مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2009
google_boy07
03-01-2009, 23:09
یه تکنیک زیبا ................البته با بعضی بازیکنا میشه اجراش کرد ...مثلا تو بارسلونا با هانری میشه
:5::5::5::5::5::5::5::5::8:
همون طوری که پا به توپ هستین و میرین ..سریع جهت عقب و سری بعدش جهت جلو بزنین .....
مثله عکس زیر توپ پاشو میاره زیره توپ و توپ رو میندازه جلو :31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.........................................
PES2009 PREMIERE Bundesliga & PREMIERE Sport Scoreboard
دانلود :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا
یا
ببین در پایین صفحه گوشهی پایین سمت چپ یا راست(بسته به اینکه اسم بازیکن تیمتو کدوم ور باشه) تو یه دایرههای رنگی کوجیک(مثلا آبی) هر چند لحظه یه بار یه دفعه یه سری اعداد نشون داده میشه...مثلا یه بار عدد 1
یه بار عدد 2 و3
یه بار عدد 1 و2
نمیدونم توضیحاتم کامل بود یا نه؟
اوه. آره، فهمیدم کدوما رو میگی. منم نمی دونم والا!!!!!!!!! :31::دی:13:
یه تکنیک زیبا ................البته با بعضی بازیکنا میشه اجراش کرد ...مثلا تو بارسلونا با هانری میشه
همون طوری که پا به توپ هستین و میرین ..سریع جهت عقب و سری بعدش جهت جلو بزنین .....
سرخیو راموس و فان در فارت هم می کنن. :دی البته من هنوز بقیه رئالی ها رو امتحان نکردم. آخه تمامه رئالیا تکنیکین! :8::21:
میشه یه پچ کم حجم یبرای درست کردن اسامی بازیکنا بزارید....................
unname47
04-01-2009, 08:48
سلام دوستان . برای چندمین بار مشکلمو مطرح میکنم .
مشکل: در قسمت bal بازی وقتی میخوام تمرناتو (training match ) برای اولین بار شروع کنم از بازی میاد بیرون و ارور dont send میده بهم . در کل توی این بازی از training نمی تونم استفاده کنم چون از بازی میاد بیرون . اگه پچی در این مورد هست لطف کنید لینکشو بذارید . ممنون میشم.
Spaniuly
04-01-2009, 08:49
بازی pes 2009 رو نصب کردم بازی هم اجرا شده ولی در قسمت training صفحه شروع بازی و همینطور قسمت تمرینات become a legend بهم error ویندوز میده و از بازی بیرون میاد . از سایت gamecopyworld هم دو تا کرک گرفتم ولی درست نشد. اگه کسی منو راهنمایی کنه ممنون میشم.
کسی نمی تونه یه جواب قانع کننده بده بهم ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
اولا شما بگو بازیت چند dvd هست؟ در ضمن کرکی که ازش استفاده میکنی بایستی حجمش 46.8 مگ باشه نه 28 مگ
بر و بچ نسخه دوبله شده به فاریسش نیومده !
cheetoz_motori
04-01-2009, 09:57
بر و بچ نسخه دوبله شده به فاریسش نیومده !
چرا من ديدم آمده قيمتش هم 3500 تومن هست
unname47
04-01-2009, 10:52
اولا شما بگو بازیت چند dvd هست؟ در ضمن کرکی که ازش استفاده میکنی بایستی حجمش 46.8 مگ باشه نه 28 مگ
سلام. بازی من دو dvd هست . درسته این کرکی که گفتی mb 46.8 توی dvd بازیه که ورژنش 1.0.0 هست . من هم پچ و کرک 1.1 و همینطور 1.2 رو ریختم ولی همونجاهایی که گفتم از بازی میاد بیرون . چند بار هم بازیو نصب کردم ولی نشد حتی ویندوز رو هم عوض کردم بازم جواب نداد .
Kaptian Black
04-01-2009, 11:34
[quote=google_boy07;3345065]یه تکنیک زیبا ................البته با بعضی بازیکنا میشه اجراش کرد ...مثلا تو بارسلونا با هانری میشه
این روش به تکنیک بازیکون ربطی نداره و با هر بازکنی میشه این کار رو کرد حتی با بقال سر کوچتون :31:
mehdi_vsgh
04-01-2009, 12:29
ببین در پایین صفحه گوشهی پایین سمت چپ یا راست(بسته به اینکه اسم بازیکن تیمتو کدوم ور باشه) تو یه دایرههای رنگی کوجیک(مثلا آبی) هر چند لحظه یه بار یه دفعه یه سری اعداد نشون داده میشه...مثلا یه بار عدد 1
یه بار عدد 2 و3
یه بار عدد 1 و2
نمیدونم توضیحاتم کامل بود یا نه؟
کسی از بچهها اگه بلد هست جواب بده
Spaniuly
04-01-2009, 13:32
کسی از بچهها اگه بلد هست جواب بده
والا برا من هم سواله که اونا چی هستن شاید منظورش این باشه که باید اون لحظات اون دکمه ها رو فشار بدیم ولی فشار دادنشون هم فرقی نمیکنه
این روش به تکنیک بازیکون ربطی نداره و با هر بازکنی میشه این کار رو کرد حتی با بقال سر کوچتون :31:
جوک نگو با بازیکنان تکنیکی فقط میشه این کار رو انجام داد
سلام. بازی من دو dvd هست . درسته این کرکی که گفتی mb 46.8 توی dvd بازیه که ورژنش 1.0.0 هست . من هم پچ و کرک 1.1 و همینطور 1.2 رو ریختم ولی همونجاهایی که گفتم از بازی میاد بیرون . چند بار هم بازیو نصب کردم ولی نشد حتی ویندوز رو هم عوض کردم بازم جواب نداد .
میشه سیستمتون یعنی رو گرافیک و سی پی یو تون رو بفرمایید شاید البته بهتر از این برید به setting ببینید برای سیتمتون ok داده یا good
یه درخواست : لباس های دروازبان داخل و خارج از خانه دو تیم آرسنال و چلسی رو میخوام اگه یکی لطف کنه ممنونش میشم
unname47
04-01-2009, 13:43
میشه سیستمتون یعنی رو گرافیک و سی پی یو تون رو بفرمایید شاید البته بهتر از این برید به setting ببینید برای سیتمتون ok داده یا good
سیستم :
vga: nvidia geforce 8500 /512 mb
ram : 2 gb
cpu: intel 3.6 full
main : asus p5b
همه رو هم good داده تو setting . میدونی اون ایمیجی که مربوط میشه به بخش training بازی کدومه ؟
Spaniuly
04-01-2009, 14:42
سیستم :
Vga: Nvidia geforce 8500 /512 mb
ram : 2 gb
cpu: Intel 3.6 full
main : Asus p5b
همه رو هم good داده تو setting . میدونی اون ایمیجی که مربوط میشه به بخش training بازی کدومه ؟
این تنها بازی هست که خریدی از یه جای دیگه بگیر نصب اورجینال بگیر
pentoriko
04-01-2009, 15:09
آقا فكر كنم يه فيس اديتور اين بازي داشت ميشه لينكش رو بديد؟
برادران عزيز اصلا همچين چيزي وجود خارجي داره يا نه؟؟؟
من الكي خودم رو ضايع نكنم:31:
يه بار ديگه ميپرسم:آقا فكر كنم يه فيس اديتور اين بازي داشت ميشه لينكش رو بديد؟:31:
pishoolii
04-01-2009, 15:10
بفرما دوست عزیز
این بهترین پچی است که عرضه شده
من خودم دارم استفاده می کنم...عالیه
هم گودیانسن رو داره...هم همه تیمهای ملی و باشگاهی با لباسهای اصلی هستن
اسم تیمها درست شده...کلی فیس وارد شده...ورزشگاه های اولد ترافورد - استمفوربریج - انفیلد و امارات وارد شده و خیلی چیزهای دیگه...از من میشنوی حتما دانلود کن
روش نصب هم فایل ها رو به ترتیب دانلود و نصب کن....ورژن همشون مشخصه و فقط یک Install داره
Gamingaccess Community Patch 2.0 - Full Version
Gamingaccess Community Patch Update 2.0 --> 2.1
Gamingaccess Community Patch Update 2.1 --> 2.2.1
GamingAccess Community Patch Update 2.2/2.2.1 --> 2.3
GamingAccess Community Patch Update 2.3 >> 2.4
سلام....... رفییق ممنون برای پچ هات:10:
من همه ی این پج هارو دانلود کردم..... فقط یه مشکلی دارم اونم اینه که وقتی بازی رو اجرا می کنم توی زمیین بازی خیلیی کند و گیر دار پخش میشه! ، مشکلش واسه چیه؟ چون وقتی نسخه ی عادی pes2009 رو بازی می کنم هیچ گیری نوی صفحه بازی وجود نداره اما با این پچ بازی خیلییی کند اجرا میشه:41:
اگه کسی میدونه لطف کنه بگه....
Spaniuly
04-01-2009, 15:21
برادران عزيز اصلا همچين چيزي وجود خارجي داره يا نه؟؟؟
من الكي خودم رو ضايع نكنم:31:
يه بار ديگه ميپرسم:آقا فكر كنم يه فيس اديتور اين بازي داشت ميشه لينكش رو بديد؟:31:
فکر کنم باید باشه اگه نیست پس چطور قبلی ها رو که به فارسی برمی گردوندن فیس های بازیکن های جدید وارد می کردن احتمالا کار باهاش سخت هست که پابلیک نشده
سلام مرسی از بیوتی بابت پچ برگوم
یه سوال دیگه داشتم این اخرین پچ برگوم اپدیتیم داره اخه بکام تو اث میلان نیست زیگیچ از والنسیا نرفته و ایوان هلگورا و پالانکا به رئال نیومده
unname47
04-01-2009, 17:10
این تنها بازی هست که خریدی از یه جای دیگه بگیر نصب اورجینال بگیر
یه دونه فارسی هم بوده که اونم همین مشکو داره . اگه اورجینالش باشه که عالیه ولی پیدا نمیشه . همه دنبالشن من که خودم جایی ندیدم .
alibehroz
04-01-2009, 18:02
سلام دوستان
من وقتی تو لیگ بازی (Become A Legend) بعد از چند بازی یه بازی کامل که بازی میکنی وقتی میره تو منو که بازی تموم شده از بازی میپره بیرون کسی میدونه باید چی کار کنم.با تشکر پیشاپیش
گرافیکم
soyo 8600 gts ddr3
ram:2
cpu:4500 cor 2 d0
pes sarvare fifa
04-01-2009, 20:09
salam bacheha kesi kit lebase team meli va chelsi va arsenal ro taki dare?
والا برا من هم سواله که اونا چی هستن شاید منظورش این باشه که باید اون لحظات اون دکمه ها رو فشار بدیم ولی فشار دادنشون هم فرقی نمیکنه
جوک نگو با بازیکنان تکنیکی فقط میشه این کار رو انجام داد
یه درخواست : لباس های دروازبان داخل و خارج از خانه دو تیم آرسنال و چلسی رو میخوام اگه یکی لطف کنه ممنونش میشم
همه رو good داده
گرافیک 9400 جی فورس
سی پی یو دو هسته ای 4 گیگ
رم 1 گیگ
کمک کنید:41:
unname47
04-01-2009, 21:40
سلام دوستان
من وقتی تو لیگ بازی (Become A Legend) بعد از چند بازی یه بازی کامل که بازی میکنی وقتی میره تو منو که بازی تموم شده از بازی میپره بیرون کسی میدونه باید چی کار کنم.با تشکر پیشاپیش
گرافیکم
soyo 8600 gts ddr3
ram:2
cpu:4500 cor 2 d0
سلام دوست عزیز . میخواستم ببینم که مشکلت توی ارور dont send هست ؟ و اینکه آیا میتونی توی قسمت training match بری ؟
amir_rahmani
04-01-2009, 22:37
شما چه جوری از بازی عکس می گیرید؟
Spaniuly
04-01-2009, 23:07
شما چه جوری از بازی عکس می گیرید؟
با پرینت اسکرین
همه رو good داده
گرافیک 9400 جی فورس
سی پی یو دو هسته ای 4 گیگ
رم 1 گیگ
کمک کنید:41:
من فکر کنم اشکال از ویندوزی باشه که نصب می کنید شاید باید چیزی نصب کنید مثلا فریم ورکی چیزی سرویس پکی بازم میگم شما نسخه نصب اورجینال رو از فروشنده ها بخوای می تونن بهت بدن چیزی که البته من نتونستم گیر بیارم و به خاطر یکی از دوستان اون ور آبی نسخه اورجینالش به دستم رسید تنها فرقش تو همون آنلاین پلی هست که واقعا جالبه
کسی پدا نشد کیت پک مربوط به آرسنال و چلسی رو بذاره من میخوام لباس تیم های آرسنال و چلسی رو که لایسنس ندارن به صورت واقعی در بیارم لطفا برسونید
pes sarvare fifa
04-01-2009, 23:47
لباس تیم های آرسنال و چلسی رو که لایسنس ندارن به صورت واقعی team iran
ro age mishe bezarid
sp165man
05-01-2009, 00:33
سلام تو Become A Legend پولامون به چه دردي مي خوره؟
Spaniuly
05-01-2009, 02:38
سلام تو become a legend پولامون به چه دردي مي خوره؟
به درد خاصی نمی خوره فقط وقتی قیمت شما بیش از 3000 باشه می تونید با درخشش در دنیای فوتبال جام بهترین بازیکن رو ببرید حتما باید قیمت بالایی داشته باشید وگرنه هر چی هم بدرخشید فقط توی تیم منتخب قرار میگیرید کاپ بهترین بازیکن اروپا یا جهان رو نمی تونید تصاحب کنید
دوستانی که پچ gamingaccess رو دانلود کردن :
چطور میشه توی این پچ فیس وارد کرد؟
کسی بلده؟اگه کسی هست یه کمکی بهمون بکنه
خیلی وقته سر این موضوع گیر کردم
farzin4049
05-01-2009, 09:14
دوستان با درود
میشه یه راهنمایی کنین
من همه پچهایی که فاشیست عزیز قرار دادن رو گرفتم
یه سوال دارم از کجا میتونم بفهمم که ورژن pes 2009 من کدوم نسخع هست؟؟
همین که میگین 1 یا 1.1 یا ...
از کجا میشه فهمید
و اگه چه ورژنی رو داشتم میتونم پچ 2 رو بریزم؟؟؟
با سپاس فراوان...
سلام دوستان
من یه تکنیکی میخوام که وقتی ما با توپ داریم میریم و یکی جلومون تکل میزنه ما که پا به توپ هستیم توپ رو با دو تا پاش بگیره و از روی کسی که تکل میره رد بشه. یعنی بپره.
این تکنیک وجود داره؟
اگه وجود نداره به کسانی که این بازی رو میسازن باید سفارش کنیم. :27: :31:
cheetoz_motori
05-01-2009, 09:44
به نظر من اين دوستاني كه مشكل اجراي بازي دارند ممكنه درصدي از ايراد را به cd بدهيم ولي اگر cd رو حتي 1 بار هم عوض كرده باشند و باز همچين مشكلي داشته باشند اصلاً منطقي نيست كه مشكل را گردنه cd بندازيم.
من خودم بازي را روي 1 dvd گرفتم ويندوزم هم xp معمولي از همين ها كه رو زمين cd اش را ميفروشن هست اينترنت پرسرعت هم ندارم sp2 هم هست ويندوزم cpu ام تقريباً خوبه رمم هم 2 گيگه.تازه مادربوردم گرافيك onboard هست با اين سيستم من بازي مي كنم فقط گاهي پرش هاي محسوسي دارم در صحنه ها روي كارت گرافيك 512 جدا كه توپه و مشكلي هم نداشتم و هيچ وقت هم پيش نيومده از بازي يا ليگ يا جاي ديگه بپره بيرون dvdام هم هيچ كركي نداشت فقط نصب كردم و بدون dvd ميزنم ميرم بازي مي كنم تو saveكردن هم مشكلي ندارم نه save ام پاك ميشه نه ...
بهرحال ديدم اينجا همه از اين سوال ها مي كنند تقريباً خيلي تعجب كردم چون احساس مي كردم من هم بايد مشكلي پس با اين داستانها داشته باشم ولي نمي دانم شانسيه يا مورد ديگه راحت بازي مي كنم/
farzin4049
05-01-2009, 10:30
دوستان با درود
میشه یه راهنمایی کنین
من همه پچهایی که فاشیست عزیز قرار دادن رو گرفتم
یه سوال دارم از کجا میتونم بفهمم که ورژن pes 2009 من کدوم نسخع هست؟؟
همین که میگین 1 یا 1.1 یا ...
از کجا میشه فهمید
و اگه چه ورژنی رو داشتم میتونم پچ 2 رو بریزم؟؟؟
با سپاس فراوان...
دوستان میشه راهنمایی کنید آخه تا ساعت 1 بیشتر نیستم:41:
unname47
05-01-2009, 11:08
به نظر من اين دوستاني كه مشكل اجراي بازي دارند ممكنه درصدي از ايراد را به cd بدهيم ولي اگر cd رو حتي 1 بار هم عوض كرده باشند و باز همچين مشكلي داشته باشند اصلاً منطقي نيست كه مشكل را گردنه cd بندازيم.
من خودم بازي را روي 1 dvd گرفتم ويندوزم هم xp معمولي از همين ها كه رو زمين cd اش را ميفروشن هست اينترنت پرسرعت هم ندارم sp2 هم هست ويندوزم cpu ام تقريباً خوبه رمم هم 2 گيگه.تازه مادربوردم گرافيك onboard هست با اين سيستم من بازي مي كنم فقط گاهي پرش هاي محسوسي دارم در صحنه ها روي كارت گرافيك 512 جدا كه توپه و مشكلي هم نداشتم و هيچ وقت هم پيش نيومده از بازي يا ليگ يا جاي ديگه بپره بيرون dvdام هم هيچ كركي نداشت فقط نصب كردم و بدون dvd ميزنم ميرم بازي مي كنم تو saveكردن هم مشكلي ندارم نه save ام پاك ميشه نه ...
