PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31

hellbrain666
14-05-2021, 13:13
اره نگاه کردم فعال بود . کلا مشکل عجیب غریبیه کلافم کرده

اون رو غیر فعال کنید . سپس Stability Adjustment هم باید روی Disabled باشه

zadis
14-05-2021, 16:37
اون رو غیر فعال کنید . سپس Stability Adjustment هم باید روی Disabled باشه
باشه ممنون خدا خیرت بده الان انجام میدم ببینم درست میشه یا نه

metalgear2
18-05-2021, 12:17
دوستان نظری در مورد نویز اپلود و سرعتش دارین؟ کاری میشه کرد snr اپلود بیاد بالاتر اصلا نمیدونم چرا اینجوریه snr دانلود خوبه نت هم از صبانت گرفتم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

bsm1992
18-05-2021, 16:40
دوستان نظری در مورد نویز اپلود و سرعتش دارین؟ کاری میشه کرد snr اپلود بیاد بالاتر اصلا نمیدونم چرا اینجوریه snr دانلود خوبه نت هم از صبانت گرفتم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آقا صبانت منو سرویس کرده برا خطی که تا 20 مگابیت کشش داره خط رو حالت adsl2+ نمیره و gdmt ست شده برام آپلود هم 864 و دانلود 10206 snr هم برای آپلود و هم دانلود 13 هست
یه عده بی سواد اونجا جمع شدن دورهم دارن مضخرف میگن

Marine11
02-06-2021, 14:29
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!AqisKchoM4qDh9Q6FZLUI4KeQC2TgQ?e=hqTgGIبه نظرتون میشه کاری کرد سرعت آپلودم بالاتر بره؟

smk1981
02-06-2021, 15:52
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!AqisKchoM4qDh9Q6FZLUI4KeQC2TgQ?e=hqTgGIبه نظرتون میشه کاری کرد سرعت آپلودم بالاتر بره؟

اگر شرکت از Annex m پشتیبانی میکنه بگین فعال کنن و از حالت Fastpath هم در بیارن

light
05-06-2021, 22:00
دو سه روزه نت خونه ما پارس انلاین هی مودم هر نیم ساعت چراغ اینترنت میره و میاد ، بعضی موقع ها چراغ تلفن هم روی مودم خاموش میشه
تلفن بدون مشکل داره کار میکنه ،
داخل آپارتمان هستیم ، چیکار باید بکنم ؟ دیوونه شدم
cmd هم پینگ گرفتم هر چند دقیقه یه تایم اوت میده ، و تایم زیر 100 هست ولی هر 1 2 دقیقه میره بالا 300 برمیگرده !!!

ariobarzan2
05-06-2021, 22:25
دو سه روزه نت خونه ما پارس انلاین هی مودم هر نیم ساعت چراغ اینترنت میره و میاد ، بعضی موقع ها چراغ تلفن هم روی مودم خاموش میشه
تلفن بدون مشکل داره کار میکنه ،
داخل آپارتمان هستیم ، چیکار باید بکنم ؟ دیوونه شدم
cmd هم پینگ گرفتم هر چند دقیقه یه تایم اوت میده ، و تایم زیر 100 هست ولی هر 1 2 دقیقه میره بالا 300 برمیگرده !!!
احتمالاً یه چیزی داره نویز میندازه روی خط مثل آسانسور باید البته اول مودمو بزنید سر خط و مطمئن بشید اشکال مربوط به خارج از محدوده سیم کشی داخلیتون نباشه

light
05-06-2021, 23:08
احتمالاً یه چیزی داره نویز میندازه روی خط مثل آسانسور باید البته اول مودمو بزنید سر خط و مطمئن بشید اشکال مربوط به خارج از محدوده سیم کشی داخلیتون نباشه
به همه پریزها مودم رو مستقیم زدم همین مشکل هست
همه چی خوبه ، یهو یه دفعه چراغ اینترنت خاموش میشه و بعدش میاد ، یا چراغ خط تلفن که رو مودم هست خاموش میشه !
نمیدونم چطور میشه خط رو چک کرد که سالم هست یا نه !

پشتیبانی گفت ، مودم رو ببرید سردر خونه بزنید تست کنید ، اخه چطور میشه سیستم تلفن به جای سوکت مودم بخوره !

شرکت میگه کیفیت خط پایین هستش ، ولی من یه حسی میکنم خود پارس انلاین مشکل داره ، چون چراغ خط که روی مودم هست خاموش میشه یعنی خط قطعه ، ولی تلفن سالم کار میکنه !

ariobarzan2
06-06-2021, 02:33
به همه پریزها مودم رو مستقیم زدم همین مشکل هست
همه چی خوبه ، یهو یه دفعه چراغ اینترنت خاموش میشه و بعدش میاد ، یا چراغ خط تلفن که رو مودم هست خاموش میشه !
نمیدونم چطور میشه خط رو چک کرد که سالم هست یا نه !

پشتیبانی گفت ، مودم رو ببرید سردر خونه بزنید تست کنید ، اخه چطور میشه سیستم تلفن به جای سوکت مودم بخوره !

شرکت میگه کیفیت خط پایین هستش ، ولی من یه حسی میکنم خود پارس انلاین مشکل داره ، چون چراغ خط که روی مودم هست خاموش میشه یعنی خط قطعه ، ولی تلفن سالم کار میکنه !
ممکنم هست بعلت تعداد زیاد کاربرا تو شرایط کرونا این مشکل بوجود میاد یه گزینه دیگم خرابی مودمه

Marine11
06-06-2021, 15:01
اگر شرکت از Annex m پشتیبانی میکنه بگین فعال کنن و از حالت Fastpath هم در بیارن
این مخابرات هر وقت زنگ میزنیم بجای اینکه بهترش کنه بدترش میکنه، والا آدم میترسه زنگ بزنه گند بزنن روش

ali_ab
06-06-2021, 22:36
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
افزایش یا کاهش دو پارامتر Attenuation و Srn به خط تلفن و مرکز مخابراتی مرتبط هست یا قدیمی بودن مودم هم میتونه روی این دو تاثیر بزاره؟
از راهنمایی عزیزان سپاسگزارم
ایام به کام

ariobarzan2
06-06-2021, 22:52
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
افزایش یا کاهش دو پارامتر Attenuation و Srn به خط تلفن و مرکز مخابراتی مرتبط هست یا قدیمی بودن مودم هم میتونه روی این دو تاثیر بزاره؟
از راهنمایی عزیزان سپاسگزارم
ایام به کام
سلام
به قدمت مودم بستگی نداره به فاصله از مرکز مخابراتی کیفیت سیمکشی داخلی و... بستگی داره

ali_ab
07-06-2021, 11:39
سلام
به قدمت مودم بستگی نداره به فاصله از مرکز مخابراتی کیفیت سیمکشی داخلی و... بستگی داره

سپاسگزارم دوست عزیزم

Marine11
10-06-2021, 12:22
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان این خط من به نظرتون چقد کشش داره خودم که تست سرعت میزنم 17 مگابیت بیشتر نمیره نت هم 8 مگ مخابراته

لینک اولی SNR خط هستش دومی تست سرعتم که همگی مال امروز 1400/03/20 هستش

ariobarzan2
10-06-2021, 12:54
دوستان این خط من به نظرتون چقد کشش داره خودم که تست سرعت میزنم 17 مگابیت بیشتر نمیره نت هم 8 مگ مخابراته

خطتون شرایط خوبی داره 24 مگ کشش داره و خطتون را روی 19 بستن

karwan125
10-06-2021, 13:56

خط ت فيبر نوريه ، كشش خوبي داره
فقط يكم از لحاظ آپلود پايينه ، توي مودم بذار رو Annnex M ببين لينك ميگيري اگر گرفت كه چك بكن ببين اپلود رو 2 مگ ست شده يا نه
اگر نه كه بايد درخواست بدي كه Annex M رو برات فعال بكنن .

Marine11
10-06-2021, 18:56
راستی مودمم
Archer D2 tplink هستش

Marine11
10-06-2021, 19:00
خطتون شرایط خوبی داره 24 مگ کشش داره و خطتون را روی 19 بستن
من زنگ زدم 2020 گفتن پهنای باند خطتت از طرف ما آزاد هستش تازه برای سرویس 8 مگ شما زیادی هم هستش:D

Marine11
10-06-2021, 19:06
خط ت فيبر نوريه ، كشش خوبي داره
فقط يكم از لحاظ آپلود پايينه ، توي مودم بذار رو Annnex M ببين لينك ميگيري اگر گرفت كه چك بكن ببين اپلود رو 2 مگ ست شده يا نه
اگر نه كه بايد درخواست بدي كه Annex M رو برات فعال بكنن .
نه خطم سیم مسی هستش فقط فاصله ام تا مخابرات 200 متر بیشتر نیست یه کابل یه تیک نوه هم گرفتم برای خطم که مشکلات کل قطعی خطم از بین بره مستقیم کابل از جعبه تقسیم مخابرات کشیدم به مودم، فقط نمیدونم چرا سرعت آپلودم پایین حالت Annex M رو هم توی مودم فعال کردم تغییری نکرد، البته مرکز مخابرات ما بل کل تعطیل هستن همنقدر دستگاهای اینترنتشون نسوخته جای شکرش باقیه، دستگاه مربوط به تلفن ثابتشون کامل سوخت

ghnjfg
10-06-2021, 23:28
یک نکته در مورد پینگ و سرعت خط:
هر چقدر سرعت خط پایین تر = پینگ هم پایین تر ( به شرطی که کشش خط بالا باشه)
مثلا از isp درخواست کنید سرعت خط شما رو از 16 مگ به 8 مگ کاهش بده ، پینگ بین الملل شما هم اگه مثلا روی 120 باشه میاد زیر 90
با این کار کیفیت خط شما بهتر نمیشه بلکه بدتر میشه و فقط تنها کاربردش توی بازی های انلاین هست

hamid3369
26-06-2021, 20:28
از همون اول هم چون خطو بالا بسته بودن وضع snr جالب نبود رو 7 یا 8 میچرخید ولی مشکلی نداشتم .کلا دیگه به سیما دست نزدم ازون روز مشکل تقریبا رفع شده مگه اینکه مثلا بعضی اوقات برا یه ده دیقه دوباره برمیگرده snr صفر میشه بعد مودم خود به خود سرعت خطو پایین میاره snr بالا میره .مثلا میاد رو 16 سرعت خط بعد snr میشه 27.بعد ده دیقه مودمو یه خاموش روشن میکنم دوباره سرعت میره بالا
مشکل اصلی همون یهویی صفر شدن snr بود که گفتم اگه خط رو دو مگابیت هم میزاشتن باز صفر میشد

سیم ها تو کافو و پست سولفاته میشه و معیوب متاسفانه نمیان بررسی کنن سرشون شلوغه میرن سیم کشی بیمارستان وبانک ها به عبارتی مشترک خانگی براشون عذابه از خداشونه کسی سرویس نگیره

ejbaree
29-06-2021, 15:40
سلام.
. من مشکل قطعی مکرر نت دارم
از 6 صبح تا حدود 12 ظهر نت یسره وصله و مشکلی نداره

از ظهر به بعد هر 5 دق دی اس ال میره و 5 دق وصل میشه و دوباره قطع

پشتیبانی طبق معمول میگه مشکل از سمت خودتونه خط از داخل نویز داره؟؟؟!!

من چک کردم...
این وضعیت SNR در خط و مودم
از
ساعت 6 صبح تا 11 و 27
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tfw4uytwvhali2zqmw2qxt/ADSL%20Configuration%20SNR%20Margin%206%20ta%20112 7.jpg

اینم از 12 ظهر بعد که قطعی ها شروع میشه .... در شرایطی که هیچ تغییری در وضعیت خط و اتصالات و مودم و .... ایجاد نکردم...

وضعیت SNR در خط و مودم هم فرق چندانی با صبح نداره!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] qlfucw7ca54rfaafwpnbuq/azzzz%2012-31-02-938.png

ضمن اینکه من همه اتصالات و اسپلیت و سیم و تلفن و پریز متفاوت... رو عوض کردم یا کشیدم یا یسره زدم.
ولی بازم همون مشکل هست

کسی میدونه علت چیه و چجوری میشه درستش کرد؟؟؟؟

ariobarzan2
30-06-2021, 22:24
سلام.
. من مشکل قطعی مکرر نت دارم
از 6 صبح تا حدود 12 ظهر نت یسره وصله و مشکلی نداره

از ظهر به بعد هر 5 دق دی اس ال میره و 5 دق وصل میشه و دوباره قطع

پشتیبانی طبق معمول میگه مشکل از سمت خودتونه خط از داخل نویز داره؟؟؟!!

من چک کردم...
این وضعیت SNR در خط و مودم
از
ساعت 6 صبح تا 11 و 27
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tfw4uytwvhali2zqmw2qxt/ADSL%20Configuration%20SNR%20Margin%206%20ta%20112 7.jpg

اینم از 12 ظهر بعد که قطعی ها شروع میشه .... در شرایطی که هیچ تغییری در وضعیت خط و اتصالات و مودم و .... ایجاد نکردم...

وضعیت SNR در خط و مودم هم فرق چندانی با صبح نداره!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] qlfucw7ca54rfaafwpnbuq/azzzz%2012-31-02-938.png

ضمن اینکه من همه اتصالات و اسپلیت و سیم و تلفن و پریز متفاوت... رو عوض کردم یا کشیدم یا یسره زدم.
ولی بازم همون مشکل هست

کسی میدونه علت چیه و چجوری میشه درستش کرد؟؟؟؟
سلام
اگه از سالم بودن سیمکشی داخلی مطمئنید اشکال میتونه از یه وسیله الکتریکی که نویز میندازه باشه مثل آسانسور یا از ترافیک بالای کاربرا تو بعضی ساعات خاص اگه سیم تلفن از نزدیک سیمای برق رد میشه اونجاها رو با فویل آلومینیومی عایق بندی کنید یا روی یک خط دیگه درخواست بدید و امتحان کنید یا اشکال میتونه از سمت مخابرات باشه به پشتیبانی بگید پورتتون را عوض کنن شاید مشکل حل شد

ejbaree
01-07-2021, 05:44
سلام
اگه از سالم بودن سیمکشی داخلی مطمئنید اشکال میتونه از یه وسیله الکتریکی که نویز میندازه باشه مثل آسانسور یا از ترافیک بالای کاربرا تو بعضی ساعات خاص اگه سیم تلفن از نزدیک سیمای برق رد میشه اونجاها رو با فویل آلومینیومی عایق بندی کنید یا روی یک خط دیگه درخواست بدید و امتحان کنید یا اشکال میتونه از سمت مخابرات باشه به پشتیبانی بگید پورتتون را عوض کنن شاید مشکل حل شد

ممنون...خودشون میگن اشکال از سایت فیبر نوری مخابراته دارن درست میکنن....ولی بازم خرابه

pori20
01-07-2021, 22:05
اگر روی Annex M تنظیم هست، روی Annex A بگذارید.

naim697
03-07-2021, 03:26
وقت بخیر
وضعیت خط من چطوره ؟ آیا نیاز هست برای رفع مشکل سیم کشی ساختمون یا خیر هم snr هم فاصله با مرکز ؟

ariobarzan2
03-07-2021, 07:54
وقت بخیر
وضعیت خط من چطوره ؟ آیا نیاز هست برای رفع مشکل سیم کشی ساختمون یا خیر هم snr هم فاصله با مرکز ؟

وضعیت خط در کل خوبه کشش خط 17 و روی 15 بسته شده نویز خط و میرایی سیگنال هم کمه

naim697
03-07-2021, 17:16
وضعیت خط در کل خوبه کشش خط 17 و روی 15 بسته شده نویز خط و میرایی سیگنال هم کمه

داخل خوده مودم نوشته بهترین snr بین 1 تا 10 db هست که کاملا استیبل هست . از چه راهی میشه این مقدار کمتر کرد ؟ چند دسیبل پایینتر آوردش

ariobarzan2
03-07-2021, 18:06
داخل خوده مودم نوشته بهترین snr بین 1 تا 10 db هست که کاملا استیبل هست . از چه راهی میشه این مقدار کمتر کرد ؟ چند دسیبل پایینتر آوردش
snr یعنی نسبت سیگنال به نویز هر چی عددش بیشتر باشه بهتره بالای 10 خوبه که از شما 12 است زیر 10 وضعیت را ناپایدار میکنه

naim697
03-07-2021, 19:55
snr یعنی نسبت سیگنال به نویز هر چی عددش بیشتر باشه بهتره بالای 10 خوبه که از شما 12 است زیر 10 وضعیت را ناپایدار میکنه

منظورم دانستریم snr هست الان فرضا 11.4 هست بیاریمش روی 9 یا 10

ariobarzan2
03-07-2021, 21:03
منظورم دانستریم snr هست الان فرضا 11.4 هست بیاریمش روی 9 یا 10
تا اونجایی که من میدونم هر چی بیشتر باشه بهتره چه down چه up

moriss
11-07-2021, 14:19
دوستان سلام. من بعد از اینکه مدتها از پشتیبانی پارس انلاین شاکی بودم وقتی سرویسم تمام شد رفتم از مخابرات سرویس 16 مگ گرفتم ( چندتا از همکاران 8 مگ داشتن و راضی بودن) خلاصه روزای اول بشدت افتضاح بود و پشتیبانی گفت خط نویز زیادی داره. منم کل سیمکشی مودم روجدید کردم و روکار از در خونه تا مودم سیم کشیدم.

مودم رو به ورودی خونه وصل کردم و snr رو چک کردم روی 21 بود (دیگه در کمترین نویز ممکن) به سیم جدید هم وصل کردم نویز نداشت و همون حدود 22 بود که عکسشو میذارم.

منتها مشکلی که دارم من سرویس 16 خریدم ولی روی 16 بخاطر نویز سرعت میومد پایین که پشتیبانی روی 12 خطم رو گذاشت که کمترین تاثیر نویز رو داشت (پشتیبانی آشنا بود و برام همه حالتها رو تست کرد و گفت سرعت 12 بهترین گزینه است)

حالا همه چی اوکیه ولی به محض اینکه میخوام چیزی دانلود کنم نت قط میشه و انگار اصلا وصل نیست. سرعت دانلود توی دانلود منیجر 0 میشه و عملا هیجی دانلود نمیکنه. چندین بار مودم رو خاموش روشن میکنم تا بلخره به زور راه میفته. بعضی وقتها هم مشکلی نداره و درست دانلود میکنه ولی اکثر مواقع به محض فعال شدن دانلود منیجز، سرعت یا 0 میشه یا نزدیک صفر. . وقتی دانلود رو قطع میکنم بعد چند لحظه دوباره همه چی درست میشه

مطمئنم که خطم نویز نداره مشکل از چی میتونه باشه؟!!!

ariobarzan2
11-07-2021, 16:51
دوستان سلام. من بعد از اینکه مدتها از پشتیبانی پارس انلاین شاکی بودم وقتی سرویسم تمام شد رفتم از مخابرات سرویس 16 مگ گرفتم ( چندتا از همکاران 8 مگ داشتن و راضی بودن) خلاصه روزای اول بشدت افتضاح بود و پشتیبانی گفت خط نویز زیادی داره. منم کل سیمکشی مودم روجدید کردم و روکار از در خونه تا مودم سیم کشیدم.

مودم رو به ورودی خونه وصل کردم و snr رو چک کردم روی 21 بود (دیگه در کمترین نویز ممکن) به سیم جدید هم وصل کردم نویز نداشت و همون حدود 22 بود که عکسشو میذارم.

منتها مشکلی که دارم من سرویس 16 خریدم ولی روی 16 بخاطر نویز سرعت میومد پایین که پشتیبانی روی 12 خطم رو گذاشت که کمترین تاثیر نویز رو داشت (پشتیبانی آشنا بود و برام همه حالتها رو تست کرد و گفت سرعت 12 بهترین گزینه است)

حالا همه چی اوکیه ولی به محض اینکه میخوام چیزی دانلود کنم نت قط میشه و انگار اصلا وصل نیست. سرعت دانلود توی دانلود منیجر 0 میشه و عملا هیجی دانلود نمیکنه. چندین بار مودم رو خاموش روشن میکنم تا بلخره به زور راه میفته. بعضی وقتها هم مشکلی نداره و درست دانلود میکنه ولی اکثر مواقع به محض فعال شدن دانلود منیجز، سرعت یا 0 میشه یا نزدیک صفر. . وقتی دانلود رو قطع میکنم بعد چند لحظه دوباره همه چی درست میشه

مطمئنم که خطم نویز نداره مشکل از چی میتونه باشه؟!!!

به نظر میاد مشکل از مودمه ریستش کنید دوباره کانفیگش کنید اگر درست نشد با یه مودم دیگه امتحان کنید ضمناٌ اگه از کابل لن استفاده می کنید اونم چک کنید

oommiidd62
12-07-2021, 10:30
snr من روی 6 و 8 زنگ زدم پشتیبانی مخابرات یکم سرعت دانلود کم کردن snr اومد روی 12 مشکل حل شد ولی دوباره این مشکل پیش اومده و در استریم مشکل دارم لطفا راهنمایی کنید به پشتیبانی بگم چیو کم کنه این مشکل حل بشه

ariobarzan2
12-07-2021, 16:16
snr من روی 6 و 8 زنگ زدم پشتیبانی مخابرات یکم سرعت دانلود کم کردن snr اومد روی 12 مشکل حل شد ولی دوباره این مشکل پیش اومده و در استریم مشکل دارم لطفا راهنمایی کنید به پشتیبانی بگم چیو کم کنه این مشکل حل بشه
تو پنل مودم از حالت adsl2+ به gdmt که مخصوص خطهای نویزدار هست برید ضمناً میتونید بگید سرعت رو هم باز کم کنن و از بی عیب بودن سیمکشی داخلی هم مطمئن بشید در پنل مودم هم اگر روی حالت Annex m هست به annex a تغییر بدید و به پشتیبانی هم بگید این تغییرو اعمال کنه

sasan.69
16-07-2021, 16:24
دررود رفقا ی سوال :

وقتی کیفیت خط در طول شبانه روز تغییر میکنه و نویز کم و زیاد میشه میتونه مربوط از شرکت نت باشه؟ مثلا الان رو 7مگ هست ی ثانیه قطع میشه و میبینم اومده ر 4

ariobarzan2
16-07-2021, 16:35
دررود رفقا ی سوال :

وقتی کیفیت خط در طول شبانه روز تغییر میکنه و نویز کم و زیاد میشه میتونه مربوط از شرکت نت باشه؟ مثلا الان رو 7مگ هست ی ثانیه قطع میشه و میبینم اومده ر 4
درود
اگه از بی عیب بودن سیمکشی داخلیتون مطمئنید اشکال میتونه از مرکز مخابراتی باشه اگه قبل کرونا مشکل نداشتید از ترافیک زیاد کاربرا هم میتونه باشه

sasan.69
16-07-2021, 17:11
درود
اگه از بی عیب بودن سیمکشی داخلیتون مطمئنید اشکال میتونه از مرکز مخابراتی باشه اگه قبل کرونا مشکل نداشتید از ترافیک زیاد کاربرا هم میتونه باشه

ممنون از پاسخگویی شما ، والا الان یه هفته ده روزی میشه اینطوری هست و ب شرکت هم میگم جواب میدن باید کارشناس بفرستیم و اینا در صورتیکه قبلا مشکل نداشتم و بدون این از مرکز مخابرات چک نمیکنن

mr_prince
19-07-2021, 21:53
سلام دوستان

این مشکل من یکی دو ماه پیش شروع شد. snr خط یکدفعه میاد پایین فرضا روی 12 هست و چند دقیقه بعد یکدفعه میاد روی 6 و این باعث میشه که نت قطع شه
تا چند روز پیش از اسیاتک میگرفتم و سرعت رو گفتم پایین تر بزارن تا وقتی snr کاهش پیدا میکنه زیر 6 نیاد که قطع شه, این ماه از شرکت دیگری روی خط دیگری که دارم سرویس گرفتم ولی هنوز این مشکل پابرجاست
درضمن سیم کشی بصورت مستقیم از سر خط هست و با یک مودم دیگر هم تست کردم و اوضاع تفاوتی نکرد

کیفیت این دو خط شبیه هم هست , snr وقتی خط روی 8 بسته شده 12 هست, Attenuation هم 29-30

قبلا این مشکلات رو نداشتم الان یکی دو ماهه که اینجوری شده کسی اگه میدونه از چی میتونه باشه ممنون میشم کمک کنه

ariobarzan2
19-07-2021, 22:34
سلام دوستان

این مشکل من یکی دو ماه پیش شروع شد. snr خط یکدفعه میاد پایین فرضا روی 12 هست و چند دقیقه بعد یکدفعه میاد روی 6 و این باعث میشه که نت قطع شه
تا چند روز پیش از اسیاتک میگرفتم و سرعت رو گفتم پایین تر بزارن تا وقتی snr کاهش پیدا میکنه زیر 6 نیاد که قطع شه, این ماه از شرکت دیگری روی خط دیگری که دارم سرویس گرفتم ولی هنوز این مشکل پابرجاست
درضمن سیم کشی بصورت مستقیم از سر خط هست و با یک مودم دیگر هم تست کردم و اوضاع تفاوتی نکرد

کیفیت این دو خط شبیه هم هست , snr وقتی خط روی 8 بسته شده 12 هست, Attenuation هم 29-30

قبلا این مشکلات رو نداشتم الان یکی دو ماهه که اینجوری شده کسی اگه میدونه از چی میتونه باشه ممنون میشم کمک کنه
سلام
اینجور که میگید مشکل باید از سمت مخابرات باشه از طریق پشتیبانی و خود مخابرات پی گیری کنید

mr_prince
19-07-2021, 23:11
سلام
اینجور که میگید مشکل باید از سمت مخابرات باشه از طریق پشتیبانی و خود مخابرات پی گیری کنید
بله فردا با مخابرات تماس میگیرم ولی تاحالا ندیدم مخابرات واقعا مشکل کسی رو حل کنه

Battlefield2
20-07-2021, 18:39
سلام دوستان

دقیقا من هم از سه ماه پیش همین مشکل رو با اسیاتک دارم (2 یا 3 بار) یعنی کم شدن snr و قطعی خط پشت سرهم به صورت ناگهانی. به من گفتن خطتون کشش نداره (حالا تا اون موقع 2 ماه بود که مودم رو حتی ری استارت هم نکرده بود و مشکلی هم نداشتم و نویز و کشش خط ثابت بود) بعد گفتن مرکز مخابراتی هیچ مشکلی گزارش نکرده شاید مشکل از مودم هست یا سیم کشی، مودم دیگه تست کنید و ببرید سرخط . هر دو رو انجام دادم ولی باز هم مشکل سرجاش بود و اون موقع تازه ثبت خرابی کردن . اون روزی که قرار بود کارشناس بیاد درست شد. معلوم بود از طرف مرکز مخابراتیه. هر دفعه هم همین مراحل رو از مشترک می خوان!!
دفعه دوم هم من 20 دقیقه با پشتیبانی بحثم بود ثبت خرابی نمیکرد.
اگر کسی دیگه این مشکل رو داشت هزینه اضافی نکنه مشکل از طرف اونهاست.

