PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25

Greedy
15-08-2011, 19:46
اره اضافه شده ولي مثل اينكه فعلا برنامه اي نداره واسه پخش
كسي ميدونه هدف اين كانال چيه؟
جدیدترین موزیک ویدیوهای روز ایران و دنیا رو نشون میده

isfahaneshop
15-08-2011, 20:14
اره اضافه شده ولي مثل اينكه فعلا برنامه اي نداره واسه پخش
كسي ميدونه هدف اين كانال چيه؟
فعلاً فقط افتتاح!:27:
برای اینکه بگن ما داریم کار می کنیم!:21:
بعداً هم اگه فرصت کنند تهیه برنامه و پخش:31:

Soroush-S
15-08-2011, 22:23
شبکه بازار به عنوان کانال 15 به فرستنده های دیجیتال اضافه شد
الان که 15 تا کانال داریم -
حالا چطوری باید این کانالو پیدا کرد؟

ak313
15-08-2011, 23:28
با اسکن مجدد
احتمالا هدف این شبکه معرفی کالاها و خدمات باید باشه

isfahaneshop
16-08-2011, 15:05

با اسکن مجدد
احتمالا هدف این شبکه معرفی کالاها و خدمات باید باشه
برادر این شبکه به این دو شهر مربوط میشه
فرستنده های دیجیتال مشهد و تهران
با اسکن مجدد شبکه ها

keyvanafshar
16-08-2011, 21:10
من یه GIGABYTE U8300 یو اس بی خریدم و نرم افزارش رو روی لپ تاپم نصبیدم ولی فقط همون لحظه ی اول چند ثانیه کانال یک رو بعد از اسکن نشون داد و دیگه هیچ کانالی رو نشون نمیده !
دوباره سرچ و اسکن میکنم هیچ کانالی رو نمیگیره
اول کلی رادیو و کانال لیست کرده بود
توی اسکن کانال آنالوگ هم فقط شبکه ی 2 رو میگیره
کمک کنید

mamsana
17-08-2011, 08:39
سلام دوستان!
من چند روز پیش زدم گیرنده دیجتالمون جستجوی اتوماتیک کنه،همه شبکه ها رو پیدا میکنه به جز شبکه 6 !
چی شده!؟

asstubirs
17-08-2011, 13:58
با سلام به دوستان
با سلام
یه سوال داشتم می خواستم بدونم ما که ال سی دی تایم ماشین داریم که خودش شبکه ها رو ضبط میکنه با اضافه کردن یه ستاپ باکس باز هم قادر هست روی هارد خود تلویزیون ضبط کنه یا نه؟یا این که باید روی فلش یا هارد اکسترنال از طریق ستاپ باکس ضبط بشه.

در پاسخ دوست عزیز باید بگم به احتمال زیاد مکان آنتن به گونه ای است که امواج ارسالی کانال 6 رو خوب نمگیره یه دستی به آنتن بزن شاید درست بشه.

mosifire
17-08-2011, 15:12
کی همه جای ایران مجهز به شبکه دیجیتال میشه؟

mehdio07
17-08-2011, 17:18
من یه GIGABYTE U8300 یو اس بی خریدم و نرم افزارش رو روی لپ تاپم نصبیدم ولی فقط همون لحظه ی اول چند ثانیه کانال یک رو بعد از اسکن نشون داد و دیگه هیچ کانالی رو نشون نمیده !
دوباره سرچ و اسکن میکنم هیچ کانالی رو نمیگیره
اول کلی رادیو و کانال لیست کرده بود
توی اسکن کانال آنالوگ هم فقط شبکه ی 2 رو میگیره
کمک کنید

سلام
منو مدل u7300 دارم که آنالوگ نداره
اما خوب واسه آنالوگ انتن باید تنضیم باشه مثل تلوزیون معمولی
با آنتن خودش فکر نکنم خوب بگیره

و دیجیتال
من موقع اسکن که کشور ایران رو انتخاب میکردم فقط چند تا کانال میاورد یعنی فرکانس 626000 رو اصلا سرچ نمیکرد

کشور رو گذاشتم رو چین همه رو آورد

آنتن رو هم جا به جا کن ممکنه نقطه کور داشته باشه اتاقت
اولش منم جایی گذاشتم که هیچی پیدا نمیکرد
بعد سیم کشی کردم طرف پنجرا درست شد اما خوب ضایع بود کلی سیم و اینا :31:

بعد رو همین میز کامپیوتر یکم جابجا کردم دیدم نشانگر آنتن زیاد و کم میشه
تا یه جای مناسب پیدا شد که همرو ردیف میگیره

(اگه یک کانال کم پیدا کرد بگو روش دستی رو که قلق داره یاد بدم)

ak313
17-08-2011, 23:20
فعلا 10 درصد کل کشور تحت پوششه و قراره تا پایان 90 کلیه مرکز تحت پوشش برن اما کل کشور فکر کنم زمان ببره

Ghaioom
18-08-2011, 08:28
تا آخر 90. و کل شهرها و روستاهای استان ها هم مثل اینکه تا آخر 92.

Ostani
18-08-2011, 10:58
فعلا 10 درصد کل کشور تحت پوششه و قراره تا پایان 90 کلیه مرکز تحت پوشش برن اما کل کشور فکر کنم زمان ببره

الان بیش از 42 درصد از کشور به طور رسمی تحت پوشش فرستنده های دیجیتال قرار گرفته است. تازه مناطقی هم هستند که به طور آزمایشی در حال پخش دیجیتال هستند.

ak313
18-08-2011, 21:33
الان بیش از 42 درصد از کشور به طور رسمی تحت پوشش فرستنده های دیجیتال قرار گرفته است. تازه مناطقی هم هستند که به طور آزمایشی در حال پخش دیجیتال هستند.
اگر منبعی برای حرف خود دارید معرفی کنید. مطلبی رو که من گفتم قبلا جایی خوندم الانم ادرسش یادم نیست. قبولم نکنید مختارید اما 42 درصد از کل کشور اونم به شکل رسمی به نظر من قابل قبول نیست.

Ghaioom
19-08-2011, 15:47
اگر منبعی برای حرف خود دارید معرفی کنید. مطلبی رو که من گفتم قبلا جایی خوندم الانم ادرسش یادم نیست. قبولم نکنید مختارید اما 42 درصد از کل کشور اونم به شکل رسمی به نظر من قابل قبول نیست.
شما برید به وبلاگ ostaniha.blogfa.com همه چیو میفهمید.

mamsana
20-08-2011, 10:25
سلام دوستان!
من چند روز پیش زدم گیرنده دیجتالمون جستجوی اتوماتیک کنه،همه شبکه ها رو پیدا میکنه به جز شبکه 6 !
چی شده!؟
من فرکانس 501 رو دستی جستجو کردم درست شد!
اگه کسه دیگه هم چنین مشکلی داشت این کار رو کنه!:46:

mojtabaalemi
20-08-2011, 18:06
شبکه تهرانم به گیرنده های مشهد اضافه شد.

Ostani
20-08-2011, 18:14

دوست من، این هم منبع خبر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته با افتتاح فرستنده های دیجیتال تبریز یک میلیون و هشتصد هزار نفر به این عدد اضافه شده و به حدود 42 جمعیت کشور رسیده.
الان 19 استان به طور رسمی راه اندازی شده و حدود 30 میلیون نفر در کشور در مناطقی هستند که می توانند از سیگنالهای دیجیتال (افتتاح رسمی شده) استفاده کنند.

ak313
20-08-2011, 20:52
دوست من، این هم منبع خبر:

البته با افتتاح فرستنده های دیجیتال تبریز یک میلیون و هشتصد هزار نفر به این عدد اضافه شده و به حدود 42 جمعیت کشور رسیده.
الان 19 استان به طور رسمی راه اندازی شده و حدود 30 میلیون نفر در کشور در مناطقی هستند که می توانند از سیگنالهای دیجیتال (افتتاح رسمی شده) استفاده کنند.
من اصراری به ادامه بحث ندارم اما اونقدر می دونم که نسبت 76 میلیون به 29 میلیون میشه 38 درصد اونم نه نسبت به کل کشور بلکه نسبت به جمعیت کل کشور منم نسبت به پوشش کل مساحت کشور سوال کردم نه جمعیت کل کشور به هر حال امیدوارم هرچه زودتر کل کشور به این فناوری مجهز بشه. و قدرت فرستنده ها هم به نحوی باشد که هر چند وقت یکبار چند نفر برای تنظیم آنتن نیاز به سوال نداشته باشن

iman_s
21-08-2011, 10:12
الان بیش از 42 درصد از کشور به طور رسمی تحت پوشش فرستنده های دیجیتال قرار گرفته است

از همون اول میگفتی جمعیت کشور که به اشتباه نیفتیم
الان شبکه موبایل نصف مساحت کشور رو هم پوشش نمیده چه برسه تلویزیون دیجیتال

xqg50
21-08-2011, 12:57
سلام دوستان
فکر می کنم این آنتن های برقی بوستر دار آنتن کاذب برای گیرنده های دیجیتال ایجاد می کنند من از usb x-vision استفاده می کنم وقتی آنتن بوستر دار بهش وصل می کنم، از 6 تا خط آنتن که داره به محض این که یکی کم بشه تصویر فریز میشه ولی وقتی پیچ تنظیم گین آنتن رو کم می کنم حدود 2 تا از خط آنتن ها کم میشه ولی تاثیری رو تصویر نداره و تصویر فریز نمیشه و کلا تو کیفیت دریافت تصویر فرقی نمیکه که گین آنتن رو آخر باشه یا روی حداقل. نظر شما چیه؟

Pnano
22-08-2011, 02:23
دو سه روزی میشه که شبکه های دیجیتال روی تی وی من خود به خود به هم ریخته ؟؟؟ بعضی از کانال ها رو نشون نمیده . میزنه No Signal در صورتی که بقیه کانال ها رو خوب نشون میده . آنتن رو هم چک کردم درسته سیکنال و کیفیت روی 100 هست . بنظر شما اشکال از کجاست؟ آیا از فرستنده صدا وسیما نیست. من مشهد هستم لطفآ بگید چکار کنم درست شه ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون

در ضمن تی وی من دیجیتاله و آنتن هم پوسترداره

regedit021
22-08-2011, 04:10
بوستر آنتنتو خاموش كن بعد چك كن ببين چطوريه!
يه سرچ دوباره بزن!

shift+j
22-08-2011, 04:25
من تهرانم
به نظرتون چه وقت شبکه های استانهای دیگه به گیرنده تهران اضافه میشه
از جمله :
شبکه های مشهد و اصفهان و شیراز و رشت و اردبیل و تبریز و اراک و ...
مرسی
:11:

mtn2008
22-08-2011, 14:11
سلام دوستان.من شنیدم شبکه های دیجیتال در شیراز راه اندازی شده.کسی از دوستان در شیراز دریفت کرده ای شبکه هارو؟چون شنیدم آزمایشیه.می خواستم ببینم الان مشکلی نداره؟

ak313
22-08-2011, 16:06
من تهرانم
به نظرتون چه وقت شبکه های استانهای دیگه به گیرنده تهران اضافه میشه
از جمله :
شبکه های مشهد و اصفهان و شیراز و رشت و اردبیل و تبریز و اراک و ...
مرسی
:11:
به نظر من با افتتاح رسمی شبکه شما، اضافه کردن شبکه های استانی حالا حالاها بعید به نظر می رسه.

Ghaioom
22-08-2011, 16:31
سلام دوستان.من شنیدم شبکه های دیجیتال در شیراز راه اندازی شده.کسی از دوستان در شیراز دریفت کرده ای شبکه هارو؟چون شنیدم آزمایشیه.می خواستم ببینم الان مشکلی نداره؟
شما تو وبلاگ ostaniha.blogfa.com بگرد.

Nikonian
24-08-2011, 11:46
دوستان آپدیت جدید روی پروویژن قدیمی T7 ریختم و قاطی کرده ! لطفا لینک آپدیت قدیمی رو بدید ببینم درست میشه یا نه !؟

درضمن کانال 15 که شبکه بازار هست آیا راه اندازی شده یا نه ؟ اگر راه اندازی شده روی چه کانالی و فرکانسی میگیره ؟

isfahaneshop
24-08-2011, 12:41
دوستان آپدیت جدید روی پروویژن قدیمی T7 ریختم و قاطی کرده ! لطفا لینک آپدیت قدیمی رو بدید ببینم درست میشه یا نه !؟

درضمن کانال 15 که شبکه بازار هست آیا راه اندازی شده یا نه ؟ اگر راه اندازی شده روی چه کانالی و فرکانسی میگیره ؟

Nikonian
24-08-2011, 13:02

ممنون دوست عزیز

لینک دانلود آپدیت قدیمی رو نداشتی ؟

isfahaneshop
24-08-2011, 15:46
ممنون دوست عزیز

لینک دانلود آپدیت قدیمی رو نداشتی ؟
خود آپدیتش را دارم ولی نمی دونم مال چه تاریخی است
حدود 2 ماه پیش دانلود کرده بودم تا بذارم توی سایتمون

kakawaki58
25-08-2011, 00:22
آیا پروویژن t7+ هارد 1 ترابایتی اکسترنال را ساپورت می کند؟

saeedblack
25-08-2011, 10:17
من یه چند روزی هست که این مدل 101 X.VISION101 رو گرفتم . مزایا ومعایبی که تا حالا جایی ندیدم ذکر شده باشه رو براتون مینویسم.

مزایا :
- همون لحظه اول فایل آپگریدش رو گرفتم والان بعضی از فایل های ویدیویی رو مثل mkv ساپورت میکنه.عملیات آپگرید هم خیلی راحت بود .(ریختم رو فلش وتو منوش یه گزینه به نام آپگرید ازusb داشت که آپگرید شد.قبل از آپگرید فایل های ویدیویی رو نمی خوند)

- تعدادش تو بازار ازتمامی انواع این گیرنده ها بیشتر بود واین یعنی پشتبانی عالی نه ولی حداقل در دسترس تر
- با اینکه ما تو یکی از شهرک ها ساکن هستیم ولی تمامی کانالهایی که تو سایتها واسه شهر ما گفته شده رو داره پخش میکنه .(آنتن بوستر دار هم داریم ولی بوستر رو خاموش وتقویت 5 ولت رو ازمنو دستگاه خاموش والان 71 درصد تمامی کانالها سیگنال دارن وبدون لگ پخش میشن والبته با روشن کردن بوستر سطح سیگنال تا 98درصد هم میره)
- خروجی هاش هم که کافی به نظرم میرسه : یه دونه HDMI ، یه SPDIF ، یه سری کامل کامپوزیت هم دی وی دی هم cvbs ، با یه دونه USB

معایب :
- کیفیت ساختاری چه ریموت وچه خود دستگاهی یه مقداری پایین هست
- دستگاه یه مقداری داغ میشه که تازه من ارسال 5 ولت به انتن رو هم غیر فعال کردم
- USB پشت دستگاه قرار داره
- با خارج کردن دوشاخه از برق فقط اطلاعات مربوط به ساعت و تاریخ کامل پاک میشه که این برای ضبط برنامه ها دردسرسازه مثلا زمانی رو درنظربگیرید که شما رو تایمر واسه ضبط برنامه تون ست کردین ولی تا قبل از شروع برق بره و شما نباشین که دوباره ست کنین بنابراین برنامه رو از دست خواهید داد
- یه چندتایی باگ هم دیدم مثل ست نشدن تاریخ تو روز اول شهریور و هماهنگ نبودن صدا وتصویر تو بعضی از فایل های روی USB

regedit021
25-08-2011, 15:04
ميكنه ولي دستگاه هاي پرو ويژن اصلا به درد نميخورن!
پشتيباني فريمور ضعيفي داره!
دستگاه هاي سري اول ودوم t7دستگاه هاي عالي بودند ولي از سري كليد مشكي به بعد آشغالي بيش نيستند!

4Charkh
25-08-2011, 15:12
من یه ایکس ویژن رنگی گرفتم 2100 خیلی خوبه منتها اصلا یه جوریه حقیقتا اینکه من به ریس مادیران گفتم اما لحاظ نکرد
حالا دوستان یکی هم برای تلویزیونم میخوام ، سامسونگ هست قدیمیه پشت لامپ دار ، به نظرت چــطـوره ؟

Nikonian
25-08-2011, 17:03
خود آپدیتش را دارم ولی نمی دونم مال چه تاریخی است
حدود 2 ماه پیش دانلود کرده بودم تا بذارم توی سایتمون

ممنون دوست عزیز

یعنی از این همه دوستان کسی آپدیت پروویژن T7 رو نداره ( ورژن قدیمی ) ؟؟؟

mtn2008
26-08-2011, 12:46
سلام دوستان من یک گیرنده دیجیتال کامپیوتر مدل شاتل گرفتم.ولی متاسفانه منزل ما جایی است که داخل ساختمان کانال هارو نمیگیرم فقط روی پشت بام تونستم بگیرم.داخل ساختمان کیفیت آنتن 10 در صد است.آیا با تقویت کننده مشکلم حل میشه یا حتما باید آنتن هوایی نصب کنم؟

yade
26-08-2011, 15:05
یه دستگاه بلوسنس خریدم برای یکی از دوستام که مشهد بوده اما انجا که گذاشتیم هی قطع و وصل میشه تهران سالم لود مشکلی نداشته ننمی دانم شبکه مشهد مشکل داره یا نه مشهدی هست که بگوید شبکه دیجتال مشهد خوب کار می کنه یا مشکل دستگاه هست

mt_nik
27-08-2011, 07:58
اگه سیگنالش کم و زیاد میشه، از آنتن است
کابل آنتن و اتصالات اونو چک کن

isfahaneshop
27-08-2011, 09:56

ميكنه ولي دستگاه هاي پرو ويژن اصلا به درد نميخورن!
پشتيباني فريمور ضعيفي داره!
کاملاً با شما موافقم!

من یه چند روزی هست که این مدل 101 X.VISION101 رو گرفتم . مزایا ومعایبی که تا حالا جایی ندیدم ذکر شده باشه رو براتون مینویسم.

