مشاهده نسخه کامل
: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)
david-ebi
26-09-2014, 22:13
دوستان فقط بگم بعضی اپراتورهای این isp ها واقعا بیسوادن یا دستشون به کار خیر نمیره.زنگ زدم به پشتیبانی آسیاتک میگم آقا خط منو روی 12 آپ کن اگر دیدم چراغ لینکم پرش داره یا اصلا خاموش شد بهتون میگم یاز روی 10 ببندینش.میگه همین الانی که روی 10 هستی نویزت 8.5 هستش و اصلا ما باید الان بیاریم خطتتو روی 6 برات آپ کنیم تا نویزت بهتر بشه:n04:.میگم داداش مگه مرض داری.من که پرش چراغ لینک ندارم و تا الان یکبار هم چراغ لینکم خاموش نشده.مرض داری میخواهی بزاری روی 6.به مرگ گرفتی که ما به تب راضی بشیم.:n23:من دارم میگم شما بزار روی 11 یا 12 مگ اگر مشکل داشتم میگم کمش کنید.میگه نه ما با این نویز اجازه این کار رو نداریم.میگم اگر نویز بره بالا خط خودم اینترنتش قطع میشه.برای شما چه فرقی داره؟میگه نه بزار روی همین 10 یاشه:n04::n04:.خلاصه دیدم فایده ای نداره.حالا همین دیروز به صبانت زنگ زدم(خط دومم از صبانت هستش و مودمشم چیپست برودکام هستش)نویزشم خیلی از این خط آسیاتکم بیشتره.اما طرف اپراتوره اینقدر باحال بود با اینکه نویزم به 5 دسی بل رسید اما بازم خطمو روی 10 مگ بست.چون خودش و خودم دیدیم که مودم جواب میده و پرش چراغ لینک ندارم.خیلی سریع هم اینکار رو کرد.واقعا من تعجب میکنم یک مهندس این شرکتا چرا نمیارن به این اپراتورا چیزی یاد بده تا از این حرفای خنده دار نزنن.:n03:
یه چند تا عکس آموزشی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرخ خط حصول (مگابیت / ثانیه) برابر طول خط مربوطه (کیلومتر) برای ADSL، ADSL2 + ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و VDSL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Click here to view the original image of 676x469px.
نرخ خط حصول (مگابیت / ثانیه) در برابر خط مربوط به میرایی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ( دسی بل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ) برای ADSL، ADSL2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و ADSL2 + ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amin_v30
28-09-2014, 09:18
سلام.اول از همه مطمئن شو چیپست مودمت برودکام هستش (البته مودم شما رو از یک سایتی نگاه کردم ظاهرا خوشبختانه چیپستش برودکام هستش)و بعد از این برنامه dmt استفاده کن وگرنه روی مودمت کار نمیکنه.آدرس لینک دانلود نرم افزار:
اول باید مودمت به این برنامه وصل بشه که توی عکس گفتم چکار باید بکنی.فقط کافیه یوز و پسوورد ورود به کانفیگ مودمتو در جاهای مربوطه وارد کنی و در آخر دکمه کانکت رو بزنی تا برنامه مودمتو بشناسه.بعد این کار رو بکن:
باید برید تو
special--->misc options---expermental.... رو تیک بزنید
تا یه تب بدون اسم تو برنامه فعال میشه و یه اسلایدر داره هرچی بره بالا نویز شما کمتر وهمچنین سرعت هم کمی کم میشه و هرچی بیاد پایین سرعت بیشتر و لی نویز بیشتر در نتیجه خط قطعیش میره بالا
حالا از توی این عکس هم میتونی مراحل کار رو ببینی:
حتما adsl mode رو روی حالت adsl2+ بزار.شاید باورتون نشه ولی خوبی چیپست broadcom اینه که حتی با snr 3 دسی بل خط رو استیبل نگه میداره.من باورم نمیشد:n04:.اما هم عملی تست کردم و هم تو چند فروم خارجی دیدم بله این حرف درسته
داداش این تنظیماتش چرا بعد از بستن برنامه از بین میره!!
من میذارم رو %200 بعد که برنامه رو میبندم باز میکنم باز برمیگرده رو %100
در صورتی که applay هم میکنم
faramobile
28-09-2014, 09:39
دوستان یه سوال فنی داشتم در مورد نویزی که تلفن روی خط میندازه
من اگه از سر خط یه کابل مستقیم بکشم حدودا 8 متری بندازم پشت مودم وصل کنم ( بینش هم تلفن یا هر دستگاه دیگه نباشه ) ولی روی اون خط از مسیر دیگه ای غیر اون کابل دستگاه تلفن وصل باشه بازم نویز ایجاد میشه ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mohammad.93
05-10-2014, 13:05
سلام دوستان این مشخصات خط من :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته مورد عجیب اینه که صبح مقدار DSL DownStream Rate به 4096 افزایش پیدا میکنه نویز عجیبی دارم . دم در هم تست کردم شرایط همین بود بخاطر افت کیفیت مد adsl رو حالت G.dmt قرار دادم تا مقدار SNR بالا بره.
تماس با پشتیبانی و مرکز هم داشتم . مرکز مخابراتی خیلی راحت میگه به ما مربوط نمیشه و میندازه گردن ISP .
مودمم Linksys x2000 آپدیت شده هست. طبق درخواست خودم خطم رو 4 مگ بستن چون هرچی بالا بره SNR پایین میاد.
دوستان کمکی ، کاری هست که انجام نداده باشم؟ ممنون میشم راهنمایی کنین
اینم اضافه کنم هربار مودم رو خاموش و روشن میکنم مقادیر تغییر میکنن.
mohsen_860240537
05-10-2014, 13:54
دوست عزیز منم مثل شما نویز شدید داشتم حتی بعضی وقتی شیسم قطع وصل می شود ؛ رفتم چند متر سیم درجه یک کرمان گرفتم اگه اشتباه نکنم متری 1200 بود و از باکس(کافو) تا خود مودم سیم رو عوض کردم ؛ کلا از این رو به اون رو شد وضع خطم
new2012user
05-10-2014, 15:02
دوست عزیز منم مثل شما نویز شدید داشتم حتی بعضی وقتی شیسم قطع وصل می شود ؛ رفتم چند متر سیم درجه یک کرمان گرفتم اگه اشتباه نکنم متری 1200 بود و از باکس(کافو) تا خود مودم سیم رو عوض کردم ؛ کلا از این رو به اون رو شد وضع خطم
سلام
چجوری این کار رو انجام دادید؟ خودتون یا جایی زنگ زدید؟ کجا؟
بعد کابل رو چطوری کشیدید تا توی خونه ؟ از تو خیابون رد میشه کابل؟
sdfssdfs
10-10-2014, 10:27
سلام یه نفر منو راهنمایی کنه بگه اوضاعم چطوره
سلام یه نفر منو راهنمایی کنه بگه اوضاعم چطوره
خیلی جالب نیست ولی اگه مشکل پرش لینک قعطی مخصوصا شبا نداری مشکل نداره.(در ضمن مود مودم رو روی Adsl 2+ بزار شاید بهتر شه.
sdfssdfs
10-10-2014, 15:02
زنگ زدم پارس انلاین گفتم به جای 16 رو 9 مگ ببندن نویزم درست شد اگه کمترم میشد میگفتم چون با این محدودیت حجم 9 مگم زیادیمه
farshad0123
11-10-2014, 01:02
عجیبه خط تلفن من نمیدونم چرا اینجوره؟!:n13:
با مودم 2730 چیپست برودکام snr بین 6-14درنوسانه ولی با مودم 2750چیپست ریلتک ثابت میمونه رو 18
با 2730مشکی هم دان استریمو وقتی بالاتر میبرن باز رو 14-6میمونه عجیبه که اصلا snr تغییری نمیکنه ولی همین مودم2730 رو یه خط تلفن دیگه تست کردم snr با 2750یکی بود
مشکل از کجاست؟
ghaffariafra
11-10-2014, 18:36
عجیبه خط تلفن من نمیدونم چرا اینجوره؟!:n13:
با مودم 2730 چیپست برودکام snr بین 6-14درنوسانه ولی با مودم 2750چیپست ریلتک ثابت میمونه رو 18
با 2730مشکی هم دان استریمو وقتی بالاتر میبرن باز رو 14-6میمونه عجیبه که اصلا snr تغییری نمیکنه ولی همین مودم2730 رو یه خط تلفن دیگه تست کردم snr با 2750یکی بود
مشکل از کجاست؟
اینترنتت برای کدوم شرکته؟
farshad0123
11-10-2014, 18:50
اینترنتت برای کدوم شرکته؟
adsl مخابراته
ghaffariafra
11-10-2014, 19:04
adsl مخابراته
این مشکل صددرصد بخاطر adsl مخابراته
من خودم 4 تا مودمو با adsl مخابرات تست کردم 2 تاش snr بالا داشتن دوتای دیگه snr پایین
بعضیا میگن مودم های با چیپست برودکام با مخابرات سازگاری بهتری داره ولی فکر میکنم adsl مخابرات با مودم چیپست برودکام بیشتر مشکل داره
farshad0123
12-10-2014, 15:05
این مشکل صددرصد بخاطر adsl مخابراته
من خودم 4 تا مودمو با adsl مخابرات تست کردم 2 تاش snr بالا داشتن دوتای دیگه snr پایین
بعضیا میگن مودم های با چیپست برودکام با مخابرات سازگاری بهتری داره ولی فکر میکنم adsl مخابرات با مودم چیپست برودکام بیشتر مشکل داره
عجیبه که قبلا خوب بود چند ماه پیش برا چند ساعت کلا تلفن قطع شد بعد وقتی وصل شد دیدم attainable upstream رفته بالا یعنی خطم upstream بیشتری میکشه و مدام وقتی مودم روشنه عدد attainable upstream تغییر میکنه در صورتی که قبل از قطعی attainable upstream ثابت بود و فقط با خاموش روشن کردن مودم تغییر میکرد
این وضعیت خط منه
اگه بخوام رو 16مگ ببندم با توجه به اینکه مودم قدیمی هست مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
این وضعیت خط منه
اگه بخوام رو 16مگ ببندم با توجه به اینکه مودم قدیمی هست مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
شما اول از توی تنظیمات advance setting مود خط رو بزار روی adsl 2 + بعد یه عکس دوباره بزار ببینیم چه جوریه
شما اول از توی تنظیمات advance setting مود خط رو بزار روی adsl 2 + بعد یه عکس دوباره بزار ببینیم چه جوریه
بفرمایید
بفرمایید
خظت نهایت 13 مگ میکشه بدون مشکل مودمت هم چیپش برودکام هست بهترین چیپه.
alipolpol
13-10-2014, 21:45
دوستان این وضعیت خط منه. اینترنت مخابرات مشهد.
زنگ زدم 2020 میگم خطم نویز داره. خطم رو پایین تر ببندید.
میگه خط شما روی 3مگ بسته شده!!
پس چرا اینجا چیز دیگه نوشته؟ یعنی 2020 دروغ میگه؟ پس این چیه؟
دوستان چکار باید بکنم؟ لطفا راهنمایی کنید؟
از سر خط چک کردم فرقی نداشت.
amo.reza
14-10-2014, 06:16
دوستان این وضعیت خط منه. اینترنت مخابرات مشهد.
زنگ زدم 2020 میگم خطم نویز داره. خطم رو پایین تر ببندید.
میگه خط شما روی 3مگ بسته شده!!
پس چرا اینجا چیز دیگه نوشته؟ یعنی 2020 دروغ میگه؟ پس این چیه؟
دوستان چکار باید بکنم؟ لطفا راهنمایی کنید؟
از سر خط چک کردم فرقی نداشت.
تو که از ما هم بهتری برا من SNR خط رو 6 هست در صورتی که زیر 10 باشه فاجعه هست
اساتید لطفا نظرشونو بگن
ممنون
amo.reza
14-10-2014, 13:16
اساتید لطفا نظرشونو بگن
ممنون
Very GooD......
اساتید لطفا نظرشونو بگن
ممنون
خطت بد نیست برا این سرعت مشکل نداری ولی فک کنم نهایتا 9 مگ بیشتر نکشه.الان خطت رو 2 بسته سده
amo.reza
14-10-2014, 17:40
دوستان مشکل از کجاست؟ طرح 2مگ سرعت از 180 تا 218 کیلوبایت بیشتر نمیکشه. 218 کیلوبایت اونم تک کانکشن فقط یا نه سرعت معمول 4تا8 کانکشن 170 تا 200 کیلوبایت هست.
Attenuation که خیلی خوبه ولی چرا سرعت اینطوری هست در صورتی که باید تا 256 کیلوبایت بره.
کسانی که تو این زمینه تخصص دارن راهنمایی کنن.
خط فیبر نوری هست
alipolpol
14-10-2014, 19:29
تو که از ما هم بهتری برا من SNR خط رو 6 هست در صورتی که زیر 10 باشه فاجعه هست
داداش خودت داری میگی زیر 10 فاجعه است. مگه مال تو 6 نیست؟ خب خیلی بده دیگه!
بدبختی من اینه که همیشه روی 7نیست. هر 10 دقیقه اینترنتم قطع میشه چون SNR میاد رو 4 !!! :n03:
zxzxcvcv
14-10-2014, 20:12
دوستان مشکل از کجاست؟ طرح 2مگ سرعت از 180 تا 218 کیلوبایت بیشتر نمیکشه. 218 کیلوبایت اونم تک کانکشن فقط یا نه سرعت معمول 4تا8 کانکشن 170 تا 200 کیلوبایت هست.
Attenuation که خیلی خوبه ولی چرا سرعت اینطوری هست در صورتی که باید تا 256 کیلوبایت بره.
خط فیبر نوری هست
به صورت نرم افزاری و با اکانتینشون سرعت شمارو محدود کردن روی همون 210 تا .برای همین بیشتر نمیشه
amo.reza
14-10-2014, 20:38
داداش خودت داری میگی زیر 10 فاجعه است. مگه مال تو 6 نیست؟ خب خیلی بده دیگه!
بدبختی من اینه که همیشه روی 7نیست. هر 10 دقیقه اینترنتم قطع میشه چون SNR میاد رو 4 !!! :n03:
از اینجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجا شکایت بنویس من دیشب نوشتم امروز ساعت 1 ارسال کردن به اپراتور. ببینم چی میشه خبرشو میدم
alipolpol
14-10-2014, 21:47
خط فیبر نوری هست
داداش برو خداتم شکر کن. مال من که تا حالا از 160-170 بالاتر نرفته. متاسفانه قطعی خطم خیلی زیاده. امروز از شرکت اومد که مثلا درستش کنه. یارو اومده حرفایی که خودم زدم رو تحویل خودم داده 10هزار تومن هم گرفت و رفت. به همین راحتی !!!
بهش میگم حالا چکار کنم؟ میگه حضوری برو مرکز مخابرات پیگیری کن!!
میگم پس شما چرا اومدی؟ میگه ما کارای اداری رو انجام میدیم!!
ای بر پدر مخابرات لعنت :n29:
erfan.it
14-10-2014, 21:53
داداش برو خداتم شکر کن. مال من که تا حالا از 160-170 بالاتر نرفته. متاسفانه قطعی خطم خیلی زیاده. امروز از شرکت اومد که مثلا درستش کنه. یارو اومده حرفایی که خودم زدم رو تحویل خودم داده 10هزار تومن هم گرفت و رفت. به همین راحتی !!!
بهش میگم حالا چکار کنم؟ میگه حضوری برو مرکز مخابرات پیگیری کن!!
میگم پس شما چرا اومدی؟ میگه ما کارای اداری رو انجام میدیم!!
ای بر پدر مخابرات لعنت :n29:
اصولا اونی که از مخابرات میاد پولی نمیگیره...!
alipolpol
14-10-2014, 21:57
اصولا اونی که از مخابرات میاد پولی نمیگیره...!
داداش از خود مخابرات نمیان. از شرکت امین ارتباطات که پیمانکار مخابراته اومد. مگه تا حالا به مشکل بر نخوردی؟؟
یارو اومد هیچکارری هم نکرد و 10تومن گرفت و رفت.
binaafarin
14-10-2014, 22:11
دوستان یه مودم برودگام یو اس بیخور معرفی کنید
مرسی
amo.reza
15-10-2014, 05:44
سرعت دانلود با SNR 6 مخابرات شبانه رایگان طرح 2مگ. فقط با تک کانکشن تا ایقدر میره.