Marine11
25-07-2021, 00:22
دوستان وضعیت خط چطوره، خوبه؟
لینک اول وضعیت خط هستش

لینک دوم سرعت دانلود در نرم افزار IDM هستش

لینک 3 و 4 تست سرعت با نرم افزار speed test هستش

ariobarzan2
25-07-2021, 00:26
دوستان وضعیت خط چطوره، خوبه؟
لینک اول وضعیت خط هستش

لینک دوم سرعت دانلود در نرم افزار IDM هستش

لینک 3 و 4 تست سرعت با نرم افزار speed test هستش

خوبه موردی نداره

alottadamage
01-08-2021, 17:39
سلام دوستان، به چه زبونی به این کارمندای نفهم و مفت خور مخابرات میشه فهموند که سیم کشی از دستگاه پست تا خونه فرسوده هست و نیاز به تعویض داره؟ درخواست کردن جواب نمیده، یعنی حتما باید دعوا بکنیم تو داخل اداره تا حالیشون بشه؟ هر کی تجربه داشته لطفا بگه که باید چیکار کرد. ممنون.

complement
01-08-2021, 17:57
wow, that s gonna be a lotta damage :D:D:D

dvb55
01-08-2021, 18:45
سلام دوستان. به نظر شما با این مشخصات خط چقدر می تونه بسته بشه ؟

در ضمن پشتیبانی مدعی هست درحال حاضر روی 10 مگ بسته.

OSPF
01-08-2021, 18:52

سلام ۱به۸هست ممکنه۱مگ باشه.

meysam_s2015
02-08-2021, 06:27
سلام دوستان . الان 8 ساله که از مخابرات سرویس میگیرم .و هیچ مشکلی تا الان نبوده . ولی الان سه روزه پینگ حتی از سایت های داخلی از زیر 40 میلی ثانیه رسیده به بالای 100 میلی ثانیه و سرعت دانلودم نصف شده و سرعت آپلود تقریبا صفر شده . مخابرات میگه مشکل از نویز روی خطه . آخه تو این 3 روز اتفاق خاصی نیفتاده که بگم سیم کشی خونه خراب شده . چجوریه 8 ساله بدون مشکل بود یهو الان نویز پیدا کرد . ممکنه مشکل از خود مخابرات باشه ؟ قبلا یکی روی تلفن خونمون زنگ میزد ADSL قطع میشد ولی خب سرعت مشکلی نداشت . دقیقا 3 روزه که این مشکل قطع شدن اینترنت هنگام زنگ خودن تلفن برطرف شده ولی کیفیت و سرعت اینترنتم داغون شده . ممکنه از مخابرات دستکاری شده باشه ؟
پارامترهای خطم اینه :
snr downstream : 12
line attenuation : 61
ُسرعتم قبلا تا 5 مگابیت بود الان به زور به 2 مگ میرسه با پینگ افتضاح .

Iknowwhy
05-08-2021, 14:31
سلام.
منم دقیقا مشکلی که دوستان بالاتر گفتن رو با آسیاتک دارم. تا ۲ هفته پیش مشکلی نبود ولی از ۲هفته پیش snr خط من از ۲۴ اومده پایین و ثابت هم نمیمونه. قطع میشه و وقتی وصل میشه با ۱۵ هست و شروع میکنه به کمتر شدن تا میرسه به ۵ یا ۶ و قطعی اینترنت شروع میشه.
چطوریه که این مشکل برای خیلیا تو قسمتای مختلف از کشور به وجود اومده؟ اونم تقریبا همزمان؟!!

- - - Updated - - -

kenshikan
07-08-2021, 13:35
سلام دوستان . الان 8 ساله که از مخابرات سرویس میگیرم .و هیچ مشکلی تا الان نبوده . ولی الان سه روزه پینگ حتی از سایت های داخلی از زیر 40 میلی ثانیه رسیده به بالای 100 میلی ثانیه و سرعت دانلودم نصف شده و سرعت آپلود تقریبا صفر شده . مخابرات میگه مشکل از نویز روی خطه . آخه تو این 3 روز اتفاق خاصی نیفتاده که بگم سیم کشی خونه خراب شده . چجوریه 8 ساله بدون مشکل بود یهو الان نویز پیدا کرد . ممکنه مشکل از خود مخابرات باشه ؟ قبلا یکی روی تلفن خونمون زنگ میزد ADSL قطع میشد ولی خب سرعت مشکلی نداشت . دقیقا 3 روزه که این مشکل قطع شدن اینترنت هنگام زنگ خودن تلفن برطرف شده ولی کیفیت و سرعت اینترنتم داغون شده . ممکنه از مخابرات دستکاری شده باشه ؟
پارامترهای خطم اینه :

تضعيف خط تون بسيار بالا رفته. بايد مسير رو دنبال کنيد ببينيد از کجاست. تا پايين نياد همين گونه خواهد ماند.

sadeghbb
10-08-2021, 22:05
دوستان کسی اطلاعی از کیفیت کابل های دو زوج کرمان و آمل داره ؟
آمل دو زوج 0.6 رو فروشنده میگفت کابل بهتریه و انعطاف بیشتری داره

davood3d
25-08-2021, 10:50
با بررسی تاپیک کابل 4 زوج کرمان مخابراتی مشکی 0.6 فویل دار گرفتم حدود 50 متر.
جالبه که مجبور بودیم برای مسیر مناسب حدود 2 متر از کابل رو دقیقاً کنار کابل برق کلفت بذاریم ولی من که 2 روزه قطعی و اشکال خاصی ندیدم. البته نه اینکه اینترنت مدام در حال کار باشه! ولی زمان Up time حدود 2.5 روزه. ضمناً به پیشنهاد نصاب، دو تا از زوج ها رو با هم یکی کردیم و اونو به باکس تلفن داخل پارکینگ وصل کردیم. شاید اینم موثر باشه در کیفیت خط.
من که خیلی راضیم. شرایط خط (پارس آنلاین) :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Marine11
26-08-2021, 02:27
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!AqisKchoM4qDh9RR0vurFhnq7G_Xwg?e=0FDcs3
با بررسی تاپیک کابل 4 زوج کرمان مخابراتی مشکی 0.6 فویل دار گرفتم حدود 50 متر.
جالبه که مجبور بودیم برای مسیر مناسب حدود 2 متر از کابل رو دقیقاً کنار کابل برق کلفت بذاریم ولی من که 2 روزه قطعی و اشکال خاصی ندیدم. البته نه اینکه اینترنت مدام در حال کار باشه! ولی زمان Up time حدود 2.5 روزه. ضمناً به پیشنهاد نصاب، دو تا از زوج ها رو با هم یکی کردیم و اونو به باکس تلفن داخل پارکینگ وصل کردیم. شاید اینم موثر باشه در کیفیت خط.
من که خیلی راضیم. شرایط خط (پارس آنلاین) :

اینجوری راضی باش

davood3d
27-08-2021, 01:03
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!AqisKchoM4qDh9RR0vurFhnq7G_Xwg?e=0FDcs3
اینجوری راضی باش

برای شما که دیگه خیلی ایده آله. خط مخابراتم Up و Down که سیم کشی داخلی داره نزدیک مال شماست ولی SNR کمتر از 10. با این خط هم مشکل قطعی خیلی خیلی کم داشتم.
من که کاربر حرفه ای نت نیستم به پایداری و سرعت مناسب تا 16 قناعت می کنم :)

Marine11
27-08-2021, 14:32
برای شما که دیگه خیلی ایده آله. خط مخابراتم Up و Down که سیم کشی داخلی داره نزدیک مال شماست ولی SNR کمتر از 10. با این خط هم مشکل قطعی خیلی خیلی کم داشتم.
من که کاربر حرفه ای نت نیستم به پایداری و سرعت مناسب تا 16 قناعت می کنم :)
دیگه کیفیت خط یرای ADSL از این بهتر نمیشه، من حداکثر سرعت دانلود 2 مگابایت دارم فقط با خط مشکل اپلود دارم که توی ADSL طبیعی هستش، خون دل خوردم به این کیفیت رسیدم

ejbaree
29-08-2021, 16:27
پارامترهای خطم اینه :

سلام....منم بارها همین مشکل رو داشتم...خرابی یهویی خط و تما بی فایده با پشتیبانی...چون اساسا اون بنده خدا ها یسری حرفای تکراری
و غیر فنی میزنن و فقط برای سمبل کاری هستن...بهتره با شماره

44709757 واحد فنی
تماس بگیری و بگی گفتن با شما تماس بگیرم....
احتمال داره سابت فیبر نوری منطقه خراب شده باشه یا دارن تعمیرات میکنن

Gregar
08-09-2021, 12:35
پارامترهای خطم اینه :
خیلی جالبه واسه منم چند روزیه همین اتفاق افتادهخیلی وقته adsl دارم و همچین وضعیتی نداشتم تا الان
قطعی خیلی کم داشتم قبلا و اگه تلفن خونه زنگ میخورد قطع میشد نت

ولی حالا اینقدر قطعی زیاد شده و سرعت افت پیدا کرده که کلافه شدم. جالبه تلفن که زنگ میخوره دیگه نت قطع نمیشه. دقیقا از همون روز این مشکل ایجاد شد.

- - - Updated - - -

پارامترهای خطم اینه :
خیلی جالبه واسه منم چند روزیه همین اتفاق افتادهخیلی وقته adsl دارم و همچین وضعیتی نداشتم تا الان

ولی حالا اینقدر قطعی زیاد شده و سرعت افت پیدا کرده که کلافه شدم. جالبه تلفن که زنگ میخوره دیگه نت قطع نمیشه. دقیقا از همون روز این مشکل ایجاد شد.

- - - Updated - - -

سلام دوستان . الان 8 ساله که از مخابرات سرویس میگیرم .و هیچ مشکلی تا الان نبوده . ولی الان سه روزه پینگ حتی از سایت های داخلی از زیر 40 میلی ثانیه رسیده به بالای 100 میلی ثانیه و سرعت دانلودم نصف شده و سرعت آپلود تقریبا صفر شده . مخابرات میگه مشکل از نویز روی خطه . آخه تو این 3 روز اتفاق خاصی نیفتاده که بگم سیم کشی خونه خراب شده . چجوریه 8 ساله بدون مشکل بود یهو الان نویز پیدا کرد . ممکنه مشکل از خود مخابرات باشه ؟ قبلا یکی روی تلفن خونمون زنگ میزد ADSL قطع میشد ولی خب سرعت مشکلی نداشت . دقیقا 3 روزه که این مشکل قطع شدن اینترنت هنگام زنگ خودن تلفن برطرف شده ولی کیفیت و سرعت اینترنتم داغون شده . ممکنه از مخابرات دستکاری شده باشه ؟پارامترهای خطم اینه :
خیلی جالبه واسه منم چند روزیه همین اتفاق افتاده
خیلی وقته adsl دارم و همچین وضعیتی نداشتم تا الان

kenshikan
08-09-2021, 15:08
چون داشتن اکانتينگ رو به روز مي کردن، هي خط ها رو ريست مي کردن. چند بار هم مودم هنگ کرد ولي با يه خاموش روشن درست شد.

light
19-09-2021, 21:40
کیفیت خط من زیر 10 هست ، چند روز پیش سیم سر تلفن رو قطع کردم دوباره درست کردم ، اومد تا 23 ، بعد 1 ساعت دوباره اومد پایین !!!
قطعی ندارم و سرعت هم نرمال هست ، ولی پینگ میگیرم هر 2 3 دقیه یه تایم اوت میده !!
تو speedTest هم ، پینگ زیر 40 هست ، و سرعت 8 مگ ، اپلود 1 مگ و عادیه

روی موبایل هم هرزگاهی وای فای قطع میشه ، در حالی که نت برقرار هست و کامپیوتر نت دارم !
تلفن هم زنگ میزنه احساس میکنم یه قطعی ریز میشه !

epaaeiz
19-09-2021, 23:06
کیفیت خط من زیر 10 هست ، چند روز پیش سیم سر تلفن رو قطع کردم دوباره درست کردم ، اومد تا 23 ، بعد 1 ساعت دوباره اومد پایین !!!
قطعی ندارم و سرعت هم نرمال هست ، ولی پینگ میگیرم هر 2 3 دقیه یه تایم اوت میده !!
روی موبایل هم هرزگاهی وای فای قطع میشه ، در حالی که نت برقرار هست و کامپیوتر نت دارم !
درود.
خط شما رو روی ده مگابیت بستن. زنگ بزنید و بگید روی هشت مگابیت بگذارن. اینطوری کیفیت خط بهتر میشه و نویز از بین میره.

kenshikan
20-09-2021, 11:19

به تایم اوت هر دو سه دقیقه گیر ندید. پیش میاد. قطعی ریز نداریم، وقتی قطع بشه و بره، دست کم 30 ثانیه طول می کشه تا برگرده. شاید چون زیر 10 دی بی هست، برای شما یه لاس کوچیک می زنه که کمی ترافیک افت می کنه و بر می گرده. همه سیم کشی رو تا علمک دنبال و اگه می تونید آچارکشی کنید.

light
20-09-2021, 23:15
به تایم اوت هر دو سه دقیقه گیر ندید. پیش میاد. قطعی ریز نداریم، وقتی قطع بشه و بره، دست کم 30 ثانیه طول می کشه تا برگرده. شاید چون زیر 10 دی بی هست، برای شما یه لاس کوچیک می زنه که کمی ترافیک افت می کنه و بر می گرده. همه سیم کشی رو تا علمک دنبال و اگه می تونید آچارکشی کنید.
اره دیگه همونه ، آپارتمان هستیم نمیشه سیم هارو دست زد ،
دم در رو لخت کردم دوباره زدم ، درست شد تا 24 رسید بعد 1 2 ساعت باز اومد پایین !

light
22-09-2021, 23:00

چرا آپ استریم من خوبه ، ولی دان استریم زیر 10 هست ؟ مشکل برمیگرده به کجا !!

moriss
23-09-2021, 16:41
دوستان من یه مشکلی موقع استفاده از دانلود منیجر دارم اینجا توضیح دادم لطفا بخونید کسی اگه میدونه راه حلش چیه دعاش میکنم

ariobarzan2
24-09-2021, 14:36
دوستان من یه مشکلی موقع استفاده از دانلود منیجر دارم اینجا توضیح دادم لطفا بخونید کسی اگه میدونه راه حلش چیه دعاش میکنم

سلام
با توجه به توضیحاتی که دادید اشکال باید از دانلود منیجر باشه دو تا احتمال هست تنظیمی در دانلود منیجر اعمال شده که محدودیت برای دانلود گذاشته و دانلود را قطع میکنه یا اشکال از خود نرم افزار دانلود منیجرتونه که میتونید از یک نرم افزار منیجر دیگه استفاده کنید اول برید تو تنظیمات منیجرتون یه نگاه بندازید اگه موردی نبود برید سراغ استفاده از یک منیجر دیگه

moriss
24-09-2021, 22:31
سلام
با توجه به توضیحاتی که دادید اشکال باید از دانلود منیجر باشه دو تا احتمال هست تنظیمی در دانلود منیجر اعمال شده که محدودیت برای دانلود گذاشته و دانلود را قطع میکنه یا اشکال از خود نرم افزار دانلود منیجرتونه که میتونید از یک نرم افزار منیجر دیگه استفاده کنید اول برید تو تنظیمات منیجرتون یه نگاه بندازید اگه موردی نبود برید سراغ استفاده از یک منیجر دیگه

قبلا از IDM استفاده میکردم که اینطور میشد. تنظیمات مشکلی نداره چون بعضی وقتها دانلود میکنه بدون مشکل. بعد FDM هم نصب کردم ولی فرقی نکرد دقیقا همونطور بود تا دانلود شروع میشد نت قط میشد!!:blink:

ariobarzan2
25-09-2021, 00:45
قبلا از IDM استفاده میکردم که اینطور میشد. تنظیمات مشکلی نداره چون بعضی وقتها دانلود میکنه بدون مشکل. بعد FDM هم نصب کردم ولی فرقی نکرد دقیقا همونطور بود تا دانلود شروع میشد نت قط میشد!!:blink:
پس اشکال باید از ای اس پی باشه یا مودم

moriss
25-09-2021, 12:36
پس اشکال باید از ای اس پی باشه یا مودم

چی رو باید چک کنم؟‌

ariobarzan2
25-09-2021, 14:03
چی رو باید چک کنم؟‌
با یه مودم دیگه چک کنید این طور که میگید سیمکشی داخلیتون هم مشکلی نداره میتونه مشکل یه جایی از طول مسیر تا در خونه شما مثل مرکز مخابراتی طول مسیر کافو جعبه تقسیم باشه ضمناً وسیله برقی تازه اضافه نکردید آسانسور هم میتونه نویز بندازه یا وسیله برقی در اطراف و همسایگیتون ضمناً مخابرات هم بخش پشتیبانیش مثل اینکه زیاد برای چک کردن مشکل جوابگو نیست باید یه آشنایی کسی پیدا کنید پی گیری کنید

Ali/sh
02-10-2021, 18:17
من snr خطم بین 7-8 معمولا سرعت رو 12 مگ پایداره اما اگه رو 16 بزارم قطع و وصل میشه میخواستم ببینم اگه این نویز در اثر سیمکشی ساختمان باشه چه راهکاری داره که البته لازم نباشه سیمکشی مجدد روکار انجام بشه؟

ariobarzan2
04-10-2021, 11:59
من snr خطم بین 7-8 معمولا سرعت رو 12 مگ پایداره اما اگه رو 16 بزارم قطع و وصل میشه میخواستم ببینم اگه این نویز در اثر سیمکشی ساختمان باشه چه راهکاری داره که البته لازم نباشه سیمکشی مجدد روکار انجام بشه؟
ممکنه بعضی جاها سیمهای برق از نزدیک سیم تلفن رد شده باشه و نویز بندازه میشه اونجاهای سیم تلفن را با فویل آلمینیومی عایق بندی کرد برقکار هم میتونید بیارید که پریزهای تلفن را چک کنه مشکلی داره برطرف کنه

plsboy
07-10-2021, 16:29
سلام دوستان، حدودا 1 سال هستش که کیفیت خط تلفن، فاجعه شده، شاید 100 بار به مخابرات منطقه هم شکایت کردم، جوابی نداده، سامانه 195 و سامانه بازرسی خود مخابرات هم که مثل جوک هستش، هیچ کاری نکردن تو این مدت. وضعیت خط تلفن از اسکرین مشخص هستش:

حدودا 7-6 ماه پیش کابل های تلفن به سرقت رفتن، یه سری کابل وصل کردم، ظاهرا کیفیتشون افتضاح هستش و نویز شدید دارن، حالا میخوام کابل جدید بزارم، کابل 2 زوج 0.6 رو در نظر داشتم، فاصله جعبه تقسیم تا در خونه، در حدود 50 متر هستش، میخواستم بدونم که جواب میده واسه این فاصله؟

درضمن پستهای بعضی از دوستان رو میخوندم در مورد نزدیک بودن کابل برق به کابل تلفن، الان که نگاه کردم، کابل مخابرات باید از کنار کابل های برقی که به هر خونه رسیده، از روی المک ها رد بشه، آیا باید فویل آلومینیومی بزارم روی کابل ها؟ به چه فاصله و اندازه ای باید باشه روی کابل؟

Marine11
09-10-2021, 09:56
داداش من طول سیم تلفنم 100 متره تا پست مخابراتی مشکلی ندارم کیفیت خطم عالیه، راحت 2 مگابایت واقعی دانلود دارم، فقط خونه من به مخابرات خیلی نزدیکه، کابل تلفنت رو هم نو و یک تکه بگیر از کابلهای برق هم 50 سانت به بالا فاصله بده اگه میتونی
سلام دوستان، حدودا 1 سال هستش که کیفیت خط تلفن، فاجعه شده، شاید 100 بار به مخابرات منطقه هم شکایت کردم، جوابی نداده، سامانه 195 و سامانه بازرسی خود مخابرات هم که مثل جوک هستش، هیچ کاری نکردن تو این مدت. وضعیت خط تلفن از اسکرین مشخص هستش:

حدودا 7-6 ماه پیش کابل های تلفن به سرقت رفتن، یه سری کابل وصل کردم، ظاهرا کیفیتشون افتضاح هستش و نویز شدید دارن، حالا میخوام کابل جدید بزارم، کابل 2 زوج 0.6 رو در نظر داشتم، فاصله جعبه تقسیم تا در خونه، در حدود 50 متر هستش، میخواستم بدونم که جواب میده واسه این فاصله؟

درضمن پستهای بعضی از دوستان رو میخوندم در مورد نزدیک بودن کابل برق به کابل تلفن، الان که نگاه کردم، کابل مخابرات باید از کنار کابل های برقی که به هر خونه رسیده، از روی المک ها رد بشه، آیا باید فویل آلومینیومی بزارم روی کابل ها؟ به چه فاصله و اندازه ای باید باشه روی کابل؟

- - - Updated - - -

داداش من طول سیم تلفنم 100 متره تا پست مخابراتی مشکلی ندارم کیفیت خطم عالیه، راحت 2 مگابایت واقعی دانلود دارم، فقط خونه من به مخابرات خیلی نزدیکه، کابل تلفنت رو هم نو و یک تکه بگیر از کابلهای برق هم 50 سانت به بالا فاصله بده اگه میتونی

Marine11
09-10-2021, 10:03

plsboy
10-10-2021, 15:41
سلام رفقا، خواستم بدونم که اگه ایراد از داخل خونه نباشه، از کابلی که از جعبه تقسیم تو کوچه تا خونه میاد هم نباشه، این نویز شدید از کجاست؟
امروز از مخابرات اومدن و کابل با کیفیت کشیدن از جعبه تقسیم تا دم در خونه، کابل داخل خونه هم روکار و با کیفیت هستش و هیچ جوره، نویز نداره(چون مودم دم در خونه هم چک کردم و دقیقا همین کیفیت رو داره)، حالا من نمیدونم که این همه نویز شدید، دلیلش چیه؟

راه حل این مشکل رو کسی میتونه ارائه بده؟

hosseinzfff
10-10-2021, 16:09
سلام رفقا، خواستم بدونم که اگه ایراد از داخل خونه نباشه، از کابلی که از جعبه تقسیم تو کوچه تا خونه میاد هم نباشه، این نویز شدید از کجاست؟
امروز از مخابرات اومدن و کابل با کیفیت کشیدن از جعبه تقسیم تا دم در خونه، کابل داخل خونه هم روکار و با کیفیت هستش و هیچ جوره، نویز نداره(چون مودم دم در خونه هم چک کردم و دقیقا همین کیفیت رو داره)، حالا من نمیدونم که این همه نویز شدید، دلیلش چیه؟

راه حل این مشکل رو کسی میتونه ارائه بده؟

مشکل یا از کافو هست یا داخل مرکز اگه از سالم بودن اتصالات و کیفیت سیم کشی خونه کاملا اطمینان دارید

plsboy
10-10-2021, 16:24
مشکل یا از کافو هست یا داخل مرکز اگه از سالم بودن اتصالات و کیفیت سیم کشی خونه کاملا اطمینان دارید
کافو رو که من نمیتونم کاری باهاش انجام بدم، میتونم؟ واقعا خسته کننده شده این قضیه.
کابل ها، هیچ مشکلی ندارن، هم داخل ساختمان و هم بیرون از ساختمان، چون کابل بیرون و داخل رو همین امروز عوض کردم، کابل بیرون از ساختمان، یک کابل 10 زوجی 0.6 هستش و کابل داخلی هم یک کابل 2 زوج 0.6 هستش. و طوری کابل هارو هم کشیدم که اصلا نزدیک کابل برق هم نباشن.

hosseinzfff
10-10-2021, 16:36
کافو رو که من نمیتونم کاری باهاش انجام بدم، میتونم؟ واقعا خسته کننده شده این قضیه.
کابل ها، هیچ مشکلی ندارن، هم داخل ساختمان و هم بیرون از ساختمان، چون کابل بیرون و داخل رو همین امروز عوض کردم، کابل بیرون از ساختمان، یک کابل 10 زوجی 0.6 هستش و کابل داخلی هم یک کابل 2 زوج 0.6 هستش. و طوری کابل هارو هم کشیدم که اصلا نزدیک کابل برق هم نباشن.

نه کافو رو مخابرات باید چک کنه باید این موضوع رو با نمایندگی شرکتی که ازش اینترنت گرفتی در میان بذاری تا اونا برات مشکل رو حل کنن فقط نمایندگی و مخابرات میتونه مشکلت رو حل کنه اگه حوصله پیگیری داری..

plsboy
10-10-2021, 17:11
نه کافو رو مخابرات باید چک کنه باید این موضوع رو با نمایندگی شرکتی که ازش اینترنت گرفتی در میان بذاری تا اونا برات مشکل رو حل کنن فقط نمایندگی و مخابرات میتونه مشکلت رو حل کنه اگه حوصله پیگیری داری..
والا حدودا 1 سال هستش که از دو شرکت مختلف(شاتل و آسیاتک) سرویس میگرفتم و این قضیه رو بهمین منوال، پیگیری کردم، نکته جالب این بوده که تا الان، مخابرات، کاملا از این قضیه فرار میکرده، الان هم که کابلهارو چک کردن و تعویض هم کردن، باز هم تاثیری ایجاد نشده. شرکت های اینترنت هم پیگیریشون در این حد هستش که به سامانه شکایت و کارشناس های هر دو طرف، فقط یه شکایت نامه مطرح میکنن، حالا کی و کجا این مشکل رو حل میکنه، خدا میدونه.
چندین بار با سامانه شکایات 195 و بازرسی خود مخابرات، این قضیه رو پیگیری کردم، ولی اصلا حل نشده، واقعا نمیدونم که ایراد از کجا هستش، اگه میدونستم، خوب بود...
الان دارم فقط به این فکر میکنم که یک خط تلفن دیگه، درخواست بدم واسه خونه، شاید روی خط اینجوری شاهد نویز نباشم، شاید واقعا اطلاعات بیشتر از این ندارم.

S M Λ S Ħ
13-10-2021, 23:10
سلام
شرایط خط من رو چک کنین لطفا

مجبور شدم دستی پهنای باند رو بیارم پایین تا نویز اذیت نکنه و CRC کمتر بشه هر چن که بازم میبینین CRC عددش بالاس توی تایم پایین
Packet Lost هم دارم که هر از گاهی اذیت میکنه
راهنمایی کسی میتونه بکنه؟
تا این حد پیش رفتم که مامور مخابرات اومد و مسیر خط خونه رو با یک مسیر دیگه از داخل کوچه عوض کرد ولی خب توی نویز تفاوتی نداشت
مسافت هم 1.8 کیلومتره تا مرکز
کاری برای بهتر شدن شرایط میشه کرد یا که همینی که هست؟ : (

karwan125
14-10-2021, 15:29
سلام
شرایط خط من رو چک کنین لطفا

مجبور شدم دستی پهنای باند رو بیارم پایین تا نویز اذیت نکنه و CRC کمتر بشه هر چن که بازم میبینین CRC عددش بالاس توی تایم پایین
Packet Lost هم دارم که هر از گاهی اذیت میکنه
راهنمایی کسی میتونه بکنه؟
تا این حد پیش رفتم که مامور مخابرات اومد و مسیر خط خونه رو با یک مسیر دیگه از داخل کوچه عوض کرد ولی خب توی نویز تفاوتی نداشت
مسافت هم 1.8 کیلومتره تا مرکز
کاری برای بهتر شدن شرایط میشه کرد یا که همینی که هست؟ : (

اگر گیمر نیستی و فقط برای وبگردی و تلگرام و ... استفاده میکنی از نت ، درخواست بده از حالت Fast Mode خارج ش بکنن و رو پروفایل عادی برات ست بکنن که هم نویز خط ت یکم بهتر بشه و هم CRC نداشته باشه ..
سعی کن سیم کشی داخلی ت رو هم برسی بکنی و تازه ش بکنی چون فاصله زیادی با مخابرات هم نداری ... باید کیفیت خط ت عالی تر از این وضعیت فعلی باشه

S M Λ S Ħ
14-10-2021, 15:45
اگر گیمر نیستی و فقط برای وبگردی و تلگرام و ... استفاده میکنی از نت ، درخواست بده از حالت Fast Mode خارج ش بکنن و رو پروفایل عادی برات ست بکنن که هم نویز خط ت یکم بهتر بشه و هم CRC نداشته باشه ..
سعی کن سیم کشی داخلی ت رو هم برسی بکنی و تازه ش بکنی چون فاصله زیادی با مخابرات هم نداری ... باید کیفیت خط ت عالی تر از این وضعیت فعلی باشه

گیمر هستم ولی نه اوجوری که شوتر بازی کنم خودم خواسته بودم اون اوایل که رو گیمینگ بذارن
من سر خط رو برقکار آوردم و کلا عوض کردو تا حد امکان نو کرد سیمکشی سر خط رو
بعد از اون از سر خط کابل کشیدم به داخل ولی دقیقا با شرایط داخل یکی بود و تفاوتی نکرد که بگیم داخل خونه سیم کشی مشکل داره
هیچ ایده ای ندارم که چیکار میشه کرد، اینقد ما مسئول mdf مخابرات اون موقع صحبت کردم که مامور فرستاد داخل کوچه یسری تغییرات داد ولی بازم هیچ تفاوتی نکرد

Ehsan PCbase
15-10-2021, 00:29
سلام دوستان.. لطف کنید بگید کیفیت خط من چطور هست؟
و اینکه من سرویس 16 مگ مخابرات دارم و سرعت آپلودم چندان جالب نیست.. سرعت دانلودم هم در بهترین حالت به 1 مگ میرسه.. بنظرتون نباید سرعت بالاتر از این باشه؟

karwan125
15-10-2021, 09:40
سلام دوستان.. لطف کنید بگید کیفیت خط من چطور هست؟
و اینکه من سرویس 16 مگ مخابرات دارم و سرعت آپلودم چندان جالب نیست.. سرعت دانلودم هم در بهترین حالت به 1 مگ میرسه.. بنظرتون نباید سرعت بالاتر از این باشه؟

خط شما رو پهناباند 8 مگ تنظیم شده و اپلود هم روی 512 ..
باید درخواست بدید که سرویس تون رو ، پهناباند دانلود رو روی 12 مگ قرار بدن و پهناباند آپلود رو هم روی 1 مگ .

Marine11
28-10-2021, 00:00
ظاهرا توی این تایپیک مخابرات فقط به من داره خوب حال میده و ازش راضی ام:D:D:D

meysam_s2015
28-10-2021, 15:58

قطعا مشکل از خود مرکز مخابراته . بگید بررسی کنن . احتمالا با تعویض پورت یا همچین چیزایی شنیدم که مشکل حل میشه .

Sina54
01-11-2021, 22:25

سلام دوستان خسته نباشید. ممنون میشم منو راهنمایی کنید.

چند هفته ای هست نقل مکان کردیم و این وضعیت اینترنت منه، سرویس 16 مگ شاتل دارم، اما در طول روز کشش خطم چندین بار تغییر میکنه. بیشترین حالتی که دیدم 20 مگ بوده ولی خب دائم در حال تغییره. یه بار مثلا 18 هست یهو میشه 15، در حال حاضر هم که شات گرفتم ازش رو 11 هست. پایین و بالا میشه.

در طول روز قطعی هم دارم، روزی چند دفعه یهو قطع میشه و دوباره وصل میشه. همینطور گوشی تلفن هم که برمیدارم اینترنت قطع میشه و دوباره وصل میشه با اینکه از اسپلیتر هم استفاده میکنم.

اگر اشتباه نکنم بدون تلفن قبلا که تست کرده بودم رو 18 17 مگ تقریبا ثابت بود اما دقیق یادم نیست.

چیکار باید بکنم؟ کارشناس هم بیاد یا میبرن سر خط تست میکنن یا میگن به ما مربوط نیست و مخابرات باید بیاد (که مخابرات هم فقط بوق خط براش مهمه، بوق داشته باشی میگن مشکلی نداره.)

bmnmji65
19-11-2021, 13:52
با یک اسپلیتر دیگه امتحان کنید، احتمالاً اسپلیتر فعلی معیوبه.

- - - Updated - - -

با یک اسپلیتر دیگه امتحان کنید، شاید اسپلیتر فعلی معیوبه.

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

dvb55
22-11-2021, 23:36

پیرو تایید این پست

بعد از پیگیری بصورت کنه وار و محبت چند نفر از کارمند ها و دسترسی به نفر اصلی تنظیمات اکانتینگ مرکز و لطف ایشون :» به نتیجه مطلوب رسیدم

دوستان در مورد مرکز مخابراتی و سایر موارد توضیحی ندارم:blush::whistle: .

salam4802
26-11-2021, 02:33
درود
خط من مشکلی که داره اینه که سیگنال به نویز به شدت نوسان میکنه،جوری که یه لحظه کشش خط بیست مگ و سیگنال به نویز عالی،چند لحظه بعد،لینک میپره و کشش خط به یک مگ میرسه و با یک مگ اپ میشه و سیگنال به نویز در حد یک db,نکته جالب اینه که اگه دو سر سیم لخت رو یک لحظه به هم اتصال بدم، دوباره کشش خط میرسه بالای 20مگ و شرایط خط عالی میشه،اگه مودم به صورت عادی خاموش و روشن کنم شرایط خط خوب نمیشه و فقط تحت شرایطی که گفتم شرایط خط دوباره خوب میشه،سیم کشی هم تا پست عوض کردم و کاملا سالم و نو هستش
ممنون میشم اگر کسی راه حلی برای این مشکل ارایه بده،چون یک ساله که با مخابرات سر همین مشکل،جر و بحث میکنم،ولی نتونستن درستش کنن

kenshikan
26-11-2021, 12:15
سلام
من يه چند وقت نبودم و مي بينم توي اين مدت دوستان ترکوندن. پست ها رو که ديدم، براي کساني که مي گن سيم کشي رو اوکي کردن ولي هنوز سرعت پاييني دارن خواستم يه نکته رو يادآوري بشم.

توي شات هاي دوستان از مودم هاشون، اگه به فاکتور افت سيگنال (attenuation) نگاه کنيد، عددهايي بين 20 تا 30 وگاهي بالاتر مي بينيد، که داغونه. تو اين وضعيت، الزاما اين نويز سيک کشي نيست که بالا رفته، بلکه افت سيگنال بالاست (معمولا به خاطر طول مسير، مثلا يکي از دوستان صحبت از 1.7 کيلومتر تا مخابرات مي کرد) و درنتيجه زورش به نويز عادي نمي رسه. تو اين حالت خواه ناخواه نسبت سيگنال به نويز (SNR) پايين مياد (زير 10) و نتيجه اش ميشه همين سرعت هايي که مي بينيد.

پس اگه سيم کشي رو اوکي کرديد ولي هنوز attenuation پايين نيومده ديگه دستش نزنيد چون از ديد تئوري، سرعت تون بهتر نخواهد شد.

dvb55
26-11-2021, 20:44
سلام
توي شات هاي دوستان از مودم هاشون، اگه به فاکتور افت سيگنال (attenuation) نگاه کنيد، عددهايي بين 20 تا 30 وگاهي بالاتر مي بينيد، که داغونه.

به تجربه خودم با فاصله 1200 متری از مرکز مخابرات خیر تا 30 برای ارایه تا 16مگ هیچ مشکلی نداره بالای 30 مشکلات شروع می شه. به پست اول همین تاپیک مراجعه شود.

mehdi_08
27-11-2021, 11:55
درود
خط من مشکلی که داره اینه که سیگنال به نویز به شدت نوسان میکنه،جوری که یه لحظه کشش خط بیست مگ و سیگنال به نویز عالی،چند لحظه بعد،لینک میپره و کشش خط به یک مگ میرسه و با یک مگ اپ میشه و سیگنال به نویز در حد یک db,نکته جالب اینه که اگه دو سر سیم لخت رو یک لحظه به هم اتصال بدم، دوباره کشش خط میرسه بالای 20مگ و شرایط خط عالی میشه،اگه مودم به صورت عادی خاموش و روشن کنم شرایط خط خوب نمیشه و فقط تحت شرایطی که گفتم شرایط خط دوباره خوب میشه،سیم کشی هم تا پست عوض کردم و کاملا سالم و نو هستش
ممنون میشم اگر کسی راه حلی برای این مشکل ارایه بده،چون یک ساله که با مخابرات سر همین مشکل،جر و بحث میکنم،ولی نتونستن درستش کنن

برو توی تنظیمات مودمت
نوع اتصال رو بذار روی annx a نویزت حدود 30 درصد بهتر می شه

George Shelly
29-11-2021, 21:30
لعنت به این CRC بی پدر مادر
هرکاری می کنم درست نمیشه
روزی هشتاد بار باید مودمو ریبوت کنم ...
زنگ زدم مستقیم به فنی مخابرات، یکیو فرستاد تو محل چک کرد گفت درسته همه چیز اصلن نذاشت من حرف بزنم پشت تلفن ...
واقعا باید چیکار کرد دوستان ؟
این شات واسه زمانی هست که ریبوت کردم، طی هفت هشت ساعت CRC میرسه به 600/700 و بالاتر ...
کلافم کرده بدجور

MMDFullHD
30-11-2021, 00:59
هرکاری می کنم درست نمیشه
زنگ زدم مستقیم به فنی مخابرات، یکیو فرستاد تو محل چک کرد گفت درسته همه چیز اصلن نذاشت من حرف بزنم پشت تلفن ...
این شات واسه زمانی هست که ریبوت کردم، طی هفت هشت ساعت CRC میرسه به 600/700 و بالاتر ...
کلافم کرده بدجور

خب خطتت نمیکشه دیگه
از سر در چک کن اگه snr بالاتر رفت که بایدم باشه با توجه به line attenuation باید رو این پروفایل 16 مگ ای که بسته حدود 12 تا snr ات باشه که نیست
سیم جدا بکش
یا اینکه زنگ بزن پروفایل پاینتر ببندن
مودمت هم چیپش ضعیفه دیگه برادکام بود بهتر میکشید حداقل خودت میتونستی دستی پایین تر ببندی snr رو

sara_2656
18-01-2022, 02:35
هرکاری می کنم درست نمیشه
کلافم کرده بدجور

سلام برای منم مشکل snr بود هر کاری کردم نشد که نشد تا اینکه مقداری وقت گذشتم توی یوتیوب یه نفر روسی دیدم مودم رو کلا باز کرد و رو ICE که مربوط به adsl هست چسب حرارتی زده بود خود شرکتش چسب رو کند و جاش اومد هیدسینگ الومینیومی گذشت که وقتی ICE کار می کنه کمتر گرم بشه مودم هم ایسوس بود توی فیلم دیدم هم نویز خطش نوسان داشت یعنی از 10.5 برای دانلود یواش یواش می اومد پایین می رسید زیر 7 و مودم قطع می شد بعد اینکه اومد هدسینگ گذشت snr مودم تغییر دیگه نمی کرد و روی 10.5 ثابت بود یا اگر تغییر می کرد زیر 10 به هیچ عنوان نمی رفت وقتی این فیلم رو دیدم متوجه شدم گرما و فشار روی مودم روی سرعت های بالاتر بیشتره یعنی هرچی سرعت بره بالا قطعه برای پردازش بیشتر باید کار کنه و همین موضوع باعث میشه مودم نتونه کارش رو درست انجام بده من اومد زیر مودم و دور مودم منافزی برای عبور هوا هست وسیله ای گذشتم که مودم زیرش روی زمین نباشه بعدش کنار مودم یه دونه فن متوسط گذشتم و فن رو با چسب محکم کردم جوری که وقتی فن روشن میشه جریان هوا هم از زیر مودم و هم از بالای خود مودم شروع می کنه به خنک کردن من سرویس 8 مگ دارم ولی کلا قبلا بالاتر از 4 مگ نمی تونست خط بکشه الان با روشی که گفتم مودم داره تا 6 مگ راحت می کشه و به نویز خط ام روی 9 تا 9.5 هست به هیچ عنوان قطعی ندارم در صورتی که قبلا فوق العاده قطعی داشتم امیدوارم این مورد هم به موارد دیگه اضافه شه و دوستان با خنک نگه داشتن مودم هم از قطع شدن لینک جلوگیری شه

AVAVA
19-01-2022, 06:28
سلام برای منم مشکل snr بود هر کاری کردم نشد که نشد تا اینکه مقداری وقت گذشتم توی یوتیوب یه نفر روسی دیدم مودم رو کلا باز کرد و رو ICE که مربوط به adsl هست چسب حرارتی زده بود خود شرکتش چسب رو کند و جاش اومد هیدسینگ الومینیومی گذشت که وقتی ICE کار می کنه کمتر گرم بشه مودم هم ایسوس بود توی فیلم دیدم هم نویز خطش نوسان داشت یعنی از 10.5 برای دانلود یواش یواش می اومد پایین می رسید زیر 7 و مودم قطع می شد بعد اینکه اومد هدسینگ گذشت snr مودم تغییر دیگه نمی کرد و روی 10.5 ثابت بود یا اگر تغییر می کرد زیر 10 به هیچ عنوان نمی رفت وقتی این فیلم رو دیدم متوجه شدم گرما و فشار روی مودم روی سرعت های بالاتر بیشتره یعنی هرچی سرعت بره بالا قطعه برای پردازش بیشتر باید کار کنه و همین موضوع باعث میشه مودم نتونه کارش رو درست انجام بده من اومد زیر مودم و دور مودم منافزی برای عبور هوا هست وسیله ای گذشتم که مودم زیرش روی زمین نباشه بعدش کنار مودم یه دونه فن متوسط گذشتم و فن رو با چسب محکم کردم جوری که وقتی فن روشن میشه جریان هوا هم از زیر مودم و هم از بالای خود مودم شروع می کنه به خنک کردن من سرویس 8 مگ دارم ولی کلا قبلا بالاتر از 4 مگ نمی تونست خط بکشه الان با روشی که گفتم مودم داره تا 6 مگ راحت می کشه و به نویز خط ام روی 9 تا 9.5 هست به هیچ عنوان قطعی ندارم در صورتی که قبلا فوق العاده قطعی داشتم امیدوارم این مورد هم به موارد دیگه اضافه شه و دوستان با خنک نگه داشتن مودم هم از قطع شدن لینک جلوگیری شه
نیاز نیست حتما چیز خاصی بزارید یک دونه کول پد لپ تاب بگیرید بزارید زیر مودم برقشم با یک اداپتور تامین کنید ، من خیلی وقت بود چنین کاری کرده بودم ، مودم واقعا سرد باقی میمونه اما بدی که داره اینکه غبار زیادی وارد مودم میشه ، اگر مودم گارانتی نداره و بلدین که مودم رو صحیح باز کنید برای تمیز کاری روش خوبی هست ;)

light
29-01-2022, 01:54
اینترنت خونه قطعه ، هی چراخ خط رو مودم چشمک میزنه
وقتی تلفن رو روشن میکنم اینترنت وصل میشه ! دلیلش چی هست ؟

ariobarzan2
29-01-2022, 10:37
به نظر میاد خط تلفنتون یه مشکلی داره سیمکشی را یه نگاه بندازید اگه موردی نبود به خرابی تلفن زنگ بزنید بگید چک کنند

dvb55
29-01-2022, 19:22

دو سه سال پیش تقریبا همچین مشکلی داشتم که دلیلش اسپلیتر بود.حتما اسپلیتر دارین و اگر چند سال از عمرش می گذره بهتره برای تست عوض بشه. من مودمم مستقیم به خط وصله و برای هر تلفن یه اسپلیتر دارم.

light
31-01-2022, 01:25
دو سه سال پیش تقریبا همچین مشکلی داشتم که دلیلش اسپلیتر بود.حتما اسپلیتر دارین و اگر چند سال از عمرش می گذره بهتره برای تست عوض بشه. من مودمم مستقیم به خط وصله و برای هر تلفن یه اسپلیتر دارم.
اسپلیتر دوتا دارم ، فعلا درست شده
تلفن رو با یه اسپلیتر و یه پریز دیگه وصل کنم موقع زنگ قطع نمیشه ؟

AVAVA
31-01-2022, 03:43
بهترین حالت اینکه اگر چند پریز داری همه رو قطع کن و نزدیک ترین پریز به کابل ورودی رو حفظ کن و یک عدد اسپلیتر متصل کن و مودم و تلفن رو به همان وصل کن ، قرار دادن دو اسپلیتر فایده خاصی نداره. سعی کن مودم به پریز نزدیک باشه ، هرچه کابل رو طولانی تر و پیچیده تر کنی مشکلات خط هم بیشتر میشه

dvb55
31-01-2022, 20:13

بهترین نتیجه و بدون قعطی هنگام زنگ خوردن تلفن همونطور که گفتم زمانی گرفتم که از ابتدای ورودی یه سیم مستقیم برای مودم کشیدم (حدود چهل متر) بدون اسپلیتر مستقیم وصل کردم و دو تا تلفن رو با اسپلیتر وصل کردم هر تلفن یه اسپلیتر جدا.

نکته :برای مودم با استفاده از اسپلیتر کشش خط من پایین میومد.

REZA_TPORT
09-02-2022, 02:24
سلام
ببخشید من یه نت 8 مگ مخابرات دارم اطلاعات داخل مودم اینه
ht#tps://s6.uupload.ir/files/screenshot_(68)_ew0i.png
مودم مستقیم به سیم جلو در وصله هیچ تلفنی هم رو خط ندارم اسپیلیترم ندارم
میخوام بدون مشکل من که ناپایداری نت (مشکل پینگ بالا به کنار لگ زیاد) هستش با اسپلیتر حل میشه
با تشکر

AVAVA
09-02-2022, 03:26
سلام
ببخشید من یه نت 8 مگ مخابرات دارم اطلاعات داخل مودم اینه
ht#tps://s6.uupload.ir/files/screenshot_(68)_ew0i.png
مودم مستقیم به سیم جلو در وصله هیچ تلفنی هم رو خط ندارم اسپیلیترم ندارم
میخوام بدون مشکل من که ناپایداری نت (مشکل پینگ بالا به کنار لگ زیاد) هستش با اسپلیتر حل میشه
با تشکر
سلام دوست عزیز این عکسه که خودت گذاشتی ، توی عکس نوشتم که موارد اصلی کدام ها هستند ، خط کشش نداره ، زنگ بزن که بیارنش روی 4 مگ که مشکل نداشته باشی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](68)_ew0i_97u5.png

REZA_TPORT
09-02-2022, 04:41
سلام دوست عزیز این عکسه که خودت گذاشتی ، توی عکس نوشتم که موارد اصلی کدام ها هستند ، خط کشش نداره ، زنگ بزن که بیارنش روی 4 مگ که مشکل نداشته باشی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](68)_ew0i_97u5.png
ممنون
اما من قبلا رو همین خط راحت 16 مگ هم گرفتم این دو سه ماهه اینجور شده
راه حل دیگه ای نداره ؟

AVAVA
09-02-2022, 09:43
ممنون
راه حل دیگه ای نداره ؟
اگر قبلا 16 مگ سرویس میگرفتی وریت دانلودت تقریبا 2 مگابایت بوده که خط مشکل پیدا کرده ، اگر مطمئن هستی که خطتت قبلا کیفیتش بالاتر بوده باید ببینی کابل های درون منزل مشکل دارند یا خیر مثلا سولفاته نشدن
وقتی سیمی سولفاته میشه یه چیزی مثل این تو محلی که مخصوصا اب خورده و اکثر اوقات محل های که دو کابل بهم وصله میخورن رخ میده ، این عکس رو ببین سولفاته اینه که مثل سبز رنگه (عکس دیگه ای پیدا نکردم )
اگر کابل تلفت سولفاته شده باشه باید اون محل رو کمی ازش رو از هر دو کابل ببری و دوباره وصله بزنی اما به جای چسب از وارنیش حراراتی 10 سانتی (قطرش رو باید خودت مشخص کنی دیگه) مثل یک روکش روی محل وصله بزاری و کمی حرارت بدی بهش ، برای اطمینان بشتر میتونی رو چسب هم روش بزنی
اگر سولفاته نبود ، باید مودم رو ببری بزنی به خط ورودی منزل این بار از اون جا تست کن ببین اگر مشکل پابرحاست یعنی مشکل خارج از خونه است و اگرم مشکل رفع شده بود یعنی سیم کشی توی منزل مشکل داره
اگر مشکلت خارج از منزل هست کابل رو دنبال کن ببین از کجاها رد شده هر کجا که وصله خورده رو نگاه کن ببین خراب نشده باشن ، در نهایت دیدی مشکل نیست و حتی بوث تلفن خش خش یا مثلا خط رو خط نیست ، باید درخواست خرابی یا پشتیان حضوری بدی که بیان از مخابرات و محل زندگیتون بررسی کنن که اگر مشکی باشه رفعش کنن
اکثر خرابی های تلفن توی زمستان و پاییز رخ میده بخاطر بارش باران که باعث نفوذ اب به کابل ها میشه
یک مورد دیگه کابل تلفن از کنار باکس برق و یا کابل برق نباید رد بشه
اسپلیتر کارش جدا کردن دیتا از صوت است که عملکرد تلفن و مودم روی هم تاثیری نگذارند ، بنابراین کمکی به شما نمیکنه
:» :)

REZA_TPORT
09-02-2022, 11:11
اگر قبلا 16 مگ سرویس میگرفتی وریت دانلودت تقریبا 2 مگابایت بوده که خط مشکل پیدا کرده ، اگر مطمئن هستی که خطتت قبلا کیفیتش بالاتر بوده باید ببینی کابل های درون منزل مشکل دارند یا خیر مثلا سولفاته نشدن
وقتی سیمی سولفاته میشه یه چیزی مثل این تو محلی که مخصوصا اب خورده و اکثر اوقات محل های که دو کابل بهم وصله میخورن رخ میده ، این عکس رو ببین سولفاته اینه که مثل سبز رنگه (عکس دیگه ای پیدا نکردم )
اگر کابل تلفت سولفاته شده باشه باید اون محل رو کمی ازش رو از هر دو کابل ببری و دوباره وصله بزنی اما به جای چسب از وارنیش حراراتی 10 سانتی (قطرش رو باید خودت مشخص کنی دیگه) مثل یک روکش روی محل وصله بزاری و کمی حرارت بدی بهش ، برای اطمینان بشتر میتونی رو چسب هم روش بزنی
اگر سولفاته نبود ، باید مودم رو ببری بزنی به خط ورودی منزل این بار از اون جا تست کن ببین اگر مشکل پابرحاست یعنی مشکل خارج از خونه است و اگرم مشکل رفع شده بود یعنی سیم کشی توی منزل مشکل داره
اگر مشکلت خارج از منزل هست کابل رو دنبال کن ببین از کجاها رد شده هر کجا که وصله خورده رو نگاه کن ببین خراب نشده باشن ، در نهایت دیدی مشکل نیست و حتی بوث تلفن خش خش یا مثلا خط رو خط نیست ، باید درخواست خرابی یا پشتیان حضوری بدی که بیان از مخابرات و محل زندگیتون بررسی کنن که اگر مشکی باشه رفعش کنن
اکثر خرابی های تلفن توی زمستان و پاییز رخ میده بخاطر بارش باران که باعث نفوذ اب به کابل ها میشه
یک مورد دیگه کابل تلفن از کنار باکس برق و یا کابل برق نباید رد بشه
اسپلیتر کارش جدا کردن دیتا از صوت است که عملکرد تلفن و مودم روی هم تاثیری نگذارند ، بنابراین کمکی به شما نمیکنه
:» :)
دستت درد نکنه که انقدر کامل جواب دادی
میرم بررسی میکنم

AVAVA
09-02-2022, 15:38
دستت درد نکنه که انقدر کامل جواب دادی
میرم بررسی میکنم
خواهش می کنم :happy:

mehdi_08
10-02-2022, 18:51
ممنون
راه حل دیگه ای نداره ؟
با سلام دوستمون کامل توضیح دادن
یه نکته اینکه ممکنه این شرکتی که ازش سرویس گرفتین تجهیزات مخابراتی که د رمرکز نصب کرده قدیمی و از رده خارج باشه همین خودش نویز ایجاد می کنه
و یه نکته دیگه کابل های تلفن از زیر زمین که رد می شن در محل های به اسم مفصل به هم وصل می شن مثل یه اتاقک کوچک زیر زمینه ، این اتاقک ها در فصل زمستان پر از اب می شن و عملا محل اتصال کابل ها میره زیر اب حالا چقدر اب نفوذ کنه به محل اتصال خودش نویز ایجاد می کنه (تا ماموره ای نگهداری خط برن دونه دونه اتاقک ها رو با پمپ اب تخلیه کنن و خط درست بشه )
مثلا امسال خط خودم در اوج بارش ها و بارندگی 3 درجه نویز می گرفت

نکته دیگه مسیر بیرون رو چک کن ببین همسایه ای کسی کابل برق از کنار خط تلفن کشیده یا نه این خودش نویز ایجاد می کنه

Greedy
21-02-2022, 23:25
سلام
این دو عکس از وضعیت یک خط هست با دو مودم مختلف

بالایی مودم tp link 8901 هست و پایینی dlink 2750 هست که به مراتب جدیدتر هست نسبت به اولی ولی snr اپلود اینقدر پایینه که همش قطع میشه
جمعه اینقدر قطع شدم زنگ زدم مخابرات گفتم snr اپلود هی میاد زیر 6 قطع میشم یه سری حرف های تکراری که تلفن نباشه و این حرفا رو زد که گفتم اینا چک شده گفت پس کارشناس باید بیاد که گفتم سرکارم و کسی هم نیست گفت پس با یه سیم تلفن دیگه تست کن و این حرفا من سیم و عوض کردم فرق نکرد بعد چون دو خط adsl دارم پایین وضع snr اوکی هست گفتم مودمشو ببرم بالا تست کنم تست کردم دیدم snr خیلی بهتری داد بعد همون مودم dlink رو اوردم پایین دیدم snr پایین هم اومد 6 و دیگه فهمیدم مودم تاثیر گذاره
کسی مورد مشابه داشته ؟ چرا اینطوریه ؟ جفتشون هم annex_m هستن

pori20
22-02-2022, 16:51
سلام
این دو عکس از وضعیت یک خط هست با دو مودم مختلف

بالایی مودم tp link 8901 هست و پایینی dlink 2750 هست که به مراتب جدیدتر هست نسبت به اولی ولی snr اپلود اینقدر پایینه که همش قطع میشه
جمعه اینقدر قطع شدم زنگ زدم مخابرات گفتم snr اپلود هی میاد زیر 6 قطع میشم یه سری حرف های تکراری که تلفن نباشه و این حرفا رو زد که گفتم اینا چک شده گفت پس کارشناس باید بیاد که گفتم سرکارم و کسی هم نیست گفت پس با یه سیم تلفن دیگه تست کن و این حرفا من سیم و عوض کردم فرق نکرد بعد چون دو خط adsl دارم پایین وضع snr اوکی هست گفتم مودمشو ببرم بالا تست کنم تست کردم دیدم snr خیلی بهتری داد بعد همون مودم dlink رو اوردم پایین دیدم snr پایین هم اومد 6 و دیگه فهمیدم مودم تاثیر گذاره
کسی مورد مشابه داشته ؟ چرا اینطوریه ؟ جفتشون هم annex_m هستن

بله تایید میشه و مودم خیلی موثر هست؛ من با 3 مودم متفاوت تست کردم هر کدوم یک آماری میداد، بهترینش هم اونی بود که چیپستش برادکام بود. :wac:

Greedy
22-02-2022, 22:18
بله تایید میشه و مودم خیلی موثر هست؛ من با 3 مودم متفاوت تست کردم هر کدوم یک آماری میداد، بهترینش هم اونی بود که چیپستش برادکام بود. :wac:

یعنی بندازیمش آشغالی؟:biggrin:
همین مودم الان بخری فکر کنم 700 اینا باشه

paradisepersian
23-02-2022, 15:50
سلام
دوستان من یه مشکل عجیبی دارم اول بگم که من از پارس انلاین سرویس دارم 8 مگ گرفتم ولی به خاطر نویز شدید با حرکت اسانسور گفتم بزارند رو 7 مگ بهتر شد
حالا مشکل اینترنت با حرکت اسانسور نویز شدیدی روش میوفته . سرویس کار اسانسور
سر در نمیاره از این موضوع یه سیم تلفن برا اسنسور بود که اونم قطع کردم سیم تلفن من از چاه
اسانسور رد نشده . مودم بردم به سیم مادر که از بیرون میاد داخل ساختمان بهش وصل کردم بازم نویز داره با حرکت اسانسور
دیگه کلافه شدم
یه عکس از snr میزارم اینم بگم که snr الان رو 12 هست با حرکت اسانسور میادش رو 6 و ارور پکت زیاد میشه

AVAVA
23-02-2022, 18:35
سلام
دوستان من یه مشکل عجیبی دارم اول بگم که من از پارس انلاین سرویس دارم 8 مگ گرفتم ولی به خاطر نویز شدید با حرکت اسانسور گفتم بزارند رو 7 مگ بهتر شد
حالا مشکل اینترنت با حرکت اسانسور نویز شدیدی روش میوفته . سرویس کار اسانسور
سر در نمیاره از این موضوع یه سیم تلفن برا اسنسور بود که اونم قطع کردم سیم تلفن من از چاه
اسانسور رد نشده . مودم بردم به سیم مادر که از بیرون میاد داخل ساختمان بهش وصل کردم بازم نویز داره با حرکت اسانسور
دیگه کلافه شدم
یه عکس از snr میزارم اینم بگم که snr الان رو 12 هست با حرکت اسانسور میادش رو 6 و ارور پکت زیاد میشه

نقشه حرکت کابل تلفن رو بهمون بگو
ایا غیر از خودت باقی واحدها کابل تلفنشون از کنار اسانسور رد میشه؟
احیانا کابل تلفن از کنار کابل های برق رد نشده؟

pori20
23-02-2022, 18:54
یعنی بندازیمش آشغالی؟:biggrin:
همین مودم الان بخری فکر کنم 700 اینا باشه
نه برای زاپاس بدرد میخورن
اینم اضافه کنم مودم های دارای این چیپست، خیلی زود میسوزند؛ خودم تو این 6 سال ، 3 تا مودم سوزوندم :biggrin:
حالا این آخری رو یک هیدسینک اضافه کردم ببینم چقدر عمر میکنه.

rz21
24-02-2022, 19:29
سلام دوستان.. من یه مشکلی دارم که چندین ماهه داره منو اذیت می‌کنه.
خط من کیفیت خیلی خوبی داره..سیم‌بان مخابرات اومده و تمامی سیمکشی رو نو کرده از کوچه بگیر تا خونه. اما خط من ده روز درسته، یک روز کامل به هم میریزه و ارورهای متعدد CRC روش میاد. این یک روزی که میگم تند تند قطع میشه و مشکلات زیادی داره. احساس می‌کنم این اتفاق آخر هفته‌ها از جمله چهار شنبه و پنج شنبه بیشتر میفته اما قبلا تو روزهای دیگه‌ هم اینجوری شده =((( معمولا‌ هم صبح‌ها اتفاق میفته هر چند شب‌ها هم اینطوری شده. هیچ چیزی به ذهنم نمیرسه که مشکل از چیه! فقط مطمينم که از منزل نیست.

MOHAMMAD_ASEMOONI
26-02-2022, 17:04
سلام
دوستان من یه مشکل عجیبی دارم اول بگم که من از پارس آنلاین سرویس دارم 8 مگ گرفتم ولی به خاطر نویز شدید با حرکت آسانسور گفتم بزارند رو 7 مگ بهتر شد
حالا مشکل اینترنت با حرکت آسانسور نویز شدیدی روش میوفته . سرویس کار اسانسور سر در نمیاره از این موضوع

یه سیم تلفن مربوط به آسانسور بود که اون رو هم قطع کردم

سیم تلفن من از چاه آسانسوررد نشده .
مودم برو ردم به سیم مادر که از بیرون میاد داخل ساختمان بهش وصل کردم بازم نویز داره با حرکت آسانسور

دیگه کلافه شدم
یه عکس از snr میزارم اینم بگم که snr الان رو 12 هست با حرکت آسانسور میادش رو 6 و ارور پکت زیاد میشه

سلام

در یک ساختمان دیگه مشکلی شبیه این داشتند و با روشن شدنِ موتور آسانسور پارازیت شدید می‌افتاد روی تصویر و صدای مانیتورهای آیفون های واحدها با وجودی که سیم‌های برق و کنترل آسانسور همگی از چاله ی آسانسور رد شده و سیم‌های مانیتورهای واحدها از یک کانال دیگه رد شده که حدود ۳۰ سانت با همدیگه فاصله دارند و بینشون هم دیوارِ آجر سفالی هست و گچ و سیمان .

◼️ فویلِ آلومینیومی پیچیدند دورِ کابلِ برق ۳ فاز که از همکف، برق ۳ فاز رو می‌بره تا خرپشته و اتاق آسانسور و تابلو فرمان و موتور آسانسور . تمام کابل به طور کامل پوشیده شد با فویل آلومینیومی با ضخامت متوسط .
مشکل رفع شد .
به احتمال زیاد مشکل شما هم با همین روش حل میشه . البته برای اینکه زحماتتون کمتر بشه ، بهتره در ابتدا فقط اون قسمت از کابل برق ۳ فاز رو که به موازات سیم تلفن واحد شما هست فویل پیچی کنید و بالاترش رو نپیچین .
◼️ یعنی بر فرض مثال، اگر شما در طبقه ی دوم هستین و ساختمان ۵ طبقه هست پس در ابتدا فقط از تابلو برقِ اصلی ساختمان ، کابل رو فویل پیچی کنید تا طبقه ی سوم و نتیجه رو تست کنید .
◼️ نیازی نیست که فویل رو مثل نوار چسب دور کابل بپیچین . یک نوارِ یک و نیم یا ۲ متری از فویل رو با عرضِ ۵ سانت ببُرید یعنی یک مستطیل با طول ۲ متر و عرض ۵ سانت و به صورت طولی بذارید روی کابل و فویل رو از دو طرف خم کنید تا تمام کابل رو کاملاً در بر بگیره و اصلاً دیده نشه .
◼️ بنده تضمین نمی‌دم که مشکل شما هم با این روش حل بشه ولی اگر هیچ راه حلی پیدا نکردین پس ارزشش رو داره که انجام بشه . هزینه‌ی زیاد هم نداره . شاید حدود ۴۰ هزار تومان بشه و یا کمتر .
◼️ آلومینیوم رو از مغازه‌هایی که به صورت متری می‌فروشند بخرید تا بتونین با ضخامت نسبتاً زیاد بخرید . بسته‌های فویل آماده که در سوپرمارکت ها هست ضخامتش خیلی کم هست .
◼️ اگر عرض فویل ۶۰ سانت باشه پس ۱ مترش برای پوشاندنِ حدود ۱۲ متر کابل کافی هست چون عرضِ ۶۰ سانت تقسیم بر ۵ سانت میشه ۱۲ نوارِ ۵ سانتی به طولِ ۱ متر طول .

◼️ اگر تاثیرش کم بود ، بهتره یک سیم رو لخت کنید و چند دور محکم بپیچین دور فویل و سر دیگه ی سیم رو محکم وصل کنید به سیم ارتِ ساختمان یا همون سیم چاه اِرت ( سیم زمین Earth) تا امواج رادیویی که فویل از کابل برق ۳ فاز میگیره رو به صورت جریان برق منتقل کنه به زمین
◼️ اگر انجام دادین ، نتیجه رو اطلاع رسانی کنید تا دیگران هم از تجربه ی شما استفاده کنند .
=======================================
◼️ دوستان , به نفع شما هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی ، هم آسایش و آرامش ، هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا و هم پایان و عاقبت‌ِ خیر و خوش إن شاء الله ..
چند نمونه⬇️ : ( روی دکمه‌ی نمایش کلیک کنید )

◼️ میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و هزینه‌های زندگی :

◼️ تجربه‌های رانندگی ( بسیار مهم )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رانندگی

◼️ تجربه های زندگی

◼️ توصیه های مهم امنیتی:

◼️ قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر:

.
◼️ برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی :
.
.
◼️ تاپیک جامع لوله‌کشی و پمپ آب و مخزن آب ( مشاوره و تعمیر و سرویس)
.

◼️ مشاوره ، سرویس و نگهداری و تعمیر آبگرمکن دیواری

◼️ تاپیک جامع دستگاه تصفیه آب خانگی. (مشاوره، سرویس و تعمیر )
.

◼️ جسارتاً آموزش توبــهٔ واقعی
.

mrkheiri
23-03-2022, 21:22
سلام
من 2 هفته است که مشکل نویز دارم.
سرویس ADSL 8 مگ پارس انلاین
به این صورت که وقتی مودم روشن میشه ارتباط با 8 مگ کانکت میشه و SNR هم روی 9-10 هست
بعد از گذشت چند ساعت یهو SNR میشه 0.1 و کانکشن ریست میشه و مجدد که وصل میشه SNR درسته
گاهی وقتا هم بعد از ارتباط مجدد سرعت کمتر میشه. مثلا روی 6 مگ کانکت میشه
100 بار پشتیبانی پارس انلاین زنگ زدم 5 بار رفتم تست سر خط گرفتم.
اخر سر ثبت شکایت کردم در سامانه 195 خودشون بهم زنگ زدن بعد از کلی بحث و وصل شدن به کامپیوتر من با any desk گفت که کامپیوترت مشکل داره یه سیستم دیگه بیار تست کنیم.
رفتم از یکی از دوستام سیستم گرفتم و تست کردیم مجدد خراب بود.
با سیستم جدید هم مشکل حل نشد.
این سری گفت مودمت خرابه رفتم 600 تومن دادم مودم خریدم ولی بازم مشکل سر جاشه.
اول اینکه ایا کسی مشکل مشابه داشته و ایا راه حلی میدونه براش؟
و سوال دیگم اینکه ایا نویز خط میتونه مرتبط با isp باشه و با تغییر isp مشکل حل میشه؟
واقعا دیوانه شدم دیگه هر روز 20-30 بار قطعی دارم

AVAVA
23-03-2022, 22:46
سلام
به این صورت که وقتی مودم روشن میشه ارتباط با 8 مگ کانکت میشه و SNR هم روی 9-10 هست
بعد از گذشت چند ساعت یهو SNR میشه 0.1 و کانکشن ریست میشه و مجدد که وصل میشه SNR درسته
اخر سر ثبت شکایت کردم در سامانه 195 خودشون بهم زنگ زدن بعد از کلی بحث و وصل شدن به کامپیوتر من با any desk گفت که کامپیوترت مشکل داره یه سیستم دیگه بیار تست کنیم.
و سوال دیگم اینکه ایا نویز خط میتونه مرتبط با isp باشه و با تغییر isp مشکل حل میشه؟
درود
این مشکل از کامپیوتر نیست ، تو مواردی خاص میتونه از مودم باشه
لطفا مسیر سیم کشی رو بگید که به چه شکلی هست؟
ایا از کنار برق رد شده؟ از کنار اسانسور رد شده؟
زمان زنگ خوردن قطع میشه؟ اسپلیتر اگر داری سالم هست؟ ایا چندین پریز دارین؟
ایا کابل ها جایش سولفاته شده؟ یا بارون زده؟
به این سوالات ابتدا پاسخ بدین تا بتونیم راهنمایی کنیم و همچنین از کیفیت خط یک عکس از داخل مودم قرار بدین.

mrkheiri
23-03-2022, 23:20
درود
این مشکل از کامپیوتر نیست ، تو مواردی خاص میتونه از مودم باشه
لطفا مسیر سیم کشی رو بگید که به چه شکلی هست؟
ایا از کنار برق رد شده؟ از کنار اسانسور رد شده؟
زمان زنگ خوردن قطع میشه؟ اسپلیتر اگر داری سالم هست؟ ایا چندین پریز دارین؟
ایا کابل ها جایش سولفاته شده؟ یا بارون زده؟
به این سوالات ابتدا پاسخ بدین تا بتونیم راهنمایی کنیم و همچنین از کیفیت خط یک عکس از داخل مودم قرار بدین.

1- مودم رو دیروز خریدم و tp-link wd8961N هست
2- از کنار برق رد شده بله ولی از دم در (سر خط) هم که تست میکنم همینه فرقی نداره.
3- آسانسور نداریم خونه ویلایی هست.
4- نه قطع نمیشه
5- اسپلیتر دارم و سالمه بله (چک کردم) اگه تلفن بدون اسپلیتر وصل بشه نت قطع و وصل میشه ولی با اسپلیتر مشکلی نداره
6- پریز فک کنم کلا 7 تا باشه ولی 2 تاش استفاده میشه. یکی که تلفن خونه وصله و یکی دیگه هم مودم وصله.
کل پریز های تلفن رو جدا کردم تو جعبه تقسیم و از نویزگیر رد کردم و سیم های پریز مودم رو از همون جعبه تقسیم جدا کردم و جداگانه آوردم.
کابل ها هم نه سولفاته نشدن.
شاید داخل کافو سولفاته شده باشن که اینو هم نمیدونم چطوری باید بگم بگم بررسی کنن.

dvb55
23-03-2022, 23:54
سلام

مشکل شما از قعطی یا سولفاته شدن سیم از سر پست تا درب منزل هست. مسیر رو چک کنید

mrkheiri
24-03-2022, 00:30
مشکل شما از قعطی یا سولفاته شدن سیم از سر پست تا درب منزل هست. مسیر رو چک کنید

چطوری باید چک کنم؟
سیم رو از بالای چراغ برق بردن و فاصله تا کافو هم زیاده
چطوری میتونم بگم یه نفر بیاد از مخابرات اینکارو کنه؟ خودم چطوری میتونم؟

بامدادنیکنفس
24-03-2022, 03:39
به نظر میرسه مشگل شما
از طرف مرکز مخابراتی هست

معمولا یه نماینده میفرستن از طرف شرکت، مخابرات تا برای شما پورت عوض کنن
بعیده از طرف شما باشه .

600 تومن مودم خریدید ؟
خب 600 تومن مودم خوبی گیرتون نمیاد ولی باز مشکل از طرف شما نیست ...

AVAVA
24-03-2022, 06:58
2- از کنار برق رد شده بله ولی از دم در (سر خط) هم که تست میکنم همینه فرقی نداره.
4- نه قطع نمیشه
5- اسپلیتر دارم و سالمه بله (چک کردم) اگه تلفن بدون اسپلیتر وصل بشه نت قطع و وصل میشه ولی با اسپلیتر مشکلی نداره
6- پریز فک کنم کلا 7 تا باشه ولی 2 تاش استفاده میشه. یکی که تلفن خونه وصله و یکی دیگه هم مودم وصله.
کل پریز های تلفن رو جدا کردم تو جعبه تقسیم و از نویزگیر رد کردم و سیم های پریز مودم رو از همون جعبه تقسیم جدا کردم و جداگانه آوردم.
شاید داخل کافو سولفاته شده باشن که اینو هم نمیدونم چطوری باید بگم بگم بررسی کنن.
برای اینترنت باید فقط یک پریز در مدار باشه و از کنار کابل برق هم رد نشده باشه
شما به شرکت بگید که اعلام خرابی کنن تا مسیر رو چک کنن
مخابرات بعیده که اقدامی کنه.
مورد دیگه فیوز هست که در مخابرات برای هر پورت نصب هست ، اگر انها مشکل داشته باشن بله این مشکلات هم‌ به وجود میاد، به شرکت اعلام خرابی کنید‌.
اخرین‌ راه هم که شاید، شااااید بشه حل کرد خرید خط جدید هست که در حال حاضر پیشنهاد نمی کنم

karwan125
24-03-2022, 09:15
4- نه قطع نمیشه

یه عکس از قسمت Status مودم ت بذار ، ببینم پارامتر های خط ت به چه صورته ..

بامدادنیکنفس
24-03-2022, 11:18
دوستان من پارامترم به این صورته

طبق گفته این سایت ، پینگ داخلی م 17.5 هست

ولی پینگم تا فرانکورت آلمان اینه

به نظر شما مشگل کجاست ؟

AVAVA
24-03-2022, 22:14
دوستان من پارامترم به این صورته

طبق گفته این سایت ، پینگ داخلی م 17.5 هست

ولی پینگم تا فرانکورت آلمان اینه

به نظر شما مشگل کجاست ؟
من مشکلی نمیبینم! پینگ داخلیت ۱۷ هست و پینگ خارجی ۹۸
فکر کنم این سایت پینگ هینت باشه! عادیه هست دوست گرامی

dvb55
24-03-2022, 22:55
چطوری باید چک کنم؟
سیم رو از بالای چراغ برق بردن و فاصله تا کافو هم زیاده
چطوری میتونم بگم یه نفر بیاد از مخابرات اینکارو کنه؟ خودم چطوری میتونم؟
حضوری برین مرکز مخابراتی خودتون سوال کنید سیم بان منطقه شما کیه باهاش ارتباط بگیرین با تقبل شیرینی مربوطه براتون چک کنه و احیانا اگر لازم بود جای خط تلفن رو در رک مخابرات عوض کنه

Alireza7x
22-04-2022, 14:36
درود خدمت دوستان خسته نباشید , من حدود 1.5 سالی میشه فکر کنم مشکل دارم با اینترنت ثابتم ! , اون زمان که همچی فیکس بود SNR 20 -25 بود الان ولی حداکثر 13 در بهترین حالت و بیشتر اوقات بین 6 تا 10 , چند بار با isp مخابرات 2020 تماس گرفتم و اومدن چک کردن گفتن داخلیه ممکنه برای سیم کشی باشه , یکسری ساعات خاص میپره چراغ , مثلا حدود 11 ظهر - 5 بعد از ظهر - 12 شب - و وقتی مثلا از اسپلیتر میزنم مستقیم به پریز اس ان ار از 6 میره رو 13 و بعد باز چند ساعت دیگه باید شروع میکنه به پریدن ,که متوجه شدم مشکلی از پارامتری به نام CRC هست که دوستان زیادی هم اینجا متاسفانه باهاش مشکل داشتن , گفتم شایدی برای مودم هست چون یکسری نشانه ها دیدم برای خرابی چند سال هم داشتم مودم هم خریدم ولی متاسفانه مشکل درست نشد ,حدود 2 روز مودم و تلفن سر خط وصل بود ! ولی بازم فیکس نشد و قطعی داشتم . دیروز زنگ زدم مخابرات گفتن شما سرعت و تمام پارامتر های کیفی خطتون نرماله من هم گفتم درسته ولی 2 دقیقه دیگه فاجعه میشه ! و فعلا که تعطیلی هست باید صبر کنم تا شنبه از مخابرات اندفعه مامور بفرستن. لطفا اگه کسی تجربه و پیشنهادی داره ممنون میشم

AVAVA
22-04-2022, 18:22
درود خدمت دوستان خسته نباشید , من حدود 1.5 سالی میشه فکر کنم مشکل دارم با اینترنت ثابتم ! , اون زمان که همچی فیکس بود SNR 20 -25 بود الان ولی حداکثر 13 در بهترین حالت و بیشتر اوقات بین 6 تا 10 , چند بار با isp مخابرات 2020 تماس گرفتم و اومدن چک کردن گفتن داخلیه ممکنه برای سیم کشی باشه , یکسری ساعات خاص میپره چراغ , مثلا حدود 11 ظهر - 5 بعد از ظهر - 12 شب - و وقتی مثلا از اسپلیتر میزنم مستقیم به پریز اس ان ار از 6 میره رو 13 و بعد باز چند ساعت دیگه باید شروع میکنه به پریدن ,که متوجه شدم مشکلی از پارامتری به نام CRC هست که دوستان زیادی هم اینجا متاسفانه باهاش مشکل داشتن , گفتم شایدی برای مودم هست چون یکسری نشانه ها دیدم برای خرابی چند سال هم داشتم مودم هم خریدم ولی متاسفانه مشکل درست نشد ,حدود 2 روز مودم و تلفن سر خط وصل بود ! ولی بازم فیکس نشد و قطعی داشتم . دیروز زنگ زدم مخابرات گفتن شما سرعت و تمام پارامتر های کیفی خطتون نرماله من هم گفتم درسته ولی 2 دقیقه دیگه فاجعه میشه ! و فعلا که تعطیلی هست باید صبر کنم تا شنبه از مخابرات اندفعه مامور بفرستن. لطفا اگه کسی تجربه و پیشنهادی داره ممنون میشم
خوب خیلی سخته ادم بخواد توضیح درستی برای مشکلتون بگه ولی شما توضیحاتون خیلی کلی گویی هست، مثلا نگفتید که اپارتمان میشنبد یا ویلایی، نحوه انتقال و مسیر کابل تلفن، چند پریز تلفن دارین و غیره
ولی درباره CRC که میگید، ببینید دوست گرامی وقتی که یک خط نزدیک به مرز نهایی کشش خط اپ میشه با ارسال و دریافت چند CRC روی مودم ثبت میشه چون خط بی ثبات هست، برای رفعش سرعت رو کم می کنن تا این مشکل رفع بشه مثلا یک یا دو مگ، این خطا مخصوصا روی خط های که پروفایل FAST روشون فعال هست بیشتر رخ میده.

Alireza7x
23-04-2022, 11:45
عرضم به خدمتت ویلایی هست , یک پریز , مسیر کابل هم در واقع یکدونه از سیم مخابرات تا در داخلی خونه و یکدونه هم از در تا پریز , درمورد سرعت بله درست میگید سرویس بنده اول 2 مگ بود snr 20 شانزده مگش کردم ولی بعد چند ماه که از سرویس پر سرعت استفاده میکردم اولین تیکت پریدن چراغ رو به مخابرات دادم طبق چک کردنم ,و بعضی وقتا مثلا دیدم 2 هفته شده خودش اصلا قطع نشده و خوب بوده ! چند روز من مودم رو کلا از سر خط مخابرات با سیم LAN بلند داخل خونه اوردم بدون سیم کشی داخلی ولی باز هم CRC بالا میرفت و گفتم خوب اگه سیم کشی داخل خونه بی ثبات باشه و نتونه ساپورت کنه سرعت رو پس چرا از سیم مخابرات هم قطعی داشتم.

