PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

provision
11-01-2010, 11:51
متاسفانه خیلی از دستگاههایی که در سایت بالا معرفی شده بود با فرمت پخش سازگار نیستند

سلام
دقیقا حق با شماست.
اکثر دستگاههای موجود در بازار که تعداد زیادی هم نیست و خرید عمده از آنها معنی نداره این مشکل رو داره و لیپ سینک هم نیست و به خاطر پهنای باند chipset تصویر فیریز میشه

provision
11-01-2010, 11:53
سلام
من یه ----T مدل Air Tv-1000u v2 گرفتم (50 تومن)
12 تا شبکه تلوزیونی و 11 تا شبکه رادیویی رو مثل آینه میگیره منتها نمی دونم چرا صدا نداره کسی می تونه راهنماییم کنه؟

سلام
با توجه به تغییز فورمت پخش صدا در فرستنده مرکز جماران به ACC+ دستگاه شما این قابلیت رو نداره .

provision
11-01-2010, 12:17
اگر بخوایم یه ست تاپ باکس معتبر بخریم از کجا بخریم ؟؟؟ من امروز رفتم جمهوری هیچ خبری نبود !!!

چه مدلی بخریم ؟؟

سلام
فقط پروویژن T7 رو پیشنهاد میکنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید

provision
11-01-2010, 12:43
ProVision T-7

High Definition Digital Terrestrial Receiver

High Definition Digital Terrestrial Receiver

Key Features

Support SD & HD MPEG-2/4(H.264) & fully ----T compliant

1080i/720p/576p/576i video resolution output capabilities

Multi-bilingual OSD language and audio language

Auto & Manual search

USB2.0 PVR for record&playback TV channels

4000channels for TV&Radio

Powerful Channel Control function by Favorites, Delete, Lock, Sort, Move, and Skip

16:9full screen, 4:3 letterbox & full screen

Support Teletext and --- subtitle

8 Event Timer with Power On/Off setting

EPG for enhanced program information

Parental guidance locking

Favorite channel and station list

Full function remote control

HDMI Digital Video & Audio Output

Component video(Y. Pb. Pr)outputs

Digital audio optical output

Software Upgrade via USB 2.0

Digital Tuner with Loop-through out

(Low power mode (<1W

Memory: 8MB, DDR: 128MB

سلام و ممنون از این که اطلاعات ستاپ باکس ما رو درج کردید:46:

provision
11-01-2010, 12:45
سلام..اقا این ProVision T-7 چطوره؟کیفیت تصاویر واقعا چطوریه؟
وUSB این مدل چه قابلیتی داره....و چه فایل هایی نشون میده؟اگر جزییات دقیق دستگاه یا manual انرا بزارید،ممنون میشم.

سلام دوستان میتونند با خرید دستگاه خودشون شخصا امتحان کنند دستگاه رو و اگر دیدند بدرد نمی خوره شخصا ترتیبی میدم که پول افراد عودت بشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
karimipoor:10:

provision
11-01-2010, 12:47
سلام...اقا دفترچه این رو میتونی توسایت بزاری؟یا جایی رو نت هست؟ بعد ایا انتن خاصی میخواد؟یا با همین آنتن معمولی که الان همه دارندکار میکنه؟ نوع کابل چی؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید

provision
11-01-2010, 12:49
آقا سلام لطفا آدرس فروشگاهی که میشه خرید رو بفرمایید

09121440360 کاشانی
09194241535 کریمی پور
88102686 دفتر پروویژن

provision
11-01-2010, 12:54
مرسی دوست عزیز اگر ممکنه عکسی از ظاهر دستگاه بزار.....مرسی (از جلو - پشت و کنترل )
با این حساب خیلی از dvdplayer ها قوی تره......واسه پخش فیلم...
اگه صدا سیما زمانی سیستم شو عوض کرد،این شرکت ساپورت میکنه؟مطمئن هست؟
مر سی

ما شما را ساپورت خواهیم کرد.

feshk
11-01-2010, 19:20
با سلام

اگر که ممکنه تصاویری از منوهای این ست تاپ باکس پروویژن بذارید ممنون میشم

mohsen121
11-01-2010, 21:34
ما شما را ساپورت خواهیم کرد.

سلام آقاي كريمي پور .پس ما خيال مون از لحاظ اپديت شدن دستگاه و خدمات پس از فروش (مانند كنترل زاپاس دستگاه ) راحت باشه . در ضمن زماني كه برنامه كانورت رو مي خوايد روي سايت بزاريد هنوز معلوم نشده ؟

human.spirit
12-01-2010, 16:51
درود بر همگی !
آقا من یک سوال دارم !
آیا در حال حاضر میشه تو شهر قرچک ورامین ، سیگنالهای دیجیتال تلویزیون را گرفت ؟ اینجا تا تهران 15 کیلومتر فاصله داره و اون طور که متوجه شدم میشه تا شعاع 100 کیلومتری از ----T استفاده کرد . اینو پرسیدم چون دیدم کرج داره سیگنالهای تلویزیون دیجیتال رو می گیره . ممنون میشم اگه کسی تو قرچک سیگنال دیجیتال گرفته به ما هم خبر بده .
اصلا این شعاع 100 کیلومتری درسته یا اینکه کرج یه چیز دیگه هست ( از ما بهترون ) !

با سپاس:5:

SAMCRO
12-01-2010, 19:32
این دی وی بی های مادیران اصلا HD ساپرت می کنن ؟

provision
13-01-2010, 12:32
درود بر همگی !
آقا من یک سوال دارم !
آیا در حال حاضر میشه تو شهر قرچک ورامین ، سیگنالهای دیجیتال تلویزیون را گرفت ؟ اینجا تا تهران 15 کیلومتر فاصله داره و اون طور که متوجه شدم میشه تا شعاع 100 کیلومتری از ----T استفاده کرد . اینو پرسیدم چون دیدم کرج داره سیگنالهای تلویزیون دیجیتال رو می گیره . ممنون میشم اگه کسی تو قرچک سیگنال دیجیتال گرفته به ما هم خبر بده .
اصلا این شعاع 100 کیلومتری درسته یا اینکه کرج یه چیز دیگه هست ( از ما بهترون ) !

با سپاس:5:

سلام
هنوز کسی از دوستان اونطرفها خریداری نکرده تا وضعیت رو ببینیم
اما شما میتوانید اولین نفر باشید.
دستگاه رو خریداری نمایید و در محل خود تست کنید.
اگر جواب نداد عودت بدید.

provision
13-01-2010, 16:15
قابل توجه همه دوستان
مرکز فرستنده دیجیتالی استان مازندران راه اندازی شده و قابل دریافت سیگنال میباشد.

erfan_abedi_CB
13-01-2010, 16:38
این دی وی بی های مادیران اصلا HD ساپرت می کنن ؟
نه - مگه كانال هاي ايران HD پخش ميكنه كه اين رسيور هاHD رو ساپورت كنه؟ چه فايده؟ حالا رسيور هاي شما كجايين؟

papiyoon
13-01-2010, 18:08
سلام.در مورد دستگاه پرویژن،
ایا طیق چیزی که در دفترچه نوشته شده فرمت MKV رو پخش میکنه؟ MKV 720*1280 یا1920*1080 MKV ؟ و ایا پخش آن روان هست؟
دوم اینکه ایا Subtitle نشان میدهد؟ اگر نشان میدهد، چرا در دفترچه صحبتی از sync نشده
و چرا تو دفترچه حرفی از تنظیم رنگ و کنتراست نیست، تنظیم رنگ و نور ندارد؟
من قصد خرید دارم و میخوام اطمینان حاصل کنم و با شک خرید نکنم.
راستی وارداتی هست یا مونتاژ ایران؟ و مارک خارجی تولید کننده آن چیست؟چون کنترل آن شبیه رسیورهای Strong هست...

SAMCRO
13-01-2010, 18:30
نه - مگه كانال هاي ايران HD پخش ميكنه كه اين رسيور هاHD رو ساپورت كنه؟ چه فايده؟ حالا رسيور هاي شما كجايين؟
به درد که می خوره ! خودت فیلم HD می زاری نگاه می کنی !: دي
فک می کنم Chinese باشن !: دي

boyno1
14-01-2010, 02:51
ممنون از راهنمایی تون . لطفا درمورد --- COMMON INTERFACE (COM) وخشاب کارت که در کنار ال سی دی توشیبا مدل RV636 ونحوه استفاده از این ویژگی راهنمایی کنید .قبلا از کمکتون تشکر میکنم.

آره منم دقیقا همین ال سی دی رو از بانه خریدم و همین مشکل رو دارم یه نفر تو رو خدا به ما بگه این خشاب چیه آیا دی وی بی نصب میشه ؟چه مدلی؟:10:

boyno1
14-01-2010, 03:09
کیفیت صدا و تصویر عالیه شک نکن بخر

smk1981
14-01-2010, 12:33
آره منم دقیقا همین ال سی دی رو از بانه خریدم و همین مشکل رو دارم یه نفر تو رو خدا به ما بگه این خشاب چیه آیا دی وی بی نصب میشه ؟چه مدلی؟:10:

این خشاب برای کانالهای پولی و خدمات دیتاس شما باید روش تنظیم ----T تی وی رو پیدا کنی.

Aless
14-01-2010, 21:12
ببخشيد اصفهان تلويزيون ديجيتالش راه اندازي شده؟
كلا براي استفاده از اين تكنولوژي چي نياز داريم؟

erfan_abedi_CB
16-01-2010, 10:11
به درد که می خوره ! خودت فیلم HD می زاری نگاه می کنی !: دي
فک می کنم Chinese باشن !: دي

تلويزيون هاي ايران تا 200 سال ديگه هم نمينونن سيستمشونو HD كنن. HD به چه درد ميخوره براي رسيور ديجيتال؟
راستي رسيور ها رو پرسيدم كه مال ماديرانه. برندش xvision هست
يه رسيور جديد هم هست كه فقط ايران نيست. همه كانالهاست كه HD رو ساپورت ميكنه. نميدونم كدوم شركت ساپورت ميكنه.
600 تومنه ولي نمي ارزه. چون كانال هاي اروپا هم فقط چندتاشون HD پخش ميكنن

provision
16-01-2010, 12:58
ببخشيد اصفهان تلويزيون ديجيتالش راه اندازي شده؟
كلا براي استفاده از اين تكنولوژي چي نياز داريم؟

سلام
فرستنده دیجیتالی استان اصفهان هم راه اندازی شده و ما خیلی سفارش خرید از اصفهان داشتیم.
موفق باشید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

provision
16-01-2010, 13:04
ایا طیق چیزی که در دفترچه نوشته شده فرمت MKV رو پخش میکنه؟ MKV 720*1280 یا1920*1080 MKV ؟ و ایا پخش آن روان هست؟
دوم اینکه ایا Subtitle نشان میدهد؟ اگر نشان میدهد، چرا در دفترچه صحبتی از sync نشده
راستی وارداتی هست یا مونتاژ ایران؟ و مارک خارجی تولید کننده آن چیست؟چون کنترل آن شبیه رسیورهای Strong هست...

سلام
از اینکه دفترچه دستگاه ما رو مطالعه فرمودید ممنونم.
ما روی ساب تایتل داریم کار میکنیم و بزودی نتیجه اون اعلام خواهد شد.
تنظیم رنگ و کنتراست وظیفه Tv هست . این دستگاه یک مبدله و شما تغییرات کنتراست رو باید روی نمایشکرتون ست کنید.
دستگاه پروویژن ما محصول 5 شرکت است و لایسنس آلمان که در حال حاضر کلیه قطعات رو به چین صادر میکنیم و در آنجا مونتاز و راه اندازی میکنیم.
جهت کسب اطلاعات بیشتر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ملاحضه بفرمایید.

Aless
16-01-2010, 23:06
سلام
فرستنده دیجیتالی استان اصفهان هم راه اندازی شده و ما خیلی سفارش خرید از اصفهان داشتیم.
موفق باشید.

جدي ميفرماييد؟ يكم توضيح ميدين.حالا من بايد چيكار كنم؟ در حال حاضر چندتا شبكه پوشش ميده؟كيفيت چقدر ارتقا پيدا ميكنه؟قيمت؟چطوري بايد استفاده كرد ؟ و...

provision
17-01-2010, 16:43
جدي ميفرماييد؟ يكم توضيح ميدين.حالا من بايد چيكار كنم؟ در حال حاضر چندتا شبكه پوشش ميده؟كيفيت چقدر ارتقا پيدا ميكنه؟قيمت؟چطوري بايد استفاده كرد ؟ و...

سلام
همکاران فروش اعلام کردند که فعلا 8 کانال ست شده است و قادر به دریافت می باشد.

reza1ta2
17-01-2010, 18:02
در تهران 12 شبکه و 10 کانال رادیویی
برای دریافت یا باید تلویزیون شما تیونر دیجیتال داشته باشد یا اینکه از ستاپ باکس که دستگاهی مبدل است استفاده کنید

ramincybran
17-01-2010, 18:22
تو مشهد كي راه ميوفته؟؟

a_fazlollahii
17-01-2010, 22:13
سلام
تلویزیونهای خانگی دارای تیونر دیجیتال ( ال سی دی، ال ای دی، پلاسما 32 الی 42 اینچ ) موجود در بازار ایران چه مدلهایی هستند؟

antoni_114
18-01-2010, 01:41
آیا همه جای تهران میشه این کانالارو گرفت؟

provision
18-01-2010, 09:44
در تهران 12 شبکه و 10 کانال رادیویی
برای دریافت یا باید تلویزیون شما تیونر دیجیتال داشته باشد یا اینکه از ستاپ باکس که دستگاهی مبدل است استفاده کنید

در تهران 14 کانال تلویزیونی و 10 کانال رادیویی دریافت میشه !!!!

provision
18-01-2010, 09:45
آیا همه جای تهران میشه این کانالارو گرفت؟

در اکثر مناطق دوستان خریدار تست گرفتند و جواب خوبی گرفتند
دیروز شخصی از ما دستگاه خریداری کردند که از محله دولت آباد ورامین بود و راضی بودند

saeedraz
18-01-2010, 11:39
در تهران 14 کانال تلویزیونی و 10 کانال رادیویی دریافت میشه !!!!

درسته که در تهران 14 کانال تلویزیونی دریافت میشه اما من بیشتر از 12 تاشو نمیتونم ببینم یعنی پرس و العالم دریافت میشه اما به جز یک صفحه سیاه چیز دیگه ای پخش نمیکنه حالا یا دستگاه من مشکل داره یا مشکل از صدا و سیماست

البته دستگاه من provision نیست

البته تا جایی که من میدونم اگر اشکال از دستگاه بود بقیه شبکه ها روهم نباید پخش میکرد

smk1981
18-01-2010, 13:12
درسته که در تهران 14 کانال تلویزیونی دریافت میشه اما من بیشتر از 12 تاشو نمیتونم ببینم یعنی پرس و العالم دریافت میشه اما به جز یک صفحه سیاه چیز دیگه ای پخش نمیکنه حالا یا دستگاه من مشکل داره یا مشکل از صدا و سیماست

البته تا جایی که من میدونم اگر اشکال از دستگاه بود بقیه شبکه ها روهم نباید پخش میکرد

با کارت پیناکل 14 تا کانال رو با تصویر دارم

provision
18-01-2010, 14:30

این که دستگاه شما مشکل داره یا نه نمی دونم اما ماکه توی صدا وسیما هستیم میدنیم این سیگنال به صورت یکنواخت ارسال میشه و همه میتوانند دریافت کنند.
پیشنهاد میکنم یک پروویژن تهیه کنید.

saeedraz
18-01-2010, 15:50
اینهم دستگاه مادیران

البته فکر کنم بیشتر برای کسانی که تلویزیون معمولی (CRT اگر اشتباه نگفته باشم ) دارن مناسبه

Luxe
18-01-2010, 16:20
من تاپیک رو کامل نخوندم.میخوام بدونم این سیستم ----t الان راه افتاده.؟یا کی راه میوفته؟
قیمت دستگاه چنده؟خروجی برای تلویزیون HD هم داره؟

regedit021
18-01-2010, 16:46
چند مدل از گیرنده های تلویزیون دیجیتال امتیاز فنی لازم را برای عرضه در بازار کسب نموده اند.
به گزارش خبرنگار سایت تلویزیون دیجیتال،مهندس شاهرخی مدیر امور ارزیابی فنی و استانداردهای سازمان صدا و سیما گفت
از میان گیرنده های تلویزیون دیجیتال(Set Top box) که توسط لابراتور این امور مورد ارزیابی قرار گرفته تا کنون فقط 3 مدل از S.T.B ها تأیید لازم را کسب کرده اند.
وی افزود : این گیرنده های تلویزیون دیجیتال عبارتند از : TECH NO SAT، IRTECH و NETA که برای استفاده توسط مردم مناسب تشخیص داده شده اند.
شاهرخی در خصوص نحوه تامین این گیرنده ها توسط مردم گفت : مردم عزیز تهران نباید برای خرید این گیرنده ها عجله کنند و پس از مطالعه و اخذ گاراتنی و مجوز های لازم و امتحان گیرنده، نسبت به خرید آن اقدام نمایند.
گفتنی است پیش از این در تفاهمی میان سازمان صدا و سیما و سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی، لابراتورهای ارزیابی فنی و استانداردها و اداره کل گسترش تلویزیونی صدا و سیما و شرکت تکتا به عنوان مرجع و همکار سازمان استاندارد در تایید کیفیت فنی گیرنده های تلویزیون دیجیتال (Set Top box) شناخته شده اند.
لازم به ذکر است برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت digitaltv.irib.ir مراجعه نمائید.

fandak
18-01-2010, 19:41
provision ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این 14 تا کانال رو بی زحمت نام ببرید

Nikonian
18-01-2010, 20:06

دقیقا من هم همین سوالهارو دارم ، دوست خوبمون Provision جواب این سوال رو کامل لطف کنید ، منظورم در مورد پخش روان و قدرتمند فایلهای MKV با بیت ریت بالاست ... آیا این قابلیت رو داره ؟ اگه اینطور باشه که جای دستگاه اچ دی پلیر رو هم میگیره ( وسترن دیجیتال و سایر برندها این دستگاه رو دارند ).

papiyoon
18-01-2010, 20:11
سلام....آقای کریمی اون تخفیفی که واسه 3دستگاه گفتین رو بزارید واسه یک دستگاه تا همه بیان بخرن،به شرطیکه نخواستیم بتونیم پس بدیم.:D

smk1981
18-01-2010, 20:17
provision ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این 14 تا کانال رو بی زحمت نام ببرید

IRIB-TV1
IRIB-TV2
IRIB-TV3
IRIB-TV4
IRIB-TV5
IRINN
AMOUZESH
QURAN-TV
PRESS TV
AL-KOUSAR
JAAMEJAM 1
IRIB MOSTANAD
IRIB OSTANI
AL-ALAM

a_fazlollahii
18-01-2010, 21:22
سلام
تلویزیونهای خانگی دارای تیونر دیجیتال ( ال سی دی، ال ای دی، پلاسما 32 الی 42 اینچ ) موجود در بازار ایران چه مدلهایی هستند؟

کسی نیست مرا یاری کند؟!

greenmidi
18-01-2010, 23:26
کسی نیست مرا یاری کند؟!
شما باید دنبال ورژن اروپایی تلویزیونها باشید

provision
19-01-2010, 08:44
چند مدل از گیرنده های تلویزیون دیجیتال امتیاز فنی لازم را برای عرضه در بازار کسب نموده اند.
به گزارش خبرنگار سایت تلویزیون دیجیتال،مهندس شاهرخی مدیر امور ارزیابی فنی و استانداردهای سازمان صدا و سیما گفت
از میان گیرنده های تلویزیون دیجیتال(Set Top box) که توسط لابراتور این امور مورد ارزیابی قرار گرفته تا کنون فقط 3 مدل از S.T.B ها تأیید لازم را کسب کرده اند.
وی افزود : این گیرنده های تلویزیون دیجیتال عبارتند از : TECH NO SAT، IRTECH و NETA که برای استفاده توسط مردم مناسب تشخیص داده شده اند.
شاهرخی در خصوص نحوه تامین این گیرنده ها توسط مردم گفت : مردم عزیز تهران نباید برای خرید این گیرنده ها عجله کنند و پس از مطالعه و اخذ گاراتنی و مجوز های لازم و امتحان گیرنده، نسبت به خرید آن اقدام نمایند.
گفتنی است پیش از این در تفاهمی میان سازمان صدا و سیما و سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی، لابراتورهای ارزیابی فنی و استانداردها و اداره کل گسترش تلویزیونی صدا و سیما و شرکت تکتا به عنوان مرجع و همکار سازمان استاندارد در تایید کیفیت فنی گیرنده های تلویزیون دیجیتال (Set Top box) شناخته شده اند.
لازم به ذکر است برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت digitaltv.irib.ir مراجعه نمائید.

