska
30-04-2009, 14:55
دوستان برای من پچ 1.4 هنگ میکنه ! تو پچ 1.3 هم همین بود . تو ویندوز Sp 2 و Sp 3 هم فرقی نمیکنه . هنگام نصب قبل اینکه هیچ آدرسی بپرسه برا نصب روی این پنجره هنگ میکنه :
کمکم کنید . :10:
Spaniuly
30-04-2009, 15:44
دوستان برای من پچ 1.4 هنگ میکنه ! تو پچ 1.3 هم همین بود . تو ویندوز sp 2 و sp 3 هم فرقی نمیکنه . هنگام نصب قبل اینکه هیچ آدرسی بپرسه برا نصب روی این پنجره هنگ میکنه :
کمکم کنید . :10:
صبور باشيد فقط همين حتي ممكن مجبور بشي 5 دقيقه به همون حالت بذاري بمونه براي سيستم هاي مختلف فرق مي كنه شما سيستمت خيلي قوي نيست واسه همين مدت زماني كه طول ميكشه براي نصب شدن آماده بشه زياد هست تا زماني كه فعال بشه كليد آپديت بايد منتظر باشي حتي شده 5 دقيقه يا بيشتر
salazar.basiliska
30-04-2009, 16:10
صبور باشيد فقط همين حتي ممكن مجبور بشي 5 دقيقه به همون حالت بذاري بمونه براي سيستم هاي مختلف فرق مي كنه شما سيستمت خيلي قوي نيست واسه همين مدت زماني كه طول ميكشه براي نصب شدن آماده بشه زياد هست تا زماني كه فعال بشه كليد آپديت بايد منتظر باشي حتي شده 5 دقيقه يا بيشتر
ممنون صبر کردم مشکل حل شد !
یک سوال دیگه الان که پچ نصب شده موقع باز کردن دوباره dvd اصلی بازی رو میخواد یعنی کرک ای که کپی کرده بودم جایگزین شده . الان اگه کرک رو دوباره کپی کنم ، پچ و اصلاحاتش از بین میرن ؟ اگه آره پس چطوری بازی رو بالا بیارم بدون کرک ؟
mforuzan
30-04-2009, 16:22
من یک برنامه میخوام که بشه اهنگهای بازی را عوض کرد
Spaniuly
30-04-2009, 18:36
من یک برنامه میخوام که بشه اهنگهای بازی را عوض کرد
فكر نكنم باشه يا شايدم اگه هست خيلي كم ياب هست چون من تا اين لحظه نديدم. اگه كسي داره من خودمم مشتريشم
ممنون صبر کردم مشکل حل شد !
یک سوال دیگه الان که پچ نصب شده موقع باز کردن دوباره dvd اصلی بازی رو میخواد یعنی کرک ای که کپی کرده بودم جایگزین شده . الان اگه کرک رو دوباره کپی کنم ، پچ و اصلاحاتش از بین میرن ؟ اگه آره پس چطوری بازی رو بالا بیارم بدون کرک ؟
لينكي كه توي صفحه 701 هست رو دانلود كن فقط متن لينك يه قسمتش فليتر شده دستي اون رو تغيير بده به c r a c k اين كلمه فليتر هست همون كرك واسه 1.20 خوب جواب ميده
کروزر جان شاید این اموزش برای ادیت اهنگهای بازی به دردت بخوره
Programs you will need:
AFS Explorer 3.7 - This program is for editing the '.img' files.
DkZ studio - This program ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) is for converting '.WAV' files into '.ADX' format (ADX is the format that PES uses for sound files)
You will also need a program that will convert your CD's or mp3's into .WAV files.
I used this one SUPER � ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). It's freeware and seems very good.
First of all you need to determine which 'ADX' files contain the music tracks.
To do this I pain stakingly exported files from serveral folders within the 'cs0d' img. file and listened to them.
I discovered the files containing these tracks where from 'unnamed_90 to unnamed_150'. So actually they're only within 2 folders (0-99 & 100-199).
Step-by-step:
Convert your music tracks to WAV.
Convert you WAV. music files to ADX.
Rename your ADX files, starting at 'unnamed_90' to 'unnamed_150'
*Note - Don't put the '.adx' at the end of the number.
Then follow these instructions ...
2. Start AFS Explorer and go to menu FILE - IMPORT AFS File
3. In the dialog window go to last combo box and select ALL FILES
4. From your PES 2009 img folder open cs0d.img (backup it first)
5. Answer NO to questions and the file will be opened.
6. Go to Action > Import Folder and choose the folder with the renamed ADX files.
7. Answer Yes to questions and the file will be opened.
8. In the dialog window go to last combo box and select ALL FILES
9. Now save the "cs0d" as "1cs0d.img"
10. Wait for end of rebuilding and answer Yes to the next questions and the file will reloaded
11. Close AFS Explorer
12. Remove your old "cs0d.img" and rename the new "1cs0d.img" in "cs0d.img"
Now you will have your on tracks on menus ect ...
Note* I haven't worked out where the 'songs.txt' file is located? Editing this file should allow you to name the track and artist.
*Edit...
I worked out the tracks for the various menus:
Main menu= unnamed_96.adx, unnamed_104.adx, unnamed_106.adx, unnamed_109.adx & unnamed_122.adx
Champions League= unnamed_32.adx, unnamed_33.adx, unnamed_34.adx & unnamed_35.adx
Master League= unnamed_98.adx, unnamed_100.adx, unnamed_101.adx, unnamed_115.adx & unnamed_120.adx
Become a Legend Mode= unnamed_114.adx, unnamed_119.adx & unnamed_123.adx
Cup= unnamed_137.adx, unnamed_138.adx & unnamed_140.adx
Edit Menu= unnamed_97.adx & unnamed_118.adx
Highlights= unnamed_91.adx, unnamed_92.adx, unnamed_93.adx, unnamed_94.adx & unnamed_95.adx
*Note - Other web-sites use 'Kitserver' and a different system. They say it's more simple than rebuilding the image every time you want to edit something..
Spaniuly
30-04-2009, 19:25
واي ترجيح ميدم بيخيال شم البته راه حل خوبيه ولي اگه يه برنامه بود كه اين كار هارو به صورت هوشمند انجام مي داد خيلي عالي بود
salazar.basiliska
30-04-2009, 19:48
لينكي كه توي صفحه 701 هست رو دانلود كن فقط متن لينك يه قسمتش فليتر شده دستي اون رو تغيير بده به c r a c k اين كلمه فليتر هست همون كرك واسه 1.20 خوب جواب ميده
یعنی برای 1.4 کار نمیکنه ؟ فقط 1.2 ؟
با توضیحاتی که در مورد 1.4 دادی ... من 1.4 میخوام ! :(
راهی نیست ؟
Spaniuly
30-04-2009, 22:10
منظورم اين بود كه واسه 1.40 خوب جواب ميده كرك كه ذاتا براي 1.20 هست(اشتباه لپي شد)
sarukhan
30-04-2009, 23:27
درود دوستان.
بچه ها من میخوام پچ 1.40 رو اجرا کنم این پیغام میاد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5D[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی چی؟
سپاس گزارم.
salazar.basiliska
01-05-2009, 00:01
منظورم اين بود كه واسه 1.40 خوب جواب ميده كرك كه ذاتا براي 1.20 هست(اشتباه لپي شد)
not found
کرک رو نوشتم رو لینک اما مثل اینکه فایل پاک شده .
eblis_boy1386
01-05-2009, 00:31
اقا من ميخوام پچ نصب كنم ولي بازيم كرك نداره ! چجوري ميشه اين بازي رو رجستر كرد! ؟؟ كه پچ نصب شه
Spaniuly
01-05-2009, 00:42
درود دوستان.
بچه ها من میخوام پچ 1.40 رو اجرا کنم این پیغام میاد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5D[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی چی؟
سپاس گزارم.
چون نصب بازي شما دستكاري شده و بازي در مسير ريجستري تقلبي قرار گرفته سيستم پچ چون نمي تونه مسير رو تعيين كنه پيغام خطا ميده امتحان نكردم تا حالا ولي شما امتحان كن اين كار رو كه مي گم
اول برو به Program Files فولدري كه داخلش بازي Pro Evolution 2009 هست رو پيدا كنه اسمش هر چي هست با حروف بزرگ به كلمه KONAMI تغيير نام بده در واقع بازي شما بايد توي اين مسير باشه
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009
حالا متن زير رو داخل يك new text document كپي كن
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMI\PES2009
]
"code"="APVM-69N6-WW3U-UE7R-3PKM"
"installdir"="C:\\Program
Files\\KONAMI\\Pro Evolution Soccer 2009\\"
و Save as بزن Save as Type رو روي All قرار بده و اسم فايل رو دقيقا اين قرار بده pes2009.reg حالا سيو كن يه فايل با فرمت reg برات ايجاد ميشه روش كليك كن تا وارد ريجسترب بشه حالا سعي كن دوباره پچ رو نصب كني فقط اگه در درايو غير از C نصب كردي بازي رو از داخل متن بالا C رو تغيير بده به همون درايوي كه نصب كردي
not found
کرک رو نوشتم رو لینک اما مثل اینکه فایل پاک شده .
نه درسته C r a c k بايد بنويسي ها يعني حرف اول رو بزرگ بايد بنويسي
treason_boys
01-05-2009, 02:05
آقا این پچ ها رو جایی دارن ما بخریم؟؟؟ آخه من با اینترنت ذغالی کار می کنم.
eblis_boy1386
01-05-2009, 05:12
آقا این پچ ها رو جایی دارن ما بخریم؟؟؟ آخه من با اینترنت ذغالی کار می کنم.
از دوستي اشنايي. مركز سي دي محلتون تهيه كني خيلي مطمن تره
چون نصب بازي شما دستكاري شده و بازي در مسير ريجستري تقلبي قرار گرفته سيستم پچ چون نمي تونه مسير رو تعيين كنه پيغام خطا ميده امتحان نكردم تا حالا ولي شما امتحان كن اين كار رو كه مي گم
اول برو به program files فولدري كه داخلش بازي pro evolution 2009 هست رو پيدا كنه اسمش هر چي هست با حروف بزرگ به كلمه konami تغيير نام بده در واقع بازي شما بايد توي اين مسير باشه
c:\program files\konami\pro evolution soccer 2009
و save as بزن save as type رو روي all قرار بده و اسم فايل رو دقيقا اين قرار بده pes2009.reg حالا سيو كن يه فايل با فرمت reg برات ايجاد ميشه روش كليك كن تا وارد ريجسترب بشه حالا سعي كن دوباره پچ رو نصب كني فقط اگه در درايو غير از c نصب كردي بازي رو از داخل متن بالا c رو تغيير بده به همون درايوي كه نصب كردي
نه درسته c r a c k بايد بنويسي ها يعني حرف اول رو بزرگ بايد بنويسي
منم همين خطارو داشتم اين كارو كردم هيچ تغيير و تعصير نداشت.. بيخود بيد
Khashayar King
01-05-2009, 09:38
سلام
ببینید من وقتی بازی میکنم یه پرازیت مانند از وسط ال سی دی رد میشه این مشکل از کجاست؟
گرافیک بازی رو کجا باید تنظیم کرد ؟! (خیلی کمه)
سلام
ببینید من وقتی بازی میکنم یه پرازیت مانند از وسط ال سی دی رد میشه این مشکل از کجاست؟
اون مربوط به Screen Refresh Rate هستش. اونو باید در حالت 65 Hrz بزاری که غیر فعاله و اگرم فعالش کنی، باز چشاتو به ...F میده!!!!!
Spaniuly
01-05-2009, 10:02
سلام
هرتز مانيتورت رو بايد بذاري روي 75 هرتز بلدي كه چه جوري اين كار رو بكني؟ اگه بلد نيستي بگو توضيح بدم. موفق باشي خشايار خان
Khashayar King
01-05-2009, 10:11
هرتز مانيتورت رو بايد بذاري روي 75 هرتز بلدي كه چه جوري اين كار رو بكني؟ اگه بلد نيستي بگو توضيح بدم. موفق باشي خشايار خان
نه عزیزم بگو بی زحمت!
راستی در مورد گرافیک نمیدونی چیکار باید بکنم بره بالا ؟!
aghamajid1369
01-05-2009, 10:16
برای تنظیمات گرافیک این بازی یک ایکن مخصوص وجود داره. برو داخل فلدر بازی و از اونجا تنظیمات رو دستکاری کن.
Khashayar King
01-05-2009, 10:30
برای تنظیمات گرافیک این بازی یک ایکن مخصوص وجود داره. برو داخل فلدر بازی و از اونجا تنظیمات رو دستکاری کن.
خیلی خیلی ممنون!
ولی واقعا عجب گرافیکی داره رو high ماله من رو low بود
eblis_boy1386
01-05-2009, 10:54
يك سوال پرسيدم هنوز جواب نگرفتم
چجوري ميشه بازي رو رجستر كرد تضميني !كه بشه پچ نصب شه
سلام
من الان توی bal اومدم به فصل دوم .قرعه کشی بازی های جام جهانی انجام شده. بازی ها از کی شروع میشه؟؟؟
MORTAZA.2FUN
01-05-2009, 11:59
سلام
من الان توی bal اومدم به فصل دوم .قرعه کشی بازی های جام جهانی انجام شده. بازی ها از کی شروع میشه؟؟؟
سلام دوست عزیز
دوست عزیز صبر کنین به بازی ها هم می رسین یا اخر فصل موقع نقل واتقالات چند بازی می زنین یا توی همین فصل وسط ها به جای بازی های لیگ چند بازی ملی فرار میده وشما بازی می کنین .
موقع که به لیست بازی های ملی نگاه کردم دیدم که با تیم های روسیه افریقای جنوبی وفرانسه بازی داریم اما به جای تیم ارزانتین تین رئال رو توی تیم های ملی نشون میداد ...
به همین خاطر به تیم دیگه ای رفتم اون هم اینتر هستش باز هم همین گزینه نشنال تیم بود ولی بازم بین تیم های ملی تیم ارزانیتین رو نشون نمی داد وفقط رئال رو نشون میداد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام دوست عزیز
دوست عزیز صبر کنین به بازی ها هم می رسین یا اخر فصل موقع نقل واتقالات چند بازی می زنین یا توی همین فصل وسط ها به جای بازی های لیگ چند بازی ملی فرار میده وشما بازی می کنین .
موقع که به لیست بازی های ملی نگاه کردم دیدم که با تیم های روسیه افریقای جنوبی وفرانسه بازی داریم اما به جای تیم ارزانتین تین رئال رو توی تیم های ملی نشون میداد ...
به همین خاطر به تیم دیگه ای رفتم اون هم اینتر هستش باز هم همین گزینه نشنال تیم بود ولی بازم بین تیم های ملی تیم ارزانیتین رو نشون نمی داد وفقط رئال رو نشون میداد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به احتمال 99% برمی گرده به همون گزینه ای که من توی بازی داشتم. یعنی اضاف کردن یه چندتیم آسیایی و افریقایی دیگه. به همین خاطه که اینجوریه. و الا از وقتی من اونو از کار انداختم، توی فصل اول گزینه نشنال اضاف شده، به تیم ملی دعوت شدم، آقای گل، آقای پاس گل و بهترین بازیکن امریکای جنوبی انتخاب شدم. الانم که در فصل دوم هستم و برنامه بازی های جام جهانی رو نوشته، آرژانتین با اسکاتلند، ساحل عاج و یه تیم دیگه که الان یادم نیست هم گروهم. فقط می خواستم بپرسم که این بازی ها کی شروع میشه؟؟؟ :دی
MORTAZA.2FUN
01-05-2009, 12:39
يك سوال پرسيدم هنوز جواب نگرفتم
چجوري ميشه بازي رو رجستر كرد تضميني !كه بشه پچ نصب شه
سلام دوست عزیز
اگه دقت کرده باشین من قبلا به این سوال جواب داده بودم به هر حال بازم می گم بازی شما دستکاری شده شما باید بازی رو به اورجینال تبدیل کنین تا بتونین پچ رو روش نصب کنید شما باید فایل زیر رو دان کنید :
وبا تشکر از khelane عزیز به خاطر این فایل .
بعد اگه خواستین که بازی شما تیم های استقلال و پیروزی رو داشته باشه و اسم بازیکنان تیم ملی درست بشه و...
شما از پیج 701 از پست krauser فایل ها رو دان کنید وحالشو ببرید .
و پسورد فایل اولی matin هستش وماله ارمین جان krauser هستش .
برای نصب برنامه یعنی فایل اولی شما باید بدین گونه عمل کنید :
شما از محل نصب بازی فولدر img رو توی ادرس زیر کپی کنید وجایگزین img فایل کنید (یعنی در داخل فولدربرنامه ):
New Folder\program files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009
و از داخل فولدر بازی فایل Pro Evolution Soccer 2009 رو اجرا کنید وادرس فرضی که برنامه به شما داده رو کاری نخواهید داشت وفقط در محل نصب بازی در فولدر Pro Evolution Soccer 2009 نصب خواهید کرد .
واگه اروری به شما داد فقط گزینه ی اگنور رو بزنید .
ضمنا چند پیج پیش ادرس پچ1.40 هم موجود است وهم اخرین cv0f .img .
اگه سوالی داشتید مطرح کنید .
