ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

محمد7966
13-06-2016, 12:35
الان روی چهار مگ.

شما ببینید مودم تخمین تا چند زده؟بعضی از مودم ها تخمین میزنن مثلا خط تا 6 مگ میکشه یا تا 8 مگ...max rate رو ببینید اگر مودم زده باشه،شما بهشون بگو روی 6 مگ ببند فوقش قطع و وصلی که بشه دوباره بهشون بگید برگردونید روی همون 4 مگ

دقیقا خونه روبرویی ما با همین فاصله کیفیت خطش ۲ برابر‌ منه :|

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

چون نویز شامل مسیری میشه که از مودم تا مرکز مخابراتیه،حالا شما میگید سرجعبه هم تست کردید دیدید فرقی نکرده،خب پس دیگه مشکل از مسیر خونه تا مرکز که دیگه اونو بعید میدونم درست کنند

farshad0123
13-06-2016, 15:06
دقیقا خونه روبرویی ما با همین فاصله کیفیت خطش ۲ برابر‌ منه :|

هم شما و هم همسایه شما کیفیت خط تلفنتون خوب نیست تقریبا در یه سطح هستن و این یعنی فاصلتون از مرکز مخابراتی زیاده یا اینکه سیمی که از مخابرات به سمت خونتون اومده از یه مسیر طولانی رسوندنش به خونتون

Aria.A97
17-06-2016, 10:51
این چند روزه نوسان snr هم دارم :| بین ۹ و ۱۸ بالا پایین میشه :| از کجا باید پیگیری بکنم؟

محمد7966
17-06-2016, 12:07
سلام

یه مشکل عجیب و غریب دارم،اگر کسی تجربه داشته راهنمایی کنه.تشکر

من تو مودمم وحتی دستگاه های پارس آنلاین نوسان snr رو نشون میده یعنی مودمم با هر بار رفرشی snr تغییر میکنه و مثلا از 20 بپره روی 10 و بعد بپره روی 15 و...

ولی تو پنل پارس آنلاین وضعیت خط رو میبینم snr رو ثابت زده و اصلا تغییری نمیکنه به اون صورت

مشکل از چی میتونه باشه

MOHAMMAD2010
17-06-2016, 13:25
سلام

یه مشکل عجیب و غریب دارم،اگر کسی تجربه داشته راهنمایی کنه.تشکر

من تو مودمم وحتی دستگاه های پارس آنلاین نوسان snr رو نشون میده یعنی مودمم با هر بار رفرشی snr تغییر میکنه و مثلا از 20 بپره روی 10 و بعد بپره روی 15 و...

ولی تو پنل پارس آنلاین وضعیت خط رو میبینم snr رو ثابت زده و اصلا تغییری نمیکنه به اون صورت

مشکل از چی میتونه باشه

اونی که تو پنل میزنه به نظرم درست نیست
دقیقش همونی هست که مودم میزنه
شما مطمئنی سیم کشی مشکلی نداره ؟ یعنی از سر خط هم وصل کنی snr همینقدر تغییر میکنه !؟

محمد7966
17-06-2016, 13:29
اونی که تو پنل میزنه به نظرم درست نیست
دقیقش همونی هست که مودم میزنه
شما مطمئنی سیم کشی مشکلی نداره ؟ یعنی از سر خط هم وصل کنی snr همینقدر تغییر میکنه !؟

آره من همه این سیم کشی و تلفن و پریز رو زمستان درست کردم ،اون موقع هم نوسان داشتم ولی مثل الان نبود ،اون موقع مثلا بعد از 1 هفته snr از 25 میپرید روی 9 و بعدش هم با خاموش و روشن کردن مودم برمی گشت به 25

حتی یه بار سر یه شکایتی که به سامانه 195 کردم،دیدم snr از 25 به 18 تغییر کرد ولی اینبار اصلا نوسان نداشت و فیکس بود

مشکل از تجهیرات و تنظیمات پارس آنلاین،

هر وقت هم زنگ میزنی همش حرفای تکراری

farshad0123
23-06-2016, 22:44
دوستان برای تاثیر کمتر نویز و قطع و وصلی کمتر سعی کنید مودم چیپست برودکام از برند لینکسیس(سیسکو) یا دی لینک یا ایسوس استفاده کنید

STTIGER
26-06-2016, 10:27
دوستان این خط 10 مگ رو میکشه؟ کلا وضعیتش چطوره؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

farshad0123
26-06-2016, 10:48
دوستان این خط 10 مگ رو میکشه؟ کلا وضعیتش چطوره؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نه نمیکشه خیلی وضعش خرابه روی 4.5 مگ دیگه لب مرزه

srx190d
26-06-2016, 10:51
دوستان سلام
وقتي مكس ريت مودم پيشبيني ٢٥ مگ رو داره
امكان داره بگيم اين خط خراب يا نويز داره

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad

به اميد ايراني آزاد و آباد

!AL
26-06-2016, 13:13
دوستان سلام
وقتي مكس ريت مودم پيشبيني ٢٥ مگ رو داره
امكان داره بگيم اين خط خراب يا نويز داره

به اميد ايراني آزاد و آباد
خرابی رو نمی دونم ولی نویز نه!!..چون اگه داشت که تا 25 مگ نمی کشید!!

adorent
29-06-2016, 23:12
سلام ، من یه مشکل دارم اونم اینکه SNR خطم خوبه ولی بعد یه مدت کم میشه، لینک dsl هر چند دقیقه میپره و تا تلفن رو بر ندارم snr به حالت اول بر نمیگرده، بنظرتون مشکل از چیه؟
اینم مشخصات خطم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محمد7966
29-06-2016, 23:45
سلام ، من یه مشکل دارم اونم اینکه SNR خطم خوبه ولی بعد یه مدت کم میشه، لینک dsl هر چند دقیقه میپره و تا تلفن رو بر ندارم snr به حالت اول بر نمیگرده، بنظرتون مشکل از چیه؟
اینم مشخصات خطم

سلام

مودلاسیون رو دستی بذارید روی adsl2plus

اگر دیدید دوباره نوسان داره،ظاهرا مشکل سراسریه

منم این مشکلو دارم،بعضی از دوستان با isp های مختلف هم این مشکلو دارند

اول از همه جعبه و سیم کشی رو چک کنید،اگر تغییری نداشته نسبت به قبل مشکل از زیرساخته یا isp

ولی من فکر میکنم مشکل زیرساختیه،چون نمیشه همه isp ها این مشکل براشون پیش بیاد

شما به پهنا نگاه کنید،اگر تغییری نداشت،بی خیال این مشکل بشید چون ظاهرا isp کاری براتون نمیتونه بکنه

پهناتون هم که تغییری نداشته،همون 700 کیلو مونده

zooloo
03-07-2016, 13:50
سلام دوستان خسته نباشید....دوستان من همیشه اینترنت 2 مگابیت از مخابرات میگیرم اما سرعت دانلود از 115 کیلوبایت هیچوقت بیشتر تجاوز نکرده !
حالا این دفعه تصمیم گرفتم 5مگابیت بگیرم گفتم بلکه بهتر شه اما با کمال تعجب دیدم متاسفانه سرعت من همونه...بعبارتی همون آش و همون کاسه اس !!!!

خیلی ناراحت و عصبی هستم و نمیدونم دقیقا مشکل از کجاست و چجوری باید حلش کنم اینم از مشخصاتی که شما میخواید:

Downstream
Upstream

SNR Margin (0.1dB):
410
228

Attenuation (0.1dB):
210
130

Output Power (dBm):
17.5
15.0

Attainable Rate (Kbps):
19464
2412

Rate (Kbps):
1023
1021

D (interleave depth):
8
4

Delay (msec):
5.12
5.96

لطفا بگید مشکل از کجاست؟!!!!

وضع خطم چطوره؟!!!

اینترنتم : 5مگابیت
مودم: dlink dsl 2750u

باتشکر....

محمد7966
03-07-2016, 19:10
سلام دوستان خسته نباشید....دوستان من همیشه اینترنت 2 مگابیت از مخابرات میگیرم اما سرعت دانلود از 115 کیلوبایت هیچوقت بیشتر تجاوز نکرده !
حالا این دفعه تصمیم گرفتم 5مگابیت بگیرم گفتم بلکه بهتر شه اما با کمال تعجب دیدم متاسفانه سرعت من همونه...بعبارتی همون آش و همون کاسه اس !!!!

خیلی ناراحت و عصبی هستم و نمیدونم دقیقا مشکل از کجاست و چجوری باید حلش کنم اینم از مشخصاتی که شما میخواید:

Downstream
Upstream

SNR Margin (0.1dB):
410
228

Attenuation (0.1dB):
210
130

Output Power (dBm):
17.5
15.0

Attainable Rate (Kbps):
19464
2412

Rate (Kbps):
1023
1021

D (interleave depth):
8
4

Delay (msec):
5.12
5.96

لطفا بگید مشکل از کجاست؟!!!!

وضع خطم چطوره؟!!!

اینترنتم : 5مگابیت
مودم: dlink dsl 2750u

باتشکر....

سلام

سرتون کلاه گذاشتن حالا یا عمدا اینکار رو کردند یا سهوا

خطتون رو روی 1 مگ بستند

شاید هم بلد نباشن بذارن روی 2 یا 5 مگ،آخه چند روز پیش یکی از دوستان میگفت انگار پشتیبان مخابراتشون بلد نبود پهنای خط رو عوض کنه

zooloo
04-07-2016, 02:28
سلام

سرتون کلاه گذاشتن حالا یا عمدا اینکار رو کردند یا سهوا

خطتون رو روی 1 مگ بستند

شاید هم بلد نباشن بذارن روی 2 یا 5 مگ،آخه چند روز پیش یکی از دوستان میگفت انگار پشتیبان مخابراتشون بلد نبود پهنای خط رو عوض کنه

سلام ممنونم بابت پاسخگوییتون؛ یعنی الان 3 ساله سرمو دارن کلاه میزارن؟!!!! خدا ازشون نگذره واقعا...چون من هیچوقت کمتر از دو مگ نگرفتم !!!!!! من میگم چرا سرعت نتم همیشه رو صد و هشت - صد و نه نهایتا 115 اس....یعنی این همه مدت پول مفت میدادم و خودم خبر نداشتم :n04::n02:

1.من زنگ بزنم پشتیبانی دقیقا (دقیق دقیق بگید) که باید چی بگم؟!

2.راستی وضع خطم چطوره؟ و تا چقدر رو میتونه بهم نت بده؟ چون من احتمال داره در آینده سرویس ده مگابیت هم بگیرم...آیا تا 19 مگابیت رو پشتیبانی میکنه؟!!!

3.چرا اس ان آرم 410 هست!؟ چرا برای بقیه دوستان یه عدد دو رقمیه اما برای من سه رقمیه؟

لطفا تمامی سوالاتمو یکی یکی پاسخ بدید.... با تشکر

محمد7966
04-07-2016, 13:02
سلام ممنونم بابت پاسخگوییتون؛ یعنی الان 3 ساله سرمو دارن کلاه میزارن؟!!!! خدا ازشون نگذره واقعا...چون من هیچوقت کمتر از دو مگ نگرفتم !!!!!! من میگم چرا سرعت نتم همیشه رو صد و هشت - صد و نه نهایتا 115 اس....یعنی این همه مدت پول مفت میدادم و خودم خبر نداشتم :n04::n02:

2.راستی وضع خطم چطوره؟ و تا چقدر رو میتونه بهم نت بده؟ چون من احتمال داره در آینده سرویس ده مگابیت هم بگیرم...آیا تا 19 مگابیت رو پشتیبانی میکنه؟!!!

3.چرا اس ان آرم 410 هست!؟ چرا برای بقیه دوستان یه عدد دو رقمیه اما برای من سه رقمیه؟

1-بگید سرویس 2 مگ خریدم یا 5 مگ ولی روی 1 مگ بستید،لطفا روی 2 مگ یا همون 5 مگ قرار بدید

2-خط خوبه،تا 19 مگ هم میکشه البته طبق تخمین مودم میگم که زده تا 19 مگ کشش داره،به این 19 مگ هم اعتباری نیست،چون دیدم تغییر میکنه عددش،به هر حال تا 10 مگ کشش داره خطتون

3-چون اون بر حسب db ولی برای شما 0.1 db
باید بر 10 تقیسم کنید یا عدد 410 رو در 0.1 ضرب کنید تا عدد 41 بدست بیاد

Aria.A97
04-07-2016, 13:40
شکایت نوسان نویز رو کجا باید ثبت کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

k1ozil
04-07-2016, 13:45
شکایت نوسان نویز رو کجا باید ثبت کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عزیز شما های وب داری ؟
مشکل از تجهیزاته های وبه نویز منم نوسان داره
مودلاسیون مودم رو قرار بدید g.dmt زنگ بزنید پشتیبانی هم همین مودلاسیون رو براتون قرار بدن حداقلش اینه که دیگه پرش لینک ندارید

k1ozil
04-07-2016, 13:48

چند بار در ساعات مختلف روز زنگ بزن یکی پیدا میشه که ریتت رو بیاره بالا ( اگر خدا بخواهد :n02:)

محمد7966
04-07-2016, 13:52

اگر پرش لینک ندارید بی خیال شید بهتره

فایده نداره

این مشکل زیرساختیه ظاهرا

بقیه isp ها هم دارند،هم شاتل هم پارس هم آسیاتک

این 3 تا isp تو تایپیکشون شکایت نوسان نویز دیده شده

خودم هم پارس آنلاین دارم،همین چند دقیقه پیش نوسان داشتم و پرش لینک

حتی اگر پهنای باند رو بذارند روی 512 باز نوسان هست

خودم مودلاسیون رو گذاشتم رو g.dmt و پهنای باندم از 9 مگ اومد 1.5مگ ولی باز نوسان داشتم

البته تو سامانه 195 شکایت کنید شاید یه خورده شرکت براتون پیگیری کنه

Click 1
04-07-2016, 14:00
سلام . بهترین مودلاسیون ها برای ADSL چیست ؟

با تشکر

Aria.A97
04-07-2016, 14:00
عزیز شما های وب داری ؟
مشکل از تجهیزاته های وبه نویز منم نوسان داره
مودلاسیون مودم رو قرار بدید g.dmt زنگ بزنید پشتیبانی هم همین مودلاسیون رو براتون قرار بدن حداقلش اینه که دیگه پرش لینک ندارید
بله های وب

همینم روی g.dmt هست. والا فعلا روی ۲ مگ پرش ندارم ولی از ۳ مگ به بعد هر ساعت قطع میشه.

اگر پرش لینک ندارید بی خیال شید بهتره

فایده نداره

این مشکل زیرساختیه ظاهرا

بقیه isp ها هم دارند،هم شاتل هم پارس هم آسیاتک

این 3 تا isp تو تایپیکشون شکایت نوسان نویز دیده شده

خودم هم پارس آنلاین دارم،همین چند دقیقه پیش نوسان داشتم و پرش لینک

حتی اگر پهنای باند رو بذارند روی 512 باز نوسان هست

خودم مودلاسیون رو گذاشتم رو g.dmt و پهنای باندم از 9 مگ اومد 1.5مگ ولی باز نوسان داشتم

البته تو سامانه 195 شکایت کنید شاید یه خورده شرکت براتون پیگیری کنه
سایت ۱۹۵ که باز نمیشه...

محمد7966
04-07-2016, 14:04
سلام . بهترین مودلاسیون ها برای ADSL چیست ؟

با تشکر

سلام

بستگی داره از چه نظر بخاین

از نظر پهنا روی adsl2+

ولی اگر خط نویز داشته باشه بهتره روی g.dmt باشه ولی عوضش اینطوری پهنا کم میشه

nima1221
04-07-2016, 14:51
؟؟؟؟؟ :n03:

k1ozil
04-07-2016, 15:45
؟؟؟؟؟ :n03:

عزیز خطتون روی 4 مگ بسته شده و نهایتن تا 5 مگ رو میکشه ولی با توجه به Attention مودم باید بیشتر می کشید
مودلاسیون مودمتون چیه ؟ ( اگه ممکنه یا شات کامل بدید )

nima1221
04-07-2016, 16:00
دی لینک 2750 u
خدمت شما
وضعش خرابه؟

k1ozil
04-07-2016, 16:09
دی لینک 2750 u
خدمت شما
وضعش خرابه؟

ن عزیز الان ردیفش میکنیم :n02:

این مسیر رو برو
advanced=> network=> adsl
تمام تیکها رو بردار ( به جز اون چند مورد پایینی )
اگه براتون snr مهمه و پهنای باند بالای 8 مگ نمی خرید تیک g.dmt ولی اگه پهنای باند براتون مهمه adsl 2+ رو فعال کنید
بعدش لطف کنید یه شات قرار بدید
موفق باشی

Farid_
04-07-2016, 16:57
درود. طبق مقالات انگليسي اس ان ار زير ١٠ هست كه عاليه و هرچي اس ان ار بيشتر باشه كيفيت مياد پايين. موفق باشيد

Sent from my iphone using taptalk

k1ozil
04-07-2016, 17:25
درود. طبق مقالات انگليسي اس ان ار زير ١٠ هست كه عاليه و هرچي اس ان ار بيشتر باشه كيفيت مياد پايين. موفق باشيد

بر عکس گفتی عزیز
هر چی snr بالاتر باشه بهتره
هر چی Attention کمتر باشه بهتره

Farid_
04-07-2016, 17:49

4l1r3z4
04-07-2016, 18:57
ن عزیز الان ردیفش میکنیم :n02:

این مسیر رو برو
advanced=> network=> adsl
تمام تیکها رو بردار ( به جز اون چند مورد پایینی )
اگه براتون snr مهمه و پهنای باند بالای 8 مگ نمی خرید تیک g.dmt ولی اگه پهنای باند براتون مهمه adsl 2+ رو فعال کنید
بعدش لطف کنید یه شات قرار بدید
موفق باشی

البته الان مودم به صورت خودکار رو ADSL2+ ( = G.992.5 ) ست شده !
برای کیفیت بهتر ( در سرعتای بالا ) ، علاوه بر اینکه فقط تیک ADSL2+ باید باشه ، تیک دو مورد Bitswap و 1 bit Constellation Modulation هم باید برداشته شه! مورد SRA هم برای موقعی خوبه که مثلا خط شما تا 16 مگ بازه ولی چون کشش نداره ، رو 13 مگ ست شده ؛ که با فعال بودن این مورد ، خود مودم ریت رو به صورت خودکار بالا و پایین میبره ( بدون اینکه نیاز به ریبوت مودم باشه )

omidsarab
05-07-2016, 19:35
با سلام لطفا راهنمایی کنید که کدوم حالت برای اینترنت پینگ پایین و سرعت بهتره
یکیش با نویز گیره یکیش بدون

محمد7966
05-07-2016, 21:54
با سلام لطفا راهنمایی کنید که کدوم حالت برای اینترنت پینگ پایین و سرعت بهتره
یکیش با نویز گیره یکیش بدون

سلام

عکس اولی بهتره

crc error پایین باشه بهتره

محمد7966
05-07-2016, 21:59
ممکنه تجهیزات ispها خش خش ایجاد کنند روی خط تلفن یا نه؟

من هنوز مشکل نوسان snr دارم با پارس آفلاین

چند هفته پیش هم 20هزارتومن پول دادم به کارشناسشون اومد جعبه رو باز کرد و ور رفت با کابلا،

نمیدونم برای این نوسان snr چیکار کنیم؟کابلا و اتصالات هم سالمند

aryna
06-07-2016, 19:32
سلام دوستان

یکی مرا راهنمایی کنه لطفا و بگه خط من روی چند مگ بسته شده و و از نظر نویز در چه حالیه

خوب من در طی یک هفته سه بار مشخصاتم را یادداشت کردم که اینجا میزارم تفسیر ان با اساتید

عکس اول مال یک هفته پیش هست

عکس دوم و این عکس سه روز پیش هست

و عکس اخر ما همین الان هست

لطفا کمکم کنید ممنون

در ضمن سرویسم مال مخابرات هست

Farid_
06-07-2016, 19:50
سلام دوستان

یکی مرا راهنمایی کنه لطفا و بگه خط من روی چند مگ بسته شده و و از نظر نویز در چه حالیه

خوب من در طی یک هفته سه بار مشخصاتم را یادداشت کردم که اینجا میزارم تفسیر ان با اساتید

عکس اول مال یک هفته پیش هست

عکس دوم و این عکس سه روز پیش هست

و عکس اخر ما همین الان هست

لطفا کمکم کنید ممنون

در ضمن سرویسم مال مخابرات هست

فكر ميكنم ماكزيمم ١ مگ

alireza12827
06-07-2016, 20:53
دوستان سوالی داشتم خدمتتون من یه خطی دارد روی 3 مگ بسته شده اما به شدت هم در down stream و هم سمت upstream خطای crc میده و چراغ اینترنت مودمم که شکل کره هستش خاموش میشه و دوباره یه آی پی جدید مودمم میده روزی بیش از 10 تا 13 بار چراغ اینترنت مودمم خاموش میشه و دوباره یه آی پی جدید میده و این روزی 10 تا 13 بار تکرار میشه اما چراغ adsl هیچوقت قطع نشده و همیشه ثابت روشن هستش snr خطم هم در up و down سیزده هستش و مودلاسیون روی g.dmt کسی تجربه ای داره؟؟

aryna
06-07-2016, 21:23
فكر ميكنم ماكزيمم ١ مگ

مرسی
چون مخابرات میگه تا ده مگ برام باز گذاشته

من که نمیفهم
لطفا الباقی اساتید هم نظر بدهند

فرستاده شده از V3ِ من با Tapatalk

محمد7966
07-07-2016, 12:34
مرسی
چون مخابرات میگه تا ده مگ برام باز گذاشته

من که نمیفهم
لطفا الباقی اساتید هم نظر بدهند

فرستاده شده از V3ِ من با Tapatalk

منظورشون اینه که اگر خط بکشه تا 10 مگ هم براتون میبندن

الان خط شما نمیکشه ،خط نویز داره

فاصله تون هم از مرکز زیاده خیلی بخاد بکشه تا 3 مگ یا 4 مگ

تنها کاری که میتونید انجام بدید اینه که نویز خط رو رفع کنید

aryna
07-07-2016, 22:30
منظورشون اینه که اگر خط بکشه تا 10 مگ هم براتون میبندن

الان خط شما نمیکشه ،خط نویز داره

فاصله تون هم از مرکز زیاده خیلی بخاد بکشه تا 3 مگ یا 4 مگ

تنها کاری که میتونید انجام بدید اینه که نویز خط رو رفع کنید

ممنون تز جوابتون

خب الان این نویز را باید چطوری رفع کنم که ایده بشه؟

در ضمن من بعد از یکسری تغییر تحول در سریسم این کندی بوجود امده(یعنی اول طلایی مخابرات داشتم سرعتم خوب بود بعدش یک دوره امدم 256 برداشتم سرعتم امد پایین و طبیعی هم بود)

اما الان که دوباره طلایی برداشتم سرعتم اون سرعت سابق نیست که هیج حتی پیج معمولی را هم باز نمیکنه چه برسه به دانلود و ....

من که طی این شش هفت ما وضعیتم از نظر فیزیکی فرقی نکرده(مثلا سیم کشی ساختمان و غیره)

حالا چطوریه که رو خط من نویز افتاده در حالی که قبلا شش ما پیش نبود ؟

وایا این نویز نمیتونه از مرکز و سیستمهای مخابراتی باشه؟
و در اخر با توصیفات بنده راهکار نهایی چیست؟(من حتی پیچ باز نمیشه!!!)

خیلی تشکر از دوستان

محمد7966
07-07-2016, 22:44
ممنون تز جوابتون

خب الان این نویز را باید چطوری رفع کنم که ایده بشه؟

در ضمن من بعد از یکسری تغییر تحول در سریسم این کندی بوجود امده(یعنی اول طلایی مخابرات داشتم سرعتم خوب بود بعدش یک دوره امدم 256 برداشتم سرعتم امد پایین و طبیعی هم بود)

اما الان که دوباره طلایی برداشتم سرعتم اون سرعت سابق نیست که هیج حتی پیج معمولی را هم باز نمیکنه چه برسه به دانلود و ....

من که طی این شش هفت ما وضعیتم از نظر فیزیکی فرقی نکرده(مثلا سیم کشی ساختمان و غیره)

حالا چطوریه که رو خط من نویز افتاده در حالی که قبلا شش ما پیش نبود ؟

وایا این نویز نمیتونه از مرکز و سیستمهای مخابراتی باشه؟
و در اخر با توصیفات بنده راهکار نهایی چیست؟(من حتی پیچ باز نمیشه!!!)

خیلی تشکر از دوستان

خب قبلا چقدر سرعت داشتید؟یعنی با سرعت چند دانلود میکردید؟

الان برای سرعت های 700 کیلو ،500 کیلو و کلا زیر 1 مگ خوبه،نویز مارجین 12

12 عدد خوبیه،قطع و وصلی ایجاد نمیکنه ولی سرعت بالا در حد 2 مگ و 3 مگ بخاین خط کشش نداره

ظاهرا شما مشکل پینگ دارید،اینکه پیج باز نمیکنه مشکل از مخابرات،احتمالا پهنا کم اوردن که پیچ به زور باز میشه

اگر مشکلتون فقط پیج باز کردنه،بهتره تو cmd یه پینگ بگیرید از 8.8.8.8 ببینید عددش چنده؟

برای رفع نویز هم صفحه زیر رو بخونید

آموزش شناسایی و حل مشکل نویز در مودم ADSL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

aryna
08-07-2016, 00:38
خب قبلا چقدر سرعت داشتید؟یعنی با سرعت چند دانلود میکردید؟

الان برای سرعت های 700 کیلو ،500 کیلو و کلا زیر 1 مگ خوبه،نویز مارجین 12

12 عدد خوبیه،قطع و وصلی ایجاد نمیکنه ولی سرعت بالا در حد 2 مگ و 3 مگ بخاین خط کشش نداره

ظاهرا شما مشکل پینگ دارید،اینکه پیج باز نمیکنه مشکل از مخابرات،احتمالا پهنا کم اوردن که پیچ به زور باز میشه

اگر مشکلتون فقط پیج باز کردنه،بهتره تو cmd یه پینگ بگیرید از 8.8.8.8 ببینید عددش چنده؟

برای رفع نویز هم صفحه زیر رو بخونید

آموزش شناسایی و حل مشکل نویز در مودم ADSL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خب من سه تا پینگ گرفتم اینم عکساش

aryna
08-07-2016, 00:44
اینم بگم من چنپ وقت پیش نت اصلا ای پی نمیگرفت

بعدش هم دی ان اس سرور ارور میداد

تا اینکه یک هفته پیش در عین صحبت تا پشتیبانی لینک ام کلا پرید

من یکسال پیش سیمکشی تلفن را برای نت جداگانه سیمکشی کردم

حتی مخابرات میگه برو سرخط تلفن (وردوی مخابرات)انجا نویزت را چک کن
اما من لب تاب ندارم ایا میشود یا تبلت یا گوشی که با وای فای وصل میشوی به مودم بروی تو کنسول مودم و نویز را چک کرد یانه حتما سیستم باشه؟
الانم واقعا کلافه شدم

محمد7966
08-07-2016, 06:37
اینم بگم من چنپ وقت پیش نت اصلا ای پی نمیگرفت

بعدش هم دی ان اس سرور ارور میداد

تا اینکه یک هفته پیش در عین صحبت تا پشتیبانی لینک ام کلا پرید

من یکسال پیش سیمکشی تلفن را برای نت جداگانه سیمکشی کردم

حتی مخابرات میگه برو سرخط تلفن (وردوی مخابرات)انجا نویزت را چک کن
اما من لب تاب ندارم ایا میشود یا تبلت یا گوشی که با وای فای وصل میشوی به مودم بروی تو کنسول مودم و نویز را چک کرد یانه حتما سیستم باشه؟
الانم واقعا کلافه شدم

با موبایل هم میشه برید تویه تنظیمات مودم

اینم بگم تجهیزات isp هم میتونه نویز بندازه

شما ظاهرا عین بعضی از دوستان نوسان پهنای باند دارید،منم این مشکلو دارم با پارس آنلاین،علی الخصوص از نیمه اردیبهشت به این ور؛البته من نوسان snr دارم که به خاطر همین نوسان snr پهنا هم کم و زیاد میشه

بعضی از دوستان هم با شرکتای شاتل و آسیاتک هم این مشکلو دارند،نمیدونم ظاهرا زیرساختیه که همه شرکتا با هم این مشکلو دارند البته برای بعضی از مشترکینشون

maniya12
08-07-2016, 13:21
دوستان بنظرتون خط من تا چند مگ میکشه الان وضعیت خطم اینه:
DSL

Up
576 kbps / 637 kbps

LAN
Up
100M/Full Duplex

WLAN
Active
54M

SNR margin Upstream :

30 db

Line Attenuation Upstream :
23 db

SNR margin Downstream :
40 db

Line Attenuation Downstream :
36 db

maniya12
09-07-2016, 13:54
دوستان من الان یک راست بدون اسپیلیتر سیم رو به مودم adsl وصل کردم الان snr و بقیه مشخصات اینطوری شد
SNR margin Upstream :

30 db

22 db

SNR margin Downstream :
47 db

35 db

به نظرتون خطم تا چند مگ میکشه؟!
الان سرویسم 512 هستش

محمد7966
09-07-2016, 14:05
دوستان من الان یک راست بدون اسپیلیتر سیم رو به مودم adsl وصل کردم الان snr و بقیه مشخصات اینطوری شد
SNR margin Upstream :

30 db

22 db

SNR margin Downstream :
47 db

35 db

به نظرتون خطم تا چند مگ میکشه؟!
الان سرویسم 512 هستش

شما خطتون بد نیست

نویزش هم پایینه

تا 10 مگ رو میکشه

البته بعضی از مودم ها هم خودشون تخمین میزنن که خط تا چقدر کشش داره،شاید مودمتون این قابلیت رو داشته باشه معمولا max rate میزنه

maniya12
09-07-2016, 14:10
شما خطتون بد نیست

نویزش هم پایینه

تا 10 مگ رو میکشه

البته بعضی از مودم ها هم خودشون تخمین میزنن که خط تا چقدر کشش داره،شاید مودمتون این قابلیت رو داشته باشه معمولا max rate میزنه

مودم من زاکسله؟!

محمد7966
09-07-2016, 14:17
مودم من زاکسله؟!

با مودمتون آشنایی ندارم

ولی مهم نیست با این اعدادی که نوشتید ،خطتون تا 10 مگ کشش داره

maniya12
09-07-2016, 14:25
با مودمتون آشنایی ندارم

ولی مهم نیست با این اعدادی که نوشتید ،خطتون تا 10 مگ کشش داره

پس من چکار کنم Attenuation داون استریم بیاد پایین بنظرتون زنگ بزنم مخابرات یا حضوری برم جواب میگیرم؟!
آیا سیمکشی داخلی خونه رو عوض کنم این عدد میاد پایین؟!

محمد7966
09-07-2016, 14:46
پس من چکار کنم Attenuation داون استریم بیاد پایین بنظرتون زنگ بزنم مخابرات یا حضوری برم جواب میگیرم؟!
آیا سیمکشی داخلی خونه رو عوض کنم این عدد میاد پایین؟!

شما مگه نیازتون چیه؟چند مگ میخاین؟

همین 10 مگ هم خوبه دیگه

با سرعت 1 مگ میتونید دانلود کنید

attenution تو تایپیک مخابرات خوزستان گفتم دست شما نیست،دست مخابرات هم نیست،مربوط به کابل مخابراتیه که از سمت مرکز تا خونه کشیدند که کاریش نمیشه کرد

attenution نهایتش عددش کم باشه و خط تلفن نویز نداشته باشه تا 24 مگ بتون پهنا میده

alireza12827
09-07-2016, 14:54
دوستان وضعیت خطم خارج خانه
snr downstream:13
snr upstream:13

Attenuation down:44
Attenuation up:29
4160:data rate down
data rate up:352
وضعیت داخل خانه:
snr down:12.5
snr up:12
Attenuation down:45
Attenuation up:31.5
data rate down :3136
data rate up:192
به نظرتون چی کار کنم یه سیم جدا از در خانه تا داخل خونه بکشم یا نه ؟؟ چون اعداد داخل خونه وخارجش خیلی فرق نکرده

maniya12
09-07-2016, 15:39
شما مگه نیازتون چیه؟چند مگ میخاین؟

همین 10 مگ هم خوبه دیگه

با سرعت 1 مگ میتونید دانلود کنید

attenution تو تایپیک مخابرات خوزستان گفتم دست شما نیست،دست مخابرات هم نیست،مربوط به کابل مخابراتیه که از سمت مرکز تا خونه کشیدند که کاریش نمیشه کرد

attenution نهایتش عددش کم باشه و خط تلفن نویز نداشته باشه تا 24 مگ بتون پهنا میده
من میخوام حداقل خطم 15-16 مگ رو ساپورت کنه؟!

alireza12827
10-07-2016, 20:05
ببخشید حذف شد

alireza12827
10-07-2016, 20:06
دوستان وضعیت خطم خارج خانه
snr downstream:13
snr upstream:13

Attenuation down:44
Attenuation up:29
4160:data rate down
data rate up:352
وضعیت داخل خانه:
snr down:12.5
snr up:12
Attenuation down:45
Attenuation up:31.5
data rate down :3136
data rate up:192
به نظرتون چی کار کنم یه سیم جدا از در خانه تا داخل خونه بکشم یا نه ؟؟ چون اعداد داخل خونه وخارجش خیلی فرق نکرده

کسی جواب ما رو نمیده؟؟

Aria.A97
10-07-2016, 20:15
کسی جواب ما رو نمیده؟؟
شما که مشکل سیم کشی ندارین. ارزش نداره سیم بکشی. کیفیت خطت سر خط و خونه یکیه

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

maniya12
11-07-2016, 12:06
سلام یه سوال ضروری دارم
چرا باید پینگ اینترنت دوتا همسایه با هم فرق بکنن؟

maniya12
11-07-2016, 12:08
سلام یه سوال ضروری دارم
چرا باید پینگ اینترنت دوتا همسایه با هم فرق بکنن؟
دوتا همسایه از یک شرکت اینترنت دارن و یه نکته جالب پینگ اون همسایه ای که خوبه تازه خطش نویز هم داره

Hossein_Bahal
12-07-2016, 20:34
سلام
من مشکل بالا بودن Line Attenuation دارم که نزدیک 70 هست.
از سر خط هم چک کردم همین بود.
با شاتل این مشکل رو داشتم و فسخ کردم الان رو اسیاتک هم اومدم هیچ فرقی نکرده.

مشکل به نظر شما از مرکز مخابراتیه یا سیم کشی از مرکز به منزل؟
به نظرتون یه خط تلفن دیگه واسه منزل بگیرم مشکل حل میشه ؟

محمد7966
12-07-2016, 21:00
سلام
من مشکل بالا بودن Line Attenuation دارم که نزدیک 70 هست.
از سر خط هم چک کردم همین بود.
با شاتل این مشکل رو داشتم و فسخ کردم الان رو اسیاتک هم اومدم هیچ فرقی نکرده.

مشکل به نظر شما از مرکز مخابراتیه یا سیم کشی از مرکز به منزل؟
به نظرتون یه خط تلفن دیگه واسه منزل بگیرم مشکل حل میشه ؟

هیچ فرقی نمیکنه

بیخودی هزینه نکنید

این میرایی خط رو نشون میده که به عوامل زیادی بستگی داره،یکیش و مهمترینش فاصله خونه تا مرکز مخابراتیه

پس فرقی نمیکنه مگر فیبر نوری درخواست بدید که ظاهرا میگن فیبر نوری رو هم بالا نمیبندن نهایت 4 مگ

aryna
16-07-2016, 22:36
سلام دوستان اینم تست سر خط من

اوضاعش چطوریه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اس_ان_از_سر_خط_2.jpg

محمد7966
16-07-2016, 22:46
سلام دوستان اینم تست سر خط من

اوضاعش چطوریه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اس_ان_از_سر_خط_2.jpg

سلام تعریفی نداره

برای 3 مگ خوبه ولی بیشتر نمیکشه

با توجه به میراییتون که 44.5 خط تا 7 مگ هم کشش داره ولی نویز خط نمیذاره

حالا این نویز ممکنه به خاطر تجهیزات شرکت باشه ممکنه هم از خط تلفنی باشه که از سمت مرکز تا خونه کشیدند

imnot12
16-07-2016, 23:07
دوستان من میخوام رو یه خط دیگه از یه شرکت دیگه نت بگیرم میخوام قبل گرفتن نویز خط رو بررسی کنم چطور میتونم با مودم نشون میده؟

محمد7966
16-07-2016, 23:17
دوستان من میخوام رو یه خط دیگه از یه شرکت دیگه نت بگیرم میخوام قبل گرفتن نویز خط رو بررسی کنم چطور میتونم با مودم نشون میده؟

برای هر مودمی فرق میکنه

شما بگردید دنبال status مودم

خلاصه بگردید چیزی به نام snr و کلا عکسی شبیه بالا پیدا کنید

imnot12
16-07-2016, 23:22
برای هر مودمی فرق میکنه

شما بگردید دنبال status مودم

خلاصه بگردید چیزی به نام snr و کلا عکسی شبیه بالا پیدا کنید

بله پیدا کردم منتها روبروش نوشته N/A یعنی معلوم نیست عددی ننوشته

محمد7966
16-07-2016, 23:30
بله پیدا کردم منتها روبروش نوشته N/A یعنی معلوم نیست عددی ننوشته

خب دیگه خط رانژه نشده نشون نمیده

شما همین خط قدیمی رو عکسشو بذارید هم کمک میکنه چون خط جدید احتمال زیاد نویزش هم اندازه همین خط قدیمی است یا شاید هم کمتر

EHSANRF
17-07-2016, 04:26
یه مورد جالب!
چک کردم وقتی ولتاژ برق خونه بالا میره - چون خونه ما دقیقا اولین خونه پیش ترانس برقه - سریع snr افت میکنه و منفی میشه و تا چندساعت مرتب افتضاح میشه
ولی وقتی کنتور رو خاموش میکنم (فیوز) - برای تست دو بار این کار رو کردم - و دوباره - بعد یک ساعت - روشن کردم snr برگشت!
البته ممکن هم هست از این نباشه ولی باید تست بشه توسط چند نفر، خودم که حس میکنم زیاد یا کم بودن ولتاژ یکی از دلایل قطعی و پرش لینک یا کاهش snr هست.

سازمان برق هم میگه باید حضوری بیای تا فرم بررسی پر کنی و ....

●●●FDR●●●
17-07-2016, 06:14
یه مورد جالب!
چک کردم وقتی ولتاژ برق خونه بالا میره - چون خونه ما دقیقا اولین خونه پیش ترانس برقه - سریع snr افت میکنه و منفی میشه و تا چندساعت مرتب افتضاح میشه
ولی وقتی کنتور رو خاموش میکنم (فیوز) - برای تست دو بار این کار رو کردم - و دوباره - بعد یک ساعت - روشن کردم snr برگشت!
البته ممکن هم هست از این نباشه ولی باید تست بشه توسط چند نفر، خودم که حس میکنم زیاد یا کم بودن ولتاژ یکی از دلایل قطعی و پرش لینک یا کاهش snr هست.

منم خونم چسبیده به ترانس هست. اگر میخواین منم تست کنم ؟

محمد7966
17-07-2016, 16:10
یه مورد جالب!

اگر از پارس آنلاین اشتراک دارید و نوسان snr دارید هنوز

ربطی به ترانس نداره

منم با پارس آنلاین این مشکلو دارم،خیلی رو اعصابند

EHSANRF
17-07-2016, 19:07
منم خونم چسبیده به ترانس هست. اگر میخواین منم تست کنم ؟

اگه تست کنید عالیه
البته ساعاتی که snr افت میکنه تست کنید، فیوز رو قطع کنید ( به خونه اطلاع بدین :n02:) بعد ده یا بیست دقیقه روشن و تست کنین

Antonio1991
17-07-2016, 22:21
دوستان یه سوال. من سرویس دومگ حجمی مخابرات دارم که از طریق پنل میتونم بین سرعت یک مگ و دو مگ سوییچ کنم .تا الان سه باره که کم و زیاد کردم سرعتمو و میخوام دوباره برم رو دومگ . به نظرتون مشکلی برای خطم پیش نمیاد و بدتر نمیشه از نظر سرعت و نویز (به خاطر تغییر سرعت دادن های زیاد) ؟ ببخشید زیاد شد ممنون.
یه شات از مودم هم میزارم تو بدترین حالتش که شبها هست اینه :

محمد7966
17-07-2016, 22:39
دوستان یه سوال. من سرویس دومگ حجمی مخابرات دارم که از طریق پنل میتونم بین سرعت یک مگ و دو مگ سوییچ کنم .تا الان سه باره که کم و زیاد کردم سرعتمو و میخوام دوباره برم رو دومگ . به نظرتون مشکلی برای خطم پیش نمیاد و بدتر نمیشه از نظر سرعت و نویز (به خاطر تغییر سرعت دادن های زیاد) ؟ ببخشید زیاد شد ممنون.
یه شات از مودم هم میزارم تو بدترین حالتش که شبها هست اینه :

نه تا 2 مگ کشش داره،مشکلی پیش نمیاد

خود مودم تخمین زده تا 4 مگ هم کشش داره ولی همون 2 مگ ببندید خوبه

Armin.Computer
18-07-2016, 10:52
سلام
یه خط دارم که جدیدا به شدت قطع و وصل میشه
زنگ زدم ISP گفتم ببندید رو 2 مگ
باز هم قطع و وصلی وجود داره و لینک می پره
مودم خودم در بعضی مواقع هنگ می کرد
یه مودم ASUS هم گذاشتم اونم یه بار هنگ کرد
مشکل از چی می تونه باشه؟؟

karwan125
18-07-2016, 13:41
سلام
یه خط دارم که جدیدا به شدت قطع و وصل میشه
زنگ زدم ISP گفتم ببندید رو 2 مگ
باز هم قطع و وصلی وجود داره و لینک می پره
مودم خودم در بعضی مواقع هنگ می کرد
یه مودم ASUS هم گذاشتم اونم یه بار هنگ کرد
مشکل از چی می تونه باشه؟؟

پورت مرکز مخابراتی شما مشکل داره.
توی سامانه 195 شکایت تون رو مطرح بکنید که سازمان پیگیری قانونی ش رو انجام بده جهت تعویض پورت مرکز مخابراتی تون !

parsley
18-07-2016, 14:07
دوستان دو سئوال:
اول اینکه منظور از نویزگیر، همون اسپیلیتره؟
دوم هم اینکه آیا نرم افزار یا سخت افزاری برای کم کردن نویز خط تلفن وجود داره؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.

hrkhl
18-07-2016, 14:09
دوستان دو سئوال:
اول اینکه منظور از نویزگیر، همون اسپیلیتره؟
دوم هم اینکه آیا نرم افزار یا سخت افزاری برای کم کردن نویز خط تلفن وجود داره؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.
سلام اگر مودمتون چیپش برودکام باشه با نزم افژار dmt میشه تا حدودی کیفیت رو افزایش داد.موفق باشید.

Armin.Computer
18-07-2016, 16:30
سلام اگر مودمتون چیپش برودکام باشه با نزم افژار dmt میشه تا حدودی کیفیت رو افزایش داد.موفق باشید.

یه توضیحی در رابطه با این نرم افزار می دید؟

EHSANRF
18-07-2016, 16:36
یه توضیحی در رابطه با این نرم افزار می دید؟

توضیحات کامل در:
توی همین تاپیک هست
این لینک انجمن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Armin.Computer
18-07-2016, 16:51
توضیحات کامل در:
توی همین تاپیک هست
این لینک انجمن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

چجوری این نرم افزار می تونه نویز رو دستکاری کنه؟
نویز که یک عامل محیطی هست معمولا

EHSANRF
18-07-2016, 17:18
چجوری این نرم افزار می تونه نویز رو دستکاری کنه؟
نویز که یک عامل محیطی هست معمولا

این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])لینک اطلاعات خوبی داره، مطالعه بفرمائین همه چیز واضح نوشته شده

حیزون
22-07-2016, 19:35
دوستان من این اسکرین شات رو بعد از دور زدن سیم کشی داخل ساختمان و کشیدن سیم مستقیم به مودم تهیه کردم:

با توجه به این مقادیر از این مودم های برودکام که پینگ رو ثابت نگه میدارن کدومشون رو پیشنهاد میکنین ؟

مودمم در حال حاضر یه دونه از این هواوی ها هست که مخابرات مجانی میده hg 532 e

hrkhl
22-07-2016, 22:29
دوستان من این اسکرین شات رو بعد از دور زدن سیم کشی داخل ساختمان و کشیدن سیم مستقیم به مودم تهیه کردم:

با توجه به این مقادیر از این مودم های برودکام که پینگ رو ثابت نگه میدارن کدومشون رو پیشنهاد میکنین ؟

سلام دوست عزیز من خودم مودم دی لینک ۲۷۹۰ یو دارم که چیپش برودکام هست که برای من عالی جواب داده اگر راهنمایی در مورد مودم خواستید در خدمتم.

Sent from my NX403A using Tapatalk

hrkhl
22-07-2016, 22:30

سلام دوست عزیز من خودم مودم دی لینک ۲۷۹۰ یو دارم که چیپش برودکام هست که برای من عالی جواب داده اگر راهنمایی در مورد مودم خواستید در خدمتم

maniya12
23-07-2016, 01:37
سلام دوست عزیز من خودم مودم دی لینک ۲۷۹۰ یو دارم که چیپش برودکام هست که برای من عالی جواب داده اگر راهنمایی در مورد مودم خواستید در خدمتم.

میشه بگین از کجا میفهمین چیپست مودم چه مارکیه؟
میشه بگین چیپست مودم Gnet AD1504 چیه؟

Armin.Computer
23-07-2016, 02:14
سلام دوستان
یه مودم عالی برای خطوط نویز دار چی هست؟
ترجیحا ساده باشه چون اکسس پوینت دارم
اگر هم وایرلس بود مشکلی نیست معرفی کنید

EHSANRF
23-07-2016, 02:23
سلام دوستان
یه مودم عالی برای خطوط نویز دار چی هست؟
ترجیحا ساده باشه چون اکسس پوینت دارم
اگر هم وایرلس بود مشکلی نیست معرفی کنید

اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کلی مودم با چیپ برادکام نوشته شده، این چیپ قابلیت سازگاری خوبی با نویز داره
نظر بنده رو بخواین Vodafone HG556A میتونه گزینه مطلوب شما باشه، 3 USB داره، که به راحتی میتونین مودم 4G هم بهش وصل کنین و استفاده کنین
و کنترل کاملی داره
مودم های تندا و ازتک ( اگر برادکام باشن ) هم عالین
بعضی مودم های دیلینک هم خوب هستن مثل 2790 ولی یخورده مشکل آی.پی گیری دارن،‌یعنی با دوبار ست کردن تنظیمات مدولاسیون آی.پی میگیرن

Armin.Computer
23-07-2016, 02:26
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کلی مودم با چیپ برادکام نوشته شده، این چیپ قابلیت سازگاری خوبی با نویز داره
نظر بنده رو بخواین Vodafone HG556A میتونه گزینه مطلوب شما باشه، 3 USB داره، که به راحتی میتونین مودم 4G هم بهش وصل کنین و استفاده کنین
و کنترل کاملی داره
بعضی مودم های دیلینک هم خوب هستن مثل 2790 ولی یخورده مشکل آی.پی گیری دارن،‌یعنی با دوبار ست کردن تنظیمات مدولاسیون آی.پی میگیرن

ممنون از شما
این Vodafone رو از کجا میشه خرید؟
مودم های سیسکو چجوره؟
دی لینک بهتره یا تی پی لینک؟

EHSANRF
23-07-2016, 03:59
ممنون از شما
مودم های سیسکو چجوره؟

از هر برندی چند نوعش عالیه، چندتاش معمولی و چندتاش ضعیف
نمیشه صرفا بخاطر یه مودم کل یه برند رو کوبید

مودم های سیسکو، ارزون هاش مناسب نیستن، ولی اون قیمت بالاهاش، در حد همین مودم ودافون هستن که معرفی کردم ( با امکانات کمتر )
دی لینک و تی پی لینک هر دو تقریبا مساوی هستن کالاهاشون / نمیشه گفت کلا کدوم برند

اگر تهران هستین مراجعه کنین اینجا: ( البته اول تماس بگیرین )
شرکت فناوران داده های هوشمند آیتک
تهران ،خیابان حافظ - خیابان سرهنگ سخایی - خیابان سادات شریف - بن بست دوم پلاک 5
شماره تلفن : 66738121/ 66909422

farshad0123
23-07-2016, 04:27
ممنون از شما
مودم های سیسکو چجوره؟

انتخاب اول سیسکو لینکسیس
و رنج قیمت پایینتر دی لینک2790 یا ایسوس n10 چیپست برودکام
فقط n10 حتما برودکام باشه چون مدلای مختلف با چیپستای مختلف داره
دور تی پی لینک هم خط بکشید که آشغاله دی لینک خیلی خیلی از تی پی لینک سرتره هم از نظر فریمور هم از نظر کارکرد و سخت افزار

حیزون
23-07-2016, 07:54

خیلی ممنون دوست عزیز این مودمو والدین من دارند و مودم خیلی خوبی هست ولی من تو فکر این بودم یه چیز جدید تر بگیرم

حیزون
23-07-2016, 07:57
و کنترل کاملی داره

ولی این vodafon که نوشتین یه مودم huwaei هست که سفارشی برای شرکت ودافون میسازه .. یعنی چینیه مثل تی پی لینک

EHSANRF
23-07-2016, 12:39
ولی این vodafon که نوشتین یه مودم huwaei هست که سفارشی برای شرکت ودافون میسازه .. یعنی چینیه مثل تی پی لینک

مهم اون کلمه "سفارشی" هست
هرچند اکثر تجهیزات مخابراتی کشور ما هواوی هستن، و مارک خوبی تو ارتباطاته ( منظورم گوشی نسیت )
ولی اینجا سفارشی برای شرکت وودافون اسپانیا طراحی شده ( بسیار باکیفیت و عالی )

d-link و tp-link مثل همن عزیز ( چینی و غیر چینی فرقی نداره )

farshad0123
23-07-2016, 12:46
هرچند اکثر تجهیزات مخابراتی کشور ما هواوی هستن، و مارک خوبی تو ارتباطاته ( منظورم گوشی نسیت )

دوست عزیز دی لینک با تی پی لینک کاملا متفاوته دی لینک یه سرو گردن از تی پی لینک بالاتره هم از نظر کیفیت قطعات و هم از نظر کارکرد و فریمور نرم افزاری تی پی لینک پر از باگ و ایراده از نظر قیمت هم دی لینک گرونتره و این گرونی بدلیل کیفیت ساخت بالاتره

EHSANRF
23-07-2016, 12:52
دوست عزیز دی لینک با تی پی لینک کاملا متفاوته دی لینک یه سرو گردن از تی پی لینک بالاتره هم از نظر کیفیت قطعات و هم از نظر کارکرد و فریمور نرم افزاری تی پی لینک پر از باگ و ایراده از نظر قیمت هم دی لینک گرونتره و این گرونی بدلیل کیفیت ساخت بالاتره

بنده ادمین چند isp و کارشناس شبکه چند شرکت بزرگ بودم
و تجربه ام این رو میگه
"اسم و برند" مهم نیست
ما تمام تجهیزات اصلی مون (سیسکو - هواوی - موتورولا ) هستن
دی لینک و تی پی لینک یکی هستن ( بجز در موارد معدود که هر کدوم - چند جنس - یکی بر دیگری برتری داشته )
صرفا به خاطر اسم یک برند، کل محصولات اون رو نکوبونیم

tp-link فریمورهای عالی داره، دی لینک همینطور
تازه دی لینک مشکل آی.پی گیری داره ( شما مدولاسیون رو دو بار باید ست کنید تا آی.پی بگیره ) ولی تی.پی این مشکل رو نداره
بحث زیاده ولی مطمئنن هر دو خوب و بد دارن و اینطور نیست بگم کدوم بهتره کدوم بدتر

farshad0123
23-07-2016, 15:05
بنده ادمین چند isp و کارشناس شبکه چند شرکت بزرگ بودم
و تجربه ام این رو میگه
"اسم و برند" مهم نیست
ما تمام تجهیزات اصلی مون (سیسکو - هواوی - موتورولا ) هستن
دی لینک و تی پی لینک یکی هستن ( بجز در موارد معدود که هر کدوم - چند جنس - یکی بر دیگری برتری داشته )
صرفا به خاطر اسم یک برند، کل محصولات اون رو نکوبونیم

tp-link فریمورهای عالی داره، دی لینک همینطور
تازه دی لینک مشکل آی.پی گیری داره ( شما مدولاسیون رو دو بار باید ست کنید تا آی.پی بگیره ) ولی تی.پی این مشکل رو نداره
بحث زیاده ولی مطمئنن هر دو خوب و بد دارن و اینطور نیست بگم کدوم بهتره کدوم بدتر

من با انواع مودم های دی لینک و تی پی لینک کار کردم دی لینک هیچ مشکلی نداشتن مودم هاش ولی تی پی لینک پر از ایراده هنگ میکنه فریمورش بدرد نمیخوره و از قطعات بی کیفیت استفاده میکنه حالا یکی تو نظرات دیجی کالا نوشتهدی لینک 2790 مشکل ای پی گیری دارم حتما مشکل از ای اس پیه که اشتراک گرفته دلیل نمیشه بگیم همه دی لینک ها مشکل ای پی گیری دارن من خودم تا الان نزدیکای 7-8 تا مودم 2790 نو کانفیگ کردم هیچکدوم مشکلی نداشتن
ولی تی پی لینک کلا همه مدلاش ایراداتی دارن یکیشون وای فایش قطع و وصل میکنه یکیشون هنگ میکنه یکی ریستارت میکنه یکی وارد فریمور نمیشه کلا تی پی لینک پر از ایراده و هر کاربری میخواد مودم بگیره بهش توصیه میکنم اصلا سمت تی پی لینک نره چون خوب دراومدنش شانسیه و بیشتراشون مشکل دارن
توصیه من اول لینکسیس سیسکو x1000 و x2000 و....
و در رنج قیمت پایینتر n10 برودکام ایسوس یا 2790 دی لینکه

EHSANRF
24-07-2016, 00:22
من با انواع مودم های دی لینک و تی پی لینک کار کردم دی لینک هیچ مشکلی نداشتن مودم هاش ولی تی پی لینک پر از ایراده هنگ میکنه فریمورش بدرد نمیخوره و از قطعات بی کیفیت استفاده میکنه حالا یکی تو نظرات دیجی کالا نوشتهدی لینک 2790 مشکل ای پی گیری دارم حتما مشکل از ای اس پیه که اشتراک گرفته دلیل نمیشه بگیم همه دی لینک ها مشکل ای پی گیری دارن من خودم تا الان نزدیکای 7-8 تا مودم 2790 نو کانفیگ کردم هیچکدوم مشکلی نداشتن
ولی تی پی لینک کلا همه مدلاش ایراداتی دارن یکیشون وای فایش قطع و وصل میکنه یکیشون هنگ میکنه یکی ریستارت میکنه یکی وارد فریمور نمیشه کلا تی پی لینک پر از ایراده و هر کاربری میخواد مودم بگیره بهش توصیه میکنم اصلا سمت تی پی لینک نره چون خوب دراومدنش شانسیه و بیشتراشون مشکل دارن
توصیه من اول لینکسیس سیسکو x1000 و x2000 و....
و در رنج قیمت پایینتر n10 برودکام ایسوس یا 2790 دی لینکه

بنده با تجربه چندین ساله و تست، این موارد رو از تی.پی.لینک ندیدم، اگر هم بوده تقریبا برابر بوده با برندهای دیگه
خوبی تی.پی.لینک اینه با آپدیت فریمور اگه باگی داره رفع میشه، ولی دی.لینک با آپدیت فریمور مشکلات جدیدی بهش اضافه میشه که این تاپیک اصلا جای مناسبی برای بازکردن بحث نیست.
دی.لینک، از شبکه های مختلف چندین بار تست شده که ip گیری مشکل داره، کاری به 2790 ندارم چون یه مودم جدید هست و مخصوص خاورمیانه!
ضمناً بنده غیر از بیرون، توی همین فضای مجازی هم - که بالای ده سال هست عضو همین انجمن هستم - همه برندها رو بررسی کردم و طبق منطقم پیشنهاد دادم...
و اولین پیشنهادم سیسکو بود و بعد .... تو پست های قبل ببینید.

برای کاربران خانگی هیچ مودمی تابحال با امکانات مودم وودافون ندیدم ( توی موضوع نویز و ... بسیار عالی عمل میکنه )

به هر حال آینده در مورد مودم ها قضاوت خواهد کرد :n05:

maniya12
24-07-2016, 00:26

دوست عزیز میشه لطف کنی بگی چیپست مودم Gnet AD1504 چیه؟
با تشکر فراوان

EHSANRF
24-07-2016, 00:39
دوست عزیز میشه لطف کنی بگی چیپست مودم Gnet AD1504 چیه؟
با تشکر فراوان

این برند حتی سایت رسمی هم نداره، تنها با بازکردنش میتونین بفهمین، مدل های دیگه اش ممکنه توی نت نوشته باشن چیپستشون رو
برند جی.نت فکر میکنم ایرانیه ( مونتاژ میکنه )

maniya12
24-07-2016, 00:43
این برند حتی سایت رسمی هم نداره، تنها با بازکردنش میتونین بفهمین، مدل های دیگه اش ممکنه توی نت نوشته باشن چیپستشون رو
تایوانی مونتاژ ایران

maniya12
24-07-2016, 00:44
مودمی داریم هم برای adsl باشه هم به عنوان مودم 4g استفاده کنیم؟

Armin.Computer
24-07-2016, 00:51
انتخاب اول سیسکو لینکسیس
دور تی پی لینک هم خط بکشید که آشغاله دی لینک خیلی خیلی از تی پی لینک سرتره هم از نظر فریمور هم از نظر کارکرد و سخت افزار

مودم های سیسکو، ارزون هاش مناسب نیستن، ولی اون قیمت بالاهاش، در حد همین مودم ودافون هستن که معرفی کردم ( با امکانات کمتر )
دی لینک و تی پی لینک هر دو تقریبا مساوی هستن کالاهاشون / نمیشه گفت کلا کدوم برند

دوستان مدل های زیر چه جورن؟
ASUS N10
ASUS N12

خط پر نویزی دارم

farshad0123
24-07-2016, 00:59
بنده با تجربه چندین ساله و تست، این موارد رو از تی.پی.لینک ندیدم، اگر هم بوده تقریبا برابر بوده با برندهای دیگه
خوبی تی.پی.لینک اینه با آپدیت فریمور اگه باگی داره رفع میشه، ولی دی.لینک با آپدیت فریمور مشکلات جدیدی بهش اضافه میشه که این تاپیک اصلا جای مناسبی برای بازکردن بحث نیست.
دی.لینک، از شبکه های مختلف چندین بار تست شده که ip گیری مشکل داره، کاری به 2790 ندارم چون یه مودم جدید هست و مخصوص خاورمیانه!
ضمناً بنده غیر از بیرون، توی همین فضای مجازی هم - که بالای ده سال هست عضو همین انجمن هستم - همه برندها رو بررسی کردم و طبق منطقم پیشنهاد دادم...
و اولین پیشنهادم سیسکو بود و بعد .... تو پست های قبل ببینید.

برای کاربران خانگی هیچ مودمی تابحال با امکانات مودم وودافون ندیدم ( توی موضوع نویز و ... بسیار عالی عمل میکنه )

به هر حال آینده در مورد مودم ها قضاوت خواهد کرد :n05:

من خودم انواع مودم های دی لینک و تی پی لینک برای مخابرات کانفیگ کردم از دی لینک مدلای 2730مشکی برودکام 2750 مشکی برودکام 2790مشکی برودکام عالی بودن و هیچ مشکلی نداشتن البته 2790 از مدلای قبلی وای فایش ضعیفتره با اینکه دو آنتنه ولی خب هنگ و مشکلات سخت افزاری نداره در درجه پایینتر 2730سفید ریلتک و 2750سفید ریلتک هم خوب(عالی نبودن) و تی پی لینک از مدل 8901 تا بهترین مدلاش 8950 و 8960 و 8970 هم کانفیگ کردم هر کدوم یه مشکل داشتن مخصوصا مشکلات سخت افزاری آخه آدم چرا برا خودش دردسر درست کنه مودم نو از جعبه دربیاری بعد بفرستی گارانتی و کاربر اینقدر معطل بشه؟؟؟!
بخاطر همین بنده هیچوقت مودم tp-link رو به کسی پیشنهاد نمیکنم چون دردسر درست میشه میان میگن شما که گفتی tp-link خوبه چرا اینجور دراومد
الان هم فقط لینکسیس سیسکو که هیچ مودمی دیگه رو دستش نیست و ایسوس n10 برودکام و 2790 رو پیشنهاد میدم

- - - Updated - - -

ASUS N10
ASUS N12

خط پر نویزی دارم

n10بگیرید خوبه البته مدل چیپست برودکامش باشه

EHSANRF
24-07-2016, 01:07
ASUS N10
ASUS N12
خط پر نویزی دارم
هر دو مودم های عالی هستن، N10 که چندین ساله جواب داده و ورد زبونهاست
N12 نسل جدیدتر اون هست با یک آنتن اضافه
تمام سری N12 از چیپ برادکام استفاده میکنن و میتونین با خیال آسوده یکی از اونا رو بخرین

مودمی داریم هم برای adsl باشه هم به عنوان مودم 4g استفاده کنیم؟

Vigor 2860Ln
Billion BiPAC 7820NZ
این مودم هایی که سیمکارت سر خود هستن، کمیابن
ولی بیشتر مودم هایی که USB میخورن، میتونین دانگل 4G بهشون وصل کنین و اون رو شیر کنین ( امکان سویچ در صورت قطعی ADSL به 4G هم هست )

EHSANRF
24-07-2016, 01:12
من خودم انواع مودم های دی لینک و تی پی لینک برای مخابرات کانفیگ کردم از دی لینک مدلای 2730مشکی برودکام 2750 مشکی برودکام 2790مشکی برودکام عالی بودن و هیچ مشکلی نداشتن البته 2790 از مدلای قبلی وای فایش ضعیفتره با اینکه دو آنتنه ولی خب هنگ و مشکلات سخت افزاری نداره در درجه پایینتر 2730سفید ریلتک و 2750سفید ریلتک هم خوب(عالی نبودن) و تی پی لینک از مدل 8901 تا بهترین مدلاش 8950 و 8960 و 8970 هم کانفیگ کردم هر کدوم یه مشکل داشتن مخصوصا مشکلات سخت افزاری آخه آدم چرا برا خودش دردسر درست کنه مودم نو از جعبه دربیاری بعد بفرستی گارانتی و کاربر اینقدر معطل بشه؟؟؟!
بخاطر همین بنده هیچوقت مودم tp-link رو به کسی پیشنهاد نمیکنم چون دردسر درست میشه میان میگن شما که گفتی tp-link خوبه چرا اینجور دراومد
الان هم فقط لینکسیس سیسکو که هیچ مودمی دیگه رو دستش نیست و ایسوس n10 برودکام و 2790 رو پیشنهاد میدم

بنده لیست کامل مودم هایی که از N سال پیش تست کردم دارم و توی دفتر کارم ثبت کردم
این تاپیک در مورد نوع مودم نیست! میشه همین الان تا صبح از مزایا و معایب هر مودم صحبت کرد
مهم اینه توی تعداد بسیار بالا تست بشن - که بنده هر مودم رو بگم چند صد بار تست کردم -
و از خرابی و مشکلات مودم ها‌ و البته مزایای اونها آگاهم.
بنده بازاری تست نکردم، بلکه با تمام دقت و کیفیت سنجی تمام امور مودم ها رو تست کردم از ازتک گرفته تا مودم های الفکس که به آشغال معروفن...
نیاز به کوبیدن تی.پی.لینک نیست
نیازی هم نیست دی.لینک رو بالا ببریم
تاپیک جای کل کل نیست

اینجا اومدیم تا مشکل "نویز" ملت رو حل کنیم نه به "برند" توجه کنیم

Armin.Computer
24-07-2016, 01:22
انتخاب اول سیسکو لینکسیس

- - - Updated - - -

n10بگیرید خوبه البته مدل چیپست برودکامش باشه

هر دو مودم های عالی هستن، N10 که چندین ساله جواب داده و ورد زبونهاست
N12 نسل جدیدتر اون هست با یک آنتن اضافه
تمام سری N12 از چیپ برادکام استفاده میکنن و میتونین با خیال آسوده یکی از اونا رو بخرین

Vigor 2860Ln
Billion BiPAC 7820NZ
این مودم هایی که سیمکارت سر خود هستن، کمیابن
ولی بیشتر مودم هایی که USB میخورن، میتونین دانگل 4G بهشون وصل کنین و اون رو شیر کنین ( امکان سویچ در صورت قطعی ADSL به 4G هم هست )

ممنون دوستان
N12 عالیه؟؟؟؟
برای خط های پر نویز خوبه؟
تمام مدل های N12 چیپست برودکام دارن؟
پس یعنی N12 بهترین مودم هست برای خط من؟

farshad0123
24-07-2016, 01:27
ممنون دوستان
N12 عالیه؟؟؟؟
برای خط های پر نویز خوبه؟
تمام مدل های N12 چیپست برودکام دارن؟
پس یعنی N12 بهترین مودم هست برای خط من؟

RT-N12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
v1
MSQ-RTN12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Broadcom BCM4716 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @300 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) MHz
32
4
SoC + BCM4329
b/g/n
-
-
1
4 LAN / 1 WAN
9/?,12/1
-
-
-
-
-
-

RT-N12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B1
MSQ-RTN12B ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Broadcom BCM5357 @300 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) MHz
32
8
SoC + BCM4329
b/g/n
-
-
-
4 LAN / 1 WAN
9/1
-
-
-
-
Shibby RT[10] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_note-10)
-

C1
MSQ-RTN12C ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Broadcom BCM5357
32
8 (MX25L6406E)
SoC
b/g/n
-
-
-
4 LAN / 1 WAN
9/1
-
-
-
-
?
-

D1
MSQ-RTN12D ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Broadcom
32
8
SoC
b/g/n
-
-
-
4 LAN / 1 WAN
12/0.5
-
-
-
-
Shibby RT
-

RT-N12E (RT-N12LX) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
v1
MSQRTN12E ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Realtek RTL8196C
16
4
Realtek RTL8192CE
b/g/n
-
-
-
4 LAN / 1 WAN
12/0.5
-

RT-N10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
v1
MSQ-RTN10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Broadcom BCM5356 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 300 MHz
16
4
SoC + BCM4338
b/g/n
-
-
-
4 LAN / 1 WAN
9/1 or 5/1.2
-
-
-
-
-
-

RT-N10+ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B1
MSQRTN10B ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ralink RT3050 320 MHz
32
4
SoC
b/g/n
-
-
-
4 LAN / 1 WAN
12/0.5
-
-
-

RTN10 C1 RTN10+ C1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
C1
MSQ??
Ralink RT3050F
16
?
?
b/g/n
?
?
?
4 LAN / 1 WAN
12/0.5
?
?
?
?
?
?

RTN10+ D1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
D1
MSQRTN10PLUS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
BCM5356
?
?
?
b/g/n
-
-
1 (J14)
4 LAN / 1 WAN
12/0.5
-
-
-
Not Supported.
-
-

RT-N10E (RT-N10LX) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
v1
MSQRTN10E ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Realtek RTL8196C
16
4
Realtek RTL8188RE
b/g/n
-
-
-
4 LAN / 1 WAN
12/0.5
-
-
-
-
-
-

RT-N10U ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
v1
MSQRTN10U ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Broadcom BCM5357 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 300 MHz
32
8
SoC + BCM4329
b/g/n
-
-
-
4 LAN / 1 WAN
12/1
1 USB 2.0
-
-
-
-
-

RT-N10U BLACK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B
MSQRTN10UB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Broadcom BCM5356
32
8
SoC
b/g/n
-
1
-
4 LAN / 1 WAN
12/1
1 US

Armin.Computer
24-07-2016, 01:47
v1
MSQ-RTN12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Broadcom BCM4716 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @300 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) MHz
32
4
SoC + BCM4329
b/g/n
-
-
1
4 LAN / 1 WAN
9/?,12/1
-
-
-
-
-
-

B1
MSQ-RTN12B ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Broadcom BCM5357 @300 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) MHz
32
8
SoC + BCM4329
b/g/n
-
-
-
4 LAN / 1 WAN
9/1
-
-
-
-
Shibby RT[10] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_note-10)
-

C1
MSQ-RTN12C ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Broadcom BCM5357
32
8 (MX25L6406E)
SoC
b/g/n
-
-
-
4 LAN / 1 WAN
9/1
-
-
-
-
?
-

D1
MSQ-RTN12D ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Broadcom
32
8
SoC
b/g/n
-
-
-
4 LAN / 1 WAN
12/0.5
-
-
-
-
Shibby RT
-

RT-N12E (RT-N12LX) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
v1
MSQRTN12E ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Realtek RTL8196C
16
4
Realtek RTL8192CE
b/g/n
-
-
-
4 LAN / 1 WAN
12/0.5
-

RT-N10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
v1
MSQ-RTN10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Broadcom BCM5356 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @300 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) MHz
16
4
SoC + BCM4338
b/g/n
-
-
-
4 LAN / 1 WAN
9/1 or 5/1.2
-
-
-
-
-
-

RT-N10+ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B1
MSQRTN10B ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ralink RT3050 @320 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) MHz
32
4
SoC
b/g/n
-
-
-
4 LAN / 1 WAN
12/0.5
-
-
-

RTN10 C1 RTN10+ C1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
C1
MSQ??
Ralink RT3050F
16
?
?
b/g/n
?
?
?
4 LAN / 1 WAN
12/0.5
?
?
?
?
?
?

RTN10+ D1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
D1
MSQRTN10PLUS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
BCM5356
?
?
?
b/g/n
-
-
1 (J14)
4 LAN / 1 WAN
12/0.5
-
-
-
Not Supported.
-
-

RT-N10E (RT-N10LX) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
v1
MSQRTN10E ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Realtek RTL8196C
16
4
Realtek RTL8188RE
b/g/n
-
-
-
4 LAN / 1 WAN
12/0.5
-
-
-
-
-
-

RT-N10U ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
v1
MSQRTN10U ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Broadcom BCM5357 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @300 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) MHz
32
8
SoC + BCM4329
b/g/n
-
-
-
4 LAN / 1 WAN
12/1
1 USB 2.0
-
-
-
-
-

RT-N10U BLACK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B
MSQRTN10UB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Broadcom BCM5356
32
8
SoC
b/g/n
-
1
-
4 LAN / 1 WAN
12/1
1 US

این لیست رو از کجا آوردید؟؟؟
الان چند مدل ASUS هست
از کجا بفهمم کدوم برودکامه؟

محمد7966
24-07-2016, 03:03
الان چند مدل ASUS هست

اگر اشتباه نکنم اونایی که روشون BCM نوشته یعنی برودکامند

ویکی پدیا هم زده

List of Asus routers - Wikipedia, the free encyclopedia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

EHSANRF
24-07-2016, 03:48
الان چند مدل ASUS هست

توی نت هست
بیشتر n12 های توی بازار سنتی برادکام هستن
+ روترهای N12 همگی برادکام هستن
ولی جهت اطمینان میتونین توی سایت های فروش یه سرچ بزنین

این مودم های ASUS هم چیپست برادکام دارن:
DSL-N10
AM604
WL-AM602
WL-AM604
AAM6010EV-M
AAM6030VI-B1
AM604G
DSL-G31
WL-600G
WL-AM604G

EHSANRF
24-07-2016, 03:50
v1
32
4
SoC + BCM4329
b/g/n
-
-
1
4 LAN / 1 WAN
9/?,12/1
-
-
-
-
-
-

B1
32
8
SoC + BCM4329
b/g/n
-
-
-
4 LAN / 1 WAN
9/1
-
-
-
-
-

C1
Broadcom BCM5357
32
8 (MX25L6406E)
SoC
b/g/n
-
-
-
4 LAN / 1 WAN
9/1
-
-
-
-
?
-

D1
Broadcom
32
8
SoC
b/g/n
-
-
-
4 LAN / 1 WAN
12/0.5
-
-
-
-
Shibby RT
-

v1
Realtek RTL8196C
16
4
Realtek RTL8192CE
b/g/n
-
-
-
4 LAN / 1 WAN
12/0.5
-

v1
Broadcom BCM5356 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @300 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) MHz
16
4
SoC + BCM4338
b/g/n
-
-
-
4 LAN / 1 WAN
9/1 or 5/1.2
-
-
-
-
-
-

B1
Ralink RT3050 @320 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) MHz
32
4
SoC
b/g/n
-
-
-
4 LAN / 1 WAN
12/0.5
-
-
-

C1
MSQ??
Ralink RT3050F
16
?
?
b/g/n
?
?
?
4 LAN / 1 WAN
12/0.5
?
?
?
?
?
?

D1
BCM5356
?
?
?
b/g/n
-
-
1 (J14)
4 LAN / 1 WAN
12/0.5
-
-
-
Not Supported.
-
-

v1
Realtek RTL8196C
16
4
Realtek RTL8188RE
b/g/n
-
-
-
4 LAN / 1 WAN
12/0.5
-
-
-
-
-
-

v1
Broadcom BCM5357 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @300 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) MHz
32
8
SoC + BCM4329
b/g/n
-
-
-
4 LAN / 1 WAN
12/1
1 USB 2.0
-
-
-
-
-

B
Broadcom BCM5356
32
8
SoC
b/g/n
-
1
-
4 LAN / 1 WAN
12/1
1 US

صرفا جهت اطلاع:
تمام این مواردی که توی جدول درج شدن "روتر" هستن و نه مودم ADSL

Armin.Computer
24-07-2016, 10:54

ویکی پدیا هم زده

List of Asus routers - Wikipedia, the free encyclopedia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

توی نت هست

DSL-N10
AM604
WL-AM602
WL-AM604
AAM6010EV-M
AAM6030VI-B1
AM604G
DSL-G31
WL-600G
WL-AM604G

صرفا جهت اطلاع:

ممنون دوستان
مثلا مدل هایی تو بازار هست که مثل هم هستن
دقیقا مشخص نیست کدئم برودکامه
فروشگاه های اینترنتی هم اشاره ای به این موضوع ندارن
Asus DSL-N10 C1 Wireless-N150 ADSL Modem RouterASUS DSL-N12E_C1 Wireless N300 ADSL Modem Router

EHSANRF
24-07-2016, 16:36
ممنون دوستان
مثلا مدل هایی تو بازار هست که مثل هم هستن
دقیقا مشخص نیست کدئم برودکامه
فروشگاه های اینترنتی هم اشاره ای به این موضوع ندارن
Asus DSL-N10 C1 Wireless-N150 ADSL Modem Router

ASUS DSL-N12E_C1 Wireless N300 ADSL Modem Router

این مدل N12 چیپستش Realtek هست
و دومی هم چیپ Ralink هست!

د.کالا از هر برندی ارزونترینشون رو میاره انگار!
البته توی مارک های دیگه همین شاپ بگردین چیپ برادکام پیدا میکنین.

farshad0123
24-07-2016, 17:07
الان چند مدل ASUS هست

این مال ویکی پدیاست ویکی دوی هم بود خیلی خوب بود ولی مثل اینکه بستنش
شما n10 بدون پسوند باید بگیری که چیپستش برودکامه اینم عکسشه
کمیاب هم هست باید برید بازار بزرگ سی متری بگردید کلا مودمای باکیفیت که چیپست برودکام دارن همینجورن کمیابن یه مدت تو بازار پره یه مدت هم اصلا گیر نمیان

Armin.Computer
25-07-2016, 00:19

ویکی پدیا هم زده

توی نت هست

DSL-N10
AM604
WL-AM602
WL-AM604
AAM6010EV-M
AAM6030VI-B1
AM604G
DSL-G31
WL-600G
WL-AM604G

صرفا جهت اطلاع:

این مدل N12 چیپستش Realtek هست
و دومی هم چیپ Ralink هست!

د.کالا از هر برندی ارزونترینشون رو میاره انگار!
البته توی مارک های دیگه همین شاپ بگردین چیپ برادکام پیدا میکنین.

کمیاب هم هست باید برید بازار بزرگ سی متری بگردید کلا مودمای باکیفیت که چیپست برودکام دارن همینجورن کمیابن یه مدت تو بازار پره یه مدت هم اصلا گیر نمیان

ممنونم
شما دقیقا چه جوری متوجه می شید که چیپست برودکامه
سایت مرجعی سراغ دارید؟؟؟؟

farshad0123
25-07-2016, 00:30
ممنونم

توی گوگل سرچ کنید مدلو میتونید پیدا کنید مدل چیپستو خیلی از مدلا رو هم از گوگل نمیتونید پیدا کنید یه سایت ویکی دوی بود چیپست مودما رو میزد ولی انگار بستنش

EHSANRF
25-07-2016, 01:34
ممنونم

برخی مدل ها که سیستم openwrt روشون جواب میده رو این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) زده - که با کلیک روی هر کدوم، جزئیات و نخوه نصب فریمور wrt توش توضیح داده میشه.
یکی هم این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست که اگه احیانا الان باز نمیشه، کافیه مدل مورد نظر رو توی گوگل سرچ کنید و آخرش یه wiki بنویسید، و به تاریخچه یا صفحه ذخیره شده توی کش گوگل یا آرشیو سایت archive.org مراجعه کنید تا جزئیاتش رو متوجه بشید

بعضی مدل ها هم، توی جزئیات سایت سازنده نوشته که چیپست چی هست ( البته اگه چیپست خوبی باشه معمولا مینویسن ) اگه توی جزئیات هم نباشه ممکنه توی PDF Datasheet محصول، توی سایتشون زده باشن.

یه راه دیگه هم هست اینکه تصویر باز شده اون مودم رو از اینترنت بگیرین، چیپست ها دقیقا مارکشون روشون حک شده و براحتی قابل تشخیصن ( البته سخت گیر میان تصاویر باز شده و بورد مودم ها )

مثلا تصویر زیر معلومه که چیپست مورد نظر برودکام نیست و ترندچیپ هست - تصویر بورد مودم TP-LINK DSL-8951ND REV.4 هست

و در این تصویر معلومه که چیپست برودکام هست( بعضی جاها مخففش هم مینویسن توی متن BCOM ) -تصویر مودم DSL-2650u هست

Armin.Computer
25-07-2016, 02:17

توی گوگل سرچ کنید مدلو میتونید پیدا کنید مدل چیپستو خیلی از مدلا رو هم از گوگل نمیتونید پیدا کنید یه سایت ویکی دوی بود چیپست مودما رو میزد ولی انگار بستنش

برخی مدل ها که سیستم openwrt روشون جواب میده رو این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) زده - که با کلیک روی هر کدوم، جزئیات و نخوه نصب فریمور wrt توش توضیح داده میشه.
یکی هم این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست که اگه احیانا الان باز نمیشه، کافیه مدل مورد نظر رو توی گوگل سرچ کنید و آخرش یه wiki بنویسید، و به تاریخچه یا صفحه ذخیره شده توی کش گوگل یا آرشیو سایت archive.org مراجعه کنید تا جزئیاتش رو متوجه بشید

بعضی مدل ها هم، توی جزئیات سایت سازنده نوشته که چیپست چی هست ( البته اگه چیپست خوبی باشه معمولا مینویسن ) اگه توی جزئیات هم نباشه ممکنه توی PDF Datasheet محصول، توی سایتشون زده باشن.

یه راه دیگه هم هست اینکه تصویر باز شده اون مودم رو از اینترنت بگیرین، چیپست ها دقیقا مارکشون روشون حک شده و براحتی قابل تشخیصن ( البته سخت گیر میان تصاویر باز شده و بورد مودم ها )

مثلا تصویر زیر معلومه که چیپست مورد نظر برودکام نیست و ترندچیپ هست - تصویر بورد مودم TP-LINK DSL-8951ND REV.4 هست

و در این تصویر معلومه که چیپست برودکام هست( بعضی جاها مخففش هم مینویسن توی متن BCOM ) -تصویر مودم DSL-2650u هست

ممنونم دوستان
اگر میشه تو تاپیک چیپست های برودکام با هم بحث کنیم عالی میشه
معرفی مودم هایی با چیپست برودکام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Armin.Computer
28-07-2016, 02:06
سلام
یه چیز عجیب
آقا من زنگ زدم به آسیاتک
گفتم فاصله رو اندازه بگیرید
گفت فاصله شما 1200 متره
در صورتی که من فاصلم با گوگل مپس به صورت خیابون و با ماشین 3.4 کیلومتره و به صورت خط مستقیم 2 کیلومتره
چه جوریه این؟
عجیب نیست؟
من قبلا مشکلم در رابطه با دوری از مرکز مخابراتی رو در همین تاپیک مطرح کردم
قبلا پشتیبان ها به من گفتن 1.2 کیلومتر
بعد نمی دونم چی بود گفتن اشتباه کردیم و استاندارد رو اشتباه گفتیم و فاصله شما خیلی بیشتره
ولی الان دوباره زنگ زدم میگن 1200 متر
چند بار تاکید کردم که ببین به متره یا مایل یا هرچی
بازم میگه درسته و به متره
دوستان کسی نظری نداره؟

amirpcp30
28-07-2016, 13:16
سلام دوستان
snr من قبل 26 بود روی های وب بودم با سرعت 8 و مشکلی نبود اما زمانی که اومدم شاتل snr شده 12 تا 18 که سرعت هم چون 16 هست اگه با حداکثر سرعت دانلود کنم 3-4 دقیقه یکبار قطع و وصل میشه
مودم هم 8970 سه انتن هست اما جالب اینه که مودم 8901 برای تست متصل کردم دیدم با این مودم قطع و وصل نمیشه
به نظرتون مشکل از کجاست؟
شات از 8970
شات از 8901
با سپاس :n40:

محمد7966
28-07-2016, 13:30
سلام دوستان
snr من قبل 26 بود روی های وب بودم با سرعت 8 و مشکلی نبود اما زمانی که اومدم شاتل snr شده 12 تا 18 که سرعت هم چون 16 هست اگه با حداکثر سرعت دانلود کنم 3-4 دقیقه یکبار قطع و وصل میشه
مودم هم 8970 سه انتن هست اما جالب اینه که مودم 8901 برای تست متصل کردم دیدم با این مودم قطع و وصل نمیشه
به نظرتون مشکل از کجاست؟
شات از 8970
شات از 8901

سلام

مودمتون 8970 قاطی داره

ریت خط رو زده 16 مگ اونوقت ماکزیمم ریت رو زده 15 مگ،از کی تا حالا 15 بزرگتر از 16 شده:n08:

اما مودلاسیون رو بزنید روی g.dmt پهنا کم بشه

شاید اگر پهنا کم باشه قطع و وصل نشه

amirpcp30
28-07-2016, 13:36
سلام

مودمتون 8970 قاطی داره

ریت خط رو زده 16 مگ اونوقت ماکزیمم ریت رو زده 15 مگ،از کی تا حالا 15 بزرگتر از 16 شده:n08:

اما مودلاسیون رو بزنید روی g.dmt پهنا کم بشه

شاید اگر پهنا کم باشه قطع و وصل نشه
ممنون از توجهتون
ریت خط خب همون چیزی هست که برام بستن اما حداکثرش رو فک میکنم از روی میزارن نویز بدست اورده
اره اگه سرعت رو در idm هم کم کنم قطعی میاد پایین اما برام این جالبه چطور 8901 مشکلی نداره و حداکثر سرعت رو بدون قطع و وصل شدن دریافت میکنه اما 8970 که چند برابر 8901 قیمت داره به این شکل هست

amirpcp30
29-07-2016, 10:31
ممنون از توجهتون
ریت خط خب همون چیزی هست که برام بستن اما حداکثرش رو فک میکنم از روی میزارن نویز بدست اورده
اره اگه سرعت رو در idm هم کم کنم قطعی میاد پایین اما برام این جالبه چطور 8901 مشکلی نداره و حداکثر سرعت رو بدون قطع و وصل شدن دریافت میکنه اما 8970 که چند برابر 8901 قیمت داره به این شکل هست
سلام
دوستان کسی در این مورد نظری نداره؟
:n40:

farshad0123
29-07-2016, 12:08
ممنون از توجهتون

8970 چیپستش کوالکام هست متاسفانه مودم های tp link شانسی هستن و قطع و وصلی و هنگ و مشکلات سخت افزاریشون زیاده اول فریمور مودم رو اپدیت کنید اگر درست نشد بفرستید برا گارانتی

amirpcp30
29-07-2016, 16:55
8970 چیپستش کوالکام هست متاسفانه مودم های tp link شانسی هستن و قطع و وصلی و هنگ و مشکلات سخت افزاریشون زیاده اول فریمور مودم رو اپدیت کنید اگر درست نشد بفرستید برا گارانتی
سلام دوست عزیز
ممنون از توجهتون
8970 دو انتن broadcom هست و مدل سه انتن ralink که از بنده سه انتنه هست
مودم اپدیته
g.dmt مشکلی ندارم و سرعت پایین تر هست حدود 1300 دانلود میکنم اما روی adsl2+ که سرعت 1800 هست 3-4 دقیقه یکبار قطع میشه اما 8901 این مشکل رو نداشت
متاسفانه گارانتی نداره
در مورد این مودم همه میگفتن که کیفیت ساخت خوبی داره اما این مقایسه خیلی برام جالب بوده
اینکه گفتید شانسی هست یعنی اگه 8970 دیگه ای در همین ورژن باشه احتمال درست بودنش زیاده؟

farshad0123
29-07-2016, 18:08
سلام دوست عزیز
ممنون از توجهتون
8970 دو انتن broadcom هست و مدل سه انتن ralink که از بنده سه انتنه هست
مودم اپدیته
g.dmt مشکلی ندارم و سرعت پایین تر هست حدود 1300 دانلود میکنم اما روی adsl2+ که سرعت 1800 هست 3-4 دقیقه یکبار قطع میشه اما 8901 این مشکل رو نداشت
متاسفانه گارانتی نداره
در مورد این مودم همه میگفتن که کیفیت ساخت خوبی داره اما این مقایسه خیلی برام جالب بوده
اینکه گفتید شانسی هست یعنی اگه 8970 دیگه ای در همین ورژن باشه احتمال درست بودنش زیاده؟

سلام
عجیبه!من خونده بودم 8970 چیپستش کوالکامه ولی الان رفتم چک کردم حق با شماست برودکمه
در مورد مشکل هم بله همینطوره بعضیا خوب در میان و بعضیا از همون اول مشکل دارن و بعضیا هم بعد از گذشت چند روز مشکل پیدا میکنن نه تنها این مدل از tp link بلکه تا اونجا که من دیدم تمام مدل هاش ممکنه مشکل سخت افزاری داشته باشن یا بعد از چند روز مشکل پیدا کنن مشکلاتی از قبیل قطعی دیتا و هنگ کردن و مشکلات فریمور زیاد بوده
فامیل خودمون 8951 ورژن 5 داره هر 2-3 دقیقه ای 1بار قطع میکنه بدون اینکه لینک بپره و بعد از چند ثانیه دوباره وصل میکنه در اصل برای چند ثانیه هنگ میکنه حتی وارد تنظیمات مودم هم نمیشه و بعد از چند ثانیه درست میشه
در صورت تمایل به بحث در مورد مودم میتونید به لینک زیر مراجعه کنید

amirpcp30
29-07-2016, 18:19
سلام
عجیبه!من خونده بودم 8970 چیپستش کوالکامه ولی الان رفتم چک کردم حق با شماست برودکمه
در مورد مشکل هم بله همینطوره بعضیا خوب در میان و بعضیا از همون اول مشکل دارن و بعضیا هم بعد از گذشت چند روز مشکل پیدا میکنن نه تنها این مدل از tp link بلکه تا اونجا که من دیدم تمام مدل هاش ممکنه مشکل سخت افزاری داشته باشن یا بعد از چند روز مشکل پیدا کنن مشکلاتی از قبیل قطعی دیتا و هنگ کردن و مشکلات فریمور زیاد بوده
فامیل خودمون 8951 ورژن 5 داره هر 2-3 دقیقه ای 1بار قطع میکنه بدون اینکه لینک بپره و بعد از چند ثانیه دوباره وصل میکنه در اصل برای چند ثانیه هنگ میکنه حتی وارد تنظیمات مودم هم نمیشه و بعد از چند ثانیه درست میشه
در صورت تمایل به بحث در مورد مودم میتونید به لینک زیر مراجعه کنید
ممنون از شما
این مشکلاتی که فرمودید از چه قسمتی از مودم ناشی میشه؟گارانتی قبول میکنه؟
snr قانون مشخصی نداره؟ مثلا اگه روی 14 باشه سرعت دانلود فلان کیلوبایت... کمتر از اون مودم خراب باشه یا...

farshad0123
29-07-2016, 18:59
ممنون از شما
این مشکلاتی که فرمودید از چه قسمتی از مودم ناشی میشه؟گارانتی قبول میکنه؟
snr قانون مشخصی نداره؟ مثلا اگه روی 14 باشه سرعت دانلود فلان کیلوبایت... کمتر از اون مودم خراب باشه یا...

خواهش میکنم
گارانتی که بعضی از مشکلاتو قبول میکنه ولی مشکل مودم شما نمیدونم براشون قابل قبول هست یا نه چون اینطور که من برداشت کردم رو سرعت بالا مودمتون فشار بهش میاد و هنگ میکنه شما یا باید بگید سرعتتونو بیارن پایین که هنگ نکنه مثلا بزارن رو 12مگ یا بدید گارانتی که تعمیرش کنن

amirpcp30
29-07-2016, 19:46
خواهش میکنم
گارانتی که بعضی از مشکلاتو قبول میکنه ولی مشکل مودم شما نمیدونم براشون قابل قبول هست یا نه چون اینطور که من برداشت کردم رو سرعت بالا مودمتون فشار بهش میاد و هنگ میکنه شما یا باید بگید سرعتتونو بیارن پایین که هنگ نکنه مثلا بزارن رو 12مگ یا بدید گارانتی که تعمیرش کنن
هنگ نمیکنه از این نظر مشکلی نداره ، چون snr پایینه این مشکل هست یکی از دوستان هم 2730 داره snr پایینی داره و سرعت 16 مگ رو نمیتونه دریافت کنه (فقط نمیدونم snr چنده و مود مودمش روی چه چیزی تنظیم شده) ، فقط اینکه 8901 دقیقا با شرایط 8970 میتونه روی adsl2+ سرعت کامل رو بگیره سوالاتی رو برای من ایجاد کرده

farshad0123
29-07-2016, 20:06
هنگ نمیکنه از این نظر مشکلی نداره ، چون snr پایینه این مشکل هست یکی از دوستان هم 2730 داره snr پایینی داره و سرعت 16 مگ رو نمیتونه دریافت کنه (فقط نمیدونم snr چنده و مود مودمش روی چه چیزی تنظیم شده) ، فقط اینکه 8901 دقیقا با شرایط 8970 میتونه روی adsl2+ سرعت کامل رو بگیره سوالاتی رو برای من ایجاد کرده

ببینید خط تلفن دوستتون شاید تا 16 مگ بیشتر کشش نداشته باشه این درسته ولی خط تلفن شما تا 20 مگ کشش داره چون با مودم دیگه داره اینو نشون میده که خط شما تا 20 مگ کشش داره

محسن94
29-07-2016, 21:46
با سلام خدمت دوستان
من با دوتا مودم دی لینک 2750 و زایکسل نویز خط را اندازه گرفتم ولی عددها خیلی متفاوت هست. لطفاً یکی از دوستان توضیح بده ببینیم چجوری هست وضعیت. با تشکر
این مودم دی لینک:

این هم زایکسل:

farshad0123
29-07-2016, 21:58
با سلام خدمت دوستان
من با دوتا مودم دی لینک 2750 و زایکسل نویز خط را اندازه گرفتم ولی عددها خیلی متفاوت هست. لطفاً یکی از دوستان توضیح بده ببینیم چجوری هست وضعیت. با تشکر
این مودم دی لینک:

این هم زایکسل:

تفاوتی ندارن هر دو وضعیتشون یکسانه

محسن94
29-07-2016, 22:15
تفاوتی ندارن هر دو وضعیتشون یکسانه

چجوری تفاوتی ندارند عددها که خیلی باهم تفاوت دارند. حالا وضعیت چجوری!؟ خوبه!؟ بده!؟ تا چند مگ را جواب میده

farshad0123
29-07-2016, 22:24
چجوری تفاوتی ندارند عددها که خیلی باهم تفاوت دارند. حالا وضعیت چجوری!؟ خوبه!؟ بده!؟ تا چند مگ را جواب میده

دی لینک snr رو زده 12 و زایکسل زده 10 تفاوتی ندارن دان استریمتون هم روی 9587 خوبه دیگه بیشتر از 10240 نزارید اگه خواستید بهشون بگید 1مگ بالاتر ببرن دان استریم رو ولی الان هم خوبه بعدا اگه بارونی اومد یا یکم نویز خطتون رفت بالاتر پایدارتره همین مقدار دان استریم کافیه

enrique_m
03-08-2016, 15:08
سلام وضعیت خطم چطوره؟ خود شرکت زنگ میزنم میگه خیلی نویزت بالاست
Line Rate - Upstream (Kbps):

384

Line Rate - Downstream (Kbps):

4256

الان رو 4 مگ بسته شده؟ اگه 4 مگ باشهچه ریتی باید بهم بده؟ سرعت دانلود من رو 400 هست

محمد7966
03-08-2016, 15:15
سلام وضعیت خطم چطوره؟ خود شرکت زنگ میزنم میگه خیلی نویزت بالاست
Line Rate - Upstream (Kbps):

384

Line Rate - Downstream (Kbps):
4256

الان رو 4 مگ بسته شده؟ اگه 4 مگ باشهچه ریتی باید بهم بده؟ سرعت دانلود من رو 400 هست

اطلاعات ناقصه

نویز مهم یعنی snr
روی 4 مگ بسته شده نهایتش همون 500 کیلو باید بده بهتون

sina93
03-08-2016, 15:40
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوستان درمورد خطم کسی میتونه نظر بده که چجوریاس

محمد7966
03-08-2016, 15:56
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوستان درمورد خطم کسی میتونه نظر بده که چجوریاس

خطت خوبه

برو حالشو ببر

البته crc خیلی بالاست مشکلی باش داری؟

sina93
03-08-2016, 16:06
خطت خوبه

برو حالشو ببر

البته crc خیلی بالاست مشکلی باش داری؟

مشکل؟ چه مشکلی میتونه ایجاد کنه البته خیلی متغییره بعضی وقتا 3رقمی یا دورقمیم میشه

محمد7966
03-08-2016, 16:10
مشکل؟ چه مشکلی میتونه ایجاد کنه البته خیلی متغییره بعضی وقتا 3رقمی یا دورقمیم میشه

منظورم قطعی و وصلی دارید یا نه؟اگر ندارید که بی خیال

چون این crc هم اگر زیاد بشه ممکنه کیفیت اینترنت رو بیاره پایین ولی سرویستون خوبه روی 14 مگ بسته شده

sina93
03-08-2016, 16:30
منظورم قطعی و وصلی دارید یا نه؟اگر ندارید که بی خیال

چون این crc هم اگر زیاد بشه ممکنه کیفیت اینترنت رو بیاره پایین ولی سرویستون خوبه روی 14 مگ بسته شده

قطعو وصلی نمیشه ولی رو وایرلس سرعتش اکثرا کمو زیاد میشه.

Mehrdad092000
04-08-2016, 03:41
سلام
اقا من خطم قبلا نویز نداشت خیلی خوب بود
مودم الفکس بود نمیدونم چیشپ چی بود خلاصه یه هو نویز افتاد چند سریم گفتم درست کنن بد تر شد
قبلا روی 10 میگ بسته شده بود راحت
الان مودم جی نت هستش میخوام مودم بیرم اما احتمال میدم از چیز دیگه باشه
به نظرتون اول ورودی در تست کنم ؟اخه قبلا اوکی بود
میزارن سیم مستقیم بکشم از بیرون؟
بهترین روش چیه سیم مستقیم بیاد به Adsl?سیم تلفن جدا؟هر دو اپلینتر داشته باشه؟جدا؟
راهنمایی کنید ممنون

Mehrdad092000
04-08-2016, 03:51
راستی اهل فن مودم asus ac68u چطوره از احاظ نویز اینا؟

محمد7966
04-08-2016, 11:47
سلام
اقا من خطم قبلا نویز نداشت خیلی خوب بود
مودم الفکس بود نمیدونم چیشپ چی بود خلاصه یه هو نویز افتاد چند سریم گفتم درست کنن بد تر شد
قبلا روی 10 میگ بسته شده بود راحت
الان مودم جی نت هستش میخوام مودم بیرم اما احتمال میدم از چیز دیگه باشه
به نظرتون اول ورودی در تست کنم ؟اخه قبلا اوکی بود
میزارن سیم مستقیم بکشم از بیرون؟
بهترین روش چیه سیم مستقیم بیاد به Adsl?سیم تلفن جدا؟هر دو اپلینتر داشته باشه؟جدا؟
راهنمایی کنید ممنون

سلام

یه سیم مستقیم بکشید از جعبه مخابراتی تا مودم

یه مودم دیگه بیارید تست کنید شاید عیب از مودم باشه

اگر هم فکر میکنید کسی دست به جعبه مخابراتی نزده باشه و شما هم سیم کشی رو عوض نکرده باشید احتمال زیاد عیب از خود شرکت میتونه باشه

Mehrdad092000
05-08-2016, 05:37
سلام

یه سیم مستقیم بکشید از جعبه مخابراتی تا مودم

یه مودم دیگه بیارید تست کنید شاید عیب از مودم باشه

اگر هم فکر میکنید کسی دست به جعبه مخابراتی نزده باشه و شما هم سیم کشی رو عوض نکرده باشید احتمال زیاد عیب از خود شرکت میتونه باشه
سلام
من احتمال میدم بعد از بارندگی ها اینجوری شد-جعبه مخابراتم بازه درش
میزارن یه سیم دیگه مستقیم بکشم ؟بعدش دستگاهی هستش که قبل از سیمکشی تست کنم؟
سیم میکشیم توی راهش اسپلینتر به گوشی بزنم یا مودم؟
توی مخابرات بگم مشکل از چیه؟قطعش اسمی چیزی داره؟
مرسی مودم یه 2740تست کردم اونم اینجوری بود قبلا البته میخوام یه ایسوس بگیرم

محمد7966
05-08-2016, 12:04
سلام
من احتمال میدم بعد از بارندگی ها اینجوری شد-جعبه مخابراتم بازه درش
میزارن یه سیم دیگه مستقیم بکشم ؟بعدش دستگاهی هستش که قبل از سیمکشی تست کنم؟
سیم میکشیم توی راهش اسپلینتر به گوشی بزنم یا مودم؟
توی مخابرات بگم مشکل از چیه؟قطعش اسمی چیزی داره؟
مرسی مودم یه 2740تست کردم اونم اینجوری بود قبلا البته میخوام یه ایسوس بگیرم

پس ولش کنید احتمال زیاد عیب از خود شرکت

البته شرکتا برای اینکه تقصیر از دوش خودشون بردارن و به دوش مشتریا بندازن میگن سیم کشی خونه مشکل داره،باید برید از سرجعبه تست کنید

شما هم میتونید از سرجعبه تست کنید

اگر بوقنتون مشکل داشته باشه مثلا خش خش داشته باشه یا اصلا بوق نمیزنه زنگ بزنید 20117 تا بیان جعبه رو درست کنند براتون وگرنه مجبور میشید زنگ بزنید به نماینده شرکت بگید براتون درستش کنه و یه پولی هم باید پرداخت کنید بهش

به نظر ممن اول باید مشکل بازبودن جعبه رو حل کنید تا مطمئن بشید عیب از جعبه است یا شرکت یا مودم که من بعید میدونم عیب از مودم باشه

maniya12
05-08-2016, 20:47
سلام برای داشتن سرعت 16 مگ و پایینترین پینگ من باید کدوم نوع سیم رو بخرم ؟؟
متری چنده؟

maniya12
05-08-2016, 21:06
متری چنده؟

karwan125
06-08-2016, 11:10
متری چنده؟

سیم کشی مستقیم از جعبه مخابرات به مودم و استفاده از سیم های فویل دار 2 زوج

MOHAMMAD2010
06-08-2016, 13:23
سلام دوستان امروز نت من از شرکت جدید وصل شد
فکر کنم رو 6 مگ خط رو بستن ( شرکت قبلی رو 4 مگ بود )
الان SNR خیلی داغونه
البته مودم چیپ برودکام هست و لینک نمیپره
ولی با این وجود به نظرتون زنگ بزنم بگم رو هم 4 مگ بزارن ؟ اخه SNR 5 خیلی ناجوره !

Le0nard0
06-08-2016, 13:27
الان SNR خیلی داغونه
ولی با این وجود به نظرتون زنگ بزنم بگم رو هم 4 مگ بزارن ؟ اخه SNR 5 خیلی ناجوره !

اگه پرش لینک نداری چرا بگی کم کنن

MOHAMMAD2010
06-08-2016, 13:30
اگه پرش لینک نداری چرا بگی کم کنن

این SNR داغون تاثیری رو سرعت نمیزاره ؟

محمد7966
06-08-2016, 13:32
الان SNR خیلی داغونه

من یه بار به پارس گفتم خطم رو روی 16 مگ ببندن،بیشتر روزا لینک ثابت بود و پرش لینک نداشتم

ولی هر از گاهی لینک میپرید آخرش هم بهشون گفتم ببندید روی همون 9مگ

به نظرم چندروزی یا چند هفته باش سر کنید اگر دیدید نمیپره نیازی نیست.بعضی از مودم ها با snr 5 هم میسازن

Le0nard0
06-08-2016, 13:33
این SNR داغون تاثیری رو سرعت نمیزاره ؟

روی سرعت تاثیر نمیذاره ولی ممکنه پکت لاست داشته باشی اگه از اینم کمتر شه 6 خوبه مشکلی نیست . سرعتت کمه ؟

MOHAMMAD2010
06-08-2016, 13:38
روی سرعت تاثیر نمیذاره ولی ممکنه پکت لاست داشته باشی اگه از اینم کمتر شه 6 خوبه مشکلی نیست . سرعتت کمه ؟

پکت لاست که نه ولی احساس کردم اولش که SNR روی 7-8 بود سرعت تک کانکشنم خیلی بهتر بود ولی وقتی اومد زیر 6 خراب شد ! ( شاید توهم زدم :n02: نمیدونم )

rahman0158
08-08-2016, 14:37
سلام خواستم دوستان راهنمایی کنید آیا خط بنده تا 16 مگ کشش داره و وضعیت خط چطوره?

محمد7966
08-08-2016, 15:59
سلام خواستم دوستان راهنمایی کنید آیا خط بنده تا 16 مگ کشش داره و وضعیت خط چطوره?

سلام طبق تخمین مودم
تا 26 مگ هم میکشه ولی به این اعتباری نیست چون خیلی تغییر میکنه و نوسان داره

شما به خود شرکت بگو برات ببنده بعد ببینید لینک میپره یا همیشه ثابت میمونه،snr رو همیشه چک کنید

اگر دیدید لینک میپره و snr هم پایینه در حد 6 بهشون زنگ بزنید و بگید روی همون 8 مگ ببندن

Mehrdad092000
09-08-2016, 04:01
پس ولش کنید احتمال زیاد عیب از خود شرکت

البته شرکتا برای اینکه تقصیر از دوش خودشون بردارن و به دوش مشتریا بندازن میگن سیم کشی خونه مشکل داره،باید برید از سرجعبه تست کنید

شما هم میتونید از سرجعبه تست کنید

اگر بوقنتون مشکل داشته باشه مثلا خش خش داشته باشه یا اصلا بوق نمیزنه زنگ بزنید 20117 تا بیان جعبه رو درست کنند براتون وگرنه مجبور میشید زنگ بزنید به نماینده شرکت بگید براتون درستش کنه و یه پولی هم باید پرداخت کنید بهش

به نظر ممن اول باید مشکل بازبودن جعبه رو حل کنید تا مطمئن بشید عیب از جعبه است یا شرکت یا مودم که من بعید میدونم عیب از مودم باشه
ممنون
منم میگم عیب از شرکته
اسم اون چیزی که توی مخابرات هست روی خط من چی هستش؟ برم مستقمی اونجا

محمد7966
09-08-2016, 04:12
ممنون
منم میگم عیب از شرکته
اسم اون چیزی که توی مخابرات هست روی خط من چی هستش؟ برم مستقمی اونجا

نمیدونم

پورت مخابراتی رو میگید یا چیز دیگه

راستش متوجه نشدم درباره چی حرف میزنید

من میگم اول مطمئن شید عیب از شرکته

الان این عیب از کی اتفاق افتاده براتون ،بعد از بارندگی یا قبل از بارندگی هم این مشکل بوده؟

Mehrdad092000
10-08-2016, 03:11
نمیدونم

پورت مخابراتی رو میگید یا چیز دیگه

راستش متوجه نشدم درباره چی حرف میزنید

من میگم اول مطمئن شید عیب از شرکته

الان این عیب از کی اتفاق افتاده براتون ،بعد از بارندگی یا قبل از بارندگی هم این مشکل بوده؟
قبلا اوکی بود یه و اینجوری شد شرکتم زنگیدم گاه پهناه کم میکنن گاه میبرن بالا برای نویز
میگم اسم اون قطعه که روی خط های که Adslدارن چیه؟ امکان داره بسوزه نیم سوز شه و ازین داستانا؟

محمد7966
10-08-2016, 03:23
قبلا اوکی بود یه و اینجوری شد شرکتم زنگیدم گاه پهناه کم میکنن گاه میبرن بالا برای نویز
میگم اسم اون قطعه که روی خط های که Adslدارن چیه؟ امکان داره بسوزه نیم سوز شه و ازین داستانا؟

اسم اونا رو نمیدونم ولی اگر خراب بشه باید خود شرکت بره ببینه ولی من بعید میدونم اونا بسوزن،تا حالا تجربه ای ندیدم از دوستان

شما نوسان Snr ندارید؟

من خیلی داشتم و مشکل هم از سمت شرکت بود ولی خب قبلش باید مطمئن شید سیم کشی خونه مشکلی نداشته باشه،جعبه تو کوچه هم باید مطمئن شید سالمه و خط تلفنتون دستکاری نشده باشه

اگر همه اینها رو تست کردید و دیدید سالمند مشکل از خود شرکته

من این نوسان snr رو با پارس آنلاین خیلی داشتم

hrkhl
10-08-2016, 10:44
منظور شما dslam و پورت توی اتاق ام دی اف مخابرات هست؟

Lamanta
10-08-2016, 18:11
سلام دوستان

من سرویس 10 مگ از آسیاتک رو دارم
من مشکل قطع و وصلی شدید داشتم که متوجه شدم از نوسان SNR هستش...
سر خط و جلوی خونه این مشکل نبود ، فهمیدم از سیم کشی داخلیه
از سر خط یه سیم کشیدم و مستقیم زدم به مودم ، یه مدت خوب بود ، الان هم نوسان SNR ندارم اما SNR روی 11 هست و بالاتر هم نمیره و Timeout و قطعی های کوتاه دارم....
متاسفانه هیچ گونه پیگیری رو آسیاتک رسیدگی نمیکنه و میگه مشکلی نداره در حالی که من مشکل دارم جدن !
راهنماییم کنید که چیکار میتونم بکنم ، ممنون :n16:

hrkhl
10-08-2016, 19:56
سلام دوستان

من سرویس 10 مگ از آسیاتک رو دارم
من مشکل قطع و وصلی شدید داشتم که متوجه شدم از نوسان SNR هستش...
سر خط و جلوی خونه این مشکل نبود ، فهمیدم از سیم کشی داخلیه
از سر خط یه سیم کشیدم و مستقیم زدم به مودم ، یه مدت خوب بود ، الان هم نوسان SNR ندارم اما SNR روی 11 هست و بالاتر هم نمیره و Timeout و قطعی های کوتاه دارم....
متاسفانه هیچ گونه پیگیری رو آسیاتک رسیدگی نمیکنه و میگه مشکلی نداره در حالی که من مشکل دارم جدن !
راهنماییم کنید که چیکار میتونم بکنم ، ممنون :n16:
عزیز مودم تندا 151 یا ۳۰۱ هر کدوم که می بینی برات بهتره بگیر‌و‌با نرم افزار dmt کیفیت خطو اوکی کن تا هم پهنای باند بیشتری‌بگیری هم قطعی و نوسان کم شه (این دو برودکامه چیپشون)

srx190d
10-08-2016, 20:01
تندا ١٥١
فورجي ساپورت نميكنه
مد نظر داشته باشين

hrkhl
10-08-2016, 20:03
تندا ١٥١
فورجي ساپورت نميكنه
مد نظر داشته باشين

خوش تیپ اینجا برای adsl هست و کسی کاری به 4g نداره اگر کسی بخواد هزینه کنه میره یه مودم توپ میخره نه کسی (مثل خودم) که تو منطقه ای هست که 2g هم ساپورتش خوب نیست برم الکی‌هزینه کنم.ولی هر کی کار خودشو و نظر خودشو داره.

srx190d
10-08-2016, 20:11
تندا ١٥١
فورجي ساپورت نميكنه
مد نظر داشته باشين

301
هم ساپورت نميكنه

hrkhl
10-08-2016, 20:29
301
هم ساپورت نميكنه

مودم تندا دی 303 تری جی ساپورت می کنه ولی چیپش رو نمی دونم چیه

Lamanta
10-08-2016, 20:32
عزیز مودم تندا 151 یا ۳۰۱ هر کدوم که می بینی برات بهتره بگیر‌و‌با نرم افزار dmt کیفیت خطو اوکی کن تا هم پهنای باند بیشتری‌بگیری هم قطعی و نوسان کم شه (این دو برودکامه چیپشون)

شما مطمعنید که مشکل از مودمه و با تعویضش حل میشه ؟ الان 8901G دارم و این برودکام بودن چیپشون چه خصوصیتی محسوب میشه ؟

hrkhl
10-08-2016, 20:35
شما مطمعنید که مشکل از مودمه و با تعویضش حل میشه ؟ الان 8901G دارم و این برودکام بودن چیپشون چه خصوصیتی محسوب میشه ؟
سلام چیپ برودکام نسبت به نویز سخت گیر تر هست و تا حد امکان با اس ان آر پایین هم لینک نمیپره و شما می تونی با یه نرم افزار سخت گیری چیپ رو بیشتر کنی تا کیفیت خط بیشتر و پهنای باند کامل بگیرین

aminza
11-08-2016, 14:31
با سلام
من الان از پارس انلاين سرويس دارم.پهناي باند رو روي ٤ مگ ست كردند اما snr margine روي ٦ و ٧ هست.قبل از پارس از يه شركت ديگه داشتم ،با اون شركت پهناي باند روي ٨ مگ بود و snr روي 27!!!!
سيم كشي هم هيچ اتفاقي براش نيوفتاده و تعداد تلفن هم همون تعداده.با اسپيليتر و بدون اسپيليتر شرايط يكسان است.
هرچي به پشتيباني صحبت مي كنم فقط چرت ميگن و مي خوان بپيچونن.من چطور مي تونم اين مشكل حل كنم؟يعني خود پارس انلاين نويز روي خط ميندازه؟

karwan125
11-08-2016, 15:18
با سلام
من الان از پارس انلاين سرويس دارم.پهناي باند رو روي ٤ مگ ست كردند اما snr margine روي ٦ و ٧ هست.قبل از پارس از يه شركت ديگه داشتم ،با اون شركت پهناي باند روي ٨ مگ بود و snr روي 27!!!!
سيم كشي هم هيچ اتفاقي براش نيوفتاده و تعداد تلفن هم همون تعداده.با اسپيليتر و بدون اسپيليتر شرايط يكسان است.
هرچي به پشتيباني صحبت مي كنم فقط چرت ميگن و مي خوان بپيچونن.من چطور مي تونم اين مشكل حل كنم؟يعني خود پارس انلاين نويز روي خط ميندازه؟

به پشتیبانی بگید که اینترنت شما رو روی چه حالتی ست کردن ؟

1- ADSL 2 PLUS

2- ADSL 2

اگر روی حالت ADSL 2 بود ، بگید که روی حالت ADSL 2 PLUS بذارن که الان بهترین حالت هست. اگر با این مورد مشکل تون بر طرف نشد درخواست رانژه مجدد خط بدید که در مرکز مخابراتی پورت تون رو برسی و در صورت نیاز تعویض میکنن.

maniya12
11-08-2016, 16:41
سلام دوستان مودم من zyxel p-650hw-t1 v3 هستش هرجا گشتم آخرین ورژن آپدیت کردنش رو پیدا نکردم لطفا اگه کسی داره برام بزاره تو سایت زاکسلم نبود
متشکر

محمد7966
12-08-2016, 22:09
دوستان یه سوال:مودم های وایرلس هم توشون SNR و این اطلاعات رو میزنه یا نه؟

namgo
12-08-2016, 22:39
سلام این مودم رو چند مگ بسته هست و خطش به چه صورته ..خوبه..یا بد ..یا ضعیف ...تا چند مگ میکشه

محمد7966
12-08-2016, 22:48
سلام این مودم رو چند مگ بسته هست و خطش به چه صورته ..خوبه..یا بد ..یا ضعیف ...تا چند مگ میکشه

سلام

روی 8 مگ بسته شده

همین خوبه،البته طبق تخمین تا 12 مگ هم میکشه

با توجه به فاصله و میرایی خط باید تا 16 مگ هم بکشه ولی نویز داره خطتون،به خاطر همین اجازه نمیده بیشتر از 12 مگ بکشه

با همین 8 مگ سر کنید،همین 8 مگ هم خوبه

mohammad shandi
13-08-2016, 11:05
دوستان كدوم نسخه از نرم افزار dmt روي dilink 2730U C1 با چيپ برادكام جواب ميده يا اصلن با اين مودم كار ميكنه؟

مشخصات مودم :

hrkhl
13-08-2016, 12:32
دوستان كدوم نسخه از نرم افزار dmt روي dilink 2730U C1 با چيپ برادكام جواب ميده يا اصلن با اين مودم كار ميكنه؟

مشخصات مودم :

من نسخه ۸ رو روی 2790 تست کردم جواب داده

amirbarca
13-08-2016, 16:42
دوستان الان مودم adsl خوب دو آنتن با گیرندگی بالای وای فای تا 80 تومن چی هست؟تی پی لینک 8961nd یا 8961n چطوره؟مودم تندا خوبه یا این؟

hrkhl
13-08-2016, 16:46
دوستان الان مودم adsl خوب دو آنتن با گیرندگی بالای وای فای تا 80 تومن چی هست؟تی پی لینک 8961nd یا 8961n چطوره؟مودم تندا خوبه یا این؟
تندا d301

farshad0123
13-08-2016, 17:06

مشخصات مودم :

اره جواب میده

mohammad shandi
14-08-2016, 06:45
اره جواب میده
دقيقا ميدونيد كدوم ورژن؟

Iloveu-ALL
14-08-2016, 20:44
لطفا کمک کنید من اینجا هم مطرح کردم
مشکل قطع شدن اینترنت وقتی ... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این چند تا عکس زمانی که وضعیت خرابه و قطع و وصلی زیاده!! (دلیلش هم روشن بودن چراغ همون اتاقی که سیم تلفن مودم بهش وصله)

چراغ نت میپره سیم رو از دم خونه تا بالا پشتمون درست کردم ... بعد یک مدت که دقت کردم دوباره خراب هست

farshad0123
15-08-2016, 04:05
دقيقا ميدونيد كدوم ورژن؟

این ورژن رو دانلود کنید

rahman0158
16-08-2016, 13:24
سلام امروز گفتم خطمو رو 16 ببندن وضعیت خطم چطوره قطع و وصلی ندارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

محمد7966
16-08-2016, 13:40
سلام امروز گفتم خطمو رو 16 ببندن وضعیت خطم چطوره قطع و وصلی ندارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خوبه روی 9.9 بد نیست

البته بستگی به مودم هم داره

ولی احتمال زیاد مودمتون بکشه با توجه به اینکه میگید قطع و وصلی ندارید

rahman0158
16-08-2016, 14:14
مودم از این قدیمی ها هستش shuttle w915 مودم خوبیه 6 ساله دارمش

alikhob18
16-08-2016, 18:50
E:\Capture.JPG

tohi2520
17-08-2016, 18:58

با توجه به اطلاعات کیفیت خططتون عالیه.
می‌تونم بپریم فاصله حدودیتون تا مرکز چقدره؟

rahman0158
17-08-2016, 19:22
سلام فکر کنم حدود 500 الی 600 متر دوست عزیز

mtm_m2008
17-08-2016, 22:22
سلام
دوستان يه سوال
اگر سرعت رو ١٠ مگ ببندن امكانش هست با ٦ مگ اپ بشه مودم من؟ يا اينكه مودم هم بايد ١٠ مگ بالا بياد!
احساس ميكنم رو ٦ مگ بستن الكي به من ميگن ١٠، در صورتي كه به گفته خودشون تا ١٦ مگابيت ميتونم استفاده كنم

hrkhl
17-08-2016, 22:40
سلام
دوستان يه سوال
اگر سرعت رو ١٠ مگ ببندن امكانش هست با ٦ مگ اپ بشه مودم من؟ يا اينكه مودم هم بايد ١٠ مگ بالا بياد!
احساس ميكنم رو ٦ مگ بستن الكي به من ميگن ١٠، در صورتي كه به گفته خودشون تا ١٦ مگابيت ميتونم استفاده كنم
عزیز نویزت بالاست سیگنالت پایبن فک کنم مودم برودکامه با dmt وصل شو کیفیت و بهتر کن بعد دوباره عکس بزار

mtm_m2008
17-08-2016, 22:52
عزیز نویزت بالاست سیگنالت پایبن فک کنم مودم برودکامه با dmt وصل شو کیفیت و بهتر کن بعد دوباره عکس بزار

نه متاسفانه امروز هر كاري كردم نشد ارور ميداد همش
Dlink 2740u
الان بايد چيكار كنم
سر خط و داخل ساختمون نويز يكيه و فرقي نداره
اگه واقعا ١٠ بستن چرا داره ٦ رو نشون ميده؟

hrkhl
17-08-2016, 23:01
نه متاسفانه امروز هر كاري كردم نشد ارور ميداد همش
Dlink 2740u
الان بايد چيكار كنم
سر خط و داخل ساختمون نويز يكيه و فرقي نداره
اگه واقعا ١٠ بستن چرا داره ٦ رو نشون ميده؟
اگر قبلا ارور نمیداده مودمو خاموش روشن و فایروال هم خاموش کن ببین جواب میده
اگر خط شما روی شش مگ بود باید عدد ۶۱۴۴
رو باید مشاهده می کردید نه این عدد رو

mtm_m2008
17-08-2016, 23:09
اگر قبلا ارور نمیداده مودمو خاموش روشن و فایروال هم خاموش کن ببین جواب میده
اگر خط شما روی شش مگ بود باید عدد ۶۱۴۴
رو باید مشاهده می کردید نه این عدد رو

تاحالا استفاده نكرده بودم امروز اولين بار بود امتحان كردم كه نشد
پس چرا ١٠ رو نشون نميده؟
چيزي كه به ذهنه خودم ميرسه اينه حالا شايدم اشتباهه نميدونم اما فكر ميكنم دارن با عدد هاي ٦ بازي ميكنن اگر واقعا ١٠ بسته باشن دو حالت داره يا با نويز زياد مودم نبايد اپ بشه و همش ريست كنه و اي پي نگيره يا اينكه خب بايد با ١٠ اپ بشه و اگه نويز بالا داره قطع و وصل بشه.
نميدونم فرضيه من درست هست يا نه؟
ممنون ميشم دوستان راهنمايي كنن

hrkhl
18-08-2016, 10:23
پس چرا ١٠ رو نشون نميده؟
چيزي كه به ذهنه خودم ميرسه اينه حالا شايدم اشتباهه نميدونم اما فكر ميكنم دارن با عدد هاي ٦ بازي ميكنن اگر واقعا ١٠ بسته باشن دو حالت داره يا با نويز زياد مودم نبايد اپ بشه و همش ريست كنه و اي پي نگيره يا اينكه خب بايد با ١٠ اپ بشه و اگه نويز بالا داره قطع و وصل بشه.
سلام متاسفانه اشتباه کردم و مودم برود کام نیست
چون نویز بالاست مودم بیشتر از این نمی تونه بکشه و اونا درست گفتن روی ده بستن ولی شما برای اینکه ببینی روی چند باشه مثلا اگر روی چهر ببندن باید خط روی 4096 باشه شما باید نویزو بر طرف کنید و از اونجایی که سر خط هم همینه باید به شرکت بگید پورتو ریست و یا تعویض کنن اگر رفع نشد باید با مامور مخابرات صحبت کنید تا سیم داخل جعبه تقسیم تا خونه رو عوض کنه

hrkhl
18-08-2016, 10:23
پس چرا ١٠ رو نشون نميده؟
چون نویز بالاست مودم بیشتر از این نمی تونه بکشه و اونا درست گفتن روی ده بستن ولی شما برای اینکه ببینی روی چند باشه مثلا اگر روی چهر ببندن باید خط روی 4096 باشه شما باید نویزو بر طرف کنید و از اونجایی که سر خط هم همینه باید به شرکت بگید پورتو ریست و یا تعویض کنن اگر رفع نشد باید با مامور مخابرات صحبت کنید تا سیم داخل جعبه تقسیم تا خونه رو عوض کنه.

mtm_m2008
18-08-2016, 10:49
چون نویز بالاست مودم بیشتر از این نمی تونه بکشه و اونا درست گفتن روی ده بستن ولی شما برای اینکه ببینی روی چند باشه مثلا اگر روی چهر ببندن باید خط روی 4096 باشه شما باید نویزو بر طرف کنید و از اونجایی که سر خط هم همینه باید به شرکت بگید پورتو ریست و یا تعویض کنن اگر رفع نشد باید با مامور مخابرات صحبت کنید تا سیم داخل جعبه تقسیم تا خونه رو عوض کنه.

تقریبا هر کاری میشد کردم ولی اینکه کابل از کوچه تا خونه رو عوض کنم نه، حالا دیگه نمیدونم درخواست بدم میان عوض میکنن نمیکنن؟!
مامور مخابرات هم اومد اما متاسفانه اونا فقط صدا رو چک میکنن و میگن نویز نداری همه چی اوکی هست از طرف ما خط هیج مشکلی نداره ، شرکت هم میگه تجهیزات من سالمه و مشکلی نداره
سرعت دانلود برای من مهم هست اما هر کاری میکنم 700 بیشتر نمیشه تازه اونم ثابت نیست و بین 500 تا 700 نوسان داره
195 شکایت کنم به نظرتون کاری پیش میبره؟

a66sh
20-08-2016, 15:37
دوستان الان بهترین و ارزون ترین مودم (ترجیحا بی سیم نباشه، چون روتر دارم و پول الکیه دوباره بدم ولی اگه بی سیم چیپست بهتری داره اشکال نداره) برای خط نویز دار چی هستش..؟!؟

maniya12
20-08-2016, 21:30
سلام دوستان من یه راهنمایی از شما میخوام کارم هم ضروریه
من برای داشتن بهترین کیفیت خط و بالابردن کشش خط تلفن از چه نوع جنس سیم و تهجیزاتی خریداری کنم؟!
لطفا قیمت هم بگین لطفا
متشکر

WhiteHat
21-08-2016, 08:10
deleted...

WhiteHat
21-08-2016, 08:17
من هم همین مودم رو دارم از وقتی که گرفتمش در مقایسه با مودم TP link و D-Link قبلی که داشتم با وجود اینکه نویز خطم خیلی زیاد هستش نسبت به دوتای قبلی کیفیت اینترنت افزایش چشم گیری داشته.
برای من هم یک مدت طول کشید تا بخش استاتوس مودم رو پیدا کنم چون کلآ با بقیه مودم ها فرق داره.

Maintenance رو بزن برو تو Diagnostic تو قسمت بالای مستطیل که خالیه DSL Line رو انتخاب کن و بعدش تو صفحه بعد زیر مستطیل 4 تا گزینه میاد که باید DSL line status رو کلیک کنی که وضعیت کامل خط رو تو مستطیل نشون میده. :n26:

ممنون !

آخرین فریمور DEL1202-T10B/B رو از کجا میتونم بگیرم؟ :n36:

maniya12
21-08-2016, 17:22
من برای داشتن بهترین کیفیت خط و بالابردن کشش خط تلفن از چه نوع جنس سیم و تهجیزاتی خریداری کنم؟!
لطفا قیمت هم بگین لطفا
متشکر
دوستان لطفا جواب منو بدین

Milad4171
21-08-2016, 17:30
لطفا قیمت هم بگین لطفا
متشکر
سلام.
تا پشت خانه کاری از شما بر نمیاد از باکس مخابرات داخل خانه تا خود خانه رو شما میتونید دستکاری کنید.
شاید خیلیا حرف منو قبول نداشته باشن ولی به نظر من اگه شما میخواید بهترین کیفیت رو از خطوط تلفنون داشته باشید میتونید از باکس مخابراتی تا خانه یک کابل جدید بکشید . و پیشنهاد من اینه که شما از کابل Cat5e استفاده کنید. البته در بهترین حالت خوبه که این کابل ها داخل لوله های خرطومی قرار بگیره که دچار ضربه یا آسیب دیدگی نشه ( یا حرارت مستقیم ) .
شما میتونید از هر دو رشته سیم برای انتقال خط استفاده کنید.
البته این نظر من هست ممکنه هر کسی نظری در این شرایط داشته باشه .

محمد7966
21-08-2016, 17:37
دوستان لطفا جواب منو بدین

دوست عزیز شما چند وقتیه تو تایپیکای مختلف سوالات مشابه ای میپرسید

و ظاهرا هم پینگ براتون مهمه

اگر بگید مشکل اصلیتون چی هست و اینکه برای حل مشکل تا چقدر میتونید هزینه کنید فکر کنم مشکلتون حل بشه

qw1212
21-08-2016, 17:50
سلام دوستان این خطم رو در 2 حالت G.dmt و ADSL2+ گذاشتم و مشخصاتشون رو گذاشتم
سرعت و همه چیز هردوشون یکیه ولی فکر کنم G.dmt بهتر باشه ؟

محمد7966
21-08-2016, 18:17

سلام

هیچ فرقی نداره

اون حالت g.dmr رو برای مواقعی باید انتخاب کرد که خطتون نویز داره و لینک دائما میپره

شما snrتون تو حالت adsl2+ خوبه و نیازی نیست مودم رو تو حالت g.dmt بذارید

4l1r3z4
21-08-2016, 18:23

از چه شرکتی اینترنت گرفتید؟

الان دیگه اکثر شرکتا خطوط رو تا 12 الی 16 مگ باز میذارن و خط شما هم با توجه به کیفیت خوبش ، باید بالاتر بسته بشه! ( الان رو 4مگ ست شده! )

ضمنا (G.Dmt (= G.992.1 تکنولوژی به مراتب قدیمی تری است و حداکثر تا 8مگ آپ میشه و خط شما که از کیفیت خوبی برخورداره ، باید رو همون ADSL2+ ست بشه و به شرکت مربوطه بگید که ریت خطو بالاتر ببرن!

qw1212
21-08-2016, 19:17
از چه شرکتی اینترنت گرفتید؟

الان دیگه اکثر شرکتا خطوط رو تا 12 الی 16 مگ باز میذارن و خط شما هم با توجه به کیفیت خوبش ، باید بالاتر بسته بشه! ( الان رو 4مگ ست شده! )

ضمنا (G.Dmt (= G.992.1 تکنولوژی به مراتب قدیمی تری است و حداکثر تا 8مگ آپ میشه و خط شما که از کیفیت خوبی برخورداره ، باید رو همون ADSL2+ ست بشه و به شرکت مربوطه بگید که ریت خطو بالاتر ببرن!

سلام از مخابرات . والا زنگ میزنم پشتیبانی میگن ما دسترسی نداریم بزاریم بالاتر !!

این بماند که بعضی از پشتیبانی هاشون باهاش صحبت میکنی میگی snr و نویز خط ما خوبه پهنای باند رو بزار بالاتر
اصلا نمیدونن داری چی میگی :n09: یه سری دری وری تحویل آدم میدن آخرش میگی باشه تو راست میگی خدافظ :n09:

maniya12
21-08-2016, 20:04
سلام.
تا پشت خانه کاری از شما بر نمیاد از باکس مخابرات داخل خانه تا خود خانه رو شما میتونید دستکاری کنید.
شاید خیلیا حرف منو قبول نداشته باشن ولی به نظر من اگه شما میخواید بهترین کیفیت رو از خطوط تلفنون داشته باشید میتونید از باکس مخابراتی تا خانه یک کابل جدید بکشید . و پیشنهاد من اینه که شما از کابل Cat5e استفاده کنید. البته در بهترین حالت خوبه که این کابل ها داخل لوله های خرطومی قرار بگیره که دچار ضربه یا آسیب دیدگی نشه ( یا حرارت مستقیم ) .
شما میتونید از هر دو رشته سیم برای انتقال خط استفاده کنید.
البته این نظر من هست ممکنه هر کسی نظری در این شرایط داشته باشه .
متری چنده cat5e ؟؟ این سیم سوکت میخوره برای وصل شدن به اپیلیتر؟
من میخوام عدد line attenution پایین داشته باشم

محمد7966
21-08-2016, 20:09
متری چنده cat5e ؟؟ این سیم سوکت میخوره برای وصل شدن به اپیلیتر؟
من میخوام عدد line attenution پایین داشته باشم

اونو نمیشه کاری کرد دست شما نیست

بهتره به فکر راه های دیگه باشید مثلا فیبر نوری

اون line attenution میرایی و تضیعف امواج رو نشون میده که اصلا دست شما نیست چون 1-یک عاملش فاصله شما از مرکز مخابراتی است

2-یک عاملش تکنولوژی است که تو ایرات adsl است

3-یک عامل دیگه اش جنس سیم است که مسی است

4-یک عامل دیگه اش قطر سیم مسی است

همه این 4 مورد اصلا دست شما نیست و مخابرات نمیاد برای شما سیم با کیفیت بزنه

بهتره به فکر راه های دیگه باشید مثلا فیبر نوری یا وایرلس که پولش هم بیشتر

maniya12
21-08-2016, 20:09
دوست عزیز شما چند وقتیه تو تایپیکای مختلف سوالات مشابه ای میپرسید

و ظاهرا هم پینگ براتون مهمه

اگر بگید مشکل اصلیتون چی هست و اینکه برای حل مشکل تا چقدر میتونید هزینه کنید فکر کنم مشکلتون حل بشه
خیلی متشکر از جوابتون من میخوام خطم رو به ایده آلترین حالت برسونم که هم snr marginam بالا باشه و من میخوام عدد line attenution پایین داشته باشم
فاصلم تا مرکز مخابراتی کمتر از 400 متره و دوستم که همسایمونه line attenution دانلود 23 و line attenution آپلود 15 هستش و خطش براحتی 16 مگ رو میکشه ولی ماله من فکر کنم 12 مگ بکشه
اینم اطلاعات خط:

DSL
Up
576 kbps / 637 kbps

LAN
Up
100M/Full Duplex

WLAN
Active
54M

SNR margin Upstream :
22 db

19 db

SNR margin Downstream :
39 db

30 db

لطفا راهنماییم کنید

محمد7966
21-08-2016, 20:16
خیلی متشکر از جوابتون من میخوام خطم رو به ایده آلترین حالت برسونم که هم snr marginam بالا باشه و من میخوام عدد line attenution پایین داشته باشم
فاصلم تا مرکز مخابراتی کمتر از 400 متره و دوستم که همسایمونه line attenution دانلود 23 و line attenution آپلود 15 هستش و خطش براحتی 16 مگ رو میکشه ولی ماله من فکر کنم 12 مگ بکشه
اینم اطلاعات خط:

DSL
Up
576 kbps / 637 kbps

LAN
Up
100M/Full Duplex

WLAN
Active
54M

SNR margin Upstream :
22 db

19 db

SNR margin Downstream :
39 db

30 db

لطفا راهنماییم کنید

خب دوست شما میراییش یا همون attenution بهتره

اون 23 شما 30

شما خوشبینانه نگاه کنیم تا 15 مگ شاید بکشه

ولی سوالم اینه که خط شما روی چند مگ بسته شده؟این اطلاعات درستی نزده انگار خط روی 637 بسته شده:n13:

با مودم های دیگه خیلی شباهت نداره

شما با سرعت چند دانلود میکنی ماکزیمم؟

maniya12
21-08-2016, 20:28

اون 23 شما 30

ولی سوالم اینه که خط شما روی چند مگ بسته شده؟این اطلاعات درستی نزده انگار خط روی 637 بسته شده:n13:

خط من دانلود استریم روی 576 هستش سرعت دانلودم 65 هستش آرت1 شاتل

- - - Updated - - -

اون 23 شما 30

مودم من زاکسله

محمد7966
21-08-2016, 20:35

- - - Updated - - -

مودم من زاکسله

خب مشکلتون فقط اینه خط شما تا 16 مگ بکشه همین؟

اینو نمیشه کاری کرد چون وابسته به میرایی یا همون attenution هست که گفتم از دست شما کاری برنمیاد

حالا چه فرقی میکنه دوست شما خطش تا 16 مگ بکشه ولی شما تا 12 مگ بکشه

چه اهمیتی داره؟

maniya12
21-08-2016, 20:56
خب مشکلتون فقط اینه خط شما تا 16 مگ بکشه همین؟

اینو نمیشه کاری کرد چون وابسته به میرایی یا همون attenution هست که گفتم از دست شما کاری برنمیاد

حالا چه فرقی میکنه دوست شما خطش تا 16 مگ بکشه ولی شما تا 12 مگ بکشه

چه اهمیتی داره؟
شما بدتون میاد خطتون کیفیتش بالا باشه!
دلیل تفاوت داشتن attenution من با همسایمون چی میتونه باشه چون فاصله دوتامون یکیه تا مرکز مخابراتی؟
آیا خریدن یک سیم با کیفیت عدد attenution رو پایین میاره؟
من چه مدل سیمی بخرم برای داشن بهترین کیفیت؟متری چنده؟

4l1r3z4
21-08-2016, 21:05
سلام از مخابرات . والا زنگ میزنم پشتیبانی میگن ما دسترسی نداریم بزاریم بالاتر !!

متاسفانه مخابرات خطوط رو بالاتر نمی بنده! اگه سرعت بالاتر میخوای ، بر حسب نیاز می تونی از 3شرکت شاتل یا صبانت یا پارس آنلاین نت بگیری.

این بماند که بعضی از پشتیبانی هاشون باهاش صحبت میکنی میگی snr و نویز خط ما خوبه پهنای باند رو بزار بالاتر
اصلا نمیدونن داری چی میگی :n09: یه سری دری وری تحویل آدم میدن آخرش میگی باشه تو راست میگی خدافظ :n09:

اسکلی پشتیبانی فقط مختص مخابرات نیست و تقریبا تمام شرکتا تو بخش پشتیبانیشون یه مشت امل جمعن! : ))

محمد7966
21-08-2016, 21:13
شما بدتون میاد خطتون کیفیتش بالا باشه!
دلیل تفاوت داشتن attenution من با همسایمون چی میتونه باشه چون فاصله دوتامون یکیه تا مرکز مخابراتی؟
آیا خریدن یک سیم با کیفیت عدد attenution رو پایین میاره؟
من چه مدل سیمی بخرم برای داشن بهترین کیفیت؟متری چنده؟

دوست عزیز مهم اینه که خط من روی چند مگ بسته شده باشه و گرنه خط من هم تا 16 مگ میکشه ولی روی 6 مگ بسته شده(این برای کسانی که دانلود براشون مهمه)

حالا بحث پینگ پیش پیاد که ظاهرا برای کسانی که اهل گیم باشن پینگ مهمه و گرنه برای منی که اهل بازی آنلاین نیستم هم باز اهمیت چندانی نداره

این دو مورد یعنی دانلود و پینگ مهمه و گرنه اینکه خط من تا 25 مگ کشش داشته باشه خط دوستم تا 16 مگ تفاوتی نداره چون شرکتا تا 16 مگ بیشتر نمیبندن

شما باید به شرکت بگید خطمو بالاتر ببندید مثلا تا 8 مگ و گرنه مهم نیست خط تا چند مگ کشش داشته باشه

شما قبلش باید مودم دم در تست کنید ببینید میرایی شما عددش روی 30 هست یا نه؟اگر روی 30 بود هیچکاری نمیتونید بکنید چون این کابلا زیرزمین بسته شده و مخابرات نمیاد برای یک نفر کابل رو عوض کنه

اگر کمتر از 30 بود یعنی مثلا 20 بود اینبار میشه گفت مشکل از سمت خط تلفنتونه

maniya12
21-08-2016, 21:22
دوست عزیز مهم اینه که خط من روی چند مگ بسته شده باشه و گرنه خط من هم تا 16 مگ میکشه ولی روی 6 مگ بسته شده(این برای کسانی که دانلود براشون مهمه)

حالا بحث پینگ پیش پیاد که ظاهرا برای کسانی که اهل گیم باشن پینگ مهمه و گرنه برای منی که اهل بازی آنلاین نیستم هم باز اهمیت چندانی نداره

این دو مورد یعنی دانلود و پینگ مهمه و گرنه اینکه خط من تا 25 مگ کشش داشته باشه خط دوستم تا 16 مگ تفاوتی نداره چون شرکتا تا 16 مگ بیشتر نمیبندن

شما باید به شرکت بگید خطمو بالاتر ببندید مثلا تا 8 مگ و گرنه مهم نیست خط تا چند مگ کشش داشته باشه

شما قبلش باید مودم دم در تست کنید ببینید میرایی شما عددش روی 30 هست یا نه؟اگر روی 30 بود هیچکاری نمیتونید بکنید چون این کابلا زیرزمین بسته شده و مخابرات نمیاد برای یک نفر کابل رو عوض کنه

اگر کمتر از 30 بود یعنی مثلا 20 بود اینبار میشه گفت مشکل از سمت خط تلفنتونه
اگه کمتر از 30 باشه باید چکار کنم؟

محمد7966
21-08-2016, 21:25
اگه کمتر از 30 باشه باید چکار کنم؟

اگر کمتر از 30 شد مثلا 20 برید کابلتون رو عوض کنید

فقط گفتم مثلا از 30 بپره روی 20

و گرنه از 30 بشه 28 به نظرم نمیصرفه کابل نو بخرید چون تاثیری نداره به اون صورت

حالا خوددانید

maniya12
21-08-2016, 21:31
اگر کمتر از 30 شد مثلا 20 برید کابلتون رو عوض کنید

فقط گفتم مثلا از 30 بپره روی 20

و گرنه از 30 بشه 28 به نظرم نمیصرفه کابل نو بخرید چون تاثیری نداره به اون صورت

حالا خوددانید
من چطور میتونم مودم رو ببرم سر خط اونجا که پریز برق نیست!!! راهی دیگه ای نیست برای تست سر خط؟!

محمد7966
21-08-2016, 21:38
من چطور میتونم مودم رو ببرم سر خط اونجا که پریز برق نیست!!! راهی دیگه ای نیست برای تست سر خط؟!

اینکار دنگ و فنگ داره و خود من هم انجامش ندادم

ولی کار سختی نیست،با 1 متر سیم تلفن میری دم حعبه و به اون ورودیای جعبه که خط تلفنتون هم بهش وصله ،سیم رو وصل میکنید و پریز خونه رو قرض بگیر اونجا وصل کن

یا برید یه پریز نو بخرید

ولی در آخر میگم کیفیت خط اصلا ارتباطی به attenution نداره،کیفیت خط رو بیشتر با snr میسنجن نه با attenution

hrkhl
21-08-2016, 22:03
سلام به همه سریع میرم سر اصل مطلب
من از شرکتی که اینترنت دارم خط تا چهار مگ آپ شده منتهی خط تا هیجده راحت میکشه منتهی پشتیبانی میگه
۱ به dslam دسترسی نداریم
۲ این پیش شماره اصلا نباید بتونه بیشتر از دو مگ بکشه شما چطور چهار داری
۳ به نمایندگی مراجعه کنید که نزدیک هست بابد به صورت دستی در مرکز مخابراتی انجام بشه
میره نمایندگی میگه با من صحبت نشده باید بگین با من تماس بگیرن
۶ باید تو منطقه تجهیزات نصب کنیم چون تجهیزات فعلی خیلی قدیمه
و در آخر میگن باید با فلانی مدیر فنی صحبت کنید متاسفانه تو این منطقه فقط این شرکت سرویس میده و من واقعا از کیفیت راضیم ولی خپب وقتی میشه بهترش کرد چرا که نه
حالا سوالم اینه که اینا درسته یا برای پیچوندن هست مگه اصلا ممکنه که یه شرکت نتونه به dslam دسترسی داشته باشه ؟
ببخشید طولانی شد.

karwan125
22-08-2016, 08:16
من از شرکتی که اینترنت دارم خط تا چهار مگ آپ شده منتهی خط تا هیجده راحت میکشه منتهی پشتیبانی میگه
۱ به dslam دسترسی نداریم
۳ به نمایندگی مراجعه کنید که نزدیک هست بابد به صورت دستی در مرکز مخابراتی انجام بشه
و در آخر میگن باید با فلانی مدیر فنی صحبت کنید متاسفانه تو این منطقه فقط این شرکت سرویس میده و من واقعا از کیفیت راضیم ولی خپب وقتی میشه بهترش کرد چرا که نه
حالا سوالم اینه که اینا درسته یا برای پیچوندن هست مگه اصلا ممکنه که یه شرکت نتونه به dslam دسترسی داشته باشه ؟
ببخشید طولانی شد.

این مورد رو میتونید توی سامانه 195 مطرح بکنید ، دیگه نیازی نیست شما به دنبال مدیر فنی ش باشید ، خودشون باهاتون تماس میگیرن ، اقدامات لازم رو اگر لازم باشه انجام میدن.

mtm_m2008
22-08-2016, 09:43
سلام
به برنامه dmt وصل میشم اما هیچی نمیاره کادر پایین سمت چپ هم not found میزنه، کسی نمیدونه مشکل چی میتونه باشه؟

rahman0158
22-08-2016, 09:47
سلام سرویس جدید شاتل خطم چطوره دوستان

محمد7966
22-08-2016, 10:10
سلام
به برنامه dmt وصل میشم اما هیچی نمیاره کادر پایین سمت چپ هم not found میزنه، کسی نمیدونه مشکل چی میتونه باشه؟

سلام

مودمتون چیپش برودکامه؟

سلام سرویس جدید شاتل خطم چطوره دوستان

خوبه مودم،روی 16 مگ بسته شده نویز هم نداره

maniya12
22-08-2016, 10:55
اینکار دنگ و فنگ داره و خود من هم انجامش ندادم

ولی کار سختی نیست،با 1 متر سیم تلفن میری دم حعبه و به اون ورودیای جعبه که خط تلفنتون هم بهش وصله ،سیم رو وصل میکنید و پریز خونه رو قرض بگیر اونجا وصل کن

یا برید یه پریز نو بخرید

ولی در آخر میگم کیفیت خط اصلا ارتباطی به attenution نداره،کیفیت خط رو بیشتر با snr میسنجن نه با attenution
سلام چرا با هر بار خاموش و روشن شدن مودم عدد attenution تغییر میکنه؟!
نکنه ما هر روز خونمون نسبت به مرکز مخابراتی عقب و جلو میشه:))))

محمد7966
22-08-2016, 11:11
سلام چرا با هر بار خاموش و روشن شدن مودم عدد attenution تغییر میکنه؟!
نکنه ما هر روز خونمون نسبت به مرکز مخابراتی عقب و جلو میشه:))))

سلام

این مشکل از شرکت میتونه باشه یا از مخابرات

من نوسان snr داشتم و هم نوسان میرایی یا همون attenuation
البته خیلی نوسان attenuation نداشتم
مشکل از سمت isp بود

ممکنه مشکل شما هم از سمت شرکت باشه

MOHAMMAD2010
22-08-2016, 11:12
سلام
دیشب یه اتفاق عجیب برای خطم افتاد کسی میدونه مشکل از چیه
اینترنتم یه دفعه قطع شد ، ولی چراغ dsl و اینترنت روشن بودن
خط من رو 4 مگ بسته شده SNR هم حدود 18 بود Attainable هم روی 6500
خلاصه هر چی صبر کردم وصل نشد
گفتم مودم رو یه خاموش روشن کنم
وقتی مودم رو خاموش روشن کردم خط رف روی 3800 ( یعنی از اون چیزی که بسته شده کمتر ) SNR هم رفت رو 10 و Attainable رو حدود 4000 ! ولی اینترنت وصل شد !
چند باز هم خاموش روشن کردم باز همین جوری مونده بود
حتی الان هم همون جوریه !
حالا میخواستم بدونم نظر شما مشکل از چی هست ؟ ( چون یه شب دیگه هم اینجوری شد ) امکان داره مشکل از تجهیزات مخابراتی باشه ؟ چون اینترنتم قبلش قطع بود
ممنون

محمد7966
22-08-2016, 11:17
سلام
دیشب یه اتفاق عجیب برای خطم افتاد کسی میدونه مشکل از چیه
اینترنتم یه دفعه قطع شد ، ولی چراغ dsl و اینترنت روشن بودن
خط من رو 4 مگ بسته شده SNR هم حدود 18 بود Attainable هم روی 6500
خلاصه هر چی صبر کردم وصل نشد
گفتم مودم رو یه خاموش روشن کنم
وقتی مودم رو خاموش روشن کردم خط رف روی 3800 ( یعنی از اون چیزی که بسته شده کمتر ) SNR هم رفت رو 10 و Attainable رو حدود 4000 ! ولی اینترنت وصل شد !
چند باز هم خاموش روشن کردم باز همین جوری مونده بود
حتی الان هم همون جوریه !
حالا میخواستم بدونم نظر شما مشکل از چی هست ؟ ( چون یه شب دیگه هم اینجوری شد ) امکان داره مشکل از تجهیزات مخابراتی باشه ؟ چون اینترنتم قبلش قطع بود
ممنون

سلام

احتمال زیاد مشکل از سمت شرکت میتونه باشه

این مشکلو من با پارس دارم

بقیه هم تو انجمن دیدم که مشکل این چنینی داشتند و مشکل از سمت شرکت بوده

به خاطر نوسان snr این مشکل بوجود میاد،ممکنه پهنا خط هم نوسان میکنه یا ممکنه نوسان نکنه ولی قطغ و وصلی صورت بگیره

MOHAMMAD2010
22-08-2016, 11:21
سلام

احتمال زیاد مشکل از سمت شرکت میتونه باشه

این مشکلو من با پارس دارم

بقیه هم تو انجمن دیدم که مشکل این چنینی داشتند و مشکل از سمت شرکت بوده

به خاطر نوسان snr این مشکل،نوسان کنه پهنا خط هم نوسان میکنه یا ممکنه نوسان نکنه ولی قطغ و وصلی صورت بگیره

اره اتفاقا تو تاپیک شاتل هم دیده بودم مثلا بعضیا گفته بودن خطشون از 15 اومده رو 10 !
من چون مودم چیپ برودکام هست قطعی ندارم فقط همون دیشب بود قطعی ، ولی خود خط اومده پایین !
دلیلش چی میتونه باشه !؟ اخه یه دفعه همین جور الکی کیفیت خط خراب بشه !؟

محمد7966
22-08-2016, 11:32
اره اتفاقا تو تاپیک شاتل هم دیده بودم مثلا بعضیا گفته بودن خطشون از 15 اومده رو 10 !
من چون مودم چیپ برودکام هست قطعی ندارم فقط همون دیشب بود قطعی ، ولی خود خط اومده پایین !
دلیلش چی میتونه باشه !؟ اخه یه دفعه همین جور الکی کیفیت خط خراب بشه !؟

به نظرم بیشتر از سمت تجهیزات میتونه باشه،یا زیر ساخت

من این مشکلو با پارس خیلی داشتم و پشتیبانهاشون هم کلا نمیدونن اصلا این مشکل برای چی هست . فقط حرفای تکراری تحویلت میدن

اگر این مشکل پیش اومد بهشون بگید برام پورت ریست کنید،

اگر درست نشد بگید مودم رو ببرید روی بهترین حالت یعتی Adsl2plus

من مشکلم اینطوری حل شد

MOHAMMAD2010
22-08-2016, 11:39
به نظرم بیشتر از سمت تجهیزات میتونه باشه،یا زیر ساخت

من این مشکلو با پارس خیلی داشتم و پشتیبانهاشون هم کلا نمیدونن اصلا این مشکل برای چی هست . فقط حرفای تکراری تحویلت میدن

اگر این مشکل پیش اومد بهشون بگید برام پورت ریست کنید،

اگر درست نشد بگید مودم رو ببرید روی بهترین حالت یعتی Adsl2plus

من مشکلم اینطوری حل شد

جالبه اپلود که همیشه رو 926 بود با snr 11 رفته رو 1024 با snr 12 !
اتفاقا من همیشه مودمم رو حالت g.dmt هست چون snr بیشتری این جوری دارم
AnnexL Enabled و AnnexM Enabled هم غیر فعال هستن ، فایده داره فعال کردنشون یا ربطی نداره ؟
اخه بیشتر به نظرم همون حرف اولت درسته و یه اختلال از سمت خودشون هست - حالا یا مرکز مخابراتی یا شرکت

محمد7966
22-08-2016, 11:50
جالبه اپلود که همیشه رو 926 بود با snr 11 رفته رو 1024 با snr 12 !
اتفاقا من همیشه مودمم رو حالت g.dmt هست چون snr بیشتری این جوری دارم
AnnexL Enabled و AnnexM Enabled هم غیر فعال هستن ، فایده داره فعال کردنشون یا ربطی نداره ؟
اخه بیشتر به نظرم همون حرف اولت درسته و یه اختلال از سمت خودشون هست - حالا یا مرکز مخابراتی یا شرکت

خب مودلاسیون رو بذارید روی adsl2plus

روی حالت g.dmt پهنا کم میشه و snr هم بیشتر میشه

منم مودلاسیون رو که عوض میکنم پهنای خطم از 9 مگ میپره روی 1.5 مگ و snr هم خیلی زیاد میشه

البته نوسان snr و نوسان پهنا ربطی به نوع مودلاسیون نداره،چون منم روی حالت g.dmt باشه چه روی حالت adsl2plus باز نوسان داشت که گفتم مشکل از سمت شرکت بود

الان هم snr نوسان داره برام ولی همینکه قطع و وصل نمیشه برام کافیه

MOHAMMAD2010
22-08-2016, 11:54
خب مودلاسیون رو بذارید روی adsl2plus

روی حالت g.dmt پهنا کم میشه و snr هم بیشتر میشه

منم مودلاسیون رو که عوض میکنم پهنای خطم از 9 مگ میپره روی 1.5 مگ و snr هم خیلی زیاد میشه

البته نوسان snr و نوسان پهنا ربطی به نوع مودلاسیون نداره،چون منم روی حالت g.dmt باشه چه روی حالت adsl2plus باز نوسان داشت که گفتم مشکل از سمت شرکت بود

الان هم snr نوسان داره برام ولی همینکه قطع و وصل نمیشه برام کافیه

نه الان رو adsl2+ که گذاشتم خط 3600 رفت رو 3400 !
من الان چند ساله فقط g.dmt میزارم مشکلی هم نبوده
حالا یه چیز دیگه ببین الان من مودم رو خاموش روشن کنم snr میره روی 10 Attainable هم میره روی حدود 4000
ولی وقتی چند دقیقه بگذره SNr میره بالا ! مثلا الان snr رفته روی 18 Attainable هم رفته رو 6500 !
حالا کافیه باز مودم رو خاموش روشن کنم snr میشه 10 Attainable هم میره پایین !
خیلی مشکل مسخره ای از دیشب به وجود اومده !
مودم که خراب نشده !؟

محمد7966
22-08-2016, 12:00
نه الان رو adsl2+ که گذاشتم خط 3600 رفت رو 3400 !
من الان چند ساله فقط g.dmt میزارم مشکلی هم نبوده
حالا یه چیز دیگه ببین الان من مودم رو خاموش روشن کنم snr میره روی 10 Attainable هم میره روی حدود 4000
ولی وقتی چند دقیقه بگذره SNr میره بالا ! مثلا الان snr رفته روی 18 Attainable هم رفته رو 6500 !
حالا کافیه باز مودم رو خاموش روشن کنم snr میشه 10 Attainable هم میره پایین !
خیلی مشکل مسخره ای از دیشب به وجود اومده !
مودم که خراب نشده !؟

بعید میدونم خرابی از مودم باشه

به نظر من بیشتر میتونه مشکل از سمت شرکت و تنظیمات شرکت باشه

چیزی که من تو این یک ساله با پارس زیاد تجربه کردم این مشکلو

hrkhl
22-08-2016, 17:01
۱ به dslam دسترسی نداریم
ببخشید طولانی شد.

ممنون از دوستمون که جواب دادند ولی اگر بقیه دوستان هم جواب سوالات منو بدهند ممنون میشم.

mtm_m2008
22-08-2016, 21:05
سلام

مودمتون چیپش برودکامه؟

سلام
نمیدوم والا asus n10 هست
کانکت میشه به برنامه اما اطلاعاتی نشون نمیده
یه چیزی برای من خیلی جابه
با مودم های مختلف میرایی و اس ان ار های مختلف دارم:n36:

محمد7966
22-08-2016, 21:21
سلام
نمیدوم والا asus n10 هست
کانکت میشه به برنامه اما اطلاعاتی نشون نمیده
یه چیزی برای من خیلی جابه
با مودم های مختلف میرایی و اس ان ار های مختلف دارم:n36:

اون برنامه فقط برای مودم هایی با چیپ برودکامه

منم که چیپ مودمم ریلتیک این برنامه اجرا نشد برام

اینکه با مودم های مختلف میرایی و اس ان آر مختلف باید ببینید اختلاف چقدر هست

اگر اختلاف در حد 1 یا 2 تا بود چیز زیاد مهمی نیست ،تاثیر زیادی نداره

mtm_m2008
22-08-2016, 22:04
اون برنامه فقط برای مودم هایی با چیپ برودکامه

منم که چیپ مودمم ریلتیک این برنامه اجرا نشد برام

اینکه با مودم های مختلف میرایی و اس ان آر مختلف باید ببینید اختلاف چقدر هست

اگر اختلاف در حد 1 یا 2 تا بود چیز زیاد مهمی نیست ،تاثیر زیادی نداره
خب مثلا 2740u ريلتيك هست يرنامه كانكت نميشه ولي n10 برنامه كانكت ميشه اما چيزي نمياره و سمت چپ پايين توي اون كادر كوچيكه not found ميزنه
2740u ريتش روي ٥ هزار هست بزور ميرايي ٣٤ اس ان ار ٨
2600u ريتش ٦٨٨٢ هست ميرايي ٣٣ اس ان ار ٩
N10 ريتش ٦٣٢١ هست ميرايي ٣٨ اس ان ار ٦-٧
باكس بيرونه كوچه رو ديدم سيمي كه اومده داخل نزديكه كابل برق هست اگه مامور بفرستن با كابل cat5 عوض ميكنم نميدارم اصلا به باكس ببنده سيم و كابل رو ترمينال بهش ميدم خط منو با اون بفرسته داخل، توي خونه هم همين كارو كردم خط خودمو با ترمينال از بقيه خط ها جدا كردم ١ مگ فرق كرد

rahman0158
23-08-2016, 08:02
سلام دوستان قصد تهیه مودم دارم زیر صدتومن چه مودمی پیشنهاد میدید ممنون میشم راهنمایی کنید

Pooya Rezaie
24-08-2016, 03:04
سلام دوستان
خط اينترنت من نويز بالا و كيفيت پاييني داره، قطعي خيلي زياده و اصلا نميشه استفاده كرد قبلا از پارس انلاين سرويس داشتم كه ديدم هرچي تماس ميگيرم و پيگيري ميكنم فايده نداره و مشكل حل نميشه رفتم سراغ شاتل كه بازم مشكل پابرجاست، دو تا عكس ميزارم اولي مودم داخل اتاق ( با اسپليتر و بدون اسپليتر ) تست شد و دومي مودم رو بردم سر خط وصل كردم، حالت دوم snr كمي بهتر شد ولي بدجا بود زياد وقت نزاشتم واسه تست،

زماني كه پارس انلاين داشتم درخواست دادم وضعيت خط از سمت مخابرات چك بشه كه گفتن كارشناس فرستاديم مخابرات و چك كردند مشكلي نبوده،
زنگ زدم شاتل الان ميگم ديروز هر ٥ دقيقه قطع و وصل شده اينترنت مشكل چي بوده چك كنيد، ميگه ديروز نميشه ولي الان وضعيت خط عاليه مشكلي نداره، گفتم مرد حسابي خوب الان اونجا نيستم و استفاده از اينترنت نميشه، تا يه سايت باز كنم قطعي ها شروع ميشه، گفت واسه قبل رو نميشه چك كرد[emoji15]
ممنون ميشم نظر و پيشنهادي داريد بديد

Sent from my iPad using Tapatalk

karwan125
24-08-2016, 12:16
سلام دوستان
خط اينترنت من نويز بالا و كيفيت پاييني داره، قطعي خيلي زياده و اصلا نميشه استفاده كرد قبلا از پارس انلاين سرويس داشتم كه ديدم هرچي تماس ميگيرم و پيگيري ميكنم فايده نداره و مشكل حل نميشه رفتم سراغ شاتل كه بازم مشكل پابرجاست، دو تا عكس ميزارم اولي مودم داخل اتاق ( با اسپليتر و بدون اسپليتر ) تست شد و دومي مودم رو بردم سر خط وصل كردم، حالت دوم snr كمي بهتر شد ولي بدجا بود زياد وقت نزاشتم واسه تست،

زماني كه پارس انلاين داشتم درخواست دادم وضعيت خط از سمت مخابرات چك بشه كه گفتن كارشناس فرستاديم مخابرات و چك كردند مشكلي نبوده،
زنگ زدم شاتل الان ميگم ديروز هر ٥ دقيقه قطع و وصل شده اينترنت مشكل چي بوده چك كنيد، ميگه ديروز نميشه ولي الان وضعيت خط عاليه مشكلي نداره، گفتم مرد حسابي خوب الان اونجا نيستم و استفاده از اينترنت نميشه، تا يه سايت باز كنم قطعي ها شروع ميشه، گفت واسه قبل رو نميشه چك كرد[emoji15]
ممنون ميشم نظر و پيشنهادي داريد بديد

Sent from my iPad using Tapatalk

شما مدولاسیون مودم تون رو روی حالت Adsl2Plus قرار بدید مشکل تون 80% در مواقع اوج مصرف بر طرف خواهد شد

rahman0158
24-08-2016, 14:50

تفاوت رو احساس کنید سرویس جدید شاتل قبلی های وب داشتم نماینده شاتل میخندید میگفت dslam های وب هواوی هستش مزخرفه با شاتل snr صددرصد بالاتر میاد اینم عکس:n09:

hrkhl
24-08-2016, 15:01
تفاوت رو احساس کنید سرویس جدید شاتل قبلی های وب داشتم نماینده شاتل میخندید میگفت dslam های وب هواوی هستش مزخرفه با شاتل snr صددرصد بالاتر میاد اینم عکس:n09:
پس مال اونا چیه نکنه از کره مریخ میارن همشون چین میسازه دیگه حالا یکی دلش می سوزه در جه یک میگیره و تا مدت ها استفاده می کنه یکی هم...
بعدش اینکه عزیزم چطوری هم تو های وب هم تو شاتل خط شما رو حالت اینتر لیو هست به ما هم بگید استفاده کنیم

rahman0158
24-08-2016, 15:07
پس مال اونا چیه نکنه از کره مریخ میارن همشون چین میسازه دیگه حالا یکی دلش می سوزه در جه یک میگیره و تا مدت ها استفاده می کنه یکی هم...
بعدش اینکه عزیزم چطوری هم تو های وب هم تو شاتل خط شما رو حالت اینتر لیو هست به ما هم بگید استفاده کنیم

دوست عزیز dslam شاتل Zyxle که ساخت کشور تایوانه واسه همین کمترین نویز رو داره و در حالت عادی تمام خط ها interleave هستش برای no و fast باید درخواست بدید شرکت بزاره براتون

mtm_m2008
24-08-2016, 16:08
دوست عزیز dslam شاتل Zyxle که ساخت کشور تایوانه واسه همین کمترین نویز رو داره و در حالت عادی تمام خط ها interleave هستش برای no و fast باید درخواست بدید شرکت بزاره براتون
سلام بگم شركت چيكار كنه خط رو؟
يكم بيشتر توضيح ميدين لطفا؟

rahman0158
24-08-2016, 16:30
سلام بگم شركت چيكار كنه خط رو؟
يكم بيشتر توضيح ميدين لطفا؟
مگه شما رو کدوم حالت هستین fast , no زیاد فرقی ندارن و اگر رو هرکدوم از اینا هستین پینگ پایین میاد نسبت به حالت interleave

mtm_m2008
24-08-2016, 17:21
مگه شما رو کدوم حالت هستین fast , no زیاد فرقی ندارن و اگر رو هرکدوم از اینا هستین پینگ پایین میاد نسبت به حالت interleave
والا اصلا نمیدونم باید از کجا ببینم:n36: