ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

campuzlit
13-02-2015, 22:47
بله چیپست برودکام برای نویز بهتره
2740مشکی چیپست ریلتکه
فقط 2730مشکی چیپستش برودکامه با سفیدش هم که چیپست ریلتکه همه چیزش فرق داره اصلا یه مدل دیگه ایه فقط شکلشون شبیه همه

یک مدل جایگزین بهم معرفی می کنی؟ اگه گیر نیاوردم اونو بخرم.

و اینکه از کجا بفهمهم تراشه یک مودم چیه؟ با تشکر

boro2faaz
14-02-2015, 07:13
خدارو شکر من اینترنتم بعد از 3 ماه پیگیری درست شد. قبلا پهنای باندم رو روی 8مگ بسته بودن و پرش لینک و قطعی زیاد داشتم که به مخابرات گفتم و اونا هم دان استریم رو برام آوردن روی 5 مگ و الآن snr بالا اومده و خداروشکر دیگه قطعی ندارم

اینم اطلاعات روی پهنا باند قبلی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اطلاعات روی پهنا باند فعلی

اینم سرعت دانلودم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان به نظرتون دیگه این خوبه؟ میخواستم نظرات شما رو هم بدونم.:n01:

h_mirgh20
15-02-2015, 03:04
سلام
برای adsl چه سیمی بگیرم؟
فاصله مودم تا سیمی که مخابرات تحویل داده 25 متر
تلفن و اسپلیتر هم باید وصل بشه

و یک سوال مهم: سیم کشی خونه ما قدیمیه و مودم زیاد قطع و وصل میشه، اسپلیتر رو بزارم دم در و تلفن رو با سیم کشی توکار وصل کنم و مودم رو از اون اسپلیتر جدا سیم بکشم؟
سر سیمی که مخابرات داده دقیقا بغل کنتور برقه :n04: یعنی اگر بخوام اسپلیتر رو بزارم سر خط میوفته بغل کنتور برق

ham33d
15-02-2015, 05:51
سلام
نرم افزاری هست روی بعضی از مودم ها جواب میده میشه نویز را کم کرد اسمش چیه ؟؟؟؟؟/

ham33d
15-02-2015, 06:00
سلام
برای adsl چه سیمی بگیرم؟
فاصله مودم تا سیمی که مخابرات تحویل داده 25 متر
تلفن و اسپلیتر هم باید وصل بشه

و یک سوال مهم: سیم کشی خونه ما قدیمیه و مودم زیاد قطع و وصل میشه، اسپلیتر رو بزارم دم در و تلفن رو با سیم کشی توکار وصل کنم و مودم رو از اون اسپلیتر جدا سیم بکشم؟
سر سیمی که مخابرات داده دقیقا بغل کنتور برقه :n04: یعنی اگر بخوام اسپلیتر رو بزارم سر خط میوفته بغل کنتور برق
شما سعی کن از جایی که سیم وارد خونه تون میشه یه سیم مستقیم بکش پیشه مودمت
سیم خشک بگیر
متری هزار پانصدی هست

XENON24
15-02-2015, 06:59
دوستان نظرتون رو میگید؟؟

blueid
15-02-2015, 13:47
دوستان نظرتون رو میگید؟؟

نویزش کمی داری کیفیت خطت خوبه
از کدوم شرکت اینترنت میگیری خطتت رو 576 بستن ک افتضاحه

mmzz91
15-02-2015, 15:52
سلام دوستان این عکس مال مودم منه هر کاری می کنم مقدار snr بالا ترنمیره از دم در حیاط هم امتحان کردم فرقی نکرد چه کنم؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

a_bayan
15-02-2015, 16:02
سلام دوستان این عکس مال مودم منه هر کاری می کنم مقدار snr بالا ترنمیره از دم در حیاط هم امتحان کردم فرقی نکرد چه کنم؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز سلام.به نسبت دان استریمی که شما داری نویزت بالاتر از این فک نکنم بره.میتونی بگی خطت رو ببندن روی 2مگ دانلود.الان مال شما تقریبا روی 3مگ هستش.از جه شرکتی اشتراک میگیرین؟

mmzz91
15-02-2015, 16:18
از مخابرات الان چند ساله هر کاری کردم درست نشده

mahdi1323
15-02-2015, 16:21
از مخابرات الان چند ساله هر کاری کردم درست نشده

فکر کنم دوستمون اشتباه کردن خط شما روی 23 مگ بسته شده وضعیت خطتون عالیه زنگ بزنید پایین تر بیارن

a_bayan
15-02-2015, 20:23
فکر کنم دوستمون اشتباه کردن خط شما روی 23 مگ بسته شده وضعیت خطتون عالیه زنگ بزنید پایین تر بیارن
سلام دوست عزیز ...ممنون که گوشزد کردین اما من اشتباه نکردم بنده سرعت دانلود ایشون رو گفتم....که برای حساب کردن سرعت دانلود باید دان استریم را تقسیم بر 8 کنید......
شاید ادبیات نوشتن من اشتباه بوده.......

a_bayan
15-02-2015, 20:27
دوستان عذر میخوام اگه میشه اساتید 2-3 مدل مودم رو که از چیپست برادکام استفاده میکنه رو نام ببرید البته بدون dlink 2730....
اگه میشه مدل های 2 انتنه و با قیمت مناسب هم بگین من یه آنتنه جوابگو نیست برام.....

farshad0123
15-02-2015, 22:01

snr اومده رو 6چون خطت رو 23مگ بسته شده(احتمالا اتوماتیک باشه)
اگر مشکل پرش لینک نداری بزار رو همین 23مگ بمونه بهتره به snr هم توجه نکن حالا بیشتر هم بشه فایده ای نداره

farizn_dj
15-02-2015, 22:32
[QUOTE=mmzz91;8547979]سلام دوستان این عکس مال مودم منه هر کاری می کنم مقدار snr بالا ترنمیره از دم در حیاط هم امتحان کردم فرقی نکرد چه کنم؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/QUOTE
سلام دوست عزیز خط حدود 26 مگ جواب میده و خط رو بستن روی 23 مگ که اصلا منطقی نیست زنگ بزن بگو پروفایل رو کم کنن تا بره بالاSNR

ham33d
16-02-2015, 05:03
سلام
نرم افزاری هست روی بعضی از مودم ها جواب میده میشه نویز را کم کرد اسمش چیه ؟؟؟؟؟/
???????????????/

farshad0123
16-02-2015, 16:55
???????????????/

بله DMT....

ham33d
16-02-2015, 17:25
بله DMT....
فرشاد دی ام تی روی مودم تی پی لینک 8960 دوستم جواب میده ولی روی مودم منم که 8960 می باشد جواب نمیده:n13: برنامه دیگری نیست :n27:

farshad0123
16-02-2015, 17:34
فرشاد دی ام تی روی مودم تی پی لینک 8960 دوستم جواب میده ولی روی مودم منم که 8960 می باشد جواب نمیده:n13: برنامه دیگری نیست :n27:

نه متاسفانه نیست

h_mirgh20
17-02-2015, 00:36
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرعتم خیلی کم شده
قبلا ریت داون استریم 7000 بود
هفته پیش تلفن قطع شده بود از مخابرات اومدن گفتن سیم کشی مشکل داره
الان درستش کردم اما قطعی دارم و سرعت کم
2 مگ حجمی مخابرات دارم که سرعت دانلود تا 750 کیلوبایت هم میرفت
از سر سیم هم امتحان کردم همینجوریه

چیکار کنم؟:n16:
زنگ زدم گفت مشکلی نداره:n24::n25:

h_mirgh20
17-02-2015, 00:42
سرعتم خیلی کم شده

blueid
17-02-2015, 16:12
سرعتم خیلی کم شده

خطت خیلی خیلی افتضاحه
:n21: دقیقا ا ز سر پست تلفن تست بگیر

ice_man_sh
17-02-2015, 17:15
با سلام

سرویس های مخابرات آ.ش عوض شده، ما 2 مگ را به 10 ارتقا دادم چون نخواستم به خاطر 3 هزار تومن ریسک کنم، اون زمان هم خط من روی 10 بسته شده بود ظاهرا الان هم روی 10 هست، شاید هم 8 می خواستم ببینم تنظیمات و... را میشه به نحوی تغییر داد که ریت بالاتر گرفت، من ریتم 4-5 بود که با تغییراتی که انجام دادم تا حدود 6.5 - 7 رسیده، البته بعضی روزها وضع خراب میشه و تا 5 پایین میاد:

وضعیت (البته SNR الان کمه اکثرا 13.5 -14 میشه)

تنظیمات:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با تشکر

h_mirgh20
17-02-2015, 18:59
خطت خیلی خیلی افتضاحه
:n21: دقیقا ا ز سر پست تلفن تست بگیر

پست تلفن چیست؟ :n02:
جعبه سیاه کوچیکی که سیم تلفن من ازش بیرون اومده یا جعبه فلزی خاکستری رنگ که سیم من و همسایه ها از اون میاد؟

مگه اینکارا وظیفه مخابرات نیست؟
الان من باید برم مخابرات یا به پشتیبانی زنگ بزنم؟
پشتیبانی که میگه مشکلی نداره

blueid
17-02-2015, 21:21
پست تلفن چیست؟ :n02:
جعبه سیاه کوچیکی که سیم تلفن من ازش بیرون اومده یا جعبه فلزی خاکستری رنگ که سیم من و همسایه ها از اون میاد؟

مگه اینکارا وظیفه مخابرات نیست؟
الان من باید برم مخابرات یا به پشتیبانی زنگ بزنم؟
پشتیبانی که میگه مشکلی نداره
منظورم جعبه فلزی خاکستری رنگ ک سیم تلفن تو و همشایه ها...
ن وظیفه خودته
پشتیانی غلط کرد :n34:
نگفتی چرا تلفنت قط شده!؟؟

moghaddas mfa
17-02-2015, 22:34
ن وظیفه خودته

دوست عزیز شما استادکار هستی ولی ایشون که نیستن
یهویی میبینی میزنه کل سیم هارو قطع میکنه . بعدشم توی اون جعبه چه جوری سیم تلفن خودشو پیدا کنه .بهتره از همون جعبه سیاه امتحان کنه

h_mirgh20
17-02-2015, 23:38
ن وظیفه خودته

مطمئنی وظیفه منه؟
تلفن یکی سیمکشی داخلی رو دستکاری کرده بود
اسپلیتر رو اشتباه وصل کرده بود
زنگ زدم پشتیبانی الان روی 4000 بستن خط رو

blueid
18-02-2015, 02:34
دوست عزیز شما استادکار هستی ولی ایشون که نیستن
یهویی میبینی میزنه کل سیم هارو قطع میکنه . بعدشم توی اون جعبه چه جوری سیم تلفن خودشو پیدا کنه .بهتره از همون جعبه سیاه امتحان کنه
چی ؟؟؟:n24:

Alli13
18-02-2015, 12:07
سلام

دوستان یه سوال:
تو اون جعبه تقسیم که اول خط هست، به نظرتون بهتره که سیم تلفن رو مستقیم به سیم تلفنی که از مخابرات کشیدن وصل کنیم(یعنی جعبه تقسیم رو بزارم کنار)، یا اینکه سیم تلفنی که از مخابرات اومده بره تو جعبه تقسیم بعد من هم سیم تلفن ساختمون رو به یه سر دیگه جعبه تقسیم وصل کنم؟

نمیدونم متوجه شدین یا نه، ما تو ساختمونمون کلا 3 تا خط داریم، و جعبه تقسیم دیگه سوسول بازی هست، ولی با خودم میگم نکنه اگه من جعبه تقسیم رو بردارم نویز خط بیشتر بشه، به یه زبان دیگه من فکر میکنم خود جعبه تقسیم تو کم کردن نویز خط کمک میکنه

blueid
18-02-2015, 15:18
سلام

دوستان یه سوال:
تو اون جعبه تقسیم که اول خط هست، به نظرتون بهتره که سیم تلفن رو مستقیم به سیم تلفنی که از مخابرات کشیدن وصل کنیم(یعنی جعبه تقسیم رو بزارم کنار)، یا اینکه سیم تلفنی که از مخابرات اومده بره تو جعبه تقسیم بعد من هم سیم تلفن ساختمون رو به یه سر دیگه جعبه تقسیم وصل کنم؟

نمیدونم متوجه شدین یا نه، ما تو ساختمونمون کلا 3 تا خط داریم، و جعبه تقسیم دیگه سوسول بازی هست، ولی با خودم میگم نکنه اگه من جعبه تقسیم رو بردارم نویز خط بیشتر بشه، به یه زبان دیگه من فکر میکنم خود جعبه تقسیم تو کم کردن نویز خط کمک میکنه

هیچ ربطی نداره ب جعبه تقسیم اگرم ردش کنی و مستقییم سیم رو وصل کنی شاید ی کم بهتر بشه خیلیی ناچیز

8-1kel
21-02-2015, 20:00
سلام دوستان،قبلا که سرویس دو مگ داشتم attainable rate حدود 11~13 مگ بود الان که 10 مگ گرفتم snr خیلی پایین اومده و لینک میپره(البته با اینکه snr پایینه ولی بازم سرعت دانلودم بالاست ولی پرش لینک اذیت میکنه)کاری میشه کرد؟

Attenuation Down Stream
24

Attenuation Up Stream
16

SNR Margin Down Stream
6.6

SNR Margin Up Stream
16.0

blueid
22-02-2015, 05:14
سلام دوستان،قبلا که سرویس دو مگ داشتم attainable rate حدود 11~13 مگ بود الان که 10 مگ گرفتم snr خیلی پایین اومده و لینک میپره(البته با اینکه snr پایینه ولی بازم سرعت دانلودم بالاست ولی پرش لینک اذیت میکنه)کاری میشه کرد؟

Attenuation Down Stream
24

Attenuation Up Stream
16

SNR Margin Down Stream
6.6

SNR Margin Up Stream
16.0

سیم کشی رو چک کن
ا گ میتونی ی مودم ایسوس بگیر با همین اس ان آ ر خیلی کم قطعی داره

8-1kel
22-02-2015, 08:56
سیم کشی رو چک کن
ا گ میتونی ی مودم ایسوس بگیر با همین اس ان آ ر خیلی کم قطعی داره
کابل تلفن که از طرف مخابرات میاد به سمت خونه که خیلی خیلی قدیمیه و کاریشم نمیشه کرد احتمالا عامل اصلیم همین باشه،اما سیمی که از پست میاد همون سیم سیاه رنگ، چون کوتاه بوده بقیشو با سیم برق اوردن تا دم پریز(البته از نبوغ اعضای خونواده بوده و کار مامور مخابرات نبود:دی) که یخورده هم سیم برقدار شده در حد ضعیف،بنظرتون تعویضش تاثیر آنچنانی خواهد داشت؟

blueid
22-02-2015, 11:03
کابل تلفن که از طرف مخابرات میاد به سمت خونه که خیلی خیلی قدیمیه و کاریشم نمیشه کرد احتمالا عامل اصلیم همین باشه،اما سیمی که از پست میاد همون سیم سیاه رنگ، چون کوتاه بوده بقیشو با سیم برق اوردن تا دم پریز(البته از نبوغ اعضای خونواده بوده و کار مامور مخابرات نبود:دی) که یخورده هم سیم برقدار شده در حد ضعیف،بنظرتون تعویضش تاثیر آنچنانی خواهد داشت؟
اول از همه سیم رو ک پست اومده مستفیم وصل کن ب مودم (ب پریز نزن )ببین فرقی میکنه ...اگ فرقی نکرد باید سیم رو عوض کنی و تاثیرشم رو کیفیت خط زیاده مطمئن باش
مخابرات باید برات عوضش کنه وظیفشونه !!!
اگ نیومدن خودت ی سیم بگیر ی تیکه از پست بیار
سعی کن از سیم کشی داخل ساختمان و پریزاش استفاده نکنی و مستقیم سیم رو بزنی ب مودم

david-ebi
26-02-2015, 21:11
دوستان مورد جالبی برای من پیش اومده.از یکی از شرکتهای سرویس دهنده اینترنت یک سرویس با پهنای باند 10 مگابیت برداشتم.یک مودم تی پی لینک 8960 قدیمی با چیپست برودکام دارم که وقتی اونو بهش میزنم فقط 9 مگابیت برام استیبل میکنه.وقتی مودم جدید 8968 تی پی لینک با چیپست ترند چیپ رو میزنم اونم 9 مگابیت برام استیبل میکنه.مودم سه آنتنه جدید تی پی لینک یعنی 8970 با چیپست لانتیک رو که میزنم 8 مگابیت برام استیبل میکنه و مودم هواوی ودافون 556 با چیپست برودکام رو که میزنم 7 مگابیت برام استیبل میکنه و در نهایت مودم غیر بیسیم 8817 تی پی لینک با چیپست ترندچیپ رو که میزنم 10 مگابیت رو برام استیبل میکنه.علت این تفاوتها چیه؟قدرت چیپست آیا؟خوب اینا که بعضیاشون چیپستهاشون با هم یکی هست!!!!!!

