مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2009
Spaniuly
13-05-2009, 18:50
یعنی با استفاده از یه کرک دیگه مشکل حل میشه ؟
میشه فهمید چه کرکی جواب میده ؟!
كرك واسه ورژن بازي شما يعني 1.00 الان پيدا نمبشه تنها جايي كه شايد بتوني گير بياري گيم كپي هست ولي من كرك براي ورژن 1.20 1.30 و 1.40 رو دارم اين كركي هست كه براي هر سه اين ورژن ها جواب ميده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين هم پچ 1.40 كه بازي شما رو به ورژن 1.40 ارتقا ميده و كلي تغييرات و ترميمات در گيم پلي بازي اعمال مي كنه
شما همين دوتا فايل رو دانلود كني هم ديگه سيو هات خراب نميشه هم بازيت ورژنش به روز ترين ميشه. البته بگم اينا هيچ كدوم روي Roster ها تاثير نداره براي آپديت روستر شما بايد آخرين فايل cv0f.img رو دانلود كني اگه سرعت اينترنتت نجومي هست (512) از داخل بازي توي قسمت ستينگ گزينه دانلود رو بزن تا دانلود كنه خودش اگه نيست مي توني زيپ شده اش رو دانلود كني توي مسير C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download
كپي كني خودت
اگه اونم مي خواي بگو لينكش رو بذارم برات
bagher_mo68
13-05-2009, 18:57
كرك واسه ورژن بازي شما يعني 1.00 الان پيدا نمبشه تنها جايي كه شايد بتوني گير بياري گيم كپي هست ولي من كرك براي ورژن 1.20 1.30 و 1.40 رو دارم اين كركي هست كه براي هر سه اين ورژن ها جواب ميده
اين هم پچ 1.40 كه بازي شما رو به ورژن 1.40 ارتقا ميده و كلي تغييرات و ترميمات در گيم پلي بازي اعمال مي كنه
شما همين دوتا فايل رو دانلود كني هم ديگه سيو هات خراب نميشه هم بازيت ورژنش به روز ترين ميشه. البته بگم اينا هيچ كدوم روي Roster ها تاثير نداره براي آپديت روستر شما بايد آخرين فايل cv0f.img رو دانلود كني اگه سرعت اينترنتت نجومي هست (512) از داخل بازي توي قسمت ستينگ گزينه دانلود رو بزن تا دانلود كنه خودش اگه نيست مي توني زيپ شده اش رو دانلود كني توي مسير C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download
كپي كني خودت
اگه اونم مي خواي بگو لينكش رو بذارم برات
خیلی خیلی ممنون :11:
اگه لینکشو بزاری خیلی بهتره ... اونقدام سرعتم نجومی نیست :دی
Spaniuly
13-05-2009, 18:59
دوست عزیز، باز هم نشد. بذار کل کارهایی که انجام دادم رو برات بنویسم شاید اشتباه از من باشه :
1: اول بازی رو پاک کردم.
2: دوباره بازی رو نصب کردم. (دی وی دی بازی، نه اون Original Install)
3: فایل Original Install رو توی دایرکتوری محل نصب بازی نصب کردم.
4: پچ 1.40 رو نصب کردم.
5: کرک 1.20 (فایل RAR) رو کپی کردم.
بازی رو اجرا کردم بعد تیم رو انتخاب کردم، هیچ کدوم از بازیکن های ترانسفر نشده بود و هنوز همون بازیکن های قبلی بودن.
راستی دوستان، من توی PlayStation 3 توی Difficulty بازی بعد از Top Player یکی دیگه دیدم که اضافه شده بود به اسم Super Star، کسی نمی دونه توی نسخه PC با پچ، این Difficulty اضافه میشه یا نه؟
نصب پچ 1.40 باعث آپديت گيم پلي و ورژن بازي ميشه روي ترانسفر ها و روستر ها تاثيري نداره براي آپديت ترانسفر ها روستر ها اضافه شدن تيم هاي لايسنس شده بيشتر كونامي فايل cv0f.img رو از قبل تعبيه كرده كه شما از داخل بازي مي توني اون رو دانلود كني تا بازيت به لحاظ ترانسفر ها آپديت بشه. توي PES آخرين درجه سختي همون Top Player هست درجه سختي جديدي هم واسه آنلاك شدن نيست
MORTAZA.2FUN
13-05-2009, 21:13
pro soccer 2009 چطور شبکه میشه؟ ایا باید حتمآ به اینترنت وصل باشم؟
سلام
اين لينك اختصاصيش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم لينك كليش :
موفق باشيد .
p30 vahid
13-05-2009, 23:00
دوستان از پچ جدید گیمینگ اکسس خبری دارید یا نه؟؟؟
کی عرضه میشه
MORTAZA.2FUN
13-05-2009, 23:14
دوست عزیز، باز هم نشد. بذار کل کارهایی که انجام دادم رو برات بنویسم شاید اشتباه از من باشه :
1: اول بازی رو پاک کردم.
2: دوباره بازی رو نصب کردم. (دی وی دی بازی، نه اون Original Install)
3: فایل Original Install رو توی دایرکتوری محل نصب بازی نصب کردم.
4: پچ 1.40 رو نصب کردم.
5: کرک 1.20 (فایل RAR) رو کپی کردم.
بازی رو اجرا کردم بعد تیم رو انتخاب کردم، هیچ کدوم از بازیکن های ترانسفر نشده بود و هنوز همون بازیکن های قبلی بودن.
راستی دوستان، من توی PlayStation 3 توی Difficulty بازی بعد از Top Player یکی دیگه دیدم که اضافه شده بود به اسم Super Star، کسی نمی دونه توی نسخه PC با پچ، این Difficulty اضافه میشه یا نه؟
سلام مازيار جان
خوب مشكل شما كه حل شده خودتون هم كه گفتيد داخل بازي هم شد .
اما شما كه مي گيد ترانسفر ها انجام نشد اين ترانسفر ها به اين پچ مربوط نميشه و شما بايد از داخل بازي بخش سيمپل سيتينگ بريد و اخرين گزينه يعني دانلود رو بزنيد تا فايل cv0f رو دان كنيد .
اما فايل رارش تو تاپيك موجود هست. شما يه سرچي بكنيد .اگه تونستم پيدا كنم لينكش رو مي زارم تا دان كنيد .
چون از داخل بازي دان كردن شايد براي شما سخت باشه چون 180 مگا هستش .
اگه مشكل وسوالي داشتين مطرح كنيد .
موفق باشيد .
:31:
خیلی خیلی ممنون :11:
اگه لینکشو بزاری خیلی بهتره ... اونقدام سرعتم نجومی نیست :دی
بفرما دوست عزيز
اين هم لينكش :
سلام مازيار جان
خوب مشكل شما كه حل شده خودتون هم كه گفتيد داخل بازي هم شد .
اما شما كه مي گيد ترانسفر ها انجام نشد اين ترانسفر ها به اين پچ مربوط نميشه و شما بايد از داخل بازي بخش سيمپل سيتينگ بريد و اخرين گزينه يعني دانلود رو بزنيد تا فايل cv0f رو دان كنيد .
اما فايل رارش تو تاپيك موجود هست. شما يه سرچي بكنيد .اگه تونستم پيدا كنم لينكش رو مي زارم تا دان كنيد .
چون از داخل بازي دان كردن شايد براي شما سخت باشه چون 180 مگا هستش .
اگه مشكل وسوالي داشتين مطرح كنيد .
موفق باشيد .
مازيار خان اين هم لينكش بفرما :
موفق باشيد :31::10::31:
قربانتان :40::20::40:
سلام عزيز
اين هم لينك اپ شده :
نه دوست عزيز كاملا درست هستش لينك ها چون دو بار ادرسش به اشتباه نوشته شده بود پيج رو باز نكرد به هر حال باز لينك عكسا رو گذاشتم .
اين هم لينك اخرين cv0f :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط عزيز توي جاي خالي كلمه ي P A T C H رو بنويس .
راستي من يه ورژن جديد برنامه يPRO-EVO Editing Studio v1.2 رو دان كردم ورژنشم 1.2 هستش و اون اروري كه مي گفتم رو ديگه نمي ده.اخه ورژن قبلييه 1.0.0.0 بود و با اون عكسي كه براي توضيح لينكش رو برام گذاشتين خيلي فرق مي كرد ماله شما اون بالا توي اولين صفحه 4 تا منو داشت و لي اوني كه من دانلود كرده بودم (ورژن 1 ) تا منو اون بالا داشت منظورم صفحه اي كه پروفايل مي سازيم .
فقط شما يه توضيحي بديد كه من چه طوري مي تونم بازيكنان و تيم ها رو پيدا كنم يه خورده بلدم ولي توضيح بيشتر مي خوام .
حتي چه طوري مي تونم بازيكن توي بال رو پيدا كنم .
موفق باشيد
چیزی که توی این عکسا عجیبه و محتمل هم بود، غیرفعال بودن چند گزینه مربوز به کیت سرور هستش، مرتضی جان!!! من که بارها گفتم کیت سرور از نسخه 1.2 به بعدنیومده، یعنی کیت سرور فقط تا نسخه 1.2 اومده!!!!
--------------
در مورد آبدیت هم باید بگم، متاسفانه من نمی تونم آبدست کنم، یعنی نمی خوام! واسه فیلم گرفتن از صفحه نمایش برنامه خیلی زیاده!!!!!
MORTAZA.2FUN
14-05-2009, 08:59
چیزی که توی این عکسا عجیبه و محتمل هم بود، غیرفعال بودن چند گزینه مربوز به کیت سرور هستش، مرتضی جان!!! من که بارها گفتم کیت سرور از نسخه 1.2 به بعدنیومده، یعنی کیت سرور فقط تا نسخه 1.2 اومده!!!!
--------------
در مورد آبدیت هم باید بگم، متاسفانه من نمی تونم آبدست کنم، یعنی نمی خوام! واسه فیلم گرفتن از صفحه نمایش برنامه خیلی زیاده!!!!!
سلام
خوب ابولفضل جان ماله من هم 8.1.2.0 هستش اما تعجب مي كنم كه چرا اين طوري هستش ؟؟؟؟؟؟؟؟
اما من توي اين برنامه اي كه جديدا دان كردم هيچ مشكلي نداشت و مثل قبليه ارور نمي داد .
نیازی به برنامه نیست با دکمه print scrn بالای دکمه delet روی کیبورد میشه از صفحه عکس گرفت و بعد توی برنامه نقاشی ویندوز paste کنین
farshad_pes9
14-05-2009, 11:23
دوستان سلام.من پچ 1.20 نصب كردم ازش راضيم شما پيشنهاد ميكنين 1.40 نصب كنم يا نه؟
linkin_park
14-05-2009, 11:41
آقا من گیج شدم ..... لطف کنید یه توضیح کامل در مورد این پچا بدید .
واقعا میارزه که آپدیتش کنیم ؟! تاثیری تو گیم پلی داره ؟!
در ضمن بهترین پچی که میشه نصب کرد و با کیت سرور هم مشکلی نداشته باشه رو لینک بدین ممنون میشم ... ورژن من الان 1 هست !
MORTAZA.2FUN
14-05-2009, 11:55
نیازی به برنامه نیست با دکمه print scrn بالای دکمه delet روی کیبورد میشه از صفحه عکس گرفت و بعد توی برنامه نقاشی ویندوز paste کنین
سلام دوست عزيز
من هم اينو مي دومنم ولي من مي خوام از روي صفحه ي ال سي دي فيلم بگيرم نه عكس .
MaziyarServer
14-05-2009, 12:06
نصب پچ 1.40 باعث آپديت گيم پلي و ورژن بازي ميشه روي ترانسفر ها و روستر ها تاثيري نداره براي آپديت ترانسفر ها روستر ها اضافه شدن تيم هاي لايسنس شده بيشتر كونامي فايل cv0f.img رو از قبل تعبيه كرده كه شما از داخل بازي مي توني اون رو دانلود كني تا بازيت به لحاظ ترانسفر ها آپديت بشه. توي PES آخرين درجه سختي همون Top Player هست درجه سختي جديدي هم واسه آنلاك شدن نيست
من الان یه جا خوندم که اینا رو نوشته بود :
Hi,
I would like to know how I can ulnlock the "Super Star" game difficulty level.
There are 5 levels already available, that is, "Beginner", "Amateur", "Regular" and "Professional", and after that there is "Super Star" but its not selectable.
Maybe I might have to win a cup or something to get that level unlocked. Does anybody know how?
Thanks.
خوب از اونجا که معلومه یه خبرهایی هست، نمی دونم، کسی تا حالا CUP رو تموم کرده، من خودم فقط یه بار با Chelsea توی UEFA قهرمان شدم، ولی CUP رو هنوز نشدم.
اگه بشه که خیلی خوبه!
linkin_park
14-05-2009, 12:08
با برنامه Snag IT میتونی فیلم بگیری فک کنم ...
MORTAZA.2FUN
14-05-2009, 12:09
آقا من گیج شدم ..... لطف کنید یه توضیح کامل در مورد این پچا بدید .
واقعا میارزه که آپدیتش کنیم ؟! تاثیری تو گیم پلی داره ؟!
در ضمن بهترین پچی که میشه نصب کرد و با کیت سرور هم مشکلی نداشته باشه رو لینک بدین ممنون میشم ... ورژن من الان 1 هست !
دوست عزيز من پيشنهاد مي كنم كه حتما پچ جديد يعني 1.40 رو حتما نصب كنيد و ازش لذت ببريد چون توي اين پچ ديگه شوت ها و عكس العمل دروازبان و... بهتر شده .اين هم لينك پچ 1.40 :
وتوي جاي خالي كلمه ي P A T C H رو بنويس .
بعد اما در مورد كيت سرور تا الان هر پچي كه اومده از جمله 1.20 و 1.30 و 1.40 همشون با كيت سرور كار مي كنن و هيچ مشكي نداشته .
شما بايد براي كرك كردن بازي از كرك1.20 استفاده كنيد كه روي پچ هاي 1.20 و 1.30 و 1.40 كار مي كنه وهيچ مشكلي نداره
اين هم لينكش :
دوستان سلام.من پچ 1.20 نصب كردم ازش راضيم شما پيشنهاد ميكنين 1.40 نصب كنم يا نه؟
شما حتما پچ 1.40 رو نصب كنيد واقعا زمين تا اسمون با پچ هاي فبلي فرق مي كنه .
لينكش رو بالا دادم .
________-
بعد به شما دوستان پيشنهاد مي كنم كه از cv0fجديد رو هم دان كنيد تا تغييرات لازم اعمال بشه و ديگه از بازي كردن لذت ببريد .
اين هم ليتكش :
موفق باشيد :31::10::31:
با برنامه Snag IT میتونی فیلم بگیری فک کنم ...
دوست عزيز ميشه لينكشو بدي .
ممنون ميشم .
سلام بچه ها کسی اگه خواست بیاد با هم انلاین بزنیم بازی رو من 10 تا متچ داشتم. با چه برنمه ای میشه فیس بازیکن ساخت؟ اگه لینک بدید ممنون میشم
linkin_park
14-05-2009, 13:16
این برنامه من امتحان کردم خیلی توپه :
برو سایتش دانلود کن :
هم عکس میگیره هر چی بخوای هم فیلم ....
Spaniuly
14-05-2009, 13:19
ابوالفضل خان درسته كه مدتي هست كيت سرور نيومده ولي شما كافيه از كرك 1.20 استفاده كنيد كيت سرور براي شما كار مي كنه بدون مشكل حتي با Pro-Evo هم مشكلي نداره شما اگه از كرك هاي مخصوص 1.30 يا 1.40 استفاده كني كيت سرور نصب نميشه
linkin_park
14-05-2009, 15:00
موقع نصب PES2009Patch140.exe ارور میده :
Illegal DLL Relocation
میگه نمیدونم مشکل داره با Shell32.dll .... از چیه ؟ XPSP3 هم هستم
سلام
خودتون جواب دادين .
مگه ميشه چيزي دستكاري بشه وخرابي هم نداشته باشه .
1-پيشنهاد مي كنم كه دوباره بازي رو نصب كنيد .
2- دقت كنيد كه ايا سيو شما درست هستش يعني خرابي نداره .
تا حالا ارور don,t send داده يا نه ؟
اره همون ارور دونت سند میده :5: به هر حال مهم نیست، رفتم یکی انگلیسی شو خریدم، مرده شور این دستکاری ها رو ببرن :21: مشکل از سیو ها نبود چون روی انگلیسی سیو ها بدون مشکل اجرا شدند... :40:
يادمه يكي از بچه هاي همين فروم خيلي وقت پيش همين مشكل رو داشت يعني وقتي مي رفت ترينينگ واسش ارور ميومد. اونم بازيش دستكاري شده بود. به اميد مرگ بازي هاي دستكاري شده غير از دارينوس كه خداييش تنها شركتي هست كه كارش اصولي هست. و گند نمي زنه توي بازي
از کمک شما هم ممنون...:11:
یه سوال دیگه دارم، اونم اینکه روی دی وی دی های دستکاری شده، لوگوی تیم ها و پیراهن تیم ها قشنگ تر بود، ولی تو ورژن اصلی که من خریدم یه کم تو ذوق میزنه...:20:
میخواستم بدونم ایا میتونم لوگوها و پیراهن ها رو انتقال بدم به ورژن انگلیسی؟ و یا پچی ( patch ) هست که این کارو برام انجام بده یا باید کپی پیست کنم؟؟؟
مرسی از این همه کمک! :40::40:
farshad_pes9
14-05-2009, 18:19
سلام.داش مرتضي دمت گرم 1.40 دارم دان ميكنم ببينم چيه.اين لينك خرابه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.اگه اين همونيه كه چند مدت پيش اومده فك كنم دان كردم فقط اديت فايل نميخواد؟
bagher_mo68
14-05-2009, 18:27
در مورد فایل CVoF
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download
من وبندوزم 7 هست و این آدرس رو نداره ... یعنی اصلاً All users نداره ...
در این صورت من فقط تو document یوزر خودم کپی کنم جواب میده ؟!
بغیر از کپی کردن کار دیگه ای نباید بکنم ؟!
اصلاً این فایله برای چیه ؟
farshad_pes9
14-05-2009, 18:40
داش مرتضي منو عفو كن سالمه.واسه هطمينان دارم دان ميكنم.اديت فايل نميخواد؟
Spaniuly
14-05-2009, 19:04
در مورد فایل CVoF
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download
من وبندوزم 7 هست و این آدرس رو نداره ... یعنی اصلاً All users نداره ...
در این صورت من فقط تو document یوزر خودم کپی کنم جواب میده ؟!
بغیر از کپی کردن کار دیگه ای نباید بکنم ؟!
اصلاً این فایله برای چیه ؟
شما توي search ويندوز اين كلمه رو جستجو كنيد : cv0f (صفر هست O نيست اشتباهي تايپش نكني يه وقت) فايلي رو كه آورد ببين توي كدوم مسير هست فايلي كه مي خواي دانلود كني با همين اسم روي فايل قبلي replace مي كني ديتا بيس بازيت آپديت ميشه. اين فايل توسط خود كونامي تهيه ميشه و به صورت اورجينال تغييرات خود كونامي رو اعمال مي كنه. اديت فايل قبليت به درد نخواهد خورد من دارم سعي مي كنم يه اديت فايل براش بسازم ولي هم چون قبلا 3 بار براي cv0f هاي قبلي ساخته بودم يه كم ملال آور هست كلي وقت مي گيره واقعا حوصله مي خواد ولي سعي مي كنم بسازم در اختيارتون قرار بدم خود شما هم مي تونيد با استفاده از مرجع لايسنسر كه خود تهيه كردم اديت فايل بسازيد. لايسنسر اسم پكيجي هست كه شامل چند فايل doc متني هست كه توش اسامي لايسنس نشده رو به اسامي لايسنس شده نگاشت كرده. و شما مي تونيد با استفاده از اون مرجع اسمي Fake رو به اسامي مورد نظر كونامي تغيير بديد)
داش مرتضي منو عفو كن سالمه.واسه هطمينان دارم دان ميكنم.اديت فايل نميخواد؟
فايل cv0f رو عوض كني اديت فايل لازم داري با تغيير ورژن بازي نيازي به اديت فايل جديد نداري. همون قبلي جواب ميده
اره همون ارور دونت سند میده :5: به هر حال مهم نیست، رفتم یکی انگلیسی شو خریدم، مرده شور این دستکاری ها رو ببرن :21: مشکل از سیو ها نبود چون روی انگلیسی سیو ها بدون مشکل اجرا شدند... :40:
از کمک شما هم ممنون...:11:
یه سوال دیگه دارم، اونم اینکه روی دی وی دی های دستکاری شده، لوگوی تیم ها و پیراهن تیم ها قشنگ تر بود، ولی تو ورژن اصلی که من خریدم یه کم تو ذوق میزنه...:20:
میخواستم بدونم ایا میتونم لوگوها و پیراهن ها رو انتقال بدم به ورژن انگلیسی؟ و یا پچی ( patch ) هست که این کارو برام انجام بده یا باید کپی پیست کنم؟؟؟
مرسی از این همه کمک! :40::40:
برو صفحه 701 همين تاپيك توش يه پست هست پچ گذاشتم كه همه مسايل Fake رو به اورجينال تبديل ميكنه خصوصيات پچ رو بخون ببين هموني هست كه ميخواي يا نه فقط اونجا فايل cv0f براي ترانسفر زمستاني هست بعد اون يكي ديگه اومده كه براش بايد اديت فايل مخصوص خودش رو استفاده كني كه هنوز نساختم ولي اگه به cv0f قبلي كفاف كني مي توني اديت فايل رو هم استفاده كني
linkin_park
14-05-2009, 20:54
مشکل حل شد ... حالا که ریختم میبینم خیلی بهتر شده مخصوصا شوتا !
اما مشکل من الان Gamingaccess Patch هست ... من تا 2.6 دارم ولی نمی دونم کیت سرورشو چجوری به PEs2009.exe بشناسونم ...
farshad_pes9
14-05-2009, 22:03
اقا 1.40 نصب میکنی کرار 1.20 میریزی ورن بازی دوباره میشه 1.20 که!!!
MORTAZA.2FUN
14-05-2009, 23:05
اقا 1.40 نصب میکنی کرار 1.20 میریزی ورن بازی دوباره میشه 1.20 که!!!
منظور شما حتما pes2009.exe هستش معلومه که چرا 1.20 هستش چون شما با کرک 1.20 بازی رو کرک کردید .
در 1.40 رو که نصب می کنی اسمش روش پچ یعنی تغییراتی در خ.د بازی میده .!!!!1
MaziyarServer
15-05-2009, 00:12
سلام دوستان، می گم کسی می دونه این کراک 1.40 با پچش چه فرقی می کنه؟ من دانلودش کردم، کپیش کردم بازی اجرا شد، راستی حجمش 10 مگه و نسبت به پچ که 21 مگه خیلی خوبه.
Spaniuly
15-05-2009, 00:33
سلام دوستان، می گم کسی می دونه این کراک 1.40 با پچش چه فرقی می کنه؟ من دانلودش کردم، کپیش کردم بازی اجرا شد، راستی حجمش 10 مگه و نسبت به پچ که 21 مگه خیلی خوبه.
بله يه كرك واسه 1.40 دادن همونطور همونطور كه واسه 1.30 هم داده بودند شما اگه از اين كرك ها استفاده كني نمي توني كيت سرور نصب كني روش. كيت سرور فقط روي كرك 1.20 نصب ميشه. در ضمن حجم كرك 1.40 هم 10 مگ نيست 47 مگ ايناست وقتي زيپ مي شه به 10 مگ كاهش پيدا مي كنه اولش مي خواستم آپلود كنم بذارم تا بچه ها دانلود كنن اما وقتي ديدم كيت سرور روش نصب نميشه بيخيال شدم
تا حالا كمترين نمره اي كه توي PES 2009 ديديد چنده؟ 3.5 ديده بوديد؟
توضيح : توي PES 2009 كمترين نمره 4 و بيشترين نمره 8 هست نمره 8.5 خارق العاده هست كه گرفتنش به معني ارائه يك بازي فوق العاده استثنايي هست. واقعا از 20 بازي كه شما انجام ميديد شايد يكيش از شانس 8.5 باشه حالت بوناس داره و نمره 3.5 كه اينجا گوركاف گرفته به خاطر ارائه يك دفاع وحشتناك هست. چون بازي رو 16 به 1 باخته تيمش.
يه مدت كم پيدا ميشم به خاطر درسا
MaziyarServer
15-05-2009, 03:26
کسی نفهمید این Difficulty : Super Star چی شد؟ بابا مردیم از بس این تیما رو بردیم.