به احتمال 99% برمی گرده به همون گزینه ای که من توی بازی داشتم. یعنی اضاف کردن یه چندتیم آسیایی و افریقایی دیگه. به همین خاطه که اینجوریه. و الا از وقتی من اونو از کار انداختم، توی فصل اول گزینه نشنال اضاف شده، به تیم ملی دعوت شدم، آقای گل، آقای پاس گل و بهترین بازیکن امریکای جنوبی انتخاب شدم. الانم که در فصل دوم هستم و برنامه بازی های جام جهانی رو نوشته، آرژانتین با اسکاتلند، ساحل عاج و یه تیم دیگه که الان یادم نیست هم گروهم. فقط می خواستم بپرسم که این بازی ها کی شروع میشه؟؟؟ :دی
سلام
یکم صبور باشید .
ما سه حالت داریم
1- یا توی وسط بازی های لیگ چند بازی رو اختصاص میده
2- یا در نیم فصل موقع نقل انتقالات چند بازی رو انجام می دین .این مورد احتمالش کمتر هستش .
3- یا اخر فصل موقع نقل اتقالات شما بازی های رو انجام می دین .
اما چون شما توی سال های اول بازیتون هستین بین بازی های لیگ بازی رو انجام می دین .اما اگه این دو مورد اولی نشد مطمئن باشید که اخر فصل این بازی ها انجام میشه .
من که با سیو شما دارم بازی میکنم پس باید گزینه ی نشنال نیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و یه ادرس از اون فایلی که باعث شد که تیم های ملی ازاد بشن برام بذارین ؟
منظور شما کدوم گزینه هستش که میگیئ لطفا جای گزینه توی بازی رو بگید و یه توضیح کامل بدید .
در ضمن من برنامه ی PRO-EVO Editing Studio 2009 V1.0.0.0 رو دان کردم وچون رار بود روی دسکتاپ اپش کردم اما موقعی که از توی فولدر فایل PRO EVO Editing Studio 2009 رو اجرا می کنم ارور میده و میگه که باید ریجست بشه .عکسش این زیر هستش :
اگه میشه روش استفاده از این برنامه رو توضیح بدید ؟
من بعد اینکه ok رو می زنم می ره توی برنامه اما نمی دونم که باید چه فایلی رو باز کنم چون می یام سیو های مربوط به بال رو باز می کنم ولی ارور میده میگه که باید یه ادیت فایل باز کنم ومو قعی که ادید فایل رو باز می کنم یه ارور میده این هم عکسش :
بعد از اینکه برنامه رو اجرا میکنم دو تا پیج باز می کنه این هم عکسش :
خلاصه یه توضیح کانل از چگونگی استفاده از این برنامه بدین .:42::42::42:
ممنون میشم
قربانتان:40::40::40:
sarukhan
01-05-2009, 14:50
اول برو به program files فولدري كه داخلش بازي pro evolution 2009 هست رو پيدا كنه اسمش هر چي هست با حروف بزرگ به كلمه konami تغيير نام بده در واقع بازي شما بايد توي اين مسير باشه
c:\program files\konami\pro evolution soccer 2009
و save as بزن save as type رو روي all قرار بده و اسم فايل رو دقيقا اين قرار بده pes2009.reg حالا سيو كن يه فايل با فرمت reg برات ايجاد ميشه روش كليك كن تا وارد ريجسترب بشه حالا سعي كن دوباره پچ رو نصب كني فقط اگه در درايو غير از c نصب كردي بازي رو از داخل متن بالا c رو تغيير بده به همون درايوي كه نصب كردي
استاد همه این کار هار رو کردم اما باز همون اش و همون کاسه.
سلام
یکم صبور باشید .
ما سه حالت داریم
1- یا توی وسط بازی های لیگ چند بازی رو اختصاص میده
2- یا در نیم فصل موقع نقل انتقالات چند بازی رو انجام می دین .این مورد احتمالش کمتر هستش .
3- یا اخر فصل موقع نقل اتقالات شما بازی های رو انجام می دین .
اما چون شما توی سال های اول بازیتون هستین بین بازی های لیگ بازی رو انجام می دین .اما اگه این دو مورد اولی نشد مطمئن باشید که اخر فصل این بازی ها انجام میشه .
من که با سیو شما دارم بازی میکنم پس باید گزینه ی نشنال نیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره. دقیقاً نمیدونم کجاش میلنگه که اینجوریه! چون من وقتی هنوز مشکل عدم دعوت به تیم ملی رو داشتم و حسین زحمت ساختن یه سیو رو برام کشیدن، واسه من گزینه نشنال می اومدم، اما من هنوز اون فایل ادیت شده رو داشتم. و وقتی خودم می ساختم گزینه نشنال نمی اومد. تا اینکه اون فایل رو از کار انداختم.
و یه ادرس از اون فایلی که باعث شد که تیم های ملی ازاد بشن برام بذارین ؟
توی همین چند صفحه قبل گذاشته بودم. دقیقاً همون صفحاتی که کارم راه افتاد.
منظور شما کدوم گزینه هستش که میگیئ لطفا جای گزینه توی بازی رو بگید و یه توضیح کامل بدید .
با منی؟؟؟!!! :13:
در ضمن من برنامه ی PRO-EVO Editing Studio 2009 V1.0.0.0 رو دان کردم وچون رار بود روی دسکتاپ اپش کردم اما موقعی که از توی فولدر فایل PRO EVO Editing Studio 2009 رو اجرا می کنم ارور میده و میگه که باید ریجست بشه .عکسش این زیر هستش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه میشه روش استفاده از این برنامه رو توضیح بدید ؟
من بعد اینکه ok رو می زنم می ره توی برنامه اما نمی دونم که باید چه فایلی رو باز کنم چون می یام سیو های مربوط به بال رو باز می کنم ولی ارور میده میگه که باید یه ادیت فایل باز کنم ومو قعی که ادید فایل رو باز می کنم یه ارور میده این هم عکسش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از اینکه برنامه رو اجرا میکنم دو تا پیج باز می کنه این هم عکسش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخلاصه یه توضیح کانل از چگونگی استفاده از این برنامه بدین .:42::42::42:
ممنون میشم
مشکل اینا بر می گرده به همون اول که محل بازی، محل کیت سرور و محل سیواتو واسه برنامه مشخص نکردی!!!
همون اول که برنامه رو اجرا می کنی ازت می خواد محله چندتا چیزی رو که می خواد واسش مشخص کنی. شما باید اونا رو مشخص کنی و با مشخص شدن اونا برنامه رو که باز کردی، لیست تیما، بازیکنا و ... واست میاد!!!
منظورم توی این عکسه:(به خاطر بعضی از دوستانی که اینترنت ذغالی دارن، لینک عکس رو می زارم.)
MORTAZA.2FUN
01-05-2009, 18:54
آره. دقیقاً نمیدونم کجاش میلنگه که اینجوریه! چون من وقتی هنوز مشکل عدم دعوت به تیم ملی رو داشتم و حسین زحمت ساختن یه سیو رو برام کشیدن، واسه من گزینه نشنال می اومدم، اما من هنوز اون فایل ادیت شده رو داشتم. و وقتی خودم می ساختم گزینه نشنال نمی اومد. تا اینکه اون فایل رو از کار انداختم.
توی همین چند صفحه قبل گذاشته بودم. دقیقاً همون صفحاتی که کارم راه افتاد.
با منی؟؟؟!!! :13:
مشکل اینا بر می گرده به همون اول که محل بازی، محل کیت سرور و محل سیواتو واسه برنامه مشخص نکردی!!!
همون اول که برنامه رو اجرا می کنی ازت می خواد محله چندتا چیزی رو که می خواد واسش مشخص کنی. شما باید اونا رو مشخص کنی و با مشخص شدن اونا برنامه رو که باز کردی، لیست تیما، بازیکنا و ... واست میاد!!!
منظورم توی این عکسه:(به خاطر بعضی از دوستانی که اینترنت ذغالی دارن، لینک عکس رو می زارم.)
سلام
منظور شما از فایل ادیت شده چیه ؟
من اومدم برای اون اولی یه ادیت فایل از سیوم رو ادرسش رو دادم برای دومی محل کیت سرور وبرای سومی محل نصب بازی رو دادم ولی تاثیری نداشت چون برای دوتای اولی تیک خورد ولی برای سومی تیک نخورد وهمون ضرب در قرمز بود البته قبل از این ها هم یه پروفایل ساختم .
لطفا پله پله توضیح بدین انگار که دارین خودتون این برنامه رو اجرا می کنین .
arash66_2m
01-05-2009, 20:00
سلام.
کسی نمی تونه اگه بازی با گزارشگر فارسی داره بزاره ما دانلود کنیم بازی ما هم گزارشگر فارسی بشه ؟!
خوشحال میشم ها /:31::40:
Spaniuly
01-05-2009, 20:31
سلام
فصل 1 : بازيهاي انتخابي جام جهاني زمان برگزاري اواسط نيم فصل اول (دور رفت) و تعطيلات ژانويه (دور برگشت)
فصل 2 : بازيهاي جام جهاني زمان برگذاري انتهاي فصل
فصل 3 : بازيهاي انتخابي جام ملتها (براي كشور هاي آسيايي و آفريقايي 3 بازي دوستانه برگذار ميشه به جاش) زمان برگزاري نيم فصل اول
فصل 4 : بازيهاي جام ملتها زمان برگزاري انتهاي فصل
و اين دوره تناوب تا 5 دوره يعني 20 سال ادامه داره بعد بيست سال شما با دنياي فوتبال خداحافظي مي كنيد. البته در سن 27 سال هم مي تونيد اين كار رو بكنيد كه اختياري هست
نه عزیزم بگو بی زحمت!
راستی در مورد گرافیک نمیدونی چیکار باید بکنم بره بالا ؟!
شما تشريف مي بريد به Display setting
يعني روي دسكتاپ راست كليك بعد پراپرتز و سپس گزينه ستينگ بعد گزينه Advance در پنجره باز شده تب monitor و از منوي كشويي هرتز رو روي 75 ميذاريد
amirtoty
01-05-2009, 21:38
ببخشید!
من این بازی رو از رو دی وی دیهاش کپی کردم رو هارد حالا میخوام نصبش کنم فایل setup.exe نیست
Spaniuly
01-05-2009, 22:24
ببخشید!
مگه ميشه چنين چيزي نكنه فايل هايي كه شما كپي كردي فايل هاي winrar هستند؟ اگه اينطوره بايد اول Extract كنيد روي هارد
amirtoty
02-05-2009, 01:06
مگه ميشه چنين چيزي نكنه فايل هايي كه شما كپي كردي فايل هاي winrar هستند؟ اگه اينطوره بايد اول Extract كنيد روي هارد
stup.exe پاک شده! لطف کنید همین فایلو یکجا آپلود کنید کار من راه بیفته!
eblis_boy1386
02-05-2009, 01:23
سلام.
کسی نمی تونه اگه بازی با گزارشگر فارسی داره بزاره ما دانلود کنیم بازی ما هم گزارشگر فارسی بشه ؟!
خوشحال میشم ها /:31::40:
اين بازي گزارش فارسيش خرابه
با اث ميلان و چند تيم ديگه وسط بازي ميپره بيرون.. چندتا از دوستانم يك پچ تيم هاي ايراني طراحي كرده بودند. كه پيدا كنم ميزارم:19:
سلام
این پچ شامل سه تیم پرسپولیس و استقلال و تیم ملی ایران هست که با همکاری تعدادی از اعضای سایتی که در حال حاضر در ان هستید ساخته شده و آماده دانلود است.
ویرایش 1.30 مخصوص دوستانی است که پچ 1.30 کونامی را دانلود کرده اند و یا قادر به استفاده از پچ سایت گیمینگ به هر نحوی بوده اند.
قسمت اول
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tch%20By%20Sadegh%20Part%201.rar
قسمت دوم
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tch%20By%20Sadegh%20Part%202.rar
در پایان از سایر دوستانی که در ساخت پچ همکاری کردند تشکر ویژه ای دارم.
همچنین از سایر دوستانی که پشتیبان ما بودند تشکر دارم.
Mehdi.ss
02-05-2009, 01:45
اول برو به Program Files فولدري كه داخلش بازي Pro Evolution 2009 هست رو پيدا كنه اسمش هر چي هست با حروف بزرگ به كلمه KONAMI تغيير نام بده در واقع بازي شما بايد توي اين مسير باشه
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009
و Save as بزن Save as Type رو روي All قرار بده و اسم فايل رو دقيقا اين قرار بده pes2009.reg حالا سيو كن يه فايل با فرمت reg برات ايجاد ميشه روش كليك كن تا وارد ريجسترب بشه حالا سعي كن دوباره پچ رو نصب كني فقط اگه در درايو غير از C نصب كردي بازي رو از داخل متن بالا C رو تغيير بده به همون درايوي كه نصب كردي
نه درسته C r a c k بايد بنويسي ها يعني حرف اول رو بزرگ بايد بنويسي
سلام
krauser جان من این کاری که گفتی کردم بازم نشد این پیامو میده
راه دیگه ای نداره تا بتونم پچ 1.40 رو نصب کنم ؟
آخه مشکل چیه که رو سیستم شما نصب میشه ولی مال من نمیشه؟
Spaniuly
02-05-2009, 02:11
دوست عزيز شما نسخه بازيت جوري هست كه نصبش دستكاري شده وهاب خان يه ترفند پيدا كردند كه فايل هاي اورجينال رو جايگزين فايل هاي نصبي مي كنه كه دستكاري شدند بنا براين از شما سريال نامبر مي خواد و ديگه بازي شما در مسير تقلبي نصب نميشه لينكش رو يكي از دوستان دادند شما پكيجي از فايل ها رو مي ريزيد در پوشه نصب البته اول بايد از روي دي وي دي فايل هاي img رو بريزي روي هارد. يا شما اين كار رو بكن يا يه 2 دي وي دي كه نصبش رو دستكاري نكردند گير بيار. كه البته خيلي كمياب هست چون شركت ها به صورت خيره كننده اي علاقه دارند بازي PES رو دستكاري كنند در بازي هاي ديگه اين علاقه به اندازه PES نيست
MORTAZA.2FUN
02-05-2009, 06:22
سلام
krauser جان من این کاری که گفتی کردم بازم نشد این پیامو میده
راه دیگه ای نداره تا بتونم پچ 1.40 رو نصب کنم ؟
آخه مشکل چیه که رو سیستم شما نصب میشه ولی مال من نمیشه؟
سلام دوست عزیز
کافی هست که شما فقط فایل زیر رو دان کنید واونو نصب کنید :
البته با تشکر از khelane عزیز به خاطر این فایل .
این فایل به صورت رار هستش شما بعد از اینکه اونو اکستراکت کردید فولدری به نام نیو فولدر دارید شما در این فولدر در ادرس زیر از محل نصب بازی فولدر img بازی خودتون رو در این ادرس در فولدر برنامه کپی می کنید :
شما در این ادرس یه img فایل دیگه ای هستش که شما اون فایل کپی شده رو جایگزین این فایل می کنید .
در ضمن پسورد این فایل matin هستش .
برای اجرای برنامه مراحل زیر رو انجام می دید :
شما از داخل فولدر برنامه فایل Pro Evolution Soccer 2009 رو اجرا می کنید و به شما یه ادرس پیش فرض می ده شما باید اون ادرس رو عوض کنین یعنی این برنامه رو در محل نصب بازی در فولدر Pro Evolution Soccer 2009 نصب کنید واین ادرس رو جایگزین ادرس پیش فرض کنید .
ممکن است که هنگام نصب شما با ارور مواجه بشید شما باید سومین گزینه ی ارور یعنی اگنور رو بزنید تا نصب بازی تکمیل بشه .
اگه سوالی بود مطرح کنید .
موفق باشید :31:
stup.exe پاک شده! لطف کنید همین فایلو یکجا آپلود کنید کار من راه بیفته!
این لینک شامل فایل اگزه PES 09 و بازم فایل وبا پچ ها و ابزارها و ....
HoJJaT_007
02-05-2009, 16:42
سلام .
من Pes 2009 AFC رو خریدم . همونی که ادیتش کرده New Tech و یه نوعی گند زده.
فقط پرسپولیس ایناش خوب بوده . وگرنه تبلیغات کنار زمین استادیوم و ماشین هاش رو گند زده .
نمیشه اینا رو به اول برگردوند ؟
یه فایل بود به نام کیتسرور که اونو رفتم توش بعد remove زدم . ولی چیزی نشد.
نمیشه کلا همه این منوها و اینا رو پاک کرد فقط تیمای ایرانی بمون ؟
EASPORTS-FIFA
02-05-2009, 17:39
آقا تو این مود bl کسی هست که سنش از 27 به بالا باشه؟؟؟؟میخوام ببینم تو این سن قدرت بازیکن چقدر میشه؟؟؟؟من 19 سالمه.بیشترین قدرتم stamina 85 هستش.حالا اونایی که سنشون دیگه بالا رفته قدرتاشون چقدره؟؟؟؟و این که من یه cf هستم.بهتره کودوم قدرتو بذارم زودتر رشد کنه؟؟؟؟
راستی با این که به این تاپیک ربطی نداره ولی همه حتما بازی امشب رئال بارسلون رو ببینید.
MORTAZA.2FUN
02-05-2009, 18:40
آقا تو این مود bl کسی هست که سنش از 27 به بالا باشه؟؟؟؟میخوام ببینم تو این سن قدرت بازیکن چقدر میشه؟؟؟؟من 19 سالمه.بیشترین قدرتم stamina 85 هستش.حالا اونایی که سنشون دیگه بالا رفته قدرتاشون چقدره؟؟؟؟و این که من یه cf هستم.بهتره کودوم قدرتو بذارم زودتر رشد کنه؟؟؟؟
راستی با این که به این تاپیک ربطی نداره ولی همه حتما بازی امشب رئال بارسلون رو ببینید.