ham33d
26-02-2015, 23:34
سلام.اول از همه مطمئن شو چیپست مودمت برودکام هستش (البته مودم شما رو از یک سایتی نگاه کردم ظاهرا خوشبختانه چیپستش برودکام هستش)و بعد از این برنامه dmt استفاده کن وگرنه روی مودمت کار نمیکنه.آدرس لینک دانلود نرم افزار:

اول باید مودمت به این برنامه وصل بشه که توی عکس گفتم چکار باید بکنی.فقط کافیه یوز و پسوورد ورود به کانفیگ مودمتو در جاهای مربوطه وارد کنی و در آخر دکمه کانکت رو بزنی تا برنامه مودمتو بشناسه.بعد این کار رو بکن:

باید برید تو
special--->misc options---expermental.... رو تیک بزنید
تا یه تب بدون اسم تو برنامه فعال میشه و یه اسلایدر داره هرچی بره بالا نویز شما کمتر وهمچنین سرعت هم کمی کم میشه و هرچی بیاد پایین سرعت بیشتر و لی نویز بیشتر در نتیجه خط قطعیش میره بالا

حالا از توی این عکس هم میتونی مراحل کار رو ببینی:

حتما adsl mode رو روی حالت adsl2+ بزار.شاید باورتون نشه ولی خوبی چیپست broadcom اینه که حتی با snr 3 دسی بل خط رو استیبل نگه میداره.من باورم نمیشد:n04:.اما هم عملی تست کردم و هم تو چند فروم خارجی دیدم بله این حرف درسته
سلام
این برنامه روی مودم تی پی لینک دوستم اجرا میشه ولی روی مودم من اجرا نمیشه مودم هر 2 ما هم تی پی لینک 8960 هست
چرا؟؟؟؟:n04::n04::n04:

david-ebi
28-02-2015, 01:58
جالب اینجاست که من خودم هم یکی از مودمهام تی پی لینک 8960 هستش و این برنامه روش اجرا میشه اما جای بیت ریت برای داون استریم همیشه خالی نشون میده و همچنین اون زبانه بدون نام در عکس پست قبلی که لغزنده کم و زیاد کردن پهنای باند در اون وجود داره هم خالی هستش و لغزنده در اون وجود نداره.در صورتیکه مودم دیگم که هواوی hg556a هستش تمام این موارد در اون کامل وجود داره(اونم چیپست برودکام هستش).حالا نمیدونم شما هم همین مشکل رو داری یا کلا مودمتو نمیشناسه؟

Alli13
28-02-2015, 09:05
سلام

من میخوام کل کابل تلفن خونه رو از عوض کنم و از جبعه تقسیم رو به صورت روکار بیارم وصل کنم به مودم. دوستان کسی میدونی بهترین کابل (و البته در عین حال مقرون به صرفه) ترین کابل چیه و چنده و از کجا میتونم تهیه کنم؟

ممنون

ham33d
28-02-2015, 18:14
جالب اینجاست که من خودم هم یکی از مودمهام تی پی لینک 8960 هستش و این برنامه روش اجرا میشه اما جای بیت ریت برای داون استریم همیشه خالی نشون میده و همچنین اون زبانه بدون نام در عکس پست قبلی که لغزنده کم و زیاد کردن پهنای باند در اون وجود داره هم خالی هستش و لغزنده در اون وجود نداره.در صورتیکه مودم دیگم که هواوی hg556a هستش تمام این موارد در اون کامل وجود داره(اونم چیپست برودکام هستش).حالا نمیدونم شما هم همین مشکل رو داری یا کلا مودمتو نمیشناسه؟
مودم شما ورژن چند هست؟؟؟؟؟؟
تی پی لینک 8960

ham33d
28-02-2015, 18:17
سلام

من میخوام کل کابل تلفن خونه رو از عوض کنم و از جبعه تقسیم رو به صورت روکار بیارم وصل کنم به مودم. دوستان کسی میدونی بهترین کابل (و البته در عین حال مقرون به صرفه) ترین کابل چیه و چنده و از کجا میتونم تهیه کنم؟

ممنون
اگه بتونی از مامورا مخابرات کابل بخری خوبه چون کابلا مخابرات هم محکم هستن هم استاندارد
خاستی بخری کابل خشک بگیر فکر کنم متری 1500 تومن باشه

mahdi1323
28-02-2015, 18:50
سلام دوستان این وضعیت خط من با مودم tp link 8817 هستش با دو تا نویز گیر

Line State

:

Showtime

Modulation

:

ADSL2 PLUS

Annex Mode

:

ANNEX_A

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

6.0
23.4
db

Line Attenuation

:

48.9
28.5
db

Data Rate

:

8291
508
kbps

Max Rate

:

9500
1049
kbps

POWER

:

19.4
11.3
dbm

CRC

:

2
0

به نظرتون وضعیت با مدم جدید بهتر میشه چه مودمی رو پیشنهاد میکنید

david-ebi
28-02-2015, 21:20
مودم شما ورژن چند هست؟؟؟؟؟؟
تی پی لینک 8960

ورژن 1 یا دقیقتر بگم 1.6

david-ebi
28-02-2015, 21:46
سلام دوستان این وضعیت خط من با مودم tp link 8817 هستش با دو تا نویز گیر

Line State

:

Showtime

Modulation

:

ADSL2 PLUS

Annex Mode

:

ANNEX_A

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

6.0
23.4
db

Line Attenuation

:

48.9
28.5
db

Data Rate

:

8291
508
kbps

Max Rate

:

9500
1049
kbps

POWER

:

19.4
11.3
dbm

CRC

:

2
0

به نظرتون وضعیت با مدم جدید بهتر میشه چه مودمی رو پیشنهاد میکنید

این 8817 از بهترین مودمهاست در زمینه اینکه با نویز بالا خط رو استیبل نگه میداره.من فکر کنم اگر مودم گرون قیمت هم بگیری از این بدتر باشه بهتر نیست.من که عملا تست کردم.ولیکن بازم اگر حتما میخواهی مودم بیسیم داشته باشی ایسوس n12 با چیپست برودکام بگیر کار عالی ای هستش.

mahdi1323
28-02-2015, 23:23
این 8817 از بهترین مودمهاست در زمینه اینکه با نویز بالا خط رو استیبل نگه میداره.من فکر کنم اگر مودم گرون قیمت هم بگیری از این بدتر باشه بهتر نیست.من که عملا تست کردم.ولیکن بازم اگر حتما میخواهی مودم بیسیم داشته باشی ایسوس n12 با چیپست برودکام بگیر کار عالی ای هستش.

داداش مودل دقیقش و قیمت رو لطف کنی ممنون میشم و همینطور از کجا بفهمم چیپست برودکام داره یا نه و همینطور که واقعن ایسوس بهتر از این مودلی که دارم هستش

david-ebi
01-03-2015, 00:36
داداش مودل دقیقش و قیمت رو لطف کنی ممنون میشم و همینطور از کجا بفهمم چیپست برودکام داره یا نه و همینطور که واقعن ایسوس بهتر از این مودلی که دارم هستش

ایسوس n12 ورژن c قیمت هم حدود 180 تومان.شما اگر این مدل رو بگیری بی قید و شرط چیپست برودکام هستش.از نظر من نویزت زیاد با مودم 8817 فرقی نمیکنه اما اگر گیر مودم وایرلس هستی قطعا این بهتره.ضمن اینکه بعدش با داشتن نرم افزار dmt دیگه قطعا خاطرت جمع میشه که داری از تمام پهنای باندت استفاده میکنی.

ham33d
01-03-2015, 02:20
ورژن 1 یا دقیقتر بگم 1.6
برنامه dmtواسه شما کار میده ؟؟
دوستم ورژن 4 داره dmt کار میده
چرا من ورژن 5 دارم dmt کار نمیده!!؟؟:n19::n19:

Alli13
01-03-2015, 13:26
سلام

آقا من وضعیت خطم اینه :

Downstream
Upstream

SNR Margin (0.1dB):
134
230

Attenuation (0.1dB):
435
300

Output Power (dBm):
19.0
12.5

Attainable Rate (Kbps):
7184
1232

Rate (Kbps):
4096
512

D (interleave depth):
32
4

Delay (msec):
8.00
8.00

Data Counter:

93881

9764

اما لامصب موقع دانلود قطع و وصلی دارم. مودمم D-Link 2750 هست. کسی میدونه چه جوری میشه این حساس بودن مودم رو پایین آورد؟ یعنی این قدر زود نپره لینک

mahdi1323
01-03-2015, 14:21
ایسوس n12 ورژن c قیمت هم حدود 180 تومان.شما اگر این مدل رو بگیری بی قید و شرط چیپست برودکام هستش.از نظر من نویزت زیاد با مودم 8817 فرقی نمیکنه اما اگر گیر مودم وایرلس هستی قطعا این بهتره.ضمن اینکه بعدش با داشتن نرم افزار dmt دیگه قطعا خاطرت جمع میشه که داری از تمام پهنای باندت استفاده میکنی.
چیکار برای کم کردن نویز باید انجام بدم یک سیم مستقم از سیمی که مخابرات اورده به اون وصل کردم مستقیم به مودم اوردم به نظرتون کابل شبکه بخرم سوکت تلفن بزنم بهتر یشه چون میگن نویز رو کم میکنه

david-ebi
02-03-2015, 15:58
چیکار برای کم کردن نویز باید انجام بدم یک سیم مستقم از سیمی که مخابرات اورده به اون وصل کردم مستقیم به مودم اوردم به نظرتون کابل شبکه بخرم سوکت تلفن بزنم بهتر یشه چون میگن نویز رو کم میکنه

این سیمی که میگی از سر کابل مخابرات از دم ورودی خونتون گرفتی آوردی تو چه مدلی هست؟کابل مخابراتی هوایی هستش؟(شبیه کابلهای خود مخابرات که روکش مشکی دارند)یا کابل نازک تلفن هستش؟اگر بتونی بری از تو خود پست توی کوچتون سر سیمتون رو پیدا کنی و اونجا یکبار تست کنی ببینی نویزت کمتر هست یا نه اونوقت اگر کمتر بود یک کابل مخابراتی هوایی مستقیم از پست توی کوچه بگیر بیار تا پشت مودمت.البته حتما قبلش تست کن ببین نویزت با این کار بهتر میشه یانه.حتی اگر در حد 1 یا 2 دسی بل بهتر شد بازم به زحمت کابل کشی از تو پست نمی ارزه اما اگر بیشتر بود ارزش داره.در ضمن برای کابلکشی از توی پست اگر خودت نمیتونی میتونی به یکی از کابلکشهای مرکز مخابرات منطقتون بگی و هزینشو باهاش حساب کنی بیاد برات انجام بده

david-ebi
02-03-2015, 16:07
برنامه dmtواسه شما کار میده ؟؟
دوستم ورژن 4 داره dmt کار میده
چرا من ورژن 5 دارم dmt کار نمیده!!؟؟:n19::n19:

گفتم که واسه منم توی اون مستطیلی که پهنای باند دان استریم رو مینویسه و همچنین اون لغزنده ای که تو سربرگ بی نام وجود داره هیچی نمینویسه و خالی میزاره.یعنی نمیفهمم که الان پهنای باندم روی چنده(که اون مهم نیست چون از روی سربرگهای info متوجه میشه) اما مهمترین قسمتش که اون لغزنده هستش برای من وجود نداره و من نمیتونم پهنای باندم رو کم و زیاد کنم.اما راحت با این برنامه به مودمم کانکت میشم و برنامه مودمم رو میشناسه.

mahdi1323
02-03-2015, 16:19
این سیمی که میگی از سر کابل مخابرات از دم ورودی خونتون گرفتی آوردی تو چه مدلی هست؟کابل مخابراتی هوایی هستش؟(شبیه کابلهای خود مخابرات که روکش مشکی دارند)یا کابل نازک تلفن هستش؟اگر بتونی بری از تو خود پست توی کوچتون سر سیمتون رو پیدا کنی و اونجا یکبار تست کنی ببینی نویزت کمتر هست یا نه اونوقت اگر کمتر بود یک کابل مخابراتی هوایی مستقیم از پست توی کوچه بگیر بیار تا پشت مودمت.البته حتما قبلش تست کن ببین نویزت با این کار بهتر میشه یانه.حتی اگر در حد 1 یا 2 دسی بل بهتر شد بازم به زحمت کابل کشی از تو پست نمی ارزه اما اگر بیشتر بود ارزش داره.در ضمن برای کابلکشی از توی پست اگر خودت نمیتونی میتونی به یکی از کابلکشهای مرکز مخابرات منطقتون بگی و هزینشو باهاش حساب کنی بیاد برات انجام بده
داداش به نظر میرسه سیم نازک تلفن هستش نمیزارن به سیم تلفن دست زد اجازه نمیدن

david-ebi
02-03-2015, 16:29
داداش به نظر میرسه سیم نازک تلفن هستش نمیزارن به سیم تلفن دست زد اجازه نمیدن

دوست عزیز اگر از این سیم نازکهای تلفن هستش که با گذاشتن کابل مخابراتی کلی نویزت کمتر میشه.با این وضعیت شما اصلا به پست توی کوچه دست نزن.برو کابل مخابراتی هوایی بخر و به جای این سیم نازک اونو بزن از جلوی در خونه بکش بیار تو.کلی کارت راه میفته.واسه این کار که دیگه اجازه گرفتن نمیخواهد.کابلکشی روکار تو خونه هستش دیگه.

ham33d
02-03-2015, 18:50
گفتم که واسه منم توی اون مستطیلی که پهنای باند دان استریم رو مینویسه و همچنین اون لغزنده ای که تو سربرگ بی نام وجود داره هیچی نمینویسه و خالی میزاره.یعنی نمیفهمم که الان پهنای باندم روی چنده(که اون مهم نیست چون از روی سربرگهای info متوجه میشه) اما مهمترین قسمتش که اون لغزنده هستش برای من وجود نداره و من نمیتونم پهنای باندم رو کم و زیاد کنم.اما راحت با این برنامه به مودمم کانکت میشم و برنامه مودمم رو میشناسه.
خوش بحالت منم گفتم این مودم 8960را بخرم باش نویز را کم کنم ولی متاسفانه من شانس ندارم :n34::n34::n34::n34:

mahdi1323
02-03-2015, 20:42
دوست عزیز اگر از این سیم نازکهای تلفن هستش که با گذاشتن کابل مخابراتی کلی نویزت کمتر میشه.با این وضعیت شما اصلا به پست توی کوچه دست نزن.برو کابل مخابراتی هوایی بخر و به جای این سیم نازک اونو بزن از جلوی در خونه بکش بیار تو.کلی کارت راه میفته.واسه این کار که دیگه اجازه گرفتن نمیخواهد.کابلکشی روکار تو خونه هستش دیگه.