UEFA Champions League هم که فقط به خاطر این سخته که وضعیت Home و Away رو تغییر میده مثلاً من رو می کنه Good کامپیوتر رو Excellent می کنه.
farshad_pes9
15-05-2009, 09:06
سلام.اقا ببخشا ما همش سوال می÷رسیم.یعنی همینطوری درسته ؟؟گفتم شاید من اشتباه کرده باشم
linkin_park
15-05-2009, 10:15
آقا شما که میگی کیت سرور رو 1.2 جواب میده ... من با کیت سرور 8.1.2 امتحان کردم موقعی که میخواد فایل exe بهش بدم Don't Send میده .....
برو صفحه 701 همين تاپيك توش يه پست هست پچ گذاشتم كه همه مسايل Fake رو به اورجينال تبديل ميكنه خصوصيات پچ رو بخون ببين هموني هست كه ميخواي يا نه فقط اونجا فايل cv0f براي ترانسفر زمستاني هست بعد اون يكي ديگه اومده كه براش بايد اديت فايل مخصوص خودش رو استفاده كني كه هنوز نساختم ولي اگه به cv0f قبلي كفاف كني مي توني اديت فايل رو هم استفاده كني
مثل اینکه پرشین گیگ، به علت پهنای باند زیاد لینک ها رو بسته، لطفا یه چکی بکن!
مرسی :8:
دوستان من یه پچ گرفتم اسمش هم patch ps`smock 1.4 هست که هم روی پچ 1.20 تا 1.40 بدونه هیچ مشکلی کار میکنه نمیدونم شما دوستان چه مشکلی دارید!!!!
Spaniuly
15-05-2009, 12:24
آقا شما که میگی کیت سرور رو 1.2 جواب میده ... من با کیت سرور 8.1.2 امتحان کردم موقعی که میخواد فایل exe بهش بدم Don't Send میده .....
شما كرك 1.20 رو مطمئني ريختي؟ لينكش رو صفحات اخير به كرات گذاشتيم. خودم روي پرشين گيگ آپ كردم اون رو دانلود كن
khalil50000
15-05-2009, 12:46
با سلام خدمت Mortaza.2fun عزیز میخواستم اگه شما این فایل cv0f جدیدو دانلود کردی و داری همراه با پچ 1.40 ازش استفاده می کنی ادیت فایلتو که با cv0f جدید هماهنگه برام بزاری. ممنون
ابوالفضل خان درسته كه مدتي هست كيت سرور نيومده ولي شما كافيه از كرك 1.20 استفاده كنيد كيت سرور براي شما كار مي كنه بدون مشكل حتي با Pro-Evo هم مشكلي نداره شما اگه از كرك هاي مخصوص 1.30 يا 1.40 استفاده كني كيت سرور نصب نميشه
آرمی جان، از تو بعید بود!!!!!! خوب اگه بخوای از همون کرک 1.2 استفاده کنی، دیگه چرا بازی رو آبدیت می کنی. درسته که ممکنه بعضی چیزا تغییر کنه، اما شما باید هم فایل های آبدیت رو بریزی و هم کرک رو. :10:
MORTAZA.2FUN
15-05-2009, 14:49
با سلام خدمت Mortaza.2fun عزیز میخواستم اگه شما این فایل cv0f جدیدو دانلود کردی و داری همراه با پچ 1.40 ازش استفاده می کنی ادیت فایلتو که با cv0f جدید هماهنگه برام بزاری. ممنون
سلام خلیل جان
من که به شما گفتم باید یه ادیت فایل جدید برای این cv0f جدید درست کرد تا بازی و پچ سازگار باشه الان هم ارمین جان در حال درست کردنش هست بعد اینکه تموم شد لینکش رو می ذاره تا ما هم ازش استفاده کنیم .
اما در مورد پچ 1.40 وcv0f جدید .
این لینک پچ1.40 :
فقط توی اونجای خای کلمه ی P A T C H رو بنویسید البته من اینجا با فاصله نوشتم شما بدون هیچ فاصله ای بنویسید چون این کلمه ----- میشه .
این هم لینک cv0f جدید :
موفق باشید :31::10::31:
قربونتون :40::31::40:
سلام.اقا ببخشا ما همش سوال می÷رسیم.یعنی همینطوری درسته ؟؟گفتم شاید من اشتباه کرده باشم
نه خواهش میکنم :دی
بله همین طوری درسته نه دوست عزیز شما استباه نکردین چون شما با کرک بازی 1.20 رو کرک کردین به همین خاطر این طوری هستش .
دوست عزیز دقت کنید ببینید که ایا درست مراحل رو انجام دادید یا نه ؟
الان من هم از کیت سرور که شما استفاده می کنید استفاده می کنم وهیچ مشکلی هم نداره .
شما دقت کنید اول پچ 1.40 رو نصب کنید بعد با کرک 1.20 بازی رو کرک کنید .
این لینک پچ 1.40 :
فقط توی جای خای کلمه ی P A T C H رو بنویسید .
البته بدون فاصله .
این هم لینک کرک 1.20 :
موفق باشید .:40::10::40:
Spaniuly
15-05-2009, 15:24
آرمی جان، از تو بعید بود!!!!!! خوب اگه بخوای از همون کرک 1.2 استفاده کنی، دیگه چرا بازی رو آبدیت می کنی. درسته که ممکنه بعضی چیزا تغییر کنه، اما شما باید هم فایل های آبدیت رو بریزی و هم کرک رو. :10:
نه ابولفضل جان اعمال ميشه. اپديت پچ رسمي روي exe تاثير نميذاره كه با عوض شدنش از بين بره به طور مثال توي فيفا 08 شما كافي بود يك فايل كرك شده و يك فايل اورجينال بازي رو در اختيار داشته باشي پارسال 3 بار براش آپديت پچ اومد. وقتي آپديت جديد مي آمد فايل اورجينال رو به جاي كرك كپي مي كرديم پچ رو اعمال مي كرديم بعد دوباره كرك رو مي ريختم سر جاش بعد اگه بعدا پچ جديد مي آمد اين كار رو تكرار مي كرديموقتي شما پچ 1.40 رو نصب مي كنيد بازي شما آپديت ميشه چه از كرك 1.20 استفاده كني چه از كرك 1.40 :46:
linkin_park
15-05-2009, 17:16
من مشکل کیت سرورم حل شد اما دو تا نکته هست :
الان هر آپشن فایلی که از اینترنت میگیرم یا حتی آپشن فایل قبلی خودمو قبول نمیکنه بازی و میگه فرمتش با بازی مچ نیست و از اول آپشن فابریک کنامی میاد . مشکل از چیه ؟! من حتی آپشنی که دانلود کردم با 1.2 هم سازگار بود اما ....
نکته دوم اینکه وقتی با پچ 1.4 کرک یا همون exe 1.2 رو اجرا میکنیم .... در واقع یه سری پارامتر های بازی هنوز 1.2 هستن . من قبلا تو یه سری سایتای خارجی دیده بودم برنامه نویس ها برای Tweak Gameplay فایل EXE رو دست کاری میکنن در نتیجه مطمئنا یه سری از پارامتر های گیم پلی تو فایل exe گنجونده شده ... و منطقی نیست از اون کرک استفاده بشه ....
داستان این CV0F رو هم نفهمیدم مگه خود آپدیت نباید اونو بریزه ؟!
MORTAZA.2FUN
15-05-2009, 19:40
من مشکل کیت سرورم حل شد اما دو تا نکته هست :
الان هر آپشن فایلی که از اینترنت میگیرم یا حتی آپشن فایل قبلی خودمو قبول نمیکنه بازی و میگه فرمتش با بازی مچ نیست و از اول آپشن فابریک کنامی میاد . مشکل از چیه ؟! من حتی آپشنی که دانلود کردم با 1.2 هم سازگار بود اما ....
نکته دوم اینکه وقتی با پچ 1.4 کرک یا همون exe 1.2 رو اجرا میکنیم .... در واقع یه سری پارامتر های بازی هنوز 1.2 هستن . من قبلا تو یه سری سایتای خارجی دیده بودم برنامه نویس ها برای Tweak Gameplay فایل EXE رو دست کاری میکنن در نتیجه مطمئنا یه سری از پارامتر های گیم پلی تو فایل exe گنجونده شده ... و منطقی نیست از اون کرک استفاده بشه ....
داستان این CV0F رو هم نفهمیدم مگه خود آپدیت نباید اونو بریزه ؟!
دوست عزیز شما که پچ 1.40 رو نصب کردید باید برنامه ها و مثلا اپشن ها هم با اون برابر باشه به همین خاطر ساپورت نمیکنه به طور مثال اگه شما یه ریپلای توی بازی داشته و توی پچ 1.20 گرفته باشین اونو می تونین دوباره توی 1.40 اجرا کنید وساپورت هم می کنه چون تمام زیر مجموعه های پچ های قبلی رو داره .
اما اگه یه ریپلای توی 1.40 داشته باشین توی 1.20 عمرا باز کنه چون ورزنش پایین تره .
دوست عزیز الان فقط پچ بازی شما 1.20 هست ولی اون فایلی که بازی رو با هاش اجرا می کنین 1.20 هست پس باید این طوری باشه
پچ 1.40 برای بهتر کردن بازی هست که الان این پچ کارهایی مثل افزایش دادن قدرت عکس العمل دروازبان رو بالا برده و دیگه مثل قبلا ها این طوری نیست که با هر شوتی توپ گ بشه .
salazar.basiliska
15-05-2009, 20:57
من یه سوالی دارم . هیچ راهی نداره بازی Cpu رو قویتر کرد ؟! حتی روی Top Player خیلی ساده دریبل میخورن ! کلآ خیلی ضعیفه کامپیوتر ! هر بازی 5 6 تا گل رو شاخشه خیلی هم بدشانسی بیاری حالا یدونه میخوری ! خیلی خسته کننده شده ... راهی نیست ؟
online Play هم که امکانش نیست ...
linkin_park
15-05-2009, 21:56
آقا من همه مراحلو درست رفتم اما نمیدونم چرا هر آپشن فایلی میریزم این OF به ورژن شما نمیخوره !
شما خودتون یه آپشن توپ که با این پچ کار کنه بدین بلکه بخوره .... 3 تا OF روش جواب نداده تا الان ...
MaziyarServer
16-05-2009, 09:31
من یه سوالی دارم . هیچ راهی نداره بازی Cpu رو قویتر کرد ؟! حتی روی Top Player خیلی ساده دریبل میخورن ! کلآ خیلی ضعیفه کامپیوتر ! هر بازی 5 6 تا گل رو شاخشه خیلی هم بدشانسی بیاری حالا یدونه میخوری ! خیلی خسته کننده شده ... راهی نیست ؟
online Play هم که امکانش نیست ...
منم دارم همینو میگم دیگه، اینقدر به فکر پچ و GamePlay و اینجور حرفا نباشین، خوب شما پچو بریزین Update کنید باز هم همون 6 تا گل رو می زنید، تازه من خودم 12 تا گل هم زدمه. یه فکری بکنید؟ آخه من خودم توی PlayStation 3 دیمه که توی قسمت تنظیمات UEFA Champions League بعد از Top Player یه گزینه دیگه به اسم Super Star اضافه شده، راستی اسم بازی Winning Eleven 2009 بود، ربطی به این نداره؟
Spaniuly
16-05-2009, 14:54
منم دارم همینو میگم دیگه، اینقدر به فکر پچ و GamePlay و اینجور حرفا نباشین، خوب شما پچو بریزین Update کنید باز هم همون 6 تا گل رو می زنید، تازه من خودم 12 تا گل هم زدمه. یه فکری بکنید؟ آخه من خودم توی PlayStation 3 دیمه که توی قسمت تنظیمات UEFA Champions League بعد از Top Player یه گزینه دیگه به اسم Super Star اضافه شده، راستی اسم بازی Winning Eleven 2009 بود، ربطی به این نداره؟
WE ورژن فول ژاپي و اختصاصي هست كه زبان و نوشتارش ژاپني هست از اونجايي كه من خوندن و نوشتن الفباي ژاپني رو مسلط هستم خيلي دنبالش بودم ولي گيرش نياوردم. ولي سعي مي كنم براي 2010 WE رو تهيه كنم. البته در اوايل دهه اخير وينيگ الون معمولا نام بازي هاي روي كنسول هاي سوني بود. از PES 5 به اين طرف ديگه وينيگ الون روي پلتفورم PC نامگذاري نشد. يادم هست كه PES 5 ورژن بين المللي همون WE 8 بود كه WE 8 صدها برابر قشنگ تر از PES 5 بود. شايد اگه PES 5 رو نمي ديدم اصلا فيفا باز نمي شدم. چون نفرت انگيز ترين فوتبالي كه روي PC ديدم همون PES 5 بود. به هر حال سال 2009 تنها فوتبالي كه بازي كردم همين بازي بود خيلي هم بهش علاقمند شدم. درسته جاي فيفا نكست رو نميده اين بازي ولي از فيفا كارنت PC خيلي سرتره. من هم كه كنسول ندارم پس مجبورم همين رو بازي كنم
mohammad_87
16-05-2009, 15:20
من الان یه جا خوندم که اینا رو نوشته بود :
Hi,
I would like to know how I can ulnlock the "Super Star" game difficulty level.
There are 5 levels already available, that is, "Beginner", "Amateur", "Regular" and "Professional", and after that there is "Super Star" but its not selectable.
Maybe I might have to win a cup or something to get that level unlocked. Does anybody know how?
Thanks.
خوب از اونجا که معلومه یه خبرهایی هست، نمی دونم، کسی تا حالا CUP رو تموم کرده، من خودم فقط یه بار با Chelsea توی UEFA قهرمان شدم، ولی CUP رو هنوز نشدم.
اگه بشه که خیلی خوبه!
دوست عزيز!اين گزينه مربوط به بازي World Soccer Winning Eleven 2008 ميشه و در pes2009 بالاتر از top player گزينه اي نيست و در قسمت rewards هم گزينه اي براي آزادكردن درجه سخت تر وجود نداره.البته در pes6 داشت.
MaziyarServer
16-05-2009, 17:40
اينو كسي جواب نميده...؟:41:
خب دوست عزیز،برو به فولدر img کیت سرور بعد یه فولدر به اسم cs0d.img درست کن بعد فایل های adx رو توش کپی کن.
linkin_park
16-05-2009, 18:09
آقا کسی نیست کمکم کنه ؟! من همه مراحل نصب پچو درست رفتم اما الان هر آپشن فایلی میریزم میگه Load Failed Data is from Different Version ....
باید اپشن فایل های شما مربوط به ورژن 1 به بعد باشه
چون که الان ورژن بازی شما به 1.2 تبدیل شده
linkin_park
16-05-2009, 18:30
والا من جدید ترین آپشن فایل ها رو دانلود کردم و میدونم 1.2 به بعد هم هستن اما جواب نمیده .... من فک کنم از این کرکه باشه !
این کرک مخصوصا 1.4 هست ....
هنوز نریختمش ...
black-ghost5
16-05-2009, 19:06
اقا چجوری میشه داور رو تو محوطه جریمه گول زد؟
MORTAZA.2FUN
16-05-2009, 19:41
والا من جدید ترین آپشن فایل ها رو دانلود کردم و میدونم 1.2 به بعد هم هستن اما جواب نمیده .... من فک کنم از این کرکه باشه !
این کرک مخصوصا 1.4 هست ....
هنوز نریختمش ...
دوست عزیز اگه از من می شنوید باید این پچ مخصوص 1.40 رو نصب چون فقط اسمش اینه و پره باگ هست و کیت روش کار نمیکنه .
شما منظورتون از اپشن فایل اونی نیست که توی سیو ایجاد میشه اگه اونه بگید تا براتون ماله خودم اپ کنم و امتحان کنید و اگه میشه یکی از این اپشن هایی رو که میگید کار نمیکنه رو در اختیارم بذارید و ببینم و امتحانش کنم که چه دردی داره .
آقا کسی نیست کمکم کنه ؟! من همه مراحل نصب پچو درست رفتم اما الان هر آپشن فایلی میریزم میگه Load Failed Data is from Different Version ....
عزیز شما اینو از اول بگید دیگه ...این ارور رو حتما توی بازی موقع ای که می زنید بره توی بازی این طوری هست .
اگه اینوتوری هست باید شما cvof مربوط به پچ 1.40 رو دان کنید و در مسیر نصب بازی در فولدر img کپی کنید .
این هم لینکش :
دوست عزیز اگه فبلا مو قعی که داشتید این پچ رو دان می کردید و لینکشو داه بودم کنار اون لینک این فایل رو هم داده بودم تا دان کنید اون موقع هم براتون توضیح دادم .
به هر حال شما اینو دان کنید تا مشکلتون حل بشه .
اگه سوالی بود ما در خدمت شما هستیم .
mohsentanha
16-05-2009, 19:51
سلام من بازی میکنم تصویر بد جوریه قبلا این طور نبوده
این گزینه رو چطوری روشن کنم:::: WAIT FOR VSYNC
؟؟؟؟؟؟؟؟
MORTAZA.2FUN
16-05-2009, 19:55
اقا چجوری میشه داور رو تو محوطه جریمه گول زد؟
اگه منظور شما افتادن زمین و گرفتن پنتالی از داور هست یا می خواید اونو فریب بدید باید این کار ور بکنید .
دکمه های r1+l1+l2 رو بگیرید البته از چپ به راست
شما باید اول دکمه ی r1 رو بگیرید .
bleu2u4u
16-05-2009, 20:07
میخواستم بدونم ما هم بین هر بازی توی مستر لیگ Regulate Condition میکنید؟
من خودم به شخصه چون وقتی این کارو کنی خستگی بازیکن بیشتر میشه خیلی کم (هر 2-3 بازی در میون 3-4 تا بازیکن) استفاده میکنم
شما ها چی اصلا این کار رو میکنید؟
اگه منظور شما افتادن زمین و گرفتن پنتالی از داور هست یا می خواید اونو فریب بدید باید این کار ور بکنید .
دکمه های r1+l1+l2 رو بگیرید البته از چپ به راست
البته اسم این کار رو فریب دادن نمیشه گذاشت چون داور همیش تشخیص میده و در همه ی حالات (چه موقعیت خطرناک باشه چه نباشه)
یه کارت زرد میزنه تو صورتت
Spaniuly
16-05-2009, 20:23
من خودم به شخصه چون وقتی این کارو کنی خستگی بازیکن بیشتر میشه خیلی کم (هر 2-3 بازی در میون 3-4 تا بازیکن) استفاده میکنم
من توي مستر ليگ 28 بازيكن دارم كه 22 تاشون رو بازي ميدم يك در ميان يه بازي 11 نفر و بازي بعدي 11 نفر ديگه بازي مي كنن و 6 بازيكن بقيه هم هر بازي 3 تاشون رو براي هر تيم تعويض مي كنم گه گاه هم Regulate Condition رو واسه تفريح ميزنم
bleu2u4u
16-05-2009, 22:57
من اول فصل چند تا بازیکن تاپم رو با بازیکنهای لک و لوچ زنیت (سن پترزبورگ) عوض کردم تازه کلی پول هم بهش دادم
الان شاخ شده.کلا اول فصل یه تیم رو انتخاب میکنم و چند تا بازیکن میندازم توش تا شاخ شن(خیلی حال میده)
به خاطر همین هیچ وقت دو تا تیم اماده ندارم
جالبه گزارشگر pes2009 یکی از گزارشگران لیگ برتر انگلیسه .دیروز بازی آرسنال -منچسترو گزارشگری میکرد.(شاید اینجا فقط من نمیدونستم :43:)
farshad_pes9
17-05-2009, 12:00
جالبه گزارشگر pes2009 یکی از گزارشگران لیگ برتر انگلیسه .دیروز بازی آرسنال -منچسترو گزارشگری میکرد.(شاید اینجا فقط من نمیدونستم :43:)
اتفاقا منم ميدونستم.چند وقت پيش بود بازي ليورپولو داشت گزارش ميكرد.منم تعجب كردم ديدم:8:
اتفاقا منم ميدونستم.چند وقت پيش بازي ليورپولو داشت گزارش ميكرد.منم فهميدم تعجب كردم:8:
اتفاقا منم ميدونستم.چند وقت پيش بازي ليورپولو داشت گزارش ميكرد.منم فهميدم تعجب كردم
pedramgolchin
17-05-2009, 12:20
البته اسم این کار رو فریب دادن نمیشه گذاشت چون داور همیش تشخیص میده و در همه ی حالات (چه موقعیت خطرناک باشه چه نباشه)
دوست عزیز
من تا بحال بارها و بارها تونستم با اینکار داور رو فریب بدم و خطا یا پنالتی بگیرم:11::21::21:
mohsentanha
17-05-2009, 12:52
سلام من بازی میکنم تصویر بد جوریه قبلا این طور نبوده
این گزینه رو چطوری روشن کنم:::: WAIT FOR VSYNC
؟؟؟؟؟؟؟؟
جوابی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟:41::41::41:
MORTAZA.2FUN
17-05-2009, 12:57
من همیه مدت پیش متوجه این شدم ولی یادم نیست که کدوم بازی بود .
دوست عزیز
من تا بحال بارها و بارها تونستم با اینکار داور رو فریب بدم و خطا یا پنالتی بگیرم:11::21::21:
منم تونستم داورو فریب بدم دقت و ظرافت زیادی لازم داره اما میشه .بعضی از بازیکنا هم بعضی وقتا داورو فریب میدن .یک نمونه بارز اون بویان هستش .بد نیست یک کم برین تو نخش :cool:.
pedramgolchin
17-05-2009, 13:07
دوست عزیز
bleu2u4u
17-05-2009, 15:39
شاهکار داوری در pes
داور با وجود اینکه پاتو تقریبا 2 متر جلوتر از اخرین بازیکن تیم بود ولی افساید نگرفت
البته این اشتباه برعکس همیشه به نفع من بود ولی این صحنه اونقدر تابلو بود که من از حول اینکه سریع شوت رو بزنم و برم ازش عکس بگیرم به طرز باور نکردنی ای توپ رو به بیرون زدم
ُسلام دوستان اتفاقا" درمورد گزارش گر نمیدونستم من ولی گزارش گر بی مزه ای هست
hamedchtsz
17-05-2009, 19:17
دوست عزیز
یه چیزش آخر خنده اس: اگه بری مثلا تو محوطه جریمه خودتون تا 10 متریت هم کسی نباشه خودتو بزنی زمین بهت کارت میده!
یه چیز خیلی آزار دهنده که تو این شماره هست اینه که وقتی با مثلث به بازیکنی که کنارت هست پاس میدی خیلی خیلی آروم پاس میده طوری که بازیکن حریف می دوه و توپ رو میقاپه
ضمنا تو این بازی گل به خودی های خفنی هم کامپیوتر به خودش می زنه. همین امروز داشتم یه بازی می کردم بازیکن حریف رو یه سانت محکم توپ رو چسبوند زیر طاق دروازه خودی
یه مشکل دیگه هم که هست به نظر من خوبه که بازیکن با پای تخصصی شوت میزنه اما دیگه اینجوری نیست که اصلا با پای مخالف نتونه شوت بزنه. مثلا تو بعضی موقعیت ها یه بازیکن پا راست کافیه با یه بغل پای چپ توپ رو بزنه تو گل اما میاره رو پای راستش و خرابش می کنه
در کل خیلی مشکل داره امیدوارم تو شماره های آتی حل بشه
یه نکته منفی اینه که یه اشکالاتی هر شماره تو بازی دیده می شه که مثلا تو شماره قبلیش نبوده. فکر می کنم این یه سیاست سازنده هاست که بازیکن منتظر شماره جدید بمونه
Spaniuly
17-05-2009, 19:59
من همیه مدت پیش متوجه این شدم ولی یادم نیست که کدوم بازی بود .
نه رفقا اوني كه بازي منچستر و آرسنال رو گزارش مي كنه فقط با فيفا قرارداد داره و فقط صداش رو توي فيفا 09 (پلتفورم XBox360) مي تونيد بشنويد. صداي گزارشگر PES 2009 يه ذره شبيه هست فكر كنم اسمش كلايو هست مطمئن نيستم
یه چیزش آخر خنده اس: اگه بری مثلا تو محوطه جریمه خودتون تا 10 متریت هم کسی نباشه خودتو بزنی زمین بهت کارت میده!
یه چیز خیلی آزار دهنده که تو این شماره هست اینه که وقتی با مثلث به بازیکنی که کنارت هست پاس میدی خیلی خیلی آروم پاس میده طوری که بازیکن حریف می دوه و توپ رو میقاپه
ضمنا تو این بازی گل به خودی های خفنی هم کامپیوتر به خودش می زنه. همین امروز داشتم یه بازی می کردم بازیکن حریف رو یه سانت محکم توپ رو چسبوند زیر طاق دروازه خودی
یه مشکل دیگه هم که هست به نظر من خوبه که بازیکن با پای تخصصی شوت میزنه اما دیگه اینجوری نیست که اصلا با پای مخالف نتونه شوت بزنه. مثلا تو بعضی موقعیت ها یه بازیکن پا راست کافیه با یه بغل پای چپ توپ رو بزنه تو گل اما میاره رو پای راستش و خرابش می کنه
در کل خیلی مشکل داره امیدوارم تو شماره های آتی حل بشه
یه نکته منفی اینه که یه اشکالاتی هر شماره تو بازی دیده می شه که مثلا تو شماره قبلیش نبوده. فکر می کنم این یه سیاست سازنده هاست که بازیکن منتظر شماره جدید بمونه
نه عزيز مورد 1 رو اشتباه كردي اگه داخل محوطه خودت دايوينگ كني نه خطا مي گيره نه كارت ميده
شاهکار داوری در pes
داور با وجود اینکه پاتو تقریبا 2 متر جلوتر از اخرین بازیکن تیم بود ولی افساید نگرفت
البته این اشتباه برعکس همیشه به نفع من بود ولی این صحنه اونقدر تابلو بود که من از حول اینکه سریع شوت رو بزنم و برم ازش عکس بگیرم به طرز باور نکردنی ای توپ رو به بیرون زدم
بله من هم 2 مورد ريپلاي سيو كردم كه آفسايد 3 متري رو نگرفت داشتم با پسر خالم بازي مي كردم مقابل هم 1 ساعت سوژه خنده بود يه ريپلاي هم دارم بازيكن اصلا توي آفسايد نبود حداقل 1 متر دفاع حريف آفسايد رو پر كرده بود ولي آفسايد گرفت اشكالات در آفسايد داره كه افتضاحه
farshad_pes9
17-05-2009, 20:12
ُسلام دوستان اتفاقا" درمورد گزارش گر نمیدونستم من ولی گزارش گر بی مزه ای هست
گزارشگر جالبیه که
ارمین عزیز حتما شما بهتر میدونی ولی من خیلی دقت کردم
ببخشید که ÷ست قبلیم 3 بار فرستادم تازه دیدم خط مشکل داشت
Spaniuly
17-05-2009, 21:16
دوست عزيز بازي PES 2009 توسط جان چمپيون (John Champion ) و نظرات كارشناسي مارك لاورنسون (Mark Lawrenson) گزارش شد. اون كسي كه بازي منچستر و آرسنال رو گزارش مي كرد. معروف ترين و برترين گزارش گر تلوزيوني و انگليسي زبان هست نام ايشون مارتين تيلر (Martyn Tyler) هست كه صداش رو فقط در فيفا نكست (XBox360 , PS3) مي تونيم بشنويم صداش فوق العاده هست به قدري كه عادل فردوسي پور هم لحظات زيادي از بازي رو ساكت ميشد تا صداش رو بشنوه. از سال 2006 هم در فيفا كارنت صداي Clive Tyldesley و Andy Gray رو ميشنويم كه زياد جالب نيستند. شايد به خاطر اين باشه كه از صداش خسته شديم. موفق باشيد رفقا
bleu2u4u
17-05-2009, 22:11
یکی نیست اینجا بگه چرا این عکسی که من گذاشتم اینقدر کوچیک بود
این بزرگشه کاملا مشخصه که پاتو دو متر جلوتره
اخرین بازیکن سمت راست بازیکن منه (همونی که تو افسایده) دومی بازیکن حریف, سومی داور و چهارمی کسی که پاس میده
یکی نیست اینجا بگه چرا این عکسی که من گذاشتم اینقدر کوچیک بود
این بزرگشه کاملا مشخصه که پاتو دو متر جلوتره
اخرین بازیکن سمت راست بازیکن منه (همونی که تو افسایده) دومی بازیکن حریف, سومی داور و چهارمی کسی که پاس میده
bleu جان این که آفساید نیست .قبل از خط نیمه زمین آفساید محسوب نمیشه .گل مهدوی کیا به آمریکا توی جام جهانی فرانسه هم همینطوری بود .
bleu2u4u
17-05-2009, 22:38
دوست عزيز بازي PES 2009 توسط جان چمپيون (John Champion ) و نظرات كارشناسي مارك لاورنسون (Mark Lawrenson) گزارش شد. اون كسي كه بازي منچستر و آرسنال رو گزارش مي كرد. معروف ترين و برترين گزارش گر تلوزيوني و انگليسي زبان هست نام ايشون مارتين تيلر (Martyn Tyler) هست كه صداش رو فقط در فيفا نكست (XBox360 , PS3) مي تونيم بشنويم صداش فوق العاده هست به قدري كه عادل فردوسي پور هم لحظات زيادي از بازي رو ساكت ميشد تا صداش رو بشنوه. از سال 2006 هم در فيفا كارنت صداي Clive Tyldesley و Andy Gray رو ميشنويم كه زياد جالب نيستند. شايد به خاطر اين باشه كه از صداش خسته شديم. موفق باشيد رفقا
در مورد اونجایی که بولد کردم
یه صحنه تو بازی بود که توره جلوی رونالدو به سبک خود رونالدو یه پا دوپا کرد این گزارشگر منفجر شد از خنده (علنا داشت میترکید)
فردوسی پور اولش نفهمید چرا یارو داره میخنده یه لحظه سکوت کرد بعد که فهمید خودش هم خندید
bleu جان این که آفساید نیست .قبل از خط نیمه زمین آفساید محسوب نمیشه .گل مهدوی کیا به آمریکا توی جام جهانی فرانسه هم همینطوری بود .
اره الان رفتم توی ویکی پدیا دیدم اینی که تو میگی رو نوشته ولی من تا حالا اینو نشنیده بودم
دقیقاً.
پ.ن: من تا حالا دو دفعه این سوتی رو داورا دادن که من توپ رو جلو انداختم (با پاس) و دوباره خودم رفتم توپ رو برداشتم بدون اینکه کسی از بازیکنای تیم من به سمت توپ بره و یا برخوردی باهاش داسته باشن، اما داور در کمال اباوری آفساید گرفته!!!!!!!
هر دو دفعه رو هم داشتم با پسر عمم بازی می کردم!
Turok-71
18-05-2009, 00:11
دروود.
من یه نسخه از شرکته نیو تک گرفتم در قسمته BAL لیگ اسپانیا نیست در حالی که
در بازی دوستانه هست. دلیلش چیه؟؟ آیا تنظیماتی داره؟؟
MaziyarServer
18-05-2009, 00:34
بابا این مسخره بازیا چیه، دروازه بان کامل اومده از محوطه جریمه توپ رو گرفته، داور داره نگاهش می کنه؟
Spaniuly
18-05-2009, 00:39
دروود.
من یه نسخه از شرکته نیو تک گرفتم در قسمته BAL لیگ اسپانیا نیست در حالی که
در بازی دوستانه هست. دلیلش چیه؟؟ آیا تنظیماتی داره؟؟
توي بازي 5 تا ليگ وجود داره
ليگ انگليس
ليگ فرانسه
ليگ ايتاليا
ليگ اسپانيا
ليگ هلند
كه آخري 18 تيمي هست و سطح پايين
شما وقتي مود بال يا مستر ليگ شروع مي كني 4 تا CID وجود داره A B C D كه 4 تا از اون 5 تا ليگ رو كاملا شانسي توي اين 4 تا سيد قرار ميده شما بايد چك كني تا ليگ هاي انگليس فرانسه ايتاليا و اسپانيا كه 20 تيمي هستند توي اين 4 سيد قرار بگيره اگه نگرفت يه بار Back بزن دوباره نكست بزن اونقدر كه ليگ هلند نباشه معمولا يه جوري هست كه اون 4 ليگ 20 تيمي توي سيدها قرار مي گيرند و ليگ هلند بيرون مي مونه شما يه بار بايد از اول شروع كني و هلند رو بيرون بذاري
Turok-71
18-05-2009, 01:20
دروود.
پس شانسیه نمیدونستم حالا که دیگه خیلی رفتم جلو. اما ماله من هلند رو نداره بجاش بوندس لیگا رو گذاشته.
پرسپولیس و استقلال رو با بیشتر تیم های اسیایی داره.
hamedchtsz
18-05-2009, 01:49
آره خب اینجا هم اگه بخوان رو یه بازی گزارش فارسی بذارن فردوسی پور یا خیابانی رو انتخاب می کنن. علی دایی رو که نمیارن گزارش کنه:34:
من دارم خودکشی میکنم، تو هر بازی هم اگه گل نزنم حداقل یا یه پاس گل میدم یا یه سانتری، چیزی...
بالاخره یه کاری میکنم، ولی این مربی منگل بازم منو دقیقه 68 میکشه بیرون :d
این مربوط به خوده بازیه؟ نمیشه کاری کرد که فیکس بازی کنی؟
بابا این مسخره بازیا چیه، دروازه بان کامل اومده از محوطه جریمه توپ رو گرفته، داور داره نگاهش می کنه؟
نه، دروازبان که فکر کنم فان درسار هست ( منچستر = :40: ) یه پاش رو خطه، :31: اگه کاملا بیاد بیرون یهو توپ از دستش میفته،
من خودم تست کردم، به یه پا گیر نمیده، شاید اینم نوعی باگ باشه :8:
فکر کنم فوتبال واقعی اگه یه پاش هم بیاد بیرون هند میشه، ولی این که این جوری هست، اگه کسی اطلاع از از فوتبال واقعی داره بگه لطفا اطلاعاتمون زیاد بشه :2:
فکر کنم فوتبال واقعی اگه یه پاش هم بیاد بیرون هند میشه، ولی این که این جوری هست، اگه کسی اطلاع از از فوتبال واقعی داره بگه لطفا اطلاعاتمون زیاد بشه
توی فوتبال واقعی به پا نگاه نمیکنن و فقط توپ رو نگاه میکنن و اگه حتی کل بدن بیرون باشه و فقط دست و توپ توی محوطه باشه باز درسته
Spaniuly
18-05-2009, 11:51
من دارم خودکشی میکنم، تو هر بازی هم اگه گل نزنم حداقل یا یه پاس گل میدم یا یه سانتری، چیزی...
شما استاميناتون كمه خسته ميشيد ميايد بيرون اگه استامينا شما زياد باشه دير خسته مي شي و مربي مجبور نميشه بكشه بيرون شمارو
denzelmovie
18-05-2009, 14:34
با سلام
دوستان عزیز به نظر شما بهترین ترکیب چیه؟؟؟
یعنی چه بازیکنهایی؟؟؟ چه ترکیبی؟؟؟
4-3-3 یا 4-4-2 یا غیره
کلا شما چه ترکیبی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟
اسم بازیکنها رو هم بگویید
با تشکر
بهترین ترکیب برای من 4-3-3 جواب داده، البته روی منچستر :40:
اینجوری:
به این صورت که: دفاع آخر فردیناند در کنار ویدیچ، راست گری نویل و چپ اورا ( مواقع ضروری: بین بقیه شون - براون، اوشی و اونز- تفاوت قابل توجهی تو دفاع وجود نداره، تقریبا برابرند ) :21:
هافبک تدافعی: کریک، فلچر، ( موارد ضروری: هافبک تدافعی میشه هافبک وسط: پارک جی سونگ )
هافبک های هجومی:
چپ: گیگز و راست: چون مهاجم ها تکمیله توز رو میذارم. :8:
خط فوروارد: کریس رونالدو سمت راست، رونی سمت چپ، برباتوف وسط ( برباتوف از بقیه بلند تره، پس وسط باشه بهتره ) :46:
برباتف رو هم برای هد زنی یه خط جلو تر بردم :20:
منتظر بقیه هم هستیم، مخصوصا ریش سفید ها :5: بحث جالبی شد
denzelmovie
18-05-2009, 15:31
بهترین ترکیب برای من 4-3-3 جواب داده، البته روی منچستر :40:
اینجوری:
به این صورت که: دفاع آخر فردیناند در کنار ویدیچ، راست گری نویل و چپ اورا ( مواقع ضروری: بین بقیه شون - براون، اوشی و اونز- تفاوت قابل توجهی تو دفاع وجود نداره، تقریبا برابرند ) :21:
هافبک تدافعی: کریک، فلچر، ( موارد ضروری: هافبک تدافعی میشه هافبک وسط: پارک جی سونگ )
خط فوروارد: کریس رونالدو سمت راست، رونی سمت چپ، برباتوف وسط ( برباتوف از بقیه بلند تره، پس وسط باشه بهتره ) :46:
برباتف رو هم برای هد زنی یه خط جلو تر بردم :20:
منتظر بقیه هم هستیم، مخصوصا ریش سفید ها :5: بحث جالبی شد
سلام
دوست عزیز خیلی خیلی ممنون ولی من منظورم این بود که از همه ی تیمها بازیکنها رو جمع آوری کنیم و توی یک تیم جمع کنیم
و یک ترکیب عالی با کمک همدیگر درست کنیم
مثلا شما برای دفاع , هافبک و فوروارد چه بازیکنهایی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟
همینطور ترکیب تیم؟؟؟
منتظر جوابتون هستم
لطفا همه نظر بدهید
با تشکر
farshad_pes9
18-05-2009, 15:52
ارمین جان بنده هم عرض کردم شما حتما درست میگی.من فقط نظرمو گفتم
سلام
دوست عزیز خیلی خیلی ممنون ولی من منظورم این بود که از همه ی تیمها بازیکنها رو جمع آوری کنیم و توی یک تیم جمع کنیم
و یک ترکیب عالی با کمک همدیگر درست کنیم
مثلا شما برای دفاع , هافبک و فوروارد چه بازیکنهایی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟
همینطور ترکیب تیم؟؟؟
منتظر جوابتون هستم
لطفا همه نظر بدهید
با تشکر
راجع به صحبت شما هم من تاحالا توی PES 2009 فقط با منچستر بازی کردم :40:
چون من عادت دارم با یکی کار کنم تا یه جایی که میخوام بازی کنم وقتی یه گل خوردم به خودم نبازم و گیر نکنم. همین یه تیم رو برداشتم و زیر و بمشو در آوردم :5:
خیلی خوشحال میشم بتونم کمکتون بکنم، ولی سعی کنید توی اون تیم حتما کریس رونالدو رو بیارید، چون سرعت و دریبل های خیلی خوبی میتونید باهاش بزنید :20:
امیدوارم به هدفتون برسید :10:
موفق باشید :11:
mohammad_87
18-05-2009, 16:15
خب دوست عزیز،برو به فولدر img کیت سرور بعد یه فولدر به اسم cs0d.img درست کن بعد فایل های adx رو توش کپی کن.
ممنون عزيزم درست شد...:10::11:
حالا چطوري بفهميم كدوم اعداد برا كدوم تيمه؟مثلا من صداي تشويق تيم ملي كه از استاديوم ضبط كردمو به adx تبديل كردم حالا بايد با چه شماره هايي تو اون پوشه بريزم؟اگه كسي اطلاع داره شماره فايل همه تيمهارو بگه...:46:
با سلام
4-3-3 یا 4-4-2 یا غیره
با تشکر
دوست خوبم!اينكه براي همه يه نسخه بپيچونيم كه نميشه...اينكه بهترين تركيب و تيم از نظر يك فرد چيه،كاملا به سبك بازي طرف برميگرده.اما من اكثرا مي بينم كه افراد با سيستم 3-3-4 بازي مي كنن.اما وقتي بهترين تيم سال معرفي ميشه(چه در بازيهاي كامپوتري وچه در فوتبال واقعي)معمولا 2-2-4 تركيب مي چينن.
bleu2u4u
18-05-2009, 16:36
میتونی از دقیقه ی 68 به بعد کاری کنی که توپ بیرون نره یا خطا نکنی دیگه تعویض ات نمیکنه :21:
با سلام
4-3-3 یا 4-4-2 یا غیره
با تشکر
من 4-1-3-2 میچینم
اصولا هم اینتر رو ور میدارم یا چلسی (فقط هم بخاطر زلاتان و دروگبا)
Spaniuly
18-05-2009, 16:56
ارمین جان بنده هم عرض کردم شما حتما درست میگی.من فقط نظرمو گفتم
قربونت برم عزيز شما از اين حرفها مي زني من شرمنده ميشم. شما لطف داري ولي به قول مهران خان هم وقتي ميشه بيشتر بسازن چرا نسازن به قول گفتني مفت باشه كوفت باشه:31: با زياد كردن تعداد كيت كه قيمتش بالاتر نميره واسه ما. ولي در كل اگه ما اينجا به نظرات هم پاسخ مي ديم هدف همون Feed Back هست نمي خواييم كه همديگرو ضايع كنيم جمع شديم تا از نظرات همديگه استفاده كنيم. موفق باشي فرشاد جان:10:
با سلام
4-3-3 یا 4-4-2 یا غیره
با تشکر
من مي دونم منظور و هدف شما چي هست چون عين من هستي داشتن يك تيم هميشه برنده و قدرتمند براي روزهاي رو كم كني (Exebition مقابل هم:21:) كونامي به فكر آدمايي مثل من و تو هست و براي اين منظور مود Master League رو ساخته. نمي دونم چند نفر اينجا فلسفه مود مستر ليگ رو مي دونن ولي فلسفه مستر ليگ اين هست كه تيم مورد علاقه ات رو برداري با تركيب ديفالت (همون Ordaz , Minanda اينا) شروع كني و رفته رفته بازيكنان قدرتمند و بزرگ رو به خدمت بگيري. بعد حدود 7 - 8 فصل مي بيني يه تيم پر قدرت داري تيمي كه بازيكنانش بزرگان فوتبال جهان هستند الان تيمي كه من در فصل 11 مستر ليگ دارم يه تيم شكست ناپذير هست توي بازي هاي مقابل هم كه با برو بچه هاي فاميل و دوستان بازي مي كنم يه 17 18 تايي رو مي زنم خلاصه يه كاري مي كنم از بازي كردن با من پشيمون بشه:31: البته اونم به خاطر استفاده از اين تيم هست. پسر خاله ام اكثرا ميلان رو برمي داره ولي به هر حال خوندن در مقابل تيم رويايي من كار هر كسي نيست
denzelmovie
18-05-2009, 17:16
قربونت برم عزيز شما از اين حرفها مي زني من شرمنده ميشم. شما لطف داري ولي به قول مهران خان هم وقتي ميشه بيشتر بسازن چرا نسازن به قول گفتني مفت باشه كوفت باشه:31: با زياد كردن تعداد كيت كه قيمتش بالاتر نميره واسه ما. ولي در كل اگه ما اينجا به نظرات هم پاسخ مي ديم هدف همون Feed Back هست نمي خواييم كه همديگرو ضايع كنيم جمع شديم تا از نظرات همديگه استفاده كنيم. موفق باشي فرشاد جان:10:
من مي دونم منظور و هدف شما چي هست چون عين من هستي داشتن يك تيم هميشه برنده و قدرتمند براي روزهاي رو كم كني (Exebition مقابل هم:21:) كونامي به فكر آدمايي مثل من و تو هست و براي اين منظور مود Master League رو ساخته. نمي دونم چند نفر اينجا فلسفه مود مستر ليگ رو مي دونن ولي فلسفه مستر ليگ اين هست كه تيم مورد علاقه ات رو برداري با تركيب ديفالت (همون Ordaz , Minanda اينا) شروع كني و رفته رفته بازيكنان قدرتمند و بزرگ رو به خدمت بگيري. بعد حدود 7 - 8 فصل مي بيني يه تيم پر قدرت داري تيمي كه بازيكنانش بزرگان فوتبال جهان هستند الان تيمي كه من در فصل 11 مستر ليگ دارم يه تيم شكست ناپذير هست توي بازي هاي مقابل هم كه با برو بچه هاي فاميل و دوستان بازي مي كنم يه 17 18 تايي رو مي زنم خلاصه يه كاري مي كنم از بازي كردن با من پشيمون بشه:31: البته اونم به خاطر استفاده از اين تيم هست. پسر خاله ام اكثرا ميلان رو برمي داره ولي به هر حال خوندن در مقابل تيم رويايي من كار هر كسي نيست
سلام
دوست عزیز حالا اگه شما امکان داره اسم بازیکنانت را با نوع ترکیب خودت رو اینجا بگذارید تا ازش استفاده کنیم
راستی دوست عزیز ما با استفاده از قسمت Edit بازیکنهایی رو که دوست داریم رو توی یک تیم جمع میکنیم
و با دوستان با هم مسابقه میدیم
و من تا حالا ترکیب خوبی رو نتونستم پیدا کنم
البته بیشتر بازی ها رو می برم ولی هنوز از ترکیب تیم راضی نیستم
برای همین میخواستم با کمک دوستان یک ترکیب عالی رو به من معرفی کنید با اسم بازیکنان و نوع ترکیب
منتظر جوابتون هستم
با تشکر
mohammad_87
18-05-2009, 17:34
دقيقا كاري كه من هم با انواع نسخه هاي pes انجام دادم.ولي يه فرقي بين من و شما:من هنوز يك بازي هم انجام ندادم ولي تيم قدرتمند خودمو ساختم.حتي بدون اينكه از بازيكن هاي تاپ تيم هاي ديگه مثل رونالدو استفاده كنم (تا تيم ها در مستر ليگ قدرت خودشون رو داشته باشن)ولي همه بازيكنان تاپ رو دارم.اگه فهميديد چجوري...:21:
ضمنا به نظر من در بين دروازه بانان Cech از همه بهتره و بعد van der sar اينها بهترين هستند.در دفاع Ferdinand حتما بايد يكي از مدافعين وسط باشه.اصلا عكس تركيب خودمو بعدا آپ ميكنم...:27:
Spaniuly
18-05-2009, 17:42
دقيقا كاري كه من هم با انواع نسخه هاي pes انجام دادم.ولي يه فرقي بين من و شما:من هنوز يك بازي هم انجام ندادم ولي تيم قدرتمند خودمو ساختم.حتي بدون اينكه از بازيكن هاي تاپ تيم هاي ديگه مثل رونالدو استفاده كنم (تا تيم ها در مستر ليگ قدرت خودشون رو داشته باشن)ولي همه بازيكنان تاپ رو دارم.اگه فهميديد چجوري...:21:
ضمنا به نظر من در بين دروازه بانان Cech از همه بهتره و بعد van der sar اينها بهترين هستند.در دفاع Ferdinand حتما بايد يكي از مدافعين وسط باشه.اصلا عكس تركيب خودمو بعدا آپ ميكنم...:27:
دروازبان آلمريا Diego دروازباني كه در اثر رشد توانايي دروازباني و ريسپانسش شده 99:31: شما اين دروازبان رو بخري كفايت مي كنه لوريس دروازبان ليو ن رو هم مي تونيد بخريد اون هم ميشه 98
سلام
دوست عزیز حالا اگه شما امکان داره اسم بازیکنانت را با نوع ترکیب خودت رو اینجا بگذارید تا ازش استفاده کنیم
راستی دوست عزیز ما با استفاده از قسمت Edit بازیکنهایی رو که دوست داریم رو توی یک تیم جمع میکنیم
و با دوستان با هم مسابقه میدیم
و من تا حالا ترکیب خوبی رو نتونستم پیدا کنم
البته بیشتر بازی ها رو می برم ولی هنوز از ترکیب تیم راضی نیستم
برای همین میخواستم با کمک دوستان یک ترکیب عالی رو به من معرفی کنیدبا اسم بازیکنان و نوع ترکیب
منتظر جوابتون هستم
با تشکر
دقيقا مستر ليگ واسه اين هست كه ديگه اديت فايل رو Spoil نكنيد از اونجايي كه PES براي اصلاح اساميش به يك اديت فايل تر تميز و دست نخورده داره شما در صورتي كه يه اديت فايل خوب براي اصلاح اسامي گير مياري نبايد بازيكنانش رو از توي اديت داخل بازي دستكاري كني كلا حيف ميشه معني نداره وقتي شما بازيت رو اجرا مي كنه بازيكنان سر جاي خودشون نباشن. كلا به بازي هاي PES و فيفا به چشم يك سيموليشن نگاه كنيد. بازي شما بايد طوري باشه كه كه براي شما مرجع باشه و با مرور تركيب تيمها يه اطلاعات عمومي در مورد بازيكنها و تيم هاي باشگاهيشون بدست بياريد. در مورد اينكه من از چه بازيكنهايي استفاده مي كنم بايد بگم كه بازيكنهاي من بازيكنهاي رشد يافته و مورد علاقه من هستند. مثلا شايد قوي ترين دروازبان بوفون باشه توي Exebition ولي دروازبان تركيب طلائي من Diego دروازبان آلمريا هست كه الان رشد كرده و 99 شده توانايي دروازبانيش يا بهترين بازيكن كل تيمم Gourcuff هست كه تمامي پارامترهاش حتي دفاع بالاي 96 شده. يا داويد سيلوا كه مهار نشدني شده همچنين پاتو و آگرو به هر حال اگه بخواي ليست اون بيست و هفت هشت بازيكن تيمم رو براتون مي ذارم. مي خوايين؟
MaziyarServer
18-05-2009, 17:56
ممنون عزيزم درست شد...:10::11:
حالا چطوري بفهميم كدوم اعداد برا كدوم تيمه؟مثلا من صداي تشويق تيم ملي كه از استاديوم ضبط كردمو به adx تبديل كردم حالا بايد با چه شماره هايي تو اون پوشه بريزم؟اگه كسي اطلاع داره شماره فايل همه تيمهارو بگه...:46:
برای تبدیل اول باید فایل ضبط شده رو با برنامه ای مثل Jet Audio به wav بعدش هم با برنامه DkZ Studio 0.91B به adx تبدیل کنید.
راجع به صدای تماشاگرها و گوینده هم اطلاعات زیادی ندارم، فقط می دونم صداهای منو از 100 شروع می شه. راستی من خودم آهنگ Euro 2008 رو که ایرانیا ساخته بودن (هر روز موقع فوتبال پخش میشه) رو گذاشتمه، خیلی هم قشنگ شده.
mohammad_87
18-05-2009, 17:58
دروازبان آلمريا Diego دروازباني كه در اثر رشد توانايي دروازباني و ريسپانسش شده 99:31: شما اين دروازبان رو بخري كفايت مي كنه لوريس دروازبان ليو ن رو هم مي تونيد بخريد اون هم ميشه 98
جدا؟چون من همون اول از بازيكناي معروف استفاده مي كنم زياد در جريان اين پديده ها نبودم.:31:ولي من اينها رو براي ساخت يك تيم كامل گفتم براي بازي Exhibition يعني رو در رو.نه براي مسترليگ متوجه هستيد كه؟ولي باز هم ممنون آرمين جان!:11:
فقط می دونم صداهای منو از 100 شروع می شه. راستی من خودم آهنگ Euro 2008 رو که ایرانیا ساخته بودن (هر روز موقع فوتبال پخش میشه) رو گذاشتمه، خیلی هم قشنگ شده.
مازيار جان اين 100 كه ميگي براي همون فايل cs0d.img هست؟اينها رو با چي ميشه اجرا كرد؟چون فرمت همشون bin هست با ggs كه باز مي كنم مي نويسه unknow format واجرا نميشه.با چي اجراشون كنم تا بفهمم كدوم براي كدوم آهنگه؟ممنون ميشم بازم كمكم كني:20:
denzelmovie
18-05-2009, 18:09
دقيقا مستر ليگ واسه اين هست كه ديگه اديت فايل رو Spoil نكنيد از اونجايي كه PES براي اصلاح اساميش به يك اديت فايل تر تميز و دست نخورده داره شما در صورتي كه يه اديت فايل خوب براي اصلاح اسامي گير مياري نبايد بازيكنانش رو از توي اديت داخل بازي دستكاري كني كلا حيف ميشه معني نداره وقتي شما بازيت رو اجرا مي كنه بازيكنان سر جاي خودشون نباشن. كلا به بازي هاي PES و فيفا به چشم يك سيموليشن نگاه كنيد. بازي شما بايد طوري باشه كه كه براي شما مرجع باشه و با مرور تركيب تيمها يه اطلاعات عمومي در مورد بازيكنها و تيم هاي باشگاهيشون بدست بياريد. در مورد اينكه من از چه بازيكنهايي استفاده مي كنم بايد بگم كه بازيكنهاي من بازيكنهاي رشد يافته و مورد علاقه من هستند. مثلا شايد قوي ترين دروازبان بوفون باشه توي Exebition ولي دروازبان تركيب طلائي من Diego دروازبان آلمريا هست كه الان رشد كرده و 99 شده توانايي دروازبانيش يا بهترين بازيكن كل تيمم Gourcuff هست كه تمامي پارامترهاش حتي دفاع بالاي 96 شده. يا داويد سيلوا كه مهار نشدني شده همچنين پاتو و آگرو به هر حال اگه بخواي ليست اون بيست و هفت هشت بازيكن تيمم رو براتون مي ذارم. مي خوايين؟
دوست عزیز اگه زحمتی نیست لیست بازیکنها و نوع ترکیبتون رو بذارید
من هم خودم مستر لیگ رو بازی میکنم و چندتا بازیکن هم خریدم ولی وقتی با دوستان بازی می کنیم
یک پوشه ی سیو دارم که اونها رو میذارم توی My document و با هم بازی میکنیم
ولی وقتی خودم میخواهم بازی کنم اون یکی سیو که مخصوص بازیهای مستر لیگ هست رو میذارم
حالا میخوام برای وقتی که میخوام با دوستان بازی کنم یک ترکیب خوب رو به من معرفی کنید
خیلی خیلی ممنون
bleu2u4u
18-05-2009, 18:25
من مي دونم منظور و هدف شما چي هست چون عين من هستي داشتن يك تيم هميشه برنده و قدرتمند براي روزهاي رو كم كني (Exebition مقابل هم) كونامي به فكر آدمايي مثل من و تو هست و براي اين منظور مود Master League رو ساخته. نمي دونم چند نفر اينجا فلسفه مود مستر ليگ رو مي دونن ولي فلسفه مستر ليگ اين هست كه تيم مورد علاقه ات رو برداري با تركيب ديفالت (همون Ordaz , Minanda اينا) شروع كني و رفته رفته بازيكنان قدرتمند و بزرگ رو به خدمت بگيري. بعد حدود 7 - 8 فصل مي بيني يه تيم پر قدرت داري تيمي كه بازيكنانش بزرگان فوتبال جهان هستند الان تيمي كه من در فصل 11 مستر ليگ دارم يه تيم شكست ناپذير هست توي بازي هاي مقابل هم كه با برو بچه هاي فاميل و دوستان بازي مي كنم يه 17 18 تايي رو مي زنم خلاصه يه كاري مي كنم از بازي كردن با من پشيمون بشه البته اونم به خاطر استفاده از اين تيم هست. پسر خاله ام اكثرا ميلان رو برمي داره ولي به هر حال خوندن در مقابل تيم رويايي من كار هر كسي نيست
البته خود کونامی توی نسخه ی pes 6 داست فلسفه ی این کار رو زیر سوال میبرد (تو نسخه های قبلی و بعدی اینطور نبود)
توی اون بازی هر تیمی که با مستر میساختی هنگام بازیه exhibition به حالت اولش برمیگشت و با یه تیم ضعیف مواجه میشدی!!!
این ترکیب من توی مستر لیگه
مسن ترین بازیکنی که گرفتم 19 ساله بوده ولی تقریبا 90 درصدشون 17 ساله بودن
ون درسار هم 17 ساله بود که گرفتمش (بعد از بازنشتگیش)
الان هم همشون بهترن بازیکن ها توی پست خودشونن (بعد 7-8 سال)
سالارشون هم پاتو است که بغیر چند تا ایتم اش بقیه همه بالای 95 هست
mohammad_87
18-05-2009, 18:52
دوست عزیز اگه زحمتی نیست لیست بازیکنها و نوع ترکیبتون رو بذارید
denzelmovieعزيز.من دربازيهاي دونفره اكثرا از اين تركيب استفاده مي كنم.يك تركيب سرعتي!البته شما بايد با خصوصيات بازيكنان آشنا باشيد.مثلا مي بينيد كه من بالاك رو هافبك دفاعي گذاشتم چون با قد بلند و ديگر خصوصياتش براي من كه عالي بازي ميكنه.به مرور شما مي تونيد بازيكن دلخواه خودتون رو پيدا كنيد.ضمنا دقت كنيد كه سيستم 3-3-4 2-A هستش.البته اين با تركيبي كه من در مستر بازي ميكنم خيلي فرق داره مخصوصا از لحاظ سيستم.
Spaniuly
18-05-2009, 18:57
البته خود کونامی توی نسخه ی pes 6 داست فلسفه ی این کار رو زیر سوال میبرد (تو نسخه های قبلی و بعدی اینطور نبود)
توی اون بازی هر تیمی که با مستر میساختی هنگام بازیه exhibition به حالت اولش برمیگشت و با یه تیم ضعیف مواجه میشدی!!!
اه نمي دونستم چه ضد حال بوده پس من يه چيزي مي دونستم تا قبل PES 2009 از اين PES بدم ميومد ها. خداييش فقط اين PES 2009 من رو به PES علاقمند كرد.
خوب اينم تركيب تيمي كه توي مستر ليگ ازش استفاده ميكنم
اين تركيب اصلي شماره 1
1 - GK - Diego
2 - RB - Fischer
3 - CB - Chielini
4 - LB - Gunther
5 - CMF - Gourcuff
6 - CMF - Arda Turan
7 - AMF - Messi
8 - RWF - Silva
9 - LWF - Giovinco
10- CF - Ronaldo
11- CF - Aguero
و تركيب اصلي شماره 2
12- GK - Lloris
13- SB - Walton
14- CB - Raul Albiol
15- SB - Kruger
16- CMF - Lucas
17- CMF - Kaiser
18- AMF - Hamsik
19- RWF - Walcot
20- LWF - Shaw
21- CF - Pato
22- CF - Benzema
اين هم از بازيكنان ذخيره كه صرفا به خاطر رشد خوبشون توي تيم حضور دارند و به نوعي آينده ساز هستند. چون كم كم بازيكناني مثل رونالدو دارند افت مي كنن و ضعيف ميشن
Chapi
Moulin
Gambino
Wijnaldum
Gotwald
توضيح: اين بازيكنان New Comer هستند: كه توي تيم ممكن هست اساميشون براتون نا آشنا باشه.
Fischer
Gunther
Walton
Kruger
Kaiser
Shaw
Chapi
Moulin
Gambino
Gotwald
اين بازيكن ها فوق العاده هستند بين بازيكنان New Comer البته ممكنه بازيكنهاي ديگه اي هم باشن كه من اينها رو فوق العاده ديدم.. گل سر سبد همه بازيكنان New Comer هم Kaiser هست و دو ويژگي كاملا متمايز داره:
1- اسمش توسط گزارشگر گفته ميشه
2- داراي استايل منحصر بفرد ديويد بكهام هست. ضربات ايستگاهي رو مثل بكهام مي زنه. غير از اين دو هيچ بازيكني اين استيا رو نداره توي PES2009 خواستيد امتحان كنيد توي تراينينگ با بكهام كرنر يا ضربه آزاد بزنيد ببينيد حركت بدنش چطوري فرق مي كنه شماره استايل همون 5 هست ولي با بقيه بازيكناني كه اين استايل شماره 5 رو دارند فرق مي كنه استايل بكهام و كايزر
bleu2u4u
18-05-2009, 19:02
krauser اگه میشه مثل من و محمد 87 عکس هم بگذار
mohammad_87
18-05-2009, 19:17
اين هم از بازيكنان ذخيره كه صرفا به خاطر رشد خوبشون توي تيم حضور دارند و به نوعي آينده ساز هستند. چون كم كم بازيكناني مثل رونالدو دارند افت مي كنن و ضعيف ميشن
ارمين جان ميشه يه ليست 11 نفري از بهترين بازيكناني كه پيشرفتشون سريعه بذاري؟يعني 11 بازيكني كه از همه سريعتر پيشرفت مي كنن.
Spaniuly
18-05-2009, 19:29
بفرماييد اينم عكس
شناسنامه هم خواستيد بگيد بذارم:31:
ارمين جان ميشه يه ليست 11 نفري از بهترين بازيكناني كه پيشرفتشون سريعه بذاري؟يعني 11 بازيكني كه از همه سريعتر پيشرفت مي كنن.
خوب شما هر كدوم از اين 7 بازيكن رو گير آوردي بخر واقعا نميشه گفت پيشرفت كدوم سريع تر و بهتر هست كلا اين بازيكنان رو واقعا بخريد:
گوركاف (عاليه رشدش)
سيلوا (خيره كننده اس پيشرفتش)
پاتو
آگرو
بنزيما
آردا توران
لوكاس
كيه ليني
ديه گو (End پيشرفت ميره مي چسبه به 99)
رائول آلبيول
همشيك
جيو وينكو (رشدش خيره كننده هست)
وينالدوم
و تمام اون بازيكنان New Commer هم كه گذاشتم به خاطر رشد و آينده روشنشون هست كه توي تيم نگهشون داشتم. هميشه توي نيم فصل توي قسمت جستجو به قسمت New Commer بريد و ببينيد هر كدوم از اين بازيكنان در دسترس هستند بخريد
bleu2u4u
18-05-2009, 20:53
به نظر من بازیکنهایی که رشدشون سریعه نیاز به لیست نداره
شما برو توی سرچ بزن بازیکنهای 17 تا 19 سال بعد از بین اونا بهترین بازیکنها در هر پست رو انتخاب کن
به سرعت پیشرفت میکنن
یعنی یه جورایی میشه گفت پیشرفت بازیکنها ارتباط مستقیم با سنشون داره
gomnam23
18-05-2009, 22:06
اینم ترکیب من در فصل 2016-2017 که در هفته 30 هستم وتمامی بازیهامو در لیگ بردم و جشن قهرمانی رو هم خیلی زود بر پا کردم(top player)
توصیه: یه همچین تاپیکی واسه.B.A.L درست بشه بد نیست . هرکسی از خودش بگه و افتخاراتش رو اونجا بذاره
به توصیم عمل کنید
Turok-71
18-05-2009, 22:27
مگه اینجا چشه؟؟ اگه بخوایم اینکارو بکنیم که باید برای هر مد یه تاپیک بزنیم و اونوقت که میشه.....
bleu2u4u
18-05-2009, 23:54
تازه اینجا هم که برای مستر لیگ نیست
برای بازیه pes 2009 که داشتیم توی این در مورد مستر صحبت میکردیم
میشه در مورد b.a.l هم صحبت کرد
MaziyarServer
18-05-2009, 23:58
مازيار جان اين 100 كه ميگي براي همون فايل cs0d.img هست؟اينها رو با چي ميشه اجرا كرد؟چون فرمت همشون bin هست با ggs كه باز مي كنم مي نويسه unknow format واجرا نميشه.با چي اجراشون كنم تا بفهمم كدوم براي كدوم آهنگه؟ممنون ميشم بازم كمكم كني:20:
آره 100 برای cs0d.img هست.
GGS از همون جایی که از اسمش پیداست (Game Graphic Studio) ربط به مسائل گرافیکی، عکس و ... رو داره.
برای دیدن صدا و عکس های درون فایل های img از برنامه AFS Explorer 3.7 استفاده کن.
لینک دانلود برنامه AFS Explorer 3.7 با حجم 220 کیلوبایت:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبذار براتون نحوه عوض کردن صدای Highlight ،Title Menu و ... رو براتون بگم:
1:) اول از همه باید آهنگتون و به adx تبدیل کنید.
من این آهنگ رو توصیه می کنم (|آهنگی که موقع پخش فوتبال شبکه 3 پخش میشه):
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا باید اون رو به wav تبدیل کنید، برای این از برنامه های مبدل صوتی مثل Jet Audio استفاده کنید. (راستی توی قسمت Config برنامه Jet Audio روی 44.100 , 16 بیت , Stereo کلیک کنید، و به wav تبدیل کنید)
2:) برای تبدیل به adx از برنامه DkZ Studio 0.91B استفاده کنید (حجم 6.11 مگابایت):
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد توی برنامه از تب tools روی گزینه wav to adx - adx 2 wav (یا گزینه مشابه) کلیک کنید و در اونجا فایل رو تبدیل کنید.
3:) فایل adx رو به unnamed_102.adx تغییر اسم کنید.
4:) فایل رو توی پوشه cs0d.img توی کیت سرور کپی کنید. (اگه نیست فولدر رو بسازید)
5:) برید توی بازی و در قسمت gallery روس tracklist editor کلیک کنید. حالا اسم Every Man for Himself رو پیدا کنید و توی همه قسمت های بازی قرار بدید. بعد به در همان tracklist editor روی سایر گزینه های مثل title menu و become a legend و ... که می خواهید صدای آن ها تغییر کند کلیک کنید و بقیه آهنگ ها را پاک کنید تا فقط every man for himself پخش شود.
مشکلی بود، مطرح کنید
Turok-71
19-05-2009, 01:36
دروود.
در مد B.A.L وقتی که بازی تموم میشه در قسمت Rating وقتی روی یک بازیکن کلیک میکنی
عملکردش رو مینویسه حالا در این اعداد و ارقام چند گزینه در سمت راست قرار داره اونا مال چیه؟؟
mohammad_87
19-05-2009, 14:05
بازهم ممنون مازيار جان.توضيحات كاملي ارائه دادي.فقط نتونستم اون آهنگي كه گفتي رو دانلود كنم.اگه تونستي دوباره لينك بده...
همه فايلهاي adx رو اكسپورت كردم دارم بينشون مي گردم آهنگ champions league رو پيدا كنم.آخه خيلي ازش خوشم مياد...:40:
پس از باز كردن فايل cs0d با برنامه afs explorer فايلهاي زيادي رو مشاهده مي كنيد.كه از unnamed_90 تا unnamed_782 فايل هاي adx هست.كه از آهنگ هاي جام ها،كاپها،قهرماني،منو و تماشاچيان تشكيل ميشه.
براي اجراي اونها مي تونيد پس از انتخاب فايلها با كليك راست و گزينه اكسپورت فايلها رو در جايي ذخيره كنيد تا با برنامه dkz اجرا كنيد.(چون من كه نتونستم با پلير خود afs چيزي بشنوم)
از 90 تا 163 براي جام و... و از 164 الي 782 اكثرا براي تماشاگران هست.براي مثال صداي تشويق هواداران ميلان بين فايلهاي 539 تا 543 قرار داره.
اما مهمترين بخش كه خودم خيلي بدنبالش بودم آهنگهاي مربوط به مود champions league بود كه مي تونيد از فايلهاي 158 تا 163 به اونها گوش كنيد.ضمن اينكه اپراي معروف جام قهرمانان هم در فايل 160 قرار داره.:27:
موفق باشيد...:10:
MaziyarServer
19-05-2009, 16:36
چه باگ های مسخره ای، توپ از خط رد کرد باید کرنر میگرفت، طبق معمول داور نشسته نگاه می کنه:
bleu2u4u
19-05-2009, 18:12
اینکه ماکسی رودریگز چجوری از تور دروازه رد شد بماند چون زیاد مهم نیست
مهم اینه که چجوری نزدیک به نیمی از بازی رو پشت تور دروازه موند و تیم اش 10 نفره بازی رو ادامه داد مهمه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه باگ های مسخره ای، توپ از خط رد کرد باید کرنر میگرفت، طبق معمول داور نشسته نگاه می کنه:
به نظر من هنوز توپ کامل از خط رد نشده توی تصویر 3 مشخصه که یه تیکه از خط بوصیله ی توپ پوشیده شده
seday baron
19-05-2009, 18:31
سلام دوستان خسته نباشید
چون من تازه به این بحثهای پچ و ادیت و این قبیل مسائل آشنا شدم یه کم تازه کار هستم
با مطالعه چند صفحه از این تایپیک و استفاده از پستهای دیگه متوجه شدم که برای بروز کردن pes 2009 پچ 1.4 همراه با کرک 1.2 باید دریافت کنم و برای آپدیت روستر باید فایل cv0f.img بگیرم که هر دو این فایلها هم دریافت کردم .
سئوالی که من داشتم اینه که من این دو فایلی که دریافت کردم کجا و به چه ترتیب نصب یا کپی کنم و اگر فایل یا کیت سرور و یا هر چیزی دیگه که برای بروز کردن لازمه بهم معرفی کنید. که اسامی تیم ها بازیکنان لباسها و ..... بروز و درست بشه.
با تشکر ممنون میشم راهنماییم کنید.
Behnam_o2
19-05-2009, 19:27
آقا این تکستچر باحال رو دانلود کنید رو پیشونی بازیکنا عرق میشینه!!! خیلی باحاله.
اینا باگ نیست اشتباه داوریه, چون کم پیش میاد میشه اشتباه داوری تلقی کرد.:27:
seday baron
19-05-2009, 19:39
سلام دوستان خسته نباشید
چون من تازه به این بحثهای پچ و ادیت و این قبیل مسائل آشنا شدم یه کم تازه کار هستم
با مطالعه چند صفحه از این تایپیک و استفاده از پستهای دیگه متوجه شدم که برای بروز کردن pes 2009 پچ 1.4 همراه با کرک 1.2 باید دریافت کنم و برای آپدیت روستر باید فایل cv0f.img بگیرم که هر دو این فایلها هم دریافت کردم .
سئوالی که من داشتم اینه که من این دو فایلی که دریافت کردم کجا و به چه ترتیب نصب یا کپی کنم و اگر فایل یا کیت سرور و یا هر چیزی دیگه که برای بروز کردن لازمه بهم معرفی کنید. که اسامی تیم ها بازیکنان لباسها و ..... بروز و درست بشه.
کسی مارو تحویل نمی گیره ؟
Turok-71
19-05-2009, 19:59
فوتبال واقعی نیس که اشتباه داوری داشته باشه اینا باگ هوش مصنوعی هستن.
mohammad_87
19-05-2009, 22:06
سلام دوستان خسته نباشید
دوست عزيز اگه به همون پستها كه بارها تكرار شدند بيشتر دقت كني متوجه نصب صحيح اونها ميشي.ابتدا بايد پچ رو مطابق راهنمايي ها نصب كني و بعد كرك رو در مسير C:\Program Files\Pro Evolution Soccer 2009 (يعني مسير نصب بازي)كپي كن.
براي اينكه اسامي درست شوند به فايل اديت نياز داريد كه بايد در اين مسير C:\Documents and Settings\YOUR USER\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save كپي كنيد.اما براي اصلاحات گرافيكي به برنامه كيت سرور نياز داري ابتدا اين برنامه رو در محل بازي نصب كرده و فايلهاي مورد نياز رو در اين برنامه كپي كن.
MORTAZA.2FUN
19-05-2009, 23:15
سلام به همگی
یه سوال تا حالا شده که تو مد بال مالکیت توت تو نیمه ی اول بازی از 70 بال تر شده باشه ؟
اگه شده بگید ....
اما من توی بازی های عادی با تیم های معمولی نمیگم بلکه بازی با تیم هایی مانند منچستر و رئال و ارسنال و چلسی و بارسا و... رو می گم .
اگه باورتون میشه من این کار رو کردم خودتون می تونید ببینید .
البته من در این باره یه عکس هم گرفته بودم ولی هر چقدر گشتم نتونستم پیداش کنم و در ضمن دو گل هم زده بودم .
مالکیت توپ هم 90 به 10 بود
به هر حال خودتون ببینید ونظرتون رو بگید .
این هم لینکش :
البته من تو زمان های مختف سیو کرده بودم یعنی از 10تا 12 و12 تا 22 و 22 تا 45 ولی دیدم که زیاد میشه همون اولی رو براتون گذاشتم.
امیدوارم که خوشتون اومده باشه .:40::10::40:
MaziyarServer
19-05-2009, 23:31
بازهم ممنون مازيار جان.توضيحات كاملي ارائه دادي.فقط نتونستم اون آهنگي كه گفتي رو دانلود كنم.اگه تونستي دوباره لينك بده...
همه فايلهاي adx رو اكسپورت كردم دارم بينشون مي گردم آهنگ champions league رو پيدا كنم.آخه خيلي ازش خوشم مياد...:40:
لینک تصحیح شد (آهنگ یورو 2008):
اینم آهنگ UEFA Champions League 2009 با حجم 2.62 مگابایت:
فوتبال واقعی نیس که اشتباه داوری داشته باشه اینا باگ هوش مصنوعی هستن.
نه دوست عزیز! از ورژن قبلی بازی یعنی نسخه 2008 برای جذابتر شدن بازی اشتباهات داوری رو هم به بازی اضاف کردن که توی نسخه قبلی این اشتباهات خیلی تابلو بود!!!!! :13:
seday baron
20-05-2009, 08:41
دوست عزيز اگه به همون پستها كه بارها تكرار شدند بيشتر دقت كني متوجه نصب صحيح اونها ميشي.ابتدا بايد پچ رو مطابق راهنمايي ها نصب كني و بعد كرك رو در مسير C:\Program Files\Pro Evolution Soccer 2009 (يعني مسير نصب بازي)كپي كن.
براي اينكه اسامي درست شوند به فايل اديت نياز داريد كه بايد در اين مسير C:\Documents and Settings\YOUR USER\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save كپي كنيد.اما براي اصلاحات گرافيكي به برنامه كيت سرور نياز داري ابتدا اين برنامه رو در محل بازي نصب كرده و فايلهاي مورد نياز رو در اين برنامه كپي كن.
دوست عزیز ممنون از راهنمایی که کردی فقط اگه امکانش هست لینک آخرین ادیت و آخرین کیت سرور که اومده بهم بدی واقعا ممنون می شم .
واگه ممکنه بهم بگین این فایل cv0f که گرفتم باید چیکار کنم ؟
خیلی خیلی ممنون
MaziyarServer
20-05-2009, 11:44
دوست عزیز ممنون از راهنمایی که کردی فقط اگه امکانش هست لینک آخرین ادیت و آخرین کیت سرور که اومده بهم بدی واقعا ممنون می شم .
واگه ممکنه بهم بگین این فایل cv0f که گرفتم باید چیکار کنم ؟
خیلی خیلی ممنون
از اینجا می تونی دانلود کنی: (راهنما هم هست)
فایل cv0f هم باید توی مسیر زیر کپی کنی:
seday baron
20-05-2009, 12:34
دوست عزیز ممنون ولی کیت سروری که شما معرفی کردید حجمش نزدیک 3 مگ میشه ولی من چند روز پیش یکی دانلود کردم 141 مگ حجم داره منتهی نمیدونستم که اخریش یا نه نصبش نکردم خواستم ببینم تفاوتش چیه که انقد حجمش باهم فرق میکنه .
اگه امکانش هست اخرین ادیت هم برام بذار.
مرسی عزیز
MaziyarServer
20-05-2009, 18:49
دوست عزیز ممنون ولی کیت سروری که شما معرفی کردید حجمش نزدیک 3 مگ میشه ولی من چند روز پیش یکی دانلود کردم 141 مگ حجم داره منتهی نمیدونستم که اخریش یا نه نصبش نکردم خواستم ببینم تفاوتش چیه که انقد حجمش باهم فرق میکنه .
اگه امکانش هست اخرین ادیت هم برام بذار.
مرسی عزیز
دوست عزیز Kitserver اصلاً ربطی به cv0f.img نداره که، cv0f.img یه فایل برای update بازی و Kitserver یه برنامه افزودنی روی بازیه و کارش اجرا کردن فایل های گرافیکی هست که بهش میدی (کیت)، یه سری هم به صفحات قبل هم بزنی بد نیست، همه ما این سوالات رو داشتیم.
اگه باز هم سوالی بود بپرس
gomnam23
20-05-2009, 20:40
این کارهایی که من تو BAL انجام دادم بعد از خداحافظی:
mohammad_dj_kazin
21-05-2009, 00:27
سلام
دوستان من اون قسمت become a legend رو بازی میکنم ولی توی هیچ کدوم از بازی ها توی بازی نرفتم فقط تیو تمرین ها هستم .اونم توی یه تیم مزخرف که اسمش رو هم نمیدونم.
چجوری میشه توی خود بازی تیم بازی کرد نه توی تمرین قبل از بازی؟؟
چجوری میشه رفت تیمای بزرگ مثل منچستر؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
Mehdi.ss
21-05-2009, 00:32
آره 100 برای cs0d.img هست.
GGS از همون جایی که از اسمش پیداست (Game Graphic Studio) ربط به مسائل گرافیکی، عکس و ... رو داره.
برای دیدن صدا و عکس های درون فایل های img از برنامه AFS Explorer 3.7 استفاده کن.
لینک دانلود برنامه AFS Explorer 3.7 با حجم 220 کیلوبایت:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبذار براتون نحوه عوض کردن صدای Highlight ،Title Menu و ... رو براتون بگم:
1:) اول از همه باید آهنگتون و به adx تبدیل کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا باید اون رو به wav تبدیل کنید، برای این از برنامه های مبدل صوتی مثل Jet Audio استفاده کنید. (راستی توی قسمت Config برنامه Jet Audio روی 44.100 , 16 بیت , Stereo کلیک کنید، و به wav تبدیل کنید)
2:) برای تبدیل به adx از برنامه DkZ Studio 0.91B استفاده کنید (حجم 6.11 مگابایت):
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد توی برنامه از تب tools روی گزینه wav to adx - adx 2 wav (یا گزینه مشابه) کلیک کنید و در اونجا فایل رو تبدیل کنید.
3:) فایل adx رو به unnamed_102.adx تغییر اسم کنید.
4:) فایل رو توی پوشه cs0d.img توی کیت سرور کپی کنید. (اگه نیست فولدر رو بسازید)
5:) برید توی بازی و در قسمت gallery روس tracklist editor کلیک کنید. حالا اسم Every Man for Himself رو پیدا کنید و توی همه قسمت های بازی قرار بدید. بعد به در همان tracklist editor روی سایر گزینه های مثل title menu و become a legend و ... که می خواهید صدای آن ها تغییر کند کلیک کنید و بقیه آهنگ ها را پاک کنید تا فقط every man for himself پخش شود.
مشکلی بود، مطرح کنید
سلام
من هر کاری میکنم برنامه AFS Explorer 3.7 وDkZ Studio 0.91B رو نمیتونم دانلود کنم یعنی دانلودش خرابه کسی آدرس دیگه ای داره ؟
:41::19::41::19::41::19::41::19::41:
Turok-71
21-05-2009, 00:43
سلام
دوستان من اون قسمت become a legend رو بازی میکنم ولی توی هیچ کدوم از بازی ها توی بازی نرفتم فقط تیو تمرین ها هستم .اونم توی یه تیم مزخرف که اسمش رو هم نمیدونم.
چجوری میشه توی خود بازی تیم بازی کرد نه توی تمرین قبل از بازی؟؟
چجوری میشه رفت تیمای بزرگ مثل منچستر؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دروود.
شما باید در تمرین ها خوب بازی کنی و بدرخشی تا کم کم بری داخل بازی
وقتی رفتی باید در ترکیب گل بزنی و پاس گل بدی از این کارای خوب خوب
با توجه به این که شما از یه تیم ضعیف شروع کردید از یه تیم متوسط براتون پیشنهاد
میاد و اونجا هم خوب بازی کنید تا از تیم های تراز اول براتون پیشنهاد بیاد.
mohammad_dj_kazin
21-05-2009, 01:43
دروود.
شما باید در تمرین ها خوب بازی کنی و بدرخشی تا کم کم بری داخل بازی
وقتی رفتی باید در ترکیب گل بزنی و پاس گل بدی از این کارای خوب خوب
با توجه به این که شما از یه تیم ضعیف شروع کردید از یه تیم متوسط براتون پیشنهاد
میاد و اونجا هم خوب بازی کنید تا از تیم های تراز اول براتون پیشنهاد بیاد.
حرفای شما درسته ولی آخه قدرت های این بازیکنی که داده به من انقدر پایینه نمیشه اصلا کاری کرد
به زور میدوئه!
Turok-71
21-05-2009, 01:47
دوست عزیز برای تمام بچه ها این جوری بوده.
وقتی که رفتید داخل مسابقات یواش یواش قدرت میگیره و قوی میشه.
MaziyarServer
21-05-2009, 10:25
سلام
من هر کاری میکنم برنامه AFS Explorer 3.7 وDkZ Studio 0.91B رو نمیتونم دانلود کنم یعنی دانلودش خرابه کسی آدرس دیگه ای داره ؟
:41::19::41::19::41::19::41::19::41:
لینک ها که سالمه، شاید اشتباه کرده باشی، به هر حال اینجا آپلود کردم (لینک مستقیم):
AFS Explorer 3.7
DkZ Studio 0.91B
MORTAZA.2FUN
21-05-2009, 11:31
حرفای شما درسته ولی آخه قدرت های این بازیکنی که داده به من انقدر پایینه نمیشه اصلا کاری کرد
به زور میدوئه!
سلام دوست عزیز
اول شما بگید که تو کدوم هفته هستید .
اگه شما می خواین از یه تیم توپ مثل منچستر پیشنهاد بگیرد یه پیشنهادی برای شما دارم و در ضمن تو چه سطحی بازی می کنید .
شما اگه تازه اول کار هستید و یه فصل رو پشت سر نذاشتید شما برید و دوباره یه بال جدید باز کنید .
اونجا می بینید که چهار لیگ و جود داره اگه دیدید لیگ های موجود خوب هستش که هیچ اگه که نه شما اونقدر عقب جلو کنید تا لیگ های باحال براتون بیوفته بعد...(منظورم Back کنید .)
چون شما فراره یه لیگ رو انتخاب کنید شما اونی لیگی رو که انتخاب گردید رو اگه تیم مورد علاقه تون توش نیست و تیم های ضایع و کمنامی توش هست شما این تیم ها رو با تیم های 3 لیگ دیگه عوض کنید و هر چی تیم باحال هستش رو توی لیگی که انتخاب کردید جمع کنید و ازش لذت ببرید اون موقع از تیم های مطرحی که تو لیگتون هست پیشنهاد می گیرید .
اما این برنامه کامل رو هم دان کنید تا هر کاری می خواید با بازکن بکنید
این هم لینکش :
اگه سوالی داشتین مطرح کنید .
موفق باسید .:40::10::40:
malkemid
21-05-2009, 12:09
یه چیز مسخره که تو این بازی هست اینه که داور پنالتی رو آبانتاژ میده!
MORTAZA.2FUN
21-05-2009, 12:27
نه دوست عزیز این طوری نیست .:20::31::20:
حتما پنالتی نبوده، من تاحالا همچین چیزی ندیدم :27:
یعنی نیست، تو این چند ماهی که دارم بازی میکنم ندیدمش :21:
gomnam23
21-05-2009, 12:45
حتی دروازه خالی رو هم آوانتاژ نمی ده حتی من گل هم زدم و همون لحظه پنالتی گرفته
.................................................. ...
در ضمن من کمی به موضوع باگ ها مشکوک شدم .
چرا همه ی بازی هایی که عکس از باگ گذاشتن منچستر - چلسیه؟
malkemid
21-05-2009, 13:39
حتما پنالتی نبوده، من تاحالا همچین چیزی ندیدم :27:
یعنی نیست، تو این چند ماهی که دارم بازی میکنم ندیدمش :21:
چرا اتفاقا بود.یارو تکل زد بازیکن من افتاد زمین...توپ پرت شد یه طرف دیگه...کلی صبر کرد بعد وقتی توپ به بازیکنای حریف رسید پنالتی گرفت.
sargeras
21-05-2009, 14:04
نوی Calender بالای بعضی بازی ها قرمزه و بعضی دیگه آبی این یعنی چی؟
به نظر من این بازی هم پر از اشکال هست.مثلا اینکه بازیکنان وقتی نزدیک تیرک هستن از تیرک رد میشن و داور هم بیشتر مواقع به نفع حریف میگیره و از هر صد تا خطای حریف یه کارت میده
mohammad_87
21-05-2009, 14:59
نوی Calender بالای بعضی بازی ها قرمزه و بعضی دیگه آبی این یعنی چی؟
وضعيت ميزباني رو مشخص ميكنه.هفته هاي آبي ميزبان هستيد و هفته هاي قرمز ميهمان.
------------------------
در مورد اشكالات بازي،يكي از ايراداتش اينه كه اكثر خطاها بخصوص تكلها رو كارت ميده.اينش خيلي بده...
-----------------------
دوستان در ابتداي مستر ليگ اين تنظيمات براي چي هستش و روي كدوم باشه بهتره؟(در تاپ پلير)
reset prevention feature:yes/no
master league level:very easy/easy/normal/hard/very hard
Google Spider
21-05-2009, 15:11
چرا اتفاقا بود.یارو تکل زد بازیکن من افتاد زمین...توپ پرت شد یه طرف دیگه...کلی صبر کرد بعد وقتی توپ به بازیکنای حریف رسید پنالتی گرفت.
تایید میشه
من هم 2 بار دیدم که پنالتی رو ابانتاژ داد و دست رو هم با علامت ابانتاژ به جلو برد :41:
یاد حرف قلعه نویی افتادم که بازی با پیکان پنالتی استقلال رو داور خنگ ابانتاژ داد :31:
من ندیدم تا حالا، پس نمیتونم غلط یا درستی ش رو تایید کنم. منتظر جواب بقیه هستیم :5:
MaziyarServer
21-05-2009, 19:33
.................................................. ...
در ضمن من کمی به موضوع باگ ها مشکوک شدم .
چرا همه ی بازی هایی که عکس از باگ گذاشتن منچستر - چلسیه؟
منم به این موضوع شک کرده بودم:
دلایل:
1)
2)
MORTAZA.2FUN
21-05-2009, 20:48
نه دوستان از نظر من این ها درست چون هر اتفاقی افتاد داور درسته خطا رو گرفته و ابنتاز نداده اما در مورد کارت زرد دادن برای هر تکل موافقم چه تکل درست باشه یا نباشه اکثرا کارت میده .
bleu2u4u
22-05-2009, 15:41
یکی اینجا به من بگه بوفون تا 18 قدم از دروازه اومده بیرون و 1 متر(روی سر سه تا بازیکن) پریده روی هوا که چکار کنه؟
یکی نیست بهش بگه تو که عقل کل 1 متر پریدی هوا خوب توپ رو با دست ات میگرفتی دیگه چرا پریدی و هد میزنی؟
درستشم اینه که پنالتی بگیره
در ضمن من تا حالا توی این چندین سالی که pes بازی میکنم ندیدم که پنالتی رو اوانتاژ بده!!
kurosh08
22-05-2009, 19:21
امروز موقع بازی یه اتفاق جالب برام افتاد و حین بازی گریه کردم!!!!!!!!
باور نمی کنین حالا براتون تعریف می کنم:
تیم مورد علاقه من میلان هستش و همیشه با این تیم بازی می کنم امروز اومدم یه بازی در راستای لیگ قهرمانان با تیم کثا--- بارسلونا انجام دادم و می خواستم انتقام همه بردهای مفت و مسخره بارسلون رو ازش بگیرم و بازی شروع شد.
در همون دقیقه اول یه تیرک زدم و به طور پیاپی روی دروازه بارسا حمله کردم اما تیم بارسلون با یه حمله و یه ضربه برگشتی دروازه رو باز کرد بعدش من دوباره هی حمله کردم و بعد از پایان نیمه اول 11 بار تیرک دروازه بارسلون رو به صدا در آوردم!!!!! حالا حمله های دیگه و تک به تک ها رو گل نزدن به کنار.
با شروع نیمه دوم همون دقیقه اول یه گل دیگه از بارسلون خوردم و شدیم 2 بر صفر یعنی با 2 حمله 2 بار دروازه ام باز شد و من باز هم حمله می کردم و انگار اصلاً دروازه نمی خواست باز بشه. یعنی می خواستم اتوئو رو خفه کنم!!!! مثل وحشی ها بازی می کرد.
دقیقه 70 بازی باز گل خوردم و در دقیقه 82 بازی، نتیجه بازی 5 بر صفر به نفع تیم بارسلون بود و من توی این مدت 2 تا پنالتی رو هم زدم اما دروازبان هر دو تا رو گرفت!!. یعنی من حمله می کردم بارسا گل میزد. آخر بازی 8 بر صفر بازی رو باختم. با 3 تا اخراجی.
و آمار بازی 39 شوت میلان در مقابل 11 شوت تیم بارسلون!!!!!
می خوام بگم که دیگه واقعاً فهمیدم که توی این بازی اگه کامپیوتر نخواد شما گل بزنید خودتون رو جر بدید و منفجر کنید بازم دروازه باز نمیشه و واقعاً میره روی اعصاب. یعنی من در حین بازی فقط داشتم فحش میدادم!!!!
یعنی دیگه ..... این بازی خدا وکیلی پر از باگ و اشکال هستش و به نظر من این نسخه اصلی بازی نیستش که داریم بازی می کنیم، چون امکان نداره کونامی این بازی رو اینجوری درست کرده باشه!!!!!!!!!!!!!!!
با این حال من طرفدار این بازی هستم. و چون بازی فوتبال دیگه ای نیست که بازی کنم و مجبورم بسوزم و بسازم.
آقا چرا دیگه غیر از پرو ساکر بازی فوتبال دیگه ای وجود نداره؟!!!!!!!!!
gomnam23
22-05-2009, 20:07
تیم مورد علاقه من میلان هستش و همیشه با این تیم بازی می کنم امروز اومدم یه بازی در راستای لیگ قهرمانان با تیم کثا--- بارسلونا انجام دادم و می خواستم انتقام همه بردهای مفت و مسخره بارسلون رو ازش بگیرم و بازی شروع شد.
در همون دقیقه اول یه تیرک زدم و به طور پیاپی روی دروازه بارسا حمله کردم اما تیم بارسلون با یه حمله و یه ضربه برگشتی دروازه رو باز کرد بعدش من دوباره هی حمله کردم و بعد از پایان نیمه اول 11 بار تیرک دروازه بارسلون رو به صدا در آوردم!!!!! حالا حمله های دیگه و تک به تک ها رو گل نزدن به کنار.
با شروع نیمه دوم همون دقیقه اول یه گل دیگه از بارسلون خوردم و شدیم 2 بر صفر یعنی با 2 حمله 2 بار دروازه ام باز شد و من باز هم حمله می کردم و انگار اصلاً دروازه نمی خواست باز بشه. یعنی می خواستم اتوئو رو خفه کنم!!!! مثل وحشی ها بازی می کرد.
دقیقه 70 بازی باز گل خوردم و در دقیقه 82 بازی، نتیجه بازی 5 بر صفر به نفع تیم بارسلون بود و من توی این مدت 2 تا پنالتی رو هم زدم اما دروازبان هر دو تا رو گرفت!!. یعنی من حمله می کردم بارسا گل میزد. آخر بازی 8 بر صفر بازی رو باختم. با 3 تا اخراجی.
می خوام بگم که دیگه واقعاً فهمیدم که توی این بازی اگه کامپیوتر نخواد شما گل بزنید خودتون رو جر بدید و منفجر کنید بازم دروازه باز نمیشه و واقعاً میره روی اعصاب. یعنی من در حین بازی فقط داشتم فحش میدادم!!!!
یعنی دیگه ..... این بازی خدا وکیلی پر از باگ و اشکال هستش و به نظر من این نسخه اصلی بازی نیستش که داریم بازی می کنیم، چون امکان نداره کونامی این بازی رو اینجوری درست کرده باشه!!!!!!!!!!!!!!!
با این حال من طرفدار این بازی هستم. و چون بازی فوتبال دیگه ای نیست که بازی کنم و مجبورم بسوزم و بسازم.
من که به شخصه از آسونی بازی به تنگ اومدم
بازی فیفا هم هست
khalil50000
22-05-2009, 20:48
با سلام خدمت krauser عزیز میخواستم بگم با اینکه در تمام بازیها بدون استثناء نمره 8 یا 8.5 می گیرم و آقای گل هر سه جام هستم و روی رنکینگ امتیازها هم امتیاز من چه نسبت به مهاجمان و چه نسبت به بقیه پست ها بیشتره ولی بازم مرد سال فوتبال جهان نمیشم. نمیدونم مشکل از کجاست، آیا برای مرد سال جهان شدن باید کار دیگری نیز کرد؟ ضمنا پاس گل زیادی هم دادم.
kurosh08
22-05-2009, 22:13
از کی تا حالا فیفا هم جزء بازی فوتبال به حساب اومده؟!!!!!
از شما بعیده که توی بخش پرو ساکر، تبلیغ بازی فیفا رو می کنین!!!!!
مثل اینکه میخواین به مدیران سایت اطلاع بدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حالا اینبار اشکالی نداره!؟!؟!؟
هر چی رو باید سر جای خودش و در قسمت خودش بیان کرد.
MORTAZA.2FUN
22-05-2009, 23:01
با سلام خدمت krauser عزیز میخواستم بگم با اینکه در تمام بازیها بدون استثناء نمره 8 یا 8.5 می گیرم و آقای گل هر سه جام هستم و روی رنکینگ امتیازها هم امتیاز من چه نسبت به مهاجمان و چه نسبت به بقیه پست ها بیشتره ولی بازم مرد سال فوتبال جهان نمیشم. نمیدونم مشکل از کجاست، آیا برای مرد سال جهان شدن باید کار دیگری نیز کرد؟ ضمنا پاس گل زیادی هم دادم.
سلام خلیل جان
به شنا یه کاری میگم اون بکنین ولی کاره سختی هست .
شما برید تمام رنگیگ هاتون به رتبه ی 1 تبدیل کنید ولی کار سختی هست .
تا اخر به عنوان مرد سال شناخته بشین من خودم این کار رو می کنم .
بعد هر فصل من هم اولین توی پاس گل دادن و اولین توی گل زدن و بهترین توی فصل هستم .
یکی اینجا به من بگه بوفون تا 18 قدم از دروازه اومده بیرون و 1 متر(روی سر سه تا بازیکن) پریده روی هوا که چکار کنه؟
یکی نیست بهش بگه تو که عقل کل 1 متر پریدی هوا خوب توپ رو با دست ات میگرفتی دیگه چرا پریدی و هد میزنی؟
خوب عقلش تا این حد قد داده مشکلی هست بالاخره که توپ رو دفع کرده دیگه .
می خوام بگم که دیگه واقعاً فهمیدم که توی این بازی اگه کامپیوتر نخواد شما گل بزنید خودتون رو جر بدید و منفجر کنید بازم دروازه باز نمیشه و واقعاً میره روی اعصاب.
نه این طوری نیست من خیلی با این مشکل مواجه شدم ولی باید سعی خودتون رو بکنید شما ما هم این کار رو کردید اما.....
به شانس شما هم ربط داره .شما که می گین هی می خورد به تیرک .
اما برای من بعد سعی بسیار گل زدم.
و یا بردم و یا مساوی کردم
چیکارش داری خب بذار بنده خدا یه هدی هم بزنه مگه بده؟ :20:
برای منم اوایل این مشکل با تاپ پلیر بود، یعنی انگار هوش مصنوعی از همه سعی ش رو میکرد که من نبرم و حاضر بود از همه تاکتیک های فنی و غیر فنی استفاده کنه، البته این نظر شخصی من بود که فکر میکنم غلط باشه. :2:
برای من که الان عادی شده و دیگه این مشکل رو ندارم و بی صبرانه منتظر Super Star هستم، خسته شدیم بسکه تاپ پلیر رو زدیم :دی
در ضمن، ساکر 9 یه قلق خاصی واسه شوت داره، که بعد 40-50 تا بازی دیگه باید دستتون اومده باشه، حالا نمیدونم چرا شما همه ضربه هاتون به تیر میخوره
موفق باشید دوستان گرام :40:
kurosh08
23-05-2009, 09:44
بابا یه جوری میگین که انگار ما توی این بازی تازه کار هستیم.
من از فوتبال 99 دارم این بازی رو به طور پیاپی بازی می کنم. ولی توی اون بازی نمی دونم چرا اینجوری میشد. تازه داور هم تا یه هل میدادیم بازیکن حریف رو خیلی سریع کارت می داد. اصلاً وقتی توپ زیر پای اتوئو میرفت، چند ثانیه بعدش داشتم صحنه آهسته گل رو تماشا می کردم!!!
من همیشه روی Top player بازی می کنم و معمولاً از 5 تا گل کمتر نمی زنم. ولی وقتی دیگه کامیپوتر گیر بده شما دروازه خالی هم به تیرک میزنین!!!
بعدش فکر کنم (البته نظر خوردمه) حالت Top Player در قسمت لیگ قهرمانان خیلی سخت تر از حالت بازی دوستانه هستش.
mohammad_dj_kazin
23-05-2009, 12:50
سلام دوست عزیز
اول شما بگید که تو کدوم هفته هستید .
اگه شما می خواین از یه تیم توپ مثل منچستر پیشنهاد بگیرد یه پیشنهادی برای شما دارم و در ضمن تو چه سطحی بازی می کنید .
شما اگه تازه اول کار هستید و یه فصل رو پشت سر نذاشتید شما برید و دوباره یه بال جدید باز کنید .
اونجا می بینید که چهار لیگ و جود داره اگه دیدید لیگ های موجود خوب هستش که هیچ اگه که نه شما اونقدر عقب جلو کنید تا لیگ های باحال براتون بیوفته بعد...(منظورم Back کنید .)
چون شما فراره یه لیگ رو انتخاب کنید شما اونی لیگی رو که انتخاب گردید رو اگه تیم مورد علاقه تون توش نیست و تیم های ضایع و کمنامی توش هست شما این تیم ها رو با تیم های 3 لیگ دیگه عوض کنید و هر چی تیم باحال هستش رو توی لیگی که انتخاب کردید جمع کنید و ازش لذت ببرید اون موقع از تیم های مطرحی که تو لیگتون هست پیشنهاد می گیرید .
این هم لینکش :
اگه سوالی داشتین مطرح کنید .
موفق باسید .:40::10::40:
از جواب کال و جامعتون ممنون
فقط من یه مشکلی دارم مشکل من اینه که با Xbox360 بازی میکنم.
چطوری میتونم توی 360 از این برنامه استفاده کنم؟؟
MORTAZA.2FUN
23-05-2009, 13:06
از جواب کال و جامعتون ممنون
فقط من یه مشکلی دارم مشکل من اینه که با Xbox360 بازی میکنم.
چطوری میتونم توی 360 از این برنامه استفاده کنم؟؟
سلام خواهش می کنم وظیفه بود .
اما در مورد برنامه باید بگم که فقط روی PC کار می کنه و در مورد اینکه روی منسول های دیگه ایا این برنامه هستش یا نه اطلاع کاملی ندارم .
شاید دیگران بتونن بهتون کمک کنن.
MaziyarServer
23-05-2009, 14:18
چیکارش داری خب بذار بنده خدا یه هدی هم بزنه مگه بده؟ :20:
برای منم اوایل این مشکل با تاپ پلیر بود، یعنی انگار هوش مصنوعی از همه سعی ش رو میکرد که من نبرم و حاضر بود از همه تاکتیک های فنی و غیر فنی استفاده کنه، البته این نظر شخصی من بود که فکر میکنم غلط باشه. :2:
برای من که الان عادی شده و دیگه این مشکل رو ندارم و بی صبرانه منتظر Super Star هستم، خسته شدیم بسکه تاپ پلیر رو زدیم :دی
در ضمن، ساکر 9 یه قلق خاصی واسه شوت داره، که بعد 40-50 تا بازی دیگه باید دستتون اومده باشه، حالا نمیدونم چرا شما همه ضربه هاتون به تیر میخوره
موفق باشید دوستان گرام :40:
دوستان یه ایمیل در این رابطه زدم به کونامی (support@konami.com) با متن زیر:
I would like to know how I can unlock the "Super Star" game difficulty level in PC game? There are 5 levels already available, that is "Beginner", "Amateur", "Regular", "Professional" and "Top Player", and after that there is "Super Star" but it's not visible.
please make a patch or a option file for PC game level settings.
please, answer my question. very thanks
حالا جواب اومده:
Dear Konami Customer,
Thank you for contacting Konami Customer Support. We are currently looking into the matter, and will contact you when we receive a response from the appropriate department. We apologize for the inconvenience.
We thank you for your patience and understanding.
Regards,
KDE-US, Customer Support
support@konami.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@konami.com)
Hours of Operation: Mon-Fri 9am PST to 5:00pm
فکر کنم یه خبر های هست.
بعدش فکر کنم (البته نظر خوردمه) حالت Top Player در قسمت لیگ قهرمانان خیلی سخت تر از حالت بازی دوستانه هستش.
این به خاطر اینه که توی UEFA Champions League توی قسمت Home و Away گزینه ای برای انتخاب نیست. و مثلاً برای شما Good یا Bad انتخاب میکنه و برای کامپیوتر Excellent رو انتخاب می کنه، بخاطر همین بازی سخت تره.
سلام
این بازی چقدر سخته !
به زور میشه گل زد با pes 6 راحت میشه بازی کرد و گل زد .
من که میگم pes 6 خیلی بهتر از اینه
این pes 9 سخته
و خیلی کارت میده به هر خطا رو یه کار میده . به گاهی ها نمیده.
mehdi_360
23-05-2009, 18:18
MaziyarServer
حالا چی جواب دادن ؟؟
اگه ترجمش کنی ازت تشکر میکنم:دی
mohsensoft
23-05-2009, 20:05
سلام
این بازی چقدر سخته !
به زور میشه گل زد با pes 6 راحت میشه بازی کرد و گل زد .
من که میگم pes 6 خیلی بهتر از اینه
این pes 9 سخته
و خیلی کارت میده به هر خطا رو یه کار میده . به گاهی ها نمیده.
pes 6 در واقع نسل جدید فوتبال این مدلی بود
بازی جالبی بود اما pes 2009 یه چیز دیگست
همین سخت بودنش باعث میشه که بازی برات یکنواخت نشه
هرچند من سختی اونچنانی توی بازی ندیدم
MaziyarServer
23-05-2009, 21:04
MaziyarServer
حالا چی جواب دادن ؟؟
اگه ترجمش کنی ازت تشکر میکنم:دی
مثکه میخوان به دپارتمانت بدنش این ایمیلو، بعد اون ها جوابش بدن.
mohammad_87
23-05-2009, 23:55
این هم لینکش :
MORTAZA جان ما كه هرچي زور زديم اين صفحه بالا نيومد.اگه ميشه يه لينك ديگه واسه اين برنامه بذار.اينطور كه ميگي مثل اينكه از PesLegend هم بهتره.
ضمنا كسي نميدونه اين گزينه كه در اول مستر ليگ ميپرسه براي چيه و روي كدوم باشه بهتره؟
Reset Prevention Feature:Yes/No
Turok-71
24-05-2009, 00:29
دروود.
یه شوت زدم توپ از تور رد شد.:دی
malkemid
24-05-2009, 00:53
MORTAZA جان ما كه هرچي زور زديم اين صفحه بالا نيومد.اگه ميشه يه لينك ديگه واسه اين برنامه بذار.اينطور كه ميگي مثل اينكه از PesLegend هم بهتره.
ضمنا كسي نميدونه اين گزينه كه در اول مستر ليگ ميپرسه براي چيه و روي كدوم باشه بهتره؟
این واسه اینه که اگه مثلا بازی رو عقبی یا باختی نزنی از بازی خارج نشی! در واقع اگه وسط بازی قطع کنی...بازی رو می بازی
MORTAZA.2FUN
24-05-2009, 06:28
سلام
نه دوست عزیز چک کردم لینک درسته .
شما اگه این پیج رو باز کنید سه تا ادرس برای دان دارید :
1- Gaming Access
2- Soccer Gaming
3- File Front
بین این ادرس ها اگه شما ادرس شماره 2 رو بزنید به طور مستقیم دان می کنه ولی اگه 1 رو بزنید اگه سر در اوردید می تونید دان کنید ولی در مورد سومی که هیچ پیشنهادی نمی کنم .
ولی پیشنهاد می کنم که شما از دان 2 استفاده کنید چون مستقیم هست.
اما دقت داشته باشید این برنامه با PesLegen فرق می کنه این برنامه علاوه بر ویرایش بال می تونه قسمت های دیگه ی فوتبال رو نیز ویرایش کنه .
این هم لینک مستقم ادرس شماره 2 :
بهتر ه که روی YES باشه .
موفق باشید:40::10::40:
دوستان یه ایمیل در این رابطه زدم به کونامی (support@konami.com) با متن زیر:
I would like to know how I can unlock the "Super Star" game difficulty level in PC game? There are 5 levels already available, that is "Beginner", "Amateur", "Regular", "Professional" and "Top Player", and after that there is "Super Star" but it's not visible.
please make a patch or a option file for PC game level settings.
please, answer my question. very thanks
حالا جواب اومده:
Dear Konami Customer,
Thank you for contacting Konami Customer Support. We are currently looking into the matter, and will contact you when we receive a response from the appropriate department. We apologize for the inconvenience.
We thank you for your patience and understanding.
Regards,
KDE-US, Customer Support
support@konami.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@konami.com)
Hours of Operation: Mon-Fri 9am PST to 5:00pm
فکر کنم یه خبر های هست.
این به خاطر اینه که توی UEFA Champions League توی قسمت Home و Away گزینه ای برای انتخاب نیست. و مثلاً برای شما Good یا Bad انتخاب میکنه و برای کامپیوتر Excellent رو انتخاب می کنه، بخاطر همین بازی سخت تره.
دستت درد نکنه مازیار جان، زحمت کشیدی :20:
اگه جوابشو گرفتی یه اطلاعی بده ما هم باخبر شیم :40: :27:
danijon_2006
24-05-2009, 18:45
دوستان یه اپشن فایل جدید برای انتقالات جدید و درست شدن ارم و لباس تیم هایی که ارم و لباسشون درست نیست میخوام همچنین اگر چندتا تیم المانی هم توش باشه عالی میشه
MORTAZA.2FUN
24-05-2009, 19:46
دوستان یه اپشن فایل جدید برای انتقالات جدید و درست شدن ارم و لباس تیم هایی که ارم و لباسشون درست نیست میخوام همچنین اگر چندتا تیم المانی هم توش باشه عالی میشه
سلام
این لینک پچ 1.40:
البته ی جای خالی رو با کلوه ی P A T C H پر کنید بدون فاصله .
این هم لینک CV0F1.40 :
این هم لینک کرک 1.20 :
با تشکر از krauser عزیز به خاطر این فایل ها .
این هم لینکش :
موفق باشید :40::10::40:
سلام خدمت دوستان
من در موقع بازی برام یک مشکل پیش آمده که بعد از عوض کردن سی پی یو اتفاق افتاده البته ارتقاء از 5000 دو هسته ای amd به 7750 دو هسته ای amd که همون مشکل بیرون انداختن از وسط بازی هستش از بست صفحات فروم را خواندم چشمام اینجوری شده:18: نمیدونم با این ارور چیکار کنم گفتید dvd های بازی را عوض کنید عوض کردم ولی درست نشد گفتید این کرک را به هم راهه path نصب کنید باز هم نتیجه نداد یک از دوستان گفت که این فایل ریجستر را در کامپیوتر نصب کن درست میشه باز هم نشد:18: من هم که نمیتونم همه صفحات را بخونم که به جوابم برسم من فقط یک70 صفحه ای را دید زدم و فقط یک اتفاق برام افتاد این هم این بود که بعد از بیرون انداختن دیگه این پیغام don't نمیاد و فقط از بازی میندازه بیرون یک کسی ثواب کنه به ما بگه چی کار کنم من فقط یک بازی به روی کامپیوترم نصب اون هم فوتبال ساکر 2009 هستش فیفا 09 هم که اصلاً فاز نمیده ضمناً ببخشید این سوال تکراری را پرسیدم ولی چاره ای نداشتم دیگه اعصابم خراب شده خدایش یک راهنمایی بکنید اگر راهی نداره بگید خلاص شیم از امتحان کردنها
MORTAZA.2FUN
24-05-2009, 20:54
سلام خدمت دوستان
من در موقع بازی برام یک مشکل پیش آمده که بعد از عوض کردن سی پی یو اتفاق افتاده البته ارتقاء از 5000 دو هسته ای amd به 7750 دو هسته ای amd که همون مشکل بیرون انداختن از وسط بازی هستش از بست صفحات فروم را خواندم چشمام اینجوری شده:18: نمیدونم با این ارور چیکار کنم گفتید dvd های بازی را عوض کنید عوض کردم ولی درست نشد گفتید این کرک را به هم راهه path نصب کنید باز هم نتیجه نداد یک از دوستان گفت که این فایل ریجستر را در کامپیوتر نصب کن درست میشه باز هم نشد:18: من هم که نمیتونم همه صفحات را بخونم که به جوابم برسم من فقط یک70 صفحه ای را دید زدم و فقط یک اتفاق برام افتاد این هم این بود که بعد از بیرون انداختن دیگه این پیغام don't نمیاد و فقط از بازی میندازه بیرون یک کسی ثواب کنه به ما بگه چی کار کنم من فقط یک بازی به روی کامپیوترم نصب اون هم فوتبال ساکر 2009 هستش فیفا 09 هم که اصلاً فاز نمیده ضمناً ببخشید این سوال تکراری را پرسیدم ولی چاره ای نداشتم دیگه اعصابم خراب شده خدایش یک راهنمایی بکنید اگر راهی نداره بگید خلاص شیم از امتحان کردنها
سلام
دوست عزیز منظوره شما از کرک وپچ کدومه و کدوم فایل ریجست رو می گسن.
لطفا بگید که چه کار هایی کردین با جزئیات و بگید چه مشکلی دارین به طور واضح وشفاف :دی
ببخشید که ازتون خرده گرفتم .:دی
ebinem173
24-05-2009, 21:21
جهت اطلاع رسانی :
اپدیت 4 پچ GAC تا 2 الی 3 ساعت دیگه توی سایتش قرار میگیره
من یک فایل کرک گرفتم 5 مگ که بازش کردم شد 26 مگ اونو جای pes2009 قرار دادم بعد یک path همراش بود که گفته شده سریه 1.2 هستش البته به گفته یکی از دوستان فروم بعدش نصب کردم که البته نشد همون اول پیغام خطا داده که من فکر میکنم این path مشکل هم داره چون روش نوشته pes 2008 ولی این دوستی که این رو گذاشته بود میگفت نه این path همون 2009 هستش اشتباه نوشتاریه ولی من که به نتیجه نرسیدم درباره ریجستر نمی دونم از طرف یکی از بچه های فروم بود که آپلود شده بود به اسم Pro Evolution Soccer 2009 ولی باز هم جواب نداد برای من فقط جای سواله که چرا یک مرتبه این بلا سرم امده و چرا این سری از ساکر فقط اینجوری میشه ؟
باز هم خواهش میکنم کسی اگر راه دیگری امتحان کرده جواب گرفته دریغ نکنه به ما هم بگه
Turok-71
25-05-2009, 01:02
دروود.
رفقا خواستم بگم در بازی خطای هند وجود داره یا نه؟؟
آخه به این صحنه برخوردم تابلو توپ رو با دستش زد ولی خطا نگرفت. اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MaziyarServer
25-05-2009, 03:34
دروود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آره وجود داره ولی نه به این شدت!
MORTAZA.2FUN
25-05-2009, 11:51
من یک فایل کرک گرفتم 5 مگ که بازش کردم شد 26 مگ اونو جای pes2009 قرار دادم بعد یک path همراش بود که گفته شده سریه 1.2 هستش البته به گفته یکی از دوستان فروم بعدش نصب کردم که البته نشد همون اول پیغام خطا داده که من فکر میکنم این path مشکل هم داره چون روش نوشته pes 2008 ولی این دوستی که این رو گذاشته بود میگفت نه این path همون 2009 هستش اشتباه نوشتاریه ولی من که به نتیجه نرسیدم درباره ریجستر نمی دونم از طرف یکی از بچه های فروم بود که آپلود شده بود به اسم Pro Evolution Soccer 2009 ولی باز هم جواب نداد برای من فقط جای سواله که چرا یک مرتبه این بلا سرم امده و چرا این سری از ساکر فقط اینجوری میشه ؟
باز هم خواهش میکنم کسی اگر راه دیگری امتحان کرده جواب گرفته دریغ نکنه به ما هم بگه
سلام دوست عزیز
فکر کنم مشکل شما ارور دادن بازی و بیرون انداختن شما از بازی هست .
سه علت می تونه داشته باشه .
1-خرا بودن دی وی دی یا حین نصب بازی بازی درست نصب نشده شما هم که می گید نه دی وی دی ها رو عوض کردین ولی بازم درست نشده پیشنهاد می کنم که یه با بازی رو از اول با حوصله ی تمام نصب کنید .
2- ممکن شیو شما خراب باشه میشه بگید توی چه بازی های یا چه قسمت هایی از فوتبال به شما ارور میده .
3- برای منم یه ارور ونت سند می اومد ولی با اپدیت کردن درست شد.
پیشنهاد می کنم که اول بازی رو باره نصب کنید بعد از اون پچ 1.40 رو نصب کنید به همره کرک 1.20 چون الان بازی شما ورزن 1.0.0.0 هست :
این لینک پچ 1.40 :
اما تو جای خالی کلمه ی P A T C H رو بنویسید البته بدون فاصله .
این هم لینک کرک 1.20:
اگه دبدید که پچ نصب نمیشه وارور میده برنامه زیر دان کنید و بعد از اون پچ و کرک رو نصب کنید (منظورم ارور ویندوز اینیستالر هست ).
این هم لینکش :
یکم نصب این برنامه سخته شما ببینید اگه پچ نصب نشد و نیاز به این برنامه داشت اطلاع بدین تا براتون بگم که چه کاری کنین .
مطمئنا باید بعد از این کارها مشکل شما حل بشه .
انشالله موفق باشید .:40::10::40:
smart007
25-05-2009, 12:02
اقا معلمه که دو تا عکس گرفتی
یه شوت زدی بیرون یه شوت زدی داخل دروازه
توی عکس 3 توپ که برنمی گرده عقب
خودتو .....کن
mohsensoft
25-05-2009, 12:20
سلام
چطور میشه فایل save شده ی become a legend رو از یک کامپیوتر به کامپیوتر دیگه منتقل کرد؟
یعنی بعد از انتقال بشه ادامه ی اون رو در اون کامپیوتر انجام داد
ممنون
mohammad_87
25-05-2009, 14:07
سلام
چطور میشه فایل save شده ی become a legend رو از یک کامپیوتر به کامپیوتر دیگه منتقل کرد؟
یعنی بعد از انتقال بشه ادامه ی اون رو در اون کامپیوتر انجام داد
ممنون
شما به اين مسير بريد:
C:\Documents and Settings\YOUR USER\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save
در اينجا فايل هاي PES2009_BL01 مربوط به become a legend ميشه كه بسته به تعداد سيوهاتون ممكنه با اعداد بيشتر هم باشه مثلا: PES2009_BL04
در هر كامپيوتر ديگري اين فايل هارو دوباره در اين مسير كپي كنيد تا بتونيد ادامه بازي رو انجام بديد.
mohammad_87
25-05-2009, 14:10
دروود.
من كه تا حالا ديدم فقط از مهاجمين در محوطه جريمه حريف هند ميگيره.و نه در هيچ جاي ديگه...
سلام دوست عزیز
فکر کنم مشکل شما ارور دادن بازی و بیرون انداختن شما از بازی هست .
سه علت می تونه داشته باشه .
1-خرا بودن دی وی دی یا حین نصب بازی بازی درست نصب نشده شما هم که می گید نه دی وی دی ها رو عوض کردین ولی بازم درست نشده پیشنهاد می کنم که یه با بازی رو از اول با حوصله ی تمام نصب کنید .
2- ممکن شیو شما خراب باشه میشه بگید توی چه بازی های یا چه قسمت هایی از فوتبال به شما ارور میده .
3- برای منم یه ارور ونت سند می اومد ولی با اپدیت کردن درست شد.
پیشنهاد می کنم که اول بازی رو باره نصب کنید بعد از اون پچ 1.40 رو نصب کنید به همره کرک 1.20 چون الان بازی شما ورزن 1.0.0.0 هست :
این لینک پچ 1.40 :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما تو جای خالی کلمه ی P A T C H رو بنویسید البته بدون فاصله .
این هم لینک کرک 1.20:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه دبدید که پچ نصب نمیشه وارور میده برنامه زیر دان کنید و بعد از اون پچ و کرک رو نصب کنید (منظورم ارور ویندوز اینیستالر هست ).
این هم لینکش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیکم نصب این برنامه سخته شما ببینید اگه پچ نصب نشد و نیاز به این برنامه داشت اطلاع بدین تا براتون بگم که چه کاری کنین .
مطمئنا باید بعد از این کارها مشکل شما حل بشه .
انشالله موفق باشید .:40::10::40:
سلام دوست عزیز همه کارهایی که گفتید را انجام دادم اول از همه بازی را کلاً با سیو پاک کردم و بعد دوباره نصب کردم بعد اون پچ را که گفته بودید نصب کردم بعدش کرک را وارد کردم بدون هیچ مشکلی ولی هیچ تفاوتی نکرد اصلاً براش فرق نداره چه شکلی میخوام بازی کنم از بازی معمولی گرفته تا جام و مستر لیگ باز منو از بازی بیرون میندازه و فقط دیگه با DON'T بیرون نمیام و فقط از بازی بیرون میندازه .
ضمناً من بازییم دوبار نصب هستش و یک بار در حافظه میریزه بعد از حافظه نصب میشه و دیگه به دی وی دی ها نیاز نیست من هم از اولی که این فوتبال را گرفته بودم بک بار توی حافظه ریختم و همیشه وقتی ویندوزم را به هم میزدم فقط میرفتم و از توی حافظه نصب میکردم بدون هیچ مشکل تا وقتی که CPU کامپیوترم را ارتقاء دادم و این بلا سرم امد و با حرف دوستان فروم دوباره دی وی دی هم خریدم و دوباره از اول کارهه رو انجام دادم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد.
ببخشید زیاد حرف زدم:20::20:
MORTAZA.2FUN
25-05-2009, 21:00
سلام دوست عزیز همه کارهایی که گفتید را انجام دادم اول از همه بازی را کلاً با سیو پاک کردم و بعد دوباره نصب کردم بعد اون پچ را که گفته بودید نصب کردم بعدش کرک را وارد کردم بدون هیچ مشکلی ولی هیچ تفاوتی نکرد اصلاً براش فرق نداره چه شکلی میخوام بازی کنم از بازی معمولی گرفته تا جام و مستر لیگ باز منو از بازی بیرون میندازه و فقط دیگه با DON'T بیرون نمیام و فقط از بازی بیرون میندازه .
ضمناً من بازییم دوبار نصب هستش و یک بار در حافظه میریزه بعد از حافظه نصب میشه و دیگه به دی وی دی ها نیاز نیست من هم از اولی که این فوتبال را گرفته بودم بک بار توی حافظه ریختم و همیشه وقتی ویندوزم را به هم میزدم فقط میرفتم و از توی حافظه نصب میکردم بدون هیچ مشکل تا وقتی که CPU کامپیوترم را ارتقاء دادم و این بلا سرم امد و با حرف دوستان فروم دوباره دی وی دی هم خریدم و دوباره از اول کارهه رو انجام دادم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد.
ببخشید زیاد حرف زدم:20::20:
شما که میگید هیچ تفاتی نکرد از چه نظر می گید ؟......
در ضمن الان بازی رو از روی همون فایل هایی که روی هارد هست و همیشه از اونا برای نصب استفاده می کردی ..نصب کردی یا نه ؟
mohsensoft
25-05-2009, 21:36
من توی اولین فصل بازیم الان 31 بازی با تیم اسپورتینگ لیسبون انجام دادم
بعد حدود 27-28 تا بازی واسم از 4 تا باشگاه مثل فاینورد و اینها پیشنهاد اومد
ولی من نرفتم
1-حالا میخواستم ببینم این نرفتن به باشگاه های دیگه آیا میتونه تو پیشنهاد های بعدی من تاثیر داشته باشه؟
2-فصل بعد از چند بازی تموم میشه؟
3-چرا تیم من که تو رده 80 بود هنوزم 80 هست ولی بعد بازی مثلا میزنه 7
4-بازی ملی کی برگزار میشه و من چه جوری میفهمم که به تیم ملی دعوت شدم؟
gomnam23
25-05-2009, 21:55
من توی اولین فصل بازیم الان 31 بازی با تیم اسپورتینگ لیسبون انجام دادم
بعد حدود 27-28 تا بازی واسم از 4 تا باشگاه مثل فاینورد و اینها پیشنهاد اومد
ولی من نرفتم
1-حالا میخواستم ببینم این نرفتن به باشگاه های دیگه آیا میتونه تو پیشنهاد های بعدی من تاثیر داشته باشه؟
2-فصل بعد از چند بازی تموم میشه؟
3-چرا تیم من که تو رده 80 بود هنوزم 80 هست ولی بعد بازی مثلا میزنه 7
4-بازی ملی کی برگزار میشه و من چه جوری میفهمم که به تیم ملی دعوت شدم؟
نه تاثیری تو بقیه پیشنهادات تو نداره باعث می شه تو تیمی که هستی تثبیت بشی
38 بازی( لیگ)
سومی رو نمی فهمم چی میگی
اتوماتیک دعوت میشی و تو تقویم (برنامه بازی ها ) نشون میده
شما که میگید هیچ تفاتی نکرد از چه نظر می گید ؟......
در ضمن الان بازی رو از روی همون فایل هایی که روی هارد هست و همیشه از اونا برای نصب استفاده می کردی ..نصب کردی یا نه ؟
یعنی اینکه یک مرتبه بعد از 5 ماه خراب شد (البته بعد از تعویض cpu که نمیدانم اصلاً ربطی بهش داره یا نه) همینجور باهاش ساختیم بعضی موقع میذاشت سه الی 4 دست بازی کنم بعد من رو از بازی مینداخت بیرون یا برعکسش برایه یک دست بازی کردن 3 الی 4 بار همون اول بازی یا سر لود قبل از بازی من رو بیرون مینداخت البته با پیغام don ' t ولی بعد از کارهایی که در فروم دوستان گفتن انجام دادم فقط پیغام don ' t نمیاد ولی باز هم از بازی میندازه بیرون.
درباره نصب : من دوباره دی وی دی جدید خریدم و دوباره توی هارد ریختم و دوباره بازی را نصب کردم
mohsensoft
25-05-2009, 22:16
سومی رو نمی فهمم چی میگی
با تشکر
منظور من team ranking هست
من اولی که به این تیم اومدم هم 80 بود الانم 80
ولی بعد از هر بازی یه رتبه میاد با یه فلش رو به بالا یا پایین یا مستقیم
چرا اینجوریه؟
راستی آخر فصل و بعد از 38 تا بازی دوباره پیشنهاد میاد دیگه؟
Turok-71
26-05-2009, 01:18
اقا معلمه که دو تا عکس گرفتی
یه شوت زدی بیرون یه شوت زدی داخل دروازه
توی عکس 3 توپ که برنمی گرده عقب
خودتو .....کن
اولا خوت...... تشریف داری:21:
دوما خوب اگه چشاتو وا کنی که اینجوری دچار سو تفاهم نمیشی :27: دروازه بان توپ رو زده به تور توپ رد شده
تغیر مسیر داده برگشته.
سوما مگه من بیکارم بیام صحنه ساختگی درست کنم بزارم اینجا.:5:
seday baron
26-05-2009, 09:11
سلام دوستان
من تو مستر لیگ گزینه transfer که پیش فرضش رو normal بوده گذاشتم رو hard اولا خواستم ببینم معنی این چیه یعنی نورمال چیکار میکنه و هارد چیکار میکنه ؟
دوما خواستم ببینم میشه الان دوباره تغییرش بدم ؟
ممنون از شما
mohammad_87
26-05-2009, 10:27
با تشکر
منظور من team ranking هست
من اولی که به این تیم اومدم هم 80 بود الانم 80
ولی بعد از هر بازی یه رتبه میاد با یه فلش رو به بالا یا پایین یا مستقیم
چرا اینجوریه؟
راستی آخر فصل و بعد از 38 تا بازی دوباره پیشنهاد میاد دیگه؟
اون 80 براي رنكينگ جهاني تيم هاست كه دير به دير عوض ميشه.اما اون عددي كه با فلش نشون ميده جايگاه تيم شما در همون ليگي هست كه داريد بازي مي كنيد.
آخر فصل هم ،فصل نقل و انتقالاته و صد در صد پيشنهاد مياد.
MORTAZA.2FUN
26-05-2009, 18:46
یعنی اینکه یک مرتبه بعد از 5 ماه خراب شد (البته بعد از تعویض cpu که نمیدانم اصلاً ربطی بهش داره یا نه) همینجور باهاش ساختیم بعضی موقع میذاشت سه الی 4 دست بازی کنم بعد من رو از بازی مینداخت بیرون یا برعکسش برایه یک دست بازی کردن 3 الی 4 بار همون اول بازی یا سر لود قبل از بازی من رو بیرون مینداخت البته با پیغام don ' t ولی بعد از کارهایی که در فروم دوستان گفتن انجام دادم فقط پیغام don ' t نمیاد ولی باز هم از بازی میندازه بیرون.
درباره نصب : من دوباره دی وی دی جدید خریدم و دوباره توی هارد ریختم و دوباره بازی را نصب کردم
میشه بگی که متن ارور چی بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
seday baron
26-05-2009, 19:37
سلام دوستان
من تو مستر لیگ گزینه transfer که پیش فرضش رو normal بوده گذاشتم رو hard اولا خواستم ببینم معنی این چیه یعنی نورمال چیکار میکنه و هارد چیکار میکنه ؟
دوما خواستم ببینم میشه الان دوباره تغییرش بدم ؟
ممنون از شما
کسی نیست مارو از سر درگمی در بیاره ؟ :46:
mohsensoft
26-05-2009, 22:11
کسی نیست مارو از سر درگمی در بیاره ؟ :46:
دوست عزیز
وقتی transfer روی hard باشه نقل و انتقالات بازیکنان به شکل غیر طبیعی انجام میشه
مثلا ترکیب منچستر بعد از 2-3 فصل کامل عوض میشه
اما وقتی روی normal باشه روال نقل و انتقالات به صورت معمولی هست و ترکیب تیم خیلی زیاد تغییر نمیکنه
M A X I M U M
26-05-2009, 22:15
دوستان سلام
اين پچ كراوزر عزيز كدوم پست بود ؟
لطفا يكي لينكشو بده
mohammad_87
26-05-2009, 23:59
دوستان سلام
لطفا يكي لينكشو بده
بفرما عزيزم جمعا حدود 24 مگا:
با تشکر از krauser عزیز به خاطر این فایل ها .
این هم لینکش :
دوستاني كه دانلود كردند لطفا يكي خصوصيات اين پچ رو بگه چون اينترنت لاكپشتي دارم ببينم اگه خوبه بعد بدانلودم...(آرمين جان ناراحت نشوند لطفا...:10:)
MORTAZA.2FUN
27-05-2009, 00:44
دوستان سلام
لطفا يكي لينكشو بده
سلام
این هم لینک پست کلی کراوزر:
بفرما عزيزم جمعا حدود 24 مگا:
دوستاني كه دانلود كردند لطفا يكي خصوصيات اين پچ رو بگه چون اينترنت لاكپشتي دارم ببينم اگه خوبه بعد بدانلودم...(آرمين جان ناراحت نشوند لطفا...:10:)
نه دوست عزیز این ها مربوط به فایل های کیت سرور و خوده کیت سر ور هست
mohammad_87
27-05-2009, 01:32
سلام
این هم لینک پست کلی کراوزر:
نه دوست عزیز این ها مربوط به فایل های کیت سرور و خوده کیت سر ور هست
من فكر كردم پچ جديد داده...
خيلي ممنون كه اشتباهمو گوشزد كردي.ببخشيد كه لينك اشتباه دادم شرمنده:11:
seday baron
27-05-2009, 07:50
سلام دوستان اگر تو مستر لیگ ترانسفر رو هارد گذاشته باشیم میشه بعد از یک فصل تغییرش داد ؟
یعنی دوباره به حالت پیش فرض (نورمال) برگرده
mamaloo_shz
27-05-2009, 19:54
درود
دوستان من تازه این بازی را گرفتم، 1 چیزیش زده توی ذوقم، ال سی دی من 19 اینچ هست و رزولوشن صفحه 1440 در 900 ، بازی فول اسکرین نمیشه !!!!!!
از کجا باید فول اسکرینش کنم !؟
MORTAZA.2FUN
27-05-2009, 20:14
درود
دوستان من تازه این بازی را گرفتم، 1 چیزیش زده توی ذوقم، ال سی دی من 19 اینچ هست و رزولوشن صفحه 1440 در 900 ، بازی فول اسکرین نمیشه !!!!!!
از کجا باید فول اسکرینش کنم !؟
نه دوست عزیز ماله من هم 17اینچ هست با رزولیشن 1024 .768 و فول اسکرین هم میکشه شما بازی خودتون رو رویه :low medium high گذاشتین .
کدوم یکی از این هاست ؟
برید ببینید اگه به کرافیکتون رو خوب گفته یا اوکی داه واسش شما باید بازی رو روی high بزارید .
seday baron
27-05-2009, 20:27
سلام دوستان اگر تو مستر لیگ ترانسفر رو هارد گذاشته باشیم میشه بعد از یک فصل تغییرش داد ؟
کسی جواب مارو نمیده ؟
mamadalmani
27-05-2009, 20:37
سلام به همه
یکی میتونه سیو مستر لیگشو بزاره فقط خوب باشه
ممنون
سلام.میشه یه سری ترفند خیلی با حال بذارید تا حالشو ببریم.دمتون گرم.
MORTAZA.2FUN
28-05-2009, 01:25
سلام
چه مدل ترفندی و چی می خواین توضیح بدین ؟
arash2006
28-05-2009, 01:40
با سلام
بابا چرا این تاپیک اینجوری معمولا تو صفحات اول باید توضیحات کامل بازی با آموزش هاش باشه که یکی که تازه بازی رو میگره پست های اول رو بخونه جواب سوالاتش رو بگیره میریم صفحه اول نوشته بازی قراره فلان تاریخ بیاد و و و
لطفا تاپیک ویرایش بشه خیلی آماتوریه اینجا به 80 درصد سوال ها جواب داده نمیشه !!!!
aghamajid1369
28-05-2009, 09:23
آخه دوست من. تاپیک بازی ها اول توی قسمت اخبار زده میشه و اونجا درباره ی تاریخ انتشار بحث میکنن یا عکس بازی رو میزارن یا تریلر. وقتی که بازی عرضه شد تاپیک رو به اینجا منتقل میکنن.
البته حرف شما هم درسته.
ولی بچه ها به بیشتر سوال های پرسیده شده جواب میدن.
mamadalmani
28-05-2009, 13:26
لطفا یکی سیو مسترلیگشو بزاه
فوریه
ممنون
mohsensoft
28-05-2009, 13:35
لطفا یکی سیو become a legend خودش رو که واسه فصل دوم یا بالاتر هست رو بذاره
خیلی لازم دارم آخه مال خودم پاک شده :)
sima_6600
28-05-2009, 13:39
سلام موقه نصب پچ 1.1 و 1.2 این ارور رو به من میده.کمک کنید.
سلام.آقا مرتضی چند تا ترفند باحال مثلا لاپا زدن یا چند نوع دریپل که با کیبرد هم بشه اجراش کرد.:27:
omid-p30
28-05-2009, 13:59
سلام. من بازیکن حرفه ای نیستم، تفریحی میزنم و الان تازه adsl گرفتم و تاپیک رو هم مرور نمیکردم. میخوام بدونم چیز میز دانلودی برای این بازی چی هست که دانلود کنم ؟البته حرف اون دوستمون هم درسته، خوبه پست اول ویرایش بشه و یک لیست از موارد دانلودی به همراه اینکه چی هستند و چه تغییراتی تو بازی میدند فراهم بشه. اگر امکانش نیست همین طوری بگید که الان چیا برای دانلود هست و چه کار میکنند . متشکر.
سلام.آقا مرتضی چند تا ترفند باحال مثلا لاپا زدن یا چند نوع دریپل که با کیبرد هم بشه اجراش کرد.:27:
mohsensoft
28-05-2009, 14:27
لطفا یکی سیو become a legend خودش رو که واسه فصل دوم یا بالاتر هست رو بذاره
خیلی لازم دارم آخه مال خودم پاک شده
MORTAZA.2FUN
28-05-2009, 18:29
سلام موقه نصب پچ 1.1 و 1.2 این ارور رو به من میده.کمک کنید.
سلام
دوست عزیز شما این برنامه رو دانم کنید :
در مورد چگونگی نصب توی چند پست قبلی به طور مفصل توضیح دادم لطفا سرچ کنید .
دوست عزیز حدود 10 صفحه ی پیش یه توضیحاتی داده شده سرچ کنید
سلام. من بازیکن حرفه ای نیستم، تفریحی میزنم و الان تازه adsl گرفتم و تاپیک رو هم مرور نمیکردم. میخوام بدونم چیز میز دانلودی برای این بازی چی هست که دانلود کنم ؟البته حرف اون دوستمون هم درسته، خوبه پست اول ویرایش بشه و یک لیست از موارد دانلودی به همراه اینکه چی هستند و چه تغییراتی تو بازی میدند فراهم بشه. اگر امکانش نیست همین طوری بگید که الان چیا برای دانلود هست و چه کار میکنند . متشکر.
این لینک پچ 1.40 :
توی جای خالی کلمه ی P A T C H رو بنویسید البته بدون فاصله .
این هم لینک فایل CV0F:
این هم یه لینک کامل ببینید کدوم یک از فایل ها بدردتون می خوره دان کنید :
29-05-2009, 16:14
دوست عزيز.در پستهاي قبل براي ويرايش بازي اعم از:
دانلود پچ هاي جديد،طريقه نصب پچها،كرك بازي،تغيير اسكوربورد،تغيير لوگوها،ويرايش لباس،ويرايش توپ ها،ويرايش آهنگها،ويرايش سيوها،انواع آپشن فايل،دانلود برنامه هاي مورد نياز و... و هر چيزي كه فكرشو كنيد گذاشته شده و در مورد هركدوم مباحثي هم صورت گرفته كه اگه بخواد تكرار بشه تعداد صفحه ها به 2000 ميرسه!لطفا و حتما يه سري به اون پستهاي قبل بزنيد و يا موضوع مورد نظرتون رو سرچ كنيد خيلي بهتر و جامع تر به جوابتون ميرسيد.
براي مثال همين مشكل نصب پچ ها رو دوست عزيزمون MORTAZA.2FUN بارها مطرح كرده ولي بعد چند صفحه دوباره سوال ميشه...
شما در بازي يا تمرين stop زده و به قسمت Command List بريد.در اينجا با آموزش مقدماتي و برخي ترفندها آشنا مي شيد كه برخي نكات كنكوري هم نوشته شده...:27:
سلام دوستان.برنامه taksi يه برنامه ساده و دوست داشتي براي گرفتن عكس و فيلم از تصوير در حال اجرا براي بازيهاي سه بعديست.در pes2009 شما مي تونيد گاهي اوقات صحنه موردنظرتون رو در قسمت replay سيو كنيد اما اين گزينه هميشه فعال نيست!با اجراي برنامه taksi شما با زده يك كليد مي تونيد از صفحه تصوير عكس بگيريد و يا از يك صحنه خاص(با زدن كليد در اول و آخر صحنه مورد نظر) اون رو با فرمت avi البته بدون صدا ذخيره كنيد.
لينك دانلود با حجم 92 كيلو بايت:
omid-p30
29-05-2009, 18:12
[quote=mohammad_87;3820301]دوست عزيز.در پستهاي قبل براي ويرايش بازي اعم از:
دانلود پچ هاي جديد،طريقه نصب پچها،كرك بازي،تغيير اسكوربورد،تغيير لوگوها،ويرايش لباس،ويرايش توپ ها،ويرايش آهنگها،ويرايش سيوها،انواع آپشن فايل،دانلود برنامه هاي مورد نياز و... و هر چيزي كه فكرشو كنيد گذاشته شده و در مورد هركدوم مباحثي هم صورت گرفته كه اگه بخواد تكرار بشه تعداد صفحه ها به 2000 ميرسه!لطفا و حتما يه سري به اون پستهاي قبل بزنيد و يا موضوع مورد نظرتون رو سرچ كنيد خيلي بهتر و جامع تر به جوابتون ميرسيد.
براي مثال همين مشكل نصب پچ ها رو دوست عزيزمون MORTAZA.2FUN بارها مطرح كرده ولي بعد چند صفحه دوباره سوال ميشه...
منظورتون از پست های قبل همین 8200 پست ناقابله ؟ :46:
به نظرم اینطوری خیلی بهتر خواهد شد.لازم نیست مباحث تکرار بشند . کافیه فقط تیتر مربوط به هر مبحث در پست اول بیاد و بعد ارجاع داده بشه به پست یا پست های مربوطه . به 2 تا پست هم نمیرسه چه برسه به 1 یا به قول شما 2000 صفحه. این روشی هست که در خیلی از تاپیک ها به کار بردند و مثلا فکر نمیکنم مباحث و مطلب های مربوط به این بازی از آموزش ها و کرک ها و بقیه نکات kaspersky یا nod32 بیشتر باشه که همه اونها رو تو یک پست تیتر کردند و ارجاع دادند به محل مربوطه.
اینطوری از یک طرف تعداد سوال های تکراری کمتر میشه و مهمتر اینکه تعداد جواب های تکراری به صفر میرسه و کافیه بگید پست اول رو بخونید. و همینطور ارزش و کلاس و کارایی تاپیک بالا میره و مواردی که کاربر ازش هیچ اطلاعی نداره و طبیعتا نمیتونه سرچ کنه همه یک جا ویترین میشند.
البته جون با پیشنهادم مخالفت کردید فقط گفتم که هنوز به نظرم این روش مفید تره اما خب انجامش به نظر همکاران و کاربران فعال تاپیک بستگی داره.
mohammad_87
29-05-2009, 18:38
[quote]
منظورتون از پست های قبل همین 8200 پست ناقابله ؟ :46:
به نظرم اینطوری خیلی بهتر خواهد شد.لازم نیست مباحث تکرار بشند . کافیه فقط تیتر مربوط به هر مبحث در پست اول بیاد و بعد ارجاع داده بشه به پست یا پست های مربوطه . به 2 تا پست هم نمیرسه چه برسه به 1 یا به قول شما 2000 صفحه. این روشی هست که در خیلی از تاپیک ها به کار بردند و مثلا فکر نمیکنم مباحث و مطلب های مربوط به این بازی از آموزش ها و کرک ها و بقیه نکات kaspersky یا nod32 بیشتر باشه که همه اونها رو تو یک پست تیتر کردند و ارجاع دادند به محل مربوطه.
اینطوری از یک طرف تعداد سوال های تکراری کمتر میشه و مهمتر اینکه تعداد جواب های تکراری به صفر میرسه و کافیه بگید پست اول رو بخونید. و همینطور ارزش و کلاس و کارایی تاپیک بالا میره و مواردی که کاربر ازش هیچ اطلاعی نداره و طبیعتا نمیتونه سرچ کنه همه یک جا ویترین میشند.
البته جون با پیشنهادم مخالفت کردید فقط گفتم که هنوز به نظرم این روش مفید تره اما خب انجامش به نظر همکاران و کاربران فعال تاپیک بستگی داره.
نه دوست عزيز من منظورم قسمت آخر حرفهاتون بود:
اگر امکانش نیست همین طوری بگید که الان چیا برای دانلود هست و چه کار میکنند .
و اما درباره پيشنهادتون:من كاملا تاييد مي كنم.اينكار باعث ايجاد نظم و يك فهرست كامل ميشه كه البته بايد مديران اون رو ايجاد كنند،مي تونيد به اونها پيشنهاد اين كار رو بديد،چون بقيه محدوديت دارن.منتظر پاسخ مديران هم خواهيم بود...:20:
تعيين يك نفر ناظر فعال براي ويرايش و دسته بندي پستها
براي مثال در فروم هاي خارجي يك ناظر پستهاي اضافي و بي استفاده رو خذف ميكنه اين هم باعث كاهش حجم فروم ميشه و هم اينكه باعث ميشه كاربران فقط پستهاي مفيد بدن.اين خيلي موثره.
vahid_vaezinia
29-05-2009, 20:34
اگه میشه کرک کامل بازی رو به من بدین !
Toranj_mhg
30-05-2009, 00:05
دوستان من چند وقته دیگه نمی تونم از Gaming access چیزی رو دانلود کنم یعنی وقتی صفحه ی دانلودش می رم می نویسه که 7 ثانیه دیگه لینک دانلود می یاد ولی خبری نمیشه!!!
seday baron
30-05-2009, 08:05
من هم با فهرست کردن مطالب موافقم باعث میشه خیلی از سوالهای اضافی کمتر بشه مثل سوال من تو پست قبلی که هیچکس بهش جواب نمیده
من هم با فهرست کردن مطالب موافقم به نظرم می تونه خیلی از سوالات بدون پست زدن جواب داده بشه و حجم صفحات اینطوری بالا نره مرور کردن 822 صفحه کار اسانی نیست
mohsensoft
30-05-2009, 13:05
آقا تورو خدا یکی یه save از become a legend بذاره واسه ما
اگه از فصل دوم باشه خیلی بهتره
اگرم نبود هر چی گذاشتین عیبی نداره
فقط یه save بذارین
تا حالا چند بار پست دادم
با تشکر
پیشاپیش ممنون
MORTAZA.2FUN
30-05-2009, 13:24
آقا تورو خدا یکی یه save از become a legend بذاره واسه ما
اگه از فصل دوم باشه خیلی بهتره
اگرم نبود هر چی گذاشتین عیبی نداره
فقط یه save بذارین
تا حالا چند بار پست دادم
با تشکر
پیشاپیش ممنون
بفرما دوست عزیز
محسن جان این سیو از فصل چهارم هست .
این هم لینکش:
قربانتان :40::40::40:
mohsensoft
30-05-2009, 13:28
بفرما دوست عزیز
مرسی عزیزم
خیلی لطف کردی
اینو توی کجا کپی کنم؟
mohammad_87
30-05-2009, 14:11
مرسی عزیزم
خیلی لطف کردی
اینو توی کجا کپی کنم؟
در اين مسير:
\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save
دوستان من چند وقته دیگه نمی تونم از Gaming access چیزی رو دانلود کنم یعنی وقتی صفحه ی دانلودش می رم می نویسه که 7 ثانیه دیگه لینک دانلود می یاد ولی خبری نمیشه!!!
من هم همين مشكل رو دارم.ثانيه شمار ثابت مي مونه.از دوستان كسي اين اواخر تونسته از Gaming access دانلود كنه؟
seday baron
30-05-2009, 14:34
یعنی سوال ما انقد سخت بود که هیچکی جوابش نداره ؟
mohammad_87
30-05-2009, 14:35
اگه میشه کرک کامل بازی رو به من بدین !
شما از چه ورژني استفاده مي كني؟
اين كرك ورژن1.20 كه بهترين كرك هست نسبت به 1.3 و 1.4 و با پچ 1.4 هم اجرا ميشه:
mohsensoft
30-05-2009, 14:37
آقا من میخوام pes2009 لیگ ایران و این بازیکنای جدید و این حرفها رو داشته باشه
نمیدونم چی رو باید نصب کرد
فکر کنم بهش میگن patch
من هیچ اطلاعی ازش ندارم
یکی لینک دانلود جدیدترین patch (البته اگه همینی باشه که میگم)رو بذاره
و لطفا نحوه ی نصب و کلا هر چیزی رو که لازمه رو بگید در موردش
ممنون
mohammad_87
30-05-2009, 14:51
نه خير نميشه.
پس از پايان فصل فقط گزينه هاي Game Level-Master League Level قابل تغيير هستند و چهار گزينه آخر غير فعالند.
فکر کنم بهش میگن patch
من هیچ اطلاعی ازش ندارم
ممنون
شما هم به اين پست مراجعه كن:
mohsensoft
30-05-2009, 15:09
شما هم به اين پست مراجعه كن:
ممنون
3 تا سوال:
1-اگه من پچ krauser رو نصب کنم آیا نصب فايل cv0f.img الزامیه یا میتونم اون رو هم نصب نکنم؟
2-وقتی من با شیوه ی گفته شده کیت سرور رو نصب کنم دیگه وقتی تو بازی رفتم تغییرات اعمال شده دیگه؟
3-اگه cv0f.img رو نصب کردیم و به اینترنت وصل نبودیم و نتونستیم اون 180 mb رو دانلود کنیم این تیم های استقلال پرسپولیس و بقیه ی امکانات اجرا نمیشه؟
ممنون میشم اگه زودتر جواب بدید
MORTAZA.2FUN
30-05-2009, 16:32
فکر کنم بهش میگن patch
من هیچ اطلاعی ازش ندارم
ممنون
شما علاوه بر ادرسی که محمد جان دادن از این هم استفاده کنید تو اون پست پچ 1.20 / cv0f وجود داره ولی اون ورزن قدیمی هست . این هم لینک جدید پچ و cv0f .
پچ 1.40 :
اما توی جای خالی کلمه ی P A T C H رو بدون فاصله بنویسید .
cv0f 1.40 :
ممنون
3 تا سوال:
1-اگه من پچ krauser رو نصب کنم آیا نصب فايل cv0f.img الزامیه یا میتونم اون رو هم نصب نکنم؟
2-وقتی من با شیوه ی گفته شده کیت سرور رو نصب کنم دیگه وقتی تو بازی رفتم تغییرات اعمال شده دیگه؟
3-اگه cv0f.img رو نصب کردیم و به اینترنت وصل نبودیم و نتونستیم اون 180 mb رو دانلود کنیم این تیم های استقلال پرسپولیس و بقیه ی امکانات اجرا نمیشه؟
ممنون میشم اگه زودتر جواب بدید
1- نه شما باید حتما نصب کنید تا بازیکنان جدید توی تیم ها و ترانسفر ها انجام بشه .
2-بله مطمئن باشید شما کافی هست که فایل های مربوط به کیت رو در اون پست دان کنید بعد برنامه کیت رو یا همون فایل exe داخل کیت رو اجرا کنید تا تغییرات اعمال بشه .
3- دوست عزیز این جریان اینترنت این هست که شما از داخل بازی به بخش download برید و از اونجا ببینید که ایا cv0f.img ورزن جدید هست یا نه .ا.مده یا نه واسه دان .
اما در مورد تیم های استقلال و پیروزی شما باید هم کیت سرور و هم ادیت فایل رو دان کنید تا این تیم ها رو داشته باشین .
نکته :برای اینکه اسم بازیکنان تیم ملی درست باشه شما باید همه فایل هارور از جمله cv0f.img رو دان کنید و به همراه ادیت فایل اجرا کنید بازی رو اما اگه شما از cv0f.img 1.40 استفاده منید چون هنوز ادیت جدید براش درست
نکرده این افای کراوزر به همین خاطر اسم بازیکنان تیم ملی درست در نمیاد و همین تور تیم استقلال و پیروزی اما مطمئن باشید که فقط اسمشون درست نیست ولی تیم ه هستند .
LORD GAMES
30-05-2009, 16:43
سلام
من یه ترینر میخوام که قدرتو تو قسمت become a legend افزایش بده توصفحات قبل این ترینر فقط برا vista بود من یکی مخوام که به xp هم بخوره
MORTAZA.2FUN
30-05-2009, 17:14
سلام
من یه ترینر میخوام که قدرتو تو قسمت become a legend افزایش بده توصفحات قبل این ترینر فقط برا vista بود من یکی مخوام که به xp هم بخوره
سلام دوست عزیز
بفرما :
LORD GAMES
30-05-2009, 18:28
سلام دوست عزیز
بفرما :
دوست عزیز این ترینر اجرا نمیشه dont send میده!!!! دیگه نداره کسی؟؟؟؟:19::19:
MORTAZA.2FUN
30-05-2009, 19:59
شما مطمئن هستید نباید ارور بده میشه بگید برنامه رو چه توری اجرا کردید ؟؟؟؟؟؟
سلام خوبی.:27:
من میخوام ملیت بازیکنا رو درست کنم (بازیکنای لیگ برترو برداشتن ملیت هلند وپاکستان و..دادن)
از چه برنامه ای استفاده کنم؟
اگه ممکنه و چنین برنامه ای وجود داره لطفا برام بزارین.
سلام به همه دوستان
مشکل don 't ساکر من حل شد فقط با یک آپدیت بایوس مادربرد کامپیوترم دیگه مشکلی ندارم . احتمالاً cpu با مادربرد مچ نمیشد.
از دوست عزیز MORTAZA.2FUN هم تشکر میکنم برای پیگیری موضوع:10:
بی باک بی بال
31-05-2009, 11:34
من یه مشکل دارم موقعی که گل می زنم از بازی خارج میشه ؟
چه کار کنم
mohammad_87
31-05-2009, 12:20
شما علاوه بر ادرسی که محمد جان دادن از این هم استفاده کنید تو اون پست پچ 1.20 / cv0f وجود داره ولی اون ورزن قدیمی هست . این هم لینک جدید پچ و cv0f .
پچ 1.40 :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما توی جای خالی کلمه ی P A T C H رو بدون فاصله بنویسید .
cv0f 1.40 :
ببخشیدمن داشتم دنبال همین آدرس cv04 برای 1.40 می گشتم تا به پستم اضافه کنم که اینترنتم قطع شد.به هر حال دوباره مرتضی جان شرمندم کرد.ممنونم عزیزم...:10:
بفرما دوست عزیز
این هم لینکش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید :40::10::40:
قربانتان :40::40::40:
مرتضی جان این فایل پسوردش چیه بی زحمت؟:31:
سلام دوستان.
من برنامه PRO-EVO EDITING STUDIO fULL VERSION مي خوام.سرچ كردم همش بتا بود.كسي لينك داره لطفا كمك كنه...
MORTAZA.2FUN
31-05-2009, 13:33
من یه مشکل دارم موقعی که گل می زنم از بازی خارج میشه ؟
چه کار کنم
سلام دوست عزیز
میشه بگید ایا ارور میده یا نه ؟
و ورزن بازی شما چی هست ؟
ببخشیدمن داشتم دنبال همین آدرس cv04 برای 1.40 می گشتم تا به پستم اضافه کنم که اینترنتم قطع شد.به هر حال دوباره مرتضی جان شرمندم کرد.ممنونم عزیزم...:10:
مرتضی جان این فایل پسوردش چیه بی زحمت؟:31:
خواهش می کنم اما .....
cv04 نیست بلکه cv0f هست :31::20::31:(ناراحت نشین مزاح کردم )
31-05-2009, 13:35
آقا من یه مشکلی با سانتر کردن دارم.
فرض کنید من موازی خط طولی حرکت می کنم.(از گوشه ها) بعد می رسم به محوطه جریمه.توی محوطه 2 تا بازیکن خودی هستن.مثلا یکی روی نقطه پنالتی...اون یکی در طرف دورتر...یعنی با فاصله بیشتر از من.
حالا من هر وقت سانتر می کنم توپ رو می فرسته برای اونی که رو نقطه پنالتی هست(نفر نزدیکتر).سانترش هم کم جونه.
چجوری میشه توپ رو برای نفر دوم فرستاد؟و ضرب توپ رو زیاد کرد؟
فرض کنید من موازی خط طولی حرکت می کنم.(از گوشه ها) بعد می رسم به محوطه جریمه.توی محوطه 2 تا بازیکن خودی هستن.مثلا یکی روی نقطه پنالتی...اون یکی در طرف دورتر...یعنی با فاصله بیشتر از من.
حالا من هر وقت سانتر می کنم توپ رو می فرسته برای اونی که رو نقطه پنالتی هست(نفر نزدیکتر).سانترش هم کم جونه.
بله برای منم همینطوریه
سانت رو بلند نمیفرسته کوتاه میفرسته
منم میخوام بدونم چطوری بلند بفرستیم؟
با نسخه 6 همه چی رو راحت میشه انجام داد ولی این 9 مشکلات خودش رو داره :31:
MORTAZA.2FUN
31-05-2009, 14:05
سلام دوست عزیز
به عنوان مثال اگه شما از سمت راست دارین وارد می شین برای اینکه درست به محوطه ی جریمه سانتر بشه و بازیکنی که اونجا ست هد بزنه شما باید چون در سمت راست هستید و از اونجا وارد شدید باید جهت چپ و بالا رو با هم بگیرید و بالعکس .
ولی اما اگه بخواهید ضرب توپ رو بالا بره و یا به بازیکن دور تر سانتر کنید باید جهت مخالف حرکت خوتون رو فقط بگیرید تا به اون بازیکن بیفته و برای ضرب توپ چند ثانیه بیشتر دکمه سانتر رو نگه دارید که تا و سط پر بشه اگه بیشتر از این هم خواستید باید کمی بیشتر از نصف سانتر کنید .
سلام دوستان.
من برنامه PRO-EVO EDITING STUDIO fULL VERSION مي خوام.سرچ كردم همش بتا بود.كسي لينك داره لطفا كمك كنه...
دوست عزیز تا اونجایی که من می دونم فعلا فول ورزن نیومده و ورزن قبلی ماله سری 1.0.0.0 بود و به تازگی فعلا سری 1.2.0.0 بتا هستش برای امتحان پس دادن .
این هم لینکش :
اگه دقت کرده باشید حدود 5 پست پیش به همراه ینک مستقبم براتون گذاشته بودم .
mohammad_87
31-05-2009, 14:26
يه نكته اينكه به زمان نگه داشتن دكمه هم بستگي داره.مثلا اگه دكمه (دايره) رو زيادتر نگهداريد بلندتر ميفرسته.خودم امتحان كردم.
cv04 نیست بلکه cv0f هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](ناراحت نشین مزاح کردم )اشتباه لپي بود...:31:
دوست عزیز تا اونجایی که من می دونم فعلا فول ورزن نیومده و ورزن قبلی ماله سری 1.0.0.0 بود و به تازگی فعلا سری 1.2.0.0 بتا هستش برای امتحان پس دادن .
این هم لینکش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه دقت کرده باشید حدود 5 پست پیش به همراه ینک مستقبم براتون گذاشته بودم .
ممنونم.اون رو دانلود كرده بودم.اون هم بتاست.ورزن 1.0.0.0 رو هم از همين سايت گرفتم.ولي اون هم فول نبود.ورزن 1.0.0.0 فول داره؟
malkemid
31-05-2009, 16:06
سلام دوست عزیز
به عنوان مثال اگه شما از سمت راست دارین وارد می شین برای اینکه درست به محوطه ی جریمه سانتر بشه و بازیکنی که اونجا ست هد بزنه شما باید چون در سمت راست هستید و از اونجا وارد شدید باید جهت چپ و بالا رو با هم بگیرید و بالعکس .
ولی اما اگه بخواهید ضرب توپ رو بالا بره و یا به بازیکن دور تر سانتر کنید باید جهت مخالف حرکت خوتون رو فقط بگیرید تا به اون بازیکن بیفته و برای ضرب توپ چند ثانیه بیشتر دکمه سانتر رو نگه دارید که تا و سط پر بشه اگه بیشتر از این هم خواستید باید کمی بیشتر از نصف سانتر کنید .
این هم لینکش :
اگه دقت کرده باشید حدود 5 پست پیش به همراه ینک مستقبم براتون گذاشته بودم .
مرسی..امتحان می کنم.
برای ضرب توپ اگه به کناره محوطه جریمه برسی دیگه اونی که میاد پر میشه رو نداره.اونوقت چی؟
MORTAZA.2FUN
31-05-2009, 20:44
يه نكته اينكه به زمان نگه داشتن دكمه هم بستگي داره.مثلا اگه دكمه (دايره) رو زيادتر نگهداريد بلندتر ميفرسته.خودم امتحان كردم.
اشتباه لپي بود...:31:
ممنونم.اون رو دانلود كرده بودم.اون هم بتاست.ورزن 1.0.0.0 رو هم از همين سايت گرفتم.ولي اون هم فول نبود.ورزن 1.0.0.0 فول داره؟
سلام خوب من هم می دونم بتاست بهتون هم گفتم .
من که ندیدم فول ورزن رو من به شما گفتم که داره امتحان پس می ده .
مرسی..امتحان می کنم.
برای ضرب توپ اگه به کناره محوطه جریمه برسی دیگه اونی که میاد پر میشه رو نداره.اونوقت چی؟
اگه چسبیده به محوطه ی جریمه باشی شما باید جهت مخالف و باا رو بگیرید و اون موقع و به نقطه ای که می خواهید می افته . برای ضرب تو چسبیده به محوطه ی جریمه باید همین کار رو بکنید وگرنه اکه یه جهت رو بگیرید اون موقع از فرد مورد نظر هم دور میشه شما باید یه لحظه دکمه سانتر رو تو این منطقه بزنید .
اما در مورد ضرب تو که گفتم شما باید تا نصفه پر کنید و اگه خواستید ضرب توپ بیشتر باشه باید از نصف هم بیشتر پر کنید .
اگه که اون نوار پر شدن رو نشون نداد باید چنده ثانیه بیشتر دکمه سانتر رو بگیرد نه زیاد بره انور تر نه کمتر بره میانه باشه این یه خورده سخت هست و نیاز به تمرین داره .
LORD GAMES
31-05-2009, 20:59
سلام
من یه سوال دارم مبتدی!!!!
توی قسمت become a legend چه جوری میشه دستتو ببری بالا که بهت پاس بدن؟؟:31::31:
دوستان خواهشا از پرت کردن هر گونه اشیا به طرف مانیتور خود داری کنند!!!!!!
malkemid
31-05-2009, 21:57
سلام
دو بار r1 رو می زنی.
ali_pes2008
31-05-2009, 23:02
سلام به همگی
می خواستم بدونم توی قسمت افسانه شدن می شه یه کاری کرد که مصدوم نشی ؟
آخه تو بازی اولین تکلی که می زنند مصدوم می شم
MORTAZA.2FUN
31-05-2009, 23:27
سلام به همگی
می خواستم بدونم توی قسمت افسانه شدن می شه یه کاری کرد که مصدوم نشی ؟
آخه تو بازی اولین تکلی که می زنند مصدوم می شم
سلام
شما باید درجه اسیب دیدن خود یا رنک اسیب دیدن خودتون رو از بین a ,b,c روی a بذارید وهر چقدر پایین تر ببرید بیشتر اسیب می بینه .
نمی دونم چرا چند وقته بازی من شدیداً دچار افت فریم میشه!!!!! مخصوصاً در زمین خودی و مخصوصاً جلوی دروازه!!!!! قبلاً اصلاً اینجوری نبود!!!!
MORTAZA.2FUN
01-06-2009, 00:08
دو بار r1 رو می زنی.
سلام
سلام
با عرض پوزش از malkemid عزیز اشتباه گفتید
L1 هستش نه R1 .
بازم معذرت می خوام .
malkemid
01-06-2009, 03:17
سلام
با عرض پوزش از malkemid عزیز اشتباه گفتید
L1 هستش نه R1 .
بازم معذرت می خوام .
اختیار دارید.من چون روی جویستیکم روی دکمه سمت راستی هست اینو گفتم.بسته به تنظیماتی هست که اعمال میشه.
:13:سلام.می خواستم ببینم شما تو مسترلیگ مهاجمی به نام SCHWARZ ندیدید؟تو ساکر8 بود . به نظر من خیلی هم وب بود. ولی تو ساکر 9 ندیدمش!!!!!!!!!:13:
Spaniuly
01-06-2009, 11:32
:13:سلام.می خواستم ببینم شما تو مسترلیگ مهاجمی به نام SCHWARZ ندیدید؟تو ساکر8 بود . به نظر من خیلی هم وب بود. ولی تو ساکر 9 ندیدمش!!!!!!!!!:13:
فكر مي كنم بازيكنان New Commer توي بازي هاي فرق مي كنه بازيكناني مثل Walton Kaiser Gunthner Fischer Gambino فوق العاده هستند مونده به شانس توي هر نيم فصل 20 بازيكن New Commer ظهور مي كنن و شما توي اون نيم فصل بايد خيلي سريع بهترين New Commer ها رو تور بزنيد. هر ساله توي نيم فصل ميان تعداد كلشون هم 400 بازيكن هست و تعداد فصول مستر ليگ 20 سال هست 20 * 20 = 400 بنابراين شما وقتي مستر ليگ رو تا بيست سال پيش بريد همه New Commer ها رو خواهيد ديد. يه بازيكن هم به اسم Noushevar مياد كه مليت ايراني داره
اينم براي علاقمندان:
Goalkeepers(GK)
Rolong
GK - Left - None - Colombian - 180cm - 491
A unique GK with immense free-kick stats for a GK and a very long curve that does not drop until he is 30.
Huber
GK - Right - Penalty stopper - America - 190 cm - ?
Wolf
GK - R - 1-on-1 stopper - German - 193cm - 433
Great GK with an amazing curve. Reminds me of Buffon.
Hong Yon Nam
GK - Right - 1-on-1 stopper, penalty stopper - South-Korea - 180cm - 636
His development curve shoots up like a rocket in his first year!!
Wang Mingwei
GK - Right - None - Chinese - 176cm - 421
Lindner
GK - Right - None - German - 188cm - 374
Navarro
GK - Right - ? - Spain - ? - ?
Fredriksson
GK - Right side/right foot - Penalties - Sweden - 194cm - 1078 points -
The best GK in the game...?
Ramon
GK - Right side/right foot - 1-on 1 stopper - Spain - 180cm - 818 points -
A very good GK, only takes two years for him to hit his peak, but then it goes down quickly from there.
Arts
GK - Right - None - Dutch - 185 - 481
Defenders(CWP/CB/SB)
Bos
CWP CB DMF - Right - Marking - Sliding - Covering - Dutch - 1.80 - 1138
Serrano
CB - Right - None - Spanish - 183cm - 469
Schmidt
CWP/CB- Right - Marking, Sliding and D-Line - German - 187cm - 564
Fernandez
CB - Right - Marking and Sliding - French - 187cm - 670
Looks like a great prospect. Similar ability-wise to Coloccini.
Samuels
SB RS/RF - Right - None - Jamician - 168cm - 445
Guimaraes
SB(RS/RF) - Right - None - Brazil - 176 cm - 577
"Looks like a good solid RB, he has a good curve too"
Kobayashi - @ Peak
SB/CB - L - Marking, Sliding, D-Line, Long Throw - Japanese - 177cm - 350
A quick and agile CB/LSB that develops quickly; Good in the air and a strong team player. His low stamina is his biggest downfall.
Berger
CB/DMF - Right - Covering, D-line - German - 190cm - 683
Barth
CB/SB, DMF - Right - None - German - 179cm - 493
Hoffmann
SB/WB, CF - Right - Dribbling - German - 179cm - 707
Postma
SB/WB, SMF - Right - None - The Netherlands - 178cm - 445
Van Dijk
SB/WB, SMF - Left - ? - The Netherlands - ?cm - ?
El Moubarki
SB/CB/WB - Right - None - Moroccan -188cm - 469
Mattsson
CB - Right - ? - Sweden - 181cm - ?
Mitchell
SB - Right - ? - England - ? - ?
Walton
SB - Right - ? - England - ? - ?
I Choi Yon
CB - Right - ? - South - Korea - ? - ?
Bustos
SB/CWP - Right side/right foot - Sliding, marking, side - Argentina - 186cm - 612 points -
A good prospect...?
Kim Jon Yoru
SB/SB - Right side/right foot - Covering, sliding - S. Korea - 178cm - 350 points -
Fischer
SB/SMF - Left side/left foot - N/A - Germany - 183cm - 778 points -
Reaches 90 on his development sheet after two years, that lasts for another two, and then steadily goes down, about 5 points a year.
Gunther
CB - Right - Marking, Sliding, D-Line - German - 183 - 1047
Midfielders(DMF/WB/CMF/SMF/AMF)
Camacho
CMF/AMF/DMF/SMF - Right - ? - Spain - ? - ? -
Cervantes
CMF/AMF/SS/CF - Right - ? - Mexico - ? - ? -
Kaiser
CMF/DMF/WB/SMF/AMF - Right - ? - Germany - ? - ? -
Aaltonen
DMF - Right - Covering, passing - Finland - 176cmt - 656
Reeves
DMF/CMF, CB - Right - None - England - 180cm - 659
Leclerc
CMF/AMF - Right - Dribbling, playmaking, outside - France - 178cm - 612
Noushevar
SMF/SB, WB, WF - Right - None - Iran - 193cm - 517
Marchand
SMF(LS/LF)- Left - Dribbling, Outside- France - 175cm - 624
"Looks like a good talent, but he lacks versatlity."
Jovancevic
AMF/CMF - Right - None - Serbia - 183cm - ?
Nascimento
AMF/SS/CF - Right - Positioning - Brazil - 182cm - ?
McKenzie
DMF - Right - None - Schotland - 175cm - ?
Juarez
SMF/WB/SB - Right - None - Argentinian - 188 cm - 540
Koeman
SMF/AMF - Right - Dribbling, Tactical dribble - Dutch - 170 cm - 517
Yamada
AMF/CMF, SS, CF - R - Playmaking, Passing and Middle shooting - Japanese - 168cm - 350
Develops into one of the top AMF in the game. A true gem to have in any team, at any level. His team work sometimes effects his superb passing ability, though.
Duffy
DMF/SB, WB, CMF, SMF - Right - Dribbling, Passing and Marking - Irish - 169cm - 850 -
Versatile player who devlops quickly.
Shimizu
AMF/SMF, SS, CF - Right - Dribbling, Reaction, Playmaker, Passing, 1 Tch Pass, Outside - Japanese - 160cm - 1088 -
Similar to Yamada and has an amazing curve.
Espinosa
AMF/SS, CF - Right - Dribbling, Positioning, Reaction, Passing - Spanish - 171cm - 1064 -
Oscar
AMF/SMF, DMF, CMF - Left - Tactical dribble, Playmaker, 1-1 score, 1 Tch pass - Spanish - 187cm - 842 -
Cem
SMF/WB, DMF, SB, CB - Right - None - Turkish - 179cm - 564 -
Wilkins
AMF - Right - Passing, Outside - English - 170cm - 636 -
Dietrich
DMF/CMF, AMF - Right - Marking, Reaction - German - 185cm - 588 -
Cocio
AMF/WF - Right - 1-1 score - Chile - 176cm - 564 -
Bradley
CMF/DMF, CB - Right - Reaction, Passing, Middle Shotting - English - 176cm - 874
Versatile midfielder.
Weber
SMF/DMF - Right - Dribbling - Austrian - 177cm - 374
Newman
CMF - Right - None - English - 173cm - 636
Ettori
AMF/CMF - Right - Dribbling - French - 176cm - 326
Wiart
AMF/CMF - Right - Tactical Dribble, Playmaker, 1-Touch Pass - French - 182 - 1016?
Gambino
SMF/WB/SB - Right side, right foot - Dribbling, middle shooting, side, marking - Italy - 172cm - 1016 points -
One of the mid 90-stat players, given enough development...
Herrero
CMF/DMF - Right side, right foot - passing, middle shooting - Spain - 178cm - 640 points -
Merino
CMF - Right side, right foot - passing, middle shooting - Spain - 182cm - 1000 points -
One of the mid 90-stat players, given enough development...
Moulin
AMF/CF/SS - Right side, right foot - Dribbling, reaction, middle shooting, penalties, 1-Tch pass, outside - France - 172cm - 1016 points -
Watch out for this player...
Nijkamp
AMF/SMF/DMF - Right side, right foot - Middle shooting, penalties, centre, 1-1 score, passing, tactical dribbling - Netherlands - 173cm - 897 points -
High stats
Prieto
DMF/SMF/CMF/WB - Left side, left foot - Playmaking, middle shooting - Spain - 178cm - 767 points -
Looks good, i will definately give him a go in my team
Shubin
SMF/CMF - Right side, right foot - Positioning, passing, side, outside - Ukraine - 181cm - 1056 points -
The salary points may be off on this one as it was taken at 19 years old, looks like a good player.
Shaw
SMF/WF - Left - Dribbling, Reaction, Passing, Side - English - 168 - 1202
Forwards(WF/SS/CF)
Gutierrez
CF/SS - Right - ? - Spain - 188cm - ?
Zarate
CF- Right - ? - Argentina - ? - ?
Rowland
CF/SS/AMF - Right - ? - England - ? - ?
Orellano
CF/WF/AMF - Right - ? - Argentina - ? - ?
Feurer
WF(RS/RF)- Right - Dribbling, Positioning, Passing, Side, 1 - tch pass - Austria - 177cm - 846
"Has OK starting stats but, it will take a very long time berfore he gets good."
Kim Cyun Hi
CF- Right - None - South-Korea - 179cm - ?
Matic
CF - Right - Post Player, Lines, 1 Tch Pass - Croatian - 203cm - 421 -
Giant target man who will win pretty much everything in the air. Good if you rely on crosses into the box or flick ons.
Andre
WF/SMF, CF - Right - Positioning, Side - French - 184cm - 540 -
Abdel Salam
CF/AMF - Right - None - Egyptian - 184cm - 588 -
Komol
CF - Right - None - Cameroonian - 171cm - 445
Eckstein
CF - Right - None - German - 180cm - 398
Carter
CF - Left - Scoring, lines - England - 180cm - 469
Sahafi
CF - Right - ? - Saudi-Arabia - ?cm - ?
O'Sullivan
CF - Right - None - Irish - 188cm - 445
Van der Meer
CF/WF - Left - Dribbling - Dutch - 168cm - 398
Riberio
CF/SS - Right - Post Player - Brazilian - 199cm - 595
The Brazilian Crouch
Chapi
CF/WF/SMF - Right side, right foot - Dribbling, positioning, lines, side, 1-Tch pass, outside - Spain - 163cm - 1012 points -
Another great player, similar to Shimizu in that his development sheet goes up very high, and hes very short..make the most of him when hes at his peak, it only lasts a year...one of the best young CFs...?
Griffiths
WF/SMF/WB - Right foot - Dribbling, side, outside, sliding - Wales - 183cm - 874 points -
Another of the mid 90-stat players, given enough development...
Schwarz
CF - Left - Positioning, Reaction, Scoring, 1-1 Score, Post Player, Lines, Centre, 1-Touch Pass - German - 190 - 1186
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.