PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25]

5959
29-06-2014, 10:45
سلام ام کا وی رو hamrz میخونه با ایکس ویژن فک کنم . شایدم مارشالم بخونه من یادم نیست فک کنم قبلا تست کردم یادم رفته :دی 85 تومن قیمتشه من خودم میفروشم :دی هامرز رو با یه مدل مارشال سلام. شما تو maadiran.mihanblog.com سوال کنید بهشون بگید. مارشال بگیر بهتره. همه گیرنده ها یه جورن. منوهاشون شبیه به همه به جز مارشال. ایکس ویژن رو ندیدم ! :| نصبشونم که یکیه. شاید سیگنال درست نمیده. شما رو فرکانس دیگه جستجو کنید. دوست عزیز هم اینکه من گردون هانی دارم هم بقیه کانالهای همون فرکانس را خوب میگیرد هم در هر دو فرکانس اینجوری است یکی میگفت باید اپدیت شود من فایل اپدیتش را پیدا نکردم؟؟؟؟؟؟

compi
29-06-2014, 11:41
درود به همه دوستان
آقا لطف کنید یه رسی ور گیرنده دیجیتال فول اچ دی خوب به من معرفی کنید
وای فای داخلی داشته باشه
رابط کاربری ساده
پورت usb
پورت hdmi
سرعت خوب و بالا
قیمت مناسب
:n19::n19:

Ghaioom
29-06-2014, 16:15
دوست عزیز هم اینکه من گردون هانی دارم هم بقیه کانالهای همون فرکانس را خوب میگیرد هم در هر دو فرکانس اینجوری است یکی میگفت باید اپدیت شود من فایل اپدیتش را پیدا نکردم؟؟؟؟؟؟

ﺍﮔﻪ ﻣﺎﻝ ﺍﻝ ﺟﯽ ﻫﺴﺖ ﺍﺯ ﺳﺎﯾﺘﺶ ﯾﺎﺑﻪ ﻣﺎﺩﯾﺮﺍﻥ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﺑﻔﺮﺳﺘﯿﺪ ببخشید من هواسم نبود شما گفتین تماشا. احتمالا همون اپدیت درسته. تو
دستگا های دیگه ک اینجوری نیست؟

5959
30-06-2014, 16:38
ﺍﮔﻪ ﻣﺎﻝ ﺍﻝ ﺟﯽ ﻫﺴﺖ ﺍﺯ ﺳﺎﯾﺘﺶ ﯾﺎﺑﻪ ﻣﺎﺩﯾﺮﺍﻥ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﺑﻔﺮﺳﺘﯿﺪ ببخشید من هواسم نبود شما گفتین تماشا. احتمالا همون اپدیت درسته. تو

لطفان ادرس سایتش را بدهید

5959
30-06-2014, 16:46

Ghaioom
01-07-2014, 08:50

گوگل هست دیگه :دی

maadiran.com

compi
01-07-2014, 12:30
درود به همه دوستان
آقا لطف کنید یه رسی ور گیرنده دیجیتال فول اچ دی خوب به من معرفی کنید
وای فای داخلی داشته باشه
رابط کاربری ساده
پورت usb
پورت hdmi
سرعت خوب و بالا
قیمت مناسب
:n19::n19:
آقا کسی نیست جواب من و بده
استارست x20 یا استار مکس

Ramtin 007
02-07-2014, 01:04
سلام دوستان گیرنده دیجیتال شاتل تک چجور دستگاهی هست؟ایا تقلبی هست؟اخه سایت خارجی نداره!!

Ramtin 007
03-07-2014, 16:53
سلام لطفا راهنمایی کنید!!!

aligsm
04-07-2014, 02:10
سلام
ببخشید من دنبال مدلی میگردم که روش اندروید داشته باشه
آیا ستاپ باکسی وارد ایران شده که اندروید داشته باشه مثلن این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ghaioom
04-07-2014, 09:00
سلام
ببخشید من دنبال مدلی میگردم که روش اندروید داشته باشه
آیا ستاپ باکسی وارد ایران شده که اندروید داشته باشه مثلن این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اره ی سرچ بکن هست.

Ramtin 007
04-07-2014, 14:29
چرا کسی جواب منو نمیده؟

kotlet110
04-07-2014, 15:00
من یه گیرنده ایکس ویژن 210 خریدم . توم مشخصاتش نوشته امکان پخش زیرنویس چند زبانه داره اما فیلم رو که میریزیم رو فلش با زیرنویسش میخوام پخش کنم زیرنویس رو بصورت درهم برهم نشون میده! چیکارش کنم زیرنویس فارسی رو درست نشون بده؟

aligsm
05-07-2014, 03:35
من یه گیرنده ایکس ویژن 210 خریدم . توم مشخصاتش نوشته امکان پخش زیرنویس چند زبانه داره اما فیلم رو که میریزیم رو فلش با زیرنویسش میخوام پخش کنم زیرنویس رو بصورت درهم برهم نشون میده! چیکارش کنم زیرنویس فارسی رو درست نشون بده؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamids68
09-07-2014, 09:47
سلام دوستان

من می خوام یه دستگاه گیرنده دیجیتال بخرم بهترین مارک و مدل چی هست تو بازار ؟

mineworld
09-07-2014, 22:25
سلام

امروز دنای 528 خریدم . متاسفانه کیفیتش رضایت بخش نیست . به ظاهرا 1080P هم پخش میکنه و هم ضبط میکنه . حالا بگذریم چقد درسته ...

اما مشکل کجاست ؟: دستگاه با رزولوشن 526 در 700 ضبط میکنه یعنی خیلی بی کیفیت . مثلا دلمون خوشه با LED فول اونم با کابل HDMI فیلم های شبکه نمایش رو فول ضبط میکنیم ...

همه گیرنده های دیجیتال با این رزولوشن ضبط میکنن ؟ یا فقط این مدل دنای اینطوریه .

shkz
15-07-2014, 18:57
سلام

امروز دنای 528 خریدم . متاسفانه کیفیتش رضایت بخش نیست . به ظاهرا 1080P هم پخش میکنه و هم ضبط میکنه . حالا بگذریم چقد درسته ...

اما مشکل کجاست ؟: دستگاه با رزولوشن 526 در 700 ضبط میکنه یعنی خیلی بی کیفیت . مثلا دلمون خوشه با LED فول اونم با کابل HDMI فیلم های شبکه نمایش رو فول ضبط میکنیم ...

همه گیرنده های دیجیتال با این رزولوشن ضبط میکنن ؟ یا فقط این مدل دنای اینطوریه .

دوست عزیز کیفیت پخش شبکه نمایش در همون حده و دستگاه شما مشکلی نداره. جدیداً شبکه HD بصورت آزمایشی راه افتاده و ظاهراً فیلمهای با کیفیت 1080 داره پخش میکنه.

mehdicvl
18-07-2014, 16:12
سلام دوستان. گیرنده دیجیتال خوب چی پیشنهاد میدین؟

بعد اینکه من خواهرم ایکس ویژن دارن، هر از گاهی (چند روز یه بار یا چند هفته) یه دفعه کانالا شماره شون و اسم کانالا به هم میخوره و دو باره باید تنظیم کرد! مدلی که اینجور مشکلات رو نداشته باشه چی پیشنهاد میکنید؟
راستی
مکسیدر بهتره یا ایکس ویژن یا فراسو؟ تعریف از مکسیدر کم شنیدم، تبلیغ زیاد! بعدم اینکه مکسیدر 60 ماه گارانتی داره و ایکس ویژن و فراسو 12 ماه!
نظر شما چیه؟
دمتون گرم یه چیز خوب پیشنهاد بدین ما هم به جمع دیجیتال دارها بپیوندیم :n02:

shkz
18-07-2014, 18:54
سلام دوستان. گیرنده دیجیتال خوب چی پیشنهاد میدین؟

من دنای دارم راضی بودم ازش این مشکلی که اشاره کردین تا بحال نداشته.

mehdicvl
19-07-2014, 17:01
من دنای دارم راضی بودم ازش این مشکلی که اشاره کردین تا بحال نداشته.

ممنون البته بیشتر بین ایکس ویژن و مکسیدر و فراسو مد نظرم بود.
دوستان نظری ندارن؟ چه کنم؟

fight12
19-07-2014, 17:39
ممنون البته بیشتر بین ایکس ویژن و مکسیدر و فراسو مد نظرم بود.
دوستان نظری ندارن؟ چه کنم؟
شما ننوشتید چه امکاناتی مد نظرتونه,همشون شبکه های دیجیتال رو میاره.

mehdicvl
19-07-2014, 22:05
شما ننوشتید چه امکاناتی مد نظرتونه,همشون شبکه های دیجیتال رو میاره.

واللا امکانات همه شون نزدیک به هم هست (مدل های تو رنج 80 تا 100 تومن).
بیشتر برام سلامت و دستگاه، لگ نداشتن و سرعت خوب، کیفیت تصویر مناسب، کمترین مشکلات ممکن (مثلا همین ایکس ویژن 363 رو اگه مشکل بهم ریختگی کانال نداشت حتما میگرفتم).
اول اینکه کدوم برند؟ بعد کدوم مدل؟
مثلا اگه چند مدل مد نرتونه به ترتیب اولویت بگید.
خیلی خیلی ممنون

[ Ehsan ]
23-07-2014, 08:48
یک گیرنده دیجیتال ایکس ویژن دارم اما زیرنویس فیلمها خیلی کوچک هست و گزینه تغییر فونت نداره.چطور زیرنویسش رو بزرگ کنم؟

mehdicvl
23-07-2014, 15:53
;8314313']یک گیرنده دیجیتال ایکس ویژن دارم اما زیرنویس فیلمها خیلی کوچک هست و گزینه تغییر فونت نداره.چطور زیرنویسش رو بزرگ کنم؟

تو سایت ماد ایران برید یا با پشتیبانی تماس بگیرید! احتمال داره آپدیت مخصوصش رو گذاشته باشن! مدل رو جستجو کنید، درایور ها رو بزنید، فایل ویژه اگه باشه میزنید و آپگرید میکنید گیرنده رو.
الان مثلا برای مدل 363 آپدیت جدید گذاشتن! تو توضیحاتش گفته:

ورژن : Ver1.08
موارد اصلاح شده به شرح زیر است

اضافه شدن قابلیت تغییر سایز زیرنویس

haghiyaghi
28-07-2014, 22:13
سلام

یه گیرنده دیجیتال خوب تا 100 تومن پیشنهاد بدین که سرعت تعویض کانالش خوب باشه و بیشتر فرمت ها رو هم پخش کنه :n16:

ممنون

fight12
29-07-2014, 08:42
سلام

یه گیرنده دیجیتال خوب تا 100 تومن پیشنهاد بدین که سرعت تعویض کانالش خوب باشه و بیشتر فرمت ها رو هم پخش کنه :n16:

ممنون
دوستانی که گیرنده میخرن نمیان تجربشنو اینجا بگن پس هر چی دوست دارید بگیرید.

mehdicvl
29-07-2014, 20:31
سلام

ممنون
واللا من اولش وسوسه شده بودم مکسیدر بگیرم چون امکاناتش خوبه! ولی دیدم نه سایت پدر مادر داری داره و نه هیچ! رفتم ایکس ویژن مدل 363 رو خریدم! زنگ زدم مادیران رایگان آوردم دم خونه مون، 98 تومن! کابل HDMI هم توش داشت. سرعت تعویض کانالش خوبه من مکث خاصی حس نکردم! یه چند تا مشکل ملت گفتن، که من به اونا بر نخوردم خدا رو شکر، خواهرمم همین مدل رو داره مشکل نداشت! چند تا مورد دیگه هم بود که حل شد!
خلاصه ایکس ویژن الان خوبه هم کارایی خوب داره هم پشتیبانی خوب داره و پدر مادر داره به قول گفتنی! هر مشکلی هم داشته باشی پشتیبانی زنگ میزنی جوابتو میدن! (اگه این مدل رو خریدی تو سایت دیجی کالا برو، یه چیزایی اونجا هم گفتم که به کار میاد).
موفق باشی

hmosen57
04-08-2014, 12:01
واللا من اولش وسوسه شده بودم مکسیدر بگیرم چون امکاناتش خوبه! ولی دیدم نه سایت پدر مادر داری داره و نه هیچ! رفتم ایکس ویژن مدل 363 رو خریدم! زنگ زدم مادیران رایگان آوردم دم خونه مون، 98 تومن! کابل HDMI هم توش داشت. سرعت تعویض کانالش خوبه من مکث خاصی حس نکردم! یه چند تا مشکل ملت گفتن، که من به اونا بر نخوردم خدا رو شکر، خواهرمم همین مدل رو داره مشکل نداشت! چند تا مورد دیگه هم بود که حل شد!
خلاصه ایکس ویژن الان خوبه هم کارایی خوب داره هم پشتیبانی خوب داره و پدر مادر داره به قول گفتنی! هر مشکلی هم داشته باشی پشتیبانی زنگ میزنی جوابتو میدن! (اگه این مدل رو خریدی تو سایت دیجی کالا برو، یه چیزایی اونجا هم گفتم که به کار میاد).
موفق باشی

دوستانی که تا حالا گیرنده دیجیتال نخریدن از نسل جدید گرنده های دیجیتال که d vb-t2 هستند خریداری کنند که در آینده مجبوریم به این سمت بریم . دنای مدل 802 از این نوع می باشد.

ma3743
08-08-2014, 09:21
سلام دوستان
به نظر شما بهترین تیونر (قدرت گیرندگی) مال کدوم برنده؟ برای مناطقی که قدرت سیگنال ضعیفه میخوام و هیچ قابلیت جانبی دیگه ای برام مهم نیست فقط تیونر قوی

ممنون

hossein_0907
08-08-2014, 16:34
سلام
یرنده های دنای قدرت یرندیشون خیلی خوبه

ma3743
09-08-2014, 09:37
سلام
یرنده های دنای قدرت یرندیشون خیلی خوبه
ممنون از پاسختون دوست عزیز
اما تو همین تاپیک که خیلی از دوستان گفتند گیرندگی دنای اصلا بدرد نمیخوره :n13:

hossein_0907
09-08-2014, 13:54
ممنون از پاسختون دوست عزیز
اما تو همین تاپیک که خیلی از دوستان گفتند گیرندگی دنای اصلا بدرد نمیخوره :n13:

ببین دوست من
من طبق تجربه ای که داشتم میگم
من تا حالا این 3 تا دستگاه را داشته ام

lumexy 1008
sama at-200
denay 329 new

من ساکن سپاهانشهر اصفهانم و یکی از مناطقی هست که یکم مشکل در گیرندی داره و بین این 3 تا که گفتم دنای قدرت گیرندگیش واقعا از اون 2 تا بالاتره و بعد از اون lumexy و تیونر سما هم تعریفی نداره !!

ari67
20-08-2014, 18:15
سلام دوستان
فرقی بین دستگاهی که حداکثر 1080i ساپورت میکنه با دستگاهی که 1080p ساپورت میکنه هست؟
من الان یدونه i دارم ولی لبه های تصویر حالت دندانه دندانه هست
می خوام ببینم 1080p رو بگیرم این مشکل حل میشه؟

CHAPTER
20-08-2014, 21:39
سلام دوستان
نظرتون درباره گیرنده STB801HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دنای چیه؟
می تونه فیلم های mkv رو با زیرنویس srt پخش کنه
درباره قیمتش اطلاعی دارید؟

mh.shahnazzadeh
24-08-2014, 16:29
سلام به همه دوستان
یک دستگاه دیجیتال خیلی خوب و خوش ساخت با پشتیبانی خوب می خوام
۱- تیونرش قوی باشه
۲-روی فلش همراه با زمان بندی ضبط کنه
۳- فایل های ام کای وی فرمت ۱۰۸۰ همراه با زیرنویس فارسی بخونه بدون هیچ مشکلی

۴-کیفیت ساختش خوب باشه

کسی تجربه کار با مدل های فراسو خصوصا ۲۱۸ رو داشته بگه لطفا ممنون .

kind_mh
24-08-2014, 17:20
سلام دوستان گلم
من چند روزی دنبال یک گیرنده دیجیتال خوب هستم که
1- انتن دهی خوبی داشته باشه
2-گارنتی و پشتیبانیش خوب باشه
3-بیشتر فرمت ها رو بخونه خصوصا mkv رو که برای پخش فیلم همراه با زیرنویس فارسی تو کیفیت 1080 میخوام
4- کیفیت ساختش خوب باشه از اینایی نباشه سر چند ماه زرتی خراب بشه خصوصا کنترلش

چند مدلی که پیدا کردم
1- فراسو مدل 218 که چشمم رو گرفته ولی تا بحال تو دست کسی ندیدم هر کی داشته بگه چه جوریاس در ضمن گارنتیش نمی دونم چه جوری
اطلاعاتش تو این دوتا لینکه هست

و

2-لینک ایکس ویژن 363 مشکل اینه که mkv پخش نمیشه

3- مدل های دنا

----T2 STB-802 FULLHD

مدل هایی که تست کردید بگید لطفا مثل دنا

rasoooli
09-09-2014, 13:58
کدوم گیرنده دیجیتال پردازنده قوی تری داره ؟

و اینکه به نظرتون دستگاه ----T2 بخریم ( الان دنای داره ) ؟ با شبکه ها مشکلی نداره ؟

M-R-G
10-09-2014, 14:17
سلام من می خوام یه گیرنده ی دیجیتال بخرم
قیمتشم مهم نیست فقط کیفیت تصویرش مهمه و وضوحش
من قبلا یه گیرنده COMBO مارشال داشتم خیلی عالی بودش از نظر کیفیت تصویر
الان شما میگید چی بخرم

albous
11-09-2014, 00:13
پست تکراری

albous
11-09-2014, 00:14
یک دستگاه گیرنده دیجیتال میخواسنم با این مشخصات
بدون دردسر و مشکلات عجیب غریب (ساکت آروم کارشو انجام بده)
گیرندگی خوبی داشته باشد
کیفیت تصویر واقعا خوبی داشته باشد چه در نمایش و چه در ضبط تصویر (و البته پشتیبانی از فول اچ دی)
سرعت تغییر کانالش تا حد امکان سربع
بعضی دستگاه ها تصویر از صدا عقب میافتد و سینک نیست این مشکل را نداشته باشد
به سینمای خانگی متصل شود (بسیاری مواقع رادیو روی سینمای خانوادگی پخش میشود) فکر میکنم SPDIF برای پشتیبانی از همه باندها باید داشته باشد
محافظ صفحه برای ثابت نماندن صفحه داشته باشند
قابلیت پخش فرمت های تصویری به ویژه MKV و زیرنویس فارسی را با کیفیت بالا داشته باشد
امکان مشاهده یک کانال و ضبط کانال دیگر
چه گزینه ای را پیشنهاد میدهید

rasoooli
11-09-2014, 11:08
سلام
مدتیه قصد دارم گیرنده برای خونه بگیرم. با کمک بچه های فروم و جستجو تو بازار بین سه گزینه موندم. اگه دوستان بتونن راهنمایی کنن زودتر تا قبل انتخابات برم بخرم.
من نتایج بررسی هامو میگم دوستان نظر بدن

قبل هر چیز بگم که چون فکر میکنم بلوسنس تو بازار نباشه اونو از لیست حذف کردم وگرنه انتخابم همون بود(اگه کسی جایی رو سراغ داره که هنوز T14+ بفروشن، بگه)
و استر هم چون مطمئنا از صدای AC3 ساپورت نمیکنه گذاشتمش کنار

گزینه اول: سما (قیمت: 110 هزار تومن)
- سما که همون الکومکس ـه با ساپورت و گارانتی عرشیان و شاید کمی ارتقای نرم افزاری
- گیرندگی خوب
- پلیر خوب با پشتیبانی اکثر فرمت ها
- پشتیبانی واقعی (Full HD (1080P
- پشتیبانی صدای دالبی دیجیتال
- پشتیبانی صدای DTS (دو کاناله)

- به طور کلی صدای 5.1 کاناله رو ساپورت نمیکنه (این فرمت صدا در MKVهای حجیم و برخی DVD-VOBها هست)

- نمیدونم فرمت صدای AC3 (لااقل دوکاناله) رو ساپورت میکنه یا نه (چون بیشتر DVDها، AVIها این فرمت صدا رو دارن به صورت دوکاناله) (خواهشا دوستانی که این دستگاه رو دارن نظرشون رو بگن)

