مشاهده نسخه کامل
: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)
salam4802
03-09-2020, 23:01
سلام خدمت اساتید
مشکل عجیبی که جدیدا برام ایجاد شده اینه که در بعضی از ساعات سیگنال به نویز به شدت نوسان میکنه،و از 20به 5میرسه و گاهی هم به صفر و قطع میشه،سرعت از 16مگ به 4مگ هم کاهش داده شد از طریق خود شرکت شاتل ولی باز هم نوسان شدید وجود داره،در شرایط عادی خط به راحتی 16مگ رو میکشه و شرایطش عالیه،سوال من اینه که دلیل این نوسان در بعضی ساعات چیه،در ضمن از شرکت شاتل سرویس 16مگ دارم،مودم مستقیم به سرخط وصله و قبلا این مشکل نداشتم و یک ماهی هست اینجوری شده
عذر خواهی میکنم از طولانی شدن مطلب
سلام خدمت اساتید
مشکل عجیبی که جدیدا برام ایجاد شده اینه که در بعضی از ساعات سیگنال به نویز به شدت نوسان میکنه،و از 20به 5میرسه و گاهی هم به صفر و قطع میشه،سرعت از 16مگ به 4مگ هم کاهش داده شد از طریق خود شرکت شاتل ولی باز هم نوسان شدید وجود داره،در شرایط عادی خط به راحتی 16مگ رو میکشه و شرایطش عالیه،سوال من اینه که دلیل این نوسان در بعضی ساعات چیه،در ضمن از شرکت شاتل سرویس 16مگ دارم،مودم مستقیم به سرخط وصله و قبلا این مشکل نداشتم و یک ماهی هست اینجوری شده
عذر خواهی میکنم از طولانی شدن مطلب
همین مشکل رو من با آسیاتک داشتم و الانم که مجدد خریدم و هنوز وصل نشده میدونم که هنوزم همین مشکل رو دارم ماله من رو10 مگ گیمینگ نویز از 16 میاد رو 14 بد میاد رو 6 بد یهو قطع میشه بد درست میشه بد یهو فطع میشه دوباره میاد رو 6 سر خطم چک کردم مشکل پیدا نکردم اما تاجایی که میدونم مربوط میشه به سیم کشی بیرونی مخابرات که از کجا برده باشه سیم رو
دوستان به نظرتون خودمون کابل بخریم مخابرات میاد کافو رو عوض بکنه ؟
amirtehrani93
16-09-2020, 22:14
سلام
دوستان شرکت ارائه دهنده اینترنت میتونه مقدار snr تغییر بده؟
من از پیشگامان سرویس دارم
5ماه هیچ مشکلی نبود و نویزی نداشتم خط رو 12 بسته شده بود
با snr 7-8
الان چند روزه بدون هیچ دلیلی snr شده 6 رو سرعت 7
ما تو خونه چنتا خط تلفن داریم میشه قبل اینکه سرویس جدید بگیریم نویز خط بدست بیاریم؟
بدون اینکه خط رانژه باشه میشه فهمید کیفیت کدوم خط تلفن بهتره؟
- - - Updated - - -
سلام
با snr 7-8
ما تو خونه چنتا خط تلفن داریم میشه قبل اینکه سرویس جدید بگیریم نویز خط بدست بیاریم؟
دوستان راهی میشناسین بشه از مخابرات شکایت کرد ؟
الان نزدیک 4 ماهه سیم مخابراتی ما رو دزدیدن نمیان وصل کنند
یا یه سیم دیگ داریم نمیان حتی اینم تعویض کنند
چطوری میشه شکایت کرد ازشان
ariobarzan2
18-09-2020, 14:40
سلام
با snr 7-8
- - - Updated - - -
سلام
با snr 7-8
بعید میدونم همینطوری بشه نویز خط را تشخیص داد ولی اون خطی که سیمکشیش جدیدتره و سیمهای برق کمتر از نزدیکش رد شده باید نویز کمتری داشته باشه اگه snr و کشش خط یه دفعه کم شده میتونه از سمت مخابرات یا بخاطر یه وسیله برقی که نویز میندازه باشه البته شرکتی که ازش سرویس میگیرید هم امکان دستکاری خطو داره بهتره به پشتیبانی بگید یا قبلش مودمو بزنید سر خط ببینید اشکال از سیمکشی داخلیتون نباشه
به بازرسی خود مخابرات شکایت کنید
brilliant1
19-09-2020, 00:24
سلام
من سیم تلفن منزل را عوض کردم و برای تلفن یک لوله جداگانه در نظر گرفتم اما حداکثر سرعت دانلودم از هشت مگ به نه مگ رسید و سرعت آپلودم هم زیر یک مگ است،لذا سرعتم کم است و فایلهای ویدیویی را دیر باز می کند.
دو راه برای امتحان برایم باقی مانده که نمی دانم کدام مهمتر است تا انجام بدم.
اتصال سیم تلفن مخابرات به سیم تلفن منزل با تاباندن سیم انجام شده و از لحیم و ترمینال استفاده نشده.البته این سیم تابانده شده در نزدیکی دو کنتور برق قرار دارد.
همچنین در منزل ما ورود کابلهای برق و سیم تلفن از کوچه در کنار هم و از یک سوراخ انجام شده.
brilliant1
19-09-2020, 00:33
سلام
من سیم تلفن منزل را عوض کردم و برای تلفن یک لوله جداگانه در نظر گرفتم اما حداکثر سرعت دانلودم از هشت مگ به نه مگ رسید و سرعت آپلودم هم زیر یک مگ است،لذا سرعتم کم است و فایلهای ویدیویی را دیر باز می کند.
دو راه برای امتحان برایم باقی مانده که نمی دانم کدام مهمتر است تا انجام بدم.
اتصال سیم تلفن مخابرات به سیم تلفن منزل با تاباندن سیم انجام شده و از لحیم و ترمینال استفاده نشده.البته این سیم تابانده شده در نزدیکی دو کنتور برق قرار دارد.
همچنین در منزل ما ورود کابلهای برق و سیم تلفن از کوچه در کنار هم و از یک سوراخ انجام شده.
وضعیت خط adsl من که سرعتم پایین است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان وقت بخیر.
اینترنت مخابرات دارم و یک هفتست به شدت قطع و وصلی های مکرر و طاقت فرسا داره. قبلا سرویس 2 مگ ماهی 40 گیگ داشتم، تغییر دادم به 4 مگ ماهی 60 گیگ و این طوری شده. یکبار که پشتیبانی مخابرات جواب داد گفتن تا 6 مگ کشش کابل دارید و من بر مبنای اون حرف این سرویس رو گرفتم. تو این یک هفته که این مشکل رو داشتم شب ها نرمال بوده، تقریباً 7 شب به بعد.
_ مشکل از چیه و چطور میشه برطرفش کرد؟
_ آیا با برگشت به سرویس 2 مگ درست میشه و میتونم بدون قطعی های مکرر از نت استفاده کنم؟
_ این قرارداد رو از پنل کاربری مخابرات از گزینه تغییر سرویس انتخاب کردم و کمترین مدتی که داشت سه ماهه بود، حالا سوال من از شما اینه که اگه بخوام دوباره تغییر سرویس بدم با توجه به اینکه قرار داد سه ماهه 4 مگ ، ماهی 60 گیگ دارم باید به مخابرات هزینه کل سه ماه رو بپردازم؟
شماره 195 سازمان فناوري اطلاعات كشور ميتونيد داخل سايتشون هم تيكت بزنيد :king:
سلام دوستان وقت بخیر.
اینترنت مخابرات دارم و یک هفتست به شدت قطع و وصلی های مکرر و طاقت فرسا داره. قبلا سرویس 2 مگ ماهی 40 گیگ داشتم، تغییر دادم به 4 مگ ماهی 60 گیگ و این طوری شده. یکبار که پشتیبانی مخابرات جواب داد گفتن تا 6 مگ کشش کابل دارید و من بر مبنای اون حرف این سرویس رو گرفتم. تو این یک هفته که این مشکل رو داشتم شب ها نرمال بوده، تقریباً 7 شب به بعد.
_ مشکل از چیه و چطور میشه برطرفش کرد؟
_ آیا با برگشت به سرویس 2 مگ درست میشه و میتونم بدون قطعی های مکرر از نت استفاده کنم؟
_ این قرارداد رو از پنل کاربری مخابرات از گزینه تغییر سرویس انتخاب کردم و کمترین مدتی که داشت سه ماهه بود، حالا سوال من از شما اینه که اگه بخوام دوباره تغییر سرویس بدم با توجه به اینکه قرار داد سه ماهه 4 مگ ، ماهی 60 گیگ دارم باید به مخابرات هزینه کل سه ماه رو بپردازم؟
6 ميزان نويز خطتون بوده اون پشتيبان بي سواد مخابرات رو بايد دار زد كه فكر ميكنه اين عدد ميزان مگابيت كشش خطه !!! برو سرويستو بيار پايينتر تا مودمت اسيب نديده
6 ميزان نويز خطتون بوده اون پشتيبان بي سواد مخابرات رو بايد دار زد كه فكر ميكنه اين عدد ميزان مگابيت كشش خطه !!! برو سرويستو بيار پايينتر تا مودمت اسيب نديده
سلام ممنون از شما. خیلی لظف کردید.
Attenuation Down Stream
38
Attenuation Up Stream
27
SNR Margin Down Stream
17.6
SNR Margin Up Stream
7.0
این مقادیر هستن.
از دیشب حدود 8 شب که دیدم اینترنت پایدار شده، مودم رو خاموش نکردم و الان هم اوکیه امیدوارم تا الان آسیب ندیده باشه. چون وقتی که مجدد روشن میشه قطع و وصلی ها شروع میشه.
و میشه درباره نحوه بازگشت به سرویس 2 مگ بیشتر راهنمایی کنید.
- - - Updated - - -
سلام ممنون از شما. خیلی لظف کردید.
Attenuation Down Stream
38
Attenuation Up Stream
27
SNR Margin Down Stream
17.6
SNR Margin Up Stream
7.0
این مقادیر هستن.
از دیشب حدود 8 شب که دیدم اینترنت پایدار شده، مودم رو خاموش نکردم و الان هم اوکیه امیدوارم تا الان آسیب ندیده باشه. چون وقتی که مجدد روشن میشه قطع و وصلی ها شروع میشه.
و میشه درباره نحوه بازگشت به سرویس 2 مگ بیشتر راهنمایی کنید.
دوستان یه مشکل عجیبی روی خط داریم که نگو و نپرس!
ما سه تا مغازه هستیم که از یه خط تلفن استفاده میکنیم
5 کارتخوان برای یک مغازه
2 کارت خوان برای مغازه دیگر
1 کارت خوان هم برای مغازه دیگری
الان ADSL گرفتم وقتی وصل میشه شانسی یکی از کارتخوان ها از کار میفته :D
همه رو در اوردم مستقیم کردم بازم بی فایده بود
به نظر شما نویزگیر بزارم سر خط اصلی جوابگو هست ؟
بعد اینک وقتی کلا ADSL رو در میاری 2 تا کارتخوان یه مغازه وصل میشه باقی قطع میشن
:D:»
دوستان یه مشکل عجیبی روی خط داریم که نگو و نپرس!
ما سه تا مغازه هستیم که از یه خط تلفن استفاده میکنیم
5 کارتخوان برای یک مغازه
2 کارت خوان برای مغازه دیگر
1 کارت خوان هم برای مغازه دیگری
الان ADSL گرفتم وقتی وصل میشه شانسی یکی از کارتخوان ها از کار میفته :D
همه رو در اوردم مستقیم کردم بازم بی فایده بود
به نظر شما نویزگیر بزارم سر خط اصلی جوابگو هست ؟
بعد اینک وقتی کلا ADSL رو در میاری 2 تا کارتخوان یه مغازه وصل میشه باقی قطع میشن
:D:»
با این همه گارتخوان عجیب نیست والا.
یه اسپلیتر بذار سر مودم ADSL چک کن
amirtehrani93
22-09-2020, 21:15
بعید میدونم همینطوری بشه نویز خط را تشخیص داد ولی اون خطی که سیمکشیش جدیدتره و سیمهای برق کمتر از نزدیکش رد شده باید نویز کمتری داشته باشه اگه snr و کشش خط یه دفعه کم شده میتونه از سمت مخابرات یا بخاطر یه وسیله برقی که نویز میندازه باشه البته شرکتی که ازش سرویس میگیرید هم امکان دستکاری خطو داره بهتره به پشتیبانی بگید یا قبلش مودمو بزنید سر خط ببینید اشکال از سیمکشی داخلیتون نباشه
ممنون
از سرخط امتحان کردم درست بود
بعد فهمیدم مشکل از پریزه که حل شد
amirtehrani93
22-09-2020, 21:21
ممنون
از سرخط امتحان کردم درست بود
بعد فهمیدم مشکل از پریزه که حل شد
دوستان راهی پیشنهاد میکنید برای این خط کیفیتش بهتر بشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وقتی کارت خوان میاد روش اینجوری میشه.
ورودی کابل یکی هست اما سه کارت خان روش هست + ADSL
سر ADSL هم نویز گیر زدم ولی تاثیری نداشت
پیشنهادی دارید
ariobarzan2
23-09-2020, 18:24
دوستان راهی پیشنهاد میکنید برای این خط کیفیتش بهتر بشه
وقتی کارت خوان میاد روش اینجوری میشه.
ورودی کابل یکی هست اما سه کارت خان روش هست + ADSL
سر ADSL هم نویز گیر زدم ولی تاثیری نداشت
پیشنهادی دارید
Snr که کلا خوبه ولی آپلود خیلی این پارامترش بهتره ولی با توجه به اینکه snr آپلود خیلی خوبه و annex m هم هست ولی آپلودت الان نصف یک مگه در حالی که باید دو مگ باشه دانلودت هم روی 8 مگ بسته شده فقط تو این مشخصات کلا کشش خط ذکر نشده باید مودم دی لینک باشه البته با همین وضعیت هم باید خوب بشه کار کرد اگر پرش لینک نداشته باشی ارورت هم که صفره الان با همین وضعیت مشکل چیه دقيقاً؟
اگر با کارت خوان مشکل داری میتونی یه خط دیگه از مخابرات درخواست بدی و ای دی اس ال را ببری رو اون
Snr که کلا خوبه ولی آپلود خیلی این پارامترش بهتره ولی با توجه به اینکه snr آپلود خیلی خوبه و annex m هم هست ولی آپلودت الان نصف یک مگه در حالی که باید دو مگ باشه دانلودت هم روی 8 مگ بسته شده فقط تو این مشخصات کلا کشش خط ذکر نشده باید مودم دی لینک باشه البته با همین وضعیت هم باید خوب بشه کار کرد اگر پرش لینک نداشته باشی ارورت هم که صفره الان با همین وضعیت مشکل چیه دقيقاً؟
اگر با کارت خوان مشکل داری میتونی یه خط دیگه از مخابرات درخواست بدی و ای دی اس ال را ببری رو اون
قطع و وصلی زیادی داره کدام چراغ ADSL میره و میاد
متاسفانه به مغازه یک خط بیشتر نمیدن
ariobarzan2
23-09-2020, 23:46
قطع و وصلی زیادی داره کدام چراغ ADSL میره و میاد
متاسفانه به مغازه یک خط بیشتر نمیدن
سر راه کارت خونا اسپلیتر بذار
kamran_b
24-09-2020, 13:18
سلام
ببینید دوست من بحث نویز گیر نیست چرا قبلا نویز نبود زمانی که تاره ADSL داشت مد میشد توی ایران الان کلیه شرکت های اینترنتی حتی خود مخابرات بخاطر زیاد شدن مشترکین و دور کاری یا کلیه دانش آموزان مدارس دارن از اینترنت استفاد می کنند تقربیا 92% کشور داره از اینترنت استفاده می کنه اینها برای اینکه ترافیک و بار شبکه رو کم می کنند اومدن اینترنت رو محدود کردن. شما فرض کن یک باند دو طرفه اتوبان هست جلوتر باید کلیه ماشین ها دور بزند و توی لاین رفت 10 ماشین حرکت می کنه ولی می خوان دور بزنند لاین باریک میشه بیشتر از 3 ماشین نمی تونه رد بشه .خوب به نظر شما ترافیک ایجاد نمیشه؟ و اینکه اونها نویز نیستند در واقع مقاومت پکت های ارسالی توسط دیسلم اون شرکت هست که داره در مقابل مسیر پکت ها مقاومت میکنه. و اینکار باعث دیسلم لیمت بشه یا همون هنگ کردن و بخاطر مقاومت بیش از حد در مقابل پکت های رفت و برگشت میشه و بخاطر لیمت شدن مجبور یوزر رو هی دی سی کنه و این مورد وقتی اتفاق می افت که ترافیک شما زیاد میشه مثلا زیاد صفحه باز می کنی چون وب گردی نیاز به سند رسیو داره ولی دانلود یک طرفه هست نیازی به سند نداره (دوست من مشکل شما هم همین هست چون کارت خوان نیاز به سند رسیو داره شما که کارت می کشی باید جوابش رو از طرف مرکز بانک دریافت کنی) هست خط دوباره باز بشه.محدودیت اینترنت ضررش دو طرفه هست هم شما نمی تونی استفاده کنی و هم دیسلم اون شرکت بخاطر لیمت بیشتر باعث میشه که ای سی دیسلم داغ کنه که به مرور زمان بخاطر داخ شدن بیش از حد نیم سوز بشه. اینها با اینکارشون دارن هم شما رو میزنن هم خود زنی می کنند. و چاره این هم هم این هست که مثلا شما هشت مگ خرید کردین. حدقل دانلود شما 8 مگ باشه و آپلود 2 مگ یعنی یک سوم باشه این حدقل هست. ولی روش اصولی برابر بودن دانلود با آپلود هست.
امیدوارم مفید باشه
سر راه کارت خونا اسپلیتر بذار
یعنی تعداد ؟
اسپلیتر میشه سر مودمشو به یه کارت خوان
و سر تلفنشو به یه کارت خوان دیگ زد
و یه خطتم مستیم به مودم با اسپلیتر دیگ + اون سر این یکی اسپیلیترم به یه کارت خوان دیگ ؟
2 اسپلیتر
3 کارت خوان
1 مودم
hamid3369
26-09-2020, 16:06
سوالی بود در خدمتم
ariobarzan2
26-09-2020, 16:40
یعنی تعداد ؟
اسپلیتر میشه سر مودمشو به یه کارت خوان
و سر تلفنشو به یه کارت خوان دیگ زد
و یه خطتم مستیم به مودم با اسپلیتر دیگ + اون سر این یکی اسپیلیترم به یه کارت خوان دیگ ؟
2 اسپلیتر
3 کارت خوان
1 مودم
ببین دوست عزیز من چون خودم با پز کار نمیکنم نمیدونم کارتخونا به چه صورت به خط تلفن وصلن احتمالاً به صورت مداری باید باشند نه مثل دستگاه تلفن که هر دستگاه به یک پریز وصله حالا شما چون خودت به پز وارد تری همون ایدت که گفتی عملی کن ولی اون ورودی اسپلیتر مودم برای حالتیه که شما با یک دوشاخ دوتایی از یک پریز خطو بگیری و یکیشو بزنی به مودم و اون یکیو بزنی به دستگاه تلفن. من یک پست از یکی از کارشناسای مخابرات دیدم که صریحا استفاده از اسپلیتر را بر سر راه پز ذکر کرده بود ولی این حالت چندتایی را توضیح نداده بود اگر بتونی با اسپلیتر موشکلتو حل کنی حالا اگه به تعداد 2-3 تا هم برسه هزینت کمتر میشه و راه حل دوم استفاده از یک وسیلس که کلا چهار تا ورودی لن داره و پزهات باید خروجی لن داشته باشه و با یه سیمکارت و یه شارژ مختصر ماهانه میتونی بدون نیاز به خط تلفن کارتخونا را بهش وصل کنی فقط قیمت و مرغوبیت این مارکو من خبر ندارم خودت باید تحقیق کنی اینم لینک توضیحات
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B2_%DA%86%D9%86%D8%AF%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D 8%A7%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%AE%D9%88%D8 %A7%D9%86_%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86_%D9%86%DB%8C%D8 %A7%D8%B2_%D8%AE%D8%B7_%D8%AA%D9%84%D9%81%D9%86
در ضمن نکته آخر سر راه مودم نباید اسپلیتر گذاشت مودم باید به یک پریز بدون مشکل به صورت جداگانه وصل بشه چون باعث افت سرعت میشه
دوستان چه چنل مودی خوبه؟
fast بود مخابرات کرده interleave
اما تغییر خاصی نکرده.
اصلا فک نمیکنم مشکل من نویز باشه.
نت قطع و وصلی داره و بعضی وقت ها هم سخت وصل میشه.
