ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

محمد7966
02-01-2016, 02:47
روزهای که هوا صافه خیلی کم قطع میشه.وقتی بارون میاد قطع میشه و تا 3 الی 5 روز این داستان ادامه داره
قطع هم که میگم میشه اینجوریه 1 دقیقه وصله قطع وصل قطع !
جعبه تقسیم تو خیابونه و زیر بارون
نظرت چیه . چه کار ککنم ؟
یعنی نظرت اینه سیم مشکلی نداره؟

نه به نظرم مشکلی نداره از همون جعبه اس وقتی روزای بارونی اینطوری میشه پس مشکلی نداره مگر کابلی که از جعبه تا خونه کشیدید پوسیدگی داره

ببینید پوسیدگی نداره جایی از روکشش کنده نشده باشه
اگر کابل سالم باشه احتمال زیاد به خاطر همین جعبه است که زیر بارون و آب میره توش

Mehrdad092000
02-01-2016, 04:01
نه بکشید خودم رفتم کشیدم کاری نداره یا اگر نمیتونید کابل شیلدار بخرید و زنگ بزنید خود مامور میاد براتون نصب میکنه حالا شاید پول هم بگیره بابت اینکار شاید هم نگیره
قبلا اوکی بود یه هو شد
میشه یکم راجب کابل زوجیو این حرفا تلفن بحرفین
راستی قیبر نوری میتونه تاثیر بزاره؟

محمد7966
02-01-2016, 04:11
قبلا اوکی بود یه هو شد
میشه یکم راجب کابل زوجیو این حرفا تلفن بحرفین
راستی قیبر نوری میتونه تاثیر بزاره؟

فیبر نوری باعث میشه کیفیت خطی که از مرکز تا خونه براتون کشیده میشه بره بالا و خب میتونید پهنای باند بالایی از شرکتها بگیرید
در واقع فیبر نوری شما باید در خواست بدید تا مخابرات براتون بکشه

نگاه کنید به نظرم کابلای خود مخابرات هم خوبه همون مشکیا پوست کلفت
ولی اگر کابلتون از کنار کابلای برقی رد میشه ممکنه به خاطر میدان مغناطیسی که کابلای برق ایجاد کنه نویز بگیره
حالا کابلای دیگه ای هم هست که کمی گرونند مثل cat6 اینا برای شبکه اند و دو نوع هم هستند شیلدار و غیر شیلدار
شاید متری بالای 1000تومن باشه
من کابلای مخابراتو از شهرمون قیمت کردم متری 500 تومن
خودم یه کابل شیلدار خریدم ولی خیلی نازک نسبت به کابلای مخابرات کابلای مخابرات قطرشون 6 و 8 میلمتر البته 2 میلمتر هم دارند
کابل شیلداری که گرفتم 600تومن بود متری

farhad200
02-01-2016, 15:38
اقا من میخوام مودم و کابلمو عوض کنم چه مودمی واسه دفع نویز خوبه و چه نوع کابلی..در حال حاضر کابلی که گذاشتم شبیه کابل مخابراته همونایی که 4تا سیم دارن 2تا سفید و یه ابی و نارنجی ولی سیم مسیش کمی نازکتره یعنی قطرش کمتره...روی سیماش هم یه ورقه نازک فلزی هست..ولی خیلی زود و براحتی هم میشکنن به نظر شما عوض کنم کابلو؟

محمد7966
02-01-2016, 15:51
اقا من میخوام مودم و کابلمو عوض کنم چه مودمی واسه دفع نویز خوبه و چه نوع کابلی..در حال حاضر کابلی که گذاشتم شبیه کابل مخابراته همونایی که 4تا سیم دارن 2تا سفید و یه ابی و نارنجی ولی سیم مسیش کمی نازکتره یعنی قطرش کمتره...روی سیماش هم یه ورقه نازک فلزی هست..ولی خیلی زود و براحتی هم میشکنن به نظر شما عوض کنم کابلو؟

من هم از این کابل رفتم خریدم فقط به خاطر همون شیلدارش رفتم گرفتم ولی پشیمون شدم قطرش خیلی نازک ولی الان که دارم خوبه
چون سیم تلفن ما نزدیکای کابل 3 فاز و کنتور برق گفتم شاید میدان معناطیسی ای که کنتور و کابلا ایجاد می کنند روی کابل تلفن نویز بندازه رفتم شیلدار گرفتم

از شانس بد ما هم خیلی نازک فکر کنم قطرش 1 میلی متر باشع
کابلای مخابرات فکر نکنم اینا باشه کابلای مخابرات همون کابلای سیاه پوست کلفتند که 2 تا هم بیشتر نیستند قطرشون هم 6 یا 8 یا 2
ولی مخابرات معمولا 6 میلی متر می بنده
بازار قیمت کردن 6 میلی متر متری 500 تومن
اما برای مودم میگن مودم هایی که چیپستشون برودکام باشه برای دفع نویز خوبن یه دی لینک تازه اورده مدل جدیده فک کنم 140تومن قیمتش
من اتفاقا از همین کالای شما خریدم الان هم خوبه
اگر کابلای تلفنتون از کنار کابلای برق نمی گذره برید از همون کابلای پوست کلفت مشکی مخابرات بخرید و قطز 8 میلی بخرید
و اینو هم بگم فرف چمدانی نداره شاید snr در حد 2 تا 3 تا فرق کنه
راستی یکی از دوستان بهم درباره کابلا توضیح داده الان اینجا براتون کپی می کنم

ببینید اگه منظورتون کابل سیاه هست اسمش کابل جنگی هست.
البته اگر همون کابل اصلش رو بتونید گیر بیارید.سیم چنگی هست که نازکتراز مخابرات هست ولی داخلش سیم مسی زنگ زده هست و اصلا مناسب نیست.
بنده تمام سیم ها رو تست کردم و نتیجه گرفتم که بهترین سیم همون سیم سفید افشان برق بهترین پهنای باند رو میده البته نویز رو یکم افزایش میده ولی پهنای باند بیشتر میشه.
اما سیم رانژه هم هست که خوبه اگر بخرید نویز رو پایین میاره و کیفیتش هم مناسب هست که اگر اشتباه نکنم متری 350 هست الان فکر کنم بیشتر شده چون قیمت دوسال پیش رو گفتم

farhad200
02-01-2016, 16:02
من هم از این کابل رفتم خریدم فقط به خاطر همون شیلدارش رفتم گرفتم ولی پشیمون شدم قطرش خیلی نازک ولی الان که دارم خوبه
چون سیم تلفن ما نزدیکای کابل 3 فاز و کنتور برق گفتم شاید میدان معناطیسی ای که کنتور و کابلا ایجاد می کنند روی کابل تلفن نویز بندازه رفتم شیلدار گرفتم

از شانس بد ما هم خیلی نازک فکر کنم قطرش 1 میلی متر باشع
کابلای مخابرات فکر نکنم اینا باشه کابلای مخابرات همون کابلای سیاه پوست کلفتند که 2 تا هم بیشتر نیستند قطرشون هم 6 یا 8 یا 2
ولی مخابرات معمولا 6 میلی متر می بنده
بازار قیمت کردن 6 میلی متر متری 500 تومن
اما برای مودم میگن مودم هایی که چیپستشون برودکام باشه برای دفع نویز خوبن یه دی لینک تازه اورده مدل جدیده فک کنم 140تومن قیمتش
من اتفاقا از همین کالای شما خریدم الان هم خوبه
اگر کابلای تلفنتون از کنار کابلای برق نمی گذره برید از همون کابلای پوست کلفت مشکی مخابرات بخرید و قطز 8 میلی بخرید
و اینو هم بگم فرف چمدانی نداره شاید snr در حد 2 تا 3 تا فرق کنه
راستی یکی از دوستان بهم درباره کابلا توضیح داده الان اینجا براتون کپی می کنم

البته اگر همون کابل اصلش رو بتونید گیر بیارید.سیم چنگی هست که نازکتراز مخابرات هست ولی داخلش سیم مسی زنگ زده هست و اصلا مناسب نیست.
بنده تمام سیم ها رو تست کردم و نتیجه گرفتم که بهترین سیم همون سیم سفید افشان برق بهترین پهنای باند رو میده البته نویز رو یکم افزایش میده ولی پهنای باند بیشتر میشه.
اما سیم رانژه هم هست که خوبه اگر بخرید نویز رو پایین میاره و کیفیتش هم مناسب هست که اگر اشتباه نکنم متری 350 هست الان فکر کنم بیشتر شده چون قیمت دوسال پیش رو گفتم
ممنون دوست عزیز از وقتی که میزاری و پاسخ میدی..
ولی من فکر کنم از ای اس پی باشه چون دیشب که باهاشون تماس گرفتم و مودمو بردم سرخط snr اومد رو 26 بعد که کابل بلنده رو وصل کردم و مودمو اوردم تو و چک کردم بازsnrهمون 26 بود واسه چند ساعت هم قطع نشد تا اینکه امروز صبح از صبح تا الان snrاومده رو 6 و چند بار هم قطع شد نتم

محمد7966
02-01-2016, 16:19
ممنون دوست عزیز از وقتی که میزاری و پاسخ میدی..
ولی من فکر کنم از ای اس پی باشه چون دیشب که باهاشون تماس گرفتم و مودمو بردم سرخط snr اومد رو 26 بعد که کابل بلنده رو وصل کردم و مودمو اوردم تو و چک کردم بازsnrهمون 26 بود واسه چند ساعت هم قطع نشد تا اینکه امروز صبح از صبح تا الان snrاومده رو 6 و چند بار هم قطع شد نتم

نگاه کنید این مشکلو من هم داشتم اوایل تلفن هم خش خش می کرد دیدم پریز تلفنمون هم مشکل داره یه خش خشی تولید میکرد رفتم یه دونه نو خریدم چند روز خوب بود ولی بعدش دیدم هنوز snr نوسان میکنه رفتم کابلو چک کردم دیدم چند جا پوسیدگی داره بعد رفتم پوسیدگیشو گرفتم اوایل خوب بود ولی بعدش دوباره شروع کرد به نوسان بعد رفتم کلا کابل شیلدار خریدم ولی باز هم نوسان کرد و جالب بود که خش خش داشت تلفنمون یعنی هر از گاهی یه خشی می اومد تو تلفن و میرفت همین خش باعث میشه که snr نوسان کنه جالبه 2 بار هم زنگ زدم به مخابرات از شانس من اونروز که اومدن خش خش نداشت گفتن این که مشکل نداره و رفتن پی کارشون
فقط یه چیز میمونه و اینکه مودم من و شما یکیه بدبختی ینجاس که بعضی از بچه ها گفتن مودم 2740 دی لینک ظاهرا مشکل داره
ولی اگر می گید رفتید سر خط و تست کردید به نظرم کابل تلفنو از جایی رد کردید که نویز میندازه روش یا ممکنه پریز تلفنتون مشکل داشته باشه
چون شرکت میگه رفتی سر خط تست کردی و مشکل نداشت پس عیب از ما نیست
راستی یه بار هم شرکت برام از طریق دستگا های خودشون تو تهران بررسی کردند خطمو و گفتن شما چرا اینقدر نوسان دارید منم تایید کردم
بعدش گفتن برو بذار سر خط ببینیم اونجا هم همینطوریه یا نه ولی حال و حوصلشو نداشتم
شما اگر براتون مقدور اول زنگ بزن به شرکت و بهشون بگو برام چک کنید با دستگاتون ببینید مشکل داره خطم یا نه بعد ولی قبلش مودمو ببرید سر خط تا با دستگاه ارزیابی کنن کیفیت خطو

farhad200
02-01-2016, 16:35
نگاه کنید این مشکلو من هم داشتم اوایل تلفن هم خش خش می کرد دیدم پریز تلفنمون هم مشکل داره یه خش خشی تولید میکرد رفتم یه دونه نو خریدم چند روز خوب بود ولی بعدش دیدم هنوز snr نوسان میکنه رفتم کابلو چک کردم دیدم چند جا پوسیدگی داره بعد رفتم پوسیدگیشو گرفتم اوایل خوب بود ولی بعدش دوباره شروع کرد به نوسان بعد رفتم کلا کابل شیلدار خریدم ولی باز هم نوسان کرد و جالب بود که خش خش داشت تلفنمون یعنی هر از گاهی یه خشی می اومد تو تلفن و میرفت همین خش باعث میشه که snr نوسان کنه جالبه 2 بار هم زنگ زدم به مخابرات از شانس من اونروز که اومدن خش خش نداشت گفتن این که مشکل نداره و رفتن پی کارشون
فقط یه چیز میمونه و اینکه مودم من و شما یکیه بدبختی ینجاس که بعضی از بچه ها گفتن مودم 2740 دی لینک ظاهرا مشکل داره
ولی اگر می گید رفتید سر خط و تست کردید به نظرم کابل تلفنو از جایی رد کردید که نویز میندازه روش یا ممکنه پریز تلفنتون مشکل داشته باشه
چون شرکت میگه رفتی سر خط تست کردی و مشکل نداشت پس عیب از ما نیست
راستی یه بار هم شرکت برام از طریق دستگا های خودشون تو تهران بررسی کردند خطمو و گفتن شما چرا اینقدر نوسان دارید منم تایید کردم
بعدش گفتن برو بذار سر خط ببینیم اونجا هم همینطوریه یا نه ولی حال و حوصلشو نداشتم
شما اگر براتون مقدور اول زنگ بزن به شرکت و بهشون بگو برام چک کنید با دستگاتون ببینید مشکل داره خطم یا نه بعد ولی قبلش مودمو ببرید سر خط تا با دستگاه ارزیابی کنن کیفیت خطومن کلا دیگه از پیریز استفاده ای ندارم چون سیم مخابراط رو که از تو خیابون میاد رو یکسره کشیدم تا مودم یعنی عملا تلفنی در کار نیست.. هر وقت هم بشون زنگ میزنم میگن ببر سر خط هرچی هم میگی بابا والا دفعه قبل هم بردم سر خط تست کردید مشکل داشت زیر بار نمیرن...کاش خونمون اپارتمانی بود میشد وایرلس بگیرم
...از شر قطع و وصلی adsl راحت میشدم...

محمد7966
02-01-2016, 16:41
حذف شود یا سپاس

محمد7966
02-01-2016, 16:43
من کلا دیگه از پیریز استفاده ای ندارم چون سیم مخابراط رو که از تو خیابون میاد رو یکسره کشیدم تا مودم یعنی عملا تلفنی در کار نیست.. هر وقت هم بشون زنگ میزنم میگن ببر سر خط هرچی هم میگی بابا والا دفعه قبل هم بردم سر خط تست کردید مشکل داشت زیر بار نمیرن...کاش خونمون اپارتمانی بود میشد وایرلس بگیرم
...از شر قطع و وصلی adsl راحت میشدم...

برای وایرلس گرفتن به نظرم ربطی به خونه ویلایی یا آپارتمانی نداره چون یکی از اقواممون تو شرکت اینترنت رادیویی کار می کرد و حتی برای ما هم که ویلایی خونمون میتونستن ببندن

ولی نظرم اینه که شما قرار دادتون کی تموم میشه؟برید آی اس پی رو عوض کنید بعدش ببینید باز همین مشکل هست

نگاه کنید این نوسان snr تا اینجایی که شما چک کردید و من هم چک کردم فقط به 3 عامل دیگه مربوط میشه
1-یا مودم خرابه
2-یا تجهیزات شرکت داغونه
3-یا تجهیزات مرکز مخابراتیتون داغونه

farshad0123
02-01-2016, 19:23
مودم 2740 مشکی و 2730u سفید و 2750u سفید نگیرید چیپستشون ریلتکه بدرد نمیخوره جدیدا هم یه مدل 2730uمشکی اومده چیپستش ریلتکه گول رنگشو نخورید اینو شبیه 2730مشکی قدیمی زدن ولی با اون 2730قدیمی که چیپستش برودکام بود کاملا فرق داره الان فقط مدل 2790چیپستش برودکامه و ارزش خرید داره

farhad200
02-01-2016, 22:07
مودم 2740 مشکی و 2730u سفید و 2750u سفید نگیرید چیپستشون ریلتکه بدرد نمیخوره جدیدا هم یه مدل 2730uمشکی اومده چیپستش ریلتکه گول رنگشو نخورید اینو شبیه 2730مشکی قدیمی زدن ولی با اون 2730قدیمی که چیپستش برودکام بود کاملا فرق داره الان فقط مدل 2790چیپستش برودکامه و ارزش خرید داره
دوست عزیز منظورت همین مودم هست؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مودم خودم 2740u هست 3 ماه بیشتر نیست که خریدمش شبیه همینه...یعنی برم همینو بگیرم؟

farhad200
02-01-2016, 22:11
برای وایرلس گرفتن به نظرم ربطی به خونه ویلایی یا آپارتمانی نداره چون یکی از اقواممون تو شرکت اینترنت رادیویی کار می کرد و حتی برای ما هم که ویلایی خونمون میتونستن ببندن

ولی نظرم اینه که شما قرار دادتون کی تموم میشه؟برید آی اس پی رو عوض کنید بعدش ببینید باز همین مشکل هست

نگاه کنید این نوسان snr تا اینجایی که شما چک کردید و من هم چک کردم فقط به 3 عامل دیگه مربوط میشه
1-یا مودم خرابه
2-یا تجهیزات شرکت داغونه
3-یا تجهیزات مرکز مخابراتیتون داغونه

اول میخوام مودم بگیرم مودم خودم همون 2740u هست..چه مودمی بگیرم خوبه واسه نویز...2790 u خوبه؟ تنها تفاوتش با مودم خودم چیپسته

farshad0123
02-01-2016, 22:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مودم خودم 2740u هست 3 ماه بیشتر نیست که خریدمش شبیه همینه...یعنی برم همینو بگیرم؟

بله خودشه شبیه 2740uهست ولی چیپستش برودکام و فریمورش عالی و بدون باگه 2740u و 2750uسفید و 2730uهای جدید چیپستشون ریلتکه و فریمور سنگین و پر از باگ دارن

محمد7966
02-01-2016, 22:14

آره منظورشون همینه ولی به نظرم تحقیق کافی کنید تو همین سایت یه تایپیک بزنید ببینید واقعا تاثیر داره روی نویز
چون من درباره چیپست برودکام حرفای ضد و نقیض هم شنیدم
ظاهرش با 2740 یکیه ولی چیپستش با 2740 فرق میکنه و یه یو اس بی هم میخوره همین

farhad200
02-01-2016, 22:42
آره منظورشون همینه ولی به نظرم تحقیق کافی کنید تو همین سایت یه تایپیک بزنید ببینید واقعا تاثیر داره روی نویز
چون من درباره چیپست برودکام حرفای ضد و نقیض هم شنیدم
ظاهرش با 2740 یکیه ولی چیپستش با 2740 فرق میکنه و یه یو اس بی هم میخوره همین
پس یه تاپیک بزنم ببینم بقیه دوستان چه مودمی پیشنهاد میدن... بازم ممنون دوست عزیز

farshad0123
02-01-2016, 23:24
برودکام چیپست امریکایی و ریلتک تایوانیه برودکام چیپست حرفه ایه رو هر خط تلفنی به بهترین شکل لینک رو ثابت میکنه dmtهم فقط رو برودکام وصل میشه من هر دوتاشونو دارم چند وقت پیش خط تلفنم خراب شد و اصلا بوق نداشت با برودکام رو دان استریم 4400لینک رو ثابت میکرد و با dmt تا 7200هم رسوندمش در صورتی که ریلتک حتی برا یه لحظه نتونست لینک رو ثابت کنه dmtهم که روش کار نمیکرد
اونوقت با برودکام 500کیلوبایت سرعت میگرفتم با خط تلفنی که اصلا بوق نداشت
برودکام بهترین نوع چیپسته هر کی هم میگه ریلتک بهتره یا میخواد جنسشو بفروشه یا اطلاعی نداره
یادمه چند تا مغازه تو پاساژ 2730مشکی چیپست برودکام سفارش مصر اورده بودن واسه فامیلمون یکی گرفتم هفته ی بعدش که رفتم اصلا اثری از اون مودما نبود

hrkhl
03-01-2016, 19:55
اوضاع خط داغون بنده همین الان یهویی:n21::n21::n04::n04:

Upstream line rate (kbit/s)
509

Downstream line rate (kbit/s)
2047

Line standard
ADSL2+

Channel type

Interleaved

Upstream SNR (dB)
22

Downstream SNR (dB)
18.9

Upstream line attenuation (dB)
8.5

Downstream line attenuation (dB)
13

Upstream output power (dBmV)
1.6

Downstream output power (dBmV)
-5.4

Upstream CRC
81

Downstream CRC
14

Upstream FEC
97

Downstream FEC
251

دوست عزیز لطفا درباره ی dmt توضیح بدید ممنون

MOHAMMAD2010
03-01-2016, 20:03
برودکام چیپست امریکایی و ریلتک تایوانیه برودکام چیپست حرفه ایه رو هر خط تلفنی به بهترین شکل لینک رو ثابت میکنه dmtهم فقط رو برودکام وصل میشه من هر دوتاشونو دارم چند وقت پیش خط تلفنم خراب شد و اصلا بوق نداشت با برودکام رو دان استریم 4400لینک رو ثابت میکرد و با dmt تا 7200هم رسوندمش در صورتی که ریلتک حتی برا یه لحظه نتونست لینک رو ثابت کنه dmtهم که روش کار نمیکرد
اونوقت با برودکام 500کیلوبایت سرعت میگرفتم با خط تلفنی که اصلا بوق نداشت
برودکام بهترین نوع چیپسته هر کی هم میگه ریلتک بهتره یا میخواد جنسشو بفروشه یا اطلاعی نداره
یادمه چند تا مغازه تو پاساژ 2730مشکی چیپست برودکام سفارش مصر اورده بودن واسه فامیلمون یکی گرفتم هفته ی بعدش که رفتم اصلا اثری از اون مودما نبود

دقیقا مودم های چیپ برودکام عالین

محمد7966
03-01-2016, 20:07
اوضاع خط داغون بنده همین الان یهویی:n21::n21::n04::n04:

Upstream line rate (kbit/s)
509

Downstream line rate (kbit/s)
2047

Line standard
ADSL2+

Channel type

Interleaved

Upstream SNR (dB)
22

Downstream SNR (dB)
18.9

Upstream line attenuation (dB)
8.5

Downstream line attenuation (dB)
13

Upstream output power (dBmV)
1.6

Downstream output power (dBmV)
-5.4

Upstream CRC
81

Downstream CRC
14

Upstream FEC
97

Downstream FEC
251

دوست عزیز لطفا درباره ی dmt توضیح بدید ممنون

شما خطت خوبه مشکل چی داری؟نباید قطع و وصلی داشته باشی
snr زیر 6 نیست
درباره dmt اگر اشتباه نکنم تو همین تایپیک نویز خوندم که ظاهرا کاری میکنه نویزت کمتر بشه ولی متاسفانه صفحه شو یادم نیست
ولی شما نیاز نداری نویز نداری که بخای نویزتو کم کنی

Khazuk
03-01-2016, 20:25
اول میخوام مودم بگیرم مودم خودم همون 2740u هست..چه مودمی بگیرم خوبه واسه نویز...2790 u خوبه؟ تنها تفاوتش با مودم خودم چیپسته

سراغ دیلینک نرو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با snr 6 دیسی نشده در صورتی که با دیلینک با snr 12 وقتی pc روشن میکردم دیس کانکت میشد

hrkhl
03-01-2016, 20:33
شما خطت خوبه مشکل چی داری؟نباید قطع و وصلی داشته باشی
snr زیر 6 نیست
درباره dmt اگر اشتباه نکنم تو همین تایپیک نویز خوندم که ظاهرا کاری میکنه نویزت کمتر بشه ولی متاسفانه صفحه شو یادم نیست
ولی شما نیاز نداری نویز نداری که بخای نویزتو کم کنی
شما چهار تا خط آخر ببین اینا باید در شرایط خوب صفر باشن

محمد7966
03-01-2016, 20:45
شما چهار تا خط آخر ببین اینا باید در شرایط خوب صفر باشن

fec رو نمیدونم چیه تو مودمم ندارم ولی crc ایده ال 0 ولی به این معنا نیست که همیشه 0 باشه چون به خیلی چیزای دیگه بستگی داره الان برای من 1500 بود ولی 0 داتشم
ولی این مشکل حاد حساب نمیشه این صفحه رو بخونید درباره crc توضیح داده

farshad0123
03-01-2016, 21:00
سراغ دیلینک نرو
با snr 6 دیسی نشده در صورتی که با دیلینک با snr 12 وقتی pc روشن میکردم دیس کانکت میشد

عزیزم مودم شما مشکل داشته یا شاید مدل خوب d-link رو نگرفتی مدلایی داره که هیچ برندی نمیتونه بهشون برسه tp-link هم که فریمورش خوب نیست و بیشتر مدلاش هم مشکل وای فای دارن همون 8960که بهترین مدلشه و چیپ برودکام روشه مشکل وای فای داره

Khazuk
03-01-2016, 21:41
عزیزم مودم شما مشکل داشته یا شاید مدل خوب d-link رو نگرفتی مدلایی داره که هیچ برندی نمیتونه بهشون برسه tp-link هم که فریمورش خوب نیست و بیشتر مدلاش هم مشکل وای فای دارن همون 8960که بهترین مدلشه و چیپ برودکام روشه مشکل وای فای داره

برادر من کلا ساختار دیلینک ضعیفه از سال 86 یه دیلینک 322 دارم نویز روش خیلی اثر میذاشت و دیسی میشد و هنوز دارمش سال 91 یه تی پیلینک 8951 گرفتم با همون خط و همون شرایط هیچ مشکلی نداشت احمق شدم فروختمش یه 2740 دیلینک گرفتم فاجعه بود تا pc روشن میکردم دیسکانکت میشد ( فرق نمیکرد snr روی 10 باشه 12 باشه 8 باشه دیسکانکت میشد مگر اینکه کابل لن جدا میکردم بعد pc روشن میکردم بعد از چند دقیقه بازم دیسی میشد ) و وقتی هم دیسی میشد برای اینکه دیسی مجدد نشه سرعت میاورد پایین تا snr بیاد بلا سرعت 470 80 میاورد روی 270 آخر ضد حال فکر کردم مشکل خاصی داره بردم گارانتی مشکل خاصی نداشت معلوم بود که خط یکم نویز داشته باشه مودم تعطیله بعد از 10 روز با 18 تومان ضرر ردش کردم رفت پس مودم من مشکل نداشته کلا مشکل داره با خطی که نویز داره

ja137
03-01-2016, 21:42
قضيه dmt چيه؟ألان من وضعيتم اينه
چيپ برودكام.ريلتك واسه من max rate بالأتري ميده حدود ١٠٠٠[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

alex9876540
03-01-2016, 21:44
بچه ها چرا adslمن هر وقت دوس داره وصل میشه هر وقتم مودمو خاموش میکنم باید صبر کنم تا یه روزی وصل بشه