خوب باید از پست این سیم رو بکشم دیگه گفتن هر کس به اون سیم ها دست بزنه جریمه داره گفتن نباید عوض بشه دومن مثلن میشه کابل شبکه گرفت با اون فرق میکنه این سیمی که شما میگی هواوی سوکت خور هست یا نه

blueid
03-03-2015, 01:02
خوب باید از پست این سیم رو بکشم دیگه گفتن هر کس به اون سیم ها دست بزنه جریمه داره گفتن نباید عوض بشه دومن مثلن میشه کابل شبکه گرفت با اون فرق میکنه این سیمی که شما میگی هواوی سوکت خور هست یا نه
کی گفته جریمه داره والا من بعد کابل برگردان ک مشکل نویز داشتم تقریبا 20 باری رفتم سر پست تازه ب خود مخابرات گفتم ... بعدشم مشکلم حل نشد گفتم میخام سر کافو تست بگیرم ک مجبورشون کردم اومد برام سز کافو

david-ebi
03-03-2015, 16:05

منظور من اینه که شما برو یک یا دو متر کابل مخابراتی هوایی بگیر(برای تست اولیه) وصلش کن به زوج سیمی که مخابرات دم در خونه بهتون تحویل داده سر دیگش سوکت بزن و بعد بزنش پشت مودمت و همونجا با موبایل یا لب تاپ نویزتو بگیر احتمال خیلی زیاد میبینی کلی نویزت بهتر شده.اما اگر دیدی نویزت فرقی نکرد بعد برو بزن به سر خطت که توی پست روی دیوار کوچتون هست اونجا تست کن ببین اونجا نویزت بهتر شده یا نه.اگر مجبور شدی از پست تو کوچه مستقیم کابل بگیری نترس.به ظاهر بله غیرقانونی هست اما من خودم تو 3 تا خونه در جاهای مختلف مشهد این کار رو کردم و هیچ اتفاقی هم برام نیفتاده.چون کابلی که گرفتم دقیقا مثل کابل خود مخابرات هست و هیچکس نمیفهه این کابل شخصی و جداگانه کشیده شده و خیال میکنند کار خود مخابرات هست.تازه خود مامور مخابرات اومد برام کشید.(3 تا خونه و 3 تا مامور مختلف:n02:)هزینشون رو هم دادم که در حد یک کابلکشی معمولی هستش.این کابلها رو اگر به الکتریکیها بگی برام سوکت بزن سرشون بهت لبخند میزنند و نگاه عاقل اندر سفیه بهت میکنند:n02:که یعنی آقا مگه این کابلا سوکت میخوره.اما همون مامور مخابراتیه یا بعضی از همین الکترکیها که وارد ترن سر همین کابلا برات سوکت میزنن.کافیه دو جفت سیم باریک از تو این کابلا بکشی بیرون و سرشون رو اندازه 1 میلیمتر لخت کنی و بزنی تو دو تا سوراخ وسط سوکت و با سوکت زن پرسش کنی.اما من احتمال میدم با گرفتن این کابل مخصوص مشکلت از ورودی دم خونتون حل بشه و احتیاجی به کابلکشی از تو پست پیدا نکنی

mahdi1323
03-03-2015, 17:08
منظور من اینه که شما برو یک یا دو متر کابل مخابراتی هوایی بگیر(برای تست اولیه) وصلش کن به زوج سیمی که مخابرات دم در خونه بهتون تحویل داده سر دیگش سوکت بزن و بعد بزنش پشت مودمت و همونجا با موبایل یا لب تاپ نویزتو بگیر احتمال خیلی زیاد میبینی کلی نویزت بهتر شده.اما اگر دیدی نویزت فرقی نکرد بعد برو بزن به سر خطت که توی پست روی دیوار کوچتون هست اونجا تست کن ببین اونجا نویزت بهتر شده یا نه.اگر مجبور شدی از پست تو کوچه مستقیم کابل بگیری نترس.به ظاهر بله غیرقانونی هست اما من خودم تو 3 تا خونه در جاهای مختلف مشهد این کار رو کردم و هیچ اتفاقی هم برام نیفتاده.چون کابلی که گرفتم دقیقا مثل کابل خود مخابرات هست و هیچکس نمیفهه این کابل شخصی و جداگانه کشیده شده و خیال میکنند کار خود مخابرات هست.تازه خود مامور مخابرات اومد برام کشید.(3 تا خونه و 3 تا مامور مختلف:n02:)هزینشون رو هم دادم که در حد یک کابلکشی معمولی هستش.این کابلها رو اگر به الکتریکیها بگی برام سوکت بزن سرشون بهت لبخند میزنند و نگاه عاقل اندر سفیه بهت میکنند:n02:که یعنی آقا مگه این کابلا سوکت میخوره.اما همون مامور مخابراتیه یا بعضی از همین الکترکیها که وارد ترن سر همین کابلا برات سوکت میزنن.کافیه دو جفت سیم باریک از تو این کابلا بکشی بیرون و سرشون رو اندازه 1 میلیمتر لخت کنی و بزنی تو دو تا سوراخ وسط سوکت و با سوکت زن پرسش کنی.اما من احتمال میدم با گرفتن این کابل مخصوص مشکلت از ورودی دم خونتون حل بشه و احتیاجی به کابلکشی از تو پست پیدا نکنی

داداش این سیما رو از کجا میتونم بخرم من تبریز زندگی میکنم با کابل شبکه فرق دارن

Last Night
03-03-2015, 20:51
ADSL Firmware Version

:

FwVer:3.18.1.0_TC3087 HwVer:T14.F7_9.0

Line State

:

Showtime

Modulation

:

ADSL2 PLUS

Annex Mode

:

ANNEX_M

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

12.1
12.1
db

Line Attenuation

:

32.5
21.6
db

Data Rate

:

10239
1496
kbps

Max Rate

:

11136
1635
kbps

POWER

:

19.7
12.3
dbm

CRC

:

585
0

تیپی لینک 8817..خطمندر چه وضعیه؟

david-ebi
04-03-2015, 01:13
ADSL Firmware Version

:

Line State

:

Showtime

Modulation

:

ADSL2 PLUS

Annex Mode

:

ANNEX_M

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

12.1
12.1
db

Line Attenuation

:

32.5
21.6
db

Data Rate

:

10239
1496
kbps

Max Rate

:

11136
1635
kbps

POWER

:

19.7
12.3
dbm

CRC

:

585
0

خطتت الان روی 10 مگابیت نسبتا خوبه اما تقریبا دیگه از این بیشتر نمیتونی پهنای باند بگیری.شاید شاید 12 مگابیت هم بشه.

david-ebi
04-03-2015, 01:25
داداش این سیما رو از کجا میتونم بخرم من تبریز زندگی میکنم با کابل شبکه فرق دارن

الکترکیها دارن.بگو کابل مخابراتی هوایی مسی دو زوج سیم میخواهم.خودشون میدونن.

mahdi1323
04-03-2015, 11:05
الکترکیها دارن.بگو کابل مخابراتی هوایی مسی دو زوج سیم میخواهم.خودشون میدونن.

سوکتم میزنن خودشوت بعدشم هواوی یا هوایی داداش متری چند هستش

david-ebi
04-03-2015, 16:32
سوکتم میزنن خودشوت بعدشم هواوی یا هوایی داداش متری چند هستش

داداش عزیزم هوایی نه هواوی:n02:هنوز هواوی تو کار سیم و کابل نیومده:n02:من سال پیش از محل کلی فروشی کابلهای مخابراتی متری 700 تومان خریدم.در ضمن تو این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %86%D9%88%D8%B9+%DA%A9%D8%A7%D8%A8%D9%84+%D9%85%D8 %AE%D8%A7%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%AA%DB%8C) هم که واسه دو سال پیش هست تقریبا و استارترش خودم هستم درباره خرید کابل مخابراتی مناسب بحث شده.

azad212010
04-03-2015, 23:56
دوستان لطفا بررسی کنید مشکل قطعی هر 5 دقیقه یک بار
سیم تلفن روی مودم مستقیما از ورودی منزل به مودم وصل شده است
هیچ تلفنی رو خط استفاده نمیشود

david-ebi
05-03-2015, 02:31

مودم چه برندی و چه مدلی هست؟شما فاصلت تا مرکز مخابراتی خیلی خوبه و اصلا نباید مشکل داشته باشی:n13:نویزت هم 11 هستش که برای چنین فاصله ای زیاده اما نباید قطعی داشته باشی(نویز 11 معمولا قطعی نمیاره)من خودم یک مودم داشتم از یک شرکت سرویس دهنده اینترنت با نویز 5 دسی بل هم خطم رو روی 10 مگابیت استیبل نگه میداشت.همون مودم وقتی در یک محل دیگه که اتفاقا به مرکز مخابرات نزدیکتر از محل قبلی بود با یک شرکت اینترنت دهنده دیگه ازش استفاده کردم دیدم وقتی نویزم زیر 12 دسی بل میاد دیسی پشت سر هم دارم(با همون پهنای باند 10 مگابیت):n04: خلاصه اینجور وقتا مشکل از تجهیزات isp ها و مسیر کابلکشی هست(اما شما با فاصله نسبتا کم نباید این مشکلات رو داشته باشی!!!).کابلی که مستقیم اومده خورده پشت مودمت از جنس خوبه؟کابل مخابراتی هستش؟به پشتیبانی isp ات بگو که adsl mode ات رو روی adsl2+ بزاره.احتمال داره وضعیتت بهتر بشه.

lieee
10-03-2015, 05:51
دوستان snr upstram و downstream یعنی چی؟

Majidson
11-03-2015, 07:56
دوستان snr upstram و downstream یعنی چی؟
شاخص SNR نشان می دهد كه به چه میزان سیگنال مفید در مقایسه با سیگنال مزاحم یا نویز در سیستم تلفن شما وجود دارد.

vtechnique
12-03-2015, 01:13

علی رغم پارامترهای اصلی که خوب هستند ولی خطتون نویز داره. ولی تشخیص شدتش بسته به اینه که چند دقیقه بعد از روشن شدن یا ریست شدن مودم این عکس رو گرفتین ولی مشخصا نویز رو خطتون وجود داره.

vtechnique
12-03-2015, 01:18
ADSL Firmware Version

:

Line State

:

Showtime

Modulation

:

ADSL2 PLUS

Annex Mode

:

ANNEX_M

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

12.1
12.1
db

Line Attenuation

:

32.5
21.6
db

Data Rate

:

10239
1496
kbps

Max Rate

:

11136
1635
kbps

POWER

:

19.7
12.3
dbm

CRC

:

585
0

اطلاعات این صفحه کمه.. ولی همینطوری که معلومه شما تو Downstream نویز داری. ولی اطلاعات تخصصی تر که معمولا تو صفحه Status ADSL هست لازمه برای قضاوت دقیق. اگه مشکل Packet loss نداری و قطع نمیشی میشه گفت وضعت خوبه.

lieee
12-03-2015, 12:50
شاخص SNR نشان می دهد كه به چه میزان سیگنال مفید در مقایسه با سیگنال مزاحم یا نویز در سیستم تلفن شما وجود دارد.

سلام ممنون مفهوم snr و میدونم .میخوام بدونم upstream snr و sownstream snr معنیش چیه
ممنون

Majidson
13-03-2015, 02:55
سلام ممنون مفهوم snr و میدونم .میخوام بدونم upstream snr و sownstream snr معنیش چیه
ممنون
Upstream : نویز خط برای میزان آپلود روی خط
Downstream: نویز خط برای میزان دانلود روی خط
بستگی به شرکت سرویس دهنده داره که Upstream و Downstream روی چه سرعتی ببندن.

hoseynn
13-03-2015, 10:38
این چه طوره؟

achilay
16-03-2015, 13:54
من 2 مگ دارم 400 کیلو سرعت دانلود میده به جای 800
نویز دارم الان با توجه به عکس؟

Majidson
16-03-2015, 17:32
من 2 مگ دارم 400 کیلو سرعت دانلود میده به جای 800
نویز دارم الان با توجه به عکس؟
دوست عزیز خطتت عالیه. نویز ندارید.
خط شما رو 4مگ بسته شده و سرعت دانلودتون درسته. زمانی سرعت شما 800 میشه که خط روی 8مگ ببندن.

achilay
16-03-2015, 23:49
دوست عزیز خطتت عالیه. نویز ندارید.
خط شما رو 4مگ بسته شده و سرعت دانلودتون درسته. زمانی سرعت شما 800 میشه که خط روی 8مگ ببندن.

من به 2020 زنگ زدم گفتن باید با 2 مگ 800 تا دانلود کنی دوست عزیز

الان که دو مگ دارم چطوری رو 4 مگه؟

چطوری باید رو 8 مگ ببندن؟ اگه بگم رو 8 مگ ببندن مشکلی برام پیش میاد؟

Majidson
17-03-2015, 07:28
من به 2020 زنگ زدم گفتن باید با 2 مگ 800 تا دانلود کنی دوست عزیز

الان که دو مگ دارم چطوری رو 4 مگه؟

چطوری باید رو 8 مگ ببندن؟ اگه بگم رو 8 مگ ببندن مشکلی برام پیش میاد؟
1. دوست عزیز پشتیبانی 2020 مخابرات معمولا اطلاعات پایینی دارن، زیاد رو حرفاشون حساب باز نکن.
2. معمولا سرویس های حجمی بالاتر از سرعت اسمی قرارداد میبندن.
3. برو تو قسمت ADSL مخابرات استان تهران از دوستان بپرس که آیا مخابرات اصلا روی 8مگ میبنده یا نه!

shkz
17-03-2015, 20:25
سلام
دوستان چه پیشنهادی برای افزایش SNR خط من دارید؟
ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

shkz
18-03-2015, 10:45
پست اشتباهی لطفاًً حذف شود.

hoseynn
18-03-2015, 23:25
این چه طوره؟
کسی جواب نمیده؟!

shkz
19-03-2015, 14:34
سلام
دوستان چه پیشنهادی برای افزایش SNR خط من دارید؟
ممنون.