مزایا :
- همون لحظه اول فایل آپگریدش رو گرفتم والان بعضی از فایل های ویدیویی رو مثل mkv ساپورت میکنه.عملیات آپگرید هم خیلی راحت بود .(ریختم رو فلش وتو منوش یه گزینه به نام آپگرید ازusb داشت که آپگرید شد.قبل از آپگرید فایل های ویدیویی رو نمی خوند)

- تعدادش تو بازار ازتمامی انواع این گیرنده ها بیشتر بود واین یعنی پشتبانی عالی نه ولی حداقل در دسترس تر
- با اینکه ما تو یکی از شهرک ها ساکن هستیم ولی تمامی کانالهایی که تو سایتها واسه شهر ما گفته شده رو داره پخش میکنه .(آنتن بوستر دار هم داریم ولی بوستر رو خاموش وتقویت 5 ولت رو ازمنو دستگاه خاموش والان 71 درصد تمامی کانالها سیگنال دارن وبدون لگ پخش میشن والبته با روشن کردن بوستر سطح سیگنال تا 98درصد هم میره)
- خروجی هاش هم که کافی به نظرم میرسه : یه دونه HDMI ، یه SPDIF ، یه سری کامل کامپوزیت هم دی وی دی هم cvbs ، با یه دونه USB

معایب :
- کیفیت ساختاری چه ریموت وچه خود دستگاهی یه مقداری پایین هست
- دستگاه یه مقداری داغ میشه که تازه من ارسال 5 ولت به انتن رو هم غیر فعال کردم
- USB پشت دستگاه قرار داره
- با خارج کردن دوشاخه از برق فقط اطلاعات مربوط به ساعت و تاریخ کامل پاک میشه که این برای ضبط برنامه ها دردسرسازه مثلا زمانی رو درنظربگیرید که شما رو تایمر واسه ضبط برنامه تون ست کردین ولی تا قبل از شروع برق بره و شما نباشین که دوباره ست کنین بنابراین برنامه رو از دست خواهید داد
- یه چندتایی باگ هم دیدم مثل ست نشدن تاریخ تو روز اول شهریور و هماهنگ نبودن صدا وتصویر تو بعضی از فایل های روی USB
این که جزو مزایا نیست! شما حدود 70 هزار تومان پول دادی ، بعد دستگاه بدون مدیا پلیر خریدی!
بعد آپدیت 131 را به شما دادن و ریختی روی دستگاهت تا مدیا پلیر هم بشه اضافه شده!
این یعنی اینکه
دستگاه 101 و 131 و 333 با هم یکی است و تفاوتی نداره، اختلاف قیمتش هم به خاطر ایجاد تنوع مجازی و یه جورایی عوام فریبی است.

این به خاطر اینه که از همه طریقی دارند وارد بازارش می کنند!
فروش خود گیرنده دیجیتال!
به ازای هر 10 خرید یکی رایگان!
هدیه روی محصولات دیگه ایکس ویژن به فروشنده ها ، بعد فروش هدیه ها توسط فروشندگان!
دادن کابل HDMI هدیه روی دستگاه به فروشندگان و فروش جداگانه کابل ها توسط فروشندگان!
تبلیغات فراوان به نام مادیران ولی به کام دوستان عزیز چینی!

موقعیت های مکانی خیلی روی گیرنده ها اثر داره، بعضی مناطق به راحتی می گیره و بعضی مناطق کلاً مشکل داره.
سیم آنتن و نوع آنتن شما خیلی بیشتر از نوع دستگاه موثر است:31:

این چیزی که گفتید مال اکثر گیرنده ها یکی است.

اکثر دستگاه ها چون همه شون چینی هستند ، اینطوری است!

این تقریباً عادی است و همه دستگاه ها به خاطر داشتن برد پاور ، جهت کاهش ولتاژ اینطوری میشه و طبیعی است.

خیلی مهم نیست، بعضی از دستگاه ها جلو است و بعضی هاش پشت است ولی در کل جلو باشه بهتره

مشکل از صدا و سیما است که ساعت دستگاه ها را آپدیت نمی کنه و ربطی به گیرنده نداره

کلاً دوستان زیادی این مشکل را توی ایکس ویژن دیدند و فعلاً کاریش نمی شه کرد.

من یه ایکس ویژن رنگی گرفتم 2100 خیلی خوبه منتها اصلا یه جوریه حقیقتا اینکه من به ریس مادیران گفتم اما لحاظ نکرد
حالا دوستان یکی هم برای تلویزیونم میخوام ، سامسونگ هست قدیمیه پشت لامپ دار ، به نظرت چــطـوره ؟
کلاً بهت پیشنهاد می کنم برندهایی که مثل ایکس ویژن ، دنای، پروویژن و ... که دوستان زیاد از مشکلاتش گفتند را خرید نکنی

ممنون دوست عزیز

یعنی از این همه دوستان کسی آپدیت پروویژن T7 رو نداره ( ورژن قدیمی ) ؟؟؟
من از کجا می تونم بفهمم این آپدیتی که دانلود کردم مال چه تاریخی است و چه ورژنی است؟
آپدیت اکثر گیرنده ها را دارم ولی دقیقاً نمی دونم مال چه تاریخی است و چه ورژنی است.

سلام دوستان من یک گیرنده دیجیتال کامپیوتر مدل شاتل گرفتم.ولی متاسفانه منزل ما جایی است که داخل ساختمان کانال هارو نمیگیرم فقط روی پشت بام تونستم بگیرم.داخل ساختمان کیفیت آنتن 10 در صد است.آیا با تقویت کننده مشکلم حل میشه یا حتما باید آنتن هوایی نصب کنم؟
فعلاً برای این گیرنده های کامپیوتری توی محیط منزل باید از آنتن هوایی استفاده کنی ، به امید روزی که انشالله این مسئولان صداوسیما دلشون به حالت بسوزه و با تقویت فرستنده ها مشکلت حل بشه.
اگه کسی را میشناسی که آنتن اکتیو ایکس ویژن داره، برای تست ازش بگیر
یک فیش آنتن داره و یک فیش یو اس بی برای برق آنتن (تنها چیزی است که از دست مادیران در رفته و جنس اش کار راه بانداز است! بقیه آنتن های موجود توی بازار از طریق خود گیرنده با گزینه قدرت آنتن برق دریافت می کنند ولی این کامپیوتری ها همچین گزینه ای ندارند!

یه دستگاه بلوسنس خریدم برای یکی از دوستام که مشهد بوده اما انجا که گذاشتیم هی قطع و وصل میشه تهران سالم لود مشکلی نداشته ننمی دانم شبکه مشهد مشکل داره یا نه مشهدی هست که بگوید شبکه دیجتال مشهد خوب کار می کنه یا مشکل دستگاه هست

اگه سیگنالش کم و زیاد میشه، از آنتن است
کابل آنتن و اتصالات اونو چک کن

روی همون شبکه ای که خرابه کلید info روی کنترل را بزن و با استفاده از نوار رنگی که درصد سیگنال دریافتی را به شما نشون می دهد، آنتن را بچرخون تا در جهتی باشه که بیشترین درصد سیگنال دریافتی را بدون نوسان (کاملاً ثابت) دریافت کنی
امیدوارم مشکلت حل بشه
این نکته ای هم که دوست عزیز mt_nik گفته خیلی موثر است

saeedblack
27-08-2011, 13:38
این که جزو مزایا نیست! شما حدود 70 هزار تومان پول دادی ، بعد دستگاه بدون مدیا پلیر خریدی!
بعد آپدیت 131 را به شما دادن و ریختی روی دستگاهت تا مدیا پلیر هم بشه اضافه شده!
این یعنی اینکه
دستگاه 101 و 131 و 333 با هم یکی است و تفاوتی نداره، اختلاف قیمتش هم به خاطر ایجاد تنوع مجازی و یه جورایی عوام فریبی است.

دوست عزیز خیلی ازانواع دیگر ازاین دستگاه ها هم تو بازار ریخته که حتی یه سایت هم ندارن وهمین کارهای ابتدایی مثل پخش چند تا فرمت مولتی مدیا روندارن و دارن با همین قیمت فروش میرن که قطعا شما بهتر از من اینو میدونی!

بله این که شما میگی 131 و 333 یکی هستند قبول دارم ولی 131 به خاطر مشکلاتش دیگه تولید نمیشه واین101 با همون قیمت جایگزینش شده .333 هم یه کابل روش هست وبه خاطر اون 10 تومان اضافه قیمت داره که منطقیه

اما یه نکته ای رو بگم که من چون این دستگاه رو خریدم نمی خوام ازش طرفداری کنم واین مزایا ومعایبی که نوشتم ازدیدگاه خودم بود وسعی کردم یه جورایی تجربیاتم رو تو خرید این دستگاه دراختیار دوستانی که تمایل دارن قرار بدم

isfahaneshop
27-08-2011, 14:37
دوست عزیز خیلی ازانواع دیگر ازاین دستگاه ها هم تو بازار ریخته که حتی یه سایت هم ندارن وهمین کارهای ابتدایی مثل پخش چند تا فرمت مولتی مدیا روندارن و دارن با همین قیمت فروش میرن که قطعا شما بهتر از من اینو میدونی!

بله این که شما میگی 131 و 333 یکی هستند قبول دارم ولی 131 به خاطر مشکلاتش دیگه تولید نمیشه واین101 با همون قیمت جایگزینش شده .333 هم یه کابل روش هست وبه خاطر اون 10 تومان اضافه قیمت داره که منطقیه

اما یه نکته ای رو بگم که من چون این دستگاه رو خریدم نمی خوام ازش طرفداری کنم واین مزایا ومعایبی که نوشتم ازدیدگاه خودم بود وسعی کردم یه جورایی تجربیاتم رو تو خرید این دستگاه دراختیار دوستانی که تمایل دارن قرار بدم
بله عزیزم خیلی از این مدلها توی بازار هست که ارزش ... هم نداره ولی چون اونها کار اشتباه می کنند ، کار مادیران را توجیه نمی کنه! داشتن سایت هم ملاک خوب یا بد بودن دستگاه نیست!

قیمت مدل هایی که مدیا پلیر ندارند حدود 55 تا 65 است ولی باز هم خریدشون اشتباه است چون مدلهای با مدیاپلیر هم حدود 57 تومانی داره

من نگفتم 333 غیر منطقی است
گفتم دستگاه با امکانات 333 هست با قیمت 101 !

تشکر از لطف و عنایت شما و اینکه وقت خودتون را صرف اطلاع رسانی عمومی کردید.

ak313
28-08-2011, 00:31
مديران شبكه‌هاي «ورزش» و «فيلم و سريال» قبل از راه اندازي معرفي شدند

طي حكمي از سوي معاون سيما، حسين كرمي به سمت سرپرستي شبكه تخصصي «فيلم و سريال» و فرشاد صادقي به سمت مديريت شبكه تخصصي «ورزش» منصوب شدند.

به گزارش ايسنا دكتر حسين كرمي در سال 85 پس از رفتن از مديريت شبكه چهار، به عنوان قائم مقام معاون سيما انتخاب شد.

فرشاد صادقي هم تهيه‌كنندگي برنامه‌هاي «جنگ فوتبال آسيا» و «با جام جهاني» (2002) از شبكه سه را عهده‌دار بوده است. او تهيه‌كننده «دايره طلايي» شبكه سه هم بوده است. كارگرداني جنگ فوتبال آسيا در شبكه سه از ديگر فعاليت‌هاي صادقي بوده است.

بر اساس اين گزارش ايسنا، حسين كرمي و فرشاد صادقي درحالي به سمت سرپرست و مدير شبكه‌هاي «فيلم و سريال» و «ورزش» انتخاب شدند كه هنوز اين شبكه‌ها به صورت رسمي راه‌اندازي نشده‌اند.

رييس سازمان صداوسيما چندي پيش اعلام كرد كه تا پايان امسال پنج شبكه جديد تخصصي در تلويزيون راه اندازي مي‌شود.

عزت‌الله ضرغامي اين مطلب را در حاشيه افتتاح شبكه راديويي نمايش مطرح كرد و گفت: تكثر و تخصصي شدن شبكه هاي صدا و سيما جزو اولويت هاي كاري اين سازمان است و در همين راستا راه‌اندازي پنج شبكه تخصصي برنامه ريزي شده است.

ضرغامي افزود: برنامه‌ريزي براي راه اندازي شبكه توليدات مراكز استاني با عنوان شبكه «شما» و نيز شبكه‌هاي تخصصي فيلم و سريال، ورزش و كودك و نوجوان انجام شده و كارهاي اوليه آن در دست اقدام است.

رييس سازمان صداو سيما از شبكه «معرفي كالا و خدمات» به عنوان ديگر شبكه تلويزيوني ياد كرد كه طراحي و برنامه ريزي هاي اوليه براي راه اندازي آن صورت گرفته است اما ممكن است عنوان اين شبكه در آينده تغيير كند.

ضرغامي خاطر نشان كرد: مهمترين بحث در راه اندازي شبكه هاي جديد تلويزيوني، مسايل فني مربوط به آن است و در صورت رفع اين مسايل شبكه هاي ياد شده به مرور در سيماي جمهوري اسلامي ايران راه اندازي مي شوند

رعد
02-09-2011, 22:23
با سلام در مورد زير نويس دستگاه مارشال كسي اطلاعي داره ؟ چحوري ميشه خط رو درشتنمايي كرد چون خيلي خط زير نويس ريز و البته قرمز رنگ هم هست !
در ضمن يك بنده خدايي از فاميلمون ميخواد يكي از اين دستگاه ها بخره يك مدل ارزون و خوبش رو ميخواد چي معرفي ميكنيد ؟

isfahaneshop
03-09-2011, 14:16
با سلام در مورد زير نويس دستگاه مارشال كسي اطلاعي داره ؟ چحوري ميشه خط رو درشتنمايي كرد چون خيلي خط زير نويس ريز و البته قرمز رنگ هم هست !
در ضمن يك بنده خدايي از فاميلمون ميخواد يكي از اين دستگاه ها بخره يك مدل ارزون و خوبش رو ميخواد چي معرفي ميكنيد ؟
منوی دستگاه قسمت تنظیمات PVR "ضبط شخصی" میشه زیرنویس را کوچک و بزرگ کرد و یا تغییر رنگ داد.

elyas_55
06-09-2011, 15:54
دوستان من یه دستگاه دیجیتال سیم ویو گرفتم و وقتی اسکن اولیه رو انجام داد شبکه های 1 تا 8 رو فقط گرفت و شبکه مستند و جام جم و دیگران رو نگرفت! البته آنتن وصل نکردم سیم رو همین جوری به یه میله وصل کردم ولی 8 تا شبکه رو صاف میگیره.
حالا من باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی مارک سیم ویو از نظر کیفیت خوبه یا نه؟
ضمنا من یه دستگاه مبدل دیجیتال pin avid رو هم برای لپ تاپ خریدم ولی اونم با آنتن هوایی اصلا کار نمیکنه و میگه سیگنال موجود نیست!

Soroush-S
07-09-2011, 23:09
دوستان این HDTV ها که گیرنده دیجیتال دارن هم باید تاییده صداوسیما داشته باشن؟
راستش این LCD من هر چند وقت یکبار تصویر بعضی از شبکه هارو نشون نمیده البته بیشتر شبکه استانی اینجوری میشه - بعضی موقع فقط صدا نداره - برای درست شدن هم باید از دوباره کانال یابی کنم تا درست شه

ak313
08-09-2011, 10:18
دوستان این HDTV ها که گیرنده دیجیتال دارن هم باید تاییده صداوسیما داشته باشن؟
راستش این LCD من هر چند وقت یکبار تصویر بعضی از شبکه هارو نشون نمیده البته بیشتر شبکه استانی اینجوری میشه - بعضی موقع فقط صدا نداره - برای درست شدن هم باید از دوباره کانال یابی کنم تا درست شه
احتمال داره یه باگ از پخش دیجیتال باشه. شما چک کن ببین درصد سیگنالت نوسان داره یا نه. اگه کم و زیاد میشه کابل آنتن و اتصالاتش رو بازبینی کن.

Soroush-S
08-09-2011, 15:07
احتمال داره یه باگ از پخش دیجیتال باشه. شما چک کن ببین درصد سیگنالت نوسان داره یا نه. اگه کم و زیاد میشه کابل آنتن و اتصالاتش رو بازبینی کن.
آره بعضی مواقع درصدش تا زیر 80 هم میاد و گاهی نوسان هم داره - البته کابل آنتن درست و حسابی هم به lcd متصل نکردم:31:

payam110313
08-09-2011, 17:43
سلام

8 ماه یه گیرنده دیجیتال مارشال me-885 خریدم از دیروز تا حالا به مشکل خورده

وقتی کانالها را جستجو میکنم همه 15 کانال رو با کیفیت و قدرت سیگنال بالا پیدا میکنه

بعد از پایان جستجو فقط کانالهای فرکانس 618000 را توی لیست کانال ها قرار میده و 7 کانال فرکانس 634000

رو توی لیست کانال ها قرار نمیده

آیا گیرنده مشکل داره یا مشکل از صدا و سیماست؟

درضمن بنده از اصفهانم

خواهشا کمک کنید

saeedblack
08-09-2011, 21:46
دوستان من یک ماهیه که این 101 رو خریدم ولی از دیروز تا حالا شبکه ها ناگهان سیاه میشن واز 5 تا 20 دقیقه طول میکشه تابرگرده.
سطح سیگنال هم حدود 85 درصد و نمینویسه که سیگنال وجود ندارد
کابل وانتن رو هم عوض کردم ولی افاقه نکرد .مثل دوستمون تو پست قبل من هم نمیودنم که مشکل از صداوسیماست یا از گیرنده
ما کرمانشاه هستیم اگه سایر دوستان هم از شهر ما این مشکل رو دارن یا ندارن اعلام کنن ما با خبر شیم

Soroush-S
08-09-2011, 22:27
دوستان من یک ماهیه که این 101 رو خریدم ولی از دیروز تا حالا شبکه ها ناگهان سیاه میشن واز 5 تا 20 دقیقه طول میکشه تابرگرده.
سطح سیگنال هم حدود 85 درصد و نمینویسه که سیگنال وجود ندارد
کابل وانتن رو هم عوض کردم ولی افاقه نکرد .مثل دوستمون تو پست قبل من هم نمیودنم که مشکل از صداوسیماست یا از گیرنده
ما کرمانشاه هستیم اگه سایر دوستان هم از شهر ما این مشکل رو دارن یا ندارن اعلام کنن ما با خبر شیم
مشکل من همینه که بیشتر مواقع شبکه ها برنمیگردن و من ازدوباره باید کانالیابی کنم:13:

saeedblack
08-09-2011, 22:37
مشکل من همینه که بیشتر مواقع شبکه ها برنمیگردن و من ازدوباره باید کانالیابی کنم:13:

دقیقا
منم یا باید کانال یابی مجدد کنم یا وایستم تا تصویر بیاد
دوست عزیز امکانش هست که بگی تو چه شهری هستی ومدل دستگاهت چیه؟
بد جور ی رفته رو اعصابم

