مشاهده نسخه کامل
: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)
خطت تا 6 مگ میکشه اگه روی 6 مگ میبندن بگو برات ببندن
تشکر از شما
این رو از کدوم ردیف جدول فهمیدید؟
Armin.Computer
12-02-2014, 22:42
تشکر از شما
این رو از کدوم ردیف جدول فهمیدید؟
Attainable Rate رو نگاه کنید
+
دوستان به نظر شما تجهیزات مخابراتی هر شرکت اینترنتی می تونه تاثیری در نویز داشته باشه؟
fanoostalaei
12-02-2014, 22:50
مدیر فنی به من گفت خیلی وقتا مخابرات میگه قطع رانژه کردیم ولی نمیکنه. خیر من الان 1 سرویس دارم.
این عکس مربوط به وقتیه که خطم 2 مگ بود:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مربوط به امروزه که خط رو آوردن روی 512:
دوست عزیز پرش لینک شما به خاطر نویز زیاد شما هستش!!! در ضمن به دلیل اینکه فاصله شما از مرکز مخابراتی بیش از 6 کیلومتر هست کیفیت اینترنت دریافتی شما خیلی کمه !!!
میشه از دان استریم و آپ استریم هم عکس بذارید ؟
در ضمن یک بار هم مودم رو روی مود +adsl2 بگذارید و یه عکس دیگه بگیرید
سلام
من تازگی یه خط adsl ثبت نام کردم ولی هر کاری کردم به اینترنت کانکت نیمشه که نمیشه . خط تلفن رو یکسره آوردم برای مودم یعنی از حالت توکار به روکار تغییرش دادم ولی بازم نشد . از دور لوله بیرون خونه بازش کردم بازم نشد . دیگه از دو شاخه استفاده نکردم بازم نشد . مودم رو بارها و بارها کانفیگ و ریست کردم بازم نشد . کابل تلفن مودم رو عوض کردم بازم نشد . چراغ dsl مدام چشمک میزنه . چراغ اینترنت هم خاموشه . چراغ lan هم چشمک میزنه . دیگه دیوونه شدم . چیکار دیگه میشه کرد ؟:n28::n28::n28: مودم dlink 2600u
نویز خط تلفن شما به شما این اجازه رو نمیده که نت وصل بشه !!!
از صفحه status مودم هنگامی که خط برای چند ثانیه آپ میشه قرار بدید تا بررسی کنیم
سلام دوستان
من پارس انلاین دارم بهم میگن خطت 9 مگ ساپورت نمیکنه برام رو 4 مگ بستن
خواستم ببینم راست میگن یا دروغ؟اینم عکس:
دوست عزیز نهایت سرعتی که خط شما میکشه رو نوشته 6 مگ ولی در عمل اون 6 مگ رو هم نخواهد کشید و بهترین حالت همون 4 مگ هستش
fanoostalaei
12-02-2014, 22:50
دوستان به نظر شما تجهیزات مخابراتی هر شرکت اینترنتی می تونه تاثیری در نویز داشته باشه؟
چرا که نه!!!
100درصد تاثیر داره
mojtaba2321
12-02-2014, 22:58
مود روی +adsl2 هست، عکس هم گذاشتم که!
در ضمن با یه سایتی بود دوستان گذاشته بودن برای سنجش فاصله تا مرکز مخابراتی تقریبا 4 کیلومتر بود.
fanoostalaei
12-02-2014, 23:01
در ضمن با یه سایتی بود دوستان گذاشته بودن برای سنجش فاصله تا مرکز مخابراتی تقریبا 4 کیلومتر بود.
اتنیشن 57 خیلی بده !!!
اخه به سیم کشی مخابرات که نمیشه اعتماد کرد !!!
برای خودم همون عدد 65 هست :دی یعنی خیلی خیلی بد :دی
آپ استریم شما چند کیلو بسته شده ؟
تا اونجایی که میتونید باید آپ استریم رو بگید کم کنن
دوست عزیز نهایت سرعتی که خط شما میکشه رو نوشته 6 مگ ولی در عمل اون 6 مگ رو هم نخواهد کشید و بهترین حالت همون 4 مگ هستش
راهی هست بتونم 9 مگ روی همین خط داشته باشم؟
mojtaba2321
12-02-2014, 23:13
اتنیشن 57 خیلی بده !!!
اخه به سیم کشی مخابرات که نمیشه اعتماد کرد !!!
برای خودم همون عدد 65 هست :دی یعنی خیلی خیلی بد :دی
آپ استریم شما چند کیلو بسته شده ؟
تا اونجایی که میتونید باید آپ استریم رو بگید کم کنن
فعلا پهنای باند رو از 2 مگ آورد روی 512 و تا الان پرش لینک نداشتم اما بهم گفتن فردا یکیو میفرستیم مرکز مخابراتیت چک کنه.
hossein019940
12-02-2014, 23:16
فعلا پهنای باند رو از 2 مگ آورد روی 512 و تا الان پرش لینک نداشتم اما بهم گفتن فردا یکیو میفرستیم مرکز مخابراتیت چک کنه.
احتمالا فکر نکنم مشکلت حل بشه چون از خود مخابرات و یا شرکت تجهیزاتش هست.ولی تو بعضی مراکز فردا یعنی پنجشنبه ها مسئول دیتاشون نیستن همون مسئول mdf احتمالا می افته برای شنبه.بیشتر نویز ها از خود مرکز هست و خود تجهیزات شرکت.
mojtaba2321
12-02-2014, 23:20
احتمالا فکر نکنم مشکلت حل بشه چون از خود مخابرات و یا شرکت تجهیزاتش هست.ولی تو بعضی مراکز فردا یعنی پنجشنبه ها مسئول دیتاشون نیستن همون مسئول mdf احتمالا می افته برای شنبه.بیشتر نویز ها از خود مرکز هست و خود تجهیزات شرکت.
آخه من قبلا از 2 جا دیگه سرویس داشتم و مشکل پرش لینک نداشتم پس مشکل قادعتا از مخابرات نمیتونه باشه.
اما این حرفش درست بود که ممکنه شرکت قبلی تجهیزاتو قطع نکرده باشه؟
fanoostalaei
12-02-2014, 23:20
براتون خرابی تلفن زدن
همونطور که حسین گفت ایراد از خود مرکز هستش ولی شما فردا و شنبه رو حتما خونه باش ببین نویزت بهتر میشه یا نه
آخه من قبلا از 2 جا دیگه سرویس داشتم و مشکل پرش لینک نداشتم پس مشکل قادعتا از مخابرات نمیتونه باشه.
دوست عزیز برای اینکه روی یه خط 2 تا نت بگیری باید بند پ داشته باشی
حالا نمیگم برای شما این مورد نیست ولی احتمالش خیلی کمه
حالا فردا که براتون پورت موقت بزنن معلوم میشه
برا همینه که میگم حتما خودتون خط رو از خونه چک کنید ببینید کیفیتش فرق میکنه یا نه
hossein019940
12-02-2014, 23:23
این حرفشون اصلا منطقی نیست به نظر من چون شما وقتی از شرکت قبلی انصراف میدی یعنی هم از کارتاپل و هم فیزیکی تو مرکز تمام کابل های ارتباطی با خطت و شرکت قبلی توسط مسئول ام دی اف قطع میشه.و دوباره برای شرکت جدید متصل میشه.
مثلا نمیشه شما از شرکت آسیاتک سرویس داشته باشی ولی خطت رو تجهیزات پارس باشه.مثلا شرکت اندیشه چون پورت کم اورده از پورت مخابرات داره برای خودش استفاده میکنه یعنی پورت ها رو داره اجاره میکنه ولی این شرکتای خصوصی اینکار رو نمیکنن
سلام دوستان ، چند روزی هست که مشکل قطعی و کمبود سرعت برام پیش اومده الان وقتی چک کردم وضعیتم اینه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]الان برای برطرف کردنش باید چکار کنم با توجه به اینکه سیم کشی مشکلی نداره و مستقیما از خط اصلی ورودی ساختمون و به فاصله ی حدودا ده متری متصل هستم
fanoostalaei
12-02-2014, 23:33
سلام دوستان ، چند روزی هست که مشکل قطعی و کمبود سرعت برام پیش اومده الان وقتی چک کردم وضعیتم اینه :
الان برای برطرف کردنش باید چکار کنم با توجه به اینکه سیم کشی مشکلی نداره و مستقیما از خط اصلی ورودی ساختمون و به فاصله ی حدودا ده متری متصل هستم
کیفیت خط شما خیلی بده ، یعنی داغون در حد المپیک !!! ببینید آپ استریم شما چقدر هست !!! یعنی با ارسال 2-3 کیلوبایتی هم پینگ شما خیلی خیلی میره بالا و تایم اوت میده:n15:
شما هم بهتره که یه بار اعلام خرابی کنید
در ضمن این خط فقط برای ADSL هست ؟
اگر درست نشه باید خط تلفن جدید بگیرید
hossein019940
12-02-2014, 23:37
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]الان برای برطرف کردنش باید چکار کنم با توجه به اینکه سیم کشی مشکلی نداره و مستقیما از خط اصلی ورودی ساختمون و به فاصله ی حدودا ده متری متصل هستم
طبق گفته حسین عزیز خطت افتضاح هست اصلا کیفیت خوبی نداره چون خط رو مستقیم اوردی یه راه داری که اونم باید پهنای باند خطت رو پایین بیاری بیار رو 1 مگ ببین کیفیتت چطور میشه.
سیم ورودی مخابرات دم در رو تمیز کردی؟
کیفیت خط شما خیلی بده ، یعنی داغون در حد المپیک !!! ببینید آپ استریم شما چقدر هست !!! یعنی با ارسال 2-3 کیلوبایتی هم پینگ شما خیلی خیلی میره بالا و تایم اوت میده:n15:
شما هم بهتره که یه بار اعلام خرابی کنید
در ضمن این خط فقط برای ADSL هست ؟
اگر درست نشه باید خط تلفن جدید بگیرید
بله این خط فقط برای adsl هست ، آخه تازه چند روزه اینطوری شده قبلا مشکلی نداشتم در ضمن یه نکته ای یادم رفت اینکه وقتی زنگ میزنم به این خط میگه اشغاله ! و وقتی خط رو به مودم دایال آپ وصل می کنم نمیتونه شماره ای رو بگیره و ارور no dial tone میده این دو مورد هم تا چند وقت پیش اینطوری نبود
طبق گفته حسین عزیز خطت افتضاح هست اصلا کیفیت خوبی نداره چون خط رو مستقیم اوردی یه راه داری که اونم باید پهنای باند خطت رو پایین بیاری بیار رو 1 مگ ببین کیفیتت چطور میشه.
سیم ورودی مخابرات دم در رو تمیز کردی؟
نه رفتم نگاه کردم تمیزه داخل خونست جرم و بارون و این چیزا نگرفته
Le0nard0
13-02-2014, 03:38
بله این خط فقط برای adsl هست ، آخه تازه چند روزه اینطوری شده قبلا مشکلی نداشتم در ضمن یه نکته ای یادم رفت اینکه وقتی زنگ میزنم به این خط میگه اشغاله ! و وقتی خط رو به مودم دایال آپ وصل می کنم نمیتونه شماره ای رو بگیره و ارور no dial tone میده این دو مورد هم تا چند وقت پیش اینطوری نبود
زنگ بزن به 17 اعلام خرابی کن
fanoostalaei
13-02-2014, 07:12
خطت کار آیی خودش رو از دست داده
اعلام خرابی کن میان درستش میکنن
کدوم سایت ؟
mojtaba2321
13-02-2014, 14:27
امروز من دوباره به مسئول فنی پارس آنلاین زنگ زدم گفت برات درخواست دادیم شنبه تیغه ات رو کلا عوض کنن.
گفتم تیغه چیه؟ گفت همون پورتت هم عوض میشه.
hossein019940
13-02-2014, 14:34
امروز من دوباره به مسئول فنی پارس آنلاین زنگ زدم گفت برات درخواست دادیم شنبه تیغه ات رو کلا عوض کنن.
گفتم تیغه چیه؟ گفت همون پورتت هم عوض میشه.
من هم بهت گفتم که اینا پنجشنبه ها کار نمیکنن حداقل رو دیتا.خوب این هم یه اصتلاحه ای یا (استلاحی):n02: هست که برای خودشون دارن
خطت کار آیی خودش رو از دست داده
اعلام خرابی کن میان درستش میکنن
زنگ بزن به 17 اعلام خرابی کن
ممنونم دوستان ، الان این قضیه زمان بر و هزینه داره ؟ منظورم اینه که زمان زیادی اینترنتم قطع میشه ؟ چون کارای اینترنتی مهمی دارم این روزا و ضمن اینکه شاید فقط یک ماه دیگه توی این خونه باشم ارزشش رو داره یا با همین وضع سر کنم ؟
کسی ادرس این سایت که فاصله تا مرکز رو میده رو نداره؟
hossein019940
14-02-2014, 20:51
کسی ادرس این سایت که فاصله تا مرکز رو میده رو نداره؟
فکر کنم احتمالا منظور دوستمون این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بوده
وتو این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توضیحات داده شده.
fanoostalaei
14-02-2014, 23:52
ممنونم دوستان ، الان این قضیه زمان بر و هزینه داره ؟ منظورم اینه که زمان زیادی اینترنتم قطع میشه ؟ چون کارای اینترنتی مهمی دارم این روزا و ضمن اینکه شاید فقط یک ماه دیگه توی این خونه باشم ارزشش رو داره یا با همین وضع سر کنم ؟
نه فقط موقع تعویض پورت اینترنت قطع و وصل میشه همین (البته خیلی کم )
فکر کنم احتمالا منظور دوستمون این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بوده
وتو این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توضیحات داده شده.
حسن برا من نمیخونه که اطلاعات !!! مثلا الان اتنیشن من 55 هست که بر اساس اون فاصله رو میزنه نزدیک 4 کیلومتر و حداکثر سرعت رو 4 مگ که اینطوری نیست !!! رو اون یکی خطم با همین مشخصات سرعت حداکثر 3 مگ بود نه 4 مگ
در ضمن فاصله مستقیم از مرکز تا خونمون رو کیلومتر زدم از 4 بیشتره :دی
یعنی خط تلفن پرواز کرده :دی
ولی در کل سایت خوبیه برای تخمین
دوستان من یه مشکل جدی برخوردم ! حدود 2 هفته هست که اینترنت رو از مخابرات گرفتم.
روز اول SNR خطم روی 26 بود و فرداش شد 25 و همینطور روزی 1 عدد کم میشه :n13: و الان به حدی رسیده که شده :
Downstream
Upstream
SNR Margin (0.1dB):
143
240
Attenuation (0.1dB):
585
315
سیم پشت مودم رو هم عوض کردم نشد ! بدون اسپلیتر تست کردم بازم هیچ فرقی نکرد حالا نمیدونم چیکار کنم.
از پایین هم نگاه کردم سیم هیچ موردی نداره و کاملا وصله.
با این وضعیت که داره پیش میره تا 3 - 4 روز دیگه بدون اینترنت میشم.
لطفا کمک کنید تا SNR رو بیارم بالا.
hossein019940
15-02-2014, 14:28
دوستان من یه مشکل جدی برخوردم ! حدود 2 هفته هست که اینترنت رو از مخابرات گرفتم.
روز اول SNR خطم روی 26 بود و فرداش شد 25 و همینطور روزی 1 عدد کم میشه :n13: و الان به حدی رسیده که شده :
Downstream
Upstream
SNR Margin (0.1dB):
143
240
Attenuation (0.1dB):
585
315
سیم پشت مودم رو هم عوض کردم نشد ! بدون اسپلیتر تست کردم بازم هیچ فرقی نکرد حالا نمیدونم چیکار کنم.
از پایین هم نگاه کردم سیم هیچ موردی نداره و کاملا وصله.
با این وضعیت که داره پیش میره تا 3 - 4 روز دیگه بدون اینترنت میشم.
لطفا کمک کنید تا SNR رو بیارم بالا.
خطت رو چند بسته شده؟
یعنی تمام مراحل رو از دم در تا خونه چک کردی کامل؟
نویزت خیلی بالاست.مشکل از مرکز هست یا خود شرکت باید با اونا پیگیری کنی
نویز از مرکز هستش و خطم رو 512
آپدیت جدید !! :
SNR Margin (0.1dB):
117
240
Attenuation (0.1dB):
585
315
نویز روی تمامی خط های منطقه همینطوری هست ولی توی مغازه که توش هستم SNR 23 و برای اپلودش روی 33 هست ! اما مال خونه داره هی کم میشه که مشکل از کابل ! حالا نمیدونم از کجا.
ولی الان دارم مودم رو میبرم پایین تست کنم.
خبرشو میدم.
hossein019940
15-02-2014, 16:22
نویز از مرکز هستش و خطم رو 512
آپدیت جدید !! :
SNR Margin (0.1dB):
117
240
Attenuation (0.1dB):
585
315
نویز روی تمامی خط های منطقه همینطوری هست ولی توی مغازه که توش هستم SNR 23 و برای اپلودش روی 33 هست ! اما مال خونه داره هی کم میشه که مشکل از کابل ! حالا نمیدونم از کجا.
ولی الان دارم مودم رو میبرم پایین تست کنم.
خبرشو میدم.
سیم ورودی دم در از مخابرات که اومده به ساختمون و خود سیم ساختمون که بهش متصل میشه رو تمیز کن.فاصله مغازه تا خونتنون چقدره؟مغازه از چه شرکتی استفاده میکنه؟
با سلام خدمت دوستان گرامی. بنده این دو پست رو در تاپیک پارس آنلاین زده بودم، ولی چون کاملا به این تاپیک هم مرتبط میشه با اجازه اینجا هم می نویسم و از دوستان نظر می خوام:
خوب پارس آنلاین ما هم بالاخره وصل شد. :)
تقریبا از پروسه نصب راضی بودم، ولی یه خورده ای برخورد ماموری که اومده بود اینترنت رو وصل کنه جالب نبود و از این بچه پر روها بود. اسپلیتر همراه خودش نداشت و یه قسمتی از برگه ای که همراهش بود رو نوشته بود بدید مشترک پر کنه که طرف خودش پر کرد و همه اش رو هم زد راضی هستم! حالا شاتل 24 ساعت بعد از اومدن مامور نصب به موبایل من زنگ زد و 15-10 تا سوال پرسید در مورد این که برخورد مامور چه جوری بود؟ این کار رو کرد؟ اون کار رو درست انجام داد؟ دقیقا هم پرسیدند که فلان قسمت فرم رو به خود شما داد پر کنید؟ حالا شاید پارس آنلاین هم این کار رو بکنه.
غیر از این قضیه از خود اینترنت کاملا راضیم. سرعتش عالیه.
