PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2009

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

MOHSEN KHALILI 9
05-11-2008, 05:49
کیت یونتوس

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای دانلود به سایت زیر قسمت کیت در pes2009 بروید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MOHSEN KHALILI 9
05-11-2008, 05:55
فیس Denilson

برای دانلود به سایت زیر قسمت فیس در pes2009 بروید

MOHSEN KHALILI 9
05-11-2008, 05:56
فیس Denilson

MOHSEN KHALILI 9
05-11-2008, 06:06
اینم یه بوت پک

---------------

اینم یه بوت پک دیگه

----------------
اینم یه بوت پک دیگه

برای دانلود به سایت زیر قسمت کفش در pes2009 بروید

mohsen.rajabi
05-11-2008, 07:06
سلام.

من میخوام یک کیت نصب کنم ولی یک مشکلی دارم.عکسی که گزاشتم رو ببینید:

نوشته: Setting EXE: No action required

میشه کمکم کنید ...؟

اولا ورژن جدید اومده

دوما فایل exe ، بازی رو از حالت read only خارج کن

سلام بر فوتبال دوستان خوبم 2 تا خبر توپ و دسته اول براتون دارم

1 - اینم تراینر کامل برای اونایی که میخواستن Point رو زیاد بکنن و خودشون قوی بشن که برشون آپلود کردم :

2 - این یکی رو دارم تستش میکنم فردا احتمالا براتون بگذارمش یک کرک جدید پیدا کردم به نظر میاد هم سالمه هم

درست بازی رو اجرا میکنه تا الان که براتون دارم این خبر رو مینویسم 2 تا بازی کردم با این کرک نمیدونم بیخوابی زده

بسرم یا راستی راستی این کرک باعث شده که دیگه کامپوتر خود به خود تکل نزنه به نظرم که فعلا بازی جالبتر شده

فقط این کرک یکم حجمش برای آپلود کردن زیاده لطفا نظرتون رو بگین که آیا کرک سالم تو درست اجرا شدن بازی به

صورت درست تاثیر گذار هستش یا نه یکیهم که میخواهید براتون آپلودش کنم یا نه چون با یک برنامه جستجوی فایل توی

اینترنت دانلودش کردم لینک ندارم که براتون بگذارمش اگر فقط 5 نفر این حرف منو قبول داشته باشه و کرک رو بخواهند

فقط تشکر رو بزنند تا تاپیک بیخودی شلوغ پلوغ نشه من هم براشون آپلودش بکنم

:8: :8: :8: :8: :8:

دوست من نمی دونم ایراد کرک های شما از چیه من از اول که بازی رو نصب کردم نپریده بیرون و یا مشکل دیگه ای واسه دوستان بزار

Spaniuly
05-11-2008, 11:08
من لوگوهای تیمها رو با کریشن مستر 08 از بازی فیفا 09 استخراج کردم وارد بازی pes 2009 کردم خیلی جالبه نه؟ الان که دارم bal رو بازی میکنم با اسامی تیمهای صحیح و لوگوهای واقعی بازی بیشتر بهم حال میده البته تیم های استقلال و پرسپولیس رو هم به بازی اضافه کردم کلی وقت گیر شد اینیکی ولی جالب شده چند تا تیم بوندس لیگایی رو هم با اسامی و لوگوهای واقعی وارد بازی کردم همه این کارها رو با edit خود بازی انجام دادم

mahn90
05-11-2008, 11:14
من توی تیم ملی هلند همیشه نیمه دوم مییومدم بازی ولی بازیکن برتر شدم ولی بهترین بازین جام جهانی

شانس آوردم بازی فینال توی وقت اضافه دوم شوت زدم کاسیاس نگگرفتش رفت گل
راستی کاپیتانم بودم جای نیستروی که اومم بازوبند داد به من
کاپ تو دستم لمس کردم "دی
عکسش :

Mohammad_Sn2001
05-11-2008, 13:01
این هم همون کرک که بهتون گفته بودم من که با این کرکه بیشر حال میکنم

انتخاب با خودتونه من که آپلودش کردم برای کسایی که از کرک رنج میبردن

حجم 8 MB که بعد باز کردن میشه 46 MB

اینم تراینر کامل برای اونایی که میخواستن Point رو زیاد بکنن و خودشون قوی بشن

hobgoblin
05-11-2008, 13:13

داداش این ترینرت ویروس داره

Spaniuly
05-11-2008, 13:31
من از کاسپر اسکای استفاده میکنم کاملا سالمه فقط کار نمیکنه تاثیر نداره نحوه استفاده چیه باید در حین اجرای بازی از ترینر استفاده کرد؟ فرقی نداره ترینر کجا باشه؟ یا باید تو فولدر سیوها باشه؟ محمد خان ترینر میذاری لطف کن توضیح بده اینم مثل اون تعمیرکننده سیوت نباشه سرکاری

egoddoo
05-11-2008, 13:38
دلیلش اینه که تو فایل Edit patch آدرس کیت های تیمهایی که لباسشون سیاه میشه داده نشده. میتونی با برنامه kit rilinker اینکار رو انجام بدی. اینم لینکش:

یا از یه فایل edit درست استفاده کنی. در این مورد من خودم هیچ پچی دانلود نمی کنم تا اینکه لیگ آلمان درست بشه(بازیکنا و Skillها).

من از پچ BURGUM_PATCH_for_PES2009_v0.35 استفاده کردم . که فکر کنم خيلي ها ازش استفاده مي کنن . کاملا طبق دستورش کار کردم . اما باز لباسها سياهه:13:

اگه از پچ بهتر و کاملتري اسنفاده مي کنين ممنون ميشم لينک شو بدين.

magsood
05-11-2008, 13:54
برنامه ای برای Relink کردن فیس بازیکنان (مثلا زیدان) وجود دارد.
ممنون

Ali Pacino
05-11-2008, 13:55
سلام دوست عزیز
من قصد توهین به شما و یا هیچ یک از دوستانم رو نداشتم. این بحث داشت یک مقدار شکل جنجالی به خودش می گرفت و از حالت یک اظهار نظر شخصی خارج میشد. برای این من پست رو زدم. شما در مواردی حق دارید. ولی دوست من مواردی رو که شما مطرح کردید حالتی غیر واقعی داشت که با منطق فوتبال که تا حد زیادی در ساکر 2009 رعایت شده مغایرت داره. این رو از من حقیر بپذیرید. از سوء تفاهم پیش اومده هم عذر خواهی می کنم.
در ضمن تو bal که ما بازی می کنیم. چرخش زاویه دوربین به صورت 360 درجه رعایت شده. یعنی مثلا در نیمه اول از راست به چپ و در نیمه دوم از چپ به راست بازی می کنم.
سلام
دوست عزیز اصلا احتیاجی به معذرت خواهی شما نبود :11: من حرف شما رو قبول دارم بازی واقعی تر شده اما خوب ما هم با اون گیم پلی بزرگ شده بودیم و توقع چنین حرکتی رو نداشتیم من خودم وقتی فیفا 09 رو نصب کردم بعد چند ساعت بازی پاکش کردم و منتظر PES 09 بودم اما با این گیم پلی خودم وقتی ته BAL رو در بیارم بی خیالش می شم اما سری PES 06 رو هنوز که هنوزه می تونم بازی کنم و ازش لذت ببرم به خاطر جذابیت گیم پلیش :20:
تو دنیا، کونامی رو برایه بازی های بزرگ MGS ، PES ، SH می شناسن :40: و هر کدومشون الگویی برایه سبک های خودشون شدن مثه MGS که اولین بازی استیل یا همون مخفی کاری تو بازی های کامپیوتری بودش اما تو شماره 4 اش گیم پلیش یه تغییرات + کرده بود که از نایت ویژن اسپلینتر سل، یوبی سافت و نانو سویت کرایسیس، کرایتک گرفته شده بود :46:
حالا هم کونامی یه سری تغییراتی داده که به به نظرم گیم پلیش تا حدودی شبیه فیفا شده که می شد از اینیم که هست بهتر باشه من به شخصه با گیم پلی سری های پیش بیشتر حال می کردم تا این شماره
موفق باشید :10:

Mohammad_Sn2001
05-11-2008, 14:00
من از کاسپر اسکای استفاده میکنم کاملا سالمه فقط کار نمیکنه تاثیر نداره نحوه استفاده چیه باید در حین اجرای بازی از ترینر استفاده کرد؟ فرقی نداره ترینر کجا باشه؟ یا باید تو فولدر سیوها باشه؟ محمد خان ترینر میذاری لطف کن توضیح بده اینم مثل اون تعمیرکننده سیوت نباشه سرکاری

هر جایی که دلت میخواهد کپیش بکن فقط باید موقع اجرا بازی این برنامه رو هم اجرا بکنی

کار باهاش سادست اول تراینر رو اجرا بکن برو تو بازی بعد سیوت رو لود بکن بعد آلت تب بزن از بازی بیا بیرون این گذینه رو یک بار بزن

بعد برو قسمتی که مقدار Point رو عوض میکریدی هر کدوم از قدرتها رو یک بار انتخاب بکنی میشه این

بعد هر بازی تند تند قوی میشی

داداش این ترینرت ویروس داره

:18: :18: :18: :18: :18:

فکر نکنم ها من خودم ویروش کش کاسپر اسکای استفاده میکنم هر 3 -4 روز هم یکبار آبدیت میکنم

keuo
05-11-2008, 14:31
آقا چجوری مشکل من حل میشه هر کاری میکنم نمیشه online بازی کنم اگه کسی راه حلش رو بلده لطفا کمک کنه ....

Mohammad_Sn2001
05-11-2008, 14:59
آقا چجوری مشکل من حل میشه هر کاری میکنم نمیشه online بازی کنم اگه کسی راه حلش رو بلده لطفا کمک کنه ....

باید نسخه اصلی بازی رو داشته باشی یعنی با کرک اجرا نشده باشه و بعدش کونامی برات یه اکانت برای لوگین شدن

بهت بده توی ایران محاله چون همه نسخه ها تقلبی و کرک شده هستند

bax_021
05-11-2008, 18:16
سلـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــام
تو مستر لیگ دارم می رو d1
تو فصل نقل و انتقالم
بهترین بازیکنمو می خوام تمدید کنم قرار دادشو
نمی شه
یعنی انگار همچین کسی نیست
سرچ هم می کنم اسمش نیست
چی کار کنـــــــــم ؟

Behsood
05-11-2008, 19:55
من از پچ BURGUM_PATCH_for_PES2009_v0.35 استفاده کردم . که فکر کنم خيلي ها ازش استفاده مي کنن . کاملا طبق دستورش کار کردم . اما باز لباسها سياهه:13:

اگه از پچ بهتر و کاملتري اسنفاده مي کنين ممنون ميشم لينک شو بدين.
سلام
من از همین پچ استفاده میکنم مشکلی ندارم!

sina-2008
05-11-2008, 20:26
بهترین پچ که برای bundesliga ارائه شده

hosseincode2008
05-11-2008, 20:35

اين كرك مشكل منم حل ميكنه ؟ وقتي تو كاپ يا جام باشگاه هاي اروپا به دور حذفي صعود ميكنم ، بازي قاتي ميكنه و دكمه ها كار نميكنه ! :41:

Rmv3x
05-11-2008, 21:00
:18: :18: :18: :18: :18:

فکر نکنم ها من خودم ویروش کش کاسپر اسکای استفاده میکنم هر 3 -4 روز هم یکبار آبدیت میکنم

راست میگه ویروس داره لطفا ردیفش کن

Mohammad_Sn2001
05-11-2008, 21:05
اين كرك مشكل منم حل ميكنه ؟ وقتي تو كاپ يا جام باشگاه هاي اروپا به دور حذفي صعود ميكنم ، بازي قاتي ميكنه و دكمه ها كار نميكنه ! :41:

راستشو بخوای دقیقا نمیدونم چون تا بحال مشکل تو رو نداشتم ولی مشکلاتی که تو بازیه من بود رو حل کرده امتحانش بکن ببین تصمیم با خودته

راست میگه ویروس داره لطفا ردیفش کن

اسم ویروسش چیه ؟ از چه ویروس کشی استفاده میکنید ؟

اگر ویروش کشتون مک آفی باشه به عنوان تروجان میشناستش ویروس نیست تروجان کارش دستکاری کردن تو یک

برنامه هستش که این برنامه هم کارش همینه ولی فقط تو بازی PES 2009 نه ویندوز یا چیز دیگه مطمعن باشد ویروس

نیستش

eamiri
05-11-2008, 22:59
كلا آنتي ويروسها به اين چيزا گير ميدن به ترينر ها ،كيگن ها ،كرك ها و ....

google_boy07
05-11-2008, 23:04
سلام
دوست عزیز اصلا احتیاجی به معذرت خواهی شما نبود :11: من حرف شما رو قبول دارم بازی واقعی تر شده اما خوب ما هم با اون گیم پلی بزرگ شده بودیم و توقع چنین حرکتی رو نداشتیم من خودم وقتی فیفا 09 رو نصب کردم بعد چند ساعت بازی پاکش کردم و منتظر PES 09 بودم اما با این گیم پلی خودم وقتی ته BAL رو در بیارم بی خیالش می شم اما سری PES 06 رو هنوز که هنوزه می تونم بازی کنم و ازش لذت ببرم به خاطر جذابیت گیم پلیش :20:
تو دنیا، کونامی رو برایه بازی های بزرگ MGS ، PES ، SH می شناسن :40: و هر کدومشون الگویی برایه سبک های خودشون شدن مثه MGS که اولین بازی استیل یا همون مخفی کاری تو بازی های کامپیوتری بودش اما تو شماره 4 اش گیم پلیش یه تغییرات + کرده بود که از نایت ویژن اسپلینتر سل، یوبی سافت و نانو سویت کرایسیس، کرایتک گرفته شده بود :46:
حالا هم کونامی یه سری تغییراتی داده که به به نظرم گیم پلیش تا حدودی شبیه فیفا شده که می شد از اینیم که هست بهتر باشه من به شخصه با گیم پلی سری های پیش بیشتر حال می کردم تا این شماره
موفق باشید :10:

اما خوب ما هم با اون گیم پلی بزرگ شده بودیم و توقع چنین حرکتی رو نداشتیم
ببین دوست من ........

ساکر 6 خیلی بازی خوبی بود و واقعا یکی از موفق ترین سری ساکر بود .....اما مسئله اصلی اینه که ساکر 6 برای همون دوره یه بازی موفق بود .......الان که 9 رو بازی میکنیم اصلا نباید حرفه 6 رو زد و حتی بگیم که چیه 6 خوب بود و....................چون این بازی از هیچ لحاظ قابل مقایسه با 6 نیست .........
الان که 6 رو به یاد میارم از نظره من یه بازی به قول معروف خیالی و کارتونی هستش چون الان دارم 9 بازی میکنم ......

یه مسئله دیگه اینه که خیلی از ما به همون بازی قدیم که حالا خیلیا میگن 6 عادت کردیم .........

تغییر ندادن گیم پلی اصلا به نظره بنده قابل توجیح نیست اونم برای شرکت سازنده چون یه بازی مانند ساکر که همه ساله تولید میشه باید نسبت به ساله قبل تغییراتی داشته باشه و نکات و حرکات جدیدتری به بازی اضافه کنه و اونو بیاره رو به حقیقت
...اینو می خوام بگم که شما فکر کن مثلا ما الان 9 رو با گیم پلی 6 بازی می کردیم خوب این یه فاجعه برای کونامی حساب میشد .......

لازمه اینجا یه نکته رو در مورده اضافات یه سری بازی بگم که مثلا شما میگی:

مثه MGS که اولین بازی استیل یا همون مخفی کاری تو بازی های کامپیوتری بودش اما تو شماره 4 اش گیم پلیش یه تغییرات + کرده بود که از نایت ویژن اسپلینتر سل، یوبی سافت و نانو سویت کرایسیس، کرایتک گرفته شده بود

چون مثلا فلان بازی این حرکت رو گذاشته و این حرکت رو تو یه بازی جدید میبینی با خودت میگی اینو کپی زده از اون بازی ............این یه عادت بده خصوصا برا ما ایرانیها که اینو یه نکته (بهتره بگم منفی ) در نظر میگیریم و میگیم رفته کپی زده اما در دنیای بازی که هیچ در تمام دنیا تقلید و الهام گرفتن به نظره من یکی از ضروریاته .....چون این کار عامل پیشرفت هستش ..حالا میخواد تقلید در بازی باشه یا هر چیزه دیگه

برای مثال اولین بازی که در دنیا احساس و عواطف رو داخل کرد mgs بود و چه بازیهایی ازش الگو گرفتن ......