- و مورد آخر سایز زیرنویسه که آیا درشت هست یا نه؟ (خواهشا دوستانی که این دستگاه رو دارن نظرشون رو بگن)

------------------------------------------------------------------------------------
گزینه دوم: لومکسی 1009 (قیمت: بین 85 تا 101 هزار تومن)
- گیرندگی خوب
- پلیر خوب با پشتیبانی اکثر فرمت ها
- پشتیبانی صدای 5 کاناله و دالبی دیجیتال ؛ اینو فقط توی سایت مشهدشاپ من دیدم. مطمئن نیستم بتونه 5 کاناله رو ساپورت کنه (خواهشا دوستانی که این دستگاه رو دارن نظرشون رو بگن)

- ظاهرا عدم پشتیبانی صدای DTS

- دستگاه لومکسی 1007 رو که بچه های فروم گفتن صدای AC3 رو ساپورت نمیکنه. در مورد 1009 نمیدونم (خواهشا دوستانی که این دستگاه رو دارن نظرشون رو بگن)

- و مورد آخر گفتن سایز زیرنویسش کوچیکه؟ (خواهشا دوستانی که این دستگاه رو دارن نظرشون رو بگن)

-------------------------------------------------------------------------------------
گزینه سوم: پروویژن (قیمت: حدود 100 هزار تومن)
- اول از همه کدوم مدلش جدیدترین و بهترینشه؟ X10؟؟؟
- پلیر خوب با پشتیبانی اکثر فرمت ها (به قول یکی از دوستان در اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
- در مورد مدل X5 گفته شده که زیرنویس SRT فارسی رو جدا جدا نشون میده ولی در عوض sub/idx رو ساپورت میکنه. در مورد X10 چی؟ آیا sub/idx ساپورت میشه؟ (خواهشا دوستانی که این دستگاه رو دارن نظرشون رو بگن)

- توی سایت provision.ir گفته پشتیبانی از AC3-dolby درسته؟ اون دوستمون هم در مورد X10 گفته صدای 5 کاناله پشتیبانی میشه؛ ولی یه دوست دیگه در مورد X5 گفته AC3 ساپورت نمیشه و VOB بدون صدا پخش میشه؟ (خواهشا دوستانی که این دستگاه رو دارن نظرشون رو بگن)

- ظاهرا عدم پشتیبانی صدای DTS

- و مورد آخر سایز زیرنویسه که آیا درشت هست یا نه؟ (خواهشا دوستانی که این دستگاه رو دارن نظرشون رو بگن)

---------------------------------------------------------
اینایی که به ذهنم رسید رو گفتم اگه موردی جا مونده لطف کنین بگین

داداش به جواب سوالات رسیدی ؟
به ما هم یه ندا بده

amg602
13-09-2014, 17:59
دوستان من یه گیرنده دنای
STB528HD
دارم که فروردین ماه تهیه کردم؛تا اواخر خرداد همه چیز خوب بود و بیش از 20 شبکه رو دریافت میکردیم
اما متاسفانه الان فقط 10 شبکه رو دریافت میکنه؛شبکه یک،2،3،4،تهران،خبر،تماشا،س امت؛آموزش،قرآن
آنتن نو هست و هیچ مشکلی نداره؛موقعیت آنتن هم عوض نشده!
تنظیم کارخانه هم کردم،اصلا فایده ای نداره
ضمنا؛من ساکن دزفول هستم
متشکرم

shkz
13-09-2014, 20:54
دوستان من یه گیرنده دنای
STB528HD
دارم که فروردین ماه تهیه کردم؛تا اواخر خرداد همه چیز خوب بود و بیش از 20 شبکه رو دریافت میکردیم
اما متاسفانه الان فقط 10 شبکه رو دریافت میکنه؛شبکه یک،2،3،4،تهران،خبر،تماشا،س امت؛آموزش،قرآن
آنتن نو هست و هیچ مشکلی نداره؛موقعیت آنتن هم عوض نشده!
تنظیم کارخانه هم کردم،اصلا فایده ای نداره
ضمنا؛من ساکن دزفول هستم
متشکرم

دوباره کانالارو اتوماتیک سرچ کن.

amg602
14-09-2014, 17:22
دوباره کانالارو اتوماتیک سرچ کن.
اینکار رو بارها و بارها انجام دادم ولی متاسفانه هیچ تاثیری نداره!

shkz
14-09-2014, 21:31
اینکار رو بارها و بارها انجام دادم ولی متاسفانه هیچ تاثیری نداره!
همسایه هاتون مشکلی ندارن؟
اگه می تونی دستگاهو ببر خونه اونا با آنتن اونا چک کن.

monaj
01-10-2014, 22:25
دوستان. من ساکن شمالشرق تهران هستم و یک دستگاه x-vision 232 دارم. تا 3 هفته پیش کوچکترین مشکلی در دریافت تصاویر نداشتم و مثل آینه بود. ولی یکدفعه تمامی 23 تا کانال از اون روز دچار اختلال شدید و نویز شده اند. آنتن هم بررسی کردم، از خودش و اتصالاتش تا سیم کشی کاملا سالم بود و هیچگونه تغییر نداشت. ساختمون جدیدی هم تو مسیرش قرار نگرفته. متأسفانه همسایه ها ماهواره دارند و هیچکدوم ستاپباکس ندارند که بتونم ازشون بپرسم مال اونها چطوره.
میخوام بدونم از کجا میتونم متوجه بشم مشکل از چیه؟ آیا پارازیتها باعث اختلال روی ستاپ باکس هم میشه؟

mr_rayan
02-10-2014, 07:23
دوستان. من ساکن شمالشرق تهران هستم و یک دستگاه x-vision 232 دارم. تا 3 هفته پیش کوچکترین مشکلی در دریافت تصاویر نداشتم و مثل آینه بود. ولی یکدفعه تمامی 23 تا کانال از اون روز دچار اختلال شدید و نویز شده اند. آنتن هم بررسی کردم، از خودش و اتصالاتش تا سیم کشی کاملا سالم بود و هیچگونه تغییر نداشت. ساختمون جدیدی هم تو مسیرش قرار نگرفته. متأسفانه همسایه ها ماهواره دارند و هیچکدوم ستاپباکس ندارند که بتونم ازشون بپرسم مال اونها چطوره.
میخوام بدونم از کجا میتونم متوجه بشم مشکل از چیه؟ آیا پارازیتها باعث اختلال روی ستاپ باکس هم میشه؟
قدرت سیگنال چک کنید.اگر قدرت از نصف بیشتره و ثابت هست مشکل یا از دستگاهتون هست یا از منطقه محل سکونت.

mehdi_d
02-10-2014, 20:16
سلام به همه دوستان،من يك گيرنده ميخام كه 1080p را كامل ساپورت كن و اكثر فرمت هاي تصويري را كامل بخونه و گيرندگي بالا وضبط يك كانال و تماشاي كانال ديگه و سرعت تعويض كانال ها بالا و داغ نكردن و عمر بالا و كلا امكاناتش كامل باشه وبهترين انتخاب باشهممنون ميشم راهنمايي كنيديكي ميگه اين جديد هاي ايكس ويژن مثل 363 خوب يكي ميگه همش داغ ميكنه و اصلا خوب نيستيكي ميگه مكس ريدر بگير خيلي عاليفراسو 218 هم گفتن و چند تا مدل ديگه ....هر كدوم بهتر خودتون بگيد،پيشاپيش ممنون

mehdi_d
02-10-2014, 20:23
سلام به همه دوستان،من يك گيرنده ميخام كه 1080p را كامل ساپورت كن و اكثر فرمت هاي تصويري را كامل بخونه و گيرندگي بالا وضبط يك كانال و تماشاي كانال ديگه و سرعت تعويض كانال ها بالا و داغ نكردن و عمر بالا و كلا امكاناتش كامل باشه وبهترين انتخاب باشهممنون ميشم راهنمايي كنيديكي ميگه اين جديد هاي ايكس ويژن مثل 363 خوب يكي ميگه همش داغ ميكنه و اصلا خوب نيستيكي ميگه مكس ريدر بگير خيلي عاليفراسو 218 هم گفتن و چند تا مدل ديگه ....هر كدوم بهتر خودتون بگيد،پيشاپيش ممنون

mehdi_d
06-10-2014, 00:41
كسي ج ما را نميده؟؟؟!!!!!!!!!

shkz
06-10-2014, 19:48
كسي ج ما را نميده؟؟؟!!!!!!!!!

دوست عزیز متاسفانه بهترین وجود نداره و همه تقریباً شبیه هم هستند. ایکس ویژن چون اسم گارانتی مادیران روشه شاید انتخاب بهتری باشه.

mehdi_d
07-10-2014, 10:59
دوست عزیز متاسفانه بهترین وجود نداره و همه تقریباً شبیه هم هستند. ایکس ویژن چون اسم گارانتی مادیران روشه شاید انتخاب بهتری باشه.
نه ایکس ویژن راازبس ازش بد شنیدم اخرین مدلش 363 هم باشه نمیگیرم از بس میگن داغ میکنه و هنگ میکنه وعمرش کم و هزار تا مشکل دیگه ميشه چند تا مدل که به نظر خودتون خوب به ترتیب اولویت از عالی تا خوب بگید تا من برم دنبالش هر کدوم گیرم اومد بگیرم؟؟؟؟(من خیلی سردر نمیارم خودتون اونکه توهمه گیرندگی بیشتر داره وپلير بهتر وامكانات جديدتري داره و ... را داره بگید
مثلامن میگم بلوسنس t14 (هست يا نه هنوز؟؟)-ايسن-مکسیدر mx2 -لومکسی-فراسو ۲۱۸-مارشال-اخرین گزینه ایکس ویژن(البته من خيلي مدل هاي اين دستگاه ها را نميشناسم كه نام ببرم دقيق)
فقط از هر برند بهترين مدلش وجديدترينش را بگيد، تو اين هفته ميخام بخرم، زود خبرشو بديد،ممنون

shkz
07-10-2014, 17:11
نه ایکس ویژن راازبس ازش بد شنیدم اخرین مدلش 363 هم باشه نمیگیرم از بس میگن داغ میکنه و هنگ میکنه وعمرش کم و هزار تا مشکل دیگه ميشه چند تا مدل که به نظر خودتون خوب به ترتیب اولویت از عالی تا خوب بگید تا من برم دنبالش هر کدوم گیرم اومد بگیرم؟؟؟؟(من خیلی سردر نمیارم خودتون اونکه توهمه گیرندگی بیشتر داره وپلير بهتر وامكانات جديدتري داره و ... را داره بگید
مثلامن میگم بلوسنس t14 (هست يا نه هنوز؟؟)-ايسن-مکسیدر mx2 -لومکسی-فراسو ۲۱۸-مارشال-اخرین گزینه ایکس ویژن(البته من خيلي مدل هاي اين دستگاه ها را نميشناسم كه نام ببرم دقيق)
فقط از هر برند بهترين مدلش وجديدترينش را بگيد، تو اين هفته ميخام بخرم، زود خبرشو بديد،ممنون

حقیقتش من نمی تونم توصیه ای به شما بکنم چون خود منم شناخت زیادی از اونا ندارم ولی من خودم دنای گرفتم و بیشترم برای کانال تلویزیون استفاده شده و برای من کافی بوده نمی دونم شاید انتظارات دیگرانو برآورده نکنه.
باز دوستان دیگه اگه نظری دارن بگن.

behrouz2
07-10-2014, 20:00
تمامي فرکانسهاي صداوسيما
IRIB ALL Fq
عناوين:
فرکانسهاي صدا وسيما درماهواره، تلويزيون ديجيتال وراديو
فرکانسهاي شبکهاي استاني
نقشه پوشش
جدول فرکانسهاي تلويزيون ديجيتال درتمام شهرها
فرکانسهاي راديويي صداوسيمادر باند اف ام ،اي ام fm--am/mw
------------------------------
تمامي فرکانسهاي ايران براي گوشي همراه
نوع:جاوا
حجم: 1.19 MB
--------------------------
توضيح:
فايل رااز حالت فشرده درآوريد وسپس فايل جار را به تلفن همراه خود انتقال دهيد.
برای دانلود روی نوشتهای زیر کلیک نمائید

دانلود از سرور 1
دانلود از سرور2
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ALL Fq.zip

behrouz2
07-10-2014, 20:27
مجله تلویزیون دیجیتال شماره 15

عناوین
DVI چیست؟
مدارتقویت آنتن / فرستنده زیباکنار
بررسی محتوای شبکها
PUSH VODسرویس
بررسی تلتکست دیجیتال
قدرت وپوشش فرستندها
----T2 سیستم درافغانستان/ آموزش ساخت آنتن پروانه ای
SD , HD , UHD
جدول فرکانسها
لینک دانلود

mehdi_d
07-10-2014, 20:28
نه ایکس ویژن راازبس ازش بد شنیدم اخرین مدلش 363 هم باشه نمیگیرم از بس میگن داغ میکنه و هنگ میکنه وعمرش کم و هزار تا مشکل دیگه ميشه چند تا مدل که به نظر خودتون خوب به ترتیب اولویت از عالی تا خوب بگید تا من برم دنبالش هر کدوم گیرم اومد بگیرم؟؟؟؟(من خیلی سردر نمیارم خودتون اونکه توهمه گیرندگی بیشتر داره وپلير بهتر وامكانات جديدتري داره و ... را داره بگیدمثلامن میگم بلوسنس t14 (هست يا نه هنوز؟؟)-ايسن-مکسیدر mx2 -لومکسی-فراسو ۲۱۸-مارشال-اخرین گزینه ایکس ویژن(البته من خيلي مدل هاي اين دستگاه ها را نميشناسم كه نام ببرم دقيق)فقط از هر برند بهترين مدلش وجديدترينش را بگيد، تو اين هفته ميخام بخرم، زود خبرشو بديد،ممنون
دوستان ديگه كه اشنايي دارن راهنمايي كنن ميخام بخرم اين چند روز ؟؟؟
ميخام بين پروويژن x10 فول اچ دي 3d ورژن 2 يا لومكسي 1009 يا الكومكس بالاترين مدلش كه البته نميدونم چيه يكي را بخرم چون اين 3 تا از بقيه قويترن
دوستان اگه جايي را سراغ دارن كه توي اصفهان ميفروشن اين دستگاه ها را يا سايتي كه خريد ازش مطمئن باشه و موجود داشته باشه بهم بگن،ممنون

mehdi_d
09-10-2014, 08:27
دوستان کسی میتونه بگه از بین مدل های پروویژن تفاوت مدل های Q1000 و Q2000 و x-5 gold چیه؟؟؟
من میخام بخرم امروز هر کدومش بهتر را بگید بخرم؟؟؟
جدیدترین مدلش میشه Q2000 ؟؟؟؟

mehdi_d
09-10-2014, 08:38
دوستان کسی میتونه بگه از بین مدل های پروویژن تفاوت مدل های Q1000 و Q2000 و x-5 gold چیه؟؟؟
من میخام بخرم امروز هر کدومش بهتر را بگید بخرم؟؟؟
جدیدترین مدلش میشه Q2000 ؟؟؟؟

SajjadKAZ2003
17-10-2014, 16:41
سلام

برای تلویزیون lcd 40 اینچ میخواستم گیرنده دیجیتال بخرم

میخام مدلی باشه که:
کیفیتش خوب باشه
منوی فارسی کامل باشه
امکانات جانبی کامل باشه: تلتکست ، ضبط ، hdmi ، usb و ...
کیفیت های مختلف مثل mkv و flv و 3gp و ... رو بخونه

آیا مدلی هست که قابلیت wifi و ... هم داشته باشه؟

این مدل جدید مارشال که قابلیت پخش dvd هم داره چطوره؟

پیشنهاد شما چیه؟

لطفا راهنمایی کنید
مرسی

dvb_hamed
22-10-2014, 22:56
دوستان این گیرنده دنایی مدل 801 که سیستم dvbt2 داره چطوره؟قیافه و قیمتش که عالیه.الکتریکی محل 68 تومن میده.گیرندگیش و پخش فرمت ها و زیرنویسش در چه حدیه؟

rasoooli
25-10-2014, 19:52
چند روز وقت گذاشتم و همه مدل های بازار رو دیدم
بین دنای و مکسیدر و فراسو بیشتر دیدم

اول مکسیدر گرفتم اما همین که بازش کردم بردم پس دادم ( فروشنده آشنا بود )
اما فراسو 218 بسیار بسیار خوش ساخت بود و در پخش هم عالی عمل کرد
توصیه من فراسو 218 هست

SajjadKAZ2003
25-10-2014, 20:31
چند روز وقت گذاشتم و همه مدل های بازار رو دیدم
بین دنای و مکسیدر و فراسو بیشتر دیدم

اول مکسیدر گرفتم اما همین که بازش کردم بردم پس دادم ( فروشنده آشنا بود )
اما فراسو 218 بسیار بسیار خوش ساخت بود و در پخش هم عالی عمل کرد
توصیه من فراسو 218 هست

تا مکسیدر خریدی باز کردی و پس دادی؟
خب چرا؟

mpeg
26-10-2014, 21:08
دوستان تو گیرنده ها مدلی هست که هم 3dو هم فول اچ دی رو از رو یو اسپی چیزی بتونه پلی کنه.قیمت هم یادتون نداره

dvb_hamed
02-11-2014, 00:03
دوستان کسی با مدل ای کلاس کار کرده؟فروشنده خیلی تعریف میکرد.توو اینترنت هم که سرچ کردم امکاناتش کامله.دوتا کنترل هم داره همراه آنتن و کابل hdmi.فقط مشکلش اینه که تاریخ تولیدش ماله 3 یا 4 سال پیشه و اینکه اصلا پشتیبانی نرم افزاری نداره

mohammad_s7201
11-11-2014, 11:23
سلام دوستان.
من گیرنده x-vision داشتم که الان خراب شده و دیگه روشن نمیشه.
میخوام امروز برم یه گیرنده جدید بخرم.
چه مدلی خویه؟ x-visionها زمان فریزشون خیلی زیاده. وقتی کانال عوض میکنی 2-3 ثانیه تصویر فریز میشه.
یه گیرنده ای میخوام که فریز نکنه و خوب کار کنه، خرابی هم نداشته باشه.
استارست چطوره؟ خوبه؟
ممنون

Max Pachino
02-12-2014, 20:51
سلام
دوستان کسی از کیفیت Marshal Me-5022 یا Marshal Me-5021 خبر داره؟
تفاوتشون چیه؟
راستش من یه گیرنده دیجیتال با کیفیت خوب میخوام که قابلیت پخش دی وی دی هم داشته باشه.
کسی مدل خاصی سراغ داره پیشنهاد کنه که کیفیتش خوب باشه؟

alone_boy
05-12-2014, 11:15
سلام
من یه گیرنده Starsat خریدم ولی متاسفانه شبکه های 1 و خبر و اینا رو نداره و شبک های ورزش و پویا و نمایش و ... رو بدون مشکل پخش میکنه.چندین بار هم جای دستگاه و آنتن رو عوض کردم ولی تغییری نکرد.یکی از دوستان هم همین مدل رو خریده بود و مشکل مشابه من رو داشت اما گفت با یه سری دستکاری درست شد.مشکل از دستگاهه یا راه حلی داره؟

alone_boy
08-12-2014, 20:51
خواهشا هر کس فایل فلش گیرنده استارست sr-t200hd رو داره بهم پیام خصوصی بده.بعد از آپدیت کردنش دیگه اصلا هیچ شبکه ای نمیاره

mohammad shandi
09-12-2014, 15:50
من ديروز farasoo fdr-218 خريدم در كل دستگاه خوبيه فيلم هاي Mkv رو با زيرنويس فارسي براحتي پخش كرد ولي يه مشكل دارم باهاش يه سري فيلم ها رو بدون صدا پخش ميكرد
با كابل HDMI هم تست كردم همين وضع بود حالا دوستان اگر تجربه اي دارند لطفا اعلام كنند . فريمور دستگاه برا سال 2013 بود اگه آپديتي دوستان دارند لطفا برام آپلود كنند.

