PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

ahmadshop
23-08-2010, 03:45
با سلام
1-این تلویزیون دیجیتال در شاهین شهر اصفهان جواب میده
من مونیتور ال جی 27اینج دارم که تلویزیون دیجیتال رو ساپورت میکنه
2-لطفا تنظیم انتن و روش کانالیابی را توضیح هید
با تشکر

mahsafar
23-08-2010, 11:36
بلوسنس خیلی پلیر خوبیه،زیرنویس فارسی srt نشون میده ولی فرمت wmv را ساپورت نمی کنه.

من نفهمیدم بالاخره بلوسنس wmv رو پخش میکنه یا نه؟
اینجا نوشته ساپورت میکنه شما میگی نمی کنه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

fumed
23-08-2010, 11:47
سلام به همه
بعد مدتها تحقیق من بلوسنس خریدم. خیلی هم راضیم .
wmv پخش نمی کنه.
خروجی HDMI اش با کابلی که روش می دن رو سونی 40x350 خروجی خوبی میده.
هر 14 تا کانال تصویری و 10 رادیو رو خوب می گیره. سمت ما با قدرت سیگنال 77 درصد.

milad_takjoo
23-08-2010, 12:27
سلام.
فناوری تلویزیون دیجیتال توی رشت اومده...؟؟؟
ممنون

hessamhkh
23-08-2010, 15:03
با سلام...
اگه کسی از بابل اینجا هست میشه بگه توی بابل جواب میده و میشه گرفت...؟!
ممنون

sht1987
23-08-2010, 16:12
اینجا نوشته ساپورت میکنه شما میگی نمی کنه

من خودم این دستگاه را دارم و آن را امتحان کردم.فایلهای wmv را پخش نمی کند.

r-k
23-08-2010, 18:26
سلام به همه
با خوندن این صفحات تو یک سال گذشته تصمیم گرفتم که یه گیرنده دیجیتال بخرم.
حالا به ترتیب اولویت بین این سه تا موندم
1- بلوسنس T14
مشکلش اینکه که خروجی کامپوننت نداره. البته من واسه LCD می خوام. اما بعضیا می گن خروجی HDMI زیادی شارپه. سوالم اینه که این حرف درسته یا نه.

2- پروویژن T7+ . به فولادرایانه که زنگ زدم گفتن هیچ فرقی با T7 نداره. اما کلا با تحقیقاتی که کردم دیدم ناراضی از خرید توش زیاده.

3- xvision : که کلا گیرنده دیجیتال با اخلاصیه و فقط گیرنده دیجیتاله. به قیمت نگاه کنی به نسبت دو تای بالایی نمیصرفه. آدم 20 تومن بیشتر میده کلی امکانات گیرش میاد.
حالا موندم چی کار کنم. لطفا دوستان راهنمایی کنند.

با سلام
دوست عزیز چه کسی گفته خروجی HDMI روی تلویزیون خوب نیست ؟ من از خروجی HDMI روی تلویزیون 42 پاناسونیک و روی مد 576P استفاده می کنم و شبکه ها را مثل آینه نمایش می دهد .

sht1987
24-08-2010, 04:20
اینم مشخصات کامل بلوسنس T14

* High Definition ----T Tuner (MPEG4/H264) and ----T MPEG2 definition
* High definition Matroska MKV/ H264 files playback
* Full HD (supports 1080p - 24fps)
* USB Host port
* EPG, Parental channel control, teletext and timer
* Allows channel sort
* Recording: directly or programmed rename/Delete records
* Delete files
* Timeshift
* English, spanish, galician, basque and catalonian OSD language menu

Compatible formats

* Audio: MP3, AAC, AC3, WMA, EAC3
* Photo: JPEG, BMP y PNG
* Video: MPEG 1-2, MPEG 4.2-XVID, MPEG AVC 4.10 H264, MPEG 4.14 NERO DIGITAL, AVCHD
* Containers: AAVI, MP4, MPG, VOB, TS, TP, MKV, MP3, AAC, M4A, WMA, MOV, M2TS

Inputs/Outpus

* HDMI 1.3 high definition output (Full HD, supports 1080p)
* SPDIF Coaxial audio output
* Scart A/V output
* Antenna RF input and output
* 2.0 High Speed USB Host port

Dimensions and weight

* 22,8 x16,5 x 4 cm
* 694 g

Included accesories

* Power adaptor
* Remote control unit with batteries
* User’s manual
* Warranty card

Geronimo_AD
24-08-2010, 07:45
میشه یه لیست از تلویزیونهای دارای تیونر داخلی برای دریافت دیجیتال که تو بازار ایران باشه توی پست اول بذارید؟؟
milad_takjoo
24-08-2010, 20:55
راسته که این دستگاه بلوسنس بخاطر HDMI بودنش تصویر رو شارپ میکنه؟؟؟؟
راه حلی نداره که درست بشه؟

fumed
24-08-2010, 21:23

سلام به همه
این سوال منم بود قبل از خرید بلوسنس ( چند صفحه قبل پست من هست) اما بعد خرید (یعنی الان!) می بینم این قضیه صحت ندارد و روی LCD سونی 40x350 خیلی خوب خروجی می ده و کیفیت عالیه. یعنی اصلا خروجی بیش ار حد شارپ نیست.

یه سوال
امروز عصر که روشن کردم دیدم صدای شبکه پنج نویز داره. مابقی شبکه های خوبه ها. این مشکلو امروز کسی دیگه داشته؟ می خوام ببینم از فرستنده هست یا نه.

milad_takjoo
25-08-2010, 11:39
با تشکر از دوستان این دستگاه بلوسنس از زیرنویس فارسی پشتیبانی میکنه؟به سینمای خانگی وصل میشه؟
کلا چه مشکلاتی داره و این بهتره یا provision ?(تلویزیون 40 full HD )

r_22009
25-08-2010, 13:19
سلام دوستان می خواستم ببینم این گیرنده ها که مجوز دارن چه قیمیتین؟
کدوم مارکش خوبه؟
تلویزیون خاصی نیاز داره؟
ما یه پلاسمای ال جی داریم (HD)
چه شبکه هایی رو می گیره؟
آنتن هم می خواد؟
تو اصفهان امواج دیجیتال هست؟
ممنون می شم

samira_googleOne
25-08-2010, 13:45
سلام.امروز رفتم و xvision گرفتم مدل 121 به قیمت 74 تومن با یکسال گارانتی.
رفتم واسه بابابزرگم وصلش کردم.به آنتن بالاپشت بومشون که دست نزدم.سیگنال ها هم با قدرت بالاست البته نمی دونم چند درصد بود ولی تصویر هیچ مشکلی نداشت.کنترلش هم که خیلی عالی بود فقط به نظرم دستگاه با تاخیر جواب میده.برای تعویض کانال ها که امری عادیست ولی روشن خاموش کردن یخورده غیر طبیعی.
پدرمم در اومد تا دو تا نکته ساده رو به این پیرمرد پیرزن یاد دادم.آخرشم که از خونشون اومدم بیرون دو دقیقه بعدش زنگ زدند بهم و تلفنی هم یدور واسشون توضیح دادم.:13:
فقط چرا انقدر داغ می کنه؟؟؟ضرری نداره واسه دستگاه؟؟؟به نظرم این دستگاه فسقلی وحشتناک داغ می کنه.مگه چیکار می کنه که انقدر داغ می کنه؟یوقت نترکه؟؟؟؟:18:

آره داغ كردن دستگاه طبيعيه
همه ميگن اينو و گارانتي ميگه عاديه
البته پلاستيكه خيلي نازك داره روش اونو كه كندي شكر خدا

نه آنتن برقی نیست ولی فکر کنم بخاطر زیاد داغ شدنش باشه. البته من ساکن شهریارم . امکان داره بخاطر دوری از مرکز پخش دیجیتال باشه؟

---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------

منظورتون چیه و مگه چی میشه؟ برای من زیر 60 درصده ولی فکر کنم بعضی هاش هم کمی بالاتره.

نه عزيز. علتش به خاطر اينه كه شما سيگنال هاتون كمه . بايد آنتن خوب بذاريد تا قدرت دريافتتون بره بالا

یه سوال مهم تو بخش اطلاعات شبکه یک قدرت سیگنال داره یکی هم کیفیت کدومش رو فریز شدن تصویر تاثیر داره روی چند باشن خوبه میشه راهنمایی کنید

قدرت مهمه
بالاي 75% خوبه

سلام به همه
با خوندن این صفحات تو یک سال گذشته تصمیم گرفتم که یه گیرنده دیجیتال بخرم.
حالا به ترتیب اولویت بین این سه تا موندم
1- بلوسنس T14
مشکلش اینکه که خروجی کامپوننت نداره. البته من واسه LCD می خوام. اما بعضیا می گن خروجی HDMI زیادی شارپه. سوالم اینه که این حرف درسته یا نه.

2- پروویژن T7+ . به فولادرایانه که زنگ زدم گفتن هیچ فرقی با T7 نداره. اما کلا با تحقیقاتی که کردم دیدم ناراضی از خرید توش زیاده.

3- xvision : که کلا گیرنده دیجیتال با اخلاصیه و فقط گیرنده دیجیتاله. به قیمت نگاه کنی به نسبت دو تای بالایی نمیصرفه. آدم 20 تومن بیشتر میده کلی امکانات گیرش میاد.
حالا موندم چی کار کنم. لطفا دوستان راهنمایی کنند.

1 و 2 دقيقا درسته. hdmi باعث شارپ شدنش ميشه و پروويژن هم اصل چينه
3- قيمتش براي گارانتيشه
كلا اين دستگاه ها ايراد زياد پيش مياد توش. براي همين گارانتي خيلي مهمه توشون

با سلام
با تشکر

توي دفترچش داره عزيز
مگه نداره؟؟؟؟؟

سلام.
فناوری تلویزیون دیجیتال توی رشت اومده...؟؟؟
ممنون

آره به صورت آزمايشي اومده و 8 تا كانال رو ميگيره

بله درسته
راه حلش اينه كه دستگاهس تهيه كني كه شارپ نكنه

samira_googleOne
25-08-2010, 13:56
سلام دوستان می خواستم ببینم این گیرنده ها که مجوز دارن چه قیمیتین؟
کدوم مارکش خوبه؟
تلویزیون خاصی نیاز داره؟
ما یه پلاسمای ال جی داریم (HD)
چه شبکه هایی رو می گیره؟
آنتن هم می خواد؟
تو اصفهان امواج دیجیتال هست؟
ممنون می شم

بله بعضيا از تكتا تاييديه دارن مثل ايكس ويژن و بعضيا از صدا و سيما
هر تلوزيوني
شبكه 1 تا 14 كه مستند وو پرس و العالم و .. هم توشه. ولي 14 تا براي تهرانه فعلا و 8 تا براي شهرستان ها
در مورد موجوديت تلوزوين ديجيتال به كسي اعتماد نكنيد و از صدا و سيماي شهر خودتون بپرسيد

---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------

ضمنا اين سئوال ها رو ميتونيد تو وبلاگ زير مطرح كنيد. من همه پاسخ هامو از اين وبلاگ گزفتم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ebrahim1110
25-08-2010, 15:07
سلام
من X.Vision مدل 121 رو خريدم خيلي چيز مزخرفيه.
اشكالات :
1- از هر چند برنامه ايي كه ميدي تا روشن شه و ضبط كنه يكيشو جا ميندازه و ضبط نميكنه.
2- وقتي ضبط ميكنه براي هر ذخيره 5 فايل داخل يك فولدر ميزاره كه هر كدوم پاك شه پخش نميشه.
3- اگر نام فولدرهايي كه ضبط شده فارسي كني پخش نميكنه.
4- هيچ فرمتي غير از trp اونم trp هايي كه در فلودر اصليش باشه رو پخش نمكينه.
5- هنگام پخش فايلهاي ضبط شده وقتي ميزني چند دقيقه برهه جلو صدا و از تصوير جا ميمونه و همخوانيش به هم ميريزه و درست نميشه مگر تينكه بياي بيرون و دوباره بري داخل.
6- وقتي فلش تا آخر پر ميشه به جاي اينكه فايل رو ذخيره كنه و بياد بيرون هنگ ميكنه.
7- نميتوني چند قايل ضبط شده رو انتخاب كني تا به ترتيب پخش كنه البته تونستنش ميتوني ولي اين كارو نميكنه و فقط فايل اول رو پخش ميكنه براي پخش بقيه بايد همه رو تيكشو برداري و دونه دونهه پخش كني.

خلاصه ميخوام بفروشمش. به نظرتون چه ماركي بگيرم كه همچين مشكلاتي نداشته باشه.؟

r_22009
25-08-2010, 15:23
هر تلوزيوني
شبكه 1 تا 14 كه مستند وو پرس و العالم و .. هم توشه. ولي 14 تا براي تهرانه فعلا و 8 تا براي شهرستان ها
در مورد موجوديت تلوزوين ديجيتال به كسي اعتماد نكنيد و از صدا و سيماي شهر خودتون بپرسيد

---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------

ضمنا اين سئوال ها رو ميتونيد تو وبلاگ زير مطرح كنيد. من همه پاسخ هامو از اين وبلاگ گزفتم:
یعنی شبکه های استانی پخش دیجیتال نمی شن؟

milad_takjoo
25-08-2010, 15:49
سلام دوستان خوهشا کمک کنین...کمک.......:11::11::11::11::11:
1.دستگاه بلوسنس میگن شارپ میکنه.کسی میتونه یک تصویر شارپ شده بذاره که ببینم چه جوریه؟؟؟
2.مشکلات provision چیه؟
3.اگه تلویزیون من full hd باشه من ایکس ویژن بگیرم مشکلی تو کیفیت(بخاطر hd نبودنش) نسبت به provision پیش میاد؟؟
ممنون

fumed
25-08-2010, 16:25
سلام دوستان خوهشا کمک کنین...کمک.......:11::11::11::11::11:
1.دستگاه بلوسنس میگن شارپ میکنه.کسی میتونه یک تصویر شارپ شده بذاره که ببینم چه جوریه؟؟؟

سلام
من بلوسنس خریدم اما شارپ بودنش اذیت نمی کنه. نسبت به خروجی کامپوزیت تصویر شارپ تره اما بهتره بگیم خروجی کامپوزیت کدره تا خروجی HDMI شارپه! کیفیت تصویرش واقعا عالیه. خودم 3 ماهی دنبال یک گیرنده خوب بودم تو این 3-4 روزی که دارم ازش خیلی راضیم از صبح تا آخر شب هم یک بند روشنه.

r_22009
25-08-2010, 16:53
یعنی شبکه های استانی پخش دیجیتال نمی شن؟
آقا کسی جواب ما رو نمی ده؟
شبکه های استانی هم می شه با اینا دریافت کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟:19::19::19::19::19::19::19:
ویرایش...
فهمیدم
انگار هر روز یه شبکه استانی پخش می شه
--------------------------------------------
حالا اینو جواب بدید
برای استفاده از این دستگاه باید آنتن داشته باشیم؟
اگه آره همون آنتنای معمولی؟

shkz
25-08-2010, 19:55
حالا اینو جواب بدید
برای استفاده از این دستگاه باید آنتن داشته باشیم؟
اگه آره همون آنتنای معمولی؟

دوست عزیز همون آنتن معمولی جواب میده.

فقط اگه فاصله شما از فرستنده دور باشه باید آنتن رو در ارتفاع بالاتری نصب کنی و هم آنتن بزرگتری داشته باشی. کلا" بستگی به موقعیت محل داره.

SONY-SHOP
27-08-2010, 12:18

تكتا همون صداوسيماست ! واحد تحقيق و توسعه صداوسيما ميشه تكتا و همه رو تكتا تاييديه ميده .

گيرنده مارشال هم مثل ايكس ويژنه اما قيمتش حدود 58 تومنه ، هم تاييئيه تكتا (صداوسيما) رو داره و هم امكانات و گارانتيش خوبه
توي سايت زير هست

roteal2007
27-08-2010, 14:41
دوستان کسی نقشه مناطق تحت پوشش رو داره؟

sht1987
29-08-2010, 05:08
بنده یک گیرنده دیجیتال X-Vision مدل XDVB-111 را دو ماه پیش به قیمت 95 هزار تومان خریداری کردم،ولی بعدا به دلیل اینکه می خواستم دستگاهی باشد که هم گیرنده دیجیتال باشد و هم توانایی پخش فرمتهای مختلف را داشته باشد دستگاه بلوسنس را گرفتم.حالا می خواستم که این دستگاه X-Vision را بفروشم.هر کس تمایل داشت اطلاع دهد.

tiren
29-08-2010, 08:22
با سلام .
دوستانی که از stb های بلوسنس استفاده میکنند ، یه زحمتی بکشند از مزایا و معایب این دستگاه بنویسند .

1 - کیفیت تصویرش چه طوره ؟
2 - تلتکس و منوی فارسی داره ؟
3 - منوهاش Transparent هستند ؟
4 - زیر نویس فارسی رو نشون میده ؟
5 - آیا طبق کاتالوگ خودش ، میشه موقع ظبط یه کانال ، کانال های دیگه رو دید ؟
6 - مشکل Firmware نداره ؟ آیا تا به حال آپدیتی براش ارائه شده ؟
7 - کنترلش چطوره ؟
8 - راستی هارد NTFS رو میشناسه ؟
9 - برنامه ریزی برای ظبطش چطوره ؟ خوب کار میکنه ؟ دقیقا هر چی بهش بدی اجرا میکنه ؟
10 - میگن Xvision داغ میکنه ؟ بلوسنس چطوره ؟
11 - یه خورده راجع به فرمت هایی که ساپورت میکنه بگید ؟

و خلاصه هرنکته ای که به ذهن مبارکتان میرسد ، لطف کنید .

alilosting
29-08-2010, 13:33
سلام
من X.Vision مدل 121 رو خريدم خيلي چيز مزخرفيه.
اشكالات :
1- از هر چند برنامه ايي كه ميدي تا روشن شه و ضبط كنه يكيشو جا ميندازه و ضبط نميكنه.
2- وقتي ضبط ميكنه براي هر ذخيره 5 فايل داخل يك فولدر ميزاره كه هر كدوم پاك شه پخش نميشه.
3- اگر نام فولدرهايي كه ضبط شده فارسي كني پخش نميكنه.
4- هيچ فرمتي غير از trp اونم trp هايي كه در فلودر اصليش باشه رو پخش نمكينه.
5- هنگام پخش فايلهاي ضبط شده وقتي ميزني چند دقيقه برهه جلو صدا و از تصوير جا ميمونه و همخوانيش به هم ميريزه و درست نميشه مگر تينكه بياي بيرون و دوباره بري داخل.
6- وقتي فلش تا آخر پر ميشه به جاي اينكه فايل رو ذخيره كنه و بياد بيرون هنگ ميكنه.
7- نميتوني چند قايل ضبط شده رو انتخاب كني تا به ترتيب پخش كنه البته تونستنش ميتوني ولي اين كارو نميكنه و فقط فايل اول رو پخش ميكنه براي پخش بقيه بايد همه رو تيكشو برداري و دونه دونهه پخش كني.

خلاصه ميخوام بفروشمش. به نظرتون چه ماركي بگيرم كه همچين مشكلاتي نداشته باشه.؟

اگر به خاطر اينا ميخوايد بفروشيد بهتره دستگاه رو نگه دارين . چون چيزايي كه شما ميگيد يا خيلي غير عاديه . چون تا حالا در موردش صحبت نشده و يا خيلي معمول:11:
1 و 4 = مثلا فرمت trp: همه دستگاه ها فقط با فرمت trp ضبط ميكنن‌(تازه هيچ كدوم برنامه هم نميگيرن)
من تا حالا هر زمانبندي كه دادم بهش درست انجام داده. مطمئن باش زمان اشتباه بهش دادي. توي مشخصاتشنوشته اين دستگاه مديا پلير نيست و فقط فرمت ضبط شده خودش رو پخش ميكنه. بهتر بود قبل از خريد دقت ميفرموديد:11:
2 - عرض كردم همشون trp ضبط ميكنن به همين شكل. ميتوني دستگاتو عوض كني ببيني!!
5 - اين مورد رو امتحان نكردم . شايد حق با شماست
در مورد اينكه جلو ميزني كند ميشه: شما فلشتون يا قديميه يا خيلي پر هست يا فلشتون كند هست . وگرنه اين مشكل پيش نمياد. ايراد دستگاه نيست ايراد فلشته
6- عرض كردم مشكلتون به خاطر فلشتونه كه تا خرخره پرش كردي:46:
7- اينم نميدونم حق رو به شما ميدم اگر پخش نميكنه بايد درست بشه

tsjaleb
29-08-2010, 14:10
سلام دوستان . من يك دستگاه مي خوام فقط براي گيرندگي ديجيتالش و امكانات ديگش برام مهم نيست . يعني فقط مي خوام كيفيت تصويرم خيلي خوب بشه و مكث بين تعويض كانالش هم كم باشه . چي پيشنهاد ميديد ؟

pedram325
29-08-2010, 14:23
دوستان من میخوام مدلی بگیرم که با usb به لپ تاپ وصل بشه.
شما چه مدلی رو پیش نهاد می کنید؟
و سوال دیکه اینکه برای دریافت سیگنال دیجیتال به آنتن هوایی هم نیازه؟ یا با آنتن کوچک خودش هم می گیره؟
ممنون

sound.vision
29-08-2010, 15:25
درود،
6 ماه که یک گیرنده دیجیتال جم رو خردیم و هیچ مشکلی هم باهاش ندارم. هنگ نمی کنه، فریز تصویر به ندرت اتفاق می افته و از همه مهم تر اینکه (بستگی به مکان داره البته) درصد دریافت سیگنال ها 95 درصد هستش...یه خورده گرون تر از مارک های دیگه هست اما فکر کنم ارزش داره چون دستگاه خوبی هست.....(اما به هر حال خدا کنه تلویزیون با گیرنده داخلی دیجیتال فراگیر بشه تا از دست این دستگاه های گیرنده اکسترنال راحت شیم)

shadanpoor
30-08-2010, 00:12
واقعا برام خیلی جالبه دوستان این همه پست زدن براب مطلب واقعا ساده که ظاهرا هرکسی داشته خودش رو بهتر ین میدونه!
بابا دارید تو اینتر نت پست میزنید با همین اینتر نت یه سرچ بزنید ببینید که یدونه دستگاه اورجینال تو بازار نیست! اگر هم باشه که تو تیونر تفاوتی برای کیفیت ندارن! تو خروجی تصویر هم که عموما از 2-3 مدل چیپ دیکودر استفاده شده و خروجی ها هم با یک متد هست!!! بله بعضی امکاناتشون متفاوته و لی به لحاظ کیفیت تصویر همه در یک سطح هستند و حالا یکی گارانتی داره یکی نداره!!! ببینم صدا سیما چکارست تاییدیه بده؟ خیلی ساده لوحی میخواد که فکر کنید این تاییدیه دلیل بر برتری یا کیفیت باشه نه فقط به معنی دریافت پورسانت هست! من یک مدل iclass 9090T دارم عکس استارتاپش دریم باکسه!!!! خیلی باید .... باشم که فکر کنم اورجینال باشه! ولی با 67 تومن تصویر مناسب داره خروجی کتمپوننت و AV و HDMI داره کابل HDMI و AV و یک آنتن که باهاش پشت پنجره هم میگیرم توش بود هارد رو با پارتیشن هاش میشناسه DivX Xvid Mp4 Mkv mpg , mp3 و .... رو هم میخونه TS هم ضبط میکنه فقط گه گاه موقع پخش نصاویر ضبط شده خودش صدا و تصویر برای مدت کمی فاصله دار میشه! خوب کمی هم کنده .
حالا شما بگید این که تاییدیه نداره چرا مشکل نداره؟ اصلا اینا رو ول کنید ...
همه ساخت شرکت های متفرقه چینی هستن و مارک روشون نیستن
تصویر همه تا 90% مشابه
امکانات مورد نظرتون رو در نظر بگیرید و بخرید ازشون هم انتظار معجزه نداشته باشین
اگر دوستان میتونن چیپ های دستگاهشونو ببینن تا متوجه بشن که تولید 1-2 شرکت بیشتر نیست البته دستگاه پلیر MHC چینی و مارشال و ال جی و سامسونگو سونی و ..... همه چیپ زورمان روشونه و حتی شماره اپتیکاشون هم یکیه و فقط تو تغذیه متفاوتن حالا شما میخواین این چینیا دیگه چی باشن؟؟!!!؟؟
موفق باشید.

SONY-SHOP
30-08-2010, 09:33
واقعا برام خیلی جالبه دوستان این همه پست زدن براب مطلب واقعا ساده که ظاهرا هرکسی داشته خودش رو بهتر ین میدونه!
بابا دارید تو اینتر نت پست میزنید با همین اینتر نت یه سرچ بزنید ببینید که یدونه دستگاه اورجینال تو بازار نیست! اگر هم باشه که تو تیونر تفاوتی برای کیفیت ندارن! تو خروجی تصویر هم که عموما از 2-3 مدل چیپ دیکودر استفاده شده و خروجی ها هم با یک متد هست!!! بله بعضی امکاناتشون متفاوته و لی به لحاظ کیفیت تصویر همه در یک سطح هستند و حالا یکی گارانتی داره یکی نداره!!! ببینم صدا سیما چکارست تاییدیه بده؟ خیلی ساده لوحی میخواد که فکر کنید این تاییدیه دلیل بر برتری یا کیفیت باشه نه فقط به معنی دریافت پورسانت هست! من یک مدل iclass 9090T دارم عکس استارتاپش دریم باکسه!!!! خیلی باید .... باشم که فکر کنم اورجینال باشه! ولی با 67 تومن تصویر مناسب داره خروجی کتمپوننت و AV و HDMI داره کابل HDMI و AV و یک آنتن که باهاش پشت پنجره هم میگیرم توش بود هارد رو با پارتیشن هاش میشناسه DivX Xvid Mp4 Mkv mpg , mp3 و .... رو هم میخونه TS هم ضبط میکنه فقط گه گاه موقع پخش نصاویر ضبط شده خودش صدا و تصویر برای مدت کمی فاصله دار میشه! خوب کمی هم کنده .
حالا شما بگید این که تاییدیه نداره چرا مشکل نداره؟ اصلا اینا رو ول کنید ...
همه ساخت شرکت های متفرقه چینی هستن و مارک روشون نیستن
تصویر همه تا 90% مشابه
امکانات مورد نظرتون رو در نظر بگیرید و بخرید ازشون هم انتظار معجزه نداشته باشین
اگر دوستان میتونن چیپ های دستگاهشونو ببینن تا متوجه بشن که تولید 1-2 شرکت بیشتر نیست البته دستگاه پلیر MHC چینی و مارشال و ال جی و سامسونگو سونی و ..... همه چیپ زورمان روشونه و حتی شماره اپتیکاشون هم یکیه و فقط تو تغذیه متفاوتن حالا شما میخواین این چینیا دیگه چی باشن؟؟!!!؟؟
موفق باشید.

شمام كه الان گفتي "مال من بهترينه !!!‌"
من خودم فروشنده اين نوع دستگاه ها هستم و ديدم اونايي كه تاييديه تكتا رو دارن ، كيفيت سخت افزاري و نرم افزاريشون بالاتره .
حالا صدا و سيما كي هست يا كي نيست ، من كاري ندارم ، اما چرا همه نميبرن تاييديه بگيرن ؟ فكر كنم اگه تاييديه دادن به پورسانت هم باشه ، باز ارزششو داشته باشه چون تاييديه باعث فروش بيشتر محصول ميشه .

موقعي كه جنساي بدون تاييديه رو ميداديم دست مشتري هي به خودمون مي گفتيم "الان بر ميگرده!!!!"
ولي خوب به شانس خريدار هم بستگي داره
اوني كه ميره و تاييديه ميگيره ، يعني اينكه براي جنسش ارزش قائله و وارداتش پشت بند داره . خيلي ها چون جنساشون رو ميشناسن ، جرات اقدام كردن براي گرفته تاييديه رو ندارن !

mortezadj
30-08-2010, 15:38
سلام من به تازگی یه ال ای دی ال جی مدل 5600 گرفتم این مدل تو سایت گلدیران نوشته که تلویزیون دیجیتال است...
و بعد از اینکه تکنسین از طرف شرکت برای نصب امد گفت که این ها ----t دارند و باید نصب بشن. من براتون نصب می کنم اما 30 تومن پول میگیرم ما هم گفتیم خوب فعلا نه. الان که شماره اون فرد و گم کردم هر چی به گلدیران طنگ میزنم یه بار میگه نداره یه بار میگن داره اما تو ایران نصب نمیشه و یه سری هم گفت منظور از تلویزیون دیجیتال تلویزیونی است که فول کنترل هست!!!!!!!!!!!
حالا پس از حدود 2 هفته فهمیدم که سری جدیدی که ال جی زده و تلویزیون دیجیتال هستند دارای ----t هستند اما حتما یه فرد باید بیاد براتون نصب کنه از طرف ال جی که اونا هم نمیان اگه کسی شماره یه تکنسین تو ال جی رو داره برام پیغام خصوصی بزاره خواهش میکنم... ( این ها به خاطر این که دستگاه های گیرنده دیجیتال به فروش بره این قابلیت رو نصب نمیکنند.)

خواهش میکنم... خواهش میکنم... خواهش میکنم... خواهش میکنم...

sound.vision
30-08-2010, 16:56
سلام من به تازگی یه ال ای دی ال جی مدل 5600 گرفتم این مدل تو سایت گلدیران نوشته که تلویزیون دیجیتال است...
و بعد از اینکه تکنسین از طرف شرکت برای نصب امد گفت که این ها ----t دارند و باید نصب بشن. من براتون نصب می کنم اما 30 تومن پول میگیرم ما هم گفتیم خوب فعلا نه. الان که شماره اون فرد و گم کردم هر چی به گلدیران طنگ میزنم یه بار میگه نداره یه بار میگن داره اما تو ایران نصب نمیشه و یه سری هم گفت منظور از تلویزیون دیجیتال تلویزیونی است که فول کنترل هست!!!!!!!!!!!
حالا پس از حدود 2 هفته فهمیدم که سری جدیدی که ال جی زده و تلویزیون دیجیتال هستند دارای ----t هستند اما حتما یه فرد باید بیاد براتون نصب کنه از طرف ال جی که اونا هم نمیان اگه کسی شماره یه تکنسین تو ال جی رو داره برام پیغام خصوصی بزاره خواهش میکنم... ( این ها به خاطر این که دستگاه های گیرنده دیجیتال به فروش بره این قابلیت رو نصب نمیکنند.)

اینم از خدمات پس از فروش!!!! دوست عزیز فکر نمی کنم کار خاصی باشه که نیاز به متخصص داشته باشه ! اگه tv شما این قابلیت رو داشته باشه قاعدتا خودت هم می تونی راه بندازیش مگر اینکه dvbt نداشته باشه و این یارو هم منظورش یک چیز دیگه بوده...در حال اگر مشکلت حل شد، بگو تا ما هم در صورت مواجه با مشکل احتمالی از تجربه شما استفاده کنیم. (توجه! اگر می خواهید تلویزیون با قابلیت ----t خریداری کنید حتما از این قابلیت مطمئن شودی یعنی همون جا تو فروشگاه تست کنید ببیند 14 کانال رو می گیره یا نه! در ضمن یه سرچ تو نت هم می تونه کمک حال باشه)

mortezadj
30-08-2010, 17:46
اینم از خدمات پس از فروش!!!! دوست عزیز فکر نمی کنم کار خاصی باشه که نیاز به متخصص داشته باشه ! اگه tv شما این قابلیت رو داشته باشه قاعدتا خودت هم می تونی راه بندازیش مگر اینکه dvbt نداشته باشه و این یارو هم منظورش یک چیز دیگه بوده...در حال اگر مشکلت حل شد، بگو تا ما هم در صورت مواجه با مشکل احتمالی از تجربه شما استفاده کنیم. (توجه! اگر می خواهید تلویزیون با قابلیت ----t خریداری کنید حتما از این قابلیت مطمئن شودی یعنی همون جا تو فروشگاه تست کنید ببیند 14 کانال رو می گیره یا نه! در ضمن یه سرچ تو نت هم می تونه کمک حال باشه)

دوست عزیز من وقتی این تلویزیونو خریدم تو هیچ فروشگاهی نداشت یعنی هیچ جا هنوز نیومده بود من از انبار خریدم...

shadanpoor
30-08-2010, 20:52
شمام كه الان گفتي "مال من بهترينه !!!‌"
من خودم فروشنده اين نوع دستگاه ها هستم و ديدم اونايي كه تاييديه تكتا رو دارن ، كيفيت سخت افزاري و نرم افزاريشون بالاتره .
حالا صدا و سيما كي هست يا كي نيست ، من كاري ندارم ، اما چرا همه نميبرن تاييديه بگيرن ؟ فكر كنم اگه تاييديه دادن به پورسانت هم باشه ، باز ارزششو داشته باشه چون تاييديه باعث فروش بيشتر محصول ميشه .

موقعي كه جنساي بدون تاييديه رو ميداديم دست مشتري هي به خودمون مي گفتيم "الان بر ميگرده!!!!"
ولي خوب به شانس خريدار هم بستگي داره
اوني كه ميره و تاييديه ميگيره ، يعني اينكه براي جنسش ارزش قائله و وارداتش پشت بند داره . خيلي ها چون جنساشون رو ميشناسن ، جرات اقدام كردن براي گرفته تاييديه رو ندارن !

دوست من من گفتم یک دستگاه چینی بدون تاییدیه گرفتم با این امکانات و این قیمت ایراداتش رو هم که گفتم ...! کجا گفتم بهترینه؟!!! فکر کنم بقیه هم مثل همین باشند با امکانات متفاوت!
شما هم خوب بلدی یازاری حرف بزنی کیفیت سخت افزار رو شما به چی میگی؟ شما اصلا میدونی چیپ محصولی که میفروشی چی هست؟ از چه انکودری توش استفاده شده؟ چه فانکشن هایی برای بهبود کیفیت در چیپش موجوده؟ کیفیت نرم افزار میشه بگید یعنی چی؟ یعنی آیکوناش قشنگ تره یا مثلا میشه روش ویندوز سون نصب کرد!!! مثلا OS مارک تاییدیه دار اپله یا مال مایکروسافته؟!! یه هگز نهایت یک مگاباتی معلومه دیگه مدیفای شده یه نسخه شرکت سخت افزاریه که چیپ رو تولید کرده حالا یکی خوشگلش کرده یکی شبیه ماشین حساب!
این قضیه شانس دیگه نظر و عقیده شماست وانتخاب خود مشتری!
نه خود شما جواب رو دادی برای فروش بیشتر و تبلیغاته! اگر من هم واردات سنگین داشته باشم برای داشتن حرف و پوشش جنس نا مرغوب و غیر اورجینالم همین تاییدیه رو میگرفتم شما چطور؟

alilosting
31-08-2010, 08:31
نه کسی نداره. امروز متوجه شدم قدرت سیگنالهام روی 40 درصده. آنتن روهم هر چقدر ور رفتم بهتر نشد. راهی برای گرفتن بهتر سیگنالها هست؟

یه سوال دیگه:
فیلم ضبط شده روی فلش رو با چه پلیری تو کامپیوتر ببینم؟ چون فقط تصویر داره و صداش نمی آد
با تشکر

با vlc ببين پخش ميكنه هم صدا و هم تصوير رو

با سلام
با تشکر

من گرفتم يه بار از وبلاگ ماديران
الان پيداش نميكنم بدم بهت
ولي به وبلاگ ماديران بزن بهت ميگه:

سلام دوستان . من يك دستگاه مي خوام فقط براي گيرندگي ديجيتالش و امكانات ديگش برام مهم نيست . يعني فقط مي خوام كيفيت تصويرم خيلي خوب بشه و مكث بين تعويض كانالش هم كم باشه . چي پيشنهاد ميديد ؟

دوستان من میخوام مدلی بگیرم که با usb به لاپ تاپ ول بشه.
شما چه مدلی رو پیش نهاد می کنید؟
و سوال دیکه اینکه برای دریافت سیگنال دیجیتال به آنتن هوایی هم نیازه؟ یا با آنتن کوچک خودش هم می گیره؟
ممنون

فقط xvision . چون هم خدماتش عاليه همم تاييديه داره و هم كيفيتش نسبت به پروويژن و اين چيني درجه 3 ها بهتره

بايد امتحان كني با آنتن كوچيكه. اگر نزديگ به پنجره يا جايي كه خوب آنتن بده باشي ميگيره. يك نكته ديگه اينكه: ته اين انتن كوچيكا كه xvision رو دستگاهاش ميده آهن ربا هست. آهن ربا رو بچسبون رو يه فلز مثل ميز فلزي . اينجوري كل ميزت تبديل به آنتن ميشه و آنتن دهي بهتر ميشه

Creative1
31-08-2010, 12:36

خیر. بلوسنس WMV پخش نمی کند.

با تشکر از دوستان این دستگاه بلوسنس از زیرنویس فارسی پشتیبانی میکنه؟به سینمای خانگی وصل میشه؟

بله زیر نویس فارسی با فرمت SRT ساپورت می کنه و به سینما خانگی با HDMI وصل میشه. البته خروجی صدای S/PDIF هم داره.

با سلام .
دوستانی که از stb های بلوسنس استفاده میکنند ، یه زحمتی بکشند از مزایا و معایب این دستگاه بنویسند .

5 - آیا طبق کاتالوگ خودش ، میشه موقع ظبط یه کانال ، کانال های دیگه رو دید ؟
7 - کنترلش چطوره ؟
9 - برنامه ریزی برای ظبطش چطوره ؟ خوب کار میکنه ؟ دقیقا هر چی بهش بدی اجرا میکنه ؟
10 - میگن Xvision داغ میکنه ؟ بلوسنس چطوره ؟

1- عالی (1080P را ساپورت می کند).
2- بله.
3- اگه منظورتون اینه که تو منو بشه تلویزیون رو هم دید خیر.
4- زیر نویس فارسی با فرمت SRT را پخش می کند (پ گ ژ چ را هم نشان می دهد).
5- بله.
6- خیر مشکل Firmware ندارد. دستگاه از طریق خود شرکت آپگرید می شود.
7- کنترل کامل.
8- هارد NTFS و FAT را تا حجم 2 ترابایت ساپورت می کند. (داخل سایت نوشته شده 1 ترابایت اما من 2 ترابایت هم تست کردم).
9- برنامه ریزی با تقویم فارسی و قابلیت تکرار برنامه به صورت هفتگی و روزانه. با قابلیت روشن کردن دستگاه برای شروع ضبط.
10- همه دستگاه ها در هنگامی که روشن هستن یه مقداری داغ می کنن اما جای نگرانی نیست چون من خودم نگران این موضوع بودم. اما یه بار دستگاه به طور اتفاقی از شب تا صبح روشن موند و مشکلی پیدا نکرد.
11- AVI , VOB , DivX , MKV , AVCHD , MPG , MOV , DAT , MP4 , MP3 , WMA , JPG , BMP

در کل دستگاه ----T و Multimedia کاملیه.

dadasalam
31-08-2010, 15:22
دستگاه ایکس ویژن قادر به پخش اچ دی و فول اچ دی نیست اینقدر سرش چونه نزنید

tiren
31-08-2010, 15:47
1- عالی (1080P را ساپورت می کند).
2- بله.
3- اگه منظورتون اینه که تو منو بشه تلویزیون رو هم دید خیر.
4- زیر نویس فارسی با فرمت SRT را پخش می کند (پ گ ژ چ را هم نشان می دهد).
5- بله.
6- خیر مشکل Firmware ندارد. دستگاه از طریق خود شرکت آپگرید می شود.
7- کنترل کامل.
8- هارد NTFS و FAT را تا حجم 2 ترابایت ساپورت می کند. (داخل سایت نوشته شده 1 ترابایت اما من 2 ترابایت هم تست کردم).
9- برنامه ریزی با تقویم فارسی و قابلیت تکرار برنامه به صورت هفتگی و روزانه. با قابلیت روشن کردن دستگاه برای شروع ضبط.
10- همه دستگاه ها در هنگامی که روشن هستن یه مقداری داغ می کنن اما جای نگرانی نیست چون من خودم نگران این موضوع بودم. اما یه بار دستگاه به طور اتفاقی از شب تا صبح روشن موند و مشکلی پیدا نکرد.
11- AVI , VOB , DivX , MKV , AVCHD , MPG , MOV , DAT , MP4 , MP3 , WMA , JPG , BMP

در کل دستگاه ----T و Multimedia کاملیه.

Creative1 عزیز تشکر بابت جواب کاملت :11:

یه سوال دیگه هم داشتم .
اینکه خودت از چه خروجی استفاده میکنی ؟ AV یا HDMI و شاید هم Component
می خواستم ببینم اختلاف کیفیت تصویر بین این 3 تا خروجی چطوره ؟
راستی اصلا کابل اسکارت به کامپوننت هم داریم ؟ آخه تلویزیون ما AV داره و Component

dadasalam
31-08-2010, 17:59
Creative1 عزیز تشکر بابت جواب کاملت :11:

یه سوال دیگه هم داشتم .
اینکه خودت از چه خروجی استفاده میکنی ؟ AV یا HDMI و شاید هم Component
می خواستم ببینم اختلاف کیفیت تصویر بین این 3 تا خروجی چطوره ؟
راستی اصلا کابل اسکارت به کامپوننت هم داریم ؟ آخه تلویزیون ما AV داره و Component

در درجه اول بهترین کیفیت HDMI است در دومین درجه کامپوننت
اگر LCD دارین از HDMI استفاده کنید

fumed
01-09-2010, 04:04
سلام به همه
یه دو سه روزه گیرنده ما (بلوسنس) چند بار در روز تصویرش برای حدودا 2 ثانیه می ره می نویسه " عدم وجود سیگنال" به نظر شما مشکل فرستنده هست یا مال گیرنده ماست؟ خونمون سمت امیرآباد تهرانه.

baloteli
01-09-2010, 13:21
در حال حاضر چند شبکه ی دیجیتال رو در تهران میتونیم دریافت کنیم

alib33a
01-09-2010, 14:35
با سلام .
دوستانی که از stb های دنای236 HD استفاده میکنند ، یه زحمتی بکشند از مزایا و معایب این دستگاه بنویسند .

5 - آیا طبق کاتالوگ خودش ، میشه موقع ضبط یه کانال ، کانال های دیگه رو دید ؟بستگی به نوع تلویزیون که تصویر در تصویر رو هم پخش نکنه نداره؟
7 - کنترلش چطوره ؟
9 - برنامه ریزی برای ضبطش چطوره ؟ خوب کار میکنه ؟ دقیقا هر چی بهش بدی اجرا میکنه ؟
10 - میگن Xvision داغ میکنه ؟ دنای چطوره ؟
12-زمان تعویض کانالش چطوره؟
13-تصویر رو شارپ نمی کنه؟

fumed
01-09-2010, 15:24
سلام به همه
یه دو سه روزه گیرنده ما (بلوسنس) چند بار در روز تصویرش برای حدودا 2 ثانیه می ره می نویسه " عدم وجود سیگنال" به نظر شما مشکل فرستنده هست یا مال گیرنده ماست؟ خونمون سمت امیرآباد تهرانه.

این مشکل هنوز هم واسه من رفع نشده. کسی راهنمایی نمی کنه؟

baloteli
01-09-2010, 15:41

ak313
01-09-2010, 17:25
14 شبکه تلویزیونی + 10 رادیو
پرس تی وی + العالم + یک استانی + مستند + کوثر + جام جم + 8 تای دیگه =14

tsjaleb
02-09-2010, 10:11

دفترچش رو نگاه كردي ؟ چيزي در اينباره ننوشته ؟ اگه اون تكنسينه گفته نصب ميكنم حتما داره . ولي بعيد مي دونم چيزي باشه كه نياز به تكنسين داشته باشه .يعني كار سخت افزاري كه نيست هرچي هست تنظيمات تلويزيون بايد باشه . مي تونيد مدل رو هم تو اينترنت سرچ كنيد ببينيد چطورياست ....

ak313
02-09-2010, 17:23
مهم اینه که با فرمت پخش h.264 يا همون امپگ 4 سازگار باشه دفترچشو مطالعه کن

engineerhossein
03-09-2010, 05:18
من در حدود دو ماه است که از دستگاه پرویژن t7 استفاده میکنم انصافا در این مدت کوچکترین مشکلی در دریافت تصاویر دیجیتال نداشتم فقط دو مشکل نرم افزاری پلیر این دستگاه دارد که امیدوارم هر چه سریعتر با آپدیت جدید برطرف بشه :
1. عدم نمایش زیر نویس فارسی
2. به صورت فول اسکرین پخش کردن تصاویر واید که باعث زمخت شدن تصاویر میشه

SONY-SHOP
03-09-2010, 10:56
من در حدود دو ماه است که از دستگاه پرویژن t7 استفاده میکنم انصافا در این مدت کوچکترین مشکلی در دریافت تصاویر دیجیتال نداشتم فقط دو مشکل نرم افزاری پلیر این دستگاه دارد که امیدوارم هر چه سریعتر با آپدیت جدید برطرف بشه :
1. عدم نمایش زیر نویس فارسی
2. به صورت فول اسکرین پخش کردن تصاویر واید که باعث زمخت شدن تصاویر میشه
آپديت جديدش رو استفاده كردي؟ واسه هفته پيش رو.

nima210
03-09-2010, 11:11
سلام
کسی میدونه کدوم مدل های LED سامسونگ گیرنده داخلی ----T داره .
البته مدل هایی با گارانتی سام سرویس

engineerhossein
03-09-2010, 12:14
آپديت جديدش رو استفاده كردي؟ واسه هفته پيش رو.

نه عزیز سایتش رو که چک کردم برا 2 ماه پیش بود . لینکش رو بی زحمت اینجا بگذار

mahdimp5
03-09-2010, 14:44
نه عزیز سایتش رو که چک کردم برا 2 ماه پیش بود . لینکش رو بی زحمت اینجا بگذار

چرا عزيز هست ... مال 26 آگوست (يک هفته پيش) ...اين هم لينکش:

EhsanEricsson
03-09-2010, 16:02
آقا من چجوری تصویر در تصویر ببینم شبکه ها رو؟ من سینام دارم تلوزیونمم ال سیدی lg lh500 هستش

engineerhossein
03-09-2010, 17:07
چرا عزيز هست ... مال 26 آگوست (يک هفته پيش) ...اين هم لينکش:

سلام
آپدیت جدید رو امتحان کردم هیچ فرقی با ورژن قبلی نداشت . حداقل اون 2 مشکل به قوت خودش باقی است . برای شما چطور ؟

sound.vision
03-09-2010, 19:56
سلام

سلام نیما،

والا در مورد سامسونگ چیزی نمی دونم اما چند تا مدل تو پاناسونیک، سونی و البته مدل های گرون قیمت فیلیپس
هستش که گیرنده داخلی ----T داره...مثل این مدل از سونی KDL-32EX700
البته این مدلش ال ای دی ها در دور پنل قرار گرفتن که خوب به خوبی فول ال ای دی نیست.

mortezadj
03-09-2010, 21:04
دفترچش رو نگاه كردي ؟ چيزي در اينباره ننوشته ؟ اگه اون تكنسينه گفته نصب ميكنم حتما داره . ولي بعيد مي دونم چيزي باشه كه نياز به تكنسين داشته باشه .يعني كار سخت افزاري كه نيست هرچي هست تنظيمات تلويزيون بايد باشه . مي تونيد مدل رو هم تو اينترنت سرچ كنيد ببينيد چطورياست ....

آره تو دفرچه فقط چند جا اسمشو برده اما هیچی ازش توضیح نداده...

LeiliBaManAst
04-09-2010, 10:47
دستگاه ایکس ویژن قادر به پخش اچ دی و فول اچ دی نیست اینقدر سرش چونه نزنید

در درجه اول بهترین کیفیت HDMI است در دومین درجه کامپوننت
اگر LCD دارین از HDMI استفاده کنید

مسئله اينه كه فول اچ دي با كيفيت تلوزيون هاي ما به دردتون نميخوره
HDMI هم تصوير رو شارپ ميكنه با كيفيت ديجيتال. و فقط هزينه اضافست

14 شبكه ديجيتال + 10 راديو
(سئوالاتي ازاين دسته رو ميتونيد از وبلاگ ماديران بپرسيد: )

چون اطلاعات كاملي داره

سلام

مدل هاي با گارانتي هيچكدوم ندارن. نميدونم چرا disable ميكنن اين ويژگي رو . ولي تا جايي كه ميدونم ساموسنگ هم ميخواد اقدام به ورود --- بكنه براي همين --- تلوزيون ها رو غير فعال ميكنه

amirvania
04-09-2010, 10:59
مسئله اينه كه فول اچ دي با كيفيت تلوزيون هاي ما به دردتون نميخوره
HDMI هم تصوير رو شارپ ميكنه با كيفيت ديجيتال. و فقط هزينه اضافست

14 شبكه ديجيتال + 10 راديو
(سئوالاتي ازاين دسته رو ميتونيد از وبلاگ ماديران بپرسيد: )

چون اطلاعات كاملي داره

مدل هاي با گارانتي هيچكدوم ندارن. نميدونم چرا disable ميكنن اين ويژگي رو . ولي تا جايي كه ميدونم ساموسنگ هم ميخواد اقدام به ورود --- بكنه براي همين --- تلوزيون ها رو غير فعال ميكنه
c6200 داره

mohsen121
04-09-2010, 11:01
بچه ها خدايي xvison مدل 121 اصلا نگيريد كه اساسي مشكل داره

nima210
04-09-2010, 14:48
c6200 داره
ممنون
ولی خودتان امتحان کردید یا فروشندها گفتند داره

Creative1
04-09-2010, 23:18
سلام به همه

شما دستگاه رو از برق بکشید بعد با یه دم باریک قسمت وسط سوکت آنتن پشت دستگاه رو کمی ببندید که سیم آنتن توش محکم بمونه.

Maziar_69
05-09-2010, 02:25
سلام دوستان خواهش میکنم راهنماییم کنین.

من لپتاپ دل مدل 1640 دارم. که تو خود جعبش یه آنتن ----T بود.
اصلا هم تا حالا ازش استفاده نکردم.
کانکتورش هم روی بدنه ی لپتاپ هست. یعنی یو اس بی نیست.
حالا وقتی وصلش میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. برنامه ی خاصی باید نصب کنم؟ یا خودش اتوماتیک میشناسه؟
ممنون میشم بگین چی باید نصب کنم.

DVB-S-XBOX360
05-09-2010, 06:14
سلام

با ورود مدل های متفرقه جدید آیا ممکنه به سوال من پاسخ بدین؟

تلویزیون ما غیر از یک تک ورودی آنتن هیچ گونه ورودی نداره.
برای اتصال وسایل مختلف از AV to RF استفاده کردیم که ایرانی بود و تصویررو بسیار خراب می کرد پس لازمه که خود مبدل دیجیتال خروجی RF Out یا To TV داشته باشه.

آیا مدلی از مبدل های دیجیتال ----T هست که خروجی RF Out آنتنی داشته باشد و بتواند با فیش آنتنی تصویر را به تلویزیون قدیمی ما برساند؟

قطعه ای که این کار رو در مبدل ها انجام می ده اسمش RF Modulator هست که تصویر معمولی سه فیشه (زرد، قرمز،سفید) رو تبدیل به خروجی به فیش انتنی می کنه. ضمنا در منوهای مبدل، امکان تعیین اینکه تصویر دستگاه بر روی کدامیک از کانالهای باند UHF پخش شوند وجود دارد. از کانال حدود 30 تا 69 باند یو اچ اف

ممنون میشم به خروجی RF Out یا To TV مبدل دیجیتالتون کابل مادگی آنتنی وصل کنین و طرف نری دیگرش را به ورودی فیش انتن تلویزیون متصل کرده و پس از روشن کردن مبدل دیجیتال، در تلویزیون با اسکن کانالهای آنالوگ ببینید که آیا چنین قابلیتی در دستگاه شما وجود دارد؟

اگر دارد لطفا نام مدلی که به این امکان مجهز است را بفرمایید

مثلا شاید مارک مارشال یا پروویژن t7+ یا مدل Bright یا DigiTV یا BluSens یا FMA یا ... این قابلیت رو داشته باشه!
اما متاسفانه فروشنده که نمیگذاره من همه رو برای اینکار تست کنم.

پس اگر امکان داره شما که این مدل ها را دارید این لطف رو در حق من بفرمایید و تستشون کنین. 5 دقیقه هم طول نمی کشه.

SONY-SHOP
05-09-2010, 12:58
سلام

با ورود مدل های متفرقه جدید آیا ممکنه به سوال من پاسخ بدین؟

تلویزیون ما غیر از یک تک ورودی آنتن هیچ گونه ورودی نداره.
برای اتصال وسایل مختلف از AV to RF استفاده کردیم که ایرانی بود و تصویررو بسیار خراب می کرد پس لازمه که خود مبدل دیجیتال خروجی RF Out یا To TV داشته باشه.

آیا مدلی از مبدل های دیجیتال ----T هست که خروجی RF Out آنتنی داشته باشد و بتواند با فیش آنتنی تصویر را به تلویزیون قدیمی ما برساند؟

قطعه ای که این کار رو در مبدل ها انجام می ده اسمش RF Modulator هست که تصویر معمولی سه فیشه (زرد، قرمز،سفید) رو تبدیل به خروجی به فیش انتنی می کنه. ضمنا در منوهای مبدل، امکان تعیین اینکه تصویر دستگاه بر روی کدامیک از کانالهای باند UHF پخش شوند وجود دارد. از کانال حدود 30 تا 69 باند یو اچ اف

ممنون میشم به خروجی RF Out یا To TV مبدل دیجیتالتون کابل مادگی آنتنی وصل کنین و طرف نری دیگرش را به ورودی فیش انتن تلویزیون متصل کرده و پس از روشن کردن مبدل دیجیتال، در تلویزیون با اسکن کانالهای آنالوگ ببینید که آیا چنین قابلیتی در دستگاه شما وجود دارد؟

اگر دارد لطفا نام مدلی که به این امکان مجهز است را بفرمایید

مثلا شاید مارک مارشال یا پروویژن t7+ یا مدل Bright یا DigiTV یا BluSens یا FMA یا ... این قابلیت رو داشته باشه!
اما متاسفانه فروشنده که نمیگذاره من همه رو برای اینکار تست کنم.

پس اگر امکان داره شما که این مدل ها را دارید این لطف رو در حق من بفرمایید و تستشون کنین. 5 دقیقه هم طول نمی کشه.

اينكار شدني نيست . در صورتي كه از خروجي RF گيرنده ديجيتال استفاده كنيد ، همون شبكه هاي آنالوگ رو مي گيريد با همون كيفيتي كه الان با تلويزيون خودتون مي گيريد.
البنه من مستقيما از خروجي RF گيرنده استفاده كردم . شايد اگه از تبديل AV به RF استفاده كنم مشكل حل شه اما فعلا اين تبديل رو ندارم!

Maziar_69
06-09-2010, 03:38

حالا وقتی وصلش میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. برنامه ی خاصی باید نصب کنم؟ یا خودش اتوماتیک میشناسه؟

دوستان ثواب داره به خدا. جواب منم بدین.

ممنون.

reza1ta2
06-09-2010, 10:27
توی مشخصاتش که تیونر دیجیتال نیست از فروشنده سوال کن که تیونر دیجیتال داره؟

DVB-S-XBOX360
06-09-2010, 10:37
اينكار شدني نيست . در صورتي كه از خروجي RF گيرنده ديجيتال استفاده كنيد ، همون شبكه هاي آنالوگ رو مي گيريد

لطفا این مطلب را سر فرصت تا انتها مطالعه بفرمایید.

دوست بزرگوارم چرا... این کار شدنی هست و خوبم شدنی هست منتها در دو مدل اکس ویژن 111 و پروویژن نسل اول من این قابلیت را ندیدم اما به این معنا نیست که این قابلیت وجود ندارد. من سالهاست که کار و تحصیلاتم در همین زمینه های الکترونیک است.

ملاحظه بفرمایید:

اصل فلسفه وجود Set Top Box مبدل دیجیتال این بوده که تصویر سایه دار و برفکی آنالوگ تبدیل به تصویر شفاف و شیشه ای دیجیتال بشه. تلویزیون های LCD جدید که اکثرا تیونر و گیرنده دیجیتال را در داخلشان دارد مثل ال سی دی های سامسونگ بازار اروپا که جدیدا از بانه وارد ایران هم شده.حالا بسیاری مثل ما تلویزیونشان قدیمی است و ورودی 3 فیشه زرد، سفید، قرمز را ندارد بنابراین راه حلی برای استفاده از مبدل دیجیتال برای این دسته از مردم که در ایران بسیار هستند باید ارائه می شد.

یک راه حل اینه که شخص، به غیر از ست تاپ باکس دیجیتال، یک تبدیل کننده ی صدا و تصویر 3 فیشه به خروجی آنتنی RF تهیه کند. نام این دستگاه RF Modulator External هست که متاسفانه در ایران من فقط مدل بسیار بسیار آشغالی ش را پیدا کردم که تصویر را به درستی تبدیل به RF نمی کند و خروجی بسیار بی کیفیت و مزخرفی دارد و صد افسوس که روی آن نوشته شده Made in Iran. حتی اگر این تبدیل کننده از نوع مرغوب و حتی چینی بود مشکل امثال من حل می شد اما من موفق به پیدا کردن چنین چیزی نشدم. در عکس زیر شما یک نمونه از این مودولاتورهای RF چینی را می بینید که می توان تنظیمش کرد که تصویر ورودی از 3 فیش را روی کدام کانال باند UHF پخش کند:

راه حل دوم اینه که کمپانی سازنده دستگاه گیرنده دیجیتال، قطعه بالا را در داخل ستاپ باکس دیجیتال قرار دهد که به چنین مبدل دیجیتالی معمولا می گویند: ----T Set Top Box with Built-in RF Modulator که کلمه Built-in به این معناست که این قطعه در داخل گیرنده تعبیه شده.

عموما در چنین مدل گیرنده های دیجیتالی منویی وجود دارد که در آن شخص تعیین می کند تصویر ستاپ باکس از طریق RF Out مودوله شده بر روی کدامیک از کانالهای باند UHF تلویزیون قدیمی تک فیشه نمایش داده شود، یا حتی می توان این خروجی را خاموش یا OFF کرد. بنابراین می بایست به خوبی منوی دستگاه ها را زیر و رو کرد. ملاحظه بفرمایید. این یک نمونه از این تنظیمات در یک دستگاه هست:

پس همیشه وقتی فیش نری یا همان Male آنتنی پشت ستاپ باکس را می بینیم باید دقت کنیم که آیا این خروجی به اصطلاح تنها قابلیت Loop Out دارد؟ به این معنا که به صورت موازی فقط همان سیگنال آنتن را به بیرون می دهد و اگر به ورودی آنتن تلویزیون بزنیم و کانالها را با تلویزیون اسکن کنیم تصویر ستاپ باکس را پیدا نمی کند و یا اینکه این خروجی آنتنی پشت مبدل دیجیتال در واقع RF Out و TV Out است و می توان با تنظیمات منوهای ستاپ باکس دیجیتال از این خروجی نری مانند آنتنی، برای تلویزیون های قدیمی که فقط یک فیش ورودی آنتن دارند و بس، تصویر دستگاه مبدل دیجیتال ----T را دریافت کرد.

حال به چند مدل از ستاپ باکس های دیجیتالی که این قابلیت را دارند توجه بفرمایید. خوب به عبارت RF Modulated یا Built-in RF Modulator توجه بفرمایید: (این مدل ها را فقط برای مثال ذکر کرده ام)

SEG - CDST900 - DIGITAL TERRESTRIAL WITH RF MODULATOR

Humax PVR 9200T Freeview PVR با قابلیت ضبط کانالها بر روی هارد داخلی ستاپ باکس

که در امکاناتش به وضوح Built in RF Modulator ذکر شده

Philex FV400 Labgear Modulated Freeview Set-Top Box

که در آن عبارت Modulated RF Out نوشته شده

دو سر کابلی که برای اتصال این گونه ستاپ باکس ها به تلویزیون های قدیمی استفاده می شود:

متاسفانه وارد کنندگان این دستگاه ها به ایران اصولا توجه به این گونه نیازها نمی کنند و فقط دنبال ارزان خریدن از چین و گران فروختن در ایران هستند. فقط کافیه هنگام سفارش دادن ساخت این ستاپ باکس ها در سایت های Alibaba یا madeinchina به سازنده چینی گفته شود در این ستاپ باکس RF Modulator Built in قابل تنظیم نیز قرار بده. به همین راحتی که حتی 1 دلار هم هزینه ندارد.
مخصوصا از مادیران متعجبم که این نیاز ملزم برای ایرانی هایی که اکثرشان مثل مردم اروپایی توان نو کردن زود به زود لوازم صوتی و تصویری شان را ندارند را در نظر نگرفته و برای این گیرنده که خروجی SD و معمولی دارد و مناسب LCD ها نیست، این خروجی را نگذاشته!

شما دوست بزرگوار اگر زحمت بکشید و مدل های این چنینی را برایم از آنهایی که در ایران هستید را تست و پیدا کنید از شما بسیار بسیار سپاسگزارم.

چون من، هم یک مدل ستاپ باکس HD مرغوب با خروجی HDMI برای اتصال به LCD 52 اینچ منزل خواهرم نیاز دارم و هم یک مدل معمولی SD که به تلویزیون قدیمی خودمان بخورد.

اگر پیدا شد که ان شاء الله پیدا میشه من تماس بگیرم خدمتتون تا با پیک لطف کنید و ارسال بفرمایید.

DVB-S-XBOX360
06-09-2010, 10:45
دوستان ممکنه فرق کیفی و کمی دو مدل بلو سنس و پروویژن رو بنویسین؟ من برای ال سی دی با کیفیت می خوام و باید تصویر معمولی کانالهای دیجیتال رو بتونه Upscale کنه به این معنا که برای LCD اینچ بالا کیفیت رو بالا ببره و شبیه تصاویر HD بکندش تا دیدن کانال 3 در هنگام پخش فوتبال مثلا تو ذوق نزنه.

اگر مدلهای بهتری هم از این دو که عرض کردم هست لطفا با قیمت هاشون برام بنویسین.

ضمنا در مورد پخش کردن فرمت های ویدیویی و صوتی کدام سر تر و بدون مشکل تر است چون شنیده ام اکثر این ها نمی توانند با فرمتی استاندارد و قابل پخش با VLC از کانالهای دیجیتال برنامه ضبط کنند.

با تشکر فراوان از شما

mt_nik
06-09-2010, 12:28
دوستان ممکنه فرق کیفی و کمی دو مدل بلو سنس وپروویژن رو بنویسین؟ من برای ال سی دی با کیفیت می خوام و باید تصویر معمولی کانالهای دیجیتال رو بتونه Upscale کنه به این معنا که برای LCD اینچ بالا کیفیت رو بالا ببره و شبیه تصاویر HD بکندش تا دیدن کانال 3 در هنگام پخش فوتبال مثلا تو ذوق نزنه.

اگر مدلهای بهتری هم از این دو که عرض کردم هست لطفا با قیمت هاشون برام بنویسین.

ضمنا در مورد پخش کردن فرمت های ویدیویی و صوتی کدام سر تر و بدون مشکل تر است چون شنیده ام اکثر این ها نمی توانند با فرمتی استاندارد و قابل پخش با VLC از کانالهای دیجیتال برنامه ضبط کنند.

با تشکر فراوان از شما

بلو سنس با کابل HDMIو تبدیل اسکارت بهAV هست: 95,000 تومان
پروویژن هم 75000 تومان
البته منم دارم تحقیق میکنم ولی فکر کنم تنها فرقشون پخش 3gp توسط پروویژن باشه
بلو سنس یکم از نظر زیبایی از پروویژن پایینتره اما کمتر داغ میکنه
هیچکدامشان هم wmv را پخش نمیکنند
من با ساپورت بلوسنس مکاتبه کردم و گفتم چرا فایل های WMV را پخش نمیکنه، گفت احتمالا در آپدیتهای بعدی درست میشه

milad_takjoo
06-09-2010, 13:13
این دستگاه پروویژن hd هست یا full hd???

milad_takjoo
06-09-2010, 13:14

mrjfmrjf
06-09-2010, 15:42

تا1080i رو پخش ميكنه اما 1080p رو نه.(البته 1080p رو هم پخش ميكنه اما به صورت 1080i )

jomong666
06-09-2010, 16:10
x vision usb گیرنده ی دیجیتال است

یعنی نیازی به آنتن نداره

و تو محیط بسته هم تصاویر را باکیفیت دیجیتال پخش می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟:5:

reza1ta2
06-09-2010, 17:05

یعنی نیازی به آنتن نداره

و تو محیط بسته هم تصاویر را باکیفیت دیجیتال پخش می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟:5:
نیاز به آنتن داره همراهش هم یک آنتن کوچک به اندازه مداد است کنار پنجره مشکلی ندارد و به خوبی می گیرد

qwe11
07-09-2010, 07:16
من یک RF Modulator خوب دارم که نیازی به آن ندارم اگر می خواهید پیغام بدهید.

DVB-S-XBOX360
07-09-2010, 08:01
اگر بخواهیم برای ال سی دی که قاعدتا ستاپ باکس تصویر شفافی را برای آن باید بفرستد، مدلی را انتخاب کنیم، کدامیک مناسب تر است؟

چند سوال دیگر:

1. آیا منوهای بلو سنس از پروویژن زیباتر است؟

2. آیا دیر عمل کردن دستورات داده شده توسط ریموت کنترل در پروویژن در مارک بلو سنس هم وجود دارد یا بلو سنس سریع عمل می کند؟

3. آیا در هنگام نشان دادن طولانی مدت برنامه های تلویزیون در روان بودن تصاویر بلو سنس تیک و وقفه ایجاد نمی شود؟

4. آیا کنترل بلو سنس مانند پروویژن بردش آنقدر کم است و از زوایای کناری نمی توان با آن کار کرد؟ یا کنترل بلوسنس از پروویژن عملکرد بهتری دارد؟

5. در حال حاضر آیا برای آنهایی که قصد تهیه ستاپ باکس دیجیتال برای ال سی دی دارند، فقط دو مارک پروویژن و بلو سنس قابل اعتنا هستند؟

6. آیا مدیا پلیر بلوسنس از لحاظ سریع عمل کردن از مدیا پلیر پروویژن بهتر است؟

7. فرق دو مدل T7 و +T7 پروویژن غیر از شکل ظاهری در چیست؟ منوها و کارایی ها تفاوتی کرده؟

8. شما اگر قرار باشد برای ال سی دی، گیرنده دیجیتالی را پیشنهاد کنید، چه مارکی را معرفی می فرمایید که خود از آن احساس رضایت می کنید؟

متشکرم. ببخشید سوالاتم انقدر زیاد شدند.

haddadha23
07-09-2010, 09:56
کسی میدون این گیرنده ها تو استان قزوین هم جواب میده یا نه؟

fumed
07-09-2010, 10:30
اگر بخواهیم برای ال سی دی که قاعدتا ستاپ باکس تصویر شفافی را برای آن باید بفرستد، مدلی را انتخاب کنیم، کدامیک مناسب تر است؟

چند سوال دیگر:

1. آیا منوهای بلو سنس از پروویژن زیباتر است؟

2. آیا دیر عمل کردن دستورات داده شده توسط ریموت کنترل در پروویژن در مارک بلو سنس هم وجود دارد یا بلو سنس سریع عمل می کند؟

3. آیا در هنگام نشان دادن طولانی مدت برنامه های تلویزیون در روان بودن تصاویر بلو سنس تیک و وقفه ایجاد نمی شود؟

4. آیا کنترل بلو سنس مانند پروویژن بردش آنقدر کم است و از زوایای کناری نمی توان با آن کار کرد؟ یا کنترل بلوسنس از پروویژن عملکرد بهتری دارد؟

5. در حال حاضر آیا برای آنهایی که قصد تهیه ستاپ باکس دیجیتال برای ال سی دی دارند، فقط دو مارک پروویژن و بلو سنس قابل اعتنا هستند؟

6. آیا مدیا پلیر بلوسنس از لحاظ سریع عمل کردن از مدیا پلیر پروویژن بهتر است؟

7. فرق دو مدل T7 و +T7 پروویژن غیر از شکل ظاهری در چیست؟ منوها و کارایی ها تفاوتی کرده؟

8. شما اگر قرار باشد برای ال سی دی، گیرنده دیجیتالی را پیشنهاد کنید، چه مارکی را معرفی می فرمایید که خود از آن احساس رضایت می کنید؟

متشکرم. ببخشید سوالاتم انقدر زیاد شدند.

سلام
من پروویژن رو ندیدم اما خودم بلوسنس دارم.
1- بلوسنس بدک نیست پروویژن رو ندیدم.
2- تو بلوسنس کنترل تاخیر نداره اما اگه منظورتون اینه که مثلا میزنین کانال 2 چند لحظه طول می کشه تا صفحه سیاه شه و بره کانال 2 این واسه اینه که اگه مثلا میخواین کانال 23 بزنین فرصت واسه زدن دکمه 3 روی کنترل رو هم داشته باشین. اگه دکمه 2 رو زدین و بعد ok رو رو ریموت بزنین این تاخیر حذف میشه.
3- نه مشکل نداره خونه ما 12 ساعتی هر روز پشت هم روشنه.
4- برد کنترل بلوسنس خوبه زاویه اش هم زیاده و هیچ مشکلی من باهاش ندارم.
5- نه خیلی مارک های دیگه هم هست اما تو اونایی که تاییدیه تکتا دارن اینا قابل توجه هستن. یک سری پلایر های HD هم هستن که تیونر ----T دارن مثلا نواترون NTR 83 که حدود 280 تومنه که به نظر من واسه اونایی که اولویت گیرنده دیجیتال دارند نمی صرفه.در کل حق انتخاب شمابیشتر از 6- 7تا هست.
6- من مشکلی با پلیر بلوسنس نداشتم از لحاظ سرعت.
7- من قبل از اینکه بخرم زیاد تحقیق کردم یکبار هم واسه این موضوع به فولاد رایانه زنگ زدم کارشناسشون گفت اون دو تا با هم جز شکل ظاهری فرقی ندارن.
8- احساس رضایت کردم که خریدم دیگه! منم برای LCD می خواستم البته. اما توجه داشته باش کیفیت خود LCD هم بی تاثیر نیست. مثلا به من می گفتن خروجی HDMI تصویر رو شارپ می کنه اما من به Sony 40x350 که دارم وصل کردم همچین احساسی نکردم. برای امتحان از خروجی اسکارت بلوسنس با مبدلی که رو خود دستگاه بود از AV به LCD دادم تصویر خیلی بلور بود اصلا باهاش حال نکردم. به نظر من کیفیت خروجی HDMI بلوسنس خوبه و بهتر از خروجی اسکارتشه واسه LCD.

در ضمن firmware جدید بلوسنس رو سایت شرکت ایرانیش گذاشته واسه دانلود. زنگ زدم شرکتش گفتن یک سری تغییرات فونت داره و تغییر خاص ساختاری نسبت به نسخه 2 نداره البته.

qwe11
07-09-2010, 10:51
با رد شدن موتور سیگنال میره ؟چطور رفع بشه؟

Rebel
07-09-2010, 12:40
سلام

آقا یه ست تاپ باکس بی دردسر که امکان پخش divx و زیرنویس فارسی رو داشته باشه چی بخریم ؟

ایکس ویژن ؟ بلوسنس ؟ برایت ؟ یا ...

Creative1
07-09-2010, 13:50
ایکس ویژن امکان پخش مولتی مدیا نداره. بلوسنس DivX رو با زیر نویس فارسی پخش می کنه. برایت رو نمی دونم...!

samsung021
07-09-2010, 14:51
دوستان ثواب داره به خدا. جواب منم بدین.

ممنون.

دوست عزيز
يه برنامه هست كه usb---- ها هم cd اش رو ميدن .. اونو فكر كنم بايد نصب كني يا يه درايوري چيزي.
اصلا برو تو قسمت درايور هات ببين درايورشو داري

---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------

سلام

آقا یه ست تاپ باکس بی دردسر که امکان پخش divx و زیرنویس فارسی رو داشته باشه چی بخریم ؟

ایکس ویژن ؟ بلوسنس ؟ برایت ؟ یا ...

xvision بهترين كيفيت رو داره دوست عزيز. ولي ‌usb اش نميتونه divx پخش كنه. البته دستگاه هايي كه usb شون فيلم هم پخش ميكنه آنچنان چنگي به دل نميزنن

---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------

یعنی نیازی به آنتن نداره

آنتن هوايي نه دوست عزيز
همون آنتن كوچيكي كه داره كفايت ميكنه
بله ميگيره . اين وبلاگ همه سئوالات رو جواب ميده

Rebel
07-09-2010, 14:53
دوست عزيز
يه برنامه هست كه usb---- ها هم cd اش رو ميدن .. اونو فكر كنم بايد نصب كني يا يه درايوري چيزي.
اصلا برو تو قسمت درايور هات ببين درايورشو داري

---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------

xvision بهترين كيفيت رو داره دوست عزيز. ولي ‌usb اش نميتونه divx پخش كنه. البته دستگاه هايي كه usb شون فيلم هم پخش ميكنه آنچنان چنگي به دل نميزنن

---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------

آنتن هوايي نه دوست عزيز
همون آنتن كوچيكي كه داره كفايت ميكنه
بله ميگيره . اين وبلاگ همه سئوالات رو جواب ميده

بلوسنس چطور ؟ ایراد خاصی داره ؟

samsung021
07-09-2010, 14:54
کسی میدون این گیرنده ها تو استان قزوین هم جواب میده یا نه؟

سلام دوست عزيز
بله به صورت آزمايشي در استان قزوين اه افتاده
البته به جاي 14 كانال 8 تا ميتوني بگيري فعلا

fumed
07-09-2010, 15:48
بلوسنس چطور ؟ ایراد خاصی داره ؟

اگه واسه LCD بخوای و با غیر HDMI دار ها مقایسه کنی خیلی سر تره. از لحاظ اقتصادی هم به نظر من بلوسنس و پروویژن به صرفه ترن. چون جدا از اینکه پخش کننده دیجیتالند یه پلیر متوسط هم به حساب میان. در ضمن من هنوز نفهمیدم چرا می گن خروجی HDMI کیفیت نداره! به نظر من اگه روی LCD ببینید کیفیت خوبی هم داره.

Rebel
07-09-2010, 17:21
اگه واسه LCD بخوای و با غیر HDMI دار ها مقایسه کنی خیلی سر تره. از لحاظ اقتصادی هم به نظر من بلوسنس و پروویژن به صرفه ترن. چون جدا از اینکه پخش کننده دیجیتالند یه پلیر متوسط هم به حساب میان. در ضمن من هنوز نفهمیدم چرا می گن خروجی HDMI کیفیت نداره! به نظر من اگه روی LCD ببینید کیفیت خوبی هم داره.
لوول ! حالا چرا فقط برای LCD ؟

با CRT کار نمی کنه ؟

fumed
07-09-2010, 19:44
لوول ! حالا چرا فقط برای LCD ؟

با CRT کار نمی کنه ؟
سلام
چرا خروجی برای CRT هم داره اما من تصویر رو با AV که به LCD دادم تصویرش تعریفی نداشت.

ak313
08-09-2010, 04:56

اگر در قسمت دیوایس منیجر شما dvbt وجود داشته باشد شما می توانید شبکه های دیجیتال را دریافت کنید و برای این کار اولا برنامه dvbviewer , و سپس کداکهای h.264 را دریافت کرده و استفاده کنید( برو سایت دریا کامپیوتر دانلود کن )
ضمنا آنتن خونه را وصل کنید و یاد بگیرید بعد برید سراغ آنتن خودش

tiren
08-09-2010, 10:41
سلام
چرا خروجی برای CRT هم داره اما من تصویر رو با AV که به LCD دادم تصویرش تعریفی نداشت.

سلام دوستان

آیا از تبدیل اسکارت به کامپوننت هم کسی استفاده کرده ؟ کیفیت تصویر کامپوننت چطوره ؟

boy iran
08-09-2010, 12:33
سلام من یک گیرنده DELL گرفتم

همه چیزش درسته فقط فقطی اسکن میکنه کانالها رو پیدا نمیکنه

usb هم هست

مشکل چیه ؟

DVB-S-XBOX360
08-09-2010, 13:24
لیونل مسی عزیز شما مطمئنی که DELL اصل هست؟ من که تا حالا ندیده بودم DELL گیرنده دیجیتال ----T MPEG-4 H.264 AVC بزنه! ان شاء الله که قلابی نیست.

اگه همه چیز نصبه و اوکی هست و واقعا سرچ می کنه و پیدا نمیکنه پس صد در صد از تنظیم نبودن آنتنه.

شما اگر تهران هستید این کار رو بکنید: اون آنتن هوایی که به این دستگاه می زنید رو، به یک وسیله ای که کانالها رو به صورت آنالوگ دریافت می کنه متصل کنید، مثل تلویزیون معمولی. بعدش شبکه خبر رو باهاش (به صورت انالوگ) بگیرید.

اگر شبکه خبر رو مثل آینه به صورت آنالوگ گرفتید مطمئن باشید دیجیتال رو هم می گیره.

به این دلیله که شبکه خبر و تلویزیون دیجیتال دقیقا با یک میزان قدرت دریافت می شن و من در تهران امتحان کردم این موضوع رو. در شهرستان این کار جواب نمی ده چون اونجا شبکه خبر آنالوگ رو مثل تهران پخش نمی کنند.

یه جور راهنمای دریافت در تهران اینه.

boy iran
08-09-2010, 13:49
سلام دوباره

ممنون از راهنمائی

شبکه خبر رو مثل آینه نکرد ولی خوب بود

بقیه شبکه ها با جابجائی آنتن کوچیک خوب میشد

ولی تو pc هنوز هیچ کاری نکرده شاید مشکل فرکانس داره تو نرم افزار blazevideo

چون کار نکردم نمیدونم

reza1ta2
08-09-2010, 15:25

usb هم هست

مشکل چیه ؟
آنتنت ضعیفه

---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------

این dell ریمارک است و ساخت شرکت dell نیست قیمتش هم 28000 تومانه

boy iran
08-09-2010, 16:30
قیمتش 24 گرفتم در ضمن پس دادن مشکلی نبود

بهترین مارکش چی هست که صد در صد روی pc جواب بده

lg خوبه

mohsen121
08-09-2010, 16:47
خبر فوري كاهش قيمت پروويژن
الان سايت پروويژن T+7 رو زده 75000

و پروويژن T-7 رو زده 65000 تومان

reza1ta2
08-09-2010, 18:24

lg خوبه
تقریبا تمام مدلها رو امتحان کردم تمام چیپهاشون یکیه حالا فرقی نمی کنه 20 تومانی باشه یا 50 تومانی
حتما از برنامه blazedtv ورژن 6 به بالا استفاده کن
سیستم باید قوی باشه
آنتن خودش معمولا خوب جواب نمی ده می تونی با آنتن هوایی کانالها رو بگیری بعد به آنتن خودش وصل کنی

a_fazlollahii
09-09-2010, 23:29
سلام
این شبکه آی فیلم که اخیرا صدا و سیما راه اندازی کرده ، روی شبکه دیجیتال پخش می شه؟

DVB-S-XBOX360
10-09-2010, 01:52
سلام
این شبکه آی فیلم که اخیرا صدا و سیما راه اندازی کرده ، روی شبکه دیجیتال پخش می شه؟

فکر نمی کنم این کار رو بکنند. اینا اگر عقل داشتند در تهرانی 13 میلیونی که شاید 1 درصدشون هم عربی در حد مکالمه بلند نیستند، کانال الکوثر و العالم رو پخش نمی کردند! من بارها ازشون تقاضا کردم اگر می تونن جام جم 2 و 3 که برنامه های متنوع تری رو دارند پخش کنند منتها کو گوش شنوا؟

العالم و الکوثر و آی فیلم خوبه برای استان هایی که درشون ایرانی های عرب زبان هستند نه تهرانی که بیشترشون سبزواری و آذری و لر و همدانی و تویسرکانی هستند!

بعدشم این آی فیلم بر خلاف تبلیغاتش هیچ چیز جدید نداره! مثلا اومدن سریال اغماء رو به زبان عربی دوبله کرده اند یا مریم مقدس یا همه فیلم ها و سریالهایی که قبلا 100 بار فارسیش رو پخش کرده اند!

این خرج های اضافی از بیت المال رو من نمیدونم برای چی میکنند؟ کانال الکوثر همه این سریالها و فیلم هایی که الان آی فیلم میخواد نشون بده رو قبلا نشون داده و این کانال دوباره می شه موازی کاری با الکوثر!

من از خود اعراب تو سوریه شنیدم که میگفتند اینکه فیلم های ایرانی زنان رو حتی در خونه شخصی با چادر و روسری نشون میده واقعا خنده داره و ما تا وقتی این همه سریال هندی و ترکی و خارجی هست اصلا چنین چیزهایی رو بهشون اعتنا هم نمیکنیم. بعد اینا انقدر هزینه الکی میکنند.

به جای این ولخرجی های مزحک نکردند برای مملکت 75 میلیونی که نصفشون جوان هستند یه کانال مخصوص ورزش راه بندازند!

یعنی واقعاً کانال i-Film که بر روی 2 ماهواره پخش میشه از رسیدگی به نیازهای جوانان خود کشورمون واجب تر بود؟!

خدا بهشون عقل بده!

alireza1411
10-09-2010, 17:14

usb هم هست

مشکل چیه ؟

با آنتن خودش من تست کردم هیچی نمیگیره. مینویسه no signal درسته؟

با آنتنی که باهاش تلویزیون رو میگرفتیم تست کردم. زدم سرچ کنه هیچی نیافت !!!!! البته تنظیماتش رو گذاشتم رو ایران و این جوری شده بود.

بعد رفتم گذاشتم رو universal و بین فرکانش فکر کنم 600 تا 700 زدم سرچ کرد و همه شبکه ها رو آینه گرفت.

kalepoook
10-09-2010, 21:53
سلام
اگه ممکه دوستان راهنمایی کنند حومه تهران اسلامشهر هم دریافت میکنه منظورم میگیره یا نه!
ممنون

SONY-SHOP
11-09-2010, 14:14
لطفا این مطلب را سر فرصت تا انتها مطالعه بفرمایید.

دوست بزرگوارم چرا... این کار شدنی هست و خوبم شدنی هست منتها در دو مدل اکس ویژن 111 و پروویژن نسل اول من این قابلیت را ندیدم اما به این معنا نیست که این قابلیت وجود ندارد. من سالهاست که کار و تحصیلاتم در همین زمینه های الکترونیک است.

ملاحظه بفرمایید:

اصل فلسفه وجود Set Top Box مبدل دیجیتال این بوده که تصویر سایه دار و برفکی آنالوگ تبدیل به تصویر شفاف و شیشه ای دیجیتال بشه. تلویزیون های LCD جدید که اکثرا تیونر و گیرنده دیجیتال را در داخلشان دارد مثل ال سی دی های سامسونگ بازار اروپا که جدیدا از بانه وارد ایران هم شده.حالا بسیاری مثل ما تلویزیونشان قدیمی است و ورودی 3 فیشه زرد، سفید، قرمز را ندارد بنابراین راه حلی برای استفاده از مبدل دیجیتال برای این دسته از مردم که در ایران بسیار هستند باید ارائه می شد.

یک راه حل اینه که شخص، به غیر از ست تاپ باکس دیجیتال، یک تبدیل کننده ی صدا و تصویر 3 فیشه به خروجی آنتنی RF تهیه کند. نام این دستگاه RF Modulator External هست که متاسفانه در ایران من فقط مدل بسیار بسیار آشغالی ش را پیدا کردم که تصویر را به درستی تبدیل به RF نمی کند و خروجی بسیار بی کیفیت و مزخرفی دارد و صد افسوس که روی آن نوشته شده Made in Iran. حتی اگر این تبدیل کننده از نوع مرغوب و حتی چینی بود مشکل امثال من حل می شد اما من موفق به پیدا کردن چنین چیزی نشدم. در عکس زیر شما یک نمونه از این مودولاتورهای RF چینی را می بینید که می توان تنظیمش کرد که تصویر ورودی از 3 فیش را روی کدام کانال باند UHF پخش کند:

راه حل دوم اینه که کمپانی سازنده دستگاه گیرنده دیجیتال، قطعه بالا را در داخل ستاپ باکس دیجیتال قرار دهد که به چنین مبدل دیجیتالی معمولا می گویند: ----T Set Top Box with Built-in RF Modulator که کلمه Built-in به این معناست که این قطعه در داخل گیرنده تعبیه شده.

عموما در چنین مدل گیرنده های دیجیتالی منویی وجود دارد که در آن شخص تعیین می کند تصویر ستاپ باکس از طریق RF Out مودوله شده بر روی کدامیک از کانالهای باند UHF تلویزیون قدیمی تک فیشه نمایش داده شود، یا حتی می توان این خروجی را خاموش یا OFF کرد. بنابراین می بایست به خوبی منوی دستگاه ها را زیر و رو کرد. ملاحظه بفرمایید. این یک نمونه از این تنظیمات در یک دستگاه هست:

پس همیشه وقتی فیش نری یا همان Male آنتنی پشت ستاپ باکس را می بینیم باید دقت کنیم که آیا این خروجی به اصطلاح تنها قابلیت Loop Out دارد؟ به این معنا که به صورت موازی فقط همان سیگنال آنتن را به بیرون می دهد و اگر به ورودی آنتن تلویزیون بزنیم و کانالها را با تلویزیون اسکن کنیم تصویر ستاپ باکس را پیدا نمی کند و یا اینکه این خروجی آنتنی پشت مبدل دیجیتال در واقع RF Out و TV Out است و می توان با تنظیمات منوهای ستاپ باکس دیجیتال از این خروجی نری مانند آنتنی، برای تلویزیون های قدیمی که فقط یک فیش ورودی آنتن دارند و بس، تصویر دستگاه مبدل دیجیتال ----T را دریافت کرد.

حال به چند مدل از ستاپ باکس های دیجیتالی که این قابلیت را دارند توجه بفرمایید. خوب به عبارت RF Modulated یا Built-in RF Modulator توجه بفرمایید: (این مدل ها را فقط برای مثال ذکر کرده ام)

SEG - CDST900 - DIGITAL TERRESTRIAL WITH RF MODULATOR

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدHumax PVR 9200T Freeview PVR با قابلیت ضبط کانالها بر روی هارد داخلی ستاپ باکس

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکه در امکاناتش به وضوح Built in RF Modulator ذکر شده

Philex FV400 Labgear Modulated Freeview Set-Top Box

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکه در آن عبارت Modulated RF Out نوشته شده

دو سر کابلی که برای اتصال این گونه ستاپ باکس ها به تلویزیون های قدیمی استفاده می شود:

متاسفانه وارد کنندگان این دستگاه ها به ایران اصولا توجه به این گونه نیازها نمی کنند و فقط دنبال ارزان خریدن از چین و گران فروختن در ایران هستند. فقط کافیه هنگام سفارش دادن ساخت این ستاپ باکس ها در سایت های Alibaba یا madeinchina به سازنده چینی گفته شود در این ستاپ باکس RF Modulator Built in قابل تنظیم نیز قرار بده. به همین راحتی که حتی 1 دلار هم هزینه ندارد.
مخصوصا از مادیران متعجبم که این نیاز ملزم برای ایرانی هایی که اکثرشان مثل مردم اروپایی توان نو کردن زود به زود لوازم صوتی و تصویری شان را ندارند را در نظر نگرفته و برای این گیرنده که خروجی SD و معمولی دارد و مناسب LCD ها نیست، این خروجی را نگذاشته!

شما دوست بزرگوار اگر زحمت بکشید و مدل های این چنینی را برایم از آنهایی که در ایران هستید را تست و پیدا کنید از شما بسیار بسیار سپاسگزارم.

چون من، هم یک مدل ستاپ باکس HD مرغوب با خروجی HDMI برای اتصال به LCD 52 اینچ منزل خواهرم نیاز دارم و هم یک مدل معمولی SD که به تلویزیون قدیمی خودمان بخورد.

اگر پیدا شد که ان شاء الله پیدا میشه من تماس بگیرم خدمتتون تا با پیک لطف کنید و ارسال بفرمایید.

از اطلاعاتتون ممنون
اما فكر نكنك وارد كننده هاي ايران اين مسذله برايشان مهم باشد ! اينها حتي براي ارزان تر شدن محصول خودشون از كيفيت كابل AV همراه دستگاه كم مي كنند و حتي در يك مورد از دو تا باتري نيم قلم براي كنترل دستگاه دريغ شده بود.

اما همانطور كه من عرض كرده بودم فعلا فقط از طريق تبديل كننده AV به RF مشكل شما حل مي شود . فكر كنم به دنبال يك تبديل كننده خوب بگرديم مطمئنا به جوا مي رسيم اما شك دارم واردكننده ----T آنقدر برايش مهم باشد كه دستگاه با مودلاتور ار اف وارد كند !!!

SONY-SHOP
11-09-2010, 14:21
سلام
اگه ممکه دوستان راهنمایی کنند حومه تهران اسلامشهر هم دریافت میکنه منظورم میگیره یا نه!
ممنون
بله ما براي شهريار ، وارمين ، قرچك ، اسلامشهر ، هشتگرد فرستاديم و كار كرده

گيرنده ديجيتال :‌

fumed
11-09-2010, 19:29
سلام به همه
گیرنده برایت هم گویا به بازار اومده که تاییدیه تکتا رو هم داره. کسی نمیدونه کیفیتش چطوره؟

alilosting
12-09-2010, 08:25
؟
:18:
بهتر بود بگب همهچيش درسته فقط كار نميكنه

---------- Post added at 08:25 AM ---------- Previous post was at 08:20 AM ----------

lg خوبه

xvision قيمتش 28.900 كيفيتشم خوبه . البته به قول آقا رضا كيفيتش با رقيباش فرق زيادي نداره ولي حداقل گارانتيش عاليه و اگر دستگاهت خراب شد راحت پس مي گيره و دستگاه سالم بهت ميده

Javad_Ed
12-09-2010, 09:18
سلام دوستان
وضعیت استان گیلان چطوره ؟
رشت و شهرهای اطراف(30 کیلومتر اونورتر از رشت!:دی)

SONY-SHOP
12-09-2010, 09:20
سلام به همه
گیرنده برایت هم گویا به بازار اومده که تاییدیه تکتا رو هم داره. کسی نمیدونه کیفیتش چطوره؟

گيرنده برايت ، مورد تاييد سوني ايران هم هست . البته واردكننده اين دستگاه سوني هستش و در نمايندگي هاي سوني هم به فروش ميرسه با گارانتي "پارسيان صوت آريا" . سرعت تعويض كانال هاي عاليه .

alireza1411
12-09-2010, 10:00
گيرنده برايت ، مورد تاييد سوني ايران هم هست . البته واردكننده اين دستگاه سوني هستش و در نمايندگي هاي سوني هم به فروش ميرسه با گارانتي "پارسيان صوت آريا" . سرعت تعويض كانال هاي عاليه .

قیمتش چنده؟

اصلا یه تلویزیون ال ای دی که توش تیونر هم داشته باشه و این دیجیتال ها رو بدون مشکل خاصی بگیره چند میشه ؟

fumed
12-09-2010, 11:10

یعنی سرعت تعویض کانال هاش چقدره؟ من بلوسنس دارم 3 ثانیه طول می کشه کانال عوض شه. برایت چقدر طول می کشه؟ در ضمن HD پلایر هم هست؟ یا نه؟

shkz
12-09-2010, 12:57
اصلا یه تلویزیون ال ای دی که توش تیونر هم داشته باشه و این دیجیتال ها رو بدون مشکل خاصی بگیره چند میشه ؟

شرکت سونی سری EX 700 و از اون گرونتر سری NX 700 اینها خودشون گیرنده دیجیتال دارند.

alireza1411
12-09-2010, 16:14
شرکت سونی سری EX 700 و از اون گرونتر سری NX 700 اینها خودشون گیرنده دیجیتال دارند.

چند در میاد حالا ؟ 32 اینچ و 40 اینچیش مثلا ... ؟؟؟
ال سی دی چه طور ؟

بعد این ال ای دی ها با پلیرهای سه بعدی سازگار هستند یا نه ؟

کیفیتشون چه طوره ؟؟؟

ببخشید زیاد سوال کردم آخه هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم.

EhsanEricsson
12-09-2010, 23:39
بچه ها این سینام مدل 8847 تصویر در تصویر نداره؟ :41:

erfandj
12-09-2010, 23:46
سلام دوستان یه سوالی برام پیش اومده ممنون میشم جواب بدید.من سونی nx700 دارم وهمان طور که میدونید تیونر دیجیتال داره ومن با آنتن خفاشی(بوستر دار)تصاویر دیجیتال رو روی اون دریافت میکنم.میخواستم بدونم که برقی که آنتن خفاشی داره آسیبی به تیونر دستگاه نمی زنه و کلا استفاده از اون مشکلی ایجاد نمیکنه؟

sh4hrooz
13-09-2010, 00:05
سلام .
چون اين تاپيک زياد پست داره ، من نتونستم جوابم رو پيدا کنم ، اگر سؤال تکراری هست ببخشيد :
من دستگاه Provision T-7Plus تهيه کردم که نرم افزار 221887.00517.1 رو داره .
مشکلی که باهاش دارم اينه که زيرنويس های فرمت SRT رو نشون ميده و مشکل نداره ولی فرمت IDX/SUB فارسی رو نميتونه نشون بده . ميخواستم بدونم آيا با بروز رسانی نرم افزار دستگاه ، اين مشکل رفع ميشه ؟ اگه جواب مثبت هست لطف کنيد لينک دانلود فايل آپديت رو قرار بديد ، ممنون .

engineerhossein
13-09-2010, 12:51
هيچ راهي براي نمايش زير نويس فارسي در پرويژن مدل t7 معمولي وجود نداره ؟

sound.vision
13-09-2010, 12:54
چند در میاد حالا ؟ 32 اینچ و 40 اینچیش مثلا ... ؟؟؟
ال سی دی چه طور ؟

بعد این ال ای دی ها با پلیرهای سه بعدی سازگار هستند یا نه ؟

کیفیتشون چه طوره ؟؟؟

ببخشید زیاد سوال کردم آخه هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم.