چرا با تک کانکشن بیشتر از چند کانکشن میشه؟ با چند کانکشن همون 170-180 کیلوبایت
دوستان کسانی که تخصص دارن تو این زمینه راهنمایی کنن
سرعت دانلود با SNR 6 مخابرات شبانه رایگان طرح 2مگ. فقط با تک کانکشن تا ایقدر میره.
چرا با تک کانکشن بیشتر از چند کانکشن میشه؟ با چند کانکشن همون 170-180 کیلوبایت
دوستان کسانی که تخصص دارن تو این زمینه راهنمایی کنن
داداش ربطی به snr نداره یه عکس از status مودمت بزار.در ضمن خیلی سرعتت کمه می بایت خیلی بیشتر باشه اینم تایم رایگان ما :n05:
amo.reza
15-10-2014, 13:22
اینجا خراسان رضوی با کرمان فرق میکنه داداش اینجا جمعیت 100 برابر کرمان هست.
خراسان رو با کرمان مقایسه میکنی:n05:
اینم از status مودم.
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم، پهنای باند خطمو کامل باز گذاشتن، یعنی هر چقد که خط بکشه
SNR خطم شده 10 اما چراغ Adsl چشمک زن نمیشه و همیشه ثابته ،تا اینجا مشکلی نیست
اما مشکل من : وقتی به اینترنت کانکت میشم 10 دقیقه کانکت که هستم بعدش پینگ تایم اوت میشه و حتما باید دیسکانکت کنم و دوباره کانکت شم که پینگ بده و دوباره بعد از از 10 دقیقه همین مشکل پیش میاد ، اینم بگم که چراق Adsl ثابته و اصلا چشمک زن نمیشه
دوستان لطف میکنین راهنمایی کنین مشکل از چیه ؟
alipolpol
15-10-2014, 17:38
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم، پهنای باند خطمو کامل باز گذاشتن، یعنی هر چقد که خط بکشه
SNR خطم شده 10 اما چراغ Adsl چشمک زن نمیشه و همیشه ثابته ،تا اینجا مشکلی نیست
اما مشکل من : وقتی به اینترنت کانکت میشم 10 دقیقه کانکت که هستم بعدش پینگ تایم اوت میشه و حتما باید دیسکانکت کنم و دوباره کانکت شم که پینگ بده و دوباره بعد از از 10 دقیقه همین مشکل پیش میاد ، اینم بگم که چراق Adsl ثابته و اصلا چشمک زن نمیشه
دوستان لطف میکنین راهنمایی کنین مشکل از چیه ؟
داداش خدا پدرت رو بیامرزه منم همین مشکل رو دارم.
چراغ adsl روشنه حتی کانکشنم دیسکانکت هم نمیشه ولی به اینترنت وصل نیست.
باید مودم رو خاموش روشن کنم تا وصل بشه. نمیدونم چه مرگشه اعصابمو خورد کرده لامصب:n28:
alipolpol
15-10-2014, 17:42
داداش ربطی به snr نداره یه عکس از status مودمت بزار.در ضمن خیلی سرعتت کمه می بایت خیلی بیشتر باشه اینم تایم رایگان ما :n05:
از چه شرکتی گرفتی؟ سرعت دانلود چقدر زیاده؟!!
خطت بد نیست برا این سرعت مشکل نداری ولی فک کنم نهایتا 9 مگ بیشتر نکشه.الان خطت رو 2 بسته سده
ممنون بله حق با شماست تا 8مگ کشید بر حسب اتفاق که از دست شرکت در رفته بود کلا ماکزیمم الان سرعت دانلود 230 میره :n01:
این چند روزه اوضاع پینگ و تایم اوت افتضاح شده و نوسان داره
از چه شرکتی گرفتی؟ سرعت دانلود چقدر زیاده؟!!
مخابرات کرمان.شبانه هم همینقدره تازه خط روی 10 بسته شده که نهایت 6.5 7 مگشو میتونم بکشم وگرنه سرعتم 1.2 مگ بود.
اینجا خراسان رضوی با کرمان فرق میکنه داداش اینجا جمعیت 100 برابر کرمان هست.
خراسان رو با کرمان مقایسه میکنی:n05:
اینم از status مودم.
چرا خطت رو اینقدر بالا بستن حداکثر میاست روی 4 ببندن.زنگ یزن تا برات روی 4 ببندن.
باید مودم رو خاموش روشن کنم تا وصل بشه. نمیدونم چه مرگشه اعصابمو خورد کرده لامصب:n28:
من که دیگه اعصابم خراب شده ، هر راهیو بگی امتحان کردم اما درست نمیشه
دوستان اگه کسی راه حلی بلده بگه لطفا مرسی
سلام
دوستان مودمی میشناسن ارزون قیمت که چیپستش برودکام باشه ؟ فقط هم ADSL نه وایرلس...
چون تاپیکی برای مودم نبود و گویا چیپست برودکام در مقابل نویز مقاوم تره اینجا پرسیدم...
با تشکر
بچه ها وضعیت خط من اینه:
اینترنت 10 مگ گرفتم ولی 2 مگ هست!
تنظیمات خاصی باید انجام بدم؟ نویزم انگار خیلی بالاست
shayan0o21
15-10-2014, 21:45
بچه ها وضعیت خط من اینه:
اینترنت 10 مگ گرفتم ولی 2 مگ هست!
تنظیمات خاصی باید انجام بدم؟ نویزم انگار خیلی بالاست
روی 2 مگ بستن برات ، با پشتیبانی تماس بگیر بگو روی 10 مگ ببندند :n12:
روی 2 مگ بستن برات ، با پشتیبانی تماس بگیر بگو روی 10 مگ ببندند :n12:
برای نویز و بقیه مشکلات مودم که دارین میبینین چی؟
binaafarin
15-10-2014, 23:08
برای نویز و بقیه مشکلات مودم که دارین میبینین چی؟
فکر نمیکنم 10مگو کامل بکشه مال منم همین حدوده پارس انلاین رو 9مگ گذاشته
که اس ان ارم تا 6هم میاد ولی حالت عادی روی 7-7.5
arashsard
16-10-2014, 01:03
احتمال یه لحظه لینکت میپره دوباره میگیره .... شما اگه آپ تایم مودمت فعاله نگاه کن آپ آخر کی بوده ... یا ماکس دیتا ریت رو یادت باشه ... ببین بعد ایکه قطع میشی تغییر کرده ... اگه تغییر کرده لینکت پریده ....
binaafarin
17-10-2014, 10:46
از پری یشب که طرح همکد سازی استانمون شرو شده نویز من دوباره امده روی 6
ومدام قطعی دارم
ایا این مشگل حل میشه یا نه؟گفتن اختلال در تلفن 72ساعت ولی من نت من وصله و نکنه ای که دیدم crcتساعدی میره بالا وحشتناک
سلام
دوستان مودمی میشناسن ارزون قیمت که چیپستش برودکام باشه ؟ فقط هم ADSL نه وایرلس...
چون تاپیکی برای مودم نبود و گویا چیپست برودکام در مقابل نویز مقاوم تره اینجا پرسیدم...
با تشکر
اگه گیرت بیاد tp-link 8811 (فقط) دیگه 8817 و 8816 اینا برودکام نیستن.
sdfssdfs
17-10-2014, 14:10
من یه مودم dlink 2640 u از داتک خریدم N سال پیش کسی مدل چیپستشو نمیدونه ؟؟؟؟؟؟؟
چه رنگیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من مدل TD-8951ND از شرکت tp-link دارم. چیپستش رو میدونید؟ سفید و تخم مرغیه
این ابزار که snr رو بالا میبره براش هست یا نه؟
sdfssdfs
17-10-2014, 16:22
چه رنگیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکی رنگه و 4 پورته و وای فای داره
مشکی رنگه و 4 پورته و وای فای داره
به احتمال زیاد برودکام باشه میتونید با dmt چک کنید اگه وصل شد و تونستین snr رو تغییر بدین یعنی برودکامه اگه نشد نیست اون دوست بالامون هم میتونه امتحان کنه.
sdfssdfs
17-10-2014, 20:13
به احتمال زیاد برودکام باشه میتونید با dmt چک کنید اگه وصل شد و تونستین snr رو تغییر بدین یعنی برودکامه اگه نشد نیست اون دوست بالامون هم میتونه امتحان کنه.
یکم توضیح بیشتر من میگی dmt یاد دکسترو متروفان میافتم
sdfssdfs
17-10-2014, 22:39
دوستان یکی رو خط منم نظر بده
mahdi1323
17-10-2014, 23:34
مخابرات کرمان.شبانه هم همینقدره تازه خط روی 10 بسته شده که نهایت 6.5 7 مگشو میتونم بکشم وگرنه سرعتم 1.2 مگ بود.
شما چه سرویسی خریدین که انقدر سرعتتون زیاده تو تبریز 2 مگ سرعتش 380 هستش اینم وضعیت خط من نظر بدین ممنون
Modulation
:
G.DMT
Annex Mode
:
ANNEX_A
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
17.0
8.0
db
Line Attenuation
:
50.0
25.5
db
Data Rate
:
4096
928
kbps
Max Rate
:
7264
1152
kbps
POWER
:
19.0
12.0
dbm
CRC
:
0
0
من مدل TD-8951ND از شرکت tp-link دارم. چیپستش رو میدونید؟ سفید و تخم مرغیه
این ابزار که snr رو بالا میبره براش هست یا نه؟
لطف میکنید جواب بدین؟
farshad0123
18-10-2014, 02:55
لطف میکنید جواب بدین؟
CPU1 brand ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
WI1 chip1 brand ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
WI1 chip2 brand ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
TP-LINK TD-W8951ND v3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
TrendChip
Ralink
TP-LINK TD-W8951ND v4
TrendChip
Ralink
TP-LINK TD-W8951ND v5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ralink
Ralink
TP-LINK TD-W8951ND v6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ralink
MediaTek
شما در هر صورت نمیتونید از dmt استفاده کنید چون مودم شما هیچ کدوم از ورژن هاش اصلا چیپست برودکام نداره
farshad0123
18-10-2014, 03:02
cpu1 brand ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
WI1 chip1 brand ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
WI1 chip2 brand ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2640u rev B2
Broadcom
Broadcom
2640u rev c1
Broadcom
Broadcom
D-Link DSL-2640U rev C4
Broadcom
Broadcom
faramobile
18-10-2014, 11:45
سلام.اول از همه مطمئن شو چیپست مودمت برودکام هستش (البته مودم شما رو از یک سایتی نگاه کردم ظاهرا خوشبختانه چیپستش برودکام هستش)و بعد از این برنامه dmt استفاده کن وگرنه روی مودمت کار نمیکنه.آدرس لینک دانلود نرم افزار:
اول باید مودمت به این برنامه وصل بشه که توی عکس گفتم چکار باید بکنی.فقط کافیه یوز و پسوورد ورود به کانفیگ مودمتو در جاهای مربوطه وارد کنی و در آخر دکمه کانکت رو بزنی تا برنامه مودمتو بشناسه.بعد این کار رو بکن:
باید برید تو
special--->misc options---expermental.... رو تیک بزنید
تا یه تب بدون اسم تو برنامه فعال میشه و یه اسلایدر داره هرچی بره بالا نویز شما کمتر وهمچنین سرعت هم کمی کم میشه و هرچی بیاد پایین سرعت بیشتر و لی نویز بیشتر در نتیجه خط قطعیش میره بالا
حالا از توی این عکس هم میتونی مراحل کار رو ببینی:
حتما adsl mode رو روی حالت adsl2+ بزار.شاید باورتون نشه ولی خوبی چیپست broadcom اینه که حتی با snr 3 دسی بل خط رو استیبل نگه میداره.من باورم نمیشد:n04:.اما هم عملی تست کردم و هم تو چند فروم خارجی دیدم بله این حرف درسته
من که اینو میزنم اصلا به مودم وصل نمیشه
با اینکه مودمم linksys wag320n هست و چیپست برودکام هست ولی اصلا نمیتونه به مودم وصل بشه
در ضمن اون پورت 23 درسته ؟؟ چون هر دفعه میزنم قرمز میزنه اونو ، خودم الان عوضش کردم به 80 دیگه قرمز نمیزنه ولی میگه مودم can not detected که شناسایی نمیشه
لطفا اگه کسی با این برنامه کار کرده و snr تغییر کرده براش مدل مودمش رو دقیق بزنه
سلام دوستان وضعیت خطم چطوره؟ تا چه سرعتیو ساپورت میکنه؟:n10: بعد این که از کجا بفهمم چیپست مودمم چیه؟
farshad0123
18-10-2014, 14:39
سلام دوستان وضعیت خطم چطوره؟ تا چه سرعتیو ساپورت میکنه؟:n10: بعد این که از کجا بفهمم چیپست مودمم چیه؟
بیش از 23مگ دان استریم میکشه خطت
ریلتکه
farshad0123
18-10-2014, 14:44
من که اینو میزنم اصلا به مودم وصل نمیشه
با اینکه مودمم linksys wag320n هست و چیپست برودکام هست ولی اصلا نمیتونه به مودم وصل بشه
در ضمن اون پورت 23 درسته ؟؟ چون هر دفعه میزنم قرمز میزنه اونو ، خودم الان عوضش کردم به 80 دیگه قرمز نمیزنه ولی میگه مودم can not detected که شناسایی نمیشه
لطفا اگه کسی با این برنامه کار کرده و snr تغییر کرده براش مدل مودمش رو دقیق بزنه
D-link 2730u مشکی snr از 1-10 به 5-16 تغییر کرد بیشتر رو 16میمونه
amo.reza
18-10-2014, 15:28
تمام نسخه ای برنامه dmt برای انواع مودم:n01:
faramobile
18-10-2014, 18:31
D-link 2730u مشکی snr از 1-10 به 5-16 تغییر کرد بیشتر رو 16میمونه
دستت درد نکنه عزیز
الان رفتم یدونه آکبندشو خریدم خیلی راحت وصل شد و عالی کار کرد !!
farshad0123
18-10-2014, 23:24
دستت درد نکنه عزیز
مبارک باشه مودم عالیه الان برا من با snr 0.3 هم لینکو ثابت نگه میداره در صورتی که با همین 2750سفید(ریلتک)رو snr16 لینک میپره خود پشتیبانی هم متعجب میمونه:n09:
از کجا گیر آوردی آخه این جعبه آبیا دیگه تولید نمیشن:n13:
تمام نسخه ای برنامه dmt برای انواع مودم:n01:
سپاس. ولی کجا مدل مودم رو نوشته؟
ice_man_sh
19-10-2014, 00:26
اساتید محترم در صورت امکان بنده را هم راهنمایی بفرمایید.
من سرویسم تا 3 هست ولی روی همون 2 مونده بود، به پشتیبانی گفتم که گفت نویز داری و من گذاشتم روی 4 باز برای من 2 موند.
وضعیت اولیه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یکی از دوستان راهنمایی کردن که تنظیمات را به نحو زیر عوض کنم، وضع فعلی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعد اعمال تغییرات فوق مقادیر به شکل زیر تغییر پیدا کرد ولی متاسفانه هنوز از نظر سرعت چندان قابل قبول نیست.
دوستان اگه با تغییرات میشه وضع را بهتر کرد راهنمایی های خود را دریغ فرمایند.
farshad0123
19-10-2014, 02:19
اساتید محترم در صورت امکان بنده را هم راهنمایی بفرمایید.
من سرویسم تا 3 هست ولی روی همون 2 مونده بود، به پشتیبانی گفتم که گفت نویز داری و من گذاشتم روی 4 باز برای من 2 موند.
وضعیت اولیه:
یکی از دوستان راهنمایی کردن که تنظیمات را به نحو زیر عوض کنم، وضع فعلی:
بعد اعمال تغییرات فوق مقادیر به شکل زیر تغییر پیدا کرد ولی متاسفانه هنوز از نظر سرعت چندان قابل قبول نیست.
دوستان اگه با تغییرات میشه وضع را بهتر کرد راهنمایی های خود را دریغ فرمایند.
نویز خطت خوبه ولی مثل اینکه پورتت مشکل داره چون attainable rate و snr با attenuation هماهنگی نداره
ice_man_sh
19-10-2014, 04:14
نویز خطت خوبه ولی مثل اینکه پورتت مشکل داره چون attainable rate و snr با attenuation هماهنگی نداره
با تشکر
در صورت امکان بیشتر توضیح بدین که آیا این به من و تنظیمات و... برمیگرده و یا به مخابرات و...
farshad0123
19-10-2014, 12:17
با تشکر
در صورت امکان بیشتر توضیح بدین که آیا این به من و تنظیمات و... برمیگرده و یا به مخابرات و...
شما اول مودم رو از سر خط امتحان کن بین snr و attainable rate بالاتر میره یا نه
اگر بالاتر نرفت مودمو ببر mdf مخابرات از اونجا وصل کنه بهش بگو میخوام نویزشو چک کنم بعد با یه موبایل یا لپ تاپ با وای فای چکش کن ببین باز اگه بالاتر نرفت مشکل از پورته با attenuation 16 خط تلفنت باید بیش از 20مگ بکشه
e30punisher
19-10-2014, 14:57
سلام دوستان
گاهی اوقات توی تلفن صدای وصل شدن به اینترنت دیال آپ میشنوم ..دقیقا همون صداست.بعد رانژه قطع میشه.این اتفاق از اردیبهشت یهو شروع شد.به پشتیبانی که میگفتم میگه از خطه .از سرخط ک بازم چک میکردم همین طور بود.سیم تلفن از کنار کنتور برق رد میشه .قبلا که مشکلی نداشت الانم اونچنان زیاد نیست ولی 3 ساعت مدام قطع میشه قبلا 10 ساعت قطع میشد.پینگم که میگرفتم تو اون موقع همش تایم اوت میداد.. یه راهنمایی میکنید.:n13:
سلام دوستان
گاهی اوقات توی تلفن صدای وصل شدن به اینترنت دیال آپ میشنوم ..دقیقا همون صداست.بعد رانژه قطع میشه.این اتفاق از اردیبهشت یهو شروع شد.به پشتیبانی که میگفتم میگه از خطه .از سرخط ک بازم چک میکردم همین طور بود.سیم تلفن از کنار کنتور برق رد میشه .قبلا که مشکلی نداشت الانم اونچنان زیاد نیست ولی 3 ساعت مدام قطع میشه قبلا 10 ساعت قطع میشد.پینگم که میگرفتم تو اون موقع همش تایم اوت میداد.. یه راهنمایی میکنید.:n13:
اسپلیتر گزاشتی هم برای مودم هم تلفن از نوع استاندارد و سالم باشه
اگه گیرت بیاد tp-link 8811 (فقط) دیگه 8817 و 8816 اینا برودکام نیستن.
ممنون دوست عزیز...
هر سایتی رفتم نداشتن یا میگفتن دیسکانتینیو شده و با اون 8817 8816 جایگزین شده...
مدل دیگری سراغ ندارید ؟
ice_man_sh
19-10-2014, 23:59
شما اول مودم رو از سر خط امتحان کن بین snr و attainable rate بالاتر میره یا نه
اگر بالاتر نرفت مودمو ببر mdf مخابرات از اونجا وصل کنه بهش بگو میخوام نویزشو چک کنم بعد با یه موبایل یا لپ تاپ با وای فای چکش کن ببین باز اگه بالاتر نرفت مشکل از پورته با attenuation 16 خط تلفنت باید بیش از 20مگ بکشه
با تشکر
چون فعلا رفتن به مخابرات برام مهم نیست اگه راه حلی از نظر تنظیمات مودم و... شما و دوستان در نظر دارین قبل این مراحل بگین تا انشالله بلکه شرایط کمی بهتر شد.
binaafarin
20-10-2014, 13:46
ممنون دوست عزیز...
هر سایتی رفتم نداشتن یا میگفتن دیسکانتینیو شده و با اون 8817 8816 جایگزین شده...
مدل دیگری سراغ ندارید ؟
iهمین 8817 با اینکه برودگام نیست ولی قدرتش به اندازه برودکامه
binaafarin
20-10-2014, 13:53
ممنون دوست عزیز...
مدل دیگری سراغ ندارید ؟
e30punisher
20-10-2014, 14:24
اسپلیتر گزاشتی هم برای مودم هم تلفن از نوع استاندارد و سالم باشه
ی اسپیلتر دارم ماله 3 سال پیشه الان به مودم وصله تلفن کلن وصل نمیکنم .با اسپلیتر و بدون اسپلیتر همونطوره..البته اسپلیترش همون قدیمیه هستش.
ghaffariafra
20-10-2014, 15:09
سلام
یه مودم dlink 2740u خریدم کسی اطلاع داره چیپش چیه؟
farshad0123
20-10-2014, 15:37
ی اسپیلتر دارم ماله 3 سال پیشه الان به مودم وصله تلفن کلن وصل نمیکنم .با اسپلیتر و بدون اسپلیتر همونطوره..البته اسپلیترش همون قدیمیه هستش.
اگه بدون اسپلیتر هم کیفیتش تغییر نمیکنه خب نویز نداره دیگه
e30punisher
20-10-2014, 21:44
اگه بدون اسپلیتر هم کیفیتش تغییر نمیکنه خب نویز نداره دیگه
پ مشکلش چیه؟به محض اینکه چراغ رانژه قطع میشه میرم تلفن وصل میکنم میبینم صداهایی میاد..هر وقت ی خورده صدا بده اول تایم اوت میده نت..بعد چراغ رانژه قطع میشه.با اسپلیتر و بدون اسپلیتر بازم قطع میشه.البته ی اسپلیتر مرغوب اول باید بزارم..شاید خراب باشه..از سر خط باز اینطوره تست هم کردم کردم.از اون صداها میده :n13:
farshad0123
21-10-2014, 00:10
پ مشکلش چیه؟به محض اینکه چراغ رانژه قطع میشه میرم تلفن وصل میکنم میبینم صداهایی میاد..هر وقت ی خورده صدا بده اول تایم اوت میده نت..بعد چراغ رانژه قطع میشه.با اسپلیتر و بدون اسپلیتر بازم قطع میشه.البته ی اسپلیتر مرغوب اول باید بزارم..شاید خراب باشه..از سر خط باز اینطوره تست هم کردم کردم.از اون صداها میده :n13:
یه اسپلیتری هست تو مرکز مخابراتی قسمت mdf احتمال زیاد اون خرابه یه طرفش line و data وارد میشه طرف دیگش میاد سمت مشترک
e30punisher
21-10-2014, 09:31
یه اسپلیتری هست تو مرکز مخابراتی قسمت mdf احتمال زیاد اون خرابه یه طرفش line و data وارد میشه طرف دیگش میاد سمت مشترک
ممنون بابت راهنمایی..الان چجوری اقدام کنم؟از طرف سرویس دهنده اینترنتم یا برم مرکز مخابراتیمون..
ممنون دوست عزیز...
بنده یه مودم وایرلس دارم مدل 8951.... یه مدلی میخواستم که حتما برودکام باشه....
با تشکر
binaafarin
22-10-2014, 14:34
ممنون دوست عزیز...
بنده یه مودم وایرلس دارم مدل 8951.... یه مدلی میخواستم که حتما برودکام باشه....
با تشکر
من تی ت پ لینک8960 خریدم دیروز 135 تومن که برودکام هستش
باور میکنه اون8817 خطم بهتر بود باهاش؟مقدار اس ان ار رو اون 9 نشون میداد این6-7 ماکزیکم کشش خط او این 11 مگ میزنه اون13
arminkoo
23-10-2014, 23:05
سلام به همه دوستان
به یه مشکل فوق العاده عجیب برخوردم
تقربیا از 2 روز پیش نویزه عجیبی افتاده رو خطم و پرش لینک دارم در دقیقه ها متفاوت و ساعت های متفاوت .مثلا یه 10 دقیقه لینک دارم با وضیعت پایین بعد لینک میپره تا 5 دقیقه بعد دوباره برمیگرده 3 ساعت لینک دارم بعد دوباره واسه 2 دقیقه لینک میپره .منظورم از حرفام این هست که پرش وبازگشت لینکم بسیار نا منظم هست
دوستان تا چند روز پیش SNR MARGIN من برای دان استریم و آپ استریم به ترتیب 20 بود و 23
الان این شده وضیعتم
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
6.0
6.2
db
Line Attenuation
:
55.0
34.5
db
Data Rate
:
747
283
kbps
Max Rate
:
940
442
kbps
CRC
:
28
1
طبق تمام تجربیات خودم و دوستان کارهای زیرو رو انجام دادم :
کاری کردم زنگ زدم به مخابرات 2020 گفتم نویز افتاده رو خطم که گفتن بررسی میکنن که زنگ زدن روزه بعد و گفتن هیچ نویزی تا دمه در ساختمانتون رو سیم نیست پس دست به کار شدم
اول از همه اسپیلتر رو تست کردم که بدتر شد و همچنین مودم های دیگرو
دوم مد adsl رو به همه مد ها (g.dmt , adsl2. وغیر ... ) تغییر دادم هیچ تغییری در نسبت نویز دیده نشد .رو یه سری از مد ها هم اصلا لینک نبود.
سوم سیم تلفن که تا پشت پریز میاد رو مستقیم به مودم زدم (یعنی سیم تلفن رو مستقیم زدم به پشت مودم ) تاثیری اصلا نداشت
چهارم با پریز اصلی سیم تلفن که تو پذیرایی قرار داره و تقسیم میشه به اتاق ها هم تست کردم تغییری ندیدم
پنجم همه دستگاه برقی که احتمال نویز داشت رو قطع کردم و بازم هیچی
ششم مودم بردم دمه باکس اصلی ساختمان از اونجا هم با دنگ فنگ خاصه خودش نگاه کردم دیدم میزان نسبت نویز همون هست که در بالا گفتم و فرقی با داخل واحد نداره .
و آخرین کاری که کردم این بود ؛ چون من رو یه خطی که استفاده میکنم از تلفن استفاده نمیکنم و مختص نت هست پیش خودم گفتم بزار ببینم اصلا تلفن بوق میخوره یا نه که با تعجب دیدم اصلا تلفنم بوق نمیخوره
و دوباره رفتم پایین سره باکس اصلی ساختمان هم چک کردم که بازم صدایی بوقی نمیومد .
و دوباره زنگ زدم به 2020 گفتم که مشکل پا برجا هست و بهم گفتن از سره باکس هم همین نویز رو داری که گفتم بله و اعلام خرابی را برای بار دوم با شرح ایجاد نویز در سره باکس اصلی رو پر کردن و بهم گفتن که تماس میگیریم .
با 117 هم برای خرابی تلفن(بوق نخوردن) تماس گرفتم و شماره رو دادم
خوب دوستان به نظرتون چی کار کنم . مشکل از کجاست ؟؟!
کجای کار میلنگه ?????!!
سلام دوستان
من یک مشکلی هست 2 هفته ای باهاش دست و پنجه نرم میکنم.
اول بگم که من سرویس صبانت 1 مگ دارم و مشهد هستم
دوم اینکه مشکل من نویز هست، طوریکه الان 2 هفته هست من دوباره نت رو شارژ کردم خیلی خیلی اذیتم میکنه. بعضی وقت ها هر 5 دقیقه چراغ DSL مودمم خاموش میشه و باز روشن میشه (وقتی بازی میکنم DC میشم اون موقع) بعضی وقت ها هم کلا خاموش میشه باس پریز تلفن رو بکشم دوباره وصل کنم!!
بعد من به ISP زنگ زدم گفتم از وقتی شارژ کردم اینجوری شده (قبلا هم بود ولی نه اینقدر بد) و اونا گفتن سرخط بگیر و ...
الان مسئله اینکه سرخط من یک جعبه هست 500 تا سیم هم توشه هیچ ایده ای ندارم چی به چیه. بعد منم باید به یک برقکاری کسی برا همچین کاری زنگ بزنم که اصلا نمیرزه (چون مطمئنم آخرش مشکل درست نمیشه)
خلاصه اینکه دیوونه شدم، یکی از دکمه های کیبوردم کنده شده از بس اعصابم خورد بوده زدم روش :دی وسط مسابقات یکدفعه قطع میشه بعدم penalty میخوره بهم و...
یک جورایی میخوام بدونم زنگ که زدم بهشون چی بگم که جوابمو درست بدن
Downstream
Upstream
SNR Margin (dB):
7.3
14.0
Attenuation (dB):
47.0
31.5
Downstream
Upstream
Rate (Kbps):
1024
256
soroushpooyan
24-10-2014, 16:52
توی بحث اینترنت همه به نویز پایین مینازن. ما تو شهرک سازمانی هستیم جدا از فاصله ی زیاد نسبت به مرکز مخابراتی، چون شهرک بزرگه و بلوک ها هم طبقات زیادن نوبز برای من روی 66ئه!!!! که روی gdmt به 61 در بهترین حالت میرسه. دیروز برداشتیم اسپلیتر رو چک کردم، تلفن رو چک کردم، سیم هارو و مقاومتشون رو تست کردم (که تفاوتشون کم و در حد 0.5 db بود) مودم رو بردم توی لایزر طبقه مون دیدم حدود 2 واحد کم شد. بعد مودم رو بردم دم در خونه و اونجا ثابت کردم و مود هم گذاشتم روی gdmt نویز رسید به 61، ولی باز امروز قطع و وصل شدید (snr در حد 3تا6)دارم.(جالبه خود پارس آنلاین گفت اصلا شما چجوری با snr 3 وصل هستید یه معجزست) واقعا هیچ راه حلی وجود نداره که از دست آدم بربیاد برای نویز؟؟؟؟؟
متاسفانه تا زمانی که کابل برگردان نکنن منطقه شمارو وضع همینه . خودت هم که همه راهها رو رفتی دیگه از دست شما کاری ساخته نیست .
اون اعداد رو هم ممیزشو هم بگذار یه تازه وارد میاد فکر میکنه راستی snr 66 شده نه 6.6 .
دستت درد نکنه عزیز
سلام
دوست عزیز از کجا خریدید و به چ قیمتی ؟ اینی که شما دارید برودکام هست ؟
مبارک باشه مودم عالیه الان برا من با snr 0.3 هم لینکو ثابت نگه میداره در صورتی که با همین 2750سفید(ریلتک)رو snr16 لینک میپره خود پشتیبانی هم متعجب میمونه:n09:
از کجا گیر آوردی آخه این جعبه آبیا دیگه تولید نمیشن:n13:
سلام
دوست عزیز همه 2730 ها برودکام اند ؟ از برودکام بهتر هم داریم ؟ رئالتک چطوره ؟
با تشکر
farshad0123
26-10-2014, 00:32
سلام
دوست عزیز از کجا خریدید و به چ قیمتی ؟ اینی که شما دارید برودکام هست ؟
سلام
دوست عزیز همه 2730 ها برودکام اند ؟ از برودکام بهتر هم داریم ؟ رئالتک چطوره ؟
با تشکر
نه 2730 سفید ریلتکه
2730 مشکی برودکام
برودکام خیلی بهتر از ریلتکه
برودکام دیگه تولید نمیشه
ase_pase
26-10-2014, 01:39
سلام
به نظرتون این خط میتونه سرویس 10 مگابیت رو جواب بده ؟
دوستان یه نکته رو در نظر داشته باشید : خوب مطلق نداریم .
خوب , برودکام حسنش به کار تحت شرایط نویز بالا و فاصله بالای 3 کیلومتر از مرکزه اما ایرادش سرعت سینک پایین ترشه . یعنی درجایی که شما
مشکل حاد نداشته باشی و فاصله تا مرکز هم زیر 3 کیلومتر باشه ترندچیپ و رالینک سرعت به مراتب بالاتری میدن تا برودکام .
پس : برودکام همیشه بهتر از ریلتک , ترندچیپ رالینک و عیره نیست . بستگی به موردش داره . یجا بهتره , یجا هم بدتره .
سلام
بنظرم لب مرز قطع و وصلی بشه , بهرحال به تجهیزات سمت مرکز هم بستگی داره. البته کیفیت خود خط خوبه و امیدوارکننده .
farshad0123
26-10-2014, 02:59
سلام
خوبه میکشه البته بستگی به مودم داره من مودمم 2730u مشکی چیپست برودکامه خطو روی 10مگ بستن با snr 0.1 هم اینک نمیپره حتی بعضی وقتا منفی میشه با مودم 2730 سفید چیپست ریلتک تست کردم مدام لینک میپرید
ase_pase
26-10-2014, 10:44
بنظرم لب مرز قطع و وصلی بشه , بهرحال به تجهیزات سمت مرکز هم بستگی داره. البته کیفیت خود خط خوبه و امیدوارکننده .
خوبه میکشه البته بستگی به مودم داره من مودمم 2730u مشکی چیپست برودکامه خطو روی 10مگ بستن با snr 0.1 هم اینک نمیپره حتی بعضی وقتا منفی میشه با مودم 2730 سفید چیپست ریلتک تست کردم مدام لینک میپرید
مرسی :n16:
تجهیزات رو که راستش نمیدونم چطوریه اما فاصله تا مرکز مخابراتی کمتراز 200 متر هست.
کدوم پارامتر میگه که مرز بین قطع و وصلی هست ؟ (الان روش اکو 128 شاتل هست و سرعتش بین 370 تا 400 هستش و قطع و وصلی هم نداشته(البته اگه منظور از مرز قطع و وصلی همین باشه :n02: ))
مودم هم TP Link TD-W8901G
یعنی میگین بگیرم یا سرعت پایین تر بگیرم ؟
farshad0123
26-10-2014, 14:43
تجهیزات رو که راستش نمیدونم چطوریه اما فاصله تا مرکز مخابراتی کمتراز 200 متر هست.
کدوم پارامتر میگه که مرز بین قطع و وصلی هست ؟ (الان روش اکو 128 شاتل هست و سرعتش بین 370 تا 400 هستش و قطع و وصلی هم نداشته(البته اگه منظور از مرز قطع و وصلی همین باشه :n02: ))
به پشتیبانی بگو میخوام 10مگ بگیرم دان استریمتو بزاره رو 10مگ چند روز برا امتحان ببین چطوره چون مودمت چیپستش برودکام نیست ممکنه لینکت بپره اگر لینک پرید بگو بیارش پایینتر مثلا رو 8مگ هم لینکت نپره خوبه رو 8مگ ببندن 7مگو میگیری
arminkoo
26-10-2014, 15:01
دوستان یه مودم خوب با چیپست برودکام و 2 تا پورت lan چیه ؟
reza_khoshtip
26-10-2014, 20:20
دوستان لطفا وضعیت خط من رو چک کنید و ببینید Data Rate مشکلی نداره
اینترنتم 512 نامحدود مخابرات تهران هستش
farshad0123
27-10-2014, 00:48
brand
lan chip
wifi chip
TP-LINK TD-W8970 v1
Lantiq
Qualcomm Atheros ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] m_Atheros&ei=KmNNVID7JaHj7QaFmIDADQ&usg=AFQjCNGnywK47zQHhXjfpDQa2ma3OQCCRw&bvm=bv.77880786,d.bGQ&cad=rja)
خوب , فاصله ای ندارید پس برای همینه که کیفیت خط خوبه . برای این رنج شما هر مودمی استفاده کنید مشکلی پیش نمیاد . پارامتر snr که نسبت نویز به سیگناله
برای این data rate فعلی یعنی 3 مگ باید بین 35 تا 40 باشه که خوب کمتره برای همین احتمال میدم مشکل داخل خونه است . احتمالا یه بررسی میخواد تا این رقم
بره بالاتر ( اسپلیتر بهتر , جدا کردن لاین تلفن بیسیم و ..)
مودم 8901G چیپست ترندچیپ استفاده میکنه که سرعت بالاتری براتون میتونه بگیره . فکرمیکنم خط شما با سرعتهای بالا مشکلی نداره همون نویز داخل منزلو کمتر کنید
هر سرعتی میتونید بگیرید .
دوستان لطفا وضعیت خط من رو چک کنید و ببینید Data Rate مشکلی نداره
اینترنتم 512 نامحدود مخابرات تهران هستش
data rate شما چه مشکلی میتونه داشته باشه ؟ همونیه که گفتن : 512 دانلود و 156 هم آپلود .
البته آپلود 156 واقعا در حد دایل آپه ولی اکثرا همینه .
reza_khoshtip
27-10-2014, 02:32
data rate شما چه مشکلی میتونه داشته باشه ؟ همونیه که گفتن : 512 دانلود و 156 هم آپلود .البته آپلود 156 واقعا در حد دایل آپه ولی اکثرا همینه .یکی از دوستان میگه برای 512 دیتا ریت downstream باید روی 1مگ یا 2مگ بسته بشه
farshad0123
27-10-2014, 04:25
یکی از دوستان میگه برای 512 دیتا ریت downstream باید روی 1مگ یا 2مگ بسته بشه
درسته اگر میخواید 512 رو کامل یعنی با سرعت 64کیلوبایت بگیرید باید بالاتر از 512بسته بشه
هر 2مگ دان استریم 1.75مگ
هر 1مگ دان استریم 0.875 مگ
هر 512کیلوبیت دان استریم 0.44 مگ سرعت به شما میده و برای اینکه بتونید سرعت اسمی رو کامل بگیرید باید بالاتر بسته بشه
reza_khoshtip
27-10-2014, 11:37
درسته اگر میخواید 512 رو کامل یعنی با سرعت 64کیلوبایت بگیرید باید بالاتر از 512بسته بشه
هر 2مگ دان استریم 1.75مگ
هر 1مگ دان استریم 0.875 مگ
هر 512کیلوبیت دان استریم 0.44 مگ سرعت به شما میده و برای اینکه بتونید سرعت اسمی رو کامل بگیرید باید بالاتر بسته بشه
نرمالش باید چند باشه؟
زنگ بزنم 2020 انجام میدن؟
farshad0123
27-10-2014, 18:42
نرمالش باید چند باشه؟
زنگ بزنم 2020 انجام میدن؟
مخابرات بیشتر سرویس ها رو 2مگ میبنده ولی برا سرویس 2مگ بهترین دان استریم 4مگه که سرعت اسمی رو کامل بده(250کیلوبایت) ولی برا 1مگ به پایین همون دان استریم 2مگ هم سرعت اسمی رو میده
بله 2020 دان استریمو بالا میبره
نه 2730 سفید ریلتکه
2730 مشکی برودکام
برودکام خیلی بهتر از ریلتکه
برودکام دیگه تولید نمیشه
سلام
من یه 2730 مشکی به سختی تهیه کردم... از کجا میشه مطمئن شد برودکام هست ؟
با تشکر
reza_khoshtip
27-10-2014, 20:49
مخابرات بیشتر سرویس ها رو 2مگ میبنده ولی برا سرویس 2مگ بهترین دان استریم 4مگه که سرعت اسمی رو کامل بده(250کیلوبایت) ولی برا 1مگ به پایین همون دان استریم 2مگ هم سرعت اسمی رو میده
بله 2020 دان استریمو بالا میبره
یکی از دوستانم 256 نامحدود از یه مرکز مخابراتی دیگه داره که دیتا ریت اونم مثل من پایین بسته شده
mahdibozorg
27-10-2014, 21:23
سلام دوستان من سرویس 2 مگ پارس دارم سرعت دانلودم از 320 بالاتر نمیره این هم وضعیت مودمم دوستان بگن خطم خوبه یا نویز کم دارم یا زیاد یا توقع من از سرعت دانلود اینترنت کره جنوبی هستش :n02: در کل میخواستم وضعیت خطم رو بدونم
خطت خیلی هم خوبه وضعش . روی 4 مگ این snr خوبیه برای من البته کمی بیشتر بود (32) که وقتی شد 9 مگ تبدیل به 13 شد .
منم همین سرویسو دارم که روی 9 بسته شده البته بطور دیفالت 4 بود مثل تصویر فوق که زنگ زدم درجا کردن 9 شماهم باید
یه زنگی بزنی. بنظرم خطت کاندید خوبی برای 12 هم هست .
farshad0123
28-10-2014, 02:11
یکی از دوستانم 256 نامحدود از یه مرکز مخابراتی دیگه داره که دیتا ریت اونم مثل من پایین بسته شده
اینطور که معلومه پشتیبانی شما افراد بی انصافی داره
الان مخابرات ما فقط 10مگو رو همون 10مگ میبنده سرویس های 128تا 1مگ رو روی 2مگ میبنده کلا همه سرویس ها رو بیشتر میبنده که سرعت اسمی رو کامل بده بجز 10مگ
mahdibozorg
28-10-2014, 19:12
خطت خیلی هم خوبه وضعش . روی 4 مگ این snr خوبیه برای من البته کمی بیشتر بود (32) که وقتی شد 9 مگ تبدیل به 13 شد .
منم همین سرویسو دارم که روی 9 بسته شده البته بطور دیفالت 4 بود مثل تصویر فوق که زنگ زدم درجا کردن 9 شماهم باید
یه زنگی بزنی. بنظرم خطت کاندید خوبی برای 12 هم هست .
دوست عزیز زنگ زدم 9 کردم اینم مشخصات که مودم میده فک کنم خوبه نه ؟:n01:
I.LIKE.U
28-10-2014, 20:34
سلام دوستان از مخابرات 1مگ محدود گرفتم سرعت وب گردیش خوبه ولی سرعت دانلود 30 40 هست و فک کنم مودم نویز داره چون خیلی دیر وصل میشه حدود چند ساعت طول میکشه وصل شه میگن مشکل آیپی داریم سراسریه تو تهران و چند دقیقه ای طول نمیکشه که دیسکانکت میشه و دوباره روز از روز....
آیا نویز داره ؟ اگه داره برم مخابرات بگم بیان درست کنن
ایا احتمالش هست که از کیفیت اسپلیتر باشه؟ عکس از مدارش گذاشتم
مودمو به صورت مستقیم زدم به پریز تلفن بازم مشکل دارم
ممنون از دوستان
Sent from my LG-D855
دوست عزیز زنگ زدم 9 کردم اینم مشخصات که مودم میده فک کنم خوبه نه ؟:n01:
آفرین , آره خوبه تقریبا مشابه وضعیت خط منه . البته قرار شده برای من 16 ببندن ولی چندان فکر نکنم راحت بکشه .
احتمالا برگردونن روی همین 9 که اصلا هم کم نیست . والا یکی دوسال پیش خواب همچین سرعتی رو میدیدیم .
سلام دوستان از مخابرات 1مگ محدود گرفتم سرعت وب گردیش خوبه ولی سرعت دانلود 30 40 هست و فک کنم مودم نویز داره چون خیلی دیر وصل میشه حدود چند ساعت طول میکشه وصل شه میگن مشکل آیپی داریم سراسریه تو تهران و چند دقیقه ای طول نمیکشه که دیسکانکت میشه و دوباره روز از روز....
آیا نویز داره ؟ اگه داره برم مخابرات بگم بیان درست کنن
ایا احتمالش هست که از کیفیت اسپلیتر باشه؟ عکس از مدارش گذاشتم
مودمو به صورت مستقیم زدم به پریز تلفن بازم مشکل دارم
ممنون از دوستان
Sent from my LG-D855
والا چیزی که من میبینم کیفیت پایین خطه در وهله اول . شما بهترین کار اینه که از دم درب ورودی یه تست بگیری اگه خیلی بهتر از وضعیت بالا نبود
اون وقت مشخص میشه که کابل خیابون مشکل داره . فاصله هم مهمه که باید حدودی بگید چقدر فاصله از مرکز دارید .
I.LIKE.U
28-10-2014, 22:27
والا چیزی که من میبینم کیفیت پایین خطه در وهله اول . شما بهترین کار اینه که از دم درب ورودی یه تست بگیری اگه خیلی بهتر از وضعیت بالا نبود
اون وقت مشخص میشه که کابل خیابون مشکل داره . فاصله هم مهمه که باید حدودی بگید چقدر فاصله از مرکز دارید .
حدود 2 تا 3 کیلومتر
یعنی یه سیم از دم در بکشم تا خونه؟
یا همون دم در هم میشه آزمایش کرد؟
الان آیا سرعت دانلود 35 برای سرویس 1مگ طبیعی هست یا کمه؟
Sent from my LG-D855
فاصله خوبه , نباید مشکلی ایجاد کنه .
نه . از همون ترمینال داخل ورودی ساختمون سیم تون رو باید بدونید کدومه وگرنه از یک شخص وارد کمک بگیرید . مودمو بهش وصل میکنید با موبایل مثلا
لاگین میکنید به مودم و همونجا اعداد رو می بینید .
فقط صفحه دوم ( Adsl configuration) لازمه اطلاعاتش . یه عکس اینجا بگذارید ببینیم چه میشه .
( آقا یادت باشه همیشه "مک آدرس" و شماره آیپی تو پاک کنی . حالا اینجا جمع دوستانه است ولی کلی بگم ریسک بزرگیه)
سرعت 35 خیلی کمه برای 1مگ باید حداقل 120 , 130 باشه ولی این باشه مرحله بعد .
armin_punisher6
28-10-2014, 22:50
Snr 22 و attenution 45 خوبه خطم؟
I.LIKE.U
28-10-2014, 22:56
فاصله خوبه , نباید مشکلی ایجاد کنه .
نه . از همون ترمینال داخل ورودی ساختمون سیم تون رو باید بدونید کدومه وگرنه از یک شخص وارد کمک بگیرید . مودمو بهش وصل میکنید با موبایل مثلا
لاگین میکنید به مودم و همونجا اعداد رو می بینید .
فقط صفحه دوم ( Adsl configuration) لازمه اطلاعاتش . یه عکس اینجا بگذارید ببینیم چه میشه .
( آقا یادت باشه همیشه "مک آدرس" و شماره آیپی تو پاک کنی . حالا اینجا جمع دوستانه است ولی کلی بگم ریسک بزرگیه)
سرعت 35 خیلی کمه برای 1مگ باید حداقل 120 , 130 باشه ولی این باشه مرحله بعد .
نه از اون لحاظ وارد بودن مشکلی نداریم پس باید برم دم در اونجا امتحان کنم ولی الان آوردم مودمو زدم یه پریز دیگه الان حدود یکی دو ساعتی هیچ مشکلی نداره
اسپید تست هم گرفتم از سرور داخل و خارج
اون صفحه ای گفتید نبود تو تتظیمات فقط همون دوتا بود
Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my LG-D855
WraithMaster
28-10-2014, 23:10
سلام.
دوستان من تازگی مودم Zyxel Del 1202-T10B/B گرفتم ولی هرچی تو منوی مودم میگردم بخشی که نویز و SNR Margin رو نشون مبده پیدا نکردم!! کسی میدونه این اطلاعات رو کجای منوی این مودم زده؟ کلش رو گشتم نبود :n13:
نه از اون لحاظ وارد بودن مشکلی نداریم پس باید برم دم در اونجا امتحان کنم ولی الان آوردم مودمو زدم یه پریز دیگه الان حدود یکی دو ساعتی هیچ مشکلی نداره
اسپید تست هم گرفتم از سرور داخل و خارج
اون صفحه ای گفتید نبود تو تتظیمات فقط همون دوتا بود
Sent from my LG-D855
مشکلی نداره یعنی الان اون پارامترها چند نشون میدن ؟
همون صفحه دوم منظورمه , اولی نیازی نیست .
I.LIKE.U
29-10-2014, 00:47
مشکلی نداره یعنی الان اون پارامترها چند نشون میدن ؟
همون صفحه دوم منظورمه , اولی نیازی نیست .
دیسکانکت که نشده فعلا
اینم عکسش
منظورتون snr ,attenuation هست ؟
رو چه مقدار باید باشن؟
Sent from my LG-D855
سلام.
دوستان من تازگی مودم Zyxel Del 1202-T10B/B گرفتم ولی هرچی تو منوی مودم میگردم بخشی که نویز و SNR Margin رو نشون مبده پیدا نکردم!! کسی میدونه این اطلاعات رو کجای منوی این مودم زده؟ کلش رو گشتم نبود :n13:
عجیبه , باید توی همون Connection Status باشه .
روی DSL Mode . فیرمور آپدیت کردید ؟
دیسکانکت که نشده فعلا
اینم عکسش
منظورتون snr ,attenuation هست ؟
رو چه مقدار باید باشن؟
Sent from my LG-D855
بدتر شده که .
الان لب مرز قطع شدنه . این تست دم درب ورودیه ؟
SNR Margin چیست؟
نسبت قدرت سیگنال خط شما به نویز روی خط شماست.خب با این حساب هرچی مقدار SNR Margin بیشتر باشه کیفیت خط شما هم بالاتره.نکته ای که در این قسمت وجود داره اینه که هرچی پهنای باند شما بالاتر بره این نسبت کاهش پیدا می کنه.
مقایسه مقادیر SNR Margin
6dB و کمتر بسیار بد است و مشکلات جدی برای شما بوجود می اورد
7dB-10dB بد است اما طوری نیست که نتوان از سرویس ADSL استفاده کرد
11dB-20dB خوب است
20dB-28dB عالی است
29dB و بیشتر بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت است
Line Attenuation چیست؟
در واقع میزان تخریب سیگنال ورودی به مودم شما و ارسال شده از طرف مرکر مخابراتی را نشان می دهد.که در اصطلاح به ان نویز می گویند.هرچه مقدار Line Attenuation کمتر باشد نویز خط شما کمتر است و به این معنی است که کیفیت دریافت دیتا بر روی خط شما بیشتر است.نکته ای که در این مورد وجود دارد این است که هرچه فاصله شما تا مرکز مخابراتی یا درواقع همان جایی که خط شما رانژه شده و دیتا برای شما ارسال می شود کمتر باشد نویز خط شما هم کمتر است.البته میزان نویز به عوامل دیگر هم بستگی دارد.مانند کیفیت سیم کشی تلفن منزل یا وجود تلفن بر روی خط در منزل و غیره.
مقایسه مقادیر Attenuation
20dB و کمتر بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت است
20dB-30dB عالی است
30dB-40dB خیلی خوب است
40dB-50dB خوب است
50dB-60dB ضعیف است و ممکن است اشکالاتی در ارتباط شما ایجاد کند
60dB و بالاتر بسیار بد است و می تواند مشکلات جدی برای ارتباط شما ایجاد کند
WraithMaster
29-10-2014, 09:23
خیر.. امروز آپدیت میکنم ببینم نشون میده یا نه.
خیلی ممنون بابت پاسختون.
EDIT: آقا پیدا کردم! بازم ممنون.
Soli_AK47
29-10-2014, 13:14
سلام.
من هم همین مودم رو دارم از وقتی که گرفتمش در مقایسه با مودم TP link و D-Link قبلی که داشتم با وجود اینکه نویز خطم خیلی زیاد هستش نسبت به دوتای قبلی کیفیت اینترنت افزایش چشم گیری داشته.
برای من هم یک مدت طول کشید تا بخش استاتوس مودم رو پیدا کنم چون کلآ با بقیه مودم ها فرق داره.
Maintenance رو بزن برو تو Diagnostic تو قسمت بالای مستطیل که خالیه DSL Line رو انتخاب کن و بعدش تو صفحه بعد زیر مستطیل 4 تا گزینه میاد که باید DSL line status رو کلیک کنی که وضعیت کامل خط رو تو مستطیل نشون میده. :n26:
Soli_AK47
29-10-2014, 13:19
هم اکنون 30 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 29 مهمان) لوووووووووووووووووووول
I.LIKE.U
29-10-2014, 21:08
بدتر شده که .
الان لب مرز قطع شدنه . این تست دم درب ورودیه ؟
نه تو خونس از یه پریز دیگه وصل کردم
بازم مشکل قطی داره
ولی بهتر شده
دم در نرفتم
میخوام فردا برم مخابرات بگم بیان درست کنن نویزشو
Sent from my LG-D855
خودت هم میتونستی مودمو ببری دم درب و با گوشی لاگین کنی و ببینی شرایط رو.
I.LIKE.U
30-10-2014, 02:07
خودت هم میتونستی مودمو ببری دم درب و با گوشی لاگین کنی و ببینی شرایط رو.
دوتا مشکل هست برا دم درب
پریز برق نیست ادابتور مودمو وصل کنم تو تابلو هم نمیتونم دست کنم که خشک میشم[emoji5]
بعد سیم تلفن هم خراب میشه دیگه باید لختش کنم از سوکتش در بیارم سیم قحطی دارم
Sent from my LG-D855
ehsan01234
30-10-2014, 09:21
با سلام خدمت همه ی کارشناسان و دوستان عزیز
من با اینترنتم در این یک هفته گذشته ماجراهایی داشتم که فعلا بماند تا بعد از نظرات شما در مورد اینترنتم با توجه به این تصویر
میخواستم نظرتون رو راجع به این اطلاعات بدونم ....
با تشکر
دوستان میتوانند با مراجعه به این سایت فاصله تقریبی خود را تا مرکز مخابراتی بر اساس Downstream Line Attenuation محاسبه می کند....
همچنین حداکثر سرعت دریافت را نمایش میدهد...
برای من که عدد بدست آمده با مسیر ماشینی که با گوگل مپ در آوردم تقریبا برابری میکرد....(با یک اختلاف 700 متری)
همچنین از بد روزگار با تستی که از سیم ورودی تلفن به ساختمان به عمل آوردم، نویزم با داخل ساختمان زیاد فرقی نمیکرد (سیم کشی مورد نداشت)
باز دوستان یه نظری بدن...چهار و خورده ای کیلومتر ....این speed خوبه....؟ ولی اگه اون فاصله درست باشه ...طبق نمودار زیر و محاسبه سایت بالا، سرعت من منطقیه....
شانس مارو...نگاه کن. :-(
دوستان میتوانند با مراجعه به این سایت فاصله تقریبی خود را تا مرکز مخابراتی بر اساس Downstream Line Attenuation محاسبه می کند....
همچنین حداکثر سرعت دریافت را نمایش میدهد...
برای من که عدد بدست آمده با مسیر ماشینی که با گوگل مپ در آوردم تقریبا برابری میکرد....(با یک اختلاف 700 متری)
همچنین از بد روزگار با تستی که از سیم ورودی تلفن به ساختمان به عمل آوردم، نویزم با داخل ساختمان زیاد فرقی نمیکرد (سیم کشی مورد نداشت)
باز دوستان یه نظری بدن...چهار و خورده ای کیلومتر ....این speed خوبه....؟ ولی اگه اون فاصله درست باشه ...طبق نمودار زیر و محاسبه سایت بالا، سرعت من منطقیه....
شانس مارو...نگاه کن. :-(
نمیدونم چرا من با ماشی 5_6 کیلومتر تا مرکزمون فاصله دارم ولی maxrate 8_9هست
farshad0123
30-10-2014, 21:42
سیم تلفنت از زیر زمین پوسیده شده یا خورده به لوله یا شیء فلزی
با سلام خدمت همه ی کارشناسان و دوستان عزیز
من با اینترنتم در این یک هفته گذشته ماجراهایی داشتم که فعلا بماند تا بعد از نظرات شما در مورد اینترنتم با توجه به این تصویر
میخواستم نظرتون رو راجع به این اطلاعات بدونم ....
با تشکر
فاصله چندانی با مرکز ندارید , این نویز برای 6مگ در حد متداول هست . در کل وضع بدی ندارید بنظرم راحت تا 9 مگ میتونید بگیرید .
سیم تلفنت از زیر زمین پوسیده شده یا خورده به لوله یا شیء فلزی
: داره میگه اوضاعم خیلی بهتر از اونیه که باید باشه !
adsl نزدیک یا بالای 5 کیلومتر ایران که نه هیچ کشور دیگه ای هم در دنیا اصلا سرویس نمیدن چون چیزی تهش نمیمونه .
حالا این اخوی فاصله رو چجور حساب میکنه , یا اینکه نظر کرده است یا اصلا سیمش از مسیر دیگه ای اومده که خیلی نزدیکتره , معلوم نیست .
farshad0123
31-10-2014, 01:27
: داره میگه اوضاعم خیلی بهتر از اونیه که باید باشه !
adsl نزدیک یا بالای 5 کیلومتر ایران که نه هیچ کشور دیگه ای هم در دنیا اصلا سرویس نمیدن چون چیزی تهش نمیمونه .
حالا این اخوی فاصله رو چجور حساب میکنه , یا اینکه نظر کرده است یا اصلا سیمش از مسیر دیگه ای اومده که خیلی نزدیکتره , معلوم نیست .
مطمئنی؟:n13:
قبلا گفته بود خطم نویز داره میخواد تا 10مگ بگیره ولی تا 8مگ بیشتر نمیکشه
احتمالا کابل اصلی مخابرات به صورت یک خط مستقیم که حداقل میزان کابله به شما رسیده....
ببین من با گوگل مپ چند مدل محاسبه مسیر کردم....(یکی با گزینه محاسبه مسافت(که یک خط مستقیمه و حداقل مسافت) /یکی هم گزینه یافتن مسیر برای ماشین (که این خودش چند مسیر را پیشنهاد میده))
-----محاسبه مسر (خط صاف)-------
برو تو گوگل مپ
روی مرکز مخابرتت گزینه Measure distance یا محاسبه مسافت را بزن
بعد روی خونتون گزینه Distance to here یا فاصله تا اینجا را بزن
با این کار شما مسیری که حداقل کابل در آن استفاده شده را بدست می آورید که احتمالا از شانس خوبتان برای شما همین طوری است...
------------
با این کار کسایی که ADSL ندارند میتوانند از حداقل و حداکثر سرعتی که از شانس شان به آن ها می رسد اطلاع پیدا کنند (یک ذهنیتی از بدترین و بهترین حالت داشته باشند و مثل من از سرعت پایین جا نخورند)
و آنهایی هم که ADSL دارند با مقایسه عدد بدست آمده در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با میزان فاصله های بدست آمده از گوگل مپ میتوانند ببینند که مسیر اصلی کابل کدام است و آیا فاصله بدست آمده در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (که بر اساس Downstream Line Attenuation محاسبه می شود)در بازه حداقل و حداکثر فاصله های گوگل مپ جای می گیرد یا خیر؟
و اگر درست بود هی دنبال تغییر آی اس پی نباشند چون اگر فاصله زیاد باشد کاریش نمیشه کرد....به نظر من مهمترین فاکتوره سرعت فاصله تا مرکزه و بس....
نکته : البته برای خونه هایی که عمرشان زیاده و یا ساختمانهایی کیفیت خوبی ندارد تست کابل اصلی دم در توصیه میشود.
مثلا برای من عدد بدست آمده از گوگل مپ حداقل 2.6 (خط صاف)و حداکثر 4.8 (طولانی ترین مسیر ماشین رو)کیلومتر بود و عدد بدست آمده از سایت اسپید گاید با Downstream Line Attenuation :57 برابر 4.1 کیلومتر بود که نزدیک به بیشترین فاصله ای است که با گوگل مپ بدست آوردم....که سرعت 300 تا 320 حداکثر بهم میده
عکسها در این پست هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
I.LIKE.U
01-11-2014, 00:27
من متوجه شدم وقتی آسانسور خونه وقتی میره بالا پایین (شروع به کار میکنه) اینترنت قطع میشه
برای حل مشکل باید چیکار کنم؟
Sent from my LG-D855
مطمئنی؟:n13:
قبلا گفته بود خطم نویز داره میخواد تا 10مگ بگیره ولی تا 8مگ بیشتر نمیکشه
.. و در تاپیک پارس بهش گفته شده که برای 5 کیلومتر فاصله گرفتن سرعت 1مگ هم معجزه است چه برسه به 8 !
مشکلش نویز نیست , فاصله بسیار زیادشه از مرکز البته من فکر میکنم اشتباه میکنه وگرنه محالاته این سرعت با این مسافت .
من متوجه شدم وقتی آسانسور خونه وقتی میره بالا پایین (شروع به کار میکنه) اینترنت قطع میشه
برای حل مشکل باید چیکار کنم؟
Sent from my LG-D855
شوربختانه کابلش هم فاز با شما شده و با هربار کار افتادن افت ولتاژ میده روی کل مدار خونتون . کار زیادی از دستت برنمیاد جز اینکه :
1- استبلایزر با فیلتر بالا بگیری سرراه اینا قرار بدی
2- یه منبع تغذیه یونیورسال ( 90 تا 260 ولت) با آمپراژ مناسب ( 2 آمپر کافیه) پیدا کنی و بجای آداپتر مودم از این استفاده کنی . دیگه قطع و وصل نمیشه .
armin_punisher6
02-11-2014, 01:58
خط ما اينطوريه:
Snt 23
Attenution 45
وضعيت خط چطوره؟
.. و در تاپیک پارس بهش گفته شده که برای 5 کیلومتر فاصله گرفتن سرعت 1مگ هم معجزه است چه برسه به 8 !
مشکلش نویز نیست , فاصله بسیار زیادشه از مرکز البته من فکر میکنم اشتباه میکنه وگرنه محالاته این سرعت با این مسافت .
خودمم خیلی کنجکاو شدم رفتم امروز مخابرات گفت فاصله سیم کشی 3.5 کیلومتر هست+ اینکه در مسیر تقویت کننده سیگنال وجود داره(این جوابی بود که مخابرات برا من داد)
خوب پس معلوم شد که فاصله 3.5 کیلومتره که اگه اون جدول صفحه قبل رو ببینی دقیقا با همین ریت 8 و 9 جور در میاد .
تقویت کننده هم گذاشتن ؟ بابا واقعا شرمنده میکنن گاهی .
خوب پس معلوم شد که فاصله 3.5 کیلومتره که اگه اون جدول صفحه قبل رو ببینی دقیقا با همین ریت 8 و 9 جور در میاد .
تقویت کننده هم گذاشتن ؟ بابا واقعا شرمنده میکنن گاهی .
داداش این مرکز مخابراتی منطقه وسیعی رو پوشش میده حتی فک کنم 2-3 کیلومتر بعد از خونه ما از همین مرکز مخابراتی هست اگه نذارن که حتی بوق تلفن هم به اونجا نمیرسه.(ولی در کل اولین جایی که دیدم یکمی به فکر مشتریا هستن حالا از اون بگذریم که ساعت 12 که من رفتم همه داشتن چرت میزدن)
SNR Margin (0.1dB): 131 59Attenuation (0.1dB): 360 225Output Power (dBm): 20.0 12.0Attainable Rate (Kbps): 14752 1039Rate (Kbps): 9215 1021وضعیت خط چگونه است از در خانه هم چک کردم مودم بردم سیم کلا جدا کردم باز همین وضعیت بود سرعت روز تا یک مگ شبانه بین 300 تا 800 کشش داره؟
armin_punisher6
05-11-2014, 13:25
خط ما اينطوريه:
Snt 23
Attenution 45
وضعيت خط چطوره؟
كسي نيست؟
با چه سرعتی دانلود داری حداکثر به یک مگ میرسه
stratocaster
05-11-2014, 23:03
دوستان این برای من هست ولی تایم اوت دارم
Update Counter : 125
Modulation : ADSL2+
Annex Mode : Annex M
Line State : up
Lan Tx : 28262
Lan Rx : 21613
ADSL Tx : 5898
ADSL Rx : 5296
CRC Down : 0
CRC Up : 0
FEC Down : 0
FEC Up : 0
HEC Down : 0
HEC Up : 0
SNR Up : 30.8
SNR Down : 33.5
Line Attenuation Up : 24.8
Line Attenuation Down : 40.0
Data Rate Up : 159
Data Rate Down : 575
چطوره ؟
afshin b
05-11-2014, 23:24
دوستان این برای من هست ولی تایم اوت دارم
Update Counter : 125
Modulation : ADSL2+
Annex Mode : Annex M
Line State : up
Lan Tx : 28262
Lan Rx : 21613
ADSL Tx : 5898
ADSL Rx : 5296
CRC Down : 0
CRC Up : 0
FEC Down : 0
FEC Up : 0
HEC Down : 0
HEC Up : 0
SNR Up : 30.8
SNR Down : 33.5
Line Attenuation Up : 24.8
Line Attenuation Down : 40.0
Data Rate Up : 159
Data Rate Down : 575
چطوره ؟
کیفیت خطتون عالیه، اون تایم اوت ها برای خط نیست و مشکل از جای دیگست
stratocaster
05-11-2014, 23:40
اقا چی کار کنم پینگم به ۴.۲.۲.۴ رو ۳۰۰ هست و تایم اوتم زیاد میده کلافم کرده
سلام به همه دوستان و جوونهای باسواد و ماشالله حرفه ای مملکت
عزیزان من یه سوالی داشتم خدمتتون
پست ها و اطلاعاتی که ارائه دادید رو مطالعه کردم و الان خطم با توضیحاتی که دوستان دادن،در حال حاظر مشکلی نداره
من سرعت 128 دارم که هنگام دانلود 90 تا 110 هم میره..البته زیاد اهل دانلود نیستم
مشکل من اینجاست که هرازگاهی گاها هر ماه یا دوهفته ای چراغ adslمن قطع و وصل میشه..یه چند روزی اینطور میمونه و بعد دوباره خوب میشه.مواقعی که قطع میشه،تماس که با سرویس دهنده میگیرم...هربار فقط میگه اسپلیترو خط تلفنتو...چک کن.من در جواب میگم که اگر مشکل از اسپلیتر و سیم تلفن ...باشه،باید همیشه قطع و وصل بشه،نه هردوهفته یبار!!
مهندس های من اشتباه میگم؟
یه نکته دیگه اینکه وقتی قطع میشه..با تلفن همون خط به موبایلم تماس میگیرم وصل میشه.
مشکل کجاست؟
ممنون
اقا چی کار کنم پینگم به ۴.۲.۲.۴ رو ۳۰۰ هست و تایم اوتم زیاد میده کلافم کرده
مشکل از شما نیست مشکل از isp هست.اگه برای بازی میخای از سرویس igame و اگه برای وبگردی و دانلود میخای از سرویس idownload استفاده کن تا پینگ پایین بیاد
SNR Margin (0.1dB): 131 59Attenuation (0.1dB): 360 225Output Power (dBm): 20.0 12.0Attainable Rate (Kbps): 14752 1039Rate (Kbps): 9215 1021وضعیت خط چگونه است از در خانه هم چک کردم مودم بردم سیم کلا جدا کردم باز همین وضعیت بود سرعت روز تا یک مگ شبانه بین 300 تا 800 کشش داره؟
وضعیت نرماله , شما پایدارترین سرویس برات همین 9مگه , اگر ببری 12 ممکنه قطع و وصلی پیدا کنی. بله اون سرعتارو میتونی بگیری .
كسي نيست؟
مشخصات کامل خط لطفا یا یه عکس از صفحه مودم .
سلام به همه دوستان و جوونهای باسواد و ماشالله حرفه ای مملکت
عزیزان من یه سوالی داشتم خدمتتون
پست ها و اطلاعاتی که ارائه دادید رو مطالعه کردم و الان خطم با توضیحاتی که دوستان دادن،در حال حاظر مشکلی نداره
من سرعت 128 دارم که هنگام دانلود 90 تا 110 هم میره..البته زیاد اهل دانلود نیستم
مشکل من اینجاست که هرازگاهی گاها هر ماه یا دوهفته ای چراغ adslمن قطع و وصل میشه..یه چند روزی اینطور میمونه و بعد دوباره خوب میشه.مواقعی که قطع میشه،تماس که با سرویس دهنده میگیرم...هربار فقط میگه اسپلیترو خط تلفنتو...چک کن.من در جواب میگم که اگر مشکل از اسپلیتر و سیم تلفن ...باشه،باید همیشه قطع و وصل بشه،نه هردوهفته یبار!!
مهندس های من اشتباه میگم؟
یه نکته دیگه اینکه وقتی قطع میشه..با تلفن همون خط به موبایلم تماس میگیرم وصل میشه.
مشکل کجاست؟
ممنون
اسپلیتر چه مارکی هست ؟ میتونید با کمی فشار بازش کنید داخلشو ببینید اگر برهوت بود جنس چینیه ( حداقل 2 تاچوک و 2 تا خازن باید داخلش باشه )
بهرحال یه جنس خوب بگیرید ضرری نداره .
SAEED 120
08-11-2014, 01:10
دوستان پریز ورودی خونه همیشه قوی تر از پریزهای اتاق ها هست.اگر نویز دارید برید در خونه تست کنید
stratocaster
08-11-2014, 23:50
دوستان من SNR هم متغیر شده از 1 تا 35 میره میاد و کانکشنم اذیت میکنه ... بعضی وقتا هم تلفن زنگ میخوره قطع منیشم چاره چیه
یه اسپلیتر خوب بگذار سر راه هر گوشی تلفن .
دی لینک تیپی لینک 302 306
کسی اطلاع داره چیپست مودم دی لینک 2740 چیه ؟ همین که دیجی کالا گذاشته مشکی رنگشو...
اگه لینک منبع هم بدید خیلی خوب میشه
مشکی های این رده دی لینک همگی برودکام هستن .
اینجا اکثر مدل هارو داره :
من چجوری snr خطم رو اندازه بگیرم؟ قبل از خرید سرویس منظورمه.
اصلا امکان داره؟
snr همسایه که بدردم نمیخوره، نه؟
afshin b
10-11-2014, 16:19
من چجوری snr خطم رو اندازه بگیرم؟ قبل از خرید سرویس منظورمه.
اصلا امکان داره؟
snr همسایه که بدردم نمیخوره، نه؟
حتما باید خط رانژه باشه تا بتونین نویز رو تست کنین. میتونید بگید خط رو رانژه کنن اول و بعد سرویس رو انتخاب کنین.
همسایه هم نمیشه بهش استناد کرد
حتما باید خط رانژه باشه تا بتونین نویز رو تست کنین. میتونید بگید خط رو رانژه کنن اول و بعد سرویس رو انتخاب کنین.
همسایه هم نمیشه بهش استناد کرد
یعنی دقیقا باید چیکار کنم؟
afshin b
10-11-2014, 17:17
یعنی دقیقا باید چیکار کنم؟
شما بفرمایید هدفتون چیه تا بهتر بشه راهنمایی کرد.
اسپلیتر چه مارکی هست ؟ میتونید با کمی فشار بازش کنید داخلشو ببینید اگر برهوت بود جنس چینیه ( حداقل 2 تاچوک و 2 تا خازن باید داخلش باشه )
بهرحال یه جنس خوب بگیرید ضرری نداره .
ممنون بابت توضیحاتتون.والا همون کابلی که از مودم به لپ تاپ هم وصله چینی هس..غیر مارک چینی هم چیزی پیدا میشه مگه!!!!
شما بفرمایید هدفتون چیه تا بهتر بشه راهنمایی کرد.
میخوام برای اولین بار adsl بخرم.
برای وبگردی و تماشای فیلم های اموزشی از یوتیوب و دانلود در حد ماهی 1 گیگ.
یکی از دوستان پیشنهاد داد 12 مگ صبانت با 3 گیگ حجم بگیرم، 24 تومن.
میخوام ببینم خطم میکشه یا نه. البته اگر نکشید 8 مگ هم بد نیست، ولی اختلاف قیمتشون چون کمه، اگر 12 باشه بهتره.
ممنون بابت توضیحاتتون.والا همون کابلی که از مودم به لپ تاپ هم وصله چینی هس..غیر مارک چینی هم چیزی پیدا میشه مگه!!!!
بله همه چینی اند ولی خوب و بد هم داره باین عکس دقت کنید :
بالایی همون برهوته که گفتم , اصل تقلبی !
وسطی و پایینی چیزیه که لااقل باید باشه ( میتونید دوتا چوک و خازن موازی شونو ببینید )
کار اسپلیتر فیلتر کردن فرکانس پایین (مکالمه ) برای تلفن و گذر مستقیم کل سیگنال برای مودمه . شما فقط لازمه سرراه تلفن اسپلیتر بگذارید برای مودم اگه از پریز
دیگه ای استفاده میکنه لزومی نداره .
afshin b
11-11-2014, 04:06
میخوام برای اولین بار adsl بخرم.
برای وبگردی و تماشای فیلم های اموزشی از یوتیوب و دانلود در حد ماهی 1 گیگ.
یکی از دوستان پیشنهاد داد 12 مگ صبانت با 3 گیگ حجم بگیرم، 24 تومن.
میخوام ببینم خطم میکشه یا نه. البته اگر نکشید 8 مگ هم بد نیست، ولی اختلاف قیمتشون چون کمه، اگر 12 باشه بهتره.
خب برای ثبت نام بهشون بگین ۱۲ مگ میخوام ولی نمیدونم خطم میکشه یا نه. خودشون بعد از نصب یه تست میکنن براتون و بعد سرویس رو وصل میکنن
مشکی های این رده دی لینک همگی برودکام هستن .
اینجا اکثر مدل هارو داره :
منم همین مدل رو چندروز پیش خریدم
یکی اینکه وضعیت خط چطوره و اگه snr اپ استریم بیشتر باشه مشکلی نداره؟
RETK منظورش ریِل تِک هست؟یعنی چیپسته 2740U ریل تک هست؟
شما وضعیت خطط خوبه تا 10مگ احتمالا خطتون جواب میده
منم از همین مدل 2740U H/W V1 دارم به نظر بنده بهترین مودمی هست که تا حالا دیدم
Attenuation dB
20dB-30dB عالی
30dB-40dB خیلی خوب
40dB-50dB خوب
50dB-60dB خط ضعیف
60dB بسیار بد و دارای مشکل حاد
طبق استادنداردهای ارائه شده مقادیر کیفیت خط طبقه بندی میشن
SNR Margin dB
6dB و کمتر = بسیار بد همراه با مشکلات جدی
7dB-10dB = بد اما میشه از سرویس ADSL استفاده کرد
11dB-20dB = خوب
20dB-28dB = عالی
29dB و بیشتر = بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت
gigi_alex
11-11-2014, 23:13
درود
دوستان
SNR و Line Attenuation در مودم zyxel del1202 پیدا نمیکنم .
ممنون میشم راهنمایی کنید
این زایکسل با پنل فضایییش همه رو گیج وگمراه کرده !! بهرحال همین چند صفحه پیش بود دوستان عکس گذاشتن .
یه چند صفحه ای برید بعقب پیداش میکنین .
gigi_alex
12-11-2014, 01:20
این زایکسل با پنل فضایییش همه رو گیج وگمراه کرده !! بهرحال همین چند صفحه پیش بود دوستان عکس گذاشتن .
یه چند صفحه ای برید بعقب پیداش میکنین .
ممنون دوست عزیز
وضعیت خط من چجوره ؟؟
Downstream:
relative capacity occupation: 19%
noise margin downstream: 43.0 dB
output power upstream: 12.0 dbm
attenuation downstream: 18.0 dB
Upstream:
relative capacity occupation: 86%
noise margin upstream: 10.0 dB
output power downstream: 9.5 dbm
attenuation upstream: 14.5 dB
دوستان من اینترنت 1 مگ مخابرات دارم سرعتش خوب بود اومدن خط های تلفن رو عوض کردن شماره ها عوض شد. الان داغون شده سرعت پایین
قطع و وصلی اعصاب خورد کن.هر وقتم زنگ میزنم پشتیبانیش میگه اسپلیتر بذار.چیکار کنم؟
farshad0123
15-11-2014, 18:24
بله 2740U مشکی ریلتکه فقط مدل قدیمیش برودکامه
amo.reza
17-11-2014, 12:25
وضعیت خطم چطوره تعویض پورت کردم؟
Le0nard0
17-11-2014, 15:43
وضعیت خطم چطوره تعویض پورت کردم؟
الان خطت خیلی عالیه. از قبل از تعویض پورت هم عکس داری؟
amo.reza
17-11-2014, 16:14
الان خطت خیلی عالیه. از قبل از تعویض پورت هم عکس داری؟
قبل از تعویض پرت. خط فیبر نوری هست.
Le0nard0
17-11-2014, 17:57
قبل از تعویض پرت. خط فیبر نوری هست.
خطت قبل از تعويض پورت مشكلى نداشته ! چطور شركت برات تعويض كرده ؟ خط فيبر نورى از دو كيلومترى داد ميزنه فيبر نورى ام
amo.reza
17-11-2014, 18:18
خطت قبل از تعويض پورت مشكلى نداشته ! چطور شركت برات تعويض كرده ؟ خط فيبر نورى از دو كيلومترى داد ميزنه فيبر نورى ام
چرا مشکل سرعت داشت. سرعت دانلود 140-180 بود طرح 2مگ. اما الان سرعت روز شب 300 تا 380 کیلوبایت کیفیت خیلی بالاتر شده. تا مرکز مخابراتی هم 1 کیلومتر بیشتر فاصله نیست
وضعیت خط من چه طوره؟ نیاز داره بگم ریست بشه یا نه؟
وضعیت خط من چه طوره؟ نیاز داره بگم ریست بشه یا نه؟
بد نیست ولی مودلاسیون مودم رو بزار adsl2+
بد نیست ولی مودلاسیون مودم رو بزار adsl2+
میشه راهنمایی کنید بیشتر؟ دقیقن چه کار باید بکنم ؟
ممنون
Armin.Computer
22-11-2014, 01:51
سلام دوستان
مودم من در حالت Attenuation (dB):
دان استریم : 58.5
آپ استریم : 33.4
و SNR
دان استریم : 12.8
آپ استریم : 25.4
این یکم عجیب نیست
در حال حاضر به شدت مشکل نویز دارم
به نظرتون مشکل از کابل کشی مخابراتی هست یا پورت مخابرات؟
این رو بگم سیم کشی خونه به ظاهر بدون مشکل هست
farshad0123
22-11-2014, 03:07
سلام دوستان
مودم من در حالت Attenuation (dB):
دان استریم : 58.5
آپ استریم : 33.4
و SNR
دان استریم : 12.8
آپ استریم : 25.4
این یکم عجیب نیست
در حال حاضر به شدت مشکل نویز دارم
به نظرتون مشکل از کابل کشی مخابراتی هست یا پورت مخابرات؟
این رو بگم سیم کشی خونه به ظاهر بدون مشکل هست
نه پورت اینقدر تاثیر نداره
attenuation خطت خیلی بالاست یا فاصله از مرکز زیاده یا نویز شدیدی بخاطر سیم کشی(زیرزمینی یا هوایی)روی خطت وجود داره
Armin.Computer
22-11-2014, 11:05
نه پورت اینقدر تاثیر نداره
attenuation خطت خیلی بالاست یا فاصله از مرکز زیاده یا نویز شدیدی بخاطر سیم کشی(زیرزمینی یا هوایی)روی خطت وجود داره
الان خیلی وقته دنبال این موضوع هستم
بیش از 1 ماهه
تا الان پیشرفت هایی داشتم
مخابرات هم پیگیری کرده
ولی نمی دونم چرا درست نمیشه
ممکنه کابل های زیر زمینی خراب باشه؟
اگر باشه درست نمی کنند؟
یعنی خیلی هزینه داره برای تعمیرش؟
arminkoo
23-11-2014, 14:08
دوستان اگه میشه یه مودم با چیپست برودکام که وایرلس نداشته باشه و دارای حداقل 2 پورت lan باشه رو معرفی کنید .
قبلا هم مطرح کردم هیچ کس پاسخ نداد
farshad0123
24-11-2014, 17:59
الان خیلی وقته دنبال این موضوع هستم
بیش از 1 ماهه
تا الان پیشرفت هایی داشتم
مخابرات هم پیگیری کرده
ولی نمی دونم چرا درست نمیشه
ممکنه کابل های زیر زمینی خراب باشه؟
اگر باشه درست نمی کنند؟
یعنی خیلی هزینه داره برای تعمیرش؟
اگر از کابل های زیر زمینی باشه باید حفاری کنن تا به سیم تلفن برسن و درستش کنن ممکنه پوسیدگی باشه با به یه لوله ای یا یه شیء فلزی خورده باشه
Armin.Computer
24-11-2014, 21:26
اگر از کابل های زیر زمینی باشه باید حفاری کنن تا به سیم تلفن برسن و درستش کنن ممکنه پوسیدگی باشه با به یه لوله ای یا یه شیء فلزی خورده باشه
یعنی اینا حفاری می کنن؟؟؟؟:n04:
Majidson
24-11-2014, 23:07
هیچ کاری نمیکنن. من تا رئیس مرکز یه بار پیش رفتم. اصلا دست نمیزنن. فقط براشون مهم اینه که شما بوق داشته باشی. دیگه کاری به هیچی ندارن.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Armin.Computer
24-11-2014, 23:50
هیچ کاری نمیکنن. من تا رئیس مرکز یه بار پیش رفتم. اصلا دست نمیزنن. فقط براشون مهم اینه که شما بوق داشته باشی. دیگه کاری به هیچی ندارن.
شما وضعیت خط چه جوری بود؟؟؟؟
Majidson
25-11-2014, 01:25
شما وضعیت خط چه جوری بود؟؟؟؟
نویز شدید خط که باعث میشد تا تلفن زنگ میخورد ADSL قطع میشد.و اینکه هیچوقت آپلود درست درمون نداشتم. به خاطر نویز زیاد مودم درست آپ نمیشد. تمام سیم کشی خونه رو تا درب وردی منزل با بهترین سیم مسی عوض کردم. تمام پریزها رو عوض کردم با بهترین نوع سوکتی.
درست نشد که نشد.
شرکت پورت عوض کرد ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد.
بعدش فهمیدم مشکل از سمت مخابراته.
Armin.Computer
25-11-2014, 12:07
نویز شدید خط که باعث میشد تا تلفن زنگ میخورد ADSL قطع میشد.و اینکه هیچوقت آپلود درست درمون نداشتم. به خاطر نویز زیاد مودم درست آپ نمیشد. تمام سیم کشی خونه رو تا درب وردی منزل با بهترین سیم مسی عوض کردم. تمام پریزها رو عوض کردم با بهترین نوع سوکتی.
درست نشد که نشد.
شرکت پورت عوض کرد ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد.
بعدش فهمیدم مشکل از سمت مخابراته.
پس آخر چیکار کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Majidson
25-11-2014, 12:34
پس آخر چیکار کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کاری نمیشه کرد: از وایمکس ایرانسل و 3G رایتل استفاده کردم. الان که از 3G , 4G ایرانسل استفاده می کنم. :n02:
یه راه داری بری 512 نامحدود مخابرات بگیری که دیگه نویز رو خط نیوفته. چون هرچی سرعت میاد پایین نویز خط هم میاد پایین. تمام مشکل از جایی شروع میشه که سرعتت میره روی 2MB و یا بالاتر اینجاست که دیگه نویز شروع میشه.
روی فیبر هیچ نویزی نمی افته بچه ها ؟
Armin.Computer
25-11-2014, 14:50
کاری نمیشه کرد: از وایمکس ایرانسل و 3G رایتل استفاده کردم. الان که از 3G , 4G ایرانسل استفاده می کنم. :n02:
یه راه داری بری 512 نامحدود مخابرات بگیری که دیگه نویز رو خط نیوفته. چون هرچی سرعت میاد پایین نویز خط هم میاد پایین. تمام مشکل از جایی شروع میشه که سرعتت میره روی 2MB و یا بالاتر اینجاست که دیگه نویز شروع میشه.
فعلا خط رو رو 2 مگ بستن
مشکلی نداره
ولی خط باید با کیفیت باشه
سرعت های بالاتر بشه گرفت
سلام دوستان
من چند وقتی هست با مشکل نویز شدید مواجه میشم . البته خیلی عجیب هست که صبح تا تا بعد از ظهر خوبه ولی طرفهای ساعت 5 شروع میکنه نویز شروع شدن و از ساعت 12 نصفه شب تا صبح ، خیلی خیلی خیلی زیاد میشه به حدی که هر 5 دقیقه ، 10 دقیقه کاملا اینترنت قطع میشه . اکثر مواقع هم چراغ ADSL خاموش میشه .
تمام تلفن و .. که به خط تلفن متصل بودن هم قطع کردم ، مودم رو بردم به خط دیگه ای زدم ، نویز گیر رو از خط برداشتم ، نویز گیر جدید گذاشتم ولی هیچ فرقی نکرده
میخواستم ببینم به نظر شما مشکل از کجا هست ؟ من اینترنت 512 مخابرات رو دارم وقبلا چنین مشکلی نداشتم . 5 روز هست که این مشکل به وجود اومده
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
mahdi1323
26-11-2014, 12:24
ایا میشه از کابل شبکه به عنوان سیم تلفن استفاده کرد
arminkoo
26-11-2014, 15:00
سلام دوستان
من چند وقتی هست با مشکل نویز شدید مواجه میشم . البته خیلی عجیب هست که صبح تا تا بعد از ظهر خوبه ولی طرفهای ساعت 5 شروع میکنه نویز شروع شدن و از ساعت 12 نصفه شب تا صبح ، خیلی خیلی خیلی زیاد میشه به حدی که هر 5 دقیقه ، 10 دقیقه کاملا اینترنت قطع میشه . اکثر مواقع هم چراغ ADSL خاموش میشه .
تمام تلفن و .. که به خط تلفن متصل بودن هم قطع کردم ، مودم رو بردم به خط دیگه ای زدم ، نویز گیر رو از خط برداشتم ، نویز گیر جدید گذاشتم ولی هیچ فرقی نکرده
میخواستم ببینم به نظر شما مشکل از کجا هست ؟ من اینترنت 512 مخابرات رو دارم وقبلا چنین مشکلی نداشتم . 5 روز هست که این مشکل به وجود اومده
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
منم این مشکلو داشتم فک کنم به خاطر ارتقاء تجهیزات باشه که نویز میفته
برای من خود به خود درست شد
Armin.Computer
26-11-2014, 15:05
سلام دوستان
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
یه عکس از صفحه نویز مودم بزار
یه عکس از صفحه نویز مودم بزارمودم Huwaie هست ، از کدام بخش باید عکس بگیرم بذارم ؟ تشکر
Armin.Computer
26-11-2014, 15:11
مودم Huwaie هست ، از کدام بخش باید عکس بگیرم بذارم ؟ تشکر
هواوی رو نمی دونم
ببین دنبال snr بگرد
تو اینترنت سرچ کن می بینی
هواوی رو نمی دونمببین دنبال snr بگردتو اینترنت سرچ کن می بینیالان که ساعت 5 بعد از ظهر شد ، این امار هست .قطعی ها بشدت رفت بالا
این وضعیتی هست که مودم سرخط اصلی هست و هیچی به خط وصل نیست
ممنون میشم راهنمایی کنید
Armin.Computer
26-11-2014, 20:37
الان که ساعت 5 بعد از ظهر شد ، این امار هست .قطعی ها بشدت رفت بالا
این وضعیتی هست که مودم سرخط اصلی هست و هیچی به خط وصل نیست
ممنون میشم راهنمایی کنید
پیشنهاد میشه که یا شرکت isp تماس بگیرید و درخواست کاهش ظرفیت خط رو بدن
خط شما نهایت تا 9712 کیلو می کشه و خط رو 9075 بسته شده
snr اومده روی 6
پیشنهاد میشه ظرفیت رو کم کنن
به احتمال قوی مشکل حل میشه
sasamancer
26-11-2014, 21:09
سلام دوستان من یه مشکلی عجیبی دارم. من SNR خطم رو 6 بود وقتی تلفن زنگ میخورد اینترنت قطع میشد و کمی تایم اوت داشتم .بعدش از سیم ورودی خونه مستقیم سیم کشی کردم تا مودم و مستقیم به مودم وصل کردم SNR خطم به 28 رسید ولی بعد از اون اینترنتم هر 5 دقیقه خط میشه تایم اوت شدید زیاد شده و مشکل زنگ خوردن تلفن همچنان هست . تمام سیم ورودی همیه چیزو چک کرم ولی درست نشد و مجبور شدم همون سیم کشی داخلی رو وصل کنم. کسی میدونه مشکل از کجاست .ممنون میشم راهنمایم کنید.
سلام
دوستان من امروز سرویسم رو تغییر دادم و downstream از 3 مگ شده 10 مگ ولی خطم نوسان سرعت خیلی داره و گاهی اوقات به شدت کند می شه و قابل استفاده نیست.... از 50 کیلو بایت تا 1 مگ متغییر هست ولی معمولا روی 500-600 فیکس می شه. و ضعیت SNR و Attenuation به نظر خودم خوبه.... و از طرفی اینجوری که داخل مودم نشون می ده این خط تا 22 مگ رو ساپورت می کنه... چیزی به نطر دوستان می رسه که مشکل از کجاست ؟ البته من قبلا هم که ۳ مگ داشتم یه مقدار مشکل داشتم و قطعی زیاد داشتم... منظورم از قطعی, قطعی کامل هست... یعنی اینترنت کامل برای چند دقیقه قطع می شد و دوباره وصل می شد... حالا چیزی به نظرتون می رسه ؟
امروزم هم مودم رو بردم سر سیم کشی اصلی ساختمون و از اونجا وصل کردم ...عجیه ولی SNR یک مقدار کمی کم شد و Attenuation یکمقدار زیاد شد !!! که البته شاید ربطی به من نداشته باشه... !!!
روی مد های مختلم تست کردم و روی +ADSL2 بهترین نتیجه رو داشت...
Statistics -- ADSL
Mode:
ADSL2+
Line Coding:
Trellis On
Status:
Connected
Link Power State:
L0
Downstream
Upstream
SNR Margin (dB):
19.5
28.9
Attenuation (dB):
22.0
10.9
Power (dBm):
19.0
12.4
Attainable Rate (Kbps):
26656
1319
Rate (Kbps):
10239
509
MSGc (number of bytes in overhead channel message):
89
13
B (number of bytes in Mux Data Frame):
30
13
M (number of Mux Data Frames in FEC Data Frame):
1
16
T (Mux Data Frames over sync bytes):
7
4
R (number of check bytes in FEC Data Frame):
16
16
S (ratio of FEC over PMD Data Frame length):
0.0964
13.8129
L (number of bits in PMD Data Frame):
3899
139
D (interleaver depth):
384
4
Delay (msec):
9
13
Super Frames:
35096
35065
Super Frame Errors:
0
0
RS Words:
23338976
162140
RS Correctable Errors:
9
0
RS Uncorrectable Errors:
0
N/A
HEC Errors:
0
1112
OCD Errors:
0
0
LCD Errors:
0
0
Total Cells:
13586560
17561327
Data Cells:
505182
1380893
Bit Errors:
0
70612
Total ES:
1
2880
Total SES:
1
2875
Total UAS:
72
2865
خط فک نکنم مشکل داشته باشه مشکل از isp یس
boro2faaz
27-11-2014, 10:38
آقا منم یه یه هفته ای است اینترنتم قطعی داره.اینترنتم رو هم از مخابرات گرفتم.سرعت 2مگ.قبلش از سرعت 128 استفاده میکردم و مشکلی نداشت. البته این هم تازه یه هفته س اینجور شده. downstream روی 8033 و upstream روی 504 . یعنی مشکل از کجاس و آیا این آپ استریم و دان استریم خوبه یا مشکل از جای دیگه س؟ عکس هم گذاشتم.تو رو خدا یکی کمکم کنه. زنگ هم زدم مخابرات گفت اول سیم کشی داخل خونه رو چک کن که اونم مشکلی نداشت.حتی مودم رو هم بردم دم ورودی خونه چک کردم.اونجا هم اینترنتم قطع و وصل میشد. ضمنا اوایل خوب بود و سرعت دانلود روی 460 کیلوبایت بود.ولی بعد از اون هر وقت کانکت میشم سرعت دانلود روی 950 کیلوبایته و بعد از چند دقیقه سرعت افت میکنه و بعدش قطع میشه.
اینم عکس
آقا منم یه یه هفته ای است اینترنتم قطعی داره.اینترنتم رو هم از مخابرات گرفتم.سرعت 2مگ.قبلش از سرعت 128 استفاده میکردم و مشکلی نداشت. البته این هم تازه یه هفته س اینجور شده. downstream روی 8033 و upstream روی 504 . یعنی مشکل از کجاس و آیا این آپ استریم و دان استریم خوبه یا مشکل از جای دیگه س؟ عکس هم گذاشتم.تو رو خدا یکی کمکم کنه. زنگ هم زدم مخابرات گفت اول سیم کشی داخل خونه رو چک کن که اونم مشکلی نداشت.حتی مودم رو هم بردم دم ورودی خونه چک کردم.اونجا هم اینترنتم قطع و وصل میشد. ضمنا اوایل خوب بود و سرعت دانلود روی 460 کیلوبایت بود.ولی بعد از اون هر وقت کانکت میشم سرعت دانلود روی 950 کیلوبایته و بعد از چند دقیقه سرعت افت میکنه و بعدش قطع میشه.
اینم عکس
شما نویز شدید داری روی خطط.
سیم کشی خونه رو بررسی کن , سیم مودم رو وصل کن به سیم ورودی ساختون , ببین مشکل حل می شه یا نه.
اون SNR که برای شما 6 و 5 هست باید حداقل روی 10-11 و بالاتر باشه و برای 8 مگ که الان خط شما روش بسته شده فکر کنم باید از 10-11 هم بیشتر باشه و حداقل 14-15 باشه.
boro2faaz
27-11-2014, 10:49
شما نویز شدید داری روی خطط.
سیم کشی خونه رو بررسی کن , سیم مودم رو وصل کن به سیم ورودی ساختون , ببین مشکل حل می شه یا نه.
اون SNR که برای شما 6 و 5 هست باید حداقل روی 10-11 و بالاتر باشه و برای 8 مگ که الان خط شما روش بسته شده فکر کنم باید از 10-11 هم بیشتر باشه و حداقل 14-15 باشه.
سیم کشی ها رو هم برق کار آوردم تست کرد گفت هیچ مشکلی نداره.مودم رو هم بردم ورودی اصلی ساختماون تست کردم بازم قطعی داشت. آیا میتونه به خاطر پهنای باند باشه؟؟ ضمنا فاصله ی خونه تا مخابرات هم حدودا 2 کیلومتره.حتی مودم و اسپیلتر نوگرفتم نشد که نشد
سلام
mode را از adsl2+ به adsl2 یا g.dmt تغییر دهید و save را بزنید.
boro2faaz
27-11-2014, 12:52
سلام
adsl2+ mode را تغییر دهید و بر adsl تنظیم کنید.
باید چطور تنطیم بشه؟ باید مخابرات تنظیم کنه؟؟؟
البته شاید مشکل حل نشه ؛ولی می توانید امتحان کنید ؛ عکس تنظیمات را برای مودم های tp -link در پست قبلی گذاشتم.
اگه مشکل از سیم کشی و کیفیت پایین اسپیلتر و .... نباشه زنگ بزن 2020 بگو downstream رو یه کم از 8000 بیارن پایین تر .
اره. کاری که دوستمون گفت انجام بده شاید مشکل حل شد.
ضمنا اگه مودم رو بردی ورودی ساختون باید ارتباط سیمها رو با داخل خونه قطع کنی وگرنه فایده نداره و کارت بی فایدس.
اگه همه این کارارو کردی و مشکل حل نشد باید بری مخابرات و بگی سرعتت رو روی همون 2 مگ یا 3 مگ ست کنن تا مشکلت حل بشه یا بهتر بشه وگرنه با نویزی که داری قطعی و نوسان شدید داری.
بله از روی Attenuation شما کاملا مشخصه که نزدیک مخابرات هستی و Attenuation عالی هست...
من بازم فکر می کنم مشکل از سیم کشی هست... اگه بتونی مشکل نویزت رو حل کنی چون فاصله کمی تا مخابرات داری بهترین سرعت و نتیجه رو خواهی گرفت.
boro2faaz
27-11-2014, 15:25
اره. کاری که دوستمون گفت انجام بده شاید مشکل حل شد.
ضمنا اگه مودم رو بردی ورودی ساختون باید ارتباط سیمها رو با داخل خونه قطع کنی وگرنه فایده نداره و کارت بی فایدس.
اگه همه این کارارو کردی و مشکل حل نشد باید بری مخابرات و بگی سرعتت رو روی همون 2 مگ یا 3 مگ ست کنن تا مشکلت حل بشه یا بهتر بشه وگرنه با نویزی که داری قطعی و نوسان شدید داری.
بله از روی Attenuation شما کاملا مشخصه که نزدیک مخابرات هستی و Attenuation عالی هست...
من بازم فکر می کنم مشکل از سیم کشی هست... اگه بتونی مشکل نویزت رو حل کنی چون فاصله کمی تا مخابرات داری بهترین سرعت و نتیجه رو خواهی گرفت.
ببین من مودمو رو بردم ورودی ساختمون و به همون دو شاخ اصلی که خود مخابرات کشیده متصل کردم و اونجا هم قطعی داشت.
یه سوال دیگه که داشتم اینه که به مخابرات بگم downstream رو روی چند ببنده که خوب باشه و آیا میتونه downstream که بالا باشه خودش ایجاد نویز بکنه یا ربطی به اون نداره؟
من توی یه سالی که از سرویس 128 کیلوبایتی مخابرات استفاده میکردم اصلا هیچ قطعی نداشتم.این سرویس 2 مگابیتی هم تا یه 10 روز خوب بود ولی بعد از اون دچار قطعی میشد
ببین من مودمو رو بردم ورودی ساختمون و به همون دو شاخ اصلی که خود مخابرات کشیده متصل کردم و اونجا هم قطعی داشت.
یه سوال دیگه که داشتم اینه که به مخابرات بگم downstream رو روی چند ببنده که خوب باشه و آیا میتونه downstream که بالا باشه خودش ایجاد نویز بکنه یا ربطی به اون نداره؟
من توی یه سالی که از سرویس 128 کیلوبایتی مخابرات استفاده میکردم اصلا هیچ قطعی نداشتم.این سرویس 2 مگابیتی هم تا یه 10 روز خوب بود ولی بعد از اون دچار قطعی میشد
ببین وقتی مودم رو بردی سر خط باید ارتباطش رو با سیم کشی داخل ساختمون قطع باشه یعنی فقط و فقط اتصال سیم کشی تلفن باید با مودمت بر قرار باشه و اگه این کارو بکنی احتمال 90 % فکر می کنم مشکلت حل می شه و اگه مشکلت حل شد در اینصورت می تونی سیم کشی جدید کنی برای داخل ساختمان.
بله. متوجه هستم. الان چون سرعتت زیاد شده مشکل داری... شما با یک نویز معین ممکن هست با سرعت 128 مشکلی نداشته باشی ولی با همون نویز با سرعت بالاتر ممکن هست به مشکل بخوری.
عدد 6 برای SNR برای سرعت 8 مگ عدد بسیار کمی هست و مشکل شما 100% به همین موضوع مربوط می شه.
شما کاری که من الان گفتم بکن مشکل حل می شه اگه نشد و باید بگی روی همون سرعت قبلی ببندن که احتمالا 2 مگ یا کمتر بوده.
Microsoft Windows
01-12-2014, 11:45
سلام
mode را از adsl2+ به adsl2 یا g.dmt تغییر دهید و save را بزنید.
بهترین تنظیم همون auto sync up هست
دوستان دنبال لیست مودم های چیپ برادکام میگردم...
سرچ هم کردم پیدا نشد
Armin.Computer
01-12-2014, 16:15
دوستان دنبال لیست مودم های چیپ برادکام میگردم...
سرچ هم کردم پیدا نشد
چرا دنبال چیپ برادکام هستید؟؟
sdfssdfs
01-12-2014, 16:17
تو نویز بالا کیفیت رو نیگه میداره
Sent from my HUAWEI G730-U10
amirhossein2015
01-12-2014, 16:33
با سلام
سرویس 2mg شاتل دارم. آیا کیفیت این خط خوب هست؟
sdfssdfs
01-12-2014, 16:41
خوب که نیست
قطعیش کمتره,استیبل تره,کمتر هم داغ میکنه
amirhossein2015
01-12-2014, 17:43
خوب که نیست
مشکل از چی هست؟
سیم کشی مشکل داره؟
farshad0123
01-12-2014, 17:44
آره البته فقط رئیس مرکز میتونه کارتو راه بندازه
sdfssdfs
01-12-2014, 17:45
کافیه بری مودم رو دم در ساختمون وصل کنی ببینی مشکل حل میشه یا نه
Armin.Computer
01-12-2014, 19:26
از کجا می تونم بفهمم چیپ مودم برادکام هست؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام دوستان و اساتید گرامی، کسی اگر بتونه تو حل مشکل کمکم کنه ممنون میشم.
بصورت نا منظم اینترنتم قطع میشه، البته وقتی قطع میشه هنوز چراغ لینکم روشنه و جالبتر اینه که به پشتیبانی که زنگ میزنم میگه مودمتون خاموشه! گاهی ۳-۴ روز هیچ مشکلی ندارم و گاهی ۳-۴ دقیقه یکبار قطع میشه و موبایل و لپتاپم مودم رو پیدا میکنن اما نمیتونن وصل بشن. در مواقعی که قطعی ندارم نویزم حدود ۲۲ و افت خطم حدود ۳۰ هست و مواقعی که نویز دارم میرسه به ۱۱ و افت خطم ۴۷. حالا سوالم اینه که مگه نویز چیزیه که هر روز یا ساعت یه چیز باشه، اگر مربوط به مثلا رد شدن سیم برق از کنار تلفن باشه یا چیزایی شبیه این، نباید هر روز یا ساعت عوض بشه. راستی این اعداد رو در شرایطه گفتم که هیچ چیزی غیر از مودم به خط وصل نیست
Armin.Computer
02-12-2014, 23:23
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام دوستان و اساتید گرامی، کسی اگر بتونه تو حل مشکل کمکم کنه ممنون میشم.
بصورت نا منظم اینترنتم قطع میشه، البته وقتی قطع میشه هنوز چراغ لینکم روشنه و جالبتر اینه که به پشتیبانی که زنگ میزنم میگه مودمتون خاموشه! گاهی ۳-۴ روز هیچ مشکلی ندارم و گاهی ۳-۴ دقیقه یکبار قطع میشه و موبایل و لپتاپم مودم رو پیدا میکنن اما نمیتونن وصل بشن. در مواقعی که قطعی ندارم نویزم حدود ۲۲ و افت خطم حدود ۳۰ هست و مواقعی که نویز دارم میرسه به ۱۱ و افت خطم ۴۷. حالا سوالم اینه که مگه نویز چیزیه که هر روز یا ساعت یه چیز باشه، اگر مربوط به مثلا رد شدن سیم برق از کنار تلفن باشه یا چیزایی شبیه این، نباید هر روز یا ساعت عوض بشه. راستی این اعداد رو در شرایطه گفتم که هیچ چیزی غیر از مودم به خط وصل نیست
چراغ لینک همیشه ثابته؟؟؟؟؟
چراغ لینک همیشه ثابته؟؟؟؟؟
بله همیشه ثابته. حتی لپتاپ و گوشی مودم رو تو لیست میارن اما نمیتونن وصل بشن.
Armin.Computer
03-12-2014, 11:30
بله همیشه ثابته. حتی لپتاپ و گوشی مودم رو تو لیست میارن اما نمیتونن وصل بشن.
این که لینک وصله ولی شما هیچ دیتا ای رو رد و بدل نمی کنید فکر نکنم خیلی به نویز ربط داشته باشه
شما سعی کن به پشتیبانی بگی که داستان چیه
دقیقا اونا چی میگن؟؟؟؟
این که لینک وصله ولی شما هیچ دیتا ای رو رد و بدل نمی کنید فکر نکنم خیلی به نویز ربط داشته باشه
شما سعی کن به پشتیبانی بگی که داستان چیه
دقیقا اونا چی میگن؟؟؟؟
خیلی با پشتیبانی سر و کله زدم. هر کدومشون یه چیزی میگن. یکی میگه نویزه، یکی میگه خطوط داخلیه، یکی میگه مودمه (البته ناگفته نمونه خودم نسبت به مودم شک دارم ولی چون چند روز درست کار میکنه و چند روز قطع و وصلی دارم متناوباً نمیتونم با اطمینان بگم) به هر چیزی ربطش میدن غیر از سیستم خودشون. خلاصه پشتیبانی جواب درستی نمیده. تنها کاری که میکنن نویز خطم رو چک میکنن (که اونو خودم از پروفایل مودمم میتونم چک کنم) جالبه وقتایی که نویز هم ندارم (بر اساس چیزی که تو مودم خودم میبینم) زنگ میزنم پشتیبانی بازم میگن نویز بالاست!
آها اینو یادم رفت بگم که یکبار یکی از کارشناساشون گفت که ارور پورت میده که من نمیدونم این ارور پورت چیه. دقیقاً همون لحظه ای که قطع میشه تو کانکشن تسک منیجرم با لپتاپ میبینم که یک پیک بزرگ رو نمودار ظاهر میشه (مثلا اگر من مودمم ماکزیمم سرعتش 54 مگا بیت بر ثانیه هست و معمولن دارم با 1-2 درصد این مقدار وصل میشم، ناگهان یک پیک رو نمودار به ارتفاع 54مگا بیت ظاهر میشه)
Armin.Computer
03-12-2014, 11:50
خیلی با پشتیبانی سر و کله زدم. هر کدومشون یه چیزی میگن. یکی میگه نویزه، یکی میگه خطوط داخلیه، یکی میگه مودمه (البته ناگفته نمونه خودم نسبت به مودم شک دارم ولی چون چند روز درست کار میکنه و چند روز قطع و وصلی دارم متناوباً نمیتونم با اطمینان بگم) به هر چیزی ربطش میدن غیر از سیستم خودشون. خلاصه پشتیبانی جواب درستی نمیده. تنها کاری که میکنن نویز خطم رو چک میکنن (که اونو خودم از پروفایل مودمم میتونم چک کنم) جالبه وقتایی که نویز هم ندارم (بر اساس چیزی که تو مودم خودم میبینم) زنگ میزنم پشتیبانی بازم میگن نویز بالاست!
آها اینو یادم رفت بگم که یکبار یکی از کارشناساشون گفت که ارور پورت میده که من نمیدونم این ارور پورت چیه. دقیقاً همون لحظه ای که قطع میشه تو کانکشن تسک منیجرم با لپتاپ میبینم که یک پیک بزرگ رو نمودار ظاهر میشه (مثلا اگر من مودمم ماکزیمم سرعتش 54 مگا بیت بر ثانیه هست و معمولن دارم با 1-2 درصد این مقدار وصل میشم، ناگهان یک پیک رو نمودار به ارتفاع 54مگا بیت ظاهر میشه)
پیک چیه دیگه؟؟؟؟
یکم بیشتر توضیح بدید
پیک چیه دیگه؟؟؟؟
یکم بیشتر توضیح بدید
در بخش windows task manager در تب Networking انواع اتصالات رو میتونید ببینید که کدومشون با چه سرعتی مشغول رد و بدل دیتا هستند. اسکیل ماکزیمم اونها نهایت سرعتی هست که اون اتصال میتونه داشته باشه (مثلن در مورد مودم وایرلس من 54 مگا بیت بر ثانیه) و وقتی در حالت عادی این کانکشن مشغول رد و بدل دیتا باشه با توجه به سرعت سرویسی که خریداری شده نموداری بصورت آنلاین میبینیم که به درصد در محور عمودی سرعت نقل و انتقال داده ها رو نشون میده. مثلن من که سرعت 2 مگ خریداری کردم معمولن با 1-2 درصد این نمودار مشغول نقل و انتقال داده هستم. اما موقعی که قطعی پیش میاد این نمودار نشون میده که از 100% سرعت در یک لحظه استفاده شده - همون 54 مگا بیت بر ثانیه. منظورم از پیک این افزایش و کاهش ناگهانی بود.
در بخش windows task manager در تب Networking انواع اتصالات رو میتونید ببینید که کدومشون با چه سرعتی مشغول رد و بدل دیتا هستند. اسکیل ماکزیمم اونها نهایت سرعتی هست که اون اتصال میتونه داشته باشه (مثلن در مورد مودم وایرلس من 54 مگا بیت بر ثانیه) و وقتی در حالت عادی این کانکشن مشغول رد و بدل دیتا باشه با توجه به سرعت سرویسی که خریداری شده نموداری بصورت آنلاین میبینیم که به درصد در محور عمودی سرعت نقل و انتقال داده ها رو نشون میده. مثلن من که سرعت 2 مگ خریداری کردم معمولن با 1-2 درصد این نمودار مشغول نقل و انتقال داده هستم. اما موقعی که قطعی پیش میاد این نمودار نشون میده که از 100% سرعت در یک لحظه استفاده شده - همون 54 مگا بیت بر ثانیه. منظورم از پیک این افزایش و کاهش ناگهانی بود.
به احتمال زیاد سیم کشی داخلیت مشکل داره نویز خطت بالاست
مال منم همینجور بود من سرعت 4 مگ داشتم که هی قطع و وصل میشد ولی وقتی با پشتبیانی تماس گرفتم گفتن نویزخطت بالاست (سیم کشی اینا رو هم همشو عوض کردم ولی بازم درست نشد ) از اخر اونا گفتن که خطت 4 مگ رو نمیکشه خطم رو روی 3 مگ ست کردن الان دیگه مشکل ندارم راحت وصل میشه ولی سرعت دیگه از 3 مگ بیشتر نمیشه
سلام
تا دیروز با خط سرویس یک مگ که روی 6 بسته بودن دانلود 250الی 300 داشتم و نویز 23.5-25.5
یه ساعتی رفتم بیرون وبرگشتم دیدم وصل نیست و صفحه باز نمیکنه دقت کردم دیدم چراغ ای دی اس ال خاموشه
گوشی تلفن رو برداشتم دیدم وضع خط افتضاحه و نویز 5-6 نشون میده
البته من سیم رو مستقیم از جعبه تقسیم مخابرات که سرکوچه هست کشیدم واومده اسپلیتر و یکی به مودم ویکی تلفن
اسپلیتر رو کنار گذاشتم و سیم رو مستقیم زدم به مودم ؛ فرقی نکرد و نویز همون بود
الان دیگه وقتی سیم رو به اسپلیتر میزنم فقط مودم کار میکنه و گوشی خاموشه (دو تا اسپلیتر نو داشتم اونا رو هم تست کردم فرق نکرد)و تلفن فقط وقتی سیم مستقیم میزنی بهش کار میکننه
نویز هم دوربر 6 هر دوتاش میگردن (اغلب زیر 6 ) بخاطر نویز خطم رو که روی 6 بسته بودن حدود 3 نشون میده
زنگزدم شرکت که کارت روی پورت رو تست کنن و اسپلیتر مخابرات رو
عوض این اومده سرویس منو روی 1 بسته و میگه نویز رو کردم 15
میگم من وقتی خطم روی 6 که بسته بودین تا دیروز نویز 23.5 - 25.5 میداد و attenuation 20-10بود شما اینطور چاره کردین/؟
به زور گردنشون گذاشتم نفر بفرستند مخابرات پورت رو چک کنه
دوستان نظری دارند ممنون میشم
mahdi1323
03-12-2014, 15:51
SNR margin Upstream :
23.9
db
Line Attenuation Upstream :
28.4
db
SNR margin Downstream :
6.0
db
Line Attenuation Downstream :
40.5
db
6897/512
یک مودم معرفی کنید که نویز خط و قطعی هارو کاهش بده ممنون
afshin b
03-12-2014, 16:19
SNR margin Upstream :
23.9
db
Line Attenuation Upstream :
28.4
db
SNR margin Downstream :
6.0
db
Line Attenuation Downstream :
40.5
db
6897/512
یک مودم معرفی کنید که نویز خط و قطعی هارو کاهش بده ممنون
Tplink 8960
mahdi1323
03-12-2014, 16:31
ببخشید dlink 2730 u
چطوره خوبه
Armin.Computer
03-12-2014, 16:34
سلام
تا دیروز با خط سرویس یک مگ که روی 6 بسته بودن دانلود 250الی 300 داشتم و نویز 23.5-25.5
یه ساعتی رفتم بیرون وبرگشتم دیدم وصل نیست و صفحه باز نمیکنه دقت کردم دیدم چراغ ای دی اس ال خاموشه
گوشی تلفن رو برداشتم دیدم وضع خط افتضاحه و نویز 5-6 نشون میده
البته من سیم رو مستقیم از جعبه تقسیم مخابرات که سرکوچه هست کشیدم واومده اسپلیتر و یکی به مودم ویکی تلفن
اسپلیتر رو کنار گذاشتم و سیم رو مستقیم زدم به مودم ؛ فرقی نکرد و نویز همون بود
الان دیگه وقتی سیم رو به اسپلیتر میزنم فقط مودم کار میکنه و گوشی خاموشه (دو تا اسپلیتر نو داشتم اونا رو هم تست کردم فرق نکرد)و تلفن فقط وقتی سیم مستقیم میزنی بهش کار میکننه
نویز هم دوربر 6 هر دوتاش میگردن (اغلب زیر 6 ) بخاطر نویز خطم رو که روی 6 بسته بودن حدود 3 نشون میده
زنگزدم شرکت که کارت روی پورت رو تست کنن و اسپلیتر مخابرات رو
عوض این اومده سرویس منو روی 1 بسته و میگه نویز رو کردم 15
میگم من وقتی خطم روی 6 که بسته بودین تا دیروز نویز 23.5 - 25.5 میداد و attenuation 20-10بود شما اینطور چاره کردین/؟
به زور گردنشون گذاشتم نفر بفرستند مخابرات پورت رو چک کنه
دوستان نظری دارند ممنون میشم
من خودمم به شدت مشکل نویز دارم
بزار روی پورت کار کنن
مشکل حل نشد بگو ببینیم چیکار میشه کرد
farshad0123
04-12-2014, 19:11
مشکل دیتا از اکانتینگ شرکته ربطی به نویز و دان استریمو این حرفا نداره همین که لینک ثابت بشه کافیه
civilcal
04-12-2014, 20:39
ببخشید dlink 2730 u
چطوره خوبه
من مدل 2750u دارم خوبه و توصیه میشه. (دو آنتن)
farshad0123
04-12-2014, 22:51
2730 و 2750 رنگ مشکیشون خوبه(چیپست برودکام)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.