اينم اضافه كنم روي كانال تست HD صدا و سيما مكرر خاموش و روشن مي شد ولي رو كانالهاي ديگه نه !

hajHasan
13-12-2014, 22:15
سلام

دوستانی که فراسو 218 دارن , آیا این مشکلی که آقای شندی روی کانال اچ دی دارن اونا هم دارن ؟
در ضمن فیلمهای اچ دی 720 و فول اچ دی 1080 با فرمت mp4 و mkv که از تورنت دانلود میشه ( با حجم حدود 1 تا 2 گیگ ) , آیا بدون لگ و پرش و بدون مشکل صدا پخش میشه ؟

با تشکر

majidss
19-12-2014, 11:06
با سلام
بعد از کلی تحقیق در مورد دستگاه دیجیتال و خواندن تاپیک به مدل های خوبی رسیدم.سما.الکومکس.لموکسی اما این دستگاه ها تو بازار خیلی کم گیر میاد.
اما من چه دستگاهی مد نظرم بود؟؟
من دستگاهی میخواستم با پخش با کیفیت و در اثر نویز و پارازیت مقاوم و منوی خوب و از همه مهمتر پخش mkv فیلم با زیر نویس فارسی قوی و خوانا (تغیر رنگ زیرنویس-جابجایی زیرنویس-کوچک و بزرگ کردن-پشت زمینه زیرنویس) که هیچ دستگاهی مثل فراسو ندیدم من خودم مدل ۲۱۸ کرفتم.برای خرید بازار نرید که اصلا نمیدونم فراسو دیجیتال داره که رای تون رو میزنند و نمایندگی فراسو هم میگه مارشال و ایکس ویژن داریم.یجا تو بازار دیدم که اونم گرون میداد مدل ۲۱۲ در کل برید از دی جی کالا با خیال راحت با گارانتی تومن۸۲ بخرید.

majidss
19-12-2014, 11:22
برای خواناتر شدن زیرنویس قبل از استفاده کلا در تمامی دستگاه دیجیتال از جمله فراسو encoding اونو تبدیل کنید به ansii
برای اینکار زیرنویس srt با notepad باز کنید و از قسمت file<save as<encoding<ansi<ok
دوستانی هم که مشکل صدا دارند یکبار با دکمه audio موجود در دستگاه امتحان کنند اگر درست نشد با مچ یا چسباندن صدا به تصویر حل کنند.در ضمن کیفیت پخش رو فول اچدی تنظیم کنید.اگر مشکل حل نشد بگید خودم امتحان کنم.چون پخش با اخرین کیفیت امتحان نکردم.

mohammad shandi
27-12-2014, 16:12
سلام

دوستانی که فراسو 218 دارن , آیا این مشکلی که آقای شندی روی کانال اچ دی دارن اونا هم دارن ؟
در ضمن فیلمهای اچ دی 720 و فول اچ دی 1080 با فرمت mp4 و mkv که از تورنت دانلود میشه ( با حجم حدود 1 تا 2 گیگ ) , آیا بدون لگ و پرش و بدون مشکل صدا پخش میشه ؟

با تشکر

امروز با گارانتي تماس گرفتم
قرار شد ببرم گارانتي ، گفتند نبايد ايم مشكل رو داشته باشه

BlackSound
27-12-2014, 22:09
دوستان اخرین ورژن منتشر شده نرم افزار
ArcSoft TotalMedia
رو که قابلیت پخش کانال های تلویزیونی با کارت تی وی ایکس ویژن رو داره رو میخواستم

BlackSound
28-12-2014, 14:43
کسی نیس>؟؟؟

hajHasan
29-12-2014, 00:14
سلام
پنجشنبه هفته قبل برای خرید گیرنده دیجیتال رفتم میدان امام خمینی تهران.
گیرنده فراسو را در هیچ مغازه ای ندیدم. ظاهرا بخاطر مشکلات واردات برخی قطعاتش فعلا توی بازار توزیع کم داره.
مارکهای مکسیدر , مارشال , ایکس ویژن و دنای در بازار زیاد بود.
من مدل مکسیدر mx2 را خریدم که طبق ادعای روی جعبش ! فیلمهای 4k را هم میتونه پخش کنه و از استاندارد --- t2 هم پشتیبانی میکنه.
گیرنده قبلیم که خراب شد , بلوسنس بود. چند تا از اقوام هم ایکس ویژن و مارشال دارن. ( البته مدلهای امسال نیستن ) در مقایسه با این چند مدلی که دیدم تا حالا , این مکسیدر قدرت گیرندگیش و سرعت تعویض کانالش بهتر و سریعتره. قدرت خروجی صداش هم بالاتره.
فرمتهای مختلف فیلم را هم روش تست کردم. اکثر فیلمهای mov mpg flv mkv mp4 را بدون مشکل پخش کرد. یک فیلمی که فکر کنم صداش dts بود را بدون صدا پخش کرد. فیلمهای wmv که من تست کردم همه بدون صدا پخش شدن. در کل قدرت پخش مدیاش از همه گیرنده هایی که من باهاشون سروکله زدم بهتر بود گرچه بعنوان مدیا پلیر حرفه ای نمیشه حسابش کرد و گیرو گورای خودشو داره. فقط با توجه به قیمتش میتونم بگم واقعا راضی کننده است.

moho.fcitybax
04-01-2015, 14:05
من مکسیدر MX1 خریدم گیرنده فوق العاده خوبیه ولی با مبدل RF به تلویزیون نلاسیونال وصل کردم قسمت هایی از تصویر کج و راست میشه تو منو بیشتر کج و راست میشه

MILAD99
06-01-2015, 00:35
دوستان من بالاخره گینرده دیجیتال دنای STB801HDT2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو خریدم.
تا الان تستش می کردم.

گزارشی مختصر از عملکرد این دستگاه بعداز 2ساعت تست:

درابتدا ظاهر دستگاه (حداقل) در این مدل مدرن تر شده و با دکمه های حلالی شکل و بدنه و پنل کاملا مشکلی زیبایی قابل قبولی داره. نور سبز پنل نیز زیباست!
گیرنده بسیار قوی وخوبیه نسبت به xVision قبلی که داشتم.
منو بسیار شفافی داره بر روی LED 42 اینچ (برخی مدلهای کنتراست منو رو در حالت 1080 خوب تعریف نکردند و افت کیفیت داره و کلا ضایع هست!)
سرعت عوض کردن کانال بسیار بالاست.در حد 1ثانیه تصویر لود میشه و 2 ثانیه صدا واضح و تصویرش حالت حرکت آهسته هست که درواقع بعداز این 2ثانیه حرکت تصویر عادی میشه.
فلش USB3.0 رو بهش وصل کردم و فیلم با زیرنویس فارسی SRT رو گذاشتم و به راحتی پخش کرد (باید منو دستگاه روی فارسی باشد). از همونجا کلید SRT روی ریموت رو 2بار میزنید و تنظیمات مربوط به بزرگنمایی زیرنویس، رنگ زیرنویس و پست زمینه زیرنویس رو میتونید تغییر بدید که از این قابلیت خیلی خوشم اومد.
ریموت دستگاه خیلی دکمه هاش سفت هست و میتونست بهتر باشه.
فونتهای فارسی منو برنامه و EPG بسیار خوب و کارکاکترها بصورت کاملا صحیح و بدون مشکل نمایش داده می شوند.
فرمت MKV و MP4 رو با کیفیت 720 و زیرنویس براحتی و با سرعت بالا لود کرد.
سرعت پیمایش بین فیلم (جلو و عقب رفتن درون یک فیلم) خوب بود و بدون لگ.
هارد و فلش رو با فرمت NTFS و ّFAT32 پشتیبانی می کنه.

نتیجه:
در کل از خرید این دستگاه رضایت 99% دارم و به نظرم با توجه به اینکه دستگاه دارای تکنولوژی DVB2 هست و چیپستش هم (به گفته سازنده) چیپست MSTAR 7802 تولید 2014 هست که جدید ترین محصول کمپانی چینی تولید کننده ماژول های رادیویی و ... هست و چیز بدی نیست. در نتیجه پیشنهاد میکنم این محصول رو جزو یکی از Option هاتون در نظر داشته باشید.
امیدوارم دوستان استفاده لازم رو ببرند.

اینم مشخصات فنی چیپست:
Product Description

1. Compatible with ----T2
2. Handy design, cute apperance
3. USB+ 4AVS+ HDMI interface
4. DC 5V output

MPEG4
Fully SD/HD ----T/T2, SD/HD MPEG2 and MPEG4 AVC H.264

Resolution
Full HD,support up to 1080P

PAN/NTSC
Automatic PAL/NTSC conversion

Scan
Auto and manually scan all available TV and radio channels

Channels Number
Aspect ratio 16:9 and 4:3, 1000 channels memory

OSD Language
OSD language:Arabic, Bosnian, French, German, Russian, English

EPG
Small windows screen picture with EPG graphic menu,7-Day EPG function

Channel Search
Auto search & Manual search function

SoftUpgrade
Software upgrade via USB

Teletext
Support teletext/ subtitle/audio language selection,VBI Teletext,Teletext/ Bit Map subtitle, compliant with ETS1

control
Parental control

Save Channel
Automatic save for last channel

LCN
Support Logic Channel Number(LCN)

USB
USB2.0 Front Panel,

Multimedia Format
Picture: JPEG,BMP,PNG

Audio: MP3,WMA

Video: DivX,MPG,MKV,MP4,AV

1.Main Chip Sets

Flash Memory
32MB Serial Flash

DDR2 Memory
512MB

Demodulator IC

2.Tuner

Input Frequency
VHF: 174~230MHz,UHF: 470~862MHz

RF input Level
-20~-81dBm

IF Bandwidth
7MHZ and 8MHZ

Modulation
QPSK,16QAM,64QAM,256QAM

3.USB Decode

DVR supporting
Stereo/MONO/Left/Right

Media Supporting
USB2.0 Port, playback the media in USB flash disk or USB HDD

USB2.0 HOST
DVR with USB HDD, Time shifting with USB HDD

4.Multimedia support format

music
MP3,WMA

photo
JPEG,BMP,PNG

5.Video Decode

Decode Format
MPEG-2 MP@HL, MPEG-4 SP, DIVX1 3.11(Optional), 4.X, 6.X,FLV Format, H.264MP@HL, VC-1,RM&RMVB(Optional)

Output Format
1080p,1080i,720p,576p,576i,480p,480i

Aspect Ratio
4:3/16:9/Letterbox/ selectable

Output Port
HDMI(V1.3C),YPbPr,CVBS

6.Audio Decode

Decode Format
MPEG-1,MPEG-2 (Layer I/II),MP3

Audio output
S/PDF(Coaxial),RCAX2(L/R)

7.AV Output

Video Bandwidth
5.5MHz(-3dB)

Video Impedance
75Ω

Video Voltage Level
1.0 Vp-p

Audio Freq. Range
20~20KHz

Audio Impedance
600Ω

Audio Voltage Level
2V rms(5.6Vp-p)

moho.fcitybax
06-01-2015, 12:24
من مکسیدر MX1 خریدم گیرنده فوق العاده خوبیه ولی با مبدل RF به تلویزیون نلاسیونال وصل کردم قسمت هایی از تصویر کج و راست میشه تو منو بیشتر کج و راست میشه

دوستان یکی میشه منو راهنماییم کنه؟ مشکل از کجاست؟

sAeEd_kHaAn
08-01-2015, 20:34
یه دستگاه میخوام هم ----- fhd باشه هم dvd پلیر
همچین چیزی داریم ؟

dvb_hamed
08-01-2015, 22:58
دوستان من بالاخره گینرده دیجیتال دنای STB801HDT2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو خریدم.
تا الان تستش می کردم.

گزارشی مختصر از عملکرد این دستگاه بعداز 2ساعت تست:

درابتدا ظاهر دستگاه (حداقل) در این مدل مدرن تر شده و با دکمه های حلالی شکل و بدنه و پنل کاملا مشکلی زیبایی قابل قبولی داره. نور سبز پنل نیز زیباست!
گیرنده بسیار قوی وخوبیه نسبت به xVision قبلی که داشتم.
منو بسیار شفافی داره بر روی LED 42 اینچ (برخی مدلهای کنتراست منو رو در حالت 1080 خوب تعریف نکردند و افت کیفیت داره و کلا ضایع هست!)
سرعت عوض کردن کانال بسیار بالاست.در حد 1ثانیه تصویر لود میشه و 2 ثانیه صدا واضح و تصویرش حالت حرکت آهسته هست که درواقع بعداز این 2ثانیه حرکت تصویر عادی میشه.
فلش USB3.0 رو بهش وصل کردم و فیلم با زیرنویس فارسی SRT رو گذاشتم و به راحتی پخش کرد (باید منو دستگاه روی فارسی باشد). از همونجا کلید SRT روی ریموت رو 2بار میزنید و تنظیمات مربوط به بزرگنمایی زیرنویس، رنگ زیرنویس و پست زمینه زیرنویس رو میتونید تغییر بدید که از این قابلیت خیلی خوشم اومد.
ریموت دستگاه خیلی دکمه هاش سفت هست و میتونست بهتر باشه.
فونتهای فارسی منو برنامه و EPG بسیار خوب و کارکاکترها بصورت کاملا صحیح و بدون مشکل نمایش داده می شوند.
فرمت MKV و MP4 رو با کیفیت 720 و زیرنویس براحتی و با سرعت بالا لود کرد.
سرعت پیمایش بین فیلم (جلو و عقب رفتن درون یک فیلم) خوب بود و بدون لگ.
هارد و فلش رو با فرمت NTFS و ّFAT32 پشتیبانی می کنه.

نتیجه:
در کل از خرید این دستگاه رضایت 99% دارم و به نظرم با توجه به اینکه دستگاه دارای تکنولوژی DVB2 هست و چیپستش هم (به گفته سازنده) چیپست MSTAR 7802 تولید 2014 هست که جدید ترین محصول کمپانی چینی تولید کننده ماژول های رادیویی و ... هست و چیز بدی نیست. در نتیجه پیشنهاد میکنم این محصول رو جزو یکی از Option هاتون در نظر داشته باشید.
امیدوارم دوستان استفاده لازم رو ببرند.

اینم مشخصات فنی چیپست:
Product Description

1. Compatible with ----T2
2. Handy design, cute apperance
3. USB+ 4AVS+ HDMI interface
4. DC 5V output

MPEG4
Fully SD/HD ----T/T2, SD/HD MPEG2 and MPEG4 AVC H.264

Resolution
Full HD,support up to 1080P

PAN/NTSC
Automatic PAL/NTSC conversion

Scan
Auto and manually scan all available TV and radio channels

Channels Number
Aspect ratio 16:9 and 4:3, 1000 channels memory

OSD Language
OSD language:Arabic, Bosnian, French, German, Russian, English

EPG
Small windows screen picture with EPG graphic menu,7-Day EPG function

Channel Search
Auto search & Manual search function

SoftUpgrade
Software upgrade via USB

Teletext
Support teletext/ subtitle/audio language selection,VBI Teletext,Teletext/ Bit Map subtitle, compliant with ETS1

control
Parental control

Save Channel
Automatic save for last channel

LCN
Support Logic Channel Number(LCN)

USB
USB2.0 Front Panel,

Multimedia Format
Picture: JPEG,BMP,PNG

Audio: MP3,WMA

Video: DivX,MPG,MKV,MP4,AV

1.Main Chip Sets

Flash Memory
32MB Serial Flash

DDR2 Memory
512MB

Demodulator IC

2.Tuner

Input Frequency
VHF: 174~230MHz,UHF: 470~862MHz

RF input Level
-20~-81dBm

IF Bandwidth
7MHZ and 8MHZ

Modulation
QPSK,16QAM,64QAM,256QAM

3.USB Decode

DVR supporting
Stereo/MONO/Left/Right

Media Supporting
USB2.0 Port, playback the media in USB flash disk or USB HDD

USB2.0 HOST
DVR with USB HDD, Time shifting with USB HDD

4.Multimedia support format

music
MP3,WMA

photo
JPEG,BMP,PNG

5.Video Decode

Decode Format
MPEG-2 MP@HL, MPEG-4 SP, DIVX1 3.11(Optional), 4.X, 6.X,FLV Format, H.264MP@HL, VC-1,RM&RMVB(Optional)

Output Format
1080p,1080i,720p,576p,576i,480p,480i

Aspect Ratio
4:3/16:9/Letterbox/ selectable

Output Port
HDMI(V1.3C),YPbPr,CVBS

6.Audio Decode

Decode Format
MPEG-1,MPEG-2 (Layer I/II),MP3

Audio output
S/PDF(Coaxial),RCAX2(L/R)

7.AV Output

Video Bandwidth
5.5MHz(-3dB)

Video Impedance
75Ω

Video Voltage Level
1.0 Vp-p

Audio Freq. Range
20~20KHz

Audio Impedance
600Ω

Audio Voltage Level
2V rms(5.6Vp-p)

خیلی ممنونم ازت که حداقل بعد خریدت اومدی و نظرت رو ارائه کردی.
کیفیت فیلمی که پخش میکنه 1080 نیست؟
کیفیت تصویر کانال های تلوزیون مخصوصا کانال hdچطوره؟ اون 1080 هستش؟
صدای dts رو ساپورت میکنه؟
کلا مشکل خاضی ندیدی توو این مدت؟

sonami_2011
09-01-2015, 19:32
من دنبال یه گیرنده دیجیتال ارزان قیمت و نسبتا جمع و جور هستم،صرفا جهت استفاده از شبکه های رادیویی با وصل کردن اسپیکر به آن
در بین مدل های مختلف یک گیرنده ICLASS MINIپیدا کردم،که قیمت نسبتا مناسبی دارد و حجم خوبی
منتهی وقتی از نزدیک دیدم احساس کردم کیفیت ساخت خیلی بالایی ندارد،صفحه جلوی آن صرفا پانل نمایش شماره شبکه را دارد و هیچ دکمه ای بر روی آن وجود ندارد
از طریق آداپتور به برق وصل می شود و بر روی کنترل آن هم نوشته شده ساخت چین
از دوستان کسی این مدل رو داشته،کیفیت اون چطور هست؟ارزش خرید رو داره؟
اگه حدود 5 تومن روی پول این دستگاه بزارم میتونم دنای بخرم،منتهی گفتم نمیخوام پول زیادی برای دستگاه بدم
چون فقط قصد استفاده از رادیو رو دارم

armin_goooodboy
20-01-2015, 11:12
سلام دوستان. یه گیرنده دیجیتال می خوام به عنوان هدیه به یکی بدم

چیزایی که حتما داشته باشه:
Hdmi
پخش mkv و avi و ... با کیفیت بالا و بدون مشکل صدا و ...
زیرنویس فارسی بدون مشکل با قابلیت تنظیم سایز و رنگ و ...
گارانتی و کارکرد خوب
بعد از خاموش روشن کردن یا مدت کوتاه برنامه هاش بهم نریزه و تنظیمات و کانال یابی دوباره نخواد
قیمت هم تا 85

ضمنا دنای 802 و فراسو 218 به ظاهر اینارو داره
مشخصاتشون که اینو میگه

در کل چی پیشنهاد می کنین؟

Hamid2545
26-01-2015, 11:04
چی می خواستیم و چی شد

پارسال تابستان درهمین انجمن تقاضای راهنمائی برای خریدگیرنده دجیتالی کردم که بتواند تقاضاهای من رابرآورده کند تقاضاهائی ازاین قبیل :
"دستگاه علاوه بر ويژگی های خوب عمومی مانند کارکرد عالی سخت افزار و نرم افزار و... گارانتی ( Maxeeder پنج سال گارانتی دارد ) پخش کامل و بدون عيب فرمت های فيلم بخصوص فرمت Mkv همراه با صدای بدون عيب و نقص و زير نويس ( بخصوص زير نويس Srt ) به طوری که ريز نبوده و قابل تنظيم نيز باشد همچنين پخش فرمت صدای Mp4 که برای من اين موارد از همه مهمتر است . داشتن تايمر و امکان ديدن يک کانال و ضبط کانال ديگر و... هم در درجه دوم اهميت البته مهم است و... )
بالاخره با راهمائی دوستان در تابستان پارسال توانستم یک دستگاه " سما " خریداری کنم و بعد از راه اندازی ابتدا نیازهای من را برآورده می کرد و با هر آنتنی خوب کار می کرد فیلم های Mkv را هم با زیر نویس و آنها هم که دوبله بودند با صدای دوبله پخش می کرد ولی بعد از مدتی فهمیدم بعضی از زیر نویس ها را پخش نمی کند و یا پخش می کند و بعد از مدتی زیر نویس قطع می شود فیلم های دوبله هم بعضی فیلم ها را با صدای زبان اصلی پخش می کند و هیچ گزینه تنظیم و یا سوئیچ بین صدای اصلی و یا صدای دوبله هم ندارد و.... در مورد گرفتن برنامه های شبکه هم ابتدا خوب می گرفت ولی الات حدود چند ماه است دیگر نمی گیرد ( البته ایراد از آنتن هم است که بعلت عدم نیاز فعلا درست نکردم ) حال سوال اصلی این است :
آیا فیلم هائی که زیر نویس آنها را پخش نمی کند و یا صدای دوبله را پخش نمی کند ایراد از فایل های فیلم و زیر نویس است و یا گیرنده ؟ چرا بقیه فیلم ها را کامل با زیر نویس پخش می کند ؟ فیلم هائی که تا قسمتی از فیلم ( معمولا تا یک ساعت ) با زیر نوس پخش می کند و بعد زیر نویس قطع می شود دیگر چه صیغه ای است ؟ لازم یه ذکر است آیا باید برای پخش فیلم های Mkv باید گیرنده را عوض کنم و یا از دستگاه دیگری استفاده کنم ؟ آیا "سما" از اول هم خوب دستگاهی نبوده و... ویا دستگاه من ایراد دارد ؟ در ضمن باید بگویم من از هارد یک ترابایت اکسترنال بدون کابل استفاده می کنم . آیا دستگاه نمی تواند هارد ( که تقریبا ظرفیت ان پر شده است )ساپورت کند؟
لازم به ذکر است که تمام این فیلم هائی که زیر نویس و یا صدای دوبله را پخش نمی کند و یا نصفه پخش می کند در کامپیوتر امتحان کردم و هیچ مشکلی نداشت .
در ضمن آیا دستگاهی است که بتواند زیر نویس را جلو عقب برده و میزان کند .

Hamid2545
26-01-2015, 12:10
سلام دوستان

ابتدا با عرض معذرت خواستم بگم که بعلت طولانی بودن صفحات این تاپیک فرصت نکردم صفحات را مرور کنم من یک دستگاه پخش Dvd می خواهم که این خصوصیات را داشته باشد در ضمن قیمت آن هم خیلی مهم نیست مگر آن که بیش از حد گران باشد
1- پخش کلیه Cd ها شامل فیلم (Dvd و Vcd و... ) و عکس و فایل های صوتی
2- دارای خروجی Hdmi و سه سوکته ( زرد و قرمز و سفید )
3- دارای ورودی Usp و نشان دادن عکس و فیلم و فایل های صوتی از انواع هاردهای اکسترنال یک و 2 ترابیت و...
4- تمام فرمت های فیلم و آهنگ بخصوص فرمت فیلم های Mkv و Mp4 را بدون محدودیت پخش کند
5- زیر نوس فیلم های Mkv بخصوص زیرنویس های Srt را کامل و بدون محدودیت پخش کند
6- دارای تنظیم زیر نویس هم بوده و بتوانيم اندازه و رنگ و فونت زیر نویس را به دلخواه عوض کنیم .
7- قابلیت پخش صدای فیلم های دوبله به زبان دوبله و همچنین سوئيچ بین صدای دوبله و صدای اصلی را دارا باشد .( که قابلیت سوئيچ در درجه دوم اهمیت است )
8- قابلیت جلو و عقب بردن زیرنویس را دارا باشد(مخصوص زیر نویس هائی که هماهنگ نیست) همچنین حافظه ای که بعد از یک بار تنظیم دیگر نیاز به تنظیم نداشته باشد .
9- همچنین اگر علاوه بر خروجی دارای ورودی های Hdmi و سه سوکته هم باشد عالی است و به طور خلاصه هر چه پورت های ورودی و خروجی آن بیشتر باشد بهتر است ولی در کل در درجه دوم اهمیت است .
10 - طبعتا کیفیت و صدای عالی و کارکرد عالی کنترل و... گارانتی و...هم جزء واجبات است
11- امکانات ظبط و ... امکانات دیگر هم خیلی اهمیت ندارد ولی اگر داشته باشد بهتر است
12- آیا دستگاهی هست که فایل های Word و Exel و... را هم بخواند ؟

خب دوستان عزیر منتظر راهنمائی های شما هستم در ضمن اگر می توانید من را به صفحات و پست های مفید همن تاپیک رانمائی کنید .

باتشکر حمید

osmaan
08-02-2015, 08:03
سلام دوستان میشه لطف کنید یه مدل معرفی کنید همه چی تموم باشه؟
ممنون

dotsis
11-02-2015, 00:25
من چه مدل بگیرم گه از لحاظ سخت افزاری قوی باشه

Pedram_IR
17-02-2015, 19:31
سلام دوستان، مدلی هست که 2 فرکانس رو بتونه همزمان بگیره؟ مثلا شبکه نمایش رو ضبط کنی و شبکه ی یک رو که در فرکانس دیگه ای هست رو نگاه کنی؟ یا تصویر در تصویر داشته باشه؟

کسی از دوستان این دستگاه رو باهاش کار کرده؟

گیرنده دیجیتال Maxeeder MX-1 Gold

hajHasan
17-02-2015, 21:49
سلام
بیشتر مدلهای موجود بازار امکان ضبط یک کانال و پخش کانال دیگه ای را دارن اما امکان تصویر در تصویر را من ندیدم. برای اینکار باید گیرنده 2 تیونر داشته باشه.
من خودم mx-2 gold دارم و راضیم ازش. قدرت گیرندگیش و پخش مدیای اون قویتر از مدلهای دیگری بوده که من باهاشون کار کرده بودم.

سلام دوستان، مدلی هست که 2 فرکانس رو بتونه همزمان بگیره؟ مثلا شبکه نمایش رو ضبط کنی و شبکه ی یک رو که در فرکانس دیگه ای هست رو نگاه کنی؟ یا تصویر در تصویر داشته باشه؟

کسی از دوستان این دستگاه رو باهاش کار کرده؟

گیرنده دیجیتال Maxeeder MX-1 Gold

Pedram_IR
19-02-2015, 10:15
سلام
بیشتر مدلهای موجود بازار امکان ضبط یک کانال و پخش کانال دیگه ای را دارن اما امکان تصویر در تصویر را من ندیدم. برای اینکار باید گیرنده 2 تیونر داشته باشه.
من خودم mx-2 gold دارم و راضیم ازش. قدرت گیرندگیش و پخش مدیای اون قویتر از مدلهای دیگری بوده که من باهاشون کار کرده بودم.
ممنون دوست عزیز، می دونم که اکثرشون امکان ظبط یک کانال و پخش کانال دیگر رو دارن ولی وقتی روی یک فرکانس باشن، می خواستم بدونم دستگاهی هست که بتونه رو دو تا کانال غیر هم فرکانس هم این کار رو بکنه؟
مثلا همین mx-1 گلد در مشخصاتش نوشته:
قابلیت ضبط همزمان دو کانال و نمایش کانال دیگر
و همین طور:
قابلیت نمایش کانالهای متعدد در یک صفحه و انتخاب آسانتر برنامه (کانال)

مشخصه اول آیا فقط روی کانالهای هم فرکانس کار می کنه؟
مشخصه دوم چند تا کانال رو به صورت هم اندازه در یک صفحه میاره یا امکان تصویر در تصویر به صورتی که یه تصویر بزرگ و یه تصویر کوچک باشه هم هست؟

ممنون از شما

as2005
24-02-2015, 00:20
ممنون دوست عزیز، می دونم که اکثرشون امکان ظبط یک کانال و پخش کانال دیگر رو دارن ولی وقتی روی یک فرکانس باشن، می خواستم بدونم دستگاهی هست که بتونه رو دو تا کانال غیر هم فرکانس هم این کار رو بکنه؟
مثلا همین mx-1 گلد در مشخصاتش نوشته:
قابلیت ضبط همزمان دو کانال و نمایش کانال دیگر
و همین طور:
قابلیت نمایش کانالهای متعدد در یک صفحه و انتخاب آسانتر برنامه (کانال)

مشخصه اول آیا فقط روی کانالهای هم فرکانس کار می کنه؟
مشخصه دوم چند تا کانال رو به صورت هم اندازه در یک صفحه میاره یا امکان تصویر در تصویر به صورتی که یه تصویر بزرگ و یه تصویر کوچک باشه هم هست؟

ممنون از شما

این مورد وقتی محقق میشه که گیرنده دارای دو تیونر باشه در گیرنده های فرکانس پایین چنین چیزی ندیدم ولی گیرنده های فرکانس بالا (ر س ی و ر )بعضیشون دارای دو تیونر هستند.

Pedram_IR
25-02-2015, 11:11
این مورد وقتی محقق میشه که گیرنده دارای دو تیونر باشه در گیرنده های فرکانس پایین چنین چیزی ندیدم ولی گیرنده های فرکانس بالا (ر س ی و ر )بعضیشون دارای دو تیونر هستند.
تصویر در تصویر هم فرکانس چی؟ مثلا شبکه یک رو بگیری و شبکه 2 به صورت کوچیک در گوشه تصویر باشه؟
این دستگاههایی که نوشتن مثلا 9 تصویر همزمان به صورت اسلوموشن شبکه ها رو نشون میدن یا هر 9 تا رو قشنگ کنار هم نشون میدن و حتی میشه تماشاشون کرد؟ منظورم اینه که یکی صدادار باشه و بقیه بیصدا...

Pedram_IR
25-02-2015, 12:07
تصویر در تصویر هم فرکانس چی؟ مثلا شبکه یک رو بگیری و شبکه 2 به صورت کوچیک در گوشه تصویر باشه؟
این دستگاههایی که نوشتن مثلا 9 تصویر همزمان به صورت اسلوموشن شبکه ها رو نشون میدن یا هر 9 تا رو قشنگ کنار هم نشون میدن و حتی میشه تماشاشون کرد؟ منظورم اینه که یکی صدادار باشه و بقیه بیصدا...

ice_man_sh
25-02-2015, 16:44
دوستان من یه بررسی کردم به مدل های زیر رسیدم:

XVision Xdvb 363
Farasoo 218
Denay STB601 HD

دوستان کدوم یک از این مدل ها را پیشنهاد میدن؟ اصلا پیشنهاد میدن یا مدل دیگری را بهتر میدونن؟

و سوال دیگه اینکه در Denay و Xvision آیا مدل ها با شماره و ... بالا میره چون مدل های نزدیک به هم زیادن ولی از روی شماره مدل این 601 و 363 ظاهرا جدیدترین تولیدات هستند.

A.b.ass
25-02-2015, 17:39
وقت بخیر مهندس جان ،چطوري میشه باشما درارتباط بود اگه سریع پاسخ بگید مشکرم

aminkhan2014
27-02-2015, 18:20
براي خريد گيرنده ديجيتال USB چه مدلهايي را پيشنهاد ميدهين؟كلا بايد به چي توجه كرد؟

omid7000
14-03-2015, 04:24
----H: استاندارد ارسال و دریافت دیجیتالی تصویر و صدا برای گوشی موبایل
----C: استاندارد ارسال و دریافت دیجیتالی تصویر و صدا برای کانالهای کابلی
----T: استاندارد ارسال و دریافت دیجیتالی تصویر و صدا برای کانالهایی که با آنتن هوایی گرفته میشن
----S: استاندارد ارسال و دریافت دیجیتالی تصویر و صدا برای کانالهای ماهواره ای
----S2: استاندارد ارسال و دریافت دیجیتالی تصویر و صدا برای کانالهای ماهواره ای که بصورت HD پخش میشن

با سلام
پست شما درسته یا این (گفته یکی از دوستان تو همین انجمن):
----C تلویزیون کابلی

----S گیرنده ماهواره ای تک تیونر

----S2 گیرنده ماهواره ای دو تیونره

----T گیرنده دیجیتال زمینی تک تیونره

----T2 گیرنده دیجیتال زمینی دو تیونره

omid7000
14-03-2015, 04:27
----H: استاندارد ارسال و دریافت دیجیتالی تصویر و صدا برای گوشی موبایل
----C: استاندارد ارسال و دریافت دیجیتالی تصویر و صدا برای کانالهای کابلی
----T: استاندارد ارسال و دریافت دیجیتالی تصویر و صدا برای کانالهایی که با آنتن هوایی گرفته میشن
----S: استاندارد ارسال و دریافت دیجیتالی تصویر و صدا برای کانالهای ماهواره ای
----S2: استاندارد ارسال و دریافت دیجیتالی تصویر و صدا برای کانالهای ماهواره ای که بصورت HD پخش میشن

به گفته یکی از دوستان همین انجمن اگه روی تی وی اینارو نوشته باشه به این معناست :

----C تلویزیون کابلی

----S گیرنده ماهواره ای تک تیونر

----S2 گیرنده ماهواره ای دو تیونره

----T گیرنده دیجیتال زمینی تک تیونره

----T2 گیرنده دیجیتال زمینی دو تیونره

موندو کدوم درسته ؟

mosi_alfa
15-03-2015, 23:35
سلام دوستان دو سوال
یک) قایل آپدیت provision x-10 رو هرچی گشتم پیدا نکردم، کسی میتونه کمک کنه؟؟
دو) همین مدلی که نام بردم رو به تی وی زدم بیشتر کانال ها پرش تصویر دارن؟؟؟ در حالی که در صد کیفیت روی 100 ثابته و دیگه اینکه گیرنده دیجیتال قدیمیتری که داشتیم و از آنتن یکسانی استفاده می کرد چنین مشکل نداشت، فقط چون خروجی hdmi نداشت عوضش کردم.

mosi_alfa
17-03-2015, 12:52
up.............

shabnam1986
01-04-2015, 22:03
شبکه اچ دی تو شهرستان ها دریافت نمیشه؟

achaemenian
09-04-2015, 12:39
اینجور که مشخصه اینجا همه سوال میپرسن کسی جواب نمیده
پس یه لطفی کنین این پست رو ببندین مردم الکی الاف نباشن

dvb_hamed
23-04-2015, 20:11
من کل اینجا رو شخم زدم.خیلی هم وسواسی هستم توو خرید وسایل برقی و اینکه واسم مهمه فول آپشن باشه
گسرنده دنای رو خریدم.مدل هاش هم هیچ هیچ هیچ فرقی با هم نداره و فقط ظاهر تغییر میکنه.
802 خریدم به قیمت 75 تومن.کاملا راضی.کیفیت تصویر عالی.سرعت تعویض وکانال خوب.ساپورت فرمت ها عالی.قدرت گیرندگی عالی

hoomanfarzin
24-04-2015, 13:50
سلام دوستان.من قصد خرید گیرنده دیجیتال دارم ولی قبلش راهنمایی می خواستم از شما:
نسل جدید گیرنده های دیجیتال دارای سیستم ----T2 هست و صداوسیما هم تجهیزات جدیدی که در حال حاضر داره خریداری می کنه مبتنی بر همین سیستم هست.حالا می خواستم بدونم چرا فقط شرکت دنای داره گیرنده های مبتنی بر این سیستم تولید می کنه و شرکت مادیران که گیرنده های x.vision که پرطرفدار هم هستند را بر اساس سیستم جدید T2 تولید نمی کنه؟
در نهایت من بین دنای و x.vision موندم کدوم را بگیرم چون از یه طرف حتما می خوام گیرنده ای بگیرم که سیستم DVBT-2 را ساپورت کنه و از طرف دیگه شنیدم x.vision بهتر و پرطرفدارتر و به قولی تو بورس تر هست ولی مشکلش اینه که ----T2 را ساپورت نمی کنه:n41:
راستی فرق 1080p و fullhd که روی جعبه گیرنده های دنای و x.vision نوشته چیه و چرا روی جعبه دنای ننوشته fullhd؟
همچنین آیا بجز ساپورت کابل HDMI،خروجی AV را هم همچنان ساپورت می کنند؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.

Golbarg01
27-04-2015, 13:42
دوستان یه سوال فنی داشتم
دیروز یک دستگاه گیرنده دیجیتال دنای مدل stb912t2 خریدم
ولی یه مشکلی داره
وقتی کانال ها رو عوض می کنیم هر کانالی اول چند ثانیه تصاویرش به صورت اسلوموشن پخش میش بعد عادی میشه
می خواستم بدونم مشکل چیه؟
دستگاه خرابه یا کلا مدلش همینجوریه؟
تلویزیونمون crt سامسونگ هست. به خاطر نوع تلویزیون نیست یا ربطی نداره؟
راه حل چیه؟

SajjadKAZ2003
27-04-2015, 15:13
دوستان یه سوال فنی داشتم
دیروز یک دستگاه گیرنده دیجیتال دنای مدل stb912t2 خریدم
ولی یه مشکلی داره
وقتی کانال ها رو عوض می کنیم هر کانالی اول چند ثانیه تصاویرش به صورت اسلوموشن پخش میش بعد عادی میشه
می خواستم بدونم مشکل چیه؟
دستگاه خرابه یا کلا مدلش همینجوریه؟
تلویزیونمون crt سامسونگ هست. به خاطر نوع تلویزیون نیست یا ربطی نداره؟
راه حل چیه؟

مال من هم همینطوره، فکر میکنم طبیعی باشه
گیرنده ی من مکسیدره، تلویزیون LCD

Golbarg01
27-04-2015, 19:05
مال من هم همینطوره، فکر میکنم طبیعی باشه
گیرنده ی من مکسیدره، تلویزیون LCD
پس ظاهرا این مشکل تو همه دستگاه ها وجود داره
اون اسلوموشن تو مکسیدر چند ثانیه طول می کشه؟
واسه من تو بعضی کانال ها 2 ثانیست و بعضی کانال ها 5 - 6 ثانیه هم طول می کشه که خیلی غیرقابل تحمله!!:n15:
---

قبلا ایکس ویژن داشتیم که خراب شد. اونم مشکل مشابهی داشت و وقتی کانال رو عوض می کردیم اولش چند ثانیه تصویر فریز میشد بعد عادی میشد.

hoomanfarzin
27-04-2015, 23:07
قبلا ایکس ویژن داشتیم که خراب شد.
سلام دوست عزیز.این گیرنده ها کلا چطوری هستند؟یعنی زود خراب می شن؟دلیل اینکه ایکس ویژن شما خراب شد چی بود؟
من می خوام یه دستگاه ----T2 بگیرم که خوب باشه و نمی خوام هم عوضش کنم.چون معمولا هر جنس الکترونیکی مثل تلویزیون،موبایل و... که می گیرم حدود یک دهه ازش استفاده می کنم:n02:.
حالا می خوام بدونم این گیرنده های دیجیتال اگر دو سه سال کار می دن کلا بی خیالش بشم؟
راستی چرا ایکس ویژن مدل ----T2 نداره و فقط دنای داره؟
دنای بگیرم حداقل 7-8 سال را برام کار می ده؟؟؟

armin_punisher6
27-04-2015, 23:52
سلام دوست عزیز.این گیرنده ها کلا چطوری هستند؟یعنی زود خراب می شن؟دلیل اینکه ایکس ویژن شما خراب شد چی بود؟
من می خوام یه دستگاه ----T2 بگیرم که خوب باشه و نمی خوام هم عوضش کنم.چون معمولا هر جنس الکترونیکی مثل تلویزیون،موبایل و... که می گیرم حدود یک دهه ازش استفاده می کنم:n02:.
حالا می خوام بدونم این گیرنده های دیجیتال اگر دو سه سال کار می دن کلا بی خیالش بشم؟

من ایکس ویژن 242 حدود 1.5 ساله استفاده میکنم،دوستمم حدود 4 ساله و هیچ کدوممونم مشکلی نداشتیم.مال دوستمم ایکس ویژنه.