سلام مجدد
با واحد فنی تماس گرفتم پهنای باند منو آورد روی 8 مگ. قبلش 20 مگ بود. الان SNR رفته رو 30. خوبه دیگه؟

sabzake
22-03-2015, 18:38
اساتید این مشخصات خطه منه

میشه بگین خطم رو نهایت رو چند مگ میشه بست ؟

.Ashkan.
22-03-2015, 18:45
اساتید این مشخصات خطه منه

میشه بگین خطم رو نهایت رو چند مگ میشه بست ؟

۸ مگ رو خوب جواب میده ولی ممکنه تا ۱۰ مگ هم بتونی بگیری. فقط وضعیت آپ استریمت مناسب نیست که اگه پرش لینک داشتی باید بگی برات بیارن روی ۵۱۲.

sabzake
22-03-2015, 19:39
۸ مگ رو خوب جواب میده ولی ممکنه تا ۱۰ مگ هم بتونی بگیری. فقط وضعیت آپ استریمت مناسب نیست که اگه پرش لینک داشتی باید بگی برات بیارن روی ۵۱۲.
من الان زنگ زدم پشتیبانی تهران گفتن کیفیت خطم از چهار مگ بیشتر رو جواب گو نیست. الان کیفیت خط فرقش با این چیزایی که تو مودم نشون میده چیه ؟

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

.Ashkan.
22-03-2015, 20:02
من الان زنگ زدم پشتیبانی تهران گفتن کیفیت خطم از چهار مگ بیشتر رو جواب گو نیست. الان کیفیت خط فرقش با این چیزایی که تو مودم نشون میده چیه ؟

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

بهانه آوردن. دوباره زنگ بزن بگو برای تست بیارن روی ۶ یا ۸. بعد خودت ببین SNR روی چند میاد. اگه بالای ۱۰ باشه هیچ مشکلی نخواهی داشت. ولی با شرایطی که خطت داره، بذارن روی ۸، حدود ۹ یا ۱۰ میشه که یعنی بدون قطعی میتونی از خطت استفاده کنی.

sabzake
22-03-2015, 20:24
زنگ زدم گفتم ببنده رو 8 خودش رو 9 بست پشتیبان . snr هم شد 11. مرسی از راهنماییتون

.Ashkan.
22-03-2015, 21:41
زنگ زدم گفتم ببنده رو 8 خودش رو 9 بست پشتیبان . snr هم شد 11. مرسی از راهنماییتون

خدا رو شکر. خط خوبی داری. مبارکه [emoji253]

SHAHAB-P30
22-03-2015, 22:55

سلام من اینترنت ده مگ خریدم ولی اینترنتی که الآن دارم 4.5 مگابیته میخواستم ببینم مشکل خطه یا خود اینترنتمه که روی 4.5 ه خطم جوابگوی 10 مگ هست ؟

mahdi1323
22-03-2015, 22:59
من نمیدونم چرا اینجوریه این وضعیت خط من تو 1.5 مگه تو 4 مگه هم snr روی 20 بود ولی رو 8 مگ snr میاد روی 6 کسی نمیدونه چرا

farshad0123
23-03-2015, 12:14

سلام من اینترنت ده مگ خریدم ولی اینترنتی که الآن دارم 4.5 مگابیته میخواستم ببینم مشکل خطه یا خود اینترنتمه که روی 4.5 ه خطم جوابگوی 10 مگ هست ؟

عکس از قسمت rate هم باید بزارید که ببینیم روی چند بسته شده

من نمیدونم چرا اینجوریه این وضعیت خط من تو 1.5 مگه تو 4 مگه هم snr روی 20 بود ولی رو 8 مگ snr میاد روی 6 کسی نمیدونه چرا

طبیعیه هر چی دان استریم بره بالاتر snr میاد پایینتر

meisam317
23-03-2015, 22:28
بچه ها بیشتر از یک هفنه هست که اینترنت مخابرات ما مرتب قطع و وصل میشه خیلی اعصاب خورد کن هستش .
یعنی بجز یکی دوشب همش قزع و وصل میشه

مال شما هم اینطوریه ؟ چکار کنم من الان

farizn_dj
24-03-2015, 01:13
خطم اینه ولی سرعت چیز دیگه من موندم دیگه به کجا شکایت کنم
دوستان راه حلی ندارن.

farshad0123
24-03-2015, 18:19
خطم اینه ولی سرعت چیز دیگه من موندم دیگه به کجا شکایت کنم
دوستان راه حلی ندارن.

شما سرعتت از اکانتینگ محدوده مخابرات اکانتینگش با شرکت های دیگه فرق داره مثلا برای 2مگ سرعت رو میزارن رو 250کیلوبایت حالا اگر تو اکانتینگ بزارن رو 350کیلوبایت شما میتونی 350کیلوبایت رو کامل بگیری اکانتینگش مثل شاتل و پارس آنلاین و ... پیشرفته نیست خوبیش هم همینه چون دیگه سرعت شبانه هم ثابته

farizn_dj
24-03-2015, 22:42
شما سرعتت از اکانتینگ محدوده مخابرات اکانتینگش با شرکت های دیگه فرق داره مثلا برای 2مگ سرعت رو میزارن رو 250کیلوبایت حالا اگر تو اکانتینگ بزارن رو 350کیلوبایت شما میتونی 350کیلوبایت رو کامل بگیری اکانتینگش مثل شاتل و پارس آنلاین و ... پیشرفته نیست خوبیش هم همینه چون دیگه سرعت شبانه هم ثابته
داداش پیگیری هم کردم میگن همون که خط بسته میشه باید جواب بده نمیده سرعت خط کشش نداره این ادعا قبوله من فکر نمیکنم ماندم کجا برم که درست کنن
کسی تجربه نداره در اختیار بذاره تا درست کنم

farshad0123
24-03-2015, 22:52
داداش پیگیری هم کردم میگن همون که خط بسته میشه باید جواب بده نمیده سرعت خط کشش نداره این ادعا قبوله من فکر نمیکنم ماندم کجا برم که درست کنن
کسی تجربه نداره در اختیار بذاره تا درست کنم

نه محدودیت از اکانتینگه

farizn_dj
24-03-2015, 23:22
نه محدودیت از اکانتینگه
کسی از اکانتیگ نمیدونه کمک کنه من از مرکز مخابرات مطهری سرویس میگیرم
این همه زنگ زدم شکایت کردم پس چرا درست نکردن.
یعنی این اکانتینگ ربطی به بسته شدن خط روی چند مگ نداره

farshad0123
25-03-2015, 00:20
کسی از اکانتیگ نمیدونه کمک کنه من از مرکز مخابرات مطهری سرویس میگیرم
این همه زنگ زدم شکایت کردم پس چرا درست نکردن.
یعنی این اکانتینگ ربطی به بسته شدن خط روی چند مگ نداره

اکانتینگ دست اداره ی دیتاست اگر خط شما رو روی 20مگ هم ببندن چون از نرم افزار(اکانتینگ)سرعت روی اسمی (250کیلوبایت) تنظیم شده سرعت از 2مگ بالاتر نمیره
سرعت هم از اکانتینگ به این راحتیا بالا نمیبرن اگر بخوان مثلا سرویس 2مگ شما رو سرعتشو بالا ببرن باید برن از تنظیمات اکانتینگ سرعتو که روی 2مگ تنظیم شده بزارن رو سرعت بالاتر که در نتیجه سرعت برای همه بالا میره و همه کسایی که سرویس 2مگ دارن سرعتشون بالا میره مگر اینکه سیاست شرکت تغییر کنه و کلا سرعت همه سرویس ها رو بالاتر از اسمی تعریف کنن تو اکانتینگ

arfn1366
26-03-2015, 19:20
سلام آقا به ما هم کمک کنید :n28:

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

6.4
7.6
db

Line Attenuation

:

14.0
11.6
db

Data Rate

:

23801
2410
kbps

Max Rate

:

25112
2715
kbps

CRC

:

3561
64

من خطو گرفتم واسه گیم (دوتا2). اما همش گاه و بیگاه هر چند دقیقه یا چند ده دقیقه قطع و وصل می شه و بعد از چند دقیقه دوباره کانکت می شه.
واقعا اعصاب نزاشته بازیرو نابود می کنه :n28: زمان قطعی که اعدادو چک می کنم می بینم snr در حد دهمه و crc تو هر رفرش چند صدتا زیاد می شه می ره رو چند هزار.
مودمم تی پی لیتکه و سرویسو از مخابرات گرفتم. از استان اصفهانم.
قبلا یه مودم دیگه داشتم که اونم همینجوری بود.
مدولاسیونو گزاشتم رو G.dmt با کم شدن مکس دیتا یکمی snr بهتر می شه می ره رو 10 ولی بازم قطعی دارم. تو این مد اگه قطع بشم که دیگه وصل هم نمی شه.
زنگ زدم گفتن فیوزت مشکل داره! گفتن عوض می کنیم عوض کردن ولی باز درست نشد.
زنگ زدم گفتن خطط مشکلی نداره نویزی نداره.
اسپلیترو برداشتم. گزاشتم. کلا فرقی نکرد.
دم در خونه هم چک کردم همینه.
مشترکا دیگه مشکلی ندارن.
دیگه نمی دونم چیکار کنم.:n27::n28:

afshin b
26-03-2015, 21:42
سلام آقا به ما هم کمک کنید :n28:

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

6.4
7.6
db

Line Attenuation

:

14.0
11.6
db

Data Rate

:

23801
2410
kbps

Max Rate

:

25112
2715
kbps

CRC

:

3561
64

من خطو گرفتم واسه گیم (دوتا2). اما همش گاه و بیگاه هر چند دقیقه یا چند ده دقیقه قطع و وصل می شه و بعد از چند دقیقه دوباره کانکت می شه.
واقعا اعصاب نزاشته بازیرو نابود می کنه :n28: زمان قطعی که اعدادو چک می کنم می بینم snr در حد دهمه و crc تو هر رفرش چند صدتا زیاد می شه می ره رو چند هزار.
مودمم تی پی لیتکه و سرویسو از مخابرات گرفتم. از استان اصفهانم.
قبلا یه مودم دیگه داشتم که اونم همینجوری بود.
مدولاسیونو گزاشتم رو G.dmt با کم شدن مکس دیتا یکمی snr بهتر می شه می ره رو 10 ولی بازم قطعی دارم. تو این مد اگه قطع بشم که دیگه وصل هم نمی شه.
زنگ زدم گفتن فیوزت مشکل داره! گفتن عوض می کنیم عوض کردن ولی باز درست نشد.
زنگ زدم گفتن خطط مشکلی نداره نویزی نداره.
اسپلیترو برداشتم. گزاشتم. کلا فرقی نکرد.
دم در خونه هم چک کردم همینه.
مشترکا دیگه مشکلی ندارن.
دیگه نمی دونم چیکار کنم.:n27::n28:
بگین خطتون رو روی پهنای باند کمتری ببندن، مثلا ۱۶ مگ
الان رو ۲۴ مگ بستست حدودا

arfn1366
26-03-2015, 23:22
اگه منظورت دیتا ریت و مکس ریت هستش اونا کاملا متغییره. الان مقادیر اینه.خودم نمی تونم یه جوری کمشون کنم؟

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

7.1
7.6
db

Line Attenuation

:

16.2
14.5
db

Data Rate

:

16155
1984
kbps

Max Rate

:

19688
2076
kbps

CRC

:

21079
109

دیگه چاره ای ندارم. یه طرح 2 مگ ثبت نام کردم امیدوارم مشکل حل بشه.

afshin b
27-03-2015, 00:57
اگه منظورت دیتا ریت و مکس ریت هستش اونا کاملا متغییره. الان مقادیر اینه.خودم نمی تونم یه جوری کمشون کنم؟

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

7.1
7.6
db

Line Attenuation

:

16.2
14.5
db

Data Rate

:

16155
1984
kbps

Max Rate

:

19688
2076
kbps

CRC

:

21079
109

دیگه چاره ای ندارم. یه طرح 2 مگ ثبت نام کردم امیدوارم مشکل حل بشه.
متغییر بودنش برای اینه که خطتون این ظرفیت رو نداره و نویزش بالا میره. باید پهنای باند خطتون کمتر بشه تا نویز کاهش پیدا کنه. با پشتیبانی تماس بگیرین و بخواین خطتون رو روی ۱۶ مگ ببندن، اگر خوب نشد باز، بخواین کمتر کنن

shakhdar
30-03-2015, 21:51
سلام دوستان. من از مخابرات فارس، 2 مگ جشنواره بهار تا بهار گرفتم اخیراً. stat مودم رو میزارم ممنون میشم نظر بدید: :n01:

خطمم رو 10 بسن.

sima_6600
31-03-2015, 12:49
دوستان کمک کنید من رو این نت بیچاره کرده از بس تایم اوت داده وسط بازی یک دفعه لگ میشه بعضی وقت ها لینک اینترنت میپره و کلا اینترنت دیسکانکت میشه.من نمیدونم با این چیکار کنم کاهش پینگ هم جواب نمیده پینگ بازی میاد پاین ولی بازم همون مشکلات رو دارم سرویس هو های وب.

MOHAMMAD2010
03-04-2015, 17:28
من بعضی وقتا نویز خطم زیاد میشه مودمم خودکار سرعت رو کم میکنه ولی وقتی مشکل برطرف میشه مودم دوباره خودکار سرعت رو زیاد نمیکنه و کم میمونه ، تا زمانی که خودم مودم رو خاموش روشن کنم و درست بشه
راهی نیست مودم خودکار دوباره وقتی نویز کم شد سرعت رو زیاد کنه ؟
مدل مودم : D-Link 2740U

.Ashkan.
03-04-2015, 20:39
دوستان کمک کنید من رو این نت بیچاره کرده از بس تایم اوت داده وسط بازی یک دفعه لگ میشه بعضی وقت ها لینک اینترنت میپره و کلا اینترنت دیسکانکت میشه.من نمیدونم با این چیکار کنم کاهش پینگ هم جواب نمیده پینگ بازی میاد پاین ولی بازم همون مشکلات رو دارم سرویس هو های وب.

خطت عالیه. هیچ مشکلی از بابت نویز نداری و مشکلت مثل اکثر کاربرای های وب از سمت ISP ـه و باید از طرف اونها رفع بشه.

farshad0123
04-04-2015, 01:44
من بعضی وقتا نویز خطم زیاد میشه مودمم خودکار سرعت رو کم میکنه ولی وقتی مشکل برطرف میشه مودم دوباره خودکار سرعت رو زیاد نمیکنه و کم میمونه ، تا زمانی که خودم مودم رو خاموش روشن کنم و درست بشه
راهی نیست مودم خودکار دوباره وقتی نویز کم شد سرعت رو زیاد کنه ؟
مدل مودم : D-Link 2740U

خیر راهی نیست.

shakhdar
04-04-2015, 11:27
سلام دوستان. من از مخابرات سرویس گرفتم. تا دیشب خطمو رو 10 بسته بودن اما از امروز صبح دیدم آوردن پایین روی 7. ولی وضعیت SNR خیلی بهتر شده. تا قبل از این با IDM، سرعت 720 تا بود (16 کانکشن) الآن شده 700 تا. به نظرتون بگم برگردونن حالت قبل؟ (چون تک کانکشن، حالت قبل 5.5 مگ هم می‌داد ولی الآن شده 5). stat مودم رو واسه وضعیت قبل و وضعیت فعلی می گذارم:

وضعیت قبل:

وضعیت فعلی:

arfn1366
06-04-2015, 11:35
سلام مشکل منم حل شد.
snr من همیشه دور و بر 6 بود واسه همین قطعی زیاد داشتم.
امروز رفتم مخابرات اینقد اونجا واستادم و کنه بازی در آوردم تا یه مهندسی بنده خدا پورت خط رو برام عوض کرد. گفت باید برا اینکار نامه نگاری بشه و فلان .. ولی در نهایت عوضش کرد.
snr الان حدود 30 هستش.

arfn1366
06-04-2015, 11:40
سلام مشکل منم حل شد.
snr من همیشه دور و بر 6 بود واسه همین قطعی زیاد داشتم.
با هر اتفاقی نت قطع می شد. اگه زنگ زده می شد یا گوشی برداشته می شد یا حتی باور کنید یا نه یه مهتابی تو خونه روشن می شد نت قطع می شد.
امروز رفتم مخابرات اینقد اونجا واستادم و کنه بازی در آوردم تا یه مهندسی بنده خدا پورت خط رو برام عوض کرد. گفت باید برا اینکار نامه نگاری بشه و فلان .. ولی در نهایت عوضش کرد.
snr الان حدود 30 هستش.

mansour2020
07-04-2015, 06:49
سلام دوستان
خواهشا یکی کمک کنه
من از وقتی خط adsl فعال کردم لینکم میپره و یک مشکل جالبی دارم اینه که حتما باید تلفن خونه رو مشغول بزارم و راحت وصل میشه و سرعت هم خوبه
یکی میدونه این واسه چی اینجوریه از طرف مخابرات مشکل داره یا نه سیم کشی خرابه؟؟؟؟ خواهشا یکی جواب بده راه های زیر رو هم امتحان کردم جواب نگرفتم
1- اسپلیتر جدید گرفتم تست کردم درست نشد
2- بدون اسپلیتر هم وصل کردم درست نشد
3- با یه مودم دیگه هم امتحان کردم درست نشد

所述系統
07-04-2015, 06:59
سلام اینترنت من خیلی قطع و وصل میشه نویز خطم زیاده؟

farizn_dj
07-04-2015, 12:34
سلام دوستان
خواهشا یکی کمک کنه
من از وقتی خط adsl فعال کردم لینکم میپره و یک مشکل جالبی دارم اینه که حتما باید تلفن خونه رو مشغول بزارم و راحت وصل میشه و سرعت هم خوبه
یکی میدونه این واسه چی اینجوریه از طرف مخابرات مشکل داره یا نه سیم کشی خرابه؟؟؟؟ خواهشا یکی جواب بده راه های زیر رو هم امتحان کردم جواب نگرفتم
1- اسپلیتر جدید گرفتم تست کردم درست نشد
2- بدون اسپلیتر هم وصل کردم درست نشد
3- با یه مودم دیگه هم امتحان کردم درست نشد
سلام دوست عزیز خط مسی است یا فیر نوری چرا چون تجهیزات به کار رفته در محل برای مشترک با هم فرق داره

mansour2020
08-04-2015, 08:42
مشکل حل شد
مشکل از مخابرات بود گفتش که یه قطعه اتصالی داشته عوض کردیم

presfn
08-04-2015, 11:12
سلام دوستان. من از مخابرات سرویس گرفتم. تا دیشب خطمو رو 10 بسته بودن اما از امروز صبح دیدم آوردن پایین روی 7. ولی وضعیت SNR خیلی بهتر شده. تا قبل از این با IDM، سرعت 720 تا بود (16 کانکشن) الآن شده 700 تا. به نظرتون بگم برگردونن حالت قبل؟ (چون تک کانکشن، حالت قبل 5.5 مگ هم می‌داد ولی الآن شده 5). stat مودم رو واسه وضعیت قبل و وضعیت فعلی می گذارم:

وضعیت قبل:

وضعیت فعلی:

شما چیکار کردی نویزت به این خوبی شده ؟

shakhdar
08-04-2015, 11:50
شما چیکار کردی نویزت به این خوبی شده ؟

والله از اول همینطور بوده، کار خاصی نکردم. راستی این که اومده بود رو 7، با یه on/off modem درست شد. زنگ زدم پشتیبانی، گفت وقنی دیتا زیاد از خطت بکشی downstream میاد پایینتر و مودمتو خاموش روشن کن تا درست بشه و اگر که نشد زنگ بزن تا پورتتو res بدیم. اما مشکل اینجاس: با downstream 10، اس ان آر رو 18 و ایناس ولی با downstream 7 رو 30 هس! :n13:

presfn
09-04-2015, 03:24
والله از اول همینطور بوده، کار خاصی نکردم. راستی این که اومده بود رو 7، با یه on/off modem درست شد. زنگ زدم پشتیبانی، گفت وقنی دیتا زیاد از خطت بکشی downstream میاد پایینتر و مودمتو خاموش روشن کن تا درست بشه و اگر که نشد زنگ بزن تا پورتتو res بدیم. اما مشکل اینجاس: با downstream 10، اس ان آر رو 18 و ایناس ولی با downstream 7 رو 30 هس! :n13:
خوب بعله برای این که snr رو بتونن بیارن روی 30 یعنی سیگنال خط بهتر بشه مجبور میشه اضافه downstream رو بر دارن که فشار الکی نیاد و عملا شما به بیشتر از 7679 بیت در ثانیه احتیاجی نداری چون معادل هست 960 بایت بر ثانیه که حتی همچین سرعت دانلودی هم متاسفانه تو کشور ما وجود نداره پس فرقی نداره ولی کم شدن همین مقدار توی ولی توی snr خودشو نشون میده

golmohammadi
10-04-2015, 23:52
سلام
خط من چطوره بچه ها؟

MOHAMMAD2010
24-04-2015, 10:43
من که نمیفهمم مشکل چیه شبا که میخوابم نویزم زیاد میشه یعنی مودم خطم رو میاره رو 3.5-4 مگ ! روز که دوباره مودم رو ریست میکنم میاد رو همون 5 مگ خودم ! نمیدونم شبا چی میشه که نویزم میره بالا ! ( معمولا موقع دانلود شبانه این جوری میشه )

k1ozil
24-04-2015, 11:45
من که نمیفهمم مشکل چیه شبا که میخوابم نویزم زیاد میشه یعنی مودم خطم رو میاره رو 3.5-4 مگ ! روز که دوباره مودم رو ریست میکنم میاد رو همون 5 مگ خودم ! نمیدونم شبا چی میشه که نویزم میره بالا ! ( معمولا موقع دانلود شبانه این جوری میشه )
عزیز سیم کشی مشکل داره موقع مصرف برق و مخصوصا روشن شدن تیرهای برق خط منم همینجوری میشه باید از کافو تا خونه سیم کشی رو چک کنی.

MOHAMMAD2010
24-04-2015, 12:30
عزیز سیم کشی مشکل داره موقع مصرف برق و مخصوصا روشن شدن تیرهای برق خط منم همینجوری میشه باید از کافو تا خونه سیم کشی رو چک کنی.

نه آقا قبلا مشکلی نبود الان یکی دو هفته هست این جوری شده ! هر چی هست زیر سر خودشونه ! تازه تو تایم شبانه این جوری میشه یعنی از 2 معمولا تا صبح 9-70

k1ozil
24-04-2015, 14:12
نه آقا قبلا مشکلی نبود الان یکی دو هفته هست این جوری شده ! هر چی هست زیر سر خودشونه ! تازه تو تایم شبانه این جوری میشه یعنی از 2 معمولا تا صبح 9-70
یه شکایت کن تو 195 تا پیگیری کنن و رفع شه.

sorooshfm
28-04-2015, 11:33
دوستان فن آوا میتونن اسکرین شات از پهنای باند خط و نویز خطشون بندازن ممنون میشم

mostafa682
06-05-2015, 14:16
بهترین کابل واسه اینترنت چیه؟متری چنده؟

kayvan_22
21-05-2015, 20:25
دوستان سلام
خط من رو چند مگ بستن و آیا نویز داره سرعت دانلود هم روی 150 طرح 2 مگ هم است . مودم DLink

behnamy01
25-05-2015, 09:47
پینگ اتصال ما به اینترنت هم آیا به کیفیت خطوط داخلی خونه ما ربط داره؟

namgo
28-05-2015, 14:02
سلام این روادیوها رو چند بسته شده هستن
وایرلس هستن

MOHAMMAD2010
25-06-2015, 12:10
نویز خط من یه شبه افتضاح شده جوری که الان دو سه روزه مودم خطمو برده روی 1 مگ ! ( خطم روی 5 مگ بسته شده )
چی کار کنم ؟
به پشتیبانی میگم همون چیزای تکرای مثل تلفن اضافه و سیم کشی خونه و اینا رو میگه

mahdi-xbox
30-06-2015, 14:49
بهترین خط ممکن؟:n02:

ramin9659
01-07-2015, 14:29
سلام بچه ها SNR من بالای 15 هست و دیتا ریت روی 6100 و ماکس ریست روی 8500 اما قطعی مداوم چراغ لینک (ای دی اس ال) دارم.از سر خط هم چک کردم همین مشکل بوده.پیشنهادی ندارین؟

supermax15
01-07-2015, 15:45
بهترین خط ممکن؟:n02:
خوبه افرین

عوگه
06-07-2015, 01:30
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام سرویس من 2میگ هست ولی سرعت 39بیشترنمیره مشکلش ازچیه مرسی

عوگه
06-07-2015, 01:35
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی هست جواب بده

k1ozil
07-07-2015, 15:11
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی هست جواب بده
سلام
داداش استریم خطت روی 343 هست و به هیچ وجه سرعتت بالای50 نمیره
خطت هم از نظر نویز هیچ مشکلی نداره
زنگ بزن پشتیبانی بگو برات بیارنش بالا اصرار کن بزارنش رو 2.5 3 مگ که کل سرعتت بگیری و سرعت دانت باید روی 240 250 باشه
خطت هیچ مشکلی نداره اگه بهونه اوردن و گفتن از سر خط چک کن و این حرفا دارن میپیچوننت
اگه کارت راه نیفتاد سامانه 195 شکایت کن

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

BRONZ
10-07-2015, 01:48
سلام بر اساتید گرامی
به مدت 2 ماهه که خط اینترنت مخابراتم شدیدا افت کیفیت و نوسان پیدا کرده و این تست دوتا مودم منه اسکرین شات هم از دانلود میزارم مرحمت بفرمایید یه نظری بدید
از بابت سیمکشی هیچ مشکلی نیست و این تست از تابلوی ورودی دم درب انجام شده گاهی اوقات نویز بیشتر و مشکل حادتر میشه دوتا مودم دارم و با هردو تست کردم مقدار SNR در مودمD LINK 2740U خیلی پایینه 6.5 ولی وقتی مودم قدیمی مدل 2640U رو وصل میکنم SNR بهتری نشون میده ولی این مودم وایرلس N نداره و فقط BG رو ساپرت میکنه و نمیتونم ازش کار مولتی مدیا بکشم
میشه درخواست کنم از کانکشن مخابرات خطم بررسی بشه؟ در صورت رفع نشدن مشکل مجبورم isp مخابرات عوضش کنم چون ضعیف ترین پشتیبانی فنی رو داره
از همیاری تون ممنون میشم

binaafarin
12-07-2015, 02:31
منم پارس انلاین دارم
ار دیروز نویز وحشتناک گرفته
مکس ریت خطم 12مگ بود شده2مگ وخظم از9مگ امده روی2

JUST KIOSK
13-07-2015, 18:33
من از اندیشه نت دارم و چند وقته که خیلی dc میشه، نیم ساعت، یک ساعت dc میشه!
Downstream Upstream
SNR Margin (0.1dB): 76 276
Attenuation (0.1dB): 245 205

downstream بین 6 تا 7.5 اینا نوسان داره!
چندین سیم تلفن امتحان کردم و 2 تا پریز متفاوت. 2 تا نویز گیر متفاوت...
میدونم که سیم تلفن از کنار سیم برق رد نشده و مسیرشون متفاوته. توی آپارتمان زندگی میکنم و سیم تلفن ما مستقیم کشیده شده و عایق دار هست.

در ضمن، دو تا خط داریم که روی هر دو تا هم adsl هست، خط دوم (شاتل) کیفیت خیلی خوبی داره و مشکلی نیست. گفتم شاید این مدوم دوم یه اخطلالی ایجاد کرده، به خاطر همین کامل قطع کردم ولی باز هم اندیشه مشکل داره.

دیگه چیزی به فکرم نمیرسه...!

JUST KIOSK
14-07-2015, 18:14
من از اندیشه نت دارم و چند وقته که خیلی dc میشه، نیم ساعت، یک ساعت dc میشه!
Downstream Upstream
SNR Margin (0.1dB): 76 276
Attenuation (0.1dB): 245 205

downstream بین 6 تا 7.5 اینا نوسان داره!
چندین سیم تلفن امتحان کردم و 2 تا پریز متفاوت. 2 تا نویز گیر متفاوت...
میدونم که سیم تلفن از کنار سیم برق رد نشده و مسیرشون متفاوته. توی آپارتمان زندگی میکنم و سیم تلفن ما مستقیم کشیده شده و عایق دار هست.

در ضمن، دو تا خط داریم که روی هر دو تا هم adsl هست، خط دوم (شاتل) کیفیت خیلی خوبی داره و مشکلی نیست. گفتم شاید این مدوم دوم یه اخطلالی ایجاد کرده، به خاطر همین کامل قطع کردم ولی باز هم اندیشه مشکل داره.

امروز رفتم توی حیاط کنار جعبه تلفن (یا برق...؟)، مودم رو مستقیم به خطی که از مخابرات میاد وصل کردم و snr از 6 به 17 رسید! اگر به سیم کشی داخلی خونه وصل کنم، دوباره میره روی 6...

shkz
14-07-2015, 18:49
من از اندیشه نت دارم و چند وقته که خیلی dc میشه، نیم ساعت، یک ساعت dc میشه!.....................................

از مقدار پهنای باند(Rate) هر دو خطت عکس بذار ببینیم رو چنده.

JUST KIOSK
14-07-2015, 19:05
از مقدار پهنای باند(Rate) هر دو خطت عکس بذار ببینیم رو چنده.

ممنون

shkz
14-07-2015, 19:40
این مال کدومه؟ اندیشه یا شاتل؟

JUST KIOSK
14-07-2015, 20:17
این مال کدومه؟ اندیشه یا شاتل؟

اولین عکس اندیشه هست، شاتل مشکلی نداره.

الان متوجه شدم که واسه هر دو خط رو خواسته بودین، این عکس ماله شاتله:

اندیشه مودم D-link 2750U
شاتل مودم TP-Link W8961ND

shkz
15-07-2015, 00:09
اون شاتل که خیلی عالیه. پهنای باندت تو اندیشه مناسبه. من گفتم شاید اون بالا باشه که با کم کردنش نویز کم میشه و SNR بالا میره. نویز تو اندیشه خیلی زیاده مخصوصاً در حالت Down Stream. اگه آسانسور داشته باشید با حرکت اون خط قطع میشه. ی امتحان بکن جای مودما رو عوض کن.

JUST KIOSK
15-07-2015, 01:18
اون شاتل که خیلی عالیه. پهنای باندت تو اندیشه مناسبه. من گفتم شاید اون بالا باشه که با کم کردنش نویز کم میشه و SNR بالا میره. نویز تو اندیشه خیلی زیاده مخصوصاً در حالت Down Stream. اگه آسانسور داشته باشید با حرکت اون خط قطع میشه. ی امتحان بکن جای مودما رو عوض کن.

wow، آره، آسانسور داریم. اصلا فکر نمیکردم اون بتونه تاثیرگذار باشه!
الان که دیر وقته، فردا امتحان میکنم و خبرش رو میدم، مرسی!

قضیه آسانسور چیه؟ چطور تاثیر میگذاره؟

ویرایش: مشکل حل شد!! :n02: وقتی خط جدید رو که وصل کرده بودم، دو تا از پیریز ها رو تغییر داده بودم که یکی خط جدید باشه یکی خط قدیم. 2 تا سیم اضافه به خط قدیمی وصل کرده بودم، یعنی 4 تا سیم بود کلا! هم رنگ بودن، دو تا آبی و دو تا سفید بود، شاید به خاطر این متوجه نشده بودم!
ولی به هر مشکل حال حل شد، ممنون!:n01:
الان downstream اومده روی 20!

MOHAMMAD2010
15-07-2015, 12:45
نویز خط من یه شبه افتضاح شده جوری که الان دو سه روزه مودم خطمو برده روی 1 مگ ! ( خطم روی 5 مگ بسته شده )
چی کار کنم ؟
به پشتیبانی میگم همون چیزای تکرای مثل تلفن اضافه و سیم کشی خونه و اینا رو میگه

بعد از حدود 2-3 هفته که خطم روی 1 مگ بود دیروز خود به خود خط اومد روی 5 مگ !
برام ثابت شد این مشکل من هیچ ربطی به سیم کشی ساختمون نداره و هر چی هست زیر سر مخابرات ح روم زاده و مرکز مخابراتی هست !
تو این مدل حتی یه دونه سیم هم تو ساختمون ما تکون نخورده ! ولی اینا با کمال پررویی فقط میگن مشکل از سیم کشی ساختمان هست !
دیروز چراغ مودم برای حدود 5 دقیقه خاموش بود بعد دوباره روشن شد ولی تلفن تو این مدت وصل بود ، برام ثابت شد دارن تو مرکز مخابراتی یه غلطی میکنن !
البته پایدار نیست و دوباره از دیروز بعضی وقتا خطم میره رو 3 مگ !
نمیدونم چی کار کنم ! اینا که هر چی میگم مشکل از مخابرات هست زیر بار نمیرن !

ghaffariafra
16-07-2015, 18:10
بعد از حدود 2-3 هفته که خطم روی 1 مگ بود دیروز خود به خود خط اومد روی 5 مگ !
برام ثابت شد این مشکل من هیچ ربطی به سیم کشی ساختمون نداره و هر چی هست زیر سر مخابرات ح روم زاده و مرکز مخابراتی هست !
تو این مدل حتی یه دونه سیم هم تو ساختمون ما تکون نخورده ! ولی اینا با کمال پررویی فقط میگن مشکل از سیم کشی ساختمان هست !
دیروز چراغ مودم برای حدود 5 دقیقه خاموش بود بعد دوباره روشن شد ولی تلفن تو این مدت وصل بود ، برام ثابت شد دارن تو مرکز مخابراتی یه غلطی میکنن !
البته پایدار نیست و دوباره از دیروز بعضی وقتا خطم میره رو 3 مگ !
نمیدونم چی کار کنم ! اینا که هر چی میگم مشکل از مخابرات هست زیر بار نمیرن !
داداش میخوای خیالت راحت شه مشکل از مخابرات هست یا نه وقتی اینترنتت به مشکل میخوره مودمتو بردار برو دم در وصل کن به سر سیم مخابرات سیم خونرو رو هم ازش قطع کن بعد با گوشی وارد تنظیمات مودم شو اگه دیدی مشکل حل شده پس مشکل از سیمکشی ساختمانه اما اگه باز هم مشکل داشت زنگ بزن مخابرات پوستشونو بکن بگو مودمو وصل کردی به سر سیم مخابرات اما باز مشکل داره

k1ozil
16-07-2015, 20:46
داداش میخوای خیالت راحت شه مشکل از مخابرات هست یا نه وقتی اینترنتت به مشکل میخوره مودمتو بردار برو دم در وصل کن به سر سیم مخابرات سیم خونرو رو هم ازش قطع کن بعد با گوشی وارد تنظیمات مودم شو اگه دیدی مشکل حل شده پس مشکل از سیمکشی ساختمانه اما اگه باز هم مشکل داشت زنگ بزن مخابرات پوستشونو بکن بگو مودمو وصل کردی به سر سیم مخابرات اما باز مشکل داره
اقا اینا زیر بار نمیرن
من هر چی بهشون گفتم تو کافو خط ما بد وصل شده زیر بار نرفتن
خط یکی از همسایه ها بوق نداشت اومدن اونو وصل کردن
منم از مامور مخابرات خواهش کردم یه نگاه به خط ما بکنه و در عرض 5 مین مشکل حل شد و نویز 8 9 شد 22 23
یعنی 90 درصد مشکل دوستان از مخابراته

MasterGeek
21-07-2015, 15:03
دوستان من مشکل نویز توی آپارتمان دارم. آپارتمان نوساز هست و کانال‌ سیم‌ها کاملا جداگونه است. تا جائي که من بررسی کردم مشکل خاصی از جهت سیم‌کشی نبوده اما مشکل شدید نویز داریم (در حد قطعی ADSL) و به همین خاطر مجبور بودیم از وایمکس مبین دزد سرویس بگیرم یه سرویس گرون و در عین حال افتضاح :n21::n21:

یه راه اینه که مستقیم از داک داخل کوچه سیم بکشم بیارم طبقه‌ی ششم! که مشکلات خودشو داره ولی اگر مجبور بشم به عنوان آخرین راه انجام میدم اما قبل از اون راهی هست بتونم مشکل نویز رو داخل ساختمان پیدا کنم؟ اصلا شرکتی هست بگرده مشکل رو پیدا کنه و رفعش کنه؟ (هزینه‌اش هم مهم نیست).

پ.ن: از پشتیبانی ADSL مخابرات اون موقع که ADSL داشتم اومدن و گفتم مشکل از داخل ساختمانه ولی کمکی نکردن، نگفتن مشکل دقیقا چی هست یا چطور میشه رفعش کرد فقط کلی گفتن خیلی از آپارتمانها این مشکل رو دارن و تمام.

storm_z
28-07-2015, 19:55
سلام. من عددCRC خیلی میره بالا.انقدر میره که قطع میشه اینترنت.نمیدونم چجوری میشه مشکل سیم کشی خونه رو درس کرد دیگه دارم کلافه میشم.سرعتم عالیه و قطع میشه سر این قضیه

m-a14
28-07-2015, 20:44
سلام دوستان نویز خط من چطوره ؟
و خط من الان روی چند مگ بسته شده ؟

saminem
28-07-2015, 20:46
سلام دوستان نویز خط من چطوره ؟
و خط من الان روی چند مگ بسته شده ؟

نویزت خیلی خوبه. خططم رو ده مگ هست

m-a14
28-07-2015, 20:58
نویزت خیلی خوبه. خططم رو ده مگ هست

از کجا می فهمیم که روی چند مگ بسته شده ؟

saminem
28-07-2015, 21:51
از کجا می فهمیم که روی چند مگ بسته شده ؟
Data rate= 10240

storm_z
28-07-2015, 22:11
اقا از من چطوره؟ اینcrc اعصابمو خورد کرده از ثانیه بیشتر میشه و نتم قطو وصل میشه:n35:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mostafa682
30-07-2015, 17:20
من ميخوام سيم كشي خونه رو عوض كنم كابل cheنمونه خوبه؟

poorya_2
30-07-2015, 17:57
اقا از من چطوره؟ اینcrc اعصابمو خورد کرده از ثانیه بیشتر میشه و نتم قطو وصل میشه:n35:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

وضعیت نویز خط خوبه ، و مشکلی نیست

CRC میزان خطاهایی که تو کانکشن بوجود اومده رو نشون میده ، و حالت مطلبوش اینه که صفر باشه

دلایل مختلفی داره : سبم کشی ساختمان ، بالا رفتن پیک پهنای باند ، بوجود اومدن مشکل در پورت شما در مرکز مخابراتی ، خرابی مودم و علت های دیگه ...... که همگی باید تست و عیب یابی بشن تا علت پیدا بشه

rz21
02-08-2015, 20:27
حذف شود....

rz21
02-08-2015, 20:28
دوستان عزیز سلام. عکس اولی که مشاهده میکنید رو از در خونه تست گرفتم. یعنی جایی که پریز تلفن هست و بهش کابل تلفن زدم و مستقیم وصل کردم به مودم.
عکس دوم مودم در جای همیشگی و بعد از کابل ها و نویزگیر ها قرار داره. عکس اول نویز کمتری دارم درسته؟
ایا طولانی بودن بیش از حد کابل به طوریکه مجبور شدم دور هم بیارمش میتونه علتش باشه؟

k1ozil
03-08-2015, 12:35
دوستان عزیز سلام. عکس اولی که مشاهده میکنید رو از در خونه تست گرفتم. یعنی جایی که پریز تلفن هست و بهش کابل تلفن زدم و مستقیم وصل کردم به مودم.
عکس دوم مودم در جای همیشگی و بعد از کابل ها و نویزگیر ها قرار داره. عکس اول نویز کمتری دارم درسته؟
ایا طولانی بودن بیش از حد کابل به طوریکه مجبور شدم دور هم بیارمش میتونه علتش باشه؟
خیلی جزئئه و طبیعی هم هست
در کل مشکلی نداره
شما مود مومت رو بزار adsl2+ وضعیت خطت به احتمال زیاد بهتر بشه.

rz21
03-08-2015, 12:53
خیلی جزئئه و طبیعی هم هست
در کل مشکلی نداره
شما مود مومت رو بزار adsl2+ وضعیت خطت به احتمال زیاد بهتر بشه.

مرسی از جواب.
آحه توی Attenuation در حالتی که از در خونه تست گرفتم خیلی بهتره و فکر کردم به خاطر کابلی هست که خیلی بلنده و مجبور شدم این کابلو دور هم بیارمش. به نظر شما کابل کوتاه تر بخرم بهتر نیست؟ جدیدا خیلی لینک خطم میپره.

shahryar84
03-08-2015, 18:40
Sent from my Windows 10 using Tapatalk

Greedy
03-08-2015, 18:44
سلام
وضعیت خط من به این صورته:

بیشتر از 4 مگ نمیکشه .میخواستم ببینم این مشکل snr به خاطر فاصله از مرکز مخابراتی هست ؟

hellboy18
03-08-2015, 18:52
با سلام به همه
دوستان من حدود 4 -5 سالی میشه کاربر مخابرات هستم و الان نزدیک به یک ساله اکانت 10 مگابایت خریدم و سرعت دانلود 1.100 - 1.200 داشتم الان چند روزی میشه که سرعتم خیلی نوسان پیدا کرده میره روی 500 میاد روی 800 و اینطور نوسان داره . قبلا مودمم مشکل داشت و 1 ماهی عوضش کردم و ایوسس خریدم و اسپلیتر رو هم عوض کردم . الان زنگ زدم مخابرات از طریق تیم ویوور نگاه کرد SNR دانلود رو روی 9 - 12 نوسان داشتن بعضا که تلفن رو در میارم تا 17 بالا میاد. به مخابرات میگم تادیروز چرا 1.200 دانلود ثابت میداد الان اینطور نوسان میکنه میگه واسه این که نویز داره میگم مگه میشه الان 2 روز هست اینطور شده . اصلا دیگه نمیدونم مشکل از کجاست گیج شدم .اینم الان گرفتم : لطفا راهنمایی کنین !

shahryar84
03-08-2015, 18:59

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

poorya_2
03-08-2015, 19:17
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

نمیدونم در مورد نویز خط نظر بدیم ؟ یا فقط جهت اطلاع گذاشته شده ؟ :n02:

وضعیت نویز خط عالی و بدون مشکل

k1ozil
04-08-2015, 09:13
مرسی از جواب.
آحه توی Attenuation در حالتی که از در خونه تست گرفتم خیلی بهتره و فکر کردم به خاطر کابلی هست که خیلی بلنده و مجبور شدم این کابلو دور هم بیارمش. به نظر شما کابل کوتاه تر بخرم بهتر نیست؟ جدیدا خیلی لینک خطم میپره.
خوب طبیعتا هر چی سیم کوتاه تر باشه بهتره.
تفاوت اتتشن هم کمی عجیبه
شاید به کیفیت سیم مرتببط باشه شما سعی کن یه سیم با کیفیت و کوتاه تهیه کنی

k1ozil
04-08-2015, 09:15
سلام
وضعیت خط من به این صورته:

بیشتر از 4 مگ نمیکشه .میخواستم ببینم این مشکل snr به خاطر فاصله از مرکز مخابراتی هست ؟
بله فاصله از مرکز مخابراتی فوق العاده مهمه خطت هم نهایتن 5 5.5 مگ می کشه.

k1ozil
04-08-2015, 09:24
با سلام به همه
دوستان من حدود 4 -5 سالی میشه کاربر مخابرات هستم و الان نزدیک به یک ساله اکانت 10 مگابایت خریدم و سرعت دانلود 1.100 - 1.200 داشتم الان چند روزی میشه که سرعتم خیلی نوسان پیدا کرده میره روی 500 میاد روی 800 و اینطور نوسان داره . قبلا مودمم مشکل داشت و 1 ماهی عوضش کردم و ایوسس خریدم و اسپلیتر رو هم عوض کردم . الان زنگ زدم مخابرات از طریق تیم ویوور نگاه کرد SNR دانلود رو روی 9 - 12 نوسان داشتن بعضا که تلفن رو در میارم تا 17 بالا میاد. به مخابرات میگم تادیروز چرا 1.200 دانلود ثابت میداد الان اینطور نوسان میکنه میگه واسه این که نویز داره میگم مگه میشه الان 2 روز هست اینطور شده . اصلا دیگه نمیدونم مشکل از کجاست گیج شدم .اینم الان گرفتم : لطفا راهنمایی کنین !
سلام
احیانن تلفن بی سیم که ندارین ؟
سر راه تمام وسایل (مودم و تلفن و فکس ) اسپلیتر هست؟
خوب اولین کاری که میتونی انجام بدی اینه که با یه سیم کوتاه از سر خط چک کنی و هیچ وسیله ای غیر مودم هم وصل نکن اگه اوکی شد مشکل از سیم کشیه و میتونی سیم جدا بکشی اگه اوکی نشد یا مشکل از پورت مرکز مخابراتی هست یا از کافو که کاری از دست شما بر نمیاد و باید مامور مخابرات مشکل رو حل کنه .

Greedy
04-08-2015, 09:57
بله فاصله از مرکز مخابراتی فوق العاده مهمه خطت هم نهایتن 5 5.5 مگ می کشه.

اگه شرکت adsl مو عوض کنم این متغیرها تغییر میکنه یا نه ؟

k1ozil
04-08-2015, 10:20
اگه شرکت adsl مو عوض کنم این متغیرها تغییر میکنه یا نه ؟
ممکنه
بسته به سیستمی که هر شرکت استفاده میکنه و قدرت اون سیستم ممکنه بهتر یا بدتر شه که با توجه به تجربه بنده ضعیف ترین سیستم رو مخابرات داره
البته اول باید سیم رو از کافو تا پشت مودم چک کرد
بتظر من شما اول تشریف ببرین مخابرات و مامور مخابرات رو بیارین تا براتون چک کنه اگه مشکل از سیم کشی نباشه مشکل از داخل مخابراته.
در کل اگه فاصله زیاد باشه کیفیت خط تعریفی نداره.

a/\/\ir
07-08-2015, 06:55
دوستان یه مشکلی من دارم!

۷ تا خط تلفن تو خونه هست که ۴ تاش فعال هست (۲ تا شماره کلا رو این ۷ تا خط ست هست!) شماره اول رو ۲۲۲۲۲۲۴۴ فرض میکنیم و شماره دوم رو ۲۲۲۲۲۲۲۲ !
روی ۴۴ یک تلفن بیسیم هست ، یک مودم :)
روی خط ۲۲ هم به همین صورت
همشون هم نویزگیر دارن !
مشکل نویز من با خط ۲۲ هست !
مودم و تلفن خط ۴۴ که روشن باشن (داخل خط باشن) SNR مودم خط ۲۲ من طرفای ۶-۷ میچرخه :D
اما به محض اینکه تلفن و مودم خط ۴۴ رو میکشم ، مودم خط ۲۲ مشکلش حل میشه!
از سر خط که تست کردم خوب بود !
سرویس دهنده ها هم متفاوت هست !
ممنون :)

Armin.Computer
07-08-2015, 13:07
دوستان یه مشکلی من دارم!

