مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2009
تا جایی که حسش بود نوشتم :
میگه :
گیم پلی مثل 2008 اه.شما نمیتونید کل زمین رو بدوید با بازیکنهایی مثل اتوو یا رونالدینیو.ولی میتونید با دویدن درست و در جهت صحیح بازیکن را جا بگذارید.هوش مصنویع بازی در دفاع و حمله بهتر شده.
داوری تقریبا مثل قبله همچنین برخورد بازیکنها به همدیگه بهتر و طبیعی تر شده و تصمیمات داوری صحیح تره.گول زدن داور هم طبیعی تر شده.
شوت ها به آسانی 2008 نخواهند بود و دروازهبان منطقه بیشتری را پوشش میدهد.دفاع مانند بازی موش و گربه عمل میکند و همچنین آفساید گیری دفاع بسیار بهتر شده و عبور از دفاع به آسانی قبل نخواهد بود.
گرافیک بازی بهتر شده.
دروازه بان بهتر شده و دیگه یه شوت آروم پس از برخورد به دروازه بان تو گل نمیره.
بازی 19 استادیوم داره.استادیوم ومبلی و اولدترافورد و انفیلد اضافه شده.
حتما بازم شایعه س !
منو داداشم که با هم هر روز بازی میکنیم جدا دیگه همه بازی ها تکراریه !
اصلا روند بازی تکراریه.
گل ها اکثرا یا از راه دور میزنی میره تو گل ...
یا رفت و برگشت گل میشه که آدم حرصش میگیره.
تک به تک با دروازبان که خیلی سخته بخوای گل بزنی ولی تو واقعیت که اینجوری نیست !!!
داداشم پرتغال رو میگیره ... توپ دست کریستین رونالدو میاد من دیگه مطمئنم یا پاس گل میده یا گل میشه !!!
دیگه خسته کننده شده.
فیفا هم که از این مسخره تر.
بلد نیستن فوتبال بسازن !
من خودم از این مصاحبه فهمیدم که :
1-بجای بایرن مونیخ- زنیط سنت پترز بورگ قرار گرفته است
پس فوتبالش براي من كه زياد جذابيتي نداره.
گرافیکش که نیازی به تغییر نداشت...خوب بود
فقط این خنگ بازی های دروازه بانان رو درست کنند خوبه
این داور هم زیاد جلوی دست و پاست
در ضمن اینا بیشتر شایعه است
مثل ورژن قبل که می گفتن ادیت توپ و ورزشگاه داره
همه تیما لیسانس دارن
باید صبر کرد
google_boy07
26-07-2008, 10:11
من خودم از این مصاحبه فهمیدم که :
1-بجای بایرن مونیخ- زنیط سنت پترز بورگ قرار گرفته است
2-لیسانسها تغییری نکرده و فقط از لیگ انگلستان لیورپول و منچستر یونایتد لیسانس گرفته اند
3-گیم پلی بازی و دروازهبان ها و داورها بهبود یافته اند و به واقعیت نزدیک شده اند
4-به بازی یک قسمت جدید اضافه شده که در ان شما می بایست یک بازیکن بسازید و به وسیله ان در مسابقات شرکت کنید
5- شما میتوانید در مستر لیگ انلاین بازی کنید
6- 19 ورزشگاه در این بازی وجود دارد که ورزشگاههای آنفیلد و الترافرد هم جزء انها هستند
7-بازی در اکتبر همین سال به بازار می اید
8-بعضی از ستاره های جدید در بازی مثل آرشاوین و مسی افزاش قدرت داشته اند
و...
چطور میشه بایرمونیخ نباشه ؟
راستی لیگ پرتقال چی شد؟
لیسانس champions leuage چی شد؟
google_boy07
26-07-2008, 10:13
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم منوی اصلی بازی شک نکنید.
google_boy07
26-07-2008, 10:15
حتما بازم شایعه س !
منو داداشم که با هم هر روز بازی میکنیم جدا دیگه همه بازی ها تکراریه !
اصلا روند بازی تکراریه.
گل ها اکثرا یا از راه دور میزنی میره تو گل ...
یا رفت و برگشت گل میشه که آدم حرصش میگیره.
تک به تک با دروازبان که خیلی سخته بخوای گل بزنی ولی تو واقعیت که اینجوری نیست !!!
داداشم پرتغال رو میگیره ... توپ دست کریستین رونالدو میاد من دیگه مطمئنم یا پاس گل میده یا گل میشه !!!
دیگه خسته کننده شده.
فیفا هم که از این مسخره تر.
بلد نیستن فوتبال بسازن !
این حرفا چیه ؟
غیر منطقی!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟
اصلا فک کنم شما تا حالا فوتبال بازی نمی کردی؟
google_boy07
26-07-2008, 10:17
یک عکس تازه از menu بازی:
این عکس به نظر من اصلا منطقی نیست
این اصلیست
Blue_Ray
26-07-2008, 11:18
این حرفا چیه ؟
غیر منطقی!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟
حالا چرا غیر منطقی؟
خوب نظر شخصی ایشونه.:10:
ولی منم خیلی طرز گل زدنش خوشم نمی یاد.
EHHASSATNI
26-07-2008, 11:35
من خودم بعد از مدتها منتظر pes2008 بودم و تا اومد رفتن برای ps3 گرفتمش اما از بس بیخود بود رفتم فروختمش و دوباره pes6 رو روی pc ریختم
این حرفا چیه ؟
غیر منطقی!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟
چرا فحش میدی ؟!! :13:
چرا میزنی ؟! :13:
من چند ماهی کارم فقط نقد و بررسی نرم افزارها و بازی ها بود و تو سایت گیم اسپات review می نوشتم، از چیزی که بدم میاد هم غیر منطقی بودنه. یعنی واقعا شما نسخه ی 6 و 2008 رو با هم مقایسه کنی به این نتیجه میرسی که 2008 بهتره ؟!!
حالا از حرفای من کدومش غیر منطقی بود ؟
بگو تا قانعت کنم. :10:
راستی خیلی معذرت میخوام یادم رفت جواب این رو بدم :
فوتبال واسه منو داداشم مثل ویروس میمونه ... یعنی وقتی بخریم اینقدر بازی میکنیم که فوتباله از دست ما خسته میشه.
بهتره دیگه این رو نگی. از صد تا فحش بدتر بود.
amirtoty
26-07-2008, 13:44
چرا دوتا پست پشت سر هم میدی :18:
.
.
.
.
.
میگم حالا یکی نیست بگه به تو چه ربطی داره :31:
بچه ها کدومتون فوتبال نینتندو رو بازی کردین اولین کنسولی بود که بازی فوتبالی را در خودش جای میداد * چه قدر خوب بود طوفان میومد توپ رو بر میداشت و یا بازیکنان رو باد میبرد ...
بوی بازی میاد اون هم از نوع فیفا ... FIFA Soccer 09
چرا دوتا پست پشت سر هم میدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
.
.
.
.
.
میگم حالا یکی نیست بگه به تو چه ربطی داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
ببخشید ... قصد بدی نداشتم.
حال نداشتم برم ویرایشش کنم گفتم یه پست دیگه بزنم.
الان حتما میخواید بگید "میخوای پستت رو زیاد کنی؟"
نه ... نمیخوام این کار رو کنم خیالتون جمع.
آخه يكي بخ ما بگه fifa هم شد بازي ، به نظر من رو دست pes بازي نيومده و نخواهد اومد fiffa هر چقدر خودشو بكوشه به pes نخواهد رسيد .اصلا هم خسته كننده نيست من خودم حيلي pes بازي ميكنم هر چقدر بازي ميكنم بازم خسته نميشم. اوميدواريم 2009 عاليتر باشه ...
Mostafa-Sabab
26-07-2008, 16:14
منم خیلی طرفدار بازی فوتبال نیستم ولی هر از چند گاهی بازی می کنم انشاءالله که نسخه جدیدش توپ باشه:20:
hadi_gamer
26-07-2008, 16:17
من واقعا نسخه 6 رو به 2008 ترجیح میدم.خدا کنه گیم پلی 2009 مثل 6 باشه.
من عقیده دارم که خود تهیه کنندگان این بازی به این موضوع رسیدهان که نسخهی 06 خیلی بهتر بود ولی نسخه 2008 اولین تجربه next gen برای pes بود و بخاطر همین بازی به مذاق خیلی ها خوش نیامد بطور مثال در نسخه 2008 بازیکننا خیلی کند بودند و اصلا روان بازی نمیکردند
.
.
.
.
راستی لیسانسها تفاوتی نکرده و فقط جای بایرن مونیخ زنیيط سن پترز بورگ قرار گرفته و از لیگ انگلستان تنها تیمهای منچستر یونایتد و لیورپول لیسانس دارن
من عقیده دارم که خود تهیه کنندگان این بازی به این موضوع رسیدهان که نسخهی 06 خیلی بهتر بود ولی نسخه 2008 اولین تجربه next gen برای pes بود و بخاطر همین بازی به مذاق خیلی ها خوش نیامد بطور مثال در نسخه 2008 بازیکننا خیلی کند بودند و اصلا روان بازی نمیکردند
بابا یکی به من بگه NEXT GEN یعنی چی ؟!! :20:
من چند ماهی کارم فقط نقد و بررسی نرم افزارها و بازی ها بود و تو سایت گیم اسپات review می نوشتم
بعد شما نمیدونی next gen چیه!
next gen یک موتور گرافیکی جدیده که توبازی 2008 pes اجرا شده
میتونی بری قسمت data نسخه ی 2008 رو با 6 مقایسه کنی
joey jordison
26-07-2008, 20:44
بابا یکی به من بگه NEXT GEN یعنی چی ؟!! :20:
سلام
خوب عبارت Next Generation همون نسل بعد خودمون میشه!!!
عبارت نسل بعد میتونه در کنسولها و تقریبا خیلی از چیزها تعریف بشه!!!
مثلا برای کنسولها که میگن نسل بعد یعنی نسبت به کنسولهای قبلی از نظر سخت افزار قویتر و بهتر هست!!
مثلا شما کنسول Ps2 را در نظر بگیر وقتی که PS3 را ساختن و منتشر کردن کنسول PS3 به علت سخت افزار فوق پیشرفته نسبت به Ps2 دست سازنده های بازیها را بیشتر باز میکنه تا یک بازی به مراتب بهتر نسبت به قبل بسازن!!!
و حالا که کنسول PS3 امده یعنی نسل بعد از Ps2 هست!!و خوب با وجود سخت افزار بهتر نسبت به Ps2 مد نظر خواهد بود و با اومدن ان دیگه کنسول Ps2 باید نسل قبل گفته بشه که به اصطلاح Current Generation میگن!!!این قضیه در مورد XBOX هم صدق میکنه و خوب نسل بعد Xbox هم Xbox360 نام داره!!!و همینطور ادامه پیدا میکنه!!!مثل زمانی که PS4 بیاد دیگه نباید به PS3 نسل بعد بگیم!!
و اما نسل بعد در بازیها!!در واقع این طور میشه گفت که به بازی نسل بعد میگن که هم از نظر گرافیک و گیم پلی و صداگذاری و هوش مصنوعی .....نسبت به بازیهای قبلی پیشرفت قابل ملاحضه ای داشته باشه!!!البته به لطف سخت افزار قدرتمند که کنسولهای نسل بعد و همینطور نسل بعد سخت افزار PC این امر اتفاق می افته!!!
در ورژن Ps2 به علت سخت افزار ضعیف شما نمیتونه چمن 3بعدی در بازی ببینی یا پیراهن های رها و ازاد و یا هوش مصنوعی پیشرفته یا خیلی از چیزهای دیگه!!!که در ورژن PC ,X360,PS3 به علت سخت افزار پیشرفته و قدرتمند میتونن سازنده ها همه ی این چیزها را در بازی جا بدند!!!
امیدوارم فهمیده باشی!!!:10:
مثلا همین PES 2008 ورژن Ps2 را با ورژن PC مقایسه کنید تا بفهمید که کدام نسل بعد هست کدام نسل قبل
سلام
خوب عبارت Next Generation همون نسل بعد خودمون میشه!!!
عبارت نسل بعد میتونه در کنسولها و تقریبا خیلی از چیزها تعریف بشه!!!
مثلا برای کنسولها که میگن نسل بعد یعنی نسبت به کنسولهای قبلی از نظر سخت افزار قویتر و بهتر هست!!
مثلا شما کنسول Ps2 را در نظر بگیر وقتی که PS3 را ساختن و منتشر کردن کنسول PS3 به علت سخت افزار فوق پیشرفته نسبت به Ps2 دست سازنده های بازیها را بیشتر باز میکنه تا یک بازی به مراتب بهتر نسبت به قبل بسازن!!!
و حالا که کنسول PS3 امده یعنی نسل بعد از Ps2 هست!!و خوب با وجود سخت افزار بهتر نسبت به Ps2 مد نظر خواهد بود و با اومدن ان دیگه کنسول Ps2 باید نسل قبل گفته بشه که به اصطلاح Current Generation میگن!!!این قضیه در مورد XBOX هم صدق میکنه و خوب نسل بعد Xbox هم Xbox360 نام داره!!!و همینطور ادامه پیدا میکنه!!!مثل زمانی که PS4 بیاد دیگه نباید به PS3 نسل بعد بگیم!!
و اما نسل بعد در بازیها!!در واقع این طور میشه گفت که به بازی نسل بعد میگن که هم از نظر گرافیک و گیم پلی و صداگذاری و هوش مصنوعی .....نسبت به بازیهای قبلی پیشرفت قابل ملاحضه ای داشته باشه!!!البته به لطف سخت افزار قدرتمند که کنسولهای نسل بعد و همینطور نسل بعد سخت افزار PC این امر اتفاق می افته!!!
در ورژن Ps2 به علت سخت افزار ضعیف شما نمیتونه چمن 3بعدی در بازی ببینی یا پیراهن های رها و ازاد و یا هوش مصنوعی پیشرفته یا خیلی از چیزهای دیگه!!!که در ورژن PC ,X360,PS3 به علت سخت افزار پیشرفته و قدرتمند میتونن سازنده ها همه ی این چیزها را در بازی جا بدند!!!
امیدوارم فهمیده باشی!!.gif
مثلا همین PES 2008 ورژن Ps2 را با ورژن PC مقایسه کنید تا بفهمید که کدام نسل بعد هست کدام نسل قبل
خیلی ممنونم. فکر کنم فهمیدم.
بابا این چند صفحه اخر همش شده نکست بودن و نبودن با حرفهای بی مورد میگم کسی خبر جدید نداره این دو هفته اخیر بدجوری این دو بازی خودشون رو در خفا قرار دادند.
بچه ها کدومتون فوتبال نینتندو رو بازی کردین اولین کنسولی بود که بازی فوتبالی را در خودش جای میداد * چه قدر خوب بود طوفان میومد توپ رو بر میداشت و یا بازیکنان رو باد میبرد ...
من بازی کردم . خیلی باحاله .
اگه می خوای تو کامپیوتر داشته باشیش بهم پیغام خصوصی بده چون من اونو دارم .
:8:
سلام
در E3 2008 خبری از Pes 2009 نشده ؟
نه مثل این که اونجا pes 2009 اصلا رونمایی نشده
من هم خیلی گشتم چیزی گیرم نیومد
mummified
27-07-2008, 06:56
من خودم بعد از مدتها منتظر pes2008 بودم و تا اومد رفتن برای ps3 گرفتمش اما از بس بیخود بود رفتم فروختمش و دوباره pes6 رو روی pc ریختم
چه انتظاري از pes 08 داشتي كه برآورده نشد؟
عجب كاري كردي داداش!
بهتره خودتونو با بازي وقف بدين و نه بازي رو با خودتون!
mummified
27-07-2008, 07:01
گوشتو ميكشم ميندازمت بيرونا؟
تبليغ فيفا 2009 ميكني؟
آخه pes 09 كجا و fifa 09?
عين مقايسه فيل و مورچه است!
در ضمن يه خواهشي از دوستان دارم اينه كه همديگه رو تحقير نكنين! به اين بگين تو بازي بلد نيستي ، نمي فهمي نكست گين چيه و حرف هاي مشابه!
هدف در اين تايپيك ها تنها استفاده از تفكرات و تجربه هاي همديگه است ولي ميتونيد به امثال كساني كه تبليغ فيفا 08 رو تو اين تايپيك ميكنند نارنجك ببنديد و ضامنشم در بيارين!
خدايي از توهين كردن بپرهيزيد!
joey jordison
27-07-2008, 11:45
سلام بر دوستان!!!
سایت Pesgaming که میشناسیم 8 تا شایعه در مورد بازی نام برده که فرومهای زیادی این شایعه ها را از داخل کونامی گزارش دادند!!اما اینها همش شایعه هستند ولی برخی از موردها ممکن هست به واقعیت تبدیل شوند!!مثلا شماره 1 که خیلی احتمالش زیاد هست!!!!
1_لیسانس تیمهای منچسر و لیورپول گرفته شده.
2_این یکی را من متوجه نشدم(ولی فکر کنم گفته شده بود که لیگ اسپانیا در بازی وجود نخواهد داشت و یا شاید بعضی از لیگهای Pes 2008 و یا شاید بر عکس این موضوع که من بهش اشاره کردم!!)
3_ شما میتوانید در قسمت Online بازی از تیم مستر لیگتون هم استفاده کنید.
4_مد جدیدی به بازی اضافه شده به نام Become a Legend !!که بعدها احتمالا بیشتر از این مد خواهیم شنید.
5_هیچ لیسانس رسمی برای مد Champions League گرفته نشده ولی با وجود این که هنوز شایعه هست ولی کماکان ممکن هست این مد به بازی اضافه بشه(احتمال این هم زیاد میتونه باشه)
6_در بازی 16 تا استادیم وجود داره که شامل استادیم Wembley.ممکن در ورژن PS3 چیزهای متفاوتی وجود داشته باشه.
7_بایرن مونیخی در بازی وجود نخواهد داشت.
8_تیمی که جایگزین بایرن مونیخ خواهد شد تیم زنیت سن پترسبوگ خواهد بود که در این تیم اندره ارشاوین هم خواهد بود.
--------------
اما به نقل از WENB که از سایتهای فن بازی به حساب میاد به یکی از شایعه ها که همون لیسانس شدن منچستر و لیورپول هستش اشاره کرده و متنی را گزارش داده که از طرف سازنده های بازی هست در مورد این قضیه!!!
اشاره شده که دیگر Merseyside Red را فراموش کنید....بعد اشاره شده به این که ای شایعه قوت گرفته و احتمال لیسانس شدن تیمهای نام برده خیلی زیاد خواهد بود بعد گفته شده که ما به سختی داریم روی این مسئله کار میکنیم تا بتوانیم ای شایعه را به واقعیت تیبدیل کنیم(از طرف سازنده ها)!!و باید منتظر اخبار بعدی باشیم!!
البته به نظر خودم لیسانس این دو تیم را هم خواهند گرفت!!چون شما این ویدیو را ببینید احتمال خیلی زیاد هست که از گیم پلی PES 2009 باشه در این ویدیو منچستر یونایتد هم هست و لباس این تیم هم شبیه سازی شده!!
البته احتمال این هم هست که این نمایش نمایش از Pes 2009 نباشه ولی دیدن اون خالی از لطف نیست!!!
آقا من یه سوال دارم ... چه لزومی داره که اینا حتما باید لیسانس رو بگیرن تا بسازن ؟
اصلا اینا که این همه رو میسازن مگه نمیتونن بقیه هم بسازن ؟
قضیه ی این لیسانس چیه ؟
ليسانس بگيره يا نگيره مهم نيست ، مهم كيفيت بازي كه هر سال بهتر بشه و به طرف دنياي واقعي پيش بره اونوقت همه تيمها با دست خودشون ليسانشونو تقديمه كونامي ميكنند.
سلام از دوستان کسی درمورد این گیم پلی یک توضیحی میده ؟به نظر خودم منظور اجرای روون بازیه.غیر از این مورد فاکتور دیگه ای رو هم شامل میشه؟
البته قبل از توضیح خواهشا چار تا حرف بارمون نکنید که این هنوز نمیدونه گیم پلی چیه.:43:
yasser1680
27-07-2008, 14:39
سلام از دوستان کسی درمورد این گیم پلی یک توضیحی میده ؟به نظر خودم منظور اجرای روون بازیه.غیر از این مورد فاکتور دیگه ای رو هم شامل میشه؟
البته قبل از توضیح خواهشا چار تا حرف بارمون نکنید که این هنوز نمیدونه گیم پلی چیه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](42).gif
معولا قبل از اینکه بازی بیاد بیرون کمپانی سازنده ، از بازی گیم پلی میده بیرون ، گیم پلی هم یعنی یکی داره یه مرحله یا تیکه از بازی رو انجام میده و ازش فیلم برداری میکنن و به بیرون عرضه می کنند.حالا ممکنه کیفیت فیلم بالا باشه که بهش میگن HD یا کیفیت معمولی مثل MPG باشه.