سلام دوست عزیز
مطمئنا هر چقدر جلو تر می رید قدرت بازیکن بالا تر می ره وشما که در مورد سن 27 سالگی صحبت کردین این سنی هستش که شما با فوتبال خداحافظی می کنید .
از نظر من بهتر که شما هد زدن وفدرت شوت خودتون وضربه ازاد رو بالا ببرید .البته شما باید اون قدر حرفه ای باشید تا بتونید ضربه ازاد ها رو خراب نکنید چون از فصل 4 به بعد ضربه ازاد رو به شما می دن این رو هم بگم که به دو شرط بستگی داره اون هم اینکه یا شما باید فدرتتون بالا باشه یا چند سالی توی یه تیم خدمت کرده باشین الان که من توی یه تیم سه سال بازی می کردم به همین خاطر ضربات ازاد رو به من می دادن الان هم که یه فصل هست به لاتزیو رفتم هم کاپیتان هستم هم صربات ازاد رو می زنم .
ومنظورم ار هد زدن همون بالا بردن قدرت jump هستش .
02-05-2009, 19:20
من تا سن 24 رفتم اما بعدش حال نداد ...
فقط پرسپولیس ایناش خوب بوده . وگرنه تبلیغات کنار زمین استادیوم و ماشین هاش رو گند زده .
مگه ماشین هم توی این بازی هست؟!
هنگام نصب بازی از شما میخواد فایل اضافه یا پچی نصب کنین؟
Spaniuly
02-05-2009, 20:57
سلام .
حجت خان من تا حالا بازي نسخه فارسي PES 2009 رو نه ديدم نه خريدم البته تو تاپيك هم از هيچ كس وصف خوبيش رو هم نشنيدم و هركي خريده اومده اينجا ناله و شكوه كرده ازش شما هم كه از اين قايله مستثني نشدي. ولي اگه بازي رو نصب اورجينال گير بياري خيلي بهتره من يه پچ تر تميز هم واسه بازي درست كردم كه بازي رو گند نميزنه اسامي و لوگوهاي تقلبي بازي رو كه به خاطر تمام لايسنس نبودن بازي Fake تنظيم شده رو اصلاح كردم و تمامي لباس هاي تقلبي رو به واقعي تبديل مي كنه اين پچ و دو تيم استقلال و پرسپوليس رو جايگزين تيم هاي موهومي PES United و WE United مي كنه و ليگ بوندس ليگا هم به بازي اضافه ميشه. بازي PES 2009 خيلي زيباست جاي شما باشم يه نسخه تهيه مي كنم البته نصبش اورجينال باشه و شركت هايي مثل SFS يا ET و ساير شركت هاي مريض كه علاقه دارند گند بزنن تو ريخت بازي دستكاريش نكرده باشن
HoJJaT_007
02-05-2009, 21:13
یعنی اینو نمیشه درستش کرد ؟
والا خیلی افتضاحه . خودم میرم یه اصلشو بخرم که بهتره . پچ شما هم دانلود میکنم که پرسپولیس و استقلالم باشن .
یعنی به کلی گند زده . میخواین یه عکس بذارم ؟ ورداشتن توی تابلو های تبلیغاتی کنار زمین نوشتن اسم شرکتشونو !
اره...
شرکت های ایرانی خیلی عقده ای هستن
من هم یک بار یکی از نسخه های فارسی pes رو خریدم و کلا گند زده بودن به بازی
کل addboard استادیوم همشون شده بود نام یک شرکت
کلا نسخه های دستکار شده و فارسی رو نگیرین بهتره...
HoJJaT_007
02-05-2009, 21:31
من نگرفتم از یکی دوستام گرفتم . فردا میرم بهش پس میدم میگم این چیه گرفتی .
کلا نمیدونم چرا تنظیمات گرافیکشو ورداشته بودن ! یعنی گرافیکش کلا تنظیم نداشت و روی LOW بود . داشت حالم از PES بهم میخورد که تازه یادم افتاد اینو ایرانیا گند زدن روش :))
شرکتشم New Tech بوده .
eblis_boy1386
02-05-2009, 21:36
کلا نمیدونم چرا تنظیمات گرافیکشو ورداشته بودن ! یعنی گرافیکش کلا تنظیم نداشت و روی low بود . داشت حالم از pes بهم میخورد که تازه یادم افتاد اینو ایرانیا گند زدن روش :))
شرکتشم new tech بوده .
بدبختي ما ايراني ها همينه!
هر كي واسه خودش ويندوز و بازي ويرايش ميكنه به اسم خودش تكثير ميكنه
Spaniuly
03-05-2009, 00:10
کلا نمیدونم چرا تنظیمات گرافیکشو ورداشته بودن ! یعنی گرافیکش کلا تنظیم نداشت و روی LOW بود . داشت حالم از PES بهم میخورد که تازه یادم افتاد اینو ایرانیا گند زدن روش :))
شرکتشم New Tech بوده .
توي مسير نصب بازي يه فايل اجرايي هست تنظيمات اكسترنال رو اعمال مي كنه اسم فايل Setting هست اون هست يا نه اگه باشه ميتوني گرافيك رو بالا ببريو رزوليشن رو افزايش بدي
Mehdi.ss
03-05-2009, 02:09
سلام دوست عزیز
این فایل به صورت رار هستش شما بعد از اینکه اونو اکستراکت کردید فولدری به نام نیو فولدر دارید شما در این فولدر در ادرس زیر از محل نصب بازی فولدر img بازی خودتون رو در این ادرس در فولدر برنامه کپی می کنید :
شما در این ادرس یه img فایل دیگه ای هستش که شما اون فایل کپی شده رو جایگزین این فایل می کنید .
شما از داخل فولدر برنامه فایل Pro Evolution Soccer 2009 رو اجرا می کنید و به شما یه ادرس پیش فرض می ده شما باید اون ادرس رو عوض کنین یعنی این برنامه رو در محل نصب بازی در فولدر Pro Evolution Soccer 2009 نصب کنید واین ادرس رو جایگزین ادرس پیش فرض کنید .
ممکن است که هنگام نصب شما با ارور مواجه بشید شما باید سومین گزینه ی ارور یعنی اگنور رو بزنید تا نصب بازی تکمیل بشه .
MORTAZA.2FUN جان ممنون درست شد پچ هم نصب شد دمت گرم
فقط یه سوال من پچ krauser رو دانلود کردم و فایل ادیت هم دانلود کردم ولی فایل ادیت کار نمیکنه این ارورو میده
باید چیکار کنم ؟
Spaniuly
03-05-2009, 10:06
اون اديت فايل با cv0f اي كه توي همون صفحه هست كار ميكنه cv0f اي كه اونجا گذاشتم رو بايد بريزي.
sarukhan
03-05-2009, 12:38
سلام دوست عزیز
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته با تشکر از khelane عزیز به خاطر این فایل .
New folder\program files\konami\pro evolution soccer 2009
شما از داخل فولدر برنامه فایل pro evolution soccer 2009 رو اجرا می کنید و به شما یه ادرس پیش فرض می ده شما باید اون ادرس رو عوض کنین یعنی این برنامه رو در محل نصب بازی در فولدر pro evolution soccer 2009 نصب کنید واین ادرس رو جایگزین ادرس پیش فرض کنید .
:thumbsup:
ببخشيد آيا تو قسمت become a legend ميشه يه پست ديگه رو هم انتخاب كرد.من الان cf هستم ميشه ss رو هم بهش اضافه كنم.
توی بازی ها و تمرینات اگه مربی از شما در اون پست چندین بار بازی بگیره اون پست هم به بقیه پست های شما اضافه میشه
gomnam23
03-05-2009, 20:59
سلام دوست عزیز
مطمئنا هر چقدر جلو تر می رید قدرت بازیکن بالا تر می ره وشما که در مورد سن 27 سالگی صحبت کردین این سنی هستش که شما با فوتبال خداحافظی می کنید .
از نظر من بهتر که شما هد زدن وفدرت شوت خودتون وضربه ازاد رو بالا ببرید .البته شما باید اون قدر حرفه ای باشید تا بتونید ضربه ازاد ها رو خراب نکنید چون از فصل 4 به بعد ضربه ازاد رو به شما می دن این رو هم بگم که به دو شرط بستگی داره اون هم اینکه یا شما باید فدرتتون بالا باشه یا چند سالی توی یه تیم خدمت کرده باشین الان که من توی یه تیم سه سال بازی می کردم به همین خاطر ضربات ازاد رو به من می دادن الان هم که یه فصل هست به لاتزیو رفتم هم کاپیتان هستم هم صربات ازاد رو می زنم .
ومنظورم ار هد زدن همون بالا بردن قدرت jump هستش .
سلام من خودم تا 35 سالگی بازی کردم و در بارسا به صورت اجباری خداحافظی کردم در حالی که در همون فصل بهترین بازیکن جهان و اروپا شده بودم. این در حالی است که تا 31 سالگی قدرتهام در حال پیشرفت بود. 7 بار بهترین بازیکن جهان و اروپا شدم و خیلی افتخارات دیگه.... اگه خواستید بگید بیشتر توضیح بدم
من از اونجایی که به سرعت بازیکن خیلی اهمیت می دم همه رو گذاشتم رو top speed ولی وقتی به 95 رسید وبیشتر تشد گذاشتم رو kicking . بازم اگه کمکی خواستی بگو.
در ضمن از همه می خوام B.A.L رو تموم کنن چون خداحافظیت خیلی باشکوه خواهد بود.
سلام
منظور شما از فایل ادیت شده چیه ؟
من اومدم برای اون اولی یه ادیت فایل از سیوم رو ادرسش رو دادم برای دومی محل کیت سرور وبرای سومی محل نصب بازی رو دادم ولی تاثیری نداشت چون برای دوتای اولی تیک خورد ولی برای سومی تیک نخورد وهمون ضرب در قرمز بود البته قبل از این ها هم یه پروفایل ساختم .
لطفا پله پله توضیح بدین انگار که دارین خودتون این برنامه رو اجرا می کنین .
من یه فایل گرفتم که حسن قهرمانی اون رو هک کرده بود و تعداد از تیم های آسیایی، امریکایی و افریقایی که مخفی بودن رو آزاد کرده.
منظور مناز گزینه، همین فایل بوده که اشتباه نوشتم. معذرت می خوام! :10:
چشم. من الان باید برم ورزش، در اولین فرصت واستون یه آموزش با تصویر می زارم! :46:
MORTAZA.2FUN
03-05-2009, 23:15
سلام من خودم تا 35 سالگی بازی کردم و در بارسا به صورت اجباری خداحافظی کردم در حالی که در همون فصل بهترین بازیکن جهان و اروپا شده بودم. این در حالی است که تا 31 سالگی قدرتهام در حال پیشرفت بود. 7 بار بهترین بازیکن جهان و اروپا شدم و خیلی افتخارات دیگه.... اگه خواستید بگید بیشتر توضیح بدم
من از اونجایی که به سرعت بازیکن خیلی اهمیت می دم همه رو گذاشتم رو top speed ولی وقتی به 95 رسید وبیشتر تشد گذاشتم رو kicking . بازم اگه کمکی خواستی بگو.
در ضمن از همه می خوام b.a.l رو تموم کنن چون خداحافظیت خیلی باشکوه خواهد بود.
سلام
شما حتی توی بیست سالگی هم خداحافظی می کنید
من که گفتم 27 سالگی اخرش هستش اون هم با اجبار خداحافظی می کنید .
Mehdi.ss
04-05-2009, 02:33
اون اديت فايل با cv0f اي كه توي همون صفحه هست كار ميكنه cv0f اي كه اونجا گذاشتم رو بايد بريزي.
من اون ادیتو برداشتم با همود ادیت این ارورو میده
همینه دیگه درسته ؟
دانلود اديت فايل مخصوص براي پچ و فايل cv0f
کد:
بازم ارور میده
همینه دیگه درسته ؟
کد:
بازم ارور میده
دوست عزیز من این لینک رو چند بار در این هفته گذاشتم توی این لینک فایل مورد نظر شما وجود داره
gomnam23
04-05-2009, 13:51
سلام
من این همه حرف زدم که بگم آخرش 27 سالگی نیست
MORTAZA.2FUN
04-05-2009, 14:26
همینه دیگه درسته ؟
کد:
بازم ارور میده
سلام دوست عزیز شما
این ادیت فایل رو دان کردین والان این ارور رو میده وراه حلش اینه کهشما فایل cv0f رو دان کنید ودر مسیر زیر بریزید :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download
و ادرس این فایل در پست krauser عزیز هستش من بازم ادرس این فایل رو می ذارم وشما اون رو در مسیری که گفتم نصب کنید اگه دقت کنید متوجه می شید که مسیر پیش فرض هم همین مسیر ی هستش که گفتم .
این هم ادرسش :
این ادرس که شما میگید مربوط به ادیت فایل هستش تا پچ و cv0f به خوبی کار کنه .
اين اديت فايل بايد در پوشه My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save كپي بشه
انشاالله موفق باشید :10::31:
Spaniuly
04-05-2009, 15:16
سلام
نه مرتضي جان قبل 27 سال نه از تيم ملي مي توني خدافظي كني نه از باشگاهي ماكسيمم سن بازنشستگي اجباري هم 27 نيست 37هست. حق با آقاي گمنام هست
همینه دیگه درسته ؟
کد:
بازم ارور میده
صفحه قبل هم گفتم شما فايل cv0F رو كه توي صفحه 701 هست رو دانلود كرديد يا نه اگه دانلود نكرديد اديت فايل به دردتون نمي خوره. لينك فايل CV0F ترانسفر زمستاني رو مرتضي گذاشته اونارو بگير تا اديت فايل كار كنه
mohammad_87
04-05-2009, 15:25
سلام .
شما از مسير زير فايل edit01 رو پاك كن.
\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save
احتمالا خيلي از گندكاريها درست ميشه.اما بهترين كار همون استفاده از فايل اورجيناله.ضمنا با برنامه PES_2009_Editor_v2.5_full خودتون ميتونيد هر تيمي رو حتي تيمهاي ايراني رو با هر تيم يگه اي جايگزين كنين.كمي بايد باهاش كار كنين تا ياد بگيرين.