سلام
از اینک اخبار چندین ماه قبل رو مرور میکنید خوشحالم
اما کمی زمان رو جلوتر ببرید ببینید این دستگاههایی که به قول شما تائید شده اصلا وجود خارجی داره ؟
آیا میتوانند در بازار ارائه کنند ؟؟ اگر کسی مثلا 20 دستگاه بخواد موجوده ؟؟ آیا کسی میتونه بگه این دستگاههای که تائید شدن چه مشخصات فنی داره ؟؟ میتونن قیمت این دستگاه رو مشخص کنند ؟؟؟
تلفن شرکت تکتا 88055580
تلفن سیماگستر 23018 و سایتشون هم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماره تلفن ها رو دادم تا دوستانی که هنوز منتظر این تیپ اخبار هستند خودشون چک منند و خبر بگیرند.
موفق باشید:13:

provision
19-01-2010, 08:47
شرکت سیکا گستر این خبر رو امروز اعلام کرد :
ابل توجه مشتریان محترم : با سلام؛ به استحضار میرساند ، بدلیل بروز مشکلاتی در سیستم عرضه کــــــــالا ، تا اطـــلاع ثانــوی از فــروش دستگاهگیرنده دیجیتال زمینی باکس معذوریم . امید است این مشــــکل تا پایـان ماه جاری مرتفع گردد . ضمنا فروش دستگاه گیرنده دیجیتال ويژه رایانه ها از ماه آینده آغاز خواهد شد. مشتریان محترم میتوانند برای پیگیری درخواســــــت های خود با بخش پاسخگویی و پشتیبانی امور مشتریان شرکت سیما گستر بشـماره 23018 همه روزه از ساعت 9 الی 16 بعد از ظهر تماس حاصل فرمایند . بدیهـــی است این مرکز به محض حل مشکلات در سیستم ارائه کالا بلافاصله نسبــت به اطلاع رسانی به مشتریان ارجمند اقدام خواهد نمود .
و فعلا امکان ثبت نام بدون درنظر گرفتن قیمت دستگاه و مشخصات فنی اون پابرجاست.

در حال حاضر معتبر ترین برند موجود در بازار پروویژن هست.

provision
19-01-2010, 08:55
سلام....آقای کریمی اون تخفیفی که واسه 3دستگاه گفتین رو بزارید واسه یک دستگاه تا همه بیان بخرن،به شرطیکه نخواستیم بتونیم پس بدیم.:D

به منظور استفاده عموم مردم از این تکنولوژی دیجیتال در تهران چنانچه دوستان از طریق این سایت اقدام به خرید دستگاه ستاپ باکس نماید دستگاه پروویژن به قیمت 100000 تومان + هزینه پیک آماده تقدیم می باشد.
فرصت رو از دست ندید.
البته چنانچه دوستان از نماینده خرید ما در سطح تهران خرید کنند قطعا 110000 تومان پرداخت خواهند کرد ولی با تماس مستقیم با بنده میتوانند با اعلام این موضوع که از طریق سایت پی سی ورلد تماس گرفته اند مشمول تخفیف 10000 تومانی گردند

saeedraz
19-01-2010, 09:05
سلام آقا كسايي كه مي تونن يه تست كنن من امروز روي موج 65 يه سيگنال ضعيف ديجيتال داشتم اما چيزي روش پخش نمي شد

mohsenfhm
19-01-2010, 09:15
اين امواج ديجيتال فقط تو شهره تهرانه يا تو استان تهران هم هست ؟

a_fazlollahii
19-01-2010, 09:15
شما باید دنبال ورژن اروپایی تلویزیونها باشید

چه مدلهايي موجود هست و در تهران كجا ها مدل اروپايي را دارند؟

a_fazlollahii
19-01-2010, 09:41
اين امواج ديجيتال فقط تو شهره تهرانه يا تو استان تهران هم هست ؟

مي گويند تا شعاع 100 كيلومتري از جماران قابل دريافت است

reza1ta2
19-01-2010, 10:27
دوستان کمی صبر کنند دستگاه مادیران بزودی عرضه می شود مشخصات :

ارائه تصويرو صدا با کيفيت عالي، بدون سايه و برفک
داراي قابليت PVRبا USB2.0-ضبط برنامه ها برروي فلش مموري USB يا هارد اکسترنال با منبع تغذيه جداگانه
نمايشگر شماره کانال يا ساعت
نمايش تصوير با قابليت زوم در محدوده انتخابي تصوير
ظرفيت ذخيره بيش از 2 هزار کانال
نمايش 8 ليست دلخواه از برنامه هاي تلويزيوني و راديويي
خروجي صداي ديجيتال SPDIF
فقل منو و کانال هاي از پيش انتخاب شده
تله تکست به صورتOSD يا VBI
پشتيباني از چند تراک صدا و زير نويس چند زبانه
آپشن اسکن خودکار و دستي کانال ها
نمايش آخرين کانال نمايش داده شده حين روشن کردن دستگاه
دستگاه ريموت کنترل با دکمه هاي ميانبر رنگي
نرم افزار قابل ارتقا با USB و يا از طريق دريافت از آنتن (OTA)
نصب آسان و سريع و منوهاي با کارکرد ساده
راهنماي الکترونيکي EPG
پيدا کردن سريع کانالها با حرف اول نام کانال
نمايشگر قدرت سيگنال ديجيتال دريافتي
داراي 8 حافظه قابل برنامه ريزي براي روشن-خاموش و ضبط برنامه ها بصورت يک مرتبه اي ، روزانه و هفتگي

smk1981
19-01-2010, 11:43

داراي قابليت PVRبا USB2.0-ضبط برنامه ها برروي فلش مموري USB يا هارد اکسترنال با منبع تغذيه جداگانه
خروجي صداي ديجيتال SPDIF
راهنماي الکترونيکي EPG
داراي 8 حافظه قابل برنامه ريزي براي روشن-خاموش و ضبط برنامه ها بصورت يک مرتبه اي ، روزانه و هفتگي

قیمتش رو هم باید دید با این مشخصات 50 تومن می ارزه.

provision
19-01-2010, 11:45

لطفا راهنمایی بفرمایید روش شما برای قیمت گذاری این دستگاه چی بوده ؟

smk1981
19-01-2010, 11:54
پروویژن هم اگه مدیا پلیرشو تکمیل کنه یعنی زیرنویس فارسی و صدای dts رو اضافه کنه راحت 140 می ارزه و بازار hd player و ----t رو کامل تو دست میگیره خروجی اپتیک بزاره که دیگه تکمیله!

smk1981
19-01-2010, 11:56
لطفا راهنمایی بفرمایید روش شما برای قیمت گذاری این دستگاه چی بوده ؟

مشخصات سخت افزاری +قیمت جهانی

provision
19-01-2010, 12:40
مشخصات سخت افزاری +قیمت جهانی

سلام
شما لطف بفرمایید قیمت ها رو توی سایت قرار بدید که شامل قیمت خرید جهانی شما + قیمت حمل و نقل تا ایران + قیمت حمل تا تهران و هزینه گمرگی تا اگر قیمت ما زیاده طبق روالی که شما میفرمایید قیمت رو پایین بیاریم
ممنون میشم دقیق بفرمایید هزینه گمرکی رو چطور محاسبه میکنید و دقیقا به ازای یک دستگاه ستاپ باکس چقدر باید مالیات گمرکی پرداخت بشه
ممنون میشم.

provision
19-01-2010, 12:43
پروویژن هم اگه مدیا پلیرشو تکمیل کنه یعنی زیرنویس فارسی و صدای dts رو اضافه کنه راحت 140 می ارزه و بازار hd player و ----t رو کامل تو دست میگیره خروجی اپتیک بزاره که دیگه تکمیله!

این موضوع پیش بینی شده و در حال بررسی می باشد
بزودی قابلیت های جدید قابل ارائه خواهد بود.

smk1981
19-01-2010, 13:10
سلام
شما لطف بفرمایید قیمت ها رو توی سایت قرار بدید که شامل قیمت خرید جهانی شما + قیمت حمل و نقل تا ایران + قیمت حمل تا تهران و هزینه گمرگی تا اگر قیمت ما زیاده طبق روالی که شما میفرمایید قیمت رو پایین بیاریم
ممنون میشم دقیق بفرمایید هزینه گمرکی رو چطور محاسبه میکنید و دقیقا به ازای یک دستگاه ستاپ باکس چقدر باید مالیات گمرکی پرداخت بشه
ممنون میشم.

محصول مادیران ساخت داخل به حساب میاد با چیپ ست عرض باند معمولی شامل این موارد نمی شود.

smk1981
19-01-2010, 13:11
سلام
ممنون میشم.

محصول مادیران ساخت داخل به حساب میاد با چیپ ست عرض باند معمولی شامل این موارد نمی شود.

erfan_abedi_CB
19-01-2010, 14:42

دوست عزيز اصلا اينطور نيست.
اين DVBT كه برند xvision هست در كره ساخته ميشه و در ايران گارانتي ميشه.
فكر ميكنم از چيني هاش خيلي بهتر باشه
2 سال گارانتي ميشه گارانتي ماديران-
لطفا اطلاعات درست به مردم بديد

samira_googleOne
19-01-2010, 14:51

خروجي صداي ديجيتال SPDIF
راهنماي الکترونيکي EPG

سلام دوستان
بلاخره امتحانام تموم شد ودوباره اومدم تو p30 جون خودم.
خوب از رضاي عزيز تشكر ميكنم. دوستان گفتن بحث اينجا داغه و يكم داره منحرف ميشه گفتم بيام دخالت كنم:31:

خوب در مورد DVBT ها به نظرم اين ديگگه جاي بحث نداره كه برند ساخت كره از برند چيني برتره. مخصوصا اينكه گارانتي معتبري داره: پس من هم Xvision رو پيشنهاد ميدم. راستي وارد بازار شده و ديگه لازم نيست صبر كنيد. از نظر featur هم مقايسه كنيد ميبينيد كه همه قابليت ها رو داره.
حالا من براتون تو پست بعدي:
1- مشخصات اين رسيور ديجيتال رو ميزارم و در مورد تك تك ويژگي هاش ميگم تا لذتشو ببريد و بدونيد كه شما حق خريد بهترين ها رو داريد
تو پست بعدي اطلاعات رو كامل ميكنم

samira_googleOne
19-01-2010, 15:06
ويژگي هاي اين DVBT

خروجي صداي ديجيتال SPDIF
راهنماي الکترونيکي EPG

provision
19-01-2010, 15:09
ويژگي هاي اين DVBT

خروجي صداي ديجيتال SPDIF
راهنماي الکترونيکي EPG

خیلی عالیه
ممنون اما کو ؟؟؟
خود مادیران میگه تا آخر ماه آینده امکان پخش هست

samira_googleOne
19-01-2010, 15:14
PVR
قابليت PVR ، اين امکان را به شما ميدهد که برنامه هاي مورد علاقه خود را بر روي فلش مموري USB يا هارد اکسترنال با منبع تغذيه جداگانه ذخيره نماييد.

OTA

اين قابليت ، امکان ارتقاء اتوماتيک نرم افزاري را از طريق USB و يا از طريق دريافت از آنتن (OTA) به شما ميدهد.

2000 channels

ظرفيت ذخيره بيش از دو هزار برنامه کانال

Teletext

تله تکست به صورت OSD يا VBI

Subtitles

اين قابليت به شما اين امکان را ميدهد که از چند تراک صدا استفاده نموده يا زير نويس چند زبانه داشته باشيد

provision
19-01-2010, 15:32
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وب سایت فروش ستاپ باکس مادایران
قابل توجه این که این دستگاه Sd بوده و HD نیست

a_fazlollahii
19-01-2010, 18:17
به نظر من مادیران داره بازار گرمی می کنه. منم اول فکر می کردم ایکس ویژن به زودی در بازار ایران پیدا ش می شه . اما فعلا" موجود ندارد. اواخر آبان گفتند بیست روز دیگه میاد. امروز تماس گرفتم گفتند یک ماه دیگه پخش می کنیم. قیمت را هم دقیق نمی گویند. اینکه فقط تبلیغات بدون وجود جنس می کنند می خواهند مردم برند دیگری نخرند. مگر یک خونه چند تا ست تاپ باکس می خواد؟

البته منکر این نیستم که قیمت فعلی برندهای موجود در بازار گرونه ولی باید منتظر باشیم تا اشتیاق بازار شکسته شود که این امر به زودی امکان پذیر نیست چرا که حداقل به میزان 50 درصد تعداد دستگاههای تلویزیونهای شهرهایی که کانالهای دیجیتال قابل دریافت است درمراحل اولیه مشتری وجود خواهد داشت. البته شاید تهران بخاطر رواج ماهواره استثنا باشد.

4daneshjo
19-01-2010, 19:28
سلام به همه
من یک lcd سامسونگ دارم که روش زده --- ولی پشتش جای خشاب داره که نمدونم برای چی هست کسی میتونه بگه که این چی هستش
میتونم باهاش بدون ----- جداگانه فقط با اون خشاب ماهواره رو بگیرم
این هم عکسش

best
19-01-2010, 21:28
این موضوع پیش بینی شده و در حال بررسی می باشد
بزودی قابلیت های جدید قابل ارائه خواهد بود.

اگه پروویژن بشه (HD Player + DVBT ) فوق العاده است.
با تشکر از آقای کریمی و همکارانشان

فقط یه سوال،
آقای کریمی ، امکان اضافه کردن قابلیت های فوق در (دستگاه موجود T7 ) هست !؟ یا باید منتظر مدل های جدیدتر و کاملتری از پروویژن باشیم!؟ و لطفا قایلیت هایی رو که قصد دارید روی دستگاه اضافه کنید کامل بگید که قراره چه چیزایی اضافه بشه و تا چه زمانی باید صبر کنیم؟

DVB-S-XBOX360
20-01-2010, 01:22
کسانی که به نحوی در واردات و تولید ست تاپ باکس های قادر به دریافت تلویزیون دیجیتال با فرمت ----T MPEG-4 H.264/AVC
فعالیت دارند لطفا مهمترین نکات و قابلیت های واجب که "باید" درون دستگاه مبدل گیرنده تعبیه بشود را حتما مد نظر داشته باشند.

1. بسیاری از تلویزیون های مردم که از قشر متوسط به پایین جامعه (اکثریت) هستند دارای ورودی های RCA زرد/سفید/قرمز
یا ورودی DVD کامپوننت یا ورودی HDMI نیستند. این یک واقعیت است و می بایست ست تاپ باکس های مبدل دیجیتال به آنالوگ
"حتما" به غیر از خروجی های ذکر شده خروجی معمولی RF نیز داشته باشد. این تصویر مادگی این پورت است که "باید" به عنوان
خروجی تصویر در ست تاپ باکس ها وجود داشته باشد:

من حتی دیدم دستگاه ساخته شده XVision که مادییران تبلیغش را می کند این قابلیت "واجب" را درون خود ندارد!

2. حتما حتما حتما ست تاپ باکس باید دارای رمزگشای تله تکست به زبان "فارسی" باشد چرا که بسیاری از تلویزیون های مردم
یا رمز گشای فارسی تله تکست ندارند یا اگر رمزگشای تله تکست دارند زبان آن فارسی نیست و حروف فارسی به صورت حروف
لاتین درهم ریخته دیده می شوند. تله تکست فارسی بر روی سیستم دیجیتال ----T روی شبکه دوم و سوم سیما قابل دریافت است.