Soroush-S
08-09-2011, 23:32
دقیقا
منم یا باید کانال یابی مجدد کنم یا وایستم تا تصویر بیاد
دوست عزیز امکانش هست که بگی تو چه شهری هستی ومدل دستگاهت چیه؟
بد جور ی رفته رو اعصابم
گیلان - رشت - تلویزیون LCD صنام
البته به نمایندگی زنگ زدم اوناهم گفتن مشکل از فرستندست - بخاطر باد و بارون:18:

payam110313
08-09-2011, 23:57
سلام

شبکه شما هم که برای من کامل قطع

ازشما چی؟

reza.90
09-09-2011, 13:45
تلوزیونهای lcd و پلاسمای جدید میتونن تصاویر دیجیتال رو دریافت کنند؟چگونه؟

mjkhz
10-09-2011, 08:57

من سال گذشته داشتم كه چون اضافه بود فروختم، مشكل هم مثل شما قطع و وصل دائم سيگنال بود، با خدمات شركت تماس گرفتم كه گفتند فاكتوري رست كن، و مشكل رفع شد. دستگاههاي ديگر را نداشتم اما بنظر دستگاه خيلي خوبيه.

sin2x=2sinxcosx
10-09-2011, 14:04
سلام

شبکه شما هم که برای من کامل قطع

ازشما چی؟

بله امروزم قطعه .
+ iFilm
شما کدوم شهر هستین ؟

Soroush-S
10-09-2011, 14:16
تلوزیونهای lcd و پلاسمای جدید میتونن تصاویر دیجیتال رو دریافت کنند؟چگونه؟
تقریبا الان اکثر شرکتها محصولات خودشونو مجهز به گیرنده دیجیتال داخلی میکنند .

payam110313
10-09-2011, 19:01
بله امروزم قطعه .
+ iFilm
شما کدوم شهر هستین ؟

اصفهان هستم

☼ Namvari ☼
10-09-2011, 19:06
از کجا بفهمیم کانال های دیجیتال تو شهرمون فعال شده؟

isfahaneshop
10-09-2011, 19:48
از کجا بفهمیم کانال های دیجیتال تو شهرمون فعال شده؟

لیست شهرها

payam110313
10-09-2011, 20:15
سلام

چراشبکه شما قطع؟

Soroush-S
10-09-2011, 22:28
سلام

چراشبکه شما قطع؟
قطع نیست که- نه شما نه i-Film

Ghaioom
11-09-2011, 07:56
سلام

چراشبکه شما قطع؟
فکر کنم تو گاهی شهرها یه شبکه گاهی وقتا قطع میشه بعدش درست میشه. کلا همینطوری اگه تو سایت استانیها بری تو نظرات همچین چیزایی رو میبینی.

isfahaneshop
11-09-2011, 09:32
فکر کنم تو گاهی شهرها یه شبکه گاهی وقتا قطع میشه بعدش درست میشه. کلا همینطوری اگه تو سایت استانیها بری تو نظرات همچین چیزایی رو میبینی.
1- استانیها سایت نیست عزیزم !:46: وبلاگ است ولی بهتر از 100 تا سایت که مسئولان صدا و سیما درست کنند:41: داره کار می کنه:31:
به خاطر طرح توسعه فرستنده ها ، این شبکه ها بعضی اوقات قطع میشه ، یا جابه جا میشه
بعضی موقع ها هم رادیو و تلویزیونش با هم قاطی میشه.
بقیه شهرها را نمی دونم ولی در حال حاضر اصفهان 6 روزه سیستم دیجیتالش بد جوری قاطی است ، من زنگ زدم روابط عمومی صدا و سیما بهم گفت تا دو روز دیگه هم همینطور است و مال فرستنده است.

saeedblack
11-09-2011, 09:34
دوستان من با این مرکز پاسخگویی تلویزیون دیجیتال تماس گرفتم: 88055080
از یه طرف خنده ام گرفته بود و از یه طرف هم احساس تاسف کردم برای رسانه ملی
یه خانمی با لهجه ترکی اونجا جوابگو بود
گفتم که ما گیرنده مون سیگنالش کافیه ولی بعضی وقتا تصویرش سیاه می شه یه کمی تحقیق کردم فهمیدم ایراد از فرستنده است این درسته؟
داشته باشین :گفت نمیدونم یه بار پاکش کن خودش درست میشه
گفتم چیو پاک کنم گفتن ایراد از فرستنده است
با یه لحن بد گفت فرستنده های ما هیچ اشکالی نداره
گفتم لااقل بگین این ساعت فرستند ه ها رو درست کنن
گفت این به ما ربطی نداره

isfahaneshop
11-09-2011, 10:26
دوستان من با این مرکز پاسخگویی تلویزیون دیجیتال تماس گرفتم: 88055080
از یه طرف خنده ام گرفته بود و از یه طرف هم احساس تاسف کردم برای رسانه ملی
یه خانمی با لهجه ترکی اونجا جوابگو بود
گفتم که ما گیرنده مون سیگنالش کافیه ولی بعضی وقتا تصویرش سیاه می شه یه کمی تحقیق کردم فهمیدم ایراد از فرستنده است این درسته؟
داشته باشین :گفت نمیدونم یه بار پاکش کن خودش درست میشه
گفتم چیو پاک کنم گفتن ایراد از فرستنده است
با یه لحن بد گفت فرستنده های ما هیچ اشکالی نداره
گفتم لااقل بگین این ساعت فرستند ه ها رو درست کنن
گفت این به ما ربطی نداره

من هم تلفن زدم صدا و سیمای اصفهان:2:
گفت فرستنده هامون 6 روزه خرابه!:41:
و تا 3 روز آینده درست میشه!:31:
الان یکی از مشتری هام که شماره روابط عمومی اصفهان (2658051-0311) را بهش دادم زنگ زد بهم گفت که همون شماره زنگ زده و بهش گفتند هفته آینده فرستنده درست میشه!:24:
خدایا خودت به دادمون برس:42:

Ghaioom
11-09-2011, 11:44
1- استانیها سایت نیست عزیزم !:46: وبلاگ است ولی بهتر از 100 تا سایت که مسئولان صدا و سیما درست کنند:41: داره کار می کنه:31:
به خاطر طرح توسعه فرستنده ها ، این شبکه ها بعضی اوقات قطع میشه ، یا جابه جا میشه
بعضی موقع ها هم رادیو و تلویزیونش با هم قاطی میشه.
بقیه شهرها را نمی دونم ولی در حال حاضر اصفهان 6 روزه سیستم دیجیتالش بد جوری قاطی است ، من زنگ زدم روابط عمومی صدا و سیما بهم گفت تا دو روز دیگه هم همینطور است و مال فرستنده است.
وبلاگ بود! :31: ostaniha.com برو.

isfahaneshop
11-09-2011, 13:49
وبلاگ بود! :31: ostaniha.com برو.
این که شما رفتی نه!
ولی این که من رفتم بله!

kakawaki58
15-09-2011, 22:30
گزینه antena power در دستگاه بلوسنس t+14 کجاست لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر

sajjad1298
16-09-2011, 15:39
سلام دوستان
کسی میدونه برای دستگاه فراسو مدل Farasoo ----T Vandad FDR-212 آپدیت اومده تاحالا یا نه ؟

ak313
16-09-2011, 16:40
شبکه فيلم و سريال پاييز 90 افتتاح مي‌شود

ايسنا - معاون سيما از افتتاح شبکه فيلم و سريال در پاييز امسال خبر داد.

دکتر علي دارابي که در مراسم نقد، بررسي و تجليل از مجموعه‌هاي تلويزيوني ماه مبارک رمضان سخن مي‌گفت، افزود: شبکه هاي ورزش و پويانمايي سيما نيز تا پايان سال جاري راه‌اندازي مي‌شود.

Javad-ht
16-09-2011, 17:48
سلام
من یکی از این گیرنده دیجیتال های xvision که برای کامپیوتره دارم که آکبنده!
میخوام بدونم اینا با همین آنتن کوچیک هایی که تو جعبه اش هست میگیره یا نه؟
جایی که هستیم نزدیک مرکز تهرانه و روبرو خونمون (که میشه سمت شمال تهران) هم بازه و ساختمونی نیست!
اگه با آنتن خودش نمیگیره که بفروشمش!
مرسی

ak313
17-09-2011, 01:02
سلام
من یکی از این گیرنده دیجیتال های xvision که برای کامپیوتره دارم که آکبنده!
میخوام بدونم اینا با همین آنتن کوچیک هایی که تو جعبه اش هست میگیره یا نه؟
جایی که هستیم نزدیک مرکز تهرانه و روبرو خونمون (که میشه سمت شمال تهران) هم بازه و ساختمونی نیست!
اگه با آنتن خودش نمیگیره که بفروشمش!
مرسی
اگر طبقه سوم به بعد هستی و از سمت شمال پنجره داری و کنار پنجره بزاری احتمال زیاد می گیره

Nikonian
18-09-2011, 12:57
دستگاه رو یک کانال که باهاش عوض میکنم هنگ میکنه و فقط کانال قبلی رو نمایش میده و کار دیگه ای نمیکنه ! نه از ریموت کنترل و نه از کلید های روی دستگاه ! باید یکبار از پشت دستگاه خاموش و روشن کنم تا بتونم یک کانال دیگه انتخاب کنم !!!ولی وقتی آنتن رو جدا میکنم واز مدیا پلیر استفاده میکنم هیچ مشکلی نداره و هنگ نمیکنه ! داستان چیه ؟

mamsana
19-09-2011, 08:47
سلام!
من چند روز پیش از این مدل پرویژن DH-10 که کمبو هستش خریدم!
خیلی خوبه!
رفتم تو سایت خوده پروویژن تو مدل دستگاه زده فایل آپدیت برای درست کردن زبان شبکه آی فیلم!
الان زبانش درسته و فارسی صحبت میکنن ، میخواستم بدونم اون فایل آپدیت زبان زیر نویس ها و نوشته ها که عربی هست رو فارسی میکنه یا چیزه دیگه!!!
اصلا میشه کاری کرد که آی فیلم همه چیزش فارسی شه!؟؟

regedit021
20-09-2011, 12:30
نه نميشه ديگه!
فقط صدا رو ميشه عوض كرد

arreh
21-09-2011, 08:30
سلام

دوستان گيرنده ديجيتالي من مارشال هست كه اصلش براي آمريكاست اما تو ايران چينيش موجوده. فايلهايي كه ريكورد مي كنه با پسوند dvr. هست. اولا كه هيچكدوم از انواع رايج پسوندهاي تصويري كامپيوتري رو نمي شناسه. ثانيا تا حالا نتونستم نرم افزاري پيدا كنم كه بتونه اين نوع فايلها رو به انواع رايج تبديل كنه و بلعكس.

كسي مي تونه كمك كنه؟

mzh_m118
21-09-2011, 17:14
سلام

من گیرنده دیجیتال فراسو گرفتم.تا اونجایی که می دونم چون جدید اومده هنوز آپدیتی براش نیست.تو 2 تا منطقه مختلف امتحانش کردم، آنتن هوایی نداشتم یه آنتن شاخه ای خیلی کوچیک گرفتم گذاشتم کنارش بدون مشکل 15 تا کانالو گرفت.فرمت mkv,avi و چندتا دیگه رو هم پخش میکنه ولی زیرنویس فارسی رو برعکس نشون میده
در کل به نسبت قیمتش بد نیست به شرطی که دوامش خوب باشه

mojtabaalemi
22-09-2011, 10:25
یه نفر یه مشکلی گفت چند صفحه قبل که جوابی نگرفن . منم مشکلو دارم . وقتی سرچ میکنم 16 تا کانال میاد ولی بعد فقط 8 تای اولو نشون میده تو لیست کانالا .
این در حالیه که یه ال سی دی الجی هم داریم توی خونه که خودش گیرنده دیجیتال داره قشنگ همه کانالا رو میگیره .

ak313
22-09-2011, 11:59
سلام

دوستان گيرنده ديجيتالي من مارشال هست كه اصلش براي آمريكاست اما تو ايران چينيش موجوده. فايلهايي كه ريكورد مي كنه با پسوند dvr. هست. اولا كه هيچكدوم از انواع رايج پسوندهاي تصويري كامپيوتري رو نمي شناسه. ثانيا تا حالا نتونستم نرم افزاري پيدا كنم كه بتونه اين نوع فايلها رو به انواع رايج تبديل كنه و بلعكس.

كسي مي تونه كمك كنه؟
شما یه زحمتی بکش و توی تاپیک رو سرچ کن و یا پستهای من رو ببین یه برنامه به نام dvr to ts گذاشتم برای دانلود اول با اون فایلهاتو به تی اس تبدیل کن تا بتونی توی کامپیوتر ببینی بعد با نرم افزار TMPGenc می تونی به فرمتهای دیگه تبدیل کنی نرم فزار دوم رو می تونی از سایت عرشیان تجارت بلوسنس دانلود کنی. فایل اول هم توی فضای عمومی من در لایو.کام هستم می تونی لینکشو از وبلاگم بگیری

vvc
22-09-2011, 23:30
دوستان کسی میدونه چرا --- مارشال با کابل اچ دی رو پلاسمای پاناسونیک صدا نداره؟
من چند وقتیه با این این مشکل مواجه هستم روی ال سی دی های دیگه جواب میده ولی رو پلاسمای پاناسونیک
با همون کابل صدا نداره

kakawaki58
23-09-2011, 00:59
پخش آزمایشی شبکه بازار شروع شد

mociuamin
24-09-2011, 11:07
پخش آزمایشی شبکه بازار شروع شد
یه نیم ساعت برنامه داره
وقتی که این نیم ساعت تموم میشه دوباره از اول شروع میشه...
البته پخش اصلیش شروع نشده ولی اگه هم شروع بشه معلومه چی خواهد بود...
به امید روزی که صدا و سیما بتونه سلیقه ی همه ی مردم و ارضا کنه........البته نه با شبکه ی الکوثر و العالم

Greedy
25-09-2011, 14:39
این شبکه بازار چیه دیگه ده دقیقه برنامه داره 24 ساعت تکرار میکنه خوب بذارید کامل که شد افتتاح کنید تو این چند تا شبکه گیرنده دیجیتال فقط ifilm خوبه تا حدی هم جام جم یک بقیشون چرت

20170
25-09-2011, 17:00
من ايكس ويژن 101 خريدم نرم افزار اپديتشو كه نصب كردم همه فايل تصويريرو ميخونه همه رو......
يه عيبي كه داره اينه كه دير كانالش عوض ميشه كنترلش هم اصلا خوب نيست بايد باهاش كشتي بگيري تا كار بده

Soroush-S
25-09-2011, 18:20
شبکه بازار سراسریه یا فقط تو تهران ؟

Ghaioom
27-09-2011, 13:04
من ايكس ويژن 101 خريدم نرم افزار اپديتشو كه نصب كردم همه فايل تصويريرو ميخونه همه رو......
يه عيبي كه داره اينه كه دير كانالش عوض ميشه كنترلش هم اصلا خوب نيست بايد باهاش كشتي بگيري تا كار بده
باهاش ملق هم بزن :31::27:

شبکه بازار سراسریه یا فقط تو تهران ؟
الان که همه جا پخش نمیشه. بعضی از استان ها فعال کردن. بعدا سراسری میشه.

samira_googleOne
04-10-2011, 10:39
دوستان کسی میدونه چرا --- مارشال با کابل اچ دی رو پلاسمای پاناسونیک صدا نداره؟
من چند وقتیه با این این مشکل مواجه هستم روی ال سی دی های دیگه جواب میده ولی رو پلاسمای پاناسونیک
با همون کابل صدا نداره

این --- های مارشال همین جوری هستن
با بعضی دستگاه ها جواب نمی دن
به نظر من ایکس ویژن بهترینه کنترلش هم من تحقیق کردم می گن تو ورژن 1.17 که این هفته میاد درست شده

---------- Post added at 10:39 AM ---------- Previous post was at 10:38 AM ----------

یه ورژن جدید به نام 1.17 دارن میدن که کنترلش هم درست میشه
توی وبلاگ مادیران می تونی ببینی:

Ghaioom
05-10-2011, 08:39
میگما اگه تو دستگاه گیرنده کشور رو یه جا دیگه انتخاب کنی چیزی میاد؟

ak313
05-10-2011, 14:44
میگما اگه تو دستگاه گیرنده کشور رو یه جا دیگه انتخاب کنی چیزی میاد؟
فقط و فقط زبان و شاید ساعت تغییر کنه و چیزی نمیاد. دنبالش نگرد.!

Nikonian
05-10-2011, 18:10
دوستان مشکلی با بلوسنس T14plus وجود داره به این صورت که یک مواقعی که کانال عوض میکنیم صدا کامل قطع میشه و با خاموش و روشن کردن از پشت گیرنده صدا دوباره میاد ! کیفیت سیگنال هم 82 هست و در تصویر هیچ مشکلی نیست ولی صدا اینطور میشه ! مشکل چیه ؟

ak313
05-10-2011, 23:07
دوستان مشکلی با بلوسنس T14plus وجود داره به این صورت که یک مواقعی که کانال عوض میکنیم صدا کامل قطع میشه و با خاموش و روشن کردن از پشت گیرنده صدا دوباره میاد ! کیفیت سیگنال هم 82 هست و در تصویر هیچ مشکلی نیست ولی صدا اینطور میشه ! مشکل چیه ؟
بد نیست یکبار ورژن دستگاه رو عوض کنی مخصوصا اگر این مشکل بعد از ارتقاء ورژن به وجود اومده باشه. یه راه هم برگرداندن به تنظیمات کارخانه است اینها رو امتحان کن اگر مشکل حل نشه امکان داره مشکل سخت افزاری باشه

Nikonian
06-10-2011, 13:19
بد نیست یکبار ورژن دستگاه رو عوض کنی مخصوصا اگر این مشکل بعد از ارتقاء ورژن به وجود اومده باشه. یه راه هم برگرداندن به تنظیمات کارخانه است اینها رو امتحان کن اگر مشکل حل نشه امکان داره مشکل سخت افزاری باشه

ممنون

آخرین ورژن چیه ؟

ak313
06-10-2011, 17:38
ممنون

آخرین ورژن چیه ؟
ورژن 2.0 برو به این صفحه

godme00
12-10-2011, 00:42
سلام اپدیت دستگاه دیجیتال چه فایده ای دارد

behrouz2
12-10-2011, 08:43
سلام اپدیت دستگاه دیجیتال چه فایده ای دارد

1-باعث رفع بعضي ناهماهنگيها مانند وقفه در صدا ميگردد
2-جلوگيري از فريز شدن احتمالي (ازنظر نرم افزاري)
3- جلوگيري از هنگ كردن دستگاه
4-اضافه شدن نرم افزارهايي نظير توانايي خواندن فرمتهاي تصويري وصوتي
5- اضافه كردن گزينهاي بازي
6-تعغيير در سيستم منوي دستگاه از قبيل رنگ منو واضافه شدن گزينها وتعغيرات درظاهر منو
7-اضافه شدن زبان فارسي وتلتكست فارسي درصورت نبودن
و...
اطلاعات بيشتر در آدرس:

srh124
12-10-2011, 23:12
سلام
من يه گيرنده ديجيتال اكس ويژن 121 دارم اما فقط 8 شبكه مبگيره يعنز مستند العالم الكوثر و حتي شبكه استاني رو نميگيره در حالي كه بقيه دوستان توي شهر ما يعني قم 14 شبكه ميگيرن. مشكل از آنتن هست؟

EHSANRF
12-10-2011, 23:51
هنوز معلوم نیست توی کدوم شهرها فعال شده، ما نریم بخریم بعد ببینیم فعال نشده تو شهرمون!
هیچ مرجعی هم ننوشته!!!

behrouz2
13-10-2011, 13:38
هنوز معلوم نیست توی کدوم شهرها فعال شده، ما نریم بخریم بعد ببینیم فعال نشده تو شهرمون!
هیچ مرجعی هم ننوشته!!!