غیر از شرکت سونی مدل هایی از فیلیپس و پاناسونیک هستند که گیرنده داخلی دیجیتال دارن و اگه دنبال مدل هایی از ال ای دی هستی می تونی مدل های فیلیپس رو چک کنی...من یه مدل 42 اینچ فیلیپس رو دیدم واقعا معکره بود (قیمت حدود 2 میلیون) تصاویر به شدت زنده و حرکت تصویر بدون کوچک ترین مکث و وقفه ای انجام می شد...دوستان با توجه به افزایش عجیب و ناگهانی قیمت برق پیشنهاد می کنم بیشتر سراغ مدل های LED و اینج های 32 و حداکثر 37 اینچ برن...چون مصرف برق خیلی خیلی کمتری دارن...
درباره 3D هم باید بگم سازگاری با پلیر 3D ربطی به LED و یا LCD بودن TV نداره...

sound.vision
13-09-2010, 13:02
سلام دوستان یه سوالی برام پیش اومده ممنون میشم جواب بدید.من سونی nx700 دارم وهمان طور که میدونید تیونر دیجیتال داره ومن با آنتن خفاشی(بوستر دار)تصاویر دیجیتال رو روی اون دریافت میکنم.میخواستم بدونم که برقی که آنتن خفاشی داره آسیبی به تیونر دستگاه نمی زنه و کلا استفاده از اون مشکلی ایجاد نمیکنه؟

درود
همه آنتن ها ولتاژ خیلی کمی برق دارن اما قاعدتا نباید مشکلی برای دستگاه بوجود بیارن تنها نکته ای که وجود داره اینه که اگه از آنتن چند پره هوایی استفاده کنی کیفیت و جزئیات تصویر بهتری دریافت می کنی (البته در بعضی از کانالها) به نظر من که حیفه TV سری NX داشته باشی و از یه آنتن خوب استفاده نکنی!

sh4hrooz
13-09-2010, 16:12
من الان زنگ زدم شرکت فولاد رايانه و گفتن که فقط زيرنويس های پسوند SRT رو ساپورت ميکنه و هنوز هم آپديتی برای اين دستگاه نيومده .

erfandj
13-09-2010, 17:33
درود
همه آنتن ها ولتاژ خیلی کمی برق دارن اما قاعدتا نباید مشکلی برای دستگاه بوجود بیارن تنها نکته ای که وجود داره اینه که اگه از آنتن چند پره هوایی استفاده کنی کیفیت و جزئیات تصویر بهتری دریافت می کنی (البته در بعضی از کانالها) به نظر من که حیفه TV سری NX داشته باشی و از یه آنتن خوب استفاده نکنی!
سلام متشکرم.در مورد این صحبتتون میخواستم بگم مطمئنید اگه از آنتن معمولی استفاده کنم کیفیت بالاتر میره؟چون که الان تصویر شطرنجی نمیشه ومشکلی در مورد قدرت سیگنال وجود نداره اما کیفیتش خودم احساس میکنم یه خرده کمه.حالا چه فرقی هست بین انتن معمولی وخفاشی که کیفیت تصویر تفاوت داره؟

alireza1411
13-09-2010, 21:37
غیر از شرکت سونی مدل هایی از فیلیپس و پاناسونیک هستند که گیرنده داخلی دیجیتال دارن و اگه دنبال مدل هایی از ال ای دی هستی می تونی مدل های فیلیپس رو چک کنی...من یه مدل 42 اینچ فیلیپس رو دیدم واقعا معکره بود (قیمت حدود 2 میلیون) تصاویر به شدت زنده و حرکت تصویر بدون کوچک ترین مکث و وقفه ای انجام می شد...دوستان با توجه به افزایش عجیب و ناگهانی قیمت برق پیشنهاد می کنم بیشتر سراغ مدل های LED و اینج های 32 و حداکثر 37 اینچ برن...چون مصرف برق خیلی خیلی کمتری دارن...
درباره 3D هم باید بگم سازگاری با پلیر 3D ربطی به LED و یا LCD بودن TV نداره...

من هم با توجه به سیستمی که تصاویر به نظر سه بعدی میرسن فکر کردم ربطی نداره ولی نرم افزار سه بعدی ساز یا به اصطلاح دراویرش رو که رو لپ تاپم نصب کردم دیدم مینویسه که مانیتورم رو ساپورت نمیکنه !!!! حالم گرفته شد... البته با خود نرم افزار برای تنظیم فاصله و .... تست کردم یه کم سه بعدی شد ولی جالب نیود اصلا.

فکر کنم یه ربطایی داشته باشه و مانیتور های غیر سه بعدی رو نشه به جای سه بعدی ها به کار برد.

البته تصویر همه دو بعدیه و عینک که میزنیم یه دلیل جدا شدن نور خاصی که بسته به نوع عینک متفاوته ، تصویر دو تا میشه و به هر چشمی یک تصویر متفاوت میرسه. نتیجه اینه که ما فکر میکنیم فیلمی که داریم میبینیم سه بعدی هست. باز رو این مانیتور و تی وی ها باید بررسی کنم شاید نقطه ی تفاوتشون رو پیدا کنم.

sound.vision
14-09-2010, 07:42
سلام متشکرم.در مورد این صحبتتون میخواستم بگم مطمئنید اگه از آنتن معمولی استفاده کنم کیفیت بالاتر میره؟چون که الان تصویر شطرنجی نمیشه ومشکلی در مورد قدرت سیگنال وجود نداره اما کیفیتش خودم احساس میکنم یه خرده کمه.حالا چه فرقی هست بین انتن معمولی وخفاشی که کیفیت تصویر تفاوت داره؟

با اطمینان 100 درصد که نمی شه گفت اگه آنتن را عوض کنید، کیفیت بهتری دریافت می کنید چون همین الان هم همانطور که گفتی درصد دریافت سیگنال ها خوبه...(باید درصد دریافت سیگنال 80 درصد به بالا باشه)... در کل بستگی داره کدام نقطه از شهر و در چه ارتفاعی باشی مثلا اطراف محلی که هستی توسط ساختمان های بلند احاطه شده یا نه... تا اونجا که من می دونم استفاده از آنتن های چند پره هوایی و همچنین کابل با کیفیت خوب می تونه در کیفیت تصویر تاثیر گذار باشه (بخصوص زمان هایی که به علت های فنی فرستنده نتونه با حداکثر توان سیگنال ها را منتشر کنه...)

ساسان مهاجم
14-09-2010, 13:27

سلام دوست عزيز
ببين در --- هاي معمولي(xvision كه اينجوريه) وقتي آنتن بوستر دار وصل مي كنيد به --- كانال ها رو نمياره و فقط پيغام" بار اضافي روي دستكاه " رو ميده. در اين حالت يك فيچر داره به نام "فعال كردن قدرت آنتن" كه اون رو بايد فعال كني و درست ميشه. ولي اين تلوزيون ممكنه اونو نداشته باشه. در اين حالت به دستگات ممكنه آسيب بزنه چون بار اضافي روي دستگاهه. ولي قطعا در كيفيت تاثيري نداره. مطمئن باشيد تعويض انتن خرج اضافيه

باز براي اطمينان در مورد اين پاسخ ها بهتره كار رو به كاردان بسپريد و از وبلاگ ماديران سئوال كنيد:

damn
15-09-2010, 14:24
آقا یه نفر لطف کنه یه برنامه برای تبدیل این فرمت گیرنده ها ts به فرمتهای دیگه بذاره

SONY-SHOP
15-09-2010, 18:29
یعنی سرعت تعویض کانال هاش چقدره؟ من بلوسنس دارم 3 ثانیه طول می کشه کانال عوض شه. برایت چقدر طول می کشه؟ در ضمن HD پلایر هم هست؟ یا نه؟

نكته منفي گيرنده "برايت Bright" اينه كه هيچ نوع كابلي حتي نداره AV !!!
از نظر حجم كوچكترين دستگاهي هستش كه تا حالا بوده . ميگن چيپش فرانسويه . سرعت تعويض كانال هاش كمه اما خيلي قابل مقايسه با بقيه نيست ، اگه با كرنومتر اندازه گيري كنين پي به اختلافش با بقيه مي برين !

نكته خوبي كه داره اينه كه بر خلاف تماني گيرنده هاي ديجيتال ، وقتي كليد اصلي پشت دستگاه رو روشن مي كنيد ، دستگاه روشن نميشه ، اين خاصيت موقعي كاربرد داره كه شما خونه نباشيد و برق بره و وقتي برق بياد ، دستگاه روشن نميشه و ميره روي استند باي . تمامي گيرنده هايي كه يك كليد پاور پشت اونها هستش اين خاصيت رونداشتن تا حالا !

1080i هستش ، فلش و هارد بهش وصل ميشه . فرمت هايي كه پخش ميكنه
MPEG4,MPEG2,WMA,MKV,DIVX,OGG,MP3,AVI,MOV
خروجي صداي 5.1 روي كواكسيال ميده
يكسال هم گارانتي تعويض داره .
اگه بگيم گيرنده "جم" براي سامسونگه ، بايد بگم كه گيرنده "برايت" براي سوني هستش !

alireza1411
15-09-2010, 19:34
آقا یه نفر لطف کنه یه برنامه برای تبدیل این فرمت گیرنده ها ts به فرمتهای دیگه بذاره

کانتینر ts توش همون mpeg2 ذخیره میشه. فکر کنم اگه پسوند فرمت رو عوض کنید و بزارید mpg مشکلات حل بشه.

اما خب این حدسه فقط ...

حالا به چه فرمتی میخوای تبدیل کنی ؟ واسه چه وسیله ای ؟

amin khan
16-09-2010, 00:01
سلام
آقا تازگی یه ال سی دی گرفتیم ، به نسبت تلویزیون قدیمی CRT با آنتن های معمولی خیلی کیفیت تصاویرش افتضاحه...
اگه میشه یه مدل گیرنده دیجیتال معرفی کنید ، برای ال سی دی فول اچ دی ، که تصاویر با کیفیت دریافت کنه....
این دستگاه ها قیمتاش چجوری اصلا؟
فقط برای کامپیوتر و لپ تاپ استفاده میشه یا برای تلویزیون هم استفاده میکنن؟

alireza1411
16-09-2010, 07:05
سلام
آقا تازگی یه ال سی دی گرفتیم ، به نسبت تلویزیون قدیمی CRT با آنتن های معمولی خیلی کیفیت تصاویرش افتضاحه...
اگه میشه یه مدل گیرنده دیجیتال معرفی کنید ، برای ال سی دی فول اچ دی ، که تصاویر با کیفیت دریافت کنه....
این دستگاه ها قیمتاش چجوری اصلا؟
فقط برای کامپیوتر و لپ تاپ استفاده میشه یا برای تلویزیون هم استفاده میکنن؟

مشکل رزولوشن این تلویزیونای اچ دیه که باعث میشه همون میزان برفکی که تو سی آر تی بود به نظر بیشتر بیاد.

من امروز دارم میرم بخرم.

مدل بلو سنس و پرو ویژن و ایکس ویژن و جدیدا سونی لایت باکس ... تو این فروم که به نتیجه نرسیدم چی بهتره. هر کی میگه یه کدومش بهتره.

من میخوام مولتی مدیا هم پخش کنه واسه همین پرو ویژن میخوام بگیرم. بلوسنس رو هم ببینم چه جوریاست شاید اون رو گرفتم. اینم چند مدل داره :

amin khan
16-09-2010, 11:27
اختلاف قیمت تلویزیونش با کامپیوترش چرا اینقدر زیاده؟
من این مدل رو میخوام بگیرم : Marshal ME-885 قیمت 49 ت
چطوره ؟ پخش مالتی مدیا هم نداشت مهم نیست ، ال سی دی از روی فلش میتونه فیلم و عکس و آهنگ پخش کنه
میگم این شبکه ها رو با ما.ه.واره بگیریم بهتر نیست؟
کیفیت تصاویرش از این دستگاه ها کمتره یعنی؟

---------
یه سوال دیگه
کابل HDMI مگه برای کیفیت بالا مثلا HD نیستش
برنامه های تلویزیون ایران که خیلی کیفیتش پایینه ، این کابلها کارایی خودش رو یعنی توی این دستگاه نشون میده؟

Creative1
16-09-2010, 13:14
نكته خوبي كه داره اينه كه بر خلاف تماني گيرنده هاي ديجيتال ، وقتي كليد اصلي پشت دستگاه رو روشن مي كنيد ، دستگاه روشن نميشه ، اين خاصيت موقعي كاربرد داره كه شما خونه نباشيد و برق بره و وقتي برق بياد ، دستگاه روشن نميشه و ميره روي استند باي . تمامي گيرنده هايي كه يك كليد پاور پشت اونها هستش اين خاصيت رونداشتن تا حالا !

بلوسنس هم این کار رو انجام میده. یعنی وقتی کلید پشت دستگاه رو روشن می کنید خود دستگاه خاموش می مونه تا شما دستی اونو روشن کنید.

shadanpoor
16-09-2010, 18:55
کانتینر ts توش همون mpeg2 ذخیره میشه. فکر کنم اگه پسوند فرمت رو عوض کنید و بزارید mpg مشکلات حل بشه.

اما خب این حدسه فقط ...

نه دوست من کاملا متفاوت هستند. TS دقیقا همون دیتایی هستش که از خروجی تیونر دیجیتال بدون هیچ تغییری ذخیره میشه و عموما برنامه ها نمیتونن پخشش کنن و یا صدا ندارن!

alireza1411
16-09-2010, 22:20
نه دوست من کاملا متفاوت هستند. TS دقیقا همون دیتایی هستش که از خروجی تیونر دیجیتال بدون هیچ تغییری ذخیره میشه و عموما برنامه ها نمیتونن پخشش کنن و یا صدا ندارن!

من بالاخره گرفتم امروز.

بلوسنس تو کاتالوگش داشت که h.264 پخش میکنه من هم رفتم همین رو گرفتم.

اولا :که چه قدر داغه بابا !!!!
طبیعیه. وقتی میتونه فول اچ دی دیکد کنه اون هم با کامپرسور خفن x264 چرا نباید داغ کنه ؟؟؟؟؟

دوما :این کپچر کردنش چه توپه. میزنی یه کانال رو میبینی اون یکی کپچر میشه. عجبببببببب !!!!
واسه جاهای شلوغ که نمیشه سر دیدن این یا اون شبکه به توافق رسید خیلی خوبه.:31:

سوما: کانتیرنرش ts هست. این فایل ها هر دو گیگ اسپلیت میشن. من امروز زدم تقریبا هر 1 ساعت و 40 دقه میشه یه 2 گیگ. بقیه ضبط میره فایل بعدی.

حالا توش چه خبره ؟ ts توش میتونه فکر کنم mpeg 2 باشه و یا همین غول فشرده کنندگی h.264. متاسفانه یا خوش بختانه دومیه !!!!

خودتون ببینید:

Complete name : G:\PVRRECORD\IRIB-TV3-09162010-2003.pvr\data0001.ts
Format : BDAV
Format/Info : Blu-ray Video
File size : 2.00 GiB
Duration : 1h 47mn
Overall bit rate : 2 651 Kbps

Video
ID : 1003 (0x3EB)
Menu ID : 3 (0x3)
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format version : Version 2
Format profile : Main@L3.0
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 4 frames
Codec ID : 27
Maximum bit rate : 3 926 Kbps
Width : 720 pixels
Height : 576 pixels
Display aspect ratio : 4:3
Frame rate : 25.000 fps
Standard : PAL
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Interlaced
Scan order : Top Field First
Color primaries : BT.470-6 System B, BT.470-6 System G, BT.601-6 625, BT.1358 625, BT.1700 625 PAL, BT.1700 625 SECAM
Transfer characteristics : BT.470-6 System B, BT.470-6 System G
Matrix coefficients : BT.470-6 System B, BT.470-6 System G, BT.601-6 625, BT.1358 625, BT.1700 625 PAL, BT.1700 625 SECAM, IEC 61966-2-4 601

Audio
ID : 2003 (0x7D3)
Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format profile : High efficiency AAC v2@L2
Codec ID : 17
Bit rate mode : Constant
Maximum bit rate : 36.0 Kbps
Video delay : -2s 432ms
Language : Persian

Menu
ID : 103 (0x67)
List : 1003 (0x3EB) (AVC) / 2003 (0x7D3) (AAC, Persian) / 3003 (0xBBB) ()
Language : / Persian
Maximum bit rate : 4308800

اونجاهاش که پررنگه رو نیگاه کنید.

خب تصویرش با AVC یا همون استاندارد h.264 فشرده شده که خیلی حال کردم. آخه هم دیکدش خفنه و هم اینکدش. این که یه همچین قدرتی داره خیلی خوشحالم کرد.
صدا هم که با AAC-HE V2 فشرده شده. خیلی فرمت خفنیه. البته به WMA 10 Pro نمیرسه ولی دومین رتبه رو داره دیگه. فقط مشکل بیت ریت صدا هست که واسه یه فیلم دی وی دی دو کاناله رو 64 تست کردم خیلی عالیه. تا 50 هم خوبه. ولی 36 کمه خداییش.

خب ... کپچرش خوبه در کل. اونایی که مارک پروویژن دارن لطفا بگن با چه فرمتی کپچر میشه. اگه ts هست بگن هر 1 اسعت و 47 دقه چند گیگ میشه که بفهمیم فرمت داخل ts چی بوده.

چهارما: با دو سه تا برنامه تست کردم که این فایل رو تبدیل کنم. متاسفنه مشکل دارم. با وی ال سی باز میکنه ولی زمان انتهای فیلم رو نمیتونه بگه چنده !!!! تو این فکرم که اول چند تا فایل رو که تیکه شدن مرج کنم بعد تبدیل بزنم ببینم چی میشه. اگه کسی بلده تبدیل کنه لطفا اسم برنامه رو بگه.

پنجما: تو پخش مولتی مدیا خیلی خوبه. فیلم دی وی دی که با هر فرمت خوبی بود باز کرد. میگم خوب که منظورم MKV و M4 و AVI هست. توشون با x264 که بهترین کامپرسور موجوده بوده و باز کرده. زیر نویس با فرمت SRT تو فایل ام کی وی رو باز کرده. فقط زبان فارسی رو هنوز تست نکردم. اگه اون هم اوکی باشه که خیلی خوبه.

فقط مشکل .... اینه که وقتی فایل فول اچ دی یا اچ دی رو میخواد دیکد کنه یه خورده کم میاره. نترسین ... پخش میکنه ولی دور تند که میزنم فریم فریم میشه.
منظورم اینه که ... بزارین با WD HD media player مقایسه کنم. اون قیمتش حدود 120 باید باشه البته بدون لن. همه چی باز میکنه. فول اچ دی رو میزنم تا سرعت 4 برابر خیلی راحت تموم فریم ها دیکد میشه و پرش پرش نمیره جلو. دستگاه قدرتمندیه خداییش.

همین که بلوسنس تونست ام کی وی فول اچ دی رو دیکد کنه کافیه. نمیخوام که با اون رقابت کنه. این امکان پخش تلویزیون و ضبط داره که اون نداره. در کل خیلی راضی هستم ازش.

شبکه ها رو با آنتن خفاشی میگرفتیم قبلا و منطقمون وحشنتاک بد آنتن میده. شبکه قرآن و هفت اصلا بی برفک ندیدم به عمرم. امروز اولین بار رویت کردم. خوب بود ....

دیگه .... دیگه سوالی در مورد این دستگاه بلوسنس دارین جواب بدم.

راستی 93 خریدم از علائ الدین طبقه دوم پلاک 232/1. آشنای ما نیست ها !!!!
پروویژن تو سایت 85 بود ولی کابل 9 تومنی اچ دی ام آی توش نیست !!! :31::31: ولی این که داره.

ایکس ویژن هم که ... نمیدونم ..... فکر نکنم خوب باشه.

نرم افزار اینا رو کجا دانلود میشه کرد ؟
بسرچم یا کسی لینک داره ؟

sastwhc
16-09-2010, 22:23

تقریبا تمام پلیرها با کدک میتونن پخشش کنند مثل مدیا پلیر با K-lite و بخصوص JetAudio

alireza1411
16-09-2010, 22:31
تقریبا تمام پلیرها با کدک میتونن پخشش کنند مثل مدیا پلیر با K-lite و بخصوص JetAudio

من یه توصیه دارم. اگه گرافیکتون شعیف نیست از مدیا پلیر ویندوز سون استفاده کنید. درصد سی پی یو یوسیج رو نگاه کنید متوجه میشید که اگه با کدکهایی مثل ffshoww دیکد شه سی پی یو به شدت استفاده میشه. مثلا واسه من 40 درصد یه هسته رو استفاده میکنه که کلاکش 3 گیگاهرتزه. بزنین رو دور 4 برابر اگه همه فریم ها بخواد دیکد شه اون هسته کم میاره و پرک پرک فیلم میره جلو.

وی ال سی 1.1.4 هم از گرافیک واسه دیکد استفاده میکنه که خودش به شدت رو درصد استفاده از سی پی یو موثره. بار کاری میره رو کارت گرافیک. کارت گرافیک هم تو این زمینه خیلی بهتر از سی پی یو هست و راحت باز میکنه.

برنامه ی دیگه هم splayer هست.

دیروز دیدم تو ورژن جدید kmp یه چیزایی تو این زمینه اضافه شده.

yoosef_st
16-09-2010, 23:06
آقای علیرضا، این زیرنویس Srt فارسی هم نشونمیده؟
یه تست میکنین خبرش رو بدین؟

alireza1411
16-09-2010, 23:35
آقای علیرضا، این زیرنویس Srt فارسی هم نشونمیده؟
یه تست میکنین خبرش رو بدین؟

به زودی میگم. اصلا حال نداشتم امشب ... فردا ور میرم. الان هم مشغول تست نرو 10 و staxrip و xilisoft convertor و handebrake و ultra videojoiner و یه چند تا دیگه بودم. هنوز جواب درست درمون نگرفتم واسه تبدیل فایلها. مشکل اینه که چند تیکه ضبط میشه .... البته حدسم اینه ... فعلا ببینم این مشکل حل میشه یا باید هر چی ضبط کردیم تو همون بازش کنیم ببینیم :31::31::31:

alireza1411
17-09-2010, 01:19
الان با nero10 هم تست کردم. با نرو ویژن منظورمه. دو تا فایل رو گذاشتم رو تایم لاینش. بعد اکسپورت کردم. صدا نداره !!!!!!!!!!!
فکر کنم اگه فایلش یه تیکه بود الان تاحالا تبدیلش کرده بودم ولی این طوری که نمیشه .... کسی نمیتون نرم افزار واسه چسبوندن تیکه های فایل و تبدیلش معرفی کنه ؟

خیلی نرم افزار ها رو تست کردم. باز هم تست میکنم .... کسی اینجا تا حالا بلوسنس نداشته این چیزا رو تست کرده باشه راهنمایی کنه ؟؟؟؟
:41::41::41::41::41::41::41::41:

reza1ta2
17-09-2010, 10:26
زیرنویس با فرمت srt فارسی پخش می کند

alireza1411
17-09-2010, 11:11
زیر نویس فارسی تو فایل ام کی وی رو نمیتونه پخش کنه. منظورم اینه که زیرنویس فارسی srt رو ریختم تو یه فایل ام کی وی و به همراه استریم صدا و تصویر مرج کردم و بردم دیدم باز نکردش. هی میره اون زیر نویسیس که تو همون فولدره بازه میکنه که انگلیسی هم هست. فایل 6.5 گیگ هست هر باز تیت میخوام بکنم اعصابم خورد میشه. دو ساعت باید بریزم و ببرم و بیارم. اهههههههههههه:31::31::31:

نتیجه رو بزودی میگم.

