ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31

paveej
29-11-2017, 21:33
انجام دادم و سیم شبکه را از مودم به کامپیوتر قطع کردم .
الان با گوشی نگا کردم تنظیمات مودم رو . تغییری پیدا نکرده بود . و همون حرف شما شد نزدیک بودن به کامپیوتر باعث نویز میشه

البته اگه سیم شبکه مودم رو در حین روشن بودن مودم و روشن بودن کامپیوتر جدا کرده باشین نمیشه نتیجه گیری کرد.چون ممکنه بعد اینکه کشش روی یه مقدار ثابت شد دیگه تغییر نکنه.با این حساب بهتره در حین اینکه کامپیوتر روشنه و سیم شبکه مودم هم وصل نیست مودم رو خاموش کنید و بعد دو سه دقیقه روشن کنید و مقدار کشش رو چک کنید.

Sent using Android ForumReader app

esmigel
30-11-2017, 04:53
این کار بهتره ولی اگه اشتباه نکنم مودم اتومات قسمت status رو رفرش میکنه هر چند ثانیه..
شما داخل کامپیوتر کارت --- یا...چیز اضافه ای نداری؟ کلا مشکلی با کامپیوتر نداری؟ اسپیکر؟؟ اتصالات کامپیوترتو همه رو بکش..حتی یو اس بی ها..بعد دوباره چک کن...من جات بودم دونه دونه داخل کامپیوتر رو چک میکردم یه بارم ریست میکردم مودم رو

shaahani
30-11-2017, 05:14
این عکس از مودم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وقتی که کامپیوتر روشنه ولی وقتی خاموش میکنم بهتر میشه تا حد کشش 7 و 8 مگابیت

قدرت سیگنال SNR شما خیلی پایین هست 6.6
کیفیت خطتون خیلی بده و نویز خطتون بالاست برای همین مشکل در سرعت دارید.
پیشنهاد میکنم مودم رو به ابتدای خط ببرید و سیم کشی داخل ساختمان رو از مدار خارج کنید .
سپس مودم رو بطور مستقیم بدون هیچ واسطه ای به خط تلفن متصل کنید مقدار SNR را در Downstream چک کنید باید عددش نزدیک به 200 باشه / الان 66 هست یعنی 6.6
اگه به این عدد نزدیک شده بود باید از درب منزل تا محل مودم بطور یک تیکه بدون جداسازی یک کابل خیلی خوب بکشید (پیشنهاد میکنم از کابل برق فشارقوی استفاده کنید)
بهتره روی خط اینترنت از تلفن ، فکس و غیره استفاده نکنید و مودم رو مستقیم به خط تلفن متصل کنید .
زمانی که SNR شما زیاد شد اونوقت میتونید سرعت خط خودتون رو افزایش بدین.

psycho0098
02-12-2017, 01:59
من با این نویز و snr میتونم ازین سرویس های جدید 16 مگ رو بگیرم خط میکشه؟
الان مکس ریت رو 17 مگه ، اما اگه دیتا ریت رو زیاد کنن نویز بیشتر نمیشه و snr بیاد پایین؟
با تشکر از پاسختون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hassan-mm
06-12-2017, 00:48
سلام
دوستان وضعیت خط من چجوری هست

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

29.5
10.0
db

Line Attenuation

:

32.5
31.5
db

Data Rate

:

576
160
kbps

Max Rate

:

3936
388
kbps

CRC

:

8
5

david-ebi
06-12-2017, 12:00
[QUOTE=hassan-mm;9023565]سلام

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

29.5
10.0
db

Line Attenuation

:

32.5
31.5
db

Data Rate

:

576
160
kbps

Max Rate

:

3936
388
kbps

CRC

:

8
5

نویزت مناسب و کمه اما عجیبه که خطت تا 4 مگابیت حداکثر کشش نداره که احتمالا برات روی 3 می بندن.
فاصله ات هم از مرکز مخابراتی اونقدر زیاد نیست که فقط کشش 4 مگابیت رو داشته باشی!!!
در هر صورت مودمت داره نشون میده تا 4 مگابیت حداکثر بیشتر خطت کشش نداره

mohsen3
06-12-2017, 15:08
سلام دوستان
من مودم رو به سر خط وصل كردم. وقتي خط روي 4 مگ تنظيم بشه، SNR = 12 و وقتي خط روي 6 مگ تنظيم بشه SNR = 6 هست.
يعني براي اتصال پايدار، خط من كشش سرعت بيش از 4 مگ رو نداره. حداكثر سرعت هم 6 مگ هست البته همراه با ناپايداري

به هاي وب گفتم، اونها هم به مخابرات گفتن كه چك كنه. مخابرات در مركز مخابرات چك كرده و تجهيزات مخابراتي خط من در مركز مخابرات، تا 16 مگ رو جواب ميده.

لذا مشخص هست كه مشكل از شبكه است. يعني نويز در مسير از مخابرات تا درب منزل ايجاد ميشه.

حالا هاي وب ميگه كه مخابرات وظيفه نداره زيرساخت شبكه رو چك كنه و فقط وظيفه داره به شما بوق خط رو تحويل بده!

فاصله من تا مركز مخابراتي حدود 6 - 7 كيلومتر ميشه. آيا راه حلي براي رفع اين مشكل وجود داره؟

mehrdad3x
06-12-2017, 15:33
سلام
دوستان من یه مشکلی دارم
که اونم اینه وقتی مودم به تنهایی روشن باشه خط تا هشت مگابیت کشش داره
ولی وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم کشش خط مودم به سه الی چهار مگابیت میرسه . نمیدونم کجای کار اشکال داره
به هر کسی هم گفتم دهنش از تعجب باز موند:n02::n04:
الان موندم چکار کنم :n14:

چه جالب منم همچین مشکلی دارم به هرکسم میگم میگه تو کیست جن هست :| خط من تا ۳ مگ نهایت کشش داره وقتی کامپیوتر خاموشه و snr 11.
روشن که میکنم نت قطع میشه وصل که میشه سرعت شده یک و نیم مگ snr هم ۶
تمام راه هارو چک کردم رفتم سیم بان اوردم سیم رو از پست تلفن کشیدم تا پنجره اتاقم از بیرون اوردم به صورت مستقیم با هیچ کابل برقیم درتماس نیست بازهم مشکل وجود داره
جالبه وقتی اسپیکر های دالبی رو جدا میکنم و کابل کارت دی وی ... یکم نویز کمتر میشه
شما هم باید با حوصله بشینین همه چیزو یک به یک جدا کنین و چک کنین میزان نویز و کشش خط رو تا ببینین بیشترین تاثیر روی کیفیت اینترنت رو کدوم قطعه داره
من که دیگه بیخیالش شدم با همین نویز بالا و سرعت کم دارم سر میکنم :/

hassan-mm
06-12-2017, 17:03
اونوقت چیکار باید بکنم که سرعتم بره بالا؟
یعنی چه حرکتی بزنم که خط سرعت بالاتری رو بکشه؟
سیم کشی مورد داره یا مودم؟

hassan-mm
06-12-2017, 17:34
[QUOTE=hassan-mm;9023565]سلام

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

29.5
10.0
db

Line Attenuation

:

32.5
31.5
db

Data Rate

:

576
160
kbps

Max Rate

:

3936
388
kbps

CRC

:

8
5

نویزت مناسب و کمه اما عجیبه که خطت تا 4 مگابیت حداکثر کشش نداره که احتمالا برات روی 3 می بندن.
فاصله ات هم از مرکز مخابراتی اونقدر زیاد نیست که فقط کشش 4 مگابیت رو داشته باشی!!!
در هر صورت مودمت داره نشون میده تا 4 مگابیت حداکثر بیشتر خطت کشش نداره
فاصلمون تا مخابرات کمتر از 300 متره
مشکل از کجاست به نظرتون؟
مودم یا سیم کشی؟
اگه سیم کشی باشه چجوری باید حل کرد؟

Baby.Boy
07-12-2017, 22:36
دوستان سلام.
مشکلی دارم که اگر بنده رو راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم.
من میخوام سرویس 16 مگ رو بگیرم که متاسفانه به خاطر SNR ضعیف نمیشه.
تا الآن سرویسم 3 مگ بود با SNR 12 که مشکلی نبود، اما با اومدن سرویس های جدید و نیاز به سرویس 16 مگابیت، باید سیگنال رو تقویت میکردم و این کارو انجام دادم.
به این صورت که یه کابل روکش دار رو به صورت مستقیم از سیم اصلی مخابرات به مودم وصل کردم و سیم کشی اصلی خونه رو هم ازش قطع کردم، چون شدیدا نویز مینداخت و نهایتا مودم رو هم به صورت موقت عوض کردم.
نتیجه این شد که با این کارا، SNR به 33 افزایش پیدا کرد(با اتصال مودم به سیم اصلی، SNR میشه 36 که بعد از سیم کشی میاد روی 33 که قابل قبوله)، اما بازم برای سرویس 16 مگ ضعیف حساب میشه، چون روی 12 مگ SNR میاد روی 12!:n02:
خلاصه سرتون رو درد نیارم، دنبال یه راهی هستم که سیگنال رو تقویت کنم، به نظرتون چه کاری میشه انجام داد؟
من پیش خودم گفتم به شرکت هم میگم، اونا هم حتما یه بررسی ای انجام میدن توی مخابرات و سیگنال رو تقویت میکنن "اگر بشه"، ولی بعد از صحبت با شرکت، میگن چیزی برای این کار وجود نداره و مشکل از زیرساخت و اینا هست، در حالی که من یادمه سال ها پیش برای تقویت سیگنال از سمت خود مخابرات تغییراتی انجام دادن و اینجا هم دوستان اشاره کردن یه کارایی میشه کرد.
حالا من موندم در درجه اول اسم این کاری که انجام میدن چیه؟ که من بهشون بگم بلکه قبول کنن یکم دستکاری کنن شاید بهتر شد!
فاصله من هم از خونه تا مرکز مخابرات بر اساس گوگل مپ 1200 متر هست، در حالی که خودشون میگن 1700 متر برای ما ثبت شده!
ولی کلا فاصله تا مرکز مخابراتی خیلی کمه، سر کوچمونه!:n02:
حالا من موندم چیکار کنم 16 مگ رو بتونم بگیرم، واقعا خیلی بده پولش رو بدی، اما نتونی استفاده کنی!
چون به خاطر حجم مجبورم حتما و حتما 16 مگ بگیرم.
آها، اینو هم میدونم که میشه سیم خودم رو به پست داخل کوچه وصل کنم، اما مشکل اینجاست که پست دوره از خونه و باید از چندتا خونه رد بشه که موندم این رد کردن سیم رو چجوری انجام بدم.
ضمن اینکه میترسم دست بزنم یه چیزی خراب بشه حالا بیا و درستش کن!
حالا اگر شما دوستان لطفی کنید و بنده رو راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم.
من چیزایی که در ذهن دارم اینا هست.
در درجه اول به مخابرات مراجعه میکنم ببینم حاضر هستن بیان برام سیم بکشن یا حداقل تست کنن، هزینش رو هم میدم.
اگر انجام دادن و بهتر شد که خوب هیچی، حله.:n07:
اما اگر اونا هم گفتن همینه که هست، سعی میکنم نصاب مخابرات رو پیدا کنم و با گل و شیرینی(!) بیارمش ببینیم میشه کاری انجام داد یا نه.
نهایتا اگر اینم نشد و شرکت هم حاضر نبود کاری انجام بده، خط رو برخلاف میل خودم جمع آوری میکنم و از جای دیگه سرویس میگیرم، شاید فرجی شد!
اما اگر با شرکت جدید هم همین مشکل بود، تیر آخرم اینه که یه مودم با چیپ broadcom بگیرم، بلکه اتصال با SNR پایین پایدار باشه.
ببخشید خیلی طولانی شد، اگر نظر یا پیشنهادی دارید، خیلی ممنون میشم بگید.
اسم اون کاری که توی مخابرات انجام میدن برای بهبود SNR رو هم لطفا بگید که خیلی نیازمندش هستم.
خیلی ممنون از همگی.

david-ebi
08-12-2017, 14:53
اما اگر اونا هم گفتن همینه که هست، سعی میکنم نصاب مخابرات رو پیدا کنم و با گل و شیرینی(!) بیارمش ببینیم میشه کاری انجام داد یا نه

شما فقط همین کار رو انجام بده.من خودمم هم همین کار رو کردم.معمولا بری دم مرکز مخابراتی منطقتون این نصابها رو میبینی که اکثرا با یک وانتی که توش یک نردبونه مشخص هستند.اگر از پست تو کوچه بیاد برات مستقیم کابل بکشه تا پشت مودمت خوب باز کمی اوضاع بهتر میشه

البته همون اول قبل از اینکه کابل رو تا پشت مودمت توی خونه بیاره مودمت رو بیار تو کوچه دم پست مخابراتی و تست کن ببین نویزت بهتر میشه یا نه تا اگر تغییری نداشت الکی هزینه نکنی.

یک راه دیگه هم هستش که کار زیاد داره و فقط روی چند مدل مودم خاص جواب میده که این مودمها هم بسیار کمیاب و تقریبا نایاب هستند که اگر خواستی بعدا برات توضیح می دم

ضمن اینکه خوش به حالت کیفیت کابل کشی از مرکز مخابرالتی تا خونتون خیلی خوبه.فاصله من تا مرکز مخابراتی طبق گوگل 750 متر هستش اما فاصله ثبت شده در مودم 1.5 کیلومتر یعنی دقیقا دو برابر فاصله واقعی هستش.

این هم به خاطر سیستم بد کابل گذاری مخابراتی کشور ما هستش.

david-ebi
08-12-2017, 15:20
[QUOTE=david-ebi;9023704]
فاصلمون تا مخابرات کمتر از 300 متره
مشکل از کجاست به نظرتون؟
مودم یا سیم کشی؟
اگه سیم کشی باشه چجوری باید حل کرد؟

شما فاصلت تا مرکز مخابراتی کمتر از 300 متره؟:n04::n04:
اما مودمت داره نشون میده 2.3 کیلومتر فاصله داری

این یعنی اینکه کیفیت کابل گذاری بین شما و مرکز مخابراتیتون افتضاحه.

این فقط در ایران پیدا مسشه که یکی فاصلش تا مرکز مخابراتی کمتر از 300 متر باشه و عدد attenuation برابر 32.5 باشه که میشه2.3 کیلومتر

اما یک احتمال قوی دیگه هم قبل از اینکه مخابرات رو متهم کنیم وجود داره.اونم اینکه کیفیت سیم کشی داخلی شما خیلی خیلی بد باشه.

بنابراین شما مودم رو ببر و سر خط هم چک کن ببین اوضاع بهتر میشه یا نه.

iman2919
08-12-2017, 17:25
من فاصلم با مرکز مخابراتی بر اساس گوگل مپ 1/7 کیلومتر هست! حالا از مشخصات مودم مشخص میشه چقدر فاصله دارم؟ اگر مشخصات مودم فاصله بیشتر نشون میده راهی داره که کاهش پیدا کنه؟

محمد7966
08-12-2017, 17:53
دوستانی که میخوان بدونند فاصله شون چقدره برن سایت زیر عدد میرایی امواج رو وارد کنند بهشون فاصله تقریبی رو میده

از طرفی طول سیمی که از مرکز تا خونه کشیده شده مهم هست نه فاصله،چون مخابرات که طبق گوگل مپ که سیم رو نکشیده،طبق اصول خودشون سیم ها رو زیر زمین جاگذاری میکنند

SpeedGuide.net :: DSL Speed Calculator ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

iman2919
08-12-2017, 18:58
دوستانی که میخوان بدونند فاصله شون چقدره برن سایت زیر عدد میرایی امواج رو وارد کنند بهشون فاصله تقریبی رو میده

از طرفی طول سیمی که از مرکز تا خونه کشیده شده مهم هست نه فاصله،چون مخابرات که طبق گوگل مپ که سیم رو نکشیده،طبق اصول خودشون سیم ها رو زیر زمین جاگذاری میکنند

SpeedGuide.net :: DSL Speed Calculator ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این سایت اطلاعاتش دقیق نیست خط من تا 14 مگابیت ساپورت میکنه ولی این سایت زده حداکثر سرعتی که میتونم بگیرم 7 مگابیت هست

محمد7966
08-12-2017, 19:26
این سایت اطلاعاتش دقیق نیست خط من تا 14 مگابیت ساپورت میکنه ولی این سایت زده حداکثر سرعتی که میتونم بگیرم 7 مگابیت هست

درست خیلی دقیق تخمین نمیزنه ولی خب بیشتر مواقع درست درمیاد

الان مودم شما تخمینش اشتباهه به نظر من

چون به ازای هر 1 مگ افزایش نویز 3 واحد زیاد میشه یعنی الان نویز شما که 14 هست و پهنا روی 9 مگ و 14 مگ که مودم تخمین زده دقیق نیست چون نویز اینطوری میاد روی 0

منم مودمم تخمین میزنه از 18 مگ تخمین زده تا 21 مگ ولی 16 مگ رو به زور میکشه

این سایت هم برای من 18 مگ میزنه ولی در عمل کشش نداره خط من

یک سایت دیگه هم هست که یادم نیست آدرسش چی بود

david-ebi
08-12-2017, 20:01
من فاصلم با مرکز مخابراتی بر اساس گوگل مپ 1/7 کیلومتر هست! حالا از مشخصات مودم مشخص میشه چقدر فاصله دارم؟ اگر مشخصات مودم فاصله بیشتر نشون میده راهی داره که کاهش پیدا کنه؟

شما طبق مشخصات مودمت فاصله ات تا مرکز مخابراتی 3.2 کیلومتر هستش.

برای اینکه دوستان خودشون فاصلشون تا مرکز مخابراتی بر اساس چیزی که در مودمشون ثبت شده رو به دست بیارن عدد جلوی عبارتی که توش کلمه attenuation هست رو تقسیم بر 13.8 بکنند اونوقت عدد به دست اومده میشه فاصلشون تا مرکز مخابراتی(به کیلومتر) بر اساس مودمشون.

اگر مشخصات مودم فاصله بیشتر نشون میده راهی داره که کاهش پیدا کنه؟

هیچ راهی جز تغییر خونتون نیست:n02::n02:

البته گاهی اوقات با تغییر سیم کشی داخلی منزل و اتصال مستقیم مودم به کابل ورودی مخابرات که جلوی در خونه ها معمولا هست با مقداری بهبود در عدد atteunation مواجه میشیم.
برای اینکار باید از کابل با کیفیت مخابراتی استفاده کنید.

Baby.Boy
08-12-2017, 20:09
شما فقط همین کار رو انجام بده.من خودمم هم همین کار رو کردم.معمولا بری دم مرکز مخابراتی منطقتون این نصابها رو میبینی که اکثرا با یک وانتی که توش یک نردبونه مشخص هستند.اگر از پست تو کوچه بیاد برات مستقیم کابل بکشه تا پشت مودمت خوب باز کمی اوضاع بهتر میشه

دوست عزیز خیلی خیلی ممنونم بابت پاسختون.
حتما و حتما پیگیر سیم کشی و تست از پست میشم، انشالله که جواب بده، البته تا حدود 15 روز دیگه به دلیل گرفتاری خیلی زیاد باید با این وضع ادامه بدم بعدش حتما اقدام میکنم.
در مورد مودم هم که فرمودید اگر حوصلش رو داشته باشید و بتونید بگید که دیگه خیلی لطف میکنید، چون من هر راهی باشه میرم تا حتما بالاترین سرعت ممکن رو دریافت کنم، و مهمتر از اون وقتی به یه چیزی گیر بدم و بخوام درستش کنم تا تهش میرم!:n02: و مهمتر از همه اینا، به احتمال 99% باید یه مودم بگیرم، چون مودم فعلی یه مقدار بازی در میاره و SNR رو هم 2-3 واحد کاهش میده نسبت به یه مودم دیگه که تست کردم، پس چه بهتر که یه مودمی بگیرم که بیشتر به کارم بیاد.
بازم ممنون و سپاسگزارم.

ضمنا دوستان در مورد اون مسئله تغییرات از داخل مخابرات ظاهرا شرکت ارائه دهنده اینترنت هیچکاره هست و وقتی بهم گفتن نمیشه کاری کرد یه جورایی درست گفتن، اما نه کاملا، چون خود مخابرات میتونه با دستکاری تچهیزات(هنوزم نفهمیدم اسمش چیه!) سیگنال رو بهبود ببخشه، باید اگر بشه رو این موردم اقدام کنم ببینم چی میشه، ولی چشمم اصلا آب نمیخوره، چون تشنش نیست!:n02:
کلا اینجا اگر آشنا داشته باشی همه چی حله، نداشته باشی هم باید...
ببینیم چی میشه، امیدوارم بتونم سرعت شیرین 16 مگابیت رو تجربه کنم(!!).

david-ebi
08-12-2017, 20:48
دوست عزیز خیلی خیلی ممنونم بابت پاسختون.
حتما و حتما پیگیر سیم کشی و تست از پست میشم، انشالله که جواب بده، البته تا حدود 15 روز دیگه به دلیل گرفتاری خیلی زیاد باید با این وضع ادامه بدم بعدش حتما اقدام میکنم.
در مورد مودم هم که فرمودید اگر حوصلش رو داشته باشید و بتونید بگید که دیگه خیلی لطف میکنید، چون من هر راهی باشه میرم تا حتما بالاترین سرعت ممکن رو دریافت کنم، و مهمتر از اون وقتی به یه چیزی گیر بدم و بخوام درستش کنم تا تهش میرم!:n02: و مهمتر از همه اینا، به احتمال 99% باید یه مودم بگیرم، چون مودم فعلی یه مقدار بازی در میاره و SNR رو هم 2-3 واحد کاهش میده نسبت به یه مودم دیگه که تست کردم، پس چه بهتر که یه مودمی بگیرم که بیشتر به کارم بیاد.
بازم ممنون و سپاسگزارم.

ضمنا دوستان در مورد اون مسئله تغییرات از داخل مخابرات ظاهرا شرکت ارائه دهنده اینترنت هیچکاره هست و وقتی بهم گفتن نمیشه کاری کرد یه جورایی درست گفتن، اما نه کاملا، چون خود مخابرات میتونه با دستکاری تچهیزات(هنوزم نفهمیدم اسمش چیه!) سیگنال رو بهبود ببخشه، باید اگر بشه رو این موردم اقدام کنم ببینم چی میشه، ولی چشمم اصلا آب نمیخوره، چون تشنش نیست!:n02:
کلا اینجا اگر آشنا داشته باشی همه چی حله، نداشته باشی هم باید...
ببینیم چی میشه، امیدوارم بتونم سرعت شیرین 16 مگابیت رو تجربه کنم(!!).