اما فیلمی که از بازی منتشر میشه تریلر نام داره. تو تریلر هم ممکنه قسمتهایی از گیم پلی باشه.
mummified
27-07-2008, 15:59
دوستان امروز تو کلیک جام جم خوندم gears of war 2 تو راهه!
پس به افتخارش
پی پییپ هورا
پی پییپ هورااااااااااااااااااااا :7:
hadi_gamer
27-07-2008, 16:43
اصلا لیسانس مهم نیست.چون همه تیمها و بازیکنها با یه پچ درست میشه.
سلام بر دوستان!!!
سایت Pesgaming که میشناسیم 8 تا شایعه در مورد بازی نام برده که فرومهای زیادی این شایعه ها را از داخل کونامی گزارش دادند!!اما اینها همش شایعه هستند ولی برخی از موردها ممکن هست به واقعیت تبدیل شوند!!مثلا شماره 1 که خیلی احتمالش زیاد هست!!!!
1_لیسانس تیمهای منچسر و لیورپول گرفته شده.
2_این یکی را من متوجه نشدم(ولی فکر کنم گفته شده بود که لیگ اسپانیا در بازی وجود نخواهد داشت و یا شاید بعضی از لیگهای Pes 2008 و یا شاید بر عکس این موضوع که من بهش اشاره کردم!!)
3_ شما میتوانید در قسمت Online بازی از تیم مستر لیگتون هم استفاده کنید.
4_مد جدیدی به بازی اضافه شده به نام Become a Legend !!که بعدها احتمالا بیشتر از این مد خواهیم شنید.
5_هیچ لیسانس رسمی برای مد Champions League گرفته نشده ولی با وجود این که هنوز شایعه هست ولی کماکان ممکن هست این مد به بازی اضافه بشه(احتمال این هم زیاد میتونه باشه)
6_در بازی 16 تا استادیم وجود داره که شامل استادیم Wembley.ممکن در ورژن PS3 چیزهای متفاوتی وجود داشته باشه.
7_بایرن مونیخی در بازی وجود نخواهد داشت.
8_تیمی که جایگزین بایرن مونیخ خواهد شد تیم زنیت سن پترسبوگ خواهد بود که در این تیم اندره ارشاوین هم خواهد بود
.
اقا چرا به صفحات قبلی نگاه نمی کنی صفحه ی 25 رو نگاه کن تا منظورم رو بفهمی
دوستان امروز تو کلیک جام جم خوندم gears of war 2 تو راهه!
پس به افتخارش
پی پییپ هورا
پی پییپ هورااااااااااااااااااااا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](13).gif
خوب عزیزم این چه ربطی به این تاپیک داره ؟!!!
میدونی من چقدر وقت پیش میدونستم که نسخه ی دو این بازی قراره بیاد ؟!!!
خیلی وقته خبرش رسیده.
این تاپیک بحث PES2009 هست رفیق.
joey jordison
27-07-2008, 21:56
اقا چرا به صفحات قبلی نگاه نمی کنی صفحه ی 25 رو نگاه کن تا منظورم رو بفهمی
خوب اولا دستت درست!!
بعد خوب مگه چه ضرری داره!!!کسانی که نمیفهمیدند میفهمن!!!
بعد هم من مد نظرم منچستر و لیورپول بوده!!نه این شایعه ها متذکر هم شدم!!!که در این شایعه ها اولیش خیلی به واقعیت نزدیک هست !!
یک خبر جدید
گفته شده که توی 2009 میتونید موزیک وارد کنید و همچنین صدای تشویق تماشاچیان را هم برای تیمتون وارد کنید
یک سری جزئیات دیگه هم داره که فکر کنم شامل ادیت توپ و کفش میشه
این هم متن انگلیسی
The site Pro Evo Live Ligue UK reports that PES 2009 will allow to import MP3 files into the game, and that you will be able to assign different crowd chants to different clubs. It is not confirmed that these mp3s are music files or that they can be used in menus as some are suggesting. The edit mode has a few additional editable features such as calf & thigh measurements etc There is no boot, ball or sponsor editor (i.e custom boots etc).
این هم یک خبر دیگه که به انگلیسیه و حوصله ترجمه نداشتم اصل متن رو گذاشتم
این هم متن خبر.............من برم بخوابم
The site Pro Evo League Live UK posted an in-depth interview with a member of the industry who had the chance to playtest PES 2009.
With regards to the gameplay, would you say it resembled PES6 or PES2008, and what aspects differ.
The gameplay is PES2008, the way it should have been. You can no longer run straight through everyone with Etoo or Ronaldinho without any effort but you can beat players by running if you time your moves correctly. It is very realistic and the AI in defence and attack is massively improved.
The refereeing in PES2008 was abysmal, has it got any better? (please elaborate with examples i.e bringing play back etc)
The refereeing is probably the same although the collisions are much better so the decisions are often correct. The diving works better too. Managed to win a pen with an expertly timed dive over a defenders outstretched leg - looked class.
PES2008 definitely favoured the attacking side with scoring being particularly easy. Is this the case in 2009?
Shots don’t seem to be as easy as 2008 and the keepers cover their area much better. Obviously if you get up to them and pass across them its easy but that’s the same in real life. The defence also like to play cat and mouse with the offside trap so it’s harder to get in to create the easier chances.
Have we finally moved into the “Next Gen” or are we still polishing a turd (graphics wise)
The graphics are similar but the lighting effects (floodlights/sun etc) are spectacular. It really adds to the feel of the game, definitely the best I have seen in a sports game but I haven’t seen Fifa 09 yet
PES2008’s goalkeepers were total garbage. Please tell me they’ve improved.
They seemed to have improved but I can’t be 100% sure. I haven’t seen one soft shot being fumbled and tapped in though so that’s a good thing.
Who are the officially licensed England League teams?
Liverpool & Man Utd although most sides have nearly every player’s real face.
Please list the leagues included.
The same as last time, England, France, Spain, Holland & Italy
Any major non leagued teams removed or added?
Off the top of my head I think the only change is Zenith St Petersburg replacing Bayern Munich
Off the top of ur head, how many stadiums are there, and which famous ones are new? i.e stamford bridge etc
There are 19 stadiums, the only new one I remember is Wembley, although I suspect Old Trafford & Anfield will be there as part of the licensing agreement with the 2 clubs
You mentioned “become a legend” mode. Can you explain this in more detail? & how it relates to the “new exciting online mode”
You create a player and start off at a team - A made up side (Think it’s a youth side). You control just yourself (With the Be a Pro mode camera from FIFA). As you play your player improves in stats and sides become interested and make offers for your services, I had Hull & Everton after me.
When you save your player stats, you can then take him online to team up with other “legends”. This adds a whole new side to the game as you can actually play in a side day in day out and have leagues set up etc. I haven’t really got far into it but it is a great addition in my opinion.
does this imply that u can play online with other ppl playing in the same team as u???
yeah. I am not sure how many you can have but I have heard its 7 vs 7, don’t quote me though as this is 2nd hand info (tough I’m quoting you anyway!)
Any word on online lag yet?
I don’t work on the online section of the game but I am assured that the lag is 100% a thing of the past and this years will be the smoothest yet.
Of the big names, who has been greatly improved stat-wise, and have any of the silly super slags been downgraded?
Most of the stats are the same as last year (not completely finished yet) but Arshavin is better but not amazing. The slags dont need to be downgraded as the collisions are calculated better so its just a matter of defending them right. In my opinion your league wouldn’t need to remove any players as Messi can be handled by a competent defender as long as you time your challenges.
If you had to be disappointed with one thing, what would it be?
There are a couple for me (But I could be over critical). Crossing seems to be a bit floaty (from corners) and the shooting has completely changed again so it needs a good practise again. Shooting like PES 2008 will result in you scoring 0. This isn’t so much a bad thing but a nuisance.
Also on the be a legend mode the user is unable to create a goalkeeper or defender to play with which is a shame
I am disappointed that Bayern have gone and the master league hasn’t changed - even the menus are the same.
Overall its the best footy game out there by a country mile up to now. Roll on October for the release.
اينم چندتا عكس جديد از pes2009
معولا قبل از اینکه بازی بیاد بیرون کمپانی سازنده ، از بازی گیم پلی میده بیرون ، گیم پلی هم یعنی یکی داره یه مرحله یا تیکه از بازی رو انجام میده و ازش فیلم برداری میکنن و به بیرون عرضه می کنند.حالا ممکنه کیفیت فیلم بالا باشه که بهش میگن HD یا کیفیت معمولی مثل MPG باشه.
اما فیلمی که از بازی منتشر میشه تریلر نام داره. تو تریلر هم ممکنه قسمتهایی از گیم پلی باشه.
ممنون از شما دوست عزیز بابت توضیحاتتون .اما اگه گیم پلی به معنی نمایش بخشی از بازیه پس چرا وقتی از ویژگیهای جدید بازی صحبت میشه از این مورد بعنوان فاکتوری که نسبت به ورژنهای قبلی ارتقا پیداکرده یاد میشه.
عکس ها نشون داده نمیشه
درستش کن
google_boy07
28-07-2008, 18:58
بیبن اینجا جای طرفداری و حرف فیفا نیست .
میتونی بری تاپیک فیفا.
آخه يكي بخ ما بگه fifa هم شد بازي ، به نظر من رو دست pes بازي نيومده و نخواهد اومد fiffa هر چقدر خودشو بكوشه به pes نخواهد رسيد .اصلا هم خسته كننده نيست من خودم حيلي pes بازي ميكنم هر چقدر بازي ميكنم بازم خسته نميشم. اوميدواريم 2009 عاليتر باشه ...
مرسی از حرفات
only pes
من واقعا نسخه 6 رو به 2008 ترجیح میدم.خدا کنه گیم پلی 2009 مثل 6 باشه.
با چه دلیلی این حرفو میزنی ؟
ساکر 8 اصلا با 6 قابل مقایسه نبود ؟
به نظره من بهترین فوتبال تا حالا از نظر گیم پلی و .... pes2008 بود .
.
.
.
.
راستی لیسانسها تفاوتی نکرده و فقط جای بایرن مونیخ زنیيط سن پترز بورگ قرار گرفته و از لیگ انگلستان تنها تیمهای منچستر یونایتد و لیورپول لیسانس دارن
اره ممنونم از حرفت چون اولین تجربه نسل بعد برای ساکر بود اشکالاتی هم داشت اما خدایی یه فوتباله واقعی ساختن.
امیدوارم این اشکالات تو pes2009 حل بشه .
هزم ساکر 8 برای خیلیا سنگین بود.
چه انتظاري از pes 08 داشتي كه برآورده نشد؟
عجب كاري كردي داداش!
بهتره خودتونو با بازي وقف بدين و نه بازي رو با خودتون!
مرسی بابا خدایی از این گیم پلی بهتر- واقعی تر و روانتر نیست
گوشتو ميكشم ميندازمت بيرونا؟
تبليغ فيفا 2009 ميكني؟
آخه pes 09 كجا و fifa 09?
عين مقايسه فيل و مورچه است!
در ضمن يه خواهشي از دوستان دارم اينه كه همديگه رو تحقير نكنين! به اين بگين تو بازي بلد نيستي ، نمي فهمي نكست گين چيه و حرف هاي مشابه!
هدف در اين تايپيك ها تنها استفاده از تفكرات و تجربه هاي همديگه است ولي ميتونيد به امثال كساني كه تبليغ فيفا 08 رو تو اين تايپيك ميكنند نارنجك ببنديد و ضامنشم در بيارين!
خدايي از توهين كردن بپرهيزيد!
مرسی
فقط pes
I LOVE PES
I LOVE KONAMI
کسی تونسته این عکسارو ببینه
یکی درستشون کنه
سلام.دوستان شما نسخه ی کنسولی fifa 08 که next-gen هست رو با pes مقایسه می کنین می گین pes بهتره یا نسخه ی pc?
yasser1680
29-07-2008, 11:30
سلام.دوستان شما نسخه ی کنسولی fifa 08 که next-gen هست رو با pes مقایسه می کنین می گین pes بهتره یا نسخه ی pc?
سوال واضح نیست.نه عزیزم هر کدوم از این بازیها سبک خودشون رو دارن.
سوال واضح نیست.نه عزیزم هر کدوم از این بازیها سبک خودشون رو دارن.
منظورم اینه که pes از fifa 08 next-gen هم به نظر شما سر تره؟
ممنون از شما دوست عزیز بابت توضیحاتتون .اما اگه گیم پلی به معنی نمایش بخشی از بازیه پس چرا وقتی از ویژگیهای جدید بازی صحبت میشه از این مورد بعنوان فاکتوری که نسبت به ورژنهای قبلی ارتقا پیداکرده یاد میشه.
اگه امکان داره یه کم بیشتر توضیح بدین.
تو صحبتهای دوستان بعضا دیده میشه که گیم پلی pes 2009 رو بهتر از گیم پلی نسخه های قبلی میدونن .یعنی چه مساله ای تو گیم پلی نسخه 2009 بهتر از نسخه های قبلیشه ؟یعنی به جمیع فاکتور ها از قبیل گرافیک و هوش بازی و صدا گذاری بهتر و مواردی دیگه گفته میشه گیم پلی؟
:sad:
تو فيفا fifa 08 next-gen به نظر من از لحاظ گرافيكي و گيم پلي خيلي در سطح بالاتري نسبت به fifa 08 در pc هستش ولي از نظر گيم پلي فكر نكنم به pes برسه تنها چيزي كه منو در fifa 08 next-gen حالت طبيعي بازيكنان مثلا موي سرشون و يا عكسلعملهاي بعد از گل بود كه به نظر خيلي طبيعي بود ولي در كل pes پيشرفتهاي چشمگيري داشته و روز به روز داره بهتر ميشه و طرفتارهاي زيادي را د دنيا جلب ميكنه
فكر نكنم تا چند سال ديگه بتونن گرافيك و كيفيت fifa رو به pes برسونن!
اولاً بايد بگم تا وقتي ميشه با pes فوتبال بازي كرد و لذت برد چرا بچه ها ميرن دنبال fifa؟ :41: :45:
خداييش آدمو ياد فيفا 99 پلي استيشن1 ميندازه! :21:
بار دوباره تاپیک داره مسخره میشه !!! آقا جون هر کی که دوست دارین اینقدر در مورد این موضوع بحث نکنین که چی آخرش که چی شما فکر می کنین با این حرف ها کسی که یکی از این دو بازی رو دوست داره نظرش فرق می کنه !!!
پس جمع کنین این بحث های الکی رو که اگه مسئولان بزارن این بحث ها ادامه پیدا کنه واقعا باید P30world جمع بشه بره دنبال کارش !!
مطلب دارین بزارین از این بحث ها نکنین !!!
خیلی به کلکل علاقه دارین برین یه گروه تو گروههای اجتماعی بزنین واسه کل کل !!!
[B]تکرار بشه به مدیران گزارش خواهد شد !!!
shahab_f
29-07-2008, 21:16
تو این متن انگلیسیه نوشته که بایرن مونیخ حذف شده و به جاش زنیت سنت پترزبورگ اومده !دوتا باشگاه رجیستر شده ی انگلیس هم لیورپول:40: و منچسترند .راستی بیاین چند نفر بشیم متن رو ترجمه کنیم اگه می خواین , من که حالشو ندارم همه شو ترجمه کنم.
shahab_f
30-07-2008, 14:49
تا شماها بخواین دست به کار بشین که خبر دست چندم شده , خودم همه شو ترجمه کردم , فقط [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یادتون نره !:31:
در مورد گیم پلی ,آیا برگرفته از PES6 است یا PES 2008؟
گیم پلی PES 2008 است, همون طوری که باید باشه , شما دیگه نمی تونین با رونادینیو یا اتوئو از بین همه رد بشین , هرچند اگه حرکاتتونو به درستی زمان بندی کنید میتونین از سد بایزیکنا رد شین.بازی بسیار واقعی است و هوش مصنوعی دفاع و حمله به شدت افزایش یافته.
داور ها در PES 2008 مضخرف بودند , آیا تو شماره ی جدید بهبود یافته ؟
داورها احتمالا همون طوری اند , گرچه برخوردها بین بازیکن ها بسیار بهتر شده در نتیجه تصمیمات داور اغلب درستند. دایوینگ هم بهتر کار می کند در صورت زمان بندی مناسب می تونین یه دایوینگ موفق از روی پای بازیکن مدافع انجام بدین.
PES 2008 قطعا کمک زیادی به حمله کردن میکنه چون که گل زدن توش بسیار آسونه آیا توی 2009 همین طوری خواهد بود؟
شوت زدن به سادگی 2008 نیست و دربازه بانها هم به خوبی دروازه رو پوشش می دند, درسته که اگه به سمت دربازه بان بری و ازش رد بشی گل زدن آسونه اما خب تو فوتبال واقعی هم همین طوریه.دفاع هم در امر آفساید گیری بسیار بهبود یافته و موقعیت ساختن سخت تر شده.
آیا بالاخره به Next-Gen رفتیم یا فقط گرافیک قبلی رو بهبود میدیم؟
گرافیک بازی مشابه 2008 ـه اما نورپردازی فوق العاده شده.واقعا باعث زنده بودن و طبیعی شدن بازی می شه , قطعا بهترین بازی ورزشی که دیدم , البته هنوز FIFA 09 رو ندیدم.
تو2008 دربازه بان ها واقعا آشغال بودند , خواهشا بگو که تو این شماره بهتر شده اند!
به نظر میرسه بهتر شده باشند اما 100 درصد مطمئن نیستم , تاحالا یه توپ ساده ندیدم که از دستشون دربره و گل شه که این نکته ی مثبتیه.
تیم های دارای لیسانس رسمی تو لیگ انگلیس کدوما هستند؟
لیورپول و منچستر یونایتد گرچه بازیکن های بقیه ی تیم ها هم قیافه های بسیار طبیعی دارند.
اسم لیگ های موجود تو بازی رو میشه بگین؟
مثه سابق : فرانسه , انگلیس , اسپانیا , ایتالیا و هلند
آیا تیم غیر لیگی مهمی بوده که حذف یا اضافه بشه؟
تا اونجایی که من یادم میاد فکر می کنم زنیت سنت پترزبورگ جایگزین بایرن مونیخ شده.
تا اونجایی که یادتون میاد , چند تا استادیوم تو بازی هست و کدوماشون جدیدند؟
19 استادیوم هست , تنها نمونه ی جدیدی که الان یادم میاد ومبلی ست , گرچه مطمئن نیستم که انفیلد و الد ترافورد هم طبق قرار داد با دو باشگاه جز استادیوم ها باشند.
شما به یه مد بازی به نام become a legend اشاره کردین ,میشه راجع بهش توضیح بدین و ارتباطشو با سبک جدید و هیجان انگیز آنلاین که گفتین توضیح بدین؟
شما یه بازیکن میسازین و از یه تیم شروع می کنین فکر می کنم تیم جوانان , و تو بازی فقط خودتونو کنترل می کنین, مثل Be a Pro mode تو فیفا , و در حین بازی بازیکن شما قوی تر میشه و از تیم های مختلف براش پیشنهاد میاد , من خودم الان اورتون دنبالمه !
وقتی قابلیت های بازیکنهاتون افزایش یافت می برینش آنلاین تا با باقی Legend ها تشکیل تیم بدین, این یه قابلیت جدیده که خیلی باهاش کار نکردم اما به نظر من چیز عالیه .
آیا این به این معنیه که به صورت آنلاین با سایر کسایی که آنلاینند تشکیل یه تیم میدین؟
آره, دقیقا نیمی دونم چند نفر می تونن بازی کنن اما فکر می کنم 7 به 7 باشه, اینو از من نشنیده بگیرین چون جز اطلاعات دست دوممه.
همچنان آنلاین بازی کردن دچار Lag ـه؟
من تو قسمت آنلاین بازی کار نمی کنم اما فکر می کنم" لگ" بازی یه چیز کلا مربوط به گزشته ست و الان بازی کاملا روانه
در بین بازیکنان بززگ , کدوم بازیکن قدرت ها و Ability هاش خیلی افزایش یا خیلی کاهش یافته؟
بیشترشون مثل شماره ی قبلی هستند هرچند هنوز کاملا تموم نشده , اما" آرشاوین" پیشرفت کرده البته خیلی فوق العاده نیست.قدرت ها نیازی نیست که کاهش پیدا کنند از اونجایی که برخورد ها بسیار بهبود یافته اند و حساب شده ترند , پس فقط موضوع اینه که به خوبی در مقابلشون دفاع کنید. به نظر من احتیاجی به حذف بازیکنانی مثه مسی از تیم مقابلتون نیست چون که با یه مدافع قابل, تا هنگامی که زمانبندی تون درست باشه می تونین کنترلش کنید.
اگه یه چیز توی PES 2009 شما رو نا امید کرده باشه اون چیه؟
چندتایی هستند , هر چند این جوری ممکنه بگید که خیلی سخت گیرم , سانتر ها موقع کرنر زدن کمی شناور به نظر میرسه , سیستم شوت زدن بازهم به کلی تغییر کرده پس باید بهش عادت کنید, شوت زدن مثله 2008 باعث میشه یه گل هم نتونین بزنین,چیز خیلی بدی نسیت اما کمی اذیت می کنه.
در ضمن تو Become a Legend mode نمی تونین بازیکنی در پست دفاع یا دربازه بان باشین که واقعا جای تاسف داره.
ناراحت شدم از اینکه بایرن حذف شد و از اینکه مستر لیگ کوچکترین تغییری نکرده حتی منو ها هم همون هستند.
در مجموع بهترین بازی فوتبالی خواهد بود که تاحالا اومده , بهتره تا اکتبر صبر کنید.
mummified
30-07-2008, 23:20
خوب عزیزم این چه ربطی به این تاپیک داره ؟!!!
میدونی من چقدر وقت پیش میدونستم که نسخه ی دو این بازی قراره بیاد ؟!!!
خیلی وقته خبرش رسیده.
این تاپیک بحث PES2009 هست رفیق.
دوستان سلام
بابت اشتباه پيش اومده از همتون عذر خواهي ميكنم!
چون 3 الي 4 موضوع مشترك شده رو باهم در چند تب باز ميكنم و نظر ميدم اشتباها بجاي تايپيك اين بازي gears of war در اين تايپيك نظر دادم!
بازم منو به خاطر اشتباه پيش اومده عفو كنيد! :42:
mummified
30-07-2008, 23:37
تا شماها بخواین دست به کار بشین که خبر دست چندم شده , خودم همه شو ترجمه کردم , فقط [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یادتون نره !:31:
در مورد گیم پلی ,آیا برگرفته از PES6 است یا PES 2008؟
گیم پلی PES 2008 است, همون طوری که باید باشه , شما دیگه نمی تونین با رونادینیو یا اتوئو از بین همه رد بشین , هرچند اگه حرکاتتونو به درستی زمان بندی کنید میتونین از سد بایزیکنا رد شین.بازی بسیار واقعی است و هوش مصنوعی دفاع و حمله به شدت افزایش یافته.
داور ها در PES 2008 مضخرف بودند , آیا تو شماره ی جدید بهبود یافته ؟
داورها احتمالا همون طوری اند , گرچه برخوردها بین بازیکن ها بسیار بهتر شده در نتیجه تصمیمات داور اغلب درستند. دایوینگ هم بهتر کار می کند در صورت زمان بندی مناسب می تونین یه دایوینگ موفق از روی پای بازیکن مدافع انجام بدین.
PES 2008 قطعا کمک زیادی به حمله کردن میکنه چون که گل زدن توش بسیار آسونه آیا توی 2009 همین طوری خواهد بود؟
شوت زدن به سادگی 2008 نیست و دربازه بانها هم به خوبی دروازه رو پوشش می دند, درسته که اگه به سمت دربازه بان بری و ازش رد بشی گل زدن آسونه اما خب تو فوتبال واقعی هم همین طوریه.دفاع هم در امر آفساید گیری بسیار بهبود یافته و موقعیت ساختن سخت تر شده.
آیا بالاخره به Next-Gen رفتیم یا فقط گرافیک قبلی رو بهبود میدیم؟
گرافیک بازی مشابه 2008 اما نورپردازی فوق العاده شده.واقعا باعث زنده بودن و طبیعی شدن بازی می شه , قطعا بهترین بازی ورزشی که دیدم , البته هنوز FIFA 09 رو ندیدم.
تو2008 دربازه بان ها واقعا آشغال بودند , خواهشا بگو که تو این شماره بهتر شده اند!
به نظر میرسه بهتر شده باشند اما 100 درصد مطمئن نیستم , تاحالا یه توپ ساده ندیدم که از دستشون دربره و گل شه که این نکته ی مثبتیه.
تیم های دارای لیسانس رسمی تو لیگ انگلیس کدوما هستند؟
لیورپول و منچستر یونایتد گرچه بازیکن های بقیه ی تیم ها هم قیافه های بسیار طبیعی دارند.
اسم لیگ های موجود تو بازی رو میشه بگین؟
مثه سابق : فرانسه , انگلیس , اسپانیا , ایتالیا و هلند
آیا تیم غیر لیگی مهمی بوده که حذف یا اضافه بشه؟
تا اونجایی که من یادم میاد فکر می کنم زنیت سنت پترزبورگ جایگزین بایرن مونیخ شده.
تا اونجایی که یادتون میاد , چند تا استادیوم تو بازی هست و کدوماشون جدیدند؟
19 استادیوم هست , تنها نمونه ی جدیدی که الان یادم میاد ومبلی ست , گرچه مطمئن نیستم که انفیلد و الد ترافورد هم طبق قرار داد با دو باشگاه جز استادیوم ها باشند.
شما به یه مد بازی به نام become a legend اشاره کردین ,میشه راجع بهش توضیح بدین و ارتباطشو با سبک جدید و هیجان انگیز آنلاین که گفتین توضیح بدین؟
شما یه بازیکن میسازین و از یه تیم شروع می کنین فکر می کنم تیم جوانان , و تو بازی فقط خودتونو کنترل می کنین, مثل Be a Pro mode تو فیفا , و در حین بازی بازیکن شما قوی تر میشه و از تیم های مختلف براش پیشنهاد میاد , من خودم الان اورتون دنبالمه !
وقتی قابلیت های بازیکنهاتون افزایش یافت می برینش آنلاین تا با باقی Legend ها تشکیل تیم بدین, این یه قابلیت جدیده که خیلی باهاش کار نکردم اما به نظر من چیز عالیه .
آیا این به این معنیه که به صورت آنلاین با سایر کسایی که آنلاینند تشکیل یه تیم میدین؟
آره, دقیقا نیمی دونم چند نفر می تونن بازی کنم اما فکر می کنم 7 به 7 باشه, اینو از من نشنیده بگیرین چون جز اطلاعات دست دوممه.
همچنان آنلاین بازی کردن دچار Lag ـه؟
من تو قسمت آنلاین بازی کار نمی کنم اما فکر می کنم" لگ" بازی یه چیز کلا مربوط به گزشته ست و الان بازی کاملا روانه
در بین بازیکنان بززگ , کدوم بازیکن قدرت ها و Ability هاش خیلی افزایش یا خیلی کاهش یافته؟
بیشترشون مثل شماره ی قبلی هستند هرچند هنوز کاملا تموم نشده , اما" آرشاوین" پیشرفت کرده البته خیلی فوق العاده نیست.قدرت ها نیازی نیست که کاهش پیدا کنند از اونجایی که برخورد ها بسیار بهبود یافته اند و حساب شده ترند , پس فقط موضوع اینه که به خوبی در مقابلشون دفاع کنید. به نظر من احتیاجی به حذف بازیکنانی مثه مسی از تیم مقابلتون نیست چون که با یه مدافع قابل, تا هنگامی که زمانبندی تون درست باشه می تونین کنترلش کنید.
اگه یه چیز توی PES 2009 شما رو نا امید کرده باشه اون چیه؟
چندتایی هستند , هر چند این جوری ممکنه بگید که خیلی سخت گیرم , سانتر ها موقع کرنر زدن کمی شناور به نظر میرسه , سیستم شوت زدن بازهم به کلی تغییر کرده پس باید بهش عادت کنید, شوت زدن مثله 2008 باعث میشه یه گل هم نتونین بزنین,چیز خیلی بدی نسیت اما کمی اذیت می کنه.
در ضمن تو Become a Legend mode نمی تونین بازکنی در پست دفاع یا دربازه بان باشین که واقعا جای تاسف داره.
ناراحت شدم از اینکه بایرن حذف شد و از اینکه مستر لیگ کوچکترین تغییری نکرده حتی منو ها هم همون هستند.
در مجموع بهترین بازی فوتبالی خواهد بود که تاحالا اومده , بهتره تا اکتبر صبر کنید.
دوست من بايت ترجمه دستت درد نكنه!
واقعاً اطلاعات مفيدي بود ولي اي كاش ذكر ميكرديد كه اين مصاحبه و پاسخ بين چه كساني انجام شد؟
بار دوباره تاپیک داره مسخره میشه !!! آقا جون هر کی که دوست دارین اینقدر در مورد این موضوع بحث نکنین که چی آخرش که چی شما فکر می کنین با این حرف ها کسی که یکی از این دو بازی رو دوست داره نظرش فرق می کنه !!!
پس جمع کنین این بحث های الکی رو که اگه مسئولان بزارن این بحث ها ادامه پیدا کنه واقعا باید P30world جمع بشه بره دنبال کارش !!
مطلب دارین بزارین از این بحث ها نکنین !!!
خیلی به کلکل علاقه دارین برین یه گروه تو گروههای اجتماعی بزنین واسه کل کل !!!
[B]تکرار بشه به مدیران گزارش خواهد شد !!!
دوست گرامي نيازي به تهديد نيست!
اگه دوست داري همين الان به مديران گزارش بده!
نميدونم شما چه برداشتي نسبت به اين تايپيك داشتي كه اين عكس العمل رو نشون دادي!!!!!؟؟؟
من با كسي كل كل ندارم چون هر بازي طرف دار هاي خودشو داره و لزومي نداره كه آدم نظر شخصي خودشو نده تا كسي فكر نكنه كه اون قصد كل كل داره!
در ضمن يه سوال بي جواب هم دارم كه ميخوام اگه ميشه يه نفر لطف كنه و جوابشو بهم بده!
چطور ميشه بدون اينكه بازي كرد مستقيما وارد پنالتي كشي شد؟
آيا اين ويژگي در اين بازي وجود داره؟ يا ايا قبلا وجود داشته و در نسخه هاي بعدي برداشته شده يا خير؟
واقعاً اطلاعات مفيدي بود ولي اي كاش ذكر ميكرديد كه اين مصاحبه و پاسخ بين چه كساني انجام شد؟
دوست گرامي نيازي به تهديد نيست!
اگه دوست داري همين الان به مديران گزارش بده!
نميدونم شما چه برداشتي نسبت به اين تايپيك داشتي كه اين عكس العمل رو نشون دادي!!!!!؟؟؟
من با كسي كل كل ندارم چون هر بازي طرف دار هاي خودشو داره و لزومي نداره كه آدم نظر شخصي خودشو نده تا كسي فكر نكنه كه اون قصد كل كل داره!
در ضمن يه سوال بي جواب هم دارم كه ميخوام اگه ميشه يه نفر لطف كنه و جوابشو بهم بده!
چطور ميشه بدون اينكه بازي كرد مستقيما وارد پنالتي كشي شد؟
آيا اين ويژگي در اين بازي وجود داره؟ يا ايا قبلا وجود داشته و در نسخه هاي بعدي برداشته شده يا خير؟
تو 2008 که ندیدم !!
google_boy07
31-07-2008, 09:02
من که نفهمیدم این مصاحبه با کی بود
...................
بابا دیگه شورشو در آوردین با این کل کل بازیها
بیخیال شین دیگه اینقدر کشش ندین.
.....................................
shahab_f
31-07-2008, 11:45
من که نفهمیدم این مصاحبه با کی بود
...................
.....................................
خواهش می کنم:11:
تنها چیزی که اشاره کرده بود این بود که مصاحبه با یکی از اعضای PES که شانس آزمایش کردن بازی رو داشته انجام شده , مصاحبه کننده هم یکی از کاربرای سایت pelluk.co.uk بوده.
interview with a member of the industry who had the chance to playtest PES 2009
konami-pes
31-07-2008, 18:07
ببخشید سیستم مورد نیاز این بازی اعلام شده یا نه؟
konami-pes
31-07-2008, 18:12
راستی بعضی ها رو دیدم که اومده بودند اینجا و از فیفا طرفداری کرده بودند !!!! که این واقعا برام عجیبه...... فقط ساکر !
اصلا نمی دونم این فیفا با چه رویی داره هنوز بازی میده بیرون ها ؟؟؟ در ضمن به نظر منم ساکر 2008 بهترین ورژن ارائه شده فوتبال از طرف کونامی بود. و البته چون تغییرات عظیمی رو یک جا اعمال کرد قطعا فاقد اشتباه نبود. اما منتظر شاهکار عظیم سال باشید که اونم ساکر 2009 است که احتمال قوی اواخر شهریور الی 10 مهر میاد تو نت و قطعا اولین فروشگاهی که واسه فروش میذاره همین فروشگاه است . من یادمه سال قبل اولین فروشگاهی که تو ایران ساکر 2008 رو فروخت همین سایت بود که منم جزو اولین خریداران بودم . راستی اگر کسی از سیستم مورد نیاز این بازی خبری داره ممنون میشم اعلام کنه.
yasser1680
31-07-2008, 23:10
راستی بعضی ها رو دیدم که اومده بودند اینجا و از فیفا طرفداری کرده بودند !!!! که این واقعا برام عجیبه...... فقط ساکر !
اصلا نمی دونم این فیفا با چه رویی داره هنوز بازی میده بیرون ها ؟؟؟
بر چه اساس میگید که Fifa طرفدار نداره؟
google_boy07
31-07-2008, 23:38
اصلا نمی دونم این فیفا با چه رویی داره هنوز بازی میده بیرون ها ؟؟؟ در ضمن به نظر منم ساکر 2008 بهترین ورژن ارائه شده فوتبال از طرف کونامی بود. و البته چون تغییرات عظیمی رو یک جا اعمال کرد قطعا فاقد اشتباه نبود. اما منتظر شاهکار عظیم سال باشید که اونم ساکر 2009 است که احتمال قوی اواخر شهریور الی 10 مهر میاد تو نت و قطعا اولین فروشگاهی که واسه فروش میذاره همین فروشگاه است . من یادمه سال قبل اولین فروشگاهی که تو ایران ساکر 2008 رو فروخت همین سایت بود که منم جزو اولین خریداران بودم . راستی اگر کسی از سیستم مورد نیاز این بازی خبری داره ممنون میشم اعلام کنه.
مرسی آره این نکته شما واقعا درسته
(در ضمن به نظر منم ساکر 2008 بهترین ورژن ارائه شده فوتبال از طرف کونامی بود. و البته چون تغییرات عظیمی رو یک جا اعمال کرد قطعا فاقد اشتباه نبود.)
در ضمن به نظر منم ساکر 2008 بهترین ورژن ارائه شده فوتبال از طرف کونامی بود
بد ترين عيبي كه ساكر 2008 داره دروازه باناشه . چون خيلي راحت گل ميخورن.
joey jordison
01-08-2008, 12:33
حالا علاوه بر اون بیشتر نوع شوت زنی غلط بود!!!چون واقعا هر جور شوت میزدی دقیقا خیلی خیلی محکم و دقیق میرفت به دروازه!!!این مسئله هم تو 2009 حل خواهد شد!!!
mummified
01-08-2008, 12:34
اينو باهات موافقم
اما يه چيز جالب تر اينه كه من براي بارسلونا جي جي بوفون رو خريدم وآمارش از ويكتور والتز بهتر و جالبتر اما گل هايي كه بوفن ميخوره راحت تر و خفن تر از گل هايي هستش كه ويكتور والتز ميخوره!
چرا؟ :18:
با این حرفاتون موافقم
یکی از اصلی ترین مشکلاتش دروازه بانه
که خود کونامی اعلام کرده توی 209 برطرف شده
باید صبر کنیم
چرا کونامی هیچ خبر ، عکس و خبر جدیدی رو منتشر نمی کنه ؟!
سلام
خب دوست من این بازی هنوز نیمه هم نشده از چی خبر بذاره ؟
konami-pes
01-08-2008, 20:06
درسته فیفا طرفدار داره اما خب واقعا جرات میخواد در مقابل بهترین و خارق العاده ترین فوتبال دنیا یعنی مجموعه PES از فیفا تعریف و طرفداری کرد. من که هر بار نسخه های فیفا رو می خرم چون می خوام ببینم تونسته بهتر بشه یا نه اما باور می کنید بلافاصله بعد از اینکه روی سیستمم می ریزمش بعد از اولین بازی پاکش می کنم. حالم از فیفا به هم می خوره.:2:
konami-pes
01-08-2008, 20:12
با این حرفاتون موافقم
یکی از اصلی ترین مشکلاتش دروازه بانه
که خود کونامی اعلام کرده توی 209 برطرف شده
باید صبر کنیم
آره درست می گید .... قطعا مشکلاتی که ساکر 2008 داشت که یکیش همین مساله دروازبان ها بود در ورژن 2009 بر طرف خواهد شد. خب باید قبول کنیم که وقتی یک شرکت حاضر میشه چنین ریسکی رو کنه که ناگهان تغییرات عظیمی رو در فاصله یک ورژن ایجاد کنه یک سری اشکالات هم به وجود میاد اما اگر به خود اسم این بازی هم توجه کنید معنیش میشه " فوتبال تکاملی حرفه ای " پس می بینیم که این یعنی بازی به تدریج تکامل پیدا می کنه و قشنگ تر میشه.
من نزدیک به 10 ساله که طرفدار PES و شرکت کونامی هستم و به نظر من برترین شرکت جهان همین شرکت کونامی است البته نه فقط به خاطر مجموعه های PES بلکه اگر به سایر بازیهایی که این شرکت تولید کرده نگاهی بیندازید و اونا رو بازی کنید به قدرت عظیم این شرکت پی خواهید برد.
amirtoty
01-08-2008, 20:23
طرفدارایه Fifa که از PES بیشترن ولی در هر صورت FIFA واقعا مسخرست!
اولین تریلر از pes2009
این هم یک سری عکس جدید از pes 2009
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم سری بعد
joey jordison
02-08-2008, 11:55
فاشیست جان دستتون درد نکنه عجب عکسهای هستند!!!ادم لذت میبره لباسها واقعا عالی هستند اون عکس مربوط به ضربه ازاد رونالدو را شما ببینید واقعا خوف هست!!!
mummified
02-08-2008, 13:42
این هم سری بعد
دستت طلا رفيق
ولي حيف كه فقط داري دلمونو آب ميكني
mojtaba007
02-08-2008, 13:53
این عکس واقعا زیباست
تو این عکس کلی نکته نهفته است
این عدد 1360 یعنی چه
این pes united و we united یعنی چه
این 80 یعنی چه
و کلی چیزهای دیگه که باید ببینیم چه شاهکاری کونامی میده بیرون
این دو تیم pes united و we united دو تیم خیالی هستند که همیشه توی سری pes هستند
ولی من با استایل رونالدو موقع ضربه ازاد خیلی حال کردم
انگار مسی قراره ستاره روی جلد این سری باشه ولی قبلا گفته بودن فرناندو تورسه
behnam_n80
02-08-2008, 14:27
من امسال کنکور دادم و از محبوب خودم یعنی pes دور بودم
به نظر شما 2008 را بگیرم یا صبر کنم 2009 بیاد
حالا 2008 رو بگیر باش حال کن تا این بیاد
چون باید چند ماه صبر کنی
تازه دستت میاد که ورژن جدیدش چطوریه و چه حال و هوایی داره
این هم تریلر رسمی شرکت کونامی از pes 2009
لینک:
Alishmas
03-08-2008, 15:07
سيستم مورد نياز برای بازی رو کسی ميدونه ؟
yasser1680
03-08-2008, 16:12
حالا 2008 رو بگیر باش حال کن تا این بیاد
چون باید چند ماه صبر کنی
تازه دستت میاد که ورژن جدیدش چطوریه و چه حال و هوایی داره
2008 چه سیستمی میخواد؟(البته میدونم جاش نیست).
mummified
03-08-2008, 17:33
2008 چه سیستمی میخواد؟(البته میدونم جاش نیست).
مطمئنم که با گرافیک 256 و رم 1 گیگ میتونی بازی کنی
البته روی کیفیت بالا و سرعت بالا یه کمی (یه نموره) مشکل داری:11:
realmadrid-alireza
03-08-2008, 19:13
فاشیست نگفی این تریلر چند مگ هست؟
konami-pes
03-08-2008, 21:02
یک سوال؟ یکی از مشکلات عظیم مجموعه Pes کیفیت نه چندان واقعی صدای تماشاگرانه ... کسی میدونه در ورژن بعدی خبری از اصلاح این قسمت هست یا نه؟
مطمئنم که با گرافیک 256 و رم 1 گیگ میتونی بازی کنی
:11:
اگه اينطوري باشه كه خيلي خوبه ولي مطمئنم اين جوري نيست.
در ضمن بابت عكسها ممنون ولي خوب يكم دير باز ميشه.
فاشیست نگفی این تریلر چند مگ هست؟
سلام
دوست من !
من که آنلاین دیدم هیچ مشکلی هم نداشت البته دانلود هم میشه اما کیفیت اش دندون گیر نیست!:5:
یک سوال؟ یکی از مشکلات عظیم مجموعه Pes کیفیت نه چندان واقعی صدای تماشاگرانه ... کسی میدونه در ورژن بعدی خبری از اصلاح این قسمت هست یا نه؟
سلام
تا اینجا همه چی در PES دستخوش تغییر شده فکر کنم اون رو هم درست کرده باشن دیگه!:13:
mummified
03-08-2008, 22:32
دوست من تنها مشكل صداي تماشاگران نبود!
تنوع اندك تماشاگران هم از ديگر مشكلات بود همچنين تنوع حركات پاياني بازي كه بلا استثناء در پايان بازي يكي از بازيكن ها داره دماغش رو مي خوارونه،يكي داره كج كجي راه ميره و ....
تازه وقتي جام ميگيري هيچ تنوعي نداره و همش يكيه!
در ضمن يهو ميبيني دست يه بازيكن از تو تن اون رد شده و از قلبش زده بيرون و....
اميدوارم كه تو اين نسخه همه اينها علاوه بر ساير موارد حل بشه
ebinem173
03-08-2008, 23:00
احتمالا توی آبان باید منتظرش باشیم
من که از الان لحظه شماری میکنم
اون که میگی دستش رد شده از تنش بخاطر اینه که بازیکنان حجم ندارن
یعنی بدنشون تو خالیه که برای این مشکل باید فیزیک بدنشون رو عوض کنن
در مورد تماشاچی ها هم خوب اشاره کردی
3 یا 4 نوع صورت بیشتر ندارن و همش دران میخندن
در کل تماشاچی ها اصلا خوب نیستن
یعنی اصلا با جو بازی هماهنگ نیستن
سلام خدمت دوستان عزیز:
اقا در مورد ایرادهای ساکر باید اینو اضافه کنم:
1:دفاعها به تمام معنا مضخرفن اونقدر به راحتی میشه از اونا رد شد که نگو و تو یه بازی 10 دقیقه ای میشه 10 تا تک به تک به دست اورد و 100 تا پاس تو عمق بسیار راحت داد کلا دفاعها از نظر من بسیار بسیار ضعیفن.
2:تک به تک ها بله در واقعیت 90% تک به تک ها گل هستش ولی تو ساکر 30% چون که از 10 تا تک به تک مطمئنآ کم کم 5 تاش رو دورازه بان میگیره و اصلا نمیشه در تک به تکها مطمئن بودولی این درحالی هستش که تو فیفا نکست دقیقا مثل واقعیت هستش ولی بسیار کم پیش میاد تک به تک بشی و دفاع شله نیستش.
3:ببین شما رونالدو رو بذار جای فردیناند و از درازه بان بهش پاس بده تمومه یا گله یا پاس گل و درنهایت خطر هستش فقط دستت رو رو دکمه سرعت بذار و یک یا علی بگو و برو دیگه مگه کسی میتونه بگیرتت اصلا فقط شاید بتونن روت خطا کنن .یکی از بدترین مشکلات ساکر.
به نظر من باید طوری ساخته بشه که نفر اول رو با بازیکن بزرگی چون رونالدو بشه به راحتی جا گذاشت و دومی رو کمی سختر و سومی رو کمی سختر ولی چهارمی رو باید خییلی خوش شانس باشی که رد شی چون انرژی دیگه نمیمونه.
4:نوع حرکت کردنشون مثل رباتهاست انگار که ربات داره میدوه و اصلا انعطاف پذیری ندارن
5:دروازه بان که قربونش برم اصلا لازم نیست دربارش بگم.
6:باید ضمنآ نورپردازی و تماشگاران و صدای اونها رو هم جزو مشکلات ذکر کردش چون که وقتی گل میزنی تماشاگرا بجای اینکه بیشتر سر وصدا کنند و کاملا حس گلزدن بهت دست بده ارومتر هم میشن ولی در کل باید بگم صداشون یکنواخته و بسیار کم تغییر میکنه.
7:حرکت نداشتن سر یعنی سر بازیکنها کاملا ثابت هستش ضمن بازی یعنی اصلا تکون نمیخوره و مثلا وقتی که سانتر میکنه اصلا به محوطه نگاه نمیکنه وفقط به توپ نگاه میکنه عجیب من با این قسمت مشکل دارم و حالم بهم میخوره وقتی میبینم اینطوریه.
مثلا بازیکن مثل رونالدینهو سرش رو پایین میندازه حالا شما هر کاری بکنی چپ بری راست بری مهم نیست اون فقط به توپ نگاه میکنه و اینور اونور میره فقط وقتی شوت میزنه توپ رو نگاه میکنه که چی میشه.
اینها مشکلاتی بود که در ذهنم میرسه ولی مطمئنم که بیش از این مشکلات داره امیدوارم تو این نسخه برطرفش کنند.
شما هم نظرتون رو بگید.
shahab_f
04-08-2008, 12:18
یه چیز دیگه که خیلی مهم نیست اما قابل ذکره اینه که انگار نه انگار ما پای کامپیوتر نشستیم , نه ماوس داره , نه اینکه کنترل بازی طبق کیبورده , تا شماره های قبل که طبق دسته ی پلی استیشن بود , حالام که طبق اکس باکس شده.
در ضمن جریان این قانون مسخره ی من دراوردی کونامی چیه که موقع اوت زدن مدافع نمی تونه تا چند متری بازیکن پرتاب کننده , نزدیک بشه؟
konami-pes
04-08-2008, 12:57
یه چیز رو در مورد صدای تماشاگران و جو حاکم بر این بازی بگم که البته مربوط میشه به Pes 6 که من هم روی کنسول تجربه اش کردم و هم روی Pc :
جالب اونجا بود که صدای تماشاگران روی کنسول Ps2 به حدی طبیعی بود که مثلا لیگ ایتالیا رو بازی می کردی به خاطر خصوصیت جنجالی تماشاگران ایتالیایی هر 15 دقیقه و گاهی اوقات هر وقت اتفاق خاصی در بازی رخ می داد تماشاگران از مواد منفجره استفاده می کردند ! که این بسیار بازی رو هیجانی می کرد و صدای بلندی رو هم در ورزشگاه راه می انداخت که به هیچ وجه این قابلیت در Pc نبود. یک چیز دیگه هم خواندن آوازهای محلی از سوی تماشاگران کشورهای مختلف بود که بسیار بازی رو هیجانی می کرد که باز هم این قابلیت تنها بر روی کنسول Ps2 بود و خبری از آن در Pc نبود.
من در Pes 2008 چنین چیزی رو در نسخه Pc ندیدم و این بازی رو نیز بر روی کنسول خاصی تجربه نکردم تا ببینم این قابلیت رو داشت یا نه اما روی Pc که نداشت. امیدوارم چنین قابلیتی رو در Pes 2009 شاهد باشیم.
دوستان باور کنید خیلی بازی قشنگتر میشه اگر این طوری بشه نظر شما چیه؟؟؟؟
konami-pes
04-08-2008, 13:03
احتمالا توی آبان باید منتظرش باشیم
من که از الان لحظه شماری میکنم
اگر اشتباه نکنم پارسال PES 2008 خیلی زودتر از این تاریخی که گفتی اومد دقیق یادم نیست اما فکر کنم نزدیکهای مهر بود که این بازی توسط همین فروشگاه جهت فروش قرار گرفت که منم بلافاصله خریدمش.:46:
نزدیکای مهر که میشه شهریور عزیز...:d
نه بازی تو هفته اول ابان ماه ریلیز میشه .
همیشه این نکته رو داشته باشید که بازی ساکر و فیفا رو میتونید یک هفته قبلتر تو ایران تهیه کنید که این از مزایای نبود قانون کپی رایت هستش که بعضیها این همه گیر دادن که نه بابا باید این قانون باشه و چنان و چنین حالا کسی نیست ازشون بپرسه اقا شما میتونه واس همین ساکر که عشقشی 60 تومن بدی؟
والا اصلا به نظر من عشق است کوپی رایت.
mummified
04-08-2008, 13:45
یه چیز رو در مورد صدای تماشاگران و جو حاکم بر این بازی بگم که البته مربوط میشه به Pes 6 که من هم روی کنسول تجربه اش کردم و هم روی Pc :
جالب اونجا بود که صدای تماشاگران روی کنسول Ps2 به حدی طبیعی بود که مثلا لیگ ایتالیا رو بازی می کردی به خاطر خصوصیت جنجالی تماشاگران ایتالیایی هر 15 دقیقه و گاهی اوقات هر وقت اتفاق خاصی در بازی رخ می داد تماشاگران از مواد منفجره استفاده می کردند ! که این بسیار بازی رو هیجانی می کرد و صدای بلندی رو هم در ورزشگاه راه می انداخت که به هیچ وجه این قابلیت در Pc نبود. یک چیز دیگه هم خواندن آوازهای محلی از سوی تماشاگران کشورهای مختلف بود که بسیار بازی رو هیجانی می کرد که باز هم این قابلیت تنها بر روی کنسول Ps2 بود و خبری از آن در Pc نبود.
من در Pes 2008 چنین چیزی رو در نسخه Pc ندیدم و این بازی رو نیز بر روی کنسول خاصی تجربه نکردم تا ببینم این قابلیت رو داشت یا نه اما روی Pc که نداشت. امیدوارم چنین قابلیتی رو در Pes 2009 شاهد باشیم.
دوستان باور کنید خیلی بازی قشنگتر میشه اگر این طوری بشه نظر شما چیه؟؟؟؟
فكر نكنم بتونن براي تماشاگراي ايراني صدا گزاري كنن!
اين قدر فحش هاي آبدار و ركيك ميدن و نارنجك ميندازن ميترسي دسته بازي رو بگيري! :27:
یه ایراد دیگه که به نظر من توی ساکر بود این بود که پنالتی رو آوانتاژ می داد،آخ لجم در می یومد
realmadrid-alireza
04-08-2008, 19:30
یکی دیگم این بود مثلا من یه خطای وحشیانه میکردم بعد داور اونو آوانتاژ میگرفت ولی بعدش از کارت زرد مثل نسخه های قبلی خبری نبود اینم باید درست شه
فكر نكنم بتونن براي تماشاگراي ايراني صدا گزاري كنن!
اين قدر فحش هاي آبدار و ركيك ميدن و نارنجك ميندازن ميترسي دسته بازي رو بگيري! :27:
ولی خییلی حال میده ها اگه بتونن صدای تماشاگرای ایران رو بذارن:31:
مثلا اگه همه رو دریبل بزنی و دروازبان رو هم و دروازه خالی بزنی بیرون اوه اوه دیگه فحش زیر و بالا دیگه رو شاخشه:31:
من که میگم اشکالی نداره خییلی هم خوبه باید فرهنگ خودمونو بر فرهنگ بیگانه ترجیع بدیم.:5:
راستی دوستان یک سوالی همیشه تو ذهنم مونده که میخواستم بپرسم
شرکت کونامی بازی ورزشی غیر از فوتبال ساخته یا نه؟
konami-pes
04-08-2008, 21:05
اوه بله که ساخته ..... مثل اینکه شرکت کونامی رو دست کم گرفتی .... مجوعه بازیهای Silent Hill رو که تا حالا 4 ورژن رو داده بیرون رو بازی نکردید؟ اگر بازی نکردی که خیلی عجیبه و نصف عمرت هم فنا . من که میگم شرکت کونامی تو جهان از لحاظ ساخت بازی تکه..... به نظر من بعد از این شرکت هم شرکت Capcom شرکت توانا و خوبیه که معروفترین بازی هم که درست کرده مجموعه بازی Resident Evil بوده که یکی از معروفترین بازیهای دنیاست.
بابا شما هم مارو دست کم گرفتی ها.
خودم اینو میدونم و حتی ایول 1-4 رو بازی کردم منظورم بازی ورزشی غیر از ساکر بود یعنی بازی ورزشی تو ژانر ورزش یعنی سبک ورزشی d:
اگه هست یه توضییح بدین خوشحال میشم.
yasser1680
04-08-2008, 23:29
MetalGear 4 برترین بازی سال PS3
ebinem173
05-08-2008, 00:35
ولی خییلی حال میده ها اگه بتونن صدای تماشاگرای ایران رو بذارن:31:
مثلا اگه همه رو دریبل بزنی و دروازبان رو هم و دروازه خالی بزنی بیرون اوه اوه دیگه فحش زیر و بالا دیگه رو شاخشه:31:
من که میگم اشکالی نداره خییلی هم خوبه باید فرهنگ خودمونو بر فرهنگ بیگانه ترجیع بدیم.:5:
فکر کنم دوستان سوال شما رو درست متوجه نشدن
من جواب سوال شما رو اینطور میدم که بله برای pc یک بازی ورژشی دیگه وجود داره که Whiteout
اسم اون هست
اینم عکسش
لطفا دیگه بحث تاپیک رو عوض نکنید
دوستان تاپیک pes 2009 هستش نه سایلنت هیل و اویل
از بحث تماشاچی رفتید رسیدید به سایلنت هیل و...
خواهشا بی خیال شید
برای صدای تماشاچی ها هم که کاری نداره
من خودم صدای تشویق تماشاچیان رو وارد کردم خیلی حال میده
مال میلان-رئال-بارسلون-یووه و اینتر و..............
مسئله همهمی نیست ولی اگه کونامی بهش رسیدگی کنه خیلی خوب میشه
این هم سه تا پک رسمی از pes 2009
بابا شما هم مارو دست کم گرفتی ها.
خودم اینو میدونم و حتی ایول 1-4 رو بازی کردم منظورم بازی ورزشی غیر از ساکر بود یعنی بازی ورزشی تو ژانر ورزش یعنی سبک ورزشی d:
اگه هست یه توضییح بدین خوشحال میشم.
سلام
دوست من !
Resident Evil محصول CAPCOM هست نه KONAMI :5:
در ضمن شرکت KONAMI خیلی معتبر هست و بیشتر روی بازی های خاص کار میکنه مثلا MGS و PES ولی خب انصافا یه کم کمکاری میکنه بابت نخریدن لایسنس تیم ها!:13:
همین طور زورش میاد یه کم میان پرده بذاره!:31:
google_boy07
05-08-2008, 20:17
اره دروازبان تو ساکر بیش از حد میاد جلو
همیشه 5 6 متر بیرونه دروازه
mummified
05-08-2008, 23:30
اگه ميتونستن براي دروازه بان ها هم تاكتيك هاي جالب بزارن خيلي خوب ميشد!
مثل حركاتي كه رنه هيگويتا دروازه بان سالهاي قبل كلمبيا انجام ميداد و توپ رو با حركات آكروباتيك دور ميكرد!
ووووووووااااااااااااااااا اااااااااااوووووووووووووو ووووووووو كه چي ميشد! :11:
ebinem173
06-08-2008, 00:02
توی سایت آی جی ان تاریخ انتشارش برای pc رو زده 30 سپتامبر که میشه تقریبا 50 روز دیگه ولی هنوز عکسها و ویدویو های زیادی از بازی منتشر نشده
در حالی که پارسال 3 ماه قبل از انتشارش کلی اخبار اطلاعات در موردش بود
harrypotter2007
06-08-2008, 00:06
بچه ها بنظر شما این نسخه خوب از آب در میاد . در ضمن محصول شرکت کونامی هست درسته.
EHHASSATNI
06-08-2008, 00:26
بچه ها بنظر شما این نسخه خوب از آب در میاد . در ضمن محصول شرکت کونامی هست درسته.
باید دربیاد چون pes2008 چیزه زیاده ارائه نکرده
yasser1680
06-08-2008, 01:47
باید دربیاد چون pes2008 چیزه زیاده ارائه نکرده
موافقم. تغییرات جالبی دیده نشد.امیدواریم تغییرات اساسی در 2009 داده شده باشه.
کسی میدونه توی این ورژن وضعیت داورها چطوره؟؟/
یعنی از داورهای واقعی و مشهور استفاده شده یا همون داورهای تخیلی...
konami-pes
06-08-2008, 08:22
توی سایت آی جی ان تاریخ انتشارش برای pc رو زده 30 سپتامبر که میشه تقریبا 50 روز دیگه ولی هنوز عکسها و ویدویو های زیادی از بازی منتشر نشده
در حالی که پارسال 3 ماه قبل از انتشارش کلی اخبار اطلاعات در موردش بود
منم معتقدم همین تاریخی که گفتی بازی انتشار میشه پارسال هم تو همین زمانها بود که اومد
konami-pes
06-08-2008, 08:25
کسی از تغییرات مستر لیگ خبری نداره ؟؟؟ آیا این قسمت بازی تغییر کرده یا نه؟؟؟ بعدش آخری من نفهمیدم PES 2009 نکست هست یا نه؟ بعد اگر باشه گرافیک 256 Geforce 7300 و رم 1 گیگ میتونه این بازی رو حداقل روی نرمال روان اجرا کنه یا نه؟ من الان با این گرافیک روی PES 2008 مشکلی حتی رو High ندارم
ebinem173
06-08-2008, 09:42
نه بابا پارسال که توی آبان بود اومد مگه یادت رفته؟
تازه یه اخبار عجیب و غریب دیگه ای که از بازی منتشر شده گرفتن لیسانس همه لیگها و تیمها هست که یکم عجیب به نظر میرسه چون کاری که کونامی توی این چند سال نتونسته بود انجام بده یعنی یک شبه انجام داده؟
konami-pes
06-08-2008, 11:39
تازه یه اخبار عجیب و غریب دیگه ای که از بازی منتشر شده گرفتن لیسانس همه لیگها و تیمها هست که یکم عجیب به نظر میرسه چون کاری که کونامی توی این چند سال نتونسته بود انجام بده یعنی یک شبه انجام داده؟
واقعا !!؟؟؟
اگر این اتفاق افتاده باشه که محشره .... حالشو می بریم:8:
Masoud King
06-08-2008, 12:15
Pro Evo Soccer 2009 در پائیز امسال:
به نقل از سایت shacknews در North America پاییز امسال منتشر میشود و هنوز تاریخ انتشار دقیقی از سوی ناشر بازی گفته نشده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:
سلام
این خبر منبع اش کجاست؟
konami لایسنس تیم ها و لیگ ها رو خریده
sepehr_x50
06-08-2008, 13:09
کسی میدونه که چرا تو Pes 2008 تو مستر لیگ داور تمام بازی یکیه؟!
smallfrank
06-08-2008, 14:36
نه اسکوربوردش تغییر کرده نه تور دروازه هاش.
mummified
06-08-2008, 18:02
کسی میدونه توی این ورژن وضعیت داورها چطوره؟؟/
یعنی از داورهای واقعی و مشهور استفاده شده یا همون داورهای تخیلی...
ظاهراً داور ها بهتر شدن!
آخ چي ميشد اگه از داور هاي ايراني هم استفاده ميكردند؟!!!!!! :27:
سطح داوري دنيا يه مقدار پيشرفت ميكرد و همه به قدرت داورهاي ايراني پي مي بردند. :27: :27: :31:
توی سایت pes gaming نوشته بود که مسترلیگ تغییر کرده
ولی نگفته بود چه تغییری
البته این رو از یکی از مسئولان کونامی پرسیده بودند
hosein_tg
07-08-2008, 05:34
اینم اخرین خبر که توی pes gaming بود
- Early version ran very smoothly and seemed very polished
- Improved player response with quicker passing
- AI improvements resulting in more aggressive play and better positioning
- AI in particularly good in defence
- New manual pass control… “if your team is in control of the ball the AI is in position of the player with the ball… but as soon as you press L1 you can control the player with the ball”.