Golbarg01
28-04-2015, 00:41

علت خراب شدنشو نمی دونم چیه
ولی یه روز تصویر قطع شد بعد که خاموش روشن کردم دیگه صفحه سبز شد و کانالا بالا نمیومد
حالا نمی دونم به خاطر دائم روشن بودن اینجوری شده یا دلیل دیگه ای داشته
چون یه بار دیگه هم اینجوری شده بود بردیم تعمیر درست شد ولی بعد از چند ماه دوباره اینجوری شد

SajjadKAZ2003
28-04-2015, 02:30
پس ظاهرا این مشکل تو همه دستگاه ها وجود داره
اون اسلوموشن تو مکسیدر چند ثانیه طول می کشه؟
واسه من تو بعضی کانال ها 2 ثانیست و بعضی کانال ها 5 - 6 ثانیه هم طول می کشه که خیلی غیرقابل تحمله!!:n15:

حدودا 2 ثانیه

hoomanfarzin
28-04-2015, 14:20
من ایکس ویژن 242 حدود 1.5 ساله استفاده میکنم،دوستمم حدود 4 ساله و هیچ کدوممونم مشکلی نداشتیم.مال دوستمم ایکس ویژنه.
تو سایت مادیران یه مدل ----T2 پیدا کردم.مدل 373.
یه سوال دیگه هم دارم از شما:
من شنیدم گیرنده های ایکس ویژن بعضی مواقع کانال هاش می ریزه به هم و باید مجدد فرکانس دهی بشه و کانال ها را از نوع چیدمان کرد!؟
این موضوع چقدر صحت داره؟

reza_jolie
28-04-2015, 15:06
تو سایت مادیران یه مدل ----T2 پیدا کردم.مدل 373.
یه سوال دیگه هم دارم از شما:
من شنیدم گیرنده های ایکس ویژن بعضی مواقع کانال هاش می ریزه به هم و باید مجدد فرکانس دهی بشه و کانال ها را از نوع چیدمان کرد!؟
این موضوع چقدر صحت داره؟
فرضا که همچین مشکلی داشته باشن، همش دو تا فرکانسه و بیست کانال. دیگه فرکانس دادن و چیدمانشون حتی یه دقیقه هم وقت نمیگیره که نگران یه همچین چیزی باشی.

majideblis
01-05-2015, 10:49
سلام دوستان یه دستگاه دیجیتال خوب که از همه لحاظ عای باشه
و اینکه تمامی کیفیت های فیلم 720 1080 رو بدون مشکل پخش کنه چیه و قیمتش رو هم اعلام کنید ممنون میشم

ehsan_iace
04-05-2015, 09:29
سلام

لطفاً یک گیرنده معرفی کنید که بتواند اکثر فرمتها را پخش کنه بخصوص mp4 , divx , avi را ؟ (اگر mkv را هم پخش کنه چه بهتر نکرد هم مهم نیست!)

این گیرنده را اصلاً برای پخش کانالهای تلویزیون نمیخواهم و فقط برای پخش فایلهای ویدویی میخواهم

لطفاً علاوه بر مدل حدود قیمت آنرا را هم اعلام کنید ممنونم

ak313
24-06-2015, 15:28
با سلام لطفا دوستان اگر اطلاعاتی دارند کمک کنند
بنده چند ماه پیش یدونه مکسیدر ایکس ام ایکس 2014 خردیدم ولی وقتی تایمر رو برای ضبط می گذاشتم برای ضبط کردن روشن نمی شد شرکت یه ورژن نرم افزاری 17032105 فرستاد اونو ریختم اما همچنان مشکلاتی داره
وقتی برای ضبط روزانه میزارم بعضی روزها ضبط نمی کنه
بعضی وقتها وقتی صدا رو کم و زیاد می کنم اون علامت نشانگر روی تلویزیون میمونه و نمیره باید یه دگمه ای رو حتما بزنم بره
بعضی وقتها توی شروع فیلم از روی هارد علامت پلی میاد روی دستگاه و هنگ می کنه باید از برق در بیارم.
حالا چندتا مطلب
1- آیا شما هم این مشکلات را دارید
2- آیا دستگاه مکسیدری دارید که باهاش اصلا مشکلی نداشته باشید مدلشو بگید برم شرکت هر جوری شده عوضش می کنم.
با تشکر از کمک شما

hajHasan
24-06-2015, 18:16
با سلام لطفا دوستان اگر اطلاعاتی دارند کمک کنند
بنده چند ماه پیش یدونه مکسیدر ایکس ام ایکس 2014 خردیدم ولی وقتی تایمر رو برای ضبط می گذاشتم برای ضبط کردن روشن نمی شد شرکت یه ورژن نرم افزاری 17032105 فرستاد اونو ریختم اما همچنان مشکلاتی داره
وقتی برای ضبط روزانه میزارم بعضی روزها ضبط نمی کنه
بعضی وقتها وقتی صدا رو کم و زیاد می کنم اون علامت نشانگر روی تلویزیون میمونه و نمیره باید یه دگمه ای رو حتما بزنم بره
بعضی وقتها توی شروع فیلم از روی هارد علامت پلی میاد روی دستگاه و هنگ می کنه باید از برق در بیارم.
حالا چندتا مطلب
1- آیا شما هم این مشکلات را دارید
2- آیا دستگاه مکسیدری دارید که باهاش اصلا مشکلی نداشته باشید مدلشو بگید برم شرکت هر جوری شده عوضش می کنم.
با تشکر از کمک شما

سلام
من مدل mx2 gold دارم و تا حالا مشکل خاصی باهاش نداشتم.

ak313
25-06-2015, 00:22
سلام
من مدل mx2 gold دارم و تا حالا مشکل خاصی باهاش نداشتم.

تایمرش برای ضبط درست و حسابی کار می کنه؟

sandbar
30-06-2015, 16:43
راستی اختلاف زمان پخش آنالوگ با دیجیتال چقدره؟ میشه لطفا هر کسی که گیرنده دیجیتال داره یه لحظه با تلویزیون آنالوگ تست کنه ببینم تاخیر پخششون در حد چند ثانیست.

PSYCHO_MAN
01-07-2015, 22:13
سلام کسی از دوستان اگه تجربه استفاده از گیرنده های فراسو 218 و یا دنای 802 رو داره و یا در مورد کیفیتشون اطلاعاتی داره ممنون میشم کمک کنه
کلا دنبال دستگاهی هستم که گیرندگی قوی با انواع آنتن و کیفیت تصویر بالایی بده اگر مورد خاص دیگه ای میشناسید هم معرفی کنید
ممنون

dops dops
05-07-2015, 16:47
با سلام بعد خوندن ريويوهاي متعدد به اين سه مدل رسيدم

X.Vision XDVB 373
X.Vision Set-Top-Box XDVB-120
X.Vision XDVB 353در مورد مدل 120 يه مقدار نارضايتي وجود داشت ....
و در مورد مدل 353 بايد بگم كه فرمت ها رو كامل پخش ميكنه

قابلیت نمایش عكس با فرمت : JPG,BMP,PNG

قابلیت پخش صدا با فرمت: WMA,OGG,MP3,AAC

قابلیت پخش تصویر با فرمت : 3gp, mp4, mov, flv,divx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), avi, dat, mpeg, ts, trp, tp, m2ts, vob

ولي مدل 373 كه قاعدتا بايد جديدتر هم باشه فرمت هاي كمتري رو پخش ميكنه

MPG,TS,TRP,FLV,DAT,TP,VOB,MOV,M2T

AAC - MP3 - OGG - WMA

حالا موندم بين 373 و 353 كدوم رو انتخاب كنم
لطفا با تجربياتتون بنده رو راهنمايي بفرماييد
ممنون:n40:

shince
18-08-2015, 22:05
با سلام خدمت تمامی دوستان
من چند سال پیش مدل XDVB-343 X-VISION رو خریدم و خیلی طول نکشید که از این خرید پشیمون شدم ، اول بسم ا.. دیدم کنترل دستگاه اصلا ً برد خوبی نداره (2-3 متر) فکر کردم خرابه بردمش گارانتی اما زیر بار نرفتن گفتن همشون همین طوره یه مدل مشابه رو هم اونجا تست کردن که اونم خوب نبود خلاصه قید گارانتی رو زدم خودم دستگاه رو باز کردم دست آخر فهمیدم ایراد از پنل جیوه ای جلوی دستگاه بوده (مثل آینه اشعه کنترل رو بر می گردوند) شاهکار مهندسین ایرانی، ترکوندن... ، با یه مته کوچیک یه سوراخ زدم روی پنل دقیقاً جلوی سنسور گیرنده کنترل ، برد کنترل از دو متر رسید به یازده متر !!!.. :n08:کاش مشکلات همین جا خاتمه پیدا می کرد حدود یک سال از عمر با برکت دستگاه می گذشت که شروع کرد به بازی در آوردن بعد چند دقیقه که روشن می شد پیغام می داد NO SIGNAL مجدد روشن خاموشش می کردی باز همین بساط بود ، دوباره بردمش گارانتی گفتم تعمیرش کنید هزینش رو پرداخت می کنم (گارانتیش که سوراخ شده بود...:n01:) یه خورده بهش ور رفت گفت آی سی دستگاه ایراد پیدا کرده که قابل تعویض هم نیست (شرکتی با این همه ادعا که نمی تونه یه آی سی تعویض کنه !!! :n15: بگذریم ) گفتن 90 تومن می گیریم به جاش یه دستگاه نو بهتون می دیم !!! ما رو میگی :n04: گفتم خسته نباشید ، الان یه چند سالیه دارم از یه دستگاه maxeeder مدل mx-1 new استفاده می کنم والله دروغ چرا این دستگاه هم چند سری بازی در آورد ، شانس ندارم که .. بردم گارانتی گرفتن یکی دیگه دادن الحمدالله این یکی فعلاً داره کار می کنه سرعت تعویض کانالش که خیلی عالیه امکانات ویراشی خوبی هم داره مثلاً ساخت فولدر / تغییر نام / اتصال چند حافظه فلش توسط هاب به یه دستگاه و جابه جایی فایل ها از یه فلش به فلش دیگه ، در کل بدک نیست من که ازش راضیم خدا هم ازش راضی باشه..:n02:
موفق و پیروز باشید، یا حق

persiantoolsbaz
27-09-2015, 16:35
با سلام بعد خوندن ريويوهاي متعدد به اين سه مدل رسيدم

X.Vision XDVB 373

X.Vision Set-Top-Box XDVB-120
X.Vision XDVB 353

در مورد مدل 120 يه مقدار نارضايتي وجود داشت ....
و در مورد مدل 353 بايد بگم كه فرمت ها رو كامل پخش ميكنه

قابلیت نمایش عكس با فرمت : JPG,BMP,PNG

قابلیت پخش صدا با فرمت: WMA,OGG,MP3,AAC

قابلیت پخش تصویر با فرمت : 3gp, mp4, mov, flv,divx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), avi, dat, mpeg, ts, trp, tp, m2ts, vob

ولي مدل 373 كه قاعدتا بايد جديدتر هم باشه فرمت هاي كمتري رو پخش ميكنه

MPG,TS,TRP,FLV,DAT,TP,VOB,MOV,M2T

AAC - MP3 - OGG - WMA

حالا موندم بين 373 و 353 كدوم رو انتخاب كنم
لطفا با تجربياتتون بنده رو راهنمايي بفرماييد
ممنون:n40:

من پیشنهاد می کنم مدل XDVB-383 رو خریداری کنین چون هم فرمت های بیشتری برای صدا و تصویر رو ساپورت می کنه و هم می تونین یک کانال رو ضبط کنین و کانال دیگه رو تماشا کنین. درواقع نسخه کامل شده 373 , 353 هست.

Kaiser 2006
30-09-2015, 18:47
سلام
کدوم یکی از گیرنده ها قابلیت پخش فایلهای 4k (در صورت امکان با بیت ریت بالا)، و فرمتهای صدای ac3، aac و dts رو داره؟
تا جایی که از روی مشخصات گیرنده ها تحقیق کردم فقط به سه مدل mx-2003، mx-2007 از مکسیدر و go-1 2001 از گاندو رسیدم که رو جعبه شون نوشته فایلهای ultra hd رو میتونن پخش کنن. حالا صحت و سقمش رو نمیدونم
اما هیچکدوم از این سه مدل پیدا نمیشن تو بازار و سایتها
کسی اطلاعات بیشتری داره تو این زمینه؟
سپاس

ehsan_iace
30-09-2015, 21:22
سلامکدوم یکی از گیرنده ها قابلیت پخش فایلهای 4k (در صورت امکان با بیت ریت بالا)، و فرمتهای صدای ac3، aac و dts رو داره؟تا جایی که از روی مشخصات گیرنده ها تحقیق کردم فقط به سه مدل mx-2003، mx-2007 از مکسیدر و go-1 2001 از گاندو رسیدم که رو جعبه شون نوشته فایلهای ultra hd رو میتونن پخش کنن. حالا صحت و سقمش رو نمیدونماما هیچکدوم از این سه مدل پیدا نمیشن تو بازار و سایتهاکسی اطلاعات بیشتری داره تو این زمینه؟سپاسمگه کانال 4k روی ستاپ‌باکس داریم؟! تا آنجا که من میدانم فقط یک کانال Hd داریم که آن هم پخش‌اش آزمایشی است! بقیه کانالهای روی ستاپ‌باکس Hd پخش نمیشوند چه برسه به 4k! بنابراین فرقی نمیکند که گیرنده‌ایی که میخرید این قابلیت را داشته باشه یا نه!

Kaiser 2006
30-09-2015, 22:01
مگه کانال 4k روی ستاپ‌باکس داریم؟! تا آنجا که من میدانم فقط یک کانال Hd داریم که آن هم پخش‌اش آزمایشی است! بقیه کانالهای روی ستاپ‌باکس Hd پخش نمیشوند چه برسه به 4k! بنابراین فرقی نمیکند که گیرنده‌ایی که میخرید این قابلیت را داشته باشه یا نه!

منظورم پخش از روی usb هست (در واقع بخش مدیاپلیر دستگاه رو میگم)

saeed afshar
03-10-2015, 14:03
من با گیرنده های ایکس ویژن فرمت 1080 رو پخش کردم و مشکلی نداشت ، aac رو هم همشون ساپورت می کنن. ac3 و dts فرمت های دالبی دیجیتال هستند که خیلی کاربرد عمومی ندارند. همانطور که دوست عزیزمون احسان فرمودن ایران هیچ کانالی که به این مشخصات نیاز داشته باشه رو نداره. در ضمن اسم این دستگاه گیرنده دیجیتال هست نه پخش کننده صوتی دالبی.

saeed afshar
03-10-2015, 15:15
من با گیرنده های ایکس ویژن فرمت 1080 رو پخش کردم و مشکلی نداشت ، aac رو هم همشون ساپورت می کنن. ac3 و dts فرمت های دالبی دیجیتال هستند که خیلی کاربرد عمومی ندارند. همانطور که دوست عزیزمون احسان فرمودن ایران هیچ کانالی که به این مشخصات نیاز داشته باشه رو نداره. در ضمن اسم این دستگاه گیرنده دیجیتال هست نه پخش کننده صوتی دالبی.

Kaiser 2006
04-10-2015, 10:36
بله رزولوشن 1080p رو همشون پخش میکنن ولی من دنبال اون مدل یا مدلهایی هستم که قابلیت پخش رزولوشن 2160p رو داشته باشن چون همونطور که میدونید الان گوشی ها با این رزولوشن فیلمبرداری میکنن و یواش یواش فیلمها هم با این رزولوشن عرضه خواهند شد. بنابراین اگه دستگاه گیرنده دیجیتال بتونه فایلهای 4k رو پخش کنه دیگه نیازی به خریدن یه مینی پی سی یا سمارت تی وی باکس نخواهد بود
اتفاقاً تا جایی که میدونم و در پست قبلی هم اشاره کردم، سه دستگاه mx-2003، mx-2007 از مکسیدر و go-1 2001 از گاندو ادعای پخش این فایلها رو دارن ولی من مطمئن نیستم و جایی هم پیداشون نکردم
بازم اگه کسی اطلاعاتی از این سه مدل و احیاناً مدلهای دیگه ای که قابلیت پخش فایلهای 2160p از روی فلش رو داشته باشن داره ممنون میشم راهنمایی کنه
البته یه سری دستگاههای گیرنده دیجیتال تو سایتهای خارجی هم پیدا میشه که گویا تو ایران نیست، از جمله:
ATV1820 Quad Core Hybrid Box محصول Geniatech که از کدک جدید H.265 هم پشتیبانی میکنه
K1 Plus محصول Shenzhen Videostrong Technology که قابلیت پخش 4k در حالت 60 فریم بر ثانیه رو هم داره
Eweat EW902-T بازم از Shenzhen Videostrong Technology که علاوه بر پخش 4K*2K@30hz، پخش فرمت صوتی 7.1 HD رو هم ساپورت میکنه
WeTek Core مثل قبلی ها علاوه بر داشتن تیونر دیجیتال میتونه کدک H.264 رو تا رزولوشن 4k و کدک H.265 رو تا رزولوشن 1080p پخش کنه
آیا همچین دستگاههایی تو ایران پیدا میشن؟
سپاس

allric
26-11-2015, 10:40
دوستان ممنون میشم اگه گیرنده دیجیتالی به من معرفی کنید که بتونه فرمت تصویری wmv پشتیبانی کنه

SajjadKAZ2003
26-11-2015, 16:53
در مورد فرمت های پخش برای گیرنده زیر
من خودم فرمتهای مختلف رو تست کردم ، این نتایجش:
اونایی که نوشتم yes & no یعنی مثلا یه فایل mkv رو تست کردم خوندش، یکی دیگه رو تست کردم نخوندش!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

remix.hotel
27-11-2015, 21:51
سلام دوستان
الان گیرنده که سرعت سویچش رو کانال عوض کردن سریع باشه و تمامی امکانات عالی هم داشته چی؟
حتی دیدم میکسدر usb3 هست درسته؟مدل جدیدش

- - - Updated - - -

سلام دوستان
الان گیرنده که سرعت سویچش رو کانال عوض کردن سریع باشه و تمامی امکانات عالی هم داشته چی؟
حتی دیدم میکسدر usb3 هست درسته؟مدل جدیدش

اميرسالار 1
01-12-2015, 15:26
دوستان برنامه گیرنده مارشالme5020را از کجا گیر بیاورم.

ehsan_iace
07-12-2015, 17:12
دوستان برنامه گیرنده مارشالme5020را از کجا گیر بیاورم.

عبارت :

Marshal ME-5020 آپدیت

را در گوگل بزن نتیجه اول یا دوم لینکش را میآورد

ehsan_iace
07-12-2015, 17:15
کدامیک از گیزنده‌های دیجیتال فایلهای با کدک x265 را باز میکند؟

sheribehi
21-12-2015, 11:47
سلام بر دوستان و اساتید
دو تا سوال دارم:
1- آیا میشه خروجی hdmi ست تاپ باکس رو به ورودی hdmi مانیتور داد و تصویر با کیفیت روی مانیتور داشت؟ من قصد دارم مانیتور
Asus VS239HJ IPS Monitor بخرم. در اینصورت چطور میشه بین تلویزیون و pc سویچ کرد؟ 2- بهترین ست تاپ باکس موجود در بازار از لحاظ قدرت گیرندگی (قوی بودن آنتن داخلی) چیه؟ چون آنتن خارجی من ضعیفه و موقعیت خوبی نداره.

sheribehi
26-12-2015, 09:56
سلام. یعنی هیچ کس نیست به من بگه بهترین گیرنده از لحاظ قدرت آنتن چیه؟

shince
30-12-2015, 13:35
1- آیا میشه خروجی hdmi ست تاپ باکس رو به ورودی hdmi مانیتور داد و تصویر با کیفیت روی مانیتور داشت؟ من قصد دارم مانیتور
Asus VS239HJ IPS Monitor بخرم. در اینصورت چطور میشه بین تلویزیون و pc سویچ کرد؟

بله دوست عزیز امکان اتصال از طریق پورت hdmi وجود داره و برای سویچ کردن باید منبع ورودی به مانیتور رو انتخاب کنی که معمولاً از طریق کلیدی به اسم source بر روی مانیتور انجام می شه

2- بهترین ست تاپ باکس موجود در بازار از لحاظ قدرت گیرندگی (قوی بودن آنتن داخلی) چیه؟ چون آنتن خارجی من ضعیفه و موقعیت خوبی نداره.