دو تا تست از سرورهای اروپا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ('[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]')
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ('[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]')
سرور تهران:
این رو هم بگم که سرویس من 256 هستش که اولش روی 4 مگ بسته بودندش. من از مامور نصب پرسیدم چرا روی 4 مگه؟ گفتند در عرض 48 ساعت روبات خودش می بره روی 9 مگ و اگر مشکلی نداشتید همونجا می مونه. من منتظر روبات نشدم و بعدش زنگ زدم پشتیبانی، گفتند همین الان می بریم روی 9 مگ، خودتون تست کنید ببینید مشکلی پیش میاد یا نه؟ بعد از بردن روی 9 مگ الان وضعیت خط اینه:
در حالی که قبلا با سرعت 4 این بود:
یه خورده ای نویز رفته بالا و Downstream پایین اومده، ولی در اکثر ساعات سرعت عالیه و مشکل قطعی ندارم. فقط دیشب حدود ساعت 1 نصف شب مودم 10 بار پشت سر هم ریست شد و سرعت هم شدیدا پایین اومده بود، که نمی دونم ایراد از پارس آنلاین بود یا از خط من؟ ولی در بقیه زمان های استفاده شده سرعت عالی بود و هیچ مشکلی هم نبود.
این بود انشای من در مورد پارس آنلاین و نویز و مامور نصب و شاتل و روبات و خیلی چیزهای دیگر! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها، اوضاع احوال این اینترنت پارس آنلاین ما در ساعات شب خیلی خرابه! :(
هم دیشب ساعت 5 صبح و هم پریشب ساعت 1 صبح من اینترنت رو چک کردم، که متاسفانه در ساعت های شب هم سرعت شدیدا افت می کنه و هم مکررا مودم ریست میشه! :n27:
در ساعت های روز اینترنت عالیه و مثل همون تست های بالا خیلی عالی جواب میده، ولی به محض این که شب میشه این مشکل ایجاد میشه. دیشب اومدم ازش تست هم بگیرم، که به دلیل اختلال شدید تست سایت Speedtest رو اصلا نمی تونست تکمیل کنه (پینگ رو می گرفت، ولی بعد می رفت روی قسمت دانلود که اون اصلا تکون نمی خورد). رفتم سایت Pingtest و یه تست از اونجا گرفتم، که به شکل زیر بود:
توضیح این که وضعیت خط و SNR در ساعات شب و روز هیچ فرقی با همدیگه نمی کنن.
من موندم واقعا که خطم نویز داره اصلا یا نه (یکی از دوستان تو تاپیک قبلی می گفت نویز نداره). همچنین برام جای سواله که اگه کیفیت خط ایراد داره پس چرا روزها انقدر خوب کار می کنه و شب ها فقط وضعش خرابه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hossein019940
15-02-2014, 17:03
با سلام خدمت دوستان گرامی. بنده این دو پست رو در تاپیک پارس آنلاین زده بودم، ولی چون کاملا به این تاپیک هم مرتبط میشه با اجازه اینجا هم می نویسم و از دوستان نظر می خوام:
من موندم واقعا که خطم نویز داره اصلا یا نه (یکی از دوستان تو تاپیک قبلی می گفت نویز نداره). همچنین برام جای سواله که اگه کیفیت خط ایراد داره پس چرا روزها انقدر خوب کار می کنه و شب ها فقط وضعش خرابه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نویزت تغییری نکرده اتفاقا رو این پهنای باند نویزت هم خیلی خوبه.ام کیفیت خطت به شدت اومد پایین.با این کیفیت خطت پایینه ولی بعضی از یوزرها میتونن میتونن بدون مشکل با سرعت بالا کار کنن ولی بعضی ها به مشکل بدی میخوند.شما رو خطت مشکل قطعی/سرعت پایین/نوسان سرعت دارین؟
سیم مخابرات سیم خونه(هر دو از دم در)و پریز رو تمیز کنین.
اگر تجهیزات اون شرکت خوب باشه تو تمام ساعت شبانه روز عدد کیفیت ثابته ولی اگر مشکلی داشته باشه یا کیفیت نداشته باشه ممکنه شبانه افتضاح بشه البته این میتونه به خاطر این باشه که شرکت نمیزاره دانلود شبانه زیاد کنن.بگذریم ولی همه چی برمیگرده به خود شرکت+مرکز مخابراتی.در مورد نوسان کیفیت به شرکت برمیگرده و نویزم هم تا حدی به شرکت ولی بیشتر نویز به خود مرکز مربوط میشه
نویزت تغییری نکرده اتفاقا رو این پهنای باند نویزت هم خیلی خوبه.ام کیفیت خطت به شدت اومد پایین.با این کیفیت خطت پایینه ولی بعضی از یوزرها میتونن میتونن بدون مشکل با سرعت بالا کار کنن ولی بعضی ها به مشکل بدی میخوند.شما رو خطت مشکل قطعی/سرعت پایین/نوسان سرعت دارین؟
سیم مخابرات سیم خونه(هر دو از دم در)و پریز رو تمیز کنین.
اگر تجهیزات اون شرکت خوب باشه تو تمام ساعت شبانه روز عدد کیفیت ثابته ولی اگر مشکلی داشته باشه یا کیفیت نداشته باشه ممکنه شبانه افتضاح بشه البته این میتونه به خاطر این باشه که شرکت نمیزاره دانلود شبانه زیاد کنن.بگذریم ولی همه چی برمیگرده به خود شرکت+مرکز مخابراتی.در مورد نوسان کیفیت به شرکت برمیگرده و نویزم هم تا حدی به شرکت ولی بیشتر نویز به خود مرکز مربوط میشه
خیلی ممنون حسین جان.
من از ساعت 8 صبح تا 12 شب کمترین مشکلی ندارم و سرعتم مثل تست های پست اولم بالاست، ولی از حدود ساعت 1 نصف شب تا نزدیک هفت و نیم صبح سرعت اینترنت به شدت می افتاد پایین و مودم هم هی پشت سر هم به فاصله 5 دقیقه یک بار ریست می شد! دو شب متوالی هم وضعیت همین بود و هیچ فرقی نمی کرد.
حالا من موندم که این مشکل چند ساعت شب رو به چی نسبت بدم؟ اگر می خواد به کیفیت خط مربوط باشه که در طول روز هم تمام اعداد و ارقام مربوط به خط عینا مثل شب هستند! به شیطنت پارس آنلاین میشه نسبت داد عایا، یا مال همون کیفیت خطه؟ :n13:
خط من نویزش زیاده تا الان هم نتونستم مشکل رو برطرف کنم ! چند روز پیش مودم رو باز کردم و داخلش رو یه نگاهی انداختم . یکی از خازن ها باد کرده بود و به نظر میرسید که سیم یدونه از سلف ها هم دچار قطعی شده ! به نظر شما نویز میتونه این موارد مربوط باشه ؟ البته اینم بگم که مودم بدون هیچ مشکلی کار میکنه و قطعی و وصلی نداره فقط نویز زیاده .
hossein019940
15-02-2014, 20:29
خیلی ممنون حسین جان.
من از ساعت 8 صبح تا 12 شب کمترین مشکلی ندارم و سرعتم مثل تست های پست اولم بالاست، ولی از حدود ساعت 1 نصف شب تا نزدیک هفت و نیم صبح سرعت اینترنت به شدت می افتاد پایین و مودم هم هی پشت سر هم به فاصله 5 دقیقه یک بار ریست می شد! دو شب متوالی هم وضعیت همین بود و هیچ فرقی نمی کرد.
حالا من موندم که این مشکل چند ساعت شب رو به چی نسبت بدم؟ اگر می خواد به کیفیت خط مربوط باشه که در طول روز هم تمام اعداد و ارقام مربوط به خط عینا مثل شب هستند! به شیطنت پارس آنلاین میشه نسبت داد عایا، یا مال همون کیفیت خطه؟ :n13:
به کیفیت خطتون ربط نداره.به شرکت برمیگرده.دقیقا در همون ساعت این قطعی ها اتفاق می افته؟
خط من نویزش زیاده تا الان هم نتونستم مشکل رو برطرف کنم ! چند روز پیش مودم رو باز کردم و داخلش رو یه نگاهی انداختم . یکی از خازن ها باد کرده بود و به نظر میرسید که سیم یدونه از سلف ها هم دچار قطعی شده ! به نظر شما نویز میتونه این موارد مربوط باشه ؟ البته اینم بگم که مودم بدون هیچ مشکلی کار میکنه و قطعی و وصلی نداره فقط نویز زیاده .
احتمال داره باعث قطعی بشه ولی فکر نکنم روی نویز تاثیر زیادی داشته باشه.حالا میتونی برای اینکه مطمئن بشی با یه مودم دیگه تست کن
سیم ورودی دم در از مخابرات که اومده به ساختمون و خود سیم ساختمون که بهش متصل میشه رو تمیز کن.فاصله مغازه تا خونتنون چقدره؟مغازه از چه شرکتی استفاده میکنه؟
رفتم پایین سیم رو به مودم که زدم SNR رو زد 28 :n04: بعد یکم با سیم های داخلی ور رفتم و بعد داخل خونه SNR شد 25.8 که خوبه .
مغازه هم مخابرات هست.
البته up stream خیلی ضعیفه و بعدا بخوام 1 مگ کنم فک نکنم بتونم چون این وضعیتشه :
Downstream
Upstream
SNR Margin (0.1dB):
257
240
Attenuation (0.1dB):
580
315
Output Power (dBm):
15.0
11.0
Attainable Rate (Kbps):
4120
248
Rate (Kbps):
576
160
D (interleave depth):
1
1
Delay (msec):
0.25
0.25
نویز خط با مغازه تقریبا یکیه !! که به احتمال زیاد از مرکز مضخرف :n21:
فاصله تا مرکز 4 - 5 کیلومتر هست.
hossein019940
15-02-2014, 20:51
رفتم پایین سیم رو به مودم که زدم SNR رو زد 28 :n04: بعد یکم با سیم های داخلی ور رفتم و بعد داخل خونه SNR شد 25.8 که خوبه .
مغازه هم مخابرات هست.
البته up stream خیلی ضعیفه و بعدا بخوام 1 مگ کنم فک نکنم بتونم چون این وضعیتشه :
Downstream
Upstream
SNR Margin (0.1dB):
257
240
Attenuation (0.1dB):
580
315
Output Power (dBm):
15.0
11.0
Attainable Rate (Kbps):
4120
248
Rate (Kbps):
576
160
D (interleave depth):
1
1
Delay (msec):
0.25
0.25
نویز خط با مغازه تقریبا یکیه !! که به احتمال زیاد از مرکز مضخرف :n21:
فاصله تا مرکز 4 - 5 کیلومتر هست.
پس نویز رو نمیتونی کاری کنی چون از مرکز هس.کیفیت خط هم میشه گفت خیلی خوبه
این خط ما 6 مگ رو میتونه جواب بده ؟
hossein019940
15-02-2014, 21:14
این خط ما 6 مگ رو میتونه جواب بده ؟
6 مگ رو میتونه.
frozen01
15-02-2014, 22:14
سلام من مخابرات هستم سرعتم افتضاح شده .
خونه رو جدیدا عوض کردیم خونه قبلی 3072/768 بود الان شده 10000/1000 هم نویز خطم زیاده هم سرعت دانلود مثل دیال اپ شده !!
fanoostalaei
15-02-2014, 22:32
خونه رو جدیدا عوض کردیم خونه قبلی 3072/768 بود الان شده 10000/1000 هم نویز خطم زیاده هم سرعت دانلود مثل دیال اپ شده !!
دوست عزیز خط شما 9 مگ بسته شده که توانایی حمل 9 مگ رو نداره !!! که باعث بالا رفتن ارور های CRC & HEC میشه که با بالا رفتن اون ها سرعت دانلود به شدت افت میکنه
بهتره بگید خطتون رو بیارن رو 6 مگ یا 4 مگ
به کیفیت خطتون ربط نداره.به شرکت برمیگرده.دقیقا در همون ساعت این قطعی ها اتفاق می افته؟
بله، دقیقا فقط در ساعات شب این طوریه. از دو شبی که تستش کردم شب اول از حدود ساعت 1 تا 1:30 تست کردم (که خوب ساعت رایگان هنوز شروع نشده بود، ولی سرویس مشکل شدید داشت)، شب دوم هم از ساعت 4 تا 5 صبح بیدار بودم که دقیقا همون اختلال شدید رو داشت.
صبح ها هم ساعت 8 صبح کاملا خط خوب بود.
bahamestan
15-02-2014, 22:40
سلام دوستان. من با استفاده از این تاپیک متوجه شدم که نویزِ زیادي روی خط دارم. دلیلِ اصلیش هم فاصلهیِ زیادِ مودم تا پریزِ تلفن و طولِ زیادِ سیمِ تلفن هست. نمیدونم مشکل رو کجا مطرح کنم اینه که همینجا میپرسم.
فکر میکنم لازمه که مودم رو نزدیکِ پریزِ تلفن با کابلِ عادیِ خود-اش نصب کنم. در این صورت:
۱. آیا بهتره که با ۱۰ متر کابلِ شبکه، پی.سی رو به مودم وصل کنم؟ یا،
۲. آیا کارتِ شبکهیِ بیسیم برایِ پی.سی بگیرم و بهصورتِ WiFi به مودم وصل بشم؟
مسلماً راهِ دوّم هزینهبر هست و برایِ انجاماش نیاز به توجیهِ فنی و به اصطلاحِ اقتصادی، نیاز به تضمین دارم.
چون کابلِ تلفن ناگزیر باید از رویِ زمین و کنارِ یه سیمِ برق رد بشه تا به پی.سی برسه، آیا راهِ دیگهاي برایِ افزایشِ طولِ خط تلفن بدونِ افتِ کیفیت هست؟
سپاسِ پیشاپیش
hossein019940
15-02-2014, 23:09
بله، دقیقا فقط در ساعات شب این طوریه. از دو شبی که تستش کردم شب اول از حدود ساعت 1 تا 1:30 تست کردم (که خوب ساعت رایگان هنوز شروع نشده بود، ولی سرویس مشکل شدید داشت)، شب دوم هم از ساعت 4 تا 5 صبح بیدار بودم که دقیقا همون اختلال شدید رو داشت.
صبح ها هم ساعت 8 صبح کاملا خط خوب بود.
خوب پس یا شرکت تو اون مرکز دچار اختلال و مشکل داره که برای اطمینان بهشون زنگ بزن و اطلاعات رو بگو که چه ساعاتی کیفیتت بد میشه.
یا دلیل آخر هم اینکه سیاست شکرت هست برای دانلود نکردن مشترک
frozen01
16-02-2014, 15:31
سلام دوستان. من با استفاده از این تاپیک متوجه شدم که نویزِ زیادي روی خط دارم. دلیلِ اصلیش هم فاصلهیِ زیادِ مودم تا پریزِ تلفن و طولِ زیادِ سیمِ تلفن هست. نمیدونم مشکل رو کجا مطرح کنم اینه که همینجا میپرسم.
فکر میکنم لازمه که مودم رو نزدیکِ پریزِ تلفن با کابلِ عادیِ خود-اش نصب کنم. در این صورت:
۱. آیا بهتره که با ۱۰ متر کابلِ شبکه، پی.سی رو به مودم وصل کنم؟ یا،
۲. آیا کارتِ شبکهیِ بیسیم برایِ پی.سی بگیرم و بهصورتِ WiFi به مودم وصل بشم؟
مسلماً راهِ دوّم هزینهبر هست و برایِ انجاماش نیاز به توجیهِ فنی و به اصطلاحِ اقتصادی، نیاز به تضمین دارم.
چون کابلِ تلفن ناگزیر باید از رویِ زمین و کنارِ یه سیمِ برق رد بشه تا به پی.سی برسه، آیا راهِ دیگهاي برایِ افزایشِ طولِ خط تلفن بدونِ افتِ کیفیت هست؟
سپاسِ پیشاپیش
از کابل تلفن با ضخامت زیاد استفاده کن مشکلت حل میشه.
frozen01
16-02-2014, 15:37
دوست عزیز خط شما 9 مگ بسته شده که توانایی حمل 9 مگ رو نداره !!! که باعث بالا رفتن ارور های CRC & HEC میشه که با بالا رفتن اون ها سرعت دانلود به شدت افت میکنه
بهتره بگید خطتون رو بیارن رو 6 مگ یا 4 مگ
من خطم مسی هست ایا تغییر خط به 4 مگ وجود داره ؟
به اوپراتور گفتم مشکل رو میگه خط رو روی 3 مگ بسته شده.
اما چرا توی صفحه مودمم 9 مگ هست.
ایا مودمم مشکل داره ؟
با بالا رفتن نویز ایا downstream هم زیاد میشه ؟
bahamestan
16-02-2014, 18:16
از کابل تلفن با ضخامت زیاد استفاده کن مشکلت حل میشه.
امتحان میکنم. ممنون.
fanoostalaei
16-02-2014, 22:18
من خطم مسی هست ایا تغییر خط به 4 مگ وجود داره ؟
به اوپراتور گفتم مشکل رو میگه خط رو روی 3 مگ بسته شده.
اما چرا توی صفحه مودمم 9 مگ هست.
ایا مودمم مشکل داره ؟
با بالا رفتن نویز ایا downstream هم زیاد میشه ؟
بستگی به پروفایل سرویس دهنده داره که همچین چیزی داشته باشه یا نه (البته معمولا 4 مگ رو همه داره)
adsl mode رو بذارید روی +adsl2 و دوباره چک کنید
با بالا رفتن نویز دان استریم کم میشه(2 پارانتر بر عکس هم هستن)
masoud20
17-02-2014, 00:54
سلام.برایه من اینطور نوشته که در زیر عکسشو گذاشتم.فقط من سرعتم نهایت یک مگابایته این درسته؟ و اینکه با این خط تا چقدر میتونم بگیرم؟ باتشکر.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hossein019940
17-02-2014, 07:29
سلام.برایه من اینطور نوشته که در زیر عکسشو گذاشتم.فقط من سرعتم نهایت یک مگابایته این درسته؟ و اینکه با این خط تا چقدر میتونم بگیرم؟ باتشکر.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خطتون خیلی عالی هست.فعلا پهنای باندتون روی 4 مگ هست یعنی سرعتتون باید 500 باشه.
شما متیونی خطتون رو حتی 9 مگ هم ببندید مشکلی نیست
masoud20
17-02-2014, 09:37
خطتون خیلی عالی هست.فعلا پهنای باندتون روی 4 مگ هست یعنی سرعتتون باید 500 باشه.
شما متیونی خطتون رو حتی 9 مگ هم ببندید مشکلی نیست
سلام.نه سرعتم نهایت حدوده 100 هست یعنی نزدیک 1 مگا و 128 صبانت دارم.پس چرا نوشته چهار مگ؟
hossein019940
17-02-2014, 09:41
سلام.نه سرعتم نهایت حدوده 100 هست یعنی نزدیک 1 مگا و 128 صبانت دارم.پس چرا نوشته چهار مگ؟
خطت روی 4 مگ بستن روی تمام مشترک هایی که میاد ثبتنام انجام میدن به طور اتوماتیک میرن رو 4 مگ.ولی از اکانتیک محدوت میکنن.چه سروسی داری؟
محدود رو نباید این کار رو کنن چون خودشون ضرر میکنن
masoud20
17-02-2014, 09:49
خطت روی 4 مگ بستن روی تمام مشترک هایی که میاد ثبتنام انجام میدن به طور اتوماتیک میرن رو 4 مگ.ولی از اکانتیک محدوت میکنن.چه سروسی داری؟
محدود رو نباید این کار رو کنن چون خودشون ضرر میکنن
128 صبانت محدود
mojtaba2321
17-02-2014, 11:21
سلام دوستان
وضعیت خط زیر چطوره؟
hossein019940
17-02-2014, 11:49
سلام دوستان
وضعیت خط زیر چطوره؟
عکس رو دوباره اپ کن.لینکش خراب هست
aligoodbeh
17-02-2014, 11:55
آقا من سرعتم رو 4 مگ بسته شده و SNR هم 14 هست ولی 80 تا بیشتر بهم سرعت نمی ده جریان چیه؟
mojtaba2321
17-02-2014, 12:39
عکس رو دوباره اپ کن.لینکش خراب هست
hossein019940
17-02-2014, 13:10
آقا من سرعتم رو 4 مگ بسته شده و SNR هم 14 هست ولی 80 تا بیشتر بهم سرعت نمی ده جریان چیه؟
خوب از خود شرکت این سرعت رو به پروفایلت بستن.باید به شرکت زنگ بزنی تا سرعتت رو بیتشر کنن.
