مشاهده نسخه کامل
: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)
hosseinzfff
25-03-2020, 20:27
درود و تشکر
اون dmt رو اگر کسی داره بی زحمت آپلود کنه
این نرم افزار روی dlink 2750u با چیپ برادکام جواب نداد
چندین مدل مودم رو هم انتخاب کردم
با تل نت هم خطا میده ولی چیپ که برادکام هست ؟:wac:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hosseinzfff
25-03-2020, 20:37
درود و تشکر
شاید مودم شما فرق میکنه یه خورده با مال من ... وقتی telnet میزنی به ip مودم وارد شدی help رو بزن تمام دستوراتی که مودم شما پشتیبانی میکنه رو نشون میده تو نرم افزار dslstats هم cli command prefix رو باید مطابق مودم خودتون وارد کنید تا کار بکنه ...
hosseinzfff
25-03-2020, 20:47
اگه help رو تایپ کنی بعدش adsl رو تایپ کنی اونوقت دستورات مربوط به تنظیمات خط adsl رو نشون میده ...
اگه help رو تایپ کنی بعدش adsl رو تایپ کنی اونوقت دستورات مربوط به تنظیمات خط adsl رو نشون میده ...
خب فکر کنم فریمور من این امکانات و نداره
نتیجش تصویر زیره
به نظرتون فریمور عوض کنم ؟
hosseinzfff
25-03-2020, 21:03
خب فکر کنم فریمور من این امکانات و نداره
نتیجش تصویر زیره
به نظرتون فریمور عوض کنم ؟
اول مطمین بشید که دستورات رو درست وارد میکنید با رعایت فاصله ...
دستور زیر رو copy و paste کنید :
adsl configure --snr 200
اول مطمین بشید که دستورات رو درست وارد میکنید با رعایت فاصله ...
دستور زیر رو copy و paste کنید :
adsl configure --snr 200
دوست گرامی اونقدر که دیگه آماتور نیستم یه دستور ساده رو اشتباه وارد کنم :laughing:
شما به اسکرین شات بنده و خودتون دقت کنید متوجه تفاوت فریمور بنده می شید
فریمور من اصلا گزینه configure در زیر سربرگ adsl رو کلا نداره
hosseinzfff
25-03-2020, 21:20
دوست گرامی اونقدر که دیگه آماتور نیستم یه دستور ساده رو اشتباه وارد کنم :laughing:
شما به اسکرین شات بنده و خودتون دقت کنید متوجه تفاوت فریمور بنده می شید
فریمور من اصلا گزینه configure در زیر سربرگ adsl رو کلا نداره
چیزی که من دیدم تو اسکرین شات قبلیتون این بود که دستور رو اشتباه وارد کردید !!
درستش اینه :
adsl configure --snr 200
این یکی رو هم وارد کنید ببینید چیزی نشون میده :
adsl --help
درود و تشکر
بین configure و --SNR باید فاصله باشه
hosseinzfff
25-03-2020, 22:07
اره همچنین بین SNR و اون عدد بعدش هم باید فاصله باشه
Reza_brj
26-03-2020, 02:24
من تو cmd دستور telnet میزنم اینجوری میشه
مودمم تی پی لینک مدل
W8151Nهست
Reza_brj
26-03-2020, 02:45
سلام مرسی واقعا ، آموزش جالبی بود و من تست کردم به نتیجه خیلی جالبی رسیدم این آموزشی که شما فرمودید بیشتر واسه مودم های D-link و هوواوی هستش اما اکثر دوستانی که مثل من مودم Tp-LINK استفاده میکنن من با یه تحقیقاتی که از مقاله های خارجی انجام دادم واسه مودم های Tp-link از این دستور استفاده بکنن :
اینم نتیجه کار : SNR دانلود من اکثرا روی 10.8 تا 9 متغییر بود .
داداش مودم منم حس میکنم عین مودم تو هست
میشه با عکس قدم به قدم توضیح بدی چی کردی خیلی خیلی ممنون میشم
اره همچنین بین SNR و اون عدد بعدش هم باید فاصله باشه
دوستان عزیز مودم بنده 2750u با فریمور 1.16 هست و همونجور هم که توی عکس معلومه ها به هردلیل نامعلومی همچین دستوری رو پشتیبانی نمیکنه
یدونه 2730 قدیمی داشتم تست کردم فریمور راحت نرم افزار و دستور رو شناسایی کرد
هرچند من مشکل پرش لینک ندارم و فقط میخواستم تست کنم
بیشتر به درد دوستانی میخوره که میخوان لینک رو ثابت کنن که کانکشن قطعی نداشته باشه
موفق باشید
من هم از فرایند این ابزار اطلاعی ندارم که دقیقا چه کاری انجام میده. منابع فارسی هم چیزی در موردش پیدا نکردم و منابع خارجی هم محدود نوشتن دربارش
ولی اگه می خواهید تست کنید : اولا چیپست مودمتون حتما باید برودکام باشه مرحله بعد باید telnet بزنید به مودم
از طریق cmd ویندوز هم میشه اما باید قبلش telnet رو فعال کنید (آموزش yun.ir/4zg ). برنامه Termius اندروید هم همین کار رو میکنه.
مرحله بعد در cmd دستور telnet 192.168.1.1 رو وارد کنید. (اگه ip مودم فرق داره خودتون اصلاح کنید)
بعد از وارد کردن یوزر و پسورد وارد مودم میشید
حالا کافیه از دستور adsl configure --snr 200 استفاده کنید. تا اونجا که من فهمیدم عدد 100 حالت دیفالت رو داره، بالاتر از 100 SNR رو افزایش میده و پایین تر از 100 کاهش.
حالا اگه چیپست درست باشه و دستور رو درست وارد کرده باشین، مودم بهش واکنش نشون میده و لینک جدید رو برقرار میکنه
در مورد عدد هم خودتون باید آزمایش کنید تو کدوم عدد بهترین کیفیت رو اجرا میکنه بدون اینکه Rate خط رو، از اون مقداری که isp داده پایین تر بیاره
من تو cmd دستور telnet میزنم اینجوری میشه
مودمم تی پی لینک مدل
W8151Nهست
دوست عزیز شما تلنت رو فعال نکردید راهنمایی دوستمون در پست بالا رو دقت بفرمایید اول باید تلنت رو فعال کنید در ویندوز لینکشم گذاشتن آموزش(آموزش yun.ir/4zg )
Reza_brj
26-03-2020, 11:16
دوست عزیز شما تلنت رو فعال نکردید راهنمایی دوستمون در پست بالا رو دقت بفرمایید اول باید تلنت رو فعال کنید در ویندوز لینکشم گذاشتن آموزش(آموزش yun.ir/4zg )
من بعد از چند مرحله ب اینجا رسیدم
دوست عزیز چیپ مودم شما برادکام نیست و ralink هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
karwan125
26-03-2020, 11:26
تو همین محیط CMD که باز کردید الان درسته ، حالا دستور wan dmt2 set snrm 2500 2500 رو وارد کنید و Enter رو بزنید ( قبل این کار توی صفحه اصلی مودم قسمت SNR یه عکس بگیرید که تفاوت بعد و قبل رو مشاهده کنید )
بعد این که اون دستور رو زدید میتونید مودم تون رو خاموش و روشن کنید تا ست بشه یا از دستور : wan adsl reset استفاده کنید ..
اگر مراحل رو نتونستی انجام بدی ، ایدی تلگرامی چیزی برام پیام خصوصی کن تا بیام برات درست کنم. .
Reza_brj
26-03-2020, 11:27
دوست عزیز چیپ مودم شما برادکام نیست و ralink هست
پس یعنی این حرکت رو مودم من حواب نمیده؟؟؟
Reza_brj
26-03-2020, 11:47
تو همین محیط CMD که باز کردید الان درسته ، حالا دستور wan dmt2 set snrm 2500 2500 رو وارد کنید و Enter رو بزنید ( قبل این کار توی صفحه اصلی مودم قسمت SNR یه عکس بگیرید که تفاوت بعد و قبل رو مشاهده کنید )
بعد این که اون دستور رو زدید میتونید مودم تون رو خاموش و روشن کنید تا ست بشه یا از دستور : wan adsl reset استفاده کنید ..
اگر مراحل رو نتونستی انجام بدی ، ایدی تلگرامی چیزی برام پیام خصوصی کن تا بیام برات درست کنم. .
داداش چک کن خصوصی رو
دوستان جدیدا یه مودم n16 Asus گرفتم ولی با دوتا نویزگیر که دارم کار نمیکنه که بتونم همزمان تلفن رو وصل کنم زمانی که میزنم به نویزگیر چراغ Adsl اصلا چشمک نمیزنه
ولی با مودم دیگه تست کردم نویزگیر و سیم همه اوکی
Asus تنظیمات یا نویزگیر مخصوص داره؟
سلام دوستان، این وضعیت خط من بر محور زمان
همانطور که مشاهده میکنید مقدار SNR از حدود 20، یک دقیقه به 3 کاهش پیدا میکنه و مقدار کاهش هم ثابته یعنی اگه کمتر از 20 باشه میاد زیر 3 و لینک میپره
دورش هم مشخص نیست ممکنه تو 3 ساعت اصلا نباشه یا تو یک ساعت 5 بار اینطوری شه
حدود 2-3 سالی هست این وضع رو دارم، سیم جدید از سر خط کشیدم نشد بی تلفن با تلفن تست کردم درست نشد و شرکت ISP مو عوض کردم فرقی نکرد، 3 تا مودم هم تست کردم خلاصه هر کاری کردم اکی نشد
کسی تجربه ای تو این موضوع داره ؟ و اینکه خط جدید بگیرم ممکنه درست بشه ؟
ابر_حیزون
01-04-2020, 12:00
سلام دوستان، این وضعیت خط من بر محور زمان
همانطور که مشاهده میکنید مقدار SNR از حدود 20، یک دقیقه به 3 کاهش پیدا میکنه و مقدار کاهش هم ثابته یعنی اگه کمتر از 20 باشه میاد زیر 3 و لینک میپره
دورش هم مشخص نیست ممکنه تو 3 ساعت اصلا نباشه یا تو یک ساعت 5 بار اینطوری شه
حدود 2-3 سالی هست این وضع رو دارم، سیم جدید از سر خط کشیدم نشد بی تلفن با تلفن تست کردم درست نشد و شرکت ISP مو عوض کردم فرقی نکرد، 3 تا مودم هم تست کردم خلاصه هر کاری کردم اکی نشد
کسی تجربه ای تو این موضوع داره ؟ و اینکه خط جدید بگیرم ممکنه درست بشه ؟
مال dslam مرکز مخابراتی هست. دست شما نیست
سلام برای کاهش نویز چه مودمی پیشنهاد میکنید و اینکه خیلی داغ نکنه؟
و وضعیت خطم چطوره و تا چند مگ کشش داره و سرعت دانلودم چقدر میشه؟
esteghlalalireza
02-04-2020, 08:15
خطط تا 14 مگ میکشه ولی وضعیت خطط اصلا خوب نیست از سر خط تست بکن اگه بهتر شد سیم بکش تا مودم و بهتره سیم کشی خونرو قطع کنی چون کشش خط رو پایین میاره.
esteghlalalireza
02-04-2020, 08:23
خطط تا 14 مگ میکشه ولی وضعیت خطط اصلا خوب نیست از سر خط تست بکن اگه بهتر شد سیم بکش تا مودم و بهتره سیم کشی خونرو قطع کنی چون کشش خط رو پایین میاره.
دوستان منزل ما 20 واحدی هستد و ومشخص نیست کدوم کابل مربوط به واحد من هست اگه زنگ بزنیم مخابرات این کار بهش مربوط هست که مشخص کنه سیمو ؟
بعد ایا هزینه داره ؟
دوستان منزل ما 20 واحدی هستد و ومشخص نیست کدوم کابل مربوط به واحد من هست اگه زنگ بزنیم مخابرات این کار بهش مربوط هست که مشخص کنه سیمو ؟
بعد ایا هزینه داره ؟
سلام اگر واحد آپارتمانی هست سیم کشی داخل به اونا مربوط نمیشه و نمیان
ولی میتونی تماس بگیری بزن خرابی تلفن بعد که اومدن بگو که کابلی که میاد برا واحد ما کدوم رشتس از بیرون رنگاش رو شناسایی کن ببین کجا میره دیگه
وقتی بزنی خرابی تلفن میان دم در چک میکنن بعد یا زنگ در میزنن یا زنگ میزنن رو خط میگن مشکل رفع شد دیگه شما سریع برو بهشون توضیح بده
نه حتی درخواست تعویض سیم هم رایگانه
روانپریش
08-04-2020, 18:55
دوستان منم جدیدا خیلی چراغ لینک مدام میپره چیکار کنم؟چجوری تست نویز انجام بدم؟مودمم آلفکس هست
روانپریش
08-04-2020, 19:02
دوستان منم جدیدا خیلی چراغ لینک مدام میپره چیکار کنم؟چجوری تست نویز انجام بدم؟مودمم آلفکس هست
چراغ لینکتون اگه میپره باید سیم تلفنتون رو چک کنید و ببینید قطعی داره یا نه!
شما یه عکس از وضعیت خطتون بگیرید و اینجا بزارید ببینم خطتون چطوره. باید وارد پنل مودمتون بشید و قسمت Statistics مودمتون رو پیدا کنید و عکسش اینجا بزارید. باید این نوشته SNR Margin برای نویز خطتون باشه.
:»
روانپریش
08-04-2020, 22:11
چراغ لینکتون اگه میپره باید سیم تلفنتون رو چک کنید و ببینید قطعی داره یا نه!
شما یه عکس از وضعیت خطتون بگیرید و اینجا بزارید ببینم خطتون چطوره. باید وارد پنل مودمتون بشید و قسمت Statistics مودمتون رو پیدا کنید و عکسش اینجا بزارید. باید این نوشته SNR Margin برای نویز خطتون باشه.
سیم های تلفن مشکلی ندارن گوشی رو وقتی وصل میکنم تلفن دقیق کار میکنه اینم عکسی که میخواستین
سیم های تلفن مشکلی ندارن گوشی رو وقتی وصل میکنم تلفن دقیق کار میکنه اینم عکسی که میخواستین
downstream سرعت و پهنای باندتون خوبه. خطتون تا 8 مگ جواب میده!
ولی خط شما خیلی نویز داره ! احتمال داره مشکل از سیم تلفنی که به مودم وصل کردین باشه! سیم ها اگر فرسوده بشن خط شما نویز میگیره.
اسپلیتر هم وصل هست ؟ شما سیم تلفنی که به مودمتون وصل هست رو عوض کنید و یه سیم جدید بزارید. ببینید درست میشه یا نه!
+
شما پست اول هم بخونید متوجه میشید هر چی SNR Margin بیشتر باشه خط شما خوبه و نویز کمتر داره! ولی درحال حاضر خط شما به شدت نویز داره! اینایی که گفتم چک کنید.
روانپریش
08-04-2020, 23:04
downstream سرعت و پهنای باندتون خوبه. خطتون تا 8 مگ جواب میده!
ولی خط شما خیلی نویز داره ! احتمال داره مشکل از سیم تلفنی که به مودم وصل کردین باشه! سیم ها اگر فرسوده بشن خط شما نویز میگیره.
اسپلیتر هم وصل هست ؟ شما سیم تلفنی که به مودمتون وصل هست رو عوض کنید و یه سیم جدید بزارید. ببینید درست میشه یا نه!
+
شما پست اول هم بخونید متوجه میشید هر چی SNR Margin بیشتر باشه خط شما خوبه و نویز کمتر داره! ولی درحال حاضر خط شما به شدت نویز داره! اینایی که گفتم چک کنید.
ممنون از راهنماییتون
نه اسپلیتر نزدم خط رو مستقیم به مودم وصل کردیم
فردا یه سیم مستقیم از درب خونه به مودم میگم داداشم بکشه
اینجوری خوبه؟
ممنون از راهنماییتون
نه اسپلیتر نزدم خط رو مستقیم به مودم وصل کردیم
فردا یه سیم مستقیم از درب خونه به مودم میگم داداشم بکشه
اینجوری خوبه؟
اره یه بار مستقیم از درب خونه با سیم جدید و نو به مودم وصل کنید امتحان کنید ببینید مشکل نویز برطرف میشه یا نه!
amirtehrani93
09-04-2020, 14:41
چه خوب همچین تاپیکی هست
خط خودمو از درب منزل هم چک کردم بازم وضعیتش تغییری نکرد
این خط حداکثر چه سرعتی ساپورت میکنه؟
یه سوال الان سرعت رو ۱۶ ست بشه snr میاد پایین یا این مقدار ثابته؟
چون قبلا رو ۱۶ ست بود همش قطع و وصل میشد بعدش رو ۸ ست شد درست شد
میشه سرعت رو عددی بجز ۸ و ۱۶ ست کرد؟
مثلا ۱۲ ، اگه میشه به پشتیبانی بگم زو چند ست کنه که هم سرعت بره بالا هم قطع و وصل نداشته باشم
amirtehrani93
09-04-2020, 14:47
تمظیمات مودم یه قسمت هست که نمیدونم کاربردش چیه
Service category
کدوم گزینه باید انتخاب کنم؟
Ubr without pcr
Ubr witch pcr
Cbr
Nonrealtime vbr
Realtime vbr
شهرنوش.انوار
09-04-2020, 14:55
چه خوب همچین تاپیکی هست
مثلا ۱۲ ، اگه میشه به پشتیبانی بگم زو چند ست کنه که هم سرعت بره بالا هم قطع و وصل نداشته باشم
خطت تا 21 مگ میکشه ولی تجهیزات پاسخگو نیس (output power پایینه)
فک میکنم اگه رو 10 ببندی مشکلی نداشته باشه. باز با خود پشتیبانش چک کن بگو اگه قطعی داشتم دوباره زنگ میزنم برا تعویض. یه مدت امتحان کن.
