مشاهده نسخه کامل
: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)
سلام
بنظر من خط شما تا 14-15 مگ رو میکشه و روی 8 مگ باید استیبل باشه.
خط منم از خط شما وضعیتش بدتره ولی رو 8 مشکلی ندارم.
وقتی رو 16 باشه پرش و ریستارت مودم دارم.
با 2020 تماس بگیرین
کیفیت خط شما که خیلی خوبه و در مودم هم نوشته ۱۹ مگ حداکثر کشش خط شماست خط شما ۱۶ مگ هم کشش دارد هر مشکلی هست از شرکتیست که به شما نت میدهد
از مخابرات سرویس دارم
به خاطر سرعت بالای اپلود نیست؟
سرعت اپلودم روی 2270
وقتایی که مودم ریستارت میشه می بینم سرعت اپلود اومده روی 1900 بعد دوباره برمیگرده روی 2270
misam5526
17-02-2019, 14:18
از مخابرات سرویس دارم
سرعت اپلودم روی 2270
وقتایی که مودم ریستارت میشه می بینم سرعت اپلود اومده روی 1900 بعد دوباره برمیگرده روی 2270
قرمز شدن چراغ مربوط به عدم تخصیص ای پی از طرف شرکته. یعنی sdsl شما وصله ولی اینترنت شما قطعه و دیتا نمیتونه تبادل بشه. (تا زمانی که مودم ای پی نگیره استفاده از شبکه اینترنت امکانپذیر نیست)
برای بیشتر مودمها خودشون ریکانکت میکنند و ایپی میگیرند به محض اینکه ارتباط برقرار بشه و نیاز به خاموش کردن نیشت در اکثر موراد.
از مخابرات سرویس دارم
سرعت اپلودم روی 2270
شما ADSL type رو بزارید رو Annex A آپلود نصف میشه
01110362
19-02-2019, 23:32
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان این وضعیت خط بنده هست.
قبلا snr انقدر پایین نبود الان بین ۵/۸ تا ۶/۵ نوسان داره .
قطعی adsl هم زیاده ! پیشنهاد دوستان چیه ؟
با اسپلیتر و بدون اون فرق چندانی نداره.
سرعتم رو ۸ ببندم استیبل میشه؟
خود مخابرات میتونه نویز بندازه و یا ریت خط رو بالا پایین کنه؟
مرسی
sepehr_sn
19-02-2019, 23:57
سلام
آیا از سر خط بررسی کردید که شرایط به همین شکل هست یا نه ؟؟
در صورتی که سر خط هم نتیجه به همین شکل هستش برای جلوگیری از قطعی کاهش Profile خط هستش به ۸ مگ / ۱ مگ
البته امکان تلاش برای رفع مشکل و بهبود شرایط خط توسط خودتون وجود داره
در صورت تمایل پ.خ بدید توضیح بدم
01110362
20-02-2019, 07:42
سلام
آیا از سر خط بررسی کردید که شرایط به همین شکل هست یا نه ؟؟
در صورتی که سر خط هم نتیجه به همین شکل هستش برای جلوگیری از قطعی کاهش Profile خط هستش به ۸ مگ / ۱ مگ
البته امکان تلاش برای رفع مشکل و بهبود شرایط خط توسط خودتون وجود داره
در صورت تمایل پ.خ بدید توضیح بدم
سلام ، متشکرم دوست من
از سر خط تست نکردم ، چون مجتمع هست یه جورایی امکانش نیست ، ولی از کابل مستقیم که میاد تو خونه ، از اونجا تست کردم مثلا ۵/۹ بود شد ۶/۲ !
الان بین ۶ و ۷/۲ متغیره.
فک کنم باید بیارم رو ۸ مگ که هم هزینه کمتر بشه هم قعطی.
الان که ۱۶ مگ خریدم نهایتا بین ۹و ۱۰ متغیره. و بی فایدس.
[ Ehsan ]
20-02-2019, 10:05
سلام دوستان منم جدیدا همین مشکل پرش لینک مودم و قطعی با مخابرات برام پیش اومده وضعیت نویز و سایر موارد چک کردم خوب بود تا 24 مگ کشش داره ،قدیم خوب بود الان یهو جدید پیش اومده هیچ شرایطی هم تغییر نکرده مخابرات معلوم نیست چیکار کرده تو پنل علت قطعی میزنه duplicate mac در صورتی که یه مودم فقط روی خطه ،
دلیلش چیه به نظرتون؟
snr 10
atn 13
max rate 24200
rate 16300
[ Ehsan ]
20-02-2019, 10:10
بعد از ریست خودکار مودم بعد چند ساعت دوباره خیلی دیر آی پی میگیره قبلا سریع میگرفت ،به تنظیمات مودم بستگی نداره؟
برای پرش لینک تو تنظیمات مودم روی تمام حالات گذاشتم فرق چندانی نکرد
gdmt
adsl2
adsl2+
annexl
salam4802
20-02-2019, 12:54
سلام،بله، ممکنه،بستگی به نوع تجهیزات و میزان ترافیک اون شرکت ممکنه پارامترهای خط بهتر یا بدتر بشه
بذارید بصورت مستند حرف بزنیم،سه تا تصویر مربوط به شرایط خط بنده هست وقتی از مخابرات سرویس گرفتم حداکثر کشش خط ۲۰ مگه،وقتی از شاتل داشتم حداکثر کشش خط ۱۴ مگه،و تصویر دیگه مربوط به زمانیه که تجهیزات شاتل از خط برداشته شده،همونطور که میتونید ببینید حداکثر سرعت کاملا با تغییر سرویس دهنده تغییر میکنه
salam4802
20-02-2019, 13:02
sepehr_sn
20-02-2019, 20:45
;9100490']بعد از ریست خودکار مودم بعد چند ساعت دوباره خیلی دیر آی پی میگیره قبلا سریع میگرفت ،به تنظیمات مودم بستگی نداره؟
برای پرش لینک تو تنظیمات مودم روی تمام حالات گذاشتم فرق چندانی نکرد
gdmt
adsl2
adsl2+
annexl
سلام
کشش خطتون عالیه
پیشنهاد میکنم یک بار مودم و یک بار هم اسپلیترتون رو عوض کنید ببنید شرایط فرقی میکنه یا نه ؟؟
ضمنا دقت کنید که قطعی چه موقع اتفاق میوفته ؟؟ آیا زمانی که خط منزلتون کسی باهاش تماس میگیره و گوشی رو بر میدارید هستش ؟؟
بهترین حالت در مود ADSL2+ و با Annex A هستش
موفق باشید
[ Ehsan ]
21-02-2019, 10:31
سلام
کشش خطتون عالیه
پیشنهاد میکنم یک بار مودم و یک بار هم اسپلیترتون رو عوض کنید ببنید شرایط فرقی میکنه یا نه ؟؟
ضمنا دقت کنید که قطعی چه موقع اتفاق میوفته ؟؟ آیا زمانی که خط منزلتون کسی باهاش تماس میگیره و گوشی رو بر میدارید هستش ؟؟
بهترین حالت در مود ADSL2+ و با Annex A هستش
موفق باشید
تمام این موارد رو بررسی کردم هیچ مشکلی نبود ،به نظرم یا به تنظیمات مودم بستگی داره یا مشکل پورت باشه
albertxx
03-03-2019, 14:00
سلام دوستان
چنتا سوال فنی
اول
منظور از CRC تو مشخصات مودم چیه ؟ و با چه معیاری زیاد میشه ؟؟
امروز تلفن سالن رو یه لحظه جدا کردم و دوباره وصل کردم مقدار CRC تا 300 زیاد شد !!!
دوم
برای کیفیت بهتر اینترنت بهتره که مودم مستقیم و بدون اسپیلتر به خط وصل بشه /؟؟ و فقط پشت تلفن سالن یه اسپلیتر بزارم ؟؟
گذاشتن اسپلیتر داخل اتاق پشت مودم تاثیری تو کیفیت داره ؟
سوم
سیم کشی خونمون یه ذره قدیمیه و بعضی مواقع نویز می افته
ولی واسم جای سواله هروقت تو تنظیمات مودم چک کردم افزایش نویز ( پایین اومدن SNR ) فقط باعث میشه سرعت دانلود کم بشه و سرعت آپلود تغییری نمیکنه
در واقع مقدار SNR واسه آپلود اصلا تکون نمیخوره !؟
Max ریت دانلود رو 19 مگ هست و خط رو 17 مگ بسته شده و بعضی مواقع نویز می افته تا 14 مگ افت میکنه
Max ریت آپلود رو 2 مگ هست و خط روی 1.5 مگ بسته شده ولی وقتی نویز می افتده سرعت بدون تغییر روی 1.5 میمونه
دلیلش چیه ؟/
06-03-2019, 10:38
سلام دوستان
چنتا سوال فنی
اول
منظور از CRC تو مشخصات مودم چیه ؟ و با چه معیاری زیاد میشه ؟؟
امروز تلفن سالن رو یه لحظه جدا کردم و دوباره وصل کردم مقدار CRC تا 300 زیاد شد !!!
دوم
برای کیفیت بهتر اینترنت بهتره که مودم مستقیم و بدون اسپیلتر به خط وصل بشه /؟؟ و فقط پشت تلفن سالن یه اسپلیتر بزارم ؟؟
گذاشتن اسپلیتر داخل اتاق پشت مودم تاثیری تو کیفیت داره ؟
سوم
سیم کشی خونمون یه ذره قدیمیه و بعضی مواقع نویز می افته
ولی واسم جای سواله هروقت تو تنظیمات مودم چک کردم افزایش نویز ( پایین اومدن SNR ) فقط باعث میشه سرعت دانلود کم بشه و سرعت آپلود تغییری نمیکنه
در واقع مقدار SNR واسه آپلود اصلا تکون نمیخوره !؟
Max ریت دانلود رو 19 مگ هست و خط رو 17 مگ بسته شده و بعضی مواقع نویز می افته تا 14 مگ افت میکنه
Max ریت آپلود رو 2 مگ هست و خط روی 1.5 مگ بسته شده ولی وقتی نویز می افتده سرعت بدون تغییر روی 1.5 میمونه
دلیلش چیه ؟/
متخصصین عزیز کسی نیست به این جواب بده :n01:
BMW.M3_E46
06-03-2019, 17:23
متخصصین عزیز کسی نیست به این جواب بده :n01:
درود
CRC :cyclic redundancy check
لایه یک TCP/IP فریم Ethernet که کارش خلاصه بگم چک کردن دیتاهاس(bite) که ببینه اگر دیتا مشکلی تصادفی پیش اومد ارسال دوباره
دلیلش همون نویز خط در حال کم و زیاد شدن
کیفیت خط اول به مخابرات مربوطه زیرساختش بعد از اون به سیم کشی داخلی
راه حل خاصی نداره اسپلیتر کارش جزیی هست فقط شما میتونی از دم خونه سیم بکشی مستقیم
ADSL اگر بخونید در ویکی متوجه میشید که کالا تمرکزش روی Downstream تا up
سلام دوستان من نویز خطم زیاده میخواستم ببینم ممکنه به خاطر مودمم باشه؟ یه مودم زیکسل دارم که الان 10 ساله داره کار میکنه.
روی پینگ هم تاثیر داره؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام.
دوستان وضعیت adsl من در حالت عادی اینه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موقعی که تلفن زنگ میخوره یه همچین حالتی میشه : ( اونجا که پکت لاس هست ، تلفن زنگ خورده )
حالا یه وقتی یکم بهتر از این ولی در کل همینجوری میشه.
مشکلی که دارم اینه که وقتی تلفن زنگ میخوره تست که میکنم همونطور که تو عکس مشخصه ، پکت لاس شدید میفته .
به شرکت زنگ زدم یه نفر رفت مرکز حالا میگه اونجا اشکال رانژه بوده برطرف شده و از این حرفا .
ولی مشکل کماکان وجود داره .
حتی من تلفن رو اداپتورشو کشیدم ، وقتی با موبایلم شماره تلفن و میگیرم و بوق میخوره بازم همین مشکل اعصاب خرد کن وجود داره . یعنی مشکل مربوط به تلفن نیست ...
اگه کسی میدونه راهنمایی کنه .
ممنون ...
salam4802
14-03-2019, 13:07
سلام.
دوستان وضعیت adsl من در حالت عادی اینه :
موقعی که تلفن زنگ میخوره یه همچین حالتی میشه : ( اونجا که پکت لاس هست ، تلفن زنگ خورده )
حالا یه وقتی یکم بهتر از این ولی در کل همینجوری میشه.
مشکلی که دارم اینه که وقتی تلفن زنگ میخوره تست که میکنم همونطور که تو عکس مشخصه ، پکت لاس شدید میفته .
به شرکت زنگ زدم یه نفر رفت مرکز حالا میگه اونجا اشکال رانژه بوده برطرف شده و از این حرفا .
ولی مشکل کماکان وجود داره .
حتی من تلفن رو اداپتورشو کشیدم ، وقتی با موبایلم شماره تلفن و میگیرم و بوق میخوره بازم همین مشکل اعصاب خرد کن وجود داره . یعنی مشکل مربوط به تلفن نیست ...
اگه کسی میدونه راهنمایی کنه .
ممنون ...
سلام،از اسپلیتر هم که استفاده میکنید باز مشکل پابرجاست؟امکانش دارید ولتاژ خط اندازه بگیرید هم وقتی مشکل دارید هم مواقع دیگه؟
mehrdadb3
14-03-2019, 13:26
این پرش لینک چند بار در روز کار خودشون هستش برای من که تازه بعد اینکه لینک میپره و بعد از 5 دقیقه وصل میشه کانکتم میشه باز نت ندارم باید دوباره مودم رو خاموش و روشن کنم تا نتم بیاد. مقدار نویزه خطم هم بسیار کمه
[ Ehsan ]
14-03-2019, 18:28
این پرش لینک چند بار در روز کار خودشون هستش برای من که تازه بعد اینکه لینک میپره و بعد از 5 دقیقه وصل میشه کانکتم میشه باز نت ندارم باید دوباره مودم رو خاموش و روشن کنم تا نتم بیاد. مقدار نویزه خطم هم بسیار کمه
شماهم مخابرات هستید ؟هرچند ساعت برا شما پیش میاد ؟سرعتتون رو چند بسته شده ؟
الان حدود چند هفته اس پرش لینک وجود داره خودشونم زنگ میزنم میگن از شبکه هست در دست اقدام ولی هنوز درس نشده:n35:
mehrdadb3
14-03-2019, 19:52
;9103345']شماهم مخابرات هستید ؟هرچند ساعت برا شما پیش میاد ؟سرعتتون رو چند بسته شده ؟
الان حدود چند هفته اس پرش لینک وجود داره خودشونم زنگ میزنم میگن از شبکه هست در دست اقدام ولی هنوز درس نشده:n35:
بله من هم مخابرات هستم حدود 2 هفتهای هستش فکر میکنم از زمانی که این پنل جدید رو راه انداختن تقریبا شروع شدش
سرعتم 4 مگ هستش و حدودا هر 3 یا 4 ساعت بعضی وقتا هم چند بار پشت سر هم میشه
ولی بعضی روزا خوبه ولی بعضی روزا اعصاب خورد میکنه اینقدر قطع میشه
من باقطع شدنش زیاد مشکل ندارم مشکلم اینه وقتی وصل میشه نت ندارم دوباره باید مودم رو خاموش و روشن کنم تا نتم وصل شه
0reza666
15-03-2019, 22:09
دوستان سلام. یه سوال دارم.
انقدر رفتم مخابرات که بلخره یکم انگار رو کیفیت و نویز خط کار شده و اوکی این عکس ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%B1%DB%B3%DB%B3%DB%B6%DB%B0%DB%B2.png
الان وضعیت خط و اینترنت من در چه حدیه؟
تو گوگل درباره نویز اینا خوندم و عدادی رو گفتن ولی باز من متوجه نشدم الان خطم خوبه یا بده؟
اینم بگم سرعت 512 هست. شاید بعدا 1 میگ 2 میگ 3 میگ 4 میگ 8 میگ یا شایدم 16 میگ خریدم ولی اول بدونم وضعیت خطم چطوره بعد.
اینترنت برای اپارات و استریم دادن بازی میخوام. پس یعنی فقط اپلود برام مهمه دانلود زیاد برام مهم نیست.
اینم تست سرعت با سرویس فعلیم یعنی 512 است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%B1%DB%B7%DB%B5%DB%B1%DB%B5%DB%B1.png
؟
shaahani
15-03-2019, 23:23
تکنولوژی ADSL در ایران حداکثر یک و بطور تئوری حداکثر سه مگابیت سرعت آپلود دارد.
برای یک استریم با کمترین کیفیت به سرعت حداقلی 6مگابیت در ثانیه نیازمندید، بنابراین برای آن تنها می بایست از مودم های LTE استفاده نمایید.
ERF@NIAN
15-03-2019, 23:33
دوستان سلام. یه سوال دارم.
انقدر رفتم مخابرات که بلخره یکم انگار رو کیفیت و نویز خط کار شده و اوکی این عکس ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%B1%DB%B3%DB%B3%DB%B6%DB%B0%DB%B2.png
الان وضعیت خط و اینترنت من در چه حدیه؟
تو گوگل درباره نویز اینا خوندم و عدادی رو گفتن ولی باز من متوجه نشدم الان خطم خوبه یا بده؟
اینم بگم سرعت 512 هست. شاید بعدا 1 میگ 2 میگ 3 میگ 4 میگ 8 میگ یا شایدم 16 میگ خریدم ولی اول بدونم وضعیت خطم چطوره بعد.
اینترنت برای اپارات و استریم دادن بازی میخوام. پس یعنی فقط اپلود برام مهمه دانلود زیاد برام مهم نیست.
اینم تست سرعت با سرویس فعلیم یعنی 512 است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%B1%DB%B7%DB%B5%DB%B1%DB%B5%DB%B1.png
؟
خطتون روی 16 مگالیت بسته شده پس اگه سرعت بالاتر هم بخرید شرایط خطتون خیلی فرقی نمیکنه و همینه.
یکم مشکل crc دارید که اگه خطتون رو fast path قرارداده شده باشه (اصطلاحا پروفایل گیم) طبیعیه. اگر هم خطتون روی حالت فست نباشه بازم مشکل خاصی نیست اگر 1500 عدد crc تو مدت زمان معقولی رخ داده باشه مثلا یک روز یا چند ساعت. اگه بخواید حالت خطتون رو متوجه بشید مودم تی پی لینک در حالت عادی ابن اطلاعات رو نمیده مگه اینکه کسی روش خاصی بلد باشه
از همه اینا بگذریم مهم تر از همه اینترنت adsl اصلا برای استریم کردن مناسب نیست، شما با حداکثر آپلود 1 مگابیت چطوری میخوای استریم کنی. مگه اینکه مخابرات باشید، مخابرات با annex m آپلود 2 مگابیت میتونن واستون ببندن ولی اونم خیلی کمه.
ا annex m دانلود شمارو ضعیف تر میکنه و ریت و snr دانلود کمتر میشه در عوض آپلود قوی تر میشه
کلا annex A مناسب تره به خصوص که اکثر isp ها آپلود بالای 1 مگابیت ندارن، حتی مخابرات هم ممکنه گیر بده
0reza666
15-03-2019, 23:39
.
تشکر بابت پاسخ.
من گیلان هستم و من گوشی جدا کردم و موم مستقیم زدم و عداد crc شده 12 الان این خوبه یا بد؟
و اینکه یعنی چی رو 16 میگ قفل شده؟
یعنی الانکه سرعت 512 دارم و اون تست انجام دادم عکسش گذاشتم و این ماه سرویس 4 یا 8 میگ بخرم سرعت اپلود بهتری نمیده؟
ERF@NIAN
15-03-2019, 23:53
تشکر بابت پاسخ.
من گیلان هستم و من گوشی جدا کردم و موم مستقیم زدم و عداد crc شده 0 الان این خوبه یا بد؟
و اینکه یعنی چی رو 16 میگ قفل شده؟
یعنی الانکه سرعت 512 دارم و اون تست انجام دادم عکسش گذاشتم و این ماه سرویس 4 یا 8 میگ بخرم سرعت اپلود بهتری نمیده؟
شما اگه گوشی رو هم جدا نمیکردی بازم عدد crc صفر میشد. چون این عدد با هر بار ریست کردن مودم یا کشیدن سیم تلفن از پشت مودم ریست میشه. مودم تعداد ارورها و پکت های اشتباه دریافتی رو میشمره و به صورت crc به شما گزارش میده. همه چی به این بستگی داره که در چه مدت زمانی برای مثال 1500 ارور شمرده شده. مثلا اگه ساعتی 100 عدد بهشون اضافه بشه اصلا مشکلی نیست. مشکل زمانی پیش میاد که هر ثانیه 30،40 تا یا بیشتر مودم ارور بشمره پس اگه شامل وضعیت شما نمیشه اصلا بهش فکر نکنید
خط شما همین الآن هم روی 16 مگ قرار گرفته ولی چون سرویس 512 گرفتید سرعتتون محدود شده. سرویس 16 بخرید شرایط خطتتون تغییری نمیکنه فقط سرعت دانلودتون زیاد میشه
خیر سرعت آپلود نهایتا 1 مگابیت میتونه باشه، و تحت شرایط خاصی ممکنه واستون 2 مگابیت هم بزارن. دیگه نهایتش همین هست و بیشتر از 2 مگابیت اونم تحت شرایط خاص نمیشه
سلام،از اسپلیتر هم که استفاده میکنید باز مشکل پابرجاست؟امکانش دارید ولتاژ خط اندازه بگیرید هم وقتی مشکل دارید هم مواقع دیگه؟
سلام.
اسپلیتر زدم ، حتی از اون طرف ادابپتور تلفن رو هم از برق کشیدم ولی مشکل حل نشده .
این یارو که رفت مخابرات رانژه رو ایرادش و برطرف کنه ، به مدت نیم ساعت مشکل برطرف شد ، ولی بعدش لینکم پرید و دوباره روز از نو روزی از نو ...
حالا ایشون میگه اشکال از مسیر خط شماست !
ولت متر هم ندارم دوست عزیز .
pesar_tanha
20-03-2019, 02:54
سلام
دوستان یه مشکلی دارم واقعا خیلی مسخره است :n24:
من هر زمان از سر خط تست میگرفتم خط من 8 مگ راحت جواب میداد ولی تو ساختمان جواب نمیداد
از انجاییکه طبق اول هستیم و پنجره اتاق خواب من حدود 5 متر با سر کابل مخابرات فاصله داره رفتم یه کابل عالی تهیه کرفتم خط مستقیم از بیرون کشیدم داخل اتاق
همه چیز خوب بود بعد از یک هفته از دیروز یهو سرعت بشدت کاهش یافته ریت تا 300 یا 400 میرسد یعنی 256 بزور جواب میده هر کاری کردم مشخص نشد چرا اینحوری شده
روی خط تلفن بغیر از مودم هیچ تلفن یا اسپلیتر چیزی نیست فقط تلفن ساده است
امروز یه چیزی متوجه شدم وقتی گوشی بردارم بمدت 1 دقیقه یا کمتر صحبت بکنم یا بوق بخوره نویز خط خوب میشه و تا یک ساعت عالی 8 مگ میده دوباره یهو میاد پایین رو 256 گیر میکنه
کسی میدونه مشکل از چی میتونه باشه ؟
مودم tp-link
pesar_tanha
20-03-2019, 03:00
Downstream Upstream
SNR Margin
:
3.9 9.3 db
Line Attenuation
:
41.0 33.0 db
Data Rate
:
372 316 kbps
Max Rate
:
512 308 kbps
POWER
:
0.0 12.5 dbm
CRC
:
46214
abedinam
20-03-2019, 11:33
سلام دوستان اگر بگیم مخابرات بوق رو از خط قطع کنه و فقط دیتا رو خط فعال باشه تاثیری در snr خواهد داشت ؟ ایا میشه پهنای باند بیشتری رو خط گرفت ؟
سلام
ساختمون ما آسانسور داره با هر بار بالا پایین شدن آسانسور اینترنت من قطع میشه
چیکارش کنم؟
سلام
من از داتک اینترنت دارم.چندین بار با شرکت تماس گرفتم و از اینترنت شکایت کردم و اونام میگفتن که برو سر خط و اینترنت رو چک کن.اینترنت من 16 مگابیت(2 مگابایت) هست.سرخط که چک کردم سرعت دانلود 1.7 مگابایت بود.اما وقتی داخل خونه تست میگیرم سرعت از 1.4 تا 1.5 مگابایت بیشتر نمیشه. سیم کشی کل خونه رو هم قطع کردم و به صورت روکار مجددا سیم کشی کردیم.بهترین سیمی که در بازار بود رو هم استفاده کردیم.تمام اتصالات رو هم عوض کردم و کلا سیم تلفن جدید فقط به یه پریز وصله که روی اون هم فقط یه تلفن بی سیم هست.تمام طول مسیر هم کابل جدید تلفن با کابل برق حداقل فاصله 4 سانتی هم قرار دارن.حالا شما بگید که واقعا مشکل از کجاس که من همون سرعت دم در رو نمیتونم توی خونه داشته باشم.هرچی هم به بخش پشتیبان میگم یکی رو بفرستید لااقل راهنماییم کنه کسی توجه نمیکنه. واقعا هرکاری به ذهنم میرسید رو انجام دادم اما نشد
لطفا راهنماییم کنید:n28:
سلام
من از داتک اینترنت دارم.چندین بار با شرکت تماس گرفتم و از اینترنت شکایت کردم و اونام میگفتن که برو سر خط و اینترنت رو چک کن.اینترنت من 16 مگابیت(2 مگابایت) هست.سرخط که چک کردم سرعت دانلود 1.7 مگابایت بود.اما وقتی داخل خونه تست میگیرم سرعت از 1.4 تا 1.5 مگابایت بیشتر نمیشه. سیم کشی کل خونه رو هم قطع کردم و به صورت روکار مجددا سیم کشی کردیم.بهترین سیمی که در بازار بود رو هم استفاده کردیم.تمام اتصالات رو هم عوض کردم و کلا سیم تلفن جدید فقط به یه پریز وصله که روی اون هم فقط یه تلفن بی سیم هست.تمام طول مسیر هم کابل جدید تلفن با کابل برق حداقل فاصله 4 سانتی هم قرار دارن.حالا شما بگید که واقعا مشکل از کجاس که من همون سرعت دم در رو نمیتونم توی خونه داشته باشم.هرچی هم به بخش پشتیبان میگم یکی رو بفرستید لااقل راهنماییم کنه کسی توجه نمیکنه. واقعا هرکاری به ذهنم میرسید رو انجام دادم اما نشد
4 مورد در کل هست سیم تلفن که باید محافظ دار و نمره 0.6 باشه طولش تاثیر داره کمتر بهتر، پریز کهنه و فرسوده نباشه، ترکیب اسپلیتر و تلفن هر تلفنی با یه اسپلیتر کمترین نویز رو ایجاد می کنه باید جنس های مختلف رو تست کنین تا بهترین رو پیدا کنین یه راه دیگه هم اینه که به شرکت بگین اگه خط کشش داره رو 19 مگ ببنده این مورد اخر با مودم خوب و حرفه ای موثرتره قطی ایجاد نمیشه شما مشخصات خط و مودمتون رو بگین بهتر میشه تشخیص داد موفق باشین
behzadee
27-03-2019, 23:19
سلام
من دقیقاً همین مشکل رو با داتک دارم
سر خط 13 مگ، داخل خونه میشه 8 مگ
4 مورد در کل هست سیم تلفن که باید محافظ دار و نمره 0.6 باشه طولش تاثیر داره کمتر بهتر، پریز کهنه و فرسوده نباشه، ترکیب اسپلیتر و تلفن هر تلفنی با یه اسپلیتر کمترین نویز رو ایجاد می کنه باید جنس های مختلف رو تست کنین تا بهترین رو پیدا کنین یه راه دیگه هم اینه که به شرکت بگین اگه خط کشش داره رو 19 مگ ببنده این مورد اخر با مودم خوب و حرفه ای موثرتره قطی ایجاد نمیشه شما مشخصات خط و مودمتون رو بگین بهتر میشه تشخیص داد موفق باشین
سیم تلفن 0.6 هست و تازه سیم کشی شده
پریز نو خریداری شده و وصل شده جوری که برای چند ساعت 1.5 مگابایت رو دریافت کردم.
اسپلیتر رو هم جدید گرفتم.حتی دوتا به صورت سری هم نصب کردم که نویز بیشتری گرفته باشه.اتفاقا اسپلیتر های مختلفی هم دارم اما تقریبا ابا هرکدوم که زدم همین نتیجه رو داد
منظورتونو از مشخصات خط متوجه نشدم.:n02: میشه منظورتونو بفرمایید تا توضیح بدم؟
مودم هم D-link مدل 2750U هست که با همین مودم سر خط 1.7 مگ گرفتم.مشکل از مودم به نظرم نیست
واقعا نمیدونم مشکل از کجاس؟تمام مسیر رو هم چک کردم از کنار سیم برق رد نمیشه.خواستید تو پیغام خصوصی براتون عکس هم میفرستم تا ببینید
خواهشا بگید مشکل از کجاس بنظرتون
این موضوع روانیم کرده:n28:
من دقیقاً همین مشکل رو با داتک دارم
سر خط 13 مگ، داخل خونه میشه 8 مگ
پس همدردیم.شما تماس گرفتی چی بهت میگن؟
منظورتونو از مشخصات خط متوجه نشدم.:n02: میشه منظورتونو بفرمایید تا توضیح بدم؟
منظور از مشخصات خط ADSL Statistics هست که شامل Max Rate (Kbps) و SNR Margin (dB) و Attenuation (dB) برای دانلود و آپلود هست
منظور از مشخصات خط ADSL Statistics هست که شامل Max Rate (Kbps) و SNR Margin (dB) و Attenuation (dB) برای دانلود و آپلود هست
محمد7966
29-03-2019, 10:30
خطتتون کشش 16 مگ رو نداره.طبق تخمین مودم، کشش خط تا 14 مگ بیشتر نیست.
افت خط شما زیاده که علتش می تونه فاصله تا مرکز مخابرات باشه شما می تونید برای تست یه مودم ایسوس از کسی بگیرین و با تنظیم Stability Adjustment به میزان 10db کشش خط رو بالا ببرین (در برخی موارد حداکثر کشش خط رو تا 10 مگ افزایش میده) و سرعت رو ببینین چقدر افزایش میده در صورت مناسب بودن مودم رو بخرین و یا هرطور دیگه افت ورودی ساختمان تا محل مودم رو حداقل کنین تا کشش خط بالا بره در واقع Attenuation باید کم بشه و Max Rate بالا بره و SNR Margin کمتر از 6 نشه
خطتتون کشش 16 مگ رو نداره.طبق تخمین مودم، کشش خط تا 14 مگ بیشتر نیست.
میدونم عزیز.اما مشکل من اینکه این خط در داخل ساختمون با سرعت 1.4 مگابایت دانلود میکنه اما سرخط با سرعت ثابت 1.7 مگابایت دانلود میکنه.درباره سیم تلفن،اتصالات و بقیه موارد هم بالا توضیح دادم.با این شرایط بفرمایید که چکار کنم که بتونم سرعت خودم داخل ساختمون به حدودای 1.7 مگابایت برسونم
محمد7966
29-03-2019, 12:02
میدونم عزیز.اما مشکل من اینکه این خط در داخل ساختمون با سرعت 1.4 مگابایت دانلود میکنه اما سرخط با سرعت ثابت 1.7 مگابایت دانلود میکنه.درباره سیم تلفن،اتصالات و بقیه موارد هم بالا توضیح دادم.با این شرایط بفرمایید که چکار کنم که بتونم سرعت خودم داخل ساختمون به حدودای 1.7 مگابایت برسونم
بعید میدونم کاری بشه کرد،چون طول سیمی که بکار میره و همچنین جنس و قطر کابل تو نویز تاثیر میذاره،نویز هم که زیاد بشه پهنای باند کم میشه
اما چند سال پیش خودم در پی مشکل نویز و خرید کابل بودم که یکی از دوستان انجمن به من اینو گفت""بنده تمام سیم ها رو تست کردم و نتیجه گرفتم که بهترین سیم همون سیم سفید افشان برق بهترین پهنای باند رو میده البته نویز رو یکم افزایش میده ولی پهنای باند بیشتر میشه""
حالا میخاین برید سیم افشان بخرید هر چند نظر منو بخاین 300 کیلوبایت بیشتر ارزش نداره که براش پول سیم افشان بدم و با همون 1.4 سر میکنم
محمد7966
29-03-2019, 12:16
این تستی که گرفتید از سر خط بوده یا داخل خونه؟؟
بهتره با اسپیدتست یه تست بگیرید ببینید پهنای باند رو چند نشون میده؟؟ چون طبق عکس پهنای باند 13 مگ سرعت دانلود رو باید 1.7 نشون بده نه 1.4
بعید میدونم کاری بشه کرد،چون طول سیمی که بکار میره و همچنین جنس و قطر کابل تو نویز تاثیر میذاره،نویز هم که زیاد بشه پهنای باند کم میشه
اما چند سال پیش خودم در پی مشکل نویز و خرید کابل بودم که یکی از دوستان انجمن به من اینو گفت""بنده تمام سیم ها رو تست کردم و نتیجه گرفتم که بهترین سیم همون سیم سفید افشان برق بهترین پهنای باند رو میده البته نویز رو یکم افزایش میده ولی پهنای باند بیشتر میشه""
حالا میخاین برید سیم افشان بخرید هر چند نظر منو بخاین 300 کیلوبایت بیشتر ارزش نداره که براش پول سیم افشان بدم و با همون 1.4 سر میکنم
این تست سر خط هست که مستقیم مودم به سیم مخابرات وصل شده
حرف شما درسته اما وقتی با پشتیبانی شرکت تماس داشتم گفت سیمی که داری خوبه و اینکه با این سیم نهایتا افت سرعتی در بسیار کم باید داشته باشی.میگفت داخل خونه باید حداقل 1.6 مگابایت رو دانلود کنی.اما وقتی شرایط رو توضیح دادم بازم نتونست متوجه ایراد بشه و هرچی ازش خواهش کردم بیاد خودش ببینه قبول نکرد.
آخه یه مشکل دیگه ای که وجود داره الان که مراکز مخابراتی خلوت هست این سرعت رو میده.احتمال میدم با برگشت مردم باز سرعت از اینی که هست کمتر بشه.نظر شما چیه در این باره؟
محمد7966
29-03-2019, 12:31
این تست سر خط هست که مستقیم مودم به سیم مخابرات وصل شده
حرف شما درسته اما وقتی با پشتیبانی شرکت تماس داشتم گفت سیمی که داری خوبه و اینکه با این سیم نهایتا افت سرعتی در بسیار کم باید داشته باشی.میگفت داخل خونه باید حداقل 1.6 مگابایت رو دانلود کنی.اما وقتی شرایط رو توضیح دادم بازم نتونست متوجه ایراد بشه و هرچی ازش خواهش کردم بیاد خودش ببینه قبول نکرد.
آخه یه مشکل دیگه ای که وجود داره الان که مراکز مخابراتی خلوت هست این سرعت رو میده.احتمال میدم با برگشت مردم باز سرعت از اینی که هست کمتر بشه.نظر شما چیه در این باره؟
بعید میدونم کم بشه،مگر اینکه شرکت پهنای باند کم بیاره یعننی بیشتر مشترکینش پهنای باند بالا داشته باشند که باعث میشه شرکت پهنای باندش کم بشه در نتیجه سرعت خط شما هم کم میشه
ولی اینکه سر خط سرعت 16 مگ دارید ولی داخل خونه سرعت 13 مگ عجیبه و نمیدونم مشکل از کجاس.ببینید تو خونه وسیله ای ندارید که بهش مشکوک بشید مثل تلفن بی سیم،رسی--ور
این تستی که گرفتید از سر خط بوده یا داخل خونه؟؟
بهتره با اسپیدتست یه تست بگیرید ببینید پهنای باند رو چند نشون میده؟؟ چون طبق عکس پهنای باند 13 مگ سرعت دانلود رو باید 1.7 نشون بده نه 1.4
این تست ها از داخل خونه گرفته شده
این از تست سرعت خود داتک:
اینم اسپید تست:
محمد7966
29-03-2019, 12:48
اینم اسپید تست:
خوب این نشون میده که حتی سرعت 13 مگی که مودم نشون میده رو شرکت نتونسته براتون تامین کنه،همین رو بهشون بگید ببینید چی میگن
البته اینو بگم خودم که سرویس 2 مگ از پارس آنلاین دارم هم گاهی اوقات شده از 2مگ کمی بالاتر میره و گاهی اوقات هم در حد 1.9 مگ میشه،یعنی تو ساعات مختلف سرعت های مختلف نشون میده ،کم پیش اومده دقیقا روی 2 مگ باشه.
karwan125
29-03-2019, 20:35
اینم اسپید تست:
نمیدونم چرا دارید خودتون رو عذاب میدید !
قطعا هر افت سینگالی دلیل بر نویز یا مشکل از سمت کاربر نیست ، صد البته مشکلات مرکز مخابراتی و شرکت ارائه دهنده اینترنت م هست .
نمیدونم کدوم شهر هستید ، ولی بعد پایان قرارداد تون با شرکت داتک ، شرکت های دیگه رو هم امتحان کنید.
من چند سال بود از شرکت پارس آنلاین خدمات دریافت میکردم و این اواخر با افت شدید SNR مواجه شدم و هر بار تماس با پشتیبانی فنی ، با یه سری حرف های چرت و پرت مواجه میشدم ، اخر سر یه شکایت کردم از سامانه 195 ، آخرین جوابی که به من دادن این بود که " اینترنتی که دریافت میکنی همینه که هست ، میخوای استفاده کن میخوای هم تخلیه کن "
من در اولین فرصت تخلیه کردم و الان مشترک شرکت شاتل هستم ، واقعا از لحاظ سرعت عالیه هیچ مشکلی هم تا حالا ندیدم پهناباند رو روی 18 مگابیت تنظیم کردن و سرعت دانلود م با دانلود منیجر 2 مگابایت هست. SNR مودم هم در روز ها روی 15.6 و شب ها 13 .
یه مورد هم در آخر اضافه کنم جدا با مودم های D-Link حال نمیکنم از لحاظ دریافت سیگنالی یکمی مورد داره از مودم های TP-Link یا Asus استفاده کنید بهتره .
ERF@NIAN
29-03-2019, 20:51
خوب این نشون میده که حتی سرعت 13 مگی که مودم نشون میده رو شرکت نتونسته براتون تامین کنه،همین رو بهشون بگید ببینید چی میگن
البته اینو بگم خودم که سرویس 2 مگ از پارس آنلاین دارم هم گاهی اوقات شده از 2مگ کمی بالاتر میره و گاهی اوقات هم در حد 1.9 مگ میشه،یعنی تو ساعات مختلف سرعت های مختلف نشون میده ،کم پیش اومده دقیقا روی 2 مگ باشه.
مودم ریت رو 13 زده ولی به خاطر مقدار line attenuation که 30 هست افت میکنه به کاربر 11 میرسه. مشکل از داتک نیست طبیعیه
محمد7966
29-03-2019, 21:48
مودم ریت رو 13 زده ولی به خاطر مقدار line attenuation که 30 هست افت میکنه به کاربر 11 میرسه. مشکل از داتک نیست طبیعیه
نه اینطوری که شما میگید نیست.میرایی یا همون attenuation وقتی عددش بره بالا،مودم هم خود به خود ریت خط رو کم نشون میده یعنی مثلا اگر 40 بشه روی 8 مگ بسته میشه و اگر بره روی 10 ،ریت خط میشه مثلا 16 مگ،بنابراین کم شدن دست شرکت میشه یه جورایی،حالا پهنا کم میارن یا مشکلات دیگه ای دارند من ازش بی خبرم.
محمد7966
30-03-2019, 00:18
اینم اسپید تست:
یه سوال :شما زمانی که از سر خط تست می گیرید با 1 یا 2 متر کابل تست می کنید یا با همون کابل بلندی که میاد خونه تست انجام میدید؟؟
اگر با 1 متر کابل تست می کنید احتمالش هست به خاطر طول کابل باشه که برای اطمینان، بهتره با همون کابل بلند سر خط تست کنید ببینید شرایط چطور میشه
یه سوال :شما زمانی که از سر خط تست می گیرید با 1 یا 2 متر کابل تست می کنید یا با همون کابل بلندی که میاد خونه تست انجام میدید؟؟
اگر با 1 متر کابل تست می کنید احتمالش هست به خاطر طول کابل باشه که برای اطمینان، بهتره با همون کابل بلند سر خط تست کنید ببینید شرایط چطور میشه
طبق حرفی که پشتبانی زد،من تست سر خط رو از کابل مخابراتی که وارد باکس ترمینال کروز شده بود گرفتم.یعنی سیم مخابرات رو از باکس جدا کردم و مستقیما زدم به مودم و تست گرفتم
نکته ای که وجود داره کابل بلنده الان به دیوار نصب شده و دیگه نمیتونم بخاطر تست از دیوار جدا کنم
الانم به صورت کاملا تقریبی طول کابل نصب شده حدود 30 متر هست.اگر بخوام با کابل بلند تست بگیرم میشه همون تستی که داخل خونه گرفتم
نمیدونم چرا دارید خودتون رو عذاب میدید !
قطعا هر افت سینگالی دلیل بر نویز یا مشکل از سمت کاربر نیست ، صد البته مشکلات مرکز مخابراتی و شرکت ارائه دهنده اینترنت م هست .
نمیدونم کدوم شهر هستید ، ولی بعد پایان قرارداد تون با شرکت داتک ، شرکت های دیگه رو هم امتحان کنید.
من چند سال بود از شرکت پارس آنلاین خدمات دریافت میکردم و این اواخر با افت شدید SNR مواجه شدم و هر بار تماس با پشتیبانی فنی ، با یه سری حرف های چرت و پرت مواجه میشدم ، اخر سر یه شکایت کردم از سامانه 195 ، آخرین جوابی که به من دادن این بود که " اینترنتی که دریافت میکنی همینه که هست ، میخوای استفاده کن میخوای هم تخلیه کن "
من در اولین فرصت تخلیه کردم و الان مشترک شرکت شاتل هستم ، واقعا از لحاظ سرعت عالیه هیچ مشکلی هم تا حالا ندیدم پهناباند رو روی 18 مگابیت تنظیم کردن و سرعت دانلود م با دانلود منیجر 2 مگابایت هست. SNR مودم هم در روز ها روی 15.6 و شب ها 13 .
یه مورد هم در آخر اضافه کنم جدا با مودم های D-Link حال نمیکنم از لحاظ دریافت سیگنالی یکمی مورد داره از مودم های TP-Link یا Asus استفاده کنید بهتره .
عزیز منم بارها به تعویض شرکت فک کردم اما مشکل اینکه یه شرکت مثه شاتل کلا 350 گیگ ترافیک بین الملل بهت میده که برای من فوق العاده کمه. درضمن من روی یه خط تلفن دیگه هم سرویس نامحدود داتک رو دارم که از قدیم الایام ازش استفاده میکردم و الان سرعت دانلودش به یک مگابایت رسیده
مطلبی که درباره مودم ها گفتید درسته.من خودم قدیم مودم linksys 350N داشتم که فوق العاده مودم خوبی بود اما متاسفانه از دست یکی افتاد و شکست.جزو اولین مودم های بود که dual band بود. اما بخاطر معظلات گرانی مجبور به استفاده از این مودم شدم.هرچند که در این مورد خاص بعید میدونم ایراد از مودم بوده باشه
B3NYAMIN
08-04-2019, 01:02
سلام
دوستان چند روزی هست وقتی کابل مودم رو به کامپیوتر وصل میکنم ، اول که چراغ خط تلفن خاموش میشه ، بعد چند بار چشمک زدن بلاخره ثابت میشه.وقتی هم ثابت میشه به شدت نویز داره و سرعت افتضاااااح:sq_3::sq_3:
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
12.5
13.0
db
Line Attenuation
:
42.0
31.5
db
Data Rate
:
32
64
kbps
Max Rate
:
96
220
kbps
CRC
:
155
0
محمد7966
08-04-2019, 09:56
سلام
دوستان چند روزی هست وقتی کابل مودم رو به کامپیوتر وصل میکنم ، اول که چراغ خط تلفن خاموش میشه ، بعد چند بار چشمک زدن بلاخره ثابت میشه.وقتی هم ثابت میشه به شدت نویز داره و سرعت افتضاااااح:sq_3::sq_3:
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
12.5
13.0
db
Line Attenuation
:
42.0
31.5
db
Data Rate
:
32
64
kbps
Max Rate
:
96
220
kbps
CRC
:
155
0
سلام،اول از همه خود بوق تلفن رو چک کنید.ببینید واضح هست،ممکنه مشکل از خط تلفن باشه که اگر مشکل از اون باشه باید زنگ بزنید 20117 بیاین درستش کنند.بوق تلفن نباید خش داشته باشه
بعد از اون یه مودم از کسی قرض بگیرید ممکنه مشکل از خود مودم باشه
salam4802
09-04-2019, 15:01
نه اینطوری که شما میگید نیست.میرایی یا همون attenuation وقتی عددش بره بالا،مودم هم خود به خود ریت خط رو کم نشون میده یعنی مثلا اگر 40 بشه روی 8 مگ بسته میشه و اگر بره روی 10 ،ریت خط میشه مثلا 16 مگ،بنابراین کم شدن دست شرکت میشه یه جورایی،حالا پهنا کم میارن یا مشکلات دیگه ای دارند من ازش بی خبرم.با توجه به شرایط خط همه چیز طبیعیه،کلا روی سرویس۱۶مگ تقریبا۲مگ افت سرعت از دیتا ریت ایجاد میشه،یعنی چون این خط دیتاریت۱۳داره نهایت سرعت۱۱.۵میشه ازش گرفت
کیفیت مودم هم روی Snr تاثیر داره؟
یکی از دوستام جدیدا adsl ثبت نام کرده بعد شاتل اومده براش نصب کرده بهش گفت مودم ت مشکل نویز داره باید عوض کنی
میگفت با مودم خودش تست کرده 4 مگ میداده
میگفت برم مودم جدید بگیرم
بهش گفتم فرقی نداره و مودم خودش رو تنظیم کردم
چک کردم روی 4 مگ بسته بودن و Snr 6 میداد
مودم نسبتا خوبی هم داره tplink 8901
حالا میخواستم بدونم ارزش داره بخواد عوض کنه؟
ERF@NIAN
09-04-2019, 19:31
کیفیت مودم هم روی Snr تاثیر داره؟
یکی از دوستام جدیدا adsl ثبت نام کرده بعد شاتل اومده براش نصب کرده بهش گفت مودم ت مشکل نویز داره باید عوض کنی
میگفت با مودم خودش تست کرده 4 مگ میداده
میگفت برم مودم جدید بگیرم
بهش گفتم فرقی نداره و مودم خودش رو تنظیم کردم
چک کردم روی 4 مگ بسته بودن و Snr 6 میداد
مودم نسبتا خوبی هم داره tplink 8901
حالا میخواستم بدونم ارزش داره بخواد عوض کنه؟
مودم tp link w8901g قدیمیه دارمش
چند وقت پیش این مودم رو آوردم به خطم وصل کردم، خط من پروفایل گیمش فعاله، وقتی این مودم رو زدم ریت 14،15 مگابیت گرفت با snr لب مرز
دوباره قطع کردم مودم فعلیم رو زدم tp link w8961n که دوباره 16 مگ کامل گرفت با snr مناسب
مودما هرکدوم چیپست های متفاوتی دارن واسه همین فرق داره
سلام
من به طرز عجیبی CRC بالا میگیرم، و یه مشکلی هم که دارم اینه که سرعت مودم به مرور با افت مواجه میشه و به حدود 1.5 مگابیت میرسه و با ریست مودم دوباره سرعت میره بالا.(6 مگابیت) وقتی هم که سرعت پایین میاد داخل تنظیمات مودم که نگاه میکنم ریت روی همون 6 هست ولی سرعت پایینه حالا نمیدونم از طرف منه یا ISP پارس آنلاین
سیم هم مستقیم از ورودی تا مودم کشیدم
اینم وضعیت خط بعد از 1 ساعت آپ بودن مودم
ممکنه مودم مشکل داشته باشه؟ D-link 2730u
اگه مودم مشکل داره مودم خوب چی هست بگیرم؟
BMW.M3_E46
09-04-2019, 23:53
سلام
من به طرز عجیبی CRC بالا میگیرم، و یه مشکلی هم که دارم اینه که سرعت مودم به مرور با افت مواجه میشه و به حدود 1.5 مگابیت میرسه و با ریست مودم دوباره سرعت میره بالا.(6 مگابیت) وقتی هم که سرعت پایین میاد داخل تنظیمات مودم که نگاه میکنم ریت روی همون 6 هست ولی سرعت پایینه حالا نمیدونم از طرف منه یا ISP پارس آنلاین
سیم هم مستقیم از ورودی تا مودم کشیدم
اینم وضعیت خط بعد از 1 ساعت آپ بودن مودم
ممکنه مودم مشکل داشته باشه؟ D-link 2730u
اگه مودم مشکل داره مودم خوب چی هست بگیرم؟
درود
با وجود CRC قطعی هم دارید؟ چون افت سرعت مربوط به همون نویز هست هر چی SNR پایین میاد کشش خط کمتر میشه
Fast Path یا همون پروفایل گیم هم روی CRC تاثیر داره
0reza666
10-04-2019, 00:05
.
کولا اپلود اشنای اول یعنی همون مخابرات فقط تا 2 مگابایت اپلود میده یا اگه برم رو سرویس های دیگه سرعت اپلود بهتری میگیرم؟ منظورم از سرویس های دیگه رو همین خط تلفن هستا.
درود
با وجود CRC قطعی هم دارید؟ چون افت سرعت مربوط به همون نویز هست هر چی SNR پایین میاد کشش خط کمتر میشه
Fast Path یا همون پروفایل گیم هم روی CRC تاثیر داره
قطعی ندارم، فقط افت سرعت که مجبورم هر چند ساعت یکبار مودم رو خاموش روشن کنم
البته مواقعی که سرعت پایین میاد تو تنظیمات که نگاه میکنم SNR و ریت هیچ تغییری نکرده و فقط سرعت پایین میاد
اینم از وضعیت اسفناک خط ما ... جالبه همسایه خطش تا 20 مگو میکشه ..... اونم همسایه بالایی .. بنظرتون برقکار میتونه کاری کنه
-------- DSL Information --------
DSL Driver Version: A2pD035m.d24c
DSL VPI/VCI: 0/35
DSL Status: Up
DSL Mode: ADSL_2plus
DSL UpStream Rate: 1871Kbps
DSL DownStream Rate: 7567Kbps
Down Up
DSL Noise Margin: 5.8 6.1
DSL Attenuation: 23.5 15.0
DSL Transmit Power: 19.4 13.0
BMW.M3_E46
10-04-2019, 09:59
قطعی ندارم، فقط افت سرعت که مجبورم هر چند ساعت یکبار مودم رو خاموش روشن کنم
البته مواقعی که سرعت پایین میاد تو تنظیمات که نگاه میکنم SNR و ریت هیچ تغییری نکرده و فقط سرعت پایین میاد
این مربوط به فاصله مرکز مخابراتی هم هست کیفیت پایین خطوط و خود ISP هم به جای خود
شما بجای خط مستقیم از سر خط چند بار با سیم کوتاه از پریز خونه تست بگیر ببین بازم افت سرعت پیدا میشه؟
BMW.M3_E46
10-04-2019, 10:01
اینم از وضعیت اسفناک خط ما ... جالبه همسایه خطش تا 20 مگو میکشه ..... اونم همسایه بالایی .. بنظرتون برقکار میتونه کاری کنه
-------- DSL Information --------
DSL Driver Version: A2pD035m.d24c
DSL VPI/VCI: 0/35
DSL Status: Up
DSL Mode: ADSL_2plus
DSL UpStream Rate: 1871Kbps
DSL DownStream Rate: 7567Kbps
Down Up
DSL Noise Margin: 5.8 6.1
DSL Attenuation: 23.5 15.0
DSL Transmit Power: 19.4 13.0
حتما ی چکی بگین بیان بزنن نویز خط بالاس بهتر از این باید باشه
حتما ی چکی بگین بیان بزنن نویز خط بالاس بهتر از این باید باشه
مامور مخابرات اومد تست گرفت از سر خط گفت مشکلی نیست .... مشکل از سیم کشی داخلیه ....به یک مورد دیگه هم اشاره کرد و گفتش که اینجا کلی کابل reserve هستش .... ولی من دیگه خودم پیگیر نشدم .. الانم به یه برقکار زنگ زدم .. شاید بتونه مشکلمو حل کنه .
B3NYAMIN
10-04-2019, 16:10
سلام،اول از همه خود بوق تلفن رو چک کنید.ببینید واضح هست،ممکنه مشکل از خط تلفن باشه که اگر مشکل از اون باشه باید زنگ بزنید 20117 بیاین درستش کنند.بوق تلفن نباید خش داشته باشه
بعد از اون یه مودم از کسی قرض بگیرید ممکنه مشکل از خود مودم باشه
مشکل از سیمای ورودی بود و خودم حلش کردم
miladbird7
16-04-2019, 20:11
سلام من می خوام سیم کشی خونه عوض کنم سیم خوب چی بگیرم. سیم تلفن از نزدیک آسانسور بالا میاد و تعداد واحد های ساختمون زیاده
MeHrDaD-91
17-04-2019, 18:36
دوستان من نوسان snr خیلی شدید دارم ظهر ها روی 12 الی 13 هست ولی از ساعت 6 عصر ب بعد میاد زیر 10 و تا 7 نوسان داره البته موقعی هم ک snr بالا هست باز هم نوسان داره یعنی از 12 میاد رو 10 دوباره میره بالا ب علت این نوسان Snr خطاهای Crc فوق العاده بالا هست ب نظرتون چکار کنم
وضعیت خطم:
حتی من رفتم سر خط ک داخل باکس کنتور برق سیم ها تقسیم شده بود را آوردم بیرون از باکس کنتور برق ولی باز هم هنوز این وضع هست خط اینترنتم هم جدا هست و هیچ تلفنی بش وصل نیست.
شرکتم هم صبانت هست قبلا شاتل داشتم ک کیفیت نتم نسبت ب اون موقع با ثبات تر شده ولی این Snr بدجور اذیت میکنه.
hossein019940
17-04-2019, 22:09
دوستان من نوسان snr خیلی شدید دارم ظهر ها روی 12 الی 13 هست ولی از ساعت 6 عصر ب بعد میاد زیر 10 و تا 7 نوسان داره البته موقعی هم ک snr بالا هست باز هم نوسان داره یعنی از 12 میاد رو 10 دوباره میره بالا ب علت این نوسان Snr خطاهای Crc فوق العاده بالا هست ب نظرتون چکار کنم
وضعیت خطم:
حتی من رفتم سر خط ک داخل باکس کنتور برق سیم ها تقسیم شده بود را آوردم بیرون از باکس کنتور برق ولی باز هم هنوز این وضع هست خط اینترنتم هم جدا هست و هیچ تلفنی بش وصل نیست.
شرکتم هم صبانت هست قبلا شاتل داشتم ک کیفیت نتم نسبت ب اون موقع با ثبات تر شده ولی این Snr بدجور اذیت میکنه.
سلام
اگر مشکلی قطعی نت و افت سرعت ندارین دنبالش نرید بهتره.خط خودم بیشتر 6 مگ نمیکشه تازشم نویز 60 و کیفیت خط هم 10 هست بدون قطعی سال ها سال هست دارم استفاده میکنم و خیلی راه ها رو رفتم و نتیجه ای که بشه درستش کنم نشد که نشد
چون شما میگید همسایتون کیفیت خط بالاست احتمال داره اکسید یا همون زنگ زده باشه پریز و دوشاخه و یا احتمال داره حستی سیمی که دالخ دوشاخه و پریز دم در ترک برداشته و وقتی باز کنی پیچ نگهداری سیمو ممکنه خورده بشه تو دشتت و یا خیلی چیزای دیگه وقتی بری سروقتش و خوب و با دقت پیگیرش باشی انجام میشه ... چون تمام چیزایی که میگم رو خودم انجام داد و اگر این مورد سالم بود پس از پورت مخابراتته (تلفن ثابت)
البته تجهیزات شرکتها هم فرق میزاره تو کیفیت ولی نا در حد معجزه .در حد معمولی با تفاوت مثلا ده یا بیست درصد تغییر کیفیت خط
Georges St-Pierre
17-04-2019, 22:26
چطور میشه بدونم خطم نویز داره یا نه؟
salam4802
18-04-2019, 01:56
سلام
مشکل خط من از این قراره که وقتی دو سر کابل مخابرات رو اتصال میدم حداکثر کشش خط میشه۱۷مگ و سیگنال به نویز میشه۱۰،ولی ظرف چند ساعت شرایط خط افت میکنه و میرسه به ۱۰ مگ،بعضی مواقع هم بعد از چند ساعت کلا قطع میشه،خلاصه دوباره دوسر سیم بهم وصل میکنم تا دوباره کشش خط خوب بشه،کسی از دوستان میتونه راهنمایی بکنه مشکل از کجاست،البته یک هفته است همچین مشکلی دارم و قبلن راحت خطم تا ۱۸مگ کشش داشت
سلام دوستان عزیز
نویز و snr خط من قابل قبول هست ولی یه مشکل اساسی هست که وقتی دکمه آسانسور زده میشه ، پارامتر snr مربوط به downstream ، تا منفی هم میاد پایین و باعث میشه لینک بپره
سیم فویل دار و با کیفیت هم کشیدم ... از کافو بیرونه خونه تا پشت مودم
تا وقتی آسانسور رده نشه همه چی امن و امان هست و به هیچ وجه مشکلی نیست
snr در زمان معمولی روی 16 هست ... ولی وقتی دکمه آسانسور زده میشه snr میاد روی منفی 2 الی منفی 6 !!!!!
راهکاری به ذهن دوستان میرسه که جلوی این نویز آسانسور رو گرفت ؟؟
ممنون
این باکس 2 تا خونه اونطرفتر هست و کنار جعبه برق هست و حدودا 10 مترش هم از کنار کابل برق رد شده تا خونمون
snr رو دم در تست کردم بالاتر از 12 نمیومد و خیلی وقتها زیر 5 6 میاد و قطع میشه
راهی هست که snr از خود این باکس تست گرفته بشه؟ تا اگر خوب بود از مسیر دیگه تا مودم کابل تلفن شیلددار بکشم
[ Ehsan ]
22-04-2019, 12:39
کشش حداکثر خط12 مگ زده مودم خط روی 10مگ بسته شده اما با 16کانکشن آی دی ام سرعت اول تا 1200 میره بعد میاد روی 900 ، دلیلش چی میتونه باشه؟
snr 15
atn 13
از سرخط هم همینطوره وضعیت ،با چند سرور مختلف داخلی پرقدرت هم همینطوره
دوستان یه سوال
ببینید خط چند وقتی بود خیلی قطع میشد و تقریبا این قضیه هفته ای یک الی دو بار برا چند ساعت اتفاق میفتاد
تا این روزای اخر که هرروز چند ساعت قطع بود
زمانایی که قطع میشد میرفتم سرخط و مطمئن میشدم که از اتصالات داخلی نیست
البته بعد از اینکه بوق میومد نویز و سرعت و snr خط نرمال میشد
حالا دیروز با پیگیری های زیاد مخابرات قبول کرد و برا حل اساسی مشکل مامور فرستاد و گفت مشکل نویز داشتید حل شد
ما هم خوشحال شدیم
حالا از اون موقع تا الان یه صدایی روی خط موقع مکالمه شنیده میشه که کاملا مشخصه و قبلا نبوده و بعضی مواقع صدای خودم برگشت میخوره
حالا بدتر از همه اینه که اینترنتی که روی خط دارم بسیار شدید دچار نویز هست و یک مگ هم بزور آپ میکنه
از دیروز تا الان هم دوبار قطعی های نیم ساعته داشته خط
امروز دوباره تماس گرفتیم گفتن خط مشکلی نداره و مشکل اینترنتتم به شرکتت بگو
ما هم به شرکت گفتیم کارشناس فرستاد تجهیزاتو توی مرکز چک کرد گفت مشکلی نیست
حالا تنها چیزی که میمونه اینه که مشکل از داخل باکس مخابراتی باشه
ولی متاسفانه اصلا قبول نمیکنن و میگن وقتی خط بوق داره و خش خش نیست دیگه مشکلی از سمت ما نیست و از این اراجیف !
خط من نویزش تا همین دو هفته پیش اینقدر کم بود که روی 4 مگ براحتی جواب میداد و
snr من روی 15 بود
حتی سه ماهی هشت مگ گرفته بودم اونم با snr 11 - 10 جواب میداد
حالا جوری شده که یک مگ هم قطعی داره و snr من رسیده به 9 ! (با یک مگ !)
حالا بنظر شما باید چیکار کنم؟
میتونم خودم یکیو بیارم بریم سر وقت باکس؟ ! :n36:
داخل 195 هم شکایت کردم هنوز جوابی ندادن
سلام ، 2 تا تاپیک فرستادم در این مورد اما حالا به هر دلیل تایید نشده تا الان دیگه گفتم اینجا بگم اگر کسی میتونه کمک کنه!
میخواستم ببینم کسی از دوستان تا حالا از این اسمارت کانکشن یوز استفاده کرده یا نه ؟ ، من خودم 2 ساله دنبالش بودم تو بازار کلی گشتم نبود یا اصلا" نمیدونستن چیه! چون مثل اینکه حالا به هر دلیل حمایت نشد و کلا" تولید متوقف شد و .... ، تا الان که دیدم 2 تا فروشگاه اینترنی گذاشتن برای فروش که یکیش 14تومن زده یکی دیگه هم 30 تومن حالا جدا از این میخواستم بدونم اگر کسی استفاده کرده واقعا" تاثیری هم داشته در کاهش نویز و ... ؟
این 2تا فروشگاهی که گذاشتن : digik و vadaad
اگر هم کسی از سایت دوم خرید داشته و معتبره بگه چون ارزون تره !
27-06-2019, 17:38
رفقا سیمی که از پریز تلفن ب پشت مودم وصل میشه کیفیتش خیلی موثره در نویز؟؟؟ و اینکه سیم مخصوص و با کیفیت مودم داریم؟
milad1993xx
27-06-2019, 21:02
دوستان وضعیت خط من که اینجوری بود:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 44.png
از امروز عصر یهو اینجوری شد :
کسی نظری داره مشکل چیه؟
اپدیت : همینجوری داره بدتر میشه :
دوستان کسی میدونه تو کنسول مودم های سیسکو مدل x2000 چجوری باید snr را ببینیم؟ هیچ جایی برای نمایش snr نداره. تب status فقط downstream و up رو نمایش میده.
shaahani
06-07-2019, 01:03
دوستان کسی میدونه تو کنسول مودم های سیسکو مدل x2000 چجوری باید snr را ببینیم؟ هیچ جایی برای نمایش snr نداره. تب status فقط downstream و up رو نمایش میده.
ادرس مودمت رو بنویس بعدش آدرس Sysyinfo.html رو اضافه کن
صفحه مخفی داره
مثلا اینجوری :
ممنونم بابت راهنماییت. دمت گرم.
این مشخصاتیه که مودم من داره میگه ولی خیلی قطعی وصلی دارم لینک مودمم زیاد ریست میشه و هی باید مودم و خاموش روشن کنم.
سرعتم روی 16مگ بود زنگ زدم 2020 گفتن نویزت زیاده . قبلا اصلا مشکلی نداشت . گفتن سرتو میاریم رو 13 ولی باز بهبود خاصی نکرده.
خط مستقیم روی زوج سیم شیلد دار از باکس تلفن به مودم کشیده شده و تلفن هم روی خط نیست. مشکل چیه به نظرتون؟
-----DSL Information-----
DSL Driver Version:A2pD035a.d23f
DSL VPI/VCI:0/35
DSL Status:Up
DSL Mode:ADSL_2plus
DSL UpStream Rate (Kbps):1323
DSL DownStream Rate (Kbps):14935
Down Up
DSL Noise Margin (0.1 dB): 69 66
DSL Attenuation (0.1 dB): 315 180
DSL Transmit Power (0.1 dB): 193 124
چه طوری میشه به SNR توی مودم linksys x2000 دسترسی پیدا کرد؟
اون ادرسی که بالا گذاشتن باز نمیشه!!..فریمور هم ورژن 2 هست
من با همون آدرسی که دوست عزیزمون گذاشتن وارد شدم. فقط در انتها به جای html باید htm بزاری.
alijigari
10-07-2019, 13:04
راهی هست که snr از خود این باکس تست گرفته بشه؟ تا اگر خوب بود از مسیر دیگه تا مودم کابل تلفن شیلددار بکشم
دوستان یه سوال
ببینید خط چند وقتی بود خیلی قطع میشد و تقریبا این قضیه هفته ای یک الی دو بار برا چند ساعت اتفاق میفتاد
میتونم خودم یکیو بیارم بریم سر وقت باکس؟ ! :n36:
داخل 195 هم شکایت کردم هنوز جوابی ندادن
درود
زنگ بزن خرابی تلفن ، اعلام خرابی کن . وقتی تماس گرفتند بگو میخواهم از داخل کافو یا پست داخل کوچه برام چک کنید . وقتی اومد بهش پول بده قبول میکنه ، بعد با مودم از اونجا تست کن . من چند بار این کارو کردم -
فقط اگه گفت صدا شفاف هست بگو شرکتی که ازش اینترنت دارم گفته این مدلی باید تست کنم !
sasan.69
10-07-2019, 18:56
این تنظیمات مودم واسه کاهش نویز موثر هست یا اینکه حالت استانداردش ی چی دگه هست که کیفیت بهتری بده؟ نت های وب
amirsarab2
14-07-2019, 13:44
SNR Margin (dB):
16.4
7.7
Attenuation (dB):
34.8
17.5
Downstream Line Rate :
6141 kbps
Upstream Line Rate :
1022 kbps
دوستان من آسیاتک خریدم سرعت 16 مگ ولی سرعت دانلود 700 تا بیشتر نمیگیرم به خاطر مشخصات بالاست ؟ چطوری میتونم ارتقاش بدم ؟
hamid3369
14-07-2019, 18:07
دوستان عزیز یک کلام خطم کلام
مشکل snr margin دو دلیل داره اولی بیشتر مربوط به تاسیسات مسیر مربوط میشه مثلا در کنار برق جریان قوی انتقال داده شده باشه و یا فسودگی پست مخابرات و سوالفاته شدن اتصالات و یا خرابی در اتصالات کافوی شهرک و یا اینکه خود مرکز mdfنقص در سیستم ها و ترمینال ها داشته باشن
من سال 96 یه آپارتمان ساختیم و اون محوطه مسیر انتقال مخابرات نبود با پیگیری زیاد یه دست کابل 300 زوج زیر خاکی برای اون ناحیه کشیدن و پیمانکارش مشکل براش پیش اومد غیبت طولانی داشت و رییس مخابرات هم بهم گفت شما که تخصص تو زمینه مخابرات داری بیا تجهیزات رو ببر خودت بقیه کاراشو بکن ..منم رفتم انبار مخابرات همه لوازم هارو برداشتم از کافوی شهرک کابل کشیدم اوردم لب اول کوچه و 4 تا پست هم داشتم خلاصه چند تا کارگر هم گرفتم پست هارو تو چاله گذاشتیم و 12 زوج رزرو برای پست گذاشتم گفتم نکنه یه روزی لازم بشه خلاصه اپارتمان خودمون هم کلا نیاز به 14 خط داشت یک پست تو جنب وسط کوچه پذاشتم چون کابل کافی نبود از پست یه دست کابل مخابراتی 24 رشه ای همون 12 زوج گرفتم نمیدونم دقیق کابل رو به ترمینال پست و و از کافو متصل کردم ...چشمتون روز بد نبینه همه خطوط وز وز داشتن از مفصل چک کردم عادی بود و مشکل از پست بود خلاصه جعبه ترمینال پست رو تغیر دادم مشکل رفع شد ...
نتیجه اخلاقی کاربردی( معیوب بودن پست+جریان قوی برق در مسیر سیم ها ) نقص در مرکز
sasan.69
14-07-2019, 18:28
این تنظیمات مودم واسه کاهش نویز موثر هست یا اینکه حالت استانداردش ی چی دگه هست که کیفیت بهتری بده؟ نت های وب
کسی میدونه؟
hamid3369
18-07-2019, 10:37
کسی میدونه؟
اون پارامتر های توی عکس روی adsl بزارین فقط ..زیاد تاثیری نداره اینا نویز همش زیر سر مخابراته و با این تجهیزات و امکانات مزخرفش
hamid3369
21-07-2019, 15:28
[IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این پست رو 2 سال پیش نصب کردم سرقت شده بعد من پیمانکارا اومدن هزار تا کابل هوایی کشیدن و تمام مسیر رو بهم زدن امروز برای کل واحد به صورت موقت کانکت کردم ولی مخابرات پست و ترمینال نمیخره ..حاضرم بخرم ولی اجازه نصب بدن
آرین 0098
27-07-2019, 00:34
ISP میتونه توان سیگنال ارسالی پورت دلخواه از DSLAM رو افزایش بده؟
من زیر زبون پشتیبان مخابرات رو کشیدم و ظاهراً میتونست، ولی گفت پارامترهای خط شما خوبه و نیازی نیست.
خیلی توی SNRM تأثیر داره و میخوام ببینم اگه واقعاً امکانش رو دارن، یه جوری راضیشون کنم.
iman2919
27-07-2019, 10:14
سلام
وضعیت خط من چطوره؟ میشه کاری کرد بهتر بشه؟ و اینکه حداکثر تا چند مگابیت کشش داره بدون نوسان؟
( ضمنا این بهترین وضعیت و از سر خط هستش)
سلام
وضعیت خط من چطوره؟ میشه کاری کرد بهتر بشه؟ و اینکه حداکثر تا چند مگابیت کشش داره بدون نوسان؟
( ضمنا این بهترین وضعیت و از سر خط هستش)
اگه از سر خط اینطور باشه وضعیتش خوب نیست.
کشش خط شما نهایت 4 مگ هست.
فاصله شما از مرکز مخابراتی زیاده.
morteza_mombeini
03-08-2019, 13:22
اقا یک ماهه که اینترنت و تلفن من قعطه هر روز هم میرم مخابرات و شماره رو یادداشت میکنن اما هیچ خبری نیست اخرش اعصابم خراب شد و داد و بیداد راه انداختم مسئولش منو فرستاد پیش رییس مرکز و رییس مرکز گفت کابل های زیر زمینی زخمی شدن و علت قطعی همینه گفتم چرا تو این یک ماه کاری نکردین گفت که باید حفاری بشه .حالا چطور از زیر زمین زخمی شده خدا میدونه ولی من توی سامانه 195 هم ده روز پیش شکایت کردم اما بعد از گذشت ده روز هیچ جوابی ندادن کلا انگار مخابرات تعطیله .حالا قطعی تلفن و اینترنت به جهنم این چه جور قطعیه که باید حفاری کنن ؟ خو اگه موقع حفاری اسیب دیده جاش معلومه دیگه همونو ترمیم کنن دیگه حفاری نمیخاد که و اینکه مال بعضی از کوچه های مجاور همون هفته ی اول وصل شده جای تعجب داره.چه جور زخمی شده که یه مقدارش درست شده و یه مقدارش نشده واقعا ادم شاخ درمیاره .الان هم که تلفن کلا بوق نداره و شمارش اشغالی میزنه و کشش خط من شده 32 کیلوبیت با داون استریم 4.5 .اگه کسی تجربه ای در این زمینه داشته بیاد بگه ممنون میشم .
MMDFullHD
04-08-2019, 00:18
اقا یک ماهه که اینترنت و تلفن من قعطه هر روز هم میرم مخابرات و شماره رو یادداشت میکنن اما هیچ خبری نیست اخرش اعصابم خراب شد و داد و بیداد راه انداختم مسئولش منو فرستاد پیش رییس مرکز و رییس مرکز گفت کابل های زیر زمینی زخمی شدن و علت قطعی همینه گفتم چرا تو این یک ماه کاری نکردین گفت که باید حفاری بشه .حالا چطور از زیر زمین زخمی شده خدا میدونه ولی من توی سامانه 195 هم ده روز پیش شکایت کردم اما بعد از گذشت ده روز هیچ جوابی ندادن کلا انگار مخابرات تعطیله .حالا قطعی تلفن و اینترنت به جهنم این چه جور قطعیه که باید حفاری کنن ؟ خو اگه موقع حفاری اسیب دیده جاش معلومه دیگه همونو ترمیم کنن دیگه حفاری نمیخاد که و اینکه مال بعضی از کوچه های مجاور همون هفته ی اول وصل شده جای تعجب داره.چه جور زخمی شده که یه مقدارش درست شده و یه مقدارش نشده واقعا ادم شاخ درمیاره .الان هم که تلفن کلا بوق نداره و شمارش اشغالی میزنه و کشش خط من شده 32 کیلوبیت با داون استریم 4.5 .اگه کسی تجربه ای در این زمینه داشته بیاد بگه ممنون میشم .
:n08:
داداش خط من شبا میشه قطع میشه دیگ مجبورم با نت گوشی بیام از صبح اوکیه ۷ صبح فیکس تا ۴ ۵ غروب
یهو قطع میشه خط ریتش میاد رو ۹۰۰ کیلوبایت کمتر
خطمون قطع میشه
رفتم مرکز میگه بخاطر اینه ک قراره فیبر شه خط :n08:
داداش خط من شبا میشه قطع میشه دیگ مجبورم با نت گوشی بیام از صبح اوکیه ۷ صبح فیکس تا ۴ ۵ غروب
یهو قطع میشه خط ریتش میاد رو ۹۰۰ کیلوبایت کمتر
خطمون قطع میشه
رفتم مرکز میگه بخاطر اینه ک قراره فیبر شه خط :n08:
پست شما رو دیدم تو تاپیک شاتل... واقعا مورد عجیبیه ... شما تهرانی ؟ چ مرکزی ؟
MMDFullHD
04-08-2019, 04:35
پست شما رو دیدم تو تاپیک شاتل... واقعا مورد عجیبیه ... شما تهرانی ؟ چ مرکزی ؟
شهریار زندگی میکنم تهران نیستم
صبح شد عکس میدم اومدن چن تا موزایک کندن وسیمان ریختن بقل این کافو مسی قدیمی قراره فک کنم بابابزرگو جاشو عوض کنن
کافو نوری بیارن
مرکزم دارن ارتقا میدن
جالبیش اینجاس ک تایم اداریشون خطم درست میشه موقه ای ک میرن خونه خطمو خراب میکنن
خلاصه خدا ازشون نگذره
میخوام برم رو 360 مبین نت یا شاید زودتر راه افتاد vdsl از مخابرات بگیرم
morteza_mombeini
04-08-2019, 09:03
شهریار زندگی میکنم تهران نیستم
صبح شد عکس میدم اومدن چن تا موزایک کندن وسیمان ریختن بقل این کافو مسی قدیمی قراره فک کنم بابابزرگو جاشو عوض کنن
کافو نوری بیارن
مرکزم دارن ارتقا میدن
جالبیش اینجاس ک تایم اداریشون خطم درست میشه موقه ای ک میرن خونه خطمو خراب میکنن
خلاصه خدا ازشون نگذره
میخوام برم رو 360 مبین نت یا شاید زودتر راه افتاد vdsl از مخابرات بگیرم
مبين نت از ١٠ شب به بعد قابل استفاده نيست پينگش ميره بالاي ٣٠٠ با سرويس كاهش پينگم درست نميشه
سلام.
دوستان چیکار کنم که وضعیت نتم بهتر شه؟ این اوضاع خطم هست.
دو ماهه بخاطر افزایش قیمت از شاتل اومدم آسیاتک سرویس 16 مگ دارم که اینا هم لطف کردن گرون کردن. چند ماه قبل برقکار آوردم کل سیم های دم در رو عوض کرد SNR رو 24 رفته بود. اما الان باز دو چند ماهی هست که اینجوری شده زنگ هم میزنم آسیاتک میگن 6 استاندارده و مشکل از ما نیست! مودم رو عوض کردم، حتی چون خطی که استفاده میکنم با خط خونه فرق داره، خط من که با چسب کاری کردن وصل شده بود رو برقکار سوکتی کرد و رفته تو پریز برق. نمیدونم واقعا چیکار کنم. چه راهی پیشنهاد میدید؟ ممنون.
محمد7966
04-08-2019, 19:56
سلام.
دوستان چیکار کنم که وضعیت نتم بهتر شه؟ این اوضاع خطم هست.
دو ماهه بخاطر افزایش قیمت از شاتل اومدم آسیاتک سرویس 16 مگ دارم که اینا هم لطف کردن گرون کردن. چند ماه قبل برقکار آوردم کل سیم های دم در رو عوض کرد SNR رو 24 رفته بود. اما الان باز دو چند ماهی هست که اینجوری شده زنگ هم میزنم آسیاتک میگن 6 استاندارده و مشکل از ما نیست! مودم رو عوض کردم، حتی چون خطی که استفاده میکنم با خط خونه فرق داره، خط من که با چسب کاری کردن وصل شده بود رو برقکار سوکتی کرد و رفته تو پریز برق. نمیدونم واقعا چیکار کنم. چه راهی پیشنهاد میدید؟ ممنون.
سلام،پایین بودن snr یک علتش از برق ساختمان و خطوط تلفن هست.اما این تنها علتش نیست و خود شرکت هم در این امر دخیله و بیخیودی هزینه برای کابل و برقکار ندید.
در هر صورت اگر با این snr قطع و وصلی نداشته باشید مشکلی نداره و نیازی نیست نگران باشید.
سلام،پایین بودن snr یک علتش از برق ساختمان و خطوط تلفن هست.اما این تنها علتش نیست و خود شرکت هم در این امر دخیله و بیخیودی هزینه برای کابل و برقکار ندید.
در هر صورت اگر با این snr قطع و وصلی نداشته باشید مشکلی نداره و نیازی نیست نگران باشید.
وضعیت قطعیم اینجوریه که دو سه روز اصلا قطعی ندارم، دو سه روز هر چند ساعت یک بار مودم ری استارت میشه. پینگ هم اینجوریه که هر مثلا 30 ثانیه که ثابت رو 110 هست یه لحظه خیلی بالا میره و دوباره عادی میشه و همین باعث لگ تو بازیهای آنلاین میشه. این مشکل پینگ رو خیلی وقته دارم حتی قبل از پایین اومدن SNR.
محمد7966
04-08-2019, 20:08
وضعیت قطعیم اینجوریه که دو سه روز اصلا قطعی ندارم، دو سه روز هر چند ساعت یک بار مودم ری استارت میشه. پینگ هم اینجوریه که هر مثلا 30 ثانیه که ثابت رو 110 هست یه لحظه خیلی بالا میره و دوباره عادی میشه و همین باعث لگ تو بازیهای آنلاین میشه. این مشکل پینگ رو خیلی وقته دارم حتی قبل از پایین اومدن SNR.
مودم ریستارت میشه یعنی خاموش و روشن میشه؟یا منظورتون اینه که اینترنت قطع و وصل میشه؟
برای پینگ هم تو شاتل این وضعیت بود یا فقط تو آسیاتک این وضعیت هست؟
ali7885578778
05-08-2019, 10:14
سلام من میشه یه راهنمایی بکنید ببینید کیفیت خط من چجوریه؟
TCM(Trellis Coded Modulation)
1
1
SNR Margin
37.4 dB
33.3 dB
Line Attenuation
37.0 dB
22.9 dB
Path Mode
Interleaved
Interleaved
Interleave Depth
64
4
Data Rate
72 kbps
68 kbps
Max Rate
26152 kbps
1152 kbps
Power
16.1 dbm
-1.4 dbm
INP
0.0 symbols
0.0 symbols
INP-SHINE
-
-
INP-REIN
-
-
CRC
0
0
misagh1372
05-08-2019, 13:31
سلام من میشه یه راهنمایی بکنید ببینید کیفیت خط من چجوریه؟
1
1
SNR Margin
37.4 dB
33.3 dB
Line Attenuation
37.0 dB
22.9 dB
Path Mode
Interleaved
Interleaved
Interleave Depth
64
4
Data Rate
72 kbps
68 kbps
Max Rate
26152 kbps
1152 kbps
wer
16.1 dbm
-1.4 dbm
INP
0.0 symbols
0.0 symbols
INP-SHINE
-
-
NP-REIN
-
-
CRC
0
0
خطتتون عالی راحت میتونید 16 مگ بگیرید
مودم ریستارت میشه یعنی خاموش و روشن میشه؟یا منظورتون اینه که اینترنت قطع و وصل میشه؟
برای پینگ هم تو شاتل این وضعیت بود یا فقط تو آسیاتک این وضعیت هست؟
اینترنت قطع و وصل میشه مودم روشنه ولی چراغ adsl و اینترنت خاموش میشه.
پینگ هم شاتل هم همین وضع بود خیلی وقته این مشکل رو دارم نمیدونم باید چیکار کنم.
محمد7966
05-08-2019, 19:59
اینترنت قطع و وصل میشه مودم روشنه ولی چراغ adsl و اینترنت خاموش میشه.
پینگ هم شاتل هم همین وضع بود خیلی وقته این مشکل رو دارم نمیدونم باید چیکار کنم.
اینکه چراغ adsl قطع میشه یعنی مشکل نویز داره خطتون.تو همون لحظه که قطع میشه چک کنید صفحه استاتوس مودم رو.احتمالا زیاد میبینید که ارتباط برقرار نیست.من مودم 2740 دیلینک.قشنگ نشون میده وقتی که نویز بیاد روی خط،تو وضعیت مودم نشون میده که اتصال برقرار نیست.
شما یه هکار دیگه کنید.16 مگ براتون زیاده.بهتره کمترش کنید.حالا 2 راه دارید:
1-یا زنگ بزنید به شرکت و بهشون بگید پهنای باند خطم رو بیارید پایین مثلا 15 مگ یا 14 مگ
2-راه دوم اینه که از تو خود مودم مودلاسیون رو تغییر بدید.الان مودلاسیون روی adsl2+ ولی شما بذارید روی adsl2 یا adsl یا پایین تر از همه g.dmt
بعد ببینید وضعیت پینگ چطور میشه
درود
بعد از چندماه پیگیری
نمایندگی اومد از منزل، جلوی منزل (تقسیم)، پست محله همه رو بررسی کرد و تائید کرد مشکل از سمت ما نیست
به مرکز مخابرات هم رفته بود و اونجا کشش خط و کیفیت خط بسیار عالی بود، نتیجه ای که گفت: مشکل از مخابرات تا پست محلهی شماست
حالا با توجه به این موضوع به نظرتون چکار کنیم؟ مخابرات تماس میگیره میگه بوق داری حله، نماینده اینترنت هم که میگه از سمت ما نیست و البته درست میگه...
SNR خط من قبل از این مشکل با سرویس 16 مگ بالای 17 بود و با سرویس 8 مگ بالای 35
الان در همه حالات بین 0 تا 6 نوسان داره و افت سرعت و قطعی زیادی دارم...
من یه مشکل بسیار عجیب دارم....
من از شاتل نت دارم و کابل رو کلا از بیرون ساختمان جدا کشیدم بالا.... حالا موضوع اینه اگه من این کابل رو بگیرم دستم(حتی اگه تکونشم ندم فقط بگیرم دستم) سیگنال قطع میشه.....
و ازون عجیب تر اینکه من یه خط دیگه هم دارم.... اما اون از بیرون نکشیدم.... و روی اون ADSL ندارم اصلا.. وقتی اون کابلو وصل میکنم به مودم چراغ استاتوس روشن میشه و من میتونم از نت شاتل استفاده کنم(اما با سرعت نصف تقریبا!!!!).... این دو خط کاملا جدا از همدیگه !!!!
کسی میتونه راهنمایی کنه
من یه مشکل بسیار عجیب دارم....
من از شاتل نت دارم و کابل رو کلا از بیرون ساختمان جدا کشیدم بالا.... حالا موضوع اینه اگه من این کابل رو بگیرم دستم(حتی اگه تکونشم ندم فقط بگیرم دستم) سیگنال قطع میشه.....
و ازون عجیب تر اینکه من یه خط دیگه هم دارم.... اما اون از بیرون نکشیدم.... و روی اون ADSL ندارم اصلا.. وقتی اون کابلو وصل میکنم به مودم چراغ استاتوس روشن میشه و من میتونم از نت شاتل استفاده کنم(اما با سرعت نصف تقریبا!!!!).... این دو خط کاملا جدا از همدیگه !!!!
کسی میتونه راهنمایی کنه
سر سیم جلبه جا باید آبی سفید یک خط وقرمز سفید خط دوم مثل زد ممکن رنگ خط شما رنگدیگه باشه از سر سیم کوچه ببین
Sent from my iPhone using Tapatalk
سر سیم جلبه جا باید آبی سفید یک خط وقرمز سفید خط دوم مثل زد ممکن رنگ خط شما رنگدیگه باشه از سر سیم کوچه ببین
Sent from my iPhone using Tapatalk
کلا من خطمو مستقیم از جعبه تقسیم جدا کشیدم بالا
hamidrezaj
18-08-2019, 00:28
سلام دوستان اگه دوتا اسپلیتر استفاده کنیم که یکیش رو به سیمی که تلفن بیسیم وصله بزنیم و اسپلیتر دیگه رو به اتاقی که مودم هست بزنیم چه فرقی با استفاده از فقط یک اسپلیتر داره؟ ممنون
سلام دوستان این چطوره؟
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
19.3
32.9
db
Line Attenuation
:
20.5
15.7
db
Data Rate
:
8192
504
kbps
Max Rate
:
18092
2478
kbps
POWER
:
19.8
12.7
dbm
CRC
:
0
0
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
19.3
32.9
db
Line Attenuation
:
20.5
15.7
db
Data Rate
:
8192
504
kbps
Max Rate
:
18092
2478
kbps
POWER
:
19.8
12.7
dbm
CRC
:
0
0
محمد7966
19-08-2019, 19:08
سلام دوستان این چطوره؟
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
19.3
32.9
db
Line Attenuation
:
20.5
15.7
db
Data Rate
:
8192
504
kbps
Max Rate
:
18092
2478
kbps
POWER
:
19.8
12.7
dbm
CRC
:
0
0
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
19.3
32.9
db
Line Attenuation
:
20.5
15.7
db
Data Rate
:
8192
504
kbps
Max Rate
:
18092
2478
kbps
POWER
:
19.8
12.7
dbm
CRC
:
0
0
خوبه.روی 8 مگ بسته شده و اگر تخمین مودم رو درست در نظر بگیرم تا 18 مگ جا داره.
salam4802
20-08-2019, 23:47
سلام
از مخابرات سرویس 16مگ خریدم که روزی چند بار پرش لینک اتفاق میفته و تازمانی که دو سر سیم ورودی سر خط رو به همدیگه اتصال ندم نت قطع میمونه .دوستان اگه تجربه ای دارن لطفا راهنمایی کنن.ضمنا وقتی که نت وصله شرایط خط بسیار عالیه و تا سرعت 24مگ کشش داره سگنال به نویز 12dbخط میرایی هم 16db
amirsarab2
22-08-2019, 11:38
سلام دوستان این وضعیت عجیب برای من پیش اومده :
Downstream
SNR Margin : 24.4
Attenuation : 30.3
Rate : 6141 kbps
سرعت 8 مگ آسیاتک دارم و وضعیت خطمم همینطور که میبینید عالیه ولی نمیدونم چرا سرعت rate بیشتر از این نمیره . ضمنا من از wifi به لپتاپ وصل میشم و مستقیما به هیچ PC وصل وصل نکردم از مودم .
Upstream
Downstream
Current Rate (Kbps)
1187
9207
Max Rate (Kbps)
1404
17548
SNR Margin (dB)
3
19.3
Line Attenuation (dB)
12.3
21.5
Errors (Pkts)
0
0
محمد7966
22-08-2019, 13:41
سلام دوستان این وضعیت عجیب برای من پیش اومده :
Downstream
SNR Margin : 24.4
Attenuation : 30.3
Rate : 6141 kbps
سرعت 8 مگ آسیاتک دارم و وضعیت خطمم همینطور که میبینید عالیه ولی نمیدونم چرا سرعت rate بیشتر از این نمیره . ضمنا من از wifi به لپتاپ وصل میشم و مستقیما به هیچ PC وصل وصل نکردم از مودم .
ریت خط دست شما نیست.دست شرکت و براتون روی 6 مگ بستند.بهشون زنگ بزنید و بهشون بگید روی 8 مگ ببندن
amirsarab2
22-08-2019, 14:25
ریت خط دست شما نیست.دست شرکت و براتون روی 6 مگ بستند.بهشون زنگ بزنید و بهشون بگید روی 8 مگ ببندن
خدا پدرتو بیامرزه زنگ زدم درست کردن . الان بیشتر از سرعت اسمی هم دارم میگیرم
Reza_brj
27-08-2019, 14:45
سلام دوستان
من وضعیت خطم عکسشو میدم ببنید
قبلا یکی از دوستان اینجا در مورد توان خط و این چیزا صحبت میکرد
کسی اطلاعی داره از این جراین توان خطی و این داستانا گفته بود و با توان خظی که واسش تو مخابرات انجام دادن وضعیتش بهتر شده
منم احساس میکنم با مسافت کمی با مخابرات دارم میشه وضعیت خطم بهتر بشه
در ضمن تمام کارا هم اعم تعویض سیم و سر خط تست کردن انجام دادم
لطفا ک کمک کنید ببینم واقعا شدنی هست و شرکت و مخابرات کاری واسم بکنن یا نه
سلام دوستان
من وضعیت خطم عکسشو میدم ببنید
قبلا یکی از دوستان اینجا در مورد توان خط و این چیزا صحبت میکرد
کسی اطلاعی داره از این جراین توان خطی و این داستانا گفته بود و با توان خظی که واسش تو مخابرات انجام دادن وضعیتش بهتر شده
منم احساس میکنم با مسافت کمی با مخابرات دارم میشه وضعیت خطم بهتر بشه
در ضمن تمام کارا هم اعم تعویض سیم و سر خط تست کردن انجام دادم
لطفا ک کمک کنید ببینم واقعا شدنی هست و شرکت و مخابرات کاری واسم بکنن یا نه
کاری نمیشه کرد. مسافت شما با مرکز مخابراتی زیاده ( مسیر سیم کشی )
با همین 8 مگ بسازید.
بیشتر از 8 مگ پرش لینک و هزار دردسر پیدا می کنید.
اگه موقعیتش فراهم شد به فکر VDSL یا فیبر باشید.
سلام. به نظرتون محافظ برق روی نویز و قطع و وصل مودم فرق داره؟
چون من رفتم دفتر شرکت پارسآنلاین اقدام به جمعآوری سرویس بخاطر قطع و وصل و اینا... اونجا مهندسه پیشنهاد کرد محافظ برق کامپیوتر بگیرم برا مودم و تست کنم...
گفت فرکانس آدابتور رو تنظیم میکنه...
الان snr رو از صفحه مودم دیدم
SNR Margin Down Stream
13.3
SNR Margin Up Stream
21.4
وضع خرابه نه؟
دو روز دیگه مهلت نت ام تمام میشه و میخواستم برم شرکت دیگه .. اگر اینجور باشه فرقی نداره کلا وضعیت خطم خابه درسته دوستان؟
اسپلیتر هم دارم
MeHrDaD-91
07-09-2019, 22:34
دوستان من مشکل افت snr دارم
مثلا روی 10 هست ی هو میاد روی 8 بعضی وقتها هم 6!! سیم مستقیم کشیده بودم براش ک گفتم حتما سیم مشکل داره سیم را تعویض کردم بازم همون مشکل هست!!
مودمم هم asus هست تقریبا یکسال هست دارمش ب نظرتون عیب از مودم هست یا نه؟؟
حتی شرکت اینترنتم را هم تعویض کردم مشکل رفع نشد
این مشخصات خط اینترنتم:
renfield
08-09-2019, 02:04
دوستان من مشکل افت snr دارم
مثلا روی 10 هست ی هو میاد روی 8 بعضی وقتها هم 6!! سیم مستقیم کشیده بودم براش ک گفتم حتما سیم مشکل داره سیم را تعویض کردم بازم همون مشکل هست!!
مودمم هم asus هست تقریبا یکسال هست دارمش ب نظرتون عیب از مودم هست یا نه؟؟
حتی شرکت اینترنتم را هم تعویض کردم مشکل رفع نشد
این مشخصات خط اینترنتم:
از پارس آنلاین داری ؟
قبلا رو 9 مگ برات بستن ؟
یا اونه یا مرکز مخابرات محلتون مشکل داره
بهشون بگو
MeHrDaD-91
08-09-2019, 09:26
از پارس آنلاین داری ؟
قبلا رو 9 مگ برات بستن ؟
یا اونه یا مرکز مخابرات محلتون مشکل داره
بهشون بگو
نه از صبانت دارم
البته اون عدد ها ک گفتم مربوط ب Snr هست ی هو میاد روی 8 6 بعضی وقتها هم 4 هم شده بیاد تمام اینا برا چندثانیه ولی خب باعث پاکت لاست میشه.
سرعت روی 8 مگ فیکس هست.
shaahani
08-09-2019, 09:46
نه از صبانت دارم
البته اون عدد ها ک گفتم مربوط ب Snr هست ی هو میاد روی 8 6 بعضی وقتها هم 4 هم شده بیاد تمام اینا برا چندثانیه ولی خب باعث پاکت لاست میشه.
سرعت روی 8 مگ فیکس هست.
مقدار Line Attenuation شما واسه دانلود زیاد هست، یعنی مقدار میرایی خط شما زیاده.
اگه علت اون فاصله نباشه، ممکنه لوازمی به خط شما وصل باشه که باعث این مشکل شده باشه.
بهتره اسپلیتر رو از سر راه بردارید و مودم رو مستقیم به خط تلفن متصل کنید و بعد به سر خط ببرید و اونجا متصل کنید.
اگر مقدار Line Attenuation شما کمتر شده بود، سعی کنید تغییراتی روی خط اعمال کنید که این مقدار در حالت عادی کمتر باشه و اگه نشد و همچنان زمان های زیادی با مسئله پکت لاست مشکل دارید، پیشنهاد من اینه که با پشتیبانی تماس بگیرید و درخواست کنید سرعت دانلودتون رو کم کنند تا مسئله حل بشه .
MeHrDaD-91
08-09-2019, 10:32
مقدار Line Attenuation شما واسه دانلود زیاد هست، یعنی مقدار میرایی خط شما زیاده.
اگه علت اون فاصله نباشه، ممکنه لوازمی به خط شما وصل باشه که باعث این مشکل شده باشه.
بهتره اسپلیتر رو از سر راه بردارید و مودم رو مستقیم به خط تلفن متصل کنید و بعد به سر خط ببرید و اونجا متصل کنید.
اگر مقدار Line Attenuation شما کمتر شده بود، سعی کنید تغییراتی روی خط اعمال کنید که این مقدار در حالت عادی کمتر باشه و اگه نشد و همچنان زمان های زیادی با مسئله پکت لاست مشکل دارید، پیشنهاد من اینه که با پشتیبانی تماس بگیرید و درخواست کنید سرعت دانلودتون رو کم کنند تا مسئله حل بشه .
سر خط هم تست کردم متاسفانه line attenuation بالا بود. حالا باید برم سر جعبه تقسیم خود مخابرات خدا رو شکر دقیق روی دیوار خونمون هست شاید اونجا یک مشکلی هست.
aminkhan2014
10-09-2019, 15:46
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مخابرات.jpg
نظرتون چیه درمورد خط و سرعت؟
امروز قطعی زیاد داشتم،مخابرات کلاقطعی زیاد داره؟
snr وضعش خرابه؟چیکار کنم؟
Soheil20120
28-09-2019, 13:35
سلام دوستان شاید سئوالی که میپرسم خیلی مرتبط نباشه ولی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید من یه مودم e3372دارم چن سال هم دارم ازش استفاده میکنم واقعا هم راضیم ازش یه مدتیه روتری که این مودم رو بهش وصل کردم داره اذیت میکنه دنبال یه روتر یا مودم روتر خوبم که هم دانگل 4gبشه بهش وصل کرد هم قابلیت دانلود مستر داشته باشه میگن ایسوس n14این قابلیتها رو داره فقط اینکه ایا میتونم چون این مودم یه پورت usbداره یه رم بندازم تو همون دانگل و همزمان از اون پورت usbهم نت بگیرم هم به عنوان حافظه جانبی دانلود مستر رو روش ست کنم یا فقط یکی از این کارهارو میشه انجام داد ممنون میشم کسایی که با این مدل مودم کار کردن راهنمایی کنن یا اگه مدل بهتری سراغ دارید پیشنهاد بدید
با تشکر
morteza_7
04-10-2019, 12:11
سلام کسی می دونه چرا پینگی که مثلا145 هست یه دفعه میره روی 300 یا 400 علتش چیه البته فکر کنم وضعیت خطم خوبه روی فیبر هست و خطم 8 مگ هست
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
24.7
11.5
db
Line Attenuation
:
7.6
2.8
db
Data Rate
:
11000
997
kbps
Max Rate
:
23568
1440
kbps
CRC
:
32
371
shaahani
04-10-2019, 13:02
سلام کسی می دونه چرا پینگی که مثلا145 هست یه دفعه میره روی 300 یا 400 علتش چیه البته فکر کنم وضعیت خطم خوبه روی فیبر هست و خطم 8 مگ هست
کیفیت فعلی خط شما برای گیم خوبه
مشکل پینگ از خیلی چیزها ممکنه باشه، ممکنه توی خونه ترافیک داشته باشید، یعنی بجز دستگاه که پینگ داره از روش گرفته میشه، یک یا چند دستگاه دیگه همزمان از اینترنت استفاده کنند و باعث ایجاد گلوگاه در مودم بشن و این میتونه یکی از عوامل زیاد شدن ناگهانی پینگ تایم باشه.
ممکنه همین مشکل در آی اس پی شما هم پیش بیاد، یعنی مقدار مصرف مشترکین بیشتر از مقدار سرعتی باشه که آی اس پی در اختیار داره و در نتیجه صف پیش بیاد و پینگ بالا بره.
همین مشکل میتونه توی هر کدوم از دستگاه های ارتباطی که بعد از خروج بسته شما از آی اس پی هست، ایجاد بشه ، ممکنه در شرکت مخابرات زیرساخت و در خروج اینترنت از ایران ایجاد بشه، میتونه پس از خروج از ایران بشه، میتونه در شرکت های اینترنت خارجی که داده رو به سرور مورد پینگ میرسونن پیش بیاد
میتونه در خود اون سرور هم پیش بیاد
مشکلات دیگه ای هم میتونه باعث اختلال بشه، از بدی کیفیت سیم های ارتباطی بگیر تا مشکلاتی مثل پر شدن رم و پردازنده ؛ روتر هایی که داده شما رو میخوان به مقصد برسونن.
کلا یک مسئله ساده نیست که یک جواب مشخص واسه اون وجود داشته باشه
shaahani
04-10-2019, 13:11
سلام دوستان شاید سئوالی که میپرسم خیلی مرتبط نباشه ولی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید من یه مودم e3372دارم چن سال هم دارم ازش استفاده میکنم واقعا هم راضیم ازش یه مدتیه روتری که این مودم رو بهش وصل کردم داره اذیت میکنه دنبال یه روتر یا مودم روتر خوبم که هم دانگل 4gبشه بهش وصل کرد هم قابلیت دانلود مستر داشته باشه میگن ایسوس n14این قابلیتها رو داره فقط اینکه ایا میتونم چون این مودم یه پورت usbداره یه رم بندازم تو همون دانگل و همزمان از اون پورت usbهم نت بگیرم هم به عنوان حافظه جانبی دانلود مستر رو روش ست کنم یا فقط یکی از این کارهارو میشه انجام داد ممنون میشم کسایی که با این مدل مودم کار کردن راهنمایی کنن یا اگه مدل بهتری سراغ دارید پیشنهاد بدید
با تشکر
چون یک دونه پورت یو اس بی داره، در یک لحظه فقط یکی از این کارها رو میتونی انجام بدی، یا روش فلش بندازی و با ADSL دانلود کنی تا توی اون ذخیره بشه یا روی اون پورت USB یک دونه مودم 4G وصل کنی و از اینترنت اون مودم استفاده کنی.
البته راه های جایگزین وجود داره، یعنی شما میتونی یک کامپیوتر را روشن بذاری که به مودم وصله و یک شاخه برای ریختن فایل دانلودی مودم روی اون به اشتراک بگذاری و بعد مودم دانلود رو انجام بده واست .
(که اینکار زیاد منطقی نیست چون با خود کامپیوتر هم میتونی بصورت زمان بندی دانلود رو از 4G انجام بدی)
یا اینکه دوتا از این مودم ها داشته باشی که روی USB یکی از مودم ها فلش مموری رو بزنی و روی اون یکی 4G و بعد مودم ها رو بهم وصل کنی . البته هر روتر دیگه ای که پورت USB داشته باشه و قابلیت به اشتراک گذاری فلش مموری رو روی شبکه داشته باشه (سرویس SMB) میتونه به مودم وصل بشه و فایل ها رو روی فلش مموری برات ذخیره کنه مودم.
فلش مموری که به یک دستگاه دیگه وصله و روی شبکه به اشتراک گذاشته شده، توسط مودم که داره از اینترنت 4G استفاده میکنه، میتونه پر شه با دانلود کردن
shaahani
04-10-2019, 16:24
کاری که در ارتباط با پینگ میشه انجام داد این هست که ابتدا یک Trace از یک آی پی اینترنتی بگیرید و اولین آی پی بعد از مودمتون ، اولین دستگاهی هست که در مخابرات داره پاسخگوی دستگاه شما میشه.
پینگ اون دستگاه رو به یک تعدادی بگیرید، مثلا 20 - 100 یا 1000 عدد
بعد نوسان را مشاهده کنید، اگر نوسانی وجود نداشته باشه، مشخص میشه که وضعیت مودم شما و خطوط کابلی تلفن شما تا مخابرات، مشکلی ایجاد نمیکنند و مشکل پینگ مربوط به آی اس پی است که معمولا در همون Trace که گرفتیم بعد از مودم شما، سه چهارتا آی پی اول مربوط به آی اس پی میشه.
اما اگر مشکل نوسان پینگ از آی پی های جهانی داشتید ولی پینگ شما به اولین روتر یا سه چهارتا روتر آی اس پی، بدون نوسان و پرش بود .
این دیگه مربوط به شرکت زیرساخت، اینترنت جهانی یا خود سرور انتهایی میشه.
در چنین شرایطی که مشکل از داخل ای اس پی نیست، به شرط اینکه پروفایل گیم یا حالت کوتاه ترین مسیر برای اکانت شما فعال باشه و پینگ ارتباطات داخل کشور شما کمتر از 20 میلی ثانیه و بدون نوسان بشه.
شرایط ایده عالی برای شما ایجاد شده که میتونید برید چندین اکانت تست از فروشنده های سرویس های کاهش پینگ دریافت کنید و به آنها متصل شوید.
بعد پینگ های خارجی و یا پینگ خود در بازی را بررسی کنید، در نهایت از سرویسی که رضایت شما را به همراه داشت، یک ماه اشتراک دریافت کنید و در طول این یک ماه وضعیت سرور آنها را بررسی کنید و اگر راضی کننده بود، بطور دائمی از آنها سرویس کاهش پینگ دریافت کنید تا پینگ شما برای بازی در حد قابل قبول با استفاده از آن سرویس، کاهش پیدا کند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۹-۰۹-۲۱_۱۱-۱۳-۰۲.jpg
MOHAMMAD2010
06-10-2019, 20:19
چند روزیه تلفن زنگ میخوره نت هم قطع میشه :sad:
قبلا این مشکل وجود نداشت
مشکل کجاست ؟
چند روزیه تلفن زنگ میخوره نت هم قطع میشه :sad:
قبلا این مشکل وجود نداشت
مشکل کجاست ؟
اسپیلیتر احتمالا ضعیف شده نویز ایجاد می کنه
اگر هر دو به یک اسپلیتر وصل است عوض کن، اگر جدا هر کدوم دارن اول مال تلفن بعد مال adsl رو عوض کن.
rahman0158
07-10-2019, 15:48
اسپیلیتر احتمالا ضعیف شده نویز ایجاد می کنه
اگر هر دو به یک اسپلیتر وصل است عوض کن، اگر جدا هر کدوم دارن اول مال تلفن بعد مال adsl رو عوض کن.
در تکمیل فرمایش دوست گرامی مودم به تنهایی به اسپلیتر نیازی نداره و بهتره مستقیم و به تنهایی وصل شه بقیه دستگاه ها باید اسپلیتر داشته باشن/ چون خروجی اسپلیتر مربوط به تلفن کانال دیتا و صدا رو جدا میکنه و خروجی مودم عملا مستقیم همونو وصل میکنه پس بودن یا نبودنش برای مودم مهم نیست
در ضمن برای مطمین شدن اگه خش خش روی خط تلفن داشتید متهم ردیف اول همون نویزگیره تمام دستگاه ها رو به غیر مودم خارج و دوباره تست کنید اگه مشکل پا برجا بود ممکنه عوامل نویز محیط بیرونی دخیل باشن و مقطعی مشکل شما حل بشه در غیر اینصورت اعلام خرابی بفرمایید;)
habibi1388
06-11-2019, 01:34
با سلام خدمت دوستان عزیز ایا امکان تغییر لتنسی مود به fast در سروریس های vdsl وجود داره؟
shaahani
06-11-2019, 03:27
با سلام خدمت دوستان عزیز ایا امکان تغییر لتنسی مود به fast در سروریس های vdsl وجود داره؟
بله ، در کل این موضوع مربوط به آی اس پی میشه و زمانی که داده شما به ای اس پی میرسه، اگه در حالت fast مسیریابی بشه، در کوتاه ترین و سریعترین مسیر قرار میگیره و درنتیجه پینگ پایین میاد.
در حالت غیر فست، سرورهای داخلی پینگ بالای چهل میلی ثانیه دارند اما وقتی فست میشه ارتباطات با سرور های داخلی به زیر 20 میلی ثانیه کاهش پیدا میکنه که در نتیجه پینگ شما در سرور نهایی نیز تحت تاثیر قرار گرفته و کاهش پیدا میکنه .
habibi1388
06-11-2019, 10:59
بله ، در کل این موضوع مربوط به آی اس پی میشه و زمانی که داده شما به ای اس پی میرسه، اگه در حالت fast مسیریابی بشه، در کوتاه ترین و سریعترین مسیر قرار میگیره و درنتیجه پینگ پایین میاد.
در حالت غیر فست، سرورهای داخلی پینگ بالای چهل میلی ثانیه دارند اما وقتی فست میشه ارتباطات با سرور های داخلی به زیر 20 میلی ثانیه کاهش پیدا میکنه که در نتیجه پینگ شما در سرور نهایی نیز تحت تاثیر قرار گرفته و کاهش پیدا میکنه .
مشکل اینجاست که مخابرات میگه این امکان فقط برای adsl وجود داره .و از لحاظ فنی امکان تغییر برای Vdsl وجود نداره
نمیدونم بخش فنی وارد نبود یا واقعا این امکان وجود نداره
shaahani
06-11-2019, 11:17
مشکل اینجاست که مخابرات میگه این امکان فقط برای adsl وجود داره .و از لحاظ فنی امکان تغییر برای Vdsl وجود نداره
مخابرات رو ولش کن، از نظر تئوری این کار انجام پذیره، حتی خیلی بیشتر از اون چیزی که الان دارن روی ADSL ارائه میدن هم شدنی هست.
مثلا شاتل هم داره VDSL میده، زنگ بزن پشتیبانی اونا بپرس.
hosseinzfff
06-11-2019, 17:34
سلام همونطور که کاربر عزیز shaahani فرمودند امکان تغییر channel برای VDSL هم وجود داره عکس زیر هم مدرک و اثبات:
سلام دوستان یک سوال داشتم
من از سر خط کیفیت ختم رو برسی کردم به این صورت بورد
Snr 10 ماکس ریت ۱۳
کیفیت در خونه به صورت زیر هست
Snr 6 ماکس ریت ۹
به همین دلیل رفتم برای تعویض سیم
ولی به طرز عجیبی سیم جدید کیفتی بدتری رو می داد
Snr 6ماکس ریت ۷
حالا می خوام بدونم چه سیمی باید بخرم
حدودا ۲۰ متر فاصله هست از سر خط تا مدم
ممنون
mahan999
26-11-2019, 05:59
سلام همونطور که کاربر عزیز @shaahani ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فرمودند امکان تغییر channel برای VDSL هم وجود داره عکس زیر هم مدرک و اثبات:
سلام .ببخشید شما vdsl دارید ؟ مودمتون چیه ؟
sadeghbb
10-12-2019, 19:46
دوستان امکانش هست کابل دو زوج تلفن رو سوکت RJ11 زدم که کابل مستقیما به مودم وصل بشه ؟
hosseinzfff
14-12-2019, 16:41
دوستان امکانش هست کابل دو زوج تلفن رو سوکت RJ11 زدم که کابل مستقیما به مودم وصل بشه ؟
بله میتونید رو کابل دو زوج مخابراتی سوکت RJ11 بزنید و مستقیما به مودم وصل کنید هیچ اشکالی ندارد . میتونید کلا تک زوجش کنید و فقط یه زوج رو وصل کنید
sadeghbb
14-12-2019, 16:45
بله میتونید رو کابل دو زوج مخابراتی سوکت RJ11 بزنید و مستقیما به مودم وصل کنید هیچ اشکالی ندارد . میتونید کلا تک زوجش کنید و فقط یه زوج رو وصل کنیدالان تو تقسیم اصلی مخابرات ۴رشته سیم وصله
اینجا میتونم دو رشته فقط وصل کنم؟فک نکنم
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
shaahani
14-12-2019, 18:47
الان تو تقسیم اصلی مخابرات ۴رشته سیم وصله
اینجا میتونم دو رشته فقط وصل کنم؟فک نکنم
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
دو تا رشته وسط برای زنگ تلفن، یا خط تلفن اول استفاده میشه که همون ها برای برقراری ارتباط مودم کافی هست.
اما سوکت های RJ11 دو رشته دیگه نیز دارند که میتوان برای خط تلفن دوم از آنها استفاده نمود. (بعضی تلفن ها دو خط همزمان پشتیبانی میکنند)
نحوه اتصال سوکت تلفن
مانند تصاویر پایین سوکت می تواند دو پین یا چهار پین داشته باشد، همینطور می توان در سوکت های چهار پین، تنها دو رشته قرار داد و پرس نمود.
برای سوکت زنی ابتدا بصورت کاملا صاف سیم تلفن را برش می زنیم. (برای این کار از پشت یک مدل آچار سوکت زنی استفاده نموده ام)
بعد از برش، مانند تصاویر پایین می بایست ابتدا سیم تلفن را لخت نمود تا رشته های آن نمایان و قابل استفاده شود
جهت اینکار از بخش تیغه دار بالایی روی آچار استفاده می کنیم
پس از آن می بایست با پشت آچار یک برش کاملا صاف و یکسان به رشته های بیرون آمده داد، تا در سوکت کاملا صاف و موازی قرار گیرند.
این مرحله دارای اهمیت بالایی است زیرا در صورت کج بود رشته ها ممکن است اتصال نهایی خوب از کار در نیاید و قطعی داشته باشد و یا بطور کامل قطع بماند.
در مرحله بعد می بایست رشته ها را به ترتیب دقیق و درست داخل سوکت وارد کنیم و اطمینان حاصل کنیم که رشته ها به انتهای سوکت رسیده اند.
پس از آن باید سوکت را بدون آنکه حرکت اضافه ای به آن بدهیم که احتمال داشته باشد رشته ها حرکت کنند، به داخل آچار سوکت زنی قرار داده و کاملا فشار میدهید تا به خوبی در جای خود قرار گیرد.
سپس در مرحله آخر می بایست با فشار دست، اقدام به پرس کردن سوکت کنیم، در این حالت تیغه ها با پایین آمدن، سیم تلفن را زخمی کرده و اتصال را برقرار میکنند و همینطور بخش نگه دارنده روکش نیز، روکش را پرس میکند تا از حرکت کردن رشته ها داخل سوکت جلوگیری شود.
مقدار فشار وارده به آچار در این مرحله بسیار حساس است، اگر مقدار کم وارد شود، ممکن است تیغه ها به درستی رشته ها را زخمی نکنند و یا روکش سیم تلفن پرس نشود، اگر مقدار فشار وارده زیاد باشد، تیغه ها رشته ها را بطور کلی قطع نموده و ارتباط آنها هرگز برقرار نمی شود، در هرصورت اگر فشار اندازه برای پرس وارد نگردد سوکت زنی انجام نشده و خراب می شود.
پس از سوکت زنی، باید آنرا با تستر کابل آزمایش نمود و از صحت ارتباط و عدم قطعی در آن اطمینان حاصل کرد.
iman2919
18-12-2019, 09:40
سلام من از شاتل نت گرفتم و این وضعیت خط من هستش! حالا مشکل از چیه؟ ( در ضمن مودم جلوی در منزل به سر خط مستقیم وصل کردم)
اولی بعدظهراز ساعت 5 به بعد .... دومی صبح تا ساعت 5 عصر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۹۱۲۱۷_۱۹۴۹۴۰.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۹۱۲۱۸_۰۹۰۱۳۷.jpg
ابر_حیزون
18-12-2019, 11:26
سلام من از شاتل نت گرفتم و این وضعیت خط من هستش! حالا مشکل از چیه؟ ( در ضمن مودم جلوی در منزل به سر خط مستقیم وصل کردم)
اولی بعدظهراز ساعت 5 به بعد .... دومی صبح تا ساعت 5 عصر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۹۱۲۱۷_۱۹۴۹۴۰.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۹۱۲۱۸_۰۹۰۱۳۷.jpg
مشگل دوری از مرکز مخابرات هسته
iman2919
18-12-2019, 12:57
مشگل دوری از مرکز مخابرات هسته
اینو که خودم میدونم دادا
شما متوجه سوال من نشدی
من مشکل نویز snr سوالم هست که چرا صبح تا 5 عصر عالیه و از ساعت 5 عصر افتضاح میشه!
ali7885578778
30-12-2019, 19:06
سلام دوست عزیز واسه همه همینجوریه من صبح ها خطم تا 20 مگ رو کشش داره و جواب میده ولی شب ها میاد رو 14
بخاطر ساعات اوج مصرف برق و اینا هست که روی کیفیت اینترنت تاثیر میزاره
از پست سر کوچه تا پشت مودم میخوام کابل یکسره بکشم (حدود ۵۰ متر کابل). آیا کابل ۰.۸ به سوکت میخوره که مستقیم به مودم وصل کنم؟
Mehran14233
16-01-2020, 18:31
پاک شود لطفاً.
Mehran14233
20-01-2020, 20:25
سلام
من خطم نویز شدید داشت که سیم کشی رو دقیقاً از پشت دیوار خونه تا توی جعبه تقسیم پارکینگ یک سره و مستقیم کشیدم ولی الان باز هم خطم نویز داره و سرویس 8 مگابیت دارم ولی به زور تا 2 مگابیت ساپورت میکنه :sad:
دیگه چیکار باید بکنم :sad:
ساختمونمون قدیمیه (23 ساله)
یعنی سیم کشی قدیمی از توی پارکینگ تا طبقه دوم ساختمون اینقدر ممکنه نویز بندازه روی خط؟؟
دوستان من ورودی خونه مشکل نویز ندارم ولی سیم کشی داخلی مشکل داره
حالا میخواستم بدونم برای بیست متر به نظرتون سیم تلفن بگیرم و مودم رو بیارم تو اتاق
یا کابل لن بگیرم و مودم رو بذارم دم در
چون فقط pc مهم برام با گیم بقیه اش مهم نیست
و اینکه چه مدل کابلی بخرم
MOHAMMAD2010
21-01-2020, 13:15
یه سوال داشتم
چرا میگن برای سیم کشی از سر خط تا مودم کابل دو زوج استفاده کنیم ؟ مگه فقط از یک زوج استفاده نمیشه ؟
shaahani
21-01-2020, 18:51
یه سوال داشتم
چرا میگن برای سیم کشی از سر خط تا مودم کابل دو زوج استفاده کنیم ؟ مگه فقط از یک زوج استفاده نمیشه ؟
ضعیف ترین و ارزان ترین کابلی که وجود داره واسه تلفن دو زوج هست .
تابیده شدن سیم ها روی هم دیگه داخل کابل، باعث میشه نیرو مغناطیسی همدیگه را خنثی کنن تا حدی و جلوی ورود نویز گرفته بشه
اما اگه میخوای خاطرت از کیفیت کابل راحت باشه، بردار کابل بیست زوج اوت دور مشکی بکش، تا مطمئن شی در شرایط محیطی خراب نمیشه و کیفیتش بالاست :biggrin:
حالا شما از یکی از زوج های بهم تابیده استفاده میکنی و کارت راه میفته ...
masoudahura
21-01-2020, 20:21
سلام. دوستان من اینترنت داتک دارم ولی همش قطع و وصل میشه. روزی حداقل 10 بار این اتفاق میفته و چراغ خط و اینترنت رو مودم خاموش میشن. میخواستم ببینم مشکل از خط منه یا از شرکت. ممنون
Line Status
SHOWTIME.L0
Adsl Mode
G992.5
Channel Mode
Interleave
Up Stream
1148 kbps
Down Stream
7775 kbps
Attenuation Down Stream
28
Attenuation Up Stream
17
SNR Margin Down Stream
8.2
SNR Margin Up Stream
8.1
Vendor ID
RETK
Firmware Version
4926d722
CRC Errors
44
Up Stream BER
0e-7
Down Stream BER
3e-7
Up Output Power
12
Down Output Power
19
farshad_scientist
21-01-2020, 21:47
نوسان snr و max rate مودم ببین چطوره و با یه مودم دیگه هم حتما تست کن، میتونی سیم کشی پایینم از سر خط دست بزنی ببینی چطور میشه، فقط قبلش عکس بنداز بدونی چطور بوده قبلش (هرکدوم که برات مقدور هست انجام بده) اگر اوکی نشد باید تخلیه کنی بری جای دیگه ،من خودم سر این قضیه که با پارس آنلاین داشتم همه این موارد رو انجام دادم و حتی خط جدا هم خریدم برای اینترنت که تلفن زنگ میخوره قطع نشه و خلاصه اوکی شد.
Upstream
Downstream
Current Rate(kbps)
1535
16210
Max Rate(kbps)
1558
16267
SNR Margin(dB)
7.3
10
Line Attenuation(dB)
17.7
25.5
Errors(pkts)
0
1196
MOHAMMAD2010
22-01-2020, 12:05
ضعیف ترین و ارزان ترین کابلی که وجود داره واسه تلفن دو زوج هست .
تابیده شدن سیم ها روی هم دیگه داخل کابل، باعث میشه نیرو مغناطیسی همدیگه را خنثی کنن تا حدی و جلوی ورود نویز گرفته بشه
اما اگه میخوای خاطرت از کیفیت کابل راحت باشه، بردار کابل بیست زوج اوت دور مشکی بکش، تا مطمئن شی در شرایط محیطی خراب نمیشه و کیفیتش بالاست :biggrin:
حالا شما از یکی از زوج های بهم تابیده استفاده میکنی و کارت راه میفته ...
ممنون از جوابت
نه فقط سوالم این بود ما همیشه از یه زوج استفاده میکنیم درسته ؟ یعنی مثلا دو زوج بگیریم از هر کدوم از زوج ها برای یک لاین خط استفاده نمیشه ؟
یه سوال داشتم
اگر طرف خواست یک روز خط دیگه اضافه کنه خیال خودشو راحت میکنه میاد کابل دو زوج میخره
برای همین کابل های دو زوج به بالا پرفروش تر هستن تا تک زوج و باز به خاطر همین موضوع بیشتر کابل های باکیفیت که تو بازار میاد دو زوج هستن برای همین میگن دو زوج بخرین
shaahani
22-01-2020, 17:21
ممنون از جوابت
نه فقط سوالم این بود ما همیشه از یه زوج استفاده میکنیم درسته ؟ یعنی مثلا دو زوج بگیریم از هر کدوم از زوج ها برای یک لاین خط استفاده نمیشه ؟
بستگی به نوع خط تلفن داره
اما توی ایران که فقط از دو رشته استفاده میشه،در کابل دو زوج که چهار رشته سیم داره میشه دوتا خط تلفن رو همزمان از داخلش عبور داد.
بعضی از تلفن ها با یک سوکت، دوتا خط تلفن رو دریافت میکنن
حدودا دو هفته هست که چیزی به نام ADSL ندارم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت 16 مگ به این روز افتاده !:sad:
سلام ،خط من الان روی 4 مگ بسته شده و snr 22 است، فکر می کنید تا چه سرعتی می تواند بکشد؟
سلام ،خط من الان روی 4 مگ بسته شده و snr 22 است، فکر می کنید تا چه سرعتی می تواند بکشد؟
10 مگابیت بر ثانیه
درود دوستان بخاطر خانواده مجبور به اتصال مجدد adsl شدم وگرنه خودم که از 4g دل نمیکنم :cool:
سیم کشی جالب نبود تماس گرفتم گفتن نویز دارین این وضعیت قبلی سیم کشی
سیم تلفن فرسوده بود عوض کردم از این زوج های فویلدار گذاشتم با شیلد
مستقیم بردم تا جعبه تقسیم تلفن کوچه که از شانس ما درب منزل هست :biggrin:
یعنی الان هیچ چیزی سر راه مودم نیست و مستقیم میره تا سیم های تلفن درب منزل
البته مسیر کمی طولانی شد ولی خب تست کردم تفاوت آنچنانی با اتصال به سیم های درب منزل نداشت
خب وضعیت شد این
کلا انگار نهایت توان خط به 8 مگ هم نمیرسه :grrr:
کلا ما توی یه شهر کوچیک هستیم یه مرکز مخابرات بیشتر نیستش و کمی باهاش فاصله دارم احتمالا دوری ما دلیل این کم بودن سرعت هست
درود دوستان بخاطر خانواده مجبور به اتصال مجدد adsl شدم وگرنه خودم که از 4g دل نمیکنم :cool:
سیم کشی جالب نبود تماس گرفتم گفتن نویز دارین این وضعیت قبلی سیم کشی
سیم تلفن فرسوده بود عوض کردم از این زوج های فویلدار گذاشتم با شیلد
مستقیم بردم تا جعبه تقسیم تلفن کوچه که از شانس ما درب منزل هست :biggrin:
یعنی الان هیچ چیزی سر راه مودم نیست و مستقیم میره تا سیم های تلفن درب منزل
البته مسیر کمی طولانی شد ولی خب تست کردم تفاوت آنچنانی با اتصال به سیم های درب منزل نداشت
خب وضعیت شد این
کلا انگار نهایت توان خط به 8 مگ هم نمیرسه :grrr:
کلا ما توی یه شهر کوچیک هستیم یه مرکز مخابرات بیشتر نیستش و کمی باهاش فاصله دارم احتمالا دوری ما دلیل این کم بودن سرعت هست
خب امروز بچه های گل مخابرات اومدن پست توی کوچه رو عوض کردن و جدید گذاشتن که وضعیت جدید خط اینجوره شده فقط مونده تماس بگیرم با پشتیبانی و بخوام که دانلود سرویس رو روی 8 مگ و اپلود رو هم روی 1 مگ بزارن دیگه بازم خوبه برای منزل
S M Λ S Ħ
11-02-2020, 14:02
این وضعیت خط من در حال حاضر هست
سوال اینجاست که چرا با همچین Line Attenuationـی من نمیتونم پهنای باند بیشتری رو بگیرم؟
جدا از اون مسئله شرایط بالا در حالت Annex Mode A هست که تقریبا استیبل هست و مشکلی نیست اما...
عکس پایین حالت Annex Mode M هست که میبینین مشکل روی SNR یا همون نویزه که یک دفعه تغییر میکنه!
این نویز موقتی هر از گاهی روی خط اتفاق میفته و CRC رو بالاتر و پهنای باند رو پایین تر میبره
و بعد یه مدت بودن روی این حالت این نویز برای چن لحظه میفته روی خط و پهنای باند رو خود مودم اتومات میاره پایین تر
سر خط کامل چک شده و سر سیمها کامل عوض شده
مامور مخابرات هم مسیر خط رو کامل عوض کرده و از یک مسیر دیگه الان وارد سر خط شده و حتی سیم زوج ها از سمت پست هم با زوج سیم دیگه ای عوض شدن اما مشکل پا بر جاست
نکته آخر اینکه سر خط دقیقا کنار کنتر برق ساختمون نصب شده!
چرا با اینکه تقریبا همه چی مجدد چک شد و درست شد هنوز این نویز رو خط وجود داره؟ (مخصوصا در حالت ANNEX M)
و اینکه چرا پهنای باند بیشتری رو نمیتونم با این شرایط بگیرم؟ (فاصله از مرکز 2400)
hosseinzfff
11-02-2020, 17:53
این وضعیت خط من در حال حاضر هست
سوال اینجاست که چرا با همچین Line Attenuationـی من نمیتونم پهنای باند بیشتری رو بگیرم؟
جدا از اون مسئله شرایط بالا در حالت Annex Mode A هست که تقریبا استیبل هست و مشکلی نیست اما...
عکس پایین حالت Annex Mode M هست که میبینین مشکل روی SNR یا همون نویزه که یک دفعه تغییر میکنه!
این نویز موقتی هر از گاهی روی خط اتفاق میفته و CRC رو بالاتر و پهنای باند رو پایین تر میبره
و بعد یه مدت بودن روی این حالت این نویز برای چن لحظه میفته روی خط و پهنای باند رو خود مودم اتومات میاره پایین تر
سر خط کامل چک شده و سر سیمها کامل عوض شده
مامور مخابرات هم مسیر خط رو کامل عوض کرده و از یک مسیر دیگه الان وارد سر خط شده و حتی سیم زوج ها از سمت پست هم با زوج سیم دیگه ای عوض شدن اما مشکل پا بر جاست
نکته آخر اینکه سر خط دقیقا کنار کنتر برق ساختمون نصب شده!
چرا با اینکه تقریبا همه چی مجدد چک شد و درست شد هنوز این نویز رو خط وجود داره؟ (مخصوصا در حالت ANNEX M)
و اینکه چرا پهنای باند بیشتری رو نمیتونم با این شرایط بگیرم؟ (فاصله از مرکز 2400)
شما که همه چیز رو تست کردین به جز مودم ... میتونه مشکل از مودم شما هم باشه یا مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری(این مورد احتمالش کمتره) با توجه به اینکه CHIPSET DSLAM برادکام هست (تو ایران اکثرا برادکامه) بهترین نتیجه رو با مودمی که CHIPSET برادکام داشته باشه دریافت میکنید ضمنا علاوه بر annex a مدولاسیون رو روی ADSL2 بذار ..
S M Λ S Ħ
14-02-2020, 13:41
شما که همه چیز رو تست کردین به جز مودم ... میتونه مشکل از مودم شما هم باشه یا مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری(این مورد احتمالش کمتره) با توجه به اینکه CHIPSET DSLAM برادکام هست (تو ایران اکثرا برادکامه) بهترین نتیجه رو با مودمی که CHIPSET برادکام داشته باشه دریافت میکنید ضمنا علاوه بر annex a مدولاسیون رو روی ADSL2 بذار ..
حالت ADSL2 که اصلا جالب نشد نتیجش
اما روی این حالت
میشه تا تقریبا 9 مگ رو گرفت که منتهی سمت شب که میشه خب SNR بالاتر میاد و 9 میاد پایینتر
آرین 0098
20-02-2020, 08:05
دوستان من وقتی لامپ مهتابی آشپزخونه رو روشن میکنم، لینک DSL قطع میشه. (مودم در اتاق خوابه)
راه حلهای پیشنهادی چیه؟
دوستان من وقتی لامپ مهتابی آشپزخونه رو روشن میکنم، لینک DSL قطع میشه. (مودم در اتاق خوابه)
راه حلهای پیشنهادی چیه؟
درود
حدس بنده اینکه به دلیل اینکه لامپ مهتابی استارت و ترانس داره نواسان میندازه روی برق مودم
توصیه اینکه آداپتر مودم رو عوض کنید یا تست کنید با یه آداپتر دیگه
یا از یه پریز دیگه واسش برق بگیرید
ولی احتمالا سیم های اتاقتون همه از جعبه تقسیم آشپزخونه میان و تفاوتی ایجاد نکنه
سلام
دوستان من به یک مشکل خاص برخوردم
زمانی که تلفن خونه زنگ میخوره نوسان شدید snr و عموماً قطعی دارم
بگم که همه راه ها هم امتحان شد و نتیجه نداد. تعویض اسپلیتر، مودم، میکرو فیلتر، چک از سر خط (ورودی ساختمون) و حتی تعویض سرویس دهنده (از پیشگامان به آسیاتک). در نهایت هم کارشناس پیشگامان و هم آسیاتک به من گفتن مشکل از مسیر خط هست و حتی اسپلیتر مرکز رو هم عوض کردن که درست نشد. (به اصطلاح خودشون مسیر پارگی داره)
میگن از دست ما بر نمیاد و باید برید مخابرات درستش کنید، مخابرات هم که جواب درست درمون نمیده و میگه وظیفه ما صرفاً تحویل بوق به مشتریه (مرکز پیام نور پونک)
در حالت معمول وضعیت snr خوبه و با سرعت 10 مگابیت حدود 20 هست.
تا حالا کسی مورد مشابه داشته و یا راهکاری واسه ش میدونه؟
farshad_scientist
25-02-2020, 14:27
منم دقیقا مشکل شما رو دارم فکر کنم یکی دو سال پیش اینطوری شد و روی هر دو خط هم همینجوری هست (مرکز نواب صفوی)،snr شما که خیلی خوبه جا داره بیاد پایین و سرعتت بره بالاتر اگر نیاز داشتی
بعد از زمانی که این مشکل رو دارم کلا اگر تو مودم ببینی یک نوسان خاصی رو snr و rate ایجاد شده.
منم دقیقا مشکل شما رو دارم فکر کنم یکی دو سال پیش اینطوری شد و روی هر دو خط هم همینجوری هست (مرکز نواب صفوی)،snr شما که خیلی خوبه جا داره بیاد پایین و سرعتت بره بالاتر اگر نیاز داشتی
بعد از زمانی که این مشکل رو دارم کلا اگر تو مودم ببینی یک نوسان خاصی رو snr و rate ایجاد شده.
نه اتفاقاً من مشکلم فقط وقتیه که خط زنگ میخوره
حتی اگر گوشی متصل نباشه
در حالات دیگه مشکلی ندارم
farshad_scientist
25-02-2020, 15:23
خب دیگه منم مشکلم مثل شما هست حتی با یک تک زنگ کوچیک یا لینک می افته یا سرعتم خیلی میاد پایین باید روشن خاموش کنم درست بشه از سر خط هم همین هست، اعلام خرابی اینا هم کردم همین تحویل بوق رو گفت بعد مثلا به چند تاشونم زنگ زدم گفتن که نت مخابرات نداری به ما مربوط نیست در حالی که همه اینا بهانه هست
مامور مخابراتی هم چند ماه پیش اومد هیچ کار نکرد رفت، مشکلات مخابراتی هم برای حل شدنش باید پول همه چیز اینارو بدی تا اوکی کنن،دوباره اقدام می کنم.
dany_3p4u
28-02-2020, 23:28
سلام، نت من وقتی روی 8 مگ بسته شده بود وقتی کسی از خونه به مودم وصل میشد مودم چندین بار قطع و صل می شد تا نهایت اتوماتیک سرعتش در داخل مودم روی 6-7 ثابت می شد و قطع وو صل نمی شد دیگه
مودم رو عوض کردم و گفتم سرع رو روی 10 مگ ببندن! اینبار هنوزم وقتی کسی به مودم وصل میشه مودم یک حالت قطعی میگیره اما سرعتش روی 10 مگ توی تنظیمات باقی می مونه
اینترنت رو از پارس آنلاین دارم، کسی راه حلی براش داره؟ (البته الان 2-3 روزه از ساعت 11-12 سرعت با اینکه در داخل مدم 10 مگ نشون میده اما تا 3-4 بیشتر نیست! زنگ هم میزنم میره روی پیغام گیر!!!)
ADSL info:
Mode:
ADSL_2plus
Status:
Up
Downstream
Upstream
SNR Margin (0.1 dB):
66
172
Attenuation (0.1 dB):
305
205
Output Power (0.1 dBm):
0
126
Rate (Kbps):
10237
1020
:
shaahani
29-02-2020, 02:39
توی تنظیمات DSL Settings مودم های ADSL یک گزینه هست به اسم SRA
کار این گزینه اینه که اگه خط نویز داشت و کشش خط پایین بود، در صورت بوجود اومدن مشکل، سرعت کل ارتباط رو کاهش بده تا ارتباط پایدار بشه.
در این صورت اگه قطعی بوجود بیاد، مودم سرعت ارتباط رو پایین میاره و قطعی های بعدی هم به همین صورت تا اینکه روی یک سرعتی که مشکل نداشته باشه ثابت بمونه.
اگه روی مودم این گزینه فعال باشه و سرعت کاهش داده شده باشه تنها با Reboot کردم مودم از داخل تنظیمات یا خاموش و روشن کردن مودم هست که سرعت مجدد به حالت اولیه حداکثر بر میگرده.
اگه این تنظیم خاموش باشه، طبیعتا هرچقدر هم قطعی و وصلی بوجود بیاد و دائم مودم بر اثر نویز قطع و وصل بشه، بازهم روی همون سرعتی که ISP برای شما تنظیم کرده فعال میشه و اگه کیفیت خط بد باشه دستگاه دچار قطع و وصلی میشه و به هیچ عنوان سرعت رو کاهش نمیده که این ممکنه باعث بشه شخص نتونه از اینترنت استفاده کنه و با تماس با آی اس پی، این کاهش سرعت از سمت آی اس پی اتفاق بیفته.
سلام، نت من وقتی روی 8 مگ بسته شده بود وقتی کسی از خونه به مودم وصل میشد مودم چندین بار قطع و صل می شد تا نهایت اتوماتیک سرعتش در داخل مودم روی 6-7 ثابت می شد و قطع وو صل نمی شد دیگه
مودم رو عوض کردم و گفتم سرع رو روی 10 مگ ببندن! اینبار هنوزم وقتی کسی به مودم وصل میشه مودم یک حالت قطعی میگیره اما سرعتش روی 10 مگ توی تنظیمات باقی می مونه
اینترنت رو از پارس آنلاین دارم، کسی راه حلی براش داره؟ (البته الان 2-3 روزه از ساعت 11-12 سرعت با اینکه در داخل مدم 10 مگ نشون میده اما تا 3-4 بیشتر نیست! زنگ هم میزنم میره روی پیغام گیر!!!)
ADSL info:
Mode:
ADSL_2plus
Status:
Up
Downstream
Upstream
SNR Margin (0.1 dB):
66
172
Attenuation (0.1 dB):
305
205
Output Power (0.1 dBm):
0
126
Rate (Kbps):
10237
1020
:
کار این گزینه اینه که اگه خط نویز داشت و کشش خط پایین بود، در صورت بوجود اومدن مشکل، سرعت کل ارتباط رو کاهش بده تا ارتباط پایدار بشه.
در این صورت اگه قطعی بوجود بیاد، مودم سرعت ارتباط رو پایین میاره و قطعی های بعدی هم به همین صورت تا اینکه روی یک سرعتی که مشکل نداشته باشه ثابت بمونه.
اگه روی مودم این گزینه فعال باشه و سرعت کاهش داده شده باشه تنها با Reboot کردم مودم از داخل تنظیمات یا خاموش و روشن کردن مودم هست که سرعت مجدد به حالت اولیه حداکثر بر میگرده.
اگه این تنظیم خاموش باشه، طبیعتا هرچقدر هم قطعی و وصلی بوجود بیاد و دائم مودم بر اثر نویز قطع و وصل بشه، بازهم روی همون سرعتی که ISP برای شما تنظیم کرده فعال میشه و اگه کیفیت خط بد باشه دستگاه دچار قطع و وصلی میشه و به هیچ عنوان سرعت رو کاهش نمیده که این ممکنه باعث بشه شخص نتونه از اینترنت استفاده کنه و با تماس با آی اس پی، این کاهش سرعت از سمت آی اس پی اتفاق بیفته.
درود اغلب توضیحات رو دوستمون دادن و این هم صفحه ی تنظیمات مودم هست که اون گزینه رو خود منم فعال گذاشتم sra
ولی چندتا نکته میمونه که بهتون بگم
بخاطر شیوع کرونا اغلب اپراتورهای پشتیبانی مراکز خدماتی سرکار نرفتن و تعطیلن که قابل درکه براهمین جواب نمیدن
نویز خطتون زیاده و همین باعث قطعی و وصلی میشه دلایل احتمالی:
دوری از مرکز مخابرات
فرسوده یا نامرقوب بودن سیم های مورد استفاده برای تلفن
سرعت بالای سرویس و عدم کشش خط
شما این پست صفحه ی قبل من رو ببین که با تعویض سیم ها چقدر مشکلم حل شد
#6669 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر هم میدونید سیم ها مشکلی ندارن بس یکم سرعت رو بیارید پایین مثلا در حد 8 مگ سرویس بگیرید و ببینید نویز چجوره
در ضمن سرعتتون رو 10 مگ هست و دلیل اینکه چرا کمتر دانلود میکنید ممکنه به خود اپراتور باشه و مشکل داخلی شون
dany_3p4u
29-02-2020, 08:22
درود اغلب توضیحات رو دوستمون دادن و این هم صفحه ی تنظیمات مودم هست که اون گزینه رو خود منم فعال گذاشتم sra
ولی چندتا نکته میمونه که بهتون بگم
بخاطر شیوع کرونا اغلب اپراتورهای پشتیبانی مراکز خدماتی سرکار نرفتن و تعطیلن که قابل درکه براهمین جواب نمیدن
نویز خطتون زیاده و همین باعث قطعی و وصلی میشه دلایل احتمالی:
دوری از مرکز مخابرات
فرسوده یا نامرقوب بودن سیم های مورد استفاده برای تلفن
سرعت بالای سرویس و عدم کشش خط
شما این پست صفحه ی قبل من رو ببین که با تعویض سیم ها چقدر مشکلم حل شد
#6669 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر هم میدونید سیم ها مشکلی ندارن بس یکم سرعت رو بیارید پایین مثلا در حد 8 مگ سرویس بگیرید و ببینید نویز چجوره
در ضمن سرعتتون رو 10 مگ هست و دلیل اینکه چرا کمتر دانلود میکنید ممکنه به خود اپراتور باشه و مشکل داخلی شون
ممنون از راهنمایی تون
فقط دو مورد
الان دوباره سرعت قشنگ 1 مگا بایت هست موقع دانلود و تنظیمات مودم اینه
مورد دوم، اینکه مودم و نت بدرستی کار می کنه، وقتی یکی از اعضای خانواده از بیرون می می یاد تو و گوشی ش به نت خونه وصل میشه، مودم حالت قطع و وصلی پیدا میکنه، این رو آیا میشه رفع کرد؟
ممنون از راهنمایی تون
فقط دو مورد
الان دوباره سرعت قشنگ 1 مگا بایت هست موقع دانلود و تنظیمات مودم اینه
مورد دوم، اینکه مودم و نت بدرستی کار می کنه، وقتی یکی از اعضای خانواده از بیرون می می یاد تو و گوشی ش به نت خونه وصل میشه، مودم حالت قطع و وصلی پیدا میکنه، این رو آیا میشه رفع کرد؟
عکس اول تنظیمات نیست و اطلاعات کانکشن هست دوست عزیز
مورد دوم رو من قبلا داشتم و متوجهش شدم و چیزایی که میگم از تجربیات خودمه شایدم درست نباشن
دلیلش بازم همون نویزه خطتون که زیر 10 هست الان (برفرض اینکه مودم کاملا جدید و سالم هست و مشکلی نداره)
ببین گوشی های هوشمند بعد از اتصال به وایفای سریعاً برای سینک یا همون همگام سازی اقدام میکنه
مثلا فروشگاه ها برای بررسی بروز رسانی نرم افزار ها اقدام میکنن ،جیمیل ،هواشناسی ،تلگرام و....
یعنی در همون لحظه ای که وصل میشن برای چند ثانیه کوتاه کامل پهنای باند رو میگیرن
پهنای باند adsl هم که در خوشبینانه ترین حالت همین 1 مگابایت هست
و خطی هم که نویز داشته باشه یهویی قطع میشه
شما یا نویزت رو برطرف کن یا سرویست بیار پایینتر
دوستان کمک کنید مشکل شدید تایم اوت دارم و هی قطع و وصلی اینترنت مخابرات میتونه مشکل از چی باشه ؟؟؟؟ کسی راهنمایی کنه !
Line Stats
Downstream
Upstream
1
1
SNR Margin
29.8 dB
25.5 dB
Line Attenuation
22.9 dB
14.3 dB
Path Mode
FastPath
FastPath
Interleave Depth
1
1
Data Rate
8192 kbps
511 kbps
Max Rate
22316 kbps
1155 kbps
Power
17.3 dbm
11.9 dbm
INP
0.0 symbols
0.0 symbols
INP-SHINE
-
-
INP-REIN
-
-
CRC
0
0
DSL Information
DSL Driver Version
FwVer:3.20.56.24_A_TC3087 HwVer:T14.F7_11.2
DSL Link Status
up
DSL Uptime
0 days 0 hour(s) 1 minute(s) 37 seconds
DSL Modulation
ITU G.992.5(ADSL2PLUS)
ANNEX Mode
ANNEX A
DSL Exchange(DSLAM)
Broadcom
Current Profile
دوستان کمک کنید مشکل شدید تایم اوت دارم و هی قطع و وصلی اینترنت مخابرات میتونه مشکل از چی باشه ؟؟؟؟ کسی راهنمایی کنه !
Line Stats
Downstream
Upstream
1
1
SNR Margin
29.8 dB
25.5 dB
Line Attenuation
22.9 dB
14.3 dB
Path Mode
FastPath
FastPath
Interleave Depth
1
1
Data Rate
8192 kbps
511 kbps
Max Rate
22316 kbps
1155 kbps
Power
17.3 dbm
11.9 dbm
INP
0.0 symbols
0.0 symbols
INP-SHINE
-
-
INP-REIN
-
-
CRC
0
0
DSL Information
DSL Driver Version
DSL Link Status
up
DSL Uptime
DSL Modulation
ITU G.992.5(ADSL2PLUS)
ANNEX Mode
ANNEX A
DSL Exchange(DSLAM)
Broadcom
Current Profile
Line Stats
Downstream
Upstream
1
1
SNR Margin
29.8 dB
25.5 dB
Line Attenuation
22.9 dB
14.3 dB
Path Mode
FastPath
FastPath
Interleave Depth
1
1
Data Rate
8192 kbps
511 kbps
Max Rate
22316 kbps
1155 kbps
Power
17.3 dbm
11.9 dbm
INP
0.0 symbols
0.0 symbols
INP-SHINE
-
-
INP-REIN
-
-
CRC
0
0
DSL Information
DSL Driver Version
DSL Link Status
up
DSL Uptime
DSL Modulation
ITU G.992.5(ADSL2PLUS)
ANNEX Mode
ANNEX A
DSL Exchange(DSLAM)
Broadcom
Current Profile
درود داداش اسکرین شات بزار از همین مشخصات ادم بهتر میفهمه تا جدول
حالت annex m. رو تست کن ببین چجوره واست
درود داداش اسکرین شات بزار از همین مشخصات ادم بهتر میفهمه تا جدول
حالت annex m. رو تست کن ببین چجوره واست
ممنون این اسکرین خدمت شما . والا من موندم مشکل از چی میتونه باشه زنگ هم میزنم 2020 میگه شما هیچ مشکلی نداری
ali7885578778
01-03-2020, 17:38
سلام دوستان من یه سیم ماخبراتی 2 زوج گرفتم 4 تا سیم داره وقتی میام 2 تا از این سیم هارو وصل میکنم به سیمی که جعبه تقسیم میاد قاعدتا باید اون دو تا سیمی ک وصل کردم بتونه کاری انجام بده یعنی اینترنت و تلفن ولی وقتی اون دوتا سیمی ک جدا هست هم میزنم مودم لینکش ثابت میشه و اینترنت دارم با کیفیت پایین تر کسی میدونه چریان چیه؟
و اینکه امکانش هست که این سیم هارو 2 به 2 به هم بتابونم و با سیمی که از جعبه تقسیم اومده وصل کنم؟
ممنون این اسکرین خدمت شما . والا من موندم مشکل از چی میتونه باشه زنگ هم میزنم 2020 میگه شما هیچ مشکلی نداری
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه چیکار کنم بلکه مشکلم حل شه :laughing:
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه چیکار کنم بلکه مشکلم حل شه :laughing:
درود. دوست گرامی خط شما هیچ مشکلی نداره و کیفیت بسیار خوبی داره. اگر مشکلی دارید باید بگم که همه مدتی هست با اینترنت مشکل دارن چون بخاطر شایع شدن ویروس کرونا مردم خونه نشین شدن و به قول وزیر ارتباطات مصرف اینترنت چهل درصد افزایش پیدا کرده و اپراتورها اشباع شدن و پینگ بالا رفته و کیفیت پایین اومده.
باید صبر کنید. من خودم هم های وب دارم هم مبین نت. هر دو خراب هستن. یکی دیگه از دوستان شاتل داره اونم خرابه.
درود. دوست گرامی خط شما هیچ مشکلی نداره و کیفیت بسیار خوبی داره. اگر مشکلی دارید باید بگم که همه مدتی هست با اینترنت مشکل دارن چون بخاطر شایع شدن ویروس کرونا مردم خونه نشین شدن و به قول وزیر ارتباطات مصرف اینترنت چهل درصد افزایش پیدا کرده و اپراتورها اشباع شدن و پینگ بالا رفته و کیفیت پایین اومده.
باید صبر کنید. من خودم هم های وب دارم هم مبین نت. هر دو خراب هستن. یکی دیگه از دوستان شاتل داره اونم خرابه.
ممنون دوست عزیز مشکل من دقیقا یک روز قبل از 22 بهمن شروع شده و تا الان درست نشده :rolleye::weird:
ali7885578778
01-03-2020, 20:04
سلام دوستان من یه سیم ماخبراتی 2 زوج گرفتم 4 تا سیم داره وقتی میام 2 تا از این سیم هارو وصل میکنم به سیمی که جعبه تقسیم میاد قاعدتا باید اون دو تا سیمی ک وصل کردم بتونه کاری انجام بده یعنی اینترنت و تلفن ولی وقتی اون دوتا سیمی ک جدا هست هم میزنم مودم لینکش ثابت میشه و اینترنت دارم با کیفیت پایین تر کسی میدونه چریان چیه؟
و اینکه امکانش هست که این سیم هارو 2 به 2 به هم بتابونم و با سیمی که از جعبه تقسیم اومده وصل کنم؟
کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم
ممنون دوست عزیز مشکل من دقیقا یک روز قبل از 22 بهمن شروع شده و تا الان درست نشده :rolleye::weird:
خواهش میکنم. همین امشب سرعت من شده در حد هیچ. چند دقیقه پیش هم در صفحه جناب آقای آذری جهرمی پیام گذاشتم. همه نالان هستن از دست سرعت نت. :thumbsdow
سلام دوستان این وضعیت خط من هست سرعت من داغون بود از امرزو که خیر سرشون 100 گیگ را دادن مفتضح شده نمیدونم چی کار کنم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شadsl.jpg
لطفا کمک کنید
سلام دوستان این وضعیت خط من هست سرعت من داغون بود از امرزو که خیر سرشون 100 گیگ را دادن مفتضح شده نمیدونم چی کار کنم
لطفا کمک کنید
درود
وضعیت خط شما خیلی داغون هست خط به این بدی ندیده بودم (ببخشید البته)
تنها کاری که میتونید بکنید بررسی سیمهای ورودی دم در
تعویض سیمهای داخلی در صورت مشکل دار بودن
امتحان کردن با یه مودم دیگه (از دوستی بگیرین یا آشنا)
در صورتیکه اینها نبود
یه آشنا مخابرات پیدا کنید براتون مسیر را بررسی کنن
hamidrezaj
09-03-2020, 17:35
سلام دوستان براساس تصویر زیر سرویس من روی 13 مگه بسته نشده؟ isp میگه پروفایل شما 16 مگ هست ولی حداکثر 13
جواب میده در حالی که تا دیروز 16 بود و حتی قبلا تا 20 هم جواب میداد و سرعت دانلود 1.7 میداد ولی امروز سرعت 1.2 شده, الان زیر بار نمیرن و میگه مشکل از سمت خودتون هست و سر خط ببندید و حرفای تکراری, در حالیکه توی چند سال اخیر اصلا مشکلی نبود, اینا پروفایل گیم رو دیروز روی سرویس من فعال کردن که نمیدونم به اون ربطی داره یا نه, تفاوت max rate و data rate به این معنیه که max حداکثر کشش خط هست و data rate هم یعنی سرویس روی اون عدد آپ شده درسته؟ ولی میگه ما برای شما روی 16 مگ بستیم, لطفا راهنمایی کنید ممنون
درود
وضعیت خط شما خیلی داغون هست خط به این بدی ندیده بودم (ببخشید البته)
تنها کاری که میتونید بکنید بررسی سیمهای ورودی دم در
تعویض سیمهای داخلی در صورت مشکل دار بودن
امتحان کردن با یه مودم دیگه (از دوستی بگیرین یا آشنا)
در صورتیکه اینها نبود
یه آشنا مخابرات پیدا کنید براتون مسیر را بررسی کنن
ممنون دوست عزیز
فکر نمیکنم مربوطبه سیمکشی داخلی یا مودم و اسپلیتر باشه..
ولی برعکس صندوق مخابرات که داخل کوچه هست و سیم مخابرات ما هم از انجا کشیده تا پشت درب منزل خیلی داغونه
اصلا بهتره بگم صندوقی نمانده از بس که افتاب سوخته شده و خیلی اوضاعش داغونه
اینو چطوری میتونم تعویض کنم
با درخواست دادن به مرکز تلفن
یا درخواست به پشتیبانی adsl
یا...
ممنون دوست عزیز
فکر نمیکنم مربوطبه سیمکشی داخلی یا مودم و اسپلیتر باشه..
ولی برعکس صندوق مخابرات که داخل کوچه هست و سیم مخابرات ما هم از انجا کشیده تا پشت درب منزل خیلی داغونه
اصلا بهتره بگم صندوقی نمانده از بس که افتاب سوخته شده و خیلی اوضاعش داغونه
اینو چطوری میتونم تعویض کنم
با درخواست دادن به مرکز تلفن
یا درخواست به پشتیبانی adsl
یا...
درود
شما یکبار سیم ورودی دم در را به مودم بزنید امتحان کنید ضرری نداره
برای تعویض کاری نمیشه کرد مگر آشنا پیدا کنید در مخابرات
یکبار هم حضوری تشریف ببرید شاید یه آدم خوبی به پستتون بخوره و انجام بده که بعید میدونم البته با گوشیتون
عکس از اون اوضاع بگیرید نشون بدید به مرکز مخابرات ..
ولی اگه نشد و خط وضعش همین بود .. به نظرم دنبال اینترنت TD یا سیمکارتی باشید اگه سرعت
بالاتر و بهتری میخواین ...
بهترین راه پیدا کردن آشناست
به پشتیبانی هم میتونید بگید دم در چک کردم همینه وضعیت ولی صندوق بیرون داغون شده بیاین یه بررسی بکنین
تشکر و موفق باشید
یکی از دوستام مشکلی پیدا کرده 1 ماهی هست هر موقع تلفن خونه زنگ میخوره نتش قطع میشه مشکل از کجاست ؟ چطور باید رفع کرد ؟
black sabbath
11-03-2020, 11:04
کیفیت پایین خط به شرکت ارائه دهنده اینترنت هم ربط داره؟
من با شاتل این مشکلات رو نداشتم اما از وقتی اومدم شبدیز(آشغال)دائم قطعی دارم با پارامترهای مشابه بالا
آرین 0098
11-03-2020, 14:26
درود
حدس بنده اینکه به دلیل اینکه لامپ مهتابی استارت و ترانس داره نواسان میندازه روی برق مودم
توصیه اینکه آداپتر مودم رو عوض کنید یا تست کنید با یه آداپتر دیگه
یا از یه پریز دیگه واسش برق بگیرید
ولی احتمالا سیم های اتاقتون همه از جعبه تقسیم آشپزخونه میان و تفاوتی ایجاد نکنه
رگهای مغز من از عصبانیت داره پاره میشه ... :grrr:
چراغهای مهتابی رو کلاً باز کردم، ولی Bit Error Rate فوقالعاده بالاست ...
قبلاً این مشکلات رو نداشتم با همین مخابرات پفیوز ...
اگه مشکل از مخابراته برم مرکز رو به هم بریزم ...
خیلی زور داره در انحصار حرومزادهاش باشی و اینم وضعیت باشه.
رگهای مغز من از عصبانیت داره پاره میشه ... :grrr:
چراغهای مهتابی رو کلاً باز کردم، ولی Bit Error Rate فوقالعاده بالاست ...
قبلاً این مشکلات رو نداشتم با همین مخابرات پفیوز ...
اگه مشکل از مخابراته برم مرکز رو به هم بریزم ...
خیلی زور داره در انحصار حرومزادهاش باشی و اینم وضعیت باشه.
کشش خط خوبه مشکل نداره
اون مشکلت هم اگر جدید اینطور شده
شک نکن بخاطر 100 گیگ هست که اپراتور ها گند زدن و از قصد اینجور کردن
و هی الکی میگن زیر ساخت کشش نداره
اخه adsl که همیشه مردم کانکتن و درحال استفاده و به اصطلاح نامحدود بوده پس چه فرقی کرده ؟اگر خودتون از قصد کند نکرده باشین ؟
مگر قبلشم ما توخونه قرنطینه و سرگرم نبودین ؟
اینجا هم وضع همینه نویز و کشش خط عالی هست ولی هی قطع و تایم اوت میشه ....
پینگ هم افتضاح .....
esteghlalalireza
12-03-2020, 14:06
سلام ایا این خوبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت به شدت پایین اومده:evil2:
و اینکه میشه تنطیمات این مودم رو بگید که سرعت بالا تر بره
و اینکه وقتی از سر خط تلفن تست میکنم لاین اتومیشن اپلودش میاد روی 13 و دانلودش میاد رو 19
esteghlalalireza
12-03-2020, 17:51
سلام ایا این خوبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت به شدت پایین اومده:evil2:
و اینکه میشه تنطیمات این مودم رو بگید که سرعت بالا تر بره
و اینکه وقتی از سر خط تلفن تست میکنم لاین اتومیشن اپلودش میاد روی 13 و دانلودش میاد رو 19
کسی نیست جواب بده
ابر_حیزون
12-03-2020, 18:35
کسی نیست جواب بده
خطط عالیه حتی ipv6 هم بهت دادن . کدوم شرکته ؟
اگه سرعت آپلود 13 بهت میده اتفاقی هست و مشکل رانژه زنگ بزن شرکتت بگو ترتیب اثر بدن حتما میدن مخابرات برات پورت عوض میکنن یا از اول رانژه میکنن
آرین 0098
12-03-2020, 20:17
کشش خط خوبه مشکل نداره
اون مشکلت هم اگر جدید اینطور شده
شک نکن بخاطر 100 گیگ هست که اپراتور ها گند زدن و از قصد اینجور کردن
و هی الکی میگن زیر ساخت کشش نداره
اخه adsl که همیشه مردم کانکتن و درحال استفاده و به اصطلاح نامحدود بوده پس چه فرقی کرده ؟اگر خودتون از قصد کند نکرده باشین ؟
مگر قبلشم ما توخونه قرنطینه و سرگرم نبودین ؟
اینجا هم وضع همینه نویز و کشش خط عالی هست ولی هی قطع و تایم اوت میشه ....
پینگ هم افتضاح .....
لود DSLAMهای مراکز مخابراتی رفته بالا، نویز Cross Talk ایجاد میشه و این طوری ر***ه میشه به همه چیز.
پ. ن: من از ۰ تا ۱۰۰ با اینا مخالفم، ولی ملت هم شورشو درآوردهاند ...
بعضیها رو میشناسم عین سگ افتادن به دانلود کردن ...
esteghlalalireza
12-03-2020, 20:51
خطط عالیه حتی ipv6 هم بهت دادن . کدوم شرکته ؟
اگه سرعت آپلود 13 بهت میده اتفاقی هست و مشکل رانژه زنگ بزن شرکتت بگو ترتیب اثر بدن حتما میدن مخابرات برات پورت عوض میکنن یا از اول رانژه میکنن
اسیاتکه
الان رفتم کابل گرفتم از دم در اوردم زدم اینم هم الان
بعد باید برم داخل پنل کاربری بزنم رانژه مجدد تاثیری داره یانه؟؟
هزینه داره؟
start202
12-03-2020, 21:01
اسیاتکه
الان رفتم کابل گرفتم اوردم زدم اینم هم الان
هزینه داره؟
زنگ بزن بگو پهنا باندت رو روی ۱۶ ببندن نویز خطتت هم خخوبه
esteghlalalireza
12-03-2020, 21:05
الن 500 کیلو بعد سرعت چقدر زیاد میشه
- - - Updated - - -
الن 500 کیلو بعد سرعت چقدر زیاد میشه؟
start202
12-03-2020, 21:36
- - - Updated - - -
بستگی به مرکزت داره الان هم سرعتت عالیه خط منروی ۱۶ هست ولی ۱۰۰ کیلو بایت دانلود میکنه مرکز هم پکت لاست داره
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
بستگی به مرکزت داره الان هم سرعتت عالیه خط منروی ۱۶ هست ولی ۱۰۰ کیلو بایت دانلود میکنه مرکز هم پکت لاست داره
ابر_حیزون
13-03-2020, 03:44
اسیاتکه
الان رفتم کابل گرفتم از دم در اوردم زدم اینم هم الان
هزینه داره؟
آپلود 13 مگ نداریم دوست گرامی باسه ای دی اس ال
الان تو این عکس که گذاشتید آپلودت رو 500 گیلو هست
بهتره تلفنی صحبت کنید تا اینترنتی از تو پنل اقدام کنید اونا بهتر میدونن
هزینه رانژه خیلی باشه 10 دوازده تومن بیشتر نیست
esteghlalalireza
13-03-2020, 07:11
سلام الان من تست گرفتم بعد دالود نوشته 3 مگابایت ولی وقتی دانلود میکنم بیشتر از 500 کیلو نمیره
میشه توضیح بدید مشکل از مته یا کلن همینجوریه؟
start202
13-03-2020, 09:28
سلام الان من تست گرفتم بعد دالود نوشته 3 مگابایت ولی وقتی دانلود میکنم بیشتر از 500 کیلو نمیره
میشه توضیح بدید مشکل از مته یا کلن همینجوریه؟
شما باید سرعتی رو که بهت میده تقسیم بر هشت کنی که برحسب kbبدست بیاد و کاملا درسته مشکلی نداره شما برایرافزایش سرعت باید به سرویس دهنده تماس بگیری و بگید پروفایل خطتتون رو روی ۱۶ببندن
esteghlalalireza
13-03-2020, 09:30
شما باید سرعتی رو که بهت میده تقسیم بر هشت کنی که برحسب kbبدست بیاد و کاملا درسته مشکلی نداره شما برایرافزایش سرعت باید به سرویس دهنده تماس بگیری و بگید پروفایل خطتتون رو روی ۱۶ببندن
زنگ زدم ولی فقط نویز رو بالا برد ولی سرعت بالا نیومد
از دوباره زنگ زدم گفتم بزارید رو حالت اول
start202
13-03-2020, 09:34
اشتباه کردید چون با افزایش پهنا باند نویز میره بالا و این کاملا طبیعی هست و به خاطر افزایش ترافیک در این روز هاست که سرعتتون بالا نیومده شما میتونید برای امتحان کردن یکبار بگید روی ۱۶ ببندن و صبحوساعت ۴ تا ۵ تست بگیرید و تاثیرش رو ببینید
esteghlalalireza
13-03-2020, 09:53
اشتباه کردید چون با افزایش پهنا باند نویز میره بالا و این کاملا طبیعی هست و به خاطر افزایش ترافیک در این روز هاست که سرعتتون بالا نیومده شما میتونید برای امتحان کردن یکبار بگید روی ۱۶ ببندن و صبحوساعت ۴ تا ۵ تست بگیرید و تاثیرش رو ببینید
الان نویز داخل دانلود بیشتره این طبیعیه یا نه
start202
13-03-2020, 09:56
الان نویز داخل دانلود بیشتره این طبیعیه یا نه
مقادیر snr و اینا بزارید
esteghlalalireza
13-03-2020, 10:15
مقادیر snr و اینا بزارید
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
esteghlalalireza
13-03-2020, 10:19
سلام
الان من 1 سیم از دم در کشیدم برای اینترنت ولی بعضی وقت ها خطای crc میده اگه برم یه سیم دیگه بگیرم بعد 2 تا یی بشه پهنای باند بلاتر نمیاد
start202
13-03-2020, 10:26
سلام
الان من 1 سیم از دم در کشیدم برای اینترنت ولی بعضی وقت ها خطای crc میده اگه برم یه سیم دیگه بگیرم بعد 2 تا یی بشه پهنای باند بلاتر نمیاد
خطت رو روی شش مگ بستن نه شانزده بگو حداقل روی ۱۲ یا ۱۴ بزارن خطای crc به خاطر اسپلیترت می تونه باشه خط تلفن رو بدون اینکه به دستگاه دیگه ای وصل باشه به مودمت وصل کن وتست کن ببین برطرف میشه یا نه
و یه نکته خیلی مهمتر که سیمی برای خط وصل میکنی در محل اتصال کاملا اتصالش برقرار بشه با انبر دستی سرسیم ها رو تابده تا اتصالت قشنگ برقرار بشه حواست باشه خط تلفن یه برقضعیف داره ادم رو نمیگیره ولی حس بدی داره حواست باشه دوسر سیم که اومده ها بهم اتصال نکن
esteghlalalireza
13-03-2020, 11:09
اینترنت کاربران ثابت را طی روزهای اخیر عنوان کرد.
به گزارش اقتصادآنلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، سجاد بنابی در توئیتر با اشاره به جلسه ۴ ساعته ای که با حضور وزیر ارتباطات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، مدیران سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و شرکت ارتباطات زیرساخت برای بررسی وضعیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])سرعت اینترنت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کاربران ثابت برگزار شد، گفت: خلاصه وضعیت استفاده کاربران از اینترنت نشان میدهد رشد مصرف کاربران دو برابر سه هفته پیش است.وی مشکلات سرعت اینترنت را به شرح زیر اعلام کرد:۱- شرکت آسیاتک در ۱۰ استان با مشکل پر شدن ظرفیت خطوط انتقال استانی مواجه بوده و این ظرفیتها از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت تأمین و واگذار شد.۲- شرکت نداگستر صبا با پر شدن شدید ظرفیت انتقال بین استانی و اینترنت مواجه بود. گرافهای این شرکت نشان دهنده وضعیت بد کیفیت سرویس از ساعت ۲ عصر هر روز تا ساعت ۱ بامداد بود. در حال حاضر شرکت مخابرات ایران و زیرساخت در حال ارتقای مدارات انتقال این شرکت هستند.۳- شرکت داتک هم با پر شدن شدید ظرفیت ارتباط بین مراکز مخابراتی درون شهری و نیز ارتباطات اینترنت مواجه بود. برای این شرکت نیز که پهنای باندش را از شرکت رسپینا تأمین میکند ارتقای مدارات آغاز شد.۴- شرکت مخابرات استان اصفهان با مشکل فنی در بالانس ترافیک اینترنت بین لینکهای فعلی مواجه بود که با تغییر تنظیمات و اصلاح بالانس مشکل برطرف شد.۵- پر شدن ظرفیت ارتباطات اینترنتی شرکت مخابرات استان خراسان و مخابرات استان تهران نیز با افزایش ظرفیت ارتباطات آنها حل شد.۶- از مجموع بیش از ۱۴۰۰ مرکز مخابراتی کشور، تجهیزات انتقال شرکت مخابرات ایران در ۷۰ مرکز، نیازمند ارتقای سخت افزاری است. حدود ۲۰ مرکز از این ۷۰ مرکز در استان کرمان واقع است. حل مشکل این ۷۰ مرکز که عمدتاً کم ظرفیت هستند در مدت کوتاه قابل رفع نیست و باید خرید تجهیزات و نصب، پیگیری شود.بنابی تاکید کرد: با ارتقا صورت گرفته امشب وضعیت عمومی سرعت اینترنتهای خانگی به مراتب بهتر از روز گذشته خواهد بود.وی گفت: فردا نیز جلسه برگزار و وضعیت، مجدداً بررسی و اقدامات پیگیری خواهد شد.
start202
13-03-2020, 11:19
اینترنت کاربران ثابت را طی روزهای اخیر عنوان کرد.
به گزارش اقتصادآنلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، سجاد بنابی در توئیتر با اشاره به جلسه ۴ ساعته ای که با حضور وزیر ارتباطات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، مدیران سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و شرکت ارتباطات زیرساخت برای بررسی وضعیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])سرعت اینترنت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کاربران ثابت برگزار شد، گفت: خلاصه وضعیت استفاده کاربران از اینترنت نشان میدهد رشد مصرف کاربران دو برابر سه هفته پیش است.وی مشکلات سرعت اینترنت را به شرح زیر اعلام کرد:۱- شرکت آسیاتک در ۱۰ استان با مشکل پر شدن ظرفیت خطوط انتقال استانی مواجه بوده و این ظرفیتها از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت تأمین و واگذار شد.۲- شرکت نداگستر صبا با پر شدن شدید ظرفیت انتقال بین استانی و اینترنت مواجه بود. گرافهای این شرکت نشان دهنده وضعیت بد کیفیت سرویس از ساعت ۲ عصر هر روز تا ساعت ۱ بامداد بود. در حال حاضر شرکت مخابرات ایران و زیرساخت در حال ارتقای مدارات انتقال این شرکت هستند.۳- شرکت داتک هم با پر شدن شدید ظرفیت ارتباط بین مراکز مخابراتی درون شهری و نیز ارتباطات اینترنت مواجه بود. برای این شرکت نیز که پهنای باندش را از شرکت رسپینا تأمین میکند ارتقای مدارات آغاز شد.۴- شرکت مخابرات استان اصفهان با مشکل فنی در بالانس ترافیک اینترنت بین لینکهای فعلی مواجه بود که با تغییر تنظیمات و اصلاح بالانس مشکل برطرف شد.۵- پر شدن ظرفیت ارتباطات اینترنتی شرکت مخابرات استان خراسان و مخابرات استان تهران نیز با افزایش ظرفیت ارتباطات آنها حل شد.۶- از مجموع بیش از ۱۴۰۰ مرکز مخابراتی کشور، تجهیزات انتقال شرکت مخابرات ایران در ۷۰ مرکز، نیازمند ارتقای سخت افزاری است. حدود ۲۰ مرکز از این ۷۰ مرکز در استان کرمان واقع است. حل مشکل این ۷۰ مرکز که عمدتاً کم ظرفیت هستند در مدت کوتاه قابل رفع نیست و باید خرید تجهیزات و نصب، پیگیری شود.بنابی تاکید کرد: با ارتقا صورت گرفته امشب وضعیت عمومی سرعت اینترنتهای خانگی به مراتب بهتر از روز گذشته خواهد بود.وی گفت: فردا نیز جلسه برگزار و وضعیت، مجدداً بررسی و اقدامات پیگیری خواهد شد.
برای سه روز پیش هست و هیچ تغییری ندیدیم تا حالا
esteghlalalireza
13-03-2020, 14:24
سلام این عجیب نیست snr دانلود بهتر از اپلوده
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
27.7
19.7
db
Line Attenuation
:
22.4
36.1
db
Data Rate
:
6141
509
kbps
Max Rate
:
21436
943
kbps
POWER
:
19.9
12.2
dbm
CRC
:
0
0
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
27.7
19.7
db
Line Attenuation
:
22.4
36.1
db
Data Rate
:
6141
509
kbps
Max Rate
:
21436
943
kbps
POWER
:
19.9
12.2
dbm
CRC
:
0
0
esteghlalalireza
13-03-2020, 15:57
من زنگ زدم پهنای باند رو بردن بالا
اما سرعت نرفته بالا مشکل از کجاست؟
و ایا این سیم تلفن خوبه یا نه؟؟
ابر_حیزون
13-03-2020, 16:21
یا مشکل زیر ساختی یا تنظیمات آسیا تکه
مشکلی نیست که باست درست کنن از دستت خارجه ممکنه خودش درست شه
سیم سیمه فرقی نمیکنه سیم استاندارد روکش داره دو زوج
start202
13-03-2020, 16:42
صبح زود ساعت ۴ تا ۵ تست بگیر تنها یک دستگاه به مودم وصل باشه
سلام دوستان
میدونم شاید جای این مشکلم اینجا نباشه اما اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره ممنون میشم کمکم کنه
با سلام خدمت همه دوستان
مودم تی پی لینک مدل TD-W8591ND تا امروز بعد از چند سال کار میکرد اما یهو دیدم وای فایش قطع شده
اومدم و دیدم 3 تا چراغ دیگش روشنه . مودم رو روشن خاموش کردم 3 تا چراغ پاور و دی اس ال و اینترنتش ثابت از همون اول روشنه بدون اینکه چن لحظه طول بکشه یا چشمک بزنه
حتی سیم تلفنم که جدا میکنم بازم 3 تاش روشن میمونه
تلاش کردم ریست کنم که اونم نشد
میخواستم بدونم راهی هست بشه مشکل حل کرد ؟
ممنون
esteghlalalireza
13-03-2020, 19:34
از داخل تنظیمات ریست فکتوری کن
esteghlalalireza
13-03-2020, 19:36
سلام دوستان
میدونم شاید جای این مشکلم اینجا نباشه اما اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره ممنون میشم کمکم کنه
با سلام خدمت همه دوستان
مودم تی پی لینک مدل TD-W8591ND تا امروز بعد از چند سال کار میکرد اما یهو دیدم وای فایش قطع شده
اومدم و دیدم 3 تا چراغ دیگش روشنه . مودم رو روشن خاموش کردم 3 تا چراغ پاور و دی اس ال و اینترنتش ثابت از همون اول روشنه بدون اینکه چن لحظه طول بکشه یا چشمک بزنه
ممنون
از داخل تنظیمات ریست فکتوری کن
start202
13-03-2020, 19:41
سلام دوستان
با سلام خدمت همه دوستان
ممنون
مودمت باید پروگرم بشه باید با فایل دامپ فریمور بزنن برات
مودمت باید پروگرم بشه باید با فایل دامپ فریمور بزنن برات
کجا معمولا این کارو انجام میدن ؟
esteghlalalireza
14-03-2020, 07:21
خطت رو روی شش مگ بستن نه شانزده بگو حداقل روی ۱۲ یا ۱۴ بزارن خطای crc به خاطر اسپلیترت می تونه باشه خط تلفن رو بدون اینکه به دستگاه دیگه ای وصل باشه به مودمت وصل کن وتست کن ببین برطرف میشه یا نه
و یه نکته خیلی مهمتر که سیمی برای خط وصل میکنی در محل اتصال کاملا اتصالش برقرار بشه با انبر دستی سرسیم ها رو تابده تا اتصالت قشنگ برقرار بشه حواست باشه خط تلفن یه برقضعیف داره ادم رو نمیگیره ولی حس بدی داره حواست باشه دوسر سیم که اومده ها بهم اتصال نکن
سلام اون خطای crc بخاطر دستگاه پوزه
100 بار به این مخابراط زنگ زدیم بیان خط دیگمونو درست کنن نیومدن و ما مجبوریم به خط خونمون بزنیم .
وقتی هم که دستگاه پوز قطع میشه پهنای باند مکسش روی 22000 میره اما وقتی وصل میکنیم پوز رو میره روی 18000
ایا طبیعیه یا نه ؟؟؟
start202
14-03-2020, 07:40
سلام اون خطای crc بخاطر دستگاه پوزه
100 بار به این مخابراط زنگ زدیم بیان خط دیگمونو درست کنن نیومدن و ما مجبوریم به خط خونمون بزنیم .
وقتی هم که دستگاه پوز قطع میشه پهنای باند مکسش روی 22000 میره اما وقتی وصل میکنیم پوز رو میره روی 18000
ایا طبیعیه یا نه ؟؟؟
اگه استاندارد نصب بشه مشکلی نداره تست سرعت گرفتی عزیز ؟؟
نوسان Attainable Rate باعث قطع و وصل شدن اینترنت میشه؟
خط منو رو 16 مگ بستن ولی روزی چند دفعه نت قطع و وصل میشه و مدام Attainable Rate کم و زیاد میشه و بالطبع Rate هم کم و زیاد میشه
نتم مخابراته
ربطی به این مساله داره یا مشکل از خودشونه؟
نوسان Attainable Rate باعث قطع و وصل شدن اینترنت میشه؟
خط منو رو 16 مگ بستن ولی روزی چند دفعه نت قطع و وصل میشه و مدام Attainable Rate کم و زیاد میشه و بالطبع Rate هم کم و زیاد میشه
نتم مخابراته
ربطی به این مساله داره یا مشکل از خودشونه؟
سلام بله
شما الان سرعت سرویست مکس شده دوست عزیز
و همین باعث شده که نویز پیدا کنی حالا شلوغی و اون 100 گیگ و... رو هم علاوه بر اینا در نظر بگیر
توصیه اینکه اگر واقعا سیم ها اوکی هستن تماس بگیرید یکم پایینتر ببندن مثلاً 14-13 مگابیت که قطعی براتون پیش نیاد
esteghlalalireza
15-03-2020, 07:55
سلام الا ن من زنگ بزنم پهنای باند رو بیشتر میکنن یا نه
سلام الا ن من زنگ بزنم پهنای باند رو بیشتر میکنن یا نه
سلام احتمالا اره
شما بگو روی همون 16 برات ببندن
سلام، دوستان کسی از دستور adsl configure --snr 200 در تلنت مودم های با چیپست برودکام اطلاعی داره ؟
جای 200 هر عددی میشه گذاشت و مقدار SNR رو تغییر میده
مثلا در تست هایی که انجام دادم با بسته شدن خط روی 16 مقدار SNR رو از 6 به 12 افزایش دادم یا روی سرعت 8، SNR از 14 به 25 افزایش دادم بدون اینکه Rate خط پایین تر از این سرعت ها بیاد. (در واقعه میشد snr رو بیشتر هم کرد ولی از اون ور سرعت خط رو پایینتر میبست)
و این افزایش فقط ظاهری هم نیست و در عملکرد میزان قطعی های من رو به شدت کاهش داده
karwan125
25-03-2020, 12:16
سلام، دوستان کسی از دستور adsl configure --snr 200 در تلنت مودم های با چیپست برودکام اطلاعی داره ؟
مثلا در تست هایی که انجام دادم با بسته شدن خط روی 16 مقدار SNR رو از 6 به 12 افزایش دادم یا روی سرعت 8، SNR از 14 به 25 افزایش دادم بدون اینکه Rate خط پایین تر از این سرعت ها بیاد. (در واقعه میشد snr رو بیشتر هم کرد ولی از اون ور سرعت خط رو پایینتر میبست)
و این افزایش فقط ظاهری هم نیست و در عملکرد میزان قطعی های من رو به شدت کاهش داده
لطفا در این رابطه بیشتر توضیح میدید مرحله به مرحله ..
لطفا در این رابطه بیشتر توضیح میدید مرحله به مرحله ..
من هم از فرایند این ابزار اطلاعی ندارم که دقیقا چه کاری انجام میده. منابع فارسی هم چیزی در موردش پیدا نکردم و منابع خارجی هم محدود نوشتن دربارش
ولی اگه می خواهید تست کنید : اولا چیپست مودمتون حتما باید برودکام باشه مرحله بعد باید telnet بزنید به مودم
از طریق cmd ویندوز هم میشه اما باید قبلش telnet رو فعال کنید (آموزش yun.ir/4zg ). برنامه Termius اندروید هم همین کار رو میکنه.
مرحله بعد در cmd دستور telnet 192.168.1.1 رو وارد کنید. (اگه ip مودم فرق داره خودتون اصلاح کنید)
بعد از وارد کردن یوزر و پسورد وارد مودم میشید
حالا کافیه از دستور adsl configure --snr 200 استفاده کنید. تا اونجا که من فهمیدم عدد 100 حالت دیفالت رو داره، بالاتر از 100 SNR رو افزایش میده و پایین تر از 100 کاهش.
حالا اگه چیپست درست باشه و دستور رو درست وارد کرده باشین، مودم بهش واکنش نشون میده و لینک جدید رو برقرار میکنه
در مورد عدد هم خودتون باید آزمایش کنید تو کدوم عدد بهترین کیفیت رو اجرا میکنه بدون اینکه Rate خط رو، از اون مقداری که isp داده پایین تر بیاره
محمد7966
25-03-2020, 13:47
اسم اون نرم افزار dmt هست.یه جایی هم دوستان آموزششو گذاشته بودن فکر کنم آمورشش تو همین تایپیک باشه.
من هم از فرایند این ابزار اطلاعی ندارم که دقیقا چه کاری انجام میده. منابع فارسی هم چیزی در موردش پیدا نکردم و منابع خارجی هم محدود نوشتن دربارش
ولی اگه می خواهید تست کنید : اولا چیپست مودمتون حتما باید برودکام باشه مرحله بعد باید telnet بزنید به مودم
از طریق cmd ویندوز هم میشه اما باید قبلش telnet رو فعال کنید (آموزش yun.ir/4zg ). برنامه Termius اندروید هم همین کار رو میکنه.
مرحله بعد در cmd دستور telnet 192.168.1.1 رو وارد کنید. (اگه ip مودم فرق داره خودتون اصلاح کنید)
حالا کافیه از دستور adsl configure --snr 200 استفاده کنید. تا اونجا که من فهمیدم عدد 100 حالت دیفالت رو داره، بالاتر از 100 SNR رو افزایش میده و پایین تر از 100 کاهش.
حالا اگه چیپست درست باشه و دستور رو درست وارد کرده باشین، مودم بهش واکنش نشون میده و لینک جدید رو برقرار میکنه
در مورد عدد هم خودتون باید آزمایش کنید تو کدوم عدد بهترین کیفیت رو اجرا میکنه بدون اینکه Rate خط رو، از اون مقداری که isp داده پایین تر بیارهچطوری بفهمیم مودمون چیپست برودکام داره؟
من مودم D-Link 2740U هست [emoji176]
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
چطوری بفهمیم مودمون چیپست برودکام داره؟
آسون ترین راهش تست کردن این دستور داخل تلنت هست اگه جواب بده مشخصه
این تاپیک هم زدن : yun.ir/pzg
محمد7966
25-03-2020, 14:31
این آموزششه
#3000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
karwan125
25-03-2020, 15:34
در مورد عدد هم خودتون باید آزمایش کنید تو کدوم عدد بهترین کیفیت رو اجرا میکنه بدون اینکه Rate خط رو، از اون مقداری که isp داده پایین تر بیاره
سلام مرسی واقعا ، آموزش جالبی بود و من تست کردم به نتیجه خیلی جالبی رسیدم این آموزشی که شما فرمودید بیشتر واسه مودم های D-link و هوواوی هستش اما اکثر دوستانی که مثل من مودم Tp-LINK استفاده میکنن من با یه تحقیقاتی که از مقاله های خارجی انجام دادم واسه مودم های Tp-link از این دستور استفاده بکنن :
wan dmt2 set snrm 5700 5700
wan adsl reset
اینم نتیجه کار : SNR دانلود من اکثرا روی 10.8 تا 9 متغییر بود .
اسم اون نرم افزار dmt هست.یه جایی هم دوستان آموزششو گذاشته بودن فکر کنم آمورشش تو همین تایپیک باشه.
چطوری بفهمیم مودمون چیپست برودکام داره؟
ممنون نرم افزار رو دیدم این هم همین کار رو میکنه البته به صورت گرافیکی
مودم های محدودی رو ساپورت میکنه (برای من کار نکرد)
افرادی که امکانش رو دارند و پرش لینکشون زیاده تست کنید ببینید مثل من نتیجه میگیرید
اینکه SNR رو تا حدی افزایش میده شکی نیست (خود isp هم بالاتر میبینه) سوال اینه که تو عمل هم نتیجه بخشه یا نه
hosseinzfff
25-03-2020, 18:32
سلام سال 99 مبارک . کسانی که مودم با چیپست برادکام دارن میتونن از این نرم افزار استفاده کنند نرم افزار خوب و کاربردیه اگه مودمتون تو لیست نیست نگران نباشید کافیه یک مودم مشابه رو انتخاب کنید و یه سری تنظیمات رو تغییر بدید خودتون مثل ip مودم اگه با مودم شما یکی نیست باید دستی تغییرش بدید و user و password مودمتون رو هم باید وارد کنید ...
سلام سال 99 مبارک . کسانی که مودم با چیپست برادکام دارن میتونن از این نرم افزار استفاده کنند نرم افزار خوب و کاربردیه اگه مودمتون تو لیست نیست نگران نباشید کافیه یک مودم مشابه رو انتخاب کنید و یه سری تنظیمات رو تغییر بدید خودتون مثل ip مودم اگه با مودم شما یکی نیست باید دستی تغییرش بدید و user و password مودمتون رو هم باید وارد کنید ...
۳۲ بیته فقط؟
ممنون نرم افزار رو دیدم این هم همین کار رو میکنه البته به صورت گرافیکی
مودم های محدودی رو ساپورت میکنه (برای من کار نکرد)
افرادی که امکانش رو دارند و پرش لینکشون زیاده تست کنید ببینید مثل من نتیجه میگیرید
اینکه SNR رو تا حدی افزایش میده شکی نیست (خود isp هم بالاتر میبینه) سوال اینه که تو عمل هم نتیجه بخشه یا نه
درود و تشکر
اون dmt رو اگر کسی داره بی زحمت آپلود کنه
این نرم افزار روی dlink 2750u با چیپ برادکام جواب نداد
چندین مدل مودم رو هم انتخاب کردم
با تل نت هم خطا میده ولی چیپ که برادکام هست ؟:wac:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.