با این پهنای باند خوبه شده ظاهرا.یه خورده نویزت داره رو به بالا میره که اگه رو همین عدد ثابت بمونه خوبنه مشکلی نست.کیفیت خطت هم خوب شده.تعویض پورت کردن برات؟
mojtaba2321
17-02-2014, 14:45
با این پهنای باند خوبه شده ظاهرا.یه خورده نویزت داره رو به بالا میره که اگه رو همین عدد ثابت بمونه خوبنه مشکلی نست.کیفیت خطت هم خوب شده.تعویض پورت کردن برات؟
والا نمیدونم چیکار کردن بهم گفتن هر تغییری بدیم بهت زنگ میزنیم
اما 2 روز پیش خط رو برده بودن روی 7 مگ و پرش لینک داشتم ، برام گذاشتن روی 6 مگ.
الان هم مدام snr ام کم میشه و نمیتونم پیج باز کنم.
فقطم از روزی که اومدم پارس آنلاین اینطوری شده و مطمئنم اشکال از طرف اونا هست.
hossein019940
17-02-2014, 17:28
والا نمیدونم چیکار کردن بهم گفتن هر تغییری بدیم بهت زنگ میزنیم
اما 2 روز پیش خط رو برده بودن روی 7 مگ و پرش لینک داشتم ، برام گذاشتن روی 6 مگ.
الان هم مدام snr ام کم میشه و نمیتونم پیج باز کنم.
فقطم از روزی که اومدم پارس آنلاین اینطوری شده و مطمئنم اشکال از طرف اونا هست.
خوب اگه نوسان سرعت داری باید بگی بهشون پهنای باندتو کمتر کنن
NIMA_AZX
17-02-2014, 23:13
سلام دوستان.
من يه مشكلي اساسي برام پيش اومده . الان نزديكه 1 ماه و نيم هست كه بعضي موقع ها كه بازي ميكردم وسط بازي چراغ ديتا ثابت ميشد و لينك ريست ميشد. باز كانكت ميشد . 5 مين وصل بود باز همين بساط بود.
خيلي عصبي شده بودم . پشتيباني هم كه يه سري حرف هاي تكراري ميزد كه تو اون لينك اون پايين توضيح دادم. شركت هم پارس انلاين هست .رفتم يه سيم مستقيم از پايين كشيدم زدم به مودم. ولي باز همين ماجرا برقرار هست. منم وقتي تموم شد ديگه تمديد نكردم . گفتم يه پرس و جويي كنم ببينم از كجا بگيرم . بعد برخوردم به اينجا.
رفتم snr و Line Attentuation v رو ديدم. طبق حرف هايي هم كه با پشتيباني براي بار 4000 زدم ؛ گفت كه خيلي خوب نيست ولي اونقدر هم بد نيست كه قطعتون كنه. منم خيلي زياد قطع نميشم ولي يه روز يه دفعه 10 بار قطع ميشدم يه روز 3 بار . بعد ساعت هاشم تويه بازه خاصي بود اون موقع. امروزم كه صحبت ميكردم با پشتيباني يه دفعه لينك رفت . البته به صورت بريج وصل شده بودم . جالب بود كانكش ويندوز قطع نشد ! :n09:
يكيش T1.413 هست. يكيشم مولتي مد كه خودش رو G.dmt ست شده.
2 تا پست هم اينجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-9237538) و اينجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-9242689) دادم ، اگر حالشو داشتيد بخونيد.:n02: مفصل توضيح دادم.
با اين وضعيت نميدونم اگر عوض كنم باز همين طوريه ؟! تازه بقيه ISP يا گرونتر هستن يا شبانه درست حسابي ندارن . راستي يه مودم ASUS هم دارم . ممكنه مودم زياد تاثير داشته باشه ؟
يه خط ديگه هم دارم كه روش اينترنت مخابرات هست. خط رو تازه گرفتيم تقريبا 1 2 سال هست. اونو چك كردم ديدم نويزش خيلي كمتر هست و كيفيتش خيلي خوبه.
به سرم زده برم از اين اينترنت م ا ه - و - ا- ره انلاين كه رسيو داره و سندش با نت معمولي هست بگيرم ولي هم نميدونم هزينش چقدره هم اينكه اونجا هم با يه جور نويز ديگه ( پارازيت) رو به روهستم . خيلي دراماتيك هست وضعيت :n28::n09::n09::n19:
mojtaba2321
17-02-2014, 23:27
سلام دوستان.
من يه مشكلي اساسي برام پيش اومده . الان نزديكه 1 ماه و نيم هست كه بعضي موقع ها كه بازي ميكردم وسط بازي چراغ ديتا ثابت ميشد و لينك ريست ميشد. باز كانكت ميشد . 5 مين وصل بود باز همين بساط بود.
خيلي عصبي شده بودم . پشتيباني هم كه يه سري حرف هاي تكراري ميزد كه تو اون لينك اون پايين توضيح دادم. شركت هم پارس انلاين هست .رفتم يه سيم مستقيم از پايين كشيدم زدم به مودم. ولي باز همين ماجرا برقرار هست. منم وقتي تموم شد ديگه تمديد نكردم . گفتم يه پرس و جويي كنم ببينم از كجا بگيرم . بعد برخوردم به اينجا.
رفتم snr و Line Attentuation v رو ديدم. طبق حرف هايي هم كه با پشتيباني براي بار 4000 زدم ؛ گفت كه خيلي خوب نيست ولي اونقدر هم بد نيست كه قطعتون كنه. منم خيلي زياد قطع نميشم ولي يه روز يه دفعه 10 بار قطع ميشدم يه روز 3 بار . بعد ساعت هاشم تويه بازه خاصي بود اون موقع. امروزم كه صحبت ميكردم با پشتيباني يه دفعه لينك رفت . البته به صورت بريج وصل شده بودم . جالب بود كانكش ويندوز قطع نشد ! :n09:
يكيش T1.413 هست. يكيشم مولتي مد كه خودش رو G.dmt ست شده.
2 تا پست هم اينجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-9237538) و اينجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-9242689) دادم ، اگر حالشو داشتيد بخونيد.:n02: مفصل توضيح دادم.
با اين وضعيت نميدونم اگر عوض كنم باز همين طوريه ؟! تازه بقيه ISP يا گرونتر هستن يا شبانه درست حسابي ندارن . راستي يه مودم ASUS هم دارم . ممكنه مودم زياد تاثير داشته باشه ؟
يه خط ديگه هم دارم كه روش اينترنت مخابرات هست. خط رو تازه گرفتيم تقريبا 1 2 سال هست. اونو چك كردم ديدم نويزش خيلي كمتر هست و كيفيتش خيلي خوبه.
به سرم زده برم از اين اينترنت م ا ه - و - ا- ره انلاين كه رسيو داره و سندش با نت معمولي هست بگيرم ولي هم نميدونم هزينش چقدره هم اينكه اونجا هم با يه جور نويز ديگه ( پارازيت) رو به روهستم . خيلي دراماتيك هست وضعيت :n28::n09::n09::n19:
من دو هفته ای هست اومدم پارس آنلاین و از همون روز اول همین مشکلات شما رو داشتم.
جالبه که پای تلفن هم دقیقا کپی حرفایی که به شما زدن به من میزنن در صورتی که چندین ساله از 2 جای دیگه سرویس داشتم اصلا اینطوری نبوده. تابلوئه مشکل از خودشون هست.
تنها راهی که هست تخلیه والسلام.
NIMA_AZX
17-02-2014, 23:40
من دو هفته ای هست اومدم پارس آنلاین و از همون روز اول همین مشکلات شما رو داشتم.
جالبه که پای تلفن هم دقیقا کپی حرفایی که به شما زدن به من میزنن در صورتی که چندین ساله از 2 جای دیگه سرویس داشتم اصلا اینطوری نبوده. تابلوئه مشکل از خودشون هست.
تنها راهی که هست تخلیه والسلام.
اين جوري كه خيلي ضد حاله تو 2 هفته . نه ماله من از اول خيلي خوب بود. 2 3 سال هست دارم. من اون اولا شب ها با 200 150 دانلود ميكردم. شبي 2 گيگ شايد ميگرفتم . حالا الان تو روز سرعتم 150 200 هست ولي شب ها شايد بتونم يه شب 1200 1300 بگيرم ، يه شبم 400 500 مگ.
والا من خيلي اينترنت و تاپيك هاي بقيه isp ها رو زير و رو كردم . اخرش به نتيجه خاصي نرسيدم. تازه ميگفتن پارس انلاين شبانش از همه بهتره. حالا اگر نويز درست نشد كه وقت تلف كردنه تعويض isp.
شما snr ت چطوري هست ؟ سرعتت چي ؟ اينترنتت قطع ميشه يا كلا چراغ dsl يا link هم قطع ميشه ؟
aligoodbeh
17-02-2014, 23:55
می گم یه سوال خیلی خیلی خیلی مهم:پهنای باندی که پارس آنلاین به هر شهر می ده رو نمایندگی تقسیم می کنه؟آیا نمایندگی می تونه توش دست ببره یا مثلا کارای دیگه باهاش بکنه که سرعت پایین بیاد؟خواهش می کنم جواب بدین حیاتیه. چون سرعت من رو 4 مگ بسته شده ولی به زور تا 50 می ره.خیلی فکرمو مشغول کرده.
mojtaba2321
17-02-2014, 23:56
اين جوري كه خيلي ضد حاله تو 2 هفته . نه ماله من از اول خيلي خوب بود. 2 3 سال هست دارم. من اون اولا شب ها با 200 150 دانلود ميكردم. شبي 2 گيگ شايد ميگرفتم . حالا الان تو روز سرعتم 150 200 هست ولي شب ها شايد بتونم يه شب 1200 1300 بگيرم ، يه شبم 400 500 مگ.
والا من خيلي اينترنت و تاپيك هاي بقيه isp ها رو زير و رو كردم . اخرش به نتيجه خاصي نرسيدم. تازه ميگفتن پارس انلاين شبانش از همه بهتره. حالا اگر نويز درست نشد كه وقت تلف كردنه تعويض isp.
شما snr ت چطوري هست ؟ سرعتت چي ؟ اينترنتت قطع ميشه يا كلا چراغ dsl يا link هم قطع ميشه ؟
snr من زیر 10 هست و در طول روز مدام پرش لینک دارم.(اینترنت هم قطع میشه دیگه)
سرعت دانلود توی روز به 200 هم میرسه ولی شب بین 10 تا 60 در نوسانه.
mojtaba2321
17-02-2014, 23:56
می گم یه سوال خیلی خیلی خیلی مهم:پهنای باندی که پارس آنلاین به هر شهر می ده رو نمایندگی تقسیم می کنه؟آیا نمایندگی می تونه توش دست ببره یا مثلا کارای دیگه باهاش بکنه که سرعت پایین بیاد؟خواهش می کنم جواب بدین حیاتیه. چون سرعت من رو 4 مگ بسته شده ولی به زور تا 50 می ره.خیلی فکرمو مشغول کرده.
شما هم نویز داری،چند صفحه آخر همین تاپیک و پست اول رو بخون.
fanoostalaei
18-02-2014, 00:01
نه خیر نماینده به طور مستقیم نمیشتونه چون که ISP کشوری هست و از مرکز کنترل میشه
سرعت شما به این خاطر کمه چون مرکز مخابراتی شما پهنای باند کمتری به اون اختصاص داده شده
چه ربطی به نویز داره ؟
مگه نمیگه 4 مگ بسته شده پس وضعیت خط در حدی هست که 4 مگ رو پوشش بده
aligoodbeh
18-02-2014, 00:01
نویز ندارم تازه سیمکشی ها رو نو کردم و قدیمی ها رو انداختم دور.
در ضمن SNR من 15 هست.
حالا نمایندگی می تونه کاری کنه یا نه؟
hossein019940
18-02-2014, 00:08
نویز ندارم تازه سیمکشی ها رو نو کردم و قدیمی ها رو انداختم دور.
در ضمن SNR من 15 هست.
حالا نمایندگی می تونه کاری کنه یا نه؟
نه نمایندگی نمیتونه کاری کنه.کنترل از خود شرکت اصلی هست و کیفیت تجهیزات مرکز مخابراتیتون.نماینده کار فروش سرویس و تبلیغ و اندکی پشتیبانی که باز هم خودش متصل میشه به پشتیبان مرکزی تا حل کنه.یعنی اختیارات کامل ندارن.مگرنماینده ای باشه که تو اون شهر هم مشترک هاش و هم مراکزی که ساپورت کرده زیاد باشه که شرکتی بتونه اختیارات بیشتری رو بهش ارائه بده
aligoodbeh
18-02-2014, 00:11
نه نمایندگی نمیتونه کاری کنه.کنترل از خود شرکت اصلی هست و کیفیت تجهیزات مرکز مخابراتیتون.نماینده کار فروش سرویس و تبلیغ و اندکی پشتیبانی که باز هم خودش متصل میشه به پشتیبان مرکزی تا حل کنه.یعنی اختیارات کامل ندارن.مگرنماینده ای باشه که تو اون شهر هم مشترک هاش و هم مراکزی که ساپورت کرده زیاد باشه که شرکتی بتونه اختیارات بیشتری رو بهش ارائه بده
پس کار کار خود پارس آنلاینه.
fanoostalaei
18-02-2014, 00:13
پس کار کار خود پارس آنلاینه.
دوست عزیز هیچوقت خود یه شرکت نمیاد عمدا کیفیت بد تحویل مشترک بده !!!
100 درصد پهنای باند مرکز مخابراتی شما کم هست به همین خاطر سرعت شما هم کم هست
البته برای اطمینان بیشتر به پشتیبانی هم زنگ بزنید و جریان رو شرح بدید
شاید اگر چندین نفر از یه مرکز همچین ایرادی رو گزارش بدن پهنای باند اون مرکز رو افزاریش بدن
aligoodbeh
18-02-2014, 00:17
دوست عزیز هیچوقت خود یه شرکت نمیاد عمدا کیفیت بد تحویل مشترک بده !!!
100 درصد پهنای باند مرکز مخابراتی شما کم هست به همین خاطر سرعت شما هم کم هست
البته برای اطمینان بیشتر به پشتیبانی هم زنگ بزنید و جریان رو شرح بدید
شاید اگر چندین نفر از یه مرکز همچین ایرادی رو گزارش بدن پهنای باند اون مرکز رو افزاریش بدن
آخرش من نفهمیدم چی شد؟کار کیه؟چی کار کنم؟:n04:
من که دیوونه شدم
fanoostalaei
18-02-2014, 00:20
آخرش من نفهمیدم چی شد؟کار کیه؟چی کار کنم؟:n04:
من که دیوونه شدم
کار کار کسی نیست :دی
شما زنگ بزنید به پشتیبانی و بگید که من همچین موردی دارم
اگر چندین مورد دیگه هم مثل شما از مرکز مخابراتی شما گزارش داده بشه مسلما پهنای اند مرکز مخابراتی شما افزایش پیدا میکنه و به طبع اون سرعت شما هم افزایش پیدا میکنه
aligoodbeh
18-02-2014, 00:24
کار کار کسی نیست :دی
شما زنگ بزنید به پشتیبانی و بگید که من همچین موردی دارم
اگر چندین مورد دیگه هم مثل شما از مرکز مخابراتی شما گزارش داده بشه مسلما پهنای اند مرکز مخابراتی شما افزایش پیدا میکنه و به طبع اون سرعت شما هم افزایش پیدا میکنه
ممنون از کمکت ولی آخرش لیلی زن بود یا مرد؟:n02:
fanoostalaei
18-02-2014, 00:27
ممنون از کمکت ولی آخرش لیلی زن بود یا مرد؟:n02:
هر چی شما بگی همونه :دی
NIMA_AZX
18-02-2014, 02:02
snr من زیر 10 هست و در طول روز مدام پرش لینک دارم.(اینترنت هم قطع میشه دیگه)
سرعت دانلود توی روز به 200 هم میرسه ولی شب بین 10 تا 60 در نوسانه.
اين مشكل شما رو يكي از دوستان تو اين ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-9243158) تاپيك داشته .
قبلا مثل اينكه خطشون كيفيت خوبي داشته .
تمام این مسائلی که میگند تئوری هست مثل چیزایی که تو دانشگاه یاد میدند ولی در عمل زمین تا آسمون فرق داره
من هنوز که هنوزه خدا رو شکر میکنم که اول روی یکی از خطهام آسیاتک گرفتم وگرنه اگه از اول از پارس میگرفتم فکر میکردم خط ایراد داره
درصورتیکه نگو این بهترین خط خونمون بود! از آسیاتک که سرویس داشتم خط تا 12مگ میکشید روی پارس SNR با 4مگ شد 0.1!
با این وجود راحت کار میکرد! شاید چون attenuation خوب بوده خلاصه پشتیبانی بی تربیتشون برام درست نکرد تا اینکه ماه بعد به سلامتی کلا قطع شد
بعد گشادا مجبور شدند این دفعه درست خط رو ببندند! البته جدیدا که مکالمه رو ضبط میکنند جواب دادنشون بهتر شده خیر سرشون
Le0nard0
18-02-2014, 04:46
مدیر فنی به من گفت خیلی وقتا مخابرات میگه قطع رانژه کردیم ولی نمیکنه. خیر من الان 1 سرویس دارم.
این عکس مربوط به وقتیه که خطم 2 مگ بود:
اینم مربوط به امروزه که خط رو آوردن روی 512:
Attenuation خط شما بعد از تغییراتی که براتون دادن 11.5 db کمتر شده . Attenuation بیشتر به فاصله از مرکز مخابراتی مربوطه. چه تغییری براتون دادن که اینقدر کاهش پیدا کرده؟؟:n13:
MasoudBJ
18-02-2014, 05:20
سلام من مدتی هست که نویز خط دارم و شروع ماجرا رو این توضیح دادم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی کاربرا گفتند که درخواست تعویض پورت بده، پورتم رو هم تعویض کردن ولی مشکل همچنان باقیست
آیا راه حل دیگه ای هم هست؟
اصلا علتش چی میتونه باشه که یکدفعه ای خطم که خیلی خوب بود نویز شدید پیدا کرد؟
ضمناً تعویض پورتم یکی دو روزه انجام شد، ممکنه که اصلا کاری نکرده باشن گفته باشن که آره تعویض کردیم؟
ممنون
hossein019940
18-02-2014, 07:57
سلام من مدتی هست که نویز خط دارم و شروع ماجرا رو این توضیح دادم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی کاربرا گفتند که درخواست تعویض پورت بده، پورتم رو هم تعویض کردن ولی مشکل همچنان باقیست
آیا راه حل دیگه ای هم هست؟
اصلا علتش چی میتونه باشه که یکدفعه ای خطم که خیلی خوب بود نویز شدید پیدا کرد؟
ضمناً تعویض پورتم یکی دو روزه انجام شد، ممکنه که اصلا کاری نکرده باشن گفته باشن که آره تعویض کردیم؟
ممنون
شما اول برو از دم در ببین سیم مخابرات و سیم ساختمون که ورودی خونتون هستن خوب هست یا نه/یعنی تمیزشون کن.یعد از همون دم در تست کن.اگه خوب بود که هیچ مشکلت داخلی هست اما اگر مشکل همچنان باقی هست.یا فاصلت با مرکزت زیاده که هیچ کار نمیتونی بکنی یا مرکزت و شرکت اینترنتی کیفیت نداره.البته شرکت ها همشونتو یک سطح هستن ولی ممکنه یه شرکت کیفیتش بهتر باشه.
فاصله زیاده مرکز مخابراتی-خود مرکز
mojtaba2321
18-02-2014, 10:08
چه ربطی به نویز داره ؟
مگه نمیگه 4 مگ بسته شده پس وضعیت خط در حدی هست که 4 مگ رو پوشش بده
خط من روی 7 مگ بسته شده اما هم سرعتم کمه هم سرویس مطلوبیت لازم رو نداره
پس نمیشه گفت چون خطت تا 9 هم میکشه مشکل دیگه ای نداری.
fanoostalaei
18-02-2014, 11:08
خط من روی 7 مگ بسته شده اما هم سرعتم کمه هم سرویس مطلوبیت لازم رو نداره
پس نمیشه گفت چون خطت تا 9 هم میکشه مشکل دیگه ای نداری.
ببین دوست عزیز حرف شما تو پست قبلی با این پست اصلا نمیخونه !!!
عملا شما تو این پست جواب خودتون رو دادی تا من !!!
سلام
snr 8.5 خیلی داغونه ؟ متاسفنه سرعت دانلودم پایین هست ولی سرعت سایت و ... خوب و قابل قبول
fanoostalaei
18-02-2014, 20:21
سلام
snr 8.5 خیلی داغونه ؟ متاسفنه سرعت دانلودم پایین هست ولی سرعت سایت و ... خوب و قابل قبول
سلام
ادیت:
8.5 داغون نیست ولی زیر متوسط هست
من خودم اس ان آرم 4 هستش
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
hossein019940
18-02-2014, 20:36
سلام
داغون نیست.میشه گفت پایین هست.خوب ممکنه از خود شرکت محدود شده باشی
MasoudBJ
18-02-2014, 21:42
شما اول برو از دم در ببین سیم مخابرات و سیم ساختمون که ورودی خونتون هستن خوب هست یا نه/یعنی تمیزشون کن.یعد از همون دم در تست کن.اگه خوب بود که هیچ مشکلت داخلی هست اما اگر مشکل همچنان باقی هست.یا فاصلت با مرکزت زیاده که هیچ کار نمیتونی بکنی یا مرکزت و شرکت اینترنتی کیفیت نداره.البته شرکت ها همشونتو یک سطح هستن ولی ممکنه یه شرکت کیفیتش بهتر باشه.
فاصله زیاده مرکز مخابراتی-خود مرکز
سر خط که خیلی بردم، نویزش با توی اتاق خیلی فرقی نداره (پس مشکل داخلی نیست)
این مشکل نویزم هم از حدود بیست روز پیش شروع شده، قبلش snr روی 22 بود و اصلا مشکلی نداشتم
الان به نظرتون مشکل از مخابراته یا ISP ؟
ضمناً یکی از همسایه ها هم از یک شرکت دیگه سرویس داره اونم نویز داره تقریبا مثل منه، ولی اون از قبل از اینکه مشکل من شروع بشه هم مشکل داشت
مرسی از پاسختون .
یعنی با snr 4 سرعت دانلود مطلوبی دارین ؟ من الان پینگم 339- سرعت دانلود 0.21 و آپلود 0.26 هست . 512 محدود دارم !
پس درصدی از مشکل از خود شرکت هست ؟ اینم بگم روی 3 مگ هستم
مرسی
fanoostalaei
18-02-2014, 22:08
مرسی از پاسختون .
یعنی با snr 4 سرعت دانلود مطلوبی دارین ؟ من الان پینگم 339- سرعت دانلود 0.21 و آپلود 0.26 هست . 512 محدود دارم !
پس درصدی از مشکل از خود شرکت هست ؟ اینم بگم روی 3 مگ هستم
مرسی
خط من 4 مگ بسته شده و با اس ان ار 4 تا 6 مگ رو نهایت خطم میکشه
سرویس هم 128 نامحدود هستش و سرعت دانلود و آپلود 32 کیلو ولی قطعی و چیزی ندارم
مشکل سرعت این روز ها خیلی زیاده که از ISP هستش
در ضمن آپ کردن مودم خیلی تو پرش لینک تاثیر داره
پرش لینک رو توضیح میدین چی هست ؟ من قطعی ندارم فقط سرعت دانلود فاجعه هست .
مرسی
fanoostalaei
19-02-2014, 07:15
پرش لینک یعنی اینکه چراغ اینترنت شما همش چشمک بزنه و مدام قطع و وصل میشه
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Le0nard0
19-02-2014, 12:17
میشه شما یه عکس از وضعیت خطتون بذارید؟
arashsard
19-02-2014, 12:27
خب ما که دیدیم دیگه سرعتمون 300 400 نیست دیگه فرمون دادیم downstream رو آوردن روو 2 مگ ... واسه کم کردن downstream چقد زود اقدام میکنن ... مثل اینکه از خداشونه ... کلی هم تحویل گرفتو :n08: ذوق کرد ... الان snr اومد روو 14 15 ... دیگه پرش لینک شبانه هم ندارم .... البته با توجه به اینکه attention به کیفیت سیم و فاصله تا مرکز مخابراتی بستگی داره دیگه نمیشه کاریش کرد ...
...........
پیشنهاد من به دوستان نویزی :n02: اینکه اول از همه سر سیم ورودی یه پریز مخصوص تلفن بزارن .... بعد از این نوع سیم که عکسش گذاشتم بگیرن ... دو طرفش هم سوکت بزنن .... سیمی با روکش سفید هست که بینش زوج سیمی هست با رنگ های مختلف ... روو دستش سیم نیست ....
اگه مشکل حل نشد دیگه چاره ای ندارید جز کم کردن downstream در حد معقول ...
bahamestan
20-02-2014, 13:40
لطفاً در موردِ این خط نظر بدهید:
Downstream
Upstream
SNR Margin (0.1 dB):
140
306
Attenuation (0.1 dB):
610
373
hossein019940
20-02-2014, 13:56
Downstream
Upstream
SNR Margin (0.1 dB):
140
306
Attenuation (0.1 dB):
610
373
خط شما خیلی نویز داره.از دم در تست کردین؟سیم ورودی مخابرات از دم در مشکل سیاه یا اکسید شدگی داره؟بارون به پریز و دوشاخه میخوره؟
Armin.Computer
20-02-2014, 14:06
Downstream
Upstream
SNR Margin (0.1 dB):
140
306
Attenuation (0.1 dB):
610
373
پهنای باند چه قدره؟
ای کاش عکس از اون هم ارسال می کردید
bahamestan
20-02-2014, 14:52
سلام و تشکر
پهنای باند چه قدره؟
ای کاش عکس از اون هم ارسال می کردید
پهنایِ باند؟ بفرمایید چه عنواني داره که اطلاعاتِ اون رو هم بگیرم. من اینترنت +ADSL2 با ۵۱۲kbps اسمی، گرفتهم.
خط شما خیلی نویز داره.از دم در تست کردین؟سیم ورودی مخابرات از دم در مشکل سیاه یا اکسید شدگی داره؟بارون به پریز و دوشاخه میخوره؟
نه. مشکلِ ظاهری نداره. فقط گویا برایِ، به اصطلاح، گرفتنِ بوق! ترمینالِ رو به برق وصل کردند و داخلِ آپارتمان فاز گرفتند. این رو سیمکشِ ساختمون میگفت.
اضافه کنم اعدادي که ارائه شد اتصال با کابلِ Cat6 بود. کابلِ Cat5 مقدارِ ۱۶۰ تا ۱۸۰ رو برایِ SNR Downstream نشون میده. مثلِ اتصال با WiFi. اما هیچ یک، تأثیري بر Attenuation ندارند.
hossein019940
20-02-2014, 18:02
سلام و تشکر
پهنایِ باند؟ بفرمایید چه عنواني داره که اطلاعاتِ اون رو هم بگیرم. من اینترنت +ADSL2 با ۵۱۲kbps اسمی، گرفتهم.
نه. مشکلِ ظاهری نداره. فقط گویا برایِ، به اصطلاح، گرفتنِ بوق! ترمینالِ رو به برق وصل کردند و داخلِ آپارتمان فاز گرفتند. این رو سیمکشِ ساختمون میگفت.
اضافه کنم اعدادي که ارائه شد اتصال با کابلِ Cat6 بود. کابلِ Cat5 مقدارِ ۱۶۰ تا ۱۸۰ رو برایِ SNR Downstream نشون میده. مثلِ اتصال با WiFi. اما هیچ یک، تأثیري بر Attenuation ندارند.
سیم تلفن از کنار سیم برق رد میشه؟
bahamestan
20-02-2014, 18:16
سیم تلفن از کنار سیم برق رد میشه؟
نه قربان. این اولین مسئلهاي بود که رسیدگی کردم.
خب ما که دیدیم دیگه سرعتمون 300 400 نیست دیگه فرمون دادیم downstream رو آوردن روو 2 مگ ... واسه کم کردن downstream چقد زود اقدام میکنن ... مثل اینکه از خداشونه ... کلی هم تحویل گرفتو :n08: ذوق کرد ... الان snr اومد روو 14 15 ... دیگه پرش لینک شبانه هم ندارم .... البته با توجه به اینکه attention به کیفیت سیم و فاصله تا مرکز مخابراتی بستگی داره دیگه نمیشه کاریش کرد ...
...........
پیشنهاد من به دوستان نویزی :n02: اینکه اول از همه سر سیم ورودی یه پریز مخصوص تلفن بزارن .... بعد از این نوع سیم که عکسش گذاشتم بگیرن ... دو طرفش هم سوکت بزنن .... سیمی با روکش سفید هست که بینش زوج سیمی هست با رنگ های مختلف ... روو دستش سیم نیست ....
اگه مشکل حل نشد دیگه چاره ای ندارید جز کم کردن downstream در حد معقول ...
عکس سیم واضح نیست میشه یه عکس بهتر بذارید.
من snr خطم 38,40 بود ،یهو از دو روز پیش اومده زیر 14 .هیچ تغییر خاصی هم انجام ندادم!
Sent from my MediaPad 10 FHD
mahdiooo
20-02-2014, 23:12
سلام
دوستان مشخصات من چه جوریه ؟
نویزر و ... چه جوری هستند ؟
hossein019940
20-02-2014, 23:27
نه قربان. این اولین مسئلهاي بود که رسیدگی کردم.
باید از دم در تست کنید اگر خوب نشد.مشکل از شما نیست.فاصلتون تا مرکز زیاده؟از شرکت دیگه ای هم سرویس داشتی؟همین مشکل نویز رو داشتی؟
سلام
دوستان مشخصات من چه جوریه ؟
نویزر و ... چه جوری هستند ؟
خطت خوبه با مشخصاتی که گذاشتین.نویز که نداری یعنی خیلی خوبه.کیفیت خطت هم خوبه نسبت به این پهنای باند
Armin.Computer
20-02-2014, 23:41
سلام و تشکر
مشخصه
Rate نوشته
تست سرعت از سرور استانبول ترکیه دوستان شما هم پینگتون با ترکیه پایینه ؟
hossein019940
21-02-2014, 09:20
تست سرعت از سرور استانبول ترکیه دوستان شما هم پینگتون با ترکیه پایینه ؟
این تاپیک مربوط به نویز هست.شما اشتباه پست زدین
arashsard
21-02-2014, 12:20
عکس سیم واضح نیست میشه یه عکس بهتر بذارید.
Sent from my MediaPad 10 FHD
دوربین 2 مگا پیکسل دیگه :n02: 3 4 تا عکس گرفتم این از همش بهتره ... یه سیم با روکش سفید هست که زوج سیمش از رنگ های مختلفه ... الکتیریکیا اکثرا داره ... راحت هم سوکت میشه ...
omidscafild
21-02-2014, 12:22
گفتم منم یه استعلام وضعیت بگیرم ببینم خطم چجوریاس ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hossein019940
21-02-2014, 12:28
گفتم منم یه استعلام وضعیت بگیرم ببینم خطم چجوریاس ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خطت خوبه مشکلی نداره.کیفتی خطت هم خوبه نویز هم خوبه
Ahmad_742009
21-02-2014, 13:30
وضع حط ما چجوریه ؟
hossein019940
21-02-2014, 13:46
وضع حط ما چجوریه ؟
خط شما نویزش زیاد نیست.یعنی خوبه.ولی کیفیتتون یه خوره پایین رو به بالا هست.مشکلی نیست.خوبه.
سیم های دم در رو چه مخابرات ورودیش چه ساختمون رو تمیز کن اگه تونستی پریز رو هم تمیزش کن
bahamestan
21-02-2014, 22:52
مشخصه
Rate نوشته
Attainable Rate - Kbps:
1,288 [Downstream]
1,059 [Upstream]
Rate - Kbps:
228 [Downstream]
127 [Upstream]
باید از دم در تست کنید اگر خوب نشد.مشکل از شما نیست.فاصلتون تا مرکز زیاده؟از شرکت دیگه ای هم سرویس داشتی؟همین مشکل نویز رو داشتی؟
بله - در صدد ام انجام بدم. اما ور رفتن با ترمینال و سیم گرفتن و اتصال به سوکت واقعاً پردردسره. فاصلهیِ سوارهرو تا مرکز مخابرات، رویِ گوگلمپس ۵ کیلومتره.
hossein019940
21-02-2014, 23:19
Attainable Rate - Kbps:
1,288 [Downstream]
1,059 [Upstream]
Rate - Kbps:
228 [Downstream]
127 [Upstream]
بله - در صدد ام انجام بدم. اما ور رفتن با ترمینال و سیم گرفتن و اتصال به سوکت واقعاً پردردسره. فاصلهیِ سوارهرو تا مرکز مخابرات، رویِ گوگلمپس ۵ کیلومتره.
خوب پس احتمال داره برای همین مقدار فاصلتون باشه.شاید هم مرکزتون مشکلی داشته باشه
سرعت اینترنت من پایین هست میشه بگید با توجه به این عکس مشکل از کجاست
hossein019940
22-02-2014, 18:46
خطتون که خیلی خوبه.مشکلی نباید داشته باشید.شما سرعتتون باید 260 یا 250 بره.اگر نرفت که از خود شرکت محدودت کردن
Le0nard0
22-02-2014, 18:50
یه چی رو که من متوجه نمیشم اینه که یه خطی مثل این خط با اینکه هم وضعیت Attenuation , هم snr آپلود خوبه ولی ماکزیمم rate آپلود خط خیلی پایینه و اینجا 392 هست. درصورتی که خطی با مشخصاتی ضعیفتر از این خط ماکزیمم ریتش بالاتره . کسی میتونه اینو توضیح بده؟
hossein019940
22-02-2014, 19:34
یه چی رو که من متوجه نمیشم اینه که یه خطی مثل این خط با اینکه هم وضعیت Attenuation , هم snr آپلود خوبه ولی ماکزیمم rate آپلود خط خیلی پایینه و اینجا 392 هست. درصورتی که خطی با مشخصاتی ضعیفتر از این خط ماکزیمم ریتش بالاتره . کسی میتونه اینو توضیح بده؟
اون بستگی به سرویسی که مربوط به سیاست شرکت هست بسته میشه.مثلا شرکت آسیاتک بستگی به سرویس پهنای باند رو روی خط مشترک متفاوت میبنده.ولی شرکتی مثل پارس انلاین به صورت خودکار سرویسهاش روی 4 مگ بسته میشن.
تمام مشخصات دان استریم و آپ استریم کنترلش به شرکت مربوط میشه و بستگی به شرکت و سرویس ست میشه
Le0nard0
22-02-2014, 19:56
اون بستگی به سرویسی که مربوط به سیاست شرکت هست بسته میشه.مثلا شرکت آسیاتک بستگی به سرویس پهنای باند رو روی خط مشترک متفاوت میبنده.ولی شرکتی مثل پارس انلاین به صورت خودکار سرویسهاش روی 4 مگ بسته میشن.
تمام مشخصات دان استریم و آپ استریم کنترلش به شرکت مربوط میشه و بستگی به شرکت و سرویس ست میشه
منظور من دان استریم و آپ استریم نبود که خود شرکت میبنده بلکه ماکزیمم ریتی بود که خط جواب میده
hossein019940
22-02-2014, 20:16
منظور من دان استریم و آپ استریم نبود که خود شرکت میبنده بلکه ماکزیمم ریتی بود که خط جواب میده
منظور شما خود اعداد مودم هست؟
این اعداد روی مودم ها متفاوت فرق داره.یعنی هرکیفیتی که روی هر مودمی نشون میده اگه با مودم دیگه ای تست بشه مقادیر فرق داره.ولی این آپ استریم ماکزیموم درسته حق ا شماست 382 کیلوبیت با این کیفت کم هست
Le0nard0
22-02-2014, 20:24
منظور شما خود اعداد مودم هست؟
این اعداد روی مودم ها متفاوت فرق داره.یعنی هرکیفیتی که روی هر مودمی نشون میده اگه با مودم دیگه ای تست بشه مقادیر فرق داره.ولی این آپ استریم ماکزیموم درسته حق ا شماست 382 کیلوبیت با این کیفت کم هست
آره دقیقا خیلی کمه ماکزیمم ریت آپلود با این وضعیت خطش . حداقل باید حدود 1 مگ باشه ماکزیممش که نیست
mmahdi302
22-02-2014, 21:56
به خاطر power upstream ماکزیمم ریت آپلود پایینه
Le0nard0
22-02-2014, 22:28
به خاطر power upstream ماکزیمم ریت آپلود پایینه
این پارامتر به چی مربوطه؟ به آی اس پی؟ قابل تغییر هست؟
دوستان من یه مشکل عجیب دارم که 6 رو زه بوجود اومده.adsl هماراسیستم دارم ولی چراغ dsl هی خاموش و روشن ومیشه!پشتیبانی گفت مشکل از نویز هست ولی من که دیگه نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید!
hossein019940
22-02-2014, 23:56
دوستان من یه مشکل عجیب دارم که 6 رو زه بوجود اومده.adsl هماراسیستم دارم ولی چراغ dsl هی خاموش و روشن ومیشه!پشتیبانی گفت مشکل از نویز هست ولی من که دیگه نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید!