بهرحال ديدم اينجا همه از اين سوال ها مي كنند تقريباً خيلي تعجب كردم چون احساس مي كردم من هم بايد مشكلي پس با اين داستانها داشته باشم ولي نمي دانم شانسيه يا مورد ديگه راحت بازي مي كنم/
سلام دوست عزیز . من مشکلم فقط در قسمت training بازی هست هم در منوی اصلی بازی که training داره و هم در قسمت become a legend یعنی قسمت تمریناتش فقط یه بار فیکس بازی میکنم ولی موقع training match یه دفعه don't send ویندوز :41::41::41:
unname47
05-01-2009, 11:33
google جان
من وقتی become a legend رو از نو شروع میکنم و تمام تنظیماتش رو انجام میدم و ok میکنم که برم تو فضای become a legend یدفه از کل بازی بیرون میاد و ارور میده!!! (ارورشم Don't send هستش و مینویسه :
Pro Evolution Soccer 2009 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience
خواهش میکنم کمکم کنید چون من هنوز این قسمت جذابشو بازی نکردم
(تمام قسمتاش کار میکنن جز این قسمت)
سلام دوست عزیز مشکل منم در همین بخش هست یعنی training match نمی تونم تمریناتو شروع کنم . میخواستم بدونم شما برای این مشکل چه راه حلی داشتین ؟؟
Spaniuly
05-01-2009, 12:51
من هنوز مستر لیگ رو با این dvd شروع نکردم چون می ترسم باز هم سیو از بین بره حالا واقعا کسی هست که مود مسترلیگ رو تا چند فصل بره جلو با این pes 2009؟
یه سوال : وقتی میرم به قسمت System setting توی بازی یه گزینه دانلود داره که وقتی روش میزنم مینیویسه New Update is Available بد شروع میکنه به دانلود اون چیزی رو که داره دانلود میکنه رو از جای دیگه میتونم به صورت فایل دانلود کنم و نگه دارم ظاهرا اون چیزی که می خواد دانلود کنه تیم های اتلتیک مادرید اینا رو لایسنس شده میکنه و تعداد زیادی از روستر ها رو آپدیت می کنه لطفا راهنمایی کنید که اون آپدیت رو از چه لینکی می تونم به دست بیارم
سلام دوستان
من یه تکنیکی میخوام که وقتی ما با توپ داریم میریم و یکی جلومون تکل میزنه ما که پا به توپ هستیم توپ رو با دو تا پاش بگیره و از روی کسی که تکل میره رد بشه. یعنی بپره.
این تکنیک وجود داره؟
کسی نمیدونه؟
لااقل یه جوابی بدین. :31:
Spaniuly
05-01-2009, 13:10
کسی نمیدونه؟
لااقل یه جوابی بدین. :31:
نه عزیز اون تکنیک توی اون یکی بازی فوتبال هست
نه عزیز اون تکنیک توی اون یکی بازی فوتبال هست
کدوم یکی؟ :27:
یعنی بازی اصلی که تو تلویزیون پخش میشه؟
شما یه لطف کن به سازنده ی بازی بگو که این تکنیک رو بزاره. :27::31:
اگه این کارو بکنن خیلی خوب میشه.:27: :10:
mohsen.rajabi
05-01-2009, 14:12
ببخشید دوستان من چند وقت نبودم - پچ خوب الان چیه تو بورس؟
mnkamran
05-01-2009, 14:24
با سلام
اون عدهای 1 و 2 و 3 و 4 که پایین صفحه ظاهر می شن استراتژی تیم شما هستش
با تشکر
Big-Boss
05-01-2009, 15:12
سلام دوستان
این تکنیک وجود داره؟
پیشفرض c رو بزن! (موقعی که حریف تکل میره)
البته اول یکم مشکله باید زمان بندی درست رو یاد بگیری پس پیشنهاد میکنم اول با بازیکن های تکنیکی انجام بدی.
Spaniuly
05-01-2009, 15:48
من با دانلود خود بازی زدم اون آپدیتی که تیمهای اتلتیکو مادرید اینارو لایسنس میده الان بخوام دفعه بعد بازی رو نصب کنم چطوری اون فایل img که 180 مگ حجمش هست apply کنم؟
پی نوشت : خوب کشف کردم اون فایل cv0f رو چطوری مستقیم وارد بازی بازی کرد توی DVD یه فولدر هست به اسم App Comunity یه همچین چیزی هست اون فایل رو باید توی اون فولدر قرار داد بعد بازی رو نصب کرد.
یه مسلمون اینجا نیست کیت پک آرسنال و چلسی رو لطف کنه؟
Spaniuly
05-01-2009, 16:48
من متوجه شدم هیچ کس کیت سرور رو بلد نیست چون اگه بلد بود روی اینترنت یه آموزش درست حسابی میشد پیدا کرد تا حالا من هرچی آموزش کیت سرور دیدم و خوندم متوجهه شدم که یه چزهای ناقصی نوشتن و گفتن این آموزش کیت سرور هست در حالیکه گسترده تر از اینها هست مثلا توی پستی که دوست عزیزمون گوگل بوی آموزش گذاشتند به این اشاره نکردند که اگه فایل bin نداشته باشیم و بخواییم با GDB کار کنیم باید چیکار کنیم.
خوب پس برام اون کرک پچ کونامی که میگی رو بزار ....:31:
مرسی
بفرما این لینک خود پچ:
اینم لینکه کرکش:
من متوجه شدم هیچ کس کیت سرور رو بلد نیست چون اگه بلد بود روی اینترنت یه آموزش درست حسابی میشد پیدا کرد تا حالا من هرچی آموزش کیت سرور دیدم و خوندم متوجهه شدم که یه چزهای ناقصی نوشتن و گفتن این آموزش کیت سرور هست در حالیکه گسترده تر از اینها هست مثلا توی پستی که دوست عزیزمون گوگل بوی آموزش گذاشتند به این اشاره نکردند که اگه فایل bin نداشته باشیم و بخواییم با GDB کار کنیم باید چیکار کنیم.
جی دی بی باید بری دان کنی خودت سخته بتونی بسازی
جی دی بی باید اول بدونی شماره تیم ها چنده توی یه فایل به نام مپ هست اون باید بری کاملشو بگیری اگه بخوای من دارمش
بعد باید هر تیمی رو که میخوای بری جی دی بی فولدرشو از اینترنت دان کنی هر تیمی خاوستی بگو شاید خودم داشتم
بعد باید توی پوشه uni بری پوشه برای هر لیگ بسازی مثله لیگ انگلیس و لیتالیا تیم های ملی و ....
بعدش توی این پوشه باید بری پوشه برای هر تیم بسازی
بعد توی این پوشه باید 4 تا پوشه برای لباس اول دروازبان و لباس دوم دروازبان و لباس اول تیم و لباس دوم تیم
بعد توی این پوشه ها هم 4 تا فایل مربوط به کیت و شماره ها و نوشته پشت پیرهن
سوالی داری بگو
اگه بلد باشم کوتاهی نمی کنم
اینم تا امشب میزارم برات الان سرعتم خیلی بده
adel0098711
05-01-2009, 18:56
سلام يه پيشنهاد يك تايپيك جدا براي ترفند هاي بازي و ارائه فايل هاي بازي و آموزش هاي بازي ايجاد نمائيد.
Spaniuly
05-01-2009, 19:09
اینم تا امشب میزارم برات الان سرعتم خیلی بده
آرسنال و چلسی لباساشون مثل سایر تیم های لایسنس شده بشه دیگه ببینم چی کار میکنی
alibehroz
05-01-2009, 19:37
سلام دوست عزیز . میخواستم ببینم که مشکلت توی ارور dont send هست ؟ و اینکه آیا میتونی توی قسمت training match بری ؟
نه من فقط مشکلم تو لیگه بقیش خوبه:10:
mehdi_vsgh
05-01-2009, 19:51
دوستان اونایی که پچ 1.2 رو نگرفتن حتما بگیرن
خیلی باحال میشه
بهترین چیزی که بهش اضافه میشه اینه که از لحاظ هوش مصنوعی تا حدودی بهبود پیدا میکنن بازیکنا
منم بالاخره سیستممو ارتقا دادم و از دیروز این بازیو نصب کردم اما متاسفانه مثل خیلی از دوستان مشکل dont send دارم.
این بازیو برای یکی از اقوام نصب کردم (سیستمش خیلی قدیمیه) جالبه که اصلا مشکلی با این بازی نداره نه تکل بیجایی نه اروری و....هیچ پچی هم نصب نکرده.حالا همون dvd رو برای خودم که سیستمم بروزه نصب کردم توی مد bal بعد از اینکه مسابقه تموم میشه اون ارور لعنتیو میده(البته نه همه بازیها ) .خلاصه حسابی کلافه شدم.
در ضمن با نصب و اجرای پچ Gamingaccess Community Patch 2.0 تکلیف سیوها چی میشه؟ چطوری میشه اونا رو اجرا کرد.
[quote=Rmv3x;3351953]بفرما این لینک خود پچ:
این پچ مال 2008 نیست؟
آرسنال و چلسی لباساشون مثل سایر تیم های لایسنس شده بشه دیگه ببینم چی کار میکنی
کیت سرور که نصب کردی ؟؟؟؟؟؟
ایون در این مسیر کپی کن
Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\GDB\uni
این لامصب سایت gamingaccess.com
باز نمیشه برات لینکش بزارم
اون بالایی خودم آپ کردم
یه سایت آپلود بهم بگو
که مشکل نداشته باشی
آخه این سایته برای ایران باید ------ داشته باشی
:27:
راستی
باید حتما این فایل مپ بزاری همونجا که گفتم کیت سرور نصب باشه ها:8: مشکل داشتی بگو
آرسنال:
چلسی :
اینا رو توی این مسیر کپی کن
Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\GDB\uni\Premier league
حتما پوشه Premier league بساز توی پوشه uni بعد فایل پشه های چلسی و آرسنالو از حالت فشرده خارج و بریز اینجا
دیگه حله
unname47
05-01-2009, 20:44
منم بالاخره سیستممو ارتقا دادم و از دیروز این بازیو نصب کردم اما متاسفانه مثل خیلی از دوستان مشکل dont send دارم.
این بازیو برای یکی از اقوام نصب کردم (سیستمش خیلی قدیمیه) جالبه که اصلا مشکلی با این بازی نداره نه تکل بیجایی نه اروری و....هیچ پچی هم نصب نکرده.حالا همون dvd رو برای خودم که سیستمم بروزه نصب کردم توی مد bal بعد از اینکه مسابقه تموم میشه اون ارور لعنتیو میده(البته نه همه بازیها ) .خلاصه حسابی کلافه شدم.
در ضمن با نصب و اجرای پچ Gamingaccess Community Patch 2.0 تکلیف سیوها چی میشه؟ چطوری میشه اونا رو اجرا کرد.
این پچ مال 2008 نیست؟
سلام دوست عزیز. میبینم که شما هم توی قسمت B.A.L ارور میگیری منم همینطور البته 1 ماه میشه. مثل اینکه هیچ راهی وجود نداره واسه حل این مشکل.
MAHDI_ITALIA
05-01-2009, 20:45
لطفا توضیح بدید که چطور میشه تو نیم فصل یا پایان فصل مستر لیگ با بازیکنان تیم تمدید قرار داد کنیم
p30 vahid
05-01-2009, 21:03
سلام
من پچ 2.0 تا 2.4 gamingaccess رو نصب کردم نیازی به نصب پچ کونامی 1.1 و 1.2 هست یا نه ؟
با تشکر
[quote=4039;3352695]منم بالاخره سیستممو ارتقا دادم و از دیروز این بازیو نصب کردم اما متاسفانه مثل خیلی از دوستان مشکل dont send دارم.
سلام دوست عزیز. میبینم که شما هم توی قسمت B.A.L ارور میگیری منم همینطور البته 1 ماه میشه. مثل اینکه هیچ راهی وجود نداره واسه حل این مشکل.
حالا جالبش اینجاست که روی یک سیستمه قدیمی بدون هیچ مشکلی اجرا میشه اما روی سیستم به اصطلاح به روزی که من بستم ارور میده .خیر سرش کلی خرج کردیم سیستم عوض کردیم .شیطونه میگه کیسه رو از پنجره بندازم بیرون .
من بالاخره راز این اروره don,t sendo پیدا میکنم .آخه مگه میشه یک dvd روی یک سیستم کار کنه روی یکی دیگه که جدیدتره ارور بده.
mehdi_vsgh
05-01-2009, 21:16
من با دانلود خود بازی زدم اون آپدیتی که تیمهای اتلتیکو مادرید اینارو لایسنس میده الان بخوام دفعه بعد بازی رو نصب کنم چطوری اون فایل img که 180 مگ حجمش هست apply کنم؟
پی نوشت : خوب کشف کردم اون فایل cv0f رو چطوری مستقیم وارد بازی بازی کرد توی DVD یه فولدر هست به اسم App Comunity یه همچین چیزی هست اون فایل رو باید توی اون فولدر قرار داد بعد بازی رو نصب کرد.
فقط سوال اولت رو بلدم
اون فایل 175 مگی اینجاست
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download
کافیه یه بک اپ ازش داشته باشی بعد از اینکه هر بار ویندوز رو عوض کردی اول فایل آپدیت 1.2 رو نصب کن بعدش این فایل رو مجدد تو همین ادرس کپی کن...
همین!
این پچ مال 2008 نیست؟
نه خیالت راحت اسمشو اشتباه زده مال 2009 هستش این جا رو ببین:
مشکل error dont send به خاطره dvd بازی هست
باید بازیتو عوض کنی و یه dvd دیگه بگیری و الا 100 بار هم بازی رو پاک کنی و یا ویندوز عوض کنی باز همینه
اون دوستتم که بازیش با dvd تو مشکل نداره شانسیه چون این dvd ها رایتی هست و اگه یه لحظه یه فایل ناقص کپی شه بازی مشکل دار میشه حالا دوستت شانسی واسش این اتفاق افتاده
برو یه بازی دیگه از یه شرکت معتبر بگیر و از هر چی ارور هست راحت شو(این مشکل رو خیلی ها داشتند که فقط با خریدن یه بازی دیگه مشکلشون حل شد)
سیو هاتم باقی میمونه خودش یه فولدر جداگانه تو my documentet میسازه
که سیواتو اونجا بریز
پچ رو نصب کن خودت میفهمی چیکار باید بکنی سادست
reza4322
05-01-2009, 22:49
پچ برای ساکر
unname47
05-01-2009, 23:07
[quote=unname47;3352822]
حالا جالبش اینجاست که روی یک سیستمه قدیمی بدون هیچ مشکلی اجرا میشه اما روی سیستم به اصطلاح به روزی که من بستم ارور میده .خیر سرش کلی خرج کردیم سیستم عوض کردیم .شیطونه میگه کیسه رو از پنجره بندازم بیرون .
من بالاخره راز این اروره don,t sendo پیدا میکنم .آخه مگه میشه یک dvd روی یک سیستم کار کنه روی یکی دیگه که جدیدتره ارور بده.
اگه بتونی یه کاری بکنی که عالیه . من خیلی کارها انجام دادم ولی نشد . فقط خواهشا اگه ردیفش کردی منم در جریان بزار ممنون میشم .
Spaniuly
05-01-2009, 23:34
mahn90 عزیز شما اگه می تونی روی 2shared.com آپ کن اون فایل مپ رو لطفا
سلام دوستان.
می بینم که خیلی ها این مشکل dont send رو دارید!!!!!!! نمی دونم منشعش کجاست، اما من نه توی خوده بازی و نه توی مد
B A L و نه توی مسترلیگ به هیچ وجه همچین مشکلی ندارم!!!!! من الان توی B A L توی فصل دوم یا سوم هستم و مسترلیگ
هم توی فصل سوم هستم!
اینجوری که من فهمیدم، خیلی از دوستان بعد از عوض کردن ویندوز، بازی رو هم مجدداً نصب می کنن. اصلاً احتیاج به نصب مجدد
بازی نیست. شما فقط کافیه کلید رجیستری این بازی رو اجرا کنید. این کلید رو واستون میزارم، فقط قبل از اجرا کردنش حتماً با
راست کلیک کرد و انتخاب گزینه ادیت، مسیر نصب بازی رو بر اساس بازی توی کامپیوتر خودتون مشخص کنید. اگر خوشتون اومد،
فقط واسم دعا کنید، که خیلی محتاج دعایم. . .
[quote=4039;3352695]منم بالاخره سیستممو ارتقا دادم و از دیروز این بازیو نصب کردم اما متاسفانه مثل خیلی از دوستان مشکل dont send دارم.
نه خیالت راحت اسمشو اشتباه زده مال 2009 هستش این جا رو ببین:
مشکل error dont send به خاطره dvd بازی هست
باید بازیتو عوض کنی و یه dvd دیگه بگیری و الا 100 بار هم بازی رو پاک کنی و یا ویندوز عوض کنی باز همینه
اون دوستتم که بازیش با dvd تو مشکل نداره شانسیه چون این dvd ها رایتی هست و اگه یه لحظه یه فایل ناقص کپی شه بازی مشکل دار میشه حالا دوستت شانسی واسش این اتفاق افتاده
برو یه بازی دیگه از یه شرکت معتبر بگیر و از هر چی ارور هست راحت شو(این مشکل رو خیلی ها داشتند که فقط با خریدن یه بازی دیگه مشکلشون حل شد)
سیو هاتم باقی میمونه خودش یه فولدر جداگانه تو my documentet میسازه
که سیواتو اونجا بریز
پچ رو نصب کن خودت میفهمی چیکار باید بکنی سادست
آقا ممنون از توضیحات کاملت .یک dvd از این بازی که امتحانشو پس داده باشه معرفی میکنی که مستقیم برم بخرمشو قال قضیه بکنم ؟
من pes 2008 رو بخاطر عدم جذابیتش نخریدم و تا همین چند روز پیش 6 بازی میکردم.
عجیب بازی طبیعی شده .دیگه نمیشه توپو برداریو تا دم دورازه حریف یا علی مدد.
کنترل بازی خیلی مشکل شده یک لحظه نجنبی توپ لو رفته .چقدر گرافیک بازی پیشرفت کرده تو هوای بارونی میشه قطرات ریز بارونو دید .خیلی از مشکلات سری های قبل برطرف شده .دست سازندگانش درد نکنه .به نظر میرسه کونامی یک تحول اساسی تو این نسخش داده .خیلی با pes 3-4 5-6 متفاوته.
