مشاهده نسخه کامل
: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)
alemoazezo
25-02-2016, 20:06
آقا شما خطت داغونه
به عکس بالا نگاه کنید میرایی روی 57 بود به این عکس نگاه کنید میرایی شده 66
شبیه خط من بود یه زمانی
منم خطم نوسان نویز و میرایی داشتت
مثلا میراییش از 25 گاهی می اومد روی 33
اگر خط بالا ببندن نویز میاد پایین ولی میرایی هیچ تغییری نمیکنه
شما برای اینکه تشخیص بدید میرایی ذقیق چقدره فاصله تونو بگید از مرکز؟
میتونید برید به سایت زیر و ببنید چقدر کشش داره خطتون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدودا 4 کیلومتر فاصله دارم
G.DMT تا چقدر میکشه حداکثر ؟
محمد7966
25-02-2016, 20:14
حدودا 4 کیلومتر فاصله دارم
G.DMT تا چقدر میکشه حداکثر ؟
g.dmt پهنای باندو کم میکنه تا نویز کم بشه
شما مشکل نویز نداری
بد نیستت نویزت
ولی من بعید میدونم خط شما تا 10 مگ بکشه
احتمالا منظو.ر پشتیبانی اینه که خط شما رو تا 10 مگ می بنیدم اگر مشکل نویز نداشته باشید
شما میتونید به خود اونها هم زنگ بزنید و بهشون بگید اگر خط من رو 10 مگ بسته شده پس چرا مودم عدد 5 مگ نشون میده؟؟
alemoazezo
25-02-2016, 20:36
g.dmt پهنای باندو کم میکنه تا نویز کم بشه
شما مشکل نویز نداری
بد نیستت نویزت
ولی من بعید میدونم خط شما تا 10 مگ بکشه
احتمالا منظو.ر پشتیبانی اینه که خط شما رو تا 10 مگ می بنیدم اگر مشکل نویز نداشته باشید
شما میتونید به خود اونها هم زنگ بزنید و بهشون بگید اگر خط من رو 10 مگ بسته شده پس چرا مودم عدد 5 مگ نشون میده؟؟
ببینید این اعداد با برداشتن اسپلیتر از سر خط بهتر میشن
دیتا ریت تا 6100 میره و نویز میشه 13.5 میرایی هم 56
برا همینه که میگم دیتا ریت تنظیم شده از شرکت 5 مگ نیست و 10 مگه
اسپلیتر مشکلی نداره بنظرتون ؟
محمد7966
25-02-2016, 20:44
ببینید این اعداد با برداشتن اسپلیتر از سر خط بهتر میشن
دیتا ریت تا 6100 میره و نویز میشه 13.5 میرایی هم 56
برا همینه که میگم دیتا ریت تنظیم شده از شرکت 5 مگ نیست و 10 مگه
اسپلیتر مشکلی نداره بنظرتون ؟
چرا اسپیلتر پس نویز انداخته
شما برای اطمینان میتونید برید سر جعبه و مودمو اونجا تست کنید و ببینید اعداد چقدر فرق میکنه
اگر فرق کرد و اومد روی 10 مگ پس نویز دارید
البته خوده پشیبانها میتونن ببنید نویزتون و میراییتون چقدره
به اونها بگید میرایی من چقدره
اگر میراییتون با این چیزی که الان زدید تو عکس فرق کرده پس احتمالا مشکل نویز دارید
usainbol
26-02-2016, 16:35
دوستان روی خط من میشه 10 مگ بست الان 2 مگ مخابرات دارم و راضی هستم توی یک سال یک بار هم قطعی نداشته به جز قطعی سراسری سرعت هم 230 تا 40 ثابت
ممنون میشم راهنمایی کنین
دوستان روی خط من میشه 10 مگ بست الان 2 مگ مخابرات دارم و راضی هستم توی یک سال یک بار هم قطعی نداشته به جز قطعی سراسری سرعت هم 230 تا 40 ثابت
ممنون میشم راهنمایی کنین
کیفیت خط شما خیلی عالیه !!!!!!!! :n19:
و تا 27 مگ را ساپورت می کنه . ولی فعلا شرکت رو 2 مگ بسته :n31:
ممنون میشم راهنمایی کنین
احتمال زیاد خط شما فیبر نوریه که اینقد کیفیتش بالاست!! اگر که فیبر باشه ، شما فعلا از هیچ شرکتی نمیتونی نت بگیری و فقط از مخابرات میتونی بگیری...
ممنون میشم راهنمایی کنین
مگه داریم خط به این خوبی!!!!!!:n04:
خوش به حالتون. شما کدوم شهر و منطقه ای دوست عزیز؟؟؟ تا 27 مگ میکشه
من الان این خطو داشتم با این سرویسم 16 مگ سرعت داشتم ولی الان فقط از 3 مگش میتونم استفاده میکنم:n28:
usainbol
27-02-2016, 00:17
احتمال زیاد خط شما فیبر نوریه که اینقد کیفیتش بالاست!! اگر که فیبر باشه ، شما فعلا از هیچ شرکتی نمیتونی نت بگیری و فقط از مخابرات میتونی بگیری...نه اتفاقا مسیه قدیمی هست سیم کشی ها قبلا های وب و امتحان کردمپس خط خوبیه و مشکلی نیست سرعت بالا بگیرم
محمد7966
27-02-2016, 00:24
نه اتفاقا مسیه قدیمی هست سیم کشی ها قبلا های وب و امتحان کردمپس خط خوبیه و مشکلی نیست سرعت بالا بگیرم
پس حتما نزدیک مرکز مخابراتی هستید که اینقدر با کیفیت خطتون؟
مشکلی نیست به شرکت بگید براتون بالا میبنده البته اگر شرکت از اینکارا بکنه
چون بعضی از شرکتا از این کارا نمیکنن
usainbol
27-02-2016, 00:25
مگه داریم خط به این خوبی!!!!!!:n04:
خوش به حالتون. شما کدوم شهر و منطقه ای دوست عزیز؟؟؟ تا 27 مگ میکشه
من الان این خطو داشتم با این سرویسم 16 مگ سرعت داشتم ولی الان فقط از 3 مگش میتونم استفاده میکنم:n28:
گلستانم سیم کشی از جعبه رو درست کردم که کنار برق و اینا نباشه قبلا ارقام تا این حد بالا نبود و هر از چند گاهی تلفن قطع میشد و میومدن درس میکردن چون زیاد باد و ... میاد
دفه اخر که اومدن تعمیر جعبه تقسیم گفتم کاری کنین دیگه قطع نشه اونام با یه تیکه سیم یکاری کردن درست ندیدم اومدم تست کردم ارقام چندبرابر شده بود و دیگه هم قطع نشد سیمه
.پس خیلی خوبه کیفیت خطم چون فکر میکردم بده ارقام بالا باشه :n20:
از دوستان کسی سرویس پر سرعت 10 مگ به بالا میشناسه که قیمت و کیفیت خوبی داشته باشه؟
usainbol
27-02-2016, 00:27
پس حتما نزدیک مرکز مخابراتی هستید که اینقدر با کیفیت خطتون؟
مشکلی نیست به شرکت بگید براتون بالا میبنده البته اگر شرکت از اینکارا بکنه
چون بعضی از شرکتا از این کارا نمیکنن
تقریبا یک کیلومتر
مگه میشه از مخابرات میگیرم طرح یکساله فکر نکنم بالاتر ببرن
محمد7966
27-02-2016, 00:28
گلستانم سیم کشی از جعبه رو درست کردم که کنار برق و اینا نباشه قبلا ارقام تا این حد بالا نبود و هر از چند گاهی تلفن قطع میشد و میومدن درس میکردن چون زیاد باد و ... میاد
دفه اخر که اومدن تعمیر جعبه تقسیم گفتم کاری کنین دیگه قطع نشه اونام با یه تیکه سیم یکاری کردن درست ندیدم اومدم تست کردم ارقام چندبرابر شده بود و دیگه هم قطع نشد سیمه
از دوستان کسی سرویس پر سرعت 10 مگ به بالا میشناسه که قیمت و کیفیت خوبی داشته باشه؟
پارس آنلاین که هست روی 16 مگ هم میده
فکر کنم معروفا مثل شاتل و...هم روی 10 مگ میبندن
تو سایت هر کدوم برید توضیح داده احتمالا
شاتل حداكثر سرعت خط رو بهتون ميده
سقف نداره فقط آپلود زير يك هست
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk in JAVAD
سرويس هاي ١٢٨ رو گفتم
مخصوصا طرح كه الان داره هم خوبه تا ١٦ اسمش هست ولي سقف بسته به خط داره
مرتضی1357
27-02-2016, 01:03
دوستان سلام
من خلاصه میگم و یک سوال
من مشکلم اینه که اینترنتم با زنگ تلفن 45 ثانیه قطع میشه و دوباره وصل میشه...............بعد از خداحافظی نیز باز قطع میشه و وصل میشه.......
ببینید داخلی خونه رو کنترل کردم و همه چیز رو عوض کردم.سیم مستقیم درجه 1-اسپیلت خوب
کارشناس اومده سر خط رو چک کرده و میگه روی 10 مگ،اس ان آر 23 هست.راست میگه ولی مشکل اینه که در 24 ساعت متغیره یعنی یک موقعهایی میشه 9.....میگم بهشون که هر موقع خراب بود بیاین سر خط رو کنترل کنین...میگن مگه ما بیکاریم؟
تا اینکه یک روز تو خونه دیدم 9 هست(اس ان آر).....فوری رفتم سر خط و خودم مودم رو اونجا وصل کردم...زنگ زدم شرکت میگم الان چنده میگه 23!!!
اومدم خونه رو سیستم دیدم آره 23......گیج شدم.................8 ساعت 23 بود همون سر خط.....صبح بلند شدم می بینم شده 12............گیج تر شدم
حالا خلاصه به 2 چیز شک دارم
1- کابلها مخابرات از مخابرات تا سر خط.....یعنی اونا بعضی وقتها نویز دارند
2- مودم و اتصالات آن.................
به نظرتون مودم میشه نویز بندازه.........تو رو خدا راهنمایی کنید.....حاضرم مودمم رو هم عوض کنم.یک مودم عالی هم بگید
مخابرات هم قول داده بیاد کافو رو کنترل کنه ولی نمیاد
حس می کنم با گرما و سرما این متغیره.....خلاصه به همه چیز شک کردم.
گاهی سوکتهای مودم و اسپیلتر و تلفن رو در میارم ودوباره جا می زنم یکدفعه کلی تغییر می کنه
کمک کنید لطفا.........................
نه اتفاقا مسیه قدیمی هست سیم کشی ها قبلا های وب و امتحان کردمپس خط خوبیه و مشکلی نیست سرعت بالا بگیرم
پس واقعاااااا خطت عالیـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــه!! منتها حیف که تو این مملکت یه شرکته درست حسابی واسه اینترنت نیست !!
اگه به شبانه رایگان نیاز داری ، یا شاتل بگیر یا آسیاتک ( البته آسیاتک کیفیتش واقعااا آشغاله و سرعته شبانشم در بعضی مراکز خوبه )
و اگر که به شبانه رایگان نیاز نداری و کیفیت برات مهمه ، یا پارس آنلاین بگیر و یا صبانت....
من از سر خط تونستم به 4 مگ برسم!!:n28:
شما باید از دوستان همشهریت بپرسی تا بهتر کمک کنن. شاتل تو تهران خیلی خوبه و حتی اگه 128 هم بخری براحتی سرعتت رو روی 15-16 مگ میبنده:n39:
usainbol
27-02-2016, 09:16
تنها گزینه های وب و اسیا تک هستش
که های وب ک تعطیله
اسیا تک هم میگین خوب نیست صبر میکنم ببینم مخابرات طرح جدید چی میده
این طرح 60 گیگ اسیا تک چجوره؟
محمد7966
27-02-2016, 09:20
تنها گزینه های وب و اسیا تک هستش
که های وب ک تعطیله
اسیا تک هم میگین خوب نیست صبر میکنم ببینم مخابرات طرح جدید چی میده
این طرح 60 گیگ اسیا تک چجوره؟
برید تو تایپیک آسیاتک از دوستانی که آسیاتک داشتند بپرسید زودتر نتیجه میگیرید.
سلام به دوستان عزیز
چند وقتی میشه یا درواقع بهتر بگم از موقعی که اینترنت برای خط جدید راه اندازی کردم با مشکل قطع و وصلی لینک adsl مواجه هستم
اینم مشخصات و مقدار نویز و ....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه میشه دوستان راهنمایی کنن و وضعیت خط رو بررسی کنن از لحاظ نویز و...
با تشکر
meysam2578
29-02-2016, 20:37
سلام به دوستان عزیز
چند وقتی میشه یا درواقع بهتر بگم از موقعی که اینترنت برای خط جدید راه اندازی کردم با مشکل قطع و وصلی لینک adsl مواجه هستم
اینم مشخصات و مقدار نویز و ....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه میشه دوستان راهنمایی کنن و وضعیت خط رو بررسی کنن از لحاظ نویز و...
با تشکر
اینجوری که من دارم میبینم خط شما شدیدا نویز داره و وضعیتش خوب نیست . اسپیلیتر رو عوض کن و سیم کشی تلفن ساختمون از دم در ورودی رو چک کن . پریز تلفن رو هم اگه فرسوده شده عوض کن . کابل تلفن رو هم عوض کن . شاید سیم تلفن منزل از کنار سیم برق رد میشه . مسیرشون رو از هم جدا کن . اگه میتونی مودم رو ببر دم در ورودی ساختمون و به سیم های اصلی مخابرات وصل کن و و اونجا رو هم تست کن ببین نویز چنده . اگه مودم رو بردی دم ورودی منزل حتما یه اسکرین شات بگیر تا ما هم نتیجه رو ببینیم .
farizn_dj
01-03-2016, 20:47
سلام دوستان اهل فن خط من خطای CRC زیاد داره کسی تجربه نداره چطور حلش کنم یا پیگیری کجا رو انجام بدم به نتیجه برسم
گاهی اینقدر زیاده که باعث میشه مودم ریستارت بشه.نظر دوستان چیه
محمد7966
01-03-2016, 21:02
سلام دوستان اهل فن خط من خطای CRC زیاد داره کسی تجربه نداره چطور حلش کنم یا پیگیری کجا رو انجام بدم به نتیجه برسم
#63 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما برید مودلاسون خطتونو بندازید روی g.dmt
ولی ممکنه به خاطر شرکت باشه
شما خطتون خوبه نویزش بد نیست
viking_vp3
01-03-2016, 21:35
سلام دوستان
خط من از نظر نویز چطوره؟
پشتیبان میگه اپ استریم مهمه که SNR تو 10 هست و داغون. بالاخره اپ استریمش مهمه یا داون استریم. من سرویس 4مگ خریدم ولی توی مودم 2 مگه و 2 مگ سرعت میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]);
محمد7966
01-03-2016, 21:39
سلام دوستان
خط من از نظر نویز چطوره؟
پشتیبان میگه اپ استریم مهمه که SNR تو 10 هست و داغون. بالاخره اپ استریمش مهمه یا داون استریم. من سرویس 4مگ خریدم ولی توی مودم 2 مگه و 2 مگ سرعت میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]);
سلام دان استریم مهمه
شما بهش بگو آپلود بذار روی 512 عوض دانلودو بذار روی 4 مگ
viking_vp3
01-03-2016, 21:45
سلام دان استریم مهمه
شما بهش بگو آپلود بذار روی 512 عوض دانلودو بذار روی 4 مگ
در حالت کلی این خط من چقدر میکشه؟
یادم نیست من کجا پرسیدم اینجا یا جای دیگه بهم گفتن 10-12 مگ راحت میتونی ببندی و کیفیت خط خوبه
حالا این یارو داره میگه آپ استریم مهمه و 10 داغونه همین 2 مگ هم زیاده برات بستن. تازه گفت من گذاشتم روی 3مگ میام میبینم هنوز 2 ه :|
محمد7966
01-03-2016, 21:50
در حالت کلی این خط من چقدر میکشه؟
یادم نیست من کجا پرسیدم اینجا یا جای دیگه بهم گفتن 10-12 مگ راحت میتونی ببندی و کیفیت خط خوبه
حالا این یارو داره میگه آپ استریم مهمه و 10 داغونه همین 2 مگ هم زیاده برات بستن. تازه گفت من گذاشتم روی 3مگ میام میبینم هنوز 2 ه :|
طبق مودم میگم
مودم شما تخمین زده تتا 22 مگ میکشه ولی خب این تغییر میکنه
ممکنه یه بار شما عددشو ببنید
بعد دیدید این 22 مگ شده 18 مگ
به هر حال تا 10 مگو میکشه
METZELDER
04-03-2016, 20:12
اینم مشخصات خطمه نظرتون چیه ؟
خوبه؟
مشکلی داره ؟؟؟؟؟؟؟
محمد7966
04-03-2016, 22:50
اینم مشخصات خطمه نظرتون چیه ؟
خوبه؟
مشکلی داره ؟؟؟؟؟؟؟
خوبه مشکلی نداره
farshad0123
05-03-2016, 01:09
سلام خطای crc اگر مطمئنی خطت نویز نداره یا مثلا از کنار کابل برق رد نشده از پورته و با تعویض پورت حل میشه
ولی الان هم مشکلی نداره رو 11مگ هم ببندن مشکلی نیست
اینجوری که من دارم میبینم خط شما شدیدا نویز داره و وضعیتش خوب نیست . اسپیلیتر رو عوض کن و سیم کشی تلفن ساختمون از دم در ورودی رو چک کن . پریز تلفن رو هم اگه فرسوده شده عوض کن . کابل تلفن رو هم عوض کن . شاید سیم تلفن منزل از کنار سیم برق رد میشه . مسیرشون رو از هم جدا کن . اگه میتونی مودم رو ببر دم در ورودی ساختمون و به سیم های اصلی مخابرات وصل کن و و اونجا رو هم تست کن ببین نویز چنده . اگه مودم رو بردی دم ورودی منزل حتما یه اسکرین شات بگیر تا ما هم نتیجه رو ببینیم .
مرسی اقا میثم
از باکس خط تلفن که تو کوچه هستش مودم وصل کردم ،نویز کمتر بود اما نه اونقدر ا تفاوت نداشت
مساله بعدی اینه که دوباره از کنتور تا خود پریز تلفن ،برقکار اومده سیم تلفن رو کنار سیم برق رد کرده
حداقل یه 30 40 متری میشه
خب حالا به نظر شما و دوستان راه چاره چیه ؟
از طرفی هم مستقیم از باکس تلفن سیم بکشم تا تو اتاق ؟چون شدنیه.حدودا 10 متر کابل میخواد
الان 4 ماهه اینترنتم اوضاعش داغونه
بعضی اوقات گوشی تلفن رو که برمیداری دقیقا میتونی بشنوی دو نفر دیگه دارن باهم حرف میزنن
یعنی خط رو خط میشه
از مخابرات اومدن سیم ها و کابلها رو چک کردن
بازهم رفع نشد
چون مشکلات من از روزی شروع شد که پورتم رو عوض کردن
مشکل از پورت نیست؟
من خطای CRC زیاد داره کسی تجربه نداره چطور حلش کنم یا پیگیری کجا رو انجام بدم به نتیجه برسم
بنظرم ANNEX Mode باید روی ANNEX A باشه
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
6.0
7.0
db
Line Attenuation
:
27.0
17.5
db
Data Rate
:
10272
1056
kbps
Max Rate
:
10560
1248
kbps
CRC
:
0
0
سلام دوستان نظرتون چیه؟؟snrخیلی پایینه چکار کنم؟؟سیم کشی اوکی هستش مودم تا سیم مخابرات باز همین بود و از مخابرات اومدن جعبه تقسیم رو چک کردن نویز اومد پایین تر ولی مشکل اصلیم اینه که از عصر که هوا تاریک تر میشه چراغ adslخاموش میشه دوباره روشن میشه بعد crcمیره بالا یا پاکت لاس باز چراغ adslرو خاموش میکنه زنگ میزنم 2020میگه مشکلی نداره از اینجا حتی مرکزmdfهم فیوز واسم عوض
کرد باز اوکی نشد راهنمایی کنید لطفا
قضیه قطع و وصلی چراغadsl تا ساعت3یا4ادامه داره
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
6.0
7.0
db
Line Attenuation
:
27.0
17.5
db
Data Rate
:
10272
1056
kbps
Max Rate
:
10560
1248
kbps
CRC
:
0
0
سلام دوستان نظرتون چیه؟؟snrخیلی پایینه چکار کنم؟؟سیم کشی اوکی هستش مودم تا سیم مخابرات باز همین بود و از مخابرات اومدن جعبه تقسیم رو چک کردن نویز اومد پایین تر ولی مشکل اصلیم اینه که از عصر که هوا تاریک تر میشه چراغ adslخاموش میشه دوباره روشن میشه بعد crcمیره بالا یا پاکت لاس باز چراغ adslرو خاموش میکنه زنگ میزنم 2020میگه مشکلی نداره از اینجا حتی مرکزmdfهم فیوز واسم عوض
کرد باز اوکی نشد راهنمایی کنید لطفا
قضیه قطع و وصلی چراغadsl تا ساعت3یا4ادامه داره
سلام
با توجه به مطالبی که گفتین تنها راه حل کاهش پهنای باند شماست.با پشتیبانی تماس بگیر و بگو خط رو روی 8 مگ ببنده .
