ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

hossein019940
14-11-2013, 18:31
Downstream
Upstream

SNR Margin

:

10.5
24.0
db

Line Attenuation

:

24.5
14.5
db

Data Rate

:

9216
512
kbps

Max Rate

:

11424
1200
kbps

CRC

:

245
0

سلام خدمت همه آقا خط ما خوبه ظاهره اما این crc چیه 245 چند روز پیش تا 11 هزار هم رفته بود :n13:

من 2 مگ پارس دارم خطم رو 9 مگ بسته شده سرعت بیشتر از 300 تا نمیده میتونه از این crc باشه؟
خوب امکان داره که خود پارس آنلاین محدودت کنه.نویزت هم کمه کیفیت خطت هم کمه البته بدک نیست.چون رو 9 مگ بسته شده اوضاع خوبی داری به نسبت.البتهبیشتر منظورم نویز هست قبلا که 9 مگ نبود چطور بود؟
نویزت پایینه به نسبت پهنای باندت و همینطور کیفتت هم به خاطر همین پایین اومده

آقا چطوری بزنم به سیم دمه در !؟
تو باکس 1000000تا سیم هست ! :D
جدیده !
1دکل مخابراتی 10قدمی خونمونه ! :D
سیمی که از باکس میاد دم درتون روش یه پریز میخوره مودم رو ببیر از اونجا تست کن یعنی همون دم درت

Abolfazl-Star
14-11-2013, 18:36
خوب امکان داره که خود پارس آنلاین محدودت کنه.نویزت هم کمه کیفیت خطت هم کمه البته بدک نیست.چون رو 9 مگ بسته شده اوضاع خوبی داری به نسبت.البتهبیشتر منظورم نویز هست قبلا که 9 مگ نبود چطور بود؟
نویزت پایینه به نسبت پهنای باندت و همینطور کیفتت هم به خاطر همین پایین اومده

سیمی که از باکس میاد دم درتون روش یه پریز میخوره مودم رو ببیر از اونجا تست کن یعنی همون دم درت

ممنون در مورد crc نگفتین

اونی که دیدی رو مود g.dmit بود برای همبن نویز خط پایین بود الان هم گذاشتم رو مود adsl 2+ کیفیت خط بهتر شد

باید رو کدوم مود باشه تا بهترین سرعت رو دریافت کنم . نمیدونم با خود پارس هم صحبت کردم گفتن محدود نیستی قضیه چیه :n03:

دم در پریز نداره یه سره اومده تو ساختمون

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

16.7
26.3
db

Line Attenuation

:

24.0
13.8
db

Data Rate

:

9216
508
kbps

Max Rate

:

17232
1192
kbps

CRC

:

6
0

hossein019940
14-11-2013, 18:48
ممنون در مورد crc نگفتین

اونی که دیدی رو مود g.dmit بود برای همبن نویز خط پایین بود الان هم گذاشتم رو مود adsl 2+ کیفیت خط بهتر شد

باید رو کدوم مود باشه تا بهترین سرعت رو دریافت کنم . نمیدونم با خود پارس هم صحبت کردم گفتن محدود نیستی قضیه چیه :n03:

دم در پریز نداره یه سره اومده تو ساختمون

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

16.7
26.3
db

Line Attenuation

:

24.0
13.8
db

Data Rate

:

9216
508
kbps

Max Rate

:

17232
1192
kbps

CRC

:

6
0

درمورد این گزینه راستش خبری ندارم چون توی مودم از این گزینه خبری نیست.
نویزت که پایینه کیفیت هم که گفتم بدک نیست خطت میکشه ببین اگه خطت هیچ سرعت دریافت نکنه 500 رو باید بگیری پس از این گزینه نیست.من احتمال میدم که محدودت کنن چون هر چی سرعت شرکت بهت بده خطت میکشه اگه کیفیت خطت بد بود پارس بهانه این میگرفت که خطت خرابه پس مشکل از خودشونه
خوب رو همین گزینه باشه بهتره کیفیت بالاتر رفت خیلی بهتر از قبل شد رو همین باشه روی هر شرکتی یه گزینه جواب میده من که مخابراتم رگذاشتم رو ADSL جواب میده که پهنا رو بالا میبنده.

Abolfazl-Star
14-11-2013, 18:51
درمورد این گزینه راستش خبری ندارم چون توی مودم از این گزینه خبری نیست.
نویزت که پایینه کیفیت هم که گفتم بدک نیست خطت میکشه ببین اگه خطت هیچ سرعت دریافت نکنه 500 رو باید بگیری پس از این گزینه نیست.من احتمال میدم که محدودت کنن چون هر چی سرعت شرکت بهت بده خطت میکشه اگه کیفیت خطت بد بود پارس بهانه این میگرفت که خطت خرابه پس مشکل از خودشونه
خوب رو همین گزینه باشه بهتره کیفیت بالاتر رفت خیلی بهتر از قبل شد رو همین باشه روی هر شرکتی یه گزینه جواب میده من که مخابراتم رگذاشتم رو ADSL جواب میده که پهنا رو بالا میبنده.

الان که تست سرعت دانلود کردم بیشتر از 180 تا نمیده . چند بار هم به پشتیبان تاکید کردم و گفتم سرعت من محدود شده ؟ اونا هم گفتن خیر پهنا تا 9 مگ برا خطتون بازه :n27:

hossein019940
14-11-2013, 19:02
الان که تست سرعت دانلود کردم بیشتر از 180 تا نمیده . چند بار هم به پشتیبان تاکید کردم و گفتم سرعت من محدود شده ؟ اونا هم گفتن خیر پهنا تا 9 مگ برا خطتون بازه :n27:
اصلامشخصه که محدودت کردن.ولی روی اون گزینه ها برو همه رو تست کن ولی با این گزینه کیفیت بالا هست بهتره.
G.Dmt
G.lite
ADSL2
ADSL2+2
برای من رو اولی و سومی و آخری هست
خوبه مشکلی ندارم

Abolfazl-Star
14-11-2013, 19:10
اصلامشخصه که محدودت کردن.ولی روی اون گزینه ها برو همه رو تست کن ولی با این گزینه کیفیت بالا هست بهتره.
G.Dmt
G.lite
ADSL2
ADSL2+2
برای من رو اولی و سومی و آخری هست
خوبه مشکلی ندارم

به خود پارس بگم بهونه میارن میگن از پهنای باند مرکزتونه از این حرفا چون 1 هفته پیش که تازه گرفتم تماس گرفتم سر همین سرعت پایین گفتن از مرکزتونه پهنای باند همش اشغال شده

تو تایم های دیگه تست کنید ولی تو هر زمانی تست کردم در بهترین حالت 300 بود فقط یه شب ساعت 12 به بعد بود واسه چند دقیقه تا 640 هم رفت :n02:

and-roid2
14-11-2013, 19:25
به خود پارس بگم بهونه میارن میگن از پهنای باند مرکزتونه از این حرفا چون 1 هفته پیش که تازه گرفتم تماس گرفتم سر همین سرعت پایین گفتن از مرکزتونه پهنای باند همش اشغال شده

تو تایم های دیگه تست کنید ولی تو هر زمانی تست کردم در بهترین حالت 300 بود فقط یه شب ساعت 12 به بعد بود واسه چند دقیقه تا 640 هم رفت :n02:

ابوالفضل جان همونطور که قبلا گفتم مرکزتون کملود پهنای باند داره و گرنه وضعیت خطت خیلی هم خوبه!چون اونومقعی که سرعتت 640 رفته یه مقدار زیادی از ترافیک شبکه کم شده بود که سرعتت زیاد شده بود....

من خودم سه شنبه که برای ثبت نام رفته بودم بهشون در مورد تو گفتم که مرکزتون مشکل داره ولی قبول نکردن و گفتن اونجا وضعیت بد نیست!!
شما برای اینکه مطمین بشی زنگ بزن پشتیبانی تهران و بگو به اقای جمالی وصلت کنن.ایشون مرکزت رو چک میکنه که ببینه مشکل داره یا نه.....
و اگر گفت که مشکل نداره بهش بگو سرعتت پایینه و....

Abolfazl-Star
14-11-2013, 19:32
ابوالفضل جان همونطور که قبلا گفتم مرکزتون کملود پهنای باند داره و گرنه وضعیت خطت خیلی هم خوبه!چون اونومقعی که سرعتت 640 رفته یه مقدار زیادی از ترافیک شبکه کم شده بود که سرعتت زیاد شده بود....

من خودم سه شنبه که برای ثبت نام رفته بودم بهشون در مورد تو گفتم که مرکزتون مشکل داره ولی قبول نکردن و گفتن اونجا وضعیت بد نیست!!
شما برای اینکه مطمین بشی زنگ بزن پشتیبانی تهران و بگو به اقای جمالی وصلت کنن.ایشون مرکزت رو چک میکنه که ببینه مشکل داره یا نه.....
و اگر گفت که مشکل نداره بهش بگو سرعتت پایینه و....

ممنون مهدی عزیز

والا با همین آقای جمالی هم زیاد حرف زدو ولی فایده نداشت بازم زنگ میزنم و میگم ببینم چیکار میکنه

moienmr
15-11-2013, 22:00
سلام دوسناان..این وضعیت فعلی من است. اینترنت 1 مگ مخابرات قبل از این 2 مگ پارس انلاین داشتم و به علت گیگ خوری زیادی که داشت این سرویسو گرفتم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و اما مشکلی که دارم اینه که هر 10 دقیقه و 23 ثانیه قطع و بعد از 2 دقیقه وصل میشه. به طوری که چراغ adsl خاموش و انگار از رانژه خارج میشه قبل از این پارس انلاین گیگ خور داشتم این مشکل رو نداشت.هیچ نویزی روی خط نیست این تست توی اون 10 دقیقه وصلی گرفته شده. چون این خط تلفن با یک سیم 5 متری از سیم مخابرات به مودم وصل میشه حتی از سیم خود مخابرات هم تست کردم باز هم همین نتیجه رو داد. .مشکل از مودم نیست چون با دو مودم متفاوت هم زایکسل و هم tp-link امتحان کردم. بعد از مراجعه به مرکز مخابراتی و با اصرار فراوان و تست از اون پورت، پورت هم هیج مشکلی نداشت.با پشتیبانی که تماس میگیرم میگن اینجا هم مشکل از نویز نیست و از مخابراته و وقتی بهشون میگم اونجا هم شخصا تست کردم میگن پس برو از یه جا دیگه بگیر.
حالا با توجه به شرح حال، مشکل از کجا میتونه باشه. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

navid010
16-11-2013, 21:03
لطف بگید وضعیت خطم چ جوریه

سیم جدا هم گرفتم از دم در آوردم به مودم

mmahdi302
16-11-2013, 21:29
خط داغونه
لینکت نمیپره؟

navid010
17-11-2013, 06:01
خط داغونه
لینکت نمیپره؟

نه .لی سرعت دانلودم خیلی پایینه

mmahdi302
17-11-2013, 09:07
نه .لی سرعت دانلودم خیلی پایینه

به خاطر نویز روی خطت هست
باید یه فکری براش بشه

hossein019940
17-11-2013, 09:30
لطف بگید وضعیت خطم چ جوریه

سیم جدا هم گرفتم از دم در آوردم به مودم

دم در تست کردی؟نتیجش چی بود.
در ضمن تو ایران چون تمام وسایل تقلبی و چینی هستن انتظار نداشته باش که تمام خطها یه کیفیت رو داشتن باشن .چون تو ایران خطی که با کیفیته باید تعجب کرد.از کدوم شرکت سرویس میگیر؟بگو برات پهنای باند خطت رو بکشن پایین تا کیفیت خطت یکم بره بالا.
اگه مشکلت از مخابراته وفاصلت هم دوره فکر نکنم کاری بتونی بکنی اگه راهی باشه این مخابراتی ها چیزی نمیفهمن
قطعی داری؟
از کی سرویس گرفتی؟
اون موقع هم همینجوری بود؟

M.Sadegh.M
19-11-2013, 17:10
سلام وضعیت خط من چجوریِ؟
خوبه؟
اون snr margin upstream که اونقدر پایینِ مشکلی ایجاد نمیکنه؟

ممنون از شما :n16:

hossein019940
19-11-2013, 17:41
سلام وضعیت خط من چجوریِ؟
خوبه؟
اون snr margin upstream که اونقدر پایینِ مشکلی ایجاد نمیکنه؟

ممنون از شما :n16:

خطت خوبه دیگه.
اون مال کیفی تآپلودته یا همون آپ استریم.
ولی هم کیفیتت بالاست هم نویزت پایینه خوبه

ea.ali
22-11-2013, 22:33
سلام دوستان من مودمم لینکسیس 120 و اینم نویزم که خیلی عجیبه مشکل چیه؟

اما با یه مودمه دیگه خیلی خوبه.

2روزم هست که هی نتم قطع و وصل میشه با هردو مودم :n14:پشتیبانی هم میگه مشکل از خودتونه لطفا کمک کنید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hossein019940
22-11-2013, 22:39

2روزم هست که هی نتم قطع و وصل میشه با هردو مودم :n14:پشتیبانی هم میگه مشکل از خودتونه لطفا کمک کنید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما 0.1 هست.نویزت 27 هست کیفیتت هم همینه خوبه.
برو از دم درت تست بگیر ببین تنظیمات چطوره .چه شرکتی؟

ea.ali
22-11-2013, 23:03
مخابرات هستش

hossein019940
22-11-2013, 23:17
مخابرات هستش
مخابرات که هیچی حالیشون نیست بگو از دم در هم تست کردم ولی بعید میدونم بفهمن.ولی خطت مشکل نداره.اسپلیتر رو عوض کن.
مشکل از تو نیست مطمئن باش چون من خودم قطعی داشتم شکایت کردم درست شده منم مخابرات دارم باید باهاشون با زور حرف زد

faramobile
23-11-2013, 01:59

واسه منم همینه - ولی شما باید اینجوری بخونی مثلا 275 همون 27.5 هست ( همونطور که دوست عزیزمون hossein019940 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفتن )

ea.ali
23-11-2013, 08:51
اتفاقا همه چیز رو هم عوض کردن از سیم گرفته تا اسپلیتر حتی تلفن و مودم رو هم از هم جدا کردم و حتی سر هر کدوم یه اسپلیتر گزاشتم:n02:

راستی من 2روزه ارتقا دادم و از اون موقع این مشکل به وجود اومده.

پس یعنی من مشکل ندارم؟ حس میکردم مشکل از مخابرات ولی انچنان با اعتماد به نفس گفتش نه که من خجالت کشیدم:n08:

Kaiser 2006
23-11-2013, 12:58
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خط من با اینکه رو 9 مگ بسته شده اما در بهترین حالت تا 6.5 مگ رو ساپورت میکنه
با پشتیبانی هم که حرف زدم گفت ببر سر خط تست بگیر
اونجا هم بردم وضعیت تغییری نکرد و مشخص شد مشکل از سیم کشی داخلی نیست
بنابراین به پشتیبانی گفتم به مخابرات درخواست بده خطمو چک کنن یا پورتمو عوض کنن
علی رغم اینکه پشتیبانی این کارو انجام داد ولی گفت مخابرات به این راحتی ها ترتیب اثر نمیده به این جور موارد نویز داشتن
گفت من خودم هم باید از مخابرات پیگیری کنم ولی خب از طرفی مشکل من فقط در رابطه با نویز خط مربوط به اینترنت هست نه تلفن و اگه کارمند مخابرات هم بیاد قاعدتاً میگه همه چی سالمه
به نظر شما من چیکار باید بکنم تا مشکل کیفیت خطم حل بشه؟
چه جوری از مخابرات پیگیری کنم؟

سپاس فراوان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hossein019940
23-11-2013, 13:27
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خط من با اینکه رو 9 مگ بسته شده اما در بهترین حالت تا 6.5 مگ رو ساپورت میکنه
با پشتیبانی هم که حرف زدم گفت ببر سر خط تست بگیر
اونجا هم بردم وضعیت تغییری نکرد و مشخص شد مشکل از سیم کشی داخلی نیست
بنابراین به پشتیبانی گفتم به مخابرات درخواست بده خطمو چک کنن یا پورتمو عوض کنن
علی رغم اینکه پشتیبانی این کارو انجام داد ولی گفت مخابرات به این راحتی ها ترتیب اثر نمیده به این جور موارد نویز داشتن
گفت من خودم هم باید از مخابرات پیگیری کنم ولی خب از طرفی مشکل من فقط در رابطه با نویز خط مربوط به اینترنت هست نه تلفن و اگه کارمند مخابرات هم بیاد قاعدتاً میگه همه چی سالمه
به نظر شما من چیکار باید بکنم تا مشکل کیفیت خطم حل بشه؟
چه جوری از مخابرات پیگیری کنم؟

سپاس فراوان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ببین دادش خودت میدونی که مخابراتی ها هیچی حالیشون نمیشه دقیقا میان دم در تست میگیرن میگن بوق داری خوبه پس.
باید بری سازمان بازرسیشکایت کنی بعدش اگه جواب نگرفتی باید بری سازمان رادییو شکایت کنی که جواب میگری اگه نگرفتی باید بری بازرسی کل کشو
ولی داداش خودتو خسته نکن اینا چیزی نمیتونن بفهمنن ما خطمون شنود میش با خط همسایمون بهشون گفتیم گفتن باید از مرکز خودشون باید بیان به قول خودشون بچه های کابلی که اونا درست کنن آخر سر نتونستن از ام دی اف درست کنن اومدن از این پورتهایی که رو دیوار نصب هست سیم رو جا به جا کردن.
حداقلش باید یه 2 ماه پیگیر باشی.
1-بازرسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2-سازمان رادیویی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3-بازرسی کل کشور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

*Forgotten*
23-11-2013, 20:15
این نوز چرا اینجوریه

یه مشکل دیگه هم هست وقتی دستگاه تلفن رو به خط وصل میکنم (بدون وصل کردن به مودم) تلفن اصلا کار نمیکنه هیچ صدای بوقی شنیده نمیشه ولی وقتی به مودم وصل میکنم به اینترنت وصل میشه و مشکلی نداره ، از وقتی رانژه فعال شده اینجوری شد تا دیروز تلفن مشکلی نداشت:n03:
در ضمن این وضعیت باعث میشه که پول تلفن براش بیاد یانه بیشتر از این میترسم؟؟:n27:

مودم هم d-link dsl-2730u

و خطم بنظرتون چقدر رو میتونه ساپورت کنه؟؟

تصویر:

hossein019940
23-11-2013, 20:32
این نوز چرا اینجوریه

یه مشکل دیگه هم هست وقتی دستگاه تلفن رو به خط وصل میکنم (بدون وصل کردن به مودم) تلفن اصلا کار نمیکنه هیچ صدای بوقی شنیده نمیشه ولی وقتی به مودم وصل میکنم به اینترنت وصل میشه و مشکلی نداره ، از وقتی رانژه فعال شده اینجوری شد تا دیروز تلفن مشکلی نداشت:n03:
در ضمن این وضعیت باعث میشه که پول تلفن براش بیاد یانه بیشتر از این میترسم؟؟:n27:

مودم هم d-link dsl-2730u

و خطم بنظرتون چقدر رو میتونه ساپورت کنه؟؟

تصویر:

ببین میخوای تا چقدر خطت بکشه که بهت بگیم ولی الان با اینکه خطت 2 مگ هست نویزت بالا نیست کیفیتت هم خوبه میشه گفت وضعیتت نرماله.خطت تحمل داره دادا نگران نباش

*Forgotten*
23-11-2013, 20:38
ببین میخوای تا چقدر خطت بکشه که بهت بگیم ولی الان با اینکه خطت 2 مگ هست نویزت بالا نیست کیفیتت هم خوبه میشه گفت وضعیتت نرماله.خطت تحمل داره دادا نگران نباش

ممنون عزیز
همین 2 مگ هم از سرمون زیاده

در ضمن این وضعیت باعث میشه که پول تلفن براش بیاد یانه بیشتر از این میترسم؟؟

مودم هم d-link dsl-2730u

:n27:

فقط در مورد مشکلی تلفن و پول تلفن اشاره شده کسی چیزی میدونه؟

Memonex
24-11-2013, 23:09
دوستان من تا دیروز از مخابرات اینترنت داشتم بدون هیچ مشکلی، دیروز تخلیه کردم امروز هم خطم برای پارس آنلاین رانژه شد، ولی اینترنت اصلا وصل نمیشه تایم آوت میده انگار تو مودم، چراغ ای دس اس ال روشنه خطم هم روی 9 مگ بسته شده که البته باهر بار ریست روی یه عدد 6 7 5 مگ فیکس میشه، قبلا مقدار SNR ام روی 32 بود الان شده 6 !!! وقتی هم که مودم روشن باشه روی تلفن نویز هست وقتی هم گوشی رو برمیدارم جالبه SNRام میره تا 16 و 17 و خط هم میاد روی 9 مگ فیکس میشه !! نمیدونم این چه مشکلیه من گرفتم زنگم زدم پشتیبانی گفت از مخابراته امشب درست میشه ولی نشد فکر کنم سر کارم گذاشتن. تمام گزینه های ADSL مودم هم چک کردم لینک هم حتی UP نشد فقط روی همون Automatic کار میکنه.

وقتی گوشی رو برمیدارم میتونم با کانکشن کانکت کنم ولی این دفعه Error یوزر و پس میگیرم در صورتی که یوزر و پس کاملا درسته. VPI VCI هم 0 59 وارد شده همونطوری که بهم گفتن من همیشه خودم کانفیگ میکنم مودممو.

خواهش میکنم راهنمایی کنید مشکلم از کجاست در اینکه مخابراته شکی نیست ولی نه اینکه خطم 9 مگ نمیکشه چرا مورد نداره چون تا وقتی رو مخابرات بودم SNRام رو 31 بود که خیلی قویه و تضعیف هم روی 25 . حالا چطور میخوان وضعیت منو درست کنن؟؟

اینم از Status مودم فعلی

Memonex
25-11-2013, 04:13
اینترنتم بزور وصل شد و قطعی هم نداره ولی نویز دارم هنوز رو تلفن طوری که به سختی صدا میره و میاد و همین احتمالا باعث شده SNRام بیاد رو 6 اون وقت همونطور که گفتم گوشی تلفن رو که برمیدارم میاد رو 15 و خط هم با 9 مگ فیکس میشه (خیلی عجیبه) !! مشکل هرچی هست از طرف من نیست صد در صد چون وقتی از مخابرات سرویس داشتم SNR روی 30 بود البته اون موقع خط روی دو مگ بسته شده بود. دیتا ریتم که مدام تو مودم عوض میشه.

فردا هم دوباره به پارس انلاین زنگ میزنم.

به نظر شما مشکل از کجاست؟ میترسم اخرش این پشتیبانی و مخابرات نفهمن من چی میگم و هی بگن مشکل از سیم کشی خونه و هزارتا بهونه الکی بیارن و اخرش این مشکل مهم حل نشه

Mr saeed
25-11-2013, 04:39
دوستان یک مورد بگم بعضی مودم ها می بنید max rate نداره Attainable Rate همون max rate هست .

این فاکتور این نشون میده با وضعیت نویز و... حداکثر خط شما می تونه فلان عدد ساپورت کنه .

Memonex
25-11-2013, 12:09
بابا یه نفر یه جواب درست بده به ما

زنگم زدم به پشتیبانی گفت مشکل از تهرانه !! فکر نکنم حلش کنن دیروز هم کلی اینطوری سر کارم گذاشتن.

یعنی خطم نمیکشه 9 مگ رو که SNR تا این حد اومده پایین و نویز روی تلفن افتاده؟؟

hadi.EST
25-11-2013, 12:35
مخابرات ارومیه- مودم تی پی لینک- خط فیبر نوری - فاصله تا مرکز مخابراتی 1500 متر:n12::

mmahdi302
25-11-2013, 13:37
مخابرات ارومیه- مودم تی پی لینک- خط فیبر نوری - فاصله تا مرکز مخابراتی 1500 متر:n12::

خوش به حالت
کاشکی مشد خطتو بخرم :n08:

Armin.Computer
25-11-2013, 15:03
اینترنتم بزور وصل شد و قطعی هم نداره ولی نویز دارم هنوز رو تلفن طوری که به سختی صدا میره و میاد و همین احتمالا باعث شده SNRام بیاد رو 6 اون وقت همونطور که گفتم گوشی تلفن رو که برمیدارم میاد رو 15 و خط هم با 9 مگ فیکس میشه (خیلی عجیبه) !! مشکل هرچی هست از طرف من نیست صد در صد چون وقتی از مخابرات سرویس داشتم SNR روی 30 بود البته اون موقع خط روی دو مگ بسته شده بود. دیتا ریتم که مدام تو مودم عوض میشه.

فردا هم دوباره به پارس انلاین زنگ میزنم.

به نظر شما مشکل از کجاست؟ میترسم اخرش این پشتیبانی و مخابرات نفهمن من چی میگم و هی بگن مشکل از سیم کشی خونه و هزارتا بهونه الکی بیارن و اخرش این مشکل مهم حل نشه

شما تلفنت صدای نویز داره؟
اسپلیتر داری؟

Memonex
25-11-2013, 15:47
شما تلفنت صدای نویز داره؟
اسپلیتر داری؟

وقتی لینک مودم وصل میشه نویز روی گوشی تلفن میوفته در غیر اینصورت نه مشخصه نویز از مرکز زیاد هست، اسپیلیتر دارم ولی میگم قبل از اینکه پارس آنلاین بگیرم با مخابرات همچین مشکلی نداشتم. با اینکه میدونستم از سمت من نیست مودم رو هم مستقیم بردم زدم به اولین سیمی که وارد خونه میشه بازم SNR همون 6 بود، دو حالت داره یا خط من نمیکشه 9 مگ رو (نمیدونم علائم نکشیدن خط چیه اگه شما میدونی بهم بگو) یا اینکه نویز توی پورت یا نویزگیری که به DSLAM تو مخابرات اومده به اسپیلیتر پارس انلاین وصل شده هست.

واقعا عاجز شدم از این وضعیت. نمایندگی هم الکی میگه پیگیری میکنیم بعدش هیچ اتفاقی نمی افته. به پشتیبانی پارس آنلاین تهران زنگ بزنم میتونن برام درستش کنن؟ بگن مثلا از پهنای بانده که کمش کنن فوقش یا ... تهران خطا رو روی 9 مگ میبنده یا نمایندگی؟

Memonex
26-11-2013, 19:39
ما که مشکلمون هنوز حل نشد ولی واقعا نفهمیدم دلیل این قضیه چیه که وقتی گوشی تلفن رو برمیدارم و نویز (شبیه صدای طوفان) رو میشنوم SNR مودم از 6 میره روی 15 و Down Stream هم از 5 مگ میشه 9 مگ اما به محض اینکه گوشی رو میزارم لینک قطع و وصل میشه و SNR میاد روی همون 6

دوتا اسپیلیتر رو مختلف رو هم امتحان کردم تاثیر نداشت، مستقیم هم وصل کردم مودمو به سر خط بازم هیچ فایده ای نداشت. چیزی به ذهن شما نمیرسه؟؟!!!! به احتمال 90 درصد مشکل از مخابراته ولی اخه چرا وقتی گوشی تلفن رو برمیدارم SNR میره بالا؟؟!!!

M.Sadegh.M
26-11-2013, 20:59
ما که مشکلمون هنوز حل نشد ولی واقعا نفهمیدم دلیل این قضیه چیه که وقتی گوشی تلفن رو برمیدارم و نویز (شبیه صدای طوفان) رو میشنوم SNR مودم از 6 میره روی 15 و Down Stream هم از 5 مگ میشه 9 مگ اما به محض اینکه گوشی رو میزارم لینک قطع و وصل میشه و SNR میاد روی همون 6

دوتا اسپیلیتر رو مختلف رو هم امتحان کردم تاثیر نداشت، مستقیم هم وصل کردم مودمو به سر خط بازم هیچ فایده ای نداشت. چیزی به ذهن شما نمیرسه؟؟!!!! به احتمال 90 درصد مشکل از مخابراته ولی اخه چرا وقتی گوشی تلفن رو برمیدارم SNR میره بالا؟؟!!!

دوست عزیز من یک مدت همچین مشکلی داشتم ولی نمیدونم دقیقا مثل شما بود یا نه
من وقتی گوشی را برمیداشتم یا کسی به تلفن زنگ می زد لینک میپرید.
البته کل تلفن های مجتمعمون مشکل پیدا کرده بود که اومدن جعبه تقسیم ورودی به مجتمع را نمیدونم چیکار کردن حل شد.

شاید مشکل از اون باشه بررسی کنید ببینید همسایهایی که از یه باکس خط دارید هم مشکل دارن یا نه؟

Memonex
26-11-2013, 22:21
من فکر میکنم به احتمال زیاد مشکل از اسپیلیتری هست که تو مخابرات رو پورت من گذاشتن یعنی ذره ای شک ندارم تو این مورد. میتونن عوض کنن برام؟؟؟

چون شنیدم بعضی ها اسپیلیترشون خراب شده که عوضش کردن به درخواست ISP کسی اینجا اطلاعاتی داره در موردش؟؟ اصلا تو جایی که خط من رانژه میشه همچین اسپیلیتری هست؟؟

Armin.Computer
27-11-2013, 00:19
من فکر میکنم به احتمال زیاد مشکل از اسپیلیتری هست که تو مخابرات رو پورت من گذاشتن یعنی ذره ای شک ندارم تو این مورد. میتونن عوض کنن برام؟؟؟

چون شنیدم بعضی ها اسپیلیترشون خراب شده که عوضش کردن به درخواست ISP کسی اینجا اطلاعاتی داره در موردش؟؟ اصلا تو جایی که خط من رانژه میشه همچین اسپیلیتری هست؟؟

منم شنیدم میشه
شما اگر مودم رو خاموش کنی باز هم صدای نویز روی گوشی رو می شنوی؟

Memonex
27-11-2013, 00:24
منم شنیدم میشه
شما اگر مودم رو خاموش کنی باز هم صدای نویز روی گوشی رو می شنوی؟

نه وقتی مودم خاموشه و لینک وصل نیست خبری از نویز هم نیست.

حیف شد خطم رو هم از 9 مگ آوردن روی 4 مگ بستن امروز ولی تاثیری نداشت.

Armin.Computer
27-11-2013, 00:52
نه وقتی مودم خاموشه و لینک وصل نیست خبری از نویز هم نیست.

حیف شد خطم رو هم از 9 مگ آوردن روی 4 مگ بستن امروز ولی تاثیری نداشت.

پورت های اسپلیتر به درستی متصل شده؟
وقتی گوشی رو بر میداری تاثیری رو نویز خط adsl نداره؟

Memonex
27-11-2013, 00:56
پورت های اسپلیتر به درستی متصل شده؟
وقتی گوشی رو بر میداری تاثیری رو نویز خط adsl نداره؟

اره اسپیلیتر رو درست بستم حتی با یکی جدید هم امتحان کردم مستقیم هم حتی خط رو از دم در وصل کردم به مودم هیچ فایده ای نداشت کلا SNR رو 6 هست. یکبار دیگه بگم با اینترنت مخابرات چندروز پیش این مشکلو نداشتم حتی SNRام روی 30 بوده. مشکل صد در صد از مخابراته احتمالا وقتی خط رو خواستن رانژه کنن اسپیلیتر یا قیچی خراب بستن رو خط.

گوشی رو که برمیدارم نویز که قابل شنیدن هست ولی SNR تا 13 14 هم بالا میره همین که گوشی رو میزارم چراغ ADSL چشمک میزنه و دوباره ثابت میشه با SNR روی همون 6.

Armin.Computer
27-11-2013, 01:00
اره اسپیلیتر رو درست بستم حتی با یکی جدید هم امتحان کردم مستقیم هم حتی خط رو از دم در وصل کردم به مودم هیچ فایده ای نداشت کلا SNR رو 6 هست. یکبار دیگه بگم با اینترنت مخابرات چندروز پیش این مشکلو نداشتم حتی SNRام روی 30 بوده. مشکل صد در صد از مخابراته احتمالا وقتی خط رو خواستن رانژه کنن اسپیلیتر یا قیچی خراب بستن رو خط.

گوشی رو که برمیدارم نویز که قابل شنیدن هست ولی SNR تا 13 14 هم بالا میره همین که گوشی رو میزارم چراغ ADSL چشمک میزنه و دوباره ثابت میشه با SNR روی همون 6.

خط ظاهرا اصلا نرمال نیست
با پشتیبانی تماس گرفتی؟

Memonex
27-11-2013, 01:04
خط ظاهرا اصلا نرمال نیست
با پشتیبانی تماس گرفتی؟

دو روزه دارم زنگ میزنم هیچ کاری نکردن فقط امروز بعد از ظهر برداشتن کلی زحمت کشیدن !!!! پهنای باند ر کم کردن روی 4 مگ که در نتیجش فقط 3 4 تا به SNR اضافه شد و هیچ فایده دیگه ای نداشت. نویز هنوز هست، لینک هم موقع برداشتن گوشی قطع و وصل میشه. حسابی اعصابم خورد شده.

Armin.Computer
27-11-2013, 14:25
دو روزه دارم زنگ میزنم هیچ کاری نکردن فقط امروز بعد از ظهر برداشتن کلی زحمت کشیدن !!!! پهنای باند ر کم کردن روی 4 مگ که در نتیجش فقط 3 4 تا به SNR اضافه شد و هیچ فایده دیگه ای نداشت. نویز هنوز هست، لینک هم موقع برداشتن گوشی قطع و وصل میشه. حسابی اعصابم خورد شده.

راستش در مورد اصلا مطمئن نیستم
ولی
اسپلیتر مشکل نداره؟

Memonex
27-11-2013, 15:03
راستش در مورد اصلا مطمئن نیستم
ولی
اسپلیتر مشکل نداره؟

نه اسپیلیتر که گفتم با چندتا امتحان کردم، مشکل از اسپیلیتر مخابراته شخصا رفتم سراغ مسئول MDF گفت تا چک کنه ببینه دقیقا از کجاست درست میکنه

Memonex
27-11-2013, 15:44
دوستان همونطور که خودم حدس میزدم مشکل از اسپیلیتر مخابرات بود که با پیگیری های زیادی که انجام دادم چندروز و واقعا اعصاب خوردی های زیاد به نتیجه رسید !! فقط کم مونده بود خودم برم تو MDF پورتا رو دست بزنم که خدا رو شکر به اونجا نرسید :D جا داره از همه دوستانی هم که به هر نوع زحمت کشیدن و با دلسوزی راهنمایی کردن چه تو این تاپیک و یا تاپیک های دیگه تشکر فراوان بکنم

اینم از اخرین وضعیت خطم که مقدار SNRاش نرمال شده فقط دوباره باید زنگ بزنم تا پهنای باندمو برگردونن به همون 9 مگ

Memonex
27-11-2013, 16:09
خب همین الان هم زنگ زدم ارتقا دادم به 9 مگ :D خوشبختانه مشکلی هم نداره فقط به نظر شما SNR آپلود یکم زیاد پایین نیومده؟ قطعی ایجاد نمیکنه؟ به نظر خودم که اوکی هست.

raminlp
27-11-2013, 21:39
سلام من مودمم dlink2640u هستش،جدیدا خیلی مشکل قطع و وصل شدن چراغ dsl هم پیدا کردم،میخواستم بدونم مشکل از خط میتونه باشه یا مال مودم هستش.در ضمن از پارس آنلاین اینترنت میگیرم. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.:n27:

Armin.Computer
28-11-2013, 00:12
خب همین الان هم زنگ زدم ارتقا دادم به 9 مگ :D خوشبختانه مشکلی هم نداره فقط به نظر شما SNR آپلود یکم زیاد پایین نیومده؟ قطعی ایجاد نمیکنه؟ به نظر خودم که اوکی هست.

منظورتون این هست که لینک بره؟

سلام من مودمم dlink2640u هستش،جدیدا خیلی مشکل قطع و وصل شدن چراغ dsl هم پیدا کردم،میخواستم بدونم مشکل از خط میتونه باشه یا مال مودم هستش.در ضمن از پارس آنلاین اینترنت میگیرم. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.:n27:

خط کمی ضعیف هست
خط مشکل نویز داره؟

Memonex
28-11-2013, 00:30
منظورتون این هست که لینک بره؟

آره ولی خیلی عجیبه از بعد از ظهر مقادیر SNR یهو خیلی کم شد

بعضی ها میگن شاید بخاطر اینه که ساعت اوج مصرفه اینطوریه خدا کنه فردا دوباره بره بالا وگه نه من شک میکنم این نمایندگی لج باز ما از عمد مقدار SNR رو کم کرد تا من نتونتم حداکثر پهنای باند رو راحت بگیرم و یا لینکم بپره

Armin.Computer
28-11-2013, 00:33

بعضی ها میگن شاید بخاطر اینه که ساعت اوج مصرفه اینطوریه خدا کنه فردا دوباره بره بالا وگه نه من شک میکنم این نمایندگی لج باز ما از عمد مقدار SNR رو کم کرد تا من نتونتم حداکثر پهنای باند رو راحت بگیرم و یا لینکم بپره

چک کن
خبر بده

hossein019940
28-11-2013, 08:16

پهنای باندت رو بیار پایین مشکلت حل میشه

Memonex
28-11-2013, 12:14
علت رو پیدا کردم خودم !! چون ما تو خونه دوتا ADSL داریم خط من از دم در ناچارا یه مسافتی رو از کنار یه خط دوم هم بطور خیلی نزدیک رد شده که اونم به ADSL وصل هست. حالا وقتی مودم اون خط یا مودم این خط فرقی نمیکنه یکیشون روشن باشه روی خط دیگری نویز میفرسته و دقیقا 5 تا از SNR اش کم میشه. اگه همزمان دوتا مودم روی هر دو خط هم روشن باشه هر کدوم 5 تا از SNR دیگری کم میکنن. روی هر دوتا خط هم اسپیلیتر سالم هست که مودم ها از طریق اون ها به خط وصل شدن.

حالا دنبال راه حلش هستم به نظر شما چکار میشه کرد که وقتی هر کدوم از مودم ها روشنه روی خط دیگری نویز ایجاد نکنه؟؟ یعنی باید از دم در سیم هردوتا خط رو طوری بیارم تو خونه که اصلا از نزدیک هم رد نشن؟؟ یا با سری کردن چندتا اسپیلیتر میشه این نویز رو فیلتر کرد که تو مودم نیاد؟؟؟

Mr saeed
28-11-2013, 12:29
علت رو پیدا کردم خودم !! چون ما تو خونه دوتا ADSL داریم خط من از دم در ناچارا یه مسافتی رو از کنار یه خط دوم هم بطور خیلی نزدیک رد شده که اونم به ADSL وصل هست. حالا وقتی مودم اون خط یا مودم این خط فرقی نمیکنه یکیشون روشن باشه روی خط دیگری نویز میفرسته و دقیقا 5 تا از SNR اش کم میشه. اگه همزمان دوتا مودم روی هر دو خط هم روشن باشه هر کدوم 5 تا از SNR دیگری کم میکنن. روی هر دوتا خط هم اسپیلیتر سالم هست که مودم ها از طریق اون ها به خط وصل شدن.

حالا دنبال راه حلش هستم به نظر شما چکار میشه کرد که وقتی هر کدوم از مودم ها روشنه روی خط دیگری نویز ایجاد نکنه؟؟ یعنی باید از دم در سیم هردوتا خط رو طوری بیارم تو خونه که اصلا از نزدیک هم رد نشن؟؟ یا با سری کردن چندتا اسپیلیتر میشه این نویز رو فیلتر کرد که تو مودم نیاد؟؟؟

مشکل از سیم نمی تونه باشه که همه سیم های مخابرات از کنار هم عبور کردن چه در مخابرات چه زیر زمین چه در کنار جعبه تقسیم .

شما مودم ها و اسپلیتر ها رو در دو جای مختلف بزار تست کن پیشنهاد می شه اصلا اسپلیتر استفاده نکنی .

Mr saeed
28-11-2013, 12:30

خط شما خیلی خیلی وضعیت خراب هست روی یک مگ بسته شده حداکثر 1.3 مگ ساپورت می کنه نویز خط خیلی بالا هست .

OMiD.1080p
28-11-2013, 12:39
با اينكه طبق آموزش هاي پست اول رفتم چك كردم خطم رو اون جور كه حساب كردم كيفيت خطم عالي ميشد .
يعني هيچ نويزي نداشتم .

ولي ديروز با مديرعامل كل استانمون كه صحبت ميكردم ميگفت الان چك كرده و خط من خيلي نويز داره و واسه همينه كه سرعت و كيفيت خطم پايينه !
من راستش 98% ميدونم كه حرف بيخود زده و خواسته از زير بار مشكلات سر باز كنه .

raminlp
28-11-2013, 17:20
سلام امروز نویز گیرم رو عوض کردم میخواستم بدونم نسبت به قبل بهتر شده؟

OMiD.1080p
28-11-2013, 17:35
سلام امروز نویز گیرم رو عوض کردم .

نويز گير ديگه چيه ؟
وسيله سخت افزاري هستش ؟
من كه تا حالا نميدونستم !

hossein019940
28-11-2013, 17:44
نويز گير ديگه چيه ؟
وسيله سخت افزاري هستش ؟
من كه تا حالا نميدونستم !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SWhWx8zXvILTtcrDp_Xcw
این هست که یه طرف لاینه برای تلفن یه طرف برای مودم

سلام امروز نویز گیرم رو عوض کردم میخواستم بدونم نسبت به قبل بهتر شده؟
آره خوب شده کیفیتت بالاست.یعنی رفته بالا

OMiD.1080p
28-11-2013, 17:53
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SWhWx8zXvILTtcrDp_Xcw
این هست که یه طرف لاینه برای تلفن یه طرف برای مودم

اين كه اسپليتر ـه . كه ديتا رو ميذاره روي يك كانال و صدا رو روي يكي ديگه كه باعث ميشه خط اشغال نشه و تداخل ايجاد نكنند با هم .
همچين گفتيد نويز گير گفتم چي هست . :n07:

raminlp
28-11-2013, 19:36
ممنون از راهنمایی شما

Memonex
28-11-2013, 20:18

دوستان من هنوز جواب سوالمو نگرفتم چطور ممکنه یه خط تلفن وقتی مودمش روشن میشه روی خط دیگری نویز بندازه. کلا اسپیلیترها رو هم برداشتم مستقیم مودم ها رو به دوتا خط وصل کردم هر کدوم روشن باشه از SNR دیگری 5 تا کم میکنه.

چرا فقط واسه من اینطوره و اگه این قانون کلی بود الان هرکی ADSLاشو روشن میکرد باید خطوط بقیه تو مخابرات نویزی میشد.

مشکل سابقم حل شد حالا سر این قضیه گیج شدم !!!

Armin.Computer
29-11-2013, 00:10
دوستان من هنوز جواب سوالمو نگرفتم چطور ممکنه یه خط تلفن وقتی مودمش روشن میشه روی خط دیگری نویز بندازه. کلا اسپیلیترها رو هم برداشتم مستقیم مودم ها رو به دوتا خط وصل کردم هر کدوم روشن باشه از SNR دیگری 5 تا کم میکنه.

چرا فقط واسه من اینطوره و اگه این قانون کلی بود الان هرکی ADSLاشو روشن میکرد باید خطوط بقیه تو مخابرات نویزی میشد.

مشکل سابقم حل شد حالا سر این قضیه گیج شدم !!!

راستش منم سوالاتم درباره ی نویز زیاده که بی پاسخ مونده :دی
سیم ها از بغل هم رد می شن؟

Memonex
29-11-2013, 00:21
راستش منم سوالاتم درباره ی نویز زیاده که بی پاسخ مونده :دی
سیم ها از بغل هم رد می شن؟

ما هم از وقتی فهیمیدم SNR چیه کلا علاقمند به این بحث نویز شدیم :D و هی مرتب سوال می کنیم کاش یه کسی متخصص مخابرات و الکترونیک میومد واسمون مسائل رو قشنگ باز میکرد.

اره یه مسافت کوتاه رو از جفت هم رد شدن از طبقه پایین تا بالا، جفتشون هم تو یه روکش هستن یعنی تو یه روکش 4 تا سیمه که بعد اومده تو خونه شده تا دوتا پریز واسه دوتا خط، شاید این دلیلش باشه ولی به نظرم مودم نباید نویز تولید کنه اونم از یه خط رو خط دیگه تاثیر بزاره. من تا قبل از اینکه پهنای باندم 9 مگ بشه زیاد اهمیت نمیدادم ولی الان یه تغییر کوچیک تو SNR باعث میشه کلی از دیتا ریت کم بشه

saeedfff
29-11-2013, 00:27

saeedfff
29-11-2013, 00:33
سلام دوستان
بنده یک ساله که روی خطم نویزه .سیم کشی کل ساختمان را تعویض کردم .مودم را تعویض کردم.حتی با لب تاب مودم را به خط وروری که دم در هست زدم ولی بازم SNR من تغییر نکرد

اینترنتم هرپنج دقیقه یک بار چراغ مودم خاموش و روشن میشه .از بس اینترنتم قطع و وصل میشه اعصابم داغون شده

صدبار رفتم سراغ مخابرات گفتن مشکل از اینجا نیست.ISP هم میگه مشکل از اینور نیست

خواهشا یه راهی بزارید جلوی پام.خیلی به کمکتون احتیاج دارم

به نظرتون اگر برم یه خط دیگه بخرم مشکل حل میشه ؟

عکس SNR را درپست قبل آپ کردم

ممنون

Memonex
29-11-2013, 00:43
سلام دوستان
بنده یک ساله که روی خطم نویزه .سیم کشی کل ساختمان را تعویض کردم .مودم را تعویض کردم.حتی با لب تاب مودم را به خط وروری که دم در هست زدم ولی بازم SNR من تغییر نکرد

اینترنتم هرپنج دقیقه یک بار چراغ مودم خاموش و روشن میشه .از بس اینترنتم قطع و وصل میشه اعصابم داغون شده

صدبار رفتم سراغ مخابرات گفتن مشکل از اینجا نیست.ISP هم میگه مشکل از اینور نیست

خواهشا یه راهی بزارید جلوی پام.خیلی به کمکتون احتیاج دارم

به نظرتون اگر برم یه خط دیگه بخرم مشکل حل میشه ؟

عکس SNR را درپست قبل آپ کردم

ممنون

خیلی عجیبه شما از کدوم شرکت سرویس گرفتی؟ انگار خطت در کمال ناباوری روی 23 مگ بسته شده !!!!!!!!!!!!!! به نظر من شما خط خیلی خوبی هم داری پهنای باندتو انگار خیلی زیاد بستن و طبیعیه رو این مقدار دیسی زیاد داشته باشی. ولی من ندیدم واقعا هیچ کجا خطی رو روی 23 مگ بسته باشن مگه اینکه مودمو شما اشتباه نشون بده و این مقدار کشش خط باشه که شک دارم در موردش چون منظورش دیتا ریت فعلیه خطه. زنگ بزن به پشتیبانی بگو پهنای باندتو بیارن پایین خیلی راحت مشکل نویز حل میشه.

saeedfff
29-11-2013, 00:46
خیلی عجیبه شما از کدوم شرکت سرویس گرفتی؟ انگار خطت در کمال ناباوری روی 23 مگ بسته شده !!!!!!!!!!!!!! به نظر من شما خط خیلی خوبی هم داری پهنای باندتو انگار خیلی زیاد بستن و طبیعیه رو این مقدار دیسی زیاد داشته باشی. ولی من ندیدم واقعا هیچ کجا خطی رو روی 23 مگ بسته باشن مگه اینکه مودمو شما اشتباه نشون بده و این مقدار کشش خط باشه کهشک دارم در موردش چون منظورش دیتا ریت فعلیه خطه. زنگ بزن به پشتیبانی بگو پهنای باندتو بیارن پایین خیلی راحت مشکل نویز حل میشه.

یعنی با این کار حل میشه SNR بالا میره ؟
دوست من اینترنتم پیشگامان اصفهان هستش (بدترین اینترنت دنیا)

واقعا دست گلت درد نکنه

saeedfff
29-11-2013, 00:49
خیلی عجیبه شما از کدوم شرکت سرویس گرفتی؟ انگار خطت در کمال ناباوری روی 23 مگ بسته شده !!!!!!!!!!!!!! به نظر من شما خط خیلی خوبی هم داری پهنای باندتو انگار خیلی زیاد بستن و طبیعیه رو این مقدار دیسی زیاد داشته باشی. ولی من ندیدم واقعا هیچ کجا خطی رو روی 23 مگ بسته باشن مگه اینکه مودمو شما اشتباه نشون بده و این مقدار کشش خط باشه که شک دارم در موردش چون منظورش دیتا ریت فعلیه خطه. زنگ بزن به پشتیبانی بگو پهنای باندتو بیارن پایین خیلی راحت مشکل نویز حل میشه.

عزیز باید بگم پهنای باند را چقدر بیارن پایین که خوب بشه. یعنی از23 مگ به چندمگ تغییر بدن ؟

Memonex
29-11-2013, 00:52
یعنی با این کار حل میشه SNR بالا میره ؟
دوست من اینترنتم پیشگامان اصفهان هستش (بدترین اینترنت دنیا)

واقعا دست گلت درد نکنه

خواهش میکنم، اره یه زنگ بزن حتما پهنای باند شاید اشتباهی روی این مقدار بسته شده (البته اگه واقعا این عدد که تو مودم نشون میده درست باشه)، طبیعیه هرچقدر دیتا ریت بیشتر باشه نویز هم بیشتر میشه خطت رو روی 2 مگ ببندن SNR ات احتمالا به 35 برسه و دیگه هیچ وقت دیسی نداری.

البته بگو اگه توسنتن روی 20 مگ ببندن یعنی 3 مگ کمتر از این که SNR احتمالا به 10 میرسه که بازم مشکل صد در صد حل میشه

saeedfff
29-11-2013, 00:59
خواهش میکنم، اره یه زنگ بزن حتما پهنای باند شاید اشتباهی روی این مقدار بسته شده (البته اگه واقعا این عدد که تو مودم نشون میده درست باشه)، طبیعیه هرچقدر دیتا ریت بیشتر باشه نویز هم بیشتر میشه خطت رو روی 2 مگ ببندن SNR ات احتمالا به 35 برسه و دیگه هیچ وقت دیسی نداری.

البته بگو اگه توسنتن روی 20 مگ ببندن یعنی 3 مگ کمتر از این که SNR احتمالا به 10 میرسه که بازم مشکل صد در صد حل میشه

دوست عزیز من هرچقدر گشتم دکمه تشکر را پیدا نکردم. گفتم تشکر کرده باشم ازتون .

یه دنیا ممنون

ebrahim2009
30-11-2013, 10:54
بی زحمت .خط ما رو هم یه بررسی کنید
از مخابرات میگیرم. روزا سرعت دانلود 230~200 دارم :n05: . اما از ساعت 1 به بعد سرعت دانلود میاد روی 20~70 :n27:

Mr saeed
30-11-2013, 10:57
بی زحمت .خط ما رو هم یه بررسی کنید
از مخابرات میگیرم. روزا سرعت دانلود 230~200 دارم :n05: . اما از ساعت 1 به بعد سرعت دانلود میاد روی 20~70 :n27:

وضعیت عالی !

ساکن کجا هستید ؟ کدوم منطقه مخابراتی ؟

ebrahim2009
30-11-2013, 11:11
وضعیت عالی !

ساکن کجا هستید ؟ کدوم منطقه مخابراتی ؟

سلام
بندرعباس- مرکز بهشتی - خط 2

bankggs
30-11-2013, 12:27
SNR margin Upstream :
30 db

Line Attenuation Upstream :
28 db

SNR margin Downstream :
27 db

Line Attenuation Downstream :
46 db

سلام دوستان میشه ی تحلیل کنید خط من رو. ممنون میشم زود جواب بدید.:n16:

hossein019940
30-11-2013, 13:08
SNR margin Upstream :
30 db

Line Attenuation Upstream :
28 db

SNR margin Downstream :
27 db

Line Attenuation Downstream :
46 db

سلام دوستان میشه ی تحلیل کنید خط من رو. ممنون میشم زود جواب بدید.:n16:

نویزت نرماله یعنی کم بالاتر از نرمال ولی کیفیتت خوبه.
خطت مشکلی نداره خوبه

ham33d
01-12-2013, 00:21
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اوضاع من چطوره میدونم متوسط هست:n13::n13::n13:
راهی هست بشه فهمید خطم تا چه پهنای باندی ساپورت میکنه؟؟؟؟؟
فعلا که تا 4 مگ است طرح 1مگ

Armin.Computer
01-12-2013, 00:47
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اوضاع من چطوره میدونم متوسط هست:n13::n13::n13:
راهی هست بشه فهمید خطم تا چه پهنای باندی ساپورت میکنه؟؟؟؟؟
فعلا که تا 4 مگ است طرح 1مگ

نوشته
Max Rate : 10068

mehran.kamyab
01-12-2013, 18:44
دوستان من یه سیم افشان دارم خیلی خوبه و نویز نداره اما واسه خط جدید یه سیم تخت چینی گرفتم نویز خط زیاد میشه - دسترسی به سیم افشان هم ندارم - الان یه جا رفتم سیم تخت آمل داره. به نظرتون بگیرم تغییر میکنه ؟

hossein019940
01-12-2013, 18:57
دوستان من یه سیم افشان دارم خیلی خوبه و نویز نداره اما واسه خط جدید یه سیم تخت چینی گرفتم نویز خط زیاد میشه - دسترسی به سیم افشان هم ندارم - الان یه جا رفتم سیم تخت آمل داره. به نظرتون بگیرم تغییر میکنه ؟
اگه نظر منو میخوای سیم افشان بهترین چیزه که نویز زیاد نداره کیفیتش هم خوبه این سیم که تک رشته ای هست اصلا بدرد نمیخوره وسطش سیم سوختگی داره سیاه هست و نویزتم بالا میبره به نظر من وایسا سیم افشان بزن.آمل هستی؟

mehran.kamyab
01-12-2013, 19:24
نه آمل نیستم اما جایی که میرم آمل زیاد داره
جایی تو اینترنت سیم افشان نمیفروشن پست کنند؟

اگه نظر منو میخوای سیم افشان بهترین چیزه که نویز زیاد نداره کیفیتش هم خوبه این سیم که تک رشته ای هست اصلا بدرد نمیخوره وسطش سیم سوختگی داره سیاه هست و نویزتم بالا میبره به نظر من وایسا سیم افشان بزن.آمل هستی؟

hossein019940
01-12-2013, 19:28
نه آمل نیستم اما جایی که میرم آمل زیاد داره
جایی تو اینترنت سیم افشان نمیفروشن پست کنند؟
اگرم باشن کلی میفروشن فکر نکنم متری با متاراژ کم بدن

beh167
02-12-2013, 18:57
اینم اطلاعات منه،لطفا راهنمایی کنین

Downstream

Upstream

SNR Margin (0.1dB):
122
180

Attenuation (0.1dB):
600
315

Output Power (dBm):
16.0
12.0

Attainable Rate (Kbps):
3460
1072

Rate (Kbps):
2048
512

D (interleave depth):
1
1

Delay (msec):
0.25
0.2

hossein019940
02-12-2013, 20:07
اینم اطلاعات منه،لطفا راهنمایی کنین

Downstream

Upstream

SNR Margin (0.1dB):
122
180

Attenuation (0.1dB):
600
315

Output Power (dBm):
16.0
12.0

Attainable Rate (Kbps):
3460
1072

Rate (Kbps):
2048
512

D (interleave depth):
1
1

Delay (msec):
0.25
0.2

خطت جالب نیست.خیلی نویز داری ولی کیفیت خطت با این نویز خوبه اما نه زیاد
از دم در تست بگیر ببین چه خبره.
هم از دم در تست بگیر عکش رو بزار هم پریز و دوشاخه رو تمیز کن بیاد اخل خونه از اونجا هم تست بزار
فاطلت زیاد با مخابرات؟

T_L_O_T_D
03-12-2013, 22:24
دوستان این وضعیت منه. snr روی downstream کم نیست؟ از ابتدای خط با اسپلیتر بی اسپلیتر و چند تا مودم تست کردم تغییری نکرد! برای اینکه مخابرات خطم رو از نظر نویز چک کنه چکار باید بکنم؟

Upstream
Downstream

Current Rate (Kbps)
512
9216

Max Rate (Kbps)
1176
10592

SNR Margin (db)
23
6.5

Line Attenuation (db)
19
32.5

Errors (Pkts)
0
0

hossein019940
03-12-2013, 22:39
دوستان این وضعیت منه. snr روی downstream کم نیست؟ از ابتدای خط با اسپلیتر بی اسپلیتر و چند تا مودم تست کردم تغییری نکرد! برای اینکه مخابرات خطم رو از نظر نویز چک کنه چکار باید بکنم؟

Upstream
Downstream

Current Rate (Kbps)
512
9216

Max Rate (Kbps)
1176
10592

SNR Margin (db)
23
6.5

Line Attenuation (db)
19
32.5

Errors (Pkts)
0
0

نویزت زیاد نیست ولی کیفیتت پایینه.از پارس داری؟
پهنای خطت رو بکش پایین کیفیتت خطت بالا میره نویزت هم پایین میاد.مخابرات فقط گوشی رو میاره دم درتون و میگه بوق دارین و خطت هم مثل شیشه هست و نویز نداره اون با گوشیشون میسنجن . نه با این چیزا

T_L_O_T_D
04-12-2013, 01:05
خب من فکر کردن نویزش بالاست. رو تلفن خش خش ندارم. 1 هفته ای هست بعضی موقع ها چراغ لینکم می پره نمی دونم چرا :n03: اگر پهنای باند رو بیاره پایین سرعتم کم می شه خب

hossein019940
04-12-2013, 07:40
خب من فکر کردن نویزش بالاست. رو تلفن خش خش ندارم. 1 هفته ای هست بعضی موقع ها چراغ لینکم می پره نمی دونم چرا :n03: اگر پهنای باند رو بیاره پایین سرعتم کم می شه خب
آره
ببین رو مودم و تلفن جدا یه اسپلیتر بزن تست کن ببین چی میشه

T_L_O_T_D
04-12-2013, 08:32
فرقی نکرد همه جورش رو تست کردم

Sent from my Xperia Pro using Tapatalk 2

saeid 22
04-12-2013, 13:51
سلام اندیشه دارم می خواستم در مورد این دو عکس نظر بدید با تشکر
عکس اول
عکس دوم

hossein019940
04-12-2013, 14:21
سلام اندیشه دارم می خواستم در مورد این دو عکس نظر بدید با تشکر
عکس اول
عکس دوم
نویزت تو هر دو عکس بالا هست
ولی کیفت تو دومین عکس بهتره.تو عکس اول جالب نیست

saeid 22
04-12-2013, 14:31
نویزت تو هر دو عکس بالا هست
ولی کیفت تو دومین عکس بهتره.تو عکس اول جالب نیست
بی زحمت نظرتون رو در مورد این عکس هم بگین و در کل از بین این سه عکس کدوم بهتره بود
عکس سوم

Armin.Computer
04-12-2013, 14:42
بی زحمت نظرتون رو در مورد این عکس هم بگین و در کل از بین این سه عکس کدوم بهتره بود
عکس سوم

تو این عکس که نویز تقریبا کمه
و میشه گفت خط خوبه

hossein019940
04-12-2013, 14:52
عکس سوم
همونطور که دوستم آرمین گفتن خطت عالی هیچ نویزی نداری-فیبری؟

majid84
04-12-2013, 15:14
سلام
من وقتي تلفن زنگ ميخوره اينترنتم قطع ميشه و دوباره خودش بعد از 30 تا 40 ثانيه وصل ميشه حتي اگر تلفن را هم از مدار خارج كنم بازم اين مشكل وجود دارد ضمنا اسپليتر هم داره و از اسپليترهاي مختلف استفاده كردم فرقي نكرد.

Amir 3d
04-12-2013, 22:21
سلام
نظرتون چیه !

Armin.Computer
04-12-2013, 23:39
سلام
من وقتي تلفن زنگ ميخوره اينترنتم قطع ميشه و دوباره خودش بعد از 30 تا 40 ثانيه وصل ميشه حتي اگر تلفن را هم از مدار خارج كنم بازم اين مشكل وجود دارد ضمنا اسپليتر هم داره و از اسپليترهاي مختلف استفاده كردم فرقي نكرد.

اطلاعات مودم رو بزار
پورت های اسپلیتر رو جابه جا نزنی

سلام
نظرتون چیه !

پهنای باندت رو چند بسته شده؟
SNR خیلی خوب نیست!

Amir 3d
04-12-2013, 23:43
پهنای باندت رو چند بسته شده؟
SNR خیلی خوب نیست!
512 /kbs
SNR مال چی هست ! مشکل چطوری حل میشه؟

Armin.Computer
04-12-2013, 23:52
512 /kbs
SNR مال چی هست ! مشکل چطوری حل میشه؟

پهنای باند خط منظورمه
نه پهنای باند خریداری شده
اطلاعاتی که عکس گرفتید
همینه؟
یا ادامه داره؟

Amir 3d
05-12-2013, 00:32
پهنای باند خط منظورمه
نه پهنای باند خریداری شده
اطلاعاتی که عکس گرفتید
همینه؟
یا ادامه داره؟
والا نمیدونم . اما میدونم فیبر نوری نیست!
ادامش هم یک تایم هایی داشت
راستی به اینترنت هم وصل بودم !!! مشکلی نداره :n02:
نمیدونستم اینایی که گذاشتید کجاست دیدم دوستان از مودم و تنظیمات +(عکس های صفحه اول تاپیک ) سخن گفتم منم برای اولین بار دو تا گزینشو سیخ زدم دیدم یکجا استارت داره گفتم لابد همینه زدم 3 دقیقه فرصت خواست
اینم ادامش
البته تا 511 تا خط نوشته همینطوری :n04:

Amir 3d
05-12-2013, 00:44
راستی میشه تک تک اون نوشته ها رو توضیح بدید چیه و واسه چیه که یاد بگیرم چون صفحه اول تاپیک نگفته شده چی هستن !:n26:

beh167
05-12-2013, 12:49
اینم اطلاعات منه البته از ورودی،لطفا راهنمایی کنین،فاصلم از مخابرات زیاده
Downstream

Upstream

SNR Margin (0.1dB):
166
195

Attenuation (0.1dB):
600
315

Output Power (dBm):
16.0
12.0

Attainable Rate (Kbps):
4036
1072

Rate (Kbps):
2048
748

D (interleave depth):
1
1

Delay (msec):
0.25
0.2

hossein019940
05-12-2013, 13:06
اینم اطلاعات منه البته از ورودی،لطفا راهنمایی کنین،فاصلم از مخابرات زیاده
Downstream
Upstream

SNR Margin (0.1dB):
166
195

Attenuation (0.1dB):
600
315

Output Power (dBm):
16.0
12.0

Attainable Rate (Kbps):
4036
1072

Rate (Kbps):
2048
748

D (interleave depth):
1
1

Delay (msec):
0.25
0.2

خوب خطت کیفیتش نسبت به نویزی که داری خیلی خوبه ولی نویزت بالاست که خودت میگی از دم در هم تست کرد و فاصلت هم زیاده و کاریش نمیشه کرد

Armin.Computer
05-12-2013, 14:58
والا نمیدونم . اما میدونم فیبر نوری نیست!
ادامش هم یک تایم هایی داشت
راستی به اینترنت هم وصل بودم !!! مشکلی نداره :n02:
نمیدونستم اینایی که گذاشتید کجاست دیدم دوستان از مودم و تنظیمات +(عکس های صفحه اول تاپیک ) سخن گفتم منم برای اولین بار دو تا گزینشو سیخ زدم دیدم یکجا استارت داره گفتم لابد همینه زدم 3 دقیقه فرصت خواست
اینم ادامش
البته تا 511 تا خط نوشته همینطوری :n04:

مودم شما چیه؟

Le0nard0
05-12-2013, 18:04
شماره تنظیم مقررات تهران رو برای شکایت میخوام / کسی داره؟

Tombstone1
05-12-2013, 18:11
دوستان، وضعیت چه طوره؟؟

hossein019940
05-12-2013, 19:04
شماره تنظیم مقررات تهران رو برای شکایت میخوام / کسی داره؟
اگه میخوای شکایت کنی از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شکایت کن
اینم شماره تلفن های ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منطقه شمال هست

دوستان، وضعیت چه طوره؟؟

نویز خوبه یعنی زیاد نیست کیفیتت بد هست میتونی بگی که پهنای باندت رو پایین بیارن که کیفیتت خوب بشه ولی به نظر من مشکل ساز نیست

Amir 3d
05-12-2013, 19:59
مودم شما چیه؟

planet اما مدلش رو نميدونم باید بعدا ببینم اما از اون ساده هاست قبلا فکر میکردم سوخته تازه گیها داداشم پیگیری کرد درست شده و استفاده میکنم اما از این پیکر بندیش چیزی سر در نمیآرم نسبت به قدیمی بودن خیلی آپشن داره که نميدونم مال چی هست آپشناش

Edit
ADE-3410

Armin.Computer
06-12-2013, 01:43
planet اما مدلش رو نميدونم باید بعدا ببینم اما از اون ساده هاست قبلا فکر میکردم سوخته تازه گیها داداشم پیگیری کرد درست شده و استفاده میکنم اما از این پیکر بندیش چیزی سر در نمیآرم نسبت به قدیمی بودن خیلی آپشن داره که نميدونم مال چی هست آپشناش

Edit
ADE-3410

ببین تو مودم پهنای باند رو چند بستن!
SNR هم مهمه

Amir 3d
06-12-2013, 15:33
ببین تو مودم پهنای باند رو چند بستن!
SNR هم مهمه

الان استاتوس رو زدم دیدم اونجا هم داره
قبلا رو مربع قرمز تو عکس بعد گزینه ء ADSL میزدم !:n01:

توجه کردی جواب سوال هام تو پست های قبلیم رو نمیدی و خودت سوالم رو با سوالت جواب میدی !!!!!:n19:

Armin.Computer
06-12-2013, 22:14
الان استاتوس رو زدم دیدم اونجا هم داره
قبلا رو مربع قرمز تو عکس بعد گزینه ء ADSL میزدم !:n01:

توجه کردی جواب سوال هام تو پست های قبلیم رو نمیدی و خودت سوالم رو با سوالت جواب میدی !!!!!:n19:

نه :دی
وقتی که درست متوجه نشم منظورم سوال کنم تا شفاف تر بشه موضوع
جواب درست میدم نه جوابی که معلوم نیست درسته یا نه

الان خط رو 3 مگ بسته شده
SNR هم بزار
حداکثر ظرفیت خط رو هم بزار
اینا رو بگو تا بررسی بشه
تا ندونیم نمیشه

Amir 3d
07-12-2013, 15:08
SNR هم بزار
حداکثر ظرفیت خط رو هم بزار
اینا رو بگو تا بررسی بشه
تا ندونیم نمیشه
اینایــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــی که گفتی یعنـــــــــــــی چـــــــــــه؟:n15:

hossein019940
07-12-2013, 15:32
اینایــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــی که گفتی یعنـــــــــــــی چـــــــــــه؟:n15:
Device Info
Statistics
ADSL
از این منو عمل کن.از کل صفحه عکس بگیر

mehrdad2
08-12-2013, 16:56

دوستان تازه سرویس گرفتم

Armin.Computer
08-12-2013, 16:58

دوستان تازه سرویس گرفتم

خط رو 2 مگ بسته شده
مشکل لینک نداری ؟

mehrdad2
08-12-2013, 17:50
دوست من از نظر نویز وایراد خط منظورم بود.

منظور از مشکل لینک چیه؟

hossein019940
08-12-2013, 17:56
دوست من از نظر نویز وایراد خط منظورم بود.

منظور از مشکل لینک چیه؟
خوب شما اطلاعات در مورد نویز و کیفیت رو نزاشتی فقط دانساتریم رو گذاشتی
شما اون اطلاعات رو بزار تا راهنمایت کنیم

mehrdad2
08-12-2013, 18:14
هر چی گشتم نبود

m.b.z
08-12-2013, 20:16
سلام
دوستان چهار تا خط و چهار تا مودم هستن که میخواستم بدونم وضعیت نویزشون چطوره
خط اول
خط دوم

خط سوم

و آخرین خط

hossein019940
08-12-2013, 20:43
سلام
دوستان چهار تا خط و چهار تا مودم هستن که میخواستم بدونم وضعیت نویزشون چطوره
خط اول
خط دوم

خط سوم

و آخرین خط

خطت اولت خوبه هم کیفیت داره هم نویزش کمه
خطت دوم نویزش نزدیک با بالاست یعی پهنای خطت بالا بره نویزت هم بالا میره و کیفیتت بدک نیست
خطت سوم نسبت به این 3 تا خیلی وضع بهتری داره خیلی خوبه
خطت آخر هم کیفیتش خوبه و نویز زیادی هم نداری
و نویزتخطت دومت نسبت به بقیه خط ها زیاده

Tombstone1
09-12-2013, 20:44
دوستان، چه طور ارزیابی می کنید؟

hossein019940
09-12-2013, 22:00
دوستان، چه طور ارزیابی می کنید؟

کیفیت خطت پایینه ولی نویزت هم بالا نیست با اینکه خطت رو 7 مگ یسته شده.اگه میخوای کیفیتت بالا بره بگو پهنای باندت رو پایین بیارن

Tombstone1
09-12-2013, 22:06
کیفیت خطت پایینه ولی نویزت هم بالا نیست با اینکه خطت رو 7 مگ یسته شده.اگه میخوای کیفیتت بالا بره بگو پهنای باندت رو پایین بیارن

ممنون از شما
کیفیت خط ارتباطی به سرعت دانلود پیدا میکنه؟؟
منظورم اینه که اگه پهنای باند رو پایین بیارم که مسلما سرعت دانلود هم پایین میاد. حالا منظور شما از کیفیت خط چی هست و اینکه اگه کیفیت بالاتر بره، در چه چیزهایی تغییر به وجود میاد؟

hossein019940
09-12-2013, 22:15
ممنون از شما
کیفیت خط ارتباطی به سرعت دانلود پیدا میکنه؟؟
منظورم اینه که اگه پهنای باند رو پایین بیارم که مسلما سرعت دانلود هم پایین میاد. حالا منظور شما از کیفیت خط چی هست و اینکه اگه کیفیت بالاتر بره، در چه چیزهایی تغییر به وجود میاد؟
پهنای باند خط رو از 7 مگ بکن 6 مگ تو سرعت فرق چندانی نمیبینی چون سرعتت بالا هست.
نویزت کم میشه کیفیت خط مثل پریدن لینک قطعی اینترنت و مسائل دیگه برات پیش نمیاد.وقتی کیفیت خطت بالا بره دیگه مشکلی از این قبیل نداری.
تمام این مشکلاتی که دوستان مون دارن البته به غیر از اونایی که مربوط به مرکز مخابراتی و شرکت که ازش نت میگیرن هم اونا مشکل کمی کیفیت خط و همینطور نویز بالا دارن

sima_6600
10-12-2013, 10:42
سلام دوستان من خودم کلی روی خطم تست انجام دادم خط من به نظر عالی میاد
ولی بز گفتم شما دوستان هم یه نگاه بندازید اخه بعضی وقت ها خیلی ازیت میشم
نمیدونم از خطه از مودمه از طرف شرکته از زیرساخته:n01:

hossein019940
10-12-2013, 11:11
سلام دوستان من خودم کلی روی خطم تست انجام دادم خط من به نظر عالی میاد
ولی بز گفتم شما دوستان هم یه نگاه بندازید اخه بعضی وقت ها خیلی ازیت میشم
نمیدونم از خطه از مودمه از طرف شرکته از زیرساخته:n01:
خطت عالیه.مشکلی نداری.از چه شرکتی داری؟
الان که تمام شرکتا قطعی دارن
اگه قطعی داری اسپلیتر رو چک کن که خراب نباشه

sima_6600
10-12-2013, 12:01
خط من تا 13 مگ بازه درسته؟
ولی خوب مشکل این هست که بعضی وقت ها سرعت نهایت 4 مگابیت هست
از های وب گرفتم.خط رو راستی برای من فقط روی یک مسیر هست مودم رو هم هر چی خاموش روشن میکنم فرقی نمیکنه:n13:

Tracing route to d.resolvers.level3.net [4.2.2.4]
over a maximum of 30 hops:

1 57 ms 52 ms 69 ms br2.l.hiweb.ir [46.224.0.6]
2 62 ms 57 ms 65 ms cr1.l.hiweb.ir [46.224.0.1]
3 108 ms 57 ms 65 ms 10.21.252.166
4 * * * Request timed out.
5 57 ms 59 ms 56 ms 10.21.22.97
6 62 ms 63 ms 55 ms 10.21.21.65
7 62 ms 65 ms 94 ms 10.21.21.69
8 138 ms 140 ms 143 ms 85.132.90.153
9 * * * Request timed out.
10 202 ms 204 ms * 85.132.60.70
11 187 ms 190 ms 193 ms xe-5-2-2.edge5.Frankfurt1.Level3.net [212.162.4.
29]
12 204 ms 199 ms 199 ms d.resolvers.level3.net [4.2.2.4]

Trace complete.

hossein019940
10-12-2013, 12:04
خط من تا 13 مگ بازه درسته؟
ولی خوب مشکل این هست که بعضی وقت ها سرعت نهایت 4 مگابیت هست
از های وب گرفتم.خط رو راستی برای من فقط روی یک مسیر هست مودم رو هم هر چی خاموش روشن میکنم فرقی نمیکنه:n13:
خطت رو 3 مگ هست اون 13 مگ توانایی خطت هست که میتونه تا اون سرعت رو ساپورت کنه

nima_ir
10-12-2013, 19:15
با سلام.

سیم مستقیم از جایی که سیم تلفن وارد ساخنمان میشه کشیدم. اسپلیتر هم سالم هستش. سرعتم روی 3مگ بستن ولی سرعت دانلود بین 20 تا 60 هستش. به نظر شما باید چکار کنم.؟

hossein019940
10-12-2013, 20:21
با سلام.

سیم مستقیم از جایی که سیم تلفن وارد ساخنمان میشه کشیدم. اسپلیتر هم سالم هستش. سرعتم روی 3مگ بستن ولی سرعت دانلود بین 20 تا 60 هستش. به نظر شما باید چکار کنم.؟

خطت کیفیت نداره -نویزت هم نزدیک به بالا هست.نویز شدیدی نداری
ممکنه از طرف شرکت ارائه دهنده محدوت کرده باشن.
چه طری داری از چه شرکتی؟

nima_ir
10-12-2013, 20:55
خطت کیفیت نداره -نویزت هم نزدیک به بالا هست.نویز شدیدی نداری
ممکنه از طرف شرکت ارائه دهنده محدوت کرده باشن.
چه طری داری از چه شرکتی؟

1مگ محدود. مخابرات. الان زنگ زدم پشتیبانی گفتم دان استریم رو کم کنید تا نویز کمتر بشه. وقت نکردم تست کنم الان بیرون هستم. رفتم خونه نتیجه رو اعلام میکنم.

hossein019940
10-12-2013, 21:13
1مگ محدود. مخابرات. الان زنگ زدم پشتیبانی گفتم دان استریم رو کم کنید تا نویز کمتر بشه. وقت نکردم تست کنم الان بیرون هستم. رفتم خونه نتیجه رو اعلام میکنم.
خوب مخابرات وضعیتش معلومه دوست عزیز سرعتا کاهش داره

روانپریش
10-12-2013, 22:05
چجوری نویز خطم رو بفهم چقدره؟

Armin.Computer
10-12-2013, 23:29
چجوری نویز خطم رو بفهم چقدره؟

پست اول رو مطالعه کنید
و چند پست بعد رو

saminem
11-12-2013, 19:16
درود.

ما دو خط داریم که یکیش Snr خوبی داره 30 هست ولی خط دوم Snr خوبی نداره و روی 10 هست! پهنای باندم هم روی 2 مگ هست

مشکل خط دوم از کجا میتونه باشه ؟

nima_ir
11-12-2013, 19:40
دوستان این وضعیت چطوره؟ امروز بعد از کلی کلنجار با پشتیبانی بصورت فیس تو فیس پورت عوض کردن.

hossein019940
11-12-2013, 19:45
دوستان این وضعیت چطوره؟ امروز بعد از کلی کلنجار با پشتیبانی بصورت فیس تو فیس پورت عوض کردن.

خطت عالی شده:n06:
با اینکه خطت رو روی 4 مگ بستن یعنی مخابرات از دستش بر میاد؟
من که بعید میدونم با مخابرات صحبت کرده باشی:n02:

Memonex
11-12-2013, 21:35

با عرض پوزش یا عکس شما فیکه یا مودم قاطی کرده چون این اطلاعات با هم نمیخونه چطور ممکنه با SNR 46 و نویز 7 خط همش 8 مگ کشش داشته باشه !!!!!!!!!!! این خط حداقل باید 24 مگ بکشه با این شرایط. ضمنا مقدار جلوی آپلود صفر درج شده نسبت به عکس قبلی و همینطور مدولاسیون هم اتوماتیک عوض شده که در نوع خودش جالبه !!!

هرچقدر مسافت و نویز کم بشه SNR میره بالا ولی اینکه به 46 برسه یعنی مخابرات حتما جفت خونه شماست !! و Line Attenuation هم معمولا یه دفعه 40 تا نمیاد پایین !!

nima_ir
11-12-2013, 22:10
با عرض پوزش یا عکس شما فیکه یا مودم قاطی کرده چون این اطلاعات با هم نمیخونه چطور ممکنه با SNR 46 و نویز 7 خط همش 8 مگ کشش داشته باشه !!!!!!!!!!! این خط حداقل باید 24 مگ بکشه با این شرایط. ضمنا مقدار جلوی آپلود صفر درج شده نسبت به عکس قبلی و همینطور مدولاسیون هم اتوماتیک عوض شده که در نوع خودش جالبه !!!

هرچقدر مسافت و نویز کم بشه SNR میره بالا ولی اینکه به 46 برسه یعنی مخابرات حتما جفت خونه شماست !! و Line Attenuation هم معمولا یه دفعه 40 تا نمیاد پایین !!

ما که هرچقدر نگاه میکنیم سر در نمیاریم.:n03:
با مرکز مخابرات تقریبآ یک خیابان فاصله داریم. امروز که رفته بودم پشتیبانی مودم رو بردم که خودشون تست کنن. شاید اونجا تغییراتی انجام دادن.
الان با این وضیعت سرعت دانلود تا 220 بیشتر نمیشه. دیگه نمیدونم چه مرگش ه.

عکس که فیک نیست داداش شما دستور بده تا 100 عکس واست بذارم. الان دوبار وارد کسنول مودم شدم سرعت دان استریم آمده روی 2994 و آپلود روی 501 هستش.

یک سوال آیا این تغییرات در دان استریم و آپ استریم توسط اپراتور انجام میشه یا اتوماتیک سرعت توی مودم کم و زیاد میشه؟؟؟

Memonex
11-12-2013, 22:17
ما که هرچقدر نگاه میکنیم زیاد سر در نمیاریم.
با مرکز مخابرات تقریبآ یک خیابان فاصله داریم. امروز که رفته بودم پشتیبانی مودم رو بردم که خودشون تست کنن. شاید اونجا تغییراتی انجام دادن.
الان با این وضیعت سرعت دانلود تا 220 بیشتر نمیشه. دیگه نمیدونم چه مرگش ه.

عکس که فیک نیست داداش شما دستور بده تا 100 عکس واست بذارم. الان دوبار وارد کسنول مودم شدم سرعت دان استریم آمده روی 2994 و آپلود روی 501 هستش.

یک سوال آیا این تغییرات در دان استریم و آپ استریم توسط اپراتور انجام میشه یا اتوماتیک سرعت توی مودم کم و زیاد میشه؟؟؟

من معذرت میخوام فقط یه حدس کوچیک زدم :n16:، فکر میکنم اطلاعات مودم شما کاملا نادرست هستش، بهتره یه بار خاموش و روشن کنید ببینید وضعیت چطور میشه اگه نشد خودتون یا بدید یه نفر دیگه ریست کنه بعد مجددا مقادیر چک بشه هیچ کس حتی ISP نمیتونه تو مودم از این جهت دستکاری کنه و خود سنسورهای مودم با توجه به وضعیت نویز و کیفیت خط این اطلاعات رو نشون میدن. البته برای اینکه مطمئن بشید اگه امکانش هست با مودم یه نفر دیگه هم تست کنید.

hossein019940
11-12-2013, 22:20
من معذرت میخوام فقط یه حدس کوچیک زدم :n16:، فکر میکنم اطلاعات مودم شما کاملا نادرست هستش، بهتره یه بار خاموش و روشن کنید ببینید وضعیت چطور میشه اگه نشد خودتون یا بدید یه نفر دیگه ریست کنه بعد مجددا مقادیر چک بشه هیچ کس حتی ISP نمیتونه تو مودم از این جهت دستکاری کنه و خود سنسورهای مودم با توجه به وضعیت نویز و کیفیت خط این اطلاعات رو نشون میدن. البته برای اینکه مطمئن بشید اگه امکانش هست با مودم یه نفر دیگه هم تست کنید.
اگه عکس اولی رو که دوستمون گذاشتن رو دیده باشین دقیق نویز بود 46 کیفیت بود 6 الان جاشون برعکس شده من هم یه خورده شک دارم.وباهاتون مواقم(البته زیاد نه چون از مخابرات همچین کاری بر نمیاد)

nima_ir
11-12-2013, 22:29
مودم رو ریست سخت افزاری میکنم و دوباره کانفینگ انجام میدم. دوباره عکس میذارم. فقط یک مسله امروز بخاطر تعویض پورت به قول خودشون 25.000 تومان از بنده گرفتن. تعویض پورت هزینش چه جوری هستش.؟؟؟

hossein019940
11-12-2013, 22:47
مودم رو ریست سخت افزاری میکنم و دوباره کانفینگ انجام میدم. دوباره عکس میذارم. فقط یک مسله امروز بخاطر تعویض پورت به قول خودشون 25.000 تومان از بنده گرفتن. تعویض پورت هزینش چه جوری هستش.؟؟؟
داداش عکست بالا نمیاد
در ضمن برای ریست و تعویض پورت نباید هزینه ای میدادی.هیچ هزینه ای شرکت نباید بگیره چون همون اون 15 تومن هزینه نصب میگیره برای همین کارها که مشکلی برات پیش اومد حلش کنن برات

Armin.Computer
11-12-2013, 23:26
درود.

ما دو خط داریم که یکیش Snr خوبی داره 30 هست ولی خط دوم Snr خوبی نداره و روی 10 هست! پهنای باندم هم روی 2 مگ هست

مشکل خط دوم از کجا میتونه باشه ؟

بستگی داره
شما باید ببینی خط دوم وضعیتش چه جوریه
پست اول رو بخون

nima_ir
12-12-2013, 00:56
داداش عکست بالا نمیاد
در ضمن برای ریست و تعویض پورت نباید هزینه ای میدادی.هیچ هزینه ای شرکت نباید بگیره چون همون اون 15 تومن هزینه نصب میگیره برای همین کارها که مشکلی برات پیش اومد حلش کنن برات

از ما گرفتن نامردا. دوستان مودم رو ریست کردم و کانفیگ هم کردم ولی چراغ لینک ثابت نمیشه. پشتیبانی میگه اینجا مشکلی نداره اتصالات رو چک کن . اتصالات اوکی هستش.

چکار کنیم؟

Memonex
12-12-2013, 01:15
از ما گرفتن نامردا. دوستان مودم رو ریست کردم و کانفیگ هم کردم ولی چراغ لینک ثابت نمیشه. پشتیبانی میگه اینجا مشکلی نداره اتصالات رو چک کن . اتصالات اوکی هستش.

چکار کنیم؟

مدولاسیون رو دستی روی G.DMT بزارید اگه نشد ADSL2+ و Ti.413، با یه مودم دیگه هم تست کنید ببینید نتیجه SNR و Attenuation چی میشه. به نظر من مودم به احتمال زیاد مشکل داره البته من تا حالا ندیده بودم واقعا یه مودم از این جهت دچار اشکال بشه یعنی سنسورهای ADSLاش درست عمل نکنن، مودم رو مستقیم هم یه بار به سیم ورودی دم در بزنید ببینید تغییری بوجود میاد یا نه که فکر میکنم اینکار رو انجام دادید حتما.

تا وقتی مقادیر SNR و Line Attenuation معلوم نشه دقیقا چند هستن با اطمینان نمیشه گفت وضعیت خط چطوری هست.

mehdiyazdani
12-12-2013, 22:56
این مضعیت خط منه
به نظر شما چطوری
شرکت شاتل در تهران به من گفتن خوبه ولی نمایندگی شاتل در شهر ما میگه بده
میگهline attenuation باید بالای 10 باشه
آیا درسته ؟

Armin.Computer
12-12-2013, 22:57

چکار کنیم؟

ببین ممکنه مشکل تو خونه باشه
تلفن یا فکس داری؟

hossein019940
12-12-2013, 22:59
این مضعیت خط منه
به نظر شما چطوری
شرکت شاتل در تهران به من گفتن خوبه ولی نمایندگی شاتل در شهر ما میگه بده
میگهline attenuation باید بالای 10 باشه
آیا درسته ؟
خطت عالی هست.
اونی که گفته بالای 10 باشه نویزته که هر چی بالاتر باشه بدتر برای خطت خط شما عالی هست.شاتل الان خط رو 9 مگ میبنده؟
ولی با اینکه خطت 9 مگ هست بازم خطت عالی هست

mehdiyazdani
12-12-2013, 23:04
ولی سرعت دانلود من حداکثر 240 کیلوبات نمیرسه
سرویس من 8 مگ هست و باید 1 مگ سرعت دانلود من باشه ولی انگار که همون قبلا که سرویس من 2 مگ بود و 240 کیلوبایت میگرفتم هست

mehdiyazdani
12-12-2013, 23:06
دارم اون را از مدار خارج کردم ولی سرعت دانلود من بالا نرفت

hossein019940
12-12-2013, 23:06
ولی سرعت دانلود من حداکثر 240 کیلوبات نمیرسه
سرویس من 8 مگ هست و باید 1 مگ سرعت دانلود من باشه ولی انگار که همون قبلا که سرویس من 2 مگ بود و 240 کیلوبایت میگرفتم هست
از سرور داخل چنده؟
خوب محدود کردنت از اکانتیک

mehdiyazdani
12-12-2013, 23:10
میگن 8 مگ هست
امروز با تیم ویور وصل شدن دیدن که حرف من راست بوده و سرعت دانلود از 240 کیلوبایت بیشتر نمیشه گفتن قرار خسارت بدن
منتظرم تا شنبه برم نمایندگی ببینم چی میشه

hossein019940
12-12-2013, 23:34
میگن 8 مگ هست
امروز با تیم ویور وصل شدن دیدن که حرف من راست بوده و سرعت دانلود از 240 کیلوبایت بیشتر نمیشه گفتن قرار خسارت بدن
منتظرم تا شنبه برم نمایندگی ببینم چی میشه
حتما پیگیر باش.
ولی خطت عالی هست.فیبر هستی؟

روانپریش
13-12-2013, 11:23
پست اول رو مطالعه کنید
و چند پست بعد رو

پست اول مشاهده شد ولی ننوشته بود از کدوم منو باید وارد شد تا اون اعداد رو بدست بیاریم

Armin.Computer
13-12-2013, 14:53
پست اول مشاهده شد ولی ننوشته بود از کدوم منو باید وارد شد تا اون اعداد رو بدست بیاریم

مدل مودم چیه؟

روانپریش
13-12-2013, 15:10
مدل مودم چیه؟

آلفکس هستش

M0hsen3D
13-12-2013, 17:19
سلام دوستان
من شرکت های وب بودم خطم رو 8 مگ بسته شده بود و کامل پر میکرد 8مگ رو اما الان که اومدم پارس snr خطم به شدت پایین اومده و خط رو پروفایل 9 مگ هست اما تا 5.5 مگ بیشتر پر نمیکنه و اپلود هم 1 مگ.
به نطرتون مشکل از چی هست و چجوری رفع میشه؟

hossein019940
13-12-2013, 17:41
سلام دوستان
من شرکت های وب بودم خطم رو 8 مگ بسته شده بود و کامل پر میکرد 8مگ رو اما الان که اومدم پارس snr خطم به شدت پایین اومده و خط رو پروفایل 9 مگ هست اما تا 5.5 مگ بیشتر پر نمیکنه و اپلود هم 1 مگ.
به نطرتون مشکل از چی هست و چجوری رفع میشه؟
اول اینکه خطت اوردن رو 9 مگ بستن.ممکنه خطت توانایش رو نداشته باشه.
بعدشم بگو خطت رو 8 مگ ببیندن ببین وضعیت چطوره میشه.
تجهیزات هر شرکتی تو منطقه مخابراتی فرق داره.مثلا بری مخابرات کیفیتش هنوز افتضاح تر یا آسیاتک خوبه

M0hsen3D
13-12-2013, 17:59
Downstream
Upstream

SNR Margin (dB):
7.7
9.0

Attenuation (dB):
20.0
11.0

Output Power (dBm):
19.8
10.0

Attainable Rate (Kbps):
6048
1240

Rate (Kbps):
5600
1024

ببینید این وضعیت خطم هست

های وب بودم ریت دان رو 8192 بود و اپلود 512. یعنی به خاطر اینکه تجهیزات پارس تو مرکز ما داغون هست تا 8 9 مگ نمیکشه؟

hossein019940
13-12-2013, 18:15
Downstream
Upstream

SNR Margin (dB):
7.7
9.0

Attenuation (dB):
20.0
11.0

Output Power (dBm):
19.8
10.0

Attainable Rate (Kbps):
6048
1240

Rate (Kbps):
5600
1024

ببینید این وضعیت خطم هست

های وب بودم ریت دان رو 8192 بود و اپلود 512. یعنی به خاطر اینکه تجهیزات پارس تو مرکز ما داغون هست تا 8 9 مگ نمیکشه؟
من رو کیفیت خط گفتم که تاثیر میزاره.الانم خطت نویز نداره از اون طرف هم کیفیت نداره.
خطت هم رو 5 مگ بستن نه 9 مگ الانم خودت میگی تا 5.5 مگ پر میکنه.مشکل از کجاست؟
اگه میخوای 9 مگ ببندی خطت نمیکشه.

M0hsen3D
13-12-2013, 18:28
من رو کیفیت خط گفتم که تاثیر میزاره.الانم خطت نویز نداره از اون طرف هم کیفیت نداره.
خطت هم رو 5 مگ بستن نه 9 مگ الانم خودت میگی تا 5.5 مگ پر میکنه.مشکل از کجاست؟
اگه میخوای 9 مگ ببندی خطت نمیکشه.
مشکل اینه دوست من که شرکت های دیگه که بودم snr خوبی داشتم اما برای دومین بار که اومدم پارس بازم با افت کیفیت خط مواجه شدم! جالبه همین 5.5 مگ باید 600-700 تا سرعت بده که حداکثر 400 هست سرعت!

البته الان رو 9 مگ هست که 5.5 مگ بیشتر پر نمیکنه که فکر کنم فایده ای هم نداره حتی ریت تا 9 هم بره چون 400 تا بیتشر سرعت نمیده همین الان.

hossein019940
13-12-2013, 19:05
مشکل اینه دوست من که شرکت های دیگه که بودم snr خوبی داشتم اما برای دومین بار که اومدم پارس بازم با افت کیفیت خط مواجه شدم! جالبه همین 5.5 مگ باید 600-700 تا سرعت بده که حداکثر 400 هست سرعت!

البته الان رو 9 مگ هست که 5.5 مگ بیشتر پر نمیکنه که فکر کنم فایده ای هم نداره حتی ریت تا 9 هم بره چون 400 تا بیتشر سرعت نمیده همین الان.
نه عزیز خطت رو 5.600 مگ هست.رو 9 نیست طبق عکسی که فرستادی.
پس شک نکن که از تجهیزات پارس تو اون منطقه هست

Armin.Computer
14-12-2013, 00:39
آلفکس هستش

با توجه به عکسی که تو این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تاپیک بهم خوردن مکرر تنظیمات کانفیگ مودم آلفکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گذاشتید:
وارد Device Info
بعد وارد Statistics شید
اگر اشتباه نکنم باید گزینه ی ADSL رو انتخاب کنید
می تونید اطلاعات رو اونجا ببینید

M0hsen3D
14-12-2013, 11:11
نه عزیز خطت رو 5.600 مگ هست.رو 9 نیست طبق عکسی که فرستادی.
پس شک نکن که از تجهیزات پارس تو اون منطقه هست
سلام
درسته 5.5 مگه اما من پروفایل پارس رو گفتم که 9 مگ هست و 4 مگ و 2 مگ 5 مگ ندارن.

الان خط من 5.5 مگ کشش داره تو پارس درسته؟ الان باید 700 تا بکشه تماس گرفتم گفتن که چون نویز خط داری نمیکشه باید برگردونیم 4 مگ! الان این حرف که اینا زدن درسته؟ من های وب بودم 8 مگ بود با همین snr تقریبا اما بدون مشکل بود و حداقل تا 700 تا میرسید سرعت! به نظرتون مشکل چیه؟

behnamy01
14-12-2013, 12:57
واسه مودم tenda چجوری نویز خط رو متوجه بشم؟

روانپریش
14-12-2013, 14:28
با توجه به عکسی که تو این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تاپیک بهم خوردن مکرر تنظیمات کانفیگ مودم آلفکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گذاشتید:
وارد Device Info
بعد وارد Statistics شید
اگر اشتباه نکنم باید گزینه ی ADSL رو انتخاب کنید
می تونید اطلاعات رو اونجا ببینید
مچکرم
میدونید چجوری میشه از تنظیمات مودم بکاپ گرفت و موقع بهم خوردن ریستورش کرد؟

kian2006
14-12-2013, 20:10
این مشخصات خط من هست
وقتی مودم را وصل مسکنی اس ان ار از 35 شروع میشه کمکم میا پایین
اول اینکه وضعیت کلی خط چطور هست؟
دوم اینکه این نوسان اس ان ار برای چی هست ؟
یک خط تلفن بستر فیبرنوری هم داریم که 42بود اونا ثطع کردم اینا از دم در وصل کردم،،،،اینا گفتم من باب اینکه این تلورانس اس ان از فکر نمیکنم یرای شبکه داخلی یاشه چون خط قبلی 42 فیکس بود...
الان که پست دادم امده روی 28,8

navid010
15-12-2013, 09:07
خط یک صبانت 2 مگ طلایی

خط دو های وب 1 مگ محدود

hossein019940
15-12-2013, 09:17
این مشخصات خط من هست
وقتی مودم را وصل مسکنی اس ان ار از 35 شروع میشه کمکم میا پایین
اول اینکه وضعیت کلی خط چطور هست؟
دوم اینکه این نوسان اس ان ار برای چی هست ؟
یک خط تلفن بستر فیبرنوری هم داریم که 42بود اونا ثطع کردم اینا از دم در وصل کردم،،،،اینا گفتم من باب اینکه این تلورانس اس ان از فکر نمیکنم یرای شبکه داخلی یاشه چون خط قبلی 42 فیکس بود...
الان که پست دادم امده روی 28,8
اسپلیتر رو چک کن که خراب نباشه.از دم در تست کردی که اس ان آر نوسان داره به پایین؟
اگه از دم در موردی نداشت که مشکل از داخله ولی از دم در مشکل داشت مربوط میشه به شرکتی که ازش سرویس میگیری.
خطت هم تواین عکس خوبه

خط یک صبانت 2 مگ طلایی

خط دو های وب 1 مگ محدود

خط اولت نویز داره ولی خوب کیفیتت هم خوبه در ضمن خطت رو روی 2 مگ بستن نویزت بالاست اگر مثل خط دوم رو 5 مگ ببیندن کیفیت خطت بد میشه ولی با این حال کیفت خط نسبت به نویز خوبه.
خط دومت هم کیفیتش پایینه نویزت هم زیاده بگو که پهنای باند خطت رو پایین بیارن تا نویزت هم پایین بیاد و کیفیت خطت هم بره بالا.
با خط دوم مشکل سرعت و قطعی نداری؟

navid010
15-12-2013, 09:31
اسپلیتر رو چک کن که خراب نباشه.از دم در تست کردی که اس ان آر نوسان داره به پایین؟
اگه از دم در موردی نداشت که مشکل از داخله ولی از دم در مشکل داشت مربوط میشه به شرکتی که ازش سرویس میگیری.
خطت هم تواین عکس خوبه

خط اولت نویز داره ولی خوب کیفیتت هم خوبه در ضمن خطت رو روی 2 مگ بستن نویزت بالاست اگر مثل خط دوم رو 5 مگ ببیندن کیفیت خطت بد میشه ولی با این حال کیفت خط نسبت به نویز خوبه.
خط دومت هم کیفیتش پایینه نویزت هم زیاده بگو که پهنای باند خطت رو پایین بیارن تا نویزت هم پایین بیاد و کیفیت خطت هم بره بالا.
با خط دوم مشکل سرعت و قطعی نداری؟

خط دوم قطعی ندارم
ولی سرعتم خیلی نوسان داره تا 500 میره یهو تا 200 میاد پایین باز دوباره تا 300 میره

hossein019940
15-12-2013, 10:10
خط دوم قطعی ندارم
ولی سرعتم خیلی نوسان داره تا 500 میره یهو تا 200 میاد پایین باز دوباره تا 300 میره
برو دم در تست کن ببین همین مشخصات رو بهت میده یا نه.سیم دم در تمیزش کن.اسپلیتر رو تست کن خراب نباشه اگه همه این کارها رو کردی زنگ بزن شرکت بگو که پهنای باند خطت رو پایین بیارن

Armin.Computer
15-12-2013, 11:19
مچکرم
میدونید چجوری میشه از تنظیمات مودم بکاپ گرفت و موقع بهم خوردن ریستورش کرد؟

نمی دونم تاپیک شما بود یا تاپیک یک کاربر دیگه
تو همون تاپیک یکی از کاربرا گفته بود که میشه بک آپ گرفت
من خودم تا حالا این کار رو انجام ندادم
ولی تو تب مدیریتی خود مودم باید گزینه ی Backup باشه

flatrish
15-12-2013, 15:15
سلام دوستان این مشخصات خط منه. این Attainable Rate صرفا بیشترین سرعت ممکن هست یا فاکتور کیفیت هم لحاظ میشه؟ من میتونم خطمو تا 11 مگابیت مثلا بالا ببرم؟

Memonex
15-12-2013, 15:32
سلام دوستان این مشخصات خط منه. این Attainable Rate صرفا بیشترین سرعت ممکن هست یا فاکتور کیفیت هم لحاظ میشه؟ من میتونم خطمو تا 11 مگابیت مثلا بالا ببرم؟

خط شما اینطور که مشخصات میگه عالیه SNR روی 27 اون هم وقتی دیتا ریت روی 8 مگ بسته شده واقعا خوب هست، اینجور خطها به نظر من شانسیه به ندرت نصیب کسی میشه، نویز هم 20 که نشون میده نویز واقعا کم دارید خط نه تنها تا 11 مگ ولی ما دو مگ کمتر از بیشترین مقدار یعنی 18 مگ هم در نظر بگیریم راحت باید جواب بده

موفق باشید

روانپریش
15-12-2013, 21:05
نمی دونم تاپیک شما بود یا تاپیک یک کاربر دیگه
تو همون تاپیک یکی از کاربرا گفته بود که میشه بک آپ گرفت
من خودم تا حالا این کار رو انجام ندادم
ولی تو تب مدیریتی خود مودم باید گزینه ی Backup باشه

بله موفق شدم بکاپ بگیرم ولی هنوز گزینه ریستور رو پیدا نکردم:n28:

hossein019940
15-12-2013, 21:51
Update Software
از این قسمت باید فایلتو انتخاب کنی آپدیت رو بزنی

روانپریش
15-12-2013, 22:45
Update Software
از این قسمت باید فایلتو انتخاب کنی آپدیت رو بزنی

ایول ایول واقعا مرسی:n12:
یعنی هر وقت از کانفیگ خارج بشه با اون فایلی که العان بکاپ گرفتم اینجوری میتونم کانفیکش کنم؟

Armin.Computer
15-12-2013, 22:45

ریستور برای ریست مودم و بازگرداندن به تنظیمات کارخونه؟
منظورت اینه؟
باید تو قسمت مدیریت باشه
این خیلی مشخصه
از طریق سخت افزاری هم ریست امکان پذیره

روانپریش
15-12-2013, 23:02
ریستور برای ریست مودم و بازگرداندن به تنظیمات کارخونه؟
منظورت اینه؟
باید تو قسمت مدیریت باشه
این خیلی مشخصه
از طریق سخت افزاری هم ریست امکان پذیره

نه گلم این مودم من هر چند وقت یه بار از کانفیگ خارج میشه منم باید مسافتی طولانی ببرمش تا شرکت گفتم ببینم میشه ازش در حالت سالمی بکاپ گرفت تا موقعی کانفیگش بهم خورد خودم درستش کنم

hossein019940
15-12-2013, 23:17
ایول ایول واقعا مرسی:n12:
یعنی هر وقت از کانفیگ خارج بشه با اون فایلی که العان بکاپ گرفتم اینجوری میتونم کانفیکش کنم؟
دقیقا.فقط هر موقعی که از کانفیک خارج شد اولی ریست کن پشت مودم بعدش ریستور کن بکاپ رو اینجوری بهتر جواب میده

nima_ir
16-12-2013, 14:12
دوستان این وضعیت چطوره؟

computera13
16-12-2013, 14:29

اینترنتم مدام قطع میشه هر کاری کردم درست نشد
سیم همه گوشی ها رو قطع کردم سیم تازه خریدم و مودم رو مستقیم وصل کردم به سیم ورودی ساختمان ولی فرقی نکرد باید به کجا بگم شرکتی که اینترنت گرفتم یا مخابرات(کدوم قسمت مخابرات)

روانپریش
16-12-2013, 14:34
دقیقا.فقط هر موقعی که از کانفیک خارج شد اولی ریست کن پشت مودم بعدش ریستور کن بکاپ رو اینجوری بهتر جواب میده

همون دکمه کوچیک پشت مودم رو بزنم کافیه برا ریست کردنش؟

nima_ir
16-12-2013, 14:59

اینترنتم مدام قطع میشه هر کاری کردم درست نشد
سیم همه گوشی ها رو قطع کردم سیم تازه خریدم و مودم رو مستقیم وصل کردم به سیم ورودی ساختمان ولی فرقی نکرد باید به کجا بگم شرکتی که اینترنت گرفتم یا مخابرات(کدوم قسمت مخابرات)

دوست عزیز نویز خط تون بالاست. SNR پایین هستش بخاطر همین لینک تون میپره. بنده هم چندروز همین مشکل رو داشتم. الان وضیعتم خیلی بهتر شده. بهترین کار اینکه به مخابرات و MDF سه پیچ بشی و درخواست کنی سیم کشی بوخت و پورت عوض کنند. و یک بوق جدید بهت بدن.

Armin.Computer
16-12-2013, 15:12
دوستان این وضعیت چطوره؟

خط نرمال و خوبی ظاهرا داری

همون دکمه کوچیک پشت مودم رو بزنم کافیه برا ریست کردنش؟

مودم من که تی پی لینک هست
و اگر مثل تی پی لینک باشه
دکمه ای هست که با سوزن یا یک چیزی که بشه دکمه رو فشار داد باید ریست کنید

mehrdad2
16-12-2013, 16:27
مودم بنده لبنکسیس 120 هست توی قسمت تنظیمات snr نیست .

چطوری کیفیت خطم رو بفهمم.

hossein019940
16-12-2013, 17:48
مودم بنده لبنکسیس 120 هست توی قسمت تنظیمات snr نیست .

چطوری کیفیت خطم رو بفهمم.
ازاین منو کامل عکس بگیر
Device Info
Statistics
ADSL

mehrdad2
16-12-2013, 18:18

arizona
16-12-2013, 23:48
دوستان،این خط چه طوره؟

hossein019940
16-12-2013, 23:49
دوستان،این خط چه طوره؟
خطت عالی هست.هم کیفیتش بالاست هم نویزی نداری
شرکتت خطت رو 12 بسته.تا چجند میتونی استفاده کنی؟

arizona
17-12-2013, 00:07
خطت عالی هست.هم کیفیتش بالاست هم نویزی نداری
شرکتت خطت رو 12 بسته.تا چجند میتونی استفاده کنی؟

حقیقتش چند روزه که سرعتم افتضاحه!سرویس 2048 محدود.قبلا خیلی راحت kb/s700-750 دانلود میکردم.اما الان نهایتش 100-120.نمیفهمم مشکلم کجاست.

OMiD.1080p
17-12-2013, 00:10
حقیقتش چند روزه که سرعتم افتضاحه!سرویس 2048 محدود.قبلا خیلی راحت kb/s700-750 دانلود میکردم.اما الان نهایتش 100-120.نمیفهمم مشکلم کجاست.

مطمئن باش هیچ ارتباطی با نویز و این چیزها نداره افت سرعت شما .

hossein019940
17-12-2013, 08:18
مشکل از طرف تو نیست.بلکه از شرکتت هست که محدودت کرده.از آسیاتک داری؟

arizona
17-12-2013, 10:09
مشکل از طرف تو نیست.بلکه از شرکتت هست که محدودت کرده.از آسیاتک داری؟

زدي به هدف!از آسيا تك دارم.

hossein019940
17-12-2013, 10:16
زدي به هدف!از آسيا تك دارم.
یه سری به تاپیک آسیاتک بزن متوجه محدود شدن های یوزر از طرف آسیاتک میشی

jr07
17-12-2013, 16:23
دوستان این خط چطوره؟

SNR Margin (dB)
6.2
9.5

Attenuation (dB)
35.0
23.5

چند روزه سرعت اینترنتم بدجوری افت کرده.
بیشتر مواقع اینترنت قطع هست
وقتی هم که وصله سرعتش خیلی پایینه.

چراغ لینک مودم هم بعضی وقت ها خاموش میشه ولی اکثر مواقع مشکلی نداره

اینترنت مخابرات

hossein019940
17-12-2013, 16:30
دوستان این خط چطوره؟

SNR Margin (dB)
6.2
9.5

Attenuation (dB)
35.0
23.5

چند روزه سرعت اینترنتم بدجوری افت کرده.
بیشتر مواقع اینترنت قطع هست
وقتی هم که وصله سرعتش خیلی پایینه.

چراغ لینک مودم هم بعضی وقت ها خاموش میشه ولی اکثر مواقع مشکلی نداره

اینترنت مخابرات
کیفیت خطت پایینه .ولی نویزت خوبه.
از دم در تست کردی که قطعی داری یا نه؟
سوکت سیم تلفن مشکلی نداره؟
روی تلفن و مودم یه اسپلیتر جدا بزار//////البته هر کدوم رو از یه پریز جدا بگیر

mehrdad2
17-12-2013, 17:51

مال ما چی شد؟

hossein019940
17-12-2013, 17:57
مال ما چی شد؟
دادا صبانت داری؟
چرا پینگت انقدر پایینه8؟
چقدر هزینه میکنی ماهانه؟

majid 59
18-12-2013, 02:27
با سلام
دوستان من طبق عکسی که گذاشتم Attenuation عالی دارم زیر 30 ولی snr زیر 7 هست قاعدتا snr که زیر 7 باشه Attenuation باید بره رو 60 به بالا. میشه توضیح بدین با این snr خراب جرا Attenuation خیلی خوبه؟
الان با توجه به Attenuation خوب و snr بد نظرتون درباره خط من چیه ؟
با تشکر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hossein019940
18-12-2013, 07:38
با سلام
دوستان من طبق عکسی که گذاشتم Attenuation عالی دارم زیر 30 ولی snr زیر 7 هست قاعدتا snr که زیر 7 باشه Attenuation باید بره رو 60 به بالا. میشه توضیح بدین با این snr خراب جرا Attenuation خیلی خوبه؟
الان با توجه به Attenuation خوب و snr بد نظرتون درباره خط من چیه ؟
با تشکر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین دوست عزیز همیشه که نباید نویز بالا باشه و کیفیت پایین بیاد.اون خط هایی که فاصله شون زیاده تا مرکز مخابراتی و مسائل دیگه نویزشون بالاست.کیفیت خط هم پایینه شما باید از دم در تست کنی و ببینی که مشل داخلی هست یا نه در ضمن پهنای باندت رو چند بسته شده اینجا که چیزی نیست////

nima_ir
18-12-2013, 11:01
دوستان این وضیعت چطوره؟ مخابرات

DSL دستی تنظیم کردم. وقتی گزینه های دیگه رو تیک میزنم SNR میاد روی 11 تا 14.

دانلود فایل از 400 کیلوبایت شروع میشه و میاد روی 220 نوسان خیلی داره

واسه چی هست این نوسان؟

hossein019940
18-12-2013, 11:32
دوستان این وضیعت چطوره؟ مخابرات

DSL دستی تنظیم کردم. وقتی گزینه های دیگه رو تیک میزنم SNR میاد روی 11 تا 14.

دانلود فایل از 400 کیلوبایت شروع میشه و میاد روی 220 نوسان خیلی داره

واسه چی هست این نوسان؟
هم کیفیت خطت خوبه هم نویزی نداری.این موردی هم که گفتی میتونه از اسپلیتر باشه از یه اسپلیتر دیگه استفاده کن.
در ضمن اون تیک T1.413 رو بردار اگه خوب نشد یه تیک دیگه بیار روی ADSL2
کیفیت خطت مشکلی نداره

bengalino
19-12-2013, 00:24
Mode:
G.DMT

Type:
Interleave

Line Coding:
Trellis On

Status:
No Defect

Link Power State:
L0

Downstream
Upstream

SNR Margin (dB):
8.6
24.0

Attenuation (dB):
31.0
17.5

Output Power (dBm):
19.8
12.1

Attainable Rate (Kbps):
8992
1264

Rate (Kbps):
8160
512

K (number of bytes in DMT frame):
256
17

R (number of check bytes in RS code word):
6
12

S (RS code word size in DMT frame):
0.5
4

D (interleaver depth):
64
4

Delay (msec):
8
4

Super Frames:
120033
120031

Super Frame Errors:
1939
0

RS Words:
16324622
2040527

RS Correctable Errors:
2710721
0

RS Uncorrectable Errors:
2141
N/A

HEC Errors:
701
0

OCD Errors:
0
0

LCD Errors:
0
0

Total Cells:
39271731
0

Data Cells:
132694
0

Bit Errors:
0
0

Total ES:
951
0

Total SES:
0
0

Total UAS:
11
0

می شه بگین این attainable rate دقیقا یعنی چی راستی من snr margin رو 20 بود یهو افت کرد دلیلش چیه ؟

bengalino
19-12-2013, 00:34
اینم یه تست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hossein019940
19-12-2013, 00:35
Mode:
G.DMT

Type:
Interleave

Line Coding:
Trellis On

Status:
No Defect

Link Power State:
L0

Downstream
Upstream

SNR Margin (dB):
8.6
24.0

Attenuation (dB):
31.0
17.5

Output Power (dBm):
19.8
12.1

Attainable Rate (Kbps):
8992
1264

Rate (Kbps):
8160
512

256
17

6
12

0.5
4

D (interleaver depth):
64
4

Delay (msec):
8
4

Super Frames:
120033
120031

Super Frame Errors:
1939
0

RS Words:
16324622
2040527

RS Correctable Errors:
2710721
0

RS Uncorrectable Errors:
2141
N/A

HEC Errors:
701
0

OCD Errors:
0
0

LCD Errors:
0
0

Total Cells:
39271731
0

Data Cells:
132694
0

Bit Errors:
0
0

Total ES:
951
0

Total SES:
0
0

Total UAS:
11
0

می شه بگین این attainable rate دقیقا یعنی چی راستی من snr margin رو 20 بود یهو افت کرد دلیلش چیه ؟
یعنی بیشترین پهنای باندی که خطتون میتونه تحمل کنه.از دم در تست کن نتیجه رو بزار تا ببینیم که مشکل داخلی هست یا خارج از خونت.پهنای باند رو بالا بردی اینطوری شده؟اسپلتر رو عوض کن

bengalino
19-12-2013, 00:39
والا اسپلیتر رو می زارم رو نویزم تاثیری اصلا نداره ولی پهنای باندم رو بالا بردم البته بعد 3 ماه قبلا snr 33 بود که شده 7 الانم اسپلیتر نزاشتم راستی چه جویری می شه از دم در تست کرد اونجا که سیما سوکت ندارن !!

bengalino
19-12-2013, 00:44
راستی من رو این شماره adsl دو تا خط کشیدن که یکیش مودم بهش وصل کردم اون یکی تلفن بهش وصله وقتی تلفن رو می کشم نویزم از 6 میره رو 8.5 به نظرتون اگه یه سیمه دیگه فقط واسه اینترنت مستقیم بکشم تو اتاقم snr margin می ره رو چند احتما داره بره رو 20 یا بیخیال این سرعت شم ؟

hossein019940
19-12-2013, 00:51
راستی من رو این شماره adsl دو تا خط کشیدن که یکیش مودم بهش وصل کردم اون یکی تلفن بهش وصله وقتی تلفن رو می کشم نویزم از 6 میره رو 8.5 به نظرتون اگه یه سیمه دیگه فقط واسه اینترنت مستقیم بکشم تو اتاقم snr margin می ره رو چند احتما داره بره رو 20 یا بیخیال این سرعت شم ؟
ببین یه دوشاخه سوکت دار بگیر از دم در تست کن اگه اوجا خوب بود.یه سیم مستقیم برای مودمت بکش که کیفیتش خیلی بهتر میشه.
چه تغییری دادی روی خط که کیفیت اینجوری شده؟

bengalino
19-12-2013, 01:02
از 4mb به 8mb تغییر دادم ولی بازم امروز ظهر snr رو 20 بود نمی دونم نوسان واسه چیه راستی می تونی یه لینک بزاری که چه جویری مشه تست کرد از سر خط باید مودم رو ببرم اونجا بعد سیم رو قیچی کنم؟ اما اونجا که سیماش سوکت نداره 2شاخه دیگه واسه چیه گذشته از اینا یه پریز برق دقیقا کنار پریز تلفنه اون تاثیر منفی نمی زاره ؟

bengalino
19-12-2013, 01:08
Mode:
G.DMT

Type:
Interleave

Line Coding:
Trellis On

Status:
No Defect

Link Power State:
L0

Downstream
Upstream

SNR Margin (dB):
8.6
22.0

Attenuation (dB):
38.0
21.5

Output Power (dBm):
19.8
12.3

Attainable Rate (Kbps):
9216
1192

Rate (Kbps):
8160
512

256
17

6
12

0.5
4

D (interleaver depth):
64
4

Delay (msec):
8
4

Super Frames:
2822
2820

Super Frame Errors:
50
0

RS Words:
383858
47940

RS Correctable Errors:
52873
0

RS Uncorrectable Errors:
56
N/A

HEC Errors:
17
0

OCD Errors:
0
0

LCD Errors:
0
0

Total Cells:
934700
0

Data Cells:
466
0

Bit Errors:
0
0

Total ES:
2890
0

Total SES:
49
0

Total UAS:
26
0

اینجا رو نگاه خوب چرا حالا attainable rate زیاد شد مگه نباید ثابت باشه ؟

bengalino
19-12-2013, 01:15
Downstream
Upstream

SNR Margin (dB):
10.7
24.0

Attenuation (dB):
31.0
17.5

Output Power (dBm):
19.8
12.1

Attainable Rate (Kbps):
9760
1272

Rate (Kbps):
8160
512

256
17

6
12

0.5
4

D (interleaver depth):
64
4

اینم یکی دیگه

bengalino
19-12-2013, 02:35
نوسان نویز

Mode:
G.DMT

Type:
Interleave

Line Coding:
Trellis On

Status:
No Defect

Link Power State:
L0

Downstream
Upstream

SNR Margin (dB):
17.1
25.0

Attenuation (dB):
31.0
17.5

Output Power (dBm):
19.8
12.1

Attainable Rate (Kbps):
9664
1300

Rate (Kbps):
8160
512

256
17

6
12

0.5
4

D (interleaver depth):
64
4

Delay (msec):
8
4

نوسان نویز

hossein019940
19-12-2013, 07:39
از 4mb به 8mb تغییر دادم ولی بازم امروز ظهر snr رو 20 بود نمی دونم نوسان واسه چیه راستی می تونی یه لینک بزاری که چه جویری مشه تست کرد از سر خط باید مودم رو ببرم اونجا بعد سیم رو قیچی کنم؟ اما اونجا که سیماش سوکت نداره 2شاخه دیگه واسه چیه گذشته از اینا یه پریز برق دقیقا کنار پریز تلفنه اون تاثیر منفی نمی زاره ؟
اگه تا الان خوب بوده و وقتی که پهنای باند رو تغییر دادی اینطوری شده .باید پهنای باند کم کنی تا نوسانت خوب بشه

روانپریش
19-12-2013, 11:51
Statistics -- ADSL

Mode:
ADSL2+

Line Coding:
Trellis On

Status:
No Defect

Link Power State:
L0

Downstream
Upstream

SNR Margin (dB):
6.1
7.0

Attenuation (dB):
33.5
16.5

Output Power (dBm):
0.0
10.6

Attainable Rate (Kbps):
17664
1144

Rate (Kbps):
17689
1033

MSGc (number of bytes in overhead channel message):
66
75

B (number of bytes in Mux Data Frame):
248
28

M (number of Mux Data Frames in FEC Data Frame):
1
8

T (Mux Data Frames over sync bytes):
2
1

R (number of check bytes in FEC Data Frame):
6
16

S (ratio of FEC over PMD Data Frame length):
0.4495
6.9371

L (number of bits in PMD Data Frame):
4538
286

D (interleaved depth):
64
8

Delay (msec):
7
13

Super Frames:
153269
153267

Super Frame Errors:
471
1

RS Words:
22070794
1302769

RS Correctable Errors:
34817
55

RS Uncorrectable Errors:
11759
N/A

HEC Errors:
441
0

OCD Errors:
0
0

LCD Errors:
0
0

Total Cells:
103468467
6044614

Data Cells:
162246
75645

Bit Errors:
0
0

Total ES:
245
1

Total SES:
0
0

Total UAS:
21
4294941432

mohsen19x
19-12-2013, 12:00
سلام دوستان ببینید خطم نویز داره ... قبلا پهنای باندم 1024 مگ بود snr 36 بود

hossein019940
19-12-2013, 12:02
Statistics -- ADSL

Mode:
ADSL2+

Line Coding:
Trellis On

Status:
No Defect

Link Power State:
L0

Downstream
Upstream

SNR Margin (dB):
6.1
7.0

Attenuation (dB):
33.5
16.5

Output Power (dBm):
0.0
10.6

Attainable Rate (Kbps):
17664
1144

Rate (Kbps):
17689
1033

MSGc (number of bytes in overhead channel message):
66
75

B (number of bytes in Mux Data Frame):
248
28

M (number of Mux Data Frames in FEC Data Frame):
1
8

T (Mux Data Frames over sync bytes):
2
1

R (number of check bytes in FEC Data Frame):
6
16

S (ratio of FEC over PMD Data Frame length):
0.4495
6.9371

L (number of bits in PMD Data Frame):
4538
286

D (interleaved depth):
64
8

Delay (msec):
7
13

Super Frames:
153269
153267

Super Frame Errors:
471
1

RS Words:
22070794
1302769

RS Correctable Errors:
34817
55

RS Uncorrectable Errors:
11759
N/A

HEC Errors:
441
0

OCD Errors:
0
0

LCD Errors:
0
0

Total Cells:
103468467
6044614

Data Cells:
162246
75645

Bit Errors:
0
0

Total ES:
245
1

Total SES:
0
0

Total UAS:
21
4294941432

خطت رو 17 مگ بستن؟
از چه شرکتی داری؟
با این حال نویزت خیلی خوبه کیفیتت پایین اومده که یکم پهنای باند خط رو پایین بیاری مشکلت حل میشه

روانپریش
19-12-2013, 12:07
خطت رو 17 مگ بستن؟
از چه شرکتی داری؟
با این حال نویزت خیلی خوبه کیفیتت پایین اومده که یکم پهنای باند خط رو پایین بیاری مشکلت حل میشه

نمیدونم سرویسم 128 هست
یعنی چی 17 مگ بستن؟
چجوری پهنای باند رو بیارم پایین؟و مشکلش دقیقا چی هست؟

mohsen19x
19-12-2013, 12:13
نمیدونم سرویسم 128 هست
یعنی چی 17 مگ بستن؟
چجوری پهنای باند رو بیارم پایین؟و مشکلش دقیقا چی هست؟

فکر کنم از مخابرات دارید سرویس ...منم قبلا خطم روی 22 مگ بسته شده بود

روانپریش
19-12-2013, 12:31
فکر کنم از مخابرات دارید سرویس ...منم قبلا خطم روی 22 مگ بسته شده بود

بله مخابراته
حالا چیکار کنم سرعت و نویزم کمتر شه؟

hossein019940
19-12-2013, 12:44
بله مخابراته
حالا چیکار کنم سرعت و نویزم کمتر شه؟
نویزت که کم هست باید کیفیت خط رو بالا ببری زنگ بزن بگو که پهنای باند خطت رو پایین بیارن

bengalino
19-12-2013, 14:20
اگه نویز نوسان داشته باشه مثلا یه ساعاتی خوب باشه یه ساعاتی بد مشکل داخلیه؟

hossein019940
19-12-2013, 14:24
اگه نویز نوسان داشته باشه مثلا یه ساعاتی خوب باشه یه ساعاتی بد مشکل داخلیه؟
بعضی موقع ها به خاطر مرکز هست ولی بعضی موقع ها روی خط داخلی.
مثلا من شاتل داشتم ساعت شبانه که میشد کیفیت خط میومد رو -1 نویز که هیچی ولی صبح تا غروب کیفیتش عالی بود.
یا مثلا ممکنه تلفنت زنگ بخوره نویزت بره بالا.
باید از دم در تست کنی تا مطمئن بشی که مشکل از اونا هست یا خودت

bengalino
19-12-2013, 14:27
بعضی موقع ها به خاطر مرکز هست ولی بعضی موقع ها روی خط داخلی.
مثلا من شاتل داشتم ساعت شبانه که میشد کیفیت خط میومد رو -1 نویز که هیچی ولی صبح تا غروب کیفیتش عالی بود.
یا مثلا ممکنه تلفنت زنگ بخوره نویزت بره بالا.
باید از دم در تست کنی تا مطمئن بشی که مشکل از اونا هست یا خودت
اگه مشکل از مخابرات باشه حل می شه؟

روانپریش
19-12-2013, 14:41
نویزت که کم هست باید کیفیت خط رو بالا ببری زنگ بزن بگو که پهنای باند خطت رو پایین بیارن

بگم پهنای باندم روی چند بذارن؟

hossein019940
19-12-2013, 15:15
اگه مشکل از مخابرات باشه حل می شه؟
آره.ولی از دم در تست کن ببین مشکل اگه از خودته دیگه نرو مخابرات چون هیچی متوجه نمیشن .بری مثلا 1 ماه دوندگی کنی آخر سر مشکل از تو نباشه نمیصرفه.اول از خودت مطمئن بشو

bengalino
19-12-2013, 15:26
Mode:
G.DMT

Type:
Interleave

Line Coding:
Trellis On

Status:
No Defect

Link Power State:
L0

Downstream
Upstream

SNR Margin (dB):
6.9
23.0

Attenuation (dB):
31.0
17.5

Output Power (dBm):
19.8
12.3

Attainable Rate (Kbps):
8480
1252

Rate (Kbps):
7968
512

250
17

12
12

1
4

D (interleaver depth):
64
4

Delay (msec):
16
4

این که نویزم میاد رو 6 rate و attainable rate پایین میاد به خاطر همون نویزه؟

hossein019940
19-12-2013, 15:35
Mode:
G.DMT

Type:
Interleave

Line Coding:
Trellis On

Status:
No Defect

Link Power State:
L0

Downstream
Upstream

SNR Margin (dB):
6.9
23.0

Attenuation (dB):
31.0
17.5

Output Power (dBm):
19.8
12.3

Attainable Rate (Kbps):
8480
1252

Rate (Kbps):
7968
512

250
17

12
12

1
4

D (interleaver depth):
64
4

Delay (msec):
16
4

هر وقت نویزت بره بالا کیفیت خطت میاد پاینن و برعکس.
در ضمن بعضی اوقات نویز مثل الان خوبه ولی کیفیت نداری که این بحثش جداست و مربوط به پهنای باند خطت میشه.
اول از دم در تست کن نتیجه رو بزار بعد اگه مشکلی نبود بدون داخلیه

Mr saeed
19-12-2013, 17:36
بگم پهنای باندم روی چند بذارن؟

دوست من شما 128 دارید باید سرعت 16 کیلوبایت باشه الان روی چنده ؟

نویز که دوستان می گن برای این هست روی سرعت دانلود شما تاثیر نزاره مگر نه اصلا مهم نیست .

Mr saeed
19-12-2013, 17:44
Mode:
G.DMT

Type:
Interleave

Line Coding:
Trellis On

Status:
No Defect

Link Power State:
L0

Downstream
Upstream

SNR Margin (dB):
6.9
23.0

Attenuation (dB):
31.0
17.5

Output Power (dBm):
19.8
12.3

Attainable Rate (Kbps):
8480
1252

Rate (Kbps):
7968
512

250
17

12
12

1
4

D (interleaver depth):
64
4

Delay (msec):
16
4

شما adsl mode از تنظیمات مودم تغیر بده به adsl2+ .

hossein019940
19-12-2013, 17:58

نویز که دوستان می گن برای این هست روی سرعت دانلود شما تاثیر نزاره مگر نه اصلا مهم نیست .
نویز اگه بالا باشه قطعی دارن.تلفن هم نویزش شدید میشه.کیفیت خط رو هم پایین میاره و باعتث قطعی میشه.
اگه نویز رو سرعت دانلود تاثیر نزاره روی این ها که تاثیر میزاره .نمیزاره؟
سرعت هم اگه 16 باشه برای نامحدود برای محدود هیچ شرکتی این سرعت رو نمیده مگر برای مدت خاصی که مشکل داشته باشن.پس نباید هر کسی که 128 داره سرعتش 16 باشه.این یه قانونی هست که اگه شرکت ارائه دهنده دچار مشکل شده اگر یوزری شکایت کرده باشه برای سرعت اونها هم دلیل قانع کننده داشته باشن برای مشترک

Mr saeed
19-12-2013, 18:16
نویز اگه بالا باشه قطعی دارن.تلفن هم نویزش شدید میشه.کیفیت خط رو هم پایین میاره و باعتث قطعی میشه.
اگه نویز رو سرعت دانلود تاثیر نزاره روی این ها که تاثیر میزاره .نمیزاره؟
سرعت هم اگه 16 باشه برای نامحدود برای محدود هیچ شرکتی این سرعت رو نمیده مگر برای مدت خاصی که مشکل داشته باشن.پس نباید هر کسی که 128 داره سرعتش 16 باشه.این یه قانونی هست که اگه شرکت ارائه دهنده دچار مشکل شده اگر یوزری شکایت کرده باشه برای سرعت اونها هم دلیل قانع کننده داشته باشن برای مشترک

نویز اگه باعث پرش لینک نشه زیر 6-7 هیچ تاثیری در سرعت نداره پرش لینک هم معمولا طی چند سال من دیدم زیر 5.5 اتفاق می افته .

hossein019940
19-12-2013, 18:18
نویز اگه باعث پرش لینک نشه زیر 6-7 هیچ تاثیری در سرعت نداره پرش لینک هم معمولا طی چند سال من دیدم زیر 5.5 اتفاق می افته .
من خودم گتم حتی کیفیت زیر 4 هم داشتم با سرعت عالی و نویز شدید ولی یه جای دیگه خراب میشد شاید به نظر برسه که مشکلی نداره ولی یه جای دیگه تاثیر میزاره اگه روی نت تاثیری نزاره حتما روی تلفن ثابت تاثیر میزاره

bengalino
19-12-2013, 18:26
شما adsl mode از تنظیمات مودم تغیر بده به adsl2+ .

چه جوری آخه؟

bengalino
19-12-2013, 18:28
G.Dmt Enabled

G.lite Enabled

T1.413 Enabled

ADSL2 Enabled

AnnexL Enabled

ADSL2+ Enabled

AnnexM DISABLED

Select the phone line pair below.

Inner pair

Outer pair

Capability

Bitswap Enable

SRA Enable
تیکه همشون فعاله

bengalino
19-12-2013, 18:32
G.Dmt Enabled

G.lite Enabled

T1.413 Enabled

ADSL2 Enabled

AnnexL Enabled

ADSL2+ Enabled

AnnexM DISABLED

Inner pair

Outer pair

Capability

Bitswap Enable

SRA Enable
تیکه همشون فعاله

hossein019940
19-12-2013, 18:33
چه جوری آخه؟
مثل اینکاری که دوستمون کردن
Advanced Setup
DSL

G.Dmt Enabled

G.lite Enabled

T1.413 Enabled

ADSL2 Enabled

AnnexL Enabled

ADSL2+ Enabled

AnnexM DISABLED

Inner pair

Outer pair

Capability

Bitswap Enable

SRA Enable
تیکه همشون فعاله

تمام تیک قسمت اول منو رو بردار و بیار روی ADSL2 یا G.DM

روانپریش
19-12-2013, 19:18

سرعت دانلودم در بهترین حالت 15 کیلو بایته از سرورهای داخلی و یا خارجی

bengalino
19-12-2013, 19:22
وقتی میزارم رو adsl2 اصلا چراغ لینک چشمک نمی زنه و به اینترنت وصل نمی شه

Mr saeed
19-12-2013, 22:19

عزیز شما از طریق اکانتینگ محدود شدی مخابرات به همین صورت هست .

تنها در صورتی می تونی سرعت بیشتر داشته باشه که سرعت ارتقا بدی .

hossein019940
19-12-2013, 22:23
نامحدود داری عزیز؟

روانپریش
19-12-2013, 22:27
نامحدود داری عزیز؟

بله عزیزم نامحدود 128 هست در بهترین حالت سرعت دانلودم 15 کیلوبایته:n28:

Memonex
20-12-2013, 01:37
وقتی میزارم رو adsl2 اصلا چراغ لینک چشمک نمی زنه و به اینترنت وصل نمی شه

باید به ISP بگید مدولاسیون رو براتون بزاره رو ADSL2+ در اون صورت روی اون مد بزارید تو مودم وصل میشه

یه چیزی رو هم به صراحت بگم اینجا بگم آقا بخدا مشکل کمبود سرعت و پینگ و اینا هیچ ربطی به نویز و کیفیت خط نداره اون فقط به ثابت بودن یا نبودن لینک مربوط میشه بدترین خط ها هم اینجا دیدم راحت تا 5 6 مگ رو ساپورت میکنن پس وقتی سرعت شما پایینه همش ربط به سرویس دهنده داره که ماشالله همشون هم هی از زیر مشکلات طفره میرن و هیچ کاری نمیکنن !!!

mohsen19x
20-12-2013, 14:14
سلام

من خطم روی 3 مگ بسته .... تو تنظیمات هم 3071 زده .... ولی نهایت سرعت هم 250 هست ...ولی اکانتم رو به کسی دیگه دادم سرعت اونجا 360 بود ..مشکل من چی هست به نظرتون .....؟؟؟؟snr هم 15 است

Core
20-12-2013, 14:28
دوستان شرایط خط من بصورت زیر هست. از سیم ورودی منزل هم چک کردم همین بود. با مخابرات تماس گرفتم کارشناس اومد خط و قطع و وصل کرد و با مرکز چک کرد گفت مشکلی نیست اما نویز من هنوز روی 43 هست. میخوام واسه 9 مگ اقدام کنم اما با این نویز فکر نکنم شدنی باشه چون الان Max Rate پایین تر هست. فاصله هم از مرکز مخابراتی خیلی نیست که بگم نویز بالا به خاطر اون هست ( از روی GPS فاصله 1.4 کیلومتر هست )

به نظر دوستان مشکل از کجاست و راه حل چی میتونه باشه؟

hossein019940
20-12-2013, 14:53
دوستان شرایط خط من بصورت زیر هست. از سیم ورودی منزل هم چک کردم همین بود. با مخابرات تماس گرفتم کارشناس اومد خط و قطع و وصل کرد و با مرکز چک کرد گفت مشکلی نیست اما نویز من هنوز روی 43 هست. میخوام واسه 9 مگ اقدام کنم اما با این نویز فکر نکنم شدنی باشه چون الان Max Rate پایین تر هست. فاصله هم از مرکز مخابراتی خیلی نیست که بگم نویز بالا به خاطر اون هست ( از روی GPS فاصله 1.4 کیلومتر هست )

به نظر دوستان مشکل از کجاست و راه حل چی میتونه باشه؟
ممکنه پورتت تو مخابرات خراب باشه درخواست تعویض پورت بده.
این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو هم بخون از اینجا تست کن رو تمامی گزینه ها به صورت جدا گانه تست کن

روانپریش
20-12-2013, 14:58
این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو هم بخون از اینجا تست کن رو تمامی گزینه ها به صورت جدا گانه تست کن

من می خواستم پورتم رو عوض کنم انجام ندادند گفتن پورت خالی نداریم

Core
20-12-2013, 15:44

متاسفانه رو هیچ کدوم از Modulation Type ها مودم آپ نمیشه و تنها رو G.dmt میتونم وصل بشم که فکر کنم این به ISP مربوط نمیشه و باید تو مخابرات این تغییر اعمال بشه.
البته پیش از این از مخابرات سرویس داشتم و نویز همین بود و فرقی نمیکرد.