ایون در این مسیر کپی کن
اون بالایی خودم آپ کردم
یه سایت آپلود بهم بگو
که مشکل نداشته باشی
:27:
راستی
باید حتما این فایل مپ بزاری همونجا که گفتم کیت سرور نصب باشه ها:8: مشکل داشتی بگو
آرسنال:
چلسی :
حتما پوشه Premier league بساز توی پوشه uni بعد فایل پشه های چلسی و آرسنالو از حالت فشرده خارج و بریز اینجا
دیگه حله
mahn90 عزیز شما اگه می تونی روی 2shared.com آپ کن اون فایل مپ رو لطفا
خودمونیم اولین نفری هستی میگی توی 2شرد آپ کن :31:
Spaniuly
06-01-2009, 03:32
mahn90 ایول بابا بازم تو...آقا ردیف شد همه چی
به قول شهرام صولتی : چجوری بگم دوست دارم دی:
من کیت gdb ایران رو دانلود کردم ولی حالا باید تو کجای کیت سرور بریزم
نسخه کیت سرورمم 8.0.9 است
لطفا کمک کنین :41:
Spaniuly
06-01-2009, 09:46
من کیت gdb ایران رو دانلود کردم ولی حالا باید تو کجای کیت سرور بریزم
نسخه کیت سرورمم 8.0.9 است
لطفا کمک کنین :41:
توی این مسیر:
Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\GDB\uni\National\iran
باید بریزی فقط یه مورد میمونه توی این فولدر برو
یه فاdل txt وا کن اسمش رو بذار map توش این متن رو کپی کن ببند و سیو کن:
54,"National\Iran"
توی این مسیر:
Program files\konami\pro evolution soccer 2009\kitserver\gdb\uni\national\iran
program files\konami\pro evolution soccer 2009\kitserver\gdb\uni
54,"national\iran"
پسر جون من خودت بلد بودی ؟؟؟ ما سرکار بودیم ؟؟؟؟؟؟
یا من گفتم یاد گرفتی ؟؟؟؟؟؟؟
اگه از من یاد گرفتی ایول یادگیریت قویه؟؟؟
pishoolii
06-01-2009, 11:52
سلام
من پچ 2.0 تا 2.4 gamingaccess رو نصب کردم نیازی به نصب پچ کونامی 1.1 و 1.2 هست یا نه ؟
با تشکر
کسی نیییس جواب بده؟:41:
سلام
با تشکر
فکر نکنم پچ gamingaccess خودش کامله
مگه مشکلی توی بازی داری ؟؟؟؟؟
پچ gamingaccess خودش آپدیت 1.2 کونامی رو داره
که در پایان نصب ، شما باید فایل جدیدی که ساخته شده اجرا کنید
و نیازی به دانلود آپدیت 1.2 کونامی و کرکش نیست
یکی از دوستام 4 فصل که داره توی مد b.a.l بازی میکنه اما تا الان هیچ تیمی غیر از باشگاههای ایتالیا درخواست خریدشو نداده.چیکار کنه که تیمهای باشگاهی کشورهای دیگه هم درخواست خریدشو بکنن؟
در حال حاضر داره توی یووه بازی میکنه و فصل قبل تونسته بهترین گل زن رقابتهای لیگ ایتالیا و باشگاههای اروپا و جام حذفی بشه و گرون قیمت ترین بازیکن جهانه و تاپ پلیر بازی میکنه.بنابراین عملکرد خوبی داشته حالا چرا تیمهای دیگه درخواست نمیدن؟
سلام
هرچیکه دنبال یه پچ یا option file واسه تیم ملی گشتم چیزی ندیدم اگه کسی داره ، ممنون میشم لینکشو بزاره
آخه من پچ BURGUM_PATCH_for_PES2009_v0.35 رو دارم که از همه نظر عالیه به جز تیم ملی؟؟!!!!
الان که توbal به تیم ملی دعوت شدم ، میبینم تحمل قیافه سیاه سوختشون خیلی سخته>
اگه کمک کنید ممنون میشم.
pishoolii
06-01-2009, 13:43
فکر نکنم پچ gamingaccess خودش کامله
مگه مشکلی توی بازی داری ؟؟؟؟؟
آره وقتیی با gamingaccess بازی رو اجرا می کنم ، بازی خیلی کند و گیر دار اجرا میشه ، اما وقتی با pes2009 عادی بازی می کنم اینطوری نیس همه چی روون و عادییه... واسه شما هم همینجوریه یا اشکال از سیستمه منه؟:41:
Spaniuly
06-01-2009, 14:07
پسر جون من خودت بلد بودی ؟؟؟ ما سرکار بودیم ؟؟؟؟؟؟
یا من گفتم یاد گرفتی ؟؟؟؟؟؟؟
اگه از من یاد گرفتی ایول یادگیریت قویه؟؟؟
نه بخدا دقیقا همه اش رو از تو یاد گرفتم مدیونم بهت پسر
[quote=Rmv3x;3353133]
آقا ممنون از توضیحات کاملت .یک dvd از این بازی که امتحانشو پس داده باشه معرفی میکنی که مستقیم برم بخرمشو قال قضیه بکنم ؟
من pes 2008 رو بخاطر عدم جذابیتش نخریدم و تا همین چند روز پیش 6 بازی میکردم.
عجیب بازی طبیعی شده .دیگه نمیشه توپو برداریو تا دم دورازه حریف یا علی مدد.
کنترل بازی خیلی مشکل شده یک لحظه نجنبی توپ لو رفته .چقدر گرافیک بازی پیشرفت کرده تو هوای بارونی میشه قطرات ریز بارونو دید .خیلی از مشکلات سری های قبل برطرف شده .دست سازندگانش درد نکنه .به نظر میرسه کونامی یک تحول اساسی تو این نسخش داده .خیلی با pes 3-4 5-6 متفاوته.
اگه تو تهرانی از westgame بگیر
هم کامل هست هم حتی یه بارم ارور نمیده من خودمم از این شرکت گرفتم
برو تو سایتش ادرس فروشگاه هاشو زده
westgame.ir
امیدوارم مشکلت حل شه
دوستان کسی لینک مستقیم دانلود نداره
مرسی
MAHDI_ITALIA
06-01-2009, 18:03
لطفا توضیح بدید که چطور میشه تو نیم فصل یا پایان فصل مستر لیگ با بازیکنان تیم تمدید قرار داد کنیم
.
.
.
اگر میشه یکم زودتر چون تو نیم فصلم
بابا این پچ گیم اکسس چه پچ مزخرفیه اااااااااااااااااه ااااااااااااااااااااااااا اااه
نصب کردم گیر که داره هیچ نیم فصل هم که تموم میشه تو بی کام لجند هفته اول نیم فصل دوم رو بازی میکنم تو هفته دوم که میره ارور دونت سند میده و از بازی میاد بیرون
اه اه اه اه
آره وقتیی با gamingaccess بازی رو اجرا می کنم ، بازی خیلی کند و گیر دار اجرا میشه ، اما وقتی با pes2009 عادی بازی می کنم اینطوری نیس همه چی روون و عادییه... واسه شما هم همینجوریه یا اشکال از سیستمه منه؟:41:
برای من که همچین مشکلی نداره
و خیلی عادیه...شاید شما روی pes 2009 با گرافیک معمولی بازی می کنی
ولی مال پچ GA تنظیماتش روی درجه high باشه
اینطوریه؟
Spaniuly
06-01-2009, 20:14
.
.
.
اگر میشه یکم زودتر چون تو نیم فصلم
اگه اشتباه نکنم خودش اتوماتیک تمدید میکنه اونایی که قراردادشون تموم میشه
آقا من کف کردم !!:18::41:
این بار دوازدهم هست که این بازی رو پاک و دوباره نصب میکنم ولی بازهم موقع لود شدن مستر لیگ با مشکل ارور dont send مواجه میشم !!:41:
یکی از دوستان تو همین فروم میگفت اگه از اول بازی رو روی سیو دستی بذاری و خودت سیو کنی دیگه ارور نمیده ولی اینبار از اول روی سیو دستی بود و بازهم همون قضیه !!
دارم دیووونه میشم !!! دهنم آسفالت شد از بس پاک کردم و نصب کردم:9::22:
ترو خدا کسی پچی فایلی لینکی چیزی داره بذاره تا خبر مرگم برم دانلود کنم و از دست این ارور لعنتی راحت بشم ؟؟
دقیقا قبل از بازی با یوونتوس این اتفاق میفته !!
نامردی نکنید دیگه بابا !! یه پچ بذارید تا زمانیمه ما هم مخمون داغ میکنه بیایم بشینیم یه دست فوتبال بزنیم و صفا کنیم:35:
کریس رونالدو قربونتون بره الهی !!!:31::27::15:
MAHDI_ITALIA
06-01-2009, 21:12
خودش تمدید نکرد . 4 تا از بازیکنام رفتند
Big-Boss
06-01-2009, 23:25
چرا بچه ها رو گمراه میکنی:21:
تو قسمت نقل و انتقالات اونجا که بازیکنای تیم خودت هست.
البته قبلش خود بازی اخطار میده که قرار داد کیا در حال اتمامه.
pishoolii
06-01-2009, 23:29
توو قسمت نقل و انتقالات کنار بازیکنای خودت که منتظر تمدید قرار دادشون هستن یه مثلث سفید میزاره ، واسه اینکه قراردادشون صد در صد تمدید شه دستمزدشونو 300 400 تا بالاتر ببند تا اوکی شن:27:
pishoolii
06-01-2009, 23:30
برای من که همچین مشکلی نداره
و خیلی عادیه...شاید شما روی pes 2009 با گرافیک معمولی بازی می کنی
ولی مال پچ GA تنظیماتش روی درجه high باشه
اینطوریه؟
نه فرقی نداره چه با low چه high هموونطورییه ، فک کنم به خاطره رمم باشه ، 1 گیگه... با دو گیگ هم حالا یه تس می کنم ببینم درس میشه یا نه....
pishoolii
06-01-2009, 23:33
ولی خودمونیما pes2009 هم دیییگه فاز نمیییییده:41: ، 12 دور مسترلیگو بازی کنی همرو با اختلاف 5 6 تا بزنیی دییگه مزه نمییییده:13:.... آنلاین هم که نمییشه بازی کرد کسیی تووو لول آدم پیدا نمییشششه:27:
Spaniuly
07-01-2009, 00:19
چرا بچه ها رو گمراه میکنی:21:
تو قسمت نقل و انتقالات اونجا که بازیکنای تیم خودت هست.
البته قبلش خود بازی اخطار میده که قرار داد کیا در حال اتمامه.
والا من تو d2 که بودم تموم شدنی دیدم پیغام داده ولی دست نزدم بازی بعدی خود به خود تمدید شده بودن
سلام تو رو خدا یکی جواب بده
چجوری میشه اسامی بازیکنا رو درست کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من نسخه فارسی رو گرفتم همه چی درست شده بود
ولی گزارش فاریش رو اعصاب آدم راه میرفت . مجبور شدم پاکش کردم یه وقت کسی دیوونه نشه بره بگیره
افتضاح........
و نسخه انگلیسیش رو نصب کردم ولی اسامی بشتر بازیکنا خرابه
مثلا آلمان. ایران ......
چجوری باید درستش کنم .؟؟؟؟؟ یه پچ کم حجم بزارید ...
ممنون .
این بار دوازدهم هست که این بازی رو پاک و دوباره نصب میکنم ولی بازهم موقع لود شدن مستر لیگ با مشکل ارور dont send مواجه میشم !!:41:
یکی از دوستان تو همین فروم میگفت اگه از اول بازی رو روی سیو دستی بذاری و خودت سیو کنی دیگه ارور نمیده ولی اینبار از اول روی سیو دستی بود و بازهم همون قضیه !!
ترو خدا کسی پچی فایلی لینکی چیزی داره بذاره تا خبر مرگم برم دانلود کنم و از دست این ارور لعنتی راحت بشم ؟؟
نامردی نکنید دیگه بابا !! یه پچ بذارید تا زمانیمه ما هم مخمون داغ میکنه بیایم بشینیم یه دست فوتبال بزنیم و صفا کنیم:35:
من مشکل dont send داشتم (البته توی B.A.L ) با نصب پچ GAMINGACCESS حل شد (تاالان که هیچ مشکل و اروری ندارم ).اگه میتونی دانلودش کن اگه هم امکان دانلود نداری سیوتو بزار من این مرحله رو رد کنم مجددا برات آپلود میکنم .
unname47
07-01-2009, 10:55
من مشکل dont send داشتم (البته توی b.a.l ) با نصب پچ gamingaccess حل شد (تاالان که هیچ مشکل و اروری ندارم ).اگه میتونی دانلودش کن اگه هم امکان دانلود نداری سیوتو بزار من این مرحله رو رد کنم مجددا برات آپلود میکنم .
کدوم پچو گرفتی که مشکلت حل شده به منم بده لطفا . حجمشم بذار.
سلام.
کسی همه پچ های pes 2009 و fifa 09 رو برای فروش نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر کی داره بگه من ازش میخرم ...
ممنون .
Spaniuly
07-01-2009, 13:18
سلام.
کسی همه پچ های pes 2009 و fifa 09 رو برای فروش نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر کی داره بگه من ازش میخرم ...
ممنون .
جای تو باشم PES Editor رو نصب می کنم خودم دستی اسامی رو عوض میکنم پچ بورگوم فقط واسه تغییرات گرافیکی خوبه نه واسه اسامی
سلام طرز استفاده از این برنامرو می خواستم ؟؟؟؟
نه دوست من بنده شک ندارم که شما هیچی از این هارو خودت درست کنی ؟! :31::5:
gdb manager 8.1.0
kit attribute management utility for kitserver 8
دانلود :
:19:
کدوم پچو گرفتی که مشکلت حل شده به منم بده لطفا . حجمشم بذار.
همین پچی معروف Gamingaccess Community Patch 2.0 - Full Version .
حدود 178 مگ میشه .البته من آپدیتاشو هم گرفتم چیزی حدود 400 مگ شد .اما فکر میکنم با همون نسخه 2.0 بدون آپدیتاش مشکل حل بشه.چند صفحه قبل یکی از بچه ها لینکاشو گذاشته.البته کرک 1.2 رو هم باید بگیری که حدود 6 مگ میشه وقتی بازش میکنی میشه 26 مگ.
MAHDI_ITALIA
07-01-2009, 14:32
سلام
اگر روشی برای افزایش قدرت بازیکن تو b a lبلد هستید تو سایت بزارید ممنون میشم
اگر ترینر یا روشی بلدید لطفا بگید
Spaniuly
07-01-2009, 15:26
سلام
2 تا ترینر هست :
PES Legend و Trainer +4
من یه سوال دارم :
توی cv0a.img فایل های مربوط به لوگو تیم ها ذخیره میشه حالا من وقتی عکس های با فرمت png دارم و میخوام اونها رو به شکل BIN فایل در بیارم تا قابل استفاده در kitserver بشه باید چیکار کنم چطوری با فایل عکس BIN بسازم؟
سلام من نحوه استفاده از GDB manager 8 میخوام . دمتون گرم .
سلام
قبلا یک نفر یک ترینر گذاشته بود من دوباره آپلودش کردم 577K حجمشه.با این قابلیت بازیکن 30تا30 تا افزایش پیدا میکنه .من فقط یک فصل ازش استفاده کردم و میانگین قابلیتها رو به 80 رسوندم . به نظرم بیشتر بخای استفاده کنی یک کم بی مزه میشه.
unname47
07-01-2009, 16:04
همین پچی معروف Gamingaccess Community Patch 2.0 - Full Version .
حدود 178 مگ میشه .البته من آپدیتاشو هم گرفتم چیزی حدود 400 مگ شد .اما فکر میکنم با همون نسخه 2.0 بدون آپدیتاش مشکل حل بشه.چند صفحه قبل یکی از بچه ها لینکاشو گذاشته.البته کرک 1.2 رو هم باید بگیری که حدود 6 مگ میشه وقتی بازش میکنی میشه 26 مگ.
پس من برای حل مشکلم توی B.A.L همین Gamingaccess Community Patch 2.0 - Full Version رو بگیرم که 178 مگ کافیه یا اینکه 400 مگی رو کلشو باید ریخت بازی . بعدش اینکه تو چطوری دانلود کردی 400 مگابایت رو ؟
یه سوال دیگه توی این Patch 2.0 که تو گرفتی فایلی به نام CV0F.IMG بود؟
mehdi_vsgh
07-01-2009, 16:39
نمیدونم چرا ولی یه جورایی احساس میکنم نتیجهی بازیها از قبل مشخصه
گاهی میبینم که یه دفعه تیم حریف تصمیم میگیره به ما گل بزنه در اون صورت اگه 10 بازیکن که سهله اگه با 40 بازیکن هم دفاع کنی حتما گل میخوری...
حتی بازیکنای تیم خودت هم با تیم حریف همکاری میکنن تا گل بخوری
----------
عکس این حالت هم وجود داره ینی وقتی تیم حریف نخواد گل بزنه....اگه با 60 مهاجم هم حمله کنی گل نمیخوره...
بارها دیدم که بازیکنام میان جلو پشت مدافعان به طوری که اگه یه پاس تو عمق بدم میتونن تو حالت تک به تک قرار بگیرن ولی به محض اینکه میخوام به یکی از اونا پاس بدم سریع بر میگرده عقب و توپ رو ول میکنه
نمیدونم همچین حالاتی برای شما بوجود اومده یا نه؟؟
Big-Boss
07-01-2009, 16:43
گاهی میبینم که یه دفعه تیم حریف تصمیم میگیره به ما گل بزنه در اون صورت اگه 10 بازیکن که سهله اگه با 40 بازیکن هم دفاع کنی حتما گل میخوری...
----------
عکس این حالت هم وجود داره ینی وقتی تیم حریف نخواد گل بزنه....اگه با 60 مهاجم هم حمله کنی گل نمیخوره...
بارها دیدم که بازیکنام میان جلو پشت مدافعان به طوری که اگه یه پاس تو عمق بدم میتونن تو حالت تک به تک قرار بگیرن ولی به محض اینکه میخوام به یکی از اونا پاس بدم سریع بر میگرده عقب و توپ رو ول میکنه
دقیقا برای من همین همین جوریه. از نسخه های قبلی هم
حتی اگه مثلا داری مستر لیگ بازی میکنی اون بازی رو از اول بیاری( از سیو قبلی) باز هم نتیجه نهاییش انگار مشخصه (همونی که تو بازی قبلی بوده!!!)
از این گذشته بعضی وقتا دقیقا یه صحنه رو در همون حالت(چند بار بازی از یک سیو) چند بار میبینی
مثلا هر دفعه که اون بازی رو بیاری نیمه اول یه پنالتی میدی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mehdi_vsgh
07-01-2009, 16:45
قبلا یک نفر یک ترینر گذاشته بود من دوباره آپلودش کردم 577k حجمشه.با این قابلیت بازیکن 30تا30 تا افزایش پیدا میکنه .من فقط یک فصل ازش استفاده کردم و میانگین قابلیتها رو به 80 رسوندم . به نظرم بیشتر بخای استفاده کنی یک کم بی مزه میشه.
میدونم تکراریه ولی میشه روش کار کردن باهاش رو بگی؟
mehdi_vsgh
07-01-2009, 16:52
دقیقا برای من همین همین جوریه. از نسخه های قبلی هم
حتی اگه مثلا داری مستر لیگ بازی میکنی اون بازی رو از اول بیاری( از سیو قبلی) باز هم نتیجه نهاییش انگار مشخصه (همونی که تو بازی قبلی بوده!!!)