mohsensoft
04-05-2009, 16:53
با سلام
من تازه قسمت bal رو بازی میکنم
یه سوال از دوستان داشتم
من یه بازیکن ساختم
بعدش یه باشگاه انتخاب کردم
بعد از یه بازی بهم پیشنهاد شد
رفتم کیوو
تیمم هی بازی میکنه اما من وقتی next match رو میزنم فقط 2 گزینه ی traning match و skip match رو داره
چرا من نمیتونم بازی کنم؟
با وجود اینکه تیمم هم داره بازیاشو انجام میده
تا کی این قضیه طول میکشه؟
لطفا هر چیزی که دونستنش واه یه تازه کار توی bal لازمه بگید
ممنون
شما باید توی تمرینات عملکرد خوبی داشته باشین و با تیم هماهنگ بشین
وقتی توی تمرینات نمره خوبی گرفتین برای بازی ها به تیم منتقل میشین
بعدش کم کم به تیم اصلی راه پیدا می کنین....فقط باید عملکردتون خوب باشه
gomnam23
04-05-2009, 19:01
با سلام
یه سوال از دوستان داشتم
من یه بازیکن ساختم
رفتم کیوو
تیمم هی بازی میکنه اما من وقتی next match رو میزنم فقط 2 گزینه ی traning match و skip match رو داره
چرا من نمیتونم بازی کنم؟
ممنون
البته حالا حالا ها به فکر ترکیب اصلی و درخشیدن در آن نباش
Spaniuly
04-05-2009, 19:35
با سلام
یه سوال از دوستان داشتم
من یه بازیکن ساختم
رفتم کیوو
چرا من نمیتونم بازی کنم؟
ممنون
كافيه توي 3 بازي اول نمره 8 بگيري بازي 4 مي برن ورزشگاه و روي نيمكت ذخيره ها مي توني بشيني ول احتمال اين كه به بازي بري نسبتا كم هست ولي از بازي 5 به اون ور تا 3 بازي ذخيره مي ري تو زمين و اگه توي اون 3 بازي كه به عنوان يار تعويضي ميري زمين هم 8 بگيري از بازي 6 به بعد فيكس ميشي و اگه تا آخر بدرخشي هميشه فيكس مي موني البته اگه خسته بشي قبل سوت پايان مطمئنا ميري بيرون ولي اگه خسته نكني خودت رو تا پايان بازي هم مي توني بموني
mohammad_87
04-05-2009, 21:07
دوستان كمكم كنيد... من پچ 1.4 رو نصب كردم البته اون برنامه اي كه مرتضي جان داده بود هم قبلش نصب كردم حالا براي اجرا dvd مي خواد.من dvd خودمو گذاشتم ولي چون ورژن 1.0.0.0 هستش تاثيري نداره.حالا چكار كنم؟
Spaniuly
04-05-2009, 21:17
دوستان كمكم كنيد... من پچ 1.4 رو نصب كردم البته اون برنامه اي كه مرتضي جان داده بود هم قبلش نصب كردم حالا براي اجرا dvd مي خواد.من dvd خودمو گذاشتم ولي چون ورژن 1.0.0.0 هستش تاثيري نداره.حالا چكار كنم؟
ببين شما اول محتويات دي وي دي رو ميريزي روي هارد بعد اون فايل هاي داخل پك كه وهاب جور كرده مي ريزي روي اونها بعدش اجرا مي كني كه بازي نصب بشه اولش بازي رو باس از نصب دراري
Mehdi.ss
04-05-2009, 21:23
فکر کنم باید کرک پچ 1.20 و کپی کنی تا دیگه dvd نخاد، مال من که اینجور بود
کرک 1.20
برای این مشکلت میتونی از این ادرس کرک بازی رو بگیری کارت راه میوفته مال من هم بعد از نصب پچ 1.40 از من دیوی دی بازی رو میخواست ولی من کرک رو بازم توی بازی کپی کردم درست شد
mohammad_87
04-05-2009, 21:33
ببين شما اول محتويات دي وي دي رو ميريزي روي هارد بعد اون فايل هاي داخل پك كه وهاب جور كرده مي ريزي روي اونها بعدش اجرا مي كني كه بازي نصب بشه اولش بازي رو باس از نصب دراري
ميشه دقيقتر توضيح بدي؟
آخه تقريبا همين كار رو كردم ولي نشده.من بازي رو نصب و مدتي بازي كردم.هيچ پچي هم نصب نكرده بودم.بعد اون برنامه install_orginal رو دانلود كردم و مطابق راهنماييهاي گفته شده اون برنامه رو اجرا كردم.و پس از پايان نصب پچ 1.4 بعد از اجراي فايل pes.exe پيغام ميده كه dvd اصلي رو بذار.آخه كجا اشتباه كردم؟
اصلا اين 1.4 كرك نداره؟
Spaniuly
04-05-2009, 21:34
محمد خان واسه نصب دي وي دي مي خواد يا واسه اجرا؟
mohammad_87
04-05-2009, 21:37
برای این مشکلت میتونی از این ادرس کرک بازی رو بگیری کارت راه میوفته مال من هم بعد از نصب پچ 1.40 از من دیوی دی بازی رو میخواست ولی من کرک رو بازم توی بازی کپی کردم درست شد
عزيزم نوشته اين فايل توسط Premium-user ايجاد شده.جاي ديگه نداريد؟
دوستان من میخوام یه کاری بکنم هرکی کیخواد کمک کنه بگه
خب من میخوام یه تیم برای برو بچ پی سی ورلد بسازیم و و بزاریم توی یه لیگ یا توی مستر لیگ اگه استقبال شد وظایف رو برای کسانی که میخواند من یا ما یاری میکنند مشخص میکنیم من خودم سررشته نسبتا" خوبی در مورد فیس سازی دارم و میتونم فیسهای شمارو درست کنم همین دیروز فیس سه تا از دوستانم رو درست کردم البته یه کم مونده حرفه ای بشم ولی خوب شده بود به نظر اونها عالی بود درمورد لباسهاهم دیگه نمیدونم دوسه نفری بیاند و لباسهای طراحی شده رو در تایپیک قرار بدند و ما به اون رای میدیم تا لباس مورد نظر رو انتخاب کنیم در مورد اسم تیم و .. هم به وقت خودش صحبت میکنیم
فقط کافیه استقبال خوبی بشه حداقل به اندازه یه تیم 11 نفره و چند تا نیمکت نشین همین به نظر من شاید استقبال خوبی بشه
منتظرم تا
mohammad_87
04-05-2009, 21:40
محمد خان واسه نصب دي وي دي مي خواد يا واسه اجرا؟
براي اجراي بازي.
gholi110 عزيز.اينو دانلود دارم مي كنم.اگه اين كرك رو كپي كنم همه امكانات 1.4 حفظ ميشه؟
عزيزم نوشته اين فايل توسط Premium-user ايجاد شده.جاي ديگه نداريد؟
بابا کاری نداره روی کرک در سمت راستش نوشته start download اون رو بزن ودانلودش کن همین خودم تشتش کردم برای کاربران عادی کار میکنه بیخیال من خودم تموم ابزارو ... ر. از اینجا دانلود کردم
mohammad_87
04-05-2009, 22:01
بابا کاری نداره روی کرک در سمت راستش نوشته start download اون رو بزن ودانلودش کن همین خودم تشتش کردم برای کاربران عادی کار میکنه بیخیال من خودم تموم ابزارو ... ر. از اینجا دانلود کردم
انجا كه همه چيز هست بجز كرك 1.4 البته فكر كنم منظور شما همون كرك 1.3 هست كه دارم دانلود مي كنم.به هرحال از همه دوستان ممنون.:10:
Spaniuly
04-05-2009, 22:11
انجا كه همه چيز هست بجز كرك 1.4 البته فكر كنم منظور شما همون كرك 1.3 هست كه دارم دانلود مي كنم.به هرحال از همه دوستان ممنون.:10:
كرك واسه 1.30 ناجور كرك شده و روش كيت سرور نصب نميشه شما 1.20 رو دانلود مي كردي خيلي بهتر بود من امتحان كردم كرك 1.20 براي 1.40 جواب ميده
اين لينك كرك واسه 1.20 هست
MORTAZA.2FUN
04-05-2009, 22:30
سلام محمد جان
شما کافی هستش که کرک پچ 1.20 رو دان کنی .اینو به جای فایل pes .exe خودت جایگزین کن این هم ادرسش :
دیکه این همه دردسر نداشت که همه توش موندن .
موفق باشید:31:
mohsensoft
04-05-2009, 22:44
شما باید توی تمرینات عملکرد خوبی داشته باشین و با تیم هماهنگ بشین
وقتی توی تمرینات نمره خوبی گرفتین برای بازی ها به تیم منتقل میشین
بعدش کم کم به تیم اصلی راه پیدا می کنین....فقط باید عملکردتون خوب باشه
مرسی. وقتی تو تمرینات خوب بودم گزینه ی جدیدی اضافه میشه که برم تو بازی اصلی؟
كافيه توي 3 بازي اول نمره 8 بگيري بازي 4 مي برن ورزشگاه و روي نيمكت ذخيره ها مي توني بشيني ول احتمال اين كه به بازي بري نسبتا كم هست ولي از بازي 5 به اون ور تا 3 بازي ذخيره مي ري تو زمين و اگه توي اون 3 بازي كه به عنوان يار تعويضي ميري زمين هم 8 بگيري از بازي 6 به بعد فيكس ميشي و اگه تا آخر بدرخشي هميشه فيكس مي موني البته اگه خسته بشي قبل سوت پايان مطمئنا ميري بيرون ولي اگه خسته نكني خودت رو تا پايان بازي هم مي توني بموني
ممنون
تکلیف بازی های ملی و انتقال به یه باشگاه دیگه چی میشه؟
کلا مقاله ای نیست که bal رو از پایه واسه مبتدی ها توضیح داده باشه؟
MORTAZA.2FUN
04-05-2009, 23:49
مرسی. وقتی تو تمرینات خوب بودم گزینه ی جدیدی اضافه میشه که برم تو بازی اصلی؟
ممنون
تکلیف بازی های ملی و انتقال به یه باشگاه دیگه چی میشه؟
کلا مقاله ای نیست که bal رو از پایه واسه مبتدی ها توضیح داده باشه؟
سلام محسن جان
شما اگه توی بازی بهترین باشید حتما به تیم دعوت می شید شما که الان ترینیگ مچ دارین بعد از سه بازی این گزینه از بین می ره و به جاش to bext mach می اد وشما اون رو می زنید و وارد بازی می شید وبقیه ی جریان ها هم به گفته ی krauser عزیز خواهد بود .
شما بازی های ملی رو توی فصل های 1 و 2 توی میا نه ی فصل در کنار بازی های لیگ انجام خواهین داد .
و بعد از فصل های 1 و2 شما در اوخر فصل در فصل نقل وانتقالات بازی رو انجام خواهید داد .
اما در مورد انتقال به یه تیم دیگه :
شما در اواخر هر فصل در فصل نقل وانتقالات پیشنهاد هایی از تیم های دیگر برای پیوستن به ان تیم ها خواهید گرفت وبا موافقت خوده شما به اون تیم ها ترانسفر خواهید شد .
نه دوست عزیز:31::20: شما کافی هستش مراحل رو پله به پله بگذرانید وبه اهستگی با بال اشنا خواهید شد .
دوستان من میخوام یه کاری بکنم هرکی کیخواد کمک کنه بگه
خب من میخوام یه تیم برای برو بچ پی سی ورلد بسازیم و و بزاریم توی یه لیگ یا توی مستر لیگ اگه استقبال شد وظایف رو برای کسانی که میخواند من یا ما یاری میکنند مشخص میکنیم من خودم سررشته نسبتا" خوبی در مورد فیس سازی دارم و میتونم فیسهای شمارو درست کنم همین دیروز فیس سه تا از دوستانم رو درست کردم البته یه کم مونده حرفه ای بشم ولی خوب شده بود به نظر اونها عالی بود درمورد لباسهاهم دیگه نمیدونم دوسه نفری بیاند و لباسهای طراحی شده رو در تایپیک قرار بدند و ما به اون رای میدیم تا لباس مورد نظر رو انتخاب کنیم در مورد اسم تیم و .. هم به وقت خودش صحبت میکنیم
فقط کافیه استقبال خوبی بشه حداقل به اندازه یه تیم 11 نفره و چند تا نیمکت نشین همین به نظر من شاید استقبال خوبی بشه
منتظرم تا
انگار کسی توجه نمی کنه
انگار کسی توجه نمی کنه
میشه بیشتر توضیح بدی هدف از این کار چیه ؟
خوب ability دوستان رو چجوری قرار میدی؟
نمیشه که همینطوری به خودمون آمار بدیم
prance_of_pirsia
05-05-2009, 14:32
من تا آخر b.a.l رفتم.. آخرين دقيقه بازي گل پيروزي رو از روي نقطه كرنل زدم و ديگه خداحافظ... واقعاً باحاله
الان دارم دور جديدي رو بازي مي كنم..
يه پيشنهاد براي دوستان:
اگه مي خواهيد زود پيشرفت كنين عضو تيم هايي بشين كه با سه مهاجم حمله مي كنند مثل PSV چون اونجا توي حمله مؤثرتر خواهيد بود و زود پيشرفت مي كنين ...
میشه بیشتر توضیح بدی هدف از این کار چیه ؟
فقط یه تیم داشته باشیم اونم بازیکنانش خودمون باشیم یعنی عوض انجمن خودمون
Spaniuly
05-05-2009, 18:18
من تا آخر b.a.l رفتم.. آخرين دقيقه بازي گل پيروزي رو از روي نقطه كرنل زدم و ديگه خداحافظ... واقعاً باحاله
الان دارم دور جديدي رو بازي مي كنم..
يه پيشنهاد براي دوستان:
اگه مي خواهيد زود پيشرفت كنين عضو تيم هايي بشين كه با سه مهاجم حمله مي كنند مثل PSV چون اونجا توي حمله مؤثرتر خواهيد بود و زود پيشرفت مي كنين ...
دوست عزيز هيچ فرقي نميكنه كه شما خوب بازي كنيد يا نه وقتي شما توي ميدان هستيد رشد پارامتر ها به بلوكهاي قرمزي ربط داره كه تمركز رشد رو مي تونيد معين كنيد بدون استفاده از چيت هم همه پارامتر ها نمي تونن به 95 برسند
HoJJaT_007
05-05-2009, 18:21
من بالاخره اصلشو خریدم . خیلی فرق کرد .
چطوری درخواست پاس کنم ؟ دیر به دیر پاس میدن.
بعدشم این چرا اینقدر ضعیفه ؟ قراره همینطوری بمونه؟
aghamajid1369
05-05-2009, 19:02
برای درخواست پاس باید 2 بار دکمه دریبل رو بزنی
تا حالا براي كسي اين مشكل پيش اومده كه بازي ميخواد load بشه يه دفعه بزنه بيرون.
من تازه تيم ملي دعوت شده بودم .لعنتي موقع load بازي مياد بيرون اه
gomnam23
05-05-2009, 19:56
من بالاخره اصلشو خریدم . خیلی فرق کرد .
چطوری درخواست پاس کنم ؟ دیر به دیر پاس میدن.
بعدشم این چرا اینقدر ضعیفه ؟ قراره همینطوری بمونه؟
اونقدر پیشرفت می کنه که از سادگی و آسونی بازی شاکی می شی( رو TOP PLAYER)
تو سعی کن با در خواست پاس خودتو خیلی تو جریان بازی قرار بدی
HoJJaT_007
05-05-2009, 21:24
راستی نمیشه مثل فوتبالای واقعی دوربینش متغیر باشه ؟ مثلا تو تلویزیون یه بار از بالا یه بار از پایین و جلو و ...
اگه اونطوری بود خیلی باحال میشد . با توجه به موقعیت توپ
راستی توی Become Legend میشه دوربینو سوم شخص کرد ؟!
aghamajid1369
05-05-2009, 21:51
شما وسط بازی دکمه esc رو بزن بعد برو توی تنظیمات دوربین هر بلایی دوست داری سرش بیار.
1 دوربین با توپ حرکت میکنه یا با بازیکنت.
سوم شخص تا اونجایی که من میدونم نمیشه.
mohsensoft
05-05-2009, 22:19
آقا level بازی توی پیشرفت تاثیری داره؟
یعنی مثلا توی top player پیشنهاد های بهتری میشه ؟ یا زودتر به ترکیب اصلی میری؟
MORTAZA.2FUN
05-05-2009, 23:04
سلام محسن جان
نه دوست عزیز تاثیری نداره شما باید بازی تون عالی باشه .تا از بازی لذت ببرید .
اگه شما می خواهید پیشنهاد های بهتری به شما به بشه وبه تیم های الی قدم بذارید دوشرط دارم واون اینه که :
1- بازی خوبی رو انجام بدین وحداقل امتیازی که در بازی می گیرین باید 7.5 باشه و بهتر از اون هم که 8 هستش واگه تونستید همین 8 رو بگیرید بعد اگه تو بازی قوغا کنید که هیچ شما اخرین رنک رو می گیرین یعنی 8.5 . وبطر خلاصه به شما بگم ک شما با ید توی میانگین امتیازات یا بین بهترین بازیکنان باید اولین نفر باشید ....
2- یا باید اون لیگی رو که انتخاب کردین رو یا باید تیم های سطح بالا توش باشه یا خودتون اون لیگ رو ویرایش کنید وبهترین تیم ها رو توش قرار بدین که در ایم مورد دوم 2 اون شرایط اولی براش لازمه و مکم هستش .
به تریکیب اصلی رفتن چیزی از پیش تعیین شده است یعنی بعد سه بازی شما می تونید به تیم بپیوندید ولی اگه می خواهید توی تیم همیشه باشذ چون در اون اوایل به عنوان تعویضی وارد بازی می شید باید تا ثیر مهمی توی بازی داشته باشد وبهترین بازی رو اجرا کرده باشین ورنک شما باید یا 7.5 باشه یا 8 که این اخری بهتره .
موفق باشید :10::31:
تا حالا براي كسي اين مشكل پيش اومده كه بازي ميخواد load بشه يه دفعه بزنه بيرون.
من تازه تيم ملي دعوت شده بودم .لعنتي موقع load بازي مياد بيرون اه
سلام
بله شده و 3 دلیل می تونه داشته باشه یا سیو بازی درسته نیست یا بازی درست نصب نشده و یا می تونه از کرک بازی هم باشه .
ولی شما این کرک رو با کرک بازی خودتون جایگزین کنید :
به احتمال زیاد با این کرک درست میشه .
Spaniuly
05-05-2009, 23:10
خير هيچ ربطي نداره
HoJJaT_007
06-05-2009, 17:27
آقا من رفتم توی یه تیمی . ولی فکر کنم ذخیره هستم . چون فقط توی تمرینات تیم میتونم شرکت کنم .
باید چیکار کنم ؟
aghamajid1369
06-05-2009, 18:19
باید 1 مدت اونجا باشی بعد مربی کم کم میارتت رو نیم کت و بعضی موقع ها میبرتت توی بازی. بعد از 1 مدت هم بازیکن ثابت میشی.
سلام بر دوستان.
مرتضی جان شرمنده که دیر شد، خیلی گرفتار بودم.
شما طبق عکس زیر عمل کن:
1- شما باید اول از اینجا یه پروفایل تعریف کنی.
2- شما باید از اینجا محل سیو بازی رو واسه برنامه مشخص کنی.
3- از اینجا باید شما محل پوشه کیت سرور رو مشخص کنی.
4- از اینجا شما باید پوشه خود بازی رو مشخص کنی.
5- در این قسمت هر گزینه ای که فعاله با یه تیک سبز از سایر گزینه ها متمایز شده و اونایی که قابلیت چک مارک دارن رو انتخاب کن.
6- در این مرحله روی گزینه سیو کلیک کن و تمام اینا رو سیو کن.
7- یه بارم از تب BackUp یه بک آپ از همشون بگیر.
8- تموم شد.
پ.ن: به خاطر دوستان دیال آپی لینک عکس رو گذاشتم.
MicrosoftH
06-05-2009, 20:11
یک آموزش کامل برای تغییر صدای استادیوم یا جو ورزشگاه فایل هاشو از Gaming Access گرفتم منظورم همون Chant است فقط چجوری وارد کنم پسوندش Adx است
MORTAZA.2FUN
06-05-2009, 21:28
سلام بر دوستان.
مرتضی جان شرمنده که دیر شد، خیلی گرفتار بودم.
شما طبق عکس زیر عمل کن:
1- شما باید اول از اینجا یه پروفایل تعریف کنی.
2- شما باید از اینجا محل سیو بازی رو واسه برنامه مشخص کنی.