Sent from my C5302 using Tapatalk

محمد7966
03-01-2016, 21:49
چيپ برودكام.ريلتك واسه من max rate بالأتري ميده حدود ١٠٠٠[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نگاه کنید تویه تنظیمات مودم جایی هست که متونید انتخاب کنید مودم در چه حالتی باشه در adsl یا adsl2 یا...باشه
dmt هم چنین حالتی داره شما اگر فقط حالت dmt رو انتخاب کنید تغییراتی تویه کیفیت خط و نویز خط می بینید امتحان کنید ببینید درسته یا نه
چون برای من فرقی نکرد

green-mind
03-01-2016, 21:54

این پروتکل نویز خط و میگیره . معمولا تو خط هایی که فاصله از مرکز دارند استفاده میشه

albertxx
03-01-2016, 21:58
دوستان چند روزه یه مشکل اساسی دارم
از شاتل نت دارم و خط فکرر دور بر 12 و یا 15 بسته شده
ولی این وسط مشکلی که هست اینه نمیدونم خط نویز داره یا نه که به شدت مشکل کانکت شدن دارم (( کانکت میشم پیج لود نمیکنه و فقط به زور تلگرام بالا میاد -- سرعتش انگار خیلی کمه در حالی که 12 مگ هست ))

مشخصات خط

سوال اصلیم اینه
اینکه شرکت خط رو روی 12 یا 15 مگ بسته باعث ایجاد نویز شده که این همه SNR پایین اومده ؟؟؟؟

دوم
چون پشتیبانی فنی گفت نویز خط چک بشه
و اگه هم چک بشه فکر کنم خط رو پایینتر میبندن
چطور هست که سرعت خط رو وقتی پایین میارن نویز برطرف میشه و SNR بالا میره ؟؟

سوم
مشخصات خط که تو عکس مشخصه
این همه نویز مربوط به خط هست یا سرعت 15 مگی که بسته شده ؟؟
سیم کشی مشکل داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه میشه زودتر جواب بدید ممنون میشم
به شدت مشکل دارم و نیاز دارم
با تشکر

محمد7966
03-01-2016, 22:03
دوستان چند روزه یه مشکل اساسی دارم
از شاتل نت دارم و خط فکرر دور بر 12 و یا 15 بسته شده
ولی این وسط مشکلی که هست اینه نمیدونم خط نویز داره یا نه که به شدت مشکل کانکت شدن دارم (( کانکت میشم پیج لود نمیکنه و فقط به زور تلگرام بالا میاد -- سرعتش انگار خیلی کمه در حالی که 12 مگ هست ))

مشخصات خط

سوال اصلیم اینه
اینکه شرکت خط رو روی 12 یا 15 مگ بسته باعث ایجاد نویز شده که این همه SNR پایین اومده ؟؟؟؟

دوم
چون پشتیبانی فنی گفت نویز خط چک بشه
و اگه هم چک بشه فکر کنم خط رو پایینتر میبندن
چطور هست که سرعت خط رو وقتی پایین میارن نویز برطرف میشه و SNR بالا میره ؟؟

سوم
مشخصات خط که تو عکس مشخصه
این همه نویز مربوط به خط هست یا سرعت 15 مگی که بسته شده ؟؟

اگه میشه زودتر جواب بدید ممنون میشم
به شدت مشکل دارم و نیاز دارم
با تشکر

شما اول بگید قبلا با همین مشخصات مشکل داشتید یا نه؟یعنی قطع و وصلی داشتید یا نه؟
snr روی 10 خوب نیست ولی با این عدد نباید قطعی داشته باشید قطعی برای عدد 6 و زیر 6 پیش میاد
و این نکته رو در نظر بگیرید که اگر همیشه خططتونو بالا ببندن نویز هم بیشتر میشه یعنی snr عددش کمتر میشه

albertxx
03-01-2016, 22:11
شما اول بگید قبلا با همین مشخصات مشکل داشتید یا نه؟یعنی قطع و وصلی داشتید یا نه؟

خیر قبلا مشکل نداشتم
خط رو 15 بود و مشکلی نبود

snr روی 10 خوب نیست ولی با این عدد نباید قطعی داشته باشید قطعی برای عدد 6 و زیر 6 پیش میاد

روی این عدد هم قطعی ندارم
ولی به اینترنت کانکت میشم پیج چرا بالا نمیاره ؟؟؟؟
فقط تلگرام بالا میاد (( انگار سرعتش کمه ))
نویز ربطی به نوسان سرعت داره ؟؟؟

و این نکته رو در نظر بگیرید که اگر همیشه خططتونو بالا ببندن نویز هم بیشتر میشه یعنی snr عددش کمتر میشه

چقدر پایین میاد ؟؟؟؟؟
10 خیلی کمه

محمد7966
03-01-2016, 22:17
خیر قبلا مشکل نداشتم
خط رو 15 بود و مشکلی نبود

روی این عدد هم قطعی ندارم
ولی به اینترنت کانکت میشم پیج چرا بالا نمیاره ؟؟؟؟
فقط تلگرام بالا میاد (( انگار سرعتش کمه ))
نویز ربطی به نوسان سرعت داره ؟؟؟

چقدر پایین میاد ؟؟؟؟؟
10 خیلی کمه

خب اون موقع که روی 15 بوده snr چقدر بوده؟
در هر صورت با هر افزایشی snr کم میشه و نمیشه عددی واضح گفت
ولی با snr 10 نباید قطعی داشته باشید احتمالا مشکل از خود مخابرات شما یه پینگ بگیرید اگر تایم اوت و پاکت لاست داشتید از مخابرات

albertxx
03-01-2016, 22:20
خب اون موقع که روی 15 بوده snr چقدر بوده؟
در هر صورت با هر افزایشی snr کم میشه و نمیشه عددی واضح گفت
ولی با snr 10 نباید قطعی داشته باشید احتمالا مشکل از خود مخابرات شما یه پینگ بگیرید اگر تایم اوت و پاکت لاست داشتید از مخابرات

اون موقع نمیدونم چقدر بود (( الان مشکل دارم دیدم 10 هست :n02: ))
ولی هرچی بود مشکلی نداشتم (( اگرم مشکل بود یه ذره بود ))
ولی این دیگه خیلی افتضاحه !!!!!!!!!

تایم اوت که کلا خیلیه
همش تایم اوته !!!!!!

محمد7966
03-01-2016, 22:24
اون موقع نمیدونم چقدر بود (( الان مشکل دارم دیدم 10 هست :n02: ))
ولی هرچی بود مشکلی نداشتم (( اگرم مشکل بود یه ذره بود ))
ولی این دیگه خیلی افتضاحه !!!!!!!!!

تایم اوت که کلا خیلیه
همش تایم اوته !!!!!!

مربوط به مخابرات تایم اوت و پاکت لاست اصلا ربطی ه نویز نداره ممکنه با snr 20 هم تایم توت و پاکت لاست داشته باشید.من با snr 25 هم هر ازگاهی تایم اوت و پاکت لاست می گیرم
از خود مخابرات ربطی به نویز خط نداره

albertxx
03-01-2016, 22:53
مربوط به مخابرات تایم اوت و پاکت لاست اصلا ربطی ه نویز نداره ممکنه با snr 20 هم تایم توت و پاکت لاست داشته باشید.من با snr 25 هم هر ازگاهی تایم اوت و پاکت لاست می گیرم
از خود مخابرات ربطی به نویز خط نداره

فعل و فاعل جملت مشخص نیست !! :n02: (( مخابرات آری یا خیر ؟ :n02:))

الان یعنی سیم کشی مخابرات مشکل داره ؟؟؟
اگرم سیم کشی نبود به هر حال مشکل از مخابراته ؟؟

محمد7966
03-01-2016, 23:06
فعل و فاعل جملت مشخص نیست !! :n02: (( مخابرات آری یا خیر ؟ :n02:))

الان یعنی سیم کشی مخابرات مشکل داره ؟؟؟
اگرم سیم کشی نبود به هر حال مشکل از مخابراته ؟؟

نگاه کنید قطع و و صلی یا پرش لینک مربوط میشه به نویز خط
ولی شما میگید من صفخاتم دیر باز میشن این مشکل مربوط میشه به پینگ
پینگ هم اصلا ربطی به نویز خط نداره
در ضمن اینو بگم که snr مربوط به کابلی میشه که از جعبه تا تلفن خونه کشیده شده که برای شما قابل قبول هست
و attenuation یا میرایی مربوط میشه به کابلی که از مرکز مخابراتی تا دم جعبه کشیده شده و اون هم خوب بوده
پس مشکلی که الان دارید مربوط میشه به خود شرکتی که ازش اشتراک گرفتید که اگر شرکتتون مخابراته پس مشکل از اون ارتباطی به نویز خط نداره
میگم من هم از پارس دارم ولی با snr 24 هر از گاهی علی الخصوص این مواقع مشکل پینگ دارم البته کم خیلی زیاد برام اتفاق نمیفته
بعدش هم شما سرویستون چیه؟
مثلا من 512 دارم ولی خطم رو روی 9 مگ بستند ولی یه کسی که سرویس 2 مگ داره و اون هم خطشو روی 9 مگ بسته باشند اون در اولویته
یعنی چی؟یعنی تو ساعات اوج مصرف مثل الان من نسبت به کسی که سرویس 2 مگ داره ممکنه مشکل وصل شدن داشته باشم ولی اونی که سرویس 2 مگ داره نه
چون اون پول بیشتری داده
یعنی الان مشکل از شما نیست خود مخابرات مشکل داره

albertxx
03-01-2016, 23:22
نگاه کنید قطع و و صلی یا پرش لینک مربوط میشه به نویز خط
ولی شما میگید من صفخاتم دیر باز میشن این مشکل مربوط میشه به پینگ
پینگ هم اصلا ربطی به نویز خط نداره
در ضمن اینو بگم که snr مربوط به کابلی میشه که از جعبه تا تلفن خونه کشیده شده که برای شما قابل قبول هست
و attenuation یا میرایی مربوط میشه به کابلی که از مرکز مخابراتی تا دم جعبه کشیده شده و اون هم خوب بوده
پس مشکلی که الان دارید مربوط میشه به خود شرکتی که ازش اشتراک گرفتید که اگر شرکتتون مخابراته پس مشکل از اون ارتباطی به نویز خط نداره
میگم من هم از پارس دارم ولی با snr 24 هر از گاهی علی الخصوص این مواقع مشکل پینگ دارم البته کم خیلی زیاد برام اتفاق نمیفته
بعدش هم شما سرویستون چیه؟
مثلا من 512 دارم ولی خطم رو روی 9 مگ بستند ولی یه کسی که سرویس 2 مگ داره و اون هم خطشو روی 9 مگ بسته باشند اون در اولویته
یعنی چی؟یعنی تو ساعات اوج مصرف مثل الان من نسبت به کسی که سرویس 2 مگ داره ممکنه مشکل وصل شدن داشته باشم ولی اونی که سرویس 2 مگ داره نه
چون اون پول بیشتری داده
یعنی الان مشکل از شما نیست خود مخابرات مشکل داره
از شاتل نت دارم
اولم گفتم

Snr 10
خیلی کمه فکر کنم

حالا فردا سپردم مخابرات سیم کشی رو چک کنن
ببینم چی میشه

نشد از شاتل پیگیری میکنم

تشکر بابت جواب

Sent from my D6502 using Tapatalk

محمد7966
03-01-2016, 23:31
از شاتل نت دارم
اولم گفتم

Snr 10
خیلی کمه فکر کنم

ببینم چی میشه

نشد از شاتل پیگیری میکنم

تشکر بابت جواب

مخابرات براتون کاری نمی کنه
مخابرات فقط میاد چک میکنه تلفنتون بوق میخوره یا نه
یا اگر خش خش کنه هم باز براتون کاری میکنه
ولی نویز گیریش اصلا ربطی به مخابرات نداره
به نظرم اینجا مشکل از شاتل
شاید پهنای باند کم اوردن مشکل وصل شدن دارید

Archangel
03-01-2016, 23:37
از شاتل نت دارم
اولم گفتم

Snr 10
خیلی کمه فکر کنم

ببینم چی میشه

نشد از شاتل پیگیری میکنم

تشکر بابت جواب

منم همین مشکل با پارس آنلاین داشتم یقین داشته باش مشکل از سمت اوناس

hrkhl
05-01-2016, 17:35
سلام دوستان.بالاخره مودم دستم رسید منتهی یه مشکلی هست اینکه تو تنظیمات فقط advanced setup هست و از نصب آسان و سریع خبری نیست تو سی دیش یه برنامه بدو که اصلا به درد نمی خوره یه خواهشی دارم اگه کسی می تونه کوتاهی نکنه و کمک کنه به شرکت زنگ زدم می گه مودمت از این آشغالاست و تنظیم نمیشه بیا از ما یه مودم زایکسل بگیر می گم 150 پولش دادم چیپ برودکام 2790 u اخه شما بگید آشغهاله یه فحش دادم بعدشم قطع کرد و کمک نکرد اصلا نمی دونست چی مگم به خاطر همین دارم با مودم قبلیم که hg 521 هست سر می کنم تا شما سروران کمکم کنید یوزر پس و وی سی ای و وی پی ای هم دارم.تازه وقتی خواستم مودمو 521 تنظیم کنم گفتن باید تو سیستم ثبت کنیم و می گفتن که بله مودم وصله و مشکل از ماست و تو دو دقیقه حل می شد مشکل اما این جدبده دی لینک میگن که اصلا چیزی وصل نیست که ثبت کنیم خواهشا سروران و عزیزانی که می تونن کمکم کنن دارم کم کم نا امید می شم.

paveej
05-01-2016, 19:12
سلام دوستان.بالاخره مودم دستم رسید منتهی یه مشکلی هست اینکه تو تنظیمات فقط advanced setup هست و از نصب آسان و سریع خبری نیست تو سی دیش یه برنامه بدو که اصلا به درد نمی خوره یه خواهشی دارم اگه کسی می تونه کوتاهی نکنه و کمک کنه به شرکت زنگ زدم می گه مودمت از این آشغالاست و تنظیم نمیشه بیا از ما یه مودم زایکسل بگیر می گم 150 پولش دادم چیپ برودکام 2790 u اخه شما بگید آشغهاله یه فحش دادم بعدشم قطع کرد و کمک نکرد اصلا نمی دونست چی مگم به خاطر همین دارم با مودم قبلیم که hg 521 هست سر می کنم تا شما سروران کمکم کنید یوزر پس و وی سی ای و وی پی ای هم دارم.تازه وقتی خواستم مودمو 521 تنظیم کنم گفتن باید تو سیستم ثبت کنیم و می گفتن که بله مودم وصله و مشکل از ماست و تو دو دقیقه حل می شد مشکل اما این جدبده دی لینک میگن که اصلا چیزی وصل نیست که ثبت کنیم خواهشا سروران و عزیزانی که می تونن کمکم کنن دارم کم کم نا امید می شم.
سلام
به نظر ميرسه تنظيماتش شبيه 2730 باشه.اونم ظاهرن نصب آسان يا همون ويزارد نداره.
اين لينك آموزش كانفيگ 2730 هست شايد به دردت بخوره.

aryna
05-01-2016, 19:14
سلام
پیرو مشکل من در وصل شدن نت با مشغول بودن خط تلفن
دوستان جالبه دو روز پیش در مشهد باران بارید از ان روز به بعد من دیگه اون مشکل مشغول بودن گوشی تلفن را ندارم

حالا نمیدانم مشکل از کجا بوده و چرا

فرستاده شده از vsun v3

محمد7966
05-01-2016, 19:21
سلام
پیرو مشکل من در وصل شدن نت با مشغول بودن خط تلفن
دوستان جالبه دو روز پیش در مشهد باران بارید از ان روز به بعد من دیگه اون مشکل مشغول بودن گوشی تلفن را ندارم

حالا نمیدانم مشکل از کجا بوده و چرا

فرستاده شده از vsun v3

احتمالا مشکل از مخابرات بوده شاید جعبه شاید کافو شاید هم مرکز
ببینید جعبه مخابرات که تو کوچس پوشش خوبی داره یا نه

aryna
05-01-2016, 22:53
احتمالا مشکل از مخابرات بوده شاید جعبه شاید کافو شاید هم مرکز
ببینید جعبه مخابرات که تو کوچس پوشش خوبی داره یا نه

مخابرات کو گوش شنوا؟؟؟؟

پشتیبانی هم در حد زیر صفر واقعا ادم می مونه با اینها چیکار کنه!!!

hrkhl
06-01-2016, 15:29
سلام دوستان خدارو شکر یکی از دوستان کمک کرد مودمم وصل شد اما فقط سرعت خط رو نشون می ده کسی می دونه برای نویز و snr کجا باید برم ببینم d-link هست مودم

محمد7966
06-01-2016, 15:32
سلام دوستان خدارو شکر یکی از دوستان کمک کرد مودمم وصل شد اما فقط سرعت خط رو نشون می ده کسی می دونه برای نویز و snr کجا باید برم ببینم d-link هست مودم

سلام شما بگردید جایی به اسم status نداره

hrkhl
06-01-2016, 15:48
سلام شما بگردید جایی به اسم status نداره
سلام نه ولب پیدا کردم xdsl داره تو device info و زیر شاخش stations بعد هم x dsl

aryna
06-01-2016, 20:09
بله دوباره برگشت به همون حالت سابق من که دیگه تحمل این مخابرات را ندارم با این کاراش و پشتیبانی زیر صفر

فرستاده شده از vsun v3

hrkhl
07-01-2016, 19:45
سلام دوستان سرویس دهنده ی من می گه چون مرکز مخابراتی شما مشکل داره نمی شه سرعت بالای دو بدیم می خوام بدونم راسته یا نه چون تو مودم به من می گه خط تا 12 هم می کشه

dvb595959
07-01-2016, 20:19
درود
امروز اینترنت وصل شد.متاسفانه نویز وحشتناکی داره.البته یکی از دلایلش اینه که سیم تلفن و کالاهای برق در کنار هم از یک لوله عبور کردن.حالا میخوام ی سیم جدا از ورودی برای اینترنت بکشم.به نظر شما چجوری سیم کشی کنم.اصلا اگه سیم جدا از ورودی بکشم تاثیری داره.منظورم اینه که اون سیم کشی قبلی که حذف نمیشه(بخاطر تلفن خونه).اینجوری روی سیم جدید اثر نمیزاره؟

فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk

محمد7966
07-01-2016, 22:53
درود
امروز اینترنت وصل شد.متاسفانه نویز وحشتناکی داره.البته یکی از دلایلش اینه که سیم تلفن و کالاهای برق در کنار هم از یک لوله عبور کردن.حالا میخوام ی سیم جدا از ورودی برای اینترنت بکشم.به نظر شما چجوری سیم کشی کنم.اصلا اگه سیم جدا از ورودی بکشم تاثیری داره.منظورم اینه که اون سیم کشی قبلی که حذف نمیشه(بخاطر تلفن خونه).اینجوری روی سیم جدید اثر نمیزاره؟

سلام
شما اصلا برید یه کابل نو بخرید و همون کابلو به مودم وصل کنید از سمت کابلای برق هم عبورش ندید
اون کابل قبلی هم بذارید برای تلفن بمونه فقط

محمد7966
07-01-2016, 22:58
سلام دوستان سرویس دهنده ی من می گه چون مرکز مخابراتی شما مشکل داره نمی شه سرعت بالای دو بدیم می خوام بدونم راسته یا نه چون تو مودم به من می گه خط تا 12 هم می کشه

سلام
اولین بار این حرفو میشنوم اگر اینطور بود چرا پارس آنلاین در صورتی که نویز نداشته باشی خطتو روی 9 مگ می بنده؟
فقط پارس نیست شرکتای دیگه هم همینکارو میکنن
بعید میدونم رلطی به مرکز داشته باشه
شما برای اطمینان از کسی که از همون مرکز اشتراک داره بپرسید و حتما هم از یک شرکت دیگه باشه
ببنید برای اون تا چند بسته شده خطشون

bilmazlar
07-01-2016, 23:48
درود

دوست عزیز. شما قبل از این که هزینه کنی کابل نو بکشی اول مطمئن شو کابل‌کشی خونه تأثیر قابل‌توجهی روی نویزت می‌ذاره. راهشم اینه که مودم رو دم در خونه قبل از جایی که کابل‌های مخابرات به کابل‌کشی داخل ساختمون متصل بشن، تست کنی. اگه اونجا تست گرفتی و عدد snr دان‌استریم و آپ‌استریمت با وقتی از تو خونه تست می‌گیری فرق چندانی (حداکثر در حد 2-3 db) نداشت، به نظرم ضرورتی به کابل‌کشی نیست.

اما اگه اونجا تست گرفتی و عدد snrات بیشتر از 10 db تغییر کرد خوب می‌ارزه که به خاطرش کابلا رو تعویض کنی یا یه کابل نو بکشی.

در هر صورت اگه کابل نو کشیدی اولن کابل با کیفیت شیلددار بگیر. در ثانی، یه اسپلیتر یا میکروفیلتر تو همون ورودی خونه بذار و کابل قدیمی که قراره تلفن‌های داخل منزل به اون وصل بشن رو همون‌جا به اسپلیتر یا میکروفیلتر وصل کن. کابل مربوط به مودم هم که مستقیم بیاد پشت مودم.

dvb595959
08-01-2016, 08:55
درود
به ورودی وصل کردم و snr از 6 به 17 افزایش پیدا کرد.حالا مونده سیم کشی که باید بگم بهش فکر کنم که چجوری باشه.مرسی از کمک.

محمد7966
08-01-2016, 09:04
درود
به ورودی وصل کردم و snr از 6 به 17 افزایش پیدا کرد.حالا مونده سیم کشی که باید بگم بهش فکر کنم که چجوری باشه.مرسی از کمک.

سلام یکی از دوستان در همین سایت برای سیم کشی گفتند چیکار باید کنید پیامشونو همینجا کپی می کنم

سلام

tablighat200
08-01-2016, 18:38
با سلام خدمت تمامی کاربران
این تاپیک مخصوص نویز خط هست
با توجه به این که نویز خط مشکل بسیاری از کاربران هست تصمیم بر ایجاد این تاپیک گرفته شد
در ابتدا باید بگم که این تاپیک فقط به مسائل نویز خط مربوط میشه پس از مباحث بی ربط با تاپیک خودداری کنید.
در ابتدا یک مقاله در قالب یک پست در رابطه با نویز خط هست که مطالعه اون به کاربرا تا حد زیادی کمک می کنه

این مقاله توسط تعدادی از دوستان جمع آوری و ویرایش اون در قالب یک پست توسط خودم می باشد

مقاله ی زیر حاصل تجربیات mohammad.t ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) است با اندکی ویرایش
بحث نويز 2 جا برامون مهم مي شه و سوال پيش مياد برامون. اول قطع شدن اينترنت دوم سرعت پایین اينترنت.
اولی: با بررسي خطوط ADSL و چك كردن اونها دیده شده كه اغلب خطوط ، حتي اونهايي كه نويز خيلي زيادي دارند باز هم از نظر سرعت اينترنت مشكلي نخواهند داشت
دومي: مشكل قطع شدن اينترنت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست. چه در استفاده عادي و چه هنگام مكالمه با تلفن. توي پرانتز بايد اشاره كنم كه چه نوع قطع شدني مد نظر ماست. قطع شدني رو ما ميگيم كه بعد از خاموش شدن چراغ لينك مودم اتفاق بيفته. و در اثر كاهش سيگنال دريافتي مودم چراغ لينك يا چراغ ADSL خاموش و به دنبال اون اينترنت قطع بشه وگرنه قطع اينترنت با ثابت بودن لينك علت ديگه اي به جز نويز و ... خواهد داشت.
حالا كه بحث رسيد به اينجا بذاريد يه سري مفاهيم رو توضيح بدم.
بالاخره ارتباط اينترنت َADSL ما يك ارتباط فيزيكي و سخت افزاري هست كه به ما امكان استفاده از اينترنت رو با سرعت مناسب مي ده. يه سيگنال از طرف دستگاههاي نصب شده در مركز مخابراتي از طريق زوج سيم به خونه ما منتقل ميشه. طبيعي هست كه اين سيگنال كه به عنوان قهرمان داستان ما هست توي مسير با يك سري دشمن به نام نويز برخورد خواهد كرد. هميشه هم سيگنال داريم و هم نويز. هرچه سيگنال نسبت به نويز بيش تر باشه و قهرمان ما قوي تر باشه و دشمن ضعيف تر بهتر خواهد بود. اين ميزان رو با SNR يا نسبت سيگنال به نويز اندازه گيري مي كنند. پس SNR بالاتر بهتر خواهد بود. يه تعريف ديگه داريم تضعيف يا Attenuation اين يعني اين قهرمان ما تا برسه به مقصد چه قدر از انرژيش رو از دست داده و تضعيف شده!
پس هر چي اين عدد كمتر باشه بهتر خواهد بود. كه دو عدد SNR و Attenuation كه واحد اندازه گيريشون دسيبل هست براي دانلود و آپلود جداگونه محاسبه و نشون داده مي شن.
گفتيم كه ميخوايم كاربردي صحبت كنيم؟ خب پس من طبق نظر شخصيم رنج خاصي براي اين دو عدد اعلام نمي كنم. هر عددي كه بتونه براي ما سرعت مناسب رو تامين كنه قابل قبوله. مثلا خط من در قسمت دانلود با SNR 11.6 و Attenuation 42.5 قابليت اين رو داره كه حداكثر 11 مگابيت پهناي باند بهم بده و چون فقط به 2 مگابيت اون نياز دارم پس مشكلي در اين زمينه ندارم!
خب حالا مشكل قطعي اينترنت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داريم يا خط اونقدر ضعيفه كه حتي نمي تونه سرعت ارتباط 2 مگابيتي براي ما تامين كنه.
اولين كاري كه بايد انجام بديم اينه كه مودم رو مستقيما به سيمهاي ورودي به خونمون وصل كنيم. براي اين كار بايد سيمهاي متصل شده به سيمي كه از طرف پست مخابرات مياد رو قطع كنيم در واقع ارتباط ساختمون با سيم تلفن ورودي رو قطع كنيم و فقط مودم رو بهش وصل كنيم .اگر مشكلمون حل شد پس قطعا در داخل و سيم كشي مشكلي داريم. و اگر باز همونطور بود كه اشكال از ورودی خونه تا مخابرات هست
چرا نويز توي خونه ايجاد شده و يا سيگنال دريافتي كم شده؟ باز هم 2 علت داره :
يا ارتباط زوج سيم داخل منزل كه سيمكشي شده هست مشكلي داره يا وسايلي كه همزمان با مودم به خط تلفن وصل هستند اين اشكال رو بوجود آوردند.
در قسمت نخست ميشه به پايين بودن كيفيت سيم ، قطعي يا چند تكه بودن ، اكسيده شدن سيم و ... اشاره كرد. پس زماني كه قرار باشه مشكلمون از سيم كشي ساختمون باشه با جدا كردن تمام وسايل مثل فكس و گوشي و ... اين مشكل بايد ادامه داشته باشه. يعني ما با تست مودم در ورودي ساختمون مشكلي نداريم ولي با مودم تنها و داخل منزل مشكل پابرجاست.
به تعداد گوشي هاي تلفن بايد نويز گير نصب بشه. واضحه كه خود مودم مي تونه مستقيما به خط وصل بشه. خود من هم هميشه مودم رو بدون واسطه به سيم تلفن وصل مي كنم.
سلامت نويز گيرها يا اسپليترها كه سر راه قرار مي گيرند بسيار مهم هستش كه هميشه بايد از سلامتشون مطمئن شد.