از این گذشته بعضی وقتا دقیقا یه صحنه رو در همون حالت(چند بار بازی از یک سیو) چند بار میبینی
مثلا هر دفعه که اون بازی رو بیاری نیمه اول یه پنالتی میدی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس ظاهرا دوستان هم به همین نتیجه رسیدن
حالا یه چیز جالب که بیشتر منو به فکر فرو برده
من یه سال بازی رو گذاشتم روی آسونترین حالت تا بتونم قدرتهامو زیاد کنم
تو اون سال من تو هربازی به طور متوسط 2-3 گل میزدم....
آمار بالاترین گل رو داشتم
تو همه بازیایی که بازی میکردم بهترین بازیکن اون بازی انتخاب میشدم...
آمار پاس گلهام تو 2 جام بالاترین بود....
تو همه بازیا فیکس بودم
ولی بازی فینال باشگاههای اروپا منو فیکس نزاشت...
و از دقیقه 60-65 منو وارد زمین کرد
تو همون اوایل که اومدم تو بازی یه گل زدم
بلافاصله ظرف 2 دقیقه اونا گلو جواب دادن...یه گل بسیار تابلویی خوردم یه جوریایی انگار مدافعا میرفتن کنار تا حریف بیاد و گل بزنه..
خلاصه کار کشید به وقتهای 30 دقیقه اضافی تا اونجا تونستم 2 گل دیگه بزنم و قهرمان بشم....
خیلی عجیبه اگه این موضوع اثبات بشه باید گفت کونامی گند زده با این بازی ساختنش
میدونم تکراریه ولی میشه روش کار کردن باهاش رو بگی؟
شما ترینر رو اجرا کن و بعد بازی رو اجرا کن بعد برو توی be a legend
بعد alt و tab رو بزن و توی ترینر گزینه ی چهارمی ( set all train skills to 99 ) وبعد بازی رو بیار بالا و بعد برو توی قسمت
player info / setting و strengthen و حالا اون قسمت رو هرچی دوست داری زیاد کن . از این بعد قدرتت بعد هر بازی خیلی تند تر زیاد میشه.
البته این با پچ gamingaccess کار نمیکنه .(من اول یک بازیکن با پچ خود pes2009 ساختم بعد با این ترینر قدرتشو بالا بردم و بعد سیوشو با پچ gamingaccess اجرا کردم ).
mohsen70007
07-01-2009, 17:06
man ba meliate irani vared shodam, bade bazi dar ye time daste 3 faransavi omadam olympike lion, bad ac milan, alan 2 fasle chelsiam, behtarin bazikone timam, oropa, jahan, va toye champions league akhari, tasirgozartarin bazikon, aghaye gol va... nokteye in bazi ke baes mishe timaye bala ro drow koni va az league italia biay biron ine ke, har fasl, bishtar az fasle ghabl dar payanane bazia jayezeye behtarin bazikone zamin ro begiri, tavanaee hato dar ghesmate tamrin, ya behtar begam zafato pishraft bedi, bazikone sabet bashi, va tovri beshi ke daghigheye 70 ya 75 taviz beshi, baraye in amr bayad staminato be 90 ya bishtar beresoni, bad age ye time daste paeene englisam toro khast ghabol kon, mohem ine ke to khob bashi na timem hamin
تو همه بازیا فیکس بودم
بلافاصله ظرف 2 دقیقه اونا گلو جواب دادن...یه گل بسیار تابلویی خوردم یه جوریایی انگار مدافعا میرفتن کنار تا حریف بیاد و گل بزنه..
خلاصه کار کشید به وقتهای 30 دقیقه اضافی تا اونجا تونستم 2 گل دیگه بزنم و قهرمان بشم....
فکر نمیکنم به این شدت باشه که نتایج بازیها از قبل معلوم باشه .من امروز فینال جام حذفیو واگذار کردم دوباره رفتم سیوشو اجرا کردم اینبار بازیو بردم .قبلا چند بار دیگه هم سیوهای بازیو مجدد اجرا کرده بودم نتایج متفاوت میشد . امتیاز بازیکن هم خیلی تغییر میکرد.
pes sarvare fifa
07-01-2009, 17:19
توی این مسیر:
Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\GDB\uni\National\iran
54,"National\Iran"
salam man har kari mikonam nemishe
file gdb arsenal ro gereftam dar kit server poosheye gdb ro dorost mikonam
bad kit marboot be arsenal ro too uni bad Premier leaguerikhtam insal ham kardam ama taghir nakard
mehdi_vsgh
07-01-2009, 19:41
man ba meliate irani vared shodam, bade bazi dar ye time daste 3 faransavi omadam olympike lion, bad ac milan, alan 2 fasle chelsiam, behtarin bazikone timam, oropa, jahan, va toye champions league akhari, tasirgozartarin bazikon, aghaye gol va... Nokteye in bazi ke baes mishe timaye bala ro drow koni va az league italia biay biron ine ke, har fasl, bishtar az fasle ghabl dar payanane bazia jayezeye behtarin bazikone zamin ro begiri, tavanaee hato dar ghesmate tamrin, ya behtar begam zafato pishraft bedi, bazikone sabet bashi, va tovri beshi ke daghigheye 70 ya 75 taviz beshi, baraye in amr bayad staminato be 90 ya bishtar beresoni, bad age ye time daste paeene englisam toro khast ghabol kon, mohem ine ke to khob bashi na timem hamin
عزیزم حالت خوبه شما؟؟
اینجا فینگلیسی نوشتن خلافه...
باید فارسی بنویسی...
MAHDI_ITALIA
07-01-2009, 22:04
قبلا یک نفر یک ترینر گذاشته بود من دوباره آپلودش کردم 577k حجمشه.با این قابلیت بازیکن 30تا30 تا افزایش پیدا میکنه .من فقط یک فصل ازش استفاده کردم و میانگین قابلیتها رو به 80 رسوندم . به نظرم بیشتر بخای استفاده کنی یک کم بی مزه میشه.
خیلی ممنونم. اگر میشه تو یه سایت دیگه اپلودش کن. (ممنون میشم)
خیلی ممنونم. اگر میشه تو یه سایت دیگه اپلودش کن. (ممنون میشم)
بفرمایین:
توی cv0a.img فایل های مربوط به لوگو تیم ها ذخیره میشه حالا من وقتی عکس های با فرمت png دارم و میخوام اونها رو به شکل bin فایل در بیارم تا قابل استفاده در kitserver بشه باید چیکار کنم چطوری با فایل عکس bin بسازم؟
باید ایمپورت کنی روی فایل
اینم توضیح بدم ؟؟؟؟؟؟؟
بگو دقیقا میخوای چی بسازی ؟
میخوای عکس بزاری توی کیت سرور یا فایل بین ؟؟؟؟
باید یکیشو تغییر بدی 2 اتشو نمیتونی
bad kit marboot be arsenal ro too uni bad Premier leaguerikhtam insal ham kardam ama taghir nakard
محتویات فایل config چی هست ؟؟؟؟؟
همشو پاک کن اینا بزار توی فایل config بعد سیو کن
حتما قبلی ها رو پاک کنیا
[afs2fs]
debug = 1
[kload]
dll = zlib1.dll
dll = libpng13.dll
dll = afsio.dll
dll = kserv.dll
dll = afs2fs.dll
dll = camera.dll
dll = lodmixer.dll
dll = time.dll
dll = kset.dll
dll = kload.dll
[lodmixer]
aspect-ratio.correction.enabled = 1
lod.check1 = 0
بعد هم طبق این انجام بده حتما فایل مپ رو دان کنیا وگرنه کار نمیکنه
ایون در این مسیر کپی کن
کد:
اینم یه سرور دیگه
اون بالایی خودم آپ کردم
یه سایت آپلود بهم بگو
که مشکل نداشته باشی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
راستی
باید حتما این فایل مپ بزاری همونجا که گفتم کیت سرور نصب باشه ها[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif مشکل داشتی بگو
آرسنال:
کد:
چلسی :
کد:
دیگه حله
Spaniuly
08-01-2009, 00:56
باید ایمپورت کنی روی فایل
اینم توضیح بدم ؟؟؟؟؟؟؟
بگو دقیقا میخوای چی بسازی ؟
میخوای عکس بزاری توی کیت سرور یا فایل بین ؟؟؟؟
باید یکیشو تغییر بدی 2 اتشو نمیتونی
می خوام فایل bin خلق کنم که حاوی لوگو تیم ها باشه مثلا میخوام توی یه فایل bin لوگوهای تیم های لایسنس نشده رو جمع کنم من عکس ها رو دارم با فرمت png و می خوام به bin تبدیل کنم باید چیکار کنم؟
Spaniuly
08-01-2009, 00:59
----------
این که bold کردم برا من همیشه پیش میاد کفرم در میاد. عین خنگ ها پشیمون میشن بر می گردند
اگر با این پچ اینجوریه و در حالت عادی سرعتش خوبه، شما دوست عزیز، برو داخل پوشه gakserver (کیت سرور پچ
GamingAccess!) بعد فایل کیت سرور رو اجرا کن و وفقط قسمت مربوط به فایل بازی رو نصب کن و قسمت مربوط به
ستینگ رو نصب نکن. به احتمال 95% کندی بازی رفع میشه!
GamingAccess Community Patch Update 2.4 >> 2.5
file size 64.87 Mb
gamingaccess community patch update 2.4 >> 2.5
file size 64.87 mb
این پچ چه تغییراتی داخل بازی انجام میده؟
اول بگم که شما باید فایل های قبلی که مربوط به این پچ میشه رو دانلود کنین
چند صفحه قبل هستش و خودم تازگی ها گذاشتمش همونجا هم توضیحات رو نوشتم
بعد از دانلود فایل اصلی یک به یک اپدیت ها رو میگیرن و لذت میبرین
فقط بگم که این پچ کاملترین پچی هست که تا حالا دیدم
سلام . من بازی pes 2009 نسخه فارسیش رو دارم . همه چی عالیه لو گو های تیم و
... اسامی بازیکنا هم درست شده و چند لیگ هم بهش اضافه شده .
فقط مشکلی که داره گزارش فارسیش هست که به بازی گند زده ....
چجوری میشه گزارش فارسیش رو حذف کرد؟؟؟؟؟؟
این پچ چه تغییراتی داخل بازی انجام میده؟
تغییراتی که اعمال میکنه ایناست من ترجمشو نوشتم:
استادیومهای جدید شامل:
- Bombonera
- City of Manchester Stadium
- Velodrome
- Celtic Park
کیتهای جدید:
- Siena
- Torino
and more
صورتهای جدید
مشکلات مربوط به سن رو توی مد مستر لیگ برطرف میکنه مثل بالاک - برباتوف و بقیه (فقط ذر صورتیکه شما یک مستر لیگ جدید رو شروع کنید)
نقل و انتقالات صورت گرفته:
Thiago Silva --> AC Milan
Bridge --> Manchester City
Klimowicz --> Bochum
Krajcík --> Reggina
Adeílson --> Nice
Okubo --> Wolfsburg
Vlad Munteanu --> Arm. Bielefeld
Adi --> Cottbus
Peter --> Sprata Paha
Nery Castillo --> S. Donetsk
Tomkins --> West Ham United
Jay Simpson --> West Bromwich Albion
O'Donovan --> Sunderland
Acerbis --> Catania
Boyarintsev --> Spartak Moscow
Necid --> CSKA Moscow
S.Kravchenko --> Dynamo Kiev
Celikay --> Besiktas
Benteke --> Standard Liege
Wiland --> Kopenhagen
Vingaard --> Kopenhagen
Mike Jensen --> Brondby
Slepicka --> Zagreb
Sivonjic --> Zagreb
Cheyne Fowler --> Helsinki
Kärkkäinen --> Helsinki
Popovitch --> Helsinki
Alexander Ring --> Helsinki
Zoet --> PSV
Vonk --> Heerenveen
Dalsgaard --> Aalborg
Tiquinho --> Anorthosis
Cwielong -- Wisla Krakow
Washington --> Sao Paulo
Wagner Diniz --> Sao Paulo
Renato Silva --> Sao Paulo
Junior Cesar --> Sao Paulo
Arouca --> Sao Paulo
Paulo Sergio --> Hammarby
Jancarlos --> Cruzeiro
Leonardo Silva --> Cruzeiro
Wellington Paulista --> Cruzeiro
Alessandro --> Cruzeiro
Noir --> Internacional
Giuliano --> Internacional
Marcelo Cordeiro --> Internacional
Quiñonez --> Liga de Quito
Luizinho --> Santos
Roni --> Santos
Madson --> Santos
Lucio Flavio --> Santos
Triguinho --> Santos
Emreciksin --> Fenerbahce
Kayali --> Fenerbahce
Donovan --> Bayern Munich
Defoe --> Tottenham
Mikari --> Sochaux
Sommer --> Basel
Players Added
Stilic (Lech Poznan)
Dentinho (Corinthians)
André Santos (Corinthians)
Douglas (Corinthians)
Moreira (Partizan)
Lamine (Partizan)
Rodolfo (Lokomotiv Moscow)
Berger (Sparta Prague)
Ben Sahar (Portsmouth-Chelsea) --> Free
Varela (Schalke) --> Free
Huyghebaert (Auxerre) --> Free
Risse (Bayer Leverkusen) --> Free
Reinartz (Bayer Leverkusen) --> Free
Nkosi (Arminia) --> Free
Fischer (Arminia) --> Free
Sousa (Getafe) --> Free
Platero (Numancia) --> Free
Toche (Numancia) --> Free
Leyti N'Diaye (Marseille) --> Free
Perisic (Sochaux) --> Free
Alain Traore (Auxerre) --> Free
Tavarel (Lille) --> Free
Kamissoko (Grenoble) --> Free
Fauré (Havre) --> Free
Lanzafame (Palermo) --> Free
Polito (Catania) --> Free
Dedura (Spartak) --> Free
Radimov (Zenit) --> Free
Gorshkov (Zenit) --> Free
Batuhan (Besiktas) --> Free
Goor (Anderlecht) --> Free
Hansen (Kopenhagen) --> Free
Daugaard (Brondby) --> Free
M.Ericsson (Brondby) --> Free
Mark Howard (Brondby) --> Free
Souza (Panathinaikos) --> Free
Mikic (Zagreb) --> Free
Aho (Helsinki) --> Free
Multaharju (Helsinki) --> Free
Powel (Groningen) --> Free
Berisha (Rosenborg) --> Free
Trajkovic (Red Star) --> Free
Casper Nordstrøm (Aalborg)--> Free
Jacob Nordstrøm (Aalborg)--> Free
Braemer (Aalborg)--> Free
Saganowski (Aalborg)--> Free
Mirchev (BATE) --> Free
Zhavnerchik (BATE) --> Free
Sakharov (BATE) --> Free
Wysocki (Legia) --> Free
Junior (Sao Paulo) --> Free
Juninho (Sao Paulo) --> Free
Dininho (Flamengo) --> Free
Leonardo (Flamengo) --> Free
Weldon (Cruzeiro) --> Free
Bruno (Cruzeiro) --> Free
Fabinho (Cruzeiro) --> Free
Ricardo Lopes (Internacional) --> Free
Ji Paraná (Internacional) --> Free
Clemer (Internacional) --> Free
Guto (Internacional) --> Free
Jonas (Internacional) --> Free
Fabio Santos (Santos) --> Free
Hines (Middlesbrough) --> Free
Ground (Middlesbrough) --> Free
Ngoyi (PSG) --> Free
Antenucci (Catania) --> Free
Tuzzio (River) --> Free
بفرما دوست عزیز
این بهترین پچی است که عرضه شده
من خودم دارم استفاده می کنم...عالیه
هم گودیانسن رو داره...هم همه تیمهای ملی و باشگاهی با لباسهای اصلی هستن
اسم تیمها درست شده...کلی فیس وارد شده...ورزشگاه های اولد ترافورد - استمفوربریج - انفیلد و امارات وارد شده و خیلی چیزهای دیگه...از من میشنوی حتما دانلود کن
روش نصب هم فایل ها رو به ترتیب دانلود و نصب کن....ورژن همشون مشخصه و فقط یک Install داره
Gamingaccess Community Patch Update 2.0 --> 2.1
Gamingaccess Community Patch Update 2.1 --> 2.2.1
GamingAccess Community Patch Update 2.2/2.2.1 --> 2.3
GamingAccess Community Patch Update 2.3 >> 2.4
با اجازه جناب fashist من توضیحات این پچها رو اضافه کنم .البته ترجمشو نو نوشتم.
این پچ تمام آپدیتهای قبلیو در برمیگیره.
طریقه نصب:
1-ابتدا این پچو نصب کنید.
2-به پوشه gakserver برید (داخل پوشه pes 2009 تان) و setup.exe رو اجرا کنید.
3-توی پنجره ای که باز میشه دو تا کادر وجود داره که به ترتیب اینا رو انتخاب کنید:
GAME EXECUTABLE : GCP2009.exe
SETTING EXECUTABLE : gcp_settings.exe
4-بازیو با آیکن GAC Patch 2009 اجرا کنید .
* قبل از اینکه این پچو نصب کنید اگر شما قبلا نسخه های قبلی این پچو نصب کردید اونا رو پاک کنید یا اینکه فقط پوشه gakserver رو از پوشه اصلی pes 2009 پاک کنید .
ویژگیهای این پچ :
ویژگیهای ممتاز :
در پوشه Gamingaccess Patch شما یک آپشن فایل با ویژگیهای ممتاز برای بازیکنان پیداخواهید کرد .اگر شما این آپشن فایل را بجای پچ ترجیح میدهید فقط فایل PES2009_EDIT01_Higher_Abilities.bin را کپی کنید .