- “The new pass system only sound complicated in the first way it is really easy to adapt”
- The manual control setting is replaced by the new system, with automatic and semi-automatic still selectable
- Player models look better
- A few new animations (”players wave with there hands to ask for the ball, you can see players stumble aside, players slide longer on wet grass”)
- Players reactions to weather is changed… balls are hard to control, shots become harder to catch for the goalkeepers and it is harder to pass correctly
- New mode which allows you to use your saved file online
مهمتریناش اینا بودند:
بازی سریعتر و روونتر
هوش مصنوعی بالا در دفا
سیستم جدید پاس با تنظیم دستی
تعدادی انیمیشن جدید مثلا بازیکنا توی زمین خیس لیز می خورن
در کل بازی سخت تر شده
alex-sina
07-08-2008, 06:32
یکی لطف کنه سیستمو بگه:5:
Armin 2008
07-08-2008, 11:24
متاسفانه قبل از اومدن سری pes شایعه زیاد می شه که 90 درصدشون دروغه.
mojtaba007
07-08-2008, 11:33
تعدادی انیمیشن جدید مثلا بازیکنا توی زمین خیس لیز می خورن
این کجاش انیمیشنه
یکی لطف کنه سیستمو بگه:5:
هنوز بازی منتشر نشده که سیستمش مشخص بشه
shahab_f
07-08-2008, 12:19
این کجاش انیمیشنه
به طور دقیق تر نوشته بود چند انیمیشن جدید اضافه شده مثلا بازیکن ها برای گرفتن توپ دستاشونو تکون میدن یعنی درخواست توپ می کنند , نکته ی بعدیش که زیش نوشته بود این بود که توی زمین خیس بازیکنا وقتی تکل می زنند بیش تر لیز می خورند.
این هم یک سری اطلاعات از بازی که منتر شده البته به زبان انگلیسی:
- New manual pass control… “if your team is in control of the ball the AI is in position of the player with the ball… but as soon as you press L1 you can control the player with the ball”.
- “The new pass system only sound complicated in the first way it is really easy to adapt”
- The manual control setting is replaced by the new system, with automatic and semi-automatic still selectable
- A few new animations (”players wave with there hands to ask for the ball, you can see players stumble aside, players slide longer on wet grass”)
- Players reactions to weather is changed… balls are hard to control, shots become harder to catch for the goalkeepers and it is harder to pass correctly
- New mode which allows you to use your saved file online
yasser1680
08-08-2008, 00:50
این هم یک سری اطلاعات از بازی که منتر شده البته به زبان انگلیسی:
- New mode which allows you to use your saved file onlin
یکی از دوستان زحمت ترجمه رو بکشند.
Kianoosh
08-08-2008, 03:28
یکی از دوستان زحمت ترجمه رو بکشند.
به طور دقیق ترجمه نکردم ولی اینطور میگه:
این ورزن جدید خیلی روش کار شده به طوری که خیلی نرم و روان اجرا میشه و انعطاف پذیره
واکنش و عکس العمل بازیکنها در قبال پاس سریع بهبود پیدا کرده
بهبود بیشتر هوش مصنوعی رو در مورد سبک( تهاجمی )بازی و جا گیری بازیکنها شاهد هستیم مخصوصا دفاع کردن خیلی بهتر شده
راهنما جدید پاس و کنترل توپ:
اگه تیم شما صاحب توپ نباشه هوش مصنوعی(کامپیوتر) در موقیعت نزدیک به بازیکن صاحب توپ قرار میگیره و شما با فشار دادن L1 می تونید بازیکن صاحب توپ رو مهار کنید(یا تحت فشار بزارید)
سیستم جدید پاس در نگاه اول سخت به نظر میاد ولی در واقع تطبیق با اون آسونه
توسط این سیستم یک دستورالعمل تنظیمات کنترل جدید اضافه شده که ویزگی های کاملا خودکار و نیمه خودکار رو (به طور قابل انتخاب) شامل میشه
طراحی بازیکن هابه نظر میاد بهتر شده
چند مدل حرکت جدید به بازیکن ها اضافه شده:
وقتی بازیکن ها در موقعیت خوبی باشن با حرکت دست درخواست توپ می کنن
و یا شما می تونید شاهد زمین خوردن های سهوی و لیز خوردن های بازیکن ها باشید
در هوای بارانی وقتی بازیکن ها رو یچمن خیس تکل میزنن بیشتر لیز می خورن
عکس العمل بازیکن ها در شرایط آب و هوایی مختلف تغییر می کنه
دادن پاس صحیح -گرفتن شوت ها توسط دربازه بان ها و کنترل توپ سخت تر شده
در آخر مود جدید به شما اجازه میده که فایلتون رو به صورت آنلاین ذخیره و استفاده کنید.
..............
اگه اشتباهی تو ترجمه بود شرمنده !
فقط PES
اگه این طور باشه که pes09 خیلی خوب در میاد!:8:
خدا کنه اینطوری باشه
اگه باشه چی میشه...خیلی فاز میده
اقا توی این ورژن مربیا باز هم الکی هستن یا صورتشون وارد شده
joey jordison
08-08-2008, 19:11
سلام
عجب اطلاعاتی!!!پس چه حالی میده بازی تو هوای بارانی وزمین خیس!!مانند بازی ترکیه و سوئیس تو یورو 2008!!!از این دریگه واقعیت تر داریم بعد هی بگید Pes واقعیت نیست!!فکر نکنم فیفا یه همچین کاری کرده باشه
فقط ای کاش فقط لیز میخورند گلی هم بشن که دیگه خدا میشه!!!
به طور دقیق ترجمه نکردم ولی اینطور میگه:
این ورزن جدید خیلی روش کار شده به طوری که خیلی نرم و روان اجرا میشه و انعطاف پذیره
واکنش و عکس العمل بازیکنها در قبال پاس سریع بهبود پیدا کرده
بهبود بیشتر هوش مصنوعی رو در مورد سبک( تهاجمی )بازی و جا گیری بازیکنها شاهد هستیم مخصوصا دفاع کردن خیلی بهتر شده
راهنما جدید پاس و کنترل توپ:
اگه تیم شما صاحب توپ نباشه هوش مصنوعی(کامپیوتر) در موقیعت نزدیک به بازیکن صاحب توپ قرار میگیره و شما با فشار دادن L1 می تونید بازیکن صاحب توپ رو مهار کنید(یا تحت فشار بزارید)
سیستم جدید پاس در نگاه اول سخت به نظر میاد ولی در واقع تطبیق با اون آسونه
توسط این سیستم یک دستورالعمل تنظیمات کنترل جدید اضافه شده که ویزگی های کاملا خودکار و نیمه خودکار رو (به طور قابل انتخاب) شامل میشه
طراحی بازیکن هابه نظر میاد بهتر شده
چند مدل حرکت جدید به بازیکن ها اضافه شده:
وقتی بازیکن ها در موقعیت خوبی باشن با حرکت دست درخواست توپ می کنن
و یا شما می تونید شاهد زمین خوردن های سهوی و لیز خوردن های بازیکن ها باشید
در هوای بارانی وقتی بازیکن ها رو یچمن خیس تکل میزنن بیشتر لیز می خورن
عکس العمل بازیکن ها در شرایط آب و هوایی مختلف تغییر می کنه
دادن پاس صحیح -گرفتن شوت ها توسط دربازه بان ها و کنترل توپ سخت تر شده
در آخر مود جدید به شما اجازه میده که فایلتون رو به صورت آنلاین ذخیره و استفاده کنید.
..............
اگه اشتباهی تو ترجمه بود شرمنده !
فقط PES
اگه این طور باشه که pes09 خیلی خوب در میاد!:8:
=========================================
خوب بیشتر این چیزایی که گفته شد فیفا هم داره !!! (بدون تعصب !! واقعیت)
مخصوصا فیفا رو آب و هوا خیلی وحشتناک کار کرده شما تصور کنید باد !!! هم تاثیر داره تو بازی !!!
bahman26
08-08-2008, 19:46
god of football========>>>>>> FIFA (08)
ببخشيد خيلي تعصبي شد ديگه
حقيقت تلخه
joey jordison
08-08-2008, 20:26
=========================================
خوب بیشتر این چیزایی که گفته شد فیفا هم داره !!! (بدون تعصب !! واقعیت)
مخصوصا فیفا رو آب و هوا خیلی وحشتناک کار کرده شما تصور کنید باد !!! هم تاثیر داره تو بازی !!!
بادددددددد!!؟؟:18:من واقعا اینو نمیدونستم!!
اما یک ضرب المثل هست میگه قبل از انتشار بازی(بشنو و باور نکن)
konami-pes
08-08-2008, 21:45
god of football========>>>>>> FIFA (08)
ببخشيد خيلي تعصبي شد ديگه
حقيقت تلخه
تو رو خدا ببینین این بچه چی میگه:27:
بابا کم ما رو بخندونین:31:
فیفا به خصوص فیفا 08 آشغالترین و مزخرف ترین بازی است که تو عمرم دیدم 2000 تومان هم بابت خریدش ضرر کردم همون که نصبش کردم یه ساعت هم طول نکشید که از رو سیستمم پاکش کردم.
فقط PES ..... خداییش حال میده:8:
اخطار: اگر بازم دیده بشه که طرفدارهای فیفا بیان تو این تایپک و چنین نظرات مضحکی رو بگن به شدت باهاشون برخورد میشه پس حواصتون رو جمع کنید
تو رو خدا ببینین این بچه چی میگه:27:
بابا کم ما رو بخندونین:31:
فیفا به خصوص فیفا 08 آشغالترین و مزخرف ترین بازی است که تو عمرم دیدم 2000 تومان هم بابت خریدش ضرر کردم همون که نصبش کردم یه ساعت هم طول نکشید که از رو سیستمم پاکش کردم.
فقط PES ..... خداییش حال میده:8:
اخطار: اگر بازم دیده بشه که طرفدارهای فیفا بیان تو این تایپک و چنین نظرات مضحکی رو بگن به شدت باهاشون برخورد میشه پس حواصتون رو جمع کنید
دوست عزیز حواس،نه حواص
دوست عزیز حواس،نه حواص
بله نظرات تعصبی هیچ فایده ای بحال هیچ کس نداره !!! این چیز مشخصی هست !!!
ما اینجا فقط اطلاعاتی که درباره بازیها داریم رو قرار می دیم و نه بیشتر !!! دوستان عضوهای جدید هم لطفا بیشتر رعایت کنند !! ممنون از همگی :11:
================================================== ===========
بعدش هم اینو یادتون نره : FIFA08 CONSOLE > FIFA08 PC خیلی تفاوت دارن باهم !!!
اقا کسی درباره قیافه مربیان چیزی نمیدونه؟؟؟؟
منظروم اینه که شبیه هستند یا همون مربیهای تخیلی رو میذارن
mummified
09-08-2008, 18:44
سلام
عجب اطلاعاتی!!!پس چه حالی میده بازی تو هوای بارانی وزمین خیس!!مانند بازی ترکیه و سوئیس تو یورو 2008!!!از این دریگه واقعیت تر داریم بعد هی بگید Pes واقعیت نیست!!فکر نکنم فیفا یه همچین کاری کرده باشه
فقط ای کاش فقط لیز میخورند گلی هم بشن که دیگه خدا میشه!!!
حال میده تو یه بازی پنالتی بگیری و بازیکنت مثل دیوید بکهام بخوره زمین! :27: :21:
به نظر من اونايي كه طرفداران فوتبال كونامي يا فيفا هستند در ابتدا كار با يكي از بازيها عادت كردند و خو گرفتند و بازي در گيم پلي رقيب براشون مشكل هست. من هم در ابتدا با كونامي و با بازي 98 اون روي پلي استيشن با بازي فوتبال آشنا شدم.
من هم مثل دوست عزيزم konami-pes بازي 08 فيفا رو گرفتم و بعد از نيم ساعت ديگش از رو هارد دستگاه پاكش كردم و همه زحمت كشان فيفا رو با اين بازي آشغالشون به فحش و ... كشيدم.
خدايش آبرو نه تنها بازي فوتبال بلكه تمام بازيهاي رايانه اي رو برده اين EA SPORT. حتي بازي بسكتبال NBA كه سوني زده از EA خيلي بهتره.
mohsen-jj
10-08-2008, 00:44
سلام ... خیلی خوشحال می شم که از امروز منم به جمع شما اضافه بشم ...
راستی » به نظر شما سیستم مورد نیاز برای اجرای این نسخه ی بازی از نسخه ی 2008 آن بالاتر می ره ؟
به نظر می رسه که اگر بالاتر نره پایین تر هم نیاد ....
نظر شما چیه ؟
به نظر من اونايي كه طرفداران فوتبال كونامي يا فيفا هستند در ابتدا كار با يكي از بازيها عادت كردند و خو گرفتند و بازي در گيم پلي رقيب براشون مشكل هست. من هم در ابتدا با كونامي و با بازي 98 اون روي پلي استيشن با بازي فوتبال آشنا شدم.
من هم مثل دوست عزيزم konami-pes بازي 08 فيفا رو گرفتم و بعد از نيم ساعت ديگش از رو هارد دستگاه پاكش كردم و همه زحمت كشان فيفا رو با اين بازي آشغالشون به فحش و ... كشيدم.
خدايش آبرو نه تنها بازي فوتبال بلكه تمام بازيهاي رايانه اي رو برده اين EA SPORT. حتي بازي بسكتبال NBA كه سوني زده از EA خيلي بهتره.
دوست من،اگه می بینی کسی از فیفا طرفداری می کنه بدون منظورش فیفا 08 روی کنسول،نه اون فیفایی که رو pc بازی کردین شما.من به شما حق می دم چون فیفای روی کنسول(نسل بعد) رو ندیدین اینجور قضاوت کنین.
yasser1680
10-08-2008, 02:29
سلام ... خیلی خوشحال می شم که از امروز منم به جمع شما اضافه بشم ...
راستی » به نظر شما سیستم مورد نیاز برای اجرای این نسخه ی بازی از نسخه ی 2008 آن بالاتر می ره ؟
به نظر می رسه که اگر بالاتر نره پایین تر هم نیاد ....
نظر شما چیه ؟
گرافیکش بهتر میشه ولی سیستم متوسط هم پاسخگو هست.
دوست من،اگه می بینی کسی از فیفا طرفداری می کنه بدون منظورش فیفا 08 روی کنسول،نه اون فیفایی که رو pc بازی کردین شما.من به شما حق می دم چون فیفای روی کنسول(نسل بعد) رو ندیدین اینجور قضاوت کنین.
بی خیال بابا هر کی یه چیزی دوست داره.من هر دوتاشون رو می پسندم.
konami-pes
10-08-2008, 09:12
میشه یه نفر واسه من توضیح بده که این فیفا 08 روی کنسول چطوری بوده و چه تفاوت هایی با نسخه PC اش داشته که اینقدر تعریقش رو می کنند.
google_boy07
11-08-2008, 20:26
راستی تریلر بازی کی میاد؟
تریلر خود کونامی ؟
maximiliyanus
13-08-2008, 12:26
میشه یه نفر واسه من توضیح بده که این فیفا 08 روی کنسول چطوری بوده و چه تفاوت هایی با نسخه PC اش داشته که اینقدر تعریقش رو می کنند.
سلام دوستان ...
فیفای کنسول خیلی امکانات فوق الاده ای داره که منو که طرفدار pes ام رو گذاشته تو کف مثلا تمام حرکات کلی بازیکنا موشن کپچره واینکه حتی بازیکنای معروف رو EA دعوت کرده به استدیوی خودش واز حرکات ودریبلهای مخصوص خودشون جشن گل واستیل ضربات خودشون به وسیله ی موشن کپچر استفاده کرده
گرافیک ونورپردازی عالی اندا بازیکنا عضلاتشون قابل شناسایی حتی رگهای دستاشون دیده میشه توپاش از نظر حجمی فوقالاده عینه واقعیت ...ازدیگر امکاناتش اینه که تو بازی های رسمی در کشورهای بزرگ مثلا اگر بازی تو ایتالیا انجام شه گزارشگر به ایتالیایی گزارش میکنه واینکه بازیکن هنگام ورود به زمین اسماشون ازتو استادیوم اسماشون اعلام میشه ....امکانتش اون قدر زیاده که نمیشه این جوری گفت:8::46::20:
maximiliyanus
13-08-2008, 12:32
من نظرم اینه که خدا کنه توپ pes 2009 رو هم روش کار کنن چون اصلا باهاش حال نکردم مثل توپای فوتسال شده دیگه زیادی سنگینه دروازه هاشم اگه دروست کنن خیلی خوبه مثل دروازه های زمان پله میمونه حرکاته بازی کنام اگه موشن کپچرشه عالی میشه...
سلام.
خدا کنه Pes بتونه از Fifa نکست هم پیشی بگیره و امکانتی رو که Fifa واسه کنسول گذاشته، Pes همشون رو
واسه Pc بزاره.
نظر شخصی: حداقل واسه Pes2009 این کار رو بعید میدونم! :41:
خدا کنه چیز خوبی از آب در بیاد
فعلا با تبلیغاتی که شده واخباری که شنیده شده خوب بوده
PES 2009 VS FIFA 09
اول چند تا نکته:
1-هیچ وقت بازی فیفا ی کامپیوتر رو با پی ای اس مقایسه نکنید
چون کمپانی کونامی و ای ای اسپرتس بازی خود را در دو نسخه
Curret Generaion وnext generation عرضه میکنند
نسخه دومی دارای گرافیک فوق العاده و گیم پلی تا حد واقعیت و صدای بهتر نسبت به نسخه هستند
در حال حاضر شرکت کونامی نسخهnext generation رو برای پلی استشین3 و ایکس باکس360
و البته کامپیوتر های شخصی عرضه می کند که در واقع همان پی ای اسی است که این وبلاگ به خاطر آن راه اندازی شده و همتون رو کامپیوتر بازی می کنید
ولی شرکت ای ای اسپرتس کانادا نسخه next generationرو انحصارا برای پلی 3 وایکس باکس۳۶۰
عرضه میکند ونسخه کامپیوتر بر پایه همان انجین قدیمی فیفا استوار است وCurret Generaionمی باشد
در سال 2007 تمام تمرکز ای ای اسپرتس کانادا بر روی نسخه یnext generationگذاشت و به همین دلیل در فیفا نسخه ی پی سی تغییرات چندانی دیده نشد و باعت اعتراضات زیادی از سوی هواداران فیفا شد
پس باید پی ای اس کامپیوتر رو با فیفا نسخه ی پلی 3 مقایسه کنیم
2-فیفا بر پایه همان انجین قدیمی خواهد بود
پی ای اس۲۰۰۹همانند 2008 next generation خواهد بود
-در فیفا09
تغییرات زیادی هم در گرافیک هم در گیم پلی رخ خواهد دادو حدودا دارای 32 نوع دریبل مختلف می باشد
در حالیکه در پی ای اس تعداد دریبل ها به 10 هم نمی رسد
در فیفا اکثر بازیکنان تکنیکی مثل زلاتان یا رو نالدو دریبل های مخصوص به خود را دارند!
4-در پی ای اس 2009 گرافیک باز هم بهبود پیدا کرده و رو صدا و گزارش هم بیشتر کار شده و سیستم هایی پایین تر از این باید قید این بازی رو در حالت بزنند
CPU:amd or intel 3500+
Graphic Card:512MB Geforce 7600+
Ram:1Gb
ر این بازی از حدود35% توان PES2008 استفاده شده ولی باقی قسمت ها جدید خواهند بود.همچنین برای حرکات در این بازی از موشن کپچر استفاده شده.در این بازی تمامی تیم ها دارای لیسانس هستند و6 لیگ معتبر در جهان هم وجود خواهند داشت.در این بازی قسمت های مختلف وجدیدی مثل مربیگری و داوری!!! نیز وجود خواهند داشت.
در نسخه PS3 این بازی نیز علاوه بر تمامی موارد گفته شده تیم های خانم نیز وجود خواهند داشت مثل برزیل و آلمان و نروژ و حتی آمریکا.
منبع :
ebinem173
14-08-2008, 11:48
ولی بعید میدونم تمام تیمها دارای لیسانس معتبر باشن
یک شبه که نمیشه مشکلات اینهمه سال جبران بشه و لیسانس همه لیگها و باشگاها رو بگیره
ولی بعید میدونم تمام تیمها دارای لیسانس معتبر باشن
یک شبه که نمیشه مشکلات اینهمه سال جبران بشه و لیسانس همه لیگها و باشگاها رو بگیره
منم موافقم چون pes از این نظر خیلی ضعیفه و ضعف عمدشم رو ی لیگ انگلیس هست مثلا منچستر یونایتد
یکی از مشهور ترین تیمهای باشگاهی جهان با نام man red یافت میشه که خیلی مسخرست. فکر نکنم نو 2009 هم بتونن این مشکل رو حل کنن.
Armin 2008
14-08-2008, 22:53
PES 2009 VS FIFA 09
اگه اشتباه نکنم این عکس برای pes و fifa 2008 هست نه 2009.
PES 2009 VS FIFA 09
کاملاً درسته و حق با شماست! :10:
yasser1680
15-08-2008, 00:03
PES 2009 VS FIFA 09
آره این قبلا هم بود.
PES 2009 VS FIFA 09
من چون عکسی برای تقابل فیفا 09 و pes 2009 پیدا نکردم این رو گذاشتم
من توی گوگل سرچ کردم: pes vs fifa که این رو داد و من گذاشتمش
اصل مطلبه شما رفتید سراغه فرعی
maximiliyanus
15-08-2008, 03:34
لیسانس تیمها واینجور چیزا رو با پچ سه سوته میشه حل کرد ولی در مورد گرافیک وموشن کپچر اگه راست باشه که امسال وحشتناک حال میکنیم ...:40:
فکر کنین باگهای وحشتناک گیم پلیش درست بشه گرافیکشم بهترشه واز همه مهمتر حرکت بازیکنا موشن کپچر بشه دیگه به جای اینکه یه مشت آدم آهنی رو ببینی انگار بازیکنای انعطافپذیر واقعی رو میبینی به به به ...:20:
توپشم اگه روش کار کنن که دیگه من سکته میکنم از خوشحالی...:18:
یعنی این رویا ها به حقیقت میپیونده ؟؟؟
mohsen-jj
15-08-2008, 19:35
سلام ... متنی از یه سایت خارجی که به زحمت ترجمش کردم ::
روی پاکت بازی عکس لیونل مسی وجود خواهد داشت . سازنده بازی ، seabass ، وعده ی یک بازی کامل از هر جهت داده است . این نسخه یک سبک جدید بازی در بین سلسله بازیهای pes خواهد بود . تا کنون تیمهایی که لیسانسشان گرفته شده عبارتند از : Argentina و Lvory coast و Greece و Holland و Italy و Portugal و Turkey و Brazil و Spain و England .
اگرچه بیشتر تیمها در حال آماده شدن هستند . لیگهایی که لیسانسشان گرفته شده اند عبارتند از :
french ligue 1
Italian Serie A
Duth Eredivisie
Spanish La Liga
همه تیمها در لیگ اسپانیا لیسانسشان گرفته شده است .
تیمهای زیر نیز تاکنون لیسانسشان گرفته شده است :
AEK Athens
Panathinaikos
Olympiacos
Zenit St.Petersburg
CSKA Moskow
Spartak Moskow
Lokomotiv Moskow
Benfica
Sporting
FC Porto
Werder Bremen
Sparta Prague
Fenerbache
Galatasaray
Besikts
Celtic
Rangers
CA River Plate
Boca Juniors
Cruzeiro
-----------------------------------------------
استادیوم هایی که در pes 2009 وجود دارند شبیه استادیوم های pes 2008 هستند و چند استادیوم به آنها اضافه شده اند که عبارتند از :
Wembley Stadium
Old Trafford
Anfield Road
Surku Saracoglu Stadium
Luzhniki Stadium
Ernst-Happel
Tivoli Neu
Grolsch Veste
Ataturk Olympic Stadium
کونامی پیشرفتهایی را برای بیشتر استادیوم هایش در نظر گرفته است .
--------------------------------------------------------------------------
چهره بازیکنان تا حد زیادی به شباهت نزدیکتر شده اند . انیمیشن و حرکتها نیز تغییر یافته اند .
سلام ... متنی از یه سایت خارجی که به زحمت ترجمش کردم ::
روی پاکت بازی عکس لیونل مسی وجود خواهد داشت . سازنده بازی ،
seabass ، وعده ی یک بازی کامل از هر جهت داده است . این نسخه یک سبک جدید بازی در بین سلسله بازیهای pes خواهد بود . تا کنون تیمهایی که لیسانسشان گرفته شده عبارتند از : Argentina و Lvory coast و Greece و Holland و Italy و Portugal و Turkey و Brazil و Spain و England .
اگرچه بیشتر تیمها در حال آماده شدن هستند . لیگهایی که لیسانسشان گرفته شده اند عبارتند از :
french ligue 1
Italian Serie A
Duth Eredivisie
Spanish La Liga
همه تیمها در لیگ اسپانیا لیسانسشان گرفته شده است .
تیمهای زیر نیز تاکنون لیسانسشان گرفته شده است :
AEK Athens
Panathinaikos
Olympiacos
Zenit St.Petersburg
CSKA Moskow
Spartak Moskow
Lokomotiv Moskow
Benfica
Sporting
FC Porto
Werder Bremen
Sparta Prague
Fenerbache
Galatasaray
Besikts
Celtic
Rangers
CA River Plate
Boca Juniors
Cruzeiro
-----------------------------------------------
استادیوم هایی که در
pes 2009 وجود دارند شبیه استادیوم های pes 2008 هستند و چند استادیوم به آنها اضافه شده اند که عبارتند از :
Wembley Stadium
Old Trafford
Anfield Road
Surku Saracoglu Stadium
Luzhniki Stadium
Ernst-Happel
Tivoli Neu
Grolsch Veste
Ataturk Olympic Stadium
کونامی پیشرفتهایی را برای بیشتر استادیوم هایش در نظر گرفته است .
--------------------------------------------------------------------------
چهره بازیکنان تا حد زیادی به شباهت نزدیکتر شده اند . انیمیشن و حرکتها نیز تغییر یافته اند.
سلام. ممنون از ترجمت. ولی مثل اینکه آخره کاری خیلی خسته بودی(منظورم قسمت قرمز رنگه!) :27:
به نظر من نسخه ی 2009 غوغا میکنه !!!
Armin 2008
16-08-2008, 15:05
اسم man utd و liverpool رو هم اضافه کن.
با تشکر. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من نسخه ی 2009 غوغا میکنه !!!
اند اسپم.:46:
joey jordison
16-08-2008, 16:42
سلام
به نظر من که تعداد لیگهاش خیلی خوبه فقط چندتا کم داره!!
این فیفا هم تا میتوانه لیگ اضافه بکونه هیچ کس نیست بگه اخه کدام ادمی دسته 3 لیگ انگلیس را میخواد بازی بکنه!!
Armin 2008
16-08-2008, 18:46
فقط همون بازیکنایی که تو تیم های دسته سومی اند.(به همراه خوانوادشون)بازی می کنن اسم خودشون رو می بینن کیف می کنن.
سلام
این فیفا هم تا میتوانه لیگ اضافه بکونه هیچ کس نیست بگه اخه کدام ادمی دسته 3 لیگ انگلیس را میخواد بازی بکنه!!
متاسفانه فقط توی ایران به تیم های کم و نام و نشان بها نمی دن. اما در سایر دنیا مردم برای تشویق تیمشون (حتی دسته 3) ورزشگاه تیمشون رو پر میکنن. چون اون به ذات فوتبال اهمیت میدن :10:
joey jordison
16-08-2008, 20:35
متاسفانه فقط توی ایران به تیم های کم و نام و نشان بها نمی دن. اما در سایر دنیا مردم برای تشویق تیمشون (حتی دسته 3) ورزشگاه تیمشون رو پر میکنن. چون اون به ذات فوتبال اهمیت میدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
حرف شما متین ولی ایا تمام تمشاشاگران فوتبال بازیباز حرفه ای هستند؟؟؟؟یا فیفا باز هستند!!!
سلام
متاسفانه فقط توی ایران به تیم های کم و نام و نشان بها نمی دن. اما در سایر دنیا مردم برای تشویق تیمشون (حتی دسته 3) ورزشگاه تیمشون رو پر میکنن. چون اون به ذات فوتبال اهمیت میدن :10:
سلام
حرف شما متین ولی ایا تمام تمشاشاگران فوتبال بازیباز حرفه ای هستند؟؟؟؟یا فیفا باز هستند!!!
منظورتو نگرفتم!
yasser1680
17-08-2008, 00:45
اینجا کجاست؟
تماشگران ایرانی چه ربطی داره به Pes2009 ?
alex-sina
17-08-2008, 03:39
Q: When is PES 2009 coming out?
A: Autumn 2008. We'll have a more specific date very soon.
Q: I take it that it's only coming out on ps3/X-box360/PC
A: Not at all. There will be Xbox 360, PLAYSTATION3, PS2, PC, Nintendo Wii and PSP versions as well as one for your mobile.
Q: Has Master League been improved or is it exactly the same as last year?
A: Yes, it has been improved. The menus are now more intuitive and the negotiations are now done on a two-tier basis. You negotiate on a team level and also on a personal level to make things much easier to use. Also, player loyalty is a lot more important. If a player is unhappy with the terms etc. they will not play as well. A happy player will play better.
فقط یکی لطف کنه ترجمش کنه.:27::46:
alex-sina
17-08-2008, 03:44
بابا ول کنید این حرفارو :41: بچسبید به PES 2009 :8::27:
maximiliyanus
17-08-2008, 03:46
ول کنید بابا راست میگه دیگه آخه به غیر از این چند تا لیگ معروفی که میبینیم کدوم لیگا رو میشناسیم پیس فقط اگه میتونست لیگ آلمانو اینگیلیسو لیسانس کنه خوب میشد تا الانشم موردی نیست با پچ مشکل حل میشه بازم میگم به نظر من فقط گرافیکو گیم پلیشو اگه بهتر کنه خیلی خوبه ...
طرفدارای تیمای غیر معروفم تو دنیا مشکل خودشونه اصلا برن فیفا بازی کنن بهما چه...
joey jordison
17-08-2008, 11:57
من منظورم خیلی واضح بود!!یعنی اینکه همه تماشاگرای فوتبال فیفا بازی نمیکنن که بیان مثلا دسته 3 لیگ انگلیس را بازی کنن پس یک چیز به درد نخور هستش!!
من الان یک سوال دارم کدام فیفا بازی میاد دسته دو لیگ اسپانیا را بازی کنه مثلا ملاگا را برداره یا مورسیا و ... را هیچ کدام مسلما جذابیت لیگ اسپانیا به تیمهای خوب و بزرگشه!!و همه به عشق بارسلونا یا رئال یا والنسیا یا ویارئال و .. هستش نه مالاگا!!
پس طرفداران فیفا زیاد هم نباید تعداد لیگهای بازی را به رخ رقبا بکشن!!!چون همه یا لیگ اسپانیا یا ایتالیا یا انگلیس یا بعضی موقعها لیگ المان را دوست دارن تازه المان زیاد هم چیز مالی نیستش!!!تازه من خودم لیگ هلند و فرانسه را هم زیاد میدونم چون به لیگشون علاقه ندارم!!!
من منظورم خیلی واضح بود!!یعنی اینکه همه تماشاگرای فوتبال فیفا بازی نمیکنن که بیان مثلا دسته 3 لیگ انگلیس را بازی کنن پس یک چیز به درد نخور هستش!!
من الان یک سوال دارم کدام فیفا بازی میاد دسته دو لیگ اسپانیا را بازی کنه مثلا ملاگا را برداره یا مورسیا و ... را هیچ کدام مسلما جذابیت لیگ اسپانیا به تیمهای خوب و بزرگشه!!و همه به عشق بارسلونا یا رئال یا والنسیا یا ویارئال و .. هستش نه مالاگا!!
پس طرفداران فیفا زیاد هم نباید تعداد لیگهای بازی را به رخ رقبا بکشن!!!چون همه یا لیگ اسپانیا یا ایتالیا یا انگلیس یا بعضی موقعها لیگ المان را دوست دارن تازه المان زیاد هم چیز مالی نیستش!!!تازه من خودم لیگ هلند و فرانسه را هم زیاد میدونم چون به لیگشون علاقه ندارم!!!
اوکی. منم طرفدار فیفا نیستم. من در فوتبال واقعی گفتم.
خب دیگه. بهتره برگردیم به موضوع اصلی تاپیک :10:
فکر کنم دوباره باید خود ایرانی ها دست به کار شن و توی نسخه ی جدید بازیکن هارو بسازن !
کونامی که نمیسازه ؟
Abolfazl3007
18-08-2008, 11:15
دمش گرم همیشه نسخه Pc این بازی Next Gen بوده و مثل FifA مسخره Ps2 پورت نیست
Kianoosh
18-08-2008, 12:06
Q: When is PES 2009 coming out?
A: Autumn 2008. We'll have a more specific date very soon.
Q: I take it that it's only coming out on ps3/X-box360/PC
A: Not at all. There will be Xbox 360, PLAYSTATION3, PS2, PC, Nintendo Wii and PSP versions as well as one for your mobile.
Q: Has Master League been improved or is it exactly the same as last year?
A: Yes, it has been improved. The menus are now more intuitive and the negotiations are now done on a two-tier basis. You negotiate on a team level and also on a personal level to make things much easier to use. Also, player loyalty is a lot more important. If a player is unhappy with the terms etc. they will not play as well. A happy player will play better.
فقط یکی لطف کنه ترجمش کنه.:27::46:
سلام دوست عزیز
این که هیچی نداشت!:
بازی کی عرضه میشه؟در پاییز 2008 ما تاریخ دقیق تر رو به زودی مشخص می کنیم
آیا فقط برای PS3-Xbox360-و PC میاد؟نه.برای Xbox 360 -PS3-PS2-PC-Nintendo Wii-PSP و Mobile میاد!!
آیا مستر لیگ بهتر شده یادقیقا مثل نسخه قبلیه؟بله.بهتر شده منو ها به طور محسوسی بهتر شدن و شکلی گرفتن که می تونید لمسشون کنید!(حسی و شهودی)!!؟؟
انتقال و مذاکره با بازیکنان خیلی بهتر شده و از دو لایه و ردیف مختلف تشکیل شده.مذاکره شما با یه تیم به خود تیم و میل شخصی بازیکن بستگی داره و اینه که کارو آسونتر می کنه همچنین وفاداری(وظیفه شناسی) یه بازیکن خیلی مهم و تاثیر گذار شده به طوری که وقتی یه بازیکنی از شرایط ناراضی باشه خوب بازی نمی کنه!و یه بازیکن شاد ! و راضی بهتر بازی می کنه(پس برای قهرمانی باید حسابی سر کیسه رو شل کنید!این تو متن اصلی نبود:31:!)
خداکنه لیسانس ایران درست بشه!(عمرا!!)
google_boy07
19-08-2008, 18:38
اگه مشکل دروازبان حل بشه خیلی خوبه
دروازبان خیلی خیلی میاد جلو همیشه رو خطه 6
A®gentina 3 ... Brazil
maximiliyanus
20-08-2008, 05:04
اگه مشکل دروازبان حل بشه خیلی خوبه
دروازبان خیلی خیلی میاد جلو همیشه رو خطه 6
A®gentina 3 ... Brazil
جلو اومدنش به کنار خیلی گافای بدی میدن اعصاب آدمو داغون میکنه کلا بازی رو یه دفه کاملا عوضش کردن
خیلی باگای زیادی داشت ولی من بازم ازکونامیجون حمایت میکنم چون میدونم مرد عمله اصلا اهل خالی بندی نیست میدونم امسال باگهاشو برطرف که میکنه هیچ کلیم پیشرفت می کنه مطمئنم امسال سورپرایز میشیم...
جدیدترین عکسها از pes 2009
Kianoosh
20-08-2008, 18:50
X_fashist_x جان عکس ها رو یه جا دیگه آپ کن برا من چیزی نمیاد!
Masoud King
20-08-2008, 19:16
12 Screenshot از بازی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Masoud King
20-08-2008, 21:02
تریلر نمایش داده شده در GC 2008:
google_boy07
20-08-2008, 22:09
تریلر نمایش داده شده در GC 2008:
60 سال بعد
در ضمن مطمئنی که این تریلر نمایش داده شده در GC 2008 بوده.
اینو که من هفته پیش دیدم .
چیزه خاصی نسبت به 8 نداره و...
اگه میشه بیشتر توضیح بدین.؟!
اینکه ماله مسی هستش.
(چیزه خاصی نسبت به 8 نداره)
mohsen-jj
21-08-2008, 11:19
البته خودم که نگاهش کردم دیدم از دو مد جدید در بازی حرف میزنه که به صورت زیر گفته :
دو مد جدیدی به بازی اضافه شده است: Become a Legend و Legends.
Become a Legend یک مد تک نفره ی جدیدی است که در آن بازیکن ها به عنوان یک "هافبک" و یا "مهاجم" در بازی ها قرار می گیرند.بازیکن ها , به عنوان یک تازه کار دوره ی حرفه ای خود را شروع می کنند تا به یک فوتبالیست حرفه ای برسند.بازیکن ها می توانند در هر پست حمله ای که مورد علاقه شان هست , بازی کنند , و به عنوان بخشی از تیم کلی به فعالیت بپردازند نه اینکه همانند مسابقات معمولی بتوانند کل تیم را هدایت کنند.همچنین PES 2009 یک ورژن آنلاین از Become a Legend را دارد که ملقب به Legends است.در این مد , بازیکن ها میتوانند از فوتبالیست های ذخیره کرده شان , در بازی آنلاین استفاده کنند.
هر یک از بازیکن های در بازی , کاملا از نو خلق شده اند با جزئیات صورت و بدن کاملآ جدید.بعلاوه , جزئیات انیمیشن مربوط به صورت و kit ها , حس عالی تر از رئالیسم(واقع گرایی) را به وجود می آورد.سیستم ادیت بازی نیز ترقی یافته است , با توانایی خلق کردن بازی های سفارشی بواسطه ایمپورت صورت ها , kit ها و حتی sound file ها برای موزیک های مخصوص و سرود دسته جمعی برای هر تیم.سیستم جدید Pixel Paint نیز کامل شده است , که به بازیکن ها این اجازه را می دهد تا crest ها و نشان تیم باشگاهی خود را بسازند .
دیگه بقیه رو نتونستم ترجمه کنم ...
joey jordison
22-08-2008, 12:17
این کونامی هم فکر میکنه زرنگ هست ها!!!برداشته چندتا تغییر کوچک تو بازی کذاشته بعد اسمش را 2009 گذاشته!!اخه چرا امسال هم که اینجوری باشه شکستش در مقابل فیفا حتمی هستش!!اما گذشته از اینها چند نکته خوب بود اولیش بازی سخت شده بعد مدافعان وحشی تر شدن بعد دیگه از اول تا اخر زمین را نمیتوان دوید!!اما اینا کافی نیست!!!
امیدوارم بهترش کنند
mojtaba007
22-08-2008, 13:04
کونامی همیشه تو تبلیغات ضعیف تر از فیفا کار میکنه
تا موقعی که پرو منتشر نشده باشه نمیشه هیچی حدس زد
تاریخ دقیق انتشار بازی هنوز مشخص نشده ؟
alex-sina
23-08-2008, 06:05
این دو تریلر از بازی تیم های ایتالیا - آرژانتین و ایتالیا - اسپانیا هستش
google_boy07
23-08-2008, 20:26
این کونامی هم فکر میکنه زرنگ هست ها!!!برداشته چندتا تغییر کوچک تو بازی کذاشته بعد اسمش را 2009 گذاشته!!اخه چرا امسال هم که اینجوری باشه شکستش در مقابل فیفا حتمی هستش!!اما گذشته از اینها چند نکته خوب بود اولیش بازی سخت شده بعد مدافعان وحشی تر شدن بعد دیگه از اول تا اخر زمین را نمیتوان دوید!!اما اینا کافی نیست!!!
امیدوارم بهترش کنند
به نظره من این تریلر که میگی اصلا ماله نمایشگاه 2008 نبوده.
آخه این که فقط یه حرکت بود از مسی.
(اما اینا کافی نیست!!!)
این چه حرفیه !
این کارا مگه کمه. باید چیکار کنه؟!
من منتظر تریلر کونامی هستم.
joey jordison
23-08-2008, 22:33
به نظره من این تریلر که میگی اصلا ماله نمایشگاه 2008 نبوده.
آخه این که فقط یه حرکت بود از مسی.
(اما اینا کافی نیست!!!)
این چه حرفیه !
این کارا مگه کمه. باید چیکار کنه؟!
من منتظر تریلر کونامی هستم
سلام دوست عزیز میدونم خیلی سخت هست که یک فن PES شکست بازی را قبول کنه که البته امیدوارم PES امسال بتونه پوز این فیفا را بزنه زمین ولی یکمی سخت هستش چون این ویدئو اونی نیست که شما میگید قکر کنم منظور شما اون تیزر 50 ثانیه از بازی هست که حرکات لیونل مسی بود ولی اونی که من دیدم مربوط به گیم پلی بازی بود اتفاقا اگه بتونن تمام حرکاتهای بازیکنان معروف را به ظرافت حرکات مسی در اون تیزر درست کنن خیلی خیلی عالی هست ولی در اون گیم پلی زیاد چیز عجیبی تو بازی نبود عملا گرافیک و حرکات همون 2008 بودند ولی خوب نمیشه با یک تریلر قضاوت کرد!!!
شما برو به سایت Pesgaming اونجا ویدیو گیم پلی را میتوانید ببینید بازی پرتغال با برزیل هست که مال نمایشگاه لایپزیک هست و نمیشه اینو انکار کرد!!!در عوض شما برو گیم پلی فیفا را ببین واقعا خوب هستش هر چند فن های Pes که خود من هم جزوشون هستم تمرکزشون رو بازی خودشون هست ولی نمیشه عملکرد بهتر سازنده های فیفا را انکار کرد نسبت به بازی کونامی!!!!
شما را نمیدونم چه انتظاراتی از بازی داری ولی من خیلی انتظار داشتم در این گیمپلی دور زمین خالی که این برای خودم واقعا عذاب اور هستش!!!یکی از انتظارات من از بازی این بود البته باید منتظر نسخه ی اصلی بمونم تا ببینم چی کار کردند!!!پس تا اون موقع فقط باید از بازی تعریف کنیم!!!هه هه هه
اما نکته نگران کننده در بازی اینه که احتمالا باید امسال دور لیگ اسپانیا خط بکشیم!!!!چون لیسانسی نگرفتند البته تایید رسمی نشده ولی خیلی احتمال داره چون همین جور شایعه شده!!!
اما نکته نگران کننده در بازی اینه که احتمالا باید امسال دور لیگ اسپانیا خط بکشیم!!!!چون لیسانسی نگرفتند البته تایید رسمی نشده ولی خیلی احتمال داره چون همین جور شایعه شده!!!
خاطرت جمع. لایسنس این یک رو حتماً میگیرن. ناسلامتی برترین لیگ فوتبال دنیاست! :13:
cescjoon
23-08-2008, 23:20
خاطرت جمع. لایسنس این یک رو حتماً میگیرن. ناسلامتی برترین لیگ فوتبال دنیاست! :13:
از خودت حرف در نیار آخه کی گفته اسپانیا بهترین لیگ رو داره
از خودت حرف در نیار آخه کی گفته اسپانیا بهترین لیگ رو داره
دوست عزیز، فکر نمی کنی یه خورده لحنت تنده؟!!!!! :13:
همه میگن. بعد از اسپانیا، انگلیس و بعد هم ایتالیا!!!!!
alex-sina
24-08-2008, 05:32
alex-sina
24-08-2008, 05:38
این همه تریلر میزارین یه سری تریلر های کم حجم هم بزارید که ما ها که adsl نداریم بتونیم دانلود کنیم و هر چیزی که میزارید حجمشم بنویسید.
مرسی.
همه میگن. بعد از اسپانیا، انگلیس و بعد هم ایتالیا!!!!!
به نظر منم اسپانیا بهترین لیگو داره
google_boy07
24-08-2008, 15:25
سلام دوست عزیز میدونم خیلی سخت هست که یک فن PES شکست بازی را قبول کنه که البته امیدوارم PES امسال بتونه پوز این فیفا را بزنه زمین ولی یکمی سخت هستش چون این ویدئو اونی نیست که شما میگید قکر کنم منظور شما اون تیزر 50 ثانیه از بازی هست که حرکات لیونل مسی بود ولی اونی که من دیدم مربوط به گیم پلی بازی بود اتفاقا اگه بتونن تمام حرکاتهای بازیکنان معروف را به ظرافت حرکات مسی در اون تیزر درست کنن خیلی خیلی عالی هست ولی در اون گیم پلی زیاد چیز عجیبی تو بازی نبود عملا گرافیک و حرکات همون 2008 بودند ولی خوب نمیشه با یک تریلر قضاوت کرد!!!
شما برو به سایت Pesgaming اونجا ویدیو گیم پلی را میتوانید ببینید بازی پرتغال با برزیل هست که مال نمایشگاه لایپزیک هست و نمیشه اینو انکار کرد!!!در عوض شما برو گیم پلی فیفا را ببین واقعا خوب هستش هر چند فن های Pes که خود من هم جزوشون هستم تمرکزشون رو بازی خودشون هست ولی نمیشه عملکرد بهتر سازنده های فیفا را انکار کرد نسبت به بازی کونامی!!!!
شما را نمیدونم چه انتظاراتی از بازی داری ولی من خیلی انتظار داشتم در این گیمپلی دور زمین خالی که این برای خودم واقعا عذاب اور هستش!!!یکی از انتظارات من از بازی این بود البته باید منتظر نسخه ی اصلی بمونم تا ببینم چی کار کردند!!!پس تا اون موقع فقط باید از بازی تعریف کنیم!!!هه هه هه
اول سلام..
منظورتون از این چی بود؟(ولی در اون گیم پلی زیاد چیز عجیبی تو بازی نبود عملا گرافیک و حرکات همون 2008 بودند ولی خوب نمیشه با یک تریلر قضاوت کرد!!!)
میشه بیشتر توضیح بدین !!!
یعنی میگی نسبت به 8 هیچکار نکرده!!!!
آخه مگه میشه گیم پلی یه بازی هر سال عوض بشه!
_فک کنم منظورتون حرکات جدید تو بازی بوده و بردن گیم پلی رو به واقعیت_
البته اینو قبول دارم که امسال فیفا خیلی کار کرده اونم بعد از چندین سال حالا داره یه چیزی شبیه فوتبال میزنه
ساکر 8 به نظره من بهترین فوتبالی بود که کونامی داده بیرون البته با یه سری اشکال .
اینشالاه که 9 کاملش کنه.
منتظر ساکر 9 باشید.
only pes
دوستان بدونید که پارسال ایتالیا شد بهترین لیگ و بعدش انگلیس بود
سوم اسپانیا بود حالا هم هنوز درجه بندی نکردن لیگهارو .....پس الکی از خودتون رده ندید بیرون
در مورد pes کسی میدونه لیسانس کدوم تیما و ورزشگاه ها گرفته شده؟
joey jordison
24-08-2008, 16:45
سلام بر دوستان خوب اطلاعاتی از بازی منتشر شده بود که Pesgaming درج کرده البته ممکن هست بعضی از این اطلاعات وجود نداشته باشه ولی احتمالا همین اینها خواهد بود و 95 درصد این ها در بازی اضافه شدند!!!! و واقعیت دارند
1) قابلیت های جدیدی به بازی اضافه شده که کمک میکنه تا بازی بیشتر به واقعیت نزدیک بشه,مثلا بازیکنها در موقعیتهای حساس و خوب درخواست توپ میکنند
2)انیمیشنها در بازی کاملا نرم و روان هستند,که باعث میشود بازی طبیعی جلوه کند
3)در این نسخه لیسانس رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا گرفته شده
4)امسال لیسانس لا لیگا گرفته نشده
5)4 بازیباز به صورت انلاین می توانند با هم رقابت کنند
6)مد Become A Legend به صورت انلاین در دسترس خواهد بود
7)در مد Become A Legend نمی توان در پست دروازه بان و مدافعان ظاهر شد
8) قابلیت ویرایش بسیار بهتر نسبت به نسخه های قبل
9)ظاهرا Point های Master League در بازی به واحد پول هر کشور تغییر پیدا کرده
10)سیستم پاسکاری جدید
11)دروازه بانها در بازی بهتر شدند
12)بهبود یافتن تکلها,که باعث میشود به راحتی نتوان از دست بازیکن حریف رها شد
13)شوت زدن در بازی سخت تر شده
14)مدلهای بازیکنها بسیار بهبود پیدا کرده,بازیکنها بسیار به واقعیت نزدیک شدند(حتی خالکوبی های گردن دیوید بکام )
15)افکتهای نورپردازی در بازی بهبود پیدا کرده
16)توپهای بلند و سانترها خیلی شناور و خوب هستند
17)استادیم ویمبلی در این نسخه وجود دارد
18)لیگ فرانسه,سری آ ایتالیا و لیگ هلند امسال لیسانس شدند
19)تیمهای ملی لیسانس شده در بازی شامل
ارژانتین , برزیل , انگلیس , فرانسه , یونان , هلند , ایتالیا , ساحل عاج , ژاپن , پرتغال , اسپانیا و ترکیه خواهند بود
20)منچستر یونایتد و لیورپول تنها 2 تیم از لیگ انگلیس هستند که لیسانس شدند
21)Jon Champion و Mark Lawrenson در بازی خواهند بود
22)فایلهای Mp3 خود را میتوان به بازی اضافه کرد و در بازی 60 اهنگ راک وجود دارد
23)در قسمت انلاین بازی جایی مانند سالن انتظار وجود دارد که باعث میشود شما به راحتی رقیب انلاین خود را پیدا کنید
24)کفشها در بازی کاملا قبل جایگزینی و تغییر خواهند بود
25)قابلیت جدیدی در بازی هست که میتوان با استفاده از انها فیلهای صوتی خود را وارد کنید و یا اهنگ را خودتان به وجود بیاورید
26)چمن در بازی کاملا بهبود بافته و بهتر شده
27)توپ در بازی مثل قبل نخواهد بود که چرخش ان روی زمین به صورت غیر واقعی باشد(منظور حرکت و چرخش توپ بهتر شده)
28)در این نسخه LED که مخفف کلمه Light Emitting Diode هست یعنی دیود ساطع کننده نور که در بیلبوردهای کنار زمین وجود خواهد داشت که میتوان انتظار داشت که اگهی تبلیغاتی کنار زمین بسیار بهتر و زیبا تر جلوه کند(البته فقط در ورژنهای نسل بعد بازی)
29)تور دروازه بهبود پیدا کرده
و در ضمن دو عکس از بازی منتشر شده که می توانید ببینید
و عکس دوم
joey jordison
24-08-2008, 16:55
ول سلام..
منظورتون از این چی بود؟(ولی در اون گیم پلی زیاد چیز عجیبی تو بازی نبود عملا گرافیک و حرکات همون 2008 بودند ولی خوب نمیشه با یک تریلر قضاوت کرد!!!)
میشه بیشتر توضیح بدین !!!
یعنی میگی نسبت به 8 هیچکار نکرده!!!!
آخه مگه میشه گیم پلی یه بازی هر سال عوض بشه!
_فک کنم منظورتون حرکات جدید تو بازی بوده و بردن گیم پلی رو به واقعیت_
البته اینو قبول دارم که امسال فیفا خیلی کار کرده اونم بعد از چندین سال حالا داره یه چیزی شبیه فوتبال میزنه
ساکر 8 به نظره من بهترین فوتبالی بود که کونامی داده بیرون البته با یه سری اشکال .
اینشالاه که 9 کاملش کنه.
منتظر ساکر 9 باشی
با عرض سلام
اره من منظورم اضافه کردن حرکات جدید بودش درسته خوب بود ولی عالی نبود البته البته هنوز بازی کامل نشده و اونها قول دادند تجربه عالی از فوتبال باشه بازی که منتظریم!!!
درسته نمیشه بازی را کامل عوض کرد هر سال ولی باید فرقی داشته باشه با قبل یا نه الان شما ببین در اون نمایش از گیم پلی بازیکن پرتغال که هیچ کس نزدیکش نبود تمارض کردش نزدیک دروازه خودشون ولی داور امد کارت زرد نشان داد و جالب اینکه ضربه ازاد نیز اعلام کرد در صورتی که در واقعیت در اون منطقه کارتی چیزی نمیدن و این یکی از اشکالات کوچک هستش!!!!!!!و بازی را دنبال میکنند یکی نیست بگه مگه محوطه 6 قدم حریف تمارض کرده که کارت میدی!!
در ضمن Only Pes
عشق است Pes
ebinem173
24-08-2008, 20:09
من گیم پلی هردو بازی pes 2009 و fifa 09 رو دیدم و با اینکه از طرفدارهای پر و پا قرص pes هستم با گیم پلی فیفا بیشتر حال کردم
به نظر من بجز دیجیتالی شدن تبلیغات دور زمین چیز دیگه ای توی پس تغییر نکرده و حتی تعداد لیگها و امکانات اون هم از فیفا خیلی خیلی پایینتر اومده ( فیفا خیلی پیشرفت کرده)
فکر کنم از سال بعد دیگه باید قید pes رو بزنم و خودم و با فیفا سازگار کنم
به نظر منم اسپانیا بهترین لیگو داره
کاملاً موافقم
دوستان بدونید که پارسال ایتالیا شد بهترین لیگ و بعدش انگلیس بود
سوم اسپانیا بود حالا هم هنوز درجه بندی نکردن لیگهارو .....پس الکی از خودتون رده ندید بیرون
در مورد pes کسی میدونه لیسانس کدوم تیما و ورزشگاه ها گرفته شده؟
زود قضاوت کردی، فاشیست!
بعد از به گمونم 5سال سلطه اسپانی، پارسال اولین سالی بود که لیگ انگلیس اول شد. بعدش اسپانیا و بعد هم ایتالیا.
ولی در رده بندی کلی، همچنان اسپانیا اوله!!!
فقط خدا کنه این یکی واقعیت نداشته باشه!! :13::13::13::13::41::41::18:
maximiliyanus
25-08-2008, 05:52
سلام بر دوستان خوب اطلاعاتی از بازی منتشر شده بود که Pesgaming درج کرده البته ممکن هست بعضی از این اطلاعات وجود نداشته باشه ولی احتمالا همین اینها خواهد بود و 95 درصد این ها در بازی اضافه شدند!!!! و واقعیت دارند
1) قابلیت های جدیدی به بازی اضافه شده که کمک میکنه تا بازی بیشتر به واقعیت نزدیک بشه,مثلا بازیکنها در موقعیتهای حساس و خوب درخواست توپ میکنند
2)انیمیشنها در بازی کاملا نرم و روان هستند,که باعث میشود بازی طبیعی جلوه کند
3)در این نسخه لیسانس رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا گرفته شده
5)4 بازیباز به صورت انلاین می توانند با هم رقابت کنند
6)مد Become A Legend به صورت انلاین در دسترس خواهد بود
7)در مد Become A Legend نمی توان در پست دروازه بان و مدافعان ظاهر شد
8) قابلیت ویرایش بسیار بهتر نسبت به نسخه های قبل
9)ظاهرا Point های Master League در بازی به واحد پول هر کشور تغییر پیدا کرده
10)سیستم پاسکاری جدید
11)دروازه بانها در بازی بهتر شدند
12)بهبود یافتن تکلها,که باعث میشود به راحتی نتوان از دست بازیکن حریف رها شد
13)شوت زدن در بازی سخت تر شده
14)مدلهای بازیکنها بسیار بهبود پیدا کرده,بازیکنها بسیار به واقعیت نزدیک شدند(حتی خالکوبی های گردن دیوید بکام )
15)افکتهای نورپردازی در بازی بهبود پیدا کرده
16)توپهای بلند و سانترها خیلی شناور و خوب هستند
17)استادیم ویمبلی در این نسخه وجود دارد
18)لیگ فرانسه,سری آ ایتالیا و لیگ هلند امسال لیسانس شدند
19)تیمهای ملی لیسانس شده در بازی شامل
ارژانتین , برزیل , انگلیس , فرانسه , یونان , هلند , ایتالیا , ساحل عاج , ژاپن , پرتغال , اسپانیا و ترکیه خواهند بود
20)منچستر یونایتد و لیورپول تنها 2 تیم از لیگ انگلیس هستند که لیسانس شدند
21)Jon Champion و Mark Lawrenson در بازی خواهند بود
22)فایلهای Mp3 خود را میتوان به بازی اضافه کرد و در بازی 60 اهنگ راک وجود دارد
23)در قسمت انلاین بازی جایی مانند سالن انتظار وجود دارد که باعث میشود شما به راحتی رقیب انلاین خود را پیدا کنید
24)کفشها در بازی کاملا قبل جایگزینی و تغییر خواهند بود
25)قابلیت جدیدی در بازی هست که میتوان با استفاده از انها فیلهای صوتی خود را وارد کنید و یا اهنگ را خودتان به وجود بیاورید
26)چمن در بازی کاملا بهبود بافته و بهتر شده
27)توپ در بازی مثل قبل نخواهد بود که چرخش ان روی زمین به صورت غیر واقعی باشد(منظور حرکت و چرخش توپ بهتر شده)
28)در این نسخه LED که مخفف کلمه Light Emitting Diode هست یعنی دیود ساطع کننده نور که در بیلبوردهای کنار زمین وجود خواهد داشت که میتوان انتظار داشت که اگهی تبلیغاتی کنار زمین بسیار بهتر و زیبا تر جلوه کند(البته فقط در ورژنهای نسل بعد بازی)
29)تور دروازه بهبود پیدا کرده
و در ضمن دو عکس از بازی منتشر شده که می توانید ببینید
و عکس دوم
اااه ه ه ه....
اگه لیگ اسپانیا نداشته باشه که خیلی ضد حاله لیگ انگلیسو آلمان کم بود حالا واسه اسپانیا م باید پچ بازی کنیم ولی فکر نمیکنم لیگ اسپانا جزو اولین لیگایی بود که کونامی لیسانسش کرد حتما امسالم هست...
alex-sina
25-08-2008, 07:47
سلام بر همه عزيزان
نکات جالبي در تريلر هاي بازي بود که در زير توضيحشون ميدم :
1.تبليغات دور زمين از اون حالت يکنواختي در اومده و به صورت کامپيوتري شده و با افکت هاي جالبي نمايش داده مي شوند
2. حرکات بازيکنان بهتر و بسيار به واقعيت نزديکتر شده
3.دروازبان ها از اون حالت خنگي Pes 2008 در اومدن و Pes2009 ي شدن و سخت تر گل ميخورن
4.حرکات داورها به خصوص کمک داورها بسيار تقويت يافته و هنگامي که خطايي در نزديکي آنها اتفاق مي افتد به شکل جالبي پرچم خود را تکان مي دهند
5.نکته بعدي توپ بازي هست که واقعا روش کار کردن و به کل عوض شده است
6.ورزشگاه ها و رنگ چمن آنها بهتر و قشنگ تر شده
اما نکاتي که Pes هنوز بايد روشون کار کنه :
1.اول از همه دروازه و تور آن هستش که زياد دلچسب نيست
2.باز هم از داورهاي خيالي توش استفاده کردن
3.چهره مربيان تيم ها درست نشده
4.مشکل بسيار بزرگ کونامي ليسانس تيم هاست که خدا کنه تا اومدن بازي تا حدي بهبود پيدا کنه
اگه اين مشکلات حل بشه Fifa نميتونه به اين Pes ما برسه
alex-sina
25-08-2008, 08:12
google_boy07
25-08-2008, 08:29
این ورزشگاه ماله ساکر 9 هستش!!
اینو مطمین باشین لیسانس لیگ اسپانیا گرفته شده.
طرفدارا واقعی هیچ موقع نظرش عوض نمیشه.
only pes
google_boy07
25-08-2008, 09:05
چند تا عکس از wembly در ساکر 9
مثل این که لیسانس نشدن لالیگا حقیقته
توی سایت pesgaming هم نوشته که لالیگا لیسانس نشده
google_boy07
25-08-2008, 09:43
مثل این که لیسانس نشدن لالیگا حقیقته
توی سایت pesgaming هم نوشته که لالیگا لیسانس نشده
به نظر شما مگه میشه لالیگا لیسانس نشه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!1
مطمئن باشین کونامی لیسانسشو میگیره چون اگه نگیره خیلی ضرر میکنه.
یه عکس از محیط ادیت بازی
این دیگه چیزیه که توی بیشتر سایتها نوشته
حتما یه مشکلی پیش اومده که لیسانسش نکردن
با توجه به لیسانس نشدن لیگ انگلیس و همچنین نبود لیگ المان یه کمی حال گیریه و برای کونامی دردسر میشه
joey jordison
25-08-2008, 11:22
خوب سلام بر دوستان!!!
باید در مورد لیسانس لا لیگا بگم اونجور که من تحقیق کردم جریان چیز دیگه ای هستش!!!البته همتون شاید فکر کردید لباسها یا غیره برای تیمهای اسپانیایی درست نخواهد شد ولی باید بگم شما در اشتباه هستید!!!!
دقت کنید فقط کونامی نمی تونه از اسم لا لیگا اسفاده کنه لباسها و بازیکنها و .... مربوط به لیگ اسپانیا کاملا شبیه سازی خواهد شد و نگران نباشید فقط لیگ اسپانیا اسمش فرق خواهد کرد که اونجور که گفته شد در فروم خود سایت Pesgaming احتمالا این لیگ
با نام spainish division 1 خواهد بود!!پس نگران لباس و غیره نباشید اونجور که من فهمیدم اسم این لا لیگا را فیفا به خودش اختصاص داده و اگه دقت کرده باشین در بازی فیفا فکر کنم اسم لیگ اسپانیا لا لیگا نبود و ............اما این قضیه لباس و توپ و اسم بازیکنها برای بازی کونامی حل شده است!!!!!