3- از اینجا باید شما محل پوشه کیت سرور رو مشخص کنی.
4- از اینجا شما باید پوشه خود بازی رو مشخص کنی.
5- در این قسمت هر گزینه ای که فعاله با یه تیک سبز از سایر گزینه ها متمایز شده و اونایی که قابلیت چک مارک دارن رو انتخاب کن.
6- در این مرحله روی گزینه سیو کلیک کن و تمام اینا رو سیو کن.
7- یه بارم از تب BackUp یه بک آپ از همشون بگیر.
8- تموم شد.
پ.ن: به خاطر دوستان دیال آپی لینک عکس رو گذاشتم.
سلام دوست عزیز
واقعا زحمت کشیدید ببخشید که به زحمت انداختمتون .:42::42::42:sorry
mohsensoft
06-05-2009, 21:47
سلام
من بعد از کلی تلاش تونستم برم تو ترکیب اصلی
الان توی اسپورتینگ لیسبون هستم
چه موقعی از تیم های دیگه به من پیشنهاد میشه؟
چه وقتی به تیم ملی دعوت میشم؟البته تیم ملی من آرژانتین هستش.آیا به خاطر اینکه آرژانتیم بازیکنای خوبی داره من به تیم ملی دعوت نمیشم؟
سلام دوست عزیز
واقعا زحمت کشیدید ببخشید که به زحمت انداختمتون .:42::42::42:sorry
خواهش می کنم. نه بابا، چه زحمتی؟؟؟؟؟؟؟ تا باشه از این زحمتا باشه. :10:
سلام من بعد از کلی تلاش تونستم برم تو ترکیب اصلی الان توی اسپورتینگ لیسبون هستم چه موقعی از تیم های دیگه به من پیشنهاد میشه؟ چه وقتی به تیم ملی دعوت میشم؟البته تیم ملی من آرژانتین هستش.آیا به خاطر اینکه آرژانتیم بازیکنای خوبی داره من به تیم ملی دعوت نمیشم؟
ای ول. آرژانتین!!! :10:
Turok-71
07-05-2009, 06:36
سلام چه چیزی باعث میشه رنکت بره بالا گل زدن زیاد موثر بودن چه چیزی؟
منظورم تویه become a legend هستش.(امیدوارم درست نوشته باشم)
Spaniuly
07-05-2009, 07:57
سلام چه چیزی باعث میشه رنکت بره بالا گل زدن زیاد موثر بودن چه چیزی؟
منظورم تویه become a legend هستش.(امیدوارم درست نوشته باشم)
رنك يكيش مال تيمه كه در اثر قهرماني در ليگها و جام ها تيم باشگاهيت تو رنكينگ مياد بالا چيزهايي كه در اثر خوب كار كردن ما افزايش پيدا مي كنه. يكي قيمت و حقوق سالانه ما هست كه ماكسيممش 5000 پوند هست يكي هم معدل كل هست كه معدل نمراتي هست كه بعد از هر بازي مي گيريم شما وقتي بازي تموم ميشه Rating برو ببين نمره چند گرفتي سعي كن نمره بالا بگيري. معدل اونها مي تونه شما رو در بين 5 هافبك يا مهاجم جهان بده. اين رنكينگ رو هم ميتوني چك كني. دوست خوب اين مسئله رو هم بگم روي پاس گل و پاس سالم و قطع توپ ها زياد تمركز كن وقتي مي توني پاس بدي تك روي نكن مگه اين كه تو شرايطي باشي كه مجبور باشي توي زمان انك گل بزني ولي اوايل بازي سعي كن پاس هاي كوتاه و رو به جلو بدي
ديروز اين ويديو در سه فرمت مختلف ويديويي منتشر شد كه از لينك هاي زير مي تونيد دريافت كنيد:
فرمت MOV با حجم 42 مگ
فرمت WMV با حجم 44.2 مگ
فرمت MP4 با حجم 68 مگ
mohsensoft
07-05-2009, 10:45
ای ول. آرژانتین!!!
مرسی عزیزم
کسی جواب سوال منو نداد :)
سلام
چه وقتی به تیم ملی دعوت میشم؟البته تیم ملی من آرژانتین هستش.آیا به خاطر اینکه آرژانتیم بازیکنای خوبی داره من به تیم ملی دعوت نمیشم؟
راستی لیست بهترین بازیکن های جهان آخر فصل اعلام میشه؟
SAM_FISHER_HQ
07-05-2009, 11:58
بچه ها کسی نمیدونه PES2009 رو چجوری میشه ONLINE بازی کرد؟
و چه سرعتی میخواد؟
سلام
سلام
در نیم فصل و پایان فصل پیشنهادات به شما شروع میشه البته اولش از همون تیم های معمولی و همون لیگ هستش ولی بعد از دو فصل بازی کردن به شرط اینکه خوب بازی کنی و اقای گل و بهترین بازیکن زمین بشی پیشنهاد از تیم های مطرح برات میاد. اگه توی طول همین فصل که بازی کنی خوب باشی به تیم ملی هم دعوت میشی برای جام جهانی 2010.
من خودم بازیکن ثابت منچستر و تیم ملی انگلیس هستم. هر فصل هم آقای گل میشم. الان 2 فصل هست که تو منچسترم البته دو فصل قبلش هم تو فولام بودم که از منچستر پیشنهاد گرفتم منم از خدام بود و رفتم. من یه توصیه دارم اصلا زیاد تیم عوض نکن چون تا بخوای بیای تو ترکیب طول میکشه و کلی دردسر داره سعی کن تا دو سه فصل تو همون تیم بمونی تا یه پیشنهاد خوب از تیم محبوبت برات بیاد بعد ترانسفر شو.
MORTAZA.2FUN
07-05-2009, 12:32
مرسی عزیزم
کسی جواب سوال منو نداد :)
راستی لیست بهترین بازیکن های جهان آخر فصل اعلام میشه؟
سلام
بله اخر هر فصل نام بهترین بازیکن و بهترین کسی که پاس داده رو معرفی می کنه ضمنا بهترین اقای گل رو هم معرفی می کنه .
بچه ها کسی نمیدونه PES2009 رو چجوری میشه ONLINE بازی کرد؟
و چه سرعتی میخواد؟
سلام
دوست عزیز شما به بخش بازی های انلاین برید اونجا یه توضیح کامل بدای چگونکی بازی کردن انلاین هستش .
این هم لینک مورد نظر :
واین هم لینک کلی :
farshad_pes9
07-05-2009, 13:42
سلام دوستان.بعد از دو فصل حضور در منچستر سيتي به استون ويلا رفتم در 20 سالگي.بهترين فصل بازيم بود جز 11 بازيكن برتر ليگ جزيره بودم.با اينكه هافبك بودم 17 گل زدم و 9 پاس گل دادم.دوستان كسي رنت 8.5 گرفته؟يه بازي باعث اخراج 3 بازيكن حريف شدم.2 پنالتي گرفتم.2تا گل زدم يه گلم ساختم بازم گرفتم 8.در ضمن استون ويلا فصل قبل 14 بود اين فصل سوم شد.در تيم ملي كشورم ايتاليا هم فيكس بازي ميكنم
MORTAZA.2FUN
07-05-2009, 14:19
سلام دوستان.بعد از دو فصل حضور در منچستر سيتي به استون ويلا رفتم در 20 سالگي.بهترين فصل بازيم بود جز 11 بازيكن برتر ليگ جزيره بودم.با اينكه هافبك بودم 17 گل زدم و 9 پاس گل دادم.دوستان كسي رنت 8.5 گرفته؟يه بازي باعث اخراج 3 بازيكن حريف شدم.2 پنالتي گرفتم.2تا گل زدم يه گلم ساختم بازم گرفتم 8.در ضمن استون ويلا فصل قبل 14 بود اين فصل سوم شد.در تيم ملي كشورم ايتاليا هم فيكس بازي ميكنم
سلام
دوست عزیز میشه گرفت ولی خیلی سخت هستش
شما باید بازی تیمی خوبی رو انجام بدین وتو اگثر صحنه ها حضور داشته باشین ویا تو یه بازی مهم بیشتر ین گل رو بزنید حداقل 5 تا بزنید وشما تعیین کننده نتیجه ی بازی باشین .
HoJJaT_007
07-05-2009, 16:30
من تو تمرینات اول بازی روزی 1-2 تا گل میزدم .
الان که رفتم ترکیب اصلی چرا به زور یک گلم نمیتونم بزنم ؟
17 ساله هستش . تا چند سالگی میتونه بازی کنه ؟
راستی من احمق ملیتمو زدم ایران . الان وقتی قوی شم از طرف تیم ملی ایران دعوت نامه میاد ؟ یعنی اگه خیلی قوی شم از برزیل و ایتالیا و اینا نمیاد ؟ :دی
راستی چطوری میتونم وقتی یک بازیکن حریف نزدیکمه مثلا خودمو بندازم زمین بگم خطا کرده ؟ :D
بابك خرمدين
07-05-2009, 17:19
من اين بازي رو نصبش كرده ام اما تو مسترليگش بعداز چن بازي خطا ميده وبازي قطع ميشه(چرا؟)
من الان از رئال بتیس توی اواخر فصل تو نقل وانتقالات انقدر سمج بودم هیچ تیمی رو انتخاب نکردم تا هفته 50 که یه دفعه بارسلونا به من پیشنهاد داد ولی من توی نیم فصل دوم فقط 8 کل یه ثمر روسندم بعدش هم با دوربین player بازی میکنم ولی خیلی باحاله فصل بعدی رو در بارسلون بازی میکنم برای دوستمون حجت میگم اقا حجت ایران چشه اخه من با ایران از مقدماتی گذشتیم و ببینیم قرعه مون چی میشه .. خداکنه تیم های سحتی نباشه
برای زمین زدن خودت هم تو یه جا دیدم که اینتطوری گفته بود و لی هنوز خودم ازمایشش نکردم این دکمه هارو بگیر از چپ به راست
R1+L1+L2
ضمنا" باید در مواقعی این کار رو بکنی که تو یه جای شلوغ که دید داور زیاد نباشه و به صورت دیگر حرفه ای باشی
امیدوارم یه پنالتی توپ بگری
HoJJaT_007
07-05-2009, 20:04
یکی میشه بگه
r1
و
r2
تو کیبورد کدوم کلیدا هستن ؟
p30 vahid
07-05-2009, 21:28
دوستان ای چه بلاییه سره سایت gamingaccess دراومده
مثل اینکه پولی شده
Spaniuly
07-05-2009, 22:50
یکی میشه بگه
r1
و
r2
تو کیبورد کدوم کلیدا هستن ؟
E و C هستن حجت خان موفق باشي
من اين بازي رو نصبش كرده ام اما تو مسترليگش بعداز چن بازي خطا ميده وبازي قطع ميشه(چرا؟)
جواب سوال شما اينه ورژن بازي شما با كركي كه ازش استفاده مي كنيد سازگار نيست.
شما پچ 1.40 رو دانلود و نصب كن و كرك مخصوص براي 1.20 رو استفاده كن تست شده و مشكلي در سيو شدني ها نداره از كيت سرور هم مي توني استفاده كني لينك هر دو رو با جستجو در همين تاپيك مي توني گير بياري
ويرايش ... بيا لينك جفتشون رو برات گذاشتم
اين لينك پچ 1.40 كه بايد قسمت نقطه چين رو دستي بنويس p a t c h البته معمولي و بدون فاصله اين كلمه رو اتوماتيك فليتر مي كنه فروم
اينم لينك كرك واسه 1.20 بعد نصب پچ اين رو كپي كن توي مسير نصب
دوستان ای چه بلاییه سره سایت gamingaccess دراومده
مثل اینکه پولی شده
بله!!! مدیران سایت گفتن سایت به برخی تغییرات احتیاج داره و این کار مستلزم دریافت کمک های ماهیانه به طور متوسط 50$ هستش!
ديروز اين ويديو در سه فرمت مختلف ويديويي منتشر شد كه از لينك هاي زير مي تونيد دريافت كنيد:
فرمت MOV با حجم 42 مگ
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفرمت WMV با حجم 44.2 مگ
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفرمت MP4 با حجم 68 مگ
آرمین جان، این ویدئو ها چی هستن؟؟؟؟!!!! :13:
rahmaniaref00
08-05-2009, 01:35
ببخشید دوستان نمی شه PES2009_EDIT01 که با واسه ورژن 1.2 کار میکنه ، با ورژن 1.00 هم کار کن. من از سایت Gamingaccess یه پچ دانلود کردم که کل بازی رو ریخت به هم ولی چهره ی بازیکنا رو خوب ساخته. فقط میخواستم PES2009_EDIT01 شو داشته باشم . ممنون
Spaniuly
08-05-2009, 01:35
ببخشید دوستان نمی شه PES2009_EDIT01 که با واسه ورژن 1.2 کار میکنه ، با ورژن 1.00 هم کار کن. من از سایت Gamingaccess یه پچ دانلود کردم که کل بازی رو ریخت به هم ولی چهره ی بازیکنا رو خوب ساخته. فقط میخواستم PES2009_EDIT01 شو داشته باشم . ممنون
نه متاسفانه نميشه يه راه داره با نرم افزار ميشه OF رو وارد كرد دوباره متناسب با ورژن جديد بازيابي كرد البته من امتحان نكردم ولي به نظر نمي رسه راه حلي خوبي باشه
آرمین جان، این ویدئو ها چی هستن؟؟؟؟!!!! :13:
توي عنوان پست كه نوشته بودم ريويو Wii هستند از گيم پلي خيلي توپه:46:
راستي كسي مي دونه ورزشگاهها توي كدوم img قرار گرفتند؟
راستي كسي مي دونه ورزشگاهها توي كدوم img قرار گرفتند؟
تویه cv09.img هستن. :10:
smart007
08-05-2009, 12:47
پچ 1.4 رو که میخوام نصب کنم error mide
[
کسی میتونه کمک کنه؟
مشکل از windows installer هم نیست
از کیت سرور هم استفاده میکنم
eblis_boy1386
08-05-2009, 13:02
کسی میتونه کمک کنه؟
لابد پيغام unbale Install ميده!
بازي شما كرك نداره نصب نميشه:10:
ebinem173
08-05-2009, 13:12
ظاهرا سایت gamingaccess پولی شده
کاری میشه کرد که بشه آپدیتهای پچ اون رو نصب کرد؟
MORTAZA.2FUN
08-05-2009, 14:17
[
کسی میتونه کمک کنه؟
سلام
بازی شما دستکاری شده شما باید این برنامه رو نصب کنید :
شما بعد از اینکه این برنامه رو بز کردین تو اونج یه فئلدر هست به اسم program file شما اون رو باز کنید تو اونجا به فولدر img فودر img خودتون رو جایگزین کنید .
و موقع نصب مسیر نصب رو محل نصب بازی بدید اگه ارور هم داد شما گزینه ی اگنور رو بزنید تا برنامه نصب بشه .
HoJJaT_007
08-05-2009, 15:01
چطوری خودمو بندازم زمین ؟
دکمه هاشو با کیبورد بگید نه با دسته
چه دکمه هایی باید بزنم؟
Spaniuly
08-05-2009, 15:08
چطوری خودمو بندازم زمین ؟
دکمه هاشو با کیبورد بگید نه با دسته
چه دکمه هایی باید بزنم؟
C E Z Q البته 3تا از اينها رو بايد همزمان بزني يادم نيست كدوم 3 تا ولي من وقتي مي خوام دايوينگ كنم هر 4 تا رو باهم مي زنم
HoJJaT_007
08-05-2009, 15:38
عمل نمیکنه
دقیقا چیا رو باید زد ؟ اینا رو زدم چیزی نشد کدومو اول بگیرم ؟
راستی وقتی میرم توی یوفا یه آهنگ میزنه کسی اونو داره؟
footballist
08-05-2009, 15:51
بهترین رشد در become a legend با injuri a چند تا بلاک هست؟لطفا کمک کنید.
عمل نمیکنه
دقیقا چیا رو باید زد ؟ اینا رو زدم چیزی نشد کدومو اول بگیرم ؟
راستی وقتی میرم توی یوفا یه آهنگ میزنه کسی اونو داره؟
من آهنگ کاملشو دارم. تا شب آپ می کنم و لینکشو واست پخ می زنم.
Spaniuly
08-05-2009, 17:04
توي گيم كپي مخصوص ورژن 1.40 كرك گذاشتن جالبه بدونيد حجم كرك 47 مگ هست. البته زيپ شده اش حدود 10 مگه اينم بگم درست مثله كرك 1.30 روش كيت سرور نصب نميشه
HoJJaT_007
08-05-2009, 18:07
باورم نمیشه توی BECOME A LEGEND دو تا گل به منچستر زدم !
خیلی حال داد .
راستی وقتی میبردت مربی توی بازی یه جدول میاد اون چیه
وقتی یه پرچم بالای سر بازیکن میاد اونچیه ؟
یکی نگفت چطوری خودمو بندازم زمین ؟ هر کاری کردم نشد
بابا دوست عزیز من بهت قول میدم R1 + L1+ L2 هست که R1 همون سرعت هست L1 هم همون سویچ کردن روی بازیکنان هست
L2 هم برای اجرای ترکیبات ب=یا ترکیب این دکمه با استراتژیک حمله و دفاع هست اینم تصویر دکمه ها روی کیبورد که باید بزنی
HoJJaT_007
08-05-2009, 18:36
عمل نکرد
هی همزمان
E+Q+Z
رو میزدم ولی باز کار نکرد
aghamajid1369
08-05-2009, 18:53
سلام بچه ها .
1 سوال داشتم.
من خیلی وقته دارم bal بازی میکنم. و دیگه اخراش هستم.
اون افزایش abbility ها که اخر هر مسابقه نشون میده. جدیدا به طرز فجیعی کم کم میره بالا.
اصلا abbility ها مثل قبلا افزایش پیدا نمیکنه.
برای شما هم اینجوری بود؟
HoJJaT_007
08-05-2009, 19:07
بچه ها این عجیب نیستش ؟ :O
gomnam23
08-05-2009, 19:13
من تو تمرینات اول بازی روزی 1-2 تا گل میزدم .
الان که رفتم ترکیب اصلی چرا به زور یک گلم نمیتونم بزنم ؟
17 ساله هستش . تا چند سالگی میتونه بازی کنه ؟
راستی من احمق ملیتمو زدم ایران . الان وقتی قوی شم از طرف تیم ملی ایران دعوت نامه میاد ؟ یعنی اگه خیلی قوی شم از برزیل و ایتالیا و اینا نمیاد ؟ :دی
راستی چطوری میتونم وقتی یک بازیکن حریف نزدیکمه مثلا خودمو بندازم زمین بگم خطا کرده ؟ :D
بهترین کارو کردی ایران رو یرداشتی من خودم تو جام جهانی باش 4 شدم و نمی دونی چه حالی داد
تا 37 سالگی هم میتونه بازی کنه
8.5 مال بازی های بزرگه من خودم تو فینال لیگ قهرمانان 8.5 گرفتم
خیلی حال داد .
یکی نگفت چطوری خودمو بندازم زمین ؟ هر کاری کردم نشد
اون جدول نشون می ده تو چه پستی باید بازی کنی
اون پرچم هم یعنی تو آفسایدی برادر من.....
سلام بچه ها .
1 سوال داشتم.
من خیلی وقته دارم bal بازی میکنم. و دیگه اخراش هستم.
اون افزایش abbility ها که اخر هر مسابقه نشون میده. جدیدا به طرز فجیعی کم کم میره بالا.
اصلا abbility ها مثل قبلا افزایش پیدا نمیکنه.
برای شما هم اینجوری بود؟
بله به جایی میرسه که دیگه افزایش پیدا نمی کنه
نه دوست عزیز هنوز اولای بازی هستی اگه این روند رو حفظ کنی کار بزرگی کردی.
top player بازی می کنی؟
Behnam_o2
08-05-2009, 19:41
خیلی حال داد .
وقتی تو بازی پرچم میاد بالا سرت یعنی تو آفسایدی. جدوله هم نشون میده تو کدوم پست گذاشتت.ترکیب تیمه.
HoJJaT_007
08-05-2009, 19:56
پروفشنال بازی میکنم :d خیلی سخته ولی اگه یکم وارد باشی به pes راحته .
بالاخره نفهمیدیم چطوری خودمو بندازم زمین . هر کاری کردم نشد
MORTAZA.2FUN
08-05-2009, 20:27
سلام دوست عزیز
نه این چیزه عجیبی نیست .
من الان توی یونتوس دارم بازی می کنم ورنکیک من بین بازیکن ها 7.60 هست واولین نفر هستم پست من هم cf هست .
عمل نکرد
هی همزمان
E+Q+Z
رو میزدم ولی باز کار نکرد
دوست عزیز همزمان اجرا نمیشه اگه عکس رو دیده باش در صفحه قبل دیگه میفهمی L1 یا R1 دیگه چی هستند اول دکمه سرعت و دکمه سویچ یعنی R1+ L1 رو میگیری بعدا" L2 v رو میگیری حتما" توپ هم باید در کنارت باشه همین
MORTAZA.2FUN
08-05-2009, 20:34
پروفشنال بازی میکنم :d خیلی سخته ولی اگه یکم وارد باشی به pes راحته .
بالاخره نفهمیدیم چطوری خودمو بندازم زمین . هر کاری کردم نشد
سلام
khelane عزیز جواب شما رو دادن شما باید سه دکمه ی R1 + L1+ L2 رو بزنید واین همه جا کار نمی کنه یعنی منظورم اینه که شما باید تو موقعیت هایی که خیلی حساس هستش و توی محوطه ی جریمه و یا پشتش این کار رو بکنید البته باید موقعی باشه که داور دید خوبی نسبت به بازیکن صاحب توپ نداره این کار رو انجام بدید .
این هم یادم رفت که بگم شما باید از طرف بازیکن مقابل تحت فشار باشید یا بازیکن مقابل به شما چسپیده باشه .
HoJJaT_007
08-05-2009, 21:22
وای خدا چقدر باحال بود
همین اول کاری از انگلیس دعوتم کردن برای جام جهانی منم رفتم
نیمه اول که نبودم ولی دوم با پاس گل رونی یه گل به روسیه زدم
خیلی حال داد
راستی اینجری چیه ؟
همونی که a و b و c داره ؟ من a بودم چیه اون ؟
Spaniuly
08-05-2009, 21:59
دايوينگ همه جا ميشه حتي اگه توي محوطه جريمه خودت دايوينگ كني بازي متوقف نميشه و حتي كارت زرد هم نميگيريد ولي اگه خارج از محوطه خودي هر جا كه بخواي مي توني دايوينگ كني فقط كارت زرد ميگيري اينكه دايوينگ بتونه براي خطا گرفتن موثر باشه در زمان هول دادن از پشت يا پيراهن كشيدن مي تونيد دايوينگ كنيد البته همينجوري هم هيچ تضميني نداره داور فريب بخوره
MORTAZA.2FUN
08-05-2009, 22:27
وای خدا چقدر باحال بود
همین اول کاری از انگلیس دعوتم کردن برای جام جهانی منم رفتم
نیمه اول که نبودم ولی دوم با پاس گل رونی یه گل به روسیه زدم
خیلی حال داد
راستی اینجری چیه ؟
همونی که a و b و c داره ؟ من a بودم چیه اون ؟
سلام حجت جان
این همون اسیب دیدن هستش اگه شما a باشید سخت اسیب می بینید اما اگه b و c باشید به ترتیب بیشتر و بیشتر اسیب می بینید .
footballist
09-05-2009, 13:42
بالاخره نگفتین بیشترین بیشترین رشد با چند تا بلاک؟در ضمن اینجوری هم اگه a باشه رشدت بیشتر از بقیه هستش.برای bوc هم به ترتیب کم میشه.
Spaniuly
09-05-2009, 14:27
بالاخره نگفتین بیشترین بیشترین رشد با چند تا بلاک؟در ضمن اینجوری هم اگه a باشه رشدت بیشتر از بقیه هستش.برای bوc هم به ترتیب کم میشه.
خوب بلاك هرچقدر بيشتر باشه رشد هم بيشتر ميشه ديگه بذاري روي 6 بيشترين هست البته اگه از ترينر استفاده كني و بتوني همه بلوك ها رو بذاري روي عدد 53 هر بازي تمام پارامتر هات يك واحد افزايش پيدا ميكنه و توي كمتر از 2 فصل تمام توانايي هاي شما به 99 مي رسه
footballist
09-05-2009, 14:42
خوب بلاك هرچقدر بيشتر باشه رشد هم بيشتر ميشه ديگه بذاري روي 6 بيشترين هست البته اگه از ترينر استفاده كني و بتوني همه بلوك ها رو بذاري روي عدد 53 هر بازي تمام پارامتر هات يك واحد افزايش پيدا ميكنه و توي كمتر از 2 فصل تمام توانايي هاي شما به 99 مي رسه
تو اینجور بازی ها اصلا از ترینر استفاده نمی کنم.
MORTAZA.2FUN
09-05-2009, 16:46
دوست عزیز این a , b , c مربوط به اسیب دیدن هستش اگه روی a باشه سخت اسیب می بینید .
footballist
09-05-2009, 18:53
دوست عزیز این a , b , c مربوط به اسیب دیدن هستش اگه روی a باشه سخت اسیب می بینید .
اینم درسته ولی تو رشد هم تاثیر داره.
gomnam23
09-05-2009, 20:04
اینم درسته ولی تو رشد هم تاثیر داره.
هیچ تاثیری نداره ماله مصدومیته
Spaniuly
09-05-2009, 21:27
سلام به شما و بعد یک سوال:
من یک بازی pes 2009 گرفتم. تو بازی گیر داره و ریپ میزنه. تو قسمت تست که میرم Cpu و Gpu و Vram را ok زده. Ram من 512 هست و bad زده. من می خواستم بدانم با استفاده از برنامه خاصی یا کاری میتوان رم را افزایش داد. یا کاری کرد که گیر نکنه.
ممنون
سيستم شما ظاهرا براي اجراي بازي ضعيف هست OK بودن يعني مي توني توي پايين ترين درجه كيفيت بازي كني رمت هم كه خيلي افتضاحه واسه اين بازي بايد حداقل 1 باشه. سيستم رو ارتقا بده PES 2010 هم تو راهه
Rossoneri
09-05-2009, 22:11
آقا این پچ 2.5 گیمینگ اکسس رو با لینک قابلیت رسیوم کسی نداره؟ حجمش 428 مگابایته!
behnammazi
10-05-2009, 01:20
سلام.
من خیلی وقته تو این تاپیک نبودم.می خواهم بدونم راهی پیدا شد برای بازی آنلاین؟ و یک سوال دیگه این که آیا از طریق شبکه میشه بازی کرد؟
Turok-71
10-05-2009, 02:40
سلام.
تو قسمت b.a.l چجوری باید درخواست پاس داد؟؟
Spaniuly
10-05-2009, 12:34
سلام.
تو قسمت b.a.l چجوری باید درخواست پاس داد؟؟
با L2 البته بايد تپ بزني تند تند
MORTAZA.2FUN
10-05-2009, 15:16
سلام.
من خیلی وقته تو این تاپیک نبودم.می خواهم بدونم راهی پیدا شد برای بازی آنلاین؟ و یک سوال دیگه این که آیا از طریق شبکه میشه بازی کرد؟
سلام بهنام جان
اين لينك اختصاصي :
اين هم لينك كليش :
موفق باشيد .:40:
MORTAZA.2FUN
10-05-2009, 17:01
سلام به دوستان عزيز تو تاپيك من يه گل زيبا توي مد بال زدم اگه ببينين شايد ازش لذت ببريد .
لطفا ببينيد ونظرتون رو بگيد .
اين هم ادرسش :
فقط لطفا ببينيد ارزش ديدن رو داره .!
khalil50000
10-05-2009, 19:26
با سلام خدمت krauser عزیز این گزینه transfer تو مد بال به چه دردی میخوره آخه روی هر کدوم از 3 گزینه چه high چه normal چه low میزاری هیچ فرقی نمی کنه؟
arash66_2m
10-05-2009, 19:27
سلام.
پسورد میخواد پسوردش چیه ؟!:20:
Spaniuly
10-05-2009, 19:38
سلام به دوستان عزيز تو تاپيك من يه گل زيبا توي مد بال زدم اگه ببينين شايد ازش لذت ببريد .
لطفا ببينيد ونظرتون رو بگيد .
اين هم ادرسش :
فقط لطفا ببينيد ارزش ديدن رو داره .!
مرتضي از تو ديگه بعيد بود واسه چي ديگه پسورد گذاشتي روش؟ مگه نمي خواي همه بتونن ببينن پسورد رو روي چيزي مي ذارند كه نخواي هر كسي مفتي بتونه ببينه. به هر حال اگه پسوردش رو بگي يه نگاهي بهش مي ندازيم. از دست تو مرتضي :دي
با سلام خدمت krauser عزیز این گزینه transfer تو مد بال به چه دردی میخوره آخه روی هر کدوم از 3 گزینه چه high چه normal چه low میزاری هیچ فرقی نمی کنه؟
روي Low باشه بعد گذاشت حتي 10 سال تركيب تيمها تقريبا حفظ ميشه ولي اگه روي High باشه بعد 5 فصل ديگه هيچ بازيكني رو توي تيم واقعيش نمي بيني. رونالدو ميره بنفيكا مسي از تاتنهام سر در مياره رائول ميره بارسا پويول ميره رئال خلاصه ترانسفر ها به صورت غير طبيعي ميشه بهتره روي normal بذاري البته از اونجايي كه من خيلي دوست دارم كه حتي بعد گذشت ساليان طولاني تركيب تيمها به هم نخوره روي Low ميذارم
Rude Boy
10-05-2009, 19:40
سلام !
من توی Bec Of Leg می خوام سطح بازی کامپیوتر را بالا ببرم . الان یکی قبل از Top Player هست و خیلی آبکی شده برام ، امکان نداره ببرم روی T.P ؟
اگه می شه یه راهنمایی بکنید ....
Spaniuly
10-05-2009, 19:45
سلام !
من توی Bec Of Leg می خوام سطح بازی کامپیوتر را بالا ببرم . الان یکی قبل از Top Player هست و خیلی آبکی شده برام ، امکان نداره ببرم روی T.P ؟
چرا يه برنامه هست PES Legend با اون مي توني تغيير بدي البته تحت دات نت فريم ورك 3 به بالا اجرا ميشه يا بايد سيستم عاملت ويستا باشه يا SP3 اگه هم SP2 باشه بايد خودت 3 يا 3.5 رو نصب كني
MORTAZA.2FUN
10-05-2009, 20:07
سلام به همگي
از همتون عذر مي خوام واقعا اشتباه كردم من به بزرگي خودتون ببخشيد حتي ارمين جان باشما هستم .
خواهش مي كنم منو ببخشيد .:11::18::11:
اين هم پسوردش فقط با حروف بزرگ بنويسيد :
STORM.2FUN
بازم از همگي معذرت مي خوام يه خبطي از ما سر زد ما رو ببخشيد .
قربانتان .:40::40::40:
SORRY :42::42::42:
Spaniuly
10-05-2009, 21:00
سلام به همگي
از همتون عذر مي خوام واقعا اشتباه كردم من به بزرگي خودتون ببخشيد حتي ارمين جان باشما هستم .
خواهش مي كنم منو ببخشيد .:11::18::11:
اين هم پسوردش فقط با حروف بزرگ بنويسيد :
STORM.2FUN
بازم از همگي معذرت مي خوام يه خبطي از ما سر زد ما رو ببخشيد .
قربانتان .:40::40::40:
SORRY :42::42::42:
اصلا و ابدا از اين حرفا نزن همه اش حرفاي خودمونيه مرتضي جووون. دسست درد نكنه الان نگاه مي كنم ببينم چي كار كردي:10:
ويرايش...
اوه اوه اوه عجب ناب بود گلت البته من زياد با پشت پا اين مدلي گل زدم ولي ديگه چيپ نرفته همينطور زميني بوده ولي مال تو پاش رو مياره بالا از روي دروازبان عبور ميده خداييش تك بود گل به اين خوشكلي نديده بودم. ايول.
MaziyarServer
11-05-2009, 05:45
file:///C:/DOCUME%7E1/MAZIYA%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpgسلام من بعد از نصب پچ 1.40 با این پیغام مواجه میشم، کسی کمک می کنه؟
mojtaba_tanha
11-05-2009, 08:15
موقع دفاع کردن ضربه آزاد چه جوری تعداد بازیکنای دیوار دفاعی کم و زیاد میشه؟
یه سوال دیگه این 4 تا پچ که گیم اکسس گذاشته چیه؟
BPL PATCH by pesleague.pl part 1/9
BPL PATCH by pesleague.pl part 2/9
BPL PATCH by pesleague.pl part 9/9
BPL PATCH by pesleague.pl part 6/9
موقع دفاع کردن ضربه آزاد چه جوری تعداد بازیکنای دیوار دفاعی کم و زیاد میشه؟
R2 + جهت بالا و پایین
aghamajid1369
11-05-2009, 12:03
بچه ها من اصلا free kick نمیتونم خوب بزنم!
فقط اگه شانس بیارم میتونم گل بزنم.
1 راهنمایی کنید ممنون میشم.
Spaniuly
11-05-2009, 13:05
بچه ها من اصلا free kick نمیتونم خوب بزنم!
فقط اگه شانس بیارم میتونم گل بزنم.
1 راهنمایی کنید ممنون میشم.
مجيد خان اصلا فرمول كلي نداره . دليلش تفاوت استايل هاي ضربه آزاد ها هست ضربه آزاد استايل روبرتو كارلوسي (فكر كنم استايل شماره 2 باشه) رو نميتوني در نزديكي هاي محوطه جريمه طوري تنظيم كني كه از بالاي ديوار دفاعي عبور بدي و توي چهاچوب باشه. اگه بازيكن چنين استايلي داره بهترين انتخاب اينه كه كنار ديوار دفاعي رو نشونه بگيري تقريبا جايي كه دروازبان ايستاده. ممكنه ضربه بازيكن محكم باشه و دروازبان نتونه مهار كنه . تا اونجايي كه من ديدم استايل رونالدو و استايل شماره 5 (مدلي كه منحصر بفردش توي بكهام و كايسر مي بينيم) هست بسيار استايل مناسب براي عبور دادن توپ از روي ديوار دفاعي هست. يه فرمول تقريبا كلي هم براي ضربات آزاد هست كلا اگه بتوني جهت رو در تمام طول شوت زدن به پايين نگه داري و قدرت را دقيق تا نصف پر كني خطرناكترين ضربه آزاد رو مي توني بزني. كلا من متوجه شدم بعد نصب پچ هاي جديد كونامي گل كردن ضربه آزاد سخت تر شده. يادمه من زماني كه تازه حرفه اي شده بودم 85 درصد گل هام رو با انواع اقسام ضربات آزاد مي زدم كلي هم كيف مي كردم. بخواي از ناب ترين ضربات آزادي كه گل كردم برات ريپلاي بذارم ببين حال كن
MaziyarServer
11-05-2009, 13:37
سلام دوست عزیز
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته با تشکر از khelane عزیز به خاطر این فایل .
