ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Armin.Computer
13-07-2013, 17:06
فقط با توجه به اینکه پورت رو ی 4096 بسته شده این سرعت Kps188 درسته؟!!:n13:
نباید بیشتر از این حرفا باشه سرعت؟

پورت 4096 باید تا 500-512 کیلو سرعت بده
البته به شرط عدم محدودیت از سمت اکانتینگ

lastwall
13-07-2013, 18:07
پورت 4096 باید تا 500-512 کیلو سرعت بده
البته به شرط عدم محدودیت از سمت اکانتینگ

همین این اکانتینگ چیه؟
الان 256 نامحدود پارس آنلاین این جوری بستن پورتو...:n13:

Armin.Computer
13-07-2013, 18:21
همین این اکانتینگ چیه؟
الان 256 نامحدود پارس آنلاین این جوری بستن پورتو...:n13:

ببین هر شرکت یک سیستم اکانتینگ داره
یعنی شما رو به یک سرعت خاص محدود می کنه
شاید خط رو 8 مگ بسته شه ولی تا 5 مگ بیشتر سرعت نده
اکانتینگ به صورت user:
همون صفحه ای که شما اطلاعات adsl مثل تاریخ اتمام و... رو چک می کنید
اکانتینگ به صورت admin:
همون صفحه ای که isp برای شما یوزر می سازه و میگه که سرعت این یوزر چه قدر باشه!

ghadami2005
16-07-2013, 21:31
دوستان چطوره؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Armin.Computer
16-07-2013, 22:44
دوستان چطوره؟

خوبه :دی
فیبر نوری هست؟

jona
17-07-2013, 12:17
یکی از دوستان اهل فن این رو تفسیر کنه بی زحمت

فکر کنم این پست من جا موند

Armin.Computer
17-07-2013, 18:06
فکر کنم این پست من جا موند

من دقیق این مقایدر رو نمی شناسم
مشکلی داری با خط؟

jona
17-07-2013, 23:53
من دقیق این مقایدر رو نمی شناسم
مشکلی داری با خط؟
طبق گفته پشتیبانی چون ما از مرکز مخابراتی خیلی دوریم خط من نویز زیادی داره و دلیل قطع و وصلیش همینه واسه همین خط من که روی 3 مگابیت بود رو اورد روی 1 مگابیت و الان دیگه قطع نمیشه ولی سرعتش افتضاح شده
میخوام ببینم راست میگه یا نه
اینم عکس کامل

Armin.Computer
18-07-2013, 00:11
طبق گفته پشتیبانی چون ما از مرکز مخابراتی خیلی دوریم خط من نویز زیادی داره و دلیل قطع و وصلیش همینه واسه همین خط من که روی 3 مگابیت بود رو اورد روی 1 مگابیت و الان دیگه قطع نمیشه ولی سرعتش افتضاح شده
میخوام ببینم راست میگه یا نه
اینم عکس کامل

من شنیدم که ممکنه با پایین اوردن پهنای باند مشکل لینک حل بشه
نمی تونید نویز رو از بین ببری؟

amin_v30
18-07-2013, 10:10
اساتید با عرض سلام میخواستم بدونم اصلا چیزی به اسم نویز مقطعی یا ساعتی داریم؟
چون توی یه بازه ساعتی خاصی حدودا 4 ساعت ( 14الی 18) این چراغ لینک ما هی میپره وصل میشه ولی در بقیه ساعات روز کیفیت و نویز خط نرمال هست !!!

hossein019940
18-07-2013, 10:18
نویز میاد پایین از اونور کیفیت خطت هم میره بالا
به خاطر همین بیشتر کاربرا نویز دارن به خاطره اینه که به شرکت ارائه دهنده سرویسشون میگم پهنای باند خطشونو بالا ببرن
الان شما اگه خطتون رو 1 مگ باشه نویز و کیفیت خطت رو چک کن بهد دوباره ببرن 4مگ دوباره عدد هارو مقایسه کن

hossein019940
18-07-2013, 10:19
اساتید با عرض سلام میخواستم بدونم اصلا چیزی به اسم نویز مقطعی یا ساعتی داریم؟
چون توی یه بازه ساعتی خاصی حدودا 4 ساعت ( 14الی 18) این چراغ لینک ما هی میپره وصل میشه ولی در بقیه ساعات روز کیفیت و نویز خط نرمال هست !!!
نویز ساعتی نداریم ولی ممکنه بعضی خطت ها نویزشون 1عدد بالا بره یا پایین
اون ممکنه از شرکتی که سرویس میگیری باشه یا مشکل از اسپلیتر باشه
اتصال دم در رو چک کن

amin_v30
18-07-2013, 10:29
نه اختلاف که 1 عدد نیست نویز از 30 میره 38 اینا
snr از 24 میره رو 8 !!!
از اسیاتک دارم و بدون اسپلیتر و با اسپیلیتر چک کردم تو این ساعات فرقی نکرد..!!!
از اردیبهشت اینجوری شده قبلش این مشکل نبود

hossein019940
18-07-2013, 10:33
ممکنه از اسیاتک باشه
یا از مرکز مخابرات
ولی به نظر من مشکل از خطت هست یعنی تو همون مرکز مخابرات خطت مشکل داره

amin_v30
18-07-2013, 10:48
حالا داداش باید زنگ بزنم اسیا تک یا مخابرات؟
اخه اسیا تک بزنم downstreem رو میاره پاییین اونوقت سرعت تو بقیه ساعات به هم میریزه میاد پایین

jona
18-07-2013, 11:34
والا من تا حالا راهی واسه از بین بردن نویز ندیدم اگرم منظورتون سیم کشیدن از دم در خونه هست که چون خونمون جنوبی هست امکانش نیست

Armin.Computer
18-07-2013, 11:54
والا من تا حالا راهی واسه از بین بردن نویز ندیدم اگرم منظورتون سیم کشیدن از دم در خونه هست که چون خونمون جنوبی هست امکانش نیست

معمولا با همون پایین اوردن دان استریم مشکل تا کمی حل میشه

poloton7
18-07-2013, 12:37
سلام-- این خط چطوره

Downstream Upstream
SNR Margin (dB): 22.9 21.2
Attenuation (dB): 27.5 13.9
Output Power (dBm): 18.3 12.6
Attainable Rate (Kbps): 14704 1053
Rate (Kbps): 3069 767

poloton7
18-07-2013, 12:40
ببخشید ویرایش-شد دوبار فرستادم

SNOW PATROL
18-07-2013, 12:58
دوستان این چطوره ؟ یک مگ نامحدود دارم البته

Mode:
ADSL_2plus

Traffic Type:
ATM

Status:
Up

Link Power State:
L0

Downstream
Upstream

Line Coding(Trellis):
On
On

SNR Margin (0.1 dB):
334
287

Attenuation (0.1 dB):
295
166

Output Power (0.1 dBm):
172
124

Attainable Rate (Kbps):
20140
984

Armin.Computer
18-07-2013, 13:06

Mode:
ADSL_2plus

Traffic Type:
ATM

Status:
Up

Link Power State:
L0

Downstream
Upstream

Line Coding(Trellis):
On
On

SNR Margin (0.1 dB):
334
287

Attenuation (0.1 dB):
295
166

Output Power (0.1 dBm):
172
124

Attainable Rate (Kbps):
20140
984

به نظر که خوب می یاد!
ظاهرا خط 20 مگ هم ساپورت می کنه
مشکل نباید داشته باشی

hossein019940
18-07-2013, 13:23
حالا داداش باید زنگ بزنم اسیا تک یا مخابرات؟
اخه اسیا تک بزنم downstreem رو میاره پاییین اونوقت سرعت تو بقیه ساعات به هم میریزه میاد پایین
زنگ بزن آسیاتک درسته پهنای باند خطت رو میارن پایین یه 2 روز همونطوری باشه بعد از دو روز دوباره بهشون بگو پهنای باند رو برگردونن به حالت قبل احتمالا خوب میشه چون من هم همین کار رو کردم نویزم همنطور پایین موند

jona
18-07-2013, 13:40

Mode:
ADSL_2plus

Traffic Type:
ATM

Status:
Up

Link Power State:
L0

Downstream
Upstream

Line Coding(Trellis):
On
On

SNR Margin (0.1 dB):
334
287

Attenuation (0.1 dB):
295
166

Output Power (0.1 dBm):
172
124

Attainable Rate (Kbps):
20140
984

یه سوال دیگه اینجا پیش میاد
من خطم نویزش 200 دسی بل هست و میگن تا 1 مگ ساپورت میکنه پس چه طور ایشون خطشون نویز 334 دسی بل هست ولی تا 20 مگابیت ساپورت میکنه؟
فکر میکنم این صبانت کیفیت آشغالی داره میده
در ضمن یه تفاوت دیگه که فکر کنم ربط داشته باشه نگاه کنید MODE رو برای من نوشته ADSL_G در حالی که برای ایشون نوشته ADSL2PLUS

alichelsa
18-07-2013, 14:03
دوستان برای من چطوره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Armin.Computer
18-07-2013, 14:09
یه سوال دیگه اینجا پیش میاد
من خطم نویزش 200 دسی بل هست و میگن تا 1 مگ ساپورت میکنه پس چه طور ایشون خطشون نویز 334 دسی بل هست ولی تا 20 مگابیت ساپورت میکنه؟
فکر میکنم این صبانت کیفیت آشغالی داره میده
در ضمن یه تفاوت دیگه که فکر کنم ربط داشته باشه نگاه کنید MODE رو برای من نوشته ADSL_G در حالی که برای ایشون نوشته ADSL2PLUS
کدوم 200 هست؟

دوستان برای من چطوره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کیفیت خط معمولی
576 بیشتر هم سرعت نمی ده

alichelsa
18-07-2013, 14:19
کدوم 200 هست؟

کیفیت خط معمولی
576 بیشتر هم سرعت نمی ده
دوست عزیز من 512 گرفتم با این اوصاف چطوره؟

amin_v30
18-07-2013, 14:20
زنگ بزن آسیاتک درسته پهنای باند خطت رو میارن پایین یه 2 روز همونطوری باشه بعد از دو روز دوباره بهشون بگو پهنای باند رو برگردونن به حالت قبل احتمالا خوب میشه چون من هم همین کار رو کردم نویزم همنطور پایین موند
داداش این DSL MODE رو عوض کنم تاثیری تو کمتر شدن نویز نداره؟
الان adsl2+ هست

Armin.Computer
18-07-2013, 14:24
دوست عزیز من 512 گرفتم با این اوصاف چطوره؟

512 گرفتی رو 576 بستن
همون 576 سرعتت بیشتر نمیشه
نامحدود یا محدود؟

alichelsa
18-07-2013, 14:35
512 گرفتی رو 576 بستن
همون 576 سرعتت بیشتر نمیشه
نامحدود یا محدود؟
من نامحدوده از مخابرات گرفتم کرج هم هستم با این اوصاف و عکسی که گذاشتم چطوری هست؟

hossein019940
18-07-2013, 14:35
داداش این DSL MODE رو عوض کنم تاثیری تو کمتر شدن نویز نداره؟
الان adsl2+ هست
اره تاثیرش زیاده
برو روی adsl2بزار برای بیشتر کاربرا رو همین جواب میده اگه نشد تک تک امتحان کنن ببین کدوم نویزت رو کمتر میکنه

jona
18-07-2013, 14:57
کدوم 200 هست؟

تو عکس مودمم SNR MARGIN رو نوشته 200 دسی بل دیگه البته برای آپلود و برای دانلود هم 193 دسی بل
این ADSL MODE رو میتونم خودم عوض کنم؟ یا باید از طرف صبانت عوض بشه؟

a1l2i3z4a5h6r7
18-07-2013, 15:23
سلام دوستان اینم مشخصات modem من به نظر شما snr من خوبه خطم رو 4 mg بستن
بعد یک سوال دیگه داشتم این که ما 2 تا پریز تلفن داریم یکیش از مودم وصله به پریز و تلفن و اسپیلت سر راهش قرار داره که این مشکل نداره اما تلفن دوم ما که پریز جدا داره موقعی که تلفن زنگ میخوره یا میخوهیم زنگ بزنیم ور میدارم modem من خود به خود ریست میشه و صدای خش خش میده یعنی مودم قطع میشه اسپیلت هم خریدم اما اسپلت سر راهش قرار دادم باز خش خش میکنه و قطع میشه مودم چیجوری باید هماهنگش کنم آیا باید سیم بکشم وصل کنم به مودمم و اسپلت رو قرار میدم چون اسپلت من فقط به تلفن وصل میکنم به مودم وصل نمیکنم (تلفن دوم ممنون) وایرلس dlink 4 پورت دارم ممنون میشم کمک کنید

Armin.Computer
18-07-2013, 15:57
من نامحدوده از مخابرات گرفتم کرج هم هستم با این اوصاف و عکسی که گذاشتم چطوری هست؟
داره سرعت واقعی میده
اگر 64 تا بده خوبه

تو عکس مودمم SNR MARGIN رو نوشته 200 دسی بل دیگه البته برای آپلود و برای دانلود هم 193 دسی بل
این ADSL MODE رو میتونم خودم عوض کنم؟ یا باید از طرف صبانت عوض بشه؟
معمولا مودم های دیگه واحدشون db هست ولی مثلا snr 20 هست
فکر کنم واسه شما هم snr 20 باشه
20 زیادم بد نیست

سلام دوستان اینم مشخصات modem من به نظر شما snr من خوبه خطم رو 4 mg بستن
بعد یک سوال دیگه داشتم این که ما 2 تا پریز تلفن داریم یکیش از مودم وصله به پریز و تلفن و اسپیلت سر راهش قرار داره که این مشکل نداره اما تلفن دوم ما که پریز جدا داره موقعی که تلفن زنگ میخوره یا میخوهیم زنگ بزنیم ور میدارم modem من خود به خود ریست میشه و صدای خش خش میده یعنی مودم قطع میشه اسپیلت هم خریدم اما اسپلت سر راهش قرار دادم باز خش خش میکنه و قطع میشه مودم چیجوری باید هماهنگش کنم آیا باید سیم بکشم وصل کنم به مودمم و اسپلت رو قرار میدم چون اسپلت من فقط به تلفن وصل میکنم به مودم وصل نمیکنم (تلفن دوم ممنون) وایرلس dlink 4 پورت دارم ممنون میشم کمک کنید
دو تا گوشی داری روی خط؟درسته؟
اگر اینجوریه
فکر کنم با گذاشتن یک اسپلیتر برای اون گوشی مشکل حل شه
شایدم با چند شاخه کردن سیم تلفن بتونی مشکل رو حل کنی ولی من تا حالا اینجوری نکردم!

jona
18-07-2013, 16:04
معمولا مودم های دیگه واحدشون db هست ولی مثلا snr 20 هست
فکر کنم واسه شما هم snr 20 باشه
20 زیادم بد نیست

خوب دسی بل همون db میشه دیگه بعد این رو نوشته 200 نه 20
نگفتید میشه adsl mode رو عوض کرد یا باید خود صبانت عوض کنه؟

Armin.Computer
18-07-2013, 16:09
خوب دسی بل همون db میشه دیگه بعد این رو نوشته 200 نه 20
نگفتید میشه adsl mode رو عوض کرد یا باید خود صبانت عوض کنه؟

فکر کنم snr شما همون 20 هست
پس 20 هم زیاد بد نیست :دی
سوال دوم رو دقیق نمی دونم :دی

a1l2i3z4a5h6r7
18-07-2013, 17:07
2تا گوشی دارم بله بعد این عکس که برای مودم گرفتم نویزم چجوری خوبه بعده میشه پهنای باندمو ارتقا داد یا نه ؟
بعد اسپیلتر گرفتم اما نمی دونم چیجوری وصلش کنه آیا باید سیم بکشم وصلش کنم به مودم ؟ چون یک گوشی با اسپیلت وصله و به مودم وصله که من دارم استفاده میکنم ولی گوشی دیگه مستقیم به پریز تلفن وصله که زنگ میخوره مودم ریست میشه خش خش داره

Armin.Computer
18-07-2013, 17:11
2تا گوشی دارم بله بعد این عکس که برای مودم گرفتم نویزم چجوری خوبه بعده میشه پهنای باندمو ارتقا داد یا نه ؟
بعد اسپیلتر گرفتم اما نمی دونم چیجوری وصلش کنه آیا باید سیم بکشم وصلش کنم به مودم ؟ چون یک گوشی با اسپیلت وصله و به مودم وصله که من دارم استفاده میکنم ولی گوشی دیگه مستقیم به پریز تلفن وصله که زنگ میخوره مودم ریست میشه خش خش داره

ببین به احتمال زیاد باید برای اون گوشی هم یک اسپلیتر بگیری یا حالت سیم کشی خونه رو عوض کنی!

a1l2i3z4a5h6r7
18-07-2013, 17:17
ببین به احتمال زیاد باید برای اون گوشی هم یک اسپلیتر بگیری یا حالت سیم کشی خونه رو عوض کنی!
دوست خوبم اسپیلت دارم الان این عکس مودمم کیفتم چی جوری یعنی نویزم زیاده ؟
بعد الان خط من رو روی 4mg بستن اگه بخوان زیاد کنن میکشه یا نه؟

hamid_Y2K
18-07-2013, 18:09
طرح آشنای خانواده:n03:
از چند روز قبل رمضان سرعت افتضاح شده البته قبلشم چنگی به دل نمیزد ! هر روز بدتر از دیروز میشه..امروز که هی اینترنت قطع میشد و چند ساعت وصل نمیشد تا همین ساعت دو که وصل شد.
اگه خط تلفن جدید بگیرم یه خط بدون نویز خواهد بود؟اصلا میشه روش اینترنت راه انداخت؟کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه؟

