ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2009

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

B3HZ@D
13-09-2008, 14:08
کی میگه ورزشگاه هایی که تو عکسه عین خودش نیست
من الان که بازی می کنم (pes 2008 ) ورزشگه هاش هیچ فرقی با عکس هایی که داده شده بود نداره

B3HZ@D
13-09-2008, 14:21
کی میگه ورزشگاه هایی که تو عکسه عین خودش نیست
من الان که بازی می کنم (pes 2008 ) ورزشگه هاش هیچ فرقی با عکس هایی که داده شده بود نداره

Spaniuly
13-09-2008, 14:22
گوگل بوي يعني اينكه درست ميشه عين فيفا 09 خودمون كه با عرضه دمو منو نا اميد كرده پارسال هم دمو Pes اين جوري شده بود نسبت به Pes 6 پيشرفت نداشت و باعث شد طرفدارا نا اميد بشن.
ولي امسال 2009 اميدواري هاي زيادي رو تو همه ما ايجاد كرده و منتظريم كه بياد و ببينيم چه جور چيزيه

google_boy07
13-09-2008, 14:41
یعنی شما میگین 8 نسبت به 6 پیشرفت نداشت!؟
.....

Armin 2008
13-09-2008, 15:24
داشته ولی پسرفت گیم پلی هم همراه پیشرفت گرافیک بوده.بهتره این بحث و ادامه ندیم.

Spaniuly
13-09-2008, 15:31
یعنی شما میگین 8 نسبت به 6 پیشرفت نداشت!؟
.....

داشت ولي اصلا چشم گير نبود. فقط نكست شده بود البته يه چيزايي به بازي اضافه شده بود ولي در كل اينو من نميگم خود مسئولين كونامي هم به شكستشون در مورد PES 2008 اعتراف كردن همه هم بر اين مسئله واقف هستن
آرمين تو هم عشق آتكينسوني نه؟

EASPORTS-FIFA
13-09-2008, 16:09
البته کنامی رو کنسولا شکست خورد.وگرنه تو پی سی خیلی خیلی بهتر بود.

bahador2009
13-09-2008, 17:06
هر شكست نشانه اي است از پيروزي.

Big-Boss
13-09-2008, 17:16
البته کنامی رو کنسولا شکست خورد.وگرنه تو پی سی خیلی خیلی بهتر بود.
موافقم شدیدا!!!!!!!

کلا فوتبال واسه من عوض شده
اول رو PC فیفا میزدیم رو کنسول WE و PES حالا برعکس شده

فیفا با NEXT.GEN کنسول ها رو تصاحب کرده(هر چند رو پی سی هم میشه با این کیفیت ساخت ولی سیاست شرکت این شده):41:

Spaniuly
13-09-2008, 18:31
كيفيت گرافيك دمو فيفا 09 كه از Pes 2008 كه نكست هست بالاتره نميدونم 2009 نكست چه جوري مي خواد با فيفا كارنت مسابقه بده

Behsood
13-09-2008, 18:37
كيفيت گرافيك دمو فيفا 09 كه از Pes 2008 كه نكست هست بالاتره نميدونم 2009 نكست چه جوري مي خواد با فيفا كارنت مسابقه بده
سلام
خب کنسولی ها رو مقایسه کن شما!
اون ها که هر دو نکست هست!:8:

google_boy07
13-09-2008, 18:39
موافقم شدیدا!!!!!!!

کلا فوتبال واسه من عوض شده
اول رو PC فیفا میزدیم رو کنسول WE و PES حالا برعکس شده

فیفا با NEXT.GEN کنسول ها رو تصاحب کرده(هر چند رو پی سی هم میشه با این کیفیت ساخت ولی سیاست شرکت این شده):41:

.................................................. .................................................. ..............
یه جوری میگی انگار دیگه ساکر تو کنسولها جایی نداره دیگه و تازه باید شروع کنه

حالا تو 2008 مشکلاتی داشت اما نه به کلی شکست بخوره .
.................................................. ...
اونقدر FIFA NEXT-GEN نکنید .حالم به هم میخورد . مگه چقد گرافیکش از ساکر بیشتره؟؟؟
به نظره در نورپردازی هم بهتر از ساکر است.
انگار دیگر ساکر را در کنسول محو کرده است.
.................................................. ......
از شما خواهش میکنم دیگر در این تاپیک نام فیفا را نیاورید.
.................................................
این تاپیک برای طرفداران PES هست اونم طرفدارایه دوآتیشه....

..................................................

google_boy07
13-09-2008, 18:45

یعنی فیف پی سی از ساکر 2008 گرافیکش بیشتره؟
شما pes 2008 رو high بازی کردی ؟
..............................................
یه سوال: گرافیک fifa نسل بعد چند در صد از pes بیشتره؟%

Armin 2008
13-09-2008, 19:54
دوست عزیز مگه دعوا داری!!!

یه جوری میگی انگار دیگه ساکر تو کنسولها جایی نداره دیگه و تازه باید شروع کنه

حالا تو 2008 مشکلاتی داشت اما نه به کلی شکست بخوره .
اونقدر FIFA NEXT-GEN نکنید .حالم به هم میخورد . مگه چقد گرافیکش از ساکر بیشتره؟؟؟
به نظره در نورپردازی هم بهتر از ساکر است.
انگار دیگر ساکر را در کنسول محو کرده است.
از شما خواهش میکنم دیگر در این تاپیک نام فیفا را نیاورید.
.................................................

ساکر با سیاست اشتباه کونامی در کنسول جایی نداره.من هر دوتا رو توxbox 360 elite دارم .فیفای pc قابل مقایسه با کنسول نیست .(دو ورزن کاملا متفاوت)
گرافیک فیفا 08 نکست قابل مقایسه با pes نیست.نور پردازی فیفا فوق العاده از pes بیشتره.در تمامی زمینه ها

چه کسی چنین حرفی زده.این تاپیک برای تمام گیمر ها هست.

یه سوال: گرافیک fifa نسل بعد چند در صد از pes بیشتره؟%
200%
فیفا تا 2007 بازنده به pes 6 بود اما این اخری بد جوری کارو خراب کرد و تمام کسانی که pes 2008 بازی می کنن با pc بازی می کنن و کنسولی ها همه fifa بازی می کنن.
من: یک طرفدار دو اتشه ی pes تا سال قبل.

B3HZ@D
13-09-2008, 19:58
ارمین خان برای حرفت دلیل دلری که این قدر محکم صحبت می کنی؟؟؟؟

B3HZ@D
13-09-2008, 20:06
من توی ماهواره یک سری مسابقات بازی های رایانه ای دیدم که در چندین کشور برگزار می شد
یک قسمتش مربوط به فوتبال بود......توی همه مسابقات از pes استفاده میشد و اصلا خبری از فیفا نبود
بعد شما میگی رو کنسول شکست خورده.....همه روی کنسول pes میزدن

Armin 2008
13-09-2008, 20:18
این که هر دو رو تو کنسول تجربه کردم.دلیل محکم تر از این!!

EASPORTS-FIFA
13-09-2008, 20:43
و دلیل دیگه هم اینه که همه ی زمین و زمان تائید میکنن که فیفا تو کنسول بهتره.

Behsood
13-09-2008, 20:56
و دلیل دیگه هم اینه که همه ی زمین و زمان تائید میکنن که فیفا تو کنسول بهتره.
سلام
پس چرا در مسابقات از PES استفاده میشه؟
قبول کنید که فیفا در مسابقات جهانی حرفی برای گفتن نداره

EASPORTS-FIFA
13-09-2008, 21:06
نداره؟پس چرا میگن فیفا رو کنسول خیلی خیلی بیشتر فروش داشته؟دلیل بهتر از این؟

Behsood
13-09-2008, 21:14
نداره؟پس چرا میگن فیفا رو کنسول خیلی خیلی بیشتر فروش داشته؟دلیل بهتر از این؟
سلام
اول خیلی ببخشید ازدوستان که من هی اسم این چیز! رو میارم!

ولی اصولا این طور هست که PES برای حرفه ای هاست و جامعه ی حرفه ای فوتبال باز! اون رو با تمام مشکلات اش با آغوش باز پذیراست نمونه اش خود من.

ولی FIFA برای کسانی هستش که به طور خیلی حرفه ای بازی فوتبال نمیکنند و کلا نمی خواهند زیاد سختی به خودشان بدهند و به فیفا بسنده میکنند وانگهی در آن بسیار هم حرفه ای شوند ولی باز هم PES یک شبیه ساز عالی فوتبال است و این که گرافیک نداره و فلان و فلان همش بهانه است فقط کافیه PES باز باشید این چیز ها همش بهانه است!
PES یک معنای جامع از شبیه سازی فوتبال ارائه میکند تمام.

EASPORTS-FIFA
13-09-2008, 21:35
اولن نمیخوام تو تاپیک پی ای اس از فیفا بگم
دومن نمیتونم همینطوری بذارم از فیفا بدی بگی.
شما میگید پی ای اس برای حرفه ایا هست.دلیل؟خیلیا مثل خود من هر 2 بازی رو انجام میدن.حالا اونی که هر 2 بازی رو انجام میده چی؟تکلیفش چیه؟بعدشم شما میگید فیفا برا اونایی هست که فوتبال آسون میخوان.چرا؟خدایی پی ای اس فوق العاده آسونه.خودتون که پی ای اس خورید بازی کنید.من اولین بار که این بازی رو روی درجه سختی کامل انجام دادم خودم بارسا بودم تیم مقابل رئال.4-0 زدم.حالا من باید سختی بکشم؟ولی وقتی فیفا بازی کردم اولین بار رو سخت ترین درجه 4-0 خوردم.نکته ی دیگه اینه:pes یک شبیه ساز عالی فوتبال است.این دیگه خیلی اشتباه.شما منیجر مود فیفا رو با مستر لیگ پی ای اس مقایسه کن.کودوم بیشتر به واقعیت شبیه هست؟تو مستر لیگ فقط بازیکنای کوچیک میان و تا آخر عمرت تو یه تیمی.ولی تو فیفا حتی اخراج هم میشی.اول فصل بهت میگن ازت چه انتظاری دارن.و میتونی بعد پایان فصل بری به یه تیم که سر مربی نیاز داره.
امیدوارم فهمیده باشی فیفا سر تره.
دوستان من دیگه هیچ حرفی از فیفا نمیزنم.فقط خواستم حرف حق رو بزنم.ببخشید بازم.

Armin 2008
13-09-2008, 23:22
این قدر کل کل نکنید.به نظر من گیم پلی فیفا شبیه تره به نظر دوستم واسه pes .هر کس هر چی دوست داشت بازی می کنه.بحثو ادامه ندین که مسیر تاپیک عوض می شه.

Crespo
13-09-2008, 23:24
سلام.

بهتره دیگه این بحث رو کشش ندید و همینجا تمومش کنید. چون تعصب نمیزاره هیچ کدوم از طرفین با منطقشون تصمیم بگیرن و در نتیجه درگیری پیش میاد. برای Pes بازها بهترین فوتبال همینه و برای Fifa بازها هم بهترین بازی فیفاست. پس بحث رو ادامه ندین، چون هیچ کس متقاعد نخواهد شد! :46:

mohammad66
14-09-2008, 00:25
خبری در مورد PES2008 و لیگ برتر ایران

شرکت "کونامي" با باشگاه ليورپول به توافق رسيد
ليگ برتر ايران در PES 2009؟
سرويس: ورزشي - فوتبال
1387/06/23
09-13-2008
08:32:04
8706-12908: كد خبر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران

باشگاه ليورپول براي مشارکت با شرکت کونامي ژاپن به توافق رسيد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شرکت Konami Digital Entertainment که عرضه کننده سري بازي هاي فوتبال Pro Evolution Soccer در جهان است اعلام کرد که در آخرين نسخه فوتبال خود با عنوان PES 2009 با سران باشگاه ليورپول به توافق رسيده است.
بر اساس اين توافق اين بازي ويديويي به عنوان بازي فوتبال رسمي باشگاه ليورپول شناخته مي شود. به اين ترتيب شرکت کونامي به عنوان شريک رسمي ليورپول حق استفاده از لوگوها، نشان ها و ساير موارد اين باشگاه را در تبليغ هاي بازي خود دارد.
همچنين لباس تيم، بازيکنان و نشان رسمي باشگاه ليورپول با کسب مجوز از اين باشگاه در سري جديد بازي هاي شرکت کونامي به صورت رسمي به چشم مي خورد.
پيش تر شايعه هايي مبني بر اينکه شرکت ژاپني با سران فدراسيون فوتبال ايران هم براي قرار دادن ليگ برتر ايران در PES 2009 مجوز رسمي دريافت کرده بود در سايت‌ها و وبلاگ‌هاي مربوط به اين بازي‌ها به چشم مي خورد.
شرکت کونامي همچنين با اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) قراردادي 4 ساله به امضا رسانده است که بر اساس آن شرکت ژاپني مجوز رسمي براي قرار دادن رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا در بازي ويديويي جديدش را بدست آورده است.
انتهاي پيام

منبع::

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

EASPORTS-FIFA
14-09-2008, 01:11

شرکت "کونامي" با باشگاه ليورپول به توافق رسيد

ليگ برتر ايران در PES 2009؟

1387/06/23
09-13-2008
08:32:04
8706-12908: كد خبر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران

باشگاه ليورپول براي مشارکت با شرکت کونامي ژاپن به توافق رسيد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شرکت Konami Digital Entertainment که عرضه کننده سري بازي هاي فوتبال Pro Evolution Soccer در جهان است اعلام کرد که در آخرين نسخه فوتبال خود با عنوان PES 2009 با سران باشگاه ليورپول به توافق رسيده است.
بر اساس اين توافق اين بازي ويديويي به عنوان بازي فوتبال رسمي باشگاه ليورپول شناخته مي شود. به اين ترتيب شرکت کونامي به عنوان شريک رسمي ليورپول حق استفاده از لوگوها، نشان ها و ساير موارد اين باشگاه را در تبليغ هاي بازي خود دارد.
همچنين لباس تيم، بازيکنان و نشان رسمي باشگاه ليورپول با کسب مجوز از اين باشگاه در سري جديد بازي هاي شرکت کونامي به صورت رسمي به چشم مي خورد.
پيش تر شايعه هايي مبني بر اينکه شرکت ژاپني با سران فدراسيون فوتبال ايران هم براي قرار دادن ليگ برتر ايران در PES 2009 مجوز رسمي دريافت کرده بود در سايت‌ها و وبلاگ‌هاي مربوط به اين بازي‌ها به چشم مي خورد.
شرکت کونامي همچنين با اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) قراردادي 4 ساله به امضا رسانده است که بر اساس آن شرکت ژاپني مجوز رسمي براي قرار دادن رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا در بازي ويديويي جديدش را بدست آورده است.
انتهاي پيام

منبع::

این خبر که مال عهد بوق هستش.:46:

B3HZ@D
14-09-2008, 01:12
در مورد لیگ ایران که فکر کنم احتمالش به 1 درصد هم نمیرسه
اگه بخواد لیسانس بگیره لیگهای معتبر تر از ایران وجود داره
از جمله خود همین لیگ ژاپن J League
--------------------------------------------------
ولی فکر کنم امسال کونامی بترکونه....امسال ساله کونامیه
من که فکر میکردم امسال فیفا یک کاری میکنه ولی .......
این عکس ها هم دلیلی برای اثبات

Behsood
14-09-2008, 01:20
سلام
اون آرم خبر آرشیوی به اون بزرگی!
PES2008 از اون بزرگتر رو ندیدی رفیق؟:13:

EASPORTS-FIFA
14-09-2008, 01:35
منظورم لیسانس گرفتن تیم لیورپول و چمپینز لیگ بود داداش.تازه هنوز هیچی معلوم نیست.امکان داره فیفا بهتر باشه.من موندم شما چجوری قبل از اومدن بازی دارید قضاوت میکنید؟این کارتون داره منو عصبانی میکنه.حداقل صبر کنید بازی بیاد بعد ازش بدی بگید.

Behsood
14-09-2008, 01:43
منظورم لیسانس گرفتن تیم لیورپول و چمپینز لیگ بود داداش.تازه هنوز هیچی معلوم نیست.امکان داره فیفا بهتر باشه.من موندم شما چجوری قبل از اومدن بازی دارید قضاوت میکنید؟این کارتون داره منو عصبانی میکنه.حداقل صبر کنید بازی بیاد بعد ازش بدی بگید.
سلام
دوست من هیچ فکر کردی جمله ی قرمز هم ممکنه ما طرفداری PES رو عصبی کنه؟:13:
شما اومدی تو تاپیک PES این حرف رو میزنی انتظار داری هیچ کس هیچی نگه؟و فیفا رو هم بهتر بدونه؟:19:

EASPORTS-FIFA
14-09-2008, 01:52
تو هم توجه کن.من گفتم امکان داره.نگفتم حتما.من قبل از انتشار بازی هیچ نظری نمیخوام بدم.فقط احتمالی میگم.