من این فایل رو گرفتم، تمامی کار ها رو انجام دادم ولی بعد از نصب پچ 1.40 با این پیغام مواجه میشم، کسی کمک می کنه؟
MORTAZA.2FUN
11-05-2009, 15:01
مجيد خان اصلا فرمول كلي نداره . دليلش تفاوت استايل هاي ضربه آزاد ها هست ضربه آزاد استايل روبرتو كارلوسي (فكر كنم استايل شماره 2 باشه) رو نميتوني در نزديكي هاي محوطه جريمه طوري تنظيم كني كه از بالاي ديوار دفاعي عبور بدي و توي چهاچوب باشه. اگه بازيكن چنين استايلي داره بهترين انتخاب اينه كه كنار ديوار دفاعي رو نشونه بگيري تقريبا جايي كه دروازبان ايستاده. ممكنه ضربه بازيكن محكم باشه و دروازبان نتونه مهار كنه . تا اونجايي كه من ديدم استايل رونالدو و استايل شماره 5 (مدلي كه منحصر بفردش توي بكهام و كايسر مي بينيم) هست بسيار استايل مناسب براي عبور دادن توپ از روي ديوار دفاعي هست. يه فرمول تقريبا كلي هم براي ضربات آزاد هست كلا اگه بتوني جهت رو در تمام طول شوت زدن به پايين نگه داري و قدرت را دقيق تا نصف پر كني خطرناكترين ضربه آزاد رو مي توني بزني. كلا من متوجه شدم بعد نصب پچ هاي جديد كونامي گل كردن ضربه آزاد سخت تر شده. يادمه من زماني كه تازه حرفه اي شده بودم 85 درصد گل هام رو با انواع اقسام ضربات آزاد مي زدم كلي هم كيف مي كردم. بخواي از ناب ترين ضربات آزادي كه گل كردم برات ريپلاي بذارم ببين حال كن
سلام ارمين جان
ولي با كارلوس هم ميشه از بالاي ديوار دفاعي گذروند .
حرف هاي شما رو تائيد مي كنم ولي روشي هست كه بشه از بالاي سر ديوار دفاعي با هر بازيكني كه بخواي بگذروني .اگه خواستي روشش رو بهت مي گم .
اين هم دو ريپلاي براي اثبات حرفم .
اين ماله اينه كه از بالاي سر ديوار دفاعي مي گذره و به تير مي خوره:
اين هم ماله اوني كه در حين رفتن به داخل دروازه هستش :
اميدوارم از حرف هام ناراحت نشده باشين !!!!!!
موفق باشيد :20::31::20:
khalil50000
11-05-2009, 16:23
با سلام خدمت krauser عزیز میخواستم بپرسم با اینکه من injury رو در حالت c گذاشتم ولی بازم تا یه تکل میزنن زیر پام مصدوم میشم و به این ترتیب نصف بازیهای فصل رو از دست میدم؟ آیا راهی است که اینجوری نشه؟ یعنی مصدومیت به چیز دیگه ای هم بستگی داره یا نه . ممنون
Spaniuly
11-05-2009, 16:31
با سلام خدمت krauser عزیز میخواستم بپرسم با اینکه من injury رو در حالت c گذاشتم ولی بازم تا یه تکل میزنن زیر پام مصدوم میشم و به این ترتیب نصف بازیهای فصل رو از دست میدم؟ آیا راهی است که اینجوری نشه؟ یعنی مصدومیت به چیز دیگه ای هم بستگی داره یا نه . ممنون
بله با Pro-Evo مي توني تغيير بدي همه چيز رو هم اسم هم مليت قد وزن و خيلي كاراي ديگه. لين برنامه هم تو گيمينگ اگزس هست هم اين تاپيك
aghamajid1369
11-05-2009, 16:35
سلام ارمين جان
ولي با كارلوس هم ميشه از بالاي ديوار دفاعي گذروند .
حرف هاي شما رو تائيد مي كنم ولي روشي هست كه بشه از بالاي سر ديوار دفاعي با هر بازيكني كه بخواي بگذروني .اگه خواستي روشش رو بهت مي گم .
اين هم دو ريپلاي براي اثبات حرفم .
اين ماله اينه كه از بالاي سر ديوار دفاعي مي گذره و به تير مي خوره:
اين هم ماله اوني كه در حين رفتن به داخل دروازه هستش :
اميدوارم از حرف هام ناراحت نشده باشين !!!!!!
موفق باشيد :20::31::20:
مرتضی جان اگه روشت رو بگی ممنون میشم.
MORTAZA.2FUN
11-05-2009, 16:38
سلام خليل جان
ما براي injury سه حلت داريم كه اونا a,b,c هستن اگه شما اسيب ديدن رو a بذاري سخت اسيب مي بيني ولي اگه رو ي b بذاري احتمال اسيب ديدنت بيشتر ميشه واگه روي c بزاري بيشتر از اون دو تاي اولي اسيب مي بيني پس بهتر كه روي a بذاري .:40::31::10::40:
مرتضی جان اگه روشت رو بگی ممنون میشم.
سلام
فقط يه ذره سخت هستش بايد تمرين زيادي داشته باشي تا بتوني بهش عادت كني .
شما اول با توپ به اون سمتي كه مي خواي شوت كني هدف مي كيري يعني اكه مي خواي به سمت راست بزنين شما بايد توپ رو طوري قرار بدي كه توپ بين پاهاي دو بازيكن قرار بگيره و توپ و فاصله ي بين پا ها تيو يه خط باشه .
بعد شما جهت بالا رو به همراه r1 بگير بعد از اون تا نصف سانتر كن اون موقعي كه توپ حركت كرد شما علاوه بر جهت بالا جهت راست رو بگير(اگه به سمت راست بخواهي شوت كني ) طوري كه دست روي دكمه هاي بالا راست و r1 باشه بعد تو اون حين كه توپ در حال حركته دكمه ي مثلث رو هم با اون دكمه هاي ديگه بگير .
ببخشئ كه زياد شد .
مرتضی، گلی که چذاشتی چون ورژنت بازی با ماله من فرق می کنه نتونستم ببینم!!! می تونی از صحنه گلت فیلم بگیری؟؟؟
gomnam23
11-05-2009, 19:28
سلام !
تو پایان فصل تو خود بازی می تونی تغییر بدی setting
MORTAZA.2FUN
11-05-2009, 20:21
من این فایل رو گرفتم، تمامی کار ها رو انجام دادم ولی بعد از نصب پچ 1.40 با این پیغام مواجه میشم، کسی کمک می کنه؟
سلام مازيار جان
كرك بازي شما اشكال داره يعني اينكه كرك قبلي شما با اين پچ سازكار نيست وبايد اين كرك 1.20 رو نصب كنيد.
اين هم ادرسش :
موفق باشيد .
khalil50000
11-05-2009, 20:38
با سلام خدمت MORTAZA.2FUN عزیز دست شما درد نکنه، من یه مدتی سرم شلوغ بود زیاد تو تاپیک نیومدم احیانا اگه سوالی در مورد سایر قسمتهای بازی داشتی خوشحال میشم کمکت کنم. راستی یه سوال اگه پچ 1.40 کونامی رو نصب کنم می تونم از ادیت فایل قبلی استفاده کنم یا نه؟
MORTAZA.2FUN
11-05-2009, 21:03
با سلام خدمت MORTAZA.2FUN عزیز دست شما درد نکنه، من یه مدتی سرم شلوغ بود زیاد تو تاپیک نیومدم احیانا اگه سوالی در مورد سایر قسمتهای بازی داشتی خوشحال میشم کمکت کنم. راستی یه سوال اگه پچ 1.40 کونامی رو نصب کنم می تونم از ادیت فایل قبلی استفاده کنم یا نه؟
سلام خليل جان
اگه شما پچ 1.40 رو نصب كنيد به كرك پچ 1.20 نياز داريد تا بازي بالا بياد و لينكش رو تو پست قبل گذاشتم ومطمئن باشيد كه مشكلي با اين كرك نخواهيد داشت و سيو بازي شما خراب نميشه .
و مورد تائيد من وا رمين هم هستش .(امتحان شده و جواب داده .)
نه با اون اديت فايل قبلي كار نميكنه ونياز به ساخت يه اديت جديد داره تا با اين پچ مچ :دي بشه و الان هم ارمين جان مشغول ساختنش هست تموم شد خبر ميده .
مرتضی، گلی که چذاشتی چون ورژنت بازی با ماله من فرق می کنه نتونستم ببینم!!! می تونی از صحنه گلت فیلم بگیری؟؟؟
سلام
منظور شما كدوم گل هستش اوني كه توي صفحهي قبل هستش رو ميگيد يا گل مربوط به مد بال رو .
منظور شما چيه كه نمي تونيد ببينيد امكان نداره بيشتر توضيح بديد .
بعد يه سوال در مورد PRO-EVO Editing Studio 2009 V1.0.0.0 داشتم .
ابولفضل جان من به گفته ي شما يه پروفايل ساختم بعد سيو هم كردم بعد از اون هم يه بك اپ هم گرفتم ولي الان يه اروري ميده اين چيه .
اين عكس پروفايلم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اين هم عكس ارور :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اين ارور رو توي جا هاي كه قرار توي برنامه تيك بخوره مي اد و من بايد كنتينيو بزنم تا تيك بخوره .
يه حدس نكنه به خاطر ورژن برنامه باشه يعني V1.0.0.0 وماله بازي من 1.2.0.0 هستش .
تو اونجا دقت كرده باشين براي اديت فايل نميشه تيك زد فكر كنم به خاطر اون هم باشه چون الان اديت فاي كار نميكنه .
لطفا توضيح بديد .
قربانتان :40::10::40:
Spaniuly
11-05-2009, 21:50
سلام
فقط يه ذره سخت هستش بايد تمرين زيادي داشته باشي تا بتوني بهش عادت كني .
شما اول با توپ به اون سمتي كه مي خواي شوت كني هدف مي كيري يعني اكه مي خواي به سمت راست بزنين شما بايد توپ رو طوري قرار بدي كه توپ بين پاهاي دو بازيكن قرار بگيره و توپ و فاصله ي بين پا ها تيو يه خط باشه .
بعد شما جهت بالا رو به همراه r1 بگير بعد از اون تا نصف سانتر كن اون موقعي كه توپ حركت كرد شما علاوه بر جهت بالا جهت راست رو بگير(اگه به سمت راست بخواهي شوت كني ) طوري كه دست روي دكمه هاي بالا راست و r1 باشه بعد تو اون حين كه توپ در حال حركته دكمه ي مثلث رو هم با اون دكمه هاي ديگه بگير .
ببخشئ كه زياد شد .
خوب اينكه شوت نميشه فقط از بالاي ديوار دفاي رد ميشه احتمال گل زدن با دايره خيلي كمه. من منظورم اين بود كه استايل كارلوس رو داشته باشي و سعي كني با شوت از بالاي ديوار دفاعي توپ رو عبور بدي طوري كه توپ هم تو چهار چوب باشه اين خيلي سخته حداقل من توي اين مدت تا حالا يه همچين كاري نكردم
MORTAZA.2FUN
11-05-2009, 22:34
خوب اينكه شوت نميشه فقط از بالاي ديوار دفاي رد ميشه احتمال گل زدن با دايره خيلي كمه. من منظورم اين بود كه استايل كارلوس رو داشته باشي و سعي كني با شوت از بالاي ديوار دفاعي توپ رو عبور بدي طوري كه توپ هم تو چهار چوب باشه اين خيلي سخته حداقل من توي اين مدت تا حالا يه همچين كاري نكردم
سلام ارمين جان
ارمين جان حق با تو هستش شايد بگي چون سانتر مي كنم و اين شوت نميشه .
ولي اگه دقت كرده باشين من گفتم حين حركت توپ دكمه مثلث رو هم بگيرين اين به خاطر اين بود كه به شوت تبديل بشه يا سنكين بشه و با اين كار دقت ضربه ازاد بالا مي ره .
اگه شما روشي براي شوت يا اموزشي براي شوت داري به من هم بگو .
D r i v e r
11-05-2009, 23:56
سلام به بچه های گل pes باز :دی
بچه ها میشه لینک آخرین پچ و اگه آپدیتی چیزی هم داره بذارین؟؟؟
من هیچ وقت سرچ کردن با سرچ این سایت رو یاد نگرفتم:13:
آخرین پچی که دانلود کردم GCPbuild25 بود به حجم 440 مگ حدودا:31:
ممنون میشم :11:
Spaniuly
11-05-2009, 23:58
وقتي شما شوت ميزني كافيه تا نصف پر كني و جهت پايين رو نگه داري بهترين استايل براي ضربه ازاد ها كه بخواد از بالا ديوار دفاعي عبور داده بشه و در چهار چوب باشه كه دور از دستان دروازبان باشه شماره 4 هست شما يه بازيكن خلق كن پارامتر هاي اون بازيكن رو كلا بذار روي 99 استايل ضربه آزاد رو هم بذار شماره 4 توي تراينينگ مود دور و بر نيمدايره محوطه جريمه توپ رو بكار دستت رو روي r1 + جهت پايين نگه دار بين دو نفر آخري ديوار دفاعي كه كنار وايسادن رو هدف بگير يعني اون دو نفري كه به سمت مخالف دروازبان وايسادن كلا اينجوري كاملا از دروازبان دور ميشه هدف شما يعني جايي كه دروازبان روي ديوار دفاعي حساب كرده و خودش سمت ديگه رو نگه داشته شما مي تونيد منتهي اليه سمت مخالف دروازبان رو هدف بگيري بهتره نشانه شما بين دو نفر ديوار دفاعي باشه كه اونطرف كنار هستند بعد در طي 2 مرحله قدرت رو تا نصف پر كن دو بار به شوت طوري تپ بزن كه تا نصف پر شده قدرت احتمال گل شدن خيلي زياد هست اينطوري
يه روش ديگه كه : شما همون بازيكن رو استايلش رو به استايل شماره 2 تغيير بده و توپ رو داخل نيمدايره محوطه جريمه بكار دروازبان رو هدف قرار بده يه ذره به سمت تيرك ميل بده يعني مستقيم نره به طرف دروازبان گوشه دروازه رو هدف قرار بده يعني طوري باشه كه ديوار دفاعي نقش نداشته باشه و ضربه ات از كنار اونها بايد رد بشه دستت رو ميذاري روي R1 + اينبار جهت بالا رو ميگيري و شوت رو در 2 يا 3 مرحله تا يك چهارم پر مي كني اين هم به احتمال زياد گل ميشه البته مطمئن نيست حتما بايد مثلث رو نگه داشت بعد ضربه زدن يا نه ولي شما براي هر دو شيوه بعد ضربه زدن مثلث رو هم نگه دار. ولي مطمئن نيستم تاثير داره يا نه. من كه عادت كردم نگه مي دارم
سلام به بچه های گل pes باز :دی
بچه ها میشه لینک آخرین پچ و اگه آپدیتی چیزی هم داره بذارین؟؟؟
من هیچ وقت سرچ کردن با سرچ این سایت رو یاد نگرفتم:13:
آخرین پچی که دانلود کردم GCPbuild25 بود به حجم 440 مگ حدودا:31:
ممنون میشم :11:
بعدش هم شماره 3 اومد دیگه چیزی نیومده ]چون سایتش یه مدت خراب بوده
شماره 3 هم بهش اسکوربورد اضافه میکنه چندین اسکوربرد هر کدومو که خواستی میزاری برای بازی
با سلام من نمیدونم چه کار کردم که با هر تیمی بازی میکنم دروازه بانهاش میان جلو یعنی عین یه مدافع میره دنبال توپ و دروازه رو خالی میزاره و راحت گل میخورم لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه که من چه کار کنم که این مشکل حل بشه یعنی چه تنظیمی رو باید دستکاری کنم
نمیتونم پچ نصب کنم . وقتی پچ 1.2 رو میخوام نصب کنم این عکسی که اینجا گذاشتم میاد.
حتی یه روش هم امتحان کردم اما نشد . یعنی اینبار اول کرک 1.2 رو نصب کردم و بعد که میخواستم پچ رو نصب کنم باز همین اومد کسی میدونه مشکل چجوری حل میشه؟؟؟؟؟
MORTAZA.2FUN
12-05-2009, 14:19
با سلام من نمیدونم چه کار کردم که با هر تیمی بازی میکنم دروازه بانهاش میان جلو یعنی عین یه مدافع میره دنبال توپ و دروازه رو خالی میزاره و راحت گل میخورم لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه که من چه کار کنم که این مشکل حل بشه یعنی چه تنظیمی رو باید دستکاری کنم
سلام حتما شما حين بازي دكمه ي مثلث رو نگه مي دارين به همين خاطر دروازبان جلو مي اد .
من یه مشکل دارم
نمیتونم پچ نصب کنم . وقتی پچ 1.2 رو میخوام نصب کنم این عکسی که اینجا گذاشتم میاد.