بهترين مرجع صداوسيماي محل سكونت شما است بهتر است با صداوسيماي شهر واستان خود تماس بگيريد.

mohsen121
15-10-2011, 11:47
سلام لحظاتی پیش شبکه فیلم و سریال با نام شبکه نمایش راه اندازی شد . فعلا برنامه نداره .

behrouz2
15-10-2011, 12:00
كانال فيلم وسريال بانام شبكه نمايش روي انتن ديجيتال رفت
اين شبكه به پخش فيلمها وسريالهاي ايراني وخارجي اختصاص دارد
در تهران در كانال 43 برابر با فركانس 650 مگاهرتز قابل دريافت ميباشد

منبع:

kakawaki58
15-10-2011, 12:44
شبکه نمایش (فیلم و سریال) بدون حذف آی فیلم و به عنوان کانال 16 در گیرنده های دیجیتال تهران اضاقه شد البته فعلا بوق پخش می کند

Soroush-S
15-10-2011, 14:52
الان که 16 تا کانال داریم . پس با این میشه 17 کانال

kakawaki58
15-10-2011, 14:56
الان که 16 تا کانال داریم . پس با این میشه 17 کانال
در گیرنده های تهران فقط الان 16 کانال قابل دریافت هست

prince_fable
16-10-2011, 12:27
سلام

میشه با ----- های معمولی هم شبکه های مستند، شما،بازار و کلا شبکه های جدید و دیجیتالی صدا سیمای ایران رو گرفت؟
یا فقط نیاز به ست تاپ باکس داره؟

در ضمن ----- هایی که بقلشون نوشته --- همون کار ست تاپ باکس یعنی تبدیل آنالوگ به دیجیتال رو میکنن یا اینکه فرق میکنه؟

ممنون

qubit99
16-10-2011, 14:23
سلام لطفا دوستانی که از گیرنده دیجیتال میتونن تصویر ضبط کنن این اطلاعات رو بدن. ممنون (اطلاعات مربوط به فایلی که روی flash memory ضبط کردید رو از روی کامپیوتر ببینید)

1- resolution تصویر (چند در چند) هست؟

2- نسبت تصویر 4:3 هست یا 16:9 هست؟

3- Bitrateه AUDIO و VIDEO چند kbps هست؟

4- Formatه AUDIO و VIDOE چی هست؟

با تشکر فراوان

---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------

سلام

در ضمن ----- هایی که بقلشون نوشته --- همون کار ست تاپ باکس یعنی تبدیل آنالوگ به دیجیتال رو میکنن یا اینکه فرق میکنه؟

ممنون

--- نوع های مختلف داره.

فقط ----T تلوزیون دیجیتال رو میگیره.

isfahaneshop
16-10-2011, 14:56
سلام

میشه با ----- های معمولی هم شبکه های مستند، شما،بازار و کلا شبکه های جدید و دیجیتالی صدا سیمای ایران رو گرفت؟
یا فقط نیاز به ست تاپ باکس داره؟

ممنون
با سلام خدمت شما دوست گرامی
در مورد سوال اولت اطلاعی ندارم ولی در مورد سوال دوم باید بگم که روی ریسیور و گیرنده های دیجیتال نوشته --- ولی تفاوتی که با هم داره توی حرف بعدیش است!
---_T تلویزیون دیجیتال محلی که با استفاده از آنتن معمولی فقط قادر به دریافت دیجیتال (فاقد برفک و ...) شبکه هایی است که صدا و سیمای آن محل که شما هستی ارسال می کنه و قادر به دریافت تصاویر ماهواره نیست.

---_S تصاویری است که با ماهواره ارسال میشه و شما با استفاده از دیش و ..... می تونید تمام شبکه هایی که از طریق ماهواره ارسال میشه دریافت کنید و قادر به دریافت شبکه های محلی دیجیتال نیست.

---_H تلویزیون دیجیتال روی موبایل است که امیدوارم به زودی راه اندازی بشه و شما می تونی بوسیله موبایلی که قابلیت ---_H داره ، تلویزیون دیجیتال محلی را دریافت کنی و ربطی به ماهواره نداره.

چندین مدل کمبو هم وجود داره که ترکیبی از چند دستگاه است
یعنی یا DVD پلیر و گیرنده دیجیتال را با هم ترکیب کردند
یا ماهواره و گیرنده دیجیتال (به دلیل هزینه بالا صرفه اقتصادی فعلاً نداره ، و در موقع خرید حتماً توجه کنید که تلویزیون ایران MPEG-4 است و ماهواره MPEG-2 ! )

,....

ak313
16-10-2011, 15:07
[QUOTE=qubit99;6551604]سلام لطفا دوستانی که از گیرنده دیجیتال میتونن تصویر ضبط کنن این اطلاعات رو بدن. ممنون (اطلاعات مربوط به فایلی که روی flash memory ضبط کردید رو از روی کامپیوتر ببینید)

1- resolution تصویر (چند در چند) هست؟

2- نسبت تصویر 4:3 هست یا 16:9 هست؟

3- Bitrateه AUDIO و VIDEO چند kbps هست؟

4- Formatه AUDIO و VIDOE چی هست؟

QUOTE]
720*576

نسبت تصوير رو هم شما با خود تنظیمات گیرنده تنظیم می کنید و فرمت ضبط هم بسته به گیرنده است که تی اس هستش و فرمت پخش هم امپگ 4 هستش. 25 فریم در ثانیه با بیت ریت ویدئویی 3352 کیلو بیت در ثانیه
اینها رو من فهمیدم امیدوارم جوابتو گرفته باشی

mociuamin
16-10-2011, 18:54
دوستان چندی پیش برنامه به روز داشت می گفت که میشه مودم ADSL رو به ست تاپ باکس وصل کرد و فول آرشیو برنامه های صدا و سیما رو دید...مراحلشم گفت ولی متاسفانه خونمون شلوغ بود من نفهمیدم.......کسی میدونه این قضیش چیه و چه جوری باید وصل کرد؟؟؟؟

ak313
16-10-2011, 22:58
دوستان چندی پیش برنامه به روز داشت می گفت که میشه مودم ADSL رو به ست تاپ باکس وصل کرد و فول آرشیو برنامه های صدا و سیما رو دید...مراحلشم گفت ولی متاسفانه خونمون شلوغ بود من نفهمیدم.......کسی میدونه این قضیش چیه و چه جوری باید وصل کرد؟؟؟؟
اين تلویزیون مبتنی بر آی پیه iptv شرکت ارائه کننده هم شیماست که هزینه اولیش 200 تومن با ماهیانه 15 تومن اشتراک و مودم adsl اونم فقط برای برنامه ضبط شده یا زنده تلویزیون توی سایتش یک لیستی هم از فیلمهای موجودش داره. فکر کنم یکبار توی سایتشون دیدم فرار از زندان هم توی آرشیوشون بود. ضمنا از این سیستم نمیشه اینترنت گرفت فقط به سرورهای مخصوص خودشون وصل میشه

mojtaba-67
16-10-2011, 23:40
سلام دوستان خسته نباشيد
ميخاستم بدونم فركانس ديجيتال فرستنده سمنان چنده؟
چون من كل پست ها و لينك هاي مربوطه شما را خوندم وكلي هم سرچ كردم ولي نتونستم پيدا كنم!!:41:
راستي پس كي رسمي ميشه؟

Ghaioom
17-10-2011, 15:32
سلام دوستان خسته نباشيد
ميخاستم بدونم فركانس ديجيتال فرستنده سمنان چنده؟
چون من كل پست ها و لينك هاي مربوطه شما را خوندم وكلي هم سرچ كردم ولي نتونستم پيدا كنم!!:41:
راستي پس كي رسمي ميشه؟
اینجا رو برو آخرین استان رو ببین مثل اینکه نوشته

اونجا بپرسی بهت جواب میدن کی رسمی شدن رو اگه میدونن بهت جواب میدن در غیر اینصورت نه.

A.N.A.P
17-10-2011, 17:21
دوستان تلویزیون ما گیرنده داخلی داره . میخواستم بپرسم چرا موقع فوتیال های خارجی فقط صدا میاد ؟ یعنی تصویر قطع میشه ؟

New-P30world
17-10-2011, 20:41
دوستان تلویزیون ما گیرنده داخلی داره . میخواستم بپرسم چرا موقع فوتیال های خارجی فقط صدا میاد ؟ یعنی تصویر قطع میشه ؟

.

. مدل تی وی تون چیه ؟ ؟ بگید تا دوستان سریع تر راهنمائیتون کنن... :20:

. خوش باشید /

.

mojtaba-67
17-10-2011, 21:46
اینجا رو برو آخرین استان رو ببین مثل اینکه نوشته

اونجا بپرسی بهت جواب میدن کی رسمی شدن رو اگه میدونن بهت جواب میدن در غیر اینصورت نه.

دم شما گرم...:11:

A.N.A.P
17-10-2011, 22:03
.

. مدل تی وی تون چیه ؟ ؟ بگید تا دوستان سریع تر راهنمائیتون کنن... :20:

. خوش باشید /

.

SONY 46NX-720

regedit021
17-10-2011, 23:48
اين تلویزیون مبتنی بر آی پیه iptv شرکت ارائه کننده هم شیماست که هزینه اولیش 200 تومن با ماهیانه 15 تومن اشتراک و مودم adsl اونم فقط برای برنامه ضبط شده یا زنده تلویزیون توی سایتش یک لیستی هم از فیلمهای موجودش داره. فکر کنم یکبار توی سایتشون دیدم فرار از زندان هم توی آرشیوشون بود. ضمنا از این سیستم نمیشه اینترنت گرفت فقط به سرورهای مخصوص خودشون وصل میشه
درادامه صحبت هاي دوستمون بگم كه چند روز پيش كه نمايشگاه رسانه هاي ديجيتال توي مصلي بود اونا هم بودند به خاطر نمايشگاه 50%تخفيف ميدادند كه ميشد 100تومن هزينه اوليه +3ماه استفاده مجاني
وتوي 3ماه اوليه هم اگر خوشتون نيومد ميتونيد دستگاه رو پس بديد وپولتون رو پس بگيريد
منم ثبت نام كردم گفت تا 2ماه ديگه وصلش ميكنند:27:

mociuamin
18-10-2011, 19:18
درادامه صحبت هاي دوستمون بگم كه چند روز پيش كه نمايشگاه رسانه هاي ديجيتال توي مصلي بود اونا هم بودند به خاطر نمايشگاه 50%تخفيف ميدادند كه ميشد 100تومن هزينه اوليه +3ماه استفاده مجاني
وتوي 3ماه اوليه هم اگر خوشتون نيومد ميتونيد دستگاه رو پس بديد وپولتون رو پس بگيريد
عجبا!خوب سود کردی پس....اگه ما هم بخوایم چه جوری باید اقدام کنیم؟؟؟؟؟؟؟

moslem47
18-10-2011, 23:17
قابلیت دانلود هم داره؟ سرعتش چطوره؟......................

A.N.A.P
19-10-2011, 00:09
SONY 46NX-720
خب اینم مدل دیگه ! راهنمایی کنید لطفا !

New-P30world
19-10-2011, 00:31
خب اینم مدل دیگه ! راهنمایی کنید لطفا !

.

. من sony ندارم.. :45:.. شرمندتم.... :37: - :23:

. رفیقمم که تو نمایندگی مشغول به کاره.. ( حسابدار ) از شانس شما مسافرته... :jealous: - :mellow:

. اینجا هم پیگیری کنی بی ضرره :

.

.

. موفق باشید :20: /

.

srh124
19-10-2011, 17:15
سلام
آقا اگه يه كابل hdmi اسنفاده كنيم كيفيت بهتر ميشه؟ يعني صدا و سيما با اين كيفيت ارسال ميكنه كه تغيير كابل av به hdmi تغيييري توي كيفيت داشته باشه؟

New-P30world
19-10-2011, 22:21
سلام
آقا اگه يه كابل hdmi اسنفاده كنيم كيفيت بهتر ميشه؟ يعني صدا و سيما با اين كيفيت ارسال ميكنه كه تغيير كابل av به hdmi تغيييري توي كيفيت داشته باشه؟

.

. تو یه پستی یکی گفته بود که از کابل HDMI استفاده می کرده مشکل داشته و بعد av استفاده کرده و مشکلش حل شده.. :5:

. فکر نکنم.... :23:

. کلا به عواملــــی بستگــــــی داره.. کیفیت کابل ـــ تی وی ـــ گیرنده ..... :19:

. خوش باشید :7: /

.

mojtaba-67
20-10-2011, 01:13
من سمنانم و يك گيرنده مارشال دارم با آنتن هوايي معمولي و قديمي تمام شبكه ها رو راحت ميگيرم ومشكلي ندارم ولي با گيرنده كامپيوتري XP-D450 usb با همون آنتن با اينكه شبكه ها رو ميگيرم ولي تصاوير دائما گير ميكند وفريز ميشود.(مثل خش سيدي)حتي با چرخاندن آنتن درصد سيگنال همش تغيير ميكند وثابت نميشود(بالاي 80%).آيا مشكل از دستگاست يا آنتن يا فرستنده ؟....چيكار كنم؟؟

behrouz2
21-10-2011, 10:00
من سمنانم و يك گيرنده مارشال دارم با آنتن هوايي معمولي و قديمي تمام شبكه ها رو راحت ميگيرم ومشكلي ندارم ولي با گيرنده كامپيوتري XP-D450 usb با همون آنتن با اينكه شبكه ها رو ميگيرم ولي تصاوير دائما گير ميكند وفريز ميشود.(مثل خش سيدي)حتي با چرخاندن آنتن درصد سيگنال همش تغيير ميكند وثابت نميشود(بالاي 80%).آيا مشكل از دستگاست يا آنتن يا فرستنده ؟....چيكار كنم؟؟

راهنمائي
1-نرم افزار پلير را دوباره نصب كنيد ويا از نرم افزار بليزر و... استفاده كنيد
2- ممكن است گيرنده usb شما خراب باشد در اين صورت به محل خريداري شده ويا نمايندگي آن مراجعه كنيد.
3-اين امكان وجوددارد گيرنده با سيستم كامپيوتر شما همخواني نداشته باشد : تعويض ويندوز و بالابردن گرافيك و...

پايگاه جامع اطلاع رساني تلويزيون ديجيتال

shadmehrshadow1
21-10-2011, 12:07
سلام
ما تلویزیون led 5600 LG داریم . می خواستم ببینم گیرنده دیجیتال داخلی داره یا نه . اگه داره چه جوری باید کانال هت رو پیدا کنم و بگیرم

mojtaba-67
21-10-2011, 16:36
راهنمائي
1-نرم افزار پلير را دوباره نصب كنيد ويا از نرم افزار بليزر و... استفاده كنيد
2- ممكن است گيرنده usb شما خراب باشد در اين صورت به محل خريداري شده ويا نمايندگي آن مراجعه كنيد.
3-اين امكان وجوددارد گيرنده با سيستم كامپيوتر شما همخواني نداشته باشد : تعويض ويندوز و بالابردن گرافيك و...

پايگاه جامع اطلاع رساني تلويزيون ديجيتال

سيستم قديمي من براي گيرندگي كافيه؟: main:iwill p4ht2-- ram:768ddr-- cpu:intel 2.4g-- vga:fx 5200
راستي من اين سه تا برنامه رو امتحان كردم: BlazeDTV6,speed tv player,dvbviewer ولي اين برنامه بليزر كه گفتي پيدا نكردم؟! :20:

New-P30world
21-10-2011, 18:04
سلام
ما تلویزیون led 5600 LG داریم . می خواستم ببینم گیرنده دیجیتال داخلی داره یا نه . اگه داره چه جوری باید کانال هت رو پیدا کنم و بگیرم

.

. مختصر : بله :12:

. مشروح ! : تاپیک اختصاصی LG LED 5500,5600 :5:

.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید. با دقت و حوصله کافی مطالعه بفرمائید.. :mellow:

. موفق باشید :7: /

.

behrouz2
21-10-2011, 18:39
سيستم قديمي من براي گيرندگي كافيه؟: main:iwill p4ht2-- ram:768ddr-- cpu:intel 2.4g-- vga:fx 5200
راستي من اين سه تا برنامه رو امتحان كردم: BlazeDTV6,speed tv player,dvbviewer ولي اين برنامه بليزر كه گفتي پيدا نكردم؟! :20:
راهنمايي:
1-برنامه (پروگ دي وي بي) را نيز امحان كنيد.
2- براي آخرين بار از اتصالات آنتن مطم.ن شويد.
3-گيرنده خودرا درخانه يكي از دوستان تست كنيد .
4- سيستم قديمي كامپيوتر شما نيز تا 80% تاثير دارد.

shadmehrshadow1
21-10-2011, 18:43
مرسی از پاسخ سریعت .
من رفتم اونجا ولی صحبتی راجع به دریافت دیجیتال نبود . و یه بنده خدا هم سوال کرده بود دو ماه پیش که هنوز جوابشو ندادن .
من میرم تو قسمت کانال یابی دستی و قسمت تلویزیون دیجیتال ولی صفحه سیاه هست و مینویسه سیگنا موجود نیست و نمیشه دستی هم وارد کرد غیر فعاله .
من گفتم شاید چند تا دلیل داشته باشه . یکی اینکه آنتن خاصی میخواد شاید ؟یکی دیگه هم اینکه شاید شهر ما تحت .پوشش نیست . از کجا بفهمم که شهر ما تحت پوشش هست ؟
بعد این دانگل قیمتش چنده . اگه بگیرم میشه باهاش به اینترنت وایرلس وصل شد .

sibsabz
22-10-2011, 01:38
سلام
کسی نمیدونه این سایت فولاد رایانه چرا کار نمیکنه و هنگه ؟

mamsana
23-10-2011, 08:12
سلام
کسی نمیدونه این سایت فولاد رایانه چرا کار نمیکنه و هنگه ؟

رو سایتش کلا یه عکس شبیه صفحه سایت گذاشته!
انگار مشکل پیدا کردن!
قبل باز میکرد! من یه دستگاه پروویژن خریده بودم ، همش فریز میشد! بردم پیششون گفتن ریست کن درست میشه! گفتم کردم و این چیزا تا این که یه جدیدش رو بهم دادن!!
اونجا که بودم زیاد زنگ میزدن بهشون واسه اشکال دستگاه! همشم میگفتن ریست کن!!!