برنامه ای برای ویندوز هست به نام DMT که این برنامه فقط با یک سری مودم خاص کار میکنه که چیپست اصلیشون(نه چیپست وای فای) از برند broadcom و فقط ورژنهای 6338 و 6348 و 6358 باشه

متاسفانه مودمهایی که در حال حاضر این چیپست و این ورژنهای به خصوص رو داشته باشند در بازار خیلی خیلی کم هستند.یکی از مودمهایی که این چیپست رو داره مودم هواوی مدل hg556a هستش.که به هواوی ودافون معروفه.
من خودم 4 سال پیش خریدمش و ازش راضی هستم و نمی دونم هنوز تو بازار پیدا میشه یا نه.امکانات نسبتا زیادی هم داره.
حالا خاصیت این برنامه dmt اینه که اگر مودمی داشته باشی با یکی از چیپستهایی که گفتم میتونه برات حتی با snr حدود 6 خطت رو استیبل نگه داره
یعنی شما مثلا مودمت حداکثر 8 مگابیت رو جواب میده با snr مثلا12 . اما با این برنامه بدون تماس با پشتیبانی خودت میتونی snr رو اونقدر پایین بیاری تا پهنای باندت مثلا به 16 مگابیت برسه

البته قطعا کسی که فاصله اش خیلی از مرکز مخابراتی زیاد باشه در هر صورت این راه به کارش نمیاد اما امتحانش ضرر نداره.
من خودم هر چی به پشتیبانی می گفتم پهنای باندم رو بیشتر کنید می گفتند نویزت میاد زیر 12 و ما نمی تونیم این کار رو بکنیم.اما خودم با این برنامه نویزم رو بیشتر کردم و پهنای باندم بیشتر شد.
این جریان مربوط به زمانیست که فاصله ام تا مرکز مخابراتی 2.3 کیلومتر بود و پهنای باندم رو روی 6 مگابیت گذاشته بودند و من با این کار پهنای باندم رو به 10 مگابیت رسوندم با نویز فکر کنم 6.
اینم بگم که قدرت این نر افزار در هر isp فرق میکنه.مثلا من زمانیکه از آسیاتک و صبانت سرویس داشتم این برنامه این کار رو برام راحت انجام می داد اما زمانیکه روی همون خط از عصر تلکام سرویس داشتم حتی با وجود این برنامه به محضی که snr از 11 کمتر میشد اینترنت قطع میشد.
بنابراین این راه 100 درصدی و قطعی نیست.اما من خیلی جاها ازش نتیجه خوبی دیدم.
اگر به صفحه 354 همین تاپیک بری در پست شماره 3536 یکی از کاربرها نقل قولی از من گذاشته که توش لینک دانلود این نرم افزار و طریقه استفاده ازش رو توضیح دادم.(نتونستم خود پست اصلیمو پیدا کنم )
ضمن اینکه وقتی به صفحه دانلود برنامه وارد شدی ورژن شماره 8.07 این نرم افزار رو دانلود کن.در زیر این ورژن برخی مودمها و هممچنین چیپست هایی که با این برنامه کار می کنند رو نوشته که البته اکثر مودمهایی که نام برده قدیمی هستند و دیگه تولید نمیشن.
در این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم تقریبا 80 درصد مودمهایی که چیپست brodcom دارند رو به ترتیب حروف الفبا معرفی کرده.فقط تو باید تک تکشون رو چک کنی و ببینی که ورژن چیپستشون همونایی که گفتم هست یا نه

Baby.Boy
08-12-2017, 22:26
آقا ابی عزیز از توضیحات کامل و جامع شما خیلی خیلی ممنونم.
قبلا مقداری تاپیک ها رو مطالعه کرده بودم و راجع به این برنامه اطلاع داشتم تا حدودی، اما این پست شما بسیار بسیار کامل و کارآمد بود.:n40:
ولی توی هیچ پستی ندیده بودم که به ورژن چیپست اشاره کنن، الآن متوجه میشم چرا این برنامه برای بعضی ها کار نمیکرده، حقیقتا خیلی لطف کردید دوست عزیز و گرامی.:n12:
حتما خرید مودمی با این چیپست ها رو در نظر میگیرم.
ضمنا ISP فعلی من که شاتل هست مشکلی با SNR پایین نداره، قبلا ازشون سوال کردم که اگر به درخواست خودم بخوام پهنای باند رو بیشتر کنید حتی اگر SNR پایین باشه این کار رو انجام میدید یا نه که گفتن مشکلی نیست، اونم چندتا کارشناسشون و نه فقط یه نفر، پس مسئله ای نیست.
بازم ممنونم از شما.:n16:
به امید خدا پس از انجام تغییرات، نتیجه هرچی که باشه دوستان رو در جریان میگذارم، البته 1 ماهی فرصت نیاز دارم.:n02:
ضمنا این کلید تشکر رو من پیدا نمیکنم چرا؟:n01:

Mehdi Tamimi
08-12-2017, 22:46
سلام وقت همه بخیر
این اطلاعات مودم قدیمی من هست چند مگ میتونم اینترنت بگیرم

nsm1000
09-12-2017, 18:10
سلام وقت همه بخیر
این اطلاعات مودم قدیمی من هست چند مگ میتونم اینترنت بگیرم

سلام
3.6 مگابیت

Baby.Boy
09-12-2017, 18:33
عجب!
نه برادر عزیز من، سرعت 3.6 که سرعت فعلیشون هست با SNR 30!
شما میتونید سرعت 8 رو بگیرید و اگر کمی سیگنال رو تقویت کنید باید 10 رو جواب بده، اما با وضع فعلی حداکثر 8 مگابیت.

ailll
09-12-2017, 19:34
سلام
دوستان خط من به نظرتون کشش 16 مگ را داره ؟ الان 10 مگ بسته شده اما من اینترنت 16 مگ خریدم هرچی میگم زیاد کنید میگه نویز میشه زیاد نمیکنیم گیر کردیم خدایی
اگه بدونم کشش داره فردا میره هر جی از دهنم در میاد بهشون میگم

iman2919
09-12-2017, 20:19
سلام
دوستان خط من به نظرتون کشش 16 مگ را داره ؟ الان 10 مگ بسته شده اما من اینترنت 16 مگ خریدم هرچی میگم زیاد کنید میگه نویز میشه زیاد نمیکنیم گیر کردیم خدایی
اگه بدونم کشش داره فردا میره هر جی از دهنم در میاد بهشون میگم

تا 24 مگابیت هم راحت کشش داره عالیه خط شما خوشبحالت. فقط بگو دانلود 16 ببنده ولی اپلود روی 512 برات ببنده چون روی اپلود snr جالب نیست.

Baby.Boy
09-12-2017, 22:12
دوستان سلام مجدد.
آقا امروز مودم هوآوی HG556a رو خریداری کردم، اما متاسفانه باعث کاهش سیگنال شد! از 32 به 27-26 و دیگه همون 12 مگابیت رو هم نمیتونم بگیرم، چون روی 12 مگ سیگنال میشه 5 و اتصال هم قطع میشه کلا.
خیلی عجیبه، فکر میکردم چند دسیبل سیگنال رو افزایش هم بده، اما کاملا برعکس بود، حتی با آپگرید firmware به آخرین نسخه هم تغییری ایجاد نشد.
پروژه طولانی تر شد!:n02:
ظاهرا یک custom firmware برای این مودم وجود داره که اگر فرصت کنم و نصبش کنم ممکنه اوضاع بهتر بشه و شاید هم نه.
نتیجه رو خدمت دوستان خواهم گفت.

hassan-mm
09-12-2017, 23:45
سلام مجدد
دوستان من مودمم رو عوض کردم میخوام بدونم رو این مودم تا چند مگ میکشه خطم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Baby.Boy
10-12-2017, 04:54
دوست عزیز شما باید از قسمتی که مقادیر SNR margin و line attenaution رو نشون میده عکس بگذارید، این قسمت چیزی رو مشخص نمیکنه.
ضمن اینکه با خود شرکت ارائه دهنده اینترنت فعلی هم اگر صحبت کنید بهتون میگن.

migmig3000
11-12-2017, 03:34
این وضعیت خط روی سرعت 6 مگ:

اینم روی 9 مگ:

ممنون میشم راهنمایی کنید که وضعیت خط به چه شکله و حداکثر چند مگ رو کشش داره

migmig3000
11-12-2017, 03:39

اینم روی 9 مگ:

esmigel
11-12-2017, 05:53
فکرکنم اسم تاپیک باید عوض شه...باید بزاریم مشاوره و خرید اینترنت!!

david-ebi
11-12-2017, 21:25

اینم روی 9 مگ:

به نظرم شما 12 مگابیت رو به راحتی خواهی داشت.اما روی 16 کمی شک دارم.50 50 هستش.

ir.warez
11-12-2017, 22:44
سلام خدمت اساتید و دوستان
با توجه به تغییرات مخابراتی و شانس بد من که تا سر برج کمپین صد دانه یاقوت مخابرات یک ساله بنده تموم میشه ناچارا باید از سرویس های مخابرات با هزینه های خیلی بالا استفاده کنم.اما سوال بنده اینجاست که قبلا تا 16 مگ رو خط ما جواب نمی داد و طرحی که بنده داشتم 1 الی 4 مگ بود که سرعت دانلود تا 800 کیلوبایت هم بالا میرفت و راضی هستم ازش.الان دوباره عکس از تنظیمات مودم رو میزارم دوستان راهنمایی بفرمایند که نهایت سرعت که الان میتونم بگیرم چقدر هست.4 مگ یا بیشتر .

دوستان اینم وضعیت تنظیمات بعد از کشیدن سیم تلفن و اتصاص اسپلیتر به مودم بصورت مستقیم.قبلا به تلفت وصل بود الان به مودم وصل کردم.snr به صورت قابل توجهی کاهش یافته ولی دومی افزایش داشته و 44 شد.کلا الان بگین تا چه سرعتی کشش داره من اونو بگیرم.ممنون/.

hellbrain666
11-12-2017, 23:40
سلام خدمت اساتید و دوستان
با توجه به تغییرات مخابراتی و شانس بد من که تا سر برج کمپین صد دانه یاقوت مخابرات یک ساله بنده تموم میشه ناچارا باید از سرویس های مخابرات با هزینه های خیلی بالا استفاده کنم.اما سوال بنده اینجاست که قبلا تا 16 مگ رو خط ما جواب نمی داد و طرحی که بنده داشتم 1 الی 4 مگ بود که سرعت دانلود تا 800 کیلوبایت هم بالا میرفت و راضی هستم ازش.الان دوباره عکس از تنظیمات مودم رو میزارم دوستان راهنمایی بفرمایند که نهایت سرعت که الان میتونم بگیرم چقدر هست.4 مگ یا بیشتر .

دوستان اینم وضعیت تنظیمات بعد از کشیدن سیم تلفن و اتصاص اسپلیتر به مودم بصورت مستقیم.قبلا به تلفت وصل بود الان به مودم وصل کردم.snr به صورت قابل توجهی کاهش یافته ولی دومی افزایش داشته و 44 شد.کلا الان بگین تا چه سرعتی کشش داره من اونو بگیرم.ممنون/.

سلام دوست من
طبق دو جدولی که شما گذاشتین و اینطور که من متوجه شدم، درسته که میزان SNR تغییر داشته و در حالت دومی نویز بیشتری روی خط افتاده اما در اصل میزان سرعتی که خط در اون لحظه آپ شده(متصل شده) هم تغییر کرده پس تا اینجا میشه نتیجه گرفت که کشیدن تلفن و .. تاثیر مستقیمی روی کیفیت خط شما نداشته

خب تا اینجا میشه فهمید که مخابرات برای شما سرعتی بالاتر از این حرف ها کانفیگ کرده و بسته به نویز لحظه ای (که بسته به طول شبانه روز و عوامل مختلف که نوسان داره و دائم کم و زیاد میشه) هر دفعه که اتصال به شبکه انجام میشه یک سرعتی میگیره و چه بهتر که اینکار رو در تایم خلوت مرکز انجام بدید درست زمانی که نویز کمتره و SNR عدد بالایی رو نشون میده اون موقع مودم رو ریست کنید که با rate بالاتری متصل بشه و تا زمان قطع نشدن این سرعت باقی بمونه

حالا اگر روی جدول بالایی که سرعت 5536 مگابیت معادل حدودی 500 کیلوبایت بوده پس در حالت دومی که سرعت 7968 آپ شده باید سرعت حدودی 800 کیلوبایتی داشته باشید

migmig3000
12-12-2017, 08:18
به نظرم شما 12 مگابیت رو به راحتی خواهی داشت.اما روی 16 کمی شک دارم.50 50 هستش.

ممنون پس تماس بگیرم که روی 12 ببندن که خیالم هم راحت باشه که پرش لینک نداشته باشم

ir.warez
12-12-2017, 13:24
سلام دوست من
طبق دو جدولی که شما گذاشتین و اینطور که من متوجه شدم، درسته که میزان SNR تغییر داشته و در حالت دومی نویز بیشتری روی خط افتاده اما در اصل میزان سرعتی که خط در اون لحظه آپ شده(متصل شده) هم تغییر کرده پس تا اینجا میشه نتیجه گرفت که کشیدن تلفن و .. تاثیر مستقیمی روی کیفیت خط شما نداشته

خب تا اینجا میشه فهمید که مخابرات برای شما سرعتی بالاتر از این حرف ها کانفیگ کرده و بسته به نویز لحظه ای (که بسته به طول شبانه روز و عوامل مختلف که نوسان داره و دائم کم و زیاد میشه) هر دفعه که اتصال به شبکه انجام میشه یک سرعتی میگیره و چه بهتر که اینکار رو در تایم خلوت مرکز انجام بدید درست زمانی که نویز کمتره و SNR عدد بالایی رو نشون میده اون موقع مودم رو ریست کنید که با rate بالاتری متصل بشه و تا زمان قطع نشدن این سرعت باقی بمونه

حالا اگر روی جدول بالایی که سرعت 5536 مگابیت معادل حدودی 500 کیلوبایت بوده پس در حالت دومی که سرعت 7968 آپ شده باید سرعت حدودی 800 کیلوبایتی داشته باشید

جناب hellbrain666 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از توجهتون نهایت سپاس رو دارم.پس با این حساب وصل و قطع کردن اسپلیتر به مودم تاثیر انچنانی نداره ؟
الان من کدوم بسته رو بخرم که به توجه به کشش خطم مناسب باشه.4 مگ یا 8 مگ بگیرم.نهایت سرعت دانلودی که بهم میده چقدر هست.

hellbrain666
12-12-2017, 16:37
جناب hellbrain666 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از توجهتون نهایت سپاس رو دارم.پس با این حساب وصل و قطع کردن اسپلیتر به مودم تاثیر انچنانی نداره ؟
الان من کدوم بسته رو بخرم که به توجه به کشش خطم مناسب باشه.4 مگ یا 8 مگ بگیرم.نهایت سرعت دانلودی که بهم میده چقدر هست.
خواهش عزیز

اسپلیتر در مورد شما تاثیری روی سرعت نداره ولی برای ثبات بیشتر بزارید باشه
شما بسته به شرایط میتونید بین 5 مگ تا 8 مگ سرعت بگیرید که اونم گفتم در ساعات خلوت و زمانی که SNR رو توی مودم بالا دیدید اقدام به قطع و وصل کابل تلفن پشت مودم کنید تا مجدد اقدام به اتصال کنه. اینطوری شانس بیشتری برای سرعت بیشتر دارید
حالا کدوم بسته مناسب شماست میمونه میزان حجم و قیمت . تا جایی که میدونم مخابرات 4 مگ رو 60 گیگ حجم خارجی و 8 مگ رو با 90 گیگ میده که بستگی به نیاز خودتون داره

ir.warez
12-12-2017, 18:16
خواهش عزیز

اسپلیتر در مورد شما تاثیری روی سرعت نداره ولی برای ثبات بیشتر بزارید باشه
شما بسته به شرایط میتونید بین 5 مگ تا 8 مگ سرعت بگیرید که اونم گفتم در ساعات خلوت و زمانی که SNR رو توی مودم بالا دیدید اقدام به قطع و وصل کابل تلفن پشت مودم کنید تا مجدد اقدام به اتصال کنه. اینطوری شانس بیشتری برای سرعت بیشتر دارید
حالا کدوم بسته مناسب شماست میمونه میزان حجم و قیمت . تا جایی که میدونم مخابرات 4 مگ رو 60 گیگ حجم خارجی و 8 مگ رو با 90 گیگ میده که بستگی به نیاز خودتون داره

سلام.پس من 8 مگ بگیرم ازشون.؟ یا 4 مگ.منظورم نهایت سرعتی که میتونم بگیرم.چون میدونم قطعا نمیتونم 16 مگ یا 12 مگ بگیرم.8 به نظرم اخرش باشه با توجه به سرعت دانلود 800 تا 1200 کیلوبایتی که الان دارم.اگر این سوال رو هم جواب بدین ممنون میشم.:n12:

hellbrain666
12-12-2017, 18:41
سلام.پس من 8 مگ بگیرم ازشون.؟ یا 4 مگ.منظورم نهایت سرعتی که میتونم بگیرم.چون میدونم قطعا نمیتونم 16 مگ یا 12 مگ بگیرم.8 به نظرم اخرش باشه با توجه به سرعت دانلود 800 تا 1200 کیلوبایتی که الان دارم.اگر این سوال رو هم جواب بدین ممنون میشم.:n12:

اگر همین الان سرعت شما 800 کیلوبایته پس میشه 800 ضربدر 8 بعلاوه حدود 12 درصد یعنی حدودا rate فعلی شما 7168 هستش که نزدیگ به 8 مگه و اگر خود مخابرات بهانه نیاره میتونید 8 مگ بگیرید فوقش از تمام پهنای باند نمیتونید استفاده کنید و مقداری کمتر میشه براتون

Golbarg01
14-12-2017, 11:22
سلام دوستان
این وضعیت خط من هست
تا چه سرعتی کشش داره؟
وضعیت snr این جور چیزاش خوب هست یا نه؟ و چه سرعتی بگیرم مناسبه با این وضعیت؟
در ضمن خطمون فیبر نوریه

iman2919
14-12-2017, 12:14
سلام دوستان
این وضعیت خط من هست
تا چه سرعتی کشش داره؟
وضعیت snr این جور چیزاش خوب هست یا نه؟ و چه سرعتی بگیرم مناسبه با این وضعیت؟
در ضمن خطمون فیبر نوریه

خط تا 20 مگابیت حداکثر کشش داره ولی 16 مگابیت بذارین عالیه بدون نویز جواب میده!

jb.NY
14-12-2017, 22:38
دوستان یه سوال
من های وب دارم و اینم کیفیت خطمه:

میدونم کیفیت چندانی نداره
ولی برام یه چیزی سواله
چند ماه پیش به راحتی تا 8 مگابیت رو میکشید و سرعت دانلودم روی 1 بود
بعد یه مدت سرعت نوسان پیدا کرد، زنگ زدم شرکت، گفتن خطتون نمیکشه، روی 4 مگ میبندیم واستون تا نویز نداشته باشه، بستن و یه مدت 512 سود سرعتم
اما باز به شدت افت کرد و اومد روی 128
بعد از هزار بار زنگ زدن به شرکت نتیجه این شد که کابل بکشم
کابل جدیدم کشیدم، ولی فرق چندانی نکرد، با اصرار من سرویس رو روی 8 مگ بستن(باز میگفتن نویز داره و اینجور حرفا)، سرعت دانلودم در کمال تعجب اومد روی 1 مگ باز
بعد یه هفته باز اومد پایین روی 512 خود به خود :n02:
و زنگ میزنم بازم بهونه کیفیت خط رو میارن
حالا سوالم اینه، این وسط اوسکل گیر آوردن منو؟ یا واقعا خط مشکل داره؟
ببخشید بابت نوع حرف زدنم،
ممنون.

pediashkavar
14-12-2017, 23:37
دوستان به کمکتون احتیحا دارم
2 تا عکس میزارم یکیش توی خونس که snr روی 11 هست و کشش خط هم روی 11 حدودا
عکس دوم سر خط هست که snr روی 13. و کشش خط هم روی 13 حدوده
حالا به نظرتون کابل جدا بکشم؟
اگه اره چه کابلی
هرچی بیشتر راهنمایی کنید واقعا بهتره مرسی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hassan-mm
15-12-2017, 14:30
سلام
اقا من تغیرات دادم تو سیستم خط
الان وضعیت این شد
به نظرتون خوبه یا نه؟
سرعت 8 مگه ولی رو 9 بستن بگم کمش کنن یا ن؟

hassan-mm
15-12-2017, 14:35
سلام
اقا من تغیرات دادم تو سیستم خط
الان وضعیت این شد
به نظرتون خوبه یا نه؟
سرعت 8 مگه ولی رو 9 بستن بگم کمش کنن یا ن؟

david-ebi
15-12-2017, 15:01
دوستان به کمکتون احتیحا دارم
2 تا عکس میزارم یکیش توی خونس که snr روی 11 هست و کشش خط هم روی 11 حدودا
عکس دوم سر خط هست که snr روی 13. و کشش خط هم روی 13 حدوده
حالا به نظرتون کابل جدا بکشم؟
اگه اره چه کابلی
هرچی بیشتر راهنمایی کنید واقعا بهتره مرسی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز این به خودت بستگی داره که 2 مگابیت اضافه شدن پهنای باند برات مهم باشه یا نه.بعضیا نیم مگابیت هم براشون مهم.

در هر ضورت اگر برات مهمه و دردسر کابل کشی چیزی واست نیست انجام بده.در غیر اینصورت همین پهنای باند 9 مگابیت هم خوبه.

کابل هم باید کابل مخابراتی هوایی بخری.دو زوج سیم هم باشه کافیه.

KimNaMGil
15-12-2017, 15:54
سلام دوستان
از این اسکرین شاتا از کدوم بخش تنظیمات مودم میگیرید منم بگیرم؟
پارس آنلاین دارم همیشه ۱۲۸ نامحدود مگیرفتم بعد مصرف ۵گیگ سرعت میشد ۴۰ کیلوبایت واسه دانلود
الان ۲ مگ گرفتم ۱۶ گیگ که بعدش سرعت افت میکنه ، مشک اینجاست سرعتم شده ۸ کیلوبایت
من از ۸۷ مشترک پارس آنلاینم دیگه انقدر افتضاح نشده بود
چیکار کنم؟

KimNaMGil
15-12-2017, 15:55
سلام دوستان
پارس آنلاین دارم همیشه ۱۲۸ نامحدود مگیرفتم بعد مصرف ۵گیگ سرعت میشد ۴۰ کیلوبایت واسه دانلود
الان ۲ مگ گرفتم ۱۶ گیگ که بعدش سرعت افت میکنه ، مشک اینجاست سرعتم شده ۸ کیلوبایت
چیکار کنم؟؟؟؟

ravani_13
15-12-2017, 16:18
مناسب ترین عدد SNR بالای ۲۵ هست درسته ؟

ravani_13
15-12-2017, 16:22
دوستان اگه لطف کنید منو راهنمایی کنید

من نت ۸ مگ مخابرات داشتم سرعت دانلود روی ۹۰۰ تقریبا

۴ روز پیش که طرح های جدید رو فعال کردم همون روز ۵ مگ بیشتر نبود و کم شد و از فرداش تا امروز نت من رفته روی ۱.۵ مگ و دانلود ۲۰۰ ک

الان رفتم توی مودم MAX RATE و DATA RATE من که روی ۸ مگ و ۷.۲ مگ بود
شده روی ۱.۹ و ۱.۲ مگ

این یعنی چی ؟ چجوری میشه ی خط توی یک هفته افت کشش داشته باشه ، میگن MAX RATE نهایت کشش خط هست . ولی چجوری کم شده ؟ نباید کم شه . باید DATA RATE کم شه

david-ebi
15-12-2017, 18:03
سلام دوستان
چیکار کنم؟؟؟؟

مدل دقیق مودمت چی هست؟

jb.NY
15-12-2017, 22:33
دوستان بخدا دیگه روانی شدم
سرویسم به شدت قطی داشت، از 8 مگ اوردم روی 4 مگ بستم، سه چار ساعت خوب بود باز دوباره شروع شده :|
هر دقیقه داره قط میشه
اولی که رو 4 مگ آوردنش اس ان آر شد 14، وقتی روی 8 مگ بود 6 بود، الان نگاه کردم شده 9 باز
مدام قطه مدام
چی باعث نویز میشه واقعا؟ هیچ چیزی روی خطمون نیست جز یه تلفن معمولی
سیم کشی هم که عوض شده
واقعا دیگه دارم مشکوک میشم کرم از خود های وبه یا نه
کسی اگه اطلاعی داره ممنون میشم دریغ نکنه

mansia
15-12-2017, 23:18
دوستان بخدا دیگه روانی شدم
سرویسم به شدت قطی داشت، از 8 مگ اوردم روی 4 مگ بستم، سه چار ساعت خوب بود باز دوباره شروع شده :|
هر دقیقه داره قط میشه
اولی که رو 4 مگ آوردنش اس ان آر شد 14، وقتی روی 8 مگ بود 6 بود، الان نگاه کردم شده 9 باز
مدام قطه مدام
چی باعث نویز میشه واقعا؟ هیچ چیزی روی خطمون نیست جز یه تلفن معمولی
سیم کشی هم که عوض شده
واقعا دیگه دارم مشکوک میشم کرم از خود های وبه یا نه
کسی اگه اطلاعی داره ممنون میشم دریغ نکنه

عزیز شما ماشالا خودتون استاد هستید. اما اگر جسارت نباشه چرا مودلاسیون مودم روی T1.413 تنظیم نمیکنید. این استاندارد حداکثر 8 مگابیت شمارو تضمین میکنه و نویزتونو میتونه حسابی کاهش بده.استاندارد که الان تو تنظیماتتون هست تا 12 مگ ساپورت میکنه که لازمتون نیست با اکانت 8 که دارید.
بعد از عوض کردن از g.992.5 annex m به T1.413 مقدار snr 15 خودمو به 34 رسوندم با همین ترفند. attenuation هم 7 تا کم شد. امتحانش مجانیه.

ravani_13
16-12-2017, 04:01
میشه بیشتر توضیح بدید

mansia
16-12-2017, 11:05
میشه بیشتر توضیح بدید

sa_mo1369
16-12-2017, 11:12
سلام دوستان
لطفا در مورد نویز خطم راهنماییم کنید که آیا الان خطم مناسبه یا نه ؟

jb.NY
16-12-2017, 11:29
عزیز شما ماشالا خودتون استاد هستید. اما اگر جسارت نباشه چرا مودلاسیون مودم روی T1.413 تنظیم نمیکنید. این استاندارد حداکثر 8 مگابیت شمارو تضمین میکنه و نویزتونو میتونه حسابی کاهش بده.استاندارد که الان تو تنظیماتتون هست تا 12 مگ ساپورت میکنه که لازمتون نیست با اکانت 8 که دارید.
بعد از عوض کردن از g.992.5 annex m به T1.413 مقدار snr 15 خودمو به 34 رسوندم با همین ترفند. attenuation هم 7 تا کم شد. امتحانش مجانیه.

سلام، استاد شمایین
اصلا خبر نداشتم همچین گزینه ای هم وجود داره، ممنون از راهنماییتون
تغییرش دادم ولی تاثیر چندانی نداشت، snr همچنان روی 7 هست
البته مطمئن نیستم درست تغییر دادم یا نه، از منوی Setup سربرگ adsl تیک بقیه مادولاسیونا رو ورداشتم، فقط t1 رو گذاشتم

نمیدونم خود مودم چقد تاثیر داره توی نویز، آخه مودم من از همین مودم های gnet بی سیم هست که شرکتای داخلی میدن به مشتری.