Behsood
14-09-2008, 02:19
تو هم توجه کن.من گفتم امکان داره.نگفتم حتما.من قبل از انتشار بازی هیچ نظری نمیخوام بدم.فقط احتمالی میگم.
سلام
نظر = احتمال دادن!!!
دوست من ترجیح میدم سکوت کنم تا تاپیک منحرف نشه!:10:

دوستان کسی از لایسنس شدن لیگ انگلستان خبر داره (یه جا دیدم لایسنس نشده!):18:

به نظرم ندادن دمو از طرف KONAMI خیلی مشکوکه!:13:

چون همون طور که میدونید سخن گوی KONAMI وجود هر گونه دموی قابل بازی رو رد کرده:13:

دمو میتونست حد اقا من رو از نگرانی در بیاره:31:

EASPORTS-FIFA
14-09-2008, 02:38
منم ازت معذرت میخوام.کسی هم نگفت لیگ انگلیس لیسانس شده.فقط 4 تا تیم لیسانس شدن.و دمو هم خب شاید میخواد طرفداراشو سورپرایز کنه.من خیلی دوست دارم بازیشو زود تر ببینم.

maximiliyanus
14-09-2008, 04:02

Behsood
14-09-2008, 04:40
سلام
دوست من اگه میشه به صورت لینک تصویر قرار بدهید خیلی از دوستان از جمله خودم هنگام بازدی دچار مشکل میشن ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohammad66
14-09-2008, 04:53
شما هم به تاریخ انتشار خبر روی خبر گزاری نگاه کن...

6/23

djmd
14-09-2008, 07:52
نور پردازی ... نور پردازی !!!
کو من که تفاوتی نمی بینم با قبلی شاید بعضی جاها که خواستن هوا رو بعد از ظهر در بیارن یکم رنگهای طلایی یا قهوه ای در نور وجود داره ! خیلی مهمه این نور پردازیه !!!!
جرارد هم یکم سرو تنش با هم نمی خونه مخصوصا تویه اون عکسی که همه ی تیم کنار هم ایستادن جراردو نگاه کنید !

Behsood
14-09-2008, 08:07
کو من که تفاوتی نمی بینم با قبلی شاید بعضی جاها که خواستن هوا رو بعد از ظهر در بیارن یکم رنگهای طلایی یا قهوه ای در نور وجود داره ! خیلی مهمه این نور پردازیه !!!!
جرارد هم یکم سرو تنش با هم نمی خونه مخصوصا تویه اون عکسی که همه ی تیم کنار هم ایستادن جراردو نگاه کنید !
سلام
نور پردازی خوبه به انعکاس نور روی توپ تو عکس یکی مونده به آخر دقت کنید!:18:
بعضی عکس ها انگار مال 2008 هست !!:13:

google_boy07
14-09-2008, 10:16

بعضي عكسها ماله 2008 هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...................
عكسهاي ساكر 8 رو با ساكر 9 از هر نظر مقايسه كن بعد اين حرف رو بزن
نورپردازي 9 از 8 خيلي بهتر شده و همچنين طراحي چهره بازيكنها....
.........................................
در مورد اينكه بعضيها ميگن تيمهاي انگليسي ليسانس نشدن بايد بگم مگه ميشه كونامي عكس بده بيرون از تيمهاي انگليسي بعد اونا ليسانس نشده باشن .
سره خودش كه كلاه نميزاره يا چرا...

مطمئن باشيد تو تيم ليورپول و منچستر ليسانس شدن و دو تيم چلسي و آرسنال هم در حال مذاكره هستند..

havas_1980
15-09-2008, 15:04
:exclamati تا انجام رسیدگی و اصلاح این تاپیک بسته میمونه.

havas_1980
16-09-2008, 16:11
سلام به همه کاربرای عزیز!

لطفا قبل از شروع دوباره فعالیت این تاپیک به مورد زیر توجه بشه...

در این تاپیک دیگه کسی اسم EA Sports و محصول این شرکت یعنی Fifa رو نیاره...
همچنین در تاپیک Fifa 09 انتظار این رو داریم کسی اسم Konami و محصول این شرکت یعنی Pes رو نیاره.

نتیجه این حرفها اینه که فقط و فقط (تاکید میشه) در مورد مباحث بازی صحبت بشه نه مقایسه بازی با بازی شرکت مقابل و کشوندن موضوع تاپیک به کنار!

همگی موفق باشین! :46:

google_boy07
16-09-2008, 16:17
سایت Gamingaccess بود شاید نسخه دمو بازی بیاد !!!

Ariel "The Master" Assassin Santarelli believes that the demo should be out around 3 weeks before the game, so we believe that Friday, September 26th COULD BE the day in which the demo comes out (unofficial tentative release date, rumors, nothing from Konami, but this is our guess). We expect the demo to come out first on Xbox Live, however, we hope the demo to be released in PC, PS3 and X360 in the same day.

So what do we expect from the demo?
According to the Master Assassin, we can expect the same engine from PES 2008, so hopefully, the faces, stadiums... will still work (with some minor tweaking to be done). Faces and kits are by far the most important aspect of the game editing, but if we are able to edit faces, kits, and stadiums, you can rest assured, this can be the best PES 2009 ever done.

The GamingAccess community has the best PES 2009 authors of the internet. If the format of the game continues to be the same (since we expect the gameplay to be the major improvement of this game) we could be heading for the best soccer PC game EVER create

B3HZ@D
16-09-2008, 16:57
اره من هم توی سایت خوندم......مثل این که کونامی هم میخواد نسخه دمو رو بده بیرون
مثل این که 16 اکتبر بود تاریخ عرضه دمو....اگه درست گفته باشم

mummified
16-09-2008, 17:55
چه کاری کردین؟:31:
خوب حالا منظور شما چیه؟
گرافیکش اگه از نسخه کنسولی بیشتر نباشه کمتر نیست.

شاید باشه :41:

Alireza Taji
16-09-2008, 17:58
16 اکتبر؟ مطمئنی؟
یعنی 1 ماه دیگه؟ دوستان که میگفتند در اکتبر بازی به بازار میاد!
پس خوده بازی کی میخواد بیاد؟

Behsood
16-09-2008, 18:04
سلام
اول خوشحالم که این تاپیک دوباره جریان پیدا کرد:happy:
فاشیست جان شما تو کدوم سایت خوندی ما که دیدیم خبری نبود!:blink:
یکی از مقامات KONAMI هم اخیرا وجود هر گونه دمو ی قابل بازی رو انکار کرده بود!:exclamati

Armin 2008
16-09-2008, 18:09
فاشیست جان شما تو کدوم سایت خوندی ما که دیدیم خبری نبود!:blink:
اینجا:
gaming access

یکی از مقامات KONAMI هم اخیرا وجود هر گونه دمو ی قابل بازی رو انکار کرده بود!:exclamati
اعتمادی به حرف سران نیست!!!

16 اکتبر؟ مطمئنی؟
یعنی 1 ماه دیگه؟ دوستان که میگفتند در اکتبر بازی به بازار میاد!
پس خوده بازی کی میخواد بیاد؟
امروز 16 سپتامبره یعنی درست یه ماه دیگه می اد.یک روز قبل از عرضه ی نسخه ی اصلی .چنین چیزی ممکنه؟؟

joey jordison
16-09-2008, 18:44
بازی فکر نکنم دمویی داشته باشه حداقل اینکه اگه میخواستن بدن تا الان خبرشو اعلام میکردن!!در ضمن دادن دمو درست یک روز قبل از عرضه نسخه اصلی یکمی محال هستش

Spaniuly
16-09-2008, 19:25
سلام من هم به نوبه خودم خوشحاليم رو از دوباره باز شدن تاپيك ابراز ميكنم اميدوارم اين درس خوبي براي همه مون باشه بگذريم.
دمو منتشر نميشه شك نكنيد چون تاريخش هم مشكوكه هيچ آدم عاقلي يه روز مونده به انتشار نمياد دمو دانلود كنه مگه اين كه كونامي بخواد ضد حال بزنه و انتشار رو بخواد عقب بندازه و بخواد تو روز انتشار با دمو سر و تشو هم بياره و رفع رجوع كنه اينطوري كه البته اينا واقعا از كونامي بعيد هست چون واقعا كونامي بامرام هست

EASPORTS-FIFA
16-09-2008, 20:58
نه بابا.دمو نمیاد.کونامی هم خودش بازیشو به اندازه کافی دیر میده.بعد بیاد دیرتر هم بده؟محاله.یک خورده هم محال نیست خیلی محاله.به احتمال 99% این اشتباه.آقا همش افسانست.

Spaniuly
16-09-2008, 21:40
باشه پس بهتره بحث اومدن يا نيومدن دمو رو تموم كنيم بازي رو بچسبيد

google_boy07
16-09-2008, 22:23

نه فکر کنم تا جایی که تو متن نوشته دمو بازی 26 سپتامبر میاد یعنی 10 روز دیگه فک کنم

منبع :

Spaniuly
16-09-2008, 22:31
نه فکر کنم تا جایی که تو متن نوشته دمو بازی 26 سپتامبر میاد یعنی 10 روز دیگه فک کنم

اي بابا اين دمو واسه PES 2009 هم مسئله شد يكي ميگه مياد يكي ميگه نمياد حداقل اونايي كه ميگن مياد منبع خودشون رو ذكر كنن تا معلوم بشه از منبع موثق ميگن يا از اين و اون شنيدن

Behsood
16-09-2008, 22:37

سلام
باز این باور پذیرتره!!!
خبر خوبیه واقعا آمدن دمو غنیمتی است!
منبع شما کجاست برادر؟

Spaniuly
16-09-2008, 22:44
تازه اگه 10 روز ديگه هم بياد بازم ديره ولي من هنوز هم ميگم اومدن دمو شايعه اي بيش نيست اولش گفتن مياد بعد زدن زيرش مطمئنا ديگه نميان سومين بار حرفشونو عوض كنن

google_boy07
16-09-2008, 23:06
دو تا عکس از یک مجله از pes 2009
فکر میکنم مصاحبه با جان مورفی هم باشه .......

مصاحبه با جان مورفی

B3HZ@D
16-09-2008, 23:58
اول از بقیه بخاطر اشتباه در اعلام تاریخ عرضه دمو معذرت میخوام
دوم این که من میگم دمو عرضه میشه.....بالاخره باید هواداران کمی از پیشرفتها مطلع بشن
سوم کراسر جان چرا شما گیر دادی نمیاد؟؟؟؟؟

EASPORTS-FIFA
17-09-2008, 01:25
حالا دمو بیاد حجمش چنده؟

Armin 2008
17-09-2008, 09:45
حالا دمو بیاد حجمش چنده؟

بعدا ناراحت می شی.این چه سوالی هست که می پرسی؟؟

اول از بقیه بخاطر اشتباه در اعلام تاریخ عرضه دمو معذرت میخوام
دوم این که من میگم دمو عرضه میشه.....بالاخره باید هواداران کمی از پیشرفتها مطلع بشن
سوم کراسر جان چرا شما گیر دادی نمیاد؟؟؟؟؟
چون منطقی اش اینه که یه 3 هفته قبل از بازی اصلی بیاد نه یک روز یا یک هفته مونده.

دو تا عکس از یک مجله از pes 2009
فکر میکنم مصاحبه با جان مورفی هم باشه .......
مصاحبه با جان مورفی

این حرف ها رو طرفداران pes زدند .اعتمادی بهشون نیست.
game to hit shelve on octoer 17

google_boy07
17-09-2008, 11:21
این حرف ها رو طرفداران pes زدند .اعتمادی بهشون نیست.
game to hit shelve on octoer 17

نمیدونم منظور شما از این حرف چی بود؟:13:

ما همیشه به کونامی اعتماد میکنیم و همیشه کونامی نشون داده که معتمد خوبیه

حالا اگه تو 2008 از نظر خیلیا خراب شد اما به نظر من 2008 هم خوب کار کرد.

Spaniuly
17-09-2008, 12:23
حالا دمو بیاد حجمش چنده؟

خوشي زده زير دلت ها اينجا ملت موندن دمو مياد يا نه تو ميگي حجمش چنده:27:

نمیدونم منظور شما از این حرف چی بود؟:13:

حالا اگه تو 2008 از نظر خیلیا خراب شد اما به نظر من 2008 هم خوب کار کرد.

منم ميگم اونقدرام كه از 2008 بد گفتن بد نبود. فقط يكم انتظارها رو براورد نكرد به عنوان يه بازي نكست.
من يكي بدجوري به 2009 دل بستم بخصوص مد هاي جديدي كه به بازي اضافه شده.

mojtaba007
17-09-2008, 12:52
بخصوص مد هاي جديدي كه به بازي اضافه شده
چه مد هایی اضافه شده عزیز
میتونی بیشتر توضیح بدی

Spaniuly
17-09-2008, 12:59
اينم از تريلر جديد ليگ قهرمانان با كيفيت HD و در فرمتهاي mov و wmv

mov

wmv

Spaniuly
17-09-2008, 13:02
چه مد هایی اضافه شده عزیز
میتونی بیشتر توضیح بدی

خوب همين مودي كه باهاش مي توني تو قالب يك بازيكن 17 ساله به دنياي فوتبال قدم بذاري و پيشرفت كني اين روياي هر پسر عشق فوتبال مثه خودم اين روياي منه:20:

mojtaba007
17-09-2008, 13:25
عزیز این مد را میدونم
منظورم اون مدهایی که با امتیاز میتونیم ازادشون کنیم
البته جدید هم باشند

راستی یه سوال
کسی خبر نداره اسامی بازیکن های قدیمی مثل پله و مارادونا و غیره درست شده است یا نه

ویکی پدیا که میگفت اسامی درست شده اند
ولی با این حال من زیاد روی ویکی پدیا اعتماد ندارم

Spaniuly
17-09-2008, 13:40
آهان اونا كه ميگي مود نيستن به اونا معمولا ميگن Fan Shop البته تو فيفا اين اسم رو داره تو PES فكر ميكنم اسمش ماركت يا همچين چيزيه اينا آيتم هستند كه با امتيازاتي كه ميگيري آنلاك ميشن. در اين مورد كه چه آيتم هايي داره اطلاع ندارم و خبر خاصي هم از اينا منتشر نشده. البته اصولا هم نبايد منتشر بشه چون هنوز مونده تا بازي ريليز بشه. بازم اگه اطلاعاتي بدست من برسه بي معطلي مي ذارم همين جا تو تاپيك تا استفاده كنن دوستان

google_boy07
17-09-2008, 16:03
عزیز این مد را میدونم
منظورم اون مدهایی که با امتیاز میتونیم ازادشون کنیم
البته جدید هم باشند

راستی یه سوال
کسی خبر نداره اسامی بازیکن های قدیمی مثل پله و مارادونا و غیره درست شده است یا نه

تمامی اسامی بازیکنان قدیمی درست شده

Armin 2008
17-09-2008, 16:11
نمیدونم منظور شما از این حرف چی بود؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif

حالا اگه تو 2008 از نظر خیلیا خراب شد اما به نظر من 2008 هم خوب کار کرد
منظورم این بود نظر منتقدا مهمه و طرفدارا بازی بد هم باشه می گن خوبه(فکر نکنین می گم بازی بده ولی منتقدا باید نظر بدن)

راستی یه سوال

سخنگوی کونامی می گفت درست شده .(می گفت)

Armin 2008
17-09-2008, 16:13
روز شماری عرضه ی بازی :تنها 29 روز مانده.wow i cant wait.(روش ارمینی)

Spaniuly
17-09-2008, 16:17
حال كسي خبر داره غير از اون مد بازيكن 17 ساله مد جديد اضافه شده يا نه؟
البته فكر نكنم اضافه شده باشه چون همين مود برا 2009 كافيه اگه بخواد همه رو يه دفعه رو كنه براي ورژن هاي بعدي سوژه نميمونه نظر شما چيه؟

Spaniuly
17-09-2008, 16:24
اولا افتتاح سايت رسمي بازي رو به طرفداران PES تبريك مي گم از اينجا جزو اولين بازديدكنندگان اين سايت باشيد. بعدش بگيد آرمين كراوزر يه فيفا خوره ضد PES هست. ببينيد اين همه مطلب توپ ميذارم تو تاپيك PES مي شه ضد PES باشم خيلي هم حال ميكنم باهاش اصلا زنده باد ژاپن زنده باد كونامي:31:
اينم سايت

از لينك زير هم مي تونيد گيم پلي هايي رو از بازي ببينيد.
بازي ايتاليا مكزيك و برزيل آرژانتين هست. خدا لعنتشون نكنه.كار ساختش تموم شده ما بايد بشينيم گيم پلي رو ببينيم آخه بامرام يه دمو ميدادي بازي كنيم ديگه:19:

google_boy07
17-09-2008, 16:38
سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید راه افتاد .....
اینم مطالب از سایت pesgaming در مورد لیسانسهای بازی و ....

The website is called pesunites.com and Konami have just placed a welcome message "THE WORLD AWAITS. Fans. Players. Football. Unite. Coming Soon". Check out the screenshot.

