PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Armin.Computer
17-12-2015, 22:49
نگاه کنید یه حدثی هم میزنم و اون اینه که شاید isp فاصله شما تا کافو رو مشخص میکنه نه تا مرکز مخابراتی

این صفحه رو بخونید بهترین پاسخو ببینید

چگونه نویز موجود در خط ADSL را شناسایی و برطرف کنم. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آخه خط من فیبر نوری نیست و فکر نمی کنم isp به کافو دسترسی خاصی داشته باشه
بهشون گفتم مرکز مخابراتی
چون تا به حال چندین بار درخواست چک کردن نویز به isp دادم و تا به حال حتی 1 بار نگفتن مشکل از مسافت هست
من حدس می زنم تست فاصله ی مخابراتی یکی از قابلیت های DSLAM ها هست

محمد7966
17-12-2015, 23:53
آخه خط من فیبر نوری نیست و فکر نمی کنم isp به کافو دسترسی خاصی داشته باشه
بهشون گفتم مرکز مخابراتی
چون تا به حال چندین بار درخواست چک کردن نویز به isp دادم و تا به حال حتی 1 بار نگفتن مشکل از مسافت هست
من حدس می زنم تست فاصله ی مخابراتی یکی از قابلیت های DSLAM ها هست

شما میتونید یه کار دیگه ای هم بکنید
به پشتیبان بگید میرایی من چنده
بعد عددشو با میرایی مودم خودتون چک کنید ببینید یکی اند

Armin.Computer
18-12-2015, 00:11
شما میتونید یه کار دیگه ای هم بکنید
به پشتیبان بگید میرایی من چنده
بعد عددشو با میرایی مودم خودتون چک کنید ببینید یکی اند

نمی دونم
نهایت هم بتونن میرایی خط من رو بفهمن دیگه که همینه
الان mode مودم رو انداختم رو G.Dmt وضعیت بهتر شد و زنگ زدم isp خط رو 3 مگ بسته شده فعلا
ولی هنوز واسم سواله چجوری اون گفت فاصله تا مرکز شما 1.2 کیلومتره
احتمال داره در میانه راه دستگاه تقویتی وجود داشته باشه؟؟؟؟
یه چیز دیگه
من یه مرکز مخابراتی پیش خونمون هست که میشه گفت فاصلم تا اونجا 1.2 کیلومتر باشه
ولی اون یه مرکز دیگه هست با یه پیش شماره ی دیگه و من از اونجا خط ندارم
به هر حال هرچی فکر می کنم دلیل منطقی پیدا نمی کنم!

XYZ.xyz
18-12-2015, 10:11
با پشتیبانی تماس گرفتم و گفتند که هیچ اعمال محدودیتی روی سرویسهای 128 حجمی انجام نشده است. اپراتور گفت که خط تلفن من دچار نویز شدید شده است و به همین دلیل است که کیفیت سرویس به شدت پایین آمده است. حالا قرار شده که بررسی کنند. دوستان چند سوال:

1. این یک خط تلفن ویژه اینترنت است. یعنی من هیچ چیز دیگه ای رو بهش وصل نکرده‌ام و به صورت مستقیم به مودم وصله و فقط مخصوص اینترنته. از کیفیت سیمکشی هم چون خودم انجامش داده ام مطمئنم. یعنی چطور ممکنه که خطی که تا دیروز با کیفیت مناسب کار میکرده یهویی دچار نویز شدید بشه و این نویز همچنان ادامه داشته باشد؟ سه تا خط تلفن است. یکی دیگه هم مستقیم به شاتل وصله و اون نویز نداره. اما چرا این یکی؟

2.ممکنه خود مودم باعث ایجاد مشکل شده باشه؟ منظورم اینه که خود مودم نویز روی خط بندازه و سرعتش رو کاهش بده؟ و هی باعث قطعی و افزایش پینگ بشه؟ یا درست کار نکردن مودم باعث ایجاد این مشکلات شده باشه؟ در صورت مثبت بودن جواب، این ابهام برای من پیش اومده که چطور مودم در عرض یک لحظه از این رو به اون رو شده است؟

3. پشتیبانی گفت که 99% موارد نویز ربطی به مرکز مخابراتی نداره و مشکل از سمت مشتری است (حالا به دلایل گوناگون) اما من اصرار کردم که پورت من در مرکز مخابراتی بررسی و چک بشه. حالا دوستان در صورت نبود مشکل از سمت مخابرات، چه راهکار و راه حلهایی پیشنهاد میدین؟ مودم نو بخرم یا پیگیر باشم که مخابرات نویز خط را برطرف کنه؟

Armin.Computer
18-12-2015, 11:05
من هم همین رو گفتم
گوگل مپ نباید کم بزنه و تقریبا دقیق می زنه
میرایی خط من هم الان با mode g.dmt حدودا 55 هست و اونا اگر می خواستن مبنا رو میرایی خط بذارن باید فاصله من رو خیلی بیشتر می گفتن
پست بالایی من رو هم ببینید:

نمی دونم
الان mode مودم رو انداختم رو G.Dmt وضعیت بهتر شد و زنگ زدم isp خط رو 3 مگ بسته شده فعلا
یه چیز دیگه
bilmazlar shylord

MOHAMMAD2010
18-12-2015, 13:48
نمی دونم
یه چیز دیگه

اقا 3 مگ هم اونقدر بد نیست ها !
این عدد فقط به درد اونایی میخوره که میخوان تو تایم رایگان دانلود کنن و خطشون تا اخرش براشون باز هست !
اگه نه باور کن خودم خط دیدم رو 2 مگ بسته شده بوده ولی تک کانکشنش سرعتش رو 1.5 بوده - پیج هم عالی باز میکرده - مهم اینه سرور خارجی سرعتش چقدر باشه - اگه نه خط روی 10 مگ هم باشه ولی تک کانکشن و سرور خارجی سرعتش بالا نباشه فایده نداره
کلا میخوام بگم زیاد حساس نشو رو این موضوع

Armin.Computer
18-12-2015, 13:59
اقا 3 مگ هم اونقدر بد نیست ها !
این عدد فقط به درد اونایی میخوره که میخوان تو تایم رایگان دانلود کنن و خطشون تا اخرش براشون باز هست !
اگه نه باور کن خودم خط دیدم رو 2 مگ بسته شده بوده ولی تک کانکشنش سرعتش رو 1.5 بوده - پیج هم عالی باز میکرده - مهم اینه سرور خارجی سرعتش چقدر باشه - اگه نه خط روی 10 مگ هم باشه ولی تک کانکشن و سرور خارجی سرعتش بالا نباشه فایده نداره
کلا میخوام بگم زیاد حساس نشو رو این موضوع
حرف درسته
ولی مثلا الان دان استریم اومده رو 2500
خط پایدار نیست
هم برای شبانه می خوام هم اینکه خلاصه پول دادیم واسش
2 مگ دارم فقط تازه از دیشب سرعت 3 مگ رو تجربه کردم
شب هم سرعتم خوبه
به هر حال من پیگیری می کنم اگر شد که هیچی اگر هم نشد دیگه چیکارش کنم
راهکارهای دیگه ای هم هست
مثلا تازه همین چند دقیقه پیش دکل پیش خونمون ایرانسل نسل3 شد (بعد چند دقیقه رفت آنتنش :دی) و این به درد دانلود می خوره
به هر حال وقتی نویز رو درست کنم می تونم به آسیاتک فشار بیارم که تک کانکشن رو درست کنه
وظیفهشه هست
الان پارس آنلاین هم خط ها رو 16 مگ می بنده و تو شهر ما سرعت خوبی داره
مثلا استفاده روز از پارس و اگر هم دانلودی چیزی بود با ایرانسل
ولی حرفت درسته و ارزش نداره آدم خودش رو اذیت کنه
ولی ما پیگیری می کنیم حال شد یا نشد :دی

MOHAMMAD2010
18-12-2015, 14:01
حرف درسته
ولی مثلا الان دان استریم اومده رو 2500
خط پایدار نیست
هم برای شبانه می خوام هم اینکه خلاصه پول دادیم واسش
2 مگ دارم فقط تازه از دیشب سرعت 3 مگ رو تجربه کردم
شب هم سرعتم خوبه
به هر حال من پیگیری می کنم اگر شد که هیچی اگر هم نشد دیگه چیکارش کنم
راهکارهای دیگه ای هم هست
مثلا تازه همین چند دقیقه پیش دکل پیش خونمون ایرانسل نسل3 شد (بعد چند دقیقه رفت آنتنش :دی) و این به درد دانلود می خوره
به هر حال وقتی نویز رو درست کنم می تونم به آسیاتک فشار بیارم که تک کانکشن رو درست کنه
وظیفهش هست
الان پارس آنلاین هم خط ها رو 16 مگ می بنده و تو شهر ما سرعت خوبی داره
مثلا استفاده روز از پارس و اگر هم دانلودی چیزی بود با ایرانسل
ولی حرفت درسته و ارزش نداره آدم خودش رو اذیت کنه
ولی ما پیگیری می کنیم حال شد یا نشد :دی

خودتم میدونی این 16 مگ و اینا همش تبلیغاته - در عمل چیزای دیگه مهمه !
راستی مگه سرعت شبانت چنده ؟ اگه 10 مگ هم باشه که شبانش 250 هست با همین خط هم میتونی ماکس شبانه رو بگیری

Armin.Computer
18-12-2015, 14:15
خودتم میدونی این 16 مگ و اینا همش تبلیغاته - در عمل چیزای دیگه مهمه !
راستی مگه سرعت شبانت چنده ؟ اگه 10 مگ هم باشه که شبانش 250 هست با همین خط هم میتونی ماکس شبانه رو بگیری

دقیقا
ولی مثلا دیگه تک کانکشن 500 هم بده خوبه همون 16 مگ
دیشب فکر کنم 6.3 گیگ این حدودا گرفتم
البته سرور داخلی و آسیاتک
نهایت خط رو فکر کنم گرفت
آدم دوست داره خط بیشتر بکشه و به جای اینکه مثلا یه فایل تو 3 شب دانلود بشه تو 1 شب دانلود شه و کامپیوتر الکی روشن نمونه
ولی سر دانلود شبانه نمی تونم اعتراضی داشته باشم
ولی سر تک کانکشن می تونم
می دونی چیه؟اینترنت تو ایران رو باید بلد باشی چجوری بگیری که نیازهات رو پاسخ بده.
مثلا اگر ایرانسل سرعت مناسب بده دانلود هات رو رفع می شه
وقتی دانلود های سنگین رفع بشه شرکت های جدیدی می یاد واسه انتخاب
مثلا ممکنه یه شرکت سرعت خوبی داشته باشه ولی به دلیل نداشتن دانلود رایگان نریم سراغش
دیگه خودت بهتر می دونی و فعال هستی تو زمینه ی اینترنت

MOHAMMAD2010
18-12-2015, 14:20
دقیقا
ولی مثلا دیگه تک کانکشن 500 هم بده خوبه همون 16 مگ
دیشب فکر کنم 6.3 گیگ این حدودا گرفتم
البته سرور داخلی و آسیاتک
نهایت خط رو فکر کنم گرفت
آدم دوست داره خط بیشتر بکشه و به جای اینکه مثلا یه فایل تو 3 شب دانلود بشه تو 1 شب دانلود شه و کامپیوتر الکی روشن نمونه
ولی سر دانلود شبانه نمی تونم اعتراضی داشته باشم
ولی سر تک کانکشن می تونم
می دونی چیه؟اینترنت تو ایران رو باید بلد باشی چجوری بگیری که نیازهات رو پاسخ بده.
مثلا اگر ایرانسل سرعت مناسب بده دانلود هات رو رفع می شه
وقتی دانلود های سنگین رفع بشه شرکت های جدیدی می یاد واسه انتخاب
مثلا ممکنه یه شرکت سرعت خوبی داشته باشه ولی به دلیل نداشتن دانلود رایگان نریم سراغش
دیگه خودت بهتر می دونی و فعال هستی تو زمینه ی اینترنت

اهان خب بگو پس شما محدود نیستی ! برای من که سرویس 1 مگ دارم چه سرور داخلی چه خارجی روی 120 کیلو هست ! در نتیجه خطم روی 10 هم باشه فایده ای نداره برام :n02:
پس حتما پیگیری کن که بتونی خط روی بالاتر بگیری

Armin.Computer
18-12-2015, 15:42
اهان خب بگو پس شما محدود نیستی ! برای من که سرویس 1 مگ دارم چه سرور داخلی چه خارجی روی 120 کیلو هست ! در نتیجه خطم روی 10 هم باشه فایده ای نداره برام :n02:
پس حتما پیگیری کن که بتونی خط روی بالاتر بگیری

:n02:
نه محدود نیستم
فکر کنم کسی زیاد تو مرکزمون دانلود نکنه
شاید سرعت خیلی بالاتر بره اگر نویز خط برطرف بشه
فعلا که باید پیگری کنم

bilmazlar
19-12-2015, 09:06
سلام و ممنون
راستش بنده رشتم مخابرات بود و تعریفی هم نداشت درسم علاقه ای هم به مباحث نداشتم ولی برام مهمه که اطلاعات غلط به مردم ندم
حالا اینجا برام سوال پیش اومده شما امپدانس خط رو چی فرض کردید؟
امپدانس سلفی یا انپدانس خازنی یا امپدانس اهمی
اگر امپدانس اهمی باشه که به فرکانس وابسته نیست؟
و یه سوال دیگه که تو آسیا تک داشتم با یکی از دوستان که اون هم رشتش الکترونیک بود جر و بحث داشتم اینه که آیا snr و میرایی با هم نسبت دارند
دوستمون میگفت هر snr هم وابسته به کابل کشی خونه است و هم به کوچه
ولی بنده مخالف بودم میگفتم snr فقط وابسته به کابل کشی خونه است و میرایی وابسته به کابل کشی کوچه است
و دوستمون هم میگفت snr با میرایی نسبت دارند به این صورت که هر چقدر میرایی بیشتر باشه snr هم کم میشه
ولی بنده مخالف بودم
شما چی میفرمایید؟
ویرایش:راستش دوستمون هم مثل اینکه بد هم نمیگه خط من خش خش داره البته میاد و میره با کلی عیب یابی و خریدن کابل و..فهمیدم که اصلا مشکل از من نیست و مشکل از مخابرات البته هنوز نرفتم حضوری بهشون بگم ولی یه روز به 118 زنگ زدم گفت برید مرکز مخابراتی شهرتون اونجا بهشون بگید نویز دارم براتون حل میکنن مشکلتونو
و جالبه هر وقت خش خش میاد میرایی هم میزنه بالا و ازون ور snr هم اومد پایین

از شما چه پنهان، من نه رشته‌ام مخابراته و نه حتی الکترونیک. به همین خاطر اگه نظری هم می‌دم قطعی نیست و بر اساس مطالعات شخصی خودمه.

به هر حال، بر اساس مقاله‌هایی که در مورد نظریه خط مخابراتی یا خط انتقال خوندم، و به طور کلی بر اساس دانش محدودی که از مباحث الکترونیک دارم، می‌دونم که حتی تو یه خط انتقال داده ساده مثل همین کابل مسی تلفن امپدانس از هر سه نوعش موجوده. اما نکته‌ای که شاید اهمیت داشته باشه برای شما اینه که وقتی امپدانس اهمی (R) خط انتقال رو صفر فرض کنیم به حالتی می‌رسیم که بهش خط بدون افت گفته می‌شه. در این شرایط ایده‌آل که مثل حالت خلائه، امواج یا سیگنال‌های سینوسی با فرکانس‌های مختلف با سرعت یکسان از داخل خط عبور می‌کنن و در عمل افتی در قدرتشون اتفاق نمی‌افته. اما این حالت به نوعی غیرواقعی و مجازیه. یعنی در حالت عملی که مط‌مئن هستیم خط‌های انتقال کابل مسی حتمن امپدانس اهمی غیرصفر دارن، اون وقت سرعت سیگنال‌های با فرکانس‌های مختلف با هم تفاوت داره و همین سیگنال‌ها در طول مسیر انرژی خودشون رو از دست می‌دن. نکته جالب اینه که سیگنال‌های با فرکانس بالاتر زودتر انرژی خودشون رو از دست می‌دن. ولی بر اساس تئوری‌های موجود در این حالت هر سه امپدانس اهمی (R)، خازنی (C) و سلفی (L) در رابطه ضریب میرایی وجود دارند و از طرف دیگه در همین رابطه عامل فرکانس هم به شکل بسامد زاویه‌ای وارد می‌شه. این عوامل با هم‌دیگه ضریب میرایی سیگنال‌ها با فرکانس مشخص در طول واحد مسیر رو تعیین می‌کنن. اگه دوست داشتی می‌تونی به این مقاله ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنی.

در مورد ارتباط SNR و میرایی هم اگر چه مستقیم ارتباطی به هم ندارن اما بی‌ربط هم نیستن. ضمنن هر دوی این پارامترها تحت تأثیر عوامل کل مسیر انتقال قرار می‌گیرن و محدود به یه بخشی از اون نمی‌شن.

میرایی در مورد مقدار پیش‌روی سیگنال در طول مسیر انتقال و میزان افت انرژی (تو DSL همون ولتاژ) سیگنال‌های مختلف به نسبت انرژی اولیه اوناست. طبیعتن هر چی میزان میرایی بیشتر باشه انرژی سیگنال‌ها در طول مسیر مشخصی بیشتر افت می‌کنه. حالا هر چی فرکانس سیگنال بیشتر بشه مقدار افتش هم بیشتر می‌شه. از اونجا که مسیر انتقال سیگنال‌های دیتا در ADSL در واقع کل کابل‌ها و تجهیزات بین DSLAM داخل مرکز مخابراتی تا مودم کاربر در محل استفاده است، شامل کابل‌کشی بیرون از ساختمان و اتصالات استفاده شده در اون و کابل‌کشی داخل ساختمان و اتصالات استفاده شده در اون هم می‌شه. حالا پوسیدگی کابل‌ها یا اتصال شل کابل‌ها تو کافوها یا حتی جعبه‌های تقسیم کوچه‌ها می‌تونه روی افزایش میرایی اثر داشته باشه و حتی در اثر بارندگی و شرایط جوی نامساعد این اثر تشدید بشه. یا وجود یه سوکت یا کابل پوسیده داخل ساختمان هم اثر مشابه رو داشته باشه. البته چون طول مسیری که داخل ساختمان طی می‌شه و تجهیزات استفاده شده در این مسیر خیلی کوتاه‌تر از طول مسیریه که بیرون از ساختمان قرار داره، میرایی بیشتر به کابل‌کشی بیرون ساختمان مرتبط باشه.

اما SNR مشخص می‌کنه که سیگنال‌های دیتایی که به مودم رسیدن آیا از نویزی که در طول مسیر روی اونا افتاده قابل تفکیک هستن یا نه. این نسبت که در واقع نسبت انرژی سیگنال دیتا به انرژی نویزه هر چی بالاتر باشه مودم راحت‌تر می‌تونه سیگنال دیتا رو از سیگنال نویز تفکیک و اطلاعات رو استخراج کنه. حالا این وسط اگه ولتاژ یه باند فرکانسی (bin) انتقال دیتا تو تکنولوژی ADSL بعد از طی مسیر انتقال از DSLAM تا مودم به دلیل همون میرایی به اندازه‌ای افت کنه که در کنار نویزهای موجود در محیط دیگه عملن قابل تفکیک نباشه، مودم اون باند فرکانسی (bin) رو غیرقابل استفاده تشخیص می‌ده و به DSLAM اعلام می‌کنه که دیگه اطلاعات رو از داخل این باند فرکانسی ارسال نکنه. SNR نهایی هر باند فرکانسی و میانگینی که مودم نشون می‌ده هم به کل نویزهای مسیر از DSLAM تا مودم ربط داره. یه وقتایی یه پست فشار قوی نزدیک کابل‌های تلفن تو مسیر می‌تونه عامل نویز روی یه بخشی از فرکانس‌ها باشه، یه وقت استفاده از دستگاه مایکرویو یا عبور کابل تلفن از کنار کابل برق داخل ساختمان می‌تونه عامل ایجاد نویز و پایین اومدن SNR بشه.

MOHAMMAD2010
19-12-2015, 20:18
دوستان یه سوال ( چون اینجا بچه ها خیلی حرفه ای هستن میخوام برای اطلاعات خودم این سوال رو بدونم )

من خطم رو 4 مگ بسته شده و همیشه هم رو 4 هست ( یعنی مشکل نویز ندارم که به خاطرش مودم خط رو کم کنه )
چیزی که هست وقتایی که سرعت خوبه مثل روز ها میام SNR خطم رو که نگاه میکنم روی 20-22 هست ولی وقتایی که سرعتم کمه مثل سر شب ها میام SNR رو نگاه میکنم بین 13-15 هست
میخواستم بدونم این مشکل ربطی به تجهیزات و مرکز مخابراتی داره !؟ یعنی مثلا به خاطر شلوغی و پهنای باند کم تو این ساعت هایی که سرعت کم هست SNR هم خراب میشه ؟ یا نه کم شدن SNR شب ها به خاطر مواردی مثل لامپ ها و ... هست که سر شب ها بیشتر میشه و نویز زیاد میشه ؟
ممنون

محمد7966
19-12-2015, 20:32
دوستان یه سوال ( چون اینجا بچه ها خیلی حرفه ای هستن میخوام برای اطلاعات خودم این سوال رو بدونم )

من خطم رو 4 مگ بسته شده و همیشه هم رو 4 هست ( یعنی مشکل نویز ندارم که به خاطرش مودم خط رو کم کنه )
چیزی که هست وقتایی که سرعت خوبه مثل روز ها میام SNR خطم رو که نگاه میکنم روی 20-22 هست ولی وقتایی که سرعتم کمه مثل سر شب ها میام SNR رو نگاه میکنم بین 13-15 هست
میخواستم بدونم این مشکل ربطی به تجهیزات و مرکز مخابراتی داره !؟ یعنی مثلا به خاطر شلوغی و پهنای باند کم تو این ساعت هایی که سرعت کم هست SNR هم خراب میشه ؟ یا نه کم شدن SNR شب ها به خاطر مواردی مثل لامپ ها و ... هست که سر شب ها بیشتر میشه و نویز زیاد میشه ؟
ممنون

نه مشکلی نداره به خاطر نور لامپهای خیابونا و استفاده از تلویزیون و...این جور چیزاس اینا رو از سایتای خارجی دیدم

ولی خودم مشکل نوسان دارم که ربطی به روز و شب نداره قبلش هم گفتن گوشیمون خش خش داره البته همیشه خش خش نداره گاهی میاد که زنگ زدم هم به 118 گفتم یه شماره بدید بهشون مشکلمو بگم
گفت شما حضوری برو و بهشون بگو نویز دارم خودشون درست میکنن
برای من بد جور نوسان میکنه از 27 میاد روی 6

reza_meybod
20-12-2015, 10:31
با عرض سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم وضعیت خط من چجوره عایا ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محمد7966
20-12-2015, 10:35
با عرض سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم وضعیت خط من چجوره عایا ؟

سلام
خوبه روی 16 مگ بسته شده
ولی snr روی 12 مشکلی داری؟پرش لینک داری؟
البته 12 هم خوبه اگر بیاد روی 6 بد میشه
البته ماکزیمم سرعتی که هم میتونی داشته باشی 24 مگ ولی خطت دیگه کشش نداره
اگر روی 24 مگ بیاد snr هم میاد پایین

reza_meybod
20-12-2015, 10:40
سلام
خوبه روی 16 مگ بسته شده
ولی snr روی 12 مشکلی داری؟پرش لینک داری؟
البته 12 هم خوبه اگر بیاد روی 6 بد میشه
البته ماکزیمم سرعتی که هم میتونی داشته باشی 24 مگ ولی خطت دیگه کشش نداره
اگر روی 24 مگ بیاد snr هم میاد پایین
سرعت دانلودم متغیره
از 600 دیگه تا 1.3 مگ ...
پرش لینک نمی دونم چیه مبتدی ام :n37:
ولی شبا 13 - 14 گیگ دانلود دارم
این یه تست سرعت الان گرفتم

bilmazlar
20-12-2015, 10:42

ممنون

دوست عزیز

قبل از این که جواب سؤال اصلیتون رو بدم اجازه بدین یه توضیح مقدماتی عرض کنم. اونم این که تغییرات سرعت عملی که شما در طول شبانه‌روز می‌گیرین با تغییرات SNR ارتباط مستقیم نداره. یعنی این جوری نیست که هر وقت SNR رفت بالا سرعت شما بالاتر بره یا برعکس هر وقت SNR کم شد سرعت شما هم حتمن کم بشه. همین طور این جوری نیست که هر وقت سرعت شما خوبه، SNR هم عدد بالایی داشته باشه و خوب باشه یا برعکسش. SNR سرعت لحظه‌ای شما رو چندان تحت تأثیر قرار نمی‌ده بلکه حداکثر ظرفیت ارتباط خط رو مشخص می‌کنه.

مثلن در مورد خود شما، با وجود تغییرات SNR حداکثر سرعتی که می‌تونین بگیرید ممکنه یه مقدار تغییر کنه. اما چون پروفایل شما از اکانتینگ روی 4مگ بسته شده، اون تغییرات اثری در عمل برای شما نداره. یا مثال دیگه‌اش وضعیت خط خود منه که با SNRی که در طول شبانه‌روز بین 5 تا 9 متغیره، حداکثر پهنای باندم حول و حوش 14مگابیت متغیره اما پروفایلم روی 12مگ بسته شده.