بازم ممنون

feranko724
16-12-2017, 11:36
سلام دوستان به یک مشکل بر خوردم نمیدونم مشکل ازکجاست اعتمالن ازخودشون ممنون میشم راهنمائی کنین سرعت دانلود من بعدازخریدسرویس جدید900کیلوبایت بود درست مثله قبلنا با ای دی به مرورزمان فرداش اومدرو600 ازدیشب تا امروزم ثابت شده390تا هرکاریم میکنم درست نمیشه پشتیبانی تماس گرفتم همین الان خط رو6بود درحالی که قبلن گفته بودم برده بودن رو9مگ نمیدونم چرااورده بودن دوباره رو6مگ گفتم بازم بست رو 9 مگ بعدگفت مشکل نویزندارم خط اوکی رو9مگ بس با این حساب سرعته دانلودبایدباشه 900تا1مگ نه390تا کسی میدونه مشکل ازکجا میتونه باشه پشتیبانی میگه ازاونجا مشکلی نیست درضمن اینم تنظیمات مودم ممنون یکی پاسخ بده چیکارکنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hassan-mm
16-12-2017, 15:41
سلام
دوستان این وضعیت خط منه
تقریبا راضیم ازش ولی snr اپلود یکم پایینه به نظرتون چجوری باید درستش کرد؟

hassan-mm
16-12-2017, 16:06
سلام
دوستان این وضعیت خط منه

L.utus
16-12-2017, 16:17
دوستان ما تو خونمون دو تا خط داریم.
منتها مودم در یکی از خط ها کشش خط رو 17 مگ نشون میده و در اون یکی خط کشش رو 5 مگ نشون میده!
از طرفی در این خط که 5 مگ کشش داره snr روی 100 و attenuation روی 370 هست
و اون خطی که 17 مگ کشش داره snr روی 300 و attenuation روی 40 هست
در هر دو مودم رو با اسپلیتر و به سر پریز وصل کردم
دلیل این همه اختلاف بین دو خط تو یک واحد ساحتمونی چیه؟
چرا یکی این همه با کیفیت و اون یکی این همه بی کیفیت هست؟
اینم عکساشون

hassan-mm
16-12-2017, 22:07
سلام
دوستان این وضعیت خط منه
دوستان میشه راهنمایی کنید؟
و یک سوال دیگه اینکه خطم بدون نویز سرعت 16 مگ رو میکشه یا ن؟

SAeedBaa
16-12-2017, 22:24
دوستان میشه راهنمایی کنید؟
و یک سوال دیگه اینکه خطم بدون نویز سرعت 16 مگ رو میکشه یا ن؟

خطتون تا 27 مگابیت هم کشش داره برای دانلود و الان روی 9 بسته شده. الان snr دانلود هم 33 هست که خوبه. ولی SNR اپلودتون جالب نیست. الان اگه قطعی ندارید میتونید دانلود رو بزارید روی 16 . البته با توجه به نویز اپلود باید تغییری نکنه و یا مقداری کمتر بسته بشه.

hassan-mm
16-12-2017, 22:48
خطتون تا 27 مگابیت هم کشش داره برای دانلود و الان روی 9 بسته شده. الان snr دانلود هم 33 هست که خوبه. ولی SNR اپلودتون جالب نیست. الان اگه قطعی ندارید میتونید دانلود رو بزارید روی 16 . البته با توجه به نویز اپلود باید تغییری نکنه و یا مقداری کمتر بسته بشه.
ممنون از لطفتون
مشکل قطعی ندارم
ولی زنگ زدم که اپلود رو کم کنه به پشتیبانی مخابرات
میگه من میتونم همزمان جفتشو با هم کسر کنم اگه میخوای اپلودت کم شه باید دانلودت هم کم شه :|
مگه دست خودشون نیست؟

SAeedBaa
16-12-2017, 23:41
ممنون از لطفتون
مشکل قطعی ندارم
ولی زنگ زدم که اپلود رو کم کنه به پشتیبانی مخابرات
میگه من میتونم همزمان جفتشو با هم کسر کنم اگه میخوای اپلودت کم شه باید دانلودت هم کم شه :|
مگه دست خودشون نیست؟
خودشون میتونن تغییر بدن اما اگه بهانه اوردن حرفی از کم شدن نزن فقط بگو ببندن روی 16

sa_mo1369
17-12-2017, 11:41
دوستان راهنمایی کنید لطفا

sa_mo1369
17-12-2017, 11:45
سلام دوستان
لطفا در مورد نویز خطم راهنماییم کنید که آیا الان خطم مناسبه یا نه ؟

محمد7966
17-12-2017, 11:53
دوستان راهنمایی کنید لطفا

آره خوبه

فیبر؟چون میرایی امواجتون روی عدد 11.این یعنی یا فاصله تون با مرکز خیلی کمه یا اینکه فیبر

روی 5 مگ هم بسته شده که جا داره هم روی 8 مگ هم بسته بشه

hassan_sia
17-12-2017, 22:34
دوستان یه سوالی دارم ممنون میشم کمکم کنید
من تازه سرویس اینترنتم رو عوض کردم شاتل دارم سرویس ۸ مگ گرفتم(قبلا آرت داشتم که کلا جمع شد) بعد که به پشتیبانی زنگ زدم بعد از یه مدتی گفت که خط شما ۴ مگ بیشتر ساپورت نمی کنه چون فاصله شما از مرکز مخابراتی زیاده ( سرعت دانلودم الان ماکزیمم ۵۰۰ کیلو بایت در ثانیه هست)
البته من موذم رو سر خط نبردم تست کنم و فقط به گفته کارشناس اسپلیتر رو جدا کردم و مودم رو خالی وصل کردم به خط
من سه سال پیش که اینجا نت گرفتم کلا سیم کشی داخل ساختمون رو قطع کردم و یه سیم روکش دار گرفتم از سر خط آوردم تو خونه بدون اینکه از کنار سیم برق رد بشه و فقط یه گوشی تلفن داریم که با اسپلیتر وصله به خط
حالا سوال من اینجاست که آیا بعد از سه سال ممکنه این سیم اکسیده شده باشه و مشکل نویز خط از اون باشه ؟
به نظر شما برم سر خط مودم رو وصل کنم یا بی فایده هست ؟
(در ضمن یه چیز جالب فهمیدم اینکه اسپلیتر قدیمی که داشتم گویا کهنه شده بود و سرعت دانلود رو حدود ۴۰ کیلو بایت کم میکرد که با خریدن یه اسپلیتر نو مشکلش حل شد:n02:)
در ضمن اگه بخوام سیم بگیرم چی باید بگیرم ؟ الان یادم رفته سه سال پیش به چه اسمی سیم گرفتم !

hassan_sia
18-12-2017, 07:59
ببخشید من زیاد وارد نیستم رفتم تو تنظیمات مودم و قسمت status این مشخصات رو زده بود :(مودم dlink)

نویز خط چطوره؟ میشه سرعت رو تا ۸ مگ بالا برد؟

m123f
18-12-2017, 10:02
نه دوست عزیز خط شما حد اکثر 5 مگ بیشتر نمیکشه که روی همون چهار مگ میبندن..
ببخشید من زیاد وارد نیستم رفتم تو تنظیمات مودم و قسمت status این مشخصات رو زده بود :(مودم dlink)

نویز خط چطوره؟ میشه سرعت رو تا ۸ مگ بالا برد؟

sa_mo1369
19-12-2017, 03:33
آره خوبه

فیبر؟چون میرایی امواجتون روی عدد 11.این یعنی یا فاصله تون با مرکز خیلی کمه یا اینکه فیبر

روی 5 مگ هم بسته شده که جا داره هم روی 8 مگ هم بسته بشه

آره فیبره و فقط تونستم از مخابرات بگیرم و سرویس 8 مگ گرفتم . فعلا که بدون قطعی و مشکل استفاده کردم . میتونم سرویس 16 مگ هم بگیرم روی این خط با این مشخصات ؟

محمد7966
19-12-2017, 10:59
آره فیبره و فقط تونستم از مخابرات بگیرم و سرویس 8 مگ گرفتم . فعلا که بدون قطعی و مشکل استفاده کردم . میتونم سرویس 16 مگ هم بگیرم روی این خط با این مشخصات ؟

خود شرکت تست میکنه،چند روز مانیتورنیگ میکنن تا ببینن کشش داره یا نه(برای من که پارس دارم اینکارو میکرد)

اما شما از تخمین خود مودم هم استفاده کنید.یه بار روز یه بار ظهر یه بار هم شب تست کنید ببنید حداکثر کشش خط رو چند مگ تخمین میزنه

اگر مودم شما 2740 دی لینک باشه برید قسمت زیر و تست بگیرید ببینید چند مگ میزنه

برای اینکار برید maintenance

روی قسمت diagnostics موس رو ببرید اما کلیک نکنید تا بخش adsl رو نشون بده و اونجا خودش تست میگیره و بعد از 3 دقیقه نتایج رو نشون میده

pediashkavar
19-12-2017, 19:25
خب دوستان بلاخره صبانت خط رو خالی کرد و فن اوا حایگزین شد
ولی یه مشکل جدی پیش اومده
Iاین عکس برای سرِ خط در زمان صبانته
عکس بدعدی برای سرِ خط در زمان فن اواست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]همونجوری که میبینید کیفیت خط به طرز محسوس کم شده
بدون هیچ تعییری
به نظرتون باید چیکار کنم
مرسی

david-ebi
19-12-2017, 19:35
خب دوستان بلاخره صبانت خط رو خالی کرد و فن اوا حایگزین شد
ولی یه مشکل جدی پیش اومده
Iاین عکس برای سرِ خط در زمان صبانته
عکس بدعدی برای سرِ خط در زمان فن اواست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]همونجوری که میبینید کیفیت خط به طرز محسوس کم شده
بدون هیچ تعییری
به نظرتون باید چیکار کنم
مرسی

به نظر من این یعنی تجهیزات مزخرف فن آوا.که اگر اینچنین باشه هیچ کاری نمیشه کرد:n03:

Mehdi Tamimi
20-12-2017, 11:54
به نظر من این یعنی تجهیزات مزخرف فن آوا.که اگر اینچنین باشه هیچ کاری نمیشه کرد:n03:

سلام
منظورتون اینه شما با شرکت قبلی کیفیت خط بهتری داستید ؟
الان سرعت چطوره ؟

DJMOKHTAR
24-12-2017, 12:33
نوسان SNR علتش چیه ؟ سیم کشی خونه روکار و کاملا نو هستش و از سر خط هم تست کردم تفاوتی ایجاد نشد

مقدار SNR صبح ها حدود 15 هست و به مرور کم و کمتر میشه تا در نهایت اوایل شب میرسه به 6 و باعث خاموش شدن مکرر چراغ مودم میشه و دوباره نیمه های شب SNR شروع به بهبود میکنه . در واقع مثل یک نمودار سینوسی هستش

خط هم روی 4 مگ بسته شده و اینترنت پارس انلاینه

محمد7966
24-12-2017, 12:48
نوسان SNR علتش چیه ؟ سیم کشی خونه روکار و کاملا نو هستش و از سر خط هم تست کردم تفاوتی ایجاد نشد

مقدار SNR صبح ها حدود 15 هست و به مرور کم و کمتر میشه تا در نهایت اوایل شب میرسه به 6 و باعث خاموش شدن مکرر چراغ مودم میشه و دوباره نیمه های شب SNR شروع به بهبود میکنه . در واقع مثل یک نمودار سینوسی هستش

مشکل از پارس آنلاینه،خودم هم پارس آنلاین دارم

البته اینم بگم snr شب ها نسبت به روزها 4 واحد معمولا کم میشه و طبیعی هست اما شما هر بار صفحه استاتوس مودم رو چندبار پشت سر هم رفرش کنید و ببینید تغییر میکنه یا نه
مثلا برای من از 25 به 00 هم میرسه تو خود روز هم این اتفاق میفته

در کل اگر حال و حوصله دارید زنگ بزنید پشتیبانی اما خیلی امیدوار نباشید مشکل حل بشه،این مشکل پارس آنلاین رو به استثنای من بعضی از بچه های انجمن هم دارند

گاهی اوقات هم خود به خود درست میشه.باید زنگ بزنید صدای مشتری پارس آنلاین که دستشون بیشتر باز هست برای تغییر کیفیت سیگنال

iliyad64
24-12-2017, 23:34
سلام. این خط من اوضاع کیفیت سیگنالش جالب نیست. چقدر نهایتا میکشه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Gesendet von meinem SM-G570F mit Tapatalk

*K!nG*
24-12-2017, 23:40

دوست عزیز طبق اطلاعاتی که دارم (که به احتمال زیاد درسته) دلیل ایجاد نویز کمبود پهنای باند شرکت مورد نظره . یعنی وقتی میران پهنای باند در مرکز مخابراتی به حداکثر خودش میرسه باعث ایجاد نویز میشه

دلیل دیگر هم تجهیزات مرکز مخابراتی هست که اون هم باعث ایجاد نویز میشه . ولی به احتمال زیاد مشکل شما به خاطر دلیل اول هست

موفق باشید

SAeedBaa
25-12-2017, 00:29
سلام. این خط من اوضاع کیفیت سیگنالش جالب نیست. چقدر نهایتا میکشه؟

Gesendet von meinem SM-G570F mit Tapatalk

تا 9 جواب میده و الان روی 4 بسته شده.

SAeedBaa
25-12-2017, 00:41

دوست عزیز طبق اطلاعاتی که دارم (که به احتمال زیاد درسته) دلیل ایجاد نویز کمبود پهنای باند شرکت مورد نظره . یعنی وقتی میران پهنای باند در مرکز مخابراتی به حداکثر خودش میرسه باعث ایجاد نویز میشه

دلیل دیگر هم تجهیزات مرکز مخابراتی هست که اون هم باعث ایجاد نویز میشه . ولی به احتمال زیاد مشکل شما به خاطر دلیل اول هست

موفق باشید
بله جناب king درست فرمودین. زمانی که ترافیک شبکه بالا میره و پهنای باند کم میاد، تجهیزات به طور اتوماتیک سعی میکنند مشترکین کمتری رو پوشش بدن تا بتونن این فشار رو برداشته و همچنان سرویس دهی کنند.
در مخابرات سیار و شبکه نسل 3 و 4 موبایل هم چنین چیزی صادق هست به طوریکه در زمان ترافیک بالا ، تجهیزات محدوده پوشش دهی رو بوسیله کاهش قدرت ارسال سیگنال کاهش میدهند و به این طریق مشترک کمتری سوار بر شبکه باقی میماند.
البته سرویس دهنده میتونه با اعمال محدودیت هایی از بروز این عمل (نه به طور کامل) جلوگیری کنه.

پ.ن: یکی از پارامترهای میزان کاهش سیگنال، کیفیت و نوع تجهیزات است/

mehdig20
25-12-2017, 11:27

خط هم روی 4 مگ بسته شده و اینترنت پارس انلاینهسلام. من ی مشکل عجیب داشتم چند هفته ای بود هوا تاریک که میشد snr میومد پایین، اینترنت لاک‌پشتی میشد و تلفن خونه قطع، من هرچی فکر کردم چیزی به ذهنم نرسید جز این که هوا تاریک میشه مصرف برق میره بالا و نویز میندازه، سیم تلفن اصلی که اومده تو حیاط رو از کنار سیم اصلی برق جدا کردم و ی بخشیش رو هم فویل پیچیدم، و الان سه روزه مشکلم حل شده! Snr اومده رو حدود ۲۰ و بین صبح و شب فرقی نیست و تلفن قطع نمیشه دیگه.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

ehsan 360
25-12-2017, 22:36
سلام دوستان
من سرویس قبلیم 8 مگ بود که از پیشگامان گرفته بودم و روی 6 مگ بسته بودنش (میگفتن بیشتر خطت نمیکشه) با سرعت 670-680 هم دانلود میکردم و مشکلیم نداشتم فقط تلفن زنگ میخورد یا زنگ میزدم 1-2 تا تایم اوت میداد تلفن قطع نمیشد به هیچ وجه
5 روز پیش سرویسم تموم شد و 2 مگ شارژ کردم این ماهو
از اون موقع که گرفتم یه ریز نوسان پیدا کرده خطم
SNR الان روی 9.5 دسی بله بعد با تلفن صحبت کنم میشه 17-18 بعد یهو میشه6 و بعد صفر و قطع میشه LED - DSL کلا خاموش میشه
دیتا ریتم هم همینه از 6 مگ تا 12 مگ متغیره هیچی ثابت نیس
با اسپلیتر و بی اسپلیتر تست کردم فرقی نداره
اون نمایندگی که من ازش گرفتم میگه خطت نویز داره(چرت میگه، میدونم خطم نویز داره ولی رو 6 مگ مثل هلو کار میکرد و استیبل بود ،رو 2 مگ تو این جدیده قاطی کرده) بهشون میگم چطور رو 8 مگ ثابت بود نویز نداشت الان نویز پیدا کرده؟ میگه شده دیگه غیر طبیعیه اما حالا شده
خود پیشگامان میگه ما داریم بررسی میکنیم ببینیم مشکل چیه هرچی هم زنگ میزنم همینو میگن
میگم کی بررسی میکنید میگه داریم بررسی میکنیم 3 روز گذشته هیچ جوابی نمیدن فقط میپیچونن
الان دیدم چند نفر دیگه هم همین مشکل منو با ISP های مختلف دارن که سرویسشون استیبل نیس
الان مشکل دقیقا چیه؟
میدونم نویز خط نیس اگه بود رو قبلیه جواب نمیداد نه الان
مودمم هم همش ارور میده که dsl unstable

میخوام ایندفه باهاشون حرف زدم بکوبم تو صورتشون حرفمو، اعصابمو خورد کردن
اینطور که من متوجه شدم الان اینا نمیتونن سرویس بدن، ترافیکشون زیاد شده سرویساشون ریخته بهم درسته؟ یا دلیل دیگه ای داره؟
کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟
مرسی

ویرایش:
الان هم که تو speedtest بیشتر از 512 عمرا بشه

jb.NY
27-12-2017, 15:36

موفق باشید

پس حدس منم درست بود، نویز خط منم خیلی نوسان داشت و مدام میگفتن خطتون بی کیفیته، با اینکه با همین خط بی کیفیت چند ماه قبل تا 1 مگ سرعت دانلودش میرسید، الان 4 مگ گذاشتن مدام قط میشه
باید های وبو جمش کنم برم فن آوا، تعرفه هاش خوبه

jb.NY
27-12-2017, 15:46
سلام دوستان
من سرویس قبلیم 8 مگ بود که از پیشگامان گرفته بودم و روی 6 مگ بسته بودنش (میگفتن بیشتر خطت نمیکشه) با سرعت 670-680 هم دانلود میکردم و مشکلیم نداشتم فقط تلفن زنگ میخورد یا زنگ میزدم 1-2 تا تایم اوت میداد تلفن قطع نمیشد به هیچ وجه
5 روز پیش سرویسم تموم شد و 2 مگ شارژ کردم این ماهو
از اون موقع که گرفتم یه ریز نوسان پیدا کرده خطم
SNR الان روی 9.5 دسی بله بعد با تلفن صحبت کنم میشه 17-18 بعد یهو میشه6 و بعد صفر و قطع میشه LED - DSL کلا خاموش میشه
دیتا ریتم هم همینه از 6 مگ تا 12 مگ متغیره هیچی ثابت نیس
با اسپلیتر و بی اسپلیتر تست کردم فرقی نداره
اون نمایندگی که من ازش گرفتم میگه خطت نویز داره(چرت میگه، میدونم خطم نویز داره ولی رو 6 مگ مثل هلو کار میکرد و استیبل بود ،رو 2 مگ تو این جدیده قاطی کرده) بهشون میگم چطور رو 8 مگ ثابت بود نویز نداشت الان نویز پیدا کرده؟ میگه شده دیگه غیر طبیعیه اما حالا شده

دقیقا مشکلی که من با های وب دارم، الان یه سه چار ماهی هست پدر منو در آوردن، خطی که 8 مگو راحت میکشید الان 4 رو نمیکشه، هر 5 دقیقه 3 4 بار قط میشه، هر دفه یه بهونه میارن
بهشون میگم چرا هی بالا پایین میشه میگه شاید بارون خورده به خطتون :n02: اولا میگفتن کابل کشیتون مشکل داره کابل شبکه گرفتم کشیدم، بازم درست نشد.
میخوام برم فن آوا فقط یه چیزی میترسونه منو، اونام تعرفه هاشون مثل های وب از بقیه شرکتا بهتره، صد درصد مشتری زیاد جلب کردن، میترسم اگه حرف دستمون درست باشه و شلوغی پرتای آی اس پی باعث ایجاد نویز بشه پس اونجام به مشکل میخورم صد در صد

pediashkavar
28-12-2017, 01:21
همچین اشتباهی رو اصلا نکن
چون وضعیت فن اوا هم اصلا بهتر نیست

Mehdi Tamimi
28-12-2017, 17:55
دقیقا مشکلی که من با های وب دارم، الان یه سه چار ماهی هست پدر منو در آوردن، خطی که 8 مگو راحت میکشید الان 4 رو نمیکشه، هر 5 دقیقه 3 4 بار قط میشه، هر دفه یه بهونه میارن
بهشون میگم چرا هی بالا پایین میشه میگه شاید بارون خورده به خطتون :n02: اولا میگفتن کابل کشیتون مشکل داره کابل شبکه گرفتم کشیدم، بازم درست نشد.
میخوام برم فن آوا فقط یه چیزی میترسونه منو، اونام تعرفه هاشون مثل های وب از بقیه شرکتا بهتره، صد درصد مشتری زیاد جلب کردن، میترسم اگه حرف دستمون درست باشه و شلوغی پرتای آی اس پی باعث ایجاد نویز بشه پس اونجام به مشکل میخورم صد در صد

سلام چرا از شاتل اینترنت نمیگیری ؟

jb.NY
29-12-2017, 19:23
سلام چرا از شاتل اینترنت نمیگیری ؟

والا تعرفه های های وب بهتر بود ازش، خیلی سال هم هست که از های وب سرویس میگیرم، راضی بودم همیشه این 5 6 ماه اذیت شدم فقط
درست نشه اخرش مجبورم عوض کنم دیگه

™ Hadi
29-12-2017, 20:55
دقیقا مشکلی که من با های وب دارم، الان یه سه چار ماهی هست پدر منو در آوردن، خطی که 8 مگو راحت میکشید الان 4 رو نمیکشه، هر 5 دقیقه 3 4 بار قط میشه، هر دفه یه بهونه میارن...
دقيقا من هم با هاي وب اين مشکلو دارم. فکر ميکردم که فقط مشکل منه! بعضي وقتها اونقدر قطع و وصل ميشه که احساس جنون به آدم دست ميده...! اصن يه وضي
هر کاري هم کردم درست نميشه. پشتيباني ميگه آخرين راه حل اينه که مودم رو به کافوي تلفن وصل کني و از اونجا تستش کنيم...

disbeliver
30-12-2017, 13:45
سلام دوستان
من adsl شاتل دارم خطم براحتی 16 مگ رو آپلود میکرد و snr خطم بین 7 تا 10 بود الان دو هفته هست که snr بالا رفته و پایین تر از 10 نمیاد ولی خطم رو 8 مگ بسته بسته شده زنگ زدم پشتیبانی میگه ما محدودیتی اعمال نکردیم زنگ زدم به مخابرات گور به گور شده میگه ما فقط بوق خط رو وصل میکنیم و بقیش بما ربطی نداره و خطت مشکلی نداره زنگ بزن 2020 که طرف داشت منو میزد گفت مگه از ما adsl گرفتی که زنگ زدی:n04: رو یک خط دیگه پیشگامان 16 مگ گرفتم اونم همین وضعیت رو داره وخط رو 8 مگ بسته شده اطمینان کامل دارم که مشکل از سیم کشی داخل خونه و اسپیلیتر نیست مستقیم از دم در تا مودم کابل کشیدم به مودم و جعبه تقسیم تلفون رو هم چک کردم
عزیزان ممنون میشم منو راهنمایی کنید

- - - Updated - - -

سلام دوستان
من adsl شاتل دارم خطم براحتی 16 مگ رو آپلود میکرد و snr خطم بین 7 تا 10 بود الان دو هفته هست که snr بالا رفته و پایین تر از 10 نمیاد ولی خطم رو 8 مگ بسته بسته شده زنگ زدم پشتیبانی میگه ما محدودیتی اعمال نکردیم زنگ زدم به مخابرات گور به گور شده میگه ما فقط بوق خط رو وصل میکنیم و بقیش بما ربطی نداره و خطت مشکلی نداره زنگ بزن 2020 که طرف داشت منو میزد گفت مگه از ما adsl گرفتی که زنگ زدی:n04: رو یک خط دیگه پیشگامان 16 مگ گرفتم اونم همین وضعیت رو داره وخط رو 8 مگ بسته شده اطمینان کامل دارم که مشکل از سیم کشی داخل خونه و اسپیلیتر نیست مستقیم از دم در تا مودم کابل کشیدم به مودم و جعبه تقسیم تلفون رو هم چک کردم

Mehdi Tamimi
30-12-2017, 21:22
سلام به همه دوستان گل
من تجربیات زیادی در مسایل شبکه ونت داشتم هر بار به یه جا برمیخوردم
خوشبختانه اینبار بهترین روش جایگزاری شبکه رو انتخاب کردم و سیم کشی ساختمان
خودم دست بکار شدم

1 مستقیم از درب خرطومی ضد نویریز گذاشتم وکابل کت شش با کیفیت استفاده کردم که هم بتونم چند خط تلفن رو اگر خواستم ساپورت کنم سعی کردم
حداقل نیم متر با جعبه برق فاصله بگیرم
2 جعبه باکس رو پشت درب ورودی ساختمان گذاشتم که در دسترس باشد
3 کابهلی لن رو هم خودم سیم کشی کردم
4ومهمتر اینکه اسپیلتر رو قبل از ورودی تلفن به ساختمان وصل کردم

اگر میتونید حتما این کارها رو انجام بدید واقعا تاثیر گذاره

Mehdi Tamimi
30-12-2017, 21:29
سلام دوستان

- - - Updated - - -

سلام دوستان

اگر الان snr روی ده هست وخط روی 8شت مگ بسته شده باز هم نمیتونی بیشتر از هشت مگ کشش داشته باشی با این کار قطع وصلی زیاد میشه
سیم کشی رو درست انجام دادی مستقیم کردی ؟

disbeliver
01-01-2018, 21:06
نه اقا مهدی ربطی به snr نداره اگر snr زیر 7 باشه اینترنت قطع میشه برای من بعضی وقت ها تا 8 و 7.5 میومد که پینگ زیاد میشد ویک سایت رو 10 ثانیه طول میکشید باز کنه ولی قطع نمیشد خطم زیر 14مگ نمیومد وتا 16 هم میرفت الانsnr رو 11.5 تا 12 هست وخیلی کم زیر 11 میاد سیم کشی هم مستقیم یک کابل از در حیاط تا واحد کشیدم البته دو تیکه هست من کابل و جعبه تقسیم رو هم بازکردم و بستم فرقی نکرد
فکر میکردم خط قیمنش 60 تومن باشه رفتم مخابرات گفت از پارسال یدفه 218 تومن شده و 100 کارت کشید بقیشم 36 ماه قسط بندی کرد حالا اگر راه چاره ای سراغ دارید بفرمایید برم انصراف بدم هزینش سنگینه
راستی نظر شما راجب پریز نویز گیر یوز چیه کسی استفاده کرده؟

disbeliver
01-01-2018, 23:57
نه آقا مهدی ربطی به snr نداره تا 7 اینترنت قطغ نمیشه قبلا snr خطم تا 7.5 هم میرسید پینگ زیاد میشد ولی قطع نمبشد حدا اقل 14 مگ رو هم اپلود میکرد کابل از در حیاط مستقیم تا مودم کشیدم و جعبه تلفون هم چک کردم
منظور شما از نویز گیر همون اسپیلیتر هست؟ و تو جعبه تقسیم بزارمش ر

karwan125
02-01-2018, 16:34
سلام به همه دوستان گل
خودم دست بکار شدم

1 مستقیم از درب خرطومی ضد نویریز گذاشتم وکابل کت شش با کیفیت استفاده کردم که هم بتونم چند خط تلفن رو اگر خواستم ساپورت کنم سعی کردم

با این کار ، حداکثر کشش خط تون چقدر هست ؟
در حالت فعلی بر روی چه پهناباندی تنظیم کردن ؟

karwan125
02-01-2018, 16:39
سلام به همه دوستان گل
خودم دست بکار شدم

Mehdi Tamimi
02-01-2018, 17:07

الان خط من هشت مگ داره به راحتی میکشه سردن دانلود همیشه بالای یک مگ هست

ولی 16 مگابیت رو جواب نمیده متاسفانه فاصله منزل تا مرکز مخابراتی زیاده ولی پشتیبانی میگه تا

12 مگابیت رو جواب میده

الان snr 15 است گزینه بعدی 40

نیازی به سرعت بالاتر ندارم وگزنه حتما ازمرکز مخابراتی پیگیری میکردم

Mehdi Tamimi
02-01-2018, 17:15

mesgar
02-01-2018, 20:12
سلام
خط من الان دانلود روی هشت مگ بسته شده و آپلود روی 512
snr margin download 24
attenuation download 32
snr margin upload 29
attenuation upload 20
خط من با این مشخصات تا چند میتونه بکشه تو دانلود و آپلود؟

Mehdi Tamimi
02-01-2018, 22:13
سلام
خط من الان دانلود روی هشت مگ بسته شده و آپلود روی 512
snr margin download 24
attenuation download 32
snr margin upload 29
attenuation upload 20
خط من با این مشخصات تا چند میتونه بکشه تو دانلود و آپلود؟

آپلود 1 مگ
دانلود حدود دو مگ

mesgar
02-01-2018, 23:49
آپلود 1 مگ
دانلود حدود دو مگ

الان خطم هشت مگ رو داره جواب میده و این اعدادی که گفتم برای الانه که روی هشت م دانلود خطم بسته شده و فقط اپلودم روی 512 بسته شده

Mehdi Tamimi
03-01-2018, 21:26
الان خطم هشت مگ رو داره جواب میده و این اعدادی که گفتم برای الانه که روی هشت م دانلود خطم بسته شده و فقط اپلودم روی 512 بسته شده

آپلود معمولا برای استفاده معمولی کمتر از دانلود هست

ولی کلا خط شما هنوز جای کشش داره

crash00
04-01-2018, 07:19
دوستان کسی تجربشو داشته که از مرکز مخابراتی درخواست بدی کلا سیم کشی جدید برات بکنن؟
فاصله فیزیکم با مخابرات کمه (مستقیم 550 متر) ولی attenuation حدود 30 هست ...

کلا مسیر سیم کشیو حداقل کنن سیم هم 0.6 با مس زیاد بزارن وضع نت بهتر بشه...
حالا یه پولی هم بدیم....

Mehdi Tamimi
04-01-2018, 11:48
دوستان کسی تجربشو داشته که از مرکز مخابراتی درخواست بدی کلا سیم کشی جدید برات بکنن؟
فاصله فیزیکم با مخابرات کمه (مستقیم 550 متر) ولی attenuation حدود 30 هست ...

کلا مسیر سیم کشیو حداقل کنن سیم هم 0.6 با مس زیاد بزارن وضع نت بهتر بشه...
حالا یه پولی هم بدیم....

آیا سیم کشی این مسیر هوایی است ؟

بعید میدومنم

اگر سیم کشی زمینی است که هیچ راهی نیست وشانس بیارید مشکل جدی پیش بیاد وسیم کشی رو تعویض کنن
که من تو منزل قبلی یک بار تجربه کردم وکیفیت خط تغییر نکرد هیچ بدتر هم شد
هرچه بین راه قطعی بیشتر باشه واتصالات بیشتر نویریز بیشتر میشه

ولی اگر سیم کشی هوایی هست بله به راحتی قابل تعویض است

sa_mo1369
04-01-2018, 23:37
سلام دوستان
من یه تست کشش خط انجام دادم و جوابش این شد .
میخواستم ببینم کشش خطم چنده الان ؟

mansia
05-01-2018, 08:41
سلام دوستان

برای دانلود تا 26 مگ و برای آپلود تا 2 مگ جواب میده.

sa_mo1369
05-01-2018, 15:57
یعنی میتونم سرویس 16 مگ بگیرم ؟ و اینکه سرعت بالاتر از 16 هم ارایه میشه ؟

ronin63
05-01-2018, 16:29
سلام دوستان

سلام

مگه نمیگن ای دی اس ال حداکثر تا 24 مگ جواب میده .. چطور برای شما 26 مگ هست ؟

Silent TR
05-01-2018, 16:34
ممنون میشم کشش خط منم بگید به چه صورته ؟
و سرویس با چه سرعتی بگیرم بهتره ؟

mansia
05-01-2018, 16:37
یعنی میتونم سرویس 16 مگ بگیرم ؟ و اینکه سرعت بالاتر از 16 هم ارایه میشه ؟
بله میتونید با توجه به کشش خط. سرعت بالاتر از 16 بستگی به سرویس دهنده تو مرکز مخابرات شما داره. از طریق وب سایت شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنتی شماره بخش فروش پیدا کنید و با پرس جو ببینید چه شرکتی میتونه این سرعت براتون فراهم کنه. البته ممکن هست پیش بیاد که مقداری کمتر از حداکثر کشش خط براتون ببندن تا اختلال سرویس نداشته باشید.

mansia
05-01-2018, 16:55
ممنون میشم کشش خط منم بگید به چه صورته ؟
و سرویس با چه سرعتی بگیرم بهتره ؟

اول باید از صفحه مودمتون یک عکس بگیرید که این پارامترها توش هست تا بشه به صورت حدودی گفت

Attenuation Down
Attenuation Up

SNR Margin Down
SNR Margin Up

Attainable Rate

Silent TR
05-01-2018, 17:08
اول باید از صفحه مودمتون یک عکس بگیرید که این پارامترها توش هست تا بشه به صورت حدودی گفت

Attenuation Down
Attenuation Up

SNR Margin Down
SNR Margin Up

Attainable Rate
خدمت شما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mansia
05-01-2018, 18:33
خدمت شما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقا من شرمندم. تو هر دو پست تون عکس ندیدم تا اینکه قند شکن خاموش کردم و دیدم تو پست اولتون هم عکس گذاشته بودید. خلاصه اشتباه لپی بود:n02: میبخشید:n16:

با توجه به تست مودم حداکثر کشش خط برای دانلود 20 مگ و برای آپلود 2.5 مگ هست که معمولا کمی کمتر از اینها ست میکنن براتون برای پایدار بودن لینک. اما فکر میکنم یکم نویز دارید. اتصالات چک کنید یک بار و اگر مقدور از سر خط چک کنید ببنید مقدار snr از 27 بالاتر میره یا نه. چون حداقل snr قابل قبول حدود عدد 6 هست و با بستن لینک روی 16 مگ مقدار snr خیلی پائین میاد و ممکنه به مشکل بخورید.

AVAVA
06-01-2018, 15:56
من یه مشکل عجیب دارم!
وقتی کابل تلفن را از سیم برق دور می کنم نویز خطم بالا میره نزدیکش کنم نویزم میاد پایین، چ کنم دوستان...؟

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

fn-twilight
06-01-2018, 16:18
سلام دوستان

میخوام بدونم این خط برای 8 مگ کشش داره :n13:
از نظر نویز داشتن مشکلی براش پیش نمیاد؟؟

AVAVA
06-01-2018, 17:22
سلام دوستان

میخوام بدونم این خط برای 8 مگ کشش داره :n13:
از نظر نویز داشتن مشکلی براش پیش نمیاد؟؟
سلام بله کشش ۸ و بالاتر هم داره ولی ۱۶ مگ نگیر ممکنه نویز بندازه همان ۸ مگ خوبه

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

sa_mo1369
06-01-2018, 19:03
سلام

مگه نمیگن ای دی اس ال حداکثر تا 24 مگ جواب میده .. چطور برای شما 26 مگ هست ؟

این چیزی هست که مودم من نمایش میده و نمیدونم چطور این کشش رو داره .

hameo981
06-01-2018, 19:45
سلام به همگی.
من دوتا خط دارم. روی یکیش اینترنت پارس آنلاین وصله (البته الان مهلت قرار داد تموم شده) و روی دومی فن آوا (که چراغ اینترنت قرمزه دو روزه با این که تازه وصل کردن سرویس رو).
رفتم توی تنظیمات مودم (با کابل وصل شدم) و بخش statistic روی adsl کلیک کردم و عکس هاش رو آپلود کردم.
خواهشن لطف کنید بگید کدوم بهتره . و این که کشش خط تا چه حدی هست.
چون این شرکت ها اعصاب من رو خورد کردن از بس میگن نویز داری. و این رو هم بگید که این مشخصات ربطی به شرکت داره اصن؟ یعنی اگه پارس آنلاین رو قطع کردم از یه شرکت دیگه گرفتم این مشخصات تغیر میکنه؟

خط اول (پارس آنلاین) :

حط دوم (فن آوا) :

مرسی پیشاپیش :n16:

AVAVA
06-01-2018, 20:51
سلام به همگی.
من دوتا خط دارم. روی یکیش اینترنت پارس آنلاین وصله (البته الان مهلت قرار داد تموم شده) و روی دومی فن آوا (که چراغ اینترنت قرمزه دو روزه با این که تازه وصل کردن سرویس رو).
رفتم توی تنظیمات مودم (با کابل وصل شدم) و بخش statistic روی adsl کلیک کردم و عکس هاش رو آپلود کردم.
خواهشن لطف کنید بگید کدوم بهتره . و این که کشش خط تا چه حدی هست.
چون این شرکت ها اعصاب من رو خورد کردن از بس میگن نویز داری. و این رو هم بگید که این مشخصات ربطی به شرکت داره اصن؟ یعنی اگه پارس آنلاین رو قطع کردم از یه شرکت دیگه گرفتم این مشخصات تغیر میکنه؟

خط اول (پارس آنلاین) :

حط دوم (فن آوا) :

مرسی پیشاپیش :n16:
سلام
پارس انلاین کشش خط روی 19 مگ هست و سرویس روی 16 مگ بسته شده
فن اوا کشش خط روی 23 مگ هست و سرویس روی 12 مگ بسته شده
اپلود پارس انلاین روی 1 مگ بسته شده و فن اوا روی 512 هست
snr پارس انلاین روی 6 و فن اوا روی 12 هست
با عوض کردن شرکت این مقادیر هم عوض میشوند دلیلشم بخاطر نوع تجهیزاتی که شرکت ها استفاده می کنن
با این همه پیشنهاد میکنم که سرویس 8 مگ بخرید تا مشکلی نداشته باشید

hameo981
06-01-2018, 20:59
سلام
پارس انلاین کشش خط روی 19 مگ هست و سرویس روی 16 مگ بسته شده
فن اوا کشش خط روی 23 مگ هست و سرویس روی 12 مگ بسته شده
اپلود پارس انلاین روی 1 مگ بسته شده و فن اوا روی 512 هست
snr پارس انلاین روی 6 و فن اوا روی 12 هست
با عوض کردن شرکت این مقادیر هم عوض میشوند دلیلشم بخاطر نوع تجهیزاتی که شرکت ها استفاده می کنن
با این همه پیشنهاد میکنم که سرویس 8 مگ بخرید تا مشکلی نداشته باشید

ممنون از پاسختون. یعنی الان خط فن آوا بهتر هست برای اینترنت تا خط پارس؟ جالبه من بالعکس فکر میکردم! چون خط پارس آنلاین رو تازه کشیده بودم و تازه نصب کردن و این که سرعت دانلودم ثابت روی 1.8 بود بدون قطعی و ... . اما تجربه ی خوبی از اون یکی خط نداشتم. چه قبلش که شاتل داشتم چه الان که فن آوا دارم.
الان دارم هر دو شرکت رو تعویض میکنم (پارس رو به خاطر ترافیک کم ماهانه اش مجبورم عوض کنم).میخوام روی یک خط یک اینترنت جدید سفارش بدم. روی کدوم سفارش بدم بهتره به نظرتون ؟البته سرعت 16 برام مهمه. کمتر از اون به کارم نمیاد.

AVAVA
06-01-2018, 21:12
ممنون از پاسختون. یعنی الان خط فن آوا بهتر هست برای اینترنت تا خط پارس؟ جالبه من بالعکس فکر میکردم! چون خط پارس آنلاین رو تازه کشیده بودم و تازه نصب کردن و این که سرعت دانلودم ثابت روی 1.8 بود بدون قطعی و ... . اما تجربه ی خوبی از اون یکی خط نداشتم. چه قبلش که شاتل داشتم چه الان که فن آوا دارم.
الان دارم هر دو شرکت رو تعویض میکنم (پارس رو به خاطر ترافیک کم ماهانه اش مجبورم عوض کنم).میخوام روی یک خط یک اینترنت جدید سفارش بدم. روی کدوم سفارش بدم بهتره به نظرتون ؟البته سرعت 16 برام مهمه. کمتر از اون به کارم نمیاد.
پارس انلاین بهتره من نمیدونم برای فن اوا چه سرویسی خریده اید
شما اگر بخواید روی 16 مگ باشید خطتون نویز میگیره ایده ال اینکه SNR بالای 15 باشه ، فکر کنم شما دانلود زیاد انجام میدین اگر اینطوره پارس انلاین روی 16 مگ هست فن اوا را عوض کنید
البته میشه بگید مودم هاتون چه مدل و مارکی هستند :n01:

hameo981
06-01-2018, 21:26
پارس انلاین بهتره من نمیدونم برای فن اوا چه سرویسی خریده اید
شما اگر بخواید روی 16 مگ باشید خطتون نویز میگیره ایده ال اینکه SNR بالای 15 باشه ، فکر کنم شما دانلود زیاد انجام میدین اگر اینطوره پارس انلاین روی 16 مگ هست فن اوا را عوض کنید
البته میشه بگید مودم هاتون چه مدل و مارکی هستند :n01:

ببینید من یک مودم بیشتر ندارم Dlink 2520u اصل کارم هم دانلود هست.
اول شاتل داشتم (روی خط فن آوای فعلی) بعد اونقدر به ما گفتن خطتون نویز داره و آشغاله و این حرفا که من رفتم یه خط دیگه کشیدم که روی اون اینترنت رو انتقال بدم. بعد پارس آنلاین رو روی اون جدیده گرفتم که راضی بودم (سرویس پارس به من سرعت دانلود 1.8 میداد اما اسم سرویسش 2 مگ 20 گیگ ماهانه شبانه رایگان بود ولی سرعت رو تا 16 باز گذاشته بودن)
بعد که سرویس های شرکت ها کلا عوض شد این یکی دو ماه اخیر، تصمیم گرفتم روی خط قبلی یه اینترنت از فن آوا بگیرم که ترافیک شبانه رایگان داره اما پارس آنلاین رو قطع نکنم تا ببینم اگه فن آوا آشغال بود یا این که پارس آنلاین طرحاش عوض شد ضرر نکرده باشم و دوباره برگردم بش. الان که فن آوا رو نصب کردم (سرویس 16 مگ ماهی 80 تومن) که وضعیت خطم افتضاحه. البته نشد تست کنم چون بلافاصله اینترنت روی خطم قطع شده و هیچی ندارم که بخوام بسنجم. اما اون تایمی که وصل بود سرعت افتضاح بود روی 500 . گاهی روی 40 کیلوبایت. البته یک بار شانسی نصف شب چک کردم دیدم روی 1 مگ و خورده ای هست. اما مشخص بود که خودشون کم دارن میدن چون میگفتن خطت مشکل نداره مشکل از ماست.
الان میخوام کلا یک شرکت دیگه بگیرم. نمیدونم روی خطی بگیرم که قدیم روش پارس رو داشتم و کیفیت دانلود خوب بوده یا روی این خط که الان فن آواست و شما میگید کشش این یکی بهتره.
این که میفرمایید نویز میگیره نمیدونم منظورتون چیه. من بدون قطع شدن دانلود میکردم مشکلی نبود. این به این معنی نیست که من نویز نداشتم؟ یا نویز ربطی به سرعت دانلود نداره؟

AVAVA
06-01-2018, 21:52
ببینید من یک مودم بیشتر ندارم Dlink 2520u اصل کارم هم دانلود هست.
اول شاتل داشتم (روی خط فن آوای فعلی) بعد اونقدر به ما گفتن خطتون نویز داره و آشغاله و این حرفا که من رفتم یه خط دیگه کشیدم که روی اون اینترنت رو انتقال بدم. بعد پارس آنلاین رو روی اون جدیده گرفتم که راضی بودم (سرویس پارس به من سرعت دانلود 1.8 میداد اما اسم سرویسش 2 مگ 20 گیگ ماهانه شبانه رایگان بود ولی سرعت رو تا 16 باز گذاشته بودن)
بعد که سرویس های شرکت ها کلا عوض شد این یکی دو ماه اخیر، تصمیم گرفتم روی خط قبلی یه اینترنت از فن آوا بگیرم که ترافیک شبانه رایگان داره اما پارس آنلاین رو قطع نکنم تا ببینم اگه فن آوا آشغال بود یا این که پارس آنلاین طرحاش عوض شد ضرر نکرده باشم و دوباره برگردم بش. الان که فن آوا رو نصب کردم (سرویس 16 مگ ماهی 80 تومن) که وضعیت خطم افتضاحه. البته نشد تست کنم چون بلافاصله اینترنت روی خطم قطع شده و هیچی ندارم که بخوام بسنجم. اما اون تایمی که وصل بود سرعت افتضاح بود روی 500 . گاهی روی 40 کیلوبایت. البته یک بار شانسی نصف شب چک کردم دیدم روی 1 مگ و خورده ای هست. اما مشخص بود که خودشون کم دارن میدن چون میگفتن خطت مشکل نداره مشکل از ماست.
الان میخوام کلا یک شرکت دیگه بگیرم. نمیدونم روی خطی بگیرم که قدیم روش پارس رو داشتم و کیفیت دانلود خوب بوده یا روی این خط که الان فن آواست و شما میگید کشش این یکی بهتره.
این که میفرمایید نویز میگیره نمیدونم منظورتون چیه. من بدون قطع شدن دانلود میکردم مشکلی نبود. این به این معنی نیست که من نویز نداشتم؟ یا نویز ربطی به سرعت دانلود نداره؟
خوب عزیز دو خط اینترنت و یک مودم به نظرم یک مودم ایسوس بخری بد نیست
ببین خط پارس انلاین شما SNR اش روی 6 هست کوچکترین اختلالی باعث قطع شدن اینترنت میشه اینطور نیست که هر 5 دقیقه قطع بشید ممکنه که چندین ساعت وصل بموندید و شما متوجه اش نشید من خودم قبلا مخابرات داشتم SNR ام روی 6 بود قطع نمیشد اما کلی مشکل درست میکرد برای من بگذریم...
اما میخوام با یک موردی در برخی مودم ها اشنات کنم ، دلیلی که میگم مودم ایسوس بگیری بخاطر این گزنه هست البته فکر میکنم شاید مودم خودت هم چنین قابلیتی هم داشته باشه
به گزینه Stability Adjustmentt نگاه کن روی 10 db گذاشتم تا کشش خط من بالا بیاد اگر غیر فعال کنم snr من میاد تا 9 اما تا 17 بالا اوردمش من نمیدونم این گزینه کجای مودمت هست اما قبلا از یه بنده خدایی شنیدم مودم های دی لینک هم دارند
درباره اون سوالت که میگی نویز میگیره منظورت را متوجه نمیشم اینکه هر چقدر ریت اتصال به اینترنت بالاتر باشه کیفیت خط پایین تر میاد بخاطر همین شرکت ها به شما میگن که خطتون نویز داره شما بهترین حالت اینکه پارس انلاین را یک مودم بهتر بگیری و برای فن اوا چون خط کیفیت مورد انتظارت را ندارد روی 8 مگ سرویس بگیری در ضمن تویض شرکت هم ممکنه نتیجه رضایت بخشی که میخوای هم نگیری تجهیزات شرکت ها با هم فرق میکنه اگر شما خطتون نویز داشته باشه اون سرعتی که باید بگیری هم نمیگیری نمونه خوده من
سرویس 8 مگ خریدم چون نمیکشه خط روی 4 مگ ستش کردم کشش خط من روی 8 مگ هست اما اگر ستش کنم روی 8 مگ خط من مداوم قطع میشه پس به درد من نمیخوره میارمش روی 4 مگ ، حتما مودم بخرید

hameo981
06-01-2018, 22:00
ببین خط پارس انلاین شما SNR اش روی 6 هست کوچکترین اختلالی باعث قطع شدن اینترنت میشه اینطور نیست که هر 5 دقیقه قطع بشید ممکنه که چندین ساعت وصل بموندید و شما متوجه اش نشید من خودم قبلا مخابرات داشتم SNR ام روی 6 بود قطع نمیشد اما کلی مشکل درست میکرد برای من بگذریم...
اما میخوام با یک موردی در برخی مودم ها اشنات کنم ، دلیلی که میگم مودم ایسوس بگیری بخاطر این گزنه هست البته فکر میکنم شاید مودم خودت هم چنین قابلیتی هم داشته باشه
به گزینه Stability Adjustmentt نگاه کن روی 10 db گذاشتم تا کشش خط من بالا بیاد اگر غیر فعال کنم snr من میاد تا 9 اما تا 17 بالا اوردمش من نمیدونم این گزینه کجای مودمت هست اما قبلا از یه بنده خدایی شنیدم مودم های دی لینک هم دارند
درباره اون سوالت که میگی نویز میگیره منظورت را متوجه نمیشم اینکه هر چقدر ریت اتصال به اینترنت بالاتر باشه کیفیت خط پایین تر میاد بخاطر همین شرکت ها به شما میگن که خطتون نویز داره شما بهترین حالت اینکه پارس انلاین را یک مودم بهتر بگیری و برای فن اوا چون خط کیفیت مورد انتظارت را ندارد روی 8 مگ سرویس بگیری در ضمن تویض شرکت هم ممکنه نتیجه رضایت بخشی که میخوای هم نگیری تجهیزات شرکت ها با هم فرق میکنه اگر شما خطتون نویز داشته باشه اون سرعتی که باید بگیری هم نمیگیری نمونه خوده من
سرویس 8 مگ خریدم چون نمیکشه خط روی 4 مگ ستش کردم کشش خط من روی 8 مگ هست اما اگر ستش کنم روی 8 مگ خط من مداوم قطع میشه پس به درد من نمیخوره میارمش روی 4 مگ ، حتما مودم بخرید

ممنون اون گزینه رو چک میکنم و اگه نبود احتمالا مودم بخرم مشکلی نیست.
اما من کلا یک اینترنت بیشتر نمیخوام. یعنی نهایتا یکی از این خط ها برام میمونه چون معقول نیست دو تا پول اینترنت بدم. این تست هارم که گرفتم اول فن آوا رو تست گرفتم بعد مودم رو ریست کردم تنظیمات و یوزر پس پارس رو وارد کردم و به اون یکی خط وصل کردم و تست جدید گرفتم.
الان من مجبورم اینترنت رو عوض کنم. پارس آنلاین که طرح هاش خیلی گرونه و ترافیک کمی میده. فن آوا هم که پشتیبانی فنیشون مارو به امان خدا رها کرده رفته هر چی هم میگم اینترنتم قطه کسی جوابگو نیس خیلی جالبه. مجبورم برم یه شرکت دیگه. حالا نمیدونم روی کدوم خط بگم سرویس رو فعال کنن.