موفق باشید

دوسته من گیم پلی ساکر هیچ موقع از فیفا تقلید نکرده ......چون به نظره من هیچ نکته مثبت و بارزی نداره ......
گیم پلی ساکر رو به واقعیت پیش رفته ......:5::31:

در ضمن شما برای اینکه میگی گیم پلی ساکر رفته رو به فیفا چند دلیل بیار ........:5:

فوتبال تکاملی حرفه ای ........شایسته احترام

beauty
05-11-2008, 23:06
اسم ویروسش چیه ؟ از چه ویروس کشی استفاده میکنید ؟

اگر ویروش کشتون مک آفی باشه به عنوان تروجان میشناستش ویروس نیست تروجان کارش دستکاری کردن تو یک

برنامه هستش که این برنامه هم کارش همینه ولی فقط تو بازی PES 2009 نه ویندوز یا چیز دیگه مطمعن باشد ویروس

نیستش

دوست عزیز فایل تراینر مشکل داره

nod32 قبل از اجرای برنامه بلوکش میکنه

این هم عکسش

---------------------------------------

PES 2009 Patch 1.20

20.54 Mb

Patch Notes

Time of Release: 7/11/2008

* Additional Option in the Legends Lobby: There will now be an 'Upload' feature where players can upload footage of themselves playing in 'Legends'
- Top Menu -> Legends -> [Become a Legend Data Load] -> Select server -> Select any lobby
* Additional Option in the Legends Lobby: The new 'Theatre of Legends' feature will allow players to view the uploaded footages mentioned above.
- Top Menu -> Legends -> [Become a Legend Data Load] -> Select server -> Select any lobby
* Additional Option in System Settings: A new 'Download' option will be added so players can download any new In-Game Content available.
- Top Menu -> System settings

google_boy07
05-11-2008, 23:32
به نظره من طراحی فیس تو ساکر 21 هستش ................

اینم 350 فیس اسکن شده و آماده برای ساکر

لینک دانلود : 14.5 مگابایت

. . . . .
اینم لوگوی hd برای تیمها......امتحانش کردم جالب بود

لینک دانلود : 2 مگابایت

Mohammad_Sn2001
06-11-2008, 00:16
[دوست عزیز فایل تراینر مشکل داره

nod32 قبل از اجرای برنامه بلوکش میکنه

این هم عکسش

ببین منم کسپر اسکای استفاده میکنم آخرین ورژنش هم هست حتی آبدیتش هم مال امروزه ولی این فایلو ویروس نمیشناسه

برای من که ایراد نمیگیره

:18: :10: :18: :10: :18: :10:

Mohammad_Sn2001
06-11-2008, 00:25
دوستان این هم یک منوی فارسی برای Pes 2009

karim bann
06-11-2008, 00:33
سلام چطور فیس را وارد بازی کنم لطفا راهنمایی ام کنید

Amir_Ariamehr2003
06-11-2008, 00:57
سلام تو این 379 صفحه ای که من خوندم هیچکس جواب نداد این پولی که تو مد Bal به آدم میده به چه دردی میخوره

Mohammad_Sn2001
06-11-2008, 01:34
سلام تو این 379 صفحه ای که من خوندم هیچکس جواب نداد این پولی که تو مد Bal به آدم میده به چه دردی میخوره

هیچی به هیچ دردی نمیخوره فقط ارزشتو با پو بهت میگن :31:

Ali Pacino
06-11-2008, 01:40
ببین دوست من ........

ساکر 6 خیلی بازی خوبی بود و واقعا یکی از موفق ترین سری ساکر بود .....اما مسئله اصلی اینه که ساکر 6 برای همون دوره یه بازی موفق بود .......الان که 9 رو بازی میکنیم اصلا نباید حرفه 6 رو زد و حتی بگیم که چیه 6 خوب بود و....................چون این بازی از هیچ لحاظ قابل مقایسه با 6 نیست .........
الان که 6 رو به یاد میارم از نظره من یه بازی به قول معروف خیالی و کارتونی هستش چون الان دارم 9 بازی میکنم ......

یه مسئله دیگه اینه که خیلی از ما به همون بازی قدیم که حالا خیلیا میگن 6 عادت کردیم .........

تغییر ندادن گیم پلی اصلا به نظره بنده قابل توجیح نیست اونم برای شرکت سازنده چون یه بازی مانند ساکر که همه ساله تولید میشه باید نسبت به ساله قبل تغییراتی داشته باشه و نکات و حرکات جدیدتری به بازی اضافه کنه و اونو بیاره رو به حقیقت
...اینو می خوام بگم که شما فکر کن مثلا ما الان 9 رو با گیم پلی 6 بازی می کردیم خوب این یه فاجعه برای کونامی حساب میشد .......

لازمه اینجا یه نکته رو در مورده اضافات یه سری بازی بگم که مثلا شما میگی:

چون مثلا فلان بازی این حرکت رو گذاشته و این حرکت رو تو یه بازی جدید میبینی با خودت میگی اینو کپی زده از اون بازی ............این یه عادت بده خصوصا برا ما ایرانیها که اینو یه نکته (بهتره بگم منفی ) در نظر میگیریم و میگیم رفته کپی زده اما در دنیای بازی که هیچ در تمام دنیا تقلید و الهام گرفتن به نظره من یکی از ضروریاته .....چون این کار عامل پیشرفت هستش ..حالا میخواد تقلید در بازی باشه یا هر چیزه دیگه

برای مثال اولین بازی که در دنیا احساس و عواطف رو داخل کرد mgs بود و چه بازیهایی ازش الگو گرفتن ......

دوسته من گیم پلی ساکر هیچ موقع از فیفا تقلید نکرده ......چون به نظره من هیچ نکته مثبت و بارزی نداره ......
گیم پلی ساکر رو به واقعیت پیش رفته ......:5::31:

در ضمن شما برای اینکه میگی گیم پلی ساکر رفته رو به فیفا چند دلیل بیار ........:5:

بازم سلام
خوشحال شدم که این سری با منطق صحبت کردی سری های پیش تا حرفی می زدم نظر منو به چالش می کشیدی و غیر منطقی فقط سعی داشتی حرف خودتو دیکته کنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سری که ژاپنی ها رو کردی عقل کل و می گفتی شرکتایه ژاپنی از هیچ بازیی الهام و تقلید نمی کنن :5:
اما حالا دیگه منم با شما هم عقیده شدم کلا فقط Pes رو عشقه بی خیال فیفا و این صحبتا منم دیگه سعی می کنم نکات - که نسبت به نکات + اش خیلی کمتره رو نبینم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی :10:

golmohammadi
06-11-2008, 01:58
Ali Pacino و google_boy07 عزيز
حقيقتش انتخاب خيلي چيزها سليقه اي هستند
گيم پلي بازي هم همينجوره
حالا شايد گيم پلي ساكر 2009 واقعي تر شده باشه ولي شايد عده اي هم خوششون نياد
من خودم حرفهاي علي را قبول دارم
ولي الان ديگه بايد خودمونو به گيم پلي ساكر 2009 عادت دهيم
من خودم گيم پلي ساكر 6 را بيشتر دوست داشتم
از اينها بگذريم PS1 فوتبال 99 يادتونه؟
الان نزديك 10 سال از انتشارش گذشته
ولي هنوزم طرفدار داره
من خودم گاها ميرم با بچه ها تو كلوپ كاپ ميزنيم
به خاطر چي هنوز از رونق نيفتاده؟
به خاطر همون گيم پلي خوبش كه خيلي ميچسبه
هر چند كه گرافيكش هم كمه
در اينجا هر كسي ميتونه نظر شخصي خودشو بيان كنه
و نظرش هم واسه بقيه محترمه
علي جون هم نگفت كه گيم پلي ساكر2009 بده بلكه گفتش خيلي فرق كرده و هنوز مونده تا بهش عادت كنه
محمود خان هم كه كشته و مرده ساكر هست و من ميدونم كه هر ورژني از اين بياد دوستش داره

golmohammadi
06-11-2008, 02:02
راستي فايل تراينر را نود من هم بهش مشكوك شد
خدا ميدونه ويروسه يا انتي ويرسو الكي بهش گير داده

Mohammad_Sn2001
06-11-2008, 02:42
دوستان برای اینکه خیال همتون از این فایل راهت بشه که ویروش نداره بصورت exe. تو این سایت آپلود گذاشتمش چون وقتی

که فایلها exe. میشن خود سایت هم ویروس کشیش میکنه ببینه که فایل سالمه یا نه

برید آنتی ویروستون رو عوض کنید

:10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10:

maximiliyanus
06-11-2008, 02:44
Ali Pacino و google_boy07 عزيز
حقيقتش انتخاب خيلي چيزها سليقه اي هستند
گيم پلي بازي هم همينجوره
حالا شايد گيم پلي ساكر 2009 واقعي تر شده باشه ولي شايد عده اي هم خوششون نياد
من خودم حرفهاي علي را قبول دارم
ولي الان ديگه بايد خودمونو به گيم پلي ساكر 2009 عادت دهيم
من خودم گيم پلي ساكر 6 را بيشتر دوست داشتم
از اينها بگذريم PS1 فوتبال 99 يادتونه؟
الان نزديك 10 سال از انتشارش گذشته
ولي هنوزم طرفدار داره
من خودم گاها ميرم با بچه ها تو كلوپ كاپ ميزنيم
به خاطر چي هنوز از رونق نيفتاده؟
به خاطر همون گيم پلي خوبش كه خيلي ميچسبه
هر چند كه گرافيكش هم كمه
در اينجا هر كسي ميتونه نظر شخصي خودشو بيان كنه
و نظرش هم واسه بقيه محترمه
علي جون هم نگفت كه گيم پلي ساكر2009 بده بلكه گفتش خيلي فرق كرده و هنوز مونده تا بهش عادت كنه
محمود خان هم كه كشته و مرده ساكر هست و من ميدونم كه هر ورژني از اين بياد دوستش داره
اینو خوب اومدی اون زمانی که ps2 رو بورس بود من فقط فوتبال میزدم انصافا اونجوری که اون بازیها بهم حال میداد الان این سری های جدیدش بهم فاز نمیده اگه یادتون باشه کسایی که ps2 باز بودن سال 2004 بود فکر کنم دو تا بازی اومد به اسمای لیگ ایتالیا ولیگ اینگلیس معروف بود چون لیگ ایتالیاو تیمای معروف اروپایی و یک دیگش تیمای معروف اروپایی و لیگ اینگلیسو داشت گیم پلیاشم یکم باهم فرق داشت ولی من عاشقشون بودم هر روز هر دوشو بازی میکردم ....
ولی وقتی نگاه میکنم هیچ کدوم در حد 2009 نیستن فکر کنم اینی که دو ساله به بعضیا نمیچسبه به خاطر اینه که یه دفعه کونامی زد تو کار نسل آینده به خاطر همینم مثلا 2008 خیلی ضعیف شد ولی انصافا 2009 جبرانش کرده ومطمئنا ورژنای بعدیش اونقدر بهتر بشه که همه عادت میکنن ومثل چند سال پیشش میشه (ینی از نظر اینکه همه طرفداراش عادت میکنن ..)

MOHSEN KHALILI 9
06-11-2008, 05:21
این هم توپ جام جهانی از سال 1970 تا 2006

-----------
یه بال پک قشنگ

برای دانلود به سایت زیر قسمت توپ در pes2009 بروید

MOHSEN KHALILI 9
06-11-2008, 05:25
کفش f50.9 ادیداس

برای دانلود به سایت زیر قسمت کفش در pes2009 بروید

MOHSEN KHALILI 9
06-11-2008, 05:47
---------------

اینم یه منو خیلی خوشگل دیگه از عکس معلومه چیه

------

وقت فارسی برای بازیه عکس نداشت چون حجمی نداره

--------

برای دانلود هردو به سایت زیر در قسمت گرافیکی بروید

MOHSEN KHALILI 9
06-11-2008, 05:54
اینم اسکوربود SkySports Mock Scoreboard V2

برای دانلود به سایت زیر قسمت گرافیکی در pes2009 بروید

MOHSEN KHALILI 9
06-11-2008, 06:07
فیس نیکبخت واحدی

-*-*-*-*-*

فیس کریم باقری

و اموزش وارد کردن فیس در بازی

iAR11
06-11-2008, 08:03

اینو کجا باید کپی کنم.

mohsen.rajabi
06-11-2008, 08:59
اینو کجا باید کپی کنم.

باید در کیت سرور کپی بشه

اگه کیت سرور نداری در این تاپیک بگرد جدیدترینش رو پیدا میکنی

Spaniuly
06-11-2008, 09:37
فایل ترینر اصلا مشکل نداره Nod 32 الکی گیر میده همه میدونن kasperskay 2008 پارسال دومین ویروس یاب بود امسال kasperskay 2009 اولین ویروس یاب جهان ولی ویروس نمیشناسه برای اینکه ویروس نیست صرفا چون این برنامه توسط نرم افزار هک تول نوشته شده نود32 فکر میکنه ویروسی چیزی هست که بهش گیر میده برای من کار کرد کافیه وقتی مود bal رو آغاز میکنی تا 3 فصل و نیم skip match بزنی تا به ماکسیمم قدرت برسی بعد ترینر رو غیر فعال میکنی و یه بار بازی رو می بندی و پوینت ها رو به حال عادی برمیگردونی بعدش میتونی بازی ها رو انجام بدی بازم میگم استفاده از ترینر به شما اجازه نمیده next match بزنی.

یه سوال فنی دارم همه میدونن که برای بازیهایی مثل فیفا و پیس نرم افزار های ویرایش گوناگونی هست توی این بین برای فیفا بهترین نرم افزار که کامل و جامع هست برنامه کریشن مستر هست الان چون من توی پیس سر رشته ندارم میخواستم بدونم بهترین و جامع ترین برنامه ویرایش برای پیس چیه و از کجا میشه براحتی دانلود کرد؟

iAR11
06-11-2008, 09:47
باید در کیت سرور کپی بشه

اگه کیت سرور نداری در این تاپیک بگرد جدیدترینش رو پیدا میکنی

اینو میدونم دوست عزیز، kitserver\img. اما کدوم پوشه.
منظورم اینه که کدوم فولدر تو پوشه img. فولدر زیاد داره.

mooli70
06-11-2008, 10:02
آقا این دوستمون راست میگه منم برنامه کیت سرور رو جدید گرفتم اما هنوز نمیدونم این توپ و کفش و ... رو باید چکار کنم - اگه کسی بلده یه آموزش جامع بزاره ممنون !

pentoriko
06-11-2008, 10:27
سلام بچه ها من تو زوم كردن مشكل دارم با چي بايد براي گذاشتن عكس زوم كرد چه دكمه اي ؟؟؟

روي كيبورد؟؟؟ روي دسته؟؟؟

mohsen.rajabi
06-11-2008, 10:37
اینو میدونم دوست عزیز، kitserver\img. اما کدوم پوشه.
منظورم اینه که کدوم فولدر تو پوشه img. فولدر زیاد داره.

در پوشه
cv0a.img باید بریزید دوست عزیز

سلام بچه ها من تو زوم كردن مشكل دارم با چي بايد براي گذاشتن عكس زوم كرد چه دكمه اي ؟؟؟

دوست من برای زوم کردن در replay باید از جهت ها استفاده کنید چه در دسته و چه در کیبورد

osta_ali
06-11-2008, 10:49
کسی میدونه این عکسی که گذاشتم مربوبط به کدوم قسمت pes 2009 میشه.اخه من هر چی گشتم نفهمیدم مربوط به کدوم قسمته.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

zadis
06-11-2008, 11:01
سلام من این بازی رو با گیم پد بازی میکنم.
ولی یه مشکلی دارم . آنالوگ سمت راست کار نمیکنه و ویبره هم نداره باید
چیکار کنم تا بتونم حرکات تکنیکی رو هم مثل فیفا با آنالوگ سمت راست انجام بدم
ویبره هم کار کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mohsen.rajabi
06-11-2008, 11:16
کسی میدونه این عکسی که گذاشتم مربوبط به کدوم قسمت pes 2009 میشه.اخه من هر چی گشتم نفهمیدم مربوط به کدوم قسمته.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این عکس برای کنسول wii هست دوست عزیز

آنالوگ سمت راست برای این ورژن کار نمی کنه

mohsen.rajabi
06-11-2008, 11:21
به واقع میشه گفت یکی از کامل ترین پچهای ارائه شده باسه pes2009 هست که نصبتآ 90 % چهره بازیکنهای bundesliga رو در خودش داره.
به دوستان پیشنهاد میکنم ان پچ رو دانلود کنند و لذت ببرند.

osta_ali
06-11-2008, 11:22
این عکس برای کنسول wii هست دوست عزیز

آنالوگ سمت راست برای این ورژن کار نمی کنه

ولی من این عکس رو از pc گرفتم.(چند دقیقه به هیچی دست نمیزنی بعد میاد)

Mohammad_Sn2001
06-11-2008, 12:41

ویبره کار نمیکنه ولی آنالوگ سمت راست کار میکنه باید از ستینگی که تو خود پوشه بازی هست درست بکنی اگر از

اونجا درست نشه یعنی این بازی آنالوگ سمت راستت رو نمیشناسه

من درست کردم استفاده هم میکنم ولی چیز زیا مهمی نیست فقط هر جهت رو که بزنی پاس میده

pedramgolchin
06-11-2008, 13:15

دوست عزیز این عکس احتمال خیلی زیاد مربوط به قسمت multi player روی شبکه become a legend باشه
چون توی مصاحبه های قبل از ریلیز بازی روی این مد از بازی روی شبکه خیلی تاکید میکردن و این دمو رو هم نشون میدادن:5:

mj77
06-11-2008, 14:38
---------------------------------------

PES 2009 Patch 1.20

20.54 Mb

Patch Notes

Time of Release: 7/11/2008

* Additional Option in the Legends Lobby: There will now be an 'Upload' feature where players can upload footage of themselves playing in 'Legends'
* Additional Option in the Legends Lobby: The new 'Theatre of Legends' feature will allow players to view the uploaded footages mentioned above.
* Additional Option in System Settings: A new 'Download' option will be added so players can download any new In-Game Content available.
- Top Menu -> System settings

[/quote]
این پچ چیکار میکنه؟

4039
06-11-2008, 14:57
کسانی که تو کار ادیت چهره بازیکنا هستن میتونن از این لینک چهره هایی با وضوح و کیفیت بالا دریافت کنن. یک نمونشو ایجا آوردم:

اینم لینکش:

pentoriko
06-11-2008, 14:59

دوست من برای زوم کردن در replay باید از جهت ها استفاده کنید چه در دسته و چه در کیبورد

نه من منظورم وقتي هستش كه ميخواي صورت بازيكن رو درست كني مثلا وقتي ميخواي يه بازيكن بسازي چيجوري
بايد زوم كرد؟؟؟

بردیا
06-11-2008, 15:05
سلام
من تا حالا با پچ کار نکردم
یه پچ 5مگی مربوط به بوندس لیگا رو گرفتم،حالا میخوام بدونم که چیکار بکنم تا به کار برده بشه برای بازی.

