ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2009

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38

YARMANGOLI
18-08-2009, 16:08
كيت جديد ارسنال رو ميخام كسي داره بهم بده ممنون ميشم وتو كفم

mohammad_87
18-08-2009, 17:29
1.من از كيت سرور استفاده مي كنم اما تا به حال از GDB استفاده نكردم. فايل مپي كه داده بوديد رو دانلود كردم و اسامي تيم هايي كه كيتشون رو گرفته بودم رو تو مپ نگه داشتم و بقيه رو پاك كردم سپس فايل مپ رو تو فولدر uni بردم اما وقتي تو بازي مي رم هيچ تغييري ايجاد نميشه. ميشه به طور كامل در اين مورد توضيح بديد؟
يه سوال ديگه.
2.بنده پچ 1.4 كونامي رو دانلود كردم و همچنين فايلي كه بازي رو اريژينال مي كنه. پچ نصب ميشه اما وقتي مي خوام وارد بازي بشم ميگه كه سي دي رو بذار تو دستگاه. در اين موقع كرك 1.2 و 1.4 هم نصب مي كنم كه ميگه بازي خرابه دوباره نصب كن.ميگيد چه كار كنم؟در ضمن بازيم تك dvd هست و ايرانيا ريدن توش...
و سوال اخر
3.وقتي كه كاپ يا ليگي رو ميرم خيلي برام پيش مياد كه تو لود ورود به بازي فوتبال گير مي كنه در اين زمينه چه پيشنهادي داريد؟
ببخشيد زياد سوال كردم.
1.در مورد فایل مپ درست کار کردی.باید فقط نام تیمهایی که تو پوشه gdb میریزی باشه.فقط دقت کن که مسیر فایل با مسیری که تو فایل مپ نوشته شده دقیقا مثل هم باشه.مثلا اگه برای لیگ ایتالیا تو فایل مپ نوشته شده seria A نام پوشه لیگ ایتالیا رو به همین نام تغییر بده.باید اسماشون مثل هم باشه حالا هرچی بود فرقی نداره.
2.فقط کرک 1.20 رو بریز کافیه.ضمنا از ورژنهایی که دستکاری شده(مثل همین لیگ برتر ایران 87-88)استفاده نکن.چون فایلهای اصلی ویرایش شده و برای کاربر مشکلات زیادی بوجود میاره.
3.این لود ممکنه بخاطر فایلهایی اضافی تو کیت سرورت باشه.فایلهایی که می دونی چکار میکنن رو فقط بذار(مثل توپ،کفش،لباس و...)اما ممکنه بخاطر آنتی ویروست هم باشه.چون برای من هم مدتی همین مشکل رو داشتم و هنگام لود ورود به بازی و همینطور هنگام سیو کردن خیلی طول میکشید که بخاطر اینکه آنتی ویروسم بصورت realtime فایلهای اجرایی رو اسکن می کرد اونجا خیلی طول می کشید.الان دیگه مشکلی ندارم.اما من اون موقع که دیر میومد از این ترفند استفاده می کردم:رزولوشین کمتر از رزولوشن مانیتور بذارید و در هنگام لود ورود به بازی،روی اون رزولوشن کمتر بازی اجرا بشه.وقتی وارد خود بازی شد می تونید تصویر رو بزرگ کنید و فول اسکرین بازی کنید.

amino-danger
19-08-2009, 01:13
دوستان كسي اينجا پچ انگليسي كردن برنامه dkz studio رو نداره؟؟؟آخه همينطور كه ميدونين نوشته هاش خيلي قاطي پاتيه...ممنون يه سوال ديگهمن ميخوام آپشن فايل جديد رو داشته باشم(اگه كسي داره بده(نقل اتقالات جديد خارج))ولي چون ليگ برتر ايران متاسفانه به صورت آپشن فايله بايد حتما كپي بشه به جاي اون اينجوري ديگه ليگ برتر رو ندارم ولي من نميخوام ليگ ايران رو از دست بدم راهي هست كه يه كاري بشه انجام داد...ممنون

mohammad_87
19-08-2009, 14:49
دوستان كسي اينجا پچ انگليسي كردن برنامه dkz studio رو نداره؟؟؟آخه همينطور كه ميدونين نوشته هاش خيلي قاطي پاتيه...ممنون يه سوال ديگهمن ميخوام آپشن فايل جديد رو داشته باشم(اگه كسي داره بده(نقل اتقالات جديد خارج))ولي چون ليگ برتر ايران متاسفانه به صورت آپشن فايله بايد حتما كپي بشه به جاي اون اينجوري ديگه ليگ برتر رو ندارم ولي من نميخوام ليگ ايران رو از دست بدم راهي هست كه يه كاري بشه انجام داد...ممنون
این فایل رو دانلود کن برنامه رو انگلیسی میکنه.اون رو تو پوشه language تو مسیر برنامه بریز و از داخل تنظیمات زبان رو به انگلیسی تبدیل کن.
لینک دانلود حجم فقط 58 کیلوبایت:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ali_pes2008
19-08-2009, 14:58
کسی آموزش OEditرا داره ؟

کسی نداره ؟

alipc9000
19-08-2009, 15:38
سلام به همه ی بر و بچه های گل
تو نصب پچ مشکل دارم وقتی می خوام نصب کنم ارور windows installer می ده
باید چیکار کنم؟

YARMANGOLI
19-08-2009, 16:11
ازتون خواهش ميكنم كيت جديد ارسنال رو بديد. كسي داره بهم بده تو كف موندم:42:

mohammad_87
19-08-2009, 16:22
سلام به همه ی بر و بچه های گل
تو نصب پچ مشکل دارم وقتی می خوام نصب کنم ارور windows installer می ده
باید چیکار کنم؟

ازتون خواهش ميكنم كيت جديد ارسنال رو بديد. كسي داره بهم بده تو كف موندم:42:
جواب هر دوی شما تو صفحات قبل داده شده.سرچ کنید موضوعتون رو جواب خواهید گرفت.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
این هم سرچ تو دو دقیقه میشه پیدا کرد:
کیت آرسنال تو صفحه 856
برنامه مربوط به windows installer تو صفحه 859.اگه پسورد خواسن بنویس matin

night lord
19-08-2009, 22:57
آقا من خواستم این پج رو نصب کنم ولی این ارور رو میده هنگام نصب.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چی کار کنم؟؟؟؟

mohammad_87
19-08-2009, 23:20
آقا من خواستم این پج رو نصب کنم ولی این ارور رو میده هنگام نصب.
چی کار کنم؟؟؟؟
مربوط میشه به windows installer به پست قبل مراجعه کن.

light
20-08-2009, 03:30
كسي ميدونه چرا موقع كرنر زدن دروازبانم مياد جلو ؟
از فصل جديد اينجوري شده
هر كرنر رو مياد جلو

Amin
20-08-2009, 07:03
كسي ميدونه چرا موقع كرنر زدن دروازبانم مياد جلو ؟
از فصل جديد اينجوري شده
هر كرنر رو مياد جلو
سلام
تو استراتژی تیم
جو بازیکنایی که روی کرنر جلو میان دروازبانتون رو انتخاب کردین
به خاطر همین هستش

pdland.ir
20-08-2009, 11:28
سلام.من پچی که بازیکنای توش بازیکنای تیم ملی اسم و چهره درست داشته باشن رو میخوام.تعداد صفحات زیاد بود نتونستم پیدا کنم!:20:اگه کسی لینک داره بده

light
20-08-2009, 13:49
سلام
تو استراتژی تیم
جو بازیکنایی که روی کرنر جلو میان دروازبانتون رو انتخاب کردین
به خاطر همین هستش
ميشه كامل توضيح بدي چيكار كنم ؟

ali_pes2008
20-08-2009, 15:02
کسی آموزش OEdit را داره ؟

همچین چیزی نیست یکی جواب بده؟

Spaniuly
20-08-2009, 15:08
همچین چیزی نیست یکی جواب بده؟
من توی فروم وینسار به چشمم خورده اونجا درخواست بده

ali_pes2008
20-08-2009, 19:13
من توی فروم وینسار به چشمم خورده اونجا درخواست بده

کجا باید برم؟

Spaniuly
20-08-2009, 21:29
سلام.من پچی که بازیکنای توش بازیکنای تیم ملی اسم و چهره درست داشته باشن رو میخوام.تعداد صفحات زیاد بود نتونستم پیدا کنم!:20:اگه کسی لینک داره بده
دوست عزیز کلی پچ هست اینم پچی هست که من ساختم

YARMANGOLI
21-08-2009, 01:03
جواب هر دوی شما تو صفحات قبل داده شده.سرچ کنید موضوعتون رو جواب خواهید گرفت.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
این هم سرچ تو دو دقیقه میشه پیدا کرد:
کیت آرسنال تو صفحه 856
برنامه مربوط به windows installer تو صفحه 859.اگه پسورد خواسن بنویس matin
:11:ازتون ممنونم تو كف بودم:10::8::27::31::20::27::40::19:

mpmostafa
21-08-2009, 10:17
سلام
خسته نباشین. تو مسترلیگ گزینه :regulate condition چیکار میکنه؟(توی team adjustment زیر set formation)

Spaniuly
21-08-2009, 10:49
سلام
خسته نباشین. تو مسترلیگ گزینه :regulate condition چیکار میکنه؟(توی team adjustment زیر set formation)

شرایط بازی بازیکنانی که وضعیت بازیشون خوب نیست رو افزایش میه. شما همیشه سعی کن قبل بازی بازیکنانی که قرمز و رو به بالا هستند رو توی ترکیب قرار بدی اینطوری احتمال بردت خیلی میره بالا. چون بازیکنان از تمام توانشون استفاده می کنن ولی اگه مسی شراطش رو به پایین (فلش رنگ بنفش) باشه حتی از بازیکنان معمولی هم ضعیف تر کار می کنه

akharenee
21-08-2009, 13:00
دوستان چیکار کننم که صدای تماشاگرها زیاد بشه مثل ویندوز xpآخه توی ویندوز 7 و ویستا صدای تماشاگر خیلی کمه بازی اصلا حال نمیده کسی هست کمک کنه

SA3EDLORD
21-08-2009, 13:19
دوستان چیکار کننم که صدای تماشاگرها زیاد بشه مثل ویندوز xpآخه توی ویندوز 7 و ویستا صدای تماشاگر خیلی کمه بازی اصلا حال نمیده کسی هست کمک کنه
سلام.تو تنظیمات رو نگاه کردی یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟

akharenee
21-08-2009, 15:08
سلام.تو تنظیمات رو نگاه کردی یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟

اره تنظیمات مثلxpاست ولی تو بازی صدای تماشاگر ضعیفه

mohammad_87
21-08-2009, 16:14

اره تنظیمات مثلxpاست ولی تو بازی صدای تماشاگر ضعیفه
تو وستا امتحان نکردم اما یه نکاتی به ذهنم رسید:برو تو پوشه بازی فایل ستینگ رو اجرا کن.تو قسمت audio نسبت تنظیم out put رو عوض کن.
حالا یه ترفند:تو تنظیمات صدای گزارشگر و آهنگ رو کم کن تا به اندازه صدای استادیوم برسه.بعد صدای اسپیکر رو زیاد کن.(خسته نباشم... نه؟)

MORTAZA.2FUN
21-08-2009, 21:52
بعده مدت ها سلامی دوباره به همه ی بچه هایه تاپیک
یه خواهش داشتم .....
من خیلی وقته که به این تاپیک نمی یام و از خبرا بی خبرم :دی
اگه پچی چیزه جدیدی واسه بازی اومده و یا از ابتکارات ارمین بازم انتشار پیدا کرده لینک اونم بدین مانند پچ Krauser و .... :question::question::question:
ممنون میشم :10:

Spaniuly
22-08-2009, 05:45
بعده مدت ها سلامی دوباره به همه ی بچه هایه تاپیک
یه خواهش داشتم .....
من خیلی وقته که به این تاپیک نمی یام و از خبرا بی خبرم :دی
اگه پچی چیزه جدیدی واسه بازی اومده و یا از ابتکارات ارمین بازم انتشار پیدا کرده لینک اونم بدین مانند پچ Krauser و .... :question::question::question:
ممنون میشم :10:
یه فیس پک گذاشتم برای دانلود و یه پک کامل از کیت های 2009 - 2010 تیم های غول اروپایی این پست رو هم حتما بخون

zibarezaei
22-08-2009, 09:46
ببخشید من می خواستم بازی رو از شرکتی بگیرم که هم لیگ ایران را داشته باشه هم گزارشگر فارسی داشته باشه و هم اسم بازیکنان ایرانی را (مثلاً بازیکنان پرسپولیس یا استقلال)درست تلفظ کنه.شرکتی تا به حال این کار را کرده؟

mehdiporbaba
22-08-2009, 09:49
من مشكل آپلود كردن رو سايت رو دارم اگه ميشه نحوه آپ كردن رو ياد بديد تا فايل آخرين نقل و انتقالات رو تو سايت قرار بدم

دوستان اينم از آموزش و نحوه ريختن اين پچ و نصبش . حالشو ببريدInstallation: (disable UAC for vista)

Copy kitserver in your PES 2009 folder
Copy the files in cs0d.img part 2 in cs0d.img folder
Copy the files in cs0d.img part 3 in cs0d.img folder
Copy cs0d.img in Kitserver/img
Copy cv_09.img in Kitserver/img
Copy rs0e_s.img in Pro Evolution Soccer 2009/img
Launch setup exe in kitserver
Click on install
Copy save folder in My documents/Konami/Pro Evolution Soccer 2009
Copy the folder rs0e_s.img in PES 2009/img.

عزیز این فولدرCopy the folder rs0e_s.img in PES 2009/img کجا بیده؟
فایلش رو دانلود کردم ولی این فولدر که میگه قضیش چی بیده؟
در ضمن من تمام کارهای بالا رو انجام میدم ولی بازیکنان هنوز تو تیماشون هستند

Spaniuly
22-08-2009, 10:35
ببخشید من می خواستم بازی رو از شرکتی بگیرم که هم لیگ ایران را داشته باشه هم گزارشگر فارسی داشته باشه و هم اسم بازیکنان ایرانی را (مثلاً بازیکنان پرسپولیس یا استقلال)درست تلفظ کنه.شرکتی تا به حال این کار را کرده؟
باور کن فایده ندارن. عمر گرانمایه در این تاپیک سوختم ولی یه نفر نشد بیاد اظهار رضایت کنه

zibarezaei
22-08-2009, 10:47
باور کن فایده ندارن. عمر گرانمایه در این تاپیک سوختم ولی یه نفر نشد بیاد اظهار رضایت کنه
استاد KRAUSER چرا ناراحت میشی؟شما اگه نباشی این تاپیک و چندتا تاپیک دیگه می خوابه شدید.روز نیست که گیر چند نفر را رد کنی.ما ممنونتیم(حال کردی پاچه خواری رو؟)
من فقط می خواستم بدونم چنین چیزی هست؟
بعد من متوجه نشدم که چرا گفتی فایده ندارن.یعنی چی؟یعنی ضعفی در اینها هست؟

Spaniuly
22-08-2009, 13:17
استاد KRAUSER چرا ناراحت میشی؟شما اگه نباشی این تاپیک و چندتا تاپیک دیگه می خوابه شدید.روز نیست که گیر چند نفر را رد کنی.ما ممنونتیم(حال کردی پاچه خواری رو؟)
من فقط می خواستم بدونم چنین چیزی هست؟
بعد من متوجه نشدم که چرا گفتی فایده ندارن.یعنی چی؟یعنی ضعفی در اینها هست؟

نه بابا من کی ناراحت شدم. من بهترین لحظاتم وقتیه که توی فروم هستم. خیلی هم راحتم :31:

شما پرسیدی می خوای ویرایش شده بخری من توصیه نمی کنم با توجه به تجربه ام توی این تاپیک . همونطور که گفتم حتی یه نفر هم ندیدم بیاد بگه خوب بوده بازی فارسی. مشکلش اینه که گزارش کیفیت خوبی نداره. بعضی دستکاری هایی می کنن که باعث میشه کیفیت گرافیکی بازی حتی پایین بیاد.

ولی خوب هست زیاده بازی هایی که ویرایش شده هستند نمی دونم گزارش فارسی هستند خواستی بخر . ولی فکر کنم قیمتشون هم بالاست چون معمولا کپی نمی فروشن.

(حال کردی پاچه خواری رو؟)

آره چوب کاری کردی در حد تیم ملی :31:

hamed999
22-08-2009, 15:34
سلام به دوستان - یه مشکلی دارم تو مستر لیگ بازیکن بعد یه بازی خسته میشه و باید اونو واسه بازی بعدی کنار گذاشت ؟ ایا راه حلی داره تا خسته نشن" ممنون میشم اگه زود جواب بدین#

Spaniuly
22-08-2009, 15:59
سلام به دوستان - یه مشکلی دارم تو مستر لیگ بازیکن بعد یه بازی خسته میشه و باید اونو واسه بازی بعدی کنار گذاشت ؟ ایا راه حلی داره تا خسته نشن" ممنون میشم اگه زود جواب بدین#

نه عزیز همینطوریه باید 2 تا لاین آپ 11 نفره داشته باشی تا به تناوب ازشون استفاده کنی این بهترین راهه

MoJtaBa.R
22-08-2009, 21:54
برا بازي کردن آنلاين چه بايد کرد ؟؟ کد از کجا بيارم ؟؟

Spaniuly
22-08-2009, 22:17
برا بازي کردن آنلاين چه بايد کرد ؟؟ کد از کجا بيارم ؟؟
خوب باید بازی رو اورجینال بگبری داخل جعبه اش یک CD Key منحصر بفرد وجود داره در صورتی برای اولین بار موقع وارد کردن Game ID این شماره سریال اورجینال رو وارد کنی وارد محیط آنلاین میشی البته همه کار می تونی بکنی الا بازی کردن چون لگ داره شدید من حتی با 512 نتونستم مثه آدم بازی کنم. متاسفانه سرور کونامی خیلی دوره ما هم که اینترنتمون نفتیه

mpmostafa
23-08-2009, 09:38
سلام
بازیکن ها باید چند سالشون بشه تا کامپیوتر اونا رو 17 ساله کنه؟
من میخوام یه دوروازبان خوب 17 ساله بگیرم، کدوم یکی از دروازبان های معروف وقتی 17 ساله میشن، منحنی رشد بهتری دارن؟
در ضمن krauser جان ممنون که سوال قبلی بنده رو جواب دادی( regulation condition).

immortal07
23-08-2009, 14:44
سلا دوستان , من با PESMAGAZINE Pes2009 مشکل دارم که به هیچ وجع اجرا نمیشه! همه ورژنهاشو گرفتم فایده نداشت :(
ورژن یک و دو نصب میشه ولی اجرا نمیشه
ولی ورژن 3 موقع نصب شدن این ارور رو میده دیگه کلافه شدم واسه یه بازی اینقدر ازیت نشدم کسی هست راهنمایم کنه؟

immortal07
23-08-2009, 14:49
سلام دوستان,من یه مشکل با pesmagazin دارم که دیگه نمیدنم چیکار کنم به هیچ رجه اجرا نمیشه ورژن 1و2 نصب میشه ولی اجرا نمیشه ورژن 3 هم این ارور رو میده لطفا اگه کسی میدونه راهنمای کنه!!! :(

mohammad_87
23-08-2009, 15:50
شما پرسیدی می خوای ویرایش شده بخری من توصیه نمی کنم با توجه به تجربه ام توی این تاپیک . همونطور که گفتم حتی یه نفر هم ندیدم بیاد بگه خوب بوده بازی فارسی. مشکلش اینه که گزارش کیفیت خوبی نداره. بعضی دستکاری هایی می کنن که باعث میشه کیفیت گرافیکی بازی حتی پایین بیاد.
شديداً تاكيد ميشه.خيلي مشكلات داره از ناسازگاري با كيت سرور گرفته تا ارورهاي پياپي وسط بازي ، در هنگام جام ها...البته شايد اين وسط يكي نهايت نهايت دوتا شركت باشن كه كمتر بازي دستكاري بشه اما من قبلا انواع و اقسام گزارش فارسي رو داشتم هربار بيشتر متنفر ميشدم از فارسي ها.گزارش ها هم كه افتضاحه.از كل فايلهاي مربوط به گزارش بازي فقط نصف اونها رو جايگزين مي كنن و نصف بيشتر بازي گزارشگر هيچي نميگه.گرافيك هم كه كلا ولش.