واسه تبدیلش هم یه چیزی پیدا کردم باید تست کنم.

alireza1411
17-09-2010, 13:20
آقا این فایلها رو با نرو هم تبدیل کردم و صدا نداشت. بچه ها تو فرومها گفتن که با totla video convertor جواب میده اون هم اصلا همون اول فایل میمونه و جلو نمیره. تازه اون فیال دو تیکه ای رو که بزرگ بود بی خیال شدم. دو سه دقه کپچر کردم و یه فایل نقلیه. اون هم مشکل داره. این چرا این جوریه آخه ؟

کسی نیست کمک کنه ؟ خسته شدم ... هر چی برنامه دارم تست میکنم نمیشه. اههههههههه

کمک کنه یه نفر ... ثواب داره ها !!!!

yoosef_st
17-09-2010, 13:56
من دقیق نمیدونم مشکلتون چی هست. اما ببین این کارت رو راه میندازه؟

Rebel
17-09-2010, 19:06
آقا یه تست می کنین ببینین زیر نویس فارسی SRT با فیلم Divx رو پخش می کنه یا نه ؟

alireza1411
17-09-2010, 20:13
من دقیق نمیدونم مشکلتون چی هست. اما ببین این کارت رو راه میندازه؟

تا حالا فیلم اچ دی و فول اچ دی با فرمت h.264 رو پخش کرد که خیلی عالی بود. یه شبکه رو پخش میکنه و اون یکی رو میزنه ضبط کنه. اینا همش خوب بود.

ببین کلا فایلش رو نمیدونم چرا هیچ برنامه ای درست تبدیل نمیکنه. همه رو هنوز تست نکردم. بعضی ها رو باید دانلود کنم. سرعت ای دی اس الم هم کمه ...

این برنامه فایل ها رو به هم میچسبونه. مشکلم با این فکر نکنم حل بشه. قبلا فایل دو تیکه کپچر شده داشتم با چند تا برنامه شبیه این خواستم بچسبونم که نشد. اصلا بی خیال چسبوندن شدم. یکی دیگه یه تیکه ضبط کردم اون رو نمیتونم تبدیل کنم.

هر وقت حال و حوصله داشته باشم ور میرم بالاخره یه کاریش میکنم.

دو تا مشکل دارم. یعنی در واقع این وسیله دو تا گیر داره. ببخشید سه تا.

یکی تبدیل فایلهایی که کپچر میکنه به هر فرمتی که بشه ... فرق نمیکنه با چه برنامه ای ... فقط تبدیل کنه ...

دومی هم همین زیر نویس. تا حالا که نتونستم زیر نویس فارسی srt توش باز کنم. قبلا اس آر تی ها رو تو ام کی وی مرج کرده بودم که اونها رو هم باز نمیکنه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیتونم بیارم بیرون از ام کی وی ها واسه همینه کارم گیره. یه فیلم دارم که اس آر تی فارسی داره ولی اون هم بدبختی استاندارد اینکد نشده و صداش رو باز نمیکنه که طبیعیه و انتظار ندارم زیرنویس رو هم درست باز کنه.

دارم میگردم ببینم فیلم پیدا میکنم همین فرمتای ساده باشه و زیر نویس هم داشته باشه که تست کنم خیالم راحت بشه یا نه.

البته یه راه کلی داره بازم. اینکه زیر نویس رو روی فیلم اصطلاحا burn کنم. اونجوری همیشه رو فیلم هست و اصلا جزء فیلمه. فقط عیبش اینه که شاید بخوام با زیر نویس انگلیسی باز کنم یا مثلا بدون زیر نویس فیلم ببینم و دیگه نمیتونم انتخاب کنم که زیرنویس نداشته باشه.

سومی هم که تقریبا حله: وقتی صدا رو با این وسیله کم میکنم و با تلویزیون زیاد میکنم نویز داره و صدای شبیه لرزش میده. احتمالا باید بخشایی از مدار گراند بشه که درست صورت نگرفته. ولی این مشکل خیلی مهم نیست چون اگه با تلویزیون صدا رو کم و زیاد کنم و یا بلوسنس زیاد بزارم باشه مشکل حله و نویزی شنیده نمیشه.

---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------

آقا یه تست می کنین ببینین زیر نویس فارسی SRT با فیلم Divx رو پخش می کنه یا نه ؟

مشکلاتش رو پست کردم. حل بشه باز پست میدم خبرتون میکنم ...

Creative1
18-09-2010, 00:28
آقا من زیرنویس SRT فارسی رو روی بلوسنس برای فرمت های DivX ، MKV و AVI تست کردم و جواب داد. با حروف فارسی (گ پ ژ چ) هم مشکلی نداره.

در ضمن من با پشتیبانی شرکت سما تماس گرفتم اونا گفتن آپگرید های جدید بلوسنس تو سایت شرکت به آدرس زیر قرار داده میشه:

mahdimp5
18-09-2010, 06:29
یکی تبدیل فایلهایی که کپچر میکنه به هر فرمتی که بشه ... فرق نمیکنه با چه برنامه ای ... فقط تبدیل کنه ...

[

برنامه VLC Media player ميتونه هم اين فايلها را پخش کنه و هم کانورت کنه...مال من پروويژن هست و هر برنامه‌اي رو تست کردم با صداش مشکل داشت ولي خود VLC درست کانورت کرد.

Rebel
18-09-2010, 11:54
لوول !

این بلوسنس چرا USB رو برده پشت دستگاه ؟

اینطور که متوجه شدم هیچگونه LED نشون دهنده کانال و این حرفها رو نداره نه ؟

SandBanJo0nam
18-09-2010, 12:53

اما خب این حدسه فقط ...

يه نرم افزار هست به نام TMPG كه فرمت هاي ts و TRP رو بدون ايراد نبديل ميكنه
برو تو وبلاگ ماديران و بگير لينكشو اگر پيدا نكردي. اون جا بهت ميده

تو قسمت نظراتش پست بده

ساسان مهاجم
18-09-2010, 14:12
برنامه VLC Media player ميتونه هم اين فايلها را پخش کنه و هم کانورت کنه...مال من پروويژن هست و هر برنامه‌اي رو تست کردم با صداش مشکل داشت ولي خود VLC درست کانورت کرد.

كانورت با vlc خراب ميكنه فايلو
سايزش و رزولوشنو به هم ميريزه

alireza1411
18-09-2010, 14:38
يه نرم افزار هست به نام TMPG كه فرمت هاي ts و TRP رو بدون ايراد نبديل ميكنه
برو تو وبلاگ ماديران و بگير لينكشو اگر پيدا نكردي. اون جا بهت ميده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو قسمت نظراتش پست بده

آره این نرم افزار دو جور ورژن داره یکیش مال دی وی دی ساختنه و یکیش هم تبدیل فایل. 33 مگ هست. دیشب در حال دانلودش بودم .... سرعت پایینه باقیش رو امروز دانلود کنم ببینم چی میشه. چند تا برنامه تو وبلاگ ها دیدم هیچ کدوم جواب نداده ... خدا کنه این یکی بده ... غیر از این یه دو سه تا بیشتر نمونده ...:41::41::41:

VLC واسه تبدیل تا حالا استفاده نکردم. کیفیتش رو قبول ندارم. البته خیلی وقت پیش تست کرده بودم ... حالا اون رو هم چک میکنم. ممنون

alireza1411
18-09-2010, 14:47
جالبه. سایت ایران آپدیت تر از سایت رسمی بلوسنسه ؟؟؟؟ :13::13::13::13:

اونجا فرم ویر ورژن دو گذاشته:

سایت ایران ورژن 2.5 گذاشته !!!!!؟؟؟؟:

چه طوری ممکنه؟

alireza1411
18-09-2010, 19:44
خب تی ام پی جی هم تست کردم و وی ال سی. هیچ کدوم تنونستن تبدیل کنن !!!!!!!!!! :41::41::41:

باید برم سراغ آپدیت فرم ویرش. حالا تازه بعد از این داستان میرسم به بخش زیر نویس.

راستش من خودم نه تلویزیون میبینم و نه این فیلم چرت و پرتای هالیوودی و .... . اصلا کارم به این دستگاهه گیر نمیکنه، ممکنه گاهی فیلم رزمی نگاه کنم :31:.

فقط میخوام هر کی تو خونه استفاده میکنه مشکلی نداشته باشه.

اینجا کسی هست بلوسنس رو خودش داشته باشه ؟ اگه هست بگه با چی تبدیل کرده و تنظیماتی که استفاده میکنه چیه.

Rebel
18-09-2010, 20:02
Convert X to DVD رو امتحان کردی ؟!

دوتا سوال قبلیم هم فراموش نشه پلیز !

Creative1
18-09-2010, 20:23
جالبه. سایت ایران آپدیت تر از سایت رسمی بلوسنسه ؟؟؟؟

مسئله اینه که اون آپدیت ورژن 2 برای اروپاست و این آپدیت ورژن 2.5 مخصوص ایرانه.

alireza1411
18-09-2010, 20:59
لوول !

این بلوسنس چرا USB رو برده پشت دستگاه ؟

اینطور که متوجه شدم هیچگونه LED نشون دهنده کانال و این حرفها رو نداره نه ؟

جلوش یه دکمه رنگی داره نشون میده روشنه یا تو حالت استند بای هست.
یو اس بی یه دونه پشتش داره.

---------- Post added at 09:59 PM ---------- Previous post was at 09:58 PM ----------

مسئله اینه که اون آپدیت ورژن 2 برای اروپاست و این آپدیت ورژن 2.5 مخصوص ایرانه.

یعنی با آپدیت کردن فریم ورش فایل ضبط شده تغییر خاصی میکنه ؟
زیر نویس چه طور؟

Creative1
18-09-2010, 21:58
یعنی با آپدیت کردن فریم ورش فایل ضبط شده تغییر خاصی میکنه ؟
زیر نویس چه طور؟
نه اینها تغییر نکرده. فعلا فقط یه سری مشکلات نوشتاری حل شده.

alireza1411
19-09-2010, 08:39
خب مشکل من با تیدیل فایهاش حل شده. با نرم افزار :
TMPGEnc 4.0 XPress

درست تبدیل میشه. فقط فایلهای چند تیکه و بزرگ رو هم تست کنم تمومه. اون هم اگه درست نباشه میشه تیکه تیکه تبدیل کرد و به هم چسبوند. حالا مشکل بعدی زیر نویسه که باید بررسی شه.:31:

masoud.t
19-09-2010, 19:20
سلام خدمت دوستان .
راستش چون مطالب زیاده یکم گیج شدم.
یه سوال داشتم از شما.
تلویزیون هایی که مال شرکت های مختلف است و در امکانات آنها dvbt درج شده،آیا می توانند تصاویر دیجیتال را در ایران دریافت کنند؟
بنده دنبال تلویزیون LED 32" هستم.بنده رو راهنمایی کنید.
ممنون.

Rebel
20-09-2010, 06:43
بچه ها برایت می تونه زیرنویس فارسی پخش کنه ؟

mt_nik
20-09-2010, 15:15
کسی دستگاه برایت گرفته؟
میشه اطلاعاتی ازش بگه
آیا سایت و مرجعی داره؟

raminjaf
21-09-2010, 15:53
سلام خدمت همه دوستان
من یک مدل T14 بلوسنس گرفتم، تنها مشکلی که داره اینه که فقط 6 کانال جام جم، پرس تی وی، العالم، الکوثر، مستند واستانی رو می آره و هیچ کانال رادیوئی هم پیدا نمی کنه، لطفاً اگه کسی اطلاعاتی داره کمک کنه.

alireza1411
21-09-2010, 20:04
سلام خدمت همه دوستان
من یک مدل T14 بلوسنس گرفتم، تنها مشکلی که داره اینه که فقط 6 کانال جام جم، پرس تی وی، العالم، الکوثر، مستند واستانی رو می آره و هیچ کانال رادیوئی هم پیدا نمی کنه، لطفاً اگه کسی اطلاعاتی داره کمک کنه.

مبارک باشه. من هنوز تو تبدیل فایلهاش مشکلات دارم. این نرم افزاری که استفاده کردم و جواب داده تنها برنامه ی درست حسابی بوده که از کیفیت تبدیلش هم راضی نیستم.

زیر نویس هم فارسی پخش نکرد. البته با فیلم ام کی وی. فیلم ای وی آی و Divx و اینا ... رو تست نکردم.

ببینم مال شما هم صداش یه نویزی داره ؟ یعنی صدا رو باهاش رو 5 یا 10 بزاری و با تی وی ببری بالا صدای نویز میاد یا نه ؟

درمورد رادیو من گرفتم خوشبختانه. میرم نگاه میکنم ببینم از کجا و چه طوری بود تنظیمش. 14 تا تی وی و 10 تا رادیو فکر کنم گرفته بود.

Rebel
21-09-2010, 22:47
تکراری !لول

Maziar_69
22-09-2010, 00:33
ببخشید دوستان لیست شهرهایی که میشه در اونها تلویزیون دیجیتال گرفت و از کجا میشه دید؟
آیا تو شاهرود هم میشه تلویزیون دیجیتال گرفت؟

ممنون. :11:

alireza1411
22-09-2010, 08:34
سلام خدمت همه دوستان

بازم سلام
امروز داشتم ور میرفتم فرم ویرش رو آپگرید کنم که بعدا برم سراغ ور رفتن با زیرنویسای فارسی.

این رادیو یه دکمه داره رو کنترل اون رو میزنم 10 تا کانال رو میاره. اسمش TV radio بود.

واسه سرچ کردن کانال من رفتم تو منو اونجایی که سرچ دستی و اتوماتیک داره.
بعد زدم سرچ اتوماتیک ایران.
گزینه ی antenna power رو هم on کردم ولی نمیدونم منظورش چی هست.

من قبلا با این دستگاه کوچیکه که واسه کامپیوتره یه شبکه روسی هم گرفته بودم. گذاشتم رو اتوماتیک ولی ایران رو نذاشتم. گذاشتم universal که همه جا رو بگرده خوب.

شما رو یونیورسال بزار شاید ایران بزاری پیدا نکنه. شاید هم شبکه خارجی واست بگیره. البته واسه شبکه خارجی کگرفتن میخواستیم که ماواره میگرفتیم:31:. ولی خدایی پلیر خیلی خوبیه. خیلی فایل ها رو باز میکنه مشا الله.

راستی واسه فیلم هایی که ضبط میکنی از نرم افزار TMPG Enc Xpress استفاده کن. بقیه جواب نمیده ... من با اون به MPEG2 تبدیل میکنم و اگه لازم باشه زیاد فشرده بشه مثل این فیلم هایی که تو وب واسه دانلود میذارن ، میرم با برنامه های دیگه به x264 تبدیل میکنم که حجمش خیلی کم بشه. نرم افزار دیگه هنوز پیدا نکردم که درست تبدیل کنه. این برنامه رو سرچ کن با کرک پیدا میکنی. امکان بریدن هم داره. و ...

حمجش هم 32 مگ هست.

فرم ویرش رو نمیتونم آپگرید کنم. الان دارم فلش رو به FAT32 فرمت میکنم که ببینم درست میشه یا نه آخه تو سایت اصلیش زده باید فت 32 باشه ولی تو راهنمای فارسی سایت ایران یادش رفته بگه باید FAT32 باشه:31:.

در مورد زیر نویس اگه جواب داد خبر میدم.

Rebel
22-09-2010, 10:14
خوب منم این دستگاه بلوسنس رو گرفتم. در یک کلام می تونم بگم: سخت افزار عالی و نرم افزار ضعیف !

1- منم نتونستم زیر نویس فارسی باهاش پخش کنم. بعضی زیر نویس ها رو خرچنگ قورباغه نشون می ده و یعضی دیگه رو بصورت حروف جدا از هم !

2- ترجمه فارسی منو هاش چندجا غلط املایی داره ! و سایز فونت فارسیش خیلی کوچیکه !

3- مدیا پلیرش تو قسمت پخش ویدئو یه باگ جالب داره ! دفعه اول که یه فایل Divx رو باز می کنید اون رو بدون صدا پخش می کنه !
کافیه که یکبار از این منو خارج بشین و دوباره وارد بشین تا صداش هم بیاد ! لوول !

4- مکان USB اش رو اصلا نمی پسندم. یه همچین چیزهایی رو بهتره جلوی دستگاه بذارن تا براحتی قابل دسترس باشه.

غیر از اینها ایراد خاصی نداره به نظرم. دستگاه خوش دست و بی دردسریه. ساختار منو هاش منطقی و یوزر فرندلیه !
هر 14 کانال تصویری و حدود 10 کانال رادیویی رو با کیفیت عالی دریافت می کنه. بخش مولتی مدیاش هم تنوع وسیعی از فایلها رو بدون هیچ مشکلی پخش می کنه.

---------- Post added at 10:14 AM ---------- Previous post was at 10:13 AM ----------

دوستانی که زیر نویس فارسی با بلوسنس پخش کردن میشه یه نمونه رو آپلود کنن ببینیم انکودینگش چیه ؟

alireza1411
22-09-2010, 15:44
متاسفانه زیر نویس SRT رو پخش نمیکنه.

امیدم به فرم ویر 2.5 هست که نمیدونم چشه نمیتونه باز کنه و آپگرید رو شروع کنه.

سه تا سوال:

1-کسی با بلوسنس توسنت فرم ویر رو آپگرید کنه؟

2-واسه کسی صدای نویز داره مثل مال من ؟ وقتی صدای دستگاه کم باشه و مال TV زیاد باشه صدای نویز تابلویی داره.

3-زیرنویس با فرمت idx رو میتونه باز کنه. ولی فنت به هم میریزه. اون پلیری که قبلا داشتم اینجوری نمیشد. منظورم WD HD media player هست. راهی نداره ؟؟؟؟

Rebel
22-09-2010, 17:12
فیرم ور رو برای من همونجا آپگرید کرد

من به شرط پخش زیر نویس فارسی خریدم اگر ببینم نمیتونه پخش کنه شاید ببرم پس بدم

دوستانی که زیر نویس فارسی با بلوسنس پخش کردن میشه یه نمونه رو آپلود کنن ببینیم انکودینگش چیه ؟

alireza1411
22-09-2010, 17:30
فیرم ور رو برای من همونجا آپگرید کرد

من به شرط پخش زیر نویس فارسی خریدم اگر ببینم نمیتونه پخش کنه شاید ببرم پس بدم

چه جوری آخه ؟
من دانلود کردم و از رو راهنمای فارسی و هم از رو راهنمای سایت اصلیش هر کاری میکنم نمیشه که ...
یادته چه جوری بود ؟ رو چی ریخت فایلش رو ؟ فلش چند گیگ ... ؟؟؟ هز چی دیدی دقیق بگو شاید مشکل من هم حل شد.

Rebel
22-09-2010, 17:44
لوول ! نمیدونم ! فقط دیدم یه فلش زد بهش رفت تو منوهاش ! خیلی سریع آپگرید شد

دفترچه و اون ورق فارسی رو با دقت بخون شاید یه چیزی پیدا کردی

alireza1411
22-09-2010, 18:04
لوول ! نمیدونم ! فقط دیدم یه فلش زد بهش رفت تو منوهاش ! خیلی سریع آپگرید شد

دفترچه و اون ورق فارسی رو با دقت بخون شاید یه چیزی پیدا کردی

نه ولله نمیشه ... همنی الان هم اسم فایل رو داشتم کوتاه میکردم و تست کردم ولی اصلا دیگه اون فایلی که باید روش اوکی بزنم نمیاره. کلا هر چی به ذهنم میرسید اجرا کردم نشد که نشد.:41:

Rebel
22-09-2010, 18:32
اگه وقت داری دستگاهو ببر خودش برات آپگرید کنه

زیرنویس رو چه کنیم ؟!

چندتا از بچه ها تو همین تاپیک گفتن که زیرنویس فارسی پخش می کنه ! خوب بیان یه توضیحی بدن دیگه ! :d

Rebel
22-09-2010, 19:37
آقا من زیرنویس SRT فارسی رو روی بلوسنس برای فرمت های DivX ، MKV و AVI تست کردم و جواب داد. با حروف فارسی (گ پ ژ چ) هم مشکلی نداره.

در ضمن من با پشتیبانی شرکت سما تماس گرفتم اونا گفتن آپگرید های جدید بلوسنس تو سایت شرکت به آدرس زیر قرار داده میشه:

ایکس ویژن امکان پخش مولتی مدیا نداره. بلوسنس DivX رو با زیر نویس فارسی پخش می کنه. برایت رو نمی دونم...!

بلوسنس خیلی پلیر خوبیه،زیرنویس فارسی srt نشون میده ولی فرمت wmv را ساپورت نمی کنه.

خوب دوستانی که گفته بودن زیرنویس فارسی پخش می کنه لطفا یه توضیحی بدن یا یک نمونه از زیرنویس هایی که پخش کرده رو اینجا بذارن تا ما هم تست کنیم

alireza1411
22-09-2010, 19:42
اگه وقت داری دستگاهو ببر خودش برات آپگرید کنه

زیرنویس رو چه کنیم ؟!

چندتا از بچه ها تو همین تاپیک گفتن که زیرنویس فارسی پخش می کنه ! خوب بیان یه توضیحی بدن دیگه ! :d

والله من هم دیدم یکی گفت درست نشون میده فکر کردم جدیه. انگار یه مورد خاص رو درست نشون داده فقط.

من امروز این کارتون آیس ایج رو با فرمت ام کی وی تست میکردم اصلا نمیاورد. با ای وی آی که اس آر تی بیرونش بود هم میاورد ولی حروف جدا جدا بودن.

یه راه خوب که تو وسترن دیجیتال قبلا جواب میداد این هست که به idx تبدیل کنیم ولی فکر کنم با اون هم گیر داره.

Rebel
22-09-2010, 20:05
ببین بستگی به انکودینگ فایل داره. من با notepad++ فایل رو باز کردم و با انواع انکودینگ ها مثل UTF-8 و ANSI و UCS دوباره سیو کردم

نتیجه اینکه ANSI رو خرچنگ قورباغه، UTF-8 رو با فونتهای جدا جدا و UCS رو اصلا نشون نمیده !

راه دیگه ای هم به ذهنم نمی رسه

//

راستی در کمال تعجب فیرم ور من الان ورژنش 2 هست !
ورژن 2.5 رو از سایت فارسی دانلود کردم و روی USB با FAT32 ریختم و راهی که تو دفترچه انگلیسی گفته بود رو رفتم و وارد بخش موسیقی شدم
فایل رو پیدا می کنه ولی OK رو که روش می زنی هیچی نمیشه !

alireza1411
22-09-2010, 21:16
ببین بستگی به انکودینگ فایل داره. من با notepad++ فایل رو باز کردم و با انواع انکودینگ ها مثل UTF-8 و ANSI و UCS دوباره سیو کردم

نتیجه اینکه ANSI رو خرچنگ قورباغه، UTF-8 رو با فونتهای جدا جدا و UCS رو اصلا نشون نمیده !

راه دیگه ای هم به ذهنم نمی رسه

//

راستی در کمال تعجب فیرم ور من الان ورژنش 2 هست !
ورژن 2.5 رو از سایت فارسی دانلود کردم و روی USB با FAT32 ریختم و راهی که تو دفترچه انگلیسی گفته بود رو رفتم و وارد بخش موسیقی شدم
فایل رو پیدا می کنه ولی OK رو که روش می زنی هیچی نمیشه !

خب مال من هم دقیقا همین جوریه دیگه. اههههههه ....
چه گیری کردیم ها.

در مورد اینکدینگ معمولا باید یو تی اف بزاریم. من اصلا استفاده از اینکدینگ های دیگه به ذهنم نرسید. ولی شما تست کردی دستت درد نکنه.

میگم نکنه باید هر چی میخوایم ببینیم سابتایتل رو روش بندازیم به همراه تصویر اینکد کنیم بره ؟:31::41::41::41:

مال من هم 2 هست منتها این لینک شرکت سما 2.5 هست. حجمشون هم 1.5 مگ فرق داره. من به امید این هستم که اون 1.5 مگ ... زیر نویس ... :41:

Creative1
22-09-2010, 22:00
چند تا مطلب مهم:

طبق آخرین تماسی که با شرکت سما گرفتم اونا گفتن آپگرید جدید تا هفته آینده میاد که یه سری مشکلات زیر نویس حل شده.

در ضمن اگر شما نمی تونید فایل آپگرید رو رو دستگاه باز کنید یعنی آخرین آپگرید رو دستگاه شما نصبه. من هم این مشکل رو داشتم. ورژن دستگاه من 2 بود و ورژن سایت 2.5 اما ورژن 2.5 رو نتونستم نصب کنم. باهاشون تماس گرفتم. مسئولش گفت اگر ورژن 2 رو دستگاهتون نصبه و ورژن 2.5 سایت رو نتونستید نصب کنید یعنی دستگاهتون آپگرید هست. چون ورژن 2 با 2.5 فقط از نظر شماره ورژن فرق داره.

Rebel
22-09-2010, 22:07
کریتیو جان پس شما چیو گفتی خودت تست کردی و پخش کرده !؟

یه نمونه آپ کن لااقل ببینیم انکودینگش چیه !

Creative1
22-09-2010, 22:52
من این 6 تا فیلم رو تست کردم و همه رو با زیرنویس فارسی پخش کرد. البته برای اینکه درست پخش کنه باید زبان دستگاه فارسی باشه.

Blindness --> MKV
Love happens --> MKV
Scary Movie 4 --> AVI
The ugly truth --> MKV
What happens in vegas --> MKV
Yes man --> AVI

فایل SRT این زیرنویس ها رو آپلود کردم. دیگه خود فیلم ها رو نمی تونم آپلود کنم!

alireza1411
22-09-2010, 23:11
چند تا مطلب مهم:

طبق آخرین تماسی که با شرکت سما گرفتم اونا گفتن آپگرید جدید تا هفته آینده میاد که یه سری مشکلات زیر نویس حل شده.

در ضمن اگر شما نمی تونید فایل آپگرید رو رو دستگاه باز کنید یعنی آخرین آپگرید رو دستگاه شما نصبه. من هم این مشکل رو داشتم. ورژن دستگاه من 2 بود و ورژن سایت 2.5 اما ورژن 2.5 رو نتونستم نصب کنم. باهاشون تماس گرفتم. مسئولش گفت اگر ورژن 2 رو دستگاهتون نصبه و ورژن 2.5 سایت رو نتونستید نصب کنید یعنی دستگاهتون آپگرید هست. چون ورژن 2 با 2.5 فقط از نظر شماره ورژن فرق داره.

شاید درست شه. ما که یه هفته که هیچ یه ماه هم صبر میکنیم اگه قرار باشه درست بشه.
منتها این حرفشون که گفتن یه هفته دیگه معنیش یه ماه دیگه هست ها !!!! حالا ببینیم کی میدن بیرون. ما که منتظریم.

Rebel
22-09-2010, 23:22
لووول !

نکته اش همینجاس !

ترجمه فارسی منوها انقدر بد بود که من همون اول زبان رو گذاشتم رو انگلیسی

زبان دستگاه باید فارسی باشه تا زیرنویس فارسی رو پخش کنه !

مشکلی هم با نوع انکودینگ نداره هم ANSI و هم UTF-8 رو بدون مشکل پخش می کنه.

//

آقا ممون مشکل ( یه بخشش ) حل شد !

مسئله اینه که فونتش انقدر کوچیکه که از 2،3 متری تلوزیون قابل خوندن نیست !

alireza1411
23-09-2010, 00:16
لووول !

نکته اش همینجاس !

ترجمه فارسی منوها انقدر بد بود که من همون اول زبان رو گذاشتم رو انگلیسی

زبان دستگاه باید فارسی باشه تا زیرنویس فارسی رو پخش کنه !

مشکلی هم با نوع انکودینگ نداره هم ANSI و هم UTF-8 رو بدون مشکل پخش می کنه.

//

آقا ممون مشکل ( یه بخشش ) حل شد !

مسئله اینه که فونتش انقدر کوچیکه که از 2،3 متری تلوزیون قابل خوندن نیست !

کلا شما هر چی من میخوام تست کنم زودتر زحمتش رو میکشی. آره من هم دقیقا مقثل شما گه گیجه گرفتم دیدم منو انگلیسی باشه خیلی راحت تره و وقتی ایشون گفتن فارسی گذاشتن من هم تصمیم گرفتم بعدا تستش کنم. :31: خب فکر کنم یه بخشایی داره حل میشه.

آقا این نویزی که وقتی صدای پلیر کمه و صدای تلویزیون رو زیاده تو دستگاه شما هم شنیده میشه یا نه ؟

Rebel
23-09-2010, 00:21
کلا شما هر چی من میخوام تست کنم زودتر زحمتش رو میکشی. آره من هم دقیقا مقثل شما گه گیجه گرفتم دیدم منو انگلیسی باشه خیلی راحت تره و وقتی ایشون گفتن فارسی گذاشتن من هم تصمیم گرفتم بعدا تستش کنم. :31: خب فکر کنم یه بخشایی داره حل میشه.

آقا این نویزی که وقتی صدای پلیر کمه و صدای تلویزیون رو زیاده تو دستگاه شما هم شنیده میشه یا نه ؟

نع ! :13:

ولی ممکنه اشکال از کابل اسکارت باشه خیلی بی کیفیته

کابل اسکارت دستگاه من امروز شکست !

s.hossein45
23-09-2010, 07:44
با سلام :دوستان ایا شهرهایی که پخش دیجیتال دارند مشخص شده ؟ شیراز داره؟

alidj66
23-09-2010, 12:06
با سلام :دوستان ایا شهرهایی که پخش دیجیتال دارند مشخص شده ؟ شیراز داره؟
اهواز هم خبر دارین ممنون میشم بگین :10:

sound.vision
23-09-2010, 13:24
دوستانی که منتظر دیجیتالی شدن پخش برنامه ها در شهرستانشان هستند...نباید خیلی نگران باشن چون این تکنولوژی به زودی برای همه استان های کشور همگانی می شه چون ظاهرا هزینه پخش دیجیتال خیلی خیلی ارزان تر از آنالوگ هست...(هر چند هزینه راه اندازی بالایی داره) اما متاسفانه درست اطلاع رسانی نمی شه که تو هر استانی کی این اتفاق می افته...تو تهران که چند وقتی بود راه افتاده بود ولی ما خبر نداشتیم تا نزدیک عید فهمیدیم که بله این امکان بوجود آمده....

SONY-SHOP
23-09-2010, 15:03
در حال حاضر گيرنده هاي ديجيتال قابل استفاده در تمام نقاط تهران و شهرهای " اراک ، کرج ، پاکدشت ، قرچک ، ورامین ، بومهن ، رودهن ، مازندران ، سمنان ، قزوین ، اصفهان ، گرگان ، پارچین ، رشت ، قم ، یزد ، کرمان و مشهد" مي باشند

برگرفته از :

omdtjk
23-09-2010, 16:02
تو این بلوسنس تله تکست هم خوب میگیره؟ اندازه و رنگ فونت زیرنویس رو نمیشه تغییر داد؟

Rebel
23-09-2010, 16:22
تله تکست رو خوب می گیره

رنگ فونت رو میشه تغییر داد . رنگ بکگراند فونت رو هم میشه تغییر داد. ولی سایز رو نه !

سایز فونت انگلیسیش هم مشکلی نداره. ولی فونت فارسیش خیلی کوچیکه. رسماً باید بچسبی به تلویزیون ! لوول

omdtjk
23-09-2010, 16:28
با این برنامه های ادیت زیرنویس هم نمیشه کاری کرد؟

Rebel
23-09-2010, 18:21
srt یه فایل تکست خامه. اطلاعات مربوط به فونت و سایز و امثالهم توش نمیاد. برای مثال می تونید پسوند فایل رو به txt. تغییر بدید مشکلی هم پیش نمیاد و پخش هم میشه. این مسائل مربوط به دکودر پلیر می شه. باید فیرمور جدید براش بیاد

alireza1411
25-09-2010, 07:15
فرم ویر جدید دددددددددددددددددددددددد هوراااااااااااااااااااااا اااااا :31::31::46::20::11:
سایت ایرانیش که فکر کنم نذاشته.:41::41:همون 2.5 هست همچنان.

ولی اصلیش گذاشته !!!!!!!!!! ورژن 3.0 هست که لابد ایرانش بیا حجمش 1 مگ بیشتر میشه و اسمش مشه 3.5 :20:. من میترسم 2.5 رو به 3 آپ کنم. چرا ؟ چون بعدا 3.5 رو سایت ایران بزاره فکر کنم دستگاه نمیفهمه 3.5 جدیدتر از 3 هست. مثل الان که نمیفهمه 2.5 جدید تر از 2 هست. درسته؟ این لینکش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن عصری آپ میکنم نتیجه رو گزارش میکنم. الان دارم میرم سر کار و حال ور رفتن ندارم.:31: دوستاین که ور رفتن نتیجه رو بگن.

راستی من زبان منوها رو فارسی کردم ولی زیر نویس ها درست نشد کاملا. بعضیهاش شد و بعضی دیگه خیر ...

تازه موندم چرا idx رو پخش نکرد کلا !!!! شما فارسی با فرمت idx که مال خود دی وی دیه رو باز کردین تا به حال یا با فارسی اس آر تی تونستین کار کنین ؟

صالا با چه حالتایی از زیرنویس فارسی جواب میده ؟

Creative1
25-09-2010, 13:47
ورژن 3 که تو سایت اصلیه بلوسنسه امکانات فارسی نداره. نه منوی فارسی و نه زیر نویس فارسی. کلا دستگاه با زبان اسپانیایی روشن میشه. به نظر من منتظر ورژن فارسی بمونیم بهتره.

ahmad2l
25-09-2010, 20:17
من دوتا مشکل دارم دوستان یک لطفی بکنند راهنمایی کنند
1-من هرکاری کردم نتونستم به ورژن2.5 یا 3 آپدیت کنم هر چی روی نرم افزارش ok می کنم کاری انجام نمیده
2- در اصفهان فقط می تونم شبکه اصفهان را بگیرم اگر کسی کانال دیگه ای گرفته لطفا اعلام کنه

alireza1411
25-09-2010, 23:23
من دوتا مشکل دارم دوستان یک لطفی بکنند راهنمایی کنند
1-من هرکاری کردم نتونستم به ورژن2.5 یا 3 آپدیت کنم هر چی روی نرم افزارش ok می کنم کاری انجام نمیده
2- در اصفهان فقط می تونم شبکه اصفهان را بگیرم اگر کسی کانال دیگه ای گرفته لطفا اعلام کنه

مال من که نشد مثل شما. احتمال میدم مال ورژنش باشه و بچه ها هم همین رو میگن. ببینم چی میشه. ولی یه چیزی ... فرمت فلشتون فت 32 هست دیگه ؟

چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه. فکر کنم آخرش نتونم فرمویرش رو آپدیت کنم.:41::41:

ahmad2l
26-09-2010, 13:57
من با این دستورالعمل تونستم آپدیتش کردم :
وقتی فایل را روی فلش کپی می کنید در منوی اصلی کد 147890
را وارد کرده سپس بعد از آپدیت شدن، دستگاه را از پشت به مدت 10 ثانیه خاموش و دوباره روشن کنید . این دستورالعمل در فایل ضمیمه ورژن 3 اومده .البته ورژن 3 هنوز همون مشکل زیرنویس فارسی و فایلهای wmv را داره

ضمنا در اصفهان فعلا فقط کانال استانی قابل دریافت است و من با صدا وسیما تماس گرفتم و آنها گفتند که به زودی 8 کانال اضافه خواهد شد

alireza1411
27-09-2010, 07:34
من با این دستورالعمل تونستم آپدیتش کردم :
وقتی فایل را روی فلش کپی می کنید در منوی اصلی کد 147890
را وارد کرده سپس بعد از آپدیت شدن، دستگاه را از پشت به مدت 10 ثانیه خاموش و دوباره روشن کنید . این دستورالعمل در فایل ضمیمه ورژن 3 اومده .البته ورژن 3 هنوز همون مشکل زیرنویس فارسی و فایلهای wmv را داره

ضمنا در اصفهان فعلا فقط کانال استانی قابل دریافت است و من با صدا وسیما تماس گرفتم و آنها گفتند که به زودی 8 کانال اضافه خواهد شد

خدا کنه بعدا که 3.5 سایت ایران میاد هم بتونی آپدیت کنی. کاش صبر میکردی. من که صبر کردم سایت ایران بزاره. حوصله ی مشکلات عجیب قریب ندارم

pedram325
28-09-2010, 12:44
دوستان من دیشب یه گیرنده دیجیتال xvision 2100 گرفتم. طبق دستور راهنما درایور و نرم افزار رو نصب کردم. نرم افزار رو باز کردم گزینه تی وی رو انتخاب میکنم. بعد از زدن کلید next پیغام میده
divice can not be detected or not supported
و کار نمی کنه.
دوستانی که آشنایید لطفا راهنمایی کنید. مشکل از کجاست؟ من خودم نمیدونم باید چکار کنم.
ویندوزم هم 7 هست. هم در اتصال دستگاه به یو اس بی اطمینان داشتم و هم نرم افزار رو درست طبق دستور نصب کردم.
لطفا دوستان آگاه کمک کنند.

alireza1411
28-09-2010, 21:18
دوستان من دیشب یه گیرنده دیجیتال xvision 2100 گرفتم. طبق دستور راهنما درایور و نرم افزار رو نصب کردم. نرم افزار رو باز کردم گزینه تی وی رو انتخاب میکنم. بعد از زدن کلید next پیغام میده
divice can not be detected or not supported
و کار نمی کنه.
دوستانی که آشنایید لطفا راهنمایی کنید. مشکل از کجاست؟ من خودم نمیدونم باید چکار کنم.
ویندوزم هم 7 هست. هم در اتصال دستگاه به یو اس بی اطمینان داشتم و هم نرم افزار رو درست طبق دستور نصب کردم.
لطفا دوستان آگاه کمک کنند.

من مارک دل گرفتم چند وقت پیش. دراویر و ... رو همین طوری کیلویی ریختم. برنامه رو باز کردم. این گزینه که میگین نداشت. یعنی نمیپرسید تی وی یا رادیو مثلا.

اگه کانال یابی رو پیدا کردین باید کشور رو ایران بزارین و خودش پیدا میکنه به راحتی.

این پیام که نشون میده یا یو اس بی درست وصل نیست ... یا درایور مشکل داره که در این صورت وصل میکنید پیام قرمز میده که وسیله شناسایی نشده ... و یا برنامه این وسیله رو ساپورت نمیکنه.

S3aman
28-09-2010, 21:54
تو تبریز هم جواب میده؟

Artam01
28-09-2010, 23:28
من امروز یکی از این ایکس ویژن های 50 تومنی دیدم نوشته بود صدا سیما خودش آپدیتش میکنه با سیگنال یا یه همچین چیزایی، اینا چطورن؟بگیرم یکی؟ من فعلن در وضعیت آنالوگ سیر میکنم.

best
29-09-2010, 00:06
Strong SRT 5425
قیمت: 82.000 تومان
High Definition Digital Set Top Box Receiver, with Digital Video Recorder ability

pedram325
29-09-2010, 00:07
من مارک دل گرفتم چند وقت پیش. دراویر و ... رو همین طوری کیلویی ریختم. برنامه رو باز کردم. این گزینه که میگین نداشت. یعنی نمیپرسید تی وی یا رادیو مثلا.

اگه کانال یابی رو پیدا کردین باید کشور رو ایران بزارین و خودش پیدا میکنه به راحتی.

این پیام که نشون میده یا یو اس بی درست وصل نیست ... یا درایور مشکل داره که در این صورت وصل میکنید پیام قرمز میده که وسیله شناسایی نشده ... و یا برنامه این وسیله رو ساپورت نمیکنه.

درسته فکر کنم مشکل از درایوره.
به هر حال ممنون.

HRN
29-09-2010, 00:08
سلام:
دوستان من حال ندارم این همه صفحه رو بخونم تا بفهمم چه دستگاهی بهتره
یه لطف بکنید و بگید در حال حاضر بهتربن دستگاه توی بارار چی هست و چه امکانات و مشکلاتی داره
ممنون

best
29-09-2010, 00:11
Strong SRT 5425
High Definition Digital Set Top Box Receiver, with Digital Video Recorder ability

Description:

• DVR Function via USB External Hard Drive
• USB 2.0 Host for Firmware Update
• Multiple file format playback; JPEG, MP3, DAT, MPG, MPEG, AVI, MP4, VOB, most DivX and more.
• HDMI Output
• Component Video
• Digital Coaxial Audio - S/PDIF
• Electronic Program Guide
• Favorite Channel List
• MEPS Compliant
• Parental Lock
• Time Shift
• Processor: MSD7828L-LF 216MHz
• DDR DRAM: 1024Mbit
• Power: 20w

Download User manual:

Download Brochure:

webSite:

Software:

Coming soon
SRT 5495

alireza1411
29-09-2010, 14:10
Strong SRT 5425

Description:

• DVR Function via USB External Hard Drive
• USB 2.0 Host for Firmware Update
• Multiple file format playback; JPEG, MP3, DAT, MPG, MPEG, AVI, MP4, VOB, most DivX and more.
• HDMI Output
• Component Video
• Digital Coaxial Audio - S/PDIF
• Electronic Program Guide
• Favorite Channel List
• MEPS Compliant
• Parental Lock
• Time Shift
• Processor: MSD7828L-LF 216MHz
• DDR DRAM: 1024Mbit
• Power: 20w

Download User manual:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدDownload Brochure:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدwebSite:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSoftware:

Coming soon
SRT 5495

سلام دوست من. این چیزی که معرفی کردین زیر نویس فارسی و از اون مهمتر فایل mkv فول اچ دی هم ساپورت میکنه؟

samira_googleOne
29-09-2010, 14:34
سلام:
دوستان من حال ندارم این همه صفحه رو بخونم تا بفهمم چه دستگاهی بهتره
یه لطف بکنید و بگید در حال حاضر بهتربن دستگاه توی بارار چی هست و چه امکانات و مشکلاتی داره
ممنون

--- ايكس ويژن مدل 121 حتما با قسمت 74 تومن
بهترين گارانتي رو داره و كلا خوبه

alireza1411
29-09-2010, 16:08
من هم که بلو سنس 93 تومنی خریدم و مالتی مدیا پلیر خوبیه به نظرم.

Artam01
29-09-2010, 17:08
من هم که بلو سنس 93 تومنی خریدم و مالتی مدیا پلیر خوبیه به نظرم.
هر دو کارو با هم انجام میده؟

alireza1411
29-09-2010, 18:59
هر دو کارو با هم انجام میده؟

خب ایکس پیژن که ضعیف بود و پرویژن هم درست ننوتشه بود که MKV که توش h.264 باشه باز میکنه یا نه. من هم اصلا خوشم نمیاد یه فیلم ریپ شده اچ دی بگیرم که با x.264 خیلی با کیفیت فشرده شده باشه و نشه بازش کرد.

این بلو سنس ضبط و پخش و دریافت تی وی رو با هم انجام میده. یه مشکل دارم که زیرنویس فارسی رو درست نشون نمیده. منظورم اینه که به صورت srt باشه مشکل داره تا حدی. 50 درصد موارد خوب باز میکنه ولی 50 درصد موارد فنت به هم میریزه.

فرم ور 3 اومده رو سایت اصلی و تا یکی دو هفته دیگه ورژن ایرانیش هم میاد که گفته شده احتمالا این مشکلات هم رفع میشه.

رد کل من خیلی از این بلوسنس راضی هستم.

قبلا WD HD media player داشتم و قدرتش واقعا بیشتر از این دستگاه بود ولی این همه کاره هست و قدرتش هم برای باز کردن فول اچ دی h.264 کافیه.

HRN
30-09-2010, 01:46
سلام:
من تلوزیونم CRT هست کیفیت HD بدردم میخوره یا باید حتما LCD داشته باشم؟
از این سه دستگاهی که نام میبرم کدوم مشکل فیرز شدن رو نداره یا کمتر داره ، زود داغ میکنه یعنی اگر چندین شبانه روز دستگاه خاموش نشه براش مشکلی ایجاد نمیشه
وقتی داره دستگاه فیلمی ضبط میکنه باید حتما روی همون کانال باشی نمیشه کانال رو عوض کرد و دستگاه اون فیلم رو ضبط کنه
برای ضبط دستگاه برنامه ریزی میشه
کدام تلتکس رو بهتر نشون میده و کدام تاییدیه صداسیما داره
و خیلی از مشکلاتی که ممکنه داشته باشند رو کدومشون کمتر داره و امکاناتش از اون یکی بهتر هست

اسم سه دستگاه
ایکس ویژن
پیر ویژن
بلو سنس

---------- Post added at 01:46 AM ---------- Previous post was at 01:46 AM ----------

سلام:
از این سه دستگاهی که نام میبرم کدوم مشکل فیرز شدن رو نداره یا کمتر داره ، زود داغ میکنه یعنی اگر چندین شبانه روز دستگاه خاموش نشه براش مشکلی ایجاد نمیشه
وقتی داره دستگاه فیلمی ضبط میکنه باید حتما روی همون کانال باشی نمیشه کانال رو عوض کرد و دستگاه اون فیلم رو ضبط کنه
و خیلی از مشکلاتی که ممکنه داشته باشند رو کدومشون کمتر داره و امکاناتش از اون یکی بهتر هست

اسم سه دستگاه
ایکس ویژن
پیر ویژن
بلو سنس

Artam01
30-09-2010, 07:59
والاو برای دیدن با کیفیت اچ دی و فول اچ دی شما باید تی وی تون هم قابلیت پخش و رزولوشون اونها رو ساپورت کند، و گرنه با کیفیت پایین تصاویر رو می بینید.

alireza1411
30-09-2010, 08:12
سلام:

اسم سه دستگاه
ایکس ویژن
پیر ویژن
بلو سنس

---------- Post added at 01:46 AM ---------- Previous post was at 01:46 AM ----------

سلام:
و از مشکلاتی که ممکنه داشته باشند رو کدومشون کمتر داره و امکاناتش از اون یکی بهتر هست

اسم سه دستگاه
ایکس ویژن
پیر ویژن
بلو سنس

ضبط داری میکنی میشه بزنی کانال دیگه رو ببینی.
تل تکست رو خوب نشون میده. سرعت بسیار بالایی داره.
برنامه ریزی ضبط هم داره من امتحان نکردم ولی کار که میکنه.
مال ما همش روشنه بیچاره. داغ میکنه ولی مشکلی نداره. طبیعیه ... زیر 40 باید باشه که هیچ مشکلی به نظرم نداره. تازه جاش بسته هست ها !!!

فیلمه اچ دی باشه شما میتونی بری تو گوشی هم وصل کنی ببینی. منتها فرقش رو با دی وی دی حس نمیکنی انقدر صفحه کوچیکه. مهم اینه که یه موقع اگه ال سی دی گرفتی دستگاهی که خریدی بتونه اچ دی هم پخش کنه که اون موقع کیفیتش رو استفاده کنی لذت ببری.

من کلی تحقیق کردم خریدم. به نظرم خوبتر بوده. شما هم ببین چی بهتره همون رو بگیر ان شاء الله که راضی باشی.

HRN
30-09-2010, 20:09
ضبط داری میکنی میشه بزنی کانال دیگه رو ببینی.
تل تکست رو خوب نشون میده. سرعت بسیار بالایی داره.
برنامه ریزی ضبط هم داره من امتحان نکردم ولی کار که میکنه.
مال ما همش روشنه بیچاره. داغ میکنه ولی مشکلی نداره. طبیعیه ... زیر 40 باید باشه که هیچ مشکلی به نظرم نداره. تازه جاش بسته هست ها !!!

فیلمه اچ دی باشه شما میتونی بری تو گوشی هم وصل کنی ببینی. منتها فرقش رو با دی وی دی حس نمیکنی انقدر صفحه کوچیکه. مهم اینه که یه موقع اگه ال سی دی گرفتی دستگاهی که خریدی بتونه اچ دی هم پخش کنه که اون موقع کیفیتش رو استفاده کنی لذت ببری.

من کلی تحقیق کردم خریدم. به نظرم خوبتر بوده. شما هم ببین چی بهتره همون رو بگیر ان شاء الله که راضی باشی.

ممنون داداش
فقط تا الان که ازش استفاده کردی هیچ مشکلی ازش ندیدی؟(حتی کوچک ترین مشکل)
این دستگاه کجایی هست و تاییدیه صداسیما گرفته ؟
راستی dvd میخوره یافقط فلش میخوره
کیفیت کنترلش چه جوری هست؟
اگه بتونی یک عکس ازش بزاری ممنون میشم و یک سایت که بشه از خرید
ممنون

Creative1
01-10-2010, 00:56
این دستگاه هم مشکلات کوچیکی داره که معمولا نرم افزاریه و با اومدن آپگرید جدید حل میشه.
این دستگاه ساخت و طراحیش از اسپانیاست و مونتاژ چینه و تاییدیه شرکت تکتا وابسته به صدا و سیما رو هم داره :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدDVD نداره و فقط فلش و هارد FAT و NTFS تا 2 ترابایت ساپورت میکنه.
کنترلش کامله و همه کارها و فرمان ها از طریق کنترل داده میشه.

عکس و مشخصات در سایت بلوسنس اسپانیا:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعکس و مشخصات در سایت شرکت عرشیان تجارت سما:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای خرید محصول می تونی به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مراجعه کنی. هم می تونی از خود شرکت بخری هم از نماینده های فروش بلوسنس که تو سایت نوشته.

alireza1411
01-10-2010, 08:40
ممنون داداش
فقط تا الان که ازش استفاده کردی هیچ مشکلی ازش ندیدی؟(حتی کوچک ترین مشکل)
این دستگاه کجایی هست و تاییدیه صداسیما گرفته ؟
راستی dvd میخوره یافقط فلش میخوره
کیفیت کنترلش چه جوری هست؟
اگه بتونی یک عکس ازش بزاری ممنون میشم و یک سایت که بشه از خرید
ممنون

دوستمون لینک دادن دیگه.

دیویدی نمیخوره مثل بقیه.

دوستمون هم زحمت کشیدن گفتن کجاییه تائیدیه چی داره و ...

کنترلش مال من باتریش یکم ضعیفه به نظرم. باتری چینی مینی فکر کنم باشه این جوریه. باتری خوب بندازم حله.

سه تا ایراد داره.

همه زیرنویسای فارسی رو نشون نمیده که شاید با اومدن فرمویر بعدی تو همین روزا درست بشه.
یه کم صدا نویز داره اون هم احتمالا به خاطر اتصالاتشه که کیفیت خوبی نداره.
فیلم های ضبط شده رو تنها با برنامه ی وی ال سی میشه باز کرد و با tmpgenc میشه تبدیل کرد. اگه با بقیه هم تبدیل میشد یه مقداری بهتر بود ولی بقیه ی مدلها هم انگار همین قصه رو دارن.

Creative1
01-10-2010, 11:29
فیلم های ضبط شده رو تنها با برنامه ی وی ال سی میشه باز کرد و با tmpgenc میشه تبدیل کرد. اگه با بقیه هم تبدیل میشد یه مقداری بهتر بود ولی بقیه ی مدلها هم انگار همین قصه رو دارن.

دقیقا همه مدل ها این مشکل رو دارن. شما سایت هر دستگاهی رو نگاه کنید نرم افزاری برای پخش فایل های ضبط شده گذاشتن که همشون همین برنامه وی ال سی هست. چون این دستگاه ها موقع ضبط فرمت صدا رو کانورت نمی کنن و همون فرمت صدایی رو ضبط می کنن که صدا و سیما می فرسته. حالا این فرمت صدا فقط با برنامه وی ال سی شناخته و باز میشه.

alireza1411
01-10-2010, 21:17
دقیقا همه مدل ها این مشکل رو دارن. شما سایت هر دستگاهی رو نگاه کنید نرم افزاری برای پخش فایل های ضبط شده گذاشتن که همشون همین برنامه وی ال سی هست. چون این دستگاه ها موقع ضبط فرمت صدا رو کانورت نمی کنن و همون فرمت صدایی رو ضبط می کنن که صدا و سیما می فرسته. حالا این فرمت صدا فقط با برنامه وی ال سی شناخته و باز میشه.

من فکر نکنم مشکل صدا باشه. مگه چه کدکی هست آخه ؟ :41::41:

به نظر من مشکل استریم صدا و تصویره. درست رو هم نیافتادن. آخه میدونید که وی اال سی فایل خرابه یه فیلم که نصفه مثلا تبدیل شده یا دانلود شده هم باز میکنه ولی کی ام پی و بقیه این جوری نیست و ارور میده.

حالا باز خوبه همین یه برنامه هست که کار ما رو راه بندازه.

naghebeh
02-10-2010, 13:29
ایکس ویجن مدل111و121 قیمت63000تومان
ایکلاس 60000تومان
استرانگ53000تومان

ak313
02-10-2010, 14:58
ایکلاس 60000تومان
استرانگ53000تومان
لطفا بفرماید از کجا میشه با این قیمتها خرید کرد.و چقدر این قیمتها اعتبار دارن.

naghebeh
02-10-2010, 18:31
مسلما قیمتها رو به کاهش است البته نه بصورت هفتگی.
خرید از منطقه پیروزی- (البته برچسب قیمت ایکس ویژن بروی جعبه اش74000تومان است)
سری جدید تولیدات ایکس ویژن با ورژن 1.49است که این ورژن رسمی نیست.
تغییرات این ورژن رابطور کامل بررسی نکردم ولی بطور اجمالی خواندن کلیه فولدرهابجز DVRونمایش عکس میباشد.

ak313
02-10-2010, 19:07
ایکلاس 60000تومان
استرانگ53000تومان
بالاخره نگفتی اینها قیمتهای احتمالی ماههای آینده است یا قیمت فعلی . اگر فعلیه آدرس بدید لازم دارم.

naghebeh
02-10-2010, 20:59
دوست عزیز اینها قیمت امروز و قیمت تک فروشی می باشد.
بعلت برخی مسایل مانند تعزیرات از دادن ادرس دقیق معذورم.
با کمی دقت در مراکز فروش عمده این دستگاهها میتوانید حتی پایین تر از قیمتی که گفتم و بصورت تک فروشی تهیه نمایید.

Mehrdad.R201
02-10-2010, 23:45
دوستانی که در ساری هستند (مازندران) و تلویزیون دیجیتال استفاده میکنند ایا سیگنالهاشون قطع شده ؟

از 5 شنبه من اصلا سیگنال ندارم !!

ak313
03-10-2010, 12:10
دوست عزیز اینها قیمت امروز و قیمت تک فروشی می باشد.
بعلت برخی مسایل مانند تعزیرات از دادن ادرس دقیق معذورم.
با کمی دقت در مراکز فروش عمده این دستگاهها میتوانید حتی پایین تر از قیمتی که گفتم و بصورت تک فروشی تهیه نمایید.

لطفا آدرس رو به شکل پیام خصوصی بفرست تا شبهه ای و مساله ای در کار نباشه.
ضمنا توی سه مدلی که نوشتی کدومشون بهتره. اگه مشخصات ای کلاس رو داری بزار.

---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------

دکمه کم و زیاد کردن ریموت تلویزیون ما مشکل داره آیا با استفاده از این گیرنده های دیجیتال با ریموت اونها این مشکل حل می شه .
نمی خوام برم یه ریموت تلویزیون بخرم لطفا کمک کنید.

Phoenix71
03-10-2010, 14:06
من یه دستگاه xvision دارم وقتی از رادیو ضبط میکنم پنج تا فایل ساخته میشه که با کامپیوتر پخش نمیشه با هیچ نرم افزاری هم که تست کردم تبدیل نمیشه کرد ! باید با چه نرم افزاری پخش یا به mp3 کانورت کرد؟
مرسی
شاد باشید

Artam01
03-10-2010, 14:11
من ایکس ویژن دیدم 48 تومن، این فرق میکنه با مدل های دیگر؟

naghebeh
03-10-2010, 15:58
دوستان عزیز
این مارکها و مدلهای مختلفی را که من دیدم (بیش از 10مدل و مارک مختلف)بستگی به خریدار دارد.
از نظر کیفیت تصویر تقریبا همه باهم برابرند.بعضی از فرقهایشان برایتان عنوان میکنم
-خروجیHDMIوکامپوننت وکامپوزیت(دربعضی هر سه موجوداست و بعضی دوتا)
-پلیراز درگاه USB(برخی مارکها فرمتهای بیشتری را پخش میکنند)
-منبع تغذیه برخی 220vاست وبرخی دیگر با اداپتور 12v
-داشتن تایمر ضبط و هنگ کردن و داشتن طراحی زیبا و ووووووووووووووووووووووووو ووووو

فکر میکنم نیمی از این دستگاهها دارای برچسب گارانتی باشند.
بنظر بنده گارانتی ایکس ویژن از همه انها معتبرتر است.
ای کلاسی را که من دیدم دارای گارانتی و کابل HDMI بود ولی بااداپتور کار میکرد.

همه انها دکمه تغیرات صدا بروی کنترول دارند.

Mehrdad.R201
03-10-2010, 18:38
دوستانی که در ساری هستند (مازندران) و تلویزیون دیجیتال استفاده میکنند ایا سیگنالهاشون قطع شده ؟

از 5 شنبه من اصلا سیگنال ندارم !!

از بین دوستان کسی ساروی یا اهل مازندران نیست ؟

tiren
04-10-2010, 00:18
از بین دوستان کسی ساروی یا اهل مازندران نیست ؟

سلام Mehrad جان .
من ساروی هستم ولی دستگاه گیرنده دیجیتال ندارم. ولی اگه می خوای بدونی سیگنال قطعی داره یا نه ، می تونی یه سر به پاساژ ابوالقاسمی بزنی . :12:
توصیه میکنم به صدا و سیما زنگ نزنی ، چون اصلا در جریان کار نیستند.

samira_googleOne
05-10-2010, 15:16
من یه دستگاه xvision دارم وقتی از رادیو ضبط میکنم پنج تا فایل ساخته میشه که با کامپیوتر پخش نمیشه با هیچ نرم افزاری هم که تست کردم تبدیل نمیشه کرد ! باید با چه نرم افزاری پخش یا به mp3 کانورت کرد؟
مرسی
شاد باشید

دوست عزيزم
با VLC Player پخش كن و با TMPGE ميتوني كانورت كني
اگر برنامش رو نداري برو تو وبلاگ مادان و بگو زود بهت ميدن آدرسو. اين هم وبلاگ ماديران:

من ایکس ویژن دیدم 48 تومن، این فرق میکنه با مدل های دیگر؟

48 تومني نداره كه
از كجا گرفتي شما؟ USB يا خود گيرنده بزرگه؟ براي اطمينان از وبلاگ ماديران بپرس:

ak313
05-10-2010, 15:41
من امروز پاساژ فتوت توپخونه بودم یدونه denay tb236hd گرفتم قیمتشم 65تومن . کلا فروشنده منصفی بود وارد پاساژ که میشی سمت راست ، وسط مغازها میشه . اقسام گیرنده ها رو داشت و قیمتاشم با اتیکت زده بود.

---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------

مدل 323 رو هم 47 می داد. مارک دنای
اینم لینک سایت دنای

samira_googleOne
05-10-2010, 16:20
من امروز پاساژ فتوت توپخونه بودم یدونه denay tb236hd گرفتم قیمتشم 65تومن . کلا فروشنده منصفی بود وارد پاساژ که میشی سمت راست ، وسط مغازها میشه . اقسام گیرنده ها رو داشت و قیمتاشم با اتیکت زده بود.

---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------

مدل 323 رو هم 47 می داد. مارک دنای
اینم لینک سایت دنای

ايكس ويژن رو فك كردم ميگي
اون كه 29800 تازه با ارسال رايگان
تو وبلاگش هست

Artam01
05-10-2010, 17:35
منم توپخونه دیدم 48 تومنی را.

ak313
06-10-2010, 21:42
ايكس ويژن رو فك كردم ميگي
اون كه 29800 تازه با ارسال رايگان
تو وبلاگش هست
حداقل آدرس وبلاگشو بزار بریم ببینیم فکر کنم این طوری بهتر باشه. بدشم شما یه سر به این سایت بزن ببین من اصلا چه مدلی رو گفتم

Mehrdad.R201
07-10-2010, 15:48
سلام Mehrad جان .
من ساروی هستم ولی دستگاه گیرنده دیجیتال ندارم. ولی اگه می خوای بدونی سیگنال قطعی داره یا نه ، می تونی یه سر به پاساژ ابوالقاسمی بزنی . :12:
توصیه میکنم به صدا و سیما زنگ نزنی ، چون اصلا در جریان کار نیستند.

درسته صدا سیما اصلا نمیدونست دیجیتال چیه :))

والا از یکی از دوستان دیگه که داره پرسیدم. برای اونها هم قطع و وصل میشد. الان درست شده

به نظر یه کارهایی دارن میکنند.

ak313
07-10-2010, 17:48
آقا من یه مشکلی با این دستگاه 236 دنای دارم. بعد از یک وقفه طولانی که دستگاه رو روشن می کنم می زنه سیگنال موجود نیست بعد از دو سه دقیقه یواش یواش پخش شروع میشه و مشکل حل می شه. مثلا شب خاموش می کنم صبح بلند می شم روشن می کنم این مشکل به وجود میاد.مثل اینکه دستگاه باید گرم بشه بعدش یه سره کار می کنه. این قدر تحقیق کردم آخرش رفتم چی خریدم.
البته سیگنالم خوبه فکر می کنم سیگنال بین 80 تا 90 درصده. لطفا کسانی که دستگاه دنای دارند به طور ویژه کمک کنند.

ak313
08-10-2010, 17:49
آیا وجود دیشهای ماهواره کنار آنتن اثرات منفی دارد؟

samira_googleOne
09-10-2010, 12:53
آیا وجود دیشهای ماهواره کنار آنتن اثرات منفی دارد؟

نه خير تصور نمي كنم
پارازيت روي هم نمي اندازن

---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------

حداقل آدرس وبلاگشو بزار بریم ببینیم فکر کنم این طوری بهتر باشه. بدشم شما یه سر به این سایت بزن ببین من اصلا چه مدلی رو گفتم

دوست گلم اين اسم وبلاگشه:

و اينم لينك سايت كه هم قيمت داره و هم مشخصات فني:

ak313
09-10-2010, 15:06
نه خير تصور نمي كنم
پارازيت روي هم نمي اندازن

---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------

دوست گلم اين اسم وبلاگشه:

و اينم لينك سايت كه هم قيمت داره و هم مشخصات فني:

دوست عزیز اشتباه متوجه شدی. من مدل ست تاپ باکس دنای را گفتم مدل 323 و 236 اچ دی.

shadanpoor
10-10-2010, 01:25
دوستان تاحالا کسی کیفیت کانال های ایران بروی ماهواره رو که با ----- دریافت میشه، با ----T مقایسه کرده؟ کدوم کیفیت بهتری داره؟

engineerhossein
10-10-2010, 04:58
سلام

دستگاه پرویژن t-7 من بعد از آپگرید دستگاه روشن میشه ولی دیگه بوت نمیشه و تصویر نمیاد چیکار کنم؟ نمایندگی به نظرتون قبول میکنه ؟

hosiyar
10-10-2010, 16:58
آقا شرمنده يه سوال پيش پا افتاده دارم (نميتونستم ٢٤٠ صفحه رو بگردم) . ميخوام بدونم اين --- تو مشهد آنتن ميده؟

shadanpoor
10-10-2010, 18:14
سلام دوستان چند روز پیش باکس iClass خودم رو به کسی دادم و امروز یه Denay STB270DOLBY گرفتم. به لحاظ کیفیت تصویر هیچ فرقی ندارن و منو ها هم دقیقا همون اینترفیسه ولی یه چند تا منو بیشتر داره و منو ها هم ترنسپرنت میشه! و حتی درصد اونروهم میشه تعیین کرد که جلوه خوبی داده! در قبلی وقتی فایل رکورد شده رو اجرا میکردی دائما صدا وتصویر نا هماهنگ میشد و تصویر هم گه گاه شطرنجی، که تو این مدل این ایراد رو نداره! تایم شیفت هم داره و موقع رکورد کانال های هم فرکانس رو میشه دید. تایمر هم با قابلیت برنامه ریزی داره که قبلی نداشت و به لحاظ ساپورت فورمت کاملا یکی هستند.iClass خروجی اپتیکال داشت ولی این SPDIF داره.

Nikonian
10-10-2010, 20:27
سلام دوستان چند روز پیش باکس iClass خودم رو به کسی دادم و امروز یه Denay STB270DOLBY گرفتم. به لحاظ کیفیت تصویر هیچ فرقی ندارن و منو ها هم دقیقا همون اینترفیسه ولی یه چند تا منو بیشتر داره و منو ها هم ترنسپرنت میشه! و حتی درصد اونروهم میشه تعیین کرد که جلوه خوبی داده! در قبلی وقتی فایل رکورد شده رو اجرا میکردی دائما صدا وتصویر نا هماهنگ میشد و تصویر هم گه گاه شطرنجی، که تو این مدل این ایراد رو نداره! تایم شیفت هم داره و موقع رکورد کانال های هم فرکانس رو میشه دید. تایمر هم با قابلیت برنامه ریزی داره که قبلی نداشت و به لحاظ ساپورت فورمت کاملا یکی هستند.iClass خروجی اپتیکال داشت ولی این SPDIF داره.

کار خوبی کردی که تجربه مربوط به این دستگاه رو هم در اختیار دوستان قرار دادی !

دوست عزیز درمورد مدل 323 دنای چی میدونی ؟ و سوال دیگه اینکه کانال های هم فرکانس شامل چه کانالهایی میشه که در حال رکورد یک کانال بشه کانال دیگه رو مشاهده کرد ؟
و اینکه کدوم مدل از دنای میتونه فایلهای MKV رو با بیت ریت بالا پخش کنه؟

پروویژن که گاها بدون صدا فیلم ضبط میکرد.

shadanpoor
10-10-2010, 23:15
کار خوبی کردی که تجربه مربوط به این دستگاه رو هم در اختیار دوستان قرار دادی !

دوست عزیز درمورد مدل 323 دنای چی میدونی ؟ و سوال دیگه اینکه کانال های هم فرکانس شامل چه کانالهایی میشه که در حال رکورد یک کانال بشه کانال دیگه رو مشاهده کرد ؟
و اینکه کدوم مدل از دنای میتونه فایلهای MKV رو با بیت ریت بالا پخش کنه؟

پروویژن که گاها بدون صدا فیلم ضبط میکرد.

خواهش میکنم این یک وظیفه اس.
همه چی داره فقط تا سایز 720x580 فکر کنم خروجی میده و HDMI هم نداره و در کل HD نیست. اطلاعاتم هم فقط در حد تحقیق هستش و استفاده نکردم.فکر کنم 1 تا 8 با همه و رو یک فرکانسن.
همه مدلها غیر از همین 323. البته همین مدلی که گرفتم با ساپورت دالبی (هنوز تست نکردم و این ادعای سازندس) پخش میکنه.
نه تا الان که استفاده کردم ضبط و تایم شیفت بدون مشکل هستن.

ak313
11-10-2010, 15:36
منم مدل 236hd دارم . آیا بعضا برای شما هم no signal میاد. در قسمت اینفو کیفیت ، رو چنده برای من بین 85 و 77 و 68 و خیلی کم 0 در حال نوسان. لطفا در مورد سیگنال مقداری اطلاعات بده.
به نظرت چیپ ست اینها چطوره.

hosiyar
11-10-2010, 15:43
آقا شرمنده يه سوال پيش پا افتاده دارم (نميتونستم ٢٤٠ صفحه رو بگردم) . ميخوام بدونم اين --- تو مشهد آنتن ميده؟

سوال من انقدر سخته كه كسي جواب نميده؟

ak313
11-10-2010, 16:18
سوال من انقدر سخته كه كسي جواب نميده؟
دوست عزیز مطمئن ترین راه تماس با روابط عمومی صدا و سیمای شهر خودتونه. ضمنا شما می تونید توی تاپیک یا اینترنت ، مشهد رو سرچ کنید. یا توی گوگل بنویسید مشهد ----t یا پخش دیجیتال

shadanpoor
11-10-2010, 20:08
منم مدل 236hd دارم . آیا بعضا برای شما هم no signal میاد. در قسمت اینفو کیفیت ، رو چنده برای من بین 85 و 77 و 68 و خیلی کم 0 در حال نوسان. لطفا در مورد سیگنال مقداری اطلاعات بده.
به نظرت چیپ ست اینها چطوره.

نه من آنتن هوایی واقعا داغون وصل کردم بین 60 تا 68 درصد سیگنال دارم و حتی یک پرش هم تو این مدت نداشتم که با مدل قبلی یعنی iClass حدود 20 درصد سیگنال فرق داره و کمتره ولی اون با آنتن مگنتی بود و پاور آنتن هم روشن بود و گه گداری (خیلی خیلی کم که با این نوع آنتن در پشت پنجره طبیعیه) هم تصویر میبرید. الان من پاور آنتن رو خاموش کردم و هیچ مشگلی هم ندارم.
شما از چه نوع آنتنی استفاده میکنی؟
عموما همه این برندهای موجود به لحاظ چیپ یکین قبلا هم گفته بودم و دوستان بهشون بر خورد!!! ولی بد نیست وقتی فول اچ دی رو دیکد میکنه دیگه حله!

ahmad2l
11-10-2010, 21:18
ورژن جدید (2.7)نرم افزار بلوسنس بالاخره آمد :

دوستان اگر نمی تونند آپگرید کنند نام فایل را به BLUSENS_T14.AP تغییر دهند
ظاهرا هنوز مشکل زیرنویس وفایلهای wmv حل نشده

hosiyar
11-10-2010, 22:28
دوست عزیز مطمئن ترین راه تماس با روابط عمومی صدا و سیمای شهر خودتونه. ضمنا شما می تونید توی تاپیک یا اینترنت ، مشهد رو سرچ کنید. یا توی گوگل بنویسید مشهد ----t یا پخش دیجیتال

شهر خودم كه تهرانه. برا يه موردي ميخوام بدونم آنتن ميده يا نه. جستجو هم كردم تو اينترنت ، چيزي گيرم نيومده!