سلام
با توجه به مطالبی که گفتین تنها راه حل کاهش پهنای باند شماست.با پشتیبانی تماس بگیر و بگو خط رو روی 8 مگ ببنده .
فكر كنم خودشونم ميتونن با استاندارهاي پايين تر adsl در مودم سرعت رو كم كنن
مال بنده هم نويز داره گذاشتم روي G lite يا T1.413 تا ١.٥ مگ اومد پايين و نويز حدود ١٠ شماره اومد بالا خوب شد ولي سرعت خيلي خراب شد
meysam2578
07-03-2016, 11:33
مرسی اقا میثم
از باکس خط تلفن که تو کوچه هستش مودم وصل کردم ،نویز کمتر بود اما نه اونقدر ا تفاوت نداشت
مساله بعدی اینه که دوباره از کنتور تا خود پریز تلفن ،برقکار اومده سیم تلفن رو کنار سیم برق رد کرده
حداقل یه 30 40 متری میشه
خب حالا به نظر شما و دوستان راه چاره چیه ؟
از طرفی هم مستقیم از باکس تلفن سیم بکشم تا تو اتاق ؟چون شدنیه.حدودا 10 متر کابل میخواد
الان 4 ماهه اینترنتم اوضاعش داغونه
بعضی اوقات گوشی تلفن رو که برمیداری دقیقا میتونی بشنوی دو نفر دیگه دارن باهم حرف میزنن
یعنی خط رو خط میشه
از مخابرات اومدن سیم ها و کابلها رو چک کردن
بازهم رفع نشد
چون مشکلات من از روزی شروع شد که پورتم رو عوض کردن
مشکل از پورت نیست؟
چرا مشکل به احتمال زیاد از پورته . اگه از دم در ورودی منزل باز هم نویز داشتی پس مشکل از خود مخابراته . دست به سیم کشی خونه نزن . به نظر من با شرکت اینترنتی تماس بگیر و مساله رو بهشون بگو . موظف هستن پیگیر باشن . احتمالا مشکلاتت از سالن mdf آب میخوره .
چرا مشکل به احتمال زیاد از پورته . اگه از دم در ورودی منزل باز هم نویز داشتی پس مشکل از خود مخابراته . دست به سیم کشی خونه نزن . به نظر من با شرکت اینترنتی تماس بگیر و مساله رو بهشون بگو . موظف هستن پیگیر باشن . احتمالا مشکلاتت از سالن mdf آب میخوره .
مرسی میثم جان
خود شرکت شماره یه سیم بان مخابرات رو به من دادن
اومدن کل سیمهای ورودی خروجی دم باکس دم خونه همه رو چک کرد و همونطور که گفتم از سرباکس مودم وصل کردیم باز هم نشد
حالا به شرکت میگم پیگیر باش ،الان سه روزه خبری نیست و هر روز هم زنگ میزنم میگن مخابرات جواب نمیده
از یه طرف از شانس من مخابرات ،حقوق شیش ماهه این کارکنانش رو نداده
ولی برام سواله مگه الان MDF به امون خدا ول شده؟ 4 سال از این شرکت سرویس داشتم عالی بود ولی متاسفانه خراب شده
اگر باز هم این مشکل رو حل نکردن میرم شاتل
الان فن آوا هستم
به نظرت شرکت رو تغییر بدم بهتر نیست ؟
مرتضی1357
07-03-2016, 19:44
دوستان سلام
من خلاصه میگم و یک سوال
من مشکلم اینه که اینترنتم با زنگ تلفن 45 ثانیه قطع میشه و دوباره وصل میشه...............بعد از خداحافظی نیز باز قطع میشه و وصل میشه.......
ببینید داخلی خونه رو کنترل کردم و همه چیز رو عوض کردم.سیم مستقیم درجه 1-اسپیلت خوب
کارشناس اومده سر خط رو چک کرده و میگه روی 10 مگ،اس ان آر 23 هست.راست میگه ولی مشکل اینه که در 24 ساعت متغیره یعنی یک موقعهایی میشه 9.....میگم بهشون که هر موقع خراب بود بیاین سر خط رو کنترل کنین...میگن مگه ما بیکاریم؟
تا اینکه یک روز تو خونه دیدم 9 هست(اس ان آر).....فوری رفتم سر خط و خودم مودم رو اونجا وصل کردم...زنگ زدم شرکت میگم الان چنده میگه 23!!!
اومدم خونه رو سیستم دیدم آره 23......گیج شدم.................8 ساعت 23 بود همون سر خط.....صبح بلند شدم می بینم شده 12............گیج تر شدم
حالا خلاصه به 2 چیز شک دارم
1- کابلها مخابرات از مخابرات تا سر خط.....یعنی اونا بعضی وقتها نویز دارند
2- مودم و اتصالات آن.................
به نظرتون مودم میشه نویز بندازه.........تو رو خدا راهنمایی کنید.....حاضرم مودمم رو هم عوض کنم.یک مودم عالی هم بگید
مخابرات هم قول داده بیاد کافو رو کنترل کنه ولی نمیاد
حس می کنم با گرما و سرما این متغیره.....خلاصه به همه چیز شک کردم.
گاهی سوکتهای مودم و اسپیلتر و تلفن رو در میارم ودوباره جا می زنم یکدفعه کلی تغییر می کنه
کمک کنید لطفا.........................
هیچکس کمک نمی کنه؟؟:n13::n13:
هیچکس کمک نمی کنه؟؟:n13::n13:
اگه احساس میکنید snr با دما تغییر میکنه احتمالن ایراد از سیم کشی کهنه و نفوذ آب هست.که چون سیم داخلی رو عوض کردید پس باید ایراد از بیرون باشه
اینکه سیم مستقیم کشیدید اگه این سیم مستقیم به موازات سیم قبلی هست فکر میکنم تاثیری توی نویز نمیتونه داشته باشه چون نویز از طریق سیم قبلی
توی سیم جدید میتونه منتشر بشه مگه اینکه سیم قبلی رو از سر خط از پریز جدا کنید.
ولی تجربه شخصی من اینه که Snr تاثیری روی سرعت نداره و اگه مودم شما قطع و وصل نمیشه و کشش خطتون هم از سرعت سرویس مورد استفاده شما بیشتر هست
زیاد خودتون رو با این چیزا اذیت نکنید.مهم اینه که خط وصل بشه.
متاسفانه موقع نوشتن پست قبل به این جمله دقت نکرده بودم.امتحان کنید ببینید وقتی snr بالاست بازم این اتفاق میفته یا نه.اگه با snr بالا هم اینجور باشه که به نویز ربط نداره.
متاسفانه موقع نوشتن پست قبل به این جمله دقت نکرده بودم.امتحان کنید ببینید وقتی snr بالاست بازم این اتفاق میفته یا نه.اگه با snr بالا هم اینجور باشه که به نویز ربط نداره.
دوست عزیز منم دقیقا همین مشکلو داشتم تمام سیم کشیو عوض کردم خوب نشد رفتم جعبه تقسیم بیرونو دست کاری کردم تلفن قطع شد بعد مخابرات اومد قشنگ سیم هارو عوض کرد جعبه رو هم اوکی کرد از اون روز دیگه مشکلی نداشتم
اگه اوکی نشد بگو باز راه هست
meysam2578
08-03-2016, 13:53
مرسی میثم جان
خود شرکت شماره یه سیم بان مخابرات رو به من دادن
اومدن کل سیمهای ورودی خروجی دم باکس دم خونه همه رو چک کرد و همونطور که گفتم از سرباکس مودم وصل کردیم باز هم نشد
حالا به شرکت میگم پیگیر باش ،الان سه روزه خبری نیست و هر روز هم زنگ میزنم میگن مخابرات جواب نمیده
از یه طرف از شانس من مخابرات ،حقوق شیش ماهه این کارکنانش رو نداده
ولی برام سواله مگه الان MDF به امون خدا ول شده؟ 4 سال از این شرکت سرویس داشتم عالی بود ولی متاسفانه خراب شده
اگر باز هم این مشکل رو حل نکردن میرم شاتل
الان فن آوا هستم
به نظرت شرکت رو تغییر بدم بهتر نیست ؟
ام دی اف که به حال خودش ول نشده . اما تجهیزات مخابرات ایران بسیار قدیمیه و چندین نسل از نمونه های اروپایی و آمریکایی عقب تره . ما در زمینه مخابرات چیزی در حدود 100 سال از غربی ها عقب تریم !! بله 100 سال . پس باید احتمال بروز هر نوع مشکلی رو بدیم . تو ایران شب که خوابیدی و صبح از خواب بیدار شدی باید انتظار هر نوع اختلال و مشکلی رو تو شبکه اینترنت و مخابرات داشته باشی . این از این ! حالا به نظر من چند روزی صبر کن . شاید جایی تو منطقه شما عملیات کابل برگردون و تعمیراتی چیزی دارن انجام میدن . چون منم حدود دو هفته پیش مشکلی مشابه شما داشتم . که بعد از 4 الی پنج روز مشکلم بر طرف شد . و الان وضعیت خیلی بهتره . تا چند روز صبر کن ببین چی میشه . بعد اگه میتونی دوباره به شرکت مشکل نویز رو بگو . اونا موظف هستن پیگیر باشن . باید پیگیری کنن . و اگه نشد تخلیه کن .
ام دی اف که به حال خودش ول نشده . اما تجهیزات مخابرات ایران بسیار قدیمیه و چندین نسل از نمونه های اروپایی و آمریکایی عقب تره . ما در زمینه مخابرات چیزی در حدود 100 سال از غربی ها عقب تریم !! بله 100 سال . پس باید احتمال بروز هر نوع مشکلی رو بدیم . تو ایران شب که خوابیدی و صبح از خواب بیدار شدی باید انتظار هر نوع اختلال و مشکلی رو تو شبکه اینترنت و مخابرات داشته باشی . این از این ! حالا به نظر من چند روزی صبر کن . شاید جایی تو منطقه شما عملیات کابل برگردون و تعمیراتی چیزی دارن انجام میدن . چون منم حدود دو هفته پیش مشکلی مشابه شما داشتم . که بعد از 4 الی پنج روز مشکلم بر طرف شد . و الان وضعیت خیلی بهتره . تا چند روز صبر کن ببین چی میشه . بعد اگه میتونی دوباره به شرکت مشکل نویز رو بگو . اونا موظف هستن پیگیر باشن . باید پیگیری کنن . و اگه نشد تخلیه کن .
دمت گرم اقا
ولی تا اونجایی که میدونم هیچ عملیاتی انجام نشده
این از بی مسئولیتیه شرکت هستش که پیگیری نمیکنه
من خیلی وقت بود از ابن شرکت نت داشتم ولی چند روزه تا الان هرچی زنگ میزنم پیگیری نمیکنن
و جواب سربالا میدن
این از فن آوا که اینقد بی در و پیکر شده که یک ذره برای کاربرای چندین سالشون احترام قائل نیستن
فردا میرم پورت رو تخلیه میکنم
میرم برای شاتل
ببینم اون چطوره
اقا دمت گرم برای راهنمایی :n40:
مرتضی1357
10-03-2016, 18:28
با snr بالا قطع نمی شود.
- - - Updated - - -
با snr بالا قطع نمی شود.
محمد7966
14-03-2016, 20:01
سلام
نمیدونستم سوالمو کجا بپرسم همینجا می پرسم
سوال:بین پینگ و پهنای باند ارتباطی وجود دارد؟یعنی اگر تو ساعت شلوغی پهنای باند کم بیارن پینگ هم زیاد میشه و تایم اوت ممکنه اتفاق میفته؟
یعنی رلبطه اش این میشه
کم بودن پهنای باند=مشکل تایم اوت و افزایش پینگ
یعنی هر وقت تایم اوت اتفاق افتاد یعنی اینکه پهنا کم اوردن؟یا دلایل دیگری هم داره؟
bilmazlar
16-03-2016, 13:09
سلام
نمیدونستم سوالمو کجا بپرسم همینجا می پرسم
سوال:بین پینگ و پهنای باند ارتباطی وجود دارد؟یعنی اگر تو ساعت شلوغی پهنای باند کم بیارن پینگ هم زیاد میشه و تایم اوت ممکنه اتفاق میفته؟
یعنی رلبطه اش این میشه
کم بودن پهنای باند=مشکل تایم اوت و افزایش پینگ
یعنی هر وقت تایم اوت اتفاق افتاد یعنی اینکه پهنا کم اوردن؟یا دلایل دیگری هم داره؟
دوست عزیز
البته ممکنه همیشه تایم اوت به دلیل اشباع یا پر شدن ظرفیت پهنای باند اتفاق نیافته و دلایل دیگهای از جمله مشکل عملکردی یکی از گرهها یا نودها (روترها، سوییچها و ...) در طول مسیر هم داشته باشه. اما اگه مشکل تایم اوت یا افزایش مقدار Latency پینگ تو ساعتهایی اتفاق میافته که عمومن ساعت شلوغی و پرترافیک شبکه هستن، محتملترین و اصلیترین دلیل افزایش Latency و تعداد تایم اوتها همون پر شدن پهنای بانده.
وقتی تو ساعتهای شلوغی ظرفیت پهنای باند موجود در یکی از گرهها به مرز اشباع میرسه، بستههای ارسالی جدید بلافاصله نمیتونن از اون گره رد بشن و باید تو صف انتظار قرار بگیرن. همین انتظار در صف باعث میشه که زمان ارسال بستههای درخواست پینگ تا زمان دریافت پاسخ به اون درخواست از یه سرور مشخص، افزایش پیدا کنه که میشه همون افزایش Latency تو پینگ.
طبیعتن هر چی صف ایجاد شده برای بستهها تو اون گره خاص طولانیتر بشه زمان دریافت پاسخ هم افزایش پیدا میکنه و اگه از یه حدی بیشتر بشه به اصطلاح خطای Connection time out تو دستور پینگ ایجاد میشه.
rasoul74
18-03-2016, 22:19
دوستان کیفیت خط و snr رو می خواستم بدونم خوب هست یا نه ممنون
محمد7966
18-03-2016, 22:26
آره خوبه خطتون روی 10 مگ بسته شده
خطت خوبه و تا 20 مگ میکشه! الانم رو 10 بسته شده!
dvb595959
30-03-2016, 09:18
درود
دوستان من خطم نویز خیلی زیادی داره،حتی گاهی snrزیر صفر هم اومده،در بهترین حالت روی 6میاد.
تمام کارهای لازمه رو هم انجام دادم که اگه بخوام بگم ی صفحه میشه.هیچ فایده ای نداشت،به کجا باید شکایت کنم تا بررسی کنن.مخابرات منطقه رفتم ولی گفتن به ما مربوط نیست.
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
محمد7966
30-03-2016, 14:46
درود
دوستان من خطم نویز خیلی زیادی داره،حتی گاهی snrزیر صفر هم اومده،در بهترین حالت روی 6میاد.
تمام کارهای لازمه رو هم انجام دادم که اگه بخوام بگم ی صفحه میشه.هیچ فایده ای نداشت،به کجا باید شکایت کنم تا بررسی کنن.مخابرات منطقه رفتم ولی گفتن به ما مربوط نیست.
شما یه عکس بذارید ببینم اوضاع از چه قراره
اگر تلفنتون هم خش خش داره ممکنه مشکل از نویزگیر مرکز مخابراتی باشه
دیگه احتمالش هم هست کابلای زیر زمینی رو خوب عایق بندی نشده باشن
dvb595959
30-03-2016, 19:21
شما یه عکس بذارید ببینم اوضاع از چه قراره
اگر تلفنتون هم خش خش داره ممکنه مشکل از نویزگیر مرکز مخابراتی باشه
دیگه احتمالش هم هست کابلای زیر زمینی رو خوب عایق بندی نشده باشن
تلفن که اینقدر خش خش داشت که همون اول از مدار خارجش کردم.
محمد7966
30-03-2016, 19:28
تلفن که اینقدر خش خش داشت که همون اول از مدار خارجش کردم.
نگاه کنید شما خوشبینانه نگاه کنیم خطتون تا 7 مگ کشش داره و فاصله تون هم از مرکز طبق سایت زیر بیشتر از 3 کیلومتر
حالا خط شما رو روی 2 مگ بستن ظاهرا
فقط شما وقتی گوشیتون خش خش داره یعنی امکانش هست مشکل از جعبه تو کوچه باشه یا مشکل از نویزگیر مرکز مخابراتی باشه
یه سوال:خش خش تلفن به خاطر گوشی تلفن بوده؟با گوشی دیگه امتحان کردید ببینید خش خش هنوز هست یانه؟
اگر مشکل از گوشی نباشه یعنی یا جعبه مشکل داره یا نویزگیر مرکز مخابراتی
dvb595959
30-03-2016, 19:37
نگاه کنید شما خوشبینانه نگاه کنیم خطتون تا 7 مگ کشش داره و فاصله تون هم از مرکز طبق سایت زیر بیشتر از 3 کیلومتر
حالا خط شما رو روی 2 مگ بستن ظاهرا
فقط شما وقتی گوشیتون خش خش داره یعنی امکانش هست مشکل از جعبه تو کوچه باشه یا مشکل از نویزگیر مرکز مخابراتی باشه
یه سوال:خش خش تلفن به خاطر گوشی تلفن بوده؟با گوشی دیگه امتحان کردید ببینید خش خش هنوز هست یانه؟
اگر مشکل از گوشی نباشه یعنی یا جعبه مشکل داره یا نویزگیر مرکز مخابراتی
مشکل صددرصد از گوشی نبود،چون روی خط دیگه ای امتحانش کردم.مامور مخابرات هم سر سیم توی کوچه رو زحمتش رو کشید.از این دو مورد نبود.
محمد7966
30-03-2016, 19:48
مشکل صددرصد از گوشی نبود،چون روی خط دیگه ای امتحانش کردم.مامور مخابرات هم سر سیم توی کوچه رو زحمتش رو کشید.از این دو مورد نبود.
نگاه کنید اگر همین الان هم خش خش داره تلفن باید مشکلتونو حل کنه مخابرات اگر از جعبه نباشه پس از مرکز مخابراتیه
تو خود مرکز مخابراتی هم نویزگیر نصب میکننن
شما حضوری برو و بهشون بگو خطم نویز داره ،خش خش میکنه از جعبه هم نیست چون مامور اومده چک کرده
اگر دیدی رسیدگی نکردن برو سامانه 195 شکایت کنید
اینو منم مشکل داشتم
خش خش میکرد گوشیمون هر از گاهی،رفتم کابل نو خریدم،پریز نو خریدم،با یه گوشی دیگه امتحان کردم و...