تیمهایی که در این پچ وجود دارند:
-20 teams Premier League (England)
-20 teams Ligue 1 (France)
-20 teams Serie A (Italy)
-18 teams Bundesliga (Germany)
-20 teams LFP (Spain)
OTHERS A
- Anderlecht
- Club Brugge
- Standard de Liege
- Brondby IF
- FC Copenhagen
- Ajax
- Feyenoord
- PSV Eindhoven
- Olympiacos
- Panathinaikos
- AEK Athens FC
- Rosenborg
- Benfica
- FC Porto
- Sporting
- Steaua Bucarest
- CFR Cluj
- Spartak Moscow
- FC Zenit
- Celtic
- Rangers
- Wisla Krakow
- Legia Warszawa
- IFK Goteborg
- AIK
- FC Basel
- Besiktas
- Fenerbahce
- Galatasaray
- Shakhtar Donetsk
- FC Dynamo Kyiv
- Boca Juniors
- River Plate
- SC Internacional
- Sao Paulo
- Flamengo
OTHERS B
- NK Dinamo Zagreb
- SK Slavia Praha
- HJK Helsinki
- AZ Alkmaar
- FC Groningen
- NEC Nijmegen
- SC Heerenveen
- Anorthosis
- BATE
- Aalborg
- FK Crvena
- Hammarby
- CSKA Moscow
- Liga de QUito
- Cruzeiro
- Santos FC
- Al Ahly
- Zamalek
رفع مشکلات :
برخی از کاربران مکررا اعلام کرده اند که در زمان اجرای کیت سرور بازی هنگ میکند.این مساله معمولا زمانی رخ میدهد که شما بازی را در حالت fullscreen اجرا میکنید.بنابراین اگر شما این مشکلو دارید ابتدا بازی را در حالت windowed اجرا کنید و سپس با زدن کلیدهای alt+enter صفحه بصورت fullscreen درخواهد آمد و مشکل حل میشود.
-بیاد داشته باشید که این پچ تنظیمات جداگانه و متفاوتی از pes2009 دارد برای اعمال تغییرات فایل gcp_settings.exe رو اجرا و تغییرات را اعمال کنید .
Version 2.1
تمام بازیکنان در مستر لیگ برای مذاکره دردسترس هستند.
تمام تیمهای که در این بازی فاقد لیگ هستند در other league قرار گرفته اند.بنابراین شما میتوانید با هر تیمی مستر لیگ رو شروع کنید.
تیمهای ملی جدید:Venezuela, Bolivia, Honduras, Mali, Morocco
تیمهایی که قبلا در یوفا و لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا وجود نداشتند اضافه شدند.
کیت تمرینات
استادیومهای جدید:
Old Trafford
Anfield
Stamford Bridge
Adboards Mega Patch 3.0
کیتهای بروز شده :
Barcelona new sponsor
West Ham new sponsor
River Plate new sponsor
وموارد دیگه مثل
Borussia MGB
Hannover
بیش از 80 صورت به بازی اضافه شده (اینو من اضافه کنم که بعضی از صورتهای ساخته شده توی این پچ خیلی طبیعی تر هستن )
نقل و انتقالات :
-Hildebrand -> Hoffenheim
-Sverkos -> Sochaux
-Chema Anton -> Real Madrid
-Z.Tosic -> Manchester United
بعضی از اسامی بازیکنانها تیمها و lineups (اینو نمیدونم چیه )هم درست شده .
pishoolii
08-01-2009, 12:15
اگر با این پچ اینجوریه و در حالت عادی سرعتش خوبه، شما دوست عزیز، برو داخل پوشه gakserver (کیت سرور پچ
GamingAccess!) بعد فایل کیت سرور رو اجرا کن و وفقط قسمت مربوط به فایل بازی رو نصب کن و قسمت مربوط به
ستینگ رو نصب نکن. به احتمال 95% کندی بازی رفع میشه!
همووون 5 درصده به 95 درصد دیییگه چربیییید :31: فرقییی نکرد!....
راستی توی GamingAccess وقتی بازی رو میندازی توی یکی از استادیوم های جدید که تازه ادیت شدن ، گرفیک بازی به هم میریزه همه چی سیاه مییشه!! کسی میدونه چرا اینطورییی میشه؟:13:
می خوام فایل bin خلق کنم که حاوی لوگو تیم ها باشه مثلا میخوام توی یه فایل bin لوگوهای تیم های لایسنس نشده رو جمع کنم من عکس ها رو دارم با فرمت png و می خوام به bin تبدیل کنم باید چیکار کنم؟
ببین اول با ggs برو فایل بین داخل پوشه cv0a.img رو پیدا کن خودم یادم رفته شمارش چنده
بعد عکس هایی که میخوای رو جایگزین کن به جای عکس های خود فایل بعد فایلو سیو کن روش رات کلیک کن توی ggs یه گزینه داره خودم یادم نیست بعد فایل رو برات جدا میکنه بعد میزاری تویکیت سرور
ببین
الان خودم میرم انجام میدن برات عکسشو میزارم
cheetoz_motori
08-01-2009, 13:06
bad kit marboot be arsenal ro too uni bad premier leaguerikhtam insal ham kardam ama taghir nakard
فینگلیش ننویس فارسی فقط تو این انجمن با ید فارسی تایپ کنی:41:
Spaniuly
08-01-2009, 13:39
ببین اول با ggs برو فایل بین داخل پوشه cv0a.img رو پیدا کن خودم یادم رفته شمارش چنده
بعد عکس هایی که میخوای رو جایگزین کن به جای عکس های خود فایل بعد فایلو سیو کن روش رات کلیک کن توی ggs یه گزینه داره خودم یادم نیست بعد فایل رو برات جدا میکنه بعد میزاری تویکیت سرور
ببین
الان خودم میرم انجام میدن برات عکسشو میزارم
من دیروز موفق شدم عکس رو وارد کنم حالا مشکل جدید برام پیش اومده با این که عکس هایی که من وارد می کنم با فتوشاپ بک گراندشون رو حذف می کنم با این حال توی بازی پشت عکس پس زمینه سففید رنگ میوفته من فایل های لوگو رو بدون پس زمینه با فرمت png سیو می کنم باید فرمت دیگه ای باشه؟
اون پس زمینه سفید نباید باشه چون من اون عکس رو با فتوشاپ پس زمینه اش رو حذف کردم موقع وارد کردن با ggs هم زمینه نداره فقط نمی دونم پرا توی بازی اینطوری میشه
آقا یکی بمن بگه که برای ارتقای بازی خودم کدوم پچ رو باید نصب کنم ؟
من اصلا نمیدونم ورژن بازی من کدومه !! از مغازه خریدم و اومدم نصبش کردم !! همین !!:31:
حالا اگه بخوام چند تا بازیکن جدید و بدرد بخور به negotiation اضافه بشه و چند تا استادیوم درست و حسابی داشته باشم کدوم رو باید نصب کنم ؟
راستش از بس که اینجا لینک گذاشتن آدم قاطی میکنه که کدوم بهتره !! خواهشا بهترین لینک رو که همه چی توش هست رو لطف کنید:11::46:
ADSl من ردیفه !! تا صد مگ رو هم میتونم راحت دانلود کنم !! فقط لینک رو محبت کنید !!:11::11:
آقا یکی بمن بگه که برای ارتقای بازی خودم کدوم پچ رو باید نصب کنم ؟
من اصلا نمیدونم ورژن بازی من کدومه !! از مغازه خریدم و اومدم نصبش کردم !! همین !!:31:
حالا اگه بخوام چند تا بازیکن جدید و بدرد بخور به negotiation اضافه بشه و چند تا استادیوم درست و حسابی داشته باشم کدوم رو باید نصب کنم ؟
راستش از بس که اینجا لینک گذاشتن آدم قاطی میکنه که کدوم بهتره !! خواهشا بهترین لینک رو که همه چی توش هست رو لطف کنید:11::46:
ADSl من ردیفه !! تا صد مگ رو هم میتونم راحت دانلود کنم !! فقط لینک رو محبت کنید !!:11::11:
چیزایی که خواستی همش با پچ gamingaccess برآورده میشه.لینکشو بالا یکی از دوستان گذاشته.
من دیروز موفق شدم عکس رو وارد کنم حالا مشکل جدید برام پیش اومده با این که عکس هایی که من وارد می کنم با فتوشاپ بک گراندشون رو حذف می کنم با این حال توی بازی پشت عکس پس زمینه سففید رنگ میوفته من فایل های لوگو رو بدون پس زمینه با فرمت png سیو می کنم باید فرمت دیگه ای باشه؟
اون پس زمینه سفید نباید باشه چون من اون عکس رو با فتوشاپ پس زمینه اش رو حذف کردم موقع وارد کردن با ggs هم زمینه نداره فقط نمی دونم پرا توی بازی اینطوری میشه
احتمالا سایزشون یکی نباشه
البته این که میگی سفید میشه من خودم توی سوکر8 برام سیاه میشد نمیدونم جرا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگرم میخوای تا یه فایل بزارم کلیه لوگو هاتو درست کنه دیگه خودت نخوای وارد کنی
فایلشو دارم یه 5 مگ هست با دیال آپ هم یمشه دان کرد خودم دانش کردم
ADSl من ردیفه !! تا صد مگ رو هم میتونم راحت دانلود کنم !! فقط لینک رو محبت کنید !.gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
100 mg نیست بیشتره 175 مگ هست تازه اگه بخوای آپدیت هاشم روش بریزی 300 خورده ای میشه
Elendil1
08-01-2009, 14:21
چیزایی که خواستی همش با پچ gamingaccess برآورده میشه.لینکشو بالا یکی از دوستان گذاشته.
من این پچ بهمراه توضیحاتی که شما داده بودید تو وبم گذاشتم(میذارم)اسکال ندازه که؟
شستت هم درد نکنه کارت (کارتون)عالی بود!!!
Spaniuly
08-01-2009, 17:45
mahn90 جان ممنون ولی این عکس ها رو که گذاشتی خودم هم همین کار ها رو انجام می دادم گفتم که مشکل من سفید شدن پس زمینه هست توی بازی دورش عوض اینکه خالی باشه سفید میاد اونو باس چیکار کنم عکس هایی هم که استفاده میکنم سایزهاشون یکی هست از دیروز هر راهی رو رفتم انواع اقسام فرمت ها رو آزمایش کردم همشون دورشون رو سفید میاره توی بازی حتی اگه با فتوشاپ پس زمینه رو حذف کنیم و با فرمت png یا gif سیو کنیم
unname47
08-01-2009, 18:26
دوست عزیز 4039 . من برای حل مشکل dont send توی تمرینات bal دقیقا باید کدومو بگیرم . ممنونم.
mahn90 جان ممنون ولی این عکس ها رو که گذاشتی خودم هم همین کار ها رو انجام می دادم گفتم که مشکل من سفید شدن پس زمینه هست توی بازی دورش عوض اینکه خالی باشه سفید میاد اونو باس چیکار کنم عکس هایی هم که استفاده میکنم سایزهاشون یکی هست از دیروز هر راهی رو رفتم انواع اقسام فرمت ها رو آزمایش کردم همشون دورشون رو سفید میاره توی بازی حتی اگه با فتوشاپ پس زمینه رو حذف کنیم و با فرمت png یا gif سیو کنیم
ببین رنگ دیگه مثل سیاه بزن ببین چطور میشه
چون ماله من سیاه میشد
هر چی باشه سیاه بهتر سفید هست
ببین یه عکس از خود فایل های بازی رو توی فتوشاپ ببر ببین دورش چه رنگیه چه طوریه
من این پچ بهمراه توضیحاتی که شما داده بودید تو وبم گذاشتم(میذارم)اسکال ندازه که؟
شستت هم درد نکنه کارت (کارتون)عالی بود!!!
خواهش میکنم دوست عزیز.این پچ ها از سایت gamingaccess هستش.من فقط توضیحاتشو ترجمه کردم.
دوست عزیز 4039 . من برای حل مشکل dont send توی تمرینات bal دقیقا باید کدومو بگیرم . ممنونم.
فکر میکنم همون پچ اصلی(Gamingaccess Community Patch 2.0 - Full Version) که 178 مگه مشکلو حل میکنه .آخه بقیه پچها آبدیت این پچ هستن .تا الان من دو فصلو پشت سر گذاشتم اما حتی یکبار هم این ارور برام اتفاق نیفتاده.
Spaniuly
08-01-2009, 22:28
ببین رنگ دیگه مثل سیاه بزن ببین چطور میشه
چون ماله من سیاه میشد
هر چی باشه سیاه بهتر سفید هست
ببین یه عکس از خود فایل های بازی رو توی فتوشاپ ببر ببین دورش چه رنگیه چه طوریه
اه بابا هزار جور ادا در آوردم نشد وقتی یه فایل اورجینال از بازی میارم رو فتوشاپ دورش رنگ پاترن دور اون عکس میشه مثلا لوگو کالچو میبینی سبز هست قسمت های دور لوگو بقیه قسمتهاش هم همون سبز میشه تو فتوشاپ تو بازی ولی دیده نمیشه و لوگو به شکل دایره و بدون بک گراند میاد من هم روی عکس یه همچین کاری کردم بازم نشد که نشد یه نتیجه ای که گرفتم اینه اون فایلی رو که ایمپورت باید بکنم با فتوشاپ قرار نیست ایجاد کنم
bleu2u4u
08-01-2009, 22:38
کسی pes 9 فارسی ای رو که تو بازار اومده گرفته؟
چجوریاست؟باگ ماگ نداره؟
احتمالا سایزشون یکی نباشه
اصلاً به سایز اری ندار. شما اگه عکسی که می خواین وارد کنید، اندازش بزرگ باشه اما مقیاسش درست باشه
میشه ایمپورت کرد. مثلاً شما یه عکس 128×128 رو بر روی یه عکس 64×64 وارد کنی. اما به هیچ وجه نمی تونی یه
عکس بزرگ رو بر روی عکس کوچیکی وارد کنی، که مقیاس درست و حسابی نداره. مثلاً شما نمی تونی یه عکس
150×100 رو روی یه عکس 64×64 ایمپورت کنی. برعکسشم صادقه که در اون به هیچ وجه هیچ عکس کوچیکی رو
نمی تونی رو یه عکس با اندازه های بزرگتر ایمپورت کنی!
این مشکل بک گراند مربوط میشه به ترنسپرنسی (Transparency)!
google_boy07
08-01-2009, 22:59
دوست من برنامه کیت سرور یه رابط بین ما و image های موجود در مسیر بازی هستش که قبلا برای ویرایش و نفوذ به این image ها باید از برنامه GGS استفاده میشد که در آن حالت IMAGE های اصلی بازی ویرایش میشد و اگر فرد میخواست دوباره یه حالت اولیه برگردد اینکار ممکن نبود و باید از IMAGE های اصلی بازی یک کپی میگیرفت ......
با ساخت برنامه کیت سرور برای بازی دیگر فایلهای اصلی بازی ویرایش نمی شوند و این برنامه رابط ما و بازی است ..
مثلا توی پستی که دوست عزیزمون گوگل بوی آموزش گذاشتند به این اشاره نکردند که اگه فایل bin نداشته باشیم و بخواییم با GDB کار کنیم باید چیکار کنیم.
جناب KRAUSER منظورتونو متوجه نشدم ...!!!
دوستان این همه سرو صدا برای چیه !!!!!!!
یکی میگه bal خرابه .....یکی میگه فلان جا خرابه ......یکی میگه ترشه .....یکی میگه شوره ...!
نمیدونم والا ..........آخرشم همه این مشکلات رو به کونامی نسبت میدیم و میگیم بازی مورد داره اما راستشو بخواین من میگم همه ما مورد داریم .........
من که بازی دارم (از همین سایت گرفتم )و هیچ مشکلی ندارم ..........
این همه سرو صدا برای چیه .........اعصابت خورد میشه مگه نه داری مستر میزنی یه دفعه dont Send ....:18:
خوبه نمیخوام بیشتر ادامه بدم اما اینا همه حقمونه ....اره حقمونه ......©
تو همه بازیا فیکس بودم
دوست من دیگه زیادی هندیش نکن ....
google_boy07
08-01-2009, 23:18
Chelsea 08/09 GDB Folder
دانلود:
یا
.................................................. ....
Manchester United GDB Folder
دانلود:
یا
.................................................. ..............
اینم یه پک توپ زیبا
دانلود :
یا
.................................................. ........
منوی بسیار زیبای Messi
دانلود :
یا
.................................................. ......
منوی زیبای Raul
دانلود :
یا
.................................................. ...
منوی Real Madrid
دانلود:
یا
good_messi
08-01-2009, 23:41
سلام
میشه لینک جدیدترین اپشن فایل رو بزارین که اخرین نقل وانتقالات انجام شده باشه و اسامی و پیراهن ها هم درست بشن
maximiliyanus
09-01-2009, 00:11
عکسای خودتو با فتوشاپ بساز ینی همونجور که می خوای دورشو پاک کن بعد به صورت Indexed color با
فرمت png سیو کن و ایمپورت کن درست میشه ... فکر کنم .....
google_boy07
09-01-2009, 00:13
:5:
Premiere Bundesliga Scoreboard
دانلود :
یا
................................................
1tv Channel (Russia) Scoreboard
دانلود :
یا
یا
منوی زیبای raul
دانلود :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.......................................... ...........
منوی real madrid
دانلود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا
خیلی خیلی ممنون. اما لینک این دوتا رو جا به جا نوشتی. یعنی اولی ماله رئاله و دومی ماله رائوله! :دی
--------------
یه اسکوربرد ادیتور حرفه ای پیدا نکردی؟
pes sarvare fifa
09-01-2009, 01:55
فینگلیش ننویس فارسی فقط تو این انجمن با ید فارسی تایپ کنی:41:
be to hich rabti nadare javabe soalamo gereftam
با سلام خدمت دوستان و مدیران عزیز
دوستان من دنبال اسکوربرد شبکه 3 و همینور استادیوم ازادی هستم کسی اگه میتونه راهنمایم کنه
همینطور اگه لیگ ایران توپ اومده ممنون میشم لینک دانلود بزارید
دوستان میخواستم بدونم اسکوربرد شبکه 3 و استدیوم آزادی اومده
همینطور لیگ ایران خوب اومده اگر هست لینک دانلود بزارید ممنون میشم
be to hich rabti nadare javabe soalamo gereftam
دوست عزیز، شما چرا اینجوری برخورد میکنی؟ این بچه ها که چیزی نمی گن! همشون میگن فینگلیش ننویس. این
توهینه؟!!!!!!!
pishoolii
09-01-2009, 12:52
بچه ها میشه بگییین این منو ها رو توو چه آدرس و فولدری باید کپیشون کرد؟
good_messi
09-01-2009, 13:47
سلام
میشه لینک جدیدترین اپشن فایل رو بزارین که اخرین نقل وانتقالات انجام شده باشه و اسامی و پیراهن ها هم درست بشن
کسی نیست کمک کنه
Spaniuly
09-01-2009, 16:51
عکسای خودتو با فتوشاپ بساز ینی همونجور که می خوای دورشو پاک کن بعد به صورت Indexed color با
فرمت png سیو کن و ایمپورت کن درست میشه ... فکر کنم .....