AVAVA
23-04-2022, 12:26
عرضم به خدمتت ویلایی هست , یک پریز , مسیر کابل هم در واقع یکدونه از سیم مخابرات تا در داخلی خونه و یکدونه هم از در تا پریز , درمورد سرعت بله درست میگید سرویس بنده اول 2 مگ بود snr 20 شانزده مگش کردم ولی بعد چند ماه که از سرویس پر سرعت استفاده میکردم اولین تیکت پریدن چراغ رو به مخابرات دادم طبق چک کردنم ,و بعضی وقتا مثلا دیدم 2 هفته شده خودش اصلا قطع نشده و خوب بوده ! چند روز من مودم رو کلا از سر خط مخابرات با سیم LAN بلند داخل خونه اوردم بدون سیم کشی داخلی ولی باز هم CRC بالا میرفت و گفتم خوب اگه سیم کشی داخل خونه بی ثبات باشه و نتونه ساپورت کنه سرعت رو پس چرا از سیم مخابرات هم قطعی داشتم.
ببین عزیز من وقتی شما میگید که روی ۲ مگ بودم و SNR من هم ۲۰ بود پس طبق تجربه من نهایت کشش خط شما ۴ مگ هستش، معلومه وقتی ۱۶ مگش کنی CRC شدیدی بهتون میده، شما از بخش اطلاعات خطتون یک عکس بگذارید(همان بخش که SNR و ریت اتصال رو نشان میده)

Alireza7x
23-04-2022, 19:28
همونطور که گفتم خدممتون من مستقیم وصل کرده بودم بدون دخالت خط داخلی با یک LAN

و این هم بگم داخل هم 12 SNR هست بعضی وقتا و پارامتر ها استاندارد هست ولی ساعت 12:30 ظهر , 5 بعد از ظهر , 12 شب , این ساعت ها میپره ! و من مثلا تا چند وقت پیش از اسپلیتر میزدم مستقیم به خط SNR از 6 میشد 12 و چند ساعت بعد قطعی دوباره برعکس میکردم , که این چند روز بدون اسپلیتر وضعتش خیلی خراب بود و من ANNEX-A/L رو زمان های قطعی یک دو روزه انتخاب میکنم و بعد که دوباره میپره مثل همین چند دقیقه پیش میزارم رو خودکار که ANNEX-M میشه.

فعلا یک ساعته هرچی تلاش میکنم به بنده اجازه ا پلود نمیده یک لحظه

Alireza7x
23-04-2022, 19:39
همونطور که گفتم خدممتون من مستقیم وصل کرده بودم بدون دخالت خط داخلی با یک LAN و این هم بگم داخل هم 12 SNR هست بعضی وقتا و پارامتر ها استاندارد هست ولی ساعت 12:30 ظهر , 5 بعد از ظهر , 12 شب , این ساعت ها میپره ! و من مثلا تا چند وقت پیش از اسپلیتر میزدم مستقیم به خط SNR از 6 میشد 12 و چند ساعت بعد قطعی دوباره برعکس میکردم , که این چند روز بدون اسپلیتر وضعتش خیلی خراب بود و من ANNEX-A/L رو زمان های قطعی یک دو روزه انتخاب میکنم و بعد که دوباره میپره مثل همین چند دقیقه پیش میزارم رو خودکار که ANNEX-M میشه. فعلا یک ساعته هرچی تلاش میکنم به بنده اجازه ا پلود نمیده یک لحظه

بیرون وصل شده مستقیم از سیم مخابرات به مودم.

Alireza7x
23-04-2022, 19:51
همونطور که گفتم خدممتون من مستقیم وصل کرده بودم بدون دخالت خط داخلی با یک LAN

و این هم بگم داخل هم 12 SNR هست بعضی وقتا و پارامتر ها استاندارد هست ولی ساعت 12:30 ظهر , 5 بعد از ظهر , 12 شب , این ساعت ها میپره ! و من مثلا تا چند وقت پیش از اسپلیتر میزدم مستقیم به خط SNR از 6 میشد 12 و چند ساعت بعد قطعی دوباره برعکس میکردم , که این چند روز بدون اسپلیتر وضعتش خیلی خراب بود و من ANNEX-A/L رو زمان های قطعی یک دو روزه انتخاب میکنم و بعد که دوباره میپره مثل همین چند دقیقه پیش میزارم رو خودکار که ANNEX-M میشه.

فعلا یک ساعته هرچی تلاش میکنم به بنده اجازه ا پلود نمیده یک لحظه

داخل همین الان ( در حین قطعی )

Alireza7x
23-04-2022, 19:56
ببین عزیز من وقتی شما میگید که روی ۲ مگ بودم و SNR من هم ۲۰ بود پس طبق تجربه من نهایت کشش خط شما ۴ مگ هستش، معلومه وقتی ۱۶ مگش کنی CRC شدیدی بهتون میده، شما از بخش اطلاعات خطتون یک عکس بگذارید(همان بخش که SNR و ریت اتصال رو نشان میده)

الان مثلا اس ان ار 6 تا 9 بود از اسپلیتر مستقیم زدم به پریز تلفن و همه چی هم جدا کردم باز هم پرید و اندفعه ANNEX رو گذاشتم A-L تا در حال حاضر توی بهترین حالت شد مودم و SNR روی 12.

AVAVA
23-04-2022, 21:06
خوب ببین دو حالت داره! یا فیوز تو مرکز مخابراتی خطتت مشکل داره که این رو باید کارشناس بیاد ابتدا بررسی کنه، یا اینکه یک وسیله روی خطتت نویز می اندازه، بهتره مسیر کابل کشی رو بررسی کنی ببین از کنار کابل برق رد نشده باشه، اگر رد شده باشه ممکنه از اون جا باشه، فقط داخل نیست کامل باید تا جعبه تقسیم بیرون مسیر رو بررسی کنی، تا جایی که کابل از زیر زمین خارج میشه
بله انکس A برای خط های پر نوسان بهترین حالت هست
در ضمن کابل صحیح تلفن برای یک خونه ، کابل تلفن دو زوج مشکی هست
ولی حدس من اینکه مشکل در مرکز مخابراتی هست

Alireza7x
23-04-2022, 22:51
خوب ببین دو حالت داره! یا فیوز تو مرکز مخابراتی خطتت مشکل داره که این رو باید کارشناس بیاد ابتدا بررسی کنه، یا اینکه یک وسیله روی خطتت نویز می اندازه، بهتره مسیر کابل کشی رو بررسی کنی ببین از کنار کابل برق رد نشده باشه، اگر رد شده باشه ممکنه از اون جا باشه، فقط داخل نیست کامل باید تا جعبه تقسیم بیرون مسیر رو بررسی کنی، تا جایی که کابل از زیر زمین خارج میشه
بله انکس A برای خط های پر نوسان بهترین حالت هست
در ضمن کابل صحیح تلفن برای یک خونه ، کابل تلفن دو زوج مشکی هست
ولی حدس من اینکه مشکل در مرکز مخابراتی هست

بله خیلی ممنون از توجه و کمکتون به زودی کارشناس اوکی میکنم ..

Greedy
26-04-2022, 21:33
سلام
مودم من مدل DLINK 2750 هست.وضعیت خط من به این صورته:

ظاهرا که اوکی هست ولی یهو کلا قطع میشه و چراغ اینترنت و ADSL خاموش میشه و بلافاصله هم دوباره شروع به چشمک زدن میکنه و وصل میشه . مشکل میتونه مودم باشه ؟

ariobarzan2
27-04-2022, 17:09
سلام
مودم من مدل DLINK 2750 هست.وضعیت خط من به این صورته:

ظاهرا که اوکی هست ولی یهو کلا قطع میشه و چراغ اینترنت و ADSL خاموش میشه و بلافاصله هم دوباره شروع به چشمک زدن میکنه و وصل میشه . مشکل میتونه مودم باشه ؟
سلام مشکل می‌تونه بخاطر تعداد زیاد کاربرا و مشکل کمبود پهنای باند باشه

Greedy
27-04-2022, 20:41
سلام مشکل می‌تونه بخاطر تعداد زیاد کاربرا و مشکل کمبود پهنای باند باشه
طبقه پایین هم مخابرات دارم یه بارم قطع نمیشه مودمش TP LINK هست

rz21
28-04-2022, 11:53
سلام دوستان من بعد از تقریبا چندین سال بالاخره تونستم مشکل نویزم رو برطرف کنم.

مشکل من به این صورت بود که SNR و فاصله بسیار خوبی را با مخابرات داشتم اما در طول روز چندین و چند بار پرش لینک و ارورهای بی‌نهایت CRC داشتم به طوری که به یک میلیون میرسید. در نهایت، با همکاری مخابرات منطقمون تونستم مشکل رو برطرف کنم. اول از همه این که مطمئن هستم که مشکل از سیم کشی داخلی نبود. در نهایت مخابرات اومد و در کوچه دو زوج خطمون رو با دو زوج خالی عوض کرد. باز مشکل حل نشد. در ادامه، دو زوج رو از سمت خود مخابرات تا کوچه عوض کردن و به همین راحتی مشکل حل شد. یعنی مشکل از مخابرات تا کوچه بوده که با تعویض دو زوج مشکل رو برطرف کردند. الان پهنای باند دانلودم روی 18 مگ بسته شده و آپلود هم روی یک مگ. روی دانلود هر از گاهی ارور CRC میاد اما مشکلی رو ایجاد نمیکنه. شرکت هم صبانت هستش.

hamid3369
28-04-2022, 12:47
سلام دوستان من بعد از تقریبا چندین سال بالاخره تونستم مشکل نویزم رو برطرف کنم.

مشکل من به این صورت بود که SNR و فاصله بسیار خوبی را با مخابرات داشتم اما در طول روز چندین و چند بار پرش لینک و ارورهای بی‌نهایت CRC داشتم به طوری که به یک میلیون میرسید. در نهایت، با همکاری مخابرات منطقمون تونستم مشکل رو برطرف کنم. اول از همه این که مطمئن هستم که مشکل از سیم کشی داخلی نبود. در نهایت مخابرات اومد و در کوچه دو زوج خطمون رو با دو زوج خالی عوض کرد. باز مشکل حل نشد. در ادامه، دو زوج رو از سمت خود مخابرات تا کوچه عوض کردن و به همین راحتی مشکل حل شد. یعنی مشکل از مخابرات تا کوچه بوده که با تعویض دو زوج مشکل رو برطرف کردند. الان پهنای باند دانلودم روی 18 مگ بسته شده و آپلود هم روی یک مگ. روی دانلود هر از گاهی ارور CRC میاد اما مشکلی رو ایجاد نمیکنه. شرکت هم صبانت هستش.

مشکل شما اینه یک مفصل چیزی شبیه جعبه پلاستیکی ایزوگامی زیر همون پست وجود داره بهش میگن گلوگاه اون آب بهش نفوذ کرده و رسوبات اتصالی باعث مقاومت عایقی شده و بدتر از اون کافوی مخابرات تو محل مقاومت عایقی پیدا کرده امیدوارم کافوی نوری باشه

ariobarzan2
29-04-2022, 17:28
طبقه پایین هم مخابرات دارم یه بارم قطع نمیشه مودمش TP LINK هست
ممکنه یه وسیله الکترونیکی مثل آسانسور یا چیز دیگه ای نویز روی خط بندازه

Alireza7x
02-05-2022, 10:33
درود شرایط rz21 چقدر مثل من بود ! بنده الان حدود 2 سال هست مثل ایشون با اینترنت مخابرات 2020 مشکل دارم , چند ماه پیش مودم خریدم گفتم احتمال 95% برای مودم هست چون مودمم خیلی سال داشتم و نشانه های خرابی هم دیده بودم , خریدم دیدم نه حتی خود 2020 هم گفت با مودم نو تست کرد از دمه خط گفت مودم شمارو ما میزنیم از خط نمیدونم اپلود خیلی میره بالا و خلاصه همچی اوکیه یک سیم بلند از سیم مخابرات تا خونه مشکلت قطعا حل میشه , من هم یک سیم LAN داشتم بلند بعد از چند بار سر خط وصل بودن و اینا گفتم اگه سیم کشی داخل 16 مگ نکشه از خود سیمای مخابرات تست کنم گذاشتم 2 روز وصل باشه به LAN !
دیدم قطعی خیلی زیادی دارم و هیچ فرقی نکرده اومدم این فروم پیدا کردم و دوست AVAVA راهنمایی کرد من هم زنگ زدم مخابرات هم هی دوست دارن اهمال کاری کنن یعنی به حاضرن دروغ بگن ولی تلفن رو زودتر قطع کنن , اولین بار شما زنگ میزنید , مودم اسپلیتر پایین بودن سیم کشی داخل خانه همه اینارو ازتون میپرسن و باز هم اگه دیدن بهانه ندارن میگن 2020 ولی من این چند روز زیاد زنگ زدم و حدود چند روز پیش دیدم با CRC خیلی زیاد خط من نپریده ولی از فردا دوباره پرش شروع شد ! صبحشم 2020 زنگ زده بود به گوشی که متاسفانه نفهمیده بودم , و من دیدم باز دوباره خراب شد زنگ زدم تا دیروز گفتن میان چک میکنن ادرس گرفت و قطع کرد ! هیچ خبری هم نشد ولی از دیشب حدود 1.5 روز هست با CRC چهل هزار هم نپریده بلکه SNR 13-14 هم میرسه , باز ممکنه قطع بشه ولی من اینجا اعلام میکنم ,
من حالا میخواستم سیم کشی هم عوض کنم بعد مودم ولی ,
شما هم مثل اون بنده خدا نشید که 800 تومن داد سیم کشی داخلی هم عوض کرد بازم مشکل داشت.

Alireza7x
02-05-2022, 10:39
این هم بگم مشکل اگه از اینترنت هم بود ولی دیدید پارامتر های خطتون نرماله به ISP زنگ نزنید به مخابرات بزنید سرویس دهنده اینترنت کسایی که پشت خط میزارنشون دوزار سواد ندارن , خودشونم به من میگفتن وقتی حضوری اومده بودن که احتمالش خیلی کمه مشکل مخابرات باشه در صورتی که من میام میگم پارامتر ها نرماله و استاندارد ولی پرش چراغ دارم قطعا یک جایی از مخابرات مشکل داره دیگه , این هم نمیتونن به شما بگن که تکلیفت معلوم شه.
توی سایت مخابرات هم میتونید درخواست خرابی کنید , شماره تلفن ثابتتون رو اضافه کنید از پنل درخواست خرابی کنید باهاتون تماس میگیرن اگه دیدید زنگ نزدن دیگه بعد از صحبت و مشکل حل نشد دوباره از همون پنل درخواست خرابی کنید!

Alireza7x
02-05-2022, 12:24

دوباره دقیقا همین ساعت 12:30 حدودا پرش چراغ شروع شد CRC 0 اس ان ار 8-9 ولی CRC 100 هم میره شروع میکنه پریدن چه برسه مثل این یک شب که 40 هزارم نمیپرید , احتمال میدم برای همون سیم های زوج و اینا باشه که دوستمون اشاره کرد , اعلام میکنم دوباره ...

Alireza7x
05-05-2022, 19:58
کارشناسی که باید بیاد چک کنه بعد از سه روز ارتباط اخر نیومد ! اهمال کاری , من هم یک طرح شکایت ریختم براش تا ببینیم چی میشه , شکایت بعدی درمورد قطعیه ولی اول یک گوشمالی باید بنظرم به این بدن.

محمد7966
09-05-2022, 15:59
سلام. آقا ما یک مورد عجیب و غریبی رو باش مواجه شدیم و اون اینه که اگر خط تلفن مستقیم به مودم وصل باشه یا اینکه تلفن رو از اسپلیتر جدا کنیم و فقط مودم به اسپلیتر وصل باشه، اینترنت قطع و وصل میشه یا میشه گفت کلا قطعه و اصلا چراغ dsl ثابت نمیشه.
زنگ زدم به پشتیبان مخابرات میگه مشکل خط تلفن دارید، درصورتی که تلفن بوق میخوره و اصلا خط تلفن مشکل نداره. جالبیش اینه که تلفن رو به اسپلیتر وصل کنم اینترنت اکی میشه و چراغ dsl مودم هم ثابت و پایدار میمونه.
تا حالا اولین باره با این مورد عجیب و غریب مواجه شدم. کسی میدونه مشکل از کجاست؟ من اصلا نیازی هم به تلفن ندارم

sinaimani
19-06-2022, 01:29
دوستان سلام من سرویسم روی ۳۰ مگ هست خواستم بدونم ۵۰ مگ بگیرم با این اطلاعات جواب میده یا نه
Upstream Downstream
Current Rate (kbps) 11359 41161
Max Rate (kbps) 26066 94107
SNR Margin (dB) 16.8 11.1
Line Attenuation (dB) 3.2 14.2

radarz
20-06-2022, 10:04
دوستان سلام من سرویسم روی ۳۰ مگ هست خواستم بدونم ۵۰ مگ بگیرم با این اطلاعات جواب میده یا نه
Upstream Downstream

SNR --- 11 فکر کنم اپلودته روی مرز حساسیه برسه زیر 10 قطعیات زیاد میشه

radarz
20-06-2022, 10:05
سلام. آقا ما یک مورد عجیب و غریبی رو باش مواجه شدیم و اون اینه که اگر خط تلفن مستقیم به مودم وصل باشه یا اینکه تلفن رو از اسپلیتر جدا کنیم و فقط مودم به اسپلیتر وصل باشه، اینترنت قطع و وصل میشه یا میشه گفت کلا قطعه و اصلا چراغ dsl ثابت نمیشه.
زنگ زدم به پشتیبان مخابرات میگه مشکل خط تلفن دارید، درصورتی که تلفن بوق میخوره و اصلا خط تلفن مشکل نداره. جالبیش اینه که تلفن رو به اسپلیتر وصل کنم اینترنت اکی میشه و چراغ dsl مودم هم ثابت و پایدار میمونه.
تا حالا اولین باره با این مورد عجیب و غریب مواجه شدم. کسی میدونه مشکل از کجاست؟ من اصلا نیازی هم به تلفن ندارم

بوق ربطی به ADSL نداره ADSL دیتا و یک بحث جداست ... شما از سر خط باید نویز رو اندازه گیری کنی

محمد7966
20-06-2022, 10:21
بوق ربطی به ADSL نداره ADSL دیتا و یک بحث جداست ... شما از سر خط باید نویز رو اندازه گیری کنی

اینترنت مخابرات مشکل داره و تخلیه کردم. انگار پهنای باند کم دارند و نمیتونن درستش کنند. دقیقا بعد از گرونی های اخیر هم این مشکل پیدا شد و نزدیک 2.5 سالی که باهاشون اشتراک داشتم این مشکل نبود.

اما چطور ربط نداره؟ من یه زمانی پارس آنلاین داشتم و تلفن خونه بوقش خش خش میکرد. عیب ازپریز بود و پارس آنلاین خطو روی 512 بسته بود.که بعد که پریزو درست کردم اکی شد و روی 9 مگ بست.

اما یه چیزی که هم با پارس آنلاین و مخابرات تجربه کردم و اطلاعی ندارم اینه که آیا تجهیزات dslam مخابرات نویز میندازه روی خط تلفن؟ بذارید دقیق تر توضیح بدم:

زمانی که پهنای باند کم میاد تلفن خش خش میکنه. جالبه اگر مودم رو از تلفن جدا کنم و خود تلفن مستقیم وصل باشه بوق واضحه ولی همینکه مودم رو وصل کنم بعد از چند دقیقه خش خش شروع میشه. در واقع زمانها که کمبود پهنای باند هست، مودم رو اگر تازه روشن کنم شاید تا چند ساعت پهنای باندش اکی هست ولی بعدش میبینم نوسان کرده و از 10 مگ میاد روی 500 کیلو یا حتی کمتر یا حتی بیشتر.
حتی خود مامور مخابرات بهم گفت خود من هم اینطوری شده اینترنتم( از مخابرات داشت)

kenshikan
20-06-2022, 10:48

سلام

اين مورد چندان شگفت انگيز نيست. کار اسپليتر جدا کردن نويز سيم و دستگاه تلفن از مودم هست. شايد بسياري جاها نويژ چنان بالا نباشه و بشه بي اسپليتر مودم رو به پريز زد. ولي يه جاهايي ديگه مودم از پس نويز بر نمياد. جدا از اين، تست بنده نشون داده که در کنار اسپليتر، سرج-پروتکتور هم تونسته پايداري و SNR رو افزايش بده که خودش از کرامات فيلترهاي Highpass و Bandpass هست. با بودن تلفن مي تونه بخشي از نويز ولتاژ بالا رو به خودش بگيره، که در نبودش به اسپليتر و سيگنال مودم فشار مياد.

پس اگرچه به تلفن نياز نداريد، باز هم اسپليتر رو به کار بگيريد و نگران افت نباشيد.

kenshikan
20-06-2022, 11:04
زمانی که پهنای باند کم میاد تلفن خش خش میکنه. جالبه اگر مودم رو از تلفن جدا کنم و خود تلفن مستقیم وصل باشه بوق واضحه ولی همینکه مودم رو وصل کنم بعد از چند دقیقه خش خش شروع میشه. در واقع زمانها که کمبود پهنای باند هست، مودم رو اگر تازه روشن کنم شاید تا چند ساعت پهنای باندش اکی هست ولی بعدش میبینم نوسان کرده و از 10 مگ میاد روی 500 کیلو یا حتی کمتر یا حتی بیشتر.
حتی خود مامور مخابرات بهم گفت خود من هم اینطوری شده اینترنتم( از مخابرات داشت)

تابلوئه که سيم کشي تا اونجا يه مشکلي داره. خود dslam نويز نمي ندازه ولي توي راه تا دلت بخواد هست. از ساختمون بگيريد و تا علمک رو چک کنيد. اگه مسيري که کابل کشي تا مرکز مخابرات يا کافو رفته رو هم بلديد يه نگاهي بندازيد. شايد يکي که با شماه هم مسيره برق روي خط تلفنش افتاده و روي سيم هاي ديگه پارازيت مي ندازه، شايد مفصل تازه زدن، شايد بقال و چقال تعميرات کردن سيم رو زخمي کردن و و بعد دستي وصل کردن، شايد براي يکي ديگه اومد تلفن بکشن سيم ترمينال شما يه جايي تو مسير شل شده، شايد جاييش باز بوده سولفاته شده، شايد آب کولر داره مي چکه مي ره توي دالان، شايد منهول رو آب گيري نکردن، شايد ....

خلاصه تا مخابرات نخواد وجب به وجب مسير رو بررسي کنه دست من و شما به جايي بند نيست.

mehdi_08
20-06-2022, 11:29
Upstream Downstream

snr دانلودت لب مرزه بیشتر از این سرعت رو بالاببرن قطعی میگیره
تقریبا این نهایت سرعت خطتته

محمد7966
20-06-2022, 12:06
تابلوئه که سيم کشي تا اونجا يه مشکلي داره. خود dslam نويز نمي ندازه ولي توي راه تا دلت بخواد هست. از ساختمون بگيريد و تا علمک رو چک کنيد. اگه مسيري که کابل کشي تا مرکز مخابرات يا کافو رفته رو هم بلديد يه نگاهي بندازيد. شايد يکي که با شماه هم مسيره برق روي خط تلفنش افتاده و روي سيم هاي ديگه پارازيت مي ندازه، شايد مفصل تازه زدن، شايد بقال و چقال تعميرات کردن سيم رو زخمي کردن و و بعد دستي وصل کردن، شايد براي يکي ديگه اومد تلفن بکشن سيم ترمينال شما يه جايي تو مسير شل شده، شايد جاييش باز بوده سولفاته شده، شايد آب کولر داره مي چکه مي ره توي دالان، شايد منهول رو آب گيري نکردن، شايد ....

خلاصه تا مخابرات نخواد وجب به وجب مسير رو بررسي کنه دست من و شما به جايي بند نيست.

آخه این تا چند ساعت اول که مودم رو روشن میکنم اکی هست پهنا روی 10 مگ بسته شده و snr هم روی 23 مثلا ولی بعد از چند ساعت نوسان میکنه حتی بوده snr 0 داشتم و پهنا اومده روی 2 مگ ولی اینترنتم قطع نبود:n09: حتی یه بار پشتیبانش بهم گفت اینها اتومات تغییر میکنه و نیازی نیست به ما بگی که پهنای باند رو تغییر بدیم.( من درخواست داشتم که خط رو از 10 مگ بذارن روی 16 مگ و بعدش پشیمون شدم و گفتم بذارید روی همون 10 مگ که این حرفو بهم زد)
خلاصه اینها یه کاری میکنن که اگر کمبود پهنا داشتن، اینها رو تغییر میدن به صورت اتومات. مخابرات هم از تابستان 98 تا فروردین 1401 خوب بود ولی از وقتی گرون کردند بسته ها رو، افتضاح شد

kenshikan
20-06-2022, 16:05
آخه این تا چند ساعت اول که مودم رو روشن میکنم اکی هست پهنا روی 10 مگ بسته شده و snr هم روی 23 مثلا ولی بعد از چند ساعت نوسان میکنه حتی بوده snr 0 داشتم و پهنا اومده روی 2 مگ ولی اینترنتم قطع نبود:n09: حتی یه بار پشتیبانش بهم گفت اینها اتومات تغییر میکنه و نیازی نیست به ما بگی که پهنای باند رو تغییر بدیم.( من درخواست داشتم که خط رو از 10 مگ بذارن روی 16 مگ و بعدش پشیمون شدم و گفتم بذارید روی همون 10 مگ که این حرفو بهم زد)
خلاصه اینها یه کاری میکنن که اگر کمبود پهنا داشتن، اینها رو تغییر میدن به صورت اتومات. مخابرات هم از تابستان 98 تا فروردین 1401 خوب بود ولی از وقتی گرون کردند بسته ها رو، افتضاح شد

اينجوري که مي فرماييد بايد آداپتور و مودم رو هم بررسي کنيد. يه آماري از ساعتها و روزهاي خوب و بد سيگنال در بياريد ببينيم ميشه الگويي براي افت و خيزها پيدا کرد يا واقعا رندومه. خودم مخابرات دارم ولي اينقدرا پشتک وارو نمي زنه. به ويژه تو تعطيلات معمولا کسي نيست با دستگاه ها و کابل کشي کلنجار بره پايداريش بيشتر مي شه و تا ده روز يا بيشتر يه سره کانکت مي مونه.

sinaimani
21-06-2022, 15:50
snr دانلودت لب مرزه بیشتر از این سرعت رو بالاببرن قطعی میگیره
تقریبا این نهایت سرعت خطتته
من نمیدونم چرا انقدر نویزم زیاده سیم کشی مستقیم کردم تا روی دیوار فاصلمم کمه تا کافو

محمد7966
23-06-2022, 07:40
سلام. دوستان علایم اینکه یک مودم خرابه چیه؟ من مخابرات داشتم اینترنت داغون بود توی این یک ماه اخیر. الان اومدم شاتل باز هم داغونه. خودم شکم به شرکتهاست چون مودم تا چند ساعت اینترنت خوب میده بعدش زلزله میاد و دم به دقیقه قطع و وصل میشه و دیگه میره روی اعصاب.