باید ببینی اول مشکل از سیم کشی خونه نباشه
تا جایی که می تونی مشکل رو حل کن
تو امضا من هم لینک در مورد نویز خط گذاشتم ببینش
درود
تاپیک رو از اول تا همینجا خوندم اطلاعات خوبی داره ممنون:n01:
سیم کشی ها رو فکر کنم حدود صد باری چک کرده باشم:n02:
اصلا نمیدونم از کجا بگم یا شروع کنم !
یه دو سه سالی از صبانت اینترنت داشتم تا سال پیش که یه مشکلی روی خط بوجود اومد که اصلا چراغ adsl ثابت نمیشد...
این نکته رو بگم که از وقتی این مشکل بوجود اومده بود وقتی با تلفن صحبت میکردیم, قشنگ صدای ویز ویز میومد... خلاصه صبانتی ها میگفتن زنگ بزنین مخابرات یک مامور بفرستن خط رو چک کنه...مامور هم هر وقتی میمومد میگفت خط مشکلی نداره برید سیم کشی داخل خونه رو بررسی کنید ...
خلاصه مشکل شد بین سر خط مخابرات وسیم کشی داخل خونه
گفتیم بیایم از مخابرات اینترنت بگیریم که دیگه مجبور بشن بیان خودشون وصل کنن و عیب یابی کنن ...که باز دیدیم همون مامور اومد...وقتی گفتیم اینترنت نمیتونیم بگیریم گفت اصلا اینترنت به ما ربطی نداره مشکل از شرکت اینترنتتون هست...گفتیم خوب اینترنت هیچی این نویزی که روی تلفن هست درستش کن میگفت تا دم در خونه یا همون سر خط مخابرات وظیفه ماست تحویل بدیم...
گفتیم باشه ، با گوشی مخصوص خودش که همراهش بود میگفت بیا گوش کن ببین صدایی روی این میشنوی یا نه که منم نمیشنیدم اونموقع که بعداً فهمیدم چون صدای بوقش ضعیف بود صدای نویز رو نمیشنیده بود تلفن بیسیم رو هم که قبول نداشت...
...دیگه وقتی زنگ میزدیم ماموره نمیومد ...حضوری رفتیم گفتیم یا این مشکل رو حل و کابل مارو عوض میکنید یا شکایت می کنیم:n02:....که ماموره رو فرستادن تا انجامش بده و اومد گفت نمیدونم از فلانجا تا همین سر خط خونتون عوض کردم حالا برید ببینید که مشکل حل شده یا نه
ما که گفتیم دیگه حتما درست شده:n02:رفتیم امتحان کردیم دیدیم ای بابا نخیر هم نویزه روی تلفن هست هم اینکه چراغ ای دی اس ال همونطوریه قطع میشه

ماموره خوشحال:n02:چون قبلا گفته بود مشکل از داخله ،گفت حالا بیاین سر خط ببینید اونجا هم تست کنید با گوشی خودش که تست کرد مثل دفعه قبل بود...اینبار رفتیم یه گوشی معمولی آوردیم که میشد صدای بوق رو یکمی بیشتر کرد که اونجا هم دیدیم ای بابا نویزه باز هست:n04:
وایندفعه خود ماموره هم اون صدای نویزه رو شنیده بود دیگه بهانه ای نداشت که بگه به ما ربط نداره:n09:...
گفتیم شما که گفتین کابل رو عوض کردین پس چرا درست نشده ...که گفت تو قسمت خود مخابرات هم باید عوض شه که دیگه حتما مشکل برطرف خواهد شد...که معلوم نیست چی کار کردن که تا دوهفته خط تلفونمونم هم قطع شد...بعد پی گیری ها فراوان ، زنگ زدن و دیدیم بله هم نویز روی تلفن رفته و هم چراغ adsl ثابت شد بعد چهار ماه بی اینترنتی و اعصاب خورد کنی بالاخره تونستیم دوباره به شبکه جهانی وصل شیم:n02:
اومدیم افتادیم گیر مخابرات:n27:
ببخشید زیاد شد:n16:

شما به یه نکته مهم اشاره نکردین و اون هم حالت فرکانس DSL هست که در مودم ها معمولا به حالت Auto یا All قرار داده شده ولی بهتره دستی بهترین گزینه رو انتخاب کنید که معمولا G.Dmt بهتر جواب میده
کاش تاپیکو از همون اول دنبال میکردم:n02:
از وقتی سرعت پایین اومده وقتی مودمو روشن میکنم چراغ adsl دو تا چشمک میزنه خاموش میشه دفعه بعد چهارتا میزنه خاموش میشه دفعه بعدش چراغ ثابت میشه نزدیک دو دقیقه طول میکشه:n27:
ولی روی گزینه G.DMT همون بار اول که سی ثانیه میشه وصل میشه:n01:
دستتون درد نکنه سرعت من یکمی بهتر شد:n16::n01:

Armin.Computer
18-07-2013, 18:19
دوست خوبم اسپیلت دارم الان این عکس مودمم کیفتم چی جوری یعنی نویزم زیاده ؟
بعد الان خط من رو روی 4mg بستن اگه بخوان زیاد کنن میکشه یا نه؟
ظاهرا تا 18 مگ می کشه
خط خوبه
فیبر نوریه؟

درود
تاپیک رو از اول تا همینجا خوندم اطلاعات خوبی داره ممنون:n01:
سیم کشی ها رو فکر کنم حدود صد باری چک کرده باشم:n02:
اصلا نمیدونم از کجا بگم یا شروع کنم !
یه دو سه سالی از صبانت اینترنت داشتم تا سال پیش که یه مشکلی روی خط بوجود اومد که اصلا چراغ adsl ثابت نمیشد...
این نکته رو بگم که از وقتی این مشکل بوجود اومده بود وقتی با تلفن صحبت میکردیم, قشنگ صدای ویز ویز میومد... خلاصه صبانتی ها میگفتن زنگ بزنین مخابرات یک مامور بفرستن خط رو چک کنه...مامور هم هر وقتی میمومد میگفت خط مشکلی نداره برید سیم کشی داخل خونه رو بررسی کنید ...
خلاصه مشکل شد بین سر خط مخابرات وسیم کشی داخل خونه
گفتیم بیایم از مخابرات اینترنت بگیریم که دیگه مجبور بشن بیان خودشون وصل کنن و عیب یابی کنن ...که باز دیدیم همون مامور اومد...وقتی گفتیم اینترنت نمیتونیم بگیریم گفت اصلا اینترنت به ما ربطی نداره مشکل از شرکت اینترنتتون هست...گفتیم خوب اینترنت هیچی این نویزی که روی تلفن هست درستش کن میگفت تا دم در خونه یا همون سر خط مخابرات وظیفه ماست تحویل بدیم...
گفتیم باشه ، با گوشی مخصوص خودش که همراهش بود میگفت بیا گوش کن ببین صدایی روی این میشنوی یا نه که منم نمیشنیدم اونموقع که بعداً فهمیدم چون صدای بوقش ضعیف بود صدای نویز رو نمیشنیده بود تلفن بیسیم رو هم که قبول نداشت...
...دیگه وقتی زنگ میزدیم ماموره نمیومد ...حضوری رفتیم گفتیم یا این مشکل رو حل و کابل مارو عوض میکنید یا شکایت می کنیم:n02:....که ماموره رو فرستادن تا انجامش بده و اومد گفت نمیدونم از فلانجا تا همین سر خط خونتون عوض کردم حالا برید ببینید که مشکل حل شده یا نه
ما که گفتیم دیگه حتما درست شده:n02:رفتیم امتحان کردیم دیدیم ای بابا نخیر هم نویزه روی تلفن هست هم اینکه چراغ ای دی اس ال همونطوریه قطع میشه

ماموره خوشحال:n02:چون قبلا گفته بود مشکل از داخله ،گفت حالا بیاین سر خط ببینید اونجا هم تست کنید با گوشی خودش که تست کرد مثل دفعه قبل بود...اینبار رفتیم یه گوشی معمولی آوردیم که میشد صدای بوق رو یکمی بیشتر کرد که اونجا هم دیدیم ای بابا نویزه باز هست:n04:
وایندفعه خود ماموره هم اون صدای نویزه رو شنیده بود دیگه بهانه ای نداشت که بگه به ما ربط نداره:n09:...
گفتیم شما که گفتین کابل رو عوض کردین پس چرا درست نشده ...که گفت تو قسمت خود مخابرات هم باید عوض شه که دیگه حتما مشکل برطرف خواهد شد...که معلوم نیست چی کار کردن که تا دوهفته خط تلفونمونم هم قطع شد...بعد پی گیری ها فراوان ، زنگ زدن و دیدیم بله هم نویز روی تلفن رفته و هم چراغ adsl ثابت شد بعد چهار ماه بی اینترنتی و اعصاب خورد کنی بالاخره تونستیم دوباره به شبکه جهانی وصل شیم:n02:
اومدیم افتادیم گیر مخابرات:n27:
ببخشید زیاد شد:n16:

کاش تاپیکو از همون اول دنبال میکردم:n02:
از وقتی سرعت پایین اومده چراغ adsl دو تا چشمک میزنه خاموش میشه دفعه بعد چهارتا میزنه خاموش میشه دفعه بعدش چراغ ثابت میشه نزدیک دو دقیقه طول میکشه:n27:
ولی روی گزینه G.DMT همون بار اول که سی ثانیه میشه وصل میشه:n01:
دستتون درد نکنه سرعت من یکمی بهتر شد:n16::n01:

خواهش می کنم
خوشحالم که از تاپیک استفاده کردی

چرا date rate ثابتی نداری؟

alichelsa
18-07-2013, 18:52
من 512 نامحدود مخابرات رو دارم با ماهی 20 هزار تومن لطف کنید بگید برای من خوبه یا نه؟اگرمشکل داره مشکل ازکجاست و باید چکارکنم؟

Armin.Computer
18-07-2013, 18:57
من 512 نامحدود مخابرات رو دارم با ماهی 20 هزار تومن لطف کنید بگید برای من خوبه یا نه؟اگرمشکل داره مشکل ازکجاست و باید چکارکنم؟

نه دوست عزیز
چه مشکلی
خط رو 576 بسته شده دیگه
سرویستم که 512 هست

a1l2i3z4a5h6r7
18-07-2013, 20:06
دوست خوبم نمیدونم فیبر نوری یا نه از کجا باید بفهمیم بعد این که
گوشی دومم هم اسپیلتر گذاشتم تغییراتی تو snr این رخ داد ممنون میشم تقاوت با عکس قبلیم بگی بهتر شده یا نه???
این

عکس جدید
عکس قدیمی

بهتر شده یا بدتر ؟

ممنون خیلی تاپیک مفیدی هست دوست خوبم آقای ارمین

MW_ARDEN
18-07-2013, 20:22
سلام ،
اقا من 2 تا سوال دارم، اول اینکه این Rate که تو انجا نوشته چیه؟
دوم ، چرا خط من بعضی موقع ها snrاش 12 هست ولی بعضی موقع ها مثل الانه؟

Armin.Computer
18-07-2013, 21:01
دوست خوبم نمیدونم فیبر نوری یا نه از کجا باید بفهمیم بعد این که
گوشی دومم هم اسپیلتر گذاشتم تغییراتی تو snr این رخ داد ممنون میشم تقاوت با عکس قبلیم بگی بهتر شده یا نه???
این

عکس جدید
عکس قدیمی

بهتر شده یا بدتر ؟

ممنون خیلی تاپیک مفیدی هست دوست خوبم آقای ارمین
خیلی خوشحالم که دارید از مطالب استفاده می کنید:n02:
ببین دوست عزیز
اسپلیتر گذاشتی تغییر کمی کرد ولی هنوز نه اونقدر که خیلی مشخص باشه
اگر توجه کنی خط شما رو 4095 بسته شده
برای اینکه متوجه بشی خط فیبر نوری هست خیلی راحته
از چند جا می تونی ADSL بگیری؟
چون معمولا فیبر نوری فقط یک شرکت می تونه سرویس بده
یا اینکه زنگ بزنی مخابرات بپرسی

سلام ،
اقا من 2 تا سوال دارم، اول اینکه این Rate که تو انجا نوشته چیه؟
دوم ، چرا خط من بعضی موقع ها snrاش 12 هست ولی بعضی موقع ها مثل الانه؟

rate همون ظرفیتی خط هست که isp برای شما تعیین می کنه
در مورد snr باید بگم که عوامل زیادی تاثیر داره
ولی نباید مشکل ساز بشه

amin_v30
19-07-2013, 01:11
اساتید کسی میدونه تو مودم zyxel چطوری میشه DSL Mode یا همون Madulation رو از +2 adsl به G.dmt تغییر بدیم که نویز بهتر بشه؟
چون هرچی صفحه مودم رو زیر و رو کردم گزینه ای برای این کار نداشت!

bankggs
19-07-2013, 18:22
[QUOTE=amin_v30;7758223]اساتید کسی میدونه تو مودم zyxel چطوری میشه DSL Mode یا همون Madulation رو از +2 adsl به G.dmt تغییر بدیم که نویز بهتر بشه؟
چون هرچی صفحه مودم رو زیر و رو کردم گزینه ای برای این کار نداشت
network-wan-modulation

ccess Setupwمش

Internet Access Setup

amin_v30
19-07-2013, 18:37
[QUOTE=amin_v30;7758223]اساتید کسی میدونه تو مودم zyxel چطوری میشه DSL Mode یا همون Madulation رو از +2 adsl به G.dmt تغییر بدیم که نویز بهتر بشه؟
چون هرچی صفحه مودم رو زیر و رو کردم گزینه ای برای این کار نداشت
network-wan-modulation

ccess Setupwمش

Internet Access Setup
داداش تو این مسیر که گفتی همچین گزینه ای نداره
حتی تو قسمت more conection وهم advanced setup هم همچین گزینه ای نیست

moslem-visual
19-07-2013, 19:53
سلام. خیلی ممنونم که این تاپیک رو زدید چون جاهای دیگه کسی جوابمو تا حالا نداده!
اولا دوستان چقدر وضعتون خوبه! سرعت اکثر خطها تا 17-18 مگابیت قابل بستنه بعد من هنوز نتونستم به 512 کیلوبیت برسم - برید شکر کنید :n14:

این خط تلفنی که من گرفتم در منطقه ای هست که همگی فیبر نوریه و من از یک مسیر طولانی و غیر محلی درخواست دادم مخابرات ظرفیت خالی داشت و بهم مسی دادن.
اما متاسفانه از روزی که گرفتم فقط یک مدت کوتاه تونستم بالای 200 کیلوبیت سرعت اتصال تجربه کنم، دائم پرش لینک مودم، رسیدن سرعت به 60 کیلوبیت! و اینجور مشکلات کذایی رو داشتم.
مودم تا چند وقت پیش روی g.lite و g.dmt متصل میشد و سرعتم بهتر بود اما الان فقط adsl2 وصل میشه اونم اکثرا با سرعت 64 کیلوبیت، الان که تست گرفتم تازه وضع عالیشه :n20:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک شکی دارم فقط. ورودی سیم تلفن از کنار کابل برق منزل رد میشه (کوچه)، در واقع قشنگ 4-5 دور دور سیم برق پیچیدن واسم سیم تلفن رو! :n05:
تا جایی که مطالعه کردم میتونه عامل مشکلات خطم این مساله باشه - با رادیو هم روی موج AM تست کردم و فرکانس 612 روی خط تلفن و سیم برق (جداگانه) یک ریتم پارازیت رو داشت.
حالا بنظرتون چیکار میشه کرد؟ من کار و زندگیم با نته-بدبخت شدم چشمم به این چراغ مودم خشک شد :n28:

moslem-visual
19-07-2013, 20:05
[QUOTE=bankggs;7759490]
داداش تو این مسیر که گفتی همچین گزینه ای نداره
حتی تو قسمت more conection وهم advanced setup هم همچین گزینه ای نیست

آقا من مودم پسر همسایه مون زایکسله قرض گرفته بودم،
همون صفحه اولش توی device information یکی از خطها نوشته adsl mode بعدش روبروشم لینک صفحه تغییرش هست.
شاید مدل مودم شما خیلی قدیمی یا خیلی جدیده که نداره...

Armin.Computer
20-07-2013, 00:01
سلام. خیلی ممنونم که این تاپیک رو زدید چون جاهای دیگه کسی جوابمو تا حالا نداده!
اولا دوستان چقدر وضعتون خوبه! سرعت اکثر خطها تا 17-18 مگابیت قابل بستنه بعد من هنوز نتونستم به 512 کیلوبیت برسم - برید شکر کنید :n14:

این خط تلفنی که من گرفتم در منطقه ای هست که همگی فیبر نوریه و من از یک مسیر طولانی و غیر محلی درخواست دادم مخابرات ظرفیت خالی داشت و بهم مسی دادن.
اما متاسفانه از روزی که گرفتم فقط یک مدت کوتاه تونستم بالای 200 کیلوبیت سرعت اتصال تجربه کنم، دائم پرش لینک مودم، رسیدن سرعت به 60 کیلوبیت! و اینجور مشکلات کذایی رو داشتم.
مودم تا چند وقت پیش روی g.lite و g.dmt متصل میشد و سرعتم بهتر بود اما الان فقط adsl2 وصل میشه اونم اکثرا با سرعت 64 کیلوبیت، الان که تست گرفتم تازه وضع عالیشه :n20:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک شکی دارم فقط. ورودی سیم تلفن از کنار کابل برق منزل رد میشه (کوچه)، در واقع قشنگ 4-5 دور دور سیم برق پیچیدن واسم سیم تلفن رو! :n05:
تا جایی که مطالعه کردم میتونه عامل مشکلات خطم این مساله باشه - با رادیو هم روی موج AM تست کردم و فرکانس 612 روی خط تلفن و سیم برق (جداگانه) یک ریتم پارازیت رو داشت.
حالا بنظرتون چیکار میشه کرد؟ من کار و زندگیم با نته-بدبخت شدم چشمم به این چراغ مودم خشک شد :n28:

از این مودم جدید می تونی اطلاعات رو بزاری؟
اون مودم نمی دونم مقادیرش چیه

Pouya-HP
20-07-2013, 01:18
دوستان من از مخابرات دارم 30 snr down 40 line at 30 line At 18 snr up ولي هي لينکم مي پره مشکل از منه؟

moslem-visual
20-07-2013, 02:33
ممنون جواب دادی.
اونو پسش دادم، مودم خودم asus هست - یکمی عجیب غریبه!
اما مقادیرش همون ته اون چرت و پرتا نوشته، من برات جدا باز مینویسم:

SNR Up : 10.3
SNR Down : 7.1
Line Attenuation Up : 46.8
Line Attenuation Down : 53.2
Data Rate Up : 382
Data Rate Down : 142

Armin.Computer
20-07-2013, 11:47
دوستان من از مخابرات دارم 30 snr down 40 line at 30 line At 18 snr up ولي هي لينکم مي پره مشکل از منه؟
مقادیر رو بزار به صورت تفکیک شده

ممنون جواب دادی.
اونو پسش دادم، مودم خودم asus هست - یکمی عجیب غریبه!
اما مقادیرش همون ته اون چرت و پرتا نوشته، من برات جدا باز مینویسم:

SNR Up : 10.3
SNR Down : 7.1
Line Attenuation Up : 46.8
Line Attenuation Down : 53.2
Data Rate Down : 142
خط زیاد با کیفیت نیست
از سیم کشی خوبه مطمئنی؟

farazfar
20-07-2013, 13:01
یکی از دوستانم که مودم رو براش وصل کردم اطلاعات مودمش اینه ؛ نظرتون در مورد این خط چیه؟