کابل های داخل و مودم کاملا سالمن.
می تونه مشکل از تغییر سرویس که از 2 مگ کردم 4 باشه یا کلا ربطی نداره.
ariobarzan2
29-09-2020, 23:43
دوستان چه چنل مودی خوبه؟
fast بود مخابرات کرده interleave
اما تغییر خاصی نکرده.
اصلا فک نمیکنم مشکل من نویز باشه.
نت قطع و وصلی داره و بعضی وقت ها هم سخت وصل میشه.
کابل های داخل و مودم کاملا سالمن.
می تونه مشکل از تغییر سرویس که از 2 مگ کردم 4 باشه یا کلا ربطی نداره.
پروفایل fast برای گیم خوبه که پینگو کم میکنه ولی interleave برای استفاده عمومیه و در ایران شرکتها بصورت پیش فرض روی اون میذارن که ثبات بیشتری داره ولی برای خطهایی که نویز زیاد دارن fast خوب نیست اگه سیم کشی داخلی و مودم را مطمئنید که سالمه(مودم را به سر خط زدید؟) اشکال باید از ای اس پی یا مخابرات باشه یک تصویر از کنسول مودمتون بذارید تا کشش خط و نویز معلوم بشه
اگر قبلاً که سرعتتون رو روی 2 مگ بستن مشکلی نداشتید ممکنه خطتون 4 مگ را نمیکشه ضمناٌ فاصلتون از مرکز مخابراتیتون چقدره ؟
پروفایل fast برای گیم خوبه که پینگو کم میکنه ولی interleave برای استفاده عمومیه و در ایران شرکتها بصورت پیش فرض روی اون میذارن که ثبات بیشتری داره ولی برای خطهایی که نویز زیاد دارن fast خوب نیست اگه سیم کشی داخلی و مودم را مطمئنید که سالمه(مودم را به سر خط زدید؟) اشکال باید از ای اس پی یا مخابرات باشه یک تصویر از کنسول مودمتون بذارید تا کشش خط و نویز معلوم بشه
اگر قبلاً که سرعتتون رو روی 2 مگ بستن مشکلی نداشتید ممکنه خطتون 4 مگ را نمیکشه ضمناٌ فاصلتون از مرکز مخابراتیتون چقدره ؟
سلام و درود بر شما. متشکرم.
وقتی که سرویس 4 مگ رو گرفتم نویز وجود داشت و قطع و وصلی داشت، اما وقتی ADSL modulation رو تغییر دادم و فقط تیک گزینه G.Dmt و Bitswap Enable رو فعال کردم و بقیه گزینه ها رو تیک شون رو برداشتم، مشکل قطع و وصلی های پی در پی حل شد.
اما حالا در مواقعی چراغ مودم قرمز میشه و به اینترنت متصل نمیشه، مثلا دیروز ساعت 2 و ربع ظهر این اتفاق افتاد و بعد از یک ربع تا ساعت 6 عصر وصل بود، 6 تا 7 قطع بود 5 دقیقه وصل شد، دوباره 8 وصل شد و چند دقیقه وصل بود که قطع شد و از ساعت 10 و نیم شب که تا الآن 12 ظهره وصل مونده.
فقط نمی دونم این مشکلات می تونه به سرویس 4 مگ و کشش کابل ربط داشته باشه یا بخاطر این ایام و شلوغی استفاده از اینترنت پیش میاد. توی 10 سال گذشته که مخابرات سرویس 2 مگ و 512 رو داشتم، اصلاً این طوری قطعی نداشتم.
ariobarzan2
30-09-2020, 18:56
سلام و درود بر شما. متشکرم.
وقتی که سرویس 4 مگ رو گرفتم نویز وجود داشت و قطع و وصلی داشت، اما وقتی ADSL modulation رو تغییر دادم و فقط تیک گزینه G.Dmt و Bitswap Enable رو فعال کردم و بقیه گزینه ها رو تیک شون رو برداشتم، مشکل قطع و وصلی های پی در پی حل شد.
اما حالا در مواقعی چراغ مودم قرمز میشه و به اینترنت متصل نمیشه، مثلا دیروز ساعت 2 و ربع ظهر این اتفاق افتاد و بعد از یک ربع تا ساعت 6 عصر وصل بود، 6 تا 7 قطع بود 5 دقیقه وصل شد، دوباره 8 وصل شد و چند دقیقه وصل بود که قطع شد و از ساعت 10 و نیم شب که تا الآن 12 ظهره وصل مونده.
فقط نمی دونم این مشکلات می تونه به سرویس 4 مگ و کشش کابل ربط داشته باشه یا بخاطر این ایام و شلوغی استفاده از اینترنت پیش میاد. توی 10 سال گذشته که مخابرات سرویس 2 مگ و 512 رو داشتم، اصلاً این طوری قطعی نداشتم.
احتمالاً باید مال همون شلوغی باشه چون ساعاتی که مشکل دارید ساعات شلوغیه در ضمن بعیده خطتون انقدر وضعیتش بد باشه که کشش 4 مگ را نداشته باشه
سلام دوستان این جعبه سبزرنگ سمت راست چیه؟ از این جعبه تا مودم سیم کشی من 50 متر هست line attenuation برابر 17 هستش طبیعیه این؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان این جعبه سبزرنگ سمت راست چیه؟ از این جعبه تا مودم سیم کشی من 50 متر هست line attenuation برابر 17 هستش طبیعیه این؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باکس PCM هست برای جاهای شلوغ که خط کمه هر خط رو به 2 یا 4 یا 8 تقسیم میکنه. البته روش نمیشه ADSL داد
kamran_b
03-10-2020, 11:13
دوستان دقت کنید اصلا بحث زیاد بودن فاصله مرکز مخابراتی و غیره نیست در پست قبلی عرض کردم شرکت های اینترنتی همشون دارن دزدی می کنند .چرا چون پهنایی که قبلا گرفته بودن جواب نمی ده. مشترکین همون مشترکین قبلی هست ولی قبلا هر مشترک 60% از اینترنت استفاده می کرد الان داره 100% استفاده می کنه بخاطر بالا رفتن حجم استفاده مشترکین بجای خرید پهنای باند مشترکین اومدن بالا هم گفتم اینترنت رو محدود کردن همین وسلام. ذهنتون رو جای دیگه مثل نویز خرابی خط مشغول نکنید
باکس PCM هست برای جاهای شلوغ که خط کمه هر خط رو به 2 یا 4 یا 8 تقسیم میکنه. البته روش نمیشه ADSL داد
من از همین باکس adsl2+ دارم attenuation خط هم 17 هست این چطوری میتونه باشه؟
من از همین باکس adsl2+ دارم attenuation خط هم 17 هست این چطوری میتونه باشه؟
اگر شما adsl دارید پس قطعا شما به اون باکس PCM وصل نیستید و مستقیم میرید تا مخابرات.
اگر هم خوش شانس هستید(!) و قطعی های ناگهانی و نوسان SNR ندارید خودتون رو درگیر line attenuation و ... نکنید.
ariobarzan2
03-10-2020, 12:40
17 برای اون پارامتر عالیه دوست عزیز
ariobarzan2
03-10-2020, 12:46
یک مسئله دیگه اون جعبه سمت چپ fat فیبر نوری اونوقت یک سیم از این fat اومده تو این جعبه که دوستمون میگن pcm و pcm هم که مربوط به کابلهای مسیه یه کم عجیبه :blink:
ariobarzan2
03-10-2020, 12:53
احتمالاً سرویس شما بر بستر فیبرنوری باید باشه که Line attenuation مقدارش اینقدر خوبه البته مسئله دیگه اینه که سرویسهای فیبرنوری کلا پارامترهاشون فرق میکنه :blink:
اگر شما adsl دارید پس قطعا شما به اون باکس PCM وصل نیستید و مستقیم میرید تا مخابرات.
اگر هم خوش شانس هستید(!) و قطعی های ناگهانی و نوسان SNR ندارید خودتون رو درگیر line attenuation و ... نکنید.
نه مشکل خاصی نیست فاصله مستقیم تا مخابرات 400 متر هست ولی فاصله خیابانی و سیم کشی حدود 1 کیلومتر فاصله تا این کافو 30 متر و فاصله تا کافو زمینی از این کافو دیواری 100 متر هستش
یک مسئله دیگه اون جعبه سمت چپ fat فیبر نوری اونوقت یک سیم از این fat اومده تو این جعبه که دوستمون میگن pcm و pcm هم که مربوط به کابلهای مسیه یه کم عجیبه :blink:
نه دوست عزیز فک نکنم فیبر باشه چون داخل جعبه پر زوج سیم هایی هست با چسب برق به هم چسبیده شدند
احتمالاً سرویس شما بر بستر فیبرنوری باید باشه که Line attenuation مقدارش اینقدر خوبه البته مسئله دیگه اینه که سرویسهای فیبرنوری کلا پارامترهاشون فرق میکنه :blink:
من میخوام سرویسم رو ارتقا بدم الان با attenuation 17 تو حالت fastpath واسه 10240 مقدار snr margin 10.5 هستش اگه تا 16 ببرن بالا خط ناپایدار نمیشه؟ snr margin نمیاد زیر 7؟
یکی هم تو این وضعیت خط میشه vdsl رو خطم فعال بشه؟
ariobarzan2
03-10-2020, 20:33
من میخوام سرویسم رو ارتقا بدم الان با attenuation 17 تو حالت fastpath واسه 10240 مقدار snr margin 10.5 هستش اگه تا 16 ببرن بالا خط ناپایدار نمیشه؟ snr margin نمیاد زیر 7؟
یکی هم تو این وضعیت خط میشه vdsl رو خطم فعال بشه؟
سرعت که بره بالا snr میاد پایین باید امتحان کرد فکر نکنم برای فعال کردن vdsl مشکلی باشه فقط فاصلتون تا کافو باید کم باشه که اونطوری که گفتید در پست قبلی اوکی هست چون در vdsl از مرکز تا کافو فیبر و از کافو به بعد مسیه
ariobarzan2
03-10-2020, 20:34
نه دوست عزیز فک نکنم فیبر باشه چون داخل جعبه پر زوج سیم هایی هست با چسب برق به هم چسبیده شدند
پس احتمالاً درپوشش اونطوریه دل و رودش مسیه
Xx Hossein xX
04-10-2020, 20:00
سلام. دوستان من یک مشکل عجیب دارم، وقتی داخل خونه تردمیل رو روشن میکنم لینک ADSL میپره و روی خط به شدت نویز میوفته!
جدا از اینکه چطوری این مشکل رو میشه حل کرد چه چیزی پشت این قضیه هست؟ خیلی عجیب بنظر میرسه.
بار ها تست کردم و وقتی تردمیل روشن میشه لینک adsl میپره. طوری هم نیست که بگیم اتفاقی اینطوری میشه. هر وقت بخوام میتونم این مشکل رو دوباره تولید کنم.
مودم داخل یک اتاق مجزا از تردمیل هست و اطراف پریز تردمیل هیچ سوکت تلفنی نیست.
:»
ariobarzan2
04-10-2020, 20:23
سلام. دوستان من یک مشکل عجیب دارم، وقتی داخل خونه تردمیل رو روشن میکنم لینک ADSL میپره و روی خط به شدت نویز میوفته!
جدا از اینکه چطوری این مشکل رو میشه حل کرد چه چیزی پشت این قضیه هست؟ خیلی عجیب بنظر میرسه.
بار ها تست کردم و وقتی تردمیل روشن میشه لینک adsl میپره. طوری هم نیست که بگیم اتفاقی اینطوری میشه. هر وقت بخوام میتونم این مشکل رو دوباره تولید کنم.
مودم داخل یک اتاق مجزا از تردمیل هست و اطراف پریز تردمیل هیچ سوکت تلفنی نیست.
:»
احتمالاً جاهایی که سیمهای برق نزدیک سیم تلفنه این نویز منتقل میشه
Xx Hossein xX
04-10-2020, 21:21
احتمالاً جاهایی که سیمهای برق نزدیک سیم تلفنه این نویز منتقل میشه
به جز تغییر سیم کشی که غیر ممکنه کاری نمیشه کرد برای این مورد؟
ariobarzan2
04-10-2020, 22:35
به جز تغییر سیم کشی که غیر ممکنه کاری نمیشه کرد برای این مورد؟
نزدیک کنتور برق یا جاهای دیگه بعضی از سیمهای تلفن که نزدیک سیم برقه را میشه با فویل آلمینیومی عایق بندی کرد فکر کنم صفحات قبلی همین تاپیک دوستان عکسشم گذاشتن
desperanish
06-10-2020, 04:00
سلام به دوستان
وضع این خط چیه و چیکار میشه کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%B0%DB%B3%DB%B5%DB%B3%DB%B4%DB%B5.jpg
ariobarzan2
06-10-2020, 07:24
سلام به دوستان
وضع این خط چیه و چیکار میشه کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%B0%DB%B3%DB%B5%DB%B3%DB%B4%DB%B5.jpg
سلام اول از همه بگید از وقتی channel mode به fast (پروفایل گیم فعال شده) و همینطور annex به حالت m تغییر پیدا کرده خط این حالتو پیدا کرده یا از قبل هم مشخصات خطتون همین بوده ؟
desperanish
07-10-2020, 06:48
سلام اول از همه بگید از وقتی channel mode به fast (پروفایل گیم فعال شده) و همینطور annex به حالت m تغییر پیدا کرده خط این حالتو پیدا کرده یا از قبل هم مشخصات خطتون همین بوده
ممنون از توجهتون
نه دیفالتش همین بوده یا شاید اولین کسی که تنظیم کرده
اگر این دو تا المان رو تغییر بدم بهتر میشه.
نویز و کیفیت خط چطور هست؟
ariobarzan2
07-10-2020, 08:39
ممنون از توجهتون
نه دیفالتش همین بوده یا شاید اولین کسی که تنظیم کرده
اگر این دو تا المان رو تغییر بدم بهتر میشه.
نویز و کیفیت خط چطور هست؟
بگید پشتیبانی پروفایل رو از fast به interleave تغییر بدن و در تنظیمات مودم هم annex را از m به a تغییر بدید
sasan.69
07-10-2020, 12:04
بگید پشتیبانی پروفایل رو از fast به interleave تغییر بدن و در تنظیمات مودم هم annex را از m به a تغییر بدید
سلام وقت بخیر
بهترین تنظیم برای این بخش چیه ک نهایت کیفیت مطلوب ر بده؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ariobarzan2
07-10-2020, 13:34
سلام وقت بخیر
بهترین تنظیم برای این بخش چیه ک نهایت کیفیت مطلوب ر بده؟
تیک ADSL 2+ و annex m و دو گزینه آخر را بزنید
farshad_scientist
07-10-2020, 13:59
البته sra رو نزنه بهتره چون اون مال کسایی هست که نویز دارن و قطعی دارن
Sra رو بزنه ممکنه مودم سرعت رو بیاره پایین خود به خود
Amirwwe619
08-10-2020, 12:08
دوستان من مشکل عجیبی پیدا کردم ، گاهی وقتا اوضاع نت خوبه و سرعت رو 12 مگ هست اما بیشتر اوقات یهو Attenuation دانلود از 20 میره 39 و سرعت میاد زیر 1 مگ!
مشکل چی میتونه باشه؟ امکان داره روی FAST گذاشتم اینجوری شده؟ سر خط هم تست کردم همین اوضاع بوده ، Attenuation روی 39 هم فک نکنم اونقدر بد باشه که سرعت اینقدر افت کنه!
تایمی که نرماله:
تایمی که خراب میشه:
farshad_scientist
08-10-2020, 12:28
نوسان همیشه روی snr میفته ولی برای شما میرایی میره بالا، اگر سر خط هم همین هست پس یک مشکل بیرونی باید باشه، از dslam و سیم های مخابراتی و بقیه چیزا، باید یک مامور مخابراتی بیاد چک بکنه
قبل این ها یک تماس با پشتیبانی هم بگیرید و روی interleaved و annex a هم تست بگیرید.
سلام کسی می دونه مشکل خط من چی هست
با این که خط تا 8 جاداره ولی روی 6 هست Snr تا 5.4 هم پایین می یاد ولی خط قطع یا ارور نمي دازه
ariobarzan2
21-10-2020, 16:35
سلام کسی می دونه مشکل خط من چی هست
با این که خط تا 8 جاداره ولی روی 6 هست Snr تا 5.4 هم پایین می یاد ولی خط قطع یا ارور نمي دازه
سلام
یا فاصلتون تا مرکز مخابراتی زیاده یا سیم کشی داخلی مشکلی داره برای چک کردن مورد دوم باید مودم را به سر خط بزنید ضمناً اون جاهایی که سیمهای تلفن از نزدیک سیمهای برق رد شده را باید با فویل آلمینیومی عایق بندی کنید
سلام
یا فاصلتون تا مرکز مخابراتی زیاده یا سیم کشی داخلی مشکلی داره برای چک کردن مورد دوم باید مودم را به سر خط بزنید ضمناً اون جاهایی که سیمهای تلفن از نزدیک سیمهای برق رد شده را باید با فویل آلمینیومی عایق بندی کنید
سلام
واقعیتش اینه همه این کارا رو کردم از سر خط تقییر چندانی نمی کنه
در مورد فاصله من اتیشنم تا سال پیش 36 بود که ریت خط تا 12 بود و برام روی 10 بسته بودن ناگهانی ریتم تا 8 پایین آمد که از شرکت برسی کردن ولی فرقی نکرد به خاطر همین رفتم پیشگامان اون جا ریت خط روی 7 آمد ولی Snr روی 10 فیکس بود باز شرکتم رو عوض کردم رفتم شاتل از همه بد تر بود خط رو آمد رو 5.5 الان باز برگشتم اساتک که وضع این شکلی هست و اتیشن شده 42
ariobarzan2
22-10-2020, 13:55
سلام
واقعیتش اینه همه این کارا رو کردم از سر خط تقییر چندانی نمی کنه
در مورد فاصله من اتیشنم تا سال پیش 36 بود که ریت خط تا 12 بود و برام روی 10 بسته بودن ناگهانی ریتم تا 8 پایین آمد که از شرکت برسی کردن ولی فرقی نکرد به خاطر همین رفتم پیشگامان اون جا ریت خط روی 7 آمد ولی Snr روی 10 فیکس بود باز شرکتم رو عوض کردم رفتم شاتل از همه بد تر بود خط رو آمد رو 5.5 الان باز برگشتم اساتک که وضع این شکلی هست و اتیشن شده 42
با توصیفاتی که میگین احتمالاً مشکل برمیگرده به تجهیزات و تعداد مشترکین و پهنای باند اون مرکز مخابراتی ضمناٌ در تنظیمات مودم مدولاسیون را هم روی adsl2+ بذارید و یه امتحانی بکنید
سلام
ممنون از پاسخ
حالت adsl2+
با تشکر
سلام
ممنون از پاسخ
حالت adsl2+
با تشکر
این هنوز رو حالت معمولی هست نه پلاس... تمام مادولاسیون ها دیگه رو غیر فعال کنید و فقط ADSL2+ بمونه... باید در اطلاعات خط(که تو عکس هم مشخصه) لینک با ADSL2+ آپ بشه
alottadamage
23-10-2020, 16:06
سلام
ممنون از پاسخ
حالت adsl2+
با تشکر
دوست عزیز این پلاس نیست...
شما باید حالت 992.5 یا ADSL2+ بگذارید.
نه 992.3 یا همون ADSL2 چون در این حالت SNR پایین میاد
دوست عزیز این پلاس نیست...
شما باید حالت 992.5 یا ADSL2+ بگذارید.
نه 992.3 یا همون ADSL2 چون در این حالت SNR پایین میاد
سلام
بله اشتباه اپلود کردم
alottadamage
23-10-2020, 21:03
سلام
بله اشتباه اپلود کردم
نمیدونم این راه جواب بده یا نه... از اول این مشکل رو داشتید یا بعدا ایجاد شده؟
اگه از اول بوده، زوج سیم های تلفن رو که از بیرون میاد تو پریز عوض کنید، مثلا آبی-سفید بزنید، من یه بار قرمز زده بودم، همه چی اومد پایین، آبیش کردم و همه چی اوکی شد و SNR اومد بالا.
sasan.69
25-10-2020, 01:40
سلام مودلاسیون در تی پی لینک کدوم قسمت مودم میشه تغییر داد؟ ممنون میشم ج بدید و اینکه کدوم تنظیم بهتر از همه هست
این شات از تنظیمات مودم دوستم هست میخوام راهنمایش کنم
ariobarzan2
25-10-2020, 10:04
سلام مودلاسیون در تی پی لینک کدوم قسمت مودم میشه تغییر داد؟ ممنون میشم ج بدید و اینکه کدوم تنظیم بهتر از همه هست
این شات از تنظیمات مودم دوستم هست میخوام راهنمایش کنم
Advanced setup-adsl -adsl mode
یه حالت auto داره خودش بر اساس شرایط خط بهترین حالت رو انتخاب میکنه این حالت gdmt هم برای خطهای ناپایداره میشه هم دستی میشه روی adsl2+ گذاشت این خط کشش زیاد نیست احتمال میدم روی auto هست و مودم خودش این حالت رو انتخاب کرده
sasan.69
25-10-2020, 11:18
Advanced setup-adsl -adsl mode
یه حالت auto داره خودش بر اساس شرایط خط بهترین حالت رو انتخاب میکنه این حالت gdmt هم برای خطهای ناپایداره میشه هم دستی میشه روی adsl2+ گذاشت این خط کشش زیاد نیست احتمال میدم روی auto هست و مودم خودش این حالت رو انتخاب کرده
دستتون درد نکنه ، بله کششی نداره ب اون صورت ، پس شما میفرمایید دست نزنه و رو همین حالت بمونه؟
ariobarzan2
25-10-2020, 14:00
دستتون درد نکنه ، بله کششی نداره ب اون صورت ، پس شما میفرمایید دست نزنه و رو همین حالت بمونه؟
بله رو همین حالت بمونه
نمیدونم این راه جواب بده یا نه... از اول این مشکل رو داشتید یا بعدا ایجاد شده؟
اگه از اول بوده، زوج سیم های تلفن رو که از بیرون میاد تو پریز عوض کنید، مثلا آبی-سفید بزنید، من یه بار قرمز زده بودم، همه چی اومد پایین، آبیش کردم و همه چی اوکی شد و SNR اومد بالا.
سلام دوباره
گفتن از پارسال خودش یک هو اینتور شد البته هر از گاهی یک ای درو روز خودش درست میشه بعدش خراب میشه
اینم وضع الانم هست که اجیب با ریست کردن مودم دو باره تصویردوم شد
alottadamage
26-10-2020, 11:53
سلام دوباره
گفتن از پارسال خودش یک هو اینتور شد البته هر از گاهی یک ای درو روز خودش درست میشه بعدش خراب میشه
اینم وضع الانم هست که اجیب با ریست کردن مودم دو باره تصویردوم شد
سیم کشی تون مطمعن هستید اوکیه؟ خط پسر دایی من هم اینطور میشه، یه بار 18 هست، میاد رو 6 بعد میره 10 و ریست میشه آخرش مودم، کارشناس اومده و فهمیده به خاطر سیم کشی بده که با کنتور برق از یه جا رفته.
str4610i
26-10-2020, 23:23
سلام
دوستان کسی اطلاع داره این چند خط ارور در صفحه کانفیگ مودم در چه مورد هست ؟
near-end FEC error interleaved: 62870
near-end CRC error fast: 0
near-end CRC error interleaved: 18
str4610i
26-10-2020, 23:24
سلام
دوستان کسی اطلاع داره این چند خط ارور در مودم در چه مورد هست ؟
near-end CRC error interleaved: 18
سیم کشی تون مطمعن هستید اوکیه؟ خط پسر دایی من هم اینطور میشه، یه بار 18 هست، میاد رو 6 بعد میره 10 و ریست میشه آخرش مودم، کارشناس اومده و فهمیده به خاطر سیم کشی بده که با کنتور برق از یه جا رفته.
دیروز یکی آمد از طرف اسیاتک درستش کرد
گفتم بگم چیکارکرد شاید به کار بیاد
سر سیم ها سیاه شده بود گفت سوخته برید درست شد
alottadamage
27-10-2020, 14:33
دیروز یکی آمد از طرف اسیاتک درستش کرد
گفتم بگم چیکارکرد شاید به کار بیاد
سر سیم ها سیاه شده بود گفت سوخته برید درست شد
بسیار عالی، خوشحالم که مشکل تون حل شد، الان میشه یه عکس از وضعیت خط بذارید ببینم تغییر تا چه حد بوده؟
این مخابرات تهران سه روزه دارم زنگ میزنم برای فعال سازی annex m یا هیچی حالیشون نیست یا جواب سر بالا میدن که فعال نمی میکنم و نباید فعال کنیم و سرعت آپلودت بیشتر از 1 نمیشه و بعد کلی کلنجار رفتن میگه تیکت بخش فنی سرعت آپلود زدم و بعد فرداش بدون تماس گرفتن بخش فنی فقط سرعت آپلود روی 1 قفل میکنه
چیکار بکنم به نظرتون؟ به 195 زنگ بزنم؟ قبلا سیم مسی داشتم سالهای سال مخابرات و شرکت خصوصی همیشه annex m فعال بوده. الان که میشه از پتانسیلش استفاده کرد خاموشش کردن روی annex m خط آپ نمیشه
این وضعیت خط فیبر
start202
02-11-2020, 00:03
این مخابرات تهران سه روزه دارم زنگ میزنم برای فعال سازی annex m یا هیچی حالیشون نیست یا جواب سر بالا میدن که فعال نمی میکنم و نباید فعال کنیم و سرعت آپلودت بیشتر از 1 نمیشه و بعد کلی کلنجار رفتن میگه تیکت بخش فنی سرعت آپلود زدم و بعد فرداش بدون تماس گرفتن بخش فنی فقط سرعت آپلود روی 1 قفل میکنه
چیکار بکنم به نظرتون؟ به 195 زنگ بزنم؟ قبلا سیم مسی داشتم سالهای سال مخابرات و شرکت خصوصی همیشه annex m فعال بوده. الان که میشه از پتانسیلش استفاده کرد خاموشش کردن روی annex m خط آپ نمیشه
این وضعیت خط فیبر
Annex به تجهیزات یا همونdslamبرمیگرده که اگه ست نکرده باشن از اول فک نکنم با شکایت هم یرطرف بشهولی خوب تماس بگیر
Annex به تجهیزات یا همون dslam برمیگرده که اگه ست نکرده باشن از اول فک نکنم با شکایت هم برطرف بشه ولی خوب تماس بگیر
عجیبه خط مسی بود فعال بود، خونه که جا به جا شد به چندتا کوچه اونورتر گفتن جابه جایی فیبر میشه، بعدش اینم غیر فعال شد
با این وضعیت عمرا بشه فهمید که مشکل فنی هست یا کانفیگ خودشون، دستم به جایی بند نیست اهمیتی نمیدن
champion saleh
02-11-2020, 10:17
درود
دوستان بنده از ADSL مخابرات استفاده میکنم.
و مخابرات گفته برا اینکه خططون نویز داره و کیفیتش پایینه
نمیتونه بیشتر از دو مگ اینترنت بده به من
خب بنده مستقیم از سیمی که میاد تو خونه مودم رو متصل کردم
ولی باز همونجوره ینی کیفیت خط تغییری نمیکنه
و مسافت رو هم از طریق گوگل اندازه گیری کردم
تقریبا سه کیلومتر و خورده ای بود که ADSL تا پنج شش
کیلومتر مشکلی نداره.
فقط مونده پوسیدگی سیم ها که بنده وقتی پست مخابراتی رو دیدم
خیلی به هم ریخته بود.
به مخابرات هم گفتم که کارشناس بفرستید سیم ها رو بررسی کنه
که میگه به ما ربطی نداره باید 117 تماس بگیری
با اونم تماس گرفتیم اون پدر بیامرز هم اومده بوق تلفن چک میکنه میگه سالمه
(از اینترنت هم سردرنمیاره.میگم نویز داره.نمیدونه نویز چیه:mellow:)
مخابرات میگفت پورت رو هم عوض کن شاید از اون باشه که اونم چند هفته طول میکشه
و اینکه قبل از این شرکت اسیاتک بودم و همینجور بود.
حالا من نمیدونم چیکار کنم دوستان راه حلی دارید بگید.
فقط من احتمال میدم که از پوسیدگی های سیم های مخابراتی باشه
که اونم بنده اجازه ندارم دست بزنم کارشناس 117 هم چیزی نمیدونه
چون فقط بوق رو چک میکنه.
اینم عکس از کیفیت خط:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g
منتظر راه حل های شما هستم.
موفق باشید.:headphone
ariobarzan2
02-11-2020, 10:53
درود
کیلومتر مشکلی نداره.
خیلی به هم ریخته بود.
چون فقط بوق رو چک میکنه.
اینم عکس از کیفیت خط:
درود
با توضیحاتی که دادین مشکل باید از سمت مخابرات باشه یا تو مرکز مخابراتی یا سیمهاشون یا کافو اگر امکان پی گیری این مشکلو ندارید میتونید روی یک خط تلفن دیگه درخواست ای دی اس ال بدید
WhiteHat
02-11-2020, 13:15
این وضعیت خط فیبر
برای من هم که فعال کردند فرقی نکرده
برای من هم که فعال کردند فرقی نکرده
شما چیکار کردین چی گفتین که براتون فعال کردن؟ من هرچی پیگیری میکنم بی فایدس
جالبه، مطمئنی آلان آپلودت قفل نکردن روی همین عدد؟ چون عددی که وصل شدی یه عدد رند و خاص هست که مخابرات برای سرویس های 1 مگ این شکلی تنظیم میکنه، کمی بالاتر از 1 که حدود 1 به شما خروجی بده، خلاصه 1368 و 1370 مشکوکه به قفل بودن آپلودت روی 1. پشتیبانی زنگ بزن از زیر زبونش بکش آپلودم رو چنده و بگو بزاره 2/5 یا حداقل 2 . البته به شکل مسخره ای مقاومت میکنن که پروفایل کلی و سوا قابل تنظیم نیست که دروغه چون وقتی بگی کم بکنن سریع انجام میدن
درود
کیلومتر مشکلی نداره.
خیلی به هم ریخته بود.
چون فقط بوق رو چک میکنه.
اینم عکس از کیفیت خط:
خیلی وضعیت خط خرابه، منم تا وقتی سیم مسی بود داغون بود، ولی برای شما ،وحشتناکه، من 6 مگ دانلود و 1 مگ آپلود از خط قبلی میگرفتم
شما زنگ بزن بگو خطت روی 4 مگ ببنده. احتمالا جواب بده، چون snr الان 9 هست و تا snr 6 میتونی احتمالا بدون قعطی استفاده کنی. آپلودتم جا داره بگو ببنده روی 1 مگ
زنگ بزنن و اصرار کن و جدی صحبت کن مجبورش کن انجام بده(البته اگه سرویست 4 مگ و بالاتره) چون احتمالا جواب بده(نویز خطت خیلی عجیب بالاس، برای من 48 اینا بود). مخابرات از خداشه هرچی میتونه پایینتر ببنده که مشکل قعطی احتمالی نداشته باشی و دردسر نشه براشون ولی شما منفعت خودت در نظر بگیر
در مورد خطت فکر نکنم هیچ راه حلی داشته باشه واقعا. حتی اگه یه خط جدید بگیری میان از سیم دم در یه شاخه دیگه بهت میدن خط جدید با همین کیفیت میشه باز
شنیدم بعضیا به همون کارشناس که اومده دم خونتون پول میدن و دست مزد بعلاوه پول کابل کشی. برات کابل میکشن تا در خونه. ولی باید راضیش کنی با پول
در نهایت همون پولی که برای کابل کشی میخوای هزینه کنی میتونی سرویس مبین نت و ایرانسل بگیری
یه راه دیگم دوتا خط بگیری رو هر کدوم 2 مگ یا 4 مگ اینترنت و سوا سوا تو خونه خط ها رو تقسیم کنید(یعنی یکیتون از یه خط اینترنت استفاده کنه و یه نفر دیگه از اینترنت خط دیگتون)
من در نهایت خونمون که چندتا کوچه جا به جا شد و خط منتقل کردیم شانسمون گفت. گفتن جا به جایی شده و خطت فیبر نوری شده دیگه
champion saleh
03-11-2020, 17:56
خیلی وضعیت خط خرابه، منم تا وقتی سیم مسی بود داغون بود، ولی برای شما ،وحشتناکه، من 6 مگ دانلود و 1 مگ آپلود از خط قبلی میگرفتم
شما زنگ بزن بگو خطت روی 4 مگ ببنده. احتمالا جواب بده، چون snr الان 9 هست و تا snr 6 میتونی احتمالا بدون قعطی استفاده کنی. آپلودتم جا داره بگو ببنده روی 1 مگ
زنگ بزنن و اصرار کن و جدی صحبت کن مجبورش کن انجام بده(البته اگه سرویست 4 مگ و بالاتره) چون احتمالا جواب بده(نویز خطت خیلی عجیب بالاس، برای من 48 اینا بود). مخابرات از خداشه هرچی میتونه پایینتر ببنده که مشکل قعطی احتمالی نداشته باشی و دردسر نشه براشون ولی شما منفعت خودت در نظر بگیر
در مورد خطت فکر نکنم هیچ راه حلی داشته باشه واقعا. حتی اگه یه خط جدید بگیری میان از سیم دم در یه شاخه دیگه بهت میدن خط جدید با همین کیفیت میشه باز
شنیدم بعضیا به همون کارشناس که اومده دم خونتون پول میدن و دست مزد بعلاوه پول کابل کشی. برات کابل میکشن تا در خونه. ولی باید راضیش کنی با پول
در نهایت همون پولی که برای کابل کشی میخوای هزینه کنی میتونی سرویس مبین نت و ایرانسل بگیری
یه راه دیگم دوتا خط بگیری رو هر کدوم 2 مگ یا 4 مگ اینترنت و سوا سوا تو خونه خط ها رو تقسیم کنید(یعنی یکیتون از یه خط اینترنت استفاده کنه و یه نفر دیگه از اینترنت خط دیگتون)
من در نهایت خونمون که چندتا کوچه جا به جا شد و خط منتقل کردیم شانسمون گفت. گفتن جا به جایی شده و خطت فیبر نوری شده دیگه
درود
دیروز تماسی با مخابرات داشتم عرض کردند که سیم های زیر زمینی مشکل دارن
گفتم که عوض کنین خب میگن هزینه ش زیاده ما هم حوصلمون نمیشه:blink:
بعدش هم ADSL دیگه قدیمی شده(در حالی که VDSL و فیبر نوری FTTH/FTTC هم به ما ارائه نمیدن.)
به 2020 هم اطلاع دادیم میگه از دست ما کاری بر نمیاد مرکز مخابراتیتون اگه خواست عوض میکنه.:jealous:
درود
دیروز تماسی با مخابرات داشتم عرض کردند که سیم های زیر زمینی مشکل دارن
گفتم که عوض کنین خب میگن هزینه ش زیاده ما هم حوصلمون نمیشه:blink:
بعدش هم ADSL دیگه قدیمی شده(در حالی که VDSL و فیبر نوری FTTH/FTTC هم به ما ارائه نمیدن.)
به 2020 هم اطلاع دادیم میگه از دست ما کاری بر نمیاد مرکز مخابراتیتون اگه خواست عوض میکنه.:jealous:
آره دیگه اونا انجام نمیدن و هزینه نمیکنن. مگر هزینه کار رو بر عهده بگیری و کارشناس بفرستن بهش بگی شخصا برات انجام بده.هزینه کابل و دستمزد کارشناس بدی حوصله دارن:دی منم سالها سیم مسی داغون داشتم سرطان بود. فیبرم اگه باشه برای کل کوچه خودشون باید بکشن. برای یک نفر انجام نمیدن
================================================== ================
در مورد فعال سازی annex m خط خودم. و پیگیری مجدد که یکی از کارشناساش گفت درسته آپلودت باید بیاد حداقل روی 2 با دانلود 18. ولی annex m دسترسی نداریم و شرکت های خصوصی انجام میدن ولی ما نمیتونیم:blink:. دوباره یه تیکت بخش فنی برام زد...
دوستان line attenuation downstream من در حالت ADSL2+ برابر 14 هست فاصله مستقیم من تا مخابرات 400 متر هست الان اگه VDSL رو خط من فعال بشه 50 مگابیت رو میکشه یا جواب نمیده؟
ariobarzan2
06-11-2020, 23:43
دوستان line attenuation downstream من در حالت ADSL2+ برابر 14 هست فاصله مستقیم من تا مخابرات 400 متر هست الان اگه VDSL رو خط من فعال بشه 50 مگابیت رو میکشه یا جواب نمیده؟
این پارامترتون که از عالی هم بهتره ضمناٌ snr دانلودتون چقدره؟فاصله از مرکز مخابراتی بیشتر برای ای دی اس ال مطرحه چون در وی دی اس ال تا کافو فیبرنوری و از اونجا به بعد مسیه و فاصله تا کافو مهمه چون در تکنولوژی فیبرنوری تا فاصله 60 کیلومتر هم مشکلی نیست در حالت ایده آل با شرایط ایران تا 70-80 مگ هم سرعت رو میده فاصله ایده آل تا کافو هم زیر 100 متره
این پارامترتون که از عالی هم بهتره ضمناٌ snr دانلودتون چقدره؟فاصله از مرکز مخابراتی بیشتر برای ای دی اس ال مطرحه چون در وی دی اس ال تا کافو فیبرنوری و از اونجا به بعد مسیه و فاصله تا کافو مهمه چون در تکنولوژی فیبرنوری تا فاصله 60 کیلومتر هم مشکلی نیست در حالت ایده آل با شرایط ایران تا 70-80 مگ هم سرعت رو میده فاصله ایده آل تا کافو هم زیر 100 متره
snr دانلود 14 هست فاصله تا کافو هم 80 متره
ariobarzan2
07-11-2020, 00:48
snr دانلود 14 هست فاصله تا کافو هم 80 متره این پارامتر شما شرایط خوبی داره بین 20-28 عالی و 29 به بالا بهترین شرایط رو داره
str4610i
07-11-2020, 18:57
سلام
دوستان کسی اطلاع داره این چند خط ارور در مودم در چه مورد هست ؟
near-end CRC error interleaved:
franchescaolsonEqP
15-11-2020, 13:06
سلام چند روز پیش خطم هم adsl و تلفن قطع شد و خود مخابرات برام قطعی ثبت کرد بدون اینکه بهشون زنگ بزنم!! قبل ازون روی مرز 3 مگ (3070 kbps) میگرفتم و snr بالای 7 بود هم آپلود هم دانلود و مشکلی نبود. اما بعد قطعی کلا خطم ازین رو به اونرو شده… الان snr آپلود بالاتر از 3 نمیره :blink:بعد جالبیش اینه با این وضعیت annex m هم رو خط فعال کردن که من از طریق مودم غیرفعال کردم:laughing: با اون آپلود میشه 1200 kbps و فقط پینگ 20 میشه و تا همون 1 مگ میکشه و تو این چند روز مشکلی نبوده و اصلا قطعی نداشتم.
مگه خط با snr زیر 6 نباید قطع و وصلی داشته باشه؟:n04: اینم بگم که snr روی 3 ثابت نیس و تا 2.4 هم افت میکنه:wac:
پینگ هم خیلی عالیه… اونم رو پروفایل interleave :whistle:
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=44ms TTL=108
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=42ms TTL=108
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=41ms TTL=108
status مودم:
Adsl Line Status
SHOWTIME.
Adsl Mode
G992.1
Channel Mode
Interleave
Up Stream
928 kbps
Down Stream
2048 kbps
Attenuation Down Stream
51
Attenuation Up Stream
31
SNR Margin Down Stream
10.4
SNR Margin Up Stream
3.0
Vendor ID
RETK
Firmware Version
4926d722
CRC Errors
0
Up Stream BER
0e-7
Down Stream BER
0e-7
Up Output Power
12
Down Output Power
16.5
ES
99
SES
0
UAS
0
MaDBoOsTeR
19-11-2020, 15:10
سلام امار نویز من یکم عجیب هست . الان خط من و سیم هام مشکل داره یا مرکز داده ؟
ariobarzan2
19-11-2020, 21:37
سلام امار نویز من یکم عجیب هست . الان خط من و سیم هام مشکل داره یا مرکز داده ؟
پارامترهاتون همه شرایط خوبی دارن ولی خطتون روی 8 مگ بسته شده البته کشش خط در این صفحه ذکر نشده با عبارت max rate یا چیزی شبیه این باید یک جایی ذکر شده باشه اون را عکسشو بذارید تا بشه نتیجه گیری کرد اگر کشش خطتون همینه که احتمال میدم فاصلتون تا مرکز مخابراتی زیاده یا به قول خودتون مشکل از مرکز داده یا همون مرکز مخابراتیه و حالت دوم اینه که کشش خط بالاتره و روی 8 براتون بستن البته در هر دو حال بهتره مودم را هم به سر خط بزنید تا معلوم بشه سیم کشی داخلیتون در بهترین شرایطه یا نه کلا به قول خودتون یه کم عجیبه :wink:
sadeghbb
22-11-2020, 15:47
دوستان بهترین کابل تلفنی که سراغ دارین چه نوعیه؟
خط نویز زیادی داره و میخوام از کافو تا خونه رو خودم تعویض کنم
دنبال یه کابل باکیفیتم
sadeghbb
22-11-2020, 16:06
تکراری ...
ariobarzan2
22-11-2020, 16:17
دوستان بهترین کابل تلفنی که سراغ دارین چه نوعیه؟
خط نویز زیادی داره و میخوام از کافو تا خونه رو خودم تعویض کنم
دنبال یه کابل باکیفیتم
دوست عزیز صفحات آخر همین تاپیکو یه نگاه بندازید دوستان با عکس و توضيحات گذاشته بودن
tranceyou
23-11-2020, 09:44
سلام دوستان من سوالی دارم توی مودم خونه وقتی تست میگیرم واسه snr قسمت Link Attenuation روی 45 هست در صورتی که شنیدم
باید زیر 15 باشه که مطلوب باشه چیکار باید بکنم؟
ariobarzan2
23-11-2020, 10:53
سلام دوستان من سوالی دارم توی مودم خونه وقتی تست میگیرم واسه snr قسمت Link Attenuation روی 45 هست در صورتی که شنیدم
اگر نویز ندارین و پرش لینک ندارین موردی نیست احتمالاً فاصلتون تا مرکز مخابراتی زیاده
alottadamage
23-11-2020, 13:08
سیم کشی اوکی باشه، مشکل خاصی نیست، جز اینکه دور هستید از مرکز مخابراتی، همون طور که دوست مون بالا فرمودن.
daniyal62
24-11-2020, 19:07
با سلام ما کابل های بیرون خونمون به کابل های تلفن داخل ساختمان پیچ شده یعنی سیم ها رو داخل هم پیچوندن و نوار چسب زدن میخواستم بدونم حتما باید بصورت سوکتی وصل بشه سیم ها و روی نویز و پینگ تاثیر داره؟ دوم این باکس بالایی که عکسش رو گذاشتم کسی میدونه چیه؟ ممنون
daniyal62
24-11-2020, 19:09
با سلام ما کابل های بیرون خونمون به کابل های تلفن داخل ساختمان پیچ شده یعنی سیم ها رو داخل هم پیچوندن و نوار چسب زدن میخواستم بدونم حتما باید بصورت سوکتی وصل بشه سیم ها و روی نویز و پینگ تاثیر داره؟ دوم این باکس بالایی که عکسش رو گذاشتم کسی میدونه چیه؟ ممنون
kenshikan
26-11-2020, 13:45
سلام
اگه خوب پيچونده باشن و زير بارون و آقتاب اکسيد نشده باشه، نيازي به سوکت يا ترمينال نيست.
اون دستگاه PCM هست و براي افزايش خط هاي تلفن در محل (بي نياز به سيم کشي دوباره از مرکز تلفن) استفاده ميشه. کاربراني که از اون تلفن بگيرن امکان استفاده از DSL نخواهند داشت
LOCAL NETWORK & WIRELESS
interface
Received
Transmitted
Data
Pkts
Errs
Rx drop
Data
Pkts
Errs
Tx drop
LAN4
175.42MB
999223
0
0
735.22MB
961784
0
0
aryna90
500.40MB
1197251
598
1
907.87MB
983607
598
1
INTERNET
Service
VPI/VCI
Protocol
Received
Transmitted
Data
Pkts
Errs
Drops
Data
Pkts
Errs
Drops
PVC:0/35
PVC:0/35
PPPOE
1.01MB
0
0
0
1.4MB
0
0
0
pppo3g
PPPOE
0KB
0KB
ADSL
Mode:
G.992.5_Annex_A
Type:
Interleave
Line Coding:
Enable
Status:
Up
Up Time:
118812
Downstream
Upstream
SNR Margin (0.1dB):
63
54
Attenuation (0.1dB):
440
330
Output Power (dBm):
16.5
12.5
Attainable Rate (Kbps):
2252
908
Rate (Kbps):
1880
906
D (interleave depth):
8
8
Delay (msec):
8.03
14.52
Data Counter:
20068496
5124732
HEC Errors:
209583
7143437
OCD Errors:
0
0
LCD Errors:
0
0
CRC Errors:
334488
7208985
FEC Errors:
36287951
7604725
Total ES
97876
6
Total Frames
20068496
5124732
سلام دوستان اوضاع خط من چطوریه .فعلا نت من از پارس انلاین هست.
و صد البته راهکار چیه؟
daniyal62
26-11-2020, 19:20
سلام
اگه خوب پيچونده باشن و زير بارون و آقتاب اکسيد نشده باشه، نيازي به سوکت يا ترمينال نيست.
اون دستگاه PCM هست و براي افزايش خط هاي تلفن در محل (بي نياز به سيم کشي دوباره از مرکز تلفن) استفاده ميشه. کاربراني که از اون تلفن بگيرن امکان استفاده از DSL نخواهند داشت
ممنون بابت توضیحات من می خواستم از مخابرات VDSL بگیرم ام اما چون فاصله ام تا مرکز مخابرات حدود 1300 متر هست گفتن زیاده و جواب نمیده در نتیجه از اسیاتک ADSL گرفتم اینم مشخصات سرویسی که دارم و نویز خط و تنظیمات مودم . مقدار CRC Errors بالاست یعنی این مقدار خطا توی 15 دقیقه ثبت شده کاری هست بکنم که کمتر بشه . سرویس گیمینگ هم برام فعال شده. ممنونم
kenshikan
27-11-2020, 13:55
ممنون بابت توضیحات من می خواستم از مخابرات VDSL بگیرم ام اما چون فاصله ام تا مرکز مخابرات حدود 1300 متر هست گفتن زیاده و جواب نمیده در نتیجه از اسیاتک ADSL گرفتم اینم مشخصات سرویسی که دارم و نویز خط و تنظیمات مودم . مقدار CRC Errors بالاست یعنی این مقدار خطا توی 15 دقیقه ثبت شده کاری هست بکنم که کمتر بشه . سرویس گیمینگ هم برام فعال شده. ممنونم
خواهش مي کنم.
پارامترهاي سيگنال شما به نسبت خوبه و تضعيف متوسط داريد که با فاصله 1300 متري کم و بيش همخواني داره. پيشنهاد مي کنم در بخش پيکربندي ADSL گزينه هاي T1.413 و ADSL رو هم امتحان کنيد شايد سيگنال بهتري گرفتيد.
در مورد خطاي CRC بايد ديد که در 15 دقيقه چه اندازه ترافيک رفته و اومده. اگر کار متوسط و يا سنگين کرديد، اين اندازه خطا در ميون هزاران بسته داده چيز اوکي ايه و جاي نگراني نداره.
ولي اگر کاري نکرديد و اين اندازه ارور داده بايد بيشتر بررسي بشه. کلا هم انتظار ارور صفر نداشته باشيد. بيش از اوني که به نظر مياد، روي لينکها خطا رخ مي ده که مودم ها ريکاور مي کنن و من و شما متوجه نمي شيم.
hanifhazrati
01-12-2020, 13:08
سلام بچه ها من اینترنت adsl شاتل دارم ولی زیاد قطعی دارم. زنگ زدم به پشتیبانی گفت اسپیلتر رو عوض کن یا میکروفیلتر بخر. به نظر شما میکروفیلتر خوبه یا همون اسپلیتر؟
بامدادنیکنفس
01-12-2020, 15:52
فرقی نمیکنه جفتش یه کار رو میکنه
سلام کسی میدونه کدام ار مدم زیر بهتر هستم
هر دو دیلینک مدل dsl-224
یکی سفید عمودی
یکیش سیاه خوابیده
kenshikan
06-12-2020, 09:54
سلام کسی میدونه کدام ار مدم زیر بهتر هستم
هر دو دیلینک مدل dsl-224
یکی سفید عمودی
یکیش سیاه خوابیده
خواب و بيدار بودنش چندان فرقي توي کارکرد نداره
شما ببين مودم رو کجا(ها) مي خواي بزاري و کدومش با دکور اون نقطه (ها) سازگارتره و مودم هواخور خوبي خواهد داشت، همچنين چراغ هاش بيشتر توي ديدت هست.
black sabbath
08-12-2020, 13:06
از شاتل سرویس دارم
خود شاتل میگه شرایط خط طبیعیه اما به نظرم دو سه روزه خیلی افت سرعت دارم
ariobarzan2
08-12-2020, 14:53
از شاتل سرویس دارم
خود شاتل میگه شرایط خط طبیعیه اما به نظرم دو سه روزه خیلی افت سرعت دارم
وضعیت خطتون نسبتاً خوبه دوست عزیز لینکهای دانلود هم اکثرا این نوسان را داره وضعیت سیمکشی داخلی و فاصلتون تا مرکز مخابراتی چطوره ؟ وضعیت کرونا و استفاده بیشتر را هم در نظر داشته باشید
alottadamage
08-12-2020, 18:35
سلام، تاپیک مناسبی پیدا نکردم، اینجا مطرح میکنم.
ما خونه جدید مون نزدیک مرکز شهره. بعد چون خیلی مشترک زیاده، مخابرات میگه منطقه شما اشباع شده هست، خط دوم نمیدن (یکی هست و یکی دیگه هم میخوام) میگن هیچ جوره امکانش نیست که یه خط دیگه به شما بدیم
خواستم بدونم راهی هست که بشه خط دوم گرفت؟
بامدادنیکنفس
09-12-2020, 00:37
سلام، تاپیک مناسبی پیدا نکردم، اینجا مطرح میکنم.
ما خونه جدید مون نزدیک مرکز شهره. بعد چون خیلی مشترک زیاده، مخابرات میگه منطقه شما اشباع شده هست، خط دوم نمیدن (یکی هست و یکی دیگه هم میخوام) میگن هیچ جوره امکانش نیست که یه خط دیگه به شما بدیم
خواستم بدونم راهی هست که بشه خط دوم گرفت؟
تو کلانشهر ما ، سیم بان مخابرات باج میگیره
تلفن های استفاده نشده را تخلیه میکنه شماره میده به شما
شما مگه تبریز نبودی
خب فیبر نوری بگیر روش دو تا خط میتونی بگیری ...
albertxx
15-12-2020, 20:35
دوستان سلام
از مخابرات اینترنت دارم سرویس 16 مگ
یه چند وقته چراغ لینک الکی میپره و نت قطع میشه
تو یک ساعت شاید 10 بار بشه
ولی یهو میبینی چند روز خوبه و مشکلی نیست
اکثرا هم غروب تا صبح فردا مشکل دارم و روز عادیه
این مشخصات لینک هست
به نظرم مشکلی نداره ( نسبت کشش خط به سرویس) ولی نمیدونم مشکل چیه
پشتیبانی هم زنگ نزدم چون میدونم یه مشت بی سوادن
ممنون
- - - Updated - - -
دوستان سلام
این مشخصات لینک هست
ممنون
- - - Updated - - -
دوستان سلام
این مشخصات لینک هست
ممنون
- - - Updated - - -
دوستان سلام
این مشخصات لینک هست
ممنون
- - - Updated - - -
دوستان سلام
این مشخصات لینک هست
ممنون
kenshikan
15-12-2020, 21:33
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اين سيگنال دقيقا براي همون زمانهاي قطع شدنه؟
اگه نه، همه مفصل هاي سيم توي خونه و بيرون رو بررسي کنيد
توي اين سرعت ها، هر چيز شل و نيم بند مثل تکون خوردن سيم هاي خارجي در باد، قطع و وصل يه سيم زخمي، دوشاخه يا پريز ديگه اي که توي خونه استفاده ميشه مي تونه باعث قطع و وصل کرير بشه.
albertxx
17-12-2020, 02:10
خیلی ممنون
ولی یه سوال
میزان line attenuation خط من خیلی عالیه و بین 20 تا 25 هست یعنی نشون میده تخریب سیگنال از مرکز ندارم و فاصله هم از مرکز کمه
ولی چرا snr اینقدر ضعیفه؟؟؟
اصلا یه جوریه انگار کشش این سرعت رو نداره
در حالی هست که 16 مگ اونقدر ها زیاد نیست
فاصله هم از مرکز مخابراتی کمتر از 900 متر هست و مرکز شلوغی نیست
نمیدونم چرا line attenuation اینقدر خوبه و snr فاجعست!! !
ariobarzan2
17-12-2020, 09:15
خیلی ممنون
ولی یه سوال
میزان line attenuation خط من خیلی عالیه و بین 20 تا 25 هست یعنی نشون میده تخریب سیگنال از مرکز ندارم و فاصله هم از مرکز کمه
بر طبق عکسی که گذاشتید که نویزتون خوبه مشکلی نداره ولی تو ساعاتی که میگید مشکل دارید ممکنه حجم مصرف بیشتره یا یک وسیله برقی در اطرافتون بکار میفته و نویز ایجاد میکنه میتونید مودم رو به سر خط بزنید و امتحان کنید و سیم کشی داخلی را هم چک کنید و مودم را به پریزهای دیگه تلفن هم وصل کنید و امتحان کنید و ببینید نزدیک مودمتون وسیله برقی خاصی هست که نویز بندازه
kenshikan
17-12-2020, 13:07
خیلی ممنون
ولی یه سوال
تصعيف 20 دي بي عالي به شمار نمياد. عالي حدود 10 دي بي يا کمتر هست که در فاصله کمتر از 300 متر به دست مياد. تضعيف خط شما با فاصله تون تناسب داره.
20dB and below is outstanding
20dB – 30dB is excellent
30dB – 40dB is very good
40dB – 50db is OK
50dB and above is bad
SNR داستانش جداست و ميزان فاصله توان سيگنال با نويز خط رو بيان و در نتيجه پايداري رو تعيين مي کنه. شما توان رو نمي تونيد کاريش بکنيد، چه از سمت خودتون چه از سمت مرکز. تنها ميشه با سيم کشي بهتر و دور از نويز، SNR رو افزايش داد.
10dB and below is bad
11db – 20dB is OK
20dB – 28dB is excellent
29dB and above is outstanding
پس يک اينکه اين دو فاکتور با هم نسبت مستقيم ندارن، هرچند کاملا مستقل از هم نيستن و افزايش فاصله مي تونه احتمال کاهش SNR رو به دنبال داشته باشه.
دو اينکه اگه بخوايم بگيم کدوم فاکتور تاثير بيشتري روي پهناي باند داره، معمولا فاصله از مرکز (=تضعيف) هست. در حالي که SNR تاثير خودش رو در پايداري نشون مي ده.
قسمتی از سیم تلفن خونمون که از توی جعبه برق رد شده بود رو با فویل کلفت آلومینیومی عایق کردم.
و حالا داشته باشید تغییر Downstream SNR رو:
قبل از عایق کردن: 8.3
بعد از عایق کردن: 14.1
kenshikan
20-12-2020, 22:39
قسمتی از سیم تلفن خونمون که از توی جعبه برق رد شده بود رو با فویل کلفت آلومینیومی عایق کردم.
و حالا داشته باشید تغییر Downstream SNR رو:
قبل از عایق کردن: 8.3
بعد از عایق کردن: 14.1
:thumbsup:
دوستان یه ماهه که خط من رانژه شده اول تا 15 مگابیت کشش داشت بعد کم کم شد 12 مگابیت بعدش 10 مگابیت امروز صبح مودم رو خاموش کردم ساعت 2 میخواستم روشن کنم سرعت شد 6 مگابیت و روی مدولاسیون T1.413 وصل شد و دیگه رو adsl 2+ نرفت به نظر شما مشکل از کجاس؟ line attenuation حدود 16 بود الانم 16 هس گیج شدم کلا
mostafakhan2016
23-12-2020, 00:35
سلام دوستان وقتتون بخیر.
آقا من اینترنت از اسیاتک داشتم و بعد اینکه دیدم قطعی زیاد داره درخواست جمع آوری دادم. الان از شاتل سرویس گرفتم اما همچنان مشکل قطعی دارم. برای اینکه مشکلم حل بشه یه سیم دو زوج روکش دار گرفتم و از دم در سیم کشیدم اوردم بالا. خطم تا 12 مگ اپ شده از وقتی از جلو درب سیم کشیدم اما زمان قطعی ها رو متوجه شدم. هر موقع آسانسور شروع به حرکت می کنه اینترنت منم قطع می شه. نویز شدید داره .قشنگ snr از 9.5 10 میاد روی 0 یا حتی منفی میشه.
به نظرتون چکار کنم؟
دیگه کلافه شدم یدفه وسط بازی آنلاین می پره بیرون وقتی آسانسور حرکت می کنه.:thumbsdow
ممکنه مودمم فرسوده باشه و نیاز به تعویض داشته باشه؟
مدل مدم: Asus N10 B1
اها اینو یادم رفت بگم. مودمم با کابل اترنت به کامپیوتر وصله نه وای فای.
ariobarzan2
23-12-2020, 09:03
دوستان یه ماهه که خط من رانژه شده اول تا 15 مگابیت کشش داشت بعد کم کم شد 12 مگابیت بعدش 10 مگابیت امروز صبح مودم رو خاموش کردم ساعت 2 میخواستم روشن کنم سرعت شد 6 مگابیت و روی مدولاسیون T1.413 وصل شد و دیگه رو adsl 2+ نرفت به نظر شما مشکل از کجاس؟ line attenuation حدود 16 بود الانم 16 هس گیج شدم کلا
اول از همه ببینید خط تلفنتون بوق داره یا مشکل دیگه ای چون میگید اول مشکلی نداشتید بعد مودم را ریست کنید و دوباره کانفیگ کنید شاید مشکل حل شد مودم را هم میتونید به سر خط بزنید که ببینید مشکل از سیم کشی داخلی نباشه
سلام دوستان وقتتون بخیر.
آقا من اینترنت از اسیاتک داشتم و بعد اینکه دیدم قطعی زیاد داره درخواست جمع آوری دادم. الان از شاتل سرویس گرفتم اما همچنان مشکل قطعی دارم. برای اینکه مشکلم حل بشه یه سیم دو زوج روکش دار گرفتم و از دم در سیم کشیدم اوردم بالا. خطم تا 12 مگ اپ شده از وقتی از جلو درب سیم کشیدم اما زمان قطعی ها رو متوجه شدم. هر موقع آسانسور شروع به حرکت می کنه اینترنت منم قطع می شه. نویز شدید داره .قشنگ snr از 9.5 10 میاد روی 0 یا حتی منفی میشه.
به نظرتون چکار کنم؟
دیگه کلافه شدم یدفه وسط بازی آنلاین می پره بیرون وقتی آسانسور حرکت می کنه.:thumbsdow
ممکنه مودمم فرسوده باشه و نیاز به تعویض داشته باشه؟
مدل مدم: Asus N10 B1
اها اینو یادم رفت بگم. مودمم با کابل اترنت به کامپیوتر وصله نه وای فای.
سلام
احتمالاً اون سیمی که آوردید از نزدیک آسانسور رد میشه و برق آسانسور روش نویز میندازه اگر امکانش هست اون تیکه های سیم رو با فویل آلمینیومی عایق بندی کنید
kenshikan
23-12-2020, 10:22
از کيفيت سيگنال توي پنل مودم شات بگيريد يا همه پارامترها رو اينجا کپي کنيد
از کيفيت سيگنال توي پنل مودم شات بگيريد يا همه پارامترها رو اينجا کپي کنيد
ariobarzan2
23-12-2020, 20:12
پارامترهاتون خوبه نویزتون کمه و میرایی سیگنالتون هم زیاد نیست با این اوصاف احتمالش زیاده که خود سرویس دهندتون سرعتتون را کم کرده باشه همیشه از همین شرکت اینترنت داشتید قبلاً اگر شرکتتون فرق میکرده وضعیتتون چطور بوده ؟
پارامترهاتون خوبه نویزتون کمه و میرایی سیگنالتون هم زیاد نیست با این اوصاف احتمالش زیاده که خود سرویس دهندتون سرعتتون را کم کرده باشه همیشه از همین شرکت اینترنت داشتید قبلاً اگر شرکتتون فرق میکرده وضعیتتون چطور بوده ؟
از دم در تا مودم حدود 13-14 متر هستش با سیم آنتن 75 اهم اگه مستقیم بیارم تا پشت مودم مشکل نویز برطرف میشه یا فقط باید سیم تلفن باشه؟
ariobarzan2
25-12-2020, 16:45
از دم در تا مودم حدود 13-14 متر هستش با سیم آنتن 75 اهم اگه مستقیم بیارم تا پشت مودم مشکل نویز برطرف میشه یا فقط باید سیم تلفن باشه؟
در مورد سیم اطلاعات تخصصی ندارم دوستان واردتر اینجا داریم ولی تا اونجایی که میدونم اون کابلی که میگید مخصوص ماهواره یا تلویزیونه ممکنه اصلا احتیاجی به سیمکشی نباشه کشش خطتون تو این منو نیست به عنوان max rate یا attenable raté باید باشه ببینید اون چنده ؟ ضمناً فاصلتون تا مرکز مخابراتی چنده ؟ اگر میخواید مطمئن بشید که سیمکشی داخلیتون مشکلی داره یا نه مودم را به سر خط بزنید ببینید وضعیت چطوریه ؟
kenshikan
26-12-2020, 11:31
هرچند براي اين کار ساخته نشده و هزينه بيش از اندازه نياز هست، ولي شخصا کنجکاوم بدونم جوابي که با سيم آنتن مي گيريد چطوره. احتمالا بهتر از سيم تلفن خواهد بود.