این کار رو با فتوشاپ 8 میشه انجام داد یعنی به صورت Indexed Color سیو کرد وقتی میخوام با فرمت png سیو کنم یه همچین آپشنی وجود نداره آخه از کجای فتوشاپ باید این کار رو انجام بدم؟
ویرایش
ماکسی جونم جیگرتو بخورم حل شد.. قربونت الهی دوست دارم خیلی خفن
Spaniuly
09-01-2009, 17:00
با سلام خدمت بچه های گل تاپیک... من یه مشکل جدید برام پیش اومده من مستر لیگ رو چند روز پیش شروع کردم امروز صبح پسر داییم اومده بود نشستیم مستر لیگ رو 2 تا بازی کردیم ولی حالا که رفته و من باید مثه سابق تنهایی بازی کنم هر دفعه وارد بازی میشم مجبورم اولش استوپ کنم برم از Player Setting دسته 2 رو که پسر داییم بازی میکرد بیارم وسط تا بازی تکنفری بشه راهی نیست که این مشکل برطرف بشه و من هر بازی اولش این کارو نکنم؟
mohsen.rajabi
09-01-2009, 19:02
چند صفحه قبل دوستان این پچ رو برای کسایی که ورژن قبلی (2.4) رو گرفته بودند گذاشتن من گفتم کاملش رو بزارم
حجم: 428.75 Mb
با سلام خدمت بچه های گل تاپیک... من یه مشکل جدید برام پیش اومده من مستر لیگ رو چند روز پیش شروع کردم امروز صبح پسر داییم اومده بود نشستیم مستر لیگ رو 2 تا بازی کردیم ولی حالا که رفته و من باید مثه سابق تنهایی بازی کنم هر دفعه وارد بازی میشم مجبورم اولش استوپ کنم برم از player setting دسته 2 رو که پسر داییم بازی میکرد بیارم وسط تا بازی تکنفری بشه راهی نیست که این مشکل برطرف بشه و من هر بازی اولش این کارو نکنم؟
دسته رو از پورت کامپیوتر جدا کن شاید درست بشه.
من یک b.a.l شروع کردم و الان فصل دوم هستم .فصل اول تیم ملی از گروهش به جام جهانی صعود کرد .با توجه به اینکه من الان 18 سالمه این امکان وجود داره که برای مسابقات جام جهانی که فکر میکنم انتهای فصل دوم برگزار میشه دعوت بشم ؟
Spaniuly
09-01-2009, 19:47
من یک b.a.l شروع کردم و الان فصل دوم هستم .فصل اول تیم ملی از گروهش به جام جهانی صعود کرد .با توجه به اینکه من الان 18 سالمه این امکان وجود داره که برای مسابقات جام جهانی که فکر میکنم انتهای فصل دوم برگزار میشه دعوت بشم ؟
شما اگه از همون اول Skip Match نمی زدی به تیم ملی دعوت میشدی تو 17 سالگی
شما اگه از همون اول Skip Match نمی زدی به تیم ملی دعوت میشدی تو 17 سالگی
من تمام بازیهای فصل اولو skip زدم .فصل دوم هم 3-4 تا بازیو skip زدم .الانم نیم فصلم بازم امکان داره آخر فصل برای بازیهای جام جهانی دعوت بشم؟ در ضمن توی تقویم مسابقات b.a.l هم بازیهای تیم ملی گنجونده نشده .
don mohsen
09-01-2009, 20:56
سلام.من تمامي فايل هاي حذف شده ي اين بازي رو مي خوام.مثل تصوير زير:
Spaniuly
09-01-2009, 22:13
من تمام بازیهای فصل اولو skip زدم .فصل دوم هم 3-4 تا بازیو skip زدم .الانم نیم فصلم بازم امکان داره آخر فصل برای بازیهای جام جهانی دعوت بشم؟ در ضمن توی تقویم مسابقات b.a.l هم بازیهای تیم ملی گنجونده نشده .
اولا فرق می کنه ملیتت کجایی باشه اگه ایرانی باشی کلا بازیهای ملی تعدادشون کم هست چون توی همون سالهایی که انتخابی جام ملت های اروپا برگزار میشه شما 3 تا بازی دوستانه انجام میدی اون سال و در آخر فصل هیچ تورنومنتی وجود نداره اینکه به تیم ملی بخوای زود دعوت بشی بای معدل نمره ات زیاد باشه یعنی Total Rating از توی لیگ اینفورمیشن می تونی چک کنی ببینی مجموع معدلت چنده.
اون روش شما رو امتحان کردم نشد.
کسی نبود به درخواست ما رسیدگی کنه:
با سلام خدمت بچه های گل تاپیک... من یه مشکل جدید برام پیش اومده من مستر لیگ رو چند روز پیش شروع کردم امروز صبح پسر داییم اومده بود نشستیم مستر لیگ رو 2 تا بازی کردیم ولی حالا که رفته و من باید مثه سابق تنهایی بازی کنم هر دفعه وارد بازی میشم مجبورم اولش استوپ کنم برم از Player Setting دسته 2 رو که پسر داییم بازی میکرد بیارم وسط تا بازی تکنفری بشه راهی نیست که این مشکل برطرف بشه و من هر بازی اولش این کارو نکنم؟
ویرایش...
یه سوال دیگه
چطوری می تونم اسم Other Leage A , B رو تغییر بدم؟
google_boy07
09-01-2009, 23:40
River Plate 08/09 GDB Folder
دانلود:
یا
.................................................. ....
Nike Mercurial Vapor IV cr7
دانلود:
یا
Spaniuly
09-01-2009, 23:45
سلام گوگل بوی سوال قبلب منو می تونی حل کنی؟
مشکل جدیه
چطوری می تونم اسم other leage a , b رو تغییر بدم؟
اینو باید از آپشن فایل تغییر داد
من خودم انجام دادم دقیق یادم نیست
کار میکنم میام بت میگم
google_boy07
10-01-2009, 00:20
با سلام خدمت بچه های گل تاپیک... من یه مشکل جدید برام پیش اومده من مستر لیگ رو چند روز پیش شروع کردم امروز صبح پسر داییم اومده بود نشستیم مستر لیگ رو 2 تا بازی کردیم ولی حالا که رفته و من باید مثه سابق تنهایی بازی کنم هر دفعه وارد بازی میشم مجبورم اولش استوپ کنم برم از player setting دسته 2 رو که پسر داییم بازی میکرد بیارم وسط تا بازی تکنفری بشه راهی نیست که این مشکل برطرف بشه و من هر بازی اولش این کارو نکنم؟
این مشکل رو میگی ...........؟
کسی نبود به درخواست ما رسیدگی کنه:
ویرایش...
یه سوال دیگه
چطوری می تونم اسم Other Leage A , B رو تغییر بدم؟
اون مشکل پس زمینه سیاه یا سفید به طور دائمی با اون روش جواب نمیده. باید ترنسپنسیشو با FireWorks
درست کنی.
سئوال در مورد گیم پد:
فکر می کنم از ستنیگ بازی درستش نکرده باشی. اگر درستش کردی، بیشتر توضیح بده ببینم چه کردی!
برای تغییر نام لیگ ها هم باید از این برنامه استفاده کنی:
وقتی برنامه رو اکسترکت کردی، اول فایل RunOnce Frist رو اجرا کن و بعد فایل اصلی برنامه (آیکونش درخت
کریسمسه!)
(قبل از اجرا برنامه، از داخل پوشه img بازی فایل pdata.img رو با GGS باز کن. از داخل اون فایل unnamed_14 رو
اکسترکت کن.) بعد که برنامه رو اجراکردی، Open STR رو بزن. حالا فایلی رو که اکسترکت کردی انتخاب کن. بعد
که از شد، از اون قسمت کشویی بالا و سمت چپ برنامه عدد 21 رو انتخاب کن. حالا در این قسمتی که باز شده
شما می تونی اسم لیگها، کاپها و . . . رو عوض کنی. بعد که کارت تموم شد، Rebuild STR رو بزن و فایل رو سیو
کن. اما این دیگه به جای فایل اصلی، ایمورت نکنی. (فقط به این خاطر که ازش پشتیبان داشته باشی.) حالا این
فایل رو در پوشه کیت سرور---> img---> و بعد ---> pdata.img کپی کن.
اینم برنامه:
فقط واسم دعا کن، همین.
Spaniuly
10-01-2009, 00:47
این مشکل رو میگی ...........؟
آره همین مشکله ظاهرا هیچ راهی نیست:41:
google_boy07
10-01-2009, 00:52
در مورد این مشکلت بگم من رفتم دنبالش ..
من که هر کار کردم نشد ........
یه نفری میری تو بازی بعد 2نفره میکنی ......
بعد اگه درست باشه اگه خارج شی و سیو کنی باید باز یک نفره بیاد اما بازم همون 2 نفره میاد ......
من یه بازی رو 2 نفره بازی کردم و بازی که تموم شد رفتم منو ...و سیو کردم و رفتم بیرون کلا ..
دوباره لود کردم و رفتم تو بازی دیدم هنوز 2 نفرست و یه نفره کردم و بازی رو تا آخر با همون 1 نفره بازی کردم .... رفتم منو و سیو کردم و خارج شدم ....
دوباره که لود کردم دیدم بازم 2 نفرست .......:13:
این یه مشکله که نباید این طور باشه و باید به حالت پیشفرض برگرده که متاسفانه این طور نمیشه ....
بنده که نتونستم راهی پیدا کنم ..........
Spaniuly
10-01-2009, 01:24
گوگل جان مرسی که وقت گذاشتی محبت کردی امضای جدید هم مبارک خیلی باحاله جدیدا مستر لیگ مسی رو خریدم تو نیم فصل خریدم عصر
کرسپو خان شما مشکل منو نمی تونی حل کنی من مجبورم اول هر بازی دسته 2 رو بیارم وسط خیلی کسل کننده میشه
Google Spider
10-01-2009, 03:34
گوگل جان مرسی که وقت گذاشتی محبت کردی امضای جدید هم مبارک خیلی باحاله جدیدا مستر لیگ مسی رو خریدم تو نیم فصل خریدم عصر
کرسپو خان شما مشکل منو نمی تونی حل کنی من مجبورم اول هر بازی دسته 2 رو بیارم وسط خیلی کسل کننده میشه
سلام
من هم دقیقا همین مشکل شما رو تو pes 6 داشتم فقط فرقش این بود که با پسر خالم دو نفره مستر لیگ بازی کرده بودم:31:
من درستش کردم ولی هرچی به این مخم فشار اوردم یادم نیومد چطور درستش کردم چون 2 سال پیش بود ولی باز هم فک کنم اگه تا اخر فصل بری درست بشه در ضمن اصلا شما می تونی دسته 2 رو از جاش بکنی .
یادم نمیاد شرمنده الانم این مخم داره میترکه چون من یه ادمیم که یه چیزی یادم نیاد دیونه میشم:19:
farzin4049
10-01-2009, 08:36
دوستان درود
سوال قبلی ما رو که اصلن جواب ندادید خودم فهمیدم
حالا سوالم اینه
من پچهای نسخه 2 تا 2.4 رو ریختم و همه چی به خوبی و خوشی انجام شد و مشکلی که تا الان پیش نیومده
فقط یه مورد
اونم اینه که تو بعضی از بازیها زمین مسابقه کاملا سیاه میشه
این برای چی اینطور میشه
البته تو نسخه 2.4 یادم یکی از ویژگیها شاین شدن زمین مسابقه بود
حالا تو بعضی مسابقهها زمین مسابقه مشکی میشه کاملن
البته پیست کناری و استادیوم مشکلی نداره ....
میشه لطفن راهنمایی کنین...
سلام.
من تو مستر لیگ بعد از دو فصل بازی حالا تو بازی جام حزوی بعد اینکه اسامی بازیکنا میاد ومی خواد بره تو بازی بدون هیچ پیغامی بیرون می پره؟ درصوتیکه تو لیگ اینجوری نیست! از همین کرک جدیدم استفاده میکنم. لطفا کمکم کنید؟
Spaniuly
10-01-2009, 10:10
برای تغییر نام لیگ ها هم باید از این برنامه استفاده کنی:
وقتی برنامه رو اکسترکت کردی، اول فایل RunOnce Frist رو اجرا کن و بعد فایل اصلی برنامه (آیکونش درخت
کریسمسه!)
(قبل از اجرا برنامه، از داخل پوشه img بازی فایل pdata.img رو با GGS باز کن. از داخل اون فایل unnamed_14 رو
اکسترکت کن.) بعد که برنامه رو اجراکردی، Open STR رو بزن. حالا فایلی رو که اکسترکت کردی انتخاب کن. بعد
که از شد، از اون قسمت کشویی بالا و سمت چپ برنامه عدد 21 رو انتخاب کن. حالا در این قسمتی که باز شده
شما می تونی اسم لیگها، کاپها و . . . رو عوض کنی.
فقط واسم دعا کن، همین.
مرسی از بابت راهنمایی هات ولی توی همین فایل BIN که اسمش unnamed_14 هست توش همه چیز بود غیر از 2 کلمه که اونارو میخواستم ویرایش کنم توی مورد 21 اصلا Other League A , Other League B وجود نداشت که بخوام تغییر بدم. چیزی به فکرت نمی رسه؟ توی همون Exebition که میخوای تیم انتخاب کنی پایین تر 2 تا لیگ هست که Other League همون تیم های لایسنس شده مختلف از دنیا هست (همون Rest of World میشه) و Other League B که خالی هست و توش 18 تا تیم خام هست از A - R من میخوام اسم اون Other League B رو ویرایش کنم با اون روشی که گفتی نشد
unname47
10-01-2009, 10:14
فکر میکنم همون پچ اصلی(Gamingaccess Community Patch 2.0 - Full Version) که 178 مگه مشکلو حل میکنه .آخه بقیه پچها آبدیت این پچ هستن .تا الان من دو فصلو پشت سر گذاشتم اما حتی یکبار هم این ارور برام اتفاق نیفتاده.
خیلی ممنون از کمکهات 4039 .
ولی من خیر این بازیو زدم چون حجم پچها خیلی زیادن و نمی تونم دانلودشون کنم . بهر حال متشکرم .
راستی به اون حرفت عمل کردی که گفته بودی بالاخره این رازه Don't Send رو در میارم . و هیچ کس مثل تو این کارو انجام نداده بود تو این تایپیک . ( در مورد این مسئله ) . موفق باشی.
farzin4049
10-01-2009, 11:14
دوستان درود
سوال قبلی ما رو که اصلن جواب ندادید خودم فهمیدم
حالا سوالم اینه
من پچهای نسخه 2 تا 2.4 رو ریختم و همه چی به خوبی و خوشی انجام شد و مشکلی که تا الان پیش نیومده
فقط یه مورد
اونم اینه که تو بعضی از بازیها زمین مسابقه کاملا سیاه میشه
این برای چی اینطور میشه
البته تو نسخه 2.4 یادم یکی از ویژگیها شاین شدن زمین مسابقه بود
حالا تو بعضی مسابقهها زمین مسابقه مشکی میشه کاملن
البته پیست کناری و استادیوم مشکلی نداره ....
میشه لطفن راهنمایی کنین...
لطفن دوستان توضیح دهین و راهنمایی
اولا فرق می کنه ملیتت کجایی باشه اگه ایرانی باشی کلا بازیهای ملی تعدادشون کم هست چون توی همون سالهایی که انتخابی جام ملت های اروپا برگزار میشه شما 3 تا بازی دوستانه انجام میدی اون سال و در آخر فصل هیچ تورنومنتی وجود نداره اینکه به تیم ملی بخوای زود دعوت بشی بای معدل نمره ات زیاد باشه یعنی Total Rating از توی لیگ اینفورمیشن می تونی چک کنی ببینی مجموع معدلت چنده.
اون روش شما رو امتحان کردم نشد.
سلام
با skip زدن هم میشه .من امتحان کردم .فصل اولو بطور کامل اسکیپ زدم فصل دوم نیم فصلو بازی کردم (بجز 3-4 تا بازی )و نیم فصل دومو اکسیپ زدم آخر فصل برای بازیهای جام جهانی دعوت شدم .معدل امتیاز لیگم 6.31شد .تیم ملیم هم ایران بود که تا نیمه نهایی بالا رفتم .کمترین امتیاز بازیکنان تیم ملی هم 6.3 بود .
خیلی ممنون از کمکهات 4039 .
ولی من خیر این بازیو زدم چون حجم پچها خیلی زیادن و نمی تونم دانلودشون کنم . بهر حال متشکرم .
راستی به اون حرفت عمل کردی که گفته بودی بالاخره این رازه Don't Send رو در میارم . و هیچ کس مثل تو این کارو انجام نداده بود تو این تایپیک . ( در مورد این مسئله ) . موفق باشی.
اگه میتونستی از کافی نتی دانشگاهی جایی بگیری بد نبود .علاوه براینکه اسم تیمها و بازیکنا درست میشه چهره بازیکنای معروف خیلی طبیعی ترمیشه و علاوه براینها کیفیت بازی بازیکنان بزرگ بهتر میشه .
خدا رو شکر مشکل ارور همون اول کار با این پچ حل شد .اگر این مشکل با این پچ حل نمیشد اگه هفته ها طول میکشید بازم پیگیرش بودم تا حل بشه .چون همیشه معتقد بودم اگه آدم در پیگیری کارها جدیت داشته باشه حتما جواب میگیره(تجربه ).:20:
راستی اینو که میگم امتحان کن شاید مشکل حل شد .توی یک manual خوندم بازیو توی حالت پنجره ای باز کنید(windowed) بعد که وارد بازی شدین دکمه alt+enter رو بزنید صفه بصورت full screen در میاد .با این کار خیلی از مشکلات اجرای بازی مثل هنگ کردن های چند ثانیه ای حل میشه شاید این مشکل هم حل شد.من اینو امتحان کردم خیلی خوب عمل کرد حالا شما این کارو بکن شاید مشکل ارور dont , sent حل شد.اگه حل نشد همونطوریکه یکی از بچه هاگفت برو یک dvd دیگه بگیر" از یک شرکت معتبر".
لطفن دوستان توضیح دهین و راهنمایی
شاید از کارت گرافیکت باشه (شاید).مدل کارتت چیه ؟ وقتی که setting بازیو اجرا میکنی برای عدم حمایت از تمام ویژگیهای گرافیکی بازی تذکر نمیده؟
BIJAN5759
10-01-2009, 11:40
سلام به همه دوستان
یکی به من بگه چرا از سایت GAMINGACCESS میخوام PATCH FULL VERSION 2.5 را دانلود کنم ERROR میده ؟؟؟؟:2::41:
آدرس زیر :
سلام به همه دوستان
یکی به من بگه چرا از سایت gamingaccess میخوام patch full version 2.5 را دانلود کنم error میده ؟؟؟؟:2::41:
آدرس زیر :
نه مشکلی که نداره.من همین الان دانلودو شروع کردم و با سرعت 80 تا داره دانلود میکنه.428 مگ حجمشه .