مودمی که خرابه میتونه تا چند ساعت اینترنت پایداره بده؟
kenshikan
23-06-2022, 10:32
سلام. دوستان علایم اینکه یک مودم خرابه چیه؟ من مخابرات داشتم اینترنت داغون بود توی این یک ماه اخیر. الان اومدم شاتل باز هم داغونه. خودم شکم به شرکتهاست چون مودم تا چند ساعت اینترنت خوب میده بعدش زلزله میاد و دم به دقیقه قطع و وصل میشه و دیگه میره روی اعصاب. مودمی که خرابه میتونه تا چند ساعت اینترنت پایداره بده؟
سلام
پاسخ کوتاه: هيچ ساعت

پاسخ بلند: مودم داغون (نيم سوز) از همون آغاز ناپايداره (يا کار نمي کنه). اين که بگير نگير از چند ساعت بعد آغاز مي شه، يه جورايي انگار يا از نيم سوز بودن يا داغي آداپتور هست يا داغ کردن خود مودم

مودم رو خنک نگه داريد (باد پنکه، کولر) و يه آداپتور خوب 2 آمپري گير بياريد و تست کنيد.

EHSANRF
25-06-2022, 10:59
سلام دوستان
خط من متاسفانه گاهی اوقات تا چند ساعت لینکش می‌پره
مشکل از سمت من یا شرکت مخابرات نیست، قطعا مشکل از شرکت اینترنتی هست اما میگن برای بررسی باید 100 تومن واریز کنین که کارشناس بفرستیم!
شما چی توصیه می‌کنین؟
موقع قطعی هر دو چراغ اینترنت و ADSL خاموش میشن و هرچی مودم زور میزنه نمیشه ثابت بشه، توی تنظیمات مودم هم No Signal میزنه

irbluesky
26-06-2022, 04:03
سلام دوستان
خط من متاسفانه گاهی اوقات تا چند ساعت لینکش می‌پره
مشکل از سمت من یا شرکت مخابرات نیست، قطعا مشکل از شرکت اینترنتی هست اما میگن برای بررسی باید 100 تومن واریز کنین که کارشناس بفرستیم!
شما چی توصیه می‌کنین؟
موقع قطعی هر دو چراغ اینترنت و ADSL خاموش میشن و هرچی مودم زور میزنه نمیشه ثابت بشه، توی تنظیمات مودم هم No Signal میزنه

درود،
1- وضعیت نویز رو خط تون قبلا و الان چطور بوده و هست؟
2- وقتی نمی پره، میزان سیگنال به نویز چقدره؟
3-آیا همیشه در ساعات خاصی این مشکل پیدا میشه؟ مثلا بین فلان ساعت؟ اگر بله چه ساعاتی؟
4-اگر بتونید از کسی چند روز مودم قرض بگیرید و جایگزین کنید ببینید تفاوتی میکنه؟
(اگر میزان نویز رو خط زیاد باشه، مییتونید به شرکت اینترنتی بگید که حداکثر سرعت رو براتون کم کنه، تا خط استیبل بشه.)

irbluesky
26-06-2022, 04:09
سلام. دوستان علایم اینکه یک مودم خرابه چیه؟ من مخابرات داشتم اینترنت داغون بود توی این یک ماه اخیر. الان اومدم شاتل باز هم داغونه. خودم شکم به شرکتهاست چون مودم تا چند ساعت اینترنت خوب میده بعدش زلزله میاد و دم به دقیقه قطع و وصل میشه و دیگه میره روی اعصاب.

مودمی که خرابه میتونه تا چند ساعت اینترنت پایداره بده؟
درود،
3-آیا همیشه در ساعات خاصی این مشکل پیدا میشه؟ مثلا بین فلان ساعت؟ اگر بله چه ساعاتی؟
(اگر میزان نویز رو خط زیاد باشه، مییتونید به شرکت اینترنتی بگید که حداکثر سرعت رو براتون کم کنه، تا خط استیبل بشه.)

irbluesky
26-06-2022, 04:13

صحبت شما درست بوده و توصیه پشتیبانی اشتباه.
خط شما کشش تا سرعت خاصی رو داره که باید ببینید تا چه مقدار هست.
اینکه میگه خودش اتومات ست میشه، درسته اما چه فایده؟ مدام قطع و وصلی خواهید داشت و اینترنت پایدار ندارید چون هر بار که نویز زیاد میشه مودم میخواد خودش رو با سرعت کمتر ست کنه و ممکنه این کار چندین بار در روز اتفاق بیوفته.. در بسیاری از موارد به وضوح کیفیت اینترنت رو خراب میکنه...
پس منطقی هست سرعت مناسب رو پیدا کرد و روی اون ست کرد.

irbluesky
26-06-2022, 04:14
من نمیدونم چرا انقدر نویزم زیاده سیم کشی مستقیم کردم تا روی دیوار فاصلمم کمه تا کافو

فاصله تا کافو شرط نیست. فاصله تا مرکز مخابراتی شرط هست...
در نهایت adsl همینه... از یک سیم مسی بیشتر از این نمیشه توقع داشت.. برای اینترنت درست حسابی باید از فیبر نوری استفاده کرد.

EHSANRF
27-06-2022, 19:12
درود،

1. قبلا عالی بوده، الان هم عالیه، به راحتی تا 35 مگ میکشه
2. SNR وقتی خط روی 16 مگ بسته میشه روی 10 هست، وقتی روی 8 مگ بسته میشه روی حدود 30
3. معمولا ظهرها و بعد از ظهرها اینطور میشه ولی گاهی غروب و شب هم برای چند ساعت اینطوره، در کل رندوم اینطور میشه
4. انجام شده، با سه مودم همچنان وضعیت همین هست
5. حداکثر سرعت رو نیاز داریم، نمیشه پائین‌تر از این بگیریم چون با اپراتور دیگه همین خط دو برابر این سرعت رو جواب میداد

irbluesky
28-06-2022, 02:43
1. قبلا عالی بوده، الان هم عالیه، به راحتی تا 35 مگ میکشه
2. SNR وقتی خط روی 16 مگ بسته میشه روی 10 هست، وقتی روی 8 مگ بسته میشه روی حدود 30
3. معمولا ظهرها و بعد از ظهرها اینطور میشه ولی گاهی غروب و شب هم برای چند ساعت اینطوره، در کل رندوم اینطور میشه
4. انجام شده، با سه مودم همچنان وضعیت همین هست
5. حداکثر سرعت رو نیاز داریم، نمیشه پائین‌تر از این بگیریم چون با اپراتور دیگه همین خط دو برابر این سرعت رو جواب میداد

درود،
افزایش SNR در شب کاملا طبیعی هست و بحث های خاص خودش رو داره و مربوط به اپراتور یا مخابرات هم نیست.
تازه وضع خط شما به نسبت سایر افرادی که adsl دارن خیلی خوبه. که وقتی افت میکنه میرسه به 8 مگ.

من در این کشمکش میان اپراتور و مخابرات و پاس کاری بین این دو بودم و تجربه نشون داد که چیزی دست مشترک رو نمیگیره..
پیدا کردن و اثبات هم سخت هست. چون نه اپراتور و نه مخابرات تمایل به پیگیری نداره... حتی ممکنه دستگاهی در موقعی از روز در مکانی روشن بشه و باعث ایجاد اختلال و افزایش نویز بشه و با خاموش شدن اون دستگاه، نویز روی خط مشترکین کاهش پیدا کنه... اما چه کسی میدونه و چطور میخواد بفهمه دستگاه کجاست تا پیگیری کنه؟ این یک مثال بود... منظورم اینکه هیچ اپراتوری پیگیری نمیکنه و مرکز مخابرات هم همینطور. اونم پیگیری نمیکنه

محمد7966
28-06-2022, 06:04
سلام. خواستم تجربه‌ام رو بگم توی پیدا کردن عامل افت کیفیت که چقدر پیدا کردن اون عامل سخت میتونه باشه:

حدود 2 ماهی بود که مخابرات عین سابق کیفیت مطلوبی نداشت. خلاصه من همیشه اول بوق تلفن رو چک میکنم که اگر خش خشی داشته باشه یا قطع باشه احتمال زیاد اون عامل افت حساب میشه. دیدم مشکلی نداره و مامور مخابرات هم اومد مودم رو سر خط تست کنه گفتم نمیخواد(اینجا اشتباه کردم و باید میذاشتم یه تستی بکنه و بعد بهش گفتم پهنای دانلود از 8 مگ میره روی 1 مگ، گفت منم اینطوری شده برام. در صورتی مشکل اصلی من قطع و وصلی های پی در پی بود که گاهی حتی دانلود رو روی 100 کیلوبیت هم میبرد)

جعبه مخابرات دم خونه ما نصبه از 25 سال پیش تا الان. درب آلومینومیش رو هم دزدیدند. خلاصه فقط سیم های زیرزمینی هنوز پابرجا هستند. رفتم دم جعبه و دیدم که انگار یکی از کابلهای تلفنم لق شده و راحت تکون میخوره.(کابل جنگی بخرید و از این کابل دو زوج که حتی با دست راحت هم خودش و هم پوستش کنده میشه نگیرید. این کابل رو من از سال 94 خریدم و اصلا کیفیت نداره و زیر نور آفتاب پوسیده شده، اونم آفتاب خوزستان) سیم رو لخت کردم و به اون سیم های مخابرات یک اتصالی دادم که اینجا هم اشتباه کردم خوب اتصال ندادم و باید به همدیگه میپیچوندمشون. رفتم دیدم تلفن هم بوقش واضحه و هم خشی نداره.

خلاصه تخلیه کردم از مخابرات و اومدم شاتل با بسته هایی که گران بودند و حجم کمی هم داشتند. دیدم شاتل هم اوضاعش خرابه . دیگه بعد از 6 روز سروکله زدن با شاتل، دیروز عصر رفتم سیم تلفن رو درست و حسابی به سیم های مخابرات پیچوندم و از دیروز عصر تا الان snr خوب بوده. و حتی crc روی 0 باقی مونده

یه چیز دیگه ای هم میشه فهمید چک کردن crc هاست. من مودم رو هر وقت رفرش میکردم crc ها ثانیه ای زیاد میشدن و خوب این نشون میده یه جای کار داره میلنگه.

فقط امیدوارم این فرضیاتم درست باشه :دیو شاتل امروز گند نزنه به کیفیت اینترنت که اگر اینطور شد باید قید اینترنت adsl با اون سیمهای پوسیده و فسیلش رو زد

Delkook
29-06-2022, 17:21
سلام من پینگ ۸۰ دارم تو فیفا اما احساس می‌کنم دیلی زیاده ممکنه به خاطر نویز باشه؟ snr downstream روی ۹.۵ هست

alipahlavi
10-07-2022, 23:45
پست حذف شود.

alipahlavi
11-07-2022, 00:02
می خواستم نظرتون رو بدونم
کلا 2،3 سالی هست با قطعی یا کم بودن پهنای باند مشکل دارم
به طور مثال جدیدا کانکشنم تا 7روز با این وضعیت وصل بوده
الان اومدم مودم مستقیم به کابل زیرزمینی که تا ترمینال اومده زدم وضعیت وضعیت خوبه دو تا کانکشن دو روزه دارم که یکی هنوز هم وصله ولی ی مشکلی که دارم بعضی ها کانکنشن قطع نمی شه ولی خو نت قطعی می ده واینکه برای این کانکشن شاتل بسته گیم رو غیر فعال کرده حالا باید ی چند روز هم بعدا با فعال بودن بسته گیم تست کنم ببینم چطوره

و سوالی که دارم اگه بخوام vdsl بگیرم خط همین پارامتر هارو از لحاظ snr و بقیه پارامترها رو داره یا ممکن تغییر کنن؟
الان ی خط دوم هم خونه داره به این صورت به نظرتون چطوره؟

alipahlavi
13-07-2022, 22:30
الان اومدم مودم مستقیم به کابل زیرزمینی که تا ترمینال اومده زدم وضعیت وضعیت خوبه دو تا کانکشن دو روزه دارم که یکی هنوز هم وصله ولی ی مشکلی که دارم بعضی ها کانکنشن قطع نمی شه ولی خو نت قطعی می ده واینکه برای این کانکشن شاتل بسته گیم رو غیر فعال کرده حالا باید ی چند روز هم بعدا با فعال بودن بسته گیم تست کنم ببینم چطوره

و سوالی که دارم اگه بخوام vdsl بگیرم خط همین پارامتر هارو از لحاظ snr و بقیه پارامترها رو داره یا ممکن تغییر کنن؟

ی سوال
کسی می دونی تغییرات line attenuatioan به ازای متراژ کابل چقدره؟
من وضعیت line attenuatioan مستقیم به ترمینال تو خیابان که کابل زیر زمینی وصله می زنم 12 دسی بل نشون می ده بعد کابل خودم که تقریبا 45متر مستقیم تا خود مودم میاد می شه 13.3دسی بل, یعنی به خاطر 45 متر 1.3دسی بل بهش اضاف می شه که به نظر خودم خیلی زیاده!

bsm1992
14-07-2022, 10:33
ی سوال
من وضعیت line attenuatioan مستقیم به ترمینال تو خیابان که کابل زیر زمینی وصله می زنم 12 دسی بل نشون می ده بعد کابل خودم که تقریبا 45متر مستقیم تا خود مودم میاد می شه 13.3دسی بل, یعنی به خاطر 45 متر 1.3دسی بل بهش اضاف می شه که به نظر خودم خیلی زیاده!
برای هر کیلومتر 14 دسی بل هست

alipahlavi
24-07-2022, 14:27

وضعیت تغییرات خط
به نظرتون چطوره؟

kenshikan
24-07-2022, 17:50
ی سوال

اينجا رو ببينيد

alipahlavi
24-07-2022, 18:28
اينجا رو ببينيد

اینو دیدم ولی نمی دونم چرا این قدر افزایش زیادی داره، برای 10 متر 0.5 دسی بل(برای این دو تا دو زوج رو دوبل کردم ولی تفاوتی نداشت) برای 30 متر 1 دسی بل افزایش داره که خیلی زیاده (سیم هم روکش مس هست ولی مطمئن نیستم به خاطر این باشه!)
به نظرتون اگه نویزی روی کابل باشه می تونه باعث افزایشش بشه یا ربطی نداره؟

S M Λ S Ħ
25-07-2022, 10:28
اساتیدی که اطلاعات دارن ممنون میشم کمک کنن
کابل دزدی اتفاق افتاد و بعد از اون کیفیت نت به شدت بد شد
از قبل اون هم کیفیت استیبل نبود و هر از گاهی snr دراپ میشد (شده بود که مثلا در طول روز از 10 دراپ میشد تا 2-3-4) اما با این حال کیفیت لازم رو داشت و میشد از نت استفاده کرد
اما از بعد این که مامورای مخابرات اومدن و سیم کشی کوچه رو درست کردن که نت برگرده بعد از دزدی، این دراپ شدن خیلی زیاد شده و مدام اتفاق میفته جوری که دیگه نمیشه از نت استفاده کرد به خاطر پکت لاست های زیاد!
رفتم سر خط رو چک کنم و یه چیز عجیب رو متوجه شدم.. به جای اینکه خط خونه از یک زوج سیم تشکیل شده باشه، از 2 زوج سیم تشکیل شده و تا هر دوی اینها بهم وصل نباشن یا داخل باکس داخل پیچ ها نباشن تلفن خونه کار نمیکنه!

با این اوضاع من الان نمیدونم مشکل از سر خطه خونس یا مشکل همچنان از همون سیمکشی بیرون خونه یعنی داخل کوچس
کسی میتونه راهنمایی بکنه؟

لیونل_مسی
25-07-2022, 10:39
سیم بان مخابرات کلاف پیچ کرده
یا شاید هم pcm هست با این اوصاف که شما میگی
من خودم adsl ندارم الان
ولی وقتی داشتم .
سیم بان مخابرات یه زوج سیم را با چند زوج سیم از تو کافو کلاف پیچ میکرد
احتمالا برای اینه که کار خودشون را راحت کنن
مث اینکه چند تا پریز داشته باشی تو خونه یا سیم وردوی مستقیم بره تا مودم تو کیفیت تاثیر میزاره ولی..
همه اینا وقتی خودش را نشون میده که فاصله از مخابرات زیاد باشه

شایدم سیم سفید ورودی هست و یکی دیگه داره از تلفن ت استفاده میکنه ؟؟

kenshikan
25-07-2022, 11:31
اینو دیدم ولی نمی دونم چرا این قدر افزایش زیادی داره، برای 10 متر 0.5 دسی بل(برای این دو تا دو زوج رو دوبل کردم ولی تفاوتی نداشت) برای 30 متر 1 دسی بل افزایش داره که خیلی زیاده (سیم هم روکش مس هست ولی مطمئن نیستم به خاطر این باشه!)
به نظرتون اگه نویزی روی کابل باشه می تونه باعث افزایشش بشه یا ربطی نداره؟

در جهان افت ها چنان سيگنالها زمين مي خورن که به جاي گفتن يک و دو و سه، لگاريتمش به کار گرفته مي شه. 3 دسيبل افت برابر با نيم شدن، و ده دسي بل افت برابر با يک دهم شدن سيگنال هست. يک دسيبل افت چنداني نيست که نگرانش باشيد.

تلاش کنيد افت سرتاسري سيم زير 20 دسيبل و SNR يا نويزمارجين بالاي 10 دسيبل بمونه. (اين پارامترها رو توي پنل مودم مي تونيد ببينيد) خداوند ياريتان کناد.

kenshikan
25-07-2022, 11:39
اساتیدی که اطلاعات دارن ممنون میشم کمک کنن
کابل دزدی اتفاق افتاد و بعد از اون کیفیت نت به شدت بد شد
از قبل اون هم کیفیت استیبل نبود و هر از گاهی snr دراپ میشد (شده بود که مثلا در طول روز از 10 دراپ میشد تا 2-3-4) اما با این حال کیفیت لازم رو داشت و میشد از نت استفاده کرد
اما از بعد این که مامورای مخابرات اومدن و سیم کشی کوچه رو درست کردن که نت برگرده بعد از دزدی، این دراپ شدن خیلی زیاد شده و مدام اتفاق میفته جوری که دیگه نمیشه از نت استفاده کرد به خاطر پکت لاست های زیاد!
رفتم سر خط رو چک کنم و یه چیز عجیب رو متوجه شدم.. به جای اینکه خط خونه از یک زوج سیم تشکیل شده باشه، از 2 زوج سیم تشکیل شده و تا هر دوی اینها بهم وصل نباشن یا داخل باکس داخل پیچ ها نباشن تلفن خونه کار نمیکنه!
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با این اوضاع من الان نمیدونم مشکل از سر خطه خونس یا مشکل همچنان از همون سیمکشی بیرون خونه یعنی داخل کوچس
کسی میتونه راهنمایی بکنه؟

يکي از دو سيم آبي سولفاته مي زنه. اوني که سياه شده رو باز کنيد، سنباده بکشيد يا بتراشيد که به مس برسيد. دوباره بپيچيد. تلفن رو خوب چک کنيد که نويزي يا افت کيفيت و ولوم صدا نداشته باشه. از پنل مودم پارامترهاي خط رو اسکرين شات بگيريد اينجا بگذاريد.

S M Λ S Ħ
25-07-2022, 12:40
سیم بان مخابرات کلاف پیچ کرده
یا شاید هم pcm هست با این اوصاف که شما میگی
من خودم adsl ندارم الان
ولی وقتی داشتم .
سیم بان مخابرات یه زوج سیم را با چند زوج سیم از تو کافو کلاف پیچ میکرد
احتمالا برای اینه که کار خودشون را راحت کنن
مث اینکه چند تا پریز داشته باشی تو خونه یا سیم وردوی مستقیم بره تا مودم تو کیفیت تاثیر میزاره ولی..
همه اینا وقتی خودش را نشون میده که فاصله از مخابرات زیاد باشه

شایدم سیم سفید ورودی هست و یکی دیگه داره از تلفن ت استفاده میکنه ؟؟

يکي از دو سيم آبي سولفاته مي زنه. اوني که سياه شده رو باز کنيد، سنباده بکشيد يا بتراشيد که به مس برسيد. دوباره بپيچيد. تلفن رو خوب چک کنيد که نويزي يا افت کيفيت و ولوم صدا نداشته باشه. از پنل مودم پارامترهاي خط رو اسکرين شات بگيريد اينجا بگذاريد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](97)_yj3t.png
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](98)_rd50.png
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](99)_92ub.png

این پارامترا کلا ثابت نیستن یه جا snr تا 17 18 میاد یه جا هم تا 2 دراپ میشه و هنوز که هنوزه دلیلش رو نمیدونم!
من قبلا روی پهنای باند 6 مگ استفاده میکردم و اینقد پکت لاست نداشتم! ولی الان روی 4 مگ هم حتی نمیتونم استفاده کنم! الان کلا روی هیچ پهنای باندی نمیتونم استفاده کنم
من میترسم تمام مدت مشکل از همین سر خط بوده و از کوچه نبوده؛ البته بعید میدونم چون بعد از داستان دزدی کابل و مجدد وصل کردنش این مشکلی که از قبل داشتم خیلی شدید شد جوری که نمیشه از نت استفاده کرد و الانم شانسیه.. تا یه تایمی هیچ crc نمیندازه و همه چی اوکیه بعد یهو میبینی شروع میشه و نمیشه استفاده کرد
کلا از تلفن داخل خونه استفاده نمیکنیم و فقط اینترنت مستقیم وصله و تمامی پریزهای داخل خونه با سر خط یک خروجی رو نشون میدن

kenshikan
25-07-2022, 13:15
این پارامترا کلا ثابت نیستن یه جا snr تا 17 18 میاد یه جا هم تا 2 دراپ میشه و هنوز که هنوزه دلیلش رو نمیدونم!
من قبلا روی پهنای باند 6 مگ استفاده میکردم و اینقد پکت لاست نداشتم! ولی الان روی 4 مگ هم حتی نمیتونم استفاده کنم! الان کلا روی هیچ پهنای باندی نمیتونم استفاده کنم
من میترسم تمام مدت مشکل از همین سر خط بوده و از کوچه نبوده؛ البته بعید میدونم چون بعد از داستان دزدی کابل و مجدد وصل کردنش این مشکلی که از قبل داشتم خیلی شدید شد جوری که نمیشه از نت استفاده کرد و الانم شانسیه.. تا یه تایمی هیچ crc نمیندازه و همه چی اوکیه بعد یهو میبینی شروع میشه و نمیشه استفاده کرد
کلا از تلفن داخل خونه استفاده نمیکنیم و فقط اینترنت مستقیم وصله و تمامی پریزهای داخل خونه با سر خط یک خروجی رو نشون میدن

توي مودم بخش کانکشن به آي اس پي نوع ماجوليشن رو از ADSL2 برداريد و روي کف بگذاريد و تست کنيد. (توي برخي دستگاه هانوشته G.dmt يا شايد ADSL ساده يا هرچي) از اسپليتر حتما استفاده کنيد و نگيد چون تلفن وصل نيست، ميشه مودم رو مستقيم به خط زد. اگه بتونيد پريزهايي که کاربرد ندارند رو از سيم کشي جدا کنيد خوبه (منظورم از بيخ و شاخه سيم کشي شونه، نه از سمت خود پريز) اگه به سيم کشي تلفن وارد نيستيد يه سيم جدا از دم در تا اسپليتر و مودم بکشيد و ديگه سيم ورودي تلفن رو به سيم کشي خونه نزنيد.

alipahlavi
25-07-2022, 16:49
در جهان افت ها چنان سيگنالها زمين مي خورن که به جاي گفتن يک و دو و سه، لگاريتمش به کار گرفته مي شه. 3 دسيبل افت برابر با نيم شدن، و ده دسي بل افت برابر با يک دهم شدن سيگنال هست. يک دسيبل افت چنداني نيست که نگرانش باشيد.

تلاش کنيد افت سرتاسري سيم زير 20 دسيبل و SNR يا نويزمارجين بالاي 10 دسيبل بمونه. (اين پارامترها رو توي پنل مودم مي تونيد ببينيد) خداوند ياريتان کناد.

ممنون بیشتر به خاطر سرعت برای vdsl فکرم رو مشغول کرده بود از اون سایت بر اساس 13.5دسی بل ماکزیمم سرعت vdsl2 رو 39000kb می زد،
اطلاع دارین چطوری می تونم بفهم بر اساس مقادیر مخلتف افت سینگال چه سرعتی روی vdsl بهم می ده؟
الان وضعیت خطم به این صورت فعلا خوب شده تو فکرم اگه شد vdsl بگیرم. به نظرتون اگه vdsl بگیرم مقدار افت و snr همین قدر مثل الان که adsl هست نشون می ده یا تغییر می کنه؟

kenshikan
25-07-2022, 21:04
ممنون بیشتر به خاطر سرعت برای vdsl فکرم رو مشغول کرده بود از اون سایت بر اساس 13.5دسی بل ماکزیمم سرعت vdsl2 رو 39000kb می زد،
اطلاع دارین چطوری می تونم بفهم بر اساس مقادیر مخلتف افت سینگال چه سرعتی روی vdsl بهم می ده؟
الان وضعیت خطم به این صورت فعلا خوب شده تو فکرم اگه شد vdsl بگیرم. به نظرتون اگه vdsl بگیرم مقدار افت و snr همین قدر مثل الان که adsl هست نشون می ده یا تغییر می کنه؟

تا سرويس نياد روي خط نميشه گفت. توي همين ADSL هنگامي که روي مودها يا سرعتهاي گوناگون مي ذاريم دسيبل ها باهاش تغيير مي کنند. براي نمونه شما مي بيني روي 4 مگ 20 دسيبل مارجين داري ولي مي ري روي 8 مگ مياد زير 10 دسيبل که نشون مي ده يه بخشي از مارجين رفته براي نرخ بالاتر و چون زير 10 پايدار نيست، هي نت مي افته. براي VDSL هم همينه. تا زير بار نره نميشه گفت

همه اينها بر مي گرده به سيم کشي خوب و درست زدن کانکتورها سمت شما و سمت اپراتور. شما بخش خودت رو درست انجام بده و سمت اپراتور رو هم با پشتيباني لايه دو و سه پيگيري کن. ما هم دعا مي کنيم.

محمد7966
26-07-2022, 17:30
سلام. بچه ها من سال 94 کابل قدیمی خونه که جنگی بود رو عوض کردم و یک کابل دو زوج شیلدار خریدم که اشتباه کردم چون هم نازکند سیماش به طوری که بادست راحت کنده میشه و هم راحت پوسیده.

الان مشکل اینجاست جعبه مخابرات رو دزدیدند و فقط کابل های زیرزمینی موجوده. که اینها هم نازکند ولی از کابل دو زوجی که خریدم محکمترند. گفتم در آینده برم کابل جدید بخرم و دوباره همون جنگیا رو سفارش بدم(همون کابلهای محکم مخابرات که یک پایه نگهدارنده هم دارند و پوسته سیاه رنگ هم دارند).
فقط مشکل اینه این کابلها که قطر 0.2 و 0.6 و 0.8 دارند راحت میشه به کابلهای زیر زمینی تابشون داد؟ ول نمیشن؟ چون کابل جنگی قطورتر از کابل زیرزمینی مخابراته.

kenshikan
26-07-2022, 22:56
سلام. بچه ها من سال 94 کابل قدیمی خونه که جنگی بود رو عوض کردم و یک کابل دو زوج شیلدار خریدم که اشتباه کردم چون هم نازکند سیماش به طوری که بادست راحت کنده میشه و هم راحت پوسیده.

الان مشکل اینجاست جعبه مخابرات رو دزدیدند و فقط کابل های زیرزمینی موجوده. که اینها هم نازکند ولی از کابل دو زوجی که خریدم محکمترند. گفتم در آینده برم کابل جدید بخرم و دوباره همون جنگیا رو سفارش بدم(همون کابلهای محکم مخابرات که یک پایه نگهدارنده هم دارند و پوسته سیاه رنگ هم دارند).
فقط مشکل اینه این کابلها که قطر 0.2 و 0.6 و 0.8 دارند راحت میشه به کابلهای زیر زمینی تابشون داد؟ ول نمیشن؟ چون کابل جنگی قطورتر از کابل زیرزمینی مخابراته.

سلام
نه مشکلي نخواهند داشت. ولي تست هاي من نشون داده در اين متراژ کوتاه (در برابر متراژ کابل کشي مخابرات) کلفتي و نوع کابلي که مي خريد چندان تاثيري نداره. چقت و بست رو درست انجام بديد و از نويز و برق دوري کنيد، با سيم نازک ويژه تلفن هم کارتون راه مي افته. شيلددار باشه چه بهتر.

محمد7966
26-07-2022, 23:46
سلام
نه مشکلي نخواهند داشت. ولي تست هاي من نشون داده در اين متراژ کوتاه (در برابر متراژ کابل کشي مخابرات) کلفتي و نوع کابلي که مي خريد چندان تاثيري نداره. چقت و بست رو درست انجام بديد و از نويز و برق دوري کنيد، با سيم نازک ويژه تلفن هم کارتون راه مي افته. شيلددار باشه چه بهتر.

من همون موقع که سال 94 رفتم شیلدار خریدم به خاطر نوسان snr بود که احتمال دادم شاید مشکل از کابل تلفنه چون نزدیک 1 متر از کابل تلفن از نزدیکی کابل برق 3 فاز و کنتور برق میگذشت ولی وقتی اینو خریدم دیدم اصلا ربطی نداره و مشکل از پارس آنلاین بود.(اون موقع پارس آنلاین داشتم)

الان به خاطر این میخوام جنگی بخرم چون این جنگیا پوست محکم و کلفتی دارند که آفتاب به سختی باعث پوسیدگیشون میشه.(من ساکن خوزستانم) این 2 زوجی که خریدم درسته شیلدار بود ولی روکش پلاستیکیشون پوسیده شده زیر آفتاب و بدیش هم اینه با دست راحت کنده میشه. خلاصه زیر آفتاب خوزستان دوام نداره.

اون موقع هر متر کابل جنگی 500 تومن بود و هر متر کابل 2 زوج شیلدار 600

حالا اگر شما کابل شیلدار برند خاصی سراغ دارید که محکم باشه و زیر آفتاب خوزستان دوام داشته باشه که چه بهتر و الا این کابل 2 زوجی که خریدم طاقت گرمای خورشید خوزستان رو ندارند و خیلی راحت پوسیده میشن و کابل جنگی فقط جوابه

kenshikan
27-07-2022, 11:05
الان به خاطر این میخوام جنگی بخرم چون این جنگیا پوست محکم و کلفتی دارند که آفتاب به سختی باعث پوسیدگیشون میشه.(من ساکن خوزستانم) این 2 زوجی که خریدم درسته شیلدار بود ولی روکش پلاستیکیشون پوسیده شده زیر آفتاب و بدیش هم اینه با دست راحت کنده میشه. خلاصه زیر آفتاب خوزستان دوام نداره.

اون موقع هر متر کابل جنگی 500 تومن بود و هر متر کابل 2 زوج شیلدار 600

حالا اگر شما کابل شیلدار برند خاصی سراغ دارید که محکم باشه و زیر آفتاب خوزستان دوام داشته باشه که چه بهتر و الا این کابل 2 زوجی که خریدم طاقت گرمای خورشید خوزستان رو ندارند و خیلی راحت پوسیده میشن و کابل جنگی فقط جوابه

مخابرات کابل جنگي رو دهه 60 کار مي کرد. ولي با گسترش تلفن در دهه 70 به کابلهاي شيلددار چندرشته اي روي آورد. اگر چالش تون از آفتاب و دم هواست همون جنگي بگيريد و روي ترمينال ها و سيم هاي پيچيده شده وارنيش بزنيد که آفتاب و بارون و هوا نخورن. برند رو که شما خودت اوستايي، از لگرند و 3ام و شين هست تا بلدن (اگه اصل شون گير بياد) و شهيد قندي! منظورم از شيلددار اونهايي هست که فويل+پلاستيک زير پوسته مشکي رنگ شون دارند که پايداري خوبي در برابر آفتاب و بارون داره.

ولي به اين بسنده نکنيد و تا جايي که ميشه از سمت سايه دار ساختمان و زير لبه بام و ديوار و ... بگذرونيد. يا اگه بتونيد لوله يا داکت کار کنيد يا بکاريد توي زمين.

bsm1992
31-07-2022, 09:01
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

S M Λ S Ħ
04-08-2022, 14:48
من باید از سر خط کابل بکشم تا داخل خونه که حدودا 25 تا 30 متر باید طول کابل باشه
کابلی که میگن خوبه برای اینکار 06 که حدودا متری 3-4 تومن باید باشه و میگن کابل خوبم هست تا متری 20 تومن!
سوالی که هست اینکه چه قدر این دوتا کابل با هم فرق دارن؟ کدوم پیشنهاد میشه؟ من الان 06 استفاده کنم خروجیش با اون کابل 20 تومنی کلی فرق داره؟

تفاوت خیلی هست و اینکه داخلی هم اینی که میبینین همیشه نیس و شدیدا نویز میفته روی خط و نمیشه استفاده کرد، شرایط اصلا استیبل نیس به خاطر کابل کشی
و اینکه فک میکنم بعد این بتونم 8 مگ گیمینگ رو بگیرم
البته اگه دقیقا همین خروجی رو بهم بده وقتی کابل کشیدم

heaton_ir2
04-08-2022, 23:06
خطی که از بیرون اومده رو از جعبه و اون تقسیم که کل سیم های خونه ها میاد رو جدا کردم یه مقدار جدید لخت کردم و وصل کردم از داخل خونه هم سیم مخابراتی مستقیم وصل کردم به مودم بدون تلفن یا اسپلیتر ولی snr خیلی افتضاح شده قبلا روی 10 مگ snr بالای 10 بود یه هفته شده الان خط خراب شده ولی از سمت من و حعبه بیرون هیچی تغییر نکرده فقط یبار به مدت یک روز خود به خود خوب شد بعد باز خراب شد الان نمیدونم مشکل مخابراته یا isp اینم بگم الان تو مودم خیلی ارور میندازه و رو حالت adsl2+ انقدر سریع ارور میره بالا که هنوز لینک نگرفته میپره دیگه کلافه شدم هیچکس هم گردن نمیگبره

kenshikan
05-08-2022, 12:11
خطی که از بیرون اومده رو از جعبه و اون تقسیم که کل سیم های خونه ها میاد رو جدا کردم یه مقدار جدید لخت کردم و وصل کردم از داخل خونه هم سیم مخابراتی مستقیم وصل کردم به مودم بدون تلفن یا اسپلیتر ولی snr خیلی افتضاح شده قبلا روی 10 مگ snr بالای 10 بود یه هفته شده الان خط خراب شده ولی از سمت من و حعبه بیرون هیچی تغییر نکرده فقط یبار به مدت یک روز خود به خود خوب شد بعد باز خراب شد الان نمیدونم مشکل مخابراته یا isp اینم بگم الان تو مودم خیلی ارور میندازه و رو حالت adsl2+ انقدر سریع ارور میره بالا که هنوز لینک نگرفته میپره دیگه کلافه شدم هیچکس هم گردن نمیگبره

مسير سيم کشيتوي کوچه و خيابون رو دنبنال و اگه نيازه بهسازي کنيد.

سيم کشي تازه اگه به ترمينال ها، باکس يا سيم کشي ساختمون (پريزها) وصل باشه هيچ کمکي که نمي کنه، بدتر هم ميشه.

اسپليتر رو حذف نکنيد.
خط تلفن ورودي رو از سيم کشي ساختمون قطع کنيد.
يه سيم جدا از خط ورودي تا پشت اسپليت بياريد.
از خروجي اسپليت يکي به مودم و يکي به دستگاه تلفن بزنيد.

اگه تلفن در اتاق ديگري هست، به يکي از پريزهاي تلفن خونه بزنيد. شايد عجيب باشه ولي بهترين کار همينه. همه پريزها دسترسي رو تلفن خواهند داشت و همزمان مودم در کوتاهترين مسير و بهترين وضعيت به خط تلفن ورودي وصل خواهد بود.

S M Λ S Ħ
05-08-2022, 12:57

ببین دوتا حالت داره
مودم رو اگه میتونی ببر همون دم در که میگی سیم رو لخت کردی و از اونجا پارامترهارو چک کن ببین اونجا وضعیت چه طوریه اگه بهتر بود که سیم مستقیم باید بکشی تا داخل خونه و بهتر از اون نمیشه
اگه دیدی سر خط هم همینه دیگه دست تو نیست و مشکل میره از بستره.. مسیر از مخابرات تا سر خط حساب میشه
احتمال داره از داخل کوچه باشه و اونجا سیمکشی براش مشکل بوجود اومده.. مخصوصا اگه دزدی کابلی اتفاق افتاده باشه

منم همچین مشکلی داشتم فک میکردم از داخل کوچس، مودم بردم سر خط دیدم نه سیم کشی داخل مشکل داره و سر خط اوکیه

heaton_ir2
05-08-2022, 18:45
مسير سيم کشيتوي کوچه و خيابون رو دنبنال و اگه نيازه بهسازي کنيد. --> سیم که سر خونه مردم داره رد میشه ولی خوب ظاهری که دیدم چیزی نبود بعید میدونم مشکلی باشه.

سيم کشي تازه اگه به ترمينال ها، باکس يا سيم کشي ساختمون (پريزها) وصل باشه هيچ کمکي که نمي کنه، بدتر هم ميشه. -->سیم به چیزی به غیر از مودم وصل نیست از جعبه بیرون تا خود مودم کشیدم کنار کابل برق یا کنتور هم نیست و فاصله دادم .

اسپليتر رو حذف نکنيد. --> با اسپلیتر بدتر میشه واسه من و اینکه از تلفن استفاده نمیشه چون دوتا خط هست سر اون یکی خط تلفن رو گذاشتم و این یکی خط فقط اینترنت .

خط تلفن ورودي رو از سيم کشي ساختمون قطع کنيد.--> جداس

هرچی هست مخابرات به احتمال زیاد باعث و بانیشه جون جند روز قبل 195 شکایت کردم 2 روز اوکی شد خط باز خراب شد

heaton_ir2
05-08-2022, 18:47
مودم رو سر خط هم چک کردم ولی هیچ فرقی نمیکزد نمیدونم شاید دارن یجایی رو میکنن چون یکی از خیابون های همون نزدیک مخابرات رو کندن نمیدونم چکار کنن بهرحال فعلا که داغونه

heaton_ir2
05-08-2022, 18:52
این مال قبل این خرابیاس که ارور خیلی کمتر بود

این وضعیت الان که خیلی ارور میندازه

یادم رفت از وضعیت اون 2 روز که اوکی شده بود عکس بگیرم خط رو 10 مگ حالت fast بدون ارور و snr بالای 10

bsm1992
06-08-2022, 13:49
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

S M Λ S Ħ
11-08-2022, 00:12
از سر خط تا جای مودم حدود 40 متر لازمه که کابل بکشم
منتهی نمیدونم دقیقا بهتره که از چه کابلی استفاده کنم
کسی اگه اطلاعات داره لطفا بگه که من کابلی بگیرم که ارزش داشته باشه

radarz
11-08-2022, 08:55
از سر خط تا جای مودم حدود 40 متر لازمه که کابل بکشم
منتهی نمیدونم دقیقا بهتره که از چه کابلی استفاده کنم
کسی اگه اطلاعات داره لطفا بگه که من کابلی بگیرم که ارزش داشته باشه

کابل تلفن کرمان خوبه با کابل شبکه کت 6 ...

Marine11
11-08-2022, 12:48
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بعد یکماه گرفتاری با مخابرات بالاخره وضعیت خطم به روال سابقش برگشت

- - - Updated - - -

S M Λ S Ħ
11-08-2022, 13:26
کابل تلفن کرمان خوبه با کابل شبکه کت 6 ...

این وضعیت خط همین الان

و این هم وضعیت سر خط

با این وضع اگه من 40 متر کابل بکشم میتونم مشابه سر خط رو بگیرم یا که این 40 متر باعث نویز میشه و ارزش نداره اینکارو بکنم؟

Marine11
12-08-2022, 12:25
این وضعیت خط همین الان

و این هم وضعیت سر خط

با این وضع اگه من 40 متر کابل بکشم میتونم مشابه سر خط رو بگیرم یا که این 40 متر باعث نویز میشه و ارزش نداره اینکارو بکنم؟

داداش من 80 متر کابل کشیدم از سر پست تا خود مودم بالای پیامت هم عکس گذاشتم از وضعیت خط، فقط و تا تونستم از عوامل نویز مثل کابل‌های برق جداش کردم، البته این هم باید مد نظر بگیری این کیفیتی که برای من محقق شده بخاطر نزدیکی زیاد به مرکز مخابراتی شهر هستش و اینکه توی این چند سال کابل‌های زیر زمینی منطقه ما سالم موندن

S M Λ S Ħ
12-08-2022, 21:37
داداش من 80 متر کابل کشیدم از سر پست تا خود مودم بالای پیامت هم عکس گذاشتم از وضعیت خط، فقط و تا تونستم از عوامل نویز مثل کابل‌های برق جداش کردم، البته این هم باید مد نظر بگیری این کیفیتی که برای من محقق شده بخاطر نزدیکی زیاد به مرکز مخابراتی شهر هستش و اینکه توی این چند سال کابل‌های زیر زمینی منطقه ما سالم موندن

گوگل درایو گذاشتی میگه اکسس نداری نمیتونم ببینم عکسو
پس میگی طول کابل تاثیری نداره؟ من اگه این 40 متر رو بکشم همین سر خط رو میتونم بگیرم؟

Marine11
13-08-2022, 01:10
گوگل درایو گذاشتی میگه اکسس نداری نمیتونم ببینم عکسو
پس میگی طول کابل تاثیری نداره؟ من اگه این 40 متر رو بکشم همین سر خط رو میتونم بگیرم؟

حواسم نبود دسترسی رو درست کردم توی گوگل درایو الا میتونی ببینی، ببین طول کابل چون من به مرکز مخابراتی نزدیکم منظور از نزدیک یعنی 300 متری مرکز و کافو هم بغلمه مشکلی برام ایجاد نکرده، فک نکنم 40 متر تضعيف کنه خط رو کابل بکش فقط از عوامل نویز مثل کابل‌های برق دوری کن، و هر کابلی هم که استفاده کنی طبق تجربه شخصی من بیشتر از دو سال عمر دهی روز اولش نداره و بعد افت میکنه عملکردش.

bsm1992
16-08-2022, 08:07

Marine11
17-08-2022, 02:04

به به چه خطی، آپلودت از آپلود خط من بیشتره

bsm1992
20-08-2022, 09:06

alireza_asol
31-08-2022, 13:02
سلام دوستان
خط من حدیدا یه مشکل عجیب پیدا کرده
چند ساعت از اتصال که میگذره نویز یهو میره بالا و باعث میشه چراغ لینک خاموش بشه و بعد از اتصال مجدد وضعیت اینطوری میشه!!!

اگه مودمو ری استارت کنم باز فرقی نداره و وضعیت همینه.
به طور اتفاقی متوجه شدم اگه به خط تلفنم زنگ بزنم باعث میشه دوباره لینک بپره و بعد از اتصال مجدد شرایط نرمال میشه.

ضمنا فقط مودم به خط تلفن وصله. کابل مخابراتی کرمان هم از سر خط کشیدم تا مودم.

کسی تجربه ای داره؟

paveej
31-08-2022, 18:53
سلام دوستان
خط من حدیدا یه مشکل عجیب پیدا کرده
چند ساعت از اتصال که میگذره نویز یهو میره بالا و باعث میشه چراغ لینک خاموش بشه و بعد از اتصال مجدد وضعیت اینطوری میشه!!!

اگه مودمو ری استارت کنم باز فرقی نداره و وضعیت همینه.
به طور اتفاقی متوجه شدم اگه به خط تلفنم زنگ بزنم باعث میشه دوباره لینک بپره و بعد از اتصال مجدد شرایط نرمال میشه.

ضمنا فقط مودم به خط تلفن وصله. کابل مخابراتی کرمان هم از سر خط کشیدم تا مودم.

کسی تجربه ای داره؟

سلام.ممکنه اتصال سیم مودم به نویز گیر یا پریز تلفن شل شده باشه.ی شاید ا اتصال سیم تلفن توی دوشاخه قطع شده و قطع و وصل میشه.کلا بهتر همه اتصالات رو چک کنید شل نباشن یا قطع نشده باشن.

Sent using Android ForumReader app

allric
09-09-2022, 10:06
من تلفن گذاشتم اتاق جدا و براش نویز گیر هم وصل کردم حالا برای مودم هم که در اتاق دیگری است هم باید نویزگیر وصل کنم ؟

kenshikan
09-09-2022, 12:00
من تلفن گذاشتم اتاق جدا و براش نویز گیر هم وصل کردم حالا برای مودم هم که در اتاق دیگری است هم باید نویزگیر وصل کنم ؟

بهتره که مودم نيز اسليتر جداگانه خودش رو داشته باشه

ezzat5700
21-11-2022, 13:59
دوستان یه معما واسه خط من پیش اومده

هرکی بتونه مشکل بنده رو حدس بزنه و رفع کنه یه شیرینی بهش میدم (شیرینی غیر مالی،نیمه مالی :biggrin:)

من از صبح تا عصر روی اینترنت 8 مگابیت snr حدود 15-17 میگیرم که خوب هست،ولی دو سه ماهی میشه که عصر ساعت 6 که هوا تاریک میشه snr من به 5-6 کاهش پیدا میکنه (هر روز و بدون استثنا این اتفاق میوفته حدود ساعت 6 عصر)

کارشناس شرکت (آسیاتک) حضوری اومد گفت مشکل اینه که سیم تلفن از کنار کنتور برق رد شده،من هم به توصیه ایشون سیم رو از کنتور دور کردم و مشکل ساعت 6 بنده حل شد،ولی به جاش مشکل از ساعت 10-11 شب شروع میشه

دیگه موندم چیکار کنم،خود شرکت هم مونده،معما شده

اگر فرض بگیریم که شب ها به علت روشن بودن لوازم روشنایی منزل نویز ایجاد میشه،پس چرا ساعت 3 شب که همه چیز و حتی لامپ ها خاموش هست بازم نویز میگیرم؟ چرا تا سه ماه قبل هیچ مشکلی نداشتم؟

هرکی بتونه مشکل بنده رو حدس بزنه و رفع کنه یه شیرینی بهش میدم

محمد7966
21-11-2022, 15:56

هرکی بتونه مشکل بنده رو حدس بزنه و رفع کنه یه شیرینی بهش میدم (شیرینی غیر مالی،نیمه مالی :biggrin:)

من از صبح تا عصر روی اینترنت 8 مگابیت snr حدود 15-17 میگیرم که خوب هست،ولی دو سه ماهی میشه که عصر ساعت 6 که هوا تاریک میشه snr من به 5-6 کاهش پیدا میکنه (هر روز و بدون استثنا این اتفاق میوفته حدود ساعت 6 عصر)

کارشناس شرکت (آسیاتک) حضوری اومد گفت مشکل اینه که سیم تلفن از کنار کنتور برق رد شده،من هم به توصیه ایشون سیم رو از کنتور دور کردم و مشکل ساعت 6 بنده حل شد،ولی به جاش مشکل از ساعت 10-11 شب شروع میشه

اگر فرض بگیریم که شب ها به علت روشن بودن لوازم روشنایی منزل نویز ایجاد میشه،پس چرا ساعت 3 شب که همه چیز و حتی لامپ ها خاموش هست بازم نویز میگیرم؟ چرا تا سه ماه قبل هیچ مشکلی نداشتم؟

کابل شیلدار نخریدید با اون تست کنید؟

ولی گاهی این مشکلات ممکنه از سمت شما نباشه و ممکنه مشکل از سمت خود شرکت هم باشه و هزینه بیخودی بابت خرید کابل نباید داد. ولی خب اگر براتون هزینه کابل شیلدار مهم نیست میخواین تست کنید.

اگر کابلتون شیلدار هست و باز این مشکل هست دیگه تشخیصش خیلی سخت میشه

لیونل_مسی
21-11-2022, 16:08

من دنبال شیرینی شما نیستم ولی نویز وقتی خودشو خیلی نشون میده که فاصله شما از مرکز مخابراتی نسبتا زیاد باشه ...
فاصله شما چقدره ؟
کارشناس آسیاتک زر مفت زده

لیونل_مسی
21-11-2022, 16:11
مشگل DSLAM هست که مثل کامپیوتر شخصی کاربرا زیاد میشن داغ میکنه همه پارامترها افت پیدا میکنه

مخصوصا تجهیزات مخابرات که ZTE هواووی و دیگر برندهای زاغارت هستند

ezzat5700
21-11-2022, 19:58
کابل شیلدار نخریدید با اون تست کنید؟

ولی گاهی این مشکلات ممکنه از سمت شما نباشه و ممکنه مشکل از سمت خود شرکت هم باشه و هزینه بیخودی بابت خرید کابل نباید داد. ولی خب اگر براتون هزینه کابل شیلدار مهم نیست میخواین تست کنید.

اگر کابلتون شیلدار هست و باز این مشکل هست دیگه تشخیصش خیلی سخت میشه

کابل شیلد دار درجه یک دارم

و از کنتور برق فاصله هم دادم بهش ولی جواب نداد،تنها پیشرفتی که کرد این بود که تایم نویز از ساعت 6 عصر منتقل شد به 10-11 شب

امروز مودم رو مستقیم به سیم کوچه (سیم خود مخابرات) وصل کردم،فعلا نویز ندارم،ببینم اگه تا ساعت 11-12 امشب دووم بیاره عالی میشه،سیم مخابرات رو مستقیم آوردم توی اتاقم

مشکل از آسیاتک نیست،چون همین چند هفته پیش های وب داشتم فکر میکردم مشکل از های وب هست و تخلیه کردم اومدم روی آسیاتک،ولی تفاوتی توی نویز ایجاد نشد،تنها تفاوت این بود که آسیاتک سرعت بیشتری میده و خطم رو به جای 8 مگ روی 10 مگ بسته

ezzat5700
21-11-2022, 20:00
مشگل DSLAM هست که مثل کامپیوتر شخصی کاربرا زیاد میشن داغ میکنه همه پارامترها افت پیدا میکنه

مخصوصا تجهیزات مخابرات که ZTE هواووی و دیگر برندهای زاغارت هستند

مشکل از آسیاتک نیست،چون همین چند هفته پیش های وب داشتم فکر میکردم مشکل از های وب هست و تخلیه کردم اومدم روی آسیاتک،ولی تفاوتی توی نویز ایجاد نشد،تنها تفاوت این بود که آسیاتک سرعت بیشتری میده و خطم رو به جای 8 مگ روی 10 مگ بسته

فاصله از مرکز متوسط هست،ولی فکر نکنم از اون باشه چون از صبح تا عصر مشکلی نداشتم هیچوقت،الان snr دانلود من رو 10 مگابیت 16 هست که خوبه
و snr آپلود هم روی 1 مگابیت حدود 14 هست

ezzat5700
23-11-2022, 00:39
امروز مودم رو مستقیم به سیم کوچه (سیم خود مخابرات) وصل کردم،فعلا نویز ندارم،ببینم اگه تا ساعت 11-12 امشب دووم بیاره عالی میشه،سیم مخابرات رو مستقیم آوردم توی اتاقم

مشکل بنده حل شد

سیم مخابرات رو مستقیم آوردم وصل کردم به مودم

jiceni5691
02-12-2022, 19:58
چند وقتی میشه که وضعیت خطم اینطور شده:

سیم مخابرات از طریق یک اتصال مستقیم به مودم وصل میشه
سیم داخلی و مودم هم رو عوض کردم، اما مشکل حل نشد!

دو بار درخواست خرابی تلفن زدم
اومدن چک کردن، گفتن تلفن بوق داره پس مشکلی نداره!

دفعه سوم که ثبت کردم گفت دیگه نمیایم چون مشکلی نداره!

از مخابرات سرویس میگیرم ( تا قبل از این مشکل خطم تا 9 مگ میکشید )
موضوع رو به پشتیبانی اطلاع دادم، گقتن که مشکل خط تلفن به ما مربوط نمیشه!

من الان باید چی کار کنم ؟!
راهنمایی کنید لطفاً

محمد7966
03-12-2022, 06:51
چند وقتی میشه که وضعیت خطم اینطور شده:

سیم مخابرات از طریق یک اتصال مستقیم به مودم وصل میشه
سیم داخلی و مودم هم رو عوض کردم، اما مشکل حل نشد!

دو بار درخواست خرابی تلفن زدم
اومدن چک کردن، گفتن تلفن بوق داره پس مشکلی نداره!

دفعه سوم که ثبت کردم گفت دیگه نمیایم چون مشکلی نداره!

از مخابرات سرویس میگیرم ( تا قبل از این مشکل خطم تا 9 مگ میکشید )
موضوع رو به پشتیبانی اطلاع دادم، گقتن که مشکل خط تلفن به ما مربوط نمیشه!

من الان باید چی کار کنم ؟!
راهنمایی کنید لطفاً
سلام. نگاه کنید شکایت کنید سامانه 195 مامور مخابرات میاد مودم رو سر خط تست میکنه.

اگر هم خودتون میتونید، مودم رو ببرید سر خط تست کنید. من چند ماه پیش هم مشکل داشتم با مخابرات که انصافا کیفیتش از پارس آنلاینی که قبلا داشتم بهتر بود ولی یک ماه آخر هر کاری میکردم نمیدونستم مشکل از کجاس. دیگه آخر سر شکایت کردم سامانه 195 مامور مخابرات که همون سیمبانش هم بود اومد دم در گفت مودمت رو بیار برات تست کنم. منم گفتم نمیخوام، چون حدس زدم مشکل از سمت مخابراته و الکی به مامورش زحمت ندم. بعدش هم اومدم شاتل که باز شاتل هم قطعی و وصلی داشتم که دیگه آخر سر مشخص شد مشکل از کابل تلفن هست که 7 سالی داشتمش و خوب دیگه تعریفی نداشت.

حالا شما میفرمایید مودم و کابل عوض کردید، دیگه نهایت کاری که میتونید انجام بدید اینه مودم رو سر خط تست کنید اگر میتونید، اگر هم نمیتونید شکایت کنید سامانه 195 تا خود مخابرات مامورش رو بفرسته.

البته شما به پشتیبانشون بگید نفر فنی بفرسته، ببینید میفرستن؟! چون شرکتهای خصوصی که میفرستن حالا مخابرات رو خبر ندارم

amzzm75
14-12-2022, 17:52
سلام دوستان
من به تازگی اینترنتم رو از ADSL به VDSL تغییر دادم و نزدیک دو هفته هست که بعد حدود 6 ساعت سرعت دانلودم به 0.1 مگ میرسه. درصورتیکه در حالت عادی حدود 40 مگ هست. وقتی مودمم رو ریست میکنم مشکل برطرف میشه ولی بعد از حدود 6 ساعت باز تکرار میشه.
با مخابرات صحبت کردم که گفتن خط نویز داره و VDSL خیلی به نویز حساسه. و اومدم مودم رو مستقیم به کابل ورودی ساختمان وصل کردم. سرعتم از حد معمول بیشتر شد تقریبا دانلود حدود 52 مگ شد. (تصاویرش رو براتون ضمیمه میکنم.) مدل مودمم هم DSL-AC55U هستش.
داخل خونه از کابل تلفن 4 رشته ای معمولی استفاده کردم. میخواستم بدونم آیا مشکل از کابل داخلی هست؟
اگه مشکل از کابل هست پیشنهاد می کنین از چه نوع کابلی استفاده کنم؟
البته این رو هم باید بگم که بنا به دلایلی نتونستم کابل تلفن رو به صورت یک تکه بکشم و حدودا کابل 4 یا 5 بار تکه شده. البته طول کابل هم حدودا 15 متر هست.

- - - Updated - - -

سلام دوستان
من به تازگی اینترنتم رو از ADSL به VDSL تغییر دادم و نزدیک دو هفته هست که بعد حدود 6 ساعت سرعت دانلودم به 0.1 مگ میرسه. درصورتیکه در حالت عادی حدود 40 مگ هست. وقتی مودمم رو ریست میکنم مشکل برطرف میشه ولی بعد از حدود 6 ساعت باز تکرار میشه.
با مخابرات صحبت کردم که گفتن خط نویز داره و VDSL خیلی به نویز حساسه. و اومدم مودم رو مستقیم به کابل ورودی ساختمان وصل کردم. سرعتم از حد معمول بیشتر شد تقریبا دانلود حدود 52 مگ شد. (تصاویرش رو براتون ضمیمه میکنم.) مدل مودمم هم DSL-AC55U هستش.
داخل خونه از کابل تلفن 4 رشته ای معمولی استفاده کردم. میخواستم بدونم آیا مشکل از کابل داخلی هست؟
البته این رو هم باید بگم که بنا به دلایلی نتونستم کابل تلفن رو به صورت یک تکه بکشم و حدودا کابل 4 یا 5 بار تکه شده. البته طول کابل هم حدودا 15 متر هست.

karwan125
14-12-2022, 21:33
سلام دوستان

سلام
شما اولین کار برای اینکه کیفیت خط ت ثبات داشته باشه ، سعی کن مستقیم از سیم مشکی مخابرات اونو به صورت روکار به وسیله یه سیم دو زوج فویل دار ضد نویز بیاری داخل خونه ، یه سوکت تلفن میزنی بهش وصل میکنی به اسپلیتر . دو تا خروجی داره یکی وصل میکنی به مودم ، یه ورشم تلفن رو.

بعد مورد بعدی چون VDSL کلا پهناباند ش بازه و سیستم ش به این صورته که تا نهایت کشش خط پهناباند رو میده به مشترک ، واسه همینه SNR ت رو 6 هست
واسه اینکه قطع و وصلی نداشته باشی ، زنگ بزن به بازرسی مخابرات شهرستان تون .. یا اینکه توی سامانه 195 درخواست ثبت بکن
پهناباند آپلود ت رو بذارن رو 10 مگ ، و دانلود ت رو بذارند رو 50 مگ یا 45 مگ .
در این شرایط SNR خط ت میاد بالای 10 دیگه قطع نمیشه ...

این مواردی که گفتم در صورتی که سیم رو مستقیم بیاری تو خونه ...;)

amzzm75
14-12-2022, 22:00
سلام
شما اولین کار برای اینکه کیفیت خط ت ثبات داشته باشه ، سعی کن مستقیم از سیم مشکی مخابرات اونو به صورت روکار به وسیله یه سیم دو زوج فویل دار ضد نویز بیاری داخل خونه ، یه سوکت تلفن میزنی بهش وصل میکنی به اسپلیتر . دو تا خروجی داره یکی وصل میکنی به مودم ، یه ورشم تلفن رو.

بعد مورد بعدی چون VDSL کلا پهناباند ش بازه و سیستم ش به این صورته که تا نهایت کشش خط پهناباند رو میده به مشترک ، واسه همینه SNR ت رو 6 هست
واسه اینکه قطع و وصلی نداشته باشی ، زنگ بزن به بازرسی مخابرات شهرستان تون .. یا اینکه توی سامانه 195 درخواست ثبت بکن
پهناباند آپلود ت رو بذارن رو 10 مگ ، و دانلود ت رو بذارند رو 50 مگ یا 45 مگ .
در این شرایط SNR خط ت میاد بالای 10 دیگه قطع نمیشه ...

این مواردی که گفتم در صورتی که سیم رو مستقیم بیاری تو خونه ...;)

خیلی ازتون ممنونم
بعد از کابل کشی، اگه بیام داخل کانفیگ مودم و مقدار Stability Adjustment رو روی 10dB بزارم مشکل حل نمیشه و سرعت پایدار نمیشه؟

zadis
17-02-2023, 11:32
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید من اینترنت مخابرات دارم ولی یه مشکل عجیب دارم . snr من 24 روی سرعت 8 هست ولی بعد چند ساعت snr میشه 6 و هی قطع و وصل میشه نتم باز میرم موردم رو خاموش و روشن یا ریست میکنم میکنم دوباره snr بهتر میشه و میره روی 22 الی 24 بعد از چند ساعت دباره میاد پایین روی همون 6 حتی پایینتر به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه .

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

Ariya2009
20-05-2023, 22:14
با سلام و احترام ،

دوستان من سرویس ۱۶ مگ گرفتم ولی ۳۸۲ KB بیشتر نمیتوانم دانلود کنم !

عکس های مربوط را فرستادم ،

علت چیست؟

ممنونم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _thumb.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .jpg)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _thumb.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .jpg)

kenshikan
21-05-2023, 20:58
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید من اینترنت مخابرات دارم ولی یه مشکل عجیب دارم . snr من 24 روی سرعت 8 هست ولی بعد چند ساعت snr میشه 6 و هی قطع و وصل میشه نتم باز میرم موردم رو خاموش و روشن یا ریست میکنم میکنم دوباره snr بهتر میشه و میره روی 22 الی 24 بعد از چند ساعت دباره میاد پایین روی همون 6 حتی پایینتر به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه .
سلام
آسیب یا ضعف سیم کشی از درون ساختمان تا کوچه و باکس
گذر از کنار کابل برق
لخت بودن اتصال ها
انشعاب های زیاد در مسیر تلفن
اسپلیتر خراب
داغ کردم مودم یا آداپتور

- - - Updated - - -

سلام
آسیب یا ضعف سیم کشی از درون ساختمان تا کوچه و باکس
گذر از کنار کابل برق
لخت بودن اتصال ها
انشعاب های زیاد در مسیر تلفن
اسپلیتر خراب
داغ کردم مودم یا آداپتور

kenshikan
21-05-2023, 21:03
با سلام و احترام ،

دوستان من سرویس ۱۶ مگ گرفتم ولی ۳۸۲ KB بیشتر نمیتوانم دانلود کنم !

عکس های مربوط را فرستادم ،

علت چیست؟

ممنونم.

سلام
تضعیف سیگنال روی خط شما بسیار بالاست و با شرایط کنونی کشش 16 مگ نداره

تا جایی که می تونید سیم کشی از باکس یا علمک مخابرات تا دم در و درون خونه رو جایگزین و مودم رو به سر خط ورودی تلفن نزدیک کنید (نزدیک ترین پریز یا کلا سیم کشی تلفن ساختمان رو بای-پس و مودم رو با اسپلیتر دم در به سر خط تلفن بزنید)

aliani2040
15-06-2023, 18:30
سلام دوستان

لطفا وضعیت خط من رو از منظر نویز، فاصله تا مرکز مخابراتی و کشش تحلیل می فرمایید. باتشکر

rtmreza
31-08-2023, 19:26
سلام دوستان

لطفا وضعیت خط من رو از منظر نویز، فاصله تا مرکز مخابراتی و کشش تحلیل می فرمایید. باتشکر

باید ریت خط ت رو کاهش بدن زیادی بالا بستن نویزش زیاد شده

- - - Updated - - -

BMW.M3_E46
11-09-2023, 12:18
قطع و وصلی ، نویز بالا مخابرات ۷ شب به بعد طبیعیه؟ یا باس پیگیرش باشیم؟

soroori2
24-09-2023, 18:59
سلام دوستان

Upstream Downstream
Current Rate (Kbps) 1115 20005
Max Rate (Kbps) 1176 21060
SNR Margin (dB) 12.9 12.1
Line Attenuation (dB) 8.9 13
Errors (Pkts) 0 0

در فاصله یک ساعت وضعیت مودم اینطور شده است

Upstream Downstream
Current Rate (Kbps) 789 9530
Max Rate (Kbps) 907 10072
SNR Margin (dB) 10 12.1
Line Attenuation (dB) 9.7 14

وضعیت خط من چرا اینطوریه ؟

Greedy
04-10-2023, 00:05
سلام
من یک مودم قدیمی مدل tplink 8901 داشتم که نزدیک ده سال استفاده میکردم ازش و راضی بودم ازش . مشخصات خط و snr و این موارد تو این مودم به صورت زیر بود :

بعد ترجیح دادم مودم جدیدتر بگیرم و با ساپورت باند 5GHZ . اول میخواستم VR300 بگیرم که بعد تحقیق به VR400 تغییر پیدا کردم و خریدم ولی مشکلاتی رو با این مودم دارم از جمله قطعی و پریدن لینک و دوباره ثابت شدن به خاطر SNR
مشخصات خط تو این مودم به صورت زیر هست :

تو تصویرم مشاهده میکنید که اپلود تا یک مگ کاهش میده به طور پیش فرض و وقتی میرم دستی میذارم رو حالت ADSL 2 PLUS , ANEX M اپلود میاد تا 2 مگ ولی SNR پایین تر میره و کم پیش قطعی و پریدن لینک دارم:

[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

الان مشکل چیه که این مودم به مراتب جدیدتر SNR پایین تری رو بهم میده ؟البته خوندم بحث پردازنده مودم ها (برادکام و مدیاتک و ...) میتونه باشه ولی باز اگر دوستان اطلاع بیشتری دارن ممنون میشم راهنمایی کنن

01iampico
05-11-2023, 02:00
سلام دوستان وضعیت خط من بعد از پیگیری چند ماهه!!! از مخابرات
الان مشکل کندی نت و مهم تر از اون پینگ هست (داخلی 87 ) :sad:
مخابرات میگه خط نویز داره ولی ظاهر مشکل line attenuation هست که نمیدونم چطور باید برطرفش کنم

Downstream Upstream
247 156 : (0.1dB) SNR Margin
135 210 : (0.1dB) Attenuation

kenshikan
05-11-2023, 13:50
مخابرات میگه خط نویز داره ولی ظاهر مشکل line attenuation هست که نمیدونم چطور باید برطرفش کنم

Downstream Upstream

سلام
افت خط فاکتوری از دوری تا مرکز + سیم کشی و کانکتور های سرراه هست. اگه سیم کشی سمت خودتون رو بهتر و سیم ها و ترمینالهای اکسید و سولفاته رو جایگزین کردید دیگه کاریش نمی تونید بکنید مگه این که به نزدیک کافو یا مرکز مخابراتی اسباب کشی کنید.

پارامترهای خط شما به ویژه اس ان آر تون خوبه و پیشنهاد می کنم دستکاریش نکنید. اینها تاثیری روی پینگ تون ندارن و به شبکه و روت های اپراتور توی شهر و استان و وضعیت کلی اینترانت و اینترنت کشور بر می گرده و پیگیری و چانه زنی هم تا اندازه ای می تونه کمک کنه. بقیه اش از دسترس اونا هم بیرونه.

- - - Updated - - -

Downstream Upstream

سلام
افت خط فاکتوری از دوری تا مرکز + سیم کشی و کانکتور های سرراه هست. اگه سیم کشی سمت خودتون رو بهتر و سیم ها و ترمینالهای اکسید و سولفاته رو جایگزین کردید دیگه کاریش نمی تونید بکنید مگه این که به نزدیک کافو یا مرکز مخابراتی اسباب کشی کنید.

پارامترهای خط شما به ویژه اس ان آر تون خوبه و پیشنهاد می کنم دستکاریش نکنید. اینها تاثیری روی پینگ تون ندارن و به شبکه و روت های اپراتور توی شهر و استان و وضعیت کلی اینترانت و اینترنت کشور بر می گرده و پیگیری و چانه زنی هم تا اندازه ای می تونه کمک کنه. بقیه اش از دسترس اونا هم بیرونه.

supermax15
09-12-2023, 14:04
حذف شود .......

supermax15
09-12-2023, 14:06

فک نکنم خط ازین داغون تر تو ایران وجود داشته باشه
بدترین خط دنیا رو من دارم
پیشنهادی داشتین برا رفع مشکل و بهبود بگین لطفا
فاصله تا مرکز مخابراتی ۱ کیلومتر و ۵۰۰

kenshikan
09-12-2023, 14:33

توی پست های پیشتر چیزهایی درباره سیم کشی، پریزها، علمک و مترکردن مسیر و بررسی همه کابل ها و مفصل ها و ... نوشتیم. اگه بهتر شدنی باشه، همون راهکارش ان.

- - - Updated - - -

توی پست های پیشتر چیزهایی درباره سیم کشی، پریزها، علمک و مترکردن مسیر و بررسی همه کابل ها و مفصل ها و ... نوشتیم. اگه بهتر شدنی باشه، همون راهکارش ان.

nili_
10-12-2023, 21:41
سلام وقتتون بخیر

بنده یه سرویس ۵۰ مگ VDSL از شرکت مخابرات گرفتم و از سرعتش و ... راضی هستم اما توی تجربه ۲ روزه از این سرویس به یسری موارد رسیدم که برام سوال بود .
با شرکت مخابرات تماس نگرفتم چون هرسری برای سرویس های دیگه در حد یه سوال میپرسیدم ، خطم رو دستکاری میکردن ( رسیت یا نمیدونم چه کاری ) میزدن از قبل هم بدترش میکردن !

مورد اول ) اینکه نمیدونم این عبارت مربوط به چه چیزی میشه و توی ۲۲ ساعت این عدد رو برام نشون میده در تصویر زیر مشخصه : Errors (pkts)
تصویر زیر رو ممنون میشم بررسی بفرمایید:

DSL

Upstream
Downstream

Current Rate (kbps)
11241
50234

Max Rate (kbps)
11192
60155

SNR Margin (dB)
10.8
10.3

Line Attenuation (dB)
33.9
16.4

Errors (pkts)
0
79925

اجازه گذاشتن عکس رو نداشتم

خط رو مستقیم که میزنم به مودم ارورر صفر میشه ولی عدد Current Rate (kbps) Downstream و Max Rate (kbps) Downstream کاهش پیدا میکنه هچنین SNR Margin (dB) بالاتر میره

اما وقتی اسپلیتر توی مسیرش قرار میدم ، عددCurrent Rate (kbps) Downstream و Max Rate (kbps) Downstream مثل تصویر فوق هستش و بالاتره - اما SNR Margin (dB) کمتر میشه ، اما Errors (pkts) به شکل بالا این عدد چند ده هزارتایی رو نشون میده

قطعی وصلی ندارم و تست سرعت به شکل زیر هستش و از چند وبسایت مختلف - همراه اول و پیشگامان و اسپید تست و ... گرفتم + یه فایل دانلود کردم از ------

فایل دانلودی از سایت سافت ۹۸ - سرعت دانلود 5.80MB/S

اجازه آپلود عکس نداشتم

آیا همه چیز طبیعی هست و دست بهش نزنم ؟
آیا ارورر غیر طبیعیه و اصلا نمیدونم این ارورر چی هست ممنون میشم توضیح بدین
کشش خطمم گفتن خوبه - توصیه ای دارید زنگ بزنم بگم یه کاری رو اعمال کنن شاید بهترم بشه ؟

ممنون میشم بررسی بفرمایید یا بهم بگید چه تنظیماتی اعمال کنم و یا چه چه سایتی رو برای تست اینترنتم پیشنهاد میدین
مدل مودم tp-link TD-W9960 V1.20 به آخرین ورژن هم آپدیت کردم و ۲ روزه خریدم

Microsoft Windows
11-12-2023, 12:35
DSL

Upstream
Downstream

Current Rate (kbps)
11241
50234

Max Rate (kbps)
11192
60155

SNR Margin (dB)
10.8
10.3

Line Attenuation (dB)
33.9
16.4

Errors (pkts)
0
79925

فایل دانلودی از سایت سافت ۹۸ - سرعت دانلود 5.80MB/S

یه مقدار SNR خط شما پایین هست به نظرم حالا بقیه ی دوستانم بهتره نظر بدن چون من به شخصه vdsl نداشتم ولی اگر سرعت دانلود شما همیشه همین مقدار هست به نظرم دست بهش نزن.
اون ارورم به نظر بنده چیز خاصی نیست اگر مشکل کندی و قطعی و وصلی نداری.

nili_
11-12-2023, 13:55
سلام وقت بخیر
ممنون بابت پاسخ گویی

بله سرعت دانلودم ثابت هست و اصلا نوسانی نداره ولی فقط این عبارت Errors (pkts) وقتی اسپلیتر رو میزارم عددش بالا میره و ماکسیمم ریت میادش پایین
الان که اسپلیتر رو برداشتم مقدار ارورر کم شده و همه چیز به شکل زیره :

Upstream
Downstream

Current Rate (kbps)
11230
49989

Max Rate (kbps)
11301
60431

SNR Margin (dB)
11
10.8

Line Attenuation (dB)
34.2
16.5

Errors (pkts)
0
6797

فقط اگر کسی میده این ارورر چیه ممنون میشم بهم بگه
Errors (pkts)

nili_
11-12-2023, 14:44
سلام وقت بخیر
ممنون بابت پاسخ گویی

بله سرعت دانلودم ثابت هست و اصلا نوسانی نداره ولی فقط این عبارت Errors (pkts) وقتی اسپلیتر رو میزارم عددش بالا میره و ماکسیمم ریت میادش پایین

Upstream
Downstream

Current Rate (kbps)
11230
49989

Max Rate (kbps)
11301
60431

SNR Margin (dB)
11
10.8

Line Attenuation (dB)
34.2
16.5

Errors (pkts)
0
6797

Errors (pkts)

Microsoft Windows
11-12-2023, 15:11
سلام وقت بخیر
ممنون بابت پاسخ گویی

Upstream
Downstream

Current Rate (kbps)
11230
49989

Max Rate (kbps)
11301
60431

SNR Margin (dB)
11
10.8

Line Attenuation (dB)
34.2
16.5

Errors (pkts)
0
6797

Errors (pkts)

والا تا جایی که من میبینم مکس ریت خط شما روی 60 مگابیت (60هزار کیلوبیت طبق متن) هست اون چیزی که کاهش پیدا میکنه Current Rate یا ریت فعلی یا ریتی هست که شرکت با این سرعت به شما نت داده که به صورت ناچیزی در حد 250 کیلوبیت (30 کیلوبایت) کاهش پیدا میکنه که اصلا به چشم نمیاد.
اون بخشErrors (pkts) چیز مهمی نیست بیشتر داره این رو نشون میده یکسری Packet ها موقع Downstream نصفه و نیمه به مودم شما رسیده که البته بحث network packet loss الان برای شما گیج کننده باشه ولی بدونین بیشتر ارتباط بر پایه DSL این ارور هارو میگیره بیشترشم بخاطر نویزه طبق تجربه ی بنده.
اگر میبینید بدون اسپلیتر بهتر کار میکنه و ارور کمتری میده بدون اسپلیتر وصل کنید مهم سرعت دانلود آپلود و پینگ هست.

nili_
11-12-2023, 15:51
والا تا جایی که من میبینم مکس ریت خط شما روی 60 مگابیت (60هزار کیلوبیت طبق متن) هست اون چیزی که کاهش پیدا میکنه Current Rate یا ریت فعلی یا ریتی هست که شرکت با این سرعت به شما نت داده که به صورت ناچیزی در حد 250 کیلوبیت (30 کیلوبایت) کاهش پیدا میکنه که اصلا به چشم نمیاد.
اون بخشErrors (pkts) چیز مهمی نیست بیشتر داره این رو نشون میده یکسری Packet ها موقع Downstream نصفه و نیمه به مودم شما رسیده که البته بحث network packet loss الان برای شما گیج کننده باشه ولی بدونین بیشتر ارتباط بر پایه DSL این ارور هارو میگیره بیشترشم بخاطر نویزه طبق تجربه ی بنده.
اگر میبینید بدون اسپلیتر بهتر کار میکنه و ارور کمتری میده بدون اسپلیتر وصل کنید مهم سرعت دانلود آپلود و پینگ هست.

ممنونم از شما
نگرانیم این بود که عیب از مودم باشه و مرجوعش کنم و یه چیز بهتری بگیرم

ولی تا جایی که فهمیدم بیشتر کیفیت خط مهمه و کشش خط ، مودم گرون فقط امکانات و تنظیمات و خدمات بیشتری به استفاده کننده میده ، نه کیفیت و کشش خط و دانلود بهتر ؟ !

Microsoft Windows
11-12-2023, 15:59
ممنونم از شما
نگرانیم این بود که عیب از مودم باشه و مرجوعش کنم و یه چیز بهتری بگیرم

ولی تا جایی که فهمیدم بیشتر کیفیت خط مهمه و کشش خط ، مودم گرون فقط امکانات و تنظیمات و خدمات بیشتری به استفاده کننده میده ، نه کیفیت و کشش خط و دانلود بهتر ؟ !
اگر مودموتون تی پی لینک هست فکر نکنم مشکل از مودم باشه چون ارزون ترین مودم تی پی لینک دیگه حداقل کیفیت رو داره. مودم هم به آیسی هاشه و قطعات دیگش حالا من دوتا مودم دارم یکی نو یکی هم برای ۱۰ سال پیش هر دو هم تی پی لینک ولی وقتی از هردو تست میگیرم یه میزانsnr دارن پس اینجا نشون میده کیفیت خط و کشش از خوده مودم مهم تره.
ولی اگر مقدروه و دسترسی به یه مودم دیگه vdsl داشتید میتونستید تست کنید ببینید فرقی میکنه با مال خودتون یا نه؟

nili_
13-12-2023, 14:12
انگار اسپلیتر کار خراب میکنه - از وقتی که برش داشتم خیلی بهتر شده همه چیز !
البته باید اسپلیتر دیگه بخرم و بعید میدونم اسپلیتر داخل جعبه خراب باشه چون نو هست و چیز خاصیم نداره

کسی اسپلیتر برند و معتبر سراغ داره بهم معرفی کنه بخرم ؟

وضعیت بدون اسپلیتر :

Upstream
Downstream

Current Rate (kbps)
11289
51063

Max Rate (kbps)
11290
62291

SNR Margin (dB)
10.9
10.9

Line Attenuation (dB)
33.8
16.2

Errors (pkts)
0
0

hamid3369
14-12-2023, 20:21
یادش بخیر سال ۷ سال پیش تو این تاپیک فعالیت داشتم باورم نمیشه هنوز در جریان باشه