حتی یه روش هم امتحان کردم اما نشد . یعنی اینبار اول کرک 1.2 رو نصب کردم و بعد که میخواستم پچ رو نصب کنم باز همین اومد کسی میدونه مشکل چجوری حل میشه؟؟؟؟؟
سلام
اولا عكستون باز نشد اگه به شما ارور ويندوز اينيستالر بده بايد اين كار رو انجام بديد .قبلا هم گفته بودم اگه سرجچمي كردين متو جه مي شدين به هر حال :
نقل قول:
نوشته شده توسط MORTAZA.2FUN [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوست عزیز
کد:
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
قربانتان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
sargeras
12-05-2009, 14:37
سلام
من می خوام با برنامه Pes Legend کار کنم اما نمیشه چکار کنم؟
اینم عکسش:
MORTAZA.2FUN
12-05-2009, 14:49
سلام
اینم عکسش:
ميشه بگين كه ويندور تون پك چنده وايا اين برنامه رو از همين تاژيك دان كرديد يا نه ؟
يكي هم اگه خواستين از اين به بعد عكس بذارين لطفا لينكش رو بذارين تا پيج سنگين نشه .
فکر کنم شما microsft dot net framework رو نصب نکردین
اخرین نسخه اون رو نصب کنین مشکلتون برطرف میشه
kiarash86
12-05-2009, 15:12
سلام
اینم عکسش:
سلام آقا بايد dot net Framework 3.5 نصب كني تا درست شه
بعدشم يه نكته!!!! اونم اينكه وقتي شما ميخواي پارامتراي بازيكنتو تغيير بدي اين برنامه پارامتراي پيشفرض بازي رو كه از همون اول بازيكنت داشته در نظر ميگيره و تمام مقاديري كه پارامتراي بازيكنت تا اين مدت رشد داشته رو به اون چيزي كه شما اديت كردين اضاف ميكنه
پس اگه دفعه اول اشتباه كنيد ميبينيد كه پارامتراي بازيكن بيشتر از اون چيزي كه شما اديت كردين اضاف شده و در اين حالت شوك زده ميشين!
:18:
arash66_2m
12-05-2009, 15:59
سلام.
اوون گلی که یکی گذاشته بود رو من تو قسمت سیو بازی ها گذاشتم از خود بازی از کجا می تونم لود کنم و ببینم. ؟:13:
به قسمت gallery در همون منوی اول بازی رجوع کنین
بعد از اون از بین گزینه ها replay رو فکر کنم باید انتخاب کنین
khalil50000
12-05-2009, 16:59
سلام مرتضی جان شما نسخه PRO-EVO Editing Studio 2009 V1.2 رو دانلود کن و بعدش وقتی استخراجش کردی یک پروفایل بساز و به ترتیب آدرس ادیت فایل و آدرس پوشه کیت سرور و آدرس پوشه pes 2009 رو بهش بده و ok رو بزن. چون نسخه های بالاتر این برنامه به درد نمی خوره
MORTAZA.2FUN
12-05-2009, 17:10
سلام مرتضی جان شما نسخه PRO-EVO Editing Studio 2009 V1.2 رو دانلود کن و بعدش وقتی استخراجش کردی یک پروفایل بساز و به ترتیب آدرس ادیت فایل و آدرس پوشه کیت سرور و آدرس پوشه pes 2009 رو بهش بده و ok رو بزن. چون نسخه های بالاتر این برنامه به درد نمی خوره
سلام خليل جان
اگه لطف كني لينكشو بزاري ممنون ميشم .
سلام دوستان، من یه سوالی داشتم. من هر وقت توی PES 09 میرم توی بخش ترینینگ، برنامه Not Responding میشه و از بازی خارج میشه مشکل سخت افزاری هم نیست، جلوی همش Good هست. آیا مشکل از دی وی دی هاست؟ گفته باشم که اریجینال انگلیسی رو نخریدم، ماله من گزارش فارسی بود که خیلی هم افتضاح هست. همه اسم ها رو جابجا میگه ( تکین بازی نما / مدرن )
سلام خليل جان
اگه لطف كني لينكشو بزاري ممنون ميشم .
مرتضی جان بفرما
sargeras
12-05-2009, 19:13
سلام آقا بايد dot net Framework 3.5 نصب كني تا درست شه
بعدشم يه نكته!!!! اونم اينكه وقتي شما ميخواي پارامتراي بازيكنتو تغيير بدي اين برنامه پارامتراي پيشفرض بازي رو كه از همون اول بازيكنت داشته در نظر ميگيره و تمام مقاديري كه پارامتراي بازيكنت تا اين مدت رشد داشته رو به اون چيزي كه شما اديت كردين اضاف ميكنه
پس اگه دفعه اول اشتباه كنيد ميبينيد كه پارامتراي بازيكن بيشتر از اون چيزي كه شما اديت كردين اضاف شده و در اين حالت شوك زده ميشين!
:18:
من نسخه 2 رو نصب کردم ولی وقتی می خوام 3.5 رو نصب کنم عینا همون پیغام رو میده مشکل چیه!!؟؟
MORTAZA.2FUN
12-05-2009, 20:19
سلام دوستان، من یه سوالی داشتم. من هر وقت توی PES 09 میرم توی بخش ترینینگ، برنامه Not Responding میشه و از بازی خارج میشه مشکل سخت افزاری هم نیست، جلوی همش Good هست. آیا مشکل از دی وی دی هاست؟ گفته باشم که اریجینال انگلیسی رو نخریدم، ماله من گزارش فارسی بود که خیلی هم افتضاح هست. همه اسم ها رو جابجا میگه ( تکین بازی نما / مدرن )
سلام
خودتون جواب دادين .
مگه ميشه چيزي دستكاري بشه وخرابي هم نداشته باشه .
1-پيشنهاد مي كنم كه دوباره بازي رو نصب كنيد .
2- دقت كنيد كه ايا سيو شما درست هستش يعني خرابي نداره .
تا حالا ارور don,t send داده يا نه ؟
Spaniuly
12-05-2009, 21:19
يادمه يكي از بچه هاي همين فروم خيلي وقت پيش همين مشكل رو داشت يعني وقتي مي رفت ترينينگ واسش ارور ميومد. اونم بازيش دستكاري شده بود. به اميد مرگ بازي هاي دستكاري شده غير از دارينوس كه خداييش تنها شركتي هست كه كارش اصولي هست. و گند نمي زنه توي بازي
D r i v e r
12-05-2009, 23:10
بعدش هم شماره 3 اومد دیگه چیزی نیومده ]چون سایتش یه مدت خراب بوده
شماره 3 هم بهش اسکوربورد اضافه میکنه چندین اسکوربرد هر کدومو که خواستی میزاری برای بازی
میشه لطف کنین و لینک بذارین؟؟؟
این بعد از نقل و انتقالات زمستانی هست؟؟؟؟
mehdiporbaba
12-05-2009, 23:54
سلام
خسته نباشید
من یه مشکلی با سیو پیدا کردم
قبلا پچ 1.20 رو با کرک خودش نصب کردم خوب جواب داد ولی بعد از تعویص ویندوز با سیو قبلی تو مستر لیگ بعد از دو تا بازی دوباره سیو مشکل پیدا کرده و میندازه بیرون .
من کرک رو دوباره دانلود کردم ولی درست نشد
اگه ممکنه راهنماییم کنید
سلام
منظور شما كدوم گل هستش اوني كه توي صفحهي قبل هستش رو ميگيد يا گل مربوط به مد بال رو .
منظور شما چيه كه نمي تونيد ببينيد امكان نداره بيشتر توضيح بديد .
بعد يه سوال در مورد PRO-EVO Editing Studio 2009 V1.0.0.0 داشتم .
ابولفضل جان من به گفته ي شما يه پروفايل ساختم بعد سيو هم كردم بعد از اون هم يه بك اپ هم گرفتم ولي الان يه اروري ميده اين چيه .
اين عكس پروفايلم :
اين هم عكس ارور :
اين ارور رو توي جا هاي كه قرار توي برنامه تيك بخوره مي اد و من بايد كنتينيو بزنم تا تيك بخوره .
يه حدس نكنه به خاطر ورژن برنامه باشه يعني V1.0.0.0 وماله بازي من 1.2.0.0 هستش .
تو اونجا دقت كرده باشين براي اديت فايل نميشه تيك زد فكر كنم به خاطر اون هم باشه چون الان اديت فاي كار نميكنه .
لطفا توضيح بديد .
قربانتان :40::10::40:
منظور من گلی که توی مد B.A.L زدی،هستش. ورژن بازی من 1.2 هست و وقتی می خوام گلت رو لود کنم ارور میده!!!
------------------------
عکسا اصلاً نمیان و مثل اینکه سایتی که آپ کردی خرابه!!! :13:
MaziyarServer
13-05-2009, 01:43
سلام مازيار جان
كرك بازي شما اشكال داره يعني اينكه كرك قبلي شما با اين پچ سازكار نيست وبايد اين كرك 1.20 رو نصب كنيد.
اين هم ادرسش :
موفق باشيد .
من کراکی رو که گفتی دانلود کردم، بعد کپی کردم، دوباره پچ 1.40 رو نصب کردم باز هم نشد و دوباره همون پیغام رو میده. راه حلی نیست؟ چرا فقط من اینطوری می شم؟
MORTAZA.2FUN
13-05-2009, 07:13
منظور من گلی که توی مد B.A.L زدی،هستش. ورژن بازی من 1.2 هست و وقتی می خوام گلت رو لود کنم ارور میده!!!
------------------------
عکسا اصلاً نمیان و مثل اینکه سایتی که آپ کردی خرابه!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
سلام عزيز
اين هم لينك اپ شده :
نه دوست عزيز كاملا درست هستش لينك ها چون دو بار ادرسش به اشتباه نوشته شده بود پيج رو باز نكرد به هر حال باز لينك عكسا رو گذاشتم .
اين هم لينك اخرين cv0f :
فقط عزيز توي جاي خالي كلمه ي P A T C H رو بنويس .
راستي من يه ورژن جديد برنامه يPRO-EVO Editing Studio v1.2 رو دان كردم ورژنشم 1.2 هستش و اون اروري كه مي گفتم رو ديگه نمي ده.اخه ورژن قبلييه 1.0.0.0 بود و با اون عكسي كه براي توضيح لينكش رو برام گذاشتين خيلي فرق مي كرد ماله شما اون بالا توي اولين صفحه 4 تا منو داشت و لي اوني كه من دانلود كرده بودم (ورژن 1 ) تا منو اون بالا داشت منظورم صفحه اي كه پروفايل مي سازيم .
فقط شما يه توضيحي بديد كه من چه طوري مي تونم بازيكنان و تيم ها رو پيدا كنم يه خورده بلدم ولي توضيح بيشتر مي خوام .
حتي چه طوري مي تونم بازيكن توي بال رو پيدا كنم .
موفق باشيد
من کراکی رو که گفتی دانلود کردم، بعد کپی کردم، دوباره پچ 1.40 رو نصب کردم باز هم نشد و دوباره همون پیغام رو میده. راه حلی نیست؟ چرا فقط من اینطوری می شم؟
سلام دوست عزيز
نه اين مشكل فقط براي شما نيست براي من هم وتمام كساني كه بازيشون دستكاري شده واز پچ 1.40 استفاده مي كنن اين مشكل پيش اومده شما كاراي كه مي گم بكنين درست مي شه من خودم اين كار رو كردم فقط به ترتيب .
شما الان اين فايل رو دان كرديد .
بذاريد يه بار كامل توضيح بدم فقط دنگ و فنگ زياد هستش .
شما اول بازي رو پاك كنيد و بعد از اون هم دوباره نصبش كنيد .
بعد برنامه install orginal_2 رو اجرا كنيد ( مطوئنا كه اينو دان كرديد .)
بعد بريد پچ 1.40 رو نصب كنيد .بعد از اون هم برييد كرك 1.20 رو باز كرده چون اون به صورت رار هستش شما اونو يا توي دسكتاپ اكستراكت كنيد واز اون جا با فايلPES2009.EXE در محل نصب بازي جيگزين كنيد يا از توي فايل رار ادرس محل بازي رو بديد و با فايل PES2009.EXE تعويض كنيد .
بعدش هم كه بريد تو بازي . بعد اين كار ها يه خبري بديد كه ايا شد يا نه ؟
ببخشيد كه كار سخت شد .
آقا من میتونم حالا که آپدیت 1.2 رو واسه اریجینال کردن نصب کردم و بعدش مستر لیگ شروع کردم . سیو مستر لیگمو بیارم تو نوین پندار عادل فردوسی پور بازی کنم؟
نه نمیشه...سیو نسخه های 1.2 با نسخه 1 فرق می کنه
باید روی نسخه فارسی هم این اپدیت نصب شده باشه
bagher_mo68
13-05-2009, 13:38
دوستان من یه مشکلی دارم که تو Become a Legend بعد از یه مقدار که جلو میرم و مثلاً 13 14 تا بازی که انجام میدم بعد بازی آخر که میاد تو منو یدفعه بازی هنگ میکنه !!!
وقتیم که Save بازی قبل رو Load میکنم و بازی آخر رو دوباره میرم ، بازم بعد بازی تو منو هنگ میکنه !! کسی میدونه مشکل چیه ؟!
دوستان من یه مشکلی دارم که تو Become a Legend بعد از یه مقدار که جلو میرم و مثلاً 13 14 تا بازی که انجام میدم بعد بازی آخر که میاد تو منو یدفعه بازی هنگ میکنه !!!
وقتیم که Save بازی قبل رو Load میکنم و بازی آخر رو دوباره میرم ، بازم بعد بازی تو منو هنگ میکنه !! کسی میدونه مشکل چیه ؟!
ببین یه کاری کن
سیو تو ببر رو کامپیوتر یه نفر دیگه اجرا کن اگه اون مشکلی نداشت مشکل از ویندوزت هست و باید عوض کن یا بازی رو دوباره نصب کن
bagher_mo68
13-05-2009, 16:21
ببین یه کاری کن
سیو تو ببر رو کامپیوتر یه نفر دیگه اجرا کن اگه اون مشکلی نداشت مشکل از ویندوزت هست و باید عوض کن یا بازی رو دوباره نصب کن
تا حالا رو XP Vista و 7 تست کردم ... رو همش این مشکل رو داشته !!! که با این شرایطی که گفتم حداقل 3 بار نسبش کردم !
تا حالا حداقل 5 6 بار هم از اول رفتم اما جواب نداده !
از یکی دیگم DVDشو گرفتم نسبیدم برا اونم مشکل داشت ... اما آخه مگه این میتونه مشکل سیستمم باشه !!
MaziyarServer
13-05-2009, 16:33
سلام دوست عزيز
نه اين مشكل فقط براي شما نيست براي من هم وتمام كساني كه بازيشون دستكاري شده واز پچ 1.40 استفاده مي كنن اين مشكل پيش اومده شما كاراي كه مي گم بكنين درست مي شه من خودم اين كار رو كردم فقط به ترتيب .
شما الان اين فايل رو دان كرديد .
بذاريد يه بار كامل توضيح بدم فقط دنگ و فنگ زياد هستش .
شما اول بازي رو پاك كنيد و بعد از اون هم دوباره نصبش كنيد .
بعد برنامه install orginal_2 رو اجرا كنيد ( مطوئنا كه اينو دان كرديد .)
بعد بريد پچ 1.40 رو نصب كنيد .بعد از اون هم برييد كرك 1.20 رو باز كرده چون اون به صورت رار هستش شما اونو يا توي دسكتاپ اكستراكت كنيد واز اون جا با فايلPES2009.EXE در محل نصب بازي جيگزين كنيد يا از توي فايل رار ادرس محل بازي رو بديد و با فايل PES2009.EXE تعويض كنيد .
بعدش هم كه بريد تو بازي . بعد اين كار ها يه خبري بديد كه ايا شد يا نه ؟
ببخشيد كه كار سخت شد .
دوست عزیز، باز هم نشد. بذار کل کارهایی که انجام دادم رو برات بنویسم شاید اشتباه از من باشه :
1: اول بازی رو پاک کردم.
2: دوباره بازی رو نصب کردم. (دی وی دی بازی، نه اون Original Install)
3: فایل Original Install رو توی دایرکتوری محل نصب بازی نصب کردم.
4: پچ 1.40 رو نصب کردم.
5: کرک 1.20 (فایل RAR) رو کپی کردم.
بازی رو اجرا کردم بعد تیم رو انتخاب کردم، هیچ کدوم از بازیکن های ترانسفر نشده بود و هنوز همون بازیکن های قبلی بودن.
راستی دوستان، من توی PlayStation 3 توی Difficulty بازی بعد از Top Player یکی دیگه دیدم که اضافه شده بود به اسم Super Star، کسی نمی دونه توی نسخه PC با پچ، این Difficulty اضافه میشه یا نه؟
همنچین گزینه ای وجود نداره...
با پچ هم فکر نکنم بشه درجه سختی به بازی اضافه کرد و اون رو بیشتر کرد
pro soccer 2009 چطور شبکه میشه؟ ایا باید حتمآ به اینترنت وصل باشم؟
khalil50000
13-05-2009, 17:28
با سلام خدمت MORTAZA.2FUN عزیز ببخشید که یه خرده دیر شد جواب بدم، آدرس همونی که دوستمون Khelane گذاشتن.
Spaniuly
13-05-2009, 18:14
بله ورژن بازي شما با كركي كه استفاده مي كني نمي خونه
bagher_mo68
13-05-2009, 18:26
بله ورژن بازي شما با كركي كه استفاده مي كني نمي خونه
یعنی با استفاده از یه کرک دیگه مشکل حل میشه ؟
میشه فهمید چه کرکی جواب میده ؟!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.