الان دستگاه فعلا خوبه!:10:

اگه مشکل داری و تهرانی ، حضوری سر بزن!:11:

A.N.A.P
23-10-2011, 16:23
دوستان یه گیرنده دیجیتال دارای این ویژگی ها چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟
1- ضبط صدا و تصویر با کیفیت خوب رو فلش و هارد
2- کیفیت خوب دریافت و پخش شبکه های تلویزیون
3- پشتیبانی از بیشتر فرمت های تصویری با 1080p کیفیت
4- و سایر جزییاتی که فکر میکنید باید باشه . اون خواسته هام اونا هستن ! ممنون !

New-P30world
23-10-2011, 19:26

.

. آخرش مشکل گیرنده تی وی حل نشد ؟ ؟ :44:

. اگه تاپیک های مربوطه رو مطالعه کرده باشی.. نتیجه انتخاب میشود :

. بلوسنس +T14

. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

. امتحانشو پس داده.. من خودم بعد تست کامل ( واسه رفیقم ) اقدام به خرید کردم و راضی ام... :8:

. موفق باشید :7: /

.

isfahaneshop
24-10-2011, 19:15
ببین خوبه؟

mehran_pqqp
25-10-2011, 18:28
سلام
ببخشید من چند روز پیش LED EX720 سونی خریدم ، بعد می خواستم بپرسم برای دریافت کانالها به صورت دیجیتال چه کاری باید انجام بدم؟ (تهران هستم) راستش تو تنظیمات خودش یه بخش هست که کانالهای دیجیتال رو جستجو می کنه و پیدا هم می کنه ، ولی وقتی وارد کانال پیدا شده می رم می نویسه تصویری وجود ندارد ، آنتن پشت بوم رو جابجا کردم بعضی از موقعیت ها می نوشت سیگنال وجود ندارد ولی الان تنظیم آنتن طوری هست که کیفیت سیگنال تا 100% پر شده و قدرت سیگنال هم 90%

وقتی مثلا شبکه 3 رو میزنم روی پخش به صورت دیجیتال می زده تصویری وجود ندارد

میشه راهنمایی بفرمائید

ak313
25-10-2011, 20:23
سلام
ببخشید من چند روز پیش LED EX720 سونی خریدم ، بعد می خواستم بپرسم برای دریافت کانالها به صورت دیجیتال چه کاری باید انجام بدم؟ (تهران هستم) راستش تو تنظیمات خودش یه بخش هست که کانالهای دیجیتال رو جستجو می کنه و پیدا هم می کنه ، ولی وقتی وارد کانال پیدا شده می رم می نویسه تصویری وجود ندارد ، آنتن پشت بوم رو جابجا کردم بعضی از موقعیت ها می نوشت سیگنال وجود ندارد ولی الان تنظیم آنتن طوری هست که کیفیت سیگنال تا 100% پر شده و قدرت سیگنال هم 90%

وقتی مثلا شبکه 3 رو میزنم روی پخش به صورت دیجیتال می زده تصویری وجود ندارد

میشه راهنمایی بفرمائید
توی مشخصات تلویزیون هرچند تیونر دیجیتال وجود داره اما dvbt نیست. قابل توجه شما اینکه استانداردهای پخش دیجیتال در کشورهای متفاوت، متفاوت است و در ایران و بسیاری کشورها ----t است نه ATSC
TV System

Channel Coverage : VHF: 2-13, UHF: 14-69, CATV: 1-135
Color System : NTSC
Number of Tuners (Analog) : 1 (Hybrid)
Number of Tuners (Digital) : 1 (Hybrid)
TV System (Analog) : M
TV System (Digital) : ATSC
Tuner (Cable) : Clear QAM
Tuner (Terrestrial) : ATSC
لینک مشخصات

mehran_pqqp
25-10-2011, 21:16
توی مشخصات تلویزیون هرچند تیونر دیجیتال وجود داره اما dvbt نیست. قابل توجه شما اینکه استانداردهای پخش دیجیتال در کشورهای متفاوت، متفاوت است و در ایران و بسیاری کشورها ----t است نه ATSC
TV System

Channel Coverage : VHF: 2-13, UHF: 14-69, CATV: 1-135
Color System : NTSC
Number of Tuners (Analog) : 1 (Hybrid)
Number of Tuners (Digital) : 1 (Hybrid)
TV System (Analog) : M
TV System (Digital) : ATSC
Tuner (Cable) : Clear QAM
Tuner (Terrestrial) : ATSC
لینک مشخصات

من زیاد اطلاع ندارم ولی :

رفتم جهت آنتن رو عوض کردم ، 8 تا شبکه رو به صورت دیجیتال گرفت شبکه های Ifilm , Presstv , شبکه نمایش ، جام جم و...
شبکه های رادیو هم 14 تا گرفت ولی خب شبکه های داخل ایران رو نگرفت
کسی اطلاعی داره جهت آنتن رو تو تهران به کدوم سمت باید تنظیم کنیم که شبکه های داخل ایران رو به صورت دیجیتال بگیریم؟
تو یه سایت خوندم نوشته بود ارتباطی به جهت آنتن نداره ولی خب من تست کردم گویا ارتباط داشت!

ak313
25-10-2011, 22:50
من زیاد اطلاع ندارم ولی :

رفتم جهت آنتن رو عوض کردم ، 8 تا شبکه رو به صورت دیجیتال گرفت شبکه های Ifilm , Presstv , شبکه نمایش ، جام جم و...
شبکه های رادیو هم 14 تا گرفت ولی خب شبکه های داخل ایران رو نگرفت
کسی اطلاعی داره جهت آنتن رو تو تهران به کدوم سمت باید تنظیم کنیم که شبکه های داخل ایران رو به صورت دیجیتال بگیریم؟
تو یه سایت خوندم نوشته بود ارتباطی به جهت آنتن نداره ولی خب من تست کردم گویا ارتباط داشت!
توی تهران به سمت کوه جماران که شبها یه رنگ سبز داره فرکانس شبکه های داخلی هم 602000 احتمالا باید بتونی سیگنال رو فیکس کنی و آنتنت رو تنظیم کنی در ضمن حتما از کابل یک تیکه استفاده کن
در ضمن منزل شما کجاست. توی تهران فقط 10 تا رادیو می گیره شما چطور 14 تا رادیو گرفتی.

mehran_pqqp
25-10-2011, 23:18
توی تهران به سمت کوه جماران که شبها یه رنگ سبز داره فرکانس شبکه های داخلی هم 602000 احتمالا باید بتونی سیگنال رو فیکس کنی و آنتنت رو تنظیم کنی در ضمن حتما از کابل یک تیکه استفاده کن
در ضمن منزل شما کجاست. توی تهران فقط 10 تا رادیو می گیره شما چطور 14 تا رادیو گرفتی.

رفتم تو قسمت جستجوی دستی کانالها ، کانال رو گذاشتم روی 37 C ، بعد رفتم پشت بوم و جهت آنتن رو تغییر دادم و تو حالتی که کیفیت سیگنال و قدرت سیگنال بالا بود آنتن رو فیس کردم ، شبکه های داخل ایران رو هم گرفت تو همین جهت روی کانل C43 کانالهای جام جم و ... هم گرفت

الان ظاهرا همه چی نرماله تنها مشکلی که وجود داره اینه که شبکه های داخل ایران وقتی میارم بعضی وقتا یه حالتی تو تصویر میاد دقیقا مثل وقتی سی دی خش دار میذارید ، مثلا چند دقیقه شفاف نشون میده بعد یه تیکه از تصویر 2 ثانیه این حالت رو داره

ما تقریبا شمال غرب تهران هستیم ، الان آنتن دقیقا به سمت غرب هستش

Ghaioom
26-10-2011, 07:09
فکر کنم تو تهران یکی گفته بودن یه جا به طرف برج میلاد بگیر.

mehran_pqqp
26-10-2011, 14:49
فکر کنم تو تهران یکی گفته بودن یه جا به طرف برج میلاد بگیر.

آره خوندم ولی احتمالا ایشون شرق تهران بودن و وقتی آنتن رو به سمت غرب تنظیم کردن روبروی برج میلاد بوده ، الان من آنتن رو به سمت برج میلاد میذارم هیچ سیگنالی وجود نداره ، ولی وقتی آنتن رو به سمت غرب و شمال غرب تهران تنظیم می کنم درست میشه

فقط تنها مشکلی که هست همین کانالهای داخلی هست که مثل حالتی که سی دی خش دار باشه تو تصاویر اتفاق میفته
ولی کانالهای جام جم ، شما ، Ifilm ، مستند و ... این مشکل رو ندارن
به نظرتون از خود TV نیست؟ چون تازه خریدم و گارانتی هم داره

ممنون میشم راهنمایی کنید

ak313
26-10-2011, 16:34
آره خوندم ولی احتمالا ایشون شرق تهران بودن و وقتی آنتن رو به سمت غرب تنظیم کردن روبروی برج میلاد بوده ، الان من آنتن رو به سمت برج میلاد میذارم هیچ سیگنالی وجود نداره ، ولی وقتی آنتن رو به سمت غرب و شمال غرب تهران تنظیم می کنم درست میشه

فقط تنها مشکلی که هست همین کانالهای داخلی هست که مثل حالتی که سی دی خش دار باشه تو تصاویر اتفاق میفته
ولی کانالهای جام جم ، شما ، Ifilm ، مستند و ... این مشکل رو ندارن
به نظرتون از خود TV نیست؟ چون تازه خریدم و گارانتی هم داره

ممنون میشم راهنمایی کنید
به نکات زیر توجه داشته باش حتما سیم یه تیکه باشه و از بستن محکم سیمها مطمئن باش از آنتهای شاخکی یو اچ اف استفاده کن و از یک آنتن برای چندتا تلویزیون استفاده نکن. ضمنا همانطور که قبلا گفتم فرستنده توی جمارانه و شبها چراغ سبزش معلومه در ضمن برای من که توی محدوده میدون خراسانم هر طرف آنتن رو بزارم باز هم سیگنال دارم البته طبقه 5 آنتن بسته شده البته شاید چند درصد علمی سیگنال کم و زیاد بشه اما کیفیت تغییری نمی کنه. شما دقیقا بزار به سمت اون چراغ سبز . ان شاء الله مشکل کاملا برطرف میشه. فصبرٌ جمیلٌ

samira_googleOne
26-10-2011, 16:34
سلام خدمت همه دوستان
شما می تونید نسخه آپدیت گیرنده های دیجیتال ایکس ویژن مدل 333 و 131 و 101 را از وبلاگ یا سایت مادیارن دریافت کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehran_pqqp
26-10-2011, 18:56
به نکات زیر توجه داشته باش حتما سیم یه تیکه باشه و از بستن محکم سیمها مطمئن باش از آنتهای شاخکی یو اچ اف استفاده کن و از یک آنتن برای چندتا تلویزیون استفاده نکن. ضمنا همانطور که قبلا گفتم فرستنده توی جمارانه و شبها چراغ سبزش معلومه در ضمن برای من که توی محدوده میدون خراسانم هر طرف آنتن رو بزارم باز هم سیگنال دارم البته طبقه 5 آنتن بسته شده البته شاید چند درصد علمی سیگنال کم و زیاد بشه اما کیفیت تغییری نمی کنه. شما دقیقا بزار به سمت اون چراغ سبز . ان شاء الله مشکل کاملا برطرف میشه. فصبرٌ جمیلٌ

ممنون آنتن من این مدلی هست هم VHF داره و هم UHF

آنتن شاخکی منظورتون چه مدلی هستش؟

جماران کدوم سمته تهران میشه ؟ از اینجا چراغی دیده نمیشه

ak313
27-10-2011, 18:32
ممنون آنتن من این مدلی هست هم VHF داره و هم UHF

آنتن شاخکی منظورتون چه مدلی هستش؟

جماران کدوم سمته تهران میشه ؟ از اینجا چراغی دیده نمیشه
همین مدل منظورم آنتنت خوبه. جماران وسط رشته کوههای شمال تهران ( تقریبا) بین تجریش و نیاوران

mehran_pqqp
28-10-2011, 22:51
همین مدل منظورم آنتنت خوبه. جماران وسط رشته کوههای شمال تهران ( تقریبا) بین تجریش و نیاوران

مرسی
اینجا برعکسه ، پشت آنتن که به سمت جماران هست خوب می گیره ، مرسی از شما که به کاربرا کمک می کنید:10:

Ghaioom
29-10-2011, 08:09
این آننتا واسه دیجیتال خوبه؟ واسه آنالوگ که خوبه. اینجا 2 تومنه! :31:
اینم هست یکی شبیه به اینم هست ما اونی که شبیه به این هست رو داریم.

isfahaneshop
29-10-2011, 14:53
این آننتا واسه دیجیتال خوبه؟ واسه آنالوگ که خوبه. اینجا 2 تومنه! :31:
اینم هست یکی شبیه به اینم هست ما اونی که شبیه به این هست رو داریم.

سیم آنتن خوب داشته باشی و توی نقطه کور نباشی خیلی بهتر از آنتن برقی ها (بوستر دار ها ، دارای تقویت کننده) کار می کنه!!!

Ghaioom
29-10-2011, 16:49
سیم آنتن خوب داشته باشی و توی نقطه کور نباشی خیلی بهتر از آنتن برقی ها (بوستر دار ها ، دارای تقویت کننده) کار می کنه!!!
سیم کواکسیاله دیگه. همون سفیده.
تو دیجیتالم اینو پیشنهاد دادن. تو تی وی.
نه اینجا جای خوبیه. ولی هنوز که آزمایشی هست نمیتونم بگیرم. من مال کامپیوتر رو دارم.
من موندم اگه اون آنتن کوچیکش نگیره بعد از افتتاح ولی آنتن مال تی وی بگیره نمیتونم همیشه بهش وصل کنم. چون تی وی کنارم نیست. نمیدونم چیکار کنم.

kakawaki58
30-10-2011, 13:37
پخش آزمایشی شبکه نمایش آغاز شد الان فیلم حضرت ابراهیم از این شبکه در حال پخش است

Soroush-S
30-10-2011, 14:10
پخش آزمایشی شبکه نمایش آغاز شد الان فیلم حضرت ابراهیم از این شبکه در حال پخش است
البته فعلا فقط تو تهران:31:

mehran_pqqp
01-11-2011, 08:29
دوباره مشکل:
الان دقیقا آنتن پشت بوم تنظیم شده به سمت جماران (آنتن شاخکی)

تو تنظیمات تلویزیون

روی کانال 37 (فرکانس 602)
کیفیت سیگنال 100 و قدرت سیگنال 46-50 هست:

شبکه های داخلی ایران رو با این مشخصات خیلی خوب دریافت می کنم مشکلی هم ندارن

روی کانال 43 (فرکانس 650)
کیفیت سیگنال 90 -95 و قدرت سیگنال 42

شبکه های جام جم ، Ifilme ، بازار ، شما و ... رو با این مشخصات خوب دریافت می کنم ولی مثلا 3 دقیقه خوبه بعد یهو یه حالت مثل این که سی دی خش دار باشه اتفاق میفته برای چند ثانیه کوتاه ، بعد مجددا درست میشه

سوال:

1- قدرت سیگنال برای دریافت تصاویر با بهترین کیفیت باید حدودا چند باشه؟ به چه صورت میشه قدرت سیگنال رو بهتر دریافت کرد؟ مشکل از آنتن هست؟

تو نت سرچ کردم

آنتن SDAO 2010 سیماران
قیمت 11 هزارتومان
این آنتن ها رو نوشته " آنتن دیجیتال اکتیو مخصوص گیرنده های دیجیتال زمینی "
دو مدل هم داره یکی رو نوشته Indoor یکی هم Outdoor

2-از این آنتن ها میشه استفاده کرد؟ یا این آنتن ها برای مورد دیگه ای استفاده میشن؟

منبع :

samira_googleOne
01-11-2011, 09:48
سیم کواکسیاله دیگه. همون سفیده.
تو دیجیتالم اینو پیشنهاد دادن. تو تی وی.
نه اینجا جای خوبیه. ولی هنوز که آزمایشی هست نمیتونم بگیرم. من مال کامپیوتر رو دارم.
من موندم اگه اون آنتن کوچیکش نگیره بعد از افتتاح ولی آنتن مال تی وی بگیره نمیتونم همیشه بهش وصل کنم. چون تی وی کنارم نیست. نمیدونم چیکار کنم.