سلام
بازیکن ها باید چند سالشون بشه تا کامپیوتر اونا رو 17 ساله کنه؟
من میخوام یه دوروازبان خوب 17 ساله بگیرم، کدوم یکی از دروازبان های معروف وقتی 17 ساله میشن، منحنی رشد بهتری دارن؟
در ضمن krauser جان ممنون که سوال قبلی بنده رو جواب دادی( regulation condition).
بازيكن بايد باز نشسته بشه.معمولا تو سن 36-37 بعضي ها ديرتر خداحافظي مي كنن.اما مثلا ون در سار رو من تو نيم فصل 2010-211 خريدم.17 ساله بود منحنيش هم يه كم فرازو نشيب داره اما خب بذاري دروازه بان ثابت،فوق العاده ميشه.من تازه خريدمش ولي تو همين سن داره جاي ramon رو تو تركيبم ميگيره.:27:
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
آرمين جان اين فايل گزارش بازي به زبان ژ‍اپني كه قبلا لينكشو گذاشته بودي و براي منم خودت زحمتشو كشيدي يه مشكلي دلره.چيزايي كه ميگه ربطي به جريان بازي نداره همينطور چند تا كلمه ميگه مثلا گل ميزنن كاملا مشخصه كه يه چيز ديگه داره ميگه.بجاي انگليسي و زبونهاي ديگه گذاشتم فرقي نكرد.مشكلش چيه؟چكارش كنم؟
البته خودت قبلا گفته بودي اسم بازيكناي ايراني رو (البته فيك)ميگه.پس من يه جا اشتباه كردم.چكارش كنم بنظرت؟

mpmostafa
23-08-2009, 16:08
سلام
عجب تفاهمی. منم دروازبان اصلیم ramon بود بعد ون در سار رو گرفتم گذاشتم جای رامون. به خاطر اینکه شیب نمودار افتاده بود تو سرازیری.

mohammad_87
23-08-2009, 16:24
سلام
عجب تفاهمی. منم دروازبان اصلیم ramon بود بعد ون در سار رو گرفتم گذاشتم جای رامون. به خاطر اینکه شیب نمودار افتاده بود تو سرازیری.اما واسه من هنوز داره پيشرفت مي كنه.به مستر بازها پيسنهاد مي كنم اگه دروازه بان مي خوان حتما بخرنش.از معدود دروازهبانهاي جوان هستش كه قابليت تك به تك گيريش فعاله.فقط قدش كمي كوتاهه.اما قابليتهاي مربوط دروازه بانيش الان رسيده به 95.هنوز رشدش تكميل نشده!

سلام دوستان,من یه مشکل با pesmagazin دارم که دیگه نمیدنم چیکار کنم به هیچ رجه اجرا نمیشه ورژن 1و2 نصب میشه ولی اجرا نمیشه ورژن 3 هم این ارور رو میده لطفا اگه کسی میدونه راهنمای کنه!!! :(
طبق عكسي كه شما گذاشتين،به برنامه اجازه كپي كردن چند فايل dll تو پوشه ويندوز داده نميشه.كه شايد بخاطر برنامه هاي امنيتي باشه كه رو سيستمتون نصبه.اول اونها رو غير فعال كنيد بعد دوباره نصب كنيد.

Bs_panzer
23-08-2009, 16:25
آقا یه پچی چیزی نیست برا این ؟

با دوستم داشتیم بازی می کردیم یهو گذارشگرش همینطور هاپ هاپ کرد
هی هاپ هاپ هاپ هاپ هاپ هاپ هاپ هاپ بعد توپ رفت تو گل درست شد :دی

Spaniuly
23-08-2009, 18:34
محمد جان اون فایل گزارش ژاپنی همونجوری هست به مرور بهش عادت می کنی در ضمن فایل گزارش ژاپنی فقط در یک حالت قابل استفاده هست زمانی که بقیه زبان ها رو به نوعی غیر فعال کنی حالا راه هاش اینه که از توی پوشه img فایل های گزارش رو یا دیلت کنی یا rename که بهترین کار اینه که تغییر نام بدی همه فایل های گزارش رو در این حالت زبان گزارش ژاپنی میشه خلاصه بگم که 3 نفر دلقک هستند که دارن واسه خودشون گزارش می کنن رئیسشونم کابیرا هست. کلا کیفیت جالبی نداره خیلی به ندرت اسامی رو تلفظ می کنن اوایل بازی که اصلا به گزارش بازی کاری ندارن و فقط شر می گن واسه خودشون. بعدش کم کم یادشون می افته باید بازی رو گزارش کنن ولی همه اسامی رو تلفظ می کنن چه فیک چه واقعی تمامی بازیکنان موجود اسامیشون هست شما مثلا برو توی قسمت ادیت اسم کریمی رو نگاه کن می بینی توی قسمت نام گزارش یه کلمه ژاپنی نوشته (نوشته کاکتز) همین اسم رو هم توی بازی تلفظ می کنه البته می گم خیلی فرکانتی تلفظ اسم بازیکنان کمه توی گزارش ژاپنی و کلا سرد و بی روح گزارش میشه البته من دیگه بعد گذشت مدت ها گوشم عادت کرده به این گزارش. راستی حرف از مستر لیگ شد بهترین دروازبان های Diego و Lloris هستند که هر دو Keeper Skille شون میرسه به 99 همینطور Responce شون برای من الان 98 هست توی فصل هفتم مستر لیگ هستم دو فصل دیگه میرسه به 99 دیگه الان رشد کرده و دیگه گل نمی خورههرچی می زنن دیگه گل بخور نیست که نیست

Hirad HRD
25-08-2009, 12:55
دوستان ميشه به من بگين براي درست شدن اسم تيمها و لباس تيمهايpes2009 روي كنسول xbox 360 چيكار بايد بكنم يعني پچي چيزي داره يا برم لايو وصل شم به من بگين زود زود زودقربون همتون:12:

mohammad_87
25-08-2009, 14:11
راستی حرف از مستر لیگ شد بهترین دروازبان های Diego و Lloris هستند که هر دو Keeper Skille شون میرسه به 99 همینطور Responce شون برای من الان 98 هست توی فصل هفتم مستر لیگ هستم دو فصل دیگه میرسه به 99 دیگه الان رشد کرده و دیگه گل نمی خورههرچی می زنن دیگه گل بخور نیست که نیستآرمین جان ممنون از توضیحاتت.درمورد دروازه بانها یادم رفت diego رو بگم.راست میگی نابغه ایه برا خودش.اما چون می خواستم خودم یه دروازه بان توپ کشف کنم تو چند تا از این جوونها که امتحان کردم این ramon یه استعداد فوق العاده داره.منتظرم رشدش کامل بشه الان رو 95.کامل شد عکسشو میذارم.

دوستان ميشه به من بگين براي درست شدن اسم تيمها و لباس تيمهايpes2009 روي كنسول xbox 360 چيكار بايد بكنم يعني پچي چيزي داره يا برم لايو وصل شم به من بگين زود زود زودقربون همتون:12:تو برنامه pes editor من دیدم واسه xbox هم توانایی ویرایش فایلها رو داشت.البته خودم فقط برای pc باهاش کار کردم.

mohammad66
26-08-2009, 05:10
آخرین آپشن فایل چی هست برای 1.4 که تقل انتقالات تابستانی توش درست شده باشه

SA3EDLORD
26-08-2009, 05:26
سلام.شما میرین تو اون بازیکن هایی که تو هیچ تیمی نیستن میخرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بابا برین از همین تیم های خوب بخرین بهتره.
مثلا کاسیاس رو بگیرین گل نمیخوره که نمیخوره.واقعا گل بخور نیست.من تا حالا دروازبان های زیادی رو داشتم مثل بوفون یا ون در سار یا دروازبانه اینتر الن اسمش یادم نیست ولی کاسیاس از همشون بهتر بوده.بوفون اونارو یک فصل نگه داشتم بعد ردشون کردم برن.
اگه بازیکن میخواین برین درنته تو رئال رو بگیرین اگه بذارینش تو ترکیب اصلی سه سوته همه چیزش 90 به بالا میشه.

weblox
26-08-2009, 11:26
یه سوال دارم تو مستر لیگ نمی شه تیمت رو عوض کنی بعد از یکی دو فصل؟من سیستمم 2009 رو نمی کشه ولی می خواستم بدونم این مشکل مزخرف تو مستر لیگ 2009 هم هست؟

Spaniuly
26-08-2009, 13:06
یه سوال دارم تو مستر لیگ نمی شه تیمت رو عوض کنی بعد از یکی دو فصل؟من سیستمم 2009 رو نمی کشه ولی می خواستم بدونم این مشکل مزخرف تو مستر لیگ 2009 هم هست؟

مشکل مضخرف چیه مستر لیگ مدلش این جوری هست دیگه مثل منیجر مود فیفا که نیست هر بازی شیوه خاص خودش رو داره دیگه عین اینکه یکی بیاد بگه GTA IV مضخرفه نمیشه بعد یه مدت به جای نیکو با رومن ادامه داد. دیگه مدل مستر لیگ همینطوری هست یه تیم یا انتخاب می کنی یا می سازی یکی و با اون ادامه می دی

teraktor2003
26-08-2009, 13:38
ببخشید این pesmagazineچیه؟!

behnammazi
26-08-2009, 16:06
سلام .
من خیلی وقت هست به این تاپیک سری نزدم میخواستم بدونم بالاخره راهی پیدا شد برای بازی کردن به صورت شبکه ای(offline)؟

Spaniuly
26-08-2009, 17:11
سلام .
من خیلی وقت هست به این تاپیک سری نزدم میخواستم بدونم بالاخره راهی پیدا شد برای بازی کردن به صورت شبکه ای(offline)؟

نه متاسفانه بین مود های بازی مودی به اسم مولتی پلیر نداره و فقط میشه آنلاین بازی کرد اونم که کار ما نیست. یه تعداد سرعت بالا دارن بازی اورجینال تهیه نکردن اونهایی هم که تهیه کردن سرعت بالا ندارن

ببخشید این pesmagazineچیه؟!

یه پکیج هست که تا همین پارسال میشد با کمکش آنلاین بازی کرد ولی متاسفانه برای PES2009 جواب نداد. حداقل ما جواب نگرفتیم

weblox
26-08-2009, 20:12
مشکل مضخرف چیه مستر لیگ مدلش این جوری هست دیگه مثل منیجر مود فیفا که نیست هر بازی شیوه خاص خودش رو داره دیگه عین اینکه یکی بیاد بگه GTA IV مضخرفه نمیشه بعد یه مدت به جای نیکو با رومن ادامه داد. دیگه مدل مستر لیگ همینطوری هست یه تیم یا انتخاب می کنی یا می سازی یکی و با اون ادامه می دی

آخه بنظرتون بعد از 7 فصل تیم واسه آدم تکراری نمی شه؟:19:

SA3EDLORD
26-08-2009, 20:15
شما اگه تیمت رو دوست داشته باشی نخیر تکراری نمیشه.:13::13:مهم اینه که انگیزت از مستر لیگ چی باشه.اگرم که خسته شدی خب با یه تیم دیگه یه مستر لیگ دیگه رو شروع کن.:46:

bidariiii
26-08-2009, 20:27
با سلام.آقا من pes2008 رو نصب کردم و اما اصلا گزارشگر یک کلمه هم حرف نمیزد.رفتم و pes2009 رو خریدم و نصب کردم اما توی این هم کسی گزارش نمیکنه! توی تنظیماتش هم رفتم و صدای گزارشگر هم فعال هست اما درغ از یک کلمه حرف!چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Spaniuly
26-08-2009, 20:49

نه رفته رفته که بازیکنان آدم رشد می کنه بیشتر علاقمند میشه آدم به تیمش من حتی وقتی منیجر مود فیفا رو بازی می کنم. بعد 15 سال تیمم همونی هست که اولش بر میدارم.

شما اگه تیمت رو دوست داشته باشی نخیر تکراری نمیشه.:13::13:مهم اینه که انگیزت از مستر لیگ چی باشه.اگرم که خسته شدی خب با یه تیم دیگه یه مستر لیگ دیگه رو شروع کن.:46:

کاملا تائید میشه می تونی مستر لیگ جدید شروع کنی. اصلا این مستر رو تازه شروع کردن یه حس جالبی داره اون ترانسفر نیم فصل عین تخم مرغ شانسی می مونه 20 بازیکن Newcomer میاد خیلی حال میده که Kaiser Rowland و Orellano بین این 20 تا باشه و بخریشون همینطور فردریکسون که بهترین دروازبان Newcomer هست

SA3EDLORD
26-08-2009, 21:11
کاملا تائید میشه می تونی مستر لیگ جدید شروع کنی. اصلا این مستر رو تازه شروع کردن یه حس جالبی داره اون ترانسفر نیم فصل عین تخم مرغ شانسی می مونه 20 بازیکن Newcomer میاد خیلی حال میده که Kaiser Rowland و Orellano بین این 20 تا باشه و بخریشون همینطور فردریکسون که بهترین دروازبان Newcomer هست
سلام.gambino ایتالیایی هست به لیستت اضافه کن خیلی بازی کن خوبیه.برای هر پستی به جز دروازبانی و هافبک وسط خوبه.

Spaniuly
26-08-2009, 22:41
سلام.gambino ایتالیایی هست به لیستت اضافه کن خیلی بازی کن خوبیه.برای هر پستی به جز دروازبانی و هافبک وسط خوبه.

شما سابقه کار ما رو توی این تاپیک ندیدی مثل اینکه ها این کار خودم هست خیلی وقت پیش هم توی تاپیک گذاشته بودم

Goal Keepers
FREDRIKSSON GK 94
HUBER GK 93
RAMON GK 92
SOLIMAR GK 92
BORGES GK 92
WOLF GK 92
HONG YON NAM GK 92
KREMER GK 91
WOOD GK 91
KIM U DON GK 90
CUYPERS GK 90
RIOU GK 90
NAVARRO GK 90
SHITTU GK 90
ROLONG GK 90
BUCHANAN GK 89
ACOSTA GK 88
DUPONT GK 88
ANDREWS GK 87
ARTS GK 87
COOPER GK 87
MENENDEZ GK 87
FRANOVIC GK 87
WANG MINGWEI GK 86
AHMET GK 85
LINDNER GK 85
FATECHA GK 82
JACOBS GK 81

Defenders
BOS CWP 93
WALTON SB 92
BUSTOS SB 91
SOLER SB 91
GUNTHER CB 90
FISCHER SB 90
HOFFMANN SB 90
FERNANDEZ CB 90
JEAN CWP 90
BIANCHI CB 90
I CHOL YON CB 89
GUIMARAES SB 88
SAMUELS SB 88
SPENCER SB 88
BENON SB 88
VAN DIJK SB 88
KRUGER CB 88
MITCHELL SB 88
HOLZER SB 88
BERGER CB 88
RUBIO SB 88
DOESBURG SB 87
PERRIN CB 87
BARTH CB 87
JACKSON CB 87
POSTMA SB 87
CABRERA CB 87
SERRANO CB 86
LORENZ CB 86
BOUQUET CB 86
JACOBSEN CB 86
KOBAYASHI SB 86
DELIOS CB 85
GRAHAM SB 85
FREDERIKSEN SB 85
KIM JONG YEOL CB 85
CONWEY CB 85
PALMIERI CB 85
KIM MYON U CB 84
ANDRE SB 84
SCHMIDT CWP 80
MATTSSON CB 80
BILIC SB 79
EL MOUBARKI SB 79
NIKOLOV SB 76
SZALAI CB 76
BAUMANN CB 75
JASINSKI CB 75
GUEGAN SB 74

midfielders
SHAW SMF 94
KAISER CMF 93
WIART AMF 93
BAKER SMF 92
YAMADA AMF 92
MARCHAND SMF 92
AALTONEN DMF 92
GAMBINO SMF 92
MOULIN AMF 92
IOANNIDIS DMF 91
MARTEL SMF 91
NOUSHEVAR SMF 90
NEWMAN CMF 90
RIVERO AMF 90
KOEMAN SMF 90
CEM SMF 90
NIJKAMP AMF 90
ESPINOSA AMF 90
GOTTWALD SMF 90
SHUBIN SMF 90
WILKINS AMF 90
MACHADO CMF 90
NASCIMENTO AMF 90
BRADLEY CMF 90
JUAREZ SMF 89
LECLERC CMF 89
PRIETO DMF 88
HERRERO CMF 88
MERINO CMF 88
OLIVER DMF 88
RENARD CMF 88
JOVANCEVIC AMF 88
HUGO SMF 88
HOEKSTRA SMF 88
MATSUMOTO SMF 87
SASAKI DMF 87
MERTENS CMF 87
CLARKE DMF 87
OSCAR AMF 87
TRAORE SMF 87
COCIO AMF 86
SANZ DMF 86
SIMPSON DMF 85
ADAM CMF 85
BOFFA CMF 85
SHIMIZU AMF 85
SIEGL CMF 85
DIETRICH DMF 85
CHE HYON HON DMF 85
PELAEZ SMF 85
YEGOROV CMF 84
ETTORI AMF 84
KOOISTRA DMF 83
CERVANTES CMF 81
CHACON SMF 80
WEBER SMF 80
MCKENZIE DMF 77
DUFFY DMF 77
REEVES DMF 74
ALEXEEV SMF 74
SOUSA CMF 72
VAN DEN BERG CMF 72
CAMACHO CMF 72

Strikers

ROWLAND CF 94
ORELLANO CF 92
GRIFFITHS WF 92
CHAPI CF 92
I GYON FUN CF 91
KHUMALO CF 91
TAKAHASHI CF 90
GIBSON CF 90
O'SULLIVAN CF 90
VAN DER MEER CF 90
ZAKHAROV CF 90
STOYANOV WF 90
KIM CYUN HI CF 90
FEURER WF 90
PARK JYUN HI CF 90
KOMOL CF 88
ABDEL SALAM CF 88
CARTER CF 88
PRANDINI CF 88
SAHAFI CF 87
ENGIN CF 87
MURRAY WF 87
ECKSTEIN CF 87
CHO JIN WHA CF 87
BUGA CF 87
ANDRE WF 86
MOKRANI CF 86
MATIC CF 86
SOARES CF 85
CLEMENT CF 85
SCHWARZ CF 83
BOSNJAK CF 82
RIBEIRO CF 81
NIKOLIC CF 80
GUTIERREZ CF 78
THIJS CF 74
ZARATE CF 72

اون گامبینو رو هم دارم تو تیم پسر خوبیه

mohammad66
27-08-2009, 00:09
آخرین آپشن فایل چی هست برای 1.4 که تقل انتقالات تابستانی توش درست شده باشه
یه نظر هم به پست ما داشته باشید

SA3EDLORD
27-08-2009, 03:47
شما سابقه کار ما رو توی این تاپیک ندیدی مثل اینکه ها این کار خودم هست خیلی وقت پیش هم توی تاپیک گذاشته بودم