SNR یه محدوده safe و امن داره که اونم بالای 10-12 اه. اگه خطی با پروفایل مشخص SNRش بالای 10 باشه قاعدتن مشکل کاهش پهنای باند مؤثر نداره. اما تغییرات سرعت در طول شبانه‌روز همچنان براش ممکنه وجود داشته باشه. این تغییرات به پهنای باند ISP روی شبکه‌های مختلف و تعداد کاربرانی که هم‌زمان دارن از اون پهنای باند استفاده می‌کنن برمی‌گرده. مثال شما دقیقن همینه. یعنی تغییرات سرعتتون به دلیل تراکم کاربر تو ساعت‌های شلوغیه.

اما خود SNR به دلیل نویزهای محیطیه. که برخیشون رو دوستمون محمد7966 در جواب شما گفتن. یکی از مهم‌تریناشون همین امواج الکترومغناطیسه که در اثر استفاده از وسایل برقی مختلف ایجاد می‌شه و روی سیگنال‌های دیتا نویز میندازه. خوب طبیعتن این نویزها شب‌ها که استفاده از این وسایل بیشتره قاعدتن بیشتر می‌شه و SNR رو کم می‌کنه.

اما عوامل دیگه‌ای هم هستن:
- امواج رادیویی مثل شبکه‌های موبایل، وایمکس، وای‌فای، شبکه تلفن‌های بیسیم و ... (طبیعتن اگه محل شما مسکونی باشه، میزان نویز ناشی از این امواج بازم شبا بیشتره تا روزا.)
- تغییرات جوی مثل بارندگی و رعد و برق یا دمای بالا که می‌تونن باعث کاهش SNR بشن.
- تجهیزات نامرغوب در مسیر خط ارتباطی (اینا اثر دوگانه دارن. یعنی هم باعث بالا رفتن میرایی می‌شن و هم می‌تونن خودشون عامل ایجاد نویز در سیگنال‌ها باشن.)
- تراکم شبکه

این عامل آخری یا همون تراکم شبکه با این که ممکنه به نظر بی‌ربط بیاد ولی اتفاقن یکی از دلایل بالا رفتن نویز در ساعت‌های شلوغی و کاهش مقدار snrاه. معمولن کابل‌های تلفنی که مخابرات از مراکز مخابراتی به کافوهای داخل محله‌ها می‌کشه کابل‌های با تعداد زوج‌سیم بالان. مثلن ممکنه برای محله‌ای که چند هزار مشترک داره، از کابل‌های 1000 زوجی و بالاتر استفاده کنه. نکته اینجاست که در ساعت‌های شلوغی درصد بالایی از این زوج‌سیم‌ها داخل این کابل‌ها دارن دیتای adsl رو به صورت فعال رد و بدل می‌کنن. همین جریان اضافی دیتا روی این زوج‌سیم‌ها روی هم‌دیگه اثر نویزی قابل ملاحظه‌ای می‌ذاره و باعث می‌شه که مقدار نویز به طور مؤثری افزایش پیدا کنه که نتیجه‌اش پایین اومدن SNR اه. به این پدیده به شکل عمومی Crosstalk بین خطوط گفته می‌شه.

کلن بحث نویز خیلی پیچیدگی‌های مختلفی داره و تحت تأثیر عوامل مختلفیه.

محمد7966
20-12-2015, 10:45
سرعت دانلودم متغیره

خوبه دیگه
همینم خیلیا ندارن
منظور از پرش لینک اینه که قطع و وصلی داری
شما ماکزیمم سرعت دانلودی که میتونی داشته باشی 2 مگ که ممکنه شرکت محدودت کنه و نذاره که ظاهرا هم همینکارو میکنه

Armin.Computer
20-12-2015, 10:59
سرعت دانلودم متغیره

2 تا سوال از شما داشتم:
1-حدودا چه قدر با مرکز مخابراتی فاصله دارید؟
2-خط شما فیبر نوری هست؟
با تشکر

bilmazlar
20-12-2015, 11:11
سرعت دانلودم متغیره

متغیر بودن سرعت دانلود به عوامل مختلفی برمی‌گرده. در مورد شما، کیفیت خط عملن تأثیری روی سرعت دانلودتون نمی‌ذاره. شما با 16مگابیت پهنای باندی که براتون بسته ISP، از سرورهای داخل ایران که محدودیتی اعمال نکنن به راحتی باید بتونین با IDM تا 1.7-1.8 مگابایت سرعت بگیرین. از سرورهای خارج از کشور بسته به کشور محل استقرار سرور و محدودیت‌هایی که پهنای باند اینترنت بین‌الملل ISPتون داره سرعت‌های مختلفی می‌تونین بگیرین که سقفش همون حدود 1.7مگابایت برای ساعت‌های خلوته.

پرش لینک یعنی این که ارتباط اینترنتتون به دلیل نویز زیاد روی خط از دست بره و مودم مجبور بشه دوباره برای برقراری ارتباط تلاش کنه. به زبان ساده همون قطع و وصل اینترنت. البته قطع و وصلی ناشی از اشکالات خود ISP یا به‌روزرسانی شبکه و این جور چیزا که عامدانه است مشمول این تعریف نیستن.

نتیجه تست سرعت داخلیتون البته زیاد جالب نیست برای شما که خطتون روی 16 مگابیت بسته شده. اگه از سرورهای دیگه داخلی هم همین‌طور باشه یعنی در عمل سرعت 16مگابیت رو ندارین. پینگتون هم برای شبکه داخل کشور زیاد جالب نیست. ممکنه شهرتون یا مرکز مخابراتیتون محدودیت پهنای باند داشته باشه.

reza_meybod
20-12-2015, 20:38
2 تا سوال از شما داشتم:
1-حدودا چه قدر با مرکز مخابراتی فاصله دارید؟
2-خط شما فیبر نوری هست؟
با تشکر
سلام
تقریباً 200 متر
خیر

Khazuk
20-12-2015, 21:23
سرعت دانلودم متغیره از 600 دیگه تا 1.3 مگ ... پرش لینک نمی دونم چیه مبتدی ام :n37: ولی شبا 13 - 14 گیگ دانلود دارم این یه تست سرعت الان گرفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه خط من داشتی چیکار میکردی :n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Armin.Computer
21-12-2015, 18:32
سلام
چند روز بابت مسافت با مرکز مخابراتی با پشتیبانی تماس گرفتم
که به اشتباه به من گفتن مسافت شما 1.2 کیلیومتر هست و در حقیقت 4 کیلومتر بود و در تبدیل استاندارد ها اشتباه کردن
حال با توجه به این موضوع خط من بیش از 2.5 مگ و در بهترین حالت بیش از 3 مگ نمی کشه
ولی isp هنوز هم تاکید داشت خط شما مشکل نویز داشته
دوستان امیدی نیست؟حتی مشکل نویز رو هم برطرف کنم خطم بهتر نمیشه؟؟؟

reza_meybod
21-12-2015, 18:48
اگه خط من داشتی چیکار میکردی :n02:

داداش من فقط می خاستم بدونم وضعیت خط من چجوریه
و گرنه شبی 14-15 گیگ دانلود دارم و راضی ام
بخاطر این سوالمو پرسیدم چون چند روزیه تو اکثر سایتا از جمله پی سی ورلد نمی تونم برم و فقط با قند شکن می تونم :n16:

Bobby Sands
21-12-2015, 18:51
Less than 1km = 24Mbit
1.0km = 13.81dB = 23Mbit
1.5km = 20.7dB = 21Mbit
2.0km = 27.6dB = 18Mbit
2.5km = 34.5dB = 13Mbit
3.0km = 41.4dB = 8Mbit
3.5km = 48.3dB = 6Mbit
4.0km = 56dB = 4Mbit
4.5km = 62.1dB = 3Mbit
5.0km = 69dB = 2Mbit

طبق مقادیر بالا و با وجود فاصله حدود 5 کیلومتری من از مرکز مخابرات احتمالا از هرجا سرویس بگیرم تو حداکثر سرعتم فرقی نخواهد کرد.
فک کنم باید بچسبم به همین اینترنت کوفتی مخابرات:n03:

اینم وضع ماست ،افتضاح به تمام معنی

k1ozil
21-12-2015, 18:58
Less than 1km = 24Mbit
1.0km = 13.81dB = 23Mbit
1.5km = 20.7dB = 21Mbit
2.0km = 27.6dB = 18Mbit
2.5km = 34.5dB = 13Mbit
3.0km = 41.4dB = 8Mbit
3.5km = 48.3dB = 6Mbit
4.0km = 56dB = 4Mbit
4.5km = 62.1dB = 3Mbit
5.0km = 69dB = 2Mbit

طبق مقادیر بالا و با وجود فاصله حدود 5 کیلومتری من از مرکز مخابرات احتمالا از هرجا سرویس بگیرم تو حداکثر سرعتم فرقی نخواهد کرد.
فک کنم باید بچسبم به همین اینترنت کوفتی مخابرات:n03:

اینم وضع ماست ،افتضاح به تمام معنی
داداش چی میکشی
چون فاصله از مرکز مخابراتی زیاده کاری از دستت برنمیاد استفاده از وایرلس و اینترنت 3 4 جی رو توصیه میکنم

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Bobby Sands
21-12-2015, 19:18
داداش چی میکشی
چون فاصله از مرکز مخابراتی زیاده کاری از دستت برنمیاد استفاده از وایرلس و اینترنت 3 4 جی رو توصیه میکنم

تری جی و فورجی رو هم امتحان کردم تعریف انچنانی نداره سرعتش یکم بیشتر از یک مگ مخابراتیه که دارم کیفیتشم در همون حدوده شایدهم بعضی اوقات بدتر!
داداش اینترنت وایرلس یعنی این مشکلاتو نداره؟

NaughtyCat
21-12-2015, 19:59
تری جی و فورجی رو هم امتحان کردم تعریف انچنانی نداره سرعتش یکم بیشتر از یک مگ مخابراتیه که دارم کیفیتشم در همون حدوده شایدهم بعضی اوقات بدتر!

اینترنت موبایل (بخصوص ایرانسل) به مراتب بهتر از این افتضاح مخابراته!

من خودم اون اینترنت مخابرات رو کلا گذاشتم کنار و فقط از ایرانسل استفاده میکنم. اعصاب فولادی میخواد سر و کله زدن باهاش. بعضی ساعت ها که حتی یه صفحه معمولی رو هم درست باز نمیکنه... یاد دوران dial up میندازه آدمو.

k1ozil
21-12-2015, 20:33
داداش اینترنت وایرلس یعنی این مشکلاتو نداره؟

بستگی داره به محلتون و سرویس دهنده های وایرلسی که سرویس میدهند
به طور کلی کیفیت و سرعت وایرلس میتونم بگم بی نظیره
البته باید پرس و جو کنی
ولی دوتا مشکل داره
1. تجهیزات راه اندازی گرونن
2.تعرفه سرویس ها بیشتر از adsl
به طور کلی هر چی باشه از وضعیت فعلی اینترنتت کلی بهتره

Ehsan PCbase
21-12-2015, 21:50
خوش بحالتون واقعا با این سرعت هایی که دارید.. برید خدا رو شکر کنید.. این وضعیت من:

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

32.5
27.0
db

Line Attenuation

:

40.5
21.5
db

Data Rate

:

768
384
kbps

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

k1ozil
21-12-2015, 22:01
خوش بحالتون واقعا با این سرعت هایی که دارید.. برید خدا رو شکر کنید.. این وضعیت من:

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

32.5
27.0
db

Line Attenuation

:

40.5
21.5
db

Data Rate

:

768
384
kbps

عزیز استریم خط شما پایینه تا 4 مگ رو هم راحت میکشه زنگ بزنین پشتیبانی درخواست کنید تا استریم افزایش پیدا کنه

محمد7966
22-12-2015, 00:36

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

32.5
27.0
db

Line Attenuation

:

40.5
21.5
db

Data Rate

:

768
384
kbps

دوست عزیز بنده میرایی یا اتینیشن خطتونو تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زدم ماکزیمم سرعتی که زد 9 مگ است از طرفی snr هم خوبه 32
پس مشکلی نداری البته اگر خططتو روی 9 مگ ببندن معلوم نیست snr چقدر کم میشه تو بعضی از سایتا نوشته میانگین کاهش snr
6 تاست ولی برای من صدق نکرد چون من خطم روی 512 بسته شده بود و snr هم روی 35 بود ولی وقتی خطم روی 9 مگ بستن ولی snr روی 25 اومد در هر صورت اونا هم گفته بودند میانگین 6تاست
اگر هم مودمتون diagnostia adsl داشته باشه اونجا بهتون ماکزیمم سرعتی که میتونید داشته باشید رو نشون میده

bilmazlar
22-12-2015, 08:27

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

32.5
27.0
db

Line Attenuation

:

40.5
21.5
db

Data Rate

:

768
384
kbps

خط شما تا حدود 8 - 8.5مگ رو با ADSL2+ می‌کشه. اما به نظر می‌آد دیتا ریت خطتون رو خود ISP که ظاهرن مخابرات قزوینه محدود کرده. سرویستون الاآن چیه؟ اون جور که تو تاپیک استان قزوین نوشته بودین، الآن سرویس 2 مگابیت دارین. فقط این نامحدوده یا حجمی؟ به هر حال اگه 2مگابیت باشه که الآن خطتون رو روی ریت خیلی پایین‌تری بستن و باید براتون تا حداقل همون 2مگابیت یا 2048kbps بالا ببرنش.

دوست عزیز بنده میرایی یا اتینیشن خطتونو تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زدم ماکزیمم سرعتی که زد 9 مگ است از طرفی snr هم خوبه 32
پس مشکلی نداری البته اگر خططتو روی 9 مگ ببندن معلوم نیست snr چقدر کم میشه تو بعضی از سایتا نوشته میانگین کاهش snr
6 تاست ولی برای من صدق نکرد چون من خطم روی 512 بسته شده بود و snr هم روی 35 بود ولی وقتی خطم روی 9 مگ بستن ولی snr روی 25 اومد در هر صورت اونا هم گفته بودند میانگین 6تاست
اگر هم مودمتون diagnostia adsl داشته باشه اونجا بهتون ماکزیمم سرعتی که میتونید داشته باشید رو نشون میده

محمد آقا درست می‌گین خطش تا حدود 9 رو باید ساپورت کنه اما به هر حال ممکنه استیبل نباشه. برا همین شاید همون 8مگابیت روی ADSL2+ براشون پایدارتر باشه. در مورد کم شدن SNR داون‌استریم هم به ازای هر 1مگابیت افزایش پهنای باند حدود 3db از مقدار SNR کم می‌شه. با این حساب اگه قرار باشه از ریت 768kbps فعلی به حدود 8 یا 9 مگابیت برسه ریت خط، حدودن 7-8 مگابیت افزایش نسبت به وضعیت فعلی باید داشته باشه. این یعنی حدود 21 تا 24 db که SNR رو می‌اره روی 8 تا 12 db که یه مقدار نزدیک لب مرز می‌شه اما قاعدتن نباید مشکل جدی به وجود بیاره.

البته یه چیزی تو وضعیت خط دوستمون واسه من عجیبه اونم مقدار خیلی زیاد میرایی داون‌استریمش نسبت به آپ‌استریمشه. خط من روی پروفایل 12 مگابیت آپلود و 512 دانلود، میراییش 30 تا برای داون‌استریم و 20 تا برای آپ‌استریمه. به نظرم میرایی داون‌استریم این دوستمون به یه دلیل بیشتر از حد معموله یا برعکس میرایی آپ‌استریمش یه مقدار ایراد داره و کمتر از حد معمولش.

محمد7966
22-12-2015, 08:40
خط شما تا حدود 8 - 8.5مگ رو با ADSL2+ می‌کشه. اما به نظر می‌آد دیتا ریت خطتون رو خود ISP که ظاهرن مخابرات قزوینه محدود کرده. سرویستون الاآن چیه؟ اون جور که تو تاپیک استان قزوین نوشته بودین، الآن سرویس 2 مگابیت دارین. فقط این نامحدوده یا حجمی؟ به هر حال اگه 2مگابیت باشه که الآن خطتون رو روی ریت خیلی پایین‌تری بستن و باید براتون تا حداقل همون 2مگابیت یا 2048kbps بالا ببرنش.

محمد آقا درست می‌گین خطش تا حدود 9 رو باید ساپورت کنه اما به هر حال ممکنه استیبل نباشه. برا همین شاید همون 8مگابیت روی ADSL2+ براشون پایدارتر باشه. در مورد کم شدن SNR داون‌استریم هم به ازای هر 1مگابیت افزایش پهنای باند حدود 3db از مقدار SNR کم می‌شه. با این حساب اگه قرار باشه از ریت 768kbps فعلی به حدود 8 یا 9 مگابیت برسه ریت خط، حدودن 7-8 مگابیت افزایش نسبت به وضعیت فعلی باید داشته باشه. این یعنی حدود 21 تا 24 db که SNR رو می‌اره روی 8 تا 12 db که یه مقدار نزدیک لب مرز می‌شه اما قاعدتن نباید مشکل جدی به وجود بیاره.

البته یه چیزی تو وضعیت خط دوستمون واسه من عجیبه اونم مقدار خیلی زیاد میرایی داون‌استریمش نسبت به آپ‌استریمشه. خط من روی پروفایل 12 مگابیت آپلود و 512 دانلود، میراییش 30 تا برای داون‌استریم و 20 تا برای آپ‌استریمه. به نظرم میرایی داون‌استریم این دوستمون به یه دلیل بیشتر از حد معموله یا برعکس میرایی آپ‌استریمش یه مقدار ایراد داره و کمتر از حد معمولش.

در رابطه با کاهش عدد snr یه سایتی گفته بود به ازای افزایش پهنای باند 6تا کم میشه البته در اینجا افزایش را توانی از عدد 2 در نظر گرفته
مثلا گفته اگر سرعت 512 داشته باشیم و snr روی 30 باشد و اگر پهنای باند رو افزایش بدیم به 2 مگ به اندازه 12 تا از snr کم میشه یعنی از 30 میاد روی 18 البته خودش گفته میانگین

ولی برای من صدق نکرد چون بنده با 512 و عدد 35 snr و افزایش پهنای باندم به 9 مگ 10 تا عدد کم شد و snr روی 25 اومد

این هم منبع

bilmazlar
22-12-2015, 09:42
در رابطه با کاهش عدد snr یه سایتی گفته بود به ازای افزایش پهنای باند 6تا کم میشه البته در اینجا افزایش را توانی از عدد 2 در نظر گرفته
مثلا گفته اگر سرعت 512 داشته باشیم و snr روی 30 باشد و اگر پهنای باند رو افزایش بدیم به 2 مگ به اندازه 12 تا از snr کم میشه یعنی از 30 میاد روی 18 البته خودش گفته میانگین

ولی برای من صدق نکرد چون بنده با 512 و عدد 35 snr و افزایش پهنای باندم به 9 مگ 10 تا عدد کم شد و snr روی 25 اومد

این هم منبع

کلن برای تعیین مقدار افت SNR با افزایش ریت خط فرمول خاصی وجود نداره. چون خیلی به شرایط محیطی ناشناخته و نویزهای موجود بر می‌گرده. در واقع هر جایی هم که یه ضریبی می‌دن خیلی برآوردیه و قطعیت نداره. واسه خود من وقتی پروفایلم روی 4مگ و G.dmt بود SNR حدود 34-35 بود. بعد که یه مرحله به 9 مگابیت و ADSL2+ ارتقا داده شد SNR به حدود 16-17 رسید. یعنی برای 5مگابیت حدود 17-19db کم شده بود که می‌شه حدو 3.7db به ازای هر 1مگابیت افزایش ریت.

مرحله بعدی هم که ریت خط رو به 12مگابیت ارتقا دادن، SNR به حدود 6-7 افت کرد. یعنی 10db برای 3مگابیت افزایش که می‌شه 3.3db به ازای هر 1مگابیت.

برای شما خیلی خاص بوده که با وجود 8.5 مگابیت افزایش فقط 10 تا کم شده.

به نظرم بین 3 - 4 db به ازای هر 1مگابیت تقریبن با مواردی که من تو تاپیک‌های شرکت‌های مختلف تو اینجا دیدم هم‌خوانی داره. البته قطعی نیست. اینا فقط یه برآورده. چون همون طور که گفتم SNR خیلی به نویز محیط بستگی داره.

محمد7966
22-12-2015, 10:00
کلن برای تعیین مقدار افت SNR با افزایش ریت خط فرمول خاصی وجود نداره. چون خیلی به شرایط محیطی ناشناخته و نویزهای موجود بر می‌گرده. در واقع هر جایی هم که یه ضریبی می‌دن خیلی برآوردیه و قطعیت نداره. واسه خود من وقتی پروفایلم روی 4مگ و G.dmt بود SNR حدود 34-35 بود. بعد که یه مرحله به 9 مگابیت و ADSL2+ ارتقا داده شد SNR به حدود 16-17 رسید. یعنی برای 5مگابیت حدود 17-19db کم شده بود که می‌شه حدو 3.7db به ازای هر 1مگابیت افزایش ریت.

مرحله بعدی هم که ریت خط رو به 12مگابیت ارتقا دادن، SNR به حدود 6-7 افت کرد. یعنی 10db برای 3مگابیت افزایش که می‌شه 3.3db به ازای هر 1مگابیت.

برای شما خیلی خاص بوده که با وجود 8.5 مگابیت افزایش فقط 10 تا کم شده.

به نظرم بین 3 - 4 db به ازای هر 1مگابیت تقریبن با مواردی که من تو تاپیک‌های شرکت‌های مختلف تو اینجا دیدم هم‌خوانی داره. البته قطعی نیست. اینا فقط یه برآورده. چون همون طور که گفتم SNR خیلی به نویز محیط بستگی داره.

البته تو اون سایتی که گذاشتم کاهش عدد رو متناسب با توانی از 2 در نظر گرفته نه افزایش یک مگ از پهنای باند
در واقع خودش هم گفته 512 توان 9ام عدد 2 است و 2مگ توان 11 عدد 2 است
حالا که توان از 9 به 11 افزایش پیدا کرده 12 واحد از snr کم میشود
البته اینو بگم که خط من مشکل نویز داره از سمت مرکز مخابراتی هنوز هم نرفتم پیگیری کنم

saman02
22-12-2015, 12:43
اقايون اساتيد سلام. من خطم ٢٥٦ مخابراته تهرانه. مشخصات خطم تو اسپويلر گزاشتم.

من دو تا از دوستام مشخصاتشون عينه ماله منه و تو يك كوچه هم هستيم م اونا هم مخابرته سرويسشون ولى مال اونا تا ٦ مگ ميكشه خطشون. فاصلمون تا مخابرات ٣ كيلومتره.

مكس ريت اپلودم خوبه ولى مال دانلوم پايينه. ممنون ميشم راهنمايى كنين مشكل از كجاست و چى كار كنم درست بشه. من خطم ٦ مگ هم بكشه راضيم.
[
SPOILER=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]][/SPOILER]

saman02
22-12-2015, 12:51

محمد7966
22-12-2015, 13:03

سلام نگاه کنید شما باید عدد attenution مودم دوستتونو ببینید شما با اتینیشن 55 بیشترین سرعتی که میتونید داشته باشید تقریبا 4 مگ است
اتینیشن یا میرایی یکی از فاکتوراش فاصله هست
از طرفی شاید دوستتون از یکی از مراکز دیگه گرفته تو شهرهای بزرگ مراکز مخابراتی زیادی هست

saman02
22-12-2015, 13:12
سلام نگاه کنید شما باید عدد attenution مودم دوستتونو ببینید شما با اتینیشن 55 بیشترین سرعتی که میتونید داشته باشید تقریبا 4 مگ است
اتینیشن یا میرایی یکی از فاکتوراش فاصله هست
از طرفی شاید دوستتون از یکی از مراکز دیگه گرفته تو شهرهای بزرگ مراکز مخابراتی زیادی هست

ميگم كه دوست عزيز snr و attenution عين مال منه. شايد مثلا ١ يا ٢ عدد فاصله داشته باشه. تازه سرويسمون يكيه و سه تامون تو يك كوچه و يك مركز مخابراتى هستيم. رفتم يك اسپليتر هواوى خريدم وصل كردم خيلى بدتر شد. واقعا نميدونم چى كار كنم. ميخوام سرويسمو عوض كنم ولى اول ميخوام خطم رديف بشه.

محمد7966
22-12-2015, 13:32
ميگم كه دوست عزيز snr و attenution عين مال منه. شايد مثلا ١ يا ٢ عدد فاصله داشته باشه. تازه سرويسمون يكيه و سه تامون تو يك كوچه و يك مركز مخابراتى هستيم. رفتم يك اسپليتر هواوى خريدم وصل كردم خيلى بدتر شد. واقعا نميدونم چى كار كنم. ميخوام سرويسمو عوض كنم ولى اول ميخوام خطم رديف بشه.

نگاه کنید شما مقدار اتینیشنو تو سایت زیر بزنید به شما میگه چند شاید یه خورده کم بگه مثلا برای من 3 مگ کم گفته بود

اما یه راه دیگه هم میگم اون مطمئنتره
شما ببین مودمت تو تنظینگماتش diagnostic adsl داره
اگر داشته باشه اونجا بیشترین سرعت و پهنای باندو میگه و مطمئنتره

saman02
22-12-2015, 13:42
نگاه کنید شما مقدار اتینیشنو تو سایت زیر بزنید به شما میگه چند شاید یه خورده کم بگه مثلا برای من 3 مگ کم گفته بود

اما یه راه دیگه هم میگم اون مطمئنتره
شما ببین مودمت تو تنظینگماتش diagnostic adsl داره
اگر داشته باشه اونجا بیشترین سرعت و پهنای باندو میگه و مطمئنتره

خوب ميگم چطور ميتونم ظرفيت خطمو بالا ببرم؟؟ مال دوستام عين ماله منه ولى ٦ مگ ميكشه. امكان داره از رانژه باشه؟؟

محمد7966
22-12-2015, 13:53
خوب ميگم چطور ميتونم ظرفيت خطمو بالا ببرم؟؟ مال دوستام عين ماله منه ولى ٦ مگ ميكشه. امكان داره از رانژه باشه؟؟

خب اونو خود isp روی 6 مگ بسته
شما هم درخواست بدید شاید ببندن احتمال زیاد هم شما خطتون تا 6 مگ میکشه
ولی شما با پهنای 4 2مگ snrتون روی 25 و دوستتون با 6مگ روی 25 درسته؟
خوب اگر قرار باشه شما رو هم روی 6 ببندن snrتون کم میشه و امکان پرش لینک هست
البته snr زیر 6 نباید بیاد و گرنه پرش لینک دارید احتمال میدم اگر روی 6 مگ ببندن snr تون روی 6 نیاد ولی گفتم برای اینکه مطمئن بشید باید ببینید مودمتون diagnostic adsl داره یا نه اونجا بهتون میگه ماکزیمم سرعتی که میتونید داشته باشید چقدر
و یه راه دیگه هم هست و اون اینکه snr زیاد کنید این پاینن هم راههایی برای افزایش snr هست

آموزش شناسایی و حل مشکل نویز در مودم ADSL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

محمد7966
22-12-2015, 14:18
از شما چه پنهان، من نه رشته‌ام مخابراته و نه حتی الکترونیک. به همین خاطر اگه نظری هم می‌دم قطعی نیست و بر اساس مطالعات شخصی خودمه.

به هر حال، بر اساس مقاله‌هایی که در مورد نظریه خط مخابراتی یا خط انتقال خوندم، و به طور کلی بر اساس دانش محدودی که از مباحث الکترونیک دارم، می‌دونم که حتی تو یه خط انتقال داده ساده مثل همین کابل مسی تلفن امپدانس از هر سه نوعش موجوده. اما نکته‌ای که شاید اهمیت داشته باشه برای شما اینه که وقتی امپدانس اهمی (R) خط انتقال رو صفر فرض کنیم به حالتی می‌رسیم که بهش خط بدون افت گفته می‌شه. در این شرایط ایده‌آل که مثل حالت خلائه، امواج یا سیگنال‌های سینوسی با فرکانس‌های مختلف با سرعت یکسان از داخل خط عبور می‌کنن و در عمل افتی در قدرتشون اتفاق نمی‌افته. اما این حالت به نوعی غیرواقعی و مجازیه. یعنی در حالت عملی که مط‌مئن هستیم خط‌های انتقال کابل مسی حتمن امپدانس اهمی غیرصفر دارن، اون وقت سرعت سیگنال‌های با فرکانس‌های مختلف با هم تفاوت داره و همین سیگنال‌ها در طول مسیر انرژی خودشون رو از دست می‌دن. نکته جالب اینه که سیگنال‌های با فرکانس بالاتر زودتر انرژی خودشون رو از دست می‌دن. ولی بر اساس تئوری‌های موجود در این حالت هر سه امپدانس اهمی (R)، خازنی (C) و سلفی (L) در رابطه ضریب میرایی وجود دارند و از طرف دیگه در همین رابطه عامل فرکانس هم به شکل بسامد زاویه‌ای وارد می‌شه. این عوامل با هم‌دیگه ضریب میرایی سیگنال‌ها با فرکانس مشخص در طول واحد مسیر رو تعیین می‌کنن. اگه دوست داشتی می‌تونی به این مقاله ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنی.

در مورد ارتباط SNR و میرایی هم اگر چه مستقیم ارتباطی به هم ندارن اما بی‌ربط هم نیستن. ضمنن هر دوی این پارامترها تحت تأثیر عوامل کل مسیر انتقال قرار می‌گیرن و محدود به یه بخشی از اون نمی‌شن.

میرایی در مورد مقدار پیش‌روی سیگنال در طول مسیر انتقال و میزان افت انرژی (تو DSL همون ولتاژ) سیگنال‌های مختلف به نسبت انرژی اولیه اوناست. طبیعتن هر چی میزان میرایی بیشتر باشه انرژی سیگنال‌ها در طول مسیر مشخصی بیشتر افت می‌کنه. حالا هر چی فرکانس سیگنال بیشتر بشه مقدار افتش هم بیشتر می‌شه. از اونجا که مسیر انتقال سیگنال‌های دیتا در ADSL در واقع کل کابل‌ها و تجهیزات بین DSLAM داخل مرکز مخابراتی تا مودم کاربر در محل استفاده است، شامل کابل‌کشی بیرون از ساختمان و اتصالات استفاده شده در اون و کابل‌کشی داخل ساختمان و اتصالات استفاده شده در اون هم می‌شه. حالا پوسیدگی کابل‌ها یا اتصال شل کابل‌ها تو کافوها یا حتی جعبه‌های تقسیم کوچه‌ها می‌تونه روی افزایش میرایی اثر داشته باشه و حتی در اثر بارندگی و شرایط جوی نامساعد این اثر تشدید بشه. یا وجود یه سوکت یا کابل پوسیده داخل ساختمان هم اثر مشابه رو داشته باشه. البته چون طول مسیری که داخل ساختمان طی می‌شه و تجهیزات استفاده شده در این مسیر خیلی کوتاه‌تر از طول مسیریه که بیرون از ساختمان قرار داره، میرایی بیشتر به کابل‌کشی بیرون ساختمان مرتبط باشه.

اما SNR مشخص می‌کنه که سیگنال‌های دیتایی که به مودم رسیدن آیا از نویزی که در طول مسیر روی اونا افتاده قابل تفکیک هستن یا نه. این نسبت که در واقع نسبت انرژی سیگنال دیتا به انرژی نویزه هر چی بالاتر باشه مودم راحت‌تر می‌تونه سیگنال دیتا رو از سیگنال نویز تفکیک و اطلاعات رو استخراج کنه. حالا این وسط اگه ولتاژ یه باند فرکانسی (bin) انتقال دیتا تو تکنولوژی ADSL بعد از طی مسیر انتقال از DSLAM تا مودم به دلیل همون میرایی به اندازه‌ای افت کنه که در کنار نویزهای موجود در محیط دیگه عملن قابل تفکیک نباشه، مودم اون باند فرکانسی (bin) رو غیرقابل استفاده تشخیص می‌ده و به DSLAM اعلام می‌کنه که دیگه اطلاعات رو از داخل این باند فرکانسی ارسال نکنه. SNR نهایی هر باند فرکانسی و میانگینی که مودم نشون می‌ده هم به کل نویزهای مسیر از DSLAM تا مودم ربط داره. یه وقتایی یه پست فشار قوی نزدیک کابل‌های تلفن تو مسیر می‌تونه عامل نویز روی یه بخشی از فرکانس‌ها باشه، یه وقت استفاده از دستگاه مایکرویو یا عبور کابل تلفن از کنار کابل برق داخل ساختمان می‌تونه عامل ایجاد نویز و پایین اومدن SNR بشه.

سلام راستش اینایی که گفتید تویه درس مایکروویو داشتیم بخش خطوط انتقال
ولی از آنجایی که در دانشگاه کسی چیزی یاد نمیگیرد و خود استادا هم بعضیاشون چیزی بلد نیستن و فقط تند تند درس میدن و میرن و از آنجایی که ما هم دنبال پاس شدنیم و خودمن برای بار سوم پاس شدم اونم با تقلب:n02:(البته امتحان اپن بوک بود)
فقط یه سوالی اینجا برام پیش اومده درسته تو هر خط انتقالی هر سه امپدانس میتونن باشن و هر چقدر فرکانس کمتر باشه میرایی کمتر است ولی اینجا فرکانس دست ما که نیست یعنی دست مرکز مخابراتی است؟ پس با این حساب مرکز مخابراتی اگر فرکانس را کم کند امپدانس کمتر شده و میرایی نیز کمتر میشود
حالا چرا مرکز مخابراتی فرکانس رو کم نمیکنه تا میرایی کمتر بشه البته اگر کنترل فرکانس دستش باشه؟!

saman02
22-12-2015, 14:39
خب اونو خود isp روی 6 مگ بسته
شما هم درخواست بدید شاید ببندن احتمال زیاد هم شما خطتون تا 6 مگ میکشه
ولی شما با پهنای 4 2مگ snrتون روی 25 و دوستتون با 6مگ روی 25 درسته؟
خوب اگر قرار باشه شما رو هم روی 6 ببندن snrتون کم میشه و امکان پرش لینک هست
البته snr زیر 6 نباید بیاد و گرنه پرش لینک دارید احتمال میدم اگر روی 6 مگ ببندن snr تون روی 6 نیاد ولی گفتم برای اینکه مطمئن بشید باید ببینید مودمتون diagnostic adsl داره یا نه اونجا بهتون میگه ماکزیمم سرعتی که میتونید داشته باشید چقدر
و یه راه دیگه هم هست و اون اینکه snr زیاد کنید این پاینن هم راههایی برای افزایش snr هست

آموزش شناسایی و حل مشکل نویز در مودم ADSL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نه مال اونا مثل من رو ٢٥٦ بسته شده ولى تفاوت اينجاست كه ب اينكه مشخصات خطامون يكيه ولى مكس ريت اونا رو ٦.٥ هست و مال من رو ٢.٥. ميخوام بدونم مشكل كجاست تا مكس ريت من هم بالا بره.

محمد7966
22-12-2015, 14:45
نه مال اونا مثل من رو ٢٥٦ بسته شده ولى تفاوت اينجاست كه ب اينكه مشخصات خطامون يكيه ولى مكس ريت اونا رو ٦.٥ هست و مال من رو ٢.٥. ميخوام بدونم مشكل كجاست تا مكس ريت من هم بالا بره.

نگاه کنید شما وقتی میگید روی 256 بسته شده یعنی باید سرعت دانلودتون 32 کیلو باشه؟32 کیلوبایت واقعا؟
الان منم 512 دارم ولی خطم روی 9 مگ بسته شده و هرازگاهی هم سرعت دانلودم به 1 مگ میرسه
شما هم میخاین همین کارو کنید دیگه ماکز ریت بره بالا؟اون دست شما نیست دست شرکتی که ازش سرویس میگیرید
اونا براتون سرعت زیاد میکنند شما کاری نمیتونید بکنید

bilmazlar
22-12-2015, 16:03
سلام راستش اینایی که گفتید تویه درس مایکروویو داشتیم بخش خطوط انتقال
ولی از آنجایی که در دانشگاه کسی چیزی یاد نمیگیرد و خود استادا هم بعضیاشون چیزی بلد نیستن و فقط تند تند درس میدن و میرن و از آنجایی که ما هم دنبال پاس شدنیم و خودمن برای بار سوم پاس شدم اونم با تقلب:n02:(البته امتحان اپن بوک بود)
فقط یه سوالی اینجا برام پیش اومده درسته تو هر خط انتقالی هر سه امپدانس میتونن باشن و هر چقدر فرکانس کمتر باشه میرایی کمتر است ولی اینجا فرکانس دست ما که نیست یعنی دست مرکز مخابراتی است؟ پس با این حساب مرکز مخابراتی اگر فرکانس را کم کند امپدانس کمتر شده و میرایی نیز کمتر میشود
حالا چرا مرکز مخابراتی فرکانس رو کم نمیکنه تا میرایی کمتر بشه البته اگر کنترل فرکانس دستش باشه؟!

کم و زیاد کردن فرکانس دست مرکز مخابراتی نیست.

1) بر اساس استاندارد و نوع تکنولوژی مورد استفاده برای DSL مثلن G.dmt یا ADSL2 یا ADSL2+ به همراه ضمیمه‌های مختلفشون یعنی Annex A یا Annex L یا Annex M یا ... برای صوت، دیتای آپلود و دیتای دانلود محدوده فرکانسی مشخصی وجود داره که هم DSLAMها و هم مودم‌ها در اون محدوده مشخص می‌تونن و باید کار کنن. مثلن در استاندارد ADSL2+ Annex M،که سرعت آپلود تا حدود 3 مگابیت و سرعت دانلود تا حدود 24مگابیت رو می‌ده، بازه فرکانسی هر کدوم از این سه بخش ایناست:

- بخش صوت بین 0 تا 4 کیلوهرتز
- بخش آپ‌استریم بین 25 تا 276 کیلوهرتز
- بخش داون‌استریم بین 276 تا 2208 کیلوهرتزه

یه بخشی از فرکانس (4 تا 25 کیلوهرتز) هم به عنوان محافظ بین بخش صوت و دیتا در نظر گرفته شده تا امکان تفکیک صوت از دیتا برای مودم راحت باشه.

خود این بازه‌های فرکانسی آپ‌استریم و داون‌استریم هم به باندهای یا binهایی تقسیم می‌شن بر اساس استاندارد که هر کدومشون می‌تونن حول یه فرکانس مشخصی که تو مرکز این باندها قرار داره یه مقدار مشخصی دیتا منتقل کنن.

2) خود ISP بر حسب تنظیماتی که برای کاربر می‌کنه و پروفایلی که براش در نظر می‌گیره، یه بخشی از بازه فرکانسی آپ‌استریم و همین طور داون‌استریم (یا در واقع یه تعدادی از binها) رو برای فراهم کردن ریت مد نظرش به کاربر تخصیص می‌ده. این کار هم از binهای با فرکانس پایین‌تر شروع می‌شه و بر حسب ریت مد نظر به فرکانس‌های بالاتر می‌رسه. مثلن اونی که ریت 12مگابیت داره نیمه اول binهای داون‌استریمش براش تنظیم می‌شه و اونی که ریت 20 مگابیت به بالا تقریبن تمام binها برای تنظیم و تعریف می‌شه.

بنابراین فرکانس‌ها چیزی نیستن که بشه تو مرکز مخابراتی کم و زیادش کرد و بر اساس تکنولوژی و ریتی که ISP برای کاربر تعریف می‌کنه تعیین می‌شن.

maniya12
22-12-2015, 21:13
با سلام
من تلفنم بوق آزاد نداره ولی اینترنت دارم با وجود اینکه بشدت نویز دارم میدونید مشکل از کابل کشی یا خود مخابرات؟
چون من الان اینترنت رو با نویز شدید دارم و ریت دانلود استریم و آپلود استریم من بشدت افت کرده و سایت هم بزور بالا میاره
مشکل از کجاست از سیم کشی یا مخابرات؟؟
با تشکر

Armin.Computer
22-12-2015, 23:11
با سلام
من تلفنم بوق آزاد نداره ولی اینترنت دارم با وجود اینکه بشدت نویز دارم میدونید مشکل از کابل کشی یا خود مخابرات؟
چون من الان اینترنت رو با نویز شدید دارم و ریت دانلود استریم و آپلود استریم من بشدت افت کرده و سایت هم بزور بالا میاره
مشکل از کجاست از سیم کشی یا مخابرات؟؟
با تشکر

وقتی بوق ندارید و نویز هم دارید مشکل از سیم کشی هست
اگر از سیم کشی خونه اطمینان دارید پیشنهاد میشه اول به 117 زنگ بزنید تا مشکل بوق حل بشه احتمال داره مشکل اینترنت هم حل بشه
موفق باشید

Ehsan PCbase
23-12-2015, 13:41
دوستان من زنگ زدم مخابرات یه خورده شیر فلکه رو باز کردن الان سرعت دانلودم از سرور داخل/خارج به 250 kb/s میرسه ولی از speed test که تست میگیرم سرعت دانلود از سرور تهران 1.8 mbps میده قضیه چیه؟
اینم اطلاعات خط

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

29.5
23.0
db

Line Attenuation

:

40.5
21.5
db

Data Rate

:

2048
512
kbps

محمد7966
23-12-2015, 13:48
دوستان من زنگ زدم مخابرات یه خورده شیر فلکه رو باز کردن الان سرعت دانلودم از سرور داخل/خارج به 250 kb/s میرسه ولی از speed test که تست میگیرم سرعت دانلود از سرور تهران 1.8 mbps میده قضیه چیه؟
اینم اطلاعات خط

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

29.5
23.0
db

Line Attenuation

:

40.5
21.5
db

Data Rate

:

2048
512
kbps

خط شما روی 2 مگ بسته شده و نهایت سرعت دانلودتون 256 کیلو بایت باید باشه
ولی این دائما در حا نوسان
شما اگر با idm دانلود کنبد می بینید سرعت دانلود در حال کم یا زیاد شدنه
اینجا هم سایت اسپید تست هم سرعت شما در همون لحظه رو حساب کرده نه پهنای باند خطتتون

Ehsan PCbase
23-12-2015, 13:57
خط شما روی 2 مگ بسته شده و نهایت سرعت دانلودتون 256 کیلو بایت باید باشه
ولی این دائما در حا نوسان
شما اگر با idm دانلود کنبد می بینید سرعت دانلود در حال کم یا زیاد شدنه
اینجا هم سایت اسپید تست هم سرعت شما در همون لحظه رو حساب کرده نه پهنای باند خطتتون
ممنون ، پس اینجوریاست
آره دور و ور 250 هست
باز هم شکر همین سرعت هم عالیه اگه تو ساعات شبانه بده
مخابرات قزوین بالاتر از 2 مگ سرویس نمیده

farshad0123
24-12-2015, 17:03
اینم اطلاعات خط

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

29.5
23.0
db

Line Attenuation

:

40.5
21.5
db

Data Rate

:

2048
512
kbps

هر 2مگ استریم 220کیلوبایت سرعت میده اگه میخوای 2مگ کامل بشه باید دان استریمو روی 2400 بزارن که اونموقع 2مگ کامل (256کیلوبایت)رو بگیری

amir z
24-12-2015, 18:19
سلام به همگی

من مشکل سرعت داشتم و با پشتیبانی صحبت کردم و چند بار چک کردن و گفتن سرویس من تا بالای 8 مگ هم بازه ولی نویز دارم و خط اجازه بیشتر از 3 مگ نمیده. گفتن از سر خط تست کنم و تست کردم فرقی نکرد. کسی میدونه چیکار میشه کرد؟؟؟

محمد7966
24-12-2015, 18:39
سلام به همگی

من مشکل سرعت داشتم و با پشتیبانی صحبت کردم و چند بار چک کردن و گفتن سرویس من تا بالای 8 مگ هم بازه ولی نویز دارم و خط اجازه بیشتر از 3 مگ نمیده. گفتن از سر خط تست کنم و تست کردم فرقی نکرد. کسی میدونه چیکار میشه کرد؟؟؟

سلام شما اطلاعات مودمتون میذاشتید تا بهتر تفسیر کنیم به هر حال این صفحه رو بخونید و مشکلو برطرف کنید اگر مشکل داشته باشید

amir z
24-12-2015, 22:03
سلام شما اطلاعات مودمتون میذاشتید تا بهتر تفسیر کنیم به هر حال این صفحه رو بخونید و مشکلو برطرف کنید اگر مشکل داشته باشید

ممنون دوست عزیز
انگار وضعیت خطی که دارم خرابه :n34:
اینم اطلاعاتی که نیازه:

حالا چیکار کنم؟؟؟

محمد7966
24-12-2015, 22:13
ممنون دوست عزیز
اینم اطلاعاتی که نیازه:

حالا چیکار کنم؟؟؟

ببخشید این پشتیبان بر چه مبنایی به شما گفته شما تا 8 مگ میتونید پهنا داشته باشید شما میرایی یا اتینیشن خطتون 54
شما برید به سایت زیر و 54 رو بزنید و ببیند ماکزیمم چقدر میتونید داشته باشید

شما نهایت تا 4 مگ میتونید پهنا داشته باشید نه بیشتر

اما snr خیلی بد باید سعی کنید برطرفش کنید البته snr زیر 6 بیاد یعنی احتمال قطع و وصلی
تو اون صفحه بهتون دادم ببیند مشکل از چیه
کابلتون پوسیدگی نداره،از کنار کابل برق رد نمیشه

Armin.Computer
24-12-2015, 22:16
ممنون دوست عزیز
اینم اطلاعاتی که نیازه:

حالا چیکار کنم؟؟؟

به احتمال زیاد منظور پشتیبان این بوده که خط رو 8 مگ بسته شده
درست هم میگه فکر کنم
از روی دیتا ریت که عدد رندی نیست میشه فهمید
شما فاصلت از مرکز مخابراتی چه قدره؟؟؟

amir z
24-12-2015, 22:32
ببخشید این پشتیبان بر چه مبنایی به شما گفته شما تا 8 مگ میتونید پهنا داشته باشید شما میرایی یا اتینیشن خطتون 54
شما برید به سایت زیر و 54 رو بزنید و ببیند ماکزیمم چقدر میتونید داشته باشید

شما نهایت تا 4 مگ میتونید پهنا داشته باشید نه بیشتر

اما snr خیلی بد باید سعی کنید برطرفش کنید البته snr زیر 6 بیاد یعنی احتمال قطع و وصلی
تو اون صفحه بهتون دادم ببیند مشکل از چیه
کابلتون پوسیدگی نداره،از کنار کابل برق رد نمیشه
ممنون بابت جواب:n40:

گفتش از طرف شرکت برام بازه و نگفتش خط 8 مگ جواب میده. گفت خطت تقریبا 3 مگ جواب میده

من از سر خط هم تست کردم فرقی نکرد ولی کنتور برق نزدیکش هست (کمتر از نیم متر فاصله) شاید از اون باشه. فردا میرم از عقبتر تست میکنم ببینم چی میشه

به احتمال زیاد منظور پشتیبان این بوده که خط رو 8 مگ بسته شده
درست هم میگه فکر کنم
از روی دیتا ریت که عدد رندی نیست میشه فهمید
شما فاصلت از مرکز مخابراتی چه قدره؟؟؟

بله منظورش همین بود
فاصله نمیدونم چقدره ولی زیاد نزدیک نیست

hrkhl
25-12-2015, 10:26
سلام.کسی می تونه بگه کیفیت خطم چطوره و تا چند مگ می تونه بکشه؟

Line Status
Help
Upstream line rate (kbit/s)509
Downstream line rate (kbit/s)2047
Line standard ADSL2+
Channel type
Interleaved
Upstream SNR (dB) 22
Downstream SNR (dB) 22.5
Upstream line attenuation (dB) 8.5
Downstream line attenuation (dB) 13.5
Upstream output power (dBmV) 1.8
Downstream output power (dBmV) -4.5
Upstream CRC 0
Downstream CRC 0
Upstream FEC 0
Downstream FEC 0

Armin.Computer
25-12-2015, 10:30

Line Status
Help
Line standard ADSL2+
Channel type
Interleaved
Upstream SNR (dB) 22
Downstream SNR (dB) 22.5
Upstream CRC 0
Downstream CRC 0
Upstream FEC 0
Downstream FEC 0

خط رو 2 مگ بسته شده
1-سرویس خریداری شده چی هست؟
2-فیبر نوری دارید؟؟؟
3-فاصله از مرکز مخابراتی چه قدره؟

hrkhl
25-12-2015, 10:32
خط رو 2 مگ بسته شده
1-سرویس خریداری شده چی هست؟
2-فیبر نوری دارید؟؟؟
3-فاصله از مرکز مخابراتی چه قدره؟
سلام بله اینو میدونم رو دو هست می خوام بدونم تا چند می کشه؟
سرویس پیشگامان 16 مگ 50 گیگ 60 تومن یکساله
نمی دونم ولی مرکز مخابراتی الغدیر کرمان منطقه هوانیروز
نه سیم کشی مسی هست

محمد7966
25-12-2015, 10:36

Line Status
Help
Line standard ADSL2+
Channel type
Interleaved
Upstream SNR (dB) 22
Downstream SNR (dB) 22.5
Upstream CRC 0
Downstream CRC 0
Upstream FEC 0
Downstream FEC 0

سلام خطت خوبه اگر مشکل نویزو برطرف کنی تا 20 مگ هم میکشه

snr 22 اگر بخای ببندن بالا باید ببریش بالا ولی برای اینکه مطمئن بشی خطت با این کیفیت تا چقدر میکشه ببین درمودمت قابلیت dignostics adsl tone داری یا نه
اونجا بهت میگه تا چند میکشه خطت

محمد7966
25-12-2015, 10:37

Line Status
Help
Line standard ADSL2+
Channel type
Interleaved
Upstream SNR (dB) 22
Downstream SNR (dB) 22.5
Upstream CRC 0
Downstream CRC 0
Upstream FEC 0
Downstream FEC 0

قابلیت Adsl Tone Diagnostic مودم در تعیین حداکثر پهنای باند مجاز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Armin.Computer
25-12-2015, 10:40
سلام بله اینو میدونم رو دو هست می خوام بدونم تا چند می کشه؟
سرویس پیشگامان 16 مگ 50 گیگ 60 تومن یکساله
نمی دونم ولی مرکز مخابراتی الغدیر کرمان منطقه هوانیروز
نه سیم کشی مسی هست

16 مگ گرفتید و رو 2 مگ بسته شده
احتمالا خط توانایی نداشته ولی حداقل می تونستن تا 6 مگ هم ببندن یا 4 مگ به نظرم
شما با پشتیبانی تماس گرفتید؟

hrkhl
25-12-2015, 10:45
16 مگ گرفتید و رو 2 مگ بسته شده
احتمالا خط توانایی نداشته ولی حداقل می تونستن تا 6 مگ هم ببندن یا 4 مگ به نظرم
شما با پشتیبانی تماس گرفتید؟
میگن مشکل از منطقه مخابراتی هست و تا هفته دیگه مشکل حله در ضمن این قابلیتی که دوست عزیز گفتن مودم من نداره Huawei HG-521

Armin.Computer
25-12-2015, 10:49
میگن مشکل از منطقه مخابراتی هست و تا هفته دیگه مشکل حله در ضمن این قابلیتی که دوست عزیز گفتن مودم من نداره Huawei HG-521

حدودی نمی دونید چه قدر با مرکز مخابراتی فاصله دارید؟
این سوالم برای مشکل شما نیست
به این دلیل که
line attenuation شما خوبه

محمد7966
25-12-2015, 10:50

شما سرویسی که خریدی 2 مگ بوده ولی بهت گفتن اگر مشکل نویز نداشته باشی تا 16 مگ می بندن درسته؟
الان من 512 دارم از پارس ولی پارس تا 16 مگ هم میبنده
الان خط من روی 9 مگ بسته شده
در ضمن شما با اتینیشنپی که دارید بالای 20 مگ هم کشش داره من با اتینیشن 25 تا 18 مگ نهایت تا 21 مگ میکشه

ولی شما اگر بخای پهنای باند ببری بالا snr هم کم میشه
ولی یکی از عوامل کاهش snr هم تجهیزات مخابرات هم میتونه باشه چون خود مخابرات هم تو مرکز برای خططتون نویزگیر نصب کرده الان خود من هم نوسان snr دارم و نویز دارم حتی تلفنمون هم گاهی اوقات خش خش میکنه

amir z
25-12-2015, 10:51
ممنون بابت جواب:n40:

گفتش از طرف شرکت برام بازه و نگفتش خط 8 مگ جواب میده. گفت خطت تقریبا 3 مگ جواب میده

من از سر خط هم تست کردم فرقی نکرد ولی کنتور برق نزدیکش هست (کمتر از نیم متر فاصله) شاید از اون باشه. فردا میرم از عقبتر تست میکنم ببینم چی میشه

بله منظورش همین بود
فاصله نمیدونم چقدره ولی زیاد نزدیک نیست

سلام دوستان
من رفتم سیم رو از جای دیگه کشیدم و دیگ نزدیک کنتور برق نیست ولی اوضاع خیلی خیلی کم بهتر شد که تو عکس زیر میبینید و انقدر این تغییر کم بود که سرعتم فرقی نکرد. کسی نمیدونه راه حلش چیه؟؟؟:n03:

hrkhl
25-12-2015, 10:52
شما سرویسی که خریدی 2 مگ بوده ولی بهت گفتن اگر مشکل نویز نداشته باشی تا 16 مگ می بندن درسته؟
الان من 512 دارم از پارس ولی پارس تا 16 مگ هم میبنده
الان خط من روی 9 مگ بسته شده
در ضمن شما با اتینیشنپی که دارید بالای 20 مگ هم کشش داره من با اتینیشن 25 تا 18 مگ نهایت تا 21 مگ میکشه

ولی شما اگر بخای پهنای باند ببری بالا snr هم کم میشه
ولی یکی از عوامل کاهش snr هم تجهیزات مخابرات هم میتونه باشه چون خود مخابرات هم تو مرکز برای خططتون نویزگیر نصب کرده الان خود من هم نوسان snr دارم و نویز دارم حتی تلفنمون هم گاهی اوقات خش خش میکنه
نه سرویسی که گرفتم 16 هست و نویز گیر هم دارم و یه مودم 2790u از دیجی کالا خریدم منتظرم برسه

Armin.Computer
25-12-2015, 10:53
سلام دوستان
من رفتم سیم رو از جای دیگه کشیدم و دیگ نزدیک کنتور برق نیست ولی اوضاع خیلی خیلی کم بهتر شد که تو عکس زیر میبینید و انقدر این تغییر کم بود که سرعتم فرقی نکرد. کسی نمیدونه راه حلش چیه؟؟؟:n03:

سیم کشی خونه کاملا درسته؟؟
جایی پوسیدگی یا هرچیزی که نویز بندازه نداره؟؟؟؟

محمد7966
25-12-2015, 10:55
سلام دوستان
جالبه میرایی یا اتینیشتون هم تغییر کرده

ببینم برید سایت زیر ببنید فاصله ای که میزنه چقدره
البته ممکنه فاصله رو خیلی زیاد بزنه خودش هم گفته تقریبی

SpeedGuide.net :: DSL Speed Calculator ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

محمد7966
25-12-2015, 10:58
نه سرویسی که گرفتم 16 هست و نویز گیر هم دارم و یه مودم 2790u از دیجی کالا خریدم منتظرم برسه

خب پس با این حساب به جای اینکه اول خطتو چک کنن ببنن میکشه یا نه الکی ازت پول گرفتن
ولی اگر گفتن از مخابرات شما صبر کن چون اگر بخای تا 16 مگ ببندن ممکنه snr بیاد زیر 6
اونوقت قطع و وصلی میگیری

amir z
25-12-2015, 11:03
سیم کشی خونه کاملا درسته؟؟
جایی پوسیدگی یا هرچیزی که نویز بندازه نداره؟؟؟؟

کلا رفتم از جعبه مخابراتی که بیرونه سیم گرفتم و این اسکرین شات رو گرفتم :n31:

جالبه میرایی یا اتینیشتون هم تغییر کرده

ببینم برید سایت زیر ببنید فاصله ای که میزنه چقدره
البته ممکنه فاصله رو خیلی زیاد بزنه خودش هم گفته تقریبی

SpeedGuide.net :: DSL Speed Calculator ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عدد 3584 متر رو آورد

واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم :n28:

Armin.Computer
25-12-2015, 11:05

عدد 3584 متر رو آورد

به isp زنگ بزن
ولی فکر نکنم کار خاصی انجام بدن
از کجا اینترنت میگیری؟

amir z
25-12-2015, 11:07
به isp زنگ بزن
ولی فکر نکنم کار خاصی انجام بدن
از کجا اینترنت میگیری؟

زنگ زدم. دیروز گفتم همینجا. گفتن نویز زیاده. از سر سیم چک کن و... که چک کردم فرق خاصی نکرد:n13:
شاتل دارم و میگه واست بالای 8 مگ هم بازه ولی خطت نمیکشه و تا همین 3-4 مگ میکشه

محمد7966
25-12-2015, 11:11

عدد 3584 متر رو آورد

نگاه کنید این سایت کمی اضافه هم میزنه برای خودم شاید 700 متر اضافه زده
ببینید مودمتون قابلیت قابلیت Adsl Tone Diagnostic مودم در تعیین حداکثر پهنای باند مجاز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
داره اگر داشته باشه بهتر مشخص میکنه تا چقدر میکشه
از طرفی اون صفحه ای که بهتون دادم برای کاهش نویزو خوندید؟
پریز تلفن نزدیک پریز برق نیست
تلفن بی سیم ندارید تو خونه اینا همش نویز میندازن
بعد خودتون ذهنی تخمین بزنید واقعا 3500متر فاصله دارید با مرکزتون

amir z
25-12-2015, 11:18
نگاه کنید این سایت کمی اضافه هم میزنه برای خودم شاید 700 متر اضافه زده
ببینید مودمتون قابلیت قابلیت Adsl Tone Diagnostic مودم در تعیین حداکثر پهنای باند مجاز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
داره اگر داشته باشه بهتر مشخص میکنه تا چقدر میکشه
از طرفی اون صفحه ای که بهتون دادم برای کاهش نویزو خوندید؟
پریز تلفن نزدیک پریز برق نیست
تلفن بی سیم ندارید تو خونه اینا همش نویز میندازن
بعد خودتون ذهنی تخمین بزنید واقعا 3500متر فاصله دارید با مرکزتون

قابلیتش رو نداره فکر کنم یا من پیداش نکردم. مودم tp link
فاصله رو نمیدونم ولی فاصله زیاده. ما تقریبا آخرین نقطه از یک طرف به مرکز هستیم. یعنی تقریبا لب مرز بین دو منطقه مرکز مخابراتی ها
این مشکلات تلفن اینا رو چک کردم. رفتم از باکس مخابرات سیم گرفتم و مستقیم فقط به مودم وصل کردم ولی اعداد یکی دوتا بیشتر فرق نکرد:n36:

medax
25-12-2015, 14:38

سلام دوستان. لطفا نظر بدید. پست اول رو خوندم ،SNR پایین دارم، اما سرعت خوبی میده. بهتر از این هم میشه؟؟ مودم DLINK 2750 ، از شاتل

محمد7966
25-12-2015, 14:51

سلام دوستان. لطفا نظر بدید. پست اول رو خوندم ،SNR پایین دارم، اما سرعت خوبی میده. بهتر از این هم میشه؟؟ مودم DLINK 2750 ، از شاتل

سلام آقا دیگه چی میخای؟
خطتت تا 17 مگ میکشه ولی خود شرکت روی 14 مگ بسته شده
مگه با سرعت چند دانلود میکنی؟

medax
25-12-2015, 20:17
سلام آقا دیگه چی میخای؟
خطتت تا 17 مگ میکشه ولی خود شرکت روی 14 مگ بسته شده
مگه با سرعت چند دانلود میکنی؟

سرعت دانلود تا 14mbs یا 1.6MBs هست. اما من اهل دانلود نیستم، پینگ برام مهمه. معمولا بین 100 تا 150 و میخوام سرعت وبگردی زیاد باشه. رو خط همزامن تلفن بی سیم هم دارم، اما تست کردم اون تاثیری رو کیفیت خط نمیزاره

محمد7966
25-12-2015, 20:20
سرعت دانلود تا 14mbs یا 1.6MBs هست. اما من اهل دانلود نیستم، پینگ برام مهمه. معمولا بین 100 تا 150 و میخوام سرعت وبگردی زیاد باشه. رو خط همزامن تلفن بی سیم هم دارم، اما تست کردم اون تاثیری رو کیفیت خط نمیزاره

پینگ رو کاری نمیشه کرد به تایپیک کاهش پینگ برید ببیند دوستان چیکار میکنن
در واقع پینگ ربطی به نویز و کیفیت خطت نداره بیشتر دست isp

Armin.Computer
25-12-2015, 22:05

از کجا اینترنت داری؟

armin_punisher6
25-12-2015, 22:23
از کجا اینترنت داری؟
نوشتن شاتل

Armin.Computer
25-12-2015, 23:01
نوشتن شاتل

ممنون
+
فکر می کنم شاتل سرویس گیم داره که می تونین درخواست بدید تا واستون فعال کنن و با سرویس گیم کاهش پینگ دارید
البته دقیق نمی دونم
اگر در تاپیک شاتل بپرسید حتما جواب خواهید گرفت

محمد7966
26-12-2015, 10:44
سلام ببخشید یه مشکل دارم با snr مودم نمیدونم به خاطر مودم است یا مخابرات
البته خطمون هم خش خشی داشت که رفتم کابل شیلدار گرفتم و پریز نو هم خریدم اوایل خوب بود و خش خش نمی کرد ولی بعد از چند هفته دوباره خش خش کرد

مشگلم هم نوسان snr مثلا از 25 میاد روی 9 حالا این خ.وبه گاهی از 25 میومد روی 6 یا حتی زیر 6

مخابرات هم هر چقدر بهش بگی خطم هر از گاهی خش خش میکنه فقط میاد از جعبه تست میکنه و از شانس من تو اون ساعت و روزی هم که میاد خش خش نداره

حالا زنگ زدم پارس آنلاین گفتن شاید مودمت ایراد داره؟گفت برو از نمایندگی مودم تست بگیر ببین مشکل از مودم است یا نه حالا واقعا نمایندگی مودم تست بهم میده؟چقدر پول میگیرن بابتش؟از پارس دارم

بعد یه قبلنا نوسان snr به خاطر همین خش خش بوده در همون لحظه که نوسان میکرد میرفتم گوشی رو چک میکردم میدیدم خش خش داره
ولی الان چند هفته است که با اینکه نوسان کرده و تا 9 اومده زیر 9 نیومده ولی اصلا خش خش نداشت
و یه چیزی هم بگم خطم خوبه روی 9 مگ بسته شده و خیلی قطعی ندارم شاید 2 یا 3 بار در طول روز اون هم به مدت 1 تا 2 دقیقه

حالا به نظرتون اصلا ارزش داره اینقدر پیگیر باشم سر نوسان snr?!

Armin.Computer
26-12-2015, 10:50
البته خطمون هم خش خشی داشت که رفتم کابل شیلدار گرفتم و پریز نو هم خریدم اوایل خوب بود و خش خش نمی کرد ولی بعد از چند هفته دوباره خش خش کرد

مشگلم هم نوسان snr مثلا از 25 میاد روی 9 حالا این خ.وبه گاهی از 25 میومد روی 6 یا حتی زیر 6

مخابرات هم هر چقدر بهش بگی خطم هر از گاهی خش خش میکنه فقط میاد از جعبه تست میکنه و از شانس من تو اون ساعت و روزی هم که میاد خش خش نداره

حالا زنگ زدم پارس آنلاین گفتن شاید مودمت ایراد داره؟گفت برو از نمایندگی مودم تست بگیر ببین مشکل از مودم است یا نه حالا واقعا نمایندگی مودم تست بهم میده؟چقدر پول میگیرن بابتش؟از پارس دارم

بعد یه قبلنا نوسان snr به خاطر همین خش خش بوده در همون لحظه که نوسان میکرد میرفتم گوشی رو چک میکردم میدیدم خش خش داره
ولی الان چند هفته است که با اینکه نوسان کرده و تا 9 اومده زیر 9 نیومده ولی اصلا خش خش نداشت
و یه چیزی هم بگم خطم خوبه روی 9 مگ بسته شده و خیلی قطعی ندارم شاید 2 یا 3 بار در طول روز اون هم به مدت 1 تا 2 دقیقه

اگر مودم رو از خط جدا کردید و هیچ تجهیزات ADSL روی خط نبود و باز هم نویز رو صدا داشتید به نظر من که اشکال از تلفن هست
به 117 زنگ بزن
اگر دیدی پیگیری نمی کنن می تونی از 195 پیگیر شی

bilmazlar
26-12-2015, 11:49

چند تا سؤال که ممکنه قبلن بررسیش کرده باشی اما محض احتیاط:

1. آیا سر خط، دم در خونه با مودم تست کردی ببینی از اونجا هم نوسان SNR داری یا نه؟

2. آیا اسپلیتر یا میکروفیلتر استفاده می‌کنی؟ البته روی دستگاه‌های تلفن داخل منزل؟ آیا مودم رو مستقیم به خط تلفن زدی و امتحان کردی ببینی نوسان SNR داری یا نه؟ البته به شرطی که همه دستگاه‌های تلفن یا فکس رو از روی خط جدا کرده باشی؟

3. آیا با مودم دیگه‌ای که سالمه (مثلن مودم دوست یا همسایه که نوسان SNR نداره) تست کردی؟

شرمنده اگه این سؤال‌ها به نظر ابتدایی می‌آن. اما می‌خواستم مطمئن بشم.

محمد7966
26-12-2015, 12:03
چند تا سؤال که ممکنه قبلن بررسیش کرده باشی اما محض احتیاط:

1. آیا سر خط، دم در خونه با مودم تست کردی ببینی از اونجا هم نوسان SNR داری یا نه؟

2. آیا اسپلیتر یا میکروفیلتر استفاده می‌کنی؟ البته روی دستگاه‌های تلفن داخل منزل؟ آیا مودم رو مستقیم به خط تلفن زدی و امتحان کردی ببینی نوسان SNR داری یا نه؟ البته به شرطی که همه دستگاه‌های تلفن یا فکس رو از روی خط جدا کرده باشی؟

3. آیا با مودم دیگه‌ای که سالمه (مثلن مودم دوست یا همسایه که نوسان SNR نداره) تست کردی؟

شرمنده اگه این سؤال‌ها به نظر ابتدایی می‌آن. اما می‌خواستم مطمئن بشم.

1-س خط تست نکردم ولی کابل نو شیلدار خریدم از طرفی فاصله جعبه تا تلفن 15 متر ولی یه ایرادی هست و اون اینه که خونه 2 طبقه داریم و هر دوطبقه کنتور 3 فاز داریم از شانس ما جعبه مخابرات هم نزدیک کنتور برق 3 فاز البته جعبه تو کوچه اس ولی به خونه ما چسبیده شاید در حد 1 متر جعبه با کنتور برق 3 فاز فاصله داره ولی قبلنا اصلا خش خش نداشتیم

2-همون اسپلیتر مودم دارم و اصلا مشکل اینجاس که زمانی که مودم هم نداشتیم تلفن خش خش میکرد ولی خب اون موقع پریز و کابل پوسیدگی داشت ولی الان رفتم هم پریز خریدم هم کابل شیلدار ولی باز هر از گاهی خش خش داره البته الان شاید 3 هفته اس که با نوسان snr هنوز هیچ خش خشی نشنیدم شاید خود به خود درست شده

3-مودم دیگه ای ندارم پشتیبان گفت برو از نمایندگیتون مودم تست بگیر تست کن ولی مودمم همین تیرماه خریدم دی لینک 2740 البته پشتیبان بهم گفت شما دو تا تنظیم روی مودمت داری ریست فکتوری کن دوباره کانفیگ کن الان که 2 ساعته مشکل نوسان ندارم در حد چند دهم است ولی مشکل اینجاس که بعد از گذشت چتد هفته نوسان میکنه روزای اول خوبه ولی بعدش نوسان میکنه

خواهش میکنم ما هم دوست داریم هم کمک کنیم و هم کمک بگیریم به شخصه تو این چند وقته کلی مطلب از دوستان و سایت پی سی یاد گرفتم

naderblue
27-12-2015, 01:08
سلام دوستان من مخابرات نامحدود 512 دارم

مشخصات خطم اینه به نظرتون نامحدود باشم یا نه ؟ شبا دانلود خوبه ؟ محدود؟

خیلی کنده 512 دیونم کرده 64 سرعتش :n28: راهنمایی کنید خط ما چقدر میشه باهاش دانلود کرد با چه سرعتی

کدوم سرویس بگیرم بهتر هست؟

فدا :n12:

محمد7966
27-12-2015, 12:03
دوستان سلام گفتم که نوسان snr دارم ولی فکر میکنم از طریق مودم هم میشه فهمید الان برایتان میگم شما هم اگر زحمتی نیست راهنمایی کنید

نگاه کنید چراغ dsl مودم همیشه ثابت و اصلا چشمک نمیزنه ولی چراغ لینک یه حالتی شبیه چشمک زدن داره ولی خب اینترنتم قطع نمیشه فقط صفحات دیر باز میشن و فکر میکنم نوسان snr هم از روی همون چشمک زدنا معلومه نه؟
به نظرم از مخابرات نیست چون اگر نوسان snr از مخابرات بود بایدچراغ dsl چشمک میزد؟!
نظر دوستان چیه؟

Armin.Computer
27-12-2015, 12:31
دوستان سلام گفتم که نوسان snr دارم ولی فکر میکنم از طریق مودم هم میشه فهمید الان برایتان میگم شما هم اگر زحمتی نیست راهنمایی کنید

نگاه کنید چراغ dsl مودم همیشه ثابت و اصلا چشمک نمیزنه ولی چراغ لینک یه حالتی شبیه چشمک زدن داره ولی خب اینترنتم قطع نمیشه فقط صفحات دیر باز میشن و فکر میکنم نوسان snr هم از روی همون چشمک زدنا معلومه نه؟
به نظرم از مخابرات نیست چون اگر نوسان snr از مخابرات بود بایدچراغ dsl چشمک میزد؟!
نظر دوستان چیه؟

شما مودمت چیه؟؟؟؟؟

محمد7966
27-12-2015, 12:41
شما مودمت چیه؟؟؟؟؟

مودم دی لینک 2740 به نظرم ربطی به مودم نداره آخه من مودمم تابستون خریدم شنیدم تجهیزات بعضی از شرکتها با بعضی از مودم match نمیشن
حالا نمیدونم راست یا نه؟حتی بعضی از شرکتها خودشون مودم میفروشن و میگن این مودم ها بهتر با تجهیزات ما مچ میشن

Armin.Computer
27-12-2015, 13:03
مودم دی لینک 2740 به نظرم ربطی به مودم نداره آخه من مودمم تابستون خریدم شنیدم تجهیزات بعضی از شرکتها با بعضی از مودم match نمیشن
حالا نمیدونم راست یا نه؟حتی بعضی از شرکتها خودشون مودم میفروشن و میگن این مودم ها بهتر با تجهیزات ما مچ میشن

من مودمم TP-LINK هست
چراغ اینترنت دارم
واسه من وقتی اینترنت وصل باشه چراغش چشمک می زنه
اگر در حال دانلود باشم سریع و متوالی چشمک می زنه اگر نباشم خیلی کمتر
واسه شما هم فکر کنم باید اینجوری باشه یا شاید هم فرق داشته باشه

محمد7966
27-12-2015, 13:08
من مودمم TP-LINK هست
چراغ اینترنت دارم
واسه من وقتی اینترنت وصل باشه چراغش چشمک می زنه
اگر در حال دانلود باشم سریع و متوالی چشمک می زنه اگر نباشم خیلی کمتر
واسه شما هم فکر کنم باید اینجوری باشه یا شاید هم فرق داشته باشه
من حتی اگر درحال وبگردی هم باشم چشمک میزنه البته گفتم شبیه چشمک زدن حالا نمیدونم از مودم از پارس آنلاین
ولی دیدم هم ثابت باشه

bilmazlar
27-12-2015, 13:22

نظر دوستان چیه؟

من حتی اگر درحال وبگردی هم باشم چشمک میزنه البته گفتم شبیه چشمک زدن حالا نمیدونم از مودم از پارس آنلاین
ولی دیدم هم ثابت باشه

مودمتون این مدله؟ DSL-2740U

اگه این باشه، یه چراغ اینترنت داره سمت راست پنل جلوی مودم و یه چراغ DSL بغل دست اون. تو این مدل، چراغ DSL اول روشن کردن یا ریبوت کردن مودم شروع به چشمک زدن می‌کنه تا وقتی که ارتباط DSL رو با تجهیزات داخل مرکز مخابراتی برقرار کنه. بعد از اون دیگه باید به رنگ سبز و ثابت باشه. اگه خاموش بشه یا شروع به چشمک زدن بکنه یعنی این که لینک پریده. اگه مشکل SNR داشته باشین این چراغ ممکنه چشمک‌زن بشه.

اما چراغ اینترنت، یعنی همون چراغ سمت راستی اگه سبز باشه یعنی ارتباط WAN با گیت‌وی و بقیه شبکه ISP هم برقرار شده. حالا اگه این چراغ با رنگ سبز چشمک‌زن باشه یعنی مودم داره با سمت شبکه ISP دیتا تبادل می‌کنه. هر چی تعداد بسته‌های در حال تبادل در واحد زمان بیشتر باشه این چراغ سرعت چشمک‌زدنش زیادتر می‌شه.

محمد7966
27-12-2015, 13:33
مودمتون این مدله؟ DSL-2740U

اگه این باشه، یه چراغ اینترنت داره سمت راست پنل جلوی مودم و یه چراغ DSL بغل دست اون. تو این مدل، چراغ DSL اول روشن کردن یا ریبوت کردن مودم شروع به چشمک زدن می‌کنه تا وقتی که ارتباط DSL رو با تجهیزات داخل مرکز مخابراتی برقرار کنه. بعد از اون دیگه باید به رنگ سبز و ثابت باشه. اگه خاموش بشه یا شروع به چشمک زدن بکنه یعنی این که لینک پریده. اگه مشکل SNR داشته باشین این چراغ ممکنه چشمک‌زن بشه.

اما چراغ اینترنت، یعنی همون چراغ سمت راستی اگه سبز باشه یعنی ارتباط WAN با گیت‌وی و بقیه شبکه ISP هم برقرار شده. حالا اگه این چراغ با رنگ سبز چشمک‌زن باشه یعنی مودم داره با سمت شبکه ISP دیتا تبادل می‌کنه. هر چی تعداد بسته‌های در حال تبادل در واحد زمان بیشتر باشه این چراغ سرعت چشمک‌زدنش زیادتر می‌شه.
ممنون مودم 2740 دی لینک همونی که خودتون گفتید

من خیلی متوجه چراغهایی که گفتید نشدم بذارید اینطوری بگم یه چراغی داره سمت راست خودش یا سمت چپ من این وقتی که کابل تلفنو هم بهش میزنم اولش چند بار چشمک میزنه بعدش دیگه ثابت میشه که ظاهرا این برای وقتیه که از سمت مخابرات ارتباط داشته باشی یعنی اگر مخابرات تلفن ما رو قطع کند این دیگه برای همیشه خاموشه با این مشکل ندارم این همیشه ثابته

ولی چراغ بغلیش که میشه سمت چپ مودم یا سمت راست خودم این چشمک میزنه خیلی هم تند تند چشمک میزنه ولی اصلا قطعی ندارم و فقط گفتم نوسان snr دارم
پس با مشکل نوسان snr از سمت مخابرات نیست؟

hrkhl
27-12-2015, 16:27
سلام.ببخشید ربطی نداره ولی باید بگم یه مودم خرید dlink 2790u که چیپست برودکام داره ولی نمی دونم واقعا هیچ تاثیری تو نویز داره یا نه و اینکه یه کم اطلاعات می خوام دربارش راستش هنو دیج جون برام نفرستاده

MOHAMMAD2010
27-12-2015, 16:41
سلام.ببخشید ربطی نداره ولی باید بگم یه مودم خرید dlink 2790u که چیپست برودکام داره ولی نمی دونم واقعا هیچ تاثیری تو نویز داره یا نه و اینکه یه کم اطلاعات می خوام دربارش راستش هنو دیج جون برام نفرستاده

اگه مودم چیپ برودکام باشه تو مقدار نویز تاثیری نداره ولی باعث میشه هر چقدر هم نویز خراب بشه و یا نوسان داشته باشه لینک نپره و قطعی نداشته باشین
برای خط هایی که نوسان نویز دارن حتما باید مودم با چیپ برودکام داشته باشن اگه نه پرش لینک واقعا اعصاب ادمو خرد میکنه

محمد7966
27-12-2015, 16:50
اگه مودم چیپ برودکام باشه تو مقدار نویز تاثیری نداره ولی باعث میشه هر چقدر هم نویز خراب بشه و یا نوسان داشته باشه لینک نپره و قطعی نداشته باشین
برای خط هایی که نوسان نویز دارن حتما باید مودم با چیپ برودکام داشته باشن اگه نه پرش لینک واقعا اعصاب ادمو خرد میکنه

ممنون راستش مودم من دی لینک 2740 با اینکه چیپستش ریلتیک ولی نوسان snr دارم خودم هم هنوز متوجه نشدم مشکل از مجاست ولی پرش لینک ندارم ولی هر بار که رفرش میزنم snr عددش تغییر میکنه مثلا گاهی دیدم از 25 میپره 9 ولی خب پرش لینک ندارم

MOHAMMAD2010
27-12-2015, 16:53

ممنون راستش مودم من دی لینک 2740 با اینکه چیپستش ریلتیک ولی نوسان snr دارم خودم هم هنوز متوجه نشدم مشکل از مجاست ولی پرش لینک ندارم ولی هر بار که رفرش میزنم snr عددش تغییر میکنه مثلا گاهی دیدم از 25 میپره 9 ولی خب پرش لینک ندارم

اتفاقا من خودم قبل این مودم همین 2740 رو داشتم - خیلی هم پرش لینک داشتم
این تغییر نویز به خاطر سیم کشی خونه هست بیشتر ، و مثل شب ها خیلی بد تر میشه این عدد -
خب شما که پرش لینک نداری پس مشکلی هم نیست - حالا SNR هر چقدر هم که میخواد تغییر کنه

MITAJOON
28-12-2015, 14:03
سلام
من بعد از سال ها به ای دی اس ال رو آوردم مجددا. یه مودم D-link 2790U خریدم و پس از اتصال و کانفیگ به نتایج زیر رسیدم.
با توجه به اینکه سرعت من طبق ادعای ISP تا 24 مگ سرعت رو پوشش میده! و با توجه به اینکه من نهایت سرعت دانلودی که دارم شبیه یه سرویس 1 مگی هست!! میخواستم دوستان لطف کنن و بگن نویز خط من چقدر افتضاحه و آیا انقدر هست که یه همچین افت سرعتی رو بمن بده؟

MVGroup
28-12-2015, 14:29
دوستان منظورتون از «پرش لینک» چیه؟

محمد7966
28-12-2015, 14:38
سلام
من بعد از سال ها به ای دی اس ال رو آوردم مجددا. یه مودم D-link 2790U خریدم و پس از اتصال و کانفیگ به نتایج زیر رسیدم.
با توجه به اینکه سرعت من طبق ادعای ISP تا 24 مگ سرعت رو پوشش میده! و با توجه به اینکه من نهایت سرعت دانلودی که دارم شبیه یه سرویس 1 مگی هست!! میخواستم دوستان لطف کنن و بگن نویز خط من چقدر افتضاحه و آیا انقدر هست که یه همچین افت سرعتی رو بمن بده؟

سلام دوست من همین هم خطت دیگه بیشتر نمیکشه شما برو به سابت زبر میرایی یا اتینشونو بزنی فکر کنم تا 4 مگ بیشتر نمیکشه نویزت هم بده 9 البته اگر این 9 افزایش بدی در واقع رفع نویز کنی تا 4 مگ احتمالا ببندن یه قابلیت هم در مودم هست به اسم adsl tone diagnostic اون دقیق به شما میگه خطت تا چقدر میکشه
این پست بخون بهت راهنمایی میکنه فاصلت تا مرکز رو ببین چقدره

قابلیت Adsl Tone Diagnostic مودم در تعیین حداکثر پهنای باند مجاز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

محمد7966
28-12-2015, 14:39
دوستان منظورتون از «پرش لینک» چیه؟

شما اطلاعات مودمو بذار ولی اگر بخام بگم خلاصه میشه این یعنی به خاطر نویز اینترنت قطع بشه

MITAJOON
28-12-2015, 15:14
سلام دوست من همین هم خطت دیگه بیشتر نمیکشه شما برو به سابت زبر میرایی یا اتینشونو بزنی فکر کنم تا 4 مگ بیشتر نمیکشه نویزت هم بده 9 البته اگر این 9 افزایش بدی در واقع رفع نویز کنی تا 4 مگ احتمالا ببندن یه قابلیت هم در مودم هست به اسم adsl tone diagnostic اون دقیق به شما میگه خطت تا چقدر میکشه
این پست بخون بهت راهنمایی میکنه فاصلت تا مرکز رو ببین چقدره

سلام
ممنون. لینک جالبی بود. این قابلیتی که فرمودین ADSL Tone Diagnostic رو مودم من نداره ظاهرا. تو تب Diagnostic چیزی به این نام یا مشابه نداشت.
اگر اساس رو اطلاعات همین سایت speed guide فرض بگیرم. با تعویض سیم کشی تلفن ساختمون بنظرتون چه قدر از نویز خط کم میشه؟
طبق تجربه و دانش شما، هیچ دستگاهی نیست که بشه به سرخط خونه اضافه کرد و نویز خطوط فرسوده رو کاهش داد؟ همه چی منوط به اسپیلیتره؟ میکرو فیلتری که پارس آنلاین در کنار اسپیلیتر میفروشه دقیقا چیه؟

محمد7966
28-12-2015, 15:22
سلام
ممنون. لینک جالبی بود. این قابلیتی که فرمودین ADSL Tone Diagnostic رو مودم من نداره ظاهرا. تو تب Diagnostic چیزی به این نام یا ماشبه نداشت.
اگر اساس رو اطلاعات همین سایت speed guide فرض بگیرم. با تعویض سیم کشی تلفن ساختمون بنظرتون چه قدر از نویز خط کم میشه؟
یعنی هیچ دستگاهی نیست که به سر خط خونه اضافه کرد و بشه نویز خطوط فرسوده رو کاهش داد؟ همه چی منوط به اسپیلیتره؟

واقعیتش خودم تا الان ندیدم اسپیلتر نویز گیر باشه چرا در صورتی که تلفن و مودم با هم از یک خط استفاده کنند باعث میشه نویز در ارتباط تاثیری نداشته باشه
حالا شما فاصله ای که اون سایت زده رو چک کردید درست زده؟
چون شما میراییتون بد 54 و فکر کنم تا 4 مگ نمیکشه
راه های کاهش نویزو میگم شما برید چک کنید یه راه دیگه هم هست که اگر حال داشتید برید دم جعبه تست کنید و ببیند این اعداد چقدر تغییر می کنند و یه راه دیگر هم هست که یه کابل مستقیم برای مودم بکشید اسپلیتر هم نیاز نیست

MITAJOON
28-12-2015, 15:27
واقعیتش خودم تا الان ندیدم اسپیلتر نویز گیر باشه چرا در صورتی که تلفن و مودم با هم از یک خط استفاده کنند باعث میشه نویز در ارتباط تاثیری نداشته باشه
حالا شما فاصله ای که اون سایت زده رو چک کردید درست زده؟
چون شما میراییتون بد 54 و فکر کنم تا 4 مگ نمیکشه
راه های کاهش نویزو میگم شما برید چک کنید یه راه دیگه هم هست که اگر حال داشتید برید دم جعبه تست کنید و ببیند این اعداد چقدر تغییر می کنند و یه راه دیگر هم هست که یه کابل مستقیم برای مودم بکشید اسپلیتر هم نیاز نیست

فاصله رو ظاهرا درست تشخیص داده. در همین حدود 3-3.5 کیلومتر باید باشه. البته گوگل مپ فاصله 3 کیلیومتری رو برای مسیر پیاده تخمین میزنه. نمیدونم کابل کشی به چه شکلی صورت میگیره.
و با این میرایی 54.5 بله ماکزیمم سرعت ممکن برای من (ADLS+2 max speed=4061kbps) حساب شد.
راستش من نقل قولمو یکم ویرایش کرده بودم. بنظر شما با تغییر سیم کشی ساختمون، نویز خط چقدر کاهش پیدا میکنه؟ البته میدونم قطعی نمیشه گفت. حدس شما برام مهمه.

محمد7966
28-12-2015, 15:35
فاصله رو ظاهرا درست تشخصی داده. در همین حدود 3-3.5 کیلومتر باید باشه. البته گوگل مپ فاصله 3 کیلیومتری رو برای میبر پیاده تخمین میزنه. نمیدونم کابل کشی به چه شکلی صورت میگیره.
و با این میرایی 54.5 بله ماکزیمم سرعت ممکن برای من (ADLS+2 max speed=4061kbps) حساب شد.
راستش من نقل قولمو یکم ویرایش کرده بودم. بنظر شما با تغییر سیم کشی ساختمون، نویز خط چقدر کاهش پیدا میکنه؟ البته میدونم قطعی نیمشه گفت. حدس شما برام مهمه.

پیج کاهش نویزو خوندید اونجا گفته یه سری عوامل هست که باعث کاهش نویز میشه مثلا استفاده از تلفن بی سیم،یا عبور کابل تلفن از کنار کابل برق و...
اگر همه اینا رو اصلاح کردید و دیدید مشکلی نیست اونوقت به فکر کابل باشید شاید پوسیدگی داشته باشه
گفتم میتونید برید با 1 متر کابل سر خط هم تست کنید اونجا مشخص میشه مشکل از سیم کشی خونه هست یا نه یا اینکه یه کابل دیگه برای مودم از جعبه بکشید تا خود مودم و از کنار کابلای برق هم ردش نکنید
نظرم اینه که میرایی یا اتینیشن ربطی به نویز نداره چون دیدم با طرف اتینیشنش 54 بوده ولی snr 30

MITAJOON
28-12-2015, 15:45
پیج کاهش نویزو خوندید اونجا گفته یه سری عوامل هست که باعث کاهش نویز میشه مثلا استفاده از تلفن بی سیم،یا عبور کابل تلفن از کنار کابل برق و...
اگر همه اینا رو اصلاح کردید و دیدید مشکلی نیست اونوقت به فکر کابل باشید شاید پوسیدگی داشته باشه
گفتم میتونید برید با 1 متر کابل سر خط هم تست کنید اونجا مشخص میشه مشکل از سیم کشی خونه هست یا نه یا اینکه یه کابل دیگه برای مودم از جعبه بکشید تا خود مودم و از کنار کابلای برق هم ردش نکنید
نظرم اینه که میرایی یا اتینیشن ربطی به نویز نداره چون دیدم با طرف اتینیشنش 54 بوده ولی snr 30

میبخشید که من وقتتونو گرفتم. مدت 8 سال از وایمکس ایرانسل استفاده کردم و چون خیلی رو مخم بود برگشتم به ADSL. البته برای اطمینان خاطر خودم یه دانگل 3G رایتل هم گرفتم و همچنین این مودم رو که قابلیت اتصال دانگل رو داشته باشه که اگر از ADSL هم کاری بر نیومد دیگه قطعا برم سراغ 3G.
اما هم برای ارتقا دانش خودم و هم برای اینکه دلم برای پولی که بابت ADSL دادم میسوزه، دارم تلاش میکنم ببینم میشه کاری کرد که همین ADSL رو حفظ کنم و ازش استفاده کنم یا نه.
بله لینکی که فرستادید رو خوندم. در حال حاضر هچ تلفن و وسیله دیگه ای به خط وصل نیست. (تلفن از همین خط استفاده میکنه ولی از صبح قطعش کردم.:n02:)
پریزی که مودم بهش وصله اولین پریزیه کابل سر خط بهش وارد میشه و در واقع از این پریز به مایقی پریز ها اتصال رفته.
شاید امروز نشه ولی فردا قطعا تست میکنم ببینم تو سر خط شرایط سیگنال چطوره.
متاسفانه ما تو مجتمع قدیمی زندگی میکنیم و از سر خط تا واحد ما تقریبا غیر ممکنه کابل روکار بکشم! موندم آیا تعمیرکارا قادر هستن بشکل توکار از تو همون خرطومی قدیمی کابل با کیفیت بکشن یا نه. فکر کنم یه 50-60 متری کابل با کیفیت تلفن بخواد!
باز هم ممنونم از راهنماییتون.
میکروفیلترهای پارس آنلاین که جدا از اسپیلیتر میفروشه کارشون چیه دقیقا؟ این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

محمد7966
28-12-2015, 15:49
میبخشید که من وقتتونو گرفتم. مدت 8 سال از وایمکس ایرانسل استفاده کردم و چون خیلی رو مخم بود برگشتم به ADSL. البته برای اطمینان خاطر خودم یه دانگل 3G رایتل هم گرفتم و همچنین این مودم رو که قابلیت اتصال دانگل رو داشته باشه که اگر از ADSL هم کاری بر نیومد دیگه قطعا برم سراغ 3G.
اما هم برای ارتقا دانش خودم و هم برای اینکه دلم برای پولی که بابت ADSL دادم میسوزه، دارم تلاش میکنم ببینم میشه کاری کرد که همین ADSL رو حفظ کنم و ازش استفاده کنم یا نه.
بله لینکی که فرستادید رو خوندم. در حال حاضر هچ تلفن و وسیله دیگه ای به خط وصل نیست. (تلفن از همین خط استفاده میکنه ولی از صبح قطعش کردم.:n02:)
پریزی که مودم بهش وصله اولین پریزیه کابل سر خط بهش وارد میشه و در واقع از این پریز به مایقی پریز ها اتصال رفته.
شاید امروز نشه ولی فردا قطعا تست میکنم ببینم تو سر خط شرایط سیگنال چطوره.
متاسفانه ما تو مجتمع قدیمی زندگی میکنیم و از سر خط تا واحد ما تقریبا غیر ممکنه کابل روکار بکشم! موندم آیا تعمیرکارا قادر هستن بشکل توکار از تو همون خرطومی قدیمی کابل با کیفیت بکشن یا نه. فمر کنم یه 50-60 متری کابل با کیفیت تلفن بخواد!
باز هم ممنونم از راهنماییتون.
میکروفیلترهای پارس آنلاین که جدا از اسپیلیتر میفروشه کارشون چیه دقیقا؟

اونا رو به عنوان نویزگیر میفروشند ولی تجربه ندارم و نمیدونم چقدر در کاهش نویز تاثیر داره

-farzin-
28-12-2015, 22:57
این مقادیری که در ابتدای تاپیک عنوان شده که فلان مقدار باشه خوبه و فلان مقدار بد !

منظور UP هستش ؟ یا Down ؟

برای مثال با توجه به عکس ، وضعیت خط من چطوره ؟ و به کدام SNR باید توجه کنم ؟ UP یا Down ؟

محمد7966
28-12-2015, 23:00
این مقادیری که در ابتدای تاپیک عنوان شده که فلان مقدار باشه خوبه و فلان مقدار بد !

منظور UP هستش ؟ یا Down ؟

برای مثال با توجه به عکس ، وضعیت خط من چطوره ؟ و به کدام SNR باید توجه کنم ؟ UP یا Down ؟

down مخفف download و دیگری هم مخفف آپلود البته به انگلیسی
snr دانلود مهمتر است خطتتون تا 4 مگ بسته شده البته ماکزیمم وگرنه سرویسی که دارید 2 مگ درسته؟!

-farzin-
29-12-2015, 00:04
down مخفف download و دیگری هم مخفف آپلود البته به انگلیسی
snr دانلود مهمتر است خطتتون تا 4 مگ بسته شده البته ماکزیمم وگرنه سرویسی که دارید 2 مگ درسته؟!

من سرویس 256 نا محدود گرفتم ، یک ماه هستش مشکل قطعی های لحظه ای دارم ! البته مثلا یک هفته همه چیز خوبه ! یهو توی یک روز 50 باز قطع و وصل میشه ! دوباره یک هفته خوبه و ....

از شرکت کارشناس فرستادند و ... آخرش گفتند مودمت رو 24 ساعت بذار سر خط ، تست کنیم ، مشکل اینجاست که پیش میاد من یک هفته هم مشکلی نداشته باشم ! پس این تست 24 ساعته نمیتونه چیزی رو ثابت کنه !

نمیدونم چی کار کنم !؟

الان بالاخره اوضاع خطم به نظر شما خوبه !؟ نتیجه ای که با توجه به گفته های اول تاپیک گرفتم ، خطم اوضاش قابل قبول و خوب هستش !

محمد7966
29-12-2015, 00:07
من سرویس 256 نا محدود گرفتم ، یک ماه هستش مشکل قطعی های لحظه ای دارم ! البته مثلا یک هفته همه چیز خوبه ! یهو توی یک روز 50 باز قطع و وصل میشه ! دوباره یک هفته خوبه و ....

از شرکت کارشناس فرستادند و ... آخرش گفتند مودمت رو 24 ساعت بذار سر خط ، تست کنیم ، مشکل اینجاست که پیش میاد من یک هفته هم مشکلی نداشته باشم ! پس این تست 24 ساعته نمیتونه چیزی رو ثابت کنه !

نمیدونم چی کار کنم !؟

الان بالاخره اوضاع خطم به نظر شما خوبه !؟ نتیجه ای که با توجه به گفته های اول تاپیک گرفتم ، خطم اوضاش قابل قبول و خوب هستش !

خططتون خوبه فقط شرکتی که ازش دارید اسمش چیه؟و یه سوال با مودم دیگه هم تست کردید؟

-farzin-
29-12-2015, 00:11
خططتون خوبه فقط شرکتی که ازش دارید اسمش چیه؟و یه سوال با مودم دیگه هم تست کردید؟

پارس آنلاین رشت ! با مودم دیگه تست کردم ؛ تلفن رو از خط جدا کردم ، حتی سرخط هم رفتم سیم رو چک کردم ، خود کارشناس گفت همه چیز خوبه من چیزی نمیبینم ! ولی بد گیر داد مودم رو 24 ساعت بذار سر خط ! :n02:

محمد7966
29-12-2015, 00:16
پارس آنلاین رشت ! با مودم دیگه تست کردم ؛ تلفن رو از خط جدا کردم ، حتی سرخط هم رفتم سیم رو چک کردم ، خود کارشناس گفت همه چیز خوبه من چیزی نمیبینم ! ولی بد گیر داد مودم رو 24 ساعت بذار سر خط ! :n02:

به شما یه پیشنهاد میدم شما تو همون روزی که قطعی دارید برید به تنظیمات مودم و اطلاعات مودمو ببینید
بعد ببینید snr تغییر میکنه چون اگر snr بیاد زیر 6 یعنی قطع و وصلی میگیرید و اگر دیدید snr نوسان کنه منم عین شما این مشکلو دارم که رفتم کابل شیلدار گرفتم و پریز نوخریدم ولی با این حال نوسان هنوز داره ولی به زیر 6 نمیاد
یه چیزی هم بگم تو روزای بارونی این اتفاق میفته بیشتر یا نه؟چون اگر تو روزای بارونی این اتفاق بیفته،احتمال اینکه snr بیاد پایین هم بیشتر

-farzin-
29-12-2015, 00:23
به شما یه پیشنهاد میدم شما تو همون روزی که قطعی دارید برید به تنظیمات مودم و اطلاعات مودمو ببینید
بعد ببینید snr تغییر میکنه چون اگر snr بیاد زیر 6 یعنی قطع و وصلی میگیرید و اگر دیدید snr نوسان کنه منم عین شما این مشکلو دارم که رفتم کابل شیلدار گرفتم و پریز نوخریدم ولی با این حال نوسان هنوز داره ولی به زیر 6 نمیاد
یه چیزی هم بگم تو روزای بارونی این اتفاق میفته بیشتر یا نه؟چون اگر تو روزای بارونی این اتفاق بیفته،احتمال اینکه snr بیاد پایین هم بیشتر

SNR Down منظورتونه دیگه ؟

نه بارون و آفتاب نداره ، کلا الگوی خاصی نداره !

محمد7966
29-12-2015, 00:26
SNR Down منظورتونه دیگه ؟

نه بارون و آفتاب نداره ، کلا الگوی خاصی نداره !

خب پس یه روز که قطعی داشتید برید snr down رو چک کنید ببیند عددش زیر 6 میاد یا نه اگر اگر اومد پس مشکل از مخابرات یا پارس آنلاینه

-farzin-
29-12-2015, 00:30
خب پس یه روز که قطعی داشتید برید snr down رو چک کنید ببیند عددش زیر 6 میاد یا نه اگر اگر اومد پس مشکل از مخابرات یا پارس آنلاینه

اگر اومد ؟

فکر کنم وقتی قطعی دارم هم نباید SNR تغییری کنه ! در اون صورت مشکل از مخابراته ! اشتباه میکنم !؟

محمد7966
29-12-2015, 00:37
اگر اومد ؟

فکر کنم وقتی قطعی دارم هم نباید SNR تغییری کنه ! در اون صورت مشکل از مخابراته ! اشتباه میکنم !؟

ببخشید اشتباه کردم اگر نیومد و قطعی داشتید مشکل از پارس
ولی اگر اومدئ مشکل از مخابرات که من بعید میدونم مخابرت کاری کنه هر چند بعضی از بچه ها گفتن برای ما از این کارا کرده
راستش شما یه نویزگیر هم در mdf مخابرات هم دارید که اگر اون خراب باشه نویز روی خططتون میفته
من خودم مشکل خش خش تلفن دارم البته هر از گاهی میاد و میره نوسان snr هم دارم اون هم هر ازگاهیه حتی یه بار به 118 زنگ زدم و گفتم تلفن ما هر از گاهی خش خش می کنه گفت برو مرکز و بهشون بگو مشکل نویز داری
ولی از شانس ما مامور فقط میاد جعبه رو چک میکنه و تو اون لحظه هم خش خش نداره میگه مشکلی نداری و میره
شما تلفنتون خش خش نداره؟یه بار هم اگر قطع شد ببیتید تلفن خش خش میکنه یا نه

-farzin-
29-12-2015, 00:40
نه مشکل خشش هم نداریم ، همه چیز به ظاهر خوبه ! فقط SNR رو چک نکردم که این دفعه چک میکنم !

مرسی ...

محمد7966
29-12-2015, 00:43
نه مشکل خشش هم نداریم ، همه چیز به ظاهر خوبه ! فقط SNR رو چک نکردم که این دفعه چک میکنم !

مرسی ...

یه چیزی هم بگم شما crc هم بالا بود در اصل crc باید در حالت ایده آل صفر باشه این پست بخونید

cyclic redundancy check
کنترل ارورهای خطه. معمولا اگر نویز بالا باشه و کیفیت خط خوب نباشه اعداد crc بالا می ره مثلا تا 10000 یا کمتر و بیشتر خلاصه نوسان زیاد این اعداد در سینک بین دو مودم نشانه عالی نبودن ارتباطه اما اگر این عدد صفر باشه و نوسانش خیلی کم باشه یعنی کیفیت خط خوب و عالیه مثلا ممکن توی شرایط ایده آل توی 24 ساعت crc شما 50 بشه اما توی شرایط بد توی یک ساعت بشه 10000 که معمولا دیسی این خطها بالاست

bilmazlar
29-12-2015, 01:11
... میکروفیلترهای پارس آنلاین که جدا از اسپیلیتر میفروشه کارشون چیه دقیقا؟ این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اساسن میکروفیلتر و اسپلیتر عملکردشون مشابه همه. در واقع شما اگه بخوای روی خطی که برای دریافت اینترنت رانژه شده، دستگاه تلفن یا فکس یا دستگاه‌های مشابه رو استفاده کنی باید به ازای هر دستگاهی که به این خط تلفن متصل می‌شه یه میکروفیلتر یا یه اسپلیتر استفاده کنی تا سیگنال‌های دیتا از سیگنال‌هایی صوت جدا بشن و نویز دستگاه تلفن حذف بشه. ضمن این که اگه سر راه دستگاه تلفن، میکروفیلتر یا اسپلیتر استفاده نکنی، ممکنه موقع تماس تلفنی، ارتباط اینترنت ADSL قطع بشه.

خود مودم‌های ADSL در عمل باید مستقیم به خط تلفن وصل بشن و نیازی به اسپلیتر ندارن. داخل اسپلیترها هم سوکت مربوط به مودم مستقیم به خط ورودی وصل شده.

-farzin-
29-12-2015, 08:55
یه چیزی هم بگم شما crc هم بالا بود در اصل crc باید در حالت ایده آل صفر باشه این پست بخونید
.....

منم یه چیزی بگم ! :n16:

اینکه میگید خطتون خش خش میکنه ! اگه توی روزای بارونی یا بعد از باران اینجوری میشه ؟ باید برید جعبه تقسیم اصلی مخابرات که روی دیوار یکی از خانه های کوچه تون هست رو پیدا کنید ! احتمالا توی اون آب میره و باید سرش رو جوری بپوشونید که آب نره !

ما این تجربه رو قبلا در یک خانه ی دیگه داشتیم و این جوری رفع شد !

در ضمن در حال حاظر CRC من صفر هستش ! مثل اینکه شب ها اونجوری میشه که البته قطعی نتم بیشتر روزهاست !!!

aminkhan2014
29-12-2015, 14:10
تغییر مد در کانفیگ مودم واقعا خیلی اثر داره؟من از ADSL2+ به g.dmt تغییر دادم attenution از 40 رسید به37!!!حالا واقعا باید روی سرعت اثری داشته باشه؟بنظرم زیادفرقی نکرده
این کاهش میرایی روی چی اثر داره؟سرعت؟پرش لینک؟قطعی؟
البته از اونطرف حداکثر پهنا از 10000 kbps در ADSL2+ رسیده به 7700 و خطم هم روی 7370 بسته شده...SNR هم نهایتا نیم واحد کم و زیاد شده...کلا بنظرتون کاربردی داره؟

محمد7966
29-12-2015, 14:23
تغییر مد در کانفیگ مودم واقعا خیلی اثر داره؟من از ADSL2+ به g.dmt تغییر دادم attenution از 40 رسید به37!!!حالا واقعا باید روی سرعت اثری داشته باشه؟بنظرم زیادفرقی نکرده
این کاهش میرایی روی چی اثر داره؟سرعت؟پرش لینک؟قطعی؟
البته از اونطرف حداکثر پهنا از 10000 kbps در ADSL2+ رسیده به 7700 و خطم هم روی 7370 بسته شده...SNR هم نهایتا نیم واحد کم و زیاد شده...کلا بنظرتون کاربردی داره؟

کاهش میرایی فقط روی ماکزیمم پهنایی که میتونید داشته باشید اثر داره

aminkhan2014
29-12-2015, 14:26
چرا با کاهش میرایی ماکسیمم پهنای باند هم کمتر میشه؟

محمد7966
29-12-2015, 14:31
چرا با کاهش میرایی ماکسیمم پهنای باند هم کمتر میشه؟

راستش با کمک بعضی از دوستان در همین تایپک نظرمو میگم در واقع خطی که از مخابرات تا خونه کشیده میشه یه امپدانسی(مقاومت)داره و میدانید مقاومت نوعی اصطکاکه و باعث میشه نتونید داده های زیادی دریافت و یا ارسال کنید حالا این مقاومت هر چقدر کمتر بشه میرایی هم عدد پایینیو نشون میده در واقع میرایی تضعیف امواج است که حالا خود این امپدانس به جنس و طول و ضخامت سیم بستگی داره و البته به فرکانسی که تجهیزات adsl داره

METZELDER
29-12-2015, 16:22
سلام به همه دوستان چند تا سوال دارم
دو تا عکس میزارم از مشخصات خطم

حالا بر اساس خطم سوالاتم رو ممنون میشم جواب بدید .

1- خطم رو رو چند مگ بستن ؟؟؟؟
2- خط من تا چند مگ رو ساپورت میکنه ؟؟؟
3- اوضاع خطم از نظر نویز و اینا چجوریه ؟؟؟؟
4- الان سرویس من مخابرات هست 10 مگ و سرعت دانلودم بین 800-900 هست حالا میخوام سرویس 12 مگ بگیرم آیا خطم جوابگو هست ؟ و اینکه سرعتم بیشتر میشه ؟
5- راهی هست پهنای باند خطمن رو بیشتر کنه مخابرات ؟ در ضمن خط ما کافو هست

محمد7966
29-12-2015, 16:35
سلام به همه دوستان چند تا سوال دارم
دو تا عکس میزارم از مشخصات خطم

حالا بر اساس خطم سوالاتم رو ممنون میشم جواب بدید .

1- خطم رو رو چند مگ بستن ؟؟؟؟
2- خط من تا چند مگ رو ساپورت میکنه ؟؟؟
3- اوضاع خطم از نظر نویز و اینا چجوریه ؟؟؟؟
4- الان سرویس من مخابرات هست 10 مگ و سرعت دانلودم بین 800-900 هست حالا میخوام سرویس 12 مگ بگیرم آیا خطم جوابگو هست ؟ و اینکه سرعتم بیشتر میشه ؟
5- راهی هست پهنای باند خطمن رو بیشتر کنه مخابرات ؟ در ضمن خط ما کافو هست

سلام خطت تا بالای 20 مگ هم میکشه ولی نویز داری نمذاره برات بالا ببندد پیشنهاد می کنم صفحه زیر رو بخون و در پی رفع نویز باش snr روی 18 خطت هم روی 8 مگ بسته شده البته شاید تا 10 مگ هم کشش داره ولی نمیدونم دقیقا snr چقدر پایین میاد شاید تا 12 شاید تا 10 خلاصه اگر کاری کنی snr بره بالاتر خطتو میتونی بالاتر هم ببندی

hrkhl
29-12-2015, 21:22
سلام خطم چطوره تا چند می کشه Connection Status
Help
DSL synchronization status Up
DSL up time 00:03:01

Line Status
Help
Line standard ADSL2+
Channel type
Interleaved
Upstream SNR (dB) 22
Downstream SNR (dB) 22.2
Downstream line attenuation (dB) 13
Upstream output power (dBmV) 1.7
Downstream output power (dBmV) -5.5
Upstream CRC 0
Downstream CRC 0
Upstream FEC 0
Downstream FEC 0
و اینکه این چهار تا آخری چیه

محمد7966
29-12-2015, 21:28
سلام خطم چطوره تا چند می کشه Connection Status
Help
DSL synchronization status Up
DSL up time 00:03:01

Line Status
Help
Line standard ADSL2+
Channel type
Interleaved
Upstream SNR (dB) 22
Downstream SNR (dB) 22.2
Downstream line attenuation (dB) 13
Upstream output power (dBmV) 1.7
Downstream output power (dBmV) -5.5
Upstream CRC 0
Downstream CRC 0
Upstream FEC 0
Downstream FEC 0
و اینکه این چهار تا آخری چیه

سلام
خطتون خیلی میکشه تا بالای20 هم میکشه ولی snr خیلی بالا نیست 22 نهایتش تا 8 مگ میکشه البته با این snr ولی اگر بالا میخای باید سعی کنید نویزو برطرف کنید
الان مشکل دارید خططتون روی 2 مگ بسته شده اگر هم میخاین نویزو بگیرید به پست قبلی مراجعه کنید و اون صفحه رو که لینک کردمو بخونید تا نویزو بتونید کاهش بدید

aminkhan2014
30-12-2015, 08:47
راستش با کمک بعضی از دوستان در همین تایپک نظرمو میگم در واقع خطی که از مخابرات تا خونه کشیده میشه یه امپدانسی(مقاومت)داره و میدانید مقاومت نوعی اصطکاکه و باعث میشه نتونید داده های زیادی دریافت و یا ارسال کنید حالا این مقاومت هر چقدر کمتر بشه میرایی هم عدد پایینیو نشون میده در واقع میرایی تضعیف امواج است که حالا خود این امپدانس به جنس و طول و ضخامت سیم بستگی داره و البته به فرکانسی که تجهیزات adsl داره

من منظورم این بود پس اگر میرایی پایینتر برای خط بهتره پس چرا با کاهش میرایی باید انتظار کاهش سرعت را بجای افزایش داشت؟خوب مقاومت(اصطکاک)کم شده،پس حداگثر ریت باید بیاد بالاتر ولی عملا کم میشه!!!
یعنی خطی که atten بالای 60-70 داشته باشه،کیفیت وبگردی و دانلود و پینگ و..با خطی که حدود40-50 هست فرق خاصی نداره؟یعنی فقط SNR با پینگ و دانلود مرتبطه؟

bilmazlar
30-12-2015, 09:46
من منظورم این بود پس اگر میرایی پایینتر برای خط بهتره پس چرا با کاهش میرایی باید انتظار کاهش سرعت را بجای افزایش داشت؟خوب مقاومت(اصطکاک)کم شده،پس حداگثر ریت باید بیاد بالاتر ولی عملا کم میشه!!!
یعنی خطی که atten بالای 60-70 داشته باشه،کیفیت وبگردی و دانلود و پینگ و..با خطی که حدود40-50 هست فرق خاصی نداره؟یعنی فقط SNR با پینگ و دانلود مرتبطه؟

دوست عزیز میرایی برای یه خط در شرایط ثابت نباید تغییر کنه. چون میرایی مشخصه کیفیت کلی خطه. این که شما مدولاسیون رو از ADSL2+ به G.dmt تغییر دادین و میرایی کمتر شده هم به این خاطره که میرایی در اصل برای فرکانس‌های مختلفی که طوی مسیر کابل‌کشی از مرکز مخابراتی تا مودم ارسال می‌شن متفاوته. هر چه فرکانس بالاتر باشه سیگنال زودتر می‌میره و میراییش بالاتره. چون تو مود ADSL2+ بازه فرکانسی بزرگتره نسبت به مود g.dmt، معمولن مقدار میرایی خط تو اون حالت یه مقدار بیشتر از میرایی تو حالت دومه.

نکته اینجاست که میرایی برای هر فرکانسی متفاوته. اما چیزی که مودم به عنوان میرایی نشون می‌ده در واقع مقدار میرایی سیگنال‌های یه فرکانس مبناست که توسط DSLAM تو مرکز مخابراتی اندازه‌گیری می‌شه و به مودم اطلاع داده می‌شه. علت تفاوت میرایی این دو مود مختلف هم احتمال زیاد مربوط به اینه که تو هر کدوم از حالت‌ها، فرکانس مبنا با هم دیگه فرق می‌کنه و نتیجه میرایی محاسبه شده هم یه مقدار تفاوت داره.

این میرایی که تو مودم نشون داده می‌شه فقط یه معیاری از اینه که خط مورد نظر حداکثر چه سرعتی می‌تونه داشته باشه. نمودارها یا فرمول‌های محاسبه حداکثر سرعت هم برای مودهای مختلف متفاوته و در شرایط ایده‌آل می‌گه که خط با یه میرایی مشخص مثلن تو ADSL یا همون G.dmt حداکثر چه مقدار می‌تونه سرعت یا پهنای باند بده یا مثلن تو ADSL2+ حداکثر چه مقدار. مقدار واقعی این سقف سرعت البته تحت تأثیر انواع نویزهایی که روی خط می‌افته، اغلب از این مقدار ایده‌آل کمتره.

البته یه عامل تعیین کننده دیگه سقف سرعت هم اینه که ISP از سیستم اکانتینگ خودش سقف سرعت مشخصی رو برای شما تعیین کرده یا نه. در مورد مثال، شما من نمی‌دونم که ISPتون آیا سقف سرعت شما رو کمتر از 8مگابیت گذاشته یا بالاتر بسته. به نظرم با توجه به این که گفتین با تغییر مدولاسیون از ADSL2+ به G.dmt سرعتتون تغییر خاصی نکرده و رنج میرایی‌تون هم حدود 37 تا 40 بوده، حتمن ISP حداکثر سرعت یا پهنای باند شما رو 6مگابیت یا کمتر از اون ست کرده. این باعث با وجود تغییر مدولاسیون سرعت شما تغییر خاصی نکنه. اما برای من، ISP حداکثر سرعت رو برام 12مگابیت بسته. اگه من روی مدولاسیون ADSL2+ باشم، تقریبن این سرعت رو می‌گیرم چون خطم تا 14 -15 مگابیت رو می‌کشه. اما اگه مدولاسیون رو بذارم رو G.dmt سرعتم روی حدود 8مگابیت (حداکثر ظرفیت تکنولوژی ADSL) فیکس می‌شه.

نمی‌دونم تونستم جواب سؤالتون رو بدم یا نه.

محمد7966
30-12-2015, 14:19

نگاه کنید میرایی فقط به شما میگه که ماکزیمم سرعتی که دارید چقدره همین پینگ اصلا ربطی به میرایی نداره و دست خود isp
اصلا snr هم ربطی به پینگ نداره ولی snr هم اگر کم باشه شرکت خطو برای شما بالا نمیبنده چون اگر بالا ببنده snr عددش میاد زیر 6 و زیر 6 یعنی قطع و وصلی
دانلود هم دست شرکت و ساعات شلوغیه
مثلا من نصف شبا با سرعت 1مگ هم دانلود دارم پارس آنلاین برام خطمو روی 9 مگ بسته ولی ساعت دیگه مثلا در ساعات شلوغی به 1مگ که نمیرسه

دیدید که سرعت دانلود اصلا ربطی به میرایی نداره
پینگ هم تا حالا چند بار گرفتم البته 50 بود 60 بوده 200 بوده ولی میراییم اصلا تغییر نکرده
پس می بینید که باز پینگ ارتباطی به میرایی نداره

ویرایش:راستش به نظر خودم هم انگار پینگ دست خود isp هم نباشه برای اطلاع زیاد میونید به تایپیک کاهش پینگ برید و ببینید دوستان چی گفتن
خود که چند بار با اسپید تست پینگ گرفتم سرورام متغیرن گاهی از اهواز گاهی از بصره بوده گاهی از یکی از شهرهای دیگر عراق بوده و گاهی تهران و یه بار هم از بروجرد بود
.لی انگار هر وقت از عراق تست کردم پینگم بالا بود مثلا 200 یا 300 ولی از اهواز هر وقت گرفتم خوب بود و 50 یا 60 بود
البته اون موقع که 200 هم بود خطم مشکل نویز داره شک دارم که نویز روی پینگ اثر داشته باشه
از طرفی گاهی برام مشکل ایجاد شده که سایت همین پی سی باز نمیشد و هر وقت پینگ میگرفتم پاکت لاست و تایم اوت داشتم ولی سایتی مثل الف.آی آر مشکل تایم اوت و پاکت لاست نداشتم در واقع اونروز مشکل از خود isp بوده
این بود حاصل تجربه هایی که تو این چند وقته داشتم:n01:

IRAN_KING
30-12-2015, 14:21
سلام
وضعیت نویز چطوره ؟

حوگه
30-12-2015, 14:22
سلام دوستان من خوزستان شهراندیمشکم سرویس ۱۰مگ ازاواسیس گرفتم ولی سرعت دانلودم ۴۰ بیشترنمیره یک صفحه وب برلم دیربازمیکنه هرچی به ۲۰۲۰ زنگ میزنم جواب سربالامیدن یامیگن دست رسی به خط شما نداریم به اواسیس زنگ بزن اواسیس هم کسی جواب نمیده موندم چیکارکنم خطم چه مشکلی داره کلافه شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محمد7966
30-12-2015, 14:32
سلام
وضعیت نویز چطوره ؟

نگاه 18 مشکلی دارید؟
خطتون هم روی 4 مگ بسته شده اگر snr رو رفع کنید یعنی در پی رفع نویز باشید شاید شرکت براتون خطتونو روی 8 مگ هم ببنده

محمد7966
30-12-2015, 14:36
سلام دوستان من خوزستان شهراندیمشکم سرویس ۱۰مگ ازاواسیس گرفتم ولی سرعت دانلودم ۴۰ بیشترنمیره یک صفحه وب برلم دیربازمیکنه هرچی به ۲۰۲۰ زنگ میزنم جواب سربالامیدن یامیگن دست رسی به خط شما نداریم به اواسیس زنگ بزن اواسیس هم کسی جواب نمیده موندم چیکارکنم خطم چه مشکلی داره کلافه شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من موندم چی بگم به اینا خطت رو روی 343 بستند چی بگم تهمت دزدی بزنم هم خوب نیست شاید اشتباهی کرده باشند
شما ماکزیمم پهنای 23 مگ ولی برای روی 343 بستند
فیبر نوری دارید؟

IRAN_KING
30-12-2015, 14:44
نگاه 18 مشکلی دارید؟
خطتون هم روی 4 مگ بسته شده اگر snr رو رفع کنید یعنی در پی رفع نویز باشید شاید شرکت براتون خطتونو روی 8 مگ هم ببنده
مشکل پینگ دارم میخواستم بدونم مشکل از نویز خط منه ؟ وقتی بازی شلوغ میشه پینگ میره روی 600 از زیر 200 نوسان پیدا می کنه همش ...

حوگه
30-12-2015, 14:48
نه دوست عزیزمعمولی هستم این اواسیس هنوز هستش میشه راهنمای کنید مشکل من به دست ۲۰۲۰ حل میشه یا اینکه اواسیس

محمد7966
30-12-2015, 14:51
نه دوست عزیزمعمولی هستم این اواسیس هنوز هستش میشه راهنمای کنید مشکل من به دست ۲۰۲۰ حل میشه یا اینکه اواسیس

نگاه کنبد من خودم خوزستانم ولی این شرکتی که میگیدو اصلا تو شهرمون نیست شما کجا رفتی اشتراک گرفتی؟
از همون شرکتی که بهش پول دادی باید بهش بگی در ضمن شما سرویش 10 مگ داری این یعنی بهت سرویس 343 کیلو دادند
این یعنی خوشبینانه نگاه کنی اشتباهی کردند و بدبینانه نگاه کنی یعنی دزدی کردند

محمد7966
30-12-2015, 14:54
مشکل پینگ دارم میخواستم بدونم مشکل از نویز خط منه ؟ وقتی بازی شلوغ میشه پینگ میره روی 600 از زیر 200 نوسان پیدا می کنه همش ...

نه فکر نکنم ظاهرا دوستان میگن بعضی از شرکتها میتونید در خواست بدید و بهشون بگید که برای بازی پینگ کمتر میخام (یه چیزی تو همین مایه ها)بهتون میدن
پینگ ارتباطی به نویز نداره
میتونید به تایپیک کاهش پینگ مراجعه کنید و ببینید پینگو میشه کاری کرد یا نه

Armin.Computer
30-12-2015, 14:57

خط شما بهترین کیفیت ممکن رو داره
و حدودا تا 23 مگ می تونی پیهنای باند بگیری که خیلی جالبه خط رو 343 بسته شده
راستی
فاصله شما از مرکز چه قدره؟؟؟
چون SNR و میرایی خط شما عالیه؟
فیبر نوری هست؟

حوگه
30-12-2015, 15:46
۶صدمتری با مرکز مخابرات فاصله دارم فیبرشونمیدونم ولی این مشکل به هرجامیرم حل نمیشه یک بار ۲۰۲۰ برلم درستش کرد ولی بعداز یک ماه دوباره همین جوری شد دیگه درس نشد که نشدبه نظر دوستان جه راحلی هست

محمد7966
30-12-2015, 16:00
۶صدمتری با مرکز مخابرات فاصله دارم فیبرشونمیدونم ولی این مشکل به هرجامیرم حل نمیشه یک بار ۲۰۲۰ برلم درستش کرد ولی بعداز یک ماه دوباره همین جوری شد دیگه درس نشد که نشدبه نظر دوستان جه راحلی هست

نگاه کنید شما به همون شرکتی که بهش پول دادید زنگ بزنید و به پشتیبانش بگید بابا :n34: من پول 10 مگ دادم شما برام 343 بستید
اگر واقعا سوادشو دارند میفهمن که خطتون روی 10 مگ بسته نشده حالا نمیدونم این شرکتی که میگید زیر نظر مخابرات اداره میشه یا خودش شرکت مستقلیه
اگر شرکت مستقلیه که وظیفه خودشه انجام بده اگر هم زیر نظر مخابرات باشه مخابرات هم میتونه کار شما رو راه بندازه

حوگه
30-12-2015, 17:14
داداش من مشترک این سایت هستم به نظر شما اگه مخابرانت نبودم تواین سایت میشدتمدید کرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hrkhl
30-12-2015, 17:24
داداش من مشترک این سایت هستم به نظر شما اگه مخابرانت نبودم تواین سایت میشدتمدید کرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب دوست عزیز شما به شماره این شرکت زنگ بزن بگو من سرویس 10 مگ دارم ولی خطمو رو 3 00 کیلو بستین لطفا خطمو به 10 آپ کنین

محمد7966
30-12-2015, 17:24

خب پس شما مشترک مخابرات هستید و اون شرکت آواسیس مرکز مخابراتی شماست یا واسطه بین شما و مخابرات
به هر حال باید 2020 مشکل شما رو حل کنه

k1ozil
30-12-2015, 17:41
عزیز شما از اواسیس نت داری که یکی از نمایندگی های مخابرات استان خوزستان هست در تاپیک مخابرات استانتون بپرسید دوستان بهتر راهنماییتون می کنند

imnot12
30-12-2015, 18:23
دوستان این خط ما ایا نویز داره یا نه ممنون میشم یکی بگه.

محمد7966
30-12-2015, 18:26

سلام آره داغونه 6.6
راه های کاهش نویزو اینجا میذارم ببینید مشکل حل میشه

farshad0123
30-12-2015, 20:01
نگاه کنبد من خودم خوزستانم ولی این شرکتی که میگیدو اصلا تو شهرمون نیست شما کجا رفتی اشتراک گرفتی؟
از همون شرکتی که بهش پول دادی باید بهش بگی در ضمن شما سرویش 10 مگ داری این یعنی بهت سرویس 343 کیلو دادند
این یعنی خوشبینانه نگاه کنی اشتباهی کردند و بدبینانه نگاه کنی یعنی دزدی کردند

شما یا شبا از ساعت 11به بعد یا صبح تا قبل از ساعت 12با 2020تماس بگیرید براتون استریم بالا میبرن

green-mind
30-12-2015, 21:11

داغونه ..
تازه upstream هم از down بالاتره
مستقیم سرخط

farhad200
30-12-2015, 22:30
با سلام دوستان
من adsl های وب دارم روزی چند بار قطع و وصل میشه یعنی نشده یه روز قطع نشه نتم....تمام کارایی که پشتیبانی بهم گفته هم انجام دادم.... سیم هم از سر خط کشیدم...کلا تو adsl شانس ندارم....یه سرویس اینترنت میخوام که قطعی نداشته باشه...میخواستم راجب خرید اینترنت وایرلس راهنماییم کنید ..ممنون

محمد7966
30-12-2015, 22:55
با سلام دوستان
من adsl های وب دارم روزی چند بار قطع و وصل میشه یعنی نشده یه روز قطع نشه نتم....تمام کارایی که پشتیبانی بهم گفته هم انجام دادم.... سیم هم از سر خط کشیدم...کلا تو adsl شانس ندارم....یه سرویس اینترنت میخوام که قطعی نداشته باشه...میخواستم راجب خرید اینترنت وایرلس راهنماییم کنید ..ممنون

دوست من سلام
پس یه عکسی از snr و attenution و کلا استاتوس مودمت بذار برام عزیزم

farhad200
30-12-2015, 23:03
دوست من سلام
پس یه عکسی از snr و attenution و کلا استاتوس مودمت بذار برام عزیزم
اینی که میگی کجا هست...کدوم قسمت

محمد7966
30-12-2015, 23:06
اینی که میگی کجا هست...کدوم قسمت

شما وارد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شو
و اونجا بگرد ببین کجا هست چون مودم به مودم فرق میکنه

farhad200
30-12-2015, 23:21
شما وارد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شو
و اونجا بگرد ببین کجا هست چون مودم به مودم فرق میکنه
اینایی که میگی نبود تو استاتوس اصلا

محمد7966
30-12-2015, 23:27
اینایی که میگی نبود تو استاتوس اصلا

مگه میشه
همه مودما دارند شما از همین 192.168.1.1 مودمو هم تنظیم میکنی هم نویز خططتو چک میکنی هم رمز میذاری و...
مودمتون چی هست مدلش

farhad200
30-12-2015, 23:37
مگه میشه
همه مودما دارند شما از همین 192.168.1.1 مودمو هم تنظیم میکنی هم نویز خططتو چک میکنی هم رمز میذاری و...
مودمتون چی هست مدلش
Dlink 2740u اره وارد شوم ولی اینا رو پیدا نکردم

محمد7966
30-12-2015, 23:40
Dlink 2740u اره وارد شوم ولی اینا رو پیدا نکردم

خب پس مشکلی نیست مودمت عین مودم منه
شما همون صفحه اول status میزنی بعدش میری روی adsl driver یه عکس بذار ببینم چی میگه یا صفخه رو کپی پست کن اینجا

imnot12
30-12-2015, 23:53
داغونه ..
تازه upstream هم از down بالاتره
مستقیم سرخط

خوب راه حل چیه زنگ بزنم بیارن پایین؟

green-mind
31-12-2015, 00:00
ببر سرخط مودم و ونجا م snr و جک کن اگه باز هم نرمال نبود زنگ بزن به isp اعلام خرابی کن تا برستتن مرکز

farhad200
31-12-2015, 00:00
خب پس مشکلی نیست مودمت عین مودم منه
شما همون صفحه اول status میزنی بعدش میری روی adsl driver یه عکس بذار ببینم چی میگه یا صفخه رو کپی پست کن اینجا

محمد7966
31-12-2015, 00:01
خوب راه حل چیه زنگ بزنم بیارن پایین؟

نگاه دوست من شما علاوه بر اینکه نویزت خیلی زیاده میرایی هم بالاست 50 یعنی ماکزیمم سرعتی که میتونی داشته باشی 5 مگ شاید

حالا با این توصیفات خطت زوی 3مگ بسته شده
شما اگر مشکل نویزو برطرف کنی و اگر شرکتت از اینایی باشه که خطو بالاتر از سرویس ارائه شده ببنده ممکنه خطتو روی 5 مگ هم ببندن
بهت گفتم که در پی رفع نویز باش
بعدش مشکل چی داری قطع و وصلی داری؟

محمد7966
31-12-2015, 00:06

خطت اوضاش خرابه نویز داری روی 4مگ بسته شده در واقع 4768 حالا اگر شرکتی باشه که خطتو بالا ببنده مثل پارس برات میبنده ولی شرط مهمش اینه که نویز نداشته باشی شما الان نویزت 7.1 و این خیلی بد
مشکل قطع و وصلی داری؟ درپی رفع نویز باش برات صفخشو میذارن بخوت مثلا تلفن بی سیم کنار مودم باشه نویز میندازه یا کابل برق پیش کابل تلفنی باشه نویز میندازه و...

farhad200
31-12-2015, 00:10
خطت اوضاش خرابه نویز داری روی 4مگ بسته شده در واقع 4768 حالا اگر شرکتی باشه که خطتو بالا ببنده مثل پارس برات میبنده ولی شرط مهمش اینه که نویز نداشته باشی شما الان نویزت 7.1 و این خیلی بد
مشکل قطع و وصلی داری؟ درپی رفع نویز باش برات صفخشو میذارن بخوت مثلا تلفن بی سیم کنار مودم باشه نویز میندازه یا کابل برق پیش کابل تلفنی باشه نویز میندازه و...