برو دم در سیم ورودی مخابرات و سیم ورود ساختمون رو تمیز کن.دوشاخه و پریز دم در رو تعویض کن.اگه برای مودم جدا پریز گذاشتی اسپلیتر رو از مسیرش بردار و روی مسیر پریز تلفن که جداگانه هست اسپلیتر بزار.
یه عکس هم از مودمت بزار
خطتون که خیلی خوبه.مشکلی نباید داشته باشید.شما سرعتتون باید 260 یا 250 بره.اگر نرفت که از خود شرکت محدودت کردن
ممنون بابت جواب اما یعنی چی شرکت محدود کرده باشه ؟ مثلا پهنای باند ؟ چون یکی از مشکلات اساسی که دارم متغیر بودن سرعتم هست .
hossein019940
23-02-2014, 07:37
ممنون بابت جواب اما یعنی چی شرکت محدود کرده باشه ؟ مثلا پهنای باند ؟ چون یکی از مشکلات اساسی که دارم متغیر بودن سرعتم هست .
اول این کارها رو انجام بده حتی اگه برات مقدور هست از دم در تست هم بگیر.اگه باز هم مشکلی داشتی از شرکت هم.متغییر بودن سرعتت چطوریه؟
مثلا اگر سرعتت رو 200 ثابت هست بعد از یکماه یا بیشتر میاد رو 120 که خوب از شرکت کنترلت کردن.اما اگر سرعتت مثلا از 200 میره تا 400 و روی هیچ عدد خاصی نیست که مشکل نویز و کیفیت خط تقصیر دارن
Iloveu-ALL
23-02-2014, 13:20
سلام چرا بارون میاد اینترنتم قطع میشه؟ بخاطر کیفیت پایینه سیمه؟ از داخل خونه یا بیرون؟
امروز این طوری شد رفتم دو شاخه ای رو که به تلفن وصل بود کشیدم دوباره زدم اینترنتم وصل شد :n29:
سلام دوستان
من قبلا از شاتل سرویس ۲ مگ داشتم که روی ۲ مگ هم بسته شده بود و نویز خط به این شکل بود
snr دانلود ۳۹.۸ و آپلود ۲۷.۳
attenuation دانلود ۳۰.۴ و آپلود ۱۶.۷
که از دوستان سوال کردم فرمودن که تا ۲۲ مگ هم میکشه
حالا که از پارس گرفتم و خطم روی ۹ مگ بسته شده، وضعیت به این صورته
snr دانلود ۸.۱ و آپلود ۵.۹
attenuation دانلود ۳۴ و آپلود ۲۱.۶
آیا این همه افت نرماله؟
من خودم شکم به مخابرات و رانژه جدیده چون توی منزل هیچ چیزی عوض نشده.
البته مشکل قطع و وصلی ندارم بلکه مشکل متغیر بودن سرعت هست که بین ۱۰۰ تا ۹۵۰ متغییر هست.
میخواستم نظر شما رو بدونم.
ممنون
aligoodbeh
23-02-2014, 20:22
سلام دوستان
من قبلا از شاتل سرویس ۲ مگ داشتم که روی ۲ مگ هم بسته شده بود و نویز خط به این شکل بود
آیا این همه افت نرماله؟
البته مشکل قطع و وصلی ندارم بلکه مشکل متغیر بودن سرعت هست که بین ۱۰۰ تا ۹۵۰ متغییر هست.
ممنون
اتفاقا منم مشکل تو رو دارم.خطو نو کردم SNR من از 8 شد 30 بعد که پارس فهمید که خطو نو کردم به محض این که سرعت رو بالا برد و روی 4 مگ گزاشت یهو SNR من شده 14 :n04: طرحم 512 هست و در کل شبانه روز با این که کیفیت خطم خیلی غالیه از 60 نهایتا 70 بالاتر نمی ره.شبا هم کلا 200 مگ دان نمی کنه.
Armin.Computer
23-02-2014, 21:38
سلام دوستان
آیا این همه افت نرماله؟
ممنون
سلام
تا جایی که می دونم با بیشتر شدن پهنای باند از SNR کم میشه
منم خطم نویز داشت
پهنای باند رو کاهش دادن و SNR کمی بیشتر شد
mehrdad_goleyakh
23-02-2014, 22:13
سلام دوستان خسته نباشید
من امروز اینترنتم رو عوض کردم و 10 مگ گرفتم،منتهی دیدم خطم روی 5 بسته شده تماس گرفتم پشتبیانی گفت خطت تا 6 بیشتر جواب نمیده،اومدم نویز و پارامترهای مودم رو بررسی کردم،یه سیم مستقیم از دم در کشیدم آوردم تا مودم الان وضعیت نویز شده این عکسی که گذاشتم،حالا میخواستم بپرسم با این پارامترها میشه پهنای باند رو برد روی همون 10 یا جواب نمیده؟چون الان دیگه مطمئنم مشکل از سمت من یا سیم کشی نیست،فاصله ام تا مرکز مخابراتی هم زیاد نیست،ممنون میشم راهنمائیم کنید.
hossein019940
23-02-2014, 23:19
سلام دوستان خسته نباشید
من امروز اینترنتم رو عوض کردم و 10 مگ گرفتم،منتهی دیدم خطم روی 5 بسته شده تماس گرفتم پشتبیانی گفت خطت تا 6 بیشتر جواب نمیده،اومدم نویز و پارامترهای مودم رو بررسی کردم،یه سیم مستقیم از دم در کشیدم آوردم تا مودم الان وضعیت نویز شده این عکسی که گذاشتم،حالا میخواستم بپرسم با این پارامترها میشه پهنای باند رو برد روی همون 10 یا جواب نمیده؟چون الان دیگه مطمئنم مشکل از سمت من یا سیم کشی نیست،فاصله ام تا مرکز مخابراتی هم زیاد نیست،ممنون میشم راهنمائیم کنید.
کیفیت بد نیست و نویزت هم بره رو 50 و بالاتر برات مشکل ساز میشه اگه رو همین مقدایر باشه خوبه.در ضمن اگر منظورشون اینکه خطتو تا 6 مگ میتونه ساپورت کنه اشتباه گفتن.خطتون میتونه تا 8 رو ساپورت کنه
mehrdad_goleyakh
23-02-2014, 23:27
کیفیت بد نیست و نویزت هم بره رو 50 و بالاتر برات مشکل ساز میشه اگه رو همین مقدایر باشه خوبه.در ضمن اگر منظورشون اینکه خطتو تا 6 مگ میتونه ساپورت کنه اشتباه گفتن.خطتون میتونه تا 8 رو ساپورت کنه
ممنون حسین جان بابت پاسخ گوئی،
با پشتیبانی تماس گرفتم خط رو روی 6 بست الان SNR شده 12.5 گفت بیشتر از این رو پیشنهاد نمی کنم اگه نویزت کمتر بشه مشکلی نداره،یه احتمالی که هست میتونه از مخابرات باشه گفت مودم رو بذار سر خط دقیق ببینیم نویز چطوریه بعد اگه مشخص بشه مشکل از مخابراته میشه درخواست داد کپسوله کنن خط رو(که اینجاش رو نفهمیدم)
حالا طبق تجربه ای که شما دارید توی مودم ها کدوم تو این زمینه قوی تر جواب میده؟مودم خودم مکس نته،بازم ممنون.
hossein019940
24-02-2014, 00:00
ممنون حسین جان بابت پاسخ گوئی،
با پشتیبانی تماس گرفتم خط رو روی 6 بست الان SNR شده 12.5 گفت بیشتر از این رو پیشنهاد نمی کنم اگه نویزت کمتر بشه مشکلی نداره،یه احتمالی که هست میتونه از مخابرات باشه گفت مودم رو بذار سر خط دقیق ببینیم نویز چطوریه بعد اگه مشخص بشه مشکل از مخابراته میشه درخواست داد کپسوله کنن خط رو(که اینجاش رو نفهمیدم)
حالا طبق تجربه ای که شما دارید توی مودم ها کدوم تو این زمینه قوی تر جواب میده؟مودم خودم مکس نته،بازم ممنون.
اطلاعات دقیق رو خود شرکت داره یعنی مقدایر شما با خود شرکت فرق داره.از دم در تست بگیر.خوب رو 7 هم ببری مشکلی برات پیش نمیاد.اگه احساس کردی که نوسان سرعت داری بیارش پایین.البته اگر سرعت برات مهمه ببر رو 7 مگ.
اول این کارها رو انجام بده حتی اگه برات مقدور هست از دم در تست هم بگیر.اگه باز هم مشکلی داشتی از شرکت هم.متغییر بودن سرعتت چطوریه؟
مثلا اگر سرعتت رو 200 ثابت هست بعد از یکماه یا بیشتر میاد رو 120 که خوب از شرکت کنترلت کردن.اما اگر سرعتت مثلا از 200 میره تا 400 و روی هیچ عدد خاصی نیست که مشکل نویز و کیفیت خط تقصیر دارن
اول کدوم کار ها رو انجام بدم ؟
متغیر بودن سرعت اینجوریه که مثلا الان سرعت 400 هست کم و زیاد میشه بین 350- 300 -390 - 400 , و به همین منوال . یعنی هیچ سرعت ثابتی ندارم در زمان دانلود یا .... /
خب شما با توجه به عکس گفتین کیفیت خط خیلی خوبه ؟ اگر خوبه پس نویز و کیفیت خط تقصیر دارن رو متوجه نمیشم ؟
hossein019940
24-02-2014, 06:59
اول کدوم کار ها رو انجام بدم ؟
متغیر بودن سرعت اینجوریه که مثلا الان سرعت 400 هست کم و زیاد میشه بین 350- 300 -390 - 400 , و به همین منوال . یعنی هیچ سرعت ثابتی ندارم در زمان دانلود یا .... /
خب شما با توجه به عکس گفتین کیفیت خط خیلی خوبه ؟ اگر خوبه پس نویز و کیفیت خط تقصیر دارن رو متوجه نمیشم ؟
آره خط شما خیلی خوبه از نظر کیفیت.ولی این نوسان سرعت رو هم شما نباید داشته باشید.نه نویزت زیاده که بگیم نویز باعث میشه نه کیفیت خطت کمه که بگیم خطت کیفیت نداره.شما از دم در تست بگیر البته اگر دیدی سیم مخابرات سیاه شده تمیزش کن و تست بگیر ببین نوسان سرعتت خوب میشه یا نه.اگر هم نشد باید زنگ بزنی خود شرکت.
mehrdad_goleyakh
24-02-2014, 10:50
سلام
حسین جان این عکس از مودم محل کارم هست بخوام ISP عوض کنم همون 10 مگ رو بگیرم این دیگه مشکلی نداره نه؟فکر کنم اینجا چون به مرکز مخابراتیم نزدیکه همه مقادیر عالی باشن:
hossein019940
24-02-2014, 10:57
سلام
حسین جان این عکس از مودم محل کارم هست بخوام ISP عوض کنم همون 10 مگ رو بگیرم این دیگه مشکلی نداره نه؟فکر کنم اینجا چون به مرکز مخابراتیم نزدیکه همه مقادیر عالی باشن:
سلام
این خطت دیگه واقعا عالی هست.تا 22 مگ هم میتونه ساپورت کنه.احتملا فیبر هست.مشکلی نیست میتونی رو این خط سرویس 10 مگ بگیری
mehrdad_goleyakh
24-02-2014, 11:11
سلام
این خطت دیگه واقعا عالی هست.تا 22 مگ هم میتونه ساپورت کنه.احتملا فیبر هست.مشکلی نیست میتونی رو این خط سرویس 10 مگ بگیری.
نه اتفاقا مسیه،باشه ممنون داداش.
Armin.Computer
24-02-2014, 12:58
سلام چرا بارون میاد اینترنتم قطع میشه؟ بخاطر کیفیت پایینه سیمه؟ از داخل خونه یا بیرون؟
امروز این طوری شد رفتم دو شاخه ای رو که به تلفن وصل بود کشیدم دوباره زدم اینترنتم وصل شد :n29:
سلام
به نظر من جایی از سیم می تونه بدون روکش باشه
حالا می تونه هر جا باشه
خونه یا بیرون
ولی شما سیم کشی خونه رو چک کنید ببینید جایی هست که سیم در محلی باشه که رطوبت یا بارون رو سیم اثر بزاره
Iloveu-ALL
24-02-2014, 13:05
سلام
به نظر من جایی از سیم می تونه بدون روکش باشه
حالا می تونه هر جا باشه
خونه یا بیرون
ولی شما سیم کشی خونه رو چک کنید ببینید جایی هست که سیم در محلی باشه که رطوبت یا بارون رو سیم اثر بزاره
سیمی که به مودم وصله 3-4جا روکش نداره + سیم کشی که خونمون (تو بالا پشت بوم) هم 1-2جا روکش نداره! همچنین 5 متر از بغل سیم آنتن هوایی عبور میکنه
قبلا سیمی که به مودم وصل بود رو عوض کردم ولی بیشتر قطع شد تازگی امتحان نکردم
این یکی بخاطر چیه که وقتی دو شاخه ی که به تلفن وصله رو برعکس میزنم اینترنت قطع میشه؟ یا مثلا میکَنم بازم قطع میشه باید حتما وصل باشه!!
ویرایش: الان سیمی که به مودم وصل بود رو عوض کردم و یکی سالم زدم ولی وقتی گوشی تلفن رو گرفتم بازم قطع شد... از 2تا اسپلیتر استفاده میکنم
hossein019940
24-02-2014, 13:41
نه اتفاقا مسیه،باشه ممنون داداش.
پس حتما خیلی به مخابرات نزدیکه.چون کیفیتش که خیلی خوبه
سیمی که به مودم وصله 3-4جا روکش نداره + سیم کشی که خونمون (تو بالا پشت بوم) هم 1-2جا روکش نداره! همچنین 5 متر از بغل سیم آنتن هوایی عبور میکنه
این یکی بخاطر چیه که وقتی دو شاخه ی که به تلفن وصله رو برعکس میزنم اینترنت قطع میشه؟ یا مثلا میکَنم بازم قطع میشه باید حتما وصل باشه!!
ویرایش: الان سیمی که به مودم وصل بود رو عوض کردم و یکی سالم زدم ولی وقتی گوشی تلفن رو گرفتم بازم قطع شد... از 2تا اسپلیتر استفاده میکنم
سیمی که زیر بارون باشه ممکنه حتی تا یکمتر هم پوسید بشه و سیاه.شما اولین کاری که میکنید مودم رو ببرید دم در تست کنید(قبل از تست هم سیم مخابرات و پریز رو چک کنید که پوسید و سیاه نباشن).مودم روشن باشه چند ساعت بعد برو ریز مصرف رو ببین که قطعی داشتی یا نه.
درمورد اون مسئله هم یه سیم مستقم برای مودمت از دم در ببیر و یه سیم دیگه هم از خود خونه برای تلفن برای مودم رو اسپلیتر نزار ولی برای تلفن باید باشه.ببین اسپلتر سالم هست یا نه.
تازه خطت رانژه شد؟
Iloveu-ALL
24-02-2014, 13:44
پس حتما خیلی به مخابرات نزدیکه.چون کیفیتش که خیلی خوبه
سیمی که زیر بارون باشه ممکنه حتی تا یکمتر هم پوسید بشه و سیاه.شما اولین کاری که میکنید مودم رو ببرید دم در تست کنید(قبل از تست هم سیم مخابرات و پریز رو چک کنید که پوسید و سیاه نباشن).مودم روشن باشه چند ساعت بعد برو ریز مصرف رو ببین که قطعی داشتی یا نه.
درمورد اون مسئله هم یه سیم مستقم برای مودمت از دم در ببیر و یه سیم دیگه هم از خود خونه برای تلفن برای مودم رو اسپلیتر نزار ولی برای تلفن باید باشه.ببین اسپلتر سالم هست یا نه.
تازه خطت رانژه شد؟
من تقریبا 3 ساله که adsl دارم و این مشکل قطع شدن نت در زمان مکالمه رو همیشه داشتم. ربطی به رانژه بودن داره؟
مودم رو فقط ببرم؟ یا لپ تاپ هم میخواد؟ چطوری ریز مصرف رو ببینم؟ نمیشه داداش باید سیم رو قطع کنم وصل کنم به پریز تلفن! یه روش دیگه بگو
hossein019940
24-02-2014, 14:03
من تقریبا 3 ساله که adsl دارم و این مشکل قطع شدن نت در زمان مکالمه رو همیشه داشتم. ربطی به رانژه بودن داره؟
برای کسایی که اوایل رانژه شدن خطشون هست.یعنی همین مشکل رو دارن.
مودم رو فقط ببرم؟ یا لپ تاپ هم میخواد؟
مودم رو ببر اگه لبتاپ داشتی اونم ببر دم در
چطوری ریز مصرف رو ببینم؟
.میری تو پنلت قسمت ریز مصرف رو میبنی که قطعی داشتی یا نه.
باید سیم رو قطع کنم وصل کنم به پریز تلفن! یه روش دیگه بگو
خوب باید سیم تلفن رو تمیز کنی دیگه یعنی باید قطعش کنی قطع که کردی میزنی به پریز
Iloveu-ALL
24-02-2014, 14:12
برای کسایی که اوایل رانژه شدن خطشون هست.یعنی همین مشکل رو دارن.
مودم رو ببر اگه لبتاپ داشتی اونم ببر دم در
.میری تو پنلت قسمت ریز مصرف رو میبنی که قطعی داشتی یا نه.
خوب باید سیم تلفن رو تمیز کنی دیگه یعنی باید قطعش کنی قطع که کردی میزنی به پریز
خب داداش سیم کشی رو باید عوض کنم دیگه این کارا واسه چیه؟
hossein019940
24-02-2014, 14:17
خب داداش سیم کشی رو باید عوض کنم دیگه این کارا واسه چیه؟
اول مطمئن شو که مشکل از سیم کشی داخلی هست بعد تعویض کن و برای مودمت یه سیم جدا ببر.ممکنه به خاطر مرکزتون باشه.
siavash2death
24-02-2014, 17:45
ببخشید میشه ساده تر بگید؟ من هم بهم گفتند خطت نویز داره. ساختمون کلا حدود یکی دو ساله که ساخته شده. یعنی سیم و اینها احتمال زیاد قدیمی نیستند.
downstream upstream
SNR: 11.3 18
Attenuation: 35.0 18.0
output power: 18.6 12.1
attinable rate: 2784 1064
Rate: 896 640
delay: 16 16
جزئیات دیگه ای هم خواستید من ببینم و بنویسم. سرویس شاتل نامحدود 128
لطفا ساده بگید باید چیکار کنم! با لپ تاپ مشکلی ندارم. با آیفون هم میشه از اینترنت (البته اون فقط شبکه های اجتماعی رو چک کرده) ولی من با اندروید حتی به زور می تونم شبکه اجتماعی رو چک کنم! ولی قطعی زیاد پیش نیومده. فقط میزان دریافت اطلاعات گاهی مواقع تفاوت می کنه. مثلا معمولی باید حدود 80-90 باشه گاهی مواقع تا 20-30 کیلوبایت در ثانیه هم پایین میاد!
bahamestan
24-02-2014, 17:59
سلام
این خطت دیگه واقعا عالی هست.تا 22 مگ هم میتونه ساپورت کنه.احتملا فیبر هست.مشکلی نیست میتونی رو این خط سرویس 10 مگ بگیری
سلام.