The copyright text let us know more about some licenses included in the game :

“adidas”, the 3-Bars logo and the 3-Stripe trade mark are registered trade marks of the adidas Group, used with permission. Teamgeist is a trade mark of the adidas Group, used with permission. the use of real player names and likenesses is authorised by FIFPro and its member associations. Officially licensed by Asociación del Fútbol Argentino Officially licensed by Czech National Football Association Officially licensed by CFF © The Football Association Ltd 2007. The FA Crest and FA England Crest are official trade marks of The Football Association Limited and are the subject of extensive trade mark registrations worldwide. copyright FFF © 1996 JFA Officially licensed by FIGC and AIC © 2001 Korea Football Association Special thanks to SEJIN, MUKTA, Eunho, Denis for Korea National Team data All copyrights and trademarks are KNVB respectively Team Holland property and are used under license. Licensed by OLIVEDESPORTOS (Official Agent of the FPF) Producto oficial licenciado RFEF © 2002 Ligue de Football Professionnel ® Officially licensed by Eredivisie CV © & TM 2008 Liverpool Football Club & Athletic Grounds Ltd Official Licensed Product of A.C. Milan Manchester United crest and imagery © MU Ltd Official product manufactured and distributed by Konami Digital Entertainment under licence granted by Soccer s.a.s. di Brand Management S.r.l. Wembley, Wembley Stadium and the Arch device are official trade marks of Wembley National Stadium Limited and are subject to extensive trade mark registrations.

Armin 2008
17-09-2008, 16:38
حال كسي خبر داره غير از اون مد بازيكن 17 ساله مد جديد اضافه شده يا نه؟
البته فكر نكنم اضافه شده باشه چون همين مود برا 2009 كافيه اگه بخواد همه رو يه دفعه رو كنه براي ورژن هاي بعدي سوژه نميمونه نظر شما چيه؟

تنها مود همینه.

Spaniuly
17-09-2008, 16:44
گوگل بوي يه 1ربعي دير گذاشتي خبر افتتاح سايت رو البته موندم چرا اينقدر خلوت Home Page ش هيچي نداره

bahador2009
17-09-2008, 18:58
یه خبر جدید ..............................pes2009 خیلی زودتر میاد در تاریخ 17 octobr برای pc.360.ps3 و تاریخ 30 اکتبر برای psp , ps2Konami has today announced that PES 2009, the highly anticipated latest instalment in the multi-million selling Pro Evolution Soccer series, is to be released across Europe on October 17 for PlayStation 3, Xbox 360 and PC.The PS2 version will hit stores a few weeks later on October 30, followed by the PSP edition on November 6 and a Wii version in 2009.منبع:videogamer

Spaniuly
17-09-2008, 19:02
یه خبر جدید ..............................pes2009 خیلی زودتر میاد در تاریخ 17 octobr برای pc.360.ps3 و تاریخ 30 اکتبر برای psp , ps2Konami has today announced that PES 2009, the highly anticipated latest instalment in the multi-million selling Pro Evolution Soccer series, is to be released across Europe on October 17 for PlayStation 3, Xbox 360 and PC.The PS2 version will hit stores a few weeks later on October 30, followed by the PSP edition on November 6 and a Wii version in 2009.منبع:videogamer

اين كجاش زوده اينكه ديرتر شد قرار بود زودتر بياد كه

اينم از لوگوي رسمي بازي با كيفيت 1500 در 500 پيكسل

bahador2009
17-09-2008, 19:08
گه قرار بود کی بیاد خوب ؟البته در مورد حس2 با شما موافقم!

bahador2009
17-09-2008, 19:09
مگه قرار بود کی بیاد خوب ؟البته در مورد ps2 با شما موافقم!

Spaniuly
17-09-2008, 19:16
مگه قرار بود کی بیاد خوب ؟البته در مورد ps2 با شما موافقم!

گه قرار بود کی بیاد خوب ؟البته در مورد حس2 با شما موافقم!

اولا وقتي ميبيني غلط املايي داري ميتوني همون پست رو ويرايش كني در ثاني در مورد PS2 با من موافقي؟ منظورتو نمي فهمم مگه من در مورد PS2 نظري دادم اخيرا؟

Armin 2008
17-09-2008, 21:37
یعنی می گه عرضه ی بازی تو ps2 دیر تر شد همون طور که تو می گی.

Spaniuly
17-09-2008, 22:30
یعنی می گه عرضه ی بازی تو ps2 دیر تر شد همون طور که تو می گی.

اهان از اون لحاظ ولي كلا من برا كنسول خاصي نگفتم. منظورم اينه كه بازي زود نمياد كلا اگه حرف ايشون درست باشه بازي تاخير داره نه تعجيل

*IN*
18-09-2008, 00:17
سلام دوستان
من امروز Dvd دنیای بازیو گرفتم یه دمو از Pes2009 داشت. یه نفر داشت بازی میکرد در موردش توضیح میداد . واسه E3. 2008 بود

B3HZ@D
18-09-2008, 01:17
این هم یک تریلر جدید از گیم پلی بازی:

EASPORTS-FIFA
18-09-2008, 01:39
آقا من وارد سایت تخصصی فیفا شدم.ولی چیزی نداشت که وارد بشی.برا شما هم همین جوریه؟

Spaniuly
18-09-2008, 06:57
آقا من وارد سایت تخصصی فیفا شدم.ولی چیزی نداشت که وارد بشی.برا شما هم همین جوریه؟
فيفا يا PES ؟ اگه مننظورت دوميه آره خاليه فعلا ولي سايت فيفا 09 خيلي پرباره كي گفته هيچي نداره

سلام دوستان
من امروز Dvd دنیای بازیو گرفتم یه دمو از Pes2009 داشت. یه نفر داشت بازی میکرد در موردش توضیح میداد . واسه E3. 2008 بود

عليك سلام
اولا اوني كه ديدي ويديو كليپ بود نه دمو
دمو به نسخه ناقص و قابل بازي كردن با شرايط محدود هست كه براي يه بازي ميسازن. جهت تبليغات و آشنايي گيمرها با اون بازي
دوما E3 2008 چيه؟

Behsood
18-09-2008, 07:11
عليك سلام
اولا اوني كه ديدي ويديو كليپ بود نه دمو
دمو به نسخه ناقص و قابل بازي كردن با شرايط محدود هست كه براي يه بازي ميسازن. جهت تبليغات و آشنايي گيمرها با اون بازي
دوما E3 2008 چيه؟
سلام

Demo کلا به پیش نمایش گفته میشه! (قبل از انتشار مورد اصلی)

اونی که شما میگی بهش میگن Playable Demo گفته میشه که قابل بازی هم هست.

E3 هم مخفف Electronic Entertainment Expo هست.(حروف اول)
و به عبارتی بزرگترین رویداد دنیای بازی ها محسوب میشه! که هر ساله به شکل کنفرانس بسیار بزرگ برگزار میشه.

شرمنده یه کم منحرف شد تاپیک!

Armin 2008
18-09-2008, 09:27

این هم یک تریلر جدید از گیم پلی بازی:

کد:

گیم پلی به نظر چندان تغییری نکرده.

joey jordison
18-09-2008, 11:33
سلام
دوستان کسی از لیست استادیوم خبر داره؟؟

Spaniuly
18-09-2008, 13:04
آرمين منظورش سايت Pes بود نه فيفا اشتباه لپي داشتن ايشون در مورد استاديوم ها هم خبري در دست نيست فعلا به محض اينكه اطلاعاتي بدست اومد منتشر ميشه همين جا

google_boy07
18-09-2008, 17:20
سایت youtube ویدیوهای جدیدی از face بازیکنا داده خیلی جالبه حتما ببینید . face کامل از تمام بازیکنان چندین باشگاه معروف

mojtaba007
18-09-2008, 17:27
این سایت یوتوپ یه لینکی داشت که ----- نبود
کسی این لینک را نداره

maximiliyanus
18-09-2008, 18:47
سایت youtube ویدیوهای جدیدی از face بازیکنا داده خیلی جالبه حتما ببینید . face کامل از تمام بازیکنان چندین باشگاه معروف
من رفتم نبود میشه لینکش رو بزاری ممنون میشم.....

mojtaba007
18-09-2008, 19:38
این سایت یوتوپ یه لینکی داشت که ف ی ل ت ر نبود
کسی این لینک را نداره

Spaniuly
18-09-2008, 20:26
این سایت یوتوپ یه لینکی داشت که ف ی ل ت ر نبود
کسی این لینک را نداره

تو اين لينك 4 تا تريلر با كيفيت HD هست از دست نديد

mojtaba007
18-09-2008, 20:33
من تمام این ها را نگاه کردم
فقط لینک بدون ف یلتر یوتوب را میخواهم
فقط یادمه به جای Www یه چیز دیگه داشت

joey jordison
18-09-2008, 22:13
من تمام این ها را نگاه کردم
فقط لینک بدون ف یلتر یوتوب را میخواهم
فقط یادمه به جای Www یه چیز دیگه داشت

شما همون به جای www بنویس Uk

google_boy07
18-09-2008, 22:18
ماله فیسهای بازیکنان منچستر

برا من که یوتوب ----- نیست ...:40:

طراحی چهره ها از pes 8 خیلی بهتر شده .:40:

mojtaba007
18-09-2008, 23:06
شما همون به جای www بنویس Uk

عزیز دل الان امتحانش کردم ولی باز هم ف-ی-ل-ت-ر-ه
من چون ویندوز عوض کردم یادم رفت اسم ادرس را یادداشت کنم
قبل از ویندوز عوض کردنم راحت میتونستم برم این سایت رو ببینم
به جای UK دیگه هیچی نداره

joey jordison
19-09-2008, 00:29
عجیبه اگه ----- بود این حرکت را میکردی میرفت de بزن ببین!!!

mojtaba007
19-09-2008, 00:45
de را هم امتحان کردم ف-ی-ل-ت-ر-ه
خیلی عجیبه
اعصابمو خرد کرده

Spaniuly
19-09-2008, 06:54
de را هم امتحان کردم فیلتره
خیلی عجیبه
اعصابمو خرد کرده

ول كن بابا جاي ديگه بگرد دنبال لينك مستقيمش بگرد

Spaniuly
19-09-2008, 09:07
Redesigned for a more functional D-pad, based on the survey results from a poll on this site, several referees and I have been testing this controller on different games for the last few weeks to see if the changes really make a substantial difference to the game playing experience, or whether this is much ado about nothing.

I've predominantly tested the pad using PES2008. Switching between the old style controller and this luminous green beauty you can tell there's a slight difference in the diagonal movement of the players. Whereas with the old style controller you were more or less restricted to running either up, down, left or right, using the new controller diagonal movement is much easier, and it works as the original controller should have really.
The position of the D-pad on the controller is still in an awkward place for prolonged use of the pad, and I found myself naturally gravitating towards the analogue stick after the ball had gone out of play.
Overall, I couldn't see any huge change with the new controller, but perhaps as Eurogamer say further down this article, for the full benefits of the redesign to be appreciated, games must first be released which take advantage of the extra movement.

oldboiler says:
On view there appears to be no difference in the new enhanced 360 controller compared to the previous 360 version other than its unique colour. When compared to the PS3 pad, the 360 controller has always been larger in its dimensions, weight, and general strength of build…..that remains the same.

Some gamers may argue that they prefer their controllers to be light and smaller in size, and this would be a valid point, however as both a PS3 and 360 owner I’ve always preferred something a bit more substantial and sturdy, a pad that’s slightly weighty and makes me feel like I’m actually in complete control of the game I’m playing.

With the PS3 pad you can’t help feeling that everything is a bit cramped together, the d-pad flushed close to the left analogue stick, both analogue sticks have always felt like they need a few extra centimetres between them, and perhaps as if they need to sit on a separate axis to each other. To this day I still accidentally flick more than one button by mistake on the PS3 controller, notably the back and trigger buttons.

With sufficient but not excessive room between each controlling part, that’s never been a problem with the 360 pad, and again that also remains the same. As such, to the dedicated 360 controller fan, the new pad continues to be a good medium for all gaming platforms and in particular the benchmark pad for first person shooters.

In terms of the d-pad, it still protrudes slightly higher on the new 360 controller compared to its Sony counterpart. Personally I prefer this as the d-pad retains its own separate part of the overall controller, and provides a mechanism for my thumbs to fit perfectly into the grove of the d-pad compared to just resting on the PS3’s d-pad.

The d-pad on the 360 also seems to have more movement and flexibility in the various different directions compared to the PS3 d-pad, which at times feels slightly rigid. Regularly I finish using the PS3 controller feeling tiredness in the joints of my thumbs, whereas within the 360 pad there is that extra bit of fluidity for the d-pad to move with the direction of your thumbs as opposed to wielded into a set position within the controller.

Overall the PS3 pad is what it is, extremely practical, a sleek light design and small in terms of your standard controller. It does however feel rather flimsy, and perhaps in need of a cosmetic update. Comparing it to Microsoft’s latest brand new 360 controller with its distinguished lime green colour is very difficult, and no doubt gamers will have their own unique uptake on its comparison.

My thoughts are that using the new 360 controller feels like turning up on a Sunday morning for the local amateur pub football team wearing your newly purchased sparkling luminous green boots for the very first time. A footballing master stroke, these boots are finally the missing piece in that jigsaw that overnight is literally going to transform you from a footballing buffoon into a footballing god …. and in a strange way the feeling is the same for this pad.

It’s the pad that finally makes you stand out from the hundreds of other gamers; you’re the one they’re looking at…..”Illuminous green pad! he must be good”. When taking it to my mates this week for our regular PES and beer session, knowing that the d-pad directional buttons had been enhanced, it felt like there was a little bit more substance involved when telling them “lads, this is my new 360 pad…… be prepared to witness something very special today”

google_boy07
19-09-2008, 09:33
* Fully Licensed UEFA Champions League mode
* Officially Liverpool and Manchester United teams
* New player models, AI elements and physics routines
* 'Become a Legend' mode - Start your career as a rookie midfielder or striker and work your way through the ranks to become a pro. Play in your favourite attacking position and work as part of a team, as opposed to controlling every player.
* 'Legends' online mode - Use your saved 'Become a Legend' player in online matches with like-minded friends, and show off your skills on the larger online stage.
* Redefined intricacies of first touch, close control and ball distribution
* Enhanced shooting and AI mechanisms
* The new control system makes full use the D-Pad and analogue stick to perform contextual tricks and feints within the players run.
* Weather, air resistance and ground friction all have an affect on the balls motion - alter your play to match the conditions just like in real-life.
* Teamvision AI has been extended allowing computer controlled team mates to adapt their tactics more realistically.
* A reworked Master League means a players' loyalty and mood now affects their performance on the pitch.
* Enhanced realism through aesthetic updates, including stadium environments and atmosphere.
* Improved depth of field through the use of contrast for a greater sense of distance.
* New vertical camera that automatically switches to a close-up view during key one-on-one situations.

Spaniuly
19-09-2008, 10:09
* Fully Licensed UEFA Champions League mode
* 'Become a Legend' mode - Start your career as a rookie midfielder or striker and work your way through the ranks to become a pro. Play in your favourite attacking position and work as part of a team, as opposed to controlling every player.
* 'Legends' online mode - Use your saved 'Become a Legend' player in online matches with like-minded friends, and show off your skills on the larger online stage.
* The new control system makes full use the D-Pad and analogue stick to perform contextual tricks and feints within the players run.
* Weather, air resistance and ground friction all have an affect on the balls motion - alter your play to match the conditions just like in real-life.
* Teamvision AI has been extended allowing computer controlled team mates to adapt their tactics more realistically.
* A reworked Master League means a players' loyalty and mood now affects their performance on the pitch.
* Enhanced realism through aesthetic updates, including stadium environments and atmosphere.
* Improved depth of field through the use of contrast for a greater sense of distance.
* New vertical camera that automatically switches to a close-up view during key one-on-one situations.