آخر سر رفتم حضوری ولی این مامور مخابرات داغون بود می اومد جعبه رو تست میکرد و میدید خش خش نداره و میرفت از شانسمون ،چون خش خشش همیشه نبود،
آخر سر نمیدونم چی شد درست شد و دیگه خش خش نمیکنه گوشیمون
یه بار هم زنگ زدم 118 بهشون گفتم مشکلمو،گفتن حضوری برو و بهوشون بگو تلفن خش خش داره ،خودشون میدونن چیکار کنن
dvb595959
30-03-2016, 21:20
نگاه کنید اگر همین الان هم خش خش داره تلفن باید مشکلتونو حل کنه مخابرات اگر از جعبه نباشه پس از مرکز مخابراتیه
تو خود مرکز مخابراتی هم نویزگیر نصب میکننن
شما حضوری برو و بهشون بگو خطم نویز داره ،خش خش میکنه از جعبه هم نیست چون مامور اومده چک کرده
اگر دیدی رسیدگی نکردن برو سامانه 195 شکایت کنید
اینو منم مشکل داشتم
خش خش میکرد گوشیمون هر از گاهی،رفتم کابل نو خریدم،پریز نو خریدم،با یه گوشی دیگه امتحان کردم و...
آخر سر رفتم حضوری ولی این مامور مخابرات داغون بود می اومد جعبه رو تست میکرد و میدید خش خش نداره و میرفت از شانسمون ،چون خش خشش همیشه نبود،
آخر سر نمیدونم چی شد درست شد و دیگه خش خش نمیکنه گوشیمون
یه بار هم زنگ زدم 118 بهشون گفتم مشکلمو،گفتن حضوری برو و بهوشون بگو تلفن خش خش داره ،خودشون میدونن چیکار کنن
وقتی گوشی به تنهایی وصل باشه صدای خش خش نداره ولی وقتی با اسپلیتر و مودم باشه صدای خش خش زیادی داره.مودم هم که کلا تعطیل میشه.
یا مودم یا گوشی به تنهایی باید وصل باشند.دوتاش باهم اختلال ایجاد میشه.
محمد7966
30-03-2016, 21:24
وقتی گوشی به تنهایی وصل باشه صدای خش خش نداره ولی وقتی با اسپلیتر و مودم باشه صدای خش خش زیادی داره.مودم هم که کلا تعطیل میشه.
یا مودم یا گوشی به تنهایی باید وصل باشند.دوتاش باهم اختلال ایجاد میشه.
جالبه یه نفر هم مشکل شما رو داشت نکنه خودتون بودید من یادم نمیاد:n13:
شما یه کار کنید یه خط مستقیم بکشید برای مودم از جعبه شاید اینطوری دیگه نویز نگیره
dvb595959
30-03-2016, 21:44
جالبه یه نفر هم مشکل شما رو داشت نکنه خودتون بودید من یادم نمیاد:n13:
شما یه کار کنید یه خط مستقیم بکشید برای مودم از جعبه شاید اینطوری دیگه نویز نگیره
همین الان سیم ورودی مستقیم به مودم وصل شده و اوضاع اینجوری خرابه.دیگه قید گوشی رو زدم،همین مودم کارش راه بیفته و دیسی نشیم برام کافیه.[emoji17] [emoji17] [emoji17] [emoji17] [emoji17]
محمد7966
30-03-2016, 21:52
همین الان سیم ورودی مستقیم به مودم وصل شده و اوضاع اینجوری خرابه.دیگه قید گوشی رو زدم،همین مودم کارش راه بیفته و دیسی نشیم برام کافیه.[emoji17] [emoji17] [emoji17] [emoji17] [emoji17]
کابل نو خریدید؟کابلتون قدیمی نشده؟پوسیدگی نداره؟
یه چیز دیگه کابلتون از کنار کابلای برق رد نمیشه؟
dvb595959
30-03-2016, 21:58
کابل نو خریدید؟کابلتون قدیمی نشده؟پوسیدگی نداره؟
یه چیز دیگه کابلتون از کنار کابلای برق رد نمیشه؟
سیم نو است.سیم خود مخابرات.روکار هم بردم.هیچ کابل برقی هم نزدیکش نیست.
محمد7966
30-03-2016, 22:14
سیم نو است.سیم خود مخابرات.روکار هم بردم.هیچ کابل برقی هم نزدیکش نیست.
به نظرم یه شکایت به سامانه کنید چون دیگه مشکل یا از مخابرات یا از isp
خود isp هم میتونه نویزو دستکاری کنه
برای من این اتفاق افتاده
برای من این اتفاق افتاده
سلام جدی میتونه دست کاری کنه ؟
یه سوال دارم من قبلا از مخابرات سرویس داشتم SNR MARGIN روی 32 بود الان که از آسیاتک گرفتم این شده
من مخابرات قبلا یه مگ سرویس داشتم این احتمال داره هرچه سرعت بیشتر بکنن SNR کمتر میشه ؟ اینو آسیاتک به من گفت
امکان داره نویز دست کاری کرده باشن ؟
- - - Updated - - -
برای من این اتفاق افتاده
یه سوال دارم من قبلا از مخابرات سرویس داشتم SNR MARGIN روی 32 بود الان که از آسیاتک گرفتم این شده
من مخابرات قبلا یه مگ سرویس داشتم این احتمال داره هرچه سرعت بیشتر بکنن SNR کمتر میشه ؟ اینو آسیاتک به من گفت
NEED FOR PC
05-04-2016, 12:06
دوستان چرا وقتی بارون میاد snrمیاد روی 6/7 یا اگه باد شدید بیاد کلا قطع میشه ؟
البته دوتا نکته هست :
خط تلفن از سر کوچه تا دم در یه 10 متریش روی درخت هست ! یعنی بخاطر باد و تکون خوردن سیم قطع میشه ؟
نکته دوم اینکه سیم تلفن ی دومتر جلوترش بازم میله ایی چیزی نداره تا تیره برق روی ی سیم برق دیگه افتاده !!
من خطم روی 9مگ بود با آپلود 1108 بخاطر همین مشکلات، گفتم کم کنن و شد همون چیزی ک شما میبینید
ی سوال دیگه الان این سیم از تیربرق تا دم در مشخصه که کلی گاف داره حالا چه کسی باید مسیرش رو عوض کنه ؟ (مسیر های بهتری هم هست) باید از مخابرات بیان یا خودم شخصا باید برقکار بیارم ؟
محمد7966
05-04-2016, 12:11
- - - Updated - - -
راستش من خودم اولین بار از یکی از دوستان تو همین انجمن شنیدم تا بعدش دیدم برای منم این اتفاق افتاد
من قبلا نوسان snr داشتم بعد سر یه مشکلی که برام از سمت پارس آنلاین پیش اومده (مشکلم این بود که از سمت مودمم 2 تا تنظیم ثبت شده بود برای پارس آنلاین)
خلاصه مشکلم حل شد و شد یک تنظیم
بعد دیدم نوسان snr درست شد
ولی قبلا از snr روی 27 بود
ولی الان شده روی 17
اون دستگاهی که باش میتونن دستکاری کنند هم بی رس مخفف Broadband remote access server
اما اینکه میگید snr 35 بوده باید ببینید مخابرات روی چند بسته خطتونو
الان آسیاتک روی 5 مگ بسته
چون هر چقدر خط شما رو بالاتر ببندند snr هم پایین میاد
راستش من خودم اولین بار از یکی از دوستان تو همین انجمن شنیدم تا بعدش دیدم برای منم این اتفاق افتاد
من قبلا نوسان snr داشتم بعد سر یه مشکلی که برام از سمت پارس آنلاین پیش اومده (مشکلم این بود که از سمت مودمم 2 تا تنظیم ثبت شده بود برای پارس آنلاین)
خلاصه مشکلم حل شد و شد یک تنظیم
بعد دیدم نوسان snr درست شد
ولی قبلا از snr روی 27 بود
ولی الان شده روی 17
اون دستگاهی که باش میتونن دستکاری کنند هم بی رس مخفف Broadband remote access server
اما اینکه میگید snr 35 بوده باید ببینید مخابرات روی چند بسته خطتونو
الان آسیاتک روی 5 مگ بسته
چون هر چقدر خط شما رو بالاتر ببندند snr هم پایین میاد
ببینید سرعت ما رو هرچقدر بالا ببرن ربطی به SNR نداره من جایی نخوندم که با بالابردن سرعت SNR اینقدر بیاد پایین من احتمال میدم این خودشون دستکاری کردن تا هم سرعت کم شد بگن SNR پایینه و یک هم اینکه کارشناس بفرستن یه پول الکی بگیرن
محمد7966
05-04-2016, 12:22
دوستان چرا وقتی بارون میاد snrمیاد روی 6/7 یا اگه باد شدید بیاد کلا قطع میشه ؟
البته دوتا نکته هست :
خط تلفن از سر کوچه تا دم در یه 10 متریش روی درخت هست ! یعنی بخاطر باد و تکون خوردن سیم قطع میشه ؟
نکته دوم اینکه سیم تلفن ی دومتر جلوترش بازم میله ایی چیزی نداره تا تیره برق روی ی سیم برق دیگه افتاده !!
من خطم روی 9مگ بود با آپلود 1108 بخاطر همین مشکلات، گفتم کم کنن و شد همون چیزی ک شما میبینید
ی سوال دیگه الان این سیم از تیربرق تا دم در مشخصه که کلی گاف داره حالا چه کسی باید مسیرش رو عوض کنه ؟ (مسیر های بهتری هم هست) باید از مخابرات بیان یا خودم شخصا باید برقکار بیارم ؟
اگر خط تلفنتون از کنار کابل های برق رد میشه باید اونو رو از هم جدا کنید یه فاصله 1 متری کافیه به نظرم،کنار هم نباشند
بارون هم اگر کابل تلفنتون خوب عایق بندی نشه آب میره توش و خب باز snr کم میشه
باید ببینید جعبه تو کوچه خوب پوشش داره یا نه
از طرفی کابلتون هم پوسیدگی نداشته باشه یا جاییش لخت نباشه که بارون به اون قسمت نفوذ کنه
محمد7966
05-04-2016, 12:40
ببینید سرعت ما رو هرچقدر بالا ببرن ربطی به SNR نداره من جایی نخوندم که با بالابردن سرعت SNR اینقدر بیاد پایین من احتمال میدم این خودشون دستکاری کردن تا هم سرعت کم شد بگن SNR پایینه و یک هم اینکه کارشناس بفرستن یه پول الکی بگیرن
نه اتفاقا درست میگن میتونید تو سایتا سرچ کنید حالا فارسی یا انگلیسی
من خودم به خاطر همین مشکل نویز وارد انجمن شدم
و خطم روی 512 بود و snr هم روی 35 بود ولی پارس آنلاین خطمو گذاشت روی 9 مگ و snr شد 25
NEED FOR PC
05-04-2016, 13:10
این سوالم یک نفر جواب بده :n40:
محمد7966
05-04-2016, 13:22
این سوالم یک نفر جواب بده :n40:
برقکار بیار
مخابرات فقط مسئول بوق تلفنو همین
اینو من نمیگم خودشون میگن،
بعید میدونم برای اینکار اقدامی کنند مگر بهشون یه پولی بدی شاید انجام بدن هر چند اگر کار خطرناکیه بهتره به یه برقکار بگید انجام بده
bilmazlar
05-04-2016, 14:55
بر عکس. کاملن به هم مرتب هستن. این که چرا با افزایش ظرفیت خط (یا همون افزایش دیتاریت از طرف ISP) مقدار SNR خط کاربر نسبت به قبل کاهش پیدا میکنه، یه مقدار بحث فنی داره. اما خلاصهاش اینه:
انتقال دادهها و دیتا تو تکنولوژیهای خانواده DSL از طریق امواج الکتریکی داخل کابل انجام میشه. امواج الکتریکی مورد استفاده هم یه طیف فرکانسی هستن که از یه فرکانس بخصوص شروع میشه و به فرکانس دیگه ختم میشه. این طیف فرکانسی بر اساس استاندارد تعریف شده در این تکنولوژیها خودش به باندهای کوچک فرکانسی تقسیم میشه که هر کدومشون ظرفیت انتقال یه مقدار مشخصی دیتا رو در واحد زمان دارن.
وقتی که ISP دیتا ریت خط رو روی مقادیر پایین (مثلن زیر 1مگابیت در ثانیه) میبنده، باندهایی که برای انتقال دیتا استفاده میشن، باندهایی هستن که فرکانس پایینتری دارن. علت این کار هم اینه که امواج با فرکانسهای پایین وقتی توی کابلهای مسی تلفن منتقل میشن، از قدرتشون کمتر کاسته میشه و به اصطلاح میراییشون تو فاصله مشخص نسبت به امواج با فرکانسهای بالاتر، کمتره. این باعث میشه که امواج با فرکانس پایینتر برد بیشتری داشته باشند.
بنابراین وقتی دیتا ریت روی مقادیر پایین بسته شده، امواج با فرکانس پایین بعد از طی مسافت بین مرکز مخابراتی تا مودم در محل استفاده، قدرت نسبتن بالایی دارن هنوز و به همین علت عدد SNR که متوسط نسبت قدرت این امواج به قدرت امواج مزاحم یا همون نویزهای باندهای استفاده شده است، بزرگتره.
اما وقتی که ISP دیتا ریت خط رو مقادیر بالاتر میبنده، باندهای فرکانسی بیشتری استفاده میشن که این باندهای جدید، فرکانس بالاتری دارن. بنابراین امواج الکتریکی روی این باندهای جدید، وقتی فاصله بین مرکز مخابراتی تا مودم محل استفاده رو طی میکنن، نسبت به باندهای قبلی که فرکانس پایینتری داشتن بیشتر دچار میرایی میشن و در نهایت اون عدد SNR کلی خط با شرایط جدید کمتر میشه به شکل طبیعی.
و خطم روی 512 بود و snr هم روی 35 بود ولی پارس آنلاین خطمو گذاشت روی 9 مگ و snr شد 25
بر عکس. کاملن به هم مرتب هستن. این که چرا با افزایش ظرفیت خط (یا همون افزایش دیتاریت از طرف ISP) مقدار SNR خط کاربر نسبت به قبل کاهش پیدا میکنه، یه مقدار بحث فنی داره. اما خلاصهاش اینه:
انتقال دادهها و دیتا تو تکنولوژیهای خانواده DSL از طریق امواج الکتریکی داخل کابل انجام میشه. امواج الکتریکی مورد استفاده هم یه طیف فرکانسی هستن که از یه فرکانس بخصوص شروع میشه و به فرکانس دیگه ختم میشه. این طیف فرکانسی بر اساس استاندارد تعریف شده در این تکنولوژیها خودش به باندهای کوچک فرکانسی تقسیم میشه که هر کدومشون ظرفیت انتقال یه مقدار مشخصی دیتا رو در واحد زمان دارن.
وقتی که ISP دیتا ریت خط رو روی مقادیر پایین (مثلن زیر 1مگابیت در ثانیه) میبنده، باندهایی که برای انتقال دیتا استفاده میشن، باندهایی هستن که فرکانس پایینتری دارن. علت این کار هم اینه که امواج با فرکانسهای پایین وقتی توی کابلهای مسی تلفن منتقل میشن، از قدرتشون کمتر کاسته میشه و به اصطلاح میراییشون تو فاصله مشخص نسبت به امواج با فرکانسهای بالاتر، کمتره. این باعث میشه که امواج با فرکانس پایینتر برد بیشتری داشته باشند.
بنابراین وقتی دیتا ریت روی مقادیر پایین بسته شده، امواج با فرکانس پایین بعد از طی مسافت بین مرکز مخابراتی تا مودم در محل استفاده، قدرت نسبتن بالایی دارن هنوز و به همین علت عدد SNR که متوسط نسبت قدرت این امواج به قدرت امواج مزاحم یا همون نویزهای باندهای استفاده شده است، بزرگتره.
اما وقتی که ISP دیتا ریت خط رو مقادیر بالاتر میبنده، باندهای فرکانسی بیشتری استفاده میشن که این باندهای جدید، فرکانس بالاتری دارن. بنابراین امواج الکتریکی روی این باندهای جدید، وقتی فاصله بین مرکز مخابراتی تا مودم محل استفاده رو طی میکنن، نسبت به باندهای قبلی که فرکانس پایینتری داشتن بیشتر دچار میرایی میشن و در نهایت اون عدد SNR کلی خط با شرایط جدید کمتر میشه به شکل طبیعی.
خیلی ممنون از توضیحات
با این اوصاف نظرتون چیه بگیم کارشناس فنیشون بیاد سیم مستقیم بکشه ؟
هزینش چقدر میشه برای سیم کشی ؟
- - - Updated - - -
خیلی ممنون از توضیحات
- - - Updated - - -
خیلی ممنون از توضیحات
محمد7966
05-04-2016, 21:56
خیلی ممنون از توضیحات
- - - Updated - - -
خیلی ممنون از توضیحات
- - - Updated - - -
خیلی ممنون از توضیحات
برای چی سیم مستقیم بکشه؟شما اگر مشکل نویز دارید و فکر میکنید نویزتون به خاطر مشکل کابل باید کابل کشی کنید در غیر این صورت هزینه الکی ندید
برای چی سیم مستقیم بکشه؟شما اگر مشکل نویز دارید و فکر میکنید نویزتون به خاطر مشکل کابل باید کابل کشی کنید در غیر این صورت هزینه الکی ندید
کابل کشی کی انجام میده ؟ خود کارشناس فنی آسیاتک میتونه این کارو انجام بده ؟
محمد7966
05-04-2016, 22:32
کابل کشی کی انجام میده ؟ خود کارشناس فنی آسیاتک میتونه این کارو انجام بده ؟
آره اون میتونه
مامور مخابرات میتونه
خودتون هم میتونید انجام بدید البته اگر مخابرات نفهمه
من خودم انجام دادم
شما اگر حالشو دارید یه متر سیم ببرید دم جعبه و مودمو اونجا امتحان کنید ببینید اصلا تغییر میکنه اعدادش،
اگر تغییر کرد پس کابلتون مشکل داره اگر نه بهتره هزینه ای اضافه برای کابل کشی ندید
maniya12
06-04-2016, 14:23
دوستان 4ماه مامور مخابرات نمیاد خط من رو درست کنه و من مطمئنم از باکس با همون جعبه توی کوچه هست کسی بلده بگه چطور توی باکس دست کاری کنم نویز خطم برطرف شه
دوستان لطفا راهنمایی منید من خودم برم تو جعبه نویز رو برطرف کنم
با تشکر
دوستان 4ماه مامور مخابرات نمیاد خط من رو درست کنه و من مطمئنم از باکس با همون جعبه توی کوچه هست کسی بلده بگه چطور توی باکس دست کاری کنم نویز خطم برطرف شه
دوستان لطفا راهنمایی منید من خودم برم تو جعبه نویز رو برطرف کنم
با تشکر
معمولا از آب داخل نره مشكل ديگه نداره
اگر ميتونين عكس بگيرين
اگر هم رفتين بالا اول سيم كشي رو دنبال كنين تا جعبه
اونجا فقط از سرسيم ها اطمينان پيدا كنين كه زنگ نزده باشه
و جعبه تقسيم سولفاته نباشه همين ديگه
maniya12
06-04-2016, 19:02
معمولا از آب داخل نره مشكل ديگه نداره
اگر ميتونين عكس بگيرين
اگر هم رفتين بالا اول سيم كشي رو دنبال كنين تا جعبه
اونجا فقط از سرسيم ها اطمينان پيدا كنين كه زنگ نزده باشه
و جعبه تقسيم سولفاته نباشه همين ديگه
از زیر زمین میتونه مشکل نویز خط باشه؟!
محمد7966
06-04-2016, 19:22
از زیر زمین میتونه مشکل نویز خط باشه؟!
شما اول جعبه رو تست کنید چون وقتی برای جعبه کاری نمیکنند برای خطوط زیرزمینی کاری کنند؟!!!!
خودم جعیه رو تست کردم البته مامور مخابرات نفهمید
میشه یه عکس بذارید از استاتوس ببینم مشکل چیه
ولی مامور مخابرات موظف بوق تلفنو چک کنه اگر بوق داشت و خش خش هم نداشت دیگه کاری نداره مگر به کارشناس فنی شرکت بگید براتون چک کنه و یه پولی هم بهش بدید
سلام دوستان با توجه به تصویر زیر قطعی لحظه ای اینترنت (حدود یک دقیقه) رو بدون خاموش شدن چراغ اینترنت چطور ارزیابی میکنید ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان با توجه به تصویر زیر قطعی لحظه ای اینترنت (حدود یک دقیقه) رو بدون خاموش شدن چراغ اینترنت چطور ارزیابی میکنید ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خط بسیار خوبی دارید و اصلا نویزی ندارید که باعث مشکل بشه ! ضمن اینکه خطتون تا حدودای 20 مگو راحت میکشه!
از چه شرکتی نت میگیرید؟! چون با توجه به اطلاعات خطتون ، به هیچ وجه مشکل از سمت شما نیست!
خط بسیار خوبی دارید و اصلا نویزی ندارید که باعث مشکل بشه ! ضمن اینکه خطتون تا حدودای 20 مگو راحت میکشه!
از چه شرکتی نت میگیرید؟! چون با توجه به اطلاعات خطتون ، به هیچ وجه مشکل از سمت شما نیست!
سلام
از پیشگامان اینترنت گرفتم البته چند ساله ولی این اواخر مشکل دارم و روی نماد لن سمت راست پایین ویندوز گاهی اوقات علامت مثلث خطر قرار داره و کندی اینترنت رو هم دارم.
meysam2578
11-04-2016, 08:28
سلام
از پیشگامان اینترنت گرفتم البته چند ساله ولی این اواخر مشکل دارم و روی نماد لن سمت راست پایین ویندوز گاهی اوقات علامت مثلث خطر قرار داره و کندی اینترنت رو هم دارم.
قطعا مشکل از طرف ISP شماست . چون وضعیت خط شما خیلی خوبه و هیچ مشکلی نداره .
محمد7966
11-04-2016, 11:35
من یه چیز عجیب و غریب بگم
قبل از اینکه سرویس کاهش پینگ رو فعال کنم snr روی 17 بود
الان که زنگ زدم پارس انلاین برام سرویس کاهش پینگ رو فعال کردند snr شد 24
قبلا هم 2 تا تنظیم از سمت مودمم براشون ثبت شده بود و snr هم 27 بود و البته نوسان هم میکرد مثلا از 27 میپرید روی 9
persia3000
12-04-2016, 12:50
قبلا هم 2 تا تنظیم از سمت مودمم براشون ثبت شده بود و snr هم 27 بود و البته نوسان هم میکرد مثلا از 27 میپرید روی 9
سرویس کاهش پینگ چی هست؟
های وب هم داره؟
محمد7966
12-04-2016, 13:11
سرویس کاهش پینگ چی هست؟
های وب هم داره؟
بیشتر برای اونایی که بازی آنلاین دارند خوبه
خودم هم نمیدونم طرز کارش چه طوریه
ولی فکر کنم های وب نداره
persia3000
12-04-2016, 17:42
بیشتر برای اونایی که بازی آنلاین دارند خوبه
خودم هم نمیدونم طرز کارش چه طوریه
ولی فکر کنم های وب نداره
پیگ تون قبل فعال سازی و بعد فعال سازی چند ms تغییر کرد؟
تاثیرش روی سرور های داخلی بیشتر بود یا خارجی؟
هزینه چقدر شد؟
محمد7966
12-04-2016, 18:10
پیگ تون قبل فعال سازی و بعد فعال سازی چند ms تغییر کرد؟
تاثیرش روی سرور های داخلی بیشتر بود یا خارجی؟
هزینه چقدر شد؟
من که کنسلش کردند،اینا قاطی دارند یه خورده حالا یا خودشون یا دستگاهاشون
الکی الکی کنسل شد
من تغییری حس نکردم
رایگانه
بهتره برید تو تایپیک پارس آنلاین از دوستان بپرسید من دیروز فعالش کردم و چند ساعت بعدش هم خودشون کنسل کردند حالا یا از عمد یا سهوا
persia3000
13-04-2016, 13:02
پهنای باند و snr رابطه دارند!
شاید موقع فعال سازی پهنای باند شما را کم کردند و snr بالا رفته!
وقتی سرویس کاهش پینگ را فعال کردند Rate هم بررسی کردید؟
محمد7966
13-04-2016, 13:10
پهنای باند و snr رابطه دارند!
شاید موقع فعال سازی پهنای باند شما را کم کردند و snr بالا رفته!
وقتی سرویس کاهش پینگ را فعال کردند Rate هم بررسی کردید؟
آره میدونم پهنای باند با snr رابطه دارند ولی این پارس آنلاینی ها یا خودشون یا دستگاهاشون قاطی داره
حتی قبلا از سمت مودم من 2 تا تنظیم براشون ثبت شده بود
اونروز هم من زنگ زدم گفتم هم برام کاهش پینگ رو فعال کنید هم خطمو ببرید روی 16 مگ
سرویس کاهش پینگ رو برام فعال کردند،ریت خط هم همون 9 مگ بود تغییری نکرد
برای 16 مگ هم گفت:تیکت میزنم تهران برات میبنده
برام بستند ولی بعدش دیدم سرویس کاهش پینگ غیرفعال شد برام
مسخره است کارشون
(نمیدونم یکی از دوستان میگه سرویس کاهش پینگ باعث میشه نویز زیاد بشه،شاید به خاطر اینکه خطمو ر.وی 16 مگ بستند و دیدند نویز زیاد شده،سرویس کاهش پینگ رو غیرفعال کرده باشند،شاید)
محمد 1381
14-04-2016, 11:55
دوستان این چند روز که بارون میاد بدجوری قطعی اینترنت دارم شاید روزی 50 بار.
یه عکس از کیفیت خطم گرفتم ببینید چه طوره چیکار باید بکنم؟
محمد7966
14-04-2016, 12:09
دوستان این چند روز که بارون میاد بدجوری قطعی اینترنت دارم شاید روزی 50 بار.
یه عکس از کیفیت خطم گرفتم ببینید چه طوره چیکار باید بکنم؟
سلام
خطت داغونه رفع نویز کن
اگر موقع بارون اینطور میشه،ممکنه آب بارون سبب قطعی بشه پس خوب پوشش بده جعبه مخابراتی رو
آموزش شناسایی و حل مشکل نویز در مودم ADSL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
humanaga
14-04-2016, 16:15
سلام
الا من 1 هفته هستش که هی قطعی وصلی دارم رسما دیگه غیر قابل تحمل شده!!از وقتی بارون شروع شده همین بسات دارم!!!الا وضع خط من خوبه بده!!
محمد7966
14-04-2016, 16:20
سلام
الا من 1 هفته هستش که هی قطعی وصلی دارم رسما دیگه غیر قابل تحمل شده!!از وقتی بارون شروع شده همین بسات دارم!!!الا وضع خط من خوبه بده!!
سلام
خط عالیه
دوستان Attenuation خط من در آپلود تقریبا 35 و در دانلود 58 هست
چرا اینقدر با هم اختلاف دارن؟
چون دوست عزیز همیشه برقی که مودم شما میتونه به طرف تجهیزات فکسنی (Huwaei) مخابراتی ارسال کنه بیشتره تا بالعلکس یعنی برقی که اونا برا شما ارسال میکنند که همون downstream میشه
- - - Updated - - -
چون دوست عزیز همیشه برقی که مودم شما میتونه به طرف تجهیزات فکسنی (Huwaei) مخابراتی ارسال کنه بیشتره تا بالعلکس یعنی برقی که اونا برا شما ارسال میکنند که همون downstream میشه
- - - Updated - - -
محمد7966
15-04-2016, 13:01
سلام دوستان
من برام سوال آب بارون روی میرایی یا همون attenutioan تاثیر میذاره یا روی snr یا هردو؟
چون آب روی مقاومت تاثیر میذاره و مقاومت هم مربوط میشه به میرایی در صورتی که snr به قول یکی از دوستان مربوط میشه به نویز محیطی مثل میدان مغناطیسی ای که کابل های 3 فاز ایجاد میکنه؟
سوال دیگه چرا برای بعضیا موقع بارون قطع و وصلی میگیره چون ما هم جعبه مون تو کوچه است و خب احتمال هم هست بارون بره توش ولی اصلا قطع و وصلی ندارم.نه میرایی تغییر میکنه نه نویز
آقای bilmazlar اگر زحمت این سوالو هم بکشید ممنونم میشم
MMDFullHD
16-04-2016, 01:17
برای من همیشه بارون میاد SNR میاد پایین شاید نصف یا خورده ای شه ک خب قطعی وصلی بدنبال داره
ولی واسه من ی سوال خفن تر پیش اومده
من تقریبا 1 هفته پیش از مخابرات نت داشم دو مگ بود رو ANNEX A بود 30 SNR الان همین خط رو نتشو عوض کردم از صبانت کردم شاید بیشتر از نصف شده اومده رو 12
صبح روز جمعه ها هزار بار قطعی وصلی دارم SNR میاد رو 5 :n24: خب این بکنار ...
دیتا ریت رو هر بار مودم رو خاموش روشن میکنم رو 1350 یا شاید کمتر 6991 این حدودا میاد ولی سرعت نت از 6 مگ بیشتر نشده بیشتر اوقات SNR رو 12 هست
سرویسم دوازده مگه زنگ زدم پشتیبانی گفتم چرا نصفه سرعتم گفت خططون نمیشکه SNR پایینه .. گفتم به چه علت گفت بخاطر اینکه مرکز مخابراتی ک نت رو بدستتون میرسه از یجایی دیگس گفتم 12 هست الان تو تنظیمات مودم داره 768 تا این حدودا میده شبا ک 17 هم رد میکنه همین سرعت رو میده هیچی اراجیف تحویلم داد گفت سرعت تعهد شده 2 مگه شما دارید عملا 6 مگ میگیرد کلاتونو بندازین بالا احساس میکنم SNR رو الکی سیسماشون بالا پایین میکنن دیتا ریت هم همینطور ولی عملاا رو یه اندازه بسته شده اخه هر بارم مودمو خاموش روشن میکنی SNR کم میشه بعد چن ساعت بالا میاد
اینم چیزیه ک مودم نشون میده
Update Counter : 151
Modulation : ADSL2+
Annex Mode : Annex A/L
Line State : up
Lan Tx : 261763
Lan Rx : 152600
ADSL Tx : 1178
ADSL Rx : 1247
CRC Down : 0
CRC Up : 12
FEC Down : 0
FEC Up : 33478
HEC Down : 139
HEC Up : 0
SNR Up : 13.2
SNR Down : 11.3
Line Attenuation Up : 15.6
Line Attenuation Down : 28.5
Data Rate Up : 926
Data Rate Down : 13524
کاریش نمیشه کرد سرعت رو ؟؟؟:n03: ولی خب خیلی کیفت اینترنتش خوبه سرعت بکنار
SNR چقد باشه نت واقعی بدستم میرسه؟؟:n37:
محمد7966
16-04-2016, 01:38
برای من همیشه بارون میاد SNR میاد پایین شاید نصف یا خورده ای شه ک خب قطعی وصلی بدنبال داره
ولی واسه من ی سوال خفن تر پیش اومده
من تقریبا 1 هفته پیش از مخابرات نت داشم دو مگ بود رو ANNEX A بود 30 SNR الان همین خط رو نتشو عوض کردم از صبانت کردم شاید بیشتر از نصف شده اومده رو 12
صبح روز جمعه ها هزار بار قطعی وصلی دارم SNR میاد رو 5 :n24: خب این بکنار ...
دیتا ریت رو هر بار مودم رو خاموش روشن میکنم رو 1350 یا شاید کمتر 6991 این حدودا میاد ولی سرعت نت از 6 مگ بیشتر نشده بیشتر اوقات SNR رو 12 هست
سرویسم دوازده مگه زنگ زدم پشتیبانی گفتم چرا نصفه سرعتم گفت خططون نمیشکه SNR پایینه .. گفتم به چه علت گفت بخاطر اینکه مرکز مخابراتی ک نت رو بدستتون میرسه از یجایی دیگس گفتم 12 هست الان تو تنظیمات مودم داره 768 تا این حدودا میده شبا ک 17 هم رد میکنه همین سرعت رو میده هیچی اراجیف تحویلم داد گفت سرعت تعهد شده 2 مگه شما دارید عملا 6 مگ میگیرد کلاتونو بندازین بالا احساس میکنم SNR رو الکی سیسماشون بالا پایین میکنن دیتا ریت هم همینطور ولی عملاا رو یه اندازه بسته شده اخه هر بارم مودمو خاموش روشن میکنی SNR کم میشه بعد چن ساعت بالا میاد
اینم چیزیه ک مودم نشون میده
Update Counter : 151
Lan Tx : 261763
Lan Rx : 152600
ADSL Tx : 1178
ADSL Rx : 1247
CRC Up : 12
FEC Up : 33478
HEC Down : 139
SNR Up : 13.2
SNR Down : 11.3
Line Attenuation Up : 15.6
Line Attenuation Down : 28.5
Data Rate Up : 926
Data Rate Down : 13524
کاریش نمیشه کرد سرعت رو ؟؟؟:n03: ولی خب خیلی کیفت اینترنتش خوبه سرعت بکنار
SNR چقد باشه نت واقعی بدستم میرسه؟؟:n37:
الان خطتون خوبه که
روی 13 مگ بسته شده و snr هم روی 11
مشکلی نداره با این snr نباید قطعی داشته باشید
bilmazlar
16-04-2016, 08:21
سلام دوستان
چون آب روی مقاومت تاثیر میذاره و مقاومت هم مربوط میشه به میرایی در صورتی که snr به قول یکی از دوستان مربوط میشه به نویز محیطی مثل میدان مغناطیسی ای که کابل های 3 فاز ایجاد میکنه؟
سوال دیگه چرا برای بعضیا موقع بارون قطع و وصلی میگیره چون ما هم جعبه مون تو کوچه است و خب احتمال هم هست بارون بره توش ولی اصلا قطع و وصلی ندارم.نه میرایی تغییر میکنه نه نویز
آقای bilmazlar اگر زحمت این سوالو هم بکشید ممنونم میشم
ببین محمد جان
چیزی که مشخصه، تغییر شرایط جوی (از جمله همین بارندگی) میتونه روی هر دو عامل میرایی و نویز (یا معادلش SNR) اثر بگذاره. اما در مورد مکانیزم اثرگذاری تغییرات شرایط جوی روی ویژگیهای خط، فکر نمیکنم نظر علمی یا قطعی وجود داشته باشه. نحوه اثرگذاری بارندگی روی ویژگیهای خط به روشهای مختلفی تبیین میشه که الزامن درست یا غلط نیست.
مکانیزمهای تأثیر بارندگی روی نویز و SNR:
رعد و برق: که میتونه مستقیم به عنوان عامل نویز روی سیگنالها اثر بگذاره و SNR رو کاهش بده.
جرقه زدن کابلهای برق در نزدیکی خطوط تلفن: که درست عملکردی مثل همون رعد و برق داره و روی SNR اثر میگذاره.
کراستاک (Crosstalk): با افزایش رطوبت، کراستاک یا مکالمه متقابل بین خطوط تلفن همجوار افزایش پیدا میکنه و این هم به طور مشخص روی SNR اثر نامطلوب داره.
بر هم خوردن تعادل: این یه مقدار بحثش ممکنه پیچیده به نظر بیاد. به طور کلی خطوط کابل تلفن، برای این که در مقابل نویزهای معمول، به نوعی نفوذ ناپذیر بشن، به هم تابیده میشن و نوع تابیدن سیمها به گونهای طراحی میشه که نویز روی یک سیم، با همون نویز روی سیم مجاورش تا حدود زیادی خنثی بشه و به بیان دیگه، یه جور تعادل توش وجود داشته باشه. اما بارندگی و رطوبت میتونه این تعادل رو به هم بزنه و باعث افزایش نویز و کاهش SNR بشه.
اما مکانیزمهای تأثیر بارندگی روی میرایی:
تغییر دما: با توجه به این که بارندگی هم باعث تغییر دما میشه، در نتیجه شرایط محیط فیزیکی (در اینجا همون کابلهای مسی) انتقال امواج دیتا تغییر میکنه و این میتونه روی مقدار میرایی اثر بگذاره.
خوردگی در اتصالات: یکی از مهمترین عوامل مؤثر بر افزایش یا نوسانهای میرایی تو کابلهای مسی، وجود خوردگی تو کابلها به ویژه در محل اتصالات و به هم تابیدن کابلهاست. خود این خوردگیها در حالت معمول هم باعث افت بیشتر قدرت سیگنالها میشن که نتیجهاش میشه میرایی بالاتر خط. در مواقع بارندگی، با نفوذ آب و رطوبت به همین خوردگیها، اثر نامطلوب اونها روی قدرت سیگنالها و افزایش میرایی خط، بیشتر میشه. البته برای همین خوردگی، اثر دیگهای هم بعضن گفته میشه و اونم تبدیل شدن محل خوردگیها به رکتیفایر یا یکسوساز جریان که در شرایط خاصی میتونه باعث نفوذ سیگنالهای رادیویی و تلویزیونی به داخل کابلهای تلفن بشه و در نتیجه نویز رو افزایش بده.
اما در جواب سؤال دومت:
شرایط کابلکشیها در محلهها و مناطق مختلف با هم یکی نیست. کابلکشیهای نو و بااستفاده از کابلهای باکیفیت ممکنه خیلی از اثرات بارندگی رو کم یا حتی بیاثر کنه. از طرف دیگه محل عبور کابلکشی در زیرزمین یا آببندی کافوها جعبههای مخابرات هم میتونه در بعضی جاها مانع از اثر نامطلوب بارندگی روی کابل تلفن بشه. ضمن این که وقتی شرایط خط در حالت عادی در نزدیکی شرایط مرزی خودش قرار داره، یه بارندگی معمولی هم میتونه به شدت پایداری خط رو از بین ببره. اما در مورد خطهایی که در حالت عادی با شرایط مرزی خودشون فاصله قابل قبولی دارن و به تعبیر دیگه پایداریشون بالاست، بارندگی ممکنه اثر چندانی نگذاره.
x-men2001
16-04-2016, 15:47
دوستان بنظرتون مشکل این خط از چی میتونه باشه در ضمن فاصله تا مخابرات 250 متر و این تست از سیم جلوی در گرفته شده تو مخابرات به من میگن snr 32 ولی وقتی خودم تست میگیرم 6.4 .
مخابرات میگه مشکل میتونه از مودم باشه مدل مودم 2740u هست.
در ضمن مشکل اصلی time out که صبح ها خوبه ولی هرچی به شب نزدیک میشیم time out زیاد میشه.
حالا ما موندیم پول خرج کنیم یه مودم بگیریم یا نه.
محمد7966
16-04-2016, 15:58
دوستان بنظرتون مشکل این خط از چی میتونه باشه در ضمن فاصله تا مخابرات 250 متر و این تست از سیم جلوی در گرفته شده تو مخابرات به من میگن snr 32 ولی وقتی خودم تست میگیرم 6.4 .
مخابرات میگه مشکل میتونه از مودم باشه مدل مودم 2740u هست.
در ضمن مشکل اصلی time out که صبح ها خوبه ولی هرچی به شب نزدیک میشیم time out زیاد میشه.
حالا ما موندیم پول خرج کنیم یه مودم بگیریم یا نه.
سلام من مودم شما رو دارم
شما اشتباهی رفتید توی قسمت adsl tone diagnostic
باید برید تو قسمت status مودم قسمت
adsl driver
این قابلیتی که شما عکسشو گذاشتید میگه خط شما تا 23 مگ میکشه ولی تخمینه،دقیق نیست خیلی
x-men2001
16-04-2016, 17:20
بله درسته من اشتباه دیدم حالا شرایط خط من چطور هست
و اینکه من هنوز time out دارم. دلیلش چی میتونه باشه.
سلام
لطفا برا من هم بررسي کنيد:
ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد7966
16-04-2016, 19:49
بله درسته من اشتباه دیدم حالا شرایط خط من چطور هست
و اینکه من هنوز time out دارم. دلیلش چی میتونه باشه.
خطتون خوبه
روی 2303 بسته شد و نویز هم ندارید
اگر تایم اوت دارید یعنی شرکت شبا پهنای باند کم میاره اگر از مخابرات دارید چیز عجیبی نیست تایم اوتش
یه کار دیگه ای کنید برید تویه internet setup
بخش adsl setting
همه رو تیک یزنید به استثنای آخری،یعنی sra enable رو تیکشو نزنید
بعدش به شرکت بگید خطتونو بالاتر میبنده یا نه مثلا 5 مگ یا 8 مگ
محمد7966
16-04-2016, 19:52
سلام
لطفا برا من هم بررسي کنيد:
ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام وضعیت خوبه
روی 9953 بسته شده نزدیکای 10 مگ
snr down هم خوبه روی 15
سلام وضعیت خوبه...
خيلي ممنون از لطفتون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش يه مساله اي که هست و به نظرم عجيب مياد اينه که مقاديرش خيلي نوسان داره،
مثلا SNR Margin يه ساعت مياد 5 ميشه، يه ساعت بعدش ميره 17 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه کابلها و اتصالات و اينا رو هم چک کردم.
يا مثلا امروز صبح ديدم سرعت دانلود خيلي پايين اومده، باز کردم اون Rate که گفتيد 9953 بود ديدم اومده روي 4 هزار !
بعدش مودم رو خاموش و روشن کردم ديدم اومد روي 6000 ، مجددا خاموش و روشن کردم اومد روي 10000 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينا به نظرتون علّتش چيه؟ مشکل از منه يا از سرويس دهنده (آسياتک) ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد7966
17-04-2016, 19:06
خيلي ممنون از لطفتون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش يه مساله اي که هست و به نظرم عجيب مياد اينه که مقاديرش خيلي نوسان داره،
مثلا SNR Margin يه ساعت مياد 5 ميشه، يه ساعت بعدش ميره 17 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه کابلها و اتصالات و اينا رو هم چک کردم.
يا مثلا امروز صبح ديدم سرعت دانلود خيلي پايين اومده، باز کردم اون Rate که گفتيد 9953 بود ديدم اومده روي 4 هزار !
بعدش مودم رو خاموش و روشن کردم ديدم اومد روي 6000 ، مجددا خاموش و روشن کردم اومد روي 10000 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينا به نظرتون علّتش چيه؟ مشکل از منه يا از سرويس دهنده (آسياتک) ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من نمیدونم این فروم پی سی چرا بعضی وقتا قاطی داره
الان نقل قولایی که شما میکنید اولش دیلیت میشن ولی بعد چند ساعت نمایش داده میشه؟با شما مشکل دارند؟البته فقط شما تنها نیستید
بگذریم بریم سراغ مشکلتون
جالبه من به خاطر همین مشکلی که شما دارید عضو انجمن شدم
اول چک کنید تلفن خش خش داره یا نه؟علی الخصوص سر همین مواقع که snr نوسان میکنه
اگر خش خش داشت مشکل از مخابرات ،حالا یا از جعبه تو کوچه یا از نویزگیر مرکز مخابراتی،
بعدش اگر نداشت اشکال از شرکته
من داستانم شبیه شما بود آخر سر فهمیدم از شرکت،البته اول باید مشخص بشه تلفن خش خش داره یا نه؟
...من داستانم شبیه شما بود آخر سر فهمیدم از شرکت،البته اول باید مشخص بشه تلفن خش خش داره یا نه؟
آهان پس اونطور ! تلفن نه اتفاقا قبلا چند بار چک کردم اصلا خش خش نداره،
يه نکته ديگه که متوجه شدم اينه که وقتي ريت مياد پايين نويز هم کم ميشه و بالعکس
------------------------------
در مورد قاطي داشتن نقل قول و اينا هم علّتش شايد اين باشه که چون پستهاي من بعد از ارسال شدن بايد تأييد بشن بعدش نمايش داده ميشه.
دو تا خط خونه دارم میشه بگید کیفیت این دو خطم چطور هستن ؟ کدوم بهتره ؟ نویز چطور ؟
البته سرعت روی هر دو خط بیشتر از 650 نمیره فیکس 650 هست روی جفت خط ها
محمد7966
19-04-2016, 14:14
دو تا خط خونه دارم میشه بگید کیفیت این دو خطم چطور هستن ؟ کدوم بهتره ؟ نویز چطور ؟
البته سرعت روی هر دو خط بیشتر از 650 نمیره فیکس 650 هست روی جفت خط ها
خط اولتون کمی نویز داره ولی خب تا 8 مگ میکشه ذیگه
خط دومو روی 12 مگ بستند
اگر سرعت دانلود بیشتر از 1 مگ نیست پس خود شرکت شما رو محدود کرده با همین بسازید مگر مشکل دیگه ای داشته باشید
Navid7171
23-04-2016, 14:56
سلام اینترنت اسیاتک گرفتم با مودم asus n10 توی این دو سه روزه که سرویسو خریدم کلا سه ساعت نت داشتم و همش چراغ نت مودم خاموش بود(adsl روشن و ثابت بود) نمیدونم مشکل از کجاست یه نگاهی به مشخصات خط منم میشه بندازین؟ مشکلی که دارم ممکنه از مودم باشه؟
Snr down 14.6
snr up 28.5
attenuation down 27.1
attenuation up 15.6
سلام اینترنت اسیاتک گرفتم با مودم asus n10 توی این دو سه روزه که سرویسو خریدم کلا سه ساعت نت داشتم و همش چراغ نت مودم خاموش بود(adsl روشن و ثابت بود) نمیدونم مشکل از کجاست یه نگاهی به مشخصات خط منم میشه بندازین؟ مشکلی که دارم ممکنه از مودم باشه؟
Snr down 14.6
snr up 28.5
attenuation down 27.1
attenuation up 15.6
تنظيمات adsl رو دستي تنظيم كن
Navid7171
23-04-2016, 17:20
تنظيمات adsl رو دستي تنظيم كن
مشکلم حل شد!!! خیر از زندگیت ببینی!:n40:
پس اتومات كنين
ولي معمولا اين پايين ترين استاندارد هست و نبايد نويز روي اين سرعت نشان دهد خودش رو
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
Navid7171
23-04-2016, 17:41
پس اتومات كنين
ولي معمولا اين پايين ترين استاندارد هست و نبايد نويز روي اين سرعت نشان دهد خودش رو
قبلا روی اتومات بود ولی اصلا استیبل نبود و مدام قطعی داشت ولی الان چراغ نت کاملا ثابته
يعني چي درست شد
نت دارين
اگر بريج بزارين چي ppoe بردارين
روي سيستم بزارين شايد پيغامي چيزي بگه
الحمدالله درست شد
حالا كم كم بيا بالا تا جايي كه نت قطع نشه
تا سرعت بياد بالا
استاسوس عكس بزار ببينيم سرعت و نويز به چه صورت
Navid7171
23-04-2016, 18:00
الحمدالله درست شد
حالا كم كم بيا بالا تا جايي كه نت قطع نشه
تا سرعت بياد بالا
استاسوس عكس بزار ببينيم سرعت و نويز به چه صورت
الان روی gdmt گذاشتم سرعت روی هشت مگ هستش با هشتصد هم دانلود میکنه...ولی نت اصلیم فک کنم ده مگ داده بود...
مشکل از چی بود دقیقا؟ منو بگو میخواستم برم مودمو پس بدم!
ايسوس خداي
مشكل دقيقا كه مشخص نميشه
ولي احتمالا نويز خط بالا بوده
الان راضي
كم كم ميتوني بياري بالا امتحان كني
چند گرفتي مودم رو
استاسوس عكس بزار تا مشخص بشه تا چند ميكشه پورت شما
Navid7171
23-04-2016, 18:24
ايسوس خداي
مشكل دقيقا كه مشخص نميشه
ولي احتمالا نويز خط بالا بوده
الان راضي
كم كم ميتوني بياري بالا امتحان كني
چند گرفتي مودم رو
استاسوس عكس بزار تا مشخص بشه تا چند ميكشه پورت شما
بالاتر بردم جواب نداد دیگه، احتمالا مشکل از خطمه... ولی snr attenuation همونیه که قبلا هم گذاشتم
مودمو نود و پنج از دیجیکالا گرفتم
محمد7966
23-04-2016, 18:32
بالاتر بردم جواب نداد دیگه، احتمالا مشکل از خطمه... ولی snr attenuation همونیه که قبلا هم گذاشتم
استاتوسم عکس تنظیماتو گذاشتم نمیدونم چرا آپ نمیشه...
شما خطت نویز داره البته خیلی نیست ولی همین باعث میشه تا 10 مگ نکشه و گرنه میرایی یا همون attenuation خوبه روی 27 تا 10 مگ رو میکشه
این صفحه رو بخونید رفع نویز کنید
آموزش شناسایی و حل مشکل نویز در مودم ADSL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
استاتوسم عکس تنظیماتو گذاشتم نمیدونم چرا آپ نمیشه...
مبارك
به خير و خوشي با دل خوش استفاده كني
سلام دوست عزیز شما باید مود مودمت بیاد رو g.dmt با adsl2+ (خط سوم از بالا مود مودم رو نوشته) فک کنم تو ادونس مودم قسمت ای دی اس ال بتونید پیداش کنید.
Navid7171
23-04-2016, 20:44
سلام دوست عزیز شما باید مود مودمت بیاد رو g.dmt با adsl2+ (خط سوم از بالا مود مودم رو نوشته) فک کنم تو ادونس مودم قسمت ای دی اس ال بتونید پیداش کنید.
Gdmt بالاتر جواب نداد خودمم تا هفت مگ واسم اوکیه...ولی واقعا با این snr and attenuation نمیدونم چرا جواب نمیده...خونه هم کاملا نوسازه احتمال خرابی خطش کمه...
سلام، وضعیت خط بنده رو چطور ارزیابی میکنین؟
به نظرتون نیاز به اسپلیتر و نویزگیر هست یا خیر؟
محمد7966
23-04-2016, 21:31
سلام، وضعیت خط بنده رو چطور ارزیابی میکنین؟
به نظرتون نیاز به اسپلیتر و نویزگیر هست یا خیر؟
سلام وضعیت خوبه
اگر حین مکالمه تلفنی قطع و وصلی اتفاق میفته اسپلیتر وصل کنید در غیر این صورت نیازی نیست بخرید
سلام وضعیت خوبه
اگر حین مکالمه تلفنی قطع و وصلی اتفاق میفته اسپلیتر وصل کنید در غیر این صورت نیازی نیست بخرید
وضعیت که میدونم نسبت به خیلی خط های این تاپیک بهتره
ولی میخوام بهترین خط رو داشته باشم، یعنی بالاترین کیفیت ممکن
اسپلیتر دارم، چه بزنم و چه نزنم فرقی نداره!
تلفن سالم سالم کار میکنه
منتها برای کیفیت کار میگم
ممنون
محمد7966
23-04-2016, 21:41
وضعیت که میدونم نسبت به خیلی خط های این تاپیک بهتره
ولی میخوام بهترین خط رو داشته باشم، یعنی بالاترین کیفیت ممکن
اسپلیتر دارم، چه بزنم و چه نزنم فرقی نداره!
تلفن سالم سالم کار میکنه
منتها برای کیفیت کار میگم
ممنون
کلا اسپلیتر کار خاصی نمیکنه به نظرم فقط برای من اینه دیتا رو از صوت جدا کنه،منم با اسپلیتر یا بدون اسپلیتر فرقی نکرد
شما خطتون تا 29 مگ هم میکشه طبق تخمین خود مودم ولی شما 4 تا ازش کم کنید برای اطمنیان
یعنی تا 25 مگ هم میکشه
کافیه دیگه،تکنولوژی adsl2 تا 24 مگ،بیشتر از 24 مگ فکر نکنم داشته باشیم برای adsl2
تو ایران هم فکر کنم بیشتر از 16 مگ هم کسی نبنده
mostafa682
24-04-2016, 13:34
کسی سایت قابل اعتمادی به غیر از دی جی کالا میشناسه برای خرید مودم؟
نویز چطوره ؟
از های وب دارم
از سر خط هم کارشناس اومد بررسی کرد و فرقی نکرد
میگن تا 2 مگ بیشتر نمیکشه !
درسته ؟
محمد7966
24-04-2016, 18:21
نویز چطوره ؟
از های وب دارم
از سر خط هم کارشناس اومد بررسی کرد و فرقی نکرد
میگن تا 2 مگ بیشتر نمیکشه !
درسته ؟
شما از مرکز هم دورید هر چند طبق تخمینهای این سایت تا 4 مگ کشش داره خطتون
میتونه به خاطر تجهیزات های وب هم باشه،تجهیزات شرکتها و خود مخابرات هم نویز میتونن ایجاد کنند
ولی در کل آره همون 2مگ کشش داره با توجه به این نویز
ببخشید سایتو نگذاشتم
S.THE ANIMAL
24-04-2016, 18:22
سلام
وضعیت خط من چطوره ؟ مشکلی داره ؟ صبانت میگه تا 2 مگ خطت بیشتر نمیکشه !!!
محمد7966
24-04-2016, 18:38
سلام
نه خط خوبه
snr downliad خوبه روی 20 تا 6 مگ هم میکشه،خوشبینانه نگاه کنیم
شاید snr up رو دیده گفته نمیکشه
اینم سوال خوبیه اگر snr up پایین باشه مثل شما یعنی خط کشش نداره؟
بذارید جواب این سوال از دوستمون bilmazlar بپرسیم
ایشون شاید بهتر بدونن
سلام خدمت دوستان یه نظری هم راجع به خط من بدید قطعیش خیلی زیاده
محمد7966
25-04-2016, 11:41
سلام خدمت دوستان یه نظری هم راجع به خط من بدید قطعیش خیلی زیاده
سلام نه خط خوبه
روی 8 مگ بسته شده،نویز هم نداره
احتمالا مشکل از خودشونه،یه پینگ بگیرید تو cmd ببینید تایم اوت ندارید؟
اگر تایم اوت ندارید پس مشکل از خودشونه یعنی isp
پینگ گرفتم کلا هر 30 دقیقه یکبار قطع میشه کلافه شدم زنگ هم میزنم جواب درستی نمیدن:n13:
محمد7966
25-04-2016, 12:16
پینگ گرفتم کلا هر 30 دقیقه یکبار قطع میشه کلافه شدم زنگ هم میزنم جواب درستی نمیدن:n13:
نه تایم اوت هم ندارید
مشکل از خودشونه
کلا نمیتونن جواب درستی بدن وقتی اشکال از خودشون باشه
اگر همیشه اینطوریه یعنی قطعی و وصلی داره بهتره شرکت رو عوض کنید
bilmazlar
25-04-2016, 12:33
سلام
سلام.
خط شما با توجه به Atten داناستریم 35، باید تا حداقل حدود 8 تا 10 مگابیت و حتی بالاتر کشش داشته باشه بدون مشکل. به ویژه که قبلن هم تا همین حدود سرعت رو داشتین. من احتمال میدم مرکز مخابرات یه تغییراتی اعمال کرده که باعث شده ریت خط بیاد پایین.
این حرف صبانت که خط شما بالاتر از 2مگابیت رو نمیکشه هم درست نیست. حتی در شرایط فعلی، با توجه به SNR 20، باز هم شما تا حداقل 4-5 مگابیت باید بتونی ریت دانلود بگیری.
شما یه کاری بکن: مدولاسیون رو بذار روی ADSL2+ یا ADSL G.DMT و ببین فرقی میکنه یا نه. اگه فرقی نداشت، مشکل رو از طریق خود صبانت پیگیری کن و زیر بار نرو. به ویژه، استناد کن به همون که قبلن هم سرعت خیلی بالاتری میگرفتی و الآن هم باید حداقل 4-5 مگابیت رو بکشه خطت.
bilmazlar
25-04-2016, 12:34
نه خط خوبه
snr downliad خوبه روی 20 تا 6 مگ هم میکشه،خوشبینانه نگاه کنیم
شاید snr up رو دیده گفته نمیکشه
اینم سوال خوبیه اگر snr up پایین باشه مثل شما یعنی خط کشش نداره؟
بذارید جواب این سوال از دوستمون bilmazlar بپرسیم
ایشون شاید بهتر بدونن
مشکل داناستریمشون ربطی به آپاستریم نداره مستقیم.
viking_vp3
25-04-2016, 15:33
نویز خط من اینجوره از آسیاتک دارم
*
خیلی وقت ها نویز هم بهتر هم میشه میره حدود 30 زنگ میزنم پشتیبان میخواد خط رو بذاره روی 10 مگ چراغ ADSL شروع میکنه به روشن و خاموش کردن و ست نمیشه و استیبل نمیشه پشتیبان هم نمیدونه میگه نویزت عالیه نمیدونم چرا ست نمیشه. همشهری خودم که همسایه هست خطش روی 12 مگ ست شده. دلیل مشکل چی میتونه باشه؟ تجربه ای دارید؟؟؟؟
- - - Updated - - -
دوستان یک گروه تلگرام برای بررسی اینترنت آسیاتک ایجاد کردیم
کسانی که مایل هستند به بنده پیام خصوصی بدن تا لینک دعوت رو براشون ارسال کنم
*
برای اینکه اسپم حساب نشه سوال هم بپرسم. نویز خط من اینجوره از آسیاتک دارم
*
خیلی وقت ها نویز هم بهتر هم میشه میره حدود 30 زنگ میزنم پشتیبان میخواد خط رو بذاره روی 10 مگ چراغ ADSL شروع میکنه به روشن و خاموش کردن و ست نمیشه و استیبل نمیشه پشتیبان هم نمیدونه میگه نویزت عالیه نمیدونم چرا ست نمیشه. همشهری خودم که همسایه هست خطش روی 12 مگ ست شده. دلیل مشکل چی میتونه باشه؟ تجربه ای دارید؟؟؟؟
محمد7966
25-04-2016, 21:29
دوستان یک گروه تلگرام برای بررسی اینترنت آسیاتک ایجاد کردیم
کسانی که مایل هستند به بنده پیام خصوصی بدن تا لینک دعوت رو براشون ارسال کنم
*
برای اینکه اسپم حساب نشه سوال هم بپرسم. نویز خط من اینجوره از آسیاتک دارم
*
اره من شبیه این مشکلو داشتم البته به بزرگی مشکل شما نیست،از خود تجهیزات و تنظیمات isp هم میتونه باشه
برای من اتفاق افتاده
من قبلا snr نوسان میکرد مثلا از 27 میپرید روی 9
بعدش به خاطر یه مشکلی متوجه شدم از سمت مودم من 2 تا تنظیم براشون ثبت شده
بعد درستش کردن ولی این بار snr پرید روی 17
بعدش در خواست دادم سرویس گیم رو برام فعال کنند دیدم دوباره snr پرید روی 27
خلاصه میتونه از سمت خودشون هم باشه هرچند از عمد اینکارو نمیکنن ولی خب سهوا پیش میاد
android500
26-04-2016, 23:56
آپدیت فریمور مودم تی پی لینک تو نویز و اینا تاثیر داره؟؟
محمد7966
27-04-2016, 00:22
آپدیت فریمور مودم تی پی لینک تو نویز و اینا تاثیر داره؟؟
اگر نویز مربوط به کیفیت خط تلفن باشه هیچ تاثیری نداره
ولی اگر مودم هم خودش قابلیت خوبی در دفع نویز نداشته باشه شاید بی تاثیر نباشه
هر چند من فکر میکنم آپدیت فریمور بیشتر برای محیط نرم افزاری و امنیت و رفع باگ های مودم باشه تا رفع نویز،چون این چیزایی که دوستان میگم چیپست مودم خیلی تاثیر داره در دفع نویز
مثلا چیپست برودکام خیلی خوب برای خطوط نویزدار
پس آپدیت تاثیری در دفع نویز نداره،چیپسته که مهمه
rahman0158
30-04-2016, 18:26
سلام دوستان خط من چطوره
محمد7966
30-04-2016, 18:29
سلام دوستان خط من چطوره
سلام
خطت عالی است مشکل نویز نداره
روی 12 مگ هم بسته شده
اگر نویز مربوط به کیفیت خط تلفن باشه هیچ تاثیری نداره
ولی اگر مودم هم خودش قابلیت خوبی در دفع نویز نداشته باشه شاید بی تاثیر نباشه
هر چند من فکر میکنم آپدیت فریمور بیشتر برای محیط نرم افزاری و امنیت و رفع باگ های مودم باشه تا رفع نویز،چون این چیزایی که دوستان میگم چیپست مودم خیلی تاثیر داره در دفع نویز
مثلا چیپست برودکام خیلی خوب برای خطوط نویزدار
پس آپدیت تاثیری در دفع نویز نداره،چیپسته که مهمه
چه مودمایی چیپ برودکام دارند ؟
محمد7966
01-05-2016, 10:26
چه مودمایی چیپ برودکام دارند ؟
خودم هم دقیق نمیدونم یعنی چندبار دوستان تو همین انجمن معرفی کردند ولی من یادم میره مدلش
یه سرچی تو همین انجمن کنید پیدا میشه
فعلا این یه تایپیکو نگاه کنید یه سری مدل توش هست
چیپست adsl مودم تی پی لینک w8970 از چه نوعی هست؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وضعیت خط من چطوره ؟ عالی خوب متوسط ضعیف ؟
محمد7966
03-05-2016, 02:22
وضعیت خط من چطوره ؟ عالی خوب متوسط ضعیف ؟
خط عالیه روی 12 مگ بسته شده ولی یه عیبی داره و اون اینه کهsnr downliad روی 8.5
اگر حس میکنید گاهی اوقات لینکتون میپره یعنی قطع و وصل میشه اینترنت و دلیلش از سمت isp نباشه احتمالا از خود نویز خطه
میتونید بگید بهشون که خط شما رو روی 10 مگر آپ کنند اگر قطعی دارید اگر هم ندارید که نیازی نیست
سلام و خسته نباشید به همگی.