در ادامه مطلب
مقاله ی زیر حاصل تجربیات arashsard ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) است با اندکی ویرایش
اما کلا خط نویز بیشتر به خاطر فاصله خونه تا مرکز مخابراتی هست
اگه این فاصله بیشتر از 5 6 کیلومتر باشه معمولا ایجاد نویز میکنه
در خطوط مسی سیم کشی ساختمون خیلی مهمه سیما نباید در یه فاصله طولانی از کنار سیم برق رد بشه فاصله کوتاه زیاد اشکالی نداره

در ادامه مطلب
مقاله ی زیر حاصل تجربیات hossein019940 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) است با اندکی ویرایش
Attenuation dB
از 40 به بالا مشکل ساز هست ولی میشه استفاده کرد ولی از 55تا60 یا بالاتر خیلی بد هست
ودر آخر چند نکته برای کمی حل شدن مشکل نویز:
2-سیم تلفن از کنار سیم برق رد نشده باشه
3-آگر دوشاخه تلفن برق دار هست تعویض شود.(مانند دوشاخه ی زنگ دوم تلفن)
طبق استادنداردهای ارائه شده مقادیر نویز اینطور طبقه بندی میشن
20dB و کمتر بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت هست
Attenuation dB

20dB-30dB عالی
30dB-40dB خیلی خوب
40dB-50dB خوب
50dB-60dB خط ضعیف
60dB بسیار بد و دارای مشکل حاد

طبق استادنداردهای ارائه شده مقادیر کیفیت خط طبقه بندی میشن
SNR Margin dB

6dB و کمتر = بسیار بد همراه با مشکلات جدی
7dB-10dB = بد اما میشه از سرویس ADSL استفاده کرد
11dB-20dB = خوب
20dB-28dB = عالی
29dB و بیشتر = بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت

از
afshin b ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
and-roid2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
arashsard ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
abolfazlwest72 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mr_exir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hossein019940 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohammad.t ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
zed2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بابت همکاری در ساخت این تاپیک تشکر می کنم

اگر مشکلی در رابطه با نویز دارید حتما مقادیر زیر رو بنویسید:
ممکن است این مقادیر در مودم های مختلف دارای تفاوت هایی باشد
برخی از مقادیر که در مودم ها وجود دارد:

SNR Margin dB
Attenuation dB
Attainable Rate Kbps
Rate Kbps

اگر مطلبی رو ننوشتم یا اگر می دونید به پست کمک می کنه می تونید مطلب مورد نظرتون رو پیغام خصوصی کنید.

پست های زیر مشکلات حل شده کاربران می باشد که کاربران به صورت پست توضیح دادن
استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است
با تشکر

مطالب گفته شده بسیا مفید بود در استفاده ی بهتر از خدمات اینترنت

hrkhl
08-01-2016, 21:21
سلام
اولین بار این حرفو میشنوم اگر اینطور بود چرا پارس آنلاین در صورتی که نویز نداشته باشی خطتو روی 9 مگ می بنده؟
فقط پارس نیست شرکتای دیگه هم همینکارو میکنن
بعید میدونم رلطی به مرکز داشته باشه
شما برای اطمینان از کسی که از همون مرکز اشتراک داره بپرسید و حتما هم از یک شرکت دیگه باشه
ببنید برای اون تا چند بسته شده خطشون
سلام مشکل نویز ندارم و همون طور که گفتم خط تا 12 رو می کشه و بعد چند روز خط رو رو 4 بستن می گن چون تجهیزات قدیمی هست نمی شه کاری کرد ولی دو روز پیش فک کنم بهینه سازی چیزی کردن که از رو دو الان رو چهاره و من هرچقد شد رو مخشون کارکردم می گن که مرکز شما کلا دو مگ (به عنوان مشترک جدید زنگ زدم*) می شه کمکم کنید با شکایت درست می شه یا نه سرویس 16 مگ دارم

bilmazlar
08-01-2016, 21:56
درود

خوب پس شما حتمن براتون بهتره که به فکر تعویض کابل باشین. البته اگه هزینه‌اش براتون توجیه داره.

سلام یکی از دوستان در همین سایت برای سیم کشی گفتند چیکار باید کنید پیامشونو همینجا کپی می کنم

سلام

برای تعویض کابل، به نظرم یکی از گزینه‌های مناسب هم استفاده از کابل‌های شبکه مثلن Cat 6 یا Cat 6A می‌تونه باشه. البته اینا گرون‌ترن اما کیفیت خیلی خوبی دارن.

در ضمن اگه خواستین کابل بکشین حتمن یه اسپلیتر یا میکروفیلتر خوب همون دم در بذارین و کابل پشت مودم رو از کابلی که قراره برای تلفن‌ها تو خونه استفاده بشن رو همون جا از هم جدا کنین.

محمد7966
09-01-2016, 02:01
سلام مشکل نویز ندارم و همون طور که گفتم خط تا 12 رو می کشه و بعد چند روز خط رو رو 4 بستن می گن چون تجهیزات قدیمی هست نمی شه کاری کرد ولی دو روز پیش فک کنم بهینه سازی چیزی کردن که از رو دو الان رو چهاره و من هرچقد شد رو مخشون کارکردم می گن که مرکز شما کلا دو مگ (به عنوان مشترک جدید زنگ زدم*) می شه کمکم کنید با شکایت درست می شه یا نه سرویس 16 مگ دارم

نگاه کنید سرویستون چنده؟یعنی عین پارس شما رفتید مثلا یه سرویس 2 مگ خریدید و خطتونو روی 16 بستند یا نه کلا پول سرویس 16 مگ دادید؟

اگر گفتند خطتون نمیکشه به نظرم التبه حدس میزنم باید اتینیشن یا همون میرایی مودم هم تغییر کنه
تغییر کرده عددش؟
کلا الان به نسبت گذشته وضعیت استاتوس مودم تغییر کرده یا نه همونه؟
شاید مخابرات اونا رو مجبور کرده که سرویس بالای 4 مگ به کسی نده؟

hrkhl
09-01-2016, 14:58
نگاه کنید سرویستون چنده؟یعنی عین پارس شما رفتید مثلا یه سرویس 2 مگ خریدید و خطتونو روی 16 بستند یا نه کلا پول سرویس 16 مگ دادید؟

اگر گفتند خطتون نمیکشه به نظرم التبه حدس میزنم باید اتینیشن یا همون میرایی مودم هم تغییر کنه
تغییر کرده عددش؟
کلا الان به نسبت گذشته وضعیت استاتوس مودم تغییر کرده یا نه همونه؟
شاید مخابرات اونا رو مجبور کرده که سرویس بالای 4 مگ به کسی نده؟
سلام نه سرویش که گرفتن 16 هست نه چیز دیگه
من همون آخری رو احتمال می دم ولی می گن مرکز مخابراتی همه چیزش قدیمیه نمی شه بیشتر از این خط رو بست می گم چرا جوابی ندارن

محمد7966
09-01-2016, 15:05
من همون آخری رو احتمال می دم ولی می گن مرکز مخابراتی همه چیزش قدیمیه نمی شه بیشتر از این خط رو بست می گم چرا جوابی ندارن

خب پس با این حساب باید پولتونو پس بدن
از طرفی تجهیزات قدیمی باشه خب پس چرا سرویس 16 مگ میفروشند برای اون مرکز؟باید از همون اول بگن سرویس 4 مگ برای این مرکز میفروشند
به نظرم یه شکایتی به 195 بکنید

bilmazlar
09-01-2016, 15:05

دوست عزیز

مدولاسیون یا مدی که الآن مودمتون نشون می‌ده چیه؟ G.dmt یا ADSL2 یا ADSL2Plus؟

شاید تجهیزات مرکز مخابراتی شما برای تکنولوژی قدیمی‌تر ADSL باشه نه ADSL2+. البته با این تکنولوژی قدیمی هم بسته به فاصله‌تون از مرکز مخابراتی حداکثر تا 8مگابیت می‌تونین پهنای باند داشته باشین. درست‌تر بگم تا فاصله حدود 1.5 کیلومتر (طول کابل‌کشی از مودم تا مرکز مخابراتی) می‌شه تا 8مگابیت پهنای باند داشت و بعد از اون حداکثر پهنای باند (کشش خط) شروع به کم شدن می‌کنه.

hrkhl
09-01-2016, 15:40
دوست عزیز

مدولاسیون یا مدی که الآن مودمتون نشون می‌ده چیه؟ G.dmt یا ADSL2 یا ADSL2Plus؟

شاید تجهیزات مرکز مخابراتی شما برای تکنولوژی قدیمی‌تر ADSL باشه نه ADSL2+. البته با این تکنولوژی قدیمی هم بسته به فاصله‌تون از مرکز مخابراتی حداکثر تا 8مگابیت می‌تونین پهنای باند داشته باشین. درست‌تر بگم تا فاصله حدود 1.5 کیلومتر (طول کابل‌کشی از مودم تا مرکز مخابراتی) می‌شه تا 8مگابیت پهنای باند داشت و بعد از اون حداکثر پهنای باند (کشش خط) شروع به کم شدن می‌کنه.
سلام رو g.dmt تنظیم کردم و t1.412 بله خط تا 12 هم می کشه ولی نمی دونم واقعا مشکل دارن یا می خوان منو بپیچونن.

bilmazlar
09-01-2016, 16:00
سلام رو g.dmt تنظیم کردم و t1.412 بله خط تا 12 هم می کشه ولی نمی دونم واقعا مشکل دارن یا می خوان منو بپیچونن.

در حالت عادی دلیلی نداره که بخوان زیرحرفشون بزنن. اگه تبلیغ تا یه سرعت خاصی می‌کنن و جاهای دیگه هم پهنای باند رو بالا می‌بندن، این که دارن این محدودیت رو برای شما اعمال می‌کنن دو تا علت ممکنه داشته باشه:

یا واقعن تجهیزات مرکز مخابراتی (تجهیزات خودشون تو اون مرکز یا کلن زیرساخت مرکز مخابراتی) قدیمیه و اجازه سرعت‌های بالاتر رو نمی‌ده.
یا مشکل دیگه‌ای مثل کمبود پهنای باند دارن که می‌خوان با بهانه قدیمی بودن تجهیزات سرعت بالاتر ندن و برای خودشون دردسر کمتری ایجاد کنن.

-----------------

چون من بحث شما رو از میانه دنبال کردم، این سؤال‌ها برام پیش اومده: شما کدوم شهر هستین؟ از چه شرکتی سرویس گرفتین؟ از نمایندگی یا از خود شرکت اصلی؟ آیا با پشتیبانی فنی تهران تماس گرفتین؟

hrkhl
09-01-2016, 16:24
در حالت عادی دلیلی نداره که بخوان زیرحرفشون بزنن. اگه تبلیغ تا یه سرعت خاصی می‌کنن و جاهای دیگه هم پهنای باند رو بالا می‌بندن، این که دارن این محدودیت رو برای شما اعمال می‌کنن دو تا علت ممکنه داشته باشه:

یا واقعن تجهیزات مرکز مخابراتی (تجهیزات خودشون تو اون مرکز یا کلن زیرساخت مرکز مخابراتی) قدیمیه و اجازه سرعت‌های بالاتر رو نمی‌ده.
یا مشکل دیگه‌ای مثل کمبود پهنای باند دارن که می‌خوان با بهانه قدیمی بودن تجهیزات سرعت بالاتر ندن و برای خودشون دردسر کمتری ایجاد کنن.

-----------------

چون من بحث شما رو از میانه دنبال کردم، این سؤال‌ها برام پیش اومده: شما کدوم شهر هستین؟ از چه شرکتی سرویس گرفتین؟ از نمایندگی یا از خود شرکت اصلی؟ آیا با پشتیبانی فنی تهران تماس گرفتین؟
سلام کرمان پیشگامان که البته از نمایندگیشون دیده بن تت سرویس ویژه یکساله 50گیگ 16 مگ با آنتی ویروس 60 تومن رو دارم بله با تهران صحبت کردم که اوضاع بهتر شده

hrkhl
09-01-2016, 16:26
سلام کرمان پیشگامان که البته از نمایندگیشون دیده بن تت سرویس ویژه یکساله 50گیگ 16 مگ با آنتی ویروس 60 تومن رو دارم بله با تهران صحبت کردم که اوضاع بهتر شده

قبلا حتی سرعت از سرور های داخلی زیر صد بود الان اومده صدو پنجاه

bilmazlar
09-01-2016, 16:36

قبلا حتی سرعت از سرور های داخلی زیر صد بود الان اومده صدو پنجاه

البته این بحث خارج از موضوع این تاپیکه. اما بهتره تو سامانه 195 به دلیل کم‌فروشی ازشون شکایت کنین. چون به هر حال سرعت تا 16مگ رو براتون تبلیغ کردن و اگه مرکز مخابراتی به هر دلیل توان فنی این سرعت رو نداشته باید به شما اطلاع می‌دادن.

--------------
تو سامانه 195 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای شهر کرمان خود شرکت مهندسی دیده‌بان نت هم وجود داره تو لیست که به نظرم باید شکایت اول رو از اونجا بکنین.

navid010
11-01-2016, 11:59
سرعت نتم خیلی داغونه چیکار کنم

محمد7966
11-01-2016, 12:04

خطت اوضاش داغون
قطع و وصلی داری؟
snr زیر 6
این صفخه رو بخون و در پی رفع نویز باشید

اما قبلش چندتاشو بگم
سیم تلفنی که از جعبه میاد پوسیدگی نداشته باشه،از کنار کابلای برق و کنتور برق رد نشه
پریز تلفن خراب نباشه و..
آموزش شناسایی و حل مشکل نویز در مودم ADSL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

bilmazlar
11-01-2016, 12:11

به نظر می‌آد مشکل اصلی شما فاصله‌تون تا مرکز مخابراتی باشه که زیاده.

در مورد حداکثر سرعت خیلی کاری از دستتون برنمی‌آد. اما اگه نویز بالا که باعث شده SNR شما 4.2 بشه، منجر به پرش لینک و قطعی زیاد هم می‌شه، ضمن توجه به نکاتی که دوستمون محمد7966 تو پست بالا یادآور شدن، بهتره اولن، مدولاسیون یا حالت مودم رو از ADSL2Plus به حالت G.dmt تغییر بدین تا نویز کمتر اذیتتون کنه و در ثانی از ISP بخواین پروفایل شما رو روی عدد 3مگابیت ببنده (البته به شرطی که ISP همراهی کنه و بامبول در نیاره.)

navid010
11-01-2016, 12:15
خطت اوضاش داغون
قطع و وصلی داری؟
snr زیر 6
این صفخه رو بخون و در پی رفع نویز باشید

اما قبلش چندتاشو بگم
سیم تلفنی که از جعبه میاد پوسیدگی نداشته باشه،از کنار کابلای برق و کنتور برق رد نشه
پریز تلفن خراب نباشه و..
آموزش شناسایی و حل مشکل نویز در مودم ADSL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

از تلفن بی سیم استفاده می کنیم که به همین خط وصل هست
و از طریق اسپلیتر یه سر به مودم و تلفن وصل هست

داخل مودم ADSL MODE رو به G.DMT تغییر دادم

نتیجه این شد یعنی بهتر شد

در ضمن از دم در خونه سیم مستقیم کشیدم به مودم

قطع وصلی ندارم اما سرعت نتم خیلی پایینه

محمد7966
11-01-2016, 12:18

نگاه کنید پایین یعنی چند یعنی سرعت دانلودتون 500 کیلو بایت بر ثانیه اس یا کمتر؟
چون شرکت خطتونو روی 4 مگ بسته

bilmazlar
11-01-2016, 12:18

بله. بهتره که مد رو روی همین g.dmt بذارین. خط شما رو ISP‌ روی 4مگابیت بسته و بهتره روی همین مد از حداکثر این ظرفیت استفاده کنید.

اگه نویزها رو تونستین تغییر بدین به حدی که SNR دان‌استریمتون بره بالای 17-18، اون وقت می‌تونید از ISP بخواین پروفایلتون رو روی 6مگ ببندن. البته چون خط مستقیم کشیدن خیلی نویزی هم داخل ساختمان ندارین شما و حداکثر کشش خطتون همینه. 4مگابیت.

navid010
11-01-2016, 16:04
خیلی ممنون
سرعتم تا حدی خوب شد ولی snr رو 10.5 هست

الان یه مشکل دیگه هست
وقتی virtual ciruit رو وی PCV2 تنیم می کنم و سیو رو می زنم
اما دوباره که وارد مودم میشم روی PCV0 هست یعنی ذخیره نمیشه

saeed_punisher2013
13-01-2016, 16:03
سلام دوستان خسته نباشین من از مودم اطلاعات رو در آوردم که اینجوری بود »

وضعیت خط من چطوره الان؟

محمد7966
13-01-2016, 16:05
سلام دوستان خسته نباشین من از مودم اطلاعات رو در آوردم که اینجوری بود »

وضعیت خط من چطوره الان؟

سلام خطتون خوبه تا 21 مگ میکشه
براتون روی چند بستند همون 21 مگ یا خبر ندارید؟
سرعت دانلودتون چنده؟

saeed_punisher2013
13-01-2016, 16:15
سلام خطتون خوبه تا 21 مگ میکشه
براتون روی چند بستند همون 21 مگ یا خبر ندارید؟
سرعت دانلودتون چنده؟

والا خبر ندارم روی چند بستن چطور میشه فهمید؟بعد فهمیدن میشه تغییرش داد یا نه؟
من از شاتل آرت 4 رو گرفتم که 2 مگابیت هست سرعت دانلودم از 250 کیلوبایت پایین تر نمیاد

محمد7966
13-01-2016, 16:21
والا خبر ندارم روی چند بستن چطور میشه فهمید؟بعد فهمیدن میشه تغییرش داد یا نه؟
من از شاتل آرت 4 رو گرفتم که 2 مگابیت هست سرعت دانلودم از 250 کیلوبایت پایین تر نمیاد

نگاه کنید یه قابلیتی رو اینجا میذارم اگر مودمتون داشته باشه نشون میده تا چند میکشه البته اینجا هم مودم نشون داده تا 21 مگ ظاهرا میکشه خطتونو روی 2 مگ بستند

میشه بهشون بگید روی 8 مگ ببندن یا 10 مگ ولی خیلی بالاتر نمیشه ببندن چون snr میاد زیر 6 و زیر 6 یعنی قطع و وصلی

قابلیت Adsl Tone Diagnostic مودم در تعیین حداکثر پهنای باند مجاز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

saeed_punisher2013
13-01-2016, 16:27
نگاه کنید یه قابلیتی رو اینجا میذارم اگر مودمتون داشته باشه نشون میده تا چند میکشه البته اینجا هم مودم نشون داده تا 21 مگ ظاهرا میکشه خطتونو روی 2 مگ بستند

میشه بهشون بگید روی 8 مگ ببندن یا 10 مگ ولی خیلی بالاتر نمیشه ببندن چون snr میاد زیر 6 و زیر 6 یعنی قطع و وصلی

قابلیت Adsl Tone Diagnostic مودم در تعیین حداکثر پهنای باند مجاز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یعنی بدون گرفتن پولی روی 8 مگ میشه ببندن ؟؟سرویسی که خریدم 2 مگ هست میشه یعنی بیشتر از اون سرعت بدن؟من به 4 مگه هم راضیم

محمد7966
13-01-2016, 16:33
یعنی بدون گرفتن پولی روی 8 مگ میشه ببندن ؟؟سرویسی که خریدم 2 مگ هست میشه یعنی بیشتر از اون سرعت بدن؟من به 4 مگه هم راضیم

آره بعضی از شرکتها اینکارو میکنن من پارس دارم 512 ولی روی 9 مگ بستند
شاتلو هم دیدم اینکارو کنه
مخابرات قم هم که یه مدتی اونجا دانشجو بودم و خونه اقوام سرویس داشتند از مخابرات هم همینکارو میکنه فقط به snr نگاه میکنند تا اگر خوب باشه ارتقا بدند

saeed_punisher2013
13-01-2016, 17:01
آره بعضی از شرکتها اینکارو میکنن من پارس دارم 512 ولی روی 9 مگ بستند
شاتلو هم دیدم اینکارو کنه
مخابرات قم هم که یه مدتی اونجا دانشجو بودم و خونه اقوام سرویس داشتند از مخابرات هم همینکارو میکنه فقط به snr نگاه میکنند تا اگر خوب باشه ارتقا بدند

خیلی ممنون از راهنماییت دوست عزیز زنگ میزنم به پشتیبانی ایشالا که این کارو بکنن عالی میشه

hrkhl
13-01-2016, 17:04
خیلی ممنون از راهنماییت دوست عزیز زنگ میزنم به پشتیبانی ایشالا که این کارو بکنن عالی میشه
سلام دوست عزیز شما اگه کمی پایینتر عکس رو مینداختین می شد گفت چند بستن می شه بپرسم که مودم شما چیه

saeed_punisher2013
13-01-2016, 17:10
سلام دوست عزیز شما اگه کمی پایینتر عکس رو مینداختین می شد گفت چند بستن می شه بپرسم که مودم شما چیه

سلام چشم الام از قسمت پایینش هم عکس میندازم میفرستم، دی لینک هست مودمم

----------------------------------
اینم عکس قسمت پایینش

hrkhl
13-01-2016, 17:18
سلام چشم الام از قسمت پایینش هم عکس میندازم میفرستم، دی لینک هست مودمم

----------------------------------
اینم عکس قسمت پایینش

دوست عزیز خط شما روی همون دو مگ هست و آپلود روی 700 کیلو حتما با پشتیبانی تماس بگیرید و بگید که خطتون تا بالا تر از این هم می تونه بکشه خلاصه راضیشون کنید خط رو آپ کنن

alirezasavary
15-01-2016, 18:28
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اساتید محترم میشه اینو تجزیه تحلیل کنید؟خوبه بده؟نویز دارم یا نه؟میتونن برام آپ کنن سرعتمو؟

محمد7966
15-01-2016, 18:30
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اساتید محترم میشه اینو تجزیه تحلیل کنید؟خوبه بده؟نویز دارم یا نه؟میتونن برام آپ کنن سرعتمو؟

سلام
خطتون روی 7411 بسته شده تا 8524 هم میکشه
اگر snr رو از 9 کمی ارتقا بدی شاید برات روی 8 مگ هم ببندن

alirezasavary
15-01-2016, 18:35
سلام
خطتون روی 7411 بسته شده تا 8524 هم میکشه
اگر snr رو از 9 کمی ارتقا بدی شاید برات روی 8 مگ هم ببندن

مرسی بابت پاسخگویی
میشه بدونم چجور میشه ارتقاع داد snr رو چون اطلاعاتی در این زمینه ندارم
ممنون میشم راهنماییم کنید

محمد7966
15-01-2016, 18:40
مرسی بابت پاسخگویی
میشه بدونم چجور میشه ارتقاع داد snr رو چون اطلاعاتی در این زمینه ندارم
ممنون میشم راهنماییم کنید

صفحه زیرو بخونید ولی قبلش چندتاشو میگم
کابل پوسیدگی نداشته باشه،تلفن بی سیم کنار مودم نباشه،دوشاخه پریز مشکل نداشته باشند
کابلای تلفن از کنار کابلای برق نشده باشند و...

bilmazlar
15-01-2016, 19:24

دوست عزیز. با Atten حدود 32dB که برای دان‌استریم خط شما داره، باید تا حدود 13-14 مگابیت رو بتونین بگیرین. مدولاسیون خطتون چیه؟ G.dmt یا ADSL2Plus؟ اگه G.dmtاه بذارینش روی ADSL2Plus ببینین فرقی می‌کنه یا نه.