سرعتم خوبه تنها مشکلم قطع و وصلیه بی حد و اندازس..کلافم کرده...نویزم چند باشه نرماله؟

محمد7966
31-12-2015, 00:16
سرعتم خوبه تنها مشکلم قطع و وصلیه بی حد و اندازس..کلافم کرده...نویزم چند باشه نرماله؟

شما باید بالا 20 باشه خوبه البته اگر 12 باشه هم مشکلی پیش نمیاد ولی الان 7
از طرفی این مودمو بعضیا ازش شکایت دارند میگن نویزو خوب دفع نمیکنه برای من نوسان داره مقدار snr نمیدونم مشکل از مودمه یا مخابرات
اگر میخاین رفع نویز کنید و بدونید از مودم هست یا نه با یه مودم دیگه تست کنید ببیند باز هم همین مشکل هست یا نه

ولی من میگم اگر مشکل از قبل بوده و ربطی به مودم نداره پس نویزو برطرف کنید

farhad200
31-12-2015, 00:57
شما باید بالا 20 باشه خوبه البته اگر 12 باشه هم مشکلی پیش نمیاد ولی الان 7
از طرفی این مودمو بعضیا ازش شکایت دارند میگن نویزو خوب دفع نمیکنه برای من نوسان داره مقدار snr نمیدونم مشکل از مودمه یا مخابرات
اگر میخاین رفع نویز کنید و بدونید از مودم هست یا نه با یه مودم دیگه تست کنید ببیند باز هم همین مشکل هست یا نه

ولی من میگم اگر مشکل از قبل بوده و ربطی به مودم نداره پس نویزو برطرف کنید

والا دیگه نمیدونم چیکار کنم رفتم 20 متر سیم شبیه سیم خود مخابرات خریدم مستقیم اوردم زدم به مودم بازم نویز داره...البته بعضی روزا نویز ندارم...امروز خیلی شدید شده نویز

METZELDER
31-12-2015, 01:00
دوستان یه بار دیگه میزارم مشخصات خطم رو به نظرتون من الان 10 مگ دارم سرعت دانلودم رو 800-900 هست قطعیم اصلا ندارم
من فردا برم مخابرات سرویس 12 مگ رو بخرم سرعتم تغییری میکنه از 800-900 میاد 1 مگ ؟؟؟؟
یا نه ؟ با توجه به این میگم که خطم رو 8 مگ بسته شده .
و اگه خطم رو رو 20 مگ ببندن snr کاهش پیدا میکنه ؟ تا چند میاد به نظرتون ؟

Click here to view the original image of 585x343px.

Click here to view the original image of 508x179px.

محمد7966
31-12-2015, 01:01
والا دیگه نمیدونم چیکار کنم رفتم 20 متر سیم شبیه سیم خود مخابرات خریدم مستقیم اوردم زدم به مودم بازم نویز داره...البته بعضی روزا نویز ندارم...امروز خیلی شدید شده نویز

امروز تو شهرتون بارون اومده؟اگر برف و بارون بیاد snr کم میشه
با یه مودم دیگه اگر تونستید تست کنید ببینید باز هم همونجوریه البته یک یاز دوستان گفت که نمایندگیها مودم تست دارند و کارت ملی پیششون امانت میذارید و بهتون میدن

بعدش هم دقت کنید سیم تلفنتون از کنار کابل برق و یا کنتور برق رد نشه

محمد7966
31-12-2015, 01:07
دوستان یه بار دیگه میزارم مشخصات خطم رو به نظرتون من الان 10 مگ دارم سرعت دانلودم رو 800-900 هست قطعیم اصلا ندارم
من فردا برم مخابرات سرویس 12 مگ رو بخرم سرعتم تغییری میکنه از 800-900 میاد 1 مگ ؟؟؟؟

نگاه کنید در سایت زیر ::. Kitz - Low SNR Margin & problems .:: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گفته شما به ازای هر واحد افزایش توان 2 ،6تا از snr کم میشه البته سایت گفته میانگین یعنی ممکنه 3 تا کم بشه ممکنه 8 تا کم بشه
یعنی چی؟یعنی اگر سرعتون 512 باشه و snr 30 باشه و 512 رو روی 2 ببندن چون توان 2 از 9 به 11 افزایش پیدا کرد پس در اینجا 2*6=12
یعنی 12 تا از snr کم میشه و میشه 18=12-30
حالا این هم دقیق نیست مثلا خودم من 512 بود و snr روی 35 بود خطم رو روی 9 مگ بستند ولی بعدش snr روی 25 اومد
نمیشه دقیق گفت ولی به نظرم تا 10 جا داره

k1ozil
31-12-2015, 01:07

بله استریم زیاد بشه سرعتتون هم طبیعتا زیاد خواهد شد
در مورد خط: line attention خط ایده ال و با توجه به مقدارش خطتون باید 20مگ رو میکشید ولی مقداری نویز روی خط افتاده پس در پی رفع نویز باشید برای اینکه هیچ گونه مشکل پرش لینک و قطعی نداشته باشید با توجه به شرایط فعلی خط نهایتاً 10 مگ رو میکشه

farhad200
31-12-2015, 01:08
امروز تو شهرتون بارون اومده؟اگر برف و بارون بیاد snr کم میشه
با یه مودم دیگه اگر تونستید تست کنید ببینید باز هم همونجوریه البته یک یاز دوستان گفت که نمایندگیها مودم تست دارند و کارت ملی پیششون امانت میذارید و بهتون میدن

بعدش هم دقت کنید سیم تلفنتون از کنار کابل برق و یا کنتور برق رد نشه
امروز بارندگی داشتیم....کنتور برق هم تو فاصله 1 متری سیم قرار داره

محمد7966
31-12-2015, 01:14
امروز بارندگی داشتیم....کنتور برق هم تو فاصله 1 متری سیم قرار داره

خب پس بارون کاری کرده اینطوری بشه
اگر میتونید جعبه مخابراتی رو خوب ببندید که بارون توش نره چون شهر ما هم بارون اومده ولی snr کم نشده
به نظرم اون کابل برق تاثیری نداره چون 1 متر هم خوبه
راستش اگر میخاین مطمئن شید از دم جعبه هست یا نه یک متر سیم بردارید و یه روز دیگه برید سر جعبه مودمو از اونجا تست کنید اگر اونجا هم همین اعداد بود پس مشکل از مخابرات یا شرکت

اگر هم نه پس مشکل از سیم کشی شما از جعبه تا مودمه

METZELDER
31-12-2015, 01:16
خوب دوستان من نویز رو خطم هست چجور برطرفش کنم ؟
ما تو اپارتمان هستیم و خط ورودی میشه طبقه همکف ورودی پارکینگ و ما طبقه 6 هستیم چیکار کنم به نظرتون ؟؟؟؟

محمد7966
31-12-2015, 01:21
خوب دوستان من نویز رو خطم هست چجور برطرفش کنم ؟
ما تو اپارتمان هستیم و خط ورودی میشه طبقه همکف ورودی پارکینگ و ما طبقه 6 هستیم چیکار کنم به نظرتون ؟؟؟؟

این صفحه رو بخونید ولی چند تاشو بگم کابل تلفنتون از کنار کنتور برق یا کابلای برق عبور نکنه
بعضی از بچه ها هم گفتند گاهی پریر تلفن هم ممکنه نویز بندازه یعنی اگر خراب باشه اون هم نویز میندازه

METZELDER
31-12-2015, 01:26
این صفحه رو بخونید ولی چند تاشو بگم کابل تلفنتون از کنار کنتور برق یا کابلای برق عبور نکنه
بعضی از بچه ها هم گفتند گاهی پریر تلفن هم ممکنه نویز بندازه یعنی اگر خراب باشه اون هم نویز میندازه

جدی ؟؟؟ خوب ما پریز تلفونمون بعضی وقتا قاطی میکنه حتی باعث قطعی تلفن میشه اینترنت سالمه ولی تلفن قطع میشه پریزو دستکاری میکنیم درست میشه
بعد سیم آنتن مرکزی برا تلویزیون هم پریزش چسبیده به پریز تلفن مسیر برق کشی خرطومی هم کنارشونه دیگه پس مشکلم ممکنه این باشه
اینجوریه چجور رفعش کنم ؟؟؟؟ مخابرات یا کسی هست پول بدی بیاد درستش کنه ؟

محمد7966
31-12-2015, 01:32
جدی ؟؟؟ خوب ما پریز تلفونمون بعضی وقتا قاطی میکنه حتی باعث قطعی تلفن میشه اینترنت سالمه ولی تلفن قطع میشه پریزو دستکاری میکنیم درست میشه
بعد سیم آنتن مرکزی برا تلویزیون هم پریزش چسبیده به پریز تلفن مسیر برق کشی خرطومی هم کنارشونه دیگه پس مشکلم ممکنه این باشه
اینجوریه چجور رفعش کنم ؟؟؟؟ مخابرات یا کسی هست پول بدی بیاد درستش کنه ؟

من راستش متوجه نشدم چطوریه طرز سیم کشیتون
شما نمیتونید یه پریز بخرید و کابل تلفنی که از جعبه میادو به اون وصل کنید
البته اگر یه برقکار بیارید براتون همین کارو انجام میده
یا یه کار دیگه هم میتونید انجام بدید یه سیم بیارید مستقیم از جعبه و صل کنید به مودم البته اگر سخت نباشه براتون
یعنی برید جعبه رو باز کنید و ببینید خطتون به کجا وصله از همونجا یه سیم مستقیم بگیرید وصل کنید به مودم و از کنار کابلای برق ردش نکنید

farhad200
31-12-2015, 01:33
خب پس بارون کاری کرده اینطوری بشه
اگر میتونید جعبه مخابراتی رو خوب ببندید که بارون توش نره چون شهر ما هم بارون اومده ولی snr کم نشده
به نظرم اون کابل برق تاثیری نداره چون 1 متر هم خوبه
راستش اگر میخاین مطمئن شید از دم جعبه هست یا نه یک متر سیم بردارید و یه روز دیگه برید سر جعبه مودمو از اونجا تست کنید اگر اونجا هم همین اعداد بود پس مشکل از مخابرات یا شرکت

اگر هم نه پس مشکل از سیم کشی شما از جعبه تا مودمه

جعبه مخابراتی نداریم...کلا یه سیم سیاهه که از تو کوچه اومده تو خونه...منم سیم مودمو مستقیم وصل کردم به همین سیم...همون که یه سیم سفید داره و یه سیم ابی

محمد7966
31-12-2015, 01:37
جعبه مخابراتی نداریم...کلا یه سیم سیاهه کا از تو کوچه اومده تو خونه...منم سیم مودمو مستقیم وصل کردم به همین سیم...همون که یه سیم سفید داره و یه سیم ابی

شما تلفنتون خش خش نداره؟
نمیتونید همون سیم سیاهو به پریز تلفن وصل کنید بعد مودمو وصل کنید به پریز

farhad200
31-12-2015, 01:44
شما تلفنتون خش خش نداره؟
نمیتونید همون سیم سیاهو به پریز تلفن وصل کنید بعد مودمو وصل کنید به پریز

کلا تلفن رو اصلا حذفش کردیم فقط مودم روی خط هست تلفن رو جمعش کردیم

محمد7966
31-12-2015, 01:52
کلا تلفن رو اصلا حذفش کردیم فقط مودم روی خط هست تلفن رو جمعش کردیم

نگاه کنید همون کابل سیاه از جعبه تویه کوچه میاد که اصطلاحا به همون جعبه پست مخابراتی هم میگن اون اگر درش روش نباشه بارون میره توش و نویزو زیاد میکنه
بعدش پریزتون مشکل نداره
اگر همون سیم سیاه رو به یه پریز سوکت دار وصل کنید و بعد مودمو به اون بزنید بهتره چون شما میگید به سیم سیاهه سیم مودمو وصل کردم پس با این حساب همین وصل کردنه خودش تولید نویز میکنه البته شاید خیلی ناچیز باشه
و در آخر راه آخرو بهتون گفتم اگر براتون مقدور باشه برید پیش همون جعبه ای که تو کوچس مودمو اونجا وصل کیند و ببیند این اعداد تغییر میکنن یا نه
اگر تغییر کردن پس مشکل از داخل خونست سیم کشی

farhad200
31-12-2015, 02:00
نگاه کنید همون کابل سیاه از جعبه تویه کوچه میاد که اصطلاحا به همون جعبه پست مخابراتی هم میگن اون اگر درش روش نباشه بارون میره توش و نویزو زیاد میکنه
بعدش پریزتون مشکل نداره
اگر همون سیم سیاه رو به یه پریز سوکت دار وصل کنید و بعد مودمو به اون بزنید بهتره چون شما میگید به سیم سیاهه سیم مودمو وصل کردم پس با این حساب همین وصل کردنه خودش تولید نویز میکنه البته شاید خیلی ناچیز باشه
و در آخر راه آخرو بهتون گفتم اگر براتون مقدور باشه برید پیش همون جعبه ای که تو کوچس مودمو اونجا وصل کیند و ببیند این اعداد تغییر میکنن یا نه
اگر تغییر کردن پس مشکل از داخل خونست سیم کشی
ممنون دوست عزیز بابت تمام راهنماییهاتون...صبر میکنم تا فردا ببینم چی میشه شاید نویز رفت اگه نرفت دیگه چاره ای ندارم میرم اینترت وایر لس میگیرم چون من تمام این کارا رو جز اینکه مودمو ببرم تو کوچه کردم ولی نتیجه نگرفتم

محمد7966
31-12-2015, 02:04
ممنون دوست عزیز بابت تمام راهنماییهاتون...صبر میکنم تا فردا ببینم چی میشه شاید نویز رفت اگه نرفت دیگه چاره ای ندارم میرم اینترت وایر لس میگیرم چون من تمام این کارا رو جز اینکه مودمو ببرم تو کوچه کردم ولی نتیجه نگرفتم

به نظرم نیازی نیست وایرلس بگیرید شما میرایی یا attenution خوب بود یعنی تا 18 مگ هم میکشه خطتون
ولی مشکل نویز دارید که این هم با کابل کشی نو رفع میشه به هر حال هر چی خودتون صلاح میدونید

donkeyoxte
31-12-2015, 02:19
سلام دوستان
من از آسیاتک سرویس 10 مگ دارم و در اصل سرعت دانلودم باید حدودا 1100 تا 1200 باشه ولی به خاطر نویز خط بیشتر از 550 تا 600 نمیتونم استفاده کنم!!!
مودمو از جعبه تقسیم جلو در ورودی خونه مستقیم وصل کردم ولی بازم همون snr و همون سرعت 550 میده
میخواستم بدونم کاری میشه کرد؟

farhad200
31-12-2015, 02:21
به نظرم نیازی نیست وایرلس بگیرید شما میرایی یا attenution خوب بود یعنی تا 18 مگ هم میکشه خطتون
ولی مشکل نویز دارید که این هم با کابل کشی نو رفع میشه به هر حال هر چی خودتون صلاح میدونید

اگه منظورت کابلیه که وارد خونه میشه و میخوره به مودم که من یه هفته پیش کابل نو خریدم وعوض کردم ...شبیه همون کابلی که ماله مخابراته
بذار کامل توضیح بدم.
30 متر کابل شبیه همون کابل مشکی مخابرات خریدم یه سرشو لخت کردم و وصل کردم به سیم مخابرات اون سرشو هم وصل کردم به جعبه سوکت دار که مستطیل شکل هست و سیم مودم رو وصل کردم بهش

محمد7966
31-12-2015, 02:28
اگه منظورت کابلیه که وارد خونه میشه و میخوره به مودم که من یه هفته پیش کابل نو خریدم وعوض کردم ...شبیه همون کابلی که ماله مخابراته
بذار کامل توضیح بدم.
30 متر کابل شبیه همون کابل مشکی مخابرات خریدم یه سرشو لخت کردم و وصل کردم به سیم مخابرات اون سرشو هم وصل کردم به جعبه سوکت دار که مستطیل شکل هست و سیم مودم رو وصل کردم بهش
خب نگاه کنید شما میگید 30مترو وصل کردید به سیم مخابرات اگر خوب روش چسب برق نزده باشید اینا به هم اتصالی میکنن چون سیم ها یه زوجند حالا اگر اتصالی داشته باشه و چسب برقو خوب روش نپیچونده باشین نویز ایجاد میکنه
و گرنه راه مطمئن اینه که همون 30 مترو مستفیم بزنید به جعبه ای که تو کوچس

محمد7966
31-12-2015, 02:29
سلام دوستان
من از آسیاتک سرویس 10 مگ دارم و در اصل سرعت دانلودم باید حدودا 1100 تا 1200 باشه ولی به خاطر نویز خط بیشتر از 550 تا 600 نمیتونم استفاده کنم!!!
مودمو از جعبه تقسیم جلو در ورودی خونه مستقیم وصل کردم ولی بازم همون snr و همون سرعت 550 میده
میخواستم بدونم کاری میشه کرد؟

سلام
اطلاعات مودمو میشه بذارید ببینم وضعیت چطوره

donkeyoxte
31-12-2015, 02:34
سلام
اطلاعات مودمو میشه بذارید ببینم وضعیت چطوره

خدمت شما.................. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

محمد7966
31-12-2015, 02:44
خدمت شما.................. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوست من شما خطت اصلا روی 10 مگ بسته نشده واقعا من موندم به وضع جامعه به جای اینکه به شما بگن خططتون تا 6 مگ بیشتر نمیکشه رفتند ازتون پول 10 مگ گرفتند بگذریم

شما میرایی یا attenuation 53 و با این نهایتش و خوشبینانه نگاه کنیم همون 6مگه فاصله تون از مرکز زیاده؟
به هر حال شما اگر سرویس 10 مگ گرفتید پولتونو الکی ریختید تو حلقومه اینا
snr هم 12 بیشتر از این نمیکشه

donkeyoxte
31-12-2015, 02:47
دوست من شما خطت اصلا روی 10 مگ بسته نشده واقعا من موندم به وضع جامعه به جای اینکه به شما بگن خططتون تا 6 مگ بیشتر نمیکشه رفتند ازتون پول 10 مگ گرفتند بگذریم

شما میرایی یا attenuation 53 و با این نهایتش و خوشبینانه نگاه کنیم همون 6مگه فاصله تون از مرکز زیاده؟
به هر حال شما اگر سرویس 10 مگ گرفتید پولتونو الکی ریختید تو حلقومه اینا
snr هم 12 بیشتر از این نمیکشه

نه عزیز بهم گفتند که خطم بیشتر از 6 مگ نمیکشه ولی چون سرویس شهابش فقط شبانه رایگان داره دیگه مجبورم سرویس شهاب میگیرم
فاصله از مرکز هم گفتند تاثیر داره فقط گفتم شاید با عوض کردن کابلی چیزی بهتر بشه

محمد7966
31-12-2015, 02:52
نه عزیز بهم گفتند که خطم بیشتر از 6 مگ نمیکشه ولی چون سرویس شهابش فقط شبانه رایگان داره دیگه مجبورم سرویس شهاب میگیرم
فاصله از مرکز هم گفتند تاثیر داره فقط گفتم شاید با عوض کردن کابلی چیزی بهتر بشه
فقط با یه چیز خوب میشه و اون اینه که فیبر نوری داشته باشید
چون تنها عاملی که باعث میشه شما شما سرعت بالایی داشته باشید میرایی است

ممنون که بهم گفتید آسیا تک به شما سرویس 10 مگو به زور نداده،زود قضاوت کردم:n16:

donkeyoxte
31-12-2015, 02:54

پس کاری نمیشه کرد باید با همین سرعت سر کرد:n09:
ممنون عزیز

MITAJOON
31-12-2015, 04:00

محمد جان مگه ای دی اس ال رو فیبر نوری جواب میده؟ الان که فقط به سیم مسی ها ای دی اس ال میدن!

محمد7966
31-12-2015, 04:01
محمد جان مگه ای دی اس ال رو فیبر نوری جواب میده؟ الان که فقط به سیم مسی ها ای دی اس ال میدن!

بله بعضی از دوستان فیبر نوری دارند در همین سایت بارها استاتوس مودمشونو گذاشتند البته باید به مخابرات اول بگید براتون بکشند

Mehrdad092000
31-12-2015, 04:33
Adsl Line Status
SHOWTIME.

Adsl Mode
G992.1

Channel Mode
Interleave

Up Stream
288 kbps

Down Stream
2144 kbps

Attenuation Down Stream
34

Attenuation Up Stream
31

SNR Margin Down Stream
8.6

SNR Margin Up Stream
8.0

Vendor ID
RETK

Firmware Version
4926d722

CRC Errors
1395

Up Stream BER
4e-7

Down Stream BER
2e-7

Up Output Power
12

Down Output Power
17

ES
794

SES
1

UAS
0

محمد7966
31-12-2015, 04:42
Adsl Line Status
SHOWTIME.

Adsl Mode
G992.1

Channel Mode
Interleave

Up Stream
288 kbps

Down Stream
2144 kbps

Attenuation Down Stream
34

Attenuation Up Stream
31

SNR Margin Down Stream
8.6

SNR Margin Up Stream
8.0

Vendor ID
RETK

Firmware Version
4926d722

CRC Errors
1395

Up Stream BER
4e-7

Down Stream BER
2e-7

Up Output Power
12

Down Output Power
17

ES
794

SES
1

UAS
0

خطتون روی 2 مگ بسته شده ولی جا داره تا 8 شاید هم 10 مگ ولی snr پایینه باید نویزو برطرف کنید
صفحه زیر برای شناسایی نویز و رفع نویز است
ولی خودم چندتاشو خلاصه بگم کابلتون از کنار کابلای برق و کنتور برق رد نشه،پریز تلفن سالم باشه تلفن بی سیم نویز میندازه

Mehrdad092000
31-12-2015, 05:01
خطتون روی 2 مگ بسته شده ولی جا داره تا 8 شاید هم 10 مگ ولی snr پایینه باید نویزو برطرف کنید
صفحه زیر برای شناسایی نویز و رفع نویز است
ولی خودم چندتاشو خلاصه بگم کابلتون از کنار کابلای برق و کنتور برق رد نشه،پریز تلفن سالم باشه تلفن بی سیم نویز میندازه

سلام
من اضلا نیوزی نداشتم روی 27 اینا بود یه هو شد
خطمم روی 10 بودش که بعد از اون اینجوری شد
حالا مودم گفتم بیاری بعد زنگ بزنم

محمد7966
31-12-2015, 05:08
سلام
من اضلا نیوزی نداشتم روی 27 اینا بود یه هو شد
خطمم روی 10 بودش که بعد از اون اینجوری شد
حالا مودم گفتم بیاری بعد زنگ بزنم
تو شهرتون داره بارون میاد
چون بارون هم روی نویز تاثیر داره

farhad200
31-12-2015, 09:10
خب نگاه کنید شما میگید 30مترو وصل کردید به سیم مخابرات اگر خوب روش چسب برق نزده باشید اینا به هم اتصالی میکنن چون سیم ها یه زوجند حالا اگر اتصالی داشته باشه و چسب برقو خوب روش نپیچونده باشین نویز ایجاد میکنه
و گرنه راه مطمئن اینه که همون 30 مترو مستفیم بزنید به جعبه ای که تو کوچس
این وضعیت الان خطمه بدون اینکه دستکاریش کنم

-farzin-
31-12-2015, 14:04
من مشکل قطعی اینترنت دارم ، یه سئوالی که برام پیش اومده این هست که :

اگر شرکت ISP رو تغییر بدم ، تجهیزاتی که شرکت جدید در مخابرات استفاده میکنه ، با تجهیزات قبلی متفاوته ؟

یعنی اگر مشکل مربوط به مخابرات و یا تجهیزات ISP باشه با تغییر ISP مشکل ممکنه حل بشه ؟

محمد7966
31-12-2015, 15:28
این وضعیت الان خطمه بدون اینکه دستکاریش کنم

نگاه کنید امروز پهنای باندتون روی 8 مگ بوده ولی دیروز روی 4 مگ پس با این احتساب شرکت خططتون روی 8 مگ بسته ولی اتوماتیک گر نویز داشتید خود به خود پهنا رو کم می کنند
و هر وقت شرکت خطتون بالا ببنده snr هم پایین میاد
من هم همین مشکل شما رو هر از گاهی دارم گاهی نوسان snr دارم مودمم هم عین مودم شماست
البته رفتم کابل شیلدار گرفتم اوضاش خیلی بهتر شد
نگاه کنید یه راه دیگه هم دارید و اینه که تلفنو تست کنید و ببینید که تلفن خش خش نداره البته روزایی که snr نوسان میکنه چون من هر وقت نوسان میکرد میرفتم گوشیو رو چک میکردم میدیدم خش خش داره تلفن
و یه راه دیگه اینکه برید از نمایندگی مودم تست بگیرید و ببییذ برای اون مودم هم چنین اتفاقی میفته

محمد7966
31-12-2015, 15:37
من مشکل قطعی اینترنت دارم ، یه سئوالی که برام پیش اومده این هست که :

اگر شرکت ISP رو تغییر بدم ، تجهیزاتی که شرکت جدید در مخابرات استفاده میکنه ، با تجهیزات قبلی متفاوته ؟

یعنی اگر مشکل مربوط به مخابرات و یا تجهیزات ISP باشه با تغییر ISP مشکل ممکنه حل بشه ؟

راستش نمیدونم تجهیزات isp ها فرق کرده یا نه
ولی من به شما قبلش گفتم برید سر خط و ببینید snr چقدر فرق میکنه
اگر فرق کرد یعنی سیم کشی خونه یا محیط درون خونه نویز میندازه روی مودم
چون snr بیشتر مربوط میشه به کابل کشی و گاهی به مودم یعنی بعضی از مودم ها قابلیت خوبی در دفع نویز دارند

medax
31-12-2015, 16:27

سلام

عکسها سه وضعیت خط رو در سه زمان متفاوت نشون میده. جالبه میزان SNR و Attenuation در هرسه ثابته ولی میزان Rate فرق کرده. دلیل این تفاوت سرعت چیه؟ دوستانی که اطلاعات دارند لطفا راهنمایی کنند.