۷ تا خط تلفن تو خونه هست که ۴ تاش فعال هست (۲ تا شماره کلا رو این ۷ تا خط ست هست!) شماره اول رو ۲۲۲۲۲۲۴۴ فرض میکنیم و شماره دوم رو ۲۲۲۲۲۲۲۲ !
همشون هم نویزگیر دارن !
مودم و تلفن خط ۴۴ که روشن باشن (داخل خط باشن) SNR مودم خط ۲۲ من طرفای ۶-۷ میچرخه :D

سر خط هیچ مشکلی نداشتی؟؟؟؟
یعنی هر دو هم وصل بودن مشکل نداشتی؟؟؟

Squall Leonhart
07-08-2015, 16:05
دوستان اوضاع خط من چطوره :

ظاهرا تا 10 مگ رو میکشه اره؟

a/\/\ir
08-08-2015, 00:35
سر خط هیچ مشکلی نداشتی؟؟؟؟
یعنی هر دو هم وصل بودن مشکل نداشتی؟؟؟
درسته ;) هر دو وصل بودن مشکلی نبود

a/\/\ir
08-08-2015, 00:39
دوستان اوضاع خط من چطوره :

ظاهرا تا 10 مگ رو میکشه اره؟
شاید تا ۱۲ هم بتونید بگیرید ;) SNR عالیه

Armin.Computer
09-08-2015, 10:08
درسته ;) هر دو وصل بودن مشکلی نبود

اگر هر دو وصل هستن و سر خط مشکلی نیست
پس مسئله ای نمی مونه
مشکل از سیم کشی داخل خونه هست

paveej
09-08-2015, 11:52
دوستان یه مشکلی من دارم!

همشون هم نویزگیر دارن !

من تو سایتای مختلف خوندم که تلفن بیسیم نویز رو زیاد میکنه.معمولن تلفنای بیسیم دار یه آداپتور هم دارن که مربوط به قسمت فرستنده و گیرنده بیسیم هست.اگه میخوای بفهمی منبع نویز کجاست یه بارم آداپتور گوشی تلفنی که به پریز وصل میشه رو جدا کن و نویز رو بررسی کن ممکنه مربوط به همین بشه.

ali545
09-08-2015, 13:28
سلام دوستان من از گوگل رسیدم به این سایت و صفحه اول رو خوندم اما نتونستم بفهمم کدوم خط با کیفیت تره.و برای همین عضو شدم خواستم ببینم کدوم یکی از این 2 خط برای adsl یهتر هستن عکس اول مودم tplink عکس دوم dlink:n12:ممنون

1
2

eightskh
09-08-2015, 14:01
وضعیت خطم چه طور است؟

k1ozil
09-08-2015, 15:38
وضعیت خطم چه طور است؟
با توجه به ریت خط عالیه
خطت تا 20 مگ رو میکشه و الان هم خطت رو 15 بسته شده در کل عالیه

eightskh
09-08-2015, 16:49
سلام
line attenuation خوب است؟

k1ozil
09-08-2015, 17:13
سلام
line attenuation خوب است؟
اره 16 خیلی خوبه

eightskh
09-08-2015, 17:24
اره 16 خیلی خوبه

attenuation 160 است

k1ozil
09-08-2015, 18:15
attenuation 160 است
هر مودم با یجور تقریب نشون میده یک دهم یا یک صدم مودم شما یک دهم هست
الان 160 مودم شما برابر با 16 میشه
همونجور که snr روی مودم شما 117 هست در واقع 11.7 هست.
فقط تقریبش فرق میکنه در کل یکی هستن .

eightskh
09-08-2015, 18:17
بیشترین مکس ریت خط در ایران چیست؟
فیبر نوری بیشتر است؟
خطوط فیبر نوری وجود دارد؟(ایران)

eightskh
09-08-2015, 18:23
هر مودم با یجور تقریب نشون میده یک دهم یا یک صدم مودم شما یک دهم هست
الان 160 مودم شما برابر با 16 میشه
همونجور که snr روی مودم شما 117 هست در واقع 11.7 هست.
فقط تقریبش فرق میکنه در کل یکی هستن .

شرکت اینترنت می تواند سرعتم را بیشتر کند؟(بیشتر از ۱۵مگ)

eightskh
09-08-2015, 18:29
سلامبهترین نوع کابل مودم و تلفن چیست؟
فرق کابل مسی و فیبر نوری چیست؟
ایا در ایران در منازل فیبر نوری وجود دارد؟]

eightskh
09-08-2015, 19:03
سلام.
اینترنت فیبر نوری در ایران وجود دارد؟

eightskh
09-08-2015, 21:14
بهترین مودم وای فای دار چیست؟

rznrz06
09-08-2015, 22:58
بهترین مودم وای فای دار چیست؟
شرکت سیسکو
سری؛
LINKSYS

XPERIA Z3+

a/\/\ir
10-08-2015, 03:38
شرکت اینترنت می تواند سرعتم را بیشتر کند؟(بیشتر از ۱۵مگ)

بله البته فکر نکنم شرکتی بالای ۱۶ بده که اونم پارس آفلاینه :)) !

رسانه تهران تا ۲۴ مگ میده ولی وایرلس

mohammad shandi
10-08-2015, 11:32
سلام بر اهل فن

يه سئوال داشتن بچه ها

بنظرتون حتما مودم بايد به اسپليتر متصل باشه و اينكه امكان داره دو اسپليتر بصورت سري ببنديم؟ تاثيري داره عايا؟؟

paveej
10-08-2015, 14:37
سلام بر اهل فن

يه سئوال داشتن بچه ها

بنظرتون حتما مودم بايد به اسپليتر متصل باشه و اينكه امكان داره دو اسپليتر بصورت سري ببنديم؟ تاثيري داره عايا؟؟
سلام
اسپلیتر فقط واسه جلوگیری از خش خش گوشی تلفنه و هیچ نقشی واسه مودم نداره.بنابراین مودم رو مستقیم میشه به پریز وصل کرد

Le0nard0
11-08-2015, 02:28
سلام بر اهل فن

يه سئوال داشتن بچه ها

شما اسپلیتر رو سر خط ببندی نتیجه بهتری میگیری

- - - Updated - - -

سلام بر اهل فن

يه سئوال داشتن بچه ها

شما اسپلیتر رو سر خط ببندی نتیجه بهتری میگیری

S M Λ S Ħ
11-08-2015, 14:38
سلام

وضعیت این خط رو میخواستم بدونم:

تا چن مگ ساپورت میکنه و میشه بدون مشکل استفاده کرد؟

alish78
11-08-2015, 14:39
سلام

- - - Updated - - -

سلام

خطتون عالیه
ولی توی عکس مشخص نیست تا چند مگ ساپورت میکنه

ali545
11-08-2015, 15:38
سلام دوستان خواستم ببینم کدوم یکی از این 2 خط بهتر هستند.:n16:

1
2

دوستان ببخشید این سوال من جا موند 3 صفحه قبل

alish78
11-08-2015, 19:38
دوستان ببخشید این سوال من جا موند 3 صفحه قبل
صد درصد شماره 2 خیلی بهتره

Ashkan_crash
11-08-2015, 20:34
سلام دوستان یه مشکل عجیب برخورد کردم امیدوارم تو تاپیک درستی سوالم رو مطرح کرده باشم
من از مخابرات سرویس دارم 1مگ snr هم 30 هستش مشکل من اینه گاهی اوقات چراغ adsl من ( که نشوندهنده وجود Adsl بر روی خط هست ) خاموش می شه که خوب با الطبع نمی تونم کانکت بشم چون انگار adsl رو خط من نیست و باید صبر کنم تا خود این مشکل رفع بشه یا چندین بار خودم زنگ بزنم به خونه خودمون تا بالاخره درست بشه و چراغم برگرده
رو سر خط هم امتحان کردم چراغ ثابت بود . این طرف هم 2 تا اسپلیتر داخل خونه استفاده می کنم یکی بر روی تلفن خونه و دیگری بر روی مودم ممنون میشم من رو راهنمایی کنین :n16:

super smart
11-08-2015, 21:28
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]

وضعیت نویز من چطوره؟؟؟

alish78
12-08-2015, 09:36

وضعیت نویز من چطوره؟؟؟
خطت خیلی نویز داره
تا پنج مگ بیشتر نمیکشه

alish78
12-08-2015, 09:38
دوستان یه سوال برام پیش اومده
چرا با اینکه نویز خطم خیلی خوبه خطم تا دوازده مگ بیشتر نمیکشه در صورتی که قبلا تا 20 مگ میکشید؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

super smart
12-08-2015, 10:20
خطت خیلی نویز داره
تا پنج مگ بیشتر نمیکشه

خب باید چیکار کنم نویزش کمتر بشه؟

super smart
12-08-2015, 10:34
چطور نویزش رو کمتر کنم؟؟؟

shkz
13-08-2015, 19:05
سلام دوستان یه مشکل عجیب برخورد کردم امیدوارم تو تاپیک درستی سوالم رو مطرح کرده باشم
من از مخابرات سرویس دارم 1مگ snr هم 30 هستش مشکل من اینه گاهی اوقات چراغ adsl من ( که نشوندهنده وجود Adsl بر روی خط هست ) خاموش می شه که خوب با الطبع نمی تونم کانکت بشم چون انگار adsl رو خط من نیست و باید صبر کنم تا خود این مشکل رفع بشه یا چندین بار خودم زنگ بزنم به خونه خودمون تا بالاخره درست بشه و چراغم برگرده
رو سر خط هم امتحان کردم چراغ ثابت بود . این طرف هم 2 تا اسپلیتر داخل خونه استفاده می کنم یکی بر روی تلفن خونه و دیگری بر روی مودم ممنون میشم من رو راهنمایی کنین :n16:

بنظر من دو تا کار انجام بده. یکی که مودمو مستقیم به پریز متصل کن. دوم اینکه اون سیم رابط مودم و پریز تلفنو عوض کن. ممکنه اتصالی داشته باشه و باعث قطع شدن خطت بشه.
اسپلیتر برای تلفن باشه کافیه.

امیرحسین11
15-08-2015, 05:07
وضعیت من چتوره شاتل میگه نویز داری بیشتر از 2 مگ پهنای باند نمیتونیم بدیم برا دانلودت سرویسمم 2 مگه حسش نی برا سر خط سخته منم بلد نیستم

- - - Updated - - -

وضعیت من چتوره شاتل میگه نویز داری بیشتر از 2 مگ پهنای باند نمیتونیم بدیم برا دانلودت سرویسمم 2 مگه حسش نی برا سر خط سخته منم بلد نیستم

eightskh
15-08-2015, 16:00
وضعیت خط چه طور است؟

poorya_2
15-08-2015, 16:09
وضعیت خط چه طور است؟

وضعیت خط خوب نیست نویز بالاست

eightskh
15-08-2015, 16:11
وضعیت خط خوب نیست نویز بالاست
چه کار کنم نویز کم شود

poorya_2
15-08-2015, 16:25
چه کار کنم نویز کم شود

عوامل زیادی دخیل هستن

مهم ترینش فاصله شما تا مرکز مخابراتی هست ، هر چقدر فاصله کمتر باشه وضعیت مطلوب تر هست

دومین دلیل سیم کشی ساختمان هست ، ممکنه سیم ها پوسیده باشن یا از کنار مدار های برق رد شده باشن که هر دو توی نویز دخیل هستن ، باید خود شما بری از سر سیم تلفن یه تستی بکنی ببینی وضعیت خط اونجا چطور هست ، اگه خوب بود یعنی مشکل از سیم کشی داخل ساختمان هست

ISP و پورت شما هم توی بعضی موارد دخیل هستن

بدون اسپلیتر و با اسپلیتر هم تست کن ، گاهی بودن یا نبودن اسپلیتر هم توی وجود نویز اهمیت داره

eightskh
15-08-2015, 16:29
عوامل زیادی دخیل هستن

مهم ترینش فاصله شما تا مرکز مخابراتی هست ، هر چقدر فاصله کمتر باشه وضعیت مطلوب تر هست

دومین دلیل سیم کشی ساختمان هست ، ممکنه سیم ها پوسیده باشن یا از کنار مدار های برق رد شده باشن که هر دو توی نویز دخیل هستن ، باید خود شما بری از سر سیم تلفن یه تستی بکنی ببینی وضعیت خط اونجا چطور هست ، اگه خوب بود یعنی مشکل از سیم کشی داخل ساختمان هست

ISP و پورت شما هم توی بعضی موارد دخیل هستن

بدون اسپلیتر و با اسپلیتر هم تست کن ، گاهی بودن یا نبودن اسپلیتر هم توی وجود نویز اهمیت داره
ایا snr margin نسبت به سرعت خط که بالای ۱۰ مگابیت است خوب نیست؟

Le0nard0
15-08-2015, 20:09

- - - Updated - - -

تا 3 مگ رو میتونن بهت بدن بدون مشکل

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

تا 3 مگ رو میتونن بهت بدن بدون مشکل

poorya_2
15-08-2015, 20:32
ایا snr margin نسبت به سرعت خط که بالای ۱۰ مگابیت است خوب نیست؟

نه عزیز تو حالت نرمال و مطلوب نباید این طوری باشه چه 1مگ و چه 10 مگ نباید نویز خط اینقدر بالا باشه

aalliirraazz
17-08-2015, 12:11
دوستان نویز خط من چطوره؟ تا چند مگ میتونه بکشه؟

poorya_2
17-08-2015, 12:27

ایده ال نیست ولی خوبه

تا 8مگ میتونه

G.O.Batistuta
17-08-2015, 13:54

- - - Updated - -

mohammad shandi
18-08-2015, 11:24
يه سئوال از دوستان

خط من نويز داره و نوسان تا دلتون بخواد ، امروز صبح وقتي ميخواستم برم سر كار متوجه شدم كابل كشي كه مخابرات انجام داده تا وردوي ساختمون ، يه قسمت (بالاي وردوي ساختمون همسايه) كابل سه فاز بصورت عمودي از روي كابل تلفن رد شده ( كابل تلفن و برق بهم چسبيده اند) بنظرتون اين ميتونه عامل نويز باشه ؟ اگه ميتونه بايد با چي و چقدر اين كابل ها را از هم جدا كنم؟

poorya_2
18-08-2015, 11:37
يه سئوال از دوستان

خط من نويز داره و نوسان تا دلتون بخواد ، امروز صبح وقتي ميخواستم برم سر كار متوجه شدم كابل كشي كه مخابرات انجام داده تا وردوي ساختمون ، يه قسمت (بالاي وردوي ساختمون همسايه) كابل سه فاز بصورت عمودي از روي كابل تلفن رد شده ( كابل تلفن و برق بهم چسبيده اند) بنظرتون اين ميتونه عامل نويز باشه ؟ اگه ميتونه بايد با چي و چقدر اين كابل ها را از هم جدا كنم؟

بله یکی از علت های نویز همین کابل ها و مدار ها و اتصلات برق هستن ، تا جای ممکن باید فاصله بدید ، فکر کنم 1 متر کافی باشه

mohammad shandi
18-08-2015, 11:43
بله یکی از علت های نویز همین کابل ها و مدار ها و اتصلات برق هستن ، تا جای ممکن باید فاصله بدید ، فکر کنم 1 متر کافی باشه