البته با همین شرایط فعلی نویزتون بالاست. (SNR 9dB). احتمال داره یه بخشی از نویز به دلیل مشکلات کابل‌کشی داخل ساختمان باشه. حتمن اگه فرصت کردین مودم رو از دم در خونه جایی که کابل خود مخابرات اومده به خط تلفن وصل کنین و ببینین که مقدار نویز فرقی می‌کنه یا نه. در ضمن حتمن مدلاسیون مودم رو روی ADSL2Plus‌بذارین.

farshad0123
16-01-2016, 17:35
این خط تلفن تا 20مگ میکشید الان 8مگ هم بزور میکشه

محمد7966
16-01-2016, 17:44
این خط تلفن تا 20مگ میکشید الان 8مگ هم بزور میکشه

به خاطر نویز
snr روی 8 اومده
نمیشه روی مگ20 گذاشتش

farshad0123
16-01-2016, 17:47
به خاطر نویز
snr روی 8 اومده
نمیشه روی مگ20 گذاشتش

نه نویز نداره از خود پشتیبانی با بی رس خطا رو دستکاری میکنن و snr رو میارن پایین

green-mind
16-01-2016, 17:50
نه نویز نداره از خود پشتیبانی با بی رس خطا رو دستکاری میکنن و snr رو میارن پایین

از کدوم شرکت گرفتین ؟ چون اساسا شرکتهای PAP نفعشون تو دادن بهنای باند بالاست

محمد7966
16-01-2016, 17:52

میشه یه توضیحی در مورد این بی رس بدید؟چی هست ؟چی کار میکنه؟

farshad0123
17-01-2016, 01:29
میشه یه توضیحی در مورد این بی رس بدید؟چی هست ؟چی کار میکنه؟

کنترل از راه دور dslam و port
تنظیم تایمر-تنظیم استریم ها-تغییر رنج ip و گیت وی-روتر و ...... از کاربرد هاشه

ho3in2012
21-01-2016, 18:16
با سلام
من حدود دو ماهه از مخابرات خط دوم گرفتم از اون زمان کیفیت خط اولم به شدت اومده پایین
برای رفع مشکل از سر خط سیم کشیدم برای مودما ولی فایده نداشت و کیفییت خط اولم همچنان پایین موند
مودم رو هم به سر خط اولم وصل کردم ولی بازم کیفیت تغییر چندانی نکرد
دو تا خط های تلفن با یه کابل داخل خونه اومدن اگه نویزی باشه باید برای جفتشون باشه
در ضمن قبل اینکه خط دوم رو بگیرم خط اولم درست بود و مشکلی نداشت
صفحه استاتوس مودم برای خط تلفن اولم (که مشکل پیدا کرده)
صفحه استاتوس مودم برای خط تلفن دوم (که جدیدا گرفتم)
چیکار کنم خط تلفن اولم درست بشه ؟ با توجه به اینکه تست سر خط و سیم کشیدن از سر خط جواب نداده
از دوستان تقاضا میکنم راهنمایی کنن بنده رو:n16: farshad0123 bilmazlar محمد7966

محمد7966
21-01-2016, 19:29
با سلام
من حدود دو ماهه از مخابرات خط دوم گرفتم از اون زمان کیفیت خط اولم به شدت اومده پایین
برای رفع مشکل از سر خط سیم کشیدم برای مودما ولی فایده نداشت و کیفییت خط اولم همچنان پایین موند
دو تا خط های تلفن با یه کابل داخل خونه اومدن اگه نویزی باشه باید برای جفتشون باشه
صفحه استاتوس مودم برای خط تلفن اولم (که مشکل پیدا کرده)
صفحه استاتوس مودم برای خط تلفن دوم (که جدیدا گرفتم)
چیکار کنم خط تلفن اولم درست بشه ؟ با توجه به اینکه تست سر خط و سیم کشیدن از سر خط جواب نداده
از دوستان تقاضا میکنم راهنمایی کنن بنده رو:n16: @farshad0123 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @bilmazlar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @محمد7966 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام
الان مشکلتان کدوم خط است؟خط اول؟
مشکل چیست؟قطع و وصلی دارید؟
به هر حال ممکن مشکل نویز به خاطر جعبه مخابراتی هم باشه شاید زنگ زده سولفات شده و..

ho3in2012
21-01-2016, 19:35
سلام
به هر حال ممکن مشکل نویز به خاطر جعبه مخابراتی هم باشه شاید زنگ زده سولفات شده و..
بله خط اول مشکل داره
مشکلش اینه که قبلا روش سرویس 12 مگ داشتم الان بیشتر از 4 مگ نمیکشه
درست این مشکلی زمانی به وجود اومد که خط دوم رو گرفتم
برای رفع مشکل باید چیکار کنم ؟

محمد7966
21-01-2016, 19:40
بله خط اول مشکل داره
مشکلش اینه که قبلا روش سرویس 12 مگ داشتم الان بیشتر از 4 مگ نمیکشه
درست این مشکلی زمانی به وجود اومد که خط دوم رو گرفتم
برای رفع مشکل باید چیکار کنم ؟

خب مسیر کابل تغییر کرده یا همونه؟یعنی ازز کنار کابل برق ردش نکردید یا از کنار کنتور برق؟

راستش من اولین بار از آقای فرهاد شنیدم که شرکتا میتونن نویز رو با دستگاهی به اسم بی رس دستکاری کنند شاید اینجا شرکت مخابرات دستکاری کرده:n13:

ho3in2012
21-01-2016, 19:47
خب مسیر کابل تغییر کرده یا همونه؟یعنی ازز کنار کابل برق ردش نکردید یا از کنار کنتور برق؟

راستش من اولین بار از آقای فرهاد شنیدم که شرکتا میتونن نویز رو با دستگاهی به اسم بی رس دستکاری کنند شاید اینجا شرکت مخابرات دستکاری کرده:n13:
همون کابلی که اومده بود داخل منزل دو زوج سیم داخلش هست
یک جفتش که خط اول وصل بود
وقتی خط دوم رو گرفتم اون زوج سیم دیگه به خط دوم وصل شد
مسیر دو تا خط تلفن و همچنین جنس کابلاشون یکیه و تازه تعویض شده ولی از وقتی خط دوم رو گرفتم اولیه مشکل پیدا کرده
تست مودم از سر خط هم فایده ای نداشت و تاثیر چندانی روی نویز نداشت
امکانش هست مامور مخابرات هنگام وصل کردن خط جدید اشتباهی کرده باشه که باعث نویز افتادن رو خط قبلی من بشه ؟

محمد7966
21-01-2016, 19:57
همون کابلی که اومده بود داخل منزل دو زوج سیم داخلش هست
یک جفتش که خط اول وصل بود
وقتی خط دوم رو گرفتم اون زوج سیم دیگه به خط دوم وصل شد
مسیر دو تا خط تلفن و همچنین جنس کابلاشون یکیه و تازه تعویض شده ولی از وقتی خط دوم رو گرفتم اولیه مشکل پیدا کرده
تست مودم از سر خط هم فایده ای نداشت و تاثیر چندانی روی نویز نداشت
امکانش هست مامور مخابرات هنگام وصل کردن خط جدید اشتباهی کرده باشه که باعث نویز افتادن رو خط قبلی من بشه ؟

امکانش هست
ما تلفنمون مشکل خش خش داشت
هر از گاهی یه خش خشی میاد و میرفت از شانسم هم 2 بار طرح مشکل زدم یه بار حضوری رفتم یه بار هم تلفنی
و این مامور مخابرات هر وقت می اومد میگفت شما که نویز نداری و خش خش نداره تلفنتون و میذاشت و میرفت
هم از کافو مسی تست می کرد هم از جعبه
ولی نمیدونم چی شد که بار دوم که اومد خش خشش قطع شد

آره ممکنه تو جعبه سیم ها به هم اتصالی کرده باشند و نویز ایجاد کنه

ولی برام سوال مگه مامور مخابرات به خط اول شما دست زده؟
من خودم رفتم چندین بار جعبه رو باز کردم و دستکاری کردم البته بعضی از دوستان میگن کار خطرناکیه مخابرات اگر بفهمه شما را میندازه جایی که عرب نی انداخت:n24:

frankval
21-01-2016, 20:26
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دو ستان:
با توجه به نویز موجود در عکس خط من تا چه حد می تونه بکشه؟15 مگ رو جواب می ده؟با شاتل تماس گرفتم گفتند که بیشتر از 3 مگ راه نداره وگرنه خطتون با مشکل مواجه میشه!!!

محمد7966
21-01-2016, 20:34
tey[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام دو ستان:
با توجه به نویز موجود در عکس خط من تا چه حد می تونه بکشه؟15 مگ رو جواب می ده؟با شاتل تماس گرفتم گفتند که بیشتر از 3 مگ راه نداره وگرنه خطتون با مشکل مواجه میشه!!!

سلام
درست میگن خطتون مشکل نویز داره
رفع نویز کنید ببینید snr چقدر میشه

بعضی از راهاشو میگم
کابل پوسیدگی نداشته باشه،پریز یا دوشاخه مشکل نداشته باشه،تلفن بی سیم کنار مودم نباشه،
کابل تلفن از کنار کابل برق و کنتور برق رد نشده و...
بقیه رو از اینجا بخونید

amir z
21-01-2016, 20:37
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دو ستان:

سلام
بله دوست عزیز، بیشتر نمیکشه.
خط شما خیلی شبیه به خط من هستش:n31: مال شما نهایتا 3.2 مگ میکشه، مال من تا 3.7 و روی همون 3 بستن. متاسفانه از سر خط هم تست کردم نهایتا به 4 مگ رسید. شما تست کن شاید مشکل از سیم کشی باشه

bilmazlar
21-01-2016, 21:25
با سلام

سلام

چیزی که از مشخصات مودم برای دو خط دستگیر آدم می‌شه اینه که هر دو خط تقریبن شرایط کیفی تقریبن مشابهی دارن. درسته که میرایی خط اول یه مقدار از میرایی خط دوم بیشتره اما این 1 -2 دسیبل تأثیر جدی نمی‌گذاره روی حداکثر کشش خط. مقدار نویز اما ظاهرن جوریه که دو تا خط این قدر تفاوت دارن.
به نظر نمی‌رسه مشکل نویز از سمت داخل ساختمان باشه. ممکنه پورت خط اول دچار مشکل شده باشه.

چیزی که به نظر من می‌رسه اینه:
1. برای هر دو خط مدولاسیون رو روی G.dmt بذارین ببینین مقدار SNR و مکس ریت خط تغییری می‌کنه یا نه.
2. حتمن با ISP تماس بگیرین و بگین که دو خط با میرایی تقریبن یکسان چرا یکی بیشتر از 4مگابیت کشش نداره و اون یکی حدود 14 مگابیت. ازشون بخواین پورت خط اول رو عوض کنن.

amir z
21-01-2016, 21:39
چیزی که از مشخصات مودم برای دو خط دستگیر آدم می‌شه اینه که هر دو خط تقریبن شرایط کیفی تقریبن مشابهی دارن. درسته که میرایی خط اول یه مقدار از میرایی خط دوم بیشتره اما این 1 -2 دسیبل تأثیر جدی نمی‌گذاره روی حداکثر کشش خط. مقدار نویز اما ظاهرن جوریه که دو تا خط این قدر تفاوت دارن.
به نظر نمی‌رسه مشکل نویز از سمت داخل ساختمان باشه. ممکنه پورت خط اول دچار مشکل شده باشه.

1. برای هر دو خط مدولاسیون رو روی G.dmt بذارین ببینین مقدار SNR و مکس ریت خط تغییری می‌کنه یا نه.
2. حتمن با ISP تماس بگیرین و بگین که دو خط با میرایی تقریبن یکسان چرا یکی بیشتر از 4مگابیت کشش نداره و اون یکی حدود 14 مگابیت. ازشون بخواین پورت خط اول رو عوض کنن.

من این مورد رو چند روز پیش برای خودم پرسیدم و خیلی پیگیر شدم. گفتن مشخصه های خط فقط اینا نیست و ممکنه یه خط snr و میرایی حدودا برابر با شما داشته باشه ولی با اون مشخصات 14 مگ رو بتونه در اختیار بذاره ولی یکی دیگه با همین رنج بتونه 4 مگ بده. منم قبلا فکر میکردم باید یکی باشن:n31:

frankval
21-01-2016, 22:22
راستش ما تو خونمون دو خط تلفن داریم و فقط (از وقتی خانه رو خریدیم) یک پریز تلفن.الان برای وصل اسپلیتر مشکل دارم.می تونم روی همون خطی که تک پریز داره رو دو سوکته تهیه کنم و اسپلیتر ور بهش وصل کنم؟

محمد7966
21-01-2016, 22:58
راستش ما تو خونمون دو خط تلفن داریم و فقط (از وقتی خانه رو خریدیم) یک پریز تلفن.الان برای وصل اسپلیتر مشکل دارم.می تونم روی همون خطی که تک پریز داره رو دو سوکته تهیه کنم و اسپلیتر ور بهش وصل کنم؟

اره مشکلی نیست

ho3in2012
21-01-2016, 23:38

روی G.dmt گذاشتم rate و max rate حدود 500 کیلوبیت بیشتر میشه در داخل خط اول و در کل تاثیر چندانی نداشت
اتفاقا به خاطر اینکه فکر میکردم مشکل از پورت isp هست چند روز پیش سرویس دهنده اینترنتم رو عوض کردم
قبلش آسیاتک داشتم که اصن کلا یه وقتایی کلا لینک میرفت زنگ میزدم نمیدونم یارو چیکار میکرد اینترنت وصل میشد خط رو 12 مگ بود بعد چن ساعت ریت خط من کم می شد می اومد رو 5 الی 6 مگ
از این شرکت جدید هم تا خط رانژه شد مشتاقانه مودمو چک کردم ببینم مشکل خطه بر طرف شده یا نه که دیدم رو 10 مگ بسته شده ولی روز بعد که نتم فعال شد ریت شده بود 5 مگ
مشکل خط من خیلی عجیبه ، هر چی فکر میکنم نمیتونم دلیلی براش پیدا کنم
واقعا اگه کسی کوچیک ترین راه حلی به نظرش میرسه بیان کنه ، واقعا اعصابمو ریخته به هم :n36:

ho3in2012
21-01-2016, 23:40
من این مورد رو چند روز پیش برای خودم پرسیدم و خیلی پیگیر شدم. گفتن مشخصه های خط فقط اینا نیست و ممکنه یه خط snr و میرایی حدودا برابر با شما داشته باشه ولی با اون مشخصات 14 مگ رو بتونه در اختیار بذاره ولی یکی دیگه با همین رنج بتونه 4 مگ بده. منم قبلا فکر میکردم باید یکی باشن:n31:
برای خط من ولی باید یکی باشه ، چون درست تا وقتی که خط دومم وصل نشده بود خطم بدون مشکل رو 12 مگ بود الان حداکثر 6 مگ میکشه

hrkhl
21-01-2016, 23:43
روی G.dmt گذاشتم rate و max rate حدود 500 کیلوبیت بیشتر میشه در داخل خط اول و در کل تاثیر چندانی نداشت
اتفاقا به خاطر اینکه فکر میکردم مشکل از پورت isp هست چند روز پیش سرویس دهنده اینترنتم رو عوض کردم
قبلش آسیاتک داشتم که اصن کلا یه وقتایی کلا لینک میرفت زنگ میزدم نمیدونم یارو چیکار میکرد اینترنت وصل میشد خط رو 12 مگ بود بعد چن ساعت ریت خط من کم می شد می اومد رو 5 الی 6 مگ
از این شرکت جدید هم تا خط رانژه شد مشتاقانه مودمو چک کردم ببینم مشکل خطه بر طرف شده یا نه که دیدم رو 10 مگ بسته شده ولی روز بعد که نتم فعال شد ریت شده بود 5 مگ
واقعا اگه کسی کوچیک ترین راه حلی به نظرش میرسه بیان کنه ، واقعا اعصابمو ریخته به هم :n36:
سلام به احتمال 90 درصد مشکل مرکز مخابراتی تا خونس که احتمال مودم اون ها خراب یا تجهیزات قدیمه یا سیم ها مشکل دارند یا مشکل از اتاق mdf هست ممکنه از جعبه تقسیم محلتون باشه احتمالات زیاده و برای حلش باید پارتی کلفتی داشته باشی

محمد7966
21-01-2016, 23:57

شما مشکلتان عین مشکل من بود

من هم نوسان sne داشتم و هر وقت نوسان میکرد ماکزیمم ریت هم بالا و پایین میشد

گفتم به شما تلفنمون هم هر از گاهی خش خش می کرد که متوجه شدم هر وقت خش خش میکرد نوسان هم شروع میشد

تا الان چند وقتیه که دیگه اصلا خش خش نداره ولی هر از کاهی نوسان داره ولی ماکزیمم ریت تغییر نمی کنه

خودم هم نمیدونم مشکل از کجا بود و چطور درست شد ولی احتمال زیاد از خود مخابرات بوده

ho3in2012
22-01-2016, 00:27
شما مشکلتان عین مشکل من بود

من هم نوسان sne داشتم و هر وقت نوسان میکرد ماکزیمم ریت هم بالا و پایین میشد

گفتم به شما تلفنمون هم هر از گاهی خش خش می کرد که متوجه شدم هر وقت خش خش میکرد نوسان هم شروع میشد

تا الان چند وقتیه که دیگه اصلا خش خش نداره ولی هر از کاهی نوسان داره ولی ماکزیمم ریت تغییر نمی کنه

خودم هم نمیدونم مشکل از کجا بود و چطور درست شد ولی احتمال زیاد از خود مخابرات بوده
تلفن ما خش خش نمیکنه
نوسانش هم به اون صورت نیست ریت خط دور و بر 5 الی 6 مگ هست در کل روز
بهتره با شرکت سرویس دهنده تماس بگیرم یا مخابرات ؟

محمد7966
22-01-2016, 00:43
تلفن ما خش خش نمیکنه
نوسانش هم به اون صورت نیست ریت خط دور و بر 5 الی 6 مگ هست در کل روز
بهتره با شرکت سرویس دهنده تماس بگیرم یا مخابرات ؟

نگاه کنید شما نویز دارید
خط دومتون روی 8 مگ بود و snr روی 12 یعنی اگر خطتونو روی 4 مگ ببندن مطمئن باشید snr هم از 12 بیشتر میشه
ولی خط اولتون روی 4 مگ بود و snr روی 12
یعنی خط اولتون یه جورایی نویز گرفته
ممکنه از جعبه هم باشه
به شرکت زنگ زدیدید چی گفتن؟بهشون گفتید من قبلش نویزم کم بود الان زیاد شده؟

ho3in2012
22-01-2016, 01:27
نگاه کنید شما نویز دارید
خط دومتون روی 8 مگ بود و snr روی 12 یعنی اگر خطتونو روی 4 مگ ببندن مطمئن باشید snr هم از 12 بیشتر میشه
ولی خط اولتون روی 4 مگ بود و snr روی 12
یعنی خط اولتون یه جورایی نویز گرفته
ممکنه از جعبه هم باشه
به شرکت زنگ زدیدید چی گفتن؟بهشون گفتید من قبلش نویزم کم بود الان زیاد شده؟
به این شرکت جدیده زنگ نزدم / به نظرم کاری هم از دستشون بر نمیاد
از اونجا کیفیت اینترنت برای مخابرات اصلا اهمیت نداره
نظرتون چیه زنگ بزنم مخابرات
بگم از وقتی خط دومو گرفتم خط اولم موقع مکالمه بعضی اوقات خیلی خش خش میکنه تست سر خط هم فایده نداشته یکی رو بفرستین جعبه پست تو کوچه رو یه بررسی بکنه
شاید ایراد با بررسی جعبه بر طرف بشه
به کجا باید زنگ بزنم مامور رو بفرستن ؟

محمد7966
22-01-2016, 01:40
به این شرکت جدیده زنگ نزدم / به نظرم کاری هم از دستشون بر نمیاد
از اونجا کیفیت اینترنت برای مخابرات اصلا اهمیت نداره
نظرتون چیه زنگ بزنم مخابرات
بگم از وقتی خط دومو گرفتم خط اولم موقع مکالمه بعضی اوقات خیلی خش خش میکنه تست سر خط هم فایده نداشته یکی رو بفرستین جعبه پست تو کوچه رو یه بررسی بکنه
شاید ایراد با بررسی جعبه بر طرف بشه
به کجا باید زنگ بزنم مامور رو بفرستن ؟

به 117 زنگ بزنید

ho3in2012
22-01-2016, 01:48
به 117 زنگ بزنید
ممنون الان زنگ زدم گفت شماره به 20117 تغییر یافته
شنبه زنگ میزنم ببینم چی میشه
تو این مدت هم کسی اگه این مشکلو داشته بیاد بگه چجور رفعش کرده یا اگه راه حلی به ذهنش میرسه اعلام کنه
ممنون از همگی:n40:

arash.dnl
22-01-2016, 19:24
سلام اغا یکی به من بگه خطم رو چند بسته شده
و وضعیت خطم چطوره

amir z
22-01-2016, 19:29
سلام اغا یکی به من بگه خطم رو چند بسته شده
و وضعیت خطم چطوره

سلام
روی 4 مگ بستن و تا 25 مگ میکشه. خط خیلی خوبیه، خوش به حالت:n26:

arash.dnl
22-01-2016, 19:34
سلام
روی 4 مگ بستن و تا 25 مگ میکشه. خط خیلی خوبیه، خوش به حالت:n26:

مرسی داداش قابلتو نداره خخ
ولی وقتی پینگ میگیرم بعد هر 4-5 هاپ یه تایم اوت میده بنظرت مشکل از کجاست؟
تریس هم میگیرم به صورت چرخشی 3 یا 4 تا از هاپا کلا تایم اوت میدن

amir z
22-01-2016, 19:37

قربونت داداش:n31:
فکر کنم این مشکلات از isp اینترنتت باشه. حالا بذار دوستان با تجربه تر هم نظر بدن

محمد7966
22-01-2016, 20:18

تایم اوت ربطی به نویز خط نداره

از همه سایتا پینگ می گیرید تایم اوت دارید یا فقط بعضیا

چون برای من هم اتفاق افتاده که از بعضی از سایتها پینگ می گیرم تایم اوت دارم

مثلا از همین سایت پی سی که پینگ می گیرم تایم اوت دارم
ولی از سایت alef.ir می گیرم مشکل ندارم

arash.dnl
22-01-2016, 20:54
تایم اوت ربطی به نویز خط نداره

از همه سایتا پینگ می گیرید تایم اوت دارید یا فقط بعضیا

چون برای من هم اتفاق افتاده که از بعضی از سایتها پینگ می گیرم تایم اوت دارم

مثلا از همین سایت پی سی که پینگ می گیرم تایم اوت دارم
ولی از سایت alef.ir می گیرم مشکل ندارم

والا به 2020 زنگ زدم گفت مخابرات شهرتون باس نویز خطتون رو چک کنه. مخابراتمونم جواب درستی نمیده و میگه دست 2020 هست هی پاس میدن

از همه سایتا چه داخلی چه خارجی همینجوره همیش تایم اوت لابلا هاپا هست
همینجوری مشکلی نداره نت قطع نمیشه ولی واس بازی انلاین همش تایم اوتا میشن لگ

محمد7966
22-01-2016, 20:59
والا به 2020 زنگ زدم گفت مخابرات شهرتون باس نویز خطتون رو چک کنه. مخابراتمونم جواب درستی نمیده و میگه دست 2020 هست هی پاس میدن

اصلا شما نویز ندارید
کابلتون مسیه یا فیبر نوری؟

اگر بازی انلاین می کنید بعضی از شرکتها سرویس بازی دارند تا تایم اوت و کاهش پینگ نداشته باشید

amir z
22-01-2016, 20:59

با این کیفیت خط خوب من باشم میرم سراغ شرکت دیگه (مثل شاتل و پارس آنلاین و های وب و...) که سرعت بالاتر و کیفیت بهتری ارائه میدن. الان حتی شاتل 128 رو هم بگیری 15 مگ بهت میده و میتونی سرویس گیم رو هم فعال کنی تا کمترن پینگ رو داشته باشی (اگه گیم رو فعال کنی فکر کنم رو سرعت 9-10 مگ میبندن)

arash.dnl
22-01-2016, 21:03
اصلا شما نویز ندارید
کابلتون مسیه یا فیبر نوری؟

اگر بازی انلاین می کنید بعضی از شرکتها سرویس بازی دارند تا تایم اوت و کاهش پینگ نداشته باشید

فیبر نوری هستش همه بدبختیمم همینه
اول اسیاتک بودیم واقعا خوب بود ولی اومدیم اکسین افتضاح شده
اخه اون بازی هایی که من میرم سرور اصلی هستنش و این دور و ورم خبری از این سرویسا نی

arash.dnl
22-01-2016, 21:17
با این کیفیت خط خوب من باشم میرم سراغ شرکت دیگه (مثل شاتل و پارس آنلاین و های وب و...) که سرعت بالاتر و کیفیت بهتری ارائه میدن. الان حتی شاتل 128 رو هم بگیری 15 مگ بهت میده و میتونی سرویس گیم رو هم فعال کنی تا کمترن پینگ رو داشته باشی (اگه گیم رو فعال کنی فکر کنم رو سرعت 9-10 مگ میبندن)

اخه تو شهرستانی که من هستم هیچ شرکتی فیبر نوری رو ساپورت نمیکنه فقط و فقط همین اکسین هست

ho3in2012
23-01-2016, 11:01
سلام
مشکل خط من برطرف شد
تنها کاری که کردم این بود زنگ زدم 20117 بعدش اونا خودشون باهام تماس گرفتن
گفتم سرعتم اینترنتم اومد پایین و یکی از خطام نسبت به اون یکی خیلی نویزش بیشتره
اونا هم مامور فرستادن - مامور مخابرات هم زنگ زد گفت جای خط اول رو برات عوض کردم
چک کن ببین درست شده یا نه - که بعد بررسی دیدم نویزش خیلی کمتر شده
مرسی از همه دوستان :n16:

amir z
23-01-2016, 11:12
سلام
مشکل خط من برطرف شد
تنها کاری که کردم این بود زنگ زدم 20117 بعدش اونا خودشون باهام تماس گرفتن
گفتم سرعتم اینترنتم اومد پایین و یکی از خطام نسبت به اون یکی خیلی نویزش بیشتره
اونا هم مامور فرستادن - مامور مخابرات هم زنگ زد گفت جای خط اول رو برات عوض کردم
چک کن ببین درست شده یا نه - که بعد بررسی دیدم نویزش خیلی کمتر شده
مرسی از همه دوستان :n16:

سلام دوست عزیز
لطف میکنید مراحل کار رو کامل توضیح بدی. منم الان زنگ زدم و ثبت خرابی کردم، ببینم کی زنگ میزنن
منم نویز زیادی دارم و از سر خط هم چک کردم مشکلم حل نشده

ho3in2012
23-01-2016, 12:04
سلام دوست عزیز
لطف میکنید مراحل کار رو کامل توضیح بدی. منم الان زنگ زدم و ثبت خرابی کردم، ببینم کی زنگ میزنن
منم نویز زیادی دارم و از سر خط هم چک کردم مشکلم حل نشده
اول شما تماس بگیر بعد خودشون بهتون زنگ میزنن ، بگو خطم مشکل نویز داره
تلفن بعضی اوقات خیلی خش خش میکنه ، چراغ لینک adsl میپره
و اینکه ایراد از داخل سیم کشی ساختان نیست و سر خط چک کردین و مشکل پا بر جا بوده
اونا خودشون براتون بررسی میکنن لازم باشه مامور میفرستن دم در خونتون مشکل رو حل کنه

amir z
23-01-2016, 12:27
اونا خودشون براتون بررسی میکنن لازم باشه مامور میفرستن دم در خونتون مشکل رو حل کنه
ممنون داداش
ولی مشکل خش خش و قطعی ندارم :n02: فقط خطم بیشتر از 4مگ نمیکشه و snr پایینی داره. حالا بازم تلاشم رو میکنم ببینم چی میشه

محمد7966
23-01-2016, 12:34
ممنون داداش
ولی مشکل خش خش و قطعی ندارم :n02: فقط خطم بیشتر از 4مگ نمیکشه و snr پایینی داره. حالا بازم تلاشم رو میکنم ببینم چی میشه

یه بار عکس گذاشتین فک کنم شما از مرکز دورید و اصلا به خاطر همیند دوریتون نمیکشه خطتون

ولی اگر snr پایین باشه اونوقت قطع و وصلی می گیرید یا اصطلاحا پرش لینک دارید

amir z
23-01-2016, 12:45
یه بار عکس گذاشتین فک کنم شما از مرکز دورید و اصلا به خاطر همیند دوریتون نمیکشه خطتون

ولی اگر snr پایین باشه اونوقت قطع و وصلی می گیرید یا اصطلاحا پرش لینک دارید

ماشالا خوب یادته :n31:
آره از مرکز دوره. ولی اصلا قطعی و خش خش نداریم. دیروز رفتم باکس مخابراتی که دقیقا دم در خونه ماست رو باز کردم سیم هاش زنگ زدگی داشت که باز کردم سنباده زدم و بستم بهتر شد و تقریبا سرعتی که خطم میکشه 1 مگ افزایش پیدا کرد (ولی شرکت هنوز بیشتر نبسته، باید زنگ بزنم یه مگ ببره بالا:n02:). ولی دیگه از این بیشتر نمیشه:n36: قبلا snr حدود 6 تا 10 بود ولی الان همش از 11 به بالاس

amir z
23-01-2016, 17:59

ازشون خبری نشد الان دوباره زنگ زدم و شماره رو که وارد کردم کامپیوتر گفت خرابی از مخابرات نیست و سیم کشی رو تست کنید! من چطور با اپراتورهاشون صحبت کنم؟؟:n36:

محمد7966
23-01-2016, 18:55
ازشون خبری نشد الان دوباره زنگ زدم و شماره رو که وارد کردم کامپیوتر گفت خرابی از مخابرات نیست و سیم کشی رو تست کنید! من چطور با اپراتورهاشون صحبت کنم؟؟:n36:

حضوری برید

ho3in2012
23-01-2016, 19:38
من زنگ زدم شمارمو ثبت کردم
خودشون باهام تماس گرفتن

amir z
23-01-2016, 19:46
حضوری برید

اگه تلفنی نکنن مجبورم برم

من زنگ زدم شمارمو ثبت کردم
خودشون باهام تماس گرفتن

شانس ماس دیگه :n15:
حالا فردا دوباره زنگ میزنم اگه نهایتا نشد یه روز حضوری میرم سراغشون

mha_mha
25-01-2016, 03:31
سلام
من از مخابرات Adsl دارم، اما اوضاع خطم افتضاحه. اما یه مشکل جالب، در حالت عادی snr margin روی 10 هست اما وقتی با تلفن تماس می گیرم میشه حدود 17 18 !!!

اسپیلیترمو عوض کردم و مودم سر خط وصله و با پشتیبانی تماس گرفتم فرداش گفتن پنل و نویز گیرو از سمت مخابرات عوض کردن اما مشکل هنوز پا برجاست! به نظرتون مشکل از کجاست؟

عکس قبل از برداشتن تلفن:

عکس بعد از برداشتن تلفن:

farshad0123
25-01-2016, 04:57
سلام
من از مخابرات Adsl دارم، اما اوضاع خطم افتضاحه. اما یه مشکل جالب، در حالت عادی snr margin روی 10 هست اما وقتی با تلفن تماس می گیرم میشه حدود 17 18 !!!