Goal Keepers
FREDRIKSSON GK 94
HUBER GK 93
RAMON GK 92
SOLIMAR GK 92
BORGES GK 92
WOLF GK 92
HONG YON NAM GK 92
KREMER GK 91
WOOD GK 91
KIM U DON GK 90
CUYPERS GK 90
RIOU GK 90
NAVARRO GK 90
SHITTU GK 90
ROLONG GK 90
BUCHANAN GK 89
ACOSTA GK 88
DUPONT GK 88
ANDREWS GK 87
ARTS GK 87
COOPER GK 87
MENENDEZ GK 87
FRANOVIC GK 87
WANG MINGWEI GK 86
AHMET GK 85
LINDNER GK 85
FATECHA GK 82
JACOBS GK 81

Defenders
BOS CWP 93
WALTON SB 92
BUSTOS SB 91
SOLER SB 91
GUNTHER CB 90
FISCHER SB 90
HOFFMANN SB 90
FERNANDEZ CB 90
JEAN CWP 90
BIANCHI CB 90
I CHOL YON CB 89
GUIMARAES SB 88
SAMUELS SB 88
SPENCER SB 88
BENON SB 88
VAN DIJK SB 88
KRUGER CB 88
MITCHELL SB 88
HOLZER SB 88
BERGER CB 88
RUBIO SB 88
DOESBURG SB 87
PERRIN CB 87
BARTH CB 87
JACKSON CB 87
POSTMA SB 87
CABRERA CB 87
SERRANO CB 86
LORENZ CB 86
BOUQUET CB 86
JACOBSEN CB 86
KOBAYASHI SB 86
DELIOS CB 85
GRAHAM SB 85
FREDERIKSEN SB 85
KIM JONG YEOL CB 85
CONWEY CB 85
PALMIERI CB 85
KIM MYON U CB 84
ANDRE SB 84
SCHMIDT CWP 80
MATTSSON CB 80
BILIC SB 79
EL MOUBARKI SB 79
NIKOLOV SB 76
SZALAI CB 76
BAUMANN CB 75
JASINSKI CB 75
GUEGAN SB 74

midfielders
SHAW SMF 94
KAISER CMF 93
WIART AMF 93
BAKER SMF 92
YAMADA AMF 92
MARCHAND SMF 92
AALTONEN DMF 92
GAMBINO SMF 92
MOULIN AMF 92
IOANNIDIS DMF 91
MARTEL SMF 91
NOUSHEVAR SMF 90
NEWMAN CMF 90
RIVERO AMF 90
KOEMAN SMF 90
CEM SMF 90
NIJKAMP AMF 90
ESPINOSA AMF 90
GOTTWALD SMF 90
SHUBIN SMF 90
WILKINS AMF 90
MACHADO CMF 90
NASCIMENTO AMF 90
BRADLEY CMF 90
JUAREZ SMF 89
LECLERC CMF 89
PRIETO DMF 88
HERRERO CMF 88
MERINO CMF 88
OLIVER DMF 88
RENARD CMF 88
JOVANCEVIC AMF 88
HUGO SMF 88
HOEKSTRA SMF 88
MATSUMOTO SMF 87
SASAKI DMF 87
MERTENS CMF 87
CLARKE DMF 87
OSCAR AMF 87
TRAORE SMF 87
COCIO AMF 86
SANZ DMF 86
SIMPSON DMF 85
ADAM CMF 85
BOFFA CMF 85
SHIMIZU AMF 85
SIEGL CMF 85
DIETRICH DMF 85
CHE HYON HON DMF 85
PELAEZ SMF 85
YEGOROV CMF 84
ETTORI AMF 84
KOOISTRA DMF 83
CERVANTES CMF 81
CHACON SMF 80
WEBER SMF 80
MCKENZIE DMF 77
DUFFY DMF 77
REEVES DMF 74
ALEXEEV SMF 74
SOUSA CMF 72
VAN DEN BERG CMF 72
CAMACHO CMF 72

Strikers

ROWLAND CF 94
ORELLANO CF 92
GRIFFITHS WF 92
CHAPI CF 92
I GYON FUN CF 91
KHUMALO CF 91
TAKAHASHI CF 90
GIBSON CF 90
O'SULLIVAN CF 90
VAN DER MEER CF 90
ZAKHAROV CF 90
STOYANOV WF 90
KIM CYUN HI CF 90
FEURER WF 90
PARK JYUN HI CF 90
KOMOL CF 88
ABDEL SALAM CF 88
CARTER CF 88
PRANDINI CF 88
SAHAFI CF 87
ENGIN CF 87
MURRAY WF 87
ECKSTEIN CF 87
CHO JIN WHA CF 87
BUGA CF 87
ANDRE WF 86
MOKRANI CF 86
MATIC CF 86
SOARES CF 85
CLEMENT CF 85
SCHWARZ CF 83
BOSNJAK CF 82
RIBEIRO CF 81
NIKOLIC CF 80
GUTIERREZ CF 78
THIJS CF 74
ZARATE CF 72

اون گامبینو رو هم دارم تو تیم پسر خوبیه

ببخشید شما با چه تیمی بازی میکنید؟؟؟؟؟؟من با رئال بازی میکنم.شما اینهمه بازیکن دارید؟؟؟؟؟اون اعداد جلوش چیه؟؟؟؟؟؟؟

Spaniuly
27-08-2009, 10:17
من با بایرن مونیخ.
نه بابا این همه بازیکن دارید چیه بیشتر از 32 نفر که نمیشه توی تیم داشت.
فکر کردم با یه نگاه بتونی تشخیص بدی که این بازیکنان چی هستند. خوب اشکال از من بود شرمنده معرفی نکدم این جغله ها رو. اینا همون بازیکنان Newcomer هستند که هر فصل توی نیم فصل تراسفر به دنیای فوتبال معرفی میشن. و توی 20 سالی که شما مستر لیگ رو می رید همگی بالاخره معرفی می شن همیشه هم به طور تصادفی میاد شما ممکنه الان یه مستر لیگ جدید شروع کنی توی فصل اول 20 تا بازیکن معرفی بشه و بعدش یکی دیگه رو شروع کنی می بینی هر دفعه فرق می کنن بازیکنان همونطور که گفتم شانسی معرفی می شن البته همیشه 3 تاشون نخبه هستن. همین بایرن مونیخی که من باهاش شروع کردم. تو همون فصل اول :Kaiser و Orellano معرفی شدن که هر دو رو خریدم. نمی دونم خبر داری یا نه این Kaiser و Orellano بین همه بازیکنان Newcomer متفاوت هستند.

خصوصیات منحصر به فرد کایزر : توی همون شروع 17 سالگه رتبه D هست. توسط گزارشگر اسمش صدا زده میشه. به همراه دیوید بکهام تنها بازیکنی هست که استایل ضربه ایستگاهی مخصوص داره. و اما اورلیانو هم مثل کایزر همین خصوصیات رو داره غیر از استایل مخصوص. با این حساب. کایزر بهترین Newcomer هست. اگه دقت کنی کایزر بهترین هافبک هست و تمامی پست های خط هافبک براش فعال هست. اورلیانو هم که گل زن بالفطره هست.

او اعداد جلوی اسمشون هم Overali هست که پیش بینی می شه به اونها می رسه بازیکن. که خوب طبیعی هست اگه زیاد بازی کنه و تمرین کنه خیلی بیشتر از اون هم می رسه

MehdiNedved
27-08-2009, 12:00
سلام کسی اینجا بازی رو روی se7en نصب کرده ؟
اگه اره فایل رجیسترشو استخراج کنه اینجا بزاره چون من توی xp با فایل رجیستر بازی رو نصب میکردم اۀان هم هرچی میگردم دی وی دی بازی رو پیدا نمیکنم

SA3EDLORD
27-08-2009, 13:05
من با بایرن مونیخ.
نه بابا این همه بازیکن دارید چیه بیشتر از 32 نفر که نمیشه توی تیم داشت.
فکر کردم با یه نگاه بتونی تشخیص بدی که این بازیکنان چی هستند. خوب اشکال از من بود شرمنده معرفی نکدم این جغله ها رو. اینا همون بازیکنان Newcomer هستند که هر فصل توی نیم فصل تراسفر به دنیای فوتبال معرفی میشن. و توی 20 سالی که شما مستر لیگ رو می رید همگی بالاخره معرفی می شن همیشه هم به طور تصادفی میاد شما ممکنه الان یه مستر لیگ جدید شروع کنی توی فصل اول 20 تا بازیکن معرفی بشه و بعدش یکی دیگه رو شروع کنی می بینی هر دفعه فرق می کنن بازیکنان همونطور که گفتم شانسی معرفی می شن البته همیشه 3 تاشون نخبه هستن. همین بایرن مونیخی که من باهاش شروع کردم. تو همون فصل اول :Kaiser و Orellano معرفی شدن که هر دو رو خریدم. نمی دونم خبر داری یا نه این Kaiser و Orellano بین همه بازیکنان Newcomer متفاوت هستند.

خصوصیات منحصر به فرد کایزر : توی همون شروع 17 سالگه رتبه D هست. توسط گزارشگر اسمش صدا زده میشه. به همراه دیوید بکهام تنها بازیکنی هست که استایل ضربه ایستگاهی مخصوص داره. و اما اورلیانو هم مثل کایزر همین خصوصیات رو داره غیر از استایل مخصوص. با این حساب. کایزر بهترین Newcomer هست. اگه دقت کنی کایزر بهترین هافبک هست و تمامی پست های خط هافبک براش فعال هست. اورلیانو هم که گل زن بالفطره هست.

او اعداد جلوی اسمشون هم Overali هست که پیش بینی می شه به اونها می رسه بازیکن. که خوب طبیعی هست اگه زیاد بازی کنه و تمرین کنه خیلی بیشتر از اون هم می رسه
سلام دوست عزیز.شما خیلی واردی ها!!من زیاد newcomer نمیگیرم چون تو تیمم خاک میخورن.:31:من اونا رو میگیرم که وقتی بازیکنای دیگه اون فلشاشون رو به پایینه بذارم جاشون.نمیدونم شما به اون فلشا چی میگین.من به بازیکنی که فلشش قرمز باشه میگم شارج هست .تا حالا چندتا داشتم که خوب در اومدن یکی همونی که گفتم یک روسی هم داشتم قد بلند موهاش زرد بود که هافبک وسط میذاشتمش خیلی بازیکن خوبی بود اسمشو یادم رفته.

mohamad_beauty
27-08-2009, 13:52
سلام بچه ها جون من یکی من رو درست راهنمایی کنه
من میخوام که تمام تیم ها توان بازیکناشون روی 100 باشه(توی ادیت بازیکن که دریبل و قدرت و ...)
اگه کسی سیو این حالت رو داره لطف کنه بزاره و اگه برنامه ایی ، پچی ، چیزی هست لطف کنید:10:

mohammad_87
27-08-2009, 14:58
سلام دوست عزیز.شما خیلی واردی ها!!من زیاد newcomer نمیگیرم چون تو تیمم خاک میخورن.:31:من اونا رو میگیرم که وقتی بازیکنای دیگه اون فلشاشون رو به پایینه بذارم جاشون.نمیدونم شما به اون فلشا چی میگین.من به بازیکنی که فلشش قرمز باشه میگم شارج هست .تا حالا چندتا داشتم که خوب در اومدن یکی همونی که گفتم یک روسی هم داشتم قد بلند موهاش زرد بود که هافبک وسط میذاشتمش خیلی بازیکن خوبی بود اسمشو یادم رفته.
من هم قبلا با بازيكنان بزرگ مستر رو ميرفتم.از وقتي رفتم تو كار اين newcommer ها ديگه واسم تكراري نميشه.اين رشد كردن بازيكنان خيلي حال ميده.اولش يه پاس درست حسابي نمي تونن بدن كم كم تيمت ميشه تيم رويايي جهان.البته هرچي درجه سختي بيشتر باشه لذتش بيشتره.آرمين جان هم كه يه ليست كامل و راهنما براي خريد اين بازكناي جوون دادن.حتما برو ازشون استفاده كن.پشيمون نميشي.

سلام بچه ها جون من یکی من رو درست راهنمایی کنه
من میخوام که تمام تیم ها توان بازیکناشون روی 100 باشه(توی ادیت بازیکن که دریبل و قدرت و ...)
اگه کسی سیو این حالت رو داره لطف کنه بزاره و اگه برنامه ایی ، پچی ، چیزی هست لطف کنید:10:
دوست خوبم دوتا نكته:اول اينكه با همون فونت معمولي بنويسي همه مي بينن.
دوم اينكه اين 100 رو شما از كجا آوردي؟99 بيشتر نميشن كه.
برنامه pes editor خيلي راحت باهاش مي تونيد قابليتهاي يه دسته خاص(مثل يه تيم باشگاهي يا يه مليت خاص)يا همه رو با هم تغيير بدين.

MORTAZA.2FUN
27-08-2009, 20:42
دوست خوبم دوتا نكته:اول اينكه با همون فونت معمولي بنويسي همه مي بينن.
دوم اينكه اين 100 رو شما از كجا آوردي؟99 بيشتر نميشن كه.
برنامه pes editor خيلي راحت باهاش مي تونيد قابليتهاي يه دسته خاص(مثل يه تيم باشگاهي يا يه مليت خاص)يا همه رو با هم تغيير بدين.
سلام
این هم لینکش :
PES EDIOR :

PES 2009 EDITOR V2.9:

منبع :

موفق باشید :10:

mohamad_beauty
27-08-2009, 21:09
سلام
این هم لینکش :
PES EDIOR :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPES 2009 EDITOR V2.9:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید :10:
دوست من ممنون
اگه امکانش هست یه راهنمایی مختصر بکنید چطوری توان بازیکنا رو بالا ببرم با این برنامه:10::10::10:

MORTAZA.2FUN
27-08-2009, 21:25
دوست من ممنون
اگه امکانش هست یه راهنمایی مختصر بکنید چطوری توان بازیکنا رو بالا ببرم با این برنامه:10::10::10:
سلامی دوباره
موقعی که شما برنامه رو اجرا کردید از گوشه سمت چپ بازیکن مورد نظر و تیم رو انتخاب می کنید بعد جدول توانایی ها باز میشه و شما اونجا توانایی ها رو بالا می برید اگه خواستید که سریع 99 بشه دیگه هی ندید جلو تا بالا بره توانای شما توی همون جدول زیرش سمت راست عدد 99 رو تو کادر تایپ می کنید بعد تا ئید اون مو قعه توانای ها 99 میشه ....
قربانتان

mohamad_beauty
27-08-2009, 21:59
سلامی دوباره
موقعی که شما برنامه رو اجرا کردید از گوشه سمت چپ بازیکن مورد نظر و تیم رو انتخاب می کنید بعد جدول توانایی ها باز میشه و شما اونجا توانایی ها رو بالا می برید اگه خواستید که سریع 99 بشه دیگه هی ندید جلو تا بالا بره توانای شما توی همون جدول زیرش سمت راست عدد 99 رو تو کادر تایپ می کنید بعد تا ئید اون مو قعه توانای ها 99 میشه ....
قربانتان
شرمنده که تاپیک رو اشغال کردم سوال آخر:28:
تا اینجای کار درست ،اما این که شما میگید فقط میشه توانایی یک بازیکن رو برد بالا و اگه بخوام همه رو ببرم بالا خیلی طول میکشه،راهی داره که بشه یک تیم با هم و به صورت دسته جمعی توانایشون زیاد بشه؟
با تشکر از اقا مرتضی گل

weblox
28-08-2009, 01:16

آخه بعد از دو فصل دیگه توی همه لیگ ها قهرمان میشم.توی فصل چهارم تنها یک مساوی داشتم و بقیه همه برد بود:10:

Spaniuly
28-08-2009, 04:20
آخه بعد از دو فصل دیگه توی همه لیگ ها قهرمان میشم.توی فصل چهارم تنها یک مساوی داشتم و بقیه همه برد بود:10:
مستر لیگ اصلا برای اینه که یه تیم توپ بسازی واسه مقابل هم بازی کردن اونو برداری

soccer 2009 update
28-08-2009, 04:25
salam
یه مشکلی هست که وقتی این بازیکنا(newcomer( رو پر ورش دادی کسی انو از شما نمیخره اونوقت میمونه رو دستمون چی کنیم با این مشکل

Spaniuly
28-08-2009, 09:15
اگه بازیکنی رو نمی خواهید می تونید آزاد کنید وقتی آزاد میکنید کمی کمتر از قیمتش به بودجه شما اضافه میشه کلا بازیکن از ما نمیخرن تیمها من که تا حالا نشده از دست یه بازیکن بخوام خلاص بشم و بذارمش توی لیست فروش و بعدش هم بهش پیشنهاد داده بشه ریبری رو از اول فصل ترانسفر گذاشتم توی لیست هیچ کس نخرید. این مورد مستر لیگ یکی از بدترین ایراداتشه وقتی گذاشتن توی لیست فروش هیچ تغییری در فروخته شدن اون بازیکن نداره پس چرا گذاشتی البته خوشبختانه این مسایل در بازی بعدی اصلاخ خواهد شد.

dynastywarior
28-08-2009, 12:15
سلام، دوستان من قبلا سیستمم 7300 gt و رم 2gb geil داشتم و pes2009 رو روی سیستمم به راحتی بازی میکردم تا اینکه کارت گرافیکم خراب شد و فرستادمش گارانتی درست کردن ولی بعد از اون دیگه این بازی رو باز نکرد تو setting که میرفتم ارور میداد گفتم شاید کارت دیگه عمرش تموم شده ولی بقیه بازی هارو باز میکرد قشنگ اما تو setting pes09 وی رم رو 16 نوشته بود تا اینکه اعصابم خراب شد و کارتمو عوض کردم یه 9600gt 1gb گرفتم ولی تو این کارت بازم pes09 همون ارور رو میده در حالی که باززی های بزرگی مثله کراسیس 1 و وتر هد رو براحتی بازی میکینم..... تو رو خدا کمک کنین بدون pes زندگی تلخه ..... ممنون

Spaniuly
28-08-2009, 16:05
سلام، دوستان من قبلا سیستمم 7300 gt و رم 2gb geil داشتم و pes2009 رو روی سیستمم به راحتی بازی میکردم تا اینکه کارت گرافیکم خراب شد و فرستادمش گارانتی درست کردن ولی بعد از اون دیگه این بازی رو باز نکرد تو setting که میرفتم ارور میداد گفتم شاید کارت دیگه عمرش تموم شده ولی بقیه بازی هارو باز میکرد قشنگ اما تو setting pes09 وی رم رو 16 نوشته بود تا اینکه اعصابم خراب شد و کارتمو عوض کردم یه 9600gt 1gb گرفتم ولی تو این کارت بازم pes09 همون ارور رو میده در حالی که باززی های بزرگی مثله کراسیس 1 و وتر هد رو براحتی بازی میکینم..... تو رو خدا کمک کنین بدون pes زندگی تلخه ..... ممنون

ویندوز رو یه بار عوض کن بازی رو از اول روش نصب کن

adac_data
28-08-2009, 16:13
استيد محترم من هر كاري ميكنم اين اسم بازيكنان تيم ملي ايران درست نميشه .من تمام كارهايي كه دوست عزيز krauser گفته رو مو به مو انجام دادم همه چيز درست شده فقط اسامي بازيكنان ايران مشكل داره.راستي اگه فايل آپشن جديد اومده منم ميخوام

Spaniuly
28-08-2009, 16:19
استيد محترم من هر كاري ميكنم اين اسم بازيكنان تيم ملي ايران درست نميشه .من تمام كارهايي كه دوست عزيز krauser گفته رو مو به مو انجام دادم همه چيز درست شده فقط اسامي بازيكنان ايران مشكل داره.راستي اگه فايل آپشن جديد اومده منم ميخوام

نه عزیز آپشن فایل رو نریختی دیگه وگرنه درست میشد اسامی

Grand
28-08-2009, 16:21
سلام

کسی یک تیم خوب توی مستر لیگ داره بزاره ما هم استفاده کنیم؟

برای بازی دو نفره می‏خوام.

MORTAZA.2FUN
28-08-2009, 16:46
تا اینجای کار درست ،اما این که شما میگید فقط میشه توانایی یک بازیکن رو برد بالا و اگه بخوام همه رو ببرم بالا خیلی طول میکشه،راهی داره که بشه یک تیم با هم و به صورت دسته جمعی توانایشون زیاد بشه؟
با تشکر از اقا مرتضی گل

نه عزیز نمیشه
همون شما باید عدد 99 رو یزنید ویکی یکی ببرید بالا

Spaniuly
28-08-2009, 17:54
سلام

کسی یک تیم خوب توی مستر لیگ داره بزاره ما هم استفاده کنیم؟

برای بازی دو نفره می‏خوام.

بایرن مونیخ رو دارم 32 بازیکن هم توی ترکیب می خوای؟

SA3EDLORD
28-08-2009, 20:18
رئال مادرید.میخوای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟تیم خوبی درستش کردم.

hadishi
28-08-2009, 22:28
یکی کمک کنه پیراهن همه تیم ها یک رنگ شده چه کار کنم که درست بشه من از کیت سرور هم استفاده می کنم یکی کمک کنه

mohammad_87
28-08-2009, 23:26
با تشکر از اقا مرتضی گل

نه عزیز نمیشه
همون شما باید عدد 99 رو یزنید ویکی یکی ببرید بالا
نه مرتضی جان امکانش هست.ضمنا بابت لینکهای دانلود ممنون که پستم رو کامل کردی.
دوست خوبم mohamad_beauty شما کدوم برنامه رو اجرا کردی؟توی هردو برنامه بعد از اینکه ادیت فایل رو لود کنی توی برنامه pes 2009 editor قسمت Global function برو.می بینی که حتی می تونی همه بازیکنان رو در کادرهای سمت چپ انتخاب کنی.بعد از تغییر در هر قسمت،گزینه Change رو حتما بزن.در قسمت راست هم می تونی نام بازیکنان و باشگاههارو که در بازی به حروف بزرگ نوشته به حالت معمولی تغییر بدی.در آخر هم فایلت رو سیو کن.
در برنامه PRO EVO Editing Studio 2009 هم تو قسمت Global Setting می تونی این کارهارو با امکانت بیشتر انجام بدی.کمی به منوها توجه کنی متوجه میشی باید چکار کنی.فقط در هر مرحله گزینه Accepter رو بزن و در آخر هم فایلت رو سیو کن.
موفق باشید...

یکی کمک کنه پیراهن همه تیم ها یک رنگ شده چه کار کنم که درست بشه من از کیت سرور هم استفاده می کنم یکی کمک کنه
حتما یا مشکی شدن یا طوسی آره؟فایل مپ رو چک کن.مسیرهایی که تو اون نوشته با مسیرهای داخل پوشه uni باید دقیقا مثل هم باشن.اگه درست نشد کیت سرورت رو از اول نصب کن.

hadishi
28-08-2009, 23:50
ببخشید یک فایل مپ میشه برای من اپلود کنید

hadishi
29-08-2009, 00:26
من کیت سرور پاک کردم از دوباره نسب کردم ولی باز درست نشد

Mostafa NBA
29-08-2009, 01:17
دوستان یک سوال.

توی مود bal هر چی درجه ی سختی بازی بیشتر باشه, بازیکن بیشتر پیشرفت میکنه ؟

کلاً بگید که چه فایده ای داره اگه درجه ی سختی بازی رو بعد هر سال ببریم بالا ؟

spahbod
29-08-2009, 02:34
با سلام و درود به شما دوستان عزیز و گرامی

بنده مدتی مستر pes 2009 بازی میکنم و الان یک تیم حرفه ای ساختم میشه به من یاد بدید که چطوری از این تیم در قسمت

exhibition استفاده کنم.

با تشکر

Grand
29-08-2009, 03:47
بایرن مونیخ رو دارم 32 بازیکن هم توی ترکیب می خوای؟

رئال مادرید.میخوای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟تیم خوبی درستش کردم.

خوب چرا معطلین؟! بزارین دیگه :46:

pedramakaay
29-08-2009, 08:30
سلام...

چطوری می تونم موزیک های بازی رو عوض کنم؟

adac_data
29-08-2009, 11:22
اين فايل آپشن جديد كه نيومده حداقل آخريش كه ارائه شده رو در سايت قرار بديد

M.Z.KAKA
29-08-2009, 12:49
سلام

تاریخ دقیق انتشار fifa10 توی ایران چه تاریخیه...؟

mohammad_87
30-08-2009, 15:31
سلام...

چطوری می تونم موزیک های بازی رو عوض کنم؟
آموزشش قبلا دوبار گذاشته شده.یه سرچ بکن حتما پیدا می کنی.

سلام
تاریخ دقیق انتشار fifa10 توی ایران چه تاریخیه...؟
اینجا:

ببخشید یک فایل مپ میشه برای من اپلود کنید

من کیت سرور پاک کردم از دوباره نسب کردم ولی باز درست نشد
این هم فایل مپ:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداون رو در پوشه \kitserver\GDB\uni کپی کن.فقط محتویاتش رو ویرایش کن:
1.فقط نام تیم هایی که کیت هاشون در کیت سرور هستش باید در فایل مپ باشه.
2.مسیر فایل کیت تیم با مسیر داده شده در مپ کاملا مثل هم باشه.

با سلام و درود به شما دوستان عزیز و گرامی
بنده مدتی مستر pes 2009 بازی میکنم و الان یک تیم حرفه ای ساختم میشه به من یاد بدید که چطوری از این تیم در قسمت
exhibition استفاده کنم.
با تشکر
در قسمت انتخاب تیم به گزینه آخر یعنی user data و بعد master league برو.بعد سیو مسترت رو لود کن.

farshad_4017
30-08-2009, 22:06
یمشه صدای تماشاچی هارو عوض کرد ؟
نگید بگرد که کلی گشتم و بعد پست زدم !!!

hadishi
31-08-2009, 02:09
دوستان یک پچ نمیزارید که هم از لحاظ گرافیکی بازی هم تازه ترین نقل و انتقالات در این پچ باشد

SA3EDLORD
31-08-2009, 04:07
فکر نکنم بشه.ولی تو یه جایی تو اپشن هست که تماشاگرت رو اسپانیایی کنی یا المانی.البته فکر کنم تو اپشن ولی تو یه جایی بود مطمئنم.

adac_data
31-08-2009, 11:03
دوستان كسي نميدونه چطور ميشه راحت تر توپو از حريف گرفت .با يكي از دوستام هر وقت بازي ميكنم به راحتي توپو ميگيره.

Mostafa NBA
31-08-2009, 14:17
دوستان یک سوال.

توی مود bal هر چی درجه ی سختی بازی بیشتر باشه, بازیکن بیشتر پیشرفت میکنه ؟

کلاً بگید که چه فایده ای داره اگه درجه ی سختی بازی رو بعد هر سال ببریم بالا ؟

این سوال رو صفحه قبل پرسیدم ولی هنوز جوابی نگرفتم. یکی جواب بده لطفاً.

Draken
31-08-2009, 15:39
سلام
میشه بگید چه جوری پا عوض میکنه؟
یا یکی دوپا کردن؟

SA3EDLORD
31-08-2009, 19:04
یکی از این دکمه ها رو باید بزنی.
R1.R2.L1/L2/
من خیلی وقته که بازی نکردم و یادم نیست ولی یکی از ایناست.

mohammad_87
31-08-2009, 23:54
یمشه صدای تماشاچی هارو عوض کرد ؟
نگید بگرد که کلی گشتم و بعد پست زدم !!!
منظورتون رو دقیق بگین.یعنی مثلا صدای تماشاگرای منچستر رو بذارید برای رم؟یا اینکه یه فایل خارج از بازی می خواید بجاش بذارید؟دقیقتر بگین تا کامل راهنمایی کنم.

فکر نکنم بشه.ولی تو یه جایی تو اپشن هست که تماشاگرت رو اسپانیایی کنی یا المانی.البته فکر کنم تو اپشن ولی تو یه جایی بود مطمئنم.
اونکه شما دیدید مربوط به گزارشگر بوده نه تماشاگر.

سلام
میشه بگید چه جوری پا عوض میکنه؟
یا یکی دوپا کردن؟
بدون سرعت تند تند L1 رو بزن. با بازیکنان تکنیکی بهتر جواب میده.مثل کریس یا رونالدینیو.

hamed999
01-09-2009, 14:17
اقا این برنامه pes legend اعصابم رو خورد کرده اول که باید برا اجرا برنامه نت ..3 رو بریزی که ریختم بهدشم برنامه pes legend رو تو my doc<konami>save< کپی کردم حالا برنامه اجرا میشه ولی سیو ها رو نمیخونه ؟ یعنی اون قسمت که سیو میخوای انتخاب کنی هیچی نمیاد دلیلش چیه ؟ کجا رو اشتپ کردم ؟ لطفا سریع جواب بدین

adac_data
01-09-2009, 14:42
اساتيد بهترين روش براي گرفتن توپ هم بگيد

SA3EDLORD
01-09-2009, 17:29
اساتيد بهترين روش براي گرفتن توپ هم بگيد
سلام دوست عزیز.به نظر من بازیکنت رو خودت به سمت اون بازیکنی که توپ دستش هست برسونی و توپ رو بگیری بهتره ولی میتونی r1 با ضربدر رو با هم بگیری بازیکن خودش به سمت توپ هدایت میشه و توپ رو میگیره.:11:

adac_data
01-09-2009, 18:41
دوست عزيز اين روش رو بلدم دستت درد نكنه.منظورم يك روش ديگه هستش چون با يكي از دوستام هر وقت بازي ميكنم طوري توپو ميگيره كه انگار رمز ميزنه

SA3EDLORD
01-09-2009, 21:20
دوست عزيز اين روش رو بلدم دستت درد نكنه.منظورم يك روش ديگه هستش چون با يكي از دوستام هر وقت بازي ميكنم طوري توپو ميگيره كه انگار رمز ميزنه
خب از همون دوستت بپرس!!!:31:

light
01-09-2009, 21:33
كسي ميدونم pes 10 كي مياد ؟

SA3EDLORD
01-09-2009, 21:40
كسي ميدونم pes 10 كي مياد ؟
تو تاپیک pes2010 سوالتون رو بپرسید.ولی تا اخر پاییز امسال میاد.
موفق باشید.
:40:

dik
01-09-2009, 23:49
سلام دوستان عزیز این فایل فکرکنم اخرین فایل نقل وانتقالات باشه امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم.

soccer 2009 update
02-09-2009, 02:07
کسی میدونه موقع کرنر چطوریدروازبان میاد جلو

imanf64
02-09-2009, 13:53
سلام دوستان عزیز این فایل فکرکنم اخرین فایل نقل وانتقالات باشه امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم.

متاسفانه تغییری اعمال نکرد
دوستان اگر کسی پچی داره که جدیدترین نقل و انتقالات رو اعمال کنه و ترجیحا از سایت معتبری منتشر شده باشه ممنون میشم لینکسو قرار بده

adac_data
02-09-2009, 16:49
متاسفانه تغییری اعمال نکرد
دوستان اگر کسی پچی داره که جدیدترین نقل و انتقالات رو اعمال کنه و ترجیحا از سایت معتبری منتشر شده باشه ممنون میشم لینکسو قرار بده

دوست عزيز من در صفحه 895 و پست 8950 آخرين پچ رو گذاشتم و خودمم روي سيستمم نصب كردم.آخرين نقل و انتقالات رو داره و از لحاظ گيم پلي بسيار زيباست.

hamed999
02-09-2009, 17:25
جواب سوال ما چی شد ؟ خوبه گفتیم سریع

adac_data
02-09-2009, 17:39
جواب سوال ما چی شد ؟ خوبه گفتیم سریع

كدوم سوال دوست عزيز؟ چرا ناراحت ميشي؟

akharenee
02-09-2009, 20:22
سلام
بچها کیت جدید منچستر رو کسی سراغ نداره

Spaniuly
02-09-2009, 23:08
سلام
بچها کیت جدید منچستر رو کسی سراغ نداره

من چند صفحه قبل کیت های جدید تیم های غول اروپایی رو گذاشتم سرچ می کردی پیدا می کردی ولی اگه کیت منچستر رو می خوای بیا برات آپلود کردم دانلود کن

mojtaba_tanha
03-09-2009, 09:42
آخرین نقل و انتقالات و میخوام روبن هم توی بایرن مونیخ باشه شماره بازیکنا هم درست باشه.فقط نگین بگرد پیدا میکنی چون گشتم پیدا نکردم. پیشا پیش ممنون :11:

akharenee
03-09-2009, 12:24
من چند صفحه قبل کیت های جدید تیم های غول اروپایی رو گذاشتم سرچ می کردی پیدا می کردی ولی اگه کیت منچستر رو می خوای بیا برات آپلود کردم دانلود کن

تشکر از شما همون رو دان کردم ولی فقط کیت منچستر عوض نمیشه فایل binکیت منچستر رو پیدا کردم چطور می تونم تو کیت سرور بزارم می دونم بارها تو این تاپیک گفته شده ولی واقعا سخته همه صفحات رو بگردی اونم با این سرعت پایین ممنون

adac_data
03-09-2009, 14:32
آخرین نقل و انتقالات و میخوام روبن هم توی بایرن مونیخ باشه شماره بازیکنا هم درست باشه.فقط نگین بگرد پیدا میکنی چون گشتم پیدا نکردم. پیشا پیش ممنون :11:

دوست عزيز اگه پچ ميخواي به صفحه 895 برو و اگر فقط نقل و انتقالات رو ميخواي برات در پست بعدي آپ ميكنم

fandak
03-09-2009, 18:10
آخرین نقل و انتقالات 2009/2010

این آپشن فایل رو کاربر خوبمون آقا جواد

هرکی طالب این فایل بود از آقا جواد یه قدردانی بکنه
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Persian_Gun's
03-09-2009, 20:39
بچه ها من یه مشکل پیدا کردم اونم اینکه دارم لیگ اسپانیا رو بازی میکنم الان به وسطاش رسیدم...الان یه بازی با بارسلونا دارم که وقتی میخوام بازیش کنم از بازی میپره بیرون!
دلیلش چیه؟!!

arman665
03-09-2009, 20:45

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آقا این که نیاز به kitserver نداره آخه بازی من با kitserver مشکل داره هر موقع kitserver ور فعال میکن اولش که میخواد بازی اجرا بشه یه ارور میده بعد اجرا میشه.
اگه برای این مشکل هم راه حلی هست لطفا براهنمایید. :13:

Spaniuly
03-09-2009, 22:51
بچه ها من یه مشکل پیدا کردم اونم اینکه دارم لیگ اسپانیا رو بازی میکنم الان به وسطاش رسیدم...الان یه بازی با بارسلونا دارم که وقتی میخوام بازیش کنم از بازی میپره بیرون!
دلیلش چیه؟!!

احتمالا از ناسازگاری کرک با ورژن بازیتون هست

Persian_Gun's
03-09-2009, 23:45
احتمالا از ناسازگاری کرک با ورژن بازیتون هست
پس چرا با جام جهانی مشکلی نداره؟!

imanf64
04-09-2009, 13:09
دوست عزيز اگه پچ ميخواي به صفحه 895 برو و اگر فقط نقل و انتقالات رو ميخواي برات در پست بعدي آپ ميكنم

دوست من در پستی که فرمودید لینکی مشاهده نشد!!

Spaniuly
04-09-2009, 14:16
پس چرا با جام جهانی مشکلی نداره؟!

توی مستر لیگ و BAL هم بدون مشکل هست؟

تو یه کاری کن دیگه خیال خودت رو راحت کن پچ 1.40 رو نصب کن کرک 1.20 رو بریز کاملا تست شده و امتحان پس داده هست همه اونهایی که الان بازی رو بی مشکل بازی می کنن از نعمت کیت سرور هم محروم نیستند دقیقا همین کارو می کنن پچ 1.40 و کرک 1.20 رو استفاده می کنن توی صفحه 701 لینک هر دو اینا رو گذاشتم اگه خواستی

DANTEH2010
04-09-2009, 14:51
ترفند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Persian_Gun's
04-09-2009, 15:21
توی مستر لیگ و BAL هم بدون مشکل هست؟

تو یه کاری کن دیگه خیال خودت رو راحت کن پچ 1.40 رو نصب کن کرک 1.20 رو بریز کاملا تست شده و امتحان پس داده هست همه اونهایی که الان بازی رو بی مشکل بازی می کنن از نعمت کیت سرور هم محروم نیستند دقیقا همین کارو می کنن پچ 1.40 و کرک 1.20 رو استفاده می کنن توی صفحه 701 لینک هر دو اینا رو گذاشتم اگه خواستی
آره بدون مشکل هست..
باشه میرم دانلود میکنم..
مرسی.:11:

Mostafa NBA
04-09-2009, 16:13
شاید باورتون نشه ! من در PES 2009 تاره دارم میرم سراغ مستر لیگ. من چنتاسوال داشتم لطفا جواب بدید.

قبل اینکه وارد مستر لیگ بشم اول از همه 3 تا گرینه میاد که به صورت مستطیل شکل هستند که به صورت زیره:

Master League Default | Players Exhibition Mode Players | Create Custom Team

لطفا بگید از بین این 3 تا معمولا باید کدوم یکی رو انتخاب کرد ؟

......

من وقتیکه به قسمت Exhibition Mode Players رفتم و تیم آرسنال رو انتخاب کردم, یک صفحه اومد که توش نوشته League B Division1 و زیرش نوشته Division 2 و تیم آرسنال در قسمت Division 2 قرار داره که در کنار اون هم چنتا تیم دیگه هستند.

بعد که یکی از این Division ها رو انتخاب میکنم یک پیغام میاد که نوشته:

Progress without changing و change

اینجا باید چی کار کنم ؟

......

بعدش یک قسمت میاد که اسمش General setting هستش. در اینجا هم چند قسمت هست که من نمیدونم چه کارهایی برام میکنه که در زیر نوشتم. لطفا بگید هر کدوم دقیقا چی تاثیری روی لیگ دارن.

Master League Level
Player Development
transfer frequency
Classic Players
Reset Prevention Feature

لطفا پاسخ همشو بدید. خیلی نیاز دارم. دو ساعت تایپ کردم :20:

Farid Soltangais
04-09-2009, 16:38
ممنون از پچ نقل و انتقالات

Spaniuly
04-09-2009, 19:13
شاید باورتون نشه ! من در PES 2009 تاره دارم میرم سراغ مستر لیگ. من چنتاسوال داشتم لطفا جواب بدید.

قبل اینکه وارد مستر لیگ بشم اول از همه 3 تا گرینه میاد که به صورت مستطیل شکل هستند که به صورت زیره:

Master League Default | Players Exhibition Mode Players | Create Custom Team

لطفا بگید از بین این 3 تا معمولا باید کدوم یکی رو انتخاب کرد ؟

......

من وقتیکه به قسمت Exhibition Mode Players رفتم و تیم آرسنال رو انتخاب کردم, یک صفحه اومد که توش نوشته League B Division1 و زیرش نوشته Division 2 و تیم آرسنال در قسمت Division 2 قرار داره که در کنار اون هم چنتا تیم دیگه هستند.

بعد که یکی از این Division ها رو انتخاب میکنم یک پیغام میاد که نوشته:

Progress without changing و change

اینجا باید چی کار کنم ؟

......

بعدش یک قسمت میاد که اسمش General setting هستش. در اینجا هم چند قسمت هست که من نمیدونم چه کارهایی برام میکنه که در زیر نوشتم. لطفا بگید هر کدوم دقیقا چی تاثیری روی لیگ دارن.

Master League Level
Player Development
transfer frequency
Classic Players
Reset Prevention Feature

لطفا پاسخ همشو بدید. خیلی نیاز دارم. دو ساعت تایپ کردم :20:

گزینه اولی رو برداری می تونی مثلا منجستر رو برداری ولی بازیکنان همون Ordaz اینا هستند بازیکنان منچستر میرن بیرون و بی تیم می مونن. واسه همین من یه تیم پرت بر میدارم معمولامثلا الا تیم بایرن مونیخ رو برداشتم هم غوله هم اینکه بازیکنانش فیک هستند. گزینه دوم رو بزنی هر تیمی برداری بازیکنانش رو خواهی داشت مثلا اگه منچستر برداری توی همون شروع رونالدو رونی و ... رو توی تیمت خواهی داشت و درگیر Ordaz اینا نخواهی شد. گزینه آخری واسه اینکه سایر تیم ها و بازیکنان دستکاری نشه خیلی مفید هست چون یه تیم جدید میسازی لباس و لوگو زبان طرفدارا و ورزشگاه خانگیش رو خودت انتخاب می کنی. بازیکنانت هم همون Ordaz اینا هستند یعنی یه تیم معمولی می بندی و وارد Career میشی.

بهتره وقتی لیگ انتخاب می کنی Change بزنی و تیمهای بزرگ رو جمع کنی توی D1 همون لیگی که توی دسته دومش می خوای بازی کنی به نظر من تیمت رو نیار توی D1 از D2 شروع کن. اینجوری خیلی زود می تونی تیم رو در عرض یک سال پیشرفت بدی چون نیم فصل زود میرسه و می تونی Newcomer ها رو بخری و توی انتهای فصل خرید های بزرگی انجام بدی و یکی دوتا ستاره بیاری به تیم فقط بپا زیاد بازیکن نگیری تا ورشکست نشی ولی از من میشنوی فکر گرفتن بازیکنان بزرگ تا قبل اینکه رنک تیمت به S نرسیده بیرون کنی. تا اون موقع بازیکنانی بخر که پیشرفت خوبی دارن مثل گورکاف و ...

کلا اگه Change نزنی همه تیم ها توی لیگ خودشون قرار می گیره. و اگه توی لیگ انگلیس باشی هیج جوره نمی تونی با رئال و بارسا یا یووه یا اینتر و یا میلان و رم و... بازی کنی مگه اینکه شانسی توی جام باشگاهها بهشون بخوری.

مستر لیگ لول رو حتما حتما حتما تاکید می کنم روی Very Easy بذاری چون همه عشق و حال مستر لیگ به خرید بازیکنان خوب هست وقتی روی سخت دیگه باید خواب خریدن رونالدو و مسی و ... رو ببینی. هیچ جوره نمیان توی تیم ماکسیمم پیشنهاد رو هم که میدی نمیان پس حتما اون رو روی very Easy بذار که بعدا پشیمون نشی. چون دیگه عوض نمیشه.

رشد بازیکنان رو حتما فعال کن که اصلا عشقش به همون پیشرفتشونه. می بینی Kaiser رو خریدی توی فصل اول بعد اونقدر خوب رشد میکنه که بعد شیش هفت فصل تبدیل به استاد بزرگ فوتبال جهان میشه الان کایزر بهترین ضربه آزاد زن و کرنر زن هست توی تیمم همه کاره شده

ترانسفر فرکانتی هم که سلیقه ای هست من میذارم روی Low تا بعد یکی دو فصل رونالدو از کلوژ رومانی سر در نیاره :18: کلا اگه روی High باشه کلی ترانسفر های غیر منطقی صورت میگیره و تیم های بزرگ بعد چند فصل به دلیل از دست دادن بازیکنان به صورت غیر منطقی ضعیف میشه البته خوبیش اینه که راحت تر می تونی بازیکن بخری می بینی رونالدو رفته توی یه تیم چرت و مشخصه که در آوردن رونالدو از دست تیم های ضعیف خیلی راحت تر از اینه که بخوای از چنگ منچستر در بیاری یه حسن های اینجوری هم داره ولی اون به هم ریختگی بازی کنان رو هم باید تحمل کنی.

اگه بازیکنان کلاسیک رو انلاک کردی روی Yes بذاری بازیکنان کلاسیک هم میان قاطی میشن میتونی زیدان رو بخری و بیاری به تیمت

گزینه آخری رو NO بذار

imanf64
04-09-2009, 20:00
ممنون از پچ نقل و انتقالات

من که نتونستن استفاده کنم ازش با پچ 1.4 و کرک 1.2 و کیت سرور!
اول بازی مینوشت aPLYING Downloaded Content و وقتی Yes میزنم تغییرات اعمال نمیشه!

Mehdi.ss
04-09-2009, 21:00

این که لینکش خرابه
میشه این آخرین نقل و انتقالاتو یه جای خوب آپلود کنید؟ ممنون

Spaniuly
04-09-2009, 21:36
من قبلا هم گفته بودم استفاده از ادیت فایل بی معنی هست هر کسی نمیتونه از ادیت فایل یکی دیگه استفاده کنه دو نفری که می خوان از ادیت فایل همدیگه استفاده کنن باید ورژن بازیشون یکی باشه. این ادیت فایل ها هم که برا بچه های تاپیک می ذارن روی بازی های ورژن پایین هست اکثرا. واسه همین برای ما که از آخرین آپدیت های بازی استفاده می کنیم بلا استفاده هست. کاش دوستانی که اینجا ادیت فایل می ذارن بر اساس آخرین آپدیت ها بسازن. چون توی این تاپیک اکثر بچه ها با پچ 1.40 و CV0f March Update بازیشون رو آپدیت کردن. پس ادیت فایل هایی به دردشون می خوره که روی همین ورژن از بازی ایجاد بشه نه پایین تر

Mostafa NBA
04-09-2009, 22:39
در جواب دوست عزیز krauser که زحمت کشید جوابمو کامل داد.

گزینه اولی رو برداری می تونی مثلا منجستر رو برداری ولی بازیکنان همون Ordaz اینا هستند بازیکنان منچستر میرن بیرون و بی تیم می مونن. واسه همین من یه تیم پرت بر میدارم معمولامثلا الا تیم بایرن مونیخ رو برداشتم هم غوله هم اینکه بازیکنانش فیک هستند.

خب برای چی این کارو بکنی !؟ یعنی دیگه کسانی مثل مسی و رونالدو نیستن ؟ فایده ای داره ؟

بهتره وقتی لیگ انتخاب می کنی Change بزنی و تیمهای بزرگ رو جمع کنی توی D1 همون لیگی که توی دسته دومش می خوای بازی کنی به نظر من تیمت رو نیار توی D1 از D2 شروع کن. اینجوری خیلی زود می تونی تیم رو در عرض یک سال پیشرفت بدی چون نیم فصل زود میرسه و می تونی Newcomer ها رو بخری و توی انتهای فصل خرید های بزرگی انجام بدی و یکی دوتا ستاره بیاری به تیم فقط بپا زیاد بازیکن نگیری تا ورشکست نشی ولی از من میشنوی فکر گرفتن بازیکنان بزرگ تا قبل اینکه رنک تیمت به S نرسیده بیرون کنی. تا اون موقع بازیکنانی بخر که پیشرفت خوبی دارن مثل گورکاف و ...

من بیشتر میخوام مستر لیگ حالت منجر مود فیفا رو داشته باشه و فقط با تیم های مثلا لیگ انگلیس بازی کنم. مگه شما این کارو نمیکنید ؟

Newcomer ها چی هستن؟ بازیکن های تازه واردند ؟

کلا اگه Change نزنی همه تیم ها توی لیگ خودشون قرار می گیره. و اگه توی لیگ انگلیس باشی هیج جوره نمی تونی با رئال و بارسا یا یووه یا اینتر و یا میلان و رم و... بازی کنی مگه اینکه شانسی توی جام باشگاهها بهشون بخوری.

:18::18::18: ولی من وقتی که تیم منچستر رو انتخاب میکنم, همه تیم ها قاطی پاطی هستند و مثلا از کشور های یونان و آرژانتین هم توی تیم های لیگ هستن و باید خودم به صورت دستی تیم های مخصوص لیگ انگلیس رو بیارم توی بازی.

Spaniuly
04-09-2009, 23:36
در جواب دوست عزیز krauser که زحمت کشید جوابمو کامل داد.

خب برای چی این کارو بکنی !؟ یعنی دیگه کسانی مثل مسی و رونالدو نیستن ؟ فایده ای داره ؟

من بیشتر میخوام مستر لیگ حالت منجر مود فیفا رو داشته باشه و فقط با تیم های مثلا لیگ انگلیس بازی کنم. مگه شما این کارو نمیکنید ؟

Newcomer ها چی هستن؟ بازیکن های تازه واردند ؟

:18::18::18: ولی من وقتی که تیم منچستر رو انتخاب میکنم, همه تیم ها قاطی پاطی هستند و مثلا از کشور های یونان و آرژانتین هم توی تیم های لیگ هستن و باید خودم به صورت دستی تیم های مخصوص لیگ انگلیس رو بیارم توی بازی.

- اگه بارسلونا برداری مسی از بارسلونا میره بیرون از بازی که نه... می تونی توی فصل ترانسفر به عنوان بازیکن آزاد بگیریش بیاری توی تیمت

- نه من گلچینی از بهترین تیمها رو جمع می کنم به اون لیگی که قراره صعود کنم توش.

- آره همون ها هستن من کلی راهنمای خرید اینا براش گذاشته بودم توی نیم فصل هر سال 20 تاشون شانسی معرفی میشن. توی نیم فصل ها باید بهتریناشون رو بخری واقعا اگه بتونی با اونها کنار بیای کلا نیازی نیست پول بدی بابت بازیکنان ستاره مثل رونالدو مسی و ...

- اون قاطی پاطی ها مثلا خیر سرشون تیمهای ضعیف و درجه 2 هستند مثلا تیم های دسته دوم لیگی هستند که قراره شما بعد قهرمانی صعود کنی بهش شما وقتی League A تون لیگ برتر هست شما باید تیمتون رو توی League A Division 2 قرار بدید تا بعد قهرمانی بین اون تیمای زپرتی قاطی تیمهای لیگ برتر بشید. البته قبلش یه کاری کنید چون شما خودت منچستر رو برداشتی 20 تا تیم انگلیسی باقی می مونه پس بنابراین یه تیم توی Div 1 جایگزین منچستر میشه. توصیه میکنم اون تیم غیر انگلیسی رو که قاطی لیگ انگلیس شده فوق العلده ضعیف انتخاب کنید که حتما سقوط کنه به دسته پایین و شما برید به جاش. البته با این حال بازم کلا همه تیمها انگلیسی نمی شن چون غیر از شما تیم های دوم و سوم لیگ دسته دو هم میان توی لیگ برتر و قاطی اونها میشن و حداقل دوتا از تیم های انگلیسی هم میرن دسته دو. واسه همین هست که نیاز نیست حساس باشید روی این مسئله چون PES کلا نمیتونه بخش مستر لیگش حس واقعی حضور در یک لیگ رو به شما منتقل کنه. شما اگه منیجر مود فیفا رو بازی کرده باشید می بینید که خیلی طبیعی هست واسه انگلستان 4 تا لیگ رو داره دسته دو دسته یک دسته تیمهای زیر گروه برتر و خود لیگ برتر بارکلیز

Mostafa NBA
05-09-2009, 00:31
- اون قاطی پاطی ها مثلا خیر سرشون تیمهای ضعیف و درجه 2 هستند مثلا تیم های دسته دوم لیگی هستند که قراره شما بعد قهرمانی صعود کنی بهش شما وقتی League A تون لیگ برتر هست شما باید تیمتون رو توی League A Division 2 قرار بدید تا بعد قهرمانی بین اون تیمای زپرتی قاطی تیمهای لیگ برتر بشید. البته قبلش یه کاری کنید چون شما خودت منچستر رو برداشتی 20 تا تیم انگلیسی باقی می مونه پس بنابراین یه تیم توی Div 1 جایگزین منچستر میشه. توصیه میکنم اون تیم غیر انگلیسی رو که قاطی لیگ انگلیس شده فوق العلده ضعیف انتخاب کنید که حتما سقوط کنه به دسته پایین و شما برید به جاش. البته با این حال بازم کلا همه تیمها انگلیسی نمی شن چون غیر از شما تیم های دوم و سوم لیگ دسته دو هم میان توی لیگ برتر و قاطی اونها میشن و حداقل دوتا از تیم های انگلیسی هم میرن دسته دو. واسه همین هست که نیاز نیست حساس باشید روی این مسئله چون PES کلا نمیتونه بخش مستر لیگش حس واقعی حضور در یک لیگ رو به شما منتقل کنه. شما اگه منیجر مود فیفا رو بازی کرده باشید می بینید که خیلی طبیعی هست واسه انگلستان 4 تا لیگ رو داره دسته دو دسته یک دسته تیمهای زیر گروه برتر و خود لیگ برتر بارکلیز

من فکر میکردم که این حالت در PES 2009 درست شده و میشه مثل منجر مود باهاش بازی کرد. همین موضوع رو الان میگن برای 2010 درست شده ؟

Spaniuly
05-09-2009, 01:17
من فکر میکردم که این حالت در PES 2009 درست شده و میشه مثل منجر مود باهاش بازی کرد. همین موضوع رو الان میگن برای 2010 درست شده ؟

بله دقیقا درست مثل منیجر مود فیفا قراره بشه

smallfrank
05-09-2009, 09:02
سلام دوستان
میخاستم یه تیم منتخب قدرتمند درست کنم .میشه اسامی 22 بازیکن قدرتمند رو بهم بدید.
ممنون

adac_data
05-09-2009, 10:14
سلام
چطوري ميشه موقع كرنر زدن بازيكنان خودي و حريف رو از تجمع در محدود 6قدم دور كرد و به پشت 18 قدم هدايت كرد .در ضمن چون اين حركت رو ديدم در بازي 2 نفر بخاطر همين پرسيدم

CATALONIA
05-09-2009, 11:36
سلام به همه ی دوستان
من یه چند تا سوال داشتم اگه میشه پاسخ بدین
1- چطوری میشه یا اصلا می شه پنالتی رو چیپ زد؟
2-چطوری میشه مدافعان رو برای کرنر جلو فرستاد ؟
3- بهترین راه ضربه آزاد زدن چیه که احتمال گل شدنش بالا باشه؟
لطفا اگه می شه راهنمایی هاتون روی دسته باشه بهتره
ممنون

SA3EDLORD
05-09-2009, 11:42
- بهترین راه ضربه آزاد زدن چیه که احتمال گل شدنش بالا باشه؟
سلام.r2 رو بگیر بعد از نصف یکم کمتر پر کن گل میشه.

mohammad_87
05-09-2009, 12:35
سلام به همه ی دوستان
من یه چند تا سوال داشتم اگه میشه پاسخ بدین
1- چطوری میشه یا اصلا می شه پنالتی رو چیپ زد؟
2-چطوری میشه مدافعان رو برای کرنر جلو فرستاد ؟
لطفا اگه می شه راهنمایی هاتون روی دسته باشه بهتره
ممنون
1.نمیشه.
2.تو قسمت تنظیمات برای ضربات کرنر و ضربه آزاد،گزینه ای با نام player to go up هستش که می توی تا سه نفر رو انتخاب کنی.حتی دروازه بان.
3.این فرمول کلی نداره.باید تمرین کنی تا قلق کلیش بیاد دستت.و اینکه چه بازیکنی پشت توپ باشه خیلی مهمه.

smallfrank
05-09-2009, 13:45
سلام دوستان
میخاستم یه تیم منتخب قدرتمند درست کنم .میشه اسامی 22 بازیکن قدرتمند رو بهم بدید.
ممنون

کسی نمیخاد کمک کنه.؟

mohammad_87
05-09-2009, 13:54
کسی نمیخاد کمک کنه.؟
شما با وجه به پیشرفت بازیکنان می خوای تیم درست کنی یا با همین بازیکنایی که تو تیمهای مختلف هستند؟از اولی که آرمین یه لیست کامل از بهترین بازیکنان که پیشرفت خوبی دارن چندبار داده.

Mostafa NBA
05-09-2009, 14:00

شما قشنگ زاویه رو تنظیم کنه و بعد جهت پایین رو بگیر و شوت رو تا وسط پر کن.80% گله :27:

کسی نمیخاد کمک کنه.؟

اونهایی که من میدونم:

اتو و - مسی - رونالدو - کاکا - بوفون - پویول - کاناوارو - اِورا - رونالدینیو دیگه فکر کنم بقیه بستگی به سبک بازی کردنت داره. البته من اِورا رو برای این گفتم چون سرعتش برای دفاع سمت چپ خیلی خوبه و هیچ کس نمیتونه از اون سمت بهت حمله کنه :21:

smallfrank
05-09-2009, 14:03
شما با وجه به پیشرفت بازیکنان می خوای تیم درست کنی یا با همین بازیکنایی که تو تیمهای مختلف هستند؟از اولی که آرمین یه لیست کامل از بهترین بازیکنان که پیشرفت خوبی دارن چندبار داده.
نه میخام با همین بازیکنای تیمها درست کنم.مثل رونالد _کاکا.نمیشه هم تو تیم خودشون باشند هم تو تیم من ؟مثلا ازشون کپی بگیرم.؟

adac_data
05-09-2009, 15:22
يكي از روشهاي خوب و بسيار عالي براي ضربات ايستگاهي اينه كه بازيكن دومت رو بياري كنار توپ با استفاده از L1 , R1 و زماني كه اومد بنا به جهت و چپ پا بودن يا راست پا بودن بازيكن وجهت شوت ميتوني با نگه داشتن L1 و همزمان زدن شوت .تمام بازيكنان حريف و دروازبان رو غافلگير كني .من تا بحال هر وقت از ااين روش استفاده كردم 90% گل شده

DANTEH2010
05-09-2009, 15:26
اقا این باز ی ترفند نداره لطفا بزارید

Spaniuly
05-09-2009, 16:13
اقا این باز ی ترفند نداره لطفا بزارید

داره داخل بازی هست. موقع بازی Pause بزنی توی Tips کلی ترفند داره

king of the kings
05-09-2009, 17:02
کسی می تونه جدیدترین اپشن فایل که برای بازی اومده رو واسم بزاره؟
رلاستی اگه پچ استقلال و پرسپولیس رو دارید بزارید..
مممنون

king of the kings
05-09-2009, 17:05
راستی یه مشکل دیگه هم دارم اینه که تو become a legend همش بازی ها تمرین هست ..
اگه کسی می دونه بگه چی کار کنم..

Spaniuly
05-09-2009, 17:37
راستی یه مشکل دیگه هم دارم اینه که تو become a legend همش بازی ها تمرین هست ..
اگه کسی می دونه بگه چی کار کنم..

باید نمرات بازیت بالای 7 باشه تا بتونی برسی به ترکیب تیم

king of the kings
05-09-2009, 17:57
باید نمرات بازیت بالای 7 باشه تا بتونی برسی به ترکیب تیم
ممنون ولی اپشن فایل جدید رو می تونی برام بزاری اموزش هم نمی خوام..

hadi_vazi
05-09-2009, 18:23
من حدود 5 ماهه دارم pro evolution soccer 2009 رو دارم بازی می کنم وقتی تو master leg بازی می کنم بعد از چند مدت که بدون مشکل بازی اجرا می شه یک دفعه می بینم دیگه نمی تونم با اون تیم وارد بازی بشم وقتی می خواد لود بشه از بازی میاد بیرون و میاد تو محیط ویندوز.تا حالا 10 بار اینجوری برام پیش اومده اگه نیاز save بازی رو اینجا بذارم که تست کنید.
cpu:intel core 2 dou 8500
gpu:ati 4850 his driver ver:9.4
ram : dominator 2*2g 1066

Spaniuly
05-09-2009, 19:00
من حدود 5 ماهه دارم pro evolution soccer 2009 رو دارم بازی می کنم وقتی تو master leg بازی می کنم بعد از چند مدت که بدون مشکل بازی اجرا می شه یک دفعه می بینم دیگه نمی تونم با اون تیم وارد بازی بشم وقتی می خواد لود بشه از بازی میاد بیرون و میاد تو محیط ویندوز.تا حالا 10 بار اینجوری برام پیش اومده اگه نیاز save بازی رو اینجا بذارم که تست کنید.
cpu:intel core 2 dou 8500
gpu:ati 4850 his driver ver:9.4
ram : dominator 2*2g 1066

اول این رو نصب می کنی

بعدش این کرک رو کپی می کنی توی محل نصب بازی.

از اول باید شروع کنی سیوهای قبلی رو پاک کن به درد نمی خورن. مستر لیگ جدید شروع کن بعد این دیگه مشکل خرابی سیو نخواهی داشت. موفق و پیروز باشی

hadi_vazi
05-09-2009, 19:18
ممنون از پاسخ سریعتون بااین کرک که تو محل نصب بازی ریختم چیکار کنم؟

Spaniuly
05-09-2009, 20:29
ممنون از پاسخ سریعتون بااین کرک که تو محل نصب بازی ریختم چیکار کنم؟
حالشو ببر... یعنی چی چیکار کنی با کرک ؟ منظورت رو درست متوجه نمیشم.:41: بعد اینکه کرک رو ریختی دیگه سیوت خراب نمیشه

starn
05-09-2009, 20:50
آقا ما از هر جا pes 2009 رو اوردیم خراب بعد نصب اجرا نمی شه نمی دونم چرا این سری 2009 همش خراب در اومده الان هم مال شرکن T20Game اوردم 1 ساعت رو نصب چرا اینجوری مال اینم معلوم نیست اجرا بشه یا نه...!!
============
بعد از ویرایش:
مال این شرکت هم اجرا نشد

Spaniuly
05-09-2009, 22:01
آقا ما از هر جا pes 2009 رو اوردیم خراب بعد نصب اجرا نمی شه نمی دونم چرا این سری 2009 همش خراب در اومده الان هم مال شرکن T20Game اوردم 1 ساعت رو نصب چرا اینجوری مال اینم معلوم نیست اجرا بشه یا نه...!!

می دونی چیه شرکت های نابغه هم وطن ما که اعجوبه تمامی اعصار هستند. به این نتیجه رسیدند که کونامی بلد نیست setup درست کنه واسه بازی PES همین مسئله باعث شده که تمام بدن این هم وطنان نابغه ما که مسئولیت خطیر تر زدن توی setup بازی ها رو بر عهده دارن دست به کار بشن. همون اول که PES دانلود میشه و به صورت اکستراکتی روی DVD هست گیر آوردی آوردی نیاوردی دیگه بعدش انواع و اقسام انگولک شده هاش رو می تونی گیر بیاری

starn
05-09-2009, 23:15
پس ما بیخیالش شدیم تا ببینیم 2010 چی کی می شه

CATALONIA
05-09-2009, 23:34
اقا ما گیر کردیم
چطوری میشه با PES دو نفره بازی کرد
نگین نمیشه خواهش میکنم
چون مجبور می شم برای چند روز برم سراغ FIFA 09

hadi_vazi
06-09-2009, 00:11
حالشو ببر... یعنی چی چیکار کنی با کرک ؟ منظورت رو درست متوجه نمیشم.:41: بعد اینکه کرک رو ریختی دیگه سیوت خراب نمیشه
این موضوع کرک حل شد داداش ولی اون فایلی که گفتی نصبش کنم وقتی می زنم نصب بشه سیستم هنگ می کنه و هیچ کاری نمی کنه یا بعضی وقتا هم صفحه آبی مرگ میاد.مشکل چیه؟
از ویندوز 7 نسخه 32 بیتی استفاده می کنم.

Shayan Arya
06-09-2009, 00:26
اقا ما گیر کردیم
چطوری میشه با PES دو نفره بازی کرد
نگین نمیشه خواهش میکنم
چون مجبور می شم برای چند روز برم سراغ FIFA 09

مواد لازم 2 عدد دسته بازی
بعد Settings رو اجرا و دسته ها رو معرفی کنید

SA3EDLORD
06-09-2009, 07:20
مواد لازم 2 عدد دسته بازی
بعد Settings رو اجرا و دسته ها رو معرفی کنید
باید از بیرون بازی برن تو setting.:27:
موفق باشید.:11:

CATALONIA
06-09-2009, 09:43
نه منظورم این بود که با دسته و کیبورد میشه بازی کرد یا نه

Mostafa NBA
06-09-2009, 10:55
نه منظورم این بود که با دسته و کیبورد میشه بازی کرد یا نه

شما دسته ای که به سیستم وصل میکنید رو بزارید روی Contoroller 2 و اینجوری میشه یکی با کیبورد و دیگری با دسته بازی کنه.

mghaffari49
06-09-2009, 11:37
همون اول که PES دانلود میشه و به صورت اکستراکتی روی DVD هست گیر آوردی آوردی نیاوردی دیگه بعدش انواع و اقسام انگولک شده هاش رو می تونی گیر بیاری

ولی این بچه های وینسار به قول شما خوب انگولکش کردنا !شوخی نمی‌کنم.ادیتی که اینا روی PES 2009 انجام دادن واقعا یه سر و گردن بالاتر از بقیه اس.

Spaniuly
06-09-2009, 12:18
ولی این بچه های وینسار به قول شما خوب انگولکش کردنا !شوخی نمی‌کنم.ادیتی که اینا روی PES 2009 انجام دادن واقعا یه سر و گردن بالاتر از بقیه اس.

بچه های وینسار بازی رو ادیت کردن. من حرفم با شرکت هایی هست که نصب بازی رو انگولک می کنن وبرایشی هم نمی کنن. باز دم وینساری ها گرم که یه ویرایشی چیزی کردن و یه نو آوریه بعضی شرکت ها میاد نصب ازی رو انگولک می کنن و باعث میشن نه بشه پچ نصب کرد و کلی هم مشکل پیش میارن

mohammad_87
06-09-2009, 15:48
============
بعد از ویرایش:
مال این شرکت هم اجرا نشد
تا می تونی نسخه انگلیسیشو بخر.اصلا سمت اونها که نوشته لیگ برتر ایران،جام خلیج فارس،و... نرو.منم شرکتهای زیادی رو امتحان کردم.ولی این که الان دارم واسه "شرکت داده پردازان مدیا"هستش.کاریش نکردن بجز کرک:31:اما خوبیش اینه که نه منوی فارسی داره نه بازی رو دستکاری کردن. اگه گیر آوردی بعدش هم برو همین پچ 1.40 و کرک 1.20 رو بنصب.

نه میخام با همین بازیکنای تیمها درست کنم.مثل رونالد _کاکا.نمیشه هم تو تیم خودشون باشند هم تو تیم من ؟مثلا ازشون کپی بگیرم.؟میشه.من هم که قبلا با این بازیکنا مستر رو می رفتم همین کار رو می کردم.اول این برنامه pes editor رو باید داشته باشی:
PES 2009 Editor v2.5 lite 4 mb:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد برو تو بازی تو قسمت ساخت بازیکنان.به تعداد تیمت که می خوای بسازی مثلا 23 بازیکن همینطوری بساز.اصلا لازم نیست قدرتاشون رو ادیت کنی.همه رو با تنظیمات خودش بساز.فقط اسماشون رو با عدد بنویس.مثلا 1،2،3و....
بعد برنامه رو اجرا کن و فایل ادیت رو لود کن.در وسط صفحه دوتا کادر که احتمالا تیم آرسنال رو نشون میده هست.به سمت راستی کاری نداریم و سمت چپی رو به تیمی مثل C01 یا C02 تغییر بده.اگه بازیکنایی که ساختی توی تیم های C نبودن بذار روی یکیشون مثلا C02 باشه.
حالا در سمت چپ نام تمامی بازیکنان به ترتیب الفبا نوشته شده و چون بازیکنان رو با عدد نامگذاری کردی پشت هم قرار می گیرن.دونه دونه روی اونها برو و با کلیلک راست روی اونها و انتخاب گزینه Transfer player to Team 1 اونها رو به این تیم وارد کن.حالا یه تیم با 22 بازیکن نابغه داری:31:
حالا بازیکنایی مثل کاکا یا کسی رو که می خوای تو تیمت باشن باید پیدا کنی.مثلا تیم ایتالیا یا رم رو انتخاب کن.بعد برو روی Totti و با کلیلک راست و گزینه Export اون رو یجا ذخیره کن.به همین روش 22 بازیکن سیو کن.
بعد برو روی اون تیمی که ساختی و حالا دونه دونه روی بازیکنان کلیلک راست کن و با import بازیکنایی رو که سیو کردی بجای اونها قرار بده و تیمت به یه تیم منتخب تبدیل میشه بدون اینکه بازیکنان از تیم خودشون جدا بشن.آخرش هم که سیو یادت نره.حتی میتونی از این تیم توی لیگهای دیگه استفاده کنی.مثلا در کنار اون تیم Cagliari رو انتخاب کن.حالا با کلیک راست و گزینه swap تیمت بجای کالیاری میره تو لیگ ایتالیا.
ضمنا توی همین برنامه در قسمت Team می تونی برای تیمت پرچم ،استادیوم و... اختصاص بدی.
مشکلی بود بگید...

hadi_vazi
06-09-2009, 16:18
این موضوع کرک حل شد داداش ولی اون فایلی که گفتی نصبش کنم وقتی می زنم نصب بشه سیستم هنگ می کنه و هیچ کاری نمی کنه یا بعضی وقتا هم صفحه آبی مرگ میاد.مشکل چیه؟

پس جواب این سوال من چی شد؟

Spaniuly
06-09-2009, 22:18
پس جواب این سوال من چی شد؟

والا من نمیدونم جریانش چیه من توی XP بازی می کنم مشکلی هم ندارم

s0nami
06-09-2009, 23:26
سلام
من یه pes 2009 ادیت فارسی شده با لیگ برتر ایران 87- 88 توسط شرکت new- teach رو دارم که الان دنبال پچ جدید که لیگ برتر ایران 89 رو داشته باشه هستم اگه دوستانی که پچ رو دارند بزارن و طریقه نصبش رو هم یه توضیح بدید ممنون میشم تمامی سایت هارو گشتم خبری نبود
سریع لطفا

spahbod
06-09-2009, 23:41
با سلام و درود به دوستان عزیز و گرامی

بنده بدلیل استفاده از اینترنت معمولی قادر نیستم از کلیه تاپیک های این انجمن بهره ببرم

بنده از شما دوست عزیزم میخواستم که یک آپشن جدید بر اساس جدید ترین نقل و انتقالات برای ساکر9 آپلود کنید و لینک

دانلودشو اینجا بزارید

من آپشن های مختلفی رو امتحان کردم ولی بعضیها لباس های بعضی از تیم ها رو سیاه تمام میکنه

mohammad_87
07-09-2009, 13:54
پاسخ:

شما با چه فایلی مشکل دارید؟ممکنه بخاطر فایلهای مورد نیاز ویندوز باشه.برنامه های مربوط به runtime مختص با سیستمتون نصب کنید.مثل microsoft netframe work,microsoft windows installer,run time pack...

سوال:
دوستان گل،کسی می دونه شماره فیس داوران و مربیان چنده؟

s0nami
07-09-2009, 23:36
سلام
من یه pes 2009 ادیت فارسی شده با لیگ برتر ایران 87- 88 توسط شرکت new- teach رو دارم که الان دنبال پچ جدید که لیگ برتر ایران 89 رو داشته باشه هستم اگه دوستانی که پچ رو دارند بزارن و طریقه نصبش رو هم یه توضیح بدید ممنون میشم تمامی سایت هارو گشتم خبری نبود
سریع لطفا

کسی نیست جواب منو بده

MOH333EN
08-09-2009, 12:29
بازی pes 2009 هم داره میره کنار وبجاش 2010 میاد چند تا عکس میزارم حالشو ببرید

imanf64
08-09-2009, 12:34
ای بابا یکی پیدا نمیشه یه فایل نقل و انتقالات به ما بده؟؟
من پچ 1.4 دارم با کرک 1.2 با CV05 ماه مارس

mojtaba_tanha
08-09-2009, 13:00
اینم آخرین نقل و انتقالات از gamingaccess گرفتم

stam
08-09-2009, 14:40

سلام
من چرا وقتی از این سیوها استفاده میکنم موقع لود میگه این با ورژن شما سازگار نیست؟

imanf64
08-09-2009, 14:45

این ادیت فایل و چند تا فایل دیگه رو از همین تایپیک گرفتم وقتی میریزم توی پوشه سیو هام میخواد لودش کنه مینویسه APLLYING DOWNLOADED CONTENT بعد چند لحظه مینویسه dOU YOU WANT OVERWRITE THIS DATA و من اگر yES یا nO بزنم بحرحال تغییراتی اعمال نمیشه و میره روی نقل و انتقالات پیش فرض pes
کسی از دوستان میدونه اشکال از کجاست؟؟
ضمنا عرض کرده بودم:
من پچ 1.4 دارم با کرک 1.2 با CV05 ماه مارس و البته کیت سرورم فعاله
ممنون میشم کسی اطلاعی داره پاسخ بده

stam
08-09-2009, 14:55
سلام
من چرا وقتی از این سیوها استفاده میکنم موقع لود میگه این با ورژن شما سازگار نیست؟

در ضمن با pes editor بازش میکنم و نقل و انتقالات اونجا انجام شده
ممنون میشم یکی راهنماییم کنه.

Spaniuly
08-09-2009, 20:30

بارها گفته شده دیگه آپشن فایل به درد و استفاده عمومی نمی خوره اگه آپشن فایل می ذارید برای cv0f March update و رژن 1.40 باشه توی این تاپیک غریب به اتفاق از نسخه آپدیت استفاده می کنن. آپشن فایل هایی که برای نسخه های بدون اپدیت رسمی ساخته میشه به درد ماها نمی خوره

این ادیت فایل و چند تا فایل دیگه رو از همین تایپیک گرفتم وقتی میریزم توی پوشه سیو هام میخواد لودش کنه مینویسه APLLYING DOWNLOADED CONTENT بعد چند لحظه مینویسه dOU YOU WANT OVERWRITE THIS DATA و من اگر yES یا nO بزنم بحرحال تغییراتی اعمال نمیشه و میره روی نقل و انتقالات پیش فرض pes
کسی از دوستان میدونه اشکال از کجاست؟؟
ضمنا عرض کرده بودم:
من پچ 1.4 دارم با کرک 1.2 با CV05 ماه مارس و البته کیت سرورم فعاله
ممنون میشم کسی اطلاعی داره پاسخ بده

دلیلش رو چند خط بالاتر عرض کردم

imanf64
08-09-2009, 23:24
بارها گفته شده دیگه آپشن فایل به درد و استفاده عمومی نمی خوره اگه آپشن فایل می ذارید برای cv0f March update و رژن 1.40 باشه توی این تاپیک غریب به اتفاق از نسخه آپدیت استفاده می کنن. آپشن فایل هایی که برای نسخه های بدون اپدیت رسمی ساخته میشه به درد ماها نمی خوره

دلیلش رو چند خط بالاتر عرض کردم

ممنون دوست من
ولی حالا ما که میخوایم جدیدترین تغییرات از جمله نقل و انتقالات و تغییرات در آیتم های بازیکن ها رو داشته باشیم باید چکار کنیم؟؟!!

بردیا
08-09-2009, 23:34
آپدیت جدید مخصوص پچ خود gamingaccess نیومده؟

hadi_vazi
09-09-2009, 14:41
ببخشید من از وقتی یه کرک رو اضافه کردم به بازیم خیلی از مشکلاتم حل شده بعد از قهرمان شدن تو لیگ های مختلف مینویسه که می تونم از تیم های کلاسیک می تونم استفاده کنم تو 2008 چندتا ستاره بالای تیم کلاسیک میذاشت اینجا چه جوریه اصلا این تیم ها کجا هستند که بگردم.

mohamad_beauty
09-09-2009, 19:22
سلام
من بازی رو خیلی وقته گرفتم و میخوام تا آخرین نقل و انتقالات رو داشته باشم
اگه امکانش هست دقیقا من رو راهنمایی کنید چطوری باید اینکار رو بکنم(نگید تایپیک 900 صفحه ایی رو بخون)

peymansh
09-09-2009, 19:29
من از ورلد کاپ 2002 تا الان همش فیفا می گرفتم این قرتی بازیا چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Spaniuly
09-09-2009, 20:04
آپدیت جدید مخصوص پچ خود gamingaccess نیومده؟

نه الان آپدیت رسمی کنی جدیدتر میشه بازیت

ببخشید من از وقتی یه کرک رو اضافه کردم به بازیم خیلی از مشکلاتم حل شده بعد از قهرمان شدن تو لیگ های مختلف مینویسه که می تونم از تیم های کلاسیک می تونم استفاده کنم تو 2008 چندتا ستاره بالای تیم کلاسیک میذاشت اینجا چه جوریه اصلا این تیم ها کجا هستند که بگردم.

توی همون Exebition یکی مونده به آخری مال کلاسیک هاست

ممنون دوست من
ولی حالا ما که میخوایم جدیدترین تغییرات از جمله نقل و انتقالات و تغییرات در آیتم های بازیکن ها رو داشته باشیم باید چکار کنیم؟؟!!

سلام
من بازی رو خیلی وقته گرفتم و میخوام تا آخرین نقل و انتقالات رو داشته باشم
اگه امکانش هست دقیقا من رو راهنمایی کنید چطوری باید اینکار رو بکنم(نگید تایپیک 900 صفحه ایی رو بخون)

اول پچ 1.40:

بعدا کرک مناسب برای پچ که 1.20 بهتره چون کیت سرور رو هم ساپورت می کنه این کرک:

اینم از آپدیت دیتابیس که آخرین آپدیت رسمی بازی هست که کونامی ماه مارس امسال منتشرش کرده و آپدیت جدیدی بعد این نداده. آپدیتش همون بازی PES 2010 هست دیگه بعد این آپدیت رسمی نخواهد اومد

بعد اینکه از حالت فشرده خارج کردید توی این مسیر باید کپی کنید البته توی XP مال ویندوز های دیگه رو نمی دونم خودتون کشف کنید راهش اینه که این کلمه رو توی درایو C جستجو کنید: cv0f.img

اینم مسیر XP که باید فایل رو توش کپی کنید :

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download

من از ورلد کاپ 2002 تا الان همش فیفا می گرفتم این قرتی بازیا چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما اشتباهی اومدی اینحاست مسیر شما
تاپیک فیفا 09

mohamad_beauty
09-09-2009, 21:59
تمام اینا رو دانلود کردم و نصب کردم اما یه سوال دارم پس این فایل های ادیت که بعضی از بچه ها میذارند و چند صد کیلو بایته و میگن اخرین نقل و انتقالات مال چیه ؟دیگه به اونا نیاز نیست؟
در ضمن اون مسیر رو توی سون پیدا نمیکنم
و دیگه اینکه با این کار مثلا رونالدو از مچستر به رئال میره؟
اگه نمیره چکار کنم

در ضمن یک فایل ادیت که اخرین نقل و انتقالات توش اعمال شده باشه و مال ورژن 1.40 و کرک 1.20 و ماه مارچ باشه
رولطفا بذاره

sp165man
10-09-2009, 00:27
سلام
آقا من قبلا پچ های gamingaccess رو گرفتم( یعنی قبلا فایلای GCPbuild20 GCPbuild21_update تا 24 شو گرفتم )از اینا آپدیت جدیدترم اومده اگه اومده تو کدوم صفحه است ؟

Spaniuly
10-09-2009, 01:38
تمام اینا رو دانلود کردم و نصب کردم اما یه سوال دارم پس این فایل های ادیت که بعضی از بچه ها میذارند و چند صد کیلو بایته و میگن اخرین نقل و انتقالات مال چیه ؟دیگه به اونا نیاز نیست؟
در ضمن اون مسیر رو توی سون پیدا نمیکنم
و دیگه اینکه با این کار مثلا رونالدو از مچستر به رئال میره؟
اگه نمیره چکار کنم

خیر اون مدل دستی هست و ممکنه ایرادی توش باشه ولی روش صفحه قبل روش رسمی و Official هست. که خدماتی از سوی کونامی هست البته پچ 1.40 ربطی به آپدیت شدن ترانسفر ها و .. نداره آپدیت دیتا بیس فقط از طریق دانلود cv0f هست
همونطور که گفتم اگه فایل cv0f.img رو توی درایو ویندوز سرچ کنی cv0f.img کم حجم و قبلی رو پیدا میکنه شما جدیده رو که دانلود کردی پیست می کنی روی اون
خیر همونطور که توی پست قبلی گفتم این cv0f اخیر مربوط به ماه مارس هست یعنی اوایل فروردین و همه تغییرات بازی تا اون موقع هست. قبلا هم بحث شد در مورد ادیت فایل هایی که دوستان می ساختن و دستی رونالدو رو می فرستادن رئال. این کار جالب نیست زمانی جالب بود که همه ترانسفر ها اعمال بشه کسی رو سراغ ندارم که بتونه بیش از 100 ها ترانسفر رو به این روش اعمال کنه تازه توی PES 2009 هر تیم فقط گنجایش 32 بازیکن رو داره در حالیکه اگه بخواهید دستی ترانسفر کنید باید خود سرانه چند تا از بازیکنان رئال رو اخراج کنید در حالیکه هنوز از این تیم نرفتن پس عملا به این راحتی نیست برای به اصطلاح آپدیت این مورد جذابیت PES 2010 رو برای خودتون کاهش ندید اصل کاری اینه که رونالدو با لباس رئال رو توی PES 2010 تجربه کنید برای اولین بار نه با 2009

در ضمن یک فایل ادیت که اخرین نقل و انتقالات توش اعمال شده باشه و مال ورژن 1.40 و کرک 1.20 و ماه مارچ باشه
رولطفا بذاره

کرک 1.20 قبل ماه مارس اومده ماه مارس cv0f آخری عرضه شد قبلش هم پچ گیم پلی 1.40 عرضه شده بود. از اونجایی که کرک مخصوص 1.20 هم برای 1.30 و هم برای 1.40 جواب داد. و از همه مهمتر کیت سرور هم آخریش واسه همین 1.20 عرضه شده بهترین کرک موجود هست

سلام
آقا من قبلا پچ های gamingaccess رو گرفتم( یعنی قبلا فایلای GCPbuild20 GCPbuild21_update تا 24 شو گرفتم )از اینا آپدیت جدیدترم اومده اگه اومده تو کدوم صفحه است ؟

GA رو نمی دونم ولی به روش رسمی تا مارس امسال می تونی آپدیت کنی. صفحه قبل هم روش کار توضیح داده شده

mojtaba_tanha
10-09-2009, 08:57
سلام

آره تا 4.1 اومده آخرین نقل وانتقالاتشم هست انتقالاتم دو صفحه قبل گذاشتم ولی فقط برای اونایی که از آپشن فایل gamingaccess استفاده میکنند .

bazazan
10-09-2009, 10:23
سلام
من این instal orginal رو دانلود کردم میگه پسورد میخواد کسی میدونه پسوردش چیه؟

adac_data
10-09-2009, 10:41
پسوردش يا matin و يا krauser هستش .اميدوارم درست گفته باشم

Spaniuly
10-09-2009, 12:17
پسوردش يا matin و يا krauser هستش .اميدوارم درست گفته باشم

سلام
من این instal orginal رو دانلود کردم میگه پسورد میخواد کسی میدونه پسوردش چیه؟

بله درسته متن هست : matin

stam
10-09-2009, 18:47
اول پچ 1.40:

بعدا کرک مناسب برای پچ که 1.20 بهتره چون کیت سرور رو هم ساپورت می کنه این کرک:

اینم از آپدیت دیتابیس که آخرین آپدیت رسمی بازی هست که کونامی ماه مارس امسال منتشرش کرده و آپدیت جدیدی بعد این نداده. آپدیتش همون بازی PES 2010 هست دیگه بعد این آپدیت رسمی نخواهد اومد

بعد اینکه از حالت فشرده خارج کردید توی این مسیر باید کپی کنید البته توی XP مال ویندوز های دیگه رو نمی دونم خودتون کشف کنید راهش اینه که این کلمه رو توی درایو C جستجو کنید: cv0f.img

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download

آقا این کرک 1.20 و پچ 1.40 رو من دانلود کردم اما این فایل cv0f که شما میگی حجمش کمه که حدود 35 مگابایته!!!!

mohamad_beauty
10-09-2009, 20:06

لطفا یکی این مسیر رو توی سون پیدا کنه و بزاره اینجا ممنون

Spaniuly
10-09-2009, 20:38
آقا این کرک 1.20 و پچ 1.40 رو من دانلود کردم اما این فایل cv0f که شما میگی حجمش کمه که حدود 35 مگابایته!!!!

خوب دیگه کم خوبه دیگه مثل اینکه شما وضعت خیلی توپه یه دستی سر ما بکش:31:
زیپ کردیم نا سلامتی 180 مگ رو به 35 مگ تقلیل دادیم البته من نه من فقط گیر آوردم لینکش رو از یه سایت کره ای. وقتی از حالت فشرده میاری بیرون 180 مگ میشه

lampard22
10-09-2009, 21:42
تورو خدا یکی هم به ما کمک کنه .......
من یه مشکل دارم با این گزارشگر بازی همه چی رو اشتباه وغلط میگه مثلا میگه گل در صورتی که گل نشده نام بازیکنان رو اشتباه میگه خلاصه پاک گزارشگرش خرابه کسی میدونه باید چه جور درستش کنم ؟ ......................

درضمن کسی لیگ برتر ایرانو نداره بزاره بر ای دانلود ؟

night lord
11-09-2009, 16:57
cv0f این فایل رو من دانلود کردم حالا چی کارش کنم؟

Spaniuly
11-09-2009, 17:29
cv0f این فایل رو من دانلود کردم حالا چی کارش کنم؟

کپی کن اینجا:

البته اگه ویندوزت XP نیست همین اسم رو توی درایو C جستجو کن ببین کجاست فایل جدید رو روی قدیمی Paste کن. فایل cv0f در موقع نصب بازی نسخه کم حجم و خامش توی کامپیوتر کپی میشه وقتی cv0f جدید دانلود می کنی روی قبلی کپی میشه ولی شما چون دستی دانلود کردی باید دستی هم کپی کنی توی مسیر مخصوص خودش. فقط دقت کن که مسیری که فایل cv0f توش هست برخی از فولدرهاش مخفی هست وقتی جستجو می کنی فولدر های مخفی رو هم بزن سرچ کنه

night lord
11-09-2009, 23:57
کپی کن اینجا:

البته اگه ویندوزت XP نیست همین اسم رو توی درایو C جستجو کن ببین کجاست فایل جدید رو روی قدیمی Paste کن. فایل cv0f در موقع نصب بازی نسخه کم حجم و خامش توی کامپیوتر کپی میشه وقتی cv0f جدید دانلود می کنی روی قبلی کپی میشه ولی شما چون دستی دانلود کردی باید دستی هم کپی کنی توی مسیر مخصوص خودش. فقط دقت کن که مسیری که فایل cv0f توش هست برخی از فولدرهاش مخفی هست وقتی جستجو می کنی فولدر های مخفی رو هم بزن سرچ کنه

من windows 7 دارم فقط یه چنین فولدری هست که اونم توش هیچی نیست. من اینو کپی کردم توش
ولی جای هیچ فایلی ریپلیس نشد چی کار کنم.

batimohsen
12-09-2009, 18:26
krauser جان من کرک 1.20 رو ریختم اما وقتی پچ رو نصب میکنم مینویسه no disk inserted , و داخل بازی نمیره

Spaniuly
12-09-2009, 20:08
krauser جان من کرک 1.20 رو ریختم اما وقتی پچ رو نصب میکنم مینویسه no disk inserted , و داخل بازی نمیره

نه شما یه جای کارت اشکال داره یا پچ 1.40 رو نصب نمی کنی یا کرکت همونی که من گذاشتم نیست ببین کجاست اشکال کارت

stam
12-09-2009, 20:34
عزیزان من این کرک و پچ و cv0f رو ریختم ولی اسمهای تیمها دوباره خراب میشه که مثلا تیمهای کلاسیک و ...
اگه بخوام از اون سیوهای غیر رسمی استفاده کنم باید چیکار کنم چون در حالت عادی مینویسه با ورژن من سازگار نیست آیا اون هم پچی چیزی داره؟ ممنونم.

REZAt1980
12-09-2009, 20:47
سلام.

دوستان من الان رفتم تو بازی همه جا بازی با سرعت فوق العاده زیاد میره، که اصلا هیچی معلوم نیست.

چه کار باید کرد؟

Legend
12-09-2009, 21:09
سلام
دوستان من نسخه xbox رو بازی میکنم، میخواستم بدونم میشه تیم های منتخب جهان و ... روهم آزاد کرد؟ یا فقط میشه تو مستر لیگ در آخر فصل باهاشون مسابقه داد؟!
ممنون، شاد باشید:40:

babak_tour
12-09-2009, 22:02
سلام

نقل قول:
نوشته شده توسط zadis [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام تو رو خدا یکی کمک کنه
من میام پچ رو برای pes 2009 نصب کنم ارور میده
یه چیزی در مورد windwos instaler میگه ??? windwos inestaler هم آخه نصبه
مشکل چیه؟؟؟؟؟

اینم دقیقا اون چیزی که نوشته
>> the upgrade patch cannot be installed by the windows installerservice because the program to be upgraded may be missing or the upgrade patch may update a different version of the program. verify that the program to be upgraded exist on your computer and that you have the correct upgrade patch

نوشته شده توسط zadis [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشکل چیه؟؟؟؟؟

>> the upgrade patch cannot be installed by the windows installerservice because the program to be upgraded may be missing or the upgrade patch may update a different version of the program. verify that the program to be upgraded exist on your computer and that you have the correct upgrade patch

ای خداااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!

من که دیگه کف کردم از بس به این سئوال جواب دادم! :18::13:

میشه لینک اون جاییکه جواب دادی رو بزاری ؟ من پیدا نکردم.
من گیج شدم تو این بلبشو. یکی لطف کنه یه توضیح مختصر و مفید بده.
بازی مال تکین . ویندوز سرویسپک 2 .
میخوام online بازی کنم.

adac_data
13-09-2009, 09:37
شما بايد netframwork رو نصب كنيد و از برنامه و فايل اورجينال استفاده كنيد تا مشكلتون حل بشه .منماين مشكل رو داشتم كه با راهنمايي هاي دوستان و اساتيد حت شد .اينجا بايد از زحمات استاد عزيز krauser تقدير وتشكر كنم.
شما اگه جستجو كنيد فايل اورجينال رو در همين تاپيك پيدا ميكنيد.

سلام

نقل قول:
مشکل چیه؟؟؟؟؟

مشکل چیه؟؟؟؟؟

میخوام online بازی کنم.

البته شما اگه به صفحه 701 اگه اشتباه نكنم رجوع كني و به ترتيب تمام مراحلي كه گفته شده انجام بديد به نتيجه ميرسيد

nitro
13-09-2009, 09:56

لطفا یکی این مسیر رو توی سون پیدا کنه و بزاره اینجا ممنون

این مسیر توی ویندوز ویستا و 7: :5:
C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download

babak_tour
13-09-2009, 12:13
خوب ديگه پچ به صورت كامل و درست آماده شد پچ قبلي فاقد فايل cv0f بود واسه همين دوستاني كه فايل cv0f رو نداشتند(ظاهرا هيچ كس به غير از من دانلودش نكرده) نتونستند استفاده كنند ازش. اين cv0f يك img اضافي هست كه كونامي جهت آپديت بازي در نظر گرفته وقتي شما از داخل بازي و از قسمت setting گزينه دانلود رو مي زنيد شروع ميكنه و اين يك فايل رو با حجم 180 مگ دانلود ميكنه وقتي دانلود تموم ميشه اين فايل در مسير خاصي كپي ميشه و باعث ميشه بازي شما آپديت بشه من اين فايل رو با Winrar پك كردم و شما وقتي اجرا ميكنيد اتوماتيك وار توي همون مسير خاص كپي ميشه و بازي شما آپديت ميشه و شما اگه گزينه دانلود رو بزنيد پيغام ميده كه بازي شما آپديت هست اين رسمي ترين نوع آپديت كردن بازي هست تا ترانسفر هاي زمستاني + لايسنس شدن تيم هاي اتلتيكو و سويا و ... اعمال بشه من با توجه به اينكه پچ رو بر اساس اين فايل ساختم اين cv0f وجودش الزامي هست بنابراين لينك دانلود اون رو ميذارم.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خصوصيات پچ:

1-درآمدن همه تيمها بصورت لايسنس شده بدون استثنا لباس هاي جديد و واقعي تيم ها + لوگوهاي كيفيت اورجينال تيم ها كه محصول خود كونامي مي باشد اين باعث ميشه كه لوگوهاي تيم هاي لايسنس نشده هماهنگي كامل با لوگوهاي ساير تيمهاي لايسنس شده داشته باشند.

2- اصلاح تمامي نوشته هاي Fake از قبيل اسامي بازيكنان اسامي تيم ها و ليگ ها و استاديوم ها اين اصلاح اسامي بدون دخل و تصرف مي باشند و نامي كه مورد نظر كونامي هست شدند نه اسامي من درآوردي و كليه اسامي بر اساس لايسنر مخصوص اصلاح شده اند

3- اضافه شدن بوندس ليگا به بازي - توضيح اينكه جاي ليگ Eredivise و Other League B تعويض شده بدون دستكاري و تصرف در تيمها ليگ Eredivise عينا با همه مشخصات به Other League B رفته و ليگ بوندس ليگا به جاي ليگ Eredivise اومده و قابل استفاده در مودهاي BAL و ML هست. البته اكثر تيمهاي بوندس ليگايي داراي 11 بازيكن در تركيب كلي خودشون هستند كه هركس خواست ميتونه خودش بازيكن اضافه كنه ولي تيمهاي بايرن و وردربرمن و همين طور شالكه و لوركوزن بازيكنهاي كاملتر و بيشتر دارند. تيم بايرن هم در مود CL به عنوان يك تيم لايسنش شده(به حالت لايسنس در آمده شده) حضور داره

دانلود پچ رسمي 1.40

كرك (حجم تقريبي 5.2 مگ)

دانلود پچ Krauser با حجم 24 مگ (حجم تقريبي هر پارت 8 مگ)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد اتمام نصب پچ فوق به مسير Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver بريد و فايل setup رو اجرا كنيد و روي دكمه install كليك كنيد تا كيت سرور نصب شود

دانلودفايل cv0f.img با حجم تقريبي 32 مگ

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپس از دانلود از حالت زیپ در آورده و فایل cv0f را در این مسیر کپی کنید C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download

دانلود اديت فايل مخصوص براي پچ و فايل cv0f

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداين اديت فايل بايد در پوشه My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save كپي بشه

و در آخر لازم به ذكر هست كه پسورد همه فايلهاي RAR كلمه krauser هست. اگه مشكلي بود باخبر كنيد.

موفق و پيروز و سربلند باشيد

سلام.
دمت گرم کار بزرگی کردی. خدا 100در دنیا و آخرت بهت خیر بده. ولی من نمی تونم لینک های پرشین گیگ رو دانلود کنم. اگه میشه یه لینک دیگه بزارین. ممنون
راستی من مشکل نصب خود پچ با نصب این کرک حل میشه یا این باید بعد از نصب پچ1.2 نصب بشه؟

من همین الان متوجه شدم آدرس C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download رو ندارم. تازه توی سیستم ستینگ هم دانلود نداره. یعنی چی؟؟؟!!!!

babak_tour
13-09-2009, 12:17
شما بايد netframwork رو نصب كنيد و از برنامه و فايل اورجينال استفاده كنيد تا مشكلتون حل بشه .منماين مشكل رو داشتم كه با راهنمايي هاي دوستان و اساتيد حت شد .اينجا بايد از زحمات استاد عزيز krauser تقدير وتشكر كنم.
شما اگه جستجو كنيد فايل اورجينال رو در همين تاپيك پيدا ميكنيد.

سلام
netframwork یعنی چه؟

Spaniuly
13-09-2009, 14:02
سلام
دوستان من نسخه xbox رو بازی میکنم، میخواستم بدونم میشه تیم های منتخب جهان و ... روهم آزاد کرد؟ یا فقط میشه تو مستر لیگ در آخر فصل باهاشون مسابقه داد؟!
ممنون، شاد باشید:40:
توی PC که نمیشه فکر نکنم توی x360 هم این امکان وجود داشته باشه

سلام.
دمت گرم کار بزرگی کردی. خدا 100در دنیا و آخرت بهت خیر بده. ولی من نمی تونم لینک های پرشین گیگ رو دانلود کنم. اگه میشه یه لینک دیگه بزارین. ممنون
راستی من مشکل نصب خود پچ با نصب این کرک حل میشه یا این باید بعد از نصب پچ1.2 نصب بشه؟

من همین الان متوجه شدم آدرس C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download رو ندارم. تازه توی سیستم ستینگ هم دانلود نداره. یعنی چی؟؟؟!!!!

خواهش می کنم قابلی نداشت

والا نه متاسفانه امکانش نیست برام اینقدر رو آپلود کنم دوباره تازه بهتر از پرشین گیگ کجا آپلود کنم. شما اولین نفری هستی که میگی از پرشین گیگی نمی تونی دانلود کنی خیلی عجیبه

شما اول پچ رو نصب می کنی بعد کرک رو می ریزی اگه پچ رو نتونستی نصب کنی و ارور داد اشکال از بازیتون هست و باید از فایل های اورجینال نصبی استفاده کنی. همون Instal orginal

کلا فرقی نداره که اول کرک بریزی یا پچ نصب کنی بازیت ایراد نداشته باشه پچ نصب میشه کرک رو می ریزیم که اولا بازی اجرا بشه در ثانی مشکلی برای سیوهات پیش نیاره کرک 1.20 با پچ های 1.20 1.30 و 1.40 سازگاره برتریش نصبت به کرک های اختصاصی 1.30 و 1.40 اینه که می تونی روی کرک 1.20 کیت سرور نصب کنی ولی اگه از کرک اختصاصی برای 1.30 یا 1.40 استفاده کنی کیت سرور نمی تونی استفاده کنی روی اونها نصب نمیشه فقط کرک 1.20 جواب میده

syamak790
13-09-2009, 14:38
سلام

نقل قول:
مشکل چیه؟؟؟؟؟

مشکل چیه؟؟؟؟؟

میخوام online بازی کنم.

سلام
برای منم این مشکل بود
دیگه framework رو نصب نکردم
اما وقتی رفتم تو بازی دیدم که اسمها با لیگها درست شده ولی نقل و انتقالها نه !!
ما آخرم نفهمیدیم چی به چیه:27:

TAEYBI
13-09-2009, 14:38
سلام به همگی ...

من فایلی که بابک گذاشته بود رو دانلود کردم و نصب کردم ...

دانلود پچ رسمي 1.40
و
كرك (حجم تقريبي 5.2 مگ)

رو ...
حال سوالی که داریم اینه از شما دوستان ::

:: برای آپدیت کردن همین دو فایل کافی بود ... یعنی کامل آپدیت باشه به روز انتقال بازیکنان و خرید و فروش جدید بازیکنان و لباس ها و غیره

:: خرید و فروش بازیکنان تو این بازی کامل بهم توضیح میدهید ...

مرسی

nemanaldin
13-09-2009, 15:51
سلام

نقل قول:
مشکل چیه؟؟؟؟؟

مشکل چیه؟؟؟؟؟

میخوام online بازی کنم.
سلام منم دقیقا مشکل این دوستمون رو دارم
اول بازی رو نصب کردم بعد crack 1.2 و بهد که خواستم پچ 1.4 رو نصب کنم این اخطار رو میده
پیدا کردن جواب شما بین 900 صفه سخته حداقل لینک جوابتون رو بدین
ممنون

stam
13-09-2009, 15:52
عزیزان من این کرک و پچ و cv0f رو ریختم ولی اسمهای تیمها دوباره خراب میشه که مثلا تیمهای کلاسیک و ...
اگه بخوام از اون سیوهای غیر رسمی استفاده کنم باید چیکار کنم چون در حالت عادی مینویسه با ورژن من سازگار نیست آیا اون هم پچی چیزی داره؟ ممنونم.

اگه پاسخ من رو هم بدید ممنون میشم.

mohammad_87
13-09-2009, 16:11
سلام به همگی ...
من فایلی که بابک گذاشته بود رو دانلود کردم و نصب کردم ...
دانلود پچ رسمي 1.40
و
كرك (حجم تقريبي 5.2 مگ)
رو ...
حال سوالی که داریم اینه از شما دوستان ::
:: برای آپدیت کردن همین دو فایل کافی بود ... یعنی کامل آپدیت باشه به روز انتقال بازیکنان و خرید و فروش جدید بازیکنان و لباس ها و غیره
:: خرید و فروش بازیکنان تو این بازی کامل بهم توضیح میدهید ...
مرسی
آپدیت رسمی ترانسفر بازیکنان برمیگرده به فایل cv0f که آخریش مربوط به ماه مارچ هست و چون pes2010 در راه هست دیگه احتمال زیاد کونامی آپدیت جدید این فایل رو منتشر نمی کنه.پس تنها راه حل برای اجرای ترانسفرهای تابستان در بازی،پیدا کردن edit file متناسب با ورژن بازی هستش.
برای اینکه این کار رو خودتون انجام بدید از منوی بازی این مسیر رو برید:
Edit-->Teams--> Register Player
بعد تیمی که می خواید بازیکن بهش اضافه کنین رو انتخاب کرده (باشگاهی)و گزینه add رو بزنید.حالا به تیم مورد نظر رفته و بازیکن مورد نظر رو انتخاب کنید.
توجه کنید که ترانسفر در تیم های ملی فقط بین بازیکنانی که ملیت مورد نظر رو داشته باشن انجام میشه.
توجه:شما با این روش می تونید نقل و انتقالات رو خودتون انجام بدید.ولی به نکاتی مثل تفاوت قدرت تیم ها و بازیکنان در سال قبل و امسال دقت داشته باشید و ممکن است برخی تیمها قدرت اصلی و شان خاص خودشون رو از دست بدهند.

اول بازی رو نصب کردم بعد crack 1.2 و بهد که خواستم پچ 1.4 رو نصب کنم این اخطار رو میده
ممنون
خب مشکل شما به windows installer مربوط میشه.شما این رو دانلود کن.پسوردش matin آموزش هم نیاز داره که خودت پیدا کن.سرچ کن install original
لینک دانلود:

اگه پاسخ من رو هم بدید ممنون میشم.
شما نباید از ادیت فایل استفاده کنید.هر ادیت فایل فقط در ورژنی که ساخته شده مورد استفاده می تونه قرار بگیره.اگه در همون صفحه 710 ادیت فایل گذاشته بود krauser اون رو استفادهکن.اگه نبود که بدون ادیت فایل بازی رو شروع کن.

stam
13-09-2009, 17:29
دوستان یه راه حل پیدا کردم برای اونایی که با آپشن فایلها مشکل دارند و لود نمیشه براشون
با نرم افزار pes 2009 editor 2.9 می تونید آپشن فایل رو تبدیل به ورژن 1 کنید و بون هیچ مشکلی اونو اجرا کنید.ابتدا این لینکش:

اینم آموزشش:
1)ابتدا برنامه رو از حالت rar خارج نموده و اجرا کنید
2)از منوی File آپشن فایل مورد نظر رو باز کنید
3)از منوی File گزینه Change of to Version رو انتخاب کنید و بعد هم از منویFile گزینه save رو انتخاب کرده و ذخیره نمایید.
با این کار به یه آپشن فایل 500 کیلو بایتی که تو چند صفحه قبل دوستان گذاشتند میتونید بازی رو آپدیت کنید و لیگ لندس لیگا رو هم اضافه کنید.
منبع:mypes

babak_tour
13-09-2009, 17:50
خواهش می کنم قابلی نداشت

والا نه متاسفانه امکانش نیست برام اینقدر رو آپلود کنم دوباره تازه بهتر از پرشین گیگ کجا آپلود کنم. شما اولین نفری هستی که میگی از پرشین گیگی نمی تونی دانلود کنی خیلی عجیبه

شما اول پچ رو نصب می کنی بعد کرک رو می ریزی اگه پچ رو نتونستی نصب کنی و ارور داد اشکال از بازیتون هست و باید از فایل های اورجینال نصبی استفاده کنی. همون Instal orginal

کلا فرقی نداره که اول کرک بریزی یا پچ نصب کنی بازیت ایراد نداشته باشه پچ نصب میشه کرک رو می ریزیم که اولا بازی اجرا بشه در ثانی مشکلی برای سیوهات پیش نیاره کرک 1.20 با پچ های 1.20 1.30 و 1.40 سازگاره برتریش نصبت به کرک های اختصاصی 1.30 و 1.40 اینه که می تونی روی کرک 1.20 کیت سرور نصب کنی ولی اگه از کرک اختصاصی برای 1.30 یا 1.40 استفاده کنی کیت سرور نمی تونی استفاده کنی روی اونها نصب نمیشه فقط کرک 1.20 جواب میده

دستت درد نکنه ولی اصلا پرشین گیگ بالا نمیاد که دانلود کنم.

Spaniuly
14-09-2009, 05:18
دستت درد نکنه ولی اصلا پرشین گیگ بالا نمیاد که دانلود کنم.

والا دیگه این مشکل رو با ISP تون در میون بذارید کاری از دستم برنمیاد امکان آپلود دوباره اینها توی همون پرشین گیگ خیلی که برام چه برسه به اینکه بخوام روی آپلود سنتر دیگه آپ کنم

behii
14-09-2009, 07:31
ویرایش : درست شد ! ممنون

nesta1363
14-09-2009, 14:38
سلام دوستان من تو بازی pro soccer 2009 توی مستر لیگ تا هفته دهم بازی میکنم ولی بعدش که می خواد به هفته یازدهم بره یه دفعه از گیم میپره بیرون و close window مینویسه و از اون به بعد دیگه نمیشه اون save رو لود کرد هر وقت میخوام لودش کنم همین ارور میده لطفا کمک کنید

tommy vercetti
14-09-2009, 14:47
سلام دوستان ... من تازه pes 2009 رو گرفتم ... اما همه ی تیم هاش یه لوگو ی دیگه دارن و حتی اسم هاشون هم فرق داره ... مشکل از بازی منه ؟؟؟
باید چی کار کنم ؟؟؟

خیلی ممنون

stam
14-09-2009, 15:27
سلام دوستان ... من تازه pes 2009 رو گرفتم ... اما همه ی تیم هاش یه لوگو ی دیگه دارن و حتی اسم هاشون هم فرق داره ... مشکل از بازی منه ؟؟؟
باید چی کار کنم ؟؟؟

خیلی ممنون

نه دوست عزیز مشکل از بازی شما نیست اگه یه مقدار سرچ میکردی خیلی راحت مشکلت حل میشد با این حال عیبی نداره .
شما باید از یه آپشن فایل استفاده کنی که جدیدترینشو دوستان تو 3-4 صفحه قبل گذاشتن و اگر هم با ورژنش مشکل داشتی به پست قبلی من مراجعه کن در ضمن آپشن فایلو بعد از دانلود توی این مسیر بریز:
C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save

adac_data
14-09-2009, 16:52
سلام
netframwork یعنی چه؟

Net Framwork3.5 يك برنامه كمكي از محصولات microsoft هستش كهبه كمك آن احتمالا مشكل شما حل ميشه.البته با انجام دادن كارهايي كه دوست خوبمون استاد krauser گفتند در پست 701 .براي بدست آوردن همين Net Framwork بهتر در اينترنت يك جستجو بكني

nemanaldin
14-09-2009, 17:29
کسی در مورد نصب پچ کمکمون نمیکنه ؟
صفحه قبل مشکلم رو گفتم
یعنی باید یه نسخه دیگه از بازی رو بگیرم تا پچ روش نصب بشه؟ مال من برای شرکت takin هست
ممنون

piroooz
14-09-2009, 20:15
سلام توی عکس اول اون قسمت که مشخص شده چیه و چی کار میکنه؟lb+rb
و توی عکس دوم وقتی lb رو نگه میداریم و یکی از دکمه ها رو میزنیم عکسش اون گوشه روشن میشه،چی کار میکنه و چه فایده ایی داره؟

CATALONIA
14-09-2009, 20:33
سلام توی عکس اول اون قسمت که مشخص شده چیه و چی کار میکنه؟lb+rb
و توی عکس دوم وقتی lb رو نگه میداریم و یکی از دکمه ها رو میزنیم عکسش اون گوشه روشن میشه،چی کار میکنه و چه فایده ایی داره؟

برای قسمت اول سوالت
اگه اون دوتا رو بزنی یه نفر میاد کنارت و اگه L1 و x رو بگیری بهت پاس میده یا میتونی L1 با شوت بزنی بد شوت میزنه
درباره قسمت دوم سوالات
من خودمم نمیدونم
اگه یکی توضیح بده خیلی خوبه

REZAt1980
14-09-2009, 21:13
سلام.

دوستان من الان رفتم تو بازی همه جا بازی با سرعت فوق العاده زیاد میره، که اصلا هیچی معلوم نیست.

چه کار باید کرد؟

یعنی یکی نیست جواب ما رو بده؟؟

babak_tour
14-09-2009, 22:42
سلام
krauser جان این کرکی که تو گزاشتی حجمش کمتر از اونیکه linkinkurd تو پست 8688 گزاشته کمتره . اگه از اون استفاده کنم مشکلی داره؟ چون جفتشون Pes2009.exe هستن.
سوال دوم اینکه این بال مود چیه؟ نیست من تازه بعد 1سال فهمیدم این یه چیزایی اضاف داره، اگه چیز جالب دیگه ای هم هست بگین . دمت گرم.

Spaniuly
15-09-2009, 12:27
سلام
krauser جان این کرکی که تو گزاشتی حجمش کمتر از اونیکه linkinkurd تو پست 8688 گزاشته کمتره . اگه از اون استفاده کنم مشکلی داره؟ چون جفتشون Pes2009.exe هستن.
سوال دوم اینکه این بال مود چیه؟ نیست من تازه بعد 1سال فهمیدم این یه چیزایی اضاف داره، اگه چیز جالب دیگه ای هم هست بگین . دمت گرم.

شما کاری رو که من گفتم بکن من قبلا هم توضیح دادم که فقط کرک 1.20 ورژن های 2 به بالا رو ساپورت می کنه و کیت سرور رو هم قبول می کنه. حالا شما هر جور راحتی عمل کن

nemanaldin
15-09-2009, 15:16
جواب ما رو هم کسی نداد !!!!

tommy vercetti
15-09-2009, 18:32
برای قسمت اول سوالت
اگه اون دوتا رو بزنی یه نفر میاد کنارت و اگه L1 و x رو بگیری بهت پاس میده یا میتونی L1 با شوت بزنی بد شوت میزنه
درباره قسمت دوم سوالات
من خودمم نمیدونم
اگه یکی توضیح بده خیلی خوبه

منم خودم زیاد مطمئن نیستم اما فکر کنم منظورش اینه که در حال حاضر میشه از این دکمه ها استفاده ( بهتر ) کرد

Spaniuly
15-09-2009, 18:50
جواب ما رو هم کسی نداد !!!!

کدوم سوال؟؟

nemanaldin
15-09-2009, 19:57
نوشته شده توسط babak_tour مشاهده تاپيک
سلام

نقل قول:
نوشته شده توسط zadis [/URL]
مشکل چیه؟؟؟؟؟

نوشته شده توسط zadis [URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشکل چیه؟؟؟؟؟

من که دیگه کف کردم از بس به این سئوال جواب دادم!

ممنون

stam
15-09-2009, 20:02
منم خودم زیاد مطمئن نیستم اما فکر کنم منظورش اینه که در حال حاضر میشه از این دکمه ها استفاده ( بهتر ) کرد

نه دوستان اون قسمت دوم ماله به کارگیری استراتژی هستش و ربطی به زدن ضربه آزاد نداره و شما در هر کجای بازی l2 رو نگه داری و یکی از دکمه های پهارگانه رو بزنی یکی از استراتژیهای روشن میشه که باید از قسمت ست فرمیشن اونارو مشخص کنی مثلا وقتی دکمه پاس یا همون ضربدر رو روشن کنی تله آفساید اجرا بشه.والا آخر

samyar_red
15-09-2009, 21:53
سلام
بچچه ها من بازیو نصب کردم چندتا ستاره چشمک زن فقط گوشه سمت چپ تصویر میاد دیگه لود نمیشه
به نظرتون ایراد از کجاست؟

Spaniuly
15-09-2009, 23:17
ممنون

دیدی اشتباه کردی حداقل 100 بار این سوال شما پرسیده شده و بهش جواب هم داده شده بازی شما دستکاری شده یه install original هست که فایل های نصبی و دستکاری نشده هست توش دیگه اگه تا آخر مطلب رو خوندی که فبها اگه نخوندی بیخیال پچ شو چون اگه دیگه این رو نتونی حلاجی کنی مطمئن باش از پس نصب پچ حتی با در دست داشتن فایل های اصلی نصبی هم موفق نخواهی شد استفاده کنی. البته این رو تجربه بهم میگه چون 85درصد کسانی که install orginal رو دانلود کردند ندونستن که قراره چی کار کنن حتی با وجود راهنمایی هایی که کردیم هم نتونستند. به هر حال این لینک پکیج که شامل فایل های نصبی دست نخورده هست داخل پکیج فقط قایل های img کم هست که می تونی از داخل dvd انتقال بدی داخلش و بعد اقدام به نصب دوباره بازی کنی اونم نه از روی dvd بلکه از همون فایل های نصبی جدید که img فایل ها به داخلش انتقال داده شده. ببینم می تونی یه کارایی بکنی و از پسش بر بیای یا مثل بقیه نا امیدم می کنی

لینک

پسورد فایل matin

البته کل کارایی که باید انجام بدی رو همین جوری گفتم دیگه با این توضیحات مجبوری که موفق بشی و گرنه... مردود میشی:31:

سلام
بچچه ها من بازیو نصب کردم چندتا ستاره چشمک زن فقط گوشه سمت چپ تصویر میاد دیگه لود نمیشه

سیستمت مطمئنی می کشه؟ اگه مطمئن هستی دو حالت هست یا اشکال از بازیته یا ویندوز نوبتی امتحان کن اول وینودوز رو عوض کن یا روی سیستم دیگه امتحان کن اگه نشد dvd بازیت مشکل داره و بازی درست نصب نمیشه

stam
16-09-2009, 00:14
سلام

احتمال خیلی زیاد از بازیته اما اگر فکر میکنی بازیت سالمه میتونی net framwork رو هم آپدیت کنی.

arreh
16-09-2009, 11:04
سلام
دوستان من در بازي pro evolution soccer 2009 در قسمت Master League و در مد create your dream team مشكل دارم
تا هفته 14 هيچ مشكلي نيست اما در هفته 14 همينكه روي Next week كليك مي كنم بازي بلافاصله بسته مي شه! چند بار امتحان كردم درست نشد. خواهش مي كنم راهنمايي كنيد. ممنون
سيستم:
win xp sp3
cpu phenom II 955
VGA Radeon HD 4850

lampard22
16-09-2009, 12:05
کسی لیگ برتر ایران رو نداره برای دانلود منظورم اپشن فایلشه .

babak_tour
16-09-2009, 12:11
سلام
krauser جان دمت گرم. خیلی ردیف شد. دستت درد نکنه. این تاپیک Online کسی جواب نمیده، می شه بگی با این کار مشکل بازی کردن online هم حل میشه یا نه؟

Spaniuly
16-09-2009, 13:16
سلام
دوستان من در بازي pro evolution soccer 2009 در قسمت Master League و در مد create your dream team مشكل دارم
تا هفته 14 هيچ مشكلي نيست اما در هفته 14 همينكه روي Next week كليك مي كنم بازي بلافاصله بسته مي شه! چند بار امتحان كردم درست نشد. خواهش مي كنم راهنمايي كنيد. ممنون
سيستم:
win xp sp3
cpu phenom II 955
VGA Radeon HD 4850

مشکل خرابی سیو بارها نحوه برطرف کردنش اومده یک سرچ ساده کارت رو راه می نداخت :

اول پچ 1.40 رو نصب می کنی

و از این کرک استفاده می کنی

سیوهای قبلیت دیگه به درد نمیخوره از اول باس شروع کنی

سلام
krauser جان دمت گرم. خیلی ردیف شد. دستت درد نکنه. این تاپیک Online کسی جواب نمیده، می شه بگی با این کار مشکل بازی کردن online هم حل میشه یا نه؟

خواهش می کنم قابلی نداشت آنلاین پلی PES 2009 رو فراموش کن. جدا نمیشه حداقل با این امکانات کم نمیشه. من یکی که نتونستم کسی تونست منو خبر کنه

D r i v e r
16-09-2009, 13:23
سلام به همه دوستان
آخرین پچ عرضه شده از طرف .gamingaccess همین پچ 4.1 هست؟؟
هنوز نقل انتقالات تابستونی صورت نگرفته درسته؟؟؟
ممنون

arreh
16-09-2009, 14:01
مشکل خرابی سیو بارها نحوه برطرف کردنش اومده یک سرچ ساده کارت رو راه می نداخت :

آخه شما استاديد و ماهارو با خودتون مقايسه نكنيد! ما تازه واردها اصلا نمي دونيم اشكال از كجا هست وگرنه خوب راحت تر مي تونستم به جواب برسم
بهر حال ممنون از راهنماييت
ان شاءالله اجرش رو در اين ماه رحمت مضاعف ببيني
فقط اينكه سيوهاي قبلي بدرد نمي خوره واقعا دردناكه

fandak
17-09-2009, 13:36
من با این نقل و انتقالات جدید با تیم بارسلونا تونستم رئال مادرید رو 5 بر 1 در حالت تاپ پلیر شکست بدم

SA3EDLORD
17-09-2009, 13:38
من با این نقل و انتقالات جدید با تیم بارسلونا تونستم رئال مادرید رو 5 بر 1 در حالت تاپ پلیر شکست بدم
داور رو خریدی.:31:

Spaniuly
17-09-2009, 13:50
آخه شما استاديد و ماهارو با خودتون مقايسه نكنيد! ما تازه واردها اصلا نمي دونيم اشكال از كجا هست وگرنه خوب راحت تر مي تونستم به جواب برسم
بهر حال ممنون از راهنماييت
ان شاءالله اجرش رو در اين ماه رحمت مضاعف ببيني
فقط اينكه سيوهاي قبلي بدرد نمي خوره واقعا دردناكه

فدات عزیز مرسی منم منظورم این بود شما اگه سرچ کنی زود تر به جواب می رسی بیشنتر جنبه آموزشی داشت قصد ایراد گرفتن نبود