چه خوب همچین تاپیکی هست
خط شما تا 16 مگ ساپورت میکنه. ولی الان سرعتتون روی 8 مگ ست شده. میتونید با پشتیبانی تماس بگیرین و بگین سرعتتون رو تا 16 مگ ببرن بالا.
سرعت اگه رو 16 مگ ست بشه طبیعیه که snr میاد پایین تر و مشکلی نیست! هر چی سرعت بالاتر بره snr میاد پایین.
بله میشه ست کرد.
موفق باشید:»
Iloveu-ALL
09-04-2020, 17:39
سلام، یادش بخیر چند سال پیش چقدر پیگیر مشکلم بود 2016 و قبلش، الان خیلی بهتر شده قطعی ها و معمولا روزهای بارونی کمی اتفاق میفته!
خطم چطوره، داغونه نه؟ (نتم 2 مگ بود الان 4 مگه بخاطر حجمش میگیرم وگرنه شاید 1 مگ اول بگیرم و بعد سرعت رو ببرم بالا و حجم باهاش بیاد بالا به صرفه تر در بیاد)
amirtehrani93
09-04-2020, 19:18
خط شما تا 16 مگ ساپورت میکنه. ولی الان سرعتتون روی 8 مگ ست شده. میتونید با پشتیبانی تماس بگیرین و بگین سرعتتون رو تا 16 مگ ببرن بالا.
سرعت اگه رو 16 مگ ست بشه طبیعیه که snr میاد پایین تر و مشکلی نیست! هر چی سرعت بالاتر بره snr میاد پایین.
بله میشه ست کرد.
ممنون دوست عزیز
یعنی به نظر شما ۱۶ با این snr جواب میده؟
اولش رو ۱۶ بود ولی همش قطع و وصل میشد
خط رو ورودی ساختمون هم چک کردم snr دقیقا همین بود
به خرابی تلفن زنگ بزنم مشکل حل میکنن؟
در مورد service category اطلاعی ندارید؟
نظیمات مودم یه قسمت هست که نمیدونم کاربردش چیه
Service category
Ubr without pcr
Ubr witch pcr
Cbr
Nonrealtime vbr
Realtime vbr
سلام، یادش بخیر چند سال پیش چقدر پیگیر مشکلم بود 2016 و قبلش، الان خیلی بهتر شده قطعی ها و معمولا روزهای بارونی کمی اتفاق میفته!
خطم چطوره، داغونه نه؟ (نتم 2 مگ بود الان 4 مگه بخاطر حجمش میگیرم وگرنه شاید 1 مگ اول بگیرم و بعد سرعت رو ببرم بالا و حجم باهاش بیاد بالا به صرفه تر در بیاد)
خط شما خیلی نویز داره با این سرعت. بیشتر از 2مگ هم کشش نداره خطتون. یه بار مستقیم از سرخط مودمتون رو وصل کنید ببینید وضعیتتون بهتر میشه یا نه.
یا سیم کشی خونتون چک کنید یکی از علت های نویز میتونه باشه.
به پشتیبانی هم زنگ بزنید ببنید چک کنن خط شما تا چند مگ کشش داره.
ممنون دوست عزیز
یعنی به نظر شما ۱۶ با این snr جواب میده؟
اولش رو ۱۶ بود ولی همش قطع و وصل میشد
خط رو ورودی ساختمون هم چک کردم snr دقیقا همین بود
به خرابی تلفن زنگ بزنم مشکل حل میکنن؟
در مورد service category اطلاعی ندارید؟
نظیمات مودم یه قسمت هست که نمیدونم کاربردش چیه
Service category
Ubr without pcr
Ubr witch pcr
Cbr
Nonrealtime vbr
Realtime vbr
وضعیت شما الان خوبه. بله 16 با این SNR طبیعیه. الان برای منم 16 هست و SNR هم همین حدود هست.
service category میخاین چکار کنید ؟ نه اطلاعی ندارم.
دوستان وضعیت خط منو ممنون میشم بفرمایید چطوری هست ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amirtehrani93
09-04-2020, 22:16
وضعیت شما الان خوبه. بله 16 با این SNR طبیعیه. الان برای منم 16 هست و SNR هم همین حدود هست.
service category میخاین چکار کنید ؟ نه اطلاعی ندارم.
فکر کنم سرعت رو ۱۶ ببنده snr میاد پایین و بدتر میشه
Service category قبلا رو ubr witch pcr بود
یجا دیدم باید روی ubr without pcr باشه
هرچقدرم سرچ کردم سایت دیگه پیدا نکردم اصلا ببینم کاربردش چیه و روچه گزینه ای باید باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خط شما نهایت ۶مگ می کشه و الان رو ۴ مگ بسته شده تا خط ثبات بیشتری داشته باشه. در وضعیت فعلی شما همون ۴ مگ بهترین گزینه هست
خط شما نهایت ۶مگ می کشه و الان رو ۴ مگ بسته شده تا خط ثبات بیشتری داشته باشه. در وضعیت فعلی شما همون ۴ مگ بهترین گزینه هست
بیشتر منظورم از نظر کشش خط هست ؟ وحشتانک قطع ووصل میشه خواستم بدونم نویزم چطوری که اینجوری میشه چون خطوطم مستفیمه از خودش
بیشتر منظورم از نظر کشش خط هست ؟ وحشتانک قطع ووصل میشه خواستم بدونم نویزم چطوری که اینجوری میشه چون خطوطم مستفیمه از خودش
تصویری که شما گذاشتین هم در دانلود و هم در اپلود نویز شما 14 هست که خوبه و نباید قعطی داشته باشین. مگر اینکه نویز لحظه ای رو خط شما باشه مثلا موقع زنگ خوردن تلفن . اگر در طول روز این تصویر نویز شما باشه قاعدتا نباید لینک شما قطع بشه مگر همون چیزی که بصورت لحظه ای روی خط شما نویز ایجاد می کنه . دنبال اون باش امکان داره از پست تلفن یا کافو و .. هم باشه که باید توسط مامور مخابرات چک بشه.
فاکتور های فعلی شما در عکس سبب قعطی و پرش لینک خط شما نیست. ( پست اول همین تاپیک رو مطالعه کنید).
karwan125
09-04-2020, 22:39
پهناباند خط شما روی 4 مگ بسته شده دانلود ش و آپلود ش بر روی 512 . ، فاصله منزل تا مرکز مخابراتی هم نسبتا خوبه
فقط اینکه میبینید خط شما تا 6 مگ کشش داره فقط دو حالت ممکن هست یکیش اون شرکت ارایه اینترنت تجهیزات مناسبی در مرکز نداره که میتونید برای تغییر ISP اقدام کنید
یا اینکه از سیم کشی داخلی استفاده میکنید ، مودم رو از سر خط یه تست بگیرید ببینید اوضاع به چه صورته
روانپریش
09-04-2020, 23:47
راستی باید خط تلفن رو بدون نویز گیر به مودم وصل کنیم یا باید نویزگیر بزنیم
در ضمن گوشی تلفن به خط وصل نیست فقط مودم وصله
خط شما با این سرعتی که دارین نویز داره. SNR شما با این سرعت باید حدود 25 تا 30 باشه در بهترین شرایط. من خودم همین سرعت رو داشتم SNR من 30 بود و مشکل قطعی و نویز هم نداشتم اصلا.
شما یه بار سیم کشی هاتون رو چک کنید و سیم تلفن جدید وصل کنید به مودم. و اینکه یه بار هم مستقیم از سر خط مودم رو وصل کنید و تست کنید ببینید بهتر میشه یانه.
اگه مشکل حل نشد و مشکل قطعی دارین با پشتیبانی تماس بگیرین و بگید SNR شما پایینه 14 هست با این سرعت و نویز داره خطم. و خودشون چک میکنن و بهتون میگن.
راستی باید خط تلفن رو بدون نویز گیر به مودم وصل کنیم یا باید نویزگیر بزنیم
در ضمن گوشی تلفن به خط وصل نیست فقط مودم وصله
بدون نویزگیر وصل کنید مشکلی نیست.
david848
10-04-2020, 00:10
من رو خط اسپلیتر و تلفن دارم وقتی کلا سیم کشی داخلو قطع میکنم از ورودی تست میگریم snr خط پایینتر میاد کسی نظری داره:hmm:
خطم رو 22 بستن snr 15 هست میبرم سر خط snr میاد رو 6 :eh:
من رو خط اسپلیتر و تلفن دارم وقتی کلا سیم کشی داخلو قطع میکنم از ورودی تست میگریم snr خط پایینتر میاد کسی نظری داره:hmm:
خطم رو 22 بستن snr 15 هست میبرم سر خط snr میاد رو 6 :eh:
دوست عزیز SNR شما با این سرعت عالی و طبیعیه.
سر خط پایین میاد علت میتونه ازین باشه که اسپلیتر نزاشتین. مشکلی نیست، با این سرعت SNR شما خوبه.
amirtehrani93
10-04-2020, 03:39
بالاخره ۴ صبح بعد نیم ساعت وصل شدم گفتم سرعت رو ۱۲ ست کنن
الان نیم ساعته کار میکنم مشکلی نیست
سرعت عالیه تو این بیست دقیقه قطعی هم نداشتم
ولی snr اومده رو ۷.۸ به نظرتون طبیعیه؟
شهرنوش.انوار
10-04-2020, 03:41
طبیعیه. قطعی هم اگه شرکت مشکلی نداشته باشه نخواهید داشت.
تست سرعت تک کانشن خارج یادتون نره :laughing:
شهرنوش.انوار
10-04-2020, 03:44
معموله مودمتون از این جدیداس :laughing:
esteghlalalireza
10-04-2020, 08:29
سلام دوستان این جعبه مخابرات سر کوچه ما خیلی سیم هاش خر تو خره :thumbsdowایا اگه زنگ بزنیم مخابرات درست میکنن ؟؟؟؟و اینکه تاثیر روی نویز داره یا نه.و هزینه میگیرن یا مجانی.
بالاخره ۴ صبح بعد نیم ساعت وصل شدم گفتم سرعت رو ۱۲ ست کنن
الان نیم ساعته کار میکنم مشکلی نیست
سرعت عالیه تو این بیست دقیقه قطعی هم نداشتم
ولی snr اومده رو ۷.۸ به نظرتون طبیعیه؟
طبیعیه دوست عزیز. وضعیت خطتون خوبه.
esteghlalalireza
10-04-2020, 11:56
سلام دوستان این جعبه مخابرات سر کوچه ما خیلی سیم هاش خر تو خره :thumbsdowایا اگه زنگ بزنیم مخابرات درست میکنن ؟؟؟؟و اینکه تاثیر روی نویز داره یا نه.و هزینه میگیرن یا مجانی.
اطفا زود تر راهنمایی کنید فردا همسایمون میخواد زنگ بزنه بیاد
یا باید خودمون دست بکار بشیم
و اینکه اگه درست میکنن چجوری باید بکشونیمشون اینجا؟؟؟
hamed_korn
10-04-2020, 12:14
اطفا زود تر راهنمایی کنید فردا همسایمون میخواد زنگ بزنه بیاد
یا باید خودمون دست بکار بشیم
و اینکه اگه درست میکنن چجوری باید بکشونیمشون اینجا؟؟؟به خود مخابرات بگید.برید مرکز مخابراتیتون به رییس با عکس نشون بدین. بگید باران که میاد هم دایم قطع و وصل میشه. و آب میره تو باکس بیان مرتب کنن و درشو ببندن. خودتون دست بزنید تلفن یک نفر هم قطع کنید دردسر هست.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
esteghlalalireza
10-04-2020, 12:19
به خود مخابرات بگید.برید مرکز مخابراتیتون به رییس با عکس نشون بدین. بگید باران که میاد هم دایم قطع و وصل میشه. و آب میره تو باکس بیان مرتب کنن و درشو ببندن. خودتون دست بزنید تلفن یک نفر هم قطع کنید دردسر هست.
درش بستس اب هم نمیره اما انقد سیمارو دور هم پیچوندن که نویز رو بالا برده قراره من زنگ بزنم بیان همسایه ها کل کل کنن:n24:.
amirtehrani93
10-04-2020, 12:24
طبیعیه. قطعی هم اگه شرکت مشکلی نداشته باشه نخواهید داشت.
تست سرعت تک کانشن خارج یادتون نره :laughing:
الان خودم هیچ مشکلی ندارم
همه چی عالیه تلگرام اینستاگرام و ....
ولی تست سرعت یه چیز دیگه نشون میده
حتی تو یوتیوب فیلمارو میبینم مشکلی نیست
مولتی هم چندبار تست کردم نتایج خیلی ضعیفه
چنتا سرور دیگه هم شانسی زدم ولی همینجوریه
طبیعیه دوست عزیز. وضعیت خطتون خوبه.
ممنون بابت راهنماییاتون
شهرنوش.انوار
10-04-2020, 13:24
الان خودم هیچ مشکلی ندارم
همه چی عالیه تلگرام اینستاگرام و ....
ولی تست سرعت یه چیز دیگه نشون میده
حتی تو یوتیوب فیلمارو میبینم مشکلی نیست
مولتی هم چندبار تست کردم نتایج خیلی ضعیفه
چنتا سرور دیگه هم شانسی زدم ولی همینجوریه
ممنون بابت راهنماییاتون
یوتوب 1080 رو بدون بافر میده؟
پهناباند خط شما روی 4 مگ بسته شده دانلود ش و آپلود ش بر روی 512 . ، فاصله منزل تا مرکز مخابراتی هم نسبتا خوبه
فقط اینکه میبینید خط شما تا 6 مگ کشش داره فقط دو حالت ممکن هست یکیش اون شرکت ارایه اینترنت تجهیزات مناسبی در مرکز نداره که میتونید برای تغییر ISP اقدام کنید
یا اینکه از سیم کشی داخلی استفاده میکنید ، مودم رو از سر خط یه تست بگیرید ببینید اوضاع به چه صورته
تصویری که شما گذاشتین هم در دانلود و هم در اپلود نویز شما 14 هست که خوبه و نباید قعطی داشته باشین. مگر اینکه نویز لحظه ای رو خط شما باشه مثلا موقع زنگ خوردن تلفن . اگر در طول روز این تصویر نویز شما باشه قاعدتا نباید لینک شما قطع بشه مگر همون چیزی که بصورت لحظه ای روی خط شما نویز ایجاد می کنه . دنبال اون باش امکان داره از پست تلفن یا کافو و .. هم باشه که باید توسط مامور مخابرات چک بشه.
فاکتور های فعلی شما در عکس سبب قعطی و پرش لینک خط شما نیست. ( پست اول همین تاپیک رو مطالعه کنید).الان میگفتن شرکت ها تا اردیبهشت ۱۶ مگ باید بشه هنوز نشده؟
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
amirtehrani93
10-04-2020, 13:58
یوتوب 1080 رو بدون بافر میده؟
1080 نه ولی 720 مشکلی نداره
سرعت دانلود هم 1.3 تا 1.5 متغیره بیشتر 1.4
درکل اینجوری بمونه کاملا راضی ام
شهرنوش.انوار
10-04-2020, 14:01
1080 نه ولی 720 مشکلی نداره
سرعت دانلود هم 1.3 تا 1.5 متغیره بیشتر 1.4
درکل اینجوری بمونه کاملا راضی ام
حالا در کل الان 720 utube اچ دی نیس ولی بعدا دوباره hd بشه ممکنه مشکل داشته باشی.
مبارکه :thumbsup:
روانپریش
10-04-2020, 15:11
دوستان یه نرم افزار بود قبلا توی همین تاپیک میذاشتن که نویز رو می اورد پایین واقعیت داشت همچین چیزی؟
یه سیم مستقیم هم گرفتم از روی خط ورودی منزل تا مودم بازم هر چند دقیقه یک بار چراغ لینکم میپره واقعا اذیت میکنه چیکار کنم؟
esteghlalalireza
10-04-2020, 18:16
دوستان یه نرم افزار بود قبلا توی همین تاپیک میذاشتن که نویز رو می اورد پایین واقعیت داشت همچین چیزی؟
یه سیم مستقیم هم گرفتم از روی خط ورودی منزل تا مودم بازم هر چند دقیقه یک بار چراغ لینکم میپره واقعا اذیت میکنه چیکار کنم؟
نرم افزار dmt
با نرم افزار که نمیشه نویز کنترل کرد مگر نه تمام سرویس های این کشور که ADSL - 20 ساله چیشه از رده خارج دنیا رو میدن باهاش مشکلات رو حل می کردن :weird::thumbsdow:exclamati
روانپریش
10-04-2020, 18:53
نرم افزار dmt
تاثیر داره؟ تا چند روز پیش خوب بود یهو بهم ریخت
بعد سیم مستقیم هم از رودی در منزل گرفتم روی مودم بازم تاثیری نداشت
تاثیر داره؟ تا چند روز پیش خوب بود یهو بهم ریخت
بعد سیم مستقیم هم از رودی در منزل گرفتم روی مودم بازم تاثیری نداشت
دوست عزیز کارکرد اون نرم افزار به این گونست که پهنای باندتون میاره پایین که نویز هم کم بشه !