Spaniuly
06-11-2008, 16:14
یه مشکلی که تو بازی هست اینه که وقتی توپ با سرعت 250 کیلومتر به کسی برخورد میکنه مثه اینه که توپ به یه دیوار بتنی خورده و بازیکنی که مورد اصابت توپ قرار گرفته عین خیالشم نیست نه تکون میخوره و نه چیزی اصلا ککش نمیگزه. و یکی اینکه دروازبانها توی موقعیت های تک به تک شیر میشن و سخت گل میخورن برعکس واقعیت هست این برای اینه توی موقعیت تک به تک بتونی به دروازبان هرچند دروازبان ضعیف گل بزنی یا باید بری تو 6 قدم یا اینکه بازیکنت خیلی قوی باشه تازه احتمال گل شدن همینجوری هم 100% نمیشه. نسخه قبلی به این شدت نبود. یه مورد دیگه توی Beginer من وقتی پا به توپ به سمت دروازه حریف حمله میکنم سایر مهاجمهای هم تیمیم تو حمله شرکت نمیکنن و خیلی با احتیاط میان جلو و این باعث میشه نتونی بهشون پاس گل بدی. کلا حرکتهای بدون توپ بازیکنان هم تیمی خیلی غیر هوشمندانه هست. یه مشکل دیگه که امیدوارم حل بشه اینه که من نمیدونم چرا توی Training داور گذاشته حتی توی تمرین اگه 2 بار شوخی شوخی دایوینگ کنی داور اخراجت میکنه این دیگه خیلی مسخره هست. نمیدونم چرا به ایناش توجه نشده یه مشکل دیگه هم اشکالات گرافیکی هست که از یه بازی نکست جن بعید هست. و فکر کنم یه جایی خوندم مسئولین گرافیک شرکت کونامی اظهار تاسف کردند و گفتند که در ورن بعدی برطرف میشه این اشکالات یک مورد رو من عرض میکنم مثلا وقتی از بازی خارج میشید مربی که میخواد بغل کنه بازیکن رو دست پاشون میره توی همدیگه و حتی دست بازیکن از تیرک و حتی تور دروازه عبور میکنه و چند تا اشکال دیگه. ولی در کل بازی هست که به نظر من باعث شد خیلی از فیفا باز ها از جمله من PES باز بشم به قول خارجی ها Blieve or not با اینکه فیفا نصب هست ولی اصلا نمیتونم به Pes ترجیح بدی و اکثرا PES بازی میکنم مخصوصا این مود Bal رو واقعا امسال معتقدم کونامی یه موفقیت بزرگ به دست آورد با این بازی جذاب.

بردیا
06-11-2008, 16:20
به واقع میشه گفت یکی از کامل ترین پچهای ارائه شده باسه pes2009 هست که نصبتآ 90 % چهره بازیکنهای bundesliga رو در خودش داره.

آپشن فایل رو دانلود کردم
اسم تیمها درست نیستش و هیچ مشخصاتی نیست و فقط اسم بازیکنا به جای other team اضافه شده

bax_021
06-11-2008, 16:26
تو فصل نقل و انتقالم
نمی شه
سرچ هم می کنم اسمش نیست
چی کار کنـــــــــم ؟

دیگه مسخرشو در آوردیدا
هر کیو دوست دارید جواب می دید ؟
لااقل بگید نمی دونید یه خاک دیگه بریزم تو سرم :44:

mohsen.rajabi
06-11-2008, 16:45
نه من منظورم وقتي هستش كه ميخواي صورت بازيكن رو درست كني مثلا وقتي ميخواي يه بازيكن بسازي چيجوري
بايد زوم كرد؟؟؟

دوست من اینکار فقط با دسته می شه با شک های دسته

ببخشید منظورتون رو نفهمیدم

بردیا
06-11-2008, 17:34

راجع به پچ نمیدونم ولی دانلود آپشن فایلش توصیه نمیشه چون چیز جالبی نیستش زیاد
با این حال ممنون از زحمتی که کشیدی

Alireza Taji
06-11-2008, 17:52
بايد زوم كرد؟؟؟

اگر منظور شما را درست گرفته باشم باید اینکار را بکنید
برای زوم کردن روی چهره باید اول به قسمت سیتینگ بازی در فولدر بازی برید در بخش کیبورد اونجا دکمه های وجود داره که جلوشون خالی هست اونها مخصوص زوم کردن هست که دکمه ی براشون تعریف نشده برید دکمه ی روی کیبورد براشون مشخص کنید و بعد می تونید زوم کنید
مثل عکس پائین:

دیگه مسخرشو در آوردیدا
هر کیو دوست دارید جواب می دید ؟
لااقل بگید نمی دونید یه خاک دیگه بریزم تو سرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](43).gif
وقتی پاسخی کسی بهت نمی ده یعنی اینکه کسی جوابی برای سوالت نداره و اینطور حرف زدن هم نتیجه ی نداره.
اگه تو مستر لیگ باشی و بازیکن هم بازیکن تیم خودت باشه باید بتونی در بین بازیکنان خودت پیداش کنی.

و یکی اینکه دروازبانها توی موقعیت های تک به تک شیر میشن و سخت گل میخورن برعکس واقعیت هست این برای اینه توی موقعیت تک به تک بتونی به دروازبان هرچند دروازبان ضعیف گل بزنی یا باید بری تو 6 قدم یا اینکه بازیکنت خیلی قوی باشه تازه احتمال گل شدن همینجوری هم 100% نمیشه.

خوب اینکه خوبه!
مگر در فوتبال تمام تک به تک ها گل میشه؟
اتفاقا گل زدن در تک به تک خیلی راحت هست و من قبلا از این راحتی گل زدن در تک به تک ها به عنوان یک ضعف برای pes نام برده بودم!
کافیه شما تا به دو متری دروازه بان می رسید یک تغییر مسیر 90 درجه ی بدید خیلی راحت دروازه بان را دریبل می زنید و دروازه خالی جلوی روی بازیکنتون هست.

قبلا هم بعضی ها گفته بودند که در become a legend شما اگر توپ در کار نباشه می تونید در هر نقطه از زمین بازیکن حریف را با تکل بزنی و داور کاری بهت نداره! :18:
من دو بار اینکار را کردم و در جایی که توپ نبود تکل رفتم داور بهم کارت داد!

balloon
06-11-2008, 18:07
و یکی اینکه دروازبانها توی موقعیت های تک به تک شیر میشن و سخت گل میخورن برعکس واقعیت هست این برای اینه توی موقعیت تک به تک بتونی به دروازبان هرچند دروازبان ضعیف گل بزنی یا باید بری تو 6 قدم یا اینکه بازیکنت خیلی قوی باشه تازه احتمال گل شدن همینجوری هم 100% نمیشه
شما بلد نيستيد گل بزنيد چون گل زدن تو بازي قبلي برات عادت شده

6mano
06-11-2008, 18:08
تو فصل نقل و انتقالم
نمی شه
سرچ هم می کنم اسمش نیست
چی کار کنـــــــــم ؟ :44:

تو 2008 اگه بازیکن به یک سال آخر قراردادش می رسید.تو فصل نقل و انتقالات مثل یه پیشنهاد بهت اعلام میکرد.
بعد بازیکنای مورد نظر می رفتن تو قست negotiation process اونجا میتونستی یه قرارداد با حقوق جدید بهشون پیشنهاد کنی. که اگه حقوقت منطقی بود همیشه قبول می کردن. فکرکنم تو 2009 هم همینطور باشه.
در ضمن بازیکنای خودتو میتونی تو قسمت my team بری و با زدن enter و add to list به لیست بازیکنای مورد علاقه ات اضافه کنی و در فصل نقل و انتقالات تو همون لیست باهاشون قرارداد ببندی ولی برای من تو 2008 و 6 همیشه تو سال آخر، بهم اعلام میکرد و تو همون سال آخر هم میشه قرارداد رو تمدید کرد.

balloon
06-11-2008, 18:15
تو فصل نقل و انتقالم
نمی شه
سرچ هم می کنم اسمش نیست
چی کار کنـــــــــم ؟
به احتمال %99 بازيكن شما بازنشسته شده و سال ديگه نيم فصل در ليست بازيكنان 17 ساله است.

FCBarcelona.ir
06-11-2008, 18:51
یه مشکلی که تو بازی هست اینه که وقتی توپ با سرعت 250 کیلومتر به کسی برخورد میکنه مثه اینه که توپ به یه دیوار بتنی خورده و بازیکنی که مورد اصابت توپ قرار گرفته عین خیالشم نیست نه تکون میخوره و نه چیزی اصلا ککش نمیگزه.

من گاهی تعجب می کنم شما چیو بازی می کنی اصلا؟ توپ وقتی محکم به یه بازیکن می خوره، مثلا اگه به شکمش بخوره، دولا میشه و شکمش رو می گیره، اگه خیلی محکم باشه، می افته روی زمین. از کجا در میاری شما اینا رو می نویسی؟ این خاصیت چندین نسخه است که توی PES هست!

Spaniuly
06-11-2008, 19:40
من گاهی تعجب می کنم شما چیو بازی می کنی اصلا؟ توپ وقتی محکم به یه بازیکن می خوره، مثلا اگه به شکمش بخوره، دولا میشه و شکمش رو می گیره، اگه خیلی محکم باشه، می افته روی زمین. از کجا در میاری شما اینا رو می نویسی؟ این خاصیت چندین نسخه است که توی PES هست!

نه اینطور نیست اصلا هیچ اتفاقی براش نمیوفته نه زمین میخوره نه مصدوم میشه عین سیم کارت ایرانسل شارژ هم میشه و ادامه میده بخصوص دروازبان که وقتی توپ محکم بهش برخورد میکنه دروازبان جون با این مسئله خیلی منطقی برخورد میکنه و به روش نمیاره تا تماشاچیان روحیه خودشون رو نبازن :31:

فیگو
06-11-2008, 21:02
سلام بچه ها امروز بازي ساكر را گرفتم ونصب كردم ولي در هنگام وارد شدن در بازي پنجره بازي خود به خود بسته مي سود مشكل چيست ؟

mohsen.rajabi
06-11-2008, 21:13
سلام بچه ها امروز بازي ساكر را گرفتم ونصب كردم ولي در هنگام وارد شدن در بازي پنجره بازي خود به خود بسته مي سود مشكل چيست ؟

راستش نمی دونم یه بار دیگه بازی رو نصب کن انشاءالله درست بشه

google_boy07
06-11-2008, 21:22
به نظره من طراحی فیس تو ساکر 21 هستش ................

اینم 350 فیس اسکن شده و آماده برای ساکر

لینک دانلود : 14.5 مگابایت

. . . . .

100% تایید میشه
.........................
بیبن جناب krauser من اصلا این چنین مشکلی ندیدم .........و در موقعیت تک به تک بستگی به طرف داره که داره بازی میکنه:31:

فوتبال تکاملی حرفه ای .......شایسته احترام

Mohammad_Sn2001
06-11-2008, 22:14

دوست عزیز اگر مطمعنی که سیستمت خوبه و آخرین ورژن کارت گرافیکیت نصب شده احتمال داره کرکت مشکل داشته

باشه بهت پیشنهاد میکنم که این کرک رو یک بار انتحانش بکنی

انشالله درست میشه

:10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10:

golmohammadi
06-11-2008, 22:51
طرفداران ساكر خسته نباشد
اين منوهايي كه معرفي ميشه را بايد چجوري ريخت ؟
من قبلا پرسيدم كسي جواب نداد
فكر نكنم چيز سختي باشه
هر كي بلده بگه

Spaniuly
06-11-2008, 23:59
گل محمدی جان اگه اشتباه نکنم با کیت سرور می ریزن

mani_2004_2006
07-11-2008, 00:01
سلام
دوستان راهي واسه فعال كردن گزينه wair for vsyn پيدا نشد ؟
من آخرين آپديت كارت گرافيكم رو هم نصب كردم ولي بازم برقي ميشه
وقتي مانيتور رو روي 60 هرتز تنظيم ميكنم اون گزينه فعال ميشه . ولي 60 هرتز چشم رو نابود ميكنه . راهي واسه فعال شدن اون نداره ؟ به جز حالت 60 هرتز مانيتور

beauty
07-11-2008, 00:02
اين منوهايي كه معرفي ميشه را بايد چجوري ريخت ؟با برنامه kitserver باید به بازی معرفیش کنی

آموزش کار با kitserver هم در این تاپیک چند بار ارائه شده

هر کدوم از این آیتم ها به یک اسمی در برنامه kitserver معرفی شده

مثلا آیتم تغییر شکل منو ها باید در فولدر مربوط به خودش در kitserver قرار بگیره تا بتونه به بازی معرفی بشه

چند پست قبل ، بنده کد های تیم ها و اسم فولدر های مربوط به هر آیتمی (و غیره..) رو معرفی کردم

مثلا گفتم که اگه بخواهی توپ های جدید به بازی وارد کنی در چه فولدری باید قرار بگیره

دوستان راهي واسه فعال كردن گزينه wair for vsyn پيدا نشد ؟
من آخرين آپديت كارت گرافيكم رو هم نصب كردم ولي بازم برقي ميشه
وقتي مانيتور رو روي 60 هرتز تنظيم ميكنم اون گزينه فعال ميشه . ولي 60 هرتز چشم رو نابود ميكنه . راهي واسه فعال شدن اون نداره ؟ به جز حالت 60 هرتز مانيتور

شاید این اتفاق "مشکل" نباشه

یعنی شما وقتی بالاترین هرتز رو برای مانیتورت تعریف میکنی و اون گزینه هم غیر فعال میشه باز هم اون مشکل پرش تصویر یا همون کشیده شدن رو داری

الان مانیتور من samsung 17 lcd هستش و روی 75 هرتز اون گزینه vsync هم غیر فعاله مشکلی هم ندارم

google_boy07
07-11-2008, 01:06
اینم یه پچ ..که تمامی کیتها رو درست میکنه !

100% kits for all !!!

-EUROPE 100% kits (home, away, gk) real player names (beta)
-Africa 100% kits (home, away, gk)
-Asia 100% kits (home, away, gk)
-Americas 100% kits (home, away, gk)
-English Premier League 100% kits (home, away, gk) all logos names and players names
-Primera Division 100% kits (home, away, gk) all logos names and players names
- Serie A, Eredivisie, Ligue 1 100% kits (home, away, gk) all logos names and players names
-Bundesliga 100% names logos kits for all (100% Bayern Munchen, Schalke 04, Borrussia Dortmund)
-41 new faces for Bundesliga teams / national teams
-new teams Legia Warszawa & Wis³a Kraków
-EPL ball
-Cup/League menu logos

لینک دانلود :25 مگابایت

mosolim
07-11-2008, 01:25
Salam
agha man chon ba mobile hastam nemishe farsi benevisam . Bacheha on trainery ke dostan gozashte bodand. Javab nemide. Hamoon ke roy virusi bodanesh bahs bod.