Downstream

Upstream

SNR Margin

:

39.0

29.9

db

Line Attenuation

:

15.0

12.1

db

Data Rate

:

576

128

kbps

Max Rate

:

12208

kbps

CRC

:

5

8

Pouya-HP
20-07-2013, 13:08
SNR margin Upstream :
29.7
db

Line Attenuation Upstream :
18.4
db

SNR margin Downstream :
38.6
db

Line Attenuation Downstream :
30.9
db

دوستان فک کنم کیفیت خط خوبه ولی هر نیم ساعت چراغ dsl خاموش میشه چرا؟

Armin.Computer
20-07-2013, 18:22
یکی از دوستانم که مودم رو براش وصل کردم اطلاعات مودمش اینه ؛ نظرتون در مورد این خط چیه؟

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

39.0
29.9
db

Line Attenuation

:

15.0
12.1
db

Data Rate

:

576
128
kbps

Max Rate

:

12208

kbps

CRC

:

5
8

خوبه ظاهرا
فیبر نوری هست درسته؟

SNR margin Upstream :
29.7
db

18.4
db

SNR margin Downstream :
38.6
db

30.9
db

دوستان فک کنم کیفیت خط خوبه ولی هر نیم ساعت چراغ dsl خاموش میشه چرا؟

سیم کشی خونه چه جوریه؟
اسپلیتر درست نصبه؟

farazfar
20-07-2013, 21:59
[QUOTE=Armin.Computer;7761405]خوبه ظاهرا
فیبر نوری هست درسته؟

نمیدونم، از کجا میشه فهمید؟ راستی فیبر نوری با pcm فرق داره؟

Armin.Computer
20-07-2013, 23:23
[QUOTE=Armin.Computer;7761405]خوبه ظاهرا
فیبر نوری هست درسته؟

نمیدونم، از کجا میشه فهمید؟ راستی فیبر نوری با pcm فرق داره؟

از رو کیفیت حدس زدم
از مخابرات بپرسید میگه که فیبر نوری هست یا pcm
pcm فکر کنم خط های اشتراکی هستن!

farazfar
20-07-2013, 23:41
نه pcm نیست چون دم در باکس pcm نیست و بصورت سیم مسی اومده داخل

Armin.Computer
20-07-2013, 23:44
نه pcm نیست چون دم در باکس pcm نیست و بصورت سیم مسی اومده داخل

ظاهرا که خط خوبی داری
نباید مشکل داشته باشی

HeRcKoOl
21-07-2013, 00:14
برا من چطوره؟

Downstream

Upstream

SNR Margin

:

38.7

30.4

db

Line Attenuation

:

15.0

12.7

db

Data Rate

:

1152

319

kbps

Max Rate

:

21756

2360

kbps

CRC

:

5

5

Armin.Computer
21-07-2013, 00:19
برا من چطوره؟

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

38.7
30.4
db

Line Attenuation

:

15.0
12.7
db

Data Rate

:

1152
319
kbps

Max Rate

:

21756
2360
kbps

CRC

:

5
5

ظاهرا خیلی خوب به نظر می یاد
فیبر نوری هست؟

Pouya-HP
21-07-2013, 00:43
خوبه ظاهرا
فیبر نوری هست درسته؟

سیم کشی خونه چه جوریه؟
اسپلیتر درست نصبه؟
کلن رو کاره اسپیلیترم چک کردم ممکنه مشکل از اونا باشه ؟ راستی تا چن مگ support میکنه؟

Iloveu-ALL
21-07-2013, 00:45
اگه یه خط نویز داشته باشه چه مشکلاتی براش پیش میاد؟

Armin.Computer
21-07-2013, 00:47
کلن رو کاره اسپیلیترم چک کردم ممکنه مشکل از اونا باشه ؟ راستی تا چن مگ support میکنه؟

مقادیر رو کامل بزار تا بهت بگم

اگه یه خط نویز داشته باشه چه مشکلاتی براش پیش میاد؟

کاهش سرعت
پرش لینک
عدم پایداری اینترنت
اینا رو من تقریبا یادم می یومد

Iloveu-ALL
21-07-2013, 00:51
کاهش سرعت
پرش لینک
عدم پایداری اینترنت
اینا رو من تقریبا یادم می یومد

کاهش سرعت رو که دارم.
پرش لینک چی هست؟
عدم پایداری اینترنت همون خاموش شدن چراغ adsl ـه؟ اگه آره این رو هم دارم.

Armin.Computer
21-07-2013, 00:52
کاهش سرعت رو که دارم.
پرش لینک چی هست؟
عدم پایداری اینترنت همون خاموش شدن چراغ adsl ـه؟ اگه آره اونم دارم.
به احتمال زیاد خط نویز داره
مقادیر مودم رو بزار ببینم خط در چه وضعیتی هست

Iloveu-ALL
21-07-2013, 00:55
به احتمال زیاد خط نویز داره
مقادیر مودم رو بزار ببینم خط در چه وضعیتی هست

Armin.Computer
21-07-2013, 01:21

خط رو 2 مگ بسته شده
نباید مشکل خاصی داشته باشی
SNR خیلی بالا نیست ولی خیلی پایینم نیست
سیم کشی خونه چه جوریه؟
مشکل نداره؟

Iloveu-ALL
21-07-2013, 01:28
خط رو 2 مگ بسته شده
SNR خیلی بالا نیست ولی خیلی پایینم نیست
سیم کشی خونه چه جوریه؟
مشکل نداره؟

خط رو 2 مگ بسته شده یعنی چی؟ (نتم 256 ـه)
سیم کشی خونه آره مشکل داره. سیم تلفن از بغل سیم برق عبور کرده + تو خونمون 3تا پریز داریم.

HO3IN-Life
21-07-2013, 11:00
دوستان نویز خط روی قطعی زیاد اینترنت، پینگ و کلا روی بازی آنلاین تاثیر مخرب داره ؟ این ماله الان من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohsenmas
21-07-2013, 11:04
اینم وضعیت adsl بعد از راهنمایی دوستان و پیگیری از مخابرات به این صورت دراومد.
مشکلات نویز رو خط بر طرف شد.

Armin.Computer
21-07-2013, 11:26
خط رو 2 مگ بسته شده یعنی چی؟ (نتم 256 ـه)
سیم کشی خونه آره مشکل داره. سیم تلفن از بغل سیم برق عبور کرده + تو خونمون 3تا پریز داریم.
اسپیلتر رو درست نصب کردی؟
تلفن ها اسپلیتر دارن؟

دوستان نویز خط روی قطعی زیاد اینترنت، پینگ و کلا روی بازی آنلاین تاثیر مخرب داره ؟ این ماله الان من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خط با کیفیتی نداری
از سیم کشی خونه مطمئن شو
این خط می تونه مشکل درست کنه می تونه بدون مشکل کار کنه
ولی برای سرعت بالا مشکل داری

وضعیت بهتر شده
دیگه مشکل نداری؟

amin_v30
21-07-2013, 12:03
داداش میشه به طور خلاصه بگی دقیقا چی کارا کردی که مشکلت حل شدش،ثواب داره داداش

HO3IN-Life
21-07-2013, 12:05
خط با کیفیتی نداری
از سیم کشی خونه مطمئن شو
این خط می تونه مشکل درست کنه می تونه بدون مشکل کار کنه
ولی برای سرعت بالا مشکل داری

برا تست باید برم طبقه همکف امتحان کنم ؟! چطوری ؟! آخه من توی آپارتمان طرقه بالام ! ( از فاصلم تا مرکز مخابراتی نیست چون تغریبا 2 تا 3 کیلومتر شایدم کمتر باشه.

Armin.Computer
21-07-2013, 12:10
برا تست باید برم طبقه همکف امتحان کنم ؟! چطوری ؟! آخه من توی آپارتمان طرقه بالام ! ( از فاصلم تا مرکز مخابراتی نیست چون تغریبا 2 تا 3 کیلومتر شایدم کمتر باشه.

ببین اول از همه توی خود خونه
یعنی اسپلیتر ها یا پریز ها و خود سیم تلفن ها
بعد دیدی بهتر نشد باید بری جایی که خط مخابرات می یاد تو خونه یک تست بگیری
اگر باز هم تغییر نکرد یعنی مشکل از مرکز تا خونه شماست

Iloveu-ALL
21-07-2013, 13:20
اسپیلتر رو درست نصب کردی؟
تلفن ها اسپلیتر دارن؟

اسپلیتر 2تا گذاشتم ... اسپلیتر ها رو کندم ... کلا تلفن کندم رو مودم یه بار اسپیلتر گذاشتم (با هر دو امتحان کردم که مبادا یکی خراب نباشه) یه بار هم نذاشت ... اسپلیتر کندم تلفن رو وصل کردم اسپلیتر گذاشتم کار نکرد باز اسپلیتر نگذاشتم بازم کار نکرد هر دو رو بدون اسپلیتر گذاشتم باز هم کارنکرد سیم ها رو عوض کردم باز هم کار نکرد ... همه ی این کار ها رو انجام دادم (بعضی روش ها برای بار اول جواب میدادن ... مثلا روش اول و دوم (هردو با اسپلیتر و هر دو بدون اسپلیتر) 3-4 روز بدون قطعی کار کردن. همه ی این روش ها رو انجام دادم ولی باز هم قطعی دارم. بعضی وقت ها هم که یکسره قطع میشه و کاری نمی شه کرد اصلا.

خونمون 3تا پریز داره از 2تا شون استفاده می کنیم مودمم به پریز اصلی وصله. (برنامه ی بالا رو سر 3تا پریز امتحان کردم بهتر نشدن هیچ بدتر شدن)

hamidrezaj
21-07-2013, 15:47
سلام دوستان عزیز مقدار مناسب crc چند باشه خوبه؟ و چطوری میشه کاملا صفر بشه؟
الان برای up صفر هست ولی برای downstream عدد 10 هست نمیدونم مناسبه یا خیر؟ بقیه چیزها خدا رو شکر نرمال هستند

Armin.Computer
21-07-2013, 16:28
اسپلیتر 2تا گذاشتم ... اسپلیتر ها رو کندم ... کلا تلفن کندم رو مودم یه بار اسپیلتر گذاشتم (با هر دو امتحان کردم که مبادا یکی خراب نباشه) یه بار هم نذاشت ... اسپلیتر کندم تلفن رو وصل کردم اسپلیتر گذاشتم کار نکرد باز اسپلیتر نگذاشتم بازم کار نکرد هر دو رو بدون اسپلیتر گذاشتم باز هم کارنکرد سیم ها رو عوض کردم باز هم کار نکرد ... همه ی این کار ها رو انجام دادم (بعضی روش ها برای بار اول جواب میدادن ... مثلا روش اول و دوم (هردو با اسپلیتر و هر دو بدون اسپلیتر) 3-4 روز بدون قطعی کار کردن. همه ی این روش ها رو انجام دادم ولی باز هم قطعی دارم. بعضی وقت ها هم که یکسره قطع میشه و کاری نمی شه کرد اصلا.

خونمون 3تا پریز داره از 2تا شون استفاده می کنیم مودمم به پریز اصلی وصله. (برنامه ی بالا رو سر 3تا پریز امتحان کردم بهتر نشدن هیچ بدتر شدن)
چه قدر اسپلیتر شد :دی
حالتی بود که تمام تلفن ها نباشه و مودم بدون اسپلیتر وصل باشه؟
در هر صورت ظاهرا شما باید تست هاتون رو بزارید رو بیرون خونه توی حیاط!

سلام دوستان عزیز مقدار مناسب crc چند باشه خوبه؟ و چطوری میشه کاملا صفر بشه؟
الان برای up صفر هست ولی برای downstream عدد 10 هست نمیدونم مناسبه یا خیر؟ بقیه چیزها خدا رو شکر نرمال هستند
crc چیه؟

Iloveu-ALL
21-07-2013, 17:07
چه قدر اسپلیتر شد :دی
حالتی بود که تمام تلفن ها نباشه و مودم بدون اسپلیتر وصل باشه؟
در هر صورت ظاهرا شما باید تست هاتون رو بزارید رو بیرون خونه توی حیاط!

بله اتفاقا فعلا رو همین حالت دارم کار می کنم خوب دووم میاره اما بعد 3-4 روز دوباره خراب میشه و من باید اسپلیتر وصل کنم 1-2 روز بعد باز خراب میشه بعد من دوباره بدون اسپلیتر وصل می کنم و الا آخر ...! باورش خنده داره ولی همینطوریه!
بیرون از خونه توی حیاط یعنی چی؟ من میدونم که سیم کشی خونه مشکل داره چون همه ی راه ها رو رفتم این آخریه!

AIM
21-07-2013, 17:34
سلام من یه مشکل خیییییییییلی عجیب دارم اونم اینه کههمین که کابل شبکمو به مودم وصل میکنم لینک adsl از بین میره یعنی مودم رو روشن می کنم بعد خط تلفن رو وصل میکنم و لینک adsl ثابت میشه بعد کابل شبکه رو که وصل میکنم لینک adsl از بین میرهیکیییییییییی کمک کنه !!!!!!!!!!!!!الانم به زور تونستم وصل بشم فکر میکنم نویز از طریق سیستمم ایجاد میشه و مشکل باید از پاور یا کارت شبکه باشه

DJMOKHTAR
21-07-2013, 17:52

دوستان میشه برسی کنید خط من رو ؟

hamidrezaj
21-07-2013, 18:18
crc چیه؟

CRC همون مقداری که توی صفحه مودم نوشته که فکر کنم مربوط به نویز باشه و دوتا عدد مختلف برای upstream و downstream داره

Armin.Computer
21-07-2013, 21:02
بله اتفاقا فعلا رو همین حالت دارم کار می کنم خوب دووم میاره اما بعد 3-4 روز دوباره خراب میشه و من باید اسپلیتر وصل کنم 1-2 روز بعد باز خراب میشه بعد من دوباره بدون اسپلیتر وصل می کنم و الا آخر ...! باورش خنده داره ولی همینطوریه!
بیرون از خونه توی حیاط یعنی چی؟ من میدونم که سیم کشی خونه مشکل داره چون همه ی راه ها رو رفتم این آخریه!
سیم کشی خونه مشکل داره؟
پس برطرف کنید

سلام من یه مشکل خیییییییییلی عجیب دارم اونم اینه کههمین که کابل شبکمو به مودم وصل میکنم لینک adsl از بین میره یعنی مودم رو روشن می کنم بعد خط تلفن رو وصل میکنم و لینک adsl ثابت میشه بعد کابل شبکه رو که وصل میکنم لینک adsl از بین میرهیکیییییییییی کمک کنه !!!!!!!!!!!!!الانم به زور تونستم وصل بشم فکر میکنم نویز از طریق سیستمم ایجاد میشه و مشکل باید از پاور یا کارت شبکه باشه
این دیگه چه مشکلی هست!!!!!!!!!!!!
تنها حدسی که میشه زد این هست که وقتی کابل رو می زنی اینترنت وصل میشه و نویز وارد خط میشه و اینترنت مشکل پیدا نم

دوستان میشه برسی کنید خط من رو ؟

خط رو 4 مگ بسته شده
مشکل که نداری

nima1221
22-07-2013, 00:16
ميشه اينو چك كنيد 512 پارس انلاين دارم گاهي وقتا سرعت بين 20 تا 30 هست نهايتن گاهي اوغات تا 100 بره دارم ديوانه ميشم

mohammad.asghari
22-07-2013, 02:46
آقا من میخوام ببینم خطم نویز داره یا نه؟
هیچی بلدم نیستم باید چکار کنم لطفا راهنماییم کنید ممنون:n16:

Ghaioom
22-07-2013, 11:05
سلام.
این نت چرا وقتی گوشی رو بر میداری قطع میشه؟!!

هیچی بلدم نیستم باید چکار کنم لطفا راهنماییم کنید ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نتت قطع وصل بشه یعنی نویز داری. نظر من که اینه :دی

ج پست بعدی:

مال منم داره. D:

Iloveu-ALL
22-07-2013, 11:09
سلام.

منم این مشکل رو دارم نویزگیرم گذاشتم ولی درست نشد.

HO3IN-Life
22-07-2013, 11:48
ببین اول از همه توی خود خونه
یعنی اسپلیتر ها یا پریز ها و خود سیم تلفن ها
بعد دیدی بهتر نشد باید بری جایی که خط مخابرات می یاد تو خونه یک تست بگیری
اگر باز هم تغییر نکرد یعنی مشکل از مرکز تا خونه شماست

یعنی باید برم مودم رو به اولین پریز تلفنی که از بیرون اومده داخل حونه وصل کنم ؟!

Armin.Computer
22-07-2013, 13:06
ميشه اينو چك كنيد 512 پارس انلاين دارم گاهي وقتا سرعت بين 20 تا 30 هست نهايتن گاهي اوغات تا 100 بره دارم ديوانه ميشم

دوست عزیز خط شما نویز داره ظاهرا
ولی خط رو 2 مگ بسته شده نباید اینقدر پایین بیاد
زمانی که سرعتت پایین می یاد دان استریم کم نمیشه؟

هیچی بلدم نیستم باید چکار کنم لطفا راهنماییم کنید ممنون:n16:
وارد مودم شو 192.168.1.1
اطلاعات مودم رو بزار
مثل بقیه کاربرا که اطلاعات می زارن

سلام.

نتت قطع وصل بشه یعنی نویز داری. نظر من که اینه :دی

ج پست بعدی:

مال منم داره. D:
نت بستگی داره
اگر لینک بره تقریبا میشه گفت نویزه ولی اگر اینترنت قطع بشه و چراغ اینترنت خاموش شه میشه گفت از isp هست
ولی در بعضی موارد به نویز هم ربط داره که احتمالش کمه

منم این مشکل رو دارم نویزگیرم گذاشتم ولی درست نشد.
شاید سیم کشی مشکل داشته باشه
اگر از خونه نباشه پس از مخابراته

یعنی باید برم مودم رو به اولین پریز تلفنی که از بیرون اومده داخل حونه وصل کنم ؟!

نه
شاید همین پریز تلفن هم عامل نویز باشه
به نظر من اگر از نزدیکترین ورودی خونه تست بگیری بهتره

Iloveu-ALL
22-07-2013, 13:31
شاید سیم کشی مشکل داشته باشه
اگر از خونه نباشه پس از مخابراته

من چی کار باید کنم اگه مشکل از سیم کشی یا مخابرات باشه؟ (از مخابرات فکر نکنم باشه چون هم isp هام مشکل من رو ندارن)

Armin.Computer
22-07-2013, 13:55
من چی کار باید کنم اگه مشکل از سیم کشی یا مخابرات باشه؟ (از مخابرات فکر نکنم باشه چون هم isp هام مشکل من رو ندارن)

با تست ورودی خط تلفن باید متوجه بشید که از سیم کشی خونه هست یا نه
اگر نبود باید پیگیری کنید مشکل رو
یعنی مشکل از سیم کشی خونه تا مخابراته

Iloveu-ALL
22-07-2013, 14:05
با تست ورودی خط تلفن باید متوجه بشید که از سیم کشی خونه هست یا نه
اگر نبود باید پیگیری کنید مشکل رو
یعنی مشکل از سیم کشی خونه تا مخابراته

تست وروردی خط تلفن یعنی چی؟

Armin.Computer
22-07-2013, 14:09

اولین جایی که خط مخابرات می یاد تو خونه
حالا شاید تو آپارتمان ها به صورت ترمینال باشه یا تو خونه های معمولی به صورت دیگر
هدف از این کار فقط تست سیم کشی خونه هست
همین

Iloveu-ALL
22-07-2013, 14:11
اولین جایی که خط مخابرات می یاد تو خونه
حالا شاید تو آپارتمان ها به صورت ترمینال باشه یا تو خونه های معمولی به صورت دیگر
هدف از این کار فقط تست سیم کشی خونه هست
همین

برم یعنی دم در دیگه؟ بعدش چی کار کنم ... مودمو ببرم اونجا؟ فرض بردم اونجا مودم من که همیشه قطع و وصل نمیشه !!

hossein019940
22-07-2013, 14:12
یعنی اینکه یه لبتاپ بگیر با مودم ببر اونجایی که سیم تلفن از مخابرات میاد وارد خونه میشه مودم رو به لبتاپ و سیم تلفن رو به مودم وصل کن
از اونجا ببن سرعت و نویز و کیفیت خط چطور؟

HeRcKoOl
22-07-2013, 14:16
ظاهرا خیلی خوب به نظر می یاد
فیبر نوری هست؟
نه معمولیه

Iloveu-ALL
22-07-2013, 14:24
یعنی اینکه یه لبتاپ بگیر با مودم ببر اونجایی که سیم تلفن از مخابرات میاد وارد خونه میشه مودم رو به لبتاپ و سیم تلفن رو به مودم وصل کن
از اونجا ببن سرعت و نویز و کیفیت خط چطور؟

تنها راهی که بشه فهمید سیم کشی مشکل داره اینه که تو اون تست سرعت دانلودم بیشتر بشه.
حالا چطوری مودم وصل کنم به سیم تلفن پریز که نداره. بعد پریز برقم ندارم چی کار کنم!!

Armin.Computer
22-07-2013, 14:27
تنها راهی که بشه فهمید سیم کشی مشکل داره اینه که تو اون تست سرعت دانلودم بیشتر بشه.
حالا چطوری مودم وصل کنم به سیم تلفن پریز که نداره. بعد پریز برقم ندارم چی کار کنم!!

مشکل شما چه قدر پیچیده شد :دی
من نمی دونم خونه ی شما چیه ؟ آپارتمان یا ویلایی
ببین می تونی کابل بکشی یا مودم وایرلس باشه مودم رو بزاری خودت بیای خونه یا مثلا سیم اضافه کنی

Iloveu-ALL
22-07-2013, 14:29
مشکل شما چه قدر پیچیده شد :دی
من نمی دونم خونه ی شما چیه ؟ آپارتمان یا ویلایی
ببین می تونی کابل بکشی یا مودم وایرلس باشه مودم رو بزاری خودت بیای خونه یا مثلا سیم اضافه کنی

خونمون ویلاییه!
مودمم وایرلسه 2-3 روش پیش رو دارم شرایطش بود انجام میدم
ولی اونجا که پریز تلفن نداره چطوری وصل کنم؟

Armin.Computer
22-07-2013, 16:28
خونمون ویلاییه!
مودمم وایرلسه 2-3 روش پیش رو دارم شرایطش بود انجام میدم
ولی اونجا که پریز تلفن نداره چطوری وصل کنم؟

برو چک کن ببین سیم چه جوری رفته تو پریز ها
ببین بریدگی چیزی نداره!

supermax15
22-07-2013, 17:01
من فیش تلفنم 8 سیم داره که 2 تاش به پیریز وصله رنگ سفید و سیاه میخواستم بدونم این سیم ها چه فرقی با هم میکنند

AIM
22-07-2013, 17:44
سلام من یه مشکل خیییییییییلی عجیب دارم اونم اینه کههمین که کابل شبکمو به مودم وصل میکنم لینک adsl از بین میره یعنی مودم رو روشن می کنم بعد خط تلفن رو وصل میکنم و لینک adsl ثابت میشه بعد کابل شبکه رو که وصل میکنم لینک adsl از بین میرهیکیییییییییی کمک کنه !!!!!!!!!!!!!الانم به زور تونستم وصل بشم فکر میکنم نویز از طریق سیستمم ایجاد میشه و مشکل باید از پاور یا کارت شبکه باشهسلام ! آقا مشکلم حل شد ! گفتم بگم کسی به این درد دچار نشه یا بتونه حلش کنهمن بخاطر بارون شدیدی که چند ماهه پیش میومد مجبور شدم پریز تلفن دم در حیاطو داخل کنتور برق بزارم کهخیس نشه و خطم مشکل دارنشهیعنی علت این مشکل عجیب کنتور برق بود و کابل تلفنمو از کنتور برق دور کردم همه چیز به حالت اول برگشت !

Iloveu-ALL
22-07-2013, 18:13
برو چک کن ببین سیم چه جوری رفته تو پریز ها
ببین بریدگی چیزی نداره!

چرا 1-2 جا بریدگی داره. سیم سالم وصل کردم بدتر شد :|

Armin.Computer
22-07-2013, 18:54
چرا 1-2 جا بریدگی داره. سیم سالم وصل کردم بدتر شد :|

ببین پس احتمال این میره که از سیم کشی خونه باشه
البته اگر سیم کشی خونه مشکل داشته باشه که خوبه
بریدگی ها درست وصل شدن؟

Iloveu-ALL
22-07-2013, 18:59
ببین پس احتمال این میره که از سیم کشی خونه باشه
البته اگر سیم کشی خونه مشکل داشته باشه که خوبه
بریدگی ها درست وصل شدن؟

اگه سیم کشی خونه مشکل داشته باشه چیکار باید کرد من برم همون رو انجام بدم. یه سیم کش برق بیارم سیم کشی خونه رو درست کنه؟! با تست کردن از دم در که نمیشه فهمید خرابه سیم کشی چون نت خیلی کم قطع میشه ... بعضی روزا یکسره قطع میشه!

nima1221
22-07-2013, 20:18
دوست عزیز خط شما نویز داره ظاهرا
ولی خط رو 2 مگ بسته شده نباید اینقدر پایین بیاد
زمانی که سرعتت پایین می یاد دان استریم کم نمیشه؟

داداش اين عكسي بود كه ديروز گذاشتم سرعت پايين بود گقتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز سرعت تا صد پنجاه هم ميرسه فقط يكم مقدار srn كم شده ولي خيلي تاثير داشته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما خونمون دوتا فيش تلفن داريم يه دونه تو حال كه تلفن بهش وصله يه دونه تو اتاقم كه براي اي دي اس ال استفاده ميكنم،يه فيش برق دقيقا از بغلش رد شده كه يه سرايه بهش وصله براي تلويزيونو اينجور چيزا بنظرت اون تو نويز تاثير داره؟

Armin.Computer
22-07-2013, 23:28
اگه سیم کشی خونه مشکل داشته باشه چیکار باید کرد من برم همون رو انجام بدم. یه سیم کش برق بیارم سیم کشی خونه رو درست کنه؟! با تست کردن از دم در که نمیشه فهمید خرابه سیم کشی چون نت خیلی کم قطع میشه ... بعضی روزا یکسره قطع میشه!

اگر بخوای کسی رو بیاری باید مطمئن بشی که مشکل از همینه یا نه
ببین از نزدیکتریم جا برو یک مودم رو بزن ببین مقادیر مودم تغییر می کنه یا نه
ببین سیم از پیش کنتور برقی یا هرچی که باعث نویز بشه نباشه
اگر شهرتون منطقه ی گرمی هست به نظر من تو آفتاب نباشه
جایی که سیم بریدگی داره ببین اتصالی چیزی نداشته باشه یا زنگ زده نباشه
در کل تا مشکلت حل نشده دست بر ندار
منم تا جایی که بتونم راهنماییت می کنم و کمکت می کنم

داداش اين عكسي بود كه ديروز گذاشتم سرعت پايين بود گقتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز سرعت تا صد پنجاه هم ميرسه فقط يكم مقدار srn كم شده ولي خيلي تاثير داشته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما خونمون دوتا فيش تلفن داريم يه دونه تو حال كه تلفن بهش وصله يه دونه تو اتاقم كه براي اي دي اس ال استفاده ميكنم،يه فيش برق دقيقا از بغلش رد شده كه يه سرايه بهش وصله براي تلويزيونو اينجور چيزا بنظرت اون تو نويز تاثير داره؟

در رابطه با سیم برق راستش من دلیل علمی رو نمی دونم
ممکنه باعث ایجاد نویز بشه حالا نمی دونم چه سیم برق هایی باعث نویز میشن ولی در هر صورت بهتره از پیش سیم برق رد نشه

nima1221
23-07-2013, 00:38
در رابطه با سیم برق راستش من دلیل علمی رو نمی دونم
ممکنه باعث ایجاد نویز بشه حالا نمی دونم چه سیم برق هایی باعث نویز میشن ولی در هر صورت بهتره از پیش سیم برق رد نشه

فرقي نكرد سيم برقم كندم فاده نداشت:n28:

Armin.Computer
23-07-2013, 00:46
فرقي نكرد سيم برقم كندم فاده نداشت:n28:

سیم کشی خونه رو یک تست کن ببین از خونه نباشه

urumchi
23-07-2013, 01:38
سلام ! آقا مشکلم حل شد ! گفتم بگم کسی به این درد دچار نشه یا بتونه حلش کنهمن بخاطر بارون شدیدی که چند ماهه پیش میومد مجبور شدم پریز تلفن دم در حیاطو داخل کنتور برق بزارم کهخیس نشه و خطم مشکل دارنشهیعنی علت این مشکل عجیب کنتور برق بود و کابل تلفنمو از کنتور برق دور کردم همه چیز به حالت اول برگشت !

خیلی از دوستان متاسفانه وقتی مشکلشون حل میشه دیگه سراغ تاپیک نمیان و اعلام هم نمی کنن چطوری مشکلشون حل شد

باتشکر از جناب AIM :n16:

Armin.Computer
23-07-2013, 01:59
خیلی از دوستان متاسفانه وقتی مشکلشون حل میشه دیگه سراغ تاپیک نمیان و اعلام هم نمی کنن چطوری مشکلشون حل شد

باتشکر از جناب AIM :n16:

تایید میشه

دوستان اگر مشکل حل شده لطفا در همین تاپیک اطلاع رسانی کنید
خیلی از کاربرا چه به صورت کاربر میهمان و چه به صورت کاربر عضو شده این تاپیک رو می خونن و از اطلاعاتش استفاده می کنن
پس اگر شما مشکلتون حل شده و تو این تاپیک بگید تقریبا میشه گفت یک راه حل برای حل مشکل دادید
با تشکر

akharwarbaz
23-07-2013, 17:19
این چطوره ؟
بعضی وقتا برای 1 ثانیه انگاری قطع میشه یعنی سند و ریسیو ندارم به نظرتون برا اینه؟
Mode: ADSL2+
Line Coding: Trellis On
Status: No Defect
Link Power State: L0

Downstream Upstream
SNR Margin (dB): 31.6 30.6
Attenuation (dB): 28.0 13.9
Output Power (dBm): 0.5 11.8
Attainable Rate (Kbps): 7236 930

DJMOKHTAR
23-07-2013, 18:56
میشه برسی دقیق کنید وضعیت این خط چطوره ؟

Armin.Computer
24-07-2013, 01:24
این چطوره ؟
بعضی وقتا برای 1 ثانیه انگاری قطع میشه یعنی سند و ریسیو ندارم به نظرتون برا اینه؟
Mode: ADSL2+
Line Coding: Trellis On
Status: No Defect
Link Power State: L0

Downstream Upstream
SNR Margin (dB): 31.6 30.6
Attenuation (dB): 28.0 13.9
Output Power (dBm): 0.5 11.8
Attainable Rate (Kbps): 7236 930
منظورت تامی اوته؟

میشه برسی دقیق کنید وضعیت این خط چطوره ؟

بد نیست
خوبه
مشکل نداری؟

T_rex
24-07-2013, 03:51
سلام

اینم خط ما لطفا بگین اوضاعش چه طوره 256 نا محدود مخابرات

Armin.Computer
24-07-2013, 09:58
سلام

اینم خط ما لطفا بگین اوضاعش چه طوره 256 نا محدود مخابرات

عکس نمی یاد!

akharwarbaz
24-07-2013, 10:53
منظورت تامی اوته؟

بد نیست
خوبه
مشکل نداری؟
اره تایم آوته از وقتی سرویس رو عوض کردم اینطوری شده میتونه برای مخابرات باشه؟

Armin.Computer
24-07-2013, 12:31
اره تایم آوته از وقتی سرویس رو عوض کردم اینطوری شده میتونه برای مخابرات باشه؟

وضعیت خط چه جوره؟
البته فکر نمی کنم از خط باشه
نویز که نداری؟

T_rex
24-07-2013, 13:35
عکس نمی یاد!

عکسو درست کردم

Mohammad.F.M
24-07-2013, 13:58
دوستان مشکل خط من خیلی پیچیدش یه 5 6 نفری جمع میشید بررسی کنید؟:n02:

ابتدا این رو توی تاپیک ADSL تهران گفتم اما مثل اینکه جاش اینجاست . سرعت تست دانلود من از سایتهای ایرانی بین 600 الی 700 کیلوبایته . مثلا سایت های تست دانلود سافت گذر پیسی دانلود IDM و سایت های معتبر دیگه . تمام طول روز هم همین سرعت رو دارم چه ساعت 9 صبح چه 12 شب !سرعت دانلود شبانم هم باز از این سایتها روی 150 الی 200 هست .

اما مشکل از سایتهای معمولیه ! سرعت دانلود من از سایتهای فیلم , موزیک , ورزش 3 , ایران فیلم و موزیک باران و خلاصه .... صبح ها تا ساعت 10 11 روی همون 600 700 هست و خیلیم خوبه . اما از ساعت 12 تا 5 بعد از ظهر سرعتم توی اینجوری سایتها میاد روی 120 اینطورا ! شبا ساعت 8 و 9 هم تقریبا همینه تازه گاهی به 90 و 80 هم میرسه ! دانلود شبانم هم روی 60 70 ئه .

جالبیش اینجاست که دقیقا بعد از عید این مشکل برام پیش اومده قبل از عید هر ساعتی از هر سایتی دانلود داشتم سرعتم زیر 500 نمیومد حتی با وی پی ان ! اما متاسفانه بعد از عید اینجوری شده که سرعتم از سایتهای معتبر همیشه عالیه صبح و شب , اما سایتهای دیگه که اکثر کار من با این سایتهاس فقط صبح تا ساعت 10 11 سرعت خوبی دارن و بعد از این ساعات اون مشکلاتی که گفتم برام پیش میاد !

زنگ زدم پشتیبانی میگن کیفیت خط شما کمه نویز دارید و خطتون کشش سرعت بالا رو نداره اگه سرعتتون رو کمتر کنیم بهتر میشه . ریت منو آوردن پایین روی 4 مگ بستن بازم دردی ازم دوا نشد و همون مشکلات رو که گفتم داشتم دوباره زنگ زدم گفتم بذارید رو همون 6 مگ حداقل صبح ها یه سرعت 700 کیلوبایتی ببینیم:n02:البته نمیدونم الان گذاشتن رو 6 یا روی همون 4 ئه که تست کردن ! الان روی 6 مگ بستن یا 4 ؟

حالا میخوام ببینم واقعا کیفیت خط من بده یا اینا خالی میبندن . این مشخصات من :

حالا اگرم ایراد از خط منه چرا بعد از عید اینجوری شده ما 3 ساله اینجا میشینیم ! مگه خط یهویی نویز دار میشه ؟ چیزیم رو تلفنمون وصل نیست بی سیم و اینجور چیزا هم نداریم:n03:

Armin.Computer
24-07-2013, 16:14
عکسو درست کردم
خط تقریبا خوبی داری

دوستان مشکل خط من خیلی پیچیدش یه 5 6 نفری جمع میشید بررسی کنید؟:n02:

ابتدا این رو توی تاپیک ADSL تهران گفتم اما مثل اینکه جاش اینجاست . سرعت تست دانلود من از سایتهای ایرانی بین 600 الی 700 کیلوبایته . مثلا سایت های تست دانلود سافت گذر پیسی دانلود IDM و سایت های معتبر دیگه . تمام طول روز هم همین سرعت رو دارم چه ساعت 9 صبح چه 12 شب !سرعت دانلود شبانم هم باز از این سایتها روی 150 الی 200 هست .

اما مشکل از سایتهای معمولیه ! سرعت دانلود من از سایتهای فیلم , موزیک , ورزش 3 , ایران فیلم و موزیک باران و خلاصه .... صبح ها تا ساعت 10 11 روی همون 600 700 هست و خیلیم خوبه . اما از ساعت 12 تا 5 بعد از ظهر سرعتم توی اینجوری سایتها میاد روی 120 اینطورا ! شبا ساعت 8 و 9 هم تقریبا همینه تازه گاهی به 90 و 80 هم میرسه ! دانلود شبانم هم روی 60 70 ئه .

جالبیش اینجاست که دقیقا بعد از عید این مشکل برام پیش اومده قبل از عید هر ساعتی از هر سایتی دانلود داشتم سرعتم زیر 500 نمیومد حتی با وی پی ان ! اما متاسفانه بعد از عید اینجوری شده که سرعتم از سایتهای معتبر همیشه عالیه صبح و شب , اما سایتهای دیگه که اکثر کار من با این سایتهاس فقط صبح تا ساعت 10 11 سرعت خوبی دارن و بعد از این ساعات اون مشکلاتی که گفتم برام پیش میاد !