اسپیلیترمو عوض کردم و مودم سر خط وصله و با پشتیبانی تماس گرفتم فرداش گفتن پنل و نویز گیرو از سمت مخابرات عوض کردن اما مشکل هنوز پا برجاست! به نظرتون مشکل از کجاست؟

عکس قبل از برداشتن تلفن:

عکس بعد از برداشتن تلفن:

مشکل از ام دی افه احتمالا از خودت پورت باشه

bilmazlar
25-01-2016, 09:10
سلام

عکس قبل از برداشتن تلفن:

عکس بعد از برداشتن تلفن:

اگه از سلامت سیم‌کشی داخل ساختمان، اسپلیتر، مودم و خود دستگاه تلفن مطمئن هستید، مشکل باید از طرف مخابرات باشه.

البته اینم عرض کنم که ظاهرن کیفیت خط شما با برداشتن گوشی تلفن بهتر می‌شه. چون SNR هر چقدر بالاتر باشه بهتره. نکته منفی تو عکسی که گذاشتین افزایش اون CRC اه که نمی‌دونم ربط به برداشتن گوشی داره یا نه. تو عکس اول 1 اه و در عکس دوم 1189 تا. این CRC یه جورایی نشون‌دهنده تعداد بسته‌های اطلاعاتی دریافتی یا ارسالیه که درست منتقل نشده‌ان. البته این مقدار در طول زمانی که مودم روشنه اضافه می‌شه و لزومن اون 1189 تا ممکنه چیز بدی نباشه. باید دید فاصله زمانی دو تا عکس گرفتن چه مقداره. اگه در مدت کوتاهی بعد از برداشتن خط تلفن تعدادش این قدر زیاد شده، یه عاملی باعث نویز می‌شه و بسته‌ها رو خراب می‌کنه.

من پیشنهادم اینه که حتمن از سلامت و صحت عملکرد اجزای داخل ساختمان مطمئن بشین. سیم‌کشی رو که گفتین از دم در خونه مستقیمه. حتمن مودم و دستگاه تلفن رو هم کنترل کنید که اشکال از اونا نباشه. در این صورت مشکل حتمن از سمت مخابرات یا شرکت ISPاه.

green-mind
25-01-2016, 17:14
سلام

عکس قبل از برداشتن تلفن:

عکس بعد از برداشتن تلفن:

داری از دو شاخ ضد برق استفاده میکنی

hosseinboss
25-01-2016, 22:05
با عرض معذرت از تمامی دوستان
همه بخاطر استفاده خطوط مسی قدیمی و فرسوده مخابرات به جای فیبر هست
به عکس زیر نگاه کنید
اینترنت مخابرات قم روی خطوط فیبر از 4 مگ به 12 مگ رسونده
همه گرفتاری ما اینه که isp ها نمی خوان دستگاه هاشون رو به روز رسانی کنن

mha_mha
25-01-2016, 23:23
از پاسخ هاتون خیلی ممنون

مشکل از ام دی افه احتمالا از خودت پورت باشه
آره یکی از دوستان که فروشنده ی قطعات شبکه هست هم هست همینو گفت و بهم پیشنهاد داد درخواست جمع آوری بدم و از یه شرکت دیگه سرویس بگیرم چون طبقه پایینمون عصر تلکام با سرعت 10مگابیت داره و خطش هم به خوبی جواب داده!

داری از دو شاخ ضد برق استفاده میکنی
دو شاخه ی غیر عادی ندارم! آداپتور مودم به پریز وصله.

اگه از سلامت سیم‌کشی داخل ساختمان، اسپلیتر، مودم و خود دستگاه تلفن مطمئن هستید، مشکل باید از طرف مخابرات باشه.

البته اینم عرض کنم که ظاهرن کیفیت خط شما با برداشتن گوشی تلفن بهتر می‌شه. چون SNR هر چقدر بالاتر باشه بهتره. نکته منفی تو عکسی که گذاشتین افزایش اون CRC اه که نمی‌دونم ربط به برداشتن گوشی داره یا نه. تو عکس اول 1 اه و در عکس دوم 1189 تا. این CRC یه جورایی نشون‌دهنده تعداد بسته‌های اطلاعاتی دریافتی یا ارسالیه که درست منتقل نشده‌ان. البته این مقدار در طول زمانی که مودم روشنه اضافه می‌شه و لزومن اون 1189 تا ممکنه چیز بدی نباشه. باید دید فاصله زمانی دو تا عکس گرفتن چه مقداره. اگه در مدت کوتاهی بعد از برداشتن خط تلفن تعدادش این قدر زیاد شده، یه عاملی باعث نویز می‌شه و بسته‌ها رو خراب می‌کنه.

من پیشنهادم اینه که حتمن از سلامت و صحت عملکرد اجزای داخل ساختمان مطمئن بشین. سیم‌کشی رو که گفتین از دم در خونه مستقیمه. حتمن مودم و دستگاه تلفن رو هم کنترل کنید که اشکال از اونا نباشه. در این صورت مشکل حتمن از سمت مخابرات یا شرکت ISPاه.
عکس ها به فاصله ی حدود 2 دقیقه گرفته شده اما شاید چون الان مدت سرویسم تموم شده و اینترنت قطع هست اون ارور ها داده شده. درمورد مودم و سیم و تجهیزات هم همه رو چک و عوض کردم و چند بار مودمو بدون اسپیلیتر هم وصل کردم. خود مودم هم به طبقه ی پایین بردم و با خط پایین که عصر تلکام هست چک کردم که رو سرویس اونجا 10 مگابیت داون استرییم و 1 مگ آپش بود با snr margin حدودا 15 و از سلامت مودم مطمئن شدم.

با عرض معذرت از تمامی دوستان
همه بخاطر استفاده خطوط مسی قدیمی و فرسوده مخابرات به جای فیبر هست
به عکس زیر نگاه کنید
اینترنت مخابرات قم روی خطوط فیبر از 4 مگ به 12 مگ رسونده
همه گرفتاری ما اینه که isp ها نمی خوان دستگاه هاشون رو به روز رسانی کنن
اوه کیفیت خطتون عالیه! اما همین دیگه تجهیزات گرون فیبر نوری هم باعث شده هر شرکتی نتونه رو فیبر نوری سرویس بده!

green-mind
25-01-2016, 23:27
از پاسخ هاتون خیلی ممنون

آره یکی از دوستان که فروشنده ی قطعات شبکه هست هم هست همینو گفت و بهم پیشنهاد داد درخواست جمع آوری بدم و از یه شرکت دیگه سرویس بگیرم چون طبقه پایینمون عصر تلکام با سرعت 10مگابیت داره و خطش هم به خوبی جواب داده!

دو شاخه ی غیر عادی ندارم! آداپتور مودم به پریز وصله.

عکس ها به فاصله ی حدود 2 دقیقه گرفته شده اما شاید چون الان مدت سرویسم تموم شده و اینترنت قطع هست اون ارور ها داده شده. درمورد مودم و سیم و تجهیزات هم همه رو چک و عوض کردم و چند بار مودمو بدون اسپیلیتر هم وصل کردم. خود مودم هم به طبقه ی پایین بردم و با خط پایین که عصر تلکام هست چک کردم که رو سرویس اونجا 10 مگابیت داون استرییم و 1 مگ آپش بود با snr margin حدودا 15 و از سلامت مودم مطمئن شدم.

اوه کیفیت خطتون عالیه! اما همین دیگه تجهیزات گرون فیبر نوری هم باعث شده هر شرکتی نتونه رو فیبر نوری سرویس بده!

با این شرایط که میگید تماس بگیرید با isp تا ارجاع داده بشین مرکز
مشکل از مرکزه

hosseinboss
25-01-2016, 23:29
خط من نیست خط یکی از همشهری هام هست که توی تایپیک بررسی مخابرات شهر قم گذاشته بود

محمد7966
26-01-2016, 10:00
همینجا براتون یه قابلیتو میگم که اگر مفید بود و نتایجی خوبی داشت به بقیه هم توصیه کنید
البته باید مودمتون این قابلیتو داشته باشه

قابلیت
Seamless Rate Adaptation (SRA

خلاصه ای رو ازش بگم

این قابلیت باعث میشه که پنهای باندتون تحت تاثیر عواملی مثل نویز یا کاهش یا افزایش سیگنال نوسان نکنه و ثابت بمونه

منبعشو پایین میذارم زحمت ترجمه خط به خطش هم با خودتون:n16:

bilmazlar
26-01-2016, 11:51
همینجا براتون یه قابلیتو میگم که اگر مفید بود و نتایجی خوبی داشت به بقیه هم توصیه کنید
البته باید مودمتون این قابلیتو داشته باشه

قابلیت
Seamless Rate Adaptation (SRA

خلاصه ای رو ازش بگم

این قابلیت باعث میشه که پنهای باندتون تحت تاثیر عواملی مثل نویز یا کاهش یا افزایش سیگنال نوسان نکنه و ثابت بمونه

منبعشو پایین میذارم زحمت ترجمه خط به خطش هم با خودتون:n16:

محمد آقا

اتفاقن این SRA نقطه مقابل تعریفیه که شما دادی.

تو مودم‌های معمولی، در صورتی که بنا به دلایل مختلفی مثل نویز، شرایط کیفی خط تغییر کنه (و بعضی از باندهای فرکانسی غیرقابل استفاده بشن)، مودم مجبور می‌شه لینک برقرار شده بین خودش و DSLAM رو ول کنه و دوباره برقرار کنه تا با شرایط جدید خودش رو تطبیق بده و لینک رو سینک کنه و دیتاریت واقعی رو بگیره. این باعث می‌شه که لینک مودم به ویژه در شرایط مرزی هر از چندی بپره.

این SRA، که البته تو خیلی از مودم‌های متوسط به بالای امروزی وجود داره، باعث می‌شه که مودم بدون نیاز به ول کردن لینک برقرار شده، به صورت دینامیک پهنای باند لینک رو تغییر بده. در واقع با این قابلیت مودم تلاش می‌کنه با تغییر دینامیک دیتاریت به دلیل نویز، لینک رو همچنان برقرار نگه داره.

ولی در مجموع، حرف شما درسته. اگه مودم این قابلیت رو داشته باشه، حتمن بهتره که فعال باشه.

التبه اینم بگم که معمولن وقتی ISP پروفایل رو کمتر از حداکثر کشش خط می‌بنده، استفاده از این گزینه چندان تأثیری تو پایداری لینک نداره. چون تو این شرایط، تغییرات نویز روی دیتاریت ثابت تعیین شده از طرف ISP خط معمولن تأثیر قابل ملاحظه‌ای نمی‌ذاره.

مثال عملیش رو خودم تجربه کردم. وقتی از پارس‌آنلاین سرویس داشتم، کشش خطم تا حداکثر 14مگابیت بود. اما پارس‌آنلاین پروفایلم رو روی 12مگابیت ست کرده بود و در عمل فعال بودن یا غیرفعال بودن SRA تو مودمم تأثیر چندانی روی پایداری خطم نمی‌ذاشت. تو پارس‌آنلاین با وجود غیرفعال بودن SRA بعضن تا 2 یا 3 روز لینکم برقرار بود و پرشی نداشت.

اما از وقتی رفتم عصرتلکام، چون این شرکت پروفایل رو یا به طور کامل باز گذاشته یا روی عدد بالاتری نسبت به حداکثر کشش خطم بسته (یعنی من تو شرایط مرزی قرار گرفتم)، تو ساعت‌های مختلف دیتاریتی که خطم می‌گیره متفاوته. بین 10 مگابیت تا 12.5 مگابیت. با این شرایط جدید، یکی دو شب اول که SRA توی مودمم غیرفعال بود عصرا و شبا پرش لینک داشتم (متوسط هر 1-2 ساعت یه بار). SRA رو که فعال کردم، پرش لینک در عمل از بین رفته. یعنی بعضی وقتا 24 ساعت می‌گذره و بعد لینک می‌پره. اونم به خاطر تنظیمات خود IS‍Pاه. چون دقیقن رأس هر 24 ساعت اگه لینک نپریده باشه یا خود کاربر مودم رو روشن و خاموش نکرده باشه، به طور خودکار لینک رو می‌پرونه و دوباره برقرار می‌کنه.

محمد7966
26-01-2016, 12:06
محمد آقا

اتفاقن این SRA نقطه مقابل تعریفیه که شما دادی.

تو مودم‌های معمولی، در صورتی که بنا به دلایل مختلفی مثل نویز، شرایط کیفی خط تغییر کنه (و بعضی از باندهای فرکانسی غیرقابل استفاده بشن)، مودم مجبور می‌شه لینک برقرار شده بین خودش و DSLAM رو ول کنه و دوباره برقرار کنه تا با شرایط جدید خودش رو تطبیق بده و لینک رو سینک کنه و دیتاریت واقعی رو بگیره. این باعث می‌شه که لینک مودم به ویژه در شرایط مرزی هر از چندی بپره.

این SRA، که البته تو خیلی از مودم‌های متوسط به بالای امروزی وجود داره، باعث می‌شه که مودم بدون نیاز به ول کردن لینک برقرار شده، به صورت دینامیک پهنای باند لینک رو تغییر بده. در واقع با این قابلیت مودم تلاش می‌کنه با تغییر دینامیک دیتاریت به دلیل نویز، لینک رو همچنان برقرار نگه داره.

ولی در مجموع، حرف شما درسته. اگه مودم این قابلیت رو داشته باشه، حتمن بهتره که فعال باشه.

التبه اینم بگم که معمولن وقتی ISP پروفایل رو کمتر از حداکثر کشش خط می‌بنده، استفاده از این گزینه چندان تأثیری تو پایداری لینک نداره. چون تو این شرایط، تغییرات نویز روی دیتاریت ثابت تعیین شده از طرف ISP خط معمولن تأثیر قابل ملاحظه‌ای نمی‌ذاره.

مثال عملیش رو خودم تجربه کردم. وقتی از پارس‌آنلاین سرویس داشتم، کشش خطم تا حداکثر 14مگابیت بود. اما پارس‌آنلاین پروفایلم رو روی 12مگابیت ست کرده بود و در عمل فعال بودن یا غیرفعال بودن SRA تو مودمم تأثیر چندانی روی پایداری خطم نمی‌ذاشت. تو پارس‌آنلاین با وجود غیرفعال بودن SRA بعضن تا 2 یا 3 روز لینکم برقرار بود و پرشی نداشت.

اما از وقتی رفتم عصرتلکام، چون این شرکت پروفایل رو یا به طور کامل باز گذاشته یا روی عدد بالاتری نسبت به حداکثر کشش خطم بسته (یعنی من تو شرایط مرزی قرار گرفتم)، تو ساعت‌های مختلف دیتاریتی که خطم می‌گیره متفاوته. بین 10 مگابیت تا 12.5 مگابیت. با این شرایط جدید، یکی دو شب اول که SRA توی مودمم غیرفعال بود عصرا و شبا پرش لینک داشتم (متوسط هر 1-2 ساعت یه بار). SRA رو که فعال کردم، پرش لینک در عمل از بین رفته. یعنی بعضی وقتا 24 ساعت می‌گذره و بعد لینک می‌پره. اونم به خاطر تنظیمات خود IS‍Pاه. چون دقیقن رأس هر 24 ساعت اگه لینک نپریده باشه یا خود کاربر مودم رو روشن و خاموش نکرده باشه، به طور خودکار لینک رو می‌پرونه و دوباره برقرار می‌کنه.

دقیقا همینطوره که شما می گید
تو یه فروم انگلیسی هم گفته بود تاثیری نداره قابلیتش روشن یا خاموش باشه

Well, after trying it for a few days, I conclude it makes no difference whatsoever whether it's on or off.

از اینجا کپی کردم متن انگلیسی رو

Khazuk
31-01-2016, 18:58
یه عکس از خطم میذارم تا حسودیتون بشه :n02:

saeed9009
01-02-2016, 23:13
سلام

دوستان این خط وضعیتش خوبه ؟! چون SNR پایینی داره ولی نویز صفر .

محمد7966
01-02-2016, 23:24
سلام

دوستان این خط وضعیتش خوبه ؟! چون SNR پایینی داره ولی نویز صفر .

سلام

ببخشید اشتباه دیدم

وضعیت خطتون خو به روی 20 مگ بسته شده

mha_mha
02-02-2016, 02:41
سلام

عکس قبل از برداشتن تلفن:

عکس بعد از برداشتن تلفن:

خب دوستان مشکل با تعویض ISP مرتفع شد!

سرویس جدید از پارس آنلاین 1ساله 62 گیگ هست که فعلا کیفیت و پینگ مناسبی داشته.

Le0nard0
02-02-2016, 13:35
خب دوستان مشکل با تعویض ISP مرتفع شد!

سرویس جدید از پارس آنلاین 1ساله 62 گیگ هست که فعلا کیفیت و پینگ مناسبی داشته.
وضعیت تجهیزات پارس آنلاین نسبت به بقیه شرکتها عالیه بارها شده کاربر توی شرکت دیگه وضعیت خطش خراب بوده با رفتن به پارس انلاین وضعش خیلی بهتر شده

محمد7966
02-02-2016, 16:06
وضعیت تجهیزات پارس آنلاین نسبت به بقیه شرکتها عالیه بارها شده کاربر توی شرکت دیگه وضعیت خطش خراب بوده با رفتن به پارس انلاین وضعش خیلی بهتر شده

ببخشید الان یه نفر بیاد از بیرون به حرف شما نگاه کند با خودش نمیگه حتما پارس آنلاین بهترین شرکت ایران است

مثل زمانی که از شاتل تعریف میکردن اتفاقا منم از شاتل برای مدتی استفاده کردم و با خودم گفتم حتما بهترین شرکت ایران است
بعدش تو اینترنت خوندم نخیر خیلیا هم ازش ناراضی اند
شما کافیه به نظر سنجی که درباره شاتل در همین سایت راه انداختند نگاه بیندازید

همین حرفتون باعث میشه خیلیا فکر کنند بهترین تجهیزات،تجهیزات پارس است

FXPRO
02-02-2016, 23:38
سلام

یه نرم افزاری هست که باهاش میشه لاین ریت و snr رو رو مودم های با چیپست برودکام تغییر داد ....ممنون میشم اسمشو بگید

با تشکر

محمد7966
02-02-2016, 23:45
سلام

یه نرم افزاری هست که باهاش میشه لاین ریت و snr رو رو مودم های با چیپست برودکام تغییر داد ....ممنون میشم اسمشو بگید

با تشکر

شما مطمئنید؟

پهنای خطو که کاری نداره تو خود مودم هم میشه اینکارو کرد ولی همش الکیه چون شرکت از سمت خودشون خط رو روی هر پهنایی می بندن

حالا میخاین صبر کنید بقیه هم نظر بدن ولی من تا حالا چنین چیزیو اصلا نشنیدم

شما از کجا شنیدید؟

Le0nard0
03-02-2016, 00:09
سلام

با تشکر
اسم نرم افزار مورد نظر DMT هست

bilmazlar
03-02-2016, 09:50
ببخشید الان یه نفر بیاد از بیرون به حرف شما نگاه کند با خودش نمیگه حتما پارس آنلاین بهترین شرکت ایران است

مثل زمانی که از شاتل تعریف میکردن اتفاقا منم از شاتل برای مدتی استفاده کردم و با خودم گفتم حتما بهترین شرکت ایران است
بعدش تو اینترنت خوندم نخیر خیلیا هم ازش ناراضی اند
شما کافیه به نظر سنجی که درباره شاتل در همین سایت راه انداختند نگاه بیندازید

همین حرفتون باعث میشه خیلیا فکر کنند بهترین تجهیزات،تجهیزات پارس است

با این حرفتون موافقم واقعن. من بارها تو این تاپیک‌ها گفتم که تجربه هر کسی تجربه اونه. ممکنه یه فرد دیگه تجربه کاملن متفاوتی داشته باشه. کلن این دوستمون Le0nard0 ارادت خاصی داره به پارس‌آنلاین. البته بر اساس تجربه شخصیش حق داره نظر کاملن مثبتی به پارس‌آنلاین داشته باشه. من هم زمانی که از پارس‌آنلاین استفاده می‌کردم از سرویسش راضی بودم.

اما این دلیل نمی‌شه که تجربه شخصی خودمون رو به صورت یه قانون کلی تعمیم بدیم. خیلی جاها هم پارس‌آنلاین نسبت به بقیه شرکت‌ها وضعیت نامناسب‌تری داشته.

مثلن در مورد تجهیزات پارس‌آنلاین، من فقط می‌تونم تجربه شخصی خودم رو تو مرکز مخابراتی کاشانی تهران بگم. اون زمان که از پارس‌آنلاین داشتم نسبت به الآن که از عصرتلکام دارم کیفیت خطم یه مقدار بهتر بود که احتمالن یه بخشیش به تجهیزات بهتر پارس‌آنلاین بر می‌گرده و یه بخش دیگه‌اش به تنظیمات خود شرکت نه تجهیزاتش. حتی به نظرم کیفیت تجهیزات پارس‌آنلاین از تجهیزات آسیاتک که قبلش داشتم هم احتمالن بهتر بوده. البته این مورد دوم رو نمی‌تونم با قطعیت بگم. چون اون موقع تازه شرکت‌ها دنبال باز کردن پهنای باند بودن و هنوز سرعت‌های بالای 10مگابیت چیز غیرقابل تصوری بود. برای همین خیلی نمی‌تونم کیفیت خطم زمانی که از آسیاتک داشتم رو با پارس‌آنلاین مقایسه کنم چون اون موقع اصلن دغدغه جدیی نبود برام با پهنای باند زیر 8مگابیت.

bilmazlar
03-02-2016, 10:51
سلام

با تشکر

شما مطمئنید؟

پهنای خطو که کاری نداره تو خود مودم هم میشه اینکارو کرد ولی همش الکیه چون شرکت از سمت خودشون خط رو روی هر پهنایی می بندن

حالا میخاین صبر کنید بقیه هم نظر بدن ولی من تا حالا چنین چیزیو اصلا نشنیدم

شما از کجا شنیدید؟

اسم نرم افزار مورد نظر DMT هست

اگه منظور از اون نرم‌افزار همون DMT Tool اه که تو این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) وجود داره، این ریت خط رو تغییر نمی‌ده. یعنی شما با استفاده از این نرم‌افزار نمی‌تونی خطت رو که ISP مکس ریتش رو مثلن روی 12مگابیت بسته خودت ببری بالاتر و 16مگابیتش کنی. حتی این قابلیت رو هم نداره که همون 12مگابیت رو با نظر شخصی خود بیاری پایین روی مثلن 6مگابیت.

این نرم‌افزار و حتی برخی مودم‌ها از روی کنترل پنلشون فقط میشه Target SNR Margin رو تغییر داد. این Target SNR Margin هم یکی از پارامترهاییه که مودم بر اساس اون تشخیص می‌ده یه باند یا bin فرکانسی قابل استفاده است یه نه. در حالت عادی مقدار این Target SNR Margin تو مودم‌ها 6db اه. البته این رو هم تأکید کنم این ‏Target SNR Margin با اون SNRی که تو صفحه وضعیت مودم نشون داده می‌شه متفاوته و نباید این دو تا رو با هم قاطی کرد. مثلن خیلیا می‌گن اگه SNR خط بیاد زیر 6db لینک می‌پره. الزامن این جوری نیست. من خودم با SNR حدود 5db هم لینک پایدار داشتم و خطم نپریده. پرش خط به تنظیمات و کیفیت خود مودم خیلی ربط داره. حتی مثال‌هایی از SNR نزدیک به صفر و منفی هم دیده شده که لینک مودم برقرار بوده.

بگذریم. بحث SNR Margin خط که مودم نشون می‌ده و تفاوتش با Target SNR Margin یه مقداری پیچیده است که الآن فرصت ندارم توضیحش بدم. شاید بعدن یه پست جدا براش گذاشتم. به هر حال، این نرم‌افزار با تغییر TSNRM در واقع مقدار سخت‌گیری مودم تو قبول یا رد یه bin فرکانسی برای رد و بدل کردن دیتا با DSLAM تو مرکز مخابراتی رو تغییر می‌ده. هر چی این TSNRM بزرگتر از 6db باشه مودم سخت‌گیری بیشتری نشون می‌ده. نتیجه‌اش این می‌شه که تعداد binهایی غیرقابل استفاده افزایش پیدا می‌کنه که نتیجه‌اش از یه طرف کاهش ظرفیت پهنای باند لینک می‌شه و از طرف دیگه افزایش پایداری لینک. بر عکس هر چه قدر این TSNRM کمتر از 6db باشه مودم سخت‌گیری کمتری نشون می‌ده و در نتیجه بعضی از binهای فرکانسی که تو حالت عادی شرایط قابل قبولی نداشتن هم مجوز استفاده می‌گیرن و در نتیجه ظرفیت پهنای باند خط بیشتر می‌شه. اما از طرف دیگه ممکنه باعث ناپایداری بیشتر لینک بشه.

البته این رو هم عرض کنم که دامنه تغییرات پهنای باند با استفاده از این روش اون قدرها هم زیاد نیست. من با مودم خودم در شرایطی که لینک برقرار بشه حداکثر 2مگابیت تونستم با تغییر TSNRM ظرفیت خط رو جابجا کنم.

FXPRO
03-02-2016, 14:53
با این حرفتون موافقم واقعن. من بارها تو این تاپیک‌ها گفتم که تجربه هر کسی تجربه اونه. ممکنه یه فرد دیگه تجربه کاملن متفاوتی داشته باشه. کلن این دوستمون @Le0nard0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ارادت خاصی داره به پارس‌آنلاین. البته بر اساس تجربه شخصیش حق داره نظر کاملن مثبتی به پارس‌آنلاین داشته باشه. من هم زمانی که از پارس‌آنلاین استفاده می‌کردم از سرویسش راضی بودم.

اما این دلیل نمی‌شه که تجربه شخصی خودمون رو به صورت یه قانون کلی تعمیم بدیم. خیلی جاها هم پارس‌آنلاین نسبت به بقیه شرکت‌ها وضعیت نامناسب‌تری داشته.

مثلن در مورد تجهیزات پارس‌آنلاین، من فقط می‌تونم تجربه شخصی خودم رو تو مرکز مخابراتی کاشانی تهران بگم. اون زمان که از پارس‌آنلاین داشتم نسبت به الآن که از عصرتلکام دارم کیفیت خطم یه مقدار بهتر بود که احتمالن یه بخشیش به تجهیزات بهتر پارس‌آنلاین بر می‌گرده و یه بخش دیگه‌اش به تنظیمات خود شرکت نه تجهیزاتش. حتی به نظرم کیفیت تجهیزات پارس‌آنلاین از تجهیزات آسیاتک که قبلش داشتم هم احتمالن بهتر بوده. البته این مورد دوم رو نمی‌تونم با قطعیت بگم. چون اون موقع تازه شرکت‌ها دنبال باز کردن پهنای باند بودن و هنوز سرعت‌های بالای 10مگابیت چیز غیرقابل تصوری بود. برای همین خیلی نمی‌تونم کیفیت خطم زمانی که از آسیاتک داشتم رو با پارس‌آنلاین مقایسه کنم چون اون موقع اصلن دغدغه جدیی نبود برام با پهنای باند زیر 8مگابیت.