يك متر كه نميشه :n03: چون در اصل كابل برق عمودي اومده پايين و كابل تلفن از روش رد شده فقط ميتونم چند سانت بينشون فاصله بدم و داخل يه لوله پليكا سه سانتي بزارم . تاثير داره ؟؟

mohammad shandi
18-08-2015, 21:27
يك متر كه نميشه :n03: چون در اصل كابل برق عمودي اومده پايين و كابل تلفن از روش رد شده فقط ميتونم چند سانت بينشون فاصله بدم و داخل يه لوله پليكا سه سانتي بزارم . تاثير داره ؟؟

اینم وضعیت شب !!

poorya_2
18-08-2015, 22:10

همین قدر هم خوبه ، اگه جای شما بودم زودتر دست به کار میشدم و خودمو از عذاب نجات میدادم

mohammad shandi
19-08-2015, 21:58
دوستان این وضعیت خط منه

تقریبا همین حول و حوش میچرخه
فقط امروز متوجه شدم کابلی که از سر خط تا خونه کشیدم روکش مسی هست و خونه یه کابل تمام مسی دارم ( A2Y (ST) 2Y)
ارزش داره سیم کشی رو عوض کنم ؟ یعنی تاثیرش زیاد هست؟؟
ممنون میشم دوستان نظر بدن

ramin123789
20-08-2015, 16:35
سلام خط من چطوریه؟؟سریعا لطفا جواب بدید.ممننون

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

12.4
12.2
db

Line Attenuation

:

53.6
37.3
db

Data Rate

:

3538
888
kbps

Max Rate

:

4340
906
kbps

CRC

:

9
0

- - - Updated - - -

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

12.4
12.2
db

Line Attenuation

:

53.6
37.3
db

Data Rate

:

3538
888
kbps

Max Rate

:

4340
906
kbps

CRC

:

9
0

poorya_2
20-08-2015, 17:53

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

12.4
12.2
db

Line Attenuation

:

53.6
37.3
db

Data Rate

:

3538
888
kbps

Max Rate

:

4340
906
kbps

CRC

:

9
0

درود

نویز خط زیاده و خوب نیست تا 4مگ بیشتر نمیکشه

Bensonw3x
22-08-2015, 13:52
لطفا بعدش بگید کدوم ISP مناسب تره برم سمتش ....

alireza.final
22-08-2015, 16:03
تست از داخل
تست از سر خط

فک کنم تفاوت محسوس باشه :n36:

میشه با پریز دو سکوتی یه سیم کشید به بالا؟ برای تلفن که مشکلی ایجاد نمیشه؟ :دی

بعد اگه سیم جدا بکشم بالا دیگه نیازی به اسپلیتر نیست؟

poorya_2
22-08-2015, 16:11
لطفا بعدش بگید کدوم ISP مناسب تره برم سمتش ....

وضعیت نویز خط عالیه

واسه راهنمایی انتخاب ISP توی تاپیک مربوطه درخواست بده

shahryar84
22-08-2015, 18:07
محاسبه آنلاین حداکثر سرعت خط DSL با وارد کردن Downstream Attenuation

seven_turka
24-08-2015, 16:27

poorya_2
24-08-2015, 16:32

وضعیت خط خوبه ، نویز خط پایین هست ، تا 6مگ میتونه

Blu-Ray
24-08-2015, 23:08
سلام؛
نویز خط من چطوره؟ تا چند مگ رو میتونه بکشه؟ راهی برای بلا تر کردنش هست؟
یعنی چی مثلا تا 10 مگ رو میتونه بکشه! یعنی سرعت دانلود 10 مگ بر ثانیه هست یا میتونم سرویس 10 مگ بگیرم؟

poorya_2
25-08-2015, 00:49
سلام؛
نویز خط من چطوره؟ تا چند مگ رو میتونه بکشه؟ راهی برای بلا تر کردنش هست؟
یعنی چی مثلا تا 10 مگ رو میتونه بکشه! یعنی سرعت دانلود 10 مگ بر ثانیه هست یا میتونم سرویس 10 مگ بگیرم؟

وضعیت خط خوبه ، نویز خط نسبتا پایین هست ، تا حدود 9 الی 10مگ میکشه

یعنی میتونی از سرویس 10مگابیت استفاده کنی که سرعتش بستگی به ISP و وضعیت شیرینگ داره تو حالت معمولی باید سرعت دانلود حدود 1 تا 1.5 مگابایت باشه

بعضی عواملش از حیطه کاری ما خارج هست و نمیتونیم کاری برای بهبودی انجام بدیم ، و مربوط میشه به زیر ساخت های ارتباطی و...

توی نویز خط عوامل زیادی دخیل هستن

ISP و خرابی پورت شما هم توی بعضی موارد دخیل هستن

مشکلات سخت افزاری مودم هم دخیل هست

در کل نظر من اینه که برای بهبود وضعیت نویز خط خودت رو اذیت نکن :n02:

IVAN
25-08-2015, 20:39
این 2 صفحه هم توضبحات خوبی داره

mohammad shandi
26-08-2015, 07:12
با سلام
يه مشكلي من دارم يه ساعاتي از روز نويزم خيلي زياد ميشه مثلا ساعت 3 صبح تا 7 صبح خيلي نويزم بالاست ( پهناي باندم 6 مگه كه نهايت 4.8 مگ رو استيبل ميكنه ) بجاش ساعت 1 تا 7 بعد از ظهر هيچ نويزي ندارم (6 مگ استيبل)
سيم رو از سرخط عوض كردم و مستقيم كشيدم بالا ، خونه تلفن بي سيم دارم و با خارج كردنش از مدار هم مشكل حل نشد ، براي مودم و تلفن اسپليتر جدا گذاشتم و تست كردم فرقي نكرد. ميكروفيلتر هم جواب نداد.
بنظرتون مشكل از كجا ميتونه باشه

- - - Updated - - -

با سلام
يه مشكلي من دارم يه ساعاتي از روز نويزم خيلي زياد ميشه مثلا ساعت 3 صبح تا 7 صبح خيلي نويزم بالاست ( پهناي باندم 6 مگه كه نهايت 4.8 مگ رو استيبل ميكنه ) بجاش ساعت 1 تا 7 بعد از ظهر هيچ نويزي ندارم (6 مگ استيبل)
سيم رو از سرخط عوض كردم و مستقيم كشيدم بالا ، خونه تلفن بي سيم دارم و با خارج كردنش از مدار هم مشكل حل نشد ، براي مودم و تلفن اسپليتر جدا گذاشتم و تست كردم فرقي نكرد. ميكروفيلتر هم جواب نداد.
بنظرتون مشكل از كجا ميتونه باشه

mohsen19x
27-08-2015, 10:15
سلام
دوستان وضیعت نویز ما در چه حده.... سرعت زیاد نوسان داره

فقط مخابرات سیم کشی را تا درب منزل آورده بعد سیم کم آوردن مقداری سیم بهم چسباندن تا به محل اصلی برسه ... این خیلی تاثیر داره

k1ozil
27-08-2015, 10:21
سلام

فقط مخابرات سیم کشی را تا درب منزل آورده بعد سیم کم آوردن مقداری سیم بهم چسباندن تا به محل اصلی برسه ... این خیلی تاثیر داره
داداش یک کلام: خطت فوق العادس

poorya_2
27-08-2015, 10:39
سلام

داداش یک کلام: خطت فوق العادس

البته عالی نیست

چون Attenuation یا مقدار سیگنالی که از مرکز مخابراتی تا مودم شما از دست رفته زیاد هست ، این خودش یه مشکل محسوب میشه

k1ozil
27-08-2015, 10:56
البته عالی نیست

چون Attenuation یا مقدار سیگنالی که از مرکز مخابراتی تا مودم شما از دست رفته زیاد هست ، این خودش یه مشکل محسوب میشه
داداش
attention با ضریب 0.1 هست در واقع روی 5 هست و خیلی کمه
در کل وضعیت خط عالیه

poorya_2
27-08-2015, 11:39
داداش
attention با ضریب 0.1 هست در واقع روی 5 هست و خیلی کمه
در کل وضعیت خط عالیه

دقت نکردم :n31:

mohsen19x
27-08-2015, 12:04
دقت نکردم :n31:

مشکلی که من دارم سرعتم از 550 - 500 بالا نمیره فکر کنم این مقدار 5 مشکل ساز باشه ...دوستان شما چی میگین؟؟؟

نکته بعدی سیم کشی تا به PC برسه 3 مکان قطع و وصلی داره .... با چسب بچسبونم یا فقط سیم دور هم بپیچونم ؟؟/ ....ممنون و تشکر

farshidis
27-08-2015, 14:32
:
relative capacity occupation: 98%
noise margin downstream: 10.0 dB
output power upstream: 12.0 dbm
attenuation downstream: 53.0 dB

Upstream:
relative capacity occupation: 64%
noise margin upstream: 16.0 dB
output power downstream: 16.5 dbm
attenuation upstream: 31.5 dB
سلام دوستان من اینترنت2مگ مخابرات دارم و همش قطع و وصل میشه فاصلمون از مخابرات 2کیلومتره بنظرتون دلیلش همینه؟!
چون من از سیمی که به پارکینگمونم میاد مودمو وصل کردم و دیدم بازم قطع و وصل میشه چیکار کنم؟ وقتی یک ساعت بگذره از روشن کردن مودم حدوداسرعت دانلود از 256به 150 میرسه و دیگر قطع نمیشه:(( سیمای کوچمون هم مسیه ...راهی نیست من سرعتمو رو 2 مگ نگهدارم ؟
آِا از شرکتی اینترنت بگیرم بهتر نیست؟چون خیلیا گفتن مشکل دوری مخابرات نیستش:n35:
اینattenuation ,snrکه گذاشتم برا وقتیه که مثل الان سرعتم خوبه بد نیست ولی از پنج بعد ظهر به بعد تا یک بامداد سرعتم کاهش و قطع و وصلی داره

Armin.Computer
27-08-2015, 14:56
سلام
دوستان خط من بیشتر از 2 مگ نمی کشه
خودم هم دیگه نمی دونم از کجا پیگیری کنم
در کل مسئول این مشکل من چه شرکتی هست؟
مخابرات؟آسیاتک؟
من کاری به این ندارم مشکل از تجهیزات کدوم شرکت هست؟
چه شرکتی وظیفه داره پیگیری کنه؟

k1ozil
27-08-2015, 15:28
مشکلی که من دارم سرعتم از 550 - 500 بالا نمیره فکر کنم این مقدار 5 مشکل ساز باشه ...دوستان شما چی میگین؟؟؟

نکته بعدی سیم کشی تا به PC برسه 3 مکان قطع و وصلی داره .... با چسب بچسبونم یا فقط سیم دور هم بپیچونم ؟؟/ ....ممنون و تشکر
هر چی کمتر باشه بهتره
5 فوق العادس
خطت از لحاظ نویز مشکلی نداره
مشکل پهنای بانده
به احتمال زیاد تو مرکزتون پهنای باند کم اوردن
و سرویس دهنده داره دبه میکنه و می پیچوننت

poorya_2
27-08-2015, 15:37

عزیز اون مقدار 5 دیگه عالی هست ، این مقدارش از مطلوب هم گذشته ، مشکل از طرف ISP شماست ، از اون طریق باید پیگیری کنی ببینی چرا سرعتت توی این رنج محدود شده

همون چسب کفایت میکنه نگران نباش

:
relative capacity occupation: 98%
noise margin downstream: 10.0 dB
output power upstream: 12.0 dbm
attenuation downstream: 53.0 dB

Upstream:
relative capacity occupation: 64%
noise margin upstream: 16.0 dB
output power downstream: 16.5 dbm
attenuation upstream: 31.5 dB
سلام دوستان من اینترنت2مگ مخابرات دارم و همش قطع و وصل میشه فاصلمون از مخابرات 2کیلومتره بنظرتون دلیلش همینه؟!
چون من از سیمی که به پارکینگمونم میاد مودمو وصل کردم و دیدم بازم قطع و وصل میشه چیکار کنم؟ وقتی یک ساعت بگذره از روشن کردن مودم حدوداسرعت دانلود از 256به 150 میرسه و دیگر قطع نمیشه:(( سیمای کوچمون هم مسیه ...راهی نیست من سرعتمو رو 2 مگ نگهدارم ؟
آِا از شرکتی اینترنت بگیرم بهتر نیست؟چون خیلیا گفتن مشکل دوری مخابرات نیستش:n35:
اینattenuation ,snrکه گذاشتم برا وقتیه که مثل الان سرعتم خوبه بد نیست ولی از پنج بعد ظهر به بعد تا یک بامداد سرعتم کاهش و قطع و وصلی داره

نویز خط خیلی بالاست

دلایل نویز هم زیاد هستن :

ISP و خرابی پورت شما هم توی بعضی موارد دخیل هستن

مشکلات سخت افزاری مودم هم دخیل هست

عوض کردن ISP تاثیر داره ، من خودم قبلا آسیاتک داشتم نویز خطم خیلی بالا بود ، بعدا مشخص شد که پورت من توی مرکز مخابراتی خراب شده و کسی هم رسیدگی نمیکرد

الان اومدم از مخابرات سرویس میگیرم وظعیت نویز خطم خیلی خیلی عالی شده

mohammad shandi
29-08-2015, 11:51
خطت خیلی نویز داره
تا پنج مگ بیشتر نمیکشه

دوست عزيز مودمت چيه؟

mohammad shandi
29-08-2015, 11:53

وضعیت نویز من چطوره؟؟؟

پست قبلي اشتباه :(
مودم شما چيه عزيز؟؟

super smart
29-08-2015, 14:22
مودم شما چيه عزيز؟؟

مودم d-link

- - - Updated - - -

مودم شما چيه عزيز؟؟

مودم d-link

- - - Updated - - -

مودم شما چيه عزيز؟؟

مودم d-link

mohammad shandi
29-08-2015, 14:25
مودم d-link

- - - Updated - - -

مودم d-link

- - - Updated - - -

مودم d-link

مرسي دوست عزيز مدلش رو هم قيد كنيد ممنون ميشم

- - - Updated - - -

مودم d-link

- - - Updated - - -

مودم d-link

- - - Updated - - -

مودم d-link

mohammad shandi
29-08-2015, 14:26
دوستان علت متغيير بود Line Attenuation در طول روز چي ميتونه باشه؟؟
برا من بين 48.3 تا 49.2 متغيره

super smart
29-08-2015, 14:38

- - - Updated - - -

مدل 2750-U

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

مدل 2750-U

super smart
29-08-2015, 14:43

- - - Updated - - -

مدل 2750-U

Armin.Computer
29-08-2015, 14:45
سلام
دوستان خط من بیشتر از 2 مگ نمی کشه
خودم هم دیگه نمی دونم از کجا پیگیری کنم
در کل مسئول این مشکل من چه شرکتی هست؟
مخابرات؟آسیاتک؟
من کاری به این ندارم مشکل از تجهیزات کدوم شرکت هست؟
چه شرکتی وظیفه داره پیگیری کنه؟

دوستان اگر کسی می دونه ممنون میشم پاسخ بده

k1ozil
29-08-2015, 14:58
دوستان اگر کسی می دونه ممنون میشم پاسخ بده
سیم کشی داخل خونه ( وظیفه خودتونه)
پورت مرکز مخابراتی (اسیاتک باید نامه بزنه مخابرات )
و خط شما تو کافو (وظیفه مخابراته که بیاد برات چک کنه)باید چک بشه و اگه مشکل داره بازم
دو دلیل داره
1.سیم کشی زیر زمین
2.فاصله از مرکز مخابراتی
که هیچ کاری از دستت ب نمیاد