AVAVA
06-01-2018, 22:03
hameo981 عزیز

اینم میزام برای اینکه بدونی چطور میشه از داخل مودم کشش خطت را ببینی و همچنین سرعت سرویست

hameo981
06-01-2018, 22:16
hameo981 عزیز

اینم میزام برای اینکه بدونی چطور میشه از داخل مودم کشش خطت را ببینی و همچنین سرعت سرویست

دمت گرم لطف بزرگی کردی !:n12:
پس این پشتیبانی فنی ها پشت تلفن این اعداد رو میبینن که نظر میدن. این جوری نشون میده که الکی به من گفتن خطت نمیکشه. چون تا 19 این زده کشش داره. این برای من 12 بسته:n27:

AVAVA
06-01-2018, 22:18
ممنون اون گزینه رو چک میکنم و اگه نبود احتمالا مودم بخرم مشکلی نیست.
اما من کلا یک اینترنت بیشتر نمیخوام. یعنی نهایتا یکی از این خط ها برام میمونه چون معقول نیست دو تا پول اینترنت بدم. این تست هارم که گرفتم اول فن آوا رو تست گرفتم بعد مودم رو ریست کردم تنظیمات و یوزر پس پارس رو وارد کردم و به اون یکی خط وصل کردم و تست جدید گرفتم.
الان من مجبورم اینترنت رو عوض کنم. پارس آنلاین که طرح هاش خیلی گرونه و ترافیک کمی میده. فن آوا هم که پشتیبانی فنیشون مارو به امان خدا رها کرده رفته هر چی هم میگم اینترنتم قطه کسی جوابگو نیس خیلی جالبه. مجبورم برم یه شرکت دیگه. حالا نمیدونم روی کدوم خط بگم سرویس رو فعال کنن.
روی خط پارس انلاین بگیرید اگرم مودم میخواهید بگیرید مودم ایسوس بگیرید که حرف ندارند ، دی لینک و تی پی لینک در مقابل ایسوس حرفی برای گفتن ندارند
این مدل ها قیمت مناسبی دارند خوده من دومی را دارم
DSL-N14U-b1
DSL-N10-C1
DSL-N12E_C1

malthael
09-01-2018, 14:43
من 7-8 ساله که روی خط تلفن خونمون ADSL دارم . الان سرعت 4Mb از فن آوا دارم . این هم وضعیت خط :

من تا 8 مگ رو روی این خط داشتم . مشکل من اینه که اصلا مهم نیست که سرعت روی 16Mb باشه یا 128Kb، حتی اگه SNR بره بالای 40 باز هم خط قطع میشه . اصلا نمیشه مودم ۱۲ ساعت بدون قطعی وصل باشه . مودم هم از TP-Link داشتم و هم از D-Link . ولی تفاوتی ایجاد نمیکنه . سیم کشی داخل خونه و Spliter کاملا سالم و نو هست. چیزی که تو این مدت متوجه شدم اینه که احتمالا مشکل تو کافو مخابرات (اگه اسمش رو درست گفته باشم ! منظورم جعبه بزرگ هاست:n26: ) هست . چون یک ماهه پیش که بارون اومد کلا خط تلفن ما قطع شد . بعد مامور مخابرات اومد تو جعبه تقسیم کنار خونه نگاه کرد و گفت مشکل از اینجا نیست و رفت سراغ کافو که سر خیابون هست .من اون موقع سرویس 8 مگ داشتم که SNR دانلود رو 12 بود . وقتی خط وصل شد SNR رفت رو 18-19 ولی وقتی ماموره زنگ زد که درست شدن خط رو چک کنه و من ok رو دادم نمیدونم چی شد که دوباره SNR اومد رو 12 . 2 هفته بعدش هم که دوباره یه نم نم بارون زد نویز خط من هم بالا رفت ! حتی تابستون ها هم وقتی هوا شرجی میشه (خونمون کنار خلیج فارسه !:n33:) نویز خط زیاد میشه !
حالا به نظرتون من باید چه کاری کنم که یه خط بدون قطعی داشته باشم ؟همونطوری هم که گفتم حتی اگه خط رو روی 128Kb هم ببندم SNR نزدیک 50 میرسه ولی بازم خط نویز داره . رفتم مخابرات ولی اونها طبق معمول میگن که به ما ربطی نداره و ما فقط بوق سالم تحویل میدیم ! اگه کسی راهی بلده لطفا من رو راهنمایی کنه. هزینه اش هم مهم نیست فقط درست بشه . متاسفانه توی شهر ما پوشش TD-LTE نیست و حجم بسته های 4G هم برای من خیلی کمه وگرنه از شر این خط های بی کیفیت مخابرات راحت می شدم .

MMDFullHD
09-01-2018, 19:38

دوست گرامی خط هایی که کشش ریت رو نداشته باشن برای تو هم شاید پیش اومده
crc ارورش بالاتر میره و اینطوری به ضرر خودتون میشه ترافیکتون هدر میره و سرعتتون خیلی میاد پاین تر

AVAVA
09-01-2018, 20:26
دوست گرامی خط هایی که کشش ریت رو نداشته باشن برای تو هم شاید پیش اومده
crc ارورش بالاتر میره و اینطوری به ضرر خودتون میشه ترافیکتون هدر میره و سرعتتون خیلی میاد پاین تر
سرعت که ثابته روی 4.7 ست هست و همیشه هم کل پهنای باند رو میگیرم ، تا الان هم ترافیک هدر بره ندیدم البته crc بعد از گذشت 4 روز اتصال مداوم فقط 150 تا ارور داده
حالا غیر فعالش میکنم ببینم نتیجش چی میشه :n01:

MMDFullHD
09-01-2018, 21:35
سرعت که ثابته روی 4.7 ست هست و همیشه هم کل پهنای باند رو میگیرم ، تا الان هم ترافیک هدر بره ندیدم البته crc بعد از گذشت 4 روز اتصال مداوم فقط 150 تا ارور داده
حالا غیر فعالش میکنم ببینم نتیجش چی میشه :n01:

بحثی به غیر فعال بودنش ندارم قابلیت خوبیه که خودمم الان دارم استفاده میکنم +2 db اضافه کردم ریت رو اخرین حد 17404 رسیده
ولی بحثی که هست یهو 10+ بهش اضافه کنید مشکل ساز میشه ریت رو شاید ببره بالاتر ولی خط نکشه خراب میکنه
crc ارور ها بالا بره وضع خراب میشه یهو 50 هزارتا crc ارور بشه همینطوری هی crc ارور میده خط نکشه که ترافیک رو الکی هدر میده

AVAVA
10-01-2018, 00:23
بحثی به غیر فعال بودنش ندارم قابلیت خوبیه که خودمم الان دارم استفاده میکنم +2 db اضافه کردم ریت رو اخرین حد 17404 رسیده
ولی بحثی که هست یهو 10+ بهش اضافه کنید مشکل ساز میشه ریت رو شاید ببره بالاتر ولی خط نکشه خراب میکنه
crc ارور ها بالا بره وضع خراب میشه یهو 50 هزارتا crc ارور بشه همینطوری هی crc ارور میده خط نکشه که ترافیک رو الکی هدر میده
برای مدولاسیون adsl و adsl 2 plus تا 10+ جواب میده اما برای g.dmt نه جواب نمیده ولی چون فاصله مرکز مخابراتی تا منزل 3.5 کیلومتره نیاز دارم کشش خط را بالا ببرم الان کشش خط من روی 8 مگه اما من اینترنت را روی 4.7 ستش کردم snr هم روی 19 هستش بهترین حالتش اینکه غیر فعال باشه اما خوب بسته به شرایط ادم عمل میکنه
ولی یه سوال دارم یه قسمتی از کابل تلفن از کنار برق رد شده و اینو همه میدونن که برق باعث نویز میشه اما وقتی فاصله میندازم بین کابل تلفن و کابل برق کیفیت خط به شدت افت میکنه ، واقعا دلیلش رو نمیدونم ، کابل هم مال 6 سال پیشه ، منظورم از کابل همون کابلیست که از جعبه تقسیم مخابراتی تا ورودی درب منزل میاد نه سیم کشی داخلی خونه ،، احتمال داره که کابل فرسوده شده باشه؟ در ضمن کابل هوایی هست و از این 4 رشته هاست...

MMDFullHD
10-01-2018, 13:57
برای مدولاسیون adsl و adsl 2 plus تا 10+ جواب میده اما برای g.dmt نه جواب نمیده ولی چون فاصله مرکز مخابراتی تا منزل 3.5 کیلومتره نیاز دارم کشش خط را بالا ببرم الان کشش خط من روی 8 مگه اما من اینترنت را روی 4.7 ستش کردم snr هم روی 19 هستش بهترین حالتش اینکه غیر فعال باشه اما خوب بسته به شرایط ادم عمل میکنه
ولی یه سوال دارم یه قسمتی از کابل تلفن از کنار برق رد شده و اینو همه میدونن که برق باعث نویز میشه اما وقتی فاصله میندازم بین کابل تلفن و کابل برق کیفیت خط به شدت افت میکنه ، واقعا دلیلش رو نمیدونم ، کابل هم مال 6 سال پیشه ، منظورم از کابل همون کابلیست که از جعبه تقسیم مخابراتی تا ورودی درب منزل میاد نه سیم کشی داخلی خونه ،، احتمال داره که کابل فرسوده شده باشه؟ در ضمن کابل هوایی هست و از این 4 رشته هاست...

2 زوج هست اصلا نباید کنار برق باشه
شما از سر در تست گرفتی با مودم؟ از سیم مشکی رنگ مخابرات ی سیم جدا بگیر وصل کن اون موقع
شما احتمالا سیمی که تست گرفتین باید مورد داشته باشه
جالبه این چیزی که میگین
من فاصلم نزدیک به 1 کیلومتره تا مرکز سیم یه مدت تو پریز وصل میکردم کشش خط نهایت 8 مگ بود سیم جدا کشیدم نزدیک به 18 مگ شده

- - - Updated - - -

AVAVA
10-01-2018, 19:54
2 زوج هست اصلا نباید کنار برق باشه
شما از سر در تست گرفتی با مودم؟ از سیم مشکی رنگ مخابرات ی سیم جدا بگیر وصل کن اون موقع
شما احتمالا سیمی که تست گرفتین باید مورد داشته باشه
جالبه این چیزی که میگین
من فاصلم نزدیک به 1 کیلومتره تا مرکز سیم یه مدت تو پریز وصل میکردم کشش خط نهایت 8 مگ بود سیم جدا کشیدم نزدیک به 18 مگ شده

- - - Updated - - -
اره من خط ورودی به منزل تست گرفتم به مخابرات گفتم بیاد درستش کنه میگه وظیفه ما اینکه فقط بوق خط را چک کنیم باقیش هیچ ربطی به ما نداره :n35: به شاتل زنگ زدم گفتم که من کابل بخرم کارشناس حضوریتون میتونه تعویض کنه گفت هیچ ربطی به ما نداره :n35:
خو لامصبا من چطور این کابل که از باکس مخابراتیه عوض کنم :n28:
هیچ عزیز این روزگار منه کابل فاصله بدم از برق خطم بدتر میشه جالبه که همسایمون که adsl داره گفت که اولین باره میبینم
مونده که برم کابل بگیریم و یه نصاب پیدا کنم بیاد عوض کنه....
اینم وضعیت خط من به نظرت کابل را عوض کنم خطم 8 مگ رو میکشه؟

MMDFullHD
10-01-2018, 19:57
اره من خط ورودی به منزل تست گرفتم به مخابرات گفتم بیاد درستش کنه میگه وظیفه ما اینکه فقط بوق خط را چک کنیم باقیش هیچ ربطی به ما نداره :n35: به شاتل زنگ زدم گفتم که من کابل بخرم کارشناس حضوریتون میتونه تعویض کنه گفت هیچ ربطی به ما نداره :n35:
هیچ عزیز این روزگار منه کابل فاصله بدم از برق خطم بدتر میشه جالبه که همسایمون که adsl داره گفت که اولین باره میبینم

نویز خطتتون ۴۵ هست خیلی افتضاح هست
برای من ۲۸ هست باید هرطور هست جدا کنید از سیم برق
خیر کشش ۸ مگ رو نداره در حال حاظر نداره
نویزتونو کمتر کنین
و از سیم دو زوج مستقیم بگیرید بکشید بیشتر هم میتونید ریت بگیرید بیشترین نویز احتمالا بخاطر سیم کشی از کنار برق هست جداش کنید
باید بهتر بهشه

AVAVA
10-01-2018, 20:37
نویز خطتتون ۴۵ هست خیلی افتضاح هست
برای من ۲۸ هست باید هرطور هست جدا کنید از سیم برق
خیر کشش ۸ مگ رو نداره در حال حاظر نداره
نویزتونو کمتر کنین
و از سیم دو زوج مستقیم بگیرید بکشید بیشتر هم میتونید ریت بگیرید بیشترین نویز احتمالا بخاطر سیم کشی از کنار برق هست جداش کنید
باید بهتر بهشه
میدونم که الان 8 مگ رو نمیکشه جدا کردنش کاری نداره کسی رو فعلانه نیافتم بیاد اون باکس رو بازش کنه سیم من رو جا بزنه تا بتونم بکشم ، اره فکر خودم همینه دور روج بگیرم و مستقیم بکشم صبح ها روی 10 مگه به مرور کم میشه اکثر اوقات روی 8 مگه شب هم میاد طرفای 7.5 مگ بعدش دوباره تکرار میشه
حالا اون عدد 45 چقدر میاد پایین یا چقدر میتونه پایین بیاد ؟

MMDFullHD
10-01-2018, 20:43
بستگی به فاصله ات از مرکز داره میتونه بیارتش پاین تر در حد ۳۸ اینا
ولی نهایت میتونه مکس ریتت رو شاید به ۱۲ و یا یخورده بالاتر بکشه همه چی به سر در خونتون بستگی داره
از خود تقسیم سیمی که مخابرات داده تست بگیر

baran_xrain
11-01-2018, 13:22
سلام دوستان، من مشکلم قطعی مکرر در طول روز هست. سرعت 16 از مخابرات گرفتم که انگار روی 12 بسته شده. میخواستم بدونم با عوض کردن سرویس دهنده امکان داره مشکل رفع بشه؟

smk1369
11-01-2018, 13:57
امکانش هست خلاصه تجهیزات شرکت ها باهم متفاوته ولی به نظرم دو مگ برای آپلود خیلی زیاده زنگ بزن پشتیبانی بگو upstream رو 800 کیلوبیت ببنده پایداری خطت خیلی بیشتر میشه.
همین نویز بدون قطعی

TranceaweSome
11-01-2018, 14:09

اول خودت برو کابل بگیر برا جعبه تقسیم تا سر خط. من خودم حدودا قراره برم 25 متر بگیرم فقط هنوز مطمئن نیستم چند زوج بگیرم. این سیمی که اومده از جعبه تقسیم تا خونمون سیم خیلی خوبیه به نظر 10,12 تا زوج داره ولی خب قدیمیه فک میکنم میارزه ریسک کنم و عوضش کنم
خلاصه سیم که گرفتی زنگ بزن 117 خرابی تلفن یکی از کارشناس هاشون رو میفرستن ببینن مشکل چیه بعد که اومد بهش بگو یه شیرینی بهت میدم این کابل منو عوض کن. من چون کابل نداشتم اون لحظه شمارش رو گرفتم گفت بعد که گرفتی زنگ بزن به خودم میام
البته اگر اون کارشناس بگه اینا اصلا کابلشون خرابه وظیفه مخابرات هست که هزینه کابل هم خودش بده تا سر خط منظورم اینه که میزان شیرینی که میدی بهش میتونه این مورد روهم حل کنه. این طرف که برا من اومد گفت مخابرات خیلی سخت گیری میکنه برا کابل. حالا باز شما یه تلاشی بکن شاید منطفه شما اینطور نباشه

smk1981
11-01-2018, 16:09
سلام دوستان، من مشکلم قطعی مکرر در طول روز هست. سرعت 16 از مخابرات گرفتم که انگار روی 12 بسته شده. میخواستم بدونم با عوض کردن سرویس دهنده امکان داره مشکل رفع بشه؟

سلام به نظر فاصلتون از مخابرات کمتر از 1000 متر هست و مشکل نویز از داخل ساختمان دارین البته اگر مودمتون قدیمی و یا ضعیف(ارزان) هست برای دریافت سرعت بالای پایدار بهتره عوض بشه درضمن عوض کردن شرکت هم این موارد رو حل نمی کنه ولی با کاهش سرعتتون می تونن خط رو پایدار کنن الان هم می تونین در تنظیمات مودم SRA رو فعال کنین و ANNEX-M رو به ANNEX-A تغییر بدین موفق باشین

baran_xrain
14-01-2018, 12:10
سلام دوستان، بعد از شکایتی که از مخابرات به 195 کردم امروز یه نفر رو فرستادن که خط رو چک کنه...اونم گفت که نویز از سیمکشیه داخل ساختمونه. با خودش یه مودم آورد بود بعد وصل کرد به ورودی ساختمون زنگ زد مخابرات اونا هم گفتن مشکلی نیست... برای اطمینان مودم خودمم بردم دم درب یه تست گرفتم، نظرتون چیه دوستان؟عکس قبل و بعدشو میذارم

smk1981
14-01-2018, 17:26
سلام دوستان، بعد از شکایتی که از مخابرات به 195 کردم امروز یه نفر رو فرستادن که خط رو چک کنه...اونم گفت که نویز از سیمکشیه داخل ساختمونه. با خودش یه مودم آورد بود بعد وصل کرد به ورودی ساختمون زنگ زد مخابرات اونا هم گفتن مشکلی نیست... برای اطمینان مودم خودمم بردم دم درب یه تست گرفتم، نظرتون چیه دوستان؟عکس قبل و بعدشو میذارم

در صورت امکان از درب منزل برای مودم کابل مرغوب بکشین و در تنظیمات مودم SRA رو فعال کنین و ANNEX-M رو به ANNEX-A تغییر بدین

Antonio1991
15-01-2018, 08:44
دوستان چطور میشه سیم تلفنی که از باکس در خونه اومده مستقیم به مودم وصل کرد؟ بدون اتصال به پریز تلفن مگه میشه؟ اگه با عکس توضیح بدید ممنون میشم چون مشکل خطم خیلی جدیه

Sent from my LG-M320 using Tapatalk

QSEVEN
16-01-2018, 03:14
بستگی به فاصله ات از مرکز داره میتونه بیارتش پاین تر در حد ۳۸ اینا
ولی نهایت میتونه مکس ریتت رو شاید به ۱۲ و یا یخورده بالاتر بکشه همه چی به سر در خونتون بستگی داره
از خود تقسیم سیمی که مخابرات داده تست بگیر

سلام داداش نویز adsl منزل پدرم به شدت بالاست امروز دیدم اصلا سیمه از چند جا به هم وصل شده

میخواهم یک سیم کلی بخرم و از دم در مستقیم اون دو تاپیچ هستش مال تلفن ها هستش سیمشون رو باز کنم و سیم تلفن رو مستقیم از دم در بیارک توی خونه فقط به نظرتون بهترین مارک سیم چی بگیرم دقیقا بگید ممنون میشم

:n01:

MMDFullHD
16-01-2018, 11:45
سلام داداش نویز adsl منزل پدرم به شدت بالاست امروز دیدم اصلا سیمه از چند جا به هم وصل شده

میخواهم یک سیم کلی بخرم و از دم در مستقیم اون دو تاپیچ هستش مال تلفن ها هستش سیمشون رو باز کنم و سیم تلفن رو مستقیم از دم در بیارک توی خونه فقط به نظرتون بهترین مارک سیم چی بگیرم دقیقا بگید ممنون میشم

:n01:

مارک مهم نیست ایرانی دارن کلا الکتریکیا
سیم دو زوج فقط باشه
دقت کنید از سیم برق فقط دور باشه

QSEVEN
16-01-2018, 13:21
مارک مهم نیست ایرانی دارن کلا الکتریکیا
سیم دو زوج فقط باشه
دقت کنید از سیم برق فقط دور باشه

الان اومدم دم در خونه مودم با خودم اوردم از سر خط تو کوچه تست گرفتم این بود نتیجه اش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۸۰۱۱۶_۱۳۱۹۳۱_thumb.png ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۸۰۱۱۶_۱۳۱۹۳۱.png)

البته من سرویس ۴ مگ داشتم نمیدونم چرا رفته رو ۶ مگ به نظرتون الان‌میشه استفاده کرد ؟

MMDFullHD
16-01-2018, 13:36
الان اومدم دم در خونه مودم با خودم اوردم از سر خط تو کوچه تست گرفتم این بود نتیجه اش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۸۰۱۱۶_۱۳۱۹۳۱_thumb.png ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۸۰۱۱۶_۱۳۱۹۳۱.png)

البته من سرویس ۴ مگ داشتم نمیدونم چرا رفته رو ۶ مگ به نظرتون الان‌میشه استفاده کرد ؟

والا کشش اولشو ندیدم تو خونه
ولی اگه این از سر در هست وضعش خرابه زیاد تاثیر نداره
فک کنم فاصلتون از مرکز دور هست و کاریش هم نمیشه کرد

QSEVEN
16-01-2018, 15:22
والا کشش اولشو ندیدم تو خونه
ولی اگه این از سر در هست وضعش خرابه زیاد تاثیر نداره
فک کنم فاصلتون از مرکز دور هست و کاریش هم نمیشه کرد

اولش که روی ۴ مگ بودش srn روی 3 تا ۴ بودش

smk1981
16-01-2018, 17:32

الان نباید مشکلی داشته باشین و قابل استفاده است فقط یبار تنظیم مودم رو دستی روی ADSL2PLUS هم قرار بدین اگر شرایط بهتر شد از اون استفاده کنین

QSEVEN
16-01-2018, 18:08
الان نباید مشکلی داشته باشین و قابل استفاده است فقط یبار تنظیم مودم رو دستی روی ADSL2PLUS هم قرار بدین اگر شرایط بهتر شد از اون استفاده کنین
اینی که گفتید دقیقا کجای مودم هستش مودم من ایسوس n14u هستش :n13:

smk1981
16-01-2018, 18:16
اینی که گفتید دقیقا کجای مودم هستش مودم من ایسوس n14u هستش :n13:

قسمت Advanced Settings بخش Administration سربرگ DSL Setting و انتخاب DSL modulation و تنظیم ADSL2PLUS به عنوان پیش فرض

QSEVEN
16-01-2018, 18:41
قسمت Advanced Settings بخش Administration سربرگ DSL Setting و انتخاب DSL modulation و تنظیم ADSL2PLUS به عنوان پیش فرض

دمت گرم الان این شد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۸۰۱۱۶_۱۸۳۸۵۰_thumb.png ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۸۰۱۱۶_۱۸۳۸۵۰.png)

البته مقدار SRN DOWN
بین 12.5 تا 11.8 متغییر شده

ولی مقدار Line Attenuation Down از 38 و 39 رسیده روی 43 به منظرت الان بههتر شده میشه استفاده کرد بدون قطعی ؟؟؟

مرسی :n16:

smk1981
16-01-2018, 18:56
دمت گرم الان این شد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۸۰۱۱۶_۱۸۳۸۵۰_thumb.png ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۸۰۱۱۶_۱۸۳۸۵۰.png)

البته مقدار SRN DOWN
بین 12.5 تا 11.8 متغییر شده

ولی مقدار Line Attenuation Down از 38 و 39 رسیده روی 43 به منظرت الان بههتر شده میشه استفاده کرد بدون قطعی ؟؟؟

مرسی :n16:

بنظر قابل قبول میاد استفاده کنین موفق باشین

AVAVA
17-01-2018, 03:25

سلام میبخشید مودمتون اپدیته؟ به هر حال این تنظیمات برای من جواب داده شما هم تست کنید ببینید چطور میشه
البته Stability Adjustment را برحسب نیازتان بالا ببرید یعنی 1 db بدید بعد ببنید چطور میشه بعد برید 2 db .... همینطور بالا ببردید تا ببنید کجا بهترین حالت برای شماست
مدولاسیون مودم رو بزارید روی ADSL2 نه ADSL2 PLUS نویزتون کمی بهتر میشه

sasan440
18-01-2018, 18:34
حذف شود......................

sasan440
18-01-2018, 18:35
سلام دوستان کسی میدونه چرا اینترنتم این پیغامو میده داخل حسابم تو سایت مخابرات (You can not login from this port)و از هر 20بار فقط یه بار وصل میشه اونم برای نیم ساعت. 2020هم هر باز زنگ میزنم فقط میگه ریستش کردم درست میشه ولی هیچ اثری نداره؟

Howard24
19-01-2018, 00:19
سلام، با مشخصات زیر میتونم سرویس 8 مگ بگیرم؟

dadash42
19-01-2018, 08:01
سلام دوستان
سلهاس dsl اسیاتک دارم, متأسفانه مخابرات حداقلش 5 کیلومتره و طبقه چهارم مجتمع پنجاه واحدی میشنیم
خطم تا 9مگ با 6snr بدون وصل تلفن, با وصل تلفن رو Splitter یک مگ کمتر میشه 8مگ با 6snr و قطعی داره
سرعت رو 6مگ میزارن 10snr قطعی نداره
مودم TD-W8968-V2 از شرکت TPLink

چیکار بکنم سرعتم بالا و snr کم بشه؟ Splitter عوض کنم؟
مودم بهتری بخرم؟ آیا میتونم با یکی از این مودمهای نیم حرفه ای مثل asus اوضاع رو بهتر کنم؟
طبقه 4 هستم نمیتونم از زیر زمین سیم تلفن تازه بکشم, تازه مجتمع مون 8 سالس سیم کشی و پریزهاش بد نیست

smk1369
19-01-2018, 12:02
سلام دوستان
سلهاس dsl اسیاتک دارم, متأسفانه مخابرات حداقلش 5 کیلومتره و طبقه چهارم مجتمع پنجاه واحدی میشنیم
خطم تا 9مگ با 6snr بدون وصل تلفن, با وصل تلفن رو Splitter یک مگ کمتر میشه 8مگ با 6snr و قطعی داره
سرعت رو 6مگ میزارن 10snr قطعی نداره
مودم TD-W8968-V2 از شرکت TPLink

چیکار بکنم سرعتم بالا و snr کم بشه؟ Splitter عوض کنم؟
مودم بهتری بخرم؟ آیا میتونم با یکی از این مودمهای نیم حرفه ای مثل asus اوضاع رو بهتر کنم؟
طبقه 4 هستم نمیتونم از زیر زمین سیم تلفن تازه بکشم, تازه مجتمع مون 8 سالس سیم کشی و پریزهاش بد نیست
سلام
اگه 5کیلومتر با مرکز مخابراتی فاصله دارین همین سرعت هم که میگیرین خیلیه:

ولی طبق تجربه اگه نویز داخلی داشته باشین با سیم کشی مستقیم به مودم وضعیت بهتر میشه و مطمئن باش مودم های ایسوس یکی از بهترین مودم های adsl در بحث نویز هست اینو وقتی از tenda به asus اومدم فهمیدم

dadash42
19-01-2018, 12:19
سلام
اگه 5کیلومتر با مرکز مخابراتی فاصله دارین همین سرعت هم که میگیرین خیلیه:

ولی طبق تجربه اگه نویز داخلی داشته باشین با سیم کشی مستقیم به مودم وضعیت بهتر میشه و مطمئن باش مودم های ایسوس یکی از بهترین مودم های adsl در بحث نویز هست اینو وقتی از tenda به asus اومدم فهمیدم

مرسی, جدول خوب توضیح میده. حتما فاصله تا مخابرات کمتره
به نظرت مودم asus میتونه با snr6 بدون قطعی ثابت کار کنه؟

smk1369
19-01-2018, 12:47
بله همین نویز بدون قطعی:

dadash42
19-01-2018, 13:35
ماشاءالله 18mb با 7snr بدون قطعی:n06:
هر مودم asus خوبه یا باید مدل خاصی گرفت؟
دیجیکالا ارزونترینش 128تومان DSL-10C1 تک آنتن

چطوری isp قانع شد با اون نویز, آسیاتک معمولا خودکار خط رو حدود snr15 میبنده

smk1369
19-01-2018, 15:23
ماشاءالله 18mb با 7snr بدون قطعی:n06:
هر مودم asus خوبه یا باید مدل خاصی گرفت؟
دیجیکالا ارزونترینش 128تومان DSL-10C1 تک آنتن

چطوری isp قانع شد با اون نویز, آسیاتک معمولا خودکار خط رو حدود snr15 میبنده

n14u مدل خوبیه
اتفاقا آسیاتک هست و بدون مشکل خط رو روی ۱۶ مگ بست

dadash42
19-01-2018, 15:31
ممنون
مثل اینکه 8mb بخوام باید مودم asus بگیرم, دنبال DSL-N14U-b1 یا N12EC1 میرم. DSL-N14U-b1 فقط usb2 داره فکر نکنم ترانسفر یا ستریمینگ خوب باشه
وقت بازنشستگی tplink رسید

AVAVA
19-01-2018, 19:50
ممنون
مثل اینکه 8mb بخوام باید مودم asus بگیرم, دنبال DSL-N14U-b1 یا N12EC1 میرم. DSL-N14U-b1 فقط usb2 داره فکر نکنم ترانسفر یا ستریمینگ خوب باشه
وقت بازنشستگی tplink رسید
من مودم DSL-n10-C1 را دارم ، مودم خوبیه ولی بهتره n14u بخری در ضمن وقتی خریدی بیا همینجا بگو تا یه سری تنظیمات داره که کشش خط رو بالاتر میبره :n10:

مهتاب70
19-01-2018, 21:11
من خطم خیلی ضعیفه طوری که وقتی تلفن یا ایفون خونه به صدا درمیاد نتم قطع میشه سرعت سرویسم1مگه ولی تو تلگرام اصلا نمیتونم دانلود کنم لطفا راهنمایی کنید:n03:

masoud_5april
20-01-2018, 00:17
لطفا حذف شود.

masoud_5april
20-01-2018, 00:28
سلام
من اینترنت مخابرات دارم، سرعتم 1 مگ هست و خیلی پایینه، پینگ که میزارم از هر چندتا یکیش timeout میشه، البته تو ساعات شبانه روز فرق داره، چند بار تماس گرفتم هربار یه چیزی گفتن، یه بار گفت خططت 512 بیشتر نمیکشه، یه بار گفتن مشکلی نداره عادیه، حالا این ماه میخوام سرعت رو ببرم بالا شاید مشکل حل شه، این تنظیمات مودم منه به نظر خوب میاد اما نمیدونم چرا اینجوری میکنه. ضمنا خط هم فیبر هست. آیا واقعا این مشکل قطعی حساب میشه یا نه. ممنون میشم راهنمایی کنین.

AVAVA
20-01-2018, 01:10
سلام
من اینترنت مخابرات دارم، سرعتم 1 مگ هست و خیلی پایینه، پینگ که میزارم از هر چندتا یکیش timeout میشه، البته تو ساعات شبانه روز فرق داره، چند بار تماس گرفتم هربار یه چیزی گفتن، یه بار گفت خططت 512 بیشتر نمیکشه، یه بار گفتن مشکلی نداره عادیه، حالا این ماه میخوام سرعت رو ببرم بالا شاید مشکل حل شه، این تنظیمات مودم منه به نظر خوب میاد اما نمیدونم چرا اینجوری میکنه. ضمنا خط هم فیبر هست. آیا واقعا این مشکل قطعی حساب میشه یا نه. ممنون میشم راهنمایی کنین.
خط شما تا ۲۳ مگ کشش دارد و کیفیت بسیار خوبی هم دارد ، مخابرات برای شما تا ۲ مگ بسته است مشکل از مخابرات است به نظرم بری سمت td lte بهتر باشه چون مخابرات اصلا کیفیت نداره حالا سرویس بالاتر هم تست کردی؟

masoud_5april
20-01-2018, 01:53
خط شما تا ۲۳ مگ کشش دارد و کیفیت بسیار خوبی هم دارد ، مخابرات برای شما تا ۲ مگ بسته است مشکل از مخابرات است به نظرم بری سمت td lte بهتر باشه چون مخابرات اصلا کیفیت نداره حالا سرویس بالاتر هم تست کردی؟
ممنون، تو این خط جدیده تازه ماه اوله که گرفتم، میخوام سرعت رو بالا ببرم ولی نمیخوام قطع بشه. یعنی من تا 8 مگ بگیرم خوبه؟
ضمنا ربطی به مودم هم داره؟ مودمم dlink 2730u هست قدیمیه یکم مودم جدید بگیرم بهتر میشه؟ تنظیمات مودم هم تست کردم خیلی فرقی نکرد. من بیشترین مشکلم با همین پینگش هست، تو بازی باعث میشه قطع بشم هر از گاهی.

AVAVA
20-01-2018, 08:13
ممنون، تو این خط جدیده تازه ماه اوله که گرفتم، میخوام سرعت رو بالا ببرم ولی نمیخوام قطع بشه. یعنی من تا 8 مگ بگیرم خوبه؟
ضمنا ربطی به مودم هم داره؟ مودمم dlink 2730u هست قدیمیه یکم مودم جدید بگیرم بهتر میشه؟ تنظیمات مودم هم تست کردم خیلی فرقی نکرد. من بیشترین مشکلم با همین پینگش هست، تو بازی باعث میشه قطع بشم هر از گاهی.
حتما مودمت را عوض کن مودمت قدیمیه پیشنهاد می کنم مودم ایسوس بخری علاوه بر کیفیت امکانات بیشتری به کاربر میده سمت دی لینک یا تی پی لینک و تندا و اینجور مارک ها نرو مستقیم دنبال ایسوس بگرد
توی دیجیکالا هم میتونی بخری این دو مودم با توجه به کیفیت خطت پیشنهاد میکنم
dsl n10 c1
dsl n14u b1
من اولی رو دارم و راضیم ازش...
وقتی خریدی به مخابرات بگو پروفایل پینگ فعال کنه البته نمیدونم داره یا نه ، سوال کن داشتن فعال کن ولی اول مودم رو بخر
در ضمن وقتی میگیم خط تا ۲۳ مگ کشش داره یعنی شما حتی میتوانید ۱۶ مگ هم سرویس بگیرید منتها برای گیم همون ۸ مگ کافیه

dadash42
20-01-2018, 09:38
یه زمانی digikala مودل dsl n14u C1 مودم asus میفروخت. ارزش داره دنبال اون برم یا همین مودل B1 خوبه؟
فرقشون فکر کنم C1 آنتن جدا میشه و hardware شاید از B1 جدیدتره؟

AVAVA
20-01-2018, 09:54
یه زمانی digikala مودل dsl n14u C1 مودم asus میفروخت. ارزش داره دنبال اون برم یا همین مودل B1 خوبه؟
فرقشون فکر کنم C1 آنتن جدا میشه و hardware شاید از B1 جدیدتره؟
یکین و فقط توی جدا شدن انتن هست c1 جدا میشه
بببین عزیزم دلیل اینکه میگم مودم ایسوس بخاطر اینکه یه بخشی داره به نام Stability Adjustment از اینجا میشه ریت خط را بالا برد کسانی هم استفاده میکنن که نیاز باشه خطشون کمی بیشتر بکشه تا مثلا 8 مگ رو بتونن بگیرن من خودم با این که کابلم مشکل داره ریت خط رو از 5 مگ بردم به 8 مگ :n09: کابل هم درست کنم که دیگه عالی میشه
اینم عکس مودم منه که اون قسمتی که گفتم رو بهت نشون میده
بگرد دنبال c1 که خواستی هم بعدا بتونی انتن قویتر هم بزاری روش

dadash42
20-01-2018, 10:17
یکین و فقط توی جدا شدن انتن هست c1 جدا میشه
بببین عزیزم دلیل اینکه میگم مودم ایوس بخاطر اینکه یه بخشی داره به نام Stability Adjustment از اینجا میشه ریت خط را بالا برد کسانی هم استفاده میکنن که نیاز باشه خطشون کمی بیشتر بکشه تا مثلا 8 مگ رو بتونن بگیرن من خودم با این که کابلم مشکل داره ریت خط رو از 5 مگ بردم به 8 مگ :n09: کابل هم درست کنم که دیگه عالی میشه
اینم عکس مودم منه که اون قسمتی که گفتم رو بهت نشون میده
بگرد دنبال c1 که خواستی هم بعدا بتونی انتن قویتر هم بزاری روش

ممنون, فقط برای این گزینه دنبال asus میرم.
tplink سالهاس دارم مثل روز اول شبانه روز کار میکنه, فقط نویز زیر 9snr قطعی داره
فاصله از مخابرات زیاده, نویز زیاد. میخوام از 6مگ فعلی به 8مگ برسم از این به اصطلاح اینترنت نامحدود استفاده کامل کنم:n10:

حالا اگر تنها فرقه C1 با B1 جدا شدن آنتنه حتماً firmare هاشون یکیه
اگر C1 پیدا شد اونو میگیرم, میتونم همین دو آنتن 5db tplink طوسی رنگ روش بندازم

AVAVA
20-01-2018, 11:26
ممنون, فقط برای این گزینه دنبال asus میرم.
tplink سالهاس دارم مثل روز اول شبانه روز کار میکنه, فقط نویز زیر 9snr قطعی داره
فاصله از مخابرات زیاده, نویز زیاد. میخوام از 6مگ فعلی به 8مگ برسم از این به اصطلاح اینترنت نامحدود استفاده کامل کنم:n10:

حالا اگر تنها فرقه C1 با B1 جدا شدن آنتنه حتماً firmare هاشون یکیه
اگر C1 پیدا شد اونو میگیرم, میتونم همین دو آنتن 5db tplink طوسی رنگ روش بندازم
انتن های خودشم بردشون بالاست مشکلی ندارند ، مودم من کنج خونست ، خونه ما 140 متره کل خونه رو پوشش داده و کل انتن های وای فای گوشیم پره تازه تک انتنست کاری به نسخه نرم افزاری مودم نداشته باش خوده ایسوس مرتب اپدیت میده و امکانات اضافه میکنه و مشکلات ریز مودم هاشو رفع میکنه از لحاظ پشتیبانی و اپدیت خیالت راحت باشه :n16:
اما کارکرد مودم و زمانی که تنظیم میشه ، روی خط من پروفایل گیم فعاله اگر غیر فعالش کنم بیشترم میکشه
این عکس زمانی که مودم به صورت پیش فرض تنظیم شده و اون گزینه خاموشه

اما زمانی که فعاله به این صورت در میاد :n09:

dadash42
20-01-2018, 13:16
به به, از 8snr به 25snr
من خیلی نیاز دارم

آیا DataRate هم میشه مستقیما تو Advanced Settings تغییر داد؟
مثلا MaxRate 8000 باشه آدم خودش DataRateبه 4000 یا 6000 ببنده؟

AVAVA
20-01-2018, 14:51
به به, از 8snr به 25snr
من خیلی نیاز دارم

آیا DataRate هم میشه مستقیما تو Advanced Settings تغییر داد؟
مثلا MaxRate 8000 باشه آدم خودش DataRateبه 4000 یا 6000 ببنده؟
نه نمیشه تغییر همونیه که بهت گفتم تنها یک صورت میشه لیمیت کرد اونم از طریق مدولاسیون مودمه که بزاری روی g.dmt که روی ۸ مگ بمونه و بالاتر نره

masoud_5april
20-01-2018, 19:25
سلام
من همون مودم N10 Asusرو تهیه کردم، با تنظیمات خودش اومد بالا و وصل شد، میشه بفرمایید تنظیمات رو چطور باید قرار بدم ؟
ممنون

AVAVA
20-01-2018, 20:58
سلام
من همون مودم N10 Asusرو تهیه کردم، با تنظیمات خودش اومد بالا و وصل شد، میشه بفرمایید تنظیمات رو چطور باید قرار بدم ؟
ممنون

مبارکه به شادی استفاده کنی :n16:
این تنظیمات را انجام بده

بعدش پینگ بگیر ببین وضعت چطوره در ضمن پروفایل گیم هم فعاله از توی مودم قسمتی که SNR رو میزنه خط چهارم که میشه PATH MODE رو به روش زده FASTPATH که به معنی فعال بودن پروفایل گیم هست
در ضمن کشش خطت با این مودم ایسوس بیشتر از 2 مگ بالاتر رفته شده 25 مگ که بالاتر از نهایت سرعت قابل ارائه اینترنت adsl هست :n06:
راستی مودم را اپدیت کن هر یک ماه چک اپدیت رو بزن :n01:

masoud_5april
20-01-2018, 23:48
مبارکه به شادی استفاده کنی :n16:
این تنظیمات را انجام بده

بعدش پینگ بگیر ببین وضعت چطوره در ضمن پروفایل گیم هم فعاله از توی مودم قسمتی که SNR رو میزنه خط چهارم که میشه PATH MODE رو به روش زده FASTPATH که به معنی فعال بودن پروفایل گیم هست
در ضمن کشش خطت با این مودم ایسوس بیشتر از 2 مگ بالاتر رفته شده 25 مگ که بالاتر از نهایت سرعت قابل ارائه اینترنت adsl هست :n06:
راستی مودم را اپدیت کن هر یک ماه چک اپدیت رو بزن :n01:
تنظیمات رو اصلاح کردم، البته نمیدونم چرا تو این مودم فقط با مود ADSL2+ وصل میشه، با بقیه مودها چراغ چشمک میزنه و ثابت نمیشه، اما در کل یه مقدار بهتر شد.
ممنون از راهنماییتون.

AVAVA
21-01-2018, 00:09
تنظیمات رو اصلاح کردم، البته نمیدونم چرا تو این مودم فقط با مود ADSL2+ وصل میشه، با بقیه مودها چراغ چشمک میزنه و ثابت نمیشه، اما در کل یه مقدار بهتر شد.
ممنون از راهنماییتون.
خواهش می کنم
این قضیه برمیگرده به پروفایلی که مخابرات برای شما ست کرده اما شما باید روی همین مد بمونید ...

dadash42
21-01-2018, 14:56
سلام, جوانی کردم مودم asus N14U-B1 گرفتم
میشه بگین کدوم تنظیمها انجام بدم قبل از اینکه زنگ بزنم آسیاتک سرعت یکم پایینتر بیارن
snr بالاس بخاطر فاصله از مخابرات dslam, آسیاتک گفت بیش از 2کیلومتر تا dslam محلی

smk1369
21-01-2018, 16:09
سلام مبارکه
عدد Stability Adjustment رو خودت تغییر بده تا بتونی تعادلی بین پایداری خط و کشش اون پیدا کنی
اعداد منفی پایداری بیشتر و اعداد مثبت کارایی (کشش خط) بیشتر

AVAVA
21-01-2018, 16:21
سلام, جوانی کردم مودم asus N14U-B1 گرفتم
میشه بگین کدوم تنظیمها انجام بدم قبل از اینکه زنگ بزنم آسیاتک سرعت یکم پایینتر بیارن
snr بالاس بخاطر فاصله از مخابرات dslam, آسیاتک گفت بیش از 2کیلومتر تا dslam محلی

سلام معلومه نا امید شدی :n02:
خوب این عکس تنظیمات مودم منه مثل این تنظیم کن حتی مدولاسیون مودم رو ...
قسمت Stability Adjustment رو یک بزار ری 10 اگر چراغ dsl ثابت نشد 1 دوه بیار پایین همین جوری تست کن تا یه جا ثابت بمونه ولی به احتما روی 10 ثابت میشه بگم منفی نبر روی مثبت تست کن (10db+)

AVAVA
21-01-2018, 16:24
سلام مبارکه
عدد Stability Adjustment رو خودت تغییر بده تا بتونی تعادلی بین پایداری خط و کشش اون پیدا کنی
اعداد منفی پایداری بیشتر و اعداد مثبت کارایی (کشش خط) بیشتر

ایشون کشش خط رو میخوان پس باید روی مثبت بره البته موندم چرا منفی 1 دادی خو غیر فعالش کن منفی 1 که کاری نمیکنه :n36:

smk1369
21-01-2018, 16:46
ایشون کشش خط رو میخوان پس باید روی مثبت بره البته موندم چرا منفی 1 دادی خو غیر فعالش کن منفی 1 که کاری نمیکنه :n36:

پیش فرض 5- بود جوری تنظیم کردم خطم هم 16 مگ بکشه و هم پایدار باشه بشتر از اون (مخصوصا 10+) CRC زیادی می ندازه

AVAVA
21-01-2018, 17:41
پیش فرض 5- بود جوری تنظیم کردم خطم هم 16 مگ بکشه و هم پایدار باشه بشتر از اون (مخصوصا 10+) CRC زیادی می ندازه
مشکل اینجاست برای کشش خط باید روی +10 باشه من خودم 10+ رو وی سرویس 2 و 4 و 6 و 8 مگ تست کردم حداقلی به من جواب میده قبول دارم که زمانی که بره روی crc ارور میندازه ولی با این حال من سرویس رو برای گیم بستم و اصلا مشکلی ندارم با این حال پیشنهاد من اینکه غیر فعالش کنی حالا که سرویست 16 هست ، برای خط های مثل من و امثال من برای کشش بیشتر باید بزاریم روی 10 وگرنه انگار پول بیخود میدیم ....
اما snr 6 هست وقتی منفی بدی خو اون snr میاد پایین! ، اینطور نیست؟

dadash42
21-01-2018, 17:47
ممنونم, هم با adsl2 هم adsl2+
یه ساعت امتحان کردم هم Stability Adjustment پایین هم بالا
فعلا بهترین نتیجه adsl2 حدود 7000Datarate با 6.4snr +1dbولی 2000 errror در دقیقه! تقریباً پایداره ولی errror زیاد
با adsl2+ حدود 6200Datarate با 7snr -1db حدود errror100 هر دقیقه
خوشبحال شما با این خطهای خوب و پایدار

AVAVA
21-01-2018, 18:01
ممنونم, هم با adsl2 هم adsl2+
یه ساعت امتحان کردم هم Stability Adjustment پایین هم بالا
فعلا بهترین نتیجه adsl2 حدود 7000Datarate با 6.4snr +1dbولی 2000 errror در دقیقه! تقریباً پایداره ولی errror زیاد
با adsl2+ حدود 6200Datarate با 7snr -1db حدود errror100 هر دقیقه
خوشبحال شما با این خطهای خوب و پایدار
عجیبه خط من از خط شما افتضاح تره ، شما چقدر با مرکز مخابراتی فاصله دارین؟ شما توی عکسی که فرستادین روی 7200 وصل بود وقتی روی 10+ گذاشتی روی چند وصل شد؟ تا حالا نویز گیری کردی؟
هر جور حساب میکنم باید بهتر از من سرویس بگیری فکر کنم اسیاتک کیفیت سیستم هاش خوب نیست نمیدونم ، مطمئنم باید بهتر بگیری یه چیزی اشتباس

توی این عکس های که گذاشتی مکس ریتت پایین تر اومده کابل کشیت درسته اگرم درسته قدیمی نیست مال چند وقت پیشه؟

خوش به حال چیه دقیقا من مشکل تو رو دارم اما خطا انقدر ندارم

Bagher2014
21-01-2018, 23:18
با سلام دوستان من خط اینترنتم کمی نویز داره می خواستم کمی راهنماییم کنید
خط منو روی 12 مگ بستن که snr روی 6 هستش وقتی که سرخط تست کردم snr به 11 رسید و نویز خط هم از 39 به 21 رسید ناگفته نماند که برقکار سیم های تلفن را به همراه سیم های برق از یک نقطه به پشت جعبه فیوز رسونده به نظر شما مشکل نویز میتونه مربوط به این باشه؟اگر هستش غیر از سیم کشی مجدد امکان داره با اعمال تغییراتی بهبود پیدا کند یا خیر و ایا میشه با کشیدن سیم کاری کرد که در کل پریز های خونه خط بدون نویز باشه ؟
ممنون بابت پاسخگویی

AVAVA
21-01-2018, 23:27
با سلام دوستان من خط اینترنتم کمی نویز داره می خواستم کمی راهنماییم کنید
خط منو روی 12 مگ بستن که snr روی 6 هستش وقتی که سرخط تست کردم snr به 11 رسید و نویز خط هم از 39 به 21 رسید ناگفته نماند که برقکار سیم های تلفن را به همراه سیم های برق از یک نقطه به پشت جعبه فیوز رسونده به نظر شما مشکل نویز میتونه مربوط به این باشه؟اگر هستش غیر از سیم کشی مجدد امکان داره با اعمال تغییراتی بهبود پیدا کند یا خیر و ایا میشه با کشیدن سیم کاری کرد که در کل پریز های خونه خط بدون نویز باشه ؟
ممنون بابت پاسخگویی
سلام دوست عزیز کاملا درست متوجه شدی برق باعث نویز روی خط میشه ، کابل تلفن باید یک تیکه و ۱ متر از کابل برق فاصله داشته باشه شما باید ببینید می توانید فاصله بندازید یا خیر در غیر این صورت ببین چند متر کابل نیاز داری برای کشیدن کابل و تهیه کن در ضمن کابل تلفن دو زوج مشکی بخر و بازم میگم باید فاصله داشته باشه از برق تا بتوانید حداکثر کشش خطت رو داشته باشی ، بهترین کار اینکه یک پریز داشنه باشی موفق باشی :n16:

hassan-mm
22-01-2018, 12:02
سلام با این مودم ایسوس میشه مثلا فقط اپلود رو اورد پایین؟
یا اپلود و دالنود رو میاره پایین
چون من میخوام کشش اپلود رو کم کنم

AVAVA
22-01-2018, 13:23
سلام با این مودم ایسوس میشه مثلا فقط اپلود رو اورد پایین؟
یا اپلود و دالنود رو میاره پایین
چون من میخوام کشش اپلود رو کم کنم
با هیچ مودمی نمی توانید این کار را انجام دهید فقط با شرکت سرویس دهنده باید تماس بگیرید

Bagher2014
22-01-2018, 14:32
سلام دوست عزیز کاملا درست متوجه شدی برق باعث نویز روی خط میشه ، کابل تلفن باید یک تیکه و ۱ متر از کابل برق فاصله داشته باشه شما باید ببینید می توانید فاصله بندازید یا خیر در غیر این صورت ببین چند متر کابل نیاز داری برای کشیدن کابل و تهیه کن در ضمن کابل تلفن دو زوج مشکی بخر و بازم میگم باید فاصله داشته باشه از برق تا بتوانید حداکثر کشش خطت رو داشته باشی ، بهترین کار اینکه یک پریز داشنه باشی موفق باشی :n16:
ممنون بابت پاسخگویی یک سوال دیگه هم داشتم این مودم asus که دوستان میگن برای نویز تنظیمات داره خیلی تاثیر داره یا نه؟
به برقکار گفتم چرا سیم های تلفن رو از اینجا اورد گفت اینا شیلد دار هستن نویز نمیاندازه روشون:n04:

AVAVA
22-01-2018, 17:23
ممنون بابت پاسخگویی یک سوال دیگه هم داشتم این مودم asus که دوستان میگن برای نویز تنظیمات داره خیلی تاثیر داره یا نه؟
به برقکار گفتم چرا سیم های تلفن رو از اینجا اورد گفت اینا شیلد دار هستن نویز نمیاندازه روشون:n04:
سلام اون مودم ایسوس برای همه جواب نمیده به یکی از دوستان ظاهرا جواب نداده نمیدونم شاید از ISP اش باشه نمیدونم ولی مودم های خوبین اما سفارش نمیکنم حتما بگیری مثل یکی از دوستان الکی هزینه نکنی و جواب نگیری اگر خواستی مودم نو بگیری اره بگیر خوبه ، اما برای اینکه فکر کنی نویزت بهتر میشه این میشه ۵۰ ۵۰ یا جواب میگیری یا نمیگیری
به هر حال شما به حرف برق کار گوش ندید کابل تلفن را با فاصله ۱ متر از هر گونه کابل برق رد کن هر چه طول کابل کمتر کیفیت بیشتر ، برق کار ندونه میشه توجیهش کرد برق وقتی از کابلی رد میشه بسته به شدت جریان یه شعاعی ایجاد میکنه این شعاع برای تلفن مثل سم میمونه و باعث ایجاد نویز و اختلال توی خط میشه و باعث میشه خط اون کشش لازم رو نداشته باشه حتی امواج یک مودم دیگر و یا موبایل هم تاثیر میزاره کابل هر چقدرم خوب باشه بازم برق روش تاثیر میزاره پس جداش کن
مخابرات برای من اومده کابل تلفن رو دور یه کابل برق تاب داده من چه بگم

E.G_band
24-01-2018, 17:11
سلام

ممنون میشم تا امشب راهنماییم کنید

من از isp قبلی که سرویس گرفته بودم خطم به بهترین شکل بود

بدون نویز داون استریم هم 21 تا 23 هزار سرویس 4 داشتم که بدون مشکل به من 12 میداد

اما یه اشتباهی کردم و اومدم شاتل پدرمو دراورده الانم که وصل کرده سردیس افتضااح نویز بالا داون استریم 6 هزار و به بدترین شکل ممکن هست این خط و شرکت میگه من نتت رو که 8 مگه نمیتونم وصل کنم

راه حل؟من الان سردیس 3 ماهه این شاتل کثیف رو خریدم و الان نمیدونم چاره چیه

disbeliver
24-01-2018, 21:58
عرض سلام مجدد من مشکلم رو حل کردم مودلاسیون اشتباهی رو g.dmt بود که بیشتر از 8 مگ نمیکشید با راهنمایی دوستان گذاشتم روی adsl2+ که براحتی 20 مگ رو میکشه فقط چند تا سوال داشتم
isp من تا 24 مگ رو رو خطم باز گذاشته میخام snr رو بالاتر ببرم کابل رو مستقیم از جعبه تفسیم تا مودم کشیدم حدودا 25 متر اضافه اومد حیفم اومد کوتاهش کنم شاید بعدا بخام اساس کشی کنم اگر کوتاهش کنم چقدر تاثیر داره
دوم کابل از جعبعه تقسیم گرفتم مستقیم به خود کابل مخابرات وصل کنم بهتره یا دستش نزم
سوم اینکه کابل 4 زوج هست من از 2 تاش استفاده کردم خط رو به جای 2 سیم به 4 سیم ببندم بهتر نیست
چهارم خط رو فقط برای اینترنت گرفتم و تلفن لازم ندارم اسپلیتر بزارم یا نه
و سوال اخر Stability Adjustment رو 5 گذاشتم crc روری 300 ارور میده رو 10 که میزارم کامل 24 مگ رو میده ولی crc روزی 1000 تا 1500 بالا میبره رو چند بزارم بهتره

ببخشید که سوالاتم زیاد شد

disbeliver
24-01-2018, 21:59
عرض سلام مجدد من مشکلم رو حل کردم مودلاسیون اشتباهی رو g.dmt بود که بیشتر از 8 مگ نمیکشید با راهنمایی دوستان گذاشتم روی adsl2+ که براحتی 20 مگ رو میکشه فقط چند تا سوال داشتم
isp من تا 24 مگ رو رو خطم باز گذاشته میخام snr رو بالاتر ببرم کابل رو مستقیم از جعبه تفسیم تا مودم کشیدم حدودا 25 متر اضافه اومد حیفم اومد کوتاهش کنم شاید بعدا بخام اساس کشی کنم اگر کوتاهش کنم چقدر تاثیر داره
دوم کابل از جعبعه تقسیم گرفتم مستقیم به خود کابل مخابرات وصل کنم بهتره یا دستش نزم
سوم اینکه کابل 4 زوج هست من از 2 تاش استفاده کردم خط رو به جای 2 سیم به 4 سیم ببندم بهتر نیست
و سوال اخر Stability Adjustment رو 5 گذاشتم crc روری 300 ارور میده رو 10 که میزارم کامل 24 مگ رو میده ولی crc روزی 1000 تا 1500 بالا میبره رو چند بزارم بهتره

AVAVA
25-01-2018, 01:08
سلام

ممنون میشم تا امشب راهنماییم کنید

من از isp قبلی که سرویس گرفته بودم خطم به بهترین شکل بود

بدون نویز داون استریم هم 21 تا 23 هزار سرویس 4 داشتم که بدون مشکل به من 12 میداد

اما یه اشتباهی کردم و اومدم شاتل پدرمو دراورده الانم که وصل کرده سردیس افتضااح نویز بالا داون استریم 6 هزار و به بدترین شکل ممکن هست این خط و شرکت میگه من نتت رو که 8 مگه نمیتونم وصل کنم

راه حل؟من الان سردیس 3 ماهه این شاتل کثیف رو خریدم و الان نمیدونم چاره چیه
سلام قبلا کدام شرکت بودی؟ نه با شاتل کثیف موافق نیستم
از مدولاسیون مطمئنی که روی ADSL2 PLUS ست شده؟ به هر حال احتمالا تجهیزاتی که شرکت قبلی که بودی بهتر از شاتله ، راه حل ساده اینکه برگردی همون شرکتی که بودی با پشتیبانیش اگر به جای نرسیدی تخلیه کن بگرد همون شرکت ....موفق باشی :n16:

خواهش میکنم تا حدی که بلدم جواب سوالاتت رو میدم دوستان هم هستن جواب میدن...
درباره سوال اولت اینکه کوتاهش کن هر چقر طول کابل کوتاه تر باشه بهتره (مگه کابل قطعی اومده :n09: دوباره میخری)
درباره سوال دومت اگر بتونی کابل رو یک تیکه و به دور از برق بکشی عالی میشه (حداقل فاصله بین 70 سانت الی 1 متر هر چه بیشتر بهتر)
درباره سوال دومت همسایه ما کابل خرید از این 2 زوج مشکی بعدش از از هر دو زوج استفاده کرد فرقی نداشت توی کیفیت میل خودته ولی نیاز نیست همون عادی نصبش کن به نظرم بهتره
سوال چهارمتم یه سری نویز هست که با اسپلیتر رفع میشه اما از اونجای که تلفن نداری روی خط (منم روی خطتم تلفن ندارم) وجدش اونقدرا هم تنفاوتی نداره کارش جدا سازی دیتای اینترنت از صوته که تداخل ایجاد نکن
اما سوال اخرت ببین عزیزم باید ببینی چه سرویسی میخوای بگیری باز بودن کامل خط به درد هیچ کسی نمیخوره چرا! وقتی مثلا شما سرویس 8 مگ بگیرید و نهایتا سرعت دانلود 1 مگ بدهد تفاوتی نداره که سرویستان روی چند بسته شه بازم همون 1 مگ را میده اون گزینه هم ابتدا باید ببینی که روی چه سرویسی میخوای باشی بعدش درخواست کن که ریتت رو مناسب سرویست بزارند که snr مناسب بشه بعدش اگر دیدی قطعی نداری و اینجور چیزا خوب غیر فعال بزارش اگر یه مقدار خواستی کشش خط بالاتر بره 2+ ببرش بالا اما اگر مناسب باشه پیشنهادم اینکه غیر فعال بزاریش ... موفق باشی :n16:

ahwazp30
25-01-2018, 23:54
سلام .یه سوالیه که مدتهاست ذهنم رو مشغول کرده ولی هر چی فکر میکنم جوابی براش پیدا نمیکنم.چرا وقتی تلفن قطع میشه اینترنت قطع نمیشه ؟ من چند ماه پیش تلفنمون قطع شد ولی اینترنت وصل بود بعد که سیم بان اومد درستش کنه گفت از توی کافو یه سری سیم ها رو تغییر دادن برای همین تلفن قطع شده و خلاصه اومد از توی پست بیرون سیم های تلفن رو به سیم های دیگری از پست وصل کرد و تلفن وصل شد اما تاثیری توی قطعی اینترنت نداشت .اینو میدونم که بوق تلفن ربطی به اینترنت نداره ولی وقتی دیتا و صوت از یک زوج رد میشن چه جوریه که وقتی سیم ها جابه جا میشن تلفن قطع میشه ولی اینترنت وصل میمونه ؟

E.G_band
26-01-2018, 16:18
و یه سوال دیگه: crc مودم من 0 بود تا جایی که یادمه اما از دیشب حدود 15 هزار شده:n04:دلیل و راه حلش چی میتونه باشه؟

MMDFullHD
26-01-2018, 17:37
و یه سوال دیگه: crc مودم من 0 بود تا جایی که یادمه اما از دیشب حدود 15 هزار شده:n04:دلیل و راه حلش چی میتونه باشه؟

دلیلش نکشیدن خط هست خط رو مرز قطعی بره کلا دیگه سرعت اینترنتتون میاد پایین و اینکه همش crc ارور میشه
راه حلش اینه مودمتونو خاموش روشن کنید و ریتتون رو بیارید پایین تر
سعی کنید snr خطتتون بالای ۱۰ باشه
برای منم اینطوریه البته تو ۱۱ روزی که روشن هست الان ۱۶ هزارتا شده که نرمال هست
ولی اگه یه شب میبینی خیلی داره میره بالا باید کمترش کنی
بعضی اوقات خط نکشه ملیونی هم ارور میده

Ghost wars
27-01-2018, 00:09
آقا من چیکار کنم خطم از اون موقع تا 4 کشش داشت امروز اومده رو دو مگ
دوستان کشش خطمو چجوری بالا ببرم مشکل از چی میتونه باشه مطمئن از مخابرات نیست از شرکتم نیست میدونم که از دم خونه است ولی نمیدونم چجوری حلش کنم

AVAVA
27-01-2018, 03:54
آقا من چیکار کنم خطم از اون موقع تا 4 کشش داشت امروز اومده رو دو مگ
دوستان کشش خطمو چجوری بالا ببرم مشکل از چی میتونه باشه مطمئن از مخابرات نیست از شرکتم نیست میدونم که از دم خونه است ولی نمیدونم چجوری حلش کنم
این اطلاعات را اول بده تا من و باقی دوستان بتونن راهنمایت کنن اینجوری کلی گویی که نمیشه
1- فاصلت از مرکز مخابراتی؟
2-کدام شرکت سرویس داری؟
3-ایا کابل ها قدیمی هستن یا خیر؟
4-ایا کابل از کنار کابل های برق یا کنتور یا فیوز رد نشده؟
5-مارک و مدل مودم؟
6- اصلاعات مربوط به کیفیت خط (SNR)
7-ایا کابل مستقیم به مودم وصل شده یا به چند پریز متصل وصل هست؟
8-اسپلینتر رو اگر داری چک کردی که خراب نشده باشه؟
اینها رو بگو من یا باقی دوستان جوابتون رو حتما میدن...:n16:

Ghost wars
27-01-2018, 12:10
3 کیلومتر
فن اوا
شاید مال 15سال پیش باشه ولی تو همین جا با همین کابل کسانی هستن که خطشون تا 24کشش داره
نه رد نشده ولی پریز بغل برق و انتن بغل تلفنه که بازم یقیعه ام همین شکلیه ولی کشش خطشون بالاس
مدل مودم دی لینک 2730u

SNR Margin (0.1 dB): 136. Down 270 up

یه پریز با یه اسپلینتر
چجوری چک میکنن از کجا باید فهمید

Attenuation (0.1 dB): 500. Down 315. Upstream

Output Power (0.1 dBm): 162. Downstream 12.

AVAVA
27-01-2018, 12:36
3 کیلومتر
فن اوا
شاید مال 15سال پیش باشه ولی تو همین جا با همین کابل کسانی هستن که خطشون تا 24کشش داره
نه رد نشده ولی پریز بغل برق و انتن بغل تلفنه که بازم یقیعه ام همین شکلیه ولی کشش خطشون بالاس
مدل مودم دی لینک 2730u

SNR Margin (0.1 dB): 136. Down 270 up

یه پریز با یه اسپلینتر
چجوری چک میکنن از کجا باید فهمید

Attenuation (0.1 dB): 500. Down 315. Upstream

Output Power (0.1 dBm): 162. Downstream 12.
خوب خطی که سه کیلومتر تا مرکز فاصله داره نهایت کشش خط باید روی 8 مگ باشه
ااااااااایییییییییی کابلت قدیمیه ، شبکه مخابراتی ایران بر پایه انالوگ پیاده سازی شده و بعد از دیجیتال کردن مراکز مخابراتی از اونجا که کابل ها با تجهیزات به روز رسانی شده هم خوانی ندارند و مقاومت لازم را ندارند ، وقتی کابلی نویی را وصل میکنید به مرور جنس این کابل ها از بین میره و دیگه مثل قبل پاسخ گو نیست شما باید کابل ها را نو کنید
چیپ مودمت از نوع Broadcom هست که برای خط های که نویز دارند مناسبه ولی قدیمیه
پریزت رو چک کن ببین محل قرار گیری سوکت تلفن سولفاته نشده در ضمن جریان برق حتی کمی هم از تلفن فاصله داشته باشه بازم نویز میندازه فاصله مناسب بین 70 سانت الی 1 متره
نحوه چک کردن اسپلینتر سادس مودم رو مستقیم به خط تلفن بزن ببین وضعیتت اگر بهتر شد پس اسپلینتر خرابه در ضمن کابل تلفن همون سفیده یا مشکی هم ممکنه مشکل داشته باشه
از صفحه ای که مال SNR هست یه عکس بزار

Ghost wars
27-01-2018, 12:48
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۸۰۱۲۷-۱۲۴۶۴۲_thumb.png ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۸۰۱۲۷-۱۲۴۶۴۲.png)

QSEVEN
27-01-2018, 13:49
ااااااااایییییییییی کابلت قدیمیه ، شبکه مخابراتی ایران بر پایه انالوگ پیاده سازی شده و بعد از دیجیتال کردن مراکز مخابراتی از اونجا که کابل ها با تجهیزات به روز رسانی شده هم خوانی ندارند و مقاومت لازم را ندارند ، وقتی کابلی نویی را وصل میکنید به مرور جنس این کابل ها از بین میره و دیگه مثل قبل پاسخ گو نیست شما باید کابل ها را نو کنید
پریزت رو چک کن ببین محل قرار گیری سوکت تلفن سولفاته نشده در ضمن جریان برق حتی کمی هم از تلفن فاصله داشته باشه بازم نویز میندازه فاصله مناسب بین 70 سانت الی 1 متره
نحوه چک کردن اسپلینتر سادس مودم رو مستقیم به خط تلفن بزن ببین وضعیتت اگر بهتر شد پس اسپلینتر خرابه در ضمن کابل تلفن همون سفیده یا مشکی هم ممکنه مشکل داشته باشه

سلام داداش تنظیمی برای مودم linksys x1000 داری من گذاشتم روی d gmt روی adsl + سرعت 8 مگ اینه

کلا روی همشون تست کردم

d gmt
d elite
adsl2 +
adsl2
adsl2+ m

همشون فرقی نکردن همین چیزی که میبینید فقط روی Adsl2 + دانلود روی 9مگ هم میره نویز هم رئی 8 تا 8.4 هستش ولی روی d gmt تست کردم پینگم بین 120 تا 140 بودش روی 8.8.8.8 و تایم اوت تا 5 دقیقه که تست گرفتم نداشت البته روی بقیه اش تست نکردم :n02:حوصله اشو نداشتم :n27:

-------- DSL Information --------
DSL Driver Version: A2pD035m.d24c
DSL VPI/VCI: 0/35
DSL Status: Up
DSL Mode: ADSL_G.dmt
DSL UpStream Rate: 1056Kbps
DSL DownStream Rate: 8096Kbps

Down Up
DSL Noise Margin: 8.3 8.0
DSL Attenuation: 44.5 26.5
DSL Transmit Power: 19.8 12.2

کلا خیلی فرقی نمیکنه روش خاصی سراغ نداری بهتر بشه این تنظیمات قابل قبوله ؟؟

اساس میکنم همچین مودم خوبی نیست:n27::n02:با اینکه اینقدر تعریفش میکنن

Ghost wars
27-01-2018, 14:10

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۸۰۱۲۷-۱۴۰۴۵۴.png ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مودم و عوض کردم ولی فرقی نکرد آپلودم کمتر شد تازه اصلا یهو این اتفاق افتاده اصلا قفل شده تکون نمیخوره

QSEVEN
27-01-2018, 15:06
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۸۰۱۲۷-۱۴۰۴۵۴.png ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مودم و عوض کردم ولی فرقی نکرد آپلودم کمتر شد تازه اصلا یهو این اتفاق افتاده اصلا قفل شده تکون نمیخوره

مزخرف ترین مودمی‌که دیدم Dlink هستش
شما مصرفتون اگر بالا نیست پیشنهاد میکنم مودم 4g بگیرید یک ساله همراه اول یا ایرانسل با ۱۲۰ گیگ میشه ۲۰۰ تومن

بهترین‌مودمی‌که تا حالا داشتم ایسوس بوده خیلی توی تنظیمات کمک میکنه به‌پایداری خط

Ghost wars
27-01-2018, 18:30
اتفاقا مصرفم بالاس قراره فردا از شرکت بیان ببینن مشکل چیه از چند روز پیش یکی از همسایه هامون خونه شو داره نوسازی میکنه کلا دیوار و همه چی و داره خراب میکنه از دیروز که ستونو خراب کردن من خطم اینطوری شد حالا نمیدونم به اون ربط داره نداره آره مودم دی لینک منم خوشم نمیاد ازش ولی قیمت مودم‌های ایسوس بالاس منم از ایسوس خاطره خوبی ندارم همین چند وقت پیش مادر بوردم که تازه خریده بودم همراه cpu سوخت ولی من یه مودم باید بگیرم که نویز و کم کنه شاید همچین چیزی نباشه

AVAVA
27-01-2018, 21:34
نویزت چقدر بالاست باید نویز گیری کنی راستی چه سرویسی خریدی
مدولاسیون مودم رو بزار روی adsl2 نه adsl2+ نویزت بهتر میشه
تو پستی نوشتی که همسایتون داره خونشو نو سازی میکنه ممکنه با کابل اسیب زده باشه اما شما باید کابلتون رو تعویض کنی مطمئن باش کابلت فرسوده شده بعدشم از نماینده شرکت بخواه که از سرخط تست کنه اگرم بتونه از باکس جعبه تقسیم مخابرات تست کنه عالی میشه متوجه میشی دیگه اوضاع چطوریه
وقتی کابلت رو عوض کردی از پریز برق دورش کن جای بزار که دور باشه و به جای پریز هم از این استفاده کن البته اگر نیازت شد به سیم های قرمز و سبز وصل کن...

AVAVA
27-01-2018, 21:44
سلام داداش تنظیمی برای مودم linksys x1000 داری من گذاشتم روی d gmt روی adsl + سرعت 8 مگ اینه

کلا روی همشون تست کردم

d gmt
d elite
adsl2 +
adsl2
adsl2+ m

همشون فرقی نکردن همین چیزی که میبینید فقط روی Adsl2 + دانلود روی 9مگ هم میره نویز هم رئی 8 تا 8.4 هستش ولی روی d gmt تست کردم پینگم بین 120 تا 140 بودش روی 8.8.8.8 و تایم اوت تا 5 دقیقه که تست گرفتم نداشت البته روی بقیه اش تست نکردم :n02:حوصله اشو نداشتم :n27:

-------- DSL Information --------
DSL Driver Version: A2pD035m.d24c
DSL VPI/VCI: 0/35
DSL Status: Up
DSL Mode: ADSL_G.dmt
DSL UpStream Rate: 1056Kbps
DSL DownStream Rate: 8096Kbps

Down Up
DSL Noise Margin: 8.3 8.0
DSL Attenuation: 44.5 26.5
DSL Transmit Power: 19.8 12.2

کلا خیلی فرقی نمیکنه روش خاصی سراغ نداری بهتر بشه این تنظیمات قابل قبوله ؟؟

اساس میکنم همچین مودم خوبی نیست:n27::n02:با اینکه اینقدر تعریفش میکنن
درود بر تو دوست عزیز
دوست عزیز g.dmt فقط تا 8 مگ کشش داره با توجه به وضعیت خط بهتره بزاری روی adsl2 تا نویزت بهتر بشه روی adsl2+ نزار نویزت بالا میره (بخاطر وضعیت افتضاح سیم مخابراتی کشوره)
مودم خوبیه اما نه برای سیستم مخابراتی ایران :n02:
اگر فاصلت با مرکز مخابراتی کمتر از 2 کیلومتره نویز داری اگر بین 3 تا 3.5 کیومتره که عادیه
با این حالا
روی g.dmt اینترنت قابل ارائه 8 مگ هست ، روی adsl2 اینترنت قابل ارائه 12 مگ هست و روی adsl2+ هم تا 24 مگ
علت اینکه میگم بزارید روی adsl2 بخاطر اینکه تا 12 مگ قابل ارائه هست و چون وضعیت خططتون طوریه که حتی به 13 مگ هم نمیرسه پیشنهاد میکنم بزارید روی adsl2 دلیل بعدی اینکه این مدولاسیون با سیستم مخابراتی ایران هماهنگی بیشتری داره و نویزتون رو مقداری کاهش میده و باعث میشه ریتتون کمی بالاتر بره ... سوالی بود در خدمتتم موفق باشی :n16:

ahwazp30
27-01-2018, 22:38
البته یه نکته مهم بگم : اول اینکه سعی کنید از سیمهای تلفن که داخل ساختمانه و از توی دیوار یا تقسیم عبور کرده استفاده نکنید و یه سیم جدا از باکس بیرون بکشید تا مودم و
دوم اینکه یکسره بودن سیم تاثیر زیادی توی snr داره .به هم وصل کردن سیم ها استفاده از پریز ها و ... باعث میشه snr کم بشه .شما یه سیم مستقیم رو از وسط قیچی کن و بعد دوباره وصلش کن ببین snr چقدر میاد پایین پس این دو مورد رو رعایت کنید.

ahwazp30
28-01-2018, 10:25
چه جوری میشه فهمید فاصله دقیق تا مرکز مخابراتی چقدره ؟

AVAVA
28-01-2018, 19:41
چه جوری میشه فهمید فاصله دقیق تا مرکز مخابراتی چقدره ؟
تخمینی از طریق گوگل مپ...

disbeliver
28-01-2018, 21:08
avava عزیز خیلی از لطفت ممنونم
پیشگامان سقف سرویس رو تا 24 مگ باز میزاره من با پشتیبانی تماس گرفتم گفت اگر خطت کشش داشته باشه میتونی ازتمام پهنای باند استفاده کنی میخاستم عکس از مودم بزارم که فعلا محدودیت دارم ولی وقتی stabillity adjusment رو disble هست خطم تا 21مگ رو جواب میده و snr 11تا 12 متغیره snr رو 6db بالا بردم snr فرقی تکرده خطم رو 23 مگ ثابته ماکزیمم ریت هم رو 25 مگ هست طی 2 روز 1 ساعت مقدار crc 3560 هست تقریبا روزی 1700 ارور میده میخام بدونم چقدر از حجم ترافیک رو مصرف میکنه و چه تاثیری رو پینگ و سرعت داتلود داره وکلا تا چه مقدار باشه مشکل نداره

ahwazp30
28-01-2018, 22:20
تخمینی از طریق گوگل مپ...

تخمینی که نمیشه چون به احتمال قوی سیم ها مستقیم نیستند ولی گوگل مپ مستقیم میزنه اما خودم تخمینی فکر میکنم حدود 2 کیلومتر باشه .میگم با تعویض زوج ها از توی پست یا کافو میشه ریت بالاتری گرفت ؟

AVAVA
29-01-2018, 03:09
تخمینی که نمیشه چون به احتمال قوی سیم ها مستقیم نیستند ولی گوگل مپ مستقیم میزنه اما خودم تخمینی فکر میکنم حدود 2 کیلومتر باشه .میگم با تعویض زوج ها از توی پست یا کافو میشه ریت بالاتری گرفت ؟
ممکنه چیزی که میگید درست باشه اما من گفتم تخمینی میزنه یعنی دقیق نیست
به هر حال ممکنه با تعویض زوج ها وضعیت بهتر باشه یا به کل نابود بشی :n02:
اینو ببین شما باید حداکثر در بهترین شرایط ممکنه 16 مگ داشته باشید

AVAVA
29-01-2018, 03:23
avava عزیز خیلی از لطفت ممنونم
پیشگامان سقف سرویس رو تا 24 مگ باز میزاره من با پشتیبانی تماس گرفتم گفت اگر خطت کشش داشته باشه میتونی ازتمام پهنای باند استفاده کنی میخاستم عکس از مودم بزارم که فعلا محدودیت دارم ولی وقتی stabillity adjusment رو disble هست خطم تا 21مگ رو جواب میده و snr 11تا 12 متغیره snr رو 6db بالا بردم snr فرقی تکرده خطم رو 23 مگ ثابته ماکزیمم ریت هم رو 25 مگ هست طی 2 روز 1 ساعت مقدار crc 3560 هست تقریبا روزی 1700 ارور میده میخام بدونم چقدر از حجم ترافیک رو مصرف میکنه و چه تاثیری رو پینگ و سرعت داتلود داره وکلا تا چه مقدار باشه مشکل نداره
درود بر شما ، خواهش می کنم
مطمئن هستم میخواهی سرعت 16 مگ بخری و یا داری به هر حال از اونجای که معیار سرویس های جدید سرعته و بعد حجم پیشنهاد میکنم روی سرعت 16 مگ فیکسش کنی به چه دلیل وقتی SNR بیاد نزدیک به 10 اون وقت CRC شروع به انداختن خط میکنه اما اگر SNR بالاتر باشه مثلا نزدیک به 15 یا 17 دیگه CRC کمتری میندازه البته این میزان طی دو روز بد نیست میشه باهاش سر کرد ، مصرف نداره این خطایست که روی سرویست رخ میده و باعث میشه در یک لحظه یکی از پک هات ارسالی و یا دریافتی که تفکیک شدست به مودم نرسه (این باعث از بین رفتن ترافیک میشه)بهترین حالت اینکه صفر باشه ولی با اینترنت این مملکت محاله صفر بمونه ولی انقدرا هم که فکر میکنی نیست شاید به 100 مگ هم نرسه
روی پینگ و سرعت دانلود اصلا تاثیر نداره
هر چقدر SNR بیشتر باشه CRC کمتری رخ میده ، مثل فرزند کمتر زندگی بهتر :n02::n09:

dadash42
29-01-2018, 07:18
یعنی 3560 crc مبادل حدوداً 100مگ حجم میشه؟
من که فقط تو یه روز 10,000 crc دارم, از حجم تو صفحه آسیاتک هیچی کم نکرده
تو google یه جدول یا مطلبی از نصبت crc error به حجم mb پیدا نکردم

AVAVA
29-01-2018, 10:30
یعنی 3560 crc مبادل حدوداً 100مگ حجم میشه؟
من که فقط تو یه روز 10,000 crc دارم, از حجم تو صفحه آسیاتک هیچی کم نکرده
تو google یه جدول یا مطلبی از نصبت crc error به حجم mb پیدا نکردم
نه اینطور نیست ، منم نوشتم مصرف نداره و فقط خطاست ، هر درخواستی که ارسال بشه یعنی دارید از اینترنت استفاده می کنید و این یعنی استفاده از حجم اما انقدر ناچیزه که حتی به چشم هم نمیاد الان حجم ها نسبت به قبل خیلی بیشتر شده و میشه نادیده گرفت مثل گرفتن پینگه نه تست سرعت ، snr بیاد زیر ۱۰ تا شدیدا crc میندازه مودم و این یک بدی داره که نمیزاره کشش خط رو بگیرید مثلا سرویستون روی ۴ مگه با ۴ مگ هم متصلید اما چون داره crc میندازه سرویستون سرعتش کم میشه و میاد روی ۳.۸ تا ، بخاطر همین کارشناسا میگن که سرعتتون کمه چون snr شما پایینه در واقع مودم داره خطا میندازه که شما سرعت خوبی ندارید اما اگر snr مناسبی داشته باشید حتی روزی ۱۰۰۰ تا هم بندازه ، نهایت سرعت سرویستون رو میتونید بگیرید
به هر حال بهترین حالتش اینکه صفر باشه ولی خوب نمیشه
روی پینگ تاثیر نداره روی سرعت دانلود هم نه اگر خیلی snr بیاد پایین بله سرعت دانلود کم میشه اما مناسب باشه دیگه مشکلی نیست

sms11
29-01-2018, 10:43
دوستان بنظرتون وضعیت این خطم چطوره؟ نمیدونم چرا اینقد بالا پایین داره.دیروز بعد از صحبت با پشتیبانی شرکت سرعت دانلودم 1.6 مگابایت بود.امروز رسیده به 1.3 مگ
واقعا ایراد از کجاس؟

dadash42
29-01-2018, 11:18
یه هفته مودم asus دارم تونستم با وجود فاصله زیاد از مخابرات و نویز زیاد خطم ثابت رو 6مگ با snr 7 تنظیم کنم
فقط هر یکی دو هفته آسیتک سرعتمو رو 4 مگ کم میکنه, باید هر دفعه زنگ بزنم دوباره رو 8 ببنده. اینم یه اذیت شده

AVAVA
29-01-2018, 11:28
یه هفته مودم asus دارم تونستم با وجود فاصله زیاد از مخابرات و نویز زیاد خطم ثابت رو 6مگ با snr 7 تنظیم کنم
فقط هر یکی دو هفته آسیتک سرعتمو رو 4 مگ کم میکنه, باید هر دفعه زنگ بزنم دوباره رو 8 ببنده. اینم یه اذیت شده

میتونید به صورت جدی تهدیدشون کنید اگرم دیدید وضع به همین صورت میمونه تخلیه کنید حق ندارند بدون اجازه کاربر روی سرویس تنظیماتی رو انجام بدن جواب نگرفتید می توانید شکایت کنید به 195 حساب کار دستشون میاد...

ahwazp30
29-01-2018, 11:29
ممکنه چیزی که میگید درست باشه اما من گفتم تخمینی میزنه یعنی دقیق نیست
به هر حال ممکنه با تعویض زوج ها وضعیت بهتر باشه یا به کل نابود بشی :n02:
اینو ببین شما باید حداکثر در بهترین شرایط ممکنه 16 مگ داشته باشید
اره قبل از كابل برگردون حداكثر كشش خط ١٥ مگ بود كه مال من روي ١٠ مگ بود ولي بعد از كابل برگردون حداكثر كشش خط شده ٢ مگ ، گفتم شايد يه اميدي باشه و با تعويض زوج ها برگرده به حالت قبل ، بعد از كابل برگردون يك سري زوج ها رو از پست و كافو اومدن جابه جا كردن تا تلفن وصل شد

AVAVA
29-01-2018, 11:37
دوستان بنظرتون وضعیت این خطم چطوره؟ نمیدونم چرا اینقد بالا پایین داره.دیروز بعد از صحبت با پشتیبانی شرکت سرعت دانلودم 1.6 مگابایت بود.امروز رسیده به 1.3 مگ
واقعا ایراد از کجاس؟

این خط مناسب سرویس 16 مگ نیست بهترین سرویسی که میتوانید بگیرید سرویس 8 مگ هست یا سرویس 16 بگیرید و روی 12 مگ یا 10 مگ فیکسش کنید
ریت دانلود روی 12 مگ هستش و کشش خط روی 14 مگ هست snr دانلود هم روی 13
اگر درست حدس زده باشم باید فاصله شما تا مرکز مخابراتی بین 1.5 کیلومتر تا 2 کیلومتر باشه ، در این صورت سیم کشی داخلی تون رو بررسی کنید ببنید جای مشکل نداره ، از کدام شرکت سرویس میگیری؟

dadash42
29-01-2018, 11:41
میتونید به صورت جدی تهدیدشون کنید اگرم دیدید وضع به همین صورت میمونه تخلیه کنید حق ندارند بدون اجازه کاربر روی سرویس تنظیماتی رو انجام بدن جواب نگرفتید می توانید شکایت کنید به 195 حساب کار دستشون میاد...
کارمندنان آسیاتک هر دفعه بهانه میارن خطم نویز زیاد داره, بخاطر فاصله از مخابرات, میگن باید رو 4مگ ببندن نویز کمشه
منم میگم مودمه خوبی دارم با snr7 و 6مگ قطعی ندارم وادار میکنم دوباره رو 8مگ ببندن
بازهم بعد از یکی دو هفته یکی تو آسیاتک بیکاره میره سرعتمو رو 4مگ میبنده

AVAVA
29-01-2018, 11:43
اره قبل از كابل برگردون حداكثر كشش خط ١٥ مگ بود كه مال من روي ١٠ مگ بود ولي بعد از كابل برگردون حداكثر كشش خط شده ٢ مگ ، گفتم شايد يه اميدي باشه و با تعويض زوج ها برگرده به حالت قبل ، بعد از كابل برگردون يك سري زوج ها رو از پست و كافو اومدن جابه جا كردن تا تلفن وصل شد
خوب از طریق مخابرات باید پیگیری کنی ، ببینید همسایه های شما هم همین مشکل رو دارند اگر برای اونها این مشکل پیش اومده که هیچ امیدی نیست اگر مشکلی نبود براشون جای امیدی هست که با تعویض بشه برگشت به حالت قبل ، ممکنه سوکت شما توی مخابرات خراب شده باشه یا یکی خراب برای شما گذاشتن ، به هر حال باید درخواست بدید به مخابرات

AVAVA
29-01-2018, 11:51
کارمندنان آسیاتک هر دفعه بهانه میارن خطم نویز زیاد داره, بخاطر فاصله از مخابرات, میگن باید رو 4مگ ببندن نویز کمشه
منم میگم مودمه خوبی دارم با snr7 و 6مگ قطعی ندارم وادار میکنم دوباره رو 8مگ ببندن
بازهم بعد از یکی دو هفته یکی تو آسیاتک بیکاره میره سرعتمو رو 4مگ میبنده
پروفایل 6 مگ ببندن دیگه :n01: یادمه توی پارس انلاین که بودم ریت خطمو هی بالا میبردن من کلانه اینترنت dsl رو برای گیم میگیرم اون موقع که پارس بودم 2 مگ نامحدود میگیرفتم و پروفایل پینگ 2 فعال می کردم چون کشش خط 7 مگ میرفت مداوم می اوردنش روی 4 مگ که باعث میشد پروفایل گیمم بپره اما برای من فایده نداشت چون سرعت 4 مگ بهم نمیداد نهایتن روی 2.5 می اومد و تصمیم گرفتم بزارمش روی 2 مگ ، بعد از این قصه ها گوشی رو برداشتم شستمشون رو انداختمشون روی بند :n09: از اون موقع به بعد دیگه ندیدم خطم رو دست کاری کنن
جالبه برای همه تعیین و تکلیف هم میکنن :n24: دفعه بعدی یه شکایت بنویس به 195 اون موقع باید پاسخگو باشن که چرا بدون اجازه کاربر خط رو دستکاری میکنن

sms11
29-01-2018, 12:05
این خط مناسب سرویس 16 مگ نیست بهترین سرویسی که میتوانید بگیرید سرویس 8 مگ هست یا سرویس 16 بگیرید و روی 12 مگ یا 10 مگ فیکسش کنید
ریت دانلود روی 12 مگ هستش و کشش خط روی 14 مگ هست snr دانلود هم روی 13
اگر درست حدس زده باشم باید فاصله شما تا مرکز مخابراتی بین 1.5 کیلومتر تا 2 کیلومتر باشه ، در این صورت سیم کشی داخلی تون رو بررسی کنید ببنید جای مشکل نداره ، از کدام شرکت سرویس میگیری؟

میدونم که این مناسب 16 مگ نیست اما بخاطر نامحدود بودن سرویس ازش استفاده میکنم.
سیم کشی مشکلی نداره.چون چند سال پیش سیم کشی رو مجددا تعویض کردیم و سیم قبلی کاملا از سیم جدید جدا شده.اما نکته ای که هست اینکه ممکنه اسپلیتر بعد از سه سال کار کردن دچار مشکل شده باشه.حالا بنظرتون چه کارایی میتونم بکنم که سرعتم حداقل روی همون 1.6 مگ ثابت بمونه و نوسان نداشته باشه؟

crash00
29-01-2018, 12:40
با مقدار attenuation میتونیدطول سیم کشی تا dslam رو تخمین بزنید...
+
زیاد روی این stability adjustment مودم های asus حساب باز نکنید دلیل داره که حداقل مقدار snr رو 6 میگیرن (بعضی جاها هم 10) مقدار snr از یه حدی کم بشه packetloss و latancy خیلی زیاد میشه در نهایت هم desync میشید... توصیه من اینه که روی 0 باشه مگر اینکه تو یه ساعاتی قطعی داشته باشید که توی اون شرایط روی -1 یا -2 تنظیمش کنید...

AVAVA
29-01-2018, 12:59
میدونم که این مناسب 16 مگ نیست اما بخاطر نامحدود بودن سرویس ازش استفاده میکنم.
سیم کشی مشکلی نداره.چون چند سال پیش سیم کشی رو مجددا تعویض کردیم و سیم قبلی کاملا از سیم جدید جدا شده.اما نکته ای که هست اینکه ممکنه اسپلیتر بعد از سه سال کار کردن دچار مشکل شده باشه.حالا بنظرتون چه کارایی میتونم بکنم که سرعتم حداقل روی همون 1.6 مگ ثابت بمونه و نوسان نداشته باشه؟
اره ممکنه خراب هم بشه من یه رم کامپیوتر خریدم اکبند بود اما سوخته بود! شما یه وسیله بخرید ممکنه فرداش بسوزه... اگر پریز نزدیک به پنجره هست ببین خراب نشده معمولا پریز های نزدیک به پنجره خراب میشن البته خیلی کم پیش میاد ولی بررسی کن ببین محل قرار گیری سوکت تلفن سولفاته نشده کابلی که بین پریز تا مودم هست ببین مشکل نداره
با این همه با این کشش خط و ریتی که میخواین نوسان جز جدا نشدنی خط شماست ، اسپلیتر دی لینک بخرید بهتره... :n16:

mrsaber
29-01-2018, 15:16
سلام دوستان ...
خونه ما نزدیک مخابرات هستش
قبلا نامحدود مخابرات 512 داشتم .... الان یک هفتس که عوض کردم و 2 مگ محدود گرفتم ولی فوق العاده زیاد قطعی اینترنتم زیاد شده .... 10 دقیقه وصله و بعد قطع میشه ... الان هم که تهران برف اومده بدتر شده
در ضمن سرعت دانلود هم در بهترین حالت همون 250 کیلو بایت هستش یعنی انگار هنوز share هستش

زنگ هم زدم مخابرات ... قراره با من تماس بگیرن
کسی پیشنهادی نداره ... نمی دونه قضیه از چه قراره
قبلا که 512 داشتم نه قطعی داشتم و نه کاهش سرعت ... سرعتم همش 60 کیلوبایت بود
اینم وضعیت خطم

smk1369
29-01-2018, 18:53
سلام دوستان ...
خونه ما نزدیک مخابرات هستش
قبلا نامحدود مخابرات 512 داشتم .... الان یک هفتس که عوض کردم و 2 مگ محدود گرفتم ولی فوق العاده زیاد قطعی اینترنتم زیاد شده .... 10 دقیقه وصله و بعد قطع میشه ... الان هم که تهران برف اومده بدتر شده
در ضمن سرعت دانلود هم در بهترین حالت همون 250 کیلو بایت هستش یعنی انگار هنوز share هستش

زنگ هم زدم مخابرات ... قراره با من تماس بگیرن
کسی پیشنهادی نداره ... نمی دونه قضیه از چه قراره
قبلا که 512 داشتم نه قطعی داشتم و نه کاهش سرعت ... سرعتم همش 60 کیلوبایت بود
اینم وضعیت خطم

با این Attenuation به نظر میاد تجهیزات DSLAM تو زیرزمین خوتنون باشه :n02::n02::n02:
این SNR به نظر نمیاد مشکل قطعی از طرف شما باشه ولی یه تست از سرخط بگیر. 2 مگابیت ----> 250 کلوبایت
کاش MAX Rate رو هم نشون میدادی و اینکه برای سرویس 2 مگ نیازی به Modulation ADSL2PLUS نیست پیشنهاد میشه برای پایداری بیشتر روی G.DMT سوییچ کنید

disbeliver
29-01-2018, 21:02
avava جان این روفایل پینگ 2 رو که میگی از کدوم قسمت ایسوس باید فعالش کنم یک توضیحی هم در مورد mtu و mms بده که روچند بزارمش بهتره دیفالتش 1492هست زنگ زدم پشتیبانی گفت mtu رو 1446 بزاری یکم پینگ پایین تر میاد ولی mms رو نمیدونست که باید بهش یک عددی بدم وگرنه میره رو همون 1492

roohroba
29-01-2018, 21:05
سلام و درود. دوستان میشه لطف کنید بفرمایید خط تلفن من با این مشخصات که قرار دادم، روی حداکثر چه پهنای باندی جواب میده؟
من از مخابرات سرویس 2 مگابیتی غیر حجمی دارم که البته چون حجم تموم شده الان 128 هستش، مقدار SNR از وقتی 128 شده یه کم بالاتر رفته،قبلا 10 بود. سرعت دانلود هم حدود 300 کیلوبایت بود.

ahwazp30
29-01-2018, 22:35
خوب از طریق مخابرات باید پیگیری کنی ، ببینید همسایه های شما هم همین مشکل رو دارند اگر برای اونها این مشکل پیش اومده که هیچ امیدی نیست اگر مشکلی نبود براشون جای امیدی هست که با تعویض بشه برگشت به حالت قبل ، ممکنه سوکت شما توی مخابرات خراب شده باشه یا یکی خراب برای شما گذاشتن ، به هر حال باید درخواست بدید به مخابرات

والا منطقه ما یه طوریه که کسی نمیدونه اینترنت چیه این سه چهار نفری همکه دارن ایرانسل استفاده میکنن اگر منظورت توی mdf هست که از اون جا هیچی خراب نیست چون یه اشنا داشتم همه رو چک کرد ok بودن حتی الان هم که اومدم شاتل تغییری نکرد و مطمینم از همون سیم هاست که جابه جا کردن ولی نمیدونم درست میشه یا نه از طرفی پست ما هم کاملا پره و زوج خالی نداره مگر اینکه با همسایه ها جابه جا کنن .وجدانن این چه کاریه که میکنن زدن adsl منو ترکوندن:n09:

AVAVA
30-01-2018, 05:17
avava جان این روفایل پینگ 2 رو که میگی از کدوم قسمت ایسوس باید فعالش کنم یک توضیحی هم در مورد mtu و mms بده که روچند بزارمش بهتره دیفالتش 1492هست زنگ زدم پشتیبانی گفت mtu رو 1446 بزاری یکم پینگ پایین تر میاد ولی mms رو نمیدونست که باید بهش یک عددی بدم وگرنه میره رو همون 1492
mtu که روی 1492 ستش کنید mms نمیدونم چیه ندیدم ، پروفایل 2 مگ رو با زنگ زدن به پشتیبانی فنی فعال کنید

سلام و درود. دوستان میشه لطف کنید بفرمایید خط تلفن من با این مشخصات که قرار دادم، روی حداکثر چه پهنای باندی جواب میده؟
من از مخابرات سرویس 2 مگابیتی غیر حجمی دارم که البته چون حجم تموم شده الان 128 هستش، مقدار SNR از وقتی 128 شده یه کم بالاتر رفته،قبلا 10 بود. سرعت دانلود هم حدود 300 کیلوبایت بود.

خط شما نویز زیادی داره پیشنهاد میکنم ببرید روی adsl2 نویزتون بهتر بشه ، کابل کشی داخلیتون رو بررسی کنید یا ببرید سر خط ، حداکثر روی 4 مگ جواب میده ... موفق باشید :n16:

والا منطقه ما یه طوریه که کسی نمیدونه اینترنت چیه این سه چهار نفری همکه دارن ایرانسل استفاده میکنن اگر منظورت توی mdf هست که از اون جا هیچی خراب نیست چون یه اشنا داشتم همه رو چک کرد ok بودن حتی الان هم که اومدم شاتل تغییری نکرد و مطمینم از همون سیم هاست که جابه جا کردن ولی نمیدونم درست میشه یا نه از طرفی پست ما هم کاملا پره و زوج خالی نداره مگر اینکه با همسایه ها جابه جا کنن .وجدانن این چه کاریه که میکنن زدن adsl منو ترکوندن:n09:
خوب شما در خواست بده ببنید چطور میشه بلاخره یه راهی هست که از این وضعیت در بیاید ، منطقه ما هم مثل شماست کسی نمیدونه چیه ، من فکر میکنم پورت مخابراتی شما خراب شده چرا درخواست بررسی پورت رو نمیدید؟ ممکنه از اون باشه

ahwazp30
30-01-2018, 10:14
mtu که روی 1492 ستش کنید mms نمیدونم چیه ندیدم ، پروفایل 2 مگ رو با زنگ زدن به پشتیبانی فنی فعال کنید

خط شما نویز زیادی داره پیشنهاد میکنم ببرید روی adsl2 نویزتون بهتر بشه ، کابل کشی داخلیتون رو بررسی کنید یا ببرید سر خط ، حداکثر روی 4 مگ جواب میده ... موفق باشید :n16:

خوب شما در خواست بده ببنید چطور میشه بلاخره یه راهی هست که از این وضعیت در بیاید ، منطقه ما هم مثل شماست کسی نمیدونه چیه ، من فکر میکنم پورت مخابراتی شما خراب شده چرا درخواست بررسی پورت رو نمیدید؟ ممکنه از اون باشه

نه اگه از پورت بود که موقع تعویض سرویس دهنده چون پورت عوض میشه درست میشد که نشد ، از پورت نیست فقط از همون سیم هاس .میگم اگه به سیم بان ها پول بدم سیم ها رو جابه جا میکنن یا از زیر کاردرمیرن ؟

AVAVA
30-01-2018, 10:30
نه اگه از پورت بود که موقع تعویض سرویس دهنده چون پورت عوض میشه درست میشد که نشد ، از پورت نیست فقط از همون سیم هاس .میگم اگه به سیم بان ها پول بدم سیم ها رو جابه جا میکنن یا از زیر کاردرمیرن ؟
نه، هر شماره دارای یک رنگ خاص و شماره خاص روی کابله که از mdf مشخص میکنه که این کابل مال کدام شمارس ، رفتی مخابرات ببینی جریان چیه؟

disbeliver
30-01-2018, 11:06
خب شما چرا یک خط جدید نمیگیری من خونمون 2 تا خط داشتیم ولی نویز داشت یدونه جدید گرفتم نامردا 218 تومن کردن خیلی بهتر شد در صورتی که از یک کابل برام اورد شما میگی mdf جای خالی نداره خط جدید درخواست بدی مجبورن کابل جدید برات بکشن باید وضعیت نویزت بهتر بشه

masoud_5april
30-01-2018, 16:51
خب شما چرا یک خط جدید نمیگیری من خونمون 2 تا خط داشتیم ولی نویز داشت یدونه جدید گرفتم نامردا 218 تومن کردن خیلی بهتر شد در صورتی که از یک کابل برام اورد شما میگی mdf جای خالی نداره خط جدید درخواست بدی مجبورن کابل جدید برات بکشن باید وضعیت نویزت بهتر بشه
مثلا ما الان خطمون فیبر نوری هست، اگر خط جدید بکشن میشه مسی گرفت ؟ یا کلا فیبره؟

disbeliver
30-01-2018, 17:31
خوشبختانه مدیر عامل مخابرات گفته که دیگه توسعه فیبر نوری بعلت فراهم نبودن زیر ساخت متوقف شده واریه خدمات بربستر کابل مسی انجام میشه تو گوگل سرچ کن مصاحبه کاملش هست اگر کابل فعلی شما خط خالی نداشته احتمال داره برات کابل مسی بکشن وزیر فناوری اطلاعات گفته انحصار ارایه اینترنت بر بستر فیبر نوری باید از انحصار مخابرات خارج بشه پس حتما یک خط رو فیبر نوری نگه دار چون اونوقت بر عکس الان همه آرزو میکنن خطشون فیبر نوری باشه من خودم برای یک خطمون در خواست فیبر دادم
یچیز دیگه هم هست من شندیم بعضی مناطق که ظرفیت پر هست از داخل کافو یک سیم رو به دو خط وصل میکنن برای تلفن مشکلی ایجاد نمیکنه چون فقط از مقدار کمی از ظرفیت سیم استفاده میشه ولی بدشت نویز خط بالا میبره

L.utus
30-01-2018, 19:46
دستگاه POS هم نویز میندازه و باعث کاهش کیفیت نت میشه؟
من دستگاه POS رو که به پریز وصل می کنم SNR Margin میاد روی 6 و Attainable Rate روی 3500
ولی دستگاه POS رو که قطع می کنم SNR Margin میاد روی 30 و Attainable Rate روی 11000
برای دستگاه POS هم لازمه اسپلیتر جدا بگیرم؟ درست میشه؟

===

در کل کیفیت خط مناسبه با توجه به عکس یا نه؟

ahwazp30
30-01-2018, 21:34
نه، هر شماره دارای یک رنگ خاص و شماره خاص روی کابله که از mdf مشخص میکنه که این کابل مال کدام شمارس ، رفتی مخابرات ببینی جریان چیه؟

نه والا نرفتم فقط میدونم وقتی کابل برگردون کردن تلفن قطع شد ولی اینترنت وصل بود که البته کششش به شدت کم شده بود بعد از مخابرات اومدن جای سیم ها رو از توی پست دم در خونه عوض کردن تا بوق تلفن اومد ولی روی اینترنت تاثیری نداشت نه قطع شد نه درست شد.معلوم نیست چه قلطی کردن تو زیرساخت منطقمون که همچین گندی زدن.منم امید ندارم که درست بشه گفتم شاید یک درصد احتمال داشته باشه.

Shr776
31-01-2018, 00:40
سلام به دوستان
من دو هفته پیش مودم معمولی تی پی لینک داشتم و بدون مشکل دانلود داشتم
حتی مخابرات به من میگفت خطت دو مگ بیشتر ساپورت نمیکنه ولی من روی 5 مگ هم دانلود داشتم یعنی 512 کیلو بایت در ثانیه

خلاصه دو هفته پیش مودم ایسوس گرفتم مدل N14u B1
از وقتی این مودمو گرفتم سرعتم افتضاح شده
حتی بیشتر از 350 کیلو بایت نمیره یعنی نهایت رو 3 مگ قفل میشه
اما بدتر از همه اینکه بدلیل نویز روی خط مدام سرعتم افت میکنه و حتی به زیر صد هم میرسه و مجبورم در روز چند بار ریستش کنم

اینطور که تو سایتها خوندم چند عامل میتونه مهم باشه
یکی گزینه ماژولاسیون هست که برای من روی G.DMT هست و حتی روی ADSL2+ هم گذاشتم بهتر نشد

گزینه دیگه هم میگن SRA هست که بدلیل نویز سرعت رو کاهش میده تا خط قطع نشه.

خلاصه دوستان یه راهنمایی کنن چکار کنم مشکل افت سرعتم برطرف بشه
خلاصه این مودم ایسوس با تمام گرونیش بدجوری به ما ضد حال زده

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
با تشکر