توی این مسیر:
Program files\konami\pro evolution soccer 2009\kitserver\gdb\uni\national\iran
program files\konami\pro evolution soccer 2009\kitserver\gdb\uni
54,"national\iran"
این کارو کردم جواب نمیده
سلام.من تمامي فايل هاي حذف شده ي اين بازي رو مي خوام.مثل تصوير زير:
این فایلها چی هستن؟احتمالا از فرومهای خارجی بشه گیرشون آورد.
بعضی وقتها یک موج روی صفحه ایجاد میشه (یک موج افقی ) چطوری میشه از دستش خلاص شد؟تنظیمات مانتیور بصورت 60Hz و گزینه Vsync هم فعاله.
پی نوشت :من امروز توی این تاپیک چقدر پر حرفی کردم .:11:
بعضی وقتها یک موج روی صفحه ایجاد میشه (یک موج افقی ) چطوری میشه از دستش خلاص شد؟تنظیمات مانتیور بصورت 60Hz و گزینه Vsync هم فعاله.
پی نوشت :من امروز توی این تاپیک چقدر پر حرفی کردم .:11:
سلام
60Hz رو بکن 85 Hz ببین چی میشه.
سلام
برو تو جایی که بازی رو نصب کردی و بعدش setting بازی حالا قسمت کنترلر ها رو دوباره تنظیم کن مثل قبلی که 2 دسته نکرده بودیش
یعنی اگه با دسته بازی میکنی کنترلر 1 دسته باشه و کنترلر 2 هیچی نباشه
من خودم همیشه همین کارو میکنم وقتی کسی میاد خونمون 2 دستش میکنم و مثل روشی که گفتم بهت دو باره 1 دستشو ردیف میکنم که دیگه اول هر بازی مجبور نشم مثل تو عمل کنم
واسه مشکل عکس های png و اسم لیگ هات چرا خودت و عذاب میدی خوب همین پچ gamingaccess رو بگیر همه چیت ردیف میشه و بجای اینکه خودت و عذاب بدی وقت بیشتری رو میتونی بازی کنی و از بازیت لذت ببری
don mohsen
10-01-2009, 15:04
این فایلها چی هستن؟احتمالا از فرومهای خارجی بشه گیرشون آورد.
اينا همون فايل هاي اجرا كننده و ستينگ و ... است.اگه پوشه ي بازي رو باز كني همه ي اين فايل ها رو
مي بيني.من همه ي فايل ها به غير از ايميج ها رو مي خوام.:27:
سلام
60Hz رو بکن 85 Hz ببین چی میشه.
مانیتور من بیشتر از 60Hz پشتیبانی نمیکنه .
اينا همون فايل هاي اجرا كننده و ستينگ و ... است.اگه پوشه ي بازي رو باز كني همه ي اين فايل ها رو
مي بيني.من همه ي فايل ها به غير از ايميج ها رو مي خوام.:27:
خب مگه نمیگی این فایلها توی پوشه بازی هست پس دنبال چی میگردی؟
farzin4049
10-01-2009, 16:10
شاید از کارت گرافیکت باشه (شاید).مدل کارتت چیه ؟ وقتی که setting بازیو اجرا میکنی برای عدم حمایت از تمام ویژگیهای گرافیکی بازی تذکر نمیده؟
دوست گرامی 4039
با سپاس از راهنماییت ولی فکر نکنم
آخه من قبل از ریختن پچها مشکلی نداشتم ولی وقتی پچ ها رو به ترتیب از 2 تا 2.4 نصب کردم اینجور شده
مدل کار گرافیکم
ASUS NVIDIA Geforce 7300 SE / 512Mb
در ضمن تو Setting خود برنامه هم همه موارد اعم از CPU و مادربرد و کارت گرافیک رو Good زده و فقط رم رو که 1 گیگ ژل بستم OK میزنه که مشگلی از این بابت ندارم
ولی چمن داخلی سیاه میشه اونم تو بعضی از بازیها نه همه بازیها
با سپاس
underali
10-01-2009, 16:12
سلام من تازه عضو شدم
من در مستر لیگ یا بکام لگند یک مقداری که پیشرفت می کنم بازی پیغام don't send می ده چکار کنم
دوست گرامی 4039
با سپاس از راهنماییت ولی فکر نکنم
آخه من قبل از ریختن پچها مشکلی نداشتم ولی وقتی پچ ها رو به ترتیب از 2 تا 2.4 نصب کردم اینجور شده
مدل کار گرافیکم
asus nvidia geforce 7300 se / 512mb
در ضمن تو setting خود برنامه هم همه موارد اعم از cpu و مادربرد و کارت گرافیک رو good زده و فقط رم رو که 1 گیگ ژل بستم ok میزنه که مشگلی از این بابت ندارم
ولی چمن داخلی سیاه میشه اونم تو بعضی از بازیها نه همه بازیها
با سپاس
به احتمال خیلی زیاد از کارت گرافیکته . علتشم اینه که توی این پچ یکسری جلوه های ویژه مثل همین شاینی که شما بهش اشاره کردی اضافه شده که کارت شما نمیتونه ازشون حمایت کنه .این مساله ربطی به تایید ستینگ نداره.
اقا كي ميدونه با چه برنامه اي ميشه ادبورد ساخت
Kaptian Black
10-01-2009, 17:32
دقیقا این مشکل واسه من هم پیش اومده ! کارم 7300GS تا ته اور شده بید ( خود کارت چیه اورش هم بکنی :31:)
بعد از نصب پچ ها فریم پایین اومده و در ضمن وقتی تنظیماتو رو low میذارم چمن بعضی استادیوم ها رو نشون نمیده ولی وقتی روی Medium میذارم درست میشه ( عوضش فریم به صفر میرسه :31:) اشکال از کارت بید :2:
krauser عزیز مشکلت حل شد؟(همون مشکل دسته ها)
سلام من تازه عضو شدم
من در مستر لیگ یا بکام لگند یک مقداری که پیشرفت می کنم بازی پیغام don't send می ده چکار کنم
سلام
خوش اومدی.از این ارور لعنتی نگو که خیلیها رو اذیت کرد آخرشم کسی نفهمید دقیقا از چیه .هر کسی هم به یک شکل این مشکلو برای خودش حل کرد . یکی دی وی دی بازیو عوض کرد مشکلش حل شد یکی پچ یکو ریخت یکی مشکلش با پچ 2 gamingaccess حل شد و... خلاصه باید همه راهها رو امتحان کنی تا نتیجه بگیری.
اقا كي ميدونه با چه برنامه اي ميشه ادبورد ساخت
Spaniuly
10-01-2009, 19:28
krauser عزیز مشکلت حل شد؟(همون مشکل دسته ها)
بله خوشبختانه مرسی از لطفت
سلام من تازه عضو شدم
اولا باید بازی که نصب می کنی نصبش دستکاری شده نباشه می بینی الان مد شده PES رو همون اول نصب ایناش رو دستکاری می کنن و لید ریجستریش رو دستکاری می کنن و این باعث میشه به صورت اصلی روی سیستم نصب نشه اگه نصب بازی مال خود کونامی هست اول بازی رو نصب کن بعد به جای فایل PES2009.EXE اینو دانلود کن و بریز رو قبلی
حالا می تونی آپدیت زیر رو هم نصب کنی تا امکانات جدید به بازیت اضافه بشه
دیگه بازیهات خراب نمیشن:46:
don mohsen
10-01-2009, 20:44
مانیتور من بیشتر از 60hz پشتیبانی نمیکنه .
خب مگه نمیگی این فایلها توی پوشه بازی هست پس دنبال چی میگردی؟
عزيز...من با ويروس كش اسكن كردم كل هاردم رو بعدش فايل هاي اجرا كننده همه بازي هام پاك شد...
حالا يكي مي تونه اين فايل ها رو كه گفتم برام اپلود كنه؟:13:
عزيز...من با ويروس كش اسكن كردم كل هاردم رو بعدش فايل هاي اجرا كننده همه بازي هام پاك شد...
حالا يكي مي تونه اين فايل ها رو كه گفتم برام اپلود كنه؟:13:
کرک بازیو رو هم میخای؟
يعني هيچ كس بلد نيست ادبورد بسازه
اولا باید بازی که نصب می کنی نصبش دستکاری شده نباشه می بینی الان مد شده PES رو همون اول نصب ایناش رو دستکاری می کنن و لید ریجستریش رو دستکاری می کنن و این باعث میشه به صورت اصلی روی سیستم نصب نشه اگه نصب بازی مال خود کونامی هست اول بازی رو نصب کن بعد به جای فایل PES2009.EXE اینو دانلود کن و بریز رو قبلی
سلام استاد
منم همین مشکل رو دارم اون سری اول که نصب کرده بودم بازی رو بدونه این پچ ها هیچ مشکلی نداشت و راحت تا سال 2014 هم بازی کردم بدون ارور ولی از وقتی پچ نصب کردم تا 6 هفته الی 12 هفته بازی میکنم این اروره میاد اعصابم خرد شده دیگه 2 مدل پچ هم تا حالا نصب کردم یکی اون گیم اکسس یکی هم اون بورگن
الان این قسمتی که شما گفتی اینو دانلود کن و بریز جایه pes2009.exe این رو من نفهمیدم من اینو دانلود کردم کپی کردم کنار این فایله بازی رو اجرا کردم باز همون ارور رو میده این پی ای اس دات اگزه رو پاک کردم دیگه اصلا بازی اجرا نشد دقیق توضیح میدی
اگه هم که پچ نصب نکنم اصلا حال نمیده بازی این پی ایی اس هیچ تیم و بازیکنی رو اسمش رو درست ننوشته:41:
unname47
10-01-2009, 21:57
اگه میتونستی از کافی نتی دانشگاهی جایی بگیری بد نبود .علاوه براینکه اسم تیمها و بازیکنا درست میشه چهره بازیکنای معروف خیلی طبیعی ترمیشه و علاوه براینها کیفیت بازی بازیکنان بزرگ بهتر میشه .
خدا رو شکر مشکل ارور همون اول کار با این پچ حل شد .اگر این مشکل با این پچ حل نمیشد اگه هفته ها طول میکشید بازم پیگیرش بودم تا حل بشه .چون همیشه معتقد بودم اگه آدم در پیگیری کارها جدیت داشته باشه حتما جواب میگیره(تجربه ).:20:
راستی اینو که میگم امتحان کن شاید مشکل حل شد .توی یک manual خوندم بازیو توی حالت پنجره ای باز کنید(windowed) بعد که وارد بازی شدین دکمه alt+enter رو بزنید صفه بصورت full screen در میاد .با این کار خیلی از مشکلات اجرای بازی مثل هنگ کردن های چند ثانیه ای حل میشه شاید این مشکل هم حل شد.من اینو امتحان کردم خیلی خوب عمل کرد حالا شما این کارو بکن شاید مشکل ارور dont , sent حل شد.اگه حل نشد همونطوریکه یکی از بچه هاگفت برو یک dvd دیگه بگیر" از یک شرکت معتبر".
سرعت کافی نت های اینجا آخرش به 17 یا 18 برسه . میشه حساب کرد که چند روز طول میکشه واسه دانلود پچها:13:.
dvd اورجینال هم من گشتم ولی همچین چیزی پیدا نکردم همه رایتی اند شاید اینجا نباشه . تازه بعضی ها هم که گرفتن مثل اینکها از خارج کشور گرفتن . اون روش full screen هم جواب نداد .
سرعت کافی نت های اینجا آخرش به 17 یا 18 برسه . میشه حساب کرد که چند روز طول میکشه واسه دانلود پچها:13:.
Dvd اورجینال هم من گشتم ولی همچین چیزی پیدا نکردم همه رایتی اند شاید اینجا نباشه . تازه بعضی ها هم که گرفتن مثل اینکها از خارج کشور گرفتن . اون روش full screen هم جواب نداد .
اگه مشکل دانلود داری و فقط به خاطر این مشکل میخای از خیر این بازی بگذری آدرستو بده من سی دی پچ و آبدیتهاشو برات میفرستم.
شما مشکلت فقط توی مسترلیگه؟ سیوت رو روی یه سیستم دیگه امتحان کردی؟ فایل سیو مسترلیگت لطفاً آپ کن
و همینجا بزار!
مرسی از بابت راهنمایی هات ولی توی همین فایل BIN که اسمش unnamed_14 هست توش همه چیز بود غیر از 2 کلمه که اونارو میخواستم ویرایش کنم توی مورد 21 اصلا Other League A , Other League B وجود نداشت که بخوام تغییر بدم. چیزی به فکرت نمی رسه؟ توی همون Exebition که میخوای تیم انتخاب کنی پایین تر 2 تا لیگ هست که Other League همون تیم های لایسنس شده مختلف از دنیا هست (همون Rest of World میشه) و Other League B که خالی هست و توش 18 تا تیم خام هست از A - R من میخوام اسم اون Other League B رو ویرایش کنم با اون روشی که گفتی نشد
نه کرایزر جان. من خودم با همین برنامه تغییر دادم!!!!!!! قبل از اینکه پچ Gaming رو بگیرم خودم اسم Other League
B رو BundesLiga گذاشته بودم!!!!!!!!
منم که توی اولین پستم همین رو گته بودم! :دی اینجا:
سئوال در مورد گیم پد:
فکر می کنم از ستنیگ بازی درستش نکرده باشی. اگر درستش کردی، بیشتر توضیح بده ببینم چه کردی!
هيشكي نيست جواب منو بده
مشکلت چی بود، عزیز؟!
google_boy07
11-01-2009, 00:28
Penalty Y
دانلود:
یا
.................................................. ...............
Adidas Classic Balls
1-Adidas Tango mundial euro 1984.
2-Adidas Questra Europa Euro 1996.
3-Adidas Tango europa 1988.
4-Adidas etrvsco unico euro 1992.
دانلود:
یا
.................................................. .................
Fir Park stadium [Motherwell, Scotland]
Fir Park Home of Motherwell FC.
Full Crowds
Shadows on stands(all weathers day and night)
Floodlights
دانلود :
یا
.................................................. .........
GamingAccess v2.5 Option File - Better Gameplay
دانلود:
یا
.................................................. .......
Manchester United Collection Face Pack
دانلود:
یا
دوستان کسی نیست جواب منو بده 3تا پست تاحالا زدم
دوستان میخواستم بدونم اسکوربرد شبکه 3 و استدیوم آزادی اومده
همینطور لیگ ایران خوب اومده اگر هست لینک دانلود بزارید ممنون میشم
Spaniuly
11-01-2009, 07:39
کرسپو جان از لطفت و از توجهت ممنونم منت گذاشتی گردمون مرسی خلاصه...
اتفاقا من هم میخوام Oher League B رو به Bundesliga تغییر بدم ولی توی 21 عبارتی به این اسم نبود
سلام استاد
منم همین مشکل رو دارم اون سری اول که نصب کرده بودم بازی رو بدونه این پچ ها هیچ مشکلی نداشت و راحت تا سال 2014 هم بازی کردم بدون ارور ولی از وقتی پچ نصب کردم تا 6 هفته الی 12 هفته بازی میکنم این اروره میاد اعصابم خرد شده دیگه 2 مدل پچ هم تا حالا نصب کردم یکی اون گیم اکسس یکی هم اون بورگن
الان این قسمتی که شما گفتی اینو دانلود کن و بریز جایه pes2009.exe این رو من نفهمیدم من اینو دانلود کردم کپی کردم کنار این فایله بازی رو اجرا کردم باز همون ارور رو میده این پی ای اس دات اگزه رو پاک کردم دیگه اصلا بازی اجرا نشد دقیق توضیح میدی
اگه هم که پچ نصب نکنم اصلا حال نمیده بازی این پی ایی اس هیچ تیم و بازیکنی رو اسمش رو درست ننوشته:41:
باید از توی زیپ دراری بیرون توی زیپ فایلی به اسم PES2009.EXE هست که حجم 26.8 مگ هستاون 26 مگی رو بریز به جای فایل 46 مگی بعد Patch 1.2 رو اجرا کن تا آپدیت کنه بازیتو
در ضمن استاد اینجا کرسپو خان و گوگل بوی عزیزن نه بنده:20::31:
farzin4049
11-01-2009, 08:14
به احتمال خیلی زیاد از کارت گرافیکته . علتشم اینه که توی این پچ یکسری جلوه های ویژه مثل همین شاینی که شما بهش اشاره کردی اضافه شده که کارت شما نمیتونه ازشون حمایت کنه .این مساله ربطی به تایید ستینگ نداره.
دقیقا این مشکل واسه من هم پیش اومده ! کارم 7300GS تا ته اور شده بید ( خود کارت چیه اورش هم بکنی :31:)
بعد از نصب پچ ها فریم پایین اومده و در ضمن وقتی تنظیماتو رو low میذارم چمن بعضی استادیوم ها رو نشون نمیده ولی وقتی روی Medium میذارم درست میشه ( عوضش فریم به صفر میرسه :31:) اشکال از کارت بید :2:
دوستان مرسی از راهنماییتون
ولی آیا راهحلی داره
البته هنوز راهحلی که Kaptian Black پیشنهاد کرده که رو Medium بزارم رو تست نکردم
ولی راهی داره که این شاینی رو حذف کرد؟؟
راستی من وقتی از اول بازی خودم بازی رو شروع میکنم مثلا تو BAL زمین مشکلی نداره
بیشتر موقعی زمین سیاه میشه که من رو نیمکتم و مثلا نیمه دوم میام
مثلا من به تیم ملی دعوت شدم ولی دایی .... چون هنوز بهم ایمان نیورده نیمه دوم میارتم تو بازی واسه همین اکثرا زمین سیاه هست
ولی تو بازیهای داخلی تو شالکه چون از اول فیکسم زمین مشکلی نداره ...
با سپاس فراوان
alizadeh123
11-01-2009, 09:59
دوستان سلام
من تازه كار هستم
ميخواستم بدونم ابزار فیس تو پیس 2009 چيست؟
روش كارش چطوره
وعكسهايي كه ساخته شده را بايد در كجا save كرد؟
لطفا" طوري توضيح دهيد تا متوجه شوم
ممنون
دوستان مرسی از راهنماییتون
ولی آیا راهحلی داره
البته هنوز راهحلی که Kaptian Black پیشنهاد کرده که رو Medium بزارم رو تست نکردم
ولی راهی داره که این شاینی رو حذف کرد؟؟
راستی من وقتی از اول بازی خودم بازی رو شروع میکنم مثلا تو BAL زمین مشکلی نداره
بیشتر موقعی زمین سیاه میشه که من رو نیمکتم و مثلا نیمه دوم میام
مثلا من به تیم ملی دعوت شدم ولی دایی .... چون هنوز بهم ایمان نیورده نیمه دوم میارتم تو بازی واسه همین اکثرا زمین سیاه هست
ولی تو بازیهای داخلی تو شالکه چون از اول فیکسم زمین مشکلی نداره ...
