مشاهده نسخه کامل
: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)
Sajad perspolis
03-08-2013, 14:45
درود به دوستان با توجه به گفته های دوستان
من با یه مودم دیگه از دم در هم تست کردم که SNR Downstream اومد روی 12 ! مشکل از سیمکشی داخلیه فکر کنم
نظر دوستان چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود به دوستان با توجه به گفته های دوستان
من با یه مودم دیگه از دم در هم تست کردم که SNR Downstream اومد روی 12 ! مشکل از سیمکشی داخلیه فکر کنم
نظر دوستان چیه ؟
خط تو تا 5 مگ میکشه
الان هم adsl روی 4 بسته شده
نمیتونی ماکس سرعت رو بگیری ؟
Sajad perspolis
03-08-2013, 15:01
خط تو تا 5 مگ میکشه
الان هم adsl روی 4 بسته شده
نمیتونی ماکس سرعت رو بگیری ؟
ممنون
مشکلم شباس که خیلی کم میشه سرعت وگرنه روزا 500 دان میده
تا 2 هفته قبل شبا هم 500 دان میداد ولی کم کردن که خیلی کم شده دیگه
پشتیبانی میگه شبا بیشتر دان میده بخاطر نویزته که خیلی کم میشه!
یه سوال دیگه با یه مودم دیگه Rate رو 6 مگ زده بود میشه مودما باهم تفاوت داشته باشن ؟
Armin.Computer
03-08-2013, 15:09
ممنون
یه سوال دیگه با یه مودم دیگه Rate رو 6 مگ زده بود میشه مودما باهم تفاوت داشته باشن ؟
یعنی دان استریم با مودم دیگه زده 6 مگ؟
پشتیبانی گفت افت شبانه به خاطره نویزه؟!!!!
ممنون
یه مقدار کمی تفاون داره ولی محسوس نیست
من خودم با یه مودم میزنه خط سرویسم تا 12 مگ ساپورت میکنه
ولی با یه مودم قدیمی تر میزنه تا 9 مگ
ولی پارامتر های اصلی تقریبا یکی هست حالا بعضی از مودم ها جدید تر هستن قابلیت اینکه یه کم نویز رو کمتر انتقال بدن هم هست
ولی اگه روزها ماکس سرعت رو میگیری ولی شب تو فری نمیتونی بگیری این مشکل نویز نیست
فقط بهونه شرکته ولی میتونی مودم و از سر خط تست کنی کیفیت خطط بیشتر شه ولی تو سرعتت تفاوتی نمیکنه چون داری با 500 میگیری فقط ممکنه کیفیتت بهتر بشه
Le0nard0
03-08-2013, 15:23
این output power رو isp تعیین میکنه؟ اینم یه پارامتر تعیین کننده هست توی کیفیت خط. چجوری میشه تغییرش داد؟
Sajad perspolis
03-08-2013, 15:29
یعنی دان استریم با مودم دیگه زده 6 مگ؟
پشتیبانی گفت افت شبانه به خاطره نویزه؟!!!!
با مودم دیگه دم در تست کردم رو 6 مگ بود !!!!! ولی تو خونه تست زدم اینه
برای اینکه مطمعن بشم امروز دوباره تست میکنم دم در ببینم چنده
در مورد افت سرعت هم پیچوندن معلومه که اونهمه سرعت یهو کم بشه برای نویز نیست ! شبی 10 12 گیگ دانلود کجا شبی 400 مگ کجا :| شبا دیگه خیلی کم شده قابل تحمل نیست گفتم شاید کمکی کنه!
این output power رو isp تعیین میکنه؟ اینم یه پارامتر تعیین کننده هست توی کیفیت خط. چجوری میشه تغییرش داد؟
درسته از سمت مخابرات تنظیم میشه گاها اگر فاصله لاین شما با مخابرات زیاد باشه پاور رو بالاتر میبرن ولی اگر اگر فاصله تا مرکز مخابراتی کم باشه نیازی هم به پاور بالاتر نیست
و با افزایش پهنای باند هم این پارامتر بیشتر میشه که زیاد تاثیر گذار نیست و ارزش وقت گذاشتن نداره
تعمیر سیم کشی داخلی تاثیر بیشتری تو رفع نویز و افزایش کیفیت داره
حتی بعضی از سایت های معتبر گقته شده اگر مقدار پاور از 19 بالاتر باشه میتونه نشونه وجود مشکل در خط باشه
نویز این خط چه طوره؟
من سیمکشی داخل خونه رو عوض کردم!از دم در سیم تلفن رو بردم وصل کردم به تلفن،از تلفن هم کابل سوکت دار رو 10 متری آوردم زدم به مودم..درسته دیگه؟؟؟بازم تغییری نکرد.:n03:
Mode:
ADSL2
Line Coding:
Trellis On
Status:
No Defect
Link Power State:
L0
Downstream
Upstream
SNR Margin (dB):
5.6
10.6
Attenuation (dB):
58.0
34.5
Output Power (dBm):
18.8
12.5
Attainable Rate (Kbps):
2328
666
Rate (Kbps):
1980
509
Sajad perspolis
03-08-2013, 15:36
یه مقدار کمی تفاون داره ولی محسوس نیست
من خودم با یه مودم میزنه خط سرویسم تا 12 مگ ساپورت میکنه
ولی با یه مودم قدیمی تر میزنه تا 9 مگ
ولی پارامتر های اصلی تقریبا یکی هست حالا بعضی از مودم ها جدید تر هستن قابلیت اینکه یه کم نویز رو کمتر انتقال بدن هم هست
ولی اگه روزها ماکس سرعت رو میگیری ولی شب تو فری نمیتونی بگیری این مشکل نویز نیست
فقط بهونه شرکته ولی میتونی مودم و از سر خط تست کنی کیفیت خطط بیشتر شه ولی تو سرعتت تفاوتی نمیکنه چون داری با 500 میگیری فقط ممکنه کیفیتت بهتر بشه
حرف مودم شد این دوتا Phone کنار لاین یه کار میاد برای ما با نه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 43a2cb000df580.jpg
Armin.Computer
03-08-2013, 15:39
نویز این خط چه طوره؟
من سیمکشی داخل خونه رو عوض کردم!از دم در سیم تلفن رو بردم وصل کردم به تلفن،از تلفن هم کابل سوکت دار رو 10 متری آوردم زدم به مودم..درسته دیگه؟؟؟بازم تغییری نکرد.:n03:
Mode:
ADSL2
Line Coding:
Trellis On
Status:
No Defect
Link Power State:
L0
Downstream
Upstream
SNR Margin (dB):
5.6
10.6
Attenuation (dB):
58.0
34.5
Output Power (dBm):
18.8
12.5
Attainable Rate (Kbps):
2328
666
Rate (Kbps):
1980
509
خط خیلی خوبی نداری!
مشکل لینک داری؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 43a2cb000df580.jpg
جالبه!
من تا حالا از این مدل مودم ها ندیده بودم
خط خیلی خوبی نداری!
مشکل لینک داری؟
بعضی وقت های لینکم میره و میاد...پشتیبانی گفت از نویزته..من مراحل رو درست رفتم دیگه؟؟یعنی اشکال از خونه نیست با توجه به عوض کردن سیمکشی!؟؟
فرقی نمیکنه شما به کدوم وصل کنید فقط این مودم قابلیت سوییچ داره که از 2 اینترنت استفاده کنه یعنی 2 تا لاین هم ساپورت میکنه
نویز این خط چه طوره؟
Mode:
ADSL2
Line Coding:
Trellis On
Status:
No Defect
Link Power State:
L0
Downstream
Upstream
SNR Margin (dB):
5.6
10.6
Attenuation (dB):
58.0
34.5
Output Power (dBm):
18.8
12.5
Attainable Rate (Kbps):
2328
666
Rate (Kbps):
1980
509
متاسفانه فاصله شما تا مرکز خیلی زیاده همین باعت شده شما کیفیت اینترنت خیلی پایین داشته باشی و خط شما تا 2 مگ بیشتر ساپورت نمیکنه حتما باید پیگیر باشید تا سیم کشی از مخابرات تا منزل شما رو جک کنن چند روز پیش همین مشکل برای یکی پیش اومد خط رانژه بود ولی مودم نشون نمیداد به دلیل اینکه سیم کشی از مخابرات تا منزل مشکل داشت حتما پیگیری کنید
فرقی نمیکنه شما به کدوم وصل کنید فقط این مودم قابلیت سوییچ داره که از 2 اینترنت استفاده کنه یعنی 2 تا لاین هم ساپورت میکنه
متاسفانه فاصله شما تا مرکز خیلی زیاده همین باعت شده شما کیفیت اینترنت خیلی پایین داشته باشی و خط شما تا 2 مگ بیشتر ساپورت نمیکنه حتما باید پیگیر باشید تا سیم کشی از مخابرات تا منزل شما رو جک کنن چند روز پیش همین مشکل برای یکی پیش اومد خط رانژه بود ولی مودم نشون نمیداد به دلیل اینکه سیم کشی از مخابرات تا منزل مشکل داشت حتما پیگیری کنید
از کجا باید پیگیری کنم؟؟مخابرات ؟ برم اونجا بگم سیم کشی منو چک کنید که میزنن زیر خنده :دی
Armin.Computer
03-08-2013, 15:46
بعضی وقت های لینکم میره و میاد...پشتیبانی گفت از نویزته..من مراحل رو درست رفتم دیگه؟؟یعنی اشکال از خونه نیست با توجه به عوض کردن سیمکشی!؟؟
باید مطمئن باشی که از خونه نیست
کاملا مطمئنی؟
ولی یک پورت داره
اولی از سمت چپ
فکر کنم نوشته ADSL
اگر اشتباه نکنم
شاید همین یک پورت برای ADSL باشه
از کجا باید پیگیری کنم؟؟مخابرات ؟ برم اونجا بگم سیم کشی منو چک کنید که میزنن زیر خنده :دی
شما میری مخابرات منطقه خوذتون بعد میگی من از هر شرکتی اینترنت گرفتم با سرعت خیلی پایینی مواجه ام
گفتم مشکل از سمت مخابرات تا منزل شماست
ما دقیقا همین کارو کردیم کارکنان قسمت کابل اومدن درست کردن چون وظیفه مخابراته حتی اجرتی هم دریافت نکردن چون مشکل از سمت خودشون بود
حتمی هم برای چک کردن میفرستن تا خط شمارو چک کنن اول کیفت پورت رو از خود مخابرات چک میکنن بعد از منزل شما اگه اوکی نباشه درست میکنن
کاملا مطمئنی؟
ولی یک پورت داره
اولی از سمت چپ
فکر کنم نوشته ADSL
اگر اشتباه نکنم
کامل کامل که مطمئن نیستم،خوب مودم رو نبردم در خونه تست کنم،چون که در خونه فقط سیم هست و سوکت نداره بزنم به مودم!؟؟:n13:
کاملا مطمئنی؟
ولی یک پورت داره
اولی از سمت چپ
فکر کنم نوشته ADSL
اگر اشتباه نکنم
من نتونستم دقیق بخونم پس در اون صورت مودم سرویس voIP علاوه بر ای دی اس ال ساپورت میکنه
OMiD.1080p
03-08-2013, 15:51
جالبه. چقدر پست میدید شما اینجا:n02:
یاهو مسنجر هی اعلام میکنه اینجا یه پست جدید اومد , یه پست جدید اومد.
Armin.Computer
03-08-2013, 15:52
کامل کامل که مطمئن نیستم،خوب مودم رو نبردم در خونه تست کنم،چون که در خونه فقط سیم هست و سوکت نداره بزنم به مودم!؟؟:n13:
ببین در هر صورت باید مطمئن بشی!
احتمال میدی از کجا مشکل باشه؟
شما اول یه سیم تلفن تهیه کن یه سر حالت دوشاخه یه سر هم سوکت به پشت مودم وصل میشه
بعد سر سیم لخت تلفن رو دور دوشاخه سیم تلفن میبندی همون که یه سرش سوکت هست و داخل مودم هست بعد مودم رو هم به برق وصل میکنی و از انجا ببین کیفیت تغییر میکنه یا نه
Die_evil
03-08-2013, 15:56
سلام دوست عزیز لطفاً بررسی کنید خط من نویز دارد یا نه
نتیجه پینگ هم از سایت pingtest شد : ping 803 ms و jitter :246 ms
اینم از وضعیت مودم من :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لطفاً نظرتون را بگید آیا خط من مشکل نویز دارد یا از شرکت ای اس پی هست ؟
نوع مودم من هم :Tplink8961 ND وایرلس
تا قبل از عید روی همین سرویس سرعت دانلود من روی 480 بود ولی از عید تا حالا سرعت دانلود من روی 20 اومده هست {فکر میکردم بخاطر حجم بالای دانلود سرعتم پایین اومده ولی امروز بررسی کردم}
و امروز که دیدم قطعی من خیلی بالا رفته دیگر پیگیر شدم ای اس پی به من گفت خط شما نویز بالایی دارد گفتم اینجا از شما دوستان عزیز هم سوال کنم تا شما که وارد هستید در این زمینه راهنماییم کنید
متشکرم
سلام دوست عزیز لطفاً بررسی کنید خط من نویز دارد یا نه
نتیجه پینگ هم از سایت pingtest شد : ping 803 ms و jitter :246 ms
اینم از وضعیت مودم من :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لطفاً نظرتون را بگید آیا خط من مشکل نویز دارد یا از شرکت ای اس پی هست ؟
نوع مودم من هم :Tplink8961 ND وایرلس
تا قبل از عید روی همین سرویس سرعت دانلود من روی 480 بود ولی از عید تا حالا سرعت دانلود من روی 20 اومده هست {فکر میکردم بخاطر حجم بالای دانلود سرعتم پایین اومده ولی امروز بررسی کردم}
و امروز که دیدم قطعی من خیلی بالا رفته دیگر پیگیر شدم ای اس پی به من گفت خط شما نویز بالایی دارد گفتم اینجا از شما دوستان عزیز هم سوال کنم تا شما که وارد هستید در این زمینه راهنماییم کنید
متشکرم
خط شما شدیدا نویز داره جدیدا سیم کسی تلفن رو تغییر دادین ؟
Le0nard0
03-08-2013, 16:18
شما میری مخابرات منطقه خوذتون بعد میگی من از هر شرکتی اینترنت گرفتم با سرعت خیلی پایینی مواجه ام
گفتم مشکل از سمت مخابرات تا منزل شماست
ما دقیقا همین کارو کردیم کارکنان قسمت کابل اومدن درست کردن چون وظیفه مخابراته حتی اجرتی هم دریافت نکردن چون مشکل از سمت خودشون بود
حتمی هم برای چک کردن میفرستن تا خط شمارو چک کنن اول کیفت پورت رو از خود مخابرات چک میکنن بعد از منزل شما اگه اوکی نباشه درست میکنن
منم این مشکلو دارم. یعنی چیکار کردن؟ فاصله و سیم کشی مخابرات تا خونه رو چجوری درست کردن؟ از مسیر دیگه ای براتون سیم کشیدن؟
Die_evil
03-08-2013, 16:45
خط شما شدیدا نویز داره جدیدا سیم کسی تلفن رو تغییر دادین ؟
سلام دوست عزیز اول از اینکه سریع پاسخ دادید از شما تشکر میکنم
بعد از عید خط تلفن محدوده ما حدود یک ماه قطع بود من خودم پیگیرش بودم از مخابرات اینجور که میگفتند یکی خط های تلفن را محدوده ما را قطع کرده بود و این مشکل طی 2 ماه برطرف شد
من اون زمانی که قطع تلفن ما وصل شده بود فکر نمیکردم اصلا نویز داشته باشم و اینترنتم اینقدر قطع و وصل نمیشد
خلاصه من مدتی پیگیر شدم تا فهمیدم خطم نویز داره {اینجا سوال کردم میخواستم مطمئن شوم }
مودم را بردم از دم در خونه خطی مستقیم تلفن به مودم وصل کرده و با تبلت وارد تنطیمات مودم شدم ولی بازم مقدار نویز خط من خیلی بالا بود
حالا دیگر نمیدانم چیکار کنم مشکل از کجاست ؟
الانم با 117 تماس گرفتم تا خرابی تلفن بررسی شود تا شاید بررسی کنند ولی تا حالا که جوابی نگرفتم
دیگر نمیدانم چیکار باید بکنم
نظر شما دوستان عزیز چیست ؟
منم این مشکلو دارم. یعنی چیکار کردن؟ فاصله و سیم کشی مخابرات تا خونه رو چجوری درست کردن؟ از مسیر دیگه ای براتون سیم کشیدن؟
یه قسمت هایی از مسیر سیم کشی مشکل داشت که خودشون تعمیر کزدم بعد به ما گفتن تست کینیم که مشکل کلا رفع شده بود البته ما از طریق خرابی تلفن 17 پیگیری کرده بودیم
سلام دوست عزیز اول از اینکه سریع پاسخ دادید از شما تشکر میکنم
بعد از عید خط تلفن محدوده ما حدود یک ماه قطع بود من خودم پیگیرش بودم از مخابرات اینجور که میگفتند یکی خط های تلفن را محدوده ما را قطع کرده بود و این مشکل طی 2 ماه برطرف شد
من اون زمانی که قطع تلفن ما وصل شده بود فکر نمیکردم اصلا نویز داشته باشم و اینترنتم اینقدر قطع و وصل نمیشد
خلاصه من مدتی پیگیر شدم تا فهمیدم خطم نویز داره {اینجا سوال کردم میخواستم مطمئن شوم }
مودم را بردم از دم در خونه خطی مستقیم تلفن به مودم وصل کرده و با تبلت وارد تنطیمات مودم شدم ولی بازم مقدار نویز خط من خیلی بالا بود
حالا دیگر نمیدانم چیکار کنم مشکل از کجاست ؟
الانم با 117 تماس گرفتم تا خرابی تلفن بررسی شود تا شاید بررسی کنند ولی تا حالا که جوابی نگرفتم
دیگر نمیدانم چیکار باید بکنم
نظر شما دوستان عزیز چیست ؟
امکان این رو دارید که یه خط جدید بگیرید بعد این سرویس رو انتقال بدین روش؟
بعد از این که با 17 تماس گرفتین خودشون باهاتون راجع خرابی تماس نگرفتن ؟
Sajad perspolis
03-08-2013, 17:17
من نتونستم دقیق بخونم پس در اون صورت مودم سرویس voIP علاوه بر ای دی اس ال ساپورت میکنه
اره درسته Voip داره تو ایران ک بدرد نمیخوده فکر کنم!
Le0nard0
03-08-2013, 17:42
یه قسمت هایی از مسیر سیم کشی مشکل داشت که خودشون تعمیر کزدم بعد به ما گفتن تست کینیم که مشکل کلا رفع شده بود البته ما از طریق خرابی تلفن 17 پیگیری کرده بودیم
لازم نیست حضوری برم؟ من یه بار با 17 تماس گرفتم بعد خودشون زنگ زدن گفتم مشکل نویز دارم گفت به ما مربوط نمیشه و به شرکت اینترنتیت بگو . چی باید بگم بهشون دقیقا؟
Die_evil
03-08-2013, 17:45
امکان این رو دارید که یه خط جدید بگیرید بعد این سرویس رو انتقال بدین روش؟
بعد از این که با 17 تماس گرفتین خودشون باهاتون راجع خرابی تماس نگرفتن ؟
نه دوست عزیز خط جدید گرفتن به این آسونی ها که نیست برای طبقه پایین خونمون الان شش ماه است تقاضا دادیم برای خط تلفن جدید ولی هنوز خبری نیست
117 خرابی تلفن من صبح زنگ زدم ولی هنوز هیچ خبری ازشون نشده و من منتظرم
به نظر شما این مشکل از سیم کشی توی خونه که نیست درسته ؟ زیرا من از دم در خونه هم تست کردم و بازم نویز همچنان زیاد بود
لازم نیست حضوری برم؟ من یه بار با 17 تماس گرفتم بعد خودشون زنگ زدن گفتم مشکل نویز دارم گفت به ما مربوط نمیشه و به شرکت اینترنتیت بگو . چی باید بگم بهشون دقیقا؟
شما باید بگی isp فقط وظیفه اینو داره که پرت بده و خط رو رانژه کنه به ما هم گفته که سیم کشی شما از مزکز مخابراتی تا منزل مشکل داره
بعد شما بگو چطور به شما مربوط نمیشه سیم کشی کل تلفن از مخابرات تا باکس دم در خونه مربوط به مخابراته و به شما مربوط میشه و باید پیگیری کنید.
نه دوست عزیز خط جدید گرفتن به این آسونی ها که نیست برای طبقه پایین خونمون الان شش ماه است تقاضا دادیم برای خط تلفن جدید ولی هنوز خبری نیست
به نظر شما این مشکل از سیم کشی توی خونه که نیست درسته ؟ زیرا من از دم در خونه هم تست کردم و بازم نویز همچنان زیاد بود
احتمالا منطقه شلوغی هستین چون به طور معمول در 1 هفته کاری باید برای نصب بیان دوباره تماس بگیرین و پیگیری کنین
بهد این مشکل برای سیم کشی داخلی شما نیست چون از دم در تست گرفتید و درست نشده فقط مطمین هستید سیم تلفن شما از کنار سیم برق رد نشده باشه ؟ چون این دو جعبه در ورودی ساخنمون معمولا کنار هم هستن
سلام دوستان
من از دو ماه پیش مشکل قطع و وصل شدن مکرر اینترنت رو داشتم. خصوصا ساعات شبانه، جوری که هر فایلی رو برای دانلود میذاشتم ادامه پیدا نمیکرد و نصفه میموند.
قطع شدن اینترنت هم به این صورت بود که حدود 10 ثانیه چراغ ای دی اس ال خاموش و بعد دوباره روشن میشد و ارتباط اکانتم هم با وجود وصل بودن اما هیچ دیتایی رد و بدل نمیشد، مجبور میشدم دیسکانکت کنم و دوباره وصل شم تا دانلود ادامه پیدا کنه.
نوع کانکشنم هم bridge بود در نتیجه احتیاج به قطع و وصل کردن دستی داشت.
یه مدت همینطوری درگیر بودم تا تو یه وبسایت خوندم نوع کانکشنم رو pppoe بزارم تا شاید این مشکل حل بشه.
درایور و تمام اطلاعات مودم رو پاک کردم و دوباره شروع به نصب کردم و این بار نوع کانکشن رو pppoe گذاشتم، و در کمال ناباوری مشکلم حل شد.
از دو هفته پیش که این کار رو کردم دیگه مشکلی ندارم و لازم نیست که نگران قطع شدن دانلود باشم، جالبه که قبلا با وضعیت سابق هر شب نهایتا میتونستم 500 مگا دانلود کنم اما بعد از انجام دادن این کار دانلود شبانه ام به دو گیگ رسیده، هم سرعت بیشتر شده هم دیگه مشکل قطع شدن نداره.
سرعت اینترنتم هم 512 کیلوبایت هست از شهر مشهد.
گفتم این توضیحات رو بدم شاید به درد دوستان بخوره. :n16:
این هم اطلاعات اکانت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Die_evil
04-08-2013, 05:29
شما باید بگی isp فقط وظیفه اینو داره که پرت بده و خط رو رانژه کنه به ما هم گفته که سیم کشی شما از مزکز مخابراتی تا منزل مشکل داره
بعد شما بگو چطور به شما مربوط نمیشه سیم کشی کل تلفن از مخابرات تا باکس دم در خونه مربوط به مخابراته و به شما مربوط میشه و باید پیگیری کنید.
احتمالا منطقه شلوغی هستین چون به طور معمول در 1 هفته کاری باید برای نصب بیان دوباره تماس بگیرین و پیگیری کنین
بهد این مشکل برای سیم کشی داخلی شما نیست چون از دم در تست گرفتید و درست نشده فقط مطمین هستید سیم تلفن شما از کنار سیم برق رد نشده باشه ؟ چون این دو جعبه در ورودی ساخنمون معمولا کنار هم هستن
سلام دوست عزیز من دیروز مجدد رفتم تست گرفتم از دم در خونه ولی اینبار با اسپلیتر مودم هم وصل کردم و سپس خط مستقیم تلفن جواب شد SNR Margin بخش Downstream روی مقدار 14 اومد م مقدار Upstream آن روی مقدار 28 اومد فکر کنم مشکل از سیم کشی داخلی باشه البته بار اول از دم در خونه تست گرفتم بدون اسپلیتر خیلی نویز بالا بود ولی با اسپلیت جواب بالا را گرفتم
سیم تلفن دقیقاًٌ از داخل جعبه ای که کنتور برق درون آن هست دقیقاً در یک لوله خرطومی مجزا کشیده شده است و اینجور که میگفتن نوع سیم کشیده شده سیم نویز گیر هست تا کنتور برق تاثیری نداشته باشد
حالا من باید چیکار کنم ؟
hossein 1994
04-08-2013, 06:42
سلام دوست عزیز من دیروز مجدد رفتم تست گرفتم از دم در خونه ولی اینبار با اسپلیتر مودم هم وصل کردم و سپس خط مستقیم تلفن جواب شد SNR Margin بخش Downstream روی مقدار 14 اومد م مقدار Upstream آن روی مقدار 28 اومد فکر کنم مشکل از سیم کشی داخلی باشه البته بار اول از دم در خونه تست گرفتم بدون اسپلیتر خیلی نویز بالا بود ولی با اسپلیت جواب بالا را گرفتم
سیم تلفن دقیقاًٌ از داخل جعبه ای که کنتور برق درون آن هست دقیقاً در یک لوله خرطومی مجزا کشیده شده است و اینجور که میگفتن نوع سیم کشیده شده سیم نویز گیر هست تا کنتور برق تاثیری نداشته باشد
حالا من باید چیکار کنم ؟
دوست عزیز اگر واقع مطمئن شدید که مشکل از سیم کشی داخلی هست یه سیم جدا بخرین و همون دم در برای مودم بیارین چون سیم داخل خونه بره اتصال های زیادی میخوره که کیفیت رو پایین میاره
hossein 1994
04-08-2013, 06:48
اگر از دم در تست کردی و مشکل همچنان بود مشکل از خط تلفن شما هست که دو راه داره یکی اینکه خط تلفنی که از جعبه میاد به خونتون ایراد داره و باعث قطعی هم میشه و دیگری اینکه فاطله زیادتون هست
farshad202
04-08-2013, 10:40
چند روزی هست که چراغ ADSL از ساعت 12 ظهر به بعد کلا قطع میشه و فقط چشمک میزنه
لطفا کمکم کنید
تمامی اتصالات رو چک کردم و حتی مودم رو بردم دم اتصال اصلی وصل کردم ولی فایده نداشت و بعد از ساعت 12 ظهر قطع میشه تا 12 شب
به پشتیبانی هم زنگ زدم و گفتن مشکل از مرکز نیست
Armin.Computer
04-08-2013, 10:46
لطفا کمکم کنید
تمامی اتصالات رو چک کردم و حتی مودم رو بردم دم اتصال اصلی وصل کردم ولی فایده نداشت و بعد از ساعت 12 ظهر قطع میشه تا 12 شب
از سیم کشی خونه اطمینان دارید؟
farshad202
04-08-2013, 10:47
آره هیچ مشکلی نداره
اصلا اون اعدادی که مودم نشون میده طبیعی هست؟
Armin.Computer
04-08-2013, 11:11
آره هیچ مشکلی نداره
اصلا اون اعدادی که مودم نشون میده طبیعی هست؟
فکر نمی کنم خط مشکل خاصی داشته باشه
یعنی 12 ظهر لینک میره و تا 12 شب لینک نمی یاد؟
farshad202
04-08-2013, 11:20
فکر نمی کنم خط مشکل خاصی داشته باشه
یعنی 12 ظهر لینک میره و تا 12 شب لینک نمی یاد؟
ADSL همش چشمک میزنه و گاهی اوقات هم یک دقیقه ثابت میشه و اینترنت هم میاد بعد یک دقیقه یه دفعه قطع میشه
الان که دارم مینویسم منتظرم که یک لحظه ثابت بمونه تا بتونم براتون بفرستم :n02:
Armin.Computer
04-08-2013, 11:43
ADSL همش چشمک میزنه و گاهی اوقات هم یک دقیقه ثابت میشه و اینترنت هم میاد بعد یک دقیقه یه دفعه قطع میشه
الان که دارم مینویسم منتظرم که یک لحظه ثابت بمونه تا بتونم براتون بفرستم :n02:
من خطم خیلی خیلی بدتر از خط شماست
ولی دیگه در این حد نیست!
زمانی که می خواد قطع بشه ببین مقادیر مودم تغییر می کنه یا نه
حالا من باید چیکار کنم ؟
اگر این کارو با اسپیلیتر انجام دادین و نویز نداشتین پس شما سیم مربوط به تلفن که از درون خرطومی رد شده یه دونه مجزا از همون قسنت تا منزل بکشین یا اینکه به یه الکتریکی بگین یه پریز جدا برای شما درست کنه و یه سیم مجزا تا اتاقتون بکشه بعد اینبار با سیم کشی جدید و همراه اسپیلیتر وصل بشین که هون snr 14 رو بهتون بده
لطفا کمکم کنید
خط شما مشکلی نداره و قطعا ایراد از شبکه است نوع کانکشن رو عوض کنید و نتیجه رو گزارش بدین
farshad202
04-08-2013, 19:58
من خطم خیلی خیلی بدتر از خط شماست
ولی دیگه در این حد نیست!
زمانی که می خواد قطع بشه ببین مقادیر مودم تغییر می کنه یا نه
نه تغییر نمیکنه
وقتی چراغ یهویی قطع میشه مقادیر رو N/A مینویسه
farshad202
04-08-2013, 20:02
خط شما مشکلی نداره و قطعا ایراد از شبکه است نوع کانکشن رو عوض کنید و نتیجه رو گزارش بدین
فکر کنم مشکل کانکشن مال وقتی باشه که چراغ اینترنت قطع میشه ولی من چراغ ADSL قطع میشه با یه مودم دیگه هم امتحان کردم ولی بازم ADSL فقط چشمک میزد
به هر حال نوع کانکشن من PPPoE هست به Bridge تغییرش بدم یعنی ؟
سرعت من 64 کیلو بایت و از مخابرات هست
اینم مشخصات من
لطفا راهنمایی کنید
سرعت اینترنتم هم واقعا پایین اومده و انلود در حد 6 کیلو بایت شده
Downstream Upstream
SNR Margin
:
6.1D U9.9 db
Line Attenuation
:
62.0D U43.0 db
Data Rate
:
D1351 U1021 kbps
Max Rate
:
1852D U1256 kbps
CRC
:
D124 U7
h_mirgh20
05-08-2013, 00:17
سلام
من مودم LinkSys WAG120N دارم
یه گزینه به نام DSL Modulation داره که شامل این موارد هست :
Multimode
T1.413
G.dmt
G.lite
ADSL2
ADSL2+
ADSL2 L
ADSL2 M
ADSL2+ M
قبلا روی ADSL2+ بود و مشکلی نداشت اما از یک هفته پیش چراغ DSL خاموش میشه و اینترنت قطع میشه
الان گذاشتمش رو G.dmt و فعلا مشکلی نداره
اینترنت مخابرات استان فارس دارم
باید روی کدوم باشه؟
:n16:
Le0nard0
05-08-2013, 01:36
سلام
Multimode
T1.413
G.dmt
G.lite
ADSL2
ADSL2+
ADSL2 L
ADSL2 M
ADSL2+ M
قبلا روی ADSL2+ بود و مشکلی نداشت اما از یک هفته پیش چراغ DSL خاموش میشه و اینترنت قطع میشه
باید روی کدوم باشه؟
شما بذارش روی همین G.dmt
سلام
Multimode
T1.413
G.dmt
G.lite
ADSL2
ADSL2+
ADSL2 L
ADSL2 M
ADSL2+ M
باید روی کدوم باشه؟
ممکنه مدلاسیون تغییر کرده از سمت مخابرات اگه گزینه ای به اسم auto داره روی اون تنظیم کن در غیر اینن صورت تک تک باید تست کنی ببینی مشکل داری یا نه اگه بار داشتی من چند ترکیبی رو بهت میگم شاید درست بشه
اینم مشخصات من
لطفا راهنمایی کنید
Downstream Upstream
SNR Margin
:
6.1D U9.9 db
Line Attenuation
:
62.0D U43.0 db
Data Rate
:
D1351 U1021 kbps
Max Rate
:
1852D U1256 kbps
CRC
:
D124 U7
وضعیت خط شما شدیدا بحرانی هست در ضمن سرعت شما هم 64 کیلوبیت خسلس پایین هست و حداکثر سرعتی که باید به شما بده 8 کیلوبایت در ثاتیه است
فکر کنم مشکل کانکشن مال وقتی باشه که چراغ اینترنت قطع میشه ولی من چراغ ADSL قطع میشه با یه مودم دیگه هم امتحان کردم ولی بازم ADSL فقط چشمک میزد
به هر حال نوع کانکشن من PPPoE هست به Bridge تغییرش بدم یعنی ؟
شما یه بار هم با بریج تست کن ببین باز مشکل قطع شدن داری یا نه
rezahashtpa
05-08-2013, 12:45
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
16.4
11.9
db
Line Attenuation
:
34.7
23.3
db
Data Rate
:
7115
940
kbps
Max Rate
:
9324
936
kbps
CRC
:
21593
67
مخابرات دارم سرعت دانلود 25 غیرعادی نیست ؟
hossein 1994
05-08-2013, 12:51
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
16.4
11.9
db
Line Attenuation
:
34.7
23.3
db
Data Rate
:
7115
940
kbps
Max Rate
:
9324
936
kbps
CRC
:
21593
67
مخابرات دارم سرعت دانلود 25 غیرعادی نیست ؟
کیفیت خطت بد نیست
نویزت خوبه بالا نیست
خطت هم 7 مگ هست
چه سرویسی داری؟
سرعتت رو خود شرکت ارائه دهنده محدود کردن یا ممکنه که سیم ورودی مخابرات به خونتون پوسیده باشه
hossein 1994
05-08-2013, 12:53
اینم مشخصات من
لطفا راهنمایی کنید
Downstream Upstream
SNR Margin
:
6.1D U9.9 db
Line Attenuation
:
62.0D U43.0 db
Data Rate
:
D1351 U1021 kbps
Max Rate
:
1852D U1256 kbps
CRC
:
D124 U7
خوب سرویس 64 همین سرعت رو دارن
نویزت خیلی بالاست که کیفیت خطت رو اورده پایین
خطت هم از یه مگ بیشتر بسته شده که با پایین اوردن نویزت مشکل قطعی حل میشه
الان مودمت روی adsl+2هست؟
بیار رویadsl2ببین نویزت کم میشه یانه
در ضمن از چه سیمی استفاده میکنی؟
rezahashtpa
05-08-2013, 12:55
256 دارم نامحدود تا چند مدت قبل سرعتم به 600 هم میرسید عادیش 300-400 بود یه بار هم به 1.1 مگ رسید !
hossein 1994
05-08-2013, 12:56
256 دارم نامحدود تا چند مدت قبل سرعتم به 600 هم میرسید عادیش 300-400 بود یه بار هم به 1.1 مگ رسید !
مازندران هستی؟
اگه اهل مازندرانی این مشکل برای منم هست که سرویس 128 محدود دارم سرعتم 8 هست
rezahashtpa
05-08-2013, 12:58
مازندران هستی؟
اگه اهل مازندرانی این مشکل برای منم هست که سرویس 128 محدود دارم سرعتم 8 هست
آره ، مازندرانم !
راه حلی نداره ؟ مشکل از چیه ؟
hossein 1994
05-08-2013, 13:03
آره ، مازندرانم !
راه حلی نداره ؟ مشکل از چیه ؟
نه راه حلی نداره فقط باید منتظر بود که کی درست میکنن
امروز یکی از دوستام تماس گرفت با مخابرات بهش گفتن امروز درست میشه که بعید میدونم درست بشه
منم امروز شکایتم رو به سازمان رادیویی در مورد عدم تضمین کیفیت سرویس باید تا فردا منتظر باشیم تا ببینیم جواب اونها چیه
به یه تعرفه دیگه انتقال بدین سرویستون رو شاید درست بشه
hossein 1994
05-08-2013, 13:16
به یه تعرفه دیگه انتقال بدین سرویستون رو شاید درست بشه
نه الان مخابرات مازندران اومد بین سرویس ها اکانتیک فعال کرده یعنی 256 نامحدود و محدود هر دو 30 هستن
ایشون ارتقا بده به 1 مگ ممکنه زیر 100 بگیره الان فعلا با کمی پهناباند مواجه هستن که بعد از رفع مشکل برای ارتقا اقدام میتونن بکنن
zodiac021
05-08-2013, 18:36
سلام ببخشید این خط ما چجوریه؟
Downstream
Upstream
SNR Margin (dB):
31.6
29.7
Attenuation (dB):
34.5
16.7
Output Power (dBm):
-0.1
10.6
Attainable Rate (Kbps):
2196
1068
hossein 1994
05-08-2013, 19:59
سلام ببخشید این خط ما چجوریه؟
Downstream
Upstream
SNR Margin (dB):
31.6
29.7
Attenuation (dB):
34.5
16.7
Output Power (dBm):
-0.1
10.6
Attainable Rate (Kbps):
2196
1068
کیفیت خطتت خوبه اما نویزت خوب حساب میشه چون نویزت رو 34 هست اگر پایین بیاد کیفیت خطت عالی میشه
اخطت هم رو 2 مگ میکشه این خیلی عجیبه.پهنای باند خطت رو چنده؟
Armin.Computer
05-08-2013, 23:37
نه تغییر نمیکنه
وقتی چراغ یهویی قطع میشه مقادیر رو N/A مینویسه
ظاهرا خط نویز داره
پیگیری کردی؟
farshad202
06-08-2013, 00:40
ظاهرا خط نویز داره
پیگیری کردی؟
آره پیگیری کردم ولی همش جواب سر بالا میدن
حدود 2 هفته ای شده
دیشب زنگ زدن و معذرت خواهی کردن و گفتن کاری از دست ما بر نمیاد :|
کسی میتونه کمکم کنه که چطوری شکایت کنم؟
Armin.Computer
06-08-2013, 00:42
آره پیگیری کردم ولی همش جواب سر بالا میدن
حدود 2 هفته ای شده
دیشب زنگ زدن و معذرت خواهی کردن و گفتن کاری از دست ما بر نمیاد :|
کسی میتونه کمکم کنه که چطوری شکایت کنم؟
به کی زنگ زدی؟
از کجا پیگیری کردی؟
farshad202
06-08-2013, 00:51
به کی زنگ زدی؟
از کجا پیگیری کردی؟
با مخابرات تماس گرفتم
حتی یه دفعه هم شخصا رفتم
ولی یه بار یه نفر رو فرستادن خطوط داخلی رو چک کرد و مشکلی نداشت
خود مرکز هم که میگه وصله
هر مشکلی هست بین خونه و مرکزه
و مطمئنم که خودشون مشکل رو میدونن ولی به هر دلیلی رسیدگی نمیکنن.
hossein 1994
06-08-2013, 07:33
با مخابرات تماس گرفتم
حتی یه دفعه هم شخصا رفتم
ولی یه بار یه نفر رو فرستادن خطوط داخلی رو چک کرد و مشکلی نداشت
خود مرکز هم که میگه وصله
هر مشکلی هست بین خونه و مرکزه
و مطمئنم که خودشون مشکل رو میدونن ولی به هر دلیلی رسیدگی نمیکنن.
در مورد شکایت از سرویس دهنده میتونی به سازمان رادیویی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با موضوع نداشتن پشتیبانی شکایت کنی
اگه از مخابرات میخوای شکایت کنی در مورد تلفن ثابت باید به بازرسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شکایت کنی
zodiac021
06-08-2013, 09:34
کیفیت خطتت خوبه اما نویزت خوب حساب میشه چون نویزت رو 34 هست اگر پایین بیاد کیفیت خطت عالی میشه
اخطت هم رو 2 مگ میکشه این خیلی عجیبه.پهنای باند خطت رو چنده؟
نتم 512 مخابراته یعنی الان نویز داره؟ صبح ها خیلی سرعتم خوب میشه ولی به تدریج میاد پایین و پایین تر. اینم صبح گرفتم
Downstream
Upstream
SNR Margin (dB):
32.6
30.4
Attenuation (dB):
34.5
16.9
Output Power (dBm):
2.2
10.9
Attainable Rate (Kbps):
2300
789
Rate (Kbps):
1931
231
بی زحمت در مورد این مودم هم یه نظری بدید :
hossein 1994
06-08-2013, 11:47
بی زحمت در مورد این مودم هم یه نظری بدید :
کیفیت خط شما هم خوبه نویزت هم پایینه خطت رو 10 مگ بسته شده و توانایی 20 مگ در ثانیه رو داره سرعتت تا چند میره؟
نتم 512 مخابراته یعنی الان نویز داره؟ صبح ها خیلی سرعتم خوب میشه ولی به تدریج میاد پایین و پایین تر. اینم صبح گرفتم
Downstream
Upstream
SNR Margin (dB):
32.6
30.4
Attenuation (dB):
34.5
16.9
Output Power (dBm):
2.2
10.9
Attainable Rate (Kbps):
2300
789
Rate (Kbps):
1931
231
کیفیت خطت خوبه نویزت هم پایینه
خطت هم زیر دو مگ بسته شده
از همون موقعی که سرعتت پایین میاد یه عکس دیگه بزار
در مورد سرعت هم امکان داره که مرکزتون پهنای باند نداشته باشن که صبح که کاربری نیست تو شبکه سرعتتون بالا میره بعد از اینکه کاربرا به نت کانک شدن سرعتتون پایین میاد
حالا شما یه تست از موقعی که سرعتت پایین میاد بزار
zodiac021
06-08-2013, 12:31
200 تا 160 کیلوبایت دانلود می کنم.
hossein 1994
06-08-2013, 12:48
چه سرویسی دارین؟
سرعتتون حداقل باید 200 باشه
ممکنه از شرکت ارائه دهنده محدود شده باشی
به پشتیبانی زنگ بزن ببین اونا چی میگن
دوستان خط منم میشه بگید چطوره
1 مگ حجمی دارم سرعتم هم نهایتا تا 150 میره ولی بعضی وقتا به 16 هم میرسه نمیدونم مشکل از کجاست؟؟؟؟
Armin.Computer
06-08-2013, 14:27
دوستان خط منم میشه بگید چطوره
1 مگ حجمی دارم سرعتم هم نهایتا تا 150 میره ولی بعضی وقتا به 16 هم میرسه نمیدونم مشکل از کجاست؟؟؟؟
خط خوبی داری!
150 تا 16 تغییر می کنه؟!
برای همه مشترک های شرکت اندیشه همینجوره؟
سلام .به نظرتون خط من مشکلی داره؟مودم tp link td-8811
hossein 1994
06-08-2013, 20:20
کیفیت خطت خیلی پایینه با اینکه نویزت بالا نیست
خطت هم رو 22مگ بسته شده که توانایی 25 مگ رو هم داره
ممکنه کاهش کیفت خطت از پهنای باند باشه
اسپلیتر رو عوض کن ببین تاثیری داره یانه
در ضمن از دم در هم تست بگیر ببین همین مقادیر رو نشون میده یا نه اگه نشون داد اونقوت یه راه حل براش پیدا میکنیم
اگه خوب بود مشکل از سیم کشی داخل ساختمونه
Armin.Computer
06-08-2013, 21:12
خط مشکلی داره؟
مشکل لینک یا قطع و وصلی داری؟
کیفیت خطت خیلی پایینه با اینکه نویزت بالا نیست
خطت هم رو 22مگ بسته شده که توانایی 25 مگ رو هم داره
ممکنه کاهش کیفت خطت از پهنای باند باشه
اسپلیتر رو عوض کن ببین تاثیری داره یانه
در ضمن از دم در هم تست بگیر ببین همین مقادیر رو نشون میده یا نه اگه نشون داد اونقوت یه راه حل براش پیدا میکنیم
اگه خوب بود مشکل از سیم کشی داخل ساختمونه
ممنون از اینکه سریع جواب دادید اینم تست از تو جعبه تقسیم مخابرات .هر دوتا مربوط به جعبه تقسیم مخابراته اولی بدون ریسیت مودمه عکس دومی مودمو ریسیت کردم
خط مشکلی داره؟
مشکل لینک یا قطع و وصلی داری؟
اره مشکل قطعی داره بعضی مواقع کانکت نمیشه وباید مودمو ریسیت کنم ودوباره کانکشن بسازم سرعتمم کم شده
hossein 1994
06-08-2013, 21:40
ممنون از اینکه سریع جواب دادید اینم تست از تو جعبه تقسیم مخابرات
کیفیت خطت یکم بالاتر رفت نویزت هم پایین اومد
ممکنه از سیم کشی خونتون باشه یه سیم جدا ببر واسه مودم خودت ببین خوب میشه یا نه
چون از جعبه تقسیم تست کردی (منظورت همون دم در )هست؟
باید پیگیری رو از شرکت ارائه دهنده شروع کنی
ولی مسئله سیم کشی رو جدی بگیر
Armin.Computer
06-08-2013, 21:41
اره مشکل قطعی داره بعضی مواقع کانکت نمیشه وباید مودمو ریسیت کنم ودوباره کانکشن بسازم سرعتمم کم شده
چراغ ADSL خاموش میشه؟
کیفیت خطت یکم بالاتر رفت نویزت هم پایین اومد
ممکنه از سیم کشی خونتون باشه یه سیم جدا ببر واسه مودم خودت ببین خوب میشه یا نه
چون از جعبه تقسیم تست کردی (منظورت همون دم در )هست؟
باید پیگیری رو از شرکت ارائه دهنده شروع کنی
ولی مسئله سیم کشی رو جدی بگیر
کلا یه سیم جدا از جعبه تقسیم گرفتم سیمایی هم که به خونه میرفت رو از همونجا قطع کردم و یه سیم یکسره به مودم اوردم که اونم تستش بود.الان سیم کشی خونه مشکل داره؟
چراغ ADSL خاموش میشه؟
نه ولی هر کار میکنم کانکت نمیشه
Armin.Computer
06-08-2013, 21:59
من هم مشکل لینک داشتم
isp با پایین اوردن دان استریم تقریبا مشکلم رو حل کرد
البته باید شما تحقیق کنید ببینید با پایین اوردن پهنای باند مشکل حل میشه یا نه
hossein 1994
06-08-2013, 22:36
دوست عزیز شما پهنای باندت خیلی بالاست طبق گفته دوستمون شما باید پهنای باند رو بیاری 4 مگ که مشکلت حل بشه
اینطوری که فایده ای نداره فقط پهنای باند عدد بالاتری رو نشون میده هم کیفیت خطت میاد پایین هم اینکه آزاد نیستی محدود هستی
Le0nard0
06-08-2013, 23:12
در مورد شکایت از سرویس دهنده میتونی به سازمان رادیویی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با موضوع نداشتن پشتیبانی شکایت کنی
اگه از مخابرات میخوای شکایت کنی در مورد تلفن ثابت باید به بازرسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شکایت کنی
بازرسی مخابرات؟ شماره ای چیزی داری ازش؟
دوست عزیز شما پهنای باندت خیلی بالاست طبق گفته دوستمون شما باید پهنای باند رو بیاری 4 مگ که مشکلت حل بشه
اینطوری که فایده ای نداره فقط پهنای باند عدد بالاتری رو نشون میده هم کیفیت خطت میاد پایین هم اینکه آزاد نیستی محدود هستی
خوب چجوری پهنای باندمو بیارم پایین؟ (باید برم مخابرات محلمون یا نه باید کار دیگه بکنم یا طرحمو عوض کنم)میشه راهنمایی کنید .من طرحم نقره ای1.5مگ مخابراته و جای ما فقط مخابرات سرویس داره
farshad202
07-08-2013, 01:01
خیلی خیلی مرسی
پس من اول یه سری برم مخابرات تهدیدشون کنم اگه نشد اونوقت شکایت میکنم:n10:
KING iMAN
07-08-2013, 15:18
درود فراوان.
من اومدم.
همین ابتدا بگم من مشکل پرش لینک ندارم اما میخوام خطم رو به وضعیت پایدارتری برسونم که بتونم از تمام پهنای باند اسمی که در اختیارم قرار داده شده استفاده کنم.الان نهایت ظرفیت خط من 2مگ هستش و اتفاقاً سرویسم هم 2مگ هستش در حالیکه به دلیل نویز زیاد،دان استریمم بین 1 مگ و 2مگ متغیره و این اذیتم میکنه.روی سرعت دانلودم با IDMهم کاملاً تأثیر گذاره.واسه من تا 4020کیلوبیت باز گذاشته شده(حدود 4 مگ) و در نتیجه اگه بتونم یه مقدار کیفیت خط رو بهتر کنم،به تبع اون از سرعت دانلود بالاتری برخوردار خواهم شد.
حالا بریم سراغ شرایط و داستان من.
سال 90 از مخابرات سرویس 1مگ گرفتم اما مدام پرش لینک داشتم.وقتی رفتم توی اطلاعات مودم و نویز خطم رو نگاه کردم دیدم شرایط خیلی افتضاحه.در حالیکه دان استریم و آپ استریمم هر دو متقارن روی 1مگ بسته شده بود اما SNR شدیداً کم و اتی متی(Att...):دی شدیداً زیاد بود.SNR زیر 5 و اتی متی بین 60 تا 70.خوب من خیلی با پشتیبانی تماس گرفتم و خیلی هم به مخابرات مراجعه کردم.نهایتاً مخابرات رو متقاعد کردم که بیاد و کابل تلفنم رو تعویض کنه.الان کابل تلفنی که به مودمم وصله مستقیماً از جعبه میاد(یعنی به سیم کشی داخلی ارتباطی پیدا نمیکنه و الان مودم من در وضعیت خارج از ساختمان و سرخط داره کار میکنه).
بعد از اینکار SNR به بالای 10 افزایش و اتی متی به زیر 50 کاهش پیدا کرد.
الان دان استریم و آپ استریمم رو همونطور که گفتم بالاتر از این حرفا بستم و SNR شده حدود 7 تا 10 و اتی متی همچنان زیر 50.اما مشکل من مقدار ظرفیت خطم هستش که همونطور که توی مقادیر زیر میبینین 2مگ بیشتر نیست:
Downstream Upstream
SNR Margin (dB): 8.4 22.5
Attenuation (dB): 47.5 28.7
Output Power (dBm): 16.9 12.6
Attainable Rate (Kbps): 2516 1167
Rate (Kbps): 1745 636
موقعی که دارم این مطلب رو مینویسم همونطور که میبینین بازم دان استریمم اومده زیر 2مگ.
ببینید دوستان من میخوام اون ظرفیت اسمی رو افزایش بدم.
راه حلتون چیه؟
آیا با افزایش Output power بهتر میشه؟باید با پشتیبانی تماس بگیرم و بگم افزایش بدن یا مخابرات شهرم؟(با سپاس از محمد عزیزم=mohammad.t)
کلاً یه راهنمایی درست و درمون کنید ببینم چیکار میکنم.:n16:
فدای شما.
farshad202
07-08-2013, 16:07
صبحی رفتم مخابرات و گفتم اگه درستش نکنید قبض که اومد اولین کاری که میکنم دادگاهیتون میکنم
خلاصه الان نتم بعد از سه هفته درست شد:n02:
مرسی بچه ها
farshad202
07-08-2013, 16:08
درود فراوان.
من اومدم.
همین ابتدا بگم من مشکل پرش لینک ندارم اما میخوام خطم رو به وضعیت پایدارتری برسونم که بتونم از تمام پهنای باند اسمی که در اختیارم قرار داده شده استفاده کنم.الان نهایت ظرفیت خط من 2مگ هستش و اتفاقاً سرویسم هم 2مگ هستش در حالیکه به دلیل نویز زیاد،دان استریمم بین 1 مگ و 2مگ متغیره و این اذیتم میکنه.روی سرعت دانلودم با IDMهم کاملاً تأثیر گذاره.واسه من تا 4020کیلوبیت باز گذاشته شده(حدود 4 مگ) و در نتیجه اگه بتونم یه مقدار کیفیت خط رو بهتر کنم،به تبع اون از سرعت دانلود بالاتری برخوردار خواهم شد.
حالا بریم سراغ شرایط و داستان من.
سال 90 از مخابرات سرویس 1مگ گرفتم اما مدام پرش لینک داشتم.وقتی رفتم توی اطلاعات مودم و نویز خطم رو نگاه کردم دیدم شرایط خیلی افتضاحه.در حالیکه دان استریم و آپ استریمم هر دو متقارن روی 1مگ بسته شده بود اما SNR شدیداً کم و اتی متی(Att...):دی شدیداً زیاد بود.SNR زیر 5 و اتی متی بین 60 تا 70.خوب من خیلی با پشتیبانی تماس گرفتم و خیلی هم به مخابرات مراجعه کردم.نهایتاً مخابرات رو متقاعد کردم که بیاد و کابل تلفنم رو تعویض کنه.الان کابل تلفنی که به مودمم وصله مستقیماً از جعبه میاد(یعنی به سیم کشی داخلی ارتباطی پیدا نمیکنه و الان مودم من در وضعیت خارج از ساختمان و سرخط داره کار میکنه).
بعد از اینکار SNR به بالای 10 افزایش و اتی متی به زیر 50 کاهش پیدا کرد.
الان دان استریم و آپ استریمم رو همونطور که گفتم بالاتر از این حرفا بستم و SNR شده حدود 7 تا 10 و اتی متی همچنان زیر 50.اما مشکل من مقدار ظرفیت خطم هستش که همونطور که توی مقادیر زیر میبینین 2مگ بیشتر نیست:
Downstream Upstream
SNR Margin (dB): 8.4 22.5
Attenuation (dB): 47.5 28.7
Output Power (dBm): 16.9 12.6
Attainable Rate (Kbps): 2516 1167
Rate (Kbps): 1745 636
موقعی که دارم این مطلب رو مینویسم همونطور که میبینین بازم دان استریمم اومده زیر 2مگ.
ببینید دوستان من میخوام اون ظرفیت اسمی رو افزایش بدم.
راه حلتون چیه؟
آیا با افزایش Output power بهتر میشه؟باید با پشتیبانی تماس بگیرم و بگم افزایش بدن یا مخابرات شهرم؟(با سپاس از محمد عزیزم=mohammad.t)
کلاً یه راهنمایی درست و درمون کنید ببینم چیکار میکنم.:n16:
فدای شما.
نویزت زیر 50 هست ولی خوب به 50 نزدیکه
از اسپلیتر استفاده کردی؟
KING iMAN
07-08-2013, 16:29
نویزت زیر 50 هست ولی خوب به 50 نزدیکه
از اسپلیتر استفاده کردی؟
تمام این راهها رو رفتم.بله.اسپیلیتر هم دارم از نوع خوبش.کلاً ایراد چیز دیگه س که نمیدونم.به داخل خونه ارتباطی نداره.اینو مطمئنم.
یه چیز جالب.
الان با تعویض مودم این شد مقادیرم:
Downstream Upstream
SNR Margin (dB): 7.2 23.2
Attenuation (dB): 48.0 28.6
Output Power (dBm): 17.9 12.6
Attainable Rate (Kbps): 3076 1197
Rate (Kbps): 2302 636
خوب چجوری پهنای باندمو بیارم پایین؟ (باید برم مخابرات محلمون یا نه باید کار دیگه بکنم یا طرحمو عوض کنم)میشه راهنمایی کنید .من طرحم نقره ای1.5مگ مخابراته و جای ما فقط مخابرات سرویس داره
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه من هیچی نمیدونم؟
Armin.Computer
07-08-2013, 21:40
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه من هیچی نمیدونم؟
به پشتیبانی بگید ببینید می تونه یا نه
خط خوبی داری!
150 تا 16 تغییر می کنه؟!
برای همه مشترک های شرکت اندیشه همینجوره؟
والا منطقه به منطقه و شهر به شهر مثل اینکه فرق میکنه حالا شانس ما این شد ولی در کل خوبه راضیم
بچه ها این چطوره؟؟
پارس انلاین
hossein 1994
08-08-2013, 10:24
خطت عالیه فوق العاده هست
هیچی نویز نداری.
کیفیت خطت هم عالیه
خطت هم رو 2مگ بستنو میتونه تا 26 مگ هم دریافت کنه
فیبر هستی؟
عدد 3 رو نباید میزدم از بس که خطش عالی بود یه لحظه هنگ کردم
خطت عالیه فوق العاده هست
هیچی نویز نداری.
کیفیت خطت هم عالیه
خطت هم رو 2مگ بستنو میتونه تا 236 مگ هم دریافت کنه
فیبر هستی؟
سلام
دوست عزيزم خط ايشون فيبر هست و تا 26 مگ هم ميتونه بكشه كه البته فناوري +ADSL2 تا حداكثر 24 مگ رو ميتونه جواب ميده .
اره فیبر هستش
الان
SNR Margin رفت بالا(مشکلی ایجاد میکنه؟؟)
پار انلاین بیشتر از 2 مگ پهنای باند نمیده برای فیبر فعلا
hossein 1994
08-08-2013, 11:01
هر چی snr بالا بره کیفیت خطت بهتر میشه برو حالشو ببر:n12:
من حقیقتا راضیم از اینترنت
ولی دانلود شب افتضاحه
بعدشم بعضی موقع سرعت دانلود نوسان داره(صفر میشه یکی دو ثانیه بعد سرعت میره بالا)(اکثرا شبا)
این روند بعضی مواقع پیش میاد
من میگم خطم نویز داره
pingam خوبه (ولی شبا که رایگان میشه pingam داغون میشه و هی Time Out میده)
Armin.Computer
08-08-2013, 14:32
من حقیقتا راضیم از اینترنت
ولی دانلود شب افتضاحه
بعدشم بعضی موقع سرعت دانلود نوسان داره(صفر میشه یکی دو ثانیه بعد سرعت میره بالا)(اکثرا شبا)
این روند بعضی مواقع پیش میاد
من میگم خطم نویز داره
pingam خوبه (ولی شبا که رایگان میشه pingam داغون میشه و هی Time Out میده)
بقیه مشترکای Isp شما هم همینجور هستن؟
سلام من به پشتیبانی زنگ زدم گفتن بررسی میکنیم
یه چیز جالب سیمارو که یه رشتشو (سیم نولشو )جاشو عوض کردم از تو تقسیم نتیجه این شد
اما مودمو ریسیت کردم اینجوری شد
ممکنه مشکل از مودم باشه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم بقیه این مشکلو دارن یا نه؟؟:n13:
Le0nard0
09-08-2013, 04:04
یه چیز جالب سیمارو که یه رشتشو (سیم نولشو )جاشو عوض کردم از تو تقسیم نتیجه این شد
یعنی چی نولشو عوض کردین؟ مگه توی جعبه تقسیم میشه جای سیم رو عوض کرد؟
برا هر خونه ای دوتا رشته سیم وجود داره که یکیش مربوط به خطه و دومیش کار نول رو انجام میده وفرقی نمیکنه به کدوم خط وصل بشه
hossein 1994
09-08-2013, 09:00
آره دوست عزیز من خودم چندبار این کار رو کردم
ممکنه مشکل از مودم باشه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خونه دوتا از دوستام مودمو امتحان کردم SNRاونارو37بود ولی سرعتشون افتضاح بود.مال من با اینکهSNRروی6.9هست ولی سرعت دانلود وبارگذاری صفحات خوبه.
به نظرتون اگه مشکل کیفیت خط حل بشه سرعت دانلودکم میشه؟
Le0nard0
09-08-2013, 14:47
برا هر خونه ای دوتا رشته سیم وجود داره که یکیش مربوط به خطه و دومیش کار نول رو انجام میده وفرقی نمیکنه به کدوم خط وصل بشه
بعد اگه مامور مخابرات متوجه بشه گیر نمیدن؟
بعد اگه مامور مخابرات متوجه بشه گیر نمیدن؟
اینجا شهر کوچیکی هست مخابرات هم بیشترشونو میشناسم حتی سیم کشی کوچه رو خودم با مامور مخابرات انجام دادم.البته مواظبم به خط کسی اسیب نزنم
KING iMAN
09-08-2013, 17:02
شما بعد از ریست مودمتم مشکلی نداری.اگه میبینی اس ان آر افت کرده واسه اینه ک دان استریمت رو بردن رو 23 مگ در حالیکه قبلش 2 بوده.منم مثل تو برم جای سیمها رو عوض کنم؟راهنمایی کن.قبلش خطت چطور بود؟
ساکن کدوم شهری؟
Le0nard0
09-08-2013, 17:36
آره اگه میشه راهنمایی کن چجوری نول رو تشخیص بدیم و اگه به هر جای خالی جعبه تقسیم سیم نول رو بزنیم فرقی نداره؟
شما بعد از ریست مودمتم مشکلی نداری.اگه میبینی اس ان آر افت کرده واسه اینه ک دان استریمت رو بردن رو 23 مگ در حالیکه قبلش 2 بوده.منم مثل تو برم جای سیمها رو عوض کنم؟راهنمایی کن.قبلش خطت چطور بود؟
ساکن کدوم شهری؟
قبلا سرعتم بهتر بود الان نسبت به ماه رمضونی بهتره هر خونه با خونه دیگه هم سرعت فرق میکنه وفکر کنم شانسی باشه جای خونه ما هر طرحی بگیری سرعتش همون قانون پهنای باند تقسیم8 میشه سرعت دانلود
مه ولات
KING iMAN
10-08-2013, 12:16
قبلا سرعتم بهتر بود الان نسبت به ماه رمضونی بهتره هر خونه با خونه دیگه هم سرعت فرق میکنه وفکر کنم شانسی باشه جای خونه ما هر طرحی بگیری سرعتش همون قانون پهنای باند تقسیم8 میشه سرعت دانلود
مه ولات
آقا در مورد اصل کاری هیچ حرفی نزدی ها.
چطور باید نول رو تشخیص بدیم و بعد کجا وصلش کنیم؟
.:Frantic:.
10-08-2013, 12:37
سلام به همگی
دوستان من الان 5-6 ماهه که مشکل قطعی لینک دارم. 3 تا isp هم تو این مدت عوض کردم ولی بازم قطعی دارم ولی الان چون از مخابرات میگیرم و سرعت پورت رو کمتر بستن ، قطعی کمتر دارم ولی روزی حداقل 3-4بار لینکم میره و میاد. این وضعیت خط منه:
الان max rate روی 7 مگ ـه SNR حدود 19 ولی همیشه اینجوری نیست. SNR خط من بعضی روزا تا 34 هم میره و اونموقع max rate روی 16 مگ. ضمن اینکه وقتی SNR روی 34 ـه اصلاً قطعی ندارم حتی شده 3-4 روز SNR روی 34 بمونه ولی وقتی اینجوری میشه و میاد روی 19 لینک DSL قطع میشه. به مخابرات زنگ زدم یه کارایی کردن ولی درست نشد. میگن کابل رو عوض کردیم. اینم باید اضافه کنم که وقتی میخواد قطع بشه این مقادیر تغییر میکنه. مثلا الان که رو 19ـه چند ثانیه میاد رو 6 و قطع میشه و دوباره که مودم آپ شد میاد رو 19. اگه راهنمایی کنید که من چیکار باید کنم ممنون میشم.
KING iMAN
10-08-2013, 13:07
سلام به همگی
دوستان من الان 5-6 ماهه که مشکل قطعی لینک دارم. 3 تا isp هم تو این مدت عوض کردم ولی بازم قطعی دارم ولی الان چون از مخابرات میگیرم و سرعت پورت رو کمتر بستن ، قطعی کمتر دارم ولی روزی حداقل 3-4بار لینکم میره و میاد. این وضعیت خط منه:
الان max rate روی 7 مگ ـه SNR حدود 19 ولی همیشه اینجوری نیست. SNR خط من بعضی روزا تا 34 هم میره و اونموقع max rate روی 16 مگ. ضمن اینکه وقتی SNR روی 34 ـه اصلاً قطعی ندارم حتی شده 3-4 روز SNR روی 34 بمونه ولی وقتی اینجوری میشه و میاد روی 19 لینک DSL قطع میشه. به مخابرات زنگ زدم یه کارایی کردن ولی درست نشد. میگن کابل رو عوض کردیم. اینم باید اضافه کنم که وقتی میخواد قطع بشه این مقادیر تغییر میکنه. مثلا الان که رو 19ـه چند ثانیه میاد رو 6 و قطع میشه و دوباره که مودم آپ شد میاد رو 19. اگه راهنمایی کنید که من چیکار باید کنم ممنون میشم.
SNR الان مشکلی نداره.تا وقتی کمتر از 6 نشه هم خوبه.حتی من الان نتم با SNR حدود 6 وصله!
شما:
اسپیلیترت رو چک کن
تلفن بیسیم اگه داری از مدار خارج کن
سیم کشی داخل خونه رو چک کن(مودم رو ببر سرخط وصل کن)
ببین تغییراتی ایجاد میشه یا نه.ضمن اینکه میتونی بگی واسن دان استریمت رو کمتر کنن خوب.
آقا در مورد اصل کاری هیچ حرفی نزدی ها.
چطور باید نول رو تشخیص بدیم و بعد کجا وصلش کنیم؟
دوست گرامی تو هر کابلی که از تقسیم بیرون میاد تقریبا20رشته سیم هست که هر کدوم یه رنگه و باید امتحان کنی ببینی کدومه.من دیدم تعداد سیم رنگ سفید زیاده بنابراین دو تاشو گرفتم وصل کردم تلفن دیدم بوق نداره فهمیدم جفتش نوله بعد یه سیم دیگه گرفتم دیدم بوق داره از همون گوشی به موبایلم زنگ زدم تا شماره رو چک کنم تا شماره خودمو پیدا کردم.بعد یه بار با یکپه نول امتحان کردم بعد با یکی دیگه نتیجه هم اونی شد که عکسشو گذاشتم
KING iMAN
10-08-2013, 23:13
دوست گرامی تو هر کابلی که از تقسیم بیرون میاد تقریبا20رشته سیم هست که هر کدوم یه رنگه و باید امتحان کنی ببینی کدومه.من دیدم تعداد سیم رنگ سفید زیاده بنابراین دو تاشو گرفتم وصل کردم تلفن دیدم بوق نداره فهمیدم جفتش نوله بعد یه سیم دیگه گرفتم دیدم بوق داره از همون گوشی به موبایلم زنگ زدم تا شماره رو چک کنم تا شماره خودمو پیدا کردم.بعد یه بار با یکپه نول امتحان کردم بعد با یکی دیگه نتیجه هم اونی شد که عکسشو گذاشتم
در مورد پیدا کردن خط خودمون توی جعبه که کار ساده تر از این حرفاس و نیازی نیست تک به تک چک بشه.کافیه تلفن رو توی خونه آزاد کنی که بوق بزنه.بعد دو تا سیم مسی برداری بری جعبه رو باز کنی و یکی یکی بزنی به خطهای مختلف،هر وقت بوق تلفن خونه قطع شد،یعنی درست همون جا که سیم رو گذاشتی خط شماس.
حالا اینکه نولش کدوم میشه باید کجا بزنمش رو نمیدونم.یعنی با یکی از خطای همسایه جابجا شه یا به فضاهای خالی بخوره؟
در مورد پیدا کردن خط خودمون توی جعبه که کار ساده تر از این حرفاس و نیازی نیست تک به تک چک بشه.کافیه تلفن رو توی خونه آزاد کنی که بوق بزنه.بعد دو تا سیم مسی برداری بری جعبه رو باز کنی و یکی یکی بزنی به خطهای مختلف،هر وقت بوق تلفن خونه قطع شد،یعنی درست همون جا که سیم رو گذاشتی خط شماس.
حالا اینکه نولش کدوم میشه باید کجا بزنمش رو نمیدونم.یعنی با یکی از خطای همسایه جابجا شه یا به فضاهای خالی بخوره؟
من با مال همسایه عوض کردم
KING iMAN
11-08-2013, 00:34
من با مال همسایه عوض کردم
اون وقت نول رو چطور باید شناسایی کنم؟چطور فهمیدی نول کدومه؟
نول خط خودتون رو زدی جای همسایه و مال همسایه رو هم جابجا کردی با خط خودتون؟یا فقط نول خودتون رو جابجا کردی؟
سلام
دو سه روزیه که سرعت اینترنتم خیلی افت کرده و مدام قطع میشه. گاهی اوقات چراغ line ثابته و چراغ اینترنت خاموش میشه و گاهی اوقات هم اصلا چراغ line به حالت چشمک زن یا خاموش در میاد. از اول ماه که این سرویس اکو 512 رو از شاتل گرفتم تا حالا چنین مشکلی نداشتم و روزا سرعت دانلود به 400 و شب ها به 65 می رسید ولی الان( اگه اینترنت وصل باشه! ) تو روز حداکثر 100 و شب ها هم 20 میشه.
قبلا که مشکلی نداشتم اطلاعات خط رو اینجا گذاشتم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (پست 457)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (پست 467)
اینم واسه موقعیه که مشکل دارم و اینترنت قطعه:
این برای الانه که مثلا اینترنت وصل شده!
این هم سرعت خط که نسبت به قبل خیلی کاهش پیدا کرده:
حالا با این توضیحات نظر شما در مورد مشکل من چیه؟
Armin.Computer
11-08-2013, 11:20
سلام
دو سه روزیه که سرعت اینترنتم خیلی افت کرده و مدام قطع میشه. گاهی اوقات چراغ line ثابته و چراغ اینترنت خاموش میشه و گاهی اوقات هم اصلا چراغ line به حالت چشمک زن یا خاموش در میاد. از اول ماه که این سرویس اکو 512 رو از شاتل گرفتم تا حالا چنین مشکلی نداشتم و روزا سرعت دانلود به 400 و شب ها به 65 می رسید ولی الان( اگه اینترنت وصل باشه! ) تو روز حداکثر 100 و شب ها هم 20 میشه.
قبلا که مشکلی نداشتم اطلاعات خط رو اینجا گذاشتم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (پست 457)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (پست 467)
اینم واسه موقعیه که مشکل دارم و اینترنت قطعه:
این برای الانه که مثلا اینترنت وصل شده!
این هم سرعت خط که نسبت به قبل خیلی کاهش پیدا کرده:
حالا با این توضیحات نظر شما در مورد مشکل من چیه؟
خط ظاهرا مشکل داره
SNR رو ببینید!