البته همونطور که دوستان گفتن، پيش از هر هزينه اي، تست گام به گام از سر خط ورودي بهترين کار هست.
هرچند براي اين کار ساخته نشده و هزينه بيش از اندازه نياز هست، ولي شخصا کنجکاوم بدونم جوابي که با سيم آنتن مي گيريد چطوره. احتمالا بهتر از سيم تلفن خواهد بود.
البته همونطور که دوستان گفتن، پيش از هر هزينه اي، تست گام به گام از سر خط ورودي بهترين کار هست.
بحث هزینه نیس تو خونه 50-60 متر سیم آنتن نو دارم ولی سیم تلفن ندارم نمیخوام هزینه کنم بگیرم :biggrin:
start202
27-12-2020, 18:23
بحث هزینه نیس تو خونه 50-60 متر سیم آنتن نو دارم ولی سیم تلفن ندارم نمیخوام هزینه کنم بگیرم :biggrin:
اتصال به کابل تلویزون رو چه جوری انجام میدید ؟ چقدر موثر بوده ؟
kenshikan
29-12-2020, 13:50
گويا کمي بهتر شده.
پايدار هم هست؟
aziz3545
06-01-2021, 00:40
سلام
یه سوال output power مودم من upload اومده رو 3 بعضی وقتا منفی هم میشه مشکل از چی میتونه باشه؟
سلام وقت بخیر دوستان
من مودمم مدتیه سرعت دانلودش که حالت نرمال باید بین 800 کیلیوبایت تا 1 مگابایت باشه رسیده به 200 تا 300 کیلوبایت، عجیبتر اینکه باز شدن سایتا یا استریم یوتوب و تلگرام مثلا سرعتش دقیقا همون حدود 1 مگه ولی دانلودش خیلی پایینه.
مشکل از چیه؟
اینم اطلاعات مودمم هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mahdi406
06-01-2021, 14:31
سلام وقت بخیر دوستان
من مودمم مدتیه سرعت دانلودش که حالت نرمال باید بین 800 کیلیوبایت تا 1 مگابایت باشه رسیده به 200 تا 300 کیلوبایت، عجیبتر اینکه باز شدن سایتا یا استریم یوتوب و تلگرام مثلا سرعتش دقیقا همون حدود 1 مگه ولی دانلودش خیلی پایینه.
مشکل از چیه؟
اینم اطلاعات مودمم هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدای از اینکه با توجه به دیتا ریت شما سرعت شما برحسب مگابایت که همون سرعت دانلود شما هم هست باید همون ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلوبایت باشه
SNR خط شما هم پایینه معمولا زیر ۱۰ باشه با قطعی و وصلی همراه هست و یک مقداری اذیت میکنه
جدای از اینکه با توجه به دیتا ریت شما سرعت شما برحسب مگابایت که همون سرعت دانلود شما هم هست باید همون ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلوبایت باشه
SNR خط شما هم پایینه معمولا زیر ۱۰ باشه با قطعی و وصلی همراه هست و یک مقداری اذیت میکنه
خوب مشکل از خط هست یا سرویس دهنده؟ باید چیکار کنم درست شه؟ آره گاهی وقتا قطع و وصل میشه
mahdi406
06-01-2021, 14:38
خوب مشکل از خط هست یا سرویس دهنده؟ باید چیکار کنم درست شه؟ آره گاهی وقتا قطع و وصل میشه
بهترین راه اینه که شما اول از سرخط تلفنتون همون علمک درب ساختمونتون تست کنید ببینید SNR خطتون تغییر میکنه یا نه اگر بالاتر رفت مشکل از سیم کشی ساختمانتون هست اگر تغییر نکرد ایراد از بستر مخابراتی منطقتون هست
ضمنا به max rate خطتون هم دقت کنید ببینید فرق میکنه یا نه
بهترین راه اینه که شما اول از سرخط تلفنتون همون علمک درب ساختمونتون تست کنید ببینید SNR خطتون تغییر میکنه یا نه اگر بالاتر رفت مشکل از سیم کشی ساختمانتون هست اگر تغییر نکرد ایراد از بستر مخابراتی منطقتون هست
ضمنا به max rate خطتون هم دقت کنید ببینید فرق میکنه یا نه
سیم کشی که مستقیم کشیدم خودم تا پای مودم، احتمالا از مخابراته، بهشون بگم چی رو بررسی کنن؟
mahdi406
06-01-2021, 14:47
سیم کشی که مستقیم کشیدم خودم تا پای مودم، احتمالا از مخابراته، بهشون بگم چی رو بررسی کنن؟
والا معمولا توی این مرحله مخابرات کار خاصی انجام نمیده مگر اینکه پیگیری کنید ببینید میتونید فیبر نوری بگیرید یا VDSL چون مخابرات زیرساخت رو معمولا تغییر نمیده برای یک نفر
hosseinzfff
06-01-2021, 17:08
سلام وقت بخیر دوستان
مشکل از چیه؟
با توجه به max rate مودم شما نویز روی خط شما وجود دارد .line attenuation خطت خوبه ولی عجیبه که max rate خیلی کم شده..modulation رو روی AUTO بذار و تست کن اگه بهتر نشد مشکل از سرویس دهنده اینترنت شما میباشد.
karwan125
06-01-2021, 19:32
سلام وقت بخیر دوستان
مشکل از چیه؟
سلام
يه آيدي يا شماره تلگرام ت رو برام پيام خصوصي كن
با Anydesk ميام تو سيستم ت درست ميكنم يه سري تنظيمات هستش بايد انجام بدم كيفيت خط ت برميگرده به حالت نرمال
kenshikan
06-01-2021, 20:10
سلام وقت بخیر دوستان
مشکل از چیه؟
اینم اطلاعات مودمم هست
به خاطر بالا بودن تضعيف، سيگنال نابوده
حتما تست کنيد و ببينيد از سر خط چه سيگنالي مي گيريد.
kenshikan
06-01-2021, 20:12
سلام
یه سوال output power مودم من upload اومده رو 3 بعضی وقتا منفی هم میشه مشکل از چی میتونه باشه؟
سلام
نيم سوز شدن طبقه کوپلينگ دستگاه، سيم کشي يا کانکتور بي کيفيت
با توجه به max rate مودم شما نویز روی خط شما وجود دارد .line attenuation خطت خوبه ولی عجیبه که max rate خیلی کم شده..modulation رو روی AUTO بذار و تست کن اگه بهتر نشد مشکل از سرویس دهنده اینترنت شما میباشد.
چطوری اینکارو کنم؟
mahdi406
09-01-2021, 12:31
دوستان یک سوال برام پیش اومد
من دو تا خط دارم میشه یک خطم از لحاظ نویز و کیفیت و .... با اون یکی خطم تفاوت کنه با اینکه هر دو خط یک مرکز مخابراتی و یک جا هستن یعنی الان ما تو خونه دو خط داریم از یک زیر ساخت مخابراتی داره استفاده میکنه منظورم اینه
چون اخرین بار پشتیبانی گفت اگر این خططون کیفیتش بده سرویس رو منتقل کنید به اون یکی خط شاید درست بشه منم حوصله نداشتم گفتم جمعش کنن کلا ولی بعدش کنجکاو شدم خواستم بپرسم ببینم عملا میتونی تفاوتی ایجاد کنه این کار ؟
kenshikan
09-01-2021, 12:52
من دو تا خط دارم میشه یک خطم از لحاظ نویز و کیفیت و .... با اون یکی خطم تفاوت کنه با اینکه هر دو خط یک مرکز مخابراتی و یک جا هستن یعنی الان ما تو خونه دو خط داریم از یک زیر ساخت مخابراتی داره استفاده میکنه منظورم اینه
چون اخرین بار پشتیبانی گفت اگر این خططون کیفیتش بده سرویس رو منتقل کنید به اون یکی خط شاید درست بشه منم حوصله نداشتم گفتم جمعش کنن کلا ولی بعدش کنجکاو شدم خواستم بپرسم ببینم عملا میتونی تفاوتی ایجاد کنه این کار ؟
سلام
بسيار پيش مياد که براي يه خونه خط هاي تلفن در زمانهاي گوناگون کشيده ميشن. در اين حالت تعداد و کيفيت اتصال ها و سيم کشي و گاهي جنس سيم و حتا ديده شده پست انشعاب يکسان نيست. (مثلا خونه دو بر بوده و يک خط رو از پست اين کوچه گرفتن و ديگري رو از علمک کوچه پشتي، يا يکي روي پي سي ام هست، ديگري مستقيم به مخابرات و ...) پس جا به جايي مي تونه کيفيت رو تغيير بده.
و منظورم دقيقا تغيير هست، يعني ممکنه بهتر يا بدتر بشه. پس کاش هر کاري که مي تونه کيفيت اين خط رو بهتر کنه انجام بديد و بعد بريد توي هزينه هاي پروسه گردآوري و جابه جايي به خط دوم.
درود. دقیقاً همچین چیزی که گفتید هست.
من خودم دو تا خط دارم. یکی قدیمی و یکی هم چند سال پیش گرفتم. هر دو یک مرکز مخابراتی و هر دو هم از یک جعبه مخابراتی سیم کشی شده اومده خونه. رو هر دو اینترنت گرفتم.
جالبه خطی که قدیمی هست خیلی بهتره و کشش خوبی داره ولی خط جدید کیفیت خوبی نداره. سیم تلفن هم از تو خرطوم رد نشده و تا پای مودم تنها پنج متر فاصله هست و کابل هر دو هم نو و سالم.
ali_z051
13-01-2021, 04:27
کیفیف خط من چطوره دوستان؟
ariobarzan2
13-01-2021, 10:24
کیفیف خط من چطوره دوستان؟
خوبه نویزتون کمه حدود 20 مگ هم کشش خطه
aliazari426
13-01-2021, 14:28
درود
کسی تجربه کابل دزدی داره؟ چکار کنیم مشکل زودتر حل کنند؟ مرکز مخابراتی که ناامید کرد نمیدونم راست میگفت یا نه گفت کابل دزدی چند ماه طول میکشه !!! اندازه 2 متر روی در خونه ویلایی هست ! اگر خیلی طول میکشه خودمون سیم وصل کنیم بعد اگر وصل کنیم چه سیمی بخریم چکار کنیم کیفیت خط پایین نیاد ؟
ariobarzan2
13-01-2021, 14:36
درود
کسی تجربه کابل دزدی داره؟ چکار کنیم مشکل زودتر حل کنند؟ مرکز مخابراتی که ناامید کرد نمیدونم راست میگفت یا نه گفت کابل دزدی چند ماه طول میکشه !!! اندازه 2 متر روی در خونه ویلایی هست ! اگر خیلی طول میکشه خودمون سیم وصل کنیم بعد اگر وصل کنیم چه سیمی بخریم چکار کنیم کیفیت خط پایین نیاد ؟
این مشکل بعضی جاها وجود داره باید مثل بقیه کارای اداری پی گیری کنید تا حل بشه مسئله
ali_z051
13-01-2021, 15:56
سلام بچها برای درخواست تعویض کافو باید چکار کنم با هزینه خودم
hamed619
13-01-2021, 17:45
سلام کیفیت خط من چطوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ariobarzan2
13-01-2021, 19:02
سلام کیفیت خط من چطوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
نویز زیاده
hamed619
13-01-2021, 20:01
سلام
نویز زیاده
دوتا خط دارم از یک کابل اومده روی یکیش شاتل خیلی خوبه پینگم 10روی این تازه گرفتم از اسیاتک نیم ساعت طول میکشه تا وصل شه. نویز از چی میتونه باشه سیم مستقیم زدم به پشته مودم
alottadamage
13-01-2021, 23:59
دوتا خط دارم از یک کابل اومده روی یکیش شاتل خیلی خوبه پینگم 10روی این تازه گرفتم از اسیاتک نیم ساعت طول میکشه تا وصل شه. نویز از چی میتونه باشه سیم مستقیم زدم به پشته مودم
میرایی خط تون خیلی خوبه، مشکل تون snr هست، زوج سیم درست رو وصل کردید به پریز؟
hamed619
14-01-2021, 00:36
میرایی خط تون خیلی خوبه، مشکل تون snr هست، زوج سیم درست رو وصل کردید به پریز؟
از قبل وصل بوده من وصل نکردم شاید از اون باشه میشه بگید چطوری باید وصل کنم
سلام خونه ما تو شعاع 400 متری مخابرات هست و Line aatenuation در حالت ADSL2+ برابر 14 هست مخابرات سرویس vdsl هم ارائه میده ولی dslam ها داخل کافو نیستن تو خود ساختمون مخابراته به نظرتون vdsl بگیرم سرعت 40 مگابیت رو میده یا نمیده؟
alottadamage
14-01-2021, 12:23
از قبل وصل بوده من وصل نکردم شاید از اون باشه میشه بگید چطوری باید وصل کنم
سفید -آبی
سفید-نارنجی
سفید-سبز
سفید-قهوه ای
قرمز-آبی
تست کنید (حالا هر کدوم از رنگ زوج ها که موجود بود، ببینید کدوم زوج snr فیکس میشه، منم همین مشکل رو داشتم بعد سیم کشی جدید، زوم سیم آبی-قرمز وصل کردم snr 15 تا رفت بالا و فیکس شد، هم از سمتی که سیم مخابرات اومده به خونه و بعدش از اونجا سیم وصل شده بهش باید تغییر بدید و هم از سمت پریز
مثلا اگه آبی قرمز دارید، هم از سمت بیرونی آبی قرمز وصل کنید به سیم مخابرات و هم از داخل آبی قرمز وصل کنید به پریز و امتحان کنید، خلاصه هر زوجی که هست رو امتحان کنید تا ببینید رو کدوم زوج snr بالا میره و فیکس میشه، چون میرایی خط تون خیلی خوبه و مشخصه فاصله مطلوبی با مخابرات دارید. و این مقدار snr عجیبه واسه این میرایی.
CAPITAN MAC
14-01-2021, 13:49
سلام کیفیت خط من چطوره
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hamed619
15-01-2021, 08:00
سفید -آبی
سفید-نارنجی
سفید-سبز
سفید-قهوه ای
قرمز-آبی
تست کنید (حالا هر کدوم از رنگ زوج ها که موجود بود، ببینید کدوم زوج snr فیکس میشه، منم همین مشکل رو داشتم بعد سیم کشی جدید، زوم سیم آبی-قرمز وصل کردم snr 15 تا رفت بالا و فیکس شد، هم از سمتی که سیم مخابرات اومده به خونه و بعدش از اونجا سیم وصل شده بهش باید تغییر بدید و هم از سمت پریز
مثلا اگه آبی قرمز دارید، هم از سمت بیرونی آبی قرمز وصل کنید به سیم مخابرات و هم از داخل آبی قرمز وصل کنید به پریز و امتحان کنید، خلاصه هر زوجی که هست رو امتحان کنید تا ببینید رو کدوم زوج snr بالا میره و فیکس میشه، چون میرایی خط تون خیلی خوبه و مشخصه فاصله مطلوبی با مخابرات دارید. و این مقدار snr عجیبه واسه این میرایی.
سیم تلفن ما از داخل جعبه تقسیم برق امده علت نویز میتونه باشه
ariobarzan2
15-01-2021, 11:24
سلام خونه ما تو شعاع 400 متری مخابرات هست و Line aatenuation در حالت ADSL2+ برابر 14 هست مخابرات سرویس vdsl هم ارائه میده ولی dslam ها داخل کافو نیستن تو خود ساختمون مخابراته به نظرتون vdsl بگیرم سرعت 40 مگابیت رو میده یا نمیده؟
سلام
در وی دی اس ال برای بهره برداری از حداکثر سرعت باید فاصله کافو از خونه یعنی اون تیکه که فیبر نوریه زیر 100 متر باشه با شرایط شما احتمالاً همون 40 رو حداقل باید بهتون بده
بله دقيقاً
alottadamage
15-01-2021, 12:46
بله، خونه دایی من هم همینطور هست، و هی قطعی دارن و نویز شدید.
سلام دوستان
آیا با تغییر اپراتور امکانش هست که کشش و کیفیت خط از نظر مقدار نویز هم تغییر پیدا کنه؟
ariobarzan2
16-01-2021, 19:14
سلام دوستان
آیا با تغییر اپراتور امکانش هست که کشش و کیفیت خط از نظر مقدار نویز هم تغییر پیدا کنه؟
سلام
تجهیزات شرکتها یک مقدار رو این موضوع مؤثر هست ولی نه آنچنان
کیفیت خط و نویز و کشش بستگی به کیفیت سیمکشی داخلی و فاصله تا مرکز مخابراتی و تعداد مشترکین اون مرکز داره ضمن اینکه این سه تا پارامتر با اینکه خیلی به هم مربوطند با هم متفاوت هم هستند
MiladM.A.
17-01-2021, 12:19
سلام دوستان
من یه مشکل عجیبی پیدا کردم یک هفته هست الان. دو بار هم با 20117 تماس گرفتم و اعلام خرابی کردم. چند باری هم با سرویس دهنده. کشش خطی به صورت نوسانی تغییر می کنه اما وقتی با تلفنی که خط ADSL روش هستش تماس می گیری و زنگ می خوره، کشش خط بالا میره و به حالت عادی خودش بر میگیرده ولی دوباره چند دقیقه بعدش افت شروع میشه به شکلی که کشش خط از ۲۰ مگ به کمتر از ۳ مگ می رسه و میزان اختلال زیاد میشه. سیم کشی منزل و سلامت اسپلیتر بررسی شده. همه چیز از سر خط هم بررسی شده ولی مشکلی در سیم کشی داخلی نیستش. وقتی مودم خاموش هستش هم این داستان دقیقا روی خش خش خود تلفن هم وجود داره که باعث میشه وقتی مامور مراجعه می کنه و سر خط رو چک می کنه همه چیز سالمه ولی چند دقیقه بعدش دوباره خراب میشه.
ariobarzan2
17-01-2021, 17:03
سلام دوستان
من یه مشکل عجیبی پیدا کردم یک هفته هست الان. دو بار هم با 20117 تماس گرفتم و اعلام خرابی کردم. چند باری هم با سرویس دهنده. کشش خطی به صورت نوسانی تغییر می کنه اما وقتی با تلفنی که خط ADSL روش هستش تماس می گیری و زنگ می خوره، کشش خط بالا میره و به حالت عادی خودش بر میگیرده ولی دوباره چند دقیقه بعدش افت شروع میشه به شکلی که کشش خط از ۲۰ مگ به کمتر از ۳ مگ می رسه و میزان اختلال زیاد میشه. سیم کشی منزل و سلامت اسپلیتر بررسی شده. همه چیز از سر خط هم بررسی شده ولی مشکلی در سیم کشی داخلی نیستش. وقتی مودم خاموش هستش هم این داستان دقیقا روی خش خش خود تلفن هم وجود داره که باعث میشه وقتی مامور مراجعه می کنه و سر خط رو چک می کنه همه چیز سالمه ولی چند دقیقه بعدش دوباره خراب میشه.
سلام
با توضیحاتی که دادید به نظر میرسه اشکال از خط تلفنه یه جایی تو مرکز مخابراتی یا در طول مسیر
:VDSLاستاندارد ITU G.993.1 با سرعت دانلود حداکثر ۵۵ مگابیت و آپلود حداکثر ۱۶ مگابیت. فاصله کاربران با مرکز مخابراتی یا کافوی نوری باید حداکثر ۱ الی ۱.۵ کیلومتر باشد. در VDSL پهنایباند بازه فرکانسی ۱۲ کیلوهرتز تا ۲۵ مگاهرتز استفاده میشود.
:VDSL2استاندارد ITU G.993.2 با سرعت دانلود حداکثر ۱۰۰ مگابیت و آپلود ۱۰۰ مگابیت. فاصله کاربران با مرکز مخابراتی یا کافوی نوری باید حداکثر ۵۰۰ متر باشد. در VDSL2شاهد افزایش پهنایباند یا همان بازه فرکانسی تا ۳۰ مگاهرتز هستیم.
:VDSL2+ استاندارد ITU G.993.2 Amendment 1 با سرعت دانلود حداکثر ۳۰۰ مگابیت و آپلود حداکثر ۱۰۰ مگابیت. فاصله کاربران با مرکز مخابراتی یا کافوی نوری باید حداکثر ۳۰۰ متر باشد. در VDSL2 فرکانس ارسال سیگنالها به مرز ۳۵ مگاهرتز میرسد.
یعنی خط من میرایی 15 داره فاصله هم 400 متر کدوم میشه برام؟
hamed619
19-01-2021, 20:56
سلام همه چراغ مودم سبزه یوزرنیم پسورد درست زدم اما به اینترنت دسترسی ندارم مودم میتونه خراب باشه
سلام
آقا من یکسری اقدامات انجام دادم سیمکشی هارو درست کردم و .... نویز خط بهتر شد . ببینید این عکس روی سرعت 512 کیلوبیت :
قرار دادمم این روزاست که تموم بشه . 6 روز دیگه تمومه . میتونم 8 مگابیت ماهی 40 گیگ کمپین ماندگار با این وضعیت خط بگیرم؟
ariobarzan2
20-01-2021, 18:07
سلام همه چراغ مودم سبزه یوزرنیم پسورد درست زدم اما به اینترنت دسترسی ندارم مودم میتونه خراب باشه
سلام
با پشتیبانی تماس بگیرید
سلام دوستان..من نویز خطم هیچ مشکلی نداره اما به یک باره میزان ارورهای دریافتی مودم بسیار بالا میره و باعث قطعی خط میشه..مثلا توی دو ساعت مودم نهایتا دو ارور دریافت میکنه اما به یک باره میزان ارور مودم به هزار میرسه..الان توی ستون آخر این جدول میزان ارورها رو میبنیید. مشکل از چی میتونه باشه؟
mohsenP3000
21-01-2021, 15:45
دوستان این سرویس 16 مگ مخابرات هست. لطفا از نظر نویز یه بررسی می کنید. به نظرم مشکل خیلی زیاد هست.
kenshikan
21-01-2021, 16:12
سلام دوستان..من نویز خطم هیچ مشکلی نداره اما به یک باره میزان ارورهای دریافتی مودم بسیار بالا میره و باعث قطعی خط میشه..مثلا توی دو ساعت مودم نهایتا دو ارور دریافت میکنه اما به یک باره میزان ارور مودم به هزار میرسه..الان توی ستون آخر این جدول میزان ارورها رو میبنیید. مشکل از چی میتونه باشه؟
پارامترهاي خط شما عالي هستند. خطا چيزيه که پيوسته در همه لينکها رخ مي ده و تعداد خطا به حجم ترافيک شما بستگي داره.
بايد به جاي اين عدد، نسبت يا درصد خطا (=تعداد خطاها بخش بر همه بسته ها) رو به دست بياريد. يعني از زمان وصل شدن تا چند ساعت مشخص يا يک روز در نظر بگيريد و در پايان اون بازه با شمارنده بسته ها در کامپيوترتون يا وايرلس/لن خودم مودم مقايسه و تقسيم کنيد.
قطع شدن خط ممکنه از کلنجار رفتن اپراتور با کافو باشه و الزاما به خاطر خطا نيست.
kenshikan
21-01-2021, 16:18
دوستان این سرویس 16 مگ مخابرات هست. لطفا از نظر نویز یه بررسی می کنید. به نظرم مشکل خیلی زیاد هست.
حاشيه سيگنال شما در اين سرعت (10 مگ) کمي پايين هست. بهتر بود به 10 و بيشتر مي رسيد. اين يعني نويز کمي بيش از نرمال داريد. بقيه پارامترها خوبن و سرعت ها رو روي عدد خوبي بسته ان.
اگه همه مسير سيم کشي رو بررسي و بهسازي کرديد و هنوز ناپايداري و قطع و وصل داريد، بگيد سرعت رو روي 8 بگذارن، يا خودتون توي مودم ببريد روي حالت g.dmt
پارامترهاي خط شما عالي هستند. خطا چيزيه که پيوسته در همه لينکها رخ مي ده و تعداد خطا به حجم ترافيک شما بستگي داره.
بايد به جاي اين عدد، نسبت يا درصد خطا (=تعداد خطاها بخش بر همه بسته ها) رو به دست بياريد. يعني از زمان وصل شدن تا چند ساعت مشخص يا يک روز در نظر بگيريد و در پايان اون بازه با شمارنده بسته ها در کامپيوترتون يا وايرلس/لن خودم مودم مقايسه و تقسيم کنيد.
قطع شدن خط ممکنه از کلنجار رفتن اپراتور با کافو باشه و الزاما به خاطر خطا نيست.
مرسی از پاسخت... من به دقت بررسی کردم این ارورها رو..همینطور که گفتم توی یه بازهی زمانی مثلا 6 ساعته شاید تعداد ارورها به 50 هم نرسه که خیلی خوبه. اما به یک دفعه هزار ارور اضافه میشه و لینک مودم میپره. ورودی سیم تلفن به منزل رو لخت کرده بودم و به سیم تلفن وصل کرده بودم. اون قسمت کمی آویزون بود و با باد اومدن تکون میخورد. حالا به تازگی چسب برق بهش زدم و اون قسمت را کاملا ثابت کردم تا باد نتونه سیم رو تکون بده. امیدوارم این مشکل برطرف بشه.
kenshikan
21-01-2021, 16:25
سلام
آقا من یکسری اقدامات انجام دادم سیمکشی هارو درست کردم و .... نویز خط بهتر شد . ببینید این عکس روی سرعت 512 کیلوبیت :
قرار دادمم این روزاست که تموم بشه . 6 روز دیگه تمومه . میتونم 8 مگابیت ماهی 40 گیگ کمپین ماندگار با این وضعیت خط بگیرم؟
ميرايي خط بسيار بالاست (45). با اين اندازه افت سيگنال، پهناي باند نمي تونه به 8 برسه. پست هاي جلوتر رو بخونيد و روي سيم کشي کار کنيد. اگر ميرايي بهتر شد، تصميم بگيريد.
kenshikan
21-01-2021, 16:40
:VDSLاستاندارد ITU G.993.1 با سرعت دانلود حداکثر ۵۵ مگابیت و آپلود حداکثر ۱۶ مگابیت. فاصله کاربران با مرکز مخابراتی یا کافوی نوری باید حداکثر ۱ الی ۱.۵ کیلومتر باشد. در VDSL پهنایباند بازه فرکانسی ۱۲ کیلوهرتز تا ۲۵ مگاهرتز استفاده میشود.
:VDSL2استاندارد ITU G.993.2 با سرعت دانلود حداکثر ۱۰۰ مگابیت و آپلود ۱۰۰ مگابیت. فاصله کاربران با مرکز مخابراتی یا کافوی نوری باید حداکثر ۵۰۰ متر باشد. در VDSL2شاهد افزایش پهنایباند یا همان بازه فرکانسی تا ۳۰ مگاهرتز هستیم.
:VDSL2+ استاندارد ITU G.993.2 Amendment 1 با سرعت دانلود حداکثر ۳۰۰ مگابیت و آپلود حداکثر ۱۰۰ مگابیت. فاصله کاربران با مرکز مخابراتی یا کافوی نوری باید حداکثر ۳۰۰ متر باشد. در VDSL2 فرکانس ارسال سیگنالها به مرز ۳۵ مگاهرتز میرسد.
یعنی خط من میرایی 15 داره فاصله هم 400 متر کدوم میشه برام؟
اگر پارامتر رو از ADSL به دست آورديد ملاک خوبي براي VDSL نيست و تنها يه ديد کلي بهتون مي ده. ولي از نظر تئوري با فرض چنين عددهايي، دومي بهترين گزينه شما خواهد بود. دقت کنيد فاصله چشمي و متري از دم در خونه ملاک نيست و حتما طول سيمکشي رو بايد در نظر گرفت. بهتره درخواست بررسي کارشناسي بديد.
برای این وضعیت خط بخوام vdsl بگیرم سرعت 40 رو میده به نظرتون در شعاع 400 متری مخابرات هستیم
اینکه تو حالت adsl2+ وصل نمیشه و افتاده تو این حالت اپراتور میگه خطتون نویز داره به نظرتون درسته یا چرت و پرت میگه؟
kenshikan
23-01-2021, 09:37
برای این وضعیت خط بخوام vdsl بگیرم سرعت 40 رو میده به نظرتون در شعاع 400 متری مخابرات هستیم
اینکه تو حالت adsl2+ وصل نمیشه و افتاده تو این حالت اپراتور میگه خطتون نویز داره به نظرتون درسته یا چرت و پرت میگه؟
بنده تکرار مي کنم(!) که فاصله چشمي و متراژ خيابوني رو ملاک نگيريد. اگر سيم کشي درست مي بود شما در اين فاصله کوتاه تا 16 و 20 مگ رو هم مي تونستيد داشته باشيد. SNR پايين و لب مرزي نشوندهنده مشکل نويز و شايد مفصل بندي ضعيف سيم ها در مسير و توي خونه هست. متراژ هم ارز سيم کشي تون بيش از 1000 متر هست. ولي ميشه با بهبود سيم کشي اين متراژ هم ارز رو به متراژ واقعي نزديک کرد.
بديهيه که با همين شرايط بخواهيد وي دي اس ال بگيريد سرعت يا پايداري چنداني نخواهد داشت.
بنده تکرار مي کنم(!) که فاصله چشمي و متراژ خيابوني رو ملاک نگيريد. اگر سيم کشي درست مي بود شما در اين فاصله کوتاه تا 16 و 20 مگ رو هم مي تونستيد داشته باشيد. SNR پايين و لب مرزي نشوندهنده مشکل نويز و شايد مفصل بندي ضعيف سيم ها در مسير و توي خونه هست. متراژ هم ارز سيم کشي تون بيش از 1000 متر هست. ولي ميشه با بهبود سيم کشي اين متراژ هم ارز رو به متراژ واقعي نزديک کرد.
بديهيه که با همين شرايط بخواهيد وي دي اس ال بگيريد سرعت يا پايداري چنداني نخواهد داشت.
من از سرخط تست میگیرم میرایی میشه 14 بس مشکل از سیم کشی مخابراته
parsa2005
27-01-2021, 16:36
سلام دوستان
برای تست سر خط آیا نیاز به اسپلیتر هم هست یا نه مودم مستقیما به سر خط وصل بشه؟
parsa2005
27-01-2021, 16:41
سلام دوستان
mahdi406
27-01-2021, 18:09
سلام دوستان
سلام بر شما
نه نیازی به اسپلیتر نیست مستقیم بزن به مودم
MiladM.A.
02-02-2021, 11:03
سلام
با توضیحاتی که دادید به نظر میرسه اشکال از خط تلفنه یه جایی تو مرکز مخابراتی یا در طول مسیر
باتشکر از پاسختون.
بعد از چند هفته دوندگی و مراجعه به مخابرات و تماس با شرکت ارائه دهنده اینترنت پاسخ مشکل بسیار ساده بود. بخشی از سیم کشی خارج ساختمان اخیراً تعویض شده بود اما سیم مورد استفاده مناسب تلفن نبوده و عامل ایجاد تمام اختلالات بود که با تعویض اون بخش با سیم تلفنی با کیفیت تمام مشکلات حل شد.
سلام اقا نویز وحشتناک زیاد دارم این کافوی دم در که مال تلفن هستش قدیمی قدیمی هست احتمال نویز خیلی داره اکثر خونه ها نو هستش چطوری باید درخواست بدم بیان عوضش کنن ؟؟؟ محابران به کی بگم چطوری میان عوض میکنن
ariobarzan2
13-02-2021, 08:57
سلام اقا نویز وحشتناک زیاد دارم این کافوی دم در که مال تلفن هستش قدیمی قدیمی هست احتمال نویز خیلی داره اکثر خونه ها نو هستش چطوری باید درخواست بدم بیان عوضش کنن ؟؟؟ محابران به کی بگم چطوری میان عوض میکنن
سلام
اول از همه مودم را به سر خط بزنید که از سالم بودن سیم کشی داخلی مطمئن بشید
به اون مورد هم زیاد امید نداشته باشید :دی معمولاً رییس مرکز مخابراتی از همه اختیاراتش بیشتر و دستش بازتره
سلام
اول از همه مودم را به سر خط بزنید که از سالم بودن سیم کشی داخلی مطمئن بشید
به اون مورد هم زیاد امید نداشته باشید :دی معمولاً رییس مرکز مخابراتی از همه اختیاراتش بیشتر و دستش بازتره
تست کردم فرقی نداشتن خودم میدونم از همین کله گی دم در خونه هستش تازه اینم باسیم بستمش والا از بالا میوفتاد :biggrin:
دیوث هازنگم زدم مخابرات میگن فعلا نداریم باید با همین بسازین والا نمیدونم چی بگم مسخره است اخه با ۳ مگ من چطوری کارکنم تازه ۴ مگ هم جوابنمیده در صورتی که چند سال قبل راحت ۱۰مگ هم ساپورتمیکرد
hsh_4321
17-02-2021, 10:37
سلام
یه سوالی;)
ممکنه SNR و Attenuation دو تا خط تلفن برای یک واحد فرق کنه؟
من دو تا خط دارم که همیشه روی یکیشون ADSL داشتم. به سر خط هم وصل شدم، SNR Attenuation هیچ فرقی با داخل واحد نمی کرد.
اگه فرق میکنه که این دفعه برای اون یکی خطم درخواست بدم!
بامدادنیکنفس
17-02-2021, 11:11
سلام
یه سوالی;)
ممکنه SNR و Attenuation دو تا خط تلفن برای یک واحد فرق کنه؟
من دو تا خط دارم که همیشه روی یکیشون ADSL داشتم. به سر خط هم وصل شدم، SNR Attenuation هیچ فرقی با داخل واحد نمی کرد.
اگه فرق میکنه که این دفعه برای اون یکی خطم درخواست بدم!
بله بستگی به پورتی که تو مخابرات بهتون میدن داره
مثلا رو دو تا خط ممکنه یکی رو رو پورت دیگه ببندن که پارامتر های کیفیت آن مثل SNR و Line attenuation بهتره .
آرین 0098
19-02-2021, 04:54
دوستانی که خونه شخصی ندارند و ساکن برج و امثاله هستند و به سر خط به معنای واقعی کلمه، دسترسی ندارند، حتماً پریزهای تلفن داخل واحد رو بازبینی کنند ... علیالخصوص اگه پریزهای تلفن اصطلاحاً فابریک نباشه و توسط شخص ثالثی تعویض شده باشه (به علت اسبابکشی و ...)
۱- اولین پریز پیدا بشه و مودم، ترجیحاً به همون وصل بشه.
اگر نه، مفصلهای بین سیمکشی پریز اول تا پریز مودم، به دقت و حوصله زده بشه.
۲- ارتباط پریز مودم با تمام پریزهای بعدش قطع بشه.
۳- از پریز باکیفیت استفاده بشه.
نتیجه باورنکردنی بود (حداقل برای من) ...
البته با این پیش شرط که کابلهای داخل واحد، مرغوب باشه (از نوع STP با ضخامت مناسب) و سیمکشی جعبه تلفن مجتمع تا واحد نیز مشکلی نداشته باشه.
قبل از کارهای فوق، روی ANNEX M کلاً سینک نمیشد با DSLAM ...
روی DS SNRM ،ANNEX A نزدیک ۶ دسیبل بود که گاه و بیگاه، De-sync میشد ...
روی ۱۶ مگ DS SNRM حوالی ۱۰ بود ... منتها مشکل، CRC Error بالا بود ...
DS Attenuation هم در همه حالات، ۱۵ و اندی دسیبل ...
اما بعد از اقدامات گفته شده:
در اولین Train، روی ANNEX M آپ میشه، DS SNRM ثابت بین ۱۲/۸ دسیبل تا ۱۳/۳ هست بسته به ساعت، DS Attenuation شده ۱۱ :ohno: (به طور دقیقتر ۱۰/۴۷) و از همه مهمتر برای من، CRC Errors که تا لحظهی نگارش این پست که تقریباً ۴۸ ساعت شده، ۴تا دونست. (از من میپرسی یه دونه هم نباید باشه :tongue:)
پ. ن: اگر Interleaving غیر فعال بشه یا همون چیزی که میگید FAST/پروفایل گیم، DS SNRM حدود ۱۴/۵ دسیبل میشه، ولی خب تا جایی که فهمیدم و در پست بعدی هم به دلیلش اشاره میکنم، گذاشتم فعال بمونه Interleaving)
آرین 0098
19-02-2021, 05:30
در مورد FAST/Interleave یا همون پروفایل گیم که مد شده، مطالب موجود در لینک زیر رو بخونید فکر میکنم کافی باشه:
خلاصهاش که فقط زمانی از FAST استفاده کنید که خطی با Noise Margin بالای ۲۰ دسیبل یا با اغماض ۱۵ دسیبل و بدون نویزهای شدید لحظهای داشته باشید.
سؤالی از ۲ پست بالا بود در خدمتم.
hadi.EST
19-02-2021, 15:21
سلام
1- مودلاسیون رو بگذارید روی adsl2.
2- پریز تلفن رو باز کرده اتصالات اضافی رو حذف و سیم ورودی رو مستقیم بدون دخالت پریز به اسپلیتر و سپس مودم وصل کنید.
3- کابل تلفن ورودی ساختمان تا پریز رو چک کنید که با برق فشار قوی مثل 3 فاز آسانسور تداخل نداشته باشه.
4- کیفیت سیم کشی داخل ساختمان باید مرغوب و تمام مس باشه ولی خیلی از کابلها چینی و مشکل دارند.
5- مسیر کابل کشی از جهبه تقسیم مخابرات محلتون تا ورودی ساختمان شامل اتصالات - نوع کابل و ... رو بررسی کنید.
6- اگر امکانش رو دارید جهبه تقسیم رو باز کنید خطتون رو پیدا کنید . پیچهای اتصال رو باز کرده با سمباده رسوب زدایی کنید و دوباره ببندید.
7- اگر از وای فای هم استفاده میکنید با نصب برنامه تخصصی مثل insidder در ویندوز بهترین کانال رو پیدا کرده و روی مودم تنظیم کنید.
8- اگر مشکل همچنان برقرار بود اعلام خرابی پورت کنید و مدام پیگیر باشید تا از طرف مخابرات ایراد رو بر طرف کنند.
kenshikan
20-02-2021, 12:20
سلام
1- مودلاسیون رو بگذارید روی adsl2.
2- پریز تلفن رو باز کرده اتصالات اضافی رو حذف و سیم ورودی رو مستقیم بدون دخالت پریز به اسپلیتر و سپس مودم وصل کنید.
3- کابل تلفن ورودی ساختمان تا پریز رو چک کنید که با برق فشار قوی مثل 3 فاز آسانسور تداخل نداشته باشه.
4- کیفیت سیم کشی داخل ساختمان باید مرغوب و تمام مس باشه ولی خیلی از کابلها چینی و مشکل دارند.
5- مسیر کابل کشی از جهبه تقسیم مخابرات محلتون تا ورودی ساختمان شامل اتصالات - نوع کابل و ... رو بررسی کنید.
6- اگر امکانش رو دارید جهبه تقسیم رو باز کنید خطتون رو پیدا کنید . پیچهای اتصال رو باز کرده با سمباده رسوب زدایی کنید و دوباره ببندید.
7- اگر از وای فای هم استفاده میکنید با نصب برنامه تخصصی مثل insidder در ویندوز بهترین کانال رو پیدا کرده و روی مودم تنظیم کنید.
8- اگر مشکل همچنان برقرار بود اعلام خرابی پورت کنید و مدام پیگیر باشید تا از طرف مخابرات ایراد رو بر طرف کنند.
آنچه خوبان همه گفتند، تو تنها گفتي
ديگه چيزي تهش نموند
مي تونيم اين ترد رو ببنديم بريم دنبال کار و زندگي مون :thumbsup:
metalgear2
20-02-2021, 18:19
دوستان اینم وضعیت خط من .قبلا رو 8 مگ بود crc شدید بالا بود الان گذاشتم رو 4 مگ خیلی بهتر شده ولی خب بازم هست میشه کاریش کرد ؟ من برا بازی انلاین استفاده میکنم .رو 8 مگ snr تا 10 هم پایین میومد الان تا 21 تقریبا بالا رفته .
بامدادنیکنفس
20-02-2021, 18:30
دوستان اینم وضعیت خط من .قبلا رو 8 مگ بود crc شدید بالا بود الان گذاشتم رو 4 مگ خیلی بهتر شده ولی خب بازم هست میشه کاریش کرد ؟ من برا بازی انلاین استفاده میکنم .رو 8 مگ snr تا 10 هم پایین میومد الان تا 21 تقریبا بالا رفته .
خب دوست عزیز
کشش خط شما تا 12 مگ هست .
و SNR دانلود ت هم خوبه
پس فقط یه معنی داره و اونم این که از طرف اپراتور محدود شدی
پس یا باید زنگ بزنی بهشون
یا پلان سرویس را تغییر بدی .
اگر هم با این Rate پینگ بهتری میگیری و برای بازی آنلاین بهتره .. خب همینو استفاده کن
و باسه دانلود از یه اینرتنت دیگه استفاده کن . . .
metalgear2
20-02-2021, 18:34
خب دوست عزیز
کشش خط شما تا 12 مگ هست .
و SNR دانلود ت هم خوبه
پس فقط یه معنی داره و اونم این که از طرف اپراتور محدود شدی
پس یا باید زنگ بزنی بهشون
یا پلان سرویس را تغییر بدی .
اگر هم با این Rate پینگ بهتری میگیری و برای بازی آنلاین بهتره .. خب همینو استفاده کن
و باسه دانلود از یه اینرتنت دیگه استفاده کن . . .
ممنون .من خودم از سایت شاتل سرعتو اوردم پایین گذاشتم رو 4 مگ تعداد crc ارور خیلی کمتر شده الانم تو 5 روز این تعداد ارور زده . برا بازی انلاین اصلا جالب نیست با اینکه پینگم خیلی بد نیست وضعش ولی مثلا نت ایرانسل که ثباتی نداره پینگش هم بالاتره برا بازی بهتر جواب میده .حالا نمیدونم مشکل کلا از خود شاتله که برا بازی داغون شده یا چیز دیگه مثل همین ارور crc
اساتید محترم میرایی خط تو پریز داخل خونه 15 و از سر خط 13 هست سرویس 8 مگابیت صبانت هست فاصله از مرکز مخابرات 450 متر و فاصله سیم کشی حدود 950 متر هست و کافو و پست دیواری معمولی هستن به نظرتون dslam vdsl2 مرکز مخابراتی موجود هست vdsl روی این خط جواب میده؟ برا سرعت 30 مگابیت
ضمنا down output 20 یکم زیاد نیس خیلی مشکوکه
kenshikan
23-02-2021, 09:46
اساتید محترم میرایی خط تو پریز داخل خونه 15 و از سر خط 13 هست سرویس 8 مگابیت صبانت هست فاصله از مرکز مخابرات 450 متر و فاصله سیم کشی حدود 950 متر هست و کافو و پست دیواری معمولی هستن به نظرتون dslam vdsl2 مرکز مخابراتی موجود هست vdsl روی این خط جواب میده؟ برا سرعت 30 مگابیت
ميرايي خوبه، ولي به تنهايي بس نيست. اگه SNR همراهي کنه تا 30 مگ رو مي تونيد بگيريد.
توان داون 18 تا 20 نرمال هست.
ميرايي خوبه، ولي به تنهايي بس نيست. اگه SNR همراهي کنه تا 30 مگ رو مي تونيد بگيريد.
توان داون 18 تا 20 نرمال هست.
استاد عزیز اگه از این اسپلیتر 4 سلف استفاده کنم میتونم snr رو بالا بیارم؟
یه سوال دیگه هم هست اون هم وقتی که مودم رو سرخط میذارم لحظه ای تغییرات snr معلوم میشه یا مودم باید چند روزی سرخط باشه تا مشخص بشه؟
kenshikan
23-02-2021, 12:00
استاد عزیز اگه از این اسپلیتر 4 سلف استفاده کنم میتونم snr رو بالا بیارم؟
شايد..
ولي اسپليتر به تنهايي کافي نيست. شايد نويز جايي در ساختمان يا کوچه روي سيم بيافته که اسپليتر حريفش نشه. اگر مي تونيد سيمها رو تا جايي که راه داره دنبال و اگر نياز شد جايگزين کنيد. جدا از ميرايي، SNR دم در رو هم با درون خونه مقايسه کنيد شايد نويز از توي ساختمون باشه.
من خودم چندين اسپليتر از برندهاي معروف رو دارم و جا به جا کردن شون تاثير چنداني نداشت. ولي وقتي که از تک تک پريزهاي خونه تا باکس و علمک رو وجب به وجب رفتم و براي جلوگيري از سولفاته شدن و باد و بارون دونه دونه مفصل ها رو بازسازي و دست پيچ و سفت کاري کردم، SNR خودش رو نشون داد. بقيه مسير هم که دست من و شما نيست و زير خاکه بايد به مخابرات بگيد.
برد شما اينه که فاصله خوبي تا مخابرات داريد. اگه پيگير باشيد همون ADSL هم راحت 16 به بالا تا 20 مگ رو مي تونيد بگيريد. VDSL هم بالاي 30 مگ بايد بتونه بره. شرطش همين ريزه کاري هاي سيم کشي و بالا بردن SNR هست.
alottadamage
23-02-2021, 15:13
خطت روی 992.5 ADSL2+ ست نشده، واسه همین SNR کمتری میگیره، بذار رو آخری (992.5) و دوباره از همینجا یه اسکرین شات بذار
آرین 0098
23-02-2021, 20:38
اسپلیتر هیچ تأثیری روی نویز نداره ... صرفاً یه فیلتر پایین گذره که بازه فرکانسی صوت رو جدا میکنه و به تلفن میفرسته و أیضاً نمیذاره تلفن سیگنالی با فرکانس بالاتر از صدا رو روی خط بفرسته
خطت روی 992.5 ADSL2+ ست نشده، واسه همین SNR کمتری میگیره، بذار رو آخری (992.5) و دوباره از همینجا یه اسکرین شات بذار
وقتی رو این حالت میذارم چراغ adsl ثابت نمیشه و چشمک زن باقی میمونه
alottadamage
24-02-2021, 10:14
وقتی رو این حالت میذارم چراغ adsl ثابت نمیشه و چشمک زن باقی میمونه
خیلی عجیبه، فک نمیکردم شرکتی داشته باشیم که نتونه رو ADSL2+ بالا نیاد... به صبانت زنگ بزنید و یه پرس و جویی کنید، چون چون این حالت SNR تا حد قابل توجهی میره بالا. و میتونید سرعت بالاتر ست کنید.
خیلی عجیبه، فک نمیکردم شرکتی داشته باشیم که نتونه رو ADSL2+ بالا نیاد... به صبانت زنگ بزنید و یه پرس و جویی کنید، چون چون این حالت SNR تا حد قابل توجهی میره بالا. و میتونید سرعت بالاتر ست کنید.
برا منم عجیبه چون dslam huawei 5600 هست و به راحتی باید adsl2+ بشه
kenshikan
27-02-2021, 09:50
دستگاه ها همه استانداردها رو پشتيباني مي کنن ولي همه ي سيم کشي ها نمي کشن. بايد تاثير نويز و ميرايي رو در نظر گرفت و انتظار نشدني نداشت. نشستن و با پيکربندي ور رفتن کافي نيست. بريد سراغ سيم کشي.
دستگاه ها همه استانداردها رو پشتيباني مي کنن ولي همه ي سيم کشي ها نمي کشن. بايد تاثير نويز و ميرايي رو در نظر گرفت و انتظار نشدني نداشت. نشستن و با پيکربندي ور رفتن کافي نيست. بريد سراغ سيم کشي.
میرایی سر خط 13 و snr سر خط 13 هست فک کنم دستگاه محدود کرده
kenshikan
27-02-2021, 09:55
اساتید عزیز اگه دو تا خط متفاوت از یک سیم 2*2 فویل دار ضد نویز کنار هم بیایند روی هم دیگه نویز میندازن یا نویز زمانی میفته که از کنار سیم برق رد بشه؟
kenshikan
28-02-2021, 21:43
اساتید عزیز اگه دو تا خط متفاوت از یک سیم 2*2 فویل دار ضد نویز کنار هم بیایند روی هم دیگه نویز میندازن یا نویز زمانی میفته که از کنار سیم برق رد بشه؟
اگه کنار هم توي يه فويل باشند، آره
اگه فويل هر کدوم جدا هست، نه
با فويل کنار سيم برق نويز چنداني نمي گيرن ولي باز بهتره از برق دور کنيد چون گاهي شوک هاي لحظه اي داره
اگه کنار هم توي يه فويل باشند، آره
اگه فويل هر کدوم جدا هست، نه
با فويل کنار سيم برق نويز چنداني نمي گيرن ولي باز بهتره از برق دور کنيد چون گاهي شوک هاي لحظه اي داره
مخابرات از پست دو تا خط رو با هم آورده خونه دیگه
سلام
دوستان یک خط مخابرات اورده تو خونه ( خونه یک طبقه هست و مودم قراره کنار خط ورودی از بیرون وصل بشه یعنی سر خط )
خط از کنار سیم برق گذشته - عکسش رو میذارم به همراه snr و ... ممنون میشم دوستانی که تخصص دارن برای بالابردن snr و کیفیت خط راهنمایی کنن
الان از پیشگامان سرویس دارم روی 10 مگ بستن که نهایتا 8.5 مگ میگیرم
لطفا بفرمایید فویل رو از کجا باید بزنم تا کجا ؟ - منظور بیرون ساختمان و تو کوچه هم نیاز هست اون بخشی که دم در خونه هست رو فویل بزنم یا کار دیگه ای بکنم؟
ممنون از همه دوستان
start202
04-03-2021, 07:39
سلام
دوستان یک خط مخابرات اورده تو خونه ( خونه یک طبقه هست و مودم قراره کنار خط ورودی از بیرون وصل بشه یعنی سر خط )
خط از کنار سیم برق گذشته - عکسش رو میذارم به همراه snr و ... ممنون میشم دوستانی که تخصص دارن برای بالابردن snr و کیفیت خط راهنمایی کنن
لطفا بفرمایید فویل رو از کجا باید بزنم تا کجا ؟ - منظور بیرون ساختمان و تو کوچه هم نیاز هست اون بخشی که دم در خونه هست رو فویل بزنم یا کار دیگه ای بکنم؟
ممنون از همه دوستان
مهندس مدل مودمت چیه ؟ میتونی تلنت وصل شی ؟
kenshikan
04-03-2021, 14:09
سلام
ممنون از همه دوستان
سلام
شما سيگنالت خيلي خوبه. تا 16 مگ رو هم مي توني بگيري. ممکنه دليل پايين بودن تست (8.5 مگ) انتخاب سرورنامناسب يا کم فروشي يا شلوغي منطقه يا اصلا سربارهاي شبکه باشه.
دانلود رو با چن جا و در ساعت هاي مختلف تست کنيد. شايد نياز به تغيير اپراتور باشه، نه تغيير در سيم کشي.
مهندس مدل مودمت چیه ؟ میتونی تلنت وصل شی ؟
tp-link archer vr400 v3
سلام
شما سيگنالت خيلي خوبه. تا 16 مگ رو هم مي توني بگيري. ممکنه دليل پايين بودن تست (8.5 مگ) انتخاب سرورنامناسب يا کم فروشي يا شلوغي منطقه يا اصلا سربارهاي شبکه باشه.
دانلود رو با چن جا و در ساعت هاي مختلف تست کنيد. شايد نياز به تغيير اپراتور باشه، نه تغيير در سيم کشي.
اینترنت پیشگامان هست
تماس گرفتم روی 16 بستن ولی همچنان 11 بیشتر نمیگیرم - فکر میکنم کمبود پهنای باند پیشگامان هست
یک خط دیگه تو همینجا داریم که برای شاتل اقدام کردم تست کنم ببینم چی میشه
تست هم از چندین سرور داخلی و خارجی گرفتم ولی متاسفانه مشکل پهنای باند وجود داره و برطرف نمیشه
start202
10-03-2021, 23:00
سلام مهندس خوبی من یه مشکلی بر خوردم میشه چک کنید ببیندید برای شما هم اینطوری هست ؟؟ میشه تست کنید سرعت اینترنت زمانی که بریج هست و با پی سی کانکشن میزنید و تفاوتش با اینکه توی خود مودم کاکشن میزنید
start202
10-03-2021, 23:43
اینترنت پیشگامان هست
تماس گرفتم روی 16 بستن ولی همچنان 11 بیشتر نمیگیرم - فکر میکنم کمبود پهنای باند پیشگامان هست
تست هم از چندین سرور داخلی و خارجی گرفتم ولی متاسفانه مشکل پهنای باند وجود داره و برطرف نمیشه
مهندس جان میشه چک کنید
start202
11-03-2021, 10:28
مهندس جان میشه چک کنید
اگه میشه پینگ مودم رو با وایفای هم چک کنید بفرستید ممنون
hadi.EST
14-03-2021, 02:22
اینترنت پیشگامان هست
سلام
16 مگ بیشترین سرعت قابل دریافت توسط مودم هست نه پروفایلی که روی 10 مگ برای شما تنظیم شده... با یکسری تغییرات در سیم کشی ساختمان و تنظیمات دی اس ال داخل مودم میتونید سرعت و پایداری رو تواما" بالا ببرید.معمولا" کارشناس آی اس پی اینها رو بهتون نمیگه خودتون باید آستین هارو بالا بزنید. پستهای قبلی رو در این مورد مطالعه بفرمایید خیلی بهتون کمک میکنه.
موفق و برقرار باشید.
آرین 0098
22-03-2021, 19:24
...
مجدد به شدت توصیه میکنم کوبیدن و از نو ساختن سیمکشی تلفن رو مد نظر داشته باشید.
مجدد به شدت توصیه میکنم کوبیدن و از نو ساختن سیمکشی تلفن رو مد نظر داشته باشید.
دوست عزیز این برا کدوم شهر و کدوم شرکت هست؟
haj_farbod
04-04-2021, 18:01
با سلام. در اواخر اسفند ماه تهران برف آمد. دقیقا در همان روز تلفن منزل ما به طور کامل قطع شد ( بوق نداشت ) با 20117
تماس گرفتیم و فردای آن روز بوق خط وصل شد اما از همان روز خط به شدت افت کیفیت داشت ( نویز پیدا کرده بود ) که سرویس چهار مگ با مود G.dmt به زور بر روی خط به صورت ثابت قرار می گرفت.
از آن تاریخ به بعد برخی اوقات با زنگ خوردن تلفن ، خط به صورت کامل برای چند دقیقه قطع می شود ! ( تا زنگ اول میخورد ، تلفن قطع می شود و دیگر بوق ندارد ) و در اکثر اوقات با زنگ خوردن تلفن اینترنت قطع می شود !
بعد از کلنجار های زیاد با شرکت شاتل، توانستم آنها را مجاب کنم تا پورت را از مرکز مخابراتی برسی نمایند و خود نیز کابل های داخل ساختمان و سر خط را چک کردم و مشکلی نداشتن !
با توجه به این داستان ها 99& مشکل از مخابرات است ! اما می گویند خط سالم است و بوق دارد و نویز به ما مربوط نیست و شاتل باید پاسخ گو باشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه کنم با ؟؟؟
SNR margin به صورت متوسط زیر 10 می باشد !
Attenuation حدود 30
kenshikan
04-04-2021, 18:58
با سلام. در اواخر اسفند ماه تهران برف آمد. دقیقا در همان روز تلفن منزل ما به طور کامل قطع شد ( بوق نداشت ) با 20117
تماس گرفتیم و فردای آن روز بوق خط وصل شد اما از همان روز خط به شدت افت کیفیت داشت
با توجه به این داستان ها 99& مشکل از مخابرات است ! اما می گویند خط سالم است و بوق دارد و نویز به ما مربوط نیست و شاتل باید پاسخ گو باشد
چه کنم با ؟؟؟
SNR margin به صورت متوسط زیر 10 می باشد !
Attenuation حدود 30
سلام
احتمال اينکه توي مرکز يا زير زمين مشکلي پيش آمده باشد کم است. از دم در ساختمان تا هر جاي مسير را که مي توانيد چشمي سيم ها، ترمينال ها و مفصل ها را چک کنيد. احتمالا جايي به خاطر سنگيني برف يا نشت آب آسيب ديده بوده که خوب درست نکرده اند.
اگر جايش را پيدا نکرديد، برويد مرکز مخابرات خودتان و هر جور شده دم رييس مرکز، معاون، کارشناس مسوول و پيمانکار و ... را ببينيد که بگويند از کجا قطع شده بوده، احتمالا همان جا را سرهم بندي کرده اند و بايد بازسازي شود.
paradisepersian
04-04-2021, 19:42
سلام . مشکلی که دارم اینکه اینترنت من با کار کردن اسانسور ساختمان قطع و وصل میش
تو همون لحظه اینترنت تایم اوت میده تا اسانسور به مقصد برسه دوباره پینگ میده
زنگ زدم مخابرات کارشناس فرستاد ولی هیچ کاری نتونست بکنه الکی جای سیم ها رو عوض میکرد ار سر خط
به پشتیبانی پارس انلاین گفتم اونا هم کار ازشون بر نمیاد واقعا نمیدونم چی کار باید کنم نمیدونم مشکل از کجاست
ariobarzan2
04-04-2021, 19:49
سلام . مشکلی که دارم اینکه اینترنت من با کار کردن اسانسور ساختمان قطع و وصل میش
تو همون لحظه اینترنت تایم اوت میده تا اسانسور به مقصد برسه دوباره پینگ میده
زنگ زدم مخابرات کارشناس فرستاد ولی هیچ کاری نتونست بکنه الکی جای سیم ها رو عوض میکرد ار سر خط
به پشتیبانی پارس انلاین گفتم اونا هم کار ازشون بر نمیاد واقعا نمیدونم چی کار باید کنم نمیدونم مشکل از کجاست
سلام باید اون قسمت از سیم تلفن که از نزدیک سیم برق آسانسور رد شده با فویل آلمینیومی عایق بندی بشه که جلو نویز گرفته بشه یا اگه امکان این کار نیست سیم تلفن از یه جایی که دور از سیمهای برق آسانسور هست کشیده بشه
haj_farbod
04-04-2021, 21:17
سلام
احتمال اينکه توي مرکز يا زير زمين مشکلي پيش آمده باشد کم است. از دم در ساختمان تا هر جاي مسير را که مي توانيد چشمي سيم ها، ترمينال ها و مفصل ها را چک کنيد. احتمالا جايي به خاطر سنگيني برف يا نشت آب آسيب ديده بوده که خوب درست نکرده اند.
اگر جايش را پيدا نکرديد، برويد مرکز مخابرات خودتان و هر جور شده دم رييس مرکز، معاون، کارشناس مسوول و پيمانکار و ... را ببينيد که بگويند از کجا قطع شده بوده، احتمالا همان جا را سرهم بندي کرده اند و بايد بازسازي شود.
آخه چرا باید برای کاری که انجام دادنش وظیفشون هست، دمشون رو ببنم ؟ :grrr:
بر مادر مسئولش لعنت
....
اینم وضع جواب دادن کارشناس معلوم الحال سامانه 195
haj_farbod
04-04-2021, 21:19
لطفا حذف شود، پست تکراری ارسال شده بود
HO3IN-Life
06-04-2021, 12:06
دوستان من بعد از اینکه سرعت اینترنتم رو به 16 مگ از شرکت مخابرات افزایش دادم مشکل عجیبی واسم درست شده
مشکل اینجاست که هر وقت که من میخوام مودم رو روشن کنم دیگه واسه اومدن چراغ اینترنت باید دعا بخونم! یعنی گاهی اوقات نیازه که بالای 10 بار خاموش و روشن کنم مودم رو تا بالاخره چراغ اینترنت بیاد. مشکل به این صورته که من هر بار که مودم رو روشن میکنم چراف dsl ثابت میشه اما بعدش چراغ Internet نمیاد و بعد از شاید حدود 10 ثانیه چراغ dsl دوباره شروغ به چشمک زدن میکنه تا دوباره ثابت بشه و ........ به همین شکل تکرار میشه، اما مشکل من فقط همینجاس یعنی وقتی که اینترنت بعد از تلاش های مجدد بالاخره میاد دیگه خط هیچ مشکلی نداره و حتی یک بار هم قطع نمیشه!
حالا من توی تنظیمات مودم رفتم و اطلاعات نویز خط رو هم درآوردم که به این شکل هستش:
سوال من اینجاست که به نظرتون مشکل از مودمم هست یا خط تلفن؟ خط تلفنم که قطعا خیلی عالی نیست، اما خب این مشکل برای من خیلی عجیبه اگه از خط تلفنه چرا وقتی نت وصل میشه دیگه قطعی ندارم مگر اینکه خودم مودم رو خاموش کنم
مدل مودم : دی لینک 2640U
واقعتش مودمی که دارم 10-11 ساله داره کار میکنه اما تا وقتی که سرویس 8 مگ میگرفتم این مشکل وجود نداشت و هر وقت مودم رو روشن میکردم خیلی سریع و بدون فوت وقت وصل میشد اما مشکل از وقتی شروع شد که خط رو ارتقا دادم. اگه مشکل از مودم باید میتونم یدونه جدید بگیرم اما اطمینان ندارم که مشکل از مودمه
ممنون میشم اگه کسی از دوستان میدونه کمک کنه
HO3IN-Life
06-04-2021, 12:11
دوستان من بعد از اینکه سرعت اینترنتم رو به 16 مگ از شرکت مخابرات افزایش دادم مشکل عجیبی واسم درست شده
مشکل اینجاست که هر وقت که من میخوام مودم رو روشن کنم دیگه واسه اومدن چراغ اینترنت باید دعا بخونم! یعنی گاهی اوقات نیازه که بالای 10 بار خاموش و روشن کنم مودم رو تا بالاخره چراغ اینترنت بیاد. مشکل به این صورته که من هر بار که مودم رو روشن میکنم چراغ dsl ثابت میشه اما بعدش چراغ Internet نمیاد و بعد از شاید حدود 10 ثانیه چراغ dsl دوباره شروغ به چشمک زدن میکنه تا دوباره ثابت بشه و ........ به همین شکل تکرار میشه، اما مشکل من فقط همینجاس، یعنی وقتی که اینترنت بعد از تلاش های مجدد بالاخره میاد دیگه خط هیچ مشکلی نداره و حتی یک بار هم قطع نمیشه، سرعت و پینگ هم عالیه
حالا من توی تنظیمات مودم رفتم و اطلاعات نویز خط رو هم درآوردم که به این شکل هستش (این وقتیه که اینترنت اومده):
سوال من اینجاست که به نظرتون مشکل از مودمم هست یا خط تلفن؟ خط تلفنم که قطعا خیلی عالی نیست، اما خب این مشکل برای من خیلی عجیبه اگه از خط تلفنه چرا وقتی نت وصل میشه دیگه قطعی ندارم مگر اینکه خودم مودم رو خاموش کنم
واقعتش مودمی هم که دارم 12 ساله داره کار میکنه اما تا وقتی که سرویس 8 مگ میگرفتم این مشکل وجود نداشت و هر وقت مودم رو روشن میکردم خیلی سریع و بدون فوت وقت وصل میشد اما مشکل از وقتی شروع شد که خط رو ارتقا دادم. اگه مشکل از مودم باشه میتونم یدونه جدید بگیرم اما اطمینان ندارم که مشکل از مودمه
start202
06-04-2021, 13:00
مشکل اینجاست که هر وقت که من میخوام مودم رو روشن کنم دیگه واسه اومدن چراغ اینترنت باید دعا بخونم! یعنی گاهی اوقات نیازه که بالای 10 بار خاموش و روشن کنم مودم رو تا بالاخره چراغ اینترنت بیاد. مشکل به این صورته که من هر بار که مودم رو روشن میکنم چراف dsl ثابت میشه اما بعدش چراغ Internet نمیاد و بعد از شاید حدود 10 ثانیه چراغ dsl دوباره شروغ به چشمک زدن میکنه تا دوباره ثابت بشه و ........ به همین شکل تکرار میشه، اما مشکل من فقط همینجاس یعنی وقتی که اینترنت بعد از تلاش های مجدد بالاخره میاد دیگه خط هیچ مشکلی نداره و حتی یک بار هم قطع نمیشه!
حالا من توی تنظیمات مودم رفتم و اطلاعات نویز خط رو هم درآوردم که به این شکل هستش:
واقعتش مودمی که دارم 10-11 ساله داره کار میکنه اما تا وقتی که سرویس 8 مگ میگرفتم این مشکل وجود نداشت و هر وقت مودم رو روشن میکردم خیلی سریع و بدون فوت وقت وصل میشد اما مشکل از وقتی شروع شد که خط رو ارتقا دادم. اگه مشکل از مودم باید میتونم یدونه جدید بگیرم اما اطمینان ندارم که مشکل از مودمه
تایم اتصالتون درصورت ثابت بودن لینک مربوط تاحدود کمی مربوط به کانفیگ مودم و بقیه مربوط به سروره یه بار ریست کنید دوبار کانفیگ کنید مودم رو . سرعت دانلودتون چه قدره؟ پینگتون خوبه ؟
ariobarzan2
06-04-2021, 13:13
مشکل اینجاست که هر وقت که من میخوام مودم رو روشن کنم دیگه واسه اومدن چراغ اینترنت باید دعا بخونم! یعنی گاهی اوقات نیازه که بالای 10 بار خاموش و روشن کنم مودم رو تا بالاخره چراغ اینترنت بیاد. مشکل به این صورته که من هر بار که مودم رو روشن میکنم چراغ dsl ثابت میشه اما بعدش چراغ Internet نمیاد و بعد از شاید حدود 10 ثانیه چراغ dsl دوباره شروغ به چشمک زدن میکنه تا دوباره ثابت بشه و ........ به همین شکل تکرار میشه، اما مشکل من فقط همینجاس، یعنی وقتی که اینترنت بعد از تلاش های مجدد بالاخره میاد دیگه خط هیچ مشکلی نداره و حتی یک بار هم قطع نمیشه، سرعت و پینگ هم عالیه
حالا من توی تنظیمات مودم رفتم و اطلاعات نویز خط رو هم درآوردم که به این شکل هستش (این وقتیه که اینترنت اومده):
واقعتش مودمی هم که دارم 12 ساله داره کار میکنه اما تا وقتی که سرویس 8 مگ میگرفتم این مشکل وجود نداشت و هر وقت مودم رو روشن میکردم خیلی سریع و بدون فوت وقت وصل میشد اما مشکل از وقتی شروع شد که خط رو ارتقا دادم. اگه مشکل از مودم باشه میتونم یدونه جدید بگیرم اما اطمینان ندارم که مشکل از مودمه
خطتون مشخصاتش مشکلی نداره نویز هم ندارید کشش خطتون هم حدود 22 مگه مودم هم بعیده مشکل داشته چون میگید با 8 مگ مشکلی نبوده با پشتیبانی صحبت کنید و مشکلتونو بگید شاید احتیاج به تعویض پورت یا مورد دیگه ای در مرکز مخابراتی داشته باشید راه حل دیگه هم اینه که مودم را خاموش نکنید بذارید همیشه روشن باشه
kenshikan
06-04-2021, 13:29
اتفاقا کيفيت سيگنال و تلفن شما خوبه و تا 20 مگ هم جا داره. يه درصدي شايد از آداپتور باشه. آداپتورهاي سوييچينگ بعد از اين همه سال کار نيم سوز ميشن و نمي تونن جريان کافي براي سينک کردن توي فرکانس هاي بالا رو فراهم کنن. خودم چندين مورد اينجوري داشتم که با خاموش روشن کردن نفس آداپتور بالا نمي اومده و در نهايت آداپتور سوخت و جايگزين کردم.
يا آداپتور با آمپر بالاتر ترجيحا 1.5 تا 2 آمپر پيدا و تست کنيد. توصيه ميشه تا جاي ممکن مودم و هر دستگاه ديگري رو خاموش روشن نکنيد که فشار زيادي به مودم و آداپتور وارد مي کنه.
HO3IN-Life
06-04-2021, 13:43
تایم اتصالتون درصورت ثابت بودن لینک مربوط تاحدود کمی مربوط به کانفیگ مودم و بقیه مربوط به سروره یه بار ریست کنید دوبار کانفیگ کنید مودم رو . سرعت دانلودتون چه قدره؟ پینگتون خوبه ؟
پس من یه مرحله مجدد مودم رو تنظی میکنم شاید درست بشه. سرعت 1.8 مگابایت میده پینگ 4.2.2.4 هم تقریبا 120 هستش
خطتون مشخصاتش مشکلی نداره نویز هم ندارید کشش خطتون هم حدود 22 مگه مودم هم بعیده مشکل داشته چون میگید با 8 مگ مشکلی نبوده با پشتیبانی صحبت کنید و مشکلتونو بگید شاید احتیاج به تعویض پورت یا مورد دیگه ای در مرکز مخابراتی داشته باشید راه حل دیگه هم اینه که مودم را خاموش نکنید بذارید همیشه روشن باشه
این عکس حقیقتش برای وقتیه که اینترنت میاد، وقتی که چراغ اینترنت نمیاد snr میاد بین 6-10 و سرعت قابل دسترسی هم بجای 22-23 مگ میاد بین 17-19. هر وقت سرعت قابل دسترسی میاد زیر 20 مگابیت دیگه چراغ نت نمیاد. والا با مرکز قبلا صحبت کردم اون ها هم سر در نمی آوردند و فقط میتونستن سرعت 16 رو بیارن پایین برای قدرت گرفتن خط اما یکبار هم با خود 2020 حرف میزنم پس
اتفاقا کيفيت سيگنال و تلفن شما خوبه و تا 20 مگ هم جا داره. يه درصدي شايد از آداپتور باشه. آداپتورهاي سوييچينگ بعد از اين همه سال کار نيم سوز ميشن و نمي تونن جريان کافي براي سينک کردن توي فرکانس هاي بالا رو فراهم کنن. خودم چندين مورد اينجوري داشتم که با خاموش روشن کردن نفس آداپتور بالا نمي اومده و در نهايت آداپتور سوخت و جايگزين کردم.
يا آداپتور با آمپر بالاتر ترجيحا 1.5 تا 2 آمپر پيدا و تست کنيد. توصيه ميشه تا جاي ممکن مودم و هر دستگاه ديگري رو خاموش روشن نکنيد که فشار زيادي به مودم و آداپتور وارد مي کنه.
آهان ممنونم از تو ضیحاتتون والا توی این 12 سال تقریبا سه مرحله ای آداپتور سوخته و تعویض کردم این آخری فکر میکنم 4 سالی هست که داره کار میکنه
start202
06-04-2021, 13:51
پس من یه مرحله مجدد مودم رو تنظی میکنم شاید درست بشه. سرعت 1.8 مگابایت میده پینگ 4.2.2.4 هم تقریبا 120 هستش
این عکس حقیقتش برای وقتیه که اینترنت میاد، وقتی که چراغ اینترنت نمیاد snr میاد بین 6-10 و سرعت قابل دسترسی هم بجای 22-23 مگ میاد بین 17-19. هر وقت سرعت قابل دسترسی میاد زیر 20 مگابیت دیگه چراغ نت نمیاد. والا با مرکز قبلا صحبت کردم اون ها هم سر در نمی آوردند و فقط میتونستن سرعت 16 رو بیارن پایین برای قدرت گرفتن خط اما یکبار هم با خود 2020 حرف میزنم پس
آهان ممنونم از تو ضیحاتتون والا توی این 12 سال تقریبا سه مرحله ای آداپتور سوخته و تعویض کردم این آخری فکر میکنم 4 سالی هست که داره کار میکنه
مخابرات بالای 16 میبنده مثلا ۲۴؟
HO3IN-Life
06-04-2021, 14:17
مخابرات بالای 16 میبنده مثلا ۲۴؟
نهایتا 16 میبنده
amirmini
24-04-2021, 16:32
دوستان من دو خط تلفن توی خونه داشتم و با یکیش اینترنت داشتم همیشه و هیچ مشکلی نبوده...الان برای خط دومم هم یه سرویس گرفتم ولی بعد از اوکی کردن سیم کشی و وصل شدن اینترنت سرعت و سیگنال اینترنت اولم کاهش پیدا کرده...چیزی که من متوجه شدم انگاری کشش کلی سیم با اینترنت دوم کم شده و بین دو تا خط تقسیم شده و کشش کلی جمع کشش این دو خط حساب میشه...چیزی که من فکر میکردم هست این بود که هر تک زوج جداگونه هست و به تک زوج دیگه کاری نداره...کسی که اطلاعی در این زمینه داره لطف میکنه یه راهنمایی منو بکنه؟ سیم کشی داخلیم دو زوج هست ولی خب مشکلی که گفتم پیش اومده...ایا باید سیم جدا بکشم برای خط دومم؟
ariobarzan2
24-04-2021, 17:03
دوستان من دو خط تلفن توی خونه داشتم و با یکیش اینترنت داشتم همیشه و هیچ مشکلی نبوده...الان برای خط دومم هم یه سرویس گرفتم ولی بعد از اوکی کردن سیم کشی و وصل شدن اینترنت سرعت و سیگنال اینترنت اولم کاهش پیدا کرده...چیزی که من متوجه شدم انگاری کشش کلی سیم با اینترنت دوم کم شده و بین دو تا خط تقسیم شده و کشش کلی جمع کشش این دو خط حساب میشه...چیزی که من فکر میکردم هست این بود که هر تک زوج جداگونه هست و به تک زوج دیگه کاری نداره...کسی که اطلاعی در این زمینه داره لطف میکنه یه راهنمایی منو بکنه؟ سیم کشی داخلیم دو زوج هست ولی خب مشکلی که گفتم پیش اومده...ایا باید سیم جدا بکشم برای خط دومم؟
احتمالاً یه جاهایی تو مسیر سیم کشی داخلی این دو زوج نزدیک همن و باعث نویز میشه باید اونجاها رو برای خط تلفن اولتون با فویل آلمینیومی عایق بندی کنید
amirmini
24-04-2021, 17:20
احتمالاً یه جاهایی تو مسیر سیم کشی داخلی این دو زوج نزدیک همن و باعث نویز میشه باید اونجاها رو برای خط تلفن اولتون با فویل آلمینیومی عایق بندی کنید
پس همین سیم کشی دو زوج باید جواب بده یعنی؟ سیگنال این دو تا خط به کیفیت سیم ارتباطی نداره فقط نویز و نزدیکی این مشکلو بوجود اورده؟
mohammad_87
24-04-2021, 18:08
من دقیقا همین مشکل رو داشتم. بعد با کلی بررسی متوجه شدم در جعبه تقسیم، سیمها بهم متصل هستند. با تست های متوالی، سیم ورودی از درب منزل تا جعبه تقسیم،سیم از جعبه تقسیم تا مودم 1 مثلا پذیرایی ، سیم از جعبه تقسیم تا مودم 2 مثلا اتاق خواب رو پیدا کردم.
احتمالا مشکل شما هم از جعبه تقسیم باشه. بعد از اون، دقت کنید که انشعاب پریزها از پشت پریز خط دیگه نباشه.
ariobarzan2
24-04-2021, 18:42
پس همین سیم کشی دو زوج باید جواب بده یعنی؟ سیگنال این دو تا خط به کیفیت سیم ارتباطی نداره فقط نویز و نزدیکی این مشکلو بوجود اورده؟
مشکل شما کیفیت سیم نیست نویزه بهتره تا جایی که میشه این دو خط از هم جدا یا عایق بندی بشه از راهنمایی دوست دیگمون هم که تجربشو دارن استفاده کنید
amirmini
24-04-2021, 19:01
من دقیقا همین مشکل رو داشتم. بعد با کلی بررسی متوجه شدم در جعبه تقسیم، سیمها بهم متصل هستند. با تست های متوالی، سیم ورودی از درب منزل تا جعبه تقسیم،سیم از جعبه تقسیم تا مودم 1 مثلا پذیرایی ، سیم از جعبه تقسیم تا مودم 2 مثلا اتاق خواب رو پیدا کردم.
احتمالا مشکل شما هم از جعبه تقسیم باشه. بعد از اون، دقت کنید که انشعاب پریزها از پشت پریز خط دیگه نباشه.
سیم ها توی جعبه تقسیم رو قبلا پیدا و جدا کردم ولی خب بازم نگاه میکنم و بهتر این کارو میکنم ببینم درست میشه یا نه اگر عایقی بتونم استفاده میکنم تو جعبه تقسیم... ممنون از راهنمایی شما
kenshikan
25-04-2021, 11:43
سیم ها توی جعبه تقسیم رو قبلا پیدا و جدا کردم ولی خب بازم نگاه میکنم و بهتر این کارو میکنم ببینم درست میشه یا نه اگر عایقی بتونم استفاده میکنم تو جعبه تقسیم... ممنون از راهنمایی شما
اين مشکل crosstalk توي کل مسير سيم از خونه تا مرکز يا کابينت مي تونه پيش بياد. ممکنه از عايق بندي و فاصله گذاري ضعيف سيم ها توي ساختمون باشه، يا حتي نشت آب به کابل توي کوچه يا سرهم بندي سيمها به دست توانمند کارشناسان مخابرات.
جايي که دردسرساز ميشه و کاريش نميشه کرد، اون تيکه از مسيره که جفت-سيم هاي تلفن توي کابل ورودي اصلي به کوچه يا ساختمان در يک فويل کنار هم هستند، که کراس-تاک حتما اتفاق مي افته و کيفيت سيگنال روي همه سيم ها رو کاهش مي ده (حتا با وجود عايق پلاستيکي و تزريق ژل). اينه که جاهايي که تراکم مشترکان ADSL زياد مي شه حتا اگه سيم کشي خوب باشه، ممکنه سرعت خوبي نگيرن و مثلا کرير يا دانلود يکي روي کار بقيه تاثير منفي بزاره (به ويژه توي سيم کشي هاي طولاني).
تنها راهکاري که براش ديدم، توي VDSL هست که با Vectoring سيگنال اين مشکل رو براي مجتمع هاي بزرگ حل مي کنند.
سلام دوستان من یه مشکل عجیبی دارم چند مدت پیش دزد سیم تلفن رو برد و بعد مجبور شدیم وصله بزنیم خودمون سیم ها رو وصل کردیم دیدم بوق داره ولی الان یه مشکلی پیش اومده یعنی من سرعت 8 مگ یا 16 مگ میگیرن سرعتم خود به خود پائین میاد مثلا رو 16 سرعت 7 رو دریافت میکنم و رو 8 هم سرعت 6 تا 5 جالیه snr هم بالاست یعنی snr 22 باشه بازم سرعتم 7 یا 6 هست و هر روز سرعتم کمتر میشه یعنی مشکل از چی میتونه باشه اینم تنظیمات مودمم
سلام دوستان من یه مشکل عجیبی دارم چند مدت پیش دزد سیم تلفن رو برد و بعد مجبور شدیم وصله بزنیم خودمون سیم ها رو وصل کردیم دیدم بوق داره ولی الان یه مشکلی پیش اومده یعنی من سرعت 8 مگ یا 16 مگ میگیرن سرعتم خود به خود پائین میاد مثلا رو 16 سرعت 7 رو دریافت میکنم و رو 8 هم سرعت 6 تا 5 جالیه snr هم بالاست یعنی snr 22 باشه بازم سرعتم 7 یا 6 هست و هر روز سرعتم کمتر میشه یعنی مشکل از چی میتونه باشه اینم تنظیمات مودمم
ariobarzan2
12-05-2021, 17:36
کیفیت خطتون که خوبه تا 21 مگ میکشه ولی خوب سیم یه تیکه باشه بهتره ضمناً من متوجه نشدم خطتون رو 8 ست شده بوسیله شرکت مربوطه یا 16 ضمن اینکه الان طبق مشخصات روی 6 ست شده ضمنا خطتون روی حالت فست تنظيم شده که کیفیت خطو میاره پایین شما دو تا کار بکنید اول وضعیت سیمکشی را درست کنید بعد هم با شرکت تماس بگیرید بگید پروفایلتون را بذارن روی interleave بجای fast
کیفیت خطتون که خوبه تا 21 مگ میکشه ولی خوب سیم یه تیکه باشه بهتره ضمناً من متوجه نشدم خطتون رو 8 ست شده بوسیله شرکت مربوطه یا 16 ضمن اینکه الان طبق مشخصات روی 6 ست شده ضمنا خطتون روی حالت فست تنظيم شده که کیفیت خطو میاره پایین شما دو تا کار بکنید اول وضعیت سیمکشی را درست کنید بعد هم با شرکت تماس بگیرید بگید پروفایلتون را بذارن روی interleave بجای fast
والا خطم روی 16 بسته شده ولی مشکل من اینه که خود به خود میاد پائین یعنی مخابرات رو 16 بسته ولی اینجا تو مودم میگه رو 6 بسته شده !!! مثلا من مودم رو خاموش میکنم کابل تلفن میکنم وصل میکنم متغیره میگه خطط مثلا رو 8 بسته شده در صورتی که تو مخابرات همون 16 هست دوباره خطم تلفم رو قطع کنم وصل کنم به مودمم میشه خطم رو 6 مثلا!!!!!! خلی چیز عجیبیه
hellbrain666
13-05-2021, 15:31
والا خطم روی 16 بسته شده ولی مشکل من اینه که خود به خود میاد پائین یعنی مخابرات رو 16 بسته ولی اینجا تو مودم میگه رو 6 بسته شده !!! مثلا من مودم رو خاموش میکنم کابل تلفن میکنم وصل میکنم متغیره میگه خطط مثلا رو 8 بسته شده در صورتی که تو مخابرات همون 16 هست دوباره خطم تلفم رو قطع کنم وصل کنم به مودمم میشه خطم رو 6 مثلا!!!!!! خلی چیز عجیبیه
سلام
Dynamic Line Adjustment (DLA) در مودم فعاله؟
سلام
Dynamic Line Adjustment (DLA) در مودم فعاله؟
اره نگاه کردم فعال بود . کلا مشکل عجیب غریبیه کلافم کرده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.