روی این خط تلفن اینترنت پارس آنلاین گرفتم:
اوایل روی 8 مگ بود (با سرویس 256 کیلو)، ولی اون موقع ها که دانلود شبانه رایگان بود پارس آنلاین خسیس بود و با یه پولیتیکی آوردش روی 4000. به نظرتون خط چطوره؟ واسه سرعت های بالاتر جواب میده؟
اگر جواب بده ممکنه الان که دیگه دانلود رایگان ندارند بتونم زنگ بزنم و بگم بذارندش بالاتر. :n39:
محمد7966
03-05-2016, 02:53
سلام و خسته نباشید به همگی.
روی این خط تلفن اینترنت پارس آنلاین گرفتم:
اوایل روی 8 مگ بود (با سرویس 256 کیلو)، ولی اون موقع ها که دانلود شبانه رایگان بود پارس آنلاین خسیس بود و با یه پولیتیکی آوردش روی 4000. به نظرتون خط چطوره؟ واسه سرعت های بالاتر جواب میده؟
اگر جواب بده ممکنه الان که دیگه دانلود رایگان ندارند بتونم زنگ بزنم و بگم بذارندش بالاتر. :n39:
سلام
اون چیزی که مودم تخمین زده تا 11 مگ هم میکشه ولی به این تخمین مودم اعتباری نیست،چون دائما نوسان میکنه
میتونم بگم خوشبینانه نگاه کنیم تا 8 مگ میکشه
بهشون بگید هم براتون میبندن
این چطوره مخابرات 512 نامحدود؟؟؟
Downstream
Upstream
SNR Margin (0.1dB):
284
362
Attenuation (0.1dB):
175
120
Output Power (dBm):
14.0
11.0
Attainable Rate (Kbps):
22596
1327
Rate (Kbps):
575
163
محمد7966
03-05-2016, 20:30
این چطوره مخابرات 512 نامحدود؟؟؟
Downstream
Upstream
SNR Margin (0.1dB):
284
362
Attenuation (0.1dB):
175
120
Output Power (dBm):
14.0
11.0
Attainable Rate (Kbps):
22596
1327
Rate (Kbps):
575
163
خب روی 512 بسته شده
مگه مخابرات بالاتر نمی بنده؟الان بیشتر شرکتا 128 هم داشته باشی هر چقدر هم بکشه خطتون،براتون میبنده،این خط تا 4 مگ هم میکشه ولی خب روی 512 بسته شده
از نظر نویز خوبه،مشکل نداره
فقط من تورنت كه ميزارم هي از ٣٠ مياد ٦٠ دوباره ميره ٣٠ مدام ٣ تا ٣ منظم بالا پايين ميره علت چيه ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
meelad80
04-05-2016, 14:32
سلام
snr : 6:n28:
Attenuation : 25
چکارش کنم بنظرتون؟:n13:
محمد7966
04-05-2016, 14:43
سلام
snr : 6:n28:
Attenuation : 25
چکارش کنم بنظرتون؟:n13:
سلام
روی چند بسته شده خطتون؟rate خط چند مگه
اطلاعاتی که گذاشتید ناقصه
meelad80
04-05-2016, 19:58
الان snr من اومد روی 15 ولی rate افتضاح شده
زمانی که پست قبلی رو فرستادم Rate تقریبا روی 1500Mb بود
محمد7966
04-05-2016, 20:04
الان snr من اومد روی 15 ولی rate افتضاح شده
زمانی که پست قبلی رو فرستادم Rate تقریبا روی 1500Mb بود
احتمال میدم مشکلتون شبیه مشکل من باشه
اول تست کنید تلفن بوق میخوره
بعد اگر بوق میخوره ببینید خش خش نداشته باشه
و در نهایت این صفحه رو بخونید و رفع نویز کنید،
اگر جایی از خط پوسیدگی داره،پوسیدگیشو بگیرید،اگر از کنار کابل های برق رد میشه،از هم دورش کنید و...
سلام.اول از همه مطمئن شو چیپست مودمت برودکام هستش (البته مودم شما رو از یک سایتی نگاه کردم ظاهرا خوشبختانه چیپستش برودکام هستش)و بعد از این برنامه dmt استفاده کن وگرنه روی مودمت کار نمیکنه.آدرس لینک دانلود نرم افزار:
اول باید مودمت به این برنامه وصل بشه که توی عکس گفتم چکار باید بکنی.فقط کافیه یوز و پسوورد ورود به کانفیگ مودمتو در جاهای مربوطه وارد کنی و در آخر دکمه کانکت رو بزنی تا برنامه مودمتو بشناسه.بعد این کار رو بکن:
باید برید تو
special--->misc options---expermental.... رو تیک بزنید
تا یه تب بدون اسم تو برنامه فعال میشه و یه اسلایدر داره هرچی بره بالا نویز شما کمتر وهمچنین سرعت هم کمی کم میشه و هرچی بیاد پایین سرعت بیشتر و لی نویز بیشتر در نتیجه خط قطعیش میره بالا
حالا از توی این عکس هم میتونی مراحل کار رو ببینی:
حتما adsl mode رو روی حالت adsl2+ بزار.شاید باورتون نشه ولی خوبی چیپست broadcom اینه که حتی با snr 3 دسی بل خط رو استیبل نگه میداره.من باورم نمیشد:n04:.اما هم عملی تست کردم و هم تو چند فروم خارجی دیدم بله این حرف درسته
خیلی عالیه این برنامه :n12: . فقط یه سوال راهی نداره هر بار برق میره یا مودم خاموش روشن میکنیم مجدد تنظیم نخواد ؟
اینم دو عکس تفاوت قبل بعد -- داشتن مودم عالی واقعا نعمت هست :n12:
:n09:
Lan Tx : 79608
Lan Rx : 49849
ADSL Tx : 43496
ADSL Rx : 57450
CRC Up : 1
FEC Up : 506
HEC Down : 8
SNR Up : 16.2
SNR Down : 8.5
Line Attenuation Up : 22.3
Line Attenuation Down : 39.4
Data Rate Up : 767
Data Rate Down : 5710
دوستان خط چه طوره ؟ تا چند مگ می تونم اینترنت بگیرم؟
محمد7966
08-05-2016, 20:52
Lan Tx : 79608
Lan Rx : 49849
ADSL Tx : 43496
ADSL Rx : 57450
CRC Up : 1
FEC Up : 506
HEC Down : 8
SNR Up : 16.2
SNR Down : 8.5
Line Attenuation Up : 22.3
Line Attenuation Down : 39.4
Data Rate Up : 767
Data Rate Down : 5710
دوستان خط چه طوره ؟ تا چند مگ می تونم اینترنت بگیرم؟
سلام
خطتون نویز داره و گرنه بیشتر هم جا داره تا 8 مگ هم میتونید داشته باشید با این فاصله از مرکز
ولی چون نویز دارید تا 5 مگ بیشتر نمیکشه
این صفحه رو بخونید و نویزو تا جایی که امکان داره رفع کنید
محمد7966
09-05-2016, 18:09
سلام
شاید بعضی از دوستان بگن چرا snr up بیشتر از snr download
ولی این به تنظیمات isp هم بستگی داره
مثلا من اونروز خطمو از 16 مگ کم کردن و بستند روی 9 مگ ولی دیدم snr up که بیشتر از snr down بود
با بستن خط روی 9 مگ برعکس شد،یعنی الان snr down بیشتر از snr up
George Shelly
10-05-2016, 13:19
خط من چجوریه ؟
dvb595959
10-05-2016, 13:34
درود
خط من چطوره؟
محمد7966
10-05-2016, 18:31
خط من چجوریه ؟
خط خوبه روی 10 مگ بسته شده ولی چون snr روی 8.9 احتمالش هست لینک بپره
خودتون چک کنید ببینید ساعاتی که اینترنت قطعه چراغ لینک میپره یا قرمز میشه
اگر پریده یعنی نویز خط باعث شده
اگر قرمز شده یعنی از خود isp
محمد7966
10-05-2016, 18:36
درود
خط من چطوره؟
روی 3 مگ بسته شده و طبق تخمین مودم تا 5 مگ هم میکشه
البته این تخمین مودم بهش اعتباری نیست
به هر حال اگر راضی به این 3 مگ هستید خوبه وضعیتش اگر نه نویز خطو بگیرید
چون طبق attenution 42 خط تا 8مگ هم باید بکشه
George Shelly
12-05-2016, 13:51
سلام .
من اومدم خونه یکی از دوستام که یه ساختمون کاملا نوساز هست تو میدون هفت تیر فقط کیفیت خط رو ببینید .
شرویس 16 مگ شاتل پینگ 110 بدون فعال بودن سرویس گیم شاتل .
kasra2012
15-05-2016, 22:34
دوستان يه چيز جالب
خط الان حدود ٩ ماهه رو ١٢ مگ بود اما امروز نميدونم از كي شده ٩ مگ
مقداري نويز خط زياد شده
از چي ميتونه باشه؟
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
محمد7966
16-05-2016, 06:10
دوستان يه چيز جالب
خط الان حدود ٩ ماهه رو ١٢ مگ بود اما امروز نميدونم از كي شده ٩ مگ
مقداري نويز خط زياد شده
از چي ميتونه باشه؟
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
از هرچی میتونه باشه حتی از خود تجهیزات و تنظیماتisp هم میتونه باشه
این صفحه رو بخونید ببینید مشکل رو حل میکنه
david-ebi
17-05-2016, 07:18
خیلی عالیه این برنامه :n12: . فقط یه سوال راهی نداره هر بار برق میره یا مودم خاموش روشن میکنیم مجدد تنظیم نخواد ؟
اینم دو عکس تفاوت قبل بعد -- داشتن مودم عالی واقعا نعمت هست :n12:
:n09:
دوست عزیز میشه دقیقا مدل مودمت رو بگی؟ممنونم
سلام بچه ها
خط من رو ي آناليز كنين
روي ١٦ بود دستكاري كردن اومد روي ٢١
اين تنظيمات هم توضيح بدين
ممنون
تا ٢٥ اومد
تي پي لينك رو از كجا ميشه فهميد كه روي چند بيته شده خط
محمد7966
17-05-2016, 18:43
سلام بچه ها
خط من رو ي آناليز كنين
روي ١٦ بود دستكاري كردن اومد روي ٢١
اين تنظيمات هم توضيح بدين
ممنون
تا ٢٥ اومد
تي پي لينك رو از كجا ميشه فهميد كه روي چند بيته شده خط
تی پی که زده data rate برابر 11 مگ پس روی 11 مگ بسته شده
اون یکی مودم هم خوبه اصلا نیازی نیست تحلیل بشه
اون مواردی که هم زدید باید تست بشه یا تو سایتای اینترنتی خارجی دنبالش بگردید
ولی بعضی از مواردش برای کاهش پهنای خط به کار میره تا نویز کمتر بشه و بعضیاش مثل SRA تاثیری نداره در نویز
سلام الان من 2 ساله مخابرات دارم روی کافو نوری پینگ با داخل و gateway مخابرات بین 600 تا 1000 هست میخواستم بدونم کسی دیگه این مشکل رو توی جاهد شهر مشهد داشته ؟
پینگ بیشتر اوقات به شرح زیر هست تا به حال بیشتر از 50 بار هم زنگ زدم به پشتیبانی حتی توی سایت تنظیم مقررات هم شکایت نامه پر کردم تا جایی که مامور فرستادن ولی هیچ فایده ای نداشت و مخابرات هنوز داره این اینترنت بی کیفیت به ما قالب میکنه.
این ینگ با 8.8.8.8 و gateway
اینم عکس SNR و ... کلی تنظیمات و اینا داده بودن که همه رو هم انجام دادم حتی رویتر رو هم عوض کردم ولی تاثیری نداشت.
آیا کسی راه حلی برای این پینگ بالا داره ؟:n03:
Simin Secret
19-05-2016, 12:03
دوستان خط ما رو هم یه نگاهی بندازین ، الان سرویس 2 مگ آسیا تک دارم
محمد7966
19-05-2016, 12:11
سلام دوستان
باز مشکل عجیب و غریب
ما خوزستان زندگی میکینیم تو اوج گرما،از ظهر تا عصر اینترنت قطع و وصلی میگیره
گاهی لینک میپره گاهی لینک هست ولی قرمزه
نوسان snr هم دارم
ولی صبحا و شبا که کمی خنکتر میشه هیچکدوم از این مشکلا نیست
به نظرتون مشکل از چیه؟از مخابرات از مودم از isp?
محمد7966
19-05-2016, 12:15
سلام الان من 2 ساله مخابرات دارم روی کافو نوری پینگ با داخل و gateway مخابرات بین 600 تا 1000 هست میخواستم بدونم کسی دیگه این مشکل رو توی جاهد شهر مشهد داشته ؟
پینگ بیشتر اوقات به شرح زیر هست تا به حال بیشتر از 50 بار هم زنگ زدم به پشتیبانی حتی توی سایت تنظیم مقررات هم شکایت نامه پر کردم تا جایی که مامور فرستادن ولی هیچ فایده ای نداشت و مخابرات هنوز داره این اینترنت بی کیفیت به ما قالب میکنه.
این ینگ با 8.8.8.8 و gateway
اینم عکس SNR و ... کلی تنظیمات و اینا داده بودن که همه رو هم انجام دادم حتی رویتر رو هم عوض کردم ولی تاثیری نداشت.
آیا کسی راه حلی برای این پینگ بالا داره ؟:n03:
شما خطتون کیفیتش خوبه مشکل پینگتون هم ارتباطی به کیفیت خط و نویز نداره
یا مجبورید شرکت رو عوض کنید یا از سرویسهای کاهش پینگ بهره ببرید،تایپیکش هست برای کاهش پینگ،ببینید فایده ای داره یا نه،هر چند نظر من اینه که شرکت عوض کنید بهتر باشه
دوستان خط ما رو هم یه نگاهی بندازین ، الان سرویس 2 مگ آسیا تک دارم
شما هم خطتون خوبه،نویز نداره روی 6 مگ هم بسته شده
از تخمین مودم هم بخام حساب کنم تا 11 مگ هم جا داره
محمد7966
19-05-2016, 18:33
حذف شود سپاس
محمد7966
20-05-2016, 09:26
سلام
دوستان من دوباره با این نویز باید دست و پنجه نرم کنم،دوباره به مشکل برخوردم،خسته شدم:n37:
یه سوال:اگر چراغ dsl خاموش بشه یا چشمک بزنه و ثابت نشه مشکل از چی میتونه باشه؟مشکل از نویز خط نیست نه؟
سلام
دوستان من دوباره با این نویز باید دست و پنجه نرم کنم،دوباره به مشکل برخوردم،خسته شدم:n37:
یه سوال:اگر چراغ dsl خاموش بشه یا چشمک بزنه و ثابت نشه مشکل از چی میتونه باشه؟مشکل از نویز خط نیست نه؟
سلام اتفاقا بیشتر بخاطر نویز خط هست شما یه عکس از صفحه استاتوس مودم بزار تا بتونیم راهنمایی کنیم اما شما موار گفته شده در پست اول رو بخونید.
محمد7966
20-05-2016, 10:56
حذف شود .سپاس
ho3in2012
20-05-2016, 11:35
تا اونجایی که من میدونم :
اگر چراغ dsl ثابت نشه یا چشمک بزنه مشکل از نویز خط هست
اگر چراغ dsl ثابت باشه ولی چراغ لینک قرمز بشه اون مشکل از سمت ISP هست
masoud93
21-05-2016, 15:31
سلام.
من یه سری وقتا مثلا به مدت یه هفته پشت سر هم اینترنتم قطع میشه ، بعدش مثلا 1 ماه درسته ...
محمد7966
21-05-2016, 15:37
سلام.
من یه سری وقتا مثلا به مدت یه هفته پشت سر هم اینترنتم قطع میشه ، بعدش مثلا 1 ماه درسته ...
سلام الان خوبه
الان وقتیه که قطع و وصل میشه یا همون 1ماهی که خوبه وضعش؟
masoud93
21-05-2016, 15:43
من مودمم WAG120N و تو گزینهاش چیزی نبود که بشه نویز خط رو دید.
داشتم میگشتم که چند دیقه پیش تو یه سایت یه لینکی یکی گذاشته بود که میرفت تو پیج اینفورمیشن این مودم.
تا همین یکی دو ساعت پیش که هنوزم قطع میشد ، حالا تا شب ببینم چی میشه ، چون همین قبل پیدا کردن اون پیج مودم رو یکی دو متر جا به جا کردم ، گفتم شاید سیمهایی که از کنارش رد شدن ممکنه مشکل به وجود اورده باشن.
ولی بعید مشکل از من باشه ، چون مودم هیچ وقت جاشو تغییر نمیدادم ، چه ایمترنت خوب بوده چه بد.
محمد7966
21-05-2016, 16:10
دوستان یه سوال:snr up هم اگر زیر 6 بیاد هم باز قطعی صورت میگیره درسته؟حتما نیازی نیست snr down زیر 6 بیاد تا قطع بشه،snr up هم موثر درست میگم یا نه؟
MOHAMMAD2010
21-05-2016, 16:20
دوستان یه سوال:snr up هم اگر زیر 6 بیاد هم باز قطعی صورت میگیره درسته؟حتما نیازی نیست snr down زیر 6 بیاد تا قطع بشه،snr up هم موثر درست میگم یا نه؟
بله هر دو تاش موثر هست
TheLucifer
23-05-2016, 10:56
دوستان, نظرتون در این مورد چیه؟
(روزای آفتابی سیگنال به 25 هم میرسه اما در روز های بارانی این مشکل پیش می آید)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mehrdad3x
23-05-2016, 12:12
سلام دوستان
نت من شدیدا مشکل داره تعداد قطعی رو از بس زیاده نمیتونم بشمارم
فاصله خونه تا مرکز مخابرات هم 5 کیلومتر بیشتر نیست
شرکت شاتل پاس میده مخابرات مخابرات پاس میده شاتل
از مخابرات هم اومدن سیم تلفن رو از پست تو کوچه تا خونه عوض کردن من هم همین سیم رو بدون هیچ اضافه کاری اوردم تو اتاق دادم به مودم اما snr من در دانلود بیشتر از 10 اصلا نمیشه و میانگین روی 6 هست در حالت اپلود هم 9
Line Attenuation هم در اپلود 51 و در اپلود 74 (این اعداد ممکنه تغیر کنن مداووم اما تقریبا همین مقدارن)
دوستان راه حل مشکل چیه؟ سیم کشی هیچ مشکلی نداره سیم کاملا نو هست با مودم دیگر هم چک کردم ؛ سه نوع اسپلینتر هم خریدم با اسپلینتر بدون اسپلینتر وضع همینه:n27:
محمد7966
23-05-2016, 12:30
سلام دوستان
نت من شدیدا مشکل داره تعداد قطعی رو از بس زیاده نمیتونم بشمارم
فاصله خونه تا مرکز مخابرات هم 5 کیلومتر بیشتر نیست
شرکت شاتل پاس میده مخابرات مخابرات پاس میده شاتل
از مخابرات هم اومدن سیم تلفن رو از پست تو کوچه تا خونه عوض کردن من هم همین سیم رو بدون هیچ اضافه کاری اوردم تو اتاق دادم به مودم اما snr من در دانلود بیشتر از 10 اصلا نمیشه و میانگین روی 6 هست در حالت اپلود هم 9
Line Attenuation هم در اپلود 51 و در اپلود 74 (این اعداد ممکنه تغیر کنن مداووم اما تقریبا همین مقدارن)
دوستان راه حل مشکل چیه؟ سیم کشی هیچ مشکلی نداره سیم کاملا نو هست با مودم دیگر هم چک کردم ؛ سه نوع اسپلینتر هم خریدم با اسپلینتر بدون اسپلینتر وضع همینه:n27:
سلام شما فاصلت از مرکز خیلی دوره اصلا 1مگو هم فکر نکنم بکشه
میراییتون همیشه 74 یا نوسان میکنه؟
شما برید سایت زیر و 74 بزنید تا 512 بیشتر نمیکشه
مجبورید به شاتل بگید خط رو روی 512 ببنده
یه کاری هم انجام بدید ببینید خوبه یا نه؟برید مودلاسیون مودم رو بذارید روی g.dmt
مودلاسیون مودمتون روی adsl2 که با این فاصله از مرکز اصلا کشش نداره
من مودمم WAG120N و تو گزینهاش چیزی نبود که بشه نویز خط رو دید.
اگر از ورژن اخر فریمور مودم استفاده نمی کنی.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mehrdad3x
23-05-2016, 13:01
سلام شما فاصلت از مرکز خیلی دوره اصلا 1مگو هم فکر نکنم بکشه
میراییتون همیشه 74 یا نوسان میکنه؟
شما برید سایت زیر و 74 بزنید تا 512 بیشتر نمیکشه
مجبورید به شاتل بگید خط رو روی 512 ببنده
یه کاری هم انجام بدید ببینید خوبه یا نه؟برید مودلاسیون مودم رو بذارید روی g.dmt
مودلاسیون مودمتون روی adsl2 که با این فاصله از مرکز اصلا کشش نداره
مرسی محمد عزیز مودلاسیون رو روی G.dmt گذاشتم اعداد تغیر کردن به این
محمد7966
23-05-2016, 13:06
مرسی محمد عزیز مودلاسیون رو روی G.dmt گذاشتم اعداد تغیر کردن به این
آقا این مودم شما قاطی داره:n02:
نه تنها snr خوب شد بلکه میرایی هم از 74 رفت به 63 هم پهنای باند بیشتر شد از 1095 رسید به 1184
حالا خوبه دیگه 11.5
اگر دیدید دوباره قطع و وصل میشه دوباره مطرح کنید ببینید چیکار میشه کرد
mehrdad3x
23-05-2016, 13:23
آقا این مودم شما قاطی داره:n02:
نه تنها snr خوب شد بلکه میرایی هم از 74 رفت به 63 هم پهنای باند بیشتر شد از 1095 رسید به 1184
حالا خوبه دیگه 11.5
اگر دیدید دوباره قطع و وصل میشه دوباره مطرح کنید ببینید چیکار میشه کرد
دمت گرم محمد خدا خیرت بده :n02: مودمم دیوونست
فعلا قطعی نداره تایم اوتم نداره . من ارت 4 شاتلم خطم بکشه تا 2 مگ هم بهم میده
مشکلی پیش اومد مطرح میکنم
بازهم سپاس:n40:
سلام سرویس من 512 نامحدود هست در مرحله اول 16 گیگ با سرعت180تا دانلود بعد هم بتدریج کم شده و شده 40 تا
این خطم خوبه یانه
ضمنا تو فایرفکس نسخه جدید46.0.1 بشدت کند هست و ی پیچ باز میکنم اینقدرکنده میره رو اعصابم چرا
پینگ
محمد7966
24-05-2016, 14:51
سلام سرویس من 512 نامحدود هست در مرحله اول 16 گیگ با سرعت180تا دانلود بعد هم بتدریج کم شده و شده 40 تا
این خطم خوبه یانه
ضمنا تو فایرفکس نسخه جدید46.0.1 بشدت کند هست و ی پیچ باز میکنم اینقدرکنده میره رو اعصابم چرا
پینگ
نه خوبه
چون نامحدود دارید شرکت شما رو محدود میکنه
اگر در حین دانلود تو فایرفاکس پیج باز میکنید،احتمالش هست که به خاطر دانلود باشه
یه امتحانی کنید دانلود رو stop کنید و بعد ببینید پیج خوب باز میشه یا نه
چون منم نامحدود داشتم از پارس،وقتی محدود شدم روی سرعت 48 کیلو ،نمیتونستم هم دانلود کنم هم پیج باز کنم یعنی باز میشد ولی خیلی کند باز میشد
نه خوبه
چون نامحدود دارید شرکت شما رو محدود میکنه
اگر در حین دانلود تو فایرفاکس پیج باز میکنید،احتمالش هست که به خاطر دانلود باشه
یه امتحانی کنید دانلود رو stop کنید و بعد ببینید پیج خوب باز میشه یا نه
چون منم نامحدود داشتم از پارس،وقتی محدود شدم روی سرعت 48 کیلو ،نمیتونستم هم دانلود کنم هم پیج باز کنم یعنی باز میشد ولی خیلی کند باز میشد
روی چند بسته شد و تا چند خطم میکشه
محمد7966
24-05-2016, 15:00
روی چند بسته شد و تا چند خطم میکشه
خط روی 19 مگ بسته شده و طبق تخمین مودم تا 20 مگ هم میکشه
sub-zero
27-05-2016, 10:14
سلام،
پست اول رو خوندم ، قسمتیش رو نقل قول میکنم بعد سوالم رو میپرسم،
طبق استادنداردهای ارائه شده مقادیر نویز اینطور طبقه بندی میشن
20dB و کمتر بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت هست
Attenuation dB
20dB-30dB عالی
30dB-40dB خیلی خوب
40dB-50dB خوب
50dB-60dB خط ضعیف
60dB بسیار بد و دارای مشکل حاد
طبق استادنداردهای ارائه شده مقادیر کیفیت خط طبقه بندی میشن
SNR Margin dB
6dB و کمتر = بسیار بد همراه با مشکلات جدی
7dB-10dB = بد اما میشه از سرویس ADSL استفاده کرد
11dB-20dB = خوب
20dB-28dB = عالی
29dB و بیشتر = بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت
اینم اوضاع و احوال مودم من
سوالم اینه مثلا برای snr یا بقیه موارد ما دو تا عدد داریم یکی down stream و upstream اگه یه توضیحی ام در مورد این دو موئلفه بدین ممنون میشم
و اینکه دیدم دوستان از روی دیدن اطلاعات وضعیت مودم میگن خط روی چه سرعتی بسته شده یا چقد کشش داره... اینو چطور باید فهمید؟
مثلا الان خط من رو چند بسته شده؟ چقد کشش داره!؟
ممنون...
محمد7966
27-05-2016, 14:38
سلام،
پست اول رو خوندم ، قسمتیش رو نقل قول میکنم بعد سوالم رو میپرسم،
اینم اوضاع و احوال مودم من
سوالم اینه مثلا برای snr یا بقیه موارد ما دو تا عدد داریم یکی down stream و upstream اگه یه توضیحی ام در مورد این دو موئلفه بدین ممنون میشم
و اینکه دیدم دوستان از روی دیدن اطلاعات وضعیت مودم میگن خط روی چه سرعتی بسته شده یا چقد کشش داره... اینو چطور باید فهمید؟
مثلا الان خط من رو چند بسته شده؟ چقد کشش داره!؟
ممنون...
سلام
خطتون روی 12 مگ تقریبا بسته شده
و تا 18 مگ طبق تخمین مودم میکشه،به این تخمین مودم اعتباری نیست خیلی
snr down هم یعنی نویزی که به هنگام دریافت ایجاد میشه،up هم یعنی نویزی که به هنگام ارسال ایجاد میشه
کلا down مخفف download و up هم مخفف upload
مثلا snr down یعنی نویزی که از سمت مودم تا مرکز روی خط ایجاد میشه و snr up یعنی نویزی که از سمت مودم تا مرکز ایجاد میشه
سلام
خطتون نویز داره و گرنه بیشتر هم جا داره تا 8 مگ هم میتونید داشته باشید با این فاصله از مرکز
ولی چون نویز دارید تا 5 مگ بیشتر نمیکشه
این صفحه رو بخونید و نویزو تا جایی که امکان داره رفع کنید
راهکاری سراغ ندارید به جز این پیج ؟ چی کار کنم ؟:n28::n28::n28::n28::n28:
محمد7966
27-05-2016, 17:50
راهکاری سراغ ندارید به جز این پیج ؟ چی کار کنم ؟:n28::n28::n28::n28::n28:
من چند صفحه قبل هم رفتم اصلا ندیدم عکس اطلاعات مودم رو
شما تا حالا چیکار کردید که به نتیجه نرسیدید؟کابلتون رو چک کردید؟پوسیدگی نداره؟
پریز یا دوشاخه رو چک کردید سالم باشند چون اونها هم میتونن نویز ایجاد کنند
راهکار آخر هم اینه که مودمو از سر جعبه تست کنید اونوقت متوجه میشید که سیم کشی داخلی مشکل داره یا نه؟
من چند صفحه قبل هم رفتم اصلا ندیدم عکس اطلاعات مودم رو
شما تا حالا چیکار کردید که به نتیجه نرسیدید؟کابلتون رو چک کردید؟پوسیدگی نداره؟
پریز یا دوشاخه رو چک کردید سالم باشند چون اونها هم میتونن نویز ایجاد کنند
راهکار آخر هم اینه که مودمو از سر جعبه تست کنید اونوقت متوجه میشید که سیم کشی داخلی مشکل داره یا نه؟
کابل درسته پریز ها هم مشکلی نداره اما از سره خط چک نکردم تا حالا فکر کنم باید برم وایرلس بگیرم
محمد7966
27-05-2016, 17:59
کابل درسته پریز ها هم مشکلی نداره اما از سره خط چک نکردم تا حالا فکر کنم باید برم وایرلس بگیرم
شما مشکلتون چیه؟قطع و وصلی دارید یا میخاین پهنای باند بیشتر بشه؟
شما مشکلتون چیه؟قطع و وصلی دارید یا میخاین پهنای باند بیشتر بشه؟
1.5 سال نیم پیش خطم می خواستم رو 8 مگ ببندم چک کردن دیدن نمی کشه گفتن 6 مگ می کشه الان همون 6 مگ هم نمی کشه
محمد7966
27-05-2016, 18:10
1.5 سال نیم پیش خطم می خواستم رو 8 مگ ببندم چک کردن دیدن نمی کشه گفتن 6 مگ می کشه الان همون 6 مگ هم نمی کشه
اگر برید سر جعبه که میدونم کار سختیه بهتر میشه متوجه شد که از مشکل از داخل خونه است یا بیرون خونه
اگر داخل خونه باشه میشه کاریش کرد ولی اگر بیرون باشه بعید میدونم مخابرات براتون کاری کنه
SNR بنده در طول روز روی 29-35 هست و کیفیت خطم عالیه
سیم کشی / جعبه / مودم / اسپلیتر و برق خونه هم هیچ مشکلی نداره
ساعت 12 شب که میشه انگار اتوماتیک snr میاد پایین
از 30 میاد روی 4 و حتی منفی میشه دیگه نمیشه استفاده کرد تا صبح ( یا حداقل هر 5 دقیقه یک قطعی دارم )
به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه!؟
اپراتور میگه از طرف ما نیست!
محمد7966
28-05-2016, 00:37
SNR بنده در طول روز روی 29-35 هست و کیفیت خطم عالیه
سیم کشی / جعبه / مودم / اسپلیتر و برق خونه هم هیچ مشکلی نداره
ساعت 12 شب که میشه انگار اتوماتیک snr میاد پایین
از 30 میاد روی 4 و حتی منفی میشه دیگه نمیشه استفاده کرد تا صبح ( یا حداقل هر 5 دقیقه یک قطعی دارم )
به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه!؟
اپراتور میگه از طرف ما نیست!
آقا برید تایپیک خوزستان،اونجا هم با بچه ها بحثشو کردیم،آقا فرشاد هم مشکلشو داشته
منم پارس دارم از 11،12 ظهر تا 6،7 عصر نوسان داشتم و قطع و وصلی داشت از 26 میپرید روی 0
تا 10 روز این مشکلو داشتم،آخرش گفتم بذار شکایت کنم فایده نداره
هنوز نوسان دارم ولی خب قطع نمیشه دیگه الان خیلی بهتر شده
نمیدونم زیرساختیه یا دلایل دیگه ای،ولی من احتمال میدم زیرساختی باشه،چون تا قبلش خوب بود ،نمیشه یهویی اینطور شده باشه بعدشم فقط بچه های خوزستان ظاهرا این مشکلو دارند،جاهای دیگه ندیدم کسی بگه نوسان snr دارم
به پارس هم میگم شاید زیرساختیه؟میگه اگر زیر ساختی باشه ما می فهمیم و بهتون میگیم
آقا برید تایپیک خوزستان،اونجا هم با بچه ها بحثشو کردیم،آقا فرشاد هم مشکلشو داشته
منم پارس دارم از 11،12 ظهر تا 6،7 عصر نوسان داشتم و قطع و وصلی داشت از 26 میپرید روی 0
تا 10 روز این مشکلو داشتم،آخرش گفتم بذار شکایت کنم فایده نداره
هنوز نوسان دارم ولی خب قطع نمیشه دیگه الان خیلی بهتر شده
نمیدونم زیرساختیه یا دلایل دیگه ای،ولی من احتمال میدم زیرساختی باشه،چون تا قبلش خوب بود ،نمیشه یهویی اینطور شده باشه بعدشم فقط بچه های خوزستان ظاهرا این مشکلو دارند،جاهای دیگه ندیدم کسی بگه نوسان snr دارم
به پارس هم میگم شاید زیرساختیه؟میگه اگر زیر ساختی باشه ما می فهمیم و بهتون میگیم
آخه من پارس آنلاینم
قبلا مخابرات بودم همچین مشکلی نداشت
محمد7966
28-05-2016, 11:49
آخه من پارس آنلاینم
قبلا مخابرات بودم همچین مشکلی نداشت
آقا فرشاد چی،اونم پارس داره؟
ولی دوستمون avava هم دچار این مشکل شده،ولی پرش لینک نداره
پس احتمالا پارس آنلاین مشکل داره
آقا فرشاد چی،اونم پارس داره؟
ولی دوستمون avava هم دچار این مشکل شده،ولی پرش لینک نداره
پس احتمالا پارس آنلاین مشکل داره
بقیه دوستان مشکل ندارن ( البته دوستانی که توی استانهای دیگه دارم )
فقط ما اینطوریم
پارس میگه از طرف ما نیست!
میگه هر چی هست از طرف خودتونه ولی ...
فقط ما اینطوریم
سلام
من از شاتل دارم تو مازندران . از اوایل خرداد چنین موضوعی برای چند تا از دوستام بوجود اومد . برای من هم از دیروز. ( تو تاپیک شاتل توضیح دادم) .
از بخت بد من با کاهش پهنای باند تا نصف فقط تونستم خط رو از پرش حفظ کنم ولی نوسان نویز در حد بندری:n02:.
محمد7966
29-05-2016, 11:19
فقط ما اینطوریم
من سامانه شکایت کردم
امروز هم از پارس بهم زنگ زدن
نمیدونم چیکار کردن که الان چند ساعته نوسان نداره،خوب شد،شکایتمو هم بهشون گفتم ببیندید تو سامانه،
شما هم میخای یه شکایتی کنید تو سامانه 195
فکر میکنم اینا گاهی اوقات تو تجهیزاتشون یا تو تنظیماتشون از سمت تهران مشکلی پیش میاد که به این مشکل دچار میشن
ویرایش:نه آقا فایده نداره دوباره نوسان کرد،دیگه آدم نمیدونه باید چیکار کنه
من سامانه شکایت کردم
امروز هم از پارس بهم زنگ زدن
نمیدونم چیکار کردن که الان چند ساعته نوسان نداره،خوب شد،شکایتمو هم بهشون گفتم ببیندید تو سامانه،
شما هم میخای یه شکایتی کنید تو سامانه 195
فکر میکنم اینا گاهی اوقات تو تجهیزاتشون یا تو تنظیماتشون از سمت تهران مشکلی پیش میاد که به این مشکل دچار میشن
ویرایش:نه آقا فایده نداره دوباره نوسان کرد،دیگه آدم نمیدونه باید چیکار کنه
ممنون ولی برای شکایت مدرک محکمی میخوان! با اسکرین شات میشه!؟ یعنی همین عکس که میفرستیم مدرک حساب میشه!؟
محمد7966
29-05-2016, 13:11
ممنون ولی برای شکایت مدرک محکمی میخوان! با اسکرین شات میشه!؟ یعنی همین عکس که میفرستیم مدرک حساب میشه!؟
آره البته خودشون هم باهاشون در تماس بودم میدونستن نوسان داره
حالا امروز گفت مثلا ممکنه از مودم تا مرکز وسیله ای ایجاد نویز کنه،مثلا مثال خودش آسانسور بود که ممکنه ایجاد نویز کنه،ولی اینها همش توجیه
شما عین من مودمو رفرش میکنی تا با هر رفرش snr عوض بشه عددش
بعد عکس میگیری و تو سامانه نشون میدی
مثلا من عدد اولش روی 25 بود،چند دقیقه بعد شد 00
چند دقیقه بعد شد 6
حواستون هم باشه که ساعت ویندوز زیرش نمایش داده بشه
این چطوره شاتل ارت 128
Downstream
Upstream
SNR Margin (0.1dB):
180
160
Attenuation (0.1dB):
225
140
Output Power (dBm):
18.5
12.0
Attainable Rate (Kbps):
3164
844
Rate (Kbps):
1323
639
Downstream
Upstream
SNR Margin (0.1dB):
180
160
Attenuation (0.1dB):
225
140
Output Power (dBm):
18.5
12.0
Attainable Rate (Kbps):
3164
844
Rate (Kbps):
1323
639
محمد7966
29-05-2016, 22:44
این چطوره شاتل ارت 128
Downstream
Upstream
SNR Margin (0.1dB):
180
160
Attenuation (0.1dB):
225
140
Output Power (dBm):
18.5
12.0
Attainable Rate (Kbps):
3164
844
Rate (Kbps):
1323
639
Downstream
Upstream
SNR Margin (0.1dB):
180
160
Attenuation (0.1dB):
225
140
Output Power (dBm):
18.5
12.0
Attainable Rate (Kbps):
3164
844
Rate (Kbps):
1323
639
خطتون خوب نیست،البته با 1 مگ مشکلی نداره طبق تخمین مودم تا 3 مگ هم میکشه
ولی خب snr تون پایینه اگر بخاین بالا ببندید
شما فاصله ات از مرکز هم خوبه،با میرایی 22 خط تا 16 مگ هم میکشه ولی چون نویز دارید تا 3 مگ بیشتر نمیکشه
اگر دوست دارید بالا ببندن براتون باید نویزو برطرف کنید
pedibell
30-05-2016, 17:50
الان چند روزی میشه نویز شدید اومده رو خطم بعید بدونم مشکل از من باشه چون دو ساله همچین نویزی نداشتم (یا اصلا نداشتم)
پارس انلاین حومه نهران snr 5.9
محمد7966
30-05-2016, 18:06
الان چند روزی میشه نویز شدید اومده رو خطم بعید بدونم مشکل از من باشه چون دو ساله همچین نویزی نداشتم (یا اصلا نداشتم)
پارس انلاین حومه نهران snr 5.9
آقا این یا مشکل از پارس یا زیرساختیه چون بعضی از دوستان هم با isp های دیگه هم داشتن تو همین انجمن هم گفتند
من بالاخره چند ساعتیه که مشکلم حل شده بعد از دو هفته
من نوسان snr داشتم اینا هم اصلا قبول نمیکردند
جالبه هر کس هم تو ساعات خاصی نوسان snr داشت من ظهرا تا عصر نوسان داشتم
شما هم احتمالا نوسان snr داشته باشید؟!یه نگاه به snr کنید شاید نوسان داشته باشه
منم پارس دارم و 3 نفر از دوستان هم تو این انجمن هم پارس داشتن و نوسان snr
pedibell
30-05-2016, 19:08
آقا این یا مشکل از پارس یا زیرساختیه چون بعضی از دوستان هم با isp های دیگه هم داشتن تو همین انجمن هم گفتند
من بالاخره چند ساعتیه که مشکلم حل شده بعد از دو هفته
من نوسان snr داشتم اینا هم اصلا قبول نمیکردند
جالبه هر کس هم تو ساعات خاصی نوسان snr داشت من ظهرا تا عصر نوسان داشتم
شما هم احتمالا نوسان snr داشته باشید؟!یه نگاه به snr کنید شاید نوسان داشته باشه
منم پارس دارم و 3 نفر از دوستان هم تو این انجمن هم پارس داشتن و نوسان snr
بله منم نوسان دارم الان اومده رو 9.8 ظهر هم اومده بود رو 12
محمد7966
30-05-2016, 19:48
بله منم نوسان دارم الان اومده رو 9.8 ظهر هم اومده بود رو 12
اینکه خوبه من از 25 میپرید روی 00
به نظرم خودتون خسته نکنید،نهایتش یه شکایت کنید سامانه 195
عکس از استاتوس مودم هم بگیرید و هر چند دقیقه یه بار رفرش کنید تا عدد snr عوض بشه تا مستندی باشه برای شکایت
دوستان این چطوره؟
Upstream SNR (dB)
18.2
Downstream SNR (dB)
14.4
Upstream line attenuation (dB)
21
Downstream line attenuation (dB)
38
محمد7966
02-06-2016, 10:29
دوستان این چطوره؟
Upstream SNR (dB)
18.2
Downstream SNR (dB)
14.4
Upstream line attenuation (dB)
21
Downstream line attenuation (dB)
38
اطلاعات ناقصه
روی چند مگ بسته شده؟
سرعتش بین ۳ تا ۱۰ مگ متغیره
بعضی وقتا مودم رو خاموش روشن میکنم مثلا از ۴ مگ میاد رو ۱۰ مگ یا بر عکس
محمد7966
02-06-2016, 15:32
سرعتش بین ۳ تا ۱۰ مگ متغیره
بعضی وقتا مودم رو خاموش روشن میکنم مثلا از ۴ مگ میاد رو ۱۰ مگ یا بر عکس
به هر حال خوبه،البته تو خود مودم زده که rate خط چند مگه
ولی مشکل نداره،نویزتون زیاد نیست و مشکلی ایجاد نمیکنه
supermax15
06-06-2016, 01:00
:n33::n33::n33:
vahid_sh2447
06-06-2016, 10:20
سلام
ممنون میشم در مورد کیفیت خط یا نویز و فاصله مرکز مخابراتی راهنمایی کنید:
سلام
ممنون میشم در مورد کیفیت خط یا نویز و فاصله مرکز مخابراتی راهنمایی کنید:
وضعیت خطتون عالیه و تا 18 مگو به راحتی میکشه! ( الان رو 10 مگ بسته شده ! ) و طبق چیزی که مودمتون نشون میده ، فاصلتون از مرکز مخابراتی چیزی حدود 1100 متر!
vahid_sh2447
06-06-2016, 17:28
وضعیت خطتون عالیه و تا 18 مگو به راحتی میکشه! ( الان رو 10 مگ بسته شده ! ) و طبق چیزی که مودمتون نشون میده ، فاصلتون از مرکز مخابراتی چیزی حدود 1100 متر!
ممنون
فقط میشه فاصله تا مرکز مخابراتی رو چطور محاسبه می کنن؟
نویزی که به ایده آل نزدیک باشه رو چطوری میشه فهمید؟
محمد7966
06-06-2016, 17:40
ممنون
فاصله رو از تو سایت زیر میتونید ببینید،البته تقریبیه
اون عدد 15.2 رو میزنید بهتون فاصله رو میگه
منظورتون از ایده آل چیه؟چون بالای 6 باشه خوبه البته بستگی به مودم هم داره،ممکنه بعضی از مودم ها با snr 7،8 هم نکشن و اینترنت قطع بشه و بعضی از مودم ها هم با snr6 قطع نشه
معمولا بالای 10،12 خوبه خیالتون راحت باشه
اینم سایت زیر که بهتون فاضله رو میده
SpeedGuide.net :: DSL Speed Calculator ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون
عدد Downstream Attenuation رو تقسیم بر 13.8 میکنی ، فاصله به دست میاد ( برای شما = 15.2 )
در صورتی که چیپست مودمتون برودکام باشه ، SNR Downstraem بالای 7-8 اوکیه و در صورتی که چیپست مودمتون برودکام نباشه و مثلا ریلتک باشه ، بالای 10-11 اوکیه!
vahid_sh2447
06-06-2016, 18:04
فاصله رو از تو سایت زیر میتونید ببینید،البته تقریبیه
اون عدد 15.2 رو میزنید بهتون فاصله رو میگه
منظورتون از ایده آل چیه؟چون بالای 6 باشه خوبه البته بستگی به مودم هم داره،ممکنه بعضی از مودم ها با snr 7،8 هم نکشن و اینترنت قطع بشه و بعضی از مودم ها هم با snr6 قطع نشه
معمولا بالای 10،12 خوبه خیالتون راحت باشه
اینم سایت زیر که بهتون فاضله رو میده
SpeedGuide.net :: DSL Speed Calculator ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عدد Downstream Attenuation رو تقسیم بر 13.8 میکنی ، فاصله به دست میاد ( برای شما = 15.2 )
در صورتی که چیپست مودمتون برودکام باشه ، SNR Downstraem بالای 7-8 اوکیه و در صورتی که چیپست مودمتون برودکام نباشه و مثلا ریلتک باشه ، بالای 10-11 اوکیه!
ممنون از اطلاعات خوبتون.
Miladran
06-06-2016, 20:02
دوستان آیا نویز رو پینگ هم تاثیر میذاره؟
من خطم نویزش بالاست ولی پینگ خوبه و تایم اوت ندارم.
محمد7966
06-06-2016, 20:06
دوستان آیا نویز رو پینگ هم تاثیر میذاره؟
من خطم نویزش بالاست ولی پینگ خوبه و تایم اوت ندارم.
خیر تاثیری نداره روی پینگ
NEED FOR PC
07-06-2016, 07:55
خیر تاثیری نداره روی پینگ
صد در صد تاثیر داره
من دیروز snr روی 1.8 بود،پینگ 400
چون سردر ما جعبه تقسیم نداره و همینجوری سر سیم هارو بهم پیچ دادن و رفتن،وقتی بارون بیاد،snr میره حدود 1 یا قطع میشه
خلاصه ما پریدیم روی سردر ! و سیم هارو لخت کردم و از قسمت های تازه اون دوباره وصل کردم،سر سیم هارو با چسب برق عایق کردم،آخر همشون رو کردم تو پلاستیک و چسبوندمش به همون میله،الان که بارون میاد snr همون 15تا 20 هست!
پینگ هم 80 تا 150
محمد7966
07-06-2016, 18:12
صد در صد تاثیر داره
من دیروز snr روی 1.8 بود،پینگ 400
چون سردر ما جعبه تقسیم نداره و همینجوری سر سیم هارو بهم پیچ دادن و رفتن،وقتی بارون بیاد،snr میره حدود 1 یا قطع میشه
خلاصه ما پریدیم روی سردر ! و سیم هارو لخت کردم و از قسمت های تازه اون دوباره وصل کردم،سر سیم هارو با چسب برق عایق کردم،آخر همشون رو کردم تو پلاستیک و چسبوندمش به همون میله،الان که بارون میاد snr همون 15تا 20 هست!
پینگ هم 80 تا 150
تا جایی که من میدونم snr نسبت سیگنال به نویز مسیر مودم تا مرکز مخابراتیه
با یه مثال اونم تجربه خودتون نمیشه گفت که 100 در 100 تاثیر داره
من بارها با snr 25 پینگ گرفتم با اسپید تست،از 50 داشتم تا 90 میلی ثانیه
ولی مشکل شما عجیب و غریب بوده،شما با snr 1.8 به اینترنت وصل بودید؟با snr 4 هم دیدم کسی متصل بوده باشه به اینترنت ولی با 1.8 دیگه اولینبار دارم میبینم
یعنی اگر snr از 6 بپره روی 25 پینگ هم کمتر میشه؟من که شک دارم ،باید کلی بگیم با یه مورد یا دومورد نمیشه قانون کلی گفت
حالا بذارید دوستمون اگر اطلاعات داشتند بگن
@bilmazlar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آقای bilmazlar ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارید بگید پینگ با نویز خط ارتباطی داره یا نه؟چون من چیزی در اینترنت دستگیرم نشد
NEED FOR PC
07-06-2016, 18:49
تا جایی که من میدونم snr نسبت سیگنال به نویز مسیر مودم تا مرکز مخابراتیه
با یه مثال اونم تجربه خودتون نمیشه گفت که 100 در 100 تاثیر داره
ولی مشکل شما عجیب و غریب بوده،شما با snr 1.8 به اینترنت وصل بودید؟با snr 4 هم دیدم کسی متصل بوده باشه به اینترنت ولی با 1.8 دیگه اولینبار دارم میبینم
یعنی اگر snr از 6 بپره روی 25 پینگ هم کمتر میشه؟من که شک دارم ،باید کلی بگیم با یه مورد یا دومورد نمیشه قانون کلی گفت
حالا بذارید دوستمون اگر اطلاعات داشتند بگن @bilmazlar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خب ؟
ولی مشکل شما عجیب و غریب بوده،شما با snr 1.8 به اینترنت وصل بودید؟
منظورتون از وصل بودن بسیار مبهم هست،اگر چراغ های مودم هم روشن باشه میشه گفت به اینترنت وصله و n حالت دیگه
بنده و شما و همه ی دوستان با snr 1.8 حدودا، چراغ مودمتون روشن میشه،ولی پینگ بالای500/400 میره و عملا غیر استفاده هست اینترنت.
تقریبا من از snr 3.6 با پینگ 350(حدودا) تونستم از اینترنت استفاده کنم.
اون snr 6 اگر درست یادم باشه حداقل ایده عال هست،لذا اگر 25 بشه فرقی نمیکنه که محسوس باشه
من از اواخر پاییز که بارون زیاد شد،درگیر این نویز و پینگ بودم چون گیم آنلاین میزنم خیلی حساسم و همیشه cmd بازه و داره پینگ میگیره معمولا،4 ماه با همه جور snr سرو کله زدم،دیگه مقاله ها و اطلاعات اینترنتی/تئوری درمورد snr برام قابل قبول نیست!
سلام دوستان،
2 هفته ای هست که اینترنت من به خاطر کیفیت نامناسب خط قطعه! یعنی چراغ ADSL یا در حالت چشمک زن هست و یا خاموش! مسآله رو با شرکت شاتل مطرح کردم. تستای مختلفی انجام دادیم (تعویض مودم، تعویض سیم کشی ها، میکروفیلتر، تست از سر خط و ...) و مشکل حل نشد. در نهایت شاتل کارشناسشو فرستاد تا اونا هم خودشون چک کنن! در نهایت این طور اعلام کردن که مشکل یا از تجهیزات شاتل هست یا از بستر مخابراتی! امروز تماس گرفتن باهام که مشکل از شاتل نیست و این بستر مخابراتیه که مشکل داره! میخواستم ببینم کسی براش این مشکل پیش اومده؟ اگه برم مرکز مخابرات و بگم که نویز خط رو از مرکز تا دم در خونه انجام بدن انجام میدن؟ (چون شاتل میگه شما یه خط جایگزین معرفی کن که اونم 50-50 هستش که این مشکل براش پیس بیاد یا نه:n02:)
sajjadm1
09-06-2016, 16:35
دوستان علت اینکه اتصال من هر 20 دقیقه قطع و وصل میشه چیه؟ داخل ریز مصرف کلا مدت زمان اتصال یا همین 20 دقیقه هس یا کمتر , کیفیت خطم هم خوب هس الان رو 12 بستن قبلا هم که روی 8 بود همینطوری بود البته دقیقا یک دقیقه بعد یا حتی کمتر باز متصل میشه از زمان اتصال مشخصه ولی خودم که از مودم متوجه نمیشم . عکس جزییات زمان اتصال و کیفیت خطم را گذاشتم لطف کنید راهنمایی کنید.
Hossein_Bahal
09-06-2016, 17:32
وضعیت چطوره ؟
محمد7966
09-06-2016, 19:19
سلام دوستان،
2 هفته ای هست که اینترنت من به خاطر کیفیت نامناسب خط قطعه! یعنی چراغ ADSL یا در حالت چشمک زن هست و یا خاموش! مسآله رو با شرکت شاتل مطرح کردم. تستای مختلفی انجام دادیم (تعویض مودم، تعویض سیم کشی ها، میکروفیلتر، تست از سر خط و ...) و مشکل حل نشد. در نهایت شاتل کارشناسشو فرستاد تا اونا هم خودشون چک کنن! در نهایت این طور اعلام کردن که مشکل یا از تجهیزات شاتل هست یا از بستر مخابراتی! امروز تماس گرفتن باهام که مشکل از شاتل نیست و این بستر مخابراتیه که مشکل داره! میخواستم ببینم کسی براش این مشکل پیش اومده؟ اگه برم مرکز مخابرات و بگم که نویز خط رو از مرکز تا دم در خونه انجام بدن انجام میدن؟ (چون شاتل میگه شما یه خط جایگزین معرفی کن که اونم 50-50 هستش که این مشکل براش پیس بیاد یا نه:n02:)
مشکلتون چیه؟نوسان snr دارید؟
چند هفته ای که نوسان snr گرفتن بعضی از دوستان،منم یکیشون
من پارس دارم و پارس آنلاینی ها هم بیشترن
ظاهر زیرساختیه
مخابرات هم اگر خش خشی داشته باشه خطتون یا بوق نمی خوره چک میکنه
ببینید نوسان snr دارید یا نه؟اگر دارید بی خیال شید چون مشکل از شما نیست
مشکلتون چیه؟نوسان snr دارید؟
چند هفته ای که نوسان snr گرفتن بعضی از دوستان،منم یکیشون
من پارس دارم و پارس آنلاینی ها هم بیشترن
ظاهر زیرساختیه
مخابرات هم اگر خش خشی داشته باشه خطتون یا بوق نمی خوره چک میکنه
ببینید نوسان snr دارید یا نه؟اگر دارید بی خیال شید چون مشکل از شما نیست
عرض کردم، نویز خط به حدی هست که مودم با دیتا 64 کیلو هم آپ نمیشه! در ضمن الان 2 هفته هست که اینطوریه و اینترنت کاملاً قطعه! اون موردی که شما میفرمایید کاملاً مقطعی هست و منجر به قطعی دائم نمیشه! روزای اولی که نت وصل شده بود، کیفیت خط فوق العاده بود! الان اصلاً مودم آپ نمیشه!
Aria.A97
11-06-2016, 11:19
عرض کردم، نویز خط به حدی هست که مودم با دیتا 64 کیلو هم آپ نمیشه! در ضمن الان 2 هفته هست که اینطوریه و اینترنت کاملاً قطعه! اون موردی که شما میفرمایید کاملاً مقطعی هست و منجر به قطعی دائم نمیشه! روزای اولی که نت وصل شده بود، کیفیت خط فوق العاده بود! الان اصلاً مودم آپ نمیشه!
یه بار همین مسئله واسه من پیش اومده بود. زنگ زدم بررسی کردن مثل این که فیوز سمت مخابرات رو عوض کردن یا یه همچین چیزی. درست شد
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
alirezad126
11-06-2016, 12:28
سلام . من یه سوالی دارم
ما اینترنت ۵۱۲ مخابرات داریم . وقتی خودم فقط به اینترنت وصل باشم پینگم اوکی هستش . ولی وقتی یکی دیگه بهش وصل شه پینگ من میره روی ۱۰۰۰ . خواستم ببینم این واسه پهنای باند کمه ؟ تاثیر داره روی پینگ ؟
اگه تعرفه ۲ مگابیت رو بگیرم مشکل حل میشه ؟ یکس دیگه وصل شه پینگ من زیاد نمیشه ؟
محمد7966
11-06-2016, 18:24
سلام . من یه سوالی دارم
ما اینترنت ۵۱۲ مخابرات داریم . وقتی خودم فقط به اینترنت وصل باشم پینگم اوکی هستش . ولی وقتی یکی دیگه بهش وصل شه پینگ من میره روی ۱۰۰۰ . خواستم ببینم این واسه پهنای باند کمه ؟ تاثیر داره روی پینگ ؟
اگه تعرفه ۲ مگابیت رو بگیرم مشکل حل میشه ؟ یکس دیگه وصل شه پینگ من زیاد نمیشه ؟
آره اگر پهنا کم بیاد پینگ هم میره بالا
Aria.A97
12-06-2016, 10:36
وضعیت من
Connection Type : ADSL2
Downstream: 2048
SNR : 7
Line Attenuation: 48.5
وضعیت نت تو خونه روبرویی ما :
Downstream: 3072
SNR : 12
Line Attenuation: 49.3
مرکز مخابراتی جفتمون هم یکیه.
از سر خط (پارکینگ ) هم تست کردم SNR همون ۷ بود. چیکار کنم؟ خط جدید حل میکنه مشکلمو؟
farshad0123
13-06-2016, 04:36
وضعیت من
Downstream: 2048
SNR : 7
Line Attenuation: 48.5
وضعیت نت تو خونه روبرویی ما :
Downstream: 3072
SNR : 12
Line Attenuation: 49.3
مرکز مخابراتی جفتمون هم یکیه.
از سر خط (پارکینگ ) هم تست کردم SNR همون ۷ بود. چیکار کنم؟ خط جدید حل میکنه مشکلمو؟
فاصلتون از مرکز زیاده خط جدید هم بگیری فایده ای نداره
سلام ایا با مشخصات زیر میشه روی خط سرعت بالای 4 مگ داشت:
snr= 13
attenuation = 40
چون کارشناس ISP من میگه که اگه روی این خط سرویس 6 مگ ببندیم قطع و وصلی اینترنت پیدا میکنی. آیا ربطی داره؟ ممنون.
محمد7966
13-06-2016, 06:45
سلام ایا با مشخصات زیر میشه روی خط سرعت بالای 4 مگ داشت:
snr= 13
attenuation = 40
چون کارشناس ISP من میگه که اگه روی این خط سرویس 6 مگ ببندیم قطع و وصلی اینترنت پیدا میکنی. آیا ربطی داره؟ ممنون.
سلام
الان روی چند مگ بسته شده؟
سلام
الان روی چند مگ بسته شده؟
الان روی چهار مگ.
Aria.A97
13-06-2016, 12:14
فاصلتون از مرکز زیاده خط جدید هم بگیری فایده ای نداره
دقیقا خونه روبرویی ما با همین فاصله کیفیت خطش ۲ برابر منه :|
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.