سیم کشی خونه چه جوریه؟
مشکلی نداره؟
خط ظاهرا مشکل داره
SNR رو ببینید!
سیم کشی خونه چه جوریه؟
مشکلی نداره؟
نه تو این 20 روز که سرویس گرفتم تغییر بخصوصی تو سیم کشی خونه به وجود نیومده. فقط یه تلفن تو مدار هست که از اول هم بود و وقتی خارجش می کنم ، وضعیت تغییری نمی کنه.
Armin.Computer
11-08-2013, 13:43
نه تو این 20 روز که سرویس گرفتم تغییر بخصوصی تو سیم کشی خونه به وجود نیومده. فقط یه تلفن تو مدار هست که از اول هم بود و وقتی خارجش می کنم ، وضعیت تغییری نمی کنه.
به نظر من بحث نویز یک بحث پیچیده هست!
شما اگر از سیم کشی خونه مطمئن هستی باید ببینی مشکل کجاست!
سیم کشی خونه هم مهمه
vahidreza2007
11-08-2013, 13:47
اقایون وضع خط من چطوریاست ؟
Line State : Showtime
Modulation : ADSL2
Annex Mode : ANNEX_A
Downstream Upstream
SNR Margin : 32.2 10.6 db
Line Attenuation : 24.5 12.8 db
Data Rate : 4096 1021 kbps
Max Rate : 12928 1179 kbps
CRC : 0 0
به نظر من بحث نویز یک بحث پیچیده هست!
شما اگر از سیم کشی خونه مطمئن هستی باید ببینی مشکل کجاست!
سیم کشی خونه هم مهمه
از بابت سیم کشی تقریبا مطمئنم. یعنی ممکنه سیمی که تا چند روز پیش اون سرعت رو ساپورت می کرده یه دفعه مشکل پیدا کنه؟ باز هم میرم بررسی می کنم.
امکان داره مشکل از سمت مخابرات باشه؟
این هم آخرین وضعیت نویز:
با رسیدن نویز خط به مقداری که عکسش رو بالا گذاشتم، پهنای باند فعلا به مقدار سابق خودش رسیده.
KING iMAN
11-08-2013, 15:31
Downstream Upstream
خوب و قابل اطمینان برای گرفتن سرویسهای بالا.
ظاهرا مشکل برطرف شده و نویز به حالت عادی برگشته. فکر می کنم مشکل از مخابرات باشه که گاهی اوقات اینطوری میشه. فقط نمیدونم اینطور مشکلات تا چه حدی طبیعی هست؟ شما هم تا حالا از اینجور مشکلات (بالا رفتن ناگهانی نویز خط) براتون پیش اومده؟
Armin.Computer
11-08-2013, 15:56
Downstream Upstream
خویه!
از بابت سیم کشی تقریبا مطمئنم. یعنی ممکنه سیمی که تا چند روز پیش اون سرعت رو ساپورت می کرده یه دفعه مشکل پیدا کنه؟ باز هم میرم بررسی می کنم.
امکان داره مشکل از سمت مخابرات باشه؟
این هم آخرین وضعیت نویز:
شاید از مخابرات باشه
باید تحقیق کنی ببینی وضعیت چه جوریه
تازه از مخابرات 512 گرفتم ولي سرعت در حد 128عه مشكل از نويزه؟
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
43.0
39.6
db
Line Attenuation
:
6.5
3.6
db
Data Rate
:
159
77
kbps
Max Rate
:
26272
1345
kbps
CRC
:
0
0
Armin.Computer
12-08-2013, 00:45
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
43.0
39.6
db
Line Attenuation
:
6.5
3.6
db
Data Rate
:
159
77
kbps
Max Rate
:
26272
1345
kbps
CRC
:
0
0
خط خوبی ظاهرا داری!
چرا دان استریم اینقدر کمه؟
Le0nard0
12-08-2013, 01:19
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
43.0
39.6
db
Line Attenuation
:
6.5
3.6
db
Data Rate
:
159
77
kbps
Max Rate
:
26272
1345
kbps
CRC
:
0
0
خطت خوبه فقط مخابرات 512 برات نبسته چرا؟؟ زنگ بزن بگو سرویسم 512 هست شما خط منو زیر 200 بستین !!! دلیل سرعت کمت هم همینه
hot-dsl67
13-08-2013, 02:10
سلام به همه
نظر دوستان در مورد خط بنده چیه؟
KING iMAN
13-08-2013, 06:26
سلام به همه
نظر دوستان در مورد خط بنده چیه؟
چندان خوب نیست.مثل خط منه تقریباً.مشکل لینکم داری؟
Le0nard0
13-08-2013, 10:31
شما تونستی نول خط رو مثل اون دوستمون جابجاکنی؟ فرقی کرد؟
mani_cute
13-08-2013, 14:24
با سلام
عرض به خدمت دوستان گل خودم که اینجانب تا 1 ماه پیش سرعتم تا حدود 200 میرفت و مشکل قطعی نداشتم،بعدش یکی دو روز خطهای منزلمان کامل قطع بود و ما با مخابرات تماس گرفتیم و
سپس وصل گردید،از قضا مشاهده نمودم که نت من مرتبا قطع میشود و چراغ DSL خاموش میشود پس از چند روز با شرکت تماس حاصل نمودم و تا دو هفته پیگیری نمودیم و فرمودند که
مشکل از ما نمیباشد و مشکل از خط تلفن شماست من هم خط تلفن را از داخل چک نمودم و مشکل حل نگردید سپس از بیرون چک کردم و حالا خودتان مشاهده کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این هم nsr مودم
:n02:
سپس با خرابی تلفن تماس گرفتیم و آمدند و گفتند خطتان بوق دارد و به ما مربوط نیست که اینترنتتان خراب است
و در آخر اضافه کنم که روزها بین 20 ثانیه تا دو دقیقه طول میکشد که اینترنتم قطع شود و در شب ها بین3 تا 5 ثانیه:n02:
I :n12: you pmc
Archer1990
13-08-2013, 18:01
سلام این چطوره؟
مودم:tp-link 8951nd
در ضمن امروز چراغ adsl (چراغ دوم) و چراغ اینترنتم(چراغ سوم) چند باری رفت و دوباره برگشت . مشکل چیه؟ به نظرتون چیز مهمی نیست؟
hossein 1994
13-08-2013, 18:12
سلام این چطوره؟
مودم:tp-link 8951nd
در ضمن امروز چراغ adsl (چراغ دوم) و چراغ اینترنتم(چراغ سوم) چند باری رفت و دوباره برگشت . مشکل چیه؟ به نظرتون چیز مهمی نیست؟
خطت خوبه نویزت نسبت به کیفیت خوبه
این ممکنه برای مرکز مخابراتی باشه چون گفتین فقط امروز اینطوری شده
TimeWarp
13-08-2013, 19:29
سلام
وضعیت این خط چطوره؟
میشه فهمید رو چی بسته شده؟دیتا ریت رو میگم.
hossein 1994
13-08-2013, 19:42
سلام
وضعیت این خط چطوره؟
میشه فهمید رو چی بسته شده؟دیتا ریت رو میگم.
نویزت که پایینه کیفیت خطت هم که بالاست با توجه به نویز خط اگه نویزت پایین تر هم بیاد کیفیت بالاتر هم میره
ولی در کل خطت خوبه
خطت هم رو 2 مگ بسته شده
سرعتت باید 260 باید بره اگر نمیره محدود شدی از طرف شرکت
TimeWarp
13-08-2013, 19:47
نویزت که پایینه کیفیت خطت هم که بالاست با توجه به نویز خط اگه نویزت پایین تر هم بیاد کیفیت بالاتر هم میره
ولی در کل خطت خوبه
خطت هم رو 2 مگ بسته شده
سرعتت باید 260 باید بره اگر نمیره محدود شدی از طرف شرکت
جالب شد :n13: 256 نامحدود هست.از همون اول بین 50 تا 60 سرعت دانلود نوسان داشت و الان شده 60 تا 70. تا حالا به عمر adsl ایم:n02: 260 ندیدم:n21:یعنی محدود بگیرم تو ساعات رایگان می تونم با همچین سرعتی بدانلودم یا تغییرش میدن؟
با سلام
عرض به خدمت دوستان گل خودم که اینجانب تا 1 ماه پیش سرعتم تا حدود 200 میرفت و مشکل قطعی نداشتم،بعدش یکی دو روز خطهای منزلمان کامل قطع بود و ما با مخابرات تماس گرفتیم و
سپس وصل گردید،از قضا مشاهده نمودم که نت من مرتبا قطع میشود و چراغ DSL خاموش میشود پس از چند روز با شرکت تماس حاصل نمودم و تا دو هفته پیگیری نمودیم و فرمودند که
مشکل از ما نمیباشد و مشکل از خط تلفن شماست من هم خط تلفن را از داخل چک نمودم و مشکل حل نگردید سپس از بیرون چک کردم و حالا خودتان مشاهده کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این هم nsr مودم
سپس با خرابی تلفن تماس گرفتیم و آمدند و گفتند خطتان بوق دارد و به ما مربوط نیست که اینترنتتان خراب است
و در آخر اضافه کنم که روزها بین 20 ثانیه تا دو دقیقه طول میکشد که اینترنتم قطع شود و در شب ها بین3 تا 5 ثانیه:n02:
سلام
دوست عزيزم اين سيم دو تيكه اي كه عكسش رو گرفتيد قبل خرابي هم به همين صورت بود ؟
hossein 1994
13-08-2013, 19:50
با سلام
این سیم کشی رو خود مخابرات انجام داد؟
خیلی بی کیفیت اجراش کردن باید روش رو با یه روکش میپوشوندن
با این نوع سیم کشی نویزت بالا نیست :n13:
وکیفیت خطت افتضاح شد اگه نویز رو بتونی پایین بیاری یا از مخابرات بیان سیم کشیت رو ردیف کنن برات کیفیت عالی میشه
Armin.Computer
13-08-2013, 20:04
جالب شد :n13: 256 نامحدود هست.از همون اول بین 50 تا 60 سرعت دانلود نوسان داشت و الان شده 60 تا 70. تا حالا به عمر adsl ایم:n02: 260 ندیدم:n21:یعنی محدود بگیرم تو ساعات رایگان می تونم با همچین سرعتی بدانلودم یا تغییرش میدن؟
احتمال داره
باید ببینی از سمت اکانتینگ چهقدر سرعت اعمال میشه
از خود isp بپرسی شاید بهت بگه
hossein 1994
13-08-2013, 20:11
همین سرعتم خوبه از چه شرکتی؟
260 برای سرویس های محدود هست میتونی بگی 4 مگ ببندن که سرعتت 480هم بره شابنه بستگی به شرکت ارائه دهنده داره ممکنه بالای اسمی ببنده ممکنه همون اسمی باش
TimeWarp
13-08-2013, 20:19
همین سرعتم خوبه از چه شرکتی؟
260 برای سرویس های محدود هست میتونی بگی 4 مگ ببندن که سرعتت 480هم بره شابنه بستگی به شرکت ارائه دهنده داره ممکنه بالای اسمی ببنده ممکنه همون اسمی باش
پورت مخابرات گیلان ولی یه شرکت دیگه ارایه میده(منظورم اینه که شرکت خصوصی هست نه اینکه خود مخابرات شرکت زده باشه.چون خود مخابرات هم جداگونه شرکت داره ولی هر کی ازش خدمات گرفته بعد دو ماه اول که برای جذب مشتری سرعتا بالا بود ، الان شاکیه شدید ):n16:
Archer1990
13-08-2013, 20:21
خطت خوبه نویزت نسبت به کیفیت خوبه
این ممکنه برای مرکز مخابراتی باشه چون گفتین فقط امروز اینطوری شده
ممنون
الان اسپیلیتر رو گذاشتم روش کابلشو تغییر دادم سیم برقم دور کردم! اینطوری شده
line attenuation تقریبا ثابته ولی snr margin از حدود 11 تا حدود 32 تغییر میکنه
hossein 1994
13-08-2013, 20:25
ممنون
خوب همون اول میگفتی سیم برق از کنارش رد شده:n02:اسپلیتر هم نبود؟
بیشتر سیم برق تاثیر داره نویزت هم خیلی اومده پایین
Armin.Computer
13-08-2013, 20:27
ممنون
پس ظاهرا که بهتر شد
تقریبا 2 برابر
Archer1990
13-08-2013, 20:32
خوب همون اول میگفتی سیم برق از کنارش رد شده:n02:اسپلیتر هم نبود؟
بیشتر سیم برق تاثیر داره نویزت هم خیلی اومده پایین
ببخشید ناشی ام دیگه خیلی چیزا رو از شما دوستان و اساتید یاد میگیرم :n09: آره هم سیم برق نزدیک کابل تلفن بود هم اینکه اسپلیتر نزده بودم .ولی الان سیم برقو دورتر کردم هم اسپلیتر زدم انگاری خیلی تاثیر داره:n13:
این نوسان اعداد snr طبیعیه؟:n16:
hot-dsl67
13-08-2013, 20:34
سلام
راستش تا دیروز چرا مشکل لینک به اضافه دیر کانکت شدن و قطع و وصلی داشتم که زد به سرم و سیم کشی تلفن رو کلاً عوض کردم. از این سیم تلفن های غلاف دار و پدرمادر گرفتم متری 700 تومن و نتیجه
بلافاصله بعد از اتمام کار مشخص شد قبل از این سیم کشی فقط 2 تا 6 دقیقه طول میکشید کانکت بشه ولی الان 1 تا 2 دقیقه.
ولی باز هم چنان نویز و کیفیت بد خط پابرجاست که نمیدونم چه کار کنم؟
حالا به نظرم ایراد از مودم باشه،مودم بنده مدل d-link 2520u تک پورت هست.
یه اسپیلیتر هم بزارم ببینم فرقی میکنه یا نه؟
hossein 1994
13-08-2013, 20:35
نویزت که پایین اومد برو حالشو ببر
کیفیت هم بالا رفته اونم برو حالشو ببر:n02:
آره برای بعضی ها تغییر میکنه ولی بعضی ها ثابت هستن
Armin.Computer
13-08-2013, 20:38
سلام
راستش تا دیروز چرا مشکل لینک به اضافه دیر کانکت شدن و قطع و وصلی داشتم که زد به سرم و سیم کشی تلفن رو کلاً عوض کردم. از این سیم تلفن های غلاف دار و پدرمادر گرفتم متری 700 تومن و نتیجه
بلافاصله بعد از اتمام کار مشخص شد قبل از این سیم کشی فقط 2 تا 6 دقیقه طول میکشید کانکت بشه ولی الان 1 تا 2 دقیقه.
ولی باز هم چنان نویز و کیفیت بد خط پابرجاست که نمیدونم چه کار کنم؟
حالا به نظرم ایراد از مودم باشه،مودم بنده مدل d-link 2520u تک پورت هست.
یه اسپیلیتر هم بزارم ببینم فرقی میکنه یا نه؟
شاید اسپلیتر تاثیر بزاره بودن یا نبودنش
ولی از کجا می دونی مودم مشکل داره؟
جای دیگه هم مشکل داشته؟
hot-dsl67
13-08-2013, 20:43
کسی میتونه تخصصی تر و راحت تر یاد بده که چه جوری میشه نویز رو بیاریم پایین و کیفیت خط بره بالا؟
یا حداقل تجربه هاتون رو در اختیار دیگران قرار بدید.
راستی کارت شبکه بگیریم تاثیری داره؟
hot-dsl67
13-08-2013, 20:46
شاید اسپلیتر تاثیر بزاره بودن یا نبودنش
ولی از کجا می دونی مودم مشکل داره؟
جای دیگه هم مشکل داشته؟
سلام
راستش تجربه یکی از رفقا بود که مودمش مثل مال من معمولی بوده و سرعت 1 مگ بیشتر از 256 تا 360 بالا نمیومده که مودم رو عوض از این وای-فای دارا که تاثیر قابل توجه ای میزاره وسرعتش هم
تا حالا از اونموقع کمتر از 900 نبوده و تا 4 مگ هم رفته.( راستی ایشون مشترک شرکت شبدیزه،استان البرز)
hossein 1994
13-08-2013, 20:46
کسی میتونه تخصصی تر و راحت تر یاد بده که چه جوری میشه نویز رو بیاریم پایین و کیفیت خط بره بالا؟
پست اول رو بخونید
Armin.Computer
13-08-2013, 20:48
منم تو پست اول یک توضیحاتی دادم بابت نویز
توضیح چند نفر از کاربراست به صورت یک پست
ببینید اون پست کمکتون می کنه
کارت شبکه برای نویز بگیری؟!!!!!!!!!!!!!
hot-dsl67
13-08-2013, 20:57
منم تو پست اول یک توضیحاتی دادم بابت نویز
توضیح چند نفر از کاربراست به صورت یک پست
ببینید اون پست کمکتون می کنه
کارت شبکه برای نویز بگیری؟!!!!!!!!!!!!!
راستش آره،یعنی روی کیفیت و نویز تاثیر داره یا نه؟
راستی من سیم رو از سیم مخابراتی دم در خونه کشیدم تا پشت مودم و اینکه سیم مخابرات متاسفانه از روی کنتور برق رد شده و بنده هم مجبور شدم بالا سر کنتور
سیم ها رو به هم وصل کنم.
آیا سیم برق مذکور تاثیری داره؟
moslem-visual
13-08-2013, 20:58
تا جایی که من فهمیدم مدل ودم و مخصوصا چیپ ستش خیلی تاثیر داره. همینجا بعضی دوستان وضع خطشون افتضاح بوده اما از دیگری که وضع خطش خیلی بهتر بوده سرعت و کیفیتش بالاتره.