قطعاً که تاثیر داره ولی به قیمت قربانی کردن سرعت دیگه !
مثلا شما روی 10 مگ پرش لینک داری بااون نرم افزار میاریش روی 6-8 مگابیت و دیگه قطعی برطرف میشه !
روانپریش
10-04-2020, 20:03
اشکال نداره خیلی اذیت میکنه من نهایتن وبگردی میکنم و دانلود ندارم
طرز کار باهاش چجوری هست؟
اشکال نداره خیلی اذیت میکنه من نهایتن وبگردی میکنم و دانلود ندارم
طرز کار باهاش چجوری هست؟
روانپریش
10-04-2020, 20:30
من هم از فرایند این ابزار اطلاعی ندارم که دقیقا چه کاری انجام میده. منابع فارسی هم چیزی در موردش پیدا نکردم و منابع خارجی هم محدود نوشتن دربارش
ولی اگه می خواهید تست کنید : اولا چیپست مودمتون حتما باید برودکام باشه مرحله بعد باید telnet بزنید به مودم
از طریق cmd ویندوز هم میشه اما باید قبلش telnet رو فعال کنید (آموزش yun.ir/4zg ). برنامه Termius اندروید هم همین کار رو میکنه.
مرحله بعد در cmd دستور telnet 192.168.1.1 رو وارد کنید. (اگه ip مودم فرق داره خودتون اصلاح کنید)
بعد از وارد کردن یوزر و پسورد وارد مودم میشید
حالا کافیه از دستور adsl configure --snr 200 استفاده کنید. تا اونجا که من فهمیدم عدد 100 حالت دیفالت رو داره، بالاتر از 100 SNR رو افزایش میده و پایین تر از 100 کاهش.
حالا اگه چیپست درست باشه و دستور رو درست وارد کرده باشین، مودم بهش واکنش نشون میده و لینک جدید رو برقرار میکنه
در مورد عدد هم خودتون باید آزمایش کنید تو کدوم عدد بهترین کیفیت رو اجرا میکنه بدون اینکه Rate خط رو، از اون مقداری که isp داده پایین تر بیاره
من انجام دادم دوست گرامی همین عدد 200 رو زدم ولی بازم چراغ لینک میپره
amirtehrani93
11-04-2020, 12:23
دوستان من بخاطر قیمت مشترک جدید با یه خط دیگه از پشگامان نت گرفتم
خط قبلیم چون رانژه بود نمیخواستم بین دو سرویس وقفه بیفته
الان چک کردم خط قبلیم رو سرعت 16 نویزش 12ئه
ولی خط جدیدم که رانژه شده نهایتش رو سرعت 12 نویزش 8ئه
از سر خط ورودی به خونه هم چک کردم تغییری نکرد
دلیلش چیه؟ آیا مقدار snr به شرکت بستگی داره؟ شرکت قبلیم صبانت بود
میتونم هفته بعد که نت قبلیم تموم شدadsl جدیدمو انتقال بدم به خط قدیمی؟
karwan125
11-04-2020, 15:00
دوستان من بخاطر قیمت مشترک جدید با یه خط دیگه از پشگامان نت گرفتم
خط قبلیم چون رانژه بود نمیخواستم بین دو سرویس وقفه بیفته
الان چک کردم خط قبلیم رو سرعت 16 نویزش 12ئه
ولی خط جدیدم که رانژه شده نهایتش رو سرعت 12 نویزش 8ئه
از سر خط ورودی به خونه هم چک کردم تغییری نکرد
دلیلش چیه؟ آیا مقدار snr به شرکت بستگی داره؟ شرکت قبلیم صبانت بود
میتونم هفته بعد که نت قبلیم تموم شدadsl جدیدمو انتقال بدم به خط قدیمی؟
ببینید قطعا سیم کشی و نوع سیم و تجهیزات شرکت مذکور در نوسان SNR و کیفیت خط تاثیر داره
بنده از شاتل سرویس داشتم سرویس م سر خط به زور 16 مگ رو پشتیبانی میکرد
اما جدیدا مخابرات بستر رو از سیم مسی به کافوی نوری تغییر داد این کیفیت سرویس جدید م از مخابرات خودتون تفاوت رو احساس کنید .
amirtehrani93
11-04-2020, 15:28
ببینید قطعا سیم کشی و نوع سیم و تجهیزات شرکت مذکور در نوسان SNR و کیفیت خط تاثیر داره
اما جدیدا مخابرات بستر رو از سیم مسی به کافوی نوری تغییر داد این کیفیت سرویس جدید م از مخابرات خودتون تفاوت رو احساس کنید .
کیفیت عالیه خوشبحالتون
++++++
امروز سیم تلفن از جعبه تقسیم برق خارج کردم اتصالاتی که با چسب بود باز کردم با رابط وصل کردم
هیچ تاثیری نداشت در حد 0.2 فرق کرد
با مخابرات تماس گرفتم گفتم دوتا خط تو خونه دارم جفتش نت داره یکی نویزش 12 یکی 8
گفت بخاطر سیم کشیه شاید اون یکی خط تو مسیر سولفاته شده یا اتصالاتش درست نیست و ...
و جالب تر اینکه گفت از نظر ما مشکلی نیست فقط در صورتی میتونیم رسیدگی کنیم خطتون سرعت 2مگ جواب نده:wac::wac::wac:
الان عالیه و ....
اینم از جوابیه مخابرات:blink:
بیخیال سرعت 16 شدم با همین 12 سر میکنیم
karwan125
11-04-2020, 15:38
کیفیت عالیه خوشبحالتون
++++++
امروز سیم تلفن از جعبه تقسیم برق خارج کردم اتصالاتی که با چسب بود باز کردم با رابط وصل کردم
هیچ تاثیری نداشت در حد 0.2 فرق کرد
با مخابرات تماس گرفتم گفتم دوتا خط تو خونه دارم جفتش نت داره یکی نویزش 12 یکی 8
گفت بخاطر سیم کشیه شاید اون یکی خط تو مسیر سولفاته شده یا اتصالاتش درست نیست و ...
و جالب تر اینکه گفت از نظر ما مشکلی نیست فقط در صورتی میتونیم رسیدگی کنیم خطتون سرعت 2مگ جواب نده:wac::wac::wac:
الان عالیه و ....
اینم از جوابیه مخابرات:blink:
بیخیال سرعت 16 شدم با همین 12 سر میکنیم
فاصله مرکز مخابراتی تا منزل چقدر هست ؟
طبق این چند ساله ای که از شرکت های مختلف نت گرفتم ، به ترتیب : مخابرات - پارس آنلاین - شاتل - آسیاتک بهترین کیفیت خط رو پوشش میدن بقیه شرکت ها برای سرعت های بالا ضعیف کار میکنن.
شما م ISP تون رو عوض کنید از شرکتی که بهترین کیفیت خط رو ارائه میده نت بگیرید..
start202
11-04-2020, 16:53
سلام اگه شد با تلنت وصل شو به مودم وdata rate رو ببر بالا ببینیمخطت تا چن میکشه و سرعتت نهایت چه قدر میشه خطت روی fast هست ؟؟
amirtehrani93
11-04-2020, 17:21
فاصله مرکز مخابراتی تا منزل چقدر هست ؟
طبق این چند ساله ای که از شرکت های مختلف نت گرفتم ، به ترتیب : مخابرات - پارس آنلاین - شاتل - آسیاتک بهترین کیفیت خط رو پوشش میدن بقیه شرکت ها برای سرعت های بالا ضعیف کار میکنن.
شما م ISP تون رو عوض کنید از شرکتی که بهترین کیفیت خط رو ارائه میده نت بگیرید..
فاصله مون که 1 کیلومتر هم نیست حالا بگیم سیم پیچیده اینور اونور نهایت بشه 2
شما رو یه خط اینترنت از شرکتای مختلف گرفتید؟
مقدار snr margin رو شرکتای مختلف فرق میکنه؟
karwan125
11-04-2020, 17:46
سلام اگه شد با تلنت وصل شو به مودم وdata rate رو ببر بالا ببینیمخطت تا چن میکشه و سرعتت نهایت چه قدر میشه خطت روی fast هست ؟؟
سلام data rate رو ببرم بالا ، منظورت اینکه دستور " wan dmt2 set snrm 5700 5700 " اجرا کنم ؟؟
نمیدونم مخابرات حالت Fast رو داره یا نه ! ولی پینگ داخلی م 35 هست ، 8.8.8.8 تقریبا 58 میشه ، سرویس 8 مگ رو واسه تست گرفتم ولی ماه های دیگه حتما اقزایش میدم ، سرعت دانلود م دقیقا همون 8 مگابیت رو بهم میده ...
فاصله مون که 1 کیلومتر هم نیست حالا بگیم سیم پیچیده اینور اونور نهایت بشه 2
شما رو یه خط اینترنت از شرکتای مختلف گرفتید؟
مقدار snr margin رو شرکتای مختلف فرق میکنه؟
اگر فاصله ت 1 کیلومتر یا یکم بیشتر باشه نباید این مقدار از کشش خط رو بده ، قطعا مشکل از شرکت ارائه دهنده اینترنت ت هست .
بله من روی یک خط تلفن همون مرکز مخابراتی از شرکت های ارائه دهنده اینترنت مختلفی نت گرفتم هر شرکتی مقدار snr margin متفاوت هست .، همون طور گفتم کیفیت مخابرات خوبه ، بعدش پارس انلاین ، شاتل ، آسیاتک ...
نمیدونم کدوم شهر هستید ولی از سایت نت سنج پلاس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کمک بگیرید خیلی کاربردی هست ..
ولی دیگه اگر فاصله زیاد باشه بیشتر از 2 کیلومتر ، از هر شرکتی بگیرید تفاوت آن چنانی نداره ...
start202
11-04-2020, 18:11
سلام data rate رو ببرم بالا ، منظورت اینکه دستور " wan dmt2 set snrm 5700 5700 " اجرا کنم ؟؟
نمیدونم مخابرات حالت Fast رو داره یا نه ! ولی پینگ داخلی م 35 هست ، 8.8.8.8 تقریبا 58 میشه ، سرویس 8 مگ رو واسه تست گرفتم ولی ماه های دیگه حتما اقزایش میدم ، سرعت دانلود م دقیقا همون 8 مگابیت رو بهم میده ...
اگر فاصله ت 1 کیلومتر یا یکم بیشتر باشه نباید این مقدار از کشش خط رو بده ، قطعا مشکل از شرکت ارائه دهنده اینترنت ت هست .
بله من روی یک خط تلفن همون مرکز مخابراتی از شرکت های ارائه دهنده اینترنت مختلفی نت گرفتم هر شرکتی مقدار snr margin متفاوت هست .، همون طور گفتم کیفیت مخابرات خوبه ، بعدش پارس انلاین ، شاتل ، آسیاتک ...
نمیدونم کدوم شهر هستید ولی از سایت نت سنج پلاس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کمک بگیرید خیلی کاربردی هست ..
ولی دیگه اگر فاصله زیاد باشه بیشتر از 2 کیلومتر ، از هر شرکتی بگیرید تفاوت آن چنانی نداره ...
نمیخواد که بیشتر بخری این کامند رو بزن
wan dmt2 set snrm 13000 13000
بعدش هم بزن
wan adsl reset
بعد هم برای اینکه بفهمی fast هست یانه
wan dmt2 show dmt
start202
11-04-2020, 18:14
بعدش هم بزن
wan adsl reset
تا اعمال بشه بعد صفحه مودم رو باز کن از نویز عکس بده
wan dmt2 show dmt
بعد از وضعیت خط عکس بزار تا ببینیم اگه زیاد بود کمش کنی بعد که حالت ثابت رو پیدا کردیم تو مودم ثبتش کنیم
start202
11-04-2020, 18:33
اگه زیاد کار نکردی هر جا گیر داشتی بگو
amirtehrani93
11-04-2020, 18:39
پس اینطور
فکر میکردم snr ثابته و ربطی به شرکتا نداره
ممنون از راهنماییتون
مشکل عجیبی که دارم تست سرعت با کامپیوتره
با گوشی تست میگیرم عالیه و همون سرعت واقعی نشون میده
ولی همون تست با کامپیوتر همش 1الی 2مگ هست در صورتی که گوشی 10 نشون میده
من کامپیوترم با کابل 30متری به مودم وصله نمیدونم بخاطر اینه یا نه
پر.کسی هم رو کامپیوتر نیست
ولی وقتی با idm دانلود میکنم سرعت عادیه و با همون 10مگ دانلود میکنه
وب گردی هم مشکل نداره
karwan125
11-04-2020, 20:23
بعدش هم بزن
wan adsl reset
wan dmt2 show dmt
این دستور wan dmt2 show dmt رو وارد کردم این نتایج ش ، فقط من زیاد ازش سر در نیاوردم یه توضیحی بدید ممنون میشم.
start202
11-04-2020, 20:24
این دستور wan dmt2 show dmt رو وارد کردم این نتایج ش ، فقط من زیاد ازش سر در نیاوردم یه توضیحی بدید ممنون میشم.
الان انلاین هستید ؟ تا چند دقیقه با هم چک کنیم ؟؟
karwan125
11-04-2020, 20:45
الان انلاین هستید ؟ تا چند دقیقه با هم چک کنیم ؟؟
بله آنلاین هستم - دستور wan dmt2 show dmt که اجرا کردم در بالا عکس ش رو گذاشتم ، فقط متوجه نشدم چی به چیه !
الان حالت Fast فعاله ؟ از کجا میشه فهمید ؟
start202
11-04-2020, 20:48
بله آنلاین هستم - دستور wan dmt2 show dmt که اجرا کردم در بالا عکس ش رو گذاشتم ، فقط متوجه نشدم چی به چیه !
الان حالت Fast فعاله ؟ از کجا میشه فهمید ؟
برای fast بودن اینو باید بزنی اونو برای سرعت گفتم
wan adsl c
start202
11-04-2020, 20:49
برای fast بودن اینو باید بزنی اونو برای سرعت گفتم
بعدش هم بزن
wan adsl c
اینجا رو رفرش کن که پیام ها رو زود به زود ببینی سریع انجام بدیم
karwan125
11-04-2020, 21:20
اینجا رو رفرش کن که پیام ها رو زود به زود ببینی سریع انجام بدیم
آها که این طور wan adsl c رو زدم ، interleaved بود رو حالت Fast نیست ..
شما در جریان باشید اینترنت مخابرات حالت Fast داره ؟
من تماس گرفتم با پشتیبانه گفت اصلا نمیدونم چی میگی ! کاربردش چیه :دی
start202
11-04-2020, 21:23
یه کاری میکنیم اونو اول سرعت اینو بزن
بعدش هم بزن
wan adsl reset
- - - Updated - - -
بعدش هم بزن
wan adsl reset
عکس از نویز یادت نره
karwan125
11-04-2020, 21:25
بعدش هم بزن
wan adsl reset
- - - Updated - - -
بعدش هم بزن
wan adsl reset
عکس از نویز یادت نره
داداش اینترنت مخابرات دچار اختلال هست ، دارن پنل کاربری رو بروز رسانی میکنن ، ریست میشه مودم خیلی دیر IP جدید میگیره حدود 10 دقیقه ای طول میکشه.
تست رو بذاریم فردا ..
start202
11-04-2020, 21:27
داداش اینترنت مخابرات دچار اختلال هست ، دارن پنل کاربری رو بروز رسانی میکنن ، ریست میشه مودم خیلی دیر IP جدید میگیره حدود 10 دقیقه ای طول میکشه.
تست رو بذاریم فردا ..
خوب اون زدی بگو بگم چجوری بری رو فست
مودم ریست نمیشه لینک ریست میشه
karwan125
11-04-2020, 21:31
خوب اون زدی بگو بگم چجوری بری رو فست
مودم ریست نمیشه لینک ریست میشه
چه طوری باید رفت رو حالت Fast ؟
start202
11-04-2020, 21:33
چه طوری باید رفت رو حالت Fast ؟
قدم قدم اونو بزن بعد این یکی
morteza_mombeini
12-04-2020, 10:56
دوستان باز این تلفن بی صاحاب قطه حتی ولتاژ هم نداره ، وقتی با ۲۰۱۱۷ تماس میگیرم و اعلام خرابی میکنم بعد از اینکه شماره رو وارد میکنم میگه خرابی تلفن شما اصلاح گردید . چرا اینقد بی در و پیکره این مخابرات؟
esteghlalalireza
12-04-2020, 14:35
سلام دوستان کسی میدونه تقریبا فاصله ما چقدره از مخابرات و اینکه کیفیت خط خوبه یا نه
karwan125
12-04-2020, 15:00
سلام دوستان کسی میدونه تقریبا فاصله ما چقدره از مخابرات و اینکه کیفیت خط خوبه یا نه
توی سایت speedguide زدم حدودا زیر 1 کیلومتر هس فاصله تا مرکز مخابراتی ..
پهناباند روی 16 مگ هستش و نویز ی رو خط نمیبینم
کدوم شرکت اینترنت گرفتی ؟
esteghlalalireza
12-04-2020, 15:14
شرکت اسیاتک
start202
12-04-2020, 15:22
سلام کامند رو زدی ؟
esteghlalalireza
12-04-2020, 15:53
زنگ زدم اسیاتک گفت 4 کیلومتر:25::25::24:
و اینکه چرا وقتی نزدیک شب میشه نویز پایین تر میاد
karwan125
12-04-2020, 16:30
زنگ زدم اسیاتک گفت 4 کیلومتر:25::25::24:
و اینکه چرا وقتی نزدیک شب میشه نویز پایین تر میاد
عذرخواهی میکنم خیلی چرت گفته اون پشتیبان ش هیچی نفهمیده از مبانی ADSL ... اولا اگر 4 کیلومتر باشه ، سرعت 16 مگ بهت سرویس میده ؟ :thumbsdow:D
اینم نتیجه خط ت :
آیدی تلگرام ت رو پیام خصوصی بکن برام . یه سری راهکار هست رو خط ت تست کنم ببینم نویز شبانه ت برطرف میشه یا نه ...
start202
12-04-2020, 16:35
عذرخواهی میکنم خیلی چرت گفته اون پشتیبان ش هیچی نفهمیده از مبانی ADSL ... اولا اگر 4 کیلومتر باشه ، سرعت 16 مگ بهت سرویس میده ؟ :thumbsdow:D
اینم نتیجه خط ت :
آیدی تلگرام ت رو پیام خصوصی بکن برام . یه سری راهکار هست رو خط ت تست کنم ببینم نویز شبانه ت برطرف میشه یا نه ...
ممنونم واقعا
شهرنوش.انوار
12-04-2020, 16:40
ممکنه خطتون فیبر باشه.
استان هایی هستن که آسییاتک هم رو فیبر سرویس میده
karwan125
12-04-2020, 16:41
سلام کامند رو زدی ؟
سلام دادا ، مخابرات به دلیل کابل برگردان اینترنت ش دچار اختلال شده من کامند رو بزنم بخوام ریست کنم لینک میپره ، وقتی بیاد خیلی دیر آی پی میگیره اذیت میکنه.
بعد این اختلال خبر ت میکنم حتما تست رو انجام بدیم..
start202
12-04-2020, 17:01
سلام دادا ، مخابرات به دلیل کابل برگردان اینترنت ش دچار اختلال شده من کامند رو بزنم بخوام ریست کنم لینک میپره ، وقتی بیاد خیلی دیر آی پی میگیره اذیت میکنه.
اهان کجا هستید ؟؟
esteghlalalireza
12-04-2020, 17:22
اینم نتیجه خط ت :
سلام ایدی هم فرستادم و العان هم انلاینم :»
esteghlalalireza
12-04-2020, 17:36
سلام ایدیم همون اسمم در فروم هست:»
amirtehrani93
12-04-2020, 20:21
وضعیت دوتا خط مختلف تو این عکس میبینید
سرویس قبلیم و سرویس جدیدم که همزمان فعالن
روی خط دوتا اختلاف هست
output power چیه ؟ ربطی به نویز داره؟ چرا واسه خطی که مشکل نویز داره مقدارش خیلی پایینه
چرا attainable rate برای یکی از خط ها 16812 برای اون یکی 22344 این مقدار به کیفیت خط ربط داره؟ شرکت میتونه اینم بیاره پایین؟مثل rate که محدودش کرد و نویز کمتر شد
وضعیت دوتا خط مختلف تو این عکس میبینید
سرویس قبلیم و سرویس جدیدم که همزمان فعالن
روی خط دوتا اختلاف هست
output power چیه ؟ ربطی به نویز داره؟ چرا واسه خطی که مشکل نویز داره مقدارش خیلی پایینه
چرا attainable rate برای یکی از خط ها 16812 برای اون یکی 22344 این مقدار به کیفیت خط ربط داره؟ شرکت میتونه اینم بیاره پایین؟مثل rate که محدودش کرد و نویز کمتر شد
سلام
Output Power میزان نیروی انتقال Data که بین مودم شما و مرکز انتقال داده، ترانسفر میشه و بر حسب دسیبل هست.
نسبت مقادیر این مشخصه معمولا باید اینطور باشه که مقدار Downstream، دو برابر مقدار Upstream باشه که نسبت نرمال محسوب میشه.
بله attainable rate به کیفیت خط شما بستگی داره. یکی از خط هاتون تا 16 مگ و یکی دیگه تا 22 مگ میکشه.
خیر این مثل data rate نیست که شرکت بتونه بالا پایینش کنه.
فقط میتونید به پشتیبانی یا مرکز مخابراتی تون تماس بگیرین و بگید خطتون تا چند مگ کشش داره.
ali7885578778
13-04-2020, 17:37
سلام دوستان اون دستور dmt واسه مودم های زایکسل چیه؟
هرچی میزنم هردستور هایی ک گفتین نمیشه
amirtehrani93
14-04-2020, 08:08
سلام
Output Power میزان نیروی انتقال Data که بین مودم شما و مرکز انتقال داده، ترانسفر میشه و بر حسب دسیبل هست.
نسبت مقادیر این مشخصه معمولا باید اینطور باشه که مقدار Downstream، دو برابر مقدار Upstream باشه که نسبت نرمال محسوب میشه.
بله attainable rate به کیفیت خط شما بستگی داره. یکی از خط هاتون تا 16 مگ و یکی دیگه تا 22 مگ میکشه.
خیر این مثل data rate نیست که شرکت بتونه بالا پایینش کنه.
فقط میتونید به پشتیبانی یا مرکز مخابراتی تون تماس بگیرین و بگید خطتون تا چند مگ کشش داره.
ممنون علی جان از جواب کاملت:»
ali7885578778
14-04-2020, 09:05
سلام دوستان من اون برنامه dmt رو پیدا کردم ولی وقتی میخوام کانکت بشم ارور میده اون دستور های wan dmt هم واسه مودم زاکسل جواب نمیده دستور هایش چیه واس مودم زایکسل؟
ali7885578778
14-04-2020, 18:28
حاجی کسی نیست جواب مارو بده؟
esteghlalalireza
14-04-2020, 18:31
حاجی کسی نیست جواب مارو بده؟
سلام اون فقط روی مودم هایی که چیپشون برودکام باشه جواب میده:»
ali7885578778
14-04-2020, 18:51
سلام اون فقط روی مودم هایی که چیپشون برودکام باشه جواب میده:»
خوب اینم چیپش برادکام هست فقط دستور هاشو نمیدونم چی بزنم
esteghlalalireza
14-04-2020, 18:53
خوب اینم چیپش برادکام هست فقط دستور هاشو نمیدونم چی بزنم
عکس قرار بده
ali7885578778
14-04-2020, 19:25
عکس قرار بده
از چی عکس قرار بدم؟
esteghlalalireza
14-04-2020, 20:11
از چی عکس قرار بدم؟
از جایی که خطا میده
ali7885578778
15-04-2020, 12:21
از جایی که خطا میده
عکس نمیتونم بزارم هی ارور میده
hamed_korn
15-04-2020, 12:36
سلام عکس رو با قند شکن روشن باید آپلود کنید.
سلام دوست عزیز
منم مودمم برودکام هست ولی فقط دستور wan show جواب میده
ولی یه دستور دیگه هم میشه استفاده کرد و جوابه :
adsl configure --mod pm --lpair inner --trellis on --snr 1 --bitswap on --sesdrop on --sra on --CoMinMgn on --i24k on --phyReXmt 0x3 --Ginp 0x3 --TpsTc 0x3 --monitorTone on
بعدش :
adsl connection --up --L0
save
adsl profile --save
save
این برای بیشتر مواقع اوضاع رو بهتر میکنه.
برای خط های خراب هم :
adsl configure --mod d --lpair inner --trellis off --snr 1 --bitswap off --sesdrop off --sra off --CoMinMgn off --i24k off --phyReXmt 0x0 --Ginp 0x0 --TpsTc 0x0 --monitorTone off
adsl connection --normal
save
adsl profile --save
save
.
ali7885578778
16-04-2020, 16:33
سلام دوست عزیز
adsl configure --mod pm --lpair inner --trellis on --snr 1 --bitswap on --sesdrop on --sra on --CoMinMgn on --i24k on --phyReXmt 0x3 --Ginp 0x3 --TpsTc 0x3 --monitorTone on
بعدش :
save
adsl profile --save
save
برای خط های خراب هم :
adsl configure --mod d --lpair inner --trellis off --snr 1 --bitswap off --sesdrop off --sra off --CoMinMgn off --i24k off --phyReXmt 0x0 --Ginp 0x0 --TpsTc 0x0 --monitorTone off
adsl connection --normal
save
adsl profile --save
save
.
داداش هر دستوری ک گفتن رو زدم همین ارور رو میده
ali7885578778
16-04-2020, 16:35
سلام دوست عزیز
بعدش :
save
adsl profile --save
save
برای خط های خراب هم :
adsl connection --normal
save
adsl profile --save
save
.
داداش سلام بازم ارور ک دستور پیدا نشد میده
ali7885578778
16-04-2020, 16:39
فقط wan رو ک میزنم اینارو میاره
hamid315
17-04-2020, 18:18
من این کامند رو زدم سرعت دو برابر شد. البته نویز خطم زیاده و سرعت از یه مگ شد دو مگ. ولی قطع وصلیش زیاد شده. مقدار نرمال رو چقدر باید بذاریم/
start202
17-04-2020, 18:20
.........del
hamid315
17-04-2020, 18:30
DSL Up Time:
0 Days
0:00:48
PPPOE Up Time:
0 Days
0:00:46
SNR margin And Line Attenuation
SNR margin Upstream :
69 db
Line Attenuation Upstream :
31 db
SNR margin Downstream :
0 db
Line Attenuation Downstream :
53 db
hamid315
17-04-2020, 18:38
DSL Up Time:
0 Days
PPPOE Up Time:
0 Days
SNR margin Upstream :
69 db
31 db
SNR margin Downstream :
0 db
53 db
سلام دوست عزیز
شاید مودم برودکام نباشه چون برای من تا تلنت رو میزنم اولین پیغام bcm6318 میزنه که تو عکس شما نیست.
فقط wan رو ک میزنم اینارو میاره
سلام دوست عزیز
شاید مودم برودکام نباشه چون برای من تا تلنت رو میزنم اولین پیغام bcm6318 میزنه که تو عکس شما نیست.
DSL Up Time:
0 Days
PPPOE Up Time:
0 Days
SNR margin Upstream :
69 db
31 db
SNR margin Downstream :
0 db
53 db
سلام دوست عزیز
adsl profile --restore رو امتحان کنید
اما شما یه بار دستور دوم رو بزن چون به نظر خطتون خراب به نظر میرسه
به دلیل SNR margin Downstream : 0 db
و Line Attenuation Downstream : 53 db
hamid315
17-04-2020, 22:16
SNR margin Upstream :
10 db
35 db
SNR margin Downstream :
7 db
65 db
اون موقع که فک کنم خطم کلا قطع بود چون دستور زیر رو زدم
wan dmt2 set snrm 5700 5700
که قطع شد بعدش دوباره برگردوندم گذاشتم رو 1300
الان مشخصات بالا با 1300 هستش
تا چند بنظرتون چا داره ببرم بالا
چیکار کنم با این خط .. پیشنهادی چیزی ؟ خیلی وقت هست که سرویس روی این خط رو شارژ نکردم بدلیل همین نویز ...ولی خط هنوز تخلیه نشده همینطور که معلومه.
karwan125
20-04-2020, 09:49
چیکار کنم با این خط .. پیشنهادی چیزی ؟ خیلی وقت هست که سرویس روی این خط رو شارژ نکردم بدلیل همین نویز ...ولی خط هنوز تخلیه نشده همینطور که معلومه.
این راهکار هایی که خدمتون عرض میکنم تا حدودی کیفیت خط تون رو پایدار میکنه .. و نویز رو برطرف ..
اول کار اینکه روی Annex A قرار بدید در تنظیمات مودم ..
حالت Fast فعال هستش که این خود باعث ایجاد crc و کاهش snr دانلود میشه ..
اون رو به به حالت interleaved تغییر بدید ؛ این مورد رو باید با ISP صحبت کنید که حالت پروفایل گیم ( Fast ) رو روی خط تون غیره فعال بکنن.
الان پهناباند روی 4 مگ هست با این کار هایی که گفتم انجام بدید تا 8 مگ خط تون جوابگو هست .
این راهکار هایی که خدمتون عرض میکنم تا حدودی کیفیت خط تون رو پایدار میکنه .. و نویز رو برطرف ..
اول کار اینکه روی Annex A قرار بدید در تنظیمات مودم ..
حالت Fast فعال هستش که این خود باعث ایجاد crc و کاهش snr دانلود میشه ..
اون رو به به حالت interleaved تغییر بدید ؛ این مورد رو باید با ISP صحبت کنید که حالت پروفایل گیم ( Fast ) رو روی خط تون غیره فعال بکنن.
الان پهناباند روی 4 مگ هست با این کار هایی که گفتم انجام بدید تا 8 مگ خط تون جوابگو هست .
بلایی که interleave سر پینگ میاره ... نمیاره :tongue: همه این چیزایی که شما فرمودید رو خودم هم متوجه هستم...فقط واقعا برام سوال شده که یک خط با این مقیاس attenuation چرا باید نویزش انقدر بالا باشه..جالبه منطقه هم منطقه فیبرنوری هستش...الان چون دوباره بحث vdsl از سر گرفته شده ...دوباره به فکر نت سیمی گرفتن افتادم ..ولی با این وضع بعید میدونم که حتی اگر روزی هم vdsl به این منطقه ارایه بشه بتونم بهره ببرم.
دوستان در بحث تست سرعت بخشی هست به نام Singel و یا Multi
فرق این دو چیه و کدوم باید ملاک اصلی باشه برامون
شهرنوش.انوار
23-04-2020, 13:48
دوستان در بحث تست سرعت بخشی هست به نام Singel و یا Multi
فرق این دو چیه و کدوم باید ملاک اصلی باشه برامون
سینگل مهم تره چون برای استریم ویدئو بیشتر سرعت تک کانکشن مهمه
ولی برای دانلود فایل بخصوص با IDM مولتی کانکشن به کار میاد
Reza_brj
25-04-2020, 14:02
من میخوام بدونم
ساعت 8 صبح مودم روی خط بدون اینکه هیچی دیگه وصل باشه و سیم برقم وصل نی بهش و پست مخابراتم بغل خونمومه نویز رو 14.15 هست و مکس ریت خط 14 مگ
الان ساعت 4 عصر چرا نویز باید بشه 7 !!!!!!!!!!!!!!!! مکس رین میشه 10 مگ
چ اتفاقی مگه مگه واسه این خط میفته جنگ میشه مگه از فاصله مخابرات تا خونه بعد اخر شب صلح میشه !!!!
esteghlalalireza
25-04-2020, 16:53
چون توی شب پهنای باند بیشتری مصرف میشه و طبعا snr هم پایین تر میاد.
شاید هم لوازم برقی اون ساعت بیشتر مصرف میشه و نویز میندازه
Caspian swan
25-04-2020, 20:06
بعد اجرای این فرمان(البته با عدد 5888) و انجام wan adsl reset مقدار snr تغییری نمیکنه ولی max rate زیاد میشه.ضمنا این حالت بعد از خاموش و روشن کردن مودم به حالت اولش بر میگرده.
این قبل از اجرای فرمان
و این بعدش
سوال اینه که میتونم با این اوصاف درخواست کنم سرعت رو تا 16 باز بذارن؟
karwan125
25-04-2020, 20:19
بعد اجرای این فرمان(البته با عدد 5888) و انجام wan adsl reset مقدار snr تغییری نمیکنه ولی max rate زیاد میشه.ضمنا این حالت بعد از خاموش و روشن کردن مودم به حالت اولش بر میگرده.
این قبل از اجرای فرمان
و این بعدش
سوال اینه که میتونم با این اوصاف درخواست کنم سرعت رو تا 16 باز بذارن؟
فاصله ت تا مرکز مخابرات ت خیلی خوبه نباید این مقدار کشش خط رو نشون بده ، به احتمال زیاد سیم تلفن داخلی منزل ت فرسوده س ، از سر خط تلفن ت یه تست بگیر ببین اوضاع ت چه طوره !
Caspian swan
25-04-2020, 20:23
از سر کوچه تست گرفتم همین مقادیر بود تقریبا.
مدل مودم td-W8951ND
فاصله ت تا مرکز مخابرات ت خیلی خوبه نباید این مقدار کشش خط رو نشون بده ، به احتمال زیاد سیم تلفن داخلی منزل ت فرسوده س ، از سر خط تلفن ت یه تست بگیر ببین اوضاع ت چه طوره !
ERF@NIAN
25-04-2020, 23:31
برای سیم کشی روکار بین سر خط تا واحد چه سیمی رو پیشنهاد میکنید؟
خودم همچین سیمی مد نظرم هست، دیدم همسایه هاهم از همینا زدن. هم ارزونه حدودا متری 2 تومن زده، هم یه شیلد ساده ای به نظر میرسه داره، هم بیش از حد کلفت نیست
بین 05 و 06 فرق زیادی هست؟ در ضمن مسیری که میخوام سیم بکشم به اون صورت کابل برق خاصی رد نمیشه
بهشم آفتاب نمیخوره
دوتا رشته اش هم بیشتر استفاده نمیشه، واسه یک خط تلفن
shaahani
26-04-2020, 06:15
بنظر من که از کابل دو زوج فویلدار تلفنی 0.6 کرمان (کابل مشکی) استفاده کن.
گذشت زمان حتما روی کیفیت کابل اثر منفی داره، بک بار کابل خوب استفاده کن و برای همیشه خیالت راحت میمونه
Reza_brj
26-04-2020, 13:41
چون توی شب پهنای باند بیشتری مصرف میشه و طبعا snr هم پایین تر میاد.
اخه دیگه اینقده تفاوت نویز از ضبح تا شب از 14 بیاد رو 7
منطقیه ب نظرت؟؟؟؟
esteghlalalireza
26-04-2020, 14:26
اخه دیگه اینقده تفاوت نویز از ضبح تا شب از 14 بیاد رو 7
منطقیه ب نظرت؟؟؟؟
شاید سیم های تلفن از کنار برق رد شدن که شبا با روشن شدن چراغ ها و لفزایش بار مصرفی نویز افتاده روی خط ولی مال من شخصا اختلاف 3 تا 4 مگ هست شب و روز:»
Reza_brj
26-04-2020, 15:09
شاید سیم های تلفن از کنار برق رد شدن که شبا با روشن شدن چراغ ها و لفزایش بار مصرفی نویز افتاده روی خط ولی مال من شخصا اختلاف 3 تا 4 مگ هست شب و روز:»
نه والا کافو بغل خونمونه دکل برقم کنارش نیس کافو 3 متر با خونه فاصله داره سیم مستقیم اومده فاصله داره بغل برقم نیس اصلا
esteghlalalireza
26-04-2020, 16:52
نه والا کافو بغل خونمونه دکل برقم کنارش نیس کافو 3 متر با خونه فاصله داره سیم مستقیم اومده فاصله داره بغل برقم نیس اصلا
بله کافو کوچه ما هم چسبیده به خونه ولی هر شب 2 تا 4 رو اختلاف داریم و کاریش نمیشه کرد
اگه اختلاف زیاده شاید مشکل از سرویس دهندست؟
Reza_brj
27-04-2020, 10:49
بله کافو کوچه ما هم چسبیده به خونه ولی هر شب 2 تا 4 رو اختلاف داریم و کاریش نمیشه کرد
اگه اختلاف زیاده شاید مشکل از سرویس دهندست؟
منم خودم حس میکنم جایی مشکل باشه
ازطرف من که نیس چون دیگه مودم سر خطه
سخت ترین کار دنیا همینه بفهمونی به شرکت ک شاید اونا مشکل داشته باشن
سلام دوستان یه سوال دارم
من اگر از ورودی تلفن به ساختمون یه کابل جداگانه مخصوص مودم بکشم و فقط به مودم وصل بشه ولی بقیه سیمکشی ساختمون سرجاش باشه و مث سابق تلفن استفاده بشه ، اگر نویزی تو مسیر قبلی باشه (باتوجه به اینکه ساختمون قدیمی هست و کابلهای تلفن و برق از یه مسیر عبور میکنن) ایا باز هم روی کابل جدید نویز میفته؟؟!!
من الان سرویس 8 مگ دارم و سرعت دانلود اکثر وقتها روی 1 مگ هست ولی یه وقتایی هم میاد زیر یک که زیاد این اتفاق نمیفته
اینم وضعیت snr مودم. نظر دوستان چیه اوضاعش خوبه؟؟
esteghlalalireza
27-04-2020, 16:41
سلام دوستان یه سوال دارم
من اگر از ورودی تلفن به ساختمون یه کابل جداگانه مخصوص مودم بکشم و فقط به مودم وصل بشه ولی بقیه سیمکشی ساختمون سرجاش باشه و مث سابق تلفن استفاده بشه ، اگر نویزی تو مسیر قبلی باشه (باتوجه به اینکه ساختمون قدیمی هست و کابلهای تلفن و برق از یه مسیر عبور میکنن) ایا باز هم روی کابل جدید نویز میفته؟؟!!
من الان سرویس 8 مگ دارم و سرعت دانلود اکثر وقتها روی 1 مگ هست ولی یه وقتایی هم میاد زیر یک که زیاد این اتفاق نمیفته
اینم وضعیت snr مودم. نظر دوستان چیه اوضاعش خوبه؟؟
بهتره مسیر قبلیو قطع کنین چون کشش خط کمی بیشتر میشود و اینکه وضعیت خططان خوب نیست و بهتره از سر خط تست کنیین ببینین و اطلاعات رو بگذارید.
بهتره مسیر قبلیو قطع کنین چون کشش خط کمی بیشتر میشود و اینکه وضعیت خططان خوب نیست و بهتره از سر خط تست کنیین ببینین و اطلاعات رو بگذارید.
مسیر قبلی رو برای استفاده از تلفن نمیشه قطع کنم
esteghlalalireza
27-04-2020, 17:41
مسیر قبلی رو برای استفاده از تلفن نمیشه قطع کنم
خوب یک اسپلیتر خوب وصل کن یکیشو تلفن و دیگری مودم:»
babi_rich
28-04-2020, 20:52
من می خوام telnet بزنم به مودم ارورر زیر رو میده:
Connecting To 192.168.1.1...Could not open connection to the host, on port 23: Connect failed
فایروال رو هم خاموش کردم...
خوب یک اسپلیتر خوب وصل کن یکیشو تلفن و دیگری مودم:»
اسپلیتر داشتم منتها بخاطر کاهش سرعت اونو حذف کردم. چند تا تست کردم ولی رو سرعت تاثیر میذاشت
محمد7966
28-04-2020, 21:33
من می خوام telnet بزنم به مودم ارورر زیر رو میده:
Connecting To 192.168.1.1...Could not open connection to the host, on port 23: Connect failed
فایروال رو هم خاموش کردم...
باید قبلش نصب کنید
babi_rich
29-04-2020, 06:30
چجوری باید پورت تل نت رو باز کنم...
babi_rich
29-04-2020, 06:33
باید قبلش نصب کنید
داداش اگه نصب نبود یه ارور دیگه می داد ...
مراحل نصب رو انجام دادم...
Caspian swan
29-04-2020, 16:56
داداش اگه نصب نبود یه ارور دیگه می داد ...
مراحل نصب رو انجام دادم...با این آدرس تست کن ببین تلنت درست فعال شده رو سیستم یا نه؛
telnet rpc.acronis.com 443
Sent from my G8342 using Tapatalk
Thesaeedtk
29-04-2020, 21:28
سلام دوستان کسی با این اسپلیتر کار کرده خیلی تبلیغ براش میکنن اگر آره یه رانمایی بکنین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
farshad_scientist
29-04-2020, 23:47
سلام دوستان کسی با این اسپلیتر کار کرده خیلی تبلیغ براش میکنن اگر آره یه رانمایی بکنین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرقی نداره تنها خوبیش اینه که تلفن و مودم رو مستقیم میزنی بهش روی دیوار،ولی بخوای اسپلیتر رو از روی خط برداری باید کلا پریز رو برداری :)
دوستان من خطم نویز داره و کیفیت خطم پایینه به پشتیبانی هم که زنگ میزنم میگن خط رو ۱۰ مگ بسته شده برای رفع این مشکل باید چیکار کنم؟
Caspian swan
02-05-2020, 16:00
دوستان من خطم نویز داره و کیفیت خطم پایینه به پشتیبانی هم که زنگ میزنم میگن خط رو ۱۰ مگ بسته شده برای رفع این مشکل باید چیکار کنم؟اولین تست اینه که مودم رو دم درب خونه تست کنی، جایی که خط تلفن شما ازش وارد خونه شده.
morteza_mombeini
03-05-2020, 17:26
سلام .چرا قبلا که خطم 3.5 مگابیت بیشتر نمیکشید line attenuation حدود 22 بود ولی الان که کشش خطم تا 14 مگ رسیده line attenuation به جای اینکه پایینتر بیاد رفته روی 35 ؟ مگه هر چی کیفیت خط و سیم کشی بالاتر بره نباید line attenuation کمتر بشه ؟ چرا مال من برعکس عمل میکنه ؟
morteza_mombeini
03-05-2020, 17:32
سلام .چرا قبلا که خطم 3.5 مگابیت بیشتر نمیکشید line attenuation حدود 22 بود ولی الان که کشش خطم تا 14 مگ رسیده line attenuation به جای اینکه پایینتر بیاد رفته روی 35 ؟ مگه هر چی کیفیت خط و سیم کشی بالاتر بره نباید line attenuation کمتر بشه ؟ چرا مال من برعکس عمل میکنه ؟
sasan.69
03-05-2020, 18:46
دوستان خطم نویز داره و میخوام سیم از سرخط و پارکینگ ساختمون رد کنم تا پنجره اتاقم چه نوع سیم و کیفیتی براش خوبه؟
hosseinzfff
03-05-2020, 20:18
دوستان خطم نویز داره و میخوام سیم از سرخط و پارکینگ ساختمون رد کنم تا پنجره اتاقم چه نوع سیم و کیفیتی براش خوبه؟
سیم دو زوج 0.6 کرمان ... اگه براتون مقدوره جای اینکه سیم بکشید تا اتاق==> مودم رو بذارین سر خط و کابل شبکه بکشین تا اتاق... البته باید مودم و روتر جدا داشته باشین...و همچنین مودم رو باید بذارین تو یه باکس ضد آب...
sasan.69
04-05-2020, 02:43
سیم دو زوج 0.6 کرمان ... اگه براتون مقدوره جای اینکه سیم بکشید تا اتاق==> مودم رو بذارین سر خط و کابل شبکه بکشین تا اتاق... البته باید مودم و روتر جدا داشته باشین...و همچنین مودم رو باید بذارین تو یه باکس ضد آب...
ممنون از راهنمایتون
خیلی خوب میشد اما متاسفانه امکانش برام میسر نیست و مجبورم سیم مستقیم بکشم
Thesaeedtk
06-05-2020, 23:49
دوستان این وضعیت خط منه سیم دو زوج فویل دار مستقیم از خط اومده رفته تو مودم هیچ وتلفن یا چیزه دیگه تی هم وصل نیست فاصله تا مرکز مخابرابی نقشه ای حدود ۱ کیلوتر ولی کافوای چیزی که مخابرات و isp میگه ۲.۵ کیلومتر الان سرویس ۱۶ خطم تا ۱۶ باز گذاشتن به نظرتون این وضعیت طبیعی که. اینقد ریت خط پایینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
esteghlalalireza
07-05-2020, 15:25
دوستان این وضعیت خط منه سیم دو زوج فویل دار مستقیم از خط اومده رفته تو مودم هیچ وتلفن یا چیزه دیگه تی هم وصل نیست فاصله تا مرکز مخابرابی نقشه ای حدود ۱ کیلوتر ولی کافوای چیزی که مخابرات و isp میگه ۲.۵ کیلومتر الان سرویس ۱۶ خطم تا ۱۶ باز گذاشتن به نظرتون این وضعیت طبیعی که. اینقد ریت خط پایینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اصلا خط تون نمیکشه بهتره سرویس کمتربگیرین چون اصلا بصرفه نیست:»:»
ERF@NIAN
07-05-2020, 19:32
دوستان من سیم کشی کردم یه دو هفته ای مشکلی نداشتم، ولی الآن دوباره خطم مخصوصا تو ساعت های خاصی crc زیادی میندازه
رفتم زوج خط رو عوض کردم. تو سیمی که من کشیدم چهارتا سیم رنگی هست. آبی، نارنجی و دوتا سفید
قبلا از آبی و نارنجی استفاده کرده بودم، این دفعه دوتا سفیدهارو وصل کردم
برگشتم سر مودم دیدم وصل شده به اینترنت
در حالی که مودم مثل گذشته به آبی و نارنجی وصل بود ولی من سر خط رو به زوج سفید وصل کرده بودم!
مودم راحت 13 مگابیت ریت گرفته بود با زوج آبی و نارنجی
وقتی درستش کردم و به دوتا سفید زدم درست شد و 16 گرفت
میخواستم بدونم به نظرتون طبیعیه؟ یا سیم ها اتصالی دارن.
وقتی مودم به زوج درست وصل نیست قاعدتا اینترنت نباید کار کنه
Thesaeedtk
07-05-2020, 19:51
سلام اصلا خط تون نمیکشه بهتره سرویس کمتربگیرین چون اصلا بصرفه نیست:»:»آره مشکل میدونم این سرویسو بخاطر حجم ترافیکش گرفتم ولی من نمیدونم بعد از تمام کارایی که با خط کردم چرا باید اینجوری باشه و تا ۸ بالا نیاد
esteghlalalireza
07-05-2020, 22:40
آره مشکل میدونم این سرویسو بخاطر حجم ترافیکش گرفتم ولی من نمیدونم بعد از تمام کارایی که با خط کردم چرا باید اینجوری باشه و تا ۸ بالا نیاد
شاید تو کافو سیم ها سولفاته شده باشن شما برو بکن سیم مال خودتو از چند سانتی متر قطع کن که سولفاته نشده باشه بعد وارنیش بزن .
و اینکه ایا سیم تلفونتون با سیم برق به خونتون نیومده ؟؟:»
Thesaeedtk
08-05-2020, 13:56
شاید تو کافو سیم ها سولفاته شده باشن شما برو بکن سیم مال خودتو از چند سانتی متر قطع کن که سولفاته نشده باشه بعد وارنیش بزن .
و اینکه ایا سیم تلفونتون با سیم برق به خونتون نیومده ؟؟:»نه با سیم برق نیومده ولی کافو رو یه چک میکنم مرسی
Thesaeedtk
10-05-2020, 17:32
آقا یه چیز عجیبی من رفتم مخابرات اونجا یه بنده خدایی قسمت فنی راضی شد بیاد زوج سیم کافو های تو مسیر مارو عوض کنه همشون سولفات زده بود الان من فکر کردن بهتر میشه ولی عجیب اینکه بهتر که نشد هیچ قبلا خط تا ۷.۵ ۸ میومد بالا الان تا ۶ بزور میاد بالا نویز خط اینقدر زیاد شده که مدام سرعت کم زیاد میشه الان دیگه من هنگ کردم چیکار کنم به نظرتون الان
Shahin031
10-05-2020, 17:39
دوستان کسی نرم افزار dmt رو داره اینجا بذاره؟
توی نت گشتم پیدا نکردم
Caspian swan
10-05-2020, 17:58
دوستان کسی نرم افزار dmt رو داره اینجا بذاره؟
توی نت گشتم پیدا نکردم
Reza_brj
10-05-2020, 20:59
آقا یه چیز عجیبی من رفتم مخابرات اونجا یه بنده خدایی قسمت فنی راضی شد بیاد زوج سیم کافو های تو مسیر مارو عوض کنه همشون سولفات زده بود الان من فکر کردن بهتر میشه ولی عجیب اینکه بهتر که نشد هیچ قبلا خط تا ۷.۵ ۸ میومد بالا الان تا ۶ بزور میاد بالا نویز خط اینقدر زیاد شده که مدام سرعت کم زیاد میشه الان دیگه من هنگ کردم چیکار کنم به نظرتون الان
نه بابا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Thesaeedtk
10-05-2020, 21:44
نه بابا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟وا لا اصلا احساس میکنم این خط تلفن موجود زندس لج میکنه باهام هرکاری میکنم که بهتر شه بدتر میشه
سلام
وقت بخیر
من از یک شرکت کوچک اینترنت 16 مگابیت می گیرم . وقتی در پخش انلاین یا وب گردی هستم و یا با speedtest اندازه می گیرم سرعت حدود 1یا 2 مگابیت هست .با شرکت تماس می گیرم می گند با دانلود منیجر یک فایل رو مثلا از سرور مایکروسافت دانلود کن. اون موقع سرعتم به 16 می رسه (با 8 کانکشین دانلود منیجر)
به نظر شما چکار کنم؟
Caspian swan
15-05-2020, 00:31
سلام
وقت بخیر
من از یک شرکت کوچک اینترنت 16 مگابیت می گیرم . وقتی در پخش انلاین یا وب گردی هستم و یا با speedtest اندازه می گیرم سرعت حدود 1یا 2 مگابیت هست .با شرکت تماس می گیرم می گند با دانلود منیجر یک فایل رو مثلا از سرور مایکروسافت دانلود کن. اون موقع سرعتم به 16 می رسه (با 8 کانکشین دانلود منیجر)
به نظر شما چکار کنم؟از نتایج speedtest عکس بذار
Shadowskye
03-06-2020, 05:56
دوستان ، خط بوق داره و چراغ مودم هم روشن هستش ، اما پشتبانی میگه مودم شما خاموشه وما نمیتونیم لینک شیم ، سیم کشی خم هم از سرخط انجام شده تا مودم ، مشخصات مودم رو میشه چک کنید :
Upstream max rate : 1120kbits
Downstream max rate : 12548kbits
Upstream line rate : 68kbits
Downstream line rate : 72kbits
Upstream SNR : 32.6
Downstream SNR : 33
Upstream line attenuation : 25.5
Downstrean line attenuation : 38.5
-
با توجه بهوضعیت خط تا چند مگ رومیتونم بگیرم بدون افزایش پینگ ؟
مشکل وصل نشدن الان و لینک نشدن به ای اس پی چی میتونه باشه ؟
Caspian swan
03-06-2020, 14:11
دوستان ، خط بوق داره و چراغ مودم هم روشن هستش ، اما پشتبانی میگه مودم شما خاموشه وما نمیتونیم لینک شیم ، سیم کشی خم هم از سرخط انجام شده تا مودم ، مشخصات مودم رو میشه چک کنید :
Upstream max rate : 1120kbits
Downstream max rate : 12548kbits
Upstream line rate : 68kbits
Downstream line rate : 72kbits
Upstream SNR : 32.6
Downstream SNR : 33
Upstream line attenuation : 25.5
Downstrean line attenuation : 38.5
-
با توجه بهوضعیت خط تا چند مگ رومیتونم بگیرم بدون افزایش پینگ ؟
مشکل وصل نشدن الان و لینک نشدن به ای اس پی چی میتونه باشه ؟یه بار ریست فکتوری کن دوباره امتحان کن، یا با یه مودم دیگه امتحان کن
سلام یک سوال
من یک مشکل دارم مسعله سر اینکه همسایه ما اگه سویس رو تقییر بده وضعیت خط من هم تقییر می کنه !!
یعنی قبلا که سرویس دو مگ داشتن خط من با اسیاتک تا 12 مگ می کشید ولی از زمانی که های وب رفتن و سرویس 4 مگ گرفتن خط من به شدت بد شد و تا 6 بیشتر نمی گرفت ولی الان باز از های وب سرویس 8 مگ تقییر دادن که با snr 3.5 روی 6 مگ بسته شده براشون ولی به طرز عجیبی از همون موقع خط من تا 8 با snr 10 بالا امد !!!
کسی می دونه چرا ؟
( ساختمان دو واحدی هستیم و همسایه کنار به کناریم )
(اپدیت )
همین الان خطشون دوباره ریست شد و روی 4.4 ست شد و snr شون روی 7 امد
و با تعجب فراوان خط منم ریست شد و از دو روز پیش که 8 مگ بالا امد بود الان دوباره تا 6 پایین امد
من شاتل دارم اون ها های وب
این موضوع از زمانی شروع شد که اون ها رفتن های وب
IRAN_KING
09-06-2020, 10:02
سلام دوستان مشکل چیه snr مدام کم و زیاد میشه اینترنت قطع و وصل دو روزه وضع اینه پشتیبانی که میگه نویز داری سرعت کم کرد ولی مشکل من رفع نشد ؟! از مخابراته ؟
دوستان تو کوچه کابل خونه ما رو قطع کردن ، هر چی به مخابرات اعلام خرابی میکنیم نمیان سیمکشی بکنند ؟ آیا سیمکشی پولشو ما باید بدیم ؟
- - - Updated - - -
دوستان تو کوچه کابل خونه ما رو قطع کردن ، هر چی به مخابرات اعلام خرابی میکنیم نمیان سیمکشی بکنند ؟ آیا سیمکشی پولشو ما باید بدیم ؟
esteghlalalireza
12-06-2020, 05:26
- - - Updated - - -
نه من یکبار اومدن گفتم 13 منتر سیم بدین میخوام بکشم تا جای مودم برای نویز اونا هم سیم رو با جاش دادن که من متر گرفتم 18 متر شد:cool::cool::biggrin:
نه من یکبار اومدن گفتم 13 منتر سیم بدین میخوام بکشم تا جای مودم برای نویز اونا هم سیم رو با جاش دادن که من متر گرفتم 18 متر شد:cool::cool:[emoji3]شما هم با همون ۲۰۱۱۷ تماس گرفتی یا حضوری آوردیشون
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
نه من یکبار اومدن گفتم 13 منتر سیم بدین میخوام بکشم تا جای مودم برای نویز اونا هم سیم رو با جاش دادن که من متر گرفتم 18 متر شد:cool::cool::biggrin:
20117 اومدن به من که گفتن سیم بخر،ما بیاییم عوض کنیم ،:n08:11 متر سیم خریدم اومدن از داخل پست سیم و عوض کردن :puke:
esteghlalalireza
13-06-2020, 19:51
20117 اومدن به من که گفتن سیم بخر،ما بیاییم عوض کنیم ،:n08:11 متر سیم خریدم اومدن از داخل پست سیم و عوض کردن :puke:
نه یکبار یکی از تکنسین های مخابرات اومده بود برای همسایه مون که تازه اومده سیم بکشن بعد من رفتم گفتم سیمکشی مال 10 سال پیشه بدرد خودتون میخوره اونا هم به من سیم دادن من اصلا زنگ نزدم:biggrin::biggrin:
من امروز رفتم سیم تلفن رو خودم عوض کردم تا شب سرعت اینترنت عالی بود یهو داغون شد در حدی که خط ADSL اصلا بالا نیومد ولی تلفن با صدای خش و خش زیاد !
کابلمون به صورت قطع قطع دزدیدن منم رفتم قطعه قطعه وصل کردم تا اینک 8 ساعت بیشتر دوام نیاورد و خراب شد.
hosseinzfff
14-06-2020, 10:49
من امروز رفتم سیم تلفن رو خودم عوض کردم تا شب سرعت اینترنت عالی بود یهو داغون شد در حدی که خط ADSL اصلا بالا نیومد ولی تلفن با صدای خش و خش زیاد !
کابلمون به صورت قطع قطع دزدیدن منم رفتم قطعه قطعه وصل کردم تا اینک 8 ساعت بیشتر دوام نیاورد و خراب شد.
از کجا قطع شده ؟ چطوری وصلش کردین؟
از کجا قطع شده ؟ چطوری وصلش کردین؟
از سر کافو با قیچی بریده بودنش اونو سیم به سیم کردم کشیدم تا توی خونه :thumbsup:
کل شهر ما حمله کردن به سیم تلفن خونه ها به خاطر مسش دارن میدزدن
hosseinzfff
15-06-2020, 13:19
از سر کافو با قیچی بریده بودنش اونو سیم به سیم کردم کشیدم تا توی خونه :thumbsup:
کل شهر ما حمله کردن به سیم تلفن خونه ها به خاطر مسش دارن میدزدن
مگه کافو نزدیک خونس؟ اگه سیم به سیم کردین باید جوری باشه که بارون -برف- طوفان بیاد خراب نشه همچنین زیر نور خورشید پلاسیده نشه جنس کابلی هم که کشیدی تا خونه باید مثل کابل مخابرات باشه مناسب برای محیط بیرون و حتما شیلددار باشه...
دوستان این شرایط با توجه به آپلود ارزش داره ؟
البته قطعی ندارم اما از اینک زیر 10 هست عرض کردم نویز خط نرماله ؟؟؟؟؟؟!!!!!
دوستان این شرایط با توجه به آپلود ارزش داره ؟
البته قطعی ندارم اما از اینک زیر 10 هست عرض کردم نویز خط نرماله ؟؟؟؟؟؟!!!!!
اگر قطعی ندارید اره ارزششو داره، باید در ازای پولی که میدید حداکثر خدمات رو بهره برداری کنید. در مواقع خلوتی شبکه بالای 9 هم احتمالا میره.
سلام رفقا سوالی داشتم
من از مشترکین قدیمی های وب هستم که نزدیک به دو هفته ست یه مشکلی اعصابمو خورد کرده و اون این هست که در ساعات صبح و ظهر یه سری قطعی و وصلی داریم که یک دقیقه طول میکشه و خودش سریع وصل میشه.این مشکل در بعد از ظهر و شب معمولا وجود نداره.با پشتیبانی که حرف زدم گفتن اسپلیتر و اینا رو بردارین و تست کنید که بازم این قطعی ها رو داشتم.البته سر خط رو هنوز تست نکردم ببینم اونجا اوضاع چطوره.به نظرتون دلیل چی میتونه باشه که فقط هم در صبح و ظهر این اتفاق میفته برای نتم؟
snr :14.8
Attenuation: 26
pipo4713
28-06-2020, 14:15
سلام..
لطفا دوستانی که این موضوع براشون پیش اومده و یا اطلاع کافی دارن.. اطلاعات خودشون رو بگم شاید کمکی به من هم بکنه..
خطی از پارس آنلاین رانژه شده و سرویس ۱۰ مگ گرفتم SNR خط دانلود روی ۱۳.۵ متغییر تا ۱۲.۵ و آپلود روی ۱۱ متغییر تا ۹ هست..
یک تلفن بهش وصل هست که چه وصل باشه و یا وصل نباشه باز کیفیت همینطوری هست..
اما به یک موضوع عجیب برخوردم.. دیروز داشتم چک میکردم و دیدم وقتیکه تلفن در حال تماس و مکالمه هست کیفیت دانلود خط میاد روی ۲۲ تا ۲۵ و آپلود میاد روی ۱۲ به بعد
کسی میدونه چطوری میشه این کیفیت رو ثابت کرد تا بدون مکالمه هم کیفیت خط روی ۲۵ بمونه؟؟
Rahpooyan
28-06-2020, 21:43
سلام. این تفاوت سرعت در حالت تک کانکشن و مولتی کانکشن قابل حل است یا خیر؟ از طرف مخابرات است یا سیم کشی داخلی منزل مشکل دارد؟ من حتی از وود استریم های داخلی بیشتر از 720p نمی تونم ببینم و فریز داره.
Single|Multi
ping: 46|46
Download: 9.52|14.0.1
Upload: 0.84|0.83
با سلام خدمت دوستان،
من مدت هاست خط ADSLـم نویز خیلی زیادی داره. از باکس جلو درب خونه مستقیم کابل کشیدم به مودم اتاق و هیچ چیز دیگه ای روی این خط نیست ولی همچنان مشکلم پا برجاست. وضعیت خطم (4 مگ + 6 SNR Down) توی عکس پایین هست.
قبلاً مرکز مخابراتیمونم رفتم (مرکز مخابراتی پیام نور تهران) و بهم گفتن کیفیت کابلاشون به درد نخوره. امروز سامانه 195 یک شکایت ثبت کردم که مخابرات بیاد کابل های بهتری بکشه تا کافو و اگرم شد کافو تا من. آیا تنها راه حلش اینه؟ چیکار کنم درست بشه یا بشه مشکلمو حل کرد؟ کاره من طراحی اپلیکیشن و وبـه که همش با اینترنت و جلسات اینترنتی برگزار میشه.
Uptime: 1Day+15Hours
h_gh_gamkhor
29-06-2020, 16:10
با سلام خدمت دوستان،
من مدت هاست خط ADSLـم نویز خیلی زیادی داره. از باکس جلو درب خونه مستقیم کابل کشیدم به مودم اتاق و هیچ چیز دیگه ای روی این خط نیست ولی همچنان مشکلم پا برجاست. وضعیت خطم (4 مگ + 6 SNR Down) توی عکس پایین هست.
قبلاً مرکز مخابراتیمونم رفتم (مرکز مخابراتی پیام نور تهران) و بهم گفتن کیفیت کابلاشون به درد نخوره. امروز سامانه 195 یک شکایت ثبت کردم که مخابرات بیاد کابل های بهتری بکشه تا کافو و اگرم شد کافو تا من. آیا تنها راه حلش اینه؟ چیکار کنم درست بشه یا بشه مشکلمو حل کرد؟ کاره من طراحی اپلیکیشن و وبـه که همش با اینترنت و جلسات اینترنتی برگزار میشه.
به نظرم اول مطمن شو که سر خط سیم کشی داخلی قطع شده باشه چون ممکنه هم سیمکشی داخل فعال باشه و هم سیمی که مستقیم کشیدی.
بعد اینکه زنگ بزنید پشتیانی بگید خط رو از حالت Fast بردارن. ( البته اگر خودتون درخواست دادید که روی fast بزارن که باعث میشه پینگ پایین تر بیاد و برای بازیهای انلاین مناسبه ولی ماریگن دانلود رو کمتر میکنه. )
اخرین کار این هست که سرعت دانلود رو بگید روی 3 مگ ببندن.
hosseinzfff
29-06-2020, 16:37
با سلام خدمت دوستان،
کابل تلفن خودت خریدی؟ اگه میشه با کابل مشکی مخابرات سیم مستقیم بکش تا داخل خونه با اچار شبکه سوکت بزن روش کابل مخابرات جنسش بهتره ..این مودمی هم که داری به درد این خط که نویزش بالاست نمیخوره توصیه میشود که مودم VDSL با چیپست برادکام تهیه کنید
همچنین با تعویض شرکت خدمات دهنده اینترنت هم ممکنه نویز و کشش خط بهتر بشه...
خط هم روی FAST نباشه اگه گیم نمیزنی بگو که پروفایل نویز رو برات فعال کنند.
به نظرم اول مطمن شو که سر خط سیم کشی داخلی قطع شده باشه چون ممکنه هم سیمکشی داخل فعال باشه و هم سیمی که مستقیم کشیدی.
بعد اینکه زنگ بزنید پشتیانی بگید خط رو از حالت Fast بردارن. ( البته اگر خودتون درخواست دادید که روی fast بزارن که باعث میشه پینگ پایین تر بیاد و برای بازیهای انلاین مناسبه ولی ماریگن دانلود رو کمتر میکنه. )
اخرین کار این هست که سرعت دانلود رو بگید روی 3 مگ ببندن.
ممنون بابت راهنمایی. سیم کشی رو باز هم چک کردم ولی فقط همین مودم وصل بود. Fast هم برای پینگ خودم سرویسشو تهیه کردم متاسفانه فکر کنم از سمت من نشه کاری کرد.
کابل تلفن خودت خریدی؟ اگه میشه با کابل مشکی مخابرات سیم مستقیم بکش تا داخل خونه با اچار شبکه سوکت بزن روش کابل مخابرات جنسش بهتره ..این مودمی هم که داری به درد این خط که نویزش بالاست نمیخوره توصیه میشود که مودم VDSL با چیپست برادکام تهیه کنید
همچنین با تعویض شرکت خدمات دهنده اینترنت هم ممکنه نویز و کشش خط بهتر بشه...
خط هم روی FAST نباشه اگه گیم نمیزنی بگو که پروفایل نویز رو برات فعال کنند.
ممنونم بابت راهنمایی. کابل و اینا همه چیز اوکیه. در مورد مودم، تا 2 تومن بهترین مودم برادکامی که بتونم تهیه کنم رو میتونید راهنمایی کنید؟ من خودم Asus DSL-AC51 رو در نظر داشتم ولی هیچ جایی ننوشته که Broadcom هست یا خیر
شهرنوش.انوار
02-07-2020, 15:16
ممنون بابت راهنمایی. سیم کشی رو باز هم چک کردم ولی فقط همین مودم وصل بود. Fast هم برای پینگ خودم سرویسشو تهیه کردم متاسفانه فکر کنم از سمت من نشه کاری کرد.
ممنونم بابت راهنمایی. کابل و اینا همه چیز اوکیه. در مورد مودم، تا 2 تومن بهترین مودم برادکامی که بتونم تهیه کنم رو میتونید راهنمایی کنید؟ من خودم Asus DSL-AC51 رو در نظر داشتم ولی هیچ جایی ننوشته که Broadcom هست یا خیر
Asus DSL-AC51 برادکام نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این کابل های مخابرات اسمشون چیه ؟
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
shaahani
21-07-2020, 02:35
دوستان این کابل های مخابرات اسمشون چیه ؟
اسم خاصی ندارن، شما باید بگید کابل تلفن اوت دور (مشکی رنگ برای محیط خارجی) میخواید.
مثلا اگه کابل رو از روی قرقره بزرگش باز کنید و روی کابل رو که بخونید اینجوری نوشته:
Kerman Cable Industries (KCI) IRAN A-2Y(St)2Y 4x2x0 6mm IEC 60708
یعدشم متراژ کابل رو نوشته مثلا
این کابل ها در تعداد زوج مختلف ساخته میشه و شما بسته به نیازتون میتونید تعداد زوج مناسب خودتون رو انتخاب کنید.
تابیده شدن زوج ها توی این کابل ها خیلی خیلی مهم هست، فرول محاسباتی خیلی دقیقی دارن که متاسفانه توی تقریبا همه این نمونه کابل ها درست انجام نشده، تنها کابلی که تابیده شدن اون درست و مهندسی انجام شده، کابل کرمان هست و درضمن تمام شیلد و سیم های داخل از مس خالص هست.
باید به مرکز اصلی فروش لوازم الکتریکی شهر خودتون مراجعه کنید و اونجا دنبال فروشگاه نمایندگی اصلی کابل کرمان بگردین.
بعد اگه شانس بیارید کابل چند زوج مناسب 0.6 خودتون رو اونجا میتونید پیدا کنید.
برای نمونه، در حال حاضر من مشغول بازسازی منزل هستم و کابل چهارزوج اوت دور، برای کابل کشی تمام منزل تهیه کردم که تصویر اون رو در پایین میبینید، هر زوج اون یک رنگ به همراه یک سیم سفید هست که به مقدار کمتری نسبت به کابل شبکه، به همدیگه تابیده شده اند.
این کابل علاوه بر اینکه پیدا کردنش سخته، اصلا قیمت پایینی نداره و برای نمونه کابل چهار زوج موجود در تصویر از کابل CAT6 UTP گرون تر هست.
جنس شیلد بخاطر اوت دور بودنش بسیار سخت هست و به زحمت و با نیروی زیاد باید اون رو تاب بدین، که این موضوع رو حتما اگه میخواین اون رو در فضا های داخلی، مخصوصا توی کار و داخل لوله خرطومی عبور بدین، باید مورد نظر داشته باشید.
من این کابل رو داخل لوله خرطومی فلزی سایز 13 به تنهایی عبور دادم، یعنی توی یک لوله بیشتر از یک عدد رو نمیشه رد کرد و اگه دوتا کابل از یک مسیر قراره عبور کنه، به دوتا لوله جدا از هم نیازه.
پیشنهاد میکنم در زمان خرید اصلا نگید که کابل زمینی میخواین یا هوایی، به این دلیل که این دوتا واژه بین فروشنده ها و کارکنان مخابرات و سایر افراد مرتبط به کارهای برقی دچار ایراد معنایی شده.
بعضی از پرسنل مخابرات به این کابل های اوت دور مشکی رنگ میگن، کابل هوایی و به طبع اون بسیاری از فروشنده های خرده پا از همین نام برای کابل های مشکی رنگ استفاده میکنن
درصورتی که توی نام گذاری کارخانه و نمایندگی های فروش این کابل ها را کابل زمینی می نامند و کابل های طوسی رنگ برای داخل منازل رو با نام کابل هوایی می شناسند.
بنابراین اگر از رنگ کابل برای نشان دادن منظورتون استفاده کنید بسیار بهتر هست و بگوید کابل مشکی برای محیط خارجی در معرض تابش افتاب (اوت دور) میخواهید و از سوال فروشنده در مورد زمینی یا هوایی بودن کابل، طفره بروید.
یک نکته اضافه هم بگم که قبلا نیز عنوان کردم، اما به دلیل اهمیتش لازم میدونم حتما دوباره عنوان کنم، وقتی این کابل مخابراتی را تهیه کردین و خواستین به کابل مخابراتی که از خارج منزل به داخل اومده وصل کنید، به اتصالی که میخواین انجام بدین خیلی دقت کنید.
من با تجربه زیادی که توی کارهای اینچنینی دارم؛ دو روز پیش دچار شک شدم! چون بعد از هزینه نسبتا زیاد و زحمت خیلی زیاد، بعد از متصل کردن این کابل، متوجه شدم کشش خط من از زمانی که با کابل برق یکسره، فقط یک خط تا مودم اومده بود، بسیار کمتر شده، (با کابل برق کشش خط پانزده مگابیت بود و با کابل مخصوص مخابراتی در عین ناباوری شده بود چهار مگابیت!)
با اینکه سر سیم ها کابل جدید را به کابل مخابرات در درب ورودی منزل لحیم کرده بودم، متوجه شدم که اتصال به خوبی برقرار نشده! ؛ کابل قدیمی مخابرات روی سیم های مسی اون اندکی سیاه شده بودن و این کلی مشکل توی برقراری ارتباط بوجود آورده بود، من مجددا سیم های کابل مخابراتی اصلی که به منزل وارد شده بود را قطع و لخت کردم، سیم های لختی که سیاه شده بودن را با صرف زمان زیاد و به دقت، روی آنها را تراشیدم تا رنگ کاملا زرد مس را پیدا کنند و آنوقت به کابل و سیم های جدید لحیم کردم، بعد از لحیم کاری نیز دقت بسیاری کردم که در حین لحیم کاری مجددا کابل های قدیمی مخابرات که عمر نسبتا زیادی دارند، دوباره سیاه نشوند،(همینطور قبل چسب برق زدن، با مقداری چسب حرارتی اتصال لحیم شده را عایق کردم که شما میتونید مثل من این مرحله اضافه رو هم انجام بدین) بعد از انجام اینکارها، مودم رو که به انتهای کابل جدید متصل کردم (پنجاه و هفتاد متر، کابل جدید تا داخل منزل و محل مودم) ، کشش خط بالاتر هم رفت و به شانزده مگابیت رسید و خطا ها CRC نیز از زمانی که کابل برق اوت دور، از در منزل تا جای مودم بود، کمتر شد.
البته درنظر داشته باشید که کابل تلفن (یا کابل برقی که برای سیم کشی تلفن قبلا استفاده کرده بودم) به هیچ عنوان از محیط نویزی و از کنار سیم های برق عبور داده نشده.
Oghabeshab
21-07-2020, 03:20
با سلام
بسیار عالی بود.
ممنونم
hamid3369
21-07-2020, 17:22
ضمن سلام روز بخیر
دوستانی که مشکلشون حل نشده همین جا اعلام کنند تا راهنمایی کنم (در زمینه مخابرات و سیم کشی و اینترنت)
navidrezazadeh
25-07-2020, 20:37
ضمن سلام روز بخیر
دوستانی که مشکلشون حل نشده همین جا اعلام کنند تا راهنمایی کنم (در زمینه مخابرات و سیم کشی و اینترنت)
Mode:
ADSL_2plus
Traffic Type:
ATM
Status:
Up
Link Power State:
L0
Downstream
Upstream
Line Coding(Trellis):
On
On
SNR Margin (0.1 dB):
89
67
Attenuation (0.1 dB):
170
94
Output Power (0.1 dBm):
189
124
Attainable Rate (Kbps):
21892
1299
عیزیز نظرتو میگین من که ازبس تو نت گشتم گیج شدم مشکلم قطی یک دفع نت قطع میشه بعد چند دقیقه وصل میشه زنگ زدم پشتیبانی کمکی نکرد باز همین میشکل رو دارم اون جا اذیت میکنه که وسط دانلود باشی و یک دفعه نت میپره///پیشاپیش از پاسخگویی کمال تشکر رو دارم
Path 0
Path 1
Downstream
Upstream
Downstream
Upstream
Rate (Kbps):
18383
1295
0
0
hamid3369
25-07-2020, 20:51
Mode:
ADSL_2plus
Traffic Type:
ATM
Status:
Up
Link Power State:
L0
Downstream
Upstream
Line Coding(Trellis):
On
On
SNR Margin (0.1 dB):
89
67
Attenuation (0.1 dB):
170
94
Output Power (0.1 dBm):
189
124
Attainable Rate (Kbps):
21892
1299
عیزیز نظرتو میگین من که ازبس تو نت گشتم گیج شدم مشکلم قطی یک دفع نت قطع میشه بعد چند دقیقه وصل میشه زنگ زدم پشتیبانی کمکی نکرد باز همین میشکل رو دارم اون جا اذیت میکنه که وسط دانلود باشی و یک دفعه نت میپره///پیشاپیش از پاسخگویی کمال تشکر رو دارم
Path 0
Path 1
Downstream
Upstream
Downstream
Upstream
Rate (Kbps):
18383
1295
0
0
شما شبکه فیبره یا خط مسی زوج
navidrezazadeh
25-07-2020, 21:06
تو پنل زده خط مسی زوج چطور مگه اینا باهم فرق داره؟
پشتیبانی گفت سرعتو اورد پایین این شد که الان میبینید ولی باز مشکل درست نشده...
ariobarzan2
31-07-2020, 12:09
این خط اوضاعش چطوره دوستان ؟ البته موقع دانلود به سقف سرعت یعنی 16 نمی تونم برسم حداکثر 14.8
navidrezazadeh
31-07-2020, 12:33
این خط اوضاعش چطوره دوستان ؟ البته موقع دانلود به سقف سرعت یعنی 16 نمی تونم برسم حداکثر 14.8
دوست عزیز خط شما هم یک جورهایی مثل خط منه که البته اینجا کمکی بهم نکردن تو تایپیک مخابرات یک دوستی گفت
((برو توی تنظیمات ADSL و annexM رو فعال کن
اگه فعال هست Annex های دیگه مثل L رو غیر فعال کن و فقط M فعال بمونه
تا دوباره برگردی به آپلود 2 مگ))
زمانی که من این کارو کردم وضعیت خیلی بهتر شد و اپ هم اومد بالا رسید به 2399 حالا شما هم این کارو انجام بده شاید فرجی شد
2463
Line Coding(Trellis):
On
On
SNR Margin (0.1 dB):
73
70
Attenuation (0.1 dB):
170
121
Output Power (0.1 dBm):
183
130
Attainable Rate (Kbps):
20200
Downstream
Upstream
Downstream
Upstream
Rate (Kbps):
18383
2399
0
0
این شد
King Tanha
31-07-2020, 19:32
دوستان در Adsl برای من خط روی 12 مگ بسته شده ولی تقریبا 14 مگ جواب میده و اپلود هم 2 هست در این حالت Snr دانلود من 8 و آپلود من 10 هست، حالا بخوام Vdsl بگیرم به این ها که مربوط به Adsl هست ربطی داره یا نه مربوط نیست و اون شرایط خودشو داره؟
در ضمن در کیفیت snr و... کیفیت تجهیزات شرکت اینترنت دهنده در اون مخابرات مربوط میشه؟ چون من شنیدم به کیفیت تجهیزات هم بستگی داره ایا همینطوره؟
ممنون راهنمایی کنید.
دوستان در Adsl برای من خط روی 12 مگ بسته شده ولی تقریبا 14 مگ جواب میده و اپلود هم 2 هست در این حالت Snr دانلود من 8 و آپلود من 10 هست، حالا بخوام Vdsl بگیرم به این ها که مربوط به Adsl هست ربطی داره یا نه مربوط نیست و اون شرایط خودشو داره؟
در ضمن در کیفیت snr و... کیفیت تجهیزات شرکت اینترنت دهنده در اون مخابرات مربوط میشه؟ چون من شنیدم به کیفیت تجهیزات هم بستگی داره ایا همینطوره؟
ممنون راهنمایی کنید.
خط شما رو اگر بالای 12مگ ست کنند SNR شما زیر 6 میاد و قطعی و وصلی مکرر خواهید داشت، SNR کنونی شما یعنی 8 هم بده اما قابل قبوله. برای اینکه بفهمید SNR پایین شما از isp هست یا خیر، باید سیم کشی ورودی خونه رو بررسی کنید و تست سر خط بگیرید و فاصلتون تا مرکز مخابراتی رو هم لحاظ کنید، اگر فاصلتون زیر 1 کلیومتر بوده و با تست سر خط SNR شما باز هم پایین بود به احتمال زیاد مشکل از isp یا تجهیزات مخابرات هست که این تجهیزات صرفا تجهیزات داخل خود مخابرات نیست ممکنه سیم کشی پست دم خونه یا کافوی سرکوچه باشه! درباره سوال vdsl هم متوجه منظورتون نشدم شفاف تر توضیح بدید.
navidrezazadeh
31-07-2020, 20:37
ممنون راهنمایی کنید.
برای vdsl اگر سرویس خوب بخوایی یاید محل نصب کمتر از یک کیلو متر باشه و البته فیبر نوری شما فیبر هستین؟
در اخر مودم های معمولی تا 24 میتونن سرعت بدن و برای داشتن vdsl شما احتیاج به مودم هم دارین که قیمتش کمی بالا هست.....از همه اینها مهم تر اول باید شما فیبر باشین هستین؟
King Tanha
31-07-2020, 20:50
خط شما رو اگر بالای 12مگ ست کنند SNR شما زیر 6 میاد و قطعی و وصلی مکرر خواهید داشت، SNR کنونی شما یعنی 8 هم بده اما قابل قبوله. برای اینکه بفهمید SNR پایین شما از isp هست یا خیر، باید سیم کشی ورودی خونه رو بررسی کنید و تست سر خط بگیرید و فاصلتون تا مرکز مخابراتی رو هم لحاظ کنید، اگر فاصلتون زیر 1 کلیومتر بوده و با تست سر خط SNR شما باز هم پایین بود به احتمال زیاد مشکل از isp یا تجهیزات مخابرات هست که این تجهیزات صرفا تجهیزات داخل خود مخابرات نیست ممکنه سیم کشی پست دم خونه یا کافوی سرکوچه باشه! درباره سوال vdsl هم متوجه منظورتون نشدم شفاف تر توضیح بدید.
منظورم این بود ایا با این شرایط خط من امکان گرفتن vdsl هست و ربطی به این snr که در adsl دارد ربطی نداره؟
King Tanha
31-07-2020, 20:54
منظورم اینه که با این مشخصات snr ایا من میتونم Vdsl بگیرم و ربطی به این مشخصات snr که مربوط به adsl هست نداره؟
فاصله من تا مخابرات 900 تا 1 کیلومتر و 100 هست.
از درب منزل مودم میزنم بیشتره و snr به 22 میرسه و گاهی بیشتر،اما قبلا سرویس از جای دیگه داشتم snr برای من روی 16 مگ 12 بود، با همین شرایطی که الان هست یعنی داخلی منزل.
King Tanha
31-07-2020, 20:57
برای vdsl اگر سرویس خوب بخوایی یاید محل نصب کمتر از یک کیلو متر باشه و البته فیبر نوری شما فیبر هستین؟
در اخر مودم های معمولی تا 24 میتونن سرعت بدن و برای داشتن vdsl شما احتیاج به مودم هم دارین که قیمتش کمی بالا هست.....از همه اینها مهم تر اول باید شما فیبر باشین هستین؟
فاصله من همون تقریبی 1 کیلومتر هست و مودم منم dlink 2877 al هست که هم adslو هم vdsl هست و حتی snr من به 4 و 5 در شرایط بالاتر بردن سرعت میره اصلا قطع نمیکنه و هیچ مشکلی باهاش ندارم.
خط ما کابل مسی هست و گفتن قبلا که از این نظر مشکلی نداره، اما من اطلاعی ندارم.
navidrezazadeh
31-07-2020, 21:05
فاصله من همون تقریبی 1 کیلومتر هست و مودم منم dlink 2877 al هست که هم adslو هم vdsl هست و حتی snr من به 4 و 5 در شرایط بالاتر بردن سرعت میره اصلا قطع نمیکنه و هیچ مشکلی باهاش ندارم.
خط ما کابل مسی هست و گفتن قبلا که از این نظر مشکلی نداره، اما من اطلاعی ندارم.
پ مشکل مودم نداری و البته فاصله باید درخواست بدی که برات فیبر بکشن که البته بسته به مرکز مخابراتی و صد البته درخواست های محل زندگی شما بیان براتون فیبر نوری بکشن درمورد سوال درباره نویز خط که گفتین بله تو vdsl هم نویز پارامتر مهمی هست ولی با کشیدن فیبر نوری دیگه این نویز که شما الان داری رو نخواهی داشت ...
david848
05-08-2020, 11:34
سلام.من از یه شرکت سرویس گرفتم دوماه هیچ مشکلی نداشتم با سرعت 24 مگ تازگی یه مشکل برا خطم پیش اومده مثلا سرعت 12 مگ هم گذاشتن ولی یهو snr صفر میشه و نت میپره.شرکت میگه مشکل از سمت کا نیست
سرخط هم تست کردم همین مشکل بود .سر اون کابل سیاه ها که به خونه وارد میشه سیاه شده بودکمی تراشیدم یه دو سه روزی مشکل حل شده بود که باز دوباره برگشتش.سوالم اینه کجا باید برم یا تماس بگیرم که بیان خط ها رو چک کنن چون بعید میدونم مشکل داخلی باشه
مرکز برم پاسخ میدن؟
shaahani
05-08-2020, 14:48
سلام.من از یه شرکت سرویس گرفتم دوماه هیچ مشکلی نداشتم با سرعت 24 مگ تازگی یه مشکل برا خطم پیش اومده مثلا سرعت 12 مگ هم گذاشتن ولی یهو snr صفر میشه و نت میپره.شرکت میگه مشکل از سمت کا نیست
سرخط هم تست کردم همین مشکل بود .سر اون کابل سیاه ها که به خونه وارد میشه سیاه شده بودکمی تراشیدم یه دو سه روزی مشکل حل شده بود که باز دوباره برگشتش.سوالم اینه کجا باید برم یا تماس بگیرم که بیان خط ها رو چک کنن چون بعید میدونم مشکل داخلی باشه
مرکز برم پاسخ میدن؟
اگه تراشیدین و مشکلتون حل شده بوده چند روز، دوباره برید کمی کوتاهش کنید و بتراشید
اما اینبار به خوبی روش رو لحیم کنید که دوباره سیاه نشه و ارتباط خراب نشه
hamid3369
06-08-2020, 13:25
مرکز برم پاسخ میدن؟
وقتی تراش زدی snr چند شد
برای انبساط خاطز
اگه سرعت نتتون پایینه اون کابل LAN پشت مودمو یه چند ثانیه خم نگه دارین پشتش اینترنت جمع شه بعد یهو ولش کنین با فشار بزنه. فقط زیاد نگه ندارین کابل میترکه کف خونه رو ADSL ور میداره.
وای تو چقد با نمکی :D نمکدون کی بودی تو؟:thumbsup:
:دی
حالا درسته این دوستمون شوخی میکنه ولی همچین چیزی عکسش ممکنه فقط در شرایط و محیط متفاوت :rolleye:
دیدن ویدئوی اصلی و آشنایی کمی با مفاهیم فیبر نوری خالی از لطف نیست و حتما توصیه میشه
david848
11-08-2020, 11:57
وقتی تراش زدی snr چند شد
از همون اول هم چون خطو بالا بسته بودن وضع snr جالب نبود رو 7 یا 8 میچرخید ولی مشکلی نداشتم .کلا دیگه به سیما دست نزدم ازون روز مشکل تقریبا رفع شده مگه اینکه مثلا بعضی اوقات برا یه ده دیقه دوباره برمیگرده snr صفر میشه بعد مودم خود به خود سرعت خطو پایین میاره snr بالا میره .مثلا میاد رو 16 سرعت خط بعد snr میشه 27.بعد ده دیقه مودمو یه خاموش روشن میکنم دوباره سرعت میره بالا
مشکل اصلی همون یهویی صفر شدن snr بود که گفتم اگه خط رو دو مگابیت هم میزاشتن باز صفر میشد
hosseinzfff
11-08-2020, 23:34
از همون اول هم چون خطو بالا بسته بودن وضع snr جالب نبود رو 7 یا 8 میچرخید ولی مشکلی نداشتم .کلا دیگه به سیما دست نزدم ازون روز مشکل تقریبا رفع شده مگه اینکه مثلا بعضی اوقات برا یه ده دیقه دوباره برمیگرده snr صفر میشه بعد مودم خود به خود سرعت خطو پایین میاره snr بالا میره .مثلا میاد رو 16 سرعت خط بعد snr میشه 27.بعد ده دیقه مودمو یه خاموش روشن میکنم دوباره سرعت میره بالا
مشکل اصلی همون یهویی صفر شدن snr بود که گفتم اگه خط رو دو مگابیت هم میزاشتن باز صفر میشد
خب این نشون میده خط شما مشکل داره که snr صفر میشه شما اول مشکلات سمت خودت رو برطرف کن اگه بازم مشکل داشت دیگه مشکل از شرکتیه که ازش نت گرفتی..سیم کشی رو عوض کن که دیگه نخواد هی سیما رو تازه کنی اگه یه تیکه بیاد داخل عالی میشه بهترین جنس سیم هم کابل مشکی 0.6 دو زوج outdoor
sasan.69
12-08-2020, 00:37
خب این نشون میده خط شما مشکل داره که snr صفر میشه شما اول مشکلات سمت خودت رو برطرف کن اگه بازم مشکل داشت دیگه مشکل از شرکتیه که ازش نت گرفتی..سیم کشی رو عوض کن که دیگه نخواد هی سیما رو تازه کنی اگه یه تیکه بیاد داخل عالی میشه بهترین جنس سیم هم کابل مشکی 0.6 دو زوج outdoor
سلام ببخشید مزاحم میشم ی سوال پیش اومد سیم ی تیکه از سر خط خیلی تفاوت داره با عوض کردن سیم کشی ساختمان؟ بعد قیمت این سیم که فرمودید متری چقدره؟
hosseinzfff
12-08-2020, 02:04
سلام ببخشید مزاحم میشم ی سوال پیش اومد سیم ی تیکه از سر خط خیلی تفاوت داره با عوض کردن سیم کشی ساختمان؟ بعد قیمت این سیم که فرمودید متری چقدره؟
سلام نه تفاوت زیادی ندارند ولی بهتر است که سیم از پست مخابراتی تو کوچه تا پشت مودم یه تیکه باشه بیشتر به خاطر اینکه سولفاته نشه در دراز مدت براش مشکل پیش میاد و کیفیت خطت میاد پایین. یکبار برای همیشه خطتونو درست کنید و دیگه بهش دست نزنید هر چقدر بیشتر دستکاریش کنید نویز خطتون هم بیشتر میشه...
این کابل مشکیا سخت گیر میان من از مخابرات گرفتم رایگان:thumbsup: دو زوجش احتمالا متری 3-4 ت باشه...
با سلام به دوستان عزیزم
ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید.
سرویس 16 مگ از شاتل گرفتم ولی در حد 4-5 مگ بیشتر جواب نمیده
Downstream Upstream
SNR Margin
:
8.9 10.4 db
Line Attenuation
:
17.3 10.0 db
چکار باید بکنم که مشکل برطرف بشه. متاسفانه پشتیبانی هم میگه مشکل خارج از محدوده شاتل هست . نویزگیر و تلفن رو هم از مدار خارج میکنم و هیچ تفاوتی ایجاد نمیشه.
ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید
ایام به کام باد
koroshn123
13-08-2020, 11:48
ضمن عرض سلام و احترام خدمت متخصصان گرامی. چند روزی هست adsl مخابرات روی خط مرکز مطهری (منطقه 8 مخابراتی تهران) فعال کردم (یوسف آباد هستم فاصله تا مرکز تلفن حدود 1.2 کیلومتر) . متاسفانه کیفیت خوب نیست. میخواستم قبل از درگیری با 2020 از دوستان صاحب نظر در اینجا راجع به پارامترهام بپرسم که آیا پیگیری نتیجه بخش هست یا بیخیال بشم. ضمن اینکه این پارامترها هم از پریز داخل و هم سرخط ورودی منزل هستند و تلفنی روی خط نیست و tplink w8151n مستقیم به خط وصل است.
کانفیگ پیش فرض مودم (ADSL2+ ANNEX M): پرش لینک شدید سرعت واقعی دو مگ
SNR: D= 6 U= 7.3
ANNET: D= 30 U= 20
RATE: D=16249 U= 1528
MAX RATE: D=17316 U= 1707
CRC هردو شدید
کانفیگ زیر رو هم امتحان کردم گفتم شاید بهتر بشه قطع و وصلی تمام بشه و سرعت بهتر بشه. قطع و وصلی بهتر شد ولی سرعت همون حدود دو مگ (G.DMT ANNEX A)
SNR: D= 12.5 U= 6
ANNET: D= 25 U= 15
RATE: D=8128 U= 704
MAX RATE: D=10592 U= 868
CRC آپلود شدید دانلود صفر
سرعت واقعی در هر دو کانفیگ (آپلود روی annex m حدود 1 مگابیت میشه):
SERVER: FRANKFURT VODAFONE PING=120 D= 2.6 U= 0.45
سرعت دانلود سافتگذر که از مقدار بالایی شروع میشه (روی adsl2+ از حدود 15مگابیت شروع میشه سریع میاد پایین میرسه رو حدود 2 مگ ثابت میشه و روی g.dmt از حدود 7 مگابیت شروع میشه میرسه به همون 2 مگ)
آیا امیدی به بهبود هست؟ ضمنا طرح فعال شده ماندگار 16 مگابیت هست.
ببخشید که طولانی شد. ممنون از لطف شما پیشاپیش بابت هرگونه راهنمایی سپاس گزارم.
alottadamage
13-08-2020, 12:03
ضمن عرض سلام و احترام خدمت متخصصان گرامی. چند روزی هست adsl مخابرات روی خط مرکز مطهری (منطقه 8 مخابراتی تهران) فعال کردم (یوسف آباد هستم فاصله تا مرکز تلفن حدود 1.2 کیلومتر) . متاسفانه کیفیت خوب نیست. میخواستم قبل از درگیری با 2020 از دوستان صاحب نظر در اینجا راجع به پارامترهام بپرسم که آیا پیگیری نتیجه بخش هست یا بیخیال بشم. ضمن اینکه این پارامترها هم از پریز داخل و هم سرخط ورودی منزل هستند و تلفنی روی خط نیست و tplink w8151n مستقیم به خط وصل است.
CRC هردو شدید
کانفیگ زیر رو هم امتحان کردم گفتم شاید بهتر بشه قطع و وصلی تمام بشه و سرعت بهتر بشه. قطع و وصلی بهتر شد ولی سرعت همون حدود دو مگ (G.DMT ANNEX A)
سرعت دانلود سافتگذر که از مقدار بالایی شروع میشه (روی adsl2+ از حدود 15مگابیت شروع میشه سریع میاد پایین میرسه رو حدود 2 مگ ثابت میشه و روی g.dmt از حدود 7 مگابیت شروع میشه میرسه به همون 2 مگ)
خط تون واسه Annex M کششی نداره پس رو مود ADSL2+ Annex A تست کنید، دانلود رو هم بگید بذارن رو 10 مگابیت، تست کنید ببینید بهتر میشه یا نه.
سلام
نویز خط من یهو بالا رفته. قبلا میتونستم حداکثر ۶ مگابیت بگیرم اما الان ۴ هم به زور میگیره.
۲ تا خط دارم و وضع هر ۲ تا همینه. از سر خط هم تست گرفتم و نتیجه یکسان بود.
حالا چی کار باید کرد؟ مشکل از سمت مخابراته، چه جوری میشه پیگیری کرد؟
سلام
نویز خط من یهو بالا رفته. قبلا میتونستم حداکثر ۶ مگابیت بگیرم اما الان ۴ هم به زور میگیره.
۲ تا خط دارم و وضع هر ۲ تا همینه. از سر خط هم تست گرفتم و نتیجه یکسان بود.
حالا چی کار باید کرد؟ مشکل از سمت مخابراته، چه جوری میشه پیگیری کرد؟
درود؛ منم امروز نویز شدید گرفتم و سرعتم از 16مگ اومده روی 6؛ خط من FTTC(فیبر تا کافو) هست و کافو هم 50 متری ماست! به نظر میاد مشکلی همگانی هست؛ اگر میخواید سریع تر پیگیری کنید به مخابرات مرکز شهرتون که سیم خطتون به اونجا وصله بخش کارشناس ADSLش زنگ بزنید یا حضوری برید، اگر جواب نگرفتید زنگ بزنید 2020 اگر بازم جواب نگرفتید سامانه 195
با سلام به دوستان عزیزم
ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید.
سرویس 16 مگ از شاتل گرفتم ولی در حد 4-5 مگ بیشتر جواب نمیده
Downstream Upstream
SNR Margin
:
8.9 10.4 db
Line Attenuation
:
17.3 10.0 db
چکار باید بکنم که مشکل برطرف بشه. متاسفانه پشتیبانی هم میگه مشکل خارج از محدوده شاتل هست . نویزگیر و تلفن رو هم از مدار خارج میکنم و هیچ تفاوتی ایجاد نمیشه.
ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید
ایام به کام باد
درود؛ بله خط شما خیلی نویز داره، خود سایت شاتل و در سطح اینترنت مقاله هایی درباره رفع نویز خط هست مطالعه کنید و انجام بدید اگر جواب نگرفتید زین پس سرویس 4 یا 8 مگ خریداری کنید.
بامدادنیکنفس
13-08-2020, 17:44
شب پنج شنبه ست .
بنزین سه برابر شده
مردم ریختن تو اینترنت
اگه به جای ADSL از کافو FTTC سرویس VDSL داشتی این مشکل و پیدا نمیکردی
CRC هردو شدید
درود؛ پشتیبانی 2020 که طبق تجربه من افرادی بی سواد و بی مسئولیتن، باید با زور سامانه 195 پیش رفت که چون پارامترهاتون حتی روی تست سرخط هم نویز شدید داره فکر نکنم کار به جایی ببره. درباره ANNEX اونطور که من از یکی از کارمندای مخابرات پرسیدم گفت M نداره و فقط A هست، حالت مود رو هم+adsl2 بزارید و زنگ بزنید و بگید سرعت رو روی 8192 ست کنند، سرعت آپلود هم به طبع باید پایین تر ست بشه چون اگه آپلود بالا باشه روی شاخص SNR دانلود هم تاثیر بد میزاره، این رویه کاهش آپلود و دانلود رو باید پشتیبانی پیگیری کنید تا نویزها استیبل بشه حدود 7 و 8 به بالا؛ پیشنهاد میکنم اول به صورت حضوری یا تلفنی با پشتیبانی ADSL مرکز مخابراتیت در میون بزاری چون اونام قدرت تغییر پروفایل و تغییر سرعت شمارو دارن؛ در غیر این صورت با 2020 در تماس باشید. یه نکته عجیب طبق تجربه شخصی بگم و اونم اینه که با موبایلت به خط تلفنت زنگ بزن دو سه تا بوق که خورد قطع کن و مودمو ریست کن ببین تاثیری مثبتی روی نویز گذاشته یا نه، مهم نیست که تلفن به خط وصل باشه؛ کافیه دو سه تا بوق بخوره + همچنین محض اطمینان تلفن هم وصل کن و به خطت زنگ بزن و جواب بده تا چندثانیه ارتباطی برقرار بشه و بعد قطع کن، یکطرفه یا مسدود بودن خط رو هم بررسی کن، این مواردی که گفتم عجیبه و خودمم رابطه این موضوع با نویز و اینترنت رو درک نکردم ولی طبق تجربه شخصی با بررسی این موارد پارامتر SNR من از 12 میره تا 21 ! کامیاب باشید/
david848
15-08-2020, 20:26
سلام
یه سوالی نیوبی داشتم .فرض بگیرید یک خط روی 24 مگ بسته شده و snr روی 7 باشه .این مقدار کم snr روی سرعت دریافت تاثیر میزاره؟یعنی امکان داره خط روی 20 بسته بشه با snr 15 سرعت تک کانکشن و فول کانکشن بیشتری داشته باشه؟
hamid3369
15-08-2020, 20:33
اگه اپراتور مشکل نداشته باشه احتمالا کافوی محل یا پست یه ریگی به کفششه
- - - Updated - - -
سلام
یه سوالی نیوبی داشتم .فرض بگیرید یک خط روی 24 مگ بسته شده و snr روی 7 باشه .این مقدار کم snr روی سرعت دریافت تاثیر میزاره؟یعنی امکان داره خط روی 20 بسته بشه با snr 15 سرعت تک کانکشن و فول کانکشن بیشتری داشته باشه؟
سرع دانلودت فوقش 25 درصد افت کنه
hamid3369
15-08-2020, 20:34
در حد 5 درصد پیشرفت حاصل میشه بستگی چطوری اون سیم به هم تیکه داده شده
sasan.69
16-08-2020, 15:19
سلام نه تفاوت زیادی ندارند ولی بهتر است که سیم از پست مخابراتی تو کوچه تا پشت مودم یه تیکه باشه بیشتر به خاطر اینکه سولفاته نشه در دراز مدت براش مشکل پیش میاد و کیفیت خطت میاد پایین. یکبار برای همیشه خطتونو درست کنید و دیگه بهش دست نزنید هر چقدر بیشتر دستکاریش کنید نویز خطتون هم بیشتر میشه...
این کابل مشکیا سخت گیر میان من از مخابرات گرفتم رایگان:thumbsup: دو زوجش احتمالا متری 3-4 ت باشه...
این وضعیت سیم کشی های ساختمونمون هست :) و قصد دارم مستقیم بکشم
اینی که علامت زدم برای چی هس؟ سیمی وصل نیس
desperanish
16-08-2020, 19:40
با سلام به دوستان
این اطلاعات مودم من هست
راهی داره نویز رو پایین بیارم؟
سرعت دانلود هم تا 600-700 میره
با سلام به دوستان
این اطلاعات مودم من هست
راهی داره نویز رو پایین بیارم؟
سرعت دانلود هم تا 600-700 میره
درود؛ این مقاله ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@saeedyeganeh/%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%AD%D9%84-%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B2-%D8%AE%D8%B7-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C-x4yhuurwgeo2) و این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو مطالعه کنید.
دوستان کابل تلفن هایی که به مودم دیدم اکثرا رشته ای هست اکه مسی سوکت بزنیم جوابگو هست؟
یعنی از همون جنس کابل تلفن ورودی برای پوشت مودم سوکت بخوره
hosseinzfff
02-09-2020, 22:39
دوستان کابل تلفن هایی که به مودم دیدم اکثرا رشته ای هست اکه مسی سوکت بزنیم جوابگو هست؟
یعنی از همون جنس کابل تلفن ورودی برای پوشت مودم سوکت بخوره
سلام . بله کاملا جوابگو هست ولی نیاز به اچار سوکت زن دارین اینم بگم نیازی به خرید اچار گرون قیمت نیست من با یه اچار ارزون معمولی به راحتی سوکت زدم روش... من این مدلو دارم Oubao OB-315
sadeghbb
03-09-2020, 16:00
سلام . بله کاملا جوابگو هست ولی نیاز به اچار سوکت زن دارین اینم بگم نیازی به خرید اچار گرون قیمت نیست من با یه اچار ارزون معمولی به راحتی سوکت زدم روش... من این مدلو دارم Oubao OB-315
سلام برادر
منم یه آچار گرفتم تازگی برا سوکت زدن
الان میخوام تو پست مخابرتی دم در سوکت بزنم
منتهی نیاز به نر و ماده سوکت RJ11 هست
راهکاری بنظرتون میرسه ؟
کابل داخل خونه رو سوکت RJ11 زدم و مستقیم زدم به مودم
الان مشکلم رو سوکت زدن داخل کافوی مخابرات هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.