این که خط تا چهقدر ساپورت میکنه چیه؟ نرخِ دریافته یا پرداخت؟ چرا بالا یا پایین نباید گرفت؟ در جوابِ برخی معمولاً گفته شده که به ISP بگین خط رو روی رقمِ پایینتري ببندند.
یه سؤال هم در موردِ «فیبر» مدتها بود که مرکزِ مخابراتِ ما خطِ شرکتي رو رانژه نمیکرد. میگفتن فیبره، ADSL نمیخوره. تا اینکه خودش اقدام به فروش کرد. بالاخره فیبرِ نوری ADSL رو محدود میکنه یا سرعت میده؟
Iloveu-ALL
24-02-2014, 18:22
پاک شود تکراری....
Iloveu-ALL
24-02-2014, 18:26
اول مطمئن شو که مشکل از سیم کشی داخلی هست بعد تعویض کن و برای مودمت یه سیم جدا ببر.ممکنه به خاطر مرکزتون باشه.
همسایمون خونش حدود 50 متر با ما فاصله داره اون مشکلی نداره پس فکر نکنم مشکل از مرکز باشه.
اگه مشکل از مرکز باشه چیکار باید کرد؟
siavash2death
24-02-2014, 18:27
همسایمون خونش حدود 100 متر با ما فاصله داره اون مشکلی نداره فکر نکنم! فکر نکنم مشکل از مرکز باشه ها!
من هم خطم نویز داره. طرف که از سمت شرکت adsl اومده بود می گفت مشکل خط شما بیشترش برای همین نویزه. یه مقدارش هم مشکلاتیه که از سمت مخابراته! می گفت مثل اینکه دارند سعی می کنند این مشکل رو حل کنند ولی تا حالا که نتونستند! یعنی مشکلتون اگه از مخابرات و مرکز باشه عملا کاریش نمی تونی بکنی!
hossein019940
24-02-2014, 20:12
همسایمون خونش حدود 50 متر با ما فاصله داره اون مشکلی نداره پس فکر نکنم مشکل از مرکز باشه.
هر دوتا از یه شرکت سرویس دارین؟
Iloveu-ALL
24-02-2014, 20:15
هر دوتا از یه شرکت سرویس دارین؟
بله تو شهر ما فقط همین یه ISP هست.
hossein019940
24-02-2014, 20:18
بله تو شهر ما فقط همین یه ISP هست.
خوب پس از یه مرکز و از یه شرکت هستین حتما مشکلتون از پورت هایی هستن که ازش سرویس دارین
Iloveu-ALL
24-02-2014, 20:19
خوب پس از یه مرکز و از یه شرکت هستین حتما مشکلتون از پورت هایی هستن که ازش سرویس دارین
همسایمون که مشکلی نداره...
باید چیکار کرد؟
hossein019940
24-02-2014, 20:28
همسایمون که مشکلی نداره...
باید چیکار کرد؟
باید زنگ بزنین شرکت تعویض پورت براتون انجام بدن
Iloveu-ALL
24-02-2014, 20:42
باید زنگ بزنین شرکت تعویض پورت براتون انجام بدن
از کجا معلوم مشکل از پورت باشه؟ و از سیم کشی نباشه؟
شرکتی که ازش نت دارم اندیشه ست که چند وقته کمبود پورت داره و از بقیه شرکت ها پورت میگیره فکر نکنم انجام بدن
hossein019940
24-02-2014, 20:59
از کجا معلوم مشکل از پورت باشه؟ و از سیم کشی نباشه؟
شرکتی که ازش نت دارم اندیشه ست که چند وقته کمبود پورت داره و از بقیه شرکت ها پورت میگیره فکر نکنم انجام بدن
پس اول باید از دم در تست کنید.من فکر کردم از دم در تست کردین.اگر از دم در تست نکردین باید پریز که سیم مخابرات روش وصله رو تعویض کنین و سیم رو تمیز کنین.ببینید نتیجه چی میشه/
احتمال هم داره که تعویض پورت انجام نده با این اوضع شرکت
Armin.Computer
25-02-2014, 00:14
یادمه قبلا یکی تو همین تاپیک بود که مشکل داشت
مشکلشم یه ربطی به آنتن هوایی داشت
شما بودی ؟ :دی
بگذریم
ببین شما میگی سیم روکش نداره
پس می شه گفت مورد استاندارد نیست!
سیم باید حتما روکش داشته باشه تا از عواملی همچون رطوبت + بارون و .... در حفاظت کامل باشه
شما جهت حل مشکل سیم ها اقدامی انجام دادی؟
Iloveu-ALL
25-02-2014, 00:28
یادمه قبلا یکی تو همین تاپیک بود که مشکل داشت
مشکلشم یه ربطی به آنتن هوایی داشت
شما بودی ؟ :دی
بگذریم
ببین شما میگی سیم روکش نداره
پس می شه گفت مورد استاندارد نیست!
سیم باید حتما روکش داشته باشه تا از عواملی همچون رطوبت + بارون و .... در حفاظت کامل باشه
شما جهت حل مشکل سیم ها اقدامی انجام دادی؟
من قبلا گفته بودم که سیم تلفن 4متر از کنار کابلی که به آنتن هوایی وصله عبور میکنه :n02:
الان سیمی که به مودم وصله 4جاش به طول 3-4 سانت روکش نداره... جالبش میدونی کجاست؟ امروز سیم سالم رو جایگزینش کردم داغون شد هی قطع میشدم!! بالای 40 بار با این سیم قطع شدم امروز بعد رفتم دوباره همون سیم داغونه رو وصل کردم خوب شد! باور میکنی؟ :n04:
بالا پشتبوم هم یه نگاهی کرده بودم یه جاش سیم به طرز خیلی بدی به هم وصل شده!
من بیشترین احتمالی که میدم همین سیم کشی خونه باشه...
خیر تا حالا اقدام نکردم شما قبلا گفته بودی راه های دیگه (بردن مودم به دم در) رو امتحان کنید منم بیخیالش شده بودم
Armin.Computer
25-02-2014, 18:24
من قبلا گفته بودم که سیم تلفن 4متر از کنار کابلی که به آنتن هوایی وصله عبور میکنه :n02:
الان سیمی که به مودم وصله 4جاش به طول 3-4 سانت روکش نداره... جالبش میدونی کجاست؟ امروز سیم سالم رو جایگزینش کردم داغون شد هی قطع میشدم!! بالای 40 بار با این سیم قطع شدم امروز بعد رفتم دوباره همون سیم داغونه رو وصل کردم خوب شد! باور میکنی؟ :n04:
بالا پشتبوم هم یه نگاهی کرده بودم یه جاش سیم به طرز خیلی بدی به هم وصل شده!
من بیشترین احتمالی که میدم همین سیم کشی خونه باشه...
خیر تا حالا اقدام نکردم شما قبلا گفته بودی راه های دیگه (بردن مودم به دم در) رو امتحان کنید منم بیخیالش شده بودم
از همسایه ها کی ADSL داره؟
Iloveu-ALL
25-02-2014, 21:12
از همسایه ها کی ADSL داره؟
سلام فامیلمه ...
نتش هم مشکلی نداره
mehr film
25-02-2014, 21:31
دوستان این مشخصات خط من هست ... از پارس آنلاین سرویس دارم . الان چراغ لینک ثابته ولی میخوام نویز کمتر بشه ....
جالب اینکه وقتی اسپلیتر نصب میکنم نویز خط بیشتر میشه
ADSL Parameters
Downlink
Uplink
SNR Tolerance(db)
8.4
19.7
Attenuation(db)
41.0
21.0
Rate(Kbps)
4095
508
Le0nard0
25-02-2014, 21:39
دوستان این مشخصات خط من هست ... از پارس آنلاین سرویس دارم . الان چراغ لینک ثابته ولی میخوام نویز کمتر بشه ....
جالب اینکه وقتی اسپلیتر نصب میکنم نویز خط بیشتر میشه
ADSL Parameters
Downlink
Uplink
SNR Tolerance(db)
8.4
19.7
Attenuation(db)
41.0
21.0
Rate(Kbps)
4095
508
قبل از هرچیز باید از دم در تست کنی ببینی تغییری داره یا نه
mehr film
25-02-2014, 21:46
ببخشید من مشکلم رو اشتباه گفتم .... وقتی نویز گیر رو نصب میکنم به تلفن وضعیت نویز خط خوب میشه ... میاد روی 10 ..
ولی دیگه مودم نمیتونه آی پی بگیره از ISP و اینترنتم با وصل کردن نویز گیر قطع میشه
Armin.Computer
25-02-2014, 23:52
سلام فامیلمه ...
نتش هم مشکلی نداره
شما باید اول از همه از سیم کشی داخل خونه مطمئن بشید
اون سیم ها رو پوشش دادید؟
Iloveu-ALL
25-02-2014, 23:59
شما باید اول از همه از سیم کشی داخل خونه مطمئن بشید
اون سیم ها رو پوشش دادید؟
سیم کشی خیر.
میتونه مشکل از اسپلیتر باشه؟ 2تا اسپلیتر دادم برا تستش چیکار میشه کرد؟ (من فکر نکنم ازین باشه چون قبلا چند بار تست کردم با 2تا اسپلیتر و بدون اسپلیتر حتی تلفن هم کندم ولی بازم قطع میشد بخاطر همین فکر نمی کنم ازین یکی باشه)
shayan5800
26-02-2014, 10:50
دوستان من از پارس آنلاین نت گرفتم ..2 مگ که خطم رو 9 مگ بسته شده...ولی تو روز سرعتم بیشتر از 300 kb نمیشه...اینم وضعیت خطم هست..مشکل از چی میتونه باشه؟؟
SNR Margin (Downstream/Upstream):
16/11
Attenuation (Downstream/Upstream):
21/12
hossein019940
26-02-2014, 11:44
دوستان من از پارس آنلاین نت گرفتم ..2 مگ که خطم رو 9 مگ بسته شده...ولی تو روز سرعتم بیشتر از 300 kb نمیشه...اینم وضعیت خطم هست..مشکل از چی میتونه باشه؟؟
SNR Margin (Downstream/Upstream):
16/11
Attenuation (Downstream/Upstream):
21/12
خطت که خوبه نباید مشکلی داشته باشی
SNR Margin (Downstream 16
Attenuation (Downstream 21
این مقدایر خط شما هست؟
ممکنه از خود شرکت محدودت کرده باشن
mehr film
26-02-2014, 12:07
دوستان کسی نمیدونه مشکل من چیه ؟؟؟
اسپلیتر وصل میکنم به تلفن دیگه ADSL کار نمیکنه
Armin.Computer
26-02-2014, 13:52
سیم کشی خیر.
میتونه مشکل از اسپلیتر باشه؟ 2تا اسپلیتر دادم برا تستش چیکار میشه کرد؟ (من فکر نکنم ازین باشه چون قبلا چند بار تست کردم با 2تا اسپلیتر و بدون اسپلیتر حتی تلفن هم کندم ولی بازم قطع میشد بخاطر همین فکر نمی کنم ازین یکی باشه)
خود گوشی تلفن صدای نویز داره؟
Iloveu-ALL
26-02-2014, 14:03
خود گوشی تلفن صدای نویز داره؟
الان که اسپلیتر گذاشتم نه.
البته وقتی گوشی رو برمیداری اینترنت قطع میشه ... چراغ dsl (لینک؟) قطع میشه
با وای فای:
saman999999
28-02-2014, 14:00
عاغا این مودم ما از روز اول هی چشمک میزد...مام فک میکردیم واسه خوشکلی اینجوریه:n09:..داره قرو فر میاد..:n08:
نگو بدبخت خطم نویز داره..البته نویز که چی بگم زلزله.. حالا دوستان میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاست و چیکار میشه کرد ؟!
قطعیشم زیاده..الان 512 محدود دارم از اون مرده شور خونه..مخابرات...ولی نهایت سرعت دانلودم 30 40 البته بعضی وقتا به طرز مشکوکی تا140 هم میره !
اینم وضعیت خطمه ولی نترسید چیزی نیست...
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
6.0
26.6
db
Line Attenuation
:
37.0
26.2
db
Data Rate
:
13070
1021
kbps
Max Rate
:
14636
2339
kbps
Le0nard0
28-02-2014, 14:16
عاغا این مودم ما از روز اول هی چشمک میزد...مام فک میکردیم واسه خوشکلی اینجوریه:n09:..داره قرو فر میاد..:n08:
نگو بدبخت خطم نویز داره..البته نویز که چی بگم زلزله.. حالا دوستان میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاست و چیکار میشه کرد ؟!
قطعیشم زیاده..الان 512 محدود دارم از اون مرده شور خونه..مخابرات...ولی نهایت سرعت دانلودم 30 40 البته بعضی وقتا به طرز مشکوکی تا140 هم میره !
اینم وضعیت خطمه ولی نترسید چیزی نیست...
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
6.0
26.6
db
Line Attenuation
:
37.0
26.2
db
Data Rate
:
13070
1021
kbps
Max Rate
:
14636
2339
kbps
مشکلت به خاطر اینه که خطتو روی 13 مگ بستن زنگ بزن بگو بیارنش پایینتر مثلا روی 9 یا 6
mojtaba2321
01-03-2014, 16:30
سلام
آقا این قضیه من هر روز داره جالبتر میشه
اگه یادتون باشه از پارس آنلاین بودم پرش لینک خیلی زیاد داشتم و سرعت شبانم هم خیلی خیلی کم بود.
الان بعد از 25 روز بهم زنگ زدن پشت تلفن چند تا تست کردن نتیجشو بهتون میگم خیلی جالب بود.
مودم با اسپلیتر وصله و یه تلفن هم هست.
مسئول محترم فنی اول وقتی تلفن در مدار بود یه فایل دانلود کرد سرعت بشدت کم و زیاد میشد یعنی از 3 کیلو تا 300 سرعت در نوسان بود:n13:
بعد که تلفنو اشغال کردم باز دوباره سرعت افت میکرد
و وقتی تلفن رو کلا از مدار خارج میکردم سرعت پایدار میشد.
حالا به من گفتن از امروز تا فردا مودم رو بدون اسپلیتر بزارم و در ساعتهای مختلف تست کنم و نتیجه رو فردا بهشون بگم تا اگه موردی بود از طریق تهران مشکلو حل کنن.
بچه ها به نظرتون ممکنه مودم مشکل داشته باشه؟
hossein019940
01-03-2014, 16:57
سلام
آقا این قضیه من هر روز داره جالبتر میشه
اگه یادتون باشه از پارس آنلاین بودم پرش لینک خیلی زیاد داشتم و سرعت شبانم هم خیلی خیلی کم بود.
الان بعد از 25 روز بهم زنگ زدن پشت تلفن چند تا تست کردن نتیجشو بهتون میگم خیلی جالب بود.
مودم با اسپلیتر وصله و یه تلفن هم هست.
مسئول محترم فنی اول وقتی تلفن در مدار بود یه فایل دانلود کرد سرعت بشدت کم و زیاد میشد یعنی از 3 کیلو تا 300 سرعت در نوسان بود:n13:
بعد که تلفنو اشغال کردم باز دوباره سرعت افت میکرد
و وقتی تلفن رو کلا از مدار خارج میکردم سرعت پایدار میشد.
حالا به من گفتن از امروز تا فردا مودم رو بدون اسپلیتر بزارم و در ساعتهای مختلف تست کنم و نتیجه رو فردا بهشون بگم تا اگه موردی بود از طریق تهران مشکلو حل کنن.
بچه ها به نظرتون ممکنه مودم مشکل داشته باشه؟
از مودم نیست.احتمالا خطت ضعیفه که وقتی تلفن روش نصب میشه نوسان پیدا میکنی و وقتی زنگ میخوره هم نویز تلفن بیشتر میشه وباز هم مشکلت بدتر میشه.یا میتونه از اسپلستر باشه.برای مودم از دم در مشتقیم یه سیم بدون اسپلتر اوردی >؟
HO3IN-Life
01-03-2014, 20:29
دوستان SNR مثل این عکس که یکی از دوستان همینجا گذاشتن باشه خوبه :
یا مثلا SNR داونش رو 31 باشه و آپ روی 9
attenuation هم داونش رو 17 باشه و آپش رو 7 ؟
یکی مثل عکس بالا چرا اینقدر زیاده رو 100 هستش ؟ ممکنه ماله مودم باشه ؟ چون یه اطلاعاتی مثل اینی که بالا نوشتم سرعت بیشتری رو نسبت به اطلاعات عکس ساپورت میکنه (من توی اداره دیدم)
کدوم بهترین ؟
ممنون
hossein019940
01-03-2014, 22:45
دوستان SNR مثل این عکس که یکی از دوستان همینجا گذاشتن باشه خوبه :
یا مثلا SNR داونش رو 31 باشه و آپ روی 9
attenuation هم داونش رو 17 باشه و آپش رو 7 ؟
یکی مثل عکس بالا چرا اینقدر زیاده رو 100 هستش ؟ ممکنه ماله مودم باشه ؟ چون یه اطلاعاتی مثل اینی که بالا نوشتم سرعت بیشتری رو نسبت به اطلاعات عکس ساپورت میکنه (من توی اداره دیدم)
کدوم بهترین ؟
ممنون
این عکس از مشخصات خیلی خوبی برخوردار هست.اون مشخصاتی که شما میگید هم خوبه ولی نویزش بیشتر از این خط هست.الان این نویزش 12 هست 1.10 حساب میکنه مقادیر رو
mojtaba2321
01-03-2014, 23:06
از مودم نیست.احتمالا خطت ضعیفه که وقتی تلفن روش نصب میشه نوسان پیدا میکنی و وقتی زنگ میخوره هم نویز تلفن بیشتر میشه وباز هم مشکلت بدتر میشه.یا میتونه از اسپلستر باشه.برای مودم از دم در مشتقیم یه سیم بدون اسپلتر اوردی >؟
بدون اسپلیتر هم دانلود شبانه من سرعتش از 60 بیشتر نمیشه و به گفته مدیر فنی پارس آنلاین باید بیشتر باشه.
خودش گفته اگه مشکل حل نشه تیکت میزنه به تهران تا مشکلو حل کنن ؛ اگه درست نشه خط رو تخلیه میکنم.
siavash2death
02-03-2014, 03:35
ببخشید میشه ساده تر بگید؟ من هم بهم گفتند خطت نویز داره. ساختمون کلا حدود یکی دو ساله که ساخته شده. یعنی سیم و اینها احتمال زیاد قدیمی نیستند.
downstream upstream
لطفا ساده بگید باید چیکار کنم! با لپ تاپ مشکلی ندارم. با آیفون هم میشه از اینترنت (البته اون فقط شبکه های اجتماعی رو چک کرده) ولی من با اندروید حتی به زور می تونم شبکه اجتماعی رو چک کنم! ولی قطعی زیاد پیش نیومده. فقط میزان دریافت اطلاعات گاهی مواقع تفاوت می کنه. مثلا معمولی باید حدود 80-90 باشه گاهی مواقع تا 20-30 کیلوبایت در ثانیه هم پایین میاد!