زنگ زدم پشتیبانی میگن کیفیت خط شما کمه نویز دارید و خطتون کشش سرعت بالا رو نداره اگه سرعتتون رو کمتر کنیم بهتر میشه . ریت منو آوردن پایین روی 4 مگ بستن بازم دردی ازم دوا نشد و همون مشکلات رو که گفتم داشتم دوباره زنگ زدم گفتم بذارید رو همون 6 مگ حداقل صبح ها یه سرعت 700 کیلوبایتی ببینیم:n02:البته نمیدونم الان گذاشتن رو 6 یا روی همون 4 ئه که تست کردن ! الان روی 6 مگ بستن یا 4 ؟

حالا میخوام ببینم واقعا کیفیت خط من بده یا اینا خالی میبندن . این مشخصات من :

حالا اگرم ایراد از خط منه چرا بعد از عید اینجوری شده ما 3 ساله اینجا میشینیم ! مگه خط یهویی نویز دار میشه ؟ چیزیم رو تلفنمون وصل نیست بی سیم و اینجور چیزا هم نداریم:n03:

ببین خط شاید کم کیفیت باشه
ولی به نظرم مثلا دانلود از یک سایت با سرعت 700 و سایت دیگه تو همون زمان 100 ربطی به کیفیت خط نداره
سرور سایت ها می تونه داخل یا خارج باشه
حالا باید ببینید اینترنت شما با سایت های داخل سرعتش بیشتره از خارج هست یا مساوی!

T_rex
24-07-2013, 17:41
خط تقریبا خوبی داری

این که قرمز کردم مشکل نیست ؟ بنظر خیلی کم میاد

Iloveu-ALL
24-07-2013, 17:44
اگر بخوای کسی رو بیاری باید مطمئن بشی که مشکل از همینه یا نه
ببین از نزدیکتریم جا برو یک مودم رو بزن ببین مقادیر مودم تغییر می کنه یا نه
ببین سیم از پیش کنتور برقی یا هرچی که باعث نویز بشه نباشه
اگر شهرتون منطقه ی گرمی هست به نظر من تو آفتاب نباشه
جایی که سیم بریدگی داره ببین اتصالی چیزی نداشته باشه یا زنگ زده نباشه
در کل تا مشکلت حل نشده دست بر ندار
منم تا جایی که بتونم راهنماییت می کنم و کمکت می کنم

اگه بخوام برم از دم در تست بگیرم، کلی دردسر داره

Le0nard0
24-07-2013, 17:45
یه سوال . اگه attenuation (میرایی) خط بالا باشه یه خط دیگه از مخابرات بگیریم برای خط جدید هم بالاس؟ چون این پارامتر بیشتر مربوط به فاصله از مرکز مخابراتیه

saeediranzad
24-07-2013, 17:45
این که قرمز کردم مشکل نیست ؟ بنظر خیلی کم میاد
بنظر من که خیلی هم خوبه.
به تجربه فهمیدم که هر وقت snr دانلود به آپلود بالا باشه سرعت و کیفیت خط بهتره.
برای من در بهترین شرایط 18 به 11 میشه. خیلی وقتها 14 به 11 است.

Armin.Computer
24-07-2013, 18:28
اگه بخوام برم از دم در تست بگیرم، کلی دردسر داره

ببین دوست عزیز
شما مشکل نویز داری
حالا این مشکل یک جای کار هست
یا تو خونه شما یا تو از خونه شما تا مرکز مخابراتی
به هر حال شما باید تست کنید
ممکنه مشکل از سیم کشی خونه نباشه
یا شاید از خود مرکز مخابرات باشه
ممکنه از سیم کشی اول خونه تا مخابرات باشه
به هر حال شما باید مشکل رو حل کنید
خود من خیلی وقته مشکل نویز خط دارم واین روزا شدید تر هم شده و الان به دنبال راه حل هستم ولی باید مشکل رو حل کرد تا استفاده بهتری از اینترنت ببرم

Iloveu-ALL
24-07-2013, 18:44
ببین دوست عزیز
شما مشکل نویز داری
حالا این مشکل یک جای کار هست
یا تو خونه شما یا تو از خونه شما تا مرکز مخابراتی
به هر حال شما باید تست کنید
ممکنه مشکل از سیم کشی خونه نباشه
یا شاید از خود مرکز مخابرات باشه
ممکنه از سیم کشی اول خونه تا مخابرات باشه
به هر حال شما باید مشکل رو حل کنید
خود من خیلی وقته مشکل نویز خط دارم واین روزا شدید تر هم شده و الان به دنبال راه حل هستم ولی باید مشکل رو حل کرد تا استفاده بهتری از اینترنت ببرم

درسته حرفتون. چه کار هایی باید بکنم؟ توضیحم بدی چطوری باید انجام بدم ممنون

mohsenmas
24-07-2013, 19:31
داداش میشه به طور خلاصه بگی دقیقا چی کارا کردی که مشکلت حل شدش،ثواب داره داداش

کلا سیم کشی یک بازبینی از دمه در تا مودم انجام دادم. اسپلیتر جدید گرفتم.
مامور مخابرات اومد گفت اشکال از سیم کشی داخله ، اما از مخابرات بود چون هنگام صحبت کردن خط رو خط میشد. به 117 دوباره زنگ زدم گفتم اشکال از مخابرات که اونا قبول نمیکردن البته مامور گفت بررسی میکنه که انگار بررسی کرد خطم درست شد و نویز از روی خط بر طرف شد.

Mohammad.F.M
24-07-2013, 20:40
خط تقریبا خوبی داری

ببین خط شاید کم کیفیت باشه
ولی به نظرم مثلا دانلود از یک سایت با سرعت 700 و سایت دیگه تو همون زمان 100 ربطی به کیفیت خط نداره
سرور سایت ها می تونه داخل یا خارج باشه
حالا باید ببینید اینترنت شما با سایت های داخل سرعتش بیشتره از خارج هست یا مساوی!

دارم میگم دیگه مثلا سرعت دانلود من از سایتهای سافت گذر - پی سی دانلود - همین پی سی ورلد - سایتهایی که تست سرعت میذارن مثل پارس آنلاین سپنتا و ... - مایکروسافت - سایت IMDb - سایت Mediafire روی 700 هست توی تمام ساعات زمانی اما سرعت دانلودم از سایتهایی مثل ورزش 3 - ایران فیلم - تینی موویز - موزیک باران - گانجا تو موزیک - بیا تو رپ - رپفا و اکثر سایتها بین ساعت 9 تا 10 11 صبح روی همون 700 اما از اون به بعد به اون شرایطی میشه که توضیح دادم !!

حالا ایراد از سرویسیه که دارم . خط خونمونه . ویندوزمه ... نمیدونم ... اما مطمئنم ایراد از این سایتها نیست چون قبل از عید با سرعت بالا از همینجاها دانلود میکردم و الانم دوستام راحت دانلود میکنن من فقط مشکل دارم !

در ضمن یادتون رفت این خط من کیفیتش پایین نیست یا نویز نداره ؟

روی ریت چند مگ برام بستن 6 ئه یا 4؟

Armin.Computer
24-07-2013, 21:48
کلا سیم کشی یک بازبینی از دمه در تا مودم انجام دادم. اسپلیتر جدید گرفتم.
مامور مخابرات اومد گفت اشکال از سیم کشی داخله ، اما از مخابرات بود چون هنگام صحبت کردن خط رو خط میشد. به 117 دوباره زنگ زدم گفتم اشکال از مخابرات که اونا قبول نمیکردن البته مامور گفت بررسی میکنه که انگار بررسی کرد خطم درست شد و نویز از روی خط بر طرف شد.
همیشه توصیه میشه از سیم کشی خونه اطمینان داشته باشید

دارم میگم دیگه مثلا سرعت دانلود من از سایتهای سافت گذر - پی سی دانلود - همین پی سی ورلد - سایتهایی که تست سرعت میذارن مثل پارس آنلاین سپنتا و ... - مایکروسافت - سایت IMDb - سایت Mediafire روی 700 هست توی تمام ساعات زمانی اما سرعت دانلودم از سایتهایی مثل ورزش 3 - ایران فیلم - تینی موویز - موزیک باران - گانجا تو موزیک - بیا تو رپ - رپفا و اکثر سایتها بین ساعت 9 تا 10 11 صبح روی همون 700 اما از اون به بعد به اون شرایطی میشه که توضیح دادم !!

حالا ایراد از سرویسیه که دارم . خط خونمونه . ویندوزمه ... نمیدونم ... اما مطمئنم ایراد از این سایتها نیست چون قبل از عید با سرعت بالا از همینجاها دانلود میکردم و الانم دوستام راحت دانلود میکنن من فقط مشکل دارم !

در ضمن یادتون رفت این خط من کیفیتش پایین نیست یا نویز نداره ؟

ببین بعضی از سایت ها سرورشون تو داخل کشوره
بعضی هم خارج
ممکنه بعضی از مواقع سرعت داخل بیشتر از خارج بشه
شما ببینید سایتهایی که دانلود می کنید سرورشون در داخله یا خارج

Mohammad.F.M
24-07-2013, 23:22
ببین بعضی از سایت ها سرورشون تو داخل کشوره
بعضی هم خارج
ممکنه بعضی از مواقع سرعت داخل بیشتر از خارج بشه
شما ببینید سایتهایی که دانلود می کنید سرورشون در داخله یا خارج

حالا گیریم این سایتهایی که من سرعتم ازشون کمه واسه خارجه سرورشون نتیجه چی میشه ؟ از شرکت ADSL یا از خط تلفن ؟:n02:

این 2 تا سوال منم جواب بدی ممنون میشم :

این خط من کیفیتش پایین نیست یا نویز نداره ؟

Armin.Computer
24-07-2013, 23:40
حالا گیریم این سایتهایی که من سرعتم ازشون کمه واسه خارجه سرورشون نتیجه چی میشه ؟ از شرکت ADSL یا از خط تلفن ؟:n02:

این 2 تا سوال منم جواب بدی ممنون میشم :

فکر نمی کنم کاری به خط داشته باشه
خط خراب باشه واسه همه یک جوره

تقریبا نه خیلی خوب نه خیلی بد
در هر صورت مشکل نباید داشته باشی

رو 4 مگ ظاهرا

Le0nard0
25-07-2013, 00:40
یه سوال . اگه attenuation (میرایی) خط بالا باشه یه خط دیگه از مخابرات بگیریم برای خط جدید هم بالاس؟ چون این پارامتر بیشتر مربوط به فاصله از مرکز مخابراتیه
جواب این سوال رو کسی هست بده؟

Armin.Computer
25-07-2013, 01:16

دوستان اگر کسی می دونه جواب بده
من مطمئن نیستم

Mohammad.F.M
25-07-2013, 14:11
ااااا !!!

آقا یه چیز جالب:n08:از همون سایتهایی که گفتم سرعت دانلودم کم میشه مثلا همین بیا 2 رپ . الان اومدم یه لحظه تست کنم دیدم روی 160 70 ئه به جای 600 اینطورا . اما یه چیز جالب و عجیب ! دقیقا 4 تا لینک باز کردم 4 تا دانلود همزمان با هم دارم الان انجام میدم خوب قطعا باید سرعتشون بیاد پایین دیگه . هر 4 تاش روی 140 اینطوراس الان !!

این دیگه فکر کنم نه واسه خطمه نه شرکت سرویسم:n02:دیگه خیلی عجیب غریبه همچین چیزی ندیده بودم ! گفتم شاید ایراد از IDM هست پاک کردم دوباره نصب کردم بازم همینجوریه :n13:یعنی چی اون وقت ؟!!! این مشکلو من الان کجا بگم؟:n08:

Armin.Computer
25-07-2013, 23:02
ااااا !!!

آقا یه چیز جالب:n08:از همون سایتهایی که گفتم سرعت دانلودم کم میشه مثلا همین بیا 2 رپ . الان اومدم یه لحظه تست کنم دیدم روی 160 70 ئه به جای 600 اینطورا . اما یه چیز جالب و عجیب ! دقیقا 4 تا لینک باز کردم 4 تا دانلود همزمان با هم دارم الان انجام میدم خوب قطعا باید سرعتشون بیاد پایین دیگه . هر 4 تاش روی 140 اینطوراس الان !!

این دیگه فکر کنم نه واسه خطمه نه شرکت سرویسم:n02:دیگه خیلی عجیب غریبه همچین چیزی ندیده بودم ! گفتم شاید ایراد از IDM هست پاک کردم دوباره نصب کردم بازم همینجوریه :n13:یعنی چی اون وقت ؟!!! این مشکلو من الان کجا بگم؟:n08:

چند تا لینک با هم سرعت کامل رو میده
این مشکل نیست
بعضی مواقغ اینترنت اینجوری هست
واسه من که یک چیز معمولی شده :n15:

mr_exir
25-07-2013, 23:10

بسته به نوع سیم کشی تا منزل شما ممکنه فرق داشته باشه

moslem-visual
26-07-2013, 17:35
سلام دوستان
من قبلا وضع خطم رو گذاشتم اینجا
از دیروز بدون اینکه کاری کنم سرعتم از 128 کیلوبیت که مودم نشون میداد به 512 رسیده
تنها تغییری که میبینم مقدار نویز از 52 به 45 کاهش داره.

حالا سوال:
1) این تغییر نویز بنظرتون به چه دلیلی بوده؟
2) تا حالا بی کیفیت ترین خطی که دیدین مقدار snr و نویزشون چقدر بوده؟
3) کیفیت خط فقط به همین مقادیر هست یا مساله دیگه ای هم دخیله؟ مثلا بعضی از من ظاهرا خطشون بدتره ولی راحت وصل میشن سرعت هم بالای 1 مگ هست.

SNR Up : 10.1
SNR Down : 6.5
Line Attenuation Up : 47.0
Line Attenuation Down : 45.9
Data Rate Down : 525

moslem-visual
26-07-2013, 17:43

خط جدید اگه با همون پیش شماره باشه و خط دیگتون هم فقط بخاطر دور بودن دچار نویز باشه باید بگم بله، من دیدم که بهمین شکله.
اما اگه از مرکز مخابراتی جدیدی هست یا اینکه چک نکردید در مخابرات شاید خط فعلیتون مشکل سخت افزار در مرکز داشت هباشه اونوقت نمیشه مطمئن بود که فرقی نکنه.
الان اینجا همسایه ها هم مشکل دارن روی نویز ولی واسه ما از سیم برق کوچه رد شده (!) چن نمره بدتره و همین بیچاره مون کرده...

Iloveu-ALL
26-07-2013, 18:50
سیم تلفن رو کشیدم ... بعد رفتم با یه سیم دیگه که سالم بود هم با اسپلیتر و هم بدون اسپلیتر تست کردم درست نشد یه بار هم که از 192.168.1.1 خواستم پارامتر ها رو ببینم هی عدد های مختلف نشون میداد!:n04: خلاصه دوباره با این سیم امتحان کردم تا درست شد (امروز بارون اومده بود خیلی قطع شد!) الان دیگه مطمئنم که دیگه از سیم نیست. مشکل از این 3تا باید باشه سیم کشی خونه / مخابرات / پریز تلفن (این رو بعید میدونم چون تو 2تا پریز دیگه امتحان کردم درست نشد البته اون 2تا پریز اصلی نبودن!)

ویرایش: این تست رو الان گرفتم:

Iloveu-ALL
26-07-2013, 19:14
وجود نویز بر روی خط ADSL باعث ایجاد اختلال در ارتباط میشود و بطور کلی دو نوع متفاوت دارد:
۱ نویز شنیداری )روی خط تلفن(:
برای برطرف کردن نویز شنیداری از روی خط تلفن، راهکاری ساده وجود دارد، و آن استفاده از اسپلیتر )جدا کننده Voice از Data ( است.
نصب این سخت افزار بسیار ساده است و با استفاده از آن میتوان نویز شنیداری بر روی خط تلفن را برطرف نمود.
۲ نویز خط ADSL )که باعث افت کیفیت سرویس میشود(:
در این مورد باید به این نکته اشاره کرد که سیست مها و دستگا ههایی وجود دارند که بر روی خط ADSL اختلال ایجاد کرده و باعث افت کیفیت
سرویس اینترنت خواهند شد. برخی از عل تهای دیگر که باعث ایجاد نویز روی خط ADSL م یشوند:
وجود فکس، سیستم شناسایی تماس گیرنده )یا Caller ID (، تلفن بیسیم.
سیم کشی غیر استاندارد، قرار گرفتن سیمهای برق در کنار کابل تلفن.
قرار گرفتن موبایل در کنار مودم.

کمتر از 1% احتمالش هست که مشکل از پریز تلفن یا مخابرات باشه. گزینه سوم رو همین امتحان کردم و موبایل رو بردم یه جای دیگه ولی دوباره قطع شد. شاید چندتا از قطعی هام بخاطر موبایل بوده باشه ولی دلیل اصلی نیست. من همه ی این راه ها رو رفتم و 99% احتمال میدم مشکل من گزینه دوم که با قرمز کشیدم باشه!
خب حالا باید چیکار کنم؟

پ.ن: من حتی رفتم بالا پشتمون، دیدم که 3-4 متر سیم تلفن از کنار سیم برق عبور کرده.

Armin.Computer
26-07-2013, 21:48
سلام دوستان
من قبلا وضع خطم رو گذاشتم اینجا
از دیروز بدون اینکه کاری کنم سرعتم از 128 کیلوبیت که مودم نشون میداد به 512 رسیده
تنها تغییری که میبینم مقدار نویز از 52 به 45 کاهش داره.

حالا سوال:
1) این تغییر نویز بنظرتون به چه دلیلی بوده؟
2) تا حالا بی کیفیت ترین خطی که دیدین مقدار snr و نویزشون چقدر بوده؟
3) کیفیت خط فقط به همین مقادیر هست یا مساله دیگه ای هم دخیله؟ مثلا بعضی از من ظاهرا خطشون بدتره ولی راحت وصل میشن سرعت هم بالای 1 مگ هست.

SNR Up : 10.1
SNR Down : 6.5
Line Attenuation Up : 47.0
Line Attenuation Down : 45.9
Data Rate Down : 525
1-هرچیزی امکان داره
2- اس ان ار 5 یا 6 خودم یکی از بدترین خط ها رو دارم با بیشترین نویز
3-این سوال برای خودمم به وجود اومده

سیم تلفن رو کشیدم ... بعد رفتم با یه سیم دیگه که سالم بود هم با اسپلیتر و هم بدون اسپلیتر تست کردم درست نشد یه بار هم که از 192.168.1.1 خواستم پارامتر ها رو ببینم هی عدد های مختلف نشون میداد!:n04: خلاصه دوباره با این سیم امتحان کردم تا درست شد (امروز بارون اومده بود خیلی قطع شد!) الان دیگه مطمئنم که دیگه از سیم نیست. مشکل از این 3تا باید باشه سیم کشی خونه / مخابرات / پریز تلفن (این رو بعید میدونم چون تو 2تا پریز دیگه امتحان کردم درست نشد البته اون 2تا پریز اصلی نبودن!)

ویرایش: این تست رو الان گرفتم:

کمتر از 1% احتمالش هست که مشکل از پریز تلفن یا مخابرات باشه. گزینه سوم رو همین امتحان کردم و موبایل رو بردم یه جای دیگه ولی دوباره قطع شد. شاید چندتا از قطعی هام بخاطر موبایل بوده باشه ولی دلیل اصلی نیست. من همه ی این راه ها رو رفتم و 99% احتمال میدم مشکل من گزینه دوم که با قرمز کشیدم باشه!
خب حالا باید چیکار کنم؟

پ.ن: من حتی رفتم بالا پشتمون، دیدم که 3-4 متر سیم تلفن از کنار سیم برق عبور کرده.

الان چی شد؟
درست شده؟
مشکل سیم برق بوده؟

Iloveu-ALL
26-07-2013, 22:28
نتم هی قطع میشد حتی یه دقیقا هم نتونستم کانکت شم 3 ساعت اینطوری بود ... 5 مین پیش رفتم بالا پشتمون سیم رو دستکاری کردم درست شد سیم کشی تلفن خیلی خیلی ناجوره 4-5 جا ازش سیم گرفته شده ! از بغل کابل آنتن عبور کرده و چند جا بریدگی بزرگ داره ... بالا پشتمون دقیقا 2-3 باری که دست زدم درست میشد ولی باز قطع میشد رفتم سیم رو کشیدم سفت شد وصل کردم به یه جا! بعد دیدم بـــــــــله درست شده! مشکل از سیم کشی بود حالا اگه اینطوری درست کار کرد دیگه اون مرده رو نمیارم ... این متن خیلی بهم کمک کرد:

یا:

وجود نویز بر روی خط ADSL باعث ایجاد اختلال در ارتباط میشود و بطور کلی دو نوع متفاوت دارد:
۱ نویز شنیداری )روی خط تلفن(:
برای برطرف کردن نویز شنیداری از روی خط تلفن، راهکاری ساده وجود دارد، و آن استفاده از اسپلیتر )جدا کننده Voice از Data ( است.
نصب این سخت افزار بسیار ساده است و با استفاده از آن میتوان نویز شنیداری بر روی خط تلفن را برطرف نمود.
۲ نویز خط ADSL )که باعث افت کیفیت سرویس میشود(:
در این مورد باید به این نکته اشاره کرد که سیست مها و دستگا ههایی وجود دارند که بر روی خط ADSL اختلال ایجاد کرده و باعث افت کیفیت
سرویس اینترنت خواهند شد. برخی از عل تهای دیگر که باعث ایجاد نویز روی خط ADSL م یشوند:
وجود فکس، سیستم شناسایی تماس گیرنده )یا Caller ID (، تلفن بیسیم.
سیم کشی غیر استاندارد، قرار گرفتن سیمهای برق در کنار کابل تلفن.
قرار گرفتن موبایل در کنار مودم.

1-هرچیزی امکان داره
2- اس ان ار 5 یا 6 خودم یکی از بدترین خط ها رو دارم با بیشترین نویز
3-این سوال برای خودمم به وجود اومده

الان چی شد؟
درست شده؟
مشکل سیم برق بوده؟

مشکلم عبور از کنار سیم برق نیست ... مشکلم اینه: سیم کشی تلفنمون خیلی ناجور و غیر استاندارد (از کنار کابل آنتن عبور کرده ولی این فکر نکنم تاثیر بزاره)

Armin.Computer
26-07-2013, 22:32
نتم هی قطع میشد حتی یه دقیقا هم نتونستم کانکت شم 3 ساعت اینطوری بود ... 5 مین پیش رفتم بالا پشتمون سیم رو دستکاری کردم درست شد سیم کشی تلفن خیلی خیلی ناجوره 4-5 جا ازش سیم گرفته شده ! از بغل کابل آنتن عبور کرده و چند جا بریدگی بزرگ داره ... بالا پشتمون دقیقا 2-3 باری که دست زدم درست میشد ولی باز قطع میشد رفتم سیم رو کشیدم سفت شد وصل کردم به یه جا! بعد دیدم بـــــــــله درست شده! مشکل از سیم کشی بود حالا اگه اینطوری درست کار کرد دیگه اون مرده رو نمیارم ... این متن خیلی بهم کمک کرد:

یا:

مشکلم سیم برق نیست ... 2تا مشکل داره ... سیم کشی تلفنمون خیلی ناجور و غیر استاندارد (از کنار کابل آنتن عبور کرده ولی این فکر نکنم تاثیر بزاره)

حتما از سیم کشی خونه مطمئن شو

Iloveu-ALL
26-07-2013, 22:39
@Armin.Computer نویز به وجود اومده ی خطم به دلیل سیم کشی غیر استاندارده!

اینم پارامترهای جدیدم:

مشکل شما چیه؟

حتما از سیم کشی خونه مطمئن شو

مشکل از سیم کشیه... اون فایل پی دی اف من تمام راه ا رو رفتم. آخرین راه همین گزینه "سیم کشی غیر استاندارد، قرار گرفتن سیمهای برق در کنار کابل تلفن." مونده بود قبلا فکر میکردم عبور از کنار سیم برقه اما امروز فهمیدم مشکل از سیم کشیه. رفتم سیم رو دستم اینترنتم وصل شد ... بعد دوباره قطع شد بعدش رفتم سیم رو آویزون کردم به یه جا که سفت بمونه به کار اومد! دیگه مطمئنم که مشکل از سیم کشیه!

Armin.Computer
26-07-2013, 22:44
@Armin.Computer نویز به وجود اومده ی خطم به دلیل سیم کشی غیر استاندارده!

اینم پارامترهای جدیدم:

مشکل شما چیه؟

مشکل از سیم کشیه... اون فایل پی دی اف من تمام راه ا رو رفتم. آخرین راه همین گزینه "سیم کشی غیر استاندارد، قرار گرفتن سیمهای برق در کنار کابل تلفن." مونده بود قبلا فکر میکردم عبور از کنار سیم برقه اما امروز فهمیدم مشکل از سیم کشیه. رفتم سیم رو دستم اینترنتم وصل شد ... بعد دوباره قطع شد بعدش رفتم سیم رو آویزون کردم به یه جا که سفت بمونه به کار اومد! دیگه مطمئنم که مشکل از سیم کشیه!

بهت گفتم که مشکل ممکنه از خونه باشه
حالا باید شورع کنی به تعمیر کردن سیم کشی خونه
بهترین سیم کشی بزار که اگر بارون یا آفتاب یا هرچی روش تاثیر حداقل بزاره

Iloveu-ALL
26-07-2013, 22:48
گفته بودم سیم تلفن 3-4 متر از کنار سیم برق عبور کرده اون سیم برق نبود ، کابل آنتن بود:دی

بهت گفتم که مشکل ممکنه از خونه باشه
حالا باید شورع کنی به تعمیر کردن سیم کشی خونه
بهترین سیم کشی بزار که اگر بارون یا آفتاب یا هرچی روش تاثیر حداقل بزاره

من که خودم بلد نیستم سیم کشی کنم باید یکی رو بیارم ... اگه بیارم میگم خوب سیم کشی کنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا هم که دستکاری کردم داره کار می کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Armin.Computer
26-07-2013, 23:01
گفته بودم سیم تلفن 3-4 متر از کنار سیم برق عبور کرده اون سیم برق نبود ، کابل آنتن بود:دی

من که خودم بلد نیستم سیم کشی کنم باید یکی رو بیارم ... اگه بیارم میگم خوب سیم کشی کنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا هم که دستکاری کردم داره کار می کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس الان دیگه مطمئنی که مشکل از سیم کشی خونه هست؟
خواهش می کنم
خوشحالم مشکل رو فهمیدی

azaramir
28-07-2013, 00:17
سلام من مودم zuxel p660ruدارم تنظیماتشو تغییر داد مsnr من به شدت تغییر کرد شد

SNR margin Upstream :
14 db

30 db

SNR margin Downstream :
24 db

42 db

حالا وضعش بهتر شده من اسپولیتر هم استفاده نمیکنم چقدر تاثییر داره تو بهتر شدنش:n02:

Armin.Computer
28-07-2013, 00:20
سلام من مودم zuxel p660ruدارم تنظیماتشو تغییر داد مsnr من به شدت تغییر کرد شد

SNR margin Upstream :
14 db

30 db

SNR margin Downstream :
24 db

42 db

حالا وضعش بهتر شده من اسپولیتر هم استفاده نمیکنم چقدر تاثییر داره تو بهتر شدنش:n02:

تنظیمات رو تغییر دادی؟
مشکل چی بود که تنظیمات رو تغییر دادی؟

azaramir
28-07-2013, 00:23
فریم ویو مودم رو اپدیت کردم چند تا گزینه جدید اورد به اسم adsl mod
قبلش موقع بازی انلاین بعد 30 قیقه چراغ مودم میپره خاموش روشن میشه مشکلشsnr؟

Armin.Computer
28-07-2013, 00:26
فریم ویو مودم رو اپدیت کردم چند تا گزینه جدید اورد به اسم adsl mod بیشترشون رو چک کردم دیدم این بهتره
قبلش موقع بازی انلاین بعد 30 قیقه چراغ مودم میپره خاموش روشن میشه مشکلشsnrبوده ؟

شما با تغییر دادن گزینه ها مشکل پرش لینک حل شد!
درسته؟
شاید به خاطر SNR بوده باشه ولی من نمی تونم بگم 100% همین بوده

azaramir
28-07-2013, 00:28
تستش نکردم هنوز الان این snrمن تو چه حالتی خوبه یا بده یه بزارمش رو حالت قبلش اسپولیتر لازم داره ؟

Armin.Computer
28-07-2013, 00:30
تستش نکردم هنوز الان این snrمن تو چه حالتی خوبه یا بده یه بزارمش رو حالت قبلش اسپولیتر لازم داره ؟

اسپیلیتر برای گوشی تلفن بیشتر استفاده میشه
ممکنه وقتی ADSL وصل بشه گوشی رو برداری صدای نویز بیاد
برای همین از اسپلیتر استفاده میشه

amin_v30
28-07-2013, 14:58
فریم ویو مودم رو اپدیت کردم چند تا گزینه جدید اورد به اسم adsl mod

داداش میشه بگی از کجا این فریم ویو رو دانلود کردی؟
چون مدل مودم من هم همینه و در به در دنبال اپدیتش هستم که این گزینه adsl mod بهش اضافه بشه

saeed0721
28-07-2013, 22:09
سلام دوستان.ببخشید خط من تا چند مگ میتونه ساپورت کنه به نظرتون؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Armin.Computer
28-07-2013, 22:11
سلام دوستان.ببخشید خط من تا چند مگ میتونه ساپورت کنه به نظرتون؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر اشتباه نکنم فکر کنم تا 5600
البته بستگی داره
ولی الان رو 1 مگ بسته شده

and-roid2
28-07-2013, 22:13

ببینید دوست عزیز شما اول باید کاری کنید که نویز خطتون بیاد پایین!
Attenuation dB شما 66 هست یعنی بسیار بد و دارای مشکل حاد

شما هر چقدر سرعتتون به مقدار بالاتر بسته بشه این نویز اجازه نمیده از حداکثر سرعت استفاده کنید!

saeed0721
28-07-2013, 22:14
اون Line Attenuation بالا هم برای دوری از مخابرات.سرویس جدید گرفتم گفت رو 8 مگ میبندمش اما انگار خطم خوب نیست بگم رو 4 مگ ببنده(البته هنوز رانژه نشده رو خطم و شرکت قبلی تخلیه نکرده)

and-roid2
28-07-2013, 22:21
اون Line Attenuation بالا هم برای دوری از مخابرات.سرویس جدید گرفتم گفت رو 8 مگ میبندمش اما انگار خطم خوب نیست بگم رو 4 مگ ببنده(البته هنوز رانژه نشده رو خطم و شرکت قبلی تخلیه نکرده)

شما باید از لحاظ فیزیکی خطتون رو چک کنید که مشکلی نداشته باشه...مثلا کابل برق از کنار سیم تلفن عبور نکرده باشه و....

اینم بگم هر چه سرعت بالاتر بسته میشه نویز خط بیشتر میشه!

saeed0721
28-07-2013, 22:26
شما باید از لحاظ فیزیکی خطتون رو چک کنید که مشکلی نداشته باشه...مثلا کابل برق از کنار سیم تلفن عبور نکرده باشه و....

اینم بگم هر چه سرعت بالاتر بسته میشه نویز خط بیشتر میشه!

امروز سیم ورودی تلفن که میاد تو خونه چک کردم.همین بود تغییر نکرد

and-roid2
28-07-2013, 22:28
امروز سیم ورودی تلفن که میاد تو خونه چک کردم.همین بود تغییر نکرد

این موارد رو باید رعایت کنی:

saeed0721
28-07-2013, 22:34
این موارد رو باید رعایت کنی:

همون جلوی در خونه سیم تلفن جدا کردم یه سیمش میره تو خونه-یه سیمش میاد تو اتاقم.همونجا هم اسپلیتر گذاشتم :(

and-roid2
28-07-2013, 22:46
همون جلوی در خونه سیم تلفن جدا کردم یه سیمش میره تو خونه-یه سیمش میاد تو اتاقم.همونجا هم اسپلیتر گذاشتم :(

دیگه اگر این موارد رو رعایت کردی و باز میبینی نویز داری میتونه مشکل از سیم کشی ساختمان باشه و فرسوده باشه و.... ویا مشکل از سرعت 8مگ باشه که خطت نمیکشه

و احتمال دیگر مشکل از مرکز مخابراتی و فاصلش با شما باشه

supermax15
29-07-2013, 20:21
سلام من وقتی بلفن خونه رو بر میدارم یا یکی زنگ میزنه اینترنت قطع میشه
اسپیلیتر هم وصله
اینم از مشخصات خط

and-roid2
29-07-2013, 20:27
اسپیلیتر هم وصله
اینم از مشخصات خط

یا اسپلیتر رو درست نصب نکرده اید و یا اینکه اسپلیترتون ایراد داره که اکثرا اسپلیتر های روی مودم چنین ایرادی رو دارن.

hossein 1994
29-07-2013, 21:00
اسپیلیتر هم وصله
اینم از مشخصات خط
اول برو سیم دم در رو یه سر بزن تمیزش کن
مشکلت حل میشه
اگه خوب نشد یه سیم مستقیم برای مودمت بکش تست بگیر ببین اون موقع هم تلفن زنگ میزنه قطع میشه یا نه اسپلتر ور تلفنت باشه
اگه بازم نتیجه نگرفتی از شرکت ارائه دهنده سرویس پیگیر بشو:n16:

hossein 1994
29-07-2013, 21:02
اونجا نباید سیم ها رو با هم اتصال بدی
اگه اصولی بخوای اسپلیتر بزاری باید تمام سیم هات سوکت داشته باشه نه اینکه یه سیم رو نصف کنی قسمت سوکت دارشو بزنی به سیم این اتصال فایده ای نداره:n16:

david68
29-07-2013, 23:44

خوب همونطور که میبینید وضع خط من افتضاح هست .
دوستان در تاپیک اینترنت شهرمون پیشنهاد کردن یه خط تلفن جدید بگیرم . حالا سوالم این هست که اگه خط جدید بگیرم SNR بالا میره یا Attenuation پایین میاد ؟ یا فرقی نمیکنه ؟
اینم بگم مشکل از سیم کشی داخلی و اسپلیتر و ... نیست . مستقیم از دم در خونه سیم کشیدم ولی زیاد تغییر نکرد .

یه سوال دیگه هم دارم اونم اینکه اگه میزان Attenuation به فاصله ربط داره چرا در بخش Upstream میزان Attenuation کم هست ولی در بخش DownStream زیاده ؟ درحالی که اگه به وضعیت بقیه دوستان نگاه کنید میزان Attenuation در بخش Upstream و Downstream تفاوت چندانی نداره (این چند صفحه اخیر که نگاه کردم اینطوری بود ) . ضمنا فاصله خونه ما با مرکز مخابراتی اونقدرها هم زیاد نیست ! 2-3 کیلومتر زیاده ؟ الان خط من رو 2 مگ بسته شده ولی میزان Rate بین 1500-1800 در نوسان هست که دوستان میگن به خاطر نویز زیاد اینطوری میشه . بنابراین من نمیتونم حداکثر سرعت رو بگیرم ... البته اینم بگم که قطع و وصلی ندارم.

به مخابرات زنگ زدم ولی اونا میگن مشکلی وجود نداره و خط شما سالم هست و نویز نداره و ...

Iloveu-ALL
29-07-2013, 23:47
اینترنتم وصل نمی شد رفتم دوشاخه تلفن رو وصل کردم، وصل شد:n04:

Armin.Computer
30-07-2013, 00:05

مشکل نویزت برطرف شد؟

Le0nard0
30-07-2013, 01:20

خوب همونطور که میبینید وضع خط من افتضاح هست .
دوستان در تاپیک اینترنت شهرمون پیشنهاد کردن یه خط تلفن جدید بگیرم . حالا سوالم این هست که اگه خط جدید بگیرم SNR بالا میره یا Attenuation پایین میاد ؟ یا فرقی نمیکنه ؟
اینم بگم مشکل از سیم کشی داخلی و اسپلیتر و ... نیست . مستقیم از دم در خونه سیم کشیدم ولی زیاد تغییر نکرد .

یه سوال دیگه هم دارم اونم اینکه اگه میزان Attenuation به فاصله ربط داره چرا در بخش Upstream میزان Attenuation کم هست ولی در بخش DownStream زیاده ؟ درحالی که اگه به وضعیت بقیه دوستان نگاه کنید میزان Attenuation در بخش Upstream و Downstream تفاوت چندانی نداره (این چند صفحه اخیر که نگاه کردم اینطوری بود ) . ضمنا فاصله خونه ما با مرکز مخابراتی اونقدرها هم زیاد نیست ! 2-3 کیلومتر زیاده ؟ الان خط من رو 2 مگ بسته شده ولی میزان Rate بین 1500-1800 در نوسان هست که دوستان میگن به خاطر نویز زیاد اینطوری میشه . بنابراین من نمیتونم حداکثر سرعت رو بگیرم ... البته اینم بگم که قطع و وصلی ندارم.

به مخابرات زنگ زدم ولی اونا میگن مشکلی وجود نداره و خط شما سالم هست و نویز نداره و ...
منم اینجا در مورد اینکه با گرفتن خط جدید میزان Attenuation ممکنه تغییر کنه یا نه سوال کردم ولی جوابی نگرفتم. کیفیت خط من هم تقریبا مثل شماست

mr_exir
30-07-2013, 01:22
منم اینجا در مورد اینکه با گرفتن خط جدید میزان Attenuation ممکنه تغییر کنه یا نه سوال کردم ولی جوابی نگرفتم. کیفیت خط من هم تقریبا مثل شماست

اگر همه تست هارو انجام دادی سیم کشی چک کردی سر خط کنترل کردی
اخرین گزینه ناچاری خط بگیری

Le0nard0
30-07-2013, 01:25
اگر همه تست هارو انجام دادی سیم کشی چک کردی سر خط کنترل کردی
اخرین گزینه ناچاری خط بگیری

خب سوال همینجاست که با گرفتن خط چقد امکان داره که وضعیتش مثل خط قبلی نباشه ؟ اصلا تغییر میکنه یا نه؟

mr_exir
30-07-2013, 01:50
خب سوال همینجاست که با گرفتن خط چقد امکان داره که وضعیتش مثل خط قبلی نباشه ؟ اصلا تغییر میکنه یا نه؟

فقط در یه صورت میتونی بفهمی وضعیتت تغییر میکنه با نه اونم اینکه بری خونه یه همسایه نزدیکت وارد کنسول مودمش بشی و فاصله اش تا مخابرات رو چک کنی
Attenuation
اگه مشابه مال شما بود که هر کاری کنی همینه ولی اگه اختلاف چشم گیری داشت پس مشکل از خط شماست:n16:

hossein 1994
30-07-2013, 09:46
اگه از همون پریز تلفن و نت میگیری ممکنه دوشاخه درونش اتصالی داشته باشه یا اسپلیتر این مشکل رو داشته باشه

hossein 1994
30-07-2013, 09:57
اگه فاصلت دور باشه مثل همون خط قبلی هست چون که مسیر زیادی رو باید طی کنه به خاطر همین نویز افزایش پیدا میکنه و کیفیت هم کاهش
به نظر من خط های قدیمی از لحاظ کیفیت بهترن هیچ وقت خط قدیمی رو کنار نزار و خط جدید نخر
در ضمن اگه فاصلت با مخابرات کم باشه امکان این هست که کیفیتت بالاتر بره:n16:

Iloveu-ALL
30-07-2013, 10:33
مشکل نویزت برطرف شد؟

نه باید سیم کشی رو عوض کنم. دیروز بارونی بود خیلی قطع شد.

خیر از یه پریز دیگه نت میگیرم. از اسپلیتر هم استفاده نمی کنم.

and-roid2
30-07-2013, 11:24

دوستان معمولا چون سرعت دانلود از اپلود بیشتر بسته میشه مقدار Attenuation بالاست...چون اگر هر چه سرعت بیشتر باشه نویز خط بیشتر میشه.

Armin.Computer
30-07-2013, 12:05
نه باید سیم کشی رو عوض کنم. دیروز بارونی بود خیلی قطع شد.

خیر از یه پریز دیگه نت میگیرم. از اسپلیتر هم استفاده نمی کنم.

شما دیگه مطمئن شدی از سیم کشی خونه هست؟
ار بیرون نیست؟

Iloveu-ALL
30-07-2013, 12:28
شما دیگه مطمئن شدی از سیم کشی خونه هست؟
ار بیرون نیست؟

از بیرون؟ !!!
وقتی میری سیم رو دست میزنی وصل میشه باید از خونه باشه دیگه!
کلا سیم کشی ساختمون از دم در تا خونمون مشکل داره. یه جا از کنار کابل آنتن عبور کرده (فکر نکنم تاثیر داشته باشه) یه جا از کنار سیم برقی که مستقیم از کنتور گرفته شده عبور کرده، چندجا قطعی داره!

Armin.Computer
30-07-2013, 12:29
از بیرون؟ !!!
وقتی میری سیم رو دست میزنی وصل میشه باید از خونه باشه دیگه!
کلا سیم کشی ساختمون از دم در تا خونمون مشکل داره. (یه جا از پیش آنتن عبور کرده یه جا از یه سیم برقی که مستقیم از کنتور گرفته شده عبور کرده چندجا قطعی داره!)

ظاهرا که مشکل از سیم کشی خونه هست!
در کل گفتم
خواستم مطمئن باشی!

Iloveu-ALL
30-07-2013, 12:33
ظاهرا که مشکل از سیم کشی خونه هست!
در کل گفتم
خواستم مطمئن باشی!

99% احتمالش هست که مشکل از سیم کشی ساختمون باشه. همه ی راه های دیگه رو امتحان کردم جواب نگرفتم.

Armin.Computer
30-07-2013, 12:34
99% احتمالش هست که مشکل از سیم کشی ساختمون باشه. همه ی راه های دیگه رو امتحان کردم جواب نگرفتم.

پس مشکل رو برطرف کن
موفق باشید

netbazi
30-07-2013, 12:36
آقا یکی بگه خطم چطور ؟
من الان چند وقت سرعتم امده پایین سرویسم 1 مگ برنزی از آسیاتک هست

Armin.Computer
30-07-2013, 12:37
آقا یکی بگه خطم چطور ؟

معمولی
مشکل نداری؟

hossein 1994
30-07-2013, 13:06
آقا یکی بگه خطم چطور ؟

کیفیت خطت خوبه
نویزت هم زیاد بالا نیست
خطت هم 4 مگ بسته شده که چون سرویس 1مگ برنزی داری از اسیاتک محدود شدی و این کاهش سرعت در شرکت آسیاتک هست
تا جای که من اطلاع دارم سرعتم 1 مگ برنزی باید حدود 80 باشه

sharareh
30-07-2013, 13:22
با سلام
آقای آرمین لطفاً اطلاعات مودم من رو نگاه کنید.بنظرتون سرعت پایین اینترنتم مربوط به نویز خطم هست یا خیر؟
ضمناً اون قسمت هایی که با رنگ آبی و قرمز مشخص کردم مربوط به چیه؟ اینکه میگن خط شما رو روی یک مگ یا مثلاً دو مگ بستن یعنی چی؟ این مورد از طرف isp تنظیم میشه و سلیقه ایه؟ یا نه ممنون میشم توضیح بدین

Armin.Computer
30-07-2013, 13:26
با سلام
آقای آرمین لطفاً اطلاعات مودم من رو نگاه کنید.بنظرتون سرعت پایین اینترنتم مربوط به نویز خطم هست یا خیر؟
ضمناً اون قسمت هایی که با رنگ آبی و قرمز مشخص کردم مربوط به چیه؟ اینکه میگن خط شما رو روی یک مگ یا مثلاً دو مگ بستن یعنی چی؟ این مورد از طرف isp تنظیم میشه و سلیقه ایه؟ یا نه ممنون میشم توضیح بدین

خط خوبی به نظر می یاد
خط رو 2560 بسته شده
بیش از 2 مگ
Rate:
این گزینه مربوط به محدودیت خط شما از سمت سرویس دهنده هست
دلیل خاصی نداره
هرجی isp تشخیص بده
این رو هم بگم که مهم سرعت شما در اکانتینگ isp هست
Attainable Rate:
تا جایی که می دونم مربوط به ظرفیت خط شما برای انتقال دیتا هست

hossein 1994
30-07-2013, 13:27
با سلام
عکستون واضح نیست
میگن خطت رو 1 مگ بسته میشه سرعتت اگه نویز داشته باشه تا 120 یا شاید هم کمتر میره.بله اینو خود شرکت ارائه دهنده برات تنظیم میکنه هر چی پهنی باند بیشتر بشه سرعت هم بیشتر میشه میتونی به شرکت ارائه دهنده تماس بگیری و اگر خطتت کیفیت لازم رو داشت پهنای باند رو برات بالا ببرند

and-roid2
30-07-2013, 13:32
خط خوبی به نظر می یاد
خط رو 2560 بسته شده
بیش از 2 مگ
Rate:
این گزینه مربوط به محدودیت خط شما از سمت سرویس دهنده هست
دلیل خاصی نداره
هرجی isp تشخیص بده
این رو هم بگم که مهم سرعت شما در اکانتینگ isp هست
Attainable Rate:
تا جایی که می دونم مربوط به ظرفیت خط شما برای انتقال دیتا هست

در تکمیل صحبت ارمین جان بگم اون قسمتی که با ابی مشخص شده مربوط به حداکثر ظرفیت خطت هست....منظورم سرعتش هست که روی چند بسته میتونه بشه!

اینکه میگن خط شما رو روی یک مگ یا مثلاً دو مگ بستن یعنی چی؟

یعنی شرکت سرعت شما رو حداکثر تا 256 کیلوبایت باز گذاشته
بسته به سرویسی که داری از 16 کیلوبایت میتونی دانلود کنی تا 256 کیلوبایت.(فرض کنیم سرویس 128 داری)

Armin.Computer
30-07-2013, 13:35
در تکمیل صحبت ارمین جان بگم اون قسمتی که با ابی مشخص شده مربوط به حداکثر ظرفیت خطت هست....منظورم سرعتش هست که روی چند بسته میتونه بشه!

یعنی شرکت سرعت شما رو حداکثر تا 256 کیلوبایت باز گذاشته
بسته به سرویسی که داری از 16 کیلوبایت میتونی دانلود کنی تا 256 کیلوبایت.(فرض کنیم سرویس 128 داری)

البته مهدی جان ظرفیت یا همون rate مهمه ولی وقتی از سمته اکانتینگ محدود باشی همون سرعتی که تو اکانتینگ هست اعمال میشه

hossein 1994
30-07-2013, 13:41
ظرفیت خط ربطی به isp نداره و این به خط مشترک که از کیفیت خوب یا بدی برخوردار باشه هست و همینطور میتونه فاصله زیاد با مرکز مخابراتی باشه
اون 2 مگی هم باری این دوستمون بسته شده ممکنه که از طریق شرکت ارائه دهنده محدود یا آزاد باشه که بستگی به سرعت در یک روز و ثابت بودن آن میشه فهمید:n16:

hossein 1994
30-07-2013, 14:05
اگه مطمئنی که از سیم هست برای تعویض سیم از کابل دوزوج استفاده کن که کیفیت بیشتری داره ولی من الان هم دو زوج استفاده میکنم هم افشان که برای من با سیم افشان کیفیتش بیشتر میره بالا چون من مخابرات هستم افشان زدم اگر شما از شرکتها ی شاتل آسیاتک داتک صبانت.وغیره...
هستین از همون کابل دو زوج هوایی که میتونن بهش سیم رانژه هم بگن استفاده کن:n16:

Le0nard0
30-07-2013, 16:54
آقا یکی بگه خطم چطور ؟

عجیبه با این کیفیت خوب ، max rate آپلود خطتتون 292 هست ! :n13:

mr_exir
30-07-2013, 22:04
عجیبه با این کیفیت خوب ، max rate آپلود خطتتون 292 هست ! :n13:

کیفیت زیاد هم خوب نیست snr میتونست 10 تا بیشتر باشه

و همچنین فاصله اشون از مخابرات جالب نیست!

Le0nard0
30-07-2013, 22:54
کیفیت زیاد هم خوب نیست snr میتونست 10 تا بیشتر باشه

و همچنین فاصله اشون از مخابرات جالب نیست!

من کیفیت خطم خیلی خرابه ولی max rate آپلودم از ایشون بیشتره . attenuation خطش برای آپلود 23 هست مال من 60 ولی ریت آپلودم بیشتره

mr_exir
30-07-2013, 23:05
من کیفیت خطم خیلی خرابه ولی max rate آپلودم از ایشون بیشتره . attenuation خطش برای آپلود 23 هست مال من 60 ولی ریت آپلودم بیشتره

به عوامل دیگه هم بستگی داره مثلا out put power که بیشتر باشه ریت هم بالا تر میره

Le0nard0
31-07-2013, 01:44
سلام تاپیک خوبی امیدوارم مفید و کاربردی باشه. وضعیت خط من افتضاحه
می خوام بدونم آیا تضعیف خط هم سر خط با توی خونه متفاوته آخه من توی منطقه خودمون خطهای دیگه هم دیدم که همون تضعیف من رو دارن. پس فکر می کنم عملا نمیشه خیلی کاریش کرد این وضعیت من

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

6.0
7.0
db

Line Attenuation

:

63.5
31.5
db

Data Rate

:

1760
512
kbps

Max Rate

:

1824
696
kbps

CRC

:

0
0

خداییش یکی پیدا بشه کاری کنه خط من تضمینی 4 مگ رو بکشه 50 هزار بهش میدم
وضعیت خط من هم مثل شماست . شما تونستی کاری کنی واسه بهبود خطت؟

Le0nard0
31-07-2013, 03:45
اینکارو که براتون آسیاتک کرد چقدر نویزتون اومد پایین ؟بعد اینکه پهنای باند رو زیاد کردن نویزتون هم دقیقا رو همون مقدار موند؟

Redking
31-07-2013, 04:00
سلام عزیزان

این هم ماله من ::

اوضاع خرابه نه ؟؟

چه کنم ؟؟؟

راستی CRC چیه ؟؟؟

hossein 1994
31-07-2013, 07:13
سلام عزیزان

این هم ماله من ::

اوضاع خرابه نه ؟؟

چه کنم ؟؟؟

راستی CRC چیه ؟؟؟

کییفیت خطتت پایینه نویزت بالاست از دم در هم تست بگیر ببین همینطوری یا نه اگه همینطوری بود یا فاصلتون زیاده یا اینکه مرکز تون مشکل داره
اگه دم در خوب بود از سیم کشی که باید سیم کشی تعویض بشه
در ضمن برای پایین اومدن نویزت هم میتونی زنگ بزنی به isp بگو پهنای باندت رو پاین بیارن تا نویزت هم پایین بیاد
پهنای باند رو 8 مگ هست

Redking
31-07-2013, 12:51
کییفیت خطتت پایینه نویزت بالاست از دم در هم تست بگیر ببین همینطوری یا نه اگه همینطوری بود یا فاصلتون زیاده یا اینکه مرکز تون مشکل داره
اگه دم در خوب بود از سیم کشی که باید سیم کشی تعویض بشه
در ضمن برای پایین اومدن نویزت هم میتونی زنگ بزنی به isp بگو پهنای باندت رو پاین بیارن تا نویزت هم پایین بیاد
پهنای باند رو 8 مگ هست

سلام مجدد

مرکز مخابراتی همین 3 تا خیابون پایین تره ....

رو 8 مگ باید باشه خطم....

باید برم همون پایین تست کنم ....

hossein 1994
31-07-2013, 13:42
سلام مجدد

مرکز مخابراتی همین 3 تا خیابون پایین تره ....

رو 8 مگ باید باشه خطم....

باید برم همون پایین تست کنم ....
بله از دم در تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید

OLK
31-07-2013, 14:43
سلام ، نظرتون درباره ی کیفیت خط من چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

and-roid2
31-07-2013, 15:02
سلام ، نظرتون درباره ی کیفیت خط من چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بسیار خوبه...
سرعتت روی چند بسته شده؟

amir000098
31-07-2013, 16:25

بچها خطم خوبه؟
تا چند میکشه به نظرتون؟:n28:
:n16:

Armin.Computer
31-07-2013, 16:27

بچها خطم خوبه؟

معمولی
نه خیلی خوب
مشکل داره؟
بقیه اطلاعات مانند Rate هم بزار تا بگم تا چه قدر می کشه

and-roid2
31-07-2013, 16:28

بچها خطم خوبه؟

snr خوبه ولی نویز خطت خیلی بالاست!

Attenuation dB
50dB-60dB خط ضعیف است.

مودلاسیون مودمت چیه؟
adsl2+ یا adsl2؟

amir000098
31-07-2013, 16:37
adsl2+
البته از کنار چند تا سیم برق رد میشه.

Armin.Computer
31-07-2013, 16:38
adsl2+

شاید مشکل ایجاد کنه
البته من تایید نمی کنم
بر اساس تجربه ی دیگر افراد میگم

مشکل خاصی داری؟

and-roid2
31-07-2013, 16:38
adsl2+

خب امیر جان نباید بزاری از کنار سیم رد بشن...این خودش یکی از عاملای اصلی نویز هست!
مودلاسیون رو بزار روی g.dmt نویزت کمتر میشه

amir000098
31-07-2013, 16:45
خب امیر جان نباید بزاری از کنار سیم رد بشن...این خودش یکی از عاملای اصلی نویز هست!
مودلاسیون رو بزار روی g.dmt نویزت کمتر میشه
چشم.

شاید مشکل ایجاد کنه
البته من تایید نمی کنم
بر اساس تجربه ی دیگر افراد میگم

مشکل خاصی داری؟

در حال حاضر خدا رو شکر مشکل خاصی ندارم:n02::n16:

Armin.Computer
31-07-2013, 16:47
چشم.

