ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

daryadar
18-05-2014, 13:49
upstream

Downstream

14

9

Snr margin

27

44

line attenuation

2386 kbps/768 kbps
rate

وضعیت خط چطوره؟( شاتل یک مگ اکو) لازمه سیم عوض کنم ؟ قطعی دارم.

B.i.r.i.y.a
18-05-2014, 15:22
upstream

Downstream

14

9

Snr margin

27

44

line attenuation

2386 kbps/768 kbps
rate

وضعیت خط چطوره؟( شاتل یک مگ اکو) لازمه سیم عوض کنم ؟ قطعی دارم.

لطفا عکس بذارید جدول رو کپی نکنید! چون الان چیزی که من دارم میبینم آپ استریم روی 2386 و داون استریم روی 768 هست ! اگه واقعا همینطوره خیلی عجیبه، چون برای شما آپ استریم از داون استریم خیلی بیشتره! و من یکی که اولین باره همچین چیزی میبینم!
بهرحال...
شما بگو آپ استریم رو براتون بیارن پایین تر (مثلا روی ۵۱۲) تا قطعی هاتون کمتر بشه و یا کلا از بین بره.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Le0nard0
19-05-2014, 01:17
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام و ممنون از اطلاعات مفیدتون ;-)
مشخصات خط من لطف کنید ببینید چجوریه؟!
تو یک مگ مخابرات قطعی خطم زیاد بود مجبور شدم بیان 512 که خوبه، تو مشخصات زده تا 2 مگ رو خطم میکنه درسته!
Snr خوبه
اما اونیکی 55 هست!!
چرا توی 1مگ قطعیم زیاده با توجه به اینکه زده تا 2 مگ کشش داره!
مرسی

Sent from my C6602 using Tapatalk
شما Mode مودم رو بذار روی G.DMT

daryadar
19-05-2014, 06:31
لطفا عکس بذارید جدول رو کپی نکنید! چون الان چیزی که من دارم میبینم آپ استریم روی 2386 و داون استریم روی 768 هست ! اگه واقعا همینطوره خیلی عجیبه، چون برای شما آپ استریم از داون استریم خیلی بیشتره! و من یکی که اولین باره همچین چیزی میبینم!
بهرحال...
شما بگو آپ استریم رو براتون بیارن پایین تر (مثلا روی ۵۱۲) تا قطعی هاتون کمتر بشه و یا کلا از بین بره.

شما درست می فرمایید . من بد تایپ کردم . دن استریم 2386 و آپاستریم 768 است. من سر خط بردم تست کردم سیگنال دان استریم شد 17 . ایا با تعویض سیم مشکل حل میشه. نمی خوام سرعتم پایین بیاد. ممنون بابت راهنمایی

Le0nard0
19-05-2014, 12:33
شما درست می فرمایید . من بد تایپ کردم . دن استریم 2386 و آپاستریم 768 است. من سر خط بردم تست کردم سیگنال دان استریم شد 17 . ایا با تعویض سیم مشکل حل میشه. نمی خوام سرعتم پایین بیاد. ممنون بابت راهنمایی

همینکه دان استریم شما 2368 هست یعنی خطتون درست آپ نشده و مشکل داره خطتون . سر خط دان استریم چند بود؟

B.i.r.i.y.a
19-05-2014, 14:58

اگه منظورت از سیگنال داون استریم همون snr میباشد و این پارامتر، توی خونه 9 ولی سر خط 17 میباشد، دوباره هم بررسی کنید و اگر بازهم همچین اختلافی مشاهده کردید، بله با سیمکشی جدید مشکل حل میشه. (یعنی از سر سیم مستقیم سیم بکشید برای مودم)
درضمن پایین اوردن آپ استریم که قبلا گفتم ربطی به سرعت مد نظر شما نداره. برای وبگردی و دانلود و اموری از این دست، آپ استریم بالا بکار نمیاد و فقط عامل پایین اومدن پایداری ارتباط اینترنت شما خواهد بود.
بنابراین، اگر بگید آپ استریم رو بیارن پایین تر کیفیت ارتباط شما بیشتر میشه و درعوض میتونید داون استریم رو بالاتر ببرید که در نتیجه ی این کار سرعت دانلود و وبگردی شما بیشتر میشه.
(سعی کردم ساده توضیح بدم!)

daryadar
19-05-2014, 15:09
همینکه دان استریم شما 2368 هست یعنی خطتون درست آپ نشده و مشکل داره خطتون . سر خط دان استریم چند بود؟
با شاتل که تماس گرفتم گفتن چون خطت نویز داره و سیگنالت پایین است به همین خاطر مودم با این سرعت 2386 آپ شده است. و اگر مشکل سیگنال رو حل کنی بیشتر میشه. معمولا در حالت نرمال چقدر باید باشه ؟؟

daryadar
19-05-2014, 15:13
اگه منظورت از سیگنال داون استریم همون snr میباشد و این پارامتر، توی خونه 9 ولی سر خط 17 میباشد، دوباره هم بررسی کنید و اگر بازهم همچین اختلافی مشاهده کردید، بله با سیمکشی جدید مشکل حل میشه. (یعنی از سر سیم مستقیم سیم بکشید برای مودم)
درضمن پایین اوردن آپ استریم که قبلا گفتم ربطی به سرعت مد نظر شما نداره. برای وبگردی و دانلود و اموری از این دست، آپ استریم بالا بکار نمیاد و فقط عامل پایین اومدن پایداری ارتباط اینترنت شما خواهد بود.
بنابراین، اگر بگید آپ استریم رو بیارن پایین تر کیفیت ارتباط شما بیشتر میشه و درعوض میتونید داون استریم رو بالاتر ببرید که در نتیجه ی این کار سرعت دانلود و وبگردی شما بیشتر میشه.
(سعی کردم ساده توضیح بدم!)
ببخشید یعنی بگم 768 رو بیارن به 512 برسونن؟؟ خیلی ممنون بابت راهنمایی جامع

B.i.r.i.y.a
19-05-2014, 15:16
با شاتل که تماس گرفتم گفتن چون خطت نویز داره و سیگنالت پایین است به همین خاطر مودم با این سرعت 2386 آپ شده است. و اگر مشکل سیگنال رو حل کنی بیشتر میشه. معمولا در حالت نرمال چقدر باید باشه ؟؟

شما اول باید ببینی به چه پهنای باندی نیاز داری.
مثلا اگه پهنای باند 4096 یا همون ۴ مگ براتون کافی هست، اگه snr در حدود ۸ و یا یکم بالاتر باشه اونوقت مشکلی نخواهید داشت. ولی با فرض همین مقادیر، اونوقت خط شما پهنای باند بالا مثل ۸ مگ رو ساپورت نخواهد کرد.

B.i.r.i.y.a
19-05-2014, 15:18
ببخشید یعنی بگم 768 رو بیارن به 512 برسونن؟؟ خیلی ممنون بابت راهنمایی جامع

بله دقیقا.
بعدش اگه دیدید snr برای داون استریم مثلا تا حدودای ۱۵ رسید بگید داون استریم رو براتون روی ۴ مگ ببندن (با این فرض که در حال حاضر روی ۲ مگ براتون بسته باشن)
البته! چون شما گفتید snr سر خط 17 بود، پس یعنی خط شما احتمالش هست که پهنای باند بالاتر از این ها رو هم بتونه ساپورت کنه. و این بستگی به این داره که سر خط که snr برابر ۱۷ بوده، پهنای باند داون استریم چند بوده؟ شما هنوز اینو نگفتید!

01110362
19-05-2014, 16:17
شما Mode مودم رو بذار روی G.DMT

مرسی
قبل و بعد از انتخاب mod عکساشو می زارم ببین :
علتش چیه دادا ش ?!
تو dsl setting تیک همشو برداشتم غیر g.dmt
مشکلی نداره تیک Adsl2 و .... برداشتم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my HTC One using Tapatalk

bynam
19-05-2014, 16:28
با سلام اگر ممکنه بفرمایید وضعیت خط من چطور است. اکو یک مگ شاتل

B.i.r.i.y.a
19-05-2014, 18:27
مرسی
علتش چیه دادا ش ?!

چرا پهنای باند شما رو اینقدر کم بستن!؟ عجب!
بهرحال...
نه عزیز مشکلی پیش نمیاد.
شما بذار روی همین g.dmt بمونه.
برای خطوطی که مشکل دارن g.dmt باعث پایداری بیشتر ارتباط میشه. همونطور که دیدید وقتی روی g.dmt هست نویز میاد پایین تر (یعنی snr میاد بالاتر)

B.i.r.i.y.a
19-05-2014, 18:38
با سلام اگر ممکنه بفرمایید وضعیت خط من چطور است. اکو یک مگ شاتل

کیفیت خط شما متوسط هست. با پهنای باندی که الان داره نباید مشکلی داشته باشید. بنظر میرسه تا ۴ مگ هم کشش داشته باشه، ولی بیشتر از اون دیگه بعید میدونم. البته اگه آپ استریم رو از 768 به 512 براتون کاهش بدن شاید شاید شاید با پهنای باند 6 مگ هم مشکلی نداشته باشه و کشش داشته باشه.
کلا اگه بگید آپ استریم رو براتون کمتر کنن و داون استریم رو ببرن بالاتر بهتره.

Le0nard0
19-05-2014, 19:19
مرسی
علتش چیه دادا ش ?!
شما سرعت سرویس چنده؟ چرا خطت اینقدر پایین بسته شده؟ شرکتت چیه؟ بذار روی همین G.DMT باشه

01110362
19-05-2014, 20:56
چرا پهنای باند شما رو اینقدر کم بستن!؟ عجب!
بهرحال...
نه عزیز مشکلی پیش نمیاد.
شما بذار روی همین g.dmt بمونه.
برای خطوطی که مشکل دارن g.dmt باعث پایداری بیشتر ارتباط میشه. همونطور که دیدید وقتی روی g.dmt هست نویز میاد پایین تر (یعنی snr میاد بالاتر)

شما سرعت سرویس چنده؟ چرا خطت اینقدر پایین بسته شده؟ شرکتت چیه؟ بذار روی همین G.DMT باشه

مرسی دوستان
سرویسم مخابرات هست
512 نامحدود
رو 575 بستن ، فکر نکنم مخابرات بیشتر ببنده ! درسته ?!

Mr.Pooya
19-05-2014, 21:36
مرسی دوستان
سرویسم مخابرات هست
512 نامحدود
رو 575 بستن ، فکر نکنم مخابرات بیشتر ببنده ! درسته ?!

نه دیگه چون نا محدود هست شما بگو یک بیت :n04: همون هم نمیده

mrmmnb
19-05-2014, 22:12
دوستان راه حلی کارامدی برا مشکل مودم لینکسیس 120n با اینترنت مخابرات دارید؟
این مودم اگه روی حالت PPPoE باشه باعث میشه هر چند دقیقه قطعی داشته باشه ولی روی حالت Bridged مشکلی نداره و مثل هلو کار میکنه
قبلا هم سرچ کردم مشکل از mtu هست و باید دستی مقدار داد اما روی هر مقداری تست کردم مشکل وجود داره!
حالت Bridged هم روی ویندوز 8.1 باهاش مشکل دارم (همون محدودیت های کانکشن که توی ویندوز 8 و 8.1 درست شده)

bynam
19-05-2014, 23:43
کیفیت خط شما متوسط هست. با پهنای باندی که الان داره نباید مشکلی داشته باشید. بنظر میرسه تا ۴ مگ هم کشش داشته باشه، ولی بیشتر از اون دیگه بعید میدونم. البته اگه آپ استریم رو از 768 به 512 براتون کاهش بدن شاید شاید شاید با پهنای باند 6 مگ هم مشکلی نداشته باشه و کشش داشته باشه.
کلا اگه بگید آپ استریم رو براتون کمتر کنن و داون استریم رو ببرن بالاتر بهتره.

لطفا کم اطلاعی بنده رو ببخشید برای انجام این کار باید با کدام بخش شاتل تماس بگیرم و ایا این کار رو سرعت دانلودم هم تاثیر دارد؟

B.i.r.i.y.a
19-05-2014, 23:55
دوستان راه حلی کارامدی برا مشکل مودم لینکسیس 120n با اینترنت مخابرات دارید؟
این مودم اگه روی حالت PPPoE باشه باعث میشه هر چند دقیقه قطعی داشته باشه ولی روی حالت Bridged مشکلی نداره و مثل هلو کار میکنه
قبلا هم سرچ کردم مشکل از mtu هست و باید دستی مقدار داد اما روی هر مقداری تست کردم مشکل وجود داره!
حالت Bridged هم روی ویندوز 8.1 باهاش مشکل دارم (همون محدودیت های کانکشن که توی ویندوز 8 و 8.1 درست شده)

آیا این مشکل رو با پشتیبانی سرویس دهنده هم مطرح کردی؟
چی گفتن؟ نظرشون چی بود؟
و یه سؤال دیگه اینکه آیا فقط با این مودم خاص این مشکلو دارید یا مودم های دیگه هم امتحان کردید؟

B.i.r.i.y.a
19-05-2014, 23:57
لطفا کم اطلاعی بنده رو ببخشید برای انجام این کار باید با کدام بخش شاتل تماس بگیرم و ایا این کار رو سرعت دانلودم هم تاثیر دارد؟

خواهش میکنم عزیز، اینجا دقیقا برای همین درست شده، که حتی سؤالات ابتدایی هم پرسیده بشه و هر کی در توانش به دیگران کمک کنه.
با بخش پشتیبانی.
بله.

daryadar
20-05-2014, 08:29
بله دقیقا.
بعدش اگه دیدید snr برای داون استریم مثلا تا حدودای ۱۵ رسید بگید داون استریم رو براتون روی ۴ مگ ببندن (با این فرض که در حال حاضر روی ۲ مگ براتون بسته باشن)
البته! چون شما گفتید snr سر خط 17 بود، پس یعنی خط شما احتمالش هست که پهنای باند بالاتر از این ها رو هم بتونه ساپورت کنه. و این بستگی به این داره که سر خط که snr برابر ۱۷ بوده، پهنای باند داون استریم چند بوده؟ شما هنوز اینو نگفتید!
امروزروی سیم کشی پریز تلفن کار کردم و سیم اتاقهای دیگر رو قطع کردم .الان snr downstream به 18 رسیده و snr upstream هم رو 14 است. پهنای باند داون استریم هم 2450 است. آپ استریم هم768 . من اکانت یک مگ شاتل اکو دارم. line Atteunation هم برای داون استریم 46 و آپ استریم 27 شده. حالا وضعیت بهتر شده به نظر شما ؟ ببخشید که سوالاتم در حد مبتدی است.

mrmmnb
20-05-2014, 08:30
آیا این مشکل رو با پشتیبانی سرویس دهنده هم مطرح کردی؟
چی گفتن؟ نظرشون چی بود؟
و یه سؤال دیگه اینکه آیا فقط با این مودم خاص این مشکلو دارید یا مودم های دیگه هم امتحان کردید؟

پشتیبانی که مخابرات اصفهان هست زنگ بزنی هیچی بلد نیستن!!! پس این قسمت رو بیخیال
با مودم دیگه اگه منظورتون مارک دیگه هست اره تست کردم مشکلی نبوده ولی اگه یکی دیگه دقیقا همین مدل نه دیگه نداشتم که تست کنم ولی سرچ کردم این مدل کلا این مشکل رو داره و همه ازش گلایه دارن و البته مشکل از مودم نیست و از تجهیزات اشغالی نصب شده توی مخابرات هست

B.i.r.i.y.a
20-05-2014, 09:47
امروزروی سیم کشی پریز تلفن کار کردم و سیم اتاقهای دیگر رو قطع کردم .الان snr downstream به 18 رسیده و snr upstream هم رو 14 است. پهنای باند داون استریم هم 2450 است. آپ استریم هم768 . من اکانت یک مگ شاتل اکو دارم. line Atteunation هم برای داون استریم 46 و آپ استریم 27 شده. حالا وضعیت بهتر شده به نظر شما ؟ ببخشید که سوالاتم در حد مبتدی است.

خواهش میکنم دوست عزیز.
بله بهتر شده.
ولی برای اینکه سرعت بیشتری داشته باشی و پایداری خطت هم بیشتر بشه با پشتیبانی تماس بگیر بگو "من به سرعت زیاد برای آپلود نیاز ندارم، بنابراین آپ استریمم رو بیارید روی ۵۱۲ و در عوض داون استریم رو بذارید روی ۴ مگ"
اگه این کارو براتون انجام بدن بهتره، وگرنه در حال حاضر هم مشکلی وجود نداره و دیگه شما نباید قطعی داشته باشی.

B.i.r.i.y.a
20-05-2014, 09:56
پشتیبانی که مخابرات اصفهان هست زنگ بزنی هیچی بلد نیستن!!! پس این قسمت رو بیخیال
با مودم دیگه اگه منظورتون مارک دیگه هست اره تست کردم مشکلی نبوده ولی اگه یکی دیگه دقیقا همین مدل نه دیگه نداشتم که تست کنم ولی سرچ کردم این مدل کلا این مشکل رو داره و همه ازش گلایه دارن و البته مشکل از مودم نیست و از تجهیزات اشغالی نصب شده توی مخابرات هست

ضمن احترام به نظر شما دوست گرامی،
خب اگه "فقط" با این مودم خاص مشکل داره، و همونطور که گفتید همه ازش گلایه دارن، پس دور از منطقه که بگیم عیب از سمت تجهیزات مخابراته. چون تقریبا با هیچ مودم دیگه ای همچین مشکلی وجود نداره.
ببینید دوست عزیز ، من مخالف این نیستم که تجهیزات مخابراتی ما نسبتا قدیمی و بعضا بی کیفیت هستن، ولی در این مورد خاص بنظرم عیب از سمت مخابرات نیست.
بهرحال امیدوارم راهکار خوبی برای رفع این مشکل پیدا کنید.
موفق باشید.

mrmmnb
20-05-2014, 12:32
خودمم موندم چرا میگن به خاطر تجهیزات مخابرات هست ولی یه جا میخوندم که تجهیزات مخابرات ظاهرا چینی و بیشتر از زایکسل هست اون استاندارد لازم رو نداره (یا استاندارش فرق میکنه) خلاصه این مشکل به وجود اومده و مودم های خودشون بیشترین سازگاری دارن

bynam
20-05-2014, 13:59
امروز با پشتیبانی اصفهان شرکت شاتل تماس گرفتم و در خواست کاهش اپ استریم و افزایش دان استریم را کردم اما خانمی که جواب میداد خیلی محترمانه درخواست من رو رد کرد و گفت که سرویس اکو یک مگ شاتل روی 767 اپ استریم و 2470 دان استریم بسته شده و قابل تغییر نیست.

ایا راه دیگه ای برای پیگیری این درخواست مثلا از طریق تماس با تهران وجود داره یا کلا بی خیال قضیه بشم.

ممنون:n16:

B.i.r.i.y.a
20-05-2014, 19:07
امروز با پشتیبانی اصفهان شرکت شاتل تماس گرفتم و در خواست کاهش اپ استریم و افزایش دان استریم را کردم اما خانمی که جواب میداد خیلی محترمانه درخواست من رو رد کرد و گفت که سرویس اکو یک مگ شاتل روی 767 اپ استریم و 2470 دان استریم بسته شده و قابل تغییر نیست.

ایا راه دیگه ای برای پیگیری این درخواست مثلا از طریق تماس با تهران وجود داره یا کلا بی خیال قضیه بشم.