قدرت گیرندگی دستگاه های موجود تو بازار چندان توفیقی باهم ندارن شما باید یه فکری به حال گیرندگی آنتنت بکنی شاید جواب بگیری من یه آنتن شاخه ای کوچیک اگه اشتباه نکنم برند JVC ساخت وطن بستم (قیمت حدود 14 تومن) خوب جواب می ده، جای آنتم خیلی مهمه
در مورد دستگاه من maxeeder رو پیشنهاد می کنم
موفق باشید

mehranmalekii
03-01-2016, 15:20
بله رزولوشن 1080p رو همشون پخش میکنن ولی من دنبال اون مدل یا مدلهایی هستم که قابلیت پخش رزولوشن 2160p رو داشته باشن چون همونطور که میدونید الان گوشی ها با این رزولوشن فیلمبرداری میکنن و یواش یواش فیلمها هم با این رزولوشن عرضه خواهند شد. بنابراین اگه دستگاه گیرنده دیجیتال بتونه فایلهای 4k رو پخش کنه دیگه نیازی به خریدن یه مینی پی سی یا سمارت تی وی باکس نخواهد بود
اتفاقاً تا جایی که میدونم و در پست قبلی هم اشاره کردم، سه دستگاه mx-2003، mx-2007 از مکسیدر و go-1 2001 از گاندو ادعای پخش این فایلها رو دارن ولی من مطمئن نیستم و جایی هم پیداشون نکردم
بازم اگه کسی اطلاعاتی از این سه مدل و احیاناً مدلهای دیگه ای که قابلیت پخش فایلهای 2160p از روی فلش رو داشته باشن داره ممنون میشم راهنمایی کنه
البته یه سری دستگاههای گیرنده دیجیتال تو سایتهای خارجی هم پیدا میشه که گویا تو ایران نیست، از جمله:
ATV1820 Quad Core Hybrid Box محصول Geniatech که از کدک جدید H.265 هم پشتیبانی میکنه
K1 Plus محصول Shenzhen Videostrong Technology که قابلیت پخش 4k در حالت 60 فریم بر ثانیه رو هم داره
Eweat EW902-T بازم از Shenzhen Videostrong Technology که علاوه بر پخش 4K*2K@30hz، پخش فرمت صوتی 7.1 HD رو هم ساپورت میکنه
WeTek Core مثل قبلی ها علاوه بر داشتن تیونر دیجیتال میتونه کدک H.264 رو تا رزولوشن 4k و کدک H.265 رو تا رزولوشن 1080p پخش کنه
آیا همچین دستگاههایی تو ایران پیدا میشن؟
سپاس

سلام دوست عزیز
من دیشب یعنی 12 دی رفتم یه چرخی تو توپخونه زدم که اگه دنبال Go-1 از گاندو میگردی که اتفاقا نظر منم جلب کرد تو نبش خیابان فردوسی روبروی همون در مترو که الان خرابش کردن یه مغازه هست که اون داشت قیمت هم 80 گفت من این مدل رو امروز تو دسته مارک مکسیدر دیدم و از اونجایی که این مارک رو خیلی خوب تعریف نمی کنن بیخیالش شدم چون کارت مغازه رو هم گرفتم شمارشو میذارم اگه تبلغ بود که مدیر می تونه حذفش کنه : 33928126

mehranmalekii
03-01-2016, 15:36
من خودم دارم دنبال گیرنده ای میگردم که اولا گیرندگی و تیونر قوی داشته باشه - سرعت تعویض کانال خوب باشه بین 2 تا 3 ثانیه - فرمت MKV -FLV- WMV رو علاوه بر فرمتهای موجود ساپورت کنه - از دو فرمت زیر نویس SRT - SUB پشتیبانی کنه - سایز و رنگ فونت رو بشه تغییر داد - نسل جدید گیرنه باشه همون T2 .متاسفانه کسی تا حالا نتونسته چیزی معرفی کنه.
فقط دیروز که رفته بودم بازار چند تا مدل رو دیدم که به نظر اونها گل بازار بودند : Tecnocom - Concord - ICEN - Booster ولی متاسفانه هیچکدوم اطلاعاتی از امکانات و قابلیت هاشون نداشتند فقط می فروختند.
حالا اگه کسی مدل و مارکی سراغ داره که خواسته های من که بالا گفتم رو مرتفع می کنه لطفا معرفی کنه.

استاد شیفو
03-01-2016, 19:07
من خودم دارم دنبال گیرنده ای میگردم که اولا گیرندگی و تیونر قوی داشته باشه - سرعت تعویض کانال خوب باشه بین 2 تا 3 ثانیه - فرمت MKV -FLV- WMV رو علاوه بر فرمتهای موجود ساپورت کنه - از دو فرمت زیر نویس SRT - SUB پشتیبانی کنه - سایز و رنگ فونت رو بشه تغییر داد - نسل جدید گیرنه باشه همون T2 .متاسفانه کسی تا حالا نتونسته چیزی معرفی کنه.
فقط دیروز که رفته بودم بازار چند تا مدل رو دیدم که به نظر اونها گل بازار بودند : Tecnocom - Concord - ICEN - Booster ولی متاسفانه هیچکدوم اطلاعاتی از امکانات و قابلیت هاشون نداشتند فقط می فروختند.
حالا اگه کسی مدل و مارکی سراغ داره که خواسته های من که بالا گفتم رو مرتفع می کنه لطفا معرفی کنه.

----T2 STB-802

گیرنده دیجیتال خوبی هست . مشخصاتشو از اینترنت سرچ کنید .

گیرنده دیجیتال خانگی ProVision X-10 T2 Extera RCU

گیرنده دیجیتال خانگی ProVision X-10 T2 Extera RCU پشتیبانی از زبان های فارسی، انگلیسی و عربی و امکان تصویر در تصویر

امکان تصویر در تصویر
تصویر سه بعدی
پشتیبانی کامل از فرمت های FULL HD و SD
قابلیت پشتیبانی از پیام نما (Teletext)
راهنمای الکترونیکی نوشتاری برنامه ها (EPG)
زمان بندی ضبط کانال ها (Schedule Recording)
پشتیبانی از زبان های فارسی، انگلیسی و عربی
ماشین زمان (Time Shifting)
ضبط و پخش همزمان برنامه های تلویزیونی و رادیویی
به روز رسانی از طریق فرستنده (OTA) و درگاه USB
خروجی همزمان از طریق پورت های HDMI و CVBS
جستجوی کانالها به صورت خودکار و دستی
قابلیت ذخیره سازی تا 1000 کانال
چیدمان هوشمند کانال ها (LCN)
پشتیبانی از اندازه های تصویری 4:3 و 16:9
امکان انجام انواع ویرایش لیست کانال ها
پخش فرمت های صوتی و تصویری
پشتیبانی از زیرنویس فارسی با پسوند srt
پشتیبانی از انواع حافظه جانبی USB و Hard Disk
ابعاد 18 * 10 * 4 سانتیمتر
وزن 300 گرم
به همراه کنترل از راه دور و به همراه ریموت کنترل اضافه مخصوص کودکان و سالمندان
دارای دو کنترل

mehranmalekii
04-01-2016, 09:22
----T2 STB-802

گیرنده دیجیتال خوبی هست . مشخصاتشو از اینترنت سرچ کنید .

گیرنده دیجیتال خانگی ProVision X-10 T2 Extera RCU

گیرنده دیجیتال خانگی ProVision X-10 T2 Extera RCU پشتیبانی از زبان های فارسی، انگلیسی و عربی و امکان تصویر در تصویر

امکان تصویر در تصویر
تصویر سه بعدی
پشتیبانی کامل از فرمت های FULL HD و SD
قابلیت پشتیبانی از پیام نما (Teletext)
راهنمای الکترونیکی نوشتاری برنامه ها (EPG)
زمان بندی ضبط کانال ها (Schedule Recording)
پشتیبانی از زبان های فارسی، انگلیسی و عربی
ماشین زمان (Time Shifting)
ضبط و پخش همزمان برنامه های تلویزیونی و رادیویی
به روز رسانی از طریق فرستنده (OTA) و درگاه USB
خروجی همزمان از طریق پورت های HDMI و CVBS
جستجوی کانالها به صورت خودکار و دستی
قابلیت ذخیره سازی تا 1000 کانال
چیدمان هوشمند کانال ها (LCN)
پشتیبانی از اندازه های تصویری 4:3 و 16:9
امکان انجام انواع ویرایش لیست کانال ها
پخش فرمت های صوتی و تصویری
پشتیبانی از زیرنویس فارسی با پسوند srt
پشتیبانی از انواع حافظه جانبی USB و Hard Disk
ابعاد 18 * 10 * 4 سانتیمتر
وزن 300 گرم
به همراه کنترل از راه دور و به همراه ریموت کنترل اضافه مخصوص کودکان و سالمندان
دارای دو کنترل

درود بر شما
ممنون که راهنمایی کردی - ممکنه بگین که خودتون تجربه کار با این 2 مدل که معرفی کردین رو دارین ؟

استاد شیفو
04-01-2016, 09:30
درود بر شما
ممنون که راهنمایی کردی - ممکنه بگین که خودتون تجربه کار با این 2 مدل که معرفی کردین رو دارین ؟

سلام
خیر . تلویزیون من خودش دیجیتال داخلی داره و دستگاه جداگانه ندارم .

فقط یک نکته رو حتما حتما به یاد داشته باش که گیرنده دیجیتال که میخرید حتما از ----T2 پشتیبانی کنه . (به زودی قراره در سال 95 معرفی بشه.)

استاد شیفو
04-01-2016, 09:38
درود بر شما

این فروشگاه کاملا معتبر هستش . محصولاتش رو چک کن .

تنها فروشگاهی بود که بیشترین تنوع رو در گیرنده های دیجیتال حرفه ای و ----T2 داشت .

ستاره قرمز * رو از ادرس پاک کنید .

mehranmalekii
05-01-2016, 08:27
این فروشگاه کاملا معتبر هستش . محصولاتش رو چک کن .

تنها فروشگاهی بود که بیشترین تنوع رو در گیرنده های دیجیتال حرفه ای و ----T2 داشت .

ستاره قرمز * رو از ادرس پاک کنید .

صبح بخیرگ

مرسی از راهنمایی و معرفی سایت خوب ولی هر چی گشتم سردرگم تر شدم واقعا آدم گیج میشه بین دو مدلی که خودتون معرفی کردید یکی رو با اطمینان بگین من بخرمش . یعنی اگه خودت بودی کدوم رو با توجه به نیازهایی که اشاره کردم انتخاب می کردی ؟ اگه بتونی مدلی رو بگی که با آنتن معمولی رومیزی هم کارش راه میوفته بهتره.
بازم ممنون

استاد شیفو
05-01-2016, 22:37
صبح بخیرگ

مرسی از راهنمایی و معرفی سایت خوب ولی هر چی گشتم سردرگم تر شدم واقعا آدم گیج میشه بین دو مدلی که خودتون معرفی کردید یکی رو با اطمینان بگین من بخرمش . یعنی اگه خودت بودی کدوم رو با توجه به نیازهایی که اشاره کردم انتخاب می کردی ؟ اگه بتونی مدلی رو بگی که با آنتن معمولی رومیزی هم کارش راه میوفته بهتره.
بازم ممنون

نمیدونم .

بازم در بازار و به صورت حضوری بگردید شاید مدل بهتری پیدا کردید .

اون سایتی که گفتم ازشون سوال کنید خیلی خوب مشاوره میدن و راهنمایی میکنن .

mehranmalekii
06-01-2016, 09:01
نمیدونم .

بازم در بازار و به صورت حضوری بگردید شاید مدل بهتری پیدا کردید .

اون سایتی که گفتم ازشون سوال کنید خیلی خوب مشاوره میدن و راهنمایی میکنن .

مرسی دوست عزیزم

دیروز از فولاد رایانه یکی از دو مدل پیشنهادی شما همون پروویژن ایکس 10 تی 2 رو سفارش دادم امروز میرسه دستم - ایشالله که همه چیش خوب باشه یک هفته بود داشتم می گشتم دیدیم دیگه ارزش این همه وقت گذاشتن رو نداره همینو سفارش دادم فکر کنم خوب باشه چوه جاهای دیگه هم دیدم که ازش خوب تعریف کردن.
ممنون

Kaiser 2006
06-01-2016, 21:23
سلام دوست عزیز
من دیشب یعنی 12 دی رفتم یه چرخی تو توپخونه زدم که اگه دنبال Go-1 از گاندو میگردی که اتفاقا نظر منم جلب کرد تو نبش خیابان فردوسی روبروی همون در مترو که الان خرابش کردن یه مغازه هست که اون داشت قیمت هم 80 گفت من این مدل رو امروز تو دسته مارک مکسیدر دیدم و از اونجایی که این مارک رو خیلی خوب تعریف نمی کنن بیخیالش شدم چون کارت مغازه رو هم گرفتم شمارشو میذارم اگه تبلغ بود که مدیر می تونه حذفش کنه : 33928126

سلام
ممنون از پاسختون
من خودمم دو ماه پیش از همون توپخونه یکی از همین مدلهایی که تو پست قبلیم گفته بودم (با ادعای قابلیت پخش فایلهای 4k) رو بالأخره پیدا کردم و خریدم
وقتی رسیدم خونه بلافاصله یه فایل 4k رو باهاش امتحان کردم و مشخص شد که همونطور که پیش بینی میشد ادعای مذکور دروغی بیش نبوده؛ چون دستگاه فقط تونست صدای فایل رو پخش کنه (بدون تصویر)
سپاس

Persianhb
10-01-2016, 17:27
دوستان در حال حاضر بطور کلی بهترین گیرنده دیجیتال رو چی پیشنهاد می کنید ؟

sheytoonak1366
15-01-2016, 15:40
با عرض سلام و خسته نباشید
دوستان من یه گیرنده دیجیتال مکسیدر MX-1 Gold دارم که زیرنویس ها رو به این شکل پخش می کنه:

نمونه جمله های نمایش داده شده توسط گیرنده:
1. قهرمان روی زمین نیست بدون شک اون عالی ترین
2. فدرال هستم من مامور مخصوص پلیس

جمله های واقعی:
1. بدون شک اون عالی ترین قهرمان روی زمین نیست
2.من مامور مخصوص پلیس فدرال هستم

حتی Encoding زیرنویس ها رو هم به سه مدل ANSI , UTF8 , Unicode تغییر دادم ولی هیچ تغییری حاصل نشد !
تنها مزیت این گیرنده اینه که زیرنویس رو در سایزهای واقعی بزرگ میکنه و همچنین از رنگ زرد هم پشتیبانی میکنه، در صورتی که دوستان در سایر گیرنده ها با مشکل کوچک بودن زیرنویس مواجه هستند.

یکی دیگه از مشکلات این گیرنده اینه که صدای دالبی دیجیتال رو پشتیبانی نمیکنه و همچنین بعضی از فایلهای MP4 و MKV رو بدون صدا پخش میکنه.

از دوستان خواهشمندم یه گیرنده به من معرفی کنن که با فایل های MKV مشکل نداشته باشه و از همه مهمتر بشه باهاش "رنگ و سایز زیرنویس رو بصورت واقعی تغییر داد" و همچنین مشکل بالا رو هنگام پخش فیلم های زیرنویس دار نداشته باشه.

با تشکر

mehranmalekii
16-01-2016, 10:00
دوستان سلام
الان یک هفته است که پروویژن ایکس 10 تی 2 *------Provision x10-T2رو گرفتم بلافاصله با کابل اچ دی ام آی نصب کردم هیچ کانالی رو نشون نداد کاملا نا امید شدم که رفتم سراغ همون کابلهای 3 رنگ با اونها بلافاصله همه کانالها رو سرچ کرد و همه رو نشون داد کامل ولی با کابل اچ دی نمی دونم چرا نشون نمی ده به شرکت هم زنگ زدم چند تا راهنمایی کردند نشد-
در کل گیرندگی عالیه- من فقط فرمت MKV با فرمت SRt رو تست کردم که بخوبی پخش کرد رنگ و سایز فوقت رو میشه تغییر داد قابل توجه بعضی دوستان که دنبال این موضوع هستند برخی فایلهای MP4 رو بدون صدا یا از نصفه صدا دار پخش می کنه. سرعت تعویض کانال خوبه بلافاصله عوض می کنه ولی دربعضی مواقع صدا کامل هست تصویر آهسته است بعد از 2 یا 3 ثانیه درست میشه - کیفیت ساختش خیلی معمولیه - جنس کنترلش خیلی ضعیفه مثل اسباب بازی ارزونهای بچه ها میمونه ولی تو زاویه های مختلف مشکلی نداره و مسافت طولانی هم خوبه.

sheytoonak1366
16-01-2016, 22:26
یعنی هیچکی نیس یه گیرنده خوب به ما معرفی کنه که با فایل MKV مشکل نداشته باشه و بشه سایز زیرنویس رو بصورت واقعی باهاش تغییر داد !!!؟؟؟؟؟

sheytoonak1366
18-01-2016, 15:18
دوستان من دنبال یه گیرنده دیجیتال مگردم که:

1. با پخش فایل های FULL HD 1080p و بخصوص فرمت MKV مشکلی نداشته باشه

2. حتما حتما امکان "تغییر دادن سایز زیرنویس" رو داشته باشه چون اکثر گیرنده ها زیرنویس خیلی ریز نشون میدن

قیمتشم اصلا مهم نیست فقط این دوتا گزینه بالا رو شامل بشه.

دمتون گرم

sheytoonak1366
19-01-2016, 15:47
گیرنده x. vision 383 تنها حسن قابل قبول و فوق العاده ای که داره اینه که تمامی فرمت های رایج تصویری رو پخش میکنه و کوچیکترین مشکلی با پخش هیچ فایلی نداره، من به شخصه همه مدل فرمتی رو باهاش تست کردم و جواب گرفتم، فیلم های 1080p رو عالی و بدون کند بودن پخش میکنه.
بزرگترین مشکل این گیرنده " ریز بودن زیرنویس " هستش که حتی با تغییر سایز به " بزرگ " باز هم مشکل برطرف نمیشه و ریز بودن زیرنویس به شدت تو ذوق میزنه !!!
حتی در میان رنگ زیرنویس ها هم " رنگ زرد " وجود نداره !!!
البته اینم بگم که مشکل بهم ریختگی زیرنویس رو ندارهو حروف رو هم به شکل درست نمایش میده اما " ریز بودن" متن زیرنویس به شدت آدمو اذیت میکنه !!!
و یه نکته دیگه هم در مورد زیرنویس بگم که با فیلم های دارای 2 زیرنویس مشکل داره بطوری که حروف رو از چپ به راست اونم بالای تصویر نشون میده و پایین تصویر هم فقط یه کادر سفید رنگ نمایش داده میشه !!!!
برای دوستانی که میخوان از گیرنده دیجیتال به عنوان یه پخش کننده فایل های MKV همراه با زیرنویس استفاده کنن پیشنهاد میکنم به هیچ وجه این دستگاه رو نخرن که اصلا به درد پخش زیرنویس نمیخوره !!!

محرمانه
20-01-2016, 16:01
میخوام عصر برم یه گیرنده بخرم
چی بگیرم به نظرتون و قیمتش؟
a6543210
04-02-2016, 18:05
دوستان آنتن هانی نو گرفتم و کابل هم نو گرفتم و رو پشت بوم نصبش کردم وبه گیرنده هم وصلش کردم. بعضی کانال ها رو نشون می ده و بعضی رو نه!!!!!

گیرنده دیجیتال denay دارم .

اینم بگم وقتی دکمه چرخان رو می زنیم تا حدودی خوب نشون می ده و بدون پرش تصویر هست ولی همین که بر می دارم باز تصویر خیلی بد می شه !

آقا کمکمون کنید!

دوروزه وقتمو گرفته و کلافم کرده!!!!:n13:

ak313
05-02-2016, 11:49
با آنتن شاخکی غیر گردان اگر می تونید امتحان کنید.

Persianhb
19-02-2016, 14:22
دوستان کسی از
1. با پخش فایل های FULL HD 1080p و بخصوص فرمت MKV مشکلی نداشته باشه
2. حتما حتما امکان "تغییر دادن سایز زیرنویس" رو داشته باشه چون اکثر گیرنده ها زیرنویس خیلی ریز نشون میدن
قیمتشم اصلا مهم نیست فقط این دوتا گزینه بالا رو شامل بشه.؟؟؟

در کل بهترین گیرنده دیجیتال در بازار ایران کدوم مدله ؟

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یه سوال دیگه ؟

دوستان کسی از Maxeeder استفاده کرده ؟ قیمت امروز در بازار ایران حدود 54 تومن بود ؟

mojtaba2321
31-05-2016, 10:57
دوستان آیا سایتی هست که فرکانش شبکه های دیجیتال پخش شده در شیراز را داشته باشه؟

sajjadm1
31-05-2016, 11:14
دوستان آیا سایتی هست که فرکانش شبکه های دیجیتال پخش شده در شیراز را داشته باشه؟
داخل سایت صدا وسیما فارس هست
اینم لینکش yon.ir/G26S

mojtaba2321
31-05-2016, 13:09
داخل سایت صدا وسیما فارس هست
اینم لینکش yon.ir/G26S
فرکانسها رو ننوشته.

sajjadm1
31-05-2016, 13:27
فرکانسها رو ننوشته.

کانال ها گویای فرکانس ها هستن برای اینکه متوجه فرکانس شوید هر کانال را در قسمت جستجو دستی وارد کنید معادل فرکانس نوشته میشود

mojtaba2321
31-05-2016, 15:29
کانال ها گویای فرکانس ها هستن برای اینکه متوجه فرکانس شوید هر کانال را در قسمت جستجو دستی وارد کنید معادل فرکانس نوشته میشود
فرکانس های فرستنده دوم و سوم شیراز رو میخام.

sajjadm1
31-05-2016, 15:36
فرکانس های فرستنده دوم و سوم شیراز رو میخام.

از کدام ایستگاه سیگنال میخواهید دریافت کنید؟؟ فرکانس فرستنده سوم فعلا در سایت موجود نیس
اگر میخواهید فرکانس فرستنده سوم را هم بدانید با بخش دیجیتال مرکز فارس تماس بگیرید بهتون فرکانس را میدن

mojtaba2321
31-05-2016, 15:52
از کدام ایستگاه سیگنال میخواهید دریافت کنید؟؟ فرکانس فرستنده سوم فعلا در سایت موجود نیس
اگر میخواهید فرکانس فرستنده سوم را هم بدانید با بخش دیجیتال مرکز فارس تماس بگیرید بهتون فرکانس را میدن
فرستنده دوم حاوی شبکه ایفیلم و فرستنده سوم حاوی شبکه های اچدی هست.

sajjadm1
31-05-2016, 16:22
فرستنده دوم حاوی شبکه ایفیلم و فرستنده سوم حاوی شبکه های اچدی هست.

دوست عزیز منظورم فرستنده ای بود که قرار ازش سیگنال را دریافت کنید مثلا از ایستگاه سعدی یا مهارلو یا گلستان و ...
با توجه به اینکه شما فرکانس فرستنده سوم را هم میخواهید و فرکانس سوم در سایت موجود نیس بهتر است که تماس بگیرید تا بهتر و سریعتر به جوابتون برسید یا میتوانید پرسش خود را از قسمت پرسش و پاسخ سازمان صدا وسیما بپرسید تا بهش جواب بدن البته اینطوری باید حدودا 48 ساعت منتظر پاسخ باشید

behrouz2
01-06-2016, 14:02
کانال تلویزیون دیجیتال
درتلگرام

فنی تخصصی

DIGITALTV@

mojtaba2321
03-06-2016, 20:21
دوست عزیز منظورم فرستنده ای بود که قرار ازش سیگنال را دریافت کنید مثلا از ایستگاه سعدی یا مهارلو یا گلستان و ...
با توجه به اینکه شما فرکانس فرستنده سوم را هم میخواهید و فرکانس سوم در سایت موجود نیس بهتر است که تماس بگیرید تا بهتر و سریعتر به جوابتون برسید یا میتوانید پرسش خود را از قسمت پرسش و پاسخ سازمان صدا وسیما بپرسید تا بهش جواب بدن البته اینطوری باید حدودا 48 ساعت منتظر پاسخ باشید
متاسفانه جوابگو نیستن برا فرکانس فرستنده دوم.

sajjadm1
03-06-2016, 20:54
متاسفانه جوابگو نیستن برا فرکانس فرستنده دوم.

مگه میشه؟! تماس گرفتید بهتون نگفتن؟؟ با چه شماره ای تماس گرفتید؟

mojtaba2321
03-06-2016, 21:08
مگه میشه؟! تماس گرفتید بهتون نگفتن؟؟ با چه شماره ای تماس گرفتید؟
خودم نزدم یکی از دوستام زنگ زده بوده و اینطور که بمن گفت گوشی رو بر نمیداشتن
شما اطلاع دارید فرستنده سوم روی دکل مهارلو نصب شده یا نه؟

sajjadm1
03-06-2016, 21:32

دقیقا اطلاعی ندارم ولی به احتمال بسیار زیاد بله نصب شده است , شما چندبار تماس میگرفتی برمیداشتن .
شما سوالت را از این سایتی که گذاشتم بپرس بهت جواب میدن البته شایدم ارجاع بدن به همون تماس با مرکز فارس.

sajjadm1
03-06-2016, 21:40

احتمالا فرکانس فرستنده سوم شیراز 650000 و 578000 میباشد

mojtaba2321
03-06-2016, 21:57
دقیقا اطلاعی ندارم ولی به احتمال بسیار زیاد بله نصب شده است , شما چندبار تماس میگرفتی برمیداشتن .
شما سوالت را از این سایتی که گذاشتم بپرس بهت جواب میدن البته شایدم ارجاع بدن به همون تماس با مرکز فارس.
اخه تعجب اینجاست که اگه نصب شده بود روی سرچ اتوماتیک باید میومد.

sajjadm1
04-06-2016, 12:44
اخه تعجب اینجاست که اگه نصب شده بود روی سرچ اتوماتیک باید میومد.

ممکن سیگنال ضعیف باشه . به صورت دستی این فرکانس ها را که گذاشتم وارد کنید و انتن را تنظیم کنید تا بیشترین مقدار سیگنال را دریافت کنید
اگر موفق نشدید فرکانس را از سایتی که گفتم یا با تماس از صدا وسیما فارس دریافت کنید .

mojtaba2321
05-06-2016, 12:35
ممکن سیگنال ضعیف باشه . به صورت دستی این فرکانس ها را که گذاشتم وارد کنید و انتن را تنظیم کنید تا بیشترین مقدار سیگنال را دریافت کنید
اگر موفق نشدید فرکانس را از سایتی که گفتم یا با تماس از صدا وسیما فارس دریافت کنید .
زنگ زدم گفتن روی کانال 34 هست. اما موقع سرچ چیزی پیدا نمیکنه ولی نسبت به فرکانسهای دیگه مدت زمان سرچ بیشتر طول میکشه.

sajjadm1
05-06-2016, 12:49
زنگ زدم گفتن روی کانال 34 هست. اما موقع سرچ چیزی پیدا نمیکنه ولی نسبت به فرکانسهای دیگه مدت زمان سرچ بیشتر طول میکشه.

شما در جستجو دستی کانال 34 یا همون فرکانس 587000 را وارد کنید ببنید چقدر سیگنال دارید بعد انتن را در جهت های مختلف تنظیم کنید هر جا بیشترین سیگنال را دریافت کردید همونجا انتن را ثابت کنید و جستجو را بزنید تا کانال ها پیدا شوند

mojtaba2321
05-06-2016, 17:07
شما در جستجو دستی کانال 34 یا همون فرکانس 587000 را وارد کنید ببنید چقدر سیگنال دارید بعد انتن را در جهت های مختلف تنظیم کنید هر جا بیشترین سیگنال را دریافت کردید همونجا انتن را ثابت کنید و جستجو را بزنید تا کانال ها پیدا شوند
چون با گیرنده داخلی تلویزیون دریافت میکنم شبکه ها رو موقع جستجوی دستی سطح سیگنال رو بهم نشون نمیده.
الان یکم انتن رو تغییر جهت دادم تا جایی که فرکانس ایفیلم خراب شد اما بازم نتونستم فرستنده سوم رو بگیرم. بنظرم سیگنال فرستنده سوم ضعیفتر هست.فرکانس فرستنده اول و دوم رو با 95 درصد میگیرم الان.

sajjadm1
05-06-2016, 17:22
چون با گیرنده داخلی تلویزیون دریافت میکنم شبکه ها رو موقع جستجوی دستی سطح سیگنال رو بهم نشون نمیده.
الان یکم انتن رو تغییر جهت دادم تا جایی که فرکانس ایفیلم خراب شد اما بازم نتونستم فرستنده سوم رو بگیرم. بنظرم سیگنال فرستنده سوم ضعیفتر هست.فرکانس فرستنده اول و دوم رو با 95 درصد میگیرم الان.

فرستنده سوم ضعیفتر هس . از چه تلویزیونی استفاده میکنید که مقدار سیگنال را نشون نمیده؟؟
با یک گیرنده دیجیتال تنظیم کنید انتن را بعدا توسط تلویزیون جستجو کنید

mojtaba2321
05-06-2016, 19:04
فرستنده سوم ضعیفتر هس . از چه تلویزیونی استفاده میکنید که مقدار سیگنال را نشون نمیده؟؟
با یک گیرنده دیجیتال تنظیم کنید انتن را بعدا توسط تلویزیون جستجو کنید
سامسونگ 6960
متاسفانه دسترسی به گیرنده ندارم.
احتمال من اینه که فرستنده سوم روی مهارلو نصب نشده.

sajjadm1
05-06-2016, 19:40
سامسونگ 6960
متاسفانه دسترسی به گیرنده ندارم.
احتمال من اینه که فرستنده سوم روی مهارلو نصب نشده.

مگه تماس نگرفتید و بهتون کانال را دادن اگر نصب نبود که بهتون میگفتن نصب نیس . ضمن اینکه فرستنده سوم مراکز همه استان ها سال گدشته نصب شد

mojtaba2321
06-06-2016, 08:35
مگه تماس نگرفتید و بهتون کانال را دادن اگر نصب نبود که بهتون میگفتن نصب نیس . ضمن اینکه فرستنده سوم مراکز همه استان ها سال گدشته نصب شد
با تغییر مکان انتن تونستم بسته سوم رو دریافت کنم بلاخره[emoji3] اما میزان سیگنال پایینه امیدوارم بقیه ساعات شبانه روز تصویر فریز نشه.

sajjadm1
06-06-2016, 13:41
با تغییر مکان انتن تونستم بسته سوم رو دریافت کنم بلاخره[emoji3] اما میزان سیگنال پایینه امیدوارم بقیه ساعات شبانه روز تصویر فریز نشه.

خدا را شکر , از انتن تقویتی استفاده میکنید یا معمولی؟

mojtaba2321
06-06-2016, 14:11
خدا را شکر , از انتن تقویتی استفاده میکنید یا معمولی؟
آنتن معمولی پروانه ای فراز. قبل از این آنتن لوله ای تبریز خریدم متاسفانه اصلا گیرندگی نداشت.

sajjadm1
06-06-2016, 19:38
آنتن معمولی پروانه ای فراز. قبل از این آنتن لوله ای تبریز خریدم متاسفانه اصلا گیرندگی نداشت.

یه انتن تقویتی بگیرید دیگه مشکل سیگنال نخواهید داشت تصویر هم فریز نمیشه

starn
13-06-2016, 13:10
سلام دوستان عزيز
ميخواستم گيرنده ديجيتالي تهيه كنم كه قابليت پخش x265 رو هم داشته باشه بدون مشكل پخش كنه مدل خاصي هست كه معرفي كنيد؟
تشكر

alireza20
18-06-2016, 13:54
سلام دوستان
من یه ایکس ویژن 121دارم شبکه های اچ دی رو گرفنه ولی فقط صدا دارن تلویزیون هم crt . من گیرندهای دیگهپرو دیدم تصویر این شبکه ها رو هم میگیرن!:n13:

Captain_America
17-08-2016, 06:04
سلام دوستان اولش یه گیرنده دیجیتال اچ دی خوب برای من معرفی می کنید؟ من امکان وصل کردن آنتن از بیرون و سیم کشی رو ندارم ، با آنتن کوچک سرخود کارم راه میوفته؟

allric
17-08-2016, 08:06
سلام دوستان اولش یه گیرنده دیجیتال اچ دی خوب برای من معرفی می کنید؟ من امکان وصل کردن آنتن از بیرون و سیم کشی رو ندارم ، با آنتن کوچک سرخود کارم راه میوفته؟
شما اول ببین فاصله و موقعیت خودتون نسبت به فرستنده چطوریه؟ مثلا خودم 2 کیلومتر بیشتر فاصله ندارم با یه آنتن دوشاخه سرخود روی تلویزیون کیفیت امواج 100 درصده اگه فاصله زیاد باشه و موقعیت بد آنتن سرخود فایده نداره از نظر من مارشال بگیر اگه نشد دنا بگیر

mojt90
17-08-2016, 08:24

سلام

لینک زیر گیرنده دیجیتال از برند های معروف مثل استارست و ... رو داره .

StarSat Set Top Box SR-T3000HD T2

مدل زیر مثلا 80 هزارتومان هست .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ehsan_iace
21-08-2016, 13:47
من امروز یک جا سئوال کردم گیرنده دیجیتال دنای dvd-T2 داشت
به سایت دنا سر زدم سایت‌شان اطلاعات به درد بخورد نداره و من جایی برای آپدیت ندیدم

بین مدلهای گیرنده دیجیتال dvd-T2 کدامیک قدرت گیرندگی بهتری دارد؟

Dr Nima
21-08-2016, 14:06
بهتره دنبال اونایی باشین که آپدیت دارن خودم یه پرو ویژن خریدم چن سال پیش که آشغاله و آپدیت هم اصلا نمیده
بنظرم یا استارست بخرین چون هم مارک قدیمیه و هم ر سیور تولید داره و یا گیرنده هایی بخرین که تایید صدا و سیما داره

ehsan_iace
21-08-2016, 14:31
بهتره دنبال اونایی باشین که آپدیت دارن خودم یه پرو ویژن خریدم چن سال پیش که آشغاله و آپدیت هم اصلا نمیده
بنظرم یا استارست بخرین چون هم مارک قدیمیه و هم ر سیور تولید داره و یا گیرنده هایی بخرین که تایید صدا و سیما داره

آخه استارست هم اسمی است که یک شرکت ایرانی به نام "پویندگان صنایع حفاظتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])" برای محصول خودش انتخاب کرده تا از مارک starsat به نفع خودش سوء استفاده کند :

mojt90
21-08-2016, 17:17
آخه استارست هم اسمی است که یک شرکت ایرانی به نام "پویندگان صنایع حفاظتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])" برای محصول خودش انتخاب کرده تا از مارک starsat به نفع خودش سوء استفاده کند :

درسته . چون تو سایت رسمی استار ست گیرنده دیجیتال که اون فروشگاه کالادیوم قرار داده نیست .

ولی پیشنهاد میدم که گیرنده ای که میخوای بخرید حتما ----T2 / ----T1 رو حتما به طور همزمان پشتیبانی کنه تا در آینده انتقال صدا و سیما به ----T2 دچار مشکل نشید .

Dr Nima
22-08-2016, 00:10

گمون نکنم بحث جعل اسم باشه بنظرم از خود کمپانی مجوز داره
ولی اگه امکانی باشه با خود استارست مکاتبه بشه میشه درست نظر داد
الان مدیا استار هم گیرنده دیجیتال تولید داره و هم ر سیور
و استارمکس آ ۳۰ پاور هم ر سیور هس هم گیرنده دیجیتال

دیگه هر چی خودت صلاح میدونی ولی آپدیت و ----T2 حتما لحاظ کن برای خرید و همچنین از این مارکهای الکی نباشه چون تو ر سیور مارکهای مختلفی هس که شاید عمرشون فقط یه سال باشه بعد میرن سراغ یه مارک دیگه با همون کیفیت

paranoid_android
20-09-2016, 19:35
دوستان ببخشید، من اگه بخوام کانال های تلویزیون خودمون رو روی کامپیوترم ببینم، بهترین راه حل چیه؟ این گیرنده های دیجیتال USB ظاهرا کیفیت جالبی ندارن و FullHD رو هم ساپورت نمیکنن.
اگر یکی از گیرنده های با کیفیت مثل StarSat Set Top Box SR-T3000HD T2 بگیرم و به پورت HDMI کارت گرافیک وصلش کنم و یه آنتن خارجی Indoor مثل Wave Vortex به گیرنده وصل کنم می تونم کانال هارو روی مونیتور دریافت کنم؟

ericCantona
19-10-2016, 19:14
دوستان ببخشید، من اگه بخوام کانال های تلویزیون خودمون رو روی کامپیوترم ببینم، بهترین راه حل چیه؟ این گیرنده های دیجیتال USB ظاهرا کیفیت جالبی ندارن و FullHD رو هم ساپورت نمیکنن.
اگر یکی از گیرنده های با کیفیت مثل StarSat Set Top Box SR-T3000HD T2 بگیرم و به پورت HDMI کارت گرافیک وصلش کنم و یه آنتن خارجی Indoor مثل Wave Vortex به گیرنده وصل کنم می تونم کانال هارو روی مونیتور دریافت کنم؟

گیرنده های دیجیتال usb تو بازار دو مدل موجود است یکی ایکس ویژن و اون یکی پرو ویژن ، من هردوشون رو گرفتم.

حداکثر کیفیت صداوسیما ایران اچ دی است و ما فول اچ دی نداریم.

از نظر کیفیت همون کیفیتی رو آنتن دریافت میکنن پخش میکنن و مشکلی ندارند.
کندی تعویض کانال هم دارند که عادیه.

ایکس ویژن 4100 سریع خراب میشه ،پشت آنتنش.
مگر اینکه نزدیک پنجره باشید و از همون آنتن ظریف خودش استفاده کنید تا اتفاقی براش نیفته.
پرو ویژن اینطوری نمیشه.

اینم مدل جدید دوستانی که گرفتن بگن چجوریه.
Mygica PC TV Tuner T230 T2
سرچ کنید موجوده.

allric
20-10-2016, 09:39
اینجوری که کامپیوترت به گا می ره بخاطر دیدن تلویزیون من خودم رفتم یه کابل تبدیل hdmi به vga گرفتم گیرنده مستقیم وصل کردم به مانیتور صداشم جدا از گیرنده وصل کردم به اسپیکرهای کامپیوتر

Xeoc
23-10-2016, 16:24
سلام
من میخام واسه یه تلویزیون مدل شهاب از این قدیمیا یدونه از این دستگاه های دیجیتال بگیرم. اچ دی اینا مهم نیست تلویزیون قدیمیه. ارزون قیمت باشه کار راه اندار باشه مرسی.

allric
25-10-2016, 10:19
سلام
من میخام واسه یه تلویزیون مدل شهاب از این قدیمیا یدونه از این دستگاه های دیجیتال بگیرم. اچ دی اینا مهم نیست تلویزیون قدیمیه. ارزون قیمت باشه کار راه اندار باشه مرسی.
برو دنا بگیر از دنا ارزونتر نیست البته کیفیتش هم خوبه خودم امتحان کردم

Xeoc
25-10-2016, 12:00
برو دنا بگیر از دنا ارزونتر نیست البته کیفیتش هم خوبه خودم امتحان کردم

چه قیمتیه؟

ادیت: حل شد...

farshad9
27-10-2016, 04:13
از نظر قدرت گیرندگی کدام مدل T2 را پیشنهاد میکنید
گیرنده فعلیم ایکس ویژن است. چند مدل آنتن رومیزی تست کردم و فقط با آنتنی که همراه دانگل X.Vision PCDVB-3100 است خوب میگیره

allric
24-12-2016, 10:25
سلام گیرنده دیجیتالی در ایران وجود داره که بتونه کدک h.265 پشتیبانی کنه؟؟؟ اگه هست معرفی کنید

o935
25-12-2016, 08:28
دوستان الان یه چند وقتیه از اومدن دستگاه های ----t گذشته و هر کدوم امتحان خودشون رو پس دادن. من شمال خوزستان زندگی میکنم که سیگنال ضعیفه و گیرندگی مهمه.
به نسبت گیرنده --- t تلویزیون ال جی مدل lx310 و lf540 میتونم بگم که:
گیرنده خود تلویزیون الجی خیلی بهتر از گیرنده های بازاره.
ایکس ویژن مدل 353 دارم که بعد از گذشت چند سال میتونم بگم گیرندگیش خوب نیست و خش میفته تو تصویر.
همسایه دنای خریده و از 353 اکس ویژن هم بدتره.
دوستان که میدیدم همش تبلیغ فراسو میکردن. بعدا میگیرم نتیجه رو میگم

erfan ghobadi
04-01-2017, 13:14
سلام دوستان. خوبین.
رفقا من یه دستگاه دو کاره (هم گیرنده هم DVD) مارشال Combo me-5081 گرفتم. واسه دریافت لینک فایل بروز رسانی دستگاه باید کجا پست بذارم واسه درخواست؟

- - - Updated - - -

سلام دوستان. خوبین.
رفقا من یه دستگاه دو کاره (هم گیرنده هم DVD) مارشال Combo me-5081 گرفتم. واسه دریافت لینک فایل بروز رسانی دستگاه باید کجا پست بذارم واسه درخواست؟

erfan ghobadi
04-01-2017, 13:19
دوستان کجا واسه درخواست فایل فلش بروز رسانی گیرنده دیجیتال پست بذارم؟

nimahandsomboy
24-01-2017, 17:42
بنده یه دستگاه دیجیتال میخوام با این شرایط

قیمت زیر 100 تومن باشه

FULL HD باشه

( البته تلویزیون من فعلا قدیمی هست و فول اچدی نیست ولی میخوام در اینده یه تلویزیون فول اچدی بخرم )

بتونم فلش و هارد وصل کنم و رکورد کنم

داشته باشه usb.hdmi.componet

SajjadKAZ2003
25-01-2017, 04:14

قیمت زیر 100 تومن باشه

FULL HD باشه

( البته تلویزیون من فعلا قدیمی هست و فول اچدی نیست ولی میخوام در اینده یه تلویزیون فول اچدی بخرم )

مدلهای جدید تقریبا همه این امکاناتی که گفتی رو دارن
میتونی آخرین مدلها از برند "دنای" یا "مکسیدر" رو بخری

camerymh
05-04-2017, 20:25
درود
دوستان کسی فایل آپدیت گیرنده starsat sr-t4400hd رو داره ؟

شدیدا تو.صیه میکنم نخرید.ایکس ویژن بخرید

vaheava
24-05-2017, 16:28
سلام دوستان عزیز
یه مشکلی دارم که شاید اینجا جاش نباشه که مطرح کنم ولی جای دیگه ای رو پیدا نکردم. مشکلم اینه که میخوام یه گیرنده دیجیتال رو به مانیتور LCD کامپیوترم وصل کنم و چیزی روی مانیتور نمایش داده نمیشه. از کابل زیر که عکسش رو گذاشتم استفاده کردم و تصاویر مربوط به پشت گیرنده و مانیتور هم گذاشتم. ممنون میشم از دوستان که مشکلم رو حل کنن.
با سپاس فراوان از همگی

سلام.
فک میکنم از طریق خروجی اچ دی ام آی هم بتونید خروجی بگیرید. به این صورت که یک سر کابل اچ دی ام آی و سر دیگر dvi برای مانیتور . یا اگه این کابلو پیدا نکردید یک تبدیل اچ دی ام آی به dvi تهیه و با کابلی که دو سر اون dvi هست به هم متصل کنید. خودم امتحان نکردم ولی فک کنم بشه چون هر دو در این صورت به صورت دیجیتال میشه.

vaheava
24-05-2017, 16:42
سلام دوستان عزیز
یه مشکلی دارم که شاید اینجا جاش نباشه که مطرح کنم ولی جای دیگه ای رو پیدا نکردم. مشکلم اینه که میخوام یه گیرنده دیجیتال رو به مانیتور LCD کامپیوترم وصل کنم و چیزی روی مانیتور نمایش داده نمیشه. از کابل زیر که عکسش رو گذاشتم استفاده کردم و تصاویر مربوط به پشت گیرنده و مانیتور هم گذاشتم. ممنون میشم از دوستان که مشکلم رو حل کنن.
با سپاس فراوان از همگی

سلام.
فک میکنم از طریق خروجی اچ دی ام آی هم بتونید خروجی بگیرید. به این صورت که یک سر کابل اچ دی ام آی و سر دیگر dvi برای مانیتور . یا اگه این کابلو پیدا نکردید یک تبدیل اچ دی ام آی به dvi تهیه و با کابلی که دو سر اون dvi هست به هم متصل کنید. خودم امتحان نکردم ولی فک کنم بشه چون هر دو در این صورت به صورت دیجیتال میشه.

vaheava
28-05-2017, 12:51
با سلام
بنده گیرنده دیجیتال مکسیدر ، از این مدل گرفتم (از توپخونه با قیمت 55 هزار)MX-2 2052 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] eoaudio%2FDigital-Receiver%2FMaxeeder%2F%25DA%25AF%25DB%258C%25D8%25 B1%25D9%2586%25D8%25AF%25D9%2587-%25D8%25AF%25DB%258C%25D8%25AC%25DB%258C%25D8%25AA %25D8%25A7%25D9%2584-%25D9%2585%25DA%25A9%25D8%25B3%25DB%258C%25D8%25AF %25D8%25B1-%25D9%2585%25D8%25AF%25D9%2584-MX-2-2052&usg=AFQjCNFw0fU74F1Yfof3kRF57OLH_ARs7g)

من برای مانیتور که ورودی hdmi هم داشت گرفتم اینو و بعد از نصب خیلی راحت تصویر داد. همون اول منوهاش یه مقدار لرزش داشت که بعد از چند دقیقه خود بخود درست شد. اولین بار که اسکن کردم یه مقدار خورد تو ذوقم. مثلا شبکه 1 تا 5 رو اصلا خوب آنتن نمیداد ولی یه مقدار که آنتن رو چرخوندم و تنظیم کردم خیلی خوب شد. (آنتن هوایی استفاده میکنم). از لحاظ گیرندگی تو تهران شلوغ و پر از ساختمون دور و بر راضی بودم.
-کنترل خیلی خوب و با کیفیت قابل قبولی داره. اندازه خود دستگاه هم کوچولو موچولو هستش.ال سی دی جلوی دستگاه هم خیلی پر نور و با کیفیت و در موقع خاموشی ساعت (که به طور خودکار تنظیم میشه) و در مواقع روشن شماره کانال نشون میده.
-در مورد پخش usb : فرمت usb3 رو راحت میخونه - هارد اکسترنالو خیلی راحت خوند - فرمت ntfs , fat32 پشتیبانی میکنه- فایلهای تصویری mkv-mov-mp4 پخش میکنه. کیفیت پخش صوت و تصویر در حد خوبیه.
در مورد بعضی از فایلها mp4 1080p تصویر پخش میشه ولی صداش پخش نمیشه(داخل media info فایلی که صداش پخش نمیشه رو که دیدم ، فرمت صوتیشو زده AAC) .
-در کل دستگاه خوبیه و بغیر از ایرادی که گفتم ، مشکل دیگه ای نداشت.
-اینو یادم رفت بگم که زیرنویس فارسی srt رو هم میتونه بخونه و از نظز اندازه فونت و کادر و .. که قابل تنظیم هم هستش خوب عمل میکنه.

nimahandsomboy
05-06-2017, 10:52

T1 T2 پشتیبانی از .FULL HD باشه

زیر نویس زیاد برام مهم نیست

قیمت زیر 100 تومن باشه

teyyeb1111
09-06-2017, 01:48
سلام دوستان کسی جدیدترین فایل فلش گیرنده دیجیتال ECLASS ----T9700 رو داره بذاره . یا سایت گیرنده دیجیتال
ECLASSرو بذاره خیلی ممنون

vaheava
23-06-2017, 00:04
با سلام

بنده گیرنده دیجیتال مکسیدر ، از این مدل گرفتم MX-2 2052 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] eoaudio%2FDigital-Receiver%2FMaxeeder%2F%25DA%25AF%25DB%258C%25D8%25 B1%25D9%2586%25D8%25AF%25D9%2587-%25D8%25AF%25DB%258C%25D8%25AC%25DB%258C%25D8%25AA %25D8%25A7%25D9%2584-%25D9%2585%25DA%25A9%25D8%25B3%25DB%258C%25D8%25AF %25D8%25B1-%25D9%2585%25D8%25AF%25D9%2584-MX-2-2052&usg=AFQjCNFw0fU74F1Yfof3kRF57OLH_ARs7g)

----------------------------------------------------
متاسفانه بعد از 2 هفته استفاده ...
تصویر بریده بریده و ثابت و کلا خراب میشه
حالا باید ببرم گارانتی ببینم میشه کاریش کرد

اصلا و به هیچ عنوان توصیه نمیکنم .

shetabandeh
03-07-2017, 11:47
سلام, من استارست 3300 و 4400 و بلک اسمیت( که ظاهرا همون مکسیدر هست) گرفتم برای خودم و 2 تا از آشناها. حس میکنم گیرندگی استارست 3300 یه مقدار بهتره البته یک کابل hdmi هم روش بود که فروشنده گفت چون گیرنده استارست خریدی این کابل رو 15 بهت میدم, بعضی فروشنده ها هم کابل رو برمیدارند 25 می فروشند.

hosseinzadehali
12-11-2017, 19:25
سلام دوستان
نظرتون راجع به مکسيدر مدل MX-2 2039 چیه؟
بگیرم یا نه؟
مرسی

esmiz
12-11-2017, 22:13
من از گیرنده های فراسو، دنای، ایکس ویژن و پرو ویژن خودم و یا دوستان استفاده کردیم بهترینشون اول فراسو بود بعد دنای و بعد ایکس ویژن و پرو ویژن اصلا به درد نمی خورد استفاده نکنید فراسو من مدل 218 دارم رابط کاربری و طراحی منو هاش خوبه و کنترل زیبایی هم نسبتا داره اما دنای و ایکس ویژن کنترل و رابط کاربریش کاملا شبیه همه (شنیدم توی سری جدید فراسو هم کنترل هاش شبیه بقیه هست) در هر صورت اگه می خواید گیرنده بگیرید اول برید دنبال فراسو اگه پیدا نکردید برید سمت دنای و ایکس ویژن

فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk

mahyar937
17-11-2017, 17:30
لطفاً بهترین گیرنده دیجیتال که
کیفت تصویریش خیای خوب باشه
فایرهای تصویری با x265 رو بخونه
USB ورژن 3 رو بخونه

- - - Updated - - -

لطفاً بهترین گیرنده دیجیتال که
کیفت تصویریش خیلی خوب باشه
فایرهای تصویری با x265 رو بخونه
USB ورژن 3 رو بخونه

nimahandsomboy
18-12-2017, 16:58
با سلام

بنده میخوام دستگاه دیجیتال بخرم

مدل فول اچدی دنا ولی تلویزیونم قدیمی هست اس دی هست.

ایا کانال های داخلی همشون فول اچدی هستند یا اس دی ؟؟

با توجه به اینکه تلویزیونم قدیمی هست میتونم همه کانال های داخلی تماشا کنم؟؟ کانال نسیم و ای فیلم ؟؟

ایا بادستگاه دیجیتال فول اچدی و تلویزیون قدیمی میتونم کانال های نسیم و ای فیلم را تماشا کنم ؟؟

خیلی ممنون میشم بنده راهنمایی کنید

ehsan_iace
18-12-2017, 18:23
با سلام

بنده میخوام دستگاه دیجیتال بخرم

مدل فول اچدی دنا ولی تلویزیونم قدیمی هست اس دی هست.

ایا کانال های داخلی همشون فول اچدی هستند یا اس دی ؟؟

با توجه به اینکه تلویزیونم قدیمی هست میتونم همه کانال های داخلی تماشا کنم؟؟ کانال نسیم و ای فیلم ؟؟

ایا بادستگاه دیجیتال فول اچدی و تلویزیون قدیمی میتونم کانال های نسیم و ای فیلم را تماشا کنم ؟؟

خیلی ممنون میشم بنده راهنمایی کنید

اکثر کانالهای داخلی SD هستند و قرار است در چند سال آینده همه‌اش HD شود
گیرنده دیجیتال hd بگیر با تلویزیون قدیمی و هم با تلویزیونهای جدید کار میکنه (خودم روی هر دو نوع تلویزیون تستش کردم) همه کانالهای داخلی را رویش میتونی ببینی به شرطی که آنتن پشت بام و آنتن دهی تو جایی که هستی خوب باشه

nimahandsomboy
27-12-2017, 12:08
دوستان میخوام دستگاه دیجیتال بخرم
چه مدلی بخرم
مکسیدر خوبه یا دنا ..فراسو
میخوام t2 باشه فول اچدی.. قابلیت رکورد و ظبط داشته باشه و پشتیبانی از هارد اکسترنال فلش مموری
زیر 100 تومن باشه
خروجی hdmi.usb کامپونت داشته باشه
ممنون میشم بنده راهنمایی کنید
استفاده تخصصی ندارم فقط تماشا چند شبکه و میخوام بعضی برنامه ها جالب رکورد کنم

aliahmadi61
15-04-2018, 12:54
شرکت دنای گیرنده دیجیتال جدیدی با پشتیبانی فرمت H265 تولیده کرده که ورودی اینترنت داره وبرنامه آپارات پخش میکنه

amirdelta110
06-05-2018, 18:50
سلام....

یه گیرنده بدون دردسر میخوام.....که بتونه کانالها رو به خوبی بگیره و برام عمر کافی داشته باشه....حوصله سرچ ندارم ...میخوام سریع بخرم...ممنون

پشتیانی از فلش مموری هم داشته باشه....زیر 100 ت باشه

ممنون...

SajjadKAZ2003
18-11-2018, 02:47
الان چی خوبه؟
دنای مدل STB954T2 چطوره؟ یا دنای مدل STB1001HL

nicknafs
12-05-2019, 09:09
دوستان عزيز لطف كنيد من را راهنمايي كنيد
من الان ايكس ويژن ٣٨٣ دارم كه مثلا ميگن بهترين
ولى وقتى هارد متصل ميشه
بعضى فرمت mkv و همچنين تمام فرمت هاى صوتى AAC را ساپورت نميكنه
بفرماييد الان چى ميشه تو بازار تهيه كرد
كه همه فرمت ها را ساپورت كنه و با زير نويس ها هم مشكل نداشته باشه
ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk

dooste.man83
28-07-2019, 17:54
با درود
دنبال خرید یک گیرنده دیجیتال هستم که متاسفانه ایکس ویژن دیگه تولید نمیکنه

برای همین الان بین دو مدل موندم کدوم بهتره ( تیونر قوی داشته باشه + مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری نداشته باشه + کیفیت تصویرش خوب باشه ) پروویژن مدل IP2000 و دنای مدل STB1011H

امکانات پروویژن 2000 خیلی بیشتر هست ( دانگل وای فای + خروجی صدای کوآکسیال +چند شبکه اینترنتی )

لطفا راهنمایی کنید تا سریعتر یک مدل رو بخرم یا اگر مدل خاصی رو میشناسید که عالیه اون رو هم پیشنهاد بدید بوجه هم نهایت 300 هست

سپاس

SajjadKAZ2003
29-07-2019, 02:55
با درود
دنبال خرید یک گیرنده دیجیتال هستم که متاسفانه ایکس ویژن دیگه تولید نمیکنه

برای همین الان بین دو مدل موندم کدوم بهتره ( تیونر قوی داشته باشه + مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری نداشته باشه + کیفیت تصویرش خوب باشه ) پروویژن مدل IP2000 و دنای مدل STB1011H

امکانات پروویژن 2000 خیلی بیشتر هست ( دانگل وای فای + خروجی صدای کوآکسیال +چند شبکه اینترنتی )

لطفا راهنمایی کنید تا سریعتر یک مدل رو بخرم یا اگر مدل خاصی رو میشناسید که عالیه اون رو هم پیشنهاد بدید بوجه هم نهایت 300 هست

سپاس

من هم چند وقت پیش میخواستم بخرم بین همین دو مدل مونده بودم، بیشتر هم بخاطر اینکه به اینترنت وصل میشه و شبکه های اینترنتی داره و ...
نهایتا پروویژن مدل IP2000 رو خریدم ولی از بابت اینکه بشه کارهای مرتبط با اینترنت رو باهاش انجام داد چیز جالبی نیست، فقط چند قسمت داره که قابلیت پخش ویدئوهای فکر کنم آپارات و نماشا رو داره که اونم تا میخای یه ویدئو باز کنی دستگاه کلا هنگ میکنه خاموش روشن میشه، یه قسمت هم داره برای پخش قران
کلا انتظار امکانات جانبی خاصی از گیرنده های دیجیتال نداشته باش، چون اینا همه ساخت ایران هستن و فقط یه سری ویژگی های گول زننده تو لیست امکانات این دستگاه ها وجود داره که وقتی میخری و موقع استفاده در عمل میبینی بابت هیچی پول دادی
از گیرنده دیجیتال فقط برای دریافت تصاویر شبکه های صدا و سیما انتظار داشته باش، نه بیشتر، حالا فوقش یه پورت hdmi هم داشته باشه که کیفیت بهتر بهت بده وگرنه انتظاری بیشتر از این ازشون نداشته باش
به نظرم یه چیز معمولی بخر
اینم عکس همون مدلی که گفتم خریدم:

dooste.man83
29-07-2019, 07:37
من هم چند وقت پیش میخواستم بخرم بین همین دو مدل مونده بودم، بیشتر هم بخاطر اینکه به اینترنت وصل میشه و شبکه های اینترنتی داره و ...
نهایتا پروویژن مدل IP2000 رو خریدم ولی از بابت اینکه بشه کارهای مرتبط با اینترنت رو باهاش انجام داد چیز جالبی نیست، فقط چند قسمت داره که قابلیت پخش ویدئوهای فکر کنم آپارات و نماشا رو داره که اونم تا میخای یه ویدئو باز کنی دستگاه کلا هنگ میکنه خاموش روشن میشه، یه قسمت هم داره برای پخش قران
کلا انتظار امکانات جانبی خاصی از گیرنده های دیجیتال نداشته باش، چون اینا همه ساخت ایران هستن و فقط یه سری ویژگی های گول زننده تو لیست امکانات این دستگاه ها وجود داره که وقتی میخری و موقع استفاده در عمل میبینی بابت هیچی پول دادی
از گیرنده دیجیتال فقط برای دریافت تصاویر شبکه های صدا و سیما انتظار داشته باش، نه بیشتر، حالا فوقش یه پورت hdmi هم داشته باشه که کیفیت بهتر بهت بده وگرنه انتظاری بیشتر از این ازشون نداشته باش
به نظرم یه چیز معمولی بخر
اینم عکس همون مدلی که گفتم خریدم:

یک پیفام خصوصی خدمتتون فرستادم
ممنون بابت پاسخگوییتون :n16:

SajjadKAZ2003
24-08-2019, 00:39
یک پیفام خصوصی خدمتتون فرستادم
ممنون بابت پاسخگوییتون :n16:

ورژن دستگاه رو آپدیت کردم
تو 10 دقیقه ای که باهاش کار کردم 2 بار ریست شد:n31: اینم از دستگاه های ایرانی!

aydin_eb7777
01-12-2020, 10:33
سلام به دوستان عزیز پی سی ورلد
لطفا اگر امکانش هست راهنمایی کنید
احتمالا اطلاع دارین که از 9/9/99 تغییراتی در شبکه های اچ دی ایجاد شده
با توجه به تغییرات، دستگاه X.vision xdvb-383 قابلیت پخش شبکه های جدید رو ندارن و حتما باید از کدک HEVC - ----t2 - x265 پشتیبانی کنن!
حالا سوال بنده اینه که آیا آپدیتی برای فریمور این دستگاه وجود داره که بشه این مشکل رو حل کرد؟
اگر وجود نداره می شه راهنمایی کنید بگین چه دستگاهی از کدوم برند تهیه کنم که این قابلیت رو داشته باشه؟
ممنون می شم پاسخ بدین

shabnam1986
29-03-2023, 11:10
سلام نمیدونم جاش اینجاس یا اشتباهه
شبکه فراتر رو چجوری با گیرنده دیجیتال ببینم؟

لیونل_مسی
29-03-2023, 11:14
فراتز اگز منظورت 4K هست . باید گیرنده و تلویزیون هر دو 4K باشند .

لیونل_مسی
29-03-2023, 11:17
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بشقش_2_0sug.jpg

shabnam1986
29-03-2023, 18:20
فراتز اگز منظورت 4K هست . باید گیرنده و تلویزیون هر دو 4K باشند .

گیرنده ها همه فول اچ دی هستن گیرنده فور کی نداریم ک

- - - Updated - - -

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بشقش_2_0sug.jpg

فراتر رو فقط تو تلوبیون دیدم آخه

لیونل_مسی
29-03-2023, 23:18

- - - Updated - - -

فقط یه سری شهرها آنتنی پخش میکنن ..

تهران و حومه قم اراک قزوین ... این دسته شهرها

ترافیک تلوبیون رو مخابرات و همراه اول مجانی حساب میشه . . .

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

فقط یه سری شهرها آنتنی پخش میکنن ..

تهران و حومه قم اراک قزوین ... این دسته شهرها

ترافیک تلوبیون رو مخابرات و همراه اول مجانی حساب میشه . . .

لیونل_مسی
29-03-2023, 23:20

- - - Updated - - -

مثل شبکه 4 ه ، خیلی غضه نخ.ور