اينا كه قبلا فارسيش هم گذاشته شده بود و خبرهاي جديدي نيستن

Armin 2008
19-09-2008, 10:38
Fully Licensed UEFA Champions League mode

خبر جدیدی توش نبود.

mahn90
19-09-2008, 10:56
قدرت بازيكنان معلوم نشد
ماله پس 8 قبل اومدن قدرت مسي و رونالدبنهو رو توي عكس داده بودن بيرون
هنوز واسه 9 نيومده ؟؟؟؟؟

EASPORTS-FIFA
20-09-2008, 16:28
خدا کنه امسال مسی از این کاکا و رونالدو بهتر باشه.و خدا کنه مثل فیفا قدرت رونالدینهو رو کم کنن.در ضمن تو صفحه 84 همونطور که کراوزر گفت منظورم پی ای اس بود نه ......بازم ببخشید.

sasanjfr
20-09-2008, 16:30
لیست استادیوم های PES 2009
--------------------------------

1)Konami Stadium (کشور: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
2)Estádio da Luz (کشور: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - باشگاه: Benfica )
3)Estádio do Dragão (کشور: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - باشگاه: FC Porto )
4)Estádio José Alvalade (کشور: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - باشگاه: Sporting Lisbon )
5)Bristol Mary Stadium - نام واقعی: Veltins-Arena (کشور: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - باشگاه: Schalke 04 )
6)Regenbogen Platz - نام واقعی: Allianz Arena (کشور: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - باشگاه: FC Bayern Munich )
7)Orange Arena - نام واقعی: Amsterdam ArenA (کشور: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - باشگاه: Ajax )
8)Camp Nou (کشور: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - باشگاه: FC Barcelona )
9)Santiago Bernabéu (کشور: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - باشگاه: Real Madrid )
10)Stadio Olimpico di Torino (کشور: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - باشگاه: Juventus F.C و Torino F.C )
11)Stadio Olimpico (کشور: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - باشگاه: AS Roma و Lazio )
12)San Siro (کشور: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - باشگاه: AC Milan و Inter Milan )
13)Stade Louis II (کشور: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - باشگاه: AS Monaco )
14)Stade de France (کشور: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
15)Wembley (کشور: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
16)Stockholm Arena - نام واقعی: Råsunda Stadium (کشور: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
17)Antlion Colisseum - نام واقعی: El Monumental (کشور: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - باشگاه: River Plate )
18)Mohamed Lewis Stadium - نام واقعی: Brookfields National Stadium (کشور: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
19)Ville Marie Stadium

منبع: Wikipedia

*پست اول ویرایش شد*

EASPORTS-FIFA
20-09-2008, 17:01
اون پست اول که ویرایش شد نوشته بود که تبلیغات کنار زمین دیجیتال هستش.برا pc هم همینطور.ولی تو صفحه های قبل میگفتن نیست.حالا بلاخره هست یا نیست؟

joey jordison
20-09-2008, 17:41
سلام
تو این سایتهای اجنبی اشاره شده که تیمهای چلسی و ارسنال و .... فقط تو مد Cl لیسانس شده هستند البته هنوز خود کونامی صداش را در نیاورده!!
اما یک تریلر از بازی رئال و منچستر پخش شده در چارچوب لیگ قهرمانان که انصافا من دیدم خیلی خیلی خیلی عالی و تر تمیز بود با این که اشاره شده بود هنوز 85% کامل شده ببینید دیگه 100% چه میشود!!دیگه صبری در من نمونده!!
فقط ساسان جان قرار بود اولدترافورد و انفیلد هم در بازی باشن چی شده؟

sasanjfr
20-09-2008, 17:41
اون پست اول که ویرایش شد نوشته بود که تبلیغات کنار زمین دیجیتال هستش.برا pc هم همینطور.ولی تو صفحه های قبل میگفتن نیست.حالا بلاخره هست یا نیست؟
هست.در PES 2009 از تبلیغات کنار زمین LED(دیجیتال) استفاده خواهد شد.در ویدیو گیم پلی ای که از بازی در GC 2008 نشان داده شد نیز تبلیغات کنار زمین LED بودند.

milky way
20-09-2008, 18:13
اولین Review از Pes 2009 توسط یه مجله اسپانیایی منتشر شده امتیاز 92/100 :

B3HZ@D
20-09-2008, 20:45
نخیر....تبلیغات کنار زمین در نسخه pc دیجیتالی نیستند

sasanjfr
20-09-2008, 21:12
فقط ساسان جان قرار بود اولدترافورد و انفیلد هم در بازی باشن چی شده؟
نمی دونم joey جان.فعلاٌ که خبری نیست ولی در مورد PES تا روز آخر هم نمیشه با اطمینان حرف زد.همین صفحه ی PES ویکی پدیا هر هفته دچار تغییرات کلی میشه که بخش عظیمی از این تغییرات به خاطر تغییرات هفتگی مطالب gamingaccess است!امیدوارم انفیلد و اولدترافورد هم به جمع ورزشگاه ها اضافه بشن.حیفه این تیم ها لایسنس بشن ولی ورزشگاهشون نباشه.
-----------------
در ضمن مجله ی انگلیسی PlayStation 3 Magazine)PSM3) تو آخرین شماره ی خود چندین بازی رو نقد کرده از جمله PES و فیفا.بهPES نمره ی %88 و به فیفا نمره ی%83 داده.هر چند که این مجله سال گذشته به PES 2008 نمره ی %86 و به فیفا 08 نمره ی عجیب %63 رو داده بود!

منبع:

joey jordison
20-09-2008, 21:31
با .تشکر از جناب ساسان خان!!!
اما فاشیست جان شما از کجا میدونید که تبلیغات کنار زمین برای پلتفرم Pc به صورت Led نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا اونجا که ما میدونیم هیچ تفاوتی بین نسخه های Pcوx360وps3 نیست شاید بعضی Dlc هایی برای نسخه Ps3 باشد!!!

Behnam_o2
20-09-2008, 22:52
آقا کسی نمی دونه PES 2009 قراره با چه سیستمی اجرا شه یعنی با رم 2gig کارت گرافیک 8400gs و cpu 3.6 میشه رو High بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟

Crespo
20-09-2008, 23:52
آقا کسی نمی دونه PES 2009 قراره با چه سیستمی اجرا شه یعنی با رم 2gig کارت گرافیک 8400gs و cpu 3.6 میشه رو High بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟

من سیستم این بود:

CPU: 3.6 Full
RAM: 1GB
VGA: GeForce 8600GS

به راحتی روی High بازی می کردم. (PES 2008 رو میگم) سیستم 2009 هم مثله همینه. پس جای نگرانی نیست:10::8:

B3HZ@D
20-09-2008, 23:59
من توی سایت pesgaming خوندم که تبلیغات الکترونیکی فقط برای کنسول ها وجود داره
توی gamingaccess هم فکر کنم باشه

B3HZ@D
21-09-2008, 00:15
Best
Champions League
Control System

The Worst
Lack of licensed teams
The Graphic Engine

FINAL Score 92

The Pro Evolution Soccer season starts with the objective to recuperate the prestige lost due to the game of last year. And it seems like they’re going to make it, because the first thing that we found out when we launched the game was a great new way of playing. We’re talking about the Champions League. Almost excactly the same as the real Champions League, this new mode unites the best 32 teams of Europe, including FC Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid and Villareal, and allows us to play exibition matches or complete matches with a brand new interface, the Champions League TV Popups and the music of the tournament.
But this is not the only surprise that awaits, because the “Become a Legend” mode allows us to create a player and walk him through his soccer career. Since playing for a 2nd division team until he achieves gold. During the match we allowed to control only this player (with the camera placed right behind his back), and then with experience we make our player become better.

The Master League, which is an icon now continues in the game. Our objective in this mode consists in taking a team which is in the bottom of the table and take it to the main European competition. In order to do that, we need to play docens of matches and make transfers ,take care of the business and the popularity of the club. Thanks to the five levels of difficulty and the available teams, the possibilities are endless
Even though we prefer to play with 7 friends in front of the console (4 of them through the internet) and enjoy the awesome multipayer mode, in random matches or in customized tournaments, this game is looking fantastic, so we’ll play for hours without even realizing the time.

THE CONTROL SYSTEM HASN’T CHANGED. This soccer simulator is characterized for the freedom that it gives us at the time of creating our own cusom moves. The dribbles are done with the triggers, and the right analog stick allows us to do manual passes. However the graphic engine is the same as the one used last year and the animations seems mechanic.
Unfortunately, the main fault of the game is the absence of licensed teams. The spanish league is not complete (the version that we tested only has the teams participating in the Champions and others like Mallorca, Deportivo and Athletic de Bilbao

THE TEAM EDITOR allows (with patience) creating those missing squads. We can also create players from zero and import their real face. We are allowed to recreate the team formations and we can even import MP3 songs for the official squad chants!

Finally, the realism is excellent. The players look very similar, as well as the weather effects and illumination. The spanish commentators Rivero and Maldonado have done an exceptional work, and in certain occasions it almost seems like we’re watching a real match on our TV.
Bottom line, this game is a huge step forward in the PES 2009 saga, even though they haven’t found the excact programming for the console.

GRAPHICS nice similarity to the famous players the smooth animations
GREAT SOUND with commentators
Rivero and Maldini as well as MP3 chants
LENGTH the Master League and the Legend Mode provide hours of playtime
FUN FACTOR the sensation of simulation and the CL is the best of PES 2009

Alternatives
You can play FIFA, which allows you to play with 20 teams online. However, PES is legendary. It’s a matter of personal taste

The Best
Champions League
Control System

The Worst
Lack of licensed teams
The Graphic Engine

FINAL Score 92

B3HZ@D
21-09-2008, 00:20
این هم عکس از چند صفحه مجله که مطالبی توش داره .....
اونایی که انگلیسیشون خوبه سر در میارن

بزرگ:

بزرگ:

بزرگ:

بزرگ:

B3HZ@D
21-09-2008, 00:34
این هم چند screenshots از لیگ های فرانسه - ایتالیا و اسپانیا:

لیگ فرانسه:

لینک به عکس ها:
-------------------------------------------------------------------------------------------
لیگ ایتالیا:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک به عکس ها:
-------------------------------------------------------------------------------------------
لیگ اسپانیا:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک به عکس ها:

Spaniuly
21-09-2008, 07:40
راستي خبري از اضافه شدن دريبلها نيست يعني دريبلهاي منحصر به فرد ميشه تو بازي اجرا كرد تو ورژنهاي قبلي محدود بود اميدوارم يكم اين حركات تكنيكي تو اين ورژن باشه.

bahador2009
21-09-2008, 14:14
چیزهایی که میشه توی بازی ادیت کرد (البته داخل خود بازی) چه چیزهایی هست توی این سری؟؟

joey jordison
21-09-2008, 16:12
چند روز دیگه تا انتشار مونده؟؟

sasanjfr
21-09-2008, 19:03
چند روز دیگه تا انتشار مونده؟؟
26 روز دیگه تا انتشار بازی باقی مونده joey جان.
تاریخ انتشار >>>>> 17 اکتبر(26 مهر)

Armin 2008
21-09-2008, 20:52
امروز 31 شهریور و همچنین 21 سپتامبره.
بازی روز 26 مهر و یا 17 اکتبر منتشر می شه.یهنی تنها 27 روز دیگه.

google_boy07
22-09-2008, 02:26
بعد از 72 ساعت قطعی اینترنت!!!! :41:
.................................................. .................................................. ............
تمامی لینکها به غیر از gamingaccess هستند!
اسکرین شاتهای جدید از بازی اینتر و منچستر
لینک زیر:

اسکرین شاتهای لیگ انگلستان
لینک زیر:

اسکرین شاتهای لیگ اسپانیا
لینک زیر:

لیگ هلند
لینک زیر:

google_boy07
22-09-2008, 02:39
یکی از دوستان زحمت ترجمه رو بکشه ؟
منبع :

Last week I noted a few points I liked about the Fifa demo, but did say that Fifa wouldn’t be rocking my boat
this year, adding at the end of the article that I would be getting Pro Evo 09 [as usual…]. All I got in response was 80% of people slating the Fifa demo, not even noticing that I said that my personal opinion was that it wasn’t as good as PES. I’m going to ask - more of a formality really as I’m sure it won’t happen - that people try to take into account other people’s views and preferences in the comments section. If everyone loved PES then Konami wouldn’t have any competition, and would probably just sit back and make improvements on the previous versions, rather than trying to take big steps forward. I do like the way that you can take shots on goal whilst loading in Fifa, but having games tested NBA ’09 and another EA title this week, I noticed how much longer loading times are in the EA games compared to the Konami titles, which kind of makes the point of having something to do during loading titles a little redundant.

Yes, there are in my opinion a lot of things wrong with the Fifa ’09 demo. The ball weight was ridiculous, the way every single tackle was a successful one, no room to manoeuvre; I could go on and on. I was just pointing out a few things I liked, and wondering if other people liked them too. For the record, I had no intention of buying Fifa, and am buying PES again this year.

My favourite comment was a slightly random one from Simon McDermott; ‘Fifa are the donkey, Pes is the carrot.’ Just thought I’d highlight that one :)

Gameplay videos

As there’s less than a month ‘til the release of Pro Evolution ’09, news should start streaming in; and it’s the new gameplay videos that have me more excited. I still regularly play PES ’08 and like it, so the fact that the gameplay videos look a little like PES ’08 - slowed down a little - with a bit of PES 6 thrown in makes me think that I’m going to love it… but quite a few will hate it. To me, that’s how it’s looking at the moment, but obviously we’re going to have to wait for the demo until we can make up our minds. In my opinion screenshots are all pretty similar at this stage in the waiting game, and the gameplay videos are all similar too, but the newest screenshots uploaded have really caught my eye, and look very impressive. I’d like to do a quick mention of thanks to Krishna who takes his time and effort to post and update the news section of pesgaming.com.

The small things/the big question

Recently someone in the comments section was mentioning that it’s the small things that could really make Pes ’09 a brilliant game. As this poster said, small ideas such as the captain giving his armband to another player when substituted off, the goalkeeper’s drink bottle getting knocked flying should a shot hit it; additions like this which I really agree would make the game that little more realistic, and it’d be a nice talking point if they implemented a few of these suggestions in future editions of the game.

Which leads me on to this week’s big question. What ‘cool’ additions similar to the two I’ve just mentioned would you like to see in Pro Evo 2010/2011 +? Personally, I think the goalnets could be improved, maybe a wayward shot knocking a camera over behind the goal, or maybe just a referee slipping over in wet or snowy weather! Over to you.

As always you can email me at francis_newall@hotmail.co.uk and comments on your preferences to what I talk about, whether you liked it, or just general comments on the article, are all very welcome.

google_boy07
22-09-2008, 02:56
بچه ها فک کنم این تریلر رسمی بازی باشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
خدایی کف کردم !!!!!:8::8::8::8::8::8::8::8::8:
لینک زیر :

.................................................. ..........................
متن زیر رو حتما بخونید ضرر نمیکنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Copenhagen, Denmark. The video is of the PES Menu plus Champions League Menu and if you watch carefully, you see some licensed teams which include:

Manchester United
Lyon
Bordeaux
Inter Milan
AS Roma
PSV
Real Madrid
Villarreal
FC Porto
Sporting
CFR Cluj
Zenit St. Petersburg
and Celtic

Stadiums included are:

Estádio da Luz (Portugal)
Estádio José Alvalade (Portugal)
Estádio do Dragão (Portugal)
Camp Nou (Spain)
Bernabeu (Spain)
San Siro (Italy)
Stadio Olimpico (Italy)
Stadio Olimpico di Torino (Italy)
Stade Louis II (France)
Stade De France (France)
Wembley (England)

There are 8 more you see in the video.

So, the 85% completed build doesn’t include some of the teams which should be there. The Italian League is not licensed but the teams are. I also saw that Arsenal are not licensed which gets me down. Looks to me that certain teams will be licensed only in the Champions League mode, but only time will tell.

Anyway, all that matters is gameplay! Doesn’t it?

Click here for the video!

Here is a another video of a match between Portugal and Argentina.

Let us know what you think in the comments and in the forums.

Enjoy!

اینای زیرو حتما ..........

8 different cameras, and each of them at 3 heights
It also mentions that all 32 CL teams have full kits and names
Players change facial expression when they lose the ball, they scream
A.I. has improved very much according to the article
The players are very much like the real counterparts
Great illumination and weather effects
19 Stadiums (”Fat Tony” in the comments said it first)
8 Players, 4 Online for regular match
7 players, 8 online for Become a Legend
The Spanish commentators are great
For kit editing, add images for Logos AND sponsors
You can share replays with friends through the Internet
.................................................. ..............................
عکس از منو های بازی که به کلی عوض شده.
منوی جدید بازی و .....

اینم یه ویدیو از منوها و ... حتما ببینید....!

mr bahram
22-09-2008, 04:20
این دمو ورود به بازیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mr bahram
22-09-2008, 04:55
بچه ها من نمیتونم عکس بذارم فقط تو این سایت عکسای جدید و قشنگی هست

google_boy07
22-09-2008, 10:42
تمام لینکهای زیر به غیر از gamingaccess هستند !!!!!!!!!
.........................
................

عکسهای جدید از بازی لیورپول و منچستر
لینک زیر:

.................................................. ................................

خدایا چی میشد آرسنال هم لیسانس میگرفت
اینم عکسهای بازی آرسنال و چلسی همون طور که میبینید لیسانس نگرفتن

لینک عکسها :

.................................................. .............

اینم عکسهای بازی رم و رئال مادرید در جام قهرمانان اروپا
لینک زیر:

.................................................. ..

google_boy07
22-09-2008, 11:44
عکس منوی بازی که به کلی عوض شده و واقعا زیباست.
.................................................. .......................
و یه نکته جالب برام این بود که گزینه جام قهرمانان اروپا اومده اول

Armin 2008
22-09-2008, 11:56
عکسا نوید یک بازی بسیار زیبا رو می ده.

ESTEGHLAL 67
22-09-2008, 12:06
خدایا دیگه طاقت ندارم چقدر دیگه باید صبر کرد این عکسا رو هم که میزارید ادم دیوونه میشه

Spaniuly
22-09-2008, 12:51
ولي بازي به نظر خيلي روانتر از قبلي ها به نظر مياد واقعا انتظار كشيدن چه سخته بچه ها با اين انتظاري كه ما ميكشيم اگه اونطور كه بايد شايد راضيمون نكنه خيلي خمار ميشيم ها. خدا نكنه اينطور بشه چون برنامه ها دارم براي Pes 2009 راستي We هم براش همزمان مياد؟ فكر كنم ورژن ژاپني اسنش همينه

*IN*
22-09-2008, 12:58
سلام
از لیگ برتر به قیر از لیور پول چه تیمایی لیسانس شدن

Armin 2008
22-09-2008, 13:07
منچستر.....

Spaniuly
22-09-2008, 13:08
سلام
از لیگ برتر به قیر از لیور پول چه تیمایی لیسانس شدن

قير نه غير

چند صفحه قبل كل تيمهاي لايسنس شده رو گذاشتن دوستان

shahab_f
22-09-2008, 15:17
یکی از دوستان زحمت ترجمه رو بکشه ؟
منبع :

Last week I noted a few points I liked about the Fifa demo, but did say that Fifa wouldn’t be rocking my boat
this year, adding at the end of the article that I would be getting Pro Evo 09 [as usual…]. All I got in response was 80% of people slating the Fifa demo, not even noticing that I said that my personal opinion was that it wasn’t as good as PES. I’m going to ask - more of a formality really as I’m sure it won’t happen - that people try to take into account other people’s views and preferences in the comments section. If everyone loved PES then Konami wouldn’t have any competition, and would probably just sit back and make improvements on the previous versions, rather than trying to take big steps forward. I do like the way that you can take shots on goal whilst loading in Fifa, but having games tested NBA ’09 and another EA title this week, I noticed how much longer loading times are in the EA games compared to the Konami titles, which kind of makes the point of having something to do during loading titles a little redundant.

Yes, there are in my opinion a lot of things wrong with the Fifa ’09 demo. The ball weight was ridiculous, the way every single tackle was a successful one, no room to manoeuvre; I could go on and on. I was just pointing out a few things I liked, and wondering if other people liked them too. For the record, I had no intention of buying Fifa, and am buying PES again this year.

My favourite comment was a slightly random one from Simon McDermott; ‘Fifa are the donkey, Pes is the carrot.’ Just thought I’d highlight that one :)

Gameplay videos

As there’s less than a month ‘til the release of Pro Evolution ’09, news should start streaming in; and it’s the new gameplay videos that have me more excited. I still regularly play PES ’08 and like it, so the fact that the gameplay videos look a little like PES ’08 - slowed down a little - with a bit of PES 6 thrown in makes me think that I’m going to love it… but quite a few will hate it. To me, that’s how it’s looking at the moment, but obviously we’re going to have to wait for the demo until we can make up our minds. In my opinion screenshots are all pretty similar at this stage in the waiting game, and the gameplay videos are all similar too, but the newest screenshots uploaded have really caught my eye, and look very impressive. I’d like to do a quick mention of thanks to Krishna who takes his time and effort to post and update the news section of pesgaming.com.

The small things/the big question

Recently someone in the comments section was mentioning that it’s the small things that could really make Pes ’09 a brilliant game. As this poster said, small ideas such as the captain giving his armband to another player when substituted off, the goalkeeper’s drink bottle getting knocked flying should a shot hit it; additions like this which I really agree would make the game that little more realistic, and it’d be a nice talking point if they implemented a few of these suggestions in future editions of the game.

Which leads me on to this week’s big question. What ‘cool’ additions similar to the two I’ve just mentioned would you like to see in Pro Evo 2010/2011 +? Personally, I think the goalnets could be improved, maybe a wayward shot knocking a camera over behind the goal, or maybe just a referee slipping over in wet or snowy weather! Over to you.

As always you can email me at francis_newall@hotmail.co.uk and comments on your preferences to what I talk about, whether you liked it, or just general comments on the article, are all very welcome.

هیچ چیز خاص و مهمی نداشت , طرف راجع به کامنت های توی وبلاگش و اینکه چقدر منتظره " پیس" بیاد , و اینکه دموی فیفا 09 رو دانلود کرده و ... توضیح داده.

franch
22-09-2008, 15:25
از نسخه قبليش بايد خيلي قشنگتر باشه.

bax_021
22-09-2008, 15:30
سلام :20:
چند تا سوال داشتم :15:
یکی در مورد داوری :6:
تو 2008 وقتی تکل خشن می کردی و داور آوانتاژ می داد بعدش که بازی متوقف می شد کارت نمی داد :grrr:
این درست شده ؟
تو منوی ادیت 2008 واسه هر تیم یه عکس می شد گذاست
تو 2009 چی ؟ :3:
گزارشگر همونه ؟ :7:
یه چیزه مهم این که تو جاهایی که شلوغ می شد تو 2008 میپرید بازی(افت فریم می گن بهش ؟ )
این مشکل حل شده ؟ :13:
نگید برو صفحه های قبل رو نگاه کن:19:
ممنون :40:

google_boy07
22-09-2008, 15:57
سلام :20:
چند تا سوال داشتم :15:
یکی در مورد داوری :6:
تو 2008 وقتی تکل خشن می کردی و داور آوانتاژ می داد بعدش که بازی متوقف می شد کارت نمی داد :grrr:
این درست شده ؟
تو منوی ادیت 2008 واسه هر تیم یه عکس می شد گذاست
تو 2009 چی ؟ :3:
گزارشگر همونه ؟ :7:
یه چیزه مهم این که تو جاهایی که شلوغ می شد تو 2008 میپرید بازی(افت فریم می گن بهش ؟ )
این مشکل حل شده ؟ :13:
نگید برو صفحه های قبل رو نگاه کن:19:
ممنون :40:

تمامی مسایل بالا بر طبق گفته سازندگان بازی دزست شده

SLOW
22-09-2008, 16:48
قير نه غير

چند صفحه قبل كل تيمهاي لايسنس شده رو گذاشتن دوستان
چند صفحه قبل نه صفحه اول راجبش توضیح داده بعد از لیگ برتر هم فقط دو تیم منچستر و لیورپول حضور دارن!؟:41:

SLOW
22-09-2008, 17:08
اینم چندتا عکس بازی
کد:
عکس پایین منوی اصلیه بازیه
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس پایینی مقایسه با نسخه قبله
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس پایین ادیت بازیه
کد:
talkplaystation.com/.../pes2009-04-403x296.jpg

B3HZ@D
22-09-2008, 18:56
این هم 90 عدد screenshot از بازی دو تیم منچستر و لیورپول

Toranj_mhg
22-09-2008, 20:21
فیفا که همیشه منو هاش جذاب و خفنه اما امان از باطنش!! به نظر من هم منوی PEs2008 قشنگتر از این 2009 هست. البته این عکس بی کیفیته شاید اصلش خوب باشه!
راستی anfield و oldtrafford ساخته شده یا نه؟

B3HZ@D
22-09-2008, 20:36
نه مثل این که این دو ورزشگاه توی این ورژن هم وجود نداره
از انگلیس فقط ورزشگاه ویمبلی هست

ebinem173
22-09-2008, 21:05
امیدوارم قابلیت بازی رفت و برگشت تو این نسخه دوباره برگرده
دویدن بازیکنها درست بشه
سوتی دروازه بانها و مدافعان درست بشه
خستگی زیاد بازیکنها توی مسترلیگ حل بشه
لیسانس تیمها و لیگها هم که ظاهرا هر سال داره بدتر میشه و امیدی بهش نیست

bahador2009
22-09-2008, 22:07
واقعا اگه يه روزي اين دو شركت سازنده ي فوتبال براي ساخت بازي فوتبالي مشترك همكاري كنند(Pro Evolution Soccer FIFA xxxx) عجب بازي بشه اون بازي. البته با حق وتوي KONAMI
چون اگه قضاوت يه طرفه رو كنار بذاريم بعضي چيزها توي فيفا عالي كار شده وخيلي چيزها هم توي پس ولي با اين حال هيچ كدومشون كامل نيستن چو هر كدوم يه پاشون ميلنگه كه توي فيفا يه دست و يه پاش ميلنگه!

SLOW
22-09-2008, 22:10
فیفا که همیشه منو هاش جذاب و خفنه اما امان از باطنش!! به نظر من هم منوی PEs2008 قشنگتر از این 2009 هست. البته این عکس بی کیفیته شاید اصلش خوب باشه!
راستی anfield و oldtrafford ساخته شده یا نه؟
دوست عزیز منوی اصلی بازی با کیفیت اینه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

bahador2009
22-09-2008, 22:23
منوي اصلي بازي كه واقعا جذاب شده ومثله اينه كه وسط گزينه هاي خودش قرار داره به گونه كه اگه شما يك گزينه رو انتخاب كنيد پس از انتخاب به سمت محتويات اون كه در اطراف منو قرار داره حركت ميكنه كه يه روح جذابي رو به بازي مي بخشه كه زيباييش رو غير قابل انكار ميكنه.
پس من فكر ميكنم اين منو به بهتري نحو طراحي شده.
اما يه چيزه ديگه اي كه هست اينه كه اسكوربورد براي جامها متفاوت شده مثل pes4 كه خيلي اين هم جالبه...

B3HZ@D
22-09-2008, 23:09
دوست عزیز منوی اصلی بازی با کیفیت اینه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک رو یه تستی بکن
کار نمی کنه

B3HZ@D
22-09-2008, 23:20
PES 2009 Intro Trailer!!!

SLOW
22-09-2008, 23:33
لینک رو یه تستی بکن
کار نمی کنه
دستت درد نکنه دوسته عزیز که هشدار دادی لینکه اصلی اینه

google_boy07
22-09-2008, 23:36
PES 2009 Intro Trailer!!!

مرسی
..............
یه نگاهی به صفحه 88 بنداز متوجه میشی این ماله کی هستش؟

PES 2009 Intro Trailer!!! از YOUYUBE

google_boy07
22-09-2008, 23:38
دستت درد نکنه دوسته عزیز که هشدار دادی لینکه اصلی اینه

این منوی بازی نیست ! :27:
منوی که شما گذاشتی ماله 3 ماه پیشه
..............
منوی اصلی بازی

.................................................. .................................................. .................................

SLOW
23-09-2008, 00:01
چنتا عکس از پی ای اس 2009 خیلی توپه

این عکسه انتخاب تیم هاست

SLOW
23-09-2008, 00:11
..............
منوی اصلی بازی

.................................................. .................................................. .................................

مطمئنم منوی بازی همون لینکی که گزاشتمه در همه ی سوکر ها تو منو اسم ورژن اومده ولی واسه تو نداره
پس نتیجه میگیریم که اون لینکه اصلیه بازیه تو عکسایی که گذاشتم منوی انتخاب گزینه ها هست و زمین تا آسمون با اونایی که گذاشتی فرق میکنه یه نگاه به عکس هایی که گذاشتم بکنی بدت نمیاد:10:

SLOW
23-09-2008, 00:21
..............
منوی اصلی بازی

گوگل بوی جان بازی که گذاشتی بازیه جام قهرمانان اروپاست نه pes2009 اگه نمیدونی بدون در ضمن pes2009 هنوز تاکثیر نشده که کسی بخواد از روی مانیتور عکس بگیره اگه دوست داری منوی اول بازیو انتخاب تیمها و گزینه ها رو ببینی داخل اون عکس هایی که گذاشتم پیدا میشه:46::20:

google_boy07
23-09-2008, 00:22
مطمئنم منوی بازی همون لینکی که گزاشتمه در همه ی سوکر ها تو منو اسم ورژن اومده ولی واسه تو نداره
پس نتیجه میگیریم که اون لینکه اصلیه بازیه تو عکسایی که گذاشتم منوی انتخاب گزینه ها هست و زمین تا آسمون با اونایی که گذاشتی فرق میکنه یه نگاه به عکس هایی که گذاشتم بکنی بدت نمیاد:10:

...............................................
من هیچی نمیگم دیگران قضاوت کنند!؟

این مدرک من؟
ویدیو از منوی بازی و.....

google_boy07
23-09-2008, 00:26
گوگل بوی جان بازی که گذاشتی بازیه جام قهرمانان اروپاست نه pes2009 اگه نمیدونی بدون در ضمن pes2009 هنوز تاکثیر نشده که کسی بخواد از روی مانیتور عکس بگیره اگه دوست داری منوی اول بازیو انتخاب تیمها و گزینه ها رو ببینی داخل اون عکس هایی که گذاشتم پیدا میشه:46::20:

...............
حرفای بالا خنده داره !!!!!!!!:31:11
دیگران قضاوت کنند!
این چه ربطی به بازی داره که میگی هنوز منتشر نشده .

ویدیو زیر رو بیبن متوجه میشی

.................................................. ...............
جواب ...... خاموشی است

google_boy07
23-09-2008, 00:34
آخرین اخبار از بازی
..........
8 different cameras, and each of them at 3 heights
It also mentions that all 32 CL teams have full kits and names
A.I. has improved very much according to the article
The players are very much like the real counterparts
Great illumination and weather effects
19 Stadiums (”Fat Tony” in the comments said it first)
8 Players, 4 Online for regular match
7 players, 8 online for Become a Legend
The Spanish commentators are great
For kit editing, add images for Logos AND sponsors
You can share replays with friends through the Internet
………………………………………

8 دوربین متفاوت ک هر کدام از آنها در 3 ارتفاع هستند.
تمام 32 تیم جام قهرمانان اروپا از دارای لیسانس کامل هستند.
سیستم هوش مصنوعی بازی بهبود یافته.
در نورپردازی بازی و آب وهوا کار شده.
8 نفر میتوانند در قسمت BECOME A LEGEND بصورت آنلاین بازی کنند.
گزارشگر اسپانیایی خیلی بهتر شده.
شما میتوانید REPLAY های بازی را برای دوستان در اینترنت SHARE کنید.

.................................................. .................................................. ................

kingmohsen
23-09-2008, 00:34
بازی در نمایشگاههای زیادی پخش شده
و هر کی میتونه از مانیتور عکس بگیره

من با google boy موافقم

SLOW
23-09-2008, 00:47
بازی در نمایشگاههای زیادی پخش شده
و هر کی میتونه از مانیتور عکس بگیره

من با google boy موافقم
شاید آره شاید نه تا pes2009 بیاد خدا بزرگه

Behsood
23-09-2008, 00:51
سلام
بالاخره خود شرکت بازی رو داره یا نه؟
برا تست هم که شده نیذاره کسی بازی کنه؟
خب همون موقع عکس هم میگیرند!

SLOW
23-09-2008, 00:55
...............
حرفای بالا خنده داره !!!!!!!!:31:11
دیگران قضاوت کنند!
این چه ربطی به بازی داره که میگی هنوز منتشر نشده .

ویدیو زیر رو بیبن متوجه میشی

.................................................. ...............
جواب ...... خاموشی است
گوگل بوی جان شاید تو راست میگویی از اطلاعاتی که دادی خیلی خیلی ممنونم اینکه داخل نمایشگاه عرضه شده خبری نداشتم اگر میشود یک توضیح کوچکی راجع به آن عکس منوی بازی که گزاشتم بدهی من طبق چیزی که دیدم نظر میدم تا الان که pes1,2,3,.....8 اومده سابقه نداشته که تو منوی اصلی اسم بازی نیاد
شاید نسل جدیده:46::20:

Razel
23-09-2008, 00:59
سلام
اینم ویدئوی منوهای بازیه:

به نظر میاد این بازی نسخه ویژه جام باشگاههای اروپا رو داشته باشه.

SLOW
23-09-2008, 01:03
سلام
بالاخره خود شرکت بازی رو داره یا نه؟
برا تست هم که شده نیذاره کسی بازی کنه؟
خب همون موقع عکس هم میگیرند!
حرف شما درسته ولی حس میکنم عکس خونگی باشه یا اگر واسه شرکت کونامی باشه میتونست بهتر و از زاویه بهتر عکس بگیره:20::23::17::wac:

Behsood
23-09-2008, 01:29
حرف شما درسته ولی حس میکنم عکس خونگی باشه یا اگر واسه شرکت کونامی باشه میتونست بهتر و از زاویه بهتر عکس بگیره:20::23::17::wac:
سلام
دوست من این چه حرفیه؟
خود کونامی که عکس از LCD نمیگیره بزنه که! :13:
خود اگه بده خب عکس اصلی رو میده! نه عکس اون رو با زاویه ی خوب!!:5:

SLOW
23-09-2008, 01:47
سلام
دوست من این چه حرفیه؟
خود کونامی که عکس از LCD نمیگیره بزنه که! :13:
خود اگه بده خب عکس اصلی رو میده! نه عکس اون رو با زاویه ی خوب!!:5:
دوست من بد متوجه شدی من نمیگم که خود کونامی عکس گرفته:13: :31:من میگم اونکسی که عکس گرفته بازی به این مهمی چرا اینطوری عکس گرفته؟:13:

SLOW
23-09-2008, 01:58
یه چند تا عکسه دیگه

Toranj_mhg
23-09-2008, 02:48
این قسمت رو اون دوست عزیز ترجمه نکردند که سواد دست پا شکسته ی انگلیسی من میگه یعنی:
بازیکنا وقتی که توپ رو از دست می دن ،چهرشون تغییر می کنه ، آنها فریاد می کشند!!

B3HZ@D
23-09-2008, 04:46
...:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید...
مطمئنی این عکس مال pes 2009 هستش
فکر کنم مال pes 6 باشه

Spaniuly
23-09-2008, 07:29
این قسمت رو اون دوست عزیز ترجمه نکردند که سواد دست پا شکسته ی انگلیسی من میگه یعنی:
بازیکنا وقتی که توپ رو از دست می دن ،چهرشون تغییر می کنه ، آنها فریاد می کشند!!

اين كه فوق العاده اس واقعا عجب به چيزايي دقت مي كنه كونامي به نظر من اين يه چشمه از اون كاراي جالبش هست و بعد انتشار به چيزاي جالب زيادي بر خواهيم خورد

sara46
23-09-2008, 09:40
من که از pes 2008 خوشم نیومد و هنوز ساکر 6 رو بازی میکنم .

حالا این 2009 چطوریاست ؟
مثل 2008 نباشه .
کی ریلیز میشه

؟

Masoud King
23-09-2008, 11:05
من که از pes 2008 خوشم نیومد و هنوز ساکر 6 رو بازی میکنم .

حالا این 2009 چطوریاست ؟
مثل 2008 نباشه .
کی ریلیز میشه

؟
سلام سارا خانوم!
شما کجا اینجا کجا!!! بعد از سالیان متمادی به انجمن بازی هم سر زدید!
بازی اکتبر(26 مهر) منتشر میشه برای توضیحات هم اگه پست اول تاپیک رو بخونی متوجه میشی....

google_boy07
23-09-2008, 11:29
...:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید...
مطمئنی این عکس مال pes 2009 هستش
فکر کنم مال pes 6 باشه

گوگل بوی جان شاید تو راست میگویی از اطلاعاتی که دادی خیلی خیلی ممنونم اینکه داخل نمایشگاه عرضه شده خبری نداشتم اگر میشود یک توضیح کوچکی راجع به آن عکس منوی بازی که گزاشتم بدهی من طبق چیزی که دیدم نظر میدم تا الان که pes1,2,3,.....8 اومده سابقه نداشته که تو منوی اصلی اسم بازی نیاد
شاید نسل جدیده:46::20:

x fashion عزيز آره عكساي جناب slow ‌يا تكراريه يا ماله 6 هستش.
................................................
slow جان انگار يه جورايي قبول نميكني كه اون منو ماله 9 هستش .صبر كن بازي بياد بعد متوجه ميشي
در ضمن عكسهاي شما يا تكراريه يا ماله ساكر 6 هستش

اينم ويديو از منوهاي بازي ....

Spaniuly
23-09-2008, 12:19
واي واي واي چه سرعتي داره اين تاپيك پياده شين باهم بريم...:31:

داشتم الان پست هاي قبلي رو مي خوندم فهميدم چرا تاپيك تخته گاز اومده بازم بعضيا كل كل ميكردن رفقياي شفيق با پست هاي به جا ماس مالي كردن همه رو. ولي خداييش جايي واسه بحث در مورد بازي رقيب نه تو اين تاپيك هست نه تو تاپيك رقيب(FIFA) اميدوارم حل بشه. واقعا هر كدوم از اين 2 بازي ويژگيهايي دارن كه نميشه با زير سوال بردن يكي سعي در تخريبش داشت. حالا بگذريم...

نميدونم اين ويديو رو ديدين يا نه ولي من آنلاين ديدم يه ذره اش رو فاز داد اساسي بازي كامل رم و رئال هست كه بخوبي فيلمش رو ضبط كردن (واسه PES 2009 هستش ها...!)

4 تا بخشه : نيمه اول - نيمه دوم - نيمه سو... نه ببخشيد وقت اضافه:31: بعدشم پنالتي ها

EASPORTS-FIFA
23-09-2008, 13:25
من یک ویدئو از بازی دیدم.اونطور که میگفتن نبود.یعنی سرعت بازی کم نشده بود.سرعت توپ فوق العاده زیاد بود.زیاد هم با 2008 فرقی نداشت!
چراااااااااااااااااا؟

Spaniuly
23-09-2008, 13:59
من یک ویدئو از بازی دیدم.اونطور که میگفتن نبود.یعنی سرعت بازی کم نشده بود.سرعت توپ فوق العاده زیاد بود.زیاد هم با 2008 فرقی نداشت!
چراااااااااااااااااا؟

نه واقعا نميشه با يه ويديو در مورد بازي اينطوري نظر داد من كه ميگم حتي اگه گيم پلي بازي هم نسبت به قبلي بهبود پيدا نكنه اضافات جديد بازي همه اين نقص ها رو مي پوشونه.
اين نظر شخصي من هست شايد حق بديد:

يكي بياد بشماره ببينه كمپاني هاي EA و Konami چند تا بازي براي فوتبال واسه پلتفورم PC ارائه دادن. واقعا زياده و آدم هر چقدرم مشكل پسند باشه بالاخره با يكي از گيم پلي هاي اين بازي ها حال ميكنه مثلا من با گيم پلي Wining Eleven 8 واقعا حال ميكنم و از بين تمام بازيهاي كونامي همين ورژن رو تر تميز و حرفه اي بازي مي كنم. كلا خوش دسته. برعكس PES5 كه گيم پليش واقعا ناجور هست تو سري فيفا هم از گيم پلي 07 خوشم مياد و از فيفا 06 متنفرم. ملاحضه ميكنيد اين 4 تا كه گفتم كاملا قديمي شدن ولي در مورد گيم پلي براي من معني خاصي دارن و من مي تونم اون چيزي رو انتخاب كنم كه دوستش دارم. حالا منظور من از اين صحبتها اين هست: گيم پلي يه چيز تكراري هست توي گيم فوتبال البته مهمترينش هم هست ولي بياين قبول كنيم حالا مودهاي بازي كه تازگيا خوب مد شده خوب طرفدار پيدا كردن و من اكثرا كه دقت مي كنم بخش محبوب فوتبال ها همين مد هاش هست ما معمولا اگه يه رقيب پيدا بشه برامون ميشينيم گيم پلي ميزنيم مقابل هم ولي وقتي تنهايي مي خواييم بازي كنيم بعد چند تا بازي مقابل كامپيوتر خسته ميشيم و به دنبال مد ها ميريم. پس اينقدر گيم پلي رو ترجيح نديد به اضافات بازي. من نميگم مهم نيست اتفاقا معترف هستم كه نقطه قوت يك پي سي گيم همون گيم پلي كاربر پسندش هست ولي بايد مود ها و اضافات بازي كه براي كمپاني سازنده اش كلي دردسر ساز شده و روش وقت گذاشته اون رو ابداع كرده رو ناديده نگيريم. در هر حال بازم ميگم بي صبرانه منتظر به وقوع پيوستن آرزوي ديرينه ام هستم. مود جديد PES 2009 (راستي كسي نميدونه اسم اون مود جديدش چيه؟ همون 17 ساله رو ميگم ها)

bax_021
23-09-2008, 14:45
نه واقعا نميشه با يه ويديو در مورد بازي اينطوري نظر داد من كه ميگم حتي اگه گيم پلي بازي هم نسبت به قبلي بهبود پيدا نكنه اضافات جديد بازي همه اين نقص ها رو مي پوشونه.
اين نظر شخصي من هست شايد حق بديد:

يكي بياد بشماره ببينه كمپاني هاي EA و Konami چند تا بازي براي فوتبال واسه پلتفورم PC ارائه دادن. واقعا زياده و آدم هر چقدرم مشكل پسند باشه بالاخره با يكي از گيم پلي هاي اين بازي ها حال ميكنه مثلا من با گيم پلي Wining Eleven 8 واقعا حال ميكنم و از بين تمام بازيهاي كونامي همين ورژن رو تر تميز و حرفه اي بازي مي كنم. كلا خوش دسته. برعكس PES5 كه گيم پليش واقعا ناجور هست تو سري فيفا هم از گيم پلي 07 خوشم مياد و از فيفا 06 متنفرم. ملاحضه ميكنيد اين 4 تا كه گفتم كاملا قديمي شدن ولي در مورد گيم پلي براي من معني خاصي دارن و من مي تونم اون چيزي رو انتخاب كنم كه دوستش دارم. حالا منظور من از اين صحبتها اين هست: گيم پلي يه چيز تكراري هست توي گيم فوتبال البته مهمترينش هم هست ولي بياين قبول كنيم حالا مودهاي بازي كه تازگيا خوب مد شده خوب طرفدار پيدا كردن و من اكثرا كه دقت مي كنم بخش محبوب فوتبال ها همين مد هاش هست ما معمولا اگه يه رقيب پيدا بشه برامون ميشينيم گيم پلي ميزنيم مقابل هم ولي وقتي تنهايي مي خواييم بازي كنيم بعد چند تا بازي مقابل كامپيوتر خسته ميشيم و به دنبال مد ها ميريم. پس اينقدر گيم پلي رو ترجيح نديد به اضافات بازي. من نميگم مهم نيست اتفاقا معترف هستم كه نقطه قوت يك پي سي گيم همون گيم پلي كاربر پسندش هست ولي بايد مود ها و اضافات بازي كه براي كمپاني سازنده اش كلي دردسر ساز شده و روش وقت گذاشته اون رو ابداع كرده رو ناديده نگيريم. در هر حال بازم ميگم بي صبرانه منتظر به وقوع پيوستن آرزوي ديرينه ام هستم. مود جديد PES 2009 (راستي كسي نميدونه اسم اون مود جديدش چيه؟ همون 17 ساله رو ميگم ها)

BECOME A LEGEND

Spaniuly
23-09-2008, 14:50
به به
يك افسانه شويد

چه عنوان به جايي هميشه آرزوم بود همينجوري به يه فوتبالست تبديل بشم حالا كه نشده مي تونم با اين گيم تجربه كنم آرزويي رو كه بهش نرسيدم

bax_021
23-09-2008, 15:27
به به
يك افسانه شويد

چه عنوان به جايي هميشه آرزوم بود همينجوري به يه فوتبالست تبديل بشم حالا كه نشده مي تونم با اين گيم تجربه كنم آرزويي رو كه بهش نرسيدم
آره
خیلی توپه :40:
ولی من یه چیو نفهمیدم آخر
گزارشگر عوض شده ؟ :19:

mahn90
23-09-2008, 15:56
چطورياس تو 26 مهر مياد ولي سيستم معلوم نيست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من كه مشكلي ندارم ولي مگه ي بايد اعلام شه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

omid07
23-09-2008, 16:05
میشه در مورده بازیکن 17 ساله توضیح بدین. تو این نسخه این مد حتما هست؟

B3HZ@D
23-09-2008, 16:37
100% این مد وجود داره
شما یک بازیکن با هر خصوصیاتی که میخوای میسازی و با اون اگه تونستی به یک فوتبالیت حرفه ای تبدیل میشی
البته در هر پستی به غیر از دفاع و دروازه بان.........
این چیزایی بود که من میدونستم

EASPORTS-FIFA
23-09-2008, 18:36
ای خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااا.من نمیدونم چرا نمیتونم جلوی اون دهنمو بگیرم؟:31:فقط همین دیگه آخرین دفعه هست.
به نظر شما become e legend کاملا جدیده؟:18:مگه کسی be e pro رو تو .....08 بازی نکرده؟:13:
اون هم یه جا داره هم میتونی یه بازیکن انتخاب کنی هم یکی بسازی.
پس یکی میتونه بگه چه چیز جدیدی داره؟
ببخشید که نتونستم جلوی دهنمو بگیرم.آخه حرصم اومد.وقتی تو ..... بود هیچ کس تعریف نمیکرد.ولی حالا که پی ای اس از ....... تقلید کرده همه دارن تعریف میکنن ازش.چراااااااااااااااا؟:19:
بازم ببخشید.لطفا یکی جواب این سوال منو بده:11:

morix_001
23-09-2008, 19:34
ای خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااا.من نمیدونم چرا نمیتونم جلوی اون دهنمو بگیرم؟:31:فقط همین دیگه آخرین دفعه هست.
به نظر شما become e legend کاملا جدیده؟:18:مگه کسی be e pro رو تو .....08 بازی نکرده؟:13:
ببخشید که نتونستم جلوی دهنمو بگیرم.آخه حرصم اومد.وقتی تو ..... بود هیچ کس تعریف نمیکرد.ولی حالا که پی ای اس از ....... تقلید کرده همه دارن تعریف میکنن ازش.چراااااااااااااااا؟:19:

به خاطر این که تو fifa یه افسانه نمی شدی :31: ! تو فیفا خیلی رو این کار نکردند ولی تو pes به طور کلی فکر همه جاش رو کردند ...

B3HZ@D
23-09-2008, 19:35
اره اصلا شما راست میگی pes به درد نمیخوره
حالا خوبه پارسال همه دیدن که کدوم یکی نمره بهتری گرفت
ابن ف.... هم خیلی چیزا رو از pes تقلید کرده
دفعه دیگه هم از .... صحبت کنی به مدیران گزارش میدم
شماها میاید تاپیک رو به گند می کشید بعد یا ماهارو بن می کنند یا تاپیک رو قفل می کنند

bax_021
23-09-2008, 20:48
اصلا تقلید کرده
که چی ؟
یکی از خوبی های انگشت شمار ف.. بوده این
که الان پ.. هم داره
اگه مردید بیاید از 10000 تا خوبی پ.. استفاده کنید تا حداقل یه سال نزدیک شید به نمره ی پ...
حالا هم سطح شدن پیش کش

Behsood
23-09-2008, 20:53
سلام
دوستان خواهش میکنم!
بازم بسته میشه این تاپیک ها گرچه انگار بعضی ها هم همینو می خواهند!

شما برید ببینید کدوم بازی اول بوده! بازی دومی میشه تقلید اون یکی تمام.

Alireza Taji
23-09-2008, 21:28
دوستان بیخیال بشید و pes را با fifa مقایسه نکنید!
حیف تاپیک هست مجدد قفل بشه.
تقلید کردن مهم نیست ، کیفیت مهم هست...

دوستان در مورد دروازه بانانش توضیحی ندیدم وضع دروازه بانهاش چگونه هست؟ مثل pes2008 مفت گل میخورند؟
تو این مد become e legend میشه به عنوان دروازه بان هم وارد شد؟

google_boy07
23-09-2008, 21:51
اره اصلا شما راست میگی pes به درد نمیخوره
حالا خوبه پارسال همه دیدن که کدوم یکی نمره بهتری گرفت
ابن ف.... هم خیلی چیزا رو از pes تقلید کرده
دفعه دیگه هم از .... صحبت کنی به مدیران گزارش میدم
شماها میاید تاپیک رو به گند می کشید بعد یا ماهارو بن می کنند یا تاپیک رو قفل می کنند

............................................
جناب x fashion واقعا ممنونم از حرفایی که زدی ...:46::46::10:

............................................
جناب EA SPORT انگار که این حرفات تمومی نداره نه!
هی میای تو این تاپیک از PES بد میگی و..........
بسته شدن چند وقت پیش تاپیک هم همش زیره سر شما بود
خواهشن دیگر به این تاپیک نیایید.
.................................................. ....

Behsood
23-09-2008, 22:00
سلام
خب دوستان ان شاء الله که دیگه تکرار نمیشه.

ببینم این کاپ ها تو این سری چطوریه؟ موقع کاپ دادن همش باید یک نحوه ی کاپ دادن و خوشحالی از بازیکنا ببینیم یا نه؟

bax_021
23-09-2008, 22:34
سلام
خب دوستان ان شاء الله که دیگه تکرار نمیشه.

ببینم این کاپ ها تو این سری چطوریه؟ موقع کاپ دادن همش باید یک نحوه ی کاپ دادن و خوشحالی از بازیکنا ببینیم یا نه؟
اینو دیگه باید خودمون و بعد گرفتن بازی ببینیم
معلوم نیست

EASPORTS-FIFA
23-09-2008, 23:32
اینجا انگار من اعصاب همه رو خراب میکنم:31:
ولی آخ.چرا میزنید؟آآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآآآآآآآآآآآآآااا.چرا همه بهم حمله میکنن.چند به چنده؟
من که گفتم دست خودم نیست این دل نمیتونه تحمل کنه.
حالا ببخشید:11:
من گفتم این آخرین بار بود:46:
حالا اینم برا اینه که قبول کنید:
معذرت معذرت معذرت معذرت معذرت معذرت معذرت معذرت معذرت معذرت معذرت معذرت معذرت........................................ ..........................................
خوب شد؟دیگه که نمیزنید؟خیلی درد داشت:37:

ebinem173
23-09-2008, 23:46
دوستان بیخیال بشید و pes را با fifa مقایسه نکنید!
حیف تاپیک هست مجدد قفل بشه.
تقلید کردن مهم نیست ، کیفیت مهم هست...

دوستان در مورد دروازه بانانش توضیحی ندیدم وضع دروازه بانهاش چگونه هست؟ مثل pes2008 مفت گل میخورند؟
تو این مد become e legend میشه به عنوان دروازه بان هم وارد شد؟

ظاهرا تو حالت become a legend فقط میشه مهاجم یا هافبک بود

EASPORTS-FIFA
24-09-2008, 00:42
کسی نمیدونه دلیلش چیه که فقط هافبک یا مهاجم میتونی بشی؟یعنی اونی که سازنده ی بازیه دلیلی نگفته؟مگه دفاع هم تو بازی نیست؟

google_boy07
24-09-2008, 00:48
اینم یه متن دز مورد بازی..............یکی از دوستان زحمت ترجمه رو بکشه .

2008
12 Comments

Posted by Dan Bolas in Interfering With Play on Tue 23 Sep 2008

IWP League Champion 2008: Martin Ginnelly (River Plate)

Welcome to this week’s Interfering With Play. As always, this column offers views and opinions about the world of gaming, football and unsurprisingly, football gaming! The past week has seen some top football matches take place, including an excellent Arsenal result against Bolton, Manchester City look tantalising against an out of sorts Portsmouth and another off colour Manchester United performance playing top opposition. It has also seen ‘new screenshots’ of PES 2009 come to light, only to be removed again as they were in breach of journalistic NPA. So expect to see these ‘new’ screenshots rear their head again at the end of the week. Also, it does seem that Arsenal and Chelsea are not going to be licensed in this version of PES. But with a decent edit mode and a dedicated group of worldwide editors, this isn’t as bigger issue as 12 months ago.

“Oh, Its Getting Hot In Here”

My first point this week regards styles of play on PES. “Team Vision” was introduced to allow a ‘unique” gaming experience in each match. At times, this seems to work, but more often than not, if a tactic is working for you, just keep on hitting that same plan. Eventually the AI may adapt and man mark a player or make a tactical change, but usually it will be too late to have any influence on the game. Pro Evolution Soccer has been seen by many as the realistic footballing experience for along time now, but they are definitely missing a trick here. A prime example would be Stoke City’s performances since coming up to the Premier League. If they had played a standard 4-4-2 passing game, they would more than likely be rock bottom with very little in the way of a points tally. But they have a tactic that they do as well as anyone in the world, and that is attack set pieces, in particular the long throw in. The same could be said for Bolton Wanderers, who use target man Kevin Davis as a way of holding up the ball and creating chances out of nothing.

My point is, when you’re playing on PES, no matter who the opposition is, there is very little in the way of variation between the ways in which the sides play. Sometimes, as the home side, the AI will tend to commit more players forward, or bring defenders up for set pieces even if not assigned to, but usually, they will always try and work the ball into the front players and get shots away. Very rarely does the AI use the long ball into the box from deep, or even bring 7 or 8 players into an attack a la Arsenal or Chelsea. Its wrong to assume all sides play football the same way, because they don’t, and introducing some kind of tactical set up would aid this cause.

I am fully aware you can select a number of pre-designated tactics (full back overlap, offside trap etc.) and also the attacking mentality of individual players and the team, but I feel this alone is not enough. Perhaps the simplest way to implement it would be give one of 20 presets tactical set ups, and have each club assigned a set up. I am aware FIFA 09 has tried something like this, and it will be interesting to see if it comes off in the final product, especially when playing with lower league/weaker sides. For example, Bolton and Stoke would employ a long ball set up, which would see CB tend to play the ball longer, and attacking players look for set pieces in order to get the bigger players up from the back. Teams like Manchester City and Arsenal would employ a keep ball system, where the AI will get the players to keep the ball in and around the penalty area trying to work an opening. And so on, with various tactics befitting various teams, and the ability for both the AI and human gamers to change these tactics to suit the flow of the game. One nil up with 5 to go at Old Trafford, employ a ‘Blockade’ tactic, with 10 players behind the ball and make you increasingly difficult to break down. Following this, and providing it works, these could then become customisable to suit your own side, and make the most of different strengths sides have. I am tired of playing Portsmouth and having them try and pass the ball into Crouch’s feet. This is next generation, the games should know better! The other end of the scale of course, is that with gaming going online, different players may not want to only play one way, and therefore having this new tactical approach to what the AI does on your own team would make for a much more diverse football game. Your views would be very much appreciated on this.

“Celebrate Good Times, Come On!”

Before I carry on this point, can I just point out I don’t support Manchester City at all. I say this because I know people may feel I a being biased, but I do try and speak about a number of different clubs throughout the season. In fact, it was around this time last year I was singing Sven’s praises, and only a few months ago I was disgusted with the way the Swede had been treated at City. My point I would like to make regards taking my hat off to the manager that is Mark Hughes. I have always been quietly impressed with him since his days as Wales’s manager, and I thought he turned an average Blackburn squad in a decent and hard working footballing side. Long gone are the title dreams at Rovers, but he did a good job of consolidating a Premier League place, and making them an established name in the top division. Since going to City, he has had a number of different briefs. You get the feeling that upon arriving he was promised the world, but due to the owners business indiscretions, the picture changed fast. The money began to dry up and he had realised the promises probably weren’t going to come. With Jo being the only big money summer signing, there was a feeling that mid table was going to be City’s destination for another 12 months.

However, with the sudden influx of money and power comes the chance for City to really become something big, and they have kept Hughes at the helm. It would have been very easy for this group to bring in a new boss with top class credentials, but they have stuck by the Welshman, which is a testament to both him, and the business group taking over at City. I still believe that offloading managers so early in the season is unfair, and a huge gamble to take. In some cases (West Ham) it may look to work, and in other (Newcastle last year) it certainly does not. If Mark fails to reach the targets set my the board, I am pretty sure he will be shown the door, but the fact they are giving him the chance is good news for all managers, that a takeover doesn’t always mean losing your job!

“So Dirty, I Gotta Clean My Act Up”

The next point is something that I feel would be a great addition to future football titles, although it may be open to debate. Last year saw PES introduce the diving and shirt pulling features on the next gen version of the game. These are both illegal actions in the game of football, and therefore was met by criticism that they shouldn’t be included based on not being ‘in the spirit’ of the game. My point of view was always that we want a realistic football experience and that good or bad, they should be included to make the game that little more believable. As I mentioned earlier, having variable game styles. Chances are you will get booked if you dive, so its risk vs. reward, especially if the dive is successful and you win a penalty. I would be very surprised if FIFA includes any of these features any time soon. One of the problems with having the FIFA license is that FIFA must be happy lending their name to the game, and features that are blatantly disregarding the rules are a taboo subject for most governing bodies. Yes, the EA Sports title has included diving in the past, but those days were long ago!

My subject is where do we draw the line. There are three further features that are exceptionally common in modern day football. Watch any Match Of The Day or football highlight show, and chances are you will see all three of these take place in one form or another. Firstly, kicking the ball away. A yellow card offence 90% of the time, but also a great way of wasting time, and especially if your under pressure, a good way of getting players back into position. Also, quite easy to implement, as when the whistle blows the clock would simply keep on running, and you would remain in control of your player. If you commit a foul, or are given offside, it is up to you whether you leave the ball, or run up and smash it. This would stop a quick free kick being taken, and would immediately bring all your players back into position, but usually at the cost of a yellow card. If you had already pressed the command before the free kick was given, there is a chance you may be wrongly booked, but over the course of a season, it may be a beneficial feature to have, especially when playing against mates! The second feature is a rash or ‘dangerous tackle’. I personally hate this aspect of football, and in an ideal world wouldn’t want it in a football game. But I live by my views, and the two-footed lunge is an exceptionally common part of the English game, so should be included in a football simulation. Again, very easy to bring in, simply when performing a slide tackle, you could hold a couple of the shoulder buttons down to have your player jump into a tackle. Occasionally, this would be a fair challenge, and it would be possible to win the ball this way. It would also be a good way of making up distance to intercept a ball, and could be a clean challenge. However, more often than hot, especially in a block tackle format, the player would tackle high, and catch the opponent at shin height, resulting in a straight red card. This tackle would also have a greater percentage chance of causing injury to an opponent. For example, a regular slide tackle may have a one in ten chance of having a player stay down injured, whereas the dangerous tackle would increase it to a one in five chance. With players like Mikel and Essien seemingly making a great deal of tackles in this way, it is naïve to think it doesn’t happen, and should be included in a game.

The third and final point would be the ability to argue with the referee or other players following a decision. At the moment, PES has a couple of generic cut scenes in this manor, but nothing that really brings anything to the table. It’s so common in football now, that perhaps you should be able to press a couple of buttons (e.g. shoulder / face button combo) and the players would either start pushing amongst themselves or even surrounding the ref (depending on the button pressed). I am not suggesting that we have an NHL style brawl with an actual fight between two players, but perhaps the initiation of a cut scene every once in a while, would be a good way of blowing off steam. Constant arguing could result in a yellow card, or constant trouble between two players may result in a scuffle and both being sent off, especially if for a bad tackle. I appreciate there are a number of variables that would need to be taken into account, but as I keep on saying, this is the next generation. I am fully aware that some people would hate to see this on PES, but I wonder the views of the PESGaming.com public. Would you like to see these extra, naughty additions into PES, as although against the rules, they are a common part of football? Or do you feel that football games should only be realistic about the actual football, and ignore the extras or negatives that go along with it? Your views are very much appreciated, as always.

“Keep My Hands Off The Cookie Jar”

For those of you who care or are interested, FIFA 09 is released next Friday. Following the extensive advert in the Chelsea v Man United game, the PR machine for EA is definitely up and running, and my question is, will you be tempted to pick up the FIFA game with PES only 2 weeks away? I personally stand by my views of not being impressed with the demo, and will probably pick up FIFA 09 in the new year as a multiplayer / online alternative. As I have said openly, I own every FIFA since 93 (International Soccer), and this is one of the few times I have looked at the whole gaming package and been a little under whelmed. Of course, FIFA fans will be picking it up regardless, and there are those who have money to burn, and will buy it for a two weeks fling, but for those who gaming is an expensive pastime, has FIFA 09 done enough to gain your hard earned cash?

“Have A Drumstick And Your Brain Stops Ticking”

One week gone, a couple to go, and we have about 50 votes for the Interfering With Play Player Of The Season Award. Here is your opportunity to vote for three of your favourite players from PES 2008. Simply choose the players that have performed well for you over the last 12 months on PES2008, and either comment or e-mail me with their names. Last years winner, Cristiano Ronaldo, will no doubt be there or there abouts at the end of the season, but a couple of other front runners are having exceptionally good showings so far. Let your voice be heard, and show your respect for the players that have done it for you on PES2008.

google_boy07
24-09-2008, 01:31
PES 2009 Named In Top 50 Games Of All Time
The Independent on Sunday have published a list of their Top 50 video games of all time, with Pro Evolution Soccer 2009 making the list despite the game not being officially released yet.
Coming in at number 31, it's ahead of fellow Konami masterpiece MGS4, and other stellar titles including GTA IV and Spore.

It's a rather bizarre list of games with XBox Live Arcade Game Braid coming in second place, and the list is topped by Wii Sports. Whether PES 2009 deserves to be in any Top 50 list only time will tell.

maximiliyanus
24-09-2008, 07:34
سلام دوستان ...
این ویدیوهای بازی رم با رئال چه قدر باحال بود حال کردم به نظر من گیم پلیش خیلی بهتر شده انیمشناش خیلی نرم ترو بهتر شده صدا گزاری ورزشگاهاشم به نظرم بهتر شده یه سری سوت وصرو صدام اضافه شده یه چیز باحالم دیدم که تو قبلیشم بود ولی فکر کنم یهکم جدید تر شده یه جا اشنایدر خطا کرد بعد دوربین تکون نخورد همونجوری از دور نشون داد داور قشنگ با اشنایدر صحبت کرد کلی بهش تذکر داد بعد که داشت کارتو از جیبش در میاورد دوربین کاملا از نزدیک نشونشون داد خیلی فاز مثبت داد به من . . . یه چیز دیگه که خیلی امید وارم کرد این بود که هر چی شوت از بیرون محوطه ی جریمه زده شد هیچ کدوم تو چهارچوب نبود این ینی دیگه مثل قبلی نیست که هر چی شوت میزدی راحت گل میشد شوتاش سخت شده سرعت و ارتفاع کرفتن توپشم خیلی طبیعیتر شده سرعتش میزون شده و پنالتیاشم عوض شده دورخیز بازیکنا بیشتر شده موقع زربه زدنم بقل پا میزنن در کل طبیعی تر شده...
من فکر کنم امسال یه حال اساسی میخوام با این پیس بکنم خیلی بهتر میشود ....

joey jordison
24-09-2008, 12:50
سلام
من هم دیدم بازی رم با رئال مادرید را یک حس کاملا واقعی از فوتبال و لیگ قهرمانان بود!!!فیزیک و حرکت بازیکنها خیلی عالی از اب در امده و دیگه مثل قبل خشک نیستند و نکته بعدی این بود که یک بازیکن نمیتونه حداقل دو دقیقه توپ را نگه داره سریع توپ را میزنن بازی خیلی سخت شده!!!طول و عرض زمین را هم نمیشه سریع طی کرد!!!
بعدیش فیزیک توپ بود که واقعگرایانه ترین حرکت و فیزیکی بود که برای یک توپ وجود دارد!!!!
انواع کفش هم تو بازی هست که خیلی عالی هستش!!!بعد هم دقت کونامی در طراحی استاد یوم بود خیلی خیلی شبیه بود طراحیشون بازی در زمین رم برگذار میشد استادیم المپیک واقعا با جزئیات بی سابقه طراحی شده بود باید ببینید تا باور کنید دور زمین پیست دو و میدانی همشون با نهایت ظرافت طراحی شده بودند!!!!بعدش که بازی به ضربات مرگبار پنالتی رسید!!!
وقتی اولین بازیکن که توتی بود ضربه را زد اینجا متوجه پیشرفت پنالتی میشید که دیگه پنالتیهای هوایی را روی پا و خشک نمیزنند!!!با یک استیل عالی توتی به طرف توپ حرکت کرد و با یک بغل پا دروازه را باز کرد خیلی حس خوبی داد به من!!!بعد گل زدن اگر دقت بکنید در دور دست تماشاگران بالا و پایین میپرن این حرکت در Pes 2008 نبود!!!فقط میایستادن و دسمال بالا میکردند!!!ولی حالا بپر بپری راه انداخته بودند که نگو!!!صدای تماشاگرا هم خیلی زیبا بود!!!ایتالیایی ها تشویقهای خاص خودشونو دارند اونها را هم عالی ساختن!!!در کل همه چیز فوق العاده بود!!!!!!!
من نمیتونم دیگه صبر کنم!!!

EASPORTS-FIFA
24-09-2008, 12:58
لینک این ویدئو رو میشه لطف کنید؟

Spaniuly
24-09-2008, 13:59
لینک این ویدئو رو میشه لطف کنید؟

لينكش رو تو صفحه 94 گذاشتمش قدم رنجه كن برو اونجا

bahador2009
24-09-2008, 17:05
واقعا با اين توضيحاتي كه دوستان دادن ميشه گفت :
Pes 2009 Is Best Football Game

mojtaba007
24-09-2008, 17:22
تو این پنالتی دیگه از پشت دروازبان دوربین نگذاشتند که کار خوبی کردند
فکر کنم باز هم نشه چیپ زد

و خدا کنه مثل نسخه 2008 وقتی که پنالتی ها را به وسط دروازه میزنیم صد در صد گل میشدند
تو این نسخه بر طرف شده باشه

Spaniuly
24-09-2008, 18:22
غير از همه اينا اميدوارم حركات تكنيكي بازيكنان رو هم بذاره تو بازي و با Right Stick گيم پد بشه كاراي زيادي انجام داد. خيلي محدود بود كارهايي كه با Right Stick ميشد انجام داد ورژنهاي قبلي

teraktor2003
24-09-2008, 19:17
سلام! دوستان یه گیم پد pc خوب به من میشه معرفی کنید!؟ فقط برای 2 بازی می خوام: fifa و pes!!
قیمتشم بذارین لطفا
مرسی.

Spaniuly
24-09-2008, 19:24
سلام! دوستان یه گیم پد pc خوب به من میشه معرفی کنید!؟ فقط برای 2 بازی می خوام: fifa و pes!!
قیمتشم بذارین لطفا
مرسی.

اينجا مراجعه كن

google_boy07
25-09-2008, 00:15
عکسهای جدید از pes 2009

Retired User
25-09-2008, 00:23
عکسهای جدید از pes 2009
ما كه عكسي نميبينيم جاي ديگه آپ كن لطفا

Alireza.M67
25-09-2008, 00:30
ولی ما می بینیم . از یه مرورگر دیگه استفاده کن .

Behsood
25-09-2008, 00:35
ولی ما می بینیم . از یه مرورگر دیگه استفاده کن .
سلام
دوست من شما ویرایش شده اش رو میبینی الان :5:

google_boy07
25-09-2008, 00:45
اینم یه خبر که (فکر کنم) در مورد شبکه و آنلاین pes 2009© باشه.

After waiting a while for any sort of news, we have an avalanche of info all at once! Thanks to Lami, Hunter from PESGaming and most importantly Sparky from the Pro Evo League Live UK website. They posted an in-depth interview with a member of the industry who had the chance to playtest PES 2009.

Here the full interview posted by PELLUK:
With regards to the gameplay, would you say it resembled PES6 or PES2008, and what aspects differ.

The gameplay is PES2008, the way it should have been. You can no longer run straight through everyone with Etoo or Ronaldinho without any effort but you can beat players by running if you time your moves correctly. It is very realistic and the AI in defence and attack is massively improved.

The refereeing in PES2008 was abysmal, has it got any better? (please elaborate with examples i.e bringing play back etc)

The refereeing is probably the same although the collisions are much better so the decisions are often correct. The diving works better too. Managed to win a pen with an expertly timed dive over a defenders outstretched leg - looked class.

PES2008 definitely favoured the attacking side with scoring being particularly easy. Is this the case in 2009?

Shots don’t seem to be as easy as 2008 and the keepers cover their area much better. Obviously if you get up to them and pass across them its easy but that’s the same in real life. The defence also like to play cat and mouse with the offside trap so it

google_boy07
25-09-2008, 00:58
اینم یه خبره دیگست .....

..........................................
چندتا تیم ملی اضافه شده مثل ایرلند شمالی و..........

اینم متن خبر

n the run up to the game and this weekend’s PES Rankings tournament in Rome, Konami have given the PES fans something to shout. A new batch of images and details on the licenses within PES 2009.

Here’s the official press release:

PES 2009 bolsters its licenced line-up

Konami adds new club and national sides, as PES 2009’s team roster expands further

Konami Digital Entertainment GmbH has confirmed a number of additional licenced elements for its forthcoming PES 2009 title. Due for release on October 16th for PLAYSTATION®3, Xbox 360 and PC-DVD, the new game will benefit from the inclusion of some of the world’s biggest club and national sides.

Following the recent announcement of Konami’s four-year agreement to feature UEFA’s Champions League competition in the game, the publisher has also added a strong selection of other licensed teams for use in the game. The Dutch Eredivisie and French Ligue 1 will both be represented in their entirety, with full kits, player rosters and affiliated elements. Likewise, key clubs such as FC Barcelona, Real Madrid, Inter Milan, FC Porto, Liverpool and Manchester United, will also be resplendent in their official livery. Other additions include the likes of Zenit St. Petersbourg and Brondby IF, amongst others. Konami has also added a number of new national sides to PES 2009, with Northern Ireland amongst those added to the International rosters of respected teams like Netherlands, England and Italy.

The publisher has also included several new stadia in the new game, with faithfully recreated versions of the Stade de France, Stadio Olimpico di Torino and the new Wembley Stadium included for the first time. These new agreements confirm Konami’s commitment to constantly adding new licences to the PES series.

PES 2009 will be released for PLAYSTATION®3, Xbox 360, PC-DVD and mobile phones on 17th October, followed by versions for PlayStation®2 on 30th October, and for PSP® (PlayStation®Portable) on 6th November and for Wii in 2009

..............................................
راستی تو عکسهای بالا که گذاشتم یه چیزه جالبی دیدم؟4 7

اگه دقت کنین دو تا عکسش از نظر حرکت بازیکن دقیقا مثله همه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من که تاحالا از کونامی این جور ........ندیده بودم!!!!!!!!
یا شایدم........................................ ..نظره شما چیه؟

maximiliyanus
25-09-2008, 05:51
آره حرکتا عین همه ولی استادیوماشم فرق داره ...
فکر کنم موقع ساخت بازی برای تست تیما واستادیومای مختلف بوده که روی حرکت ثابت انجام شده...
البته فکر کنم ....

Spaniuly
25-09-2008, 06:57
راستي خبري از تيم ملي ايران هست تو 2009؟
اسامي بازم اشتباهي خواهد بود يا درست؟

joey jordison
25-09-2008, 11:52
راستي خبري از تيم ملي ايران هست تو 2009؟
نه ایران نخواهد بود در بازی!!!اسامیشم به احتمال فوق قوی اشتباه خواهند بود
------------------
راستی فقط ای کاش بخش Edit بازی بیشتر بشه که یک حالی بکنیم!!!!نکته ازار دهنه در بازیهای قبلی محدودیت انتخاب کفش بوده!!!ما فقط کفشهای کمی را در بازی میتوانیستیم ببینیم!!!مثلا کونامی با هزار بدبختی تونسته لیسانس کفش ادیداس را بگیره مثلا نایکم بگیره و پوما هم بگیره در عین توجه ما فقط میتوانستیم از دوتاش استفاده کنیم نمیدونم چی از کونامی کم میشه که این انتخابها را نامحدود کنه البته تو این سری امیدوارم اینو درست کنه!!!!
و یا ساخت توپ و استادیوم هم میشد دیگه چی میشد!!!

Spaniuly
25-09-2008, 11:57
نه ایران نخواهد بود در بازی!!!اسامیشم به احتمال فوق قوی اشتباه خواهند بود

اگه تيم ملي ايران نباشه بازيكنانش هم نخواهد بود ديگه پس اسم چي قراره اشتباه باشه؟

Retired User
25-09-2008, 14:11
اگه تيم ملي ايران نباشه بازيكنانش هم نخواهد بود ديگه پس اسم چي قراره اشتباه باشه؟
اون جواب اين قسمت بود

bahador2009
25-09-2008, 14:25
بازي كه دموي قابل بازي نداشت .
حالا بايد ببينيم 20 روز ديگه كه بازي عرضه ميشه آيا نسخه هاي مختلف بازي چه جيزهايي اضافه تر از لحاظ اديت بازي داره .
فكر كنين سال ديگه اين موقع منتظر 2010 ايم !
حالا اون ديگه چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

behnammazi
25-09-2008, 16:28
بازی دقیقا کی میاد بیرون؟

Spaniuly
25-09-2008, 16:41
بازی دقیقا کی میاد بیرون؟

26 مهر

دوست عزيز عادت كن وقتي توي تاپيكهاي بازيهايي هستي كه هنوز منتشر نشدند هستي و برات زمان ريليز شدنشون سوال هست به پست اول اون تاپيك مراجعه كن معمولا توي پست اول اين جور تاپيك ها اطلاعات كاملي قرار داده ميشه كه ميتوني استفاده كني موفق و پيروز باشي

behnammazi
25-09-2008, 17:01
26 مهر

دوست عزيز عادت كن وقتي توي تاپيكهاي بازيهايي هستي كه هنوز منتشر نشدند هستي و برات زمان ريليز شدنشون سوال هست به پست اول اون تاپيك مراجعه كن معمولا توي پست اول اين جور تاپيك ها اطلاعات كاملي قرار داده ميشه كه ميتوني استفاده كني موفق و پيروز باشي

دیدم ولی گفتم شاید تغییر کرده باشه.

pishmac0la
25-09-2008, 18:00
توی pc چه سیستمی لازمه برای اجرای بازی؟

konami-pes
25-09-2008, 19:17
خب من یه مدتی اینجا نبودم چقدر تند این تایپک جلو میره !!! دوستان من همیشه دوست داشتم یه چیز رو کونامی به بازیش اضافه کنه و اونم هیجان صدای تماشاگران به بازی بود که متاسفانه هر سال کونامی تغییرات زیادی تو این بخش نمیداد. یادمه که من ساکر 6 رو بر روی Ps2 بازی کردم و در حین بازی لیگ ایتالیا یکدفعه صدای انفجار مواد منفجره میومد و یا اینکه تماشاگران آواز میخوندن که واقعا یه حس فوق العاده ای رو به آدم میداد اما همون نسخه رو بر روی Pc بازی کردم دیدم خبری از این چیزها نبود!!! در ساکر 2008 هم بازم چنین چیزی نبود . حالا کسی خبر نداره که در ساکر 2009 وضعیت صدای تماشاگران چطوریه ؟؟ آیا این قابلیت رو داره یا نه؟

google_boy07
25-09-2008, 22:27
عکس از منو بازی و....و خصوصیات بعضی بازیکنا که کم یا زیاد شده از pes2008

اینم یه ویدیو از اولین بازی ملی منتشر شده از فرانسه

کونامی را دوست دارم :40:

Spaniuly
25-09-2008, 22:33
اين جور موارد رو از الان نميشه حدس زد و بايد منتظر انتشار بازي بود. در واقع به خاطر همين مسائل جزئي هست كه دمو نيومد واسه pes2009 كه اينجور موارد جزئي در صورت نبودن باعث داد و بيداد نشه. ولي شك ندارم همه طرفدارا با pes 2009 ارضا خواهند شد

................

به به ميبينم فونتش رو خوشكل كرده توي منو هميشه با فونتش مشكل داشتم خيلي بچه گانه بود حالا باكلاس شده نه؟

B3HZ@D
25-09-2008, 23:41
خب من یه مدتی اینجا نبودم چقدر تند این تایپک جلو میره !!! دوستان من همیشه دوست داشتم یه چیز رو کونامی به بازیش اضافه کنه و اونم هیجان صدای تماشاگران به بازی بود که متاسفانه هر سال کونامی تغییرات زیادی تو این بخش نمیداد. یادمه که من ساکر 6 رو بر روی Ps2 بازی کردم و در حین بازی لیگ ایتالیا یکدفعه صدای انفجار مواد منفجره میومد و یا اینکه تماشاگران آواز میخوندن که واقعا یه حس فوق العاده ای رو به آدم میداد اما همون نسخه رو بر روی Pc بازی کردم دیدم خبری از این چیزها نبود!!! در ساکر 2008 هم بازم چنین چیزی نبود . حالا کسی خبر نداره که در ساکر 2009 وضعیت صدای تماشاگران چطوریه ؟؟ آیا این قابلیت رو داره یا نه؟

سلام....بعد یه مدت دوباره اومدم
دوستانی که تریلر بازی رئال و رم رو دیده بودند میگفتن تماشاچی ها صدای تشویقشون میاد
من هم فکر کنم این مسئله برطرف شده باشه
اگر هم نشده باشه میشه صداها رو وارد کرد

B3HZ@D
25-09-2008, 23:43
اقا هر کی تونست این رو ترجمه کنه ممنون میشم

Konami adds new club and national sides, as PES 2009's team roster expands further.

Konami Digital Entertainment GmbH has confirmed a number of additional licenced elements for its forthcoming PES 2009 title. Due for release on October 16th for PLAYSTATION 3, Xbox 360 and PC-DVD, the new game will benefit from the inclusion of some of the world’s biggest club and national sides.

Following the recent announcement of Konami’s four-year agreement to feature UEFA’s Champions League competition in the game, the publisher has also added a strong selection of other licensed teams for use in the game. The Dutch Eredivisie and French Ligue 1 will both be represented in their entirety, with full kits, player rosters and affiliated elements. Likewise, key clubs such as FC Barcelona, Real Madrid, Inter Milan, FC Porto, Liverpool and Manchester United, will also be resplendent in their official livery. Other additions include the likes of Zenit St. Petersbourg and Brondby IF, amongst others. Konami has also added a number of new national sides to PES 2009, with Northern Ireland amongst those added to the International rosters of respected teams like Netherlands, England and Italy.

The publisher has also included several new stadia in the new game, with faithfully recreated versions of the Stade de France, Stadio Olimpico di Torino and the new Wembley Stadium included for the first time. These new agreements confirm Konami’s commitment to constantly adding new licences to the PES series.

PES 2009 will be released for PLAYSTATION 3, Xbox 360, PC-DVD and mobile phones on 17th October, followed by versions for PlayStation 2 on 30th October, and for PSP (PlayStation®Portable) on 6th November and for Wii in 2009

pishmac0la
26-09-2008, 00:00
یه نگاه کلی که به متن بالا انداختم انگار همون خبرهای قدیمی نوشته شده.
یعنی مثلا 16 اکتبر بازی برای playstation 3 و xbox 360 و pc ریلیز میشه.
کونامی برای 4 سال لیسانس جام قهرمانان اروپا رو گرفته.
استادیوم های جدید wembly و torino di stadio olampico به بازی اضافه شده.و کونامی تعهد کرده که هر سال به بازی چند استادیوم جدید اضافه کنه.تا محیط زمین بازی تکراری نشه.
تیم ملی ایرلند شمالی به بازی اضافه شده.
و خبرهای قدیمی دیگر.

3Dmajid
26-09-2008, 00:03
شایعه برای بازی Pes2008 اینقدر زیاد بود که اصلا نمیشه به این خبرها اعتماد کرد.

EASPORTS-FIFA
26-09-2008, 02:51
من آخر ویدئوی رئال با رم رو ندیدم.
لینکشو ندارید؟

B3HZ@D
26-09-2008, 04:38
لینکشو ندارید؟

این برای شما
ولی فکر کنم یک نفر برات گذاشته بود

B3HZ@D
26-09-2008, 04:42
این هم یک سری عکس جدید

عکس بازیکنان لیگ اسپانیا:

عکس بازیکنان لیگ فرانسه:

عکس بازیکنان بوندس لیگا:

عکس قسمت ویرایش بازی:

قسمت وارد کردن چهره:

linkin_park
26-09-2008, 10:32
از olimpico di torino عکس ندارید تو بازیشو میخوام ببینم !

google_boy07
26-09-2008, 11:05
دو تیم Valencia وAtletico از لیگ اسپانیا لیسانس نشدند:41::41:
انگار امسال کونامی با لیگ اسپانیا مشکل داره خیلی از باشگاهای اسپانیا لیسانس نشدن!
منبع : gamingaccess.com

Valladolid NO
Valencia NO
Betis NO
Sevilla NO
Racing Santander NO
Recreativo NO
Mallorca YES
Espanyol YES
Deportivo YES
Osasuna NO
Numancia NO
Malaga NO
Atletico Madird NO
Gijon NO
Getafe NO
Bilbao YES
Almeria NO
................
خدا کنه حداقل نصفه این تیمها لیسانس بشن

google_boy07
26-09-2008, 11:50
اینم عکسهای لیگ انگلیس

....................
خدایا مشکل لیسانس لیگ اسپانیا رو درست کن

Spaniuly
26-09-2008, 12:32
لینکشو ندارید؟

حواست كجاست من كه لينكاش رو گذاشتم بي توجهي به پست هاي ديگران

Crespo
26-09-2008, 13:48
انگار امسال کونامی با لیگ اسپانیا مشکل داره خیلی از باشگاهای اسپانیا لیسانس نشدن!

Valladolid NO
Valencia NO
Betis NO
Sevilla NO
Racing Santander NO
Recreativo NO
Mallorca YES
Espanyol YES
Deportivo YES
Osasuna NO
Numancia NO
Malaga NO
Atletico Madird NO
Gijon NO
Getafe NO
Bilbao YES
Almeria NO
................

فکر نکنم. فقط لیگ اسپانیا لایسنس نشده!!!!!!!!!!!

Lamanta
26-09-2008, 14:04

Valladolid NO
Valencia NO
Betis NO
Sevilla NO
Racing Santander NO
Recreativo NO
Mallorca YES
Espanyol YES
Deportivo YES
Osasuna NO
Numancia NO
Malaga NO
Atletico Madird NO
Gijon NO
Getafe NO
Bilbao YES
Almeria NO
................

اسپورتینگ گیخون هست یا نه ؟:31:

Spaniuly
26-09-2008, 14:06
خوب معلومه فكر نكن مطمئن باش. بعضيا ليسانس شدن دوست من خيلي از تيم ها شايد يك دهم تيم هايي كه فيفا لايسنس كرده pes 2009 لايسنس نكرده البته اين مهمه كه تيم هاي خوب و معروف زيادي رو لايسنس كرده كه در حد خودش واقعا عاليه. و اين براي pes بالاتر از حد انتظار بود.

گيخون كه پري روز لوله شد

google_boy07
26-09-2008, 14:18
خوب معلومه فكر نكن مطمئن باش. بعضيا ليسانس شدن دوست من خيلي از تيم ها شايد يك دهم تيم هايي كه فيفا لايسنس كرده pes 2009 لايسنس نكرده البته اين مهمه كه تيم هاي خوب و معروف زيادي رو لايسنس كرده كه در حد خودش واقعا عاليه. و اين براي pes بالاتر از حد انتظار بود.

گيخون كه پري روز لوله شد

بابا تو pes 2008 فک کنم لیگ اسپانیا بطور کامل لیسانس بود ..!!!

خدایا مشکل لیسانس اسپانیا رو حل کن

Spaniuly
26-09-2008, 14:27
بابا تو pes 2008 فک کنم لیگ اسپانیا بطور کامل لیسانس بود ..!!!

خدایا مشکل لیسانس اسپانیا رو حل کن

درسته كامل لايسنس شده بود و همينطور سري آ نمي دونم چرا امسال ساز مخالف زدن امسال اسپانيايي ها حتي يادتون هست EA هم با اسپانيايي ها به مشكل برخورده بود و در آخرين لحظات لايسنس رو گرفت ازشون

3Dmajid
26-09-2008, 14:40
امیدوارم تو این نسخه هوش مصنوعی داور هارو ببرن بالا ... تو 2008 که داوری افتضاح بود.

joey jordison
26-09-2008, 15:07
متاسفانه فکر کنم فقط بارسلونا و رئال لیسانس شدند تو لالیگا!!!!و امسال این قضیه روی عصاب هستش!!!حیف این Pes که مشکل لیسانس داره!!!!از همه مهتر نبود اولدترافورد هستش که من خیلی ناراحت شدم!!!فقط میشه گفت امسال وضع لیسانس خیلی افتضاح هست!!!!

maximiliyanus
26-09-2008, 15:21
باز خدا پدر ان نرم افزارهای ادیت وادیتورهارو بیامرزه که با پچ همه این جور چیزا رو میشه ردیف کرد ...

pishmac0la
26-09-2008, 15:23
خوب کسایی که با pc میخوان بازی کنن 2 هفته صبر کنن میتونن با دانلود چند تا فایل این مشکلات رو برطرف کنند. ولی کسایی که میخوان با xbox 360 و ps3ا ین بازی رو بازی کنن واقا باید اعصابشون خورد بشه با لیگ اسپانیا.

google_boy07
26-09-2008, 15:25
عکسهای جدید که واقعا زیباست
برای دیدن عکسها لینک زیر را کلیک کنید: