مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2009
betoche2011
01-06-2009, 18:10
با عرض سلام.
نمیشه برنامه پوک 2009 را در یک سرور دیگه آپ کنید من از گیمینگ نمیتونم دانلود کنم خیلی ضروریه
saeed.sal
01-06-2009, 18:52
سلام
من هرچي گشتم نتونستم سيو(تريلر و... نه،فقط سيو!!!) كاملي از بازي pes 2009 توي هيچ سايتي پيدا كنم،سيوي كه هم توش تمام جايزه ها به وسيله pes points آزاد شده باشه هم اسم بازيكن ها و باشگاه ها درست شده باشه،ممنون ميشم اگه كسي داره،كمكم كنه يا ادرسشو بده اونم تو پست اولم!
mojtaba_tanha
02-06-2009, 07:52
جریان این پچ جدید گیم اکسس چیه اگه کسی دانلود کرده بگه ببینیم ارزش داره دانلود کنیم. اینو میگم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
M A X I M U M
02-06-2009, 11:09
:13:سلام.می خواستم ببینم شما تو مسترلیگ مهاجمی به نام SCHWARZ ندیدید؟تو ساکر8 بود . به نظر من خیلی هم وب بود. ولی تو ساکر 9 ندیدمش!!!!!!!!!:13:
ايني كه ميگي يه بازيكن كلاسيكه و اين اسم عجق وجقشه
اسم اصليش شوستره و در بين بازيكناي كلاسيك 9 هستش
omid-p30
02-06-2009, 11:22
آقا این آدریانو تو اینتر تنظیمات پیش فرضش چطوریه ؟ مناسبه ؟ من اکثرا تو لیگ ایتالیا بازی میکنم با شوت هاش میبرم یا امتیاز میگیرم بعضی وقت ها حال نمیکنم یا عذاب وجدان میگیرم میگم نکنه به خاطر شوت های اینه نه به خاطر توانایی شخصی. چیجوریه تنظیمات شوتش همینی که هست خوبه ؟ آخه بی شرف از هر جا میزنی هی صاف میره تو گل.
gomnam23
02-06-2009, 12:13
فكر مي كنم بازيكنان New Commer توي بازي هاي فرق مي كنه بازيكناني مثل Walton Kaiser Gunthner Fischer Gambino فوق العاده هستند مونده به شانس توي هر نيم فصل 20 بازيكن New Commer ظهور مي كنن و شما توي اون نيم فصل بايد خيلي سريع بهترين New Commer ها رو تور بزنيد. هر ساله توي نيم فصل ميان تعداد كلشون هم 400 بازيكن هست و تعداد فصول مستر ليگ 20 سال هست 20 * 20 = 400 بنابراين شما وقتي مستر ليگ رو تا بيست سال پيش بريد همه New Commer ها رو خواهيد ديد. يه بازيكن هم به اسم Noushevar مياد كه مليت ايراني داره
این noushevar تو بال هم میاد من خودم تو تیم ملی باش هم بازی بودم و اتفاقا در زمینه ی پاس گل جای خوبی داشت
mohammad_87
02-06-2009, 15:45
آموزش تغيير نام كليه ليگ ها و جام ها:
باسلام.
شايد شما بخواهيد نام يك ليگ رو تغيير بديد.مثلا ليگ هلند Eredivisie رو به Other Leagues B برديد وبه جاي اون ليگ آلمان رو گذاشتيد ولي در منو نام ليگها همون نامهاي قبليست.حالا براي تغيير اونها چكار بايد كرد؟با برنامه هاي مختلفي مانندPES 2009 Editor و PRO-EVO Editing Studio مي تونيد نام اكثر اونهارو تغيير بديد.اما با برنامه STREditor مي تونيد هر تكسي كه در بازي وجود داره رو تغيير بديد.از منوها گرفته تا نام ليگها،آموزشها،توضيحات و...
اما براي تغيير نام ليگ ها:
ابتدا با برنامه game graphic studio فايل rv0c_e.img رو از پوشه img رو باز كنيد و فايل unnamed-1.bin رو اكسپورت كنيد.
حالا با برنامه STREditor فايل unnamed-1.bin رو باز كنيد و از قسمتSelect subfile فايل هاي File5.txt و File21.txt رو انتخاب و از منوي tools اونها رو اكسپورت كنيد.
اين فايل هارو كه اكسپورت كرديد باز كرده و در File5.txt بدنبال متن مورد نظر مثلا Eredivisie بگرديد و اون رو به Bundes liga تغيير بديد.در فايل File21.txt همين كار رو انجام داده و متن Other Leagues B رو به Eredivisie تغيير بديد.و فايل هارو سيو كنيد.
دوباره در برنامه STREditor از قسمت Select subfile فايل File5.txt رو انتخاب و از منوي Tools فايل File5.txt كه ويرايش كرديد رو import كنيد.همين كار رو با File21.txt انجام بدبد و گزينه سيو رو بزنيد.
در آخر هم با game graphic studio اين unnamed-1.bin رو كه ويرايش شده بر روي فايل اصلي در rv0c_e.img ايمپورت كنيد.
لينك STREditor با حجم 68 كيلو بايت! :
لينك ggs با حجم 2 مگا:
موفق باشيد...
aRThaS_08
02-06-2009, 18:21
برادرا کمک
این سیو مسترلیگ منه منتها یه بازی با منچستر هست هرچی میزنم ارور میده (بخاطر ادیتهای من در بازی هست)
لطفا این بازی رو برام برید بعد سیوش رو برام بزارید
(حتما با اختلاف حداقل 2گل ببرید)
HELP ME PLEASE :( :(( =((
یه درخواست دیگه هم داشتم
این برنامه رو دانلود کنید :
بعد برید فیس و هیر تکسچر فابیو رو برام بگید چنده
player index : 6539
player id : 1048615
player name : Fàbio Silva
aRThaS_08
03-06-2009, 12:29
برادرا کمک
این سیو مسترلیگ منه منتها یه بازی با منچستر هست هرچی میزنم ارور میده (بخاطر ادیتهای من در بازی هست)
Spaniuly
03-06-2009, 13:21
برادرا کمک
رفيق اينكه سيو شما خراب ميشه به اديت ربط نداره شما از كك متناسب با ورژن بازيتون استفاده نمي كني دليلش اينه شما اگه حتي الان هم رد كنيد بازي رو دوباره همين مشكل خرابي سيو براتون پيش مياد شما بهتره پچ 1.40 كونامي رو نصب كنيد و بعد كرك مخصوص براي ورژن 1.20 رو استفاده كنيد. مشكل شما حل ميشه و مهمتر از اينا مي تونيد از كيت سرور هم استفاده كنيد
aRThaS_08
03-06-2009, 14:16
نه سیوم خراب نیست
یه بازیکن رو بد ادیت کردم (فابیو سیلوا)
بخاطر همین بازیهایی که این بازیکن توش هست رو بازیم لود نمیکنه
بعد از این بازی منچستر راحت میتونم بازیمو ادامه بدم
mohammad_87
03-06-2009, 14:21
یه درخواست دیگه هم داشتم
این برنامه رو دانلود کنید :
بعد برید فیس و هیر تکسچر فابیو رو برام بگید چنده
player index : 6539
player id : 1048615
player name : Fàbio Silva
دوست عزيز اين يكي رو كه خودتون مي تونيد انجام بديد كه!
اون فايلتون رو دارم دان مي كنم اگه تونستم كمكتون مي كنم.
اين پارسااسپيس چرا اينقدر سرعتش پايينه؟
-----------------------------------------------------------------------
دوست عزيز!برا من هم كار نكرد.وقتي مي خواد وارد بازي بشه كلا مياد بيرون.
با پچ 1.40 و كرك 1.20
amir_rahmani
03-06-2009, 17:02
دوست عزیز سیو شما خرابه...
یک سیو دیگه آپلود کن...
ali_pes2008
03-06-2009, 17:11
سلام به همگی
چرا دیگه نمیشه از سایت downloads.gamingaccess برای Pes 2009 دانلود کرد ؟
آیا سایت دیگه مثل این هست ؟
MORTAZA.2FUN
03-06-2009, 17:56
با پچ 1.40 و كرك 1.20
دوست عزیز سیو شما خرابه...
یک سیو دیگه آپلود کن...
سلام
تایید میشه .
سیو شما خراب هست .
pipo_inzaghi
03-06-2009, 18:10
سلام دوستان عزیز..یه مشکل خیلی بد داشتم خواستم ببینم اگه میتونین کمک بدین که خیلی توی خماریم..تا چند روز پیش pes09 بدون هیچ مشکلی روان و باحال اجرا میشد اما الان چند روزه که یه مقدار کند اجرا میشه.رفتم توی setting دیدم گزینه wait for vsync که قبلا بایدکنارش تیک زده میشد الان تیک نداره و نمیشه واسش تیک زد چون های لایت نیست ..2بار هم uninstall کردم و 2باره نصب کردم اما بازم درست نشد و نمیتونم واسش تیک بزنم..خلاصه الان کند اجرا میشه.احتمال زیاد میدم کندیش واسه غیر فعال بودن wait for vsync باشه..خواستم ببینم شما اگه میتونین کمکم کنین که خیلی ضد حاله..توی چند روز اخیر چند تا بازی نصب کردم.فکر میکنم شاید توی اونها چیزی بوده و نصب کردم که حالا wait for vsync فعال نمیشه..خلاصه شما اینکاره این واگه کمک بدین شرمنده ام میکنین..دمتون گرم
malkemid
03-06-2009, 19:29
آقا من آخرش نتونستم خوب سانتر کنم.لطف کنید بگید تو حالتی که تو عکس زیر نشون دادم چه جهتی رو باید بگیرم!مرسی
MORTAZA.2FUN
03-06-2009, 19:30
سلام به همه ی دوستان
نطر شما در مورد این صحنه چی هست ایا این صحنه افساید نیست اگه اره یا نه لطفا با دلیل بگید .
این هم لینکش :
ممنون:27::10::27:
aRThaS_08
03-06-2009, 20:47
من بخوام یه بازیکن رو به کل از بازی دیلیت کنم باید چیکار کنم ؟
اعصاب منو بهم ریخته
حتی بیرون از مسترلیگ هم دهن منو آسفالت کرده !
سیو شما خراب هست .
لود میشه و تمرین هم میتونم بکنم ولی یه بازیکن هست که بازیم لود نمیکنه (اد همونم منچستر خریده) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/20.gif
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/2.gif
راهی نداره سیوم رو 5-6تا بازی برگردونم عقب ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/2.gif
سیو سالم بود الان بازی کردم با آلمان اما وقتی Fàbio Silva تو ترکیب تیمی باشه اون بازی لود نمیشه
راهی نداره این بازیکن رو به کلی از بازی دیلیت کنم ؟
MORTAZA.2FUN
03-06-2009, 22:54
سلام به همه ی عزیزان
من سه گل زیبا تو مد بال زدم که گفتم بذارم شما هم لذت ببرید :
یکی از گل ها زاویه بسته است . ودو گل دیگه شوت از راه دور هست .
این هم لینکش (گل زاویه بسته ):
این هم لینک بعدی (گل های از راه دور ):
امیدوارم که لذت ببرید .
و لطفا نظر خودتون رو بگید اگه بد بودن بگید که بد هستن روک و راست .
موفق باشید:46::10::46:
ali_pes2008
04-06-2009, 00:23
سلام به همگی
چرا دیگه نمیشه از سایت downloads.gamingaccess برای Pes 2009 دانلود کرد ؟
آیا سایت دیگه مثل این هست ؟
اگه میشه جواب منم بدین :19::19::19:
اما خودم میدونم تحریم :31::31:
MORTAZA.2FUN
04-06-2009, 01:21
اگه میشه جواب منم بدین :19::19::19:
اما خودم میدونم تحریم :31::31:
سلام دوست عزیز
تا اون جایی که من می دونم این سایت پولی شده به همین خاطر نمیشه ازش دان کرد .
و این تصمیم توسط مدیر سایت اعمال شده تا یه مدت این کار ادامه داشته باش تا کمی از مخارج تامین بشه .
shahi666
04-06-2009, 01:24
سلام
وقتی نرم افزار PesLegend رو اجرا میکنم با ارور زیر مواجه میشم.. مشکل از کجاست ؟ چه باید کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MORTAZA.2FUN
04-06-2009, 01:43
سلام
وقتی نرم افزار PesLegend رو اجرا میکنم با ارور زیر مواجه میشم.. مشکل از کجاست ؟ چه باید کرد؟
اگه ورزن بازی با ورزن برنامه یکی نباشه این ارور رو میده مطمئنا سری بازی با سری برنامه یکی نیست . میشه بگید که ورزن بازی و برنامه چی هست ؟
سلام به همه ی عزیزان
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم لینک بعدی (گل های از راه دور ):
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید امیدوارم که لذت ببرید .
به نظر من که خوب بود. اساتید باید نظر بدن ما هنوز شاگردیم
Spaniuly
04-06-2009, 02:26
شاهي جان برنامه PES Legend تحت دات نت فريم ورك 3 به بالا هست بنابراي يا بايد از سرويس پك 3 كه داراي دات نت 3 هست يا از ويستا كه داراي دات نت 3.5 هست استفاده كني غير از اين فقط يك راه ديگه داري برنامه فول دات نت 3.5 رو نصب كني. اونوقت روي XP SP2 هم يمي توني اجراش كني
سلام به همه ی عزیزان
این هم لینک بعدی (گل های از راه دور ):
امیدوارم که لذت ببرید .
سلام
گلهای جالبی که تو بازی فوتبال زدید رو اینجا بزارید
pipo_inzaghi
04-06-2009, 10:22
سلام دوستان عزیز..یه مشکل خیلی بد داشتم خواستم ببینم اگه میتونین کمک بدین که خیلی توی خماریم..تا چند روز پیش pes09 بدون هیچ مشکلی روان و باحال اجرا میشد اما الان چند روزه که یه مقدار کند اجرا میشه.رفتم توی setting دیدم گزینه wait for vsync که قبلا بایدکنارش تیک زده میشد الان تیک نداره و نمیشه واسش تیک زد چون های لایت نیست ..2بار هم uninstall کردم و 2باره نصب کردم اما بازم درست نشد و نمیتونم واسش تیک بزنم..خلاصه الان کند اجرا میشه.احتمال زیاد میدم کندیش واسه غیر فعال بودن wait for vsync باشه..خواستم ببینم شما اگه میتونین کمکم کنین که خیلی ضد حاله..توی چند روز اخیر چند تا بازی نصب کردم.فکر میکنم شاید توی اونها چیزی بوده و نصب کردم که حالا wait for vsync فعال نمیشه..خلاصه شما اینکاره این واگه کمک بدین شرمنده ام میکنین..دمتون گرم
MORTAZA.2FUN
04-06-2009, 12:48
سلام
گلهای جالبی که تو بازی فوتبال زدید رو اینجا بزارید
سلام دوست عزیز
با تشکر از راهنمایی شما
من این بخش رو ندیده بودم .
اگه شما لطف کنید یه بخش دیگه هم برای گذاشتن گا ها وجود داره این هم لینکش:
موفق باشید :40::10::40:
mohsen62k
04-06-2009, 12:51
من خیلی گشتم آیا یک آپشن فایل درست حسابی هست که تمامی اسامی و اسم جامها و لیگها توش درست شده باشه برای دانلود؟
لطفا لینک بدین
ali_pes2008
04-06-2009, 14:44
سلام دوست عزیز
تا اون جایی که من می دونم این سایت پولی شده به همین خاطر نمیشه ازش دان کرد .
و این تصمیم توسط مدیر سایت اعمال شده تا یه مدت این کار ادامه داشته باش تا کمی از مخارج تامین بشه .
آیا سایت دیگری مثل این هست ؟
mohammad_87
04-06-2009, 15:32
من بخوام یه بازیکن رو به کل از بازی دیلیت کنم باید چیکار کنم ؟
اعصاب منو بهم ریخته
حتی بیرون از مسترلیگ هم دهن منو آسفالت کرده !
اگه بازيكن ساختگي باشه ميشه ديليت كرد.اگه بازيكن اصلي باشه با برنامه هاي مختلفي مثل PRO-EVO Editing Studio و يا PES 2009 Editor مي تونيد ويرايش كني.اگه نتونستي فايل PES2009_EDIT01 رو آپ كن.
من خیلی گشتم آیا یک آپشن فایل درست حسابی هست که تمامی اسامی و اسم جامها و لیگها توش درست شده باشه برای دانلود؟
لطفا لینک بدین
من آپشن خودم رو اگه تونستم آپ مي كنم.فقط صبر كنيد كمي ويرايش لازم داره.
MORTAZA.2FUN
04-06-2009, 16:35
آیا سایت دیگری مثل این هست ؟
دوست عزیز یه پیشنهاد می کنم براتون شما اون فایلی رو که می خواهید از این سایت پیدا کنید
اگه دقت کرده باشید برای هر فایل چهار ادرس سایت برای دان وجود اما الان حضور ذهن ندارم اسمشون یادم نمی یاد ولی تا اونجیی که یادم هست ادرس دومی بهتر از دیگری ها است و مستقبمه و مثل اون سه تای دیگه مشکل ندهره شما از این روش استفاده کنید.
ali_pes2008
04-06-2009, 17:13
دوست عزیز یه پیشنهاد می کنم براتون شما اون فایلی رو که می خواهید از این سایت پیدا کنید
اگه دقت کرده باشید برای هر فایل چهار ادرس سایت برای دان وجود اما الان حضور ذهن ندارم اسمشون یادم نمی یاد ولی تا اونجیی که یادم هست ادرس دومی بهتر از دیگری ها است و مستقبمه و مثل اون سه تای دیگه مشکل ندهره شما از این روش استفاده کنید.
ممنون از پیشنهاد تون ، اما همه ی چیز ها که تو این سایتِ، همش روی یک سرور من بیشترشو دیدم
mohammad_87
04-06-2009, 18:26
سلام به همه ی دوستان
نطر شما در مورد این صحنه چی هست ایا این صحنه افساید نیست اگه اره یا نه لطفا با دلیل بگید .
این هم لینکش :
ممنون:27::10::27:
اصلا آفسايد نبود.شما ببين توپ و بازيكن مساوي هستن كه در اين حالت به هيچ وجه آفسايد نيست.
زودتر ميذاشتي تا تو برنامه 90 نصيرزاده هم يه نظري مي داد.:27:
mohammad_87
04-06-2009, 18:37
ممنون از پیشنهاد تون ، اما همه ی چیز ها که تو این سایتِ، همش روی یک سرور من بیشترشو دیدم
نه دوست جان!
بعضي فايل ها روي چند سروره.مثل:
gaming access,rapid share,file front,soccergaming
كه از همه بهتر راپيدشير و بعد هم soccer gaming اما gaming access كه ميگيد نمياد و سومي هم مسدوده.:13:
سلام به همه ی عزیزان
امیدوارم که لذت ببرید .
سلام مرتضي جان.گل هاي جالبي زدي.مخصوصا اون كرنره كه اگه نمي زدي مستقيما داشت مي رفت تو گل!:31:
من هم گل هامو گذاشتم.دوستان بيايد گل هاتو رو اينجا بذاريد.گل منم ببينيد گناه دارم آخه...:46:
pipo_inzaghi
04-06-2009, 19:57
--------------------------------------------------------------------------------
MORTAZA.2FUN
04-06-2009, 20:18
اصلا آفسايد نبود.شما ببين توپ و بازيكن مساوي هستن كه در اين حالت به هيچ وجه آفسايد نيست.
سلام خوبی ؟
ای کاش از اول اینو می گفتی من یادم رفته بود :31:
تا الان به این مشکل بر نخوریم .:46::20::46:
نه دوست جان!
بعضي فايل ها روي چند سروره.مثل:
gaming access,rapid share,file front,soccergaming
كه از همه بهتر راپيدشير و بعد هم soccer gaming اما gaming access كه ميگيد نمياد و سومي هم مسدوده.:13:
سلام مرتضي جان.گل هاي جالبي زدي.مخصوصا اون كرنره كه اگه نمي زدي مستقيما داشت مي رفت تو گل!:31:
من هم گل هامو گذاشتم.دوستان بيايد گل هاتو رو اينجا بذاريد.گل منم ببينيد گناه دارم آخه...:46:
تایید میشه
علی جان ایشون راست می گن و من اون سرورهایی که میگفتم اسمشون یادم نیست همین هایی است که محمد عزیز نام برده .
الان مونده به فایلی که می خواین دان کنید. و رو چه سروری تنظیم شده باشه .
___________________________________-
خدمت محمد عزیز بگم که الان دان می کنم و نظر خودمو می گم اگه قابل بدونی ؟
دوستان موفق باشید :10:
gomnam23
04-06-2009, 20:34
توجیه شما اشتباس. وقتی بازیکن پاس دهنده از تمام مدافعین جلوتر باشه در هر شرایطی آفساید نیست . هر چند pes تو این مورد مشکل داره
MORTAZA.2FUN
04-06-2009, 20:45
توجیه شما اشتباس. وقتی بازیکن پاس دهنده از تمام مدافعین جلوتر باشه در هر شرایطی آفساید نیست . هر چند pes تو این مورد مشکل داره
سلام دوست عزیز
اشتباه نکنید افساید برام نگرفته من فکر میکردم این صحنه افساید هست به همین خاطر مطرح کردم این سوال رو .
MORTAZA.2FUN
04-06-2009, 21:06
سلام محمد جان
واقعا عالی بودن .اون گلی که ضربه ازاد بود واقعا ازش خوشم اومد اما......
اون دومی هم خوب بود. ولی اینکه بازی فوتبال نبود این در واقع هند بال بود هند از این واضح تر نمی شد.:31::20::31:
حتما هم این گل رو پذیرفته؟
نمی دونم چرا چند وقته بازی من شدیداً دچار افت فریم میشه!!!!! مخصوصاً در زمین خودی و مخصوصاً جلوی دروازه!!!!! قبلاً اصلاً اینجوری نبود!!!!این افت فریم خیلی زیاد در مد BAL هستش!!!!
کسی نمی دونه مشکل چیه؟؟؟؟!! :13:
Spaniuly
05-06-2009, 02:22
چند روزي بود روي اين مسئله كار مي كردم در واقع داشتم تعداد دقيق بازيكنان Newcomer رو بررسي مي كردم كه بالاخره به نتايج جالب توجهي دست پيدا كردم شما وقتي مستر ليگ بازي مي كنيد توي فصل ترانسفر زمستاني (نيم فصل) فرصت خريد بازيكنان 17 ساله (New Commer) رو داريد يعني هر ساله مي تونيد به قسمت Negotiations/ Search / Search by Group / Other Groups / Newcomers بريد و بازيكنان 17 ساله Newcomer رو ببينيد. و بهترين ها رو بخريد. من يك ليست نوشتم كه شما مي تونيد. بر اساس اون بازيكنان موجود رو بخريد. شماره مقابل هر بازيكن ماكسيمم Overal ي هست كه بازيكن بهش ميرسه:
Goal Keepers
FREDRIKSSON GK 94
HUBER GK 93
RAMON GK 92
SOLIMAR GK 92
BORGES GK 92
WOLF GK 92
HONG YON NAM GK 92
KREMER GK 91
WOOD GK 91
KIM U DON GK 90
CUYPERS GK 90
RIOU GK 90
NAVARRO GK 90
SHITTU GK 90
ROLONG GK 90
BUCHANAN GK 89
ACOSTA GK 88
DUPONT GK 88
ANDREWS GK 87
ARTS GK 87
COOPER GK 87
MENENDEZ GK 87
FRANOVIC GK 87
WANG MINGWEI GK 86
AHMET GK 85
LINDNER GK 85
FATECHA GK 82
JACOBS GK 81
Defenders
BOS CWP 93
WALTON SB 92
BUSTOS SB 91
SOLER SB 91
GUNTHER CB 90
FISCHER SB 90
HOFFMANN SB 90
FERNANDEZ CB 90
JEAN CWP 90
BIANCHI CB 90
I CHOL YON CB 89
GUIMARAES SB 88
SAMUELS SB 88
SPENCER SB 88
BENON SB 88
VAN DIJK SB 88
KRUGER CB 88
MITCHELL SB 88
HOLZER SB 88
BERGER CB 88
RUBIO SB 88
DOESBURG SB 87
PERRIN CB 87
BARTH CB 87
JACKSON CB 87
POSTMA SB 87
CABRERA CB 87
SERRANO CB 86
LORENZ CB 86
BOUQUET CB 86
JACOBSEN CB 86
KOBAYASHI SB 86
DELIOS CB 85
GRAHAM SB 85
FREDERIKSEN SB 85
KIM JONG YEOL CB 85
CONWEY CB 85
PALMIERI CB 85
KIM MYON U CB 84
ANDRE SB 84
SCHMIDT CWP 80
MATTSSON CB 80
BILIC SB 79
EL MOUBARKI SB 79
NIKOLOV SB 76
SZALAI CB 76
BAUMANN CB 75
JASINSKI CB 75
GUEGAN SB 74
midfielders
SHAW SMF 94
KAISER CMF 93
WIART AMF 93
BAKER SMF 92
YAMADA AMF 92
MARCHAND SMF 92
AALTONEN DMF 92
GAMBINO SMF 92
MOULIN AMF 92
IOANNIDIS DMF 91
MARTEL SMF 91
NOUSHEVAR SMF 90
NEWMAN CMF 90
RIVERO AMF 90
KOEMAN SMF 90
CEM SMF 90
NIJKAMP AMF 90
ESPINOSA AMF 90
GOTTWALD SMF 90
SHUBIN SMF 90
WILKINS AMF 90
MACHADO CMF 90
NASCIMENTO AMF 90
BRADLEY CMF 90
JUAREZ SMF 89
LECLERC CMF 89
PRIETO DMF 88
HERRERO CMF 88
MERINO CMF 88
OLIVER DMF 88
RENARD CMF 88
JOVANCEVIC AMF 88
HUGO SMF 88
HOEKSTRA SMF 88
MATSUMOTO SMF 87
SASAKI DMF 87
MERTENS CMF 87
CLARKE DMF 87
OSCAR AMF 87
TRAORE SMF 87
COCIO AMF 86
SANZ DMF 86
SIMPSON DMF 85
ADAM CMF 85
BOFFA CMF 85
SHIMIZU AMF 85
SIEGL CMF 85
DIETRICH DMF 85
CHE HYON HON DMF 85
PELAEZ SMF 85
YEGOROV CMF 84
ETTORI AMF 84
KOOISTRA DMF 83
CERVANTES CMF 81
CHACON SMF 80
WEBER SMF 80
MCKENZIE DMF 77
DUFFY DMF 77
REEVES DMF 74
ALEXEEV SMF 74
SOUSA CMF 72
VAN DEN BERG CMF 72
CAMACHO CMF 72
Strikers
ROWLAND CF 94
ORELLANO CF 92
GRIFFITHS WF 92
CHAPI CF 92
I GYON FUN CF 91
KHUMALO CF 91
TAKAHASHI CF 90
GIBSON CF 90
O'SULLIVAN CF 90
VAN DER MEER CF 90
ZAKHAROV CF 90
STOYANOV WF 90
KIM CYUN HI CF 90
FEURER WF 90
PARK JYUN HI CF 90
KOMOL CF 88
ABDEL SALAM CF 88
CARTER CF 88
PRANDINI CF 88
SAHAFI CF 87
ENGIN CF 87
MURRAY WF 87
ECKSTEIN CF 87
CHO JIN WHA CF 87
BUGA CF 87
ANDRE WF 86
MOKRANI CF 86
MATIC CF 86
SOARES CF 85
CLEMENT CF 85
SCHWARZ CF 83
BOSNJAK CF 82
RIBEIRO CF 81
NIKOLIC CF 80
GUTIERREZ CF 78
THIJS CF 74
ZARATE CF 72
MORTAZA.2FUN
05-06-2009, 06:04
کسی نمی دونه مشکل چیه؟؟؟؟!! :13:
سلام دوست عزیز
منظور شما از این افت فریم این هست که بازی تیک داره وتصویر فریم فریم میشه ؟
mohammad_87
05-06-2009, 14:01
اين تاييد ميشه:
وقتی بازیکن پاس دهنده از تمام مدافعین جلوتر باشه در هر شرایطی آفساید نیست .
ولي به نظر شما اينجا بازيكن پاسور جلوتره؟:18:توجيه من اينه كه هر دو مساويند ولي توپ از بازيكن دريافت كننده كمي جلوتره.
-----------------------------
سلام محمد جان
واقعا عالی بودن .اون گلی که ضربه ازاد بود واقعا ازش خوشم اومد اما......
اون دومی هم خوب بود. ولی اینکه بازی فوتبال نبود این در واقع هند بال بود هند از این واضح تر نمی شد.:31::20::31:
حتما هم این گل رو پذیرفته؟
سلام مرتضي عزيز.ممنون از نظرت:11:
آره اون رو گل حساب كرده اما نكته ي ديگه اينكه در اين مواقع گل رو بنام ضربه زننده ثبت مي كنند نه در و ديوار!!:31:به هر حال شايد واسه تغيير مسير باشه.
-------------------------------
نوشته شده توسط Crespo]
نمی دونم چرا چند وقته بازی من شدیداً دچار افت فریم میشه!!!!! مخصوصاً در زمین خودی و مخصوصاً جلوی دروازه!!!!! قبلاً اصلاً اینجوری نبود!!!!این افت فریم خیلی زیاد در مد BAL هستش!!!!
واسه من هم اينجوري ميشد كه بعد از مدتي خود بخود درست شد!!(در واقع خيلي خيلي كم شده)نمي دونم اصلا برا چي بود و برا چي درست شد!
سلام دوست عزیز
منظور شما از این افت فریم این هست که بازی تیک داره وتصویر فریم فریم میشه ؟
آره، دقیقاً. آخه اگه از اول اینجوری می بود میگفتی خوب از سیستمه! اما آخه یهو اینجوری شده!!!!!!!!
gomnam23
05-06-2009, 19:13
اين تاييد ميشه:
ولي به نظر شما اينجا بازيكن پاسور جلوتره؟:18:توجيه من اينه كه هر دو مساويند ولي توپ از بازيكن دريافت كننده كمي جلوتره.
-----------------------------
مگه تو این تصویر بازیکن پاس دهنده کاپیتان نیست؟ اگه هست ، کاپیتان از تمام مدافعان به دروازه حریف نزدیک تره و در هیچ شرایطی پاسی که می ده آفساید نیست و اصلا آفساید ربطی به جای توپ نداره ( عجب بحث داوری شد)
اگه بازم مشکلی بود بگید برم تو ایین نامه نگاه کنم
MORTAZA.2FUN
05-06-2009, 23:14
آره، دقیقاً. آخه اگه از اول اینجوری می بود میگفتی خوب از سیستمه! اما آخه یهو اینجوری شده!!!!!!!!
سلام دوست عزیز
کم پیدا شدی بیا روتو ببینیم.
برای من هم همین طور بود من علاوه بر دایرکت ایکس بازی سه تای دیگه هم نصب کردم یکیش 9 و دیگری 10 و اونکی هم 10.1 بود ورزنش علاوه بر درست شدن مشکل بازی . گرافیک بازی هم بالا رفت(یه جورایی بازی روشن شده و افکت ها بهتر شده) والان دارم با بازی حال می کنم پیشنهاد می کنم که شما هم نصب کنید .
موفق باشید :10::40::10:
danijon_2006
06-06-2009, 21:31
دوستان من اپتودیت این بازی رو دان کردم ولی وقتی میخوام نصبش کنم این ارور میاد
the upgrade patch cannot be instaled by the windows installer service because the programe to be upgraded may be missing or the upgrad patch may update a different version of the program verify that the program to be upgraded exists on your camputer and that you have to currect upgrade patch
MORTAZA.2FUN
06-06-2009, 23:08
دوستان من اپتودیت این بازی رو دان کردم ولی وقتی میخوام نصبش کنم این ارور میاد
the upgrade patch cannot be instaled by the windows installer service because the programe to be upgraded may be missing or the upgrad patch may update a different version of the program verify that the program to be upgraded exists on your camputer and that you have to currect upgrade patch
سلام دوست عزیز منظوره شما پچ هست دیگه ؟
شما باید برنامه ی install orginal_2 رو نصب منید تا ارور نده توضیحات مفصلی تو صفحات گذشته در مورد چگونگی نصب داده شده اگه سرچ کنید پیدا میشه .
این هم لینکش :
ali_pes2008
07-06-2009, 00:30
سلام به همگی
توی Pes میشه پیراهن و در بیاری ما که نفهمیدیم توی Pes 2008 میگفتن که میشه من که نتونستم حالا میشه با نه ؟
یه سوال دیگه اما ریطی به اینجا نداره ، واقعآ ببخشید
هرکی بازی Top Spin 2(تنیس) را بازی کرده میشه بگه میشه ادیتش کرد یا نه ؟ هر جا گشتم نبود
سلام دوست عزیز
کم پیدا شدی بیا روتو ببینیم.
برای من هم همین طور بود من علاوه بر دایرکت ایکس بازی سه تای دیگه هم نصب کردم یکیش 9 و دیگری 10 و اونکی هم 10.1 بود ورزنش علاوه بر درست شدن مشکل بازی . گرافیک بازی هم بالا رفت(یه جورایی بازی روشن شده و افکت ها بهتر شده) والان دارم با بازی حال می کنم پیشنهاد می کنم که شما هم نصب کنید .
موفق باشید :10::40::10:
ممنون مرتضی جان. فقط یوخده کم رنگتر شدم. :دی
من ویندوز XP هست. اگه اینا روی XP نصب مشن، لینک همشون رو بده تا بنصبم، ببینم چی میشه. :10:
ali_pes2008
07-06-2009, 00:32
سلام به همگی
توی Pes میشه پیراهن و در بیاری ما که نفهمیدیم توی Pes 2008 میگفتن که میشه من که نتونستم حالا میشه با نه ؟ :46:
هرکی بازی Top Spin 2(تنیس) را بازی کرده میشه بگه میشه ادیتش کرد یا نه ؟ هر جا گشتم نبود
Mehdi.ss
07-06-2009, 01:03
اولين تريلر از بازی PES 2010 ليونل مسی محبوب را در کنار ويژگیهای جديد بازی از جمله سيستم تازه چينش بازيکنان، نشان میدهد.
[
آخرین اطلاعات وتصاویر از pes 2010
[
MORTAZA.2FUN
07-06-2009, 12:11
ممنون مرتضی جان. فقط یوخده کم رنگتر شدم. :دی
من ویندوز XP هست. اگه اینا روی XP نصب مشن، لینک همشون رو بده تا بنصبم، ببینم چی میشه. :10:
سلام
خوب یه ذره پر رنگتر شو . :31:
ماله من هم XP هست و حتی رو ی ویستا هم نصب میشه برای من هیچ مشکلی نیست اپ کردنش و لینک بدم ولی.....
یه خورده حجمشون زیاد هست هر کدوم از این سه فایل حجمی برابر 75 مگا داره واین اپش خیلی سخت هست ولی ببینم ایا میتون یه سرچی کنم و براتون پیدا کنم و یا یه ماره دیگه .
منو ببخش شرمنده شدم .:42::42::42:
موفق باشی :10:
Spaniuly
07-06-2009, 12:13
اولين تريلر از بازی PES 2010 ليونل مسی محبوب را در کنار ويژگیهای جديد بازی از جمله سيستم تازه چينش بازيکنان، نشان میدهد.
[
آخرین اطلاعات وتصاویر از pes 2010
[
سلام دوست عزيز تمامي مطالب مربوط به بازي PES2010 رو توي تاپيك خودش مطرح كنيد. البته توي تاپيكش ايني كه شما گذاشتيد موجود هست چند روز پيش گذاشته شده و تريلر بي ارزشي هست چون گوياي هيچ چي نيست و يه ويديويي تبليغاتي براي بازي به شمار مياد منظر فعاليت هاي خوب شما در تاپيك PES2010 هستيم.
كد تاپيك بازي PES 2010
اما يك خبر توپ.... كار ساخت اديت فايل لايسنسر مخصوص cv0f ماه مارس داره تموم ميشه اگه مشكلي پيش نياد تا عصر ميذارم تاپيك
Spaniuly
07-06-2009, 16:44
آخرين آپديت روستر و ديتابيس In Game بازي در ماه مارس در قالب cv0f جديد ارائه شد. و من چند روز پيش شروع به اصلاح اسامي Fake كردم. من قبلا يك پچ براي به صورت لايسنس شده در اومدن بازي دادم البته علاوه بر اصلاح اسامي و لوگوها و لباس هاي تيم ها بوندس ليگا رو به بازي اضافه كرده بودم و جاي بوندس ليگا رو با هلند عوض كرده بودم و اسامي بازيكنان دو تيم PES United و WE United رو به اسامي تيم هاي استقلال و پرسپوليس تبديل كرده بودم. اديت فايلي كه هم اكنون ساختم براي دوستاني كه از پچ من استفاده كردند بيشترين كاربرد رو خواهد داشت چون به جاي ليگ هلند ليگ آلمان هست. ولي لازم به ذكر هست حوصله نكردم اسامي بازيكنان استقلال و پيروزي رو بنويسم علاقمندان مي تونند تغيير بدند. بيشتر تيمهاي بوندس ليگا هم تعداد بازيكنانشون به حد نصاب نرسيده چون از بازيكنان موجود در ديتا بيس بازي استفاده كردم و بازيكنان حاضر در ليگ بوندس ليگا محصول خود كونامي هست و من بازيكن جديدي رو Create نكردم هركي خواست ميتونه خودش بازيكن خلق كنه ولي تيم هاي بايرن مونيخ وردربرمن شالكه باير لوركوزن هامبورگ دورتموند و اشتوتگارت بازيكنان بيشتري دارند و شما مي تونيد با اين تيم ها بازي كنيد.
اينم لينك دانلود اديت فايل
Spaniuly
07-06-2009, 18:09
دارم ديوونه ميشم من تمام لوگوهاي بوندس ليگا رو دارم كه سايزشون 400 در 400 هست و همگي فرمت PNG Indexed Color هست ولي وقتي سعي مي كنم به 128 در 128 تبديلشون كنم وقتي با GGS وارد مي كنم دورشون دچار آلياسينگ ميشه انگار كيفيتشون از بين ميره ابلته وقتي با فتوشاپ تغيير مي دم و سيو مي كنم مشكلي نيست ولي توي بازي اينطوري ديده ميشه. من قبلا لوگو پك 128 در 128 با فرمت PNG و Indexed Color رو با همين فتوشاپ درست كرده بودم كه مشكلي نداشتند روي 2shared آپلود كرده بودم كه خدا انصاف شما رو بده يك احد پيدا نشده اون رو دانلود كنه چون پاك كرده 2shared چون در يك ماه دانلود نشده بودند. حالا دوباره كه سعي مي كنم مثل قبل اين لوگوها رو جور كنم تا با ggs وارد كنم اين مشكل افت كيفيت لوگوها در داخل بازي هست. من الان چي كار كنم آخه؟ يكي نيست به ما كمك كنه؟
M O B I N
07-06-2009, 18:31
سلام دوستان یک سوال شما هم در اجرای این بازی در مانیتور های واید )wide(مشکل دارین؟؟؟ من که استفاده می کنم یه چیزی مثل موج وسط بازی ظاهر میشه از بالا میره پایین:27:
Spaniuly
07-06-2009, 18:44
سلام دوستان یک سوال شما هم در اجرای این بازی در مانیتور های واید )wide(مشکل دارین؟؟؟ من که استفاده می کنم یه چیزی مثل موج وسط بازی ظاهر میشه از بالا میره پایین:27:
بايد هرتز مانيتورت رو بذاري روي 75
ali_pes2008
07-06-2009, 20:59
سلام به همگی
توی Pes میشه پیراهن و در بیاری ما که نفهمیدیم توی Pes 2008 میگفتن که میشه من که نتونستم حالا میشه با نه ؟ :46:
یکی جواب منم بده :19::19::19::19::19::19:
akharenee
07-06-2009, 22:22
سلام یه آپشن فایل میخوام که جدیدترین نقل و انتقال توش باشه پچ نمی خوام ممنون
MORTAZA.2FUN
07-06-2009, 23:04
سلام یه آپشن فایل میخوام که جدیدترین نقل و انتقال توش باشه پچ نمی خوام ممنون
این فایل رو دان کنید ودر مسیر زیر کپی کنید :
ای هم مسیر مورد نظر :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download\
این فایل ادیت رو که Krauser عزیز زخمتشو کشید رو دان کنید برای بهتر شدن بازی :
فقط برای ورزن 1.40
موفق باشید :10:
mohammad_87
08-06-2009, 17:26
سلام به همگی
توی Pes میشه پیراهن و در بیاری ما که نفهمیدیم توی Pes 2008 میگفتن که میشه من که نتونستم حالا میشه با نه ؟
همچين چيزي تو هيچ نسخه اي از pes نديدم و 99.999 درصد هركي گفته خالي بسته.
-------------------------------------------------------------
دارم ديوونه ميشم من تمام لوگوهاي بوندس ليگا رو دارم كه سايزشون 400 در 400 هست و همگي فرمت PNG Indexed Color هست ولي وقتي سعي مي كنم به 128 در 128 تبديلشون كنم وقتي با GGS وارد مي كنم دورشون دچار آلياسينگ ميشه انگار كيفيتشون از بين ميره ابلته وقتي با فتوشاپ تغيير مي دم و سيو مي كنم مشكلي نيست ولي توي بازي اينطوري ديده ميشه. من قبلا لوگو پك 128 در 128 با فرمت PNG و Indexed Color رو با همين فتوشاپ درست كرده بودم كه مشكلي نداشتند روي 2shared آپلود كرده بودم كه خدا انصاف شما رو بده يك احد پيدا نشده اون رو دانلود كنه چون پاك كرده 2shared چون در يك ماه دانلود نشده بودند. حالا دوباره كه سعي مي كنم مثل قبل اين لوگوها رو جور كنم تا با ggs وارد كنم اين مشكل افت كيفيت لوگوها در داخل بازي هست. من الان چي كار كنم آخه؟ يكي نيست به ما كمك كنه؟
سلام آرمين جان!بابت اديت فايل ممنون.اما يه نكته درمورد لوگوها:
من هم يك پك از همين سايت گيمينگ اكسس گرفته بودم كه مي خواستم با ggs جايگزين كنم كه با هر دردسري كه بود فقط تونستم فايل هاي unnamed-1 تا unnamed-3 رو جايگزين كنم كه مثل مشكل شما در بازي با كيفيت پايينتر نشون مي داد و unnamed-4 تا unnamed-6 رو اصلا نتونست باز كنه.اما وقتي با كيت سرور استفاده كردم با همون كيفيت اصلي به بازي وارد شدند.شما هم با كيت كار كنيد و همونطور كه مي دانيد بايد در فايل هاي unnamed_1169 و unnamed_1170 از فايل cv0f.img هم تغييرات انجام شوند و اونها رو هم به كيت اضافه كنيد.
مويد باشيد...
gomnam23
08-06-2009, 20:45
بله کاملا دروغه ( در حد دروغای رییس جمهور) ، حتی می گفتن می شه با بازیکن تف مندازی رو بازیکن حریف
aRThaS_08
08-06-2009, 22:07
تو مسترلیگ نمیشه یه بازیکنی رو مجبور کنی بیاد تو تیمت ؟ من به باشگاه بارسا پیشنهاد 60000 و به خود مسی 5000 میدم اما نمیاد !!!
سال دوم هستم تازه (یه مسترلیگ داشتم با منچستر که بازی میکردم قاتی میکرد الان خودم منچستر شدم : دی)
راستی Ramon هست دروازه بان NewComer حتما بخریدش سرعت پیشرفتش در حد رونالدو و مسی و تورس و آگرو و یا شاید هم بیشتره !
مرتضی جان، اگه لینک پیدا کردی، حتماً بزار که چند وقته بازی نکردم، به کلی اعصاب واسم نمونده!!!!!
سلام دوستان من آپدیت 1.40 رو به همراه پچ karuser نصب کردم همه چیز رو به راهه فقط نمی دونم چرا زمان select kit لباس ها رو نشون نمی ده .همین طور در زمان edit بازیکن اصلا بازیکن نشون داده نمی شه .ولی توی بازی همه چیز درسته اگه کمک کنید بفهمم مشکل چیه ممنون میشم.
سلام دوستان من آپدیت 1.40 رو به همراه پچ karuser نصب کردم همه چیز رو به راهه فقط نمی دونم چرا زمان select kit لباس ها رو نشون نمی ده .همین طور در زمان edit بازیکن اصلا بازیکن نشون داده نمی شه .ولی توی بازی همه چیز درسته اگه کمک کنید بفهمم مشکل چیه ممنون میشم.:10::40:
تو مسترلیگ نمیشه یه بازیکنی رو مجبور کنی بیاد تو تیمت ؟ من به باشگاه بارسا پیشنهاد 60000 و به خود مسی 5000 میدم اما نمیاد !!!
سال دوم هستم تازه (یه مسترلیگ داشتم با منچستر که بازی میکردم قاتی میکرد الان خودم منچستر شدم : دی)
راستی Ramon هست دروازه بان NewComer حتما بخریدش سرعت پیشرفتش در حد رونالدو و مسی و تورس و آگرو و یا شاید هم بیشتره !
من فصل قبل خریدمش
اون موقع 82 بودش(لول دفنسش) ولی الان شده 88 و پیشرفتش متوقف شده.
اگه بازیش ندم کم هم میشه از پارامتراش
mohsen62k
09-06-2009, 13:34
این فایل رو دان کنید ودر مسیر زیر کپی کنید :
ای هم مسیر مورد نظر :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download\
این فایل ادیت رو که Krauser عزیز زخمتشو کشید رو دان کنید برای بهتر شدن بازی :
فقط برای ورزن 1.40
من این فایل رو دانلود کردم و کپی کردم پس اورجینال هم دارم (از دبی!) ولی هیچی تغییر نکرد!
aRThaS_08
09-06-2009, 13:57
من فصل قبل خریدمش
اون موقع 82 بودش(لول دفنسش) ولی الان شده 88 و پیشرفتش متوقف شده.
اگه بازیش ندم کم هم میشه از پارامتراش
تا 92 میره
یعنی یه چیزی تو مایه های کاسیاس !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/13.gif
بچه ها راهی نیست یه بازیکن که مصدومه رو از مصدومیت در اورد ؟ رونالدو 20هفته مصدوم شد و فقط 5هفته رد شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/20.gif
MORTAZA.2FUN
09-06-2009, 14:09
من این فایل رو دانلود کردم و کپی کردم پس اورجینال هم دارم (از دبی!) ولی هیچی تغییر نکرد!
سلام دوست عزیز
دقت کنید تغییر کرده من خودم دارم از همین فایل استفاده میکنم وتغییرات هم اعمال شده .
MORTAZA.2FUN
09-06-2009, 14:27
مرتضی جان، اگه لینک پیدا کردی، حتماً بزار که چند وقته بازی نکردم، به کلی اعصاب واسم نمونده!!!!!
سلام عزیز
من دو لینک واسه 9 و 10.1 رو پیدا کردم ببین که بدردت می خوره یا نه .
این لینک دایرکت 9:
این هم ماله دایرکت 10.1 :
موفق باشی :10:
یه میانی توپ میخوام بخرم یه پیشنهاد خوب یکی بده بیشتر دفاعی باشه تا تهاجمی
من میونم خیلی ضعیف کار میکنه دفاع های خوبی دارم حمله هم کولاکه ولی میونه کم دارم پیشنهاد بدین پلیز
mohsen62k
09-06-2009, 16:15
سلام دوست عزیز
دقت کنید تغییر کرده من خودم دارم از همین فایل استفاده میکنم وتغییرات هم اعمال شده .
مثلا چه تغییری؟!
اسم بازیکنان ایران همون قبلی هاست
و چیزی ندیدم تغییر کرده باشه
و یک سوال
آیا تا به حال کیت نصب کردید؟
MORTAZA.2FUN
09-06-2009, 17:55
مثلا چه تغییری؟!
اسم بازیکنان ایران همون قبلی هاست
و چیزی ندیدم تغییر کرده باشه
و یک سوال
آیا تا به حال کیت نصب کردید؟
سلام دوست عزیز
مثلا تمام نقل و انتقالات تا ماه مارس همگی انجام شده جون این cv0f مربوط به ماه مارس میشه .
دوست عزیز تغیر اسم بازیکنان به ادیت فایل مربوط میشه و این دوست عزیزمون krauser فقط تونست اسم تیم های استقلال و پیروزی رو درست کنه و درست کردن اسامی تیم ملی رو به ما واگذار کردن الان هم که ایشون این کار رو کردن ما باید از ایشون متشکر باشیم .
بله من نصب کردم والان هم نصب هستش .و کار هم میکنه .
چطور مگه ؟
aRThaS_08
09-06-2009, 19:30
من میونم خیلی ضعیف کار میکنه دفاع های خوبی دارم حمله هم کولاکه ولی میونه کم دارم پیشنهاد بدین پلیز
اگه NweComer میخوای :
SHAW SMF 94
KAISER CMF 93
WIART AMF 93
BAKER SMF 92
YAMADA AMF 92
MARCHAND SMF 92
AALTONEN DMF 92
GAMBINO SMF 92
MOULIN AMF 92
IOANNIDIS DMF 91
MARTEL SMF 91
NOUSHEVAR SMF 90
NEWMAN CMF 90
RIVERO AMF 90
KOEMAN SMF 90
CEM SMF 90
NIJKAMP AMF 90
ESPINOSA AMF 90
GOTTWALD SMF 90
SHUBIN SMF 90
WILKINS AMF 90
MACHADO CMF 90
NASCIMENTO AMF 90
BRADLEY CMF 90
JUAREZ SMF 89
LECLERC CMF 89
PRIETO DMF 88
HERRERO CMF 88
MERINO CMF 88
OLIVER DMF 88
RENARD CMF 88
JOVANCEVIC AMF 88
HUGO SMF 88
HOEKSTRA SMF 88
MATSUMOTO SMF 87
SASAKI DMF 87
MERTENS CMF 87
CLARKE DMF 87
OSCAR AMF 87
TRAORE SMF 87
COCIO AMF 86
SANZ DMF 86
SIMPSON DMF 85
ADAM CMF 85
BOFFA CMF 85
SHIMIZU AMF 85
SIEGL CMF 85
DIETRICH DMF 85
CHE HYON HON DMF 85
PELAEZ SMF 85
YEGOROV CMF 84
ETTORI AMF 84
KOOISTRA DMF 83
CERVANTES CMF 81
CHACON SMF 80
WEBER SMF 80
MCKENZIE DMF 77
DUFFY DMF 77
REEVES DMF 74
ALEXEEV SMF 74
SOUSA CMF 72
VAN DEN BERG CMF 72
CAMACHO CMF 72
پ.ن : شماره مقابل هر بازيكن ماكسيمم Overal ي هست كه بازيكن بهش ميرسه
مرتضی جان، اگه میشه از یه جای دیگه لینک بدم. این میگه دانلود برای کشور شما امکان نداره!!!!!!!!! یه DirectX 10 خوب و کامل.
Spaniuly
10-06-2009, 01:02
احتمالا همون اول گذاشتي روي Very Hard درجه سختي مستر ليگ رو درجه سختي گيم پلي رو نمي گم ها اگه درجه سختي مستر ليگ رو ميذاشتي Very Easy به هركي يه پيشنهاد نسبتا خوب بدي مياد من مستر لگ كنونيم روي همون Very Hard هست فقط خدا مي دونه با چه مصيبتي رونالدو رو آوردم تو تيم. در ضمن بهترين دروازبان Newcomer فردريكسون هست :Fredricksson و استثنايي ترين دروازبان هم Diego دروازبان 21 ساله آلمريا هست مهارت دروازباني و ريسپانسش تا 99 مي رسه الان براي من هستدروازبان اولم ديگو هست دومي هم Lloris دروازباني هست كه همون اول از المپيك ل.يون خريدم
همچين چيزي تو هيچ نسخه اي از pes نديدم و 99.999 درصد هركي گفته خالي بسته.
-------------------------------------------------------------
سلام آرمين جان!بابت اديت فايل ممنون.اما يه نكته درمورد لوگوها:
من هم يك پك از همين سايت گيمينگ اكسس گرفته بودم كه مي خواستم با ggs جايگزين كنم كه با هر دردسري كه بود فقط تونستم فايل هاي unnamed-1 تا unnamed-3 رو جايگزين كنم كه مثل مشكل شما در بازي با كيفيت پايينتر نشون مي داد و unnamed-4 تا unnamed-6 رو اصلا نتونست باز كنه.اما وقتي با كيت سرور استفاده كردم با همون كيفيت اصلي به بازي وارد شدند.شما هم با كيت كار كنيد و همونطور كه مي دانيد بايد در فايل هاي unnamed_1169 و unnamed_1170 از فايل cv0f.img هم تغييرات انجام شوند و اونها رو هم به كيت اضافه كنيد.
مويد باشيد...
نه عزيز مشكل من ايني كه گفتي نيست من دو تا فايل 1169 و 1170 رو كه حاوي لوگو هستند رو با ggs استخراج كردم و توي پوشه كيت سرور قرار دادم من img هاي اصلي رو دستكاري نمي كنم هميشه روي فايل هاي BIN تغيير اعمال مي كنم كلا نمي دونم چرا عكس ها بي كيفيت ميشند داخل بازي ظاهرا خروجي فايل PNG من فرمت مناسبي نداره و تنظيم خاصي بايد اعمال بشه من قبلا لوگو پك درست كرده بودم با همون فتوشاپ 8 آپلود كرده بودم حتي ولي متاسفانه پاك شده از روي 2shared اونها درست بودند فوق العاده با كيفيت بودند نمي دونم چرا نگه نداشتم اون پك رو حيف. نمي دونم اون موقع چه جوري ساختم اون لوگوهارو ولي مطمئنم با همين روش درست كردم
سلام دوستان من آپدیت 1.40 رو به همراه پچ karuser نصب کردم همه چیز رو به راهه فقط نمی دونم چرا زمان select kit لباس ها رو نشون نمی ده .همین طور در زمان edit بازیکن اصلا بازیکن نشون داده نمی شه .ولی توی بازی همه چیز درسته اگه کمک کنید بفهمم مشکل چیه ممنون میشم.
واقعا نمي دونم مشكلت چيه پچ Krauser باعث شده يا پچ 1.40؟ نكنه بازيت كلا ناقص نصب شده چون مشكل شما سابقه نداشته
تا 92 میره
یعنی یه چیزی تو مایه های کاسیاس !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/13.gif
بچه ها راهی نیست یه بازیکن که مصدومه رو از مصدومیت در اورد ؟ رونالدو 20هفته مصدوم شد و فقط 5هفته رد شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/20.gif
نه فكر نكنم راهي باشه يه بار منم توي BAL اونطوري مصدوم شدم تا آخر فصل رو از دست دادم معمولا زماني مصدوميت طولاني مدت پيش مياد كه مثلا روي بازيكن شما خطاي شديدي صورت بگيره و مصدوم بشه و مشخص بشه كه فرضا تا 3 هفته قادر به بازي نيست ولي شما درست همون بازي بعدي بياريش بازي يك تكل از پشت كه بهش بزنن دچار مصدوميت طولاني مدت ميشه منم يك بار اينطوري شدم 15 هفته رو توي BAL از دست دادم
اگه مي توني كايزر رو بخري بهترين هست بين Newcomer ها ولي اگه از بازيكن واقعي ميخواي باشه آردا توران يا گوركوف واقعا تك هستند بخصوص گوركوف در حال حاضر برترين بازيكن تركيب من هست با Overal 96 نظير نداره تمامي پارامترهاش بدون استثنا بالاي 95 هست غير از مهارت دروازباني كه اونم فكر كنم 73 هست و اصلا ربطي به بازيكنان نداره اين پارامتر. برترين مدافع هم كيه ليني هست تمامي پارامترهاي دفاعيش 98 هست سرعت فوق العاده اي دارهتقريبا حتي روي تاپ پلير مي تونيد به عنوان تك دفاع بذاريد به تنهايي دفاع رو جمع ميكنه توي تعقيب هاي مهاجمين هميشه برنده ميشه و از پشت ميرسه و توپ رو ميگيره (توي تاپ پلير)
aRThaS_08
10-06-2009, 09:38
احتمالا همون اول گذاشتي روي Very Hard درجه سختي مستر ليگ رو
آره
ولی قبلی هم رو وری هارد بود توی سال دوم تورس راحت اومد
اینیکی هر پیشنهادی میدم رد میکنن !
استثنايي ترين دروازبان هم Diego دروازبان 21 ساله آلمريا هست
پیشنهاد بدم راحت میاد ؟ درضمن چرا کاسیاس رو نمیشه خرید ؟
Lloris
فک کنم دروازه بان دوم فرانسه س
پ.ن : بچه ها کاکا رو بیارید رئال کاناوارو رو ببرید یوونتوس
کاناوارو شماره2 یووه میشه و کاکا شماره5 رئال
برترين مدافع هم كيه ليني هست
بدجوری تایید میشه .. خدایی خیلی خداس!
آردا توران يا گوركوف
اینا تو چه تیمایی هستن ؟
Kasra 91
10-06-2009, 11:07
اگه بخوام یک تیمه جدا درست کنم و بازیکنایی هم که میخوامو با روش Register Play بیارم تو تیم طوری که از اون بازیکنم دیگه تو اون تیم قبلی نباشه
مثلا فیگو رو بیارم تو تیمی که درست کردم ولی دیگه تو اینتر نباشه
aRThaS_08
10-06-2009, 11:45
اگه بازيكن ساختگي باشه ميشه ديليت كرد.
ساختگیه .. اما چجوری دیلیت کنم ؟ :19:
Spaniuly
10-06-2009, 13:10
آردا توي گالاتاسراي بازي مي كنه و گوركوف توي بوردو اسماشون اينجوري نوشته ميشه : Arda Turan و Gourcuff و اينم بگم گوركاف استثنايي هست رشدش ديگه جا واسه رشدش باقي نونده هم آردا هم گوركوف قيافه جالب و خوش تيپي دارند من با هردو حال مي كنم حيف قيافه كايزر اصلا باحال و جذاب نيست. راستي مستر ليگ بازها از يكي از بزرگترين رشد كننده ها يعني Giovinco غافل نشند هينطور داويد سيلوا و آگرو و ولكات اين بازيكنان كه مي گم رشدشون به بالاي 95 96 مي رسه سيلوا و جيووينكو فكر كنم هر دو 98 شدند سيلوا هم به دليل داشتن دريبل مخصوص چرخش روي يك پا خيلي به درد دريبل زدن دروازبان مي خوره. من فقط چندتا ميشناسم كه اين نوع دريبل رو بلد هستند : شجاعي - كارلوس توز - حاتم بن عرفا و همين داويد سيلوا. كلا هر سوالي در مورد مستر ليگ داريد بپرسيدن چون ته ديگ مستر ليگ رو در آوردم من دي:
aRThaS_08
10-06-2009, 14:50
ببین کلا همه بازیکنای پیشنهادی برای یه تیم رویایی رو بگو
حتی اونایی که خیلی تابلو ان مثه رونالدو
تیماشون رو هم بگو
واقعا ممنون : دی
ویرایش : تو دروازه بانا Itandje دروازه بان دوم لیورپول هم باورنکردنی پیشرفت میکنه!
من دروازه بان اولم Itandje و دروازه بان دومم Diego و دروازه بان سومم Ramon هستن که واقعا هر 3تاشون محشرن !
Spaniuly
10-06-2009, 22:44
ببین کلا همه بازیکنای پیشنهادی برای یه تیم رویایی رو بگو
حتی اونایی که خیلی تابلو ان مثه رونالدو
تیماشون رو هم بگو
واقعا ممنون : دی
ویرایش : تو دروازه بانا Itandje دروازه بان دوم لیورپول هم باورنکردنی پیشرفت میکنه!
من دروازه بان اولم Itandje و دروازه بان دومم Diego و دروازه بان سومم Ramon هستن که واقعا هر 3تاشون محشرن !
قبلا عكس گذاشته بودم از كل بازيكنان تيمم ولي اينار حتما بخر:
Diego
Raul Albiol
Chielini
Arda Turan
Gourcuff
Walcot
Giovinco
Aguero
Ronaldo
Benzema
Pato (وحشتناك قوي ميشه تقريبا به 99 مي رسه اكثر پارامترهاش)
messi
silva
aRThaS_08
11-06-2009, 09:27
بازیکنای شما رو به تجربیات خودم اضافه کردم : دی
این بازیکنا جای پیشرفت دارن همشونم بین 17 تا 25 سالن :
Torres
Benzema
Messi
Augero
Sergio Ramos
Chiellini
Arda Turan
Silva
Diego
Itandje
Giovinco
Gourcuff
Essien
Walcott
Quagliarella
Obinna
Borriello
Pato
Raul Albiol
Micah Richards
Bianchi
Kuzmenovic
Luiz Gustavo
Miguel Veloso
De Ceglie
Rami
De Costa
Onuoha
Kaboul
Ronaldo
دیگو آلوز رو من دارم
فعلا لولش شده 95
ولی یکی از مشکلاش agility(چابکی)کم هستش.بعضی وقتا واکنشاش کنده
گورکاف رو من توی سرچ نتونستم پیدا بکنم
بوردو هم توی مستر لیگ نیستش که برم از توش بگیرم
روس هستش؟
aRThaS_08
11-06-2009, 11:22
دیه گو رو خریدم ... گامبینو رو خریدم ... گروکوف رو خریدم ... فن در سار رو ریلیز کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/21.gif
این بازیکنا رو هم تو نیم فصل همه رو میخرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/15.gif
من بدجوری این micah richards رو میخوام منتها لیورپول دست گذاشته روش نمیاد : دی
کواگلیارلا هم چیزه خوفیه ... بخرم ببینم چجوریه : دی
mnkamran
11-06-2009, 16:38
با عرض سلام و خسته نباشید به همه دوستان
اگر League، cup و BL را در ورژن 1.00 بازی و ذخیره کرده باشم، آیا پس از ارتقا به ورژن 1.40 می توانم آن را Load کرده و ادامه دهم ؟
danijon_2006
11-06-2009, 16:48
سلام دوست عزیز منظوره شما پچ هست دیگه ؟
شما باید برنامه ی install orginal_2 رو نصب منید تا ارور نده توضیحات مفصلی تو صفحات گذشته در مورد چگونگی نصب داده شده اگه سرچ کنید پیدا میشه .
این هم لینکش :
برای استخراج پسور میخواد اگه لطف کنین ممنون میشم طریقه نصب رو هم بگین ممنون میشم
MORTAZA.2FUN
11-06-2009, 17:40
با عرض سلام و خسته نباشید به همه دوستان
اگر League، cup و BL را در ورژن 1.00 بازی و ذخیره کرده باشم، آیا پس از ارتقا به ورژن 1.40 می توانم آن را Load کرده و ادامه دهم ؟
سلام دوست عزیز
بله میشه .
برای استخراج پسور میخواد اگه لطف کنین ممنون میشم طریقه نصب رو هم بگین ممنون میشم
سلام
پسوردش matin هست .
شما این برنامه رو اکسترکت کنید بعد یه نیو فولدر دارید . شما از محل نصب بازی فولدر img رو در داخل نیو فولدر کپی کنید در این ادرس:
New Folder\program files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009
و با فولدر img جا به جا کنید بعد از داخل نیو فولدر فایل Pro Evolution Soccer 2009 رو اجرا کنید و اگه ارور داد اگنور کنید .
ضمنا این برنامه رو در ادرس پیش فرض نصب نکنید بلکه در محل نسب بازی در فولدر Pro Evolution Soccer 2009 نصب کنید .
از مدیران این انجمن تقاضا دارم که سوال های که زیاد پرسیده میشه و جواب همگی داده شده رو به پست اول انتقال بدبد این سوالی که دوستمون پرسیدن رو چندین بار برای دیگران توضیح دادیم و لی چون حجم اطلاعات زیاد هست به همین خاطر مو قعی که می گیم سرچ کنید پیدا کردنش سخت میشه .
لطفا رسیدگی بشه چون قبل از این هم دیگر کاربران هم این تقا ضا رو داشتن.
قربانتان :40::10::40:
hoosein225
11-06-2009, 20:53
با سلام
دوستان من وقتی این بازی رو تو حالت یوفا یا کاپ میرم اخراش دونت سنت میده علتش چیه
اگه میشه راهنمایی کنید .
با تشکر
MORTAZA.2FUN
11-06-2009, 21:13
با سلام
دوستان من وقتی این بازی رو تو حالت یوفا یا کاپ میرم اخراش دونت سنت میده علتش چیه
اگه میشه راهنمایی کنید .
با تشکر
سلام دوست عزیز
کرک بازی شما اشکال داره شما باید کرک 1.2 رو نصب کنید .
این هم لینکش :
این هم لینک ارخین پچ(1.40):
فقط جای خالی کلمه ی P A T C H رو بدون فاصله بنوسید .
دوستان سلام و شبتون بخير
من از بچه هاي تازه وارد هستم ..
مشكلي پيدا كردم در اين بازي :
1. اديتور اين بازي از كجا ميتونم دانلود كنم .. لازم كه بگم كه ورژن 2.7تو ويندوز xp سرويس پك سه من كار نميكنه ...
آخه من ميخوام مستقيا از تو ويندوز قدرت بازيكنانم ببرم بالا چون سريع تره و بعدش وارد بازي بشم.
2. فايل جديد ترين نقل و انتقالات مي خواستم در حال حاضر
3. من تو قسمت لگند يك بازيكن ساختم ... اما سرعتش فوق العاده پايين و وقت اين همه بازي كردن هم ندارم كه بتونم سرعت و غيره ببرم بالا. آيا فايلي يا راهي براي اديت لگندي كه ساختم داره يا نه ؟ اگر آره ميشه لطف كنيد راهنماييم كنيد ؟
mohammad_dj_kazin
12-06-2009, 15:48
سلام
ایم قسمت become a legend چه حالی میده!!
خلاصه رفتم توی ترکیب اصلی توی بازی آخر نیم فصل اول هم بهترین بازیکن زمین شدم توی نیم فصل هم یه پیشنهاد برای اومد حقوقه بیشتری بم میدادن منم قبول کردم رفتم یه تیم دیگه.
یه سوال داشتم این پولایی رو که میگیریم باهاش چکار میکنیم؟؟
اصلا به چه دردی میخورن؟؟
MORTAZA.2FUN
12-06-2009, 17:54
دوستان سلام و شبتون بخير
من از بچه هاي تازه وارد هستم ..
مشكلي پيدا كردم در اين بازي :
1. اديتور اين بازي از كجا ميتونم دانلود كنم .. لازم كه بگم كه ورژن 2.7تو ويندوز xp سرويس پك سه من كار نميكنه ...
آخه من ميخوام مستقيا از تو ويندوز قدرت بازيكنانم ببرم بالا چون سريع تره و بعدش وارد بازي بشم.
2. فايل جديد ترين نقل و انتقالات مي خواستم در حال حاضر
3. من تو قسمت لگند يك بازيكن ساختم ... اما سرعتش فوق العاده پايين و وقت اين همه بازي كردن هم ندارم كه بتونم سرعت و غيره ببرم بالا. آيا فايلي يا راهي براي اديت لگندي كه ساختم داره يا نه ؟ اگر آره ميشه لطف كنيد راهنماييم كنيد ؟
سلام دوست عزیز
این لینک فایل cv0f تا ماه مارس:
این هم لینک ادیتور :(ورزن 2.5 )
gomnam23
12-06-2009, 20:42
سلام
ایم قسمت become a legend چه حالی میده!!
خلاصه رفتم توی ترکیب اصلی توی بازی آخر نیم فصل اول هم بهترین بازیکن زمین شدم توی نیم فصل هم یه پیشنهاد برای اومد حقوقه بیشتری بم میدادن منم قبول کردم رفتم یه تیم دیگه.
یه سوال داشتم این پولایی رو که میگیریم باهاش چکار میکنیم؟؟
اصلا به چه دردی میخورن؟؟
این پول ها فقط تو بخش network به درد می خوره
ragbar12
13-06-2009, 03:22
سلام
دوستان چطوري ميشه هايلايتهاي اخر بازيها رو به صورت اهسته واسلوموشن ببنيم؟
ClubMilad
13-06-2009, 04:08
سلام دوستان
لطفا" کمک کنید
من این بازی رو نصب کردم و سی دی دی وی دی اون رو هم ندارم حالا ویندوز رو عوض کردم و بازی اجرا نمیشه باید چه کار کنم
سلام دوستان
لطفا" کمک کنید
من این بازی رو نصب کردم و سی دی دی وی دی اون رو هم ندارم حالا ویندوز رو عوض کردم و بازی اجرا نمیشه باید چه کار کنم
فکر کنم نمیتونی
شاید فایل های بازی تو اون ویندوز کپی شده بود و با اونا اجرا میشد و به خاطر همین تو این ویندوز اجرا نمیشه. :31:
shahabprince
13-06-2009, 07:43
وای من این بازی رو خریدم چه گرافیکی داره
amir_rahmani
13-06-2009, 07:51
سلام دوستان
لطفا" کمک کنید
شما دوباره بازی را نصب کن اگر نشد ویندوزت را دوباره نصب کن...
حتی الامکان یک ویندوز دیگه بریز...
Mohammad_222
13-06-2009, 11:31
ببخشید میخواستم بپرسم چه جوری باید کیتها رو وارد کرد
من یه map ساختم توش عدد 54(تیم ملی ایران) رو نوشتم آدرس رو هم دادم ولی توی بازی نه سیاه میشه نه لیاس جدید میاد
کمک...
Mohammad_222
13-06-2009, 12:54
ببخشید من یه سوال داشتم
چجوری باید کیتها رو وارد بازی کرد؟
من یه فایل map ساختم عدد54 (تیم ملی ایران) رو نوشتم آدرس رو هم دادم ولی نه سیاه میشه لباس جدید وارد بازی میشه:41:
لطفا کمک کنید
Behnam_o2
15-06-2009, 00:40
ببخشید من یه سوال داشتم
چجوری باید کیتها رو وارد بازی کرد؟
من یه فایل map ساختم عدد54 (تیم ملی ایران) رو نوشتم آدرس رو هم دادم ولی نه سیاه میشه لباس جدید وارد بازی میشه:41:
لطفا کمک کنید
تو فولدر gdb یه فولدر به اسم uni میسازی و تو این فولدر یه فلدر به اسم nationalمیسازیو فولدرمربوط به کیت ایرانو اونجا کپی میکنی بعدشم تو map اول مینویسی 54بعد یه ویرگول میزاریو مینویسی "National\IRAN"
مرتضی جان، اگه میشه از یه جای دیگه لینک بدم. این میگه دانلود برای کشور شما امکان نداره!!!!!!!!! یه DirectX 10 خوب و کامل.
آقا مرتضی، چی شد؟؟؟!! من منتظرم. لطفاً اگه میشه همنجا بزار تا اگه احیاناً کسه دیگه ای هم این مشکل رو داره، حل بشه. :10:
Behnam_o2
15-06-2009, 01:13
سلام دوستان
لطفا" کمک کنید
این رجیستریو دانلود کن بعد بندازش تو فولدر KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009 بعد اجراش کنو yes رو بزن حله . فقط حجمش 1 kb هست!!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این رجیستریو دانلود کن بعد بندازش تو فولدر KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009 بعد اجراش کنو yes رو بزن حله . فقط حجمش 1 kb هست!!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته ایشون باید مسیر بازی رو هم تغییر بدن!!!! :46:
Turok-71
15-06-2009, 06:35
دروود.
من به یک مشکل برخوردم.
رنگ لباس تیم ها سیاه شده و رنگ اصلی خودشون رو از دست دادن مشکل کجاست؟؟؟؟
یه سوال تو قسمت Become A Legend چه قدر باید تمرین کنی تا لااقل بری رو نیمکت تیم؟
mohsensoft
15-06-2009, 12:35
یه سوال تو قسمت Become A Legend چه قدر باید تمرین کنی تا لااقل بری رو نیمکت تیم؟
معمولا بعد از 6 7 تا بازی میری رو نیمکت
و معمولا تو بازی های اول از دقیقه ی 70 80 میای تو
بعدش اگه خوب کار کنی فیکس میشی
MORTAZA.2FUN
15-06-2009, 14:22
سلام دوست عزیز
شما بعد از 3 بازی وارد بازی می شید و اون اوایل در دقایق 75 به بعد وارد بازی می شید بعد این چند بازی که بعد 75 وارد بازی شدید اگه دزست بازی کرده باشید و امتیازتون تو بازی از 7.5 کمتر نباشه بعد 5 الی 8 بازی از نیمه ی دوم وارده بازی می شید و بعده دو بار بازی کردن اگه امتیازتون از 5.7 پاین تر نبود تو تیم بازیکن فیکس می شید.
معمولا بعد از 6 7 تا بازی میری رو نیمکت
و معمولا تو بازی های اول از دقیقه ی 70 80 میای تو
بعدش اگه خوب کار کنی فیکس میشی
سلام محسن جان
با عرض معذرت از شما من باید اینجا رو اصلاح کنم که ...
بعد 6 7 بازی نیست بلکه بعد سه بازی اولیه توی فصل اول هست یعنی فصل 2008-2009 .
بقبه موارد درست هست و ازتون ممنون هستم که توجه کردید .
بازم ازتون معذرت می خوام .
mojtaba_tanha
17-06-2009, 10:51
آبدیت پچ جدید گیم اکسس. GamingAccess Community Update 4.0 --> 4.1
sajjad_setam
17-06-2009, 10:51
تو رو خدا یه فایل بدید که نقل و انتقالات به روز انجام شده باشه؟؟؟؟
mohammad_dj_kazin
17-06-2009, 11:17
این پول ها فقط تو بخش network به درد می خوره
خوب مثلا به چه دردی میخوره؟؟؟:13:
mohsensoft
17-06-2009, 12:36
سلام محسن جان
با عرض معذرت از شما من باید اینجا رو اصلاح کنم که ...
بعد 6 7 بازی نیست بلکه بعد سه بازی اولیه توی فصل اول هست یعنی فصل 2008-2009 .
بقبه موارد درست هست و ازتون ممنون هستم که توجه کردید .
بازم ازتون معذرت می خوام .
ممنون دوست عزیز
اما من بعد از 6-7 بازی وارد زمین شدم
احتمالا به خاطر عملکرد ضعیفم بوده
MORTAZA.2FUN
17-06-2009, 14:23
تو رو خدا یه فایل بدید که نقل و انتقالات به روز انجام شده باشه؟؟؟؟
سلام دوست عزیز
شما فایل زیر رو دان کنید ....
این هم لینکش :
فقط برای ورزن 1.4 .
این هم لینک پچ 1.4:
فقط توی جای خالی کلمه P A T C H رو بدون فاصله بنویسید .
ممنون دوست عزیز
اما من بعد از 6-7 بازی وارد زمین شدم
احتمالا به خاطر عملکرد ضعیفم بوده
سلام
شما وقتی بال رو شروع می کنید تو سه بازی اول تو لیست بازیکنان اصلی و نیمکت نشین نیستید شما تو این سه مسابقه فقط تمرین می کنید اگه خوب بازی کرده باشید که اون موقع از بازی 4 به بعد از دقیقه ی 75 به بعد وارد زمین می شید و اگه به تدریج پیشرفت کنید بازیکن فیکس می شید اما اگه شما توی این سه بازی خوب عمل نکرده باشید احتمال داره که نیمکت نشین باشید و در مواقع خیلی ضروری از شما استفاده کنند اون هم به اجبار به تو مثال شاید یه بازیکن مجروح بشه و اخرین تعویض باشه و تمام بازیکنان خوب داخل بازی باشند اون موقع از شما استفاده می کنند .
sajjad_setam
17-06-2009, 14:28
این که حجمش خیلی بالاست
من فقط یه فایل کوچیک میخوام که نقل و انتقالات به روز باشه؟؟؟؟
میشه یه چنتا سایت یا وبلاگ در این مورد یا ادیت 2009 بدید؟؟؟
alfred88
17-06-2009, 15:50
دوستان قیمت این بازی چنده.برای کنسول ps3 .
با تشکر
danijon_2006
17-06-2009, 17:12
دوستان قیمت این بازی چنده.برای کنسول ps3 .
با تشکر
تو شیراز حدود 60 تومن هست اهواز رو نمیدونم
.................................................. ....
دوستان یه مشکلی که دارم اینه که تو مستر لیگ یه باز بازی رو دو نفره کردم یعنی دونفر بودیم تو یه تیم بازی میکردیم حالا هرچی یک نفرش میکنم باز بازی بعد که میشه 2 نفره هست و باید برم تو پلیر ستینگ و باز 1 نفرش کنم چیکار کنم که دیگه 2 نفره نشه؟تو ستینگ بیرون از بازی هم دسته 2 رو غیر فعال کردم ولی بازم فایده نداشت
aRThaS_08
17-06-2009, 18:01
من کیت سرور رو که نصب میکنم بعضی تیمها سیاه میشه لباسشون چیکار کنم ؟
sajjad_setam
17-06-2009, 20:30
یهنی یکی از شماها نمی خواد که فایله سیوش رو برا من آپ کنه و بزاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا" که!!!!!!!!!!!!!!!!:41:
danijon_2006
17-06-2009, 21:51
یهنی یکی از شماها نمی خواد که فایله سیوش رو برا من آپ کنه و بزاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا" که!!!!!!!!!!!!!!!!:41:
اینم واسه شما
aRThaS_08
19-06-2009, 14:52
آپشن من بوندسلیگا و استقلال پرسپولیس رو هم داره
من احتمال 90% دادم که فایلهای بازی تو بوندسلیگا و استقلال پرسپولیس نداره : دی
mohammad_dj_kazin
19-06-2009, 16:11
خوب مثلا به چه دردی میخوره؟؟؟:13:
کسی نبود به ما بگه این پولایی رو که توی قسمت become a legend به دست میاریم به چه دردی میخوره؟؟
کسی میدونه رزولوشن این بازی برای کنسول PS3 چقده؟
1080p یا 720p؟
danijon_2006
19-06-2009, 21:46
کسی نبود به ما بگه این پولایی رو که توی قسمت become a legend به دست میاریم به چه دردی میخوره؟؟
به درد بخش network میخوره تو حالت افلاین کاربرد نداره
کسی میدونه رزولوشن این بازی برای کنسول PS3 چقده؟
1080p یا 720p؟
اول که بستگی به تلویزیون یا مانیتورتون داره که 1080 رو ساپورت کنه یا نه بعدشم پشت جلد بازی زده که تا چند رو ساپورت میکنه مال 360 که فکر میکنم 720 باشه
اول که بستگی به تلویزیون یا مانیتورتون داره که 1080 رو ساپورت کنه یا نه بعدشم پشت جلد بازی زده که تا چند رو ساپورت میکنه مال 360 که فکر میکنم 720 باشه
متاسفانه من این بازی رو ندارم والا خودم پشت جلدش رو نگاه میکردم. دوستانی که این بازی رو دارند بیزحمت پشت جلدشون رو یک نگاهی بندازند بیان به ما هم بگن...
mohsensoft
19-06-2009, 22:59
سلام
من کیت سرور ورژن 1.4 krauser رو نصب کردم
لیگ ها اومدن و استقلال و پرسپولیس هم هستن
اما اسم هاشون درست نیست
ضمنا نقل و انتقالات هم ناقصه
مثلا برباتوف توی منچستر نیست
MORTAZA.2FUN
20-06-2009, 06:56
سلام
من کیت سرور ورژن 1.4 krauser رو نصب کردم
لیگ ها اومدن و استقلال و پرسپولیس هم هستن
اما اسم هاشون درست نیست
ضمنا نقل و انتقالات هم ناقصه
مثلا برباتوف توی منچستر نیست
سلام دوست عزیز
فکر کنم منظور شما ادیت فایل هست ؟
این لنک ادیت فایل :
اما در مورد تیم های استقلال و پیروزی krauser اسم بازیکنان این دو تیم رو درست نکرده و درست کردنش رو به عهده ی ما گذاشته .
شما باید cv0f 1.4 رو نصب کنید این هم لینکش :
mohsensoft
20-06-2009, 09:55
سلام دوست عزیز
فکر کنم منظور شما ادیت فایل هست ؟
این لنک ادیت فایل :
اما در مورد تیم های استقلال و پیروزی krauser اسم بازیکنان این دو تیم رو درست نکرده و درست کردنش رو به عهده ی ما گذاشته .
شما باید cv0f 1.4 رو نصب کنید این هم لینکش :
با تشکر
من همه ی مراحل بالا رو انجام دادم
تیم ها و لیگ ها هم اومدن
اما مثلا توی منچستر برباتوف نیست و ولبک هست
Spaniuly
20-06-2009, 12:18
با تشکر
من همه ی مراحل بالا رو انجام دادم
تیم ها و لیگ ها هم اومدن
اما مثلا توی منچستر برباتوف نیست و ولبک هست
شما cv0f رو بعد دانلود بايد آنزيپ كني توي مسير مخصوص خودش كپي كني توي CommonAppData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download بايد كپي كني
mohammad_87
21-06-2009, 00:20
ساختگیه .. اما چجوری دیلیت کنم ؟ :19:
اگه اون رو به يه تيم رجيستر كردي ابتدا از اون تيم در بيار.بعد در اديت پلير برو روي بازيكن و دكمه مثلث يا همون Y رو بزن ديليت ميشه.
----------------------------------------------------
دوستان مستر ليگ باز.اين پيشرفت هايي كه ميگين به 99 يا 95 مي رسه بعد چند سال هستش ؟من خيلي طلبه شدم اين kaiser رو كه آرمين ميگه پيدا كنم اما سرچ كردم توي هيچ جا نيست اين كي مياد تو new commer ؟
دوستان كسي فايل گزارش بازي به زبانهاي ديگه بجز انگليسي و فارسي رو دارن؟اگه بذارين يا لينك بدين كه دعا گو خواهم بود...
Mohammad_222
21-06-2009, 01:41
لطفا اگه کسی برنامه oedit 3d رو داره بده
بچه ها بهترین تیم ملی و باشگاهیتون چیه توی این فوتبال من ایتالیا و اسی میلان شما چطور ؟؟
و سیستمتون چیه ؟ من 2-4-4 که اینطوریه 4 تا دفاع یه هافبک دفاعی یه هافبک درست وسط زمین دوتا هافبک دیگه یکی گوشه راست یکی گوش چپ و دو تا فوروارد نزدیک به هم شما چطور ؟؟؟
seday baron
21-06-2009, 07:52
سلام دوستان
من بعد از دو فصل بازی تو مستر لیگ وقتی برای اولین بار میخوام دو لیگ قهرمانان بازی کنم بعد از 10 ثانیه میپره بیرون و کلا خارج میشه نمیدونم چرا اینطوری شده پچ 1.4 با کرک 1.2 هم نصب کردم و cv04 هم نصب کردم اگر کسی میدونه چیکار باید کنم ممنون میشم راهنماییم کنه.
MORTAZA.2FUN
21-06-2009, 14:47
سلام دوستان عزیز
من یه گل تو مد بال زدم می خوام شما هم نگاش کنید :
این هم لینکش :
mohammad_dj_kazin
21-06-2009, 23:13
به درد بخش network میخوره تو حالت افلاین کاربرد نداره
خوب توی بخش network به چه دردی میخوره؟؟
Spaniuly
21-06-2009, 23:45
اگه اون رو به يه تيم رجيستر كردي ابتدا از اون تيم در بيار.بعد در اديت پلير برو روي بازيكن و دكمه مثلث يا همون Y رو بزن ديليت ميشه.
دوستان مستر ليگ باز.اين پيشرفت هايي كه ميگين به 99 يا 95 مي رسه بعد چند سال هستش ؟من خيلي طلبه شدم اين kaiser رو كه آرمين ميگه پيدا كنم اما سرچ كردم توي هيچ جا نيست اين كي مياد تو new commer ؟
دوستان كسي فايل گزارش بازي به زبانهاي ديگه بجز انگليسي و فارسي رو دارن؟اگه بذارين يا لينك بدين كه دعا گو خواهم بود...
محمد جان فقط 2 تا بازيكن Newcomer هست كه گزارشگر اسماشون رو تلفظ مي كنه يكي همين كايزر هست كه يك هافبك كامل هست تمامي پست هاي هافبك رو بلده : DMF SMF CMF WB AMF البته فقط و فقط همين پنج تا پست رو بلده. غير از اينها يك خاصيت منحصر به فرد داره ضربات شروع مجددش مثل بكهام هست شما فقط بكهام و همين كايزر رو با اين استايل مي تونيد توي PES 2009 ببينيد. حتي ضربات كرنر رو هم خاص مي زنه و بدنش مثل بكهام ميشه موقع سانتر از كرنر. از اينها گذشته يك ضربه آزاد زن قهار هست كايزرمنحني رشد جالبي داره و بصورت يكنواخت تا 94 رشد مي كنه بزرگترين ايراد كايزر قيافه نه چندان جالب اون هست كه موهاش وزوزي و پيشونيش كم مو هست به طور كلي اصلا قيافه با نمك و دوست داشتني نداره. دومين بازيكن خاص بازيكني آرژانتيني به نام Orelleano هست كه اسمش رو گزارشگر تلفظ مي كنه و يك مهاجم بزرگ هست. و رشدش خيلي عاليه ولي خوب خصوصياتش در مورد داشتن استايل خاص و غيره مثل كايزر نيست من امروز صبح مستر ليگ شروع كردم از شانس توي همون نيم فصل اول هر دو بازيكن يعني اورليانو و كايزر هر دو معرفي شدند و هر دو رو خريدم. خيلي جالب شده. اينم بگم كه بازيكنان Newcomer هميشه توي شروع فصل ترانسفر زمستاني معرفي مي شن و كاملا اتفاقي ممكنه شما يه بار بازي كني يه تعداد رو ببيني بعد دوباره يك تازه رو شروع كني ببيني كساي ديگه معرفي شدن كاملا تصادفي هست. ولي اول و آخر بالاخره شما شاهد ظهور همه Newcomer ها توي مدت 20 سال خواهيد بود. معمولا كايزر توي 3 يا 4 سال اول معرفي ميشه. شما اگه سيو BAL داريد مي تونيد توي مود BAL هم اسمش رو جستجو كنيد. خواهيد ديد كه توي يك تيم بزرگ هست. هر بار كه بازيكنان newcomer معرفي ميشن 17 ساله هستند
محمد جان فقط 2 تا بازيكن Newcomer هست كه گزارشگر اسماشون رو تلفظ مي كنه يكي همين كايزر هست كه يك هافبك كامل هست تمامي پست هاي هافبك رو بلده : DMF SMF CMF WB AMF البته فقط و فقط همين پنج تا پست رو بلده. غير از اينها يك خاصيت منحصر به فرد داره ضربات شروع مجددش مثل بكهام هست شما فقط بكهام و همين كايزر رو با اين استايل مي تونيد توي PES 2009 ببينيد. حتي ضربات كرنر رو هم خاص مي زنه و بدنش مثل بكهام ميشه موقع سانتر از كرنر. از اينها گذشته يك ضربه آزاد زن قهار هست كايزرمنحني رشد جالبي داره و بصورت يكنواخت تا 94 رشد مي كنه بزرگترين ايراد كايزر قيافه نه چندان جالب اون هست كه موهاش وزوزي و پيشونيش كم مو هست به طور كلي اصلا قيافه با نمك و دوست داشتني نداره. دومين بازيكن خاص بازيكني آرژانتيني به نام Orelleano هست كه اسمش رو گزارشگر تلفظ مي كنه و يك مهاجم بزرگ هست. و رشدش خيلي عاليه ولي خوب خصوصياتش در مورد داشتن استايل خاص و غيره مثل كايزر نيست من امروز صبح مستر ليگ شروع كردم از شانس توي همون نيم فصل اول هر دو بازيكن يعني اورليانو و كايزر هر دو معرفي شدند و هر دو رو خريدم. خيلي جالب شده. اينم بگم كه بازيكنان Newcomer هميشه توي شروع فصل ترانسفر زمستاني معرفي مي شن و كاملا اتفاقي ممكنه شما يه بار بازي كني يه تعداد رو ببيني بعد دوباره يك تازه رو شروع كني ببيني كساي ديگه معرفي شدن كاملا تصادفي هست. ولي اول و آخر بالاخره شما شاهد ظهور همه Newcomer ها توي مدت 20 سال خواهيد بود. معمولا كايزر توي 3 يا 4 سال اول معرفي ميشه. شما اگه سيو BAL داريد مي تونيد توي مود BAL هم اسمش رو جستجو كنيد. خواهيد ديد كه توي يك تيم بزرگ هست. هر بار كه بازيكنان newcomer معرفي ميشن 17 ساله هستند
این کایرز که شما میگی همون فرانس بکن بائره آلمانی هست که ملقب به قیصر هست.:18:
دقیقا درست میگی
ماله من توی بارسا هست این کایسر
هافبک وسط هست
یه بار برام یه پاس تو عمق عالی فرستاد خودم کف کردم عجب گلی شد اون گله که زدم :31:
mohammad_dj_kazin
22-06-2009, 18:49
خوب توی بخش network به چه دردی میخوره؟؟
کسی نمیدونه ؟؟
من توی live از پولم چجوری استفاده کنم؟؟؟؟
gomnam23
22-06-2009, 19:50
کسی نمیدونه ؟؟
من توی live از پولم چجوری استفاده کنم؟؟؟؟
شما تو نتورک برای هر پست بازی میتونید یه scout انتخاب کنید مثلا" برای خط حمله مسی رو انتخاب می کنید وبرای اینکه مسی رو انتخاب کنید باید قیمت اون رو بدید و اینجا پول مورد استفاده قرار می گیره
Spaniuly
22-06-2009, 21:09
این کایرز که شما میگی همون فرانس بکن بائره آلمانی هست که ملقب به قیصر هست.:18:
درسته كه كايزر آلماني هست ولي به نظر نمياد بكن بائر باشه چون تا اونجا كه من مي دونم فرانس بكن بائر دفاع بود نه هافبك البته انصافا قيافه كايزر بي شباهت به قيصر يا همون بكن بائر نيست. اوايل كه من PES بازي مي كردم و توي مود بال مي ديدمش فكر مي كردم كه بكن بائره بعد ديدم كه اين يه بازيكن newcomer هست. ولي هر چي هست مسلم هست كه كونامي ارزش زيادي به اين بازيكن داده بازيكني كه هم اسمش گفته ميشه هم معني اسمش پادشاه هست توي زبان آلماني هم داراي استايل منحصر به فردي توي ضربات كاشته داره و پس از مدتي به بهترين شرايط مي رسه جالب هست بدونيد كايزر و اورليانو كه آرژانتيني هست هر دو در بدو ظهورشون داراي درجه D هستند. توضيح اينكه بازيكنان newcomer درجه ندارند _ هست درجه شون
Mohammad_222
23-06-2009, 07:20
توی become a legend یه قسمتی هست نوشته scout که میری یه بازیکن با قیمت کمتر از خودت انتخاب میکنی. اون قسمت به درد چی میخوره؟
gomnam23
23-06-2009, 10:21
توی become a legend یه قسمتی هست نوشته scout که میری یه بازیکن با قیمت کمتر از خودت انتخاب میکنی. اون قسمت به درد چی میخوره؟
همونه که اون بالا من گفتم . ماله بخش network ه.
درسته كه كايزر آلماني هست ولي به نظر نمياد بكن بائر باشه چون تا اونجا كه من مي دونم فرانس بكن بائر دفاع بود نه هافبك البته انصافا قيافه كايزر بي شباهت به قيصر يا همون بكن بائر نيست. اوايل كه من PES بازي مي كردم و توي مود بال مي ديدمش فكر مي كردم كه بكن بائره بعد ديدم كه اين يه بازيكن newcomer هست. ولي هر چي هست مسلم هست كه كونامي ارزش زيادي به اين بازيكن داده بازيكني كه هم اسمش گفته ميشه هم معني اسمش پادشاه هست توي زبان آلماني هم داراي استايل منحصر به فردي توي ضربات كاشته داره و پس از مدتي به بهترين شرايط مي رسه جالب هست بدونيد كايزر و اورليانو كه آرژانتيني هست هر دو در بدو ظهورشون داراي درجه D هستند. توضيح اينكه بازيكنان newcomer درجه ندارند _ هست درجه شون
البته قد بکن بائر به مراتب بلند تر از کایزره
سلام این بازی چند تا پچ داره چهار تا یا بیشتر کسی از دوستان اونوا رو نصب کرده که مشکل نداشته باشن
اورلیانو رو من دارم ولی زیاد بازیش نمیدم:دی
همون فصل اول توی لیگ دسته 2خریدمش
ولی با وجود تورس و بنزما و آگوئرو زیاد بازی بهش نمیرسه
توی مسترلیگ برای خریدن بازیکن و در هنگام سرچ چطوری باید بازیکن هایی انتخاب کنیم که پیشرفت بالایی دارند؟؟
و اگه میشه چندتا بازیکن با پیشرفت بالا معرفی کنید ..
don.Diego
23-06-2009, 12:37
سلام.
عذر میخوام اگه این مشکل قبلا مطرح شده.
من پچ آپدیت 140 رو نصب کردم ولی با کرکم مشکل داره و سیدی اورژینال میخواد.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
MORTAZA.2FUN
23-06-2009, 14:08
سلام.
عذر میخوام اگه این مشکل قبلا مطرح شده.
من پچ آپدیت 140 رو نصب کردم ولی با کرکم مشکل داره و سیدی اورژینال میخواد.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
سلام دوست عزیز
نیازی به سی دی اورجینال نیست شما باید این کرک رو نصب کنید تا درست بشه :
این هم لینکش :(کرک 1.2 نگران نباشید به 1.4 هم می خوره و کار می کنه )
سلام این بازی چند تا پچ داره چهار تا یا بیشتر کسی از دوستان اونوا رو نصب کرده که مشکل نداشته باشن
سلام
بله چهار تا پچ هست 1.0.0.0 و 1.2.0.0 و 1.3.0.0 و 1.4.0.0 .....
و من تا الان همه ی این پچ ها رو نصب کردم و این 1.4 اخرین پچی هست که اومده و برای کرک کردن بازی هم باید از فیلی که بالا لینکش گذاشتم استفاده کنید (کرک 1.2 )
mohammad_87
23-06-2009, 14:41
محمد جان فقط 2 تا بازيكن Newcomer هست كه گزارشگر اسماشون رو تلفظ مي كنه يكي همين كايزر هست كه يك هافبك كامل هست ...
سلام آرمين جان.ممنون از توضيحات كاملت.اما من با يه ترفند كايزر رو آوردم توي تيمم.با برنامه pes 2009 editor از بخش ML Young اگه درست شمرده باشم نزديك به 177 بازيكن قرار دارن كه همون newcomer ها هستن و اين دو نفر كه شما هم معرفي كردين بودن هم هستند.كايزر ابتدا خصوصيات متوسطي داره اما داراي قدرت رشد Early Peak يعني از بهترين پيشرفتها هست.اما Orelleano كه داراي Agility و Agression روي 97 هستش قدرت رشدش در مسترليگ late/lasting (پيشرفت كند) هست.اما من با استفاده از ايمپورت و اكسپورت كايزر رو به بازيكنان اديت اضافه كردم تا زودتر بهش برسم تا ما هم از اين پديده كشف شده شما استفاده كنيم.:27:
-----------------------------------
---------------------------------------
سلام دوستان عزیز
من یه گل تو مد بال زدم می خوام شما هم نگاش کنید :
این هم لینکش :
سلام مرتضي جان.گل جالبي زدي اما اين دروازه بان منچستر اونجا چي مي خواست؟:20:
smallfrank
23-06-2009, 16:12
سلام علیکم
بابا ما که تو این مستر لیگ نتونستیم بازیکن بخریم.همش میگه Broken Down
باید چیکار کنم لاقل 1 بازیکن که بخرم.
mohammad_87
23-06-2009, 16:26
سلام علیکم
بابا ما که تو این مستر لیگ نتونستیم بازیکن بخریم.همش میگه Broken Down
باید چیکار کنم لاقل 1 بازیکن که بخرم.
مهمترين نكته در اين مورد تنظيمات master league level هستش كه هرچقدر سخت تر باشه ، خريدبازيكن هم سخت تره.البته با Game level اشتباه نگيريد.گزينه Transfer frequency هم بيشتر به تيمهاي ديگه ربط داره و زياد در خريد شما تاثير نداره.پس براي خريد آسانتر حداقل master league level رو روي نرمال قرار داده و رقمهاي پيشنهادي رو هم از مبلغ خود بازيكن بالاتر ببريد.
فکر کنم این کایزر که شما میگید همون قیصر میشه به فارسی kaisar
MORTAZA.2FUN
23-06-2009, 18:59
سلام آرمين جان.ممنون از توضيحات كاملت.اما من با يه ترفند كايزر رو آوردم توي تيمم.با برنامه pes 2009 editor از بخش ML Young اگه درست شمرده باشم نزديك به 177 بازيكن قرار دارن كه همون newcomer ها هستن و اين دو نفر كه شما هم معرفي كردين بودن هم هستند.كايزر ابتدا خصوصيات متوسطي داره اما داراي قدرت رشد Early Peak يعني از بهترين پيشرفتها هست.اما Orelleano كه داراي Agility و Agression روي 97 هستش قدرت رشدش در مسترليگ late/lasting (پيشرفت كند) هست.اما من با استفاده از ايمپورت و اكسپورت كايزر رو به بازيكنان اديت اضافه كردم تا زودتر بهش برسم تا ما هم از اين پديده كشف شده شما استفاده كنيم.:27:
-----------------------------------
---------------------------------------
سلام مرتضي جان.گل جالبي زدي اما اين دروازه بان منچستر اونجا چي مي خواست؟:20:
سلام
هی چی عزیز
تو فوتباله واقعه ی که می بینی وقتی یه تیم بد جور عقب باشه حتی دروازبانه خودشون رو هم میارن جلو تا اعاده ی هیسیت کنن :دی
تو این بازی هم این توری شد این بازی چامپیونز هست من تو نیمه اول هشت گل زده بودم که یه دفع ی کنار محوطه ی جریمه ی ما خطا رو شون انجام شد اومدن سانتر کردن توپ رو دادم به این طرف اینم توپ رو سانتر کرد و بعد چک توپ رو گرفت مستقیم داد به من این هم که در حال برگشت بود توپ هم زیر پای من بود من دیدم دروازه خالی هست شوت کردم و ادامه ماجرا رو که که میدونی ......
توی مسترلیگ برای خریدن بازیکن و در هنگام سرچ چطوری باید بازیکن هایی انتخاب کنیم که پیشرفت بالایی دارند؟؟
و اگه میشه چندتا بازیکن با پیشرفت بالا معرفی کنید ..
کسی می تونه کمک کنه؟
با سلام
بچه ها من وقتی می خوام پچهای بازی رو نصب کنم ارور ویندوز اینستالر میده ویندوز اینستالرو هم نصب کردم بازم همون ارورو میده لطفا یکی بگه من چه کنم؟؟؟؟؟؟؟
koorosh_star
24-06-2009, 17:22
سلام دوستان من یک سوالی داشتم ///این پول هایی که توی become a legend میگیری به چه درد میخوره؟؟؟؟
MORTAZA.2FUN
24-06-2009, 17:27
با سلام
بچه ها من وقتی می خوام پچهای بازی رو نصب کنم ارور ویندوز اینستالر میده ویندوز اینستالرو هم نصب کردم بازم همون ارورو میده لطفا یکی بگه من چه کنم؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز
شما این فایل رو دان کنید :
این هم لینکش :
به هیچ درد.فقط شهر تبرات داره!
اقا morteza از بابت لینک ممنون ولی پسوردش چیه؟
davidjoker
24-06-2009, 20:22
این نسخه ویرایش شده گروه وینسار اومده تو بازار یا نه ؟
شنیدم کارشون درسته !
تویه همشهری جوان خوندم
MORTAZA.2FUN
24-06-2009, 20:56
اقا morteza از بابت لینک ممنون ولی پسوردش چیه؟
سلام
matin هست .
gomnam23
24-06-2009, 21:51
سلام
من ML زیادی خرید کردم و پولم منفی شد من هم سیو قبل رو ندارم حالا میشه با trainer کاری کرد؟
yassin2008
25-06-2009, 01:36
ببخشید فایل ترنسفرای به من گفته بودن که پچ1.4این کارو انجام میده من نصب کردم ولی نشد بهم گفتن باید فایل ادیت پاک کنم و دوباره پچ نصب کنم من این کار رو هم انجام دادم ولی نشد شرح کارایی که انجام دادم : تو Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\saveرفتم این فایل (PES2009_EDIT01.bin) پاکش کردم و پچ دوباره نصب کردم بازم ترانسفر بازیکنا انجام نشد حتی بازی رو هم دوباره نصب کردم و بدون اینکه توش برم پچ نصب کردم ولی بازم این بازیکنا ترانسفر نشدن مثلآ هنوز saha تو منچستر یا از برباتوو تو منچستر خبری نیست در ضمن ویندوزم هم ویستاست اگه میشه لطفا یه فایل برا بزارین وطریقه نصبشو هم بگین تا این کارو انجام بدم ممنون
akharenee
25-06-2009, 13:00
سلام
یه آبشن فایل می خواستم که جدیدترین نقل و انتقال توش باشه
ممنون
MORTAZA.2FUN
25-06-2009, 15:07
ببخشید فایل ترنسفرای به من گفته بودن که پچ1.4این کارو انجام میده من نصب کردم ولی نشد بهم گفتن باید فایل ادیت پاک کنم و دوباره پچ نصب کنم من این کار رو هم انجام دادم ولی نشد شرح کارایی که انجام دادم : تو Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\saveرفتم این فایل (PES2009_EDIT01.bin) پاکش کردم و پچ دوباره نصب کردم بازم ترانسفر بازیکنا انجام نشد حتی بازی رو هم دوباره نصب کردم و بدون اینکه توش برم پچ نصب کردم ولی بازم این بازیکنا ترانسفر نشدن مثلآ هنوز saha تو منچستر یا از برباتوو تو منچستر خبری نیست در ضمن ویندوزم هم ویستاست اگه میشه لطفا یه فایل برا بزارین وطریقه نصبشو هم بگین تا این کارو انجام بدم ممنون
سلام دوست عزیز این پچ واسه اپدیت شدن بازی هست وشما این فایل رو دان کنید :
موفق باشید
سلام
بچه ها می شه pes رو انلاین بازی کرد اگه می شه به ما هم بگید با تشکر
malkemid
25-06-2009, 16:54
دوستان من یه کمی ادیت انجام دادم...مثلا فلان بازیکن رو به فلان تیم ملی دعوت کردم...پوینتهای بازیکنا رو دستکاری کردم و چنتا بازیکن ساختم.
حالا می خوام اینارو پاک کنم نمیشه! کجا رو باید دستکاری کنم؟می خوام بشه مثل اولش..
linkin_park
25-06-2009, 17:37
سلام ...
آقا من یه ماه پیش بازیو به 1.4 ارتقا دادم ... میخوام بدونم چجوری میشه ترانسفر های جدید رو گیر آورد .... خیلی جابجایی شده و خودم دستی نمیتونم انجام بدم ....
samyar_red
25-06-2009, 18:10
آبدیت پچ جدید گیم اکسس. GamingAccess Community Update 4.0 --> 4.1
من این پچ و دانلود کردم و نصبشم کردم تو محل بازی (یعنی خودش اتوماتیک اونجا نصب شد)
ولی هیچ تغییری تو بازی نمیبینم . لطفا بگید مشکل از کجاست؟ البته کیت سرور هم نصبه . یعنی بایدکیت سرور و بعد نصب این پچ غیر فعال کرد؟؟
ممنون میشم کمک کنید
بعد بگید ارزششو داره با وجود این پچی که دانلود کردم برم پچ 1.4 رو هم دانلود کنم؟ یا همین گیم اکسس خودش خوبه؟!
Spaniuly
25-06-2009, 22:59
سلام ...
آقا من یه ماه پیش بازیو به 1.4 ارتقا دادم ... میخوام بدونم چجوری میشه ترانسفر های جدید رو گیر آورد .... خیلی جابجایی شده و خودم دستی نمیتونم انجام بدم ....
اين رو دانلود كن
بعد از حالت زيپ درار توي اين مسير كپي كن
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download
اديت فايلت البته ديگه به دردت نمي خوره اگه اديت فايل مناسب با اين مي خواي دو سه صفحه پيش بارها لينكش تكرار شده مي توني از اون استفاده كني تمامي اسامي به صورت واقعي اصلاح شده
سلام
بچه ها می شه pes رو انلاین بازی کرد اگه می شه به ما هم بگید با تشکر
می شه ولی باید دیسک اورجینالشو داشته باشی
کسی نمی خاد کمک منه؟؟
mohsensoft
26-06-2009, 00:07
آقا من become a legend قبلیم پاک شد و تو این جدیده هر چی بازی میکنم next match نمیاد
الان 7-8 تا باره دارم تمرین میکنم
نمره هام هم اکثرا 6.5 هست
مشکل از کجاست؟
mohammad_87
26-06-2009, 00:31
دوستان من یه کمی ادیت انجام دادم...مثلا فلان بازیکن رو به فلان تیم ملی دعوت کردم...پوینتهای بازیکنا رو دستکاری کردم و چنتا بازیکن ساختم.
حالا می خوام اینارو پاک کنم نمیشه! کجا رو باید دستکاری کنم؟می خوام بشه مثل اولش..
اگه مي خواين كليه اديتهاي شما به حالت پيش فرض برگرده فايل اديت رو از پوشه ماي داكيومنت پاك كنيد.اگه مي خواين موردي عمل كنين مثلا در قسمت رجيستر بازيكنان ، دكمه مثلث (بالايي) رو بزنين و بعد yes به حالت پيش فرض برمي گرده.در بقيه موارد مثل ويرايش بازيكنان وارد صفحه خود بازيكن بشيد و بعد دكمه پيش فرض (مثلث) رو بزنيد...
آقا من become a legend قبلیم پاک شد و تو این جدیده هر چی بازی میکنم next match نمیاد
مشکل از کجاست؟
كمي بيشتر تلاش كنين.من كه مي رفتم امتيازم روي 8 ، 8.5 بود بعد از سه هفته رفتم تو تركيب.
mohsensoft
26-06-2009, 00:38
كمي بيشتر تلاش كنين.من كه مي رفتم امتيازم روي 8 ، 8.5 بود بعد از سه هفته رفتم تو تركيب.
مرسی
من قبلا سنتر فوروارد بودم زودتر میرفتم تو ترکیب
ولی الان هافبک نفوذی هستم و شوت زیاد میزنم (همش یا میخوره به تیرک یا میره بیرون)
این تاثیری هم داره؟
میشه الان دوباره سنتر فوروارد بشم؟
mohammad_87
26-06-2009, 01:26
مرسی
من قبلا سنتر فوروارد بودم زودتر میرفتم تو ترکیب
ولی الان هافبک نفوذی هستم و شوت زیاد میزنم (همش یا میخوره به تیرک یا میره بیرون)
این تاثیری هم داره؟
میشه الان دوباره سنتر فوروارد بشم؟
موارد موثر در امتياز بازيكنان ، همون پارامترهايي هستن كه وقتي روي يه بازيكن در rating آخر بازي مي رويم و مي بينيم.مثل تعداد گل و پاس گل ، تعداد پاسهاي سالم و ...
با برنامه PRO-EVO Editing Studio شما مي تونيد از قسمت become a legend علاوه بر تغيير پست ، تغييرات زياد ديگري رو روي بازيكن انجام بدين.فقط دوستان مي گفتن تغيير مليت جواب نمي ده و تغيير نمي كنه.
اين هم لينك دانلود برنامه.فقط بايد netframe work نصب باشه.
--------------------------------------
سلام دوستان من یک سوالی داشتم ///این پول هایی که توی become a legend میگیری به چه درد میخوره؟؟؟؟
در بازي آنلاين مورد استفاده قرار مي گيره.اگر هم زياد پول بگيري يكي دوتا از track record رو باز ميكنه.اين پست رو بخون:
شما تو نتورک برای هر پست بازی میتونید یه scout انتخاب کنید مثلا" برای خط حمله مسی رو انتخاب می کنید وبرای اینکه مسی رو انتخاب کنید باید قیمت اون رو بدید و اینجا پول مورد استفاده قرار می گیره
-------------------------------------
سلام
هی چی عزیز
تو فوتباله واقعه ی که می بینی وقتی یه تیم بد جور عقب باشه حتی دروازبانه خودشون رو هم میارن جلو تا اعاده ی هیسیت کنن :دی
تو این بازی هم این توری شد این بازی چامپیونز هست من تو نیمه اول هشت گل زده بودم که یه دفع ی کنار محوطه ی جریمه ی ما خطا رو شون انجام شد اومدن سانتر کردن توپ رو دادم به این طرف اینم توپ رو سانتر کرد و بعد چک توپ رو گرفت مستقیم داد به من این هم که در حال برگشت بود توپ هم زیر پای من بود من دیدم دروازه خالی هست شوت کردم و ادامه ماجرا رو که که میدونی ......
آره.مثل بازي ايتاليا ، مصر كه بوفون اومد جلو.من هم چند تا گل مي خوام آپ كنم كه فعلا اينترنتمون با آپ و دان مشكل داره همين كانكت هم به زور شدم.گل بود و به سبزه آراسته شد !:41:
كسي ترينري نداره توي مسترليگ پول رو زياد كنم ؟
samyar_red
26-06-2009, 02:40
من این پچ و دانلود کردم و نصبشم کردم تو محل بازی (یعنی خودش اتوماتیک اونجا نصب شد)
ولی هیچ تغییری تو بازی نمیبینم . لطفا بگید مشکل از کجاست؟ البته کیت سرور هم نصبه . یعنی بایدکیت سرور و بعد نصب این پچ غیر فعال کرد؟؟
ممنون میشم کمک کنید
بعد بگید ارزششو داره با وجود این پچی که دانلود کردم برم پچ 1.4 رو هم دانلود کنم؟ یا همین گیم اکسس خودش خوبه؟!
خواهشا اگه کسی میدونه بگه . سرویس شدم تا این پچ 26 مگی رو دانلود کردم ولی نمیشه بزارمش تو بازی. اگه کسی میدونه بگه منتظرم نزارید :41:
mohammad_87
26-06-2009, 04:27
كسي ترينري نداره توي مسترليگ پول رو زياد كنم ؟
با برنامه Artmoney ميشه كه يه برنامه حرفي ايه و كمي توضيح لازمه.اما يه برنامه هم مخصوص اينكار هست به اسم SponZor كه راحتتر هستش.
لينك دانلود SponZor با حجم 1.37 مگا:
--------------------------------------------------------------------------------------------
ممنون میشم کمک کنید
خواهشا اگه کسی میدونه بگه . سرویس شدم تا این پچ 26 مگی رو دانلود کردم ولی نمیشه بزارمش تو بازی. اگه کسی میدونه بگه منتظرم نزارید :41:
شما مشكل در نصب داري؟ اينكه مي گي نميشه بذارمش تو بازي منظورت چيه؟ اگه براي تغييرات ميگي كه بايد يه فايل به اسم cv0f.img در مسير C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download داشته باشي.اگه نداري بگو تا لينك بدم پچ 1.40 رو همراه با همين فايل هستش دانلود كن.زياد هم دنبال پچهاي نزديك هم نباش زياد تفاوتي ندارن.
درمورد كيت سرور هم بگم بعضي پچها قابليت نصب كيت سرور رو از بين مي برن يعني ديگه نميشه استفاده كرد.
linkin_park
26-06-2009, 09:19
ممنون ... میشه بگید الان چه پچی با این ورژن 1.4 سازگاره ؟ و لینک GA patch 4 رو هم بذارین ...
Spaniuly
26-06-2009, 09:25
محسن خان اگه 3 بازي متوالي ابتداي رو 8 بگيري توي هر پستي باشي بازي سوم به نيمكت ذخيره ها مي ري و بعدش همون نكست مچ مياد مشكل نمره هاي پايينت هست. در ضمن اگه روند نمرات 8 و 7.5 رو تا 7 -8 بازي اول ادامه بدي توي همون فته هشتم - نهم به تيم ملي كشورت دعوت ميشي.
و اما محمد جان وقتي با پرو اوو مليت رو تغيير ميدي تغيير داده ميشه فقط بايد اون فصل به پايان برسه تا به تيم ملي كشور جديد دعوت بشي فرض كن مثلا امسال قرار با تيم ملي اسپانيا توي جام جهاني بازي كني قبل اتمام فصل مليت رو تغيير بدي با اينكه مليتت مثلا به ايراني تغير مي كنه ولي باز هم اون جام جهاني رو واسه اسپانيا بازي مي كني فصل كه تموم شد درست فصل بعدش دعوت ميشي به تيم ملي كشور جديد. موفق باشي
mohsensoft
26-06-2009, 10:35
محسن خان اگه 3 بازي متوالي ابتداي رو 8 بگيري توي هر پستي باشي بازي سوم به نيمكت ذخيره ها مي ري و بعدش همون نكست مچ مياد مشكل نمره هاي پايينت هست. در ضمن اگه روند نمرات 8 و 7.5 رو تا 7 -8 بازي اول ادامه بدي توي همون فته هشتم - نهم به تيم ملي كشورت دعوت ميشي.
ممنون
حالا این پست من توی نمره گرفتنم هم تاثیر داره؟
اگه توی یه بازی هر چی توپ بهم رسید پاس بدم و یا یه مقدار با به توپ حرکت کنم و پاس بدم نمره ی خوبی میگیرم؟
gomnam23
26-06-2009, 11:50
با برنامه Artmoney ميشه كه يه برنامه حرفي ايه و كمي توضيح لازمه.اما يه برنامه هم مخصوص اينكار هست به اسم SponZor كه راحتتر هستش.
--------------------------------------------------------------------------------------------
این سایته دانلودش کجاست؟ یه جاش نوشته : server full
:19::19::42::37:
MORTAZA.2FUN
26-06-2009, 14:40
مشکل از کجاست؟
سلام محسن جان
همون طور که ارمین و محمد عزیز گفتن باید شما امتیاز هایی که می گیرید باید حداقل از 7.5 پایین تر نباشه با این و ضع می تونی توی هفته ی چهارم به عنوان بازیکن ذخبره و نیمکت نشین وارد بازی بشی .
ممنون
حالا این پست من توی نمره گرفتنم هم تاثیر داره؟
اگه توی یه بازی هر چی توپ بهم رسید پاس بدم و یا یه مقدار با به توپ حرکت کنم و پاس بدم نمره ی خوبی میگیرم؟
دوست عزیز تنها پاس گل دادن نیست باید توی گل زدن هم سعی کنی با توجه به پست شما ... شما باید حداقل موقعی که کرنر میشه برید و یه گل بزنید در غیر این صورت پست شما طوری نیست که نقش حمله رو بازی کنید و گل بزنید ....
اما اگه تنها خواستید پاسور باشید باید اگثر پاس های شما درست باشه و به طرفی که پاس دادید باید یه حرکتی برای گل زدن انجام داده باشه مثلا رفته گل بزنه ولی به تیر خورده و باید تو حالت پاسور بیشترین پاس ها رو بدید و لی اگه نشد خودتون رو تو محوطه ی جریمه قرار بدید تا خودتون گل بزنید من مثلا تو همین پست خیلی تلاش کردم که یاس بدم گل بشه و لی نشده یا به بیرون رفته یا به تیر خورده یا دروازه بان گرفته خیلی کم شده که پاس من گل بشه به همین خاطر من پاس کاری زیادی کردم تا برسه به محوطه و بازیکنان رو دیریبل کردم و رفتم گل زدم ....
حتی شما می تونید به عنوان یه پاسور از کناره ها حمله کنید و از اونجا به محوطه ی جریمه سانتر کنید این احتمالش بیشتر هست که پاس شما گل بشه .
ببخشید که زیاد توضیح دادم و سرتون رو به درد اوردم .....
vahidreza2007
27-06-2009, 00:31
سلام كراسر جان
يادته يه مجموعه درست كرده بودي واسه اين بازي تازگي ها كه شامل اپشن فايل و اديت و پچ و تصحيح نام و تركيب و استاديم هاي جديد و ................ غيره بود و گفته بودي خيلي روش كار كردي و چندين هفته است روش كار كردي و زحمت كشيدي براش
من الان هر چه قدر ميگردم پيداش كنم واسه دانلود پيداش نميكنم اگه زحمتي نيست لطف كن اينجا دوباره لينك تست شده اش رو يا هر جايي كه اپلود كردي اينجا قرار بده تا دانلود كنم چون اون دفعه يادم رفت و...... تا اينكه الان دوباره يادم افتاد ولي پيدا نكردم اونو و اينم ميدونم كه چيزي كه تو درستش كرده باشي واقعا ميارزه واسه دانلود- پس منتظرم
راستي عزيز جون من تا حالا هيچ پچي دانلود نكردم اگه اينو كه ميخواي قرار بدي نياز به چيزه ديگه هم واسه دانلود داشت اونارو هم بذار اينجا -دستت هم پيشاپبش درد نكنه عزيز -
نميدونم چقدر باهات امروز حرف دارم من . دي دي دي
راستي چند تا استاديم توپ و قشنگ هم با چمن توپ مي خوام اگه شد كه اونم بذار واسه دانلود ..........
دوست جونم لفا لينك ها رو همين جا بذار و منو نفرست به تاپيك يا پست هاي ديگه واسه پيدا كردنشون
ممنونتم كه هميشه بهمون حال ميدي
vahidreza2007
27-06-2009, 00:34
راستي اگه واسه نصب اين مورد كه مي خواي بذاري نيازي به نصب پچ هاي قبلي ارائه شده هم بود لطف كن اونارو هم قرار بده ممنونتم
Spaniuly
27-06-2009, 09:13
دانلود پچ رسمي 1.40
كرك مخصوص براي ورژن 1.20 سازگار با ورژن 1.40 (حجم تقريبي 5.2 مگ)
دانلود پچ Krauser با حجم 24 مگ (حجم تقريبي هر پارت 8 مگ)
بعد اتمام نصب پچ فوق به مسير Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver بريد و فايل setup رو اجرا كنيد و روي دكمه install كليك كنيد تا كيت سرور نصب شود
دانلود فايل cv0f.img با حجم تقريبي 32 مگ
فايل را از حالت زيپ درآورده و در اين مسير كپي كنيد
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download
دانلود اديت فايل مخصوص براي پچ و فايل cv0f
اين اديت فايل بايد در پوشه My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save كپي بشه
و در آخر لازم به ذكر هست كه پسورد همه فايلهاي RAR كلمه krauser هست.
vahidreza2007
27-06-2009, 09:57
كراسر جان لينك هاي قسمت هاي :
كرك مخصوص براي ورژن 1.20 سازگار با ورژن 1.40 (حجم تقريبي 5.2 مگ)
دانلود پچ Krauser با حجم 24 مگ (حجم تقريبي هر پارت 8 مگ)
دانلود اديت فايل مخصوص براي پچ و فايل cv0f
اين لينك ها كار نمي كنند لطف كن لينك ديگه اي واسه دانلود بده ممنونت ميشم
يعني اونايي كه تو سايت خودت اپلود كردي كار نمكنند
لطفا اين فايل ها رو جاي ديگه هم اپلود كن و لينكشو بده واسه دانلود شما كه افتادي تو زحمت اين خوبي رو هم بكن در حق ما ؟
koorosh_star
27-06-2009, 12:18
آقا اگر بخوای لوگو ی یک تیم رو تغییر بدی باید چیکار کنی؟؟؟؟؟
samyar_red
27-06-2009, 14:22
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید --------------------------------------------------------------------------------------------
شما مشكل در نصب داري؟ اينكه مي گي نميشه بذارمش تو بازي منظورت چيه؟ اگه براي تغييرات ميگي كه بايد يه فايل به اسم cv0f.img در مسير C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download داشته باشي.اگه نداري بگو تا لينك بدم پچ 1.40 رو همراه با همين فايل هستش دانلود كن.زياد هم دنبال پچهاي نزديك هم نباش زياد تفاوتي ندارن.
درمورد كيت سرور هم بگم بعضي پچها قابليت نصب كيت سرور رو از بين مي برن يعني ديگه نميشه استفاده كرد.
یه پچی یکی از دوستان گذاشت به اسم اپدیت جدید گیم اکسس منم دنلود کردم و نصبشم کردم ولی هیچ تغییری تو بازی انجام نشد تا اینکه رفتم پوشه ی Img و Gdb شو کپی گرفتم تو کیت سرورم که باعث شد لوگو و لباس تیما فقط عوض شه . بعد نه دوست عزیز من Cv0f.img و تو این ادرس که گفتی ندارم اونجا فقط پوشه pes09 و save بازیه.
اگه لطف کنی بزاریش ممنون میشم بعد اینکه چطوری وارد بازیش کنم :10:
ميگم يه راه درست و حسابي براي بالا بردن پول در مسترليگ بگيد
2 تا ترينر گرفتم هيچ كدوم رو نتونستم كار كنم
mohammad_87
27-06-2009, 23:51
این سایته دانلودش کجاست؟ یه جاش نوشته : server full
شما روي اون كه نوشته Soccergaming كليك كن و از اونجا دانلود كن.
------------------------------------------
ممنون ... میشه بگید الان چه پچی با این ورژن 1.4 سازگاره ؟ و لینک GA patch 4 رو هم بذارین ...
اگه اشتباه نكنم بهترين پچ كه كيت سرور هم باهاش سازگار هستش و منم دارم استفاده مي كنم پچ 1.40 هست.لينكها رو هم كه krauser جان دادن.از اونها استفاده كن.اگه هم در هنگام نصب پچ مشكل داشتي اين رو دان كن،پسوردش هم matin هست:
-----------------------------------------
توی مسترلیگ برای خریدن بازیکن و در هنگام سرچ چطوری باید بازیکن هایی انتخاب کنیم که پیشرفت بالایی دارند؟؟ تا اونجا كه من ميدونم مهمترين پارامتر كه پيشرفت بازيكنان در مسترليگ رو نشون ميده growth type هستش كه متاسفانه در زمان انتخاب پارامترهاي مورد نظر در هنگام سرچ در مستر ليگ ، اين گزينه وجود نداره.ولي شما ميتونيد به قسمت اديت بازيكنان برين و بازيكنايي كه growth type اونها روي early peak يا early/lasting بود رو مدنظر داشته تا در مسترليگ اونها رو پيدا كنيد.بيشتر بازيكنان جوان هم پيشرفت خوبي دارن مثلا بين 17 تا 20 ساله.من كه راه ديگه اي نمي دونم.تا ببينيم ديگر دوستان راهي بلد هستن.ضمنا ميتونيد از بازيكنايي كه دوستان نام بردن استفاده كنين.پستهاي قبلي رو ببينيد.
------------------------------------------
آپشن فايل جديد داريد بذاريد
mohammad_87
28-06-2009, 00:04
یه پچی یکی از دوستان گذاشت به اسم اپدیت جدید گیم اکسس منم دنلود کردم و نصبشم کردم ولی هیچ تغییری تو بازی انجام نشد تا اینکه رفتم پوشه ی Img و Gdb شو کپی گرفتم تو کیت سرورم که باعث شد لوگو و لباس تیما فقط عوض شه . بعد نه دوست عزیز من Cv0f.img و تو این ادرس که گفتی ندارم اونجا فقط پوشه pes09 و save بازیه.
اگه لطف کنی بزاریش ممنون میشم بعد اینکه چطوری وارد بازیش کنم :10:
لينك پچ و كرك رو در پست krauser مي تونيد پيدا كنيد.اين هم لينك فايل cv0f مخصوص پچ 1.40.بعد از دانلود اون رو در مسير
كپي كنيد.
فايل cv0f با حجم 37 مگا از راپيدشير:
-----------------------------------------------------------
ميگم يه راه درست و حسابي براي بالا بردن پول در مسترليگ بگيد
2 تا ترينر گرفتم هيچ كدوم رو نتونستم كار كنم
همون برنامه Sponzor رو دانلود كنيد.
گزينه open رو بزنيد.به آدرس
My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save رفته و فايل PES2009_ML01 رو باز كنيد.در كادر كوچك موجودي شما نشون داده ميشه.اون رو با هر عددي كه مي خواين عوض كرده و روي Donate كليك كنيد.سپس صبركنيد تا صد در صد لود بشه و يه پيغام ظاهر بشه.همين.
نكته: وقتي اين برنامه رو اجرا مي كنيد بايد از بازي خارج باشيد و بازي در حال اجرا نباشه.
توضيح:بسته به تعداد سيوهاي مستر ليگ ممكنه عدد آخر فايل تغيير كنه كه هركدوم رو مي خوايد باز كنيد.
----------------------------------------------------------
توي 2009 انواع و اقسام قيچي رو گل زده بودم بجز برگردون كامل.خيلي منتظر چنين گلي بودم.بي زحمت يه نگاهي بندازيد ضرر كه نداره...
mohsensoft
28-06-2009, 00:08
کسی میتونه واسه من یه توضیح کلی راجب مستر لیگ بده؟
مثلا من یه تیمی ساختم
بعد میخوام بازیکن بخرم واسش
این بازیکنا به یه لیستی اضافه میشن
ولی تو تیم نمیان
چیکار باید کرد؟
mohammad_87
28-06-2009, 01:21
کسی میتونه واسه من یه توضیح کلی راجب مستر لیگ بده؟
مثلا من یه تیمی ساختم
بعد میخوام بازیکن بخرم واسش
این بازیکنا به یه لیستی اضافه میشن
ولی تو تیم نمیان
چیکار باید کرد؟
شما حتما add to list رو هنگام خريدن ميزني.با اين كار ، اون بازيكن به ليست خريد شما اضافه ميشه نه به تيم.براي خريد از ليست خريد يا همون Scout List از منوي Negotiations يا از هر روشي كه بازيكن مورد نظر رو پيدا مي كنيد روي بازيكن ضربدر يا همون A (پاييني) رو بزنيد.بسته به اينكه قرارداد بازيكن در چه حاليست گزينه هاي مختلفي مي بينيد كه براي دادن پيشنهاد گزينه Negot يا Apply For Transfer Negotiations رو انتخاب كرده و مبلغ مورد نظر رو پيشنهاد بديد.گزينه Open Trade Negotiations هم براي مبادله بازيكن با يه بازيكن ديگه هست.گزينه Apply for Loan Transfer Negotiations هم براي قرارداد قرضي هستش كه براي بازيكنانيست كه حداقل دو سال از قرارداد با تيم خودشون باقي مونده.
يه آپشن فايل جديد ميخوام براي بازي
linkin_park
28-06-2009, 07:37
والا من الان دارم PES SMOKE Patch 1.6 رو میگیرم 1.3 گیگه خیلی کامله .....
از سایت pes-patch.com
mohsensoft
28-06-2009, 09:19
شما حتما add to list رو هنگام خريدن ميزني.با اين كار ، اون بازيكن به ليست خريد شما اضافه ميشه نه به تيم.براي خريد از ليست خريد يا همون Scout List از منوي Negotiations يا از هر روشي كه بازيكن مورد نظر رو پيدا مي كنيد روي بازيكن ضربدر يا همون A (پاييني) رو بزنيد.بسته به اينكه قرارداد بازيكن در چه حاليست گزينه هاي مختلفي مي بينيد كه براي دادن پيشنهاد گزينه Negot يا Apply For Transfer Negotiations رو انتخاب كرده و مبلغ مورد نظر رو پيشنهاد بديد.گزينه Open Trade Negotiations هم براي مبادله بازيكن با يه بازيكن ديگه هست.گزينه Apply for Loan Transfer Negotiations هم براي قرارداد قرضي هستش كه براي بازيكنانيست كه حداقل دو سال از قرارداد با تيم خودشون باقي مونده
ممنون
حالا باید مبلغ رو بر چه اساسی پیشنهاد بدم؟
بعدش این پولی که من دارم همونیه که بعد از هر بازی زیاد میشه؟
اون اوایل هم میشه بازیکن بزرگ مثل مسی رو خرید؟
seday baron
28-06-2009, 09:30
ممنون میشم اگر کسی save مستر لیگشو برام بزاره
pooyaabi
28-06-2009, 10:45
سلام
کسی پچ لیگ ایران یا حداقل استقلال رو نداره ؟؟؟
سلام
کسی پچ لیگ ایران یا حداقل استقلال رو نداره ؟؟؟
اين پچ تيم ملي و استقلال و پرسپوليس هست كه بچه هاي persianpes زحمتشو كشيدن
راهنماي نصبش كامل توي تاپيكشون هست و حجمشون هم خيلي كمه
تا اونجا كه من ميدونم مهمترين پارامتر كه پيشرفت بازيكنان در مسترليگ رو نشون ميده growth type هستش كه متاسفانه در زمان انتخاب پارامترهاي مورد نظر در هنگام سرچ در مستر ليگ ، اين گزينه وجود نداره.ولي شما ميتونيد به قسمت اديت بازيكنان برين و بازيكنايي كه growth type اونها روي early peak يا early/lasting بود رو مدنظر داشته تا در مسترليگ اونها رو پيدا كنيد.بيشتر بازيكنان جوان هم پيشرفت خوبي دارن مثلا بين 17 تا 20 ساله.من كه راه ديگه اي نمي دونم.تا ببينيم ديگر دوستان راهي بلد هستن.ضمنا ميتونيد از بازيكنايي كه دوستان نام بردن استفاده كنين.پستهاي قبلي رو ببينيد.
یه دنیا ممنون........
ali_pes2008
28-06-2009, 20:11
سلام
بعد از چند ماه که گذشت کیت سرور جدید نیومده که قابلیت جدید داشته باشه ؟
با سلام
من مجبورم که ویندوزم را عوض کنم
تاحالا از سیو یه بازی ها استفاده نکردم و نمیدونم که چطور باید از سیو استفاده کرد
سیوهای بازی را جایی کپی کردم اما نمیدونم بعد از نصب دوباره بازی چطور از این سیوهای کپی کرده استفاده کنم
لطفا راهنمایی کنید که دقیقا باید چکار انجام بدم.
مرسی
mohsensoft
29-06-2009, 11:52
با سلام
من مجبورم که ویندوزم را عوض کنم
تاحالا از سیو یه بازی ها استفاده نکردم و نمیدونم که چطور باید از سیو استفاده کرد
سیوهای بازی را جایی کپی کردم اما نمیدونم بعد از نصب دوباره بازی چطور از این سیوهای کپی کرده استفاده کنم
لطفا راهنمایی کنید که دقیقا باید چکار انجام بدم.
مرسی
میتونی کلا پوشه ی KONAMI رو یه جای دیگه save کنی
بعد از نصب ویندوز اون رو توی ducument دوباره برگردونی
mohammad_87
29-06-2009, 17:25
ممنون
حالا باید مبلغ رو بر چه اساسی پیشنهاد بدم؟
بعدش این پولی که من دارم همونیه که بعد از هر بازی زیاد میشه؟
اون اوایل هم میشه بازیکن بزرگ مثل مسی رو خرید؟
وقتي طبق توضيحات داده شده بازيكني رو انتخاب مي كنيد يه مبلغ با نام Transfer Point مشاهده مي كنيد كه مي تونيد با انتخابش ، اون رو كم يا زياد كنيد.البته اينكه چقدر زياد كنيد به خودتون بستگي داره.سپس Apply كنيد.يه فلش قرمزرنگ ميان پيشنهادهاي موجود(تيم شما و ديگر تيمها) مي چرخه كه اگه با پيشنهادتون موافق باشه برميگرده رو تيم شما و سبز ميشه كه اين بستگي به مبلغ پيشنهاديتون داره.اينكه چه مقدار كم و زياد كنين بعد از مدتي دستتون مياد و ميشه گفت فرمول خاصي نداره اما كلا خريد بازيكن به مواردي بستگي داره:
1.به درجه master league level كه هرچي آسونتر گذاشته باشين به همون نسبت خريد بازيكنان آسون ميشه و بالعكس.
2.به نقدينگيتون ! كه بله همونيه كه با برد زيادتر ميشه اما خيلي راحت ميتونيد با برنامه Sponzor كه هم لينك دانلود و هم آموزشش رو گذاشته بودم ، موجودي رو هرچقدر كه مي خواين افزايش بدين.
خريد بازيكن هم فقط در نيم فصل و پايان فصل كه در تقويم با رنگ زرد مشخص شده قابل انجام هست.
یه تکنیکی هست یارو دوره خودش میچرخه با کدوم دکمه هاست؟(با جویستیک) به زبان PS بگین!!
mohammad_87
29-06-2009, 18:21
سلام دوستان.امروز به چند نكته يا باگ يا هر چيزي كه اسمش رو مي ذارين و در جريان بازيهام ديدم اشاره مي كنم:
1)پس از پايان بوندس ليگا ، مي بينيد كه مجموع گلهاي فقط بازيكنان تيم من اصلا با چيزي كه در جدول مجموع گلها درج شده همخواني ندارد.به آمارهاي Andrade , Ronaldo , Adriano دقت كنيد.مخصوصا آدريانو كه با سيزده گل در گلهاي مجموع (كه در اصل خيلي بيشتر است) بالاتراز كلوزه كه شانزده گل زده قرار دارد ! در آمارهاي بهترين پاسورها هم همين مشكل وجود داشت.
2)من يك تيم منتخب در قسمت اديت پلير درست كردم و با اون ليگ اسپانيا رو مي رفتم.اما اينجا مي بينيد كه در صفحه اعلانات نام بازيكنان من با نامهاي ديگري نوشته شده.مثلا بجاي شوچنكو نوشته كاسياس ! اين مشكل در هر كاپ ديگه كه مي رفتم وجود داشت و نام بازيكنانم رو چيز ديگري مي نوشت.توضيح اينكه در مشخصات بازيكنان هيچ تغييري ايجاد نكرده بودم.
3)در اينجا دروازه بان توپ رو گرفت ، نصف بدنش از تيرك گذشت و تور هم تا يكي دو متر باهاش كشيده شد !! صحنه عجيبي بود مخصوصا كشيده شدن ناگهاني تور كه معلوم نيست به كجاش گير كرده !!
اين هم ريپلاي كامل اين صحنه:
cesc.cesar
29-06-2009, 18:39
درود
دوست عزيز اولي كه مال ليگ هست و دومي مال جام حذفي به همين خاطر متفاوت هست
دوم من كه كاسياس نمي بينم
سوم اينكه چيزي نيست من توي فينال d1 دقيقه نود يه پنالتي زدم دروازه بان تشخيص داد ولي وقتي به توپ رسيد دروازه بان رفت زير زمين و توپ گل شد سعي مي كنم بزارم عكسشو
راستي سختي بازي رو رو چي گذاشتي كه توي يه فصل 111 گل زدي؟
cesc.cesar
29-06-2009, 19:10
اينم عكسي كه گفتنم دروازه بان درست در محل رسيدن به توپ ميره زير زمين و بعد دوباره در مياد
قضاوت كنيد كدوم عجيب تريه؟
mohammad_87
29-06-2009, 19:12
درود
دوست عزيز اولي كه مال ليگ هست و دومي مال جام حذفي به همين خاطر متفاوت هست
بله اولي ليگ ، دومي جام حذفي و سومي مجموع گلهاي يك فصل بازيكنان.لطفا دقت كنيد.با يه خط قرمز جداشون كردم.
دوم من كه كاسياس نمي بينم
در مورد دوم ، عكس بالايي ميبينيد كه نوشته Ronaldinho , Shevchenko , Simao و در پاييني در وسط عكس نوشته Dailly , Casillas , Simao
سوم اينكه چيزي نيست من توي فينال d1 دقيقه نود يه پنالتي زدم دروازه بان تشخيص داد ولي وقتي به توپ رسيد دروازه بان رفت زير زمين و توپ گل شد سعي مي كنم بزارم عكسشو
راستي سختي بازي رو رو چي گذاشتي كه توي يه فصل 111 گل زدي؟
موارد ديگه هم بود كه من اين رو گذاشتم.سختي هم روي تاپ پلير بوده اون بازيكن هم خصوصيات كريس رونالدو رو داشت يعني از رونالدو كپي گرفتم و اسمش و چهرش رو عوض كردم همين.تيم هاي بوندس ليگا كمي ضعيف بودن يعني ميشه گفت متوسط.در ليگ برتر(فقط ليگ) با همين بازيكن اين تيم 89 گل زدم.
اين هم جدول بوندس ليگا با 218 گل كه 111 تاش رو آندراده زده بود.
MORTAZA.2FUN
29-06-2009, 23:18
کد:
سلام محمد جان
انشالله که خوب هستی ؟
یه سوال داستم چرا تو این ریپلای رنگ پیرهن یه تیم سیاه هست ؟؟؟
قربانت :10::40:
Spaniuly
29-06-2009, 23:33
سلام محمد جان
انشالله که خوب هستی ؟
سلام مرتضي جون چون شما از يه سري كيت استفاده مي كنيد ايشون از يه سري كيت ديگه كيتي كه ايشون براي خودشون تعريف كردن با مال شما متفاوت هست واسه همينه كه شما بدون لباس مي بينيد. به دليل استفاده از كيت سرور هست
خیلی اعصابم خورده! نمی تونم بازی کنم! نمی دونم بازی چه مرگش شده که اینقدر دچار افت فریم شده! قبلاً اصلاً اینجوری نبود!!!!!!!
سلام.منم یه مشکلی دارم:
توی مسترلیگ تو هفته ده ، دوازدهم هستم که تا می زنم بازی کنم از بازی میاد بیرون.بقیه ی قسمت ها هم درستن.میگید چیکار کنم؟
gomnam23
30-06-2009, 11:25
سلام دوستان.امروز به چند نكته يا باگ يا هر چيزي كه اسمش رو مي ذارين و در جريان بازيهام ديدم اشاره مي كنم:
1)پس از پايان بوندس ليگا ، مي بينيد كه مجموع گلهاي فقط بازيكنان تيم من اصلا با چيزي كه در جدول مجموع گلها درج شده همخواني ندارد.به آمارهاي Andrade , Ronaldo , Adriano دقت كنيد.مخصوصا آدريانو كه با سيزده گل در گلهاي مجموع (كه در اصل خيلي بيشتر است) بالاتراز كلوزه كه شانزده گل زده قرار دارد ! در آمارهاي بهترين پاسورها هم همين مشكل وجود داشت.
2)من يك تيم منتخب در قسمت اديت پلير درست كردم و با اون ليگ اسپانيا رو مي رفتم.اما اينجا مي بينيد كه در صفحه اعلانات نام بازيكنان من با نامهاي ديگري نوشته شده.مثلا بجاي شوچنكو نوشته كاسياس ! اين مشكل در هر كاپ ديگه كه مي رفتم وجود داشت و نام بازيكنانم رو چيز ديگري مي نوشت.توضيح اينكه در مشخصات بازيكنان هيچ تغييري ايجاد نكرده بودم.
3)در اينجا دروازه بان توپ رو گرفت ، نصف بدنش از تيرك گذشت و تور هم تا يكي دو متر باهاش كشيده شد !! صحنه عجيبي بود مخصوصا كشيده شدن ناگهاني تور كه معلوم نيست به كجاش گير كرده !!
البته ما به شما اطمینان داریم ولی ساختن اینجور سوتی ها کار بسیار ساده ایست و هیچ جای دنیا اینجور موارد ( به جز مورد آخر ) که میشه به صورت ساختگی ایجاد کرد رو باگ به حساب نمیارن . البته نگفتم شما این ها رو به صورت ساختگی ایجاد کردید
samyar_red
30-06-2009, 11:48
یه تکنیکی هست یارو دوره خودش میچرخه با کدوم دکمه هاست؟(با جویستیک) به زبان PS بگین!!
یعنی چی دور خودش میچرخه؟؟؟؟؟/ دریبل زیدانی؟
samyar_red
30-06-2009, 11:52
بچه ها من یه مشکل دارم
این پچ 1.4 رو همراه فایل Cv0f به همراه کرکش دانلود کردم . یه نفر لطف میکنه بگه چطوری وارد بازیش کنم؟
بعد یه چیز دیگه . پچ و که میخوام نصب کنم ارور Winsows installer میده.
اگه ممکنه یه آموزش مختصر و کلی بزارین
MORTAZA.2FUN
30-06-2009, 17:34
بچه ها من یه مشکل دارم
این پچ 1.4 رو همراه فایل Cv0f به همراه کرکش دانلود کردم . یه نفر لطف میکنه بگه چطوری وارد بازیش کنم؟
بعد یه چیز دیگه . پچ و که میخوام نصب کنم ارور Winsows installer میده.
اگه ممکنه یه آموزش مختصر و کلی بزارین
سلام دوست عزیز
شما باید این برنامه رو دان کنید تا بتونید پچ رو نصب کنید و ارور انیستالر نده :
ایم هم لینکش :
چگونگی نصب هم بار ها و بارها توضیح داده شده اگه سرچ کنید پیدا میشه ...
اما کمی توضیح می دم ...
بعد اکستراکت کردن فایل شما فولدری به نام نیو فوفلدر دارید شما اون باز نی کمنید و از محل نصب بازی خودتون فایل img رو کپی کرده و داخل فولدر در ادرس زیر پست کپی می کنید :
New Folder\program files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009
تا با هم جا به جا بشن .
بعد در همین فولدر بازی برای نصب Pro Evolution Soccer 2009 رو اجرا می کنید بعد به شما یه ادرس پیش فرض می ده شما اون تغغیر می دید و در محل نصب بازی در این ادرس کپی می کنید :
E:\Program Files\Pro Evolution Soccer 2009
بعد اگه به شما ارور داد در حین نصب شما اونو اگنور می کنید و گزینه ی اگنور رو می زنید .......
بعد هم پچ 1.4 رو نصب می کنید ودر مورد فایل cv0f شما انو تو ادرس زیر اکستراکت می کنید ..:
موفق باشید
دستت درد نکنه مرتضی خان خیلی اقایی!!!!!!!!!!!!
mohsensoft
30-06-2009, 17:57
ببخشید
ولی دکمه ی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای این موقع هاست
MORTAZA.2FUN
30-06-2009, 20:47
سلام دوست عزیز
خواهش می کنم وهاب جان
ولی در چه موردی از من تشکر کردید ....:دی :11:
night lord
01-07-2009, 01:11
سلام.منم یه مشکلی دارم:
توی مسترلیگ تو هفته ده ، دوازدهم هستم که تا می زنم بازی کنم از بازی میاد بیرون.بقیه ی قسمت ها هم درستن.میگید چیکار کنم؟
سلام منم همین مشکلو دارم dvd بازی رو هم عوض کردم ولی این مشکل حل نشد . چی کار باید بکنیم؟؟؟
Behnam_o2
01-07-2009, 13:49
اقا این ادبورد رو دانلود کنین فوق العاده هست. برخلاف همه ادبورد ها که 3یا 4 تا تبلیغات دارن این یکی بیشتر از 15-16 تا تبلیغات داره!!!!!!
Spaniuly
01-07-2009, 16:09
سلام منم همین مشکلو دارم dvd بازی رو هم عوض کردم ولی این مشکل حل نشد . چی کار باید بکنیم؟؟؟
مشكل از اينه كه شما از كركي نا هماهنگ با ورژن بازيتون استفاده مي كنيد براي حل اين مشكل پچ 1.40 رو كرك مخصوصش رو دانلود كنيد البته كرك براي 1.20 هم جواب ميده براي پچ 1.40
night lord
01-07-2009, 22:27
مشكل از اينه كه شما از كركي نا هماهنگ با ورژن بازيتون استفاده مي كنيد براي حل اين مشكل پچ 1.40 رو كرك مخصوصش رو دانلود كنيد البته كرك براي 1.20 هم جواب ميده براي پچ 1.40
میشه link پچ و کرکش رو بزارید.
Spaniuly
01-07-2009, 23:12
میشه link پچ و کرکش رو بزارید.
اين پچ 1.40
اينم كرك روي اين كرك مي توني كيت سرور رو هم نصب كني بهترين كركي هست كه براي بازي اومده
HoJJaT_007
01-07-2009, 23:35
میگم چرا اوساسونا توی بازی نیستش تیمش یا من پیداش نکردم؟
کدوم لیگه ؟ مگه اسپانیا نیست؟ پس چرا نیستش؟
من چک کردم توی باشگاه های انگلیس چلسی هم نبود
پچی نیست بشه تیمایی که نیستن رو مثل اوساسونا یا همین چلسی گذاشت تو بازی
بعد پچی نیست که اسم بازیکنای ایرانی هم درست بشه ؟!
Spaniuly
02-07-2009, 00:59
بفرما حجت خان
amirtoty
02-07-2009, 01:04
بچه مچه ها برین درساتونو بخونین کنکور دارین!!!! اینجا چه میکنید؟؟؟
l3oolloor
02-07-2009, 17:20
سلام به همه دوستان
مي خواستم ببينم چه جوري مي شه قبل از نصب يه ويندوز جديد فايل هاي pes 2009,save رو ازشون backup بگيري
آخه وقتي ويندوز عوض مي کنم همه save هاي بازي مي پره.
gomnam23
03-07-2009, 15:36
سلام به همه دوستان
مي خواستم ببينم چه جوري مي شه قبل از نصب يه ويندوز جديد فايل هاي pes 2009,save رو ازشون backup بگيري
آخه وقتي ويندوز عوض مي کنم همه save هاي بازي مي پره.
توی my documents فولدر konami رو هر جا دوست داری کپی کن سیو بازی توی این فولدره/.
HoJJaT_007
03-07-2009, 16:34
این پچ که دادی چی بود ؟
من اون اوساسونا رو میخوام
mohammad_87
03-07-2009, 18:28
سلام محمد جان
انشالله که خوب هستی ؟
بله.علت احتمالا همون كيت سرور هست.چون من چند تا كيت رو با هم مخلوط كردم و كاملا همون كيت تهيه شده آرمين نيست.
اگه شما همون پچ 1.40 رو ميگيد كه نبايد اينطوري باشه.من خودم از اون استفاده مي كنم.هر دو موردي كه شما گفتين سر جاي خودشون هست.مگه ميشه چلسي نباشه؟
پس احتمالا يا يه پچ ديگه استفاده كردين يا اديت فايلتون رو پاك نكرده بودين.
البته ما به شما اطمینان داریم ولی ساختن اینجور سوتی ها کار بسیار ساده ایست و هیچ جای دنیا اینجور موارد ( به جز مورد آخر ) که میشه به صورت ساختگی ایجاد کرد رو باگ به حساب نمیارن . البته نگفتم شما این ها رو به صورت ساختگی ایجاد کردید
ممنون از اطمينان شما.من هم نگفتم باگ ، گفتم هر چي دوست دارين اسمش رو بذارين.
در آخر هم بگم كه من انقدر بيكار نيستم كه بيام اينها رو دستكاري كنم تا بذارم اينجا.مثلا چه سودي ميتونه واسه من داشته باشه؟متاسفانه اونها ريپلاي نداشت كه بذارم ولي ميتونم براي اثبات عكس كامل رو بذارم تا ببينيد بقيه بازيكنان آمارشون كاملا در سه عكس با هم جور درمياد.و چون چنين موردي تاحالا خودم نديده بودم گفتم اينجا اعلام كنم.البته مخاطب من هم كساني هستن كه به اينها شك دارن.
Spaniuly
03-07-2009, 19:51
این پچ که دادی چی بود ؟
من اون اوساسونا رو میخوام
شرمنده حجت خان من يه لحظه تصور كردم توي چند و چون كار اين بازي هستي كه ظاهرا اشتباه كردم. خوب مشكلي نيست توضيح مي دم برات با دقت بخون:
بازي PES بر خلاف بازي فيفا يك بازي غير رسمي از سوي فدراسيون جهاني فوتبال فيفا هست. ساده بگم هيچ ساپورتي از سوي فيفا نميشه چون مجوزي براي ساخت اين بازي نداره در عوض فدراسيون هايي مثل ايتاليا فرانسه و هلند شديدا اين بازي رو ساپورت مي كنن براي همينه كه شاهد حضور كامل تيمهاي ايتايليي و فرانشوي و هلندي هستيم اگه دقت كني متوجه ميشي علاوه بر اين ليگ ها ليگ هاي انگلستان و اسپانيا هم هست كه توي اسپانيا حدود نصف تيمها لايسنس شده هستند يعني اسم و لباس و ... اونها حقيقي هست ولي مثلا اسم تيم اوساسونا Fake هست نميدونم مثل اينكه نوشته پامپلونا يا همچين چيزي يا اسم والنسيا رو نوشته وال نارانجا و غيره توي ليگ انگلستان هم غير از ليورپول و من يونايتد بقيه از دم لايسنس نشده هستند. همه تيم ها با تمام بازيكنانشون موجود هستند ولي اسم تيم ها و لباس تيم ها تقلبي نوشته شده. در مورد تيم هاي ملي هم 3 نوع داريم تيم هاي تمام لايسنس شده مثل اسپانيا انگلستان فرانسه و .... كه هم اسامي بازيكنانشون صحيح نوشته شده و هم لباس هاشون واقعي هست. يه سري هم تيم هاي نيمه لايسنس شده هستند مثل تيم ملي اسرائيل يا چند تا ديگه كه لباسشون تقلبي هست ولي اسامي بازيكنانشون درست نوشته شده. سري بعدي تيم هاي غير لايسنس شده هست مثل تيم ملي آلمان يا ايران يا چين يا صربستان و چند تا ديگه كه نه اسامي بازيكنانشون صحيح نوشته شده و نه لباس هاشون واقعي هست. براي اين منظور نرم افزار هاي زيادي اومده تا لباس هاي تقلبي لوگوهاي تقلبي و اسامي تقلبي رو بشه اصلاح كرد البته براي اصلاح اسامي از آپشن فايل اديت استفاده ميشه. ولي براي كيت ها و لوگوها شما مي تونيد با كيت سرور كه مثل يك پل ارتباطي با درون بازي هست لوگو ها كيت ها و چيزهايي از اين قبيل رو به بازي وارد مي كنه. اون لينك كه داده بودم حاصل تلاش چندين ماهه من هست كه شما اگه دقت مي كردي و حوصله به خرج مي دادي مي ديدي كه بازي رو به صورت تمام لايسنس در مياره بدون دخل و تصرف در بازي از طرفي بوندس ليگا رو هم به بازي اضافه مي كنه. اگه خواستي استفاده كن ولي اگه برات درست شدن تيم اوساسونا مطرح هست ميتوني از داخل اديت بازي اسمش رو به C.A OSASUNA تغيير بدي و لوگوش رو هم از همون اديت داخل بازي وارد كني اينم لوگو استانداردش كه راحت وارد بازي مي كني:
بازم مشكلي داشتي بگو راهنماييت كنم حجت خان
aRThaS_08
04-07-2009, 13:39
من آهنگای بازی رو چجوری بیارم بیرون ؟ :/
اووه اووه : دی ..:: ببینید گریه میکنم سریع جواب بدید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/65.gif
ممنان پیشاپیش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/4.gif
mohammad_87
04-07-2009, 17:43
من آهنگای بازی رو چجوری بیارم بیرون ؟ :/
اووه اووه : دی ..:: ببینید گریه میکنم سریع جواب بدید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/65.gif
ممنان پیشاپیش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/4.gif
شما به برنامه هاي afs_explorer و dkz studio نياز داريد.تمامي آهنگهاي قسمتهاي مختلف در فايل cs0d.img قرار داره.
پس از باز كردن فايل cs0d با برنامه afs explorer فايلهاي زيادي رو مشاهده مي كنيد.كه از unnamed_90 تا unnamed_782 فايل هاي adx هست.كه از آهنگ هاي جام ها،كاپها،قهرماني،منو و تماشاچيان تشكيل ميشه.
براي اجراي اونها مي تونيد پس از انتخاب فايلها با كليك راست و گزينه اكسپورت فايلها رو در جايي ذخيره كنيد تا با برنامه dkz اجرا كنيد.(چون من كه نتونستم با پلير خود afs چيزي بشنوم)براي تبديل adx به wav هم مي تونيد از همين dkz استفاده كنيد.اين هم راهنماي انتخاب آهنگ ها:
Default Top Menu & Exhibition Match Squad Select Music:
unnamed_96.adx
unnamed_104.adx
unnamed_106.adx
unnamed_109.adx
unnamed_122.adx
Default Highlights Music:
unnamed_91.adx
unnamed_92.adx
unnamed_93.adx
unnamed_94.adx
unnamed_95.adx
Default Edit Menu music:
unnamed_97.adx
unnamed_118.adx
Default League & Master League tracks:
unnamed_98.adx
unnamed_121.adx
unnamed_101.adx
unnamed_100.adx
unnamed_115.adx
Default Cup tracks:
unnamed_137.adx
unnamed_140.adx
unnamed_138.adx
اما مهمترين بخش آهنگهاي مربوط به مود champions league هست كه مي تونيد از فايلهاي 158 تا 163 به اونها گوش كنيد.ضمن اينكه اپراي معروف جام قهرمانان هم در فايل 160 قرار داره.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
mohsensoft
04-07-2009, 20:09
سلام
من pes 2009 رو نمیتونم نصب کنم مجبور شدم به pes 6 روی بیارم :دی
حالا میخواستم ببینم نحوه ی خرید بازیکن چه جوریه؟
آخه من هر کاری میکنم توی فصل نقل و انتقالات نمیتونم بازیکن بخرم و همه رو مینویسه Break Down
لطف کنید و از همون اول چگونگی خرید بازیکن و شرایطش رو توضیح بدید
ممنون
اگه میشه یک نفر در مورد مشکل PES فارسی توضیح بده !
من بعد از چند بار بازی کردن با مشکل مواجه میشم و وقتی ران میکنم در حالت loading میمونه و هیچی باز نمیشه !
Toranj_mhg
05-07-2009, 00:31
سلام دوستان:
آهای جماعت !من چند وقته نمی تونم از Gamingaccess چیزی دانلود کنم و بازم چند وقته ،بد جوری گیر اینم که کیت های جدید تیم های شاخص اروپایی(فصل 2010-2009) رو تو بازی بریزم . چه کنم یاران ؟!
Mehdi.ss
05-07-2009, 00:35
اقا این ادبورد رو دانلود کنین فوق العاده هست. برخلاف همه ادبورد ها که 3یا 4 تا تبلیغات دارن این یکی بیشتر از 15-16 تا تبلیغات داره!!!!!!
میشه یه جا دیگه اپلود کنی سیستم من کلا با راپیدشیر مشکل داره
aRThaS_08
05-07-2009, 10:31
<Music name="Preparedness" genre="Drum'n' Bass" index="91"/>
<Music name="The game moved" genre="Rock" index="92"/>
<Music name="Get easy" genre="Funk" index="93"/>
<Music name="The level" genre="Rock" index="94"/>
<Music name="Super Saviour" genre="Big Beat" index="95"/>
<Music name="All About The Money" genre="Grunge" index="96"/>
<Music name="Be Your Answer" genre="Trip Hop" index="97"/>
<Music name="Big Shoes" genre="Grunge" index="98"/>
<Music name="Hearts & Nails" genre="Indie/Rock" index="99"/>
<Music name="Do It Again" genre="Indie/Rock" index="100"/>
<Music name="Echoes In My Head" genre="Indie/Pop" index="101"/>
<Music name="Everyman For Himself" genre="Punk" index="102"/>
<Music name="Franken Girl" genre="Trip Hop" index="103"/>
<Music name="Straighten Out" genre="Indie/Pop" index="104"/>
<Music name="Harder Ground" genre="Trip Hop" index="105"/>
<Music name="People Power" genre="Indie/Rock" index="106"/>
<Music name="Lay Low" genre="Grunge" index="107"/>
<Music name="Testament" genre="Indie/Rock" index="108"/>
<Music name="Today Somehow" genre="Indie/Rock" index="109"/>
<Music name="Where The Sun Meets The Sea" genre="Indie/Rock" index="110"/>
<Music name="Born To Win" genre="Punk" index="111"/>
<Music name="Bring it On" genre="Electrock" index="112"/>
<Music name="Get Your Game On" genre="Rock" index="113"/>
<Music name="Hero For A Day" genre="Rock" index="114"/>
<Music name="High stakes" genre="Punk" index="115"/>
<Music name="Kicking For A Living" genre="Electrock" index="116"/>
<Music name="Let's Move" genre="Pop" index="117"/>
<Music name="Like A Dance" genre="Latin House" index="118"/>
<Music name="Love of the Game" genre="Punk" index="119"/>
<Music name="My Epiphany" genre="Pop" index="120"/>
<Music name="On Time/All Mine" genre="Electrock" index="121"/>
<Music name="Play" genre="Rock" index="122"/>
<Music name="We're Allright" genre="Rock" index="123"/>
<Music name="We're on your team" genre="Pop" index="124"/>
<Music name="Yellow Card" genre="Rock" index="125"/>
<Music name="r.e.d." genre="Trance" index="126"/>
<Music name="Halftime Hero" genre="Acid Jazz" index="127"/>
<Music name="Ambiguous Tea" genre="Acid Jazz" index="128"/>
<Music name="22 Heroes" genre="Trance" index="129"/>
<Music name="Rest And Strain" genre="Acid Jazz" index="130"/>
<Music name="Winning Anthem (Original Version)" genre="Trance" index="131"/>
<Music name="Credit 2007" genre="Bonus Track" index="132"/>
<Music name="Small and Fat" genre="Funk" index="133"/>
<Music name="From East to West" genre="Techno" index="134"/>
<Music name="Title Movie (JP2008 Version)" genre="Bonus Track" index="135"/>
<Music name="Be as One" genre="Anthem/2009" index="136"/>
<Music name="Road to the best" genre="Anthem/2009" index="137"/>
<Music name="Spiritual Dance" genre="Anthem/2009" index="138"/>
<Music name="Glorious Story Begins" genre="Anthem/2009" index="139"/>
<Music name="Prophet of win" genre="Anthem/2009" index="140"/>
<Music name="Joy in the moment" genre="Anthem/2009" index="141"/>
<Music name="We are One" genre="Anthem/2009" index="142"/>
<Music name="Graceful Moment" genre="Anthem/2009" index="143"/>
<Music name="A song of the delight" genre="Anthem/2009" index="144"/>
<Music name="Splendid Victory" genre="Anthem/2009" index="145"/>
<Music name="1000 Crystals" genre="Bonus Track" index="146"/>
<Music name="Enter The Field '06" genre="Bonus Track" index="147"/>
<Music name="Triumphal Wind" genre="Bonus Track" index="148"/>
<Music name="YouShow" genre="Bonus Track" index="149"/>
<Music name="Tune For Winners" genre="Bonus Track" index="150"/>
این لیست آهنگهای بدرد بخور بازیه پیدا کردم گفتم شاید دوستان هم لازم داشته باشن : دی
mohsensoft
05-07-2009, 12:00
سلام
من pes 2009 رو نمیتونم نصب کنم مجبور شدم به pes 6 روی بیارم
حالا میخواستم ببینم نحوه ی خرید بازیکن چه جوریه؟
آخه من هر کاری میکنم توی فصل نقل و انتقالات نمیتونم بازیکن بخرم و همه رو مینویسه Break Down
لطف کنید و از همون اول چگونگی خرید بازیکن و شرایطش رو توضیح بدید
ممنون
Spaniuly
05-07-2009, 12:04
سلام دوستان:
آهای جماعت !من چند وقته نمی تونم از Gamingaccess چیزی دانلود کنم و بازم چند وقته ،بد جوری گیر اینم که کیت های جدید تیم های شاخص اروپایی(فصل 2010-2009) رو تو بازی بریزم . چه کنم یاران ؟!
اونجا ديگه پولي شده فراموشش كن
mohammad_87
05-07-2009, 12:06
اگه میشه یک نفر در مورد مشکل PES فارسی توضیح بده !
من بعد از چند بار بازی کردن با مشکل مواجه میشم و وقتی ران میکنم در حالت loading میمونه و هیچی باز نمیشه !
اكيداً توصيه مي شود كه ديگه سراغ بازيهاي ويرايش شده فارسي نرويد علي الخصوص فوتبال.چون بجز خرابكاري كار ديگه بلد نيستن.به هيچ شركتي هم جز يكي دو تا كه بدك نيستن اعتماد نكنيد(انواع ايراني)بهترين كار اينه كه نسخه اصلي(منظورم انگليسي هستش چون نسخه اصل تو ايران گير نمياريد) رو تهيه كنيد.اگر هم به تيم هاي استقلال پرسپوليس نياز داريد از اديتهاي krauser استفاده كنيد.موفق باشيد
سلام دوستان:
اين سايت براي كسب درآمد برخي امكاناتش رو از حالت رايگان دراورده.اما اين بيشتر براي فايلهاي جديد هستش.من هم براي مدتي نمي تونستم از اين سايت دانلود كنم اما تو كافي نت همون روز دانلود كردم.فكر كنم سرعت هم موثر هستش.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.