همین چند روزه 4 تا مودم تست کردم و به این نتیجه رسیدم!
hossein 1994
13-08-2013, 20:59
راستش آره،یعنی روی کیفیت و نویز تاثیر داره یا نه؟
راستی من سیم رو از سیم مخابراتی دم در خونه کشیدم تا پشت مودم و اینکه سیم مخابرات متاسفانه از روی کنتور برق رد شده و بنده هم مجبور شدم بالا سر کنتور
سیم ها رو به هم وصل کنم.
آیا سیم برق مذکور تاثیری داره؟
منم همین مشکل رو داشتم سیم تلفن از کنتور برق رد میشد
باید مسیر سیم رو عوض کنی
کنتور برق نباید نزدیکش باشه باید فاصله بدی
دوستان خط بنده وضعیتش چطوره ؟ اسپیلتر هم وصله ولی یه 10 روزی میشه تایم زیاد میخورم.
مخابرات بی کیفیت ترین و بدترین Isp هست که پشتیبانیش 0 !!
hot-dsl67
13-08-2013, 21:45
اگه اینجوری باشه مجبورم اونموقع از جعبه تقسیم دم در که از تو زمین اومده بیرون بگیرم.
نظرتون چه؟
hossein 1994
13-08-2013, 22:08
دوستان خط بنده وضعیتش چطوره ؟ اسپیلتر هم وصله ولی یه 10 روزی میشه تایم زیاد میخورم.
مخابرات بی کیفیت ترین و بدترین Isp هست که پشتیبانیش 0 !!
خطت نویزت بالاست ولی با این حال کیفیت خطت خوبه ولی خوب نویزت بالاست
فکرکنم سرعت پایینت به خاطر نویز زیادته
مودم رو بیار روی adsl2 ببین چی میشه/
اگه اینجوری باشه مجبورم اونموقع از جعبه تقسیم دم در که از تو زمین اومده بیرون بگیرم.
نظرتون چه؟
اینطوری که خود مخابرات بیاد میفهه...
باید زنگ بزنی خودشون بیاد در مورد خرابی حالا که اومدن ببین میتونن برات یه کار بکنن در ضمن یه کار دیگه ای هم میتونی بکنی قبل از اینکه سیم تلفن بیاد وارد کنتور برق بشه قطع کن سیم رو ترمینال بزن اون سیم تلفن هم راه خودش رو ادامه میده یه سیم جدا هم میتونی برای مودمت ببری
منظورتون از Adsl2 چیه ؟ چجوری اینکارو انجام بدم ؟:n13:
hossein 1994
13-08-2013, 22:25
منظورتون از Adsl2 چیه ؟ چجوری اینکارو انجام بدم ؟:n13:
برو تو این قسمت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تمام تیک ها رو بردار بزار روی adsl2 اگه این آدرس باز نشد
این قسمت رو برو:
Advanced Setup ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
DSL
DSL Settings
farzad021
13-08-2013, 22:49
دوستان SNR مهمتره یا Attenuation ؟
و چرا Attenuation روی Upstream بسیار کمتر از Downstream هست؟خب نویز نویزه دیگه :| چرا فرق داره؟
این هم وضعیت فعلی منه
مودم به یک اسپلیتر وصل بود و تلفن به یک اسپلیتر دیگه که اون موقع وضعیت به این شکل بود: SNR Downstream: 266 و attenuation: 495
که الآن شده 376 و 455 (37.6 و 45.5)
در کل الآن وضعیت خط من چطوره؟ و سوال اصلیم کماکان اینه که چرا آپلود و دانلود نویزشون فرق داره :n13:
Upstream
276 kbps
Downstream
1095 kbps
Attenuation Downstream(db)
35
Attenuation Upstream(db)
29
SNR Margin Downstream(db)
6.1
SNR Margin Upstream(db)
7.3
Vendor ID
RETK
این لان نویز داره؟
مشکلم اینه که مدم هر چند دقیقه چراغ قرمزش روشن میشه واینترنت میره کسی میدونه مشکل از کجاست
Armin.Computer
13-08-2013, 22:54
Upstream
276 kbps
Downstream
1095 kbps
35
Attenuation Upstream(db)
29
6.1
SNR Margin Upstream(db)
7.3
Vendor ID
RETK
این لان نویز داره؟
مشکلم اینه که مدم هر چند دقیقه چراغ قرمزش روشن میشه واینترنت میره کسی میدونه مشکل از کجاست
SNR جالب نیست!
چراغ؟
از Isp مشکل قطعی و وصلی نداری؟
زنگ زدم ماموراومدچک کردگفت مشکلی نداره ولی بازم مشکل داره چراغ اینترنت قرمزمیشه
masoudboy
13-08-2013, 23:19
دوستان وضعیت نویز و کیفیت خط من چطوره ؟؟
hossein 1994
13-08-2013, 23:27
دوستان وضعیت نویز و کیفیت خط من چطوره ؟؟
نویز خطت پایینه کیفیت هم بالاست
خط خوبی داری واقعا
از چه شرکتی سرویس داری؟
چه سرویسی؟
خطت هم رو 2مگ بسته شده
Armin.Computer
13-08-2013, 23:35
زنگ زدم ماموراومدچک کردگفت مشکلی نداره ولی بازم مشکل داره چراغ اینترنت قرمزمیشه
مامور مخابرات؟
mani_cute
13-08-2013, 23:35
این سیم کشی رو خود مخابرات انجام داد؟
خیلی بی کیفیت اجراش کردن باید روش رو با یه روکش میپوشوندن
با این نوع سیم کشی نویزت بالا نیست :n13:
وکیفیت خطت افتضاح شد اگه نویز رو بتونی پایین بیاری یا از مخابرات بیان سیم کشیت رو ردیف کنن برات کیفیت عالی میشه
بعد از این چون مشخصه خواستن تغییراتی بدن که خطوط ما و یکی از همسایه هامون 2 روز کامل قطع بود که این قطع شدن سیم ها رو توجیه میکنه و این اتافاق بعدش افتاد،حالا سوال اینجاست که ممکنه دلیل قطعی این باشه؟ چون بوق تلفن داره و نویز هم نداره! ولی نتم بعد از چند ثانیه قطع میشه،snr هم که بالاتر از 6 نمیره در بهترین حالت و در بدترین حالت زیر 1 ؟!!! الان که این متن رو نوشتم 3 بار قطع شد مجبور شدم کپی پیست کنم:n02:
سلام دوستان و مدیران محترم سایت.من اینترنت adsl از شاتل دارم یه چند وقتی هست وضعیت اینترنتم خیلی بده ! بعضی وقتا هرچند دقیقه یک بار قطع و وصل میشه.زنگ زدم پشتیبانی میگه سیگنال خطط ضعیفه نویزم زیاد داری.به مخابرات گفتم میگه خطط مشکلی نداره خلاصه دیگه نمیدونم چیکار کنم.من بعضی پست های دوستان رو خوندم گفتم شاید از سیم کشی باشه رفتم به سیم ورودی ساختمون مودم و وصل کردم واینم نتیجش شد توی عکس.به نظر شما باید چیکار کنم؟؟ خواهش میکنم کمکم کنید با تشکر.
Armin.Computer
13-08-2013, 23:37
سلام دوستان و مدیران محترم سایت.من اینترنت adsl از شاتل دارم یه چند وقتی هست وضعیت اینترنتم خیلی بده ! بعضی وقتا هرچند دقیقه یک بار قطع و وصل میشه.زنگ زدم پشتیبانی میگه سیگنال خطط ضعیفه نویزم زیاد داری.به مخابرات گفتم میگه خطط مشکلی نداره خلاصه دیگه نمیدونم چیکار کنم.من بعضی پست های دوستان رو خوندم گفتم شاید از سیم کشی باشه رفتم به سیم ورودی ساختمون مودم و وصل کردم واینم نتیجش شد توی عکس.به نظر شما باید چیکار کنم؟؟ خواهش میکنم کمکم کنید با تشکر.
چراغ ADSL خاموش میشه؟
مامور مخابرات؟
نه مامور isp (کارشناس...)
راستی چراغ ADSL هم خاموش میشه بعد چراغ اینترنت قرمز میشه مدمم هم رویpppoe هست
hossein 1994
13-08-2013, 23:40
پس خطت مشکل داره چون از دم در نویز باید بیاد پایین
ممکنه از شاتل باشه چون من با شاتلی داشتم همینجوری بود رفتم آسیاتک کیفیتش بهتر شد
هر شرکت بستگی به تجهیزاتش در اون مرکز مخابراتی هست
سیمی که از مخابرات میاد به پریز رو تمیز کن ببین چی میشه
مودم رو از حالت g.dmt در بیار ببین چی میشه
بازم میگم مشکل از طرف شاتل هست
Armin.Computer
13-08-2013, 23:41
نه مامور isp (کارشناس...)
چراغ ADSL خاموش میشه؟
منظورم اینه که اول این چراغ خاموش میشه و بعد چراغ اینترنت قرمز میشه
اینجوریه؟
چراغ ADSL خاموش میشه؟
منظورم اینه که اول این چراغ خاموش میشه و بعد چراغ اینترنت قرمز میشه
اینجوریه؟
چراغ ADSL خاموش میشه بعد دوباره روشن میشه بعد چراغ اینترنت قرمز میشه مدمم هم رویpppoe هست
Armin.Computer
13-08-2013, 23:58
چراغ ADSL خاموش میشه بعد دوباره روشن میشه بعد چراغ اینترنت قرمز میشه مدمم هم رویpppoe هست
وضعیت رو برای مامور isp توضیح دادی چی گفت؟
نگفتی که مشکل دارم؟
وضعیت رو برای مامور isp توضیح دادی چی گفت؟
نگفتی که مشکل دارم؟
گفتم بهش اومد مدوم رو چک کرد دید مشکلی نیست بعد یک هفته دوباره قطعی شروع شد این اواخر هم خیلی بیشتر شده
بله دوست عزیز چراغ adsl هم قطع میشه و وصل میشه.اینم عکس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عموما موقع بازی اینجوری میشه پینگم خیلی خبه ولی یهو نت قطع میشه قبلش هم یکم گیر مکنه و بعد کلا قطع میشه
mani_cute
14-08-2013, 00:22
آقا کسی هست که بدونه علت نویز یهویی چی میتونه باشه؟ (البته غیر از مواردی که در پست اول گفته شده) ممکنه مشکل از ترمینال(جعبه تقسیم فلزی که روی دیوار بسته میشه)باشه؟
شکایت کار به جایی میبره؟
حالا چطور به مامور مخابرات بفهمونیم که خط مشکل داره و بوق تلفن داشتن و نویز نداشتن ملاک سالم بودن خط نیست؟
خودمون میتونیم ترمینال رو دستکاری کنیم؟ کسی بلده؟
متشکرم:n16:
Armin.Computer
14-08-2013, 01:05
گفتم بهش اومد مدوم رو چک کرد دید مشکلی نیست بعد یک هفته دوباره قطعی شروع شد این اواخر هم خیلی بیشتر شده
بله دوست عزیز چراغ adsl هم قطع میشه و وصل میشه.اینم عکس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس که لود نشد
عموما موقع بازی اینجوری میشه پینگم خیلی خبه ولی یهو نت قطع میشه قبلش هم یکم گیر مکنه و بعد کلا قطع میشه
زمانی که قطع میشه به Isp زنگ میزنی چی میگه؟
من هرچی عکس میزارم نمیدونم چرا آپ نمیشه ولی مشخصاتی که مودمم میده اینه من از سر خط ورودی ساختمون خط گرفتم.اینم لینک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
snr margin : down stream:139 - up stream: 200
attenuation : down stream :490 - up stream : 315
output power : down stream :171 - up stream : 123
.Attainable rate : down stream :3648 - up stream : 1116
Armin.Computer
14-08-2013, 10:58
من هرچی عکس میزارم نمیدونم چرا آپ نمیشه ولی مشخصاتی که مودمم میده اینه من از سر خط ورودی ساختمون خط گرفتم.اینم لینک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
snr margin : down stream:139 - up stream: 200
attenuation : down stream :490 - up stream : 315
output power : down stream :171 - up stream : 123
.Attainable rate : down stream :3648 - up stream : 1116
این اطلاعات از ورودی خونه هست؟
اون زمان که تست گرفتی دستگاه دیگه ای هم روی خط تلفن داشت کار می کرد؟
HeRcKoOl
14-08-2013, 11:30
دوستان برا من وضعیتم چجوره؟
موقع بازی آنلاین بعضی وقتا پشت سر هم قطع میشه و همش باید مودم خاموش روشن کنم تا 10 بار اینا قطع میشه
دوستان برا من وضعیتم چجوره؟
موقع بازی آنلاین بعضی وقتا پشت سر هم قطع میشه و همش باید مودم خاموش روشن کنم تا 10 بار اینا قطع میشه
سلام
دوست عزيزم وضعيت خط شما عاليه . مشكل ممكنه از isp يا مركز مخابراتيتون باشه .
بله دوست عزیز این اطلاعات از ورودی خونه هست.نه هیچ دستگاه دیگه ای روی خط وصل نیست من 2 تا خط دارم که این خط فقط adsl داره و مودم روش نصبه.قبلا این مشکل رو نداشتم و لی جدیدا این مشکل برام پیش اومده.
این اطلاعات از ورودی خونه هست؟
اون زمان که تست گرفتی دستگاه دیگه ای هم روی خط تلفن داشت کار می کرد؟
بله دوست عزیز این اطلاعات از ورودی خونه هست.نه هیچ دستگاه دیگه ای روی خط وصل نیست من 2 تا خط دارم که این خط فقط adsl داره و مودم روش نصبه.قبلا این مشکل رو نداشتم و لی جدیدا این مشکل برام پیش اومده.یعنی مشکل من از کجا میتونه باشه ؟
من به isp پیام دادم
قطع شد و قرمز شدن چراغ مدم هر ده دقیقه یک بار درخواست کارشناس هم شد همه چیز را چک کردند ولی باز مشکل حل نشد
نظرات همكاران:
(14598) 1392/5/23 1/1/1900 8:06:00 AM
با سلام و احترام فراوان مشترک گرامی، در حال حاضر مودم شما 5 ساعت بدون قطی کانکت بوده و در حال حاضر مشکلی مشاهد نگردید. با سپاس واحترام فراوان اندیشه سبز خزر
اینم جوابشون همون روز 100بار قطع شد ولی الان مدم رو چک کردم اینطوری شده
Upstream
276 kbps
Downstream
1095 kbps
24
Attenuation Upstream(db)
11
41.7
SNR Margin Upstream(db)
27.9
Armin.Computer
14-08-2013, 13:46
من به isp پیام دادم
قطع شد و قرمز شدن چراغ مدم هر ده دقیقه یک بار درخواست کارشناس هم شد همه چیز را چک کردند ولی باز مشکل حل نشد
نظرات همكاران:
(14598) 1392/5/23 1/1/1900 8:06:00 AM
با سلام و احترام فراوان مشترک گرامی، در حال حاضر مودم شما 5 ساعت بدون قطی کانکت بوده و در حال حاضر مشکلی مشاهد نگردید. با سپاس واحترام فراوان اندیشه سبز خزر
اینم جوابشون همون روز 100بار قطع شد ولی الان مدم رو چک کردم اینطوری شده
Upstream
276 kbps
Downstream
1095 kbps
24
Attenuation Upstream(db)
11
41.7
SNR Margin Upstream(db)
27.9
الان مشکل حل شده؟
بله دوست عزیز این اطلاعات از ورودی خونه هست.نه هیچ دستگاه دیگه ای روی خط وصل نیست من 2 تا خط دارم که این خط فقط adsl داره و مودم روش نصبه.قبلا این مشکل رو نداشتم و لی جدیدا این مشکل برام پیش اومده.یعنی مشکل من از کجا میتونه باشه ؟
پشتیبانی نظری نداره؟
ظاهرا سیم کشی خونه بدون مشل باید باشه
شاید مشکل مخابراتی داشته باشه
ازاون موقع تا الان مشکلی نداره
الان مشکل حل شده؟
پشتیبانی نظری نداره؟
ظاهرا سیم کشی خونه بدون مشل باید باشه
شاید مشکل مخابراتی داشته باشه
والا پشتیبانی میگه خطط مشکل داره بعدش میگن اعلام خرابی میکنیم.حتی یه بار مامور فرستادن مخابرات خط منو چک کردن میگن مشکلی نیست.اگه مشکل از مخابرات باشه عملا کاری از دستمون برنمیاد فکر کنم؟؟!! حالا اگه شما نظری برای بهبود این وضعیت دارین ممنون میشم راهنماییم کنین خیلی ممنون.
MaFia_King
14-08-2013, 17:56
سلام دوستان
این مقادیر
SNR Margin dB
Attenuation dB
Attainable Rate Kbps
Rate Kbps
از کجا باید پیدا کنم؟ داخل مودم که چیزی نتونستم پیدا کنم؟
ممنون
سلام دوستان
این مقادیر
SNR Margin dB
Attenuation dB
Attainable Rate Kbps
Rate Kbps
از کجا باید پیدا کنم؟ داخل مودم که چیزی نتونستم پیدا کنم؟
ممنون
سلام
دوست عزيز مودمتون چيه ؟
يه عكس از صفحه اول تنظيمات مودمتون بزاريد .
MaFia_King
14-08-2013, 18:32
سلام
دوست عزيز مودمتون چيه ؟
يه عكس از صفحه اول تنظيمات مودمتون بزاريد .
سلام
مودمم linksys (cisco( هستش
سلام
مودمم linksys (cisco( هستش
دوست عزيزم برو به اين لينك :
MaFia_King
14-08-2013, 22:00
سلام
این نتایج بدست اومده
Up
DSL Status:
ADSL2+
DSL Mode:
0
DSL Channel:
1021 kbps
DSL Upstream Rate:
2040 kbps
DSL Downstream Rate:
up
Down
309 dB
150 dB
DSL Noise Margin:
233 dB
150 dB
DSL Attenuation:
-452 dBm
-381 dBm
DSL Transmit Power:
نظرتون چیه؟
سلام
این نتایج بدست اومده
DSL Status: Up
DSL Mode: ADSL2+
DSL Channel: 0
DSL Upstream Rate: 1021 kbps
DSL Downstream Rate: 2040 kbps
Down up
DSL Noise Margin: 150 dB 309 dB
DSL Attenuation: 150 dB 233 dB
DSL Transmit Power: -381 dBm -452 dBm
نظرتون چیه؟
خطتون روي 2مگ بسته شده و 1مگ هم آپلود .
مشكل قطع شدن لينك داريد ؟
adsl mode رو در صفحه اول تنظيمات مودم بزاريد روي +adsl2
MaFia_King
14-08-2013, 22:19
خطتون روي 2مگ بسته شده و 1مگ هم آپلود .
مشكل قطع شدن لينك داريد ؟
adsl mode رو در صفحه اول تنظيمات مودم بزاريد روي +adsl2
گاهی اوقات پیش میاد ولی نه همیشه
این شرایط چه فرقی با بقیه می کنه؟
adsl mode الان رو MultiMode تنظیم شده؟ چه فرقی می کنه؟
گاهی اوقات پیش میاد ولی نه همیشه
این شرایط چه فرقی با بقیه می کنه؟
adsl mode الان رو MultiMode تنظیم شده؟ چه فرقی می کنه؟
بزاريد روي +adsl2 نويزتون كمتر ميشه . در ضمن اگه ورودي در سيمتون كه اومده توي خونه به سيم داخلي وصل شده روش چسب كاري نشده بريد تميزش كنيد روش چسب برق بزنيد . زنگ زدگي باعث نويز زياد ميشه .
gigi_alex
14-08-2013, 23:56
دورود
دوستان power output عددش منفی هست . مشکلی نداره ؟
hot-dsl67
15-08-2013, 00:15
سلام به همه
نه مثل اینکه مشکل من اساسیه.
به گفته دوستان سیم رو به دور از هرگونه کابل برق و کنتور برق وصل کردم بعد کانکت شدم سرعت رفت روی 1270 مگ که 10 دقیقه هم طاقت نیاورد و قطع شد ورفت روی همون 600 تا 900 کیلو.
بعد رفتم اپیلیتر خریدم مقدار نویز بدتر شد.
حالا فقط مونده با یه مودم دیگه تست کنم که اگر اونم نبود دیگه مشکل بین خونه تا مخابراته که اونها هم اصلاٌ به این مشکلات اهمیتی نمیدن.
خدا عاقبت مارو با این اینترنت به خیر کنه.
Armin.Computer
15-08-2013, 01:26
والا پشتیبانی میگه خطط مشکل داره بعدش میگن اعلام خرابی میکنیم.حتی یه بار مامور فرستادن مخابرات خط منو چک کردن میگن مشکلی نیست.اگه مشکل از مخابرات باشه عملا کاری از دستمون برنمیاد فکر کنم؟؟!! حالا اگه شما نظری برای بهبود این وضعیت دارین ممنون میشم راهنماییم کنین خیلی ممنون.
اگر از وضعیت سیم کشی خونه مطمئنی که هیچی
از خود مخابرات یا از مخابرات تا خونه
پیگیری کن ببین وضعیتت رو می تونی بهتر کنی یا نه
سلام به همه
به گفته دوستان سیم رو به دور از هرگونه کابل برق و کنتور برق وصل کردم بعد کانکت شدم سرعت رفت روی 1270 مگ که 10 دقیقه هم طاقت نیاورد و قطع شد ورفت روی همون 600 تا 900 کیلو.
حالا فقط مونده با یه مودم دیگه تست کنم که اگر اونم نبود دیگه مشکل بین خونه تا مخابراته که اونها هم اصلاٌ به این مشکلات اهمیتی نمیدن.
پس وضعیت شما جالب نیست!
از سیم کشی خونه دیگه مطمئن شدی؟
اگر مطمئنی که دیگه هیچی
Le0nard0
15-08-2013, 01:36
مخابرات هیچ کاری نمیکنه منم اعلام خرابی کردم بعد زنگ زد گفت فقط بوق به ما مربوط میشه و اینترنت به ما مربوط نیست ! بهش گفتم کیفیت خط من مشکل داره از سیم کشی داخل خونه هم نیست باز میگه به ما فقط بوق مربوطه و الان داریم با هم حرف میزنیم پس خطت درسته !!
moslem-visual
15-08-2013, 08:34
سلام به همه
داداش منم سیم تلفنم از کنار برق دم در رد میشه،
شما تغییری برات ایجاد شد وقتی سیم تلفن رو جا به جا گردی؟
فکر میکنم این وسط تجهیزات شرکتی که ازش سرویس دارید هم مهمه - مثلا من از مخابرات بدون مشکل سرویس داشتم،
از آسیاتک و نوین نت مشکل دار شدم!
moslem-visual
15-08-2013, 08:36
مخابرات هیچ کاری نمیکنه منم اعلام خرابی کردم بعد زنگ زد گفت فقط بوق به ما مربوط میشه و اینترنت به ما مربوط نیست ! بهش گفتم کیفیت خط من مشکل داره از سیم کشی داخل خونه هم نیست باز میگه به ما فقط بوق مربوطه و الان داریم با هم حرف میزنیم پس خطت درسته !!
دقیقا. متاسفانه نه شرکت isp و نه مخابرات در این مورد کاری نمیکنن.
اگر مشکلی هست که خودتون میدونید چجوری حل میشه میتونید مامور منطقه تو نرو پیدا کنید و یه پولی بعنوان دستمزد بهش بدید تا کارتون رو درست کنه.
Sajad perspolis
15-08-2013, 21:22
با درود این آموزش توسط آقای اوکتای علیزاده از فروم پرشین تولز برداشته شده با رضایت ایشون
خوب اول بگم که خودم تست کردم و کار کرد به گفته ایشون روی همه مودم ها جواب نمیده من کل پست رو میزارم با لینک مرجع
(ذکر کنم که مودم ایشون و بنده شبیه هم هستش و Vodafone HG556a هستش که از همون تاپیک مرجع خریداری شده)
ببین دوست من من خودم 3 تا مودم دارمو
واسه کمو زیاد کردن snr شما باید چیپ مودمت برودکام باشه که مخصوص long lines هست
نویز و دیتا لوس واسه این هست که شما فاصلت با خط اصلی زیاده و دیتا تا بشما برسه تو راه هدر میره و شما پینگت میره بالا و snr میاد پایین
یکی از دلایل این هست که dslam ولتاژ ثابتی داره مثلا به کسی که بغل گوششه 18 ولت میده به کسی هم که 8 کیلومتر اونورتره همون 18 ولت رو میده ولی این ولتاژ تا برسه 8 کیلومتر اونورتر میشه 7 ولت
یکی از قابلیت های این مودم این هست حتی واسه اینکه خط استیبل بشه به dslam دستور میفرسته که ولتاژ زیادتری بده و خط شما استیبل میشه
اموزش زیاد کردن
SNR
برای اونایی که خطشون نویز داره
خوب از اونجا که من بازی انلاین زیاد انجام میدم همیشه مشکل قطع شدن اذیت میکرد و همش در حال تحقیق بودم تا راهی پیدا کنم تا فیکسش کنم تا اینکه یه برنامه پیدا کردم که این قابلیت رو داشت ولی رو 3 تا مودمی که داشتم کار نمیکرد چون چیپ هر 3 چیپ رالینک بود و برنامه یا بهتر بگم این قالبت توییک رو فقط یه سری چیپ دارن که برودکام هم جزوشون هست و چیپ این مودم عالی هم همین بود
درصد نویز اینطوری هست که هرچی شما سرعت بیشتر بخوای کیفیت خط میاد پایین و استییل نیست ولی سرعت میره بالا
مثلا رو خط من عدد 6 بود Snr
و دیتا ریت رو 2048 و همش قطع و وصل میشد تا اینکه این مودم رو گرفتم و با این برنامه و اموزش که میزارم تونستم عدد نویز رو از 6 به 15 برسونم و دیتا ریت عدد 800 بدون قطعی
واسه این کار باید برید تو
special--->misc options---expermental.... رو تیک بزنید
تا یه تب بدون اسم تو برنامه فعال میشه و یه اسلایدر داره هرچی بره بالا نویز شما کمتر وهمچنین سرعت هم کمی کم میشه و هرچی بیاد پایین سرعت بیشتر و لی نویز بیشتر در نتیجه خط قطعیش میره بالا
به عکس اول دقت کنید
snr=7.9
tx power il نداریم این حالت عادی خط من هست که رو 1127 سینک شده
جالا به عکس دوم که snr رو بردم بالا دقت کنید
snr=16.9
دستا ریت رو 311
به tx power دقت کنید میبینید که اضافه شده واسه اینکه snr بره بالا
البته این چیپ رو snr های پایین مثل 2 3 هم کاملا استیبل هست
ابلته اگر به اون نمودارها نگاه کنید میبینید که خط من خیلی داغونه و بین اون خطا همش فاصله هست این عکس پایین نمونه یه خط کاملا سالم هست به نمودارش دقت کنید.
امیدوارم دوستان استفاده کنن و مارو دعا کنن
لینک برنامه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک مرجع
hot-dsl67
15-08-2013, 22:17
داداش منم سیم تلفنم از کنار برق دم در رد میشه،
شما تغییری برات ایجاد شد وقتی سیم تلفن رو جا به جا گردی؟
فکر میکنم این وسط تجهیزات شرکتی که ازش سرویس دارید هم مهمه - مثلا من از مخابرات بدون مشکل سرویس داشتم،
از آسیاتک و نوین نت مشکل دار شدم!
سلام راستش آره الان خیلی بهتره.
اگر هم بخواد قطع بشه روزی یه بار قطع میشه.
ولی مشکل تلفن به قوت خودش باقیه.
راستش من میخوام برم سمت آسیاتک
hot-dsl67
15-08-2013, 22:21
اگر از وضعیت سیم کشی خونه مطمئنی که هیچی
از خود مخابرات یا از مخابرات تا خونه
پس وضعیت شما جالب نیست!
از سیم کشی خونه دیگه مطمئن شدی؟
اگر مطمئنی که دیگه هیچی
سلام
آره از سیم کشی مطمئنم،کلاً یه سیم جدید برا مودم کشیدم.
چند تا کار تو ذهنم هست که میخوام انجام بدم ان شاالله
1-یه خط تلفن جدید میخرم.
2-سرویس دهنده رو عوض میکنم میرم سمت آسیا تک یا پارس آنلاین(هنوز نمیدونم)
3-مودم رو هم عوض میکنم.
(راستی شما نظر دیگه ای نداری؟- من فکر کنم یا از مخابراته،یا تجهیزان سرویس دهنده یا بین خونه تا مخابرات سیم مشکل داره. سیم تلفنهای اینجارو 18 سال پیش کاشتند زیر زمین.)
Armin.Computer
16-08-2013, 00:27
سلام
آره از سیم کشی مطمئنم،کلاً یه سیم جدید برا مودم کشیدم.
چند تا کار تو ذهنم هست که میخوام انجام بدم ان شاالله
1-یه خط تلفن جدید میخرم.
2-سرویس دهنده رو عوض میکنم میرم سمت آسیا تک یا پارس آنلاین(هنوز نمیدونم)
3-مودم رو هم عوض میکنم.
(راستی شما نظر دیگه ای نداری؟- من فکر کنم یا از مخابراته،یا تجهیزان سرویس دهنده یا بین خونه تا مخابرات سیم مشکل داره. سیم تلفنهای اینجارو 18 سال پیش کاشتند زیر زمین.)
راستش سیم تلفن قدیمی باشه نمیشه جواب قطعی داد
ما نمی دونیم وضعیت سیم ها چه جوریه
به هرحال یک مشکلی هست
متاسفانه مشکل نویز مشکل خیل آسونی نیست
و حل نشدنش یک مشکله شدیده
و حل کردنشم بازم با تلاش و پیگیری به نتیجه میرسه
با درود این آموزش توسط آقای اوکتای علیزاده از فروم پرشین تولز برداشته شده با رضایت ایشون
خوب اول بگم که خودم تست کردم و کار کرد به گفته ایشون روی همه مودم ها جواب نمیده من کل پست رو میزارم با لینک مرجع
(ذکر کنم که مودم ایشون و بنده شبیه هم هستش و Vodafone HG556a هستش که از همون تاپیک مرجع خریداری شده)
نویز و دیتا لوس واسه این هست که شما فاصلت با خط اصلی زیاده و دیتا تا بشما برسه تو راه هدر میره و شما پینگت میره بالا و snr میاد پایین
یکی از دلایل این هست که dslam ولتاژ ثابتی داره مثلا به کسی که بغل گوششه 18 ولت میده به کسی هم که 8 کیلومتر اونورتره همون 18 ولت رو میده ولی این ولتاژ تا برسه 8 کیلومتر اونورتر میشه 7 ولت
یکی از قابلیت های این مودم این هست حتی واسه اینکه خط استیبل بشه به dslam دستور میفرسته که ولتاژ زیادتری بده و خط شما استیبل میشه
اموزش زیاد کردن
SNR
خوب از اونجا که من بازی انلاین زیاد انجام میدم همیشه مشکل قطع شدن اذیت میکرد و همش در حال تحقیق بودم تا راهی پیدا کنم تا فیکسش کنم تا اینکه یه برنامه پیدا کردم که این قابلیت رو داشت ولی رو 3 تا مودمی که داشتم کار نمیکرد چون چیپ هر 3 چیپ رالینک بود و برنامه یا بهتر بگم این قالبت توییک رو فقط یه سری چیپ دارن که برودکام هم جزوشون هست و چیپ این مودم عالی هم همین بود
درصد نویز اینطوری هست که هرچی شما سرعت بیشتر بخوای کیفیت خط میاد پایین و استییل نیست ولی سرعت میره بالا
و دیتا ریت رو 2048 و همش قطع و وصل میشد تا اینکه این مودم رو گرفتم و با این برنامه و اموزش که میزارم تونستم عدد نویز رو از 6 به 15 برسونم و دیتا ریت عدد 800 بدون قطعی
تا یه تب بدون اسم تو برنامه فعال میشه و یه اسلایدر داره هرچی بره بالا نویز شما کمتر وهمچنین سرعت هم کمی کم میشه و هرچی بیاد پایین سرعت بیشتر و لی نویز بیشتر در نتیجه خط قطعیش میره بالا
به عکس اول دقت کنید
snr=7.9
snr=16.9
دستا ریت رو 311
ابلته اگر به اون نمودارها نگاه کنید میبینید که خط من خیلی داغونه و بین اون خطا همش فاصله هست این عکس پایین نمونه یه خط کاملا سالم هست به نمودارش دقت کنید.
لینک برنامه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک مرجع
من وقتی کانکت رو میزنم کانکت نمیشه مود هم روی G-DMT هست
وضعیت نویز خط در داخل اتاق محل استفاده:
وضعیت نویز در سیم ورودی تلفن به منزل:
متاسفانه با نصب سپلیتر مقدار Attenuation کمی بیشتر می شد؛ همچنین گوشی تلفن متصل به سپلیتر در هنگام روشن بودن روتر صدای خش خش دارد.
دوست عزیز به من میگی وضعیتم چه جوریه
موقع دانلود هر چند دقیقه یکبار سرعتم صفر میشه دوباره درست میشه
Armin.Computer
16-08-2013, 14:40
وضعیت نویز خط در داخل اتاق محل استفاده:
وضعیت نویز در سیم ورودی تلفن به منزل:
متاسفانه با نصب سپلیتر مقدار Attenuation کمی بیشتر می شد؛ همچنین گوشی تلفن متصل به سپلیتر در هنگام روشن بودن روتر صدای خش خش دارد.
مقایسه:
SNR تغییر خاصی نکرده
Attenuation کمی تغییر کرده
پهنای باند تقریبا دو برابر شده!
دوست عزیز به من میگی وضعیتم چه جوریه
موقع دانلود هر چند دقیقه یکبار سرعتم صفر میشه دوباره درست میشه
فیبر نوریه؟
خط زیاد بدی نداری
با isp گفتی؟
vahid_crab708
17-08-2013, 01:48
سلام دوستان من نویز خطم چه جوری بفهمم مودمم لینکسیس x2000 است توی آن هیچ فایلی برای نویز ندیدم
تو رو خدا کمکم کنید؟
Armin.Computer
17-08-2013, 10:29
سلام دوستان من نویز خطم چه جوری بفهمم مودمم لینکسیس x2000 است توی آن هیچ فایلی برای نویز ندیدم
تو رو خدا کمکم کنید؟
وارد مودم بشید
از طریق مودم می تونید اطلاعات نویز رو ببینید
SNR رو پیدا کنید فکر کنم بقیه اطلاعاتم باشه
shahabprince
17-08-2013, 11:41
دوستان وضع خط من خوبه یا بده؟
سلام
وضعيت خطتون خيلي خوبه .
میگن سیم برق نباید از کنار سیم تلفن رد بشه حالا اگه از روش رد بشه تکلیف چیه ؟
من مسیر سیم ها رو تو کوچه دنبال کردم دیدم در دو نقطه سیم برق از تیر چراغ برق به دو تا از خونه ها کشیده شده و درست از روی سیمهای تلفن که به دیوار چسبیدن وارد اون دو تا خونه شده !
ایا این میتونه دلیل نویز زیاد و کیفیت بد خط من باشه یا نه سیم برق باید چند متر موازی با سیم تلفن کشیده شده باشه تا بخواد تاثیر منفی بزاره ؟
این وضعیت خط من هست :
مشکل از سیم کشی داخلی و اسپلیتر و ... هم نیست . مشکل هرچی هست در مسیر بین مرکز تا خونه هست .
vahid_crab708
17-08-2013, 16:31
وارد مودم بشید
از طریق مودم می تونید اطلاعات نویز رو ببینید
SNR رو پیدا کنید فکر کنم بقیه اطلاعاتم باشه
هر چی گشتم پیدا نکردم تو رو خدا کمکم کنید
pedram_ashena
17-08-2013, 21:21
با درود این آموزش توسط
لینک مرجع
:n02: من هم روی دو تا از مودمهای دارای این چیپست امتحان کردم و دو نفر را از استفاده اینترنت 3g خلاص کردم.سایر دوستان هم تست کنند انشاالله مشکل اونها هم حل بشه.(فقط دقت کنید چیپستهای مودمتان تحت ساپورت برنامه باشد) :n26:
:n02: من هم روی دو تا از مودمهای دارای این چیپست امتحان کردم و دو نفر را از استفاده اینترنت 3g خلاص کردم.سایر دوستان هم تست کنند انشاالله مشکل اونها هم حل بشه.(فقط دقت کنید چیپستهای مودمتان تحت ساپورت برنامه باشد) :n26:
کدوم مودم ها رو ساپرت میکنه؟
mani_cute
18-08-2013, 13:34
سلام دوستان
قبلا مشکلم رو گفته بودم و حدود یه ماه دنبالش افتادم تا بالاخره امروز حل شد
تجربه خودم رو اینجا میذارم تا دوستان دیگه ای هم که این مشکلو دارن بدونن چیکار باید بکن
اینترنت من تا حدود یه ماه پیش مشکلی نداشت و روی 2Mbps بسته شده ولی از اون موقع که برای یکی از همسایه هامون تلفن کشیدن نت من خراب شد،سرعتم در حد بایت و روزانه حداکثر دو دقیقه طول میکشید که قطع شه،شبا که دیگه در حد 3 ثانیه وصل بودم و بازم قطع میشد
از طرف پشتیبانی حدود دو هفته ای پیگیری کردیم و حتی پورت رو هم عوض کردن ولی مشکل حل نشد،کارشناس اومد ولی حل نشد تا اینکه به این نتیجه رسیدیم که مشکل حتما از خط تلفنه،خطوط رو از داخل چک کردیم و از بیرون هم همینطور که عکسش رو قبلا گذاشتم،الان هم میذارم،این عکس مال موقع خرابیه،البته اینو هم بگم که تلفن سالم بود و نویز هم نداشت فقط اینترنت خراب بود
این هم status مودم زمان خرابی
میبینید که nsr یا همون کیفیت رقمش 1.8 هستش که یعنی نابود!!
عکس های بعدی مال امروزه و بعد از اینکه من یه هفته اومدم و رفتم و مسئول محترم شبکه کابل هوایی حرف منو قبول کرد که خرابی
اینترنتم بخاطر خطه و زحمت کشیدن اومدن سیم کشی ها رو درست کردن خدا پدرشونو بیامرزه
میبینید که سیم کشی ها درست شدن
این هم status الان مودم
میبینید که Snr به 22 رسیده و مشکل قطعی حل شده الانم با 4 تا کانکشن سرعتم به 240 میرسه
ملاحضه میکنید که یک پارگی ساده با وجود اینکه خط تلفنتون وصله میتونه فرکانس اینترنتتون رو دچار مشکل کنه
____
نتیجه گیری: دوستان عزیزی که مشکل من رو دارن اول از همه سیم کشی داخل خونه رو عوض کنید،دوم بدون اسپلیتر امتحان کنید
برخی فکر میکنن اسپلیتر مشکلو حل میکنه ولی برعکس snr رو پایین میاره،دلیلش هم اینه که اسپلیتر برای حل مشکل نویز تلفن به کار میره نه اینترنت! ، و پهنای باندها رو جدا میکنه
سوم سیم کشی های تلفن رو از بیرون خونه چک کنید
اگه مشکلتون حل نشده ،خودتون به مرکز مخابراتی محلتون مراجعه کنید و به مسئول کابل هوایی توضیح بدید که مشکلتون چیه،مطمئنن اونها هم دوست دارن مشکل شما حل بشه ولی حتما قبل از اینکار مرحله اول و دوم رو انجام بدید
معمولا اگه با خرابی تلفن تماس بگیرید،مامور میاد و خط تلفن رو چک میکنه میبینه بوق داره و نویز هم نداره و میگه خطتون سالمه چون اون بنده خدا ممکنه اطلاعی از اینترنت نداشته باشه
بنده وظیفه خودم دونستم که نتیجه رو اعلام کنم که شاید به درد برخی از دوستان بخوره
امیدوارم بقیه دوستان هم بتونن مشکلشون رو حل کنن
یا علی
س. به خط تل فکس وصله. وقتی برش میداریم نت قط میشه. اسپلیتر هم داره. عجیبه ها! چیکا کنیم؟
Armin.Computer
18-08-2013, 16:41
س. به خط تل فکس وصله. وقتی برش میداریم نت قط میشه. اسپلیتر هم داره. عجیبه ها! چیکا کنیم؟
بقیه تلفن ها اسپلیتر دارن؟
پورت های اسپلیتر رو جا به جا نزدید؟
از کاربر mani_cute ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم تشکر میشه بابت تجربه ایشون که در اختیار کاربرا قرار دادن
پست اول آپدیت شد
دلیل آپدیت:قرار دادن پست کاربرانی که مشکلاتشون حل شده و تجریبیاتشون رو در اختیار بقیه قرار دادن
بقیه تلفن ها اسپلیتر دارن؟
پورت های اسپلیتر رو جا به جا نزدید؟
از کاربر mani_cute ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم تشکر میشه بابت تجربه ایشون که در اختیار کاربرا قرار دادن
پست اول آپدیت شد
دلیل آپدیت:قرار دادن پست کاربرانی که مشکلاتشون حل شده و تجریبیاتشون رو در اختیار بقیه قرار دادن
فقط یه تل هست اونم مال فکسه.
پورت ها رو نه.
shayanrko
21-08-2013, 00:15
از متخصصین ارجمند خواستارم یه نگاهی به وضعیت من بندازن که خیلی اعصابم داغونه :n28:
پ.ن : سرویسم 512 برنزی اسیاتر ، تهران
hot-dsl67
21-08-2013, 01:00
اموزش زیاد کردن
SNR
به عکس اول دقت کنید
snr=7.9
snr=16.9
دستا ریت رو 311
لینک مرجع
سلام دوست عزیز میشه بگید این برنامه با کدام مودم ها سازگاره؟
اگر میشه یه مقدار راحت تر توضیح بدید.
مثلا بنده اصلاً برگه یا گزینه special--->misc options---expermental پیدا نکردم.
با تشکر فراوان از شما
سلام من چراغ lline مودمم از دیشب ساعت12 خاموش روشن میشه و بعد از چند دقیقه ثابت میشه همه چیز رو هم چک کردم سیم تلفن - اسپیلتر - مشکلی نداشتن تا قبل از ساعت 12 دیشب هم هیچ مشکلی نداشتم اینترنت 1 مگ مخابرات دارم نامحدود
SNR margin Upstream :
27 db
Line Attenuation Upstream :
30 db
SNR margin Downstream :
14 db
Line Attenuation Downstream :
48 db
Armin.Computer
21-08-2013, 11:56
از متخصصین ارجمند خواستارم یه نگاهی به وضعیت من بندازن که خیلی اعصابم داغونه :n28:
پ.ن : سرویسم 512 برنزی اسیاتر ، تهران
خط رو 4 مگ بسته شده
مشکل چیه؟
سلام من چراغ lline مودمم از دیشب ساعت12 خاموش روشن میشه و بعد از چند دقیقه ثابت میشه همه چیز رو هم چک کردم سیم تلفن - اسپیلتر - مشکلی نداشتن تا قبل از ساعت 12 دیشب هم هیچ مشکلی نداشتم اینترنت 1 مگ مخابرات دارم نامحدود
SNR margin Upstream :
27 db
30 db
SNR margin Downstream :
14 db
48 db
سیم کشی خونه مشکلی نداره؟
سالمه؟
shayanrko
21-08-2013, 15:29
هیچی اخه از یکی شنیدم سرعت اپلود بیشتر از دانلود باشه ، خط نویز داره .. خواستم ببینم نویز دارم یا نه !!!! مشکل که زیاده قبلا 2 مگ هم داشتم وضع خراب بود ... اسیاتر که خرابه اوضاش . میخوام ببینم مشکل از منه یا از شرکت ( مثلا برم مخابرات بگیرم اما مشکل از من باشه چی ؟ ) چون خیلی وضعیت اعصاب خورد کنه مخصوصا وقتی میخوام از برنامه های چت استفاده کنم . هنگ کردن وسط صحبت کردن یا وب گردی ( که احتمال میدم به خاطر خود لپ تاپ هم باشه ) و ... در کل خیلی هنگی شده سیستم موقع استفاده از اینترنت ( حالا نمیدونم شرکتو باید عوض کنم یا مودم عوض کنم ، نویز دارم چه مشکل دیگه ای هست )
Armin.Computer
21-08-2013, 15:43
هیچی اخه از یکی شنیدم سرعت اپلود بیشتر از دانلود باشه ، خط نویز داره .. خواستم ببینم نویز دارم یا نه !!!! مشکل که زیاده قبلا 2 مگ هم داشتم وضع خراب بود ... اسیاتر که خرابه اوضاش . میخوام ببینم مشکل از منه یا از شرکت ( مثلا برم مخابرات بگیرم اما مشکل از من باشه چی ؟ ) چون خیلی وضعیت اعصاب خورد کنه مخصوصا وقتی میخوام از برنامه های چت استفاده کنم . هنگ کردن وسط صحبت کردن یا وب گردی ( که احتمال میدم به خاطر خود لپ تاپ هم باشه ) و ... در کل خیلی هنگی شده سیستم موقع استفاده از اینترنت ( حالا نمیدونم شرکتو باید عوض کنم یا مودم عوض کنم ، نویز دارم چه مشکل دیگه ای هست )
شما با سیستم دیگه ای امتحان کردی؟
سیستم دیگه ای به نت وصل کردی؟
هنگ کردن سیستم و ارتباط اون با نویز زیاد دلیل جالبی نیست!
shayanrko
21-08-2013, 18:04
ممنون .. سیستم دیگه ای در حال حاضر در دسترس نیست ، حالا من لپ تاپو نشون میدم ببینم مشکل سخت افزاری داره یا نه ، اما خب با توجه به اون عکس اسپید تست و مشخصات مودم مشکلی نیست ؟
Armin.Computer
21-08-2013, 18:16
ممنون .. سیستم دیگه ای در حال حاضر در دسترس نیست ، حالا من لپ تاپو نشون میدم ببینم مشکل سخت افزاری داره یا نه ، اما خب با توجه به اون عکس اسپید تست و مشخصات مودم مشکلی نیست ؟
خواهش می کنم
خط خیلی با کیفیتی نداری ولی تا 10 مگ جواب میده و رو 4 مگ بسته شده
طبق گفته ی خودتون مشکلی هم نداره
مشکل لینک هم که ظاهرا تا حالا اعلام نکردی
پس نداری!
ولی طبق عکس سرعتت 380 کیلو هست
یعنی 512 هم نیست
shayanrko
22-08-2013, 16:10
- مشکل لینک نمیدونم چیه اگه اشاره کنید چیه ، شاید برام اتفاق افتاده باشه . بله زنگ زدم به خودشون تازه گفتن خط رو 256 بسته شده !
- مودمم D-link 2520u هست ، اگه مودم وایرلس بگیرم تاثیری تو بهبود کیفیت داره ؟
- در کل بازم اگه جایی ، کابلی ، اتصالی چیزی ممکنه نیاز به بررسی داشته باشه بفرمایید من چک کنم ( واسه اینه که خیالم راحت شه مشکل از طرف منه یا شرکت *گرچه شرکت خیلی مشکل داره* )
بالا پایین رفتن پینگ میتونه واسه نویز باشه ؟
پینگم اصلاً ثبات نداره !
Armin.Computer
23-08-2013, 21:32
هر چی گشتم پیدا نکردم تو رو خدا کمکم کنید
مشکل شما حل شد؟
فقط یه تل هست اونم مال فکسه.
پورت ها رو نه.
مودم مستقیم باشه مشکلی نداره؟
مقادیر مودم چه قدرع=ه؟
- مشکل لینک نمیدونم چیه اگه اشاره کنید چیه ، شاید برام اتفاق افتاده باشه . بله زنگ زدم به خودشون تازه گفتن خط رو 256 بسته شده !
- مودمم D-link 2520u هست ، اگه مودم وایرلس بگیرم تاثیری تو بهبود کیفیت داره ؟
- در کل بازم اگه جایی ، کابلی ، اتصالی چیزی ممکنه نیاز به بررسی داشته باشه بفرمایید من چک کنم ( واسه اینه که خیالم راحت شه مشکل از طرف منه یا شرکت *گرچه شرکت خیلی مشکل داره* )
منظورم از لینک همون چراغ ADSL هست!
اتصالی دیگه با توجه به محل سکونت شماست
ببینید سیمی مشکلی نداشته باشه
بالا پایین رفتن پینگ میتونه واسه نویز باشه ؟
پینگم اصلاً ثبات نداره !
وضعیت خط خوبی داری
مودم مستقیم باشه مشکلی نداره؟
مقادیر مودم چه قدرع=ه؟
مستقیم وصل نکردم. مستقیم کنم تل رو چیکا کنم خو؟! :n02:
مقادیر چی؟ همون down اینا؟
Armin.Computer
24-08-2013, 00:30
مستقیم وصل نکردم. مستقیم کنم تل رو چیکا کنم خو؟! :n02:
مقادیر چی؟ همون down اینا؟
مقادیر رو بزار ببینم چه خبره
دوستان وضعیت خط منم یه بررسی می کنید:
SNR margin Upstream : 15.8dB
Attenuation Upstream : 19.5dB
SNR margin Downstream :20.4dB
Attenuation Downstream :38dB
یکی از دوستان گفتند که علت سرعت پایین کیفیت خط منه
این وضعش بد نیست ظاهرا ؟
مشکلم هم سرعت بسیار کم لینک تک کانکشن هست
و سرعت پایین از سایتهای خارجی
داخلی روی 400 کیلو تا 600 کیلو میده
دینامیت 8 مگ
مقادیر رو بزار ببینم چه خبره
بیا
SNR margin Upstream :
13 db
10 db
SNR margin Downstream :
39 db
9 db
Armin.Computer
26-08-2013, 23:29
دوستان وضعیت خط منم یه بررسی می کنید:
SNR margin Upstream : 15.8dB
Attenuation Upstream : 19.5dB
SNR margin Downstream :20.4dB
Attenuation Downstream :38dB
SNR تقریبا میشه گفت خوبه و نباید مشکل خاصی داشته باشید
یکی از دوستان گفتند که علت سرعت پایین کیفیت خط منه
این وضعش بد نیست ظاهرا ؟
مشکلم هم سرعت بسیار کم لینک تک کانکشن هست
و سرعت پایین از سایتهای خارجی
داخلی روی 400 کیلو تا 600 کیلو میده
دینامیت 8 مگ
خط که رو 8 مگ هست
مشکل از سمت isp نیست؟
بیا
SNR margin Upstream :
13 db
10 db
SNR margin Downstream :
39 db
9 db
دان استریم خوبه
پهنای باند چه قدره؟
ببین شما باید اول از سیم کشی خونه اطمینان داشته باشی
شما میگی که گوشی رو برمی داری اینترنت قطع میشه
باید از چند مورد مطمئن باشی
اسپلیتر
سیم کشی خونه
دان استریم خوبه
پهنای باند چه قدره؟
ببین شما باید اول از سیم کشی خونه اطمینان داشته باشی
شما میگی که گوشی رو برمی داری اینترنت قطع میشه
باید از چند مورد مطمئن باشی
اسپلیتر
سیم کشی خونه
اسپلیتر که چیزی نداره.
فک کنم قبلا هم عوض کردیم.
سیم کشی چیشو بچکیم؟
Armin.Computer
27-08-2013, 23:31
اسپلیتر که چیزی نداره.
فک کنم قبلا هم عوض کردیم.
سیم کشی چیشو بچکیم؟
چک کن ببین پوسیدگی چیزی نداشته باشه!
قطعی
Leonard-554
29-08-2013, 15:56
آقا یه چیزی میخوام بپرسم فقط نخندیدا:n02:
نویز خط ما نمیتونه به یه وسیله بی سیم از خونه ی همسایه ربط داشته باشه ؟
ما از وقتی واحد بالاییمون پر شده خطم نویز پیدا کرده ! زنگ میزنم شرکت میگن شاید یه چیز بی سیمی داشته باشید میگم ما هیچی نداریم ! نمیشه مال همسایه باشه ؟
سلام.
اینترنت یکی از دوستان من هست که به طور عجیبی snr پایینه.اگر اشتباه نکنم یک بار کل سیم تلفن رو حتی عوض کردن.از اینترنت مخابرات اهوار هم استفاده می کنه .مشکل از کجا میتونه باشه؟:n13:
V4mpire-
29-08-2013, 16:17
دوستان وضعیت ما چطوره ؟؟ ۱مگ نامحدود مخابرات دارم ....
mahmoodsoft
29-08-2013, 16:22
سلام.
اینترنت یکی از دوستان من هست که به طور عجیبی snr پایینه.اگر اشتباه نکنم یک بار کل سیم تلفن رو حتی عوض کردن.از اینترنت مخابرات اهوار هم استفاده می کنه .مشکل از کجا میتونه باشه؟:n13:
احتمالا سیم کشی تلفن همراه سیم برق بوده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.