مشاهده نسخه کامل
: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)
سلام به دوستان
من دو هفته پیش مودم معمولی تی پی لینک داشتم و بدون مشکل دانلود داشتم
حتی مخابرات به من میگفت خطت دو مگ بیشتر ساپورت نمیکنه ولی من روی 5 مگ هم دانلود داشتم یعنی 512 کیلو بایت در ثانیه
خلاصه دو هفته پیش مودم ایسوس گرفتم مدل N14u B1
از وقتی این مودمو گرفتم سرعتم افتضاح شده
حتی بیشتر از 350 کیلو بایت نمیره یعنی نهایت رو 3 مگ قفل میشه
اما بدتر از همه اینکه بدلیل نویز روی خط مدام سرعتم افت میکنه و حتی به زیر صد هم میرسه و مجبورم در روز چند بار ریستش کنم
اینطور که تو سایتها خوندم چند عامل میتونه مهم باشه
یکی گزینه ماژولاسیون هست که برای من روی G.DMT هست و حتی روی ADSL2+ هم گذاشتم بهتر نشد
گزینه دیگه هم میگن SRA هست که بدلیل نویز سرعت رو کاهش میده تا خط قطع نشه.
خلاصه دوستان یه راهنمایی کنن چکار کنم مشکل افت سرعتم برطرف بشه
خلاصه این مودم ایسوس با تمام گرونیش بدجوری به ما ضد حال زده
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
با تشکر
سلام خدمت شما
دوست عزیز این تنظیمات رو اعمال کن و Stability Adjustment هم بر حسب نیازت تنظیم کن موفق باشی :n16:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستگاه POS هم نویز میندازه و باعث کاهش کیفیت نت میشه؟
من دستگاه POS رو که به پریز وصل می کنم SNR Margin میاد روی 6 و Attainable Rate روی 3500
ولی دستگاه POS رو که قطع می کنم SNR Margin میاد روی 30 و Attainable Rate روی 11000
برای دستگاه POS هم لازمه اسپلیتر جدا بگیرم؟ درست میشه؟
===
در کل کیفیت خط مناسبه با توجه به عکس یا نه؟
دستگاه ای pos از طریق شماره گیری کار میکنن و میتونه یه اسپلیتر کمک کنه که شاید مشکل رفع بشه بهترین راه اینکه خط جدا داشته باشه
خوشبختانه مدیر عامل مخابرات گفته که دیگه توسعه فیبر نوری بعلت فراهم نبودن زیر ساخت متوقف شده واریه خدمات بربستر کابل مسی انجام میشه تو گوگل سرچ کن مصاحبه کاملش هست اگر کابل فعلی شما خط خالی نداشته احتمال داره برات کابل مسی بکشن وزیر فناوری اطلاعات گفته انحصار ارایه اینترنت بر بستر فیبر نوری باید از انحصار مخابرات خارج بشه پس حتما یک خط رو فیبر نوری نگه دار چون اونوقت بر عکس الان همه آرزو میکنن خطشون فیبر نوری باشه من خودم برای یک خطمون در خواست فیبر دادم
یچیز دیگه هم هست من شندیم بعضی مناطق که ظرفیت پر هست از داخل کافو یک سیم رو به دو خط وصل میکنن برای تلفن مشکلی ایجاد نمیکنه چون فقط از مقدار کمی از ظرفیت سیم استفاده میشه ولی بدشت نویز خط بالا میبره
مخابراتی که ما میشناسیم انحصار طلبه و بعید میدونم بزار کنار البته خوبه فیبر کنه به شرطی که بزار همه شرکت ها روی فیبر هم سرویس بدن نه فقط خودش... این شکلی فایده نداره
آرین 0098
31-01-2018, 22:19
حدوداً دو هفتست که بعضی ساعات، SNR Margin شدیداً افت میکنه و زیر 6db میاد و لینک DSL قطع میشه.
بازه خاصّی هم نداره. عصر، شب، نصف شب، صبح و ...
پشتیبانی هم میگه «چیزی روی خطّتون نویز می ندازه»
حالا نمی دونم چه نویزی هست که تا حالا نبوده و این 2 هفته به وجود اومده
دوستان راه حلّی سراغ دارید؟
پی نوشت 1: خونه آپارتمانیه و عیب یابی (مثل تست سر خط) راحت نیست.
پی نوشت 2: SNR Margin در حالت عادی هم تعریفی نداره (حدود 10db) و از همه ضایع تر این که DSLAM توی ساختمونه!
حدوداً دو هفتست که بعضی ساعات، SNR Margin شدیداً افت میکنه و زیر 6db میاد و لینک DSL قطع میشه.
پی نوشت 2: SNR Margin در حالت عادی هم تعریفی نداره (حدود 10db) و از همه ضایع تر این که DSLAM توی ساختمونه!
منم مثل شمام دو هفتس وضعیت snr یهو داغون شد همه جوره دارم دنبال مشکلش میکرم پیدا نمیکنم یهو خوب میشه یهو افتضاح
اما راحل حل : از اونجایی که میگید تست سرخط براتون راحت نیست میتوانید از کارشناس حضوری شرکت استفاده کنید بلاخره مشکل رو بهتون میگه کجاست
با این حال این موارد رو بررسی کن
1- ببین کابل تلفن از کنار برق رد نشده یا از کنار اسانسور
2-چک کن اسپلیتر و پریز تلفن خراب نشدن (پریز میتونه سولفاته هم بشه)
3-چک کن ببین مودمت خراب نشده یا اگر قدیمه بر اثر کارکرد طولانی مشکلی پیش نیومده براش؟
4-کابل تلفن بین راه وصله نخوده
5-کشش خط و سرویسی که خریدیده اید متناسب هم هستن(مثلا کشش یک خط 12مگه نهایتن اما برید 16 مگ بخرید! که خودش مشکل ایجاد میکنه)
6-اگر تلفنی روی خط هست از خط جداش کن ببین وضعیتت بهتر میشه در صورت بهتر شدن بررسی کن که ببین تلفن خراب نیست و یا مشکلی نداره
7-از دوشاخه ضد برق استفاده نمیکنی؟
8-و در اخر اینکه ممکنه پهنای باند شرکت پره که باعث نویز شدید میشه (پهنا که پر باشه خودکار نویز میندازه روی خطها)
امیدوارم بتونی مشکلت رو حل کنی ... موفق باشید :n16:
آرین 0098
01-02-2018, 04:02
منم مثل شمام دو هفتس وضعیت snr یهو داغون شد همه جوره دارم دنبال مشکلش میکرم پیدا نمیکنم یهو خوب میشه یهو افتضاح
اما راحل حل : از اونجایی که میگید تست سرخط براتون راحت نیست میتوانید از کارشناس حضوری شرکت استفاده کنید بلاخره مشکل رو بهتون میگه کجاست
با این حال این موارد رو بررسی کن
1- ببین کابل تلفن از کنار برق رد نشده یا از کنار اسانسور
2-چک کن اسپلیتر و پریز تلفن خراب نشدن (پریز میتونه سولفاته هم بشه)
3-چک کن ببین مودمت خراب نشده یا اگر قدیمه بر اثر کارکرد طولانی مشکلی پیش نیومده براش؟
4-کابل تلفن بین راه وصله نخوده
5-کشش خط و سرویسی که خریدیده اید متناسب هم هستن(مثلا کشش یک خط 12مگه نهایتن اما برید 16 مگ بخرید! که خودش مشکل ایجاد میکنه)
6-اگر تلفنی روی خط هست از خط جداش کن ببین وضعیتت بهتر میشه در صورت بهتر شدن بررسی کن که ببین تلفن خراب نیست و یا مشکلی نداره
7-از دوشاخه ضد برق استفاده نمیکنی؟
8-و در اخر اینکه ممکنه پهنای باند شرکت پره که باعث نویز شدید میشه (پهنا که پر باشه خودکار نویز میندازه روی خطها)
امیدوارم بتونی مشکلت رو حل کنی ... موفق باشید :n16:
بررسی این که کابل تلفن از کجا رد شده، طبیعتاً کار راحتی نیست در آپارتمان ... ولی به نظر میاد که از کنار برق رد شده.
پریز، اسپلیتر یا تلفن هم مشکلی ندارن.
بعیده علّت از این ها باشه ... چون تا 2 هفته پیش مشکلی نبود.
ضمن این که از معدود واحدهایی هستیم که بین 584 واحد، مشکل داریم. (اینترنت مرکزیه و DSLAM توی موتورخونست)
یه سرچ زدم انگار این وسیله به درد بخور بوده.
دوستان اطّلاعات/تجربه ای از این محصول دارن؟
بررسی این که کابل تلفن از کجا رد شده، طبیعتاً کار راحتی نیست در آپارتمان ... ولی به نظر میاد که از کنار برق رد شده.
پریز، اسپلیتر یا تلفن هم مشکلی ندارن.
بعیده علّت از این ها باشه ... چون تا 2 هفته پیش مشکلی نبود.
ضمن این که از معدود واحدهایی هستیم که بین 584 واحد، مشکل داریم. (اینترنت مرکزیه و DSLAM توی موتورخونست)
یه سرچ زدم انگار این وسیله به درد بخور بوده.
دوستان اطّلاعات/تجربه ای از این محصول دارن؟
صبر کن گفتی ممکنه از کنار برق رد شده خو عزیز برق خوره تلفنه داغونش میکنه شما بهترین کاری که میتونید بکنید اینکه از پیش باکس تقسیم dslm خطتون رو پیدا کنید و ببنید وضعش چطوریه مطمئنن از کنار برق رد شده ، از کارشناس شرکت بخواید بیاد تست بگیره ببینه اوضاع چطوریه اگر اشکال از کابل کشیه ازش بخواید یک مسیر رو کار بهتون نشون بده سپس طبق همون مسیر کابل کشی کنید
اون اسپلیتر مودم هست که تو کاره و به جای پریز تلفن ازش میشه استفاده کرد ...
آرین 0098
01-02-2018, 04:22
صبر کن گفتی ممکنه از کنار برق رد شده خو عزیز برق خوره تلفنه داغونش میکنه شما بهترین کاری که میتونید بکنید اینکه از پیش باکس تقسیم dslm خطتون رو پیدا کنید و ببنید وضعش چطوریه مطمئنن از کنار برق رد شده ، از کارشناس شرکت بخواید بیاد تست بگیره ببینه اوضاع چطوریه اگر اشکال از کابل کشیه ازش بخواید یک مسیر رو کار بهتون نشون بده سپس طبق همون مسیر کابل کشی کنید
اون اسپلیتر مودم هست که تو کاره و به جای پریز تلفن ازش میشه استفاده کرد ...
ببینید همین 2 هفته نیست که کابل تلفن از کنار برق رد شده ... چند ساله ... در همه ی ساختمان ها هم به همین منواله.
در یه برج 25 طبقه هم به «سیم کشی روکار» نمیشه فکر کرد.
به نظرم تنها راه امیدبخش، همین پریز یوزه تا ببینیم دوستان تجربه ای دارن یا نه.
معلوم نیست چی شد که گند خورد تو خطّ ما ... :n34:
ببینید همین 2 هفته نیست که کابل تلفن از کنار برق رد شده ... چند ساله ... در همه ی ساختمان ها هم به همین منواله.
در یه برج 25 طبقه هم به «سیم کشی روکار» نمیشه فکر کرد.
به نظرم تنها راه امیدبخش، همین پریز یوزه تا ببینیم دوستان تجربه ای دارن یا نه.
معلوم نیست چی شد که گند خورد تو خطّ ما ... :n34:
چرا اینترنت وایرلس نمیخرید؟ خودتون رو خلاص کنید دیگه یه رادیو باید بخرید و با یک روتر خوب :n01: اینم یه راهه ، می تونید td lte هم بخرید اگر دیدید مشکل حل نمیشه این دوتا راهکار هم در نظر بگیرید
حالا طبقه چندم هستن ، من جات بودم یه اینترنت وایرلس میخریدم خودمو اذیت نمیکردم
آرین 0098
01-02-2018, 06:06
چرا اینترنت وایرلس نمیخرید؟ خودتون رو خلاص کنید دیگه یه رادیو باید بخرید و با یک روتر خوب :n01: اینم یه راهه ، می تونید td lte هم بخرید اگر دیدید مشکل حل نمیشه این دوتا راهکار هم در نظر بگیرید
حالا طبقه چندم هستن ، من جات بودم یه اینترنت وایرلس میخریدم خودمو اذیت نمیکردم
اینم وایرلسه ... بالای یکی از برج ها دکل زدن، از طریق DSLAM و خطّ تلفن داخلی، بین واحدها توزیع کردن ...
حالا باز با پشتیبانی تماس می گیرم ببینم چی کار میشه کرد.
اون پریز هم شاید امتحان کردم
اینم وایرلسه ... بالای یکی از برج ها دکل زدن، از طریق DSLAM و خطّ تلفن داخلی، بین واحدها توزیع کردن ...
حالا باز با پشتیبانی تماس می گیرم ببینم چی کار میشه کرد.
اون پریز هم شاید امتحان کردم
نه مختص خودت بگیر نه اینجوری یه رادیو و یه روت بگیر از کارشناسشون بپرس بهت میگه... تست کردی به ما خبر بده
عکس از مشخصات مودم بزارین که سایر موارد هم دیده بشه در ضمن وسیله برقی جدید به واحدتون اضافه نشده حتی تعویض یک لامپ یا آداپتور هم می تونه تاثیر بزاره برا چک این هم می تونید برق تمام وسایل جز مودم رو قطع کنید همچنین وسایل واحدهای بقلی هم می تونن تاثیر بزارن ولی اونو نمیشه براحتی چک کرد با بررسی این موارد میشه جمع بندی کرد.
dadash42
01-02-2018, 09:36
این پریز کوچولو سیم مودم تابحال نتونستم استفاده کنم، فقط دوشاخه عادی کار میکنه
پریزو باز کردم دیدم سیمکشی درسته و وصله.
آیا باید سیمی مخصوص براش بخرم؟
ارزش داره دنبالش برم، نویزی کم میکنه؟
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
این پریز کوچولو سیم مودم تابحال نتونستم استفاده کنم، فقط دوشاخه عادی کار میکنه
پریزو باز کردم دیدم سیمکشی درسته و وصله.
آیا باید سیمی مخصوص براش بخرم؟
ارزش داره دنبالش برم، نویزی کم میکنه؟
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
وای این خودش کلی نویز میندازه پریزت رو عوض کن خرابه و یه کابل مرغوب بگیر عزیز (منظورم از کابل ، کابلیت که بین پریز تا سوکت ورودی مودمه)
کابل رو به اون پریز کوچلوهه بزن :n01:
قبلا هم گفتم پریز نزدیک برق نباشه ....
dadash42
01-02-2018, 11:40
وای این خودش کلی نویز میندازه پریزت رو عوض کن خرابه و یه کابل مرغوب بگیر عزیز (منظورم از کابل ، کابلیت که بین پریز تا سوکت ورودی مودمه)
کابل رو به اون پریز کوچلوهه بزن :n01:
قبلا هم گفتم پریز نزدیک برق نباشه ....
آپارتمان 8 سالس، سیم کشی جدیده، اون پریز تلویزیونه بقل پریز تلفن، پریز برق یه متر فاصله داره
بیش از 3 کیلومتر از مخابرات فاصله داریم، نویز به این دلیله
فقط خواستم بدونم چجوری او پریز کوچولو زیر دوشاخه استفاده کنم
dadash42
01-02-2018, 11:48
double post :n06:
ahwazp30
01-02-2018, 13:57
دوستان میگم من که به خاطر زیر ساخت داغون مخابرات مشکل پایین بودن snr دارم اگر شرکت DSLAM رو توی خونمون بزاره مشکل snr حل میشه ؟
آپارتمان 8 سالس، سیم کشی جدیده، اون پریز تلویزیونه بقل پریز تلفن، پریز برق یه متر فاصله داره
بیش از 3 کیلومتر از مخابرات فاصله داریم، نویز به این دلیله
فقط خواستم بدونم چجوری او پریز کوچولو زیر دوشاخه استفاده کنم
خونه چندتا پریز تلفن داره همه وصلن؟ با این حال جداشون کن و فقط یک پریز فعال داشته باشن اولین پریزی که ورودی کابل تلفنه بعدش پریز رو تعویض کن من امروز رفتم خریدم سه هزار تومن بود اون کوچلوهه چهارتا سیم ازش بیرون اومده که رنگ سبز و قرمز مد نظرمونه اونها رو وصل کن به سیم ها و پیچ رو محکم ببند و پریز رو دوباره جا بنداز توی دیوار اگر اینی که وصله کار نکرد بدون خرابه و باید یکی بخری
دوستان میگم من که به خاطر زیر ساخت داغون مخابرات مشکل پایین بودن snr دارم اگر شرکت DSLAM رو توی خونمون بزاره مشکل snr حل میشه ؟
فکر کنم برای مجتمع های بزرگ اینکارو میکنن ، راستی چرا وایرلس استفاده نمیکنی حالا که adsl خراب شده ، ولی بنظرم پیگیر خطت باش ببین به چه شکلی میشه درستش کرد
ahwazp30
01-02-2018, 15:24
فکر کنم برای مجتمع های بزرگ اینکارو میکنن ، راستی چرا وایرلس استفاده نمیکنی حالا که adsl خراب شده ، ولی بنظرم پیگیر خطت باش ببین به چه شکلی میشه درستش کرد
وايرلس دارم ولي چون ماهي ٢٠٠ سيصد گيگ بين الملل مصرفمونه مجبورم از سرويس هاي غير حجمي استفاده كنم وگرنه صدسال نميومدم سراغ اين adsl داغون، بايد دوباره برم مامور مخابرات رو خفت كنم يه پولي بزارم كف دستش بياد انگولك كنه سيما رو شايد يه فرجي شد
dadash42
01-02-2018, 17:00
الان دیدم نویز خطم از زیر 7db به 9.5db بهتر شده بدون تغییر سرعت
مطمئنم آسیاتک خودش باعث نویز زیاد خطه، بخاطر کم بود باند و افزایش مشتریان یا ضعف تجهیزات و غیره
البته 3 کیلومتر فاصله از مخابرات مورد اصلی کمی سرعت و نویزه، ولی تا بیش از یه سال نویز کمتر بود
مطمئنم آسیاتک خودش باعث نویز زیاد خطه، بخاطر کم بود باند و افزایش مشتریان یا ضعف تجهیزات و غیره
البته 3 کیلومتر فاصله از مخابرات مورد اصلی کمی سرعت و نویزه، ولی تا بیش از یه سال نویز کمتر بود
کارای که بهت گفتم انجام دادی؟ اگر انجام بدی باید بهترم بشه اگر دادی که هیچ....
dadash42
01-02-2018, 18:24
کارای که بهت گفتم انجام دادی؟ اگر انجام بدی باید بهترم بشه اگر دادی که هیچ....
نه، دست نزدم خودش امروز نویز کم داره
حالا ببینم کی حوصله دارم، دیشب 6مگ سرعت با 7snr ، امروز شده 6مگ با 9.5snr
دیگه مطمئنم آسیاتکی دستی داره
کلا Snr با زیاد شدن بار روی dslam پایین میاد طبیعیه..
شما بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که یه مودم ببری سر خط(دقیق بعد از dslam) بعد ار اونجا cat5e یا cat6 بکشی تا واحدتون...
خودش چیه ، برو درستش کن شاید بتونی دیگه ریت 8 مگ رو داشته باشی :n01: یا حداقل SNR بهتری داشته باشی
ahwazp30
02-02-2018, 01:29
خودش چیه ، برو درستش کن شاید بتونی دیگه ریت 8 مگ رو داشته باشی :n01: یا حداقل SNR بهتری داشته باشی
امروز دو تا کار مهم انجام دادم .اول اینکه یهو قاط زدم رفتم پست دم در رو باز کردم داخلش خیلی مسخره بود انگار انبار اسقاطی بود یه مشت سیم که معلوم نبود کدوم مال کدومه ولی خوشبختانه مال من به ترمینال وصل بود .اولش شک کردم گفتم شاید چون ترمینال زنگ زده هست به خاطر اون باشه مودم رو مستقیم به کابلی که از توی زمین اومده بود وصل کردم فقط 3 تا روی snr تاثیر داشت یعنی از 13-13.5 اومد روی 16 .احتمالا بگم بیان یکسره کنن سیم رو یعنی زوج ما رو مستقیم به زوج کابل مخابرات وصل کنن و دیگه ترمینال بینشون نباشه .که البته بازم اون چیزی که میخاستم نشد.
دوم اینکه رفتم از چند تا همسایه هامون پرسیدم گفتن با 700-800 تا دانلود میکنن .این یعنی اینکه کشش خطشون حداقل 6 مگ هست که دارن با 800 تا داون میکنن در صورتی که کشش خط من حداکثر 2 مگ هست .البته پست اونها جداست ولی کافو قطعا یکی هست .خلاصه اینکه مطمین شدم از بیرونه نه از داخل و دیگه اینکه برای همسایه ها بیشتره و اونا این مشکل رو ندارن .حالا مکافاتی داریم با این مامورین مخابرات تا بیان مشکل رو حل کنن.
dadash42
02-02-2018, 07:22
:20: تنبلی میکنم، آپراتورها چندین برابر سرعت dsl بی کیفیت مفت میدن
تازه برم کابل و پریز عوض کنم فوقش یه 100kbs به سرعت دانلود dsl اضافه میشه، مشگل اصلی 3 کیلومتر فاصله از مخابرات و گند زدن آسیاتکه
dadash42
02-02-2018, 07:44
امروز باز هم نویر خود به خود از سوی آسیاتک بهتر شده، پریروز با همین سرعت 7snr داشتم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز باز هم نویر خود به خود از سوی آسیاتک بهتر شده، پریروز با همین سرعت 7snr داشتم.
از ما گفتن بود...
ولی من با همراه اول تا 75 مگ سرعت میگیرم و با ایرانسل تا 85 مگ البته ایرانسل بیشتر اوقات روی 50 هستش
به هر حال موفق باشی عزیز :n16:
dadash42
02-02-2018, 08:33
از ما گفتن بود...
ولی من با همراه اول تا 75 مگ سرعت میگیرم و با ایرانسل تا 85 مگ البته ایرانسل بیشتر اوقات روی 50 هستش
به هر حال موفق باشی عزیز :n16:
همین 35mbs از آپراتور غنیمته، حداقل 5 برابر سرعت dsl محل
بالاخره مثل اینکه آسیاتک یا مخابرات تو این یکی دو روز یه کاری کرده خطم بهتر شده، شنیده بودم میخوان تو منطقه مون dslam اضافه کنن، فعلا یک مخابرات وسطه حداقل 200 هزار جمعیت داریم
چون منطقه مون نوسازه فیبر نوری کشیدن، ولی خدا شکر از اول خیابان مون سیم مسی کشیدن، میتونیم از شرکتهای مختلف dsl بگیریم
Ghost wars
02-02-2018, 11:59
دوستان تا به حال کسی مشکل نویز و کمی سرعت داشته که با اقداماتی حل شده باشه
من تست گرفتم از پایین از بالا جفتش سرعتش 4 مگه
من میگم اشکال میتونه از کابلامون باشه که جلو ساختمون چون اگر اشکال از اونجا نبود باید سرعت بالاتری میداد اونجا حالا دوستان راهنمایی کنن من میخوام بدونم یعنی این همه علم پیشرفت کرده این مشکل و کسی نمیتونه بر طرف کنه
یکی میگه به خاطر مسافت در حالی که فاصله من نزدیک سه کیلومتره ADSL2 تا 6 کیلومتر و جواب میده با 16 حالا من میگم 8 تارو باید بده این مشکل چیه که نمیده خدا میدونه
دوستان تا به حال کسی مشکل نویز و کمی سرعت داشته که با اقداماتی حل شده باشه
من تست گرفتم از پایین از بالا جفتش سرعتش 4 مگه
من میگم اشکال میتونه از کابلامون باشه که جلو ساختمون چون اگر اشکال از اونجا نبود باید سرعت بالاتری میداد اونجا حالا دوستان راهنمایی کنن من میخوام بدونم یعنی این همه علم پیشرفت کرده این مشکل و کسی نمیتونه بر طرف کنه
یکی میگه به خاطر مسافت در حالی که فاصله من نزدیک سه کیلومتره ADSL2 تا 6 کیلومتر و جواب میده با 16 حالا من میگم 8 تارو باید بده این مشکل چیه که نمیده خدا میدونه
سلام بله اینترنت Adsl تا ۶ کیلومتر جواب میده اما این دلیل بر این نیست که تو هر کیلومتری باشید باید یک سرعت ثابت بگیرید! هر چقدر به مرکز مخابراتی نزدیک تر باشید سرعت و کیفیت بهتری میگیرید و هر چه دورتر سرعت کمتر فاصله بیشتر از ۲.۵ کیلومتر دیگه کشش ۸ مگ هم نداره ... موفق باشید :n16:
Ghost wars
02-02-2018, 12:45
آخه تو ساختمون خودمون که همه شون به یه کافو یه اندازه از مخابرات فاصله داره
سرعت 16 هست کشش 24 هست 8 هم هست پس مشکل مسافت نیست مشکل داخلی پسته
اگر دارید ، کابل رو از سر خط جدا کن و تست کن اگر بازم خراب بود باید از مخابرات پیگیری کنی ، ممکنه پورت adsl خراب باشه...
این مخابرات مزخرف دیگه داره میره رو اعصاب من. هر موقع دلشون بخواد قطع و وصل میکنن سرعت رو میارن پایین با اینکه خط کشش بیشتر داره. SNR رو هم تنظیم کردن زیر 12 نیاد. هفته اول که گرفتم SNR روی 6 بود بدون 1 ثانیه قطعی حالا برداشتن گند زدن به همه چیز.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dadash42
02-02-2018, 16:39
این مخابرات مزخرف دیگه داره میره رو اعصاب من. هر موقع دلشون بخواد قطع و وصل میکنن سرعت رو میارن پایین با اینکه خط کشش بیشتر داره. SNR رو هم تنظیم کردن زیر 12 نیاد. هفته اول که گرفتم SNR روی 6 بود بدون 1 ثانیه قطعی حالا برداشتن گند زدن به همه چیز.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره، خطت تا 10 12مگ کشش داره
آسیاتک همین کارو میکنه، هر یکی دو هفته سرعتو از 8مگ به 4مگ پایین میاره باید زتگ بزنم 20 دقیقه بحث کنم دوباره رو 8مگ ببندن
ahwazp30
02-02-2018, 20:26
اره درسته سيم ها با هم فرق ميكنه بعضي هاشون از توي مسير مفصل ميخورن و كيفيتشون به شدت افت ميكنه مثلا زماني كه adsl من سالم بود نويز خطم بيشتر از بقيه همسايه ها بود چون پست ما مفصل خورده ولي پست همسايه ها يكسره هست بعضي از سيم ها تعويض شدن و كيفيتشون از سيم هاي قديمي بالاتره پس مال همه مثل هم نيست ميتونه فرق بكنه حتي اگه همشون از يك كافو يا پست باشن، ضمنا اينكه خط شما تا چه حد جواب بده بستگي به snr داره ،مثلا من خونه ي يكي از بستگان ديدم كشش خط رو زده بود ١٨ مگ ولي با اينكه خطش روي ٢ مگ بود snr منفي داشت و سرعت افتضاح و به شدت كند بود پس فقط snr ميتونه بگه خط تا چه حد جواب ميده نه max rate
مال همسايه ها هم بايد همشون از يك سرويس دهنده باشن و همشون همزمان از سر پست تست بشن در غير اينصورت مقايسه صحيح نيست
Ghost wars
03-02-2018, 13:55
مشخصات خط من اینه از امروز به شدت سرعتم افت کرده که من نمیدونم مشکل از کجاس چرا یهو دو مگ کم میشه از سرعتم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۸۰۲۰۳-۱۳۵۱۱۳.png ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشخصات خط من اینه از امروز به شدت سرعتم افت کرده که من نمیدونم مشکل از کجاس چرا یهو دو مگ کم میشه از سرعتم
منم همین مشکل رو دارم الان یه دو هفته ای میشه یهو SNR افت میکنه ، اصلا هم مشخص نمیکنه از کجاست تنها چیزی که میمونه مرکز مخابراتیه من فکر میکنم این عمدیه ، جالبش اینکه تو یه ساعتی خوبه بعدش داغون میشه
البته زنگ زدم منکر همه چی شدن و مثل همیشه کاربر مقصر....
Bagher2014
04-02-2018, 14:20
سلام دوستان من بخوام از سر کافو سیم بکشیم برای توی اتاقم باید حتما مامور از مخابرات بیاد یا خیر؟ضمنا خونمون دو تا خط تلفن داره چطور فقط برای یک خط سیم بکشم؟بهترین سیم که بخوای بگیر متری چنده و اگر میشه اسم یا عکسش رو بفرستید ممنون
TranceaweSome
05-02-2018, 19:33
سلام دوستان من بخوام از سر کافو سیم بکشیم برای توی اتاقم باید حتما مامور از مخابرات بیاد یا خیر؟ضمنا خونمون دو تا خط تلفن داره چطور فقط برای یک خط سیم بکشم؟بهترین سیم که بخوای بگیر متری چنده و اگر میشه اسم یا عکسش رو بفرستید ممنون
باید باشه ولی اگر نباشه هم مشکلی نیست.
البته تو این موردی که شما میگید میخواید برا خط جدید سیم بکشید باید باشه فکر میکنم. اگر شماره یکی از سیم کش های مخابرات رو گیر بیارید بهتره
باید از پست محل برا اون خط جدیدتون سیم بکشید. حالا اگر سیم فعلیتون 2 زوج یا بیشتر هست میتونید از همین سیم استفاده کنید. هر زوج برا 1 خط استفاده میشه
من 2 زوج گرفتم متری 700 یا 800 بود. فقط توجه داشته باشید که ازین سیم های مشکی باشه. اول مطمئن شید چند متر باید بگیرید بعدا اقدام کنید
TranceaweSome
05-02-2018, 19:39
البته تو این موردی که شما میگید میخواید برا خط جدید سیم بکشید باید باشه فکر میکنم. اگر شماره یکی از سیم کش های مخابرات رو گیر بیارید بهتره
باید از پست محل برا اون خط جدیدتون سیم بکشید. حالا اگر سیم فعلیتون 2 زوج یا بیشتر هست میتونید از همین سیم استفاده کنید. هر زوج برا 1 خط استفاده میشه
من 2 زوج گرفتم متری 700 یا 800 بود. فقط توجه داشته باشید که ازین سیم های مشکی باشه. اول مطمئن شید چند متر باید بگیرید بعدا اقدام کنید
hamednike
05-02-2018, 19:54
سلام
دوستان یه مودم zyxel p660hn-t1 گرفتم ولی چون خطم نویز داره قطع و وصل میشه:n13:
تنظیمات مودم با دلینک خیلی فرق میکنه تو تنظیمات مودم گشتنم نتونستم گزینه DSL mode رو پیدا کنم تا G.DMT رو انتخاب کنم:n29:
لطفا راهنماییم کنید
ahwazp30
05-02-2018, 20:45
سلام
تنظیمات مودم با دلینک خیلی فرق میکنه تو تنظیمات مودم گشتنم نتونستم گزینه DSL mode رو پیدا کنم تا G.DMT رو انتخاب کنم:n29:
لطفا راهنماییم کنید
من این مدل رو ندارم ولی مودمم زایکسل هست مال من توی تب network و بعد تب broadband تنظیمات خط هست شما هم این قسمت رو چک کن .
hamednike
05-02-2018, 20:47
من این مدل رو ندارم ولی مودمم زایکسل هست مال من توی تب network و بعد تب broadband تنظیمات خط هست شما هم این قسمت رو چک کن .
همچین گزینه ای ندارم آخه:n13::n35:
ahwazp30
05-02-2018, 20:51
همچین گزینه ای ندارم آخه:n13::n35:
network
wan
internet connection
اینو هم نداره ؟
hamednike
05-02-2018, 21:01
network
wan
internet connection
اینو هم نداره ؟
اینو داره ولی گزینه ای توش نیست که بشه باهاش نوع اتصال رو تغییر داد:n27:
ahwazp30
05-02-2018, 21:30
اینو داره ولی گزینه ای توش نیست که بشه باهاش نوع اتصال رو تغییر داد:n27:
مگه ميشه؟ پس لابد مودم نيس يه چيز ديگس كانكت شده به اينترنت . فريمش اپديته؟
سلام
لطفا راهنماییم کنید
در قسمت network و سپس برو به wan حالا بالای صفحه باز شده رو ببین همونجاست ... موفق باشی :n16:
hamednike
05-02-2018, 23:11
در قسمت network و سپس برو به wan حالا بالای صفحه باز شده رو ببین همونجاست ... موفق باشی :n16:
مشکلم همینه والا
تو قسمت wan نیست برا همین کمک خواستم 2 روزه سرکارم با این قضیه:n27:
مشکلم همینه والا
تو قسمت wan نیست برا همین کمک خواستم 2 روزه سرکارم با این قضیه:n27:
پس مودمت اپدیت نیست اپدیتش کن...
Ghost wars
06-02-2018, 00:25
نمیدونم این مشکل از کجا اومد دیگه دانلودم اومد روی 50 آپلود روی 1
اصلا قطع شده میزنه بررسی سیم تلفن
از اون ور نتم وصله ولی ضعیفه این مشکل و کسی باهاش روبه رو شده تا حالا اینم بگم بغل دستی مون همسایه مون خونه شو داره به هم میریزه فکر کنم کابلاشم میخواد عوض کنه از شب اینطوری شده
نمیدونم این مشکل از کجا اومد دیگه دانلودم اومد روی 50 آپلود روی 1
اصلا قطع شده میزنه بررسی سیم تلفن
از اون ور نتم وصله ولی ضعیفه این مشکل و کسی باهاش روبه رو شده تا حالا اینم بگم بغل دستی مون همسایه مون خونه شو داره به هم میریزه فکر کنم کابلاشم میخواد عوض کنه از شب اینطوری شده
برو سیم ها رو بررسی کن ، من یه بار این شکلی شدم ولی از مخابرات بود و خودش خودکار درست شد حالا نمیشه گفت اینه اما برو ببین کابل ها درسته یا نه اگر بود که مرکزه و خودش درست میشه نشد زنگ بزن به خرابی تلفن ...:n01:
سلام
سرویس 16 مگابیت شاتل گرفتم اما 8 مگابیت بیش تر نمیده. وضعیت خطم اینجوریه:
SNR margin Upstream :
8.9
db
Line Attenuation Upstream :
12.6
db
SNR margin Downstream :
10.0
db
Line Attenuation Downstream :
30.3
db
با توجه به پست اول این تاپیک attenuation 30 بالا نیست و مقدار خیلی خوبیه اما SNR 10 خیلی پایینه. می خواستم بدونم دلیل پایین بودن SNR چیه و برای بالا رفتنش چی کار میشه کرد؟
سلام
SNR margin Upstream :
8.9
db
12.6
db
SNR margin Downstream :
10.0
db
30.3
db
با توجه به پست اول این تاپیک attenuation 30 بالا نیست و مقدار خیلی خوبیه اما SNR 10 خیلی پایینه. می خواستم بدونم دلیل پایین بودن SNR چیه و برای بالا رفتنش چی کار میشه کرد؟
فاصلتون از مرکز مخابراتی چقدره؟ کابل ها چه زمانی نصب شدن و اینکه چند پریز دارید؟ با این حال شبکه داخلی تون رو بررسی کنید ببنید جای مشکلی نداره ، برید از سر خط ببنید وضعیت چطوریه خیلی فرق داشت اقدام به تعویض کابل و پریز تلفن کنید ، سعی کنید اگر چند پریز دارید فقط یکیشون که کابل اصلی تلفن بهش وصله رو فقط نگه دارید باقی رو جدا کنید ... موفق باشید :n16:
Ghost wars
06-02-2018, 15:59
امروز یه شکایت کردم برای قطعی و کندی سرعت که از خود شرکت زنگ زدم گفتن فاصله شما از مخابرات زیاد نیست از مرکز تون 16 مگ کشش دارید حتی بیشتر ولی از داخلی های ساختمان تا 4مگ بیشتر ندارید حالا موندم داخل پست هزینه عوض کردن سیماش چقدر میشه آیا اصلا فایده داره این چیزی که این گفت یعنی از دور و ور همین جعبه پسته حالا باید ببینی چجوری اینا درستش کردن دوستان راهنمایی کنید از داخل ساختمان که نیست از کافو میتونه باشه یا از داخل پست چون اگر از داخل ساختمان بود باید تا 4 میداد ولی پایین از سر خط 16 میداد که اینو الان از شرکتم بهم گفتن من هر کاری میکنم تا این مشکل حل بشه
mehrdad..7
06-02-2018, 19:50
من قبلا های وب داشتم وضعیت خطتم به شکل زیر بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چن روزه پیشگامان گرفتم وضع اینجوریه ،به نظرتون مشکل از کجاست؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من قبلا های وب داشتم وضعیت خطتم به شکل زیر بود
چن روزه پیشگامان گرفتم وضع اینجوریه ،به نظرتون مشکل از کجاست؟
نه از مودمه و نه از کابل ها این برمیگرده به تجهیزات شرکت ها که توی مراکز مخابراتی نصب میکنن ممکنه توی یه شرکت مثلا خط تا 13 مگ کشش داشته باشه ولی شرکت رو عوض کنید برید جای دیگه و ببنید بیشتر از 8 کشش نداره البته ریت و کشش خط یکیه فقط snr فرق میکنه که ظاهرا شرکت قبلی بهتر بوده شایدم الانه اینطوریه البته شما میتونید کمی توی شبکه داخلی تون کار کنید و از وسایل مرغوب استفده کنید مطمئنا تاثیر داره اگر با پریز تلفن مودم فاصله داره تا جای ممکن به پریز نزدیکش کنید... میشه بگید فاصلتون تا مرکز مخابراتی چقدره؟ اگر زیاد نیست احتمالا شبکه داخلیتون هم کمی مشکل داره البته این در حد احتماله میتونید ببرید سر خط ببنید اوضاعش چطوریه...
امروز یه شکایت کردم برای قطعی و کندی سرعت که از خود شرکت زنگ زدم گفتن فاصله شما از مخابرات زیاد نیست از مرکز تون 16 مگ کشش دارید حتی بیشتر ولی از داخلی های ساختمان تا 4مگ بیشتر ندارید حالا موندم داخل پست هزینه عوض کردن سیماش چقدر میشه آیا اصلا فایده داره این چیزی که این گفت یعنی از دور و ور همین جعبه پسته حالا باید ببینی چجوری اینا درستش کردن دوستان راهنمایی کنید از داخل ساختمان که نیست از کافو میتونه باشه یا از داخل پست چون اگر از داخل ساختمان بود باید تا 4 میداد ولی پایین از سر خط 16 میداد که اینو الان از شرکتم بهم گفتن من هر کاری میکنم تا این مشکل حل بشه
سر خط تست کردی بهت 16 داد؟ اگر داد باید کل کابل کشی از باکس مخابراتی (پست که میگی) تا پریز بدون اینکه نزدیک برق باشه و وصله بزنی عوض کنی کابلت مشکل داره اگر از سر خط تست کردی و بهت 16 داده...موفق باشی :n16:
ahwazp30
06-02-2018, 20:46
دوستانی که تصمیم دارن سیم مستقیم از سرخط برای مودم بکشند سعی کنید از کابل شیلد دار استفاده کنید.کابل معمولی هم جواب میده ولی شیلد دار در برابر نویز ها و الکتریسیته و ... بسیار مقاوم هست و نمیزاره نویزهای محیطی و الکتریکی وارد سیم های داخل اون بشه.
mehrdad..7
06-02-2018, 21:18
نه از مودمه و نه از کابل ها این برمیگرده به تجهیزات شرکت ها که توی مراکز مخابراتی نصب میکنن ممکنه توی یه شرکت مثلا خط تا 13 مگ کشش داشته باشه ولی شرکت رو عوض کنید برید جای دیگه و ببنید بیشتر از 8 کشش نداره البته ریت و کشش خط یکیه فقط snr فرق میکنه که ظاهرا شرکت قبلی بهتر بوده شایدم الانه اینطوریه البته شما میتونید کمی توی شبکه داخلی تون کار کنید و از وسایل مرغوب استفده کنید مطمئنا تاثیر داره اگر با پریز تلفن مودم فاصله داره تا جای ممکن به پریز نزدیکش کنید... میشه بگید فاصلتون تا مرکز مخابراتی چقدره؟ اگر زیاد نیست احتمالا شبکه داخلیتون هم کمی مشکل داره البته این در حد احتماله میتونید ببرید سر خط ببنید اوضاعش چطوریه...
حدودا 1000 متر با مرکز فاصله دارم مودم داخل اتاق هست و به یه پریز مستقل وصله تلفنم تو پذیرایی هست سر راه مودم و تلفن هر دو اسپلیتر گذاشتم.میشه دقیق راهنمایی کنید چیکار کنم ؟
data rate رو 8 مگ نویزم 21 بود گذاشتن رو 16 اینقد افت کرد
ahwazp30
06-02-2018, 22:45
سلام
SNR margin Upstream :
8.9
db
12.6
db
SNR margin Downstream :
10.0
db
30.3
db
snr فقط به خاطر وجود نویز هست و تا نویز کم نشه بالا نمیره .اما نظر من اینه که شما 4 یا 5 مگ کن خط رو چون اگر دانلود خوبی هم بهت بده کیفیت وبگردی خوبی نخواهی داشت .snr مطلوب 15 به بالا باید باشه.
حدودا 1000 متر با مرکز فاصله دارم مودم داخل اتاق هست و به یه پریز مستقل وصله تلفنم تو پذیرایی هست سر راه مودم و تلفن هر دو اسپلیتر گذاشتم.میشه دقیق راهنمایی کنید چیکار کنم ؟
data rate رو 8 مگ نویزم 21 بود گذاشتن رو 16 اینقد افت کرد
شما اگر 1000 متر فاصله دارید پس مشکل دارید! :n01:
ممکنه که کابل ها فرسوده شده باشه یا اسپلیتر خراب شده باشه بهترین روش برای اینکه بدونی کابل کشی توی خونه سالمه یا نه اینکه بری از سر خط تست کنی ببینی چطوریه اگر خیلی فرق داشت اقدام به تعویض کابل ها کن اگر نه فقط در حد 1 مگ یا 2 مگ بالاتر رفت که بی خیالش شو.. شما هر چقدر که ریتت بالاتر بره به همون میزان هم snr پایین میاد ، با این حال موقتا مدولاسیون مودم رو از adsl2+ به adsl2 تغییر بده تا سر فرصت که میری برای تست بگیری یا هر کاری که میخوای بکنی خطت یه مقدار snr بالا بیاد البته بگم با این تغییر ریتت روی 12 مگ قفل میشه و برای دریافت دوباره 16 مگ باید بری بزاری روی adsl2+ خوب ...موفق باشی :n16:
ahwazp30
07-02-2018, 01:04
این اهواز نمیدونم چرا همه چیزش ریدس .این از وضعیت خط هاش که adsl رو جوابگو نیست اونم از پهنای باندش که هر چی میگیری بعد از یه مدت دیال اپی میشه.
امروز صبح از مخابرات اومدن و پست رو تعویض کردن و یک پست نو گزاشتن .از توی کافو هم زوج من رو جابه جا کردند ولی متاسفانه هیچ تغییری توی snr و نویز ایجاد نشد و دقیقا همونطوریه که قبلا بود .حالا باید چکار کنم ؟
ahwazp30
07-02-2018, 09:53
DELETE plz
Ghost wars
07-02-2018, 13:41
سر خط تست کردی بهت 16 داد؟ اگر داد باید کل کابل کشی از باکس مخابراتی (پست که میگی) تا پریز بدون اینکه نزدیک برق باشه و وصله بزنی عوض کنی کابلت مشکل داره اگر از سر خط تست کردی و بهت 16 داده...موفق باشی :n16:
نه منظورم اگر از شر خط 16 میداد داخل 4 مشکل از داخل بود ولی از مخابرات 16 میده ولی از داخل پست یا سر خط 16 نمیده
نه منظورم اگر از شر خط 16 میداد داخل 4 مشکل از داخل بود ولی از مخابرات 16 میده ولی از داخل پست یا سر خط 16 نمیده
منظورت اینکه از پورت توی مخابرات ۱۶ هست ولی از باکس مخابراتی یا همون پست که میگی ۴ مگ میده؟! اگر منظورت اینه که طبیعیه چون هر چقدر فاصله داشته باشی ریت کمتری میگیری...موفق باشی :n16:
Mt.Shadow
07-02-2018, 16:22
سلام به نظر دوستان خط من تا چند مگ کشش داره ؟
Opmode: ITU G.992.5(ADSL2PLUS)
near-end interleaved channel bit rate: 6140 kbps
near-end fast channel bit rate: 0 kbps
far-end interleaved channel bit rate: 508 kbps
far-end fast channel bit rate: 0 kbps
Downstream:
relative capacity occupation: 100%
noise margin downstream: 29.7 dB
output power upstream: 11.9 dbm
attenuation downstream: 31.7 dB
Upstream:
noise margin upstream: 26.1 dB
output power downstream: 19.1 dbm
attenuation upstream: 21.0 dB
near end itu identification: 26005443544e0000
far end itu identification: b5004244434da3f7
attain upstream: 1156
attain downstream: 19252
ADSL activetime second: 13ADSL total ativetime second: 13
ATURANSIRev: 0
ATUCANSIRev: 0
ATURANSIStd: 0
ATUCANSIStd: 0
Interleave Depth: 64
atur chan interleave delay: 15
atur chan prev tx rate: 508 kbps
atur chan curr tx rate: 508 kbps
atur chan crc block len: 12419
Adsl Standard: ADSL2 PLUS
Adsl Type: ANNEX_A
Opmode: ITU G.992.5(ADSL2PLUS)
near-end interleaved channel bit rate: 6140 kbps
near-end fast channel bit rate: 0 kbps
far-end interleaved channel bit rate: 508 kbps
far-end fast channel bit rate: 0 kbps
Downstream:
noise margin downstream: 29.7 dB
output power upstream: 11.9 dbm
attenuation downstream: 31.7 dB
Upstream:
noise margin upstream: 26.1 dB
output power downstream: 19.1 dbm
attenuation upstream: 21.0 dB
near end itu identification: 26005443544e0000
far end itu identification: b5004244434da3f7
attain upstream: 1156
attain downstream: 19252
ADSL activetime second: 13ADSL total ativetime second: 13
ATURANSIRev: 0
ATUCANSIRev: 0
ATURANSIStd: 0
ATUCANSIStd: 0
Interleave Depth: 64
atur chan interleave delay: 15
atur chan prev tx rate: 508 kbps
atur chan curr tx rate: 508 kbps
atur chan crc block len: 12419
Adsl Standard: ADSL2 PLUS
Adsl Type: ANNEX_A
تا 19 مگ! سرویستون 6 مگ هست؟
ahwazp30
07-02-2018, 18:01
خط تا 19 مگ کشش داره ولی اگر بخوای 19 مگ استفاده کنی snr میاد روی 6 و لینک میپره یا سرعت کند میشه .همیشه مقدار مطلوب رو نصف کشش خط در نظر میگیرن که برای شما حدودا 10 مگ میشه .روی 16 مگ امتحان کن اگر snr 15 به بالا بود که هیچ اگر کمتر بود باید ریت خط رو هم کمتر کنی تا snr زیر 15 نیاد مخصوصا توی شب.
Mt.Shadow
07-02-2018, 18:11
تا 19 مگ! سرویستون 6 مگ هست؟
نه در حال حاضر طرح جشنواره ۳ مگ پارس آنلاین دارم
میخواستم 8 مگ بگیرم
hamednike
07-02-2018, 19:27
آقا یکی به دادم برسه:n27:
من نمیتونم برا مودم zyxel p-660HN-T1 آپدیت جدید پیدا کنم تا مشکلاتم حل بشه
حتی تو سایت خود دلسا که نمایندگیشه فقط 1 دونه آپدیت قدیمی موجوده که همون فریمور رو مودمم هستش
کلافم کرده برا هر مدلی آپدیت هست جز مدل من:n37:
سری n هست و ازش خیلی راضیم وگرنه مینداختمش بیرون یکی دیگه میگرفتم:n35:
نه در حال حاضر طرح جشنواره ۳ مگ پارس آنلاین دارم
میخواستم 8 مگ بگیرم
اره 8 مگ بگیر بهتره
البته شما میتونید این راه رو هم برید ک میگم سرعت 16 مگ بخرید بعد مدولاسیون مودم رو بزارید روی ADSL2 که ریت روی 12 مگ قفل میشه ، چون استاندارد ADSL2 تا 12 مگ هستش و ADSL2+ تا 24 مگ ، این یک پیشنهاده و میتونید امتحان کنید و از پشتیبانی بخواهید برای تست زمانی که خواستید سرویس بالاتر بخرید ، ریتتون رو باز بزارند و ببنید وضعیتتون به چه شکلی میشه ... موفق باشی :n16:
آقا یکی به دادم برسه:n27:
من نمیتونم برا مودم zyxel p-660HN-T1 آپدیت جدید پیدا کنم تا مشکلاتم حل بشه
حتی تو سایت خود دلسا که نمایندگیشه فقط 1 دونه آپدیت قدیمی موجوده که همون فریمور رو مودمم هستش
کلافم کرده برا هر مدلی آپدیت هست جز مدل من:n37:
سری n هست و ازش خیلی راضیم وگرنه مینداختمش بیرون یکی دیگه میگرفتم:n35:
برو اینجا لینک اخرین اپدیت هست دیگه
کیلک کن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hamednike
07-02-2018, 19:50
برو اینجا لینک اخرین اپدیت هست دیگه
کیلک کن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این v2 اون مدل هست ولی برا من v1 هست ظاهرشم ایستاده مشکی رنگ:n41:
این v2 اون مدل هست ولی برا من v1 هست ظاهرشم ایستاده مشکی رنگ:n41:
فکر کنم اینه!!!
کلیک کن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hamednike
07-02-2018, 19:57
فکر کنم اینه!!!
کلیک کن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نیست آخر این فریمور a داره ولی برا من نداره کلافه شدم هر جا رو گشتم نیست
فقط تو سایت دلسا نسخه قدیمیش هست
برا چی آخه مودم رو تولید میکنن بعد خدماتشون انقدر ضعیفه آخه:n27:
x3lmorgan
07-02-2018, 20:11
سلام دوستان
این عکس وضعیت افتضاح اینترنت منه
خب اگه براتون سوال پیش اومده که این اینترنت افتضاح واسه کجاست باید بگم که واسه هفت تیر کرجه. قراره مثلا این اینترنت 8 مگ باشه! سرعت دانلودم در بهترین حالت 600KB هست. SNR پایینه اما زیاد اذیت نمیکنه و قطع و وصلی خیلی کمی دارم (به ندرت اتفاق میوفته). هزاربار زنگ زدم 2020 آخرش یکیشون آب پاکیو ریخت رو دستم گفت خط شما بیشتر از این کشش نداره. راستی اینم بگم که فاصله خونه تا مخابرات حداکثر 3 کیلومتر هست.
حالا چندتا سوال دارم
1- راست گفته که خط ما بیشتر از این کشش نداره
2- راه حلی داره بتونم سرعت دانلود واقعی داشته باشم (حدود 1مگ)
3- SNR پایین تاثیر زیادی روی سرعت داره؟
چندتا مطلبم بگم که تا الان چه کارایی انجام دادم. من 3 تا مودم دارم با همشون تست کردم، هیچ فایده ای نداشت. پریزهای مختلفم تست کردم فایده ای نداشت، فقط سیم ورودی ساختمون مونده که هنوز فرصت نشده. شما فرض کنید اگه سیم ورودیم تست کردم وضعیت همین بود باید چکار کنم؟ اصلا راهی هست یا نه؟ اگه راهی باشه تو این 3روز تعطیلی تست کنم شاید اتفاقی افتاد.
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم.
نیست آخر این فریمور a داره ولی برا من نداره کلافه شدم هر جا رو گشتم نیست
فقط تو سایت دلسا نسخه قدیمیش هست
برا چی آخه مودم رو تولید میکنن بعد خدماتشون انقدر ضعیفه آخه:n27:
این مودم قدیمه ، بهتره بری یکی جدید بخری چرا چسبیدی بهش؟! برو بخر دیگه ....
عکس مشخصات پشت مودم رو بزار ببینمش از جعبشم یه عکس بده
سلام دوستان
خب اگه براتون سوال پیش اومده که این اینترنت افتضاح واسه کجاست باید بگم که واسه هفت تیر کرجه. قراره مثلا این اینترنت 8 مگ باشه! سرعت دانلودم در بهترین حالت 600KB هست. SNR پایینه اما زیاد اذیت نمیکنه و قطع و وصلی خیلی کمی دارم (به ندرت اتفاق میوفته). هزاربار زنگ زدم 2020 آخرش یکیشون آب پاکیو ریخت رو دستم گفت خط شما بیشتر از این کشش نداره. راستی اینم بگم که فاصله خونه تا مخابرات حداکثر 3 کیلومتر هست.
حالا چندتا سوال دارم
چندتا مطلبم بگم که تا الان چه کارایی انجام دادم. من 3 تا مودم دارم با همشون تست کردم، هیچ فایده ای نداشت. پریزهای مختلفم تست کردم فایده ای نداشت، فقط سیم ورودی ساختمون مونده که هنوز فرصت نشده. شما فرض کنید اگه سیم ورودیم تست کردم وضعیت همین بود باید چکار کنم؟ اصلا راهی هست یا نه؟ اگه راهی باشه تو این 3روز تعطیلی تست کنم شاید اتفاقی افتاد.
سلام فاصله که سه کیلومتر باشه نهایتا میتوانید سرویس ۵ مگ داشته باشید...موفق باشید :n16:
mohandes
08-02-2018, 15:20
سلام رفقا
من یه بیست و اندی روز قبل، یه سرویس غیرحجمی مخابرات با سرعت ۸ مگ گرفتم. خطم DLC هست (تا کافوی مخابراتی محل فیبر نوری کشیدند) و تنها گزینم از روز اولی که adsl اومد مخابرات بوده!
کیفیتش و سرعتش به غیر از چند بار قطعی چند دقیقه ای بد نبود تا اینکه چند روز پیش تلفنهای کل محله و متعاقبا adsl کل مشترکین محله قطع شد و هر بار هم در سالیان گذشته تلفنها قطع شده بود مخابرات یه گندی زده بود. این بار هم بعد از وصل شدن تلفن دیدم سرعت اینترنتم از هشت مگ به زیر پنج مگ سقوط کرده. زنگ زدیم کارشناس نابغۀ مخابرات اومد (دو نفر!) و با کانفیگ مودم ور رفت و دو تا زنگ زد مرکز و به نتیجه ای نرسید. دست آخر مودم خودشو زد و گفت ببین! دیتا ریت مودم تو پنج مگه اما وقتی مودم خودمو میزنم ریتش ده مگه پس مشکل از مودمته!! زیرپوستی میخواست یه مودم هم به ما بفروشه که موفق نشد! (تو ساکش مودم آک برای فروش داشت!!!)
القصه نوابغ رفتند و خودم رفتم داخل کانفیگ مودم Asus N14U و یه سری دستکاری کردم. وارد Administration شدم و روی DSL Setting کلیک کرده و Dynamic Line Adjustment (DLA) رو دیسیبل کردم و با این کار گزینۀ Stability Adjustment فعال و قابل انتخاب شد و از اونجا گزینه ها رو عوض کردم و اینطوری تونستم سرعت رو برگردونم به سرعت واقعی سرویسم یعنی هشت مگ. اما مشکل اینجاس که هر چند ساعت یه بار سرعت کم میشه و باید عدد اون گزینۀ Stability Adjustment رو تغییر بدم و چند گزینه رو امتحان کنم تا Data Rate برسه به ده مگ.
به نظرتون مشکل از کجاس؟ اون نابغۀ مخابرات درست گفته یا مخابرات موقع اون قطعی یه گندی زده ؟ خودم احتمال دوم رو قوی تر میدونم. چرا؟ چون من دو تا خط تلفنم رانژۀ مخابرات هست. خط یک و دو! سرویس ۸ مگ غیرحجمی رو با شمارۀ خط یک گرفتم و خط دو یه سرویس سالانه روشه که فقط گرفتمش که از رانژه خارج نشه! خلاصه من مودمی که برای سرویس خط یک کانفیگ شده (با سوزر و پس سرویس خط یک) را در این چند ساله به خط دو میزدم و بدون مشکل مودم کانکت میشد و استفاده میکردم. اما بعد از این قطعی اخیر دیگه مودمه با کانفیگ سرویس خط یک، روی خط دو کار نمیکنه و کانکت نمیشه. مشخصا اینها یک کاری در اکانتینگشون یا تجهیزاتشون کردند که این مشکلات برای من و مطمئنا خیلیهای دیگگه پیش اومده...
هدف از اینهمه قلم فرسایی این بود که اولا اگه کسی راه حل دائمی برای این مشکل داره راهنمایی کنه و دوما اگه کسی مشکل من رو داشت بدونه همچین راه حل نه چندان منطقی ای داره و میتونه موقتا با این روش مشکل رو دور بزنه!
سلام رفقا
من یه بیست و اندی روز قبل، یه سرویس غیرحجمی مخابرات با سرعت ۸ مگ گرفتم. خطم DLC هست (تا کافوی مخابراتی محل فیبر نوری کشیدند) و تنها گزینم از روز اولی که adsl اومد مخابرات بوده!
کیفیتش و سرعتش به غیر از چند بار قطعی چند دقیقه ای بد نبود تا اینکه چند روز پیش تلفنهای کل محله و متعاقبا adsl کل مشترکین محله قطع شد و هر بار هم در سالیان گذشته تلفنها قطع شده بود مخابرات یه گندی زده بود. این بار هم بعد از وصل شدن تلفن دیدم سرعت اینترنتم از هشت مگ به زیر پنج مگ سقوط کرده. زنگ زدیم کارشناس نابغۀ مخابرات اومد (دو نفر!) و با کانفیگ مودم ور رفت و دو تا زنگ زد مرکز و به نتیجه ای نرسید. دست آخر مودم خودشو زد و گفت ببین! دیتا ریت مودم تو پنج مگه اما وقتی مودم خودمو میزنم ریتش ده مگه پس مشکل از مودمته!! زیرپوستی میخواست یه مودم هم به ما بفروشه که موفق نشد! (تو ساکش مودم آک برای فروش داشت!!!)
القصه نوابغ رفتند و خودم رفتم داخل کانفیگ مودم Asus N14U و یه سری دستکاری کردم. وارد Administration شدم و روی DSL Setting کلیک کرده و Dynamic Line Adjustment (DLA) رو دیسیبل کردم و با این کار گزینۀ Stability Adjustment فعال و قابل انتخاب شد و از اونجا گزینه ها رو عوض کردم و اینطوری تونستم سرعت رو برگردونم به سرعت واقعی سرویسم یعنی هشت مگ. اما مشکل اینجاس که هر چند ساعت یه بار سرعت کم میشه و باید عدد اون گزینۀ Stability Adjustment رو تغییر بدم و چند گزینه رو امتحان کنم تا Data Rate برسه به ده مگ.
به نظرتون مشکل از کجاس؟ اون نابغۀ مخابرات درست گفته یا مخابرات موقع اون قطعی یه گندی زده ؟ خودم احتمال دوم رو قوی تر میدونم. چرا؟ چون من دو تا خط تلفنم رانژۀ مخابرات هست. خط یک و دو! سرویس ۸ مگ غیرحجمی رو با شمارۀ خط یک گرفتم و خط دو یه سرویس سالانه روشه که فقط گرفتمش که از رانژه خارج نشه! خلاصه من مودمی که برای سرویس خط یک کانفیگ شده (با سوزر و پس سرویس خط یک) را در این چند ساله به خط دو میزدم و بدون مشکل مودم کانکت میشد و استفاده میکردم. اما بعد از این قطعی اخیر دیگه مودمه با کانفیگ سرویس خط یک، روی خط دو کار نمیکنه و کانکت نمیشه. مشخصا اینها یک کاری در اکانتینگشون یا تجهیزاتشون کردند که این مشکلات برای من و مطمئنا خیلیهای دیگگه پیش اومده...
هدف از اینهمه قلم فرسایی این بود که اولا اگه کسی راه حل دائمی برای این مشکل داره راهنمایی کنه و دوما اگه کسی مشکل من رو داشت بدونه همچین راه حل نه چندان منطقی ای داره و میتونه موقتا با این روش مشکل رو دور بزنه!
درود بر شما
اگر کارشناس از سر خط تست کرده که مشکل از شبک داخلیست ولی اگر از داخل خونه تست کرده از هر چیزی میتونه باشه ، با مودمتان برید سر خط و تست کنید ببنید SNR چند میشه و ریت خط تا چقدر بالا میاد
من این مشکل برای دو هفته باهاش دسته و پنچه نرم کردم و اخرش دیدم که مشکل از کابل ورودی به خونس همون جا رو ترمیم کردم درست شد و برگشت به حالت قبل ، قبلا ریتم 8 مگ بود شده بود 5 مگ اما حالا برگشته به حالت قبل
کلانه این مشکل میتونه از:
1-پر شدن پهنای باند مرکز
2- خرابی اسپلیتر
3-خرابی پریز
4-چند وصله شدن کابل تلفن
5-خرابی مودم
6-کیفیت پایین DASLM شرکت
7-خرابی کابل تلفن ربط ببین پریز تا مودم
8-چند پریز بودن تلفن
9-نزدیکی کابل تلفن به برق
10-خرابی پورت داخل مرکز مخابراتی
11-فرسوده بودن باکس مخابرات (جعبه تقسیم تلفن توی خیابان)
12- طولانی بودن فاصله باکس مخابراتی تا مودم
13-اپدیت و تنظیم نبودن مودم
شما باید ابتدا موارد برجسته شده رو بررسی کنید...
ahwazp30
08-02-2018, 19:09
من هم باکسمون ترمینالش کاملا زنگ زده بود و سولفاته شده بود دیروز اومدن پست رو تعویض کردند و یک پست نو گزاشتند حتی خودم بالاسرشون بودم و امیدوار که با تعویض پست کیفیت خط بهتر میشه چون پست قبلی ترمینالش کاملا سولفاته بود اما دریغ از یک سر سوزن تغییر .خط همچنان همون وضعیت قبلی رو داره دیگه روم هم نمیشه برم مخابرات الان میگن پست رو هم عوض کردیم دیگه چکار باید بکنیم که نکردیم:n09:
یعنی من واقعا موندم مخابرات چند ماه پیش چه گندی زده که بعد از وصل شدن تلفن خط من از 15 مگ اومده روی 2 مگ هر چی فکر میکنم دلیل قانع کننده ای براش پیدا نمیکنم .اگر از داخل مرکز باشه که همه تجهیزات مثل فیوز ،پورت ،سیم رانژه همگی تعویض شدند حتی سرویس دهنده رو هم تغییر دادم که درست نشد از توی کافو و پست هم که زوج ها رو جابهجا کردند و پست فرسوده هم که تعویض شد پس دیگه چی میتونه باشه ؟ حتی اگر کابلی چیزی تعویض کرده باشن نباید اینقدر snr افت کنه تازه به خاطر نو بودنش باید کیفیت بهتر هم بشه ولی واقعا مشخص نیست چه غلطی کردن که خط من به این روز افتاده .
من هم باکسمون ترمینالش کاملا زنگ زده بود و سولفاته شده بود دیروز اومدن پست رو تعویض کردند و یک پست نو گزاشتند حتی خودم بالاسرشون بودم و امیدوار که با تعویض پست کیفیت خط بهتر میشه چون پست قبلی ترمینالش کاملا سولفاته بود اما دریغ از یک سر سوزن تغییر .خط همچنان همون وضعیت قبلی رو داره دیگه روم هم نمیشه برم مخابرات الان میگن پست رو هم عوض کردیم دیگه چکار باید بکنیم که نکردیم:n09:
یعنی من واقعا موندم مخابرات چند ماه پیش چه گندی زده که بعد از وصل شدن تلفن خط من از 15 مگ اومده روی 2 مگ هر چی فکر میکنم دلیل قانع کننده ای براش پیدا نمیکنم .اگر از داخل مرکز باشه که همه تجهیزات مثل فیوز ،پورت ،سیم رانژه همگی تعویض شدند حتی سرویس دهنده رو هم تغییر دادم که درست نشد از توی کافو و پست هم که زوج ها رو جابهجا کردند و پست فرسوده هم که تعویض شد پس دیگه چی میتونه باشه ؟ حتی اگر کابلی چیزی تعویض کرده باشن نباید اینقدر snr افت کنه تازه به خاطر نو بودنش باید کیفیت بهتر هم بشه ولی واقعا مشخص نیست چه غلطی کردن که خط من به این روز افتاده .
احتمالا یه جای رو داشتن حفاری میکردن زدن به کابل تلفن اسیب زدن اگر این باشه که خیلی بد شانسی ... دیگه هیچی به ذهن ادم نمیرسه :n02:
ahwazp30
08-02-2018, 23:10
احتمالا یه جای رو داشتن حفاری میکردن زدن به کابل تلفن اسیب زدن اگر این باشه که خیلی بد شانسی ... دیگه هیچی به ذهن ادم نمیرسه :n02:
خوب اگه به کابل اسیب زده باشن که مخابرات میاد درستش میکنه همینطوری که نمیمونه و اینقدر هم اون یه ذره اسیب نمیتونه تاثیر داشته باشه که خط رو از 15 بیاره روی 2 نهایتا 2 سه مگ کم میشه من خودم حدس میزنم شاید توی مسیر یه مقدارش فیبر شده باشه یا مثلا فیبر بوده مسی شده یا یه کابلی استفاده کردن که کیفیتش پایینتر از قبلی بوده .دیگه غیر از این دلیلی نمیتونه داشته باشه .تا الان با مسئول شبکه ی هوایی درگیر بودم از فردا باید برم سراغ مسئول شبکه زمینی یه مدت هم رس اونو بکشم ببینم نتیجه میده یا نه .
میگم از روی line attention نمیشه فهمید کیفیت سیم ها چه طوریه ؟ برای من 32 db هست
MMDFullHD
08-02-2018, 23:13
خوب اگه به کابل اسیب زده باشن که مخابرات میاد درستش میکنه همینطوری که نمیمونه و اینقدر هم اون یه ذره اسیب نمیتونه تاثیر داشته باشه که خط رو از 15 بیاره روی 2 نهایتا 2 سه مگ کم میشه من خودم حدس میزنم شاید توی مسیر یه مقدارش فیبر شده باشه یا مثلا فیبر بوده مسی شده یا یه کابلی استفاده کردن که کیفیتش پایینتر از قبلی بوده .دیگه غیر از این دلیلی نمیتونه داشته باشه .تا الان با مسئول شبکه ی هوایی درگیر بودم از فردا باید برم سراغ مسئول شبکه زمینی یه مدت هم رس اونو بکشم ببینم نتیجه میده یا نه .
میگم از روی line attention نمیشه فهمید کیفیت سیم ها چه طوریه ؟ برای من 32 db هست
خطتت تا 16 مگ کشش داره
ahwazp30
08-02-2018, 23:21
خطتت تا 16 مگ کشش داره
دقیقا ، قبل از خرابی 15 مگ کشش داشت ولی الان حداکثر 2 مگ هست خیلی هم زورم میاد که میتونستم از سرویس های 8 یا 16 استفاده کنم ولی الان دیگه نمیتونم .البته اینم بگم بعد از اون معضل قطعی تلفن کشش خط همسایه ها هم کم شده ولی نه به اندازه ی من .برای اونا الان تا 7-8 مگ کشش داره .
ببین 8 الی 12 مگ کشش داره نه 16 مگ ، کلانه تو ایران چیزی درست نمیشه ، خراب شد دیگه اون خاطرس :n35:
دقیقا ، قبل از خرابی 15 مگ کشش داشت ولی الان حداکثر 2 مگ هست خیلی هم زورم میاد که میتونستم از سرویس های 8 یا 16 استفاده کنم ولی الان دیگه نمیتونم .البته اینم بگم بعد از اون معضل قطعی تلفن کشش خط همسایه ها هم کم شده ولی نه به اندازه ی من .برای اونا الان تا 7-8 مگ کشش داره .
خوب پس برای همسایه ها هم کم شده پس احتمال اینکه اسیب به کابل های زیر زمینی بیشتره ، به نظرم بری دنبال وایرلس بهتره :n41:
ahwazp30
08-02-2018, 23:33
خوب پس برای همسایه ها هم کم شده پس احتمال اینکه اسیب به کابل های زیر زمینی بیشتره ، به نظرم بری دنبال وایرلس بهتره :n41:
دارم ولی اونم یه همچین حال و روزی داره و قیمتش هم با مصرفی که ما داریم ماهی 300 اب میخوره .
ahwazp30
08-02-2018, 23:37
حق با شماست هر چی هست از کابل های زیر زمینیه که حالا میتونه اسیب باشه و میتونه برگردان باشه .غیر از همسایه های خودمون اون موقع که برای قطعی تلفن رفته بودم مرکز یادمه خیلی ها از محله های هم جوار هم اومده بودن و شاکی بودن که اینترنتشون قطع شده . اما اینکه برای همسایه ها بیشتر از منه فعلا باعث شده به جد پیگیر باشم بلاخره 1 مگ هم یه مگه .
mohandes
09-02-2018, 00:52
درود بر شما
اگر کارشناس از سر خط تست کرده که مشکل از شبک داخلیست ولی اگر از داخل خونه تست کرده از هر چیزی میتونه باشه ، با مودمتان برید سر خط و تست کنید ببنید SNR چند میشه و ریت خط تا چقدر بالا میاد
من این مشکل برای دو هفته باهاش دسته و پنچه نرم کردم و اخرش دیدم که مشکل از کابل ورودی به خونس همون جا رو ترمیم کردم درست شد و برگشت به حالت قبل ، قبلا ریتم 8 مگ بود شده بود 5 مگ اما حالا برگشته به حالت قبل
کلانه این مشکل میتونه از:
1-پر شدن پهنای باند مرکز
2- خرابی اسپلیتر
3-خرابی پریز
4-چند وصله شدن کابل تلفن
5-خرابی مودم
6-کیفیت پایین DASLM شرکت
7-خرابی کابل تلفن ربط ببین پریز تا مودم
8-چند پریز بودن تلفن
9-نزدیکی کابل تلفن به برق
10-خرابی پورت داخل مرکز مخابراتی
12- طولانی بودن فاصله باکس مخابراتی تا مودم
13-اپدیت و تنظیم نبودن مودم
شما باید ابتدا موارد برجسته شده رو بررسی کنید...
ممنون داداشم
راستش کیفیت خط توی کانفیگ مودم که خیلی خوب و بدون مشکل بنظر میاد! SNR margine سی دسیبله و Line Attenuation حدود ۱۲ دسیبله! مکس ریت خط هم بیست و پنج مگه! فقط اون دیتا ریته که کم شده لعنتی!
سر خط کجاس که مودمو بهش وصل کنم؟ منظورت داخل کنتوره داداش؟
در موارد احتمالی هم :
۲- بدون اسپلیتر همین وضعه
۳- با پریزای مختلف همینه!
۴- متوجه نشدم یعنی چی؟!
۵- این چیزیه که کارشناس مخابرات هم گفت. با مودم خودش همون بار اول دیتاریت ده مگ داد. اما مودم من هر بار ریست کنم عوض میشه دیتاریتش! متاسفانه فعلا مودم در دسترسم نیست تست کنم. باید بگردم از یکی گیر بیارم!
۷- با کابل دیگه تست کردم فرقی نکرد.
۸- اینم متوجه نشدم!
۹- این منتفیه. چون ببلا چنین مشکلی نداشتم.
۱۲- این هم با توجه به snr وLine Attenuation بنظرم منتفیه. گذشته از اون کافوی مخابراتی فاصلۀ زیادی نداره.
۱۳- آخرین آپدیت رو گرفتم. تنظیمش هم طبق ویزارد خودش و با دستکاریهای مختلف انجام دادم جواب نداد. مخابراتیه هم یک بار تنظیم کرد اما اثری نداشت...
فکری شدم برم همون td-lte رو بعد از اتمام این سرویس شارژش کنم! :n15:
ممنون داداشم
راستش کیفیت خط توی کانفیگ مودم که خیلی خوب و بدون مشکل بنظر میاد! SNR margine سی دسیبله و Line Attenuation حدود ۱۲ دسیبله! مکس ریت خط هم بیست و پنج مگه! فقط اون دیتا ریته که کم شده لعنتی!
سر خط کجاس که مودمو بهش وصل کنم؟ منظورت داخل کنتوره داداش؟
در موارد احتمالی هم :
۲- بدون اسپلیتر همین وضعه
۳- با پریزای مختلف همینه!
۴- متوجه نشدم یعنی چی؟!
۵- این چیزیه که کارشناس مخابرات هم گفت. با مودم خودش همون بار اول دیتاریت ده مگ داد. اما مودم من هر بار ریست کنم عوض میشه دیتاریتش! متاسفانه فعلا مودم در دسترسم نیست تست کنم. باید بگردم از یکی گیر بیارم!
۷- با کابل دیگه تست کردم فرقی نکرد.
۸- اینم متوجه نشدم!
۹- این منتفیه. چون ببلا چنین مشکلی نداشتم.
۱۲- این هم با توجه به snr وLine Attenuation بنظرم منتفیه. گذشته از اون کافوی مخابراتی فاصلۀ زیادی نداره.
۱۳- آخرین آپدیت رو گرفتم. تنظیمش هم طبق ویزارد خودش و با دستکاریهای مختلف انجام دادم جواب نداد. مخابراتیه هم یک بار تنظیم کرد اما اثری نداشت...
فکری شدم برم همون td-lte رو بعد از اتمام این سرویس شارژش کنم! :n15:
مواردی که متوجه نشدی!
یعنی اینکه کابلت یک تیکه نباشه و چند وصله خورده باشه
یعنی اینکه به جای یک پریز چند پریز داری باید یک پریز داشته باشی اونم ابتدایی ترین پریز به کابل ورودی تلفن وباقی روقطع کنی
ببینم کابل تلفنت از پیش کنتور برق رد شده؟
سر خط به ورودی کابل تلفن به منزل میگن که مخابرات تحویل داده
maniya12
09-02-2018, 13:51
سلام دوستان یه سوال بهترین نوع کابل برای نداشتن نویز کدوم نوع کابله و همچنین متری چنده؟!
اگه میشه عکسی از کابل هم برام بزارید
متشکر
سلام دوستان یه سوال بهترین نوع کابل برای نداشتن نویز کدوم نوع کابله و همچنین متری چنده؟!
اگه میشه عکسی از کابل هم برام بزارید
متشکر
کابل شیلدار ۲ زوج با سطع مقطع ۰.۶ فکر کنم متری ببین ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ باشه
maniya12
09-02-2018, 16:50
کابل شیلدار ۲ زوج با سطع مقطع ۰.۶ فکر کنم متری ببین ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ باشه
سایت معتبر برای خریدش هست؟!من آبادان هستم
سایت معتبر برای خریدش هست؟!من آبادان هستم
سایت که نه برو یه مرکز کابل یا الکتریکی دارند نه سوال کن تا ادرس بدن، توی اهواز پاساژ پیام اینجور کابل ها رو دارند ابادان رو نمیدونم ...:n01:
ahwazp30
09-02-2018, 18:32
سایت که نه برو یه مرکز کابل یا الکتریکی دارند نه سوال کن تا ادرس بدن، توی اهواز پاساژ پیام اینجور کابل ها رو دارند ابادان رو نمیدونم ...:n01:
پاساژ پيام كيلويي چنده ، توي خيابون طالقاني نيك فرجام انواع كابل شبكه و مخابراتي رو داره قيمتش هم از همه جا مناسب تره من ٤ زوج شيلد دار خريدم متري ١٥٠٠.
mohandes
09-02-2018, 19:09
مواردی که متوجه نشدی!
یعنی اینکه کابلت یک تیکه نباشه و چند وصله خورده باشه
یعنی اینکه به جای یک پریز چند پریز داری باید یک پریز داشته باشی اونم ابتدایی ترین پریز به کابل ورودی تلفن وباقی روقطع کنی
ببینم کابل تلفنت از پیش کنتور برق رد شده؟
سر خط به ورودی کابل تلفن به منزل میگن که مخابرات تحویل داده
کابل که یه تیکهس!
چند تا پریز روی خط هست اما اصلا تلفنی بهش وصل نیست و فقط برای اینترنت استفاده میشه.
آره! کابل تلفن از کنار کنتور برق رد شده و رشته هاش داخل کنتوره! منظورت از اینکه میگی بزنم سر خط همینجاس؟ چون هیچ جای دیگه چنین امکانی وجود نداره ! مگه اینکه برم کابل دم در رو ببرم !
جالبه که کارشناس مخابرات هیچکدوم از اینها رو بررسی نکرد ..... منم چون تا حالا برخوردی با این جماعت نداشتم پاپیچ نشدم
کابل که یه تیکهس!
چند تا پریز روی خط هست اما اصلا تلفنی بهش وصل نیست و فقط برای اینترنت استفاده میشه.
آره! کابل تلفن از کنار کنتور برق رد شده و رشته هاش داخل کنتوره! منظورت از اینکه میگی بزنم سر خط همینجاس؟ چون هیچ جای دیگه چنین امکانی وجود نداره ! مگه اینکه برم کابل دم در رو ببرم !
جالبه که کارشناس مخابرات هیچکدوم از اینها رو بررسی نکرد ..... منم چون تا حالا برخوردی با این جماعت نداشتم پاپیچ نشدم
عزیز متوجه مشکلت شدم
مشکل شما شبکه داخلیتونه که اولا کابل های شما از کنار برق رد شده ، برق باعث ایجاد نویز و گاهش ریت و snr میشه ، دوما شما چندین پریز دارید شما باید فقط یکی رو به کابل تلفن وصل کنید تا نویزتونم از این لحاظ بهتر بشه
شما باید کابلتون رو از کنار برق دور کنید حداقل فاصله ۱ متر باید باشه
این دو مورد رو رفع کنید مشکلتون به کل حل میشه ... موفق باشید :n16:
پاساژ پيام كيلويي چنده ، توي خيابون طالقاني نيك فرجام انواع كابل شبكه و مخابراتي رو داره قيمتش هم از همه جا مناسب تره من ٤ زوج شيلد دار خريدم متري ١٥٠٠.
نمیدونستم بعدا برم بخرم نیاز دارم اخه...ممنون بابت ادرس :n16:
mohandes
09-02-2018, 20:58
عزیز متوجه مشکلت شدم
مشکل شما شبکه داخلیتونه که اولا کابل های شما از کنار برق رد شده ، برق باعث ایجاد نویز و گاهش ریت و snr میشه ، دوما شما چندین پریز دارید شما باید فقط یکی رو به کابل تلفن وصل کنید تا نویزتونم از این لحاظ بهتر بشه
شما باید کابلتون رو از کنار برق دور کنید حداقل فاصله ۱ متر باید باشه
این دو مورد رو رفع کنید مشکلتون به کل حل میشه ... موفق باشید :n16:
اگه مشکل از این مورد بود نباید در سالیان گذشته هم مشکل درست میشد؟ حتی در بیست روز اول سرویس جدیدم مشکلی در کار نبود و سرعت بالای هشت مگ بود و فقط بعد از قطع و وصل خطوط تلفن که پنج روز پیش اتفاق افتاد، این مشکل بوجود اومد !
ahwazp30
09-02-2018, 21:06
اگه مشکل از این مورد بود نباید در سالیان گذشته هم مشکل درست میشد؟ حتی در بیست روز اول سرویس جدیدم مشکلی در کار نبود و سرعت بالای هشت مگ بود و فقط بعد از قطع و وصل خطوط تلفن که پنج روز پیش اتفاق افتاد، این مشکل بوجود اومد !
امیدوارم مشکلت حل بشه ولی وقتی تلفن قطع میشه دیگه انتظار نداشته باش بعد از وصل شدنش خطت به اندازه ی قبل کشش داشته باشه چون قطعی تلفن 99 درصد به دلیل شبکه ی زمینی هست که معمولا نمیشه درستش کرد ،
shaahani
09-02-2018, 21:11
آره! کابل تلفن از کنار کنتور برق رد شده و رشته هاش داخل کنتوره!
کابل تلفن چه ربطی به کنتور برق داره !!! ، یه مقدار عجیبه
جالبه ، اگه یک عکس از ورود کابل تلفن به منزل و یکی از کنتور برق بگذارین خوب میشه .
معمولا وقتی کابل تلفن وارد منزل میشه ، شرکت مخابرات یک پریز تلفن در درب منزل نصب میکنه و سر سیم را به داخل این پریز متصل میکنه .
سیم کشی داخل ساختمان هم نهایتا به یک دوشاخه متصل میشه که در این پریز وارد میشه .
برای اینکه تست سر خط انجام بشه شما باید دوشاخه سیم کشی داخل ساختمان را بکلی از پریز جدا کنید و مودم خودتون رو مستقیم به این پریز متصل کنید.
اگه پریزی وجود نداره و سیم کشی شما دچار ایراد هست ، باید اون رو درست کنید ، از داخل کوچه جعبه تقسیم شرکت مخابرات را تا داخل منزل دنبال کنید تا مطمئن شوید سیم تلفن وارد شده به منزل کدام است .
اگر پریز وجود ندارد ، در داخل منزل این کابل را قطع نمونده و با نصب یک پریز در ورودی منزل ، شرایط را به حالت استاندارد در بیاورید .
سپس میتونید تست سر خط را انجام دهید.
Bagher2014
09-02-2018, 22:04
کابل تلفن چه ربطی به کنتور برق داره !!! ، یه مقدار عجیبه
جالبه ، اگه یک عکس از ورود کابل تلفن به منزل و یکی از کنتور برق بگذارین خوب میشه .
معمولا وقتی کابل تلفن وارد منزل میشه ، شرکت مخابرات یک پریز تلفن در درب منزل نصب میکنه و سر سیم را به داخل این پریز متصل میکنه .
سیم کشی داخل ساختمان هم نهایتا به یک دوشاخه متصل میشه که در این پریز وارد میشه .
برای اینکه تست سر خط انجام بشه شما باید دوشاخه سیم کشی داخل ساختمان را بکلی از پریز جدا کنید و مودم خودتون رو مستقیم به این پریز متصل کنید.
اگه پریزی وجود نداره و سیم کشی شما دچار ایراد هست ، باید اون رو درست کنید ، از داخل کوچه جعبه تقسیم شرکت مخابرات را تا داخل منزل دنبال کنید تا مطمئن شوید سیم تلفن وارد شده به منزل کدام است .
اگر پریز وجود ندارد ، در داخل منزل این کابل را قطع نمونده و با نصب یک پریز در ورودی منزل ، شرایط را به حالت استاندارد در بیاورید .
سپس میتونید تست سر خط را انجام دهید.
برای ما هم اورده پشت کنتور بعدش هم با سیم های برق دو واحد رفته تو لوله خرطومی!
انتظار نداشته باش که کابلت از کناره برق رد بشه و مشکلی نداشته باشی به هر حال اگر حرف ما رو قبول نداری زنگ بزن به شرکت بگو کابل تلفنم از کنار برق رد شده این مشکل داره یا نه ببین چی بهت میگه
به هر حال شما خودتون بهتر میدونید! ... :n01:
maniya12
10-02-2018, 12:48
سلام دوست گامی شما که الان این کابل رو خریدی راضی هستی نویزت کم شده میشه یه عکس از مودمت بزاری
من میخواستم سرویس 16 مگ بگیرم فاصلم هم از مرکز مخابراتی تقریبا 1500متره بنظرتون اگه یه کابل عالی بخرم میتونم 16 مگ داشته باشم؟!
سلام دوست گامی شما که الان این کابل رو خریدی راضی هستی نویزت کم شده میشه یه عکس از مودمت بزاری
من میخواستم سرویس 16 مگ بگیرم فاصلم هم از مرکز مخابراتی تقریبا 1500متره بنظرتون اگه یه کابل عالی بخرم میتونم 16 مگ داشته باشم؟!
کابل خوب تلفن به کابلی میگن که اولا الیاژی که در تولیدش استفاده شده 100% از مس باشه و اینکه شیلد دار باشه بعد از کابل مسیر صحیح برای کشیدن کابله و سپس یک پریز مرغوب :n01:
شما با این فاصله باید سرعت 21 مگ رو بتونید بگیرید البته در شرایط مناسب ! حال ممکنه کمی هم ازش کاسته بشه الان مگه کشش خط روی چه عددیه؟
MMDFullHD
10-02-2018, 13:25
کابل خوب تلفن به کابلی میگن که اولا الیاژی که در تولیدش استفاده شده 100% از مس باشه و اینکه شیلد دار باشه بعد از کابل مسیر صحیح برای کشیدن کابله و سپس یک پریز مرغوب :n01:
شما با این فاصله باید سرعت 21 مگ رو بتونید بگیرید البته در شرایط مناسب ! حال ممکنه کمی هم ازش کاسته بشه الان مگه کشش خط روی چه عددیه؟
من که داداش ۱ کیلومتر با مرکز فاصله دارم سر خط مستقیم سیم کشیدم ریتم مکس جر بده ۲۰ بیشتر نمیشه اونم نه همیشگی
21 رو چ حساب اخه الانم مکس حدود 18700 هست نویز هم 28 هست
فاصله از مرکز درسته تاثیر گذاره ولی این مهمه چقد سیم دویده شده واسه اینکه برسه دست مشترک و چقد تو بین راه سیم کات شده
Ghost wars
10-02-2018, 16:18
خیلی عجیبه همسایه ما سه کیلومتر با مخابرات فاصله داره 24 و قشنگ میکشه
من که داداش ۱ کیلومتر با مرکز فاصله دارم سر خط مستقیم سیم کشیدم ریتم مکس جر بده ۲۰ بیشتر نمیشه اونم نه همیشگی
21 رو چ حساب اخه الانم مکس حدود 18700 هست نویز هم 28 هست
فاصله از مرکز درسته تاثیر گذاره ولی این مهمه چقد سیم دویده شده واسه اینکه برسه دست مشترک و چقد تو بین راه سیم کات شده
عزیز من ، من نوشتم در شرایط مناسب! اره حرفت درسته اما تو شرایط عالی و مناسب میشه... به هر حال ممکنه نه تا اون حد ولی بتونه به چیزی که می خواد برسه
ahwazp30
10-02-2018, 19:21
سلام
بله به شدت راضی هستم چون هم شیلد دار هست هم سطح مقطعش زیاده .دوست عزیز هیچ کابلی نمیتونه نویز رو کم کنه و کابل خوب فقط باعث میشه نویز شما از سر خط تا مودم تقریبا تغییری نکنه و بیشتر نشه وگرنه اینکه نویز کم بشه حتی با نویز گیر هم غیر ممکنه چه برسه به کابل .البته شما به سطح مقطع سیم توجهی نکن لزومی نداره خیلی ضخیم باشه نازک هم باشه جواب میده .یه نکته : اگر تونستید هزینه کنید به جای کابل مخابراتی کابل شبکه بگیرید مس خالص چون کابل های شبکه هر زوج سیمهاش دور هم تنیده شده و این نکته ی مثبت برای جلوگیری از نویز هست ولی کابل مخابراتی معمولا تنیده نیستن .فاصله رو ول کن باید مودم رو ببری سر خط ببینی وضعیت snr و مکس ریت چقدر هست اگر کابلی که گفتم استفاده کنی و مستقیم باشه از کنار برق و ... هم رد نشه هر چقدر سر خط بهت بده داخل هم همونقدر میتونی بگیری.
و چقد تو بین راه سیم کات شده
با این مورد موافقم ، شدیدا تاثیر گذار هست و هر یه مفصلی (وصله )که سیم توی شبکه ی زمینی مخابرات بخوره دست کم 2 مگ از کشش خط کم میشه.
خیلی عجیبه همسایه ما سه کیلومتر با مخابرات فاصله داره 24 و قشنگ میکشه
شاید اون isp نزدیک به اونا dslam داشته...
shaahani
10-02-2018, 20:31
سیم های تلفن خوب هستن اما مشکلی که من داشتم این بود که بدون هیچ محافظی میخواستم کابل رو از فضای بیرون عبور بدم و برف و باران و نور خورشید کابل رو از بین میبرد.
برای همین بجای سیم تلفن از کابل برق دو در یک با عایق خوب استفاده کردم .
حالا نمیدونم تا چه اندازه این انتخاب من علمی و صحیح بوده .
بصورت عملی یک سر کابل 50 متری را به سیم های ورودی مخابرات به منزل لحیم کردم و کابل را بدون بریدگی و بدون عبور دادن از کنار سیم های برق تا کنار مودم انتقال دادم و مستقیما به مودم متصل کردم .
این کار باعث شد SNR من در نتیجه سیم کشی داخل منزل کاهش پیدا نکنه و دقیقا همان مقداری را داشته باشم که در سر خط و ورودی به منزل دارم.
الان سه سال هست که انواع آب و برف و حرارت خورشید نیز به کابل خورده اما با روز اول فرقی نداره و همچنان با کیفیت خیلی خوبی مشغول استفاده از اون هستم.
نمیدونم دیگه چه انتخاب مناسبی بجای این کابل میتونستم داشته باشم اما شک ندارم اگه با کابل دوزوج تلفن این کار رو انجام میدادم میبایست به یک سال نکشیده دوباره سیم کشی کنم.
ahwazp30
10-02-2018, 23:28
سیم های تلفن خوب هستن اما مشکلی که من داشتم این بود که بدون هیچ محافظی میخواستم کابل رو از فضای بیرون عبور بدم و برف و باران و نور خورشید کابل رو از بین میبرد.
برای همین بجای سیم تلفن از کابل برق دو در یک با عایق خوب استفاده کردم .
حالا نمیدونم تا چه اندازه این انتخاب من علمی و صحیح بوده .
بصورت عملی یک سر کابل 50 متری را به سیم های ورودی مخابرات به منزل لحیم کردم و کابل را بدون بریدگی و بدون عبور دادن از کنار سیم های برق تا کنار مودم انتقال دادم و مستقیما به مودم متصل کردم .
این کار باعث شد SNR من در نتیجه سیم کشی داخل منزل کاهش پیدا نکنه و دقیقا همان مقداری را داشته باشم که در سر خط و ورودی به منزل دارم.
الان سه سال هست که انواع آب و برف و حرارت خورشید نیز به کابل خورده اما با روز اول فرقی نداره و همچنان با کیفیت خیلی خوبی مشغول استفاده از اون هستم.
نمیدونم دیگه چه انتخاب مناسبی بجای این کابل میتونستم داشته باشم اما شک ندارم اگه با کابل دوزوج تلفن این کار رو انجام میدادم میبایست به یک سال نکشیده دوباره سیم کشی کنم.
برای کار مخابراتی باید از سیم تک رشته استفاده کرد نه چندرشته یا همون افشان.اگر کابل برق شما تک رشته ی خشک هست مشکلی ایجاد نمیکنه ولی تعجب من اینه که وقتی کابل مربوطه هست چرا بعضی از دوستان به جاش از کابل برق و .... استفاده میکنن ؟کابلی که من گرفتم کابل مخابراتی هست و هم شیلد داره هم اوت دور هست و بسیار سخت و مقاومه .الان 7 ساله دارمش و کنار سیم جوشکاری هم انجام شده اما یک ذره اسیب ندیده .کابل دو زوج مناسب استفاده ی بیرون نیست .حتی کابل 4 و 6 زوج هم indoor و outdoor دارن .پس باید نوع مناسب انتخاب بشه.حالا شما که سیم کشیت رو انجام دادی اما باقی دوستان که قصد سیم کشی دارن سعی کنند از کابل مخابراتی با روکش پلی اتیلن شیلد دار استفاده کنند نه از کابل های غیر استاندارد یا کابل برق.
shaahani
11-02-2018, 01:49
برای کار مخابراتی باید از سیم تک رشته استفاده کرد نه چندرشته یا همون افشان.اگر کابل برق شما تک رشته ی خشک هست مشکلی ایجاد نمیکنه ولی تعجب من اینه که وقتی کابل مربوطه هست چرا بعضی از دوستان به جاش از کابل برق و .... استفاده میکنن ؟کابلی که من گرفتم کابل مخابراتی هست و هم شیلد داره هم اوت دور هست و بسیار سخت و مقاومه .الان 7 ساله دارمش و کنار سیم جوشکاری هم انجام شده اما یک ذره اسیب ندیده .کابل دو زوج مناسب استفاده ی بیرون نیست .حتی کابل 4 و 6 زوج هم indoor و outdoor دارن .پس باید نوع مناسب انتخاب بشه.حالا شما که سیم کشیت رو انجام دادی اما باقی دوستان که قصد سیم کشی دارن سعی کنند از کابل مخابراتی با روکش پلی اتیلن شیلد دار استفاده کنند نه از کابل های غیر استاندارد یا کابل برق.
متاسفانه من از چندین الکتریکی در زمان خرید سوال کردم و همه کابل دوزوج رو نشون دادن و گفتن که اینو باید بخری ....
حالا نمیدونم سواد کافی ندارن در حرفه خودشون یا اینکه کابل مورد نظر من رو برای فروش ندارن که به من ارائه بدن .
یک شخص سیم کش نیز همین رو به من گفت و من کلافه شده بودم ، از ظاهر سیم هم براحتی میشد تشخیص داد که مقاومت کافی نداره و برای مسیرهای خارجی مناسب نیست.
از آخر خودم سر خود تصمیم گرفتم و کابل برق خریدم خخخ
البته نمیدونم واسه من مشکلی که ایجاد نکرده و مقدار SNR با درب منزل برابر هست ، حالا اگه در آینده مشکل ایجاد شد این دفعه میرم بهترین کابل اوت دور رو انقدر میگردم پیدا کنم بخرم ، تعداد زوجش هم اصلا مهم نیست زیاد باشه ، اصلا واسه یک خط تلفن میرم 20 زوج میخرم خخخ
فقط کیفت مورد نظر رو ایجاد کنه و قطر لازم رو داشته باشه دیگه حله
maniya12
11-02-2018, 02:28
ته تهش تا 10 مگ
shaahani
11-02-2018, 02:44
اتفاقا سیم افشان هست از این پدرمادر دارهای صنعتی ده پانزده آمپر، حتا مواد ضدحریق داره برای جریان بالا خخخ
کابل کرمانم نیست ، کابل مشهده
از نظر علم فیزیک اگه تخصص دارین در مورد مشکلی که ایجاد میکنه توضیح بدین.
چون درسته که این کابل برای اینکار ساخته نشده اما خب کار من رو راه انداخت ، کابل زوج بالا اوت دور چندین برابر هزینه داشت ، از همین کابل هایی که مخابرات برای انتقال خطوط به داخل منزل ها استفاده میکنه باید کلی وقت میذاشتم پیدا میکردم و خریداری میکردم .
اتفاقا تازگی isp عوض کردم و پشتیبانی شرکت جدید هم میگه خط شما نویز نداره و کیفیتش خوبه.
الانم وضعیت گیم روی 16مگابیت برای من فعال هست و به هیچ عنوان پرش لینک در این isp و isp قبلی وجود نداشت.
البته شرکت قبلی به من میگفت خط شما بیشتر از 12مگابیت جواب نمیده و وقتی درخواست افزایش خط میدادم توی اون روز چندباری قطع و وصل میشدم .
(توی همون شرکت قبلی هم خطم ماه ها روی 16 مگابیت بود، بنظر میرسه بخاطر کبود پهنای باندشون بطور عمدی کشش خط من رو پایین میگفتن چون الان دوهفته هست با همون پهنای باندی که میگفتن خط شما نمیکشه دارم بدون حتا یک قطعی و پرش لینک از شرکت دیگه سرویس میگیرم)
maniya12
11-02-2018, 07:20
دوستان یه سوال چرا من با هر باز خاموش و روشن کردن مودم نویز خطم و همچنین ریتم بالا و پایین میشه مشکل از کجاست؟
اتفاقا سیم افشان هست از این پدرمادر دارهای صنعتی ده پانزده آمپر، حتا مواد ضدحریق داره برای جریان بالا خخخ
کابل کرمانم نیست ، کابل مشهده
از نظر علم فیزیک اگه تخصص دارین در مورد مشکلی که ایجاد میکنه توضیح بدین.
چون درسته که این کابل برای اینکار ساخته نشده اما خب کار من رو راه انداخت ، کابل زوج بالا اوت دور چندین برابر هزینه داشت ، از همین کابل هایی که مخابرات برای انتقال خطوط به داخل منزل ها استفاده میکنه باید کلی وقت میذاشتم پیدا میکردم و خریداری میکردم .
اتفاقا تازگی isp عوض کردم و پشتیبانی شرکت جدید هم میگه خط شما نویز نداره و کیفیتش خوبه.
الانم وضعیت گیم روی 16مگابیت برای من فعال هست و به هیچ عنوان پرش لینک در این isp و isp قبلی وجود نداشت.
البته شرکت قبلی به من میگفت خط شما بیشتر از 12مگابیت جواب نمیده و وقتی درخواست افزایش خط میدادم توی اون روز چندباری قطع و وصل میشدم .
(توی همون شرکت قبلی هم خطم ماه ها روی 16 مگابیت بود، بنظر میرسه بخاطر کبود پهنای باندشون بطور عمدی کشش خط من رو پایین میگفتن چون الان دوهفته هست با همون پهنای باندی که میگفتن خط شما نمیکشه دارم بدون حتا یک قطعی و پرش لینک از شرکت دیگه سرویس میگیرم)
کابل برق چون به هم تابیده نشده شاید مشکل ایجاد کنه...
اون سیمای دو زوج تلفن هم به هم تابیده شده یکم ازش باز کنید می بینید...(به اندازه کابلای lan نیست ولی حتما تاب داره وگرنه اصلا کابل مخابراتی نخریدید...)
بارها گفتم الان هم می گم بهترین کار اینه که مودم رو دم در بزارید بعد cat5 یا cat6 بکشید تا اتاق ...
در مورد سیم افشان و مفتولی هم عموما اینطور هست که تا دم در شما مفتولی هست و سیم کشی داخل افشان (تا پشت پریز هم مفتول میزنن ولی نه همیشه)....
سیم مفتولی در کل بهتره و ارزون تر ولی بخاطر سفت بودنش و اینکه شکننده هست جایی که کاربر با سیم سروکار داره استفاده نمیشه(مثلا پریز تا تلفن یا سیم کشی داخلی چون سخته که از داخل لوله ردش کنی-به نسبت مفتولی)...
shaahani
11-02-2018, 16:29
بارها گفتم الان هم می گم بهترین کار اینه که مودم رو دم در بزارید بعد cat5 یا cat6 بکشید تا اتاق ...
این پیشنهاد خیلی خوبیه ، درجایی که امکانش باشه بهترین کار ممکن هست.
البته اگه مسافت از در منزل تا اتاق زیاد باشه میشه بجای سوکت RJ45 یا 46 از RJ47 استفاده کرده که مخصوص مسافت بیشتر است.
بخاطر کیفیت بیشتر از کابل Cat6 استفاده کردن خوبه اما درکل ارتباط هزارمگابیتی با مودم فایده ای نداره ، چون سرعت های خطوط اینترنت پایین هست و به این سرعت ها نمیرسه.
سوکت RJ46 که روی کابل Cat6 میزنن و باعث ایجاد سرعت 1000مگابیتی میشه ، چون اطلاعات رو از تمام سیم های داخل کابل عبور میده در مسافت طولانی باز به نوعی ایجاد نویز میکنه ، فقط داخل محل و شبکه داخلی رو باید با استفاده از این روش پر سرعت کرد ، که فاصله های ارتباطی بین اونها کم و زیر بیست یا سی متر هست.
ساخت یک محفظه ضدآب و ضد نور خورشید در فضای بیرون برای قرار دادن مودم ، مقداری دردسر ساز هست و عملی کردن این طرح رو مشکل میکنه
اما بدون شک بهترین طرح ممکن هست و اگه بشه اجرا کرد ، بهترین وضعیت ممکن رو ایجاد میکنه .
مودم را درب منزل نصب کنیم و با کابل Cat6 و سوکت Rj47 اینترنت رو به دستگاه روتر و یا سویچ داخل منزل هدایت کنیم و از اونجا تقسیم اینترنت رو انجام دهیم.
البته امیدوارم به زودی بفکر کابل کشی فیبر نوری در داخل منزل بیفتیم و مخابرات کابل فیبر نوری به منازل تحویل دهد بجای سیم مسی.
ahwazp30
11-02-2018, 22:24
البته امیدوارم به زودی بفکر کابل کشی فیبر نوری در داخل منزل بیفتیم و مخابرات کابل فیبر نوری به منازل تحویل دهد بجای سیم مسی.
در خواب روياها محقق ميشود.......
سهراب سپهري رحمت الله عليه
hamednike
11-02-2018, 22:42
دوستان یه مشکی دارم که واقعا توش موندم
2 تا مودم دارم یکی زایکسل و یکیش دلینک
snr زایکسل 22 و دلینک 14 اونم دقیقا در یک جای مشترک و بدون تغییر:n36:
دیتا ریت هر دو 2048 رو نشون میده:n28:
از پشت در سیم مستقیم کشیدم تا مودم بجای اینکه snr بالا بره پایین اومد:n27:دیتا ریت هم همچنان به قوت خود باقیست:n29:
maniya12
12-02-2018, 02:26
دوستان یه سوال چرا من با هر باز خاموش و روشن کردن مودم نویز خطم و همچنین ریتم بالا و پایین میشه مشکل از کجاست؟
کسی نیست جواب مارو بده
maniya12
12-02-2018, 11:26
دوستان یادمه یه سایت خارجی بود بهش عدد attention download رو میدادی بهت میگفت خطت تا چند مگ میکشه میشه اسم اون سایته رو بهم بدین؟
dadash42
12-02-2018, 13:12
دوستان یادمه یه سایت خارجی بود بهش عدد attention download رو میدادی بهت میگفت خطت تا چند مگ میکشه میشه اسم اون سایته رو بهم بدین؟
چه فایده داره، تو اروپا خط روی 6snr 22mb میبندن بدون قطعی
اینجا غیرممکنه
maniya12
12-02-2018, 13:23
چه فایده داره، تو اروپا خط روی 6snr 22mb میبندن بدون قطعی
اینجا غیرممکنه
شما لینک سایت رو دارین؟
من عدد attention download ،28 نشون میده یا تا چند مگ کشش داره تا 16 میشه؟!
maniya12
12-02-2018, 13:24
در خواب روياها محقق ميشود.......
سهراب سپهري رحمت الله عليه
یادمه یه سایت خارجی بود بهش عدد attention download رو میدادی بهت میگفت خطت تا چند مگ میکشه میشه اسم اون سایته رو بهم بدین؟
شما لینک سایت رو دارین؟
میشه 16 گرفت اگر البته حایی نویز سنگین روی خط نیاد....
maniya12
12-02-2018, 13:44
میشه 16 گرفت اگر البته حایی نویز سنگین روی خط نیاد....
شما سایتی ندارید مثلا عدد attenution download رو بزنم بهم بگه چند مگ میکشه خطم؟
maniya12
12-02-2018, 13:52
سایت خارجی رو پیدا کردم بهش عدد line attenution download بدین بهتون میگه خطتون چند مگ میکشه
hamednike
12-02-2018, 14:33
یه سوال
با پشتیبانی حرف زدم سیستمشو که بررسی کرد گفت آبان ماه خطت درست بوده و 16 مگ میگرفتی ولی الان از 4 مگ بالاتر نمیشه و خطت گهگاهی قطعی داره و مشکل سرعتت هم از قطعی میتونه باشه
مسیر سیم کشی و مودم هم از آبان ماه به اینور هیچگونه تغییری نداشته
با نمایندگی شهرمونم که تماس گرفتم قول داد فردا برام پورت مخابرات رو عوض کنه
به نظرتون مشکل ازمجا میتونه باشه تا بررسی کنم؟؟
یه سوال
با پشتیبانی حرف زدم سیستمشو که بررسی کرد گفت آبان ماه خطت درست بوده و 16 مگ میگرفتی ولی الان از 4 مگ بالاتر نمیشه و خطت گهگاهی قطعی داره و مشکل سرعتت هم از قطعی میتونه باشه
مسیر سیم کشی و مودم هم از آبان ماه به اینور هیچگونه تغییری نداشته
با نمایندگی شهرمونم که تماس گرفتم قول داد فردا برام پورت مخابرات رو عوض کنه
به نظرتون مشکل ازمجا میتونه باشه تا بررسی کنم؟؟
اگر از سر خط هم مشکل داشتی و با تعویض پورت مشکلت حل نشد ، مشکل از کابل زیرزمینی مخابرات تا باکس مخابراتیه که دیگه نمیشه کاریش کرد ... خوده من چند وقت پیش خطتم یهو خراب شد هی نگاه میکردم چیزی به ذهنم نمیرسید همه چی درست بود اخرش دیدم یه قسمت از کابل ورودی به خونه خراب شده بود ترمیمش کردم درست شد ، از هر چیزی میتونه باشه
بازم میگم بهترین تست برای بررسی اینکه مودم رو ببری سر خط ...
بعد از ترمیم خطم علاوه بر اینکه snr درست شد دیگه قطعی هم نداشتم این تایم از زمان ترمیم تا الان هست
سایت خارجی رو پیدا کردم بهش عدد line attenution download بدین بهتون میگه خطتون چند مگ میکشه
تست کردم محاسبه ریت درسته ولی فکر می کردم فاصله تا مخابرات 1 کیلومتر باشه یعنی توی گوگل مپ اینطور زده
تست کردم محاسبه ریت درسته ولی فکر می کردم فاصله تا مخابرات 1 کیلومتر باشه یعنی توی گوگل مپ اینطور زده
گوگل مپ درسته عددی که داخل مودم می بینین تمام افتهای خط رو لحاظ میکنه ولی اون سایت فقط افت کابل رو حساب میکنه
malthael
14-02-2018, 17:57
شما چه طور با گوگل مسیر رو محاسبه می کنید ؟ مگه شما مسیر سیم کشی از مرکز مخابراتی تا در خونتون که بیشترش زیر زمین هست رو می دونید ؟ یعنی میدونید از تو کدوم کوچه و خیابون سیم ها رد شدن ؟! شاید سیم ها به جای اینکه مستقیم بیان ، از زیر زمین چندتا محله رو دور زدن و بعد رسیدن در خونه شما .:n13:
ahwazp30
14-02-2018, 20:51
شما چه طور با گوگل مسیر رو محاسبه می کنید ؟ مگه شما مسیر سیم کشی از مرکز مخابراتی تا در خونتون که بیشترش زیر زمین هست رو می دونید ؟ یعنی میدونید از تو کدوم کوچه و خیابون سیم ها رد شدن ؟! شاید سیم ها به جای اینکه مستقیم بیان ، از زیر زمین چندتا محله رو دور زدن و بعد رسیدن در خونه شما .:n13:
همینطوره ،با گوگل مپ نمیشه فاصله دقیق رو فهمید چون فاصله ی هوایی رو نشون میده نه فاصله زمینی .سیم کشی مخابرات هم معمولا به این صورته که از توی خیابان اصلی میاد و بعد میره توی کوچه ها تقریبا مثل مسیر ماشین رو هست و به ندرت پیش میاد سیم مستقیم باشه مگر اینکه مشترک در امتداد مرکز مخابراتی باشه وگرنه سیم ها همیشه از توی خیابان های اصلی و فرعی عبور میکنند پس فاصله ی مستقیم اشتباهه.
hamednike
14-02-2018, 22:14
امروز بعد 4 روز بررسی نویز خطم امروز آسیاتک آب پاکی رو ریخت رو دستم و گفت مشکل از طرف ما نیست و از مخابراته و پورت سالمه و تا مخابرات همه چی میزونه و مشکل از مخابرات تا خونست:n35:
وقتی از سیم مخابرات تست میکنم میزان snr خطم 4 هستش و هیچگونه نویزی در صدای تلفن شنیده نمیشه آخه:n37:
فردا برم قسمت خرابی تلفن ببینم چی میگن
shaahani
15-02-2018, 03:05
میشه محاسبه تقریبی انجام داد
نقطه ابتدا رو مشخص میکنیم و تمام خیابان های اصلی که به صورت ماشین رو در اون ها رفت و آمد میشه رو به عنوان مسیر انتخاب میکنیم تا به مخابرات برسیم .
یا اگر حدس میزنیم ممکنه از فلان محله شلوغی عبور کرده باشه ، طول مسیر رو با اضافه کردن نقاط اضافه میکنیم .
در نهایت حداکثر 500 متر هم به مسافت اضافه کنیم جهت اطمینان ، دیگه نباید فاصله بیشتر از اون مقدار باشه ....
آمورش نحوه محاسبه فاصله دو نقطه با گوگل مپ . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته اشخاص فنی مخابرات که عملیات رفع عیب در خطوط رو انجام میدن نیز میتونن در پیدا کردن مسیر و مسافت به ما کمک زیادی کنند.
و البته اضافه کنم ، مقدار فاصله ای که این وب سایت محاسبه از روی نویز خط به من میده ، با فاصله ای که من از روی گوگل مپ محاسبه کردم ، بسیار بسیار نزدیک است و همخوانی دارد.
shaahani
15-02-2018, 03:42
maniya12
15-02-2018, 15:23
دوست گرامی میشه آموزش بدست آوردن فاصله دو نقطه روی گوگل مپ رو یادمون بدین؟
malthael
15-02-2018, 15:36
خونه ما کنار خیابون اصلی قرار داره و این خیابون تا کنار مرکز مخابراتی میره . تو گوگل فاصله رو 1800 متر میزنه ولی توی مودم (با ۳ مودم asus ،d-link و tp-link) Downstream Attenuation رو 34 یا 35میزنه که بیشتر از 2400 متر میشه ! حالا نمیدونم چرا اینجوری میشه ؟! البته وقتی رطوبت هوا میره بالا و یا بارون میزنه حتی یه نم نم کوچیک نویز خط به شدت بالا میره و قطعی زیاد که اون هم تقریبا مطمئن شدم به خاطر کافو سر خیابون هست البته بعد از یکی دو روز دوباره درست میشه ولی به نظرتون ارزش پیگیری داره ؟ اگه اتصالات سیم ها رو درست کنم با فاصله 1800 متری میشه سرعت 16Mb گرفت ؟ الان خطم با 12-13 مگ مشکل نداره و جواب میده .
shaahani
15-02-2018, 15:55
دوست گرامی میشه آموزش بدست آوردن فاصله دو نقطه روی گوگل مپ رو یادمون بدین؟
برای محاسبه از روی وب سایت و با کامپیوتر به آدرس maps.google.com مراجعه کنید.
نقشه رو در محل نقطه شروع زوم کنید و با کلیک بر روی نقطه شروع یک مکان را روی نقشه مشخص کنید.
سپس روی نقطه مشخص کرده خودتون کلیک راست کنید و گزینه آخر (اندازه گیری فاصله) را انتخاب کنید .
در مرحله بعدی کافی است در نقاط بعدی روی نقشه کلیک کنید تا فاصله از ابتدا تا انتهای نقاط برای شما نمایان شود.
====
با گوشی همراه نیز میتوانید به نرم افزار گوگل مپ خود مراجعه کنید و در آنجا با لمس طولانی محل شروع اندازه گیری فاصله ، نقطه اولیه را مشخص کنید.
سپس منوی پایینی را به بالا کشیده و گزینه Measure Distance را انتخاب کنید .
در مرجله بعدی یک نقطه گرد در میان صفحه نمایان میشود آن را به محل های بعدی که میخواهید فاصله آن نقاط از مبدا مشخص شود ببرید و با زدن دکمه ADD نقطه جدیدی را مشخص نمایید ، در این زمان فاصله از نقطه مبدا و فاصله طولی بین نقاط برای شما به نمایش در میاید.
میتوانید زبان گوگل را فارسی نمایید (در نسخه وب) تا راحت تر باشید و همچنین در نسخه موبایل از تنظیمات برنامه واحد اندازه گیری را روی کیلومتر قرار قرار دهید تا اندازگیری ساده تر شود .
در این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آموزش کار با نرم افزار موبایل جهت اندازگیری توضیح داده شده است.
خونه ما کنار خیابون اصلی قرار داره و این خیابون تا کنار مرکز مخابراتی میره . تو گوگل فاصله رو 1800 متر میزنه ولی توی مودم (با ۳ مودم asus ،d-link و tp-link) Downstream Attenuation رو 34 یا 35میزنه که بیشتر از 2400 متر میشه ! حالا نمیدونم چرا اینجوری میشه ؟! البته وقتی رطوبت هوا میره بالا و یا بارون میزنه حتی یه نم نم کوچیک نویز خط به شدت بالا میره و قطعی زیاد که اون هم تقریبا مطمئن شدم به خاطر کافو سر خیابون هست البته بعد از یکی دو روز دوباره درست میشه ولی به نظرتون ارزش پیگیری داره ؟ اگه اتصالات سیم ها رو درست کنم با فاصله 1800 متری میشه سرعت 16Mb گرفت ؟ الان خطم با 12-13 مگ مشکل نداره و جواب میده .
دوست گرامی
اون سایت فقط طول مسافت رو حساب میکنه و دیگر موارد که باعث نویز میشه رو لحاظ که نمیکنه عدد واقعی رو مودم میزنه که شامل تمامی موارد هست شما در بهترین شرایط ممکنه و خیلی همه چی عالی باشه!!!!!! میتونید 19 مگ داشته باشید ولی متاسفانه همیشه اینگونه نیست و باید روی سرعت های 14 یا 12 مگ حساب کنید با مودم ایسوس بخش Stability Adjustment رو بالا و پایین کنید ببنید نتیجه میگیرید یا خیر... اگر کابل کشی داخلی تون مشکل داره یا شک دارید پیگیری کنید...
shaahani
15-02-2018, 16:21
مقدار Downstream Attenuation مقدار افت توانی است که در اثر کابل کشی شما تا مخابرات بوجود می آید .
بصورت استاندارد در هر کیلومتر مقدار مشخصی افت برای کابل سالم وجود دارد ، اما افت و کاهش توان فقط مربوط به طول کابل نمیشود .
سلامت بودن اون ، مشکل نداشتن تجهیزات ، سیم کشی داخلی و خیلی چیزهای دیگه ممکنه این مقدار رو بالا بره.
بهتره سیم کشی داخل ساختمان را بطور کلی از مدار خارج کنید و مودم رو به سرخط وصل کنید ، سپس مقدار Downstream Attenuation را مجدد در مودم خودتون بررسی کنید.
اگر این مقدار به میزان زیادی کاهش پیدا کرده بود ، نشان از این می دهد که سیم کشی داخل منزل باعث افت زیاد کیفت ارتباط شماست و میبایست مجدد سیم کشی انجام دهید.
در این وب سایت مقدار افت توان را از شما دریافت میکند و تمام این مقدار را برای محاسبه افت ایجاد شده در یک کابل سالم مورد محاسبه قرار میدهد.
اگر مقدار فاصله در این محاسبه بیشتر از فاصله واقعی شماست ، این مسئله عجیب نیست زیرا کابل معیوب و همچنین اتصالات و دستگاه های خراب میتوانند باعث کاهش توان شوند و این افت توان در این محاسبه جداگانه مورد حساب قرار نمیگیره و بجای اون در مسافت شما اثر میکنه.
اگر مقدار فاصله واقعی شما بسیار کمتر از مقدار محاسبه شده است ، این زنگ خطر است که اتصالات و کابل کشی معیوب است و باید مورد بازبینی قرار گیرد.
نویز موجود در خط مستقیم بر روی این عدد اثر میگذارد و آن را بالا میبرد ، اگر کابل مخابراتی شما از کنار خطوط جریان برق عبور کرده باشد ، باعث افزایش نویز و بالاتر رفتن این عدد میشود. هرچه این عدد بالاتر باشد ، کیفیت خط شما پایین تر و ارتباط شما دشوار تر میگردد.
بافاصله 1800 متر براحتی میتونید از 16مگابیت استفاده کنید . به شرط این که نویز خط شما کم شود و این عدد کاهش پیداکند .
در نتیجه آن SNR شما افزایش پیدا خواهد کرد و سرعت های بالاتر را دریافت خواهید کرد.
انواع و اقسام دستگاه ها از جمله اسپلیتر ، تلفن و غیره نیز باعث افزایش Downstream Attenuation میشود و کاهش سرعت را برای شما به همراه خواهد داشت.
پس میبایست ابتدا تست سرخط را انجام دهید و میزان فاصله واقعی را با مقدار فاصله محاسبه شده مقایسه کنید.
اگر تفاوت فاحشی بدست آمد نشان از بد بودن وضعیت سیم کشی خارجی ساختمان و مخابرات دارد. (که باید با صرف هزینه و پیگری مخابراتی سعی در بهبود آن کنید، اگر تفاوت سرعت برای شما اهمیت زیادی دارد).
در غیر این صورت اگر در تست سرخط، SNR بالاتر و Downstream Attenuation پایین تری نسبت به حالت معمولی در منزل نشان میدهد و این مقدار بیشتر از 2 عدد است ، حتما باید برای کابل کشی مجدد منزل اقدام کنید و کابل مستقیم با کیفیت بالا ای را با فاصله از خطوط برق به محل مودم در داخل منزل آورده و مستقیم بدون استفاده از هیچ دستگاه اضافه ای نظیر تلفن و یا اسپلیتر به مودم خودتون متصل نمایید .
جهت بالا بردن کیفیت ، تمامی اتصالات را لحیم کاری کنید و از پریز و دوشاخه بسیار باکیفیت استفاده نمایید.
shaahani
15-02-2018, 16:32
اگه سرعت 16 مگابیت میخواهید باید وضعیت سیم کشی خودتون رو به حدی ارتفا دهید که Downstream Attenuation که الان برای شما 34 و 35 است به اعداد 23 تا 25 برسد.
(با فاصله 1800 متری واقعی این اعداد معقول هستند)
آنگاه میتوانید از یک خط با کیفیت و سرعت بالاتر استفاده کنید.
maniya12
15-02-2018, 18:01
اگه سرعت 16 مگابیت میخواهید باید وضعیت سیم کشی خودتون رو به حدی ارتفا دهید که Downstream Attenuation که الان برای شما 34 و 35 است به اعداد 23 تا 25 برسد.
مال من 28 هستش ولی با هر باز مودم خاموش و روشن کردن این عدد تغغیر میکنه چرا؟
malthael
15-02-2018, 18:26
مال من 28 هستش ولی با هر باز مودم خاموش و روشن کردن این عدد تغغیر میکنه چرا؟
به خاطره وجود نویز روی خط هست .
malthael
15-02-2018, 18:43
سیم کشی داخل خونه کاملا سالمه و هیچ مشکلی نداره اما سیم کشی مخابرات رو مطمئن هستم که مشکل داره اما این که چقدر تاثیر داره رو نمی دونم . انشالله از شنبه میرم دنبال کارش ببینم به چه نتیجه ای میرسه . حداقل بتونم قطعی تو روزهای مرطوب و بارونی رو هم درست کنم کافی هست .
ahwazp30
15-02-2018, 23:29
دوستان همونطور که در پست های قبل گفتم متاسفانه با تعویض پست مخابرات هم هیچ تغییری توی نویز خط ایجاد نشد .امروز متوجه یک چیزی شدم .امروز برق منطقه قطع شد و مکس ریت خط از 2 مگ رسید به 5 مگ و snr هم از روی 8 رفت روی 17 ، مودم رو بردم با باطری سر خط تست کردم و قبلا هم که با باطری سر خط تست میکردم همون مقداری رو میداد که داخل اتاق میده و این نشون میده برق یه جایی داره تاثیر میزاره ولی معلوم نیست کجا چون سیم کشی داخل موقع تست از سرخط جدا میشه پس از داخل نیست از بیرون هم که تقریبا هیچ کابل برقی نزدیک پست و یا کنار سیم های تلفن نیست به جز دو مورد :
1- کابلی که از پست ما میره برای همسایه از دور علمک برق سردر خانه عبور میکنه که تازه اونم مماس نیست با کابل برق و عمود هستند بر هم که باز هم اگر به خاطر اون باشه روی خط خودشون نویز میندازه و بعیده که روی خط بقیه باعث نویز بشه .تازه کابل های پست ما همشون فویل دارند و ضد نویز.
2-کنتور برق ما و همسایه با فاصله ی 1.5 متری از هم هستند و پست تلفن روبروی تیغه ای که ما و همسایه را از هم جدا میکنه قرار گرفته که فاصله اش از هر کنتور برق حدودا 70 سانت میشه دیگه نمیدونم به خاطر این هاست یا نه
البته مشکل خط من از برق نیست و به خاطر گندی هست که مخابرات توی شبکه ی زمینی زده ولی چون اون رو به راحتی نمیشه اصلاح کرد شاید از این جا بشه جبرانش کرد (حل این مشکل راحت تر از حفاری مخابرات در طول 3 کیلومتر مسیر هست).حالا نظر شما چیه ؟ این نویز که به خاطر برقه از کجا میاد ؟
shaahani
16-02-2018, 00:07
هفتاد سانتیمتر فاصله بین کنتور و کابل تلفن فاصله خوبی هست ، خیلی بعید بنظر میرسه ایجاد فاصله بیشتر تاثیر در بهبود خط شما ایجاد کند.
متاسفانه زیرساخت ایرادهای اساسی داره و به این راحتی ها هم درست بشو نیست .
بخصوص اینکه هیچ حرکت مثبتی برای بهبود این وضعیت از طرف دولت و شرکت های دولتی انجام نمیشه .
شرکت های کوچک خصوصی هم در حدی نیستن که بخوان دست به درست کردن زیرساخت های مخابراتی کشور بزنن و توان این کار رو داشته باشن.
رطوبت باعث افزایش وضعیت القایی میشه به همین دلیل در روزهای بارندگی و برفی کیفیت تمامی خط های مخابراتی کاهش پیدا میکنه.
عمده مشکل از قدیمی بودن و بد بودن سیم های مخابراتی است ، ممکنه زدگی و پارگی داشته باشند ، در زیر زمین موش ها آنها را خورده باشند و هزاران مسئله دیگه که برای خود کابل های اصلی ارتباطی بوجود آمده است، باعث میشود تمامی و یا اکثریت یک منطقه با مشکلات بزرگ ارتباطی مواجه باشند.
مسیر های کابل کشی نسبتا طولانی است و ممکن است کابل برق هرجایی از این مسیر بر روی خط تلفن شما اثر منفی بگذارد و از دید پنهان باشد .
واقعیت اینه که خارج از درب منزل قادر نیسیتم کار زیادی جهت بهبود کیفیت خط خود انجام دهیم .
ممکن است بتوانیم در داخل منزل سیم کشی مجدد انجام دهیم . اما نخواهیم توانست شرکت مخابرات را قانع کنیم که با هزینه های خود اقدام به سیم کشی مجدد تمامی مسیر کند .
البته همیشه با هزینه زیاد شخصی انجام این کارها امکان پذیر است ؛ اما عقلانی بنظر نمیرسد .
ممکن است مثلا تعدادی از اهالی یک ساختمان و یا یک مجتمع ، پولی حدود صد میلیون تومان را به مخابرات پرداخت کنند تا خط تجاری فیبر نوری با انجام حفاری برای آن مجتمع ایجاد کند و البته هزینه سرویس ماهیانه بالا این سرویس نیز باید بین اهالی تقسیم شود .
shaahani
16-02-2018, 00:18
سیم کشی داخل خونه کاملا سالمه و هیچ مشکلی نداره اما سیم کشی مخابرات رو مطمئن هستم که مشکل داره اما این که چقدر تاثیر داره رو نمی دونم . انشالله از شنبه میرم دنبال کارش ببینم به چه نتیجه ای میرسه . حداقل بتونم قطعی تو روزهای مرطوب و بارونی رو هم درست کنم کافی هست .
مقدار اثر منفی از روی همین عدد مشخص میشه .
ابتدا باید اطمینان پیدا کنید که طول مسیر کابل کشی از مخابرات تا منزل شما چقدر است .
اگر بدرستی 1800 متر فاصله داشته باشید ، مطابق همون مقدار افت توان در کابل شما باید در مجموع حداکثر Downstream Attenuation کوچکتر و یا مساوی 27 داشته باشید.
وقتی شما با چنین فاصله ای با عدد 35 روبرو هستید یعنی با افت توان غیرعادی ، خارج از استاندارد روبرو هستید ؛ اگه با تغییرات در سیم کشی داخلی / خارجی کابل مخابراتی به زیر عدد 27 دست پیدا کردید ، اونوقت ارتباط شما در این فاصله به وضعیت نرمال در خواهد آمد.
افت توان 25 در دانلود دقیقا برابر با 1800 متر است و افت توان بیشتر از این مقدار یعنی وضعیت بد و خارج از استاندارد ، در هرجایی بتوانید کیفیت فیزیکی خط خودتون رو بهبود ببخشید تا به عدد مذکور نزدیک شوید برای شما مفید فایده خواهد بود.
دوستان همونطور که در پست های قبل گفتم متاسفانه با تعویض پست مخابرات هم هیچ تغییری توی نویز خط ایجاد نشد .امروز متوجه یک چیزی شدم .امروز برق منطقه قطع شد و مکس ریت خط از 2 مگ رسید به 5 مگ و snr هم از روی 8 رفت روی 17 ، مودم رو بردم با باطری سر خط تست کردم و قبلا هم که با باطری سر خط تست میکردم همون مقداری رو میداد که داخل اتاق میده و این نشون میده برق یه جایی داره تاثیر میزاره ولی معلوم نیست کجا چون سیم کشی داخل موقع تست از سرخط جدا میشه پس از داخل نیست از بیرون هم که تقریبا هیچ کابل برقی نزدیک پست و یا کنار سیم های تلفن نیست به جز دو مورد :
1- کابلی که از پست ما میره برای همسایه از دور علمک برق سردر خانه عبور میکنه که تازه اونم مماس نیست با کابل برق و عمود هستند بر هم که باز هم اگر به خاطر اون باشه روی خط خودشون نویز میندازه و بعیده که روی خط بقیه باعث نویز بشه .تازه کابل های پست ما همشون فویل دارند و ضد نویز.
2-کنتور برق ما و همسایه با فاصله ی 1.5 متری از هم هستند و پست تلفن روبروی تیغه ای که ما و همسایه را از هم جدا میکنه قرار گرفته که فاصله اش از هر کنتور برق حدودا 70 سانت میشه دیگه نمیدونم به خاطر این هاست یا نه
البته مشکل خط من از برق نیست و به خاطر گندی هست که مخابرات توی شبکه ی زمینی زده ولی چون اون رو به راحتی نمیشه اصلاح کرد شاید از این جا بشه جبرانش کرد (حل این مشکل راحت تر از حفاری مخابرات در طول 3 کیلومتر مسیر هست).حالا نظر شما چیه ؟ این نویز که به خاطر برقه از کجا میاد ؟
یه عکس از علمک بزار ببینم چطوریه فاصله 70 سانت مناسبه به طور کلی هر کابل برق با جریان ضعیف به دور خوش به شعاع 10 سانت موج نویز دار ایجاد میکنه ، عکس از جاهای که شک داری بزار ببینیم چطوریه چند فکر بهتر جواب میده :n01:
ahwazp30
16-02-2018, 10:12
مسیر های کابل کشی نسبتا طولانی است و ممکن است کابل برق هرجایی از این مسیر بر روی خط تلفن شما اثر منفی بگذارد و از دید پنهان باشد .
بله درسته امکانش هست ولی من جاهایی رو که به ذهنم میرسیده رفتم نگاه کردم جایی که خط اصلی و فرعی تلفن هست به طور صد درصد هیچ کابل برق زمینی وجود نداره و همش هواییه و اگر جایی دیگر کابل برق در جوار شبکه تلفن باشه که جزو منطقه ما نیست و برق ما جدای از اونهاست حتی در زمان قطعی برق کافو هم که در منطقه دیگریست برق دارد پس هر چه هست از همین یکی دو خیابان هست ولی معلوم نیست از کجا اگر اینو هم نشه حل کرد مشکل اصلی رو که از کابل های زیر زمینی مخابراته که دیگه اصلا نمیشه حل کرد .امیدمان کم شد:n09:
یه عکس از علمک بزار ببینم چطوریه فاصله 70 سانت مناسبه به طور کلی هر کابل برق با جریان ضعیف به دور خوش به شعاع 10 سانت موج نویز دار ایجاد میکنه ، عکس از جاهای که شک داری بزار ببینیم چطوریه چند فکر بهتر جواب میده :n01:
چشم در اسرع وقت عکس کامل از موقعیت ها میگزارم.
maniya12
16-02-2018, 11:02
دوستان شما چطور خط تلفن خودتون رو با مودم از سر خط تست میکنید تو کوچه که برق نیست مودم روشن شه
dadash42
16-02-2018, 14:58
این آسیاتک چه مرضی داره, امروز خطم رو 2مگ با 20snr بستن با وجود 8مگ ماکس
والا هر روز باید مودم تنظیم کنم رو 7 مگ, روز بعد آسیتک رو 2 یا 4مگ میندازن
shaahani
16-02-2018, 18:22
دوستان شما چطور خط تلفن خودتون رو با مودم از سر خط تست میکنید تو کوچه که برق نیست مودم روشن شه
اگه دستگاه UPS داشته باشین به عنوان باتری به راحتی برق مورد نیاز یک مودم رو تولید میکنه و با گوشی موبایل هم میشه وارد تنظیمات مودم شد و بررسی های لازمه رو انجام داد.
اکثر مودم ها با 12 ولت کار میکنن و اگه چندتا باتری یا یک باتری معمولی کوچک هم باشه برای مدت زمان لازم میتونه دستگاه رو روشن کنه .
البته روش معمول اینه که برق رو با سیم سیار به ورودی منزل بیارید و بطور معمولی مودم رو روشن کنید.
در حیاط ، زیر پارکینگ و یا اگر خانه جنوبی باشه در درب ورودی منزل و در آن نزدیکی ها یک پریز برق پیدا میشه که از اون بشه استفاده کرد .
کافیه برای مدت کوتاهی یک سیم سیار را در اختیار داشته باشین تا برق رو از هر نقطه ای در منزل به سرخط بیارید و تست رو انجام بدین.
با سیار :n01: میتونی چند سیار رو بهم وصل کنی تا به محل مورد نظرت برسه :n01:
اگه دستگاه UPS داشته باشین به عنوان باتری به راحتی برق مورد نیاز یک مودم رو تولید میکنه و با گوشی موبایل هم میشه وارد تنظیمات مودم شد و بررسی های لازمه رو انجام داد.
اکثر مودم ها با 12 ولت کار میکنن و اگه چندتا باتری یا یک باتری معمولی کوچک هم باشه برای مدت زمان لازم میتونه دستگاه رو روشن کنه .
البته روش معمول اینه که برق رو با سیم سیار به ورودی منزل بیارید و بطور معمولی مودم رو روشن کنید.
در حیاط ، زیر پارکینگ و یا اگر خانه جنوبی باشه در درب ورودی منزل و در آن نزدیکی ها یک پریز برق پیدا میشه که از اون بشه استفاده کرد .
کافیه برای مدت کوتاهی یک سیم سیار را در اختیار داشته باشین تا برق رو از هر نقطه ای در منزل به سرخط بیارید و تست رو انجام بدین.
برای یه تست دستگاه UPS بی خیال دادا :n02: طرف الان بی خیال اینترنت میشه :n09: :n02: همون سیم سیار بهتره :n01:
این آسیاتک چه مرضی داره, امروز خطم رو 2مگ با 20snr بستن با وجود 8مگ ماکس
والا هر روز باید مودم تنظیم کنم رو 7 مگ, روز بعد آسیتک رو 2 یا 4مگ میندازن
شرکتت رو عوض کن مجبوری موندی توی این شرکت .... پینگ بدی داره ، ادم رو اذیت میکنه ، پشتیبانی صفر ... :n02:-0-:n02:
hamednike
20-02-2018, 14:36
شرکتت رو عوض کن مجبوری موندی توی این شرکت .... پینگ بدی داره ، ادم رو اذیت میکنه ، پشتیبانی صفر ... :n02:-0-:n02:
کدوم شرکت بهتره منم میخوام تعویض کنم
ماهی حدود 50 گیگ ترافیک و بالای 2 مگ هم پهنا میخوام
آسیا تک قطعیش خیلی بالاست
کدوم شرکت بهتره منم میخوام تعویض کنم
ماهی حدود 50 گیگ ترافیک و بالای 2 مگ هم پهنا میخوام
آسیا تک قطعیش خیلی بالاست
طرح های شرکت ها رو ببین کدام نیازت رو برطرف میکنه همون رو انتخاب کن با این حال سمت های وب (پینگ بالاش و پشتیبانی نه چندان جالبش) و پارس انلاین (مشکل پهنای باند دارند و همینطور ایندش نامشخص) نرو ، خودت اسیاتک هستی و دیگ نیاز نیست بگم
میتونی روی شاتل حساب کنی خوب داره سرویس میده :n01:
arminkoo
22-02-2018, 13:21
دوستان سلام . دنبال یه راه حل هستم ممنون میشم بعد خوندن مشکل راه حل رو بگید
واحد ما دو تا خط داره که یکی از خط ها 3 مگ شاتل هست که داخل کانفیگ مودم زده تا 3200 مگ بیشتر نمیشکه و اون یکی 4 مگ پارس انلاین که اونم زده نهایت کشش تا 4670 هست که در نوسانه
بعضی موقع ها لینک میپره یا نویز شدید میوفته رو خط و پینگ تایم و دان اسرتیم پارس انلاین میاد رو 1 مگ .(بیشتر در شبا که نویز به علت ازدحام زیاد خط)
تا موقعی که شاتل وصل هست max rate پارس انلاین رو 4670 ولی به محض این که مودم شاتل رو خاموش میکنم و از برق میشکم داخل کانفیگ میزنه تا 8 مگ میشه (8820) یعنی دو تا مودم وصل باشه کیفیت میشه 3 مگ و 4مگ
انگار مودم شاتل نمیزاره از نهایت کشش پارس انلاین هست استفاده کنم .پارس انلاین تو اتاق خودمه و شاتل برای حال .حالا نمیدونم از سیم اصلی که برای حال هست وشاتل روشه از اون اشتراک گرفتن واسه اتاق من یا یه سیم کشی جداس.ولی از دمه باکس اصلی خونه حداش کردم
ممنون میشم هر راه حلی که به فکرتون میرسه اظهار کنید
dadash42
22-02-2018, 13:45
یعنی دو اشتراک رو یه حط داری؟ این خیلی ناجوره
arminkoo
22-02-2018, 13:56
یعنی دو اشتراک رو یه حط داری؟ این خیلی ناجوره
نه دوتا خط جدا با شماه های مختلف
واحد ما دو تا خط داره که یکی از خط ها 3 مگ شاتل هست که داخل کانفیگ مودم زده تا 3200 مگ بیشتر نمیشکه و اون یکی 4 مگ پارس انلاین که اونم زده نهایت کشش تا 4670 هست که در نوسانه
بعضی موقع ها لینک میپره یا نویز شدید میوفته رو خط و پینگ تایم و دان اسرتیم پارس انلاین میاد رو 1 مگ .(بیشتر در شبا که نویز به علت ازدحام زیاد خط)
تا موقعی که شاتل وصل هست max rate پارس انلاین رو 4670 ولی به محض این که مودم شاتل رو خاموش میکنم و از برق میشکم داخل کانفیگ میزنه تا 8 مگ میشه (8820) یعنی دو تا مودم وصل باشه کیفیت میشه 3 مگ و 4مگ
انگار مودم شاتل نمیزاره از نهایت کشش پارس انلاین هست استفاده کنم .پارس انلاین تو اتاق خودمه و شاتل برای حال .حالا نمیدونم از سیم اصلی که برای حال هست وشاتل روشه از اون اشتراک گرفتن واسه اتاق من یا یه سیم کشی جداس.ولی از دمه باکس اصلی خونه حداش کردم
سلام
خوب مشکل شما یه مقدار عجیبه ولی با این حال یه سری احتمال به شما میدم چک کنید
مودمی که روی خط شاتل هست رو بردارید و با یک مودم دیگه تست کنید و ببنید در کنار مودم پارس انلاین بازم مشکل هست یا خیر
ممکنه یه قسمت از کابل ، یکی از رشته ها به رشته خط دیگه وصله خورده که این باعث مشکل بشه
ممکن هم هست مودم پارس انلاینت مشکل داشته باشه
اما راه حل که شاید بتونه مشکل رو حل کنه اینکه از پیش جعبه باکش مخابراتی یه کابل مستقیم برای یکی از خط هات بکشی که اگر روی هم نویز بندازن از یک کابل رد نشن
یه زمانی منم از دو شرکت هم زمان نت میگیرفتم زمانی که یکیشون دیس میشد اون یکی مودم هم دیسی میشد یه جورای انگار روی هم تاثیر میذاشتن اخرشم نفهمیدم مشکل از کجاست :n02:
به هر حال راه حلی که گفتم قطعی نیست ممکنه حلش کنه ممکنه هم نکنه
مشکلت بسی عجیب است :n35:
مودم adsl هم میتونه باعث ایجاد نویز خط بشه؟
لطفا یکی دو تا مودم خوب برای adsl معرفی کنید. (یکیش توی رده گران قیمت باشه و یکیش هم میان قیمت باشه)
با تشکر
مودم adsl هم میتونه باعث ایجاد نویز خط بشه؟
لطفا یکی دو تا مودم خوب برای adsl معرفی کنید. (یکیش توی رده گران قیمت باشه و یکیش هم میان قیمت باشه)
با تشکر
اگر مودم خراب باشه بله باعث ایجاد نویز میشه ولی تعویض مودم اخرین چیزیه که ادم باید بهش فکر کنه!
مارک ASUS
dsl n10 c1
dsl n14u b1
dsl n14u
به نظر من این سه تا مودم های خیلی خوبین و همینطور قیمت معقولی دارند و کارایشون بالاست ولی سعی کنید از بازار تهیه کنید
اگر مودم خراب باشه بله باعث ایجاد نویز میشه ولی تعویض مودم اخرین چیزیه که ادم باید بهش فکر کنه!
مارک ASUS
dsl n10 c1
dsl n14u b1
dsl n14u
به نظر من این سه تا مودم های خیلی خوبین و همینطور قیمت معقولی دارند و کارایشون بالاست ولی سعی کنید از بازار تهیه کنید
هیچ کدوم از این محصولات توی بازار ایران نیستند؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هیچ کدوم از این محصولات توی بازار ایران نیستند؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید بگردی اگرم نباشن میتونی از طریق سایت لک لک سفارش بدی که بیارن واست من خودم از امازون از طریق همین سایت خرید میکنم :n01: و دو هفته ای میرسه به دستم ، ولی همون مودم های که گفتم خیلی خوبن و نیاز کاربر رو برطرف میکنه الکی هزینه پای مودم گرون قیمت نده درسته یه سری پورت و تنظیمات اضاقی دارند ولی به درد اصل نیاز کاربر نمیخوره
دوستان ممنون میشم راهنمایی بفرمائید وضعیت خط بنده چگونه است ؟
دوستان ممنون میشم راهنمایی بفرمائید وضعیت خط بنده چگونه است ؟
سلام
سرویست روی پروفایل نویز هست ( Interleave )
اپلودت روی 512 و دانلودت روی 8 مگ و SNR اپلودت روی 32 و SNR دانلودت روی 14.6 هست
برای این سرویس بد نیست خوبه ولی نری سرعت بالاتر بگیری که وضعیتت خراب میشه ... موفق باشی :n16:
سلام
سرویست روی پروفایل نویز هست ( Interleave )
اپلودت روی 512 و دانلودت روی 8 مگ و SNR اپلودت روی 32 و SNR دانلودت روی 14.6 هست
برای این سرویس بد نیست خوبه ولی نری سرعت بالاتر بگیری که وضعیتت خراب میشه ... موفق باشی :n16:این نویز راحلی برای برداشتنش نیست الان مستقیم از خودش سر خط مخابرات وصل شده دیگ داخل سیمکشی نیست هیچ وسیله دیگ ای هم بهش وصل نیست نمیدانم چرا باز نیوز داره
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
این نویز راحلی برای برداشتنش نیست الان مستقیم از خودش سر خط مخابرات وصل شده دیگ داخل سیمکشی نیست هیچ وسیله دیگ ای هم بهش وصل نیست نمیدانم چرا باز نیوز داره
فاصلت از مرکز چقدره؟ شما هر چقدر طول کابل مخابراتی از مرکز تا محل جعبه تقسیم طولانی تر باشه به همون میزان هم قدرت و کیفیت سرویس dsl هم کاهش پیدا میکنه
به نظرم سرویس حالت عادی داره مگر اینکه نزدیک مرکز باشی و مشکل خاصی باشه ...
فاصلت از مرکز چقدره؟ شما هر چقدر طول کابل مخابراتی از مرکز تا محل جعبه تقسیم طولانی تر باشه به همون میزان هم قدرت و کیفیت سرویس dsl هم کاهش پیدا میکنه
به نظرم سرویس حالت عادی داره مگر اینکه نزدیک مرکز باشی و مشکل خاصی باشه ...
این که میگن درخواست فیبرنوری بدی برات میزنند این چطوری هست با نویز داره ؟
بعد منظورت از کابل مخابراتی تا مرکز ، فاصله سیم تا خود مخابرات میشه یا جعبه تقسیم تو کوچه
renfield
24-02-2018, 13:24
سیم مسی مسی ه دیگه مهم نیست تو جعبه تقسیم بشه یا با نوار چسب وصل کنن خط شما نسبتا خوبه فقط آپلودش نیم مگه که اونم احتمالا مودم ته
فیبر نوری هم تو کلانشهر شما کرمانشاه حتما راه افتاده باید بری درخواست بدی
این که میگن درخواست فیبرنوری بدی برات میزنند این چطوری هست با نویز داره ؟
بعد منظورت از کابل مخابراتی تا مرکز ، فاصله سیم تا خود مخابرات میشه یا جعبه تقسیم تو کوچه
فیبرنوری :n02: تو ایران یعنی عزا :n09: اگر خطی فیبرنوری باشه فقط باید از مخابرات سرویس بگیره
منظورم فاصله مرکز تا جعبه تقسیم مخابراته که اون رو میگن شبکه زیرزمینی مخابرات و فاصله جعبه تقسیم تا پریز تلفن رو میگن شبکه داخلی
هر چقدر فاصله بیشتر باشه ریت کمتری میگیری
ahwazp30
24-02-2018, 18:04
فیبرنوری :n02: تو ایران یعنی عزا :n09: اگر خطی فیبرنوری باشه فقط باید از مخابرات سرویس بگیره
اشکال نداره مشکل نویز نداشته باشه که ارزوی سرعت 16 مگ تو دلمون بمونه بزار از مخابرات باشه .من خودم 8 سال از مخابرات داشتم تازه اومدم شاتل .
اشکال نداره مشکل نویز نداشته باشه که ارزوی سرعت 16 مگ تو دلمون بمونه بزار از مخابرات باشه .من خودم 8 سال از مخابرات داشتم تازه اومدم شاتل .
وقتی پشتیبانی نداره و هر روز مشکل داره چه فایده کمترین کارا رو هم انجام نمیدن اصلا نمیدونن مدولاسیون چیه! خودمم مخابرات داشتم موهام جو گندمی کرد لامصب :n02:
مخابرات ارزش نداره...
منظورم فاصله مرکز تا جعبه تقسیم مخابراته که اون رو میگن شبکه زیرزمینی مخابرات و فاصله جعبه تقسیم تا پریز تلفن رو میگن شبکه داخلی
هر چقدر فاصله بیشتر باشه ریت کمتری میگیری
این جعبه تقسیم تو کوچه در خواست بدیم برامون سیسمشو عوض میکنند ؟ چون شاید قدیمی بودنش علت یکی از مشکلات نویز باشه دو خانه در یک کوچه فاصله دارم با جعبه تقسیم مخابرات کوچه
ahwazp30
24-02-2018, 20:41
این جعبه تقسیم تو کوچه در خواست بدیم برامون سیسمشو عوض میکنند ؟ چون شاید قدیمی بودنش علت یکی از مشکلات نویز باشه دو خانه در یک کوچه فاصله دارم با جعبه تقسیم مخابرات کوچه
تعویض سیم یه بحثه و تعویض کله پست هم یه بحث دیگه .معمولا 70 درصد مشکلات نویز خط به خاطر فرسوده بودن سیم ها و کله پست هاست ولی خیلی روش حساب نکنید چون هم مخابرات به راحتی وقت برای تعویض این چیزا نمیزاره هم معلوم نیست مشکل با تعویضشون حل بشه .
درسته یکی از مواردی که باعث نویز میشه فرسوده بودن جعبه تقسیم مخابراته ولی میتونید مستقیم وصل کنید البته باید از نصاب بخواهید اینکارو انجام بده میتونید درخواست خرابی ثبت کنی وقتی اومدن بهشون بگو مستقیمش کنن
ولی به سوالم جواب ندادی هنوز چقدر با مرکز مخابراتی فاصله داری؟
درسته یکی از مواردی که باعث نویز میشه فرسوده بودن جعبه تقسیم مخابراته ولی میتونید مستقیم وصل کنید البته باید از نصاب بخواهید اینکارو انجام بده میتونید درخواست خرابی ثبت کنی وقتی اومدن بهشون بگو مستقیمش کنن
ولی به سوالم جواب ندادی هنوز چقدر با مرکز مخابراتی فاصله داری؟مرکز مخابراتی الان منظورت خود شرکت مخابرات و اون بخش MDF چیه اونومیگی 1.8KM و اگه تقسیم تو کوچه رو میگی تقریبا دویست متر
تازه مودمم تو حیاطه نیم متر با سیم مخابرات [emoji23]
تعویض سیم یه بحثه و تعویض کله پست هم یه بحث دیگه .معمولا 70 درصد مشکلات نویز خط به خاطر فرسوده بودن سیم ها و کله پست هاست ولی خیلی روش حساب نکنید چون هم مخابرات به راحتی وقت برای تعویض این چیزا نمیزاره هم معلوم نیست مشکل با تعویضشون حل بشه .خرابی زنگ میزنی اصلا در خونه نمیان الکی میگن مشکلی نبوده فقط برای بوق ازاد واتصالش میان
ahwazp30
25-02-2018, 15:22
خرابی زنگ میزنی اصلا در خونه نمیان الکی میگن مشکلی نبوده فقط برای بوق ازاد واتصالش میان
دلیلی هم نداره بیان چون کارشون رفع خرابی تلفنه نه اینترنت .اگه روی بوق نویز هست میشه یه کاریش کرد ولی اگر صافه تنها راهش اینه که یکی از مامورین مخابرات مرکز رو به صورت غیر رسمی هزینه ی نصب و اینا بدی تا بیاد برات ردیفش کنه وگرنه راه دیگه ای نیست .
مرکز مخابراتی الان منظورت خود شرکت مخابرات و اون بخش MDF چیه اونومیگی 1.8KM و اگه تقسیم تو کوچه رو میگی تقریبا دویست متر
خوب پس وضعیتت طبیعیه :n01: فاصله 1.8 کیلومتر در بهترین حالت ها میشه سرعت 16 مگ رو بگیری ولی مطمئنی که فاصله جعبه تقسیم تا ورودی خونه 200 متره؟ 200 متر خیلیه :n36: حتما هم از کنار برق رد شده :n35:
misam5526
26-02-2018, 00:04
مرکز مخابراتی الان منظورت خود شرکت مخابرات و اون بخش MDF چیه اونومیگی 1.8KM و اگه تقسیم تو کوچه رو میگی تقریبا دویست متر
lصولا مشترک نمیتونه خودش اندازه سیم کشی تا مخابرات رو حساب کنه چون از توپولوژی اون خبر نداره. سیم کشی مستقیم از مخابرات تا در خونه نیست که با گوگل مپ یه خط ادم بکشه بگه فاصله مخابراتی اینقدره.
کابلها از اتاق کابل میرن زیر زمین، از یک مفصل به مفصل دیگه در خیابون انتقال داده میشن تا برسن به کافوهای منطقه، از کافویی به کافوی دیگه تا به کافوی شما برسه و از اونجا سیم مسی منزل شما خارج شده وتازه میاد داخل کوچه ها و بترتیب از کنار پستی به پست دیگه از زیرزمین (یا هوایی) منتقل میشه تا به پست سر کوچه یا نزدیک خونه برسه و تازه از اونجا بصورت سیم دو زوجی یا چند زوجی میاد تا در خونه.
بنابراین اگه فاصله مستقیم از طریق خط کش و گوگل مپ میشه 1.8 کیلومتر فاصله حقیقی مخابراتی شما بالای 2.5 کیلومتر میتونه باشه.
ahwazp30
26-02-2018, 00:32
سلام چند روزه میخام یه مطلبی بنویسم هی یادم میره :
یعنی این مرکز ما نامردی رو در حق همه تمام کرده .دو هفته ای میشه که فیبر نوری کشیدن توی منطقمون البته کابلش از توی خیابون اصلی رد میشه که باهاش 15 متر فاصله دارم ولی معلوم نیست برای کی و کجاست چون حوصله نداشتم ردش رو بزنم ببینم کجا میره اما فکر نکنم برای جای مهمی باشه چون نزدیک ما اصلا جای اداری نیست نهایتا مغازه تعمیر گوشی و نانوایی و ایناس .فکر هم نکنم برای منطقه باشه چون اگه بود فرعی هم میکشیدن ولی فقط یکی از توی خیابون اصلی کشیدن روش رو هم اسفالت کردن .متاسفانه موقعی که فیبر کشیدن من تهران بودم و خبر ندارم ولی از همسایه ها پرسیدم گفتن اومدن فیبر نوری کشیدن .اینقدر ما رفتیم مخابرات گفتن نمیشه امکانش نیست ،حالا معلوم نیست برای کی اومدن فیبرکشی کردن .تنها جایی که به ذهنم میرسه دانشگاهه که البته اونم با توجه به مسیری که فیبرکشی کردن به مسیر دانشگاه نمیخوره (شاید ) .حالا نمیشد یه کانالم ازش واسه ما بزنن؟:n09:
malthael
26-02-2018, 14:02
خط ما تو کافو و پست مشکل داره برای همین میخوام برم مخابرات و با هزینه خودم (چون بوق سالم داریم و برای اینترنت هم که دوستان میگن به ما ربطی نداره:n35:) خط رو درست کنم . حالا سوال من اینه که کابلی که از پست اومده تا خونه (حدود 30-40 متر) رو لازمه عوض کنم یا نه ؟ خود سیم رو یه بار مخابرات 4-5 سال پیش عوض کرد و ظاهرش نشون میده که نو هست . ولی خب از این به هم تابیده ها نیست .
سیمی که از پست اومده از این نوع هست (تصویر از اینترنت گرفته شده)
خط ما تو کافو و پست مشکل داره برای همین میخوام برم مخابرات و با هزینه خودم (چون بوق سالم داریم و برای اینترنت هم که دوستان میگن به ما ربطی نداره:n35:) خط رو درست کنم . حالا سوال من اینه که کابلی که از پست اومده تا خونه (حدود 30-40 متر) رو لازمه عوض کنم یا نه ؟ خود سیم رو یه بار مخابرات 4-5 سال پیش عوض کرد و ظاهرش نشون میده که نو هست . ولی خب از این به هم تابیده ها نیست .
سیمی که از پست اومده از این نوع هست (تصویر از اینترنت گرفته شده)
سلام از سر خط از پیش پست تست کن ببین وضعیتت چقدر تغییر میکنه خیلی تغییر کرد عوض کن
اسم این نوع کابل ، کابل جنگی هست که قابلیت دفع نویز رو نداره چون شیلدار نیست
بهترین کابل تلفن ، کابل شیلدار دو زوج با مقطع ۰۶ هست
اول از پست تست کن ببین چطوریه بعد هزینه کن ... موفق باشی :n16:
Ghost wars
26-02-2018, 21:42
من به خاطر نویز زیاد البته قیمت کمتر و حجم بیشتر مجبور شدم سرویس و عوض کنم اون موقع رو شونزده بود الان روی 8میخوان ببندن فقط خدا کنه که روی هشت میبندن سرعت بالاتری بهم بده
چون اون موقع روی 16 بود تا 3به زور میداد دوستان نظرتون؟
دوستان دو سوال دو کلمه ای
یکی نویز گیر واقعا نویزگیره یا فقط یه جعبه تقسیم بین مودم و تلفن
دوم اینک کابل های تلفنی هستند چهار رشته سیم دارند اینت فرق با سیم چیه وکدامش بهتره برای مستقیم کردن از سر خط
renfield
27-02-2018, 10:55
نویز گیر یه بورد کوچیکه باسه تفکیک فرکانس در داخل سیم و برای همین عملا سرعت شما را مقداری کم میکند
به اون کابل ها میگن دو زوج برای دو شماره تلفن بهترین سیم برای مستقیم زدن کابل های حاکستری دو زوح هستند
dadash42
27-02-2018, 11:33
دوستان, مطلب برای پیشگیری نویز
اینجا پیشنهاد شده 5متر سیم بین splitter تا modem اضافه شود, کسی اطلاع داره؟
مهندس الان یه سوالی اینجا پیش آمد من تلفن خانه رو در آوردم ، نویزگیر هم در آوردم مستفیم مودم رو از سر خط به دستگاه وصل کردم یه تغییراتی داشت برام شد سوال
قبل از در آوردن تلفن و نویز گیر
Adsl Line Status
SHOWTIME.L0
Adsl Mode
G992.5 AnnexM
Channel Mode
Interleave
Up Stream
1021 kbps
Down Stream
8191 kbps
Attenuation Down Stream
34
Attenuation Up Stream
25
SNR Margin Down Stream
18.1
SNR Margin Up Stream
26.8
Vendor ID
RETK
Firmware Version
4926d722
CRC Errors
26
Up Stream BER
1e-7
Down Stream BER
0e-7
Up Output Power
14.5
Down Output Power
19
ES
5
SES
0
مستقیم وصل کردن بدون تلفن و نویزگیر از سر خط بیرون به فاصله 3 متر
Adsl Line Status
SHOWTIME.L0
Adsl Mode
G992.5 AnnexM
Channel Mode
Interleave
Up Stream
1021 kbps
Down Stream
8191 kbps
Attenuation Down Stream
34
Attenuation Up Stream
24
SNR Margin Down Stream
18.8
SNR Margin Up Stream
27.0
Vendor ID
RETK
Firmware Version
4926d722
CRC Errors
0
Up Stream BER
0e-7
Down Stream BER
0e-7
Up Output Power
15
Down Output Power
19
ES
0
SES
0
UAS
0
مهندس الان یه سوالی اینجا پیش آمد من تلفن خانه رو در آوردم ، نویزگیر هم در آوردم مستفیم مودم رو از سر خط به دستگاه وصل کردم یه تغییراتی داشت برام شد سوال
Adsl Line Status
SHOWTIME.L0
Adsl Mode
G992.5 AnnexM
Channel Mode
Interleave
Up Stream
1021 kbps
Down Stream
8191 kbps
Attenuation Down Stream
34
Attenuation Up Stream
25
SNR Margin Down Stream
18.1
SNR Margin Up Stream
26.8
Vendor ID
RETK
Firmware Version
4926d722
CRC Errors
26
Up Stream BER
1e-7
Down Stream BER
0e-7
Up Output Power
14.5
Down Output Power
19
ES
5
SES
0
Adsl Line Status
SHOWTIME.L0
Adsl Mode
G992.5 AnnexM
Channel Mode
Interleave
Up Stream
1021 kbps
Down Stream
8191 kbps
Attenuation Down Stream
34
Attenuation Up Stream
24
SNR Margin Down Stream
18.8
SNR Margin Up Stream
27.0
Vendor ID
RETK
Firmware Version
4926d722
CRC Errors
0
Up Stream BER
0e-7
Down Stream BER
0e-7
Up Output Power
15
Down Output Power
19
ES
0
SES
0
UAS
0
اسپلیتر سالمه ، خطت برای سرویس 8 مگ کاملا مناسبه به نظرم با همین 8 مگ بساز :n01:
Ehsan1355
01-03-2018, 05:54
نه این کارها که گفتی اثری نداره.
- - - Updated - - -
نه این کارها که گفتی اثری نداره.
Ehsan1355
01-03-2018, 05:58
دوستان دو سوال دو کلمه ای
یکی نویز گیر واقعا نویزگیره یا فقط یه جعبه تقسیم بین مودم و تلفن
دوم اینک کابل های تلفنی هستند چهار رشته سیم دارند اینت فرق با سیم چیه وکدامش بهتره برای مستقیم کردن از سر خط
واقعا نویز گیر است در واقع یک فیلتر پایین گذر است.
کابلی استفاده کن که زوج آن به هم تابیده باشه. مثل سیم رانژه های خود مخابرات یا کابل های شبکه. تابیده شدن در این کایل ها خیلی مهمه.
Ehsan1355
01-03-2018, 06:00
Adsl Line Status
SHOWTIME.L0
Adsl Mode
G992.5 AnnexM
Channel Mode
Interleave
Up Stream
1021 kbps
Down Stream
8191 kbps
Attenuation Down Stream
34
Attenuation Up Stream
25
SNR Margin Down Stream
18.1
SNR Margin Up Stream
26.8
Vendor ID
RETK
Firmware Version
4926d722
CRC Errors
26
Up Stream BER
1e-7
Down Stream BER
0e-7
Up Output Power
14.5
Down Output Power
19
ES
5
SES
0
Adsl Line Status
SHOWTIME.L0
Adsl Mode
G992.5 AnnexM
Channel Mode
Interleave
Up Stream
1021 kbps
Down Stream
8191 kbps
Attenuation Down Stream
34
Attenuation Up Stream
24
SNR Margin Down Stream
18.8
SNR Margin Up Stream
27.0
Vendor ID
RETK
Firmware Version
4926d722
CRC Errors
0
Up Stream BER
0e-7
Down Stream BER
0e-7
Up Output Power
15
Down Output Power
19
ES
0
SES
0
UAS
0
در مودمت annex m رو خاموش کن وضعیت downstream ات بهتر می شه. به نظرم من میتونی سرعت بالاتر هم بگیری.
Ehsan1355
01-03-2018, 06:06
کدوم نویز؟ چرا فکر میکنی نویز داری؟ همچین چیزی روی خطت مشخص نیست.
Ehsan1355
01-03-2018, 06:17
دو خط adsl در کنار هم می تونند روی همدیگه نویز بندازند. باید حتی الامکان مسیر هاشون رو کاملا جدا کنید و از کابل های twisted استفاده کنید.
از طرف دیگه من یه مشکلی در تنظیمات اتصال شما میبینم که ممکنه از سمت خودتون یا از سمت پارس باشه. لینک شما در مود fast است که که باعث بروز error روی خط میشه و مهمتر اینکه در مود ADSL متصل هستید. اگر مود ADSL2+ شود فرکانس های بیشتری در اختیار ADSL است که میتونه به بهبود وضعیتتون کمک کنه.
Ehsan1355
01-03-2018, 06:29
سلام دوستان
حالا چندتا سوال دارم
جند تا مورد هست یکی اینکه می تونید توی مودم اتون اگر امکانش رو داره annex m رو خاموش کنید وضعیت دان استریم اتون و سرعتش بهتر میشه. دومین مورد که دست شما نیست و دست شرکت است اینه که مود لینک شما را از Fast به Interleave تغییر بدهند . زیرا شما error زیاد دارید و این خودش باعث میشه که در عمل سرعت پایینتری از سرعتی که وصل شدی بگیری. snr رو نمیشه همینطوری قضاوت کرد در کنار پارامترهای دیگه و تغییراتش مهمه.
ramtinzartosht
01-03-2018, 08:18
سلام
من بخاطر نویز زیاد مجبور شدم برم سرویس خود مخابرات رو بگیرم . چون بارها و بارها مشکل نویز داشتم ولی به هیچ عنوان نتونستم حلش کنم . گویا مخابرات قصدا مشکلات خط نشترکان شرکت های خصوصی رو خیلی پیگیری نمیکنه ولی برای من کلا یک نفر از ابتدا تا انتهای خطم رو چک کرد . خودشون گفتن بگیری هر کاری باشه انجام میدن تا مشکل نویز من حل بشه که اتفاقا شد .
الان میخوام برم پارس آنلاین . به نظرتون نویز خط من امکان داره برگرده ؟
جند تا مورد هست یکی اینکه می تونید توی مودم اتون اگر امکانش رو داره annex m رو خاموش کنید وضعیت دان استریم اتون و سرعتش بهتر میشه. دومین مورد که دست شما نیست و دست شرکت است اینه که مود لینک شما را از Fast به Interleave تغییر بدهند . زیرا شما error زیاد دارید و این خودش باعث میشه که در عمل سرعت پایینتری از سرعتی که وصل شدی بگیری. snr رو نمیشه همینطوری قضاوت کرد در کنار پارامترهای دیگه و تغییراتش مهمه.اینجا چند مبحث فرمودین جالب بود که منم یه سوالی بکنم
Annex m منظور چیه به درد چی میخوره؟
بعد کانال مد بهتره روی fast باشه یا interleave
کدوم نویز؟ چرا فکر میکنی نویز داری؟ همچین چیزی روی خطت مشخص نیست.خوب چون زنگ میزنی به شرکت میگه خطت نویز داره کشش از هشت مگ بیشترو نداره بخاطر این میگم
اینجا چند مبحث فرمودین جالب بود که منم یه سوالی بکنم
به جای دوستمون من توضیح میدم
انکس M باعث میشه که در صورت کشش خط سرعت اپلود تا حداکثر 3 مگ اپ بشه اما در نظر بگیرید که مقداری هم از SNR دانلود کاسته میشه و این برای خط های که روی مرز وصل میشن یعنی کشش مکسشون مثلا 8500 هست و روی 8192 اپ میشن اون وقت ریتشون میاد زیر 7 مگ پس قبل از درخواست فعال سازی این رو در نظر بگیرید
در مورد سوال بعدیت هم وقتی شما روی سرویستون پروفایل گیم فعال کنید مقداری از SNR دانلود کاسته میشه و روی کانال میزنه FAST یعنی اینکه درخواست های کاربر مقداری سریعتر به مقصد ارسال و دریافت میشه این مورد بیشتر به درد کسانی میخوره که گیمر هستن اما اگر پروفایل گیم فعال نباشه رو به روی کانال میزنه interleave خوب منظور چیه ؟ تو این حالت درخواست های شما طبق حالت عادی ارسال میشه یعنی مقداری تاخیر داره اما نه اون قدرا که ادم نگرانش بشه و همچنین مقداری ریت دانلود بالاتره و خطای کمتری به لحاظ CRC دریافت میکنید. اینکه کدام حالت باشید بسته به انتخاب خودتونه ... امیدوارم تونسته باشم کمکت کرده باشم ، موفق باشید :n16:
Ehsan1355
01-03-2018, 15:15
اینجا چند مبحث فرمودین جالب بود که منم یه سوالی بکنم
annex m باعث میشه که سرعت ارسال شما از 1.5 مگ بتونه به حداکثر 3 مگ برسه ولی از حداکثر سرعت دریافت کم میکنه. برای کسانی که بیش از 1 مگ ارسال ندارند فایده ای نداره و از بهترین فرکانس های دریافت هم قرض میگیره.
مود fast نسبت به نویز حساس تره ولی دارای delay کمتری است در مقابل مود interleave تحمل خط در برابر خطا و نویز را بالا میبره ولی در عوض delay رو اضافه میکنه. معمولا مود fast را برای گیمر ها که ping مهمه استفاده می کنند و برای سایر کاربران interleave. البته interleave هم در تنظیمات اش درجات مختلفی داره که دست اپراتور است.
Ehsan1355
01-03-2018, 15:19
خوب چون زنگ میزنی به شرکت میگه خطت نویز داره کشش از هشت مگ بیشترو نداره بخاطر این میگم
صرفا به حرف نفرات اپراتورها نمیشه اطمینان کرد. چون ملاکشون برای تشخیص 90 درصد موارد اشتباه است.
سلام دوستان این کیفیت خط چطوره ؟ دیروز رفتم نت 16مگ شاتلو گرفتم
سلام دوستان این کیفیت خط چطوره ؟ دیروز رفتم نت 16مگ شاتلو گرفتم
SNR کیفیت خط رو نشون میده که باید آپ و دان استریم بالای 12 باشه یا 120 باشه /// برای شما دم مرز
ُ
SNR کیفیت خط رو نشون میده که باید آپ و دان استریم بالای 12 باشه یا 120 باشه /// برای شما دم مرز
ُ
الان تماس بگیرم بگم دان و اپم استریممو کم کنند ؟ الان روی 17401 و 1148 بسته شده . بگم بیارنش رو چه عددی ؟
من نمیخوام قطعی داشته باشم
لطفا کامل راهنماییم کنید
با تشکر
malthael
01-03-2018, 21:30
الان تماس بگیرم بگم دان و اپم استریممو کم کنند ؟ الان روی 17401 و 1148 بسته شده . بگم بیارنش رو چه عددی ؟
من نمیخوام قطعی داشته باشم
لطفا کامل راهنماییم کنید
با تشکر
اگه قطعی نداری که همین خوبه ولی اگه قطعی داره و به نظرت این قطعی زیاده میتونی دانلود رو بزاری رو 16384 .
buttheme
01-03-2018, 21:48
سلام
دورسته که وقتی تلفن خونه نویز داشته باشه سرعت اینترنت به نصف میرسه ؟
malthael
01-03-2018, 21:55
سلام
دورسته که وقتی تلفن خونه نویز داشته باشه سرعت اینترنت به نصف میرسه ؟
اگه خط تلفن نویز داشته باشه و این نویز زیاد باشه بله . مثلا خط من روی 14 مگابیت بسته شده ولی بعد از چند بارندگی (به علت زنگ زدگی کافو و پست مخابرات) الان مودم حتی روی سرعت 6 مگ هم بالا نمیاد !:n34:
دوستان این وضعیت خط منه. اگه میشه بگید وضع چطوریه . تنها چیزی که می دونم اینه که پینگ وحشتناک بالاست . هر کاری هم بگید کردم پینگ پایین نیومده . سرعت آپلود رو به پشتیبانی گفتم بالا آوردن و به جاش دانلودمو کم کردن ولی تغییری نکرد. سرویس های کاهش دهنده پینگ اصلا تاثیری نداشت .
سرعت دانلودم خیلی بالاست ولی تو پینگ افتضاح . یه نکته ای هم بگم ماهی دو سه بار اختلال شدید دارم مثل این دو سه روزه . تا چند روز قبل حتی با ... شکن سرعت دانلودم یک مگ و سیصد کیلوبایت بود ولی الان به زور به 400 کیلوبایت می رسه حتی از سایتی مثل دانلودها
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]عکس_مودم1.png
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]عکس_مودم_2.png
renfield
02-03-2018, 08:40
دوستان این وضعیت خط منه. اگه میشه بگید وضع چطوریه . تنها چیزی که می دونم اینه که پینگ وحشتناک بالاست . هر کاری هم بگید کردم پینگ پایین نیومده . سرعت آپلود رو به پشتیبانی گفتم بالا آوردن و به جاش دانلودمو کم کردن ولی تغییری نکرد. سرویس های کاهش دهنده پینگ اصلا تاثیری نداشت .
سرعت دانلودم خیلی بالاست ولی تو پینگ افتضاح . یه نکته ای هم بگم ماهی دو سه بار اختلال شدید دارم مثل این دو سه روزه . تا چند روز قبل حتی با ... شکن سرعت دانلودم یک مگ و سیصد کیلوبایت بود ولی الان به زور به 400 کیلوبایت می رسه حتی از سایتی مثل دانلودها
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]عکس_مودم1.png
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]عکس_مودم_2.png
شما احتمالا از آسیا تک گرفتید، چون پینگ تون وحشتناک ه و آسیا تک فقط به درد دیدن رایگان سریال شهرزاد میخوره
شرکتت رو عوض کن کیفیت خوبی داری ، شما از کجا اینترنت داری، مودم چیه ؟
شما احتمالا از آسیا تک گرفتید، چون پینگ تون وحشتناک ه و آسیا تک فقط به درد دیدن رایگان سریال شهرزاد میخوره
نکته ی خیلی دقیقی اشاره کردید. چون این شرکتی که من ازش نت می گیرم خودش از آسیاتک پهنای باند می گیره ! :n08:
شرکتت رو عوض کن کیفیت خوبی داری ، شما از کجا اینترنت داری، مودم چیه ؟
آره ولی این بالا پایین اومدن سرعتاش منو داغون کرده . تا چند ساعت قبل سرعت دانلود افتضاح بود . الان دوباره درست شده یه نیم ساعتی .
بوشهر هستم . از خلیج آنلاین می گیرم . مودم هم آی پی لینک
آره ولی این بالا پایین اومدن سرعتاش منو داغون کرده . تا چند ساعت قبل سرعت دانلود افتضاح بود . الان دوباره درست شده یه نیم ساعتی .
بوشهر هستم . از خلیج آنلاین می گیرم . مودم هم آی پی لینک
خوب وقتی جواب بهت نمیده برای چی توی این شرکت موندی عوض کن برو جای دیگه ، خودتو بی خود سر شرکت های کوجیک که نمیتونن پهنای باند خودشون رو تامین کنن و محتاج شرکت های دیگه اذیت نکن ... کار چند روزه و خلاص میشی...
صرفا به حرف نفرات اپراتورها نمیشه اطمینان کرد. چون ملاکشون برای تشخیص 90 درصد موارد اشتباه است.
annex m باعث میشه که سرعت ارسال شما از 1.5 مگ بتونه به حداکثر 3 مگ برسه ولی از حداکثر سرعت دریافت کم میکنه. برای کسانی که بیش از 1 مگ ارسال ندارند فایده ای نداره و از بهترین فرکانس های دریافت هم قرض میگیره.