با سپاس فراوان
شما setting خود این پچو اجرا کن یک پنجره تذکر باز میشه با این مضمون که کارت گرافیک شما از برخی جلوه های گرافیکی این بازی حمایت نمیکنه و سول میکنه آیا باز هم خواستار فعال کردن این موارد هستید. اینجا شما گزینه no رو انتخاب کن .شاید مشکل حل بشه.
دیگه بازیهات خراب نمیشن:46:[/quote]
واسه من تو مستر لیگ تو فصل دوم تو اولین بازی جام حذفی بدون اینکه dont send بده میاد بیرون ولی لیگ من دو فصل بازی کردم بیرون نیومد یعنی از کرکه؟
اگه من این کرک بریزم میتونم ادامه لیگو برم مشکلی پیش نمیاد یا باید از اول برم؟
farzin4049
11-01-2009, 11:33
شما setting خود این پچو اجرا کن یک پنجره تذکر باز میشه با این مضمون که کارت گرافیک شما از برخی جلوه های گرافیکی این بازی حمایت نمیکنه و سول میکنه آیا باز هم خواستار فعال کردن این موارد هستید. اینجا شما گزینه no رو انتخاب کن .شاید مشکل حل بشه.
ای ول جیگر
آره شاید همین باشه
دیدم از وقتی پچها رو ریختم از اون به بعد وقتی میرم تو Setting یه باکسی میاد منم همیشه رو این چیزا حساسم ولی این بار بهش دقت نکردم
شاید همین باشه
میرم خونه چک میکنم
با سپاس
alizadeh123
11-01-2009, 13:08
بابا يكي جواب منو بده؟
يك كيت سرور جديد هم ميخواهم لطفا"
Spaniuly
11-01-2009, 13:28
واسه من تو مستر لیگ تو فصل دوم تو اولین بازی جام حذفی بدون اینکه dont send بده میاد بیرون ولی لیگ من دو فصل بازی کردم بیرون نیومد یعنی از کرکه؟
اگه من این کرک بریزم میتونم ادامه لیگو برم مشکلی پیش نمیاد یا باید از اول برم؟
فکر کنم باس از اول بری
farzin4049
11-01-2009, 13:30
دوستان یه سوال
این chantspack 1.6 که از نسخه 2.2 تا 2.5 میگه میتونید دانلود کنید چیه و آیا لازمه؟؟؟
اگه مشکل دانلود داری و فقط به خاطر این مشکل میخای از خیر این بازی بگذری آدرستو بده من سی دی پچ و آبدیتهاشو برات میفرستم.
4039 عزیز لطفا پیغام خصوصی تو چک کن ممنون
امير موسر
11-01-2009, 14:44
سلام ! یه چیزی خیلی رو اعصابم را میره ! تو حالت wc اصلا نمیشه رو سر بازیکنای حریف سر زد ! راه حلی نیست !؟ ترفندی چیزی ! 95 درصد کرنراشونم گله !
لطفا طریقه ی نصب Manchester United Collection Face Pack را توضیح دهید . متشکرم
سلام
در مورد ارسال سی دی پچ gaming access باید خدمت دوستان عرض کنم چون تعداد دوستانی که از من درخواست ارسال سی دی این پچو کردن داره کم کم زیاد میشه فردا میرم پست ببینم هزینه ارسال چقدر میشه اگه زیاد نبود برای همه ارسال میکنم اما اگه هزینش زیاد بود مجبورم هزینه ارسالو بگیرم .در ضمن به نظر تون راه مناسبی برای پست کردن که کم هزینه باشه چی میتونه باشه ؟میشه توی پاکت نامه گذاشت؟
اینو هم عرض کنم من ساکن مشهد هستم.
بابا من یه فصل بازی کردم حالا که دونت سند میخورم اون کرک 1.2 رو کپی کردم با اون پچ
الان دیگه سیوم رو اجرا نمیکنه :(( چرا
چیکار کنم
هر کاری می کنم کیت سرور تو بازی اجرا نمی شه:41:
خواهشا یکی کمک کنه
Spaniuly
11-01-2009, 16:39
هر کاری می کنم کیت سرور تو بازی اجرا نمی شه:41:
خواهشا یکی کمک کنه
بازیت نصب اورجینال نیست از این نصب دستکاری شده هاست متاسفانه این شرکتها برای خودشیرینی میان تک دی وی دی میکنن بازی رو و باعث میشن که شما امکاناتی از قبیل نصب کیت سرور رو از دست بدید یه دونه 2 دی وی دی بخر و از فروشنده بخواه که نصب اورجینال باشه یعنی اینستالیشن خود کونامی باشه اونوقت می تونی راحت از کیت سرور استفاده کنید
بابا من یه فصل بازی کردم حالا که دونت سند میخورم اون کرک 1.2 رو کپی کردم با اون پچ
الان دیگه سیوم رو اجرا نمیکنه :(( چرا
چیکار کنم
ببینید دوستان شما وقتی از کرک جدید استفاده میکنید و پچ 1.20 رو نصب می کنید بازی شما کلا ورژنش تغییر پیدا می کنه اونوقت باید بیخیال سیو های قبلیتون بشید می تونید از اول شروع کنید و مطمئن باشید اشکالی برای سیوتون بعد این پیش نخواهد اومد
دوستان یه سوال
این chantspack 1.6 که از نسخه 2.2 تا 2.5 میگه میتونید دانلود کنید چیه و آیا لازمه؟؟؟
chantspack شامل صدای تشویق تماشاچیان و سرودهایی میشه که اونا توی استادیوم برای تیم مورد علاقشون میخونند
شما با دریافت همه این فایلها میتونید صدای تشویق و سرود همه تیمها رو به بازی اضافه کنین
در کل چیز جالب و خوبیه ولی حجمش زیاده و به درد اونایی میخوره که اینترنت پرسرعت دارن
سلام
در مورد ارسال سی دی پچ gaming access باید خدمت دوستان عرض کنم چون تعداد دوستانی که از من درخواست ارسال سی دی این پچو کردن داره کم کم زیاد میشه فردا میرم پست ببینم هزینه ارسال چقدر میشه اگه زیاد نبود برای همه ارسال میکنم اما اگه هزینش زیاد بود مجبورم هزینه ارسالو بگیرم .در ضمن به نظر تون راه مناسبی برای پست کردن که کم هزینه باشه چی میتونه باشه ؟میشه توی پاکت نامه گذاشت؟
اینو هم عرض کنم من ساکن مشهد هستم.
ممنون
فکر کنم اره بشه تو پاکت گذاشت
بری پست بهت میگه از خود پست هم میتونی پاکت بگیری
ممنون
فکر کنم اره بشه تو پاکت گذاشت
بری پست بهت میگه از خود پست هم میتونی پاکت بگیری
آره همین کارو میکنم اینجوری هزینش خیلی کم میشه.هر کی میخاد من میتونم از طریق پست عادی سی دی شو مجانی براش بفرستم.اما اونایی که میخان سریعتر به دستشون برسه باید پول پست پیشتازشو بدن.
آدرس تونو توی پیام خصوصی بنویسین که تاپیک هم شلوغ نشه و مزاحم بقیه کاربرا نشیم .
mehdi_vsgh
11-01-2009, 17:17
سلام
واسه این بازی برنامهای اومده که بشه به جای گزارشگر بازی صحبت کرد؟
خیلی مهمه برام
chantspack شامل صدای تشویق تماشاچیان و سرودهایی میشه که اونا توی استادیوم برای تیم مورد علاقشون میخونند
شما با دریافت همه این فایلها میتونید صدای تشویق و سرود همه تیمها رو به بازی اضافه کنین
در کل چیز جالب و خوبیه ولی حجمش زیاده و به درد اونایی میخوره که اینترنت پرسرعت دارن
x_fashist_x جان این مکمل پچ gaming access هستش؟من تمام آپدیتا رو گرفتم لازمه اینو هم بگیرم؟حجمش نسبتا زیاد نیست 190 مگه .
آقا هیچکس نیست جواب سوال منو بده ما اینجا قریبه ای
من این chantspack 1.6 رو گرفتم کجا باید بریزمش؟
آره همین کارو میکنم اینجوری هزینش خیلی کم میشه.هر کی میخاد من میتونم از طریق پست عادی سی دی شو مجانی براش بفرستم.اما اونایی که میخان سریعتر به دستشون برسه باید پول پست پیشتازشو بدن.
آدرس تونو توی پیام خصوصی بنویسین که تاپیک هم شلوغ نشه و مزاحم بقیه کاربرا نشیم .
این بهترین کاره واقعا ممنون
Spaniuly
11-01-2009, 18:57
آقا هیچکس نیست جواب سوال منو بده ما اینجا قریبه ای
شما سوالت چیه عزیز تو P30World هیچ کس غریبه نیست با مرام بفرما
سلام
واسه این بازی برنامهای اومده که بشه به جای گزارشگر بازی صحبت کرد؟
خیلی مهمه برام
مطمئنا هست که باهاش باز رو به صورت گزارش فارسی در میارن ولی توی سایت های پچ و ویرایش تا حال ندیدم مسلما کار سختی باید باشه. اگه خبری شد اطلاع میدم بهت:46:
شما سوالت چیه عزیز تو p30world هیچ کس غریبه نیست با مرام بفرما
مطمئنا هست که باهاش باز رو به صورت گزارش فارسی در میارن ولی توی سایت های پچ و ویرایش تا حال ندیدم مسلما کار سختی باید باشه. اگه خبری شد اطلاع میدم بهت:46:
برای 3ومین بار
من دنبال اسکوربرد و همینطور استادیوم آزادی هستم
همینطور اگه دوستان لیگ برتر ایران توپ دارن معرفی کنن دانلود کنم ممنون
maghzae-motefaker
11-01-2009, 20:16
سلام دوستان
من دو سوال داشتم؟
1-چه جوري مي تونم تيم منتخب بسازم؟
2-چه چوري ميتونم مثلا بكام رو كه تو هيچ باشگاهي نيست به آث ميلان ببرم؟
سلام دوستان
من دو سوال داشتم؟
توی مستر لیگ میشه
برای 3ومین بار
من دنبال اسکوربرد و همینطور استادیوم آزادی هستم
همینطور اگه دوستان لیگ برتر ایران توپ دارن معرفی کنن دانلود کنم ممنون
اسکوربورد چی ؟؟؟؟؟
یعنی اسکوربورد ایرانی ؟؟؟؟؟؟
یا هر چی باشه ؟؟؟؟؟؟؟
استادیم آزادی وجود نداره
لیگ برتر ایران هم ساخته نشده اگه هم باشه زیاد خوب نیستن
Spaniuly
11-01-2009, 22:08
mahn90 عزیز شما می دونی من چه طور می تونم لیگ های Other A , B رو تغییر نام بدم؟ لیگ های انگلیس تا اسپانیا قابل تغییر نام هستند از تو ویرایش خود بازی ولی برای تغییر نام دادن این 2 تا راهی وجود نداره دوستمون کرسپو یه راهی گفت ولی اونجا تنها کاری که نمیشد کرد تغییر نام دادن Other League A و B بود
maghzae-motefaker
11-01-2009, 22:14
توی مستر لیگ میشه
ممنون
ولي اگه منظورت اينه كه برم بازيكنا رو دونه به دونه بخرم كه وقتشو ندارم
ولي اگه منظورت اينه از costum creat team برم اين كار هم براي بازيكنهاي خوب امكان پذير نيست(فقط تعداد كمي ميشن)
كسي راه ديگه اي بلد نيست؟
maghzae-motefaker
11-01-2009, 22:18
ببخشيد من يه سوال ديگه هم دارم
براي من توي مستر ليگ آخرين بازي dont send ميده بايد چيكار كنم؟
ببخشيد كه صفحات قبل رو نخوندم چون اينترنتم زغالي
Spaniuly
11-01-2009, 22:49
ببخشيد من يه سوال ديگه هم دارم
براي من توي مستر ليگ آخرين بازي dont send ميده بايد چيكار كنم؟
ببخشيد كه صفحات قبل رو نخوندم چون اينترنتم زغالي
دقیقا صفحه قبل سوال شما پاسخ داده شده
اولا باید بازی که نصب می کنی نصبش دستکاری شده نباشه می بینی الان مد شده pes رو همون اول نصب ایناش رو دستکاری می کنن و لید ریجستریش رو دستکاری می کنن و این باعث میشه به صورت اصلی روی سیستم نصب نشه اگه نصب بازی مال خود کونامی هست اول بازی رو نصب کن بعد به جای فایل pes2009.exe اینو دانلود کن و بریز رو قبلی
کرسپو جان از لطفت و از توجهت ممنونم منت گذاشتی گردمون مرسی خلاصه...
اتفاقا من هم میخوام oher league b رو به bundesliga تغییر بدم ولی توی 21 عبارتی به این اسم نبود
خواهش میکنم. شما فایلتو آپ کن، تا من واست چک کنم. فقط بگو چیو می خوای به چی تغییر بدی؟
حتماً، یادت نره.
در ضمن استاد اینجا کرسپو خان و گوگل بوی عزیزن نه بنده:20::31:
اختیار داری. شکسته نفسی می کنی. منم اینجا درس پس میدم. :10:
سلام دوستان
من دو سوال داشتم؟
2-چه چوري ميتونم مثلا بكام رو كه تو هيچ باشگاهي نيست به آث ميلان ببرم؟
اگه دیر نمیشه، من فردا شب جواب تمام سئوالاتتو به طور کامل و شفاف میگم. :46: الان خیلی سرم شلوغه. :13:
mohsen.rajabi
11-01-2009, 23:56
ببخشید دوستان کسی لینک فیلمهای آموزش pes 2009 رو نداره - من این آموزش رو کسی می فروخت دیدم گفتم آیا کسی دیده و یا لینکش رو داره
mahn90 عزیز شما می دونی من چه طور می تونم لیگ های Other A , B رو تغییر نام بدم؟ لیگ های انگلیس تا اسپانیا قابل تغییر نام هستند از تو ویرایش خود بازی ولی برای تغییر نام دادن این 2 تا راهی وجود نداره دوستمون کرسپو یه راهی گفت ولی اونجا تنها کاری که نمیشد کرد تغییر نام دادن Other League A و B بود
به نظرم با برنامه pes-editor تغییرکنه
تاحالا باهاش کار کردی
و راستی یه برنامه دیگه بود pes-arg اونم کار میکرد
اسکوربورد چی ؟؟؟؟؟
یعنی اسکوربورد ایرانی ؟؟؟؟؟؟
یا هر چی باشه ؟؟؟؟؟؟؟
استادیم آزادی وجود نداره
لیگ برتر ایران هم ساخته نشده اگه هم باشه زیاد خوب نیستن
منظورم اسکوررد شبکه 3 هستش
استادیوم آزادی هم ساخته شده اما برای دانلود رو من پیدا نکردم
لیگ ایران هم دارم اما زاد جالب نیست
saeid juve
12-01-2009, 02:57
دوستان ببخشید میدونم اینجا جاش نیست ولی بکهام رفته میلان؟
بله, با قراردادي 3ماهه.
Spaniuly
12-01-2009, 06:00
به نظرم با برنامه pes-editor تغییرکنه
تاحالا باهاش کار کردی
و راستی یه برنامه دیگه بود pes-arg اونم کار میکرد
با Pes Editor که نمیشه تغییر داداونو مطمئنم ولی PES Arg رو الان اسمش رو از تو میشنوم
ویرایش... : آرگ رو هم دانلود کدم ا اونم نمیشه
ببخشید دوستان کسی لینک فیلمهای آموزش pes 2009 رو نداره - من این آموزش رو کسی می فروخت دیدم گفتم آیا کسی دیده و یا لینکش رو داره
لینکاشون توی همین تاپیک موجوده البته نمیخوام بهت بگم جستجو کن چون واا کاز سختیه:19:
خواهش میکنم. شما فایلتو آپ کن، تا من واست چک کنم. فقط بگو چیو می خوای به چی تغییر بدی؟
حتماً، یادت نره.
میخوام اون قسمت که واسه Exebition تیم انتخاب میکنی زیر لیگ اسپانیا 2 تا لیگ هست اونارو میخوام تغییر بدم لطف کن وقتی تغییر دادی فایل BIN رو برام بفرستی یا اگه فرستادنش سخته یادم بدی چطوری تغییر میدی تا خودم تغییر بدم
Other League A ----->Rest of World
Other League B -----> Bundesliga
سلام
من پچ بازی pes 2009 رو می خوام نصب کنم این ارور رو میده مشکل چیه؟؟؟؟؟؟؟
farzin4049
12-01-2009, 09:15
دوستان درود و به خصوص 4039 عزیز
راستش اون موردی که گفتی برای Setting رو No زدم ولی هیچ فرقی نکرد
هنوزم تو بعضی بازیها زمین بازی رو سیاه نشون میده
چیکار کنم؟؟؟
mehdi_vsgh
12-01-2009, 10:39
سلام
من پچ بازی pes 2009 رو می خوام نصب کنم این ارور رو میده مشکل چیه؟؟؟؟؟؟؟
windows installer نصب نیست روی سیستمت
یه سرچی کنی پیدا میکنی تو اینرتنت
maghzae-motefaker
12-01-2009, 11:55
:10:
اگه دیر نمیشه، من فردا شب جواب تمام سئوالاتتو به طور کامل و شفاف میگم. :46: الان خیلی سرم شلوغه. :13:
نه چه ديري .......
دستت درد نكنه p30world به افراد مثل شما افتخار ميكنه
mohsen.rajabi
12-01-2009, 15:01
لینکاشون توی همین تاپیک موجوده البته نمیخوام بهت بگم جستجو کن چون واا کاز سختیه:19:
میشه اسمش رو برام بگی ؟
d_a_n_t_e
12-01-2009, 15:18
اسامی بازیکنان تیم ملی ایران رو میخواستم ( آپشن فایل یا ادیت نمیخوام فقط اسامی)مثلا بنویسید : شماره 3 حسین کعبی
در ضمن چطوری میشه فیس ها رو وارد بازی کرد فکر کنم با یه برنامه ایی بود آخرش explorer داشت منظورم نحوه کار با همون برنامه هست
ممنون
Spaniuly
12-01-2009, 15:23
میشه اسمش رو برام بگی ؟
والا اسم فایل ها یادم نیست یادم بود که همون رو سرچ میکردم لینکش رو میدادم البته توی سایت رسمی بازی ویدیو آنلاین داره خواستی ببین اونجا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.