کسی نبود جواب من رو بده؟؟ به پست همه جواب داده شد غیر از من!
fanoostalaei
02-03-2014, 09:26
downstream upstream
اولا دوست عزیز کیفیت خط تلفن شما خیلی بده چون حداکثر میزان سرعت شما میتونه 2.5 مگ باشه که برای یه خط تلفن خیلی بده
ثانیا اون کندی اینترنت رو هم که میگید هم میتونه از نت باشه و هم از نویز شما باشه (نویز چون میزان ارور های CRC و... ) میره بالا باعث ایجاد اختلال تو کیفیت نت میشه
mahdi-mo
02-03-2014, 17:38
سلام دوستان بدجور سرعتم پایینه اینترنت 2 مگ مخابرات رو گرفتم اما سرعت دانلودم 140 بیشتر نمیشه گاهی اوقات اگه قاطی کنه سرعت به 170 میزسه اون هم چند ثانیه:n02:
مشخصات مودمم هم اینه:
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
4.0
6.6
db
Line Attenuation
:
51.9
48.9
db
Data Rate
:
1458
251
kbps
Max Rate
:
2016
254
kbps
POWER
:
18.3
10.3
dbm
CRC
:
5847
1
بهم تو تاپیک دیگه گفتن خطت نویز داره؟دقیقا بگین چه کارهایی انجام بدم؟البته یکی از دوستان تو تاپیک دیگه بهم گفتش اما خواستم از بقیه دوستان هم کمک بگیرم:n26:
سلام دوستان بدجور سرعتم پایینه اینترنت 2 مگ مخابرات رو گرفتم اما سرعت دانلودم 140 بیشتر نمیشه گاهی اوقات اگه قاطی کنه سرعت به 170 میزسه اون هم چند ثانیه:n02:
مشخصات مودمم هم اینه:
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
4.0
6.6
db
Line Attenuation
:
51.9
48.9
db
Data Rate
:
1458
251
kbps
Max Rate
:
2016
254
kbps
POWER
:
18.3
10.3
dbm
CRC
:
5847
1
بهم تو تاپیک دیگه گفتن خطت نویز داره؟دقیقا بگین چه کارهایی انجام بدم؟البته یکی از دوستان تو تاپیک دیگه بهم گفتش اما خواستم از بقیه دوستان هم کمک بگیرم:n26:
از ورودی مخابرات تست گرفتین؟
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
amirmohammad_49
03-03-2014, 00:03
با سلام
lمشخصات خط من
Downstream
Upstream
SNR Margin (dB):
21.5
6.5
Attenuation (dB):
30.0
14.2
Output Power (dBm):
19.6
12.4
Attainable Rate (Kbps):
17580
1239
Rate (Kbps):
8191
1243
قطع و وصلی زیاد دارم..خیلی هم از شرکت پیگیری کردم، آخر علت مشخص نشد فقط گزینه تعویض مودم را انجام ندادم هنوز،
نظر دوستان
Armin.Computer
03-03-2014, 00:23
با سلام
lمشخصات خط من
Downstream
Upstream
SNR Margin (dB):
21.5
6.5
Attenuation (dB):
30.0
14.2
Output Power (dBm):
19.6
12.4
Attainable Rate (Kbps):
17580
1239
Rate (Kbps):
8191
1243
قطع و وصلی زیاد دارم..خیلی هم از شرکت پیگیری کردم، آخر علت مشخص نشد فقط گزینه تعویض مودم را انجام ندادم هنوز،
نظر دوستان
کیفیت خط خوب به نظر می یاد
تا 17 مگ می کشه
و رو 8 مگ بسته شده
+
لینک میره؟
mehr film
03-03-2014, 02:48
حذف شود ........
mmahdi302
03-03-2014, 12:12
با سلام
lمشخصات خط من
Downstream
Upstream
SNR Margin (dB):
21.5
6.5
Attenuation (dB):
30.0
14.2
Output Power (dBm):
19.6
12.4
Attainable Rate (Kbps):
17580
1239
Rate (Kbps):
8191
1243
نظر دوستان
بگو upstream برات کم کنن احتمال 90% درست شه
hossein019940
03-03-2014, 17:50
با سلام
lمشخصات خط من
Downstream
Upstream
SNR Margin (dB):
21.5
6.5
Attenuation (dB):
30.0
14.2
Output Power (dBm):
19.6
12.4
Attainable Rate (Kbps):
17580
1239
Rate (Kbps):
8191
1243
نظر دوستان
کیفیت خطت خیلی خوبه نباید مشکلی داشتی باشی.ببین اسپلیتر سالمه یا نه+از دم در هم تست بگیر ببین قطعی داری یا نه+سیم ورودی مخابرات به ساختمون رو تمیز کن ببین سیاه یا اکسید شده یا نه.
اگر مشکلت ادامه داره طبق گفته دوستمون آپلودت رو کم کن البته اگه آپلود برات مهم نیست بیار روی 700 Kbps
siavash2death
04-03-2014, 03:06
اولا دوست عزیز کیفیت خط تلفن شما خیلی بده چون حداکثر میزان سرعت شما میتونه 2.5 مگ باشه که برای یه خط تلفن خیلی بده
ثانیا اون کندی اینترنت رو هم که میگید هم میتونه از نت باشه و هم از نویز شما باشه (نویز چون میزان ارور های CRC و... ) میره بالا باعث ایجاد اختلال تو کیفیت نت میشه
دوست عزیز. من که میگم نویز افتاده رو خط. قبلا این مشکل رو نداشتم. 128 محدود 3 گیگ قبلا می گرفتیم که سرعت دانلودم همش روی 200-270 بود. که برای سرعت 2 مگ که گفته بودند فکر کنم بد نباشه. جدیدا اینطوری شده. طرف از شرکت اومد تست کرد. گفت روی خط نویز افتاده. مودم رو برده بود همون محل کنتور و جایی که سیم تلفن اومده تو حیاط رفت تست کرد. گفت اونجا مشکلی نداره. تو خونه این مشکل وجود داره! باید چیکارش کنم؟ و اگه قرار به تعویض سیم تلفن باشه خبر ندارید حدودا چقدر میشه؟ و آیا هر برقکاری می تونه انجامش بده یا نیاز به اینه که طرف از adsl و اینها سر در بیاره؟
nima_949
04-03-2014, 12:27
آقا چه جوری میشه متوجه شد؟
من مودمم هوآوی مدل hg521
مودم چراغ lan همش چشمک میزنه یعنی نویز داره؟
hossein019940
04-03-2014, 12:40
من مودمم هوآوی مدل hg521
شما باید از تنظیمات مودمتون عکس بگیرین
نه چراغ لن باید چشمک بزنه چون در حال دریافت و ارسال اطلاعات هستش.
قطعی+افت سرعت+نوسان سرعت عوامل نویز هستن
behrad66
04-03-2014, 12:47
من مودمم هوآوی مدل hg521
برو تو تنظیمات مودم و از سمت چپ Status و بعد WAN رو انتخاب کن. از صفحه یه عکس بنداز بذار اینجا تا دوستان بگن وضعیت خطت چطوره.
Sent from iPhone ~ Tapatalk
من مودم d-link 2770 L خریدم اما هیچ توضیحاتی درباره snr نداره !
نمیدونید کجا نوشته؟
پرش لینک زیاد دارم
hossein019940
04-03-2014, 19:40
من مودم d-link 2770 L خریدم اما هیچ توضیحاتی درباره snr نداره !
نمیدونید کجا نوشته؟
پرش لینک زیاد دارم
Device Info
Statistics
ADSL
طبق منو های زیر باید مراحل رو طی کنید تا به تنظیمات برسید
Device Info
Statistics
ADSL
طبق منو های زیر باید مراحل رو طی کنید تا به تنظیمات برسید
میرم فقط این اطلاعات رو داره:n03:
ADSL Connection (DownStream/UpStream) :
10240 / 1535
مثل tp-link مشخصات خط رو نداره
siavash2death
04-03-2014, 19:51
دوست عزیز. من که میگم نویز افتاده رو خط. قبلا این مشکل رو نداشتم. 128 محدود 3 گیگ قبلا می گرفتیم که سرعت دانلودم همش روی 200-270 بود. که برای سرعت 2 مگ که گفته بودند فکر کنم بد نباشه. جدیدا اینطوری شده. طرف از شرکت اومد تست کرد. گفت روی خط نویز افتاده. مودم رو برده بود همون محل کنتور و جایی که سیم تلفن اومده تو حیاط رفت تست کرد. گفت اونجا مشکلی نداره. تو خونه این مشکل وجود داره! باید چیکارش کنم؟ و اگه قرار به تعویض سیم تلفن باشه خبر ندارید حدودا چقدر میشه؟ و آیا هر برقکاری می تونه انجامش بده یا نیاز به اینه که طرف از adsl و اینها سر در بیاره؟
دوستان. باید التماس کنم که من رو هم کامل راهنمایی کنید؟
;8128268']-اسپیلیتر رو عوض کنید
-مودم رو در صورت امکان بگذارید سر خط
-کیفیت کابل های مودم رو بررسی کنید
-کیفیت کابل های تلفن رو چک کنید که مبادا آسیب دیدگی، خم شدگی و مواردی از این دست نداشته باشه
-بررسی کنید که کابل های تلفن کاملا سالم هستند و آب یا رطوبت به داخلشون نفوذ نمیکنه
-اگر در خارج از ساختمان پریز تلفن براتون گذاشتن و در معرض بارندگی هست اول پریز رو خشک و تمیز کنید بعد سوراخ پریز رو با چسب بپوشونید
-اطمینان حاصل کنید که کابل های تلفن ساختمان از کنار کابل های برق رد نشده باشه
اگر تمام این موارد رو امتحان کردید و باز هم مشکل حل نشد.
میزان SNR تعیین کننده کیفیت سیگناله هر چی این مقدار بالاتر باشه خطتون نویز کمتری داره. حداقل میزان SNR باید 10 باشه
اگه این کارا کردید هنوز مشکل داشت باید سیم کشی عوض کنید.
برق کار هم لازم نیست از adsl سر در بیاره.
hossein019940
04-03-2014, 19:59
10240 / 1535
خوب باید تو همین منو ها به صفحه ای برخورد کنید که مثل دوستانی که اطلاعت خطشون رو گذاشتن برخورد کنین.
اگر مشکل داخلی هست چون که شما میگین قبلا این مشکل رو نداشتین به خاطر همین ممکنه نویز از اسپلیتر خرابتون باشه+حتی شما خودت هم میتونی سیم رو تعویض کنی.به نظر من یه سیم از دم در واسه مودم به صورت جداگانه ببر اسپلیتر هم نزار روش فقط رو تلفن اسپلیتر بزار بهتره
siavash2death
04-03-2014, 20:04
اگه این کارا کردید هنوز مشکل داشت باید سیم کشی عوض کنید.
برق کار هم لازم نیست از adsl سر در بیاره.
ممنون. همه اینها رو خود طرفی که از طرف شرکت adsl اومده بود چک کرد. گفت احتمالا سیم تلفن رو برای ارزون تر شدن از کنار یه سیم برق رد کردند و برای همین نویز افتاده. مودم رو هم برده بود سر خط تلفن تو حیاط چک کرده بود. گفت اونجا مشکلی نداره. بعد گفت سیم باید عوض بشه. حالا طرف راست گفته یا دروغ میگه و اینها رو نمی دونم. شما نمی دونی هزینه تعویض سیمش حدودا چقدر در میاد؟ در کل هزینه سیم و دستمزد برق کار کلا با هم؟
siavash2death
04-03-2014, 20:06
خوب باید تو همین منو ها به صفحه ای برخورد کنید که مثل دوستانی که اطلاعت خطشون رو گذاشتن برخورد کنین.
اگر مشکل داخلی هست چون که شما میگین قبلا این مشکل رو نداشتین به خاطر همین ممکنه نویز از اسپلیتر خرابتون باشه+حتی شما خودت هم میتونی سیم رو تعویض کنی.به نظر من یه سیم از دم در واسه مودم به صورت جداگانه ببر اسپلیتر هم نزار روش فقط رو تلفن اسپلیتر بزار بهتره
ممنون حسین جان. شرمنده ولی من آماتورم. سیمی که از کنار کنتور اومده تا داخل خونه رو چجور میشه مستقیم برای مودم برد؟ مگه یه سیم نیست؟ خب اینطوری چجور تلفن رو میشه وصل کرد؟ میگم من آماتورم!
اینم از شانس ماست!
از کجا بفهمم نویز خط چنده خب!
hossein019940
04-03-2014, 20:09
ممنون حسین جان. شرمنده ولی من آماتورم. سیمی که از کنار کنتور اومده تا داخل خونه رو چجور میشه مستقیم برای مودم برد؟ مگه یه سیم نیست؟ خب اینطوری چجور تلفن رو میشه وصل کرد؟ میگم من آماتورم!
هم میتونید دوسیم ورودی به خونه که یکی برای تلفن و یکی برای مودم میره رو به هم اتصال بدین بعد از طریق پریز و دوشاخه متصلش کنید به سیم مخابرات.یا دو طرف سیم ورودی به خونه برای مودم و تلفن رو سوکت بزن و یه دوشاخه 2سوکت دار بخر و به اون متصلش کن و بعد هم در نهایت به سیم مخابرات
اینم از شانس ماست!
از کجا بفهمم نویز خط چنده خب!
احتمالا باید تو همون منو باشه چون جای دیگه ای نیست
siavash2death
04-03-2014, 20:13
حسین جان ممنونم ازت. من که درست متوجه نشدم. فکر کنم بهتره بسپارمش به یه برقکار! میگم نمی دونمی حدودا هزینه اش چقدر میشه؟ متری حساب می کنند؟ اگه آره، متری چقدر حساب می کنند؟
===
راستی یه چیز رو خواستم بگم. شاید مشکلم رو مشخص بکنه! ما موقعی که خط تلفن گرفتیم تا چند مدت (چند ماه) adsl بهمون نمی دادند و می گفتند امکانش رو نداره. بعد خود مخابرات یه نفر رو فرستاد یه دستگاهی به کار بردند (اسمش رو نگفت) که تونستیم adsl بگیریم! یعنی الان از دو تا خط (دو تا واحد) یکیش قابلیت adsl رو داره! برای پایین هم گفتیم. به ما گفتند هزینه اش زیاد میشه. نمی تونیم!! گفتند خواستی برو خونه نفر طبقه بالایی! از اون استفاده کن!
ممنون. همه اینها رو خود طرفی که از طرف شرکت adsl اومده بود چک کرد. گفت احتمالا سیم تلفن رو برای ارزون تر شدن از کنار یه سیم برق رد کردند و برای همین نویز افتاده. مودم رو هم برده بود سر خط تلفن تو حیاط چک کرده بود. گفت اونجا مشکلی نداره. بعد گفت سیم باید عوض بشه. حالا طرف راست گفته یا دروغ میگه و اینها رو نمی دونم. شما نمی دونی هزینه تعویض سیمش حدودا چقدر در میاد؟ در کل هزینه سیم و دستمزد برق کار کلا با هم؟
سلام
خوب کاری که نداره من همین کار کردم یک سیم (از همین سیمهایی که گوشی تلفن وصل میکنید به پریز) میگیری از دم در روکار میکشی تا پای مودم و اون سر دیگرو با اون ابتدا سیم کشی تلفن که دم در هست 2 تارو باهم وصل میکنی به سیم ورودی تلفن و تمام فقط سیمی که روکار میکشی کنار سیم برق نباشه یا زیر فرش رد کردی پایه مبلی چیزی روش نباشه و به پریزی که گوشی تلفن وصل میکنی اسپلیتر وصل کن من 20 متر از این سیمهارو با 2 تا سوکت خریدم 3500 تومان اگر سیم بهتر خاستی خوب سیم بهتر بخر
موفق باشی
هیچ کی این مودمو نداره؟
ِd-link 2770 L
10240 / 1535
siavash2death
04-03-2014, 20:37
سلام
خوب کاری که نداره من همین کار کردم یک سیم (از همین سیمهایی که گوشی تلفن وصل میکنید به پریز) میگیری از دم در روکار میکشی تا پای مودم و اون سر دیگرو با اون ابتدا سیم کشی تلفن که دم در هست 2 تارو باهم وصل میکنی به سیم ورودی تلفن و تمام فقط سیمی که روکار میکشی کنار سیم برق نباشه یا زیر فرش رد کردی پایه مبلی چیزی روش نباشه و به پریزی که گوشی تلفن وصل میکنی اسپلیتر وصل کن من 20 متر از این سیمهارو با 2 تا سوکت خریدم 3500 تومان اگر سیم بهتر خاستی خوب سیم بهتر بخر
موفق باشی
ممنون دوست عزیز. فقط یه مشکلاتی هست. اینکه خط تلفن خونه طرف مال من نیست. اون هم نمیخواد سیم روکار بیاد تو خونه. خونه پنجره PVC داره. یعنی رو کار بخواد بشه باید یه قسمت پنجره سوراخ بشه که اونطوری دیگه پنجره بسته نمیشه! اینطوری هم بشه خونه شون پارکته یعنی کف خونه شون کامل فرش و یا موکت نیست که اینطوری هم شد از زیر فرش رد بشه! سیم برق و کابل ست و اینها هم تو مسیر مودم هست! شانسم این مشکل پیش اومده، حل شدنش هم یه چیزیه در حد ماموریت غیر ممکن!
hossein019940
04-03-2014, 20:48
حسین جان ممنونم ازت. من که درست متوجه نشدم. فکر کنم بهتره بسپارمش به یه برقکار! میگم نمی دونمی حدودا هزینه اش چقدر میشه؟ متری حساب می کنند؟ اگه آره، متری چقدر حساب می کنند؟
===
راستی یه چیز رو خواستم بگم. شاید مشکلم رو مشخص بکنه! ما موقعی که خط تلفن گرفتیم تا چند مدت (چند ماه) adsl بهمون نمی دادند و می گفتند امکانش رو نداره. بعد خود مخابرات یه نفر رو فرستاد یه دستگاهی به کار بردند (اسمش رو نگفت) که تونستیم adsl بگیریم! یعنی الان از دو تا خط (دو تا واحد) یکیش قابلیت adsl رو داره! برای پایین هم گفتیم. به ما گفتند هزینه اش زیاد میشه. نمی تونیم!! گفتند خواستی برو خونه نفر طبقه بالایی! از اون استفاده کن!
خوب یا مرکزتون هنوز سرویس نت نیومده یا اینکه خطتتون پی سی ام هست یعنی اشتراکی که این هم تاثیر داره البته اگه مخابرات بتونه رو این خط ها سرویس بده چون امکانش نیست.ولی شما چون از دم در تست کردین و مشکلی نداشتین منتفی میشه وهمون داخلی حساب میشه.
والله تو شهر ما متری میگیرین شما اگه خودت سیم بخری کاری نداه.سیم رو بخر من یه جورایی راهنماییت میکنم.سیم هم از 500 تومن هست تا 1500 هر متر منظورم بود
siavash2death
04-03-2014, 20:56
خوب یا مرکزتون هنوز سرویس نت نیومده یا اینکه خطتتون پی سی ام هست یعنی اشتراکی که این هم تاثیر داره البته اگه مخابرات بتونه رو این خط ها سرویس بده چون امکانش نیست.ولی شما چون از دم در تست کردین و مشکلی نداشتین منتفی میشه وهمون داخلی حساب میشه.
والله تو شهر ما متری میگیرین شما اگه خودت سیم بخری کاری نداه.سیم رو بخر من یه جورایی راهنماییت میکنم.سیم هم از 500 تومن هست تا 1500 هر متر منظورم بود
نه. PCM نیست. اگه پی سی ام بود ما تنها می تونستیم فقط از مخابرات adsl بگیریم. ولی من الان از شاتل سرویس داریم. اینی که میگی یعنی سیم باز هم از داخل دیوار رد میشه؟
nima_949
04-03-2014, 21:20
چجوری میشه عکس گرفت از دسک تاپ؟
siavash2death
04-03-2014, 21:26
راحت ترین راهش اینه که دکمه print screen (prt sc) رو بزنید و بعد داخل یه برنامه مثل paint پیست کنید و بعد تنها همون قسمتی که مد نظرتونه رو کراپ کنید. راحت ترین راهش همینه!
با دکمه ی print screen بعد تو paint دکمه های Ctrl + V رو بزنید سیو کنید...
Leon-117
05-03-2014, 12:11
دوستان این مشخصات فعلی خط من هست :
الان میزان نویز و .... طبیعی هست؟
hossein019940
05-03-2014, 15:33
دوستان این مشخصات فعلی خط من هست :
الان میزان نویز و .... طبیعی هست؟
خطت خوبه مشکلی نیست
HO3IN-Life
06-03-2014, 11:37
دوستان وضعیت این خط در چه حد هستش ؟
دوستان وضعیت این خط در چه حد هستش ؟
عجب :دی 2,3 روزه دوستان یه مشخصاتی میذارن آدم حسرت میخوره.
خط شما کمترین نویز رو داره!
HO3IN-Life
06-03-2014, 15:59
عجب :دی 2,3 روزه دوستان یه مشخصاتی میذارن آدم حسرت میخوره.
خط شما کمترین نویز رو داره!
والا دوست من یه روزه خطمون رو کابل نوری کردن واسه همینه که خط خوبه احتمالاً :n02:
امیدوارم همه بتونن اینطور خطی رو داشته باشن
Iloveu-ALL
06-03-2014, 16:19
سلام بیشتر مطمئن شدم که مشکل از سیم کشی خونه هست ... چون از مخابرت (117) اومده بودن از دم در تست کردن گفتن مشکلی نداره (میتونه از پورت باشه ولی چون توی isp قبلیم هم این مشکل رو داشتم احتمال میدم که از پورت نباشه) بعد سیم کشی وضعیتم رو خبر میدم... فقط دوستان یه سوال: اگه از دم در خونه 3 یا 4تا سیم بکشیم باعث ایجاد نویز نمیشه؟
Armin.Computer
06-03-2014, 17:12
سلام بیشتر مطمئن شدم که مشکل از سیم کشی خونه هست ... چون از مخابرت (117) اومده بودن از دم در تست کردن گفتن مشکلی نداره (میتونه از پورت باشه ولی چون توی isp قبلیم هم این مشکل رو داشتم احتمال میدم که از پورت نباشه) بعد سیم کشی وضعیتم رو خبر میدم... فقط دوستان یه سوال: اگه از دم در خونه 3 یا 4تا سیم بکشیم باعث ایجاد نویز نمیشه؟
بستگی داره
راستش من همیشه خودم دنبال جواب این سوال بودم!
می تونه تاثیر داشته باشه ولی نحوه ی متصل کردن سیم ها هم مهمه
hossein019940
06-03-2014, 18:35
نه هیچ نویز روش نمیاد البته بستگی به جنس سیم داره.و اینکه اگر میخوای سیم ها رو اتصال بدی به صورت معمولی با هر اتصالی به مقداریری برات ثبت میشه
دوستان لطفا خط من رو هم بررسی می فرمائید
هر موقع گوشی تلفن رو ورمیداریم اینترنت قطع میشه
خطتون که ظاهرا ایراد نداره چ
اسپلیتر دیگه امتحان کردید؟
Armin.Computer
07-03-2014, 01:30
خط کیفیت خوبی داره
ببین پورت های اسپلیتر رو جابه جا نزدی!
خطتون که ظاهرا ایراد نداره چ
اسپلیتر دیگه امتحان کردید؟
بله با اسپلیترهای دیگه هم همینطوره
خط کیفیت خوبی داره
ببین پورت های اسپلیتر رو جابه جا نزدی!
نه درست زدم.
نه درست زدم.
احتمالا مشکل از مخابراته زنگ بزنید بپرسید.
Le0nard0
07-03-2014, 10:11
آدم به بعضی خطها حسرت میخوره:n02:
arashsard
07-03-2014, 11:07
احتمالا مشکل از مخابراته زنگ بزنید بپرسید.
من در مورد این قطعی اینترنت با برداشتن تلفن توضیح بددم ... علاوه بر اسپلیتری که خودتون توو خونه وصل میکنید یه اسپلیتر هم موقع تصب خطوط adsl و سیم رانژه توی مخابرات وصل میکنن ... یعنی در حقیقت شما دو تا نویز گیر و جدا کننده دارید ... یکی توو خونه و دیگری تو مخابرات ... واسه همینه وقتی شما حتی سیم مستقیم به مودم هم وصل میکنید لینک دارید ... اگه اسپلیتر توی مخابرات مشکل داشته باشه این مشکل قطعی اینترنت موقع برداشتن گوشی پیش میاد ... من خودم این مشکل داشتم ... دوست عزیز هیچ کاری نمیتونید بکنی ... چون اون جدا کننده دست مخابراته ... هیچ کس به کارت رسیدگی نمیکنه ... توو این خراب شده هیچ کس به چه عضوی به درد آورد اعتقادی نداره ...تنها راهت اینکه خط جدید بگیری ... :n16:
من در مورد این قطعی اینترنت با برداشتن تلفن توضیح بددم ... علاوه بر اسپلیتری که خودتون توو خونه وصل میکنید یه اسپلیتر هم موقع تصب خطوط adsl و سیم رانژه توی مخابرات وصل میکنن ... یعنی در حقیقت شما دو تا نویز گیر و جدا کننده دارید ... یکی توو خونه و دیگری تو مخابرات ... واسه همینه وقتی شما حتی سیم مستقیم به مودم هم وصل میکنید لینک دارید ... اگه اسپلیتر توی مخابرات مشکل داشته باشه این مشکل قطعی اینترنت موقع برداشتن گوشی پیش میاد ... من خودم این مشکل داشتم ... دوست عزیز هیچ کاری نمیتونید بکنی ... چون اون جدا کننده دست مخابراته ... هیچ کس به کارت رسیدگی نمیکنه ... توو این خراب شده هیچ کس به چه عضوی به درد آورد اعتقادی نداره ...تنها راهت اینکه خط جدید بگیری ... :n16:
والا یه کافی نت دیدم همین مشکل رو داشت نمیدونم چی شد که خود مخابرات درست کرد!!
arashsard
07-03-2014, 16:19
والا یه کافی نت دیدم همین مشکل رو داشت نمیدونم چی شد که خود مخابرات درست کرد!!
خیلی مرکزشون با مرام بوده ... من که هر کاری کردم کسی اقدام نکرد ... چنتا هم از بچه ها متاسفانه کارشون راه ننداختن ...یک ماه رفتمو و اومدم ... آخرش 50 تمن دادم خط جدید گرفتم ... جالبه این مشکل با تغییر شرکت هم درست نمیشه ... مثل اینکه وقتی شرکت عوض میشه فقط سیم رانژه منتقل میشه و نویز گیر رو دست نمیزنن ...
MasoudBJ
07-03-2014, 21:17
سلام
من از شرکت صبانت سرویس میگیرم
اوایل خیلی خوب بود ولی از حدود یک ماه پیش خطم به شدت نویز داره، و پشتیبانی هم توی این مدت پیگیرش بوده
ولی دیروز یکی رو فرستادن که از سرخط دوباره چک کنه، که دیدن سرخط هم نویز داره
وقتی زنگ زدم پشتیبانی گفتن که ما دیگه هر کاری ازمون برمیومده انجام دادیم، حتی تعویض پورت هم کردیم، فقط یک کار دیگه هم هست که اونو شنبه انجام میدیم، اگر درست نشد دیگه کاری ازما برنمیاد
به نظر شما مشکل از چیه؟
جالب اینجاست که snr مربوط به دان استریم فقط مشکل داره و آپ استریم بالای 30 هست و تقریباً همیشه ثابته
ولی دان استیرم هم کمه و هم خیلی متغیر
ممنون
Armin.Computer
08-03-2014, 23:47
نه درست زدم.
خیلی عجیبه
جایی از سیم تلفن قطعی نداره؟
خیلی عجیبه
جایی از سیم تلفن قطعی نداره؟
خیر، قطعی نداره
mohammad.asghari
09-03-2014, 00:26
سلام دوستان من یه مودم دی لینک 2750 دارم تا 8-9 متر خوب آنتن میده ولی بیشتر از 10-12 متر آنتن نمیده فک کنم از نویز باشه.
حالا چطوری میتونم برم ببینم نویز خطم چقدره؟میشه یه راهنمایی بکنید؟
دوستان این وضعیت خط بنده است
تقریبا یکسال اینترنت 2مگ داشتم..بعد امسال از اردبیهشت سرعت زیر 1مگ می تونم بگیرم به شرکت گفتم چرا اینطوری شده گفتند خط مشکل داره 1مگ به بالا نمیتونید استفاده کنید.
شرکت می گفت مربوط به مخابرات ..به مخابرات گفتم اونا هم مامور ویژه فرستادن گفتش که خط مشکل نداره..
دوستان به نظرتون چه کارکنم؟؟
شرکت رو عوض کنم یا اینترنت وایرلس بگیرم؟؟
خواهشا کمک کنید
ممنون
mmahdi302
09-03-2014, 17:45
سلام دوستان من یه مودم دی لینک 2750 دارم تا 8-9 متر خوب آنتن میده ولی بیشتر از 10-12 متر آنتن نمیده فک کنم از نویز باشه.
حالا چطوری میتونم برم ببینم نویز خطم چقدره؟میشه یه راهنمایی بکنید؟
برد وایرلس به نویز تلفن مربوط نیست
Iloveu-ALL
09-03-2014, 19:16
2-3 روز پیش از دم در تست کردم اصلا تلفن بوق نمیخورد!! بعضی وقت ها اینطوری میشه ... از بعد ظهر پنچ شنبه تا الان 3بار زنگ زدم 117 امروز صبح هم فامیلم رفت مخابرات ولی تا الان نیومدن :|
سیمی که از دم در تا سقف میاد رو فعلا عوض کردم...
اگه مشکل با اومدن 117 به کل حل نشد بعد باید سیم کشی داخل هم عوض کنم.
بستگی داره
راستش من همیشه خودم دنبال جواب این سوال بودم!
می تونه تاثیر داشته باشه ولی نحوه ی متصل کردن سیم ها هم مهمه
اگه یه وقت خواست داخلی هم عوض کنم سعی میکنم 2تا بکشم (در حال حاضر 4تا داریم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که یکیش شمارش فرق میکنه 3تا در واقع)
Armin.Computer
09-03-2014, 20:05
خیر، قطعی نداره
با پشتیبانی تماس گرفتید؟
سلام به دوستان متخصص بی زحمت خط بنده رو هم بررسی کنید .1مگ مخابرات تهران
SNR margin Upstream :
28 db
Line Attenuation Upstream :
28 db
SNR margin Downstream :
20 db
Line Attenuation Downstream :
46 db
hossein019940
09-03-2014, 20:40
سلام به دوستان متخصص بی زحمت خط بنده رو هم بررسی کنید .1مگ مخابرات تهران
SNR margin Upstream :
28 db
Line Attenuation Upstream :
28 db
SNR margin Downstream :
20 db
Line Attenuation Downstream :
46 db
نویزت رو به بالا هست ولی با این کیفیت خوبه.مشکلی نیست.کیفیتت هم خوبه
من 2 تا سرویس ADSL رو دو تا خط دارم . به نظرتون این می تونه باعث ایجاد نویز و قطعی روی سرویس ها بشه؟
چون کیفیت خطم واقعا افتضاحه نمیدونم چیکارش کنم. خط رو 4 مگ بسته شده و سرعت دانلودم اکثرا روی 3.5 مگ هست ( حدود 440 کیلو بایت )
قطعی هم در روز حدود 3-4 بار دارم.
hossein019940
09-03-2014, 21:13
من 2 تا سرویس ADSL رو دو تا خط دارم . به نظرتون این می تونه باعث ایجاد نویز و قطعی روی سرویس ها بشه؟
چون کیفیت خطم واقعا افتضاحه نمیدونم چیکارش کنم. خط رو 4 مگ بسته شده و سرعت دانلودم اکثرا روی 3.5 مگ هست ( حدود 440 کیلو بایت )
قطعی هم در روز حدود 3-4 بار دارم.
روی هر خط یه شرکت سرویس دهنده جدا هست و این موضوع ربطی نداره به هم.
خطتون افتضاح هست با این وضعیت چطوری دانلود میکنید؟
اگر میتونید پهنای باند خطتون رو پایین بیارین.
روی اون خط هم همین مشخصات هست؟
شرکت ها فرق میکنند؟
فاصلتون با مرکز زیاده؟
روی هر خط یه شرکت سرویس دهنده جدا هست و این موضوع ربطی نداره به هم.
خطتون افتضاح هست با این وضعیت چطوری دانلود میکنید؟
اگر میتونید پهنای باند خطتون رو پایین بیارین.
روی اون خط هم همین مشخصات هست؟
شرکت ها فرق میکنند؟
فاصلتون با مرکز زیاده؟
خودم هم موندم چجوری دانلود می کنه!
روی اون یکی خط وضعیت یکم بهتره! snr : 9 و Attenuation : 49
این مشخصات برای های وب هست و خط دیگم داتک.
فاصله با مرکز حدود 5 کیلومتر هست.
mehr film
09-03-2014, 22:01
دوستان من شنیدم ISP میتونه روی نویز خط تاثیر گذار باشه و نویز رو زیاد کنه ....
من بعد از اینکه رفتم دم در یه دستی به سیم ها کشیدم و اونایی که سولفاته بود رو عوض کردم نویز خط رو از 7 شد 22 ... تقریبا یه 7 و 8 ساعتی روی 22 بود بعد الان یکی دو روزه روی 16 هست ... علت این تغییر چیه ؟ ممکنه از آی اس پی باشه ؟
hossein019940
09-03-2014, 22:43
خودم هم موندم چجوری دانلود می کنه!
روی اون یکی خط وضعیت یکم بهتره! snr : 9 و Attenuation : 49
این مشخصات برای های وب هست و خط دیگم داتک.
فاصله با مرکز حدود 5 کیلومتر هست.
خوب چون دستگاها همشون چینی هستن همین مقدار هم زیاد هست برا خط.احتمال خیلی زیاد از مرکز هست و فاصلتون
دوستان من شنیدم ISP میتونه روی نویز خط تاثیر گذار باشه و نویز رو زیاد کنه ....
من بعد از اینکه رفتم دم در یه دستی به سیم ها کشیدم و اونایی که سولفاته بود رو عوض کردم نویز خط رو از 7 شد 22 ... تقریبا یه 7 و 8 ساعتی روی 22 بود بعد الان یکی دو روزه روی 16 هست ... علت این تغییر چیه ؟ ممکنه از آی اس پی باشه ؟
نه شرکت همچین چیزی رو نمیتونه بهش دسترسی داشته باشه چون این مقدار به صورت اتوماتیک بستگی به نوع دستگاه و همچینین برنامه ریزی قبلی که روش هست محاسبه میکنه.
اون مشکلتون هم برای مرکزتون هست و به احتمال زیاد به شرکتتون مربوط میشه به نوع دستگاهایی که رو مرکز هست
با پشتیبانی تماس گرفتید؟
بله، تماس گرفتم، میگن اصلا مشکلی ندارین. برین خدا رو شکر کنید :d
baba.uk_t_rex
10-03-2014, 05:57
خط من چطور هست؟ فاصله تا مخابرات از اینجا تا اونجا :n02:
hossein019940
10-03-2014, 09:26
خط من چطور هست؟ فاصله تا مخابرات از اینجا تا اونجا :n02:
خطت عالی هست:n12:
Armin.Computer
10-03-2014, 14:42
بله، تماس گرفتم، میگن اصلا مشکلی ندارین. برین خدا رو شکر کنید :d
سیم کشی خونه مشکل نداره؟
سیم کشی خونه مشکل نداره؟
خیر. مشکلی نداره، اینقد پیله شدم، شرکت ارائه دهنده اینترنتم رو عوض کردن ولی باز همونطوره...
baba.uk_t_rex
10-03-2014, 15:42
نه مشکل از شما نیست اقای EHSANRF مشکل از خود شرکت هست واسه نپریدن یوزر قبول نمیکنن که خودشون مشکل دارن من با این کیفیت خط 3 ماه همین مشکل رو داشتم 3 ماه بعد از انتخابات همش لینک قطع میشد بی دلیل مودم رو هم عوض کردم فایده نداشت بعد از 3 ماه خود به خود درست شد مشکل از مخابرات یا شرکت ارائه دهنده هست شما خیالت راحت باشه.
MasoudBJ
10-03-2014, 21:22
سلام
میشه برام توضیح بدید که این Link Power State چیه؟ چون ظاهراً برای من نوشته low
و میشه بگید که میتونه باعث نویز هم بشه؟
ممنون
hossein019940
10-03-2014, 21:24
سلام
میشه برام توضیح بدید که این Link Power State چیه؟ چون ظاهراً برای من نوشته low
و میشه بگید که میتونه باعث نویز هم بشه؟
ممنون
نه.چون روی بیشتر مودم ها همین مشخصه هست و برای مودم خود بنده هم همین هست.شما که ظارهرا خطت خوبه
Iloveu-ALL
10-03-2014, 21:52
خب امروز صبح از 117 اومدن، من نبودم ... ولی باید درست کرده باشن (و فقط تست نکرده باشن / ولی مادرم میگه فقط تست کردن؟ من که فکر نکنم) نتم امروز اصلا قطع نشد، تلفن رو هم بر میدارم ولی قطع نمیشه:n02::n19::n01:
بازم اگه مشکلی باشه پس از داخل خونه ست.
3 سال با این مشکل ساخته بودم کلی سر خودم و شما رو درد آوردم
ممنون :»
MasoudBJ
10-03-2014, 22:10
نه.چون روی بیشتر مودم ها همین مشخصه هست و برای مودم خود بنده هم همین هست.شما که ظارهرا خطت خوبه
خیلی خوبه با سرعت625 ، snr روی 17.5
کافیه بره روی 2 مگ اون موقع میاد روی 9
الان یک ماهه خطم اینطوری شده و پشتیبانی صبانت گفت ما دیگه کاری ازمون برنمیاد، احتمالا توی مسیر خطتون مشکلی هست که نویز دارید
چون سه با کسی رو فرستادن سرخط رو چک کرد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.