مود fast نسبت به نویز حساس تره ولی دارای delay کمتری است در مقابل مود interleave تحمل خط در برابر خطا و نویز را بالا میبره ولی در عوض delay رو اضافه میکنه. معمولا مود fast را برای گیمر ها که ping مهمه استفاده می کنند و برای سایر کاربران interleave. البته interleave هم در تنظیمات اش درجات مختلفی داره که دست اپراتور است.
انکس M باعث میشه که در صورت کشش خط سرعت اپلود تا حداکثر 3 مگ اپ بشه اما در نظر بگیرید که مقداری هم از SNR دانلود کاسته میشه و این برای خط های که روی مرز وصل میشن یعنی کشش مکسشون مثلا 8500 هست و روی 8192 اپ میشن اون وقت ریتشون میاد زیر 7 مگ پس قبل از درخواست فعال سازی این رو در نظر بگیرید
در مورد سوال بعدیت هم وقتی شما روی سرویستون پروفایل گیم فعال کنید مقداری از SNR دانلود کاسته میشه و روی کانال میزنه FAST یعنی اینکه درخواست های کاربر مقداری سریعتر به مقصد ارسال و دریافت میشه این مورد بیشتر به درد کسانی میخوره که گیمر هستن اما اگر پروفایل گیم فعال نباشه رو به روی کانال میزنه interleave خوب منظور چیه ؟ تو این حالت درخواست های شما طبق حالت عادی ارسال میشه یعنی مقداری تاخیر داره اما نه اون قدرا که ادم نگرانش بشه و همچنین مقداری ریت دانلود بالاتره و خطای کمتری به لحاظ CRC دریافت میکنید. اینکه کدام حالت باشید بسته به انتخاب خودتونه ... امیدوارم تونسته باشم کمکت کرده باشم ، موفق باشید :n16:
دمتون گرم
حالا ما زنگ بزنیم اپراطور قبول میکنند انکس m رو بردارن و مود fast برامون قرار بدن
راستی این مود و برداشتن انکس m هم به کیفیت خط و نویز بستگی داره که میکشه یا نمیکشه ؟
دمتون گرم
حالا ما زنگ بزنیم اپراطور قبول میکنند انکس m رو بردارن و مود fast برامون قرار بدن
راستی این مود و برداشتن انکس m هم به کیفیت خط و نویز بستگی داره که میکشه یا نمیکشه ؟
بیشترین تاثیر رو انکس m داره روی پروفایل گیم یا همون fast تمرکز نکن
بیشترین تاثیر رو انکس m داره روی پروفایل گیم یا همون fast تمرکز نکن
به پشتیبانی بگم انکس m رو غیرفعال کنه ؟ یا تو مودم خودمون جای خاصی هست برش داشت ؟ :n13:
به پشتیبانی بگم انکس m رو غیرفعال کنه ؟ یا تو مودم خودمون جای خاصی هست برش داشت ؟ :n13:
بهش بگو انکس m رو غیر فعال کنه و به جاش انکس a رو فعال کنه ، مودم خودکار میشناسه
خوب وقتی جواب بهت نمیده برای چی توی این شرکت موندی عوض کن برو جای دیگه ، خودتو بی خود سر شرکت های کوجیک که نمیتونن پهنای باند خودشون رو تامین کنن و محتاج شرکت های دیگه اذیت نکن ... کار چند روزه و خلاص میشی...
مساله انتخاب بین بد و بدتره خوب!
تو استان بوشهر و این شهرستانی که من هستم انتخابا محدوده !
یکی همینه
یکی مخابراته که برادرم خیلی تعریفشو می کنه ولی حجماش کم هست و گرون !
یکی های وبه که با فحش و شکایت از شرش راحت شدم سه سال قبل
یکی آسیاتکه که این جور که تاپیکاشو خوندم و تو تلگرام هم تو گروه ها دیدم به لعنت خدا نمی ارزه
یکی هم پیشگامان جنوب هست که نماینده پیشگامان اصلی هست که ازش خاطرات خوبی دارم هنوز. احتمالا به همین پیشگامان برگردم .
فقط یه چیزی من رو هنوز دو دل کرده . اینه که اولا پیشگامان اوضاع پینگش چطوره ؟ واسه گیم آنلاین می گم . دلم لک زده واسه یه گیم آنلاین بدون دردسر . تو تلگرام که پینگ پیشگامان رو از چند نفر دیدم اشک آدم درمیومد . پینگ 50 یا کم تر:n03::n04:
از نظر پینگ کدوم شرکت وضعش بهتره بین پیشگامان و آسیاتک
مساله انتخاب بین بد و بدتره خوب!
تو استان بوشهر و این شهرستانی که من هستم انتخابا محدوده !
یکی همینه
یکی مخابراته که برادرم خیلی تعریفشو می کنه ولی حجماش کم هست و گرون !
یکی های وبه که با فحش و شکایت از شرش راحت شدم سه سال قبل
یکی آسیاتکه که این جور که تاپیکاشو خوندم و تو تلگرام هم تو گروه ها دیدم به لعنت خدا نمی ارزه
یکی هم پیشگامان جنوب هست که نماینده پیشگامان اصلی هست که ازش خاطرات خوبی دارم هنوز. احتمالا به همین پیشگامان برگردم .
فقط یه چیزی من رو هنوز دو دل کرده . اینه که اولا پیشگامان اوضاع پینگش چطوره ؟ واسه گیم آنلاین می گم . دلم لک زده واسه یه گیم آنلاین بدون دردسر . تو تلگرام که پینگ پیشگامان رو از چند نفر دیدم اشک آدم درمیومد . پینگ 50 یا کم تر:n03::n04:
از نظر پینگ کدوم شرکت وضعش بهتره بین پیشگامان و آسیاتک
اصلا من اسیاتک رو برای بازی انلاین به هیچ عنوان پیشنهاد نمیکنم ، معذرت میخوام ، اشغاله اشغال ، بین این دوتا پیشگامان برو
اتفاقا خودم گیم بازم :n02: من از شاتل سرویس میگیرم پینگم بین ۹۵ الی ۱۰۵ توی بازی مثل بتل در نوسانه و مشکلی ندارم...
تغییر آنکس نیازی به اپراتور نداره توی تنظیمات مودم قسمت dsl (بسته به مدل مودم) میشه عوضش کرد.
مودم asus
چجوری میشه فاصله از مرکز مخابراتی رو بدست اورد؟
سایت یا نرم افزاری هست ؟
تغییر آنکس نیازی به اپراتور نداره توی تنظیمات مودم قسمت dsl (بسته به مدل مودم) میشه عوضش کرد.
مودم asus
شما بزارش روی کل انکس ها ، وقتی از طرف شرکت یک انکس فعاله دیگه سویچ از کنسول مودم بی فایدس و باید شرکت فعالش کنه
ramtinzartosht
06-03-2018, 14:16
سلام من بخاطر نویز زیاد مجبور شدم برم سرویس خود مخابرات رو بگیرم . چون بارها و بارها مشکل نویز داشتم ولی به هیچ عنوان نتونستم حلش کنم . گویا مخابرات قصدا مشکلات خط نشترکان شرکت های خصوصی رو خیلی پیگیری نمیکنه ولی برای من کلا یک نفر از ابتدا تا انتهای خطم رو چک کرد . خودشون گفتن بگیری هر کاری باشه انجام میدن تا مشکل نویز من حل بشه که اتفاقا شد . الان میخوام برم پارس آنلاین . به نظرتون نویز خط من امکان داره برگرده ؟
malthael
06-03-2018, 15:23
سلام من بخاطر نویز زیاد مجبور شدم برم سرویس خود مخابرات رو بگیرم . چون بارها و بارها مشکل نویز داشتم ولی به هیچ عنوان نتونستم حلش کنم . گویا مخابرات قصدا مشکلات خط نشترکان شرکت های خصوصی رو خیلی پیگیری نمیکنه ولی برای من کلا یک نفر از ابتدا تا انتهای خطم رو چک کرد . خودشون گفتن بگیری هر کاری باشه انجام میدن تا مشکل نویز من حل بشه که اتفاقا شد . الان میخوام برم پارس آنلاین . به نظرتون نویز خط من امکان داره برگرده ؟
اگه مشکل از خط بوده و حالا مشکلی نداری پس با شرکت های دیگه هم مشکلی نخواهی داشت .
rahyarpaul
06-03-2018, 20:03
خطم تا دو هفته پیش 6 مگ دیتا ریت میکشید
بعد آسیاتک مکسم رو بست رو 3.7
یعد کلی مشکل دوباره مکسمو بست رو 6
الانولی data rate از 3.7 بالاتر نمیره از سر خط هم چک کردم
حالا این رو آسیاتک داره میکنه که دیتا ریت بالاتر نره یا اتفاقی افتاده
snr قدیمم رو 11 بود رو دیتا 6 و مکس 6 ،قطعی هم نداشتم
الان snr 14 هست رو دیتا 3.7 و مکس 6
ahwazp30
06-03-2018, 22:50
اولین باره که همچین چیزی میشنوم .من 7 سال از مخابرات سرویس داشتم حتی مشکلات مربوط به خود سرویس رو هم پیگیری نمیکرد چه برسه به نویز ،وو بی در و پیکر ترین شرکتی بود که تو عمرم دیده بودم .شما هم یکم صبر کن چند وقت دیگه که با پای خودت رفتی برای تخلیه به حرف من میرسی .
خطم تا دو هفته پیش 6 مگ دیتا ریت میکشید
بعد آسیاتک مکسم رو بست رو 3.7
یعد کلی مشکل دوباره مکسمو بست رو 6
الانولی data rate از 3.7 بالاتر نمیره از سر خط هم چک کردم
حالا این رو آسیاتک داره میکنه که دیتا ریت بالاتر نره یا اتفاقی افتاده
snr قدیمم رو 11 بود رو دیتا 6 و مکس 6 ،قطعی هم نداشتم
الان snr 14 هست رو دیتا 3.7 و مکس 6
این طور که پیداست ظاهرا خودشون دیتا ریت رو کم کردن چون فقط نویز میتونه باعث کاهش ریت بشه که در اونصورت snr شما هم به شدت افت میکنه ولی شما داری میگی رفته بالا .ثانیا شما داری میگی خودشون روی 3.7 بستن قبلا پس چطور ممکنه به خاطر وجود یک مشکل خط دوباره روی همون 3.7 فیکس بشه ؟
rahyarpaul
07-03-2018, 01:35
اولین باره که همچین چیزی میشنوم .من 7 سال از مخابرات سرویس داشتم حتی مشکلات مربوط به خود سرویس رو هم پیگیری نمیکرد چه برسه به نویز ،وو بی در و پیکر ترین شرکتی بود که تو عمرم دیده بودم .شما هم یکم صبر کن چند وقت دیگه که با پای خودت رفتی برای تخلیه به حرف من میرسی .
این طور که پیداست ظاهرا خودشون دیتا ریت رو کم کردن چون فقط نویز میتونه باعث کاهش ریت بشه که در اونصورت snr شما هم به شدت افت میکنه ولی شما داری میگی رفته بالا .ثانیا شما داری میگی خودشون روی 3.7 بستن قبلا پس چطور ممکنه به خاطر وجود یک مشکل خط دوباره روی همون 3.7 فیکس بشه ؟
خودم هم سواله،میخوام مطمئن شم دیتا رو میتونن دست کاری کنن که با اطمینان زنگ بزنم
خودم هم سواله،میخوام مطمئن شم دیتا رو میتونن دست کاری کنن که با اطمینان زنگ بزنم
درود بر شما اسیاتک ای سی خوبی نیست
هر چقدر ریت دانلودتون کم بشه به همون میزان SNR شما میره بالا...
یه عکس از مشخصات خطتون بزارید ...
rahyarpaul
07-03-2018, 09:31
درود بر شما اسیاتک ای سی خوبی نیست
هر چقدر ریت دانلودتون کم بشه به همون میزان SNR شما میره بالا...
یه عکس از مشخصات خطتون بزارید ...
اینش که منطقیه ،با افزایش دیتا ریت باید بیاد پایین snr
isp دانلود هست بد نیست،رسش رو کشیدم
بالاتر گفتم
snr رو 14
line هم 32
max rate رو گذاشتن رو 6
data رو 3.7 مگ
فقط بحث الان اینه کهه دیتا هم توسط خودشون میشه دستکاری شه یا نه.
میتونم با همین وضع ببرم رو 5 تا 5.5 که snr به زیر 10 نره
misam5526
07-03-2018, 10:31
بالاتر گفتم
snr رو 14
line هم 32
max rate رو گذاشتن رو 6
data رو 3.7 مگ
اعدادی که در داخل صفحه تنظیمات مودم میبینی براوردها و تخمین ها، و کنش و واکنش مودم شما و دستگاه dslam شرکته که خودکار صورت میگیره. این اطلاعات مودمت ناشی از وضعیت خطت و کشش فعلیته و به اپراتور (نیروی انسانی) شرکت ارتباط نداره.
اما خود شرکت اسیاتک بی تقصیر نیست چرا که تجهیزات dslam که پورت به شما اختصاص داده شده ، در نویز نهایی ایجاد شده موثره. در صورتی که پورت اختصاص داده شده از یکی از دستگاهای قدیمی تر و مستعمل این شرکت بوده باشه برای خطوطی که نویز و مشکل دارن از قبل، ایجاد مشکل میکنه چرا که در تنظیم پاور خروجی متناسب با گیرنده نمیتونه بخوبی عمل و سیگنالها در نهایت از مبدا ضعیف ارسال میشند.
مسائل دیگه ای مثل عوض شدن پورت، یا عوض شدن کابل مورد استفاده در مرکز مخابراتی با هر چیزی از این دست برای خطوط نویز دار تاثیر منفی زیادی بجا میزاره.
ahwazp30
07-03-2018, 12:01
دوست عزیز اتفاقا سرویس دهنده خیلی راحت میتونه دیتاریت رو دستکاری کنه چون استریم خط فقط در چند صورت کم میشه که دلایلش ایناست :
1- مدولاسیون خط رو چک کنید توی مودم گاهی اتوماتیک روی مودهای دیگه میفته که محدودیت دارند .چک کنید و عکس بزارید از استاتوس مودم.
2-نویز روی خط باعث کاهش ریت میشه که معمولا از وضعیت snr -max rate و ... مشخصه که کاهش پهنای باند به خاطر نویز هست یا خیر.
3-بعضی از سرویس دهنده ها وقتی دیتا ریت رو از داخل سیستم تغییر میدهند به صورت موقت هست و محدودیت زمانی داره مثلا برای من که شاتل هستم اینطوره و وقتی خط رو تغییر میدن برای 12 ساعت هست و بعد از 12 ساعت برمیگرده به همون چیزی که بوده و برای دایم شدن باید درخواست کتبی بفرستم .شاید سرویس دهنده شما هم همچین سیستمی داشته باشه.
به هر حال دلیلش یکی از موارد بالاست.شما همه موارد رو چک کنید .
rahyarpaul
07-03-2018, 12:11
دوست عزیز اتفاقا سرویس دهنده خیلی راحت میتونه دیتاریت رو دستکاری کنه چون استریم خط فقط در چند صورت کم میشه که دلایلش ایناست :
1- مدولاسیون خط رو چک کنید توی مودم گاهی اتوماتیک روی مودهای دیگه میفته که محدودیت دارند .چک کنید و عکس بزارید از استاتوس مودم.
2-نویز روی خط باعث کاهش ریت میشه که معمولا از وضعیت snr -max rate و ... مشخصه که کاهش پهنای باند به خاطر نویز هست یا خیر.
3-بعضی از سرویس دهنده ها وقتی دیتا ریت رو از داخل سیستم تغییر میدهند به صورت موقت هست و محدودیت زمانی داره مثلا برای من که شاتل هستم اینطوره و وقتی خط رو تغییر میدن برای 12 ساعت هست و بعد از 12 ساعت برمیگرده به همون چیزی که بوده و برای دایم شدن باید درخواست کتبی بفرستم .شاید سرویس دهنده شما هم همچین سیستمی داشته باشه.
به هر حال دلیلش یکی از موارد بالاست.شما همه موارد رو چک کنید .
مدولاسیون رو دستی گذاشتم رو t1.413
و annex هم گذاشتم رو a
از سر خط هم چک کردم snr رو 14 و سرعت هم 3.7 بود
بالاتر گفتم
snr رو 14
line هم 32
max rate رو گذاشتن رو 6
data رو 3.7 مگ
بله میتونن دستکاری کنن ولی این ارتباط بین مودم و dslm شرکته اگر میرابی شما روی 32 هست پس شبکه داخلیتون به احتمال فراوان مشکل داره ببرید از سر خط چک کنید
مودلاسیون مودم برای خط های که نویز دارند بهتره به جای adsl2+ و یا g.dmt روی مودلاسیون adsl2 قرار بدید مقداری ریت خط رو بهبود میبخشه
خیر شما نمیتونید با این وضع روی 5.5 مگ قرار بگیرید
کابل تلفن از کنار برق زد نشده؟ اگر از سر خط روی 3.7 هست پس اسیاتک روی 3 مگ برای شما ست کرده چه سرعتی خریداری کرده اید؟
rahyarpaul
07-03-2018, 15:57
بله میتونن دستکاری کنن ولی این ارتباط بین مودم و dslm شرکته اگر میرابی شما روی 32 هست پس شبکه داخلیتون به احتمال فراوان مشکل داره ببرید از سر خط چک کنید
مودلاسیون مودم برای خط های که نویز دارند بهتره به جای adsl2+ و یا g.dmt روی مودلاسیون adsl2 قرار بدید مقداری ریت خط رو بهبود میبخشه
خیر شما نمیتونید با این وضع روی 5.5 مگ قرار بگیرید
کابل تلفن از کنار برق زد نشده؟ اگر از سر خط روی 3.7 هست پس اسیاتک روی 3 مگ برای شما ست کرده چه سرعتی خریداری کرده اید؟
تا همین دو هفته پیش با همین مشخصاتو snr 11 داشتم 5.5-6 میگرفتم
رو adsl 2 اصلا جواب نمیده و adsl چراغ نمیده
از سر خط هم گرفتم فرقی نداره ،ورودی خونه چون قدیمیه ،همون دمدر کنار همند کنتورها ،که اونو نمیشه کاریش کرد ولی تو خونه از هم سوا هستند
malthael
07-03-2018, 17:49
از سر خط هم گرفتم فرقی نداره ،ورودی خونه چون قدیمیه ،همون دمدر کنار همند کنتورها ،که اونو نمیشه کاریش کرد ولی تو خونه از هم سوا هستند
همین 5-6 مگ هم خیلی کمه من با میرایی 35 و نویز بالا خطم راحت 12 مگ رو میکشه . شما باید سیم کشی ها رو چک کنی . مدولاسیون هم فکر کنم اول باید زنگ بزنی شرکت اونها اول روی یه mode خاص بزارن تا شما هم بتونی اون mode رو داخل مودم خودت انتخاب کنی .
عزیز برق تلفن رو داغون میکنه ، شما میگی سیم کشی قدیمیه نیاز به تعویض داره ، از باکس مخابراتی بیرون چک کن من خودم با میرابی ۴۵ تا ۸ مگ کشش دارم یه مشکلی داره خطتون ممکنه تجهیزات isp خوب نباشه...
ramtinzartosht
07-03-2018, 20:16
این الان وضعیت خط منه البته تازه ریبوت شده ولی بعد از مدتی یه مقدار CRC میده :
تا چه سرعتی میشه روش حساب کرد . کلا وضعیتش چطوره ؟ :
rahyarpaul
07-03-2018, 20:39
عزیز برق تلفن رو داغون میکنه ، شما میگی سیم کشی قدیمیه نیاز به تعویض داره ، از باکس مخابراتی بیرون چک کن من خودم با میرابی ۴۵ تا ۸ مگ کشش دارم یه مشکلی داره خطتون ممکنه تجهیزات isp خوب نباشه...
کاری نمیتونم بکنم ،سیم کشی تلفن رو تازه عوض کردم چون خطوط تلفن بخاطر نیز کلا قطع شد و فرقی بین سر خط و مودم نیست
اما دم در رو کاری نمیتونم بکنم چون ویلاییه
هم ورودی تلفن و هم کنتور برق کنار همه،و جایی هم نیست اونجا که بشه فاصله ایجاد کرد ،نمیتونم یکیشون رو هم ببرم تو حیاط
بعد با همین شرایط من اینترنتم اینجوری بوده
من با همین شرایط رو شبدیز 2 سال 12 مگ داشتم سال 88-89
با پارس از 90-94 8 مگ داشتم
رو همین هم اوایل 8 داشتم اومد رو 6 الان هم 3.7
همین 5-6 مگ هم خیلی کمه من با میرایی 35 و نویز بالا خطم راحت 12 مگ رو میکشه . شما باید سیم کشی ها رو چک کنی . مدولاسیون هم فکر کنم اول باید زنگ بزنی شرکت اونها اول روی یه mode خاص بزارن تا شما هم بتونی اون mode رو داخل مودم خودت انتخاب کنی .
بیشتر از 5-6 نمیشه snr ام پایینه
رو 14 هست رو همین سرعت
خیلی بالا برم میاد زیر 10 ،و قطعی شروع میشه
وضع سیم کشی هم بالا گفتم ،راهی ندارم
این الان وضعیت خط منه البته تازه ریبوت شده ولی بعد از مدتی یه مقدار CRC میده :
تا چه سرعتی میشه روش حساب کرد . کلا وضعیتش چطوره ؟ :
درود بر شما
دوست عزیز تا سرعت 8 مگ میتونی روش حساب کنی البته تا 10 مگ مکس خطته ولی شما روی 8 مگ حساب کن ...موفق باشی:n16:
کاری نمیتونم بکنم ،سیم کشی تلفن رو تازه عوض کردم چون خطوط تلفن بخاطر نیز کلا قطع شد و فرقی بین سر خط و مودم نیست
اما دم در رو کاری نمیتونم بکنم چون ویلاییه
هم ورودی تلفن و هم کنتور برق کنار همه،و جایی هم نیست اونجا که بشه فاصله ایجاد کرد ،نمیتونم یکیشون رو هم ببرم تو حیاط
بعد با همین شرایط من اینترنتم اینجوری بوده
من با همین شرایط رو شبدیز 2 سال 12 مگ داشتم سال 88-89
با پارس از 90-94 8 مگ داشتم
رو همین هم اوایل 8 داشتم اومد رو 6 الان هم 3.7
یه عکس از جای که میگی نمیتونی کاری کنی بصورت خصوصی بفرست ببنیم ....:n01:
rahyarpaul
07-03-2018, 23:06
یه عکس از جای که میگی نمیتونی کاری کنی بصورت خصوصی بفرست ببنیم ....:n01:
فرستادم اما اینم عکس
فرستادم اما اینم عکس
تو خصوصی جوابت دادم بازم میگم این قسمت رو جدا کن خیلی بده این حالت معلومه کشش نداری دوست من
rahyarpaul
08-03-2018, 01:12
تو خصوصی جوابت دادم بازم میگم این قسمت رو جدا کن خیلی بده این حالت معلومه کشش نداری دوست من
انجام این کار واقعا سخته
اگه بخوام بیارم اون سمت در،ممکنه با مشکل کوتاهی سیم اصلی مواجه بشم و دو تکه کردن معضل بزرگتری هست بعد حتی اگه با کوتاهی سیم مواجه نشم که میشم باز هم با نزدیکی کابل برق مواجه ام ،چون برق از بالا اومده و بعد وارد شده از کنار در ،اگه بخوام بالا ببرم که از کنار برق رد نشه باید تا پشته بام ببرمش بالا
اگه بخوام بیارمش پایین 50 سانت نسبت به سیم برق و بعد ببرمش سمت مقابل در،به حدی میاد پایین که سر آدمها بهش گیر میکنه
اما نکته:همون طور که وارد شده سیم اصلی تلفن ،چون نویز بالای خطوط باعث قطعی تلفنها شده بود مجبور شدم سیم کشی داخلی تلفن رو دوباره کنم و اینبار سیم کشی داخلی رفته تو کوچه و بعد از اتاق من وارد خونه شده یعنی دوباره سیم از کنار همین کابلها رد شده یه 2-3 سانت پایینتر،تو عکس معلوم نیست احتمالا
اما وقتی تست از سر خط میگیرم که یکبار از کنار برقها رد شده با وقتی که از مودم میگیرم که سیمش دو بار رد شده تفاوتی نداره.
برا همین میگم نکنه ،اینکارم بکنم تفاوتی ایجاد نکنه.
چون انتظارم این بود که اوضاع سر خط که یکبار رد شده باید بهتر باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.