محمد7966
31-12-2015, 16:33

سلام

عکسها سه وضعیت خط رو در سه زمان متفاوت نشون میده. جالبه میزان SNR و Attenuation در هرسه ثابته ولی میزان Rate فرق کرده. دلیل این تفاوت سرعت چیه؟ دوستانی که اطلاعات دارند لطفا راهنمایی کنند.

سلام دست خود isp

medax
31-12-2015, 16:40
سلام دست خود isp

rate بله درسته، ولی مگه Attainable Rate هم isp تعیین میکنه؟

محمد7966
31-12-2015, 16:44
rate بله درسته، ولی مگه Attainable Rate هم isp تعیین میکنه؟

بله دیگه isp ماکزیمم پهنا رو تنظیم میکنه
مثلا من سرویسم 512 ولی چون نوییز و میراییم خوب بود روی 9 مگ بستن خطمو

aryna
31-12-2015, 18:48
سلام اینم خط من هست اوضاع اش چطوریه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نویز.jpg

محمد7966
31-12-2015, 19:14
سلام اینم خط من هست اوضاع اش چطوریه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نویز.jpg

سلام نگاه کنید خطتون با میرایی 44 شاید نهایتش تا 6 مگ بکشه ولی چون snr پایین شرکت نمیتونه خط شما رو بالاببنده الان 1720 بسته شده

حالا مشکلتون چی هست؟قطع و وصلی دارید؟

aryna
31-12-2015, 19:39
سلام نگاه کنید خطتون با میرایی 44 شاید نهایتش تا 6 مگ بکشه ولی چون snr پایین شرکت نمیتونه خط شما رو بالاببنده الان 1720 بسته شده

حالا مشکلتون چی هست؟قطع و وصلی دارید؟

مشکل اصلی من این هست که نمی تونم وصل بشم به نت مگر اینکه اول خط تلفن را مشغول بزارم تا وصل بشم

اگر هم وصل بشم قطعی ندارم تا اینکه گوشی را از حالت مشغولی در بیارم که بعداز چند ثانیه قطع میشم

الانم گیر مشغول بودن خط هستم نمیدونم چطوری رفع کنم(کلافه شدم چون همه چیز را چک کردن اسیلتر و یریز و دو شاخ و سر خط و غیره...

پشتیبانی که افتضاح ول معطل

محمد7966
31-12-2015, 19:42
مشکل اصلی من این هست که نمی تونم وصل بشم به نت مگر اینکه اول خط تلفن را مشغول بزارم تا وصل بشم

اگر هم وصل بشم قطعی ندارم تا اینکه گوشی را از حالت مشغولی در بیارم که بعداز چند ثانیه قطع میشم

الانم گیر مشغول بودن خط هستم نمیدونم چطوری رفع کنم(کلافه شدم چون همه چیز را چک کردن اسیلتر و یریز و دو شاخ و سر خط و غیره...

پشتیبانی که افتضاح ول معطل

یعنی اگر مودمو مستقیم بدون اسپلیتر هم وصل کنید اصلا وصل نمیشه به نت؟

aryna
31-12-2015, 19:48
یعنی اگر مودمو مستقیم بدون اسپلیتر هم وصل کنید اصلا وصل نمیشه به نت؟

نه نمیتونم وصل بشم

محمد7966
31-12-2015, 19:51
نه نمیتونم وصل بشم

نگاه کنید میتونید با یه متر سیم برید سر جعبه و اونجا چک کنید
ببینید اونجا هم همینطوریه؟
نگاه کنید من متوجه نشدم شما اگر گوشی مشغول باشه به نت وصل میشید؟یعنی اگر گوشی تلفن نباشه اصلا وصل نمیشید؟خیلی عجیبه

aryna
31-12-2015, 20:21
نگاه کنید میتونید با یه متر سیم برید سر جعبه و اونجا چک کنید
ببینید اونجا هم همینطوریه؟
نگاه کنید من متوجه نشدم شما اگر گوشی مشغول باشه به نت وصل میشید؟یعنی اگر گوشی تلفن نباشه اصلا وصل نمیشید؟خیلی عجیبه
اره دقیقا همینطوری هست یعنی اگر گوشی تلفن نباشه چراغ dsl همین طور مشغولی میزنه حتی چندین ساعت هم منتظر ماندم وصل نشد

فرستاده شده از V3ِ من با Tapatalk

محمد7966
31-12-2015, 20:35
اره دقیقا همینطوری هست یعنی اگر گوشی تلفن نباشه چراغ dsl همین طور مشغولی میزنه حتی چندین ساعت هم منتظر ماندم وصل نشد

شاید براتون سخت باشه ولی اگر تونستید سر جعبه یه سیم به اندازه 1 متر بردارید و به مودم وصل کنید ببینید اونجا هم همینطوریه
چون شرکت هم به احتمال زیاد همین حرفو میزنه میگه برو سر خط چک کن
با یه مودم دیگه هم تست کردید؟

aryna
31-12-2015, 20:41
شاید براتون سخت باشه ولی اگر تونستید سر جعبه یه سیم به اندازه 1 متر بردارید و به مودم وصل کنید ببینید اونجا هم همینطوریه
چون شرکت هم به احتمال زیاد همین حرفو میزنه میگه برو سر خط چک کن
با یه مودم دیگه هم تست کردید؟
باشه هم با مودم دیگه تست میکنم هم سر خط تا ببینم نتیجه چه میشه همینجا اعلام میکنم

-farzin-
31-12-2015, 21:50
راستش نمیدونم تجهیزات isp ها فرق کرده یا نه
ولی من به شما قبلش گفتم برید سر خط و ببینید snr چقدر فرق میکنه
اگر فرق کرد یعنی سیم کشی خونه یا محیط درون خونه نویز میندازه روی مودم
چون snr بیشتر مربوط میشه به کابل کشی و گاهی به مودم یعنی بعضی از مودم ها قابلیت خوبی در دفع نویز دارند

من مودمم ASUS DSL-N10_C1 هست که فکر میکنم مودم خوبی هستش !

در مورد SNR هم معمولا روی 32 و حتی 40 هستش ! وقتی بارون میاد روی 12 یا 14 هستش که باز هم خوبه !
Attenuation Down هم روی 21 ثابته !
CRC Down هم معمولا صفر هست ولی بعضی وقت ها تا 1000 میره که باز هم بد نیست !

تلفن هم هیچ وقت خش خش و این حرفها نداره و صدا کاملا شفافه ، آپارتمان هم 7 سال ساخته که خیلی قدیمی نیست هنوز !

مشکل اینجاست که پیش اومده من یک هفته هیچ مشکلی ندارم و همه چی خوبه ! ولی یه بار پیش میاد توی یک روز مثلا 50 بار قطع و وصل میشم ! جالب اینجاست که توی روزهای بارونی وصلم ، توی روزای آفتابی معمولا قطع میشم !

واسه همین تست سر خط نتیجه ی درستی نمیده به نظرم چون یک هفته که نمیتونم تلفن خونه رو قطع کنم ! پیش هم میاد ممکنه توی یه روز 3 - 4 بار قطع بشه که اونم توی مثلا 5 دقیقه هست ! تا بخوام برم پایین سر خط قرار بدم ، ممکنه وضعیت خود به خود درست شده باشه ! یعنی هیچ الگوی خاصی نداره !

اگه مطمئن باشم که با تغییر ISP تجهیزات توی مخابرات تغییر میکنه !؟ میرم ISP رو تغییر میدم ! این طوری به نظرم نتیجه ی بهتری بگیرم !

محمد7966
31-12-2015, 22:16
من مودمم ASUS DSL-N10_C1 هست که فکر میکنم مودم خوبی هستش !

در مورد SNR هم معمولا روی 32 و حتی 40 هستش ! وقتی بارون میاد روی 12 یا 14 هستش که باز هم خوبه !
Attenuation Down هم روی 21 ثابته !
CRC Down هم معمولا صفر هست ولی بعضی وقت ها تا 1000 میره که باز هم بد نیست !

تلفن هم هیچ وقت خش خش و این حرفها نداره و صدا کاملا شفافه ، آپارتمان هم 7 سال ساخته که خیلی قدیمی نیست هنوز !

مشکل اینجاست که پیش اومده من یک هفته هیچ مشکلی ندارم و همه چی خوبه ! ولی یه بار پیش میاد توی یک روز مثلا 50 بار قطع و وصل میشم ! جالب اینجاست که توی روزهای بارونی وصلم ، توی روزای آفتابی معمولا قطع میشم !

واسه همین تست سر خط نتیجه ی درستی نمیده به نظرم چون یک هفته که نمیتونم تلفن خونه رو قطع کنم ! پیش هم میاد ممکنه توی یه روز 3 - 4 بار قطع بشه که اونم توی مثلا 5 دقیقه هست ! تا بخوام برم پایین سر خط قرار بدم ، ممکنه وضعیت خود به خود درست شده باشه ! یعنی هیچ الگوی خاصی نداره !

اگه مطمئن باشم که با تغییر ISP تجهیزات توی مخابرات تغییر میکنه !؟ میرم ISP رو تغییر میدم ! این طوری به نظرم نتیجه ی بهتری بگیرم !

من خودم بارها مشکل نوسان snr داشتم و به خاطر همین نوسان هم قطع و وصلی دارم
ولی الان خوب شده تقریبا هر از گاهی نوسان داره snr ولی قطعی خیلی کم دارم که دیگه اون مربوط به من نمیشه و مربوط به isp
شما پارس داری منم پارس دارم که خوبه
ولی این نوسان snr رو نمیدونم از کجاست هر چند کمه
شما کابل تلفنتون از کابل برق یا کابلای ما هوار ه(البته اگر داشته باشید)یا کنار کنتور برق رد نمیشه؟اگر هیچ کدوم از این مشکلا رو ندارید
فقط 2 راه داره یا مشکل از مودم یا خود isp
ولی انگار برای شما از پارس چون شما snrتون هم زیر 6 نمیاد
ولی ما تو شهر خودمون تا الان با پارس شبیه مشکل شما رو نداشتم
نگاه کنید اگر کسی از همسایه ها یا آشناها شرایطش عین شما باشه یعنی عین شما از یک مرکز و از یک isp باشه و مشکل شما رو داره پس مشکل از همون مرکز و isp
این به نظرم بهنرین راه مقایسه اس
به نظرم برید به تایپیک اینترنت استان خودتون و اونجا بپرسید که چه کسی از پارس مشکل شما رو داره اگر اونجا هم کسی عین شما مشکل داشته باشه پس مشکل از ispتونه

farshad0123
31-12-2015, 23:29
مودم جدید D-link 2790 چیپست برودکام زده همون 2730 مشکیه فقط دو آنتنست و یو اس بی میخوره برا کسایی که خطشون نویز داره خوبه

MITAJOON
01-01-2016, 02:57
مودم جدید D-link 2790 چیپست برودکام زده همون 2730 مشکیه فقط دو آنتنست و یو اس بی میخوره برا کسایی که خطشون نویز داره خوبه

من دارم. خیلی هم آش دهن سوزی نیست. :n27:نویز خط من بردکام رو هم از رو برد.:n28:

farshad0123
01-01-2016, 03:05
من دارم. خیلی هم آش دهن سوزی نیست. :n27:نویز خط من بردکام رو هم از رو برد.:n28:

میشه عکس از منوش بزاری؟میخوام ببینم فریمورش شبیه 2730 مشکیه؟

Mehrdad092000
01-01-2016, 06:02
تو شهرتون داره بارون میاد
چون بارون هم روی نویز تاثیر داره
یه هو اینجوری شد
موند شنبه مودم d7بگیرم ببینم چجوریه بعد بزنگم بیان
راستی میشه از تابلو یه سیم شیلد دار بکشم؟یا گیر میدن

محمد7966
01-01-2016, 11:06
یه هو اینجوری شد موند شنبه مودم d7بگیرم ببینم چجوریه بعد بزنگم بیان راستی میشه از تابلو یه سیم شیلد دار بکشم؟یا گیر میدن نه بکشید خودم رفتم کشیدم کاری نداره یا اگر نمیتونید کابل شیلدار بخرید و زنگ بزنید خود مامور میاد براتون نصب میکنه حالا شاید پول هم بگیره بابت اینکار شاید هم نگیره

-farzin-
01-01-2016, 11:34
یه سئوال ، از کجا متوجه میشیم که خط ما رو چند مگ بستند !؟ از Data Rate Down ؟

محمد7966
01-01-2016, 11:42
یه سئوال ، از کجا متوجه میشیم که خط ما رو چند مگ بستند !؟ از Data Rate Down ؟ نگاه کنید بستگی به استاتوس مودم داره ولی الان که استاتوس مودم شما رو دیدم max rate down نشون میده که خط شما رو روی 4 مگ بستند

-farzin-
01-01-2016, 12:11
نگاه کنید بستگی به استاتوس مودم داره ولی الان که استاتوس مودم شما رو دیدم max rate down نشون میده که خط شما رو روی 4 مگ بستند

خوب الان وضعیت مودم من به صورت زیر هستش ، یعنی 11 مگ بستند برام !؟ از وقتی که این کار رو کردند 2 روز هستش که مشکل قطعی ندارم ! در ضمن این دو روز هوا بارونی هم بوده و ُ SNR اگه پایینه به خاطر بارون میتونه باشه !

اما اینکه پنهای باند رو زیاد کردند و فعلا قطعی ندارم ، چی رو ثابت میکنه ؟ خط تلفن مشکل داره ؟ یا مشکل از خود ISP هستش ؟ چون یه حا خونده بودم که اگه خط تلفن ضعیف باشه ، پهنای باند رو که زیاد کنند نتیجه ی عکس میده و قطعی اینترنت بیشتر میشه ؟!

محمد7966
01-01-2016, 12:22
خوب الان وضعیت مودم من به صورت زیر هستش ، یعنی 11 مگ بستند برام !؟ از وقتی که این کار رو کردند 2 روز هستش که مشکل قطعی ندارم ! در ضمن این دو روز هوا بارونی هم بوده و ُ SNR اگه پایینه به خاطر بارون میتونه باشه ! اما اینکه پنهای باند رو زیاد کردند و فعلا قطعی ندارم ، چی رو ثابت میکنه ؟ خط تلفن مشکل داره ؟ یا مشکل از خود ISP هستش ؟ چون یه حا خونده بودم که اگه خط تلفن ضعیف باشه ، پهنای باند رو که زیاد کنند نتیجه ی عکس میده و قطعی اینترنت بیشتر میشه ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگاه کنید اگر شما ظاهرا نوسان snr دارید چون اتوماتیک هر وقت snr بره بالا ماکزیمم ریتو می برن بالا و هر وقت بیاد پایین ماکزیمم ریت میاد پایین برای من هم همینطوریه من هم پارس دارم و این مشکل نوسان snr باعث میشه که ماکزیمم ریت برام تغییر کنه البته شاید چند هفته است که نوسان خوب شده و دیگه اینقدر تغییر نکنه البته اگر اشتباه نکنم شما قبلش که ماکزیمم ریت خط تون روی 4 مگ بوده هم snr روی 7 بوده که شرکت هر وقت اس ان ار بیاد پایین ریتو هم میاره پایین تا قطع و وصلی نگیرید

-farzin-
01-01-2016, 12:38
نه دفعه ی پیش SNR بالا بود :

بعدش من هر دفعه با پشتیبانی تماس میگیرم ، خودشون دستی پهنای باند رو تغییر میدند ! خودکار تغییر نمیکنه !

نمیدونم از این وضعیت چه نتیجه ای بگیرم !؟ مشکل از خط یا ISP ؟

محمد7966
01-01-2016, 13:02
نه دفعه ی پیش SNR بالا بود : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدش من هر دفعه با پشتیبانی تماس میگیرم ، خودشون دستی پهنای باند رو تغییر میدند ! خودکار تغییر نمیکنه ! نمیدونم از این وضعیت چه نتیجه ای بگیرم !؟ مشکل از خط یا ISP ؟ خب پس بهشون بگید ثابت نگهش دارید الان برای من روی 9 مگ بستند قبلا رئوی 512 بود ولی چون نویزو برطرف کردم روی 9 مگ بستند

armin_punisher6
01-01-2016, 13:06
خط من قبلا pcm بود.الان که از pcm در آوردم،خطم تا 5 مگ بیشتر نمیکشه.اگه یه خط جدید بخرم،میتونم سرویس 10 مگ استفاده کنم؟منظورم اینه خط جدید تاثیری داره؟

محمد7966
01-01-2016, 13:16
خط من قبلا pcm بود.الان که از pcm در آوردم،خطم تا 5 مگ بیشتر نمیکشه.اگه یه خط جدید بخرم،میتونم سرویس 10 مگ استفاده کنم؟منظورم اینه خط جدید تاثیری داره؟ شما اطلاعات مودمو بذارید ببینم وضعیت چطوریه چون به فاصله بستگی هم داره البته اگر فیبر نوری باشه که شاید بالای 20 مگ هم میکشه

armin_punisher6
01-01-2016, 13:48
شما اطلاعات مودمو بذارید ببینم وضعیت چطوریه چون به فاصله بستگی هم داره البته اگر فیبر نوری باشه که شاید بالای 20 مگ هم میکشه

محمد7966
01-01-2016, 14:02
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نگاه کنید شما میراییتون 48 در بهترین حالت 6 یا 7مگ دیگر بیشتر نمیکشه

aryna
01-01-2016, 16:09
باشه هم با مودم دیگه تست میکنم هم سر خط تا ببینم نتیجه چه میشه همینجا اعلام میکنم

سلام دوستان با مودم دیگه هم تست کردم وصل نشد تا گوشی تلفن را مشغول نزاشتم با مودم دی لینک ۲۵۲۰یو

اما هنوز از سر خط چک نکردم

فرستاده شده از vsun v3

armin_punisher6
01-01-2016, 16:31
نگاه کنید شما میراییتون 48 در بهترین حالت 6 یا 7مگ دیگر بیشتر نمیکشه
منم میدونم.سوالم اینه اگه یه خط جدید بخرم چطوره؟

محمد7966
01-01-2016, 16:35

نگاه کنید میرایی به امپدانس یا مقاومت کابلی که از مرکز تا خونه شما میکشن وابسته اس
حالا این امپدانس خودش به طول و جنس و قطر سیم بستگی داره شما اگر فاصلت با مرکز کم باشه یعنی طول سیم کمتر میشه و طول اگر کمتر باشه امپدانس هم کمتر میشه و میرایی میره بالا

حالا اگر مرکز مخابراتی ای هست که نزدیک خونتون باشه از او خط بگیرید و گرنه فقط فیبر نوری باید بگیرید

ویرایش :امپدانس به فرکانس هم وابسته اس که دست ما نیست و هر وقت امپدانس کمتر بشه میرایی هم بهتر میشه در واقع عدد میرایی یا همون تضعیف امواج کمتر میشه

farshad0123
01-01-2016, 17:17

شما اگه خط جدید بگیرید باز براتون pcmمیکشن و دوباره باید درخواست خروج از pcmبدید

MITAJOON
01-01-2016, 18:19
میشه عکس از منوش بزاری؟میخوام ببینم فریمورش شبیه 2730 مشکیه؟

منو که یه عالمه صفحه داره بفرمائید از کدوم صفحه بذارم.
فعلا همین صفحه نویز رو که چند صفحه قبل هم گذاشته بودم میذارم اگر صفحه دیگه ای مد نظرتونه بفرمائید بذارم. ولی منوش تقریبا شبیه 2730 هست.
من مودم 2750 هم داشتم منوش ساده تر از این بود.

farshad0123
01-01-2016, 18:37
منو که یه عالمه صفحه داره بفرمائید از کدوم صفحه بذارم.
فعلا همین صفحه نویز رو که چند صفحه قبل هم گذاشته بودم میذارم اگر صفحه دیگه ای مد نظرتونه بفرمائید بذارم. ولی منوش تقریبا شبیه 2730 هست.
من مودم 2750 هم داشتم منوش ساده تر از این بود.

عالیه همین 2790با این وضعیت یکی از بهترین مودم هاست از 2750سفید خیلی بهتره حتی از 2730مشکی هم بهتره چون علاوه بر اینکه همون فریمور روشه انتناش هم دوتان و جدا میشن و یو اس بی هم میخوره
این منو همون منوی 2730مشکیه راحت ترین و بهترین منوایه که تا حالا دیدم
خیالت راحت بهتر از این مودم پیدا نمیکنی

farhad200
01-01-2016, 20:41
سلام..من اسپلیتر گذاشتم نویزم از 7 رسید به 12 البته بین 7 تا 11 متغیره کم و زیاد میشه....قطع و وصلی هم هنوز دارم ولی به فواصل زیاد

محمد7966
01-01-2016, 20:58
سلام..من اسپلیتر گذاشتم نویزم از 7 رسید به 12 البته بین 7 تا 11 متغیره کم و زیاد میشه....قطع و وصلی هم هنوز دارم ولی به فواصل زیاد

شما سر خط هم تست کردید یا نه؟
اگر سر خط تست کردید و هنوز مشکل دارید ispتونو عوض کنید البته شنیدم که در مخابرات هم نویز گیر دارن ولی مشکل اینجاست که مخابرات فقط تست میکنه که بوق دارید یا نه
اگر دارید که کاری براتون نمی کنه ولی اگر ببینه بوق نمیاد یا خش خش دارید اونوقت براتون کاری میکنه ممکنه مشکل از مخابرات هم باشه
به نظرم فعلا ispتونو هم عوض کنید ببینید چی میشه چون ممکنه تجهیزات شرکت هم فرق کنه

leo_dej
02-01-2016, 01:17
سلام
دوستان من مشکل قطعی زیاد دارم.بیشتر زمان بارون.دیگه قاطی کردم زنگ زدم شاکی شدم گفت باید سیم رو عوض کنی.کارشناس بیاد و این حرفا.
حالا کسی اینجا هست این مشکل رو داشته و اینکارو کرده؟
مشکل حل شده دائمی؟
هزینش چقدره؟
مرسی

مودم
D link2730U ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

محمد7966
02-01-2016, 01:23
سلام
دوستان من مشکل قطعی زیاد دارم.بیشتر زمان بارون.دیگه قاطی کردم زنگ زدم شاکی شدم گفت باید سیم رو عوض کنی.کارشناس بیاد و این حرفا.
حالا کسی اینجا هست این مشکل رو داشته و اینکارو کرده؟
مشکل حل شده دائمی؟
هزینش چقدره؟
مرسی

مودم
D link

2730U ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام برید تویه تنظیمات مودم آدرس 192.168.1.1 را وارد کنید و اونجا جایی رو به اسم status بگردید و اطلاعاتی مثل snr و attenuation و rate رو بگردید تو همون استاتوس هست

البته اینو بگم اگر موقع بارون اینترنت قطع میشه چیز عجیبی نیست چون ممکنه جعبه ای که تو کوچه هست باز باشه و بارون بره توش و بارون نویز ایجاد میکنه و باعث قطعی میشه
یعنی تو روزای آفتابی مشکل قطعی ندارید

leo_dej
02-01-2016, 02:27
داداش این عکس از مودم
دمت گرم که جواب میدی . اگه دیر جواب میدم چون نت قطع میشه
بارون میاد بدتر میشه
میخوام بدونم به خود مودم هم ربط داره؟

SNR Margin (0.1dB):
173
70

Attenuation (0.1dB):
355
230

Output Power (dBm):
19.5
12.0

Attainable Rate (Kbps):
3672
264

Rate (Kbps):
2944
96

D (interleave depth):
32
2

Delay (msec):
16.00
4.00

محمد7966
02-01-2016, 02:36
داداش این عکس از مودم
دمت گرم که جواب میدی . اگه دیر جواب میدم چون نت قطع میشه
بارون میاد بدتر میشه
میخوام بدونم به خود مودم هم ربط داره؟

SNR Margin (0.1dB):
173
70

Attenuation (0.1dB):
355
230

Output Power (dBm):
19.5
12.0

Attainable Rate (Kbps):
3672
264

Rate (Kbps):
2944
96

D (interleave depth):
32
2

Delay (msec):
16.00
4.00

نویزت خوبه نگاه کن اگر snr down 17 باشه یعنی خوبه مشکل نویز نداری پست اول بخون باید snr down بالاتر از 6 باشه تا قطعی نگیره
ولی یه سوال روزای آفتابی هم همینه باید چند بار تو همین صفحه بری و ببینی snr تغییر میکنه یا نه
اگر زیر 6 بیاد قطعی داری
حالا یه سوال روزای آفتابی اصلا مشکل قطعی نداری؟
البته الان هم نباید قطعی داشته باشی snr خوبه 17

leo_dej
02-01-2016, 02:42
روزهای که هوا صافه خیلی کم قطع میشه.وقتی بارون میاد قطع میشه و تا 3 الی 5 روز این داستان ادامه داره
قطع هم که میگم میشه اینجوریه 1 دقیقه وصله قطع وصل قطع !
جعبه تقسیم تو خیابونه و زیر بارون
نظرت چیه . چه کار ککنم ؟
یعنی نظرت اینه سیم مشکلی نداره؟