FCBarcelona.ir
07-11-2008, 01:27
نه اینطور نیست اصلا هیچ اتفاقی براش نمیوفته نه زمین میخوره نه مصدوم میشه عین سیم کارت ایرانسل شارژ هم میشه و ادامه میده بخصوص دروازبان که وقتی توپ محکم بهش برخورد میکنه دروازبان جون با این مسئله خیلی منطقی برخورد میکنه و به روش نمیاره تا تماشاچیان روحیه خودشون رو نبازن :31:
والا تو این چیزی که ما بازی می کنیم که اونطوریه که گفتم، شما رو نمی دونم!

golmohammadi
07-11-2008, 03:50
اين B A L رفته رفته داره زيباتر ميشه
من يه ليگ را بردم
بعدشم به تيم ملي تركيه دعوت شدم
الانم مسابقات International Cup داره برگذار ميشه
بعدش آخرش چي ميشه؟ كسي ميدونه؟
راستي معني اين يعني چي؟
xxx Select as the League A MVP !

golmohammadi
07-11-2008, 03:53
Salam
agha man chon ba mobile hastam nemishe farsi benevisam . Bacheha on trainery ke dostan gozashte bodand. Javab nemide. Hamoon ke roy virusi bodanesh bahs bod.

harchand ke anti virus behesh gir midad
vali ru systeme man javab dad

MOHSEN KHALILI 9
07-11-2008, 06:00
ورژن 2 فیس نیکبخت

فیس جباری

برای دانلود به سایت زیر قسمت فیس در PES2009 بروید

MOHSEN KHALILI 9
07-11-2008, 06:11
کیت فولاد و استقلال اهواز

-------------

کیت داماش - ذوب آهن - پیکان قزوین و مس کرمان

برای دانلود به سایت زیر قسمت کیت ((کیت های داخلی )) بروید

MOHSEN KHALILI 9
07-11-2008, 06:28
اینم فیس پک آرسنال
باحجم :2.02MB

--------------

اینم فیس پک بوندسلیگا
باحجم2.65MB

برای دانلود به سایت زیر قسمت فیس (( فیس های خارجی)) بروید

MOHSEN KHALILI 9
07-11-2008, 06:35
اینم فیس پک ایران

برای دانلود به سایت زیر قسمت فیس ((فیس های داخلی )) بروید

بردیا
07-11-2008, 09:12
سلام
میشه یکی کمی راهنماییم بکنه
من از آموزش صفحه 346 استفاده کردم برای کیت سرور

اول که دانلودش کردم به این شکل بود خودش و یه راست بردمش توی پوشه بازیم

بعد ستاپش رو زدم

بعدش توی فولدر img یه پوشه جدید با این اسم درست کردم

و بعد پچ 5مگی مربوط به بوندس لیگارو که دانلود کرده بودم توش ریختم

ولی بعد دیگه نمیدونم چیکار باید بکنم و طبق آموزش هم جایی نمیدونم که برم اینستالش بکنم.

google_boy07
07-11-2008, 10:14
اینم کفشهای زیبای adidas

لینک دانلود :

اینم یه پچ کامل که بوندس لیگا رو به بازی اضافه میکنه ....

لینک دانلود :

beauty
07-11-2008, 11:54
سلام

بعد ستاپش رو زدم

ولی بعد دیگه نمیدونم چیکار باید بکنم و طبق آموزش هم جایی نمیدونم که برم اینستالش بکنم.

دوست عزیز شما اشتباهت اینجاست فایل pes2009_edit مربوط به سیو های edit بازی رو در فولدر cvoa.img ریختی که این فایل باید در فولدر save که در مسیر دیگری هستش ریخته بشه

فایل های داخل فولدر معمولا به نام unnamed_1 یا Flags_3 یا Logos 64x_6 یا Logos Editar_2 هستند و حجمشون هم در حدود 1 مگ هستند

شما چرا پچ های آماده که همه توپ ها ، لباس ها ، چهره ها ، اسم تیم ها و غیره رو کامل داخل kitserver دارند رو دانلود نمیکنی

این همه هم زحمت نمیخواد

مثلا patch burgum رو بگیری همه چی داخلش اعمال شده

mahn90
07-11-2008, 11:56
سلام

بعد ستاپش رو زدم

بردیا این که ریختی اگه به نام pe2009-edit01 چنین چیزی باشه باید بریزیش توی

تا کار انجام بیگره

Alireza Taji
07-11-2008, 13:57
بهترین و کاملترین patch برای pes2009

BURGUM PATCH for PES 2009 v0.35

File Size : 33,00 Mb

Features:

- All Champions League and UEFA Cup teams (BATE, Anorthosis and Aalborg still in BETA VERSION, some UEFA Cup teams also still in BETA VERSION)
- EPL, Ligue 1, Serie A, LFP updated transfers, rosters and player numbers (some players missing, need to be created)
- Bundesliga in place of Eredivisie - existing players added to the squads, non-existing are 'names only'
- Bayern Munchen and Werder Bremen 100% done
- Other A teams updated transfers, team rosters and accurate player numbers (some players missing, need to be created)
- Croatian 1. HNL League in Others B ('player names only, several in-game edited kits, still in BETA VERSION)
- Almost completed relinked kits (some Nationals, LFP and newly created teams still mising kits)
- Unlocked Classic Teams and Classic Players with real names
- Sandbags removed!!!

من می خوام شب این پچ را دانلود کنم!
دیشب که خیلی اذیتم کرد ایا لینک دیگری برای دانلود این فایل هست؟
چون لینک دانلود Gamingaccess شب 8Mb رفت و خارج شد!
راپید شار هم که تازگی ها کارش شده فقط Error دادن و برای دانلود نمیشه ازش استفاده کرد.
لینک filefront هم که فیلطر هست.
جای دیگری برای دانلود این پچ نیست؟

بردیا
07-11-2008, 14:29
مرسی.ولی بازم حال نکردم،به اسم بوندس لیگا هستش ولی فقط بازیکنا اسماشون عوض شده وگرنه نه اسم تیم درسته نه لوگوها نه پیراهنا.

الان من برای رفع مشکلات پچ 33مگابایتی رو دانلود بکنم؟BURGUM PATCH for PES 2009 v0.35

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدFeatures:

- All Champions League and UEFA Cup teams (BATE, Anorthosis and Aalborg still in BETA VERSION, some UEFA Cup teams also still in BETA VERSION)
- EPL, Ligue 1, Serie A, LFP updated transfers, rosters and player numbers (some players missing, need to be created)
- Bundesliga in place of Eredivisie - existing players added to the squads, non-existing are 'names only'
- Bayern Munchen and Werder Bremen 100% done
- Other A teams updated transfers, team rosters and accurate player numbers (some players missing, need to be created)
- Croatian 1. HNL League in Others B ('player names only, several in-game edited kits, still in BETA VERSION)
- Almost completed relinked kits (some Nationals, LFP and newly created teams still mising kits)
- Unlocked Classic Teams and Classic Players with real names
- Sandbags removed!!!

----------------------------------------------------------

آخرین آپدیت برای فایل edit (مثلا موهای رونی مثل الانش کچل شده)

این فایل رو باید جایگزین فایل قبلی که به همین اسم در فولدر save هستش بکنید

BURGUM Update - 2 Nov

File Size : 487 kb

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدKit & Relink = PES2009 Kit-Patch 0.60 by PES next-gen Editing Blog

Update CONTENT:
Ji Sung kit name (REAL)
Rooney hair (current)
Rafael and Possebon created for Manchester United
Manchester United players name in full
Barclays Premier League
England players number updated
Beckham in A.C. Milan

کامل کننده تیم ایران

Iran Patch For Burgum Patch v0.35

File Size : 999 kb

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPassword : persiangulf

آپدیت های گرافیکی برای این پچ

Graphic patch for Burgum V0.35

File Size : 12,00 Mb

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدBy Osceanx

All the flags with own style (including nationality)
Like the left shields (which come in the patch of burgum)
Command of the ps3 xbox (optional)
All logos competitions replaced with own style (including repeats)

Por Osceanx

Todas las banderas con style own (incluyendo nacionalidad)
Dejados los escudos igual (lo que vienen en el patch de burgum)
Mando ps3 por la de xbox (opcional)
Todos los logos de competiciones reemplazados con style own (incluyendo repeticiones)

عکس ها و توضیحات مربوط به هر پچ در لینک های معرفی شده قرار داره

Mostafa NBA
07-11-2008, 14:30
من از اول با PES یک مشکلی داشتم و هنوز هم دارم, اونم اینه که اگر بخوام مثلا توی لیگ انگلیس بازی کنم باید چی کار کنم؟

اگه به قسمت League برم که اونجا نقل و انتقالات نداره, اگه توی قسمت Master League برم اونجا هم تیما با هم قاطی میشن و نمیتونم فقط با تیم های لیگ انگلیس بازی کنم.

لطفا راهنماییم کنید که چطوری یک لیگو شروع کنم؟

فیگو
07-11-2008, 14:45
سلام بچه ها تو رو خدا جوابمو بديد من بازي رو نصب كردم وقتي كه لود بازي كه تمام مي شود ومي خواهد برود در داخل مسابقه پنجره بازي بسته مي شود چه كار كنم ؟

google_boy07
07-11-2008, 14:52
سلام بچه ها تو رو خدا جوابمو بديد من بازي رو نصب كردم وقتي كه لود بازي كه تمام مي شود ومي خواهد برود در داخل مسابقه پنجره بازي بسته مي شود چه كار كنم ؟

دوست عزیز میشه مشخصات سیستمت رو بدی ؟

فک کنم سیستمت کم میاره؟

beauty
07-11-2008, 14:55
من می خوام شب این پچ را دانلود کنم!
دیشب که خیلی اذیتم کرد ایا لینک دیگری برای دانلود این فایل هست؟
چون لینک دانلود Gamingaccess شب 8Mb رفت و خارج شد!
راپید شار هم که تازگی ها کارش شده فقط Error دادن و برای دانلود نمیشه ازش استفاده کرد.
لینک filefront هم که فیلطر هست.
جای دیگری برای دانلود این پچ نیست؟

دوست عزیز لینک راپید شیر رو در این سایت کپی کن تا لینک مستقیم دانلود رو بده

Burgum Patch 0.35
Features:

* All Champions League and UEFA Cup teams (BATE, Anorthosis and Aalborg still in BETA VERSION, some UEFA Cup teams also still in BETA VERSION)
* EPL, Ligue 1, Serie A, LFP updated transfers, rosters and player numbers (some players missing, need to be created)
* Bundesliga in place of Eredivisie - existing players added to the squads, non-existing are 'names only'
* Bayern Munchen and Werder Bremen 100% done
* Other A teams updated transfers, team rosters and accurate player numbers (some players missing, need to be created)
* Croatian 1. HNL League in Others B ('player names only, several in-game edited kits, still in BETA VERSION)
* Almost completed relinked kits (some Nationals, LFP and newly created teams still mising kits)
* Unlocked Classic Teams and Classic Players with real names
* Sandbags removed!!!

How to install:

1. Copy and install kitserver in your game folder.
2. Copy and overwrite option file in your My Documents/KONAMI folder

دوستان لطفا برای نقل قول پست های عکس دار ، عکس ها رو حذف کنید تا سرعت لود شدن تاپیک بالا بره

hadi_gamer
07-11-2008, 14:56
من از اول با PES یک مشکلی داشتم و هنوز هم دارم, اونم اینه که اگر بخوام مثلا توی لیگ انگلیس بازی کنم باید چی کار کنم؟

اگه به قسمت League برم که اونجا نقل و انتقالات نداره, اگه توی قسمت Master League برم اونجا هم تیما با هم قاطی میشن و نمیتونم فقط با تیم های لیگ انگلیس بازی کنم.

لطفا راهنماییم کنید که چطوری یک لیگو شروع کنم؟
شما تو مسترلیگ اولش که یه لیگ رو برای بازی انتخاب میکنی میتونی همونجا جای تیمها رو عوض کنی.یعنی هر تیمی رو که دلت میخواد به جای یه تیم از لیگی که انتخاب کردی میذاری.میتونی لیگ انگلیس رو خودت درست کنی.یعنی تمام تیمهاش رو به جای تیمهای لیگت بذاری.

فیگو
07-11-2008, 15:01
cpu : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz x 2 (2.33Ghz)
ram 2.0 GB
NVIDIA GeForce 8600 GT (PS3.0/VS3.0

alex-sina
07-11-2008, 15:04

يكي از دوستان چند صفحه قبل يه بول پك گذاشته بودند كه دان نكردم (اينم عكسشه) حالا هر چي گشتم نتونستم پيداش كنم
لطفا هر كي صفحشو بلده به ما بگه.

google_boy07
07-11-2008, 15:33
در مسیر نصب بازی پوشه ای به نام کیت سرور ایجاد میکنیم .
برنامه kit server را داخل پوشه میریزیم ...

در داخل فولدر kit server یک فولدر جدید بنام img ایجاد میکنیم

مثلا میخواهیم کیت منچستر را بریزیم که آن کیت در داخل cv0a image قرار دارد
بنابر این در داخل فولدر img فولدری جدید بنام cv0a.img درست میکنیم و کیت منچستر را در آن گپی میکنیم .

در مرحله بعد برنامه kit server را اجرا میکنیم .......اگر برنامه درست در مسیر خود باشد دو گزینه موجود در آن فعال خواهد بود ..

در پایان برای اینکه تغییرات ما در بازی اعمال شود گزینه intall را کلیک میکنیم و اگر درست باشد پیغام زیر را خواهد داد .......

برای لغو تغییرات گزینه remove را کلیک میکنیم تا تغییرات لغو شود ...

در بعضی موارد برنامه error ...read only میدهد که برای انجام درست و رفع این مشکل باید فایل اجرای ساکر که exe است خاصیت read only ان را برداریم .

اینم آموزش برنامه کیت سرور به درخواست بعضی از دوستان

اینم یه BOOT بسیار زیبا از nike

لینک دانلود : 700 kb

FCBarcelona.ir
07-11-2008, 17:40
بدی این پچ ها اینه که همه می شینن رو قبلی و واقعا نمیشه یکیشون رو بی نقص پیدا کرد. تنها مشکل این پچ های burgum هم اینه که اسامی رو به حروف کوچیک تبدیل نکرده!
خدا کنه زودتر این بخش لباس کیت سرور درست بشه که راحت بشیم از این وضع.

babialex
07-11-2008, 17:53
من بازی رو نصب کردم اما تو قسمت تنظیمات گیم پد عکس دسته های xbox 360 رو نشون میده !
اصلا صدای تماشاگر ها مخصوصا موقع گل زدن در نمیاد !!!!
سوت داور به زور شنیده میشه !!!
لیگ انگلیس هم فقط دو تا تیم منچستر و لیورپول درستن !!!

چرا اینطوریه ؟

9vin
07-11-2008, 18:29

-----------
یه بال پک قشنگ

آقا شما كه اين توپ ها رو واسه دانلود قرار ميديد لاقل بگيد كه چطور وارد بازي كنيم؟ در كدام پوشه كيت سرور بايد فايل مورد نظر رو كپي كنيم. براي بار شوم عرض ميكنم....

9vin
07-11-2008, 18:30

-----------
یه بال پک قشنگ

آقا شما كه اين توپ ها رو واسه دانلود قرار ميديد لاقل بگيد كه چطور وارد بازي كنيم؟ در كدام پوشه كيت سرور بايد فايل مورد نظر رو كپي كنيم. براي بار سوم عرض ميكنم....

Amin
07-11-2008, 19:03
سلام
من که با لباسهای این کیت سرور اصلا حال نمیکنم
اصلا طبیعی نیست
لباسهای خود Pes کلی خط و خطوط روش داره که به طبیعی شدنشون کمک میکنه
اما لباسهای کیت سرور هم رنگهاش خیلی تنده
هم اینکه کاملا یکسره است

linkinkurd
07-11-2008, 19:33
از دوستان عزیز خواهش می کنم یکی برنامه Ggs 7.40 رو برام بزاره لینکش.

خودم هرچی میگردم دوتا لینک از Uploaded.to و Rapid پیدا می کنم که هردو تا نیمه دانلود میشن و بعد قفل !!! خواهشا یه لینک مستقیم تورو خدا...

Alireza Taji
07-11-2008, 19:36
شماره کیت ایران چند هست؟ و تو کدوم فولدر باید ریختش؟

من فقط الان لباسهای کامل لیگ اسپانیا را می خوام پچی هست که فقط لباس لیگ اسپانیا باشه؟

من این را هم دانلود کردم به نظرم به نسبت حجمش چیز مالی نبود!

برداشته بود لیگ المان :2: را جایگزین لیگ هلند کرده بود!
تنها حسنش این بود که خیلی از لباسهای تیمها درست شده البته لیگ اسپانیا درست نشد.
من که بیشتر فایلهاش را پاک کردم و از فایلهای پچ های قبلی استفاده کردم!

bax_021
07-11-2008, 19:48
یکی گفت که توپ می خوره به بازیکن مثل دیوار برمی گرده و بازیکن عین خیالش نیست
تو یه بازی توپ به بازیکن خورد
دو تا عکس گرفتم :

اینم بعد از این که خورد بهش :

beauty
07-11-2008, 20:18
آقا شما كه اين توپ ها رو واسه دانلود قرار ميديد لاقل بگيد كه چطور وارد بازي كنيم؟ در كدام پوشه كيت سرور بايد فايل مورد نظر رو كپي كنيم. براي بار سوم عرض ميكنم....آقا شما هم لطف کنید یه کم قبل از سوال کردن جستجو کنید جواب این سوال شما چند بار داده شده

این هم یه سری کد برای ادیتور های kitserver

مثلا فایل هایی که مخصوص توپ ها هستش باید در فولدر cv01.img ریخته بشه

The files are:

cs0d.img (chants and commentator) ~ cs.img of PES 2008
cv00.img (?)
cv0a.img (emblems)
cv0b.img (?)
cv01.img (balls)
cv02.img (?)
cv03.img (Master League, CL etc. textures; referee kits) ~ cv0.img of PES 2008
cv04.img (?)
cv05.img (?)
cv06.img (e.g. kits, faces, boots etc.)
cv07.img (?)
cv08.img (?)
cv09.img (?)
rv0c_e.img ~ rv_e.img of PES 2008

More detailed file lists:
cs0d.img:
chants list: (not completed yet)

244 ?
249 spain
254 bulgaria?
269 holland?
284 ?
374 portugal
379 france
394 italy
404 germany
414 ?
429 england ?
434 brazil
439 argentina
444 japan
449 marseille ?
469 manchester
484 liverpool
489 barça
494 real
514 milan ?
524 lazio ?
529 inter
549 roma
574 lyon
584 ?
589 ?

cv0a.img:

1: cup logos 256x256x8
2: cup logos 128x128x8
3: (nat) emblems 128x128x8
4: (nat) 64x64x8
5: emblems 128x128x8
6: emblems 64x64x8

cv01.img

ball cursor => 1
Classic ball black and white => 2
Classic ball White => 3
Unknown ball => 4
Unknown ball => 5
Purple ball =>6
WE-PES 2008 Ball blue => 7
New PES Ball => 8
Adidas Teamgheist 2 white => 9
Adidas Finale CL Moscou 2008 => 10
Adidas Finale CL 2009 => 11
Nike Total 90 Omni White Yellow => 12
Classic ball Black and White => 13
Puma King => 14
Classic ball Black and White => 15
Classic ball Black and White => 16
Classic ball Black and White => 17
Classic ball Black and White => 18
Classic ball Black and White => 19
ball cursor => 20

cv03.img:

2-39: spectator faces
173: this is my game
273-280: referee kits

cv06.img

2283-2286: France fonts
2287-2290: Italy fonts
2567-2570: Liverpool fonts
2571-2574: Barca fonts
2575-2578: ManU fonts
2611-2614: Real fonts
3307-3310: France nums
3311-3314: Italy nums
3591-3594: Liverpool nums
3595-3598: Barca nums
3599-3602: ManU nums
3635-3638: Real nums
~4324: hair
5820: gloves
7801-7816: boots
7838-7839: France kits
7840-7841: Italy kits
7980-7981: Liverpool kits
7982-7983: Barca kits
7984-7985: ManU kits
8002-8003: Real kits

لطفا به من كمك كنيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

يكي از دوستان چند صفحه قبل يه بول پك گذاشته بودند كه دان نكردم (اينم عكسشه) حالا هر چي گشتم نتونستم پيداش كنم
لطفا هر كي صفحشو بلده به ما بگه.

اینم توپهایی با طرح باشگاه های ایتالیا

لینک دانلود :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.......................................... ..
اینم یه سری جدید :

لینک دانلود :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم یه سری دیگه :

لینک دانلود :

mohsen.rajabi
07-11-2008, 20:54
یعنی هیچ کس نبود جواب منو بده ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوست من حدود چهارصد صفحه در مورد این بحث شده تو این ورژن از لیگ برتر انگلیس فقط منچستر و لیورپول لیسنانس دارن ، بوندس لیگا نیستش

مشکل صدا واسه بعضی از دوستان بود من مشکلی ندارم اینقدر صدای تماشاچیان زیاده که نگو واسه بعضی از دوستان هم این مشکل شما بود

Mohammad_Sn2001
07-11-2008, 21:46
دوستان این هم لوگوی تیمهای ایرانی برای اونهایی که توی مسترلیک میخواهند که تیم درست بکنند و پرچم میخوان

google_boy07
07-11-2008, 21:59
اینم چند مدل BOot جدید و زیبا

Nike Super Ligera

لینک دانلود :

.................................................. .................................................. .............................................

Bootpack Nike MV IV

لینک دانلود :

.................................................. .................

Nike Mercurial Vapor III

لینک دانلود :

.................................................. ...................

Lotto Stadio Campioni White

لینک دانلود :

.................................................. ................

Nike Mercurial R9 boots
لینک دانلود :

amirtaker
07-11-2008, 22:54
من اگر فیس بازیکنان استقلال را بخواهم از کجا باید بیاورم؟

google_boy07
07-11-2008, 23:09
scoreboard جام قهرمانان اروپا ......100% درست ....دقیقا مثله جام قهرمانان توی بازیه

لینک دانلود : 800 کیلو بایت

.......... ........ .......... ........ .......... ........
اینم kit تیم ac milan برای دوست داران ac milan .(کیت جام قهرمانان و کیت ایتالیا )

AC Milan 08 09 Set ( Serie A + cl logo)

لینک دانلود : کیلو بایت 500

FCBarcelona.ir
07-11-2008, 23:33
یکی گفت که توپ می خوره به بازیکن مثل دیوار برمی گرده و بازیکن عین خیالش نیست
تو یه بازی توپ به بازیکن خورد
دو تا عکس گرفتم :

اینم بعد از این که خورد بهش :
دستت درد نکنه. منم می خواستم همین کارو بکنم که دوستمون متوجه بشه احتمالا داره یه چیز دیگه رو بازی می کنه :d

golmohammadi
07-11-2008, 23:51
من تو بال b.a.l. الان تو جام جهاني 2010 هستم
خيلي جالبه اخه ريوالدو و كارلوس تو برزيل حضور دارند
راستي يه سوال
گاه وقتها سرعت بازي زياد ميشه و خيلي ميچسبه
شايد هم گاهي وقتها سرعت كمتر ميشه
كسي دليلشو ميدونه؟

alfaalphaalfa
08-11-2008, 00:37
آقا خواهش می کنم من رو به صفحه های قبل رجوع ندید و یه جواب کامل به من بدید.
من هنوز توی اون ارور don't send موندم و نمی تونم become a legend رو زیاد بازی کنم اگه زیاد بازی کنم از بازی خارج می شه و ارور don't send رو میده
خواهش می کنم یه جواب چاره ساز به من بدید.

eamiri
08-11-2008, 01:01
من هنوز توی اون ارور don't send موندم و نمی تونم become a legend رو زیاد بازی کنم اگه زیاد بازی کنم از بازی خارج می شه و ارور don't send رو میده

همون كركي كه روي dvd هست اگه بزاري درست ميشه منم همين مشكل رو داشتم

ragbar12
08-11-2008, 02:50
دوستان يه سوال ساده داشتم
تو اين نسخه هواي برفي وجود داره؟

Alireza Taji
08-11-2008, 03:10

مشکل از کرک شما هست.
فکر کنم یکی از دوستان چند صفحه پیش یک کرک از بازی گذاشت برید و اون را دانلود کنید شاید مشکلتون حل بشه.

تو اين نسخه هواي برفي وجود داره؟

هوای برفی وجود نداره.

اما هوای بارونیش را فوق العاده ساختند! بخصوص صدای رعد وبرقش که به من خیلی حال میده!

Mehdi.ss
08-11-2008, 10:55
سلام یک سوات دارم خواهشا زود جواب بدید وقتی بازی میکنم وسط تصویر یه رگه رگه های میاد یه نوشته توستینگه بنام wait for vsync که توی پس 2008 وقتی روشنش میکردم درست میشود ولی تو پس 2009 این گزینه خاموشه مشکل چیه ؟

sepehr52
08-11-2008, 11:31
سریال pes 2009 را میخوام یک نسخه از اینترنت دانلود کردم ولی سریالش همراهش نیست ممنون میشم یه keygen یا سریال بهم بدید

ali_ranger22
08-11-2008, 11:53
Pro Evolution Soccer 2009 Retail 1.20 Patch

20.74 MB

mohsen.rajabi
08-11-2008, 12:46
سریال pes 2009 را میخوام یک نسخه از اینترنت دانلود کردم ولی سریالش همراهش نیست ممنون میشم یه keygen یا سریال بهم بدید

سلام یک سوات دارم خواهشا زود جواب بدید وقتی بازی میکنم وسط تصویر یه رگه رگه های میاد یه نوشته توستینگه بنام wait for vsync که توی پس 2008 وقتی روشنش میکردم درست میشود ولی تو پس 2009 این گزینه خاموشه مشکل چیه ؟

بخشید الان شما مشکلی دارید؟

این گزینه برای مانیتورهای زیر 65 هرتزه ، واسه من 70 هرتزه خاموشه واسه یکی از دوستام 60 هرتزه

am
08-11-2008, 13:56
Pro Evolution Soccer 2009 Retail 1.20 Patch

20.74 MB

علی جان این پچ خود کونامیه که به صورت setup؟؟؟؟؟
یا فایل کرک شده است؟؟؟؟؟

google_boy07
08-11-2008, 14:03
اینم منوی زیبا از del piero

لینک دانلود :

mohsen.rajabi
08-11-2008, 14:23
علی جان این پچ خود کونامیه که به صورت setup؟؟؟؟؟
یا فایل کرک شده است؟؟؟؟؟

این پچی است که خود کونامی داده

لینکی از خود کونامی

sajjad_setam
08-11-2008, 15:03
من قبلا" که گرافیکم ati2600pro بود توی setting بازی گزینهwait for vsync فعال بود ولی حالا که گرافیک9500gt.512mb.dd3 خریدم این گزینه کمرنگ و غیر فعاله؟؟؟؟؟؟؟؟؟مشکل چیه؟؟؟؟؟بعد که میرم داخل بازی کمی با افت فریم مواجه میشم><

mohsen.rajabi
08-11-2008, 15:14
من قبلا" که گرافیکم ati2600pro بود توی setting بازی گزینهwait for vsync فعال بود ولی حالا که گرافیک9500gt.512mb.dd3 خریدم این گزینه کمرنگ و غیر فعاله؟؟؟؟؟؟؟؟؟مشکل چیه؟؟؟؟؟بعد که میرم داخل بازی کمی با افت فریم مواجه میشم><

نمی دونم عزیز
اما من امتحان کردم این گزینه برای فرکانس مانیتوره واسه من 85 هرتزه خاموشه واسه دوستم که 60 هرتز بود روشن بود
دلیل افت فریم رو فکر کنم اگر درایور جدید بگیری حل بشه

google_boy07
08-11-2008, 15:48
PES 2009 Cheats, Advice and General Tips

Achievements
100 Clean Sheets (25) A title awarded when you keep 100 clean sheets.
100 Goals(Become a Legend) (15) A title awarded when you score 100 goals in Become a Legend.
100 Matches (15) Awarded for playing 100 matches.
100 Wins (25) Awarded for winning 100 matches.
1st Pro Goal (10) Awarded by scoring a goal in Become a Legend.
1st Pro Man of the Match (10) Awarded by receiving a Man of the Match award in Become a Legend.
200 Goals(Become a Legend) (20) A title awarded when you score 200 goals in Become a Legend.
Ace Striker (15) Awarded by scoring many goals.
All Titles (50) Awarded for acquiring all titles in Become a Legend.
Best combination (10) Awarded when Legends Best combination reaches 3000 points.
Club Titles (20) Awarded by playing well for club in Become a Legend.
Combination Goal (20) A title awarded when you score a goal involving 4 users in Legends.
Come From Behind (10) A title awarded when you come from behind and win.
Conquered Europe (20) A title awarded when you win the Master League European Championship.
English League (15) Awarded for beating all English League teams.
Eredivisie (15) Awarded for beating all Eredivisie teams.
European Champions (50) A title awarded when you win the UEFA Champions League.
First Glory (10) Awarded for your first win.
FK specialist (15) Awarded by scoring many free-kicks.
Gentleman (20) Awarded by giving away less fouls.
Goal Getter (15) Awarded for scoring 100 goals.
Hat-trick (Network) (15) Awarded when you score a hat-trick in a Network Ranked match.
Hat-trick Hero (15) Awarded by scoring many hat-tricks.
High Win Ratio (Network) (30) Awarded by increasing your Network win ratio.
International Cup Debut (15) A title awarded when you play in the Become a Legend International Cup.
International Cup MVP (15) Awarded by playing well in Become a Legend’s International Cup.
International Debut (10) A title awarded when you make your international debut in Become a Legend.
International Titles (20) Awarded by playing well for your national team in Become a Legend.
Italian League (15) Awarded for beating all Italian League teams.
Last-minute Win (10) A title awarded when you score the winning goal in extra time.
League Title (15) A title awarded when you win the D1 League in the Master League.
Legends Debut (10) A title awarded when a player created in Become a Legend plays in a Legends match.
Legends Master (50) A title awarded when you play with 100 users in Legends.
Ligue 1 (15) Awarded for beating all Ligue 1 teams.
Long Ranger (15) A title awarded when you score from 35m or more.
National Teams (15) Awarded for beating all the national teams.
Perfect Season (50) Awarded after the best “Master League” season.
Possession Play (15) Awarded by increasing ball possession.
Pro Debut (10) A title awarded when you make your Become a Legend pro debut.
Spanish League (15) Awarded for beating all Spanish League teams.
Super Sub (10) Awarded by playing well as Super Sub in Become a Legend.
Through the Group League (15) A title awarded when you advance through the group league in UEFA Champions League.
Top League Promotion (10) A title awarded when you are promoted to D1 in the Master League.
Total Combination (25) Awarded when Legends Total Combination reaches 30000 points.
UEFA Champions League Debut (10) A title awarded when you play for the first time in UEFA Champions League.
Ultimate Player (100) The most prestigious PES 2009 title.
Wanderer (10) Awarded by playing for many teams in Become a Legend.
Winning Streak (25) Awarded for winning 10 consecutive matches.
wins in the Network.
World Tour (15) Awarded for playing at all the stadiums.

.............................

..............................

behnammazi
08-11-2008, 15:58

لینکی از خود کونامی

لینک خراب .
لینکه دیگه ای هست؟

morteza_m2n
08-11-2008, 16:05
دوستان کسی لیست نامهای درست بازیکنای کلاسیک رو نداره؟

mohsen.rajabi
08-11-2008, 16:21
لینک خراب .
لینکه دیگه ای هست؟

صفحه قبل همه یه لینک هستش

Google Spider
08-11-2008, 17:08
سلام می خواستم بیبنم میشه توی be a legend ملیت رو عوض کرد و برای یه تیم ملیه دیگه بازی کرد .( با ترینر یا چیز دیگه )....؟

در ضمن تعداد پست های تاپیک pes09 به بیش از دو برار fifa09 رسیده ..:27::8::5::40::21::10:

MOHSEN KHALILI 9
08-11-2008, 17:21
فیس رحمتی

برای دانلود به سایت زیر قسمت فیس در pes 2009 بروید

morteza_m2n
08-11-2008, 17:25
فیس رحمتی

برای دانلود به سایت زیر قسمت فیس در pes 2009 بروید

جمع کن بابا تو هم کاسه کوزتو :2:

مگه اینجا جای معرفی پچ و کیت؟

ساخت ویرایش و هک بازیها:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید برو اونجا سایتتو تبلیغ کن:2:

MOHSEN KHALILI 9
08-11-2008, 17:34
لباس چهار تیم پیروزی - سپاهان - راه آهن و صباباتری ..

لباس اول تیم های ملوان - سایپا - ابومسلم - سپاسی - برق شیراز

کیت داماش - ذوب آهن - پیکان قزوین و مس کرمان

برای دانلود به سایت زیر قسمت کیت بروید

beauty
08-11-2008, 18:15
دوست عزیز MOHSEN KHALILI 9

خواهشا ، لطفا به جای آدرس سایتت ، لینک مستقیم دانلود رو بزار

باور کن این جوری ارزش کارت بالاتر میره

ین پچی است که خود کونامی داده

لینکی از خود کونامی

بله همینطوره ، بنده چند صفحه قبل هم لینک دیگری گذاشته بودم

Official News from Konami - Patch 1.2

21.2MB

---------------------------------------------------------------------------------------------------

آخرین آپدیت directx

DirectX End-User Redistributable 9.0c November 2008

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ---------------------------------------------------------------------------------------------------

این هم یه پچ دیگه ، بدک نیست

pes2009-lg-TOTAL-PATCH

28.40 Mb

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدpes2009-lg-total-patch is the best.have
1-real names
2-real logos
3-real attributes
4-real kits
5-bundesliga 100% complete,names,kits,attributes
6-classic national teams
7-for national teams no flags only the real logos and emblems..

Is the best

all transfers correct until 05-11-2008

این کیت ها که فقط یه عکس هست، باید کجا ریخت؟

این سوال چندین بار جواب داده شده

یکمی قبل از سوال کردن مطالب این تاپیک رو مطالعه کنید

SPY.07
08-11-2008, 18:27
سلام.
این کیت ها که فقط یه عکس هست، باید کجا ریخت؟

mj77
08-11-2008, 18:46

لینکی از خود کونامی

من این پچ نصب کردم ولی چه تغییری تو بازی انجام مده؟ نصب میشه کجا میره؟

behnammazi
08-11-2008, 18:47
این پج برای من دانلود نمیشه.لینک دانلود میاد ولی دانلود نمیشه.
یکی زحمت بکشه توی rapidshare آپلودش کنه.یا یک لینک دیگه بذارید.
در ضمن چه تغییری تو بازی میده؟

mooli70
08-11-2008, 18:53
آقا من الن تو BAL رفتم توتیم منچستر با 2680 P و 19 سالمه - راستی این حقوق چه فایده ای داره ؟ میشه کاری باهاش کرد ؟ - سطح بازی هم profesionale

mosolim
08-11-2008, 20:23
سلام
آقا من فکر کنم این نسخه واقعی نیست. نسخه اصلی که کاملا تکمیل شده . حتی تیم زنان هم داره آذر ماه بیاد. البته فکر کنم. من این مطلب و یه جا خوندم. اینجا تو یکی از این تاپیک ها هم دیدم. حالا کسی خبر بیشتری داره بگه . الکی نیاد این همه پچ و کرک بزاره. آخه یه شرکتی مثل کونامی که نمیاد بازی رو ناقص بده بیرون.

balloon
08-11-2008, 21:07
سلام
آقا من فکر کنم این نسخه واقعی نیست. نسخه اصلی که کاملا تکمیل شده . حتی تیم زنان هم داره آذر ماه بیاد. البته فکر کنم. من این مطلب و یه جا خوندم. اینجا تو یکی از این تاپیک ها هم دیدم. حالا کسی خبر بیشتری داره بگه . الکی نیاد این همه پچ و کرک بزاره. آخه یه شرکتی مثل کونامی که نمیاد بازی رو ناقص بده بیرون.
نه شما اشتباه فكر ميكنيد تيم هاي زنان فقط فقط براي ps3 هست و كنسولهاي ديگه و pc همچين ويژگي رو ندارند اينم به خاطر اينكه در نسخه قبلي براي ps3 مشكلاتي در اجرا و گيم پلي بازي بوجود آمده بود به همين خاطر تيم كونامي براي دلجويي و ابراز شرمندگي از اين بابت در نسخه جديد براي ps3 اين ويژگي رو قائل شدن.
و اينكه پچ هايي هم اگه براي كونامي اگر هم بياد يه چيز طبيعي هست و همه بازي هاي بزرگ و بين المللي همچين ويژگي رو از سوي شركتهاي خودشون دارند. و اين پچهاي رسمي هيچ گونه تغييري در كار و بنياد اصلي بازي ندارند و تيم هاي ليسانس نشده و اسامي بازيكنان رو تصحيح نميكنند و فقط براي روانتر شدن گيم پلي و برخي مسائل فني هست كه احيانا منتشر ميشوند.

mooli70
08-11-2008, 21:10
درسته - پچ ها در واقع همون خدمات و پشتیبانی شرکتهای بزرگ هشتند که کونامی هم مثل همه شرکتها از این مقوله مستثنا نیست !

Mehdi.ss
08-11-2008, 23:50
اقــــــــــــــــــــــا یکـــــــــــــــــــــــ ـــــــی نیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـست جوابمــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــو بـــــــــده

golmohammadi
09-11-2008, 00:05

اين گزينه واسه منم فعال نيست
ولي هيچ مشكلي هم با بازي ندارم
چرا واسه شما اينجوريه؟

Amir_Ariamehr2003
09-11-2008, 00:15
اقــــــــــــــــــــــا یکـــــــــــــــــــــــ ـــــــی نیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـست جوابمــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــو بـــــــــده

جوابتو دادن اگه مانیتورت با کلاس باشه و گرافیکت اون گزینه خاموش یا روشن بازی مشکلی نداره واگه هر کدوم مانیتور یا گرافیک معمولی باشه اون گزینه یا روشن هست که فایده نداره یا خاموشه که بازم یکی از این قطعات جواب نمیده:10:

karim bann
09-11-2008, 00:24
در بازی صدای سوت داور نمیاد حتی صدای بازیکنان هم نمیاد باید چکار کنم اشکال از چیه؟

google_boy07
09-11-2008, 00:41

این گزینه برای مانیتورهایی که روی 60 هرتز بالاتر تنظیم شده اند غیر فعال میشود...
شما اگر درجه هرتز مانیتور را روی 60 بگزارید این گزینه فعال میشود ....اما اگر از 60 هرتز بالاتر باشد این گزینه غیر فعال میشود ...........................اما کار کردن با مانیتور 60 هرتز به چشمان آسیب میرساند .....

مانیتور بنده حقیر روی 85 هرتز تنظیم است .

golmohammadi
09-11-2008, 00:42
بچه ها اين B .a .l. چقدر اعتياد داره
من بعد از اين كه به تيم ملي دعوت شدم تو مسابقات جام جهاني 2010 تيمم را اول كردم
توي ليگي هم كه هستم اونجا هم اول شدم
و خلاصه چند تا كاپ بردم(برديم)
بعد از اين كه بازيكن اعدادش ميره بالا خيلي حال ميده

Spaniuly
09-11-2008, 00:49
بابا ایول Become A Legend

من امروز تو سن 23 سالگی همزمان هم بهترین بازیکن سال جهان شدم هم اروپا یه چیزیش خیلی جا افتاد اونم اینکه این افتخار توی 23 سالگی اتفاق افتاد یعنی سنی که خودم الان توش هستم. شماره 10 اسپانیا هستم و تمامی افتخارات ملی رو با اسپانیا کسب کردم افتخارات اخیر رو با بارسا کسب کردم و الان توی آرسنال هستم و قصد دارم فصل بعد به یه تیم هلندی برم و افتخارات لیگ B رو هم جارو کنم فقط اونجا مونده که Title هاش رو کسب نکردم. هر افتخاری که بوده کسب کردم. اسمم هم فرناندو هست و گزارشگر هم وقتی پا به توپ میشم اسم رو میگه. آخره هیجان هست این مود جدید PES
قبل اومدن هم میدونستم قراره با این مود حال کنم

karim bann
09-11-2008, 01:15
سلام خسته نباشی در بازی فوتبال من صدای بازیکنان وسوت داور نمیاد اشکال از چیه؟:46:

balloon
09-11-2008, 01:23
شما بايد Negative LOD bias كارت گرافيكت رو تنظيم كنيد.
دوست عزيز اگه كارت گرافيكت جي فورس هست ( مال من7200 ) بايد اونو تنظيم كني روي صفحه خود كامپيوتر راست كليد كن و گزينه تنظيمات كارت رو انتخاب كن اگه تو منو راست كليد نبود برو كنترل پنل حتما اونجا هست.
بعد از اين كه وارد منو مشخصات كارت شدي. تب Performance & Quality Settings رو انتخاب كن بعد از آن وارد منو Basic settings ميشوي اونو به advanced settings تغيير بده و در ليستي كه در زير آن هست گزينه Negative LOD bias رو انتخاب كن و ماهيت او نو از Allow به Clamp تغيير بده و تنظيمات رو ذخييره كن.

MOHSEN KHALILI 9
09-11-2008, 05:28
کیت بایرن مونیخ

کیت آث میلان

کیت هامبورگ

MOHSEN KHALILI 9
09-11-2008, 05:30
فیس رونی

برای دانلود به سایت زیر قسمت فیس بروید

MOHSEN KHALILI 9
09-11-2008, 05:36
پرچم کرنل با عکس رونالدینیو

----
پرچم کرنل با آرم رئال

برای دانلود به سایت زیر قسمت گرافیکی بروید

hobgoblin
09-11-2008, 09:17
داداش محسن خلیلی

ضمن تشکر از زحماتت
یه لطفی بکن یا لینک کامل بذار برای چیزی که می خوای معرفی کنی یا اصلا بی خیال شو
چون زحمت کشیدی و این سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو یه بار معرفی کردی و این کافیه
بازم ممنون

Mohammad_Sn2001
09-11-2008, 12:51
در بازی صدای سوت داور نمیاد حتی صدای بازیکنان هم نمیاد باید چکار کنم اشکال از چیه؟

احتمالا کارت صوتی درست نصب نشده باید دوباره نصبش بکنی
:10:

ashburtongrove
09-11-2008, 13:06
سلام
با کپی کردن این فایل ها ، نام و لوگوی تمام تیم ها در لیگ انگلیس و اسپانیا درست میشه.

mosolim
09-11-2008, 13:18
نه شما اشتباه فكر ميكنيد تيم هاي زنان فقط فقط براي ps3 هست و كنسولهاي ديگه و pc همچين ويژگي رو ندارند اينم به خاطر اينكه در نسخه قبلي براي ps3 مشكلاتي در اجرا و گيم پلي بازي بوجود آمده بود به همين خاطر تيم كونامي براي دلجويي و ابراز شرمندگي از اين بابت در نسخه جديد براي ps3 اين ويژگي رو قائل شدن.
و اينكه پچ هايي هم اگه براي كونامي اگر هم بياد يه چيز طبيعي هست و همه بازي هاي بزرگ و بين المللي همچين ويژگي رو از سوي شركتهاي خودشون دارند. و اين پچهاي رسمي هيچ گونه تغييري در كار و بنياد اصلي بازي ندارند و تيم هاي ليسانس نشده و اسامي بازيكنان رو تصحيح نميكنند و فقط براي روانتر شدن گيم پلي و برخي مسائل فني هست كه احيانا منتشر ميشوند.
دوست عزیز از توضیحاتی که دادید متشکرم. ولی پس تکلیف این که نوشته آذر ماه میاد تو بازار چیه. شما اطلاعاتی دارید.؟

ashburtongrove
09-11-2008, 13:35
سلام
با کپی کردن این فایل ها ، نام و لوگوی تمام تیم ها در لیگ انگلیس و اسپانیا درست میشه.

اگه PES 2009 رو نصب کردد اینو حتما دانلود کنید،و الا از دست میره ها

Mostafa NBA
09-11-2008, 14:59
میشه توی B A L ملیت رو تغییر داد...... حتی با تراینر و این چیزا... . میشه؟

mohsen.rajabi
09-11-2008, 15:26
میشه توی B A L ملیت رو تغییر داد...... حتی با تراینر و این چیزا... . میشه؟

نه دوست عزیز نمی تونید ملیت رو تغییر بدید

mehdi30nema
09-11-2008, 16:17
من امروز بازي رو گرفتم . قسمت be a legend خيلي عالي بود . ولي جام باشگاه ها رو پيدا نكردم . از كجا بايد وارده جام باشگاه ها شد ؟

Google Spider
09-11-2008, 16:17
نه دوست عزیز نمی تونید ملیت رو تغییر بدید

حتی با ترینر و دست کاری توی سیو بازی هم نمیشه ملیت رو تغییر داد ؟؟؟؟؟؟ ........:13:

akbar_syberia
09-11-2008, 16:22
من امروز بازي رو گرفتم . قسمت be a legend خيلي عالي بود . ولي جام باشگاه ها رو پيدا نكردم . از كجا بايد وارده جام باشگاه ها شد ؟

تو منوی اصلی همون گزینه اول جام باشگاه ها هستش

cully_4u
09-11-2008, 16:24
کمک * کمک * کمک * کمک * کمک * کمک * کمک

من این پچ 21.2 مگابایتی رو که BEAUTY گذاشته بود دانلود کردم.

از این آدرس

بعد از نصب کردن فایل EXE اصلی بازی که 48 مگابایت هستش به یه فایل 21 مگی تبدیل شد. ولی وقتی روش کلیک میکنم ازم CD بازی رو میخواد (مثل زمانی که هنوز کرک بازی رو نریختیم.)
از راهنماییتون ممنون میشم.

akbar_syberia
09-11-2008, 16:30
سلام

کجا کپی کنیم دقیقا

Google Spider
09-11-2008, 16:37

همون گزینه اول جام باشگا های اروپا هستش توی منو گزینه ی اول UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Spaniuly
09-11-2008, 16:38
من که تصمیم گرفتم کلا تایتل هارو ببرم هم National هم Club و هم Individual

Google Spider
09-11-2008, 16:41
کجا کپی کنیم دقیقا

بهترین پچ BURGUM_PATCH_for_PES2009
تا الان کامل ترین هستش
توی صفحه های قبلی دوستان گذاشتن انو دانلود کنید 90 درصد بازی درست میشه:46:

akbar_syberia
09-11-2008, 17:47
بهترین پچ BURGUM_PATCH_for_PES2009
تا الان کامل ترین هستش
توی صفحه های قبلی دوستان گذاشتن انو دانلود کنید 90 درصد بازی درست میشه:46:

من میگم کجا کپی کنیم شما داستان میگین ؟ :31:
دانلود کردم نمی دونم کجا کپی کنم !

behnammazi
09-11-2008, 19:10
بهترین پست در be a legend چه پستی هست که زودتر بشه ترقی کرد؟

Alireza Taji
09-11-2008, 19:57
بهترین پست از نظر من پست AMF هست خود بازی هم بصورت پیش فرض اون را انتخاب کرده.
پستش در پشت مهاجمان هست و خوب می تونید هم پاس گل بدید و هم خوب گل بزنید.
جاش هم طوری هست که مربی می تونه از شما در بیشتر نقاط استفاده کنه.
من بعد از یک نیم فصل بازی در پست AMF مربی در پستهای مثله CF و یا SS و یاCMF ازم بازی میگیره

beauty
09-11-2008, 20:56

من این پچ 21.2 مگابایتی رو که BEAUTY گذاشته بود دانلود کردم.

بعد از نصب کردن فایل EXE اصلی بازی که 48 مگابایت هستش به یه فایل 21 مگی تبدیل شد. ولی وقتی روش کلیک میکنم ازم CD بازی رو میخواد (مثل زمانی که هنوز کرک بازی رو نریختیم.)
از راهنماییتون ممنون میشم.

دوست گلم این پچ های کونامی برای کسانی هستش که بازی رو به صورت قانونی خریداری میکنند

متاسفانه برای ما جهان سومی ها امکان استفاده از این پچ ها وجود نداره

البته شاید میان بری داشته که من بلد نیستم

من میگم کجا کپی کنیم شما داستان میگین ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود کردم نمی دونم کجا کپی کنم !

جواب این سوال همراه آموزش چندین بار داده شده

باید فولدر kitserver رو در مسیر نصب بازی کپی و فایل setup رو اجرا کنی

فولدر save هم در مسیر سیو های بازی کپی کنی

aliadineh
09-11-2008, 21:04
بچه ها کسی پچ برای تیم ملی ایران نداره که لباس ها و اسامی درست شده باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

aliadineh
09-11-2008, 21:09
یه مشکلی هست که کسی نمی دونه چه طور میشه رفع کردش ؟؟؟
مثلا هنوز توی چلسی شوچنکو و رایت فلیپس هست ... یا مثلا توی رئال وندروارت و دلارل نیست
کلا pes تو زمینه آپدیت بودن نقل و انتقالات بد عمل کرده

Mehdi.ss
09-11-2008, 21:11
باتشکر فراوان یه سوال داشتم میخواستم بدونم کیتهای تیمهای ایرانی رو که باپسوند Bmpو Pngچجوری وارد بازی کنم و اگر با کیت سرور باید بریزم تویه کدوم قسمتش باید بریزم ممنــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــون

aliadineh
09-11-2008, 22:01
اگه PES 2009 رو نصب کردد اینو حتما دانلود کنید،و الا از دست میره ها

من که دانلود کردم و نصب کردم
اولا لوگوها همه مربعی و دور سفیدن که تو بازی خیلی زشت تر از لوگوهای مزخرف خود pes دیده می شه
دوما
تو صفحه بازی دوستانه یه 2 تا تیم لیورپول الکی اضافه شده
تنها مزیت اسم باشگاه هاست که هرکی pes 2008 رو اصلاح کرده می تونه اینم درست کنه

من دنبال یه پچ درست و حسابی ام
یه زمانی اینچا بچه ها لیگ ایران ، تصویر بازیکن ها و ... می ساختن ... کجایند مردان بی ادعا ؟؟

Mohammad_Sn2001
09-11-2008, 22:17

به نظر من بهترین پسن WF در هر در طرفه بعد این پست مربی به عنوان پیستون چپ و راست ازت استفاده میکنه اگر

خوب گل هم بزنی CF هم میگذارتت بعد یواش یواش هم AM و در کل خط میانی میگذارتت

sepehr_x50
09-11-2008, 22:45
سلام دوستان.

1 سوال. چرا این همش داوراش یکیه؟!!!

akbar_syberia
09-11-2008, 23:09
سلام دوستان.

1 سوال. چرا این همش داوراش یکیه؟!!!

برخلاف نسخه قبل که داور زیاد بود . و حتی خودمونم میتونستیم انتخاب کنیم
کونامی هر چی میذاره تو نسخه جدید برمیداره

این داور کچل مگه کار و زندگی نداره تو هر بازی میاد قضاوت میکنه ؟ :31:

google_boy07
10-11-2008, 00:04
یه مشکلی هست که کسی نمی دونه چه طور میشه رفع کردش ؟؟؟
مثلا هنوز توی چلسی شوچنکو و رایت فلیپس هست ... یا مثلا توی رئال وندروارت و دلارل نیست
کلا pes تو زمینه آپدیت بودن نقل و انتقالات بد عمل کرده

دوست عزیز خیلی زود قضاوت کردی ؟!

در ضمن ما قانون کپی رایت رو رعایت نمیکنیم و بازی کرک شده رو میگیریم و انتظار داریم همه چیزش درست باشه ......

بعدم با option file ها و .... براحتی این مسئله برطرف میشه

google_boy07
10-11-2008, 00:05
سلام ............

اینم یه پچ برای عوض شدن داور بازی ....!

لینک دانلود :

راستی داورهای زیر تو بازی هستن ؟ این عکس رو خودم از بازیم گرفتم !....

golmohammadi
10-11-2008, 00:16

بهترین پست از نظر من پست AMF هست خود بازی هم بصورت پیش فرض اون را انتخاب کرده.
پستش در پشت مهاجمان هست و خوب می تونید هم پاس گل بدید و هم خوب گل بزنید.
جاش هم طوری هست که مربی می تونه از شما در بیشتر نقاط استفاده کنه.
من بعد از یک نیم فصل بازی در پست AMF مربی در پستهای مثله CF و یا SS و یاCMF ازم بازی میگیره

به نظر من هم بهترين پست CMF هست
خيليها فكر ميكنند CF يا SS خوبه
ولي اونجا بايد خيلي وايسي تا بهت توپ بدند و نميشه بيشتر كار كرد و مره كمي ميشه آورد
من خودم اولش محاجم بودم
بعد شدم هافبك
بعد شدم فوروارد نوك
ولي چون بيشتر وسطها ميومدم مربي اومد و هافبك كرد
اين آخرا تو بازيها نمره 8 زياد ميگيرم
اون تراينر بود مال point بود اونو بكارش بردم
و الان خيلي خوب پيشرفت ميكنم

Behsood
10-11-2008, 00:17
سلام
خوشم میاد این گوگل بوی عزیز مال همه چیز یه پچ داره تو آستین! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehdi_vsgh
10-11-2008, 00:22
اقا من سیستمم رو ارتقا دادم
توصیه میکنم هرکی اینکارو نکرده حتما اگه میخواد کیفیت واقعی بازی رو احساس کنه حتما اینکارو کنه خیلییییییییییی باحال میشه بازی

Oracle_Eldorado
10-11-2008, 00:41
ببخشید دوستان کسی Uefa رو تا آخر برده ؟

beauty
10-11-2008, 00:46
Kitserver 8.1.0 by juce & Robbie

Size : 538 KB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدNew Features:

kserv module: support for 1st and 2nd kits
lodmixer: LOD adjustment

-----------------------------------------------------------------------------------

Juve PES Menu

51.59 Mb

tutti i menu di del piero loghi in hd bundesliga e altro

karim bann
10-11-2008, 01:34
صدای سوت داور نمیاد صدای کامپیوتر نصب کردم درست نشد باید چکار کنم

golmohammadi
10-11-2008, 01:37
ميشه يه جاي ديگه اپ كني؟
من از هيچكدوم از اين سرورهاي نتونستم بگيرم

MOHSEN KHALILI 9
10-11-2008, 05:49
فیس پک بارسلونا

------
فیس پک منچستر یونایتد

MOHSEN KHALILI 9
10-11-2008, 06:02
کیت جدید رئال

-------

یه منو

-------

جدیدترین نسخه کیت سرور

برای دانلود به سایت زیر قسمت برنامه بروید

mehdi_vsgh
10-11-2008, 07:14
سلام ............

لینک دانلود :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی داورهای زیر تو بازی هستن ؟ این عکس رو خودم از بازیم گرفتم !....

سلام این داورها رو چطوری میشه اضافه کرد؟

hobgoblin
10-11-2008, 07:43
سلام یه سوال می کنم ولی مسخرم نکنید لطفا . خوب نمی دونم چیکار کنم؟؟؟؟؟

می خوام بدونم این که توی جریان بازی اسم بازیکنا رو بالای سرشون می نویسه از کجا میشه برداشت
یعنی اینکه نمی خوام اسم بازیکنا بالای سرشون باشه

ممنون می شم کمک کنید

mehdi30nema
10-11-2008, 07:57
همون گزینه اول جام باشگا های اروپا هستش توی منو گزینه ی اول UEFA CHAMPIONS LEAGUE
من نسخه psp اين بازي رو دارم ولي گزينه اول تو منو نوشته match ، گزينه دوم be a legend و اصلا و گزينه ها جام باشگاه ها نداره .

Spaniuly
10-11-2008, 08:33
سلام یه سوال می کنم ولی مسخرم نکنید لطفا . خوب نمی دونم چیکار کنم؟؟؟؟؟

می خوام بدونم این که توی جریان بازی اسم بازیکنا رو بالای سرشون می نویسه از کجا میشه برداشت
یعنی اینکه نمی خوام اسم بازیکنا بالای سرشون باشه

ممنون می شم کمک کنید

توی جریان بازی برو سیستم ستینگ بعد کنترولر کانفیگوریشن از اونجا گزینه مربوط به نوشته بالی سر رو روی NO بذار می تونی کلا برش داری در واقع 3 تا انتخاب داری نمایش اسم نمایش شماره و بدون نمایش

mohsen.rajabi
10-11-2008, 08:50
ببخشید دوستان کسی Uefa رو تا آخر برده ؟

بله دوست عزیز من رفتم
خوب سوالتون؟

Spaniuly
10-11-2008, 11:20
آقا محمد این ترنر رو گذاشتن ولی فقط یکی از کاربرد هاش رو گفتن گوشه راست پایینی رو فهمیدیم برای افزایش بلوک های استرنگ هست تا بازیکن زیاد زیاد Match Xp کسب کنه ولی اون 3 تای دیگه چی هستن کشککی هستن اونا فکر نمیکنم سازنده این ترینر واسه دکور گذاشته باشه اونارو من هرچه قدر سعی کردم نه منظور اون 3 تا مورد دیگه رو فهمیدم نه کاربرد و تاثیرش تو بازی. اگه میشه یکی راهنمایی کنه

eamiri
10-11-2008, 11:35
بچه ها من فصل اول در پست هافبك در ليگ A با پاري سن ژرمن قهرمان شدم حال فقط از تيمهاي پايين توي ليگ A و وتيم خودم پيشنهاد دارم
بهترين كار چيست توي تيم خودم فصل دوم بمونم ؟

golmohammadi
10-11-2008, 11:54
krauser
سلام
من اون حرفتونو كه قبلا گفتهبودين تائيد ميكنم
اينكه وقتي توپ محكم به بازيكن ميخوره بازيكن هيچيش نميشه ...
بعضي وفتها يه كمي اثر ميذاره
ولي اكثرا عين خيالش هم نيستو بازي را ادامه ميده
راستي دوستان من شونصد بار بازي كردم ولي آوانتاژ بازي را نديدم
كسي تا حالا ديده ؟

mehdi_vsgh
10-11-2008, 12:09
سلام این داورها رو چطوری میشه اضافه کرد؟
کسی جواب این سوال مارو نداد؟؟

Mostafa NBA
10-11-2008, 13:26
به نظر من هم بهترين پست CMF هست
خيليها فكر ميكنند CF يا SS خوبه
ولي اونجا بايد خيلي وايسي تا بهت توپ بدند و نميشه بيشتر كار كرد و مره كمي ميشه آورد
من خودم اولش محاجم بودم
بعد شدم هافبك
بعد شدم فوروارد نوك
ولي چون بيشتر وسطها ميومدم مربي اومد و هافبك كرد
اين آخرا تو بازيها نمره 8 زياد ميگيرم
اون تراينر بود مال point بود اونو بكارش بردم
و الان خيلي خوب پيشرفت ميكنم

چنتا سوال داشتم ازتون.!

1. چطوری میشه پست رو تغیر داد, مثلا من که CF هستم باید چی کار کنم که مثلا هافبک بشم؟

2. از مجا میفهمی که نمرت توی بازی چند شده؟

Spaniuly
10-11-2008, 13:33
بچه ها من فصل اول در پست هافبك در ليگ A با پاري سن ژرمن قهرمان شدم حال فقط از تيمهاي پايين توي ليگ A و وتيم خودم پيشنهاد دارم

جای تو باشم با پاریس تمدید میکنم از من به تو نصیحت به تیم ضعیف نرو

سلام
كسي تا حالا ديده ؟

بله اکثر آوانتاژ میده ولی مدتش کمه یعنی اگه روی یه بازیکن خطا کنی اگه اون بازی کن صاحب توپ بمونه آوانتاژ میده ولی اگه بعد 2 ثانیه توپ رو از دست بده داور آوانتاژ رو پس نمیگیره نه به فیفا که 6 ثانیه به آوانتاژ فرصت میده نه به پس که بعد 2 ثانیه اثرش از بین میره بهترینش 3 ثانیه هست. البته بازیکنا عکس العمل نشون میدن به برخورد توپ ولی واقعا وقتی توپ از نیم متری محکم به صورت بازیکن بخوره به جلو خم میشه شکمش رو میگیره؟ در مورد دروازبانا هم وقتی به جایی از بدنشون میخوره اصلا انگار که نه انگاز چیزی بهش برخورد کرد.

آقایون کسی نبود در مورد اون ترینر یه راهنمایی بکنه ما رو؟اون 3 مورد دیگه چه کاربردی دارن؟

Spaniuly
10-11-2008, 13:38
چنتا سوال داشتم ازتون.!

1. چطوری میشه پست رو تغیر داد, مثلا من که CF هستم باید چی کار کنم که مثلا هافبک بشم؟

دوست عزیز شما نمیتونی همینجوری دلبخواهی عوض کنی پستت رو با استعدادی که توی یه پست دیگه غیر از پست تخصصی خودت نشون میدی مربی تصمیم میگیره که توی اون پست بهت بازی بده اگه به پروفایل خودت بری توی بازی میتونی ببینی که با گذشت زمان توانایی های منحصر به فرد چیا اضافه شده یا مهارت بازی در چه پست هایی رو بدست آوردی همیشه وقتی به ترکیب بری بعد بازی می تونی نمره ات رو هم ببینی اونجا

mohsen.rajabi
10-11-2008, 14:13

دوست من تو تیم خودتون بمون بهتره

سلام
كسي تا حالا ديده ؟

من آپانتاژی تو بازی ندیدم

کسی جواب این سوال مارو نداد؟؟

آقا مهدی اگه می دونستم می گفتم

چنتا سوال داشتم ازتون.!

دوست من وقتی شما فقط می تونید بعد از ساختن بازیکن مشخصات ظاهری (مو و ...) رو تغییر بدید بقیه مشخصات مانند پست و اسم و ... رو نمیشه تغییر داد

شما می تونید بعد از اتمام بازی که منو میاد به match deatils برید گزینه rate ببنید که نمره شما تو بازی چند شده

akbar_syberia
10-11-2008, 14:24
جون هر کسی دوست دارین بگین کیت سرور چیه - از کجا دانلود کنم و چطوری فایلهای پچ رو بریزم و کجا بریزم که اسم تیمهای انگلیس درست بشه

ممنون

sepehr_x50
10-11-2008, 14:34
سلام ............

لینک دانلود :

راستی داورهای زیر تو بازی هستن ؟ این عکس رو خودم از بازیم گرفتم !....

سلام.

اینو دانلود کردم بعدش چه کنم؟!

:40:

Mehdi.ss
10-11-2008, 14:51
باتشکر فراوان یه سوال داشتم میخواستم بدونم کیتهای تیمهای ایرانی رو که باپسوند Bmpو Pngچجوری وارد بازی کنم و اگر با کیت سرور باید بریزم تویه کدوم قسمتش باید بریزم
الووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وو
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــک کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــککمـــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــککمــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــک

Toranj_mhg
10-11-2008, 15:06
باتشکر فراوان یه سوال داشتم میخواستم بدونم کیتهای تیمهای ایرانی رو که باپسوند Bmpو Pngچجوری وارد بازی کنم و اگر با کیت سرور باید بریزم تویه کدوم قسمتش باید بریزم
الووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وو
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــک کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــککمـــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــککمــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــک

اطلاعات ناقص من میگه که با کیت سرور نمیشه این نوع فایلهای رو ریخت و باید از GGS استفاده کنی!!

mj77
10-11-2008, 15:33
باید منتظر امدن kitserver جدید باشی که توش پوشه gdb داشته باشه که این فایلهای png رو بریزی توش.
فکر کنم امده باشه یکی از دوستان چند صفحه قبل گذاشته بود.

Spaniuly
10-11-2008, 17:08
کسی پیدا نشد بگه اون ترینر +4 غیر از اون کاربردش توی قوی کردن بازیکن چی هست؟

Rmv3x
10-11-2008, 19:31
آقا محمد این ترنر رو گذاشتن ولی فقط یکی از کاربرد هاش رو گفتن گوشه راست پایینی رو فهمیدیم برای افزایش بلوک های استرنگ هست تا بازیکن زیاد زیاد Match Xp کسب کنه ولی اون 3 تای دیگه چی هستن کشککی هستن اونا فکر نمیکنم سازنده این ترینر واسه دکور گذاشته باشه اونارو من هرچه قدر سعی کردم نه منظور اون 3 تا مورد دیگه رو فهمیدم نه کاربرد و تاثیرش تو بازی. اگه میشه یکی راهنمایی کنه

yekish golaye zadeye toro 99 mikone
oun yekish golay zadeye camputer ro 0 mikone
oun yekiam vase master leage ke polato ziad mikone

Alireza Taji
10-11-2008, 19:37
بعضی ها هم واقعا انتقادهاشون نسبت به بازی مغرضانه و چشم بسته هست!
امیدوارم اگر هم انتقادی از بازی میشه با مدرک باشه.

سلام
كسي تا حالا ديده ؟
دوست عزیز شمامطمئنی pes بازی می کنی؟
احتمالا شما بهشون پاس میدی انتظار هم داری ه از خودش عکس العمل نشون بدند.
قبلا هم از برخورد توپ عکس گرفته شده بود:

=================
قبلا هم گفته شده بود در become a legend شما در در جایی که توپ وجود نداره می تونی روی بازیکنان حریف تکل بری و داور کاری بهت نداره!!!
من دوبار تکل زدم یک بار قرمز داد و بار دیگر کارت زرد:

S A A M
10-11-2008, 19:45
میگم این داورش عوض نمیشه از من فقط یه داور داره!

S A A M
10-11-2008, 19:52
Ign به این بازی نمره 8.5 را داد و گیم اپات 7 این Ign همیشه واسه این Pes پارتی بازی میکنه!

ولی گیم اسپات واقعا رو حق امتیاز میده!

S A A M
10-11-2008, 19:53
کسی پیدا نشد بگه اون ترینر +4 غیر از اون کاربردش توی قوی کردن بازیکن چی هست؟
خوب چرا باترینر بازیکن را قوی کنی؟ برو تو Edit قدرتش را زیاد کن!

S A A M
10-11-2008, 20:00
خوب این هم از پچ جدید و فوق العاده بازی...

Bach of the first design of the game PES 2009 Brabott directly with images

امکانات جدید:

1 - Some new faces task
2-SCREENS 2 - new images MENU SCREENS

3- New Core Group

4- All the latest transfer of new and (Beckham to Milan & ........)

5-Tzbit Most plans for teams and clubs, according to the latest configuration

6 Tzbit serious mistakes in the choices of shoes (for example, means Ferdinand, Fabio Cannavaro shoes were selected for their red color ........)

7- OTHER - has been added Bundesliga OTHER fully in the box means the Dutch did not move from place

8 - All the slogans of all modern teams and clubs

9- All new crew for each team and clubs

Download and Try it yourself Albach and then judge if it Braank defects in the (total on deaf ears)

From the other would feel it hard PES 2009 will be completed

تصاویر :

EDIT PLAYER KIT

دانلود با حجم 35 مگابایت:هر پارت 35 مگ

beauty
10-11-2008, 20:03
جون هر کسی دوست دارین بگین کیت سرور چیه - از کجا دانلود کنم و چطوری فایلهای پچ رو بریزم و کجا بریزم که اسم تیمهای انگلیس درست بشهآقا چرا قسم میدی ؟ یکمی مطالب این تاپیک رو بخونی نه تنها جواب سوالت رو میگیری

بلکه میای به دیگران هم یاد میدی

دوستان خواهشا قبل از سوال کردن بگردید ببینید اگر جوابش نبود سوال کنید

kitserver آپشن های بازی مثل لباس ، توپ ، استادیوم و غیره رو به بازی معرفی میکنه

آموزش کار باهاش هم چند بار با عکس داده شده

2 تا منوی خوشگل برای pes2009

Cristiano Ronaldo Menu for PES2009

7,74 Мб

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Manchester United Menu for PES2009

7,38 Мб

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Rmv3x
10-11-2008, 20:13
این حرفارو به همه میگم

چرا هروز همه دنبال پچ و اینجور چیزاند؟

پس شماها کی بازی میکنید؟

کی از بازیتون لذت میبرد؟
یعنی این همه وقت اضافه دارید؟
خوش به حالتون
این بازی همه چیش کامله جز لیگه انگلیسش و اسپانیاش با نقل و انتقالاتش
که اونم همون روزایی که بازی تازه اومده بود یکی از بچه ها یه option file گذاشته بود (که واقعا دمش گرم) که همش 2mb بود و که هم لیگ انگلیس هم اسپانیا هم اسم و لوگوی باشگاها هم لباسای اول و دوم تیمای این 2 لیگ هم نقل و انتقالات توش انجام شده بود که با یک copy-paste ساده ردیف میشه نه کیت سرور میخواد نه پچ نه هیچی دیگه(مخصوصا واسه کسایی که اینترنت پر سرعت ندارند و کار با کیت سرور رو بلد نیستند می ارزه نه؟ دانلود 2mb= همه ی ایرادات بازی)
حالا هروز دنبال پچ و این جور چیزا بودن چه فایده ای داره؟
نکنه تو پچ ها مثلا میلان میشه یه تیمه دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظر من اگه بازی کنبم و از بازی لذت ببریم بهتره

شرمنده اگه وقتتونو گرفتم و معذرت از همه

در ضمن بهترین پست تو b.a.l
ss هستش
چون مربی هم cf,am,wf واگه پیشرفت کنید cmfوsm میذارتون بازی کنید

Rmv3x
10-11-2008, 20:19
خوب چرا باترینر بازیکن را قوی کنی؟ برو تو Edit قدرتش را زیاد کن!

اون ترینر واسه become a legend هست که نمیشه تو edit دستکاریش کرد

SPY.07
10-11-2008, 20:30
سلام
دوستان تو B.a.l نمیشه پست بازیکن رو خودمون تغییر بدیم؟ این پستی که من بازی میکنم اصلا به درد نمیخوره.
این مربی هم که فقط بلده بذاره پشت دفاع!
ممنون میشم جواب بدید.

smallfrank
10-11-2008, 21:14
سلام میشه یکی یه آپشن فایل بزاره که توش بکهام باشه؟

4039
10-11-2008, 21:29
Ign به این بازی نمره 8.5 را داد و گیم اپات 7 این Ign همیشه واسه این Pes پارتی بازی میکنه!

ولی گیم اسپات واقعا رو حق امتیاز میده!

هنوز gamespot به نسخه pc نمره نداده.

Damian
10-11-2008, 21:33
هنوز gamespot به نسخه pc نمره نداده.
چرا این کارو کرده

akbar_syberia
10-11-2008, 23:01
آقا چرا قسم میدی ؟ یکمی مطالب این تاپیک رو بخونی نه تنها جواب سوالت رو میگیری

من پیدا نکردم کدوم صفحه هست ؟

mooli70
10-11-2008, 23:04
خودمون که میتونیم نمره بدیم - به نظره من که نمره 10 از 10 واقعا حق این بازیه !!!!!

golmohammadi
10-11-2008, 23:21
چنتا سوال داشتم ازتون.!

1 همانطور كه دوستمون گفتند نميشه اين كار را كرد
و فعلا هم تراينري نيست كه اين كارو بكنه
مگر اينكه نحوه بازي خودتو عوض كني تا مربي پستت را عوض كنه
2 بازي كه تموم شد Match Details را بزن
بعد Rating را بزن
اينم يه عكس از آخرين نمره اي كه گرفتم

بله اکثر آوانتاژ میده ولی مدتش کمه یعنی اگه روی یه بازیکن خطا کنی اگه اون بازی کن صاحب توپ بمونه آوانتاژ میده ولی اگه بعد 2 ثانیه توپ رو از دست بده داور آوانتاژ رو پس نمیگیره نه به فیفا که 6 ثانیه به آوانتاژ فرصت میده نه به پس که بعد 2 ثانیه اثرش از بین میره بهترینش 3 ثانیه هست. البته بازیکنا عکس العمل نشون میدن به برخورد توپ ولی واقعا وقتی توپ از نیم متری محکم به صورت بازیکن بخوره به جلو خم میشه شکمش رو میگیره؟ در مورد دروازبانا هم وقتی به جایی از بدنشون میخوره اصلا انگار که نه انگاز چیزی بهش برخورد کرد.

پس با اين حساب از اين همه بازي كه من كردم بعد از هيچكدوم يك از خطاها بازيكن توپشو از دست نداده كه آوانتاژ بده و يا اگه اتفاقي افتاده بعد از 2 ثانيه بوده ...
البته خطا هم صورت بگيره معمولا داور رد نميكنه و به احتمال بالاي 80 درصد كارت ميده
و در مورد اصابت توپ كه گفتم بعضي وقتها عكس العمل داره بازيكن و بعضي وقتها نداره

[SIZE=2]بعضی ها هم واقعا انتقادهاشون نسبت به بازی مغرضانه و چشم بسته هست!
امیدوارم اگر هم انتقادی از بازی میشه با مدرک باشه.

دوست عزیز شمامطمئنی pes بازی می کنی؟
احتمالا شما بهشون پاس میدی انتظار هم داری ه از خودش عکس العمل نشون بدند.
قبلا هم از برخورد توپ عکس گرفته شده بود:

=================
قبلا هم گفته شده بود در become a legend شما در در جایی که توپ وجود نداره می تونی روی بازیکنان حریف تکل بری و داور کاری بهت نداره!!!
من دوبار تکل زدم یک بار قرمز داد و بار دیگر کارت زرد:

شما حالتون خوبه؟
من الان هر روز حداقل 10 تا بزي 10 دقيقه اي ميكنم بعد ميگين كه مطمئني pes2009 بازي ميكنيد ...
يعني چي مضخرفانه و چشم بشته ...؟؟؟؟؟؟؟؟
من الان براتون ثابت ميكنم كه خودتون مضخرفانه و چشم بسته قضاوت ميكنيد
حالا كه اينجور شد يه بار بعد از شوت زدن و عكس العمل بازيكن يه سيو ميگيرم و براتون ميدم تا ببينيم حق كيه و ناحق كيه
در مورد تكل زدن حق با شماست منم اين كارو كردم كارت گرفتم

سلام
دوستان تو B.a.l نمیشه پست بازیکن رو خودمون تغییر بدیم؟ این پستی که من بازی میکنم اصلا به درد نمیخوره.
ممنون میشم جواب بدید.

مگه شما اولش چه پستي انتخاب كرده بودين؟
شما بهتر بود اولش فوروارد و يا يكي از هافبكها را انتخاب ميكردين
نكنه رفتين دفاع انتخاب كردين ؟

golmohammadi
10-11-2008, 23:25
خودمون که میتونیم نمره بدیم - به نظره من که نمره 10 از 10 واقعا حق این بازیه !!!!!

نه نميشه
چون نه تنها اين بلكه هيچكدوم از بازيها بدون ايراد نيستند
اگه ساكر تا 300 هم بره بازم ايراد داره

google_boy07
10-11-2008, 23:33
سلام دوستان ...

آره !! بازی داره از اینترنت آپدیت میشه !؟:31: متن زیر رو حتما بخونین ....

فک کنم 4 تا تیم از اسپانیا لیسانس گرفتن و خیلی از تیمها هم آپدیت شدن ...
اما تو setting بازی ما که گزینه ای با نام downlaod نداره !

اینم از اثرات رعایت نکردن قانون کپی رایته دیگه :41:

Pro Evolution Soccer 2009 Patch 1.20

A new update file was released by the maintenance between 10:00 - 12:00 on 10/11/2008 (GMT).

The following features were added by this update file:
1) 2 new features "Replay Upload" and "Theatre of Legends" for Legends Mode.
2) A new Download feature in the System Settings, used for updating various game data.

* Unless you update the game by selecting "Download" from Systems Settings, you won't be able to play against customers who have already applied the update.

* Do not play on italian servers, with italian players. The country has ADSL ISPs and their connection is green at the beggining and turns red while playing, creating the so called LAG.

Implementing the Download Contents will update the following:
Player Data
Team Data
Uniform Data
To obtain the updates, you need to first, select "System Settings" from the Top Menu and then "Download Contents".
Details of the update

The Download Contents will be available on 05/11/08

This download will updates four Spanish sides

* C. ATLETICO MADRID,
* SEVILLA F.C.,
* R. RACING C.
* and VALLADOLID,

all of whom will be officially licensed. Furthermore, it will also update the kits and team rosters of many teams within the game. The UEFA Champions League mode will also benefit from the new update, with twelve more teams added to the club list, with proper UEFA Champions League kits and kit markings added.

Please see below for the details.

The following team kits will be updated by the PES patch (once download content data has been validated). Please be aware that any kit data edited by the user before the download will be lost.

* FRANCE
* LIVERPOOL FC
* MANCHESTER UNITED
* FC GIRONDINS DE BORDEAUX
* OLYMPIQUE LYONNAIS
* OLYMPIQUE DE MARSEILLE
* ACF FIORENTINA
* INTER
* JUVENTUS F.C.
* A.S. ROMA
* PSV
* FC BARCELONA
* REAL MADRID C.F.
* VILLARREAL C.F.
* ATHLETIC CLUB
* R.C.D. ESPANYOL
* MAD ROJO/BLANCO
* R.C.D. MALLORCA
* SANT BLANCO/VERDE
* SEV BLANCO
* VALL VIOLETA
* SK SLAVIA PRAHA
* PANATHINAIKOS
* FC PORTO
* SPORTING
* CFR CLUJ
* STEAUA BUCURESTI
* FC ZENIT ST. PETERSBURG
* CELTIC FC
* FC BASEL 1893
* FENERBAHÇE SK
* SHAKHTAR DONETSK
* FC DYNAMO KYIV

Team rosters will be updated to match those registered by teams at the close of the summer transfer window (August 31st 2008). Please be aware that once the downloaded data has been automatically validated, any user generated team roster data or team formation settings will be lost. User generated player and team data (excluding formation settings) will remain intact.

All save files will remain intact.

Save data which is created whilst the download is being validated will be invalid once the downloaded content has been removed.

Only users who have downloaded content data which has been validated will be able to play online.

joey jordison
11-11-2008, 00:35
دوستان پچ کاملی اپش فایلی نیست که پیراهنهای تیمهای ملی و ورزشگاههای جدید مثل اولدترافورد به بازی اضافه بشه!!!
----------------
راستی یک سوال دارم شما هم وقتی بازی میکنی تو پشت دروازه عکاس و ادمها نیستند یا کمتر هستند بعد که میرید صحنه اهسته را نگاه کنید میبینید هستند!!!
واقعا من نمیدونم ساختن این جور مسائل برای کونامی سخته!!!!بازی به این تمیزی بعد اونوقت این نکات کوچک توش رعایت نمیکنه!!!مثلا دوربین پشت تور دروازه یا عکاسهای بیشتری چسبیده به پشت بیلبوردهی تبلیغاتی!!!واقعا اینها هم کاری داره ساختنش!!!حیف
یا تماشاگرا موج مکزیکی یا یک پرچم بزرگ دستشون باشه هنگام بازی!!!ساختش کاری نداره و باعث میشه جنبه رئالیسم بازی شدید فوقالعاده بشه!!!!این کارها در فیفا نسل بعد رعایت شده و ای کاش تو ساکر هم بود!!!
بعد نکته دیگه کم بودن ورزشگاه هست!!!
این مشکل را هم میشه حل کرد یا کونامی باید قابلیت ساخت مثلا 20 تا استادیوم میگذاشت تو بازی!!!که بازیباز خودش بسازه ورزشگاه!!!
یا اینکه یک کار دیگه میکرد!!
حالا مشکل لیسانس داره نمیتونه ورزشگاه بسازه!!!
بیاد کاری کنه و ورزشگاه را درست کنه ولی تحریف کنه ساختش را مثلا اولدترافورد را عین خودش نسازه 80 درصد شبیهش باشه ولی مثلا 20 درصد یک جاش را عوض کنه اسمش هم بگذاره کونامی استادیوم 2 و به این ترتیب استمفوربریج و .....
را بسازه با اسم کونامی استادیم 4 و 5 و 6 و 7 و.......البته میگم شبیهش نه ولی خوب حداقل یک جورایی شبیهش باشه!!!
اینو که مشکل لیسانس نمیشه حساب کرد!!!!
واقعا نمیدونم سازندگان نمیخوان درست کنن یا نه مشکل از جای دیگه است!!!!این چندتا انتقاد بود از بازی!!!که من را اذیت میکرد!!!گفتم تا یکم سبک بشم

google_boy07
11-11-2008, 00:47
کونامی در مورد رضایت مشتری از بازی تحقیق میکند ......

]Konami Customer Satisfaction Survey[/B]

In a bid to get feedback and the opinions of fans regarding many aspects of Pro Evolution Soccer, KONAMI have created a survey form, where fans are requested to rate various aspects of the game, for KONAMI to get good feedback on specific areas that fans feel needs improvement or more attention.

The survey is very straight forward. Rate various areas of PES on a scale of 1 to 10, and you also have the chance to give your own examples of things that you feel might need improvement or attention.

A winner will be picked at random from the entries, and the prize is a Pure Chronos iPod Digital Radio.

Entries must be submitted no later than the 21st November 2008. And there are some criteria that needs to be met in order to be able to participate in the survey.

* This prize can only be won by a UK resident, but the survey is open to anyone
* No employees of Konami may enter this competition.
* You must be registered to PES Fan and be signed up to receive the newsletter or your entry will be ignored.
* Multiple entries from the same user will be ignored.
* The winner will be drawn at random.
* Winner win be announced 24th November 2008
* The judge's decision is final.

Survey Link:

So if the above rules and guidelines apply to you, get rating and commenting, and hopefully KONAMI will receive useful feedback that might help to highlight things that can be improved.

برای امتیاز دهی به قسمتهای مختلف بازی به لینک زیر رجوع کنید و .......

برای اینکار ابتدا باید در سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید عضو شوید ..........

این تحقیق خیلی برام جالب بود ............

Mehdi.ss
11-11-2008, 00:57
باید منتظر امدن kitserver جدید باشی که توش پوشه gdb داشته باشه که این فایلهای png رو بریزی توش.
فکر کنم امده باشه یکی از دوستان چند صفحه قبل گذاشته بود.
من جدیدشو دارم داخل پوشه gdbیک پوشه هم به نام uniداره تویه کدوماش بریزم و تویه بازی از کدوم قسمت وارد بازیش کنم از توضیهاتت ممنون

google_boy07
11-11-2008, 00:57
اینم منوی manchester united .........

لینک دانلود :

.................................

منوی Cristian ronaldo

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@l@g@n/img/cristiano_ronaldo_eng_09.png

لینک دانلود :

..................

منوی liverpool ........

لینک دانلود :

eamiri
11-11-2008, 01:58
سلام ميخواستم ببينم وقتي ترينر رو فعال ميكني توي اين بخش وضعيت اينا بايد جه جوري باشه ؟

46and02
11-11-2008, 02:03
دوستان ببخشيد اگه سوالم تكراريه.
چطورميشه تيماي all-stars كه توآخراي master league ميان رو آزادكرد.اگه option file داره لطفا قراربديد.
ضمنا بنا به دلايلي نمي خوام خوذم all-star درست كنم.
متشكرم.

Behsood
11-11-2008, 02:25
سلام ميخواستم ببينم وقتي ترينر رو فعال ميكني توي اين بخش وضعيت اينا بايد جه جوري باشه ؟
سلام
فقط اون 6 تا مستطیل باید روی 99 باشه
بقیه اش مهم نیست.

Toranj_mhg
11-11-2008, 02:57
آقا من کیت سرور رو دانلود کردم ... تو فایل بازی کپی کردمش... setup کردم... ولی وقتی تو پوشه ی img در فایل کیت سرور میرم کاملا خالیه !در عکس زیر پوشه ی مورد نظرمو نشون دادم:
کار دیگه ای باید انجام می دادم که ندادم؟؟

eamiri
11-11-2008, 03:16
سلام
فقط اون 6 تا مستطیل باید روی 99 باشه
بقیه اش مهم نیست.

روي 99 باشه ، پر باشه يا خالي ؟

MOHSEN KHALILI 9
11-11-2008, 04:54
فیس برباتوو

فیس وندر وارت

MOHSEN KHALILI 9
11-11-2008, 04:59
توپ المپیک پکن

-/-/-/-/-/-

اینم یه بال پک جدید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g.jpg

برای دانلود به سایت زیر قسمت توپ بروید

MOHSEN KHALILI 9
11-11-2008, 05:06
یه سوپر ادبورد با حجم 7.78mb

ادبورد لیگ آرژانتین

برای دانلود به سایت زیر قسمت ادبورد بروید

Spaniuly
11-11-2008, 05:16
پس اون ترینر
4 فقط یه موردش واسه bal هست درسته؟

MOHSEN KHALILI 9
11-11-2008, 05:19
پرچم کرنل با آرم چلسی

پرچم کرنل با آرم آرسنال

برای دانلود به سایت زیر قسمت گرافیکی بوبد

MOHSEN KHALILI 9
11-11-2008, 05:32
اسکوربورد UEFA CUP

اسکوربورد Champions League

mohsen.rajabi
11-11-2008, 06:51
سلام
ممنون میشم جواب بدید.

نه دوست عزیز شما بعد از ساختن بازیکن تنها می تونید مشخصات ظاهری رو تغییر بدید هیچ چیز دیگری قابل تغییر نیست

آقا من کیت سرور رو دانلود کردم ... تو فایل بازی کپی کردمش... setup کردم... ولی وقتی تو پوشه ی img در فایل کیت سرور میرم کاملا خالیه !در عکس زیر پوشه ی مورد نظرمو نشون دادم:
کار دیگه ای باید انجام می دادم که ندادم؟؟

بله دوست عزیز داخل این پوشه هم یه چندتا پوشه دیگه هم باید بسازی

Spaniuly
11-11-2008, 08:14
سلام بچه ها آقا این دایوینگ بالاخره کار خودش رو کرد من امروز واسه اولین بار داور رو با دایوینگ فریب دادم اونم چی؟پنالتی ...

هیچی دیگه پشتم به داور و بازیکنی بود که از پشت بهم چسبیده بود یه لحظه که دستش رو گذاشت رو شونه ام دایوینگ کردم داور فریب خورد خلاصه بازیکنای فیورنتینا هرچی قسم خوردند این داور کچل تو کتش نرفت که نرفت. حسابی حال کردم ولی رائول بی شعور پنالتی رو خراب کرد. خیلی جالب بود اینم 2 تا عکس پشت سر هم که به حکایت تصویر شما قضاوت کنید :31:

mehdi_vsgh
11-11-2008, 09:28
آقا چرا قسم میدی ؟ یکمی مطالب این تاپیک رو بخونی نه تنها جواب سوالت رو میگیری

kitserver آپشن های بازی مثل لباس ، توپ ، استادیوم و غیره رو به بازی معرفی میکنه

آموزش کار باهاش هم چند بار با عکس داده شده

2 تا منوی خوشگل برای pes2009

Cristiano Ronaldo Menu for PES2009

7,74 Мб

Manchester United Menu for PES2009

7,38 Мб

من این منوها رو ریختم بازی دیگه اجرا نمیشد....

بعدشم یه بنده خدایی یه پچی یک دو صفحه قبل معرفی کرده بود که......... به محض اینکه پوشه save رو ریختم فایل سیو شده BAL lمن حذف شد و یه فایل دیگه جایگزین شد

همه زحماتم به هدر رفت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]