حرف شما تایید میشه.... بنده از عصرتلکام سرویس داشتم و خطم روی 18 مگابیت فیکس میشد.... یه بار تو سایت زدن که برای تغییرات در مرکزتون 72 ساعت اختلال و بعدش سرعتم دیگه از 12 بالاتر نرفت.... نمیشه قانون کلی گفت....

FXPRO
03-02-2016, 14:57
اگه منظور از اون نرم‌افزار همون DMT Tool اه که تو این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) وجود داره، این ریت خط رو تغییر نمی‌ده. یعنی شما با استفاده از این نرم‌افزار نمی‌تونی خطت رو که ISP مکس ریتش رو مثلن روی 12مگابیت بسته خود ببری بالاتر و 16مگابیتش کنی. حتی این قابلیت رو هم نداره که همون 12مگابیت رو با نظر شخصی خود بیاری پایین روی مثلن 6مگابیت.

این نرم‌افزار و حتی برخی مودم‌ها از روی کنترل پنلشون فقط میشه Target SNR Margin رو تغییر داد. این Target SNR Margin هم یکی از پارامترهاییه که مودم بر اساس اون تشخیص می‌ده یه باند یا bin فرکانسی قابل استفاده است یه نه. در حالت عادلی مقدار این Target SNR Margin تو مودم‌ها 6db اه. البته این رو هم تأکید کنم این ‏Target SNR Margin با اون SNRی که تو صفحه وضعیت مودم نشون داده می‌شه متفاوته و نباد این دو تا رو با هم قاطی کرد. مثلن خیلیا می‌گن اگه SNR خط بیاد زیر 6db لینک می‌پره. الزامن این جوری نیست. من خودم با SNR حدود 5db هم لینک پایدار داشتم و خطم نپریده. پرش خط به تنظیمات و کیفیت خود مودم خیلی ربط داره. حتی مثال‌هایی از SNR نزدیک به صفر و منفی هم دیده شده که لینک مودم برقرار بوده.

بگذریم. بحث SNR Margin خط که مودم نشون می‌ده و تفاوتش با Target SNR Margin یه مقداری پیچیده است که الآن فرصت ندارم توضیحش بدم. شاید بعدن یه پست جدا براش گذاشتم. به هر حال، این نرم‌افزار با تغییر TSNRM در واقع مقدار سخت‌گیری مودم تو قبول یا رد یه bin فرکانسی برای رد و بدل کردن دیتا با DSLAM تو مرکز مخابراتی رو تغییر می‌ده. هر چی این TSNRM بزرگتر از 6db باشه مودم سخت‌گیری بیشتری نشون می‌ده. نتیجه‌اش این می‌شه که تعداد binهایی غیرقابل استفاده افزایش پیدا می‌کنه که نتیجه‌اش از یه طرف کاهش ظرفیت پهنای باند لینک می‌شه و از طرف دیگه افزایش پایداری لینک. بر عکس هر چه قدر این TSNRM کمتر از 6db باشه مودم سخت‌گیری کمتری نشون می‌ده و در نتیجه بعضی از binهای فرکانسی که تو حالت عادی شرایط قابل قبولی نداشتن هم مجوز استفاده می‌گیرن و در نتیجه ظرفیت پهنای باند خط بیشتر می‌شه. اما از طرف دیگه ممکنه باعث ناپایداری بیشتر لینک بشه.

البته این رو هم عرض کنم که دامنه تغییرات پهنای باند با استفاده از این روش اون قدرها هم زیاد نیست. من با مودم خودم در شرایطی که لینک برقرار بشه حداکثر 2مگابیت تونستم با تغییر TSNRM ظرفیت خط رو جابجا کنم.

بله میدونم تا حدودی آشنا هستم با این قضیه.... خط از طرف شرکت بازه و بنا به کیفیت خط روی یک ریتی فیکس میشه.... منم همین حدودا افزایش داشتم با این نرم افزار....

hrkhl
04-02-2016, 19:38
سلام.اول از همه مطمئن شو چیپست مودمت برودکام هستش (البته مودم شما رو از یک سایتی نگاه کردم ظاهرا خوشبختانه چیپستش برودکام هستش)و بعد از این برنامه dmt استفاده کن وگرنه روی مودمت کار نمیکنه.آدرس لینک دانلود نرم افزار:

اول باید مودمت به این برنامه وصل بشه که توی عکس گفتم چکار باید بکنی.فقط کافیه یوز و پسوورد ورود به کانفیگ مودمتو در جاهای مربوطه وارد کنی و در آخر دکمه کانکت رو بزنی تا برنامه مودمتو بشناسه.بعد این کار رو بکن:

باید برید تو
special--->misc options---expermental.... رو تیک بزنید
تا یه تب بدون اسم تو برنامه فعال میشه و یه اسلایدر داره هرچی بره بالا نویز شما کمتر وهمچنین سرعت هم کمی کم میشه و هرچی بیاد پایین سرعت بیشتر و لی نویز بیشتر در نتیجه خط قطعیش میره بالا

حالا از توی این عکس هم میتونی مراحل کار رو ببینی:

حتما adsl mode رو روی حالت adsl2+ بزار.شاید باورتون نشه ولی خوبی چیپست broadcom اینه که حتی با snr 3 دسی بل خط رو استیبل نگه میداره.من باورم نمیشد:n04:.اما هم عملی تست کردم و هم تو چند فروم خارجی دیدم بله این حرف درسته

سلام ممنون از توضیحات ولی از این قبیل برنامه برای بقیه ی مودم ها و چیپست ها هست؟ من الان با مودم 2790u تست کردم و روی نویز واقعا تاثیر داره ولی دوستان من با این مودم یه مشکل دارم که یه تاپیک هم زدم ولی کسی جواب نداده اگه کسی میدونه کمک کنه ممنون

hrkhl
04-02-2016, 19:40
سلام دوستان کسی می تونه مشکل مارو حل کنه چون کسی جواب نداد این جا گذاشتم.

M_F_GAMER
05-02-2016, 01:34
من یک هفته دو هفته ای میشه سرعتم از 1.5 مگ اومده رو 500 کیلوبایت. مشکل از کجاست؟

محمد7966
05-02-2016, 02:34
من یک هفته دو هفته ای میشه سرعتم از 1.5 مگ اومده رو 500 کیلوبایت. مشکل از کجاست؟

مشکل از شرکت

شما خط شما رو روی 5 مگ بسته

مشکل نویز هم نداری 26 بد نیست

قبلا نمیدونید snr روی چند بود

hrkhl
06-02-2016, 21:54
سلام دوستان کسی می تونه بگه مسیر من چیه؟
C:\Users\hrkhl>tracert 8.8.8.8

Tracing route to google-public-dns-a.google.com [8.8.8.8]
over a maximum of 30 hops:

1 13 ms 15 ms 37 ms 192.168.1.1
2 42 ms 36 ms 31 ms 1.1.1.1
3 25 ms 39 ms 41 ms 172.16.30.6
4 31 ms 31 ms 47 ms 172.30.0.1
5 58 ms 70 ms 37 ms 10.21.251.58
6 * * * Request timed out.
7 * * * Request timed out.
8 856 ms 245 ms 198 ms 10.21.28.1
9 78 ms 77 ms 77 ms 10.21.21.65
10 62 ms 85 ms 77 ms 10.21.21.69
11 216 ms 225 ms 308 ms so-0-2-0.franco71.fra.seabone.net [89.221.34.190]
12 274 ms 203 ms 183 ms 72.14.205.182
13 203 ms 213 ms 196 ms 216.239.56.190
14 186 ms 180 ms 178 ms 216.239.57.188
15 189 ms 182 ms 163 ms 209.85.251.178
16 166 ms 201 ms 187 ms 74.125.37.154
17 180 ms 183 ms 180 ms 209.85.246.160
18 * * * Request timed out.
19 166 ms 181 ms 217 ms google-public-dns-a.google.com [8.8.8.8]

Trace complete.

محمد7966
06-02-2016, 22:29
سلام دوستان کسی می تونه بگه مسیر من چیه؟
C:\Users\hrkhl>tracert 8.8.8.8

Tracing route to google-public-dns-a.google.com [8.8.8.8]
over a maximum of 30 hops:

1 13 ms 15 ms 37 ms 192.168.1.1
2 42 ms 36 ms 31 ms 1.1.1.1
3 25 ms 39 ms 41 ms 172.16.30.6
4 31 ms 31 ms 47 ms 172.30.0.1
5 58 ms 70 ms 37 ms 10.21.251.58
6 * * * Request timed out.
7 * * * Request timed out.
8 856 ms 245 ms 198 ms 10.21.28.1
9 78 ms 77 ms 77 ms 10.21.21.65
10 62 ms 85 ms 77 ms 10.21.21.69
11 216 ms 225 ms 308 ms so-0-2-0.franco71.fra.seabone.net [89.221.34.190]
12 274 ms 203 ms 183 ms 72.14.205.182
13 203 ms 213 ms 196 ms 216.239.56.190
14 186 ms 180 ms 178 ms 216.239.57.188
15 189 ms 182 ms 163 ms 209.85.251.178
16 166 ms 201 ms 187 ms 74.125.37.154
17 180 ms 183 ms 180 ms 209.85.246.160
18 * * * Request timed out.
19 166 ms 181 ms 217 ms google-public-dns-a.google.com [8.8.8.8]

Trace complete.

سلام

اینو باید تو تایپیک دیگه مطرح کنید

ولی با این سایت میتونید ببینید

DB-IP - IP Geolocation and Network Intelligence ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sina93
07-02-2016, 12:54
Downstream
Upstream

SNR Margin

:

29.7

28.5
db

Line Attenuation

:

32.3
21.0
db

Data Rate

:

2048
1021
kbps

Max Rate

:

11356
2388
kbps

CRC

:

0
0

سلام میخاستم وضعیت خط من چجوریه مناسبه یانه؟

hrkhl
07-02-2016, 13:24
Downstream
Upstream

SNR Margin

:

29.7

28.5
db

Line Attenuation

:

32.3
21.0
db

Data Rate

:

2048
1021
kbps

Max Rate

:

11356
2388
kbps

CRC

:

0
0

سلام میخاستم وضعیت خط من چجوریه مناسبه یانه؟
سلام دوست عزیز خط شما خوبه و فقط نویز داری اما با این حال شما خطت تا 12 مگ دانلود و 3 مگ آپلود میکشه می تونید باشرکت صحبت کنید براتون درست کنن.

sina93
07-02-2016, 13:53
سلام دوست عزیز خط شما خوبه و فقط نویز داری اما با این حال شما خطت تا 12 مگ دانلود و 3 مگ آپلود میکشه می تونید باشرکت صحبت کنید براتون درست کنن.

بنظرتون نویز خیلی زیادی داره الان 1 مگ مخابرات حدود140سرعت دارم قبلن بهتر بود میخاستم برم سرعت بهتر بگیرم با این اوصاف هرچقدم سرعتم بالا باشه چون نویز داره خط نمیکشه! مخابرات ک خودشم میگه سیم کشی مشکل داره وباید تعویض بشه کاری نمیکنه

hrkhl
07-02-2016, 14:11
بنظرتون نویز خیلی زیادی داره الان 1 مگ مخابرات حدود140سرعت دارم قبلن بهتر بود میخاستم برم سرعت بهتر بگیرم با این اوصاف هرچقدم سرعتم بالا باشه چون نویز داره خط نمیکشه! مخابرات ک خودشم میگه سیم کشی مشکل داره وباید تعویض بشه کاری نمیکنه
دوست عزیز همین خطی که گذاشتین تا 11 مگ رو راحت میکشه و فقط شما باید یه مدرکی چیزی فکر کنم ببرید تا مخابرات پهنای باند بیشتری بده موفق باشد.

kasra2012
07-02-2016, 20:53
دوستان اين خط من چجوريه؟

Snr margin: 20.6
Attenaution: 26
براي دان استريم

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk

محمد7966
07-02-2016, 20:56
دوستان اين خط من چجوريه؟

Snr margin: 20.6
Attenaution: 26
براي دان استريم

اینکه ناقصه

رو چند بسته شده خطتون؟

kasra2012
07-02-2016, 21:02
اینکه ناقصه

رو چند بسته شده خطتون؟

الان ٤ مگ
متاسفانه عكس اپلود نميشه

محمد7966
07-02-2016, 21:05
الان ٤ مگ
متاسفانه عكس اپلود نميشه

خوبه شاید تا 8 مگ هم بشه اونو آپ کرد ولی بستگی به مودم داره

معمولا تو مودم جایی max rate رو میزنه

اگر هم نداشت یه قابلیتی ممکنه باشه تو بعضی مودم ها قابلیت diagnostic adsl tone که نشون میده تا چقدر میکشه

kasra2012
07-02-2016, 21:09
خوبه شاید تا 8 مگ هم بشه اونو آپ کرد ولی بستگی به مودم داره

معمولا تو مودم جایی max rate رو میزنه

اگر هم نداشت یه قابلیتی ممکنه باشه تو بعضی مودم ها قابلیت diagnostic adsl tone که نشون میده تا چقدر میکشه

مودم مكس ريت ٩ مگ زده
مودم عوض كنم يعني فرق ميكنه؟

اين هم خط دومم در همون ساختمون

علت اين تفاوت چيه؟
جفتشون هم ٥١٢ پارس انلاين

محمد7966
07-02-2016, 21:15
مودم مكس ريت ٩ مگ زده
مودم عوض كنم يعني فرق ميكنه؟

اين هم خط دومم در همون ساختمون

علت اين تفاوت چيه؟
جفتشون هم ٥١٢ پارس انلاين

این attenution برای هر دو خط یکیه

دلیلش اینه که خط دومتون روی 12 مگ بسته شده و snr هم روی 6

اگر خطو بالا ببندن براتون snr کم میشه

اونم اگر روی 9 مگ ببندن snr باز میاد روی 6 که دیگه خوب نیست

بعضی از مودمها قابلیت خوبی در دفع نویز دارند

بعدش شما میگید 2 خط دارید شاید یکی از خطوط نسبت به اون یکی از جاهایی رد میشه که نویز بگیره

مثلا از کنار کابلای برق یا کنتور برق و...

ولی در کل خطتون خوبه روی 9 مگ اگر ببیندن ممکنه قطع و وصلی بگیرید

kasra2012
07-02-2016, 21:20
این attenution برای هر دو خط یکیه

دلیلش اینه که خط دومتون روی 12 مگ بسته شده و snr هم روی 6

اگر خطو بالا ببندن براتون snr کم میشه

اونم اگر روی 9 مگ ببندن snr باز میاد روی 6 که دیگه خوب نیست

بعضی از مودمها قابلیت خوبی در دفع نویز دارند

بعدش شما میگید 2 خط دارید شاید یکی از خطوط نسبت به اون یکی از جاهایی رد میشه که نویز بگیره

مثلا از کنار کابلای برق یا کنتور برق و...

ولی در کل خطتون خوبه روی 9 مگ اگر ببیندن ممکنه قطع و وصلی بگیرید

من چون بيشتر بازي انلاين ميكنم و وب گردي و دانلودم خيلي كمه پيشنهاد ميكنيد رو همين ٤ مگ بمونه يا برم سراغ پشتيباني ك تا ٩ مگ ببره بالا؟
كدوم مودما اين قابليتو دارن؟ الان مودمم ٢٧٥٠ ديلينك
عوض كردن سيم كشي كمكي ميكنه؟

محمد7966
07-02-2016, 21:24
من چون بيشتر بازي انلاين ميكنم و وب گردي و دانلودم خيلي كمه پيشنهاد ميكنيد رو همين ٤ مگ بمونه يا برم سراغ پشتيباني ك تا ٩ مگ ببره بالا؟
كدوم مودما اين قابليتو دارن؟ الان مودمم ٢٧٥٠ ديلينك
عوض كردن سيم كشي كمكي ميكنه؟

خب اگر دانلود ندارید همین خوبه دیگه پینگ برای شما در اولویت

شما مودمتون زده خودش گفته تا 9 مگ بیشتر نمیکشه

اگر هم بخاین ببینید عوض کردن سیم تاثیر داره یا نه باید با 1 متر سیم برید از دم جعبه تست کنید تا ببینید snr چقدر تغییر میکنه

عواملی که تو نویز تاثیر میذاره رو هم اینجا میذارم

بخونید

بعضیاشو هم گفتم کابل تلفنتون از کنار کابل برق و کنتور برق رد نشه

تلفن بی سیم کنار مودم نباشه

دوشاخه و پریزش مشکل نداشته باشه

kasra2012
07-02-2016, 21:27
خب اگر دانلود ندارید همین خوبه دیگه پینگ برای شما در اولویت

شما مودمتون زده خودش گفته تا 9 مگ بیشتر نمیکشه

اگر هم بخاین ببینید عوض کردن سیم تاثیر داره یا نه باید با 1 متر سیم برید از دم جعبه تست کنید تا ببینید snr چقدر تغییر میکنه

عواملی که تو نویز تاثیر میذاره رو هم اینجا میذارم

بخونید

بعضیاشو هم گفتم کابل تلفنتون از کنار کابل برق و کنتور برق رد نشه

تلفن بی سیم کنار مودم نباشه

دوشاخه و پریزش مشکل نداشته باشه

مشكل اينه كل خونه پريز تلفن كنار پريز برقه حالا جايي ك من مودم گذاشتم بقل پريزيه ك ٦ راهي براي تلويزينو و سيستم صوتي بهش وصله
اگ خط مثلا بشه ٦ مگ چطور؟

محمد7966
07-02-2016, 21:33
مشكل اينه كل خونه پريز تلفن كنار پريز برقه حالا جايي ك من مودم گذاشتم بقل پريزيه ك ٦ راهي براي تلويزينو و سيستم صوتي بهش وصله
اگ خط مثلا بشه ٦ مگ چطور؟

مشکل نداره 6 مگ بذارید

ولی ظاهرا دوستان میگن پارس آنلاین رو 6مگ نداره

روی 5 و 9 و 12 داره فکر کنم

frankval
07-02-2016, 22:27
دوستان:
منزل ما دو خط تلفن داره.یک خط رو کلا اختصاص دادم به adsl و اون یکی استفاده روزانه.شاتل میگه خط شما بیشتر از 3 مگ نمی کشه و درست میگه.چقدر احتمال داره این یکی خطم بیشتر از 3 مگ بکشه؟ راهی برای امتحان هست؟ اگر هست شاتل قبول می کنه adsl رو رو این خط بندازه؟

Follow Your Instinct!

محمد7966
07-02-2016, 23:05
دوستان:
منزل ما دو خط تلفن داره.یک خط رو کلا اختصاص دادم به adsl و اون یکی استفاده روزانه.شاتل میگه خط شما بیشتر از 3 مگ نمی کشه و درست میگه.چقدر احتمال داره این یکی خطم بیشتر از 3 مگ بکشه؟ راهی برای امتحان هست؟ اگر هست شاتل قبول می کنه adsl رو رو این خط بندازه؟

Follow Your Instinct!

برید تو مودم ببینید attenutaion down براتون چند زده؟

یا یه عکس بندازید از استاتوس مودم

frankval
07-02-2016, 23:47
برید تو مودم ببینید attenutaion down براتون چند زده؟

یا یه عکس بندازید از استاتوس مودم
مرسی دوست عزیز:
روی عدد 24.5 هستش!

Follow Your Instinct!

محمد7966
07-02-2016, 23:51
مرسی دوست عزیز:
روی عدد 24.5 هستش!

Follow Your Instinct!

ایکاش یه عکس می انداخید که کل اطلاعات معلوم بود

خب snr down چقدره؟

frankval
07-02-2016, 23:58
ایکاش یه عکس می انداخید که کل اطلاعات معلوم بود

خب snr down چقدره؟
روی عدد 9.5 فیکس شده.با گوشی پییام میدم!

Follow Your Instinct!

محمد7966
08-02-2016, 00:08
روی عدد 9.5 فیکس شده.با گوشی پییام میدم!

Follow Your Instinct!

خب درست میگن

نویز دارید و گرنه خطتون تا 16 مگ هم جا داره

نویزو برطرف کنید

محمد7966
09-02-2016, 10:16
از شما چه پنهان، من نه رشته‌ام مخابراته و نه حتی الکترونیک. به همین خاطر اگه نظری هم می‌دم قطعی نیست و بر اساس مطالعات شخصی خودمه.

به هر حال، بر اساس مقاله‌هایی که در مورد نظریه خط مخابراتی یا خط انتقال خوندم، و به طور کلی بر اساس دانش محدودی که از مباحث الکترونیک دارم، می‌دونم که حتی تو یه خط انتقال داده ساده مثل همین کابل مسی تلفن امپدانس از هر سه نوعش موجوده. اما نکته‌ای که شاید اهمیت داشته باشه برای شما اینه که وقتی امپدانس اهمی (R) خط انتقال رو صفر فرض کنیم به حالتی می‌رسیم که بهش خط بدون افت گفته می‌شه. در این شرایط ایده‌آل که مثل حالت خلائه، امواج یا سیگنال‌های سینوسی با فرکانس‌های مختلف با سرعت یکسان از داخل خط عبور می‌کنن و در عمل افتی در قدرتشون اتفاق نمی‌افته. اما این حالت به نوعی غیرواقعی و مجازیه. یعنی در حالت عملی که مط‌مئن هستیم خط‌های انتقال کابل مسی حتمن امپدانس اهمی غیرصفر دارن، اون وقت سرعت سیگنال‌های با فرکانس‌های مختلف با هم تفاوت داره و همین سیگنال‌ها در طول مسیر انرژی خودشون رو از دست می‌دن. نکته جالب اینه که سیگنال‌های با فرکانس بالاتر زودتر انرژی خودشون رو از دست می‌دن. ولی بر اساس تئوری‌های موجود در این حالت هر سه امپدانس اهمی (R)، خازنی (C) و سلفی (L) در رابطه ضریب میرایی وجود دارند و از طرف دیگه در همین رابطه عامل فرکانس هم به شکل بسامد زاویه‌ای وارد می‌شه. این عوامل با هم‌دیگه ضریب میرایی سیگنال‌ها با فرکانس مشخص در طول واحد مسیر رو تعیین می‌کنن. اگه دوست داشتی می‌تونی به این مقاله ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنی.

در مورد ارتباط SNR و میرایی هم اگر چه مستقیم ارتباطی به هم ندارن اما بی‌ربط هم نیستن. ضمنن هر دوی این پارامترها تحت تأثیر عوامل کل مسیر انتقال قرار می‌گیرن و محدود به یه بخشی از اون نمی‌شن.

میرایی در مورد مقدار پیش‌روی سیگنال در طول مسیر انتقال و میزان افت انرژی (تو DSL همون ولتاژ) سیگنال‌های مختلف به نسبت انرژی اولیه اوناست. طبیعتن هر چی میزان میرایی بیشتر باشه انرژی سیگنال‌ها در طول مسیر مشخصی بیشتر افت می‌کنه. حالا هر چی فرکانس سیگنال بیشتر بشه مقدار افتش هم بیشتر می‌شه. از اونجا که مسیر انتقال سیگنال‌های دیتا در ADSL در واقع کل کابل‌ها و تجهیزات بین DSLAM داخل مرکز مخابراتی تا مودم کاربر در محل استفاده است، شامل کابل‌کشی بیرون از ساختمان و اتصالات استفاده شده در اون و کابل‌کشی داخل ساختمان و اتصالات استفاده شده در اون هم می‌شه. حالا پوسیدگی کابل‌ها یا اتصال شل کابل‌ها تو کافوها یا حتی جعبه‌های تقسیم کوچه‌ها می‌تونه روی افزایش میرایی اثر داشته باشه و حتی در اثر بارندگی و شرایط جوی نامساعد این اثر تشدید بشه. یا وجود یه سوکت یا کابل پوسیده داخل ساختمان هم اثر مشابه رو داشته باشه. البته چون طول مسیری که داخل ساختمان طی می‌شه و تجهیزات استفاده شده در این مسیر خیلی کوتاه‌تر از طول مسیریه که بیرون از ساختمان قرار داره، میرایی بیشتر به کابل‌کشی بیرون ساختمان مرتبط باشه.

اما SNR مشخص می‌کنه که سیگنال‌های دیتایی که به مودم رسیدن آیا از نویزی که در طول مسیر روی اونا افتاده قابل تفکیک هستن یا نه. این نسبت که در واقع نسبت انرژی سیگنال دیتا به انرژی نویزه هر چی بالاتر باشه مودم راحت‌تر می‌تونه سیگنال دیتا رو از سیگنال نویز تفکیک و اطلاعات رو استخراج کنه. حالا این وسط اگه ولتاژ یه باند فرکانسی (bin) انتقال دیتا تو تکنولوژی ADSL بعد از طی مسیر انتقال از DSLAM تا مودم به دلیل همون میرایی به اندازه‌ای افت کنه که در کنار نویزهای موجود در محیط دیگه عملن قابل تفکیک نباشه، مودم اون باند فرکانسی (bin) رو غیرقابل استفاده تشخیص می‌ده و به DSLAM اعلام می‌کنه که دیگه اطلاعات رو از داخل این باند فرکانسی ارسال نکنه. SNR نهایی هر باند فرکانسی و میانگینی که مودم نشون می‌ده هم به کل نویزهای مسیر از DSLAM تا مودم ربط داره. یه وقتایی یه پست فشار قوی نزدیک کابل‌های تلفن تو مسیر می‌تونه عامل نویز روی یه بخشی از فرکانس‌ها باشه، یه وقت استفاده از دستگاه مایکرویو یا عبور کابل تلفن از کنار کابل برق داخل ساختمان می‌تونه عامل ایجاد نویز و پایین اومدن SNR بشه.

سلام

ببخشید یه پست تاریخ گذاشته رو دوباره زنده کردم ولی برام سواله که اولا این bin مخفف چیه؟

ثانیا تو ویکی پدیا درباره snr نوشته بود که به توان ورودی و خروجی وابسته است توان هم به مقاومت بستگی داره

ولی برای من سواله که snr که روی مودم نشون میده فقط مربوط میشه به کابلی که از جعبه تو کوچه تا مودم کشیده شده ربط داره یا نه به کابلی که از تجهیزات dslam مخابرات هم میاد ربط داره؟
چون تو اینترنت و حتی سایتای خارجی گفته بود که این snr مودم فقط به کابلی که از جعبه تا مودم میاد ربط داره؟

ولی من هم یه حس میکنم که کسی که میرایی 50 یا 60 داره هیچ وقت snr 30 نمی تونه داشته باشه
نظر شما چیه؟

bilmazlar
09-02-2016, 11:25
سلام

ببخشید یه پست تاریخ گذاشته رو دوباره زنده کردم ولی برام سواله که اولا این bin مخفف چیه؟

ثانیا تو ویکی پدیا درباره snr نوشته بود که به توان ورودی و خروجی وابسته است توان هم به مقاومت بستگی داره

ولی برای من سواله که snr که روی مودم نشون میده فقط مربوط میشه به کابلی که از جعبه تو کوچه تا مودم کشیده شده ربط داره یا نه به کابلی که از تجهیزات dslam مخابرات هم میاد ربط داره؟
چون تو اینترنت و حتی سایتای خارجی گفته بود که این snr مودم فقط به کابلی که از جعبه تا مودم میاد ربط داره؟

ولی من هم یه حس میکنم که کسی که میرایی 50 یا 60 داره هیچ وقت snr 30 نمی تونه داشته باشه
نظر شما چیه؟

تا جایی که من اطلاع دارم bin مخفف نیست. خودش به معنای سطل، صندوقچه یا ظرفه. مثل Recycle bin که می‌شه سطل زباله. تو ADSL، کل بازه فرکانسی اختصاص پیدا کرده به آپ‌استریم و دان‌استریم به باندهای فرکانسی با اندازه مشخص و محدودتری تقسیم می‌شه که به هر کدوم از این باندها یه bin یا carrier یا bucket گفته می‌شه و هر کدوم حجم مشخصی از دیتا رو می‌تونن از خودشون عبور بدن.

SNR در واقع نشون دهنده قدرت یا توان سیگنال‌های دیتا نسبت به قدرت یا توان سیگنال‌های نویزه در محل اندازه‌گیریه. برای سیگنال‌های دریافتی یا SNR دان‌استریم مودم این مقدار رو برای هر کدوم از binها جداگانه حساب می‌کنه و معمولن میانگین این مقادیر رو نشون می‌ده. با توجه به این که منبع اولیه قدرت یا توان سیگنال‌های دیتا همون دستگاه DSLAM داخل مرکز مخابراتیه، پس هر یک از اجزای موجود در طول کل مسیر از DSLAM تا خود مودم می‌تونه مقدار قدرت یا توان سیگنال‌های دریافتی در مودم رو کم کنه که به طور مستقیم تو خود عدد میرایی یا Attenuation دان‌استریم نشون داده می‌شه اما چون تو صورت کسر SNR هم می‌آد اونجا هم به صورت غیرمستقیم داره خودش رو نشون می‌ده. از طرف دیگه نویزها هم در طول مسیر از DSLAM تا مودم می‌تونن ایجاد بشن. بنابراین مخرج کسر هم باز بستگی به کل مسیر داره. پس به طور کلی، SNR به کل مسیر بستگی داره نه به یه بخشی از اون.

در مورد SNR آپ‌استریم هم همینه فقط فرقش اینه که اون رو DSLAM محاسبه می‌کنه و به مودم اعلام می‌کنه و مودم صرفن عدد محاسبه شده توسط DSLAM رو نشون می‌ده.

این که می‌گید تو بعضی سایت‌ها نوشته شده SNR فقط به کابلی که از جعبه تا کوچه کشیده شده ربط داره، من به شخصه خودم چنین چیزی رو ندیدم و منطقی هم نمی‌دونم. تنها توجیهی که می‌شه برای این حرف آورد اینه که چون قدرت امواج نویز هم تحت تأثیر همون میرایی در طول مسیر قرار می‌گیره و برای SNR دان‌استریم، تا محل دریافت امواج (یعنی مودم) حتمن افت می‌کنه، برای همین نویزهایی که در نزدیکی مودم ایجاد می‌شن احتمالن اثر بیشتری روی SNR می‌ذارن تا نویزهایی که مثلن 1 کیلومتر دورتر ایجاد شدن. اما این دلیل نمی‌شه که بگیم SNR فقط به کابل داخل منزل بستگی داره. اولن، ممکنه یه منبع نویز بسیار قوی مثل (ایستگاه برق فشار قوی) در جایی بین مسیر چنان نویز پرقدرتی ایجاد کنه که قدرتش تا محل محاسبه (یعنی مودم) با وجود افت، اما اثر بیشتری از امواج نویز کم قدرت داخل ساختمان باشه. در ثانی، مودم از کجا متوجه می‌شه که نویز مربوط به کابل داخل خونه‌است؟ مگه در جعبه داخل کوچه غیر از اتصالات الکتریکی، چیزی وجود داره که به مودم بگه اینجا دیگه کابل خونه تموم شد و بقیه‌اش به تو ربطی نداره؟ :n06: تو کل مسیر فقط این مودم و همون DSLAM هستن که می‌تونن اطلاعات جمع‌آوری کنن و با هم این اطلاعات رو رد و بدل کنن.

در مورد این که آیا خطی با میرایی 50 یا 60 می‌تونه SNR حدود 30 رو تجربه کنه یا نه، من به شخصه تجربه مستقیمی نداشتم، ولی از نظر تئوری مانعی هم نمی‌بینم. یکی از عوامل اصلی بالا و پایین شدن SNR اینه که پهنای باندی که ISP برای کاربر اختصاص می‌ده چقدره؟ یعنی در واقع بازه فرکانسی مجازش چقدره؟ ممکنه خط با میرایی 50 یا حتی 60 اگه روی پروفایل 1مگابیت یا مثلن 512کیلوبیت بسته شده باشه اتفاقن SNR خوبی هم بده. چون سیگنال‌های با فرکانس‌های پایین‌تر کمتر دچار افت می‌شن و ممکنه در محل محاسبه (مودم) در قیاس با قدرت نویزها، مشکلی نداشته باشن. ولی در کلیت حرف شما درسته و به ویژه اگه ISP پهنای باند رو نبنده و باز بذاره برای فاصله‌های زیاد و میرایی‌های بالای 40، SNR معمولن زیر 10 خواهد بود.

kasra2012
09-02-2016, 14:55
دوستان كمك دارم ديوونه ميشم
خطمو پارس انلاين ٤ مگ بسته بود همه چيش اوكي بود اس ان ار رو ٢٢
حالا امروز زنگيدن ك نويزتون بيشتر شده تا ٢ مگ اورديم پاييم سرعتتونو :|
پرسيد فكس اينا چي داريد گفتم هيچي فقط يه تلفن بي سيم وصله با اسپيليتر
چيكار كنم؟

Le0nard0
09-02-2016, 16:24
دوستان كمك دارم ديوونه ميشم
خطمو پارس انلاين ٤ مگ بسته بود همه چيش اوكي بود اس ان ار رو ٢٢
حالا امروز زنگيدن ك نويزتون بيشتر شده تا ٢ مگ اورديم پاييم سرعتتونو :|
پرسيد فكس اينا چي داريد گفتم هيچي فقط يه تلفن بي سيم وصله با اسپيليتر
چيكار كنم؟

اول آرامش خودتو حفط کن :n01:بعد برو سرخط مودم رو بزن چک کن ببین چطوره

kasra2012
09-02-2016, 19:10
اول آرامش خودتو حفط کن :n01:بعد برو سرخط مودم رو بزن چک کن ببین چطوره

دو ساعته خيره شدم به مودم يهو ميرايي ميره بالا لينك ميپره يكم مياد پايين دوباره ميره بالا
اينم جعبه تقسيم تلفن
و حدودا نيمه هاي راه ك اين دسته سيما ميرن سيم برقي ك از تير چراغ برق گرفته شده بهشون ملحق ميشه :|

Le0nard0
09-02-2016, 19:42
دو ساعته خيره شدم به مودم يهو ميرايي ميره بالا لينك ميپره يكم مياد پايين دوباره ميره بالا
اينم جعبه تقسيم تلفن

و حدودا نيمه هاي راه ك اين دسته سيما ميرن سيم برقي ك از تير چراغ برق گرفته شده بهشون ملحق ميشه :|

مودم رو به جعبه تقسیم وصل کن مشخصات خط رو ببین تغییر میکنه یا نه. به نظر من هرچی هست زیر سر همون سیم تیرچراغ برقه که میگی از به سیم های تلفن چسبیده

kasra2012
09-02-2016, 20:15
مودم رو به جعبه تقسیم وصل کن مشخصات خط رو ببین تغییر میکنه یا نه. به نظر من هرچی هست زیر سر همون سیم تیرچراغ برقه که میگی از به سیم های تلفن چسبیده

طول روز خوبه شب هي بالا پايين ميشه
البته فردا قراره برق كار بياد بررسي كنه

محمد7966
09-02-2016, 21:01
تا جایی که من اطلاع دارم bin مخفف نیست. خودش به معنای سطل، صندوقچه یا ظرفه. مثل Recycle bin که می‌شه سطل زباله. تو ADSL، کل بازه فرکانسی اختصاص پیدا کرده به آپ‌استریم و دان‌استریم به باندهای فرکانسی با اندازه مشخص و محدودتری تقسیم می‌شه که به هر کدوم از این باندها یه bin یا carrier یا bucket گفته می‌شه و هر کدوم حجم مشخصی از دیتا رو می‌تونن از خودشون عبور بدن.

SNR در واقع نشون دهنده قدرت یا توان سیگنال‌های دیتا نسبت به قدرت یا توان سیگنال‌های نویزه در محل اندازه‌گیریه. برای سیگنال‌های دریافتی یا SNR دان‌استریم مودم این مقدار رو برای هر کدوم از binها جداگانه حساب می‌کنه و معمولن میانگین این مقادیر رو نشون می‌ده. با توجه به این که منبع اولیه قدرت یا توان سیگنال‌های دیتا همون دستگاه DSLAM داخل مرکز مخابراتیه، پس هر یک از اجزای موجود در طول کل مسیر از DSLAM تا خود مودم می‌تونه مقدار قدرت یا توان سیگنال‌های دریافتی در مودم رو کم کنه که به طور مستقیم تو خود عدد میرایی یا Attenuation دان‌استریم نشون داده می‌شه اما چون تو صورت کسر SNR هم می‌آد اونجا هم به صورت غیرمستقیم داره خودش رو نشون می‌ده. از طرف دیگه نویزها هم در طول مسیر از DSLAM تا مودم می‌تونن ایجاد بشن. بنابراین مخرج کسر هم باز بستگی به کل مسیر داره. پس به طور کلی، SNR به کل مسیر بستگی داره نه به یه بخشی از اون.

در مورد SNR آپ‌استریم هم همینه فقط فرقش اینه که اون رو DSLAM محاسبه می‌کنه و به مودم اعلام می‌کنه و مودم صرفن عدد محاسبه شده توسط DSLAM رو نشون می‌ده.

این که می‌گید تو بعضی سایت‌ها نوشته شده SNR فقط به کابلی که از جعبه تا کوچه کشیده شده ربط داره، من به شخصه خودم چنین چیزی رو ندیدم و منطقی هم نمی‌دونم. تنها توجیهی که می‌شه برای این حرف آورد اینه که چون قدرت امواج نویز هم تحت تأثیر همون میرایی در طول مسیر قرار می‌گیره و برای SNR دان‌استریم، تا محل دریافت امواج (یعنی مودم) حتمن افت می‌کنه، برای همین نویزهایی که در نزدیکی مودم ایجاد می‌شن احتمالن اثر بیشتری روی SNR می‌ذارن تا نویزهایی که مثلن 1 کیلومتر دورتر ایجاد شدن. اما این دلیل نمی‌شه که بگیم SNR فقط به کابل داخل منزل بستگی داره. اولن، ممکنه یه منبع نویز بسیار قوی مثل (ایستگاه برق فشار قوی) در جایی بین مسیر چنان نویز پرقدرتی ایجاد کنه که قدرتش تا محل محاسبه (یعنی مودم) با وجود افت، اما اثر بیشتری از امواج نویز کم قدرت داخل ساختمان باشه. در ثانی، مودم از کجا متوجه می‌شه که نویز مربوط به کابل داخل خونه‌است؟ مگه در جعبه داخل کوچه غیر از اتصالات الکتریکی، چیزی وجود داره که به مودم بگه اینجا دیگه کابل خونه تموم شد و بقیه‌اش به تو ربطی نداره؟ :n06: تو کل مسیر فقط این مودم و همون DSLAM هستن که می‌تونن اطلاعات جمع‌آوری کنن و با هم این اطلاعات رو رد و بدل کنن.

در مورد این که آیا خطی با میرایی 50 یا 60 می‌تونه SNR حدود 30 رو تجربه کنه یا نه، من به شخصه تجربه مستقیمی نداشتم، ولی از نظر تئوری مانعی هم نمی‌بینم. یکی از عوامل اصلی بالا و پایین شدن SNR اینه که پهنای باندی که ISP برای کاربر اختصاص می‌ده چقدره؟ یعنی در واقع بازه فرکانسی مجازش چقدره؟ ممکنه خط با میرایی 50 یا حتی 60 اگه روی پروفایل 1مگابیت یا مثلن 512کیلوبیت بسته شده باشه اتفاقن SNR خوبی هم بده. چون سیگنال‌های با فرکانس‌های پایین‌تر کمتر دچار افت می‌شن و ممکنه در محل محاسبه (مودم) در قیاس با قدرت نویزها، مشکلی نداشته باشن. ولی در کلیت حرف شما درسته و به ویژه اگه ISP پهنای باند رو نبنده و باز بذاره برای فاصله‌های زیاد و میرایی‌های بالای 40، SNR معمولن زیر 10 خواهد بود.

اینکه چرا میگن snr به کابل کشی داخل خونه ربط داره تو سایتای ایرانی همینا رو نوشته حتی تو سایتای خارجی هم همینو میگن

حتی پشتیبانها هم همین حرفو میزنن حتی پشتیبانها میگن برید با 1 متر سیم سر جعبه برید و مودم اونجا وصل کنید و ببینید snr چقدر تغییر میکنه

ولی دیدم بعضیا رفتند سر جعبه چک کردند و دیدند هیچ فرقی نکرد

و البته اینم ظاهرا درسته که کسانی که میرایی پایینی دارند snr بالایی دارند من تو استاتوس مودم بعضی از دوستان که فیبر نوری داشند دیدم.

ممنون

bilmazlar
10-02-2016, 11:21
اینکه چرا میگن snr به کابل کشی داخل خونه ربط داره تو سایتای ایرانی همینا رو نوشته حتی تو سایتای خارجی هم همینو میگن

حتی پشتیبانها هم همین حرفو میزنن حتی پشتیبانها میگن برید با 1 متر سیم سر جعبه برید و مودم اونجا وصل کنید و ببینید snr چقدر تغییر میکنه

ولی دیدم بعضیا رفتند سر جعبه چک کردند و دیدند هیچ فرقی نکرد

و البته اینم ظاهرا درسته که کسانی که میرایی پایینی دارند snr بالایی دارند من تو استاتوس مودم بعضی از دوستان که فیبر نوری داشند دیدم.

ممنون

حالا متوجه شدم که منظور شما چیه.

همون طور که عرض کردم، SNR نهایی که تو مودم نشون داده می‌شه برای یک خط به کیفیت و عوامل اثرگذار روی کل اجزای مسیر از مودم تا DSLAM ربط داره. اما این که همه جا گفته می‌شه برین از سر خط و دم در خونه تست بگیرین به خاطر اینه که اولن تو خیلی از خونه‌ها به دلیل عدم توجه به مسائل اولیه تو برق‌کشی یا قدیمی بودن ساختمان‌ها، یه بخش قابل ملاحظه‌ای از نویز همون داخل ساختمان ایجاد می‌شه. حالا اگه از دم در تست بشه و تأثیر قابل توجهی روی بهبود SNR نشون بده، یعنی شما می‌تونی با اصلاح کابل‌کشی داخل ساختمان کیفیت خطت رو خود تا یه مقداری بهبود بدی.

اما کنترل بقیه اجزای داخل مسیر، مثلن، کابل‌های تلفن زیر زمین تو کوچه‌ها و خیابون‌ها، یا اتصالات داخل کافو، یا کابل‌کشی‌ها و تجهیزات داخل خود مرکز مخابراتی، دیگه دست کاربر نیست و کاربر نمی‌تونه بفهمه اونا چقدر روی کیفیت اثر دارن.

برای همینه که همیشه به عنوان اولین قدم، توصیه می‌شه از صحت عملکرد مودم و اسپلیتر و کیفیت مناسب کابل‌کشی داخل ساختمان اطمینان پیدا کنین و برای این کار هم باید از دم در خونه مودم رو مستقیم به کابل ورودی تلفن وصل کنین.

---------
اونایی که تو ایران تلفن‌هاشون فیبر نوریه، معمولن کافو در محله‌شون قرار داره و فاصله‌شون با کافو زیر 1 کیلومتره. یعنی در فاصله ایده‌آل برای تکنولوژی ADSL و ADSL2+ قرار دارن. تو این فاصله‌ها میرایی مسیر کابل مسی از کافو تو خونه هم معمولن کمتر از 10-15 دسیبله. از طرف دیگه مخابرات به دلیل محدودیت‌هایی که تجهیزاتش دارن، نمی‌تونه یا نتونسته روی این خط‌ها اینترنت با پهنای باند بالا بده. من خودم بالاترین پهنای باندی که شنیدم روی اینا کسی گرفته 4مگابیت بوده. طبیعتن وقتی میرایی پایینه و رنج فرکانسی هم محدود شده روی فرکانس‌های پایین، SNR باید وضعیت خیلی خوبی روی این خط‌ها داشته باشه.

محمد7966
10-02-2016, 23:54
حالا متوجه شدم که منظور شما چیه.

همون طور که عرض کردم، SNR نهایی که تو مودم نشون داده می‌شه برای یک خط به کیفیت و عوامل اثرگذار روی کل اجزای مسیر از مودم تا DSLAM ربط داره. اما این که همه جا گفته می‌شه برین از سر خط و دم در خونه تست بگیرین به خاطر اینه که اولن تو خیلی از خونه‌ها به دلیل عدم توجه به مسائل اولیه تو برق‌کشی یا قدیمی بودن ساختمان‌ها، یه بخش قابل ملاحظه‌ای از نویز همون داخل ساختمان ایجاد می‌شه. حالا اگه از دم در تست بشه و تأثیر قابل توجهی روی بهبود SNR نشون بده، یعنی شما می‌تونی با اصلاح کابل‌کشی داخل ساختمان کیفیت خطت رو خود تا یه مقداری بهبود بدی.

اما کنترل بقیه اجزای داخل مسیر، مثلن، کابل‌های تلفن زیر زمین تو کوچه‌ها و خیابون‌ها، یا اتصالات داخل کافو، یا کابل‌کشی‌ها و تجهیزات داخل خود مرکز مخابراتی، دیگه دست کاربر نیست و کاربر نمی‌تونه بفهمه اونا چقدر روی کیفیت اثر دارن.

برای همینه که همیشه به عنوان اولین قدم، توصیه می‌شه از صحت عملکرد مودم و اسپلیتر و کیفیت مناسب کابل‌کشی داخل ساختمان اطمینان پیدا کنین و برای این کار هم باید از دم در خونه مودم رو مستقیم به کابل ورودی تلفن وصل کنین.

---------
اونایی که تو ایران تلفن‌هاشون فیبر نوریه، معمولن کافو در محله‌شون قرار داره و فاصله‌شون با کافو زیر 1 کیلومتره. یعنی در فاصله ایده‌آل برای تکنولوژی ADSL و ADSL2+ قرار دارن. تو این فاصله‌ها میرایی مسیر کابل مسی از کافو تو خونه هم معمولن کمتر از 10-15 دسیبله. از طرف دیگه مخابرات به دلیل محدودیت‌هایی که تجهیزاتش دارن، نمی‌تونه یا نتونسته روی این خط‌ها اینترنت با پهنای باند بالا بده. من خودم بالاترین پهنای باندی که شنیدم روی اینا کسی گرفته 4مگابیت بوده. طبیعتن وقتی میرایی پایینه و رنج فرکانسی هم محدود شده روی فرکانس‌های پایین، SNR باید وضعیت خیلی خوبی روی این خط‌ها داشته باشه.

خب پس اگر کسی مودمو برد دم در تست کرد و دید نویزش هیچ فرقی نکرد

براش هیچ راه حلی باقی نمی مونه؟یعنی باید قید اینترنت adsl بزنه؟

humanaga
11-02-2016, 15:59
پشتیبانی میگه نویز دارید و باید یه نفر رو بفرستیم!!این وضعیت منه الا خوبه یا نه

محمد7966
11-02-2016, 16:03
پشتیبانی میگه نویز دارید و باید یه نفر رو بفرستیم!!این وضعیت منه الا خوبه یا نه
سلام
شما سرویستون چیه؟

آخه خط شما رو روی 16 مگ بستند به خاطر همین snr شده 6
که بده
پرش لینک دارید؟یعنی قطع و وصلی دارید؟

humanaga
11-02-2016, 16:36
سلام
شما سرویستون چیه؟

آخه خط شما رو روی 16 مگ بستند به خاطر همین snr شده 6
که بده
پرش لینک دارید؟یعنی قطع و وصلی دارید؟
نه اصلا خیلی هم عالی هست پینگ هم رو 130-150 سرعت دانلود هم ثابت 1مگ هست

محمد7966
11-02-2016, 16:42
نه اصلا خیلی هم عالی هست پینگ هم رو 130-150 سرعت دانلود هم ثابت 1مگ هست

به هر حال خط شما رو روی 16 مگ بستند یعنی اگر شرکت به شما اجازه بده با سرعت 2 مگ هم میتونید دانلود کنید

ولی snr down عددش6 و این یعنی احتمال قطعی ممکنه داشته باشید که خب میگید ندارید

پس مشکلی نیست

به نظرم اگر با همین سرعت 1مگ دانلود می کنید به شرکت بگید خط شما رو روی 9 مگ ببندن

اینکه میگن نویز دارید به خاطر snr down که عددش روی 6

میتونید هم رفع نویز کنید براتون یه صفحه میذازم بخونید ببینید میتونه کمک کنه

kasra2012
12-02-2016, 10:25
خوب دوستان رسما نابود شدم
كل سيم كشي خونه عوض كردم سيم فويل دارزدم نشد ك نشد نويزه هست ك هست مودم مستقيم به حعبه تقسيم ميزنم درست ميشه اما توخونه نويز داره شديد

محمد7966
14-02-2016, 21:57
سلام آقای bilmazlar

2تا سوال دارم خواستم ببینم اطلاعاتی دارید ممنون میشم در اختیار بنده و دیگر دوستان بذارید

1-راستش برای اس ان آر یا همون نسبت سیگنال به نویز برای نویز 2 تا عامل معرفی میکنند یکیش نویزی که محیط ایجاد میکنه یکی هم نویزی هم به خاطر خود سیم (یه جوری همون مقاومت سیم)

حالا سوالم اینه که ممکنه با میرایی 60 و ماکزیمم پهنایی که شرکت بسته روی 3 مگ باشه(دیگه تا آخر زیاد کردند) اس ان آر 30 داشته باشیم؟یعنی چنین چیزی ممکنه؟فرض کنیم نویز محیطی نداشته باشیم.آخه من دنبال رابطه ای بین میرایی و اس ان آر گشتم اصلا چیزی پیدا نکردم

(آخه مقا.مت با طول سیم نسبت مستقیم داره کسی که میراییش 60 باشه یعنی نزدیک 5 یا 6 کیلومتر با مرکز فاصله داره و خب این یعنی افزایش مقاومت)

2-برای فیبر نوری یه بار گفتید که کافوها رو نزدیک محله ها میذارند ولی یه تفاوتی فیبر نوری با کابل مسی داره و اون اینه که جنسشون هم باهم فرق میکنه و میرایی هم به جنس سیم وابسته است

یعنی شما میگید میرایی پایین فیبر نوری به خاطر فاصله کم تا مشترکین است؟یا به خاطر جنس سیم هم هست؟

ممنون

محمد7966
15-02-2016, 08:38
سلام

دوستان ببخشید

آیا snr رو میشه از سمت isp دستکاری کرد؟؟

آخه من قبلا از مودمم دوتا تنظیم برای شرکت ثیت شده بود و خودشون هم در آخر درستش کردند

ولی الان میبینم snr از 27 پریده روی 16

الان هم میخام قابلیت diagnostic adsl tone اجرا کنم همش با شکست روبرو میشد در صورتی که قبلش به راحتی اجرا میشد.

ببخشید آقای فرشاد نظر شما چیه؟ممنون
farshad0123

bilmazlar
15-02-2016, 09:39
سلام آقای bilmazlar

2تا سوال دارم خواستم ببینم اطلاعاتی دارید ممنون میشم در اختیار بنده و دیگر دوستان بذارید

1-راستش برای اس ان آر یا همون نسبت سیگنال به نویز برای نویز 2 تا عامل معرفی میکنند یکیش نویزی که محیط ایجاد میکنه یکی هم نویزی هم به خاطر خود سیم (یه جوری همون مقاومت سیم)

حالا سوالم اینه که ممکنه با میرایی 60 و ماکزیمم پهنایی که شرکت بسته روی 3 مگ باشه(دیگه تا آخر زیاد کردند) اس ان آر 30 داشته باشیم؟یعنی چنین چیزی ممکنه؟فرض کنیم نویز محیطی نداشته باشیم.آخه من دنبال رابطه ای بین میرایی و اس ان آر گشتم اصلا چیزی پیدا نکردم

(آخه مقا.مت با طول سیم نسبت مستقیم داره کسی که میراییش 60 باشه یعنی نزدیک 5 یا 6 کیلومتر با مرکز فاصله داره و خب این یعنی افزایش مقاومت)

اون تعریفی که شما از نویزی خود خط دارین در واقع همون میرایی خطه که با مقاومت کابل مرتبطه و با افزایش طول کابل (افزایش فاصله کابل‌کشی از مرکز مخابراتی تا محل استفاده) بیشتر می‌شه و اثرش رو به صورت کاهش قدرت سیگنال دیتا نشون می‌ده. البته یه سری نویزهای خاص تو عمل داخل خود کابل هم ممکنه ایجاد بشن (مثل نویز سطحی که به اغتشاش امواج و سیگنال‌های دیتا در سطح بیرونی سیم مربوطه یا نویزی که در محل اتصالات ممکنه ایجاد بشه) که در حالت کلی اثر خیلی زیادی روی اصل سیگنال نمی‌ذارن و شاید چندان مهم نباشن.

عمده نویز از منشاء بیرون از کابل اتفاق می‌افته و این نویزهای محیطی اهمیت بیشتری دارن.

اما در جواب سؤال شما: من بعیدم می‌دونم با میرایی 60 و دیتا ریت 3مگابیت SNR روی 30 باشه. گر چه نمی‌شه قطعن این حرف رو زد. به هر حال با توجه به این که SNR به شدت متغیره و وابسته به عوامل مختلف شناخته و ناشناخته‌ایه، معمولن بین ریت خط و SNR یا بین Atten و SNR رابطه مشخصی ممکنه وجود نداشته باشه. حتی بین ریت خط و Atten که از نظر مفهومی خیلی به هم وابسته هستن هم یه رابطه ریاضی مشخص وجود نداره. مثلن به این نمودار یه نگاهی بیاندازی بد نیست:
همون طور که می‌بینی رابطه‌های ریاضی که بین دیتاریت و Atten هم ارائه می‌شه فقط یه برآورد و تقریبه که بعضی جاها خطاش خیلی زیاده.

2-برای فیبر نوری یه بار گفتید که کافوها رو نزدیک محله ها میذارند ولی یه تفاوتی فیبر نوری با کابل مسی داره و اون اینه که جنسشون هم باهم فرق میکنه و میرایی هم به جنس سیم وابسته است

یعنی شما میگید میرایی پایین فیبر نوری به خاطر فاصله کم تا مشترکین است؟یا به خاطر جنس سیم هم هست؟

ممنون

ببین. چیزی که به اسم اینترنت فیبر نوری گفته می‌شه انواع مختلفی داره. تنها در یکی از حالت‌هاست که اینترنت با فیبرنوری مستقیم به مودم کاربر می‌رسه. به این حالت FTTH یا FTTP گفته می‌شه. برای استفاده از این نوع اینترنت فیبر نوری باید مودم خاص اون رو داشته باشی. اما تو این نوع شبکه‌ها، مقدار میرایی فقط مربوط به فیبر نوری بین مودم کاربر و دستگاه ارسال کننده امواج نوریه که به دلیل جنس فیبر نوری حتمن در مقایسه با کابل مسی مقدار خیلی کمتری می‌تونه داشته باشه.

اما یه نوع دیگه‌ای از اینترنت هم هست که به اون هم فیبر نوری گفته می‌شه و با عناوینی مثل FTTC یا FTTN شناخته می‌شه. تو اینها ترکیبی از شبکه فیبر نوری و شبکه کابل مسی با هم استفاده می‌شه. (در واقع همین الآن هم اینترنتی که ما به عنوان اینترنت ADSL داریم استفاده می‌کنیم به یه نوعی می‌تونن تو همین دسته قرار بگیرن.) تو این نوع اینترنت به جای این که ISP بیاد DSLAM رو تو مرکز مخابراتی بذاره، اون رو می‌آره تو محله (که به محل مصرف نزدیک‌تر باشه) و مثلن داخل کافو نصب می‌کنه. بعد اینترنت رو با پهنای باند زیاد از طریق فیبر نوری تا اونجا به صورت یکجا می‌آره و از اونجا تا محل مصرف رو با استفاده از خطوط کابل‌های مسی شبکه تلفن موجود منتقل می‌کنه. تو این حالت، می‌شه اون تیکه دوم رو با تکنولوژی ADSL یا ADSL2+ یا حتی با VDSL منتقل کرد. به هر حال تو این نوع اینترنت میرایی که مودم مثلن ADSL2+ نشون می‌ده در واقع فقط میرایی اون بخش از مسیره که از DSLAM داخل کافو تا محل مصرف کشیده شده و مودم اصلن اطلاعی راجع به میرایی بخش فیبر نوری اون نداره و پایین بودن عدد میرایی که مودم نشون می‌ده به کوتاه بودن مسیر کابل مسی استفاده شده مرتبطه.

farshad0123
15-02-2016, 17:51
سلام

دوستان ببخشید

آیا snr رو میشه از سمت isp دستکاری کرد؟؟

آخه من قبلا از مودمم دوتا تنظیم برای شرکت ثیت شده بود و خودشون هم در آخر درستش کردند

ولی الان میبینم snr از 27 پریده روی 16

الان هم میخام قابلیت diagnostic adsl tone اجرا کنم همش با شکست روبرو میشد در صورتی که قبلش به راحتی اجرا میشد.

ببخشید آقای فرشاد نظر شما چیه؟ممنون
@farshad0123 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بله میشه کیفیت خطو تغییر داد حتی میشه تایمر گذاشت برا پرش لینک که مثلا لینکتون با snr بالا هم بپره

محمد7966
16-02-2016, 00:13

bilmazlar
16-02-2016, 07:54
كل سيم كشي خونه عوض كردم سيم فويل دارزدم نشد ك نشد نويزه هست ك هست مودم مستقيم به حعبه تقسيم ميزنم درست ميشه اما توخونه نويز داره شديد

دوست عزیز

این کابل فویل‌دار رو از چه مسیری کشیدی؟ کنارش کابل برق رد شده؟ طول کابلی که کشیدی چقدره؟ بعدش، اون موقع که مستقیم به سیم‌های ورودی جعبه تقسیم وصل کردی مودم رو، دستگاه تلفن هم روی خط بوده یا نه؟

bilmazlar
16-02-2016, 08:07
خب پس اگر کسی مودمو برد دم در تست کرد و دید نویزش هیچ فرقی نکرد

براش هیچ راه حلی باقی نمی مونه؟یعنی باید قید اینترنت adsl بزنه؟

این مطلبت رو الآن دیدم.
------------------

اگه از ورودی کابل تلفن به داخل ساختمان با مودم تست گرفته بشه و از نظر میزان میرایی و SNR تفاوت خاصی نکنه با نتایج تست با اتصال مودم به پریز تلفن داخل ساختمان، یعنی منشاء مشکل نویز به داخل ساختمان ربطی نداره. (البته اینا با فرض اینه که خود مودم و اسپلیترها سالم باشن.)

تو این حالت، اول باید با سماجت از ISP پیگیر حل مشل نویز شد. ممکنه پورت تخصیص داده شده اشکال داشته باشه که باید ISP کنترلش کنه و در صورت نیاز پورت رو تعویض کنه.

اگه این کار هم جواب نداد، به احتمال زیاد مشکل از کل مسیر کابل‌کشی شرکت مخابراته. این دیگه عملن چاره‌ای براش نیست. ممکنه با شکایت تو بازرسی خود شرکت مخابرات یا داشتن آشنا یه کارایی برات بکنن، اما خیلی بعیده شرکت مخابرات بیاد کل کابل‌کشی رو برات کنترل کنه. حداکثر کاری که می‌کنن، اون کابل اصلی کشیده شده از کافوی محل تا جلوی در ساختمان رو یه کنترلی می‌کنن یا اتصالات داخل کافو رو از نظر فرسودگی و لق بودن و زنگ‌زدگی. و گر نه به بقیه مسیر کابل‌کشی تا خود مرکز مخابراتی دیگه نگاه هم نمی‌اندازن.

bilmazlar
16-02-2016, 08:10

این چی میگه؟

محمد7966
16-02-2016, 09:07
این چی میگه؟

ظاهرا تخمین درست تری از حداکثر پهنا میده

مثلا فرض کنید یکی میرایی 25 داشته باشه طبق نمودار پهنای ماکزیمم adsl2+ عدد 18 رو نشون میده و ما اگر بیایم 90 درصد 18رو حساب کنیم 16.2 مگ پهنا داریم

یعنی با این حساب کسی با میرایی 25 حداکثر پهنایی که میتونه داشته باشه 16.2 مگ

البته من میراییم هم متغیر بوده از 23 تا 32 تجربه کردم

ولی زمانی که بین 24 تا 26 بوده وقتی تست کردم دیدم خطم از 17 مگ تا 21 مگ کشش داره

ولی این نمودار چیز دیگه ای میگه
البته باز نمیشه از قطعیت صحبت کرد اینا هم احتمالات

اینم شبیه همون نموداریه که خودتون گذاشتید ولی نمیدونم چرا پاک شد:n36:

محمد7966
16-02-2016, 09:53
نمیدونم این مربوط میشه به تایپیک نویز یا نه ولی اینجا مطرحش میکنم

ببخشید در مودم Up Output Powerو

Down Output Power

اینا مربوط به چی هستند و ارتباطی به میرایی و نویز دارند یا نه؟

ممنون

snake_pianist
17-02-2016, 12:07

نمیدونم چحوری سیم کشی رو عوض کردی ولی یه راه حل دارم. شما سیم رو از سر خط دنبال کن تا خونه، سر راهی که وصل میشه به پریز های خونه یه اسپلیتر بزار. خروجی تلفنش رو بده تو پریزها، خروجی مودم رو هم بده به مودم. اینجوری انگار مودم رو مستقیم وصل کردی به سر خط ! به احتمال زیاد ایراد کار شما از سیم کشی داخل خونه س.

meysam2578
19-02-2016, 10:07
سلام دوستان آقا به دادم برسید که از دیروز نه گوگل برام باز میشه و نه جیمیل . اصلا اینترنتم کلا ریخته به هم . از تنظیمات مودم وقتی snr رو دیدم روی 23 هستش و line attenuation هم روی 39 . که نشون میده وضعیت خط خوبه . سرعت دانلودم از سایت های داخلی روی 600 کیلوبایت بر ثانیس . اما سایت های گوگل و جیمیل و خارجی ها به زور باز میشه . سایت های داخلی با سرعت بهتری باز میشه . پشتیبان میگه نویز داری روی خط . نمیدونم چکار کنم . اتصالات رو چک کردم . بعید میدونم مشکلی باشه . دقیقا از دیروز ظهر این مشکل شروع شد . قبلش وضعیت خیلی بهتر بود . کسی میدونه چکار کنم ؟؟

محمد7966
19-02-2016, 11:39
سلام دوستان آقا به دادم برسید که از دیروز نه گوگل برام باز میشه و نه جیمیل . اصلا اینترنتم کلا ریخته به هم . از تنظیمات مودم وقتی snr رو دیدم روی 23 هستش و line attenuation هم روی 39 . که نشون میده وضعیت خط خوبه . سرعت دانلودم از سایت های داخلی روی 600 کیلوبایت بر ثانیس . اما سایت های گوگل و جیمیل و خارجی ها به زور باز میشه . سایت های داخلی با سرعت بهتری باز میشه . پشتیبان میگه نویز داری روی خط . نمیدونم چکار کنم . اتصالات رو چک کردم . بعید میدونم مشکلی باشه . دقیقا از دیروز ظهر این مشکل شروع شد . قبلش وضعیت خیلی بهتر بود . کسی میدونه چکار کنم ؟؟

احتمال زیاد مشکل از شرکته

شما تو محیط داس پینگ بگیرید

ببینید چی میشه

یعنی ببینید تایم اوت و پاکت لاست دارید یا نه

من این مشکلو با پارس گاهی اوقات دارم البته خیلی کم

مثلا همین سایت پی سی باز نمیشه ولی سایت خبرگزاری الف راحت باز میشه

وقتی هم پینگ میگیرم برای سایت پی سی تایم اوت و پاکت لاست داره
ولی سایت خبرگزاری الف نداره

farshad0123
19-02-2016, 20:52

احتمالا بخاطر آی پیه اگه مخابراتی ببین چه رنج آی پی برات میاد؟
عددا رو تا نقطه دوم بفرست

محمد7966
20-02-2016, 18:00
دوستان یه سوال:

اگر کسی پهنای 8 مگ داشته باشه و فرض کنیم هم سرعت دانلودش با آی دی ام 1 مگ باشه و
تو خونه 2 نفر همزمان دانلود کنند سرعت دانلود تقسیم میشه

یعنی هر کدوم با سرعت 500 کیلو دانلود میکنند؟

محمد7966
20-02-2016, 18:05
دوستان اینو بخونید

نرم افزارش درستت میگه؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-isp-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7-%DA%A9%D8%B4%D9%81-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF

bilmazlar
20-02-2016, 18:52
دوستان یه سوال:

اگر کسی پهنای 8 مگ داشته باشه و فرض کنیم هم سرعت دانلودش با آی دی ام 1 مگ باشه و
تو خونه 2 نفر همزمان دانلود کنند سرعت دانلود تقسیم میشه

یعنی هر کدوم با سرعت 500 کیلو دانلود میکنند؟

به شرطی که همه شرایطشون برابر باشه متوسط سرعتی که هر کدوم می‌گیرن حدود همون 500 کیلوبایت می‌شه. اما در عمل هیچ وقت چنین چیزی اتفاق نمی‌افته. حتی اگه هر دو نفر با سیستم مشابه، فایل مشابهی رو از یک سرور دانلود کنن بازم نوسان سرعت تا حدودی وجود داره و هیچ وقت سرعت لحظه روی یه عدد خاص فیکس نمی‌شه. ممکنه یه لحظه سرعت یکی بالاتر بره و چند لحظه بعد سرعت اون یکی دیگه.

meysam2578
20-02-2016, 20:07
احتمالا بخاطر آی پیه اگه مخابراتی ببین چه رنج آی پی برات میاد؟
عددا رو تا نقطه دوم بفرست
آره مخابرات هستم .

این آی پی
37.254.246.57

37.255.176.17 این DNS SERVER

farshad0123
20-02-2016, 20:56
آره مخابرات هستم .

این آی پی
37.254.246.57

37.255.176.17 این DNS SERVER

آی پی مال شرکت گسترش ارتباطاته این رنج ipکلا مشکل داره یه روز خوبه یه روزخرابه بعضی از سایتا رو باز نمیکنه سرعت تک کانکشن خوبی هم نداره اعتراضی فرستادم برا حذف این رنج ip رفت برا بازرسی مخابرات تهران گفتن پیگیری میشه ولی هنوز اتفاقی نیفتاده

محسن94
20-02-2016, 21:24
سلام دوستان. من موقعی که یه سایت را میخوام باز کنم بین 2 تا 5 ثانیه یا حتی 10 ثانیه طول میکشه تا لود صفحه شروع بشه. این بخاطر اینترنت هست یا وایرلس مودم!؟ یه نفر می گفت بخاطر mtu مودم هست. اینترنت من هم 5 مگ مخابرات هست و سرعت عالیه ولی این تأخیر توی باز کردن صفحات ناجوره. ممنون میشم راهنمایی کنید.

محمد7966
20-02-2016, 22:28
سلام دوستان. من موقعی که یه سایت را میخوام باز کنم بین 2 تا 5 ثانیه یا حتی 10 ثانیه طول میکشه تا لود صفحه شروع بشه. این بخاطر اینترنت هست یا وایرلس مودم!؟ یه نفر می گفت بخاطر mtu مودم هست. اینترنت من هم 5 مگ مخابرات هست و سرعت عالیه ولی این تأخیر توی باز کردن صفحات ناجوره. ممنون میشم راهنمایی کنید.

این بیشتر به خاطر شرکته

کاریش نمیشه کرد مگر اینکه شرکت عوض کنید

meysam2578
20-02-2016, 23:34
دوست عزیز همین الان که من دارم این پیامو میزارم دقیقا 10 الی 15 ثانیه طول کشید تا صفحه شروع به لود شدن کنه . سه چهار روزه که خیلی این مشکل برا من شدید شده . از مخابرات اصفهان هم اینترنت میگیرم . مقصر اصلی مخابراته با اون آی پی های مسخرش . من فردا دارم میرم انصراف بدم از مخابرات . میرم از یه شرکت درست و حسابی میگیرم . هرچند همشون مزخرف هستن ولی خب دیگه بین بد و بدتر هستش . مخابرات قبلا عالی بود . اما چند ماهه که ر**یده . فردا صبح روز تخلیه مخابراته . دیگه حوصلشو ندارم . گود بای مخابرات :n24:

meysam2578
20-02-2016, 23:38
آی پی مال شرکت گسترش ارتباطاته این رنج ipکلا مشکل داره یه روز خوبه یه روزخرابه بعضی از سایتا رو باز نمیکنه سرعت تک کانکشن خوبی هم نداره اعتراضی فرستادم برا حذف این رنج ip رفت برا بازرسی مخابرات تهران گفتن پیگیری میشه ولی هنوز اتفاقی نیفتاده
حرف خوبی زدی . منم الان تو سایت 195 یه شکایت برا این آی پی مینویسم .

farshad0123
21-02-2016, 01:50
حرف خوبی زدی . منم الان تو سایت 195 یه شکایت برا این آی پی مینویسم .

بهترین کیفیت رو ipهای خود مخابرات (information technology) دارن
الان من رو ipهای خود مخابراتم سرعت تک کانکشنم عالیه شبی 11گیگ میتونم رایگان دانلود کنم

mohsendsl
21-02-2016, 16:02
سلام دوستان چه جوری میشه تو مودمadslفهمید که فاصله کاربر تا مخابرات چه قدر ممنون میشم

محمد7966
21-02-2016, 16:05
سلام دوستان چه جوری میشه تو مودمadslفهمید که فاصله کاربر تا مخابرات چه قدر ممنون میشم

تقریبی میشه زد

شما attenution down مودمو ببینید

سلام یادم رفت

srx190d
21-02-2016, 20:37
سلام دوستان
پارامتر های خط ما
نویز داره قطعی هم خیلی داره حالا از خط یا از مودم

محمد7966
21-02-2016, 23:49
سلام دوستان
پارامتر های خط ما
نویز داره قطعی هم خیلی داره حالا از خط یا از مودم

از هیچکدوم

از شرکته

وضعیت خطت خوبه

srx190d
22-02-2016, 00:50
سلام دوست من
مودم خازن بادكرده داشت عوض كردم
حالا هي قطع و وصل ميشه داغ هم ميكنه
كسي نيست تعميرات وارد باشه

محمد7966
22-02-2016, 00:53
سلام دوست من
مودم خازن بادكرده داشت عوض كردم
حالا هي قطع و وصل ميشه داغ هم ميكنه
كسي نيست تعميرات وارد باشه

یعنی قبل از اینکه خازنش باد کنه

قطع و وصلی نداشتید؟

srx190d
22-02-2016, 01:14
نه
البته چرا ولي خيلي كم بود شايد از اون اصلا نبوده
مودم با اينكه قديمي و روي سرويس رايگان بوده و چيني هم هست ولي تمام اي سي هاش تايوان تا همين چند وقت قبل اصلا مشكل نداشت تازگي قطع و وصل زياد شد باز كردم ديدم باد كرده همون خازن آبي رنگ

محمد7966
22-02-2016, 01:21
نه
البته چرا ولي خيلي كم بود شايد از اون اصلا نبوده

نگاه کنید تعمیرات حرفه ای میخاین بکنید معمولا کسانی که پروژه های برق انجام میدن میتونن کمک کنند

ولی من میگم برای اینکه مطمئن بشید عیب از مودم یه مودم از کسی قرض بگیرید و ببنید قطع و وصلی دارید به همون اندازه یا نه

اگر داشتید پس بدونید عیب از شرکت

یا مودم خودتونو بدید به یه دوستی،آشنایی که اینترنتش اصلا قطع و وصلی نداره تا ببینه با این مودم قطع و وصلی پیدا میکنه یا نه

اما اینم بگم که اطلاعاتی که از مودمه شما هست نشون میده خط کیفیتش خوبه نویز نداره

میخاین مود مودم رو بذارید روی g.dmt یا g.lite

ولی اینو بگم اگر مودشو عوض کنید پهنای باندتون از 9 مگ کمتر میشه

عوض نویزتون کمتر میشه

srx190d
22-02-2016, 01:34
احتمال ميدم از مودم باشه
هم داغ ميكنه هم قطع ميشه كلا انگار خاموش روشن كردي
هر چي نگاه ميكنم برد مشكلي نداره
نميدونم از چي بوده خازن باد كرده بوده
اگر فروم تخصصي تعميرات ميشناسين معرفي كنين

محمد7966
22-02-2016, 01:40
احتمال ميدم از مودم باشه
هم داغ ميكنه هم قطع ميشه كلا انگار خاموش روشن كردي
هر چي نگاه ميكنم برد مشكلي نداره
نميدونم از چي بوده خازن باد كرده بوده
اگر فروم تخصصي تعميرات ميشناسين معرفي كنين

نگاه کنید خازن کارش اینه که شارژ نگه داره

اگر باد کنه مودم هی خاموش و روشن میشه

دیدید گاهی کیسای کامپیوتر خاموش و روشن میشن زود به زود
دلیلش اینه که خازنای مادربرد باد کردن

ولی شما که مودمتون خاموش و روشن نمیشه!!خاموش و روشن میشه؟

اگر داغ میکنه احتمالا چیپستش داغ میکنه

چیپستش هم ریلتیک دست بزنید بهش احتمالا اونه که داغ مییکنه

تو همین انجمن هم میتونید تایپیک جدید بزنید

با عنوان داغی مودم

سایتای دیگه هم هست

تو گوگل سرچ کنید زیادند

انجمن سخت افزار فکر کنم یکیشون باشه

srx190d
22-02-2016, 09:07
سلام
نمیدونم چرا هی ریست میشه
البته شانسی بعضی مواقع تا 3 - 4 ساعت ریست نمیشه و گاهی هم هی

mohsendsl
22-02-2016, 09:39

سلام.دوستان من یه سوال پرسیدم در باره تشخیص فاصله کاربر تا مخابرات در تنظیمات مودم adsl.آیا همچین چیزی اصلا وجود داره یا نه؟

یکی از دوستان تنظیمات مودم رو خواسته بود.اینم snr مودم هستش

mohsendsl
22-02-2016, 09:40
اگه نویز گیر داری از مدار خارجش کن

سلام
نمیدونم چرا هی ریست میشه
البته شانسی بعضی مواقع تا 3 - 4 ساعت ریست نمیشه و گاهی هم هی

4l1r3z4
22-02-2016, 12:22
سلام.دوستان من یه سوال پرسیدم در باره تشخیص فاصله کاربر تا مخابرات در تنظیمات مودم adsl.آیا همچین چیزی اصلا وجود داره یا نه؟

" حذف شود.... "

4l1r3z4
22-02-2016, 12:23

بله ؛ Attenuation رو تقسیم بر 13.81 میکنی و فاصله تقریبی بر اساس کیلومتر بدست میاد که برای شما با توجه به اطلاعات مذکور ، تقریبا 2 کیلومتر است و خطتون تا 16 الی 18 مگو به راحتی میکشه!
البته این مورد رو هم بگم که برخی افراد میبینند که فاصلشون از مرکز مخابراتی کمه ولی Attenuation شون بالاست که دلیل این مورد ، سیم کشی نامناسب می باشد که باعث ایجاد نویز شده و کیفیت خط رو پایین آورده !

mohsendsl
22-02-2016, 23:06
سلام مرسی از جوابت ولی یه نکته هست .اول این عدد 13.81 از کجا میاد دوم اگه ما بخوایم بر downتقسیم کنیم تکلیفupچی میشه؟

محمد7966
22-02-2016, 23:26
سلام مرسی از جوابت ولی یه نکته هست .اول این عدد 13.81 از کجا میاد دوم اگه ما بخوایم بر downتقسیم کنیم تکلیفupچی میشه؟

اون 13.81 قابل تغییر

یعنی خودشون به صورت پیش فرض گرفتند که به ازای هر کیلومتری 13.81 db تلف شدن داده داریم

جواب سوال دومو نمیدونم!!

bilmazlar
23-02-2016, 00:14

مقدار میرایی یا همون attenuation هر نوع موجی در کل به 3 تا عامل بستگی داره: فرکانس امواج یا سیگنال‌ها، جنس محیطی که ازش عبور می‌کنن و مسافتی که طی می‌کنن.
بر اساس قوانین فیزیکی، هر چی فرکانس امواج بیشتر باشه، میراییشون هم بیشتر می‌شه و هر چه امواج مسافت طولانی‌تری رو طی کنن به میزان بیشتری دچار میرایی می‌شن.
وقتی جنس محیط عبور سیگنال و مسافت طی شده یکسان باشه، تنها عامل تفاوت میرایی، فرکانس امواجه.

در مورد سیگنال‌های الکتریکی ارسال شده روی کابل مسی تلفن که برای تکنولوژی ADSL استفاده می‌شه، عدد میرایی دان‌استریم رو مودم‌ها از اطلاعاتی که DSLAM داخل مرکز مخابراتی محاسبه و اعلام می‌کنه، نشون می‌دن. با توجه به این که سیگنال‌های دیتا تو تکنولوژی ADSL فرکانس‌های مختلفی دارن، DSLAMها میرایی دان‌استریم خط رو بر اساس میرایی سیگنال‌های با یک فرکانس معیار (که اگه اشتباه نکنم 300KHz باید باشه) محاسبه می‌کنن.

اما مقدار میرایی آپ‌استریم رو خود مودم اندازه‌گیری می‌کنه. چون فرکانس سیگنال‌های آپ‌استریم کمتر از فرکانس سیگنال‌های دان‌استریمه تو ADSL، بنابراین میرایی آپ‌استریم هم به صورت کلی کمتر از میرایی دان‌استریمه. تا جایی که اطلاع دارم فرکانس معیار برای اندازه‌گیری میرایی آپ‌استریم 64KHz اه و طبیعتن میرایی محاسبه شده برای آپ‌استریم کمتر از میرایی دان‌استریم می‌شه.

---------------------

اون عدد 13.81 هم مقدار میرایی سیگنال‌های الکتریکی دان‌استریم با فرکانس معیار (همون 300KHz) بعد از طی مسافت 1 کیلومتر در کابل استاندارد مسی تلفن AWG 26 اه که قطرش 0.4 میلی‌متره. برای همین جنس و استاندارد کابل‌ها، مقدار میرایی سیگنال‌های الکتریکی آپ‌استریم در 1 کیلومتر روی سیگنال معیار 64KHz حدودن 9.37 اه. مقادیر 13.81 یا 9.37 مقدار دقیقی نیستن. اگه کیفیت کابل مسی تفاوت کنه یا اگه به جای کابل گیج AWG 26 از کابل‌های ضخیم‌تر AWG 24 یا AWG 22 استفاده شده باشه مقدار میرایی روی 1 کیلومتر متفاوت از این اعداد خواهد بود.

alemoazezo
25-02-2016, 14:20
سلام

خطم الآن روی 10 مگ بسته شده اگه بگم رو 8 مگ ببندنش وضعیتش بهتر میشه یا همین میمونه ؟ ازلحاض نویز و میرایی میگم

محمد7966
25-02-2016, 17:44
سلام

خطم الآن روی 10 مگ بسته شده اگه بگم رو 8 مگ ببندنش وضعیتش بهتر میشه یا همین میمونه ؟ ازلحاض نویز و میرایی میگم

سلام

اصلا خط شما روی 5 مگ تقریبا بسته شده و تا 5696 کشش نداره

روی 8 مگ نمیشه ببندیدنش

میرایی تون بالاست رو 57 اصلا نمیشه بالا ببندنش

4l1r3z4
25-02-2016, 19:22
سلام

شما Modulation ات رو G.DMT عه و ممکنه همین عامل باعث شده باشه که ریت خطت بیاد پایین ( چون اصولا مقدار 5696 نداریم و اگه میخواست رو 5مگ ببنده ، باید رو 5120 میبست و احتمالا خطتو رو 8 بسته ) ؛ کاری که باید بکنی اینه که Modulation رو بذار رو ADSL2+ و بعد از همین قسمت اسکرین شات بگیر و بذار اینجا تا راهنماییت کنیم...
پ.ن : در صورتی که خطت بیشتر از این نکشید ،بهتره که Modulation رو بذاری رو همون G.DMT تا پایداری خطت بره بالا و با پرش لینک مواجه نشی!

alemoazezo
25-02-2016, 19:55
شما Modulation ات رو G.DMT عه و ممکنه همین عامل باعث شده باشه که ریت خطت بیاد پایین ( چون اصولا مقدار 5696 نداریم و اگه میخواست رو 5مگ ببنده ، باید رو 5120 میبست و احتمالا خطتو رو 8 بسته ) ؛ کاری که باید بکنی اینه که Modulation رو بذار رو ADSL2+ و بعد از همین قسمت اسکرین شات بگیر و بذار اینجا تا راهنماییت کنیم...
پ.ن : در صورتی که خطت بیشتر از این نکشید ،بهتره که Modulation رو بذاری رو همون G.DMT تا پایداری خطت بره بالا و با پرش لینک مواجه نشی!

من در نظرم اینه که اگه بگم رو هشت مگ ببندن نویز و میرایی مقدارشون بهتر میشه ؟ درسته یا نه ؟

از پشتیبانی پرسیدم گفت خطت رو ده مگه

محمد7966
25-02-2016, 19:59
من در نظرم اینه که اگه بگم رو هشت مگ ببندن نویز و میرایی مقدارشون بهتر میشه ؟ درسته یا نه ؟

از پشتیبانی پرسیدم گفت خطت رو ده مگه

آقا شما خطت داغونه

به عکس بالا نگاه کنید میرایی روی 57 بود به این عکس نگاه کنید میرایی شده 66

شبیه خط من بود یه زمانی

منم خطم نوسان نویز و میرایی داشتت

مثلا میراییش از 25 گاهی می اومد روی 33

اگر خط بالا ببندن نویز میاد پایین ولی میرایی هیچ تغییری نمیکنه

شما برای اینکه تشخیص بدید میرایی ذقیق چقدره فاصله تونو بگید از مرکز؟

میتونید برید به سایت زیر و ببنید چقدر کشش داره خطتون