شما یه آنتن تقویتی کوچیک دانت بگیر
کیفیتش عالیه و برقش هم از پورت usb کامیپوتر
قیمتش از 20 شروع میشه
تو وبلاگ مادیران در مورد فروش مستقیم گفته. زنگ بزن فروش مستقیم بهت میگه: آدرس ویلاگ مادیارن:
maadiran.mihanblog.com

---------- Post added at 09:48 AM ---------- Previous post was at 09:45 AM ----------

دوباره مشکل:

تو تنظیمات تلویزیون

شبکه های جام جم ، Ifilme ، بازار ، شما و ... رو با این مشخصات خوب دریافت می کنم ولی مثلا 3 دقیقه خوبه بعد یهو یه حالت مثل این که سی دی خش دار باشه اتفاق میفته برای چند ثانیه کوتاه ، بعد مجددا درست میشه

سوال:

1- قدرت سیگنال برای دریافت تصاویر با بهترین کیفیت باید حدودا چند باشه؟ به چه صورت میشه قدرت سیگنال رو بهتر دریافت کرد؟ مشکل از آنتن هست؟

تو نت سرچ کردم

آنتن SDAO 2010 سیماران
قیمت 11 هزارتومان

2-از این آنتن ها میشه استفاده کرد؟ یا این آنتن ها برای مورد دیگه ای استفاده میشن؟

منبع :

قدرت سیگنالت خیلی کمه بابا
باید بیشتر کنیش
با تنظیم دقیقا تر یا تهیه آنتن تقویتی یا بوستر دار. مثلا آنتن هوایی تقویتی

Soroush-S
01-11-2011, 11:02
دوستان فکر کنم باید خود گیرنده هم قوی باشه چون کابلی که به تلویزیونم وصل بود مشکلی براش پیشومد ولی من با قدرت 10 و کیفیت بین 40 تا 50 همگی شبکه های دیجیتال دریافت می کردم

mehran_pqqp
01-11-2011, 21:34
قیمتش از 20 شروع میشه
تو وبلاگ مادیران در مورد فروش مستقیم گفته. زنگ بزن فروش مستقیم بهت میگه: آدرس ویلاگ مادیارن:
maadiran.mihanblog.com

---------- Post added at 09:48 AM ---------- Previous post was at 09:45 AM ----------

قدرت سیگنالت خیلی کمه بابا
باید بیشتر کنیش
با تنظیم دقیقا تر یا تهیه آنتن تقویتی یا بوستر دار. مثلا آنتن هوایی تقویتی

راستش هر چقد جابجا کردم آنتن رو قدرت سیگنال از این بیشتر نشد ، برای همین گفتم یه سوال بپرسم چه آنتنی بخرم که برای دریافت شبکه ها با مشکل مواجه نشم ، آنتنه تقویتی منظورتون چه آنتنی هست؟ آنتن جدا هست یا باید مثل تقویت کننده روی همین آنتنی که الان هست بسته بشه؟
در مورد آنتن هایی که در سایت سیماران نوشته برای استفاده DVBT و قیمت مناسبی هم دارن نظرتون چیه؟ میشه اینا رو استفاده کرد؟ یا این آنتن ها برای موارد دیگه ای استفاده میشن؟

ak313
01-11-2011, 21:51
دوباره مشکل:

تو تنظیمات تلویزیون

سوال:

تو نت سرچ کردم

آنتن SDAO 2010 سیماران
قیمت 11 هزارتومان

منبع :

شما قبلا گفته بودید شبکه های داخلی مشکل دارن حالا می گید شبکه های خارجی مشکل دارن بالاخره کدومه. اگه قبلا مشکل روی داخلی بوده حالا رفته روی خارجی پس قطعا مشکل از آنتنه ضمنا به نظر من این خش هم به خاطر نوسان درصد سیگناله که احتمالا 42 درصد کم و زیاد میشه. در ضمن محل اقامت شما کجای تهرانه؟ آیا کابل مستقیم از آنتن به تلویزیون وصل میشه؟ آیا درصد سیگنال توی شبکه های داخلی نوسان داره؟ اگر از وجود آنتن و کابل مناسب مطمئنی و با این وجود درصد سیگنال نوسان زیادی داره می تونه مشکل تیونر باشه.

mehran_pqqp
02-11-2011, 02:19
شما قبلا گفته بودید شبکه های داخلی مشکل دارن حالا می گید شبکه های خارجی مشکل دارن بالاخره کدومه. اگه قبلا مشکل روی داخلی بوده حالا رفته روی خارجی پس قطعا مشکل از آنتنه ضمنا به نظر من این خش هم به خاطر نوسان درصد سیگناله که احتمالا 42 درصد کم و زیاد میشه. در ضمن محل اقامت شما کجای تهرانه؟ آیا کابل مستقیم از آنتن به تلویزیون وصل میشه؟ آیا درصد سیگنال توی شبکه های داخلی نوسان داره؟ اگر از وجود آنتن و کابل مناسب مطمئنی و با این وجود درصد سیگنال نوسان زیادی داره می تونه مشکل تیونر باشه.

درسته قبلا شبکه های داخلی این مشکل رو داشتن که با یه مقدار تنظیم آنتن درست شد
فرکانس 650 که شبکه های خارجی رو می گیره کیفیت سیگنال روی 95 ثابت ، قدرت سیگنال چند دقیقه 42 هستش یهو میاد 40 ،چند دقیقه رو 40 ثابت می مونه بعد میره 42
غرب تهران سمت پونک

دفعه قبل که گفتید سیم آنتن رو مستقیم وصل کنم ، چون سیم آنتن (یه مقدار اضافه پشت بوم بود) از تو پریز داخل خونه کابل رو 1 متر کشیدم بیرون ، الان کابل مستقیم به پشت تی وی وصل شده

آیا درصد سیگنال توی شبکه های داخلی نوسان داره؟

خیر ، برای شبکه های داخلی کیفیت سیگنال ثابت روی 100 و قدرت سیگنال ثابت 50

قدرت سیگنال 50 یکی از دوستان گفت کم هستش

یه سوال دیگه هم داشتم ، این آنتن ها که تو سایت سیماران وجود داره برای تلویزیون استفاده میشن؟
آنتن SDAO 2010 سیماران
" آنتن دیجیتال اکتیو مخصوص گیرنده های دیجیتال زمینی "

Ghaioom
02-11-2011, 09:33
قیمتش از 20 شروع میشه
maadiran.mihanblog.com
از 20 شروع نمیشه که من دیدم قیمتش از 10 تا 17 خورده ای هست ! :31: شما گرون فروشی مثل اینکه! :31: خوب این دستگاهی که ما داریم pcdvb-2100 آنتن خودش چند دسیبل هست؟ و میشه فهمید تا چند کیلومتری میگیره این آنتنی که معرفی کردی؟

foodaj
05-11-2011, 23:08
سلام دوستان یه سوال دارم من گیرنده دیجیتال AP.TECH دارم کسی میتونه راهنمایی کنه که چطور میتونم تاریخ و ساعت اون رو تنظیم کنم؟
ممنون

Soroush-S
05-11-2011, 23:56
چرا شبکه نمایش تو رشت قطع شده ؟
تو تهران هم قطعه؟

mamsana
06-11-2011, 08:18
چرا شبکه نمایش تو رشت قطع شده ؟
تو تهران هم قطعه؟
نه وصله!:20::20:

samira_googleOne
06-11-2011, 08:43
از 20 شروع نمیشه که من دیدم قیمتش از 10 تا 17 خورده ای هست ! :31: شما گرون فروشی مثل اینکه! :31: خوب این دستگاهی که ما داریم pcdvb-2100 آنتن خودش چند دسیبل هست؟ و میشه فهمید تا چند کیلومتری میگیره این آنتنی که معرفی کردی؟

ghaioom جان
من که فروشنده نیستم. ولی می دونم یه مدلی جدیدش اومده بیشتر از 17 تومنه
فکر کنم 23 تومنه. دقیق نمی دونم
اون میگن بهتره
در مورد دسیبلش هم نیم دونم چند دسی بله ولی می دونم از آنتن های خود دستگاه 2100 بهتره
م یتونی اطلاعات رو از فروش مستقیم این محصول بگیری ، چون مادیران انگار خودش ارسال می کنه به تهران. ولی اگر شهرستانی باید بپرسی. از وبلاگ مادیران بپرس تا بهت جواب بده : maadiran.mihanblog.com

mojtaba-67
07-11-2011, 23:16
ميخاستم بدونم حداقل سيستم مورد نياز براي گيرندگي مناسب ديجيتال و پخش خوب چيه؟
چون پخش گيرنده ديجيتال xp-d450 من دائما ايست داره.آنتن پره وكيفيتم بصورت متغير رو 80 درصده.
سيستم منم :-cpu intel 2.4g - ram ddr756g- gforce5200- iwill p4ht2
آيا واقعا براين كار ضعيفه ؟؟؟

BraveKnight
07-11-2011, 23:35
چون پخش گيرنده ديجيتال xp-d450 من دائما ايست داره.آنتن پره وكيفيتم بصورت متغير رو 80 درصده.
شاید کدک‌های مناسب روی کامپیوترتون نصب نیست.
HD Pack 2.4 و K-Lite Mega Pack رو دانلود و نصب کنید.

moohamaad
08-11-2011, 09:34
عزیزم مشکل از آنتن ات است نه از سیستم ات:31:
برو آنتن را بچرخون تا اونی که قرمز کردم ثابت بشه و روی یک عدد بدون نوسان بمونه تا مشکل حل بشه
امیدوارم راهنماییم مفید باشه (من هم همین مشکل را داشتم و تا حل نشد باورم نمیشد که سیم آنتن ! و جهت آنتن اینقدر موثر است

mojtaba-67
08-11-2011, 14:11
من رو سيستمم K-Lite Mega Pack 6.1.0 نصبه و همه فرمتها رو هم راحت پخش ميكنه.
منم مشكلم همين تغييره؛هر چي آنتنو ميچرخونم ثابت نميشه.از چند تا برنامه هم استفاده كردم.:2:
آخه گيرنده ستاپ مارشالم سريع و بدون نياز به تغيير جهت همون آنتن، همه شبكه ها رو عالي پخش ميكنه.. يعني گيرنده پي سي ضعيفتره يا مشكل داره؟
يا آنتن يا سيم آنتن...

matin_vv
08-11-2011, 18:17
سلام.
دوستان میخوام یه آنتن داخلی خوب بگیرم که همه کانالها رو بگیره.
چه مدلی پیشنهاد میکنید؟

niki69
08-11-2011, 20:08
دوستانه تهرانی شما تو شبکه های 1 تا 7 فریز ندارین؟ برای من از ظهر خیلی فریز داره

mamsana
09-11-2011, 09:39
دوستانه تهرانی شما تو شبکه های 1 تا 7 فریز ندارین؟ برای من از ظهر خیلی فریز داره
نه!
من که ندیدم!البته دیشب رو میگم!ظهرش رو نمیدونم!:46:

foodaj
09-11-2011, 19:00
سلام دوستان کسي نميتونه پاسخ منو بده که نحوه تنظيم تاريخ و تقويم در ست تاپ باکس اپ تک چطوره جون هيچ گزينه اي براي تنظيم نداره؟

New-P30world
09-11-2011, 19:16
سلام دوستان کسي نميتونه پاسخ منو بده که نحوه تنظيم تاريخ و تقويم در ست تاپ باکس اپ تک چطوره جون هيچ گزينه اي براي تنظيم نداره؟

.

. سلام

. من با اپ تک کار نکردم ولی :

. اگه هیچ گزینه ایی برای تنظیم نداره، خب این قابلیت رو نداره دیگه... :6:

. خوش باشید :8:

.

mojtabaalemi
12-11-2011, 10:37
شبکه نمایش چرا توی مشهد نمیاد؟

death_man
12-11-2011, 15:13

دوست عزیز
تاریخ و ساعت دستگاه توسط خود فرستنده تنظیم میشه

ak313
12-11-2011, 21:39
شبکه نمایش چرا توی مشهد نمیاد؟
خوب معلومه چون سیمای تهران فقط الان سیگنال می فرست و حتما در آینده اضافه میشه. ان شاء الله زودتر

Majid393
15-11-2011, 07:37
سلام

این گیرنده دیجیتال های USB کدومش خوبه ؟
به غیر از مادیران هم مدلِ دیگه ای هست ؟

New-P30world
15-11-2011, 13:08
سلام

این گیرنده دیجیتال های USB کدومش خوبه ؟
به غیر از مادیران هم مدلِ دیگه ای هست ؟

.

.

گیرنده دیجیتال مخصوص لپتاپ و PC

گیرنده دیجیتال شبکه های تلویزیونی و رادیویی ایران با آنتن معمولی

(مخصوص کامپیوتر)

. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.

. مشخصات:
1- استفاده از طریق USB
2- دریافت و پخش 15 شبکه تلویزیونی و 10 شبکه رادیویی با کیفیت عالی
3- دارای نرم افزار و منوی فارسی
4- امکان ضبط برنامه های تلویزیونی و رادیویی بر روی هارد کامپیوتر
5- مشاهده و امکان جلو و عقب بردن تصاویر ضبط شده ی یک برنامه ی درحال ضبط، بطور همزمان (Time Shift)
6- دارای یکسال ضمانت

.

. لوازم همراه دستگاه:
1- کنترل از راه دور
2- آنتن مخصوص
3- تبدیل فیش آنتن
4- CD نصب

.

.

.

Soroush-S
15-11-2011, 17:20
خوب معلومه چون سیمای تهران فقط الان سیگنال می فرست و حتما در آینده اضافه میشه. ان شاء الله زودتر
البته تو رشت حدود 1 هفته ای فغال بود ولی الان قطع شده:13:

AliSub
16-11-2011, 19:57
سلام
میخام یه دستگاه دیجیتال بگیرم . البته توی شهر ما هنوز فرستنده نیامده ولی شهرهای بقلیمون دارن که تست کردند گفتند تو شهر ما هم میگیره.
یه جا نوشته بود پخش عمده رفتم قیمت گرفتم که فقط دو مدل داشت:
Shuttle Tech DVBT HDT 2600U = 60.000
FARASSOO ----T Vandad FDR-212=60.000

کدومش بهتره؟
قیمتش چطوره؟
ایا ارزش خرید دارند؟ یا بهتره برم سراغ مارک های دیگه؟

isfahaneshop
16-11-2011, 22:09
سلام
میخام یه دستگاه دیجیتال بگیرم . البته توی شهر ما هنوز فرستنده نیامده ولی شهرهای بقلیمون دارن که تست کردند گفتند تو شهر ما هم میگیره.
یه جا نوشته بود پخش عمده رفتم قیمت گرفتم که فقط دو مدل داشت:
Shuttle Tech DVBT HDT 2600U = 60.000
FARASSOO ----T Vandad FDR-212=60.000

کدومش بهتره؟
قیمتش چطوره؟
ایا ارزش خرید دارند؟ یا بهتره برم سراغ مارک های دیگه؟
اگه یک دونه را با کابل HDMI بهت می دهد این قیمت خیلی خوبه! (کدوم شهری؟)
فقط شاتل یک مشکلی داره! من گیرنده 2500 فرستادم گارانتی! (موقع زدن به برق هنگ کرد و سوخت!)
بعد از 4 ماه مدل 2600 از گارانتی برگشت!
من فروشنده بودم و 4 ماه برام چیزی نبود! چون دیده بودم دستگاهی بره گارانتی و سال بعد جایگزینش بیاد ولی به نظر شما مشتری توی این 4 ماه چیکار باید بکنه؟ با چی تلویزیون ببینه؟
اون فراسو هم خواستی بخری کلیه امکاناتی که فروشنده میگه را بگو تست کنه و تحویلت بدهد.
قیمتش خوبه ولی فکر نکنم قیمت تکی بهت داده باشند!

yoosef_st
16-11-2011, 23:02
آقا ما تهرانیم، یه t7+ پروویژن دارم، آنتن هم بالای پشت بوم.
وقتی بادی، بارونی چیزی میشه آنتن به هم میریزه.
طبقه اول هستیم، آنتن رومیزی هست که بشه باهاش کانالها رو بگیریم و این مشکلها رو نداشته باشیم؟

shahedi
17-11-2011, 05:13
جام جم قطع شده؟تو لیست کانال ها نیست

javad8033
17-11-2011, 12:53
جام جم قطع شده؟تو لیست کانال ها نیست

از ديشب به جاي جام جم شبكه نمايش اضافه شده البته در آينده شايد جام جم دوباره برگرده

BEHZAD2007
17-11-2011, 13:32
سلام دوستان من یه tv سامسونگ دارم انتن هم پشت بام نصب کردم راستش وقتی سرچ میکنم 16 تا کانال با 1 کانال رادیویی پیدا میکنه ولی وقتی میرم کانال هارو نگاه کنم کانال های 1تا 7 رو نمیاره ولی کانالهای جدیدو مثل ای فیلم نمایش جام جم رو هر کدوم دوباره لیست کرده هر چی سرچ میکنم جواب نمیده ممنون میشم راهنمایی کنید راستی دکل دیجیتال در کرج کجا نصب شده خبری دارید؟

mojtabaalemi
17-11-2011, 16:32
اگر تیونر دیجیتال داشته باشند بله در غیر این صورت خیر متاسفانه همانطور که گفتم 95 درصد ال سی دی ها یا پلاسماهای موجود در بازار این امکان را ندارند حتی در سری led های سامسونگ هم فقط 2 مدل را دیده ام که این تکنولوژی را داراست
اغلب ال سی دی های الجی دیگه الان دارند . داخلی.

بچه ها شبکه نمایش به جای شبکه جام جم به گیرنده های مشهد اضافه شد.

---------- Post added at 04:32 PM ---------- Previous post was at 04:29 PM ----------

سلام دوستان من یه tv سامسونگ دارم انتن هم پشت بام نصب کردم راستش وقتی سرچ میکنم 16 تا کانال با 1 کانال رادیویی پیدا میکنه ولی وقتی میرم کانال هارو نگاه کنم کانال های 1تا 7 رو نمیاره ولی کانالهای جدیدو مثل ای فیلم نمایش جام جم رو هر کدوم دوباره لیست کرده هر چی سرچ میکنم جواب نمیده ممنون میشم راهنمایی کنید راستی دکل دیجیتال در کرج کجا نصب شده خبری دارید؟
من یه گیرنده دینای داشتم همین جوری شده بود. یعنی 16 تا رو پیدا میکرد ولی 8 تا رو نشون میداد . من اخرین فیرم ویرشو از سایتش گرفتم و آپدیتش کردم درست شد . البته اولش درست بود یه هو این مشکلو پیدا کرد و لزوما از فیرم ویر نبود . باید یه جوری ریستش کنی یا رفرشش کنی ...

BEHZAD2007
17-11-2011, 16:36
اغلب ال سی دی های الجی دیگه الان دارند . داخلی.

بچه ها شبکه نمایش به جای شبکه جام جم به گیرنده های مشهد اضافه شد.

---------- Post added at 04:32 PM ---------- Previous post was at 04:29 PM ----------

من یه گیرنده دینای داشتم همین جوری شده بود. یعنی 16 تا رو پیدا میکرد ولی 8 تا رو نشون میداد . من اخرین فیرم ویرشو از سایتش گرفتم و آپدیتش کردم درست شد . البته اولش درست بود یه هو این مشکلو پیدا کرد و لزوما از فیرم ویر نبود . باید یه جوری ریستش کنی یا رفرشش کنی ...

ممنون دوست من ولی چطوری ریست کنم lcd رو و یا فریمورشو اپدیت کنم

AliSub
17-11-2011, 21:07
اگه یک دونه را با کابل HDMI بهت می دهد این قیمت خیلی خوبه! (کدوم شهری؟)
فقط شاتل یک مشکلی داره! من گیرنده 2500 فرستادم گارانتی! (موقع زدن به برق هنگ کرد و سوخت!)
بعد از 4 ماه مدل 2600 از گارانتی برگشت!
من فروشنده بودم و 4 ماه برام چیزی نبود! چون دیده بودم دستگاهی بره گارانتی و سال بعد جایگزینش بیاد ولی به نظر شما مشتری توی این 4 ماه چیکار باید بکنه؟ با چی تلویزیون ببینه؟
اون فراسو هم خواستی بخری کلیه امکاناتی که فروشنده میگه را بگو تست کنه و تحویلت بدهد.
قیمتش خوبه ولی فکر نکنم قیمت تکی بهت داده باشند!

نه فیمت تکی هست.
حالا بین این دو کدوم رو انتخاب کنم؟

شهر هم بهشهر هستم / استان مازندران. میگیره؟

isfahaneshop
18-11-2011, 15:10
نه فیمت تکی هست.
حالا بین این دو کدوم رو انتخاب کنم؟

شهر هم بهشهر هستم / استان مازندران. میگیره؟
ببین کدومش قدرت دریافت سیگنالش بیشتر است همون را بگیر
البته شاتل دو مدلی که من دیدم همینطوری می نوشت 98%! و تصویر در به داغون بود!
اون یکی را هم ندیدم که عیبش را بهت بگم

moohamaad
18-11-2011, 20:08
یک تجربه تلخ

kakawaki58
18-11-2011, 20:46
یکی از اقوام ما PEGASUS HYBRID PRO STICK که هم گیرنده دیجیتال و هم آنالوگ داره گرفته وقتی نصبش کرده آنالوگش صدا ندارد لطفا اگر ممکن است راهنمایی کنید با تشکر

SuperSt@r
18-11-2011, 22:55
سلام دوستان
من وقت نكردم تو اين تاپيك بگردم ميخاستم بدونم برا استفاده از گيرنده هاي ديجيتال بازم به انتن نيازي هست يا نه؟

isfahaneshop
18-11-2011, 22:59
سلام دوستان
من وقت نكردم تو اين تاپيك بگردم ميخاستم بدونم برا استفاده از گيرنده هاي ديجيتال بازم به انتن نيازي هست يا نه؟
در حال حاضر بله ولی به مرور با تقویت سیستم فرستنده این نیاز کاهش پیدا می کنه و شما با آنتن های اکتیو رومیزی قادر به دریافت شبکه ها خواهید بود!

amirmohamadp
18-11-2011, 23:10
سلام خسته نباشید
من یک دستگاه LED LG مدل42LV3530 خریده ام.لطفا در مورد چگونگی فعال سازی گیرنده دیجیتال آن من را راهنمایی کنید.

SuperSt@r
19-11-2011, 10:03
در حال حاضر بله ولی به مرور با تقویت سیستم فرستنده این نیاز کاهش پیدا می کنه و شما با آنتن های اکتیو رومیزی قادر به دریافت شبکه ها خواهید بود!

خيلي ممنون دوست عزيز
يعني الان با همين انتن هايي كه برا دريافت انالوگ استفاده ميشه بايد استفاده كرد يا انتن خاصي داره؟

New-P30world
19-11-2011, 16:28
خيلي ممنون دوست عزيز
يعني الان با همين انتن هايي كه برا دريافت انالوگ استفاده ميشه بايد استفاده كرد يا انتن خاصي داره؟

.

. بله، فقط هم UHF و VHF باشد ها! ... :46:

.

SuperSt@r
19-11-2011, 17:40
.

. بله، فقط هم UHF و VHF باشد ها! ... :46:

.

ممنونم
اون وقت جهت هم برا انتنا مهمه؟

Ghaioom
19-11-2011, 17:54
ممنونم
اون وقت جهت هم برا انتنا مهمه؟
مثل اینکه برای دیجیتال جهت مهمتر هست از هر جایی نمیگیره! آنالوگ که هر جایی بچرخونی میگیره :31:

kakawaki58
20-11-2011, 16:50
شبکه بازار دقایقی پیش رسما افتتاح شد

AliSub
21-11-2011, 12:21
من رفتم یدونه گیرنده شاتل 2600 گرفتم.
گرندگی خیلی خوبی داره و با یه انتن سرخود تلویزیون که کاملا جمع شده سیگنال دریافتی 100% داره و بدون اختلال.

بیشتر فرمت ها هم اجرا میکنه به جز FLV وبعضی MKV ها.
آپدیتشو تو اینترنت گرفتم ولی نمیدونم چطور اپدیت کنم.
کسی میتونه راهنمایی کنه؟

mojtabaalemi
24-11-2011, 06:47
معمولا آپدیتو میریزی توی فلش میزنی به یو اس بی دستگاه و میری توی منو بروزرسانی رو میزنی.

AliSub
24-11-2011, 07:07
معمولا آپدیتو میریزی توی فلش میزنی به یو اس بی دستگاه و میری توی منو بروزرسانی رو میزنی.

مسئله همینجاست که من اصلا گزینه بروز رسانی پیدا نمیکنم.
توی دفترچه ـشم هیچی نداره!

isfahaneshop
24-11-2011, 11:40
مسئله همینجاست که من اصلا گزینه بروز رسانی پیدا نمیکنم.
توی دفترچه ـشم هیچی نداره!
از روی کارت گارانتی زنگ بزن شرکت و سوال کن
چند مدل دستگاه بود که آپدیت را می ریختی روی فلش و متصلش می کردی به دستگاه
بعد دکمه منو را می زدی و بلافاصله دکمه 147890 را می زدی ، بعد دستگاه شروع به آپدیت می کرد
نکات مهم
1-فایل آپدیت اگه مربوط به همین دستگاه شما و همین مدل نباشد فاتحه دستگاه را بخون!
2-موقع آپدیت به هیچ عنوان برق دستگاه را قطع نکن و دکمه کنسل را هم نزن
3-فایل را فقط از شرکت توزیع کننده بگیر
موفق باشی

AliSub
24-11-2011, 13:36
از روی کارت گارانتی زنگ بزن شرکت و سوال کن
چند مدل دستگاه بود که آپدیت را می ریختی روی فلش و متصلش می کردی به دستگاه
بعد دکمه منو را می زدی و بلافاصله دکمه 147890 را می زدی ، بعد دستگاه شروع به آپدیت می کرد
نکات مهم
1-فایل آپدیت اگه مربوط به همین دستگاه شما و همین مدل نباشد فاتحه دستگاه را بخون!
2-موقع آپدیت به هیچ عنوان برق دستگاه را قطع نکن و دکمه کنسل را هم نزن
3-فایل را فقط از شرکت توزیع کننده بگیر
موفق باشی

ممنون
من از سایت دی جـــی کالا اپدیت میگرفتم ولی اصلا نشون نمیداد.
رفتم تو خود سایت مربوط به دستگاه مت کامپیوتر بعد اپدیت گرفتم ریختم تو فلش و اپدیت کردم و راحت اپدیت شد.

AliSub
24-11-2011, 20:14
ممنون
من از سایت دی جـــی کالا اپدیت میگرفتم ولی اصلا نشون نمیداد.
رفتم تو خود سایت مربوط به دستگاه مت کامپیوتر بعد اپدیت گرفتم ریختم تو فلش و اپدیت کردم و راحت اپدیت شد.

بعد از اپدیت هیچ تغییری دستگاه نکرد.
هنوز همون فرمت هایی رو که اجرا نمیکنه الان هم اجرا نمیکنه!

shahedi
25-11-2011, 20:53
سلام دوستان اگه رمز گیرنده دیجیتال را فراموش کرده باشیم چیکار باید کرد؟strong dpe2202sd.فلش خورم نیستش

mahsafar
26-11-2011, 18:04
کسانی که تجربه کار با دستگاه های مختلف رو دارند
از نظر سرعت تعویض کانال کدوم دستگاه از همه سریعتره؟

matin_sa
27-11-2011, 00:30
سلام

من میخوام گیرنده فراسو رو بخرم ، می خواستم بدونم مشکلی نداره؟ چون شنیدم صدا رو خراب پخش می کنه؟

با تشکر

New-P30world
27-11-2011, 11:22
کسانی که تجربه کار با دستگاه های مختلف رو دارند
از نظر سرعت تعویض کانال کدوم دستگاه از همه سریعتره؟

.

. بین چند دستگاه نسبتا پرفروش! بلوسنس با 3 ثانیه سر هستش...:5:

. بعضی ها میگن فلان دستگاه هم 3 ثانیه هست، قیمتم مناسب تر ولی یکی دو ثانیه فریز شدن تصویر رو حساب نمی کنن:13:

. لطفـا کمی بیشتر! خودت جستجو و بررسی کن.. که بعد نگید ما گفتیم!! :mellow:

. خـوش باشیـد :8:

.

isfahaneshop
30-11-2011, 01:46
سلام دوستان اگه رمز گیرنده دیجیتال را فراموش کرده باشیم چیکار باید کرد؟strong dpe2202sd.فلش خورم نیستش
رمز چی را؟
همه گیرنده ها به صورت دیفالت رمز 0000000000000000000 را دارند

behrouz2
01-12-2011, 14:04
سلام

من میخوام گیرنده فراسو رو بخرم ، می خواستم بدونم مشکلی نداره؟ چون شنیدم صدا رو خراب پخش می کنه؟

با تشکر
اگر قصد خريد گيرنده فراسوراداريد فقط پك جديد آنرا بخريد زيرا پك قديمي آن مشكلات فراواني از جمله كش دارشدن صدا دارد. فقط وفقط پك جديد آنرا بخريد در پك جديد آنتن روميزي اضافه شده با كارتون بزرگتر كه مشخصه ي آن ميباشد.

mostafazarrin1
01-12-2011, 16:41
با سلام . میخواستم بدونم ال جی مدل LCD470 با کد LD460 قابلیت دریافت گیرندگی دیجیتال را دارد و چگونه ؟ ممنون میشم که راهنمایی بکنید

hasanalex
01-12-2011, 19:44
با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان
لپ تاب بنده دل ال 502 فول وگارانتی زیگوراته و تو سایت دل چک کردم که سفارش کانادا و بدون تعمیر هست می باشد .تمام مراحل نصب کارت تی وی فروم اموزش نصب تی وی رو انجام می دم ولی بعضی از صفحات ( دوتا i agree ) مییاد نمیایدو تو صفحه 4 قسمتی جدید به نام update playready می یاد و بعد از صفحه 8 صفحه به نام install play ready مییاد که باید گزینه i agree بزن و بعد از صفحه 12 صفحه جدید که سیستم clearQAM ویک بار سیستم TV System (Digital) : ATSC میاد به جای ----T و صفحات 14-15-16- نمیاد و در صفحه 17 گزینه clearQAM به جای ----T می یاد .و با کارت تی وی فقط تونستم آنالوگ بگیرمو بسیار ضعیف می گرفت و اصلا عبارت ----t تو هیچ یک از صفحات media center نیومد و به جای اون کلمه astc میاد که استاندارد آمریکا هست ..... مشکل کجاست

نوشته های زیر رو از یه سایت کپی کردم

HDTV در برابر شماست

اگر بدنبال سیستمی هستید که کاملترین و بهترین ابزار برای پخش برنامه های سرگرم کننده باشد، دست نگه دارید. نمایشگر این دستگاه دارای تیونرNTSC و ATSC TV است و ClearQAM را پشتیبانی می کند. شما می توانید مانند تلویزیون های آنالوگ و دیجیتال، کانالهای محلی و قابل دسترس با کیفیت HD را تماشا کنید. با کمک Windows Media Center شما می توانید بطور زنده و مستقیماً برنامه های مورد علاقه ی خود را از تلویزیون به هارد سیستم ضبط کنید. و با استفاده از خروجی HDMI می توانید به تلویزیون های HD متصل شده و تصاویر را در نمایشگر بزرگتر و رزولوشن HD 1080p تماشا کنید.

moslem47
01-12-2011, 22:50
با سلام . میخواستم بدونم ال جی مدل LCD470 با کد LD460 قابلیت دریافت گیرندگی دیجیتال را دارد و چگونه ؟ ممنون میشم که راهنمایی بکنید
دقیق همین مدل ا ما داریم
فقط من زمان جستجو کانال های دیجیتال همه کانال ها را پیدا میکنه اما بعد از ذخیره فقط کانال های یک فرکانس را نشون میده. به نظرتون مشکل از کجاست؟

h_starboy
03-12-2011, 23:48
دوستان من یک دستگاه دیجیتال provision x5 برای برادرم خریدم بالاخره .
امروز کلی باهاش ور رفتم دستگاه خیلی خوبیه با mkv هیچ مشکلی نداره و راحت پخش میکنه و کیفیت 1080p هم هست .
اما با زیرنویس srt فارسی بر خلاف اونچه که گفته شده اصلا خوب نیست و حروف رو جدا جدا نشون میده . کلی با encoding های مختلف امتحان کردم ولی هیچ فرقی نکرد . حتی اندازه زیرنویس رو هم نمیتونی تغییر بدی یا من بلد نبودم چون تو تنظیماتش چیزی نداشت .

ولی یه مزیتش این بود که زیرنویس sub/idx رو براحتی اجرا میکنه و مشکلی نداره باهاش . یعنی میشه srt رو به sub/idx تبدیل کرد و فیلم دید باهاش .
حالا امیدوارم با آپدیت مشکلش برطرف بشه .

حالا اگه دوستان نظری یا سوالی چیزی دارن در خدمتم .

ak313
04-12-2011, 15:56
دوستان من یک دستگاه دیجیتال provision x5 برای برادرم خریدم بالاخره .
امروز کلی باهاش ور رفتم دستگاه خیلی خوبیه با mkv هیچ مشکلی نداره و راحت پخش میکنه و کیفیت 1080p هم هست .
اما با زیرنویس srt فارسی بر خلاف اونچه که گفته شده اصلا خوب نیست و حروف رو جدا جدا نشون میده . کلی با encoding های مختلف امتحان کردم ولی هیچ فرقی نکرد . حتی اندازه زیرنویس رو هم نمیتونی تغییر بدی یا من بلد نبودم چون تو تنظیماتش چیزی نداشت .

ولی یه مزیتش این بود که زیرنویس sub/idx رو براحتی اجرا میکنه و مشکلی نداره باهاش . یعنی میشه srt رو به sub/idx تبدیل کرد و فیلم دید باهاش .
حالا امیدوارم با آپدیت مشکلش برطرف بشه .

حالا اگه دوستان نظری یا سوالی چیزی دارن در خدمتم .
تایید میشه فعلا توی فارسی کمی مشکل داره اسمهای فیلمهای فارسی من رو از روی هارد برعکس نشون می ده اما امکاناتش قابل قبوله. فکر کنم دستگاه رو به چین سفارش می دن خودشون هم یه بار تست نمی کنن.
ضمنا شما یه لطفی کن ببین زمانی که از پخش تصاویر و صدا با هم استفاده می کنی (slide show) آیا هنگام عوض کردن عکسها یه مکث نیم ثانیه ای توی پخش صدا وجود نداره. توی تست مطالب ( عکس و mp3) هارد خود من یه همچین حالتی احساس می شد خواهشا این مطلب رو تست کن و منعکس کن. با تشکر

isfahaneshop
04-12-2011, 17:37
دقیق همین مدل ا ما داریم
فقط من زمان جستجو کانال های دیجیتال همه کانال ها را پیدا میکنه اما بعد از ذخیره فقط کانال های یک فرکانس را نشون میده. به نظرتون مشکل از کجاست؟
نمی دونم مشکل از کجاست ولی یک مدت گیرنده های مارشال هم این عیب را داشت و شرکت با آپدیت نرم افزار مشکل اش را حل می کرد (با گارانتی رایگان و بدون گارانتی 6000 تومان! برای آپدیت)

h_starboy
04-12-2011, 20:18
تایید میشه فعلا توی فارسی کمی مشکل داره اسمهای فیلمهای فارسی من رو از روی هارد برعکس نشون می ده اما امکاناتش قابل قبوله. فکر کنم دستگاه رو به چین سفارش می دن خودشون هم یه بار تست نمی کنن.
ضمنا شما یه لطفی کن ببین زمانی که از پخش تصاویر و صدا با هم استفاده می کنی (slide show) آیا هنگام عوض کردن عکسها یه مکث نیم ثانیه ای توی پخش صدا وجود نداره. توی تست مطالب ( عکس و mp3) هارد خود من یه همچین حالتی احساس می شد خواهشا این مطلب رو تست کن و منعکس کن. با تشکر

آره منم زنگ زدم قسمت فنی با یه بنده خدایی صحبت کردم و اصلا نمیدونست زیرنویس srt چی هست . خلاصه اصلا هم تست نمیکنن به قول شما .
والا همونطور که گفتم واسه برادرم خریده بودم و فقط 1 روز دستم بود الانم دادم بهش ولی چشم حتما میگم یه تست بکنه slideshow رو ببینه این مشکل رو داره یا نه .

nokia n8
04-12-2011, 20:23
سلام
دوستان بهترین مارک گیرنده دیجیتال داخل بازار چیه؟(قیمت برام مهم نیست فقط کامل باشه مثلا 1080p پخش کنه یا مثلا قابلیت اتصال به هارد یا فلش داشته باشه و...)

ak313
04-12-2011, 23:44
آره منم زنگ زدم قسمت فنی با یه بنده خدایی صحبت کردم و اصلا نمیدونست زیرنویس srt چی هست . خلاصه اصلا هم تست نمیکنن به قول شما .
والا همونطور که گفتم واسه برادرم خریده بودم و فقط 1 روز دستم بود الانم دادم بهش ولی چشم حتما میگم یه تست بکنه slideshow رو ببینه این مشکل رو داره یا نه .
اتفاقا منم برای برادرم خریدم و خونه خودمون که اوردم این مشکل پخش همزمان عکس و صدا تا حدی مشهود بود و الا من توی دستگاه بلوسنس خودم اصلا این مکث رو ندیده بودم شما هم تست کن خبرشو بده چون دورو بری هی سوال می کنن چی بخرن. متاسفانه بلوسنسم یا تو بازار (توپخونه) نیست یا گرونه

مردی که زیاد م
05-12-2011, 10:50
با سلام دوستان من یه سامسونگ UA46C6200URXTW خریده ام ولی آپشن کانالهای دیجیتال نداره. دیدم بعضی ها این آپشنو فعال کرده اند. اینجا کسی هست بدونه چطوری تیونر دیجیتال فعال میشه؟

Ghaioom
06-12-2011, 21:09
با سلام دوستان من یه سامسونگ UA46C6200URXTW خریده ام ولی آپشن کانالهای دیجیتال نداره. دیدم بعضی ها این آپشنو فعال کرده اند. اینجا کسی هست بدونه چطوری تیونر دیجیتال فعال میشه؟
تو آدرس زیر بگرد پیدا میکنی

isfahaneshop
08-12-2011, 14:26
سلام
دوستان بهترین مارک گیرنده دیجیتال داخل بازار چیه؟(قیمت برام مهم نیست فقط کامل باشه مثلا 1080p پخش کنه یا مثلا قابلیت اتصال به هارد یا فلش داشته باشه و...)

ak313
09-12-2011, 15:20
دستگاه ایکس 5 (x5 provision( فایلهای دی وی دی vob رو از روی هارد بدون صدا پخش می کنه اینم به مشکل برعکس بودن فارسی دستگاه اضافه شد واقعا اف بر این فولاد رایانه این شرکت هم رفت توی لیست تحریم بنده.
تا اینجا سه تا مشکل از این provision x5 دیدم. حالا می فهمم که اگر آدم 90 تومن به بلوسنس بده می ارزه این شرکت فولاد رایانه بار اولش نیست که اینطوری مشتری ها رو مسخره و مضحکه خودش کرده. به نظر من ما باید توی این فرومها موضع بگیریم تا یه خورده این شرکتها به خودشون بیان پس پرویژن نخرید!!!! ای کاش من هم دوتا برای برادرهای خودم نخریده بودم

BraveKnight
10-12-2011, 11:57
دیروز تلویزیون میگفت قراره EPG رو هم راه اندازی کنن!

ak313
10-12-2011, 15:28
توی سایت پرویژن پیغام گذاشتم چرا پس x5 من vob رو بدون صدا پخش می کنه. من توقع داشتم بگه مشکل سخت افزاری یا نرم افزاریه و بزودی با آپگرید حل میشه و اگر واقعا این طور جواب می دادن من قانع می شدم و اصلا توی فروم این بحث رو کش نمی دادم اما ببینید برای من چی ای میل کردن:

سلام.
این دستگاه گیرنده دیجیتالی است و در کنار آن توانایی ضبط و بخش نیز وجود دارد .
این دستگاه حد استاندارد برای فیلم را پخش می کند .
با تشکر
فولادرایانه تصویر
اما ببینید توی سایت پرویژن در مورد قابلیتهای x5 چی نوشته:
این دستگاه علاوه برامکانات یک Set-topbox قادر است تا بسیاری فایل های صوتی، تصویری و عکس موجود روی هر حافظه جانبی دیگر (فلش دیسک ، حافظه خارجی و...) را برروی نمایشگر تلویزیون به شرح زیر نمایش دهد:
امکان اجرای انواع فرمتهای ویدیویی رایج :
MPEG, TS, VOB,AVI, MOV, MKV, Divx , Mpg, Avi,3GP Mp4 و.....
امکان اجرای انواع فرمتهای صوتی رایج :
MP3 و....

از این رو مصمم شدم که امضام رو مدتی تغییر بدم

HWT
10-12-2011, 23:15
توی سایت پرویژن پیغام گذاشتم چرا پس x5 من vob رو بدون صدا پخش می کنه. من توقع داشتم بگه مشکل سخت افزاری یا نرم افزاریه و بزودی با آپگرید حل میشه و اگر واقعا این طور جواب می دادن من قانع می شدم و اصلا توی فروم این بحث رو کش نمی دادم اما ببینید برای من چی ای میل کردن:

سلام.
این دستگاه گیرنده دیجیتالی است و در کنار آن توانایی ضبط و بخش نیز وجود دارد .
این دستگاه حد استاندارد برای فیلم را پخش می کند .
با تشکر
فولادرایانه تصویر
اما ببینید توی سایت پرویژن در مورد قابلیتهای x5 چی نوشته:
این دستگاه علاوه برامکانات یک Set-topbox قادر است تا بسیاری فایل های صوتی، تصویری و عکس موجود روی هر حافظه جانبی دیگر (فلش دیسک ، حافظه خارجی و...) را برروی نمایشگر تلویزیون به شرح زیر نمایش دهد:
امکان اجرای انواع فرمتهای ویدیویی رایج :
MPEG, TS, VOB,AVI, MOV, MKV, Divx , Mpg, Avi,3GP Mp4 و.....
امکان اجرای انواع فرمتهای صوتی رایج :
MP3 و....

از این رو مصمم شدم که امضام رو مدتی تغییر بدم
من در حال حاضر خودم x3 دارم . x5 هم به تعداد بالا فروختم . این مشکل رو تاحالا کسی گزارش نکرده . البته خودمم خیلی دل خوشی از فولاد رایانه ندارم . کلا کیفیت کارشون تو گارانتی اصلا تعریفی نیست ولی دستگاههاش انصافا چیزهای خوبیه. به هر حال ممنون از این خبر . من راجب x3 خودم تست میکنم ببینم مشکل داره یا نه . فقط یه چیزی . مشکل اینه که Vob رو با صدا پخش نمیکنه؟

ak313
10-12-2011, 23:45
من در حال حاضر خودم x3 دارم . x5 هم به تعداد بالا فروختم . این مشکل رو تاحالا کسی گزارش نکرده . البته خودمم خیلی دل خوشی از فولاد رایانه ندارم . کلا کیفیت کارشون تو گارانتی اصلا تعریفی نیست ولی دستگاههاش انصافا چیزهای خوبیه. به هر حال ممنون از این خبر . من راجب x3 خودم تست میکنم ببینم مشکل داره یا نه . فقط یه چیزی . مشکل اینه که Vob رو با صدا پخش نمیکنه؟
بله شما لطفا دوچیز رو تست کنید
1- پخش فایل های vob چون دستگاه من تصویر داره اما صدا نداره
2- نمایش اسمهای فارسی چون فارسی رو تو نمایش اسم فیلمها و پوشه ها درست نمایش نمی ده
ضمنا اون خانمی که هیچی حالیش نبود می گفت ( تو گارانتی شرکت) ایکس 3 فیلمها رو بهتر از ایکس 5 پخش می کنه اما من رو حرف اون حساب باز نمی کنم

vahidreza_sh
10-12-2011, 23:50
با سلام خدمت همه دوستان.من حدود 12 روزه که گیرنده ایکس ویژن مدل X-333 رو گرفتم و کاملا" ازش راضیم.

یه سوال از خدمتتون داشتم:

در حال حاضر در استان و شهر ما (مازندران-قائمشهر) تعداد 16 شبکه تلویزیونی و 11 شبکه رادیویی قابل دریافته.

متاسفانه جام جم رو نمیگیره.میتونید دلیلشو بگید چیه؟
و اینکه نمیتونم شبکه های استانهای دیگه رو بگیرم(البته بجز تهران که جز کانال رسمی 5 محسوب میشه).آیا به مرور زمان میشه شبکه های استانی بقیه استانهای کشور رو با همین دستگاه دریافت و تماشا کرد؟

همینطور همین سوال رو در باره شبکه های جام جم 1و 2و 3 و سحر دارم.

با تشکر از شما عزیزان.

HWT
10-12-2011, 23:57
2- نمایش اسمهای فارسی چون فارسی رو تو نمایش اسم فیلمها و پوشه ها درست نمایش نمی ده
ضمنا اون خانمی که هیچی حالیش نبود می گفت ( تو گارانتی شرکت) ایکس 3 فیلمها رو بهتر از ایکس 5 پخش می کنه اما من رو حرف اون حساب باز نمی کنم
طبق مشخصات x5 . قاعدتا باید قوی تر از x3 باشه . اما معلوم نیست چرا 4 هزار تومن گرونتره. 1 رو ایشالله تست میکنم فردا میگم.
اسامی فارسی یعنی اسم فایل فیلم و زیر نویس فارسی باشند ؟

---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------

با سلام خدمت همه دوستان.من حدود 12 روزه که گیرنده ایکس ویژن مدل X-333 رو گرفتم و کاملا" ازش راضیم.

یه سوال از خدمتتون داشتم:

در حال حاضر در استان و شهر ما (مازندران-قائمشهر) تعداد 16 شبکه تلویزیونی و 11 شبکه رادیویی قابل دریافته.

متاسفانه جام جم رو نمیگیره.میتونید دلیلشو بگید چیه؟
و اینکه نمیتونم شبکه های استانهای دیگه رو بگیرم(البته بجز تهران که جز کانال رسمی 5 محسوب میشه).آیا به مرور زمان میشه شبکه های استانی بقیه استانهای کشور رو با همین دستگاه دریافت و تماشا کرد؟

همینطور همین سوال رو در باره شبکه های جام جم 1و 2و 3 و سحر دارم.

با تشکر از شما عزیزان.
سلام.
جام جم به دلیل اینکه شبکه استانی استانها از شبکه 5 باید روی فرکانس دوم میرفت تا پخشش بدون مشکل باشه فعلا در شهرستانها به این صورته که جام جم حذف شده و جایگزینش شبکه استانی همون استان شده.
تو برنامه ی اولشون فعلا افزودن تمام شبکه های استانی نیست.
تا اخر امسال به 18 کانال میرسند و احتمالا به مرور کانالهای استانی رو هم میارند . راجب جام جم ها من اطلاع دقیقی ندارم که قراره اضافه بشه یا نه.
تو مصاحبه ها اینجور بر میاد که به ازای هر 8 کانال یک فرستنده جداگانه نیاز هست. الان ظرفیت فرستنده دوم با وجود 16 کانال پر شده
و برای 8 کانال بعدی یک فرستنده جدید نیازه . پس تا اخر امسال اگر یک فرستنده جدید راه اندازی کنند احتمالا در سال آینده حداقل 6 کانال دیگه رو هم بتونند با مشکلات کمتری اضافه کنن. حالا استانی ه یا جام جم و اینا بنده خبر ندارم.

HWT
11-12-2011, 01:02
مورد دوم تست شد مشکلی نیست.
راجب مشکل اول.
شما تلویزیونتون lcd ه و سینمای خانگی دارید یا با تلویزیون معمولی تست کردید ؟

kingmostafa
11-12-2011, 13:59
سلام من يه فلش تي وي xvision مدل PCDVB-2100 خريدم اما فقط 8 كانال رو دريافت مي كنه.هر كار هم كردم بيشتر نشد!!!
يعني مشكل آنتن دهي بعيد مي دونم داشته باشه.از شبكه هاي سيما فقط شبكه ي خراسان رو ميگيره (خودم تو مشهدم)
كسي ميتونه بگه مشكلش چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

h_starboy
11-12-2011, 14:28
سلام من يه فلش تي وي xvision مدل PCDVB-2100 خريدم اما فقط 8 كانال رو دريافت مي كنه.هر كار هم كردم بيشتر نشد!!!
يعني مشكل آنتن دهي بعيد مي دونم داشته باشه.از شبكه هاي سيما فقط شبكه ي خراسان رو ميگيره (خودم تو مشهدم)
كسي ميتونه بگه مشكلش چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با برنامه --- viewer 4.6 امتحان کن همه رو میگیره . من خودم دارم خیلی خوب کار میکنه .
یه سرچ بکنی برنامه رو پیدا میکنی .

shadmehrshadow1
11-12-2011, 14:33
سلام
تلویزیون ما خودش گیرنده داخلی دیجیتال داره ولی هرچی سرچ زدم کانالی رو پیدا نکرد . میگن که آنتن باید سمت فرستنده دیجیتال باشه .من نمیدونم کدوم طرفه گرچه در جهت های مختلف هم سرچ کردم .
حالا جایی سایتی چیزی نیست که من اسم شهرم رو بدم و اونا بهم کمک کننند . اصلا شاید شهر ما تحت پوشش نباشه . من توی یکی از شهر های استان گیلان هستم .

amir_t6262
11-12-2011, 15:46
سلام
تلویزیون ما خودش گیرنده داخلی دیجیتال داره ولی هرچی سرچ زدم کانالی رو پیدا نکرد . میگن که آنتن باید سمت فرستنده دیجیتال باشه .من نمیدونم کدوم طرفه گرچه در جهت های مختلف هم سرچ کردم .
حالا جایی سایتی چیزی نیست که من اسم شهرم رو بدم و اونا بهم کمک کننند . اصلا شاید شهر ما تحت پوشش نباشه . من توی یکی از شهر های استان گیلان هستم .

یک راه حل ساده، ببین همسایه هاتون آنتنشون به کدوم سمته! شما هم به همان سمت بگذار.

البته فکر نکنم اینقدر تاثیر داشته باشه، شما الان هم باید تصاویر دیجیتال را دریافت کنید ولی قدرت سیگنالش پایین است
بعد که شبکه راپیدا کردید، باید آنتن را تغییر جهت دهید تا زمانی که سیگنال به بیشترین حدش برسد.

HWT
11-12-2011, 17:15
انتن باید به سمت خواجه ربیع باشه .

mojtabaalemi
11-12-2011, 17:55
دیروز تلویزیون میگفت قراره EPG رو هم راه اندازی کنن!
آره مث که برای شبکه نمایش
یه مصاحبه خوندم از آقای مهندس ضرغامی که گفته بود اگه مشکلی پیش نیاد فرستنده سوم تا آخر سال نصب میشه و جا برای 8 تا شبکه دیگه باز میشه.

hamed30
11-12-2011, 20:02
تلوزیون من LG LED مدل LE4600 با گیرنده دیجیتال ساکن مشهد . نمیدونم چرا 8 شبکه ای رو که رو فرکانس482 هست رو میگیره ولی فرکانس 506 رو نمیگیره ؟ یعنی کلا غیر این هشت شبکه و 10 شبکه رادیویی چیز دیگه ای پیدا نمیکنه .

ak313
11-12-2011, 20:32
مورد دوم تست شد مشکلی نیست.
راجب مشکل اول.
شما تلویزیونتون lcd ه و سینمای خانگی دارید یا با تلویزیون معمولی تست کردید ؟
منظورم از مشکل فارسی نمایش اسم فایلها و پوشه های فارسی توی هارده. واقعا برای شما درست نمایش می ده؟
در ضمن تلویزیون مورد تست از همون سامسونگ های 21 اینچ 200 تومنی

HWT
11-12-2011, 22:18
تلوزیون من LG LED مدل LE4600 با گیرنده دیجیتال ساکن مشهد . نمیدونم چرا 8 شبکه ای رو که رو فرکانس482 هست رو میگیره ولی فرکانس 506 رو نمیگیره ؟ یعنی کلا غیر این هشت شبکه و 10 شبکه رادیویی چیز دیگه ای پیدا نمیکنه .
دستگاهت مشکلی نداره . مشکل انتن و جهتش هست .

---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------

منظورم از مشکل فارسی نمایش اسم فایلها و پوشه های فارسی توی هارده. واقعا برای شما درست نمایش می ده؟
در ضمن تلویزیون مورد تست از همون سامسونگ های 21 اینچ 200 تومنی
پوشه رو تست نکردم . اسم فایل رو تست کردم مشکلی نداشت.
در مورد تلویزیون هم باید بگم که این قضیه یک داستان مفصلی داره که صدای Vob پخش نمیشه . هنوز مطمئن نیستم از چیزی که میخوام بگم.
اما حدس میزنم غالب دستگاهای تو بازار این مشکل رو داشته باشند.امروز من روی Lumexy 1007 + X3 Provision + Xvision 333 تست کردم و نتیجه با مشکل شما تو x5 یکی بود . هر وقت علت اصلیش رو فهمیدم همینجا میگم که مشکل چیه.

ak313
11-12-2011, 23:05

---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------

پوشه رو تست نکردم . اسم فایل رو تست کردم مشکلی نداشت.
در مورد تلویزیون هم باید بگم که این قضیه یک داستان مفصلی داره که صدای Vob پخش نمیشه . هنوز مطمئن نیستم از چیزی که میخوام بگم.
اما حدس میزنم غالب دستگاهای تو بازار این مشکل رو داشته باشند.امروز من روی Lumexy 1007 + X3 Provision + Xvision 333 تست کردم و نتیجه با مشکل شما تو x5 یکی بود . هر وقت علت اصلیش رو فهمیدم همینجا میگم که مشکل چیه.
من توی دستگاه بلوسنس خودم بدون هیچ مشکلی صدا و تصویر رو دارم

HWT
11-12-2011, 23:31
من توی دستگاه بلوسنس خودم بدون هیچ مشکلی صدا و تصویر رو دارم
خوب پس اینم شما امتحان کن نتیجه اش رو بیا بگو که من یکم مطمئن تر بشم.
یک فایل Divx Avi که صداش کدک Ac3 داشته باشه رو روی بلوسنس و همین x5 تست کن ببین صدا داری یا نه.

ak313
11-12-2011, 23:42
خوب پس اینم شما امتحان کن نتیجه اش رو بیا بگو که من یکم مطمئن تر بشم.
یک فایل Divx Avi که صداش کدک Ac3 داشته باشه رو روی بلوسنس و همین x5 تست کن ببین صدا داری یا نه.
اگر امکانش هست یه فایل یک دقیقه ای یا 30 ثانیه ای رو قطع کن و آپلود کن تا تست کنم

hamed30
12-12-2011, 09:42

من ساکن شرق مشهد هستم (تقریبا) ، آنتن از نوع گردون هانی مدل 2010 هست . میشه بگین آنتن رو دقیقا به کدوم سمت باید تنظیم کنم (الان کیفیت سیگنال رو فرکانس 482 تو قسمت کانال یابی 80 تا 90 و قدرت سیگنال 50 تا 60 . فرکانس 506 no signal هست.)
دور و بر آنتن تقریبا میشه گفت از هر طرف به فاصله 15 متر دیوار خونه های همسایه هاست ، جلوش باز باز نیست .

HWT
12-12-2011, 09:52
من ساکن شرق مشهد هستم (تقریبا) ، آنتن از نوع گردون هانی مدل 2010 هست . میشه بگین آنتن رو دقیقا به کدوم سمت باید تنظیم کنم (الان کیفیت سیگنال رو فرکانس 482 تو قسمت کانال یابی 80 تا 90 و قدرت سیگنال 50 تا 60 . فرکانس 506 no signal هست.)
دور و بر آنتن تقریبا میشه گفت از هر طرف به فاصله 15 متر دیوار خونه های همسایه هاست ، جلوش باز باز نیست .
سیم یه تیکه اومده تا تلویزیون از آنتن یا نه؟
آنتن باید به سمت فرستنده خواجه ربیع باشه .

HWT
12-12-2011, 10:03
اگر امکانش هست یه فایل یک دقیقه ای یا 30 ثانیه ای رو قطع کن و آپلود کن تا تست کنم

hamed30
12-12-2011, 10:31
سیم یه تیکه اومده تا تلویزیون از آنتن یا نه؟
آنتن باید به سمت فرستنده خواجه ربیع باشه .
سیم یه تیکه اومده .
اگه بتونید سمتش رو بگید ممنون میشم مثلا شمال شرق مشهد میشه یا ....

kakawaki58
12-12-2011, 10:49
تلویزیون ما KFE42A1042 wega sony هست می خواستم ببینم تیونر داخلی دیجیتال دارد و اگر دارد چطور تنظیم می شود

Ghaioom
12-12-2011, 11:22
تلویزیون ما KFE42A1042 wega sony هست می خواستم ببینم تیونر داخلی دیجیتال دارد و اگر دارد چطور تنظیم می شود
اینجا بگو