ممنون:n16:

عجب! چه پاسخ دهی بی ربطی!
دوست عزیز شما باید مستقیم با پشتیبانی مرکزی شاتل صحبت میکردی نه با نمایندگیش.
بهرحال، شما اول بفرمایید آیا الان اینترنت شما مشکلی داره؟ مشکل قطعی دارید؟ کلا مشکل شما چیه؟

اگه مشکل قطعی ندارید که هیچ، ولی اگه دارید ، یکبار دیگه تماس بگیرید (با پشتیبانی اصلی شاتل) و درخواستتون رو به اونا بگید، اگر هم دلیل خواستن بگید که دلیل شما برای درخواست کاهش آپ استریم بخاطر قطعی های بخاطر نویز بالای خط هست. اگه بازهم همکاری نکردن دو راه دارید: یا با بخش شکایات تماس بگیرید و یا کلا از یه شرکت دیگه سرویس بگیرید.

farzad3620
20-05-2014, 19:53
من سرویس 1 مگ مخابرات دارم الان یکسالی میشه
از بعد عید خطم مشکل پیدا کرده قبلا SNR خطم 22 بود ولی الان شده 6 !!!
من هیچ تغییراتی ندادم خودبخود شده حتی دو تا مودم رو از ابتدای پست تست کردم همین 6 بوووود
چند سری با پشتیبانی صحبت کردم ارجاع دادن مرکز مخابرات اوناااا هم میگن مشکلی نیست ممکنه بخاطر مسافت طولانی باشه درصورتیکه قبلا با همین شرایط نویز پایینی داشتم
آخرین مطلبی که گفتن این بود که اگه راضی نیستی میتونی درخواست بدی سرویس رو جمع کنیم تا فیبرنوری شد دوباره راه اندازی کنی
سرویسم پایدار نیست حتی وقتی از مود G.dmt استفاده میکنم! قطع و وصلی زیاد دارم
با این شرایط من چه کنم؟
1 مگ رو به 512 کاهش بدم؟
یا یه خط جدید ثبت نام کنم شاید اون مشکلی نداشت!

farzad3620
20-05-2014, 19:54
من هیچ تغییراتی ندادم خودبخود شده حتی دو تا مودم رو از ابتدای پست تست کردم همین 6 بوووود
چند سری با پشتیبانی صحبت کردم ارجاع دادن مرکز مخابرات اوناااا هم میگن مشکلی نیست ممکنه بخاطر مسافت طولانی باشه درصورتیکه قبلا با همین شرایط نویز پایینی داشتم
آخرین مطلبی که گفتن این بود که اگه راضی نیستی میتونی درخواست بدی سرویس رو جمع کنیم تا فیبرنوری شد دوباره راه اندازی کنی
با این شرایط من چه کنم؟
1 مگ رو به 512 کاهش بدم؟

01110362
20-05-2014, 20:26
دوستان منظور از دوشاخه تلفن برق دار هست و.دوشاخه زنگ دوم تلفن کدوم نمونه هاست؟!
######
تو قطعی اینترنت بیشتر Snr دخیل هست. یا attenuation?

B.i.r.i.y.a
21-05-2014, 14:59
دوستان منظور از دوشاخه تلفن برق دار هست و.دوشاخه زنگ دوم تلفن کدوم نمونه هاست؟!
######
تو قطعی اینترنت بیشتر Snr دخیل هست. یا attenuation?

دوشاخه زنگ دوم تلفن نمیدونم چیه! اسمشو اولین باره میبینم!

ولی دوشاخه ی برقدار یعنی دوشاخه ای که توش یه مدار (کیت) ضد برق داره.
دو شاخه رو بازکن، اگه توش کیت الکترونیکی ندیدی و فقط دو تا سیم بود، یعنی برقدار نیست و برای Adsl مشکلی نداره.

در اون مورد هم هر دو تا نسبی هستن و دقیقا نمیشه گفت کدوم بیشتر عامل قطعی میشه.
اما در کل زیاد بودن attenuation مثلا بیشتر از ۶۰ یعنی فاصله ی زیاد با مرکز مخابراتی، و در نتیجه: یا عدم اتصال، و یا قطعی های زیاد و مکرر.
پارامتر snr هم که بیانگر نویز خط هست. اگه کمتر از ۷ نباشه مشکل خاصی پیش نمیاد.

B.i.r.i.y.a
21-05-2014, 15:11
با این شرایط من چه کنم؟
1 مگ رو به 512 کاهش بدم؟

خیلی عجیبه، ولی جالبه! چون مشکل منم دقیقا مشابه مشکل شما هست و از بعد از تعطیلات شروع شد، با این تفاوت که من از هایوب سرویس دارم. برای من snr فقط در ساعات پر مصرف اینترنت کم میشه (یعنی نویز خط زیاد میشه) ولی مثلا اوایل صبح و نیمه شب با اینکه خطم روی ۴مگ بسته شده ولی snr روی حدودای ۱۸ میره و همون حدودا میمونه تا روز بعد طرفای ظهر!!! چراشو هنوز کشف نکردم ولی به خود isp هایوب مشکوکم! البته هنوز مدرک محکمه پسندی ندارم. فقط چون برجسته ترین فرضیم بود گفتم.
خلاصه اگه چند صفحه قبل رو بخونید مفصل درموردش توضیح دادم و دوستان هم نظراتی دادن.

خلاصش اینه که من فعلا بیخیال Adsl شدم و از دیروز که شارژم تموم شد دیگه تمدیدش نکردم تا بعدا از یه isp دیگه هم سرویس بگیرم ببینم اون چطور میشه.

amin_v30
22-05-2014, 16:20
خیلی عجیبه، ولی جالبه! چون مشکل منم دقیقا مشابه مشکل شما هست و از بعد از تعطیلات شروع شد، با این تفاوت که من از هایوب سرویس دارم. برای من snr فقط در ساعات پر مصرف اینترنت کم میشه (یعنی نویز خط زیاد میشه) ولی مثلا اوایل صبح و نیمه شب با اینکه خطم روی ۴مگ بسته شده ولی snr روی حدودای ۱۸ میره و همون حدودا میمونه تا روز بعد طرفای ظهر!!! چراشو هنوز کشف نکردم ولی به خود isp هایوب مشکوکم! البته هنوز مدرک محکمه پسندی ندارم. فقط چون برجسته ترین فرضیم بود گفتم.
خلاصه اگه چند صفحه قبل رو بخونید مفصل درموردش توضیح دادم و دوستان هم نظراتی دادن.

خلاصش اینه که من فعلا بیخیال Adsl شدم و از دیروز که شارژم تموم شد دیگه تمدیدش نکردم تا بعدا از یه isp دیگه هم سرویس بگیرم ببینم اون چطور میشه.

منم دقیقا همین مشکل رو دارم،صبحا و شبا کیفیت خطم عالیه،ولی از ساعت 3 ظهر تا 6 عصر snr به شدت میاد پایین،نمیتونه ماله گرمای هوا باشه؟
چون تو 6 ماه اول سال این مشکل رو دارم!!!

B.i.r.i.y.a
22-05-2014, 21:25
منم دقیقا همین مشکل رو دارم،صبحا و شبا کیفیت خطم عالیه،ولی از ساعت 3 ظهر تا 6 عصر snr به شدت میاد پایین،نمیتونه ماله گرمای هوا باشه؟
چون تو 6 ماه اول سال این مشکل رو دارم!!!

والا منم اول به گرمای هوا شک کردم، ولی چرا یهویی یکی دو روز بعد از تعطیلات اینجوری شد!؟ مگه تو دو سه روز چقدر دما بالاتر رفت!؟ بعد چرا همین دو سه روز پیش که از یک ماه پیش گرم تر بود دو سه روز پشت سر هم کیفیت خط عالی بود؟! هوا که روز به روز داره گرمتر میشه!

بنابراین درصد شکم به گرمای هوا تقریبا صفر شد!

Le0nard0
23-05-2014, 16:50
با این شرایط من چه کنم؟
1 مگ رو به 512 کاهش بدم؟

شما سر خط چک کردی؟

B.i.r.i.y.a
23-05-2014, 18:11
حتی دو تا مودم رو از ابتدای پست تست کردم همین 6 بوووود

شما سر خط چک کردی؟

بدون شرح ! ! !
:D

Le0nard0
24-05-2014, 10:33
بدون شرح ! ! !
:D

:n02: ندیدم اون یه تیکه رو

vb.mohsen
24-05-2014, 11:12
سلام یه هفتس مشکل دارم .قبل یه هفته خطم خوب بود.البته تو گیم آنلاین یکم مشکوک میزد.مثلا تو بتل پینگم 20 بود .ولی انگار مثلا 500 اینا بود.
صبحا سرعتم خوبه بد نیست "120" ساعت دقیقش رو نمیدونم. ولی بعد از ظهر ها و شبا سرعتم افت میکنه به 2-3 کیلو بایت.جالب اینجاست سرعت آپلودم همیشه بیشتر از 120 کیلوبایت در ثانیست.این hec error و بقیه ارورا هم فرقی نداره صبح یا شب باشه تا 6 رقم هم ارور داشتم..چند روز پیش با پشتیبانی مخابرات صحبت کردم گفت 2-3 روز صبر کن کلا اینترنت کشور ایراد داره"من نمیدونم چرا فقط من مشکل دارم"؟!!!.از سیم دم در هم امتحان کردم که فرقی با داخل خونه نداره.بعد از ظهرا هم حدود 20 % پاکت لاست دارم.بازم بعد از ظهرا سرور داخلی باشه سرعتم به 50-60 میرسه.پینگ هم کلا مشکلی نداره.چند تا سوال هم دارم .
1-اگه من isp رو عوض کنم بازم این مشکلات را خواهم داشت؟
2-این پشتیبانا نمیدونن hec error چیه ؟من بهش چی بگم؟
3-hec error میتونه باعث از دست دادن حجم ترافیک بشه؟],k rfg ovhf
اینم مشخصات خطم

HEC Errors:
51637
0

OCD Errors:
0
0

LCD Errors:
0
0

CRC Errors:
35645
0

FEC Errors:
80051
0

Total ES
2165
0

Downstream
Upstream

SNR Margin (0.1dB):
114
85

Attenuation (0.1dB):
490
350

Output Power (dBm):
20.0
12.5

Attainable Rate (Kbps):
7920
1056

Rate (Kbps):
5223
1023

D (interleave depth):
1
1

Delay (msec):
0.35
0.24

Data Counter:

21217

-32810

Le0nard0
24-05-2014, 11:55
سلام یه هفتس مشکل دارم .قبل یه هفته خطم خوب بود.البته تو گیم آنلاین یکم مشکوک میزد.مثلا تو بتل پینگم 20 بود .ولی انگار مثلا 500 اینا بود.
صبحا سرعتم خوبه بد نیست "120" ساعت دقیقش رو نمیدونم. ولی بعد از ظهر ها و شبا سرعتم افت میکنه به 2-3 کیلو بایت.جالب اینجاست سرعت آپلودم همیشه بیشتر از 120 کیلوبایت در ثانیست.این hec error و بقیه ارورا هم فرقی نداره صبح یا شب باشه تا 6 رقم هم ارور داشتم..چند روز پیش با پشتیبانی مخابرات صحبت کردم گفت 2-3 روز صبر کن کلا اینترنت کشور ایراد داره"من نمیدونم چرا فقط من مشکل دارم"؟!!!.از سیم دم در هم امتحان کردم که فرقی با داخل خونه نداره.بعد از ظهرا هم حدود 20 % پاکت لاست دارم.بازم بعد از ظهرا سرور داخلی باشه سرعتم به 50-60 میرسه.پینگ هم کلا مشکلی نداره.چند تا سوال هم دارم .
1-اگه من isp رو عوض کنم بازم این مشکلات را خواهم داشت؟
2-این پشتیبانا نمیدونن hec error چیه ؟من بهش چی بگم؟
3-hec error میتونه باعث از دست دادن حجم ترافیک بشه؟],k rfg ovhf
اینم مشخصات خطم

HEC Errors:
51637
0

OCD Errors:
0
0

LCD Errors:
0
0

CRC Errors:
35645
0

FEC Errors:
80051
0

Total ES
2165
0

Downstream
Upstream

SNR Margin (0.1dB):
114
85

Attenuation (0.1dB):
490
350

Output Power (dBm):
20.0
12.5

Attainable Rate (Kbps):
7920
1056

Rate (Kbps):
5223
1023

D (interleave depth):
1
1

Delay (msec):
0.35
0.24

Data Counter:

21217

-32810

بالا پایین شدن سرعت ربطی به نویز نداره . اگه در طول روز قطعی همراه با پرش لینک داری از نویزه. الان ریت خط شما هم روی 5 مگ و 1 مگ بسته شده که مناسبه پس مشکل از خود مخابراته

vb.mohsen
24-05-2014, 12:25
ممنون.الان من isp رو تعویض کنم .مشکلم حل میشه؟منظورم هم سرعت هم hec error?

Le0nard0
24-05-2014, 21:27

اگه میبینی پشتیبانی مشکلتو حل نمیکنه isp رو عوض کن خطت مشکل خاصی نداره

Le0nard0
24-05-2014, 21:46

اگه میبینی پشتیبانی مشکلتو حل نمیکنه isp رو عوض کن خطت مشکل خاصی نداره

amin_v30
25-05-2014, 14:27
دوستان استفاده همزمان از اسپیلیتر و میکرو فیلتر برای مهار نویز تلفن بیسیم مفید هست یا نه فقط باید از یکیش استفده کرد؟

Squall Leonhart
25-05-2014, 14:49
دوستان خط من وضعش چطوره؟
ظاهرا SNR خیلی قوی هست (110)
ولی Attenuation خیلی زیاده (115)
اکانت مخابرات 512 پنج گیگ شبانه رایگان
مودم WAG120N
قطعی محسوسی ندارم

Le0nard0
25-05-2014, 16:17
دوستان خط من وضعش چطوره؟
ظاهرا SNR خیلی قوی هست (110)
ولی Attenuation خیلی زیاده (115)
اکانت مخابرات 512 پنج گیگ شبانه رایگان
مودم WAG120N
قطعی محسوسی ندارم

مقادیر توی مودم سیسکو باید ضربدر 0.1 بشن. مثلا 110 میشه 11 مقدار snr خطت

vb.mohsen
26-05-2014, 11:33
دوستانی که مشکل منو"صفحه قبل هست" من رو دارند .من ریت خطم گفتم اوردن رو ۲ مگ درست شد.رو ۸ مگ بسته بودن که باعث hec error میشد .هم پاکت لاست داشتم هم از ترافیکم خود به خود کم میشد.که حل شد.

farzad3620
26-05-2014, 18:15
مشکل نویز خط من حل شد

بعد از حدود 2 ماه سرکار بودن امروز مشکلم حل شد
خیلی از سمت مخابرات پیگیری کردم هیچکدوم از پرسنل اداری و واحد mdf و 2020 و ریئس مخابرات و .... حالیشوووون نبووود!!!
حتی داشتم قید اینترنت مخابرات رو میزدم ولی با نویزی که خطم داشت از هر شرکتی سرویس میگرفتم همین بود داستان ! حتی رفتم یه خط جدید ثبت نام کردم گفتم شاید فرجی شد باخط جدید نویز نداشتم!
بالاخره شماره مسئول قطع و وصلی منظقه خودمون رو گیر آوردم تماس گرفتم باهاش گفتم یه خط جدید گرفتم مشکل خط قبلی هم گفتم براش گفت اصلا نیازی نبووود خط جدید بگیری همونو برات ردیفش میکنم
امروز صبح اومد گفت پستمون مشکل داره ولی تو همون پست گشت یه بوق خوب و سالم گیر آورد خطم رو جابجا کرد 5 دیقه هم طول نکشید رفتم مودم رو تست کردم دیدم نویزم از 6 اومده 25 !!!
منم آخرش 20 تومن شیتیل دادم دوباره کارم گیرش میفته
نتیجه اخلاقی اینکه اگه کار اداری داری که کارتو راه نمیندازن و حالیشون نمیشه چی میگی برو دم آبدارچی اداره رو ببین سه سوته ردیفش میکنه

farzad3620
26-05-2014, 18:16
مشکل نویز خط من حل شد

بعد از حدود 2 ماه سرکار بودن امروز مشکلم حل شد
خیلی از سمت مخابرات پیگیری کردم هیچکدوم از پرسنل اداری و واحد mdf و 2020 و ریئس مخابرات و .... حالیشوووون نبووود!!!
حتی داشتم قید اینترنت مخابرات رو میزدم ولی با نویزی که خطم داشت از هر شرکتی سرویس میگرفتم همین بود داستان ! حتی رفتم یه خط جدید ثبت نام کردم گفتم شاید فرجی شد باخط جدید نویز نداشتم!
بالاخره شماره مسئول قطع و وصلی منظقه خودمون رو گیر آوردم تماس گرفتم باهاش گفتم یه خط جدید گرفتم مشکل خط قبلی هم گفتم براش گفت اصلا نیازی نبووود خط جدید بگیری همونو برات ردیفش میکنم
امروز صبح اومد گفت پستمون مشکل داره ولی تو همون پست گشت یه بوق خوب و سالم گیر آورد خطم رو جابجا کرد 5 دیقه هم طول نکشید رفتم مودم رو تست کردم دیدم نویزم از 6 اومده 25 !!!
نتیجه اخلاقی اینکه اگه کار اداری داری که کارتو راه نمیندازن و حالیشون نمیشه چی میگی برو دم آبدارچی اداره رو ببین سه سوته ردیفش میکنه

Squall Leonhart
26-05-2014, 19:01
منظور از پست چیه؟
مسئول قطع وصل رو از آبدارچی پرسیدی کی هست؟

B.i.r.i.y.a
26-05-2014, 21:35
منظور از پست چیه؟
مسئول قطع وصل رو از آبدارچی پرسیدی کی هست؟

پست احتمالا منظورش کافو هست.
مسئول قطع و وصل هم احتمالا منظورش سیمبان محلشونه. برو بخش خرابی تلفن از همونجا شماره ی سیمبان محله ی خودتونو میتونی گیر بیاری. یا تو کوچه کمین بگیر هروقت اومدن مشکلات خطوط تلفن رو رفع کنن برو سراغش ;) با یه ماشین احتمالا وانت که دو سه تا نرده بان روشه میان تو کوچه ها میچرخن. احتمالا تا حالا دیدیشون.

بهرحال خوشا به سعادتت دوست عزیز. من که هربار به سیمبان گفتم خطمون مشکل داره بیفایده بوده.
فعلا بیخیال شدم تا یکم وقتم آزاد تر بشه دوباره پیگیر بشم.

Le0nard0
27-05-2014, 15:50

چجوری جای سیم رو عوض کرد؟ مگه هر پورتی توی جعبه تقسیم مخابراتی برای یه خط نیست؟ سیمی که میاد توی خونه شما رو چجوری وصل کرد به یه پورت دیگه ؟

farzad3620
27-05-2014, 22:09
چجوری جای سیم رو عوض کرد؟ مگه هر پورتی توی جعبه تقسیم مخابراتی برای یه خط نیست؟ سیمی که میاد توی خونه شما رو چجوری وصل کرد به یه پورت دیگه ؟

اول رفت کافو مربوط به پستمون رو پیدا کرد که خودش 6 تا پست رو تغذیه میکرد گفت هم میشه کابل رو کلا جابجا کنم ببرم یه پست دیگه که کمتر بار روش باشه و سالم تر باشه که دراونصورت باید کابل جدید با متراز بیشتر بکشم هم تو همین پست یه بوق خوب و باکیفیت بدم بهت
منم گفتم هرطور که صلاح میدونی فقط میخوام مشکلم حل بشه
از تو کافو تست کرد باگوشی خودش ازهمون پست یه بوق خوب پیدا کرد بعد پورت مربوط به شماره من رو تغییر داد بعد اومد دم پست جای خروجی رو هم تغییر داد اوکی شد
البته پست مربوطه نباید پر باشه تا بتونه از مسیرهای دیگه تست بگیره یا باید خط همسایه تون اگه کیفیتش خوبه و اینترنت نداره با خط شما جابجا کنه هم از کافو هم از پست در اینصورت میشه

farzad3620
27-05-2014, 22:11

اگه از کافو هم تغییر بده در اینصورت میشه جای خط شما داخل پست که به ورودی منزل شما وصل میشه عوض میشه با یه بوق سالم تر !!
اول رفت کافو مربوط به پستمون رو پیدا کرد که خودش 6 تا پست رو تغذیه میکرد گفت هم میشه کابل رو کلا جابجا کنم ببرم یه پست دیگه که کمتر بار روش باشه و سالم تر باشه که دراونصورت باید کابل جدید با متراز بیشتر بکشم هم تو همین پست یه بوق خوب و باکیفیت بدم بهت
منم گفتم هرطور که صلاح میدونی فقط میخوام مشکلم حل بشه
از تو کافو تست کرد باگوشی خودش ازهمون پست یه بوق خوب پیدا کرد بعد پورت مربوط به شماره من رو تغییر داد بعد اومد دم پست جای خروجی رو هم تغییر داد اوکی شد
البته پست مربوطه نباید پر باشه تا بتونه از مسیرهای دیگه تست بگیره یا باید خط همسایه تون اگه کیفیتش خوبه و اینترنت نداره با خط شما جابجا کنه هم از کافو هم از پست در اینصورت میشه

shahabprince
28-05-2014, 16:00
با سلام خدمت دوستان
من جدیدا یه مودم asus خریدم و قبلا tp-link داشتم و خطم اصلا نویز نداشت و عالی بود
الان خطم نویز پیدا کرده و SNR Down خطم به 7 دسی بل رسیده و روی اعصابه نمیدونم چیکار کنم دوستان یه راهنمایی بکنن

farzad3620
28-05-2014, 16:27
با سلام خدمت دوستان
من جدیدا یه مودم asus خریدم و قبلا tp-link داشتم و خطم اصلا نویز نداشت و عالی بود
الان خطم نویز پیدا کرده و SNR Down خطم به 7 دسی بل رسیده و روی اعصابه نمیدونم چیکار کنم دوستان یه راهنمایی بکنن

دوباره با یک مودم TPLINK تست کن ببین وضعیت چطوره اگه اوکی بود مشکل از مودم ASUS هست البته به شرکتی که ازش سرویس گرفتی هم بستگی داره!
اگه TPLINK هم مشکل داشت خطت نویز دار شده که باید علت اون رو پیدا کنی

shahabprince
28-05-2014, 16:29
دوباره با یک مودم TPLINK تست کن ببین وضعیت چطوره اگه اوکی بود مشکل از مودم ASUS هست البته به شرکتی که ازش سرویس گرفتی هم بستگی داره!
اگه TPLINK هم مشکل داشت خطت نویز دار شده که باید علت اون رو پیدا کنی
مرسی دوست عزیز
الان فهمیدم که اسپلیتر ندارم ممکنه مشکل از نبود اسپلیتر باشه؟

mohammadi_4u
28-05-2014, 17:10
مرسی دوست عزیز

100%
نام دیگه اسپلیتر نویزگیر هست.

Tapatalk

farzad3620
28-05-2014, 19:51
مرسی دوست عزیز

رو مدل tplink اسپلیتر داشتی؟
به هرحال استفاده از اسپلیتر توصیه شده است برای به حداقل رسونده نویزهای احتمالی
اسپلیتر رو یه خط کاملا تاثیرش رو میزاره ممکنه رو یه خط دیگه که SNR پایینی هم داره تاثیری نداشته باشه
من به شخصه رو خیلی از خط ها تجربه کردم
الان شما یه اسپلیتر تهیه کن ان شاالله مشکلت حل میشه:n01:

shahabprince
28-05-2014, 20:44
رو مدل tplink اسپلیتر داشتی؟
به هرحال استفاده از اسپلیتر توصیه شده است برای به حداقل رسونده نویزهای احتمالی
اسپلیتر رو یه خط کاملا تاثیرش رو میزاره ممکنه رو یه خط دیگه که SNR پایینی هم داره تاثیری نداشته باشه
من به شخصه رو خیلی از خط ها تجربه کردم
الان شما یه اسپلیتر تهیه کن ان شاالله مشکلت حل میشه:n01:

رو مدل tplink اسپلیتر داشتم و خطم فوق العاده بود
الان روی همون خط هستم
یه اسپلیتر تهیه کردم ولی نمیدونم چرا خطم بدتر شد مودم حتی نتونست وصل بشه
فکر میکنم اسپلیتر مشکل داشته باشه
تو خونه دو تا تلفن داریم این میتونه رو نویز تاثیر گذار باشه؟
از یه نفر پرسیدم گفت باید به تعداد پریزهایی که بهشون تلفن وصله یه اسپلیتر وصل کنم در این صورت کیفیت خط عالی میشه نظر شما چیه؟

farzad3620
28-05-2014, 23:35
رو مدل tplink اسپلیتر داشتم و خطم فوق العاده بود
الان روی همون خط هستم
یه اسپلیتر تهیه کردم ولی نمیدونم چرا خطم بدتر شد مودم حتی نتونست وصل بشه
فکر میکنم اسپلیتر مشکل داشته باشه
تو خونه دو تا تلفن داریم این میتونه رو نویز تاثیر گذار باشه؟
از یه نفر پرسیدم گفت باید به تعداد پریزهایی که بهشون تلفن وصله یه اسپلیتر وصل کنم در این صورت کیفیت خط عالی میشه نظر شما چیه؟

دوست عزیز اصلا به این فکر نکن که قبلا با فلان مودم خطت فوق العاده بوده!!!
مهم اینه که خط شما الان مشکل داره باید آزمون و خطا کنی تا مشکل رو پیدا کنی :
1. یه اسپلیتر مطمئن استفاده کن ببین چی میشه اگه نشد
2.از یه پریز دیگه داخل منزل تست بگیر با اسپلیتر اگه اوکی نشد
3.اگه برات مقدوره یه مودم دیگه ترجیحا همونی که داشتی تست بگیر اگه اوکی نشد
4.کابل تلفنت رو از ابتدای خروجی پست به منزل تست بگیر برای احتمال مشکل سیم کشی داخلی و ...
یعنی مودمت رو ببر بیرون تست بگیر ببین SNR بالا میره؟
5.اگه بازم اوکی نشد شک نکن مشکل از خط شماست حالا ممکنه داخل پست یا کافو مربوطه باشه یا مرکز مخابراتی
6.اگه مشکل مرکز مخابراتی باشه با یه تماس واحد MDF درخواست بررسی خطتت رو میدی
7.اگه مشکل از پست و کافو باشه که باید شماره سیمبان منطقه خودتون رو پیدا کنی باهاش تماس بگیری و براش توضیح بدی و درخواست بدی بیاد یه بوق خوب و باکیفیت برات پیداکنه وصل کنه تموووووم

shahabprince
29-05-2014, 21:22
دوست عزیز اصلا به این فکر نکن که قبلا با فلان مودم خطت فوق العاده بوده!!!
مهم اینه که خط شما الان مشکل داره باید آزمون و خطا کنی تا مشکل رو پیدا کنی :
1. یه اسپلیتر مطمئن استفاده کن ببین چی میشه اگه نشد
2.از یه پریز دیگه داخل منزل تست بگیر با اسپلیتر اگه اوکی نشد
3.اگه برات مقدوره یه مودم دیگه ترجیحا همونی که داشتی تست بگیر اگه اوکی نشد
4.کابل تلفنت رو از ابتدای خروجی پست به منزل تست بگیر برای احتمال مشکل سیم کشی داخلی و ...
یعنی مودمت رو ببر بیرون تست بگیر ببین SNR بالا میره؟
5.اگه بازم اوکی نشد شک نکن مشکل از خط شماست حالا ممکنه داخل پست یا کافو مربوطه باشه یا مرکز مخابراتی
6.اگه مشکل مرکز مخابراتی باشه با یه تماس واحد MDF درخواست بررسی خطتت رو میدی
7.اگه مشکل از پست و کافو باشه که باید شماره سیمبان منطقه خودتون رو پیدا کنی باهاش تماس بگیری و براش توضیح بدی و درخواست بدی بیاد یه بوق خوب و باکیفیت برات پیداکنه وصل کنه تموووووم

یه اسپلیتر گرفتم وصل کردم به تلفن و وضعم خیلی بهتر شد
یکی دیگه واسه مودم بگیرم دیگه عالی میشه
SNR Up : 32.4
SNR Down : 16.4
Line Attenuation Up : 16.9
Line Attenuation Down : 24.0

arman1982
01-06-2014, 05:50
دوستان من به تازگی مودم tplink خرید قبل از خوندن پست اول این تاپیک معنا این اعداد رو نمی دونستم برای همین یادم نیست شرایط مودم قبلیم چی بوده خواستم سوال کنم وضعیت خط و نویز این یکی مودم چه طوره به توجه به پست اول فکر کنم همه چی خوب باشه خواستم از اساتید هم کمک بگیرم مرسی

.Ashkan.
01-06-2014, 06:52
دوستان من به تازگی مودم tplink خرید قبل از خوندن پست اول این تاپیک معنا این اعداد رو نمی دونستم برای همین یادم نیست شرایط مودم قبلیم چی بوده خواستم سوال کنم وضعیت خط و نویز این یکی مودم چه طوره به توجه به پست اول فکر کنم همه چی خوب باشه خواستم از اساتید هم کمک بگیرم مرسی

با توجه به اینکه پست اول رو خوندی دیگه نیاز به توضیح درباره هر کدوم از این اعداد نیست ولی خطت خیلی خوبه و میتونی بالاترین سرعتی رو که در حال حاضر ارائه میشه رو بدون هیچ مشکلی روی این خط بگیری.

Sent from iPhone ~ Tapatalk

MARSHAL_AOL
03-06-2014, 15:28

سلان خطط خیلی خوبه میگم مدل مودمت چیه که خریدی

bijandarbari
05-06-2014, 08:13
سلام

الان یک هفته هستش که گاهی اوغات یکدفعه خطم قطع میشه.
و باید حتما سیم تلفن به مودم رو یکبار قطع و وصل کنم تا خطم آپ بشه.
snr برای دربافت 29 و برای ارسال 9.5 هستش.

MARSHAL_AOL
05-06-2014, 13:02
سلام

خطط رو بزار روی g.dmt یا همون Adsl 1

من فکر نمیکنم خط مشکل داشته باشه اینترنت مشکل داره احتمالا

arman1982
05-06-2014, 13:09
سلان خطط خیلی خوبه میگم مدل مودمت چیه که خریدی
مودم من TP-LINK TD-W8901D
اشتراک هم ماله شرکت شاتله و این که من 2 خط تلفن دارم و خطی که برای نته هیچی سر راهش نیست فقط خورده به اسپلیتر و مودم

Le0nard0
05-06-2014, 13:28
سلام

یه عکس ار وضعیت خط مودم بذار

bijandarbari
05-06-2014, 16:59
یه عکس ار وضعیت خط مودم بذار

خطط رو بزار روی g.dmt یا همون Adsl 1

من فکر نمیکنم خط مشکل داشته باشه اینترنت مشکل داره احتمالا

سلام
اینترنت مشکلی نداره.
چون کلا خط تو اون حالت از رانژه در میاد.و باید یکبار کابل تلفن به مودم رو قطع و وصل کنم تا چراغ adsl روشن بشه.

مسیر کابل تلفن و تعداد تلفن و اسپلیتر ها و... دقیقا مثل قبل هستش که مشکلی نداشتم.

masooyan
06-06-2014, 11:02

Ramtin 007
06-06-2014, 11:45
سلام دوستان مودم من ورژن 1 8968 هست و از پارس انلاین سرویس میگیرم لطفا وضعیت نویز خط من رو تو تصویر زیر بررسی کنید؟

Mr.Pooya
06-06-2014, 12:31

خط تون مشکلی نداره و مقادیر همه مناسب هستند

سلام دوستان مودم من ورژن 1 8968 هست و از پارس انلاین سرویس میگیرم لطفا وضعیت نویز خط من رو تو تصویر زیر بررسی کنید؟

سلام

همونطور که قبلا هم عرض کرده بودم خط شما SNR آپلودتون خیلی پایینه و Line Attenuation آپلودتون خیلی بالاست. باید سیم کشی و اتصالات رو کامل چک کنید چون SNR دانلود مشکلی نداره و خوب هست ولی برای آپلود خیلی پایینه که یکم آدم رو به اتصالات داخلی مشکوک می کنه

bijandarbari
06-06-2014, 21:57

سلام
اینترنت مشکلی نداره.
چون کلا خط تو اون حالت از رانژه در میاد.و باید یکبار کابل تلفن به مودم رو قطع و وصل کنم تا چراغ adsl روشن بشه.

مسیر کابل تلفن و تعداد تلفن و اسپلیتر ها و... دقیقا مثل قبل هستش که مشکلی نداشتم.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

Mr.Pooya
06-06-2014, 22:00
اخه وقتی برای دانلود اینقدر Snr خوبی داره.
یعنی اینکه سیم کشی مشکلی نداره.
چون اگه سیم کشی مشکل داشت snr اپلود هم باید مقدار کوچیکی داشت.

SNR خوبی نداره دوست عزیز برای آپلود. SNR 6 به این معنی که خط بزور می تونه وصل بشه. ولی SNR دانلودش خوبه در ضمن Attenuation 56 و Snr 6 آدم رو به سیم کشی مشکوک می کنه. این دوستمون هم مثل اینکه اتصالات رو که بررسی کردند مشکلشون حل شده.

bijandarbari
07-06-2014, 12:05
SNR خوبی نداره دوست عزیز برای آپلود. SNR 6 به این معنی که خط بزور می تونه وصل بشه. ولی SNR دانلودش خوبه در ضمن Attenuation 56 و Snr 6 آدم رو به سیم کشی مشکوک می کنه. این دوستمون هم مثل اینکه اتصالات رو که بررسی کردند مشکلشون حل شده.

سلام

شما عدد 6 و 56 رو کجا میبینید؟؟!!
snr اپلود 9.6 و attenuation اپلود هم 24 هستش.

Le0nard0
07-06-2014, 13:26
ممنون میشم راهنمایی کنید.

شما خطت خوبه فقط snr آپلودت 9.6 هست که اونم مشکلی نباید باشه. شما Mode مودم رو بذار روی G.DMT نتیجه رو بگو

Mr.Pooya
07-06-2014, 13:34
سلام

شما عدد 6 و 56 رو کجا میبینید؟؟!!
snr اپلود 9.6 و attenuation اپلود هم 24 هستش.

دوست عزیز ایشون تو تاپیک دیگه هم سوال دیگشون رو مطرح کرده بودند:

و همونجا هم از مشخصات مودمشون عکس گذاشتند من از اونجا این اعداد رو دیدم.

ولی وتی که Line Attenuation فقط برای آپلود انقدر بالا باشه و برای آپلود پایین باشه به نظر من بیشتر می تونه از سیم کشی باشه که همونطور که عرض کردم ایشون هم با تغییراتی که تو نویز گیر و ... دادند مشکلشون حل شد.

اگر مساله فاصله از مرکز بود که باید برای دانلود هم Attenuation بالا می رفت. ولی وقتی فقط برای آپلود این اتفاق میفته دلیلش نمی تونه از فاصله باشه.

موفق باشید

god.fsl
08-06-2014, 11:58
درود
این وضعیت خط منه!
فکر کنم خیلی داغونه!!!
ولی خط در روز سرعت دانلودم روی 470 و شبانه از 200 کمتر نیست!
میخوام سرویسمو عوض کنم و 10مگ بگیرم.آیا مشکلی برای خطم پیش نمیاد؟!خطم به هم نمیریزه؟!(الان قطع و وصلی اصلا ندارم!)
ممنون
اینم تست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Mr.Pooya
08-06-2014, 13:37
درود
این وضعیت خط منه!

فکر کنم خیلی داغونه!!!
ولی خط در روز سرعت دانلودم روی 470 و شبانه از 200 کمتر نیست!
میخوام سرویسمو عوض کنم و 10مگ بگیرم.آیا مشکلی برای خطم پیش نمیاد؟!خطم به هم نمیریزه؟!(الان قطع و وصلی اصلا ندارم!)
ممنون
اینم تست:

سلام

آره وضعیت خط خیلی بده. بعید می دونم با این نویز خط 10مگ آپ بشه.

موفق باشید

(((ASN)))
10-06-2014, 12:04
سلام به همه
این نوز خطم ...
خوب مشکل من اینطوره که :
این نویز خط منه
تازه این خوبشه به 3.5 هم رسید SNR
یکی یه راه کار بده دم به دقیقه نتم قعط میشه
اسفالتمون کرده

Mr.Pooya
10-06-2014, 12:07
سلام به همه
این نوز خطم ...
خوب مشکل من اینطوره که :
این نویز خط منه
تازه این خوبشه به 3.5 هم رسید SNR
یکی یه راه کار بده دم به دقیقه نتم قعط میشه
اسفالتمون کرده

باید برید از سر خط تست بگیرید ببینید اونجا هم همینجوره یا نه. ولی می تونید بگید سرعت رو کم کنند مثلا 6 مگ ببندند تا SNR بیاد بالاتر

(((ASN)))
10-06-2014, 12:31
باید برید از سر خط تست بگیرید ببینید اونجا هم همینجوره یا نه. ولی می تونید بگید سرعت رو کم کنند مثلا 6 مگ ببندند تا SNR بیاد بالاتر
از سر خط هم مشکل نداره تازه یکی دو ماه این جوری وعضش خراب شوده
(دریادل مشهد هستیم ) میگم نکنه چون شهرداری داره خونه های این منطقه رو میخره و خراب می کنه اینطور شوده باشه ؟؟؟
زنگ زدم 2020 گفت اون مشکل نداره به 17 زنگ بزن
(زنگ زدم مخابرات گفتم نویز خطم پایینه )
مشکل پیش نیاد بخاطر اشتپ لپی که انجام دادم

Mr.Pooya
10-06-2014, 14:01
از سر خط هم مشکل نداره تازه یکی دو ماه این جوری وعضش خراب شوده
(دریادل مشهد هستیم ) میگم نکنه چون شهرداری داره خونه های این منطقه رو میخره و خراب می کنه اینطور شوده باشه ؟؟؟
زنگ زدم 2020 گفت اون مشکل نداره به 17 زنگ بزن
(زنگ زدم مخابرات گفتم نویز خطم پایینه )
مشکل پیش نیاد بخاطر اشتپ لپی که انجام دادم

از سر خط مشکلی نداره ؟ پس اگر سر خط مشکلی نداره باید سیم کشی ساختمان را بررسی کنید و عوض کنید

alimmx64
10-06-2014, 16:10
من که اصلا از پارس آنلاین راضی نیستم همش قط میشه وقتی هم که زنگ میزنی میپیچوننت

payam178
14-06-2014, 15:02
پاک شود

salar79
14-06-2014, 15:07
سلام خط ام چطوره؟؟؟

Ja\/aD
14-06-2014, 17:52

دوستان من روزی 20 ، 30 بار دی سی میشم ... !

زنگ زدم میگن از خطم هست و نویز دارم !

نویز داره الان این ؟

saminem
14-06-2014, 17:55

نویز داره الان این ؟

خطط کیفیتش خیلی خوبه. تا 10 مگ هم کشش داره. مشکل از خطط نیست

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Mr.Pooya
14-06-2014, 18:39
سلام خط ام چطوره؟؟؟

سلام

خط تون خیلی خوبه

نویز داره الان این ؟

سلام همونطور که دوستمون هم گفتند خط تون خیلی خوبه مشکل از نویز نیست مشکل از جای دیگست

constant_boy23
15-06-2014, 14:20
Downstream
Upstream

SNR Margin (dB):
6.3
4.2

Attenuation (dB):
54.5
36.0

Output Power (dBm):
18.8
12.6

Attainable Rate (Kbps):
4754
949

Rate (Kbps):
3291
997

دوستان من قطعی و نویز فراوان دارم ...وضع SNR رو ه که میبینید ..سیم اصلی خونمون تکه تکه س ...یعنی سیم تلفن اصلی هر دو متر با لنت و چسب به هم وصل شده و یه کمی هم قدیمیه ...اگه یه سیم تلفن چند ده متری بگیرم شانسی دارم که تغییری توی نویز و کیفیت خط ایجاد کنم ؟
در غیر اینصورت چه پیشنهادی دارید ..

Milad4171
15-06-2014, 15:01
Downstream
Upstream

SNR Margin (dB):
6.3
4.2

Attenuation (dB):
54.5
36.0

Output Power (dBm):
18.8
12.6

Attainable Rate (Kbps):
4754
949

Rate (Kbps):
3291
997

دوستان من قطعی و نویز فراوان دارم ...وضع SNR رو ه که میبینید ..سیم اصلی خونمون تکه تکه س ...یعنی سیم تلفن اصلی هر دو متر با لنت و چسب به هم وصل شده و یه کمی هم قدیمیه ...اگه یه سیم تلفن چند ده متری بگیرم شانسی دارم که تغییری توی نویز و کیفیت خط ایجاد کنم ؟
در غیر اینصورت چه پیشنهادی دارید ..
بله بسیار تاثیر داره . اگر بتونید سیم کشی رو تعویض کنی با سیم های کیفیت خوب ؛ مطمعن باشید رو سرعت و کیفیت نه تنها برای خود تلفن بلکه در استفاده از اینترنت هم قابل احساس هست.
کمتر چیزی که باعث هدر رفتن مقاومت سیم بشه ، باعث از بین رفتن کیفیت میشه.
از نویزگیر خوب هم استفاده کنید . واسه کسانی که از تلفن بی سیم استفاده میکنن نویزگیر تاثیر زیادی رو هم در کیفیت مکالمات تلفن وهم عدم نویز انداختن روی دیتا داره.

general geranger
15-06-2014, 16:04
Downstream
Upstream

SNR Margin

:

7.9
22.0
db

Line Attenuation

:

41.0
21.1
db

Data Rate

:

2304
551
kbps

Max Rate

:

4524
560
kbps

CRC

:

9236
14

وضع خیلی خرابه؟

Mr.Pooya
15-06-2014, 17:25
Downstream
Upstream

SNR Margin

:

7.9
22.0
db

Line Attenuation

:

41.0
21.1
db

Data Rate

:

2304
551
kbps

Max Rate

:

4524
560
kbps

CRC

:

9236
14

وضع خیلی خرابه؟

سلام

بله SNR دانلودتون خیلی پایینه ! البته اگر قطعی ندارید و اذیت نمی کنه مشکل نداره ولی در کل کیفیت خط اصلا جالب نیست.

general geranger
17-06-2014, 09:53
بازم سلام. من الان پینگم توی ساعتای شلوغ (یعنی غیر صبح زود و نصفه شب :n02:) با لندن 150 الی 160 هست بدون time out. میخواستم بدونم اگه وضع خط رو بهتر کنم پینگم بهتر میشه؟

پینگ داخلی از 20 تا 30 با tabnak.ir

یه راهنمایی هم میخوام چطوری توی آپارتمان سیم بکشم؟ (6 طبقس. سیم 40 متری ندارن جایی؟:n29:)

Mr.Pooya
17-06-2014, 12:04
بازم سلام. من الان پینگم توی ساعتای شلوغ (یعنی غیر صبح زود و نصفه شب :n02:) با لندن 150 الی 160 هست بدون time out. میخواستم بدونم اگه وضع خط رو بهتر کنم پینگم بهتر میشه؟

پینگ داخلی از 20 تا 30 با tabnak.ir

یه راهنمایی هم میخوام چطوری توی آپارتمان سیم بکشم؟ (6 طبقس. سیم 40 متری ندارن جایی؟:n29:)

ببینید در حالت کلی ربطی به پینگ نداره ولی خب قطع و وصل شدن بهتر میشه و کیفیت خط بهتر میشه.

سیم کشی بحثش از این تاپیک جداست.

موفق باشید

[WaRhEaD]
17-06-2014, 16:11
نمیدونم اینهمه نویز از کجاست، قبلا نبود :n03: در کل الان مشکل جدی تو استفاده اینترنت ایجاد میکنه؟ مثلا باعث تایم اوت و بالا رفتن پینگ میشه؟

david-ebi
19-06-2014, 00:17
;8265018']نمیدونم اینهمه نویز از کجاست، قبلا نبود :n03: در کل الان مشکل جدی تو استفاده اینترنت ایجاد میکنه؟ مثلا باعث تایم اوت و بالا رفتن پینگ میشه؟

شما که نویزت بالا نیست.16 تقریبا خوبه.زیاد نویز تا جایی که میدونم ریط به تایم اوت و پینگ و این چیزا نداره.رو سرعت دانلود و پهنای باند و قطعی تاثیر میزاره.الان نباید مشکلی داشته باشی.ولی اگه بخواهی پهنای باندت رو بالا ببری مثلا 5 مگ به بالا احتمال زیاد به مشکل میخوری

david-ebi
19-06-2014, 00:26
دوستان بزارید یک تجربه ای رو براتون بگم تو کمتر شدن نویز شاید به کار بعضیا بیاد.با این کاری که کردم نویزم از 11 شد 16 .من اومدم به خود کابل کش مخابرات منطقمون پول دادم(پول دستمزد)بعدشم خودم رفتم و 72 متر کابل مخابراتی دو زوج سیم شماره 06 گرفتم با رنگ پوسته مشکی(اگه مشکی نباشه مخابرات گیر میده)بعد کابل کش مخابرات اومد از توی جعبه تقسیم مخابرات توی کوچمون یک سر کابل رو واسم بست مستقیم آوردش تا پشت خود مودمم.اونجا زدمش به اسپیلاتور و یک خروجی به مودم دادم و یک خروجی به تلفن خونمون.من چون فاصله جعبه تقسیم مخابرات تا اتاقم که اینور خونمون بود زیاد بود مجبور شدم 72 متر کابل بگیرم وگرنه شما احتمالا با کمتر از اینم کارتون راه میفته.از اونروز به بعد خیلی نویزم بهتر شده و از 11 رسیده به 16 و 17 .فقط باید با کابل کش مخابرات منطقتون رفیق بشید.و یک کمی هم خرج کنید.

jamal9
19-06-2014, 18:46
سلام بچه ها خسته نباشین
من 2 ماهه اینترنت محدود دارم از مخابرات ..البته قبلش نامحدود داشتم ...نامحدودم سرعتش بین 15-18 بود ...الان محدود هم که گرفتم سرعتش همینه ...در صورتی که از بچه های شهرم میپرسم میگن سرعت 256 باید بین 50-60 باشه ..ولی مال من 15-18 هستش ...به ISP زنگ زدم گفت که به 2020 زنگ بزنم اعلام خرابی بکنم ...بهشون زنگ زدم خانوم هی اصرار داشت که خطم نویز داره ...حالا نمیدونم از چی میترسید که خطمو تو لیست وارد کنه ...ولی میتونستم مجورش کنم اما نکردم ....تو تنظیمات مودم که رفتم اصلا نویز نداره ...قبلا اطلاعاتشو تو تاپیک نویز گذاشته بودم که دوستان گفتن خطم عالیه ...
حالا نمیدونم مشکل از چیه ...از مودم؟ یا .... واقعا نویز داره یا الکی گفته و چرا سرعتم انقد پایینه؟ در صورتی که بقیه سرعتشون 50-60 هستش ...چه چیزایی ممکنه سرعتمو کم کنه؟

jamal9
19-06-2014, 21:56
سلام نویز خط من اینه

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

44.9
50.0
db

Line Attenuation

:

20.6
10.8
db

Data Rate

:

128
60
kbps

Max Rate

:

21412
180
kbps

CRC

:

0
0

خطم به ظاهر که وضعیتش خوبه ...ولی من نت 256 محدود دارم و باید سرعتش 50-60 باشه ...اما 15-18 هستش ...به پشتیبانی هم که زنگ میزنم میگه خطط نویز داره ..البته مطمئنم که دروغ میگه ...میگین چیکار کنم ..

راستی وقتی از تلفن ثابت زنگ میزنم جایی ،صدای رادیو میاد ....دلیل نویز داشتنه؟ یا ماله چیزه دیگه س؟

PersiAndroid
20-06-2014, 00:00
سلام بررسی شما از وضعیت این خط چی هست - آسیاتک 512 حجمی

Upstream
Downstream

Current Rate (Kbps)
382
4096

Max Rate (Kbps)
895
24196

SNR Margin (dB)
28.6
40.4

Line Attenuation (dB)
12.4
17.9

Occupancy (%)
42
16

Errors (Pkts)
0
0

اینم پنل سرویس دهنده هست:

کيفيت ارتباط شما تا مرکز مخابراتي
کيفيت سرويس در مرکز مخابراتي شما
کيفيت ارتباط با شبکه اينترنت بين الملل

Download_SNR
Upload_SNR
Modulation
Jitter
Latency
Packet_loss
Availability
Jitter
Latency
Packet_loss
Availability
Date

39.7
28.5
0
0 (ms)
40 (ms)
0%
100%
0 (ms)
112 (ms)
0%
67%
1393/03/30 0:51:33

پینگ : 58ms
آپلود : 50kb
دانلود : بستگی به سرور از حداقل 60kb - معمول 200-250kb - و حداکثر 400-450 تو دانلود از بعضی سایت ها - مث دانلود سنتر های داخلی ، سرزمین دانلود و ...

Mr.Pooya
20-06-2014, 02:44
سلام نویز خط من اینه

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

44.9
50.0
db

Line Attenuation

:

20.6
10.8
db

Data Rate

:

128
60
kbps

Max Rate

:

21412
180
kbps

CRC

:

0
0

خطم به ظاهر که وضعیتش خوبه ...ولی من نت 256 محدود دارم و باید سرعتش 50-60 باشه ...اما 15-18 هستش ...به پشتیبانی هم که زنگ میزنم میگه خطط نویز داره ..البته مطمئنم که دروغ میگه ...میگین چیکار کنم ..

راستی وقتی از تلفن ثابت زنگ میزنم جایی ،صدای رادیو میاد ....دلیل نویز داشتنه؟ یا ماله چیزه دیگه س؟

نه خط تون نویز نداره خیلی عالیه ولی عجیب اینجاست چرا آپلود رو نهایتش رو زده 180lbps !

در ضمن خط تون روی 128 بسته شده و مقدار دانلودی که گفتید طبیعی هست. بهشون بگید 256 ببندند.

Upstream
Downstream

Current Rate (Kbps)
382
4096

Max Rate (Kbps)
895
24196

SNR Margin (dB)
28.6
40.4

Line Attenuation (dB)
12.4
17.9

Occupancy (%)
42
16

Errors (Pkts)
0
0

Download_SNR
Upload_SNR
Modulation
Jitter
Latency
Packet_loss
Availability
Jitter
Latency
Packet_loss
Availability
Date

39.7
28.5
0
0 (ms)
40 (ms)
0%
100%
0 (ms)
112 (ms)
0%
67%

دانلود : بستگی به سرور از حداقل 60kb - معمول 200-250kb - و حداکثر 400-450 تو دانلود از بعضی سایت ها - مث دانلود سنتر های داخلی ، سرزمین دانلود و ...

خط تون خیلی خوبه وضعیتش

hossein019940
20-06-2014, 09:04

Upstream
Downstream

Current Rate (Kbps)
382
4096

Max Rate (Kbps)
895
24196

SNR Margin (dB)
28.6
40.4

Line Attenuation (dB)
12.4
17.9

Occupancy (%)
42
16

Errors (Pkts)
0
0

Download_SNR
Upload_SNR
Modulation
Jitter
Latency
Packet_loss
Availability
Jitter
Latency
Packet_loss
Availability
Date

39.7
28.5
0
0 (ms)
40 (ms)
0%
100%
0 (ms)
112 (ms)
0%
67%

پینگ و اپلود و دانلود تو روز همش به ISP هست.خطتون هم عالیه.آسیاتک تمام خط هارو آپلودشونو 50 میبنده.ولی سرعتتون باید 500 بره احتمالا محدودین چون منم همین سرویس رو داشتم و خطم رو 5 بستن سرعتم رو آزاد کردن عالی بود

Le0nard0
20-06-2014, 15:43
سلام نویز خط من اینه

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

44.9
50.0
db

Line Attenuation

:

20.6
10.8
db

Data Rate

:

128
60
kbps

Max Rate

:

21412
180
kbps

CRC

:

0
0

شما سرویست 256 هست ولی روی 128 بستن ! کدوم شرکتی که اینقدر تابلو دزده ؟

PersiAndroid
20-06-2014, 18:40
پینگ و اپلود و دانلود تو روز همش به ISP هست.خطتون هم عالیه.آسیاتک تمام خط هارو آپلودشونو 50 میبنده.ولی سرعتتون باید 500 بره احتمالا محدودین چون منم همین سرویس رو داشتم و خطم رو 5 بستن سرعتم رو آزاد کردن عالی بود

ممنون از دوستان

چطور باید بفهمم که به طور حتم محدودم یا نه؟
یا باید به اپراتور چی بگم؟ منظورم اینه که برای اینکه محدودیت برداشته شه ، و سرعت آزاد شه

ham33d
21-06-2014, 14:14
crc یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Mr.Pooya
21-06-2014, 14:27
crc یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگر توضیح جامعی در موردش می خواهید :

Cyclic redundancy check ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید

david-ebi
21-06-2014, 22:03

Upstream
Downstream

Current Rate (Kbps)
382
4096

Max Rate (Kbps)
895
24196

SNR Margin (dB)
28.6
40.4

Line Attenuation (dB)
12.4
17.9

Occupancy (%)
42
16

Errors (Pkts)
0
0

Download_SNR
Upload_SNR
Modulation
Jitter
Latency
Packet_loss
Availability
Jitter
Latency
Packet_loss
Availability
Date

39.7
28.5
0
0 (ms)
40 (ms)
0%
100%
0 (ms)
112 (ms)
0%
67%

درسته که الان وضعیت نویز ایشون عالی هستش ولی در نظر داشته باشید که پهنای باندشون رو 128 بسته شدخ و روی این پهنای باند اغلب خطوط وضعیت نویزشون عالی هست.ایشون احتمال داره اگه یک روزی بخواهد سرویس بالاتر از 4 مگ بگیره به شدت نویزش زیاد بشه و اصلا نتونه اون سرویس رو بگیره.مثلا خطی که روی پهنای باند 6 مگ نویزش 21 باشه خوب به اون خط میشه گفت واقعا عالی.:n16:

Mr.Pooya
22-06-2014, 00:44
درسته که الان وضعیت نویز ایشون عالی هستش ولی در نظر داشته باشید که پهنای باندشون رو 128 بسته شدخ و روی این پهنای باند اغلب خطوط وضعیت نویزشون عالی هست.ایشون احتمال داره اگه یک روزی بخواهد سرویس بالاتر از 4 مگ بگیره به شدت نویزش زیاد بشه و اصلا نتونه اون سرویس رو بگیره.مثلا خطی که روی پهنای باند 6 مگ نویزش 21 باشه خوب به اون خط میشه گفت واقعا عالی.:n16:

سلام

فکر کنم اشتباه نقل قول کردید دوست گرامی پهنای باند ایشون 4 مگ هست و آپلود هم 382 بسته شده و نویزش هم خیلی عالیه SNR 40 برای دانلود یعنی عالی

Le0nard0
22-06-2014, 02:32

اشتباه لپی کردی توی نقل قول زدن. ضمن اینکه اون دوستی که منظورت بوده و سرویسش 128 بسته شده Attenuation خطش خیلی خوبه و تا 21 مگ هم ساپورت میکنه که حتی تا 10 مگ اگه خط رو ببندن snr از 44 شاید برسه به 12-16 که با این snr هم هیچ مشکلی نخواهد داشت

david-ebi
22-06-2014, 13:23
سلام

فکر کنم اشتباه نقل قول کردید دوست گرامی پهنای باند ایشون 4 مگ هست و آپلود هم 382 بسته شده و نویزش هم خیلی عالیه SNR 40 برای دانلود یعنی عالی

ممنون اشتباه ازمن بوده.من منظورم پست jamal9 بود که در اول صفحه قبل است.

david-ebi
22-06-2014, 13:27
اشتباه لپی کردی توی نقل قول زدن. ضمن اینکه اون دوستی که منظورت بوده و سرویسش 128 بسته شده Attenuation خطش خیلی خوبه و تا 21 مگ هم ساپورت میکنه که حتی تا 10 مگ اگه خط رو ببندن snr از 44 شاید برسه به 12-16 که با این snr هم هیچ مشکلی نخواهد داشت

با تشکر.معذرت از اشتباهم.اما متاسفانه تجربه این رو داشتم که برخلاف گفته های متخصصین Attenuationهیچ کمکی در این زمینه نکرده است.در هر صورت تشکر از تذکرتان. :n16:

ham33d
22-06-2014, 14:18
اگر توضیح جامعی در موردش می خواهید :

Cyclic redundancy check ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید
این که خارجی بید

9vin
22-06-2014, 14:29
دوستان شبها نویز خط من میره بالا !

عادیه ؟:n13:

Le0nard0
22-06-2014, 15:30
دوستان شبها نویز خط من میره بالا !

عادیه ؟:n13:

تغییرش در چه حدیه؟

amin7x
23-06-2014, 15:23
سلام
میخواستم بدونم کیفیت خط من چطوره؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مودم Symphony SY4024 - اینترنت 2 مگ حجمی مخابرات

Mehdi_Hp
23-06-2014, 15:25
دوستان، این عکس از مودم من هست.

من سرویس ده مگ گرفتم که الان تو تنظیمات ۱ مگ بیشتر بسته نشده. این رو اگه زنگ بزنم بهشون بگم درستش کنم چه وضعی پیدا میکنه؟

یه نکته دیگه هم اینکه خط تلفن و برق از کنار هم رد شده. میخوام ببینم چقدرش اثر سیم برقه؟ (الان آسانسور که میره بالا پایین اینترنت ما هم قطع میشه)

الکتریکی بیارم میتونه کاری انجام بده؟

Le0nard0
23-06-2014, 15:58
دوستان، این عکس از مودم من هست.

من سرویس ده مگ گرفتم که الان تو تنظیمات ۱ مگ بیشتر بسته نشده. این رو اگه زنگ بزنم بهشون بگم درستش کنم چه وضعی پیدا میکنه؟

یه نکته دیگه هم اینکه خط تلفن و برق از کنار هم رد شده. میخوام ببینم چقدرش اثر سیم برقه؟ (الان آسانسور که میره بالا پایین اینترنت ما هم قطع میشه)

الکتریکی بیارم میتونه کاری انجام بده؟

خطت تا یک مگ بیشتر جواب نمیده . باید سیم تلفن رو از سیم برق جدا کنی به احتمال زیاد مشکلت حل میشه ولی بعیده با Attenuation 45 خطت 10 مگ بکشه

Mehdi_Hp
23-06-2014, 16:02
خطت تا یک مگ بیشتر جواب نمیده . باید سیم تلفن رو از سیم برق جدا کنی به احتمال زیاد مشکلت حل میشه ولی بعیده با Attenuation 45 خطت 10 مگ بکشه
یعنی من اگه یه سیم از در ورودی تا مودم بکشم، مقدار Attenuation فرقی نمیکنه؟

jamal9
23-06-2014, 16:17
شما سرویست 256 هست ولی روی 128 بستن ! کدوم شرکتی که اینقدر تابلو دزده ؟ من از مخابرات سرویس میگیرم ... داداش میگی چیکار کنم؟ زنگ میزنم قبول نمیکنن ..میگن که رو 256 بسته شده ...تو روز روشن از ادم کلاهبرداری میکنن

amin7x
23-06-2014, 16:23
سلام

amin7x
23-06-2014, 19:59
ببخشید...
UP POST...

Le0nard0
23-06-2014, 20:23
من از مخابرات سرویس میگیرم ... داداش میگی چیکار کنم؟ زنگ میزنم قبول نمیکنن ..میگن که رو 256 بسته شده ...تو روز روشن از ادم کلاهبرداری میکنن

توی سایت سازمان مقررات شکایت کن

Le0nard0
23-06-2014, 20:24
یعنی من اگه یه سیم از در ورودی تا مودم بکشم، مقدار Attenuation فرقی نمیکنه؟

attenuation به فاصله تامرکز مخابراتی بستگی داره شاید با تعویض سیم داخلی یکی دو واحد تغییر کنه ولی تغییر آنچنانی نمیکنه

Le0nard0
23-06-2014, 20:25
سلام

خطت مشکلی نداره

jamal9
24-06-2014, 13:23
توی سایت سازمان مقررات شکایت کن

زنگ زدم و گفتم که اینجوریه ..خواست بپیچونه دید اطلاعات دارم دیگه اروم شد و مثه ادم باهام حرف زد ...بعد گفت که اگه مشکلت اینه همکارامون میان و درستش میکنن ...گفت 10 تومن خرج داره ...
حالا فک میکنین درست بشه؟
سایت ادرسش چیه؟

Le0nard0
24-06-2014, 13:35
زنگ زدم و گفتم که اینجوریه ..خواست بپیچونه دید اطلاعات دارم دیگه اروم شد و مثه ادم باهام حرف زد ...بعد گفت که اگه مشکلت اینه همکارامون میان و درستش میکنن ...گفت 10 تومن خرج داره ...
حالا فک میکنین درست بشه؟
سایت ادرسش چیه؟

آره اگه با یه کم اطلاعات با پشتیبانی حرف بزنی دیگه نمیتونن چرت و پرت تحویلت بدن
10 تومن واسه چی میخوان بگیرن؟ نباید پولی بهشون بدی
اینجا میتونی شکایت کنی

ثبت شکایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sleeplessness
24-06-2014, 13:48
دوستان خط من بدون اینکه کار خاصی انجام داده باشم
از

m
Upstream

SNR Margin

:

26.5
24.0
db

Line Attenuation

:

11.0
14.5
db

Data Rate

:

4096
512
kbps

Max Rate

:

10112
1280
kbps

CRC

:

66
9

به

Downstream
Upstream

SNR Margin
:
9.0
19.0
db

Line Attenuation
:
12.0
16.5
db

Data Rate
:
4096
512
kbps

Max Rate
:
5280
1080
kbps

CRC
:
0
0

تبدیل شده باید چکار کنم؟
سیم اتصال هیچ فرقی نکرده و تلفنی هم اضافه نشده

جوابم گرفتم با تشکر از Ashkan

amin7x
24-06-2014, 18:11
خطت مشکلی نداره

از 1 تا 10 چند بهش میدید؟

cescjoon
24-06-2014, 18:32

وضعیت خط من چطوره هر وقت زنگ میزنم پشتیبانی و مشکل دارم میگن خطت نویز داره و آخرش هم خودم مقصرم!
اینترنت پارس آنلاین 2 مگ

Le0nard0
24-06-2014, 19:42

وضعیت خط من چطوره هر وقت زنگ میزنم پشتیبانی و مشکل دارم میگن خطت نویز داره و آخرش هم خودم مقصرم!
اینترنت پارس آنلاین 2 مگ

خطت مشکلی نداره وضعش خوبه . مشکلت با اینترنتت چیه؟

jamal9
24-06-2014, 20:12
آره اگه با یه کم اطلاعات با پشتیبانی حرف بزنی دیگه نمیتونن چرت و پرت تحویلت بدن
10 تومن واسه چی میخوان بگیرن؟ نباید پولی بهشون بدی
اینجا میتونی شکایت کنی

ثبت شکایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اره دقیقا ...
نمیدونم لابد هزینه ی تاکسی و آزانس رو هم میخوان از من بگیرن ...
ممنون ...

راستی امکانش هست که مشکل کم بودن سرعت از مودم باشه؟
من میخام دفه ی بعد که تمدید کردم 1 مگ بگیرم و ببینم که درست میشه و سرعت خوبیی داره یا نه ..اگه نداشت حتما شکایت میکنم از دستشون

sleeplessness
24-06-2014, 22:41
خطای crc چقدر اهمیت داره و چه معنی داره؟

Mr.Pooya
24-06-2014, 23:04
خطای crc چقدر اهمیت داره و چه معنی داره؟

سلام همین چند صفحه قبل دوستی سوال داشتند در موردش توضیح دادم می تونید اون پست رو بخونید. و البته تاپیک جداگونه ای هم در مورد خود CRC و خطا آن هست که توضیح دادم در موردش سرچ کنید پیدا می کنید

موفق باشید

dvd2010
25-06-2014, 17:56
کسی میدونه چرا سرعت نتم بیشتر از 64 نمیشه .هر سرویسی چه محدود و یا نمحدود از 128 کیلوبیت بگیر تا 10 مگ سرعتم بیشتر از 64 نمیشه اینم مخصات خطم:

DSL
Up
12288 kbps / 380 kbps

LAN
Up
100M/FullDuplex

WLAN
Active
54M

SNR margin Upstream :
27 db

Line Attenuation Upstream :
10 db

SNR margin Downstream :
32 db

Line Attenuation Downstream :
9 db

Mr.Pooya
26-06-2014, 11:47
کسی میدونه چرا سرعت نتم بیشتر از 64 نمیشه .هر سرویسی چه محدود و یا نمحدود از 128 کیلوبیت بگیر تا 10 مگ سرعتم بیشتر از 64 نمیشه اینم مخصات خطم:

DSL
Up
12288 kbps / 380 kbps

LAN
Up
100M/FullDuplex

WLAN
Active
54M

SNR margin Upstream :
27 db

Line Attenuation Upstream :
10 db

SNR margin Downstream :
32 db

Line Attenuation Downstream :
9 db

سلام

وضعیت نویزتون که عالی هست. ولی مشخصات خط تون رو دوباره آپلود کنید تا بشه دیدش. شاید نرم افزاری محدود شده باشید اگر خط تون روی سرعت بالا بسته شده.

منظورتون از ۶۴ سرعت دانلود هست ؟

dvd2010
26-06-2014, 21:38
سلام

وضعیت نویزتون که عالی هست. ولی مشخصات خط تون رو دوباره آپلود کنید تا بشه دیدش. شاید نرم افزاری محدود شده باشید اگر خط تون روی سرعت بالا بسته شده.

منظورتون از ۶۴ سرعت دانلود هست ؟

سلام.دان استریمم روی 12 مگ است.بله منظورم سرعت دانلود است.خود شرکت میگه ما محدودت نکردیم ..دیگه نمدونم مشکل از کجاست؟

Mr.Pooya
27-06-2014, 00:27
سلام.دان استریمم روی 12 مگ است.بله منظورم سرعت دانلود است.خود شرکت میگه ما محدودت نکردیم ..دیگه نمدونم مشکل از کجاست؟

پس با این حساب احتمالش هست که از تنظیمات مودم خودتون باشه. شما با مودم دیگه ای تست کردید ؟ تو تنظیمات مودم تون دنبال گزینه ای شبیه Bandwidth Control بگردید ببینید از اونجا سرعت تون از تو مودم محدود نشده باشه.

موفق باشید

arashsard
01-07-2014, 16:00
اینم خط کاملا معمولیه ما .... 512 نامحدود دارم ...

bestinternet
02-07-2014, 11:16

نویز اگه پایینتر بود بهتر می شد

omidscafild
02-07-2014, 14:18
دوستان الآن خط من مشکلی داره ؟!

چون انگار اون 9 مگ الکی ـه ! سرعت سرویس یه مگ زور بزنه یه ثانیه برسه به 200 . وگرنه نوسان بین 100 تا 150 هست .

victor021
02-07-2014, 16:39
دوستان نویز خط ما چطوره؟ زیاد نیست؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Le0nard0
02-07-2014, 21:11

چون انگار اون 9 مگ الکی ـه ! سرعت سرویس یه مگ زور بزنه یه ثانیه برسه به 200 . وگرنه نوسان بین 100 تا 150 هست .

خطت هیچ مشکلی نداره برای سرعت 9 مگ. اگه کمتر میگیری مشکل isp هست

Le0nard0
02-07-2014, 21:12
دوستان نویز خط ما چطوره؟ زیاد نیست؟

خطت خوبه مشکلی نباید داشته باشی . خطت روی چند مگ بسته شده؟

victor021
03-07-2014, 00:04
خطت خوبه مشکلی نباید داشته باشی . خطت روی چند مگ بسته شده؟

urumchi
03-07-2014, 00:08

مودت pin avid ـه ؟؟؟

خطت اصلا مشکلی نداره، دان استریم 9مگ بسته شده که اگه الکیه زنگ بزن
بیارن پایین تا snr از این هم بره بالاتر و کیفیت ثبات نتت بیشتر بشه

omidscafild
03-07-2014, 00:42
مودت pin avid ـه ؟؟؟

خطت اصلا مشکلی نداره، دان استریم 9مگ بسته شده که اگه الکیه زنگ بزن
بیارن پایین تا snr از این هم بره بالاتر و کیفیت ثبات نتت بیشتر بشه

آره . pin avid ـه .

قبل اینکه بگم 9 مگ ببندن رو 4 مگ بود و جالب اینه که تو سرعت دانلود تفاوت ندارن . انگار 9 مگ ظاهرا عوض شده و باطنا همون 4 ـه هنوز !

خود پشتیبانی میگه که باید سرعتت به 700 تا 800 برسه . ولی خودش هم مونده که این مشکل از کجاست ! کلافه شدم خدایی .

urumchi
03-07-2014, 03:41
آره . pin avid ـه .

قبل اینکه بگم 9 مگ ببندن رو 4 مگ بود و جالب اینه که تو سرعت دانلود تفاوت ندارن . انگار 9 مگ ظاهرا عوض شده و باطنا همون 4 ـه هنوز !

خود پشتیبانی میگه که باید سرعتت به 700 تا 800 برسه . ولی خودش هم مونده که این مشکل از کجاست ! کلافه شدم خدایی .
چه عجب یکی پیدا شد مثل من مودمش پین اوید باشه!!!
.......
الان دیگه با افزایش دان استریم سرعت نمیره بالا چون شرکتها از اکانتینگ سرعتهارو کم و زیاد می کنن
اصلا دان استریم خط شمارو بذارن رو 100مگ! تا زمانی که از اکانتینگ سرعت شما محدود هست ، افزایش دان استریم
سرعت شمارو بیشتر نخواهد کرد

arashsard
03-07-2014, 13:06
نویز اگه پایینتر بود بهتر می شد

بله درسته ... اما متاسفانه شیراز وسعتش زیاده و مراکز مخابراتیش کم .... الان خونه 4 5 کیلومتر با مرکز فاصله داره ... ولی خوبیش اینه که تا حالا snr با دون استریم 2 مگ زیر 20 نیومده ...

Le0nard0
03-07-2014, 13:16

برای سرویس نامحدود 512 با توجه به تست سرعتایی هم که میذاری و نزدیک 1 مگ هست خطت خوبه

nemanaldin
03-07-2014, 16:16
آره . pin avid ـه .

منم از مخابرات سرویس 10 مگ گرفتم
با اینکه پورت dslam رو از 2 مگ به 10 مگ افزایش دادن ولی بازم سرعتم از 220 بیشتر نمیشه خودشون هم موندن که مشکل از کجاست

4030saeed
03-07-2014, 16:54
سلام

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

15.5
9.0
db

Line Attenuation

:

42.4
26.7
db

Data Rate

:

4096
1012
kbps

Max Rate

:

8888
1092
kbps

CRC

:

0
0

خوبه

.Ashkan.
03-07-2014, 19:07
سلام

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

15.5
9.0
db

Line Attenuation

:

42.4
26.7
db

Data Rate

:

4096
1012
kbps

Max Rate

:

8888
1092
kbps

CRC

:

0
0
خوبه

وضعیت خطت متوسطه. در حال حاضر که روی 4 مگ / 1 مگ بسته شده مشکلی نباید داشته باشی ولی حداکثر تا 8 مگ بیشتر نمیکشه و احتمال اینکه روی 8 هم با خطا و پرش لینک روبرو بشی هست.

mojtaba2741
03-07-2014, 21:03
خیر قربان فیبر نیست.

سپاس بابت پاسخ، پس همونطور که فکر می کردم از لحاظ نویز مشکل ندارم، اما قطعی دارم و سرعت دانلود هم عموما" روی 30 هست که نوسان به بالا و پایین هم داره، ضمنا" آی اس پی هم صبا نت هست. در نهایت اگر پیشنهاد یا راهکاری دارید ممنون می شم بگید شاید گره کار بنده باز بشه،

سلام به همگی
چند ماه پیش بنده مشکل قطعی مکرر اینترنت داشتم که سر خط این مشکل وجود نداشت و البته اعداد مودم لینکسیس من هم عدم وجود نویز را نشون میداد که البته آی اس پی وجودنویز شدید را به من اعلام کرده بود. کار به جایی رسید که قصد تعویض سیم کشی تلفن آپارتمان را داشتم. تو همان روزها فر برقی و مایکرو ویو همچنین قسمتهای زیرین ماشین ظرفشویی و لباسشویی برق ضعیفی داشتند که اگر با پای برهنه به فضای اشپزخانه میرفتم و به اونها دست می زدم، شوک خفیفی وارد می کرد که من متوجه شدم که شاید سیستم ارت ساختمان یا شاید واحد مشکل داره. بعد از چند روز شوکیکه وارد می شد خیلی زیاد بود و تقریبا" حالت برق گرفتگی داشت که منو وادار کرد تا تقریبا" یک ماه پیش از برقکار بخوام تا علاوه بر حل این مورد مشکل سیم تلفن رو هم حل کنه.
همونطور که فکر میکردم برقکار ساختمان برق واحد ما رو به ارت وصل نکرده بود که برقکار جدید زمانی که خواست اینکار رو انجام بده با فیوز پریدن مواجه و متوجه یه مشکل اساسی در برق آشپزخانه شد که با چک کردن تمامی کلیدو پریزها متوجه شد که پیچ وسط (نگهدارنده) یکی از پریزها روی سیم فشار آورده و کل سیستم برق آشپزخانه رو مختل کرده بود که این مورد سبب ایجاد شوک توسطدستگاههای برقی آشپزخانه می شد.
جالبترین نکته این هست که بعد از رفع این مشکل برقی، اینترنت من قطغی نداشت تا جایی که به شرکت زنگ زدم وگفتم سرعت من رو که به دلیل وجود نویز پایین آورده بودند دو باره بالا ببرن و مشکل بنده بطور کامل حل شد.

گفتم این موضوع رو اینجا مطرح کنم تا دوستان اگر با مورد مشابهی برخورد کردن این مورد رو هم مدنظر داشته باشند.
ضمنا"بنده مشکلم رو در این تاپیک و اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کرده بودم.
موفق باشید.

arashsard
03-07-2014, 21:12
برای سرویس نامحدود 512 با توجه به تست سرعتایی هم که میذاری و نزدیک 1 مگ هست خطت خوبه

آره فن آوا حرف نداره ... 512 نامحدود 23500 ...

4030saeed
06-07-2014, 17:47
سلام دوستان من خطم تایم اوت داره و snr بالا و پایین میشه از 5 تا 12 الان کابل دو زوجی گرفتم عوض کنم 512 گرفتم از مخابرات اینم عکس:
کابلی که گرفتم 4 رشته هست در حالی که کابل قبلی سه رشته بود دو تا مسی بود و یکی دیگه که اصلا مشخص نبود برا چیه حالا این 4 تا رشته رو چی کار کنم

jamal9
08-07-2014, 15:32
سلام بچه ها من موندم مشکلمو کجا مطرح کنم که زود جواب بگیرم
من قبلا نت 256 نامحدود داشتم که سرعتش 10-18 در نوسان بود ...بعد یکی دوماه 256 محدود داشتم که باز سرعت همون بود ..الان چند روزه 1 مگ گرفتم ولی در کمال تعجب بازم سرعتش 10-18 هستش
اینم وضعیت مودم

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

40.3
49.5
db

Line Attenuation

:

21.5
11.1
db

Data Rate

:

128
60
kbps

Max Rate

:

20936
180
kbps

CRC

:

0
0

نمیدونم چرا data rate هر پهنای باندی که بگیرم همون 128 باقی مونده و هست ...زنگ هم که میزنم میگن 1 مگه ...نکنه مشکل از مودمه؟ با آپدیت درست میشه؟ یا باید مودم رو کلا عوض کنم؟ خطم نویز هم که نداره اخه ...

jamal9
08-07-2014, 16:17
بچه ها؟ چرا کسی اینجا نیست؟ این یکی مشکلو دیگه خودم نمیتونم حلش کنم
نتم سرعتش ثابت رو 10-18 هستش
حتی الان واسه تست 1 مگ هم گرفتم ولی بازم همون سرعته ...اخه مشکل از چیه؟ نکنه مودم خرابه؟ تو ادرس 192.168.1.1 که میرم تو مشخصاتش data rate رو 128 زده در صورتی که الان باید 1024 باشه چون پهنای باندم 1 مگ هستش ..واقعا دیگه گیج شدم

Mr.Pooya
08-07-2014, 18:37
من قبلا نت 256 نامحدود داشتم که سرعتش 10-18 در نوسان بود ...بعد یکی دوماه 256 محدود داشتم که باز سرعت همون بود ..الان چند روزه 1 مگ گرفتم ولی در کمال تعجب بازم سرعتش 10-18 هستش
اینم وضعیت مودم

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

40.3
49.5
db

Line Attenuation

:

21.5
11.1
db

Data Rate

:

128
60
kbps

Max Rate

:

20936
180
kbps

CRC

:

0

0

نمیدونم چرا data rate هر پهنای باندی که بگیرم همون 128 باقی مونده و هست ...زنگ هم که میزنم میگن 1 مگه ...نکنه مشکل از مودمه؟ با آپدیت درست میشه؟ یا باید مودم رو کلا عوض کنم؟ خطم نویز هم که نداره اخه ...

حتی الان واسه تست 1 مگ هم گرفتم ولی بازم همون سرعته ...اخه مشکل از چیه؟ نکنه مودم خرابه؟ تو ادرس 192.168.1.1 که میرم تو مشخصاتش data rate رو 128 زده در صورتی که الان باید 1024 باشه چون پهنای باندم 1 مگ هستش ..واقعا دیگه گیج شدم

سلام

احتمال داره به صورت نرم افزاری از داخل مودم خودتون محدود شده باشید ولی در اونصورت باید پهنای باندتون بالاتر بسته میشد ! شما اگر به مودم دیگه ای دسترسی دارید تست کنید با اون ولی بیشتر به ISP مربوط میشه. کیفیت خطت تون عالی هست باید از ISP باشه البته حتما هم مودم رو تست کنید ببینید از توی مودم پهنای باندتون رو نبسته باشید.

فکر کنم قبلا هم همین سوال رو پرسیده بودید. دوستان و بنده هم پاسخ داده بودیم. اون ها رو هم بخونید شاید کمکی کرد.

موفق باشید

jamal9
08-07-2014, 20:05
سلام

احتمال داره به صورت نرم افزاری از داخل مودم خودتون محدود شده باشید ولی در اونصورت باید پهنای باندتون بالاتر بسته میشد ! شما اگر به مودم دیگه ای دسترسی دارید تست کنید با اون ولی بیشتر به ISP مربوط میشه. کیفیت خطت تون عالی هست باید از ISP باشه البته حتما هم مودم رو تست کنید ببینید از توی مودم پهنای باندتون رو نبسته باشید.

فکر کنم قبلا هم همین سوال رو پرسیده بودید. دوستان و بنده هم پاسخ داده بودیم. اون ها رو هم بخونید شاید کمکی کرد.

موفق باشید

به مودم دیگه ای دسترسی ندارم متاسفانه .. مودمم tp-link 8951 هستش ...میشه بگین از کجای تنظیماتش میشه درستش کرد؟ من که پیدا نکردم
چجوری تست کنم؟> از کدوم قسمت؟
اره اما اوندفه فکر میکردم از پهنای بانده ...اما اینبار با پهنای باند 1 مگ خیلی دیگه تابلوه که یه مشکل اساسی دارم ...
ممنون

Mr.Pooya
08-07-2014, 20:19
به مودم دیگه ای دسترسی ندارم متاسفانه .. مودمم tp-link 8951 هستش ...میشه بگین از کجای تنظیماتش میشه درستش کرد؟ من که پیدا نکردم
چجوری تست کنم؟> از کدوم قسمت؟
اره اما اوندفه فکر میکردم از پهنای بانده ...اما اینبار با پهنای باند 1 مگ خیلی دیگه تابلوه که یه مشکل اساسی دارم ...
ممنون

ببینید باید خودتون تو صفحه مودم بگردید همچین گزینه ای رو پیدا کنید یا تو گوگل سرچ کنید همچین قالبیتی در مودم رو و آدرس دقیقش رو پیدا کنید.

از صفحه اصلی مودم عکس بزارید که اگر چیزی تو عکس مشخص بود بتونم رو عکس بهتون توضیح بدم

موفق باشید

arashsard
08-07-2014, 21:19

شوما یه بار مودمتو از یه رست کامل کن دوباره کافیگش کن ... ببین یه سوراخ ریز پشت مودمت یا زیرش هست ... با سوزن 10 تا 12 ثانیه نگه دار ... رست که شد دوباره کافیگ کن ...

البته قبلی هم که کافیگ کنی وقتی رست کردی ... وارد پنل مودمت بشو یه عکسی بگیر بزار ....

jamal9
08-07-2014, 21:37
شوما یه بار مودمتو از یه رست کامل کن دوباره کافیگش کن ... ببین یه سوراخ ریز پشت مودمت یا زیرش هست ... با سوزن 10 تا 12 ثانیه نگه دار ... رست که شد دوباره کافیگ کن ...

البته قبلی هم که کافیگ کنی وقتی رست کردی ... وارد پنل مودمت بشو یه عکسی بگیر بزار ....

داداشم میدونم ریست کردن ینی چی و کانفیگم بلدم ....تا حالا از وقتی نت گرفتم فک کنم 10-15 باری ریست کردم که 5-6 بارش توی 2-3 روز گذشته بود ...با ریست درست نمیشه ...ولی چشم ازش عکس میگیرم فقط الان تو مغازه هستم و حدود ساعت 12 امشب حتما میذارم عکسشو

jamal9
08-07-2014, 21:40
ببینید باید خودتون تو صفحه مودم بگردید همچین گزینه ای رو پیدا کنید یا تو گوگل سرچ کنید همچین قالبیتی در مودم رو و آدرس دقیقش رو پیدا کنید.

از صفحه اصلی مودم عکس بزارید که اگر چیزی تو عکس مشخص بود بتونم رو عکس بهتون توضیح بدم

موفق باشید

تو گوگل که همچین مطلبی نتونستم پیدا کنم ..البته درست نگشتم ...بازم میگردم ببینم چی میشه ...بازم توی پنل مودم میگردم ببینم چی میشه...
چشم الان خونه نیستم ...بیام خونه حتما میذارم
بازم ممنون

fanoostalaei
08-07-2014, 21:47
اینم وضعیت مودم

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

40.3
49.5
db

Line Attenuation

:

21.5
11.1
db

Data Rate

:

128
60
kbps

Max Rate

:

20936
180
kbps

CRC

:

0
0

مشکل شما فقط همینه ؟

راجع به نوشته های بالا اینکه اون ها باهم تطابق ندارن
و دلیل اینکه سرعت شما کمه برای اینکه سرعت شما از طریق دان استریم و آپ استریم کم شده و برای اینکه سرعت شما بره بالا باید یه زنگ به پشتیبانی بزنید و بگید دان استریم رو ببرن بالا !!
من نمیدونم با اینکه وضعیت خط شما خوبه چرا تا این حد کمر شکن آوردن پایین

==========

یه توضیح هم بدم اونم اینکه دیتا ریت رو با خرید سرویس تغیر نمیدن بلکه اون رو پشتیبانی با توجه به وضعیت خط تغیر میده و حالا به چه دلیلی داون استریم خط شما رو تا این حد آوردن پایین نمیدونم و باید زنگ بزنید ببرن بالا !!
البته تو نوشته هایی که شما گذاشتید فکر نکنم ببرن بالا چون آپ استریم رو نهایت زده 160 کیلوبیت و تو هیچ پروفایلی این همه سرعت تعین شده نیست که سرعت دانلود بالایی داشته باشه !! البته لاین اتنیشن رو هم کم زده و snr رو 45 پس باید بتونید تا 2.5 مگ آپلود رو با خط مسی بگیرید ولی نمیدونم چرا مودم اینجوری آپ شده !!
شما در اسرع وقت از قسمت STATIC STATUS عکس بگذارید تا بگم چیکار کنید

jamal9
08-07-2014, 22:18
مشکل شما فقط همینه ؟ راجع به نوشته های بالا اینکه اون ها باهم تطابق ندارن و دلیل اینکه سرعت شما کمه برای اینکه سرعت شما از طریق دان استریم و آپ استریم کم شده و برای اینکه سرعت شما بره بالا باید یه زنگ به پشتیبانی بزنید و بگید دان استریم رو ببرن بالا !! من نمیدونم با اینکه وضعیت خط شما خوبه چرا تا این حد کمر شکن آوردن پایین ========== یه توضیح هم بدم اونم اینکه دیتا ریت رو با خرید سرویس تغیر نمیدن بلکه اون رو پشتیبانی با توجه به وضعیت خط تغیر میده و حالا به چه دلیلی داون استریم خط شما رو تا این حد آوردن پایین نمیدونم و باید زنگ بزنید ببرن بالا !! البته تو نوشته هایی که شما گذاشتید فکر نکنم ببرن بالا چون آپ استریم رو نهایت زده 160 کیلوبیت و تو هیچ پروفایلی این همه سرعت تعین شده نیست که سرعت دانلود بالایی داشته باشه !! البته لاین اتنیشن رو هم کم زده و snr رو 45 پس باید بتونید تا 2.5 مگ آپلود رو با خط مسی بگیرید ولی نمیدونم چرا مودم اینجوری آپ شده !! شما در اسرع وقت از قسمت STATIC STATUS عکس بگذارید تا بگم چیکار کنید اها پس اینجوریه ....باشه من الان مغازه رو میبندم و میام خونه ...تا ساعت 12 براتون عکس رو میذارم ..امیدوارم که با هم بتونیم مشکلمو حل کنیم ...ممنون

jamal9
08-07-2014, 22:37
اینم عکس از صفحه اصلی مودم

jamal9
08-07-2014, 22:42
اینم عکسی که دوستمون فانوس طلایی خاست ..اگه اشتباه نکنم این اطلاعات رو میخواستین دیگه؟

jamal9
08-07-2014, 23:30
رفتین جام جهانی رو ببینین؟:n02:

fanoostalaei
09-07-2014, 00:30
اینم عکسی که دوستمون فانوس طلایی خاست ..اگه اشتباه نکنم این اطلاعات رو میخواستین دیگه؟

اون عکس اولی کافی بود !!!
دوست عزیز اون اطلاعات تو مودم شما اصلا باهم همخونی ندارن !! خیلی عجیبه با اینکه زده SNR 49 ولی max rate رو 170 کیلو بیت نشون میده !!

شما اول یه کاری کن و adsl mode رو از قسمت advance setup و از قسمت adsl بذار روی T1 یا ADSL2 و دوباره یه عکس از صفحه اصلی بذار !!
اگر باز هم اطلاعات همخونی نداشته باشه مودم شما ایراد داره و باید بره برای گارانت

رفتین جام جهانی رو ببینین؟:n02:

آره دیگه :دی

عجب بازی شده بود :دی

jamal9
09-07-2014, 01:27
بفرمایید اینم عکس
من که سر درنمیارم از اینا ...ینی شما میگین که مشکل از مودمه و به isp مربوط نیست؟

اره واای 7-1 شد ..من فک میکردم 2-1 میشه ...چه فینالی بشه المان -هلند ..البته اگه هلند صعود کنه:n02:

jamal9
09-07-2014, 01:36
وای وای وای سرعتم درست شد خداروشکررررررر
الان سرعتم 100-120

jamal9
09-07-2014, 01:39
سرعتم الان بین 100-150 ..وای من این سرعتو تو خاب هم نمیدیدم ...فانوس طلایی دمت گرم وقتی گذاشتم رو adsl2 همه چی درست شد وای ANNEX MODE رو که روی A گذاشتم سرعتم درست شد
دمت گرم واقعا ..واقعا کار بلدی ...نماز روزه هات قبول ایشالا خدا هرچی میخای بهت بده :n02:

jamal9
09-07-2014, 01:42
دوباره یه عکس از وضعیت مودم میذارم که همه چی درست شده ..خودت ببین

Mr.Pooya
09-07-2014, 01:56
سرعتم الان بین 100-150 ..وای من این سرعتو تو خاب هم نمیدیدم ...فانوس طلایی دمت گرم وقتی گذاشتم رو adsl2 همه چی درست شد وای ANNEX MODE رو که روی A گذاشتم سرعتم درست شد
دمت گرم واقعا ..واقعا کار بلدی ...نماز روزه هات قبول ایشالا خدا هرچی میخای بهت بده :n02:

دوباره یه عکس از وضعیت مودم میذارم که همه چی درست شده ..خودت ببین

شما خط تون 11 مگ بسته شده با سرعت 100-150 دانلود می کنید ؟ حتما نرم افزاری محدود تون کردند.

ولی اگر 150 دانلود می کنید می تونید بگید دان استریم رو بیارند پایین مثلا حدود 2 مگ که SNR تون بره بالا ولی سرعت دانلودتون باید همین قدر بمونه.

موفق باشید

jamal9
09-07-2014, 02:05
شما خط تون 11 مگ بسته شده با سرعت 100-150 دانلود می کنید ؟ حتما نرم افزاری محدود تون کردند.

ولی اگر 150 دانلود می کنید می تونید بگید دان استریم رو بیارند پایین مثلا حدود 2 مگ که SNR تون بره بالا ولی سرعت دانلودتون باید همین قدر بمونه.

موفق باشید

احتمالا از سایتیه که دارم دانلود میکنم ..از این سایتای کوچیک دانلوده سریاله ..از میهن دانلود و اینا که سروراشون داخلیه دانلود کنم احتمالا سرعتش خیلی بیشتر میشه ...

fanoostalaei
09-07-2014, 03:07
جو گیر نشو جمال جان :دی
مودمت روی ADSL2+ مونده بود که یه جورایی هنگ کرده بود !! :دی
این تغیر مود باعث شد بهش یه ضربه بزنه تا به خودش بیاد !!
البته سرویس تو اگر 1 مگ نامحدود باشه سرعتش هم همون 120 خواهد بود ولی اگر سرویس محدود هست باید سرعتت خیلی بیشتر بشه که احتمالا به خاطر شبانه کم نشون میده و صح چند برابر بشه

4030saeed
09-07-2014, 06:45
سلام دوستان من خطم تایم اوت داره و snr بالا و پایین میشه از 5 تا 12 الان کابل دو زوجی گرفتم عوض کنم 512 گرفتم از مخابرات اینم عکس:
کابلی که گرفتم 4 رشته هست در حالی که کابل قبلی سه رشته بود دو تا مسی بود و یکی دیگه که اصلا مشخص نبود برا چیه حالا این 4 تا رشته رو چی کار کنم

چرا کسی جواب منو نمیده کابلو عوض کنم کیفیت بهتر میشه الان کابلم 4 جاش به هم وصل شده

jamal9
09-07-2014, 08:07
جو گیر نشو جمال جان :دی
مودمت روی ADSL2+ مونده بود که یه جورایی هنگ کرده بود !! :دی
این تغیر مود باعث شد بهش یه ضربه بزنه تا به خودش بیاد !!
البته سرویس تو اگر 1 مگ نامحدود باشه سرعتش هم همون 120 خواهد بود ولی اگر سرویس محدود هست باید سرعتت خیلی بیشتر بشه که احتمالا به خاطر شبانه کم نشون میده و صح چند برابر بشه

خخخ اصنم جوگیر نشدم:n02:
خدایا ینی من از اون اوله اول سرعتم خوب بوده و مودم ایراد داشته ...
نه محدود هستش ..دیشب 3 تا دانلود همزمان گذاشتم هر سه با سرعت حدود 90 داشتن میگرفتن ...ینی سرعتش حدود 270 میشه؟ فعلا وقت نکردم از یه سایته دیگه تست بزنم ...اما فعلا که فک میکنم سرعت بین 200 تا 300 باشه ...
فانوس جان خیلی ممنون از اینکه راهنمایی کردی و بعد از نزدیک یک سال مشکلم حل شد خداروشکر...
فقط حیف که محدود هستش ..چون فیبر نوری هستم جز مخابرات نمیتونم از جای دیگه سرویس بگیرم ...مخابرات هم نامحدود نمیده ..کاس نامحدود میداد ...دیشب از تو کمتر از 5 ساعت 3.5 گیگ دان کردم خخخ ...تقریبا حجمم پرید ..6 گیگ گرفته بودم

fanoostalaei
09-07-2014, 09:26
خخخ اصنم جوگیر نشدم:n02:
خدایا ینی من از اون اوله اول سرعتم خوب بوده و مودم ایراد داشته ...
نه محدود هستش ..دیشب 3 تا دانلود همزمان گذاشتم هر سه با سرعت حدود 90 داشتن میگرفتن ...ینی سرعتش حدود 270 میشه؟ فعلا وقت نکردم از یه سایته دیگه تست بزنم ...اما فعلا که فک میکنم سرعت بین 200 تا 300 باشه ...
فانوس جان خیلی ممنون از اینکه راهنمایی کردی و بعد از نزدیک یک سال مشکلم حل شد خداروشکر...
فقط حیف که محدود هستش ..چون فیبر نوری هستم جز مخابرات نمیتونم از جای دیگه سرویس بگیرم ...مخابرات هم نامحدود نمیده ..کاس نامحدود میداد ...دیشب از تو کمتر از 5 ساعت 3.5 گیگ دان کردم خخخ ...تقریبا حجمم پرید ..6 گیگ گرفته بودم

خدارو شکر حل شد
ولی سرعت 1 مگ محدود فکر کنم باید یه 300- 400 تایی باشه !! البته این بستگی به شهر شما داره
شب وقتی اومدی خونه از سایت های داخلی مثل سافت 98 یا سافت گذر و دانلود ها یه دانلود بذار ببین سرعتت نهایت تا چقدر میره بالا

چرا کسی جواب منو نمیده کابلو عوض کنم کیفیت بهتر میشه الان کابلم 4 جاش به هم وصل شده

شما وضعیتت خیلی خرابه !!
اگر میخوای وضعیت بهتر بشه باید سیمی که برای مودم میاد یک تکه باشه و بریدگی و خراش و اینا نداشته باشه !! حدال امکان از کنار سیم برق رد نشده باشه
روی تلفن نویز گیر مناسب نصب شده باشه که اگر این ها همه درسته و نویز دارید مورد از طرف شما نیست ولی اگر این موارد از طرف شما رعایت نشده میتونید مواردی رو که درست نیستن تصحیح کنید و حالا اگر خواستید سیم رو عوض منید نیازی به سیم 2 زوج نیست و با سیم تک زوج هم میتونید کابل کشی کنید

jamal9
09-07-2014, 09:35
خدارو شکر حل شد
ولی سرعت 1 مگ محدود فکر کنم باید یه 300- 400 تایی باشه !! البته این بستگی به شهر شما داره
شب وقتی اومدی خونه از سایت های داخلی مثل سافت 98 یا سافت گذر و دانلود ها یه دانلود بذار ببین سرعتت نهایت تا چقدر میره بالا

اره خداروشکر ..بازم ممنون ..البته دیروز که داشتم مودم رو زیرو رو میکردم یه لحظه خواستم روی adsl2 یا چیزای دیگه بذارم ...ولی بعدش گفتم چه ربطی داره به ایناش و تغییر ندادم ...
اره فک کنم 300 که حتما هست ..حالا بذار بیام خونه حتما میذارم ...ولی چه فایده که فقط 6 گیگ میشه استفاده کرد ...

fanoostalaei
09-07-2014, 09:39
اره خداروشکر ..بازم ممنون ..البته دیروز که داشتم مودم رو زیرو رو میکردم یه لحظه خواستم روی adsl2 یا چیزای دیگه بذارم ...ولی بعدش گفتم چه ربطی داره به ایناش و تغییر ندادم ...
اره فک کنم 300 که حتما هست ..حالا بذار بیام خونه حتما میذارم ...ولی چه فایده که فقط 6 گیگ میشه استفاده کرد ...
یعنی چی فقط 6 گیگ ؟؟؟
مگه شبانه رایگان نداره؟

david-ebi
09-07-2014, 10:28
آقا من از طرف خودم تمام کارای رفع نویزو شدیدا انجام دادم.(مخابرات راضی شده اومده مستقیم از تو جعبه تقسیم تلفن تو کوچمون یک کابل مخابراتی درجه یک واسم کشیده تا پشت مودم البته پولشو از جیب دادم. و اصلا روی این خط تلفن ندارم مخصوص نت هستش)حالا که میخواهم پهنای باند رو بزارم روی 12 تا 9 مگ بازم خطم بیشتر جواب نمیده تازه اونم snr شده 6.6 دسی بل.ولی قطعی اصلا ندارم.حالا شما میگید چکار کنم.فاصله ماشین رو تا مرکز مخابرات منطقمون هم 2 کیلومتر بیشتر نیست اما ظاهرا فاصله کابلیش 3.5 کیلومتره.

fanoostalaei
09-07-2014, 10:45
آقا من از طرف خودم تمام کارای رفع نویزو شدیدا انجام دادم.(مخابرات راضی شده اومده مستقیم از تو جعبه تقسیم تلفن تو کوچمون یک کابل مخابراتی درجه یک واسم کشیده تا پشت مودم البته پولشو از جیب دادم. و اصلا روی این خط تلفن ندارم مخصوص نت هستش)حالا که میخواهم پهنای باند رو بزارم روی 12 تا 9 مگ بازم خطم بیشتر جواب نمیده تازه اونم snr شده 6.6 دسی بل.ولی قطعی اصلا ندارم.حالا شما میگید چکار کنم.فاصله ماشین رو تا مرکز مخابرات منطقمون هم 2 کیلومتر بیشتر نیست اما ظاهرا فاصله کابلیش 3.5 کیلومتره.
میشه یه عکس بذاری؟
من خودم تو کار سیم کشی مخابرات موندم :دی
فاصله من با ماشین 3 کیلومتر بیشتر نیست ولی سیم کشی تا تا 5 کیلومتر هم نشون میده تو مودم :دی

jamal9
09-07-2014, 12:43
یعنی چی فقط 6 گیگ ؟؟؟
مگه شبانه رایگان نداره؟

نه تو گلستان فقط اگه 6 ماهه بگیری شبانه رایگان داره
میگم داداش این باز خراب شد
الان اصلا ادرس 192.168.1.1 رو باز نمیکنه ...سرعت هم باز مثه سابق شد ...ای بابا .
اصلا الان چرا باز نمیکنه صفحه ی مودم رو؟

fanoostalaei
09-07-2014, 12:47
نه تو گلستان فقط اگه 6 ماهه بگیری شبانه رایگان داره
میگم داداش این باز خراب شد
الان اصلا ادرس 192.168.1.1 رو باز نمیکنه ...سرعت هم باز مثه سابق شد ...ای بابا .
اصلا الان چرا باز نمیکنه صفحه ی مودم رو؟
اها پس اینجوریه !! خیلی نامردیه !!

========

مودمت رو چند وقته خریدی؟
با همه لن های مودن تست کن
در ضمن اگه گارانتی داره ببر بده گارانتی
یا یه کار دیگه هم میتونی بکنی!! فریم ور مودمت ایراد داره ، از نت فرم ور مودمت رو دانلود بکن و مودمت رو ارتقا بده ببین درست میشه !! اگر نشد بده بره برای تعمیر

jamal9
09-07-2014, 13:00
اها پس اینجوریه !! خیلی نامردیه !!

========

مودمت رو چند وقته خریدی؟
با همه لن های مودن تست کن
در ضمن اگه گارانتی داره ببر بده گارانتی
یا یه کار دیگه هم میتونی بکنی!! فریم ور مودمت ایراد داره ، از نت فرم ور مودمت رو دانلود بکن و مودمت رو ارتقا بده ببین درست میشه !! اگر نشد بده بره برای تعمیر

اره واقعا ...خوشبحالتون که دانلود رایگان دارین ...واقعا حال میکنین

مودم رو بهمن ماه سال 92 خریدم ..ینی حدود 6 ماهی میشه
اره کارت گارانتی داره ...گارانتیش از برج 1 سال 2014 تا سال 2017 نوشته ...اگه ببرم بگم چیش ایراد داره؟
اخه همین یکی دو روز پیش از خوده سایت tp-link فریم ور رو اپدیت کردم ...
داداش این صفحه ی مودم تا حالا پیش نیومده بود که اینجوری نیاد ...میگم ریست بکنم؟ شاید درست بشه ...

fanoostalaei
09-07-2014, 13:06
اره واقعا ...خوشبحالتون که دانلود رایگان دارین ...واقعا حال میکنین

مودم رو بهمن ماه سال 92 خریدم ..ینی حدود 6 ماهی میشه
اره کارت گارانتی داره ...گارانتیش از برج 1 سال 2014 تا سال 2017 نوشته ...اگه ببرم بگم چیش ایراد داره؟
اخه همین یکی دو روز پیش از خوده سایت tp-link فریم ور رو اپدیت کردم ...
داداش این صفحه ی مودم تا حالا پیش نیومده بود که اینجوری نیاد ...میگم ریست بکنم؟ شاید درست بشه ...

الان فقط مسئله بالا نیومدن صفحه مودم هست یا اینترنت هم قطع شده ؟
میشه یه پینگ هم بذاری !! مثلا Ping 8.8.8.8
و یه عکس هم میشه از این صفحه ویندوزت برام بذاری!!

jamal9
09-07-2014, 13:14
الان فقط مسئله بالا نیومدن صفحه مودم هست یا اینترنت هم قطع شده ؟
میشه یه پینگ هم بذاری !! مثلا Ping 8.8.8.8
و یه عکس هم میشه از این صفحه ویندوزت برام بذاری!!

نه اینترنت قطع نشده ..فقط مثه گذشته سرعتش اومده پایین...همون 10-18 سابق

پینگ رو که باید برم تو صفحه ی مودم ..الانم برام باز نمیشه ...چجوری بذارم؟ سایتی میشناسی؟
اینم از عکس

fanoostalaei
09-07-2014, 13:16
نه اینترنت قطع نشده ..فقط مثه گذشته سرعتش اومده پایین...همون 10-18 سابق

پینگ رو که باید برم تو صفحه ی مودم ..الانم برام باز نمیشه ...چجوری بذارم؟ سایتی میشناسی؟
اینم از عکس

الان با وایرلس به مودم وصلی یا با کابل لن ؟

=======

پینگ رو اینجوری بذار

cmd رو باز کن و توش بنویس :ping 8.8.8.8
و عکس بگیر بذار اینجا

david-ebi
09-07-2014, 13:22
میشه یه عکس بذاری؟
من خودم تو کار سیم کشی مخابرات موندم :دی
فاصله من با ماشین 3 کیلومتر بیشتر نیست ولی سیم کشی تا تا 5 کیلومتر هم نشون میده تو مودم :دی
داداش عکس از نویزم بزارم یا از کابل کشی؟آره به خدا اینقدر ابله هستن دورترین مسیرها رو انتخاب میکنند.دیروز پشتیبانی به من گفت بررسی کردیم خطتتون تا 14 مگ هم حتی جواب میده مشکلو براتون از تو مرکز مخابراتی حل میکنیم فردا تماس بگیرید.امروز تماس گرفتم میگه باید پورتتون رو عوض کنین 3 تا 7 روز کار میبره ولی بعدش قطعا مشکل برطرف میشه.من دیگه حرفی برا گفتن ندارم. :n02:

fanoostalaei
09-07-2014, 13:23
داداش عکس از نویزم بزارم یا از کابل کشی؟آره به خدا اینقدر ابله هستن دورترین مسیرها رو انتخاب میکنند.دیروز پشتیبانی به من گفت بررسی کردیم خطتتون تا 14 مگ هم حتی جواب میده مشکلو براتون از تو مرکز مخابراتی حل میکنیم فردا تماس بگیرید.امروز تماس گرفتم میگه باید پورتتون رو عوض کنین 3 تا 7 روز کار میبره ولی بعدش قطعا مشکل برطرف میشه.من دیگه حرفی برا گفتن ندارم. :n02:
عکس از نویز تو مودم منظورم بود !!!
البته اگر خودشون میگن که تعویض پورت میکنن که چه بهتر !! بگو این کار رو بکنن

jamal9
09-07-2014, 13:29
الان با وایرلس به مودم وصلی یا با کابل لن ؟

=======

پینگ رو اینجوری بذار

cmd رو باز کن و توش بنویس :ping 8.8.8.8
و عکس بگیر بذار اینجا

در واقع با هردوتاش وصلم ...خواستم ریست کنم واسه همین کابل لن رو هم وصل کردم ...ولی فعلا ریست نکردم

اینم عکس ...فک کنم اشتباه گذاشتم ...

fanoostalaei
09-07-2014, 13:32
در واقع با هردوتاش وصلم ...خواستم ریست کنم واسه همین کابل لن رو هم وصل کردم ...ولی فعلا ریست نکردم

اینم عکس ...فک کنم اشتباه گذاشتم ...

پینگ رو اشتباه گذاشتی !! :دی
ping 8.8.8.8

اون : اضافی بود !!!
الان فقط با یکی وصل شو !!
در ضمن اونجور که من تو عکس متوجه شدم گارانتی مودمت سازگار هستش !! :دی سازگار بهترین گارانتی کننده لوازم هستش به نظر من
اگر درست نشد نگران نباش:دی

jamal9
09-07-2014, 13:40
پینگ رو اشتباه گذاشتی !! :دی
ping 8.8.8.8

اون : اضافی بود !!!
الان فقط با یکی وصل شو !!
در ضمن اونجور که من تو عکس متوجه شدم گارانتی مودمت سازگار هستش !! :دی سازگار بهترین گارانتی کننده لوازم هستش به نظر من
اگر درست نشد نگران نباش:دی

اره میدونم خخ:n02:
کابل لن رو جدا کردم ...

اره داشتم کارت گارانتی رو میخوندم نوشته بود واسه ادرس نمایندگی شهرستان ها باید بری تو سایتش ..منم رفتم تو سایتش و میخواستم ادرسشو بگیرم
ینی تعویض میکنن یا تعمیر؟
اینم عکس :

jamal9
09-07-2014, 14:22
کجا رفتی داداش؟
به یه چیزه جالب برخوردم ...مودم رو ریست کردمو دوباره تنظیم کردم ...ولی وقتی میذارم روی adsl2 هم چراغ adsl و هم چراغ اینترنت هردو با هم خاموش میشن ...
چند بار ریست کردمو دوباره تکرار کردم ولی باز نشد ....ینی مودم خرابه؟ ببرم گارانتی؟ بگم مشکل نرم افزاری داره؟

david-ebi
09-07-2014, 15:48
کجا رفتی داداش؟
به یه چیزه جالب برخوردم ...مودم رو ریست کردمو دوباره تنظیم کردم ...ولی وقتی میذارم روی adsl2 هم چراغ adsl و هم چراغ اینترنت هردو با هم خاموش میشن ...
چند بار ریست کردمو دوباره تکرار کردم ولی باز نشد ....ینی مودم خرابه؟ ببرم گارانتی؟ بگم مشکل نرم افزاری داره؟

وقتی میزاری روی adsl2 و چراغت خاموش میشه حداقل 60 ثانیه صبر میکنی ببینی شاید بعدش روشن بشه؟اگر بازم روشن نشد باید روی همون gmt نمیدونم یا gmd بزاری.واسه منم یکبار اینطوری شده بود اصلا روی adsl2+ نمیرفت بعد یک مدتی خود به خود درست شد.

jamal9
09-07-2014, 16:09
وقتی میزاری روی adsl2 و چراغت خاموش میشه حداقل 60 ثانیه صبر میکنی ببینی شاید بعدش روشن بشه؟اگر بازم روشن نشد باید روی همون gmt نمیدونم یا gmd بزاری.واسه منم یکبار اینطوری شده بود اصلا روی adsl2+ نمیرفت بعد یک مدتی خود به خود درست شد.

نمیدونم به یک دقیقه کشید یا نه اما بازم امتحان میکنم ببینم چی میشه ...یعنی مشکل از چیه اخه؟ مشکل از مودم میتونه باشه؟

david-ebi
09-07-2014, 16:13
عکس از نویز تو مودم منظورم بود !!!
البته اگر خودشون میگن که تعویض پورت میکنن که چه بهتر !! بگو این کار رو بکنن

الان دوست عزیز بهم گفتن تا پورتم رو عوض کنن فعلا واسم روی همون 6مگ قبلی میزارن و باز دوباره روی 6مگ نویزم شده 16 دسی بل.(مثل قبل)حالا بازم از همین وضعیت 6 مگم واست یه عکس میزارم.

فقط قبلا mode روی adsl2+ بود اما الان روی g.dmt اومده و وقتی میزارمش روی adsl2+ چراغ لینک خاموش میشه.(منم مشکل اون دوستمون رو پیدا کردم.قبلا هم اینطوری شده بود ولی یکروز دیدم خود به خود رفته روی adsl2+)

fanoostalaei
09-07-2014, 16:58
کجا رفتی داداش؟

مودمت فکر کنم ایراد نرم افزاری داره ببر گارانتی بگو ایراد نرم افزاری داره و شاگر سوال های اتجرافی داشتن که بلد نیستی تنظیم کنی زیر بار نرو :دی
تعمیرش میکنن اگر نشه تعویض

الان دوست عزیز بهم گفتن تا پورتم رو عوض کنن فعلا واسم روی همون 6مگ قبلی میزارن و باز دوباره روی 6مگ نویزم شده 16 دسی بل.(مثل قبل)حالا بازم از همین وضعیت 6 مگم واست یه عکس میزارم.
فقط قبلا mode روی adsl2+ بود اما الان روی g.dmt اومده و وقتی میزارمش روی adsl2+ چراغ لینک خاموش میشه.(منم مشکل اون دوستمون رو پیدا کردم.قبلا هم اینطوری شده بود ولی یکروز دیدم خود به خود رفته روی adsl2+)
وقتی خط شما روی +adsl2 سینک نمیشه دلیلش اینه که اون پورت برای شما از طرف ISP بسته است

morteza979
09-07-2014, 19:09
سلام
بابت مطالب مفیدتون ممنون :n01:
جالب بودن
یه موضوعی برای من پیش اومد ، در نوع خودش جالبه برام
من اخیرا بعد از 3،4 سال که از مبین نت سرویس میگرفتم ، دوباره اومدم سمت ADSL
مودم دی لینکم (2730u ) ، دست یکی از دوستان بود. این چند روز از یه مودم TP-Link 8811 قدیمی استفاده میکردم. با اینکه نویز خطم بالا بود ( SNR 6-8 ) ، ولی ریت خطم رو ، روی 8100 بسته بودن و تو صفحه کانفیگ مودم Attainable Rate بین 10000 تا 13000 متغیر بود
الان مودم دی لینکم به دستم رسیده
مودم دی لینک رو که روی خط وصل میکنم ، ریت خطم میاد روی 6500 ، و Attainable Rate میاد روی 7200
اولش فکر کردم ، شاید شرکت دستکاری کرده :n24:
اومدم همون مودم 8811 رو وصل کردم ، در کمال تعجب دیدم دوباره خطم روی 8100 قرار گرفته با Attainable Rate 12000
برای اینکه مطمئن بشم اعداد و ارقام صحت دارند ، اومدم یه فایل رو دانلود کردم . با مودم 8811 ، سرعت 900 به بالا بود ( میانگینش 960 ) . دانلود رو پاز کردم و اون یکی مودم ( D-link ) ، رو وصل کردم و دانلود رو ادامه دادم .... سرعت از 760 بالاتر نرفت ( یعنی پهنایی حدود 6000 )
گیج شدم
نمیدونم اشکال از مودمه ، یا به خاطر نویز خطه
با این نویز خط من ، مشخصه که تو پهنای بالا احتمال قطعی سرویس وجود داره . به نظر شما ممکنه الگوریتم مودم اینطوری باشه که با توجه به نویز خط ، اجازه نده پهنا از حد خاصی بالاتر بره ( برای جلوگیری از قطعی اینترنت ) ؟:eh:
ممنون :»
___
ویرایش :
از گارانتی و اینا هم خبری نیست ...

jamal9
09-07-2014, 20:20
مودمت فکر کنم ایراد نرم افزاری داره ببر گارانتی بگو ایراد نرم افزاری داره و شاگر سوال های اتجرافی داشتن که بلد نیستی تنظیم کنی زیر بار نرو :دی
تعمیرش میکنن اگر نشه تعویض

حالا امشب دوباره امتحان کنم ببینم چی میشه ..یکم صبر میکنم ببینم چراغ روشن میشه یا نه ..اگه نشد ناچارم ببرم گارانتی ..باشه :n02:
فقط میشه بری تو این ادرس و نمایندگی گارانتی رو ادرسش رو برام بنویسی؟ اخه سرعتم کمه و سایت رو اصلا باز نمیکنه ...البته فکر میکنم که کامپیوتر وهابی باشه ...بازم اگه میشه نگا کنی ممنون میشم

Le0nard0
09-07-2014, 20:31
حالا امشب دوباره امتحان کنم ببینم چی میشه ..یکم صبر میکنم ببینم چراغ روشن میشه یا نه ..اگه نشد ناچارم ببرم گارانتی ..باشه :n02:
فقط میشه بری تو این ادرس و نمایندگی گارانتی رو ادرسش رو برام بنویسی؟ اخه سرعتم کمه و سایت رو اصلا باز نمیکنه ...البته فکر میکنم که کامپیوتر وهابی باشه ...بازم اگه میشه نگا کنی ممنون میشم

این شماره نمایندگی گنبدکاووس از سایتی که دادی آدرس نداشت توی سایت .همین کامپیوتر وهابی هست
01722222220-7

jamal9
09-07-2014, 21:50
این شماره نمایندگی گنبدکاووس از سایتی که دادی آدرس نداشت توی سایت .همین کامپیوتر وهابی هست
01722222220-7

ممنون ......

jamal9
10-07-2014, 15:24
بعد از اینکه adsl mode رو تغییر میدم چراغ اینترنت و adsl خاموش میشه و دوباره بعد از 1 دقیقه روشن میشه
تو status که نگاه میکنم هر وقت annex mode روی Aباشه سرعتم درست میشه ..از تنظیمات هم هزار بار annex mode رو تغییر بدم فقط یه بار میفته روی A
الان دیگه مشکل کم بودن سرعتمو فهمیدم .....حالا دوستان این مشکل مطمئن باشم از مودمه و هیچکاری نمیشه واسه درست شدنش کرد؟ حتما باید ببرم گارانتی؟

david-ebi
10-07-2014, 21:31
بعد از اینکه adsl mode رو تغییر میدم چراغ اینترنت و adsl خاموش میشه و دوباره بعد از 1 دقیقه روشن میشه
تو status که نگاه میکنم هر وقت annex mode روی Aباشه سرعتم درست میشه ..از تنظیمات هم هزار بار annex mode رو تغییر بدم فقط یه بار میفته روی A
الان دیگه مشکل کم بودن سرعتمو فهمیدم .....حالا دوستان این مشکل مطمئن باشم از مودمه و هیچکاری نمیشه واسه درست شدنش کرد؟ حتما باید ببرم گارانتی؟

داداش یعنی الان مودمت روی چه حالتی است.روی adsl2 هستش یا روی adsl2+ .بعدشم واسه چی فکر میکنی مودمت خراب باشه؟

david-ebi
10-07-2014, 21:34
سلام
جالب بودن
مودم دی لینکم (2730u ) ، دست یکی از دوستان بود. این چند روز از یه مودم TP-Link 8811 قدیمی استفاده میکردم. با اینکه نویز خطم بالا بود ( SNR 6-8 ) ، ولی ریت خطم رو ، روی 8100 بسته بودن و تو صفحه کانفیگ مودم Attainable Rate بین 10000 تا 13000 متغیر بود
مودم دی لینک رو که روی خط وصل میکنم ، ریت خطم میاد روی 6500 ، و Attainable Rate میاد روی 7200
اومدم همون مودم 8811 رو وصل کردم ، در کمال تعجب دیدم دوباره خطم روی 8100 قرار گرفته با Attainable Rate 12000
برای اینکه مطمئن بشم اعداد و ارقام صحت دارند ، اومدم یه فایل رو دانلود کردم . با مودم 8811 ، سرعت 900 به بالا بود ( میانگینش 960 ) . دانلود رو پاز کردم و اون یکی مودم ( D-link ) ، رو وصل کردم و دانلود رو ادامه دادم .... سرعت از 760 بالاتر نرفت ( یعنی پهنایی حدود 6000 )
گیج شدم
با این نویز خط من ، مشخصه که تو پهنای بالا احتمال قطعی سرویس وجود داره . به نظر شما ممکنه الگوریتم مودم اینطوری باشه که با توجه به نویز خط ، اجازه نده پهنا از حد خاصی بالاتر بره ( برای جلوگیری از قطعی اینترنت ) ؟:eh:
___
ویرایش :

خیلی اتفاق جالبی افتاده واسه شما.میشه با یک مودم سوم هم تست کنی و نتیجشو اینجا بگی؟

barcaboy10
10-07-2014, 21:40
دوستان من 2-3 سال پیش میخواستم ای دی اس ال وصل کنم . طرف اومد همه کارو انجام داد ولی چراغ مودم برای اتصال به اینترنت ثابت نمیشد

برد خونه ی همسایه تست کرد دید اونجا مشکلی نداره و گفت مشکل از سیم کشی داخلی خونس و به علت نویز انداختن چراغش ثابت نمیشه

و مشکل سيم‌کشي نامناسب و کنار هم قرار گرفتن سيم تلفن با سيم‌هاي برق هست
به ناچار سراغ وایمکس اومدم بعد 2-3 سال بد و بدتر شد و در حدی که دیگه نمیتونم تحملش کنم
حالا کاری میشه انجام داد یا نه؟ مرسی

jamal9
10-07-2014, 21:46
داداش یعنی الان مودمت روی چه حالتی است.روی adsl2 هستش یا روی adsl2+ .بعدشم واسه چی فکر میکنی مودمت خراب باشه؟

وقتی میذارم روی adsl 2 فقط چند دقیقه میمونه و برمیگرده رو حالت adsl plus یا همون adsl+ که هردوشون یکیه ...
واسه این میگم خرابه که سرعت دانلودم با اینکه پهنای باندم 1 مگ محدود هستش ولی بین 10-18 کیلو متغیره ...فقط دو شب پیش که adsl mode رو گذاشتم روی adsl2 یهو سرعت دانلودم رفت روی 100-150
شب بعدشم همین کارو کردم و سرعتم به 250 رسید ....البته اینم بگم که با خاموش کردن مودم همه چی خراب میشد و سرعت برمیگشت به 10-18
ولی الان دوباره هرکار که میکنم سرعت دانلودم درست نمیشه ...فریم ور رو هم اپدیت کردم اما درست نشد ....تو نت که میگشتم خیلیا با مودم tp-kink 8951 که من دارم مشکل داشتن
کاش از اون اول asus میخریدم و گول قیمت ارزونتر تی پی لینک رو نمیخوردم

isf
10-07-2014, 22:03
دوستان کاهش snr در شب طبیعیه یا فقط برای من اتفاق میفته و مودمم مشکل داره
snr من در شب تقریبا نصف روز میشه ( در روز بین 10 تا 12 و در شب بین 6 تا 6.5 - خطم هم روی 8 مگ بسته شده )
راه حلی هست که بشه جلوی این کاهش snr در شب را گرفت؟

Mr.Pooya
10-07-2014, 23:15
snr من در شب تقریبا نصف روز میشه ( در روز بین 10 تا 12 و در شب بین 6 تا 6.5 - خطم هم روی 8 مگ بسته شده )

طبیعی نیست ولی ربطی به مودم هم نداره ! اگر روز درست باشه نمیشه شب خراب بشه مودم احتمالا از آی اس پی تون هست.

موفق باشید

david-ebi
11-07-2014, 00:06

شاید هم شبها در اون ساعت خاص یک دستگاه برقی روشن میشه که باعث نویز بیشتر میشه.این یک احتماله فقط.

david-ebi
11-07-2014, 00:12
دوستان من 2-3 سال پیش میخواستم ای دی اس ال وصل کنم . طرف اومد همه کارو انجام داد ولی چراغ مودم برای اتصال به اینترنت ثابت نمیشد

برد خونه ی همسایه تست کرد دید اونجا مشکلی نداره و گفت مشکل از سیم کشی داخلی خونس و به علت نویز انداختن چراغش ثابت نمیشه

به ناچار سراغ وایمکس اومدم بعد 2-3 سال بد و بدتر شد و در حدی که دیگه نمیتونم تحملش کنم

خوب داداش سیمکشیتو درست کن و از اینترنت adsl استفاده کن و اینقدرم هزینه گرون واسه وایمکس متقبل نشو.یک کابل مخابراتی روکار مستقیم از سر ورودی کابل تلفنتون که دم درتون هست بکش مستقیم بیار پشت مودمت یک سوکت بزن سرش بعد بزن به اسپیلاتور یک خروجی بده به مودمت و یک خروجی هم بده به تلفن خونه.تمام.ایشالله مشکلت کامل حل میشه.

david-ebi
11-07-2014, 00:17
وقتی میذارم روی adsl 2 فقط چند دقیقه میمونه و برمیگرده رو حالت adsl plus یا همون adsl+ که هردوشون یکیه ...
واسه این میگم خرابه که سرعت دانلودم با اینکه پهنای باندم 1 مگ محدود هستش ولی بین 10-18 کیلو متغیره ...فقط دو شب پیش که adsl mode رو گذاشتم روی adsl2 یهو سرعت دانلودم رفت روی 100-150
شب بعدشم همین کارو کردم و سرعتم به 250 رسید ....البته اینم بگم که با خاموش کردن مودم همه چی خراب میشد و سرعت برمیگشت به 10-18
ولی الان دوباره هرکار که میکنم سرعت دانلودم درست نمیشه ...فریم ور رو هم اپدیت کردم اما درست نشد ....تو نت که میگشتم خیلیا با مودم tp-kink 8951 که من دارم مشکل داشتن
کاش از اون اول asus میخریدم و گول قیمت ارزونتر تی پی لینک رو نمیخوردم

شما از یک مودم دیگه هم تا حالا استفاده کردی تا یقین پیدا کنی که مشکل از مودمت هست؟بعدشم مودم تی پی لینک از بهترین مدلهاست.من خودم مدل td 8960 رو سه سال پیش گرفتم و هنوز داره مثل مرد برام کار میکنه و تا 40 مترم با وجود 4 تا دیوار ضخیم برد داره و بهم سیگنال میده اونم 3 تا وگرنه تا 60 یا 70 مترم با یک دونه آنتن بهم سیگنال میده.گارانتیهای خیلی خوبیم داره.

jamal9
11-07-2014, 08:02
شما از یک مودم دیگه هم تا حالا استفاده کردی تا یقین پیدا کنی که مشکل از مودمت هست؟بعدشم مودم تی پی لینک از بهترین مدلهاست.من خودم مدل td 8960 رو سه سال پیش گرفتم و هنوز داره مثل مرد برام کار میکنه و تا 40 مترم با وجود 4 تا دیوار ضخیم برد داره و بهم سیگنال میده اونم 3 تا وگرنه تا 60 یا 70 مترم با یک دونه آنتن بهم سیگنال میده.گارانتیهای خیلی خوبیم داره.

نه تا حالا استفاده نکردم ...ولی خب اگه مشکل از مودم نیست پس از چیه؟
از بردش که خیلی راضیم ...ماله منم تا 40-50 متر راحت چواب میده ..حتی با گوشی حدود 30 متر با دیوار میشه استفاده کرد ..با لپ تاپ که دوبرابر این مسافتو هم میگیره ...
گارانتیش هم سازگار هستش که بچه ها گفتن گارانتیه خوبیه ...
حالا من یه مودم سعی میکنم پیدا کنم و تست کنم ..اگه دیدم ایرادی نداشت پس از مودمه دیگه

arash_a59
11-07-2014, 11:03
دوستان خط من نویزش چطوره؟ چطور میشه نویز خط رو کم کرد؟

fanoostalaei
11-07-2014, 11:26
سلام
جالب بودن
گیج شدم
___
ویرایش :

این مطلبی که فرمودید کاملا درسته و مودم 2730 ار آپ کردن خطوط تلفن خیلی خیلی ضعیف از سایر مودم ها هرچند تی پی لینک عمل میکنه

مودمت ایراد داره !! ببر بده گارانتی و اگر سوال کردن چرا خراب هس بگو که خطم رو درست آپ نمیکنه

آپارتمان زندگی میکنید ؟
منظورم اینه که میتونید سیم جداگانه برای مودم بکشید(از سیم ورودی)؟

نوسان SNR همیشه 2-3 تا وجود داره و اگر شب هم تو همین مقدار باشه موردی نیس ولی اگر بیشتر باشه یا از مرکز مخابراتی شما هست و یا ایراد از سیم کشی شما که ممکنه رطوبت جذب کنه و نویز زیاد بشه

خط شما نویزش معمولیه و تا مصرف 8 مگ رو جوابگو هست
و با توجه به اینکه اتنیشن شما 46 هست سرعت 8 مگ برای شما معقول هست و نهایت سرعت و شما نویز ندارید

m-a14
11-07-2014, 15:35
سلام دوستان می خواستم بدانم که خط من خوبه یا نه ؟

Le0nard0
11-07-2014, 15:51

نه زیاد خوب نیست. بگو خطتو روی 4 مگ ببندن بهتر میشه یه مقدار وضعیتش

m-a14
11-07-2014, 15:56
نه زیاد خوب نیست. بگو خطتو روی 4 مگ ببندن بهتر میشه یه مقدار وضعیتش

خیلی ممنون که جواب دادید اگه پهنای باندم رو روی 2 مگ ببندم باز هم بهتر میشه یا نه یعنی اینکه در حالت کلی هر چه پهنای باندم رو کم کنم کیفیت خطم بهتر میشه یا نه ؟

Le0nard0
11-07-2014, 16:06
خیلی ممنون که جواب دادید اگه پهنای باندم رو روی 2 مگ ببندم باز هم بهتر میشه یا نه یعنی اینکه در حالت کلی هر چه پهنای باندم رو کم کنم کیفیت خطم بهتر میشه یا نه ؟

سرعتت چنده به طور میانگین؟ 2 مگ خیلی کمه . الان بالای 4 مگ بستن که خطت بیشتر از 4600 نکشیده snr رو هم آورده پایین. حالااگه بهشون بگی 4 مگ ببند هم 4 مگ رو به طور کامل داری هم snr خطت مقداری میره بالا که وضعیت خطتتو بهتر میکنه

m-a14
11-07-2014, 16:21
سرعتت چنده به طور میانگین؟ 2 مگ خیلی کمه . الان بالای 4 مگ بستن که خطت بیشتر از 4600 نکشیده snr رو هم آورده پایین. حالااگه بهشون بگی 4 مگ ببند هم 4 مگ رو به طور کامل داری هم snr خطت مقداری میره بالا که وضعیت خطتتو بهتر میکنه

من ماه قبل 4 مگ داشتم ولی قطعی زیاد داشتم گفتن خط بیشتر از 3 رو نمیکشه این ماه طرحم رو 2 مگ کردم نمی دونم چرا باز گذاشتن رو 4
ماه قبل که مودم رو برده بودم سرخط گفتن الان خطت خوب شده از همونجا سیم بکش به داخل
من این کار رو کردم ولی باز مثل اینکه خطم افت کرده راهی داره بهتر بشه ؟

Le0nard0
11-07-2014, 16:23
من ماه قبل 4 مگ داشتم ولی قطعی زیاد داشتم گفتن خط بیشتر از 3 رو نمیکشه این ماه طرحم رو 2 مگ کردم نمی دونم چرا باز گذاشتن رو 4
ماه قبل که مودم رو برده بودم سرخط گفتن الان خطت خوب شده از همونجا سیم بکش به داخل
من این کار رو کردم ولی باز مثل اینکه خطم افت کرده راهی داره بهتر بشه ؟

از سر خط سیم مستقیم کشیدی ؟ هیچی سر راه سیم و مودم نیست؟ مستقیم زدی به مودم؟

m-a14
11-07-2014, 16:32
از سر خط سیم مستقیم کشیدی ؟ هیچی سر راه سیم و مودم نیست؟ مستقیم زدی به مودم؟

هیچی هیچی نیست
یه سیم گرفتم حدود 10 متر تازه پریز مخابرات را هم برداشتم سیم به سیم وصل کردم ( البته شرکت گفته بود ) اوردم تو خونه زدم به دوشاخه از اونجا هم یه سیم اوردم زدم به مودم

Le0nard0
11-07-2014, 16:39
هیچی هیچی نیست
یه سیم گرفتم حدود 10 متر تازه پریز مخابرات را هم برداشتم سیم به سیم وصل کردم ( البته شرکت گفته بود ) اوردم تو خونه زدم به دوشاخه از اونجا هم یه سیم اوردم زدم به مودم

اگه میتونی سر همون سیم رو سوکت بزن بعد بزن به مودم

m-a14
11-07-2014, 16:51
نه نمیشه اون سیم برق است سوکت نمیشه زد

david-ebi
11-07-2014, 19:33

جسارت نکرده باشم به جواب استاد عزیزم جناب fanoostalaei اما به نظر من وضعیت نویز ایشون زیاد خوب نیست و روی 2 مگ نویزشون 12 دسی بل است که برای پهنای باند 2 مگ نویز زیادی است.شاید حداکثر تا 4 مگ نتونند بیشتر بگیرن.البته من قطعا تجربه جناب fanoostalaei رو ندارم شما خودت داداش از پشتیبانی بخواه که پهنای باندتو برای تست تا جایی که میتونه ببره بالا ببین تا چند جواب میده.(حتما بگو برای تست هستش)نمیدونم والله.یکبار دیدی تا 8 هم جواب داد.این نظر شخصی من بود.

david-ebi
11-07-2014, 19:43

استاد عزیزمون جواب شما رو دادن و نظرشون درسته.البته من دیدم کسایی که با همین نویز 7 دسی بل حتی یکبار هم قطعی نداشتند.اما اگر قطعی داری حتما بگو پهنای باندتو کم کنند.الان دقیقا روی 4.5 مگ بسته شده.اگرم با همین وضعیت اذیت نمیشی و قطعی نداری که حالشو ببر.البته احتمال هم داره که یک روز ببینی خود به خود پهنای باندتو آوردن پایین.

m-a14
11-07-2014, 21:25
استاد عزیزمون جواب شما رو دادن و نظرشون درسته.البته من دیدم کسایی که با همین نویز 7 دسی بل حتی یکبار هم قطعی نداشتند.اما اگر قطعی داری حتما بگو پهنای باندتو کم کنند.الان دقیقا روی 4.5 مگ بسته شده.اگرم با همین وضعیت اذیت نمیشی و قطعی نداری که حالشو ببر.البته احتمال هم داره که یک روز ببینی خود به خود پهنای باندتو آوردن پایین.
سلام
فعلا که قطعی ندارم ولی سایتهای مثل یاهو و جیمیل اینا را خیلی دیر باز میکنه اینم میتونه مشکل از نویز خط باشه یا مشکل چیز دیگست ؟

4030saeed
11-07-2014, 21:48
سلام دوستان الان کابل رو به صورت کامل عوض کردم اینم وضعیت مودم چطوره

Le0nard0
11-07-2014, 22:31
سلام دوستان الان کابل رو به صورت کامل عوض کردم اینم وضعیت مودم چطوره

snr دانلودت دو برابر شده بهتر شده

L͠øneWolf
11-07-2014, 22:47
سلام دوستان. من مشکل داخلی نویز دارم که قراره کابل مودم رو جدا کنم.
چون فاصله نزدیک به 40 متر هست، باید از کابل معمولی تلفن استفاده کرد یا کابل ضد نویز (twisted-pair)؟

4030saeed
11-07-2014, 23:30
snr دانلودت دو برابر شده بهتر شده
آره خیلی بهتر شده ولی چرا up stream تغییری نکرده واقعا عجیبه در ضمن الان snr downstream اومده رو 24

magsood
13-07-2014, 09:46
دوستان خط من مشکل نویز دارد:

Le0nard0
13-07-2014, 13:09
دوستان خط من مشکل نویز دارد:

آره خطت نویز داره. سر خط چک کردی؟

magsood
13-07-2014, 19:10
آره خطت نویز داره. سر خط چک کردی؟

آره، مستقیم از سر خط وصل کردم.

m-a14
13-07-2014, 21:52
آره، مستقیم از سر خط وصل کردم.
الان هیچ وسیله دیگه ای مثل تلفن ، فکس و ... به خطت وصل نیست ؟

L͠øneWolf
13-07-2014, 22:34
کسی جواب سوال منو نمی ده؟

سلام دوستان. من مشکل داخلی نویز دارم که قراره کابل مودم رو جدا کنم.
چون فاصله نزدیک به 40 متر هست، باید از کابل معمولی تلفن استفاده کرد یا کابل ضد نویز (twisted-pair)؟

m-a14
13-07-2014, 22:50
کسی جواب سوال منو نمی ده؟
منم مشکل شما را دارم منتظرم ببینم دوستان به شما چه جوابی میدن منم استفاده کنم :n02:

magsood
14-07-2014, 00:31
الان هیچ وسیله دیگه ای مثل تلفن ، فکس و ... به خطت وصل نیست ؟

نه! فقط مودم آنهم مستقیم (3 متر سیم)

iliafshar
14-07-2014, 18:37
سلام دوستان این وضعیت خط من هست:

دوستان صاحب نظر اگر یک تحلیلی از این خط ما بکنند ممنونشون میشم فقط این رو هم بگم که دومین روزه که خط adsl رو وصل کردم دیروز اصلا لینک نمیداد با نویزگیر و اسپلیتر بزور وصل شد تا همین دو ساعت پیش دان استریم فقط 323 کیلو بود جالب اینجاست که SNR دانلودش روی 23 بود !!! ولی حالا که یهو خود به خود سرعتش رسید به 2 مگ SNR اومد رو 13 باقی مقادیر از دیروز تا الان ثابت و تغییر نکرده!

Le0nard0
14-07-2014, 18:42
سلام دوستان این وضعیت خط من هست:

دوستان صاحب نظر اگر یک تحلیلی از این خط ما بکنند ممنونشون میشم فقط این رو هم بگم که دومین روزه که خط adsl رو وصل کردم دیروز اصلا لینک نمیداد با نویزگیر و اسپلیتر بزور وصل شد تا همین دو ساعت پیش دان استریم فقط 323 کیلو بود جالب اینجاست که SNR دانلودش روی 23 بود !!! ولی حالا که یهو خود به خود سرعتش رسید به 2 مگ SNR اومد رو 13 باقی مقادیر از دیروز تا الان ثابت و تغییر نکرده!

خط خوبی نداری . فاصلت تا مرکز مخابراتی هم زیاده ماکزیمم همین 2 مگ رو میتونی بگیری . میتونی از سرخطتون چک کنی؟

iliafshar
14-07-2014, 19:05
از سر خط رو چک میکنم تا فردا میزارم دیروز که نصاب برای نصب اومده بود از سر خط چک کرد که سرعتش خوب بود ولی از تو خونه اصلا لینک نمیداد فاصله تا مرکز مخابراتی رو از روی کدوم مشخصه میشه تشخیص داد؟

Le0nard0
14-07-2014, 19:08
از سر خط رو چک میکنم تا فردا میزارم دیروز که نصاب برای نصب اومده بود از سر خط چک کرد که سرعتش خوب بود ولی از تو خونه اصلا لینک نمیداد فاصله تا مرکز مخابراتی رو از روی کدوم مشخصه میشه تشخیص داد؟

فاصله از مرکز مخابراتی رو پارامتر Line Attenuation مشخص میکنه که برای خطت 61 هست خیلی زیاده
اگه از سر خط تغییر محسوسی داشته باشه پس سیمکشی داخلی مشکل داره که میتونی از سرخط سیم مستقیم بکشی برای مودم

david-ebi
15-07-2014, 15:17
دوستان فنی کسی هست بدونه که چه کاری میشه کرد از توی خود مرکز مخابراتی و اتاق mdf تا بشه نویز خط رو کم کرد.همچین توضیح تخصصی میخواهم.لطف میکنند دوستانی که اطلاع دارند بگن.این جریان دو جفت موازی کردن پورت چیه که میگن اگه یکی بره تو اتاق mdf مرکز مخابراتی و پورتتو دو جفت موازی کنه نویزت نصف میشه؟

siamak5561
16-07-2014, 01:16

دوستان خط من رو یه نگاه میکنید؟ تقریبا روزی چند مرتبه لینک ADSL میره و زیاد هم پیش میاد که لینک هست ولی اینترنت قطع میشه، نویز چه مقدار باشه مناسبه؟ من سرویسم تا 3 مگ ارائه میده.

david-ebi
16-07-2014, 02:15

دوستان خط من رو یه نگاه میکنید؟ تقریبا روزی چند مرتبه لینک ADSL میره و زیاد هم پیش میاد که لینک هست ولی اینترنت قطع میشه، نویز چه مقدار باشه مناسبه؟ من سرویسم تا 3 مگ ارائه میده.

شما داداش الان روی 4 مگ هستی و نویزتم خوبه و اصلا نباید قطعی داشته باشی اگر قطعی داری از نویز نیست از چیز دیگه ای هست.

Le0nard0
16-07-2014, 12:08

قطعی شما که لینکت هست ولی اینترنت نیست مربوط به نویز نمیشه و به isp مروبطه

arashsard
16-07-2014, 12:12

شما فاصلت تا مرکز خوبه ... snr هم خوبه ... اما مورد داشتیم هر از گاهی یهو snr تو عرض چند ثانیه میاد زیر 6 بعد یهو برمیگرده حالت اول ... شما اگه بتون از سر خط همونجایی که سیم مخابرات اومده توو خونتون یه عکس بزاری بهتر راهنماییت میکنم ... معمولا مشکل فرسودگی سیمها بیشتر از سیم های داخل خونه و از دم در تا جعبه تقسیم هست ... سیم که رفت زیر زمین معمولا چون در معرض رطوبت و هوا قرار نداره کمتر فرسوده میشه ... اما اونجا فاصله حرف اول میزنه که شما فاصلتون خوبه ... پس شما سر خط چک کن ... اگه قطعی داشته همون فصله دم در تا جعبه تقسیم مشکل داره ...