--------------------------
اما این عکس هم از منوی Edit بازی هستش که همونجور که میبینید ویرایش و ساخت استادیم و کفش و توپ هم در بازی اضافه شده
اما در تصویر اخر که از گیم پلی بازی هستش شاهد بازی دو تیم تاتنهام و اورتون هستیم که این نشان میده یا لیگ انگلیس هم لیسانس شده یا حداقل بیش از دو تیم منچستر و لیورپول از لیگ انگلستان لیسانس شدند!!!!
-------------------------
اما نمیدونم شبیه سازی استیل رونالدو را در Pes 2009 دیده باشین یا نه در سایت Youtube ولی من که دیدم شبیه سازی فوق العاده بودش نمیدونم چرا از وقتی که اون ویدیو را دیدم دیگه اصلا Pes 2008 بهم نمی چسبه و باعث شد من بیشتر در کف این بازی باشم!!
mojtaba007
25-08-2008, 11:26
اما نمیدونم شبیه سازی استیل رونالدو را در Pes 2009 دیده باشین یا نه در سایت Youtube ولی من که دیدم شبیه سازی فوق العاده بودش نمیدونم چرا از وقتی که اون ویدیو را دیدم دیگه اصلا Pes 2008 بهم نمی چسبه و باعث شد من بیشتر در کف این بازی باشم!!
اگه ممکنه کسی این ویدیو را از سایت یوتوب بگیره و جای دیگه ای اپ کنه
من هر کاری میکنم نمیتونم ببینم
کلا هر چی تریلر از این بازی هست را اینجا بزارید
که بتونیم دانلود کنیم
این سایت ها باید لاین ببینیم و قابلیت دانلود ندارن
خوب سلام بر دوستان!!!
باید در مورد لیسانس لا لیگا بگم اونجور که من تحقیق کردم جریان چیز دیگه ای هستش!!!البته همتون شاید فکر کردید لباسها یا غیره برای تیمهای اسپانیایی درست نخواهد شد ولی باید بگم شما در اشتباه هستید!!!!
دقت کنید فقط کونامی نمی تونه از اسم لا لیگا اسفاده کنه لباسها و بازیکنها و .... مربوط به لیگ اسپانیا کاملا شبیه سازی خواهد شد و نگران نباشید فقط لیگ اسپانیا اسمش فرق خواهد کرد که اونجور که گفته شد در فروم خود سایت Pesgaming احتمالا این لیگ
با نام spainish division 1 خواهد بود!!پس نگران لباس و غیره نباشید اونجور که من فهمیدم اسم این لا لیگا را فیفا به خودش اختصاص داده و اگه دقت کرده باشین در بازی فیفا فکر کنم اسم لیگ اسپانیا لا لیگا نبود و ............اما این قضیه لباس و توپ و اسم بازیکنها برای بازی کونامی حل شده است!!!!!
--------------------------
اما این عکس هم از منوی Edit بازی هستش که همونجور که میبینید ویرایش و ساخت استادیم و کفش و توپ هم در بازی اضافه شده
اما در تصویر اخر که از گیم پلی بازی هستش شاهد بازی دو تیم تاتنهام و اورتون هستیم که این نشان میده یا لیگ انگلیس هم لیسانس شده یا حداقل بیش از دو تیم منچستر و لیورپول از لیگ انگلستان لیسانس شدند!!!!
-------------------------
سلام عزیز دل برادر
من این عکسها رو پارسال توی فروم pes 2008 گذاشتم
به عکس دقت کن توی مانیتور یه گوشه اش نوشته pes 7 که من هنوز نفهمیدم این عکسها مال کدوم ورژنه
ولی در کل عکسها قدیمیه ولی از اخباری که گذاشتی ممنونم
طبق آخرین اخباری که من از بازی شنیدم, گرافیک بازی تغییر زیادی نکرده یا اصلا میشه گفت که تغییر نکرده.
فقط در نماهای نزدیک مثل صحنه های بعد از گل و یا خطا و ..... میشه بهبود گرافیکو حس کرد. این یعنی اینکه
گرافیک real time بازی درست شبیه 2008 هست.
سازنده بازی هم اعلام کرده که تمرکز اصلی به روی بر طرف کردن مشکلات نسخه 2008 بوده, مثلا دیگه به هیچ
وجه شاهد افت فرم نیستیم, دروازبان ها به هیچ وجه دچار اشتباهات ابلهانه نمیشن, بعضی از بازیکنا تبدیل به ماشین
دریبل زنی نمیشن, پاس صحیح دادن بسیار سخت تر شده, هوش مصنوعی حریف بسیار پیشرفت کرده طوری که
زمان دفاع اگه به فکر پرس و سریع دور کردن توپ نباشید احتمالا گل می خورید, استادیوم ومبلی
در بازی وجود داره, هوش مصنوعی داورها پیشرفت کرده و......
قست های مختلفی هم به بازی اضافه میشه مثلا become a legend شما یه بازیکن 17 ساله هستید و فقط در یک پست
بازی می کنید و در صورت عملکرد خوب و اجرای دستورات مربی پیشرفت می کنید و از طرف تیم های بزرگ به شما پیشنهاداتی
میشه.
در کل تنها ایرادی که میشه ازش گرفت گرافیک نا امید کننده (البته منظورم پیشرفت گرافیک نسبت به 2008)
من خودم طرفدار پر و پا قرص PES هستم ولی باید قبول کنیم گرافیک fifa 09 یه سر گردن بالاتر از pes 2009 , البته تا اینجای کار,
که بعید می دونم گرافیک دو بازی تغییر چندانی با عکسای الانش داشته باشن.
راستی یه چیز جالب ترم اینه که سازنده های بازی گفتن تمرکز اصلی گروه ساخت بازی برای X360 و PS3 و نسخه PC توسط یک گروه
دیگه پورت میشه. یعنی بالاترین کیفیت این بازی رو روی کنسول ها باید ببینیم.
یه سری حرفا هم در مورد مقایسه fifa09 و pes2009 زده شده که اگه بخوام بگم دعوا راه میوفته خودتون برید بخونید:
google_boy07
25-08-2008, 17:07
طبق آخرین اخباری که من از بازی شنیدم, گرافیک بازی تغییر زیادی نکرده یا اصلا میشه گفت که تغییر نکرده.
فقط در نماهای نزدیک مثل صحنه های بعد از گل و یا خطا و ..... میشه بهبود گرافیکو حس کرد. این یعنی اینکه
گرافیک real time بازی درست شبیه 2008 هست.
سازنده بازی هم اعلام کرده که تمرکز اصلی به روی بر طرف کردن مشکلات نسخه 2008 بوده, مثلا دیگه به هیچ
وجه شاهد افت فرم نیستیم, دروازبان ها به هیچ وجه دچار اشتباهات ابلهانه نمیشن, بعضی از بازیکنا تبدیل به ماشین
دریبل زنی نمیشن, پاس صحیح دادن بسیار سخت تر شده, هوش مصنوعی حریف بسیار پیشرفت کرده طوری که
زمان دفاع اگه به فکر پرس و سریع دور کردن توپ نباشید احتمالا گل می خورید, استادیوم ومبلی
در بازی وجود داره, هوش مصنوعی داورها پیشرفت کرده و......
قست های مختلفی هم به بازی اضافه میشه مثلا become a legend شما یه بازیکن 17 ساله هستید و فقط در یک پست
بازی می کنید و در صورت عملکرد خوب و اجرای دستورات مربی پیشرفت می کنید و از طرف تیم های بزرگ به شما پیشنهاداتی
میشه.
در کل تنها ایرادی که میشه ازش گرفت گرافیک نا امید کننده (البته منظورم پیشرفت گرافیک نسبت به 2008)
من خودم طرفدار پر و پا قرص PES هستم ولی باید قبول کنیم گرافیک fifa 09 یه سر گردن بالاتر از pes 2009 , البته تا اینجای کار,
راستی یه چیز جالب ترم اینه که سازنده های بازی گفتن تمرکز اصلی گروه ساخت بازی برای X360 و PS3 و نسخه PC توسط یک گروه
دیگه پورت میشه. یعنی بالاترین کیفیت این بازی رو روی کنسول ها باید ببینیم.
یه سری حرفا هم در مورد مقایسه fifa09 و pes2009 زده شده که اگه بخوام بگم دعوا راه میوفته خودتون برید بخونید:
.................................................. .......
.................................................. ......................................
به نظره شما گرافيكه fifa از pes بيشتره!
من تا امروز اينو قبول داشتم اما امروز با ديدن استاديوم wembly در صفحه قبل اينو ميگم كه گرافيك pes از fifa كم نمياره.
:5:
joey jordison
25-08-2008, 18:53
سلام
خوب فاشیست جان با عرض سلام باید بگم اون عکس من از یکی از سایتهای فن Pes پیدا کردم البته فکر کنم فروم WENB بودش که خوب شما هم اشاره کردید من این قضیه را نمیدوستم بازم ممنون ولی امیدوارم امکانات زیادی باشه برای ویرایش!!
سلام google_boy البته منم با دیدن عکس ورزشگاه ونبیلی واقعا حس خوبی پیدا کردم به نظر خودم فاصله گرافیک فیفا نسبت به Pes خیلی خیلی کم هستش و شایدم اگر گرافیک نهایی را چیزی شبیه به همون عکس کنند چه بسا بهتر هم شد!!
ولی فیفا فقط نون نور پردازی و رنگبندی خوش اب و رنگ بازیش را میخوره که بهتر جلوه میکنه!!!
اما دیدن دو ویدئو خالی از لطف نیست!!ببینید استیل ضربه ازاد رونالدو تو فیفا بهتر هست یا تو Pes به نظر خودم مال Pes خیلی خیلی بهتر و زیباتر هستش!!!ولی نفس کشیدن رونالدو تو فیفا زیباست ضمن اینکه تو فیفا رونالدو پاهاش را بیش از حد باز کرده که یکمی از کیفیت کار میاد پایین!!
رونالدو در فیفا
رونالدو در Pes
به نظره شما گرافيكه fifa از pes بيشتره!
من تا امروز اينو قبول داشتم اما امروز با ديدن استاديوم wembly در صفحه قبل اينو ميگم كه گرافيك pes از fifa كم نمياره.
آره دیگه این نظر ماست.
ولی در کل هنوز پرچم pes بالاست. باید ببینیم چی میشه.
google_boy07
25-08-2008, 21:39
سلام
خوب فاشیست جان با عرض سلام باید بگم اون عکس من از یکی از سایتهای فن Pes پیدا کردم البته فکر کنم فروم WENB بودش که خوب شما هم اشاره کردید من این قضیه را نمیدوستم بازم ممنون ولی امیدوارم امکانات زیادی باشه برای ویرایش!!
سلام google_boy البته منم با دیدن عکس ورزشگاه ونبیلی واقعا حس خوبی پیدا کردم به نظر خودم فاصله گرافیک فیفا نسبت به Pes خیلی خیلی کم هستش و شایدم اگر گرافیک نهایی را چیزی شبیه به همون عکس کنند چه بسا بهتر هم شد!!
ولی فیفا فقط نون نور پردازی و رنگبندی خوش اب و رنگ بازیش را میخوره که بهتر جلوه میکنه!!!
اما دیدن دو ویدئو خالی از لطف نیست!!ببینید استیل ضربه ازاد رونالدو تو فیفا بهتر هست یا تو Pes به نظر خودم مال Pes خیلی خیلی بهتر و زیباتر هستش!!!ولی نفس کشیدن رونالدو تو فیفا زیباست ضمن اینکه تو فیفا رونالدو پاهاش را بیش از حد باز کرده که یکمی از کیفیت کار میاد پایین!!
رونالدو در فیفا
رونالدو در Pes
...................................
...............................
اره اینو قیول دارم فیفا تو نورپردازی خیلی بهتره
Retired User
25-08-2008, 22:20
...................................
...............................
اره اینو قیول دارم فیفا تو نورپردازی خیلی بهتره
دوستان اينجا تاپيك pes 2009 است نه { تحليل و مقايسه fifa 09 & pes2009 }:13:
لطفا اين مقايسه را تمام كنيد و اينقدر پست اسپم نزنيد :19:
اگر لازم است يك تاپيك براي اين موضوع تحليل و مقايسه fifa 09 & pes2009 بزنيد:3:
Armin 2008
26-08-2008, 09:14
لطفا اين مقايسه را تمام كنيد و اينقدر پست اسپم نزنيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
این دوستان اسپم نمیدن نظر خودشون رو می گن.
ولی واقعا این نظرت خوبه(جدی می گم.)
به مدیر یا همکار ها پست خصوصی بزن اگه نظرشون مثبت بود بساز این تاپیک رو:
تحليل و مقايسه fifa 09 & pes2009
Retired User
26-08-2008, 12:40
به مدیر یا همکار ها پست خصوصی بزن اگه نظرشون مثبت بود بساز این تاپیک رو:
باشه راجع بهش فكر مي كنم:46:
سلام به همگي
ليسانس ليگ اسپانيا كامل گرفته شده فقط PES از نام لاليگا نميتونه استفاده كنه
ليسانس ليگ انگليس هم گرفته شده
تو YOUTUBE در يكي از تيزرهاي ريليز شده توسط خود كونامي تيم چلسي با پيرهن جديد و كامل ماركدار خودش بازي مي كنه اين يعني ...
من كه اگه بايرن مونيخ تو اين نسخش نباشه ديگه برام اهميتي نداره فوتبالش.
سلام به همگي
ليسانس ليگ اسپانيا كامل گرفته شده فقط PES از نام لاليگا نميتونه استفاده كنه
ليسانس ليگ انگليس هم گرفته شده
تو YOUTUBE در يكي از تيزرهاي ريليز شده توسط خود كونامي تيم چلسي با پيرهن جديد و كامل ماركدار خودش بازي مي كنه اين يعني ...
اگه لیسانس لیگ برتر رو بگیرند خیلی خوب میشه, حداقل امیدوارم لیسانس تیم های محبوب مثل منچستر, چلسی
آرسنال و لیورپول رو بگیرند. حالا بوندسلیگا زیاد مهم نیست, حداقل به نظر من, چون کمتر کسی با تیم های آلمانی بازی میکنه.
به نظر من فقط لیسانس بایرن بگیرن کافیه.
ولی مثلا وقتی میلان و چلسی بازی کنند و چلسی با یه لباس آبی ساده بیاد تو زمین خیلی تو ذوق میزنه.
maximiliyanus
26-08-2008, 15:47
دوست عزیز نگران تیم بایرن نباش به محض عرضه شدم بازی طولی نمیکشه که پچهای مختلفی میشه ساخت بایرن که هیچی از اسم لالیگا گرفته تا لیگ آلمانو لیگ انگلیسو آرم ولوگو توپ و کفشو اسکور بوردو ....
همه وهمه درست میشه پس نگران هیچی نباش وفقط دعا کن که گیم پلیش دلنشین باشه...:46::5:
joey jordison
26-08-2008, 17:15
سلام
اصلا لیگ المان را بی خیال جذابیت که نداره هیچ کاملا بازیهاش کسل کننده هست و بیشتر اوقات هم تمام تیمهاش تحت شعاع بایرن هستند!!!!و بازیکنهای خوبی تو لیگش بازی نمیکنند به غیر از چندتا ولی خوب این نظر من بود و شاید برخی از دوستان مخالف باشن
اگه لیسانس لیگ برتر رو بگیرند خیلی خوب میشه, حداقل امیدوارم لیسانس تیم های محبوب مثل منچستر, چلسی
آرسنال و لیورپول رو بگیرند. حالا بوندسلیگا زیاد مهم نیست, حداقل به نظر من, چون کمتر کسی با تیم های آلمانی بازی میکنه.
به نظر من فقط لیسانس بایرن بگیرن کافیه.
ولی مثلا وقتی میلان و چلسی بازی کنند و چلسی با یه لباس آبی ساده بیاد تو زمین خیلی تو ذوق میزنه.
تو اون تيزري كه من ديدم تيم چلسي و بارسلونا با پيراهن هاي اصلي و ماركدار خودشون داشتن بازي ميكردن و داشت نوعي دربيل زدن ( لايه زدن بازيكن در سرعت ) رو توسط ليونل مسي نشون ميداد.
چون به چشمهام اعتماد دارم ميگم كه چون هر دوتاي اين تيمها پيراهنهاشون اصلي بوده پس ليسانس هاي ليگهاشون گرفته شده
قراره PES سال به سال بهتر بشه نه اينكه پس رفت كنه و يكي يكي ليسانس ليگهاشو از دست بده
خوب سلام بر دوستان!!!
با نام spainish division 1 خواهد بود!!پس نگران لباس و غیره نباشید اونجور که من فهمیدم اسم این لا لیگا را فیفا به خودش اختصاص داده و اگه دقت کرده باشین در بازی فیفا فکر کنم اسم لیگ اسپانیا لا لیگا نبود و ............اما این قضیه لباس و توپ و اسم بازیکنها برای بازی کونامی حل شده است!!!!!!
با شما موافقم
تحقيقات آخر من :
برين به اين آدرس :
منبعش موثق هستش
به اين قسمتش توجه كنيد :
[Clubs[Licensed Leagues
The leagues below are fully licensed, and all teams from these leagues are licensed:
[French Ligue 1]
[Italian Serie A]
[Dutch Eredivisie]
[]Spanish La Liga] (Missing official logo and name of the league)
يعني تيمها پيراهنها و اسمهاشون درست و كاملا فقط پرچم و نام خود ليگ اسپانيا ليسانسش گرفته نشده همين
Un-licensed leagues
Only two teams from the [English Premier League] are licensed but all teams include real player names:
تو ليگ انگليس هم فقط ليور پول و منچستر ليسانس دارن
از ليگ آلمان هم تيم مردربرمن هست ولي بايرن نه كه از ليگ بلژيك 5 تيم و حتي از فنلاند هم تيم داره اما بارن رو نه كه جاي تعجبه
چه چيز جديدي بهش اضافه شده ؟؟؟؟؟ گرفكش بهتر شده ؟؟؟
همونطور که دوست عزیزمون گفتش، بایرن نیست و از آلمان وردربرمن لایسنس شده!! :27:
google_boy07
27-08-2008, 00:09
یعنی پرچم باشگاه ها ی اسپانیا عوض شده؟
کونامی هیچ موقع لیگ اسپانیا رو ناقص نمیزاره.
این غیر ممکنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.................................................. ..........
چی میشد تو ساکر بشه مثله وار کرفت replay کامل یه بازیرو سیو کرد.!!
این هم تیمهای حاضر در نسخه بتا pes 2009
Belgium :
Anderlecht
FC Bruges
Standard de Liège
Croatia :
Dinamo Zagreb
Czech Rep :
Slavia Prague
Denmark :
Brondby
FC Conpenhague
Finland :
HJK Helsinki
Greece :
Olympiakos
Panatinaikos
AEK Athènes
Norway :
Rosenborg
Portugal :
Benfica
FC Porto
Sporting
Roumania :
CFR Cluj
Russia :
Zénith
Scotland :
Celtic
Rangers
Sweden :
AIK
IFK Goteborg
Hammarby
Switzerland :
Bâle
Turkey :
Besiktas
Fenerbahçe
Galatasaray
Ukraine :
Shakhtar Donetsk
Dynamo Kiev
Argentina :
Boca
River Plate
Brazil :
Internacional
توی سایت gamingaccess نوشته که این تاریخی که برای انتشار بازی اعلام شده تاریخ تایید شده کونامی نیست وشاید بازی دیرتر بیاد
توی سایت gamingaccess نوشته که این تاریخی که برای انتشار بازی اعلام شده تاریخ تایید شده کونامی نیست وشاید بازی دیرتر بیاد
بازي روز 17 اكتبر كه ميشه 26 مهر ماه تو اروپا ريليز ميشه
این غیر ممکنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزيز
منو شناختي ؟
يك سال چه زود گذشت . نه ؟
پارسال همين موقع تو تاپيك PES 2008
konami-pes
27-08-2008, 11:06
دوستان دمو بازی ساکر 2009 کی میاد؟؟؟؟ بعدش فکر کنم دموی فیفا اومده باشه درسته؟؟؟؟ اگر اومده میشه یکی لینک دانلودش رو بده به من ببینم این فیفا چه تغییراتی کرده
Armin 2008
27-08-2008, 11:44
اینجا مطرح کن.
مرسی از فاشیست عزیز به خاطر مطلب مفیدش.
joey jordison
27-08-2008, 13:04
این غیر ممکنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ �؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
اشتباه نکنید فقط اسم لیگ عوض میشه فقط اسم!!!تیمها و اسامی و لباسها مانند قبل شبیه سازی شده خواهند بود!!!
---------------------
بعد کاری نداره که شما میتوانید با استفاده از نرم افزار Fraps تمتم بازی را فیلمبرداری کنید!!!به همین سادگی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.