ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31

hamid3369
29-08-2018, 18:29
پیداش کردم حالا استاتوس مومدم چطوره ؟ (من سرویس 4 مگ مخابرات گرفتم ولی سرعت دانلودم 200 هست زنگ زدم گفتم من 4 مگ گرفتم گفتن تلفن شما از سرعت 2 مگ بیشتر پشتیبانی نمیکنه آیا درسته یا چرت گفتن کسی اینجا 4 مگ گرفته از مخابرات که سرعتش واقعا 4 مگ باشه و 200 که دو مگ هست نباشه. چیکار کنم بتونم سرعت بیشتر بگیرم)

Snr margin رو بگید

zadis
29-08-2018, 18:38
Snr margin رو بگید
snr margin تو تنیمات مودم ندیدم ولی

SNR Down
40.4 dB

SNR Up
26.5 dB

ir.warez
29-08-2018, 18:39
سلام.ممنون از جوابتون.
دوستان من روشی که ایشون بالا گفتن رو هم امتحان کردم.به پشتیبانی زنگ زدم و گفتن که شما کلیه دستگاهی متصل و دستگاه نویز گیر رو حتی از مودم بردارین.تلفن رو هم قطع کنید و فقط مودم بمونه و تست کنید و ما خرابی ثبت میکنیم.من از اول هم امیدی به اینکه اینا مشکل منو حل کنن نداشتم.حالا دوباره خواهشمندم عزیزانی که تجربشو دارن راهنمایی کنن بلکه این مشکل رو هم حل کنم.ممنون

hamid3369
29-08-2018, 18:48
snr margin تو تنیمات مودم ندیدم ولی

SNR Down
40.4 dB

SNR Up
26.5 dB

خط شما ایده ال هست و با خیال راحت استفاده بکنید

hamid3369
29-08-2018, 18:50
سلام.ممنون از جوابتون.
دوستان من روشی که ایشون بالا گفتن رو هم امتحان کردم.به پشتیبانی زنگ زدم و گفتن که شما کلیه دستگاهی متصل و دستگاه نویز گیر رو حتی از مودم بردارین.تلفن رو هم قطع کنید و فقط مودم بمونه و تست کنید و ما خرابی ثبت میکنیم.من از اول هم امیدی به اینکه اینا مشکل منو حل کنن نداشتم.حالا دوباره خواهشمندم عزیزانی که تجربشو دارن راهنمایی کنن بلکه این مشکل رو هم حل کنم.ممنون

دوست عزیز به اعلام خرابی دل خوش نکنید... الان خط شما وصله یا قطع میکنه

zadis
29-08-2018, 18:55
خط شما ایده ال هست و با خیال راحت استفاده بکنید
ممنون دوست عزیز پس مشکلی ندارم از مخابراته سراعتم رو دو مگ کردن . برم حالشونو بگیرم

hamid3369
29-08-2018, 19:02
ممنون دوست عزیز پس مشکلی ندارم از مخابراته سراعتم رو دو مگ کردن . برم حالشونو بگیرم

شما از روی چه معیاری میگین! الان شما چه خطی دارین و سرعت دانلود شما روی چنده

crash00
29-08-2018, 19:07
البته شما استاد هستید حمل بر جسارت نشه
بعضی راه حل ها باید عملی باشه. فقط طول سیم نیست.
مودم رو دم در گذاشتن مشکلات خاص خودش رو داره.
مودم خاموش و روشن کردن داره - وایفای همینطور خاموش و روشن کردن داره
وایفای دم در یعنی دادن سیگنال حداکثری به بیرون از منزل
و مشکلات دیگر.
من خودم ترجیح میدم مودم رو میز کامپیوترم باشه کنار دست خودم.
نمیخوام برای هر کار کوچکی بلند شم برم راه پله.

یه نکته دیگه اینکه معمولا تو ورودی ساختمون یه سوراخ برای عبور سیم
میزارن که از اون سیم برق و تلفن و ... رو رد می کنن.
اصلا وجود سیم برق دردسر بزرگیه.
شما بهتر میدونین.
شما مودم میزاری روی bridge میزاری داخل یه جعبه دم در...
داخل اتاق وصلش میکنی به روترت برای wifi و pppoe و.....
دیگه عملا هیچ کاری با مودم نداری ریست کردن مودم هم میشه ریکانکت کردن کانکشن pppoe از داخل روتر ...
حالا هر کاری هم با مودم داشتی کنترل پنلش هست... برق مودم هم میتونی با poe یه passive از سر روترت برسونی خیلی تمیز و حرفه ای...
تجربه ی شخصی من هم که 3-4 جا انجام دادم افزایش سرعت از 200 کیلوبیت تا 10 مگابیت رو به شخصه دیدم...
حالا بعضی جاها خوب جواب میده بضی جاها زیاد فرق نمیکنه که میشه قبلش تست کنی شرایطو دقیق ببینی...
اینم عکس از سیستم ما داخل منزل:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rioman
29-08-2018, 19:23

خط شما رو کمتر از 2 مگ ( 2047 kbs ) بستند در حالیکه تا 20792 جواب میده.
یعنی حداقل 18 مگ!
خطت فوق العاده ست! فیبره؟

rioman
29-08-2018, 19:26
شما مودم میزاری روی bridge میزاری داخل یه جعبه دم در...
داخل اتاق وصلش میکنی به روترت برای wifi و pppoe و.....
دیگه عملا هیچ کاری با مودم نداری ریست کردن مودم هم میشه ریکانکت کردن کانکشن pppoe از داخل روتر ...
حالا هر کاری هم با مودم داشتی کنترل پنلش هست... برق مودم هم میتونی با poe یه passive از سر روترت برسونی خیلی تمیز و حرفه ای...
تجربه ی شخصی من هم که 3-4 جا انجام دادم افزایش سرعت از 200 کیلوبیت تا 10 مگابیت رو به شخصه دیدم...
حالا بعضی جاها خوب جواب میده بضی جاها زیاد فرق نمیکنه که میشه قبلش تست کنی شرایطو دقیق ببینی...

خیلی قشنگ و با سلیقه کار کردین. بهتون تبریک میگم. :n16:

zadis
29-08-2018, 19:29
شما از روی چه معیاری میگین! الان شما چه خطی دارین و سرعت دانلود شما روی چنده
من adsl دارم و سرعت 4 مگ گرفتم الان زنگ زدم 2020 گفتن پروت شما رو دو مگ بسته شده و خطتون کشش نداره

zadis
29-08-2018, 19:32
خط شما رو کمتر از 2 مگ ( 2047 kbs ) بستند در حالیکه تا 20792 جواب میده.
یعنی حداقل 18 مگ!
خطت فوق العاده ست! فیبره؟
دقیق نمیدونم فیبره یا نه ولی بهم میگن خط کشش نداره بیشتر از 2 مگ اینترنتم هم 4 مگ گرفتم ولی رو 2 مگ قفله نمیدونم چرا این کارو کردن

rioman
29-08-2018, 19:37
دقیق نمیدونم فیبره یا نه ولی بهم میگن خط کشش نداره بیشتر از 2 مگ اینترنتم هم 4 مگ گرفتم ولی رو 2 مگ قفله نمیدونم چرا این کارو کردن

خط شما یا فیبره یا خونتون چسبیده به مخابرات

بعضی ها که خطشون فیبر بوده مخابرات بهشون گفته خط 2 مگ بیشتر نمی کشه
حالا چرا نمیدونم.
ولی چیزی که مودم شما نشون میده بالای 18-19 مگ میکشه.

hamid3369
29-08-2018, 20:11
من به عنوان شخصی که روی پروژه های مخابراتی کار کردم کابل هوایی کشیدم زمینی استخراج کردم توسعه شبکه کابل دادم کافو تا کابل های mdf رو رانژه کردم snr۵۰داشتن یا snr ۲ربطی به فاصله تا مرکز زیاد نداره میزان سلامت کابل های کانکت شده رطوبت سولفاته کشیدگی کابل های مادر
تداخل خطوط روی هم در پست هم تاثیر داره اسیب دیدن کابل در حین حفاری ها زوج بندی غلط در مفصل و انتقال دیتا نامتناسب با نوع خطوط موجب این حوادث میشه اگر خط با کیفیت میخواید باید امیدوار باشید شرکت مخابرات ایران وظیفه نوسازی پست ها رو داره که نمیکنه هر 5سال یکبار
اون چیزی که شما میخواید بستگی به سرویس سالیانه داره وقتی پست و کافو به فراموشی سپرده بشه همین اتفاق میفته وقتی قوطی نوشابه میکنن پست باید اینطور بشه..
فیبر نوری و مسی در صورت اصولی متصل شدن باید مسی 50snr داشته باشه در صورت فاصله حداقل 5کیلومتری
اینم بگم وقتی کافو فیبر باشه ولی تا پست مسی باشه یعنی هیچ ~ ~ خطوط مسی جدید وست و کافو تازه تاسیس میتونن تا سقف 60mbرو انتقال بده اگر درست نصب بشه فیبر که جای خود داره اگر سرعت نمیدن حضوری برید درخواست بدید اینم بگم برای این سرعت رو محدود میکنن انتقال دیتا و صدا روی زوج مسی ان هم سرعت بالا با صدا تداخل داره و اسپلیتر زیاد موفق نیست جریان ارسالی 70w حین تماس اسپلیتر رو ناتوان میکنه خواهش میکنم

ir.warez
29-08-2018, 21:28
دوست عزیز به اعلام خرابی دل خوش نکنید... الان خط شما وصله یا قطع میکنه

سلام.الان وصله ولی وقتی تلفن رو وصل میکنم اینترنت قطع میشه.

یه سوال دیگه من چطوری میتونم این تنظیمات رو توی مودم های جدید تی پی لینک پیدا کنم ؟

hamid3369
29-08-2018, 22:15
سلام.الان وصله ولی وقتی تلفن رو وصل میکنم اینترنت قطع میشه.

یه سوال دیگه من چطوری میتونم این تنظیمات رو توی مودم های جدید تی پی لینک پیدا کنم ؟

نیازی به تغیر اینا نیست خودتون رو زحمت ندید منزل شما چند خط با چند سیم کشی داره ایراد از سیم کشی هست احتمالا باید تلفن و مودم رو با اسپلیتر در سر خط چک کنید ویلایی هستین یا آپارتمانی

shaahani
30-08-2018, 00:20

تو این تصویر مشخصه که فقط از خط های تلفن برای اینترنت استفاده میشه بنظر من اگه اون اسپلیتر ها جدا بشن و خط ها مستقیم به مودم وصل بشن حتی کشش خط از این هم بالاتر میره . چون دیگه تلفن ثابت یه جورایی کم استفاده شده و مهمترین مسئله استفاده از خط تلفن همین اینترنت هست

ir.warez
30-08-2018, 00:25
نیازی به تغیر اینا نیست خودتون رو زحمت ندید منزل شما چند خط با چند سیم کشی داره ایراد از سیم کشی هست احتمالا باید تلفن و مودم رو با اسپلیتر در سر خط چک کنید ویلایی هستین یا آپارتمانی

اپارتمان هست.ببنید من با مودم با سیم تی پی لینک قدیمی خودم مدل 8811 اصلا مشکلی ندارم.این مدم جدید این طوری هست.

rioman
08-09-2018, 13:42
من کابل مخابرات رو آوردم تو اتاق و وضعیت خط من اینه :
البته در طول شبانه روز بسیار متغییر هست.

صبح :

طول روز :

گاهی

شب :

شبها گاهی از این بهتر هست ولی کلا شب از این بد تر نمیشه.

بنظر شما میتونم سرویس 16 مگ بگیرم؟

hamid3369
08-09-2018, 14:26
من کابل مخابرات رو آوردم تو اتاق و وضعیت خط من اینه :
البته در طول شبانه روز بسیار متغییر هست.

صبح :

طول روز :

گاهی

شب :

شبها گاهی از این بهتر هست ولی کلا شب از این بد تر نمیشه.

بنظر شما میتونم سرویس 16 مگ بگیرم؟

دوست عزیز قاطعانه بگم ایراد از سمت شما نیست پست نیاز بازسازی داره کافو هم سیم های رانژه چک بشن که متاسفانه چنین امکانی هیچ وقت وجود نداره مگر اینکه حفاری رخ بده کابل های مخابرات قطع بشه از زیر زمین اگر شرکت مخابرات سرویس انجام بده تا 25snrمیره
با این وضعیت خط ۱۶مگ بگیرین کیفیت جالبی نخواهد داشت

rioman
08-09-2018, 14:34
دوست عزیز قاطعانه بگم ایراد از سمت شما نیست پست نیاز بازسازی داره کافو هم سیم های رانژه چک بشن که متاسفانه چنین امکانی هیچ وقت وجود نداره مگر اینکه حفاری رخ بده کابل های مخابرات قطع بشه از زیر زمین اگر شرکت مخابرات سرویس انجام بده تا 25snrمیره
با این وضعیت خط ۱۶مگ بگیرین کیفیت جالبی نخواهد داشت

پس این همه زحمتم هدر رفت؟! :n04:
ته دلم احساس خوبی نداشتم ولی اگه انجام نمیدادم فکر میکردم شاید نتیجه میداد.

چرا این همه نوسان وجود داره؟
بین بهترین و بدترین وضعیت نزدیک 5 مگ اختلاف هست.

hamid3369
08-09-2018, 14:41

ببینید شما نیاز به snr40داری تا خط با کیفیت خوب و رضایت بخش وقتی رو 16snrمونده میشه گفت هر سرویسی بگیری میتونی ازش استفاده کنی ولی تداخلات شدیدی روی تبادل دیتا داره ممکنه mdfخط رو بیاره رو سرویس کمتر تا صدا voice رو تقویت کنه اونا voice براشون اهمیت داره شما نت و نویز...علت پوسیدیگی کابل داخل پست سولفات اتصالات نقص و رطوبت در مفصل مادر بین کافو و پست ها از دست شما کاری بر نمیاد حالا سرویس رو موقت بگیر ببین چطور کار میکنه کوتاه مدت بگیر تستش کن ولی مطمعنا رضایت بخش نیست

shaahani
09-09-2018, 02:21

پیشنهاد میکنم سرعت آپلود خودتون رو کم کنید ،
زنگ بزنید پشتیبانی ، اگه هم قبول نکردن و گفتن ربطی به آپلود نداره ، بازم پا فشاری کنید که سرعت آپلود خطتون را تا 512 کیلو بیت یا 700 کیلوبیت در ثانیه کاهش بدن تا وضعیت خطتون پایدار بشه .
بعد سرعت دانلودتون رو برای تست؛ درخواست افزایش بدین به 12 Mbps
احتمال اینکه جواب بده زیاده ؛ مودم رو حتما فقط روی ADSL 2+ ترجیحا M یا A قرار دهید .
خط تلفن رو که اوردین توی خونه ، به هیچ چیز و به هیچ چیز مطلقا وصل نکنید ؛ فقط مستقیم به مودم وصلش کنید ، اسپلیتر استفاده نکنید .
سیم کشی تلفن منزل رو به خط از بیرون اومده وصل نکنید و هیچ دستگاه تلفنی به خطتتون وصل نکنید.

hamid3369
09-09-2018, 09:39
زنگ بزنید پشتیبانی ، اگه هم قبول نکردن و گفتن ربطی به آپلود نداره ، بازم پا فشاری کنید که سرعت آپلود خطتون را تا 512 کیلو بیت یا 700 کیلوبیت در ثانیه کاهش بدن تا وضعیت خطتون پایدار بشه .
احتمال اینکه جواب بده زیاده ؛ مودم رو حتما فقط روی ADSL 2+ ترجیحا M یا A قرار دهید .
خط تلفن رو که اوردین توی خونه ، به هیچ چیز و به هیچ چیز مطلقا وصل نکنید ؛ فقط مستقیم به مودم وصلش کنید ، اسپلیتر استفاده نکنید .
سیم کشی تلفن منزل رو به خط از بیرون اومده وصل نکنید و هیچ دستگاه تلفنی به خطتتون وصل نکنید.

من این مشکل رو دیدم متاسفانه سرویس سنتر نمیتونه با کاهش upstream زیاد پایدارش کنه وقتی up و down میان روی 6 12 db قطعا ایراد فنی کابلی وجود داره اگر شما الان snr 24 دارین بیان سرویس پست و کافو مطمعنا تا 37 میره :n16:
متاسفانه پشتیبانی زیر بار نقص کاریشون نمیرن ..مت رفتم پیش رییس mdf نویز و snr رو نشون دادم گفتن اینا دیگه چیه :n31: ریس مخابرات اومد گفته ناراحت نشو اینا درس نخوندن خودش اومده اتاق تلفن درست کرده برام :n16:

hamid3369
09-09-2018, 09:41

دوست عزیز شما سیم کشی قدیمی رو مال خودتون رو از سر خط حذف کردین یا روی اون بستین اگه روی هم بستین قدیمی رو حذف کن فقط جدید رو بزار منضورم اینه دو سیم روی یک سرخط نزاری

rioman
09-09-2018, 13:53
دوست عزیز شما سیم کشی قدیمی رو مال خودتون رو از سر خط حذف کردین یا روی اون بستین اگه روی هم بستین قدیمی رو حذف کن فقط جدید رو بزار منضورم اینه دو سیم روی یک سرخط نزاری

من همون کابل مشکی مخابرات رو مستقیم آوردم تو اتاق.
زوج سیم تلفنی که روش ADSL دارم رو به ورودی اسپلیتر لحیم کردم.
از خروجی مودم اسپلیتر یه سیم زدم به مودم و از خروجی تلفن اسپلیتر
یه سیم کشیدم واسه تلفن خونه.

این وضعیت خط همین الان :

مشکل اینه که شب خیلی نویز زیاد میشه

rioman
09-09-2018, 13:57

مشکل بزرگ من اینه که مجبورم اسپلیتر وصل کنم واسه تلفن خونه.
اهل منزل میگن این شماره قدیمی هست و همه دارن.
به چنر نفر زنگ بزنیم بگیم شماره عوض شده؟!!!

:n14:

hamid3369
09-09-2018, 14:48
پس دیگه باید تحمل کنین حالا سرویس رو بگیرید کوتاه مدت ببینید چطور میشه

hamid3369
10-09-2018, 11:09
مشکل بزرگ من اینه که مجبورم اسپلیتر وصل کنم واسه تلفن خونه.

دوست عزیز پیشنهاد میکنم مودم 4g سیم کارتی بگیرین از همراه اول یا ایزانسل استفاده کنین سرعت فوق العاده خوبی داره تا 16 مگ مخابرات کل سرعت 16 مگ 1mbse/c نمیرسه ولی همراه اول تا 30 تا 40 mbc میرسه

hamid3369
10-09-2018, 18:01
اخیرا مخابرات طرح غزال ارائه کرده اون سرویس خوبیه سرعت دوبرابر میده ظاهرا

miladbird7
13-09-2018, 09:35
سلام این وضعیت خطه منه مشکلم اینه تو بازی انلاین وقتی حرف می زنم میگن صدات لگ می شه مشکل از سرعت اپلوده؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hamid3369
13-09-2018, 10:14
سلام این وضعیت خطه منه مشکلم اینه تو بازی انلاین وقتی حرف می زنم میگن صدات لگ می شه مشکل از سرعت اپلوده؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فیبر نوریه up stream چندان مناسبی ندارین موقع که لایو اینستاگرام به عنوان مثال میزاری اگه خط سرعت اپلود ضعیف داشته باشه خیلی پراکنده پخش میشه

shaahani
13-09-2018, 10:26

میشه سرویس انتقال تماس برای خط خودتون فعال کنید از طریق خدمات مشتریان مخابرات .
بعد هرکی زنگ بزنه ، بجای اون موبایل یکی از اعضا خانواده زنگ بخوره و دیگه کم کم هرکی با خط ثابت تماس میگیره متوجه میشه باید به موبایل زنگ بزنه

rezapcworld
13-09-2018, 16:56
دوستان گرامی ، من نویز خطم خیلی زیاده. نویزم ۴۶. مودم رو بردم سر خط وصل کردم ، نویز تغییری نکرد شد ۴۵. عیب کجاست ؟ مخابرات میتونه کاری بکنه ؟

miladbird7
13-09-2018, 17:34
فیبر نوریه up stream چندان مناسبی ندارین موقع که لایو اینستاگرام به عنوان مثال میزاری اگه خط سرعت اپلود ضعیف داشته باشه خیلی پراکنده پخش میشه
راه حلی نداره فکر نکنم بتونم از سر خط تست بگیرم چون این جا مجتمع است یه 30 تایی خط تلفن هم هست

hamid3369
13-09-2018, 22:06
دوستان گرامی ، من نویز خطم خیلی زیاده. نویزم ۴۶. مودم رو بردم سر خط وصل کردم ، نویز تغییری نکرد شد ۴۵. عیب کجاست ؟ مخابرات میتونه کاری بکنه ؟

ازش عکس بگیر بزار تا ببینیم

amires
14-09-2018, 14:08
سلام

من ADSL مخابرات 16 مگ گرفتم ولی مودم تا 7000 بیشتر سرعت سینک نمیده. سیم کشی های داخلی منزل هم عوض کردم با سیم تلفن فویل دار. این هم صفحه مودم

به نظرتون کاری میشه کرد که سرعتم بره بالاتر؟

QSEVEN
14-09-2018, 14:25
سلام

من ADSL مخابرات 16 مگ گرفتم ولی مودم تا 7000 بیشتر سرعت سینک نمیده. سیم کشی های داخلی منزل هم عوض کردم با سیم تلفن فویل دار. این هم صفحه مودم

کیفیت خطتون ضعیف هستش اگر نگاه کنید snr margrin قسمت downstream روی 7 هستش که هنوز هم ضعیفه باید بگید خططتون رو روی 5 مگ ببندن تا بالاتر بیاد یا بگردین ببینید نویزش برای چیه ولی فاصله هم تا مرکز مخابراتی زیاده کاریشم نمیشه کرد:n27: ولی من دیدم مودم های ایسوس خیلی بهتر بودن توی نویز و ....

amires
14-09-2018, 14:49
کیفیت خطتون ضعیف هستش اگر نگاه کنید snr margrin قسمت downstream روی 7 هستش که هنوز هم ضعیفه باید بگید خططتون رو روی 5 مگ ببندن تا بالاتر بیاد یا بگردین ببینید نویزش برای چیه ولی فاصله هم تا مرکز مخابراتی زیاده کاریشم نمیشه کرد:n27: ولی من دیدم مودم های ایسوس خیلی بهتر بودن توی نویز و ....

ممنون ولی فاصله ام خیلی زیاد نیست واقعا من حساب کردم نهایتا 1700 متر میشد از سر ورودی اصلی کابل مخابراتی هم تست گرفتم همین بود. مودم من huawei است با چیپست برودکام و خونه قبلیم که تو منطقه مخابرات پاسداران بود حدود 15 مگ رو سینک میکرد. اونجا تا مرکز حدود 2500 متر فاصله داشتم. الان اومدم قیطریه و تو مرکز مخابرات شهید غریبی که متاسفانه شرایط اینطوریه.

hamid3369
14-09-2018, 16:11
سلام

دوست عزیز ایا تلفن منزل وصل است یک شماره بگیرید و صحبت کنید ببینید کیفیت واضح داره ؟
قطع و وصل میکنه سرعت دانلود و اپلودت روی توی سایت های تست سرعت و پینگ رو چک کردی عکسشو بزار تست سرعت رو
متاسفانه پست تلفن و تا کافوی محله فرسودگی داره قطعا و پست ها بالغ بر 14 سال احتمالا عمر دارن و نیاز سرویس داره یادمه یک مشترک مخابرات بود مشکل شمارو داشت از مخابرات اومدن عیب یابی هیچی نشد رییس مخابرات ازم خواهش کرد که مشکل اون ناحیه رو بررسی کنم از mdf تا کافو میزان نوسانات و up stream و down steram متعادل بود اما به پست که میرسید تمامی زوج ها دارای مقاومت عایقی شدید و بالا بودن و حتی نمیشد ارتباط تلفنی برقرار کرد فقط نت داشت اونم با snr 7
منم گفتم اقای رییس زیر این تیر پست باید حفاری کنی لوازمشو برام تهیه کن من درستش میکنم اونا هم مفصل و لوازم کابل و کانکتور و کارگر رو بهم دادن 2 ساعته حل شد اون مشترکی که snr 7 داشت الان snr 45 داره
نتیجه نهایی اگر در mdf مرکز تلفن و کافوی محله ایرادی نباشد بایستی اول پست و نهایتا زیر تیر پست بررسی شود که هزینه بر و مجوز شهرداری پروسه 1 ساله داره حالا شما یا مباقی دوستانی که این جور مشکل رو دارن و اگر قطعی ندارن بهتره سازگار شید

amires
15-09-2018, 08:23
دوست عزیز ایا تلفن منزل وصل است یک شماره بگیرید و صحبت کنید ببینید کیفیت واضح داره ؟
قطع و وصل میکنه سرعت دانلود و اپلودت روی توی سایت های تست سرعت و پینگ رو چک کردی عکسشو بزار تست سرعت رو
متاسفانه پست تلفن و تا کافوی محله فرسودگی داره قطعا و پست ها بالغ بر 14 سال احتمالا عمر دارن و نیاز سرویس داره یادمه یک مشترک مخابرات بود مشکل شمارو داشت از مخابرات اومدن عیب یابی هیچی نشد رییس مخابرات ازم خواهش کرد که مشکل اون ناحیه رو بررسی کنم از mdf تا کافو میزان نوسانات و up stream و down steram متعادل بود اما به پست که میرسید تمامی زوج ها دارای مقاومت عایقی شدید و بالا بودن و حتی نمیشد ارتباط تلفنی برقرار کرد فقط نت داشت اونم با snr 7
منم گفتم اقای رییس زیر این تیر پست باید حفاری کنی لوازمشو برام تهیه کن من درستش میکنم اونا هم مفصل و لوازم کابل و کانکتور و کارگر رو بهم دادن 2 ساعته حل شد اون مشترکی که snr 7 داشت الان snr 45 داره
نتیجه نهایی اگر در mdf مرکز تلفن و کافوی محله ایرادی نباشد بایستی اول پست و نهایتا زیر تیر پست بررسی شود که هزینه بر و مجوز شهرداری پروسه 1 ساله داره حالا شما یا مباقی دوستانی که این جور مشکل رو دارن و اگر قطعی ندارن بهتره سازگار شید

با تشکر از توضیحات جامع و کاملتون. بله تلفن وصل است و وقتی یه شماره میگیرم که صدای بوق قطع بشه هیچ صدای نویز یا خش خشی نمیشنوم و همچنین در مکالمات صدا صاف است. همچنین کلا تلفن رو از پریز کشیدم و فقط مودم وصل بود ولی تغییری حاصل نشد. مودم را نیز هم مستقیم و هم از طریق اسپلیتر به پریز وصل کردم که باز هم تغییری نکرد.

این هم تست سرعت که گرفتم :

و اینهم تست پینگ تا گیت وی مخابرات :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و همچنین پینگ با 8.8.8.8 :

یه نکته ای هم که متوجه شدم اینکه وقتی گوشی تلفن رو برمیدارم downstream از حدود 7000 به حدود 5000 افت پیدا میکنه و SNR نیز تا 0.5db کاهش پیدا میکنه که با قطع کردن تلفن دوباره برمیگرده بالا در صورتیکه گوشی تلفن از طریق اسپلیتر به پریز دیوار وصله و با اسپلیتر دیگر هم تست کردم و
تغییری نکرد.

در اینکه ایراد از سمت مخابراته دیگه شکی ندارم تمام سیم کشی های داخلی عوض شده و ایراد نمیتونه از داخل خونه باشه.

hamid3369
15-09-2018, 09:57
با تشکر از توضیحات جامع و کاملتون. بله تلفن وصل است و وقتی یه شماره میگیرم که صدای بوق قطع بشه هیچ صدای نویز یا خش خشی نمیشنوم و همچنین در مکالمات صدا صاف است. همچنین کلا تلفن رو از پریز کشیدم و فقط مودم وصل بود ولی تغییری حاصل نشد. مودم را نیز هم مستقیم و هم از طریق اسپلیتر به پریز وصل کردم که باز هم تغییری نکرد.

این هم تست سرعت که گرفتم :

و اینهم تست پینگ تا گیت وی مخابرات :

و همچنین پینگ با 8.8.8.8 :

یه نکته ای هم که متوجه شدم اینکه وقتی گوشی تلفن رو برمیدارم downstream از حدود 7000 به حدود 5000 افت پیدا میکنه و SNR نیز تا 0.5db کاهش پیدا میکنه که با قطع کردن تلفن دوباره برمیگرده بالا در صورتیکه گوشی تلفن از طریق اسپلیتر به پریز دیوار وصله و با اسپلیتر دیگر هم تست کردم و
تغییری نکرد.

در اینکه ایراد از سمت مخابراته دیگه شکی ندارم تمام سیم کشی های داخلی عوض شده و ایراد نمیتونه از داخل خونه باشه.

با دانلود منیجر هم اسکریت شات بزار خط 12 مگ نباید اینفرمی باشه حتما عکس بزار این سرعت مربوط خط 5 مگ بیشتر نیست احتمالا از مرکز دیتا محدودیت سرعت ایجاد کردن و دارن پولشو میگیرن شما برین تو پنل کاربریت ببینید چه سرعتی دارد

rioman
15-09-2018, 11:22
با دانلود منیجر هم اسکریت شات بزار خط 12 مگ نباید اینفرمی باشه حتما عکس بزار این سرعت مربوط خط 5 مگ بیشتر نیست احتمالا از مرکز دیتا محدودیت سرع ایجاد کردن و دارن پولشو میگیرن شما برین تو پنل کاربریت ببینید چه سرعتی دارد
جسارتا خدمتتون عرض کنم که سیستم مخابرات بطور اتوماتیک بر اساس
کشش خط دیتا ریت رو تنظیم می کنه.
برای ایشون چون مکس ریت 7248 بوده دیتا ریت رو 6304 گرفتن که تستش
همین حدود 5 مگ درمیاد.

فقط یه چیزی که هست اینه که کاربر که سرویس 16 مگ میگیره ممکنه کشش خطش
1 مگ باشه ولی مخابرات براش رو یه مگ می بنده اما همون پول 16 مگ ( 87500 تومن )
رو میگیره. بی سرو صدا و شیک

amires
15-09-2018, 11:30
با دانلود منیجر هم اسکریت شات بزار خط 12 مگ نباید اینفرمی باشه حتما عکس بزار این سرعت مربوط خط 5 مگ بیشتر نیست احتمالا از مرکز دیتا محدودیت سرعت ایجاد کردن و دارن پولشو میگیرن شما برین تو پنل کاربریت ببینید چه سرعتی دارد

من اول سرويس ١٦ مگ ميخواستم بگيرم ولى بعد كه سرويس وصل شد و ديدم كه مودم تا ٧٠٠٠ بيشتر سينك نميكنه سرويس ٨ مگ رو فعال كردم كه اونم بيشتر از ٥ تا ٥.٥ مگ سرعت دانلود نميده. تست دانلود منيجر هم شب كه رفتم خونه ميگيرم براتون ولى اونم همين قدر سرعت ميده بيشتر نميشه.

تو پنل کاریریم همون 8 مگ رو که گرفتم نشون میده. نه محدودم نکردن نویز خطم بالاست که نمیزاره سرعت بیشتری بگیرم.

یه تیکت نویز شدید ثبت کردم تو پنل کاربریم تا ببینم به کجا میرسه.

amires
15-09-2018, 11:37
جسارتا خدمتتون عرض کنم که سیستم مخابرات بطور اتوماتیک بر اساس
کشش خط دیتا ریت رو تنظیم می کنه.
برای ایشون چون مکس ریت 7248 بوده دیتا ریت رو 6304 گرفتن که تستش
همین حدود 5 مگ درمیاد.

فقط یه چیزی که هست اینه که کاربر که سرویس 16 مگ میگیره ممکنه کشش خطش
1 مگ باشه ولی مخابرات براش رو یه مگ می بنده اما همون پول 16 مگ ( 87500 تومن )
رو میگیره. بی سرو صدا و شیک

بله كاملا درست كشش خط من همون حدود ٧٠٠٠ تا است كه غير عادى به نظر ميرسه مطابق گوگل مپز فاصله مستقيم من تا مركز مخابرات حدود ٦٥٠ متر است ولى attenuation كه مودم به من ميده ٤٦ است كه ميشه فاصله اى حدود ٣٣٠٠ متر كه به نظر من غير عادى است نهايتا در دورترين حالت بايد ٢ كيلومتر بشه بسته به اينكه مسيرهاى كابل مخابراتى از كجا باشه. تمام سيم كشى هاى داخل خونه هم عوض كردم و قطعا ايراد بايد از سمت مخابرات باشه.

منم چون دیدم سرعت سینکم پایینه 8 مگ رو گرفتم تا اگه درست شد و 8 بالاتر رفت بعد 16 مگ رو بگیرم.

rezapcworld
16-09-2018, 22:44
دوستان عزیز این مشخصاته خط منه. الان سرویس 8 مگ از شاتل و دارم. مشکلم اینه قطع و وصلیم روزانه خیلی زیاده. حتی شرکت قبلی که بودم (دیده بان) سرویس 4 مگ گرفته بودم بازم قطع و وصلیم زیاد بود. مثل اینکه باید به شاتلم بگم محدودم کنه روی 4 مگ ببینم بازم قطع و وصلی میشه یا نه. فکر کنم همه مشکل از نویز زیادمه. فاصلمون تا مخابرات تقریبا 3 کیلومتره. من مودمو بردم جای جعبه تقسیم ساختمان خودمون وصل کردم ولی نویزم هیچ تغییری نکرد. همون طوری که عکسشو گذاشتم ، کابلی که از پست مخابرات میاد نزدیکه به کابل های برقی که به ساختمونمون میاد.
با توجه به فاصلم تا مخابرات که تقریبا 3 کیلومتره ، به نظرتون فایده ای داره مودمو مستقیما به خود این پست وصل کنم ببینم ایا نویزم کمتر میشه یا نه؟ بعد به نظر شما اون کابل های برق روی نویز اثر داشتن یا نه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sasan.69
17-09-2018, 12:21
دیروز یهویی چراغ دی سی الم خاموش شد و هرکاری و هرتستی خونه زدم حل نشد پشتیبانی زنگ زدم و گفتن مشکلی نیست اینور وباید از سرخط تست بشه و خیلی عجیبه برام که این مشکل پیش اومده اونم ناگهانی ،برای کسی پیش اومده؟

sasan.69
18-09-2018, 22:31
سلام خطم تا 8مگ میتونه بکشه؟؟ و اینکه در عکس دوم مناسب ترین تنظیم برای بهبود کیفیت چیه؟
عکس سومی رو چ اعدادی بزارم؟

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamid3369
18-09-2018, 23:43
دیروز یهویی چراغ دی سی الم خاموش شد و هرکاری و هرتستی خونه زدم حل نشد پشتیبانی زنگ زدم و گفتن مشکلی نیست اینور وباید از سرخط تست بشه و خیلی عجیبه برام که این مشکل پیش اومده اونم ناگهانی ،برای کسی پیش اومده؟

آیا تلفن شما وصله....
اگر وصل باشد زنگ بزنید و بگویید چراغ اینترنتم روشن نمیشه تا ریست کنن. اگر نشد باید مرکز دیتا خط رو چک کنه
مودم رو ریست کنید و دوباره کانفینگ کن

hamid3369
18-09-2018, 23:47
دوستان عزیز این مشخصاته خط منه. الان سرویس 8 مگ از شاتل و دارم. مشکلم اینه قطع و وصلیم روزانه خیلی زیاده. حتی شرکت قبلی که بودم (دیده بان) سرویس 4 مگ گرفته بودم بازم قطع و وصلیم زیاد بود. مثل اینکه باید به شاتلم بگم محدودم کنه روی 4 مگ ببینم بازم قطع و وصلی میشه یا نه. فکر کنم همه مشکل از نویز زیادمه. فاصلمون تا مخابرات تقریبا 3 کیلومتره. من مودمو بردم جای جعبه تقسیم ساختمان خودمون وصل کردم ولی نویزم هیچ تغییری نکرد. همون طوری که عکسشو گذاشتم ، کابلی که از پست مخابرات میاد نزدیکه به کابل های برقی که به ساختمونمون میاد.
با توجه به فاصلم تا مخابرات که تقریبا 3 کیلومتره ، به نظرتون فایده ای داره مودمو مستقیما به خود این پست وصل کنم ببینم ایا نویزم کمتر میشه یا نه؟ بعد به نظر شما اون کابل های برق روی نویز اثر داشتن یا نه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این پست سلامت کامل داره ولی نابسامانه باید مرتب بشه و ایرادی از سمت پست نیست شاید جعبه داخل ساختمان ایراد دارد

sasan.69
18-09-2018, 23:52
آیا تلفن شما وصله....
اگر وصل باشد زنگ بزنید و بگویید چراغ اینترنتم روشن نمیشه تا ریست کنن. اگر نشد باید مرکز دیتا خط رو چک کنه
مودم رو ریست کنید و دوباره کانفینگ کن

مشکلم این بود مودم خراب شده و یکی دگه خریدم و اگه میشه سوال بالا منو جواب بدید

shaahani
19-09-2018, 00:56
سلام خطم تا 8مگ میتونه بکشه؟؟ و اینکه در عکس دوم مناسب ترین تنظیم برای بهبود کیفیت چیه؟
عکس سومی رو چ اعدادی بزارم؟

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در تصویر دوم بخش Adsl Modulation
تمام تیک ها رو بجز Adsl 2+ بردارید ، تیک های بخش های دیگه به همین صورتی که هست در بهترین وضعیت ممکنه .

تصویر سوم مربوط به سرویس مودم در شبکه هوایی منزل هست ، تنظیماتش مناسبه و نیاز به تغییر نداره .

sasan.69
19-09-2018, 01:14
در تصویر دوم بخش Adsl Modulation
تمام تیک ها رو بجز Adsl 2+ بردارید ، تیک های بخش های دیگه به همین صورتی که هست در بهترین وضعیت ممکنه .

تصویر سوم مربوط به سرویس مودم در شبکه هوایی منزل هست ، تنظیماتش مناسبه و نیاز به تغییر نداره .

ممنون از پاسخ شما و همه تیک ها ورداشتم نتم وصل نشد!! قبلا تو مودم تی پی لینک رو Annexaمیزاشتم وضعیت تغییر میشد اما انگار این مودم ندره

shaahani
19-09-2018, 14:17
ممنون از پاسخ شما و همه تیک ها ورداشتم نتم وصل نشد!! قبلا تو مودم تی پی لینک رو Annexaمیزاشتم وضعیت تغییر میشد اما انگار این مودم ندره

شما اگه تیک های Adsl2+ و AnnexM رو گذاشته باشید و مابقی تیک نداشته باشن ، اگه ارتباطتتون وصل بشه میتونین از پهنای باند بالا استفاده کنین.

sasan.69
19-09-2018, 15:40
شما اگه تیک های Adsl2+ و AnnexM رو گذاشته باشید و مابقی تیک نداشته باشن ، اگه ارتباطتتون وصل بشه میتونین از پهنای باند بالا استفاده کنین.

همین کارو کردم اما چراغ نت روشن نشد و همه رو تست کردم و اینطوری گذاشتم تا اوکی شد

shaahani
20-09-2018, 10:46
همین کارو کردم اما چراغ نت روشن نشد و همه رو تست کردم و اینطوری گذاشتم تا اوکی شد

Bitswap رو فعال کنید
این بخاطر اینه که در صورت وجود نویز از مابقی پهنای باند خط استفاده کنه و یه جورایی استفاده از اینترنت رو بهبود ببخشه .

اتصال D.DMT مال زمان ADSL1 بود و پهنای باند این نوع اتصال خیلی کمه ، نباید تیکش فعال باشه ، چون اگه مودم به اینصورت متصل بشه پینگ شما مقداری پایین میاد و کیفیت اتصال و پایداری اون ممکنه بهتر بشه اما بشدت پهنای باند مورد استفاده شما کم میشه .

اگه مطمئن هستید که سرویس 8مگابیت دارید و سرویس دهنده ADSL شما در مخابرات از دستگاه های ای دی اس 2 پلاس جدید و پیشرفته استفاده میکنه ، باید شما بتونید با اتصال ADSL2+ به اون دستگاه ها وصل بشید ،
ممکنه دستگاه اسپلیتر شما خراب شده باشه ، اون رو جدا کنید و مودم رو مستقیم به خط تلفن وصل کنید و ببینید وصل میشه یا نه .
بهتره همین آزمایش رو از سر خط هم امتحان کنید ، اتصال شما اگه ADSL2+ باشه بطور حتمی پهنای باند و سرعت اینترنتتون زیاد میشه.

rezapcworld
20-09-2018, 11:47
شما اگه تیک های Adsl2+ و AnnexM رو گذاشته باشید و مابقی تیک نداشته باشن ، اگه ارتباطتتون وصل بشه میتونین از پهنای باند بالا استفاده کنین.میشه شما هم نظر تو در مورد مشکل من (پست شماره ۶۲۹۶) بگی؟ به نظرت کاریش میشه کرد؟

shaahani
20-09-2018, 12:31
میشه شما هم نظر تو در مورد مشکل من (پست شماره ۶۲۹۶) بگی؟ به نظرت کاریش میشه کرد؟

مدت زمان وصل بودن مودم شما چه مقدار بوده که بعد از اون عکس گرفتید ؟
خطای Fec اگه تا 100 تا در هر دقیقه باشه مشکلی نداره اما CRC مهمه اگه در مدت زمان چند ساعت مقدار خطای CRC شما زیاد باشه نشان از اتلاف دیتا در زمان ارتباط داره .
الان مودم شما سرعت خط رو بطور خودکار به 5مگابیت کاهش داده ، یه پیشنهاد که میشه داد اینه که به Isp بگین سرعت آپلود شما رو کم کنه مثلا 512 کیلوبیت و یاحتی 300 ، احتمال اینکه پایداری خط بیشتر بشه وجود داره.

مقدار SNR Margin شما در خط حداقل قرار داره و کاهش اون به زیر 10 احتمالا باعث قطعی شما میشه .
چون شما میگید وقتی سیم کشی داخل ساختمان رو از خط جدا کردین و مودم رو مستقیم به سر خط وصل کردین ؛ این اعداد رو به شما نشون داده به احتمال زیاد کار دیگه ای نمیشه کرد ، شاید اگر مودم دیگه ای رو برای تست به محل بیارید و تست اتصال بگیرید ، متوجه بشین با تعویض مودم احتمال بالارفتن کیفیت اتصال شما وجود داشته باشه.

rezapcworld
25-09-2018, 21:44
دوستان گرامی من به مشکل عجیبی برخوردم. هر وقت از اسانسور ساختمان استفاده بشه (بره بالا یا پایین) ، بی برو برگرد چراغ لینک میپره و اینترنتم حدود 1 دقیقه قطع میشه. خیلی اعصاب خورد کن شده. از اسانسور هم استفاده زیاد میشه و قطعی منم به طبع نسبتا زیاد. قبلا این مشکل و نداشتم ، چند روزیه این جوری شده. جای مودم و اسپلیتر و چند جا تو خونه عوض کردم بازم مشکل پا برجاست. دیگه کلافم کرده. از شرکت شاتل اینترنت دارم. کسی راه حلی داره؟

cool11
26-09-2018, 00:59
دوستان گرامی من به مشکل عجیبی برخوردم. هر وقت از اسانسور ساختمان استفاده بشه (بره بالا یا پایین) ، بی برو برگرد چراغ لینک میپره و اینترنتم حدود 1 دقیقه قطع میشه. خیلی اعصاب خورد کن شده. از اسانسور هم استفاده زیاد میشه و قطعی منم به طبع نسبتا زیاد. قبلا این مشکل و نداشتم ، چند روزیه این جوری شده. جای مودم و اسپلیتر و چند جا تو خونه عوض کردم بازم مشکل پا برجاست. دیگه کلافم کرده. از شرکت شاتل اینترنت دارم. کسی راه حلی داره؟
دیگران توی ساختمان همچین مشکلی ندارن؟
مسیر سیم های برق آسانسور یا تلفن عوض نشده؟

rezapcworld
26-09-2018, 01:06
دیگران توی ساختمان همچین مشکلی ندارن؟
مسیر سیم های برق آسانسور یا تلفن عوض نشده؟والا هنوز از بقیه نپرسیدم اونا هم مشکل دارن یا نه.
در مورد سوال دوم نه چیز خاصی عوض نشده.

البته سرویس ۸ مگ شاتل خریده بودم ، ولی در عمل به خاطر نویز زیاد هیچوقت ۴ مگ بیشتر سرعت نداشتم ، الانم که با این مشکل جدید همون ۴ مگ هم پریده ، زنگ زدم پشتیبانی فعلا گذاشته روی ۳ مگ و با ۳ مگ اسانسورم مشکلی به وجود نمیاره. ولی خب من قبلا با ۴ مگ هم مشکل نداشتم حالا اسانسور داره اذیت میکنه.

cool11
26-09-2018, 03:36
والا هنوز از بقیه نپرسیدم اونا هم مشکل دارن یا نه.

البته سرویس ۸ مگ شاتل خریده بودم ، ولی در عمل به خاطر نویز زیاد هیچوقت ۴ مگ بیشتر سرعت نداشتم ، الانم که با این مشکل جدید همون ۴ مگ هم پریده ، زنگ زدم پشتیبانی فعلا گذاشته روی ۳ مگ و با ۳ مگ اسانسورم مشکلی به وجود نمیاره. ولی خب من قبلا با ۴ مگ هم مشکل نداشتم حالا اسانسور داره اذیت میکنه.

تنها چیزی که به نظر من اومد این بود که نکنه سیم های برق آسانسور در موقع مصرف روی کیفیت خط تلفن اثر میذارن، اگه دیگران هم همین مشکل رو داشته باشن (که به نظر باید داشته باشن اونا هم) دیگه از سمت شماست اون وقت.

اینکه میگید قبلا با 4 مگ هم مشکلی نداشتید میتونه مثلا برای این باشه که الان از بیرون ساختمون اشکال دیگه ای اضافه شده، فرض کنید قبلا 5مگ میکشیده خط و 1 مگ هم به خاطر نویز کم کنیم ازش، اون وقت با 4 مگ هم میتونستید استفاده کنید ولی الان نویزتون شده 2 مگ.

اگه واقعا هیچ چیزی توی ساختمان تغییر نکرده به نظرم میتونید یه اعلام خرابی به مخابرات بکنید چون در هر حال خط شما کیفیت سابق رو نداره.
من خودم تا همین چند وقت پیش خطم تا 9 میکشید بعد از مدتی یهو شد زیر 1 حتی و خلاصه با هزار جور شکایت رسوندنش به 4، هیچ اشکالی هم توی ساختمون نبود.
اگر مودمتون از SRA پشتیبانی میکنه هم تیکش رو بزنید بد نیست بهتر میشه قطعی تون.
(هر جا هم من اشتباه کردم دوستان عزیز دیگه لطف کنن اصلاح کنن.)

hamid3369
26-09-2018, 08:30
والا هنوز از بقیه نپرسیدم اونا هم مشکل دارن یا نه.

دوست عزیز مشکل شما رو میشه حل کرد برید از کنار اسانسور تا واحد خودتون رو متر کنید برید سیم تلفن روکش و فویل دار بخرید اون مسیر سیم قبلی رو حذف کنید و جدید رو جایگزین کنید برای اینکار میتونید با یکی از نیرو های بازنشسته مخابرات که تجربه داره در واحد تلفن همکاری کنید عده ای از اونا دارن شغل سیم کشی میکنن حل میشه

rezapcworld
27-09-2018, 15:03
دوستان گرامی مثل اینکه مجبورم سیم تلفن و از جعبه تقسیم اصلی اپارتمان که تو پارکینگه تا تو اتاقم بکشم بیارم وصل کنم مودم. ما طقبه دوم هستیم ، حدود ۲۵ متر سیم با کیفیت عالی لازم دارم.
الان من بهترین و با کیفیت ترین سیم تلفنی که برم بخرم چیه ؟ این که میگن سیم دو زوج یا چهار زوج یا روکش دار فویل دار نمیدونم مسی الومینیومی مس آنیل شده و..... اینا چیه ؟ اینا رو تو همین تاپیک دیدم ولی اخرش نفهمیدم الان رفتم مغازه بهش دقیقا بگم چه سیمی میخام ؟ میخام سیم خیلی با کیفیت باشه و مستقیم از جعبه تقسیم وصل کنم به مودم. راستی من مشهدم کسی مغازه خوبی میشناسه ؟

mehdi 78
29-09-2018, 10:32
سلام

چند روزی هست که روی خطم نویز افتاده. بوق تمیزه ولی snr به شدت پایین هست.
مودم رو بردم دم در. باز هم همین وضع بود.به مودم شک کردم زنگ زدم شرکت که یکی رو فرستادن اونم با مودم خودش دم در تست کرد باز هم همین بود. کارشناس شرکت (فن آوا) گفت که از مخابرات هست.
بعد از کلی پیگیری از مخابرات اومدن. از پست(جعبه کوچیک های رو دیوار) چک کرد گفت مشکلی نیست. منم همون موقع مودم رو به سیمی که تو پست هست و از تو زمین میاد زدم بازم وضع نویزش همین بود.
این که بوق هم تمیز هست باعث شد شک کنم به پورتم تو بخش mdf
حالا قراره پورت رو عوض کنن. ولی یه چیزی هست که به نظرم نشون میده مشکل از پورت هم نیست. اونم اینه که تو بعضی ساعت ها وضعیت بهتر میشه و خط 4 مگ رو میکشه. بعضی وقت ها خودش خراب میشه و رو 2 مگ هم به سختی آپ میشه. این خط قبلا تا 7 مگ هم تو بعضی ساعات میکشید.
به نظر شما مشکل از چیه؟؟

alijigari
29-09-2018, 22:18
درود
میشه بگید زیر پست چه کاری انجام دادید که snr 7 به 45 تبدیل شد ؟
که ما هم بریم مخابرات بگیم این کارو انجام بدهند .
منم snr 6 هست و همین شرایط را داشتم .

hamid3369
30-09-2018, 22:31
درود
میشه بگید زیر پست چه کاری انجام دادید که snr 7 به 45 تبدیل شد ؟
که ما هم بریم مخابرات بگیم این کارو انجام بدهند .
منم snr 6 هست و همین شرایط را داشتم .
بیل مکانیکی اوردم عرض خیابان حفر شد کابل 150زوج رو از قسمت فرعی عرضی بریدم کابل نو کانکت کردم و کل سیم هارو عوض کردم مفصل بندی حرارت دهی انجام دادم کافو رو سرویس و مجدد احیا کردم جعبه اتصال پست رو شستشو دادم شما نمیتوانید کاری بکنید هزینه زیاد دارد مخابرات انجام نخواهد داد کلی هم دردسر مجوز میخواد

hamid3369
30-09-2018, 22:34
دوستان گرامی مثل اینکه مجبورم سیم تلفن و از جعبه تقسیم اصلی اپارتمان که تو پارکینگه تا تو اتاقم بکشم بیارم وصل کنم مودم. ما طقبه دوم هستیم ، حدود ۲۵ متر سیم با کیفیت عالی لازم دارم.
الان من بهترین و با کیفیت ترین سیم تلفنی که برم بخرم چیه ؟ این که میگن سیم دو زوج یا چهار زوج یا روکش دار فویل دار نمیدونم مسی الومینیومی مس آنیل شده و..... اینا چیه ؟ اینا رو تو همین تاپیک دیدم ولی اخرش نفهمیدم الان رفتم مغازه بهش دقیقا بگم چه سیمی میخام ؟ میخام سیم خیلی با کیفیت باشه و مستقیم از جعبه تقسیم وصل کنم به مودم. راستی من مشهدم کسی مغازه خوبی میشناسه ؟

فرقی نداره زخیم بخر ارزونترش بخر چون احتمال شکست زیاده

rezapcworld
30-09-2018, 23:44
فرقی نداره زخیم بخر ارزونترش بخر چون احتمال شکست زیادهدقیقا درست گفتید البته کاش زودتر میگفتی شکست خوردم. رفتم ۱۵ متر کابل دو زوج فویل دار متری ۱۷۰۰ خریدم ، اومدم مستقیم از جعبه تقسیم وصل کردم سیم مودم ، هیچ کدوم از پارمترای مودمم تغییری نکرد. بازم اسانسور که حرکت میکنه ، خطم اگر بالای ۴ مگ باشه بی برو برگرد لینکم قطع میشه ولی اگر سرعتم زیر ۴ مگ باشه ، حرکت اسانسور قطعش نمیکنه.
ممکنه اصلا مشکل به برق مودم مربوط باشه ؟ برم برقش و از یک جای دیگه تامین کنم ، تست کنم ببینم بازم حرکت سانسور قطعش میکنه یا نه ؟ گر چه می دونم خیلی بعیده ، تازه برق از کجا بیارم. چطوری مودم ۱۲ ولت ۱ امپر براش برق تامین کنم ، از برق ساختمان خودمون که نمیتونم ، برق همسایه های اطراف هم نمیتونم. !!!!

hamid3369
01-10-2018, 12:56
دقیقا درست گفتید البته کاش زودتر میگفتی شکست خوردم. رفتم ۱۵ متر کابل دو زوج فویل دار متری ۱۷۰۰ خریدم ، اومدم مستقیم از جعبه تقسیم وصل کردم سیم مودم ، هیچ کدوم از پارمترای مودمم تغییری نکرد. بازم اسانسور که حرکت میکنه ، خطم اگر بالای ۴ مگ باشه بی برو برگرد لینکم قطع میشه ولی اگر سرعتم زیر ۴ مگ باشه ، حرکت اسانسور قطعش نمیکنه.
ممکنه اصلا مشکل به برق مودم مربوط باشه ؟ برم برقش و از یک جای دیگه تامین کنم ، تست کنم ببینم بازم حرکت سانسور قطعش میکنه یا نه ؟ گر چه می دونم خیلی بعیده ، تازه برق از کجا بیارم. چطوری مودم ۱۲ ولت ۱ امپر براش برق تامین کنم ، از برق ساختمان خودمون که نمیتونم ، برق همسایه های اطراف هم نمیتونم. !!!!

مال برق نیست ... دو احتمال وجود دارد یک از طرف دیتا سنتر و دستگاه های اتاف تلفن و پورتی که شما وصلید باهاش ...دوم مسیر انتقال دیتا کافو پست متاسفانه احتمال خرابی ناحیه پست زیاده و اون افرادی که میان خرابی رفع کنن دانش کافی ندارن باید پیمانکار شبکه کابل خودشون بیان اگر تونستید بیارینشون بهشون بگید مقاومت عایقی زوج هارو در پست تست کنن اگر مقاومت بالا بود کل مسیر انتقال از زیر خاک یا اگر هوایی اومده باید تعویض بشه و یا نهایتا باید مفصل رو پاره کنن و سیم هارو عوض کنن که بعید میدونم ..امیدوار باشید که جزئی باشه حالا شما مودم رو اپگرید کنید با احتیاط کامل

hamid3369
01-10-2018, 12:59
مال برق نیست ... دو احتمال وجود دارد یک از طرف دیتا سنتر و دستگاه های اتاف تلفن و پورتی که شما وصلید باهاش ...دوم مسیر انتقال دیتا کافو پست متاسفانه احتمال خرابی ناحیه پست زیاده و اون افرادی که میان خرابی رفع کنن دانش کافی ندارن باید پیمانکار شبکه کابل خودشون بیان اگر تونستید بیارینشون بهشون بگید مقاومت عایقی زوج هارو در پست تست کنن اگر مقاومت بالا بود کل مسیر انتقال از زیر خاک یا اگر هوایی اومده باید تعویض بشه و یا نهایتا باید مفصل رو پاره کنن و سیم هارو عوض کنن که بعید میدونم ..امیدوار باشید که جزئی باشه

adidi20182019
01-10-2018, 14:00
تاريخ عضويت
Sep 2018
پيش فرض
یه سوال از کل تایپیک داشتم اگه کاربران یک اپراتور adsl در یک منطقه زیاد شود آیا سرعت اینترنت پایین میاد ؟ و اگه اینطوره آیا با انتخاب یک اپراتور دیگر که کاربران کمی دارد می توان از سرعت بیشتری بهره برد ؟ و در پایان میشه یک اپراتور با تعدا کاربر کم پیشنهاد بدید ؟ من الان استان کرمان های وب وصلم

adidi20182019
01-10-2018, 15:50
سلام میشه بفرماییدAttainable Rate (Kbps) چیست

- - - Updated - - -

adidi20182019
01-10-2018, 15:58
یه سوال از کل تایپیک داشتم اگه کاربران یک اپراتور adsl در یک منطقه زیاد شود آیا سرعت اینترنت پایین میاد ؟ و اگه اینطوره آیا با انتخاب یک اپراتور دیگر که کاربران کمی دارد می توان از سرعت بیشتری بهره برد ؟ و در پایان میشه یک اپراتور با تعدا کاربر کم پیشنهاد بدید ؟ من الان استان کرمان های وب وصلم

rioman
01-10-2018, 15:59

- - - Updated - - -

سلام

مودم حداکثر کشش خط رو تخمین میزنه.
کاملا دقیق نیست ولی حدود سرعت حداکثری قابل دریافت رو میشه ازش فهمید.

hamid3369
01-10-2018, 20:51

بستگی به رفتار و سیاست دیتا سنتر دارد قانونی نباید چنین مشکلی وجود داشته باشد چون هر کاربر یک پورت داره و رانژه کردن براش مگر از یک خط تقسیمات صورت بگیره

rezapcworld
01-10-2018, 22:20
مال برق نیست ... دو احتمال وجود دارد یک از طرف دیتا سنتر و دستگاه های اتاف تلفن و پورتی که شما وصلید باهاش ...دوم مسیر انتقال دیتا کافو پست متاسفانه احتمال خرابی ناحیه پست زیاده و اون افرادی که میان خرابی رفع کنن دانش کافی ندارن باید پیمانکار شبکه کابل خودشون بیان اگر تونستید بیارینشون بهشون بگید مقاومت عایقی زوج هارو در پست تست کنن اگر مقاومت بالا بود کل مسیر انتقال از زیر خاک یا اگر هوایی اومده باید تعویض بشه و یا نهایتا باید مفصل رو پاره کنن و سیم هارو عوض کنن که بعید میدونم ..امیدوار باشید که جزئی باشه

اقا امروز کاملا اتفاقی ، داشتم میرفتم بیرون سر کوچه دو تا تکنسین مخابرات و دیدم ، داشتن برای یک خونه دیگه مشکل قطع تلفنشو بر طرف میکردن ، از فرصت استفاده کردم گفتم دیگه حالا حالا شاید نتونم تکنسین مخابرات و بیارم برای بررسی مشکل ADSL ، خلاصه مشکل و بهش گفتم ، طرف خیلی با اشتیاق اومد یه بررسی کرد گفت مشکلت همون برق سه فاز اسانسوره و اینکه کابل برق مربوط به کنتور اسانسور و کابل تلفن ساختمان دو سه متری کنار هم اومدن ، همون نویز میندازه و سیگنال و میپرونه.
بعد طرف از خود پست که چسبیده به دیوار خونه است ، یه کابل 10 متری و بهش دادم مستقیم وصل کرد به پست و از سر دیگشم از نمای ساختمان اوردم بالا وصل کردم به مودمم.

نتایج حاصله و چند سوال از دوستان عزیز:

1- خوشبختانه حرکت اسانسور دیگه باعث پریدن لینکم نمیشه. خطم قبلا اگر سرعت مودم (Rate) زیر 3 مگ بود ، حرکت اسانسور مشکلی ایجاد نمیکرد ، ولی روی 4 مگ و بالاتر بی برو برگرد با حرکت اسانسور لینک میپرید ، که الان خوشبختانه درست شد.

2-کابلی که بهش دادم کابل دو زوج فویل دار ، اصلا فکر نمیکردم بشه سرش سوکت زد ، چون از سیم تلفن معمولی ضخیمتره ، ولی خیلی شیک سرش سوکت زد طوری که مستقیما کابل و به مودم وصل کردم ، سر دیگشم که وصله به پست.

2- با اینکه کابل مستقیم از پست مخابرات متصل شده به مودمم ، عدد نویز فقط و فقط نیم واحد تغییر کرده. نویزم از 46.5 شد 46 همین!!! ( با اسپلیتر هم امتحان کردم همین بود و بازم فرقی نکرد)!! این یعنی ممکنه مشکل نویز زیادم از مخابراته یا از شاتل؟ نا گفته نماند فاصله ما تا مرکز مخابراتیمون حدود 3 کیلومتره .

3- کاملا برخلاف انتظارم سرعت لود صفحات نسبت به قبل از این رفع مشکلات پایین اومده ، در حالی که سرعت دانلودم خوبه با IDM و در حالت تک کانکشن حدود 500KB/s ، کسی میدونه احتمالا چرا ؟؟

4- تکنسینه میگه این کابل موقته و غیر قانونیه ، فقط برای تست یکی دو روز استفاده کن ، بعد خواستی باید کابل کشیت کمی عوض بشه تا کابل تلفن از کابل اسانسور دور بشه.شدیدا مشتاقه بیاد این کارو انجام بده. هر چی میگم خب حاجی هزینش چقدره طفره میره. کسی میدونه هزینش حدودا چقدره ؟؟؟؟ احتمالا کابل قدیمی و باید حذف کنه و یه دو سه متر باید کابل کشی کنه. ایا باید کابل کل طبقات ساختمون جایگزین بشه یا میشه فقط یک سیم یا کابل برای ما بکشه و به تلفن بقیه طبقات کاری نداشته باشه!!

ببخشید که خیلی سوال شد.

hamid3369
02-10-2018, 08:33
[
پیشنهاد من اینه که اگر قطعی برطرف شده و میتونی سرعت بالاتر استفاده کنی یک سیم کشی از مسیر دیگه انجام بده و یک عکس از پست و پورت خودت بگیر که اتصالات رو بلد باشی...snr شما به این راحتی ها بالاتر نمیره تلاش بی فایده نکنید..برای حرفم دلیل دارم1باید یک تکنیسین وارد به اتاق تلفن برد که بررسی انجام بده که امکان پذیر نیست و مقاومت زوج هارو تست کنن که انجام نمیدن..فقط امیدوار باشید حفاری یک شرکت در ناحیه شما صورت بگیره و کابل ها زیر خاک قطع بشه

mehdi 78
02-10-2018, 14:56
سلام

چند روزی هست که روی خطم نویز افتاده. بوق تمیزه ولی snr به شدت پایین هست.
مودم رو بردم دم در. باز هم همین وضع بود.به مودم شک کردم زنگ زدم شرکت که یکی رو فرستادن اونم با مودم خودش دم در تست کرد باز هم همین بود. کارشناس شرکت (فن آوا) گفت که از مخابرات هست.
بعد از کلی پیگیری از مخابرات اومدن. از پست(جعبه کوچیک های رو دیوار) چک کرد گفت مشکلی نیست. منم همون موقع مودم رو به سیمی که تو پست هست و از تو زمین میاد زدم بازم وضع نویزش همین بود.
این که بوق هم تمیز هست باعث شد شک کنم به پورتم تو بخش mdf
حالا قراره پورت رو عوض کنن. ولی یه چیزی هست که به نظرم نشون میده مشکل از پورت هم نیست. اونم اینه که تو بعضی ساعت ها وضعیت بهتر میشه و خط 4 مگ رو میکشه. بعضی وقت ها خودش خراب میشه و رو 2 مگ هم به سختی آپ میشه. این خط قبلا تا 7 مگ هم تو بعضی ساعات میکشید.
به نظر شما مشکل از چیه؟؟

مشکل از پورت هم نبود. کسی راه حلی نداره؟؟ مثلا از 12 ظهر تا الان خط با 4مگ آپ شد و الان به 2 رسیدم. نمیدونم چی داره این همه نوسان درست میکنه. دوباره مودم رو به پست هم وصل کردم دقیقا همین وضع بود. کسی راه حلی نداره؟چی ممکنه باعث شده باشه خطی که تا 7 8 مگ می کشید یهو 4 مگ رو به سختی بکشه ؟ hamid3369 شما نظری ندارید؟؟؟

hamid3369
02-10-2018, 17:46
مشکل از پورت هم نبود. کسی راه حلی نداره؟؟ مثلا از 12 ظهر تا الان خط با 4مگ آپ شد و الان به 2 رسیدم. نمیدونم چی داره این همه نوسان درست میکنه. دوباره مودم رو به پست هم وصل کردم دقیقا همین وضع بود. کسی راه حلی نداره؟چی ممکنه باعث شده باشه خطی که تا 7 8 مگ می کشید یهو 4 مگ رو به سختی بکشه ؟ @hamid3369 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شما نظری ندارید؟؟؟

من خودم بارها شاهد بودم مشترک و پیمانکار خرابی و توسعه شبکه کابل خودشون رو دربدر کوچه پست کافو کردن ولی نهایتا با حضور رییس مخابرات شخصا در اتاق تلفن ایراد رو پیدا کرده و تغیرات و تعویضات رو اعمال کرده مسئولین اتاق تلفن همون دیتا سنتر بی اهمیت هستن به دستگاه هاشون پورت هارو هم الکی میگن مشکلی نیست ..حالا اگر بقول اون کسی که گفته پورت ایرادی نداره باید اول از کافو شروع کرد دو سانت رو از ناحیه اتصال برید خمیدگی رو حذف کرد سلامت سیم های رانژه در اطراف کافو تا نقطه خروجی بررسی شه و بعدش مقاومت همون سیم رو چک کرد اگر روبراه بود باید به سراغ پست اومد و زیر پست و آیا سایر مشترکین واحد شما هم اینترنت دارن همین snr رو دارن و ایا افت دارن در تبادل ؟؟ اگر جواب آری باشد بایستی برای شما از پست پایین تر رزرو کابل بکشن براتون احتمال 60 درصد حل میشه مشکل اگر به شرط اینکه کافو یا دیتا سنتر ایراد نداشته باشن ..حالا شما باید پیگیر باشید که بتونید روی خط رزرو از پست جانب کابل بکشید باید مقداری زحمت کشید ..ممکنه فرسودگی لبه سیم به اتصال کافو موجب این تداخل باشه ممکنه سولفاته شده باشه ولی از انجایی که قبلا با سرعت بالا میکشیده بعیده نقص در مفصل باشه بهتره در اطراف کافو مخابرات هم بررسی انجام بشه 2 سانت از لبه حذف بشه همون قسمت لخت شده
مودم رو ریستارت کنید و دوباره کانفینگ کنید و زنگ بزنید به 2020 بگید چراغ اینترنتم روشن نمیشه ببیندید چیکار میکنن تغیری حاصل میشه و اینکه بگید خط من رو چند بسته شده شاید خودشون عمدا رو کم میبندن برای حفظ شفافیت voice

mehdi 78
02-10-2018, 21:45
من خودم بارها شاهد بودم مشترک و پیمانکار خرابی و توسعه شبکه کابل خودشون رو دربدر کوچه پست کافو کردن ولی نهایتا با حضور رییس مخابرات شخصا در اتاق تلفن ایراد رو پیدا کرده و تغیرات و تعویضات رو اعمال کرده مسئولین اتاق تلفن همون دیتا سنتر بی اهمیت هستن به دستگاه هاشون پورت هارو هم الکی میگن مشکلی نیست ..حالا اگر بقول اون کسی که گفته پورت ایرادی نداره باید اول از کافو شروع کرد دو سانت رو از ناحیه اتصال برید خمیدگی رو حذف کرد سلامت سیم های رانژه در اطراف کافو تا نقطه خروجی بررسی شه و بعدش مقاومت همون سیم رو چک کرد اگر روبراه بود باید به سراغ پست اومد و زیر پست و آیا سایر مشترکین واحد شما هم اینترنت دارن همین snr رو دارن و ایا افت دارن در تبادل ؟؟ اگر جواب آری باشد بایستی برای شما از پست پایین تر رزرو کابل بکشن براتون احتمال 60 درصد حل میشه مشکل اگر به شرط اینکه کافو یا دیتا سنتر ایراد نداشته باشن ..حالا شما باید پیگیر باشید که بتونید روی خط رزرو از پست جانب کابل بکشید باید مقداری زحمت کشید ..ممکنه فرسودگی لبه سیم به اتصال کافو موجب این تداخل باشه ممکنه سولفاته شده باشه ولی از انجایی که قبلا با سرعت بالا میکشیده بعیده نقص در مفصل باشه بهتره در اطراف کافو مخابرات هم بررسی انجام بشه 2 سانت از لبه حذف بشه همون قسمت لخت شده
مودم رو ریستارت کنید و دوباره کانفینگ کنید و زنگ بزنید به 2020 بگید چراغ اینترنتم روشن نمیشه ببیندید چیکار میکنن تغیری حاصل میشه و اینکه بگید خط من رو چند بسته شده شاید خودشون عمدا رو کم میبندن برای حفظ شفافیت voice

سلام
خیلی ممنون. نت از شرکت فن آوا هست. اونا تا حالا 2 بار درخواست تعویض پورت دادن. یه بار عوض شد پورت ولی لینک نداشتم و ظاهرا پورت خراب بود. بعد 2 روز دوباره وصل شد ولی باز همون نوسان رو دارم. نوسان هم به شکلی هست که مثلا از الان تا چند ساعت رو 4مگ مثلا راحت آپ میشه. بعد یهو افت snr از 11 به 6 رو دارم.بعد هم یکم افت شدید تر و کلا قطع میشه و دفع بعد رو ریت پایین تر آپ میشه. تا چند ساعت رو همون حدود می مونه تا دوباره از یهو خودش بهتر یا بد تر بشه. از اون جایی که این وضع از پست هم وجود داشت فقط کافو میمونه که خرابی تلفن قبول نکرد بره چک کنه گفت بوق تمیزه. این که ساعتی بهتر و بد تر میشه هم احتمال این که سولفاته شده باشه رو کم میکنه. دیگه واقعا نمیدونم کجا رو چک کنم

hamid3369
03-10-2018, 09:17
سلام
خیلی ممنون. نت از شرکت فن آوا هست. اونا تا حالا 2 بار درخواست تعویض پورت دادن. یه بار عوض شد پورت ولی لینک نداشتم و ظاهرا پورت خراب بود. بعد 2 روز دوباره وصل شد ولی باز همون نوسان رو دارم. نوسان هم به شکلی هست که مثلا از الان تا چند ساعت رو 4مگ مثلا راحت آپ میشه. بعد یهو افت snr از 11 به 6 رو دارم.بعد هم یکم افت شدید تر و کلا قطع میشه و دفع بعد رو ریت پایین تر آپ میشه. تا چند ساعت رو همون حدود می مونه تا دوباره از یهو خودش بهتر یا بد تر بشه. از اون جایی که این وضع از پست هم وجود داشت فقط کافو میمونه که خرابی تلفن قبول نکرد بره چک کنه گفت بوق تمیزه. این که ساعتی بهتر و بد تر میشه هم احتمال این که سولفاته شده باشه رو کم میکنه. دیگه واقعا نمیدونم کجا رو چک کنم

متاسفانه کاری براتون نمکینن شاید بهتر باشهر سرویس از جای دیگه بگیری مثل خود مخابرات شاید با سرویس گرفتن جدید حل بشه مشکل

pakzadd
04-10-2018, 12:32
سلام
دوستان لطفا بنده را راهنمایی کنید
مشکل اینجاست سیم های تلفن واحد نویز شدید داره برای adsl و نه تلفن و سیم های تلفن کامل از کنار سیم برق عبور داده شدند
پارامتر های خط به شدت پایین هستند از جمله نسبت سیگنال به نویز
برای حل این مشکل چه کار باید انجام بدم؟
با تشکر

hamid3369
04-10-2018, 13:53
سلام
دوستان لطفا بنده را راهنمایی کنید
مشکل اینجاست سیم های تلفن واحد نویز شدید داره برای adsl و نه تلفن و سیم های تلفن کامل از کنار سیم برق عبور داده شدند
پارامتر های خط به شدت پایین هستند از جمله نسبت سیگنال به نویز
برای حل این مشکل چه کار باید انجام بدم؟
با تشکر

لازمه بگم اون برقی که گفته شده نویز میندازه برق صنعتی فشار قوی نه خانگی مسکونی نهیاتا 5 db نویز بندازه ممکنه نویز از قسمت های دیگه باشه

pakzadd
04-10-2018, 14:41
لطفا راهکاری ارایه میدید؟
چه مواردی رو چک کنم؟

pakzadd
04-10-2018, 14:44
لطفا راهکاری ارایه میدید؟
چه مواردی رو بررسی کنم؟

Yahya.Tavakkoli
04-10-2018, 18:05
سلام به اساتید گرامی؛ لطف کنید نظرتون رو درباره خط من بگید؛ سرویس من 8 مگ آسیاتک

Adsl Line Status
SHOWTIME.L0

Adsl Mode
G992.5

Channel Mode
FAST

Up Stream
1023 kbps

Down Stream
8656 kbps

Attenuation Down Stream
33

Attenuation Up Stream
22

SNR Margin Down Stream
6.0

SNR Margin Up Stream
11.6

Vendor ID
RETK

Firmware Version
4926dc02

CRC Errors
442

Up Stream BER
1e-7

Down Stream BER
4e-7

Up Output Power
11.5

Down Output Power
19.5

ES
10415

SES
551

UAS
965

hamid3369
04-10-2018, 19:21
سلام به اساتید گرامی؛ لطف کنید نظرتون رو درباره خط من بگید؛ سرویس من 8 مگ آسیاتک

Adsl Line Status
SHOWTIME.L0

Adsl Mode
G992.5

Channel Mode
FAST

Up Stream
1023 kbps

Down Stream
8656 kbps

Attenuation Down Stream
33

Attenuation Up Stream
22

SNR Margin Down Stream
6.0

SNR Margin Up Stream
11.6

Vendor ID
RETK

Firmware Version
4926dc02

CRC Errors
442

Up Stream BER
1e-7

Down Stream BER
4e-7

Up Output Power
11.5

Down Output Power
19.5

ES
10415

SES
551

UAS
965

شما هم مثل بقیه دوستان هستید برید مشکلات و راه حل هارو بررسی کنید وضعیت خط شما استاندارد نیست باید مسیر سیم کشی رو بررسی کنید یا اینکه مودم رو ببرید پیش سرخط روشن کنید تست بگیرید

amo_omid
06-10-2018, 00:58
سلام مشکل عجیبی دارم موقه که کامپیوترم خاموشه با موبایل نویزم چک میکنم رو 15 موقه که کامپیوترم روشن میکنم با خود کامپیوتر چک میکنم رو 7 میاد مشکل لینک پریدن ندارم میخاستم ببینم اشکال از کجاس مدل مودمم tplink ممنون میشم راهنماییم کنی

hamid3369
06-10-2018, 14:33
یک نکته بگم خدمت دوستان هر چقدر کابل زخیم بگیرین snr بهتری به دست میاد مثلا از 32 به 39 یا 42

راه کارهای مناسب جهت بهبود کیفیت خط
1- تلفن و سایر سیم کشی ها را از مدار خارج کنید فقط سیم کشی ان هم سیمی زخیم مخصوص تلفن هست استفاده کنید حتما محل بستن سیم را با چسب خوب عایق کنید اگر در زیر باران قرار دارد یک قوطی نوشابه ببرید سیم رو از داخل رد کنید که خیس نشه تو باران هر چند که زیاد تاثیر نداره ولی مضر هم نیست
2-اگر لازم نبود اینترنت با سرعت کمتر بگیرید که قطعی کاهش یابد و هر از گاهی اعلام خرابی کنید بیان پست رو چک کنن یا اینکه یکی از نیرو های مخابرات رو استخدام کنید بیاد هستن اونایی که بازنشت شدن و کار میکنن ازاد سیم کشی از اینجور کارا کلی هم نفوذ داره میتونه چک کنه براتون
3-در صورتی که تونستید نیروی متخصص بیارید بگید براتون مقداری از ناحیه سیم متصل به شده به اتصال پست رو حذف کنه سپس دوباره ببنده و میزان سولفاته پست رو حتما بررسی کنه و حتی با اهنم متر مقاوت الکتریکی رو چک کنه اگر بالا بود به شرکت مخابرات اعلام کنید
4-بعضی وقت ها مجبور میشید از سرخط چک کنید اگر همچیز از سرخط ok بود میرید سیم میخرید سیم درشت و زخیم فویل دار بخرید نه نازک از سرخط 4 سانتی متر سیم رو لخت کنید تا میتونید زوجین را به هم بپیچانید سپس با چسب حسابی عایق کاری کنید یک حفاظ هم براش درست کنید اگر تلفن نیاز ندارید از مدار خاجش کنید حتما فقط مودم رو وصل کنید با اسپلیتر که نوسانات خط voice رو بگیرد
5-اصرار کنید که خط تلفن شما خش خش شدید داره حتی اگر از اتاق تلفن مشکل باشه چک میکنن تغیراتی رو اعمال میکنن اینو باید مسئول خرابی به مرکز بگه تا چکش کنن
6-اگر یک شرکت شهرداری فاضلاب اومدن کابل های مخابرت رو قطع کردن دیگر خدا به شما یک شانس داده حسابی پیگیری میکنید در به در ولشون نمیکنید که در نهایت بیان مفصل جدید میزنن مثل اینکه یک خط نو بهتون بدن مشکلتون حل میشه
7-اگر خط adsl قطعی نداره و سرعت دان و اپ قابل قبولی داره بیخود روی اعصاب خودتون راه نرید و شکر گذار باشید

bankggs
14-10-2018, 16:26
Downstream
Upstream

SNR Margin (0.1dB):
70
231

Attenuation (0.1dB):
465
300

Output Power (dBm):
16.0
12.0

Attainable Rate (Kbps):
2660
1227

Rate (Kbps):
2303
639

دوستان الان 2 مگ مخابرات دارم ، با توجه به این وضعیت خطم 4 یا 8 مگ میتونم بگیرم؟؟؟؟

Downstream
Upstream

SNR Margin (0.1dB):
70
231

Attenuation (0.1dB):
465
300

Output Power (dBm):
16.0
12.0

Attainable Rate (Kbps):
2660
1227

Rate (Kbps):
2303
639

rioman
14-10-2018, 16:56
bankggs

دوست گرامی این 2 مگ حداکثر کشش خط شماست.

hamid3369
14-10-2018, 20:35
[QUOTE=bankggs;9083304]

Downstream
Upstream

SNR Margin (0.1dB):
70
231

Attenuation (0.1dB):
465
300

Output Power (dBm):
16.0
12.0

Attainable Rate (Kbps):
2660
1227

Rate (Kbps):
2303
639

دوستان الان 2 مگ مخابرات دارم ، با توجه به این وضعیت خطم 4 یا 8 مگ میتونم بگیرم؟؟؟؟

Downstream
Upstream

SNR Margin (0.1dB):
70
231

Attenuation (0.1dB):
465
300

Output Power (dBm):
16.0
12.0

Attainable Rate (Kbps):
2660
1227

Rate (Kbps):
2303
639

بهتره از اپراتور بپرسید تا از مرکز میزان db رو چک کنن اتاق تلفن باید نظر بده با این جدول زیاد نمیشه نظر داد ممکنه بگیرید سرویس ولی محدودیت براتون ایجاد کنن

hamid3369
24-10-2018, 10:33

یک حفاظ ساده و بی دردسر و موثر برای سر خط های بیرون از منزل

LONELY MAN
25-10-2018, 23:13
سلام دوستان....سرویس من 16 مگه...ولی 12 مگ سرعتمه.....میتونین وضعیت خط من رو بررسی کنین...

rioman
26-10-2018, 07:37
سلام دوستان....سرویس من 16 مگه...ولی 12 مگ سرعتمه.....میتونین وضعیت خط من رو بررسی کنین...

خط شما فوق العاده هست.
سرویس شما رو 12مگ بسته شده در حالیکه تا 20-21 مگ کشش داره.
زنگ بزنین بگین درست کنن.

zadis
26-10-2018, 09:11
دوستان تا چه سرعتی ساپورت میکنه مشکلی ندارم ؟

TCM(Trellis Coded Modulation)
1

1

SNR Margin
29.5 dB

6.5 dB

Line Attenuation
40.0 dB

30.0 dB

Path Mode
Interleaved

Interleaved

Interleave Depth
64

4

Data Rate
2047 kbps

225 kbps

Max Rate
17488 kbps

225 kbps

Power
17.4 dbm

12.2 dbm

INP
0.0 symbols

0.0 symbols

INP-SHINE
-

-

INP-REIN
-

-

CRC
110

15

hamid3369
26-10-2018, 09:46
دوستان تا چه سرعتی ساپورت میکنه مشکلی ندارم ؟

1
1

SNR Margin
29.5 dB
6.5 dB

Line Attenuation
40.0 dB
30.0 dB

Path Mode
Interleaved
Interleaved

Interleave Depth
64
4

Data Rate
2047 kbps
225 kbps

Max Rate
17488 kbps
225 kbps

Power
17.4 dbm
12.2 dbm

INP
0.0 symbols
0.0 symbols

INP-SHINE
-
-

INP-REIN
-
-

CRC
110
15

سرعت اپلود شما خوبه؟؟!! برین تست سرعت بگیرین بیارین اینجا

hamid3369
26-10-2018, 09:48

نویز ها متوسط و خوبه کیفیت قابل قبولی داره در مورد سرعت مثل اینکه سرویس سنتر داره کلک میزنه

hamid3369
26-10-2018, 09:50
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوستان این کیفیت خط منه تنها با یک روش تونستم این کیفیت رو به دست بیارم تویض کامل کابل ها ی مسیر پست مفصل و تعویض سیم کشی منزل (به شرط انکه بیرون مسیر سالم باشد

zadis
26-10-2018, 13:17
سرعت اپلود شما خوبه؟؟!! برین تست سرعت بگیرین بیارین اینجا

آپلود زیاد کاری ندارم باهاش ولی دانلودم سرعت اومده پایین نمیدونم چرا

hamid3369
26-10-2018, 18:10
آپلود زیاد کاری ندارم باهاش ولی دانلودم سرعت اومده پایین نمیدونم چرا

خب شما به سر خط دسترسی دارین که؟؟ برین از اونجا چک کنین اگر مشکل حل شد سیم کشی رو چک کنین و اگر نه زیز سر اپراتور میباشد :n39:

rioman
26-10-2018, 18:50
تمام مشکلات خط و نویز زیر سر مخابرات هست.
وقتی میری امور مشترکین تقصیرها رو میندازن گردن مشترک
من سیم مستقیم کشیدم خیلی فرق نکرد.
وقتی سیم کشی خراب باشه کاری از دست مشترک بر نمیاد
مخابرات هم که مسئولیتی جز پول گرفتن نداره.
فاصله من از مرکز مخابراتی 1500 متر هست ولی بازم نمیتونم 16 مگ بگیرم.

اشتراکم تموم بشه دیگه تمدید نمی کنم.

hamid3369
27-10-2018, 11:27
تمام مشکلات خط و نویز زیر سر مخابرات هست.
وقتی میری امور مشترکین تقصیرها رو میندازن گردن مشترک
من سیم مستقیم کشیدم خیلی فرق نکرد.
وقتی سیم کشی خراب باشه کاری از دست مشترک بر نمیاد
مخابرات هم که مسئولیتی جز پول گرفتن نداره.
فاصله من از مرکز مخابراتی 1500 متر هست ولی بازم نمیتونم 16 مگ بگیرم.

اشتراکم تموم بشه دیگه تمدید نمی کنم.

دوست عزیز شرکت مخابرات مناقصه برگزار میکنه و یک عده به عنوان پیمانکار تو مخابرات کار میکنن وقتی میری mdf اونایی که دارن قفسه کابل رو چک میکنن با دستگاه ها اونا بیشترشون هنرستانی بودن و فقط عملی یاد گرفتن به غیر از رییس شبکه کابل رییس اتاق تلفن مباقی سواد ندارن نمیفهمن db snr up stream down stream چیه فاصله از مرکز بهتون میخنندن اونا فقط تعویض و اضافه ها ی قفسه هارو انجام میدن نرین mdf این بحثارو بکنین باور کنین بیشتر مهندسین هم snr رو نمیدونن چیه پیمانکار شبکه کابل فقط اجرائیات نصب رو انجام میدن اینچیزارو نمیفهمن فقط میگن تلفن بوق میخوره تمام بریم .....توی آمریکا یا ژاپن روستاها کلبه های جنگلی هم فیبر نوری دارن مگر در موارد خیلی نادر کابل مسی وجود داره اون هم وقتی مشکلی پی میاد میاین کل مفصل رو عوض میکنن و مفصل فیبر روی مسی میندازن

hamid3369
29-10-2018, 10:37
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])یک نوع مفصل فویلی جهت کاهش نویز ابتدا سر سیم هارا چسب زده و سپس مثل تصویر انجام دهید

alimcc
31-10-2018, 15:04
سلام روز بخیر، من پارسال نت 512 کیلوبیت نامحدود مخابرات رو داشتم و SNR من 40 بود بعد که این طرح جدید اومد رفتم 16 مگابیت گرفتم از اون موقع در طول روز چند بار پرش لینک میگیرم یا دراپ میشم و دوباره وصل میشه
SNR دانلود من در حال حاظر 10.4 و آپلود من 8.5 ( روی مودم دی لینک ) روی تی پی لینک هم دانلود 15 الی 18 و آپلود 10 دیسیبل و در هر دو مودم بازم هم دراپ میشم

برای تست من رفتم توو گیم و وقتی فهمیدم داره دراپ میشه سریع رفتم از کانفیگ مودم عکس گرفتم و دیدم Downstream من از 10.4 اومده روی 1.7

آیا دلیل خاصی داره که یوهو اینقدر SNR دانلود من میاد پایین یا از سمت مخابراته ؟

زمانی که عادیه

==============

زمانی که میخواد دراپ شه

shaahani
31-10-2018, 16:13
سلام روز بخیر، من پارسال نت 512 کیلوبیت نامحدود مخابرات رو داشتم و SNR من 40 بود بعد که این طرح جدید اومد رفتم 16 مگابیت گرفتم از اون موقع در طول روز چند بار پرش لینک میگیرم یا دراپ میشم و دوباره وصل میشه

سرعت خط با SNR رابطه معکوس داره ، وقتی سرعت خط زیاد بشه SNR کم میشه ، اگه مقدارش از 10 کمتر بشه احتمال دیسکانکت شدن زیاد میشه .

ممکنه سیم کشی منزل و یا دستگاه تلفن روی خط شما نویز بندازه ؛ باید مودمتون رو مستقیم بدون هیچ اتصال اضافه ای به سیم ورودی به منزل متصل کنید.
بعد از این اگر همچنان SNR شما تغییر نکرد ، باید این موضوع رو به پشتیبانی گزارش کنید و بگین که خط شما کشش این سرعت رو نداره .
از پشتیبانی بخواهید سرعت آپلود رو به کمتر از 750 کیلوبیت در ثانیه تغییر دهد و سرعت دانلود رو روی 8مگابیت یا حداکثر 12 مگابیت قرار بدهد.

hamid3369
31-10-2018, 18:06
SNR دانلود من در حال حاظر 10.4 و آپلود من 8.5 ( روی مودم دی لینک ) روی تی پی لینک هم دانلود 15 الی 18 و آپلود 10 دیسیبل و در هر دو مودم بازم هم دراپ میشم

برای تست من رفتم توو گیم و وقتی فهمیدم داره دراپ میشه سریع رفتم از کانفیگ مودم عکس گرفتم و دیدم Downstream من از 10.4 اومده روی 1.7

زمانی که عادیه

==============

زمانی که میخواد دراپ شه

این قضیه غیر طبیعی هستش خط شما ظاهرا توان این سرعت رو نداره از سرخط هم دقیقا اینفرمه ..پس اگر قطعی ندارید استفاده کنید در غیر اینصورت کاهش بدید سرعت رو تا بهبود پیدا کنه اگر بازم بد بود بایستی از اتاق تلفن چک بشه

shaahani
31-10-2018, 18:15
من فکر میکنم تلفن روی خطشون هست ، بر میدارن و صحبت میکنن
یا اسپلیترشون خرابه که وقتی مصرف زیاد میشه SNR میفته ، یا اینکه سیم کشی داخل منزل و درب حیاط مشکل داره و وقتی هوا بارونی میشه SNR شون کم میشه .

در حالت نرمال SNR تقریبا همیشه باید ثابت باشه و بی علت نمیشه کم بشه .

alimcc
01-11-2018, 00:56
سرعت خط با SNR رابطه معکوس داره ، وقتی سرعت خط زیاد بشه SNR کم میشه ، اگه مقدارش از 10 کمتر بشه احتمال دیسکانکت شدن زیاد میشه .

ممکنه سیم کشی منزل و یا دستگاه تلفن روی خط شما نویز بندازه ؛ باید مودمتون رو مستقیم بدون هیچ اتصال اضافه ای به سیم ورودی به منزل متصل کنید.
بعد از این اگر همچنان SNR شما تغییر نکرد ، باید این موضوع رو به پشتیبانی گزارش کنید و بگین که خط شما کشش این سرعت رو نداره .
از پشتیبانی بخواهید سرعت آپلود رو به کمتر از 750 کیلوبیت در ثانیه تغییر دهد و سرعت دانلود رو روی 8مگابیت یا حداکثر 12 مگابیت قرار بدهد.

من این موضوع رو با ۲۰۲۰ مطرح کردم اونا ارجاع دادن به بخش فنی و بخش فنی به من گفت تا snr 7 فیکسه و شما ۱۰ میگیری مناسبه
مودم با تلفن به یه اسپلیتر وصله و وقتی زنگ میخوره snr تغییر نمیکنه و بدون تلفن هم مودم رو زدم بازم snr من همینه

این سرویس ۱۶ مگابیت هم بیشتر به خاطر حجمش گرفتم

alimcc
01-11-2018, 01:01
این قضیه غیر طبیعی هستش خط شما ظاهرا توان این سرعت رو نداره از سرخط هم دقیقا اینفرمه ..پس اگر قطعی ندارید استفاده کنید در غیر اینصورت کاهش بدید سرعت رو تا بهبود پیدا کنه اگر بازم بد بود بایستی از اتاق تلفن چک بشه

من ۸ مگابیت هم داشتم اون موقع snr من ۲۳ بود ولی بازم پرش لینک یا دراپ میشد

فقط یه چیزی که برای من عجیبه اینکه چرا باید snr 10 یوهو بشه ۱.۷ و این مشکل به وجود بیاد

alimcc
01-11-2018, 01:04
من فکر میکنم تلفن روی خطشون هست ، بر میدارن و صحبت میکنن
یا اسپلیترشون خرابه که وقتی مصرف زیاد میشه SNR میفته ، یا اینکه سیم کشی داخل منزل و درب حیاط مشکل داره و وقتی هوا بارونی میشه SNR شون کم میشه .

در حالت نرمال SNR تقریبا همیشه باید ثابت باشه و بی علت نمیشه کم بشه .

من ۳ تا اسپلیتر تست کردم هر سه تاشون پرش میگیرن
خونه ما به صورت مجتمع مسکونبه و جعبه مخابرات تا بلوک ساختمون نهایت ۳۰ متره و کل تجهیزات زیر زمینه. فکر نکنم بارون تاثیر بزاره ( البته امروز بارون نیومده )

hamid3369
01-11-2018, 09:31
من ۸ مگابیت هم داشتم اون موقع snr من ۲۳ بود ولی بازم پرش لینک یا دراپ میشد

فقط یه چیزی که برای من عجیبه اینکه چرا باید snr 10 یوهو بشه ۱.۷ و این مشکل به وجود بیاد

ینطور شما میگی احتمالش هست mdf برای جلوگیری ز تداخل voice یک تغیراتی اعمال کرده که موجب کاهش snr شده بایستی اتاق تلفن توسط رییس مخابرات بررسی شود نه توسط کارمندان
حالا شما سر خط رو پیا کن یه مقدار کوچیک از سیم رو ببر دوباره ببند خوب چسبکاری کن مسیرش رو دنبال کن سالم باشه توی تنضیمات مودم اپراتور رو روی هیچ شرکتی تنضیم نکنید ..نتیجه و بگید و اگر تونستید اپگرید مودم انجام بدید نهایتا

hamid3369
01-11-2018, 09:34
من ۳ تا اسپلیتر تست کردم هر سه تاشون پرش میگیرن
خونه ما به صورت مجتمع مسکونبه و جعبه مخابرات تا بلوک ساختمون نهایت ۳۰ متره و کل تجهیزات زیر زمینه. فکر نکنم بارون تاثیر بزاره ( البته امروز بارون نیومده )
تجهیزات زیر زمین یک مجوعه سیم 150 زوج نهایتا 60 زوج هستش که درون یک مفصل حرارتی قرارش دادن شبیه یه تکه توپ ایزوگامی هستش متاسفانه با مرور زمان خراب میشه و کسی بهش رسیدیگی نمیکنه و مقاومت عایقی با شدت بالا موجب کاهش snr میشه

hamid3369
01-11-2018, 09:40
من این موضوع رو با ۲۰۲۰ مطرح کردم اونا ارجاع دادن به بخش فنی و بخش فنی به من گفت تا snr 7 فیکسه و شما ۱۰ میگیری مناسبه
مودم با تلفن به یه اسپلیتر وصله و وقتی زنگ میخوره snr تغییر نمیکنه و بدون تلفن هم مودم رو زدم بازم snr من همینه

این سرویس ۱۶ مگابیت هم بیشتر به خاطر حجمش گرفتم

بی فایده است دوست عزیز وقت خود را هدر ندهید snr 10 دارین خدارو شکر کنید بهبود پیدا نمیکنه

ursamajor
06-11-2018, 14:03
سلام به دوستان
چند وقتیه مشکل کاهش سرعت پیدا کردم و همش با پشتیبانی 2020 و مخابرات سر این مساله درگیرم
نویز خط الان عالیه ولی ببینید چرا اینقدر سرعت رو پایین زده!!

shaahani
06-11-2018, 14:53
سلام به دوستان
چند وقتیه مشکل کاهش سرعت پیدا کردم و همش با پشتیبانی 2020 و مخابرات سر این مساله درگیرم

بطور قطعی از طرف isp سرعت شما محدود شده .
چون وضعیت اتصال شما Adsl2+ هست و SNR margin نیز نشون میده که خط شما کشش بسیار بیشتری برای سرعت بالاتر داره .

شابد آستانه مصرف ترافیک سرویس شما تمام شده و سرعت خط شما تا انتهای زمان باقی مانده سرویس کاهش داده شده و یا اینکه سرویس کم سرعتی خریداری کرده اید.

irmedia
06-11-2018, 14:54
با درود
دوستان من از مخابرات سرویس دارم قبلا یعنی حدود یک ماه پیش کشش خط تا 8 مگ می رسید اما الان پایین اومده و به حدود 6 مگ رسیده با همان snr و بدون قطعی که در تصویر زیر قابل مشاهده هست.هنوز با مخابرات تماسی نداشتم سر این موضوع و یک مشکلی دیگه هم اینکه جدیدا رو گوشی تلفن شماره تماس گیرنده گاهی اوقات نمی افته و این مسئله همزمان شد با کاهش کشش خط برای اینترنت ضمنا اسپیلتر و سیم کشی هم چک شده حالا به نظرتون پی گیری کنم به نتیجه میرسم یا وقت خودم رو تلف نکنم.

ursamajor
06-11-2018, 15:05
بطور قطعی از طرف isp سرعت شما محدود شده .
چون وضعیت اتصال شما Adsl2+ هست و SNR margin نیز نشون میده که خط شما کشش بسیار بیشتری برای سرعت بالاتر داره .

شابد آستانه مصرف ترافیک سرویس شما تمام شده و سرعت خط شما تا انتهای زمان باقی مانده سرویس کاهش داده شده و یا اینکه سرویس کم سرعتی خریداری کرده اید.

سرویس که جدید خریداری شده و 16 مگ هست با ترافیک 175 گیگ. نمیدونم چه فیلمیه که اینا دارن در میارن. هرچی زنگ میزنم و پیگیری میکنم جواب درستی نمیدن. والا موندم دیگه چکار کنم. پیشنهادی دارید ممنون میشم بگید

shaahani
06-11-2018, 15:08
با درود
دوستان من از مخابرات سرویس دارم قبلا یعنی حدود یک ماه پیش کشش خط تا 8 مگ می رسید اما الان پایین اومده و به حدود 6 مگ رسیده با همان snr و بدون قطعی که در تصویر زیر قابل مشاهده هست.هنوز با مخابرات تماسی نداشتم سر این موضوع و یک مشکلی دیگه هم اینکه جدیدا رو گوشی تلفن شماره تماس گیرنده گاهی اوقات نمی افته و این مسئله همزمان شد با کاهش کشش خط برای اینترنت ضمنا اسپیلتر و سیم کشی هم چک شده حالا به نظرتون پی گیری کنم به نتیجه میرسم یا وقت خودم رو تلف نکنم.

خط شما نویز زیادی داره ، کشش خطتون بیشتر از این نیست
عجیبه که قطعی ندارید
پیشنهاد میکنم در بخش تنظیمات مودم ،بخش ADSL Setup حالت Mode کانکشن ADSL رو روی ADSL2+ انتخاب کنید و از انتخاب گزینه Multi mode و یا گزینه های دیگر پرهیز کنید.

shaahani
06-11-2018, 15:10
سرویس که جدید خریداری شده و 16 مگ هست با ترافیک 175 گیگ. نمیدونم چه فیلمیه که اینا دارن در میارن. هرچی زنگ میزنم و پیگیری میکنم جواب درستی نمیدن. والا موندم دیگه چکار کنم. پیشنهادی دارید ممنون میشم بگید

اطمینان دارید که ترافیک 175 گیگتون رو مصرف نکردین ؟ در پنل کاربری خودتون بررسی کنید ببینید چه مقدار از ترافیک سرویس شما باقی مونده .

دیگه ازشون سرویس نگیرید و پول بیخودی به اونها ندید
کاملا مثل روز مشخصه که سرعت شما از سمت isp کاهش داده شده
به فکر یک سرویس اینترنت جایگزین باشید.

irmedia
06-11-2018, 15:17
خط شما نویز زیادی داره ، کشش خطتون بیشتر از این نیست
عجیبه که قطعی ندارید
پیشنهاد میکنم در بخش تنظیمات مودم ،بخش ADSL Setup حالت Mode کانکشن ADSL رو روی ADSL2+ انتخاب کنید و از انتخاب گزینه Multi mode و یا گزینه های دیگر پرهیز کنید.

به لطف این مودم قطعی ندارم با مودم قبلیم که مدام قطعی و کاهش سرعت داشتم!

قبلا تو تنظیمات تمام گزینه های مربوط ADSL رو تغییر دادم ولی تاثیر خاصی مشاهده نشد باز هم ممنون.

ursamajor
06-11-2018, 15:19
اطمینان دارید که ترافیک 175 گیگتون رو مصرف نکردین ؟ در پنل کاربری خودتون بررسی کنید ببینید چه مقدار از ترافیک سرویس شما باقی مونده .

دیگه ازشون سرویس نگیرید و پول بیخودی به اونها ندید
کاملا مثل روز مشخصه که سرعت شما از سمت isp کاهش داده شده
به فکر یک سرویس اینترنت جایگزین باشید.

150 گیگ مونده هنوز!.
سرویس یکساله خریدم. اینا دیگه چقدر پستن :n29:
از 195 شکایت ثبت کنم به جایی میرسم؟

masood.ashoori789
06-11-2018, 17:20
سلام به دوستان

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۱۴۰ کیلوبیت :| مگه دایل آپه
شما این عکس رو که snr و rate داره به همراه اسکن قرارداد که ذکر شده باشه سرویس شما ۱۶ مگابیت هست رو در سایت زیر ثبت کنید پیگیری میکنند . ذکر کنید که با توجه به snr 42 مشکل زیرساخت و فنی نیست که امکانش نباشه ،

hamid3369
06-11-2018, 17:24
وقتی که خطوط دارای کیفیت بالا هستن سرعت ها همگی زیر سر اپراتور هستش یا شرکت مخابرات

shaahani
06-11-2018, 22:12
150 گیگ مونده هنوز!.
سرویس یکساله خریدم. اینا دیگه چقدر پستن :n29:
از 195 شکایت ثبت کنم به جایی میرسم؟

شاید سرویس 170 گیگ 12 ماهه به اینصورت باشه که هر ماه ترافیک 14 گیگ به شما داده بشه و وقتی این مقدار مصرف بشه تا ماه بعد با کم کردن سرعت ، عملا ایتترنت شما رو قطع کنند و ماه بعد مجدد 14 گیگ برای استفاده با پهنای باند واقعی سرویستون در اختیار شما بگذارن .

بعضی از isp ها رو دیدم که روی بعضی سرویس ها چنین کاری رو انجام میدن .
اما به هرحال میتونید شکایت کنید و خواستار تعویض سرویس یا باز کردن کل ترافیک سال برای یک ماه باشید.

ursamajor
07-11-2018, 01:13
۱۴۰ کیلوبیت :| مگه دایل آپه
شما این عکس رو که snr و rate داره به همراه اسکن قرارداد که ذکر شده باشه سرویس شما ۱۶ مگابیت هست رو در سایت زیر ثبت کنید پیگیری میکنند . ذکر کنید که با توجه به snr 42 مشکل زیرساخت و فنی نیست که امکانش نباشه ،

همین اسکرین شات با تست سرعت از سایت خود مخابرات رو امروز توی 195 ثبت شکایت کردم. قبلش هم تلفنی با 195 صحبت کردم که نمیشه پرونده رو یکراست بفرستید به کارشناس ورازت خونه، اینها اصلا از نسبت سیگنال به نویز و این چیزا هرچی میگم سر در نمیارن که گفت نه باید روال خودشو پی بگیره اگر جواب نگرفتید میاد سمت ما دوباره.

وقتی که خطوط دارای کیفیت بالا هستن سرعت ها همگی زیر سر اپراتور هستش یا شرکت مخابرات

دقیقا. فکر کنم مک مودم رو توی سیستمشون میزنن روی فیلتر سرعت .

شاید سرویس 170 گیگ 12 ماهه به اینصورت باشه که هر ماه ترافیک 14 گیگ به شما داده بشه و وقتی این مقدار مصرف بشه تا ماه بعد با کم کردن سرعت ، عملا ایتترنت شما رو قطع کنند و ماه بعد مجدد 14 گیگ برای استفاده با پهنای باند واقعی سرویستون در اختیار شما بگذارن .

بعضی از isp ها رو دیدم که روی بعضی سرویس ها چنین کاری رو انجام میدن .
اما به هرحال میتونید شکایت کنید و خواستار تعویض سرویس یا باز کردن کل ترافیک سال برای یک ماه باشید.

نه داداش . ماهی 175 گیگ دارم.
حالا من که بیخیال نمیشم. هم از 195 شکایت ثبت کردم و هم الان درخواست SLA هم میدم،اگر هم لازم شد پامیشم میرم مخابرات رو سر رئیسش آبروی خودشو کارمندای بیسوادش رو میبرم

hamid3369
07-11-2018, 10:45
همین اسکرین شات با تست سرعت از سایت خود مخابرات رو امروز توی 195 ثبت شکایت کردم. قبلش هم تلفنی با 195 صحبت کردم که نمیشه پرونده رو یکراست بفرستید به کارشناس ورازت خونه، اینها اصلا از نسبت سیگنال به نویز و این چیزا هرچی میگم سر در نمیارن که گفت نه باید روال خودشو پی بگیره اگر جواب نگرفتید میاد سمت ما دوباره.

حالا من که بیخیال نمیشم. هم از 195 شکایت ثبت کردم و هم الان درخواست SLA هم میدم،اگر هم لازم شد پامیشم میرم مخابرات رو سر رئیسش آبروی خودشو کارمندای بیسوادش رو میبرم

نه سریع داد بیداد نکنید اول از اول هم مشکلات ار SNR تا سرعت اسگریت شات بگرید با مدرک برید حرف بزنید فقط موقعی که خلوته برید یک خورده محکم و جدی مدارکو نشون بدید طوری بفهمن با کی طرفن

- - - Updated - - -

نه سریع داد بیداد نکنید اول از اول هم مشکلات ار SNR تا سرعت اسگریت شات بگرید با مدرک برید حرف بزنید فقط موقعی که خلوته برید یک خورده محکم و جدی مدارکو نشون بدید طوری بفهمن با کی طرفن

rioman
08-11-2018, 09:29

البته داد و بیداد خوب نیست ولی کارمندان مخابرات هم اهمیتی به
این مشکلات نمیدن.
یه سری مهملات میگن و خود آدم رو مقصر میدونن.

شما این خط رو ملاحظه بفرمایین :

سیم مخابرات مستقیم به مودم اومده
همینطوری SNR کم میشه تا مودم ریستارت بشه.
هزار بار هم به مخابرات توضیح دادم ولی چیکار می کنن؟
سرعت رو کم می کنن تا مثلا خط پایدار بشه!
خب اگه من سرعت کم بخوام که نمیام 16 مگ بگیرم میرم 8 مگ یا 4 مگ میگیرم!
تنها راه فقط رفتنه و تمدید نکردن!
به اندازه کافی اعصابم خرد شده

من پست شما را نقل قول کردم چون منم مشکل مشابه دارم

hamid3369
08-11-2018, 10:05
البته داد و بیداد خوب نیست ولی کارمندان مخابرات هم اهمیتی به
این مشکلات نمیدن.
یه سری مهملات میگن و خود آدم رو مقصر میدونن.

شما این خط رو ملاحظه بفرمایین :

سیم مخابرات مستقیم به مودم اومده
همینطوری SNR کم میشه تا مودم ریستارت بشه.
هزار بار هم به مخابرات توضیح دادم ولی چیکار می کنن؟
سرعت رو کم می کنن تا مثلا خط پایدار بشه!
خب اگه من سرعت کم بخوام که نمیام 16 مگ بگیرم میرم 8 مگ یا 4 مگ میگیرم!
تنها راه فقط رفتنه و تمدید نکردن!
به اندازه کافی اعصابم خرد شده

من پست شما را نقل قول کردم چون منم مشکل مشابه دارم

دوست عزیز همین موقع گه مودم روشنه به خط زنگ بزن ببین میزان snr چطوری میشه
متاسفانه از هر جا سرویس بگیرید همین طوره ..درمان=تعویض مفصل زیر پست و سیم کشی جدید =غیر قابل امکان =متاسفانه فقط شما اینطور نیست کل او ناحیه شما این مشکل رو دارند میگید نه برید بپرسید یا تست کنید :n01: فقط مگر معجزه رخ بده کابل توسط یک شرکت حفاری قطع بشه

rioman
08-11-2018, 11:33
دوست عزیز همین موقع گه مودم روشنه به خط زنگ بزن ببین میزان snr چطوری میشه
متاسفانه از هر جا سرویس بگیرید همین طوره ..درمان=تعویض مفصل زیر پست و سیم کشی جدید =غیر قابل امکان =متاسفانه فقط شما اینطور نیست کل او ناحیه شما این مشکل رو دارند میگید نه برید بپرسید یا تست کنید :n01: فقط مگر معجزه رخ بده کابل توسط یک شرکت حفاری قطع بشه
وقتی به خط زنگ میزنم یا با این خط تماس میگیرم مشکلی ندارم.
یعنی افت snr ندارم.
مثلا موقع استریم ویدئو کم کم میبینم مشکل پیدا میشه. مثلا قطع میشه
یا بافر میشه بعد نگاه می کنم میبینم snr شده 2.5 یا 1.7 و بعدش دیگه
مودم ریستارت میشه.
کلا سرویس قابل اعتماد نیست.
مخابرات هم که میگم میگه از دانلودها دانلود کن من چک کنم.
نهایتش هم اینه که سرعت رو کم می کنه.

راه نهایی اینه که وقتی سرویس تموم شد تمدید نمی کنم.
دیگه فایده نداره.

erfan.it
13-11-2018, 12:03
سلام دوستان ، این وضعیت خط من هستش :

لطف کنید بگید وضعیت خطم چجوریاس ؟
من به شدت مشکل لود سایت ها و سرعت آپلود دارم ، آپلودم بیشتر از 10 کیلوبایت نمیره :/
آپ استریم خیلی پایین نیست ؟ سرویس 4 مگ مخابرات دارم

hamed_korn
13-11-2018, 17:29
سلام آپلودتون خیلی پایین هست. منم سرویس 4 مگ مخابرات داشتم ولی آپلودم روی یک مگابیت بسته شده بود. شما خطتتون مشکلی نداره. زنگ بزنید اعتراض کنید.

Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk

sahel_69
23-11-2018, 22:13
سلام!

منم الان 2 ماهه درگیر سرعت افتضاح خطمم..
مخابرات پاس میده آسیا تک و آسیاتک هم برعکس. آخرین بارم آسیاتک زنگ زد که ما چک کردیم مشکل از خطتونه.
این مشخصات همین الانم از مودم:

Downstream
Upstream

SNR Margin (dB):
4.9
5.8

Attenuation (dB):
48.5
28.8

Output Power (dBm):
14.0
12.6

Attainable Rate (Kbps):
566
207

Rate (Kbps):
422
214

Downstream
Upstream

SNR Margin (dB):
4.9
6.0

Attenuation (dB):
48.5
28.8

Output Power (dBm):
14.0
12.6

Attainable Rate (Kbps):
588
211

Rate (Kbps):
422
214

نظر شما چیه؟
اشکال از کجاست؟
اگه مخابراته من چطور پیگیری کنم وقتی نمیفهمن و نمیخوان کاری کنن؟
ممنونم

masood.ashoori789
23-11-2018, 22:44
سلام!

منم الان 2 ماهه درگیر سرعت افتضاح خطمم..
مخابرات پاس میده آسیا تک و آسیاتک هم برعکس. آخرین بارم آسیاتک زنگ زد که ما چک کردیم مشکل از خطتونه.
این مشخصات همین الانم از مودم:

Downstream
Upstream

SNR Margin (dB):
4.9
5.8

Attenuation (dB):
48.5
28.8

Output Power (dBm):
14.0
12.6

Attainable Rate (Kbps):
566
207

Rate (Kbps):
422
214

Downstream
Upstream

SNR Margin (dB):
4.9
6.0

Attenuation (dB):
48.5
28.8

Output Power (dBm):
14.0
12.6

Attainable Rate (Kbps):
588
211

Rate (Kbps):
422
214

نظر شما چیه؟
اشکال از کجاست؟
اگه مخابراته من چطور پیگیری کنم وقتی نمیفهمن و نمیخوان کاری کنن؟
ممنونمدرود . اونجا که نوشته snr ۴.۹ بسیار وضعیت بدی هست و معمولا مشکلات سیم مخابرات تا منزل باعث میشه . مودم رو ببرید کنار کنتور برق، در ورودی سیم مخابرات ، سیم ساختمون رو جدا کنید و مودم رو مستقیما به سیم مخابرات وصل کنید . این اعداد که کپی کردید در وضعیت جدید هم کپی کرده و اینجا قرار بدید

sahel_69
23-11-2018, 22:53
متاسفانه مودمم وایرلس نیست و کامپیوترمم رومیزیه. نمیشه این کارو کرد. میشه؟؟
ولی با خود آسیا تک تماس گرفتم وقتی مودم رو وصل کردم به ورودی ساختمون گفتند باز هم شرایط فرقی نداره. طول سیم از ورودی تا دم مودمم حدود 15-20 متر یا کمتره و من مستقیم سیم رو آوردم دم مودمم!

masood.ashoori789
23-11-2018, 22:59
متاسفانه مودمم وایرلس نیست و کامپیوترمم رومیزیه. نمیشه این کارو کرد. میشه؟؟
ولی با خود آسیا تک تماس گرفتم وقتی مودم رو وصل کردم به ورودی ساختمون گفتند باز هم شرایط فرقی نداره. طول سیم از ورودی تا دم مودمم حدود 15-20 متر یا کمتره و من مستقیم سیم رو آوردم دم مودمم!کیفیت سیم ، مسیر عبور و ... تاثیر گذار هست ، بنابراین اصرار داریم حتما دم کنتور چک بشه . مراحل این شکل باید طی بشه ، ابتدا کنار کنتور ،اگر snr بالا نیومد که معمولا میاد ، مرحله بعد، نزدیکترین پست مخابرات نزدیک منزل . باکس آلمینیومی که معمولا دربش بازه و بارون میخوره و میپوسه و اینترنت به فنا می‌ره ، اونجا باید تست بشه ، اگر همچنان snr کم بود تنها کاری که میتونید بکنید با پشتیبانی آسیاتک تماس بگیرید ، درخواست جابجایی پورت کنید ، لطفاً این کار رو مرحله آخر قرار بدید ، یکی دو روز طول می‌کشه و نشونش قطع شدن اینترنت برای چند دقیقه است ، مجدد snr چک کنید ، که اگر نشد یا برید سراغ فیبر نوری اگر محل شما داره، یا اینترنت وایرلس :|

sahel_69
23-11-2018, 23:13
ممنونم ..
فکر کنم باید برم سراغ گزینه آخر!
این مشخصات خطم الان وقتی اسپلیتر رو در آوردم :

Downstream
Upstream

SNR Margin (dB):
6.4
6.0

Attenuation (dB):
48.0
28.6

Output Power (dBm):
13.0
12.6

Attainable Rate (Kbps):
402
248

Rate (Kbps):
203
251

SNR Margin (dB):
6.4
6.1

Attenuation (dB):
48.0
28.6

Output Power (dBm):
13.0
12.6

Attainable Rate (Kbps):
402
248

Rate (Kbps):
203
251

چون هم تو باکس چک کردم و مسئولین آسیا تک هم میگن از سمت خودشون چک کردن.. درست یا غلطش رو نمیدونم واقعا! تا الان 3 بار شکایت نوشتم زنگ زدن حرف زدن.. تا چه حد عمل کردن.. ؟!
مخابرات هم نمیدونم امکانش هست اقدامی بکنن واسه تعویض سیم؟!

sahel_69
23-11-2018, 23:14
ممنونم ..
فکر کنم باید برم سراغ گزینه آخر!
این مشخصات خطم الان وقتی اسپلیتر رو در آوردم :

Downstream
Upstream

SNR Margin (dB):
6.4
6.0

Attenuation (dB):
48.0
28.6

Output Power (dBm):
13.0
12.6

Attainable Rate (Kbps):
402
248

Rate (Kbps):
203
251

SNR Margin (dB):
6.4
6.1

Attenuation (dB):
48.0
28.6

Output Power (dBm):
13.0
12.6

Attainable Rate (Kbps):
402
248

Rate (Kbps):
203
251

چون هم تو باکس چک کردم و مسئولین آسیا تک هم میگن از سمت خودشون چک کردن.. درست یا غلطش رو نمیدونم واقعا! تا الان 3 بار شکایت نوشتم زنگ زدن حرف زدن.. تا چه حد عمل کردن.. ؟!
مخابرات هم نمیدونم امکانش هست اقدامی بکنن واسه تعویض سیم؟!

hellbrain666
24-11-2018, 16:22
سلام
من یه مشکلی برای خطم پیش اومده اونم اینکه از دیشب اینترنتم پایدار نیست و بلافاصه بعد از ثابت شدن چراغ adsl قطع میشه
پشتیبانی سرعت رو تا یک مگابیت پایین اورد و مشکل حل شد اما به محض برگشتن به حالت قبلی که سالها بی مشکل بود قطعی برمیگرده
snr روی یک مگابیت 40 هست و روی 9 مگابیت قبلی 12 ولی بلافاصله قطع میشه
کسی تجربه مشابه داشته؟

essien
27-11-2018, 12:42
با سلام.
سرویس 16 مگ دارم و وضعیت خطم اینه :

حالا مشکلی که دارم اینه که تلفن که زنگ میخوره ، پینگ و که چک میکنم می بینم تایم اوت میفته تا ما گوشی رو برداریم و بعدش دیگه چه گوشی رو برداریم چه تلفن رو قطع کنیم، درست میشه . البته روزهای پیش تست میکردم بعضی اوقات حتی بعد از 2 تا بوق چراغ لینک هم خاموش میشد!
وقتی هم که تلفن رو بر میداریم یه تایم اوت میفته ، ولی بعدش مشکلی نیست . البته اینم روزهای پیش به این شکل بود که تایم اوت میداد ولی الان تست کردم اینجوری نبود ...
امروز زمانی که با خط تلفن تماس گرفته میشه ، چک کردم SNR نهایتا تا 8.9 پایین میاد ولی بعدش دوباره رو همین حدودایی که عکس گذاشتم برمیگرده.

من اوایل که اینجوری میشد گفتم شاید اسپلیتر خرابه ، سیم مودم و خود اسپلیتر رو هم عوض کردم فرقی نکرد .
تلفن رو هم کلا کشیدم ولی باز دیدم با موبایل که خط تلفن و میگیرم با اینکه تلفنی رو خط نیست ولی تایم اوت رخ میده ...

امروز وضعیت بهتر از روزهای پیشه . تنها فرقی که تو وضعیت خط دیدم ریتم الان رو 16 مگه . روزهای پیش می دیدم این ریت رو 18 مگ هم میرفت و سرعت دانلود بالاتری هم داشتم .
ضمن اینکه ریت اپلود هم 200 کیلو بیشتر از این مقدار فعلی بود .

italodance
27-11-2018, 13:06
سلام دوستان ، این وضعیت خط من هستش :

لطف کنید بگید وضعیت خطم چجوریاس ؟
من به شدت مشکل لود سایت ها و سرعت آپلود دارم ، آپلودم بیشتر از 10 کیلوبایت نمیره :/
آپ استریم خیلی پایین نیست ؟ سرویس 4 مگ مخابرات دارم

تموم شد دیگه نمیگم مهربون هم نیستی :n15:

alijigari
28-11-2018, 02:03
با سلام.
سرویس 16 مگ دارم و وضعیت خطم اینه :

حالا مشکلی که دارم اینه که تلفن که زنگ میخوره ، پینگ و که چک میکنم می بینم تایم اوت میفته تا ما گوشی رو برداریم و بعدش دیگه چه گوشی رو برداریم چه تلفن رو قطع کنیم، درست میشه . البته روزهای پیش تست میکردم بعضی اوقات حتی بعد از 2 تا بوق چراغ لینک هم خاموش میشد!
وقتی هم که تلفن رو بر میداریم یه تایم اوت میفته ، ولی بعدش مشکلی نیست . البته اینم روزهای پیش به این شکل بود که تایم اوت میداد ولی الان تست کردم اینجوری نبود ...
امروز زمانی که با خط تلفن تماس گرفته میشه ، چک کردم SNR نهایتا تا 8.9 پایین میاد ولی بعدش دوباره رو همین حدودایی که عکس گذاشتم برمیگرده.

من اوایل که اینجوری میشد گفتم شاید اسپلیتر خرابه ، سیم مودم و خود اسپلیتر رو هم عوض کردم فرقی نکرد .
تلفن رو هم کلا کشیدم ولی باز دیدم با موبایل که خط تلفن و میگیرم با اینکه تلفنی رو خط نیست ولی تایم اوت رخ میده ...

امروز وضعیت بهتر از روزهای پیشه . تنها فرقی که تو وضعیت خط دیدم ریتم الان رو 16 مگه . روزهای پیش می دیدم این ریت رو 18 مگ هم میرفت و سرعت دانلود بالاتری هم داشتم .
ضمن اینکه ریت اپلود هم 200 کیلو بیشتر از این مقدار فعلی بود .خونه شما تا مخابرات چقدر فاصله داره ؟

hellbrain666
28-11-2018, 02:21
خط من فقط روی حال g.lite میتونه کانکت بمونه و روی حالت های دیگه بلافاصه بعد از ثابت شدن چراغ adsl قطع میشه
این مشکل از نویز خطه یا از شرکت isp ؟

shaahani
28-11-2018, 08:03
خط من فقط روی حال g.lite میتونه کانکت بمونه و روی حالت های دیگه بلافاصه بعد از ثابت شدن چراغ adsl قطع میشه
این مشکل از نویز خطه یا از شرکت isp ؟

مشکل از نویز هست

essien
28-11-2018, 09:40
خونه شما تا مخابرات چقدر فاصله داره ؟
فاصله اش تقریبا کمه اونچنان نیست ...

majid3
29-11-2018, 22:23
سلام
لطفا وضعیت خط من رو بررسی کنین
ای دی اس ال شاتل فاصله تا مخابرات زیر یک کیلومتر
وقتی فایل شروع به دانلود میزنم بعد چند ثانیه سرعت صفر میشه و پینگ تایم تا 3000 بالا میره

آرین 0098
04-12-2018, 04:56
دوستان اگه خطّم ۱۶ مگ رو پشتیبانی می کنه، سرویسم رو عوض کنم ... مرکز مخابراتی به زور این کمپین غزال رو کرد تو پاچم

hamid3369
04-12-2018, 13:02
دوستان اگه خطّم ۱۶ مگ رو پشتیبانی می کنه، سرویسم رو عوض کنم ... مرکز مخابراتی به زور این کمپین غزال رو کرد تو پاچم

غزال خوبه مشکلی نداره

essien
10-12-2018, 10:23

attainable rate هم بذار تو عکست ...

sabzake
11-12-2018, 10:24
دورود. من از شاتل سرویس دارم نه قطعی‌ دارم نه افت سرعت پینگ هم زیر ۱۵۰ هستش همیشه
ولی‌ وقتی‌ می‌خوام با iptv شبکه hd رو ستریم کنم همش قطع و وصل می‌شه ولی‌ رو sd مشکلی‌ ندارم
این هفته ۲۰ بار زنگ زدم پشتیبانی‌ اولش که میگفتن مشکل از iptv هستش خودمو کشتم تا قبول کردن اون مشکل نداره
آخرش گفتن سیگنالت ضعیف و خطت بیشتر از ۸ مگ نمی‌کشه از این حرفا.ولی‌ فک نکنم به پهنای بند مربوط باشه قطع شدن چون وقتی‌ داره ستریم می‌شه از همهٔ پهنا باندم استفاده نمی‌شه
ازونا که آبی گرم نمی‌شه دارمان این درد چیه آخرش

masood.ashoori789
11-12-2018, 10:51
دورود. من از شاتل سرویس دارم نه قطعی‌ دارم نه افت سرعت پینگ هم زیر ۱۵۰ هستش همیشه
ولی‌ وقتی‌ می‌خوام با iptv شبکه hd رو ستریم کنم همش قطع و وصل می‌شه ولی‌ رو sd مشکلی‌ ندارم
این هفته ۲۰ بار زنگ زدم پشتیبانی‌ اولش که میگفتن مشکل از iptv هستش خودمو کشتم تا قبول کردن اون مشکل نداره
آخرش گفتن سیگنالت ضعیف و خطت بیشتر از ۸ مگ نمی‌کشه از این حرفا.ولی‌ فک نکنم به پهنای بند مربوط باشه قطع شدن چون وقتی‌ داره ستریم می‌شه از همهٔ پهنا باندم استفاده نمی‌شه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])درود ،snr شما خیلی پایینه و ارور بسیار زیادی روی خط هست که نشون دهنده نویزه,مودم رو تست سر خط ( کنار کنتور ) بگیرید ، میزان snr رو چک کنید ، سیم های ساختمون رو جدا کنید و مستقیم مودم رو به سیم مخابرات وصل کنید .

sabzake
11-12-2018, 13:42
درود ،snr شما خیلی پایینه و ارور بسیار زیادی روی خط هست که نشون دهنده نویزه,مودم رو تست سر خط ( کنار کنتور ) بگیرید ، میزان snr رو چک کنید ، سیم های ساختمون رو جدا کنید و مستقیم مودم رو به سیم مخابرات وصل کنید .

موذم سر خط اینه شرایطش

وضعش چطوره ؟

essien
14-12-2018, 19:29
سلام.
iptv داستان خودشو داره . مخصوصا لایو ...
برای اینکه ببینی سرویست مناسب استفاده از iptv هست یا نه باید تست تک کانکشن بگیری .
iptv مثل دانلود کردن نیست که مثلا تو idm ست کنی همزمان 8 تا کانکشن داشته باشی و با تک کانکشن کار میکنه . پس اگه سرعت تک کانکشن مناسبی نداشته باشی همه کارات بی فایده است ...
برای تست سرعت تک کانکشن در سایت testmy.net سرور آلمان رو انتخاب کن و تو تایمهای مختلف چک کن ( سرور پیش فرض آمریکا فیلتره ) .
یا بجاش یه فایل دانلود کن ولی تو دانلودر تعداد کانکشن رو روی 1 بذار .

آرین 0098
15-12-2018, 17:02
امروز رفتم مرکز مخابراتی، پروفایل DSLAM رو تا خرخره ست کردم:

#لب_مرز

pedram2222
16-12-2018, 15:21
امروز رفتم مرکز مخابراتی، پروفایل DSLAM رو تا خرخره ست کردم:

#لب_مرز

کیفیت خط قبلش چجوری بوده؟

خود مخابرات انجام داد یعنی برای همه انجام میده؟

milimod
17-12-2018, 15:44
سلام دوستان بنده از طرح غزال 2مگ با سرعت چهار برابر مخابرات تهران استفاده میکنم و مشکل قطعی و وصل شدن مکرر اینترنت را دارم ( حدودا هر 40 و 30 دقیقه چراغ اینترنت به کل خاموش میشود و بعد از چند لحظه قرمز میشود و بعد سبز میشود ) - با 2020 تماس گرفتم و سیم کشی داخل خانه بررسی شد و مشکلی نداشت ، اسپلیتر نو خریداری شده ، مودم سالم است ، کابل های اتصال سالم است . اطلاعات اینترنت سر خط بنده هم میتوانید مشاهده کنید.: ( فاصله خانه تا مرکز مخابراطی 3.4 km )

لینک عکس :

در ضمن بنده قبلا از طرح استاندارد 2 مگ و 40گیگ حجم بین الملل استفاده میکردم و اصلا همچین مشکلی نداشتم و عالی بود ، بعد از تغییر طرح به غزال این مشکل پیش امده.مشکل از سمت منه یا مخابراط ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا نمیشه باهاش بازی انلاین زد اصلاااااااااااااا-

hamed_korn
17-12-2018, 21:25
سلام دوستان بنده از طرح غزال 2مگ با سرعت چهار برابر مخابرات تهران استفاده میکنم و مشکل قطعی و وصل شدن مکرر اینترنت را دارم ( حدودا هر 40 و 30 دقیقه چراغ اینترنت به کل خاموش میشود و بعد از چند لحظه قرمز میشود و بعد سبز میشود ) - با 2020 تماس گرفتم و سیم کشی داخل خانه بررسی شد و مشکلی نداشت ، اسپلیتر نو خریداری شده ، مودم سالم است ، کابل های اتصال سالم است . اطلاعات اینترنت سر خط بنده هم میتوانید مشاهده کنید.: ( فاصله خانه تا مرکز مخابراطی 3.4 km )

لینک عکس :

در ضمن بنده قبلا از طرح استاندارد 2 مگ و 40گیگ حجم بین الملل استفاده میکردم و اصلا همچین مشکلی نداشتم و عالی بود ، بعد از تغییر طرح به غزال این مشکل پیش امده.مشکل از سمت منه یا مخابراط ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا نمیشه باهاش بازی انلاین زد اصلاااااااااااااا-سلام.
دوست عزیز من خودم همین مشکل شما رو داشتم.
طرح غزال مخابرات.
گزارش حجم مصرفی که میگرفتم .
مثلا تو یک بازه ۲۴ ساعته میدیدم بالای ۲۰ بار قطع و وصلی دارم.
همون قطعی بعد از۳۰ دقیقه و ۴۰ دقیقه وجود داشت.
مشکل از خودشون هست.
الکی با خط و مودم و سیم کشی ور نرید.
هم به ۲۰۲۰ زنگ بزنید اعتراض کنید و پافشاری کنید ایراد از خودشون هست.
هم ۱۹۵ یک شکایت زنگ بزنید براتون ثبت بکنند.
برای من اون مورد با شکایت حل شد.

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

milimod
17-12-2018, 21:36
سلام.
دوست عزیز من خودم همین مشکل شما رو داشتم.
طرح غزال مخابرات.
گزارش حجم مصرفی که میگرفتم .
مثلا تو یک بازه ۲۴ ساعته میدیدم بالای ۲۰ بار قطع و وصلی دارم.
همون قطعی بعد از۳۰ دقیقه و ۴۰ دقیقه وجود داشت.
مشکل از خودشون هست.
الکی با خط و مودم و سیم کشی ور نرید.
هم به ۲۰۲۰ زنگ بزنید اعتراض کنید و پافشاری کنید ایراد از خودشون هست.
هم ۱۹۵ یک شکایت زنگ بزنید براتون ثبت بکنند.
برای من اون مورد با شکایت حل شد.

خیلی ممنونم ، تقریبا چقدر زمان برد به شکایتتون رسیدگی بشه و این مشکل برطرف بشه ؟ دیگه واقعا نمیتونم تحمل بکنم اگر زمان زیادی میبره از ی شرکت دیگه اشتراک بگیرم

hamed_korn
17-12-2018, 21:45
خیلی ممنونم ، تقریبا چقدر زمان برد به شکایتتون رسیدگی بشه و این مشکل برطرف بشه ؟ دیگه واقعا نمیتونم تحمل بکنم اگر زمان زیادی میبره از ی شرکت دیگه اشتراک بگیرموالا دقیق یادم نیست من چندتا مورد رو در غالب یک شکایت اعلام کردم.
شما همین الان زنگ بزن ۱۹۵ شکایت بکن که وقت رو از دست ندی فکر کنم ۲۴ ساعته باشه.
از بازرسی مخابرات باید بهت زنگ بزنن یا تو همون سامانه ۱۹۵ پیغام بگذارن.
باید پیگیر باشید.
حتما تو ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ هم شکایت کنید.
اینا الان همecareرو دارن تغییر میدن .چند روزه من که پس پرداخت هستم نمیدونم چقدر حجم مصرف کردم.
واقعا اعصاب راحت نمیزارن برای آدم.

milimod
17-12-2018, 21:55
والا دقیق یادم نیست من چندتا مورد رو در غالب یک شکایت اعلام کردم.
باید پیگیر باشید.
اینا الان همecareرو دارن تغییر میدن .چند روزه من که پس پرداخت هستم نمیدونم چقدر حجم مصرف کردم.

تشکر ، همین الان متن شکایت ارسال کردم .
بله منم پس پرداخت هستم و همین مشکل دارم ......

milimod
17-12-2018, 22:04
والا دقیق یادم نیست من چندتا مورد رو در غالب یک شکایت اعلام کردم.
باید پیگیر باشید.

روند وضعیت پاسخگویی تا تاریخ 8 دی مـــاه :n28::n28::n28: ​امیدوارم حالا پاسخ درستی بدن

username4test
17-12-2018, 22:58

لینک عکس :

در ضمن بنده قبلا از طرح استاندارد 2 مگ و 40گیگ حجم بین الملل استفاده میکردم و اصلا همچین مشکلی نداشتم و عالی بود ، بعد از تغییر طرح به غزال این مشکل پیش امده.مشکل از سمت منه یا مخابراط ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا نمیشه باهاش بازی انلاین زد اصلاااااااااااااا-
فاصله که مشخصه زیاد تر از حد نرماله و اون تضعیف خط خیلی رفته بالا, از سر خط جایی که سیم وارد ساختمون میشه تست کن , اگه فرق کرد که مشکل سیم کشی داخل رو حل کن, اگه وضع مثل الان داغونه که مخابرات باید چاره کنه, هرچند مسیر طولانیه و درصد بهبود کم ولی گاهی 10% بهتر شدن کیفیت خط چند برابر بهتر شدن اوضاع اینترنت رو در پی داره البته با تنظیم مناسب snr و rate تا لینک اینترنت استیبل بشه

milimod
18-12-2018, 11:53
فاصله که مشخصه زیاد تر از حد نرماله و اون تضعیف خط خیلی رفته بالا, از سر خط جایی که سیم وارد ساختمون میشه تست کن , اگه فرق کرد که مشکل سیم کشی داخل رو حل کن, اگه وضع مثل الان داغونه که مخابرات باید چاره کنه, هرچند مسیر طولانیه و درصد بهبود کم ولی گاهی 10% بهتر شدن کیفیت خط چند برابر بهتر شدن اوضاع اینترنت رو در پی داره البته با تنظیم مناسب snr و rate تا لینک اینترنت استیبل بشه

ممنونم، این عکسی ک مشاهده میکنید سر خط بنده است . اخه قبلا که طرحی با سرعت کمتری داشتم خوب بودش ولی الان به مشکل خورده :n27:

rezapcworld
18-12-2018, 17:48
ممنونم، این عکسی ک مشاهده میکنید سر خط بنده است . اخه قبلا که طرحی با سرعت کمتری داشتم خوب بودش ولی الان به مشکل خورده :n27:مدل مودم شما چیه؟؟

rezapcworld
18-12-2018, 17:49
...............

milimod
18-12-2018, 19:03
مدل مودم شما چیه؟؟

D-Link 2730u

Firmware Version:ME_1.07

hellbrain666
18-12-2018, 19:09
D-Link 2730u Firmware Version:ME_1.07

شما روی Annex A تنظیم کن و مجدد تصویر از اطلاعات مودم رو بزارید البته به خاطر فاصله زیاد تا مرکز امکان دریافت سرعت بالای 4 مگ مقدور نیست ولی روی انکس A و یا تغییر از حالت fast به حالت Interleaved شرایط پایدار تر میشه

milimod
18-12-2018, 19:45
شما روی Annex A تنظیم کن و مجدد تصویر از اطلاعات مودم رو بزارید البته به خاطر فاصله زیاد تا مرکز امکان دریافت سرعت بالای 4 مگ مقدور نیست ولی روی انکس A و یا تغییر از حالت fast به حالت Interleaved شرایط پایدار تر میشه

تغییر دادم به حالت A اما قسمت type: fast نمیدونم از کجا باید تغییر بدم ، لطفا راهنمایی بفرمایید . اینم عکس بعد اعمال تغییر :

username4test
18-12-2018, 21:02
تغییر دادم به حالت A اما قسمت type: fast نمیدونم از کجا باید تغییر بدم ، لطفا راهنمایی بفرمایید . اینم عکس بعد اعمال تغییر :

این +ADSL2 نیست ,ADSL2 هست انگاری, باید G.992.5 باشه فکر کنم(اون عدد 5 آخرش- مال شما 3 هست) تا اسمش رو بزارن 2 پلاس و سرعت هم خیلی تغییر داره

hellbrain666
18-12-2018, 23:42

دوستمون درست گفتن الان روی حالت adsl2+ نیست
باید دستی روی adsl2+ و annex a بزارید وصل شه اون fast رو هم فقط پشتیبانی میتونه تغییر بده
البته با تمام این کار ها بازم شما بیشتر از 4 مگابیت نمیتونید دریافت کنید :n22:فقط قطع شدن ها کم میشه

hamed_korn
19-12-2018, 09:47
این یک نمونه از اون قطع شدن های هر ۴۰ دقیقه یک بار بود که داشتم و ایراد از خود مخبرات بود .
تازه اون موقع snrمن تو دانلود روی ۱۸ بود.
که بعد از بحث و.... درست شد این مورد هر ۴۰ دقیقه......[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

salam4802
13-01-2019, 03:13
اتفاقا منم دقیقا همین شرایط خط رو دارم وهمین نوع مودم..پارامترهای خط شما برای این سرعت کافیه .ضمن اینکه سرعت 8 نمیتونه هر کانال hd رو براحتی استریم کنه.من مودم عوض کردم . تیپیلینک 8961 خریدم مشخصات خطم خیلی بهتر شد.میتونید بگید کدوم کانال نمیتونید درست ببینید؟چون منم به شدت اهل ایپی تیوی هستم

salam4802
13-01-2019, 03:17
اتفاقا منم دقیقا همین شرایط خط رو دارم وهمین نوع مودم..پارامترهای خط شما برای این سرعت کافیه .ضمن اینکه سرعت 8 نمیتونه هر کانال hd رو براحتی استریم کنه.من مودم عوض کردم . تیپیلینک 8961 خریدم مشخصات خطم خیلی بهتر شد.میتونید بگید کدوم کانال نمیتونید درست ببینید؟چون منم به شدت اهل ایپی تیوی هستم درضمن دیتا ریت شما رو روی 8مگ بستن واین یعنی شما حداکثر سرغتتون نباید بیش از شش ونیم مگ روی ترافیک بین الملل باشه.تماش بگیرید اصرار کنید که دیتا ریت براتون بذارن روی 9 مگ ونیم تا سرعت 8 مگ رو بتو نید بگیرید توصیه میکنم اگه با کندی ساعت ده تا دوازده مشکلی ندارید همین شاتل بمونید چون من چندتاشرکت عوض کردم هیچکدوم مثل شاتل نبودن البته بجز مخابرات

salam4802
13-01-2019, 03:26
شرایط خط بهتر از این امکان نداره.خیلی عالی

salam4802
13-01-2019, 03:28
عالی شرای خط

salam4802
14-01-2019, 02:39
سلام ..منم دقیقا شرایط شما دارم اگه خواستید میتونم راهنماییتون کنم

rioman
14-01-2019, 09:42
سلام ..منم دقیقا شرایط شما دارم اگه خواستید میتونم راهنماییتون کنم

سلام دوست گرامی

اگه ممکنه همین جا راهنمایی بفرمایید همه استفاده کنیم.

morteza_mombeini
14-01-2019, 14:14
اقا یکی به من بگه چه خاکی باید تو سرم بریزم .من خطم نویز داره چند روز پیش داشتم سیم ها رو چک میکردم از سر خط دقیقا همون جایی که کابل مخابرات اومده تو حیاط رو از سیم ساختمانون جدا کردم و بهش فاز متر زدم دیدم چراغ فاز متر روشن شد .برقش فقط مور مور میکرد مشخص بود برق مال خود مخابرات نیست و از یه جایی وارد سیم مخابرات میشه .هر چی نگاه کردم هیچ جایی سیم برق نزدیکش نیست چون کلا یک متر اونورتر سیم باکس مخابراته که اونم فقط سیم های مخابرات داخلش هستن .رفتم مخابرات و یه نفر امروز اومد چک کرد گفت فعلا که مشکلی توی بوق تلفن ایجاد نکرده و اگه مشکلی بخاد ایجاد کنه توی مرکز فیوز هست و فیوز رو میسوزونه .بهش گفتم توی مودمم نویز انداخته گفت به ما مربوط نیست.به نظر شماها این برق از کجا وارد سیم میشه ؟ ممکنه مال همسایه ها باشه ؟ چکارش بکنم ؟

shaahani
14-01-2019, 14:34
اقا یکی به من بگه چه خاکی باید تو سرم بریزم .من خطم نویز داره چند روز پیش داشتم سیم ها رو چک میکردم از سر خط دقیقا همون جایی که کابل مخابرات اومده تو حیاط رو از سیم ساختمانون جدا کردم و بهش فاز متر زدم دیدم چراغ فاز متر روشن شد .برقش فقط مور مور میکرد مشخص بود برق مال خود مخابرات نیست و از یه جایی وارد سیم مخابرات میشه .هر چی نگاه کردم هیچ جایی سیم برق نزدیکش نیست چون کلا یک متر اونورتر سیم باکس مخابراته که اونم فقط سیم های مخابرات داخلش هستن .رفتم مخابرات و یه نفر امروز اومد چک کرد گفت فعلا که مشکلی توی بوق تلفن ایجاد نکرده و اگه مشکلی بخاد ایجاد کنه توی مرکز فیوز هست و فیوز رو میسوزونه .بهش گفتم توی مودمم نویز انداخته گفت به ما مربوط نیست.به نظر شماها این برق از کجا وارد سیم میشه ؟ ممکنه مال همسایه ها باشه ؟ چکارش بکنم ؟

از همون سر خط ، زمانی که سیم کشی داخل ساختمان از خط جدا شده چک کنید ببینید وجود برق همیشگی هست و یا نه موقتی در زمان تست شما اتفاق افتاده ، اگه کسی با شماره شما تماس بگیره مقداری برق وارد سیم تلفن میشه ، که البته مقدارش خیلی کم هست ، در حد همون مور مور شدن ، تماس تلفنی همیشه مقداری در حدود 10 تا از SNR کم میکنه اما ، موقتی هست و در کل بخاطر کاهش نویز بهتر اینه که از خط تلفن فقط برای اینترنت استفاده بشه و کاربری مکالمه نداشته باشه.
اگه همیشگی باشه ، علت اون جریان القایی است که در اثر حرکت سیم تلفن در کنار سیم برق اتفاق افتاده ، میتونید با یک مولتی متر ، مقدار برق موجود در سیم را اندازه بگیرید.

درضمن اگر این اتفاق افتاده باشه و شما بطور دائم جریان برق در داخل سیم تلفن داشته باشید که فازمترتون رو روشن کنه ، و اگه این مشکل بخاطر سیم کشی بی کیفیت ورودی ساختمان نباشه ، این مشکل میتونه در هرجایی در طول مسیر سیم تا مخابرات اتفاق افتاده باشه و نمیتونید بگید مشکل از سیم های برق همسایه هاست.

shaahani
14-01-2019, 15:04
موذم سر خط اینه شرایطش

وضعش چطوره ؟

وضعیت خطتتون بنظر میرسه خوب هست ، SNR Margin برای آپلود بین 263 تا 310 یا به عبارتی 26.3 تا 31.0 است و برای دانلود 10.6 تا 12.8 است که نشان میده توان سیگنال به خوبی به شما میرسه .

اما مشکل شما در مقدار Attenuation است که برای Downstream باید مقداری کمتر از 25 باشه ، اما برای شما بالای 36.5 (365) است که اصلا عدد منطقی ای نیست و برای خط هایی با طول بیشتر از 2800 متر است .
برای تست از ابتدای خط ، حتما مطمئن بشید سیم کشی داخل ساختمان به خط تلفن متصل نباشه .

اگر در نهایت نتوانستید با اتصال از ورودی ساختمان مقدار Attenuation کمتری مشاهده کنید ، اینجا دیگر حق با کارشناسان پشتیبانی اینترنت است و خط شما دارای نویز بسیار زیادی است که باعث عدم پایداری و قطعی می شود .
مخصوصا در زمانی که قطعی شما زیاد میشه ، این مقدار را مجدد چک بفرماید .

همینطور با توجه به اینکه سرعت آپلود شما بسیار پایین تنظیم شده است ، و سرعت دانلود نیز بالا نیست ، احتمال اینکه در زمان دیدن ویدیو یا ارسال تصویر ، کل پهنای باند خط را پر کنید ، زیاد است که پر شدن تمام پهنای باند خطی که وضعیت نویز زیادی دارد ، قطعا به پریدن لینک و از دست رفتن ارتباط منجر خواهد شد.

درنهایت اگر موفق به برطرف کردن این مشکل نشدین برای پایدار نگه داشتن ارتباط ، پیشنهاد میکنم به روی مودم تنظیمات زیر را انجام دهید :
DSL Settings > Annex Type: > Annex L Only

در همین بخش اگر گزینه SRA وجود دارد ، با تیک زدن آنرا فعال نمایید.

salam4802
14-01-2019, 15:09
سلام دوست گرامی

اگه ممکنه همین جا راهنمایی بفرمایید همه استفاده کنیم.

سلام،با این شرایط خط شما حداکثر پهنای باندی که میتونید استفاده کنید بیش از شش ونیم مگ روی ترافیک بین الملل نیست،اگه درست گفتم بگید تا ادامه بدم

morteza_mombeini
14-01-2019, 18:42
از همون سر خط ، زمانی که سیم کشی داخل ساختمان از خط جدا شده چک کنید ببینید وجود برق همیشگی هست و یا نه موقتی در زمان تست شما اتفاق افتاده ، اگه کسی با شماره شما تماس بگیره مقداری برق وارد سیم تلفن میشه ، که البته مقدارش خیلی کم هست ، در حد همون مور مور شدن ، تماس تلفنی همیشه مقداری در حدود 10 تا از SNR کم میکنه اما ، موقتی هست و در کل بخاطر کاهش نویز بهتر اینه که از خط تلفن فقط برای اینترنت استفاده بشه و کاربری مکالمه نداشته باشه.
اگه همیشگی باشه ، علت اون جریان القایی است که در اثر حرکت سیم تلفن در کنار سیم برق اتفاق افتاده ، میتونید با یک مولتی متر ، مقدار برق موجود در سیم را اندازه بگیرید.

درضمن اگر این اتفاق افتاده باشه و شما بطور دائم جریان برق در داخل سیم تلفن داشته باشید که فازمترتون رو روشن کنه ، و اگه این مشکل بخاطر سیم کشی بی کیفیت ورودی ساختمان نباشه ، این مشکل میتونه در هرجایی در طول مسیر سیم تا مخابرات اتفاق افتاده باشه و نمیتونید بگید مشکل از سیم های برق همسایه هاست.

بله انگار همیشگیه چون چند روزی که فاز متر زدم در همه حال چراغ فاز متر رو روشن میکرد ولی مربوط به سیم مخابراته چون من سیم داخل رو کلا جدا کردم ازش حتی کابل های برق از سمت روبروی خیابون هستن و سم مخابرات هم از سمت چپ خونه اومده داخل و اصلا نزدیک کنتور و کابل برق نیست .من از این خطم فقط برای اینترنت استفاده میکنم چون مکالمه فقط با موبایل انجام میدیم اصلا گوشی تلفن نداریم تو خونه .من سیم ها رو اتصال کوتاه کردم تا اگه برقی توش مونده تخلیه بشه ولی اصلا فایده نداشت به یکی از سیم ها که میزنی فازمتر روشن میشه .خود مامور مخابرات هم گفت نباید اینطوری باشه ولی چون گوشی رو زد به خط و نویز نشنید گفت بود و نبود این برقه فرقی نداره برای تلفن خلاصه گفت اینترنت و مودم ربطی به من نداره.من مطمئنم اگه این برقه حذف بشه نویز من برطرف میشه ولی نمیدونم از کجا میاد .شاید به قول شما از هر جایی توی مسیر وارد شده باشه ولی چه جوری اخه ؟ الان پیشنهاد شما برای حل مشکل چیه ؟

shaahani
14-01-2019, 19:01
بله انگار همیشگیه چون چند روزی که فاز متر زدم در همه حال چراغ فاز متر رو روشن میکرد ولی مربوط به سیم مخابراته چون من سیم داخل رو کلا جدا کردم ازش حتی کابل های برق از سمت روبروی خیابون هستن و سم مخابرات هم از سمت چپ خونه اومده داخل و اصلا نزدیک کنتور و کابل برق نیست .من از این خطم فقط برای اینترنت استفاده میکنم چون مکالمه فقط با موبایل انجام میدیم اصلا گوشی تلفن نداریم تو خونه .من سیم ها رو اتصال کوتاه کردم تا اگه برقی توش مونده تخلیه بشه ولی اصلا فایده نداشت به یکی از سیم ها که میزنی فازمتر روشن میشه .خود مامور مخابرات هم گفت نباید اینطوری باشه ولی چون گوشی رو زد به خط و نویز نشنید گفت بود و نبود این برقه فرقی نداره برای تلفن خلاصه گفت اینترنت و مودم ربطی به من نداره.من مطمئنم اگه این برقه حذف بشه نویز من برطرف میشه ولی نمیدونم از کجا میاد .شاید به قول شما از هر جایی توی مسیر وارد شده باشه ولی چه جوری اخه ؟ الان پیشنهاد شما برای حل مشکل چیه ؟

اگه کمی پیگیر باشید و حاضر باشید مبلغی به پیمانکارهای مخابرات پرداخت کنید ، میتونید ازشون بخواید که بررسی کنند و اگه دو رشته سیم خالی دیگه در محل وجود داره ، از اونها بجای این دو سیم فعلی استفاده کنند .
البته ممکنه این تغییر رو هم انجام بدن (تازه اگه امکانش وجود داشته باشه) باز هم مشکل نویز حل نشه و روی خط جدید نیز نویز وجود داشته باشه .
روش دیگه اینه که اگر اطراف خط تلفن دیگه ای وجود داره که بتونید از اون استفاده کنید ، در ابتدا نویز نداشتن اون رو چک کنید و بعدش روی خط جدید سرویس ADSL دریافت کنید.

راه دیگه اینه که یک مودم TD-LTE خریداری کنید و از ISP های اینترنتی مثل شاتل سرویس اینترنت هوایی به این صورت دریافت کنید .

یا حتی میتونید به سراغ انواع پرهزینه تر اون برید و درخواست اتصال P2P بدین تا با نصب رادیو در پشت بام ، اتصال با شرکت ISP مثل شاتل و بعضی دیگه که این سرویس رو ارائه میدهند ، اینترنت را بصورت هوایی به این روش دریافت کنید .
(هزینه راه اندازی ابتدایی این روش بالاست ، باید از تجهیزات خوب استفاده کنید ، اگر نه همان مشکلات قطعی ADSL را اینجا نیز خواهید داشت)

روش دیگه استفاده از FDD یا همون اینترنت موبایل است که با خرید یک مودم (ودر بدترین حالت ، حداکثر نصب یک آنتن برای آن ) اینترنت پرسرعت بالای 50 مگابیت دریافت کنید .
که البته این روش از تمام روش های دیگه پر هزینه تر است.

- اینترنت ماهواره ای نیز میشه استفاده کنید اما چون برای ارسال نیازمند داشتن یک خط اینترنت دیگر نیز هست و همینطور اشتراک آن گران ترین حالت ممکن است ، پیشنهاد نمیشه و این سرویس بسیار انگشت شمار در ایران مورد استفاده قرار میگیره .

hamed_korn
14-01-2019, 20:26
سلام.
منم برق ضعیف تو خطم دارم.
حالا فردا ولت متر میزنم ببینم چند ولت میده.

salam4802
15-01-2019, 01:44
سلام،با این شرایط خط شما حداکثر پهنای باندی که میتونید استفاده کنید بیش از شش ونیم مگ روی ترافیک بین الملل نیست،اگه درست گفتم بگید تا ادامه بدم
جواب ندادید دوست عزیز که الان نهایتا چه پهنای باندی با تک کانکشن از سرور خارجی دریافت میکنید؟بیش از شش ونیم مگ که نمیگیرید؟..همچنین در نظر داشته باشید اگه به جای مودم دیلینک 27xx u بتونید از مودم تیپی لینک 8961 بتونید استفاده کنید یا همین شرایط خط میتونید تا پهنای یاند 11 مگ رو به احتمال خیلی زیاد دریافت کنید البته به شرطی که سرویس 16 خریداری کنید و ...اگه مومدمی که گفتم تهیه کردید با یه تنظیم کوچیک قطعی هم نخواهید داشت. خلاصه بگید چه تصمیمی دارید تا بهتون بگم چیکار کنید

hamidhesari
15-01-2019, 11:49
سلام با ولتمتر خط تلفن رو چك كنيد . ولتاژ مستقيم بين 48- 60 ولت بايد باشه . البته در حالت زنگ و مكالمه فرق داره نمودار پايين

Khazuk
15-01-2019, 19:50
خط میارتتون خیلیا آرزو همچین خطیه دارن :n09: ولی دم تی پیلینک گرم با snr 4 هم بسختی دیسی میشه دی لینک بیاد زیر 7 تمومه

salam4802
16-01-2019, 12:50
خط میارتتون خیلیا آرزو همچین خطیه دارن :n09: ولی دم تی پیلینک گرم با snr 4 هم بسختی دیسی میشه دی لینک بیاد زیر 7 تمومه
دقیقا همینطوره

hamed_korn
16-01-2019, 18:03
من تست کردم خط من برق dc با ولتاژ ۵۲.۵ ولت میده.

shaahani
16-01-2019, 18:43
من که خطم بطور کلی بوق نداره اکثر مواقع
برقی نیز داخلش نیست در حد 0.053 ولت DC و فازمتر رو هم روشن نمیکنه اما از نظر توانایی ارتباط ADSL ، کشش دانلود و ثبات عالی هست .

همینطور یک خط دیگه دارم که روی اون ADSL نداره و بوق داره ، نویزش هم خیلی زیاده و به خوبی صدای خش خش در زمان برداشتن گوشی شنیده میشه .
روی اون خط در حالت معمولی 54 ولت و در زمان زنگ تا 60 ولت برق واردش میشه ، البته بازهم فازمتر را روشن نمیکند.

iran100
20-01-2019, 07:17
پاک شود.......

آرین 0098
21-01-2019, 04:35
دوستان من به طرز وحشتناکی ارور CRC دریافت می کنم.

پارامترهای خط:

Annex A:

Downstream Rate: 18383 kbps
Upstream Rate: 1200-1300 kbps
Downstream SNR Margin: 15-16 db
Upstram SNR Margin: 5.5-6 db
Downstream Attenuation: 15 db
Upstream Attenuation: 6db

Annex M:

Upstream Rate: 2400-2500 kbps
Downstream SNR Margin: 12-13 db
Upstream SNR Margin: 7 db

توی Annex M که خیلی بیشتر از A هست.

Channel Mode هم روی Fast هست و تصحیح خطا صورت نمی گیره.

علت چی می تونه باشه؟

salam4802
21-01-2019, 14:49
سلام،انکس ام که واسه کسانی که مشکل فاصله تا مرکز مخابراتی ندارن با کاهش پهنای باند دانلود توان سیگنال ارسالی رو بهینه میکنن واسه گرفتن اپلود بیشتر،و به درد شما نمیخوره،اما مشکل سی آر سی،وبه خاطر کارپت شدن فریم ها هست ومشکلات مربوط به لایه دومه ،ممکنه بگید از چه دیوایسی برای وصل شدن به اینترنت استفاده میکنید؟انکس ام نهایت بتونه یک مگابیت برثانبه اپلود شمارو بهبود بده اما مشکل سی ار سی رو تشدید میکنه و پهنای باند دانلو د هم کاهش میده...چند دسیبل افزایش خط میرایی هم به طرز باورنکردنی میتونه بهتون کمک کنه..

smk1369
21-01-2019, 17:04

علت چی می تونه باشه؟

طبق تجربه خودم مشکل crc شما از اپلود بالاست. اپلود رو بیار پایین تا حدی که Upstream SNR بالای 12 بشه ببین چقدر ارور کاهش پیدا میکنه!

salam4802
21-01-2019, 20:27
وضعیت خطتتون بنظر میرسه خوب هست ، SNR Margin برای آپلود بین 263 تا 310 یا به عبارتی 26.3 تا 31.0 است و برای دانلود 10.6 تا 12.8 است که نشان میده توان سیگنال به خوبی به شما میرسه .

اما مشکل شما در مقدار Attenuation است که برای Downstream باید مقداری کمتر از 25 باشه ، اما برای شما بالای 36.5 (365) است که اصلا عدد منطقی ای نیست و برای خط هایی با طول بیشتر از 2800 متر است .
برای تست از ابتدای خط ، حتما مطمئن بشید سیم کشی داخل ساختمان به خط تلفن متصل نباشه .

اگر در نهایت نتوانستید با اتصال از ورودی ساختمان مقدار Attenuation کمتری مشاهده کنید ، اینجا دیگر حق با کارشناسان پشتیبانی اینترنت است و خط شما دارای نویز بسیار زیادی است که باعث عدم پایداری و قطعی می شود .
مخصوصا در زمانی که قطعی شما زیاد میشه ، این مقدار را مجدد چک بفرماید .

همینطور با توجه به اینکه سرعت آپلود شما بسیار پایین تنظیم شده است ، و سرعت دانلود نیز بالا نیست ، احتمال اینکه در زمان دیدن ویدیو یا ارسال تصویر ، کل پهنای باند خط را پر کنید ، زیاد است که پر شدن تمام پهنای باند خطی که وضعیت نویز زیادی دارد ، قطعا به پریدن لینک و از دست رفتن ارتباط منجر خواهد شد.

درنهایت اگر موفق به برطرف کردن این مشکل نشدین برای پایدار نگه داشتن ارتباط ، پیشنهاد میکنم به روی مودم تنظیمات زیر را انجام دهید :
DSL Settings > Annex Type: > Annex L Only

در همین بخش اگر گزینه SRA وجود دارد ، با تیک زدن آنرا فعال نمایید.
خطی با چنین پارامترایی چرا باید انکس ال ست کنه؟ضمن اینکه برای پایدارتر کردن خط زمانی که پرش لینک داریم باید sraغیرفعال بشه به گمان من

آرین 0098
21-01-2019, 21:10
سلام،انکس ام که واسه کسانی که مشکل فاصله تا مرکز مخابراتی ندارن با کاهش پهنای باند دانلود توان سیگنال ارسالی رو بهینه میکنن واسه گرفتن اپلود بیشتر،و به درد شما نمیخوره،اما مشکل سی آر سی،وبه خاطر کارپت شدن فریم ها هست ومشکلات مربوط به لایه دومه ،ممکنه بگید از چه دیوایسی برای وصل شدن به اینترنت استفاده میکنید؟انکس ام نهایت بتونه یک مگابیت برثانبه اپلود شمارو بهبود بده اما مشکل سی ار سی رو تشدید میکنه و پهنای باند دانلو د هم کاهش میده...چند دسیبل افزایش خط میرایی هم به طرز باورنکردنی میتونه بهتون کمک کنه..
فاصله ام تا کابینت خیابونی که فیبر اومده، زیاد نیست (حدود ۷۰۰ متر که خیلی از اون هم مربوط به سیم کشی داخل برجه)
ارور CRC هم معمولاً مربوط به لایه Physical (اول) هست.
مودم (pfSense + D-Link DSL-224 (Bridge Mode استفاده می کنم.

طبق تجربه خودم مشکل crc شما از اپلود بالاست. اپلود رو بیار پایین تا حدی که Upstream SNR بالای 12 بشه ببین چقدر ارور کاهش پیدا میکنه!

اگه درصد زیادی از این تعداد مربوط به Upstream باشه، مشکلی نیست ... متأسفانه مودم تعداد ارور CRC رو تفکیک نمی کنه و نمیشه دقیق نظر داد ... ولی با توجه به Noise Margin کم Upload احتمالاً مال همون باشه.

shaahani
21-01-2019, 22:24
خطی با چنین پارامترایی چرا باید انکس ال ست کنه؟ضمن اینکه برای پایدارتر کردن خط زمانی که پرش لینک داریم باید sraغیرفعال بشه به گمان من

SRA اصلا میدونید چیه دوست عزیز ؟
یک قابلیت است برای جلوی گیری از قطع ارتباط ، وقتی وضعیت خط بد است ، دستگاه بطور خودکار سرعت را کاهش می دهد تا از قطع شدن ارتباط جلوگیری کند.

sasan.69
21-01-2019, 22:32
کارشناس اومد و تست سر خط گرفت و راحت هشت مگ رو بدون نویز میده ،حالا بخوام سیم مستقیم بکشم تا مودم باید چه نوع سیمی باشه و کیفیتش چطوری باید باسع؟ حدود صد متر می‌خوام و کسی قیمت داره که چقدر میشه هر متر؟

salam4802
22-01-2019, 14:40
SRA اصلا میدونید چیه دوست عزیز ؟
یک قابلیت است برای جلوی گیری از قطع ارتباط ، وقتی وضعیت خط بد است ، دستگاه بطور خودکار سرعت را کاهش می دهد تا از قطع شدن ارتباط جلوگیری کند.
سلام..نه خیر دوست sra همچین کارکردی نداره..اگر میخواید بدونید کارکردش چیه و نحوه عملکردش چجوریه میتونم یه مرجع بهتون معرفی کنم

salam4802
22-01-2019, 15:29

پارامترهای خط:

Annex A:

Upstream Rate: 1200-1300 kbps
Downstream SNR Margin: 15-16 db
Upstram SNR Margin: 5.5-6 db
Downstream Attenuation: 15 db
Upstream Attenuation: 6db

Annex M:

Upstream Rate: 2400-2500 kbps
Downstream SNR Margin: 12-13 db
Upstream SNR Margin: 7 db

علت چی می تونه باشه؟
خیلی از دوستان اعتقاد دارن که این مشکل مربوط به لایه فیزیکال هستش ..اما به نظر من مربوط به لایه دیتا لینک هستش ...قبول دارید که عامل اصلی این مشکل از کارپت فریم ها هستش یا نه؟قصد ندارم بحث تیوریک بکنیم...ولی با این اوصاف اگه راه حلش پیدا کردید به بنده هم اطلاع بدید

salam4802
22-01-2019, 20:15
توی کنسول مودم به تفکیک دانلود و اپلود مقدار crc قابل مشاهده است...حداقل در مورد من crcاپلود مقدارش استاندارده علیرغم اینکه crcدانلود خیلی بالاتر از مقدار استاندارده... که عددcrc باید 1.7 درصد تمام فریم ها باشه و عددکل فریم ها هم قابل مشاهده است...من متوجه نمیشم میتونید بگید چطور اپلود بالا تاثیر میذاره روی مقدارcrcدانلود؟

hamed_korn
22-01-2019, 20:47
کارشناس اومد و تست سر خط گرفت و راحت هشت مگ رو بدون نویز میده ،حالا بخوام سیم مستقیم بکشم تا مودم باید چه نوع سیمی باشه و کیفیتش چطوری باید باسع؟ حدود صد متر می‌خوام و کسی قیمت داره که چقدر میشه هر متر؟سلام.
شما کابل مشکی ۲ زوج بگیرید مس کرمان فویل دار و سطح مقطع 0.6 باشه.
که تو محیط بیرون بهتر هست.
قیمت متری ۲۵۵۰ تومان من خریدم.
البته همین مشخصات شرکت کابل آمل هم داره که قیمتش پایین تر هست.

Rahpooyan
23-01-2019, 19:05
برای پخش فیلمیو با رزولوشن 1080p قطعی دارد ولی 720 را خیلی راحت پخش می کند. لطفا راهنمایی کنید کدام گزینه باعث مشکل است.

salam4802
24-01-2019, 12:30
[QUOTE=Rahpooyan;9096715]برای پخش فیلمیو با رزولوشن 1080p قطعی دارد ولی 720 را خیلی راحت پخش می کند. لطفا راهنمایی کنید کدام گزینه باعث مشکل است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/QUOisp
سلام،عکس کامل بذارید از وضعیت خط،چه سرویسی از چه شرکتی دارید؟اگه کیفیت 720بدون مشکل استریم میشه و1080 قطعی دارید، یعنی مشکل از isp
نیست،برای 1080سرعت سرویس نباید زیر 12باشه،یه عکس بذارید مشخص بشه سرعت سرویس شما چقدره،شرایط خط شما خوبه ،مگه چقد فاصله تا مرکز دارید،خط شما فیبره؟

Rahpooyan
24-01-2019, 13:17
[QUOTE=Rahpooyan;9096715]برای پخش فیلمیو با رزولوشن 1080p قطعی دارد ولی 720 را خیلی راحت پخش می کند. لطفا راهنمایی کنید کدام گزینه باعث مشکل است.

[/QUOisp
سلام،عکس کامل بذارید از وضعیت خط،چه سرویسی از چه شرکتی دارید؟اگه کیفیت 720بدون مشکل استریم میشه و1080 قطعی دارید، یعنی مشکل از isp
نیست،برای 1080سرعت سرویس نباید زیر 12باشه،یه عکس بذارید مشخص بشه سرعت سرویس شما چقدره،شرایط خط شما خوبه ،مگه چقد فاصله تا مرکز دارید،خط شما فیبره؟
خیر، فیبر نوری نیست. ای دی اس ال مخابراته. سرویس فکر کنم اپ تا 16 هستش (اسم سرویس فعلی 2 مگ اپ تا 4 برابر هستش). با دانلود منیجر حدود 2 مگ دانلود می کنه.
از کدام قسمت ها نیاز به تصویر است؟

hamed_korn
24-01-2019, 14:16
[QUOTE=salam4802;9096790]
خیر، فیبر نوری نیست. ای دی اس ال مخابراته. سرویس فکر کنم اپ تا 16 هستش (اسم سرویس فعلی 2 مگ اپ تا 4 برابر هستش). با دانلود منیجر حدود 2 مگ دانلود می کنه.
از کدام قسمت ها نیاز به تصویر است؟شما سرویس ۲ مگ با ۴ برابر سرعت دارید که احتمالا روی ۸ مگ بستند.
حالا چجوری با ۲ مگابایت دانلود میکنید.....
طرح غزال هستید؟
همون صفحه اول مودم دانلود و آپلود رو مقدارش رو براتون نوشته....

rioman
24-01-2019, 15:00
برای استریم ویدئو باید سرعت تک کانکشن شما بالا باشه.
یه تست تک کانکشن بزارین ببینیم چطوره؟
سرعت با 8 تا کانکشن 2 مگ هم باشه بدرد ویدئو نمیخوره.
تست صبح و بعد از ظهر و شب انجام بدید و مقایسه کنید.

salam4802
24-01-2019, 16:00
سلام..با حدس و گمان نگید لطفا..اگه توی پیج مودم نگاه کنید دیتا ریت مشخصه..میتونید از پشتیبانی مخابرات هم بپرسید سرعتتون چقدره...و منم با دوستمون که گفتن سرعت شما 8 مگه موافقم...و اینکه سرعت تک کانکشن رو باید چک کنید...اگه خواستید عکس کامل بذارید تا با همدیگه چک کنیم ببینیم مخابرات چه کرده...در ضمن بعضی مناطق سرعت سرویس بیش از 8 مگ نمیتونن بدن این مورد رو هم چک کنید

malthael
30-01-2019, 19:17
سلام
من مشکل نویز داشتم و از مخابرات اومدن و از کافو تا سیم مخابرات که اومده داخله خونه رو چک کردن و گفتن که مشکلی نداری و خطت تا 15 مگابیت رو میکشه و مشکل از سیم کشی داخله خونه هست . من هم 13 متر سیم 0.6 دو زوج فویل دار خریدم و وصل کردم به سیم ورودی به خونه (اتصال رو لحیم هم کردم) و سر دیگه هم مستقیم به مودم وصل کردم . ولی مشکل اینه که بیشتر مواقع CRC میره بالا . خودم مودم رو بردم سر خط و با سرعت 8 مگ SNR دانلود 21dB بود ولی توی خونه چه با اسپلیتر و چه بدون اسپلیتر میومد روی 9dB !! درصورتی که من اتصالات رو لحیم کردم و سوکت رو هم عوض کردم و فاصله هم فقط 13 متره . اینم بگم که من از این دو زوج سیم فقط یک زوجش رو وصل کردم .حالا نمیدونم این درسته یا اشتباه . لطفا اگه کسی میدونه یه راهنمایی کنه تا ببینم مشکل از کجاست .

hellbrain666
30-01-2019, 19:32
سلام
من ولتاژ خط رو گرفتم در حالت عادی نزدیک به صفره ولی موقع زنگ خوردن تا 120 هم میره البته به صورت نوسانی یعنی 40 - 90 - 120
طبیعیه؟:n13:

sasan.69
05-02-2019, 22:57
ممکنه ی خط تو ی شرکت اینترنتی نویز داشته باشه تو ی جا دگه نداشته باشه؟ همچین چیزی ممکن هست؟

zadis
05-02-2019, 23:29
دوستان الان سرعت 8 مگ دارم به نظرتون 16 مگ ساپورت میکنه خطم

Downstream
Upstream

1

1

SNR Margin
18.5 dB

24.0 dB

Line Attenuation
19.5 dB

14.0 dB

Path Mode
Interleaved

Interleaved

Interleave Depth
64

8

Data Rate
8160 kbps

512 kbps

Max Rate
12000 kbps

1236 kbps

Power
19.5 dbm

12.0 dbm

INP
0.0 symbols

0.0 symbols

INP-SHINE
-

-

INP-REIN
-

-

CRC
0

0

sepehr_sn
06-02-2019, 00:08
ممکنه ی خط تو ی شرکت اینترنتی نویز داشته باشه تو ی جا دگه نداشته باشه؟ همچین چیزی ممکن هست؟

خیر دوست عزیز

sepehr_sn
06-02-2019, 00:13
دوستان الان سرعت 8 مگ دارم به نظرتون 16 مگ ساپورت میکنه خطم

Downstream
Upstream

1
1

SNR Margin
18.5 dB
24.0 dB

Line Attenuation
19.5 dB
14.0 dB

Path Mode
Interleaved
Interleaved

Interleave Depth
64
8

Data Rate
8160 kbps
512 kbps

Max Rate
12000 kbps
1236 kbps

Power
19.5 dbm
12.0 dbm

INP
0.0 symbols
0.0 symbols

INP-SHINE
-
-

INP-REIN
-
-

CRC
0
0

با سلام
بله با SNR که مودمتون نشون میده احتمالش هست اما برام عحیبه که Max Rate رو زده 12 مگ ، بررسی کنید اگر مودتون Firmware جدید داره آپدیت کنید
ضمنا پیشنهاد میکنم با اپراتورتون تماس بگیرید و بگید که آپلودتون رو از 512 به 1 مگ ارتقا بدن که توی مکالمه ( صوتی و تصویری ) مشکلی نداشته باشید
همچنین اگر سرویستون رو ارتقا ندادید به اپراتورتون بگید که سرویستون رو Gaming بذاره تا وضعیت Ping بهتری داشته باشید

zadis
06-02-2019, 08:09
با سلام
بله با SNR که مودمتون نشون میده احتمالش هست اما برام عحیبه که Max Rate رو زده 12 مگ ، بررسی کنید اگر مودتون Firmware جدید داره آپدیت کنید
ضمنا پیشنهاد میکنم با اپراتورتون تماس بگیرید و بگید که آپلودتون رو از 512 به 1 مگ ارتقا بدن که توی مکالمه ( صوتی و تصویری ) مشکلی نداشته باشید
همچنین اگر سرویستون رو ارتقا ندادید به اپراتورتون بگید که سرویستون رو Gaming بذاره تا وضعیت Ping بهتری داشته باشید
ببخشید من زیاد سر در نمیارم Max Rate رو زده 12 مگ هست ؟ باید رو چند باشه مگه ؟ مشکل خاصی هست؟ و چجوری سرویسمو ارتقاء بدم ؟ من اینترنت مخابرات استفاده میکنم
و این که زنگ زدم 2020 گفت خط کشش نداره SNR 18 هست آخه یعنی 16 مگ بگیرم راحت جواب میده بدون مشکل و با سرعت 16 مگ SNR چقد پایین میاد و تا چقد SNR پایین بیاد مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ممنون

rioman
06-02-2019, 10:38
ببخشید من زیاد سر در نمیارم Max Rate رو زده 12 مگ هست ؟ باید رو چند باشه مگه ؟ مشکل خاصی هست؟ و چجوری سرویسمو ارتقاء بدم ؟ من اینترنت مخابرات استفاده میکنم
و این که زنگ زدم 2020 گفت خط کشش نداره SNR 18 هست آخه یعنی 16 مگ بگیرم راحت جواب میده بدون مشکل و با سرعت 16 مگ SNR چقد پایین میاد و تا چقد SNR پایین بیاد مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ممنون

مکس ریت برای شما با توجه به پارامترهای خط باید بالای 21000 باشه!
مودم شما چیه؟
امکانش رو دارید با یه مودم تی پی لینک هم تست کنین و عکس بزارین؟

zadis
06-02-2019, 10:40
مکس ریت برای شما با توجه به پارامترهای خط باید بالای 21000 باشه!
مودم شما چیه؟
امکانش رو دارید با یه مودم تی پی لینک هم تست کنین و عکس بزارین؟
مودم من ایسوس هست باشه یه مودم دیگه تست میکنم ببینم چی میشه
حالا چه فرقی میکنه که 12 باشه یا 21000 :n02:

IRIMAN
06-02-2019, 12:33
سلام دوستان
من یه کابل جدا برای اینترنت کشیدم.
وقتی خط تلفن خونه رو به سر خط وصل میکنم snr حدود ۳ تا ۴ واحد کم میشه و Attenuation هم ۳ تا ۴ واحد زیاد میشه. طبیعیه؟

salam4802
06-02-2019, 14:20
خیر دوست عزیز
سلام،پارامترهای خط به میزانی به تجهیزات و میزان ترافیک isp توی هرمرکز مخابراتی بستگی داره و بله سیگنال به نویز و مکس ریت با تغییر سرویس دهنده اینترنتی،تغییر میکنه،

salam4802
06-02-2019, 14:24

سلام،بله، ممکنه،بستگی به نوع تجهیزات و میزان ترافیک اون شرکت ممکنه پارامترهای خط بهتر یا بدتر بشه

sepehr_sn
07-02-2019, 00:35
سلام،پارامترهای خط به میزانی به تجهیزات و میزان ترافیک isp توی هرمرکز مخابراتی بستگی داره و بله سیگنال به نویز و مکس ریت با تغییر سرویس دهنده اینترنتی،تغییر میکنه،

سلام
دوست عزیز میشه بفرمایید ترافیک ISP دقیقا چه ربطی به پارامتر های خط مشترک داره ؟؟
ضمنا میشه دقیقا بفرمایید میزان تجهیزاتی که برای ADSL توی مراکز مخابراتی نیازه چی هستش که شرکت ها با هم دیگه در این خصوص تفاوت دارن ؟؟

sepehr_sn
07-02-2019, 00:53

سلام
یه توضیح کلی بدم
Max Rate یعنی مقدار نهایی که خط شما کشش داره تا سرویس روش آپ بشه . وقتی شما روی سرویس 8 مگ SNR 18 دارید پس قطعا حطتون از گیفیت خوبی برخودار هستش و امکان اخذ سرعت بالا هم دارید
شما با پشتیبانی مخابرات تماس بگیرید و بگید سرویستون رو روی 12 مگ / 1 مگ ببندن ببینید پاسخ چی میدن
پیشنهاد میکنم توی ساعت اداری ( قبل از 5 بعد از ظهر ) تماس بگیرید چون کارشناس های شیفت عصرشون اطلاعات کافی ندارن

ضمنا شما کدام شهر هستید ؟؟

zadis
07-02-2019, 07:48
سلام
یه توضیح کلی بدم
Max Rate یعنی مقدار نهایی که خط شما کشش داره تا سرویس روش آپ بشه . وقتی شما روی سرویس 8 مگ SNR 18 دارید پس قطعا حطتون از گیفیت خوبی برخودار هستش و امکان اخذ سرعت بالا هم دارید
شما با پشتیبانی مخابرات تماس بگیرید و بگید سرویستون رو روی 12 مگ / 1 مگ ببندن ببینید پاسخ چی میدن
پیشنهاد میکنم توی ساعت اداری ( قبل از 5 بعد از ظهر ) تماس بگیرید چون کارشناس های شیفت عصرشون اطلاعات کافی ندارن

ضمنا شما کدام شهر هستید ؟؟
ممنون دوست عزیز امروز زنگ زدم گفتن ما 2 مگ 4 مگ 8 مگ و 16 مگ داریم و چیزی به نام 12 مگ نداریم و نمیتونیم :n13:
پس خط من تا 12 مگ رو میشه مر30

- - - Updated - - -

salam4802
07-02-2019, 13:57
سلام
دوست عزیز میشه بفرمایید ترافیک ISP دقیقا چه ربطی به پارامتر های خط مشترک داره ؟؟
ضمنا میشه دقیقا بفرمایید میزان تجهیزاتی که برای ADSL توی مراکز مخابراتی نیازه چی هستش که شرکت ها با هم دیگه در این خصوص تفاوت دارن ؟؟
سلام،بنده عرض کردم به میزانی یعنی تا حدودی تا جایی ،بعد هم این مسیله نیاز به علم خاصی نداره فهمیدنش،میتونید لطفا بگید ارتباط سیگنال به نویز با افزایش پهنای باند خط مشترک چگونه است؟احسنت بر شما،با افزایش پهنای باید سیگنال به نویز خط شرایطش بدتر میشه،میدونید که نویز و کلا ماهیتهای نویزی خاصیت جمع شونده دارند،اصلا ولش کن،شما هر جوری دوست داری فکر کن

IRIMAN
07-02-2019, 15:41
سلامت نويز گيرها يا اسپليترها كه سر راه قرار مي گيرند بسيار مهم هستش كه هميشه بايد از سلامتشون مطمئن شد.
با تشکر

سلام. چطور باید از سلامت اسپلیتر مطمئن شد؟ همین که صدای ناشی از نویز روی بوق تلفن از بین بره نشون دهنده سلامت نویزگیره؟

sepehr_sn
07-02-2019, 21:33
سلام،بنده عرض کردم به میزانی یعنی تا حدودی تا جایی ،بعد هم این مسیله نیاز به علم خاصی نداره فهمیدنش،میتونید لطفا بگید ارتباط سیگنال به نویز با افزایش پهنای باند خط مشترک چگونه است؟احسنت بر شما،با افزایش پهنای باید سیگنال به نویز خط شرایطش بدتر میشه،میدونید که نویز و کلا ماهیتهای نویزی خاصیت جمع شونده دارند،اصلا ولش کن،شما هر جوری دوست داری فکر کن

سلام
خیر فکر بنده مهم راجع به مسائل بحثش جداش اما دادن اطلاعات غلط یه بحث دیگه میشه
موضوعی که شما گفتید در کامت قبلی راحع به ترافیک ISP در مراکز مخابراتی بود ، این موضوع نسبت پهنای باند به نویز خط مشترک ( یا بقولی Profile خط مشترک ) موضوعی بسیار متفاوت از مطلب قبلی میشه
ضمنا بنده هنوز منتظر هستم تا بفرمایید تجهیزاتی که در مخابرات نصب میشه چی هستش و تفاوت تجهیزات شرکت ها در چه مواردی هستش که موجب تغییر کیفیت در خط مشترک میشه ؟؟؟

sepehr_sn
07-02-2019, 21:41
ممنون دوست عزیز امروز زنگ زدم گفتن ما 2 مگ 4 مگ 8 مگ و 16 مگ داریم و چیزی به نام 12 مگ نداریم و نمیتونیم :n13:
پس خط من تا 12 مگ رو میشه مر30

- - - Updated - - -

خواهش میکنم
کلا مخابرات از نظر پشتیبانی خیلی داغونه
پیشنهاد میکنم از موضوع خاصی ندارید FCP خودتون رو عوض کنید و به پارس آنلاین یا شاتل نقل مکان کنید
با وضعیت خطتون به راحتی 16 مگ رو دریافت میکنید
اگر مایل بودید بگید من یه کد 80% تخفیف 6 ماهه برای پارس آنلاین دارم برای سرویس 8 مگ تقدیم کنم

موفق و موید باشید

salam4802
08-02-2019, 00:07
سلام
خیر فکر بنده مهم راجع به مسائل بحثش جداش اما دادن اطلاعات غلط یه بحث دیگه میشه
موضوعی که شما گفتید در کامت قبلی راحع به ترافیک ISP در مراکز مخابراتی بود ، این موضوع نسبت پهنای باند به نویز خط مشترک ( یا بقولی Profile خط مشترک ) موضوعی بسیار متفاوت از مطلب قبلی میشه
ضمنا بنده هنوز منتظر هستم تا بفرمایید تجهیزاتی که در مخابرات نصب میشه چی هستش و تفاوت تجهیزات شرکت ها در چه مواردی هستش که موجب تغییر کیفیت در خط مشترک میشه ؟؟؟

سلام،بسیار خوب دوست عزیز بنده در کامنت قبل تقریبا تمام موضوع رو گفتم،القصه،شما بفرمایید میزان سیگنال به نویز در طول شبانه روز چرا تغییر میکنه؟یکی از مهمترین دلایل این تغییر به علت تغییر در ترافیک نیست؟،سوال بعد اینکه ایا تجهیزات شرکتهای مختلف با همدیگه متفاوت هستن یا نه و کلا قبول دارید کیفیت و نوع تجهیزات در میزان نویز موثره یا نه؟متوجه منظورتون نمیشم،یعنی میگید اسپلیتر و ایپی روتر و مالتی پلکسر که همگی قطعات سخت افزاری سمت سرویس دهنده هستن ،نسبت به نویز خنثی هستن؟بنده تحصیلات و تجربه و علاقه ام الکترونیکه و دوباره میگم مقدار سیگنال به نویز به شدت به تجهیزات سرویس دهنده ها و میزان ترافیک وابسته است،

salam4802
08-02-2019, 01:05
اصلا شما فرض کنید تمام حرف های من بی پایه،شما یه پست بذارید با مضمون چیزی که فکر میکنید،یعنی بنویسید که سیگنال به نویز ارتباطی به ترافیک و تجهیزات نداره و توضیح بدیددلیل تفاوت زیاد پارامترهای خط درساعات اوج ترافیک با ساعات دیگه چیه ،ببینید اساتید فن چی بهتون میگن،منم یه پست میذارم که سیگنال به نویز ارتباط معنی داری با ترافیک داره،

zadis
08-02-2019, 07:46
خواهش میکنم
کلا مخابرات از نظر پشتیبانی خیلی داغونه
پیشنهاد میکنم از موضوع خاصی ندارید FCP خودتون رو عوض کنید و به پارس آنلاین یا شاتل نقل مکان کنید
با وضعیت خطتون به راحتی 16 مگ رو دریافت میکنید
اگر مایل بودید بگید من یه کد 80% تخفیف 6 ماهه برای پارس آنلاین دارم برای سرویس 8 مگ تقدیم کنم

موفق و موید باشید

خیلی خیلی ممنونم دوست عزیز :n12:من از سر مجبوری مخابرات گرفتم چون اینجا فقط adsl مخابرات هست و پارس انلاین و بقیه شرکت ها ندارن و اینترنت وایرلس که خیلی قیمتش بالاست

sepehr_sn
08-02-2019, 11:49
سلام،بسیار خوب دوست عزیز بنده در کامنت قبل تقریبا تمام موضوع رو گفتم،القصه،شما بفرمایید میزان سیگنال به نویز در طول شبانه روز چرا تغییر میکنه؟یکی از مهمترین دلایل این تغییر به علت تغییر در ترافیک نیست؟،سوال بعد اینکه ایا تجهیزات شرکتهای مختلف با همدیگه متفاوت هستن یا نه و کلا قبول دارید کیفیت و نوع تجهیزات در میزان نویز موثره یا نه؟متوجه منظورتون نمیشم،یعنی میگید اسپلیتر و ایپی روتر و مالتی پلکسر که همگی قطعات سخت افزاری سمت سرویس دهنده هستن ،نسبت به نویز خنثی هستن؟بنده تحصیلات و تجربه و علاقه ام الکترونیکه و دوباره میگم مقدار سیگنال به نویز به شدت به تجهیزات سرویس دهنده ها و میزان ترافیک وابسته است،

اصلا شما فرض کنید تمام حرف های من بی پایه،شما یه پست بذارید با مضمون چیزی که فکر میکنید،یعنی بنویسید که سیگنال به نویز ارتباطی به ترافیک و تجهیزات نداره و توضیح بدیددلیل تفاوت زیاد پارامترهای خط درساعات اوج ترافیک با ساعات دیگه چیه ،ببینید اساتید فن چی بهتون میگن،منم یه پست میذارم که سیگنال به نویز ارتباط معنی داری با ترافیک داره،

سلام
بهتره یه سر به مراکز مخابراتی بزنید و توی اطلاعاتتون یه تجدید نظر بکنید چون هنوز پاسخ من رو ندادید که تجهیزات شرکت های مختلف چی هستن و دقیقا چه نفاوتی هایی با هم دارن ؟؟
ضمنا شما یا دید درستی نسبت به مفهوم عیاراتی که به کار میبرید ندارید یا دقت کافی رو به خرج نمیدید ، بحث من چند پست قبلی شماست که قرمودید ترافیک ISP در نویز مشترک دخیل هستش . این ترافیک ISP یه بحث کاملا متفاوتی هستش با نسبت سیگنال با نویز خط مشترک . بله یکی از ابتدایی ترین مفاهیم همین هستش ، گراف زیر فکر کنم کاملا گویا باشه که هرچه سیگنال بالاتر ، نویز بیشتر
در خصوص سوالی که داشتید که علت تغییرات نویز در ساعات مختلف شبانه روز چیه باید عرض کنم که علت به بستر انتقال دیتا بر میگرده . بستر انتقال دیتا چیه ؟؟ یعنی همان کابل ها و خطوطی که مسئولش شرکت مخابرات ایران هستش . به علت عدم توجه لازم اکثر کابل ها در بستر زمین از کنال کابل های برق فشار قوی رد شده ، در نقاطی که کابل ها به یکدیگر مفصل میشوند پیمانکاران سودجو به درستی مفاصل را آب بندی نمیکنند ، در کافو ها ارت به درستی نسب نمی شود و برق موجود در کافو باعث نویز می شود . وقتی سلت خطی بیش از 3 کیلومتر از مرکز مخابراتی تمامی این موارد درش دخیل میشه و باعث مشکل میشه و علت بروز مشکل در ساعات پیک ترافیک همین هستش که با شبکه معیوب N یوزر هم میخوان از خطوط استفاده کنن و برای همین دچار مشکل میشن
این ها اهم مواردی هستش که دخیل در نویز خطه
دوست عزیز اگر تحصیلات و علاقه مندی شما این هستش ، من به عنوان مسئول فنی یکی از FCP ها که هر روز با این مسائل درگیره این توضیحات رو خدمتتون دادم

salam4802
08-02-2019, 14:11
سلام
بهتره یه سر به مراکز مخابراتی بزنید و توی اطلاعاتتون یه تجدید نظر بکنید چون هنوز پاسخ من رو ندادید که تجهیزات شرکت های مختلف چی هستن و دقیقا چه نفاوتی هایی با هم دارن ؟؟
ضمنا شما یا دید درستی نسبت به مفهوم عیاراتی که به کار میبرید ندارید یا دقت کافی رو به خرج نمیدید ، بحث من چند پست قبلی شماست که قرمودید ترافیک ISP در نویز مشترک دخیل هستش . این ترافیک ISP یه بحث کاملا متفاوتی هستش با نسبت سیگنال با نویز خط مشترک . بله یکی از ابتدایی ترین مفاهیم همین هستش ، گراف زیر فکر کنم کاملا گویا باشه که هرچه سیگنال بالاتر ، نویز بیشتر
در خصوص سوالی که داشتید که علت تغییرات نویز در ساعات مختلف شبانه روز چیه باید عرض کنم که علت به بستر انتقال دیتا بر میگرده . بستر انتقال دیتا چیه ؟؟ یعنی همان کابل ها و خطوطی که مسئولش شرکت مخابرات ایران هستش . به علت عدم توجه لازم اکثر کابل ها در بستر زمین از کنال کابل های برق فشار قوی رد شده ، در نقاطی که کابل ها به یکدیگر مفصل میشوند پیمانکاران سودجو به درستی مفاصل را آب بندی نمیکنند ، در کافو ها ارت به درستی نسب نمی شود و برق موجود در کافو باعث نویز می شود . وقتی سلت خطی بیش از 3 کیلومتر از مرکز مخابراتی تمامی این موارد درش دخیل میشه و باعث مشکل میشه و علت بروز مشکل در ساعات پیک ترافیک همین هستش که با شبکه معیوب N یوزر هم میخوان از خطوط استفاده کنن و برای همین دچار مشکل میشن
این ها اهم مواردی هستش که دخیل در نویز خطه
دوست عزیز اگر تحصیلات و علاقه مندی شما این هستش ، من به عنوان مسئول فنی یکی از FCP ها که هر روز با این مسائل درگیره این توضیحات رو خدمتتون دادم
سلام،می تونید حرف بنده رو نپذیرید،اگه یکی از سرویس دهنده های بزرگ حرف بنده رو تایید کرده باشه و گفته باشه ترافیک بیشتر وضعیت سیگنال به نویز رو تحت تاثیر قرار میده،حاضرید معذرت خواهی کنید از اون بنده خدایی که مشاوره غلط بهش دادید؟

salam4802
08-02-2019, 14:23
لطفا مرجعی که این نمودار ازش گرفتید اگه اطلاعات بیشتری راجع بهش دارید برام بفرستین

sepehr_sn
09-02-2019, 00:28
سلام،می تونید حرف بنده رو نپذیرید،اگه یکی از سرویس دهنده های بزرگ حرف بنده رو تایید کرده باشه و گفته باشه ترافیک بیشتر وضعیت سیگنال به نویز رو تحت تاثیر قرار میده،حاضرید معذرت خواهی کنید از اون بنده خدایی که مشاوره غلط بهش دادید؟

آقای عزیز شمایی که مدعی فنی بودن و مطالعه در این خصوص هستید هنوز الف بای این صنعت رو نمیدونید و بعد از 4 بار پرسش من حتی قادر نیستید بگید که توی مخابرات چه تجهیزاتی نصب هستش و تفاوت تجهیزات شرکت ها با هم دیگه چیه

بحث با شما از فاز فنی خارج شده و مکاتباتتون بوی خاله زنک بازی گرفته
دوستانی که باید برداشت لازم رو میکردند پاسخشون رو گرفتن و از نظر من این موضوع با شما تمام شدس

موفق باشید

salam4802
09-02-2019, 13:49
اقای محترم صد بار عرض کردم،اسپلیتر ،ایپی روتر،مالتی پلکسر،از جمله تجهیزات سمت سرویس دهنده است،که چی حالا،

hosseinzfff
09-02-2019, 17:51

سلام دوستان چرا SNR خط من اینقد کم شده ؟ مشکل از چی میتونه باشه؟

قبلا این مشکلو نداشتم SNR تا 18-20 هم دیدم

اما چند وقتیه خیلی کم شده snr خطم

سیم من کلا مستقیم از بیرون کشیدم تا مودم و از کنار سیم برق هم رد نشده

ISP :PISHGAMAN

مودم و روتر جدا استفاده میکنم برای مودم dlink 2520u و روتر dlink 2740u

malthael
10-02-2019, 00:01

اگه اشتباه نکنم شما باید Mode رو بزارید رو ADSL2 Plus چون ظاهرا الان رو ADSL2 هست .

hosseinzfff
10-02-2019, 17:03

ممنون از جواب شما

قبلا روی مود adsl2+ هم گذاشتم اون حالت هم وضعیت snr به همین صورت بود ! اما دیشب مودم dlink 2520u رو کلا جدا کردم و از همون مودم-روتر 2740u روی مود adsl2+ استفاده کردم ظاهرا snr خط بهبود یافته اما بازم نوسان داره از 16 اومده روی 10 ...انگار مودم 2740u بهتر جواب میده !

اون مودم 2520u روی هر حالت برای میرایی خط یک عدد نشون میداد نمیدونم مشکل نرم افزار مودمه یا سخت افزار چون مودمو یک هفته نیست خریدم
مقدار Attenuation :
G.DMT : 63.5
ADSL2:50.7
ADSL2+:53

hosseinzfff
10-02-2019, 17:16
این مودم dlink 2740u چیپ ریلتک داره مدل 8676s با کلاک 450 مگاهرتز اما 2520u z2 چیپش مدیاتکه مدل MT7502 با کلاک 350 مگاهرتز سرعت وصل شدن به نت 2740u خیلی بهتره اما مقاومت مدیاتک در برابر پریدن لینک بیشتره...

hosseinzfff
10-02-2019, 17:48

داداش روند نزولی SNR شروع شد هر چی به شب نزدیک میشیم هی کمتر میشه :n02:

malthael
10-02-2019, 18:00
این مودم dlink 2740u چیپ ریلتک داره مدل 8676s با کلاک 450 مگاهرتز اما 2520u z2 چیپش مدیاتکه مدل MT7502 با کلاک 350 مگاهرتز سرعت وصل شدن به نت 2740u خیلی بهتره اما مقاومت مدیاتک در برابر پریدن لینک بیشتره...
این دوتا هیچ کدومشون مالی نیستن. مودم هایی خوبن که با چیپ broadcom ساخته میشن .

behzadee
10-02-2019, 18:55
سلام وقت بخیر

یک سوال داشتم

کشش خط من با شرکت داتک 8 مگ هستش

فاصله تا مخابرات هم نزدیک 2 کیلومتر هستش

آیا با تعویض شرکت امکانش هست که کشش و ریت خط من بالاتر بره و یا به 16 مگ برسه؟

ممنون

malthael
10-02-2019, 19:44
سلام وقت بخیر

یک سوال داشتم

کشش خط من با شرکت داتک 8 مگ هستش

فاصله تا مخابرات هم نزدیک 2 کیلومتر هستش

آیا با تعویض شرکت امکانش هست که کشش و ریت خط من بالاتر بره و یا به 16 مگ برسه؟

ممنون
تصویر از status مودم بزارید

behzadee
10-02-2019, 19:47
تصویر از status مودم بزارید

malthael
10-02-2019, 20:03
Attenuation خطتون خوبه (البته نه برای 16 مگ) اما نویز زیادی دارید و CRC هم خیلی بالا رفته . الان مودم شما حتی رو 8 مگابیت هم up نشده و دارید حدود 6.5 مگ میگیرید که به خاطر نویز هست . شما اولین کاری که باید انجام بدید تست سر خط هست (وصل کردن مستقیم مودم به سیم ورودی به خانه) .اگه دیدید وضعیت بهتر شد که بعدش باید اتصالات داخل خونه رو چک کنید (سیم کشی داخل ،اسپلیتر و...) .و اگه تفاوتی نکرد که باید به شرکت بگید که اونا هم از مخابرات بخوان که بیاد و وضعیت رو براتون بررسی کنه .

آرین 0098
11-02-2019, 18:56
Noise Margin به قدری کم شده که مودم برای این که زیر ۶ دسیبل نیاد، DS Rate رو از ۱۸ مگ به ۱۰ آورده.

این مشکل موقع بارون و مه طبیعه؟

Mana5
17-02-2019, 13:02
از وقتی سرعتمو ارتقا دادم به 8 مگ روزی چند دقیقه اینترنتم قطع میشه و چراغ مودم قرمز میشه و باید یه بار مودمو روشن خاموش کنم تا درست بشه. قبلا که 4 مگ بود اصلا اینطوری نمیشد
ربطی به خطم داره یا از طرف مخابرات هست؟
مشخصات خط از مودم

rioman
17-02-2019, 13:59
از وقتی سرعتمو ارتقا دادم به 8 مگ روزی چند دقیقه اینترنتم قطع میشه و چراغ مودم قرمز میشه و باید یه بار مودمو روشن خاموش کنم تا درست بشه. قبلا که 4 مگ بود اصلا اینطوری نمیشد
ربطی به خطم داره یا از طرف مخابرات هست؟
مشخصات خط از مودم

سلام

بنظر من خط شما تا 14-15 مگ رو میکشه و روی 8 مگ باید استیبل باشه.
خط منم از خط شما وضعیتش بدتره ولی رو 8 مشکلی ندارم.
وقتی رو 16 باشه پرش و ریستارت مودم دارم.
با 2020 تماس بگیرین

hosseinzfff
17-02-2019, 14:01
کیفیت خط شما که خیلی خوبه و در مودم هم نوشته ۱۹ مگ حداکثر کشش خط شماست خط شما ۱۶ مگ هم کشش دارد هر مشکلی هست از شرکتیست که به شما نت میدهد