در حال حاضر خدا رو شکر مشکل خاصی ندارم:n02::n16:

پس مشکل نداری چیکار بهش داری :دی
خوبه دیگه :دی

OLK
31-07-2013, 17:01
بسیار خوبه...
سرعتت روی چند بسته شده؟

اینجا که اینطور نوشته شده: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Armin.Computer
31-07-2013, 17:01
اینجا که اینطور نوشته شده: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگر اشتباه نکنم تقریبا رو 3 مگ بسته شده

and-roid2
31-07-2013, 17:07

دانلود روی 3مگ (وخورده ای) و اپلود 600 کیلوبیت بسته شده.
خطت پتاسنیل اینو داره که بگی برات سرعتو بالاتر ببندن
کدوم شرکت اینترنت میگیری؟

OLK
31-07-2013, 17:23
دانلود روی 3مگ (وخورده ای) و اپلود 600 کیلوبیت بسته شده.
خطت پتاسنیل اینو داره که بگی برات سرعتو بالاتر ببندن
کدوم شرکت اینترنت میگیری؟

از شاتل سرویس 512 گرفتم

and-roid2
31-07-2013, 17:34
از شاتل سرویس 512 گرفتم

زنگ بزن پشتیبانی شاید برات سرعتو تا 4مگ هم ببندن.
ولی بعید میدونم شاتل چنین کاری کنه

hossein 1994
31-07-2013, 19:26
زنگ بزن پشتیبانی شاید برات سرعتو تا 4مگ هم ببندن.
ولی بعید میدونم شاتل چنین کاری کنه
سرویس های حجمی رو 4 مگ میبندن البته باید یه خورده بهشون فشار بیاری
ولی 4 مگ رو کاملا آزاد نمیکنه

hossein 1994
31-07-2013, 19:27
adsl2+
دوست عزیز مسیر سیم تلفن رو از برق جدا کن
روی adsl2 بزار ببین چی میشه ولی سیم برق تاثیرش خیلی زیاده

amir000098
31-07-2013, 20:41

دیگه بهتر از این نمیشه. 1 ساعت بهش ور رفتم. نشد که نشد :n02:
با توجه به اینکه ساختمان کناری داره ساخته میشه پست تلفن توی کوچه رو هوا اویزون هست :n08: فکر کنم این مقدار نویز بد نباشه:n13:

میگن قرار استقلال سوراخ بشه...:n09:(البته قبلا سوراخ شده بود :n08:6 تاییییاااا:n09:)

hossein 1994
31-07-2013, 20:49
نویزت بالاست
کیفیت خطت با این نویز خوبه
با این کیفیت خطت که الان داره خوبه با کاهش نویز خطت.
خطت از کیفیت خوبی برخوردار میشه
ممکنه نویز از همون پست تلفن که رو هوا هست هم باشه

irainian
31-07-2013, 21:33
Downstream
Upstream

SNR Margin (dB):
18.0
12.4

Attenuation (dB):
37.5
20.2

Output Power (dBm):
19.7
12.6

Attainable Rate (Kbps):
16804
1238

Rate (Kbps):
6140
1021

به نظرت نویزم بالا نیست اگر خطم رو روی 8 ببندم به نظرتون مشکلی پیش میاد یعنی ممکنه نویز خط زیر 10 برسه؟

and-roid2
31-07-2013, 21:36
Downstream
Upstream

SNR Margin (dB):
18.0
12.4

Attenuation (dB):
37.5
20.2

Output Power (dBm):
19.7
12.6

Attainable Rate (Kbps):
16804
1238

Rate (Kbps):
6140
1021

به نظرت نویزم بالا نیست اگر خطم رو روی 8 ببندم به نظرتون مشکلی پیش میاد یعنی ممکنه نویز خط زیر 10 برسه؟

از نظر نویز مشکلی نداری ولی SNR چندان خوب نیست...
SNR رو باید کاری کنی بره بالا...
این موارد رو رعایت کن:

hossein 1994
31-07-2013, 21:38
Downstream
Upstream

SNR Margin (dB):
18.0
12.4

Attenuation (dB):
37.5
20.2

Output Power (dBm):
19.7
12.6

Attainable Rate (Kbps):
16804
1238

Rate (Kbps):
6140
1021

پهنای باند خطت رو بالا ببری از اون طرف نویز بیاد زیر 10؟فیبرنوری همچین نویزی رو دارن
منظورت از زیر 10 چه مقادیری هست؟
snr خطت هم خوبه طبق مقادیر پهنای باند و نویز
خطت توانایی 16 مگابایت رو داره فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد چون الان خطت شما رو 6 مگ هست مشکلی ندارین و خطتو کیفیتش خوبه اگه دید خطت نویزش بالا رفت میتونی دوباره به حالت قبل برگردونی البته این نویز بالا رفته اگه مشکل سرعت و قطعی برات به وجود نیاره خوبه.بعد از اینکه 8 مگ کردی دوباره همینجا این مقادیر رو بزار
های وب داری؟

irainian
31-07-2013, 21:54
پهنای باند خطت رو بالا ببری از اون طرف نویز بیاد زیر 10؟فیبرنوری همچین نویزی رو دارن
منظورت از زیر 10 چه مقادیری هست؟
snr خطت هم خوبه طبق مقادیر پهنای باند و نویز
خطت توانایی 16 مگابایت رو داره فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد چون الان خطت شما رو 6 مگ هست مشکلی ندارین و خطتو کیفیتش خوبه اگه دید خطت نویزش بالا رفت میتونی دوباره به حالت قبل برگردونی البته این نویز بالا رفته اگه مشکل سرعت و قطعی برات به وجود نیاره خوبه.بعد از اینکه 8 مگ کردی دوباره همینجا این مقادیر رو بزار
های وب داری؟
عزیز خط من معمولی هست بعدشم من شیرازم الان شرکت پارس آنلاین به طور آزمایشی تو شیراز اعلام کرده برای اولین برا روی 9 مگابایت میبنده شرکت بیست نت هم که مخابرات شیراز هست گفته روی 10 میبندم صبا نت هم صحبت کردم گفتن روی 8 میبندیم اگه خط مشکل پیش نیاره خط من فیبر نوری نیست واسه همین میخواستم بگم الان اگر یعنی روی 8 مگابایت ببندم نویز خط بد نمیشه یعنی خیلی پایین نمیاد؟

and-roid2
31-07-2013, 22:00
عزیز خط من معمولی هست بعدشم من شیرازم الان شرکت پارس آنلاین به طور آزمایشی تو شیراز اعلام کرده برای اولین برا روی 9 مگابایت میبنده شرکت بیست نت هم که مخابرات شیراز هست گفته روی 10 میبندم صبا نت هم صحبت کردم گفتن روی 8 میبندیم اگه خط مشکل پیش نیاره خط من فیبر نوری نیست واسه همین میخواستم بگم الان اگر یعنی روی 8 مگابایت ببندم نویز خط بد نمیشه یعنی خیلی پایین نمیاد؟

ببین شما میتونی درخواست بدی پارس خط رو براتون تا 9مگابیت ببندن...اگر مشکلی پیش بیاد خودشو نشون میده....
شما کافیه پس از این گفتید خطتون به سرعت بالاتر ببندن مقادیر مودم رو با این مقادیر بسنجی اگر خوب بود رو همون 9مگ بزارید باشه:

Attenuation dB

20dB-30dB عالی
30dB-40dB خیلی خوب
40dB-50dB خوب
50dB-60dB خط ضعیف
60dB بسیار بد و دارای مشکل حاد

SNR Margin dB

6dB و کمتر = بسیار بد همراه با مشکلات جدی
7dB-10dB = بد اما میشه از سرویس ADSL استفاده کرد
11dB-20dB = خوب
20dB-28dB = عالی
29dB و بیشتر = بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت

اگرم مشکلی پیش بیاد و خطتون جواب نده میتونید به پشتیبانی بگید سرعت رو براتون همون 6مگ قرار بده.

hossein 1994
31-07-2013, 22:08
مشکلی که روی سرعت وقطعی سرویس شما پیش نمیاد
در ضمن اون شرکتها برای کم کردن نویز آپلود رو پایین میبندن
میدونم که فیبر نیستی منظورم این وبد که نویز دوستانی که فیبر هستن زیر 10 هست
در ضمن شرکت ارائه دهنده خودشون کیفیت خطتو تست میکنن رو 8 مگ که ببند میفهمن که خطت میکشه یا نه
سپاس:n16:

mohammad_87
01-08-2013, 18:08
سلام دوستان
بعد از چند سال دوری از adsl بخاطر فیبر لعنتی،امروز خطم رانژه شد.البته متاسفانه فقط مخابرات قابل استفاده هستش.وضعیتم خوبه؟لازم نیست کار خاصی انجام بدم؟

and-roid2
01-08-2013, 18:19
سلام دوستان
بعد از چند سال دوری از adsl بخاطر فیبر لعنتی،امروز خطم رانژه شد.البته متاسفانه فقط مخابرات قابل استفاده هستش.وضعیتم خوبه؟لازم نیست کار خاصی انجام بدم؟

وضعیتت خوبه
فقط سرعتتو خیلی پایین بستن محـمد جان! روی 1مگ هست....

اگر نامحدود گرفتی نمیشه بگی برات سرعتو بالاتر ببندن!
شما اگر تهرانی زنگ بزن بگو در مرکز شما محـــدود هم میدن یا نه؟(خبرش رو بهم بده)

mohammad_87
01-08-2013, 18:28
وضعیتت خوبه
فقط سرعتتو خیلی پایین بستن محـمد جان! روی 1مگ هست....

اگر نامحدود گرفتی نمیشه بگی برات سرعتو بالاتر ببندن!
شما اگر تهرانی زنگ بزن بگو در مرکز شما محـــدود هم میدن یا نه؟(خبرش رو بهم بده)
درسته یک مگ نامحدوده و فقط هم نامحدود میدن.(دیروز از مخابرات منطقمون پرسیده بودم)سرعتم یکم نوسان داره میخواستم ببینم برای نویز و اینها نباشه.
attainable rate محدودیت خط هست؟یعنی خطم تا 15 مگ ساپورت میکنه با این همین کیفیت؟البته حیف که فیبرم

fanoudi
01-08-2013, 18:31
به نظر من خط زوج سیم مسی از 4 مگ بیشتر نمیکشه باید فیبر نوری باشه تا بالاتر باشه ،نظر دوستان چی هست؟

and-roid2
01-08-2013, 18:37
درسته یک مگ نامحدوده و فقط هم نامحدود میدن.(دیروز از مخابرات منطقمون پرسیده بودم)سرعتم یکم نوسان داره میخواستم ببینم برای نویز و اینها نباشه.
attainable rate محدودیت خط هست؟یعنی خطم تا 15 مگ ساپورت میکنه با این همین کیفیت؟البته حیف که فیبرم
ببین از نظر نویز مشکلی نداری...ولی چون نامحدود داری خودت میدونی سرویس نامحدود نوسان داره....
attainable rate هم ظرفیت خطت هست که چقدر میتونه سرعت جواب بده...فقط نمیدونم چرا سرعت بالا یا پایین بسته بشه مقدارش عوض میشه؟!

به نظر من خط زوج سیم مسی از 4 مگ بیشتر نمیکشه باید فیبر نوری باشه تا بالاتر باشه ،نظر دوستان چی هست؟

نه چنین چیزی نیست!
تاپیک مخابرات فارس یکی از کاربرا خطش 10 مگ بسته شده بود اخ نگفته بود!
بستگی به نوع سیم کشی و.... داره.

fanoudi
01-08-2013, 20:23
ببین از نظر نویز مشکلی نداری...ولی چون نامحدود داری خودت میدونی سرویس نامحدود نوسان داره....
attainable rate هم ظرفیت خطت هست که چقدر میتونه سرعت جواب بده...فقط نمیدونم چرا سرعت بالا یا پایین بسته بشه مقدارش عوض میشه؟!

نه چنین چیزی نیست!
تاپیک مخابرات فارس یکی از کاربرا خطش 10 مگ بسته شده بود اخ نگفته بود!
بستگی به نوع سیم کشی و.... داره.
حتما یک دلیلی داره که تو فارس این کار رو کردن من تو مشهد خط روی 4 مگ نویز 10 هست

and-roid2
01-08-2013, 20:27
حتما یک دلیلی داره که تو فارس این کار رو کردن من تو مشهد خط روی 4 مگ نویز 10 هست

ببینید خط شما همونطور که گفتم شاید سیم کشی ساختما قدیمی و یا پوسیده باشه و یا از کنار سیم برق عبور کرده باشه ویا فاصلتون با مرکز مخابراتی زیاد باشه و خیلی از موارد دیگر....

و گرنه خط من تا 6مگ هم بسته شده بود مشکلی نداشتم....

hossein 1994
02-08-2013, 10:02
خط مسی سرعت 2 مگابایت در ثانیه رو تحمل میکنه دوستانی بودن که این سرعت رو تجربه کردن ولی بیشتر خط ها با اینکه6 مگ بسته شده ولی به خاطر فاصله زیاد و عبور سیم از اتصالات زیادی باعث این میشه که سرعتی که سرویس دهنده شما براتون ارائه میده را به خاطر همین دلایل خط قادر به این نیست که این سرعت رو بهتون بده و در نتیجه باعث نویز بالا و همینطور پایین اومدت کیفیت خط میشه

azaramir
02-08-2013, 10:13
من از وقتی مودمم رو اپدیت کردم دیگه چراغ اینترنت خیلی کم میپره

hossein 1994
02-08-2013, 10:16
بله تاثیرش زیاده چون که بروز میشه
لطفا آپدیت رو در اینجا قرار دهین و همینطور مدل مودم رو هم بگین
تا باقی دوستان هم استفاده کنن

gigi_alex
03-08-2013, 00:19

Armin.Computer
03-08-2013, 00:36

رو 2 مگ بسته شده
مشکلی که نداری؟!

gigi_alex
03-08-2013, 01:00
رو 2 مگ بسته شده
مشکلی که نداری؟!

قبل عید سرعت تا 3 مگابایت هم میگیرفت تو شبانه . متوسط سرعت 250 کیلو بایت . پینگ 90
از اول سال سرعت 20 پینگ بین 130 تا 500

Armin.Computer
03-08-2013, 01:07
قبل عید سرعت تا 3 مگابایت هم میگیرفت تو شبانه . متوسط سرعت 250 کیلو بایت . پینگ 90
از اول سال سرعت 20 پینگ بین 130 تا 500

از سمت اکانتینگ محدود شدی؟
چه سرویسی داری؟
از چه شرکتی؟

gigi_alex
03-08-2013, 01:18
از سمت اکانتینگ محدود شدی؟
چه سرویسی داری؟
از چه شرکتی؟

چند باز زنگ زدم جواب درستی ندادن
مخابرات - 256 محدود .

MasterGeek
03-08-2013, 01:46
دوستان من مشکل نویز داشتم (سرویس خود مخابرات) اما به خاطر نبود وقت واسه پیگیری از خیر ADSL گذشتم و WiMax گرفتم که بی‌دردسر بوده ولی گرون. الان دوباره میخوام سرویس ADSL رو اگر بشه فعال کنم که حداقل کنار WiMAX بشه هزینه رو یه جوری کم کنه.

من قبلا سرویس ADSL توی همین خونه داشتم و مشکلی نبوده. خونه هم آپارتمانی و نوساز هست و دوربین مدار بسته و برق سه‌فار و ... هم در کار نیست یا طوری نیست که مشکل ایجاد کنه. خود پشتیبانی ADSL مخابرات هم اومده دیده مشکل از داخل ساختمان نیست. واسه همین یه بار پاور پورت رو افزایش دادند! یه بار هم ظاهرا!! پورت رو تعویض کردن ولی مشکل حل نشد (SNR حدود ۷ بود تا اونجائي که یادمه و خیلی ضعیف بود تضعیف هم حدود ۶۰ یا ۷۰ بود فکر کنم). بهرحال دیگه مخابرات پیگیری نکرد و جوابی ندادند (منم بیخیال شدم و وایمکس گرفتم).

خب حالا میخوام بعد ۸ ماه دوباره این سرویس رو راه‌اندازی کنم ولی نیاز دارم فردی یا شرکتی باشه که کار پیگیری و بررسی خط رو تا وصل کردنش بی‌دردسر انجادم بده. به نظر شما اگر از شرکت‌های خصوصی یه سرویس بگیرم (برعکس مخابرات) پیگیر میشن و مشکل رو درست می‌کنن؟‌ یعنی با توجه به تجربه‌هائی که داشتین جزء وظیفه‌ی خودشون میدونن که مشکل رو برطرف کنن؟ یا باز بعد ار مدتی بیخیال میشن (چون کارمندای مخابرات ته‌ درایت و سواد بودند!)

Le0nard0
03-08-2013, 01:49
دوستان من مشکل نویز داشتم (سرویس خود مخابرات) اما به خاطر نبود وقت واسه پیگیری از خیر ADSL گذشتم و WiMax گرفتم که بی‌دردسر بوده ولی گرون. الان دوباره میخوام سرویس ADSL رو اگر بشه فعال کنم که حداقل کنار WiMAX بشه هزینه رو یه جوری کم کنه.

من قبلا سرویس ADSL توی همین خونه داشتم و مشکلی نبوده. خونه هم آپارتمانی و نوساز هست و دوربین مدار بسته و برق سه‌فار و ... هم در کار نیست یا طوری نیست که مشکل ایجاد کنه. خود پشتیبانی ADSL مخابرات هم اومده دیده مشکل از داخل ساختمان نیست. واسه همین یه بار پاور پورت رو افزایش دادند! یه بار هم ظاهرا!! پورت رو تعویض کردن ولی مشکل حل نشد (SNR حدود ۷ بود تا اونجائي که یادمه و خیلی ضعیف بود تضعیف هم حدود ۶۰ یا ۷۰ بود فکر کنم). بهرحال دیگه مخابرات پیگیری نکرد و جوابی ندادند (منم بیخیال شدم و وایمکس گرفتم).

خب حالا میخوام بعد ۸ ماه دوباره این سرویس رو راه‌اندازی کنم ولی نیاز دارم فردی یا شرکتی باشه که کار پیگیری و بررسی خط رو تا وصل کردنش بی‌دردسر انجادم بده. به نظر شما اگر از شرکت‌های خصوصی یه سرویس بگیرم (برعکس مخابرات) پیگیر میشن و مشکل رو درست می‌کنن؟‌ یعنی با توجه به تجربه‌هائی که داشتین جزء وظیفه‌ی خودشون میدونن که مشکل رو برطرف کنن؟ یا باز بعد ار مدتی بیخیال میشن (چون کارمندای مخابرات ته‌ درایت و سواد بودند!)
شرکتا هم جز همین کارایی که گفتین مخابرات براتون انجام داده کاری انجام نمیدن ؛ ضمن اینکه پورت عوض کردن توی شرکنها هم خیلی به ندرت انجام میدن

hossein 1994
03-08-2013, 06:59

اگه از خود مخابرات میخوای نت بگیری که پشتیبانی ندارن اگه هم پشتیبان داشته باشن چیزی بلد نیست.
شرکت های خصوصی پشتیبانیشون خوبه مثلا شرکت های وب پشتیبانیشون خیلی پیگیر هست شاتل رو امتحان نکردم ولی آسیاتک هم خوب بود چون خودم امتحان کردم و مشکلم رو هم حل کردن

Le0nard0
03-08-2013, 14:26
اگه از خود مخابرات میخوای نت بگیری که پشتیبانی ندارن اگه هم پشتیبان داشته باشن چیزی بلد نیست.
شرکت های خصوصی پشتیبانیشون خوبه مثلا شرکت های وب پشتیبانیشون خیلی پیگیر هست شاتل رو امتحان نکردم ولی آسیاتک هم خوب بود چون خودم امتحان کردم و مشکلم رو هم حل کردن
آسیاتک براتون چیکار کرد که مشکلتون حل شد؟ منم الان خطم نویز داره فقط میگه کارشناس بفرستم بیاد !!:n02: