ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

k1ozil
24-08-2016, 18:14
سلام دوستان
خط اينترنت من نويز بالا و كيفيت پاييني داره، قطعي خيلي زياده و اصلا نميشه استفاده كرد قبلا از پارس انلاين سرويس داشتم كه ديدم هرچي تماس ميگيرم و پيگيري ميكنم فايده نداره و مشكل حل نميشه رفتم سراغ شاتل كه بازم مشكل پابرجاست، دو تا عكس ميزارم اولي مودم داخل اتاق ( با اسپليتر و بدون اسپليتر ) تست شد و دومي مودم رو بردم سر خط وصل كردم، حالت دوم snr كمي بهتر شد ولي بدجا بود زياد وقت نزاشتم واسه تست،

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

زماني كه پارس انلاين داشتم درخواست دادم وضعيت خط از سمت مخابرات چك بشه كه گفتن كارشناس فرستاديم مخابرات و چك كردند مشكلي نبوده،
زنگ زدم شاتل الان ميگم ديروز هر ٥ دقيقه قطع و وصل شده اينترنت مشكل چي بوده چك كنيد، ميگه ديروز نميشه ولي الان وضعيت خط عاليه مشكلي نداره، گفتم مرد حسابي خوب الان اونجا نيستم و استفاده از اينترنت نميشه، تا يه سايت باز كنم قطعي ها شروع ميشه، گفت واسه قبل رو نميشه چك كرد[emoji15]
ممنون ميشم نظر و پيشنهادي داريد بديد

Sent from my iPad using Tapatalk

زنگ بزن شاتل بگو از اونور هم مودلاسیون بزارن g.dmt
بهترین کار هم خرید مودم با چیپ برودکام هست

Pooya Rezaie
24-08-2016, 19:25
زنگ بزن شاتل بگو از اونور هم مودلاسیون بزارن g.dmt
بهترین کار هم خرید مودم با چیپ برودکام هست

فكر كنم از اونطرف هم رو همين مود باشه چون قبلش رو adsl2+ بود snr خط خيلي افتضاح بود خودم تماس گرفتم گفتم مودلاسيون عوض كنيد ببريد پايين كه اينجور شد وضعيت يخورده بهتر شد، مودم دي لينك2700U هم دارم، چيپ برودكام داره ؟

k1ozil
24-08-2016, 19:27
فكر كنم از اونطرف هم رو همين مود باشه چون قبلش رو adsl2+ بود snr خط خيلي افتضاح بود خودم تماس گرفتم گفتم مودلاسيون عوض كنيد ببريد پايين كه اينجور شد وضعيت يخورده بهتر شد، مودم دي لينك2700U هم دارم، چيپ برودكام داره ؟

فک نکنم ......

Pooya Rezaie
24-08-2016, 19:29
فک نکنم ......

حالا چيپ برودكام يعني تاثيري داره تو بهبود وضعيت ؟ توضيح ميديد؟

محمد7966
24-08-2016, 19:37
حالا چيپ برودكام يعني تاثيري داره تو بهبود وضعيت ؟ توضيح ميديد؟

تو تایپیکش بحث کردیم،به نظرم نویز خطو بگیریم بهتر باشه تا اینکه بخایم به خاطر نویز چیپ برودکام بخریم

شما الان خطتون نویز نداره snr بین 18 تا 22 بوده،

شاید مشکل از مودم باشه،با مودم دیگه ای امتحان نکردید؟

Pooya Rezaie
24-08-2016, 19:43
تو تایپیکش بحث کردیم،به نظرم نویز خطو بگیریم بهتر باشه تا اینکه بخایم به خاطر نویز چیپ برودکام بخریم

شما الان خطتون نویز نداره snr بین 18 تا 22 بوده،

شاید مشکل از مودم باشه،با مودم دیگه ای امتحان نکردید؟

نه، فكر ميكنم مشكل منطقه اي كه هستيم باشه، چون پارس انلاين ميگفت منطقه شما اينترنت ضعيف هست و مشكل داره شاتل هم يه چيزايي گفت روزي كه درخواست اشتراك دادم، نكته ديگه attenuation خط بين ٤٥-٥٠ هست فاصله تا مركز ٣.٥ كيلومتر هست حدودا حساب كردم، اين تاثيري نداره ؟

k1ozil
24-08-2016, 19:47
نه، فكر ميكنم مشكل منطقه اي كه هستيم باشه، چون پارس انلاين ميگفت منطقه شما اينترنت ضعيف هست و مشكل داره شاتل هم يه چيزايي گفت روزي كه درخواست اشتراك دادم، نكته ديگه attenuation خط بين ٤٥-٥٠ هست فاصله تا مركز ٣.٥ كيلومتر هست حدودا حساب كردم، اين تاثيري نداره ؟

فاصله خیلی زیاده
با attention 44 45 در شرایط ایده ال 4 مگ بتونید پهنای باند دریافت کنید
چیپ برودکام نویز رو برطرف نمیکنه ولی مقاومتش در برابر پریدن لینک بهتره و سیگنال رو بهتر دریافت میکنه

محمد7966
24-08-2016, 19:49

فاصله میگه خط شما تا چند مگ کشش داره همین

شما الان خطتون روی 2 مگ هست ولی باز قطع و وصلی دارید با اینکه Snr خط خوبه

پس مشکل از جای دیگه اس

Pooya Rezaie
24-08-2016, 19:50
فاصله خیلی زیاده
با attention 44 45 در شرایط ایده ال 4 مگ بتونید پهنای باند دریافت کنید
چیپ برودکام نویز رو برطرف نمیکنه ولی مقاومتش در برابر پریدن لینک بهتره و سیگنال رو بهتر دریافت میکنه

والا من ٢ مگ هم كافيه واسم فقط ثابت باشه خط و قطعي نداشته باشه، ولي الان كه رو ٢مگ هست بازم قطعي زياد داره، چه راه هايي ديگه هست از شاتل و مخابرات بيشتر پيگيري كنم؟ چون تو محل همه جوره تست كردم تا سر خط هم تست كردم وضعيت فرقي نكرد

mtm_m2008
24-08-2016, 19:51
دوستان كابل برق نزديك كابل تلفن باشه روي نويز ديتا خيلي تاثير ميذاره؟
يكيم اينكه اگر از پست مخابراتي پشت در pcm گرفته باشن باعث ايجاد نويز ميشه؟ راه حل چيه از دست نويز راحت بشيم؟
تا سر خط همه چي اوكي هست و سيم كشي داخلي مشكل نداره

k1ozil
24-08-2016, 19:54
والا من ٢ مگ هم كافيه واسم فقط ثابت باشه خط و قطعي نداشته باشه، ولي الان كه رو ٢مگ هست بازم قطعي زياد داره، چه راه هايي ديگه هست از شاتل و مخابرات بيشتر پيگيري كنم؟ چون تو محل همه جوره تست كردم تا سر خط هم تست كردم وضعيت فرقي نكرد

توی سرویس دهنده ها شاتل بهترین تجهیزات رو داره
کارایی که میتونید بکنید
از کافو چک کنید
سیم جدا بکشید
مودم برودکام بخرید
بنظرم یه مودم با چیپ برودکام از دوستی اشنایی کسی فرض بگیرید ببنید وضعیت چجوریه مودم تی پی لینک 8811 برودکامه و معمولا هر کس قدیم اینترنت گرفته این مودم رو داره فک کنم راحت بتونی جور کنی اگه استبل بود یه وایرلس برودکام بخر

محمد7966
24-08-2016, 19:55

نگاه کنید با یه مودم دیگه هم تست کردید ببینید قطع میشه یا نه؟

یه سوال دیگه که من با پارس زیاد تجربه اش کردم،من نوسان Snr داشتم با پارس هر بار که صفحه رو رفرش میکردم عدد Snr تغییر میکرد

اگر این مشکلو داشته باشید،مشکل از پارس و ربطی به شما نویز نداره،

این نوسان Snr رو هم بهتره یه نگاهی کنید،ببینید نوسان داره یا نه

Pooya Rezaie
24-08-2016, 19:59
نگاه کنید با یه مودم دیگه هم تست کردید ببینید قطع میشه یا نه؟

یه سوال دیگه که من با پارس زیاد تجربه اش کردم،من نوسان Snr داشتم با پارس هر بار که صفحه رو رفرش میکردم عدد Snr تغییر میکرد

اگر این مشکلو داشته باشید،مشکل از پارس و ربطی به شما نویز نداره،

این نوسان Snr رو هم بهتره یه نگاهی کنید،ببینید نوسان داره یا نه

نوسان در حد ٢-٣ بالا پايين ميشه، الان كه شاتل دارم قبلا پارس انلاين اره نوسان زياد داشت، با مودم ديگه هم تست ميكنم ببينم چي ميشه

محمد7966
24-08-2016, 19:59
دوستان كابل برق نزديك كابل تلفن باشه روي نويز ديتا خيلي تاثير ميذاره؟
يكيم اينكه اگر از پست مخابراتي پشت در pcm گرفته باشن باعث ايجاد نويز ميشه؟ راه حل چيه از دست نويز راحت بشيم؟
تا سر خط همه چي اوكي هست و سيم كشي داخلي مشكل نداره

کابل برق میتونه تاثیر داشته باشه،حدود 1 متر ازش فاصله داشته باشه کافیه

ما خونمون 2 تا کنتور برق 3 فاز داریم و یه خورده با سیم تلفن هم فاصله داره ولی هیچ تاثیری نداشته روی نویز خط

محمد7966
24-08-2016, 20:07
نوسان در حد ٢-٣ بالا پايين ميشه، الان كه شاتل دارم قبلا پارس انلاين اره نوسان زياد داشت، با مودم ديگه هم تست ميكنم ببينم چي ميشه

در حد 2 تا 3 مهم نیست مثلا نوسان من اینطوری بود که از 25 میپرید روی 00 و قطع میشه

یه راه دیگه هم هست فریمور مودم رو هم آپدیت کنید شاید حل بشه،البته ربطی چندانی نداره ولی یکی از دوستان آپدیت کرده بود وضعیتش بهتر شده بود

mtm_m2008
24-08-2016, 20:46
کابل برق میتونه تاثیر داشته باشه،حدود 1 متر ازش فاصله داشته باشه کافیه

ما خونمون 2 تا کنتور برق 3 فاز داریم و یه خورده با سیم تلفن هم فاصله داره ولی هیچ تاثیری نداشته روی نویز خط
راجب این عکسی که گذاشتم چی دوسته من؟ همچین شرایطی میتونه روی نویز تاثیر داشته باشه؟
فاصله یه متر نیست بیرون که چسبیده به دیوار و از روش سیم برق رد کردن داخل هم خیلی فاصله داشته باشه 15-20 ثانت هست یه بار مامور مخابرات اومده بود گفت نویز نمیندازه
نمیدونم چرا مخابراتی ها فقط صدا رو ملاک قرار میدن و وقتی میبینن نویزی روی صدا نیست میگن خط مشکل نداره در صورتی که روی دیتا نویز شدید هست.
خط من روی 10 مگ بسته شده اس ان ار 8-7-9 هست میرایی 33-34 و ریت هم روی 6 هزار میچرخه مثلا 6881 6741. البته نه قطعی دارم نه چیزی راحت دارم استفاده میکنم.سرعت دانلود یچیزی حدود 750-680 شده قبلا 500-700 بود:n29:
میشه از بیرون بهترش کرد یا بیخیال بشم؟ بگم سرعت رو بیارن پایین تر؟:n36:

محمد7966
24-08-2016, 21:08
راجب این عکسی که گذاشتم چی دوسته من؟ همچین شرایطی میتونه روی نویز تاثیر داشته باشه؟
فاصله یه متر نیست بیرون که چسبیده به دیوار و از روش سیم برق رد کردن داخل هم خیلی فاصله داشته باشه 15-20 ثانت هست یه بار مامور مخابرات اومده بود گفت نویز نمیندازه
نمیدونم چرا مخابراتی ها فقط صدا رو ملاک قرار میدن و وقتی میبینن نویزی روی صدا نیست میگن خط مشکل نداره در صورتی که روی دیتا نویز شدید هست.
خط من روی 10 مگ بسته شده اس ان ار 8-7-9 هست میرایی 33-34 و ریت هم روی 6 هزار میچرخه مثلا 6881 6741. البته نه قطعی دارم نه چیزی راحت دارم استفاده میکنم.سرعت دانلود یچیزی حدود 750-680 شده قبلا 500-700 بود:n29:
میشه از بیرون بهترش کرد یا بیخیال بشم؟ بگم سرعت رو بیارن پایین تر؟:n36:

فکر نکنم pcm روی پست مخابراتی نویز بندازه

کابلای برق چون میدان مغناطیسی ایجاد میکنه به خاطر همین میدان مغناطیسی هست که ممکنه نویز بندازه روی خط

چیزای دیگه هم هست مایکروفر،تلفن بی سیم و...اینا ممکنه نویز بندازه

شما الان مشکل مهمتون چی هست؟اگر قطع و وصلی ندارید به نظر همین خوبه

اصل کاری اینه که خط ثبات داشته باشه و به نظر من هم سرعت دانلود هم در اون حدی که دارید خوبه

mtm_m2008
24-08-2016, 21:14
فکر نکنم pcm روی پست مخابراتی نویز بندازه

کابلای برق چون میدان مغناطیسی ایجاد میکنه به خاطر همین میدان مغناطیسی هست که ممکنه نویز بندازه روی خط

چیزای دیگه هم هست مایکروفر،تلفن بی سیم و...اینا ممکنه نویز بندازه

شما الان مشکل مهمتون چی هست؟اگر قطع و وصلی ندارید به نظر همین خوبه

اصل کاری اینه که خط ثبات داشته باشه و به نظر من هم سرعت دانلود هم در حد اون حدی که دارید خوبه

نت خوندم با pcm خط های بیشتری روی سیم های موجود به مشترکین ارائه میدن فکر کردم شاید همین باعث نویز بشه
بیسیم اسپیلیتر بود و نبودشون هیچ فرقی نداره
والا من سرعت بهتر میخواستم داشته باشم برای همین پیگیر شدم
ممنون

محمد7966
24-08-2016, 21:20
نت خوندم با pcm خط های بیشتری روی سیم های موجود به مشترکین ارائه میدن فکر کردم شاید همین باعث نویز بشه
بیسیم اسپیلیتر بود و نبودشون هیچ فرقی نداره
والا من سرعت بهتر میخواستم داشته باشم برای همین پیگیر شدم
ممنون

نگاه کنید Snr شامل نویز از سمت مودم میشه تا مرکز مخابراتی

اگر دم پست مخابراتی مودم رو تست کردید و باز اعداد همینا باشه یعنی بخشی از نویز تو مسیره و اون دیگه دست شما نیست و مخابرات هم بعید میدونم بیاد به خاطر یک نفر کابلا رو وارسی کنه

شما میرایی تون خوبه تا همون 10 مگ کشش داره خطتون ولی یه جا نویز داره که اجازه نمیده خط رو بالاتر ببندن

mtm_m2008
24-08-2016, 22:44
نگاه کنید Snr شامل نویز از سمت مودم میشه تا مرکز مخابراتی

اگر دم پست مخابراتی مودم رو تست کردید و باز اعداد همینا باشه یعنی بخشی از نویز تو مسیره و اون دیگه دست شما نیست و مخابرات هم بعید میدونم بیاد به خاطر یک نفر کابلا رو وارسی کنه

شما میرایی تون خوبه تا همون 10 مگ کشش داره خطتون ولی یه جا نویز داره که اجازه نمیده خط رو بالاتر ببندن
پست بيرون رو با سلام صلوات باز كردم ولي قيچي كروز نداشتم و بستمش
اومدم داخل و مودم رو به سيمي كه از بيرون توسط مخابرات اومده بود وصل كردم با اتاقم فرق انچناني نداشت سيم كشي داخل سالمه هرچي هست از بيرونه و نميدونم بايد چيكار كنم
نميدونم نويز از كجا ميتونه باشه و چيزي به ذهنه خودم نميرسه الا همينايي كه گفتم

محمد7966
24-08-2016, 22:48
پست بيرون رو با سلام صلوات باز كردم ولي قيچي كروز نداشتم و بستمش
اومدم داخل و مودم رو به سيمي كه از بيرون توسط مخابرات اومده بود وصل كردم با اتاقم فرق انچناني نداشت سيم كشي داخل سالمه هرچي هست از بيرونه و نميدونم بايد چيكار كنم
نميدونم نويز از كجا ميتونه باشه و چيزي به ذهنه خودم نميرسه الا همينايي كه گفتم

وقتی میگن مودمو دم پست تست کنید یعنی شما یه متر سیم میبری وصل میکنی به پست مخابراتی و از 2 سر سیم باقی مونده همونو وصل میکنی به مودم و بعد باید ببینید اعداد چقدر فرق میکنه

اگر این راهو تست کردید و دیدید هیچ فرقی نکرده پس بی خیال بشید چون از سمت شما نیست و از سمت کابلای زیرزمینی یا مخابرات میتونه باشه

mtm_m2008
24-08-2016, 23:58
وقتی میگن مودمو دم پست تست کنید یعنی شما یه متر سیم میبری وصل میکنی به پست مخابراتی و از 2 سر سیم باقی مونده همونو وصل میکنی به مودم و بعد باید ببینید اعداد چقدر فرق میکنه

اگر این راهو تست کردید و دیدید هیچ فرقی نکرده پس بی خیال بشید چون از سمت شما نیست و از سمت کابلای زیرزمینی یا مخابرات میتونه باشه
اخه پستي كه تو كوچه هست رو نميشه باز كرد،ازش يه كابل اومده داخل كه خط هاي مارو اورده داخل،من مودم رو به سيم كشي ساختمون وصل نكردم يه ترمينال از اين پلاستيكي ها زدم سر كابل و مودم بهش وصل كردم
بايد برم از كوچه تست كنم بهترين راه همينه
مرسي از راهنماييتون

محمد7966
25-08-2016, 00:06
اخه پستي كه تو كوچه هست رو نميشه باز كرد،ازش يه كابل اومده داخل كه خط هاي مارو اورده داخل،من مودم رو به سيم كشي ساختمون وصل نكردم يه ترمينال از اين پلاستيكي ها زدم سر كابل و مودم بهش وصل كردم
بايد برم از كوچه تست كنم بهترين راه همينه
مرسي از راهنماييتون

البته پشتبانها هم حرفشون همینه،یعنی مودم رو وصل کنید به اولین اتصالی که اومده تو خونه ولی این بیشتر برای منازل آپارتمانی صدق میکنه

چون برای ما که خونمون حیاط داره و پست مخابراتی دم درخونمون است صدق نمیکنه

االبته دردسر هم داره چون خلاف قوانینه مخابراته باز کردن پست مخابراتی ولی من تا حالا چندین بار بازش کردم:n02:

R.min
25-08-2016, 01:55
اقا این annex mode تغییر دادنش توی snr تاثیر داره؟ روی m باید باشه یا a l ?

amo_omid
25-08-2016, 05:47
Downstream
Upstream

SNR Margin

:

33.1
32.1
db

Line Attenuation

:

27.5
18.5
db

Data Rate

:

510
125
kbps

Max Rate

:

15104
1134
kbps

CRC

:

0
0

سلام اقا یکی بگه وضع خط من چطوره؟ اگه خوبه بهم بگه خط من رو چن مگ بسته شده ؟باید 2مگ باشه من هرچی زنگ میزنم مرکز پشتبانی مخابرات بندرعباس 2020 اقا خط منرو 512 بستی زیر بار نمیرن دانلود با زور 40تا50 دارم یکی علمی بهم توضیخ بده اینا رو خالی کنم روانیم کردن بخدا

Aria.A97
25-08-2016, 06:15
Downstream
Upstream

SNR Margin

:

33.1
32.1
db

Line Attenuation

:

27.5
18.5
db

Data Rate

:

510
125
kbps

Max Rate

:

15104
1134
kbps

CRC

:

0
0

سلام اقا یکی بگه وضع خط من چطوره؟ اگه خوبه بهم بگه خط من رو چن مگ بسته شده ؟باید 2مگ باشه من هرچی زنگ میزنم مرکز پشتبانی مخابرات بندرعباس 2020 اقا خط منرو 512 بستی زیر بار نمیرن دانلود با زور 40تا50 دارم یکی علمی بهم توضیخ بده اینا رو خالی کنم روانیم کردن بخدا
تو ۱۹۵ شکایت کنید.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

maziyarkhani
25-08-2016, 08:18

سلام دوستان .. زنگ میزنم پشتیبانی اما میگن که نویزت زیاده و نمیشه بیشتر از 4 مگ ببندیم ... حرفشون درسته ؟ :n13::n03:

mtm_m2008
25-08-2016, 09:03
البته پشتبانها هم حرفشون همینه،یعنی مودم رو وصل کنید به اولین اتصالی که اومده تو خونه ولی این بیشتر برای منازل آپارتمانی صدق میکنه

چون برای ما که خونمون حیاط داره و پست مخابراتی دم درخونمون است صدق نمیکنه

االبته دردسر هم داره چون خلاف قوانینه مخابراته باز کردن پست مخابراتی ولی من تا حالا چندین بار بازش کردم:n02:
سيمي كه از پست اومده داخل نيم متر بيشتر نيست اما يك جا به كابل برق چسبيده يك جا هم خيلي خيلي نزديكه به همون كابل برق
قرار بود از مركز يكي رو بفرستن كه هنوز نيومده،
به نظرم اگه خط منو جدا كنه و با كابل cat6 كه خودم دارم تكي بفرسته داخل از كنار اون كابل برق هم رد نكنه،شرايط تغيير ميكنه
خيلي براي من جالبه مثلا كارشون مخابرات هست اما انگار فرق صدا و ديتا و نميدونن

Pooya Rezaie
25-08-2016, 12:19
Downstream
Upstream

SNR Margin

:

33.1
32.1
db

Line Attenuation

:

27.5
18.5
db

Data Rate

:

510
125
kbps

Max Rate

:

15104
1134
kbps

CRC

:

0
0

خط شما تا ١٥ مگ هم جواب ميده ولي روي ٥١٢ بسته شده، اگه جوابتون نميدند ١٩٥ تماس بگير شكايت كن

Pooya Rezaie
25-08-2016, 12:34

سلام دوستان .. زنگ میزنم پشتیبانی اما میگن که نویزت زیاده و نمیشه بیشتر از 4 مگ ببندیم ... حرفشون درسته ؟ :n13::n03:

وضعيت خطتتون خوبه الان، مودلاسيون رو بگيد بزارن Adsl2+ ببينيد تغييري ميكنه اعداد، روي adsl2+ اگه اين وضعيت باشه تا حدود ٢٠ مگ بايد جواب بده

k1ozil
25-08-2016, 12:39
وضعيت خطتتون خوبه الان، مودلاسيون رو بگيد بزارن Adsl2+ ببينيد تغييري ميكنه اعداد، روي adsl2+ اگه اين وضعيت باشه تا حدود ٢٠ مگ بايد جواب بده

مودلاسیون خط روی adsl2+ هست
*g992.5 همون adsl2+ ه
با توجه به اتشن خط در در شرایط ایده ال نهایتش 12 مگابیت بتونید بدون قطعی دریافت کنید

Pooya Rezaie
25-08-2016, 12:44
مودلاسیون خط روی adsl2+ هست
*g992.5 همون adsl2+ ه
با توجه به اتشن خط در در شرایط ایده ال نهایتش 12 مگابیت بتونید بدون قطعی دریافت کنید

درسته، همون adsl2+ هست
اتنشن ٢٣ طبق اين سايت تا حدود ١٩.٥ جواب ميده

محمد7966
25-08-2016, 17:13
اقا این annex mode تغییر دادنش توی snr تاثیر داره؟ روی m باید باشه یا a l ?

به صورت غیر مستقیم بله

پهنای باند رو کم و زیاد میکنه و همین هم باعت افزایش یا کاهش Snr میشه

R.min
27-08-2016, 01:13
به صورت غیر مستقیم بله

پهنای باند رو کم و زیاد میکنه و همین هم باعت افزایش یا کاهش Snr میشه

بهترین حالتش چیه من روی m که میزارم چراغ رانژه شروع میکنه به چشمک و ثابت نمیشه

maniya12
27-08-2016, 01:20
دوستان یک سوال مهم نویز خط باعث میشه عدد line atteniution یا میرایی بالا بره یا نه این عدد فقط به فاصله از مرکز مخابراتی بستگی داره؟!

محمد7966
27-08-2016, 02:17
بهترین حالتش چیه من روی m که میزارم چراغ رانژه شروع میکنه به چشمک و ثابت نمیشه

راستش با حروفاش آشنا نیستم ولی شما اگر دیدید snr به کمترین حد ممکن رسید و امکان قطع و وصلی پیش اومد یعنی بهترین حالتش یعنی adsl2+

اگر به بیشترین حالتش رسید یعنی روی g.dmt

اینایی که گفتید یعنی همون annex معادل همون adsl یا adsl2 یا ....یا اسمای دیگه ای هم دارند مثل g.992 و....

شما باید ببینید مشکلتون چی هست؟

اگر پهنای باندتون کمه باید بذارید روی بهترین حالت ممکن یعنی adsl2+ ولی این ممکنه سبب افزایش نویز بشه و قطع و وصلی پیش بیاد

اگر نویز دارید و قطع و صلی صورت میگیره باید بذارید روی حالت g.dmt اینطوری پهنای باندتون کم میشه عوض احتمال قطعی و نویز کم میشه

دوستان یک سوال مهم نویز خط باعث میشه عدد line atteniution یا میرایی بالا بره یا نه این عدد فقط به فاصله از مرکز مخابراتی بستگی داره؟!

نه ارتباطی نداره به هم

maniya12
27-08-2016, 02:21
راستش با حروفاش آشنا نیستم ولی شما اگر دیدید snr به کمترین حد ممکن رسید و امکان قطع و وصلی پیش اومد یعنی بهترین حالتش یعنی adsl2+

اگر به بیشترین حالتش رسید یعنی روی g.dmt

اینایی که گفتید یعنی همون annex معادل همون adsl یا adsl2 یا ....یا اسمای دیگه ای هم دارند مثل g.992 و....

شما باید ببینید مشکلتون چی هست؟

اگر پهنای باندتون کمه باید بذارید روی بهترین حالت ممکن یعنی adsl2+ ولی این ممکنه سبب افزایش نویز بشه و قطع و وصلی پیش بیاد

اگر نویز دارید و قطع و صلی صورت میگیره باید بذارید روی حالت g.dmt اینطوری پهنای باندتون کم میشه عوض احتمال قطعی و نویز کم میشه

نه ارتباطی نداره به هم
ببخشید من اینقدر مزاحم میشم بنظرتون چرا این عدد میرایی برای دوستم 22 برای من 31 .فاصله دوتامون تا مرکز مخابراتی یکیه و سیمی که از مرکز مخابراتی به خونه من و دوستم از زیر زمین اومده یکیه .پس چه چیزی باعث این اختلاف میشه؟!ممکنه از نوع کابلی که از باکس به خونه ما و دوستم میرسه ربط داشته باشه چون فرق میکنه؟!
نظر شما چیه
آخه تست مودم سر خط کاره سختیه راهی برای تستش دارین؟!

محمد7966
27-08-2016, 03:34
ببخشید من اینقدر مزاحم میشم بنظرتون چرا این عدد میرایی برای دوستم 22 برای من 31 .فاصله دوتامون تا مرکز مخابراتی یکیه و سیمی که از مرکز مخابراتی به خونه من و دوستم از زیر زمین اومده یکیه .پس چه چیزی باعث این اختلاف میشه؟!ممکنه از نوع کابلی که از باکس به خونه ما و دوستم میرسه ربط داشته باشه چون فرق میکنه؟!
نظر شما چیه
آخه تست مودم سر خط کاره سختیه راهی برای تستش دارین؟!

ممکنه از شرکت هم باشه

من دیدم با شرکتی که ازش اشتراک داشتم نوسان میرایی هم داشتم مثلا از 25 میپرید روی 32 البته خیلی کم این اتفاق افتاده بیشتر برای من حدود 25 ،26 مونده

شما ببینید دوستتون از چه جنس سیمی استفاده کرده اگر یکی باشه پس مشکل از جای دیگه اس

اگر باز بهترین سیم ممکن رو هم بخرید باز تاثیر چندانی نداره مگر فاصله شما از جعبه مخابراتی (پست)زیاد باشه مثلا 500 متر

شما یه بار به شرکت بگید براتون پورت رو ریست کنند شاید درست بشه

maniya12
27-08-2016, 17:35
ممکنه از شرکت هم باشه

من دیدم با شرکتی که ازش اشتراک داشتم نوسان میرایی هم داشتم مثلا از 25 میپرید روی 32 البته خیلی کم این اتفاق افتاده بیشتر برای من حدود 25 ،26 مونده

شما ببینید دوستتون از چه جنس سیمی استفاده کرده اگر یکی باشه پس مشکل از جای دیگه اس

اگر باز بهترین سیم ممکن رو هم بخرید باز تاثیر چندانی نداره مگر فاصله شما از جعبه مخابراتی (پست)زیاد باشه مثلا 500 متر

شما یه بار به شرکت بگید براتون پورت رو ریست کنند شاید درست بشه
دوتامون شاتل داریم

mohammadjavdan
28-08-2016, 08:53
سلام دوستان
یه راه حل بدید برای مشکل دوری از مرکز
خط رو بیشتر از دو مگ که فیکس کنن دیگه مودم کانکت نمیشه
الآنم دان استریم رو 2047 ه نویز رو 60 و اس ان آر حدود 10
از دم جعبه مخابراتی هم که توی کوچه هست به مودم وصل کردم نویز میاد رو 58 توفیری نداره (بدون اسپیلیتر مستقیم به سیم اصلی)
مرکز شهید زارعی هم هست

کاریش نمیشه کرد؟

karwan125
28-08-2016, 12:08
سلام دوستان
یه راه حل بدید برای مشکل دوری از مرکز
خط رو بیشتر از دو مگ که فیکس کنن دیگه مودم کانکت نمیشه
الآنم دان استریم رو 2047 ه نویز رو 60 و اس ان آر حدود 10
از دم جعبه مخابراتی هم که توی کوچه هست به مودم وصل کردم نویز میاد رو 58 توفیری نداره (بدون اسپیلیتر مستقیم به سیم اصلی)
مرکز شهید زارعی هم هست

کاریش نمیشه کرد؟

اون طرفی که ADSL شما رو ثبت نام کرده باید بفهمه که واسه منازل ی که از مرکز مخابراتی دور هستن ، اکثرا یا Wireless بهشون پیشنهاد میشه یا اینترنت 3G/4G اپراتور ها ..

mtm_m2008
28-08-2016, 13:51
سلام
خطم رو ١٠ مگ بستن ٦٩٢٩ آپ ميكنه مودمم و ميرايي روي ٣٣-٣٢-٣٤ هست اس ان ار ٩-٨-٧ گاهي هم ١٠
سرعت دانلود ٧٧٠-٨٣٠-٦٨٠
روي سه مگ كه مودم آپ ميشه ميرايي ميشه ٢٧!
نويز اينه همه تاثير داره؟ كه فاصله رو هم كم و زياد نشون ميده؟

محمد7966
28-08-2016, 19:51
سلام
خطم رو ١٠ مگ بستن ٦٩٢٩ آپ ميكنه مودمم و ميرايي روي ٣٣-٣٢-٣٤ هست اس ان ار ٩-٨-٧ گاهي هم ١٠
سرعت دانلود ٧٧٠-٨٣٠-٦٨٠
روي سه مگ كه مودم آپ ميشه ميرايي ميشه ٢٧!
نويز اينه همه تاثير داره؟ كه فاصله رو هم كم و زياد نشون ميده؟

گاهی تنظیمات شرکت هم تو نوسانات این اعداد تاثیر داره ولی اصولا باید ثابت باشه اعدادش و نوسان نکنه

maziyarkhani
29-08-2016, 12:41

سلام دوستان عزیزم .
زنگ زدم پشتیبانی و خطم که قبلا 4 مگ بود رو روی 8 مگ بستن ... snr وقتی که 4 مگ بود بین 28 تا 30 بود ... اما الان 23 شده ... مواقعی که از تلفن خونه واسه مکالمه استفاده میشه ، snr به 19 کاهش پیدا میکنه .... با این وضعیت بنظرتون امکان داره که 12 مگ بدون قطعی دریافت کنم ؟ متشکرم :n16::n16:

karwan125
29-08-2016, 14:41
سلام دوستان عزیزم .
زنگ زدم پشتیبانی و خطم که قبلا 4 مگ بود رو روی 8 مگ بستن ... snr وقتی که 4 مگ بود بین 28 تا 30 بود ... اما الان 23 شده ... مواقعی که از تلفن خونه واسه مکالمه استفاده میشه ، snr به 19 کاهش پیدا میکنه .... با این وضعیت بنظرتون امکان داره که 12 مگ بدون قطعی دریافت کنم ؟ متشکرم :n16::n16:

در حالت فعلی هم مودولاسیون ADSL تون روی حالت G992.5 هست که اگر بیاد روی حالت ADSL2 PLUS قطعا کیفیت تون از این حالت هم بهتر میشه

4l1r3z4
29-08-2016, 14:56
در حالت فعلی هم مودولاسیون ADSL تون روی حالت G992.5 هست که اگر بیاد روی حالت ADSL2 PLUS قطعا کیفیت تون از این حالت هم بهتر میشه

دوست عزیز ، G992.5 همون ADSL2+ عه!
خط ایشون هم تا ۱۶ مگ کشش داره...

محمد7966
29-08-2016, 18:22

سلام دوستان عزیزم .

سلام

مودمتون ظاهر 2740

خود مودم تخمین میزنه هر چند خیلی مطمئن هم نیست تخمینش ولی شما چندبار تو ساعات مختلف تست بگیرید حنی اون مواقع که تلفن خونه واسه مکالمه اشغال میشه

برید قسمت maintenance مودم

بخش diagnostic adsl

اونجا 3 دقیقه خودش تست میگیره و میگه خط تا چند مگ کشش داره

hellbrain666
29-08-2016, 19:38
یک مشکل کاملا عجیب برام پیش اومده

ما توی منزل دو تا خط تلفن داریم که اولی برای ADSL استفاده میشه و دومی فقط برای مکالمه
امروز اتفاقی متوجه شدم با خط دومی هم وقتی به مودم وصلش میکنم میشه به همون نت خط اولی وصل شد :n04:
به نظرتون علت چی میتونه باشه؟
یعنی نویز اون یکی میفته روی این؟

Pooya Rezaie
03-09-2016, 23:55
سلام دوستان
خط اينترنت من نويز بالا و كيفيت پاييني داره، قطعي خيلي زياده و اصلا نميشه استفاده كرد قبلا از پارس انلاين سرويس داشتم كه ديدم هرچي تماس ميگيرم و پيگيري ميكنم فايده نداره و مشكل حل نميشه رفتم سراغ شاتل كه بازم مشكل پابرجاست، دو تا عكس ميزارم اولي مودم داخل اتاق ( با اسپليتر و بدون اسپليتر ) تست شد و دومي مودم رو بردم سر خط وصل كردم، حالت دوم snr كمي بهتر شد ولي بدجا بود زياد وقت نزاشتم واسه تست،

زماني كه پارس انلاين داشتم درخواست دادم وضعيت خط از سمت مخابرات چك بشه كه گفتن كارشناس فرستاديم مخابرات و چك كردند مشكلي نبوده،
زنگ زدم شاتل الان ميگم ديروز هر ٥ دقيقه قطع و وصل شده اينترنت مشكل چي بوده چك كنيد، ميگه ديروز نميشه ولي الان وضعيت خط عاليه مشكلي نداره، گفتم مرد حسابي خوب الان اونجا نيستم و استفاده از اينترنت نميشه، تا يه سايت باز كنم قطعي ها شروع ميشه، گفت واسه قبل رو نميشه چك كرد[emoji15]
ممنون ميشم نظر و پيشنهادي داريد بديد

سلام دوستان. پیرو مشکلی که در پست قبل مطرح کردم پریروز یه سری تست دوباره انجام دادم. چند حالتی که تست کردم رو میگم. اول مودم رو با اسپلیتر و تلفن و کارتخوان هم متصل بود snr روی 20 بود تلفن و کارتخوان رو کشیدم و فقط مودم به اسپلیتر وصل بود بازم snr 20 بود مودم رو یکسره بدون اسپلیتر به پریز زدم و هیچ دستگاه دیگه ای هم وصل نبود بازم snr 20 بود و در نهایت مودم رو بردم سر خط چک کردم و باز هم snr دقیقا 20 بود!!! نهایت تغییر snr توی این چند حالت 0.5-1 بود
برگشتم بالا و مثل حالت اول وصل کردم. مودم و تلفن و کارتخوان. یه تماس چند دقیقه ای گرفتم snr حدود 9-10 تا اومد پایین رسید 10-11. ولی قطعی روی اینترنت نداشتم!
حالا دیروز ظهر چند ساعت مدام قطعی داشته اینترنت الان هم از ساعت 11 مدام قطعی داره در صورتی که الان نه اونجا کسی هست که استفاده از تلفن داشته باشه نه استفاده ای از اینترنت میشه. با شاتل تماس گرفتم میگه الان snr 18 هست خوبه ولی ریت خط پایینه 512 هست. دیگه کلافه شدم. یعنی با snr 20 attenuation 50 نباید این خط 2 مگ جواب بده.
راهنمایی کنید لطفا. شاتل مشکل رو حل نمیکنه باید از 195 شکایت کنم :n34:

محمد7966
05-09-2016, 14:20
سلام دوستان. پیرو مشکلی که در پست قبل مطرح کردم پریروز یه سری تست دوباره انجام دادم. چند حالتی که تست کردم رو میگم. اول مودم رو با اسپلیتر و تلفن و کارتخوان هم متصل بود snr روی 20 بود تلفن و کارتخوان رو کشیدم و فقط مودم به اسپلیتر وصل بود بازم snr 20 بود مودم رو یکسره بدون اسپلیتر به پریز زدم و هیچ دستگاه دیگه ای هم وصل نبود بازم snr 20 بود و در نهایت مودم رو بردم سر خط چک کردم و باز هم snr دقیقا 20 بود!!! نهایت تغییر snr توی این چند حالت 0.5-1 بود
برگشتم بالا و مثل حالت اول وصل کردم. مودم و تلفن و کارتخوان. یه تماس چند دقیقه ای گرفتم snr حدود 9-10 تا اومد پایین رسید 10-11. ولی قطعی روی اینترنت نداشتم!
حالا دیروز ظهر چند ساعت مدام قطعی داشته اینترنت الان هم از ساعت 11 مدام قطعی داره در صورتی که الان نه اونجا کسی هست که استفاده از تلفن داشته باشه نه استفاده ای از اینترنت میشه. با شاتل تماس گرفتم میگه الان snr 18 هست خوبه ولی ریت خط پایینه 512 هست. دیگه کلافه شدم. یعنی با snr 20 attenuation 50 نباید این خط 2 مگ جواب بده.
راهنمایی کنید لطفا. شاتل مشکل رو حل نمیکنه باید از 195 شکایت کنم :n34:

احیانا مودمتون مشکل نداره؟با مودم دیگه ای تست نکردید ببینید باز قطعی دارید یا نه؟

چون وقتی شرکت عوض کردید و دیدید باز مشکل هست احتمالش هست مشکل از شرکت نباشه

rz21
05-09-2016, 18:05
سلام دوستان. من وقتی مودم رو میبرم پذیرایی Attenuation خط روی 20 میاد ولی وقتی میام اتاق به 34 میرسه. فاصلم با مرکز مخابراتی هم کمتر از یک کلیومتره. SNR هیچ فرقی در دو صورت نداره. مشکل چیه؟

محمد7966
05-09-2016, 18:13
سلام دوستان. من وقتی مودم رو میبرم پذیرایی Attenuation خط روی 20 میاد ولی وقتی میام اتاق به 34 میرسه. فاصلم با مرکز مخابراتی هم کمتر از یک کلیومتره. SNR هیچ فرقی در دو صورت نداره. مشکل چیه؟

سلام

پهنا خط هم تغییر میکنه یا نه؟اگر تغییر نمیکنه به نظرم حساس نشید مهم نیست

rz21
05-09-2016, 18:23
سلام

پهنا خط هم تغییر میکنه یا نه؟اگر تغییر نمیکنه به نظرم حساس نشید مهم نیست
بله تغییر میکنه. به خاطر این پیگیر شدم که چراغ خط مودمم از دیروز تا الان برخی مواقع خاموش میشه. پهنای باند از 14 میاد روی 16.

محمد7966
05-09-2016, 18:34
بله تغییر میکنه. به خاطر این پیگیر شدم که چراغ خط مودمم از دیروز تا الان برخی مواقع خاموش میشه. پهنای باند از 14 میاد روی 16.

تلفن بی سیم کنار مودم هست؟ من دارم تعجب میکنم چطور میرایی میاد روی 34 و بعدش پهنا میره روی 16 مگ:n04:در اصل پهنا باید کمتر بشه نه بیشتر

اگر لینکتون می پره باید snr تغییر کنه

عکس بگیرید از هر دو حالت شاید بهتر بشه راهنمایی کرد

k1ozil
05-09-2016, 18:45
سیم کشی پذیرایی و اتاق جداس؟
احتمالا سیم کشی اتاق مشکل داره

Pooya Rezaie
05-09-2016, 22:24
با یه مودم دیگه هم تست کردم مشخصات دریافتی همین بود. موردی که گفتم با یه تماس snr حدود 10 تا اومد پایین عادیه ؟
اسپلیتر عوض کردم کابل مودم و تلفن عوض کردم حتی تلفن عوض شده .
دیگه چه مواردی چک کنم؟

محمد7966
05-09-2016, 22:58
با یه مودم دیگه هم تست کردم مشخصات دریافتی همین بود. موردی که گفتم با یه تماس snr حدود 10 تا اومد پایین عادیه ؟
دیگه چه مواردی چک کنم؟

نه تلفن ما هم زنگ میخوره snr نوسان نمی کنه

ممکنه مشکل از شرکت هم باشه

نوسان مهم نیست ولی اگر لینکتون میپره حین زنگ خوردن تلفن باید مشکل رفع بشه

hrkhl
06-09-2016, 08:16
دیگه چه مواردی چک کنم؟
دوست عزیز من این مشکل رو با هاب وب داشتم و همه کاریم کردم مشکل این بود تلفنو که جواب می دادی نت قطع می شد و بعد تماس دوباره برمی گشت به حالت اول منتهی اگر بگی مشکل از چی بود خیلی مسخره اسپلیتر از سر هط نبود یعنی یه سیم مستقیم برای تلفن بود و یه اسپلیتر برای مودم فقط شما برو اسپلیترو بزار از اولین جایی که سیم آمده مشکلت حل میشه

hrkhl
06-09-2016, 08:17
دیگه چه مواردی چک کنم؟
دوست عزیز من این مشکل رو با هاب وب داشتم و همه کاریم کردم مشکل این بود تلفنو که جواب می دادی نت قطع می شد و بعد تماس دوباره برمی گشت به حالت اول منتهی اگر بگی مشکل از چی بود خیلی مسخره اسپلیتر از سر هط نبود یعنی یه سیم مستقیم برای تلفن بود و یه اسپلیتر برای مودم فقط شما برو اسپلیترو بزار از اولین جایی که سیم آمده مشکلت حل میشه.

Pooya Rezaie
06-09-2016, 08:29
دوست عزیز من این مشکل رو با هاب وب داشتم و همه کاریم کردم مشکل این بود تلفنو که جواب می دادی نت قطع می شد و بعد تماس دوباره برمی گشت به حالت اول منتهی اگر بگی مشکل از چی بود خیلی مسخره اسپلیتر از سر هط نبود یعنی یه سیم مستقیم برای تلفن بود و یه اسپلیتر برای مودم فقط شما برو اسپلیترو بزار از اولین جایی که سیم آمده مشکلت حل میشه.

به همين صورت وصله و از هيچ پريز ديگه اي تو ساختمون استفاده نميشه.

Pooya Rezaie
06-09-2016, 09:10
نه تلفن ما هم زنگ میخوره snr نوسان نمی کنه

ممکنه مشکل از شرکت هم باشه

نوسان مهم نیست ولی اگر لینکتون میپره حین زنگ خوردن تلفن باید مشکل رفع بشه

لینک رو دقت نکردم حقیقتش ولی snr خیلی نوسان داره موقع تماس و استفاده از خط

sina93
09-09-2016, 15:29
استاید من یه مشکلی که دارم اینه دو خط تلفن دارم توخونه که برای هردوتاشون سیم جدا وصل کردم مستقیم از سیم مخابرات هردوسیم یک جنس وازنوع 4رشته وفویل دار هستن اما دوخط وضعیت یکسانی ندارند یکیشون شاتل وصله ویکی مخابرات،کیفیت خط مخابراتم کیفیت پایین تری داره درحالی که خط شاتل تلفن بی سیم هم روشه اما تا17 میکشه ، کسی میتونه کمک کنه چطور خط مخابراتمم مثل شاتل بشه ،چون میخام سرعت اونم تا16 برم بالا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]عکس ازوضعیت هردوخطم گذاشتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rahman0158
09-09-2016, 15:39
استاید من یه مشکلی که دارم اینه دو خط تلفن دارم توخونه که برای هردوتاشون سیم جدا وصل کردم مستقیم از سیم مخابرات هردوسیم یک جنس وازنوع 4رشته وفویل دار هستن اما دوخط وضعیت یکسانی ندارند یکیشون شاتل وصله ویکی مخابرات،کیفیت خط مخابراتم کیفیت پایین تری داره درحالی که خط شاتل تلفن بی سیم هم روشه اما تا17 میکشه ، کسی میتونه کمک کنه چطور خط مخابراتمم مثل شاتل بشه ،چون میخام سرعت اونم تا16 برم بالا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]عکس ازوضعیت هردوخطم گذاشتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خط بالای که رو 8 بسته شده اپلود مکس 2 مگ نشون میده پس خط رو حالت annexM اپ شده بزارش رو حالت A که حدودا 2 مگ مکس ریت بیشتر و نویز بهتر میشه .بگو برات رو 16 ببندن

hellbrain666
10-09-2016, 22:30
دوستان فاصله 1.4 کیلومتری از مرکز مخابراتی چطوریاست؟
خیلی افت محسوس باید باشه؟ الان وضعیت من اینه با این فاصله

Iloveu-ALL
10-09-2016, 22:52
خود مودم چقدر میتونی باعث نویز بشه ؟ مثلا زمانی که سرعت بالا باشه و نتونه بکشه یا فاصله با مخابرات زیاد باشه و ...

محمد7966
10-09-2016, 22:58
دوستان فاصله 1.4 کیلومتری از مرکز مخابراتی چطوریاست؟
خیلی افت محسوس باید باشه؟ الان وضعیت من اینه با این فاصله

شما میراییت خوبه 33 است،10 مگ هم جا داره مودم ولی خب snr نمیذاره خط رو بالاتر ببندن تا همون 6 مگ خوبه،بیشتر میخاین باید نویز خط رو بررسی کنید

خود مودم چقدر میتونی باعث نویز بشه ؟ مثلا زمانی که سرعت بالا باشه و نتونه بکشه یا فاصله با مخابرات زیاد باشه و ...

مودم رو شک دارم باعث نویز بشه،بیشتر میشه اینطوری نگاه کرد که بعضی از مودم شاید بشه گفت قدرت تحملشون در مقابل نویز بیشتر باشه مثل برودکام ها البته اینها همش شاید است

Iloveu-ALL
10-09-2016, 23:02
شما میراییت خوبه 33 است،10 مگ هم جا داره مودم ولی خب snr نمیذاره خط رو بالاتر ببندن تا همون 6 مگ خوبه،بیشتر میخاین باید نویز خط رو بررسی کنید

مودم رو شک دارم باعث نویز بشه،بیشتر میشه اینطوری نگاه کرد که بعضی از مودم شاید بشه گفت قدرت تحملشون در مقابل نویز بیشتر باشه مثل برودکام ها البته اینها همش شاید است

من کل سیم ها رو عوض کردم ... الان مودم خالی وصله فقط یک تغییر کرده ... قبلا به کل چراغ dsl و بقیه به جز چراغ power قطع میشد ... الان به جای اون قطعی پینگ میره رو 1000 2000 تا 4000 و بعد دوباره 150 میشه ... البته دیروز وضعیت خیلی خیلی داغون بود اصن نت نداشتم بعد درست کردم الان نت دارم ولی باز تلفن وصل کردم هر از چند گاهی دوباره چراغ ها و نت می پرن ... اینم بگم فاصله ما از دم دور خونه تا پریز ها یه 10 متری سیم برده 4تا پریز (قبلا 2تا)
SNR هم به شدت متغیر هست الان هر دو تقریبا 10 هستن بعضی وقت ها رو 6 -7 میان دیروز رو 20 بود
مودم دکمه پاور پشتت خراب هست باید با یه چیز نگه داری سرعتش هم 54mbps
داداش بنظرت با یه مودم دیگه مشکل حل میشه ؟ یا بگم snr رو پایین بیارن

محمد7966
10-09-2016, 23:32
من کل سیم ها رو عوض کردم ... الان مودم خالی وصله فقط یک تغییر کرده ... قبلا به کل چراغ dsl و بقیه به جز چراغ power قطع میشد ... الان به جای اون قطعی پینگ میره رو 1000 2000 تا 4000 و بعد دوباره 150 میشه ... البته دیروز وضعیت خیلی خیلی داغون بود اصن نت نداشتم بعد درست کردم الان نت دارم ولی باز تلفن وصل کردم هر از چند گاهی دوباره چراغ ها و نت می پرن ... اینم بگم فاصله ما از دم دور خونه تا پریز ها یه 10 متری سیم برده 4تا پریز (قبلا 2تا)
SNR هم به شدت متغیر هست الان هر دو تقریبا 10 هستن بعضی وقت ها رو 6 -7 میان دیروز رو 20 بود
مودم دکمه پاور پشتت خراب هست باید با یه چیز نگه داری سرعتش هم 54mbps
داداش بنظرت با یه مودم دیگه مشکل حل میشه ؟ یا بگم snr رو پایین بیارن

اگر میتونید یه مودم بیارید تست کنید بهتره تا الکی پول بابت مودم ندید

ولی یادمه دیروز تو یه تایپیکی که خودتون زدید کلی کیفیت خط و نویز عالی بود

چی شد امروز به مشکل برخوردید؟!

Iloveu-ALL
10-09-2016, 23:35
اگر میتونید یه مودم بیارید تست کنید بهتره تا الکی پول بابت مودم ندید

ولی یادمه دیروز تو یه تایپیکی که خودتون زدید کلی کیفیت خط و نویز عالی بود

چی شد امروز به مشکل برخوردید؟!

نمیدونم دیشب دیر وقت تلفن وصل کردم قطع شد
بازم خوبه قبلا تلفن می زدی خود تلفن قاط میزد بعد فوق العاده خش میگیرفت ... باید چند بار قطع میکردم میشد زنگ زد بعضی وقت ها هم بوق می پرید

امروز نمی دونم چرا اینطوری شد اینم بگم مودم همیشه روشن هست

محمد7966
10-09-2016, 23:44
نمیدونم دیشب دیر وقت تلفن وصل کردم قطع شد
بازم خوبه قبلا تلفن می زدی خود تلفن قاط میزد بعد فوق العاده خش میگیرفت ... باید چند بار قطع میکردم میشد زنگ زد بعضی وقت ها هم بوق می پرید

امروز نمی دونم چرا اینطوری شد اینم بگم مودم همیشه روشن هست

یه بار دوستی میگفت ترانس مودمش باعث شده نویز بیفته و لینک بپره و وقتی ترانس عوض کرده دیده همه چی اوکی هست،مودمشو هم چندین ساله داره

شاید ترانس شما هم باعث این مشکل شده

Iloveu-ALL
10-09-2016, 23:54
یه بار دوستی میگفت ترانس مودمش باعث شده نویز بیفته و لینک بپره و وقتی ترانس عوض کرده دیده همه چی اوکی هست،مودمشو هم چندین ساله داره

شاید ترانس شما هم باعث این مشکل شده

ترانس (محافظ؟) وصل نیست
چشم سه راهه معمولی رو عوض میکنم شاید خوب شد :n06:

محمد7966
10-09-2016, 23:59
ترانس (محافظ؟) وصل نیست
چشم سه راهه معمولی رو عوض میکنم شاید خوب شد :n06:

نه منظورم آداپتور مودمه

مگه مودمتون آداپتوری نیست؟چون مودم من هم آداپتوری است،یه آداپتور 12 ولت داره

اینم بگم میتونه مشکل از شرکت هم باشه مثل من که با پارس مشکل نوسان snr دارم

جالبه هر وقت نوسان هم میکنه تلفن شروع به خش خش میکنه،هر وقت هم مودم کلا جدا کنم از تلفن و فقط تلفن رو وصل کنم به پریز ،خش خشش قطع میشه،یعنی تجهیزات پارس روی تلفنمون خش خش می اندازه

Iloveu-ALL
11-09-2016, 00:10
نه منظورم آداپتور مودمه

مگه مودمتون آداپتوری نیست؟چون مودم من هم آداپتوری است،یه آداپتور 12 ولت داره

اینم بگم میتونه مشکل از شرکت هم باشه مثل من که با پارس مشکل نوسان snr دارم

جالبه هر وقت نوسان هم میکنه تلفن شروع به خش خش میکنه،هر وقت هم مودم کلا جدا کنم از تلفن و فقط تلفن رو وصل کنم به پریز ،خش خشش قطع میشه،یعنی تجهیزات پارس روی تلفنمون خش خش می اندازه
محمد7966
از کجا بخرم اون رو تکی می فروشن؟ چقدره ... بگم اداپتور 12 ولت ؟
والا دیگه خسته شدم این 5 سال و امسال بهار و تابستون کچلم کرد :n35:
نمیدونم شاید بخاطر این هست مودم 24 ساعت روشن هست ... الان یه مودم با سیم دارم متنهی نمی دونم چرا اطلاعات و رمزمو میدم وصل نمیشه ... الان یه مودم گیر آوردم سرعت 150 اینا مخ صاحبشو بزنم 1-2 روز بگیرم برای تست ... بعد دیدی اونم رمز زدم نیومد مثل مودم قبلی :n14: آخه منو بگو 75 تومان خرج کردم 2بار هم قبل از این خرج کردم فقط برای سیم ... کیفیت فقط یکم بهتر شد (به جای پریدن چراغ و قطعی ... پینگ میره بالا و سرعت کم)
خود کسی نت میده پرسیدم گفت بیار 2تا مودم ها رو وصل کنم یکی بشه فقط وای فای اون یکی نت بده

محمد7966
11-09-2016, 00:48
@محمد7966 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از کجا بخرم اون رو تکی می فروشن؟ چقدره ... بگم اداپتور 12 ولت ؟
والا دیگه خسته شدم این 5 سال و امسال بهار و تابستون کچلم کرد :n35:
نمیدونم شاید بخاطر این هست مودم 24 ساعت روشن هست ... الان یه مودم با سیم دارم متنهی نمی دونم چرا اطلاعات و رمزمو میدم وصل نمیشه ... الان یه مودم گیر آوردم سرعت 150 اینا مخ صاحبشو بزنم 1-2 روز بگیرم برای تست ... بعد دیدی اونم رمز زدم نیومد مثل مودم قبلی :n14: آخه منو بگو 75 تومان خرج کردم 2بار هم قبل از این خرج کردم فقط برای سیم ... کیفیت فقط یکم بهتر شد (به جای پریدن چراغ و قطعی ... پینگ میره بالا و سرعت کم)
خود کسی نت میده پرسیدم گفت بیار 2تا مودم ها رو وصل کنم یکی بشه فقط وای فای اون یکی نت بده

شما مودمتون با چی وصله به برق؟با دوشاخه اس یا آداپتور؟با هر چی هست ممکنه اون آداپتور مشکل ساز باشه البته ممکنه

ولی نیازی به آداپتور نیست،شما یه مودم بیار تست کن

در مورد اون مشکلتون که میگید رمز نمیگیره کدوم رمز منظورتونه؟همون یوزر و پسوردی که شرکت به شما میده؟یوزر که شماره تلفن خونه است و پسورد هم که شرکت میده به بهتون.

اگر اینا رو مودم نمیپذیره مشکل از شرکته نه از مودم،دوستی هم این مشکلو داشت و تایپیکشو هم زده

اینکه رمز میدید و مودم نمیپذیره دلیلش اینه که شرکت گرفته رمز رو برای شما ذخیره کرده یا یه چیزی تو این مایه ها

Iloveu-ALL
11-09-2016, 13:36
شما مودمتون با چی وصله به برق؟با دوشاخه اس یا آداپتور؟با هر چی هست ممکنه اون آداپتور مشکل ساز باشه البته ممکنه

ولی نیازی به آداپتور نیست،شما یه مودم بیار تست کن

در مورد اون مشکلتون که میگید رمز نمیگیره کدوم رمز منظورتونه؟همون یوزر و پسوردی که شرکت به شما میده؟یوزر که شماره تلفن خونه است و پسورد هم که شرکت میده به بهتون.

اگر اینا رو مودم نمیپذیره مشکل از شرکته نه از مودم،دوستی هم این مشکلو داشت و تایپیکشو هم زده

اینکه رمز میدید و مودم نمیپذیره دلیلش اینه که شرکت گرفته رمز رو برای شما ذخیره کرده یا یه چیزی تو این مایه ها

سلام فعلا بیخیال مودم شدم الان ببین چقدر خوب dns میده :
یعنی من مطمئنم مشکل مودم نیست ... دیگه مشکل از چی هست پس!!
این بالا بودن dns مشکل ساز و نویز بالا باعث قطعی و عدم تحمل مودمم میشه!!
چون از سیم کشی داخلی که نیست => از مودم هم نباشه => پس از سیم کشی بیرون خونه هست که مخابرات 117 هم زنگ بزنی میان میگن مشکل نداره خط تون خوبه و نگاه میکنه بوق میخوره یا نه :n14:

یحتمل مودم قبلی مو ببرم پیش دفتر adsl مون برام درست کنه یوزر پس شو دارم دوست عزیز
ولی منتهی برای وای فای باید این مودم رو به هم دیگه وصل کنه ولی اگه اون کار رو کنم دیگه نمیتونم بطور تکی از مودم وای فای ام استفاده کنم دوباره باید ببرم درست کنم همین بعداز ظهر میبرم همین بهترین کار آخه مشکل این هست که این که نمیتونم چطوری از LAN بیام نت و همچنین مودم وای فای لعنتی ام این قدر خاموش روشن کردم دکمه پاورش خراب شده ... الان هم این قدر خرج دارم از چندجا ! اگه میدونستم مشکل از سیم کشی نیست میتونستم یه جا دیگه خرج کنم ... لعنتی اخه یکم بهتر شده یعنی مشکل از چیه

این هم وضعیت نت الانم: مشکل اینجاست که امروز خوبه بعدا دوباره قاط میزنه
و مجبورم شدم برای قطع نشدن فقط مودم وصل کنم

انگار یکی مودمو خاموش روشن میکنه ... آقا باید هر جور شده مخ اون آقا رو بزنم مودم رو بگیرم دیگه خسته شدم
بعد اون هم میارم تکی وصل میکنم 2 ساعت میمونم چیزی نمیشه (تو اون حالت بعضی روز ها بدجور قاط میکنه و قطع و وصل میشه!!) بعد تلفن وصل میکنم دوباره میبینم قطع میشه بعد باید چیکار کنم :n27::n27::n35::n34:

بخدا الان 2 تا تاپیک زدم تو هر کاری میشد کردم ... حدود 50 تا فقط تو این تاپیک پست دادم آخرش هیچ
مشکل عبور سیم تلفن از کنار سیم برق ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مشکل قطع شدن اینترنت وقتی ... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

و هیچ کس درد مرا نفهمید!! اگه میدونستم سیم ها رو عوض کنم بازم درست نمیشه حاضر بودم دیگه نت نیام ولی الان میخوام این مودم و بزنم داغون کنم :n35::n28::n28:

دیگه این را ها مونده عوض کردن مودم - عوض کردن دستگاه تلفن (ممکن مشکل از تلفن باشه که نیست)
ببرم مودم رو دم در تست کنم اخه چطوری من اونجا چند روز بذارم با pc ام 10 متر فاصله داره :n28:

update : دوباره قطع شده چند بار ==== و SNR ها اومد روی 6 تا 8

زنگ زدم کارشناس بیاد بررسی کنه

محمد7966
11-09-2016, 15:51
سلام فعلا بیخیال مودم شدم الان ببین چقدر خوب dns میده :
یعنی من مطمئنم مشکل مودم نیست ... دیگه مشکل از چی هست پس!!
این بالا بودن dns مشکل ساز و نویز بالا باعث قطعی و عدم تحمل مودمم میشه!!
چون از سیم کشی داخلی که نیست => از مودم هم نباشه => پس از سیم کشی بیرون خونه هست که مخابرات 117 هم زنگ بزنی میان میگن مشکل نداره خط تون خوبه و نگاه میکنه بوق میخوره یا نه :n14:

یحتمل مودم قبلی مو ببرم پیش دفتر adsl مون برام درست کنه یوزر پس شو دارم دوست عزیز
ولی منتهی برای وای فای باید این مودم رو به هم دیگه وصل کنه ولی اگه اون کار رو کنم دیگه نمیتونم بطور تکی از مودم وای فای ام استفاده کنم دوباره باید ببرم درست کنم همین بعداز ظهر میبرم همین بهترین کار آخه مشکل این هست که این که نمیتونم چطوری از LAN بیام نت و همچنین مودم وای فای لعنتی ام این قدر خاموش روشن کردم دکمه پاورش خراب شده ... الان هم این قدر خرج دارم از چندجا ! اگه میدونستم مشکل از سیم کشی نیست میتونستم یه جا دیگه خرج کنم ... لعنتی اخه یکم بهتر شده یعنی مشکل از چیه

این هم وضعیت نت الانم: مشکل اینجاست که امروز خوبه بعدا دوباره قاط میزنه
و مجبورم شدم برای قطع نشدن فقط مودم وصل کنم

انگار یکی مودمو خاموش روشن میکنه ... آقا باید هر جور شده مخ اون آقا رو بزنم مودم رو بگیرم دیگه خسته شدم
بعد اون هم میارم تکی وصل میکنم 2 ساعت میمونم چیزی نمیشه (تو اون حالت بعضی روز ها بدجور قاط میکنه و قطع و وصل میشه!!) بعد تلفن وصل میکنم دوباره میبینم قطع میشه بعد باید چیکار کنم :n27::n27::n35::n34:

بخدا الان 2 تا تاپیک زدم تو هر کاری میشد کردم ... حدود 50 تا فقط تو این تاپیک پست دادم آخرش هیچ
مشکل عبور سیم تلفن از کنار سیم برق ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مشکل قطع شدن اینترنت وقتی ... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

و هیچ کس درد مرا نفهمید!! اگه میدونستم سیم ها رو عوض کنم بازم درست نمیشه حاضر بودم دیگه نت نیام ولی الان میخوام این مودم و بزنم داغون کنم :n35::n28::n28:

دیگه این را ها مونده عوض کردن مودم - عوض کردن دستگاه تلفن (ممکن مشکل از تلفن باشه که نیست)
ببرم مودم رو دم در تست کنم اخه چطوری من اونجا چند روز بذارم با pc ام 10 متر فاصله داره :n28:

update : دوباره قطع شده چند بار ==== و SNR ها اومد روی 6 تا 8

زنگ زدم کارشناس بیاد بررسی کنه

سلام

ممکنه از سمت شرکت باشه ها!!

من و بعضی از دوستان از اردیبهشت نوسان snr داشتیم،مال دوستان حل شد ولی مال من هنوز نه البته لینک نمیپره ولی خب گاهی ا.قات میپره

من احتمال میدم مشکل از شرکت باشه یه 195 شکایت کنید فکر کنم بهتر باشه

من خودم از پارس دارم و مطمئنم از پارس،منم مثل شما فکر میکردم مشکل از خط تلفن،رفتم پول دادم خط رو عوض کردم ولی بعدش متوجه شدم مشکل از سمت من نبوده و از سمت پارس بود

Iloveu-ALL
11-09-2016, 16:02
سلام

ممکنه از سمت شرکت باشه ها!!

من و بعضی از دوستان از اردیبهشت نوسان snr داشتیم،مال دوستان حل شد ولی مال من هنوز نه البته لینک نمیپره ولی خب گاهی ا.قات میپره

من احتمال میدم مشکل از شرکت باشه یه 195 شکایت کنید فکر کنم بهتر باشه

من خودم از پارس دارم و مطمئنم از پارس،منم مثل شما فکر میکردم مشکل از خط تلفن،رفتم پول دادم خط رو عوض کردم ولی بعدش متوجه شدم مشکل از سمت من نبوده و از سمت پارس بود

زنگ زدم نمیدونم چیکار کردن یه لحظه نتم قطع شد بعد پینگم از 120 شد 90 الان دوباره شده 105.. نمیدونم چیکار کرد !!
الانه م SNR UP 25 و SNR DW 15 دارم ........ گفت باید زنگ بزنی کارشناس بیاد ... بخاطر snr 6

الان تلفن هم وصل کردم فقط 5تا Request timed out داد ولی قطع نشد ... بازم میگم فعلا خوبه کمی
چرا شکایت کنم ؟ چی بگم بهشون .... الان این کارشناس بیاد 16 تومان بدم هیچ کار نکنه چی :n21: البته خوبیش اینه مشکل از بیرون خونه باشه رایگان

محمد7966
11-09-2016, 16:11
زنگ زدم نمیدونم چیکار کردن یه لحظه نتم قطع شد بعد پینگم از 120 شد 90 الان دوباره شده 105.. نمیدونم چیکار کرد !!
الانه م SNR UP 25 و SNR DW 15 دارم ........ گفت باید زنگ بزنی کارشناس بیاد ... بخاطر snr 6

الان تلفن هم وصل کردم فقط 5تا Request timed out داد ولی قطع نشد ... بازم میگم فعلا خوبه کمی
چرا شکایت کنم ؟ چی بگم بهشون .... الان این کارشناس بیاد 16 تومان بدم هیچ کار نکنه چی :n21: البته خوبیش اینه مشکل از بیرون خونه باشه رایگان

به علت نوسان Snr

نوسان snr ربطی به بیرون نداره نمیشه یه جا snr 17 باشه بعدش یک ثانیه بعدش بره روی 6

شما دائما رفرش کن صفحه مودمو و ببینید snr به صفر هم میرسه یا نه

چون من این مشکلو داشتم ،snr از 25 میپرید روی 00 گاهی اوقات و لینک میپرید

Iloveu-ALL
11-09-2016, 16:16
به علت نوسان Snr

نوسان snr ربطی به بیرون نداره نمیشه یه جا snr 17 باشه بعدش یک ثانیه بعدش بره روی 6

شما دائما رفرش کن صفحه مودمو و ببینید snr به صفر هم میرسه یا نه

چون من این مشکلو داشتم ،snr از 25 میپرید روی 00 گاهی اوقات و لینک میپرید

روی 0 نه ولی در بعضی مواقع که قطع میشه می نویسه N/A .... فعلا که روی 20 اینا هست نمیدونم چرا باز چراغ ها پریدن :n03:

دوست عزیز باید زنگ بزنم کارشناس بیاد اونم نفهمیدم بعد پول 16 تومان بی زبون بدم بهش و بعدشم شکایت 195

دوست عزیز استفاده زیادی تاثیری میذاره؟ 24/7 مودم روشن باشه یا همش تا آخرین توان مودم استفاده بشه :n25:

محمد7966
11-09-2016, 16:23
روی 0 نه ولی در بعضی مواقع که قطع میشه می نویسه N/A .... فعلا که روی 20 اینا هست نمیدونم چرا باز چراغ ها پریدن :n03:

دوست عزیز باید زنگ بزنم کارشناس بیاد اونم نفهمیدم بعد پول 16 تومان بی زبون بدم بهش و بعدشم شکایت 195

دوست عزیز استفاده زیادی تاثیری میذاره؟ 24/7 مودم روشن باشه یا همش تا آخرین توان مودم استفاده بشه :n25:

N/A
همون صفره

باید عکس بگیرید و تو سامانه شکایت کنید دقیقا بهشون نشون بدید که یک جا 20 عدد یک جا N/A

من تا حالا نشنیدم به خاطر کار زیاد مودم،نویز ایجاد بشه چون نویز مربوط میشه به مسیر از مودم تا مرکز مخابراتی

که تجهیزات و تنظیمات شرکتها هم تو این نویز موثر است

Iloveu-ALL
11-09-2016, 16:29
N/A
همون صفره

باید عکس بگیرید و تو سامانه شکایت کنید دقیقا بهشون نشون بدید که یک جا 20 عدد یک جا N/A

من تا حالا نشنیدم به خاطر کار زیاد مودم،نویز ایجاد بشه چون نویز مربوط میشه به مسیر از مودم تا مرکز مخابراتی

که تجهیزات و تنظیمات شرکتها هم تو این نویز موثر است

نمیدونم حتما بعد از اینکه کارشناس اومد و اتفاقی نیافتاد اینکار رو میکنم ...
ولی من بیشتر دوست دارم به جریمه که وقتی نت رو شارژ نکنی تعلق میگیره (که برای نامحدود کمتره) شکایت کنم ولی فکر کنم قانونی هست //

adsl انتخاب کردم شهر مورد نظر و isp مورد نظر
ولی دلیل چی بزنم ... عدم ارایه کیفیت اولیه ؟ یا چی

pooya_hekmati
11-09-2016, 16:50
سلام دوستان
خب راستش من از صبانت سرویس گرفتم و اونا تا 12 مگابیت سرویس میدن
ولی من سرعت دانلودم اکثرا رو 800 هست و بعضی اوقات 600 هم میشه ولی خب خیل کوتاه به 900 هم میرسه ، یعنی اگه بخوای ثابت رو در نظر بگیری همون 800 هست ولی استیبل نیست
اینم مشخصات خطم. ولی خب من خیلی دقیق نمیدونم snr و بقیه چیز های دقیقا چی هست ؟؟
بی زحمت یه توضیح اجمالی بدین

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

محمد7966
11-09-2016, 16:58
نمیدونم حتما بعد از اینکه کارشناس اومد و اتفاقی نیافتاد اینکار رو میکنم ...
ولی من بیشتر دوست دارم به جریمه که وقتی نت رو شارژ نکنی تعلق میگیره (که برای نامحدود کمتره) شکایت کنم ولی فکر کنم قانونی هست //

adsl انتخاب کردم شهر مورد نظر و isp مورد نظر
ولی دلیل چی بزنم ... عدم ارایه کیفیت اولیه ؟ یا چی

آره همون عدم کیفیت سرویس بزنید

محمد7966
11-09-2016, 17:01
سلام دوستان
خب راستش من از صبانت سرویس گرفتم و اونا تا 12 مگابیت سرویس میدن
ولی من سرعت دانلودم اکثرا رو 800 هست و بعضی اوقات 600 هم میشه ولی خب خیل کوتاه به 900 هم میرسه ، یعنی اگه بخوای ثابت رو در نظر بگیری همون 800 هست ولی استیبل نیست
اینم مشخصات خطم. ولی خب من خیلی دقیق نمیدونم snr و بقیه چیز های دقیقا چی هست ؟؟
بی زحمت یه توضیح اجمالی بدین

سلام

شما خطت روی 7226 بسته شده،خیلی بخاد به شما بده همون 900 کیلو میده که خب معمولا نوسان میکنه و اینقدر به همه پهنا نمیدن

خطتون کشش 12 مگ رو نداره

pooya_hekmati
12-09-2016, 04:05
سلام

شما خطت روی 7226 بسته شده،خیلی بخاد به شما بده همون 900 کیلو میده که خب معمولا نوسان میکنه و اینقدر به همه پهنا نمیدن

خطتون کشش 12 مگ رو نداره
سلام
مرسی دوست عزیز
خب راستش تا اینجا رو میدونستم . ولی خب دقیقا نمیدونستم که snr چیه و دلیل اینکه خط من تا 7 مگابیت بیشتر نمیکشه چیه ؟
یکی از دوستان هم گفتند که به صبانت بگم که خطم رو روی 6 مگابیت لیمیت کنند تا کیفیت بره بالاتره ؟ دلیل این حرف و منطقش چیه؟؟

محمد7966
12-09-2016, 14:29
سلام
مرسی دوست عزیز
خب راستش تا اینجا رو میدونستم . ولی خب دقیقا نمیدونستم که snr چیه و دلیل اینکه خط من تا 7 مگابیت بیشتر نمیکشه چیه ؟
یکی از دوستان هم گفتند که به صبانت بگم که خطم رو روی 6 مگابیت لیمیت کنند تا کیفیت بره بالاتره ؟ دلیل این حرف و منطقش چیه؟؟

سلام یک صفحه میذارم بخونید،و ببینید اعداد snr تغییر میکنه یا نه

خود مودم هم تخمین زده که تا 7932 بیشتر کشش نداره

یک راه حل آخر و سخت هم میمونه و اینه که مودم رو دم در تست کنید تا ببینید اعداد snr تغییر به خصوصی میکنند یا نه ؟اگر تغییر کردند که مشکل از داخل خونه است اگر نه دیگه مشکل از مسیری مرکز مخابراتی تا خونه تون هست که بعید میدونم بشه کاریش کرد

یه چیز دیگه هم بگم تجهیزات و تنظیمات شرکتها هم توی اعداد نویز تاثیر داره،این صفحه رو بخونید

راستی شما میراییتون 28 و بد نیست باید بیشتر بکشه ولی snr نمیذاره خط رو براتون بالا ببیندن

آموزش شناسایی و حل مشکل نویز در مودم ADSL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

imnot12
12-09-2016, 21:56
دوستان خواهشن یکی به من بگه این خط های من چرا اینجورین
خطم احساس میکنم نویز داره یعنی upstream va downstream همیشه کمه الانم سرویسم رو 4 مگ بسته شده که بیشتر نمیشه سرعت دانلود هم 350-400
هر کاری هم بگید امتحان کردم اسپلیتر وصل کردم کل سیم های مودمو عوض کردم سیم کشی خونه از کابل بیرون مستقیم به مودم هم وصل کردم ولی خیلی کوچک تغییر میکنه 2تا خطم امتحان کردم هر دوتا اینجورین یعنی 4مگ بیشتر کشش ندارن چرا اینجوریه؟ مشکل از منه ایا؟

محمد7966
12-09-2016, 22:03
دوستان خواهشن یکی به من بگه این خط های من چرا اینجورین
خطم احساس میکنم نویز داره یعنی upstream va downstream همیشه کمه الانم سرویسم رو 4 مگ بسته شده که بیشتر نمیشه سرعت دانلود هم 350-400
هر کاری هم بگید امتحان کردم اسپلیتر وصل کردم کل سیم های مودمو عوض کردم سیم کشی خونه از کابل بیرون مستقیم به مودم هم وصل کردم ولی خیلی کوچک تغییر میکنه 2تا خطم امتحان کردم هر دوتا اینجورین یعنی 4مگ بیشتر کشش ندارن چرا اینجوریه؟ مشکل از منه ایا؟

عکسی یا اطلاعاتی از وضعیت مودم بذارید تا ببینیم اوضاع از چه قراره

mahdi_abbasnasab
12-09-2016, 22:21
اینم از کیفیت خط بنده که از مودم گرفتم:
SNR margin Upstream : 18 db
Line Attenuation Upstream : 33 db
SNR margin Downstream : 15 db
Line Attenuation Downstream : 46 db
حداکثر سرعتی که دان میکنم 500 هست! البته مودمم هم قدیمیه زایکسه؟
تا چقدر بنظرتون این خط میکشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنین

imnot12
12-09-2016, 22:21
عکسی یا اطلاعاتی از وضعیت مودم بذارید تا ببینیم اوضاع از چه قراره

محمد7966
12-09-2016, 22:34
اینم از کیفیت خط بنده که از مودم گرفتم:
SNR margin Upstream : 18 db
Line Attenuation Upstream : 33 db
SNR margin Downstream : 15 db
Line Attenuation Downstream : 46 db
حداکثر سرعتی که دان میکنم 500 هست! البته مودمم هم قدیمیه زایکسه؟
تا چقدر بنظرتون این خط میکشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنین

میشه گفت تا 6 مگ هم جا داره البته شما نزدید خط رو روی چند مگ بستند یعنی باید ببینید rate روی چند مگ بسته شده؟خود مودم هم گاهی ماکزیمم ریت رو میزنه البته تخمین هست

ولی اینکه میگید روی 500 کیلو دانلود دارید یعنی حدود 4 مگ بسته شده با توجه به وضعیت snr شاید بشه روی 6 مگ بست البته باید ببینید خط رو روی چند مگ بستند تو خود مودم شاید زده باشه

شما خطت بیشتر از این نمکشه

الان snr روی 6 و دیگه کشش نداره

خط هم روی 3776 بسته شده و نهاتا با سرعت 472 کیلو میتونید دانلود کنید

imnot12
12-09-2016, 22:58
میشه گفت تا 6 مگ هم جا داره البته شما نزدید خط رو روی چند مگ بستند یعنی باید ببینید rate روی چند مگ بسته شده؟خود مودم هم گاهی ماکزیمم ریت رو میزنه البته تخمین هست

ولی اینکه میگید روی 500 کیلو دانلود دارید یعنی حدود 4 مگ بسته شده با توجه به وضعیت snr شاید بشه روی 6 مگ بست البته باید ببینید خط رو روی چند مگ بستند تو خود مودم شاید زده باشه

شما خطت بیشتر از این نمکشه

الان snr روی 6 و دیگه کشش نداره

خط هم روی 3776 بسته شده و نهاتا با سرعت 472 کیلو میتونید دانلود کنید

چرا اخه بیشتر نمیکشه دلیلش چیه پیگیری کنم؟

محمد7966
12-09-2016, 23:10
چرا اخه بیشتر نمیکشه دلیلش چیه پیگیری کنم؟

دلیلش اینه که فاصله تون از مرکز زیاده

عدد میرایی که 57 بود رو بزنید تو این سایت تا به شما بگه نهایت تا چقدر کشش داره

mahdi_abbasnasab
13-09-2016, 00:36
فک کنم مشکل رو پیدا کردم!!! از سر خط که تست گرفتم نتیجه این بود:

SNR margin Upstream : 23 db
Line Attenuation Upstream : 26 db
SNR margin Downstream : 20 db
Line Attenuation Downstream : 44 db
رو 4 مگ بستن اما فک کنم با این نتایج سر خط تا 8 مگ شایدم 10 مگ بکشه!!! درسته؟

محمد7966
13-09-2016, 00:42
فک کنم مشکل رو پیدا کردم!!! از سر خط که تست گرفتم نتیجه این بود:

SNR margin Upstream : 23 db
Line Attenuation Upstream : 26 db
SNR margin Downstream : 20 db
Line Attenuation Downstream : 44 db
رو 4 مگ بستن اما فک کنم با این نتایج سر خط تا 8 مگ شایدم 10 مگ بکشه!!! درسته؟

نه به میرایی یعنی attenuation down که عددش 44 هم توجه کنید چون با این عدد نهایتش
تا 8 مگ شاید هم کمتر جا داره

چون فاصله تون زیاده از مرکز و کشش 10 مگ رو نداره

تو این سایت میتونید میرایی رو وارد کنید و عدد پهنای باند رو ببینید

alemoazezo
17-09-2016, 18:12
میگم چرا snr بعد از ظهر ها اینقدر مقدارش افت میکنه ؟ منظورم اینه که اگه مودمو صبح روشن کنم نویزم ۱۵ ولی بعد از ظهر حداکثر ۱۱ و تا آخر شب به ۸ میرسه

alemoazezo
17-09-2016, 18:18
حذف شود ....

Le0nard0
17-09-2016, 18:19
میگم چرا snr بعد از ظهر ها اینقدر مقدارش افت میکنه ؟ منظورم اینه که اگه مودمو صبح روشن کنم نویزم ۱۵ ولی بعد از ظهر حداکثر ۱۱ و تا آخر شب به ۸ میرسه

عصرها به خاطر روشن شدن چراغهای شهری نویز بیشتری روی کابلهای تلفن میفته

personal_68
21-09-2016, 20:12
اقا من اینترنت مخابرات گرفتم سرعت 2 مگ آپ تو 16 مگ منتها سرعت دانلود برای لحظه ای میره تا 1 مگ و خورده ای و بعد برمی گرده میاد رو 250kb

تیکت زدم به مخابرات میگه از نویز خط هست آیا راسته؟

چی کار کنم سرعت دانلود بره تا 1 مگ؟

فکر کنم داره الکی میگه ، چون قبلش یه شرکت داشتم اون همیشه 550kb ثابت سرعت دانلود می داد( اون زیر مجموعه اینترنت اسیا تک بود)

personal_68
21-09-2016, 20:30
اقا من اینترنت مخابرات گرفتم سرعت 2 مگ آپ تو 16 مگ منتها سرعت دانلود برای لحظه ای میره تا 1 مگ و خورده ای و بعد برمی گرده میاد رو 250kb

تیکت زدم به مخابرات میگه از نویز خط هست آیا راسته؟

چی کار کنم سرعت دانلود بره تا 1 مگ؟

فکر کنم داره الکی میگه ، چون قبلش یه شرکت داشتم اون همیشه 550kb ثابت سرعت دانلود می داد( اون زیر مجموعه اینترنت اسیا تک بود)

rioman
21-09-2016, 21:43
بنظر من : خط شما 9 مگ نهایتا کشش داره و رو همون 9 مگ هم بسته شده. البته کمی بالاتر

باید بگین کمترش کنن. رو 6 ببندن.
اون موقع که 550kb دانلود میکردین خط رو 4 مگ بسته شده بوده. واسه همین ثبات داشتین.
خط سرعت دانلود 1مگ و اندی رو نمیتونه تحمل کنه.

اتفاقا مدتیه میخوام همین سرویس رو بگیرم ولی از ترس همین مشکل شما
نتونستم نصمیم بگیرم.

personal_68
22-09-2016, 20:44

زنگ زدم 2020 و گفتم نویز دارم ، اومدن دم در امروز خط تلفن دم خونمون رو چک کردن ، گفتن تا 8 مگ می کشه ، بعدش یکی تو پشت تلفن از 2020 یه کاری کرد گفت ای پی تو میزارم تو ای پی های پرسرعت

الان 1 مگ ثابت دانلود میده :n02:

ham33d
01-10-2016, 12:57

زنگ زدم 2020 و گفتم نویز دارم ، اومدن دم در امروز خط تلفن دم خونمون رو چک کردن ، گفتن تا 8 مگ می کشه ، بعدش یکی تو پشت تلفن از 2020 یه کاری کرد گفت ای پی تو میزارم تو ای پی های پرسرعت

الان 1 مگ ثابت دانلود میده :n02:
واقعا مخسر ه هست مخابرات
زمانی که ثبت نام کردم خطم روی سه مگ بودسرعت دانلودم 200بود
الان خطو بستن روی ده مگ سرعت دانلودم همون 200 هست :n04::n04:

Downstream
Upstream

Line Coding(Trellis):
On
On

SNR Margin (0.1 dB):
104
70

Attenuation (0.1 dB):
405
285

Output Power (0.1 dBm):
198
123

Attainable Rate (Kbps):
10,772
1,475

Path 0

Path 1

Downstream
Upstream
Downstream
Upstream

Rate (Kbps):
9,184
1,184

ali-1991
03-10-2016, 15:34
دوستان این وضعیت چه داستانی داره؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](146)_thumb.png ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](146).png)

محمد7966
03-10-2016, 17:33
دوستان این وضعیت چه داستانی داره؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](146)_thumb.png ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](146).png)

پهنای باند رو نزده روی چند
مگ بسته شده ولی وضعیت snr خوبه

ali-1991
03-10-2016, 17:42
پهنای باند رو نزده روی چند
مگ بسته شده ولی وضعیت snr خوبه

عزیز تا چند مگ کشش داره؟ وضعیت Attenuation به نظر اصلا جالب نیست نه؟ تا 4مگ هم بکشه خوبه

محمد7966
03-10-2016, 17:55
عزیز تا چند مگ کشش داره؟ وضعیت Attenuation به نظر اصلا جالب نیست نه؟ تا 4مگ هم بکشه خوبه

تا 7 مگ کشش داره

اینجا عدد میرایی رو وارد کنید بهتون میگه تا چند مگ کشش داره

rahman0158
06-10-2016, 19:29
سلام اوضاع خطم چطوره دوستان

srx190d
06-10-2016, 20:35
سلام اوضاع خطم چطوره دوستان

عالي

Sent from my iPhone using Tapatalk

M E H R D A D
07-10-2016, 05:46
ما تو خونه 2 تا خط تلفن داریم. قبلا فقط روی یکی از خط ها اینترنت داشتیم و مشکل نویز هم نبود. SNR حدود 25 بود و کشش خط هم حدود 22 مگابیت. بعدش روی خط دوم هم ADSL گرفتم از همون شرکت. حالا مشکلی که پیش اومده اینه که وقتی هر دو مودم روشنه نویز میفته و SNR هر دو شون حدود 6 تا 7 میشه و حداکثر کشش هم به حدود 10 مگابیت میرسه ولی هر کدوم رو که خاموش می کنم اون یکی درست میشه و به همون مقداری که اول گفتم میرسه. ضمنا هر دو زوج سیم داخل یه کابل مشترک وارد خونه شده. نکته دیکه این که ما توی یه مجتمع بزرگ هستیم و کافوی مخابرات تو خود مجتمع هست و DSLAM شرکت ISP هم تو خود محتمع و درست کنار کافو قرار گرفته. به نظرتون راه حل این مشکل
چیه؟

ash.navid
07-10-2016, 10:08
سلام دوستان من یه 15 روزی میشه اینترنت رو واسه خط خونمون گرفتم قبلا از یه خط دیگه استفاده میکردم روزای اولی اس ان ار روی 16 بود سرعت سرویس 12 میگابیت ولی الن نوسان پیدا کرده یهو میره 7 هشت سرعتمم میارن پایین از تلفن هم استفاده میکنن نت قطع میشه روز اول امتحان کردم تلفن رو بکشم 5 6 تا اس ان ار بالا میاد اما الان سیم تلفن رو میکشم هیچ تغییری نمیکنه به چیز دیگه هم هستش اینه که وقتی مودم رو یه اتاقم وصل میکنمبازی انلاین نمیتونم بکنم یه سرورشون وصل نمیشه یه حالتی که انگار سرورای خارجی فیلترن ولی به اتاق دیگه وصل میکنم کار میکنه و مشکل نوسان اس ان ار دارمرفتم بالا چک کردم دیدم سیم اتاقم یا سیمی که تلفن بش وصله با هم دیگه از یه سیم تلفن میگیرن یعنی سه تا تو یه نقطه به هم وصلن روزای اول پینگم از بازی 111 بود الان 180 کسی میدونه مشکل از چی میتونه باشه؟
فروم اجازه نمیده عکس بزارم

M E H R D A D
07-10-2016, 12:04
ما تو خونه 2 تا خط تلفن داریم. قبلا فقط روی یکی از خط ها اینترنت داشتیم و مشکل نویز هم نبود. SNR حدود 25 بود و کشش خط هم حدود 22 مگابیت. بعدش روی خط دوم هم ADSL گرفتم از همون شرکت. حالا مشکلی که پیش اومده اینه که وقتی هر دو مودم روشنه نویز میفته و SNR هر دو شون حدود 6 تا 7 میشه و حداکثر کشش هم به حدود 10 مگابیت میرسه ولی هر کدوم رو که خاموش می کنم اون یکی درست میشه و به همون مقداری که اول گفتم میرسه. ضمنا هر دو زوج سیم داخل یه کابل مشترک وارد خونه شده. نکته دیکه این که ما توی یه مجتمع بزرگ هستیم و کافوی مخابرات تو خود مجتمع هست و DSLAM شرکت ISP هم تو خود محتمع و درست کنار کافو قرار گرفته. به نظرتون راه حل این مشکل
چیه؟
راستی یه چیز دیگه : user name و password این و تا خط گر چه با هم فرق می کنه ولی به هم دیگه می خورن یعنی برای هر کدوم از خط ها فرقی نمی کنه که کدوم user name و password رو بزنی و با ر دو شون کانکت میشه!

esikaman
07-10-2016, 20:21
سلام میشه نظرتون رو راجع به این خط بگین؟ انترنتم اسما 16 مگابیت هست و تا چند روز پیش سرعتم تا 1مگابایت هم میرفت اما سه جهار روزه که سرعتم به زور به 100کیلوبایت میرسه و زنگ میزنم پشتیبانی میگن کیفیت خطت پایینه، به نظر خودم الان attainable rate خیلی پایینه .سوالم اینه که ایا isp می تونه خودش attainable rate رو تایین کنه و اینکه نظرتون راجع به خط چیه و با این مشخطات تا چه سرعتی رو ساپورت می کنه؟ ضمنا این اعداد مربوط به down stream هستند.

Line Coding(Trellis):
On

SNR Margin (0.1 dB):
208

Attenuation (0.1 dB):
305

Output Power (0.1 dBm):
163

Attainable Rate (Kbps):
936

shayan0o21
07-10-2016, 22:08
سلام میشه نظرتون رو راجع به این خط بگین؟ انترنتم اسما 16 مگابیت هست و تا چند روز پیش سرعتم تا 1مگابایت هم میرفت اما سه جهار روزه که سرعتم به زور به 100کیلوبایت میرسه و زنگ میزنم پشتیبانی میگن کیفیت خطت پایینه، به نظر خودم الان attainable rate خیلی پایینه .سوالم اینه که ایا isp می تونه خودش attainable rate رو تایین کنه و اینکه نظرتون راجع به خط چیه و با این مشخطات تا چه سرعتی رو ساپورت می کنه؟ ضمنا این اعداد مربوط به down stream هستند.

Line Coding(Trellis):
On

SNR Margin (0.1 dB):
208

Attenuation (0.1 dB):
305

Output Power (0.1 dBm):
163

Attainable Rate (Kbps):
936

خط ات رو روی 1 مگابایت بستن
حق هم داری سرعتت به 100 تا نرسه چون حداکثرش همینه
وضعیت نویز ات هم خوبه
تماس بگیر با پشتیبانی خط ات رو بالاتر ببندن :n16:

hojjat_2008
07-10-2016, 23:47
راستی یه چیز دیگه : user name و password این و تا خط گر چه با هم فرق می کنه ولی به هم دیگه می خورن یعنی برای هر کدوم از خط ها فرقی نمی کنه که کدوم user name و password رو بزنی و با ر دو شون کانکت میشه!
چون از یک شرکت سرویس گرفتید مشکلی نداره.باید هم قبول کنه.

Sent from my ME371MG using Tapatalk

hojjat_2008
07-10-2016, 23:50
سلام دوستان من یه 15 روزی میشه اینترنت رو واسه خط خونمون گرفتم قبلا از یه خط دیگه استفاده میکردم روزای اولی اس ان ار روی 16 بود سرعت سرویس 12 میگابیت ولی الن نوسان پیدا کرده یهو میره 7 هشت سرعتمم میارن پایین از تلفن هم استفاده میکنن نت قطع میشه روز اول امتحان کردم تلفن رو بکشم 5 6 تا اس ان ار بالا میاد اما الان سیم تلفن رو میکشم هیچ تغییری نمیکنه به چیز دیگه هم هستش اینه که وقتی مودم رو یه اتاقم وصل میکنمبازی انلاین نمیتونم بکنم یه سرورشون وصل نمیشه یه حالتی که انگار سرورای خارجی فیلترن ولی به اتاق دیگه وصل میکنم کار میکنه و مشکل نوسان اس ان ار دارمرفتم بالا چک کردم دیدم سیم اتاقم یا سیمی که تلفن بش وصله با هم دیگه از یه سیم تلفن میگیرن یعنی سه تا تو یه نقطه به هم وصلن روزای اول پینگم از بازی 111 بود الان 180 کسی میدونه مشکل از چی میتونه باشه؟
فروم اجازه نمیده عکس بزارم
یکی از مودم ها رو دم در روشن کنید.

alijigari
08-10-2016, 17:42
درود
برای مودم zyxel del1202t10b/b چطوری میتونم snr خطم را ببینم ، هر چی گشتم پیدا نکردم

shayan0o21
08-10-2016, 19:04
درود
برای مودم zyxel del1202t10b/b چطوری میتونم snr خطم را ببینم ، هر چی گشتم پیدا نکردم

Maintenance رو بزن برو تو Diagnostic تو قسمت بالای مستطیل که خالیه DSL Line رو انتخاب کن و بعدش تو صفحه بعد زیر مستطیل 4 تا گزینه میاد که باید DSL line status رو کلیک کنی که وضعیت کامل خط رو تو مستطیل نشون میده.

koichfidel
11-10-2016, 00:50
سلام دوستان من اینترنت up to16 مخابرات گرفتم خطم هم روی 16 بسته شده ولی سرعت دانلودم بین 200 و 300 است آیا مشکل از نویز است یا خود مخابرات فیکس کرده
با تشکر

Downstream Upstream
SNR Margin (0.1dB): 63 58
Attenuation (0.1dB): 225 195
Output Power (dBm): 18.0 15.0
Attainable Rate (Kbps): 17712 2251
Rate (Kbps): 16547 2127

hojjat_2008
11-10-2016, 01:06
سلام دوستان من اینترنت up to16 مخابرات گرفتم خطم هم روی 16 بسته شده ولی سرعت دانلودم بین 200 و 300 است آیا مشکل از نویز است یا خود مخابرات فیکس کرده
با تشکر

DownstreamUpstream
SNR Margin (0.1dB):6358
Attenuation (0.1dB):225195
Output Power (dBm):18.015.0
Attainable Rate (Kbps):177122251
Rate (Kbps):165472127
سرویس خریداری شما up to 16 هستش یعنی زمانی که شبکه خلوت باشه سرعتتون زیاد می شه.

namgo
11-10-2016, 15:33
سلام این خط قرار بود 20 مگ بسته بشه چند بستن تا چند میکشه نظرتون چی هست کیفیت خط و دو تا عکس گذاشتم اولی 2متر از کاپو مخابرات فاصله داره یعنی خود کاپو هستش و دومین عکس 40 متر که رسده تو خونه

اولین عکس خود کاپو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دومین عکس منزل

hojjat_2008
11-10-2016, 16:23
سلام این خط قرار بود 20 مگ بسته بشه چند بستن تا چند میکشه نظرتون چی هست کیفیت خط و دو تا عکس گذاشتم اولی 2متر از کاپو مخابرات فاصله داره یعنی خود کاپو هستش و دومین عکس 40 متر که رسده تو خونه

اولین عکس خود کاپو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دومین عکس منزل

بله تقریبا 20 مگ بسته شده است.

alireza1307
11-10-2016, 21:46
سلام دوستان این مشخصات خط منه
Snr down. 20
And up. 19
Line attenuation. 28
Data rate. 8192
Max rate. 14628
مشکل من اینه ک موقعی که گوشی رو بر داشتم ویاقطع میکنم حدود 30ثانیه نت قطع میشه ولی در حین مکالمه مشکلی ندارم و snrبر میگرده رو 20 فقط موقع قطع و وصل این مشکل پیش میاد اینم بگم ک مودمم بردم دم در خونه و اسپیلترو عوض کردم از یک مودم دیگم استفاده کردم ولی همین مشکل هست

hojjat_2008
11-10-2016, 22:14
سلام دوستان این مشخصات خط منه
Snr down. 20
And up. 19
Line attenuation. 28
Data rate. 8192
Max rate. 14628
مشکل من اینه ک موقعی که گوشی رو بر داشتم ویاقطع میکنم حدود 30ثانیه نت قطع میشه ولی در حین مکالمه مشکلی ندارم و snrبر میگرده رو 20 فقط موقع قطع و وصل این مشکل پیش میاد اینم بگم ک مودمم بردم دم در خونه و اسپیلترو عوض کردم از یک مودم دیگم استفاده کردم ولی همین مشکل هست
بهتره با گوشی دیگه هم تست کنید.مشخصات خط خوبه.

alireza1307
11-10-2016, 22:29
با گوشی دیگه هم همین مشکل هست

WhiteHat
12-10-2016, 00:21
اگه گوشی هم وصل نباشه همینطوری میشه؟

alireza1307
12-10-2016, 06:09
اگه گوشی هم وصل نباشه همینطوری میشه؟

نه فقط گوشی رو ک بر داشتم یا میزارم سر جاش نت قطع میشه

hrkhl
13-10-2016, 11:49
نه فقط گوشی رو ک بر داشتم یا میزارم سر جاش نت قطع میشه
سلام اسپلیتر در جای مناسبی قرار نداره

Sent from my NX403A using Tapatalk

alireza1307
13-10-2016, 14:57
سلام اسپلیتر در جای مناسبی قرار نداره

Sent from my NX403A using Tapatalk

سلام .اسپیلترم جاش مناسبه جای دیگه امتحان کردم سالم بود

NOR-1
14-10-2016, 20:29
سلام دوستان از تو مودم asus dsl-n10 چطور میشه میزان نویز خط فهمید؟

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

leilim
15-10-2016, 13:25
باسلام.دوستان وضعیت اینترنت من که از مخابرات گرفته ام به شکل زیر هست ، سرعت دانلودم از 240 بالاتر نمیره و سرعت آپلودم هم از 60 بالاتر نمیره به نظرتون مشکل از کجا میتنونه باشه؟
باتشکر

rahman0158
15-10-2016, 14:11
باسلام.دوستان وضعیت اینترنت من که از مخابرات گرفته ام به شکل زیر هست ، سرعت دانلودم از 240 بالاتر نمیره و سرعت آپلودم هم از 60 بالاتر نمیره به نظرتون مشکل از کجا میتنونه باشه؟
باتشکر

اپلود رو 1 مگ و دانلود رو 5 مگ بسته شده نویز خط هم خوبه خط تا 14 مگ جا داره بسته بشه شاید از اکانتینگ محدود هستین

leilim
15-10-2016, 21:18
اپلود رو 1 مگ و دانلود رو 5 مگ بسته شده نویز خط هم خوبه خط تا 14 مگ جا داره بسته بشه شاید از اکانتینگ محدود هستین
دوست عزیز لطفا راهنمایی کنید راه حلش چیه؟ و چه اقدامی باید انجام بدم تا محدودیت دانلود برداشته بشه؟

M E H R D A D
16-10-2016, 14:24
چیه؟

من با خط ديگه‌اي هم كه توي خونه داشتيم از پارس آنلاين سرويس گرفتم .يعني الآن سه تا خط هست كه هر سه تاشون ADSL دارن و دو تاشون از يه شركت (بيتانت) و يكي شون هم از شركت ديگه (پارس آنلاين) هست كه دستگاه بيتانت توي خود مجتمع قرار گرفته. با پارس آنلاين هم مشكل همچنان برقراره و وقتي دو تا مودم روشنه SNR و rate هر دوخط به شدت افت مي‌كنه. با پشتيباني هر دو شركت هم تماس گرفتم ولي نتونستن دليل اين مشكل رو پيدا كنن.
ضمنا هر سه خط زوج سيم‌هاشون داخل يك كابل مشترك 6 رشته‌اي هست.

makmakf
17-10-2016, 19:45
سلام دوستان
نویز خط چطوره؟
تا چه سرعتی خط جواب میده؟
Downstream Upstream
Line Coding(Trellis): On On
SNR Margin (0.1 dB): 53 47
Attenuation (0.1 dB): 545 360
Output Power (0.1 dBm): 188 124
Attainable Rate (Kbps): 4292 1076

shayan0o21
17-10-2016, 20:30
سلام دوستان
نویز خط چطوره؟
تا چه سرعتی خط جواب میده؟
Downstream Upstream
Line Coding(Trellis): On On
SNR Margin (0.1 dB): 53 47
Attenuation (0.1 dB): 545 360
Output Power (0.1 dBm): 188 124
Attainable Rate (Kbps): 4292 1076

وضعیت خط تون خیلی بــده حداکثر اکر بتونه بگیره سرعت چهار مگ است اونم اگر قطعی پیش نیاد !:n03:

makmakf
17-10-2016, 22:24
میخام کابل عوض کنم ببینم بهتر میشه یا نه
خوب کدم گزینه و مقدار باید چقدر باشه که وضعیت بهتر بشه؟

NOR-1
17-10-2016, 22:49
سلام دوستان از تو مودم asus dsl-n10 چطور میشه میزان نویز خط فهمید؟

یکی سوالمو جواب میده

hojjat_2008
17-10-2016, 23:17
یکی سوالمو جواب میده

بایتسی در قسمت log ها باشه در n14 که در قسمت لاگ و dsl log هستش

Sent from my HTC_D626q using Tapatalk

NOR-1
18-10-2016, 00:14
بایتسی در قسمت log ها باشه در n14 که در قسمت لاگ و dsl log هستش

تو قسمت adsl log پیدا کردم اینو نوشته :
SNR Up : 25.8
SNR Down : 22.7
Line Attenuation Up : 26
Line Attenuation Down : 46.5
وضیعیت خطم چطوره ؟

hojjat_2008
18-10-2016, 15:22
تو قسمت adsl log پیدا کردم اینو نوشته :
SNR Up : 25.8
SNR Down : 22.7
Line Attenuation Up : 26
Line Attenuation Down : 46.5
وضیعیت خطم چطوره ؟

خوبه.فقط میرایی خط زیاده که به احتمال زیاد فاصله شما با مرکز مخابراتی زیاد هستش.

makmakf
18-10-2016, 17:08

دوستان یه راهنمایی کنید ؟

محمد7966
18-10-2016, 17:15
دوستان یه راهنمایی کنید ؟

قبل از اینکه عوض کنید بهتره برید مودمو دم جعبه تست کنید ببنید اعداد چقدر فرق میکنه

اگر فرق کرد یعنی مشکل از سیم کشی خونه است اگر فرق نکرد بی خیال شید چون تاثیری به خصوصی نداره

در ضمن شما فاصله از مرکز مخابراتیتون زیاد هست همین 4 مگ بیشتر نمیکشه

اما اگر قطع و وصلی دارید باید به فکر حلش باشید

pedibell
18-10-2016, 21:38
سلام
من snr down رو 25 هست و snr up رو 9 مشکل از کجاست به نظرتون؟ سرعتم به شدت افت کرده
مرسی:n16::n12:

NOR-1
18-10-2016, 21:59
خوبه.فقط میرایی خط زیاده که به احتمال زیاد فاصله شما با مرکز مخابراتی زیاد هستش.

کدوم گزینه بهتره کم یا زیاد بشه حداکثر خطم چتد مگ میده؟

محمد7966
19-10-2016, 01:33
سلام
من snr down رو 25 هست و snr up رو 9 مشکل از کجاست به نظرتون؟ سرعتم به شدت افت کرده
مرسی:n16::n12:

ببینید خط روی چند مگ بستند تو مودم هم میزنه،پیش اعداد snr اگر بالا بسته بودند مثلا 8 مگ ولی سرعت دانلود کمتر از 1 مگه احتمالا مشکل از خودشونه و شما رو محدود کردند یا پهنا کم آوردن

کدوم گزینه بهتره کم یا زیاد بشه حداکثر خطم چتد مگ میده؟

snr بیشتر باشه بهتره

میرایی یا همون attenuation کمتر باشه بهتره

با این فاصله ای که شما دارید اگر نویز خط اجازه بده تا 7 مگ تقریبا میکشه

mehdidotcom
19-10-2016, 01:42
دوستان من از شرکت های وب داشتم خطم روی 16 مگ با اس ان ار 9 فیکس کار می کرد تا اینکه چند روز پیش جمع آری کردم و از شاتل گرفتم در شاتل خطم با نویز شدید روی 2 مگ اپ میشه به نظر شما مشکل از کجاست؟

محمد7966
19-10-2016, 05:37
دوستان من از شرکت های وب داشتم خطم روی 16 مگ با اس ان ار 9 فیکس کار می کرد تا اینکه چند روز پیش جمع آری کردم و از شاتل گرفتم در شاتل خطم با نویز شدید روی 2 مگ اپ میشه به نظر شما مشکل از کجاست؟

تنظیمات و تجهیزات شرکتها هم میتونه در snr تاثیر بذاره

اگر تغییری در خط تلفن یا مودم ندادید پس احتمالا مشکل از تنظیمات یا تجهیزات شاتل است

shayan0o21
19-10-2016, 06:36
کدوم کابل رو عوض کنی عزیز؟
سیم کشی داخلی ساختمون اگر مشکل داشته باشه از اون
یا کلا سیم کشی تلفن از مرکز مخابرات تا جعبه تقسیم سر کوچه تون مشکل داره
فاصله تون هم از مرکز به احتمال قوی خیلی زیــاده
مقدار snr حداقل 10 باشه خــوبه :n27:

Mr saeed
19-10-2016, 13:42

این مشکل از مخابرات هست باید تغیر بوخت داشته باشه به معنی ساده تر تغیر پورت از مخابرات برای این که مطمین باشید از مشکل داخلی ندارید مود ببرید سر خط .

Pedram_mrn
19-10-2016, 20:23
سلام
این خط من هست که هم داخل خونه و دم در تست گرفتم.

پارسال خط منو رو ۸ مگ بسته بودند خودشون، یادمه snr down اون موقع 27 اینا بود الان اومده روی ۱۰ :n23: چرا؟!!

بعد چند وقت پیش زنگ زدم گفتم پینگم خیلی زیاده روی ۲۰۰!! گفتند خطتت نویز و روی دو مگ باید بذاری.

چرا خطم نویز داره چیکار میشه کرد تا نویز رفع بشه؟ مخابرات میتونه کاری کنه؟

hamed_korn
20-10-2016, 21:07
سلام

ببینید شما اگه به تست داخل ساختمان نگاه کنید در قسمت دانلود مودم میگه تقریبا خطتون تا 7.4 مگابیت میکشه که روی 6.9 مگابیت بستن براتون و بنظر میاد اگه بالاتر ببندن

اینترنتون قطع و وصل بشه چون snr تقریبا 10 هست . چون جعبه تقسیم بیرون خونه مثلا تو حیاط که خابرات اونجا خط رو بهتون تحویل میده هم همین مشکل هست

حدس میزنم به داخل خونتون و سیم کشی خونه خیلی مربوط نشه .چون اگه سیم کشی خونتون مشکل داشت . دم جعبه تسیم که تست کردین اوضاع باید بهتر بود

شاید فاصلتون از مرکز مخابرات زیاد باشه . شاید مشکل سیم کشی های خود مخابرات باشه که با این وضعیت تا جعبه تقسیم آوردن تحویل دادن.

ولی شما میگید پارسال روی همین خط 8 مگابیت در دانلود داشتید با snr 27 یکم عجیب هست باید دوستان حرفه ای راهنمایی کنند. احتمالا پارسال خطتتون تا بالا 10 مگ هم کشش دانلود

داشته با اون snr.

mishkaa
24-10-2016, 22:08
سلام دوستان
من مودم جدید گرفتم، لطفا بررسی کنید ایا وضعیت نویز و کیفیت و ... خطم چطوره ؟

hamed_korn
24-10-2016, 23:43
سلام دانلود شما روی 1.3 مگ بسته شده و خطتون هم خود مودم میگه تا 10.5 مگ جواب میده .
ولی به نظر نویز داره خطتون که snr با سرعت 1.3 مگ روی 16هست.
میتونید بگید شرکت سرعتتون رو بالاتر ببنده.خطتون جا داره.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

mishkaa
25-10-2016, 20:33
سلام دانلود شما روی 1.3 مگ بسته شده و خطتون هم خود مودم میگه تا 10.5 مگ جواب میده .
ولی به نظر نویز داره خطتون که snr با سرعت 1.3 مگ روی 16هست.
میتونید بگید شرکت سرعتتون رو بالاتر ببنده.خطتون جا داره.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

سلام
وقتی مودم قدیمیم رو وصل میکنم snr بالاتر میره
احتمالش هست که این مودم دقیق تنظیم نشده باشه ؟
میشه راهنمایی کنید چه بخش هایی رو باید چک کنم که تنظیمش درست و کامل باشه ؟

خیلی ممنون

Mehrdad092000
26-10-2016, 03:14
سلام بهترین اپلینتر چیه؟
این خط تا چقدر میتونه ساپورت کنه یا معلوم نیست؟

ham33d
26-10-2016, 10:48
سلام بهترین اپلینتر چیه؟
این خط تا چقدر میتونه ساپورت کنه یا معلوم نیست؟
16مگ را راحت میکشه:n10::n10:

ham33d
27-10-2016, 12:34
سلام
راهی نیست دستی دستی دان استریم و آپ استریم را کم کرد data rate...???

محمد7966
27-10-2016, 12:43
سلام
راهی نیست دستی دستی دان استریم و آپ استریم را کم کرد data rate...???

سلام

اگر مودمتون تنظیماتشو داشته باشه میتونید

مودلاسیون مودم رو بذارید روی g.dmt

ببینید الان روی adsl2pius است؟

اگر بود بذارید روی g.dmt

بگردید تو مودم و تغییرات رو انجام بدید،چون مودم شما رو نمیدونم چی هست باید بگردید پیدا کنید

amir_naser
27-10-2016, 14:15
سلام دوستان وضعیت خطم براتو میفرستم snr و نویز اپ استریمم نسبت به دان استریم خیلی خوبه اگه خط نویز داشته باشه اپ استریم و دان استریم مگه با هم نویز دار نمیشن ایا مشکل از مخابرات نیست ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mehrdad092000
27-10-2016, 23:53
16مگ را راحت میکشه:n10::n10:
مرسی
نویز شدید بود نگو از اسپلینتره عوض کردم نشد اخر اسپلینتر توی مودم عالی عمل کرد درست شد
بازم ممنون

ardeshir n
28-10-2016, 00:30
سلام.
نت ما چطوره به نظرتون!؟
ساکن:درکه
مرکز: خیابان هفدهم ولنجک!!!!

Sent from my K00E using Tapatalk

shayan0o21
28-10-2016, 06:15
سلام.
نت ما چطوره به نظرتون!؟
ساکن:درکه
مرکز: خیابان هفدهم ولنجک!!!!

سلام عزیز
وضع خط شما متاسفانه خیلی بــده
و خیلی نویــز دارید
نویزتون طوریه که حداکثر تا پونصد کیلوبایت خطتون میکشــه
شما بی زحمت از سر خط هم تســـت کنیــد
اگر از اونجا وضعیت RaTe و Snr Margin عددش بالاتر رفت مشکل از سیم کشی داخلی ساختمون هســت
اگر دیدید باز هم همینجــوریه با خرابی تلفن تماس بگیــرید حالا اگــر مشکلی توی سیم کشی بین خیابون تا درب منزل شما باشـــه تعمیر میکنند
و یا میتونید با پشتیبانی تماس بگیرید فردی رو براتون بفرستـــند البته هزینه اش رو میگیره ! ویا یه متخصص مخابرات بیارید خودتون
ایشاءالله که درست میشه وضعیت خط تون:n16:

ddavod
29-10-2016, 01:46
اقا من مودم لینک سیس دارم تو منو هاش چیزی به اسم snr و غیره پیدا نکردم

rahman0158
02-11-2016, 17:34
سرویس گیم شاتل نویز خط چطوره دوستان:n33:

Le0nard0
02-11-2016, 18:16
اقا من مودم لینک سیس دارم تو منو هاش چیزی به اسم snr و غیره پیدا نکردم
لینکسیس 120n؟

Le0nard0
02-11-2016, 18:21
سرویس گیم شاتل نویز خط چطوره دوستان:n33:

یکی از خوبای روزگاره:n26:

ms1ove
04-11-2016, 21:59
سلام
من از مخابرات دوتا خط گرفتم هر دوتا یه طرح هست یکی برای خونه یکی هم برای مغازه ‌
خط مغازه الان راحت ۱۴مگابیت سرعت میده ولی خط توی خونه نهایت ۵مگابیت هست .
۲۰۲۰زنگ زدم میگه ما خط رو نهایتش باز گزاشتیم مشکل از خط هست و نویز داره .
من از ورودی سیم هم تست گرفتم فرقی نکرد .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور میشه رفع کرد ؟؟

محمد7966
04-11-2016, 22:59
سلام
من از مخابرات دوتا خط گرفتم هر دوتا یه طرح هست یکی برای خونه یکی هم برای مغازه ‌
خط مغازه الان راحت ۱۴مگابیت سرعت میده ولی خط توی خونه نهایت ۵مگابیت هست .
۲۰۲۰زنگ زدم میگه ما خط رو نهایتش باز گزاشتیم مشکل از خط هست و نویز داره .
من از ورودی سیم هم تست گرفتم فرقی نکرد .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور میشه رفع کرد ؟؟

سلام شما از مرکز دورید و دیگه بیشتر از این کشش نداره

میرایی تون 45.2 و بیشتر از 7 مگ کشش نداره

Terova
06-11-2016, 00:15
من مشکل پینگ دارم که همیشه بالای 180 هست
خطم مشکلی نداره؟ نمیشه پینگ رو یک کاری کرد؟

ms1ove
06-11-2016, 09:04
سلام
من یه مشکلی دارم
خطم هر دو روز یه دفعه افت سرعت پیدا میکنه
باید زنگ بزنم ۲۰۲۰ تا ریست کنن خطو
چرا اینجور میشه همیشه ؟

فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk

mmmmms
07-11-2016, 12:21
سلام دوستان

بنده یه چند وقته که درحین کار با اینترنت یهو توی پینگم تایم اوت میفته و چراغ DSL مودمم خاموش میشه !

قابل ذکره که تلفن یک طرفست و خط به صورت مستقیم تا مودم سیم کشی شده

با این اوصاف مشکل کجاست ؟!

__________________________________________________ ____________________

Le0nard0
07-11-2016, 13:27
سلام دوستان

بنده یه چند وقته که درحین کار با اینترنت یهو توی پینگم تایم اوت میفته و چراغ DSL مودمم خاموش میشه !

قابل ذکره که تلفن یک طرفست و خط به صورت مستقیم تا مودم سیم کشی شده

با این اوصاف مشکل کجاست ؟!

مشکل نویزه . زنگ بزن بگو خطتو روی 4 مگ ببندن

jouhofre
12-11-2016, 00:03
این وضع سرویس ۱۶مگ های‌وب من هست

سر خط هم تست کردم و SNR حدود ۱۱-۱۲ بود،‌ های‌وب هم گفت که کسی رو فرستادن مرکز مخابراتی و اونجا تست گرفتن و مشکلی نداشته و احتمالا مشکل از مخابرات تا دم خونه هست که شاید پارگی یا چیزی باشه

کسی راه حلی داره؟
میشه رفت مرکز مخابراتی و فرمی چیزی پر کرد که بیان بررسی کنن؟

آقایی که پست post7822865 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو نوشتن گفتن که رفتن و شده، ولی پست برای ۳سال پیش هست
الان راه حلی هست یا نه؟

ممنون

محمد7966
12-11-2016, 02:24
این وضع سرویس ۱۶مگ های‌وب من هست

سر خط هم تست کردم و SNR حدود ۱۱-۱۲ بود،‌ های‌وب هم گفت که کسی رو فرستادن مرکز مخابراتی و اونجا تست گرفتن و مشکلی نداشته و احتمالا مشکل از مخابرات تا دم خونه هست که شاید پارگی یا چیزی باشه

کسی راه حلی داره؟
میشه رفت مرکز مخابراتی و فرمی چیزی پر کرد که بیان بررسی کنن؟

آقایی که پست post7822865 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو نوشتن گفتن که رفتن و شده، ولی پست برای ۳سال پیش هست
الان راه حلی هست یا نه؟

ممنون

سلام

شما مشکلتون چیه؟اون دوستمون مشکل snr داشت،snr روی 1.8 بود ولی snr شما روی 9 و با عدد 9 نباید مشکلی پیش بیاد معمولا

اما اگر میخاین خط روی 16 مگ ببندن اصلا نمیشه چون میرایی روی عدد 44.5 هست یعنی فاصله تون از مرکز مخابراتی زیاد هست وخط کشش 16 مگ نداره

پس با همین 6 مگ باید بسازید

اما اگر مشکل قطعی دارید قضیه فرق میکنه

Dream Walker
14-11-2016, 00:59
سلام دوستان عزیز;

احساس میکنم خطم یه مشکلی داره، isp خطم رو رو 16 مگ ( بدون محدودیت) بسته و کشش خط فوق فوقش 9 مگ ، نویز بالاست و snr هم که به نسبت پایینه. ( باید باشه نه؟)
مودم رو بردم دم درب خونه و مستقیم وصلیدم به کابل مخابرات فرقی نکرد اصلا، وقتی اسپیلیتر میبندم بدتر میشه(!) ... این خط اختصاصا برای اینترنت و تلفن بهش وصل نیست.
فاصله ما با مرکز محابراتی یکم زیاده.
سرعت دانلود از p30 در بهترین حالت نزدیکه 900 کیلو بایتِ البته خیلی متغیره بالا پایین زیاد داره.(500 الی800 900)
کاری از دست بنده ساختست که سرعت رو یکم دیگه ببرم بالاتر؟ یا حداقل تثبیتش کنم؟
اگر mode رو رو adsl2+ بزارم کانکت نمیشه، معمولیِ؟ یا فقط واسه من اینجوره؟
یه عکس از status مودم میزارم:

s8.picofile.com/file/8271973792/my_s.PNG

ممنونم :V12:

ddavod
16-11-2016, 00:03
لینکسیس 120n؟

بله خود خودشه

Le0nard0
16-11-2016, 00:08
بله خود خودشه
اینجا میتونی مشخصاتش رو چک کنی .

ddavod
16-11-2016, 00:34
اینجا میتونی مشخصاتش رو چک کنی .

این لینک و میزنم میره صفحه تنظیمات مودم و پسورد و یوزر وزد و وارد این صفحه می شه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](10).png

dvb55
16-11-2016, 01:07
این لینک و میزنم میره صفحه تنظیمات مودم و پسورد و یوزر وزد و وارد این صفحه می شه

شما فیمور مودمت رو به اخرین ورژن ارتقا دادین. برای همین این لینک عمل نمی که . در ورژن اخر نمی شه نویز خط رو دید

Le0nard0
16-11-2016, 12:31

دانگرید کن به ورژن قبلی تا بتونی از این لینک مشخصات رو چک کنی.

ddavod
16-11-2016, 15:38
شما فیمور مودمت رو به اخرین ورژن ارتقا دادین. برای همین این لینک عمل نمی که . در ورژن اخر نمی شه نویز خط رو دید

ممنون درست شده انگار

اینو داد یعنی چطوره الان

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](12).png

dvb55
16-11-2016, 17:21
ممنون درست شده انگار

اینو داد یعنی چطوره الان

ورژن فیموری که استفاده کردین خیلی قدیمیه فکر کنم تا ورژن 1.00.16 به این دستور جواب میده.

اما در مورد سوالتون مودم شما به خط کانکت نیست ( چراغ dsl شما روشن نیست ) بنابر این در قسمت

SNR Margin dB

Attenuation dB

عددی نشون داده نمی شه. برای اگاهی از کیفیت خط خودتون بعد از کانکت شدن مودم پست اول صفحه اول همین تاپیک رو مطالعه کنید

Le0nard0
16-11-2016, 17:43
ممنون درست شده انگار

اینو داد یعنی چطوره الان

این ورژن فریمور رو پیداکن آپدیت کن v1.00.16

ddavod
17-11-2016, 00:24
این ورژن فریمور رو پیداکن آپدیت کن v1.00.16

هر چی گشتم پیدا نکردم

dvb55
17-11-2016, 10:01
هر چی گشتم پیدا نکردم

ورژن 1.00.16
و
ورژن 1.00.20

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ddavod
17-11-2016, 20:09
اقا با قرینوری که دوستمون داد درست شد این هم مشخصات نویز من چطوره من که نفهمیدم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](13).png

android500
18-11-2016, 14:45
دوستان خط من الآن ماکسیمم 4-5 مگ رو جواب میده کابل مسیه و از آسیاتک سرویس دارم الآن دیدم دارن سر کوچمون فیبر نوری میکشن اگه کارشون تموم شد تکلیف من با آسیاتک چیه؟ اگه فیبر نوری رو پشتیبانی کنه که مشکلی نیست اگه نکنه تکلیف چیه؟؟ و اینکه کیفیت خط تغییری میکنه یا نه؟ میشه امیدوار بود حداقل 10 مگ جواب بده؟؟ چون از مرکز مخابراتی خیلی دوریم
ممنون میشم جواب بدین تا بدونم سرویسمو تمدید کنم یا نه :n16:

rahman0158
18-11-2016, 23:27
حذف شود لطفا

mhm233
19-11-2016, 23:08
این خط تا چند جواب میده ؟
بغیر از این اعداد ، عامل دیگه ای هست که مثلا مخابرات بگه خط شما سرعت بالا ساپورت نمیکنه؟! چون قبلا فکر میکنم گفته بودن خط شما ساپورت نمیکنه!

karwan125
20-11-2016, 14:22
این خط تا چند جواب میده ؟
بغیر از این اعداد ، عامل دیگه ای هست که مثلا مخابرات بگه خط شما سرعت بالا ساپورت نمیکنه؟! چون قبلا فکر میکنم گفته بودن خط شما ساپورت نمیکنه!

خط شما برای دانلود تا 17 مگ و برای اپلود هم 1 مگ کشش داره ، میتونید به شرکتی که ازش اینترنت دارید درخواست بدید پهناباند دانلود رو روی 9 مگ یا 12 قرار بدن .

WOLF 00
23-11-2016, 21:18
عزیزان این خط چقدر کشش داره؟ سه ماه با قطعی و کندی سرعت مواجهم هیچکسم راه حل بهم نمیده. الان سرعتم در بهترین حالت از 160 بالاتر نمیره. نه ISP پاسخگوست نه مخابرات.

محمد7966
23-11-2016, 21:33
عزیزان این خط چقدر کشش داره؟ سه ماه با قطعی و کندی سرعت مواجهم هیچکسم راه حل بهم نمیده. الان سرعتم در بهترین حالت از 160 بالاتر نمیره. نه ISP پاسخگوست نه مخابرات.

خط افتضاح نویز داره و خیلی بیشتر از اینهها کشش داره

الان که روی 1194 بسته شده ولی احتمال قطعی بالا میره

بهتر نویز خط رو بگیرید تا کشش بره بالاتر و قطعی هم کمتر بشه

این صفحه رو بخونید تا دستتون بیاید که مشکل نویز از چی هست،

آموزش شناسایی و حل مشکل نویز در مودم ADSL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینم بگم اگر حال نویزگیری ندارید بهشون بگید مودم رو کمتر ببندن مثلا 512 تا قطعی نداشته باشید ولی خب سرعت دانلود میاد پایین

یک راه دیگر هم هست و اون اینه که بگردید ببینید تو مودم حالت g.dmt و adsl و..نیست؟اگر این حالت بود بذارید روی g.dmt تا نویز کمتر بشه

WOLF 00
23-11-2016, 21:42

اینم بگم اگر حال نویزگیری ندارید بهشون بگید مودم رو کمتر ببندن مثلا 512 تا قطعی نداشته باشید ولی خب سرعت دانلود میاد پایین

یک راه دیگر هم هست و اون اینه که بگردید ببینید تو مودم حالت g.dmt و adsl و..نیست؟اگر این حالت بود بذارید روی g.dmt تا نویز کمتر بشه

ممنونم عزیز. کارایی که فرمودی رو انجام میدم و خبر میدم.

WOLF 00
23-11-2016, 22:00

جناب در مورد نویز گیری مطالب رو خوندم اما مودم الان سر خط هست و بیشتر ازین کاری از دست من ساخته نیست. مخابرات هم میگه خط مشکلی نداره. چیکار میتونم بکنم؟
مودم هم روی حالت اتوماتیک بود که روی g.dmt گذاشتم کمی بهتر شد. نتیجه رو ببینید:
اما سرعت الان بین 100-200 متغیره. ممنون میشم بازم راهنمایی بفرمایید. امیدوارم حداقل قطعی از بین رفته باشه با g.dmt

محمد7966
23-11-2016, 22:06
جناب در مورد نویز گیری مطالب رو خوندم اما مودم الان سر خط هست و بیشتر ازین کاری از دست من ساخته نیست. مخابرات هم میگه خط مشکلی نداره. چیکار میتونم بکنم؟
مودم هم روی حالت اتوماتیک بود که روی g.dmt گذاشتم کمی بهتر شد. نتیجه رو ببینید:
اما سرعت الان بین 100-200 متغیره. ممنون میشم بازم راهنمایی بفرمایید. امیدوارم حداقل قطعی از بین رفته باشه با g.dmt

الان بهتر شده snr
اومده روی 12 ،قبلا روی 6 بود

ولی یه خورده قاطی کرده مودم مثلا دیتا ریت رو زده روی 1536 اونوقت ماکزیمم پهنا رو زده روی 1472

نمیشه ماکزیمم کمتر از پهنای خط باشه

خلاصه با همین g.dmt سر کنید تا حداقل قطعی نداشته باشید

یک نکته ای هم بگم که بعضی از دوستان از جمله من هم تجربه داشتم،گاهی کاهش پهنای باند و نوسان snr میتونه از تجهیزات و تنظیمات شرکت هم باشه،اگر قبلا پهنای باندتون بالا بود و با سرعت زیاد دانلود میکردید و تازگی ها اینطوری شده ممکنه مشکل یا از سمت شرکت باشه یا ممکنه مودم خراب شده باشه

WOLF 00
23-11-2016, 22:10
خیلییی ممنونم. با مودم دیگه هم تست میکنم بعدا. واقعا همین حد که قطعی نداشته باشم لطف بزرگی بود که در حقم کردی. پشتیبانی و کارشناسای ISP ها که واقعا تعطیلن. همین مورد ساده رو بعد از سه هفته پیگیری کسی نگفت!

Dream Walker
25-11-2016, 10:31
سلام دوستان عزیز;

احساس میکنم خطم یه مشکلی داره، isp خطم رو رو 16 مگ ( بدون محدودیت) بسته و کشش خط فوق فوقش 9 مگ ، نویز بالاست و snr هم که به نسبت پایینه. ( باید باشه نه؟)
مودم رو بردم دم درب خونه و مستقیم وصلیدم به کابل مخابرات فرقی نکرد اصلا، وقتی اسپیلیتر میبندم بدتر میشه(!) ... این خط اختصاصا برای اینترنت و تلفن بهش وصل نیست.
فاصله ما با مرکز محابراتی یکم زیاده.
سرعت دانلود از p30 در بهترین حالت نزدیکه 900 کیلو بایتِ البته خیلی متغیره بالا پایین زیاد داره.(500 الی800 900)
کاری از دست بنده ساختست که سرعت رو یکم دیگه ببرم بالاتر؟ یا حداقل تثبیتش کنم؟
اگر mode رو رو adsl2+ بزارم کانکت نمیشه، معمولیِ؟ یا فقط واسه من اینجوره؟
یه عکس از status مودم میزارم:

s8.picofile.com/file/8271973792/my_s.PNG

ممنونم
:V12:

دوستان سوالم رو خلاصه میکنم لطفا جواب بدید:

اینترنتم 16 مگ و کشش خطم 9 مگ ، رو 9 هم up میشه، وضعیت خط رو هم در پایین مشاهده میفرمایید.
سرعت دانلودم ولی از 800 بالا تر نمیره مشکل از منه یا از isp?

محمد7966
25-11-2016, 19:27
دوستان سوالم رو خلاصه میکنم لطفا جواب بدید:

اینترنتم 16 مگ و کشش خطم 9 مگ ، رو 9 هم up میشه، وضعیت خط رو هم در پایین مشاهده میفرمایید.
سرعت دانلودم ولی از 800 بالا تر نمیره مشکل از منه یا از isp?

اولا که مودلاسیون مودم رو روی g.dmt گذاشته شده،خوب مسلم است که پهنا کم میشود پس باید مودلاسیون رو بذارید روی adsl2++

بگردید و تو مودم بذارید روی حالت adsl2++

اما حواستون باشه اگر گذاشتید روی adsl2++ نویز بیشتر میشه و ممکنه قطعی صورت بگیره،الان نویزتون روی 6.9 و خیلی خوب نیست

اگر گذاشتید روی Adsl2++ و دیدید باز از 800 کیلو بیشتر نمیره بدونید مشکل از سمت isp و isp شما رو محدود کرده روی همون 800

Ghaioom
25-11-2016, 20:48
ببخشید ندونستم کجا بزارم؛

سلام
نت یکی مرورگرش خطای ۴۰۴ ارور میده
هم کامپیوتر هم موبایل هر دو خطا رو میدن
با چیز شکن میشه رفت ولی بدون اون نمیزاره!
مشکل از کجاست؟!
مودمشم عوض کردم نشد
بیس بیس گفته از ما نیس!

############

سوال بعد

سلام
اینترنتم زیاد قطع وصل میشه
گاهی وقتا خوبه ولی گاهی وقتا دهنت س میشه!
دو تا کابل تلفن از بیرون وصل میشه به دو تا اتاق. هر دوشم اینطوره!
با اون ترفند نویز چک کردن هم رفتم جلو اونا هم خوب نشون داد.
کابل برق هم تا جایی که میدونم از کنار سیما رد نمیشه!
صدای خش خش میومد تلفن با نویز گیرم رفع نمیشد.
تو اون لینک چک کردن نویز گیر یکی گفته بود نویز گیر رو وصل کن به تل مودم رو هم یکسره کن درست میشه الان اینکارو کردم درست شده.

dvb55
25-11-2016, 21:43
ببخشید ندونستم کجا بزارم؛

سلام
نت یکی مرورگرش خطای ۴۰۴ ارور میده
هم کامپیوتر هم موبایل هر دو خطا رو میدن
با چیز شکن میشه رفت ولی بدون اون نمیزاره!
مشکل از کجاست؟!
مودمشم عوض کردم نشد
بیس بیس گفته از ما نیس!

############

سوال بعد

سلام
اینترنتم زیاد قطع وصل میشه
گاهی وقتا خوبه ولی گاهی وقتا دهنت س میشه!
دو تا کابل تلفن از بیرون وصل میشه به دو تا اتاق. هر دوشم اینطوره!
با اون ترفند نویز چک کردن هم رفتم جلو اونا هم خوب نشون داد.
کابل برق هم تا جایی که میدونم از کنار سیما رد نمیشه!
صدای خش خش میومد تلفن با نویز گیرم رفع نمیشد.
تو اون لینک چک کردن نویز گیر یکی گفته بود نویز گیر رو وصل کن به تل مودم رو هم یکسره کن درست میشه الان اینکارو کردم درست شده.

مورد اول

داخل تنظیمات مرورگر ایشون در قسمت تنظیمات گزینه no proxy رو فعال کنن. بعضی از فندق شکن ها این گزینه رو تغییر می دن

مورد دوم

مودم رو به وردوی ساختمون ببرین و اونجا تست بگیرین و در نهایت از وضعیت نویز خط خودتون تصویری بزارین تا دوستان بتوننن راهنمایی دقیق تری بکنن

Ghaioom
25-11-2016, 22:12
مورد اول

داخل تنظیمات مرورگر ایشون در قسمت تنظیمات گزینه no proxy رو فعال کنن. بعضی از فندق شکن ها این گزینه رو تغییر می دن

مورد دوم

مودم رو به وردوی ساختمون ببرین و اونجا تست بگیرین و در نهایت از وضعیت نویز خط خودتون تصویری بزارین تا دوستان بتوننن راهنمایی دقیق تری بکنن
ویرایش:
اولی درست شد بعد چند روز خودکار!

گزینه اول من همه چیو چک کردم
گفتم که با گوشی هم تست زدم نشد!

گزینه دوم
ورودی ساختمون هم تقسیم داریم که کابلای مردم به اونجا وصله من با مودم نمیتونم بشینم بالا سخته خخخ
ضمنا گفتم گاهی وقتا قطعی ندارم ولی گاهی وقتا چرا. در کل چک کردن از جای دگ معنی نمیده
اینم عکسی که گفتین

smit.doctor
28-11-2016, 20:20
دوستان این وضع خط منه:

همونطور که مبینید کیفیت خط افتضاح هست. همه راه ها رو امتحان کردم. مودم رو هم بردم سر خط امتحان کردم ولی کیفیت تعقییری نکرد.
مشکل اینه که فاصلم از مرکز مخابراتی زیاده و کیفیت خط پایین. مرکز مخابراتی هم رفتم گفتند کاریش نمیشه کرد.
متاسفانه اینجا پوشش 4g بدی داره برای همین انتخاب دیگه ایی ندارم.
بنظرتون چیکار کنم؟ میشه مخابرات رو مجبور کرد کابل ها رو عوض کنه؟

amir z
28-11-2016, 20:48
دوستان این وضع خط منه:

همونطور که مبینید کیفیت خط افتضاح هست. همه راه ها رو امتحان کردم. مودم رو هم بردم سر خط امتحان کردم ولی کیفیت تعقییری نکرد.
مشکل اینه که فاصلم از مرکز مخابراتی زیاده و کیفیت خط پایین. مرکز مخابراتی هم رفتم گفتند کاریش نمیشه کرد.
متاسفانه اینجا پوشش 4g بدی داره برای همین انتخاب دیگه ایی ندارم.
بنظرتون چیکار کنم؟ میشه مخابرات رو مجبور کرد کابل ها رو عوض کنه؟

سلام
وضعیت شما هم شدیدا شبیه به من هستش:n28: مال من در حد یه مگ بالاتره فقط. بارندگی میشه بدتر هم میشه
من که نتونستم کاری کن و میگن همینه که هست و فاصله از مرکز زیاده. شما به نتیجه ای رسیدی به اشتراک بذار لطفا :n27:

stratocaster
03-12-2016, 04:07
Mode:

ADSL_2plus

Traffic Type:
ATM

Status:
Up

Link Power State:
L0

Downstream
Upstream

Line Coding(Trellis):
On
On

SNR Margin (0.1 dB):
225
185

Attenuation (0.1 dB):
355
220

Output Power (0.1 dBm):
193
122

Attainable Rate (Kbps):
11196
1215

Path 0

Path 1

Downstream
Upstream
Downstream
Upstream

Rate (Kbps):
1321
764
0
0

MSGc (# of bytes in overhead channel message):
101
25
0
0

B (# of bytes in Mux Data Frame):
5
46
0
0

M (# of Mux Data Frames in FEC Data Frame):
1
1
0
0

T (Mux Data Frames over sync bytes):
4
1
0
0

R (# of check bytes in FEC Data Frame):
16
10
0
0

S (ratio of FEC over PMD Data Frame length):
0.1506
2.821
0.0
0.0

L (# of bits in PMD Data Frame):
1168
219
0
0

D (interleaver depth):
511
32
0
0

Delay (msec):
19.25
16.65
0.0
0.0

INP (DMT symbol):
28.0
5.84
0.0
0.0

Super Frames:
2941573
2894296
0
0

Super Frame Errors:
0
0
0
0

RS Words:
1258992688
912997
0
0

RS Correctable Errors:
3049
402
0
0

RS Uncorrectable Errors:
0
0
0
0

HEC Errors:
1
0
0
0

OCD Errors:
0
0
0
0

LCD Errors:
0
0
0
0

Total Cells:
147691910
85476627
0
0

Data Cells:
3452352
542662
0
0

Bit Errors:
0
0
0
0

Total ES:
0
0

Total SES:
0
0

Total UAS:
19
19

چطوره ؟

stratocaster
04-12-2016, 05:17
کسی نیست ؟

rahman0158
04-12-2016, 08:22
کسی نیست ؟

نویز خطت خوبه دانلود روی 1 مگ بسته شده فاصله ات چون از مرکز یه خورده زیاده تا نهایت 10 مگ کشش داری

bigbang0661
04-12-2016, 23:16
آقا چطور میتونم کاری کنم که مخابرات از اول بیاد سیم بکشه واسه خونمون؟ یعنی چطور خراب کاری کنم که تابلو نشه؟ سوالم جدیه، چون وضع نتم با بارونهای اخیر نابود شده.

xzx202
13-12-2016, 18:49
باسلام
من در هرجایکه کاربران برای برسی نویز خط شون عکس ازSNR Marginقرار میدهن همیشه گزینه Downstream بیشترازUpstreamهست ولی درتنظیمات مودم من برعکسه یعنیUpstream حدود10دسی بل بیشتر ازDownstreamهستش.دلیل این تفاوت درمودم من چی می تونه باشه؟:n16:

Dream Walker
16-12-2016, 09:48
اولا که مودلاسیون مودم رو روی g.dmt گذاشته شده،خوب مسلم است که پهنا کم میشود پس باید مودلاسیون رو بذارید روی adsl2++

بگردید و تو مودم بذارید روی حالت adsl2++

اما حواستون باشه اگر گذاشتید روی adsl2++ نویز بیشتر میشه و ممکنه قطعی صورت بگیره،الان نویزتون روی 6.9 و خیلی خوب نیست

اگر گذاشتید روی Adsl2++ و دیدید باز از 800 کیلو بیشتر نمیره بدونید مشکل از سمت isp و isp شما رو محدود کرده روی همون 800

رو a2++ اصلا وصل نمیشه.

بخوام با پشتیبانی حرف بزنم اولین و آخرین راه حلشون بستن مودم رو سرعت کمترِ و در این صورت نویز پایین تر میاد.

Dream Walker
16-12-2016, 09:54
آقا چطور میتونم کاری کنم که مخابرات از اول بیاد سیم بکشه واسه خونمون؟ یعنی چطور خراب کاری کنم که تابلو نشه؟ سوالم جدیه، چون وضع نتم با بارونهای اخیر نابود شده.

این یه نظریه است ولی به امتحان کردنش می ارزه.

سیم تلفن رو از ورودی خونه مستقیم به برق ولتاژ قوی وصل کن.مطمئن شو که سیم تلفن کل ساختمون قطع است.

ardeshir n
19-12-2016, 15:55
سلام.
وضعیت قبل تعمیر:SNR margin:84
Line attenuation:بدون تغییر
بعد تغییر:

ardeshir n
19-12-2016, 15:57
سلام.
بعد تغییر:

چطوریاس؟تا چه سرعتی جواب میده؟الآن 512 دارم.

محمد7966
19-12-2016, 18:00
سلام.
بعد تغییر:

چطوریاس؟تا چه سرعتی جواب میده؟الآن 512 دارم.

خوبه

تا 2 مگ هم کشش داره
اگر تا 2 مگ نکشید بگید روی 1 مگ ببندن

ardeshir n
19-12-2016, 18:25
خوبه

تا 2 مگ هم کشش داره
اگر تا 2 مگ نکشید بگید روی 1 مگ ببندن
خیلی ممنون که پاسخ دادین.
خونم درکس و مرکز خ.17ام ولنجک!!!
حالا بازم خوب جواب داده.
از پارس آنلاین میگیرم.میگن که تا 16 باز میذارن.
ادیت:line attenuation و SNR Margin به db چقدر میشه؟

محمد7966
19-12-2016, 18:55
خیلی ممنون که پاسخ دادین.
خونم درکس و مرکز خ.17ام ولنجک!!!
حالا بازم خوب جواب داده.
از پارس آنلاین میگیرم.میگن که تا 16 باز میذارن.
ادیت:line attenuation و SNR Margin به db چقدر میشه؟

attenuation یا میرایی همون 63 که نشون دهنده اینه که از مرکز مخابراتی دور هستید

snr هم خوبه روی 22

مودم هم تخمین زده تا 2 مگ کشش داره

میتونید بگید بهشون روی 2 مگ ببندن،اگر قطع و وصلی نداشتید که هیچ
اگر داشتید بهشون بگید روی 1 مگ ببندن

ardeshir n
20-12-2016, 22:44
attenuation یا میرایی همون 63 که نشون دهنده اینه که از مرکز مخابراتی دور هستید

snr هم خوبه روی 22

مودم هم تخمین زده تا 2 مگ کشش داره

میتونید بگید بهشون روی 2 مگ ببندن،اگر قطع و وصلی نداشتید که هیچ
اگر داشتید بهشون بگید روی 1 مگ ببندن
رفتم خونه داییم.
وضع نتشونو چک کردم!!
SNR margin:405
Line attenuation:105
Attainable rate:24000 (kb/s)
حسودیم شد!!
اونوقت من بدبخت ۲۴۰۰ تا بیشتر جواب نمیدم!!

Unforgiven III
20-12-2016, 22:58
این یه نظریه است ولی به امتحان کردنش می ارزه.

سیم تلفن رو از ورودی خونه مستقیم به برق ولتاژ قوی وصل کن.مطمئن شو که سیم تلفن کل ساختمون قطع است.
نکن اقا نکن برادر من
یعنی چی که به مردم میگی سیم تلفن رو به برق فشار قوی وصل کنن اصلا معنی حرفت رو میفهمی ؟
اگر ایشون دچار برق گرفتگی و فوت شدند شما ایا جواب گو هستید ؟
اگر سیم کشی کل ساختمان ایشان از بین رفت و دچار خسارت شدند ایا شما زیر بار مسعولیت میروید ؟
اگر تجهیزات مخابراتی کل منطقه اسیب دید و ارتباط کل منطقه مختل گردید ایا شما خسارتش را از جیب مبارک خواهید داد؟
یا این که در منزل نشسته اید و نظریه پردازی می کنید؟

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Unforgiven III
20-12-2016, 23:17
سیم تلفنی که مخابرات تا اکثر منازل می کشد از چندین قسمت و تجهیز مختلف عبور می کند تا به دست شما برسد و امکان دارد هر یک از این تجهیزات و وسایل دچار اشکال شده باشد یا اینکه مشکل سراسری باشد
بهترین کار و عاقلانه ترین کار این است که با خرابی تلفن ۱۱۷ تماس بگیرید و مشکل خود را مطرح کنید و یا درصورت عدم پاسخ گویی پس از تماس با ۱۱۷ به مرکز مخابراتی در منطقه خود مراجعه کنید و حضورا مشکل خود را به طور دقیق در میان بگذارید و در خواست راه حل کنید.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

behzadee
24-12-2016, 19:17
سلام
ممنون میشم راهنمایی کنین
از ساعت 6 بعدازظهر به بعد با افت شدید سرعت مواجه میشم که با خاموش روشن کردن مودم درست میشه بعد یه 15 دقیقه دوباره افت شدید و خراب میشه
ممکنه مشکل از مودم باشه؟
ممنون

behnambb
24-12-2016, 20:56
با سلام

خط منزلمون بصورت pcmبود و الان چند وقت پیش اومدن سر کوچمون از طرف مخابرات و نمیدونم چکار کردن و از مغازه دارا پرسدم و گفتم از حالت pcmبرداشتن واسه ارائه اینترنت و هر چی زنگ میزنم به مخابرات مربوطه جواب نمیدن و اینکه اگر بخوام بفهمم خطمون از pcm خارج شده باید چکار کنم و چه تستی کنم ؟؟ میخام بصورت انلاین انجام بدم ک مطمین بشم و بنده شهر شیرازم

با سپاس

M E H R D A D
24-12-2016, 20:56
من از پارس آنلاین سرویس داشتم و یک هفته پیش درخواست جمع آوری دادم. امروز برای این که ببینم جمع آوری شده یا نه مودم رو وصل کردم دیدم چراغ دی اس ال ثابت هست. زنگ زدم گفتن جمع آوری شده و نامه محابرات هم اومده که این حط جمع آوری شده و گفتن که از اینجا که چک می کنن اینترنت ندارم.
به نظرتون علت چیه که خط جمع آوری شده ولی چراغ دی اس ال هنوز ثابته و چشمک زن نیست؟ ضمنا توی بخش statistics مودم هم snr و بقیه پارامترها مقدار دارن که فکر می کنم اگه جمع آوری شده باشه باید اینها صفر باشن.
ببخشید که توی این تاپیک مطرح کردم هر چند که مربوط به نویز نیست ولی تاپیک دیگه ای پیدا نکردم که مرتبط تر باشه.

hellbrain666
25-12-2016, 18:57
سلام
ممنون میشم راهنمایی کنین
از ساعت 6 بعدازظهر به بعد با افت شدید سرعت مواجه میشم که با خاموش روشن کردن مودم درست میشه بعد یه 15 دقیقه دوباره افت شدید و خراب میشه
ممکنه مشکل از مودم باشه؟
ممنون

سلام
اگر فقط تو ساعتای خاص این اتفاق میفته که دلایل دیگه داره
وگرنه میتونه از مودم باشه خصوصا آداپتور

من از پارس آنلاین سرویس داشتم و یک هفته پیش درخواست جمع آوری دادم. امروز برای این که ببینم جمع آوری شده یا نه مودم رو وصل کردم دیدم چراغ دی اس ال ثابت هست. زنگ زدم گفتن جمع آوری شده و نامه محابرات هم اومده که این حط جمع آوری شده و گفتن که از اینجا که چک می کنن اینترنت ندارم.
به نظرتون علت چیه که خط جمع آوری شده ولی چراغ دی اس ال هنوز ثابته و چشمک زن نیست؟ ضمنا توی بخش statistics مودم هم snr و بقیه پارامترها مقدار دارن که فکر می کنم اگه جمع آوری شده باشه باید اینها صفر باشن.
ببخشید که توی این تاپیک مطرح کردم هر چند که مربوط به نویز نیست ولی تاپیک دیگه ای پیدا نکردم که مرتبط تر باشه.

اون پارامتر ها احیانا نسبت به قبل کم نشدن؟
مثلا Upstream و Downstream خط زمان برقراری اینترنت و بعدش چقدر تغییر کرده؟
ممکنه اثر سایر خطوط روی خط باشه

ir.warez
25-12-2016, 19:13
سلام.دوستان دیروز به خاطر دانلود رایگان شبانه رفتم از طرح یاقوت بسته 1 الی 4 مگ از مخابرات استان اغ شهر خوی یه ساله رو خریدم.میخواستم 2 الی 16 رو بگیرم که پشتیبانش گفت به نظرم بیشتر از 4 مگ جواب نده.
سرعت دانلودش از 250 به بالا نمیره و بهانه میارن که فاصلش از مرکز مخابرات دو رباشه نمیشه 16 مگ داد و سرعت کم میشه.الان سرعت دانلودم ازسایت ها بشتر از 260 الی 270 نمیره.تماس گرفتم گفتن که روی 4 الی 5 مگ میبندن خط رو.تصویر اطلاعات مودم رو میزارم دوستان کار بلد راهنمایی کنن که این خط تا چقدر میتونه بگشه و دیتا ریت رو چند مگ الان بستن و خلاصه چقدری میشه از این خط سرعت گشید.امروز که خط رو روی 4 بستن چراغ adsl چشمک زن شد وگفتن که به خاطر فاصله از مرکز تلفن بیشتر از 2 مگ نمیکشه خط شما در حالی که هزینه 2 برابری رو پرداخت کردم.خواشا دوستان وارد کمک کنن ببینم اگه حرفشون درست نباشه و بشتر از 2 مگ بکشه بتونم پیگیری کنم.

hellbrain666
25-12-2016, 19:24
سلام.دوستان دیروز به خاطر دانلود رایگان شبانه رفتم از طرح یاقوت بسته 1 الی 4 مگ از مخابرات استان اغ شهر خوی یه ساله رو خریدم.میخواستم 2 الی 16 رو بگیرم که پشتیبانش گفت به نظرم بیشتر از 4 مگ جواب نده.
سرعت دانلودش از 250 به بالا نمیره و بهانه میارن که فاصلش از مرکز مخابرات دو رباشه نمیشه 16 مگ داد و سرعت کم میشه.الان سرعت دانلودم ازسایت ها بشتر از 260 الی 270 نمیره.تماس گرفتم گفتن که روی 4 الی 5 مگ میبندن خط رو.تصویر اطلاعات مودم رو میزارم دوستان کار بلد راهنمایی کنن که این خط تا چقدر میتونه بگشه و دیتا ریت رو چند مگ الان بستن و خلاصه چقدری میشه از این خط سرعت گشید.امروز که خط رو روی 4 بستن چراغ adsl چشمک زن شد وگفتن که به خاطر فاصله از مرکز تلفن بیشتر از 2 مگ نمیکشه خط شما در حالی که هزینه 2 برابری رو پرداخت کردم.خواشا دوستان وارد کمک کنن ببینم اگه حرفشون درست نباشه و بشتر از 2 مگ بکشه بتونم پیگیری کنم

سلام
attenuation شما 49 دسی بل هست که نشون میده از مرکز مخابراتی حدود 3.5 کیلومتر فاصله دارید که زیاده
خط شما هم فعلا روی 2 مگابیت آپ شده اما از لحاظ تئوری نباید بیشتر از 5 مگابیت کشش داشته باشه البته مودم شما خودش نهایت کشش رو زده 10 مگابیت که خیلی بعیده
اما از لحاظ عملی بهشون بگید مجدد روی 4 یا 5 مگابیت تنظیم کنن و شما هم مدلاسیون خط رو از ADSL2+ بزارید روی G.DMT احتمالا لینک ثابت بمونه

ir.warez
25-12-2016, 19:33
سلام
attenuation شما 49 دسی بل هست که نشون میده از مرکز مخابراتی حدود 3.5 کیلومتر فاصله دارید که زیاده
خط شما هم فعلا روی 2 مگابیت آپ شده اما از لحاظ تئوری نباید بیشتر از 5 مگابیت کشش داشته باشه البته مودم شما خودش نهایت کشش رو زده 10 مگابیت که خیلی بعیده
اما از لحاظ عملی بهشون بگید مجدد روی 4 یا 5 مگابیت تنظیم کنن و شما هم مدلاسیون خط رو از ADSL2+ بزارید روی G.DMT احتمالا لینک ثابت بمونه

میشه کاملتر توضیح بدین باید چی کار کنم.تنظیمات مودم رو باید چطوری و کجاش رو تغییر بدوم.مودم که میگین زده بیشتر از ده مگ نمیشه مدلش 8811 از اون قدیمی ها هست.عدوض کنم مشکل حل میشه ؟چرا تئوری و بیشتر از 5 مگ نمیشه.یه کم بیشتر و راحتر توضیح میدین.ممنو

-----
خودم در تنظیمات این گزینه ها رو پیدا کردم.اینها رو باید غیر فعال کنم به غیر از اولی یا چطوری هست ؟

hellbrain666
25-12-2016, 19:54
میشه کاملتر توضیح بدین باید چی کار کنم.تنظیمات مودم رو باید چطوری و کجاش رو تغییر بدوم

Advanced Setup
DSL
فقط تیک G.Dmt Enabled و AnnexL Enabled و AnnexM Enabled رو بزنید

اگر مودم شما تی پی لینک نیست و فرق داره عکس بزارید تا راهنمایی کنم

---
بله همونجاست

MOHAMMAD2010
25-12-2016, 19:58
Advanced Setup
DSL

AnnexL Enabled و AnnexM Enabled چی هستن ؟
من الان مدت هاست تو تنظیمات مودم فقط تیک G.Dmt Enabled برام زده هست و هیچ مشکلی هم ندارم

ir.warez
25-12-2016, 19:58
Advanced Setup
DSL

متوجه شدم.فقط میشه بیشتر توضیح بدین که چرا و چطوری میشه نهایت سرعتی که خط میشه رو فهمید و چرا نباید بیشتر از 4 یا 5 مگ بده و این که مدم نهایتا 10 مگ رو میتونه بده و با تغییر مدم میشه مشکل حل میشه یا خیر ؟

M E H R D A D
25-12-2016, 19:59
سلام
اگر فقط تو ساعتای خاص این اتفاق میفته که دلایل دیگه داره
وگرنه میتونه از مودم باشه خصوصا آداپتور

اون پارامتر ها احیانا نسبت به قبل کم نشدن؟
مثلا Upstream و Downstream خط زمان برقراری اینترنت و بعدش چقدر تغییر کرده؟
ممکنه اثر سایر خطوط روی خط باشه
SNR Downstream که تغییری نکرده و قبلا 6 بود الآن هم 6 هست. بقیه پرامترها رو یادم نیست قبلا چقدر بودن.
خودم هم خدس می زنم مشکل از تاثیر خطوط روی هم باشه چون ما سه تا حط تلفن داریم که هر سه تاشون ADSL دارن (یکیش همین پارس آنلاین بود و الاآن روی اون دو تای دیگه اینترنت هست) ولی نویز توی هر سه تا شون بالاست در حالی که توی پارکینگ یه بار تست سر خط گرفتیم نویز نبود و SNR حدود 22 بود. هر سه تا خط توی یه کابل 6 رشته به داخل خونه اومده و مودم ها هم مستقیما به همون کابل وصل شدن. ضمنا فاصله آپارتمان ما از کافوی مخابرات که توی پارکینگ هست خیلی زیاده (طول اون کابلی که گفتم 250 متره!)

ir.warez
25-12-2016, 20:13
Advanced Setup
DSL

---
بله همونجاست

سلام مجدد و ممنون که پاسخ میدید.
پشتیبانی پاسخ نمیده تا سرعت رو بالا ببره.ولی خودم طق گقته های شمار تیک G.Dmt Enabled , و AnnexL Enabled رو زدم و فعال شد و مطابق جدول زیر اطلاعات تغییر کردن.جالبه بدونید که وقتی تیک AnnexM Enabled رو میزنم چراغ اکتیو فعال نمیشه و فقط با چراغ های شبکه رو adsl روشن میمونن.اما وقتی اون تیک اخری رو برمیدام وصل میشه و جدول پایین اطلاعاتی هست که الان نشون میده.میشه بررسی کنین و بگین حالا چه اتفاقی افتاده و سرعت و نویز اینا چه تغییری کردن و میشه سرعت 4 مگ رو الان از خط کشید ؟

Statistics -- ADSL

Mode:
G.DMT

Type:
Interleave

Line Coding:
Trellis On

Status:
No Defect

Link Power State:
L0

Downstream
Upstream

SNR Margin (dB):
32.7
14.0

Attenuation (dB):
44.0
31.5

Output Power (dBm):
16.9
12.6

Attainable Rate (Kbps):
10688
1088

Rate (Kbps):
2304
768

K (number of bytes in DMT frame):
73
25

R (number of check bytes in RS code word):
16
16

S (RS code word size in DMT frame):
2
8

D (interleaver depth):
64
8

Delay (msec):
32
16

Super Frames:
6959
6957

Super Frame Errors:
0
0

RS Words:
236638
59134

RS Correctable Errors:
0
1

RS Uncorrectable Errors:
0
N/A

HEC Errors:
0
0

OCD Errors:
0
0

LCD Errors:
0
0

Total Cells:
643222
0

Data Cells:
216615
0

Bit Errors:
0
0

Total ES:
0
0

Total SES:
0
0

Total UAS:
11
0

بعد از تغیرات قبل از تغییرات
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hellbrain666
25-12-2016, 20:15
AnnexL Enabled و AnnexM Enabled چی هستن ؟
من الان مدت هاست تو تنظیمات مودم فقط تیک G.Dmt Enabled برام زده هست و هیچ مشکلی هم ندارم

من برای احتیاط گفتم چون اینا برای ADSL2 کاربرد و مثلا M میتونه تا 2.5 مگابیت ریت آپلود رو ساپورت کنه (اکثرا روی AnnexA لینک میگیره)

متوجه شدم.فقط میشه بیشتر توضیح بدین که چرا و چطوری میشه نهایت سرعتی که خط میشه رو فهمید و چرا نباید بیشتر از 4 یا 5 مگ بده و این که مدم نهایتا 10 مگ رو میتونه بده و با تغییر مدم میشه مشکل حل میشه یا خیر ؟

توی همون جدول Attainable Rate برای دان استریم 10284 خورده که ماکسیمم کشش خط رو تخمین زده که البته گفتم اشتباهه چون Attenuation بالای خط شما امکان دریافت بیش از 5 مگابیت رو نمیده
متاسفانه فاصله تا مرکز مخابراتی شما زیاده و تغییر مودم تاثیری نداره. فوقش با تغییر به G.DMT و یا رفع نویز احتمالی بتونید به همون 5 مگابیت واقعی نزدیک بشید

SNR Downstream که تغییری نکرده و قبلا 6 بود الآن هم 6 هست. بقیه پرامترها رو یادم نیست قبلا چقدر بودن.
خودم هم خدس می زنم مشکل از تاثیر خطوط روی هم باشه چون ما سه تا حط تلفن داریم که هر سه تاشون ADSL دارن (یکیش همین پارس آنلاین بود و الاآن روی اون دو تای دیگه اینترنت هست) ولی نویز توی هر سه تا شون بالاست در حالی که توی پارکینگ یه بار تست سر خط گرفتیم نویز نبود و SNR حدود 22 بود. هر سه تا خط توی یه کابل 6 رشته به داخل خونه اومده و مودم ها هم مستقیما به همون کابل وصل شدن. ضمنا فاصله آپارتمان ما از کافوی مخابرات که توی پارکینگ هست خیلی زیاده (طول اون کابلی که گفتم 250 متره!)

دقیقا برای من هم پیش اومده خطی که اصلا رانژه نبوده اما اثر خط های رانژه شده در مسیر باعث اختلال شده بود

hellbrain666
25-12-2016, 20:26
سلام مجدد و ممنون که پاسخ میدید.
پشتیبانی پاسخ نمیده تا سرعت رو بالا ببره.ولی خودم طق گقته های شمار تیک G.Dmt Enabled , و AnnexL Enabled رو زدم و فعال شد و مطابق جدول زیر اطلاعات تغییر کردن.جالبه بدونید که وقتی تیک AnnexM Enabled رو میزنم چراغ اکتیو فعال نمیشه و فقط با چراغ های شبکه رو adsl روشن میمونن.اما وقتی اون تیک اخری رو برمیدام وصل میشه و جدول پایین اطلاعاتی هست که الان نشون میده.میشه بررسی کنین و بگین حالا چه اتفاقی افتاده و سرعت و نویز اینا چه تغییری کردن و میشه سرعت 4 مگ رو الان از خط کشید ؟

دوست عزیز الان توی سرعت اتفاقی نیفتاده
زمانی میشه نتیجه گیری کرد که مجدد روی 4 مگابیت خط رو ببندند و امیدوار بود که چراغ چشمک زن ثابت بمونه که احتمالش خیلی قوی شد چون SNR Margin از 15 به 32 افزایش پیدا کرد که خیلی عالیه و میشه به بالاتر از 6 مگ هم امیدوار بود:n01:

----
دیگه از اینجا به بعد بستگی به میزان همکاری پشتیبانی داره که سرعت رو تا جایی که امکان داره با آزمایش و خطا بالا ببرید

ir.warez
26-12-2016, 15:07
دوست عزیز الان توی سرعت اتفاقی نیفتاده
زمانی میشه نتیجه گیری کرد که مجدد روی 4 مگابیت خط رو ببندند و امیدوار بود که چراغ چشمک زن ثابت بمونه که احتمالش خیلی قوی شد چون SNR Margin از 15 به 32 افزایش پیدا کرد که خیلی عالیه و میشه به بالاتر از 6 مگ هم امیدوار بود:n01:

----
دیگه از اینجا به بعد بستگی به میزان همکاری پشتیبانی داره که سرعت رو تا جایی که امکان داره با آزمایش و خطا بالا ببرید

سلام.من باید از دوست عزیز hellbrain666 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نهایت تشکر رو بکنم.اگه راهنمایی شما نبود واقعا نمیتونستم مشکلم رو حل کنم.امروز با پشتیبانی صحبت کردم و خط رو تا 5 مگ بستن که واقعا عالی هست و خوشبختانه مشکم هل شد.

تست سرعت رو از یه سرور نه چندان زیاد جالب امتحان کردم ولی خوبه.

سرعت دانلود هم :

و اینم از مشخصات مودم :

هدفم از انتشار این پست این بود که شاید دوستانی که مشکل منو دارن شاید بتونن با تست و آزمون وخطا اینترنت بهتری داشته باشن.

navid2zp
28-12-2016, 15:29
سلام خدمت دوستان

ما روی یکی دیگه از خط ها از یک شرکت دیگه اینترنت تهیه کردیم که امروز وصل شد.
اما مورد عجیبی که رخ داده این هست که همزمان امکان متصل شدن وجود نداره!!!!

همزمان که هر دو خط به مودم وصل هستند یکی از خط ها به مشکل میخوره و هی قطع و وصل میشه. snr هم پایین میاد (1 !!!! )

مستقیم از جعبه تقسیم به پشت مودم متصل شدن خط ها و هیچ تلفن یا .... هم استفاده نمیشه
فقط برای استفاده از مودم یک سیم کشیده شده.
کلا یک سیم 4 رشته هست اگر اشتباه نکنم که برای این دو خط استفاده شده.

با مخابرات هم تماس گرفتم که متاسفانه پاسخگو نیستند !!!!! یعنی اصلا جواب تلفن نمیدن و راحت کردن خودشون رو

کسی از دوستان مشکل مشابهی داشته؟ چطور حل شد؟
امکانش هست خودمون بتونیم مشکل رو حل کنیم؟ (چون ظاهرا مخابرات علاقه ای به پاسخ گویی نداره)

برای پیگیری این مشکلات جز خود مخابرات منطقه که اصلا جواب تلفن نمیدن و 195 که زمانبر هست از چه طریقی میشه پیگیری کرد؟

navid2zp
28-12-2016, 15:35
تکراری .....

hellbrain666
28-12-2016, 16:48
سلام خدمت دوستان

همزمان که هر دو خط به مودم وصل هستند یکی از خط ها به مشکل میخوره و هی قطع و وصل میشه. snr هم پایین میاد (1 !!!! )

مستقیم از جعبه تقسیم به پشت مودم متصل شدن خط ها و هیچ تلفن یا .... هم استفاده نمیشه

با مخابرات هم تماس گرفتم که متاسفانه پاسخگو نیستند !!!!! یعنی اصلا جواب تلفن نمیدن و راحت کردن خودشون رو

امکانش هست خودمون بتونیم مشکل رو حل کنیم؟ (چون ظاهرا مخابرات علاقه ای به پاسخ گویی نداره)

برای پیگیری این مشکلات جز خود مخابرات منطقه که اصلا جواب تلفن نمیدن و 195 که زمانبر هست از چه طریقی میشه پیگیری کرد؟

سلام
احتمال میدم اثر القایی 4 رشته سیم روی هم در داخل ساختمان (از جعبه تقسیم تا مودم) که باید بالای 20 30 متری هم باشه ، این مشکل رو ایجاد کرده باشه (پس به مخابرات هم برنمیگرده)
در صورت اطمینان که مشکل همین باشه شما باید کابل رو یا جدا کنید یا از کابل شبکه شیلد دار که زوج های سیم به صورت جدا به هم تابیده شدن استفاده کنید

M E H R D A D
29-12-2016, 02:05
سلام خدمت دوستان

من هم دقیقا همین مشکل رو دارم و تو همین تاپیک هم چند وقت پیش مطرح کردم ولی حوابی نگرفتم. به پشتیبانی هر دو شرکت هم گفتم ولی نتونستن بفهمن علت چی هست و می گفتن برای اولین باره که چنین چیزی می شنون!

M E H R D A D
29-12-2016, 02:12
سلام
احتمال میدم اثر القایی 4 رشته سیم روی هم در داخل ساختمان (از جعبه تقسیم تا مودم) که باید بالای 20 30 متری هم باشه ، این مشکل رو ایجاد کرده باشه (پس به مخابرات هم برنمیگرده)
در صورت اطمینان که مشکل همین باشه شما باید کابل رو یا جدا کنید یا از کابل شبکه شیلد دار که زوج های سیم به صورت جدا به هم تابیده شدن استفاده کنید
احتمالن راه حل همینه که شما می گید. منتها طول کابل برای من حدود 250 متره و هزینه کشیدن یه کابل جداگانه خیلی زیاد میشه.

tigerom
01-01-2017, 12:19

سلام این مشخصات خطه منه
مشکل من اینه الان نزدیم 4 ماهه کلا نمیتونم از adsl استفاده کنم و صبح ها همش قطع و وصل میشه با اینکه مشخصات خط خوبه و هر 2 یا 3 دقیقه کلا adsl میپره ولی شبها وضع به مراتب بهتر هستجوری شده که صبح ها از ایرانسل استفاده میکنم به نظرتون مشکل از کجاست؟

hellbrain666
01-01-2017, 21:20

سلام این مشخصات خطه منه
مشکل من اینه الان نزدیم 4 ماهه کلا نمیتونم از adsl استفاده کنم و صبح ها همش قطع و وصل میشه با اینکه مشخصات خط خوبه و هر 2 یا 3 دقیقه کلا adsl میپره ولی شبها وضع به مراتب بهتر هستجوری شده که صبح ها از ایرانسل استفاده میکنم به نظرتون مشکل از کجاست؟

سلام
در زمانی که این عکس گرفته شده دچار افت سرعت و قطعی بودید یا خیر؟
چون به نظر پارامتر های خط بد نیستن و مشکل از سمت آی اس پی باید باشه با این حال شما هم روی مد G.DMT یا G992.1 تست کنید و ببینید بهتر میشه پایداری خط یا خیر

Henry1414
10-01-2017, 12:45
سلام به همگی
بنده الان چند روزه چراغ لینک مودمم خاموش می شه ، نمی دونم همه مشکل از خودمه یا از مخابرات هم هست.
لطفا راهنمایی فرمایید.

Mode:
ADSL2 PLUS

Type:
ANNEX_A

Status:
Showtime

Downstream
Upstream

Rate (Kbps):
16226 kbps
1235 kbps

SNR Margin (dB):
6.0
6.8

Attenuation (dB):
31.8
17.3

Output Power (dBm):
17.5
12.2

green-mind
10-01-2017, 13:45
سلام به همگی
بنده الان چند روزه چراغ لینک مودمم خاموش می شه ، نمی دونم همه مشکل از خودمه یا از مخابرات هم هست.
لطفا راهنمایی فرمایید.

Mode:
ADSL2 PLUS

Type:
ANNEX_A

Status:
Showtime

Downstream
Upstream

Rate (Kbps):
16226 kbps
1235 kbps

SNR Margin (dB):
6.0
6.8

Attenuation (dB):
31.8
17.3

Output Power (dBm):
17.5
12.2

snr باید بالای 12 باشه ..
تمام تجهیزات روی خط و جدا کنید اعم از اسپیلتر و صفر بند و..... بعد چک کنید ببینید وضعیت snr چطوره ..اگر رفت بالا پس نویزگیراتون مشکل داره اگر نه برید سر خط ..ببینید تو سر خط هم همین وضعه
اگ تو سر خط هم همین وضع بود تماس بگیرید با isp

- - - Updated - - -

سلام به همگی
لطفا راهنمایی فرمایید.

Mode:
ADSL2 PLUS

Type:
ANNEX_A

Status:
Showtime

Downstream
Upstream

Rate (Kbps):
16226 kbps
1235 kbps

SNR Margin (dB):
6.0
6.8

Attenuation (dB):
31.8
17.3

Output Power (dBm):
17.5
12.2

تمام تجهیزات روی خط و جدا کنید اعم از اسپیلتر و صفر بند و..... بعد چک کنید ببینید وضعیت snr چطوره ..اگر رفت بالا پس نویزگیراتون مشکل داره اگر نه برید سر خط ..ببینید تو سر خط هم همین وضعه

- - - Updated - - -

سلام به همگی
لطفا راهنمایی فرمایید.

Mode:
ADSL2 PLUS

Type:
ANNEX_A

Status:
Showtime

Downstream
Upstream

Rate (Kbps):
16226 kbps
1235 kbps

SNR Margin (dB):
6.0
6.8

Attenuation (dB):
31.8
17.3

Output Power (dBm):
17.5
12.2

محمد7966
10-01-2017, 14:05
سلام به همگی
لطفا راهنمایی فرمایید.

Mode:
ADSL2 PLUS

Type:
ANNEX_A

Status:
Showtime

Downstream
Upstream

Rate (Kbps):
16226 kbps
1235 kbps

SNR Margin (dB):
6.0
6.8

Attenuation (dB):
31.8
17.3

Output Power (dBm):
17.5
12.2

سلام

خط شما روی 16 مگ بسته شده،آپلود هم بیشتر از 1 مگ هست

خط رو تا ماکزیمم بستند و خط شما کشش نداره

2راه دارید

یا بگردید در مودم و مودلاسیون رو بذارید روی g.dmt

یا

به خود شرکت بگید خط روی روی 12 مگ ببندن

خطتون کشش 16 مگ رو نداره

البته میتونید توصیه های دوستمون رو هم اجرا کنید ولی به نظر من فایده ای نداره و خط کشش 16 مگ رو نداره

Henry1414
10-01-2017, 18:45
ممنون از راهنماییتون.
من از مخابرات پیگیری کردم گفتن این اس ان آر برای این پهنای باند طبیعی هست و مشتریان دیگر که این پهنای باند را دارن همین اس ان آر رو دارن ، اگر پهنای باندو کم کنیم اس ان آرتون درست می شه . حالا نمی دونم چقدر حرفش درسته.

سلام

خط شما روی 16 مگ بسته شده،آپلود هم بیشتر از 1 مگ هست

خط رو تا ماکزیمم بستند و خط شما کشش نداره

2راه دارید

یا بگردید در مودم و مودلاسیون رو بذارید روی g.dmt

یا

به خود شرکت بگید خط روی روی 12 مگ ببندن

خطتون کشش 16 مگ رو نداره

البته میتونید توصیه های دوستمون رو هم اجرا کنید ولی به نظر من فایده ای نداره و خط کشش 16 مگ رو نداره

من نزدیک 3-4 ماه دارم از نت با همین سرعت استفاده می کنم اما 5 روزه این مشکل پیش اومده . منزل نوسازه و سیم کشی ها هم همه نو هستند .

این مد g.dmt را در مودم پیدا کردم و ست کردم تا الان که به نظر اکیه این مد چی کار می کنه دقیقا؟ قبلش رو auto sync-up بود

محمد7966
10-01-2017, 19:04
ممنون از راهنماییتون.
من از مخابرات پیگیری کردم گفتن این اس ان آر برای این پهنای باند طبیعی هست و مشتریان دیگر که این پهنای باند را دارن همین اس ان آر رو دارن ، اگر پهنای باندو کم کنیم اس ان آرتون درست می شه . حالا نمی دونم چقدر حرفش درسته.

من نزدیک 3-4 ماه دارم از نت با همین سرعت استفاده می کنم اما 5 روزه این مشکل پیش اومده . منزل نوسازه و سیم کشی ها هم همه نو هستند .

این مد g.dmt را در مودم پیدا کردم و ست کردم تا الان که به نظر اکیه این مد چی کار می کنه دقیقا؟ قبلش رو auto sync-up بود

کار خاصی نمیکنه فقط پهنا رو کاهش میده،باید ببینید ریت خط الان از 16مگ و خورده روی چند اومده

هر وقت پهنای باند کم بشه ،اس ان آر هم زیاد میشه

Henry1414
10-01-2017, 20:07
کار خاصی نمیکنه فقط پهنا رو کاهش میده،باید ببینید ریت خط الان از 16مگ و خورده روی چند اومده

هر وقت پهنای باند کم بشه ،اس ان آر هم زیاد میشه

snr رو 16 اومد .

حالا یه سوال چی کار باید کرد خط کشش این پهنای باند را داشته باشه؟ چطور تا 5 روز پیش مشکلی نداشته؟

محمد7966
10-01-2017, 20:22
snr رو 16 اومد .

حالا یه سوال چی کار باید کرد خط کشش این پهنای باند را داشته باشه؟ چطور تا 5 روز پیش مشکلی نداشته؟

کار خاصی نمیشه کرد چون یک عاملش بستگی به فاصله خونه تا مرکز مخابراتی داره

عوامل دیگه میتونه به خاطر تجهیزات isp باشه

ممکنه مشکل از سمت مخابرات باشه که تازگی این مشکل پیش اومده و قبلا نبوده

green-mind
10-01-2017, 21:11
وقتی-ispمیاد خط و ببنده-بر-اساس میزان کشش خط خطو میبنده پس اون خط کششو داشته که رو 16 بسته شده
g.dmtهم برای زمانی هست که چراغ چشمک میزنه
وقتی از ابتدا مشکل نداشتین یعنی اینکه داخلی هاتون مشکل داره
داخلی ها رو چک کنید .سیم کشی مشکل داره اگه سیم کشیتون مشکل نداشت زنگ بزنید isp درخواست کاهش پهنای باند و بدید..

- - - Updated - - -

وقتی-ispمیاد خط و ببنده-بر-اساس میزان کشش خط خطو میبنده پس اون خط کششو داشته که رو 16 بسته شده
g.dmtهم برای زمانی هست که چراغ چشمک میزنه
وقتی از ابتدا مشکل نداشتین یعنی اینکه داخلی هاتون مشکل داره
داخلی ها رو چک کنید .سیم کشی مشکل داره اگه سیم کشیتون مشکل نداشت زنگ بزنید isp درخواست کاهش پهنای باند و بدید..

MMDFullHD
14-01-2017, 16:11
اقا این خط تلفن ما مشکل داره خش خش شدید داره چندین بار به 20117 تماس گرفتم شمارمو انداختن تو لیست بعد مخابرات محلمون زنگیده گفت از سیم کشی داخلتونه هی گفتم اقا تست کردم مشکلی نداره سیم کشی خونه
گفت از اینترنتتتع میگم اقا مودمم 2 شبه خاموشه الان خاموشه قطع گرد 30 ثانیه بعد زنگ زد گفت چطوریه الان وضعیت صدا گفتم خوبه اوکی دادم قطع کرد باز همون وضعیته
باز زنگ زدم اینبار گفت از اینترنتتونه زنگ زدم صبانت گفتم اقا وضعیت هم خرابه ب بدبختی افتادم هی قطع وصل میشم پشتیبانش گفت ببین الان چیزی ک زیردست منه اینو داره نشون میده ارتباط با مرکز مخابراتی بطور نرمال هست از مخابرات تا خونتون خطتون نویز زیاد داره و snr پایین هست 7 هست
والا اینترنتمو ضعیف کردن که اصن قابل استفاده نیست هی قطع وصل میشه
تلفن هم ک خراب کردن نمیتونم زنگ بزنیم گوش ادم کر میشه اینقد خش خش داره ...
قبلانا هم یبار اینطوری شد ولی رو مخابرات بود اینترنت اومدن همون روز سیم کشی رو تا در خونه و جبعه تقسیم رو درست کرد تغیر دادن و کیفیت رو بیشتر کردن الان من موندم چیکار کنم هیچ گو هی نمیخوره این مخابرات صبانت هم میگه مشکل از ما نیست .
سیم کشی خونه هم کاملا درسته و از سر در خونه تست میکنم
195 جایی نداره شکایت کنم بیان این خط رو درست کنن خیلی بد جور رو اعصابه