3. جهت جذب مخاطب فارسی زبان "می بایست" منوهای کار کردن با ----- ----T به زبان فارسی باشد. در اکثر ست تاپ باکس
های چینی و تایوانی و غیره وارد شده اصلا نه تله تکست فارسی وجود دارد و نه زبان منوی فارسی. شما به خودتان که الان در
حال استفاده از اینترنت هستید و به زبان های خارجی آشنایی دارید نگاه نکنید. به خانواده 10 نفره ای که در جنوب شهر محروم از هر
امکانی که ما الان در اختیار داریم فکر کنید که بچه های خانه سالهاست حسرت دیدن کارتون بدون برفک و سایه به دلشان مانده
یا جوانی که به دلیل مذهبی بودن خانواده اش نمی تواند برای دیدن فوتبال های اروپایی در آخر شب برای خانه ----- ----S بخرد

4. قیمت را تو رو خدا پایین تر بیاورید! آیا می دانستید امریکا حدود یک سال پیش برای اینکه پخش آنالوگ را قطع کند و مردم را به
استفاده از تکنولوژی برتر دیجیتال راغب کند چه تبلیغات گشترده ای را در دستور کار گذاشت و چقدر برای خرید دستگاه مبدل
دیجیتال به مردم یارانه و سوبسید داد تا بتوانند با کوپن و کالابرگ توزیع شده توسط دولت با قیمتی فوق العاده ارزان (درآمد در امریکا
قابل قیاس با ایران نیست)، رسیورهای دیجیتال را تهیه کنند؟ اول به سایت جامع اطلاع رسانی آنها مراجعه کنید:

مردم پر درآمد امریکا که خرجشان به "دلار" است تنها با پرداخت حدود 30 هزار تومان به پول ما و ارائه کوپن توزیع شده توسط
دولت به راحتی صاحب یک ست تاپ باکس دیجیتال می شوند که دارای سیستم HD نیز است چون در امریکا کانالهای HD به
وفور وجود دارند و مثل ایران نیست که نه تنها HD نیست اما حالا که اگر چه اسمش دیجیتال است اما 99 درصد تصاویرش
از روی نوار های VHS و بتاکم و ریل بی کیفیت پخش می شود.

ببینید در امریکا دولت چنان برای دیجیتال شدن اهمیت قائل است که با پرداخت یارانه به مردم به بیانی دیگر دارد تقریبا مردم را
مجانا صاحب ست تاپ باکس می کند. چون 30 یا 40 دلار برای یک امریکایی حتی متوسط به پایین فوق العاده فوق العاده هزینه
بسیار ناچیزی است.

اما صدا و سیمای ما 3 ماه پیش قول داد که تا یک ماه بعد، (یعنی دو ماه پیش) تمام بازار از این دستگاه ها آن هم با قیمت ارزان
که در سبد خانوار کم در آمد به راحتی قرار بگیرد، پر خواهد شد. اما اگر به سایت digitaltv.irib.ir مراجعه کنید می بینید که
ماه ها است کسی آن را آپدیت نکرده و اصلا توجهی به علاقه مردم ندارد.

اوج پارادوکس اینجاست که در امریکا دولت به مردم التماس می کند که از دیجیتال استفاده کنید. در ایران مردم به صدا و سیما
التماس می کنند که کمکمان کنید با قیمت مناسب این دستگاه را تهیه کنید اما صدا و سیما ....

DVB-S-XBOX360
20-01-2010, 01:29
سلام به همه
من یک lcd سامسونگ دارم که روش زده --- ولی پشتش جای خشاب داره که نمدونم برای چی هست کسی میتونه بگه که این چی هستش
میتونم باهاش بدون ----- جداگانه فقط با اون خشاب ماهواره رو بگیرم
این هم عکسش

دوست خوبم به احتمال 99 درصد ال سی دی شما دارای سیستم دیجیتال ----T هست اما باید مدل دقیق
را بنویسی. آن خشاب هم احتمالا برای استفاده باز کردن کانال های قفل شده و کد شده است که در اروپا
و استرالیا روی سیستم ----T وجود دارند و در ایران عملا به کار نمی آیند.

samira_googleOne
20-01-2010, 09:18
من هم به ماديران زنگ زدم ديگه
گفت قيمت زير 80 تومنه. دستگاه كره اي هست و مطابق با استاندارد هاي صدا و سيما.
گفت الان داره به صورت تست ارائه ميده ولي فروش عمده از 1 ماه ديگه

a_fazlollahii
20-01-2010, 09:39
من هم به ماديران زنگ زدم ديگه
گفت قيمت زير 80 تومنه. دستگاه كره اي هست و مطابق با استاندارد هاي صدا و سيما.
گفت الان داره به صورت تست ارائه ميده ولي فروش عمده از 1 ماه ديگه

برويد به DVBT-sales AT maadiran.com يك ايميل بزنيد. جوابي كه من گرفتم اين بود:

با سلام و تشكر از توجه جنابعالي به محصولات ماديران
سعي شده است تا اين محصول اوايل اسفند ماه قابل عرضه به مصرف كننده باشد (تاريخ دقيق مشخص نيست).
قيمت كالا زير 100 هزار تومان خواهد بود (قيمت دقيق هنگام عرضه مشخص خواهد شد).

papiyoon
20-01-2010, 12:15
دوستان درباره موارد فوق راهنمایی کنند

درباره satellite reciver هایی که قابلیت ----s2 & ----t دارند از جمله cubeRevo و strong 4910 و مارک های دیگر {قابلیت ----t آنها و سازگاری یا عدم ناسازگاری آنها با امواج ارسالی از صدا و سیما}

آیا پارازیت های موجود برای ماهواره ها روی امواج ----t تاثیر می گذارد... امواج مخابراتی و بی سیم چطور؟

آیا دستگاه های set top box باید حتما به آنتن هوایی متصل باشند یا بدون آنتن نیز قابلیت دریافت امواج ----t را دارند ؟

smk1981
20-01-2010, 12:57
دوستان درباره موارد فوق راهنمایی کنند

درباره satellite reciver هایی که قابلیت ----s2 & ----t دارند از جمله cubeRevo و strong 4910 و مارک های دیگر {قابلیت ----t آنها و سازگاری یا عدم ناسازگاری آنها با امواج ارسالی از صدا و سیما}

آیا پارازیت های موجود برای ماهواره ها روی امواج ----t تاثیر می گذارد... امواج مخابراتی و بی سیم چطور؟

آیا دستگاه های set top box باید حتما به آنتن هوایی متصل باشند یا بدون آنتن نیز قابلیت دریافت امواج ----t را دارند ؟

سازگاری کامل دارن و پارازیت بی تاثیره چون فرکانس متفاوته بدون آنتن اگه سیگنال قوی باشه میگیره آنتن رومیزی با بوستر دیجیتال هم میشه.

star2010
20-01-2010, 13:16
تیونر دیجیتالی ----T دنای ( DENAY ) - با قیمت 110000 تومان - 1سال گارانتی
و به مدت 2 روز ، در صورت انصراف وجه خود را دریافت می کنید.
این دستگاه کلا یه سروگردن از xvision بالاتر و بهتره!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته قیمت این دستگاه هم نباید این باشه!و داره گرون میده.

Nikonian
20-01-2010, 13:46

فقط یه سوال،
آقای کریمی ، امکان اضافه کردن قابلیت های فوق در (دستگاه موجود T7 ) هست !؟ یا باید منتظر مدل های جدیدتر و کاملتری از پروویژن باشیم!؟ و لطفا قایلیت هایی رو که قصد دارید روی دستگاه اضافه کنید کامل بگید که قراره چه چیزایی اضافه بشه و تا چه زمانی باید صبر کنیم؟

آقا سوال من هم همینه ، آقای کریمی لطفا جواب بدید ، آیا فایلهای HD با پسوند MKV در این دستگاه بصورت روان قابل پخش است یا نه ؟

اگر یک روزی صحبت مادیران و سایر دوستان درست در بیاد در مورد اینکه میگویند : عرضه و پشتیبانی این دستگاهها با همکاری صداوسیما و مادیران انحصاری و مبتنی بر تغییر Encoding (جهت جلوگیری از قاچاق یا هر چیزی که بشه اسمشو گذاشت ) خواهد بود ! و ما مجبور بشیم از این دستگاه فقط بعنوان یک مدیا پلیر استفاده کنیم و نتونیم از گیرنده دیجیتالش استفاده کنیم ؛ این امکانپذیره ؟ یا اینکه این دستگاه T7 توانایی پخش فایلهای HD با فرمت MKV رو بصورت روان و قدرتمند نداره ؟

اینها سوالاتی هستند که برای خیلی از دوستان پیش اومده و من به نمایندگی از اونها اینجا مطرح کردم .

provision
20-01-2010, 14:03

فقط یه سوال،

سلام
در حال حاضر داریم روی این موارد کار میکنیم:
1 - transparency کردن صفحات منو
2- فارسی سازی کامل برنامه در تل تکست
3- زیرنوس فارسی هنگام پلی کردن از روی کول دیسک
4- اضافه کردن فورمت های مختلف هنگام پخش فایل
5- کوتاه کردن به انتخاب کاربر هنگام تعویض کانال info
6- اضافه کردن نمایشگر اندازه کیفیت سیگنال دریافتی از فرستنده
و ....
بعد از تکمیل موارد فوق فایل آپدیت در سایت قرار خواهد گرفت.

alireza1974
20-01-2010, 14:57
سلام
در حال حاضر داریم روی این موارد کار میکنیم:
و ....
بعد از تکمیل موارد فوق فایل آپدیت در سایت قرار خواهد گرفت.

باسلام
امكان اضافه كردن هارد ديسك با ظرفيت حدود 300 تا 500 گيگ نيز به اين دستگاه امكان پذير است يا در نمونه هاي ديگر دستگاه قرار داده خواهد شد؟

ساسان مهاجم
20-01-2010, 15:51
تیونر دیجیتالی ----T دنای ( DENAY ) - با قیمت 110000 تومان - 1سال گارانتی
و به مدت 2 روز ، در صورت انصراف وجه خود را دریافت می کنید.
این دستگاه کلا یه سروگردن از xvision بالاتر و بهتره!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته قیمت این دستگاه هم نباید این باشه!و داره گرون میده.

انقدر بدم مياد يكي بي دليل حرف ميزنه.
از كجا فهميدين كه از xvision بهتره؟
همه ميدونن موي برند كره اي مثل xvision بخ صد تا از اين برند هاي ناشناخته ميارزه.
به قيمت 110 تومنناااااااااااااااااااا اااااان؟
شوخي نكنين. خوب اين x vision ها زير 80 تومنه. مردم يه ماه صبر ميكنن

best
20-01-2010, 18:02
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

star2010
20-01-2010, 19:00
بچه ها بجای set top box برین رسیورهای جدید با قایلیت HD بگیرید که امکان ----T هم دارند..مثل نمونه فوق:

Strong SRT-4910
HighDefinition Combined Digital
SATELLITE(----S2)+TERRESTRIAL(----T)
Television Reciver & Recorder
Strong website:

provision
20-01-2010, 19:21
آقا سوال من هم همینه ، آقای کریمی لطفا جواب بدید ، آیا فایلهای HD با پسوند MKV در این دستگاه بصورت روان قابل پخش است یا نه ؟

اگر یک روزی صحبت مادیران و سایر دوستان درست در بیاد در مورد اینکه میگویند : عرضه و پشتیبانی این دستگاهها با همکاری صداوسیما و مادیران انحصاری و مبتنی بر تغییر Encoding (جهت جلوگیری از قاچاق یا هر چیزی که بشه اسمشو گذاشت ) خواهد بود ! و ما مجبور بشیم از این دستگاه فقط بعنوان یک مدیا پلیر استفاده کنیم و نتونیم از گیرنده دیجیتالش استفاده کنیم ؛ این امکانپذیره ؟ یا اینکه این دستگاه T7 توانایی پخش فایلهای HD با فرمت MKV رو بصورت روان و قدرتمند نداره ؟

اینها سوالاتی هستند که برای خیلی از دوستان پیش اومده و من به نمایندگی از اونها اینجا مطرح کردم .

سلام و شب همگی بخیر
من شخصا این بررسی رو انجام خواهم داد و نتیجه رو اعلام میکنم در مورد MKV
اما بحث دوم
ما در ایران هیچ چیزی انحصاری نداریم و نه مردم و نه مجلس و نه دولت اجازه این چنین کاری رو نمیدن.
مگر شرکت محترم مادایران قابلیت اینو داره که انحصارا در ایران ال سی دی بده ؟؟ پلیر بده پرینتر بده و 1000 چیز دیگه ؟؟؟
با این کار فقط و فقط راه قاچاق برای خیلی ها باز خواهد شد.
بستر این کاراونقدر بزرگ و گسترده هست که نه تنها ما بلکه جا برای 100 شرکت دیگه هم هست
مثال میزنم
چند نوع دی وی دی پلیر خونگی تو بازاره ایا کسی میتونه جلوی انتخاب رو بگیره ؟؟
مردم حق انتخاب دارند و حق استفاده از بهترین ها رو دارند چون ایرانی لایق بهترین هاست.
روزی میرسه که 10 برند دیگه توی بازار فعالیت خواهد کرد از پروویژن تا ....
سازمان صدا وسیما هم ماله مردمه و مطمئن باشید هیچ وقت به خودش اجازه نمیده مردم رو مکلف به خرید یک نوع دستگاه کنه والا مادایران که به نظر من یکی از بهترین شرکتها هست باید کاری میکرد که صداو سیما برنامه ها رو جوری کد منه که فقط رو برند ال جی کار کنه !!!!!! مگه میشه ؟؟
این حرفهای کوچه بازاریه و مطمئنا از مدیران محترم مادایران شنیده نشده .
این حرف مثل اینه که چون ایران خودرو قویه پس همه موظف هستند فقط محصولات ایران خودرو بخرند !!!!
بهر حال بستر برای چندین میلیون خانوار در کل کشور فراهمه . ما خودمون با همه توانایی داریم روی این پروژه بزرگ کار میکنیم و سعی میکنیم محصول خوب و قابل اطمینانی رو ارائه کنیم .

موفق باشید و پیروز

provision
20-01-2010, 19:25
باسلام
امكان اضافه كردن هارد ديسك با ظرفيت حدود 300 تا 500 گيگ نيز به اين دستگاه امكان پذير است يا در نمونه هاي ديگر دستگاه قرار داده خواهد شد؟

توی نظر سنجی های مختلف درصد کمی از مردم تقاضای هارد کردند و ما در حال بررسی شرایط موجود هستیم تا بتونیم تعدادی دستگاه با هارد ظرفیت بالا تقدیم کنیم انشاالله
اما هارد تا 500 رو دوستان مصرف کننده رو این دستگاه تست گرفتند و جواب + بوده.

alireza1974
20-01-2010, 20:19
توی نظر سنجی های مختلف درصد کمی از مردم تقاضای هارد کردند و ما در حال بررسی شرایط موجود هستیم تا بتونیم تعدادی دستگاه با هارد ظرفیت بالا تقدیم کنیم انشاالله
اما هارد تا 500 رو دوستان مصرف کننده رو این دستگاه تست گرفتند و جواب + بوده.

ضمن تشکر از شما. آیا برنامه ای برای کاهش قیمت دستگاه هم دارید؟:46:

sajjad1298
21-01-2010, 16:17
این مدل از سونی که ال ای دی است 6900000 تومان ( این مدل کنترلش هم RF است )
KDL-40ZX1

این مدل از ال ای دی سامسونگ
UA-40 B6000VR با قیمت 2400000 تومان

در مدلهای ارزان قیمت ال سی دی ایکس ویژن با گارانتی مادیران 570000 تومان
یا تی وی مانیتور 2794 ال جی 450000 تومان

منظورتان کدام مدلهای x-vision است ؟؟؟؟؟

hrezaei
21-01-2010, 18:29
با اجازه آقای کریمی پور
دستگاه پرویژن فایلهای MKV را می خونه من حتی یک فیلم FULLHD با بیت ریت 8 هم تست کردم به راحتی خوند فیلم را از روی USB خیلی سریع تر از پلیر های دیگه LOAD میکنه هارد اگسترنال با ظرفیت 500 گیگ هم تست شده و جواب داده . زیرنویس SUB هم تست شده ولی SRT را جواب نمیده که قرار روش کار بشه .

Nikonian
21-01-2010, 19:25
آقا این دستگاه خیلی پیغام No Signal میده ، دلیلش چیه ؟ وسط برنامه های تلویزیونی این پیغام مدام میاد و تصویر و صدا کامل قطع میشه !

Nikonian
21-01-2010, 21:09
سلام و شب همگی بخیر
من شخصا این بررسی رو انجام خواهم داد و نتیجه رو اعلام میکنم در مورد MKV
اما بحث دوم
ما در ایران هیچ چیزی انحصاری نداریم و نه مردم و نه مجلس و نه دولت اجازه این چنین کاری رو نمیدن.
مگر شرکت محترم مادایران قابلیت اینو داره که انحصارا در ایران ال سی دی بده ؟؟ پلیر بده پرینتر بده و 1000 چیز دیگه ؟؟؟
با این کار فقط و فقط راه قاچاق برای خیلی ها باز خواهد شد.
بستر این کاراونقدر بزرگ و گسترده هست که نه تنها ما بلکه جا برای 100 شرکت دیگه هم هست
مثال میزنم
چند نوع دی وی دی پلیر خونگی تو بازاره ایا کسی میتونه جلوی انتخاب رو بگیره ؟؟
مردم حق انتخاب دارند و حق استفاده از بهترین ها رو دارند چون ایرانی لایق بهترین هاست.
روزی میرسه که 10 برند دیگه توی بازار فعالیت خواهد کرد از پروویژن تا ....
سازمان صدا وسیما هم ماله مردمه و مطمئن باشید هیچ وقت به خودش اجازه نمیده مردم رو مکلف به خرید یک نوع دستگاه کنه والا مادایران که به نظر من یکی از بهترین شرکتها هست باید کاری میکرد که صداو سیما برنامه ها رو جوری کد منه که فقط رو برند ال جی کار کنه !!!!!! مگه میشه ؟؟
این حرفهای کوچه بازاریه و مطمئنا از مدیران محترم مادایران شنیده نشده .
این حرف مثل اینه که چون ایران خودرو قویه پس همه موظف هستند فقط محصولات ایران خودرو بخرند !!!!
بهر حال بستر برای چندین میلیون خانوار در کل کشور فراهمه . ما خودمون با همه توانایی داریم روی این پروژه بزرگ کار میکنیم و سعی میکنیم محصول خوب و قابل اطمینانی رو ارائه کنیم .

موفق باشید و پیروز

ممنون از پاسخ جنابعالی

این دستگاه رو به مشتری دادیم ولی متاسفانه زنگ زده و میگه که پیغام No Signal میده ؛ وتصویر برای چند لحظه بطور کامل قطع میشه ،البته در پست دیگه ای هم اینو مطرح کردم و بعداز دیدن پاسخ جنابعالی ، گفتم که از شما سوال کنم و تشکری هم کرده باشم.

باز هم متشکرم

a_fazlollahii
21-01-2010, 21:56
آقا این دستگاه خیلی پیغام No Signal میده ، دلیلش چیه ؟ وسط برنامه های تلویزیونی این پیغام مدام میاد و تصویر و صدا کامل قطع میشه !

در کدام شهرید؟ ما در تهران چنین پیغامی را تا بحال نگرفته ایم.

Nikonian
22-01-2010, 17:39
در کدام شهرید؟ ما در تهران چنین پیغامی را تا بحال نگرفته ایم.

در تهران و آنتن هم از این آنتن کارها که به 2 تلویزیون خروجی میده ، جالبه که یکی از این دستگاه ها رو دادم برده قائمیه اسلامشهر اونجا هم مشکل داشته و خیلی هم شدید مشکل داشته !!! ولی با یک اسکن مجدد تمام کانالها بدون هیچگونه مشکلی داره دریافت میشه ؛ راستی کیفیت دریافت شما چند درصده ( حتما میدونید که با زدن کلید زرد کنترل info کیفیت و فرکانس نمایش داده میشه ) اونی که رفته قائمیه میگه 85 درصد داره و اینی که تهرانه 60 درصده !

a_fazlollahii
22-01-2010, 22:20
در تهران و آنتن هم از این آنتن کارها که به 2 تلویزیون خروجی میده ، جالبه که یکی از این دستگاه ها رو دادم برده قائمیه اسلامشهر اونجا هم مشکل داشته و خیلی هم شدید مشکل داشته !!! ولی با یک اسکن مجدد تمام کانالها بدون هیچگونه مشکلی داره دریافت میشه ؛ راستی کیفیت دریافت شما چند درصده ( حتما میدونید که با زدن کلید زرد کنترل info کیفیت و فرکانس نمایش داده میشه ) اونی که رفته قائمیه میگه 85 درصد داره و اینی که تهرانه 60 درصده !

85 درصد است.

provision
23-01-2010, 08:41
ضمن تشکر از شما. آیا برنامه ای برای کاهش قیمت دستگاه هم دارید؟:46:

سلام
انشاالله در اواخر این ماه قیمت های جدید تقدیم همه دوستان میشه.

provision
23-01-2010, 08:46

سلام
در برخی از مناطق تهران که پارازیت زیادی منتشر میشه این اتفاق میافته و بزودی شنیدم ارسال پارازیت از طریق مجلس پیگیری و جلوگیری خواهد شد.
اگر شما در قیمت منو دستگاه ------> قسمت جستجو برید در زیر صفحه قیت کیفیت سیگنال میبینید که سیگنال شما کم و زساد میشود.
این نشانه های بارز پارازیت قوی می باشد.

provision
23-01-2010, 08:50
ممنون از پاسخ جنابعالی

این دستگاه رو به مشتری دادیم ولی متاسفانه زنگ زده و میگه که پیغام No Signal میده ؛ وتصویر برای چند لحظه بطور کامل قطع میشه ،البته در پست دیگه ای هم اینو مطرح کردم و بعداز دیدن پاسخ جنابعالی ، گفتم که از شما سوال کنم و تشکری هم کرده باشم.

باز هم متشکرم

سلام
این قطعی سیگنال رو مطمئن باشید از پارازیت منطقه ای است . برخی از کاربران ما اطلاع دادند.
2 تا پیشنهاد دارم
1 این که اگر پارازیت زیاد دارید از آنتن های رومیزی معمولی بجای آنتن های پشت بام استفاده کنید
2 یکبار دیگه کانال هارو سرچ بفرمایید.
بزودی این ارسال پارازیت قطع خواهد شد.

winstonultra
23-01-2010, 09:05
دوستان خسته نباشيد.

آقا من براي گرفتن كانالهاي ديجيتال رفتم علائدين يه كارت كوچيك اندازه فلش usb خريدم 41 تومن با مارك qvest .

هيچ يك از كانالهاي ديجيتال رو نميگيره.خودش يه آنتن كوچيك داره كه نميگيره با آنتن هوايي هم نميگيره.

فقط من فهميدم 41 تومن پولم به هدر رفت.

موقع اسكن 2 يا 3 دفعه مينويسه سيگنال فاند يعني پيدا شد ولي نميتونه به سيگنال دسترسي پيدا كنه و كانال رو ذخيره كنه !

من موقع اسكن كشور رو ايران انتخاب ميكنم بازم فايده نداره......universal هم ميزارم فايده نداره.....

جعبشم انداخته بودم دور قبل از تست كردن و نميتونم پس بدم

عكس :

دوستان خواهش ميكنم كسي براي گرفتن كانالهاي ديجيتال با كامپيوتر از اين دستگاها نخره كه دقيقا داره پولشو ميريزه تو جوب.

Nikonian
23-01-2010, 09:11
سلام
این قطعی سیگنال رو مطمئن باشید از پارازیت منطقه ای است . برخی از کاربران ما اطلاع دادند.
2 تا پیشنهاد دارم
1 این که اگر پارازیت زیاد دارید از آنتن های رومیزی معمولی بجای آنتن های پشت بام استفاده کنید
2 یکبار دیگه کانال هارو سرچ بفرمایید.
بزودی این ارسال پارازیت قطع خواهد شد.

ممنون از پاسخ

بعد از سرچ مجدد تعداد کانالهای یافت شده به 30 کانال افزایش پیدا میکنه ! که در سه فرکانس مختلف کانالهای 1تا8 رو میگیره که میشه 24 کانال و کانال 9 تا 14 رو فقط یکبار میگیره که جمعا میشه 30 کانال !
که عملا یک سری از این دریافتها قوی هست و 85 % هست و قطعی سیگنال نداره و 2 مورد دریافت دیگر کیفیت دریافتشون 42% و دیگری 60% هست ! حالا ما میخواهیم یکسری دریافت که قوی هست ذخیره بشه که نمیدونم راهش چیه ؟ یعنی دریافت های ضعیف رو میخوام حذف کنم که نمیشه ؟

Nikonian
23-01-2010, 09:22
85 درصد است.

شما وقتی سرچ میکنید چند کانال دریافت میکنید ؟ میدونم که تعداد کانالهای قابل دریافت 14 کانال هستش ولی این میره کانالهای 1 تا 8 رو 3 بار در سه محل فرکانس مختلف میگیره و ذخیره میکنه و کانالهای 9 تا 14 رو یکبار میگیره که از 1 تا 8 رو فقط توی یک فرکانس خوب میگیره که کیفیت سیگنال دریافتی 85% هست ولی 2 تای دیگه که یکیش دائم پیغام No Signal میده و چند ثانیه یکبار تصویر میاد و کیفیت سیگنال هم 42% هست ! ودیگری هم کیفیت سیگنالش 60% هست ولی بازهم قطعی داره ! ولی کمتره قطعی هاش ، ریست هم کرده دستگاه رو ولی بازهم همینطوره ، آیا امکان Delete کردن کانالهای بی کیفیت وجود داره ؟

provision
23-01-2010, 09:58
دوستان خسته نباشيد.

آقا من براي گرفتن كانالهاي ديجيتال رفتم علائدين يه كارت كوچيك اندازه فلش usb خريدم 41 تومن با مارك qvest .

هيچ يك از كانالهاي ديجيتال رو نميگيره.خودش يه آنتن كوچيك داره كه نميگيره با آنتن هوايي هم نميگيره.

موقع اسكن 2 يا 3 دفعه مينويسه سيگنال فاند يعني پيدا شد ولي نميتونه به سيگنال دسترسي پيدا كنه و كانال رو ذخيره كنه !

من موقع اسكن كشور رو ايران انتخاب ميكنم بازم فايده نداره......universal هم ميزارم فايده نداره.....

عكس :

دوستان خواهش ميكنم كسي براي گرفتن كانالهاي ديجيتال با كامپيوتر از اين دستگاها نخره كه دقيقا داره پولشو ميريزه تو جوب.

سلام خدمت دوستان
امروز لیست محصولات خودمون رو در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میگذارم تا دوستان دیگه هم بتونند از گیرنده دیجیتالی ما مناسب کامپیوتر و لپ تاپ استفاده کنند .
منتظر باشید

reza1ta2
23-01-2010, 10:05
منظورتان کدام مدلهای x-vision است ؟؟؟؟؟
هنگام زدن پست قبلی در مشخصات بعضی از مدلهای xvision تیونر دیجیتال بود ولی الان تمام مدلها فعلا فاقد تیونر دیجیتال است فعلا همان مدل مانیتور تی وی lg m2794 تیونر دیجیتال دارد مادیران هم اعلام کرده در تولیدات آینده این قابلیت را اضافه می کند .

samira_googleOne
23-01-2010, 11:26
هنگام زدن پست قبلی در مشخصات بعضی از مدلهای xvision تیونر دیجیتال بود ولی الان تمام مدلها فعلا فاقد تیونر دیجیتال است فعلا همان مدل مانیتور تی وی lg m2794 تیونر دیجیتال دارد مادیران هم اعلام کرده در تولیدات آینده این قابلیت را اضافه می کند .

ممنون از اطلاعات خوبي كه ميديد.
ماديران در اين مورد تاكيد كرده كه 3 روش رو پيش پاي مردم گذاشته
اولين روش : استفاده از گيرنده هاي ديجيتال xvision كه تا 1 ماه آينده مياد
دومين روش: استفاده از تلويزيون مانيتور LG مدل 2794 كه تيونر ديجيتال داره و 27 اينچ و 24 اينچشم موجوده مانيتور هم ميشه و فول اچ دي هم هست
اينم مشخصاتش:

و سومين روش استفاده از LCD هاي قيمت مناسب xvision ساخت كره .
البته اين سومي رو ظاهرا ‌TV هاش تموم شده و منتظر وارد شدنشون هستيم:31::31:
يعني سومي خبر بالقوه هست

smk1981
23-01-2010, 12:40
دوستان خسته نباشيد.

عكس :

شما اول چک کن آنتن هواییت بوستر دار نباشه بعد از لینک زیر برنامه DVBViewer رو بگیر اسکن کن

provision
23-01-2010, 14:24
قابل توجه دوستانی که دنبال تی وی تیونر میگردند:

تی وی تیونر آنالوگ USB + کپچر مدل: Paradise TV
پارادایس تی وی پروویژن

قیمت : ۵۲۰,۰۰۰ ریال

مشخصات فني:

گیرنده تلویزیون آنالوگ بر اساس USB2.0برای تماشا و ضبط برنامه های تلویزیونی جهت استفاده در Laptop

با كيفيت 10Bit

از طريق كابل به صورت مستقيمRF-TVجهت ضبط تصاوير از منابع مختلف و S-Video ,Composite داراي ورودي

MPEG 1/2/4, WMA, MP3, WMVامكان ضبط صدا و تصوير به فرمت ها ي

امكان ضبط با فرمت هاي استاندارد SVCD ,DVD,VCD با كيفيت بالا

سازگار با صداي Onboard High Definition

PAL,SECAM,NTSCهماهنگ با سيستم هاي تلويزيوني جهاني و اسكن كامل كانالها ( )

داراي راديو FM

به همراه كنترل از را ه دور كوچك و آنتن مجزاي رايگان

قابليت ها:

گيرندگي فوق العاده بالا با امكان در يافت واضح تصاوير كانالهاي تلويزيوني

امكان ضبط و پخش تصاويربا كيفيت بي نظير

جهت از دست ندادن تماشاي زنده لحظه اي از تصاوير تلويزيوني Time -shiftپشتيباني از تكنولوژي

امكان برنامه ريزي ضبط كانالهاي تلويزيوني از قبل Schedule Recording

امكان پخش تصاوير زنده تلويزيوني به صورت تصوير در تصوير تا 16 تصوير(PIP)

امكان گرفتن عكس از روي تصاوير ورودي (Snapshot)

)Full Screenامكان مشاهده تصاوير كانال ها ي تلويزيوني وويدئويي به صورت تمام صفحه (

System Requirements
Windows Vista or Windows XP With latest Service Pack
Intel Pentium 4,1.7 GHZ or equivalent AMD - GHz2.4 or Higher required
MB512 RAM FOR Windows XP, 1 GB RAM FOR Windows Vista
One free USB 2.0 port
Graphics/Sound controller with support for DirectX® 9 or higher
MB150 Hard disk space to install software
CD or DVD-ROM drive
----------------------------------------
تی وی تیونر آنالوگ USB + کپچر مدل: MAGIC TVBOX
مجیک تی وی باکس
قیمت : ۳۷۵,۰۰۰ ریال
مشخصات فني:
گيرنده تلويزيوني خارجي (External) قابل اتصال به درگاه پر سرعت USB2.0 براي تماشا وضبط برنامه هاي تلويزيوني جهت استفاده دركامپيوترهاي Laptapو Desktop
داراي وروديهاي S-Video و Composite از طريق كابل جهت ضبط تصاوير از منابع مختلف و RF-TV به صورت مستقيم
MPEG 1/2امكان ضبط صدا و تصوير به فرمت ها ي
امكان ضبط با فرمت هاي استاندارد SVCD, DVD,VCD با كيفيت بالا
هماهنگ با سيستم هاي تلويزيوني جهاني و اسكن كامل كانالها
به همراه كنترل از را ه دوركوچك و آنتن مجزاي رايگان
قابليت ها:
Time -shiftپشتيباني از تكنولوژي جهت از دست ندادن تماشاي زنده لحظه اي از تصاوير تلويزيوني
امكان مشاهده تصاوير كانال ها ي تلويزيوني و ويدئويي به صورت تمام صفحه (Full Screen)
امكان پخش تصاوير زنده تلويزيوني به صورت تصوير در تصوير تا 9 تصوير (PIP)
امكان گرفتن عكس از روي تصاوير ورودي (Snapshot)

: System requirements
Windows Vista or Windows XP with latest Service Pack
(Intel® Pentium® 4 or 1.7GHz or equivalent AMD (2.4 GHz or higher
MB150 RAM FOR Windows XP, 1 GB RAM FOR Windows Vista
One free USB 2.0 port
Graphics/Sound controller with support for DirectX® 9 or higher
MB150 Hard disk space to install Software
CD or DVD-ROM Drive
------------------------------------------------

تی وی تیونر آنالوگ USB + کپچر مدل: Miracle TV
میراکل تی وی

قیمت : ۴۴۰,۰۰۰ ریال
مشخصات فني:
گيرنده تلويزيون آنالوگ در اندازه كوچك بر اساس درگاه USB 2.0 براي تماشا وضبط برنامه هاي تلويزيوني جهت استفاده در كامپيوتر هاي Laptop و Desktop
داراي ورودي هاي S-Video ,Composite از طريق كابل جهت ضبط تصاوير از منابع مختلف وRF-TV به صورت مستقيم
امكان ضبط صدا و تصوير به فرمت ها ي MPEG 1/2/4, WMA,MP3 ,WMV
امكان ضبط با فرمت هاي استاندارد SVCD,DVD,VCD با كيفيت بالا
هماهنگ با سيستم هاي تلويزيوني جهاني و اسكن كامل كانالها (PAL,SECAM,NTSC)
داراي راديو FM (سري جديد)

قابليت ها:

امكان ضبط و پخش تصاوير با كيفيت بي نظير

جهت از دست ندادن تماشاي زنده لحظه اي از تصاوير تلويزيوني Time -shiftپشتيباني از تكنولوژي
امكان پخش تصاوير زنده تلويزيوني به صورت تصوير در تصوير تا 16 تصوير (PIP )
امكان گرفتن عكس از روي تصاوير ورودي (Snapshot )
امكان مشاهده تصاوير كانال ها ي تلويزيوني و ويدئويي به صورت تمام صفحه ()Full Screen
-----------------------------------
تی وی تیونر هیبرید USB + کپچر مدل: Paradise Hybrid TV
پارادایس هیبرید تی وی
قیمت : ۶۸۰,۰۰۰ ریال

مشخصات فني:
گیرنده تلویزیون آنالوگ و دیجیتال بر اساس USB2.0برای تماشا و ضبط برنامه های تلویزیونی جهت استفاده در Laptop
با كيفيت 10Bit
از طريق كابل به صورت مستقيمRF-TVجهت ضبط تصاوير از منابع مختلف و S-Video ,Composite داراي ورودي

امكان ضبط با فرمت استاندارد DVD با كيفيت بالا
سازگار با صداي OnboardHigh Definition
PAL,SECAM,NTSCهماهنگ با سيستم هاي تلويزيوني جهاني و اسكن كامل كانالها ()و ----T
داراي راديو FM
قابليت ها:

امكان گرفتن عكس از روي تصاوير ویدئویي (Snapshot)
)Full Screenامكان مشاهده تصاوير كانال ها ي تلويزيوني وويدئويي به صورت تمام صفحه (

persiantoolsbaz
23-01-2010, 14:33
ممنون از اطلاعات خوبي كه ميديد.
ماديران در اين مورد تاكيد كرده كه 3 روش رو پيش پاي مردم گذاشته
اولين روش : استفاده از گيرنده هاي ديجيتال xvision كه تا 1 ماه آينده مياد
دومين روش: استفاده از تلويزيون مانيتور LG مدل 2794 كه تيونر ديجيتال داره و 27 اينچ و 24 اينچشم موجوده مانيتور هم ميشه و فول اچ دي هم هست
اينم مشخصاتش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو سومين روش استفاده از LCD هاي قيمت مناسب xvision ساخت كره .
البته اين سومي رو ظاهرا ‌TV هاش تموم شده و منتظر وارد شدنشون هستيم:31::31:
يعني سومي خبر بالقوه هست

ممنون از اطلاعات خوبت . عالي بود

mmasoudd
23-01-2010, 15:53
سلام
می خواستم بدونم تلویزیون هی xvision سری لوتوس از این تکنولوژی استفاده می کنند. یا اینکه اصلاً تیئنر دیجیتال ندارند.؟!؟!؟
هیچ راهی نداره؟؟؟ هزینه؟؟

reza1ta2
23-01-2010, 17:36
سلام
می خواستم بدونم تلویزیون هی xvision سری لوتوس از این تکنولوژی استفاده می کنند. یا اینکه اصلاً تیئنر دیجیتال ندارند.؟!؟!؟
هیچ راهی نداره؟؟؟ هزینه؟؟
خیر راه حل فقط استفاده از ستاپ باکس است

reza1ta2
23-01-2010, 17:40
جناب provision بجای اطلاع رسانی تمام فروم را کرده ای تبلیغات

winstonultra
23-01-2010, 17:55
شما اول چک کن آنتن هواییت بوستر دار نباشه بعد از لینک زیر برنامه DVBViewer رو بگیر اسکن کن

ممنونم دوست من :10:

ولي فايده اي نداشت...نميگيره....فقط تونست يه بار سيگنال پر كنه...

عكس :

واقعيتش من الان با آنتن خودش سرچ كردم همون آنتن كوچيكه رو ميگم.....شايد حتما بايد با آنتن هوايي سالم سرچ كنم؟؟

شما اول چک کن آنتن هواییت بوستر دار نباشه

بوستر دار نباشه يعني چي؟؟؟.....آنتن هوايي ما ماله 8 سال پيشه....قديميه....سيمهاش بين راه پاره شده

بعضي جاها كامل 2 نصف شده با چسب برق چسبوندم خيلي داغونه يعني اصلا الكيه...!

شما ميفرماييد اگر آنتن هوايي نو و سالم بخرم با سيم نو و سالم بكشم رو پشت بوم و وصل كنم ميگيره ؟؟!!

به نظر شما آيا به آنتن ماهواره وصل كنم نميگيره ....3 تا ال ان بي گذاشتم يكي براي نيلست ( عربها ) ...يكي هاتبرد..و يكي اينتل ست 902 ( كانالهاي ماله خامنه اي) .....اگر از خروجي ريسيور بهش آنتن وصل كنم ميگيره؟؟

smk1981
23-01-2010, 18:23
ممنونم دوست من :10:

ولي فايده اي نداشت...نميگيره....فقط تونست يه بار سيگنال پر كنه...

عكس :

واقعيتش من الان با آنتن خودش سرچ كردم همون آنتن كوچيكه رو ميگم.....شايد حتما بايد با آنتن هوايي سالم سرچ كنم؟؟

بوستر دار نباشه يعني چي؟؟؟.....آنتن هوايي ما ماله 8 سال پيشه....قديميه....سيمهاش بين راه پاره شده

بعضي جاها كامل 2 نصف شده با چسب برق چسبوندم خيلي داغونه يعني اصلا الكيه...!

شما ميفرماييد اگر آنتن هوايي نو و سالم بخرم با سيم نو و سالم بكشم رو پشت بوم و وصل كنم ميگيره ؟؟!!

به نظر شما آيا به آنتن ماهواره وصل كنم نميگيره ....3 تا ال ان بي گذاشتم يكي براي نيلست ( عربها ) ...يكي هاتبرد..و يكي اينتل ست 902 ( كانالهاي ماله خامنه اي) .....اگر از خروجي ريسيور بهش آنتن وصل كنم ميگيره؟؟
بوستر همون تقویت هست که هی تبلیغ می کنن تو تلویزون.
با آنتن کوچیک روی پشت بام چک کن.
آنتن ماهواره فرکانسش فرق داره نمی خوره دوس داشتی امتحان کن.
برای اسکن هم 602000 و 650000 رو دستی بده و اسکن فرکوانسی کن.

provision
24-01-2010, 12:25
جناب provision بجای اطلاع رسانی تمام فروم را کرده ای تبلیغات

سلام دوست من
اطلاع رسانی در مورد Spec فنی یک کالا مثل کارت تی وی تیونر و ستاپ باکس تبلیغات نیست.
این حق دوستان است که کالای مرغوب و مناسب خریداری کنند.

Nikonian
24-01-2010, 13:48
سلام
در برخی از مناطق تهران که پارازیت زیادی منتشر میشه این اتفاق میافته و بزودی شنیدم ارسال پارازیت از طریق مجلس پیگیری و جلوگیری خواهد شد.
اگر شما در قیمت منو دستگاه ------> قسمت جستجو برید در زیر صفحه قیت کیفیت سیگنال میبینید که سیگنال شما کم و زساد میشود.
این نشانه های بارز پارازیت قوی می باشد.

جناب کریمی سلام

تا اونجا که بنده اطلاع دارم پارازیت رو روی شبکه های داخلی ارسال نمیکنند ! من فکر میکنم که دلایل دیگری باعث این مشکل باشه که انتظار اینه که شما که فنی هستید پاسخگوی این نوع سوالات باشید ما که با مشتری درگیر هستیم چون ادعا کردیم که این دستگاه مشکلات تصویر تلویزیون شمارو حل میکنه و از تصویر شفاف و بدون سایه و برفک لذت خواهید برد ، حالا برعکس مشتری اومده میگه آقا این که همش No Signal میده و تصویر قطع میشه !!
چی شد که میگفتید با ساده ترین آنتن هم بهترین تصویر رو دریافت خواهید کرد ! یا مشکل رو حل کن یا دستگاه رو پس بگیر (عین صحبتهای مشتری رو بیان کردم) ما که آنتن خوبی داریم پس چرا این همه قطعی داریم !؟

البته من گمان میکنم که دریافت دیجیتال کانالهای تلویزیون بدلیل نوپا بودن هنوز مشکلات بسیاری داره که بهتره زیاد عجله نکنیم و تبلیغات کاذب هم نشه که این دستگاه ست تاپ باکس مشکل گشای حتمی هستش !

لطفا مشکل رو بررسی و راه چاره ای معرفی کنید ، داره آبرومون میره !

provision
24-01-2010, 15:19
جناب کریمی سلام

تا اونجا که بنده اطلاع دارم پارازیت رو روی شبکه های داخلی ارسال نمیکنند ! من فکر میکنم که دلایل دیگری باعث این مشکل باشه که انتظار اینه که شما که فنی هستید پاسخگوی این نوع سوالات باشید ما که با مشتری درگیر هستیم چون ادعا کردیم که این دستگاه مشکلات تصویر تلویزیون شمارو حل میکنه و از تصویر شفاف و بدون سایه و برفک لذت خواهید برد ، حالا برعکس مشتری اومده میگه آقا این که همش No Signal میده و تصویر قطع میشه !!
چی شد که میگفتید با ساده ترین آنتن هم بهترین تصویر رو دریافت خواهید کرد ! یا مشکل رو حل کن یا دستگاه رو پس بگیر (عین صحبتهای مشتری رو بیان کردم) ما که آنتن خوبی داریم پس چرا این همه قطعی داریم !؟

البته من گمان میکنم که دریافت دیجیتال کانالهای تلویزیون بدلیل نوپا بودن هنوز مشکلات بسیاری داره که بهتره زیاد عجله نکنیم و تبلیغات کاذب هم نشه که این دستگاه ست تاپ باکس مشکل گشای حتمی هستش !

لطفا مشکل رو بررسی و راه چاره ای معرفی کنید ، داره آبرومون میره !

سلام
روز بخیر
همانطور که شما در یک منطقه هستید ما در 3 استان داریم این کالا رو پخش میکنیم ، استان های تهران - اصفهان - مازندران
باید پذیرفت که به همون دلیل نو پا بودن این تکنولوژی برخی اطز خطا ها در ارسال سیگنال مکنه پیش بیاد ولی اکثرا این خطا بخاطر منطقه نا مناسب بوده یا پارازیت در اون منطقه زیاده یا آنتن مناسب نیست
به مشتریان خود اعلام کنید جهت دریافت بهتر سیگنال جهت آنتن رو به سمت فرستنده جماران بچرخانید.
1-2 مشتری داشتیم مثل مشتری شما . با تعویض آنتن و استفاده از آنتن رومیزی در حال استفاده هستند و مشکلی ندارند.
دستگاه ما اگر 1 درصد ایراد و مشکلی داشت از نظر فی هیچ وقت یک سال گارانتی تعویض نمیدادیم.
لطفا همه ایرادات رو در ما نبینید با وجود این که این دستگاه کاملا سازگار با سیستم فرستنده ایران طراحی و تولید شده و امید واریم دوستان به بستر نصب این دستگاه هم تاملی داشته باشند. اگر خطایی دیده شد حداقل بقیه ملزومات رو تست کنند.

iceweek
24-01-2010, 16:51
نمیشه روی تلوزیون تیونر دیجیتال نصب کرد؟مثلا b6xx سامسونگ یا...

reza1ta2
25-01-2010, 09:02
نمیشه روی تلوزیون تیونر دیجیتال نصب کرد؟مثلا b6xx سامسونگ یا...
خیر این کار فقط توسط سازنده امکان پذیر است

the.perfect.man
25-01-2010, 10:41
با سلام .من قصد خرید یک ستاپ باکس خوب رو دارم و به نظرم این مدل t-7 مدل مناسبی باشه ولی چندتا سوال دارم
1-یکی از دوستان یک ستاپ باکس خریده بود ولی تصویر به شدت تیکه تیکه میشه و کلا صدا نداشت.این مورد که در رابطه با t-7 پیش نمیاد؟
2- ایا این قابلیت رو داره دستگاه از کنترل خود تلویزیون استفاده کنه؟
3- کلا با یک انتن معمولی کیفیت تصویر خوبه یا نیاز به انتن مخصوص داره؟
4-تلتکست فارسی و منو فارسی هم داره؟
با تشکر

best
25-01-2010, 12:59
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

provision
25-01-2010, 13:44
با سلام
آقای کریمی، آیا دستگاه فوق موجود است ، قیمت آن چقدر می باشد!؟

ProVIsion Media Station Model: MS-1000HD

HDMI 720P/ 1080i/ 1080P
Network Ethernet 10/100M
Network WIFI - optional

Audio playback: MP3, WMA, OGG, AC3, AAC, FLAC, WAV, LPCM, ADPCM

Video playback: .AVI, .MP4, .MOV, .ISO , .ASF, .WMV, .FLV, .MKV, .RM, .RMVB, .TS, .DAT, .MPG, .VOB

Subtitle : SRT, SSA, SMI, IDX+SUB

Photo : JPG/JPEG, BMP, GIF, PNG, TIFF

Music Slideshow and Zoom

قابلیت های دستگاه فوق خیلی خوب و قابل توجه است.
همانطور که در کامنت های قبلی من و دیگر دوستان اشاره کردیم.. ، به عنوان یک پیشنهاد
آیا امکانش هست که دو دستگاه (----T T7) و (MS-1000HD) را در هم ادغام کنید
بشود یک دستگاه (----T + HD Player)

اینو در نظر بگیرید، کسی که برای LCD مبلغ 1.5 یا 2 میلیون و حتی بیشتر هزینه می کند و یا کرده ، دنبال یک دستگاه با کیفیت هم هستش.
شرکت های دیگر با مدل هایی که در زمینه ----T ارائه کردند نشان دادند که در حد و اندازه ای نیستند که حرفی برای گفتن داشته باشند و فعلا تنها دستگاهی که ارزش خرید را دارد، پروویژن است (به خاطر HDMI 1080i و mediaPlayer خوب آن و ظاهر مناسب و خدمات بعد از فروش شرکت)
با این حال، اگه خود من تا به الان اقدام به خرید پروویژن نکردم از این بابت بوده که ترجیح می دهم دستگاهی رو بگیرم که از قابلیت بیشتری برخوردار باشد.
خرید ----- های HD با قابلیت DVBT بخصوص Strong4910 که از کیفیت بالایی برخوردار است و شکل زیبای آن ، با توجه به قیمتش (750) و از همه مهمتر تغییر باند فرکانسی KU به KA فعلا معقولانه نیست.
همینطور HD Player های موجود در بازار از جمله معروف ترین آنها Western Digital قابلیت ساپورت زیرنویس فارسی را ندارند.

واضحه دستگاهی که (----T + HD Player) باشد (مشکل زیرنویس فارسی را حل کند و ما را از شر Convert فایل های ویدئویی نجات دهد، بخصوص قابلیت های MS-1000 را داشوته باشد ) نه تنها از فروش خوبی برخورداره و نیاز قشر وسیعی از جامعه رو فراهم می کند، حتی می تواند صادرات هم داشته باشد و ...

با تشکر از مسئولین پروویژن بخاطر محصولات خوبی که ارائه می دهند
و با آرزوی موفقیت

سلام و ممنون از لطفتون
من این موضوع ادغام رو بررسی خواهم کرد و قیمت دستگاه فعلی که در سایت هست و بزودی آماده تح.یل میشه اعلام میکنم

ساسان مهاجم
25-01-2010, 14:34
با سلام .من قصد خرید یک ستاپ باکس خوب رو دارم و به نظرم این مدل t-7 مدل مناسبی باشه ولی چندتا سوال دارم
1-یکی از دوستان یک ستاپ باکس خریده بود ولی تصویر به شدت تیکه تیکه میشه و کلا صدا نداشت.این مورد که در رابطه با t-7 پیش نمیاد؟
با تشکر

يكه صبر كني xvision مياد. 1 ماه. قيمتشم 80 تومنه نه 110
كره اي هست و مشكلاتي رو كه دوستان دارن ازش شكايت ميكنن رو نداره

Nikonian
25-01-2010, 14:55

شما از کجا اطلاع داری که xvision مشکل نداره ؟ خود شرکت مادیران میگه قطعات چینی هست شما اینجا اعلام میکنی که کره ای هستش !

fandak
25-01-2010, 16:22
بهتره سمت انیتل ست 902 رو بگیرین و همه شبکه های استانی تحت پوشش رو هم داشته باشی

provision
25-01-2010, 17:13
سلام و روز بخیر . ما به این مشکل پیش آمده میگیم تصویر فیریز میشه . در T7 چنین مشکلی نخواهید داشت و
خیر
از همون آنتن هوایی معمولی خودتون میتوانید استفاده کنید
روی این مورد در حال کار هستیم تا کاملا فارسی سازی صورت بگیره
با تشکر

سلام و روز بخیر . ما به این مشکل پیش آمده میگیم تصویر فیریز میشه . در T7 چنین مشکلی نخواهید داشت و
خیر
از همون آنتن هوایی معمولی خودتون میتوانید استفاده کنید
روی این مورد در حال کار هستیم تا کاملا فارسی سازی صورت بگیره
با تشکر[/QUOTE]

provision
25-01-2010, 17:24
متن مورد نظر به منظور بررسی بیشتر حذف گردید

hrezaei
25-01-2010, 18:28

دوست عزیز
دستگاه XVISION صرفا یک ----t هست و مدیا پلیر نیست و امکان ضبط برنامه ها را هم ندارد و احتمالا خروجی HDMI هم ندارد با این حساب قیمت اون 80 تومان هم هست ایا شما باز هم منتظر میمونی این دستگاه بیاید خود دانی !!!!

papiyoon
25-01-2010, 18:29

آره xvision بگیر محشره :27: یه ماه صبر کنی میاد... اینم مشخصاتش
1 - خروجیHDMI نداره
2- چون اصلا وضوح تصویر 720p , 1080i ,1080p نداره - fullHD نیست
3- usb ایش ... نه موزیک پخش می کنه - نه عکس - نه انواع فرمت ویدیو و صدا ( زور بزنه فایلی رو که ضبط کرده پخش کنه )
4- شکل و کنترلش ...

عکس و بقیه مشخصاتش از سایت مادایران:

حالا کره ای - آمریکایی یا آلمانی و فنلاندی ... .یا هر مارک دیگه ای و ساخت هر کجا ...... اونم با اون برنامه هایی که پخش می شه .... با این مشخصاتو با اون قیمت... .... دیگه خوددانی :10:

bzt
25-01-2010, 21:58
دوستان یه سئوالی دارم ممنون میشم اگه اطلاع دارید یه جواب دقیق به من بدید

من بعضی وقتا میبینم که شبکه چهار پایین برخی از برنامه های مستندی که پخش میکنه مینویسه hd :

یعنی اینکه داره اچ دی پخش میشه:

حالا سئوال :

اگه من الان یه دستگاه ستاپ باکس پروویژن بگیرم و با کابلhdmi اونو به ال سی دی وصل کنم آیا این برنامه ی که شبکه چهار پایینش نوشته اچ دی رو با کیفیت اچ دی میبینم؟

mr_peyman5623
26-01-2010, 00:08
من یدونه ----T از دانمارک آوردم چطوری میتونم باهاش کار کنم؟ فرکانس میخواد ازم

مارک اش Denver هستش اینم عکسش:

shahram-m
26-01-2010, 01:07
سلام

دوستان من وقتی تلویزیون خریدم ، دیجیتال خریدم. یعنی بهم گفت وقتی دیجیتال یشه نیازی به نصب دستگاه اضافه نیست.

اما الان هرچی تو منوی دستگاه میرم چیزی پبدا نمیکنم!!!

مدل دستگاه:

SONY

WEGA KV-DA292

مرسی.

provision
26-01-2010, 07:54

من بعضی وقتا میبینم که شبکه چهار پایین برخی از برنامه های مستندی که پخش میکنه مینویسه hd :

حالا سئوال :

اگه من الان یه دستگاه ستاپ باکس پروویژن بگیرم و با کابلhdmi اونو به ال سی دی وصل کنم آیا این برنامه ی که شبکه چهار پایینش نوشته اچ دی رو با کیفیت اچ دی میبینم؟

سلام
من شخصا در شبکه 4 چنین چیزی ندیدم اما اگر هم HD باشه فقط در ستاپ باکس قابل دیدن خواهد بود و آن مدلی که HD باشه
اگر ستاپ باکس شما پورت HTMI داشته باشه باید شما خروجی با بهترین کیفیت رو در ال سی دی داشته باشید.
پروویژن دارای پورت HTMI هم هست .

ramin1986
26-01-2010, 08:59
بچه ها پشت ----- 1 جایی هست که می شه انتن تلویزیون را بش وصل کرد حالا آیا میشه تصویر دیجیتال را از طریق ----- گرفت ؟
آیا تصویر دیجیتال تو اصفهان راه اندازی شده؟

ProGamer
26-01-2010, 09:13
آره xvision بگیر محشره :27: یه ماه صبر کنی میاد... اینم مشخصاتش
1 - خروجیHDMI نداره
2- چون اصلا وضوح تصویر 720p , 1080i ,1080p نداره - fullHD نیست
3- usb ایش ... نه موزیک پخش می کنه - نه عکس - نه انواع فرمت ویدیو و صدا ( زور بزنه فایلی رو که ضبط کرده پخش کنه )
4- شکل و کنترلش ...

عکس و بقیه مشخصاتش از سایت مادایران:

حالا کره ای - آمریکایی یا آلمانی و فنلاندی ... .یا هر مارک دیگه ای و ساخت هر کجا ...... اونم با اون برنامه هایی که پخش می شه .... با این مشخصاتو با اون قیمت... .... دیگه خوددانی :10:
آخه تلويزيون ايران مگه فيلم HD پخش ميكنه كه شما بخواي از خروجي HDMI استفاده كني.
خيلي هنر كررده امواج ديجيتال داده. خيلي مونده تا تصوير hd بياد
نه شما برو چيني بخر كه مثل همه شاكي باشي. اون طوري به جاي اينكه يه گيرنده داشته باشي، يه مديا پلير داري.
ظاهرا اين مديا پلير بيشتر به كارت مياد داداش

saeedraz
26-01-2010, 09:29

حالا سئوال :

تا جایی که من دیدم فقط زیر یکی از برنامه ها این رو مینویسه و از شواهد اینجور برمیاد که این نوشته روی تصویر ضبط شده مثل آرم شبکه 3 که وقتی شبکه دو فوتبال رو پخش میکنه شما آرم شبکه 3 روهم میتونی ببینی احتمالا یادشون رفته روش رو بپوشونن

چون حد اقل اگر HD پخش بشه باید استاندارد تصویر به HD تغییر کنه اما استاندارد تصویر همون SD باقی میمونه (روی دستگاهی که خودش مستقیما دارای سیستم HDTV هست و تیونر دیجیتال هم داره)

امتحان کردنش با خودتونه

saeedraz
26-01-2010, 09:37
من یدونه ----T از دانمارک آوردم چطوری میتونم باهاش کار کنم؟ فرکانس میخواد ازم

مارک اش Denver هستش اینم عکسش:

این دستگاه شما با استاندارد ایران سازگار نیست چون تا جایی که من میدونم ایران با استاندارد MPEG-4 تصویر دیجیتالش رو پخش میکنه ولی دستگاه شما فقط MPEG-2 رو پشتیبانی میکنه

saeedraz
26-01-2010, 16:11
سلام

دوستان من وقتی تلویزیون خریدم ، دیجیتال خریدم. یعنی بهم گفت وقتی دیجیتال یشه نیازی به نصب دستگاه اضافه نیست.

اما الان هرچی تو منوی دستگاه میرم چیزی پبدا نمیکنم!!!

مدل دستگاه:

SONY

WEGA KV-DA292

مرسی.

اگر مدل تلویزیون شما این هست که در لینک زیر وجود داره چیزی در مورد وجود --- تو مشخصاتش نگفته

bzt
26-01-2010, 16:23

حالا سئوال :

من الان با معاونت توسعه و فناوری صدا و سیما صحبت کردم گفتن که اون برنامه که پاینش نوشته اچ دی کیفیت اصلی برنامه اچ دی هست ولی ما اون به دی وی دی تبدیل کردیم و کیفیت پخشش اچ دی نیست.....

اما گفتن که به زودی در هفته چندین برنامه رو میخوان به صورت اچ دی هم پخش کنند تا کسانیکه دستگاه ستاپ باکس دارن و ال سی دی اچ دی بتونن تصاویر اچ دی ببین...............

smk1981
27-01-2010, 09:09
من الان با معاونت توسعه و فناوری صدا و سیما صحبت کردم گفتن که اون برنامه که پاینش نوشته اچ دی کیفیت اصلی برنامه اچ دی هست ولی ما اون به دی وی دی تبدیل کردیم و کیفیت پخشش اچ دی نیست.....

اما گفتن که به زودی در هفته چندین برنامه رو میخوان به صورت اچ دی هم پخش کنند تا کسانیکه دستگاه ستاپ باکس دارن و ال سی دی اچ دی بتونن تصاویر اچ دی ببین...............

خوب این یعنی مرگ پیش از تولد x.vision چون hd ساپورت نمی کنه.

samira_googleOne
27-01-2010, 09:33
سلام به همه
ميخواستم چند تا نكته بگم خدمتتون .
1 - اگر داريد جنسي رو ميفروشيد دليل نميشه برند هاي ديگه رو زير سئوال ببريد. تبليغات بايد با مشتري رو راست باشه و بزرگنمايي نكنه. وقتي شما اينقدر از محصولتون تعريف ميكنين و 20 نفر ميان ميگن ماخريديم ولي تصوير خرابه، خوب آدم فكر ميكنه شما دروغ ميگين. پس به جاي بزرگنمايي بهتره راستشو بگيد

2 - پخش تصاوير HD انقدر براي صدا و سيما گرون تموم ميشه كه عمرا تا 50 سال آينده تصاوير ما HD نميشه. حتي كانال هاي ماهواره اي هم فقط چندتاشون هستن كه HD پخش ميكنن. اونم نه 24 ساعت. گاهي اووقات. پس الكي مطالبو دروغ به خورد مردم ندين

3 - شركت ماديران با صدا و سيما هماهنگ هست و اين DVBT هاي ماديران احتمالا توسط خود صدا و سيما عرضه ميشه. پس مطمئن باشيد خيلي هماهنگ تر از سيستم هاي چيني هست و كاملا Match هست با صدا و سيما. يعني اگر ميخواستن تصاوير HD پخش كن به اينا هم ميگفتن DVBT هاي فول اچدي بيارن

باز هم از اينكه برند ها رو معرفي ميكنين ممنون. اينطوري همه حق انتخاب دارن

provision
27-01-2010, 11:05
[QUOTE=samira_googleOne;4612363]سلام به همه
1 - اگر داريد جنسي رو ميفروشيد دليل نميشه برند هاي ديگه رو زير سئوال ببريد. تبليغات بايد با مشتري رو راست باشه و بزرگنمايي نكنه. وقتي شما اينقدر از محصولتون تعريف ميكنين و 20 نفر ميان ميگن ماخريديم ولي تصوير خرابه، خوب آدم فكر ميكنه شما دروغ ميگين. پس به جاي بزرگنمايي بهتره راستشو بگيد

2 - پخش تصاوير HD انقدر براي صدا و سيما گرون تموم ميشه كه عمرا تا 50 سال آينده تصاوير ما HD نميشه. حتي كانال هاي ماهواره اي هم فقط چندتاشون هستن كه HD پخش ميكنن. اونم نه 24 ساعت. گاهي اووقات. پس الكي مطالبو دروغ به خورد مردم ندين

3 - شركت ماديران با صدا و سيما هماهنگ هست و اين DVBT هاي ماديران احتمالا توسط خود صدا و سيما عرضه ميشه. پس مطمئن باشيد خيلي هماهنگ تر از سيستم هاي چيني هست و كاملا Match هست با صدا و سيما. يعني اگر ميخواستن تصاوير HD پخش كن به اينا هم ميگفتن DVBT هاي فول اچدي بيارن

سلام
اول من تعجب میکنم توی این همه مشتری که کالا رو خریدن پس چرا کسی نیومده از گارانتی طلایی استفاده نکرده ؟؟؟؟؟
مگه دستگاه رو از زیر پله خریدن که الان نتونن سرویس بگیرن.شرکت پروویژن خیلی محکم ایستاده و آماده ارائه خدمات می باشد البته اگه کسی مشکل داشته باشه.
2- اینکه شما نگرانی گرانی خرج صدا وسیما نباشید چون اون بحث مرتبط با شما نیست و کسانی دیگه تصمیم میگیرند - دوست دارم وقتی ارسال سیگنال HD شد ببینم شما چه جوابی خواهید داشت و آیا بابت این تخیلاتتون پاسخی دارید؟ بد نیست یک سرچی در مورد سازمان دوم هم بکنید شاید کمکی به شما باشه.
3- اینکه شرکت مادایران حداقل برای بنده شرکتی قابل احترامه همچنین شخص آقای امیری . حالا شما خودتون درباره دستگاههی که هنوز نه تولید شده نه کسی تو بازار دیده شما چطور نظر میدید؟؟؟؟ و روی چه حسابی این حرفها رو میزنید؟؟
توی سایت هم نوشته :

همكاري‌ماديران‌با‌صدا و سيمابراي پخش‌ديجيتال‌برنامه‌ها
22 آذر 1388باشگاه خبرنگاران - ماديران با توليد SET-TOP BOX با نام DVBT سيگنالهاى فشرده و يا کد شده ديجيتالى فرستاده شده از سوي صدا وسيما را پس از دريافت و كد گشايي،به سيگنالهاى آنالوگ قابل نمايش روى صفحه تلويزيون تبديل مى كند.
مسعود اميري،مديرعامل صنايع ماشين هاي اداري ايران با بيان اين مطلب گفت: با توجه به اينكه در آينده اي نزديک تمام کشور توسط صدا و سيما تحت پوشش پخش برنامه ها به طور ديجيتال با کيفيت مطلوب و هزينه كم قرار مي گيرد،توليد اين SET-TOP BOX به گونه اي است كه تاييديه صدا و سيما را كسب مي كند و داراي شناسنامه است در نتيجه اگر كالايي به صورت قاچاق وارد كشور شود با تغيير فركانس پخش برنامه ها،ديگر آن دستگاه كارايي نخواهد داشت.
وي افزود:اين دستگاه بزودي با گارانتي ماديران در داخل كشور توليد مي شود.

کجا در این خبر که مال آذر ماهه نوشته اين DVBT هاي ماديران احتمالا توسط خود صدا و سيما عرضه ميشه؟؟؟ کی گفته این دستگاه خيلي هماهنگ تر از سيستم هاي چيني هست و كاملا Match هست با صدا و سيما؟؟؟

من هم مثل شما دوست دارم مه چیز شفاف باشه .

ramin1986
27-01-2010, 13:12
کسی از دوستان نبود جواب ما را بده ما 1 سوال پرسیدیم حالا دو باره میگم:31:

بچه ها پشت ----- 1 جایی هست که می شه انتن تلویزیون را بش وصل کرد حالا آیا میشه تصویر دیجیتال را از طریق ----- گرفت ؟
آیا تصویر دیجیتال تو اصفهان راه اندازی شده؟

morteza_farrokhi
27-01-2010, 13:16
سلام آقا رامين
خير تو اصفهان هنوز پخش ديجيتالي كانال هاي ايران انجام نشده ولي در نيمه اول سال ديگه ممكن بصورت ازمايشي انجام بشه.
ورودي انتن هوايي در اكثر ريسيورها معمول است و خروجي ان هم انالوگ يا با خروجي rf ديگه است يا با فيشAV بيشتر سيگنالها را تقويت ميكنه....اما اگه ريسيور شما پروتكل ----T با فرمتMPAG4 و HT-2.62 را پشتيباني كنه ميتونيد در صورت وجود امواج ديجيتالي زميني از ان استفاده كنيد البته فعلا در تهران و كرج اين امواج قابل دريافت است.
قيمت اين نوع ريسيورها هم تقريباً بالاي 200 است.

provision
27-01-2010, 14:16
سلام آقا رامين
خير تو اصفهان هنوز پخش ديجيتالي كانال هاي ايران انجام نشده ولي در نيمه اول سال ديگه ممكن بصورت ازمايشي انجام بشه.
ورودي انتن هوايي در اكثر ريسيورها معمول است و خروجي ان هم انالوگ يا با خروجي rf ديگه است يا با فيشAV بيشتر سيگنالها را تقويت ميكنه....اما اگه ريسيور شما پروتكل ----T با فرمتMPAG4 و HT-2.62 را پشتيباني كنه ميتونيد در صورت وجود امواج ديجيتالي زميني از ان استفاده كنيد البته فعلا در تهران و كرج اين امواج قابل دريافت است.
قيمت اين نوع ريسيورها هم تقريباً بالاي 200 است.

سلام
در اصفهان 8 کانال و در مازندران 5 کانال قابل دریافت می باشد.

papiyoon
27-01-2010, 21:52
سلام به همه

باز هم از اينكه برند ها رو معرفي ميكنين ممنون. اينطوري همه حق انتخاب دارن

"شما می گید: تبليغات بايد با مشتري رو راست باشه و بزرگنمايي نكنه!!"
پس چطوری این همه بزرگنمایی می کنید درباره دستگاهی که به بازار نیومده ... و هنوز نیومده با قاطعیت می گید که عیب و ایرادی نداره و خیلی خوب کار می کنه!؟

"شما می گید تصاویر تلویزیون HD نیست. "
این بهونه خوبی نمی شه که عده ای بروند و دستگاه های بنجل و از رده خارج را با قیمت پایین تهیه کنند و در داخل کشور با چند برابر قیمت بفروش برسانند.
آنهم امروزه که تمامی دستگاه ها (حتی ----- های معمولی) به سمت HD شدن پیش می روند.
و اگر تصاویر صدا و سیما HD شد جواب اونایی که جنس بنجل و از رده خارج بهشون انداخته شده رو کی می ده!؟

صحبت اصلی اینه آقا: xvision که تو سایت معرفی شده با قیمتی که داره ... مفت نمی ارزه!
خود من حتی حاضر نیستم برا این دستگاه 40 تومن بدم چه برسه به 80 تومن

مگه برنامه های TV چی داره!
بهرحال
ما تا به کی باید شاهد ورود اجناس بنجل و از رده خارج باشیم آنهم باقیمت هایی عجیب و غریب!!!
از هواپیما توپولوف گرفته تا... پژو و رنو فرانسوی و ....

------------------
کاملا مشخصه
تمامی محصولات سالهاست که بازار مشترکه و اگه روی محصولی زده شده کره یا فنلاند یا مالزی و تایلند ... بیشتر برا دلخوشی خریداره! یا به سفارش نمایندگی ها.
همون محصول کره ای اگه درشو باز کنی و توشو ببینی ... می بینی که بعضی از قطعاتش چینی!
از همه مهمتر وقتی یک کالا از رده خارج باشه و کارایی خوبی نده .... حتی اگه آلمانی یا آمریکایی هم که باشه ... به چه دردی می خوره!؟

من برا xvision به قول شما کره ای با اون مشخصات حاضر نیستم 40 تومن بدم چه برسه به 80 تومن.
توقع ما ازشرکتی مثل مادایران... بیشتر از اینا بود

reza.1234
27-01-2010, 23:58
با سلام.آقای کریمی پور ببخشید این سوال و می پرسم ! آیا از نظر صدا و سیما جنس شما معتبره ؟ (شرمنده میخوام مطمئن بشم چون میخوام به زودی یکی بخرم)

و اینکه آدرسی که بشه تهییه کرد رو می خوام ؟

mohsen121
28-01-2010, 09:55
سلام آقاي كريمي پور من اپديت جديد دستگاه رو از سايت گرفتم و تنها تغييري كه ديدم اين بود كه اسم كانال زودتر مي ره و فونت دستگاه هم فرق كرده . مي شه امكانات ورژن جديد رو بگيد .

provision
28-01-2010, 10:16
با سلام.آقای کریمی پور ببخشید این سوال و می پرسم ! آیا از نظر صدا و سیما جنس شما معتبره ؟ (شرمنده میخوام مطمئن بشم چون میخوام به زودی یکی بخرم)

و اینکه آدرسی که بشه تهییه کرد رو می خوام ؟

سلام
صلاح نیست اسم ببرم اما خیلی از دوستان مستقر در سازمان صدا وسیما به عنوان مصرف کننده در حال استفاده از دستگاه هستند و همین افراد اقدام به معرفی ما و کار فروش دستگاه رو به عهده دارند.
جهت اطلاع سازمان صدا وسیما دستگاههایی رو که ظاهرا سه تا هست رو تائید کرده
به نظر من حقیر بهترین تائید کارکرد صحیح خدمات مناسب گارانتی معتبر و کیفیت مطلوب است.
خیلی راحت میشه متوجه شد در بازار چه محصولی خوبه یا بد.
جهت ارتباط مستقیم با شرکت های دیگری که در حال فعالیت هستند من آدرس سایت رو تقدیم میکنم :

موفق باشید

reza.1234
28-01-2010, 14:42
سلام
صلاح نیست اسم ببرم اما خیلی از دوستان مستقر در سازمان صدا وسیما به عنوان مصرف کننده در حال استفاده از دستگاه هستند و همین افراد اقدام به معرفی ما و کار فروش دستگاه رو به عهده دارند.
جهت اطلاع سازمان صدا وسیما دستگاههایی رو که ظاهرا سه تا هست رو تائید کرده
به نظر من حقیر بهترین تائید کارکرد صحیح خدمات مناسب گارانتی معتبر و کیفیت مطلوب است.
خیلی راحت میشه متوجه شد در بازار چه محصولی خوبه یا بد.
جهت ارتباط مستقیم با شرکت های دیگری که در حال فعالیت هستند من آدرس سایت رو تقدیم میکنم :

موفق باشید

سلام.آدرس رو نگفتید ؟ از کجا میتونم یک دستگاه provision t-7 تهییه کنم ؟

Mehrdad.R201
28-01-2010, 15:34
دوستانی که اطلاعات دارند

ایا این پخش دیجیتال در حال حاضر در مازندران و ساری فعال شده است یا هنوز باید صبر کرد ؟

من میخواستم یه گیرنده برای کامیپوتر خریداری کنم.

Mehrdad.R201
28-01-2010, 21:35
سلام
در اصفهان 8 کانال و در مازندران 5 کانال قابل دریافت می باشد.

سلام دوست عزیز

شما مطمئنی در ساری (مرکز استان مازندران) 5 کانال قابل دریافت میباشند ؟

a_fazlollahii
29-01-2010, 00:30
سلام.آدرس رو نگفتید ؟ از کجا میتونم یک دستگاه provision t-7 تهییه کنم ؟

به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید

a_fazlollahii
29-01-2010, 17:02
سلام دوستان
من می خواهم یک LE40B650 سامسونگ بگیرم ، فروشنده (سقز شاب ) می گوید ساخت اروپاست ولی ----T نداره. کاتالوگ این مدل می گوید که داره . دوستانی که احیاناً این مدل را دارند راهنمایی کنند.

provision
30-01-2010, 07:46
سلام دوست عزیز

شما مطمئنی در ساری (مرکز استان مازندران) 5 کانال قابل دریافت میباشند ؟

سلام و روز بخیر
از دریافت 5 کانال در شهر ساری مطمعن هستیم چون نماینده فروش ما در شهر ساری مستقر هستند.

hrezaei
30-01-2010, 08:41
سلام دوستان
من می خواهم یک LE40B650 سامسونگ بگیرم ، فروشنده (سقز شاب ) می گوید ساخت اروپاست ولی ----T نداره. کاتالوگ این مدل می گوید که داره . دوستانی که احیاناً این مدل را دارند راهنمایی کنند.

مدل اروپایی LE40B651 است و حتما ----T داره اونایی که جناب سقزشاپ میگه مالزی هست .

Mehrdad.R201
30-01-2010, 20:29
سلام و روز بخیر
از دریافت 5 کانال در شهر ساری مطمعن هستیم چون نماینده فروش ما در شهر ساری مستقر هستند.
سلام

خیلی ممنونم. یکی از دوستان میگفت که در ساری از سال جدید شروع میشه به پخش. اگه من نماینده شما در ساری رو ببینم و از صحت قضیه مطمئن بشم یه گیرنده خوب برای لپتاپ میخوام.

چه مارکی رو پیشنهاد میکنید. قیمت چنده ؟ در ضمن ایا کانال 3 جزو کانالهای دریافتی هست و اگه هست ایا موقع پخش فوتبال ها مثل ماهواره کانال رو خراب میکنند ؟

اگه امکانش هست همینجا پاسخ بدید و اگه نه در پیغام خصوصی.

منتظر پاسخ شما هستم.

DVB-S-XBOX360
31-01-2010, 02:01
دوست عزیز

شما برای لپ تاپت می تونی مدل USB گیرنده دیجیتال ----T رو تهیه کنی. حدود 30 تا 40 هزار تومان هم قیمتش هست. من برای کامپیوتر خونه مون مدل داخلی PCI رو گرفتم. مارک ها اکثرا متفرقه هستند. اما مارک معتبر اگر می خوای پیناکل Pinacle هست که البته گرونتره.

بعدشم در موقع پخش فوتبال شبکه سه، هیچ تصویر خراب نمی شه. در ماهواره هم شما اگر کد شبکه سه رو به ----- بدی کانال دیگه شطرنجی نمی شه. کاش مدل رسیورت رو می نوشتی تا راهنماییت می کردم.

شما فقط مطمئن بشو در محل زندگی شما پخش دیجیتال آغار شده یا نه! اگر جواب مثبته بدون شک و شبهه برو بخر. خوبی این سیستم اینه که بر خلاف ماهواره که در زمان بارندگی که شما در شمال خیلی زیاد باهاش مواجه هستید، اصلا اختلال و شطرنجی شدن درش پیش نمی آد و برای همیشه بدون شطرنجی و خش خشی و برفکی و سایه دار و به صورت دیجیتالی می تونین تصاویر رو به همان کیفیتی که در صدا و سیما تولید و ارسال می شه دریافت کنید.

حتما حتما اگر بازم سوال داشتید بپرسید.
من آرزومه که همه ی هموطن های عزیزم با تکنولوژی ها کاملا آشنا باشن و اطلاعاتشون در همه زمینه ها بالا باشه.
حالا که خدا رو شکر این سیستم خوب تو کشور هست باید همه باهاش آشنا بشن و اونقدر به مسئولان فشار بیارن که خود دولت برای رساندن دستگاه خوب و مورد اعتماد به مردم، تمهیداتی رو در نظر بگیره و از بازار سیاه و غیره جلوگیری کنه!

امیدوارم این طور بشه!

DVB-S-XBOX360
31-01-2010, 02:10
چند روز پیش داشتم توی اینترنت چرخ می زدم که سونی در زمینه ال سی دی در حال حاضر چه کرده. یه چیزایی دیدم مخم سوت کشید! یه سری ال سی دی ساخته از سری های W5500 و Z5500 و V5500... در همه ابعاد هم هستند. یعنی 32، 40، 46 و 52

فقط در همین حد داشته باشین که تیونر و گیرنده این LCDها چی هست:
گیرنده نوین ترین سیستم HD در دریافت امواج ماهواره ای با تکنولوژی برتر ----S2
گیرنده دیجیتالی زمینی ----T با استاندارد نوین MPEG-4 که الان در تهران راه اندازی شده
گیرنده دیجیتالی سیستم کابلی ----C که در اروپا مورد استفاده هست.

کارت خور و خشاب CI و CAM به دو صورت که بتوان انواع کارت های پکیج های ماهواره ای را برای باز کردن کانال های کد شده به آن متصل کرد!

چهار تا ورودی HDMI داره و تقریبا تمام مشخصاتش یکی دو سر و گردن از بهترین LCDهای دنیا و خودش پیشرفته تر و مدرن تر هست.

شما حساب کنید همین الان تیونری که سونی توی محصولاتش می ذاره چه قدرت و دقت دریافتی داره. حالا ببینین که توی این سری تلویزیون هاش گیرنده ----S2 رو هم گذاشته داخل براویا!!

کاش که منم یکی از این LCD ها داشتم!

Ali_Moradi
31-01-2010, 02:28
اطلاع دارید در مشهد هم پخش دیجیتال شروع شده یا نه؟

provision
31-01-2010, 07:43
سلام

خیلی ممنونم. یکی از دوستان میگفت که در ساری از سال جدید شروع میشه به پخش. اگه من نماینده شما در ساری رو ببینم و از صحت قضیه مطمئن بشم یه گیرنده خوب برای لپتاپ میخوام.

چه مارکی رو پیشنهاد میکنید. قیمت چنده ؟ در ضمن ایا کانال 3 جزو کانالهای دریافتی هست و اگه هست ایا موقع پخش فوتبال ها مثل ماهواره کانال رو خراب میکنند ؟

اگه امکانش هست همینجا پاسخ بدید و اگه نه در پیغام خصوصی.

منتظر پاسخ شما هستم.

سلام
امروز حتما آدرس و شمار تلفن نمایندگی مازندران رو تقدیم میکنم
شبکه سه هم روی این گیرنده ها دریافت میشه . بدون هیچ مشکلی

provision
31-01-2010, 07:45
اطلاع دارید در مشهد هم پخش دیجیتال شروع شده یا نه؟

خیر
هنوز راه اندازی نشده است.
چون استان خراسان رضوی جزء کلان شهر ها می باشد مطمئن باشید بزودی این اتفاق خواهد افتاد

cao-cao
31-01-2010, 08:07
دوستان
ما یه دونه ال سی دی سامسونگ گرفتیم
الان واسه دریافت دیجیتال چی پیشنهاد میکنید
نمیخوام هر کی دنبال تبلیغه و یا رو برند خاصی تعصب داره بهم بگه چی بخرم میخوام یه چیزس باشه که دردسر نداشته باشه و با کیفیت خوب تمام کانلاهارو بدون افت کیفیت تو تمام مناطق تهران پخش کنه
نیاد فردا بگه ااا میگفتی اون مدل رو بهت یگفتم اونجای تهران بهتر جواب میده
پیشاپیش ممنونم

Mehrdad.R201
31-01-2010, 09:18
سلام
امروز حتما آدرس و شمار تلفن نمایندگی مازندران رو تقدیم میکنم
شبکه سه هم روی این گیرنده ها دریافت میشه . بدون هیچ مشکلی

ممنونم

منتظر خبر شما هستم.

لطفا اگه وب سایتی دارید که محصولات رو توش معرفی میکنید ممنون میشم لینکش رو به من بدید. (اگه لینک دادن خلاف قوانین هست در پیغام خصوصی لطف کنید و بگید)

سپاس فراوان

mhdiscovering
31-01-2010, 09:28
با سلام خدمت همه دوستان،
به نظر بنده امروز برای کاربر ایرانی، یک دستگاه کامل پخش محتواهای دیجیتال، باید دارای قابلیت‌های زیر باشد:
از لحاظ فنی:
1- دارای Codec (یعنی هم encoder و هم decoder) برای فرمت‌های

1- دارای تیونر دیجیتال برای

Mehrdad.R201
31-01-2010, 14:37
جناب provision ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز

ممنون بابت پیغام خصوصیتون

متاسفانه چون اجازه ارسال پیغام خصوصی رو ندارم (به دلیل تعداد کم پست ها) همین جا سوالم رو مطرح میکنم.

من سایت شما رو دیدم. توش ستاپ باکس معرفی شده که خب مال تلویزیونه. میخواستم ببینم همین دستگاه برای لپتاپه ؟
چونکه من تو تبلیغات دیدم که دستگاه برای کامپیوتر و لپتاپ خیلی کوچیکه. در حد یه یو اس بی و انتن

در ضمن قیمتش هم حول و حوش 30 40 تومنه.

میشه یه توضیحاتی رو لطف بفرمایید.

تشکر و سپاس

papiyoon
31-01-2010, 14:49
دوستان
ما یه دونه ال سی دی سامسونگ گرفتیم
الان واسه دریافت دیجیتال چی پیشنهاد میکنید
نمیخوام هر کی دنبال تبلیغه و یا رو برند خاصی تعصب داره بهم بگه چی بخرم میخوام یه چیزس باشه که دردسر نداشته باشه و با کیفیت خوب تمام کانلاهارو بدون افت کیفیت تو تمام مناطق تهران پخش کنه
نیاد فردا بگه ااا میگفتی اون مدل رو بهت یگفتم اونجای تهران بهتر جواب میده
پیشاپیش ممنونم

ببین دوست خوب فعلا سه تا دستگاه مطرحه

1 - provision با قابلیت HD و یک مدیاپلیر خوب قیمت: 100 الی 110 تومان
2- Denay با قابلیت SD قیمت: 110 تومان
3- xvision با قابلیت SD قیمت: میگن 80 و میگن یک ماهم باید صبر کنی

تو این تاپیک به اندازه کافی درباره این سه تا صحبت شده... دیگه قضاوت با خودت...
اگه مدل دیگه ای به غیر از این سه تا سراغ داری - با قیمت و مشخصات بنویس تا ما هم مطلع بشیم

اگر پولش برات مسئله ای نیست می تونی رو ----- strong 4910 یه بررسی بکنی
و ----- های HD دیگه که ----T دارند

provision
31-01-2010, 17:38
جناب provision ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز

ممنون بابت پیغام خصوصیتون

متاسفانه چون اجازه ارسال پیغام خصوصی رو ندارم (به دلیل تعداد کم پست ها) همین جا سوالم رو مطرح میکنم.

من سایت شما رو دیدم. توش ستاپ باکس معرفی شده که خب مال تلویزیونه. میخواستم ببینم همین دستگاه برای لپتاپه ؟
چونکه من تو تبلیغات دیدم که دستگاه برای کامپیوتر و لپتاپ خیلی کوچیکه. در حد یه یو اس بی و انتن

در ضمن قیمتش هم حول و حوش 30 40 تومنه.

میشه یه توضیحاتی رو لطف بفرمایید.

تشکر و سپاس

سلام
پس یه سری به سایت دیگه ما بزتید

Mehrdad.R201
31-01-2010, 17:54
سلام جناب عزیز

من سایت رو دیدم

شما 2 تا محصول دارید
1- گیرنده تلویزیون دیجیتال مدل : UT1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با قیمت 38 تومن
2- تی وی تیونر هیبرید USB + کپچر مدل: Delight Hybrid TV ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که قیمت اون مشخص نیست.

اولا میخواستم بپرسم قیمت محصول شماره 2 چنده

دوما چه تفاوتهایی بین این دو مدل (شماره بک و 2 ) وجود داره

سوما برای من یه قضیه مهم هست که دستگاه کوچک و قابل حمل باشه. مثلا اون مدل 110 تومنی شما که مخصوص تلویزونه برای حمل و نقل مشکل داره.

و سوال اخر اینکه ایا اگه من در مازندران اون دستگاه 38 تومنی رو به لپتاپ وصل کنم ایا سیگنالهای دیجیتال رو میگیره یا خیر؟

ممنونم میشم به این سوالات پاسخ بدید.

Mehrdad.R201
01-02-2010, 19:09
جناب پروویژن گرامی با عرض سلام

من با ساپورت شما تماس گرفتم در مورد دستگاه هایبرید

میخواستم بپرسم ایا fouladrayaneh هم جزو شرکتهای شماست.

ایشون قیمت رو فرمودند. 68 تومن و گفتند مبلغ رو باید اول به حساب سیبا واریز کنیم.

خواستم از شما تایید بگیرم که درسته یا نه.

منتظر پاسخ شما هستم.

mohamadnavid
02-02-2010, 00:00
پاناسونیک مالزی یا سنگاپور

provision
02-02-2010, 07:38
جناب پروویژن گرامی با عرض سلام

من با ساپورت شما تماس گرفتم در مورد دستگاه هایبرید

میخواستم بپرسم ایا fouladrayaneh هم جزو شرکتهای شماست.

ایشون قیمت رو فرمودند. 68 تومن و گفتند مبلغ رو باید اول به حساب سیبا واریز کنیم.

خواستم از شما تایید بگیرم که درسته یا نه.

منتظر پاسخ شما هستم.

سلام
از این که نتونستم سریع پاسخ بدم شرمنده ، ماموریت بودم
اما دقیقا من هم میخواستم بگم با شرکت ما تماس بگیرید و قیمت همونی هست که همکاران من اعلام کردند
مدل برتر ما همون آی برید هست با قیمت 68000 تومان
اگر تهران هستید آدرس بدیم تشریف ببرید یکی از دفاتر ما و اگر نه که ارسال کنیم شهرستان.
موفق باشید

Mehrdad.R201
02-02-2010, 11:38
با عرض سلام

جناب provision عزیز

بنده محصول مورد نظر رو خریداری کردم و فیش رو هم پراخت کردم. با مسئول مربوطه هم تماس گرفتم و اطلاعات مورد نظر رو به ایشون دادم. ایشون قول دادند که امروز (13 بهمن) محصول رو از طریق پست برای بنده ارسال میکنند.

ali2072
02-02-2010, 12:58
با تشکر از آقای کریمی پور ... من چند وقت هست که خبرهای شما رو در مورد Set Top Box Provision پیگیری می کنم
امروز هم به شرکتتون سفارش دادم که گفتن بعد از بیستم براتون پیک میشه.
ممنون از اطلاعات خوبتون.
موفق باشید

masoud.t
02-02-2010, 13:21
با عرض سلام خدمت کليه اساتيد.
مي خواستم بدونم در حال حاضر تلويزيون ديجيتال وجود دارد که بتواند تصاوير ديجيتال را بدون نياز به ستاب باکس دريافت کند؟
در صورد وجود اگر مدل را ذکر کنيد ممنون مي شوم.

provision
03-02-2010, 08:56
با تشکر از آقای کریمی پور ... من چند وقت هست که خبرهای شما رو در مورد Set Top Box Provision پیگیری می کنم
امروز هم به شرکتتون سفارش دادم که گفتن بعد از بیستم براتون پیک میشه.
ممنون از اطلاعات خوبتون.
موفق باشید

سلام و روز بخیر
انشاالله اگر مشکل خاصی پیش نیاد سری جدید ستاپ باکس در راه است و تا 20 بهمن در بازار پخش خواهد شد
یک هد ست هم برای شما به عنوان هدیه تقدیم شده
موفق باشید

---------- Post added at 08:56 AM ---------- Previous post was at 08:55 AM ----------

با عرض سلام

جناب provision عزیز

بنده محصول مورد نظر رو خریداری کردم و فیش رو هم پراخت کردم. با مسئول مربوطه هم تماس گرفتم و اطلاعات مورد نظر رو به ایشون دادم. ایشون قول دادند که امروز (13 بهمن) محصول رو از طریق پست برای بنده ارسال میکنند.

سلام و ممنون از اینکه دستگاه ما رو برای مصرف خود انتخاب کردید.
انشاالله در اسرع وقت دستگه بدستتون میرسه
موفق باشید

reza1ta2
03-02-2010, 11:07
با عرض سلام خدمت کليه اساتيد.
مي خواستم بدونم در حال حاضر تلويزيون ديجيتال وجود دارد که بتواند تصاوير ديجيتال را بدون نياز به ستاب باکس دريافت کند؟
در صورد وجود اگر مدل را ذکر کنيد ممنون مي شوم.
مانیتور تی وی lg مدل m2794

samsung021
03-02-2010, 12:32
قيمتش هم 4.50 و 27 اينچ هست. كيفيتش خوبه

Mehrdad.R201
03-02-2010, 13:31
سلام و ممنون از اینکه دستگاه ما رو برای مصرف خود انتخاب کردید.
انشاالله در اسرع وقت دستگه بدستتون میرسه
موفق باشید

سلام ممنونم.
راستش هنوز نرسیده. معمولا 1 روز طول میکشید مگه اینکه بد شانس باشیم.

تماس گرفتم با شرکت گفتند که ارسال شده. (اگه شماره مرسوله رو میتونستید بدید بهتر میشد رهگیریش کرد)

راستی هدست رایگان به ما هم تعلق میگیره ؟ چون در سایت نوشته شده خریدهای بالای 20 تومن هدست میگیرند.

ممنون از پشتیبانی و پاسخگوییتون

a_fazlollahii
03-02-2010, 15:14
قيمتش هم 4.50 و 27 اينچ هست. كيفيتش خوبه

يك فروشگاه بزرگ در بلوار فردوس غربي 404 هزار تومان مي فروشد.

---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------

در حد 37 تا 40 اينچ مدل ديگري كه در بازار ايران موچود باشد نمي شناسيد؟

provision
04-02-2010, 08:12
سلام ممنونم.
راستش هنوز نرسیده. معمولا 1 روز طول میکشید مگه اینکه بد شانس باشیم.

تماس گرفتم با شرکت گفتند که ارسال شده. (اگه شماره مرسوله رو میتونستید بدید بهتر میشد رهگیریش کرد)

راستی هدست رایگان به ما هم تعلق میگیره ؟ چون در سایت نوشته شده خریدهای بالای 20 تومن هدست میگیرند.

ممنون از پشتیبانی و پاسخگوییتون

سلام
یک عدد هد ست هم برای شما ارسال کردیم
جهت دریافت شماره رهگیری میتوانید با شرکت تماس بگیرید
بله .به مناسبت سی و یکمین سال پیروزی جهت خریداران هدیه در نظر گرفته شده

reza1ta2
04-02-2010, 10:12
47LG7000 تیونر دیجیتال دارد

---------- Post added at 10:12 AM ---------- Previous post was at 10:07 AM ----------

قیمت در اروپا 1900000

Mehrdad.R201
04-02-2010, 10:16
جناب provision عزیز

امروز صبح بسته به دست من رسید. موقع نصب متوجه شدم که درایور با ویندوز 7 هماهنگ نیست

در این مورد راهی هست ؟ من از ویندوز 7 64 بیتی استفاده میکنم

Mehrdad.R201
04-02-2010, 11:17
جناب provision گرامی

من موفق شدم درایور سیستم رو روی ویندو 7 64 بیتی اینستال کنم

بدون مشکل کار کرد. اما متاسفانه سیگنال دیجیتالی رو پیدا نمیکنه.

با انتن خودش امتحان کردم و سیگنالی پیدا نشد. سیستم رو به انتن هوایی نصب کردم (البته به خروجی بوستر) باز هم فقط سیگنالهای انالوگ رو میگرفت و اثری از دیجیتال نبود. (موقع ستینگ دیجیتال انتن روی صفر بود و هیچ خطی نداشت)

در ضمن تصویر سیگنال انالوگ هم ابی رنگ بود که دلیلش رو نفهمیدم. به نظرتون ایراد کار من کجا میتونه باشه.

ممنون میشم راهنماییم کنید.

در ضمن شما مطمئنید که در مازندران سیگنال دیجیتال داریم ؟؟؟؟ راستش خودم شک پیدا کردم چون هیچ نشونه ای دال بر اینکه سیسگنال دیجیتال هست من ندیدم تا الان. (من رو حساب اطمینانی که شما در این مورد دادید این دستگاه رو از شما خریداری کردم)

Mehrdad.R201
04-02-2010, 15:19
ضمن عذرخواهی از مدیران عزیز بخاطر پست های پشت سر هم

جناب provision عزیز

بنده دسنگاه رو نصب کرد. البته در منطقه ما سیگنال دیجیتالی دریافت نشد متاسفانه. برای همین وصلش کرده به سیگنال انالوگ

کانالها رو هم دریافت کرد. (هر چند که کیفیتشون خیلی بالا نبود که خب انالوگ هست و انتن ما هم خیلی کیفیت خوبی نداره) اما اصلا صدایی وجود نداشت. یعنی تصاویر رو داشتیم اما خفه بود و صداش در نمیومد.

در ابتدا شک کردم که شاید درایور دستگاه روی ویندوز 7 خوب نصب نشده. بنابراین اومدم و روی ویندوز ایکس پی (یه دستگاه دیگه) دیوایس رو نصب کردم. درایور به راحتی نصب شد. برنامه توتال مدیا رو هم نصب کردم. اما اینجا هم علیرغم اینکه تصاویر رو داشتیم از صدا خبری نبود.

جالب بود که رادیو اف ام صدا داشت. اما کانالهای تلویزیونی صدا ندارند.

میشه بنده رو راهنمایی کنید که چطور میشه صدای کانالها رو فعال کرد؟

smk1981
04-02-2010, 18:47
جناب provision گرامی

با انتن خودش امتحان کردم و سیگنالی پیدا نشد. سیستم رو به انتن هوایی نصب کردم (البته به خروجی بوستر) باز هم فقط سیگنالهای انالوگ رو میگرفت و اثری از دیجیتال نبود. (موقع ستینگ دیجیتال انتن روی صفر بود و هیچ خطی نداشت)

در ضمن تصویر سیگنال انالوگ هم ابی رنگ بود که دلیلش رو نفهمیدم. به نظرتون ایراد کار من کجا میتونه باشه.

در ضمن شما مطمئنید که در مازندران سیگنال دیجیتال داریم ؟؟؟؟ راستش خودم شک پیدا کردم چون هیچ نشونه ای دال بر اینکه سیسگنال دیجیتال هست من ندیدم تا الان. (من رو حساب اطمینانی که شما در این مورد دادید این دستگاه رو از شما خریداری کردم)

از آنتن هوایی بدون بوستر برای دیچیتال استفاده کنید.

Mehrdad.R201
04-02-2010, 19:44
مطمئنید که باید بدون بوستر باشه ؟!؟!؟!؟

smk1981
05-02-2010, 08:44
مطمئنید که باید بدون بوستر باشه ؟!؟!؟!؟

بله چون بوستر آنالوگ سیگنال دیجیتال را عبور نمی دهد چند مدل هم چک شده البته بوستر دیجیتال هم در بازار هست.

Mehrdad.R201
05-02-2010, 10:54
باشه. امروز سعی میکنم برم پشت بوم و یه سیم مستقیم برای این دستگاه بکشم پایین. البته بدون بوستر

mhrdad2005
06-02-2010, 07:46
با سلام
در دفترچه راهنما در صفحه 29 ساپورت هارد دیسک را بدون اعلام ظرفیت دیسک و فقط با فرمتFAT32
اعلام نموده است با توجه به اینکه پشتیبانی از فرمت NTFS ذکر نشده ایا میتوان بطور تضمینی فرمتهای تصویری را با فرمت NTFS دید :13:

provision
06-02-2010, 07:54
جناب provision گرامی

سلام و روز بخیر
تا جایی که من میدونم سیستم ارسال سیگنال دیجیتال در شهر مازندران به صورت پایلوت راه اندازی شده و قابل دریافت در شهر ساری به شعاع 10-15 کیلومتر است .
لطفا جهت بررسی فنی با شرکت تماس بگیرید تا همکاران ما شما را راهنمایی کنند.

BMS1358
06-02-2010, 09:16
با سلام و عرض خسته نباشید Provision
در مورد محصول
ProVIsion Media Station Model:MS-1000HD
میخواستم بدانم که آیا قابلیت شبکه شدن دارد؟ آیا تیونر دیجیتالی دارد؟ آیا زیرنویس فارسی را ساپورت میکند؟ مدت گارانتی چقدر است؟ محصول تولید خود شماست یا سفارشی است؟ و اینکه قیمت ان چقدر است؟ چون نتوانستم پیام خصوصی بزنم اینجا مزاحم شدم:46:

Mehrdad.R201
06-02-2010, 13:02
خب من امروز موفق شدم با راهنمایی یخش پشتیبانی شرکت فروشنده محصولات پروویژن سیگنال دیجیتال رو در ساری دریافت کنم.

همونطور که گفته بودند 5 کانال در مازندران قابل دریافته

اما مشکلی که دارم اینه که تصویر حالت مکث داره. مثلا 5 ثانیه پخش میشه 1 ثانیه توقف داره و به همین منوال

گاهی اوقات هم کلا سیگنال نداریم یا فقط صدای خالی هست که میاد.

علت این مشکل رو کسی میدونه از چیه؟!

provision
06-02-2010, 15:55
با سلام و عرض خسته نباشید Provision
در مورد محصول
ProVIsion Media Station Model:MS-1000HD
میخواستم بدانم که آیا قابلیت شبکه شدن دارد؟ آیا تیونر دیجیتالی دارد؟ آیا زیرنویس فارسی را ساپورت میکند؟ مدت گارانتی چقدر است؟ محصول تولید خود شماست یا سفارشی است؟ و اینکه قیمت ان چقدر است؟ چون نتوانستم پیام خصوصی بزنم اینجا مزاحم شدم:46:
سلام
در سری T-7 ما قابلیت شبکه شدن وجود ندارد.
تیونر دیجیتال میباشد
مدت گارانتی 1 سال با کارت طلائی می باشد.
کالا طبق استاندارد ما و تحت نظارت کارشناسان ما تولید میگردد.
قیمت در حال حاضر 110 هزار تومان است.
و کارشناسان ما در حال کار روی زیر نویس فارسی هستند . چون بحث زیر نویس از نظر فنی نیاز به یک نرم افزار همراه فایل تصویری میباشد کار کمی پیچیده شده است . امیدواریم نتیجه بگیریم.

---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------

خب من امروز موفق شدم با راهنمایی یخش پشتیبانی شرکت فروشنده محصولات پروویژن سیگنال دیجیتال رو در ساری دریافت کنم.

همونطور که گفته بودند 5 کانال در مازندران قابل دریافته

اما مشکلی که دارم اینه که تصویر حالت مکث داره. مثلا 5 ثانیه پخش میشه 1 ثانیه توقف داره و به همین منوال

گاهی اوقات هم کلا سیگنال نداریم یا فقط صدای خالی هست که میاد.

علت این مشکل رو کسی میدونه از چیه؟!

سلامو روز بخیر
از اینکه توانستید سیگنال دیجیتالی دریافت کنید خوشحالیم.
از نظر فنی عرض کنم چون نصب و راه اندازی فرستنده دیجیتالی در مازندران به صورت پایلوت است ممکنه این تاخیرها به همین خاطر باشه و جون دستگاهها و سرویس ها در حال دولوپ شدن است انشاالله این مشکل هم حل خواهد شد.

BMS1358
06-02-2010, 16:18
[QUOTE=provision;4645101]سلام
در سری T-7 ما قابلیت شبکه شدن وجود ندارد.
تیونر دیجیتال میباشد
مدت گارانتی 1 سال با کارت طلائی می باشد.
کالا طبق استاندارد ما و تحت نظارت کارشناسان ما تولید میگردد.
قیمت در حال حاضر 110 هزار تومان است.
و کارشناسان ما در حال کار روی زیر نویس فارسی هستند . چون بحث زیر نویس از نظر فنی نیاز به یک نرم افزار همراه فایل تصویری میباشد کار کمی پیچیده شده است . امیدواریم نتیجه بگیریم.

با تشکر از پاسخگویی شما
آیا در آینده قصد اضافه نمودن قابلیت شبکه شدن را دارید؟ چون حیف است یک چنین دستگاهی این قابلیت بسیار کاربردی را نداشته باشد:41:

در ضمن در مشخصات آمده Network Ethernet این چه قابلیتی است؟
Full HD Multimedia Recorder & Play
• HDMI 1080i/1080P
• [COLOR="Red"]Network Ethernet 10/100M
• WIFI(optional): By external USB doungle

• Audio Format: MP3, WMA, OGG, AC3, AAC, FLAC, WAV, LPCM, ADPCM

• Video Format : .AVI, .MP4, .MOV, .ISO (DVD VIDEO), .ASF, .WMV, .FLV, .MKV, .RM, .RMVB, .TS, .DAT, .MPG, .VOB

• Subtitle : SRT, SSA, SMI, IDX+SUB

• Photo Format : JPG/JPEG, BMP, GIF, PNG, TIFF

• Schedule recording and one button recording with Timeshift function
• Music Slideshow and Zoom

byebye
06-02-2010, 16:43
تیونر داخلی یعنی چی در ledها ؟؟

cao-cao
06-02-2010, 16:43
اقای پروویژن میشه ادرس نمایندگی و دفتر فروش تهران رو به همراه تلفن ذکر کنید

Mehrdad.R201
06-02-2010, 16:51
سلامو روز بخیر
از اینکه توانستید سیگنال دیجیتالی دریافت کنید خوشحالیم.
از نظر فنی عرض کنم چون نصب و راه اندازی فرستنده دیجیتالی در مازندران به صورت پایلوت است ممکنه این تاخیرها به همین خاطر باشه و جون دستگاهها و سرویس ها در حال دولوپ شدن است انشاالله این مشکل هم حل خواهد شد.

راستش ما روی پشت بام 2 تا انتن داریم که به وسیله یه بوستر سیماران با هم میکس شدن.

من دستگاه رو به خروجی بوستر وصل کردم و سیگنال دیجیتال رو هم دارم.

تنها معضلی که بد هم هست همین مکث تصویر هست. حالا به نظر شما ایا باید انتن رو عوض کنم !؟!

یا اینکه فکر میکنید مشکل بخاطر وضعیت تست در مازندرانه !؟

BMS1358
06-02-2010, 17:12

می تونید به آدرس Provision.ir مراجعه کنید:10:

Mehrdad.R201
06-02-2010, 17:33
امیدوارم از این پست به عنوان تبلیغ برداشت نشه.

خواستم بگم کیفیت سیگنال دیجیتال واقعا عالیه. در حد کانهای ماهواره. سمت ما که اینطوره. تنها معضلم همین مکث هست که گاهی اوقات پیش میاد. امیدوارم حل بشه.

خواستم از نمایندگان فروش محصول پروویژن و بخش پشتیبانی تشکر کنم. بنده چندین بار تماس گرفتم و هر دفعه با صبر و شکیبایی پاسخ بنده رو دادند. خدا رو شکر امروز هم با راهنمایی ساپورتشون مشکل دریافت سیگنال دیجیتال برای من حل شد.

ممنون و سپاسگذارم. فقط اگه نرم افزار توتال مدیا اپدیت شد لطفا اینجا اطلاع رسانی کنید.

در ضمن من از سیگنال انالوگ استفاده نمیکنم اما متوجه شدم زمانی که از برنامه توتال مدیا برای دیدن کانالهای انالوگ استفاده میکنیم صدای شبکه ها قطع هست. در حالیکه وقتی از برنامه های دیگه مثل progdvb یا speed tv player استفاده میکنم همه کانالهای انالوگ صدا دارند.

لطفا به این قضیه هم یه نگاهی بندازید.

Mehrdad.R201
06-02-2010, 20:18
راستی یک سوال هم داشتم در مورد دستگاه هایبرید

این دستگاه هایبرید رو وقتی من به یو اس بی وصلم یکنم داغ هست. البته نه خیلی زیاد. میخواستم ببینم این گرم شدن دستگاه طبیعی است یا خیر؟

vafa1353
06-02-2010, 22:38
دستگاه BOX --- تونر رو تو جمهوري قيمت كردم ميگه 120 تومن...:33::18:

واقعا ارزش داره؟؟؟

هر كسي ديگه الان رسيور داره...يه ديش و ال ان بي شرو تش ميشه 15000 تومن.
اونهايي هم كه ندارن ميتونن با 70 تومن بهترينش رو بگيرن.

Mehrdad.R201
07-02-2010, 18:55
دوستان رسیوری که ستاپ باکس باشه هم میشناسند ؟

یه ----- که قابل اپگرید هم باشه. (برای جام جهانی میخوام)

best
07-02-2010, 19:08
دوستان رسیوری که ستاپ باکس باشه هم میشناسند ؟

یه ----- که قابل اپگرید هم باشه. (برای جام جهانی میخوام)

Strong 4910
(----S, ----S2, ----T)

Download Patch file:

website:

قیمت حدود 750

Mehrdad.R201
07-02-2010, 20:33
برای اون دوستانی که دی وی بی تی رو برای کامپیوتر میخوان.

طی تستهایی که روی چند نرم افزار مختلف انجام دادم. به نظرم بهترین نرم افزار همون نرم افزار معروف progdvb هست که امکانات زیادی داره. (البته اختصاصا برای پخش کانالهای دی وی بی تی)

اما از جناب provision گرامی یک سوال داشتم.

الان در مازندران سطح سیگنال دریافتیم ن 33 درصد هست. میخواستم ببینم در تهران برای دوستان سطح سیگنال دریافتی چند درصده؟

در ضمن میتونید از نماینده مازندارن هم در این مورد سوال کنید ؟ میخواستم ببینم انتن ما چقدر افت سیگنال داره.

regedit021
07-02-2010, 21:43
ببخشيد آقاي پرو ويژن چند تا سوال داشتم!
1.دستگاه شما در آينده تغيرات سخت افزاري مي كنه؟(مثلا خروجی پورت شبکه Ethernet بهش اضافه بشه يا...)
2.تلتكست فارسي داره؟
3.دارای قابلیت برنامه ریزی برای روشن شدن و ضبط برنامه ها در ساعاتی مقرر در طول هفته (مثلا ساعت 10تا12ضبط كنه)
4.از پورت usbروي دستگاه مي توان عكس ,آهنگ و فيلم با فرمت هاي مختلف مثلا ياmkv,datمشاهده كرد
5.ساعت بروي نمايشگر خود دستگاه وقتي كه خاموشه داره؟
واينكه اين چيز هايي كه خودتون در زير گفتين رو بهش اضافه كردين؟
ممنون

provision
08-02-2010, 11:46
ببخشيد آقاي پرو ويژن چند تا سوال داشتم!
1.دستگاه شما در آينده تغيرات سخت افزاري مي كنه؟(مثلا خروجی پورت شبکه Ethernet بهش اضافه بشه يا...)
تا اطلاع ثانوی و بعد از ایام عید این سرویس اضافه نخواهد شد.
2.تلتكست فارسي داره؟
بله - دارد و بزودی از طریق فایل آپ دیت ارائه خواهد شد.
3.دارای قابلیت برنامه ریزی برای روشن شدن و ضبط برنامه ها در ساعاتی مقرر در طول هفته (مثلا ساعت 10تا12ضبط كنه)
در ورژن جدید نرم افزار این موضوع دیده شده
4.از پورت usbروي دستگاه مي توان عكس ,آهنگ و فيلم با فرمت هاي مختلف مثلا ياmkv,datمشاهده كرد
بله - با بهترین کیفیت ممکن
در ورژن جدید نرم افزار بله - خواهد داشت.
بله
2- فارسی سازی کامل برنامه در تل تکست-
درحال اقدام
در حال بررسی و خرید لایسنس
لطفا مثال بزنید- اکثر فورمت ها قابل استفاده است
این کار انجام شده

در حال طراحی می باشد
ممنون

تا اطلاع ثانوی و بعد از ایام عید این سرویس اضافه نخواهد شد.
2.تلتكست فارسي داره؟
بله - دارد و بزودی از طریق فایل آپ دیت ارائه خواهد شد.
در ورژن جدید نرم افزار این موضوع دیده شده
بله - با بهترین کیفیت ممکن
در ورژن جدید نرم افزار بله - خواهد داشت.
بله
2- فارسی سازی کامل برنامه در تل تکست-
درحال اقدام
در حال بررسی و خرید لایسنس
لطفا مثال بزنید- اکثر فورمت ها قابل استفاده است
این کار انجام شده

در حال طراحی می باشد

---------- Post added at 11:44 AM ---------- Previous post was at 11:40 AM ----------

راستی یک سوال هم داشتم در مورد دستگاه هایبرید

این دستگاه هایبرید رو وقتی من به یو اس بی وصلم یکنم داغ هست. البته نه خیلی زیاد. میخواستم ببینم این گرم شدن دستگاه طبیعی است یا خیر؟

سلام
مشکلی نیست

---------- Post added at 11:46 AM ---------- Previous post was at 11:44 AM ----------

سلام
به منظور اطلاع رسانی مطلوب آدرس همه نمایندگان در سایت قرار خواهد گرفت
از ارائه شماره تلفن در این سایت به منظور جلوگیری از تبلیغات معذوریم
لطفا به سایت مراجعه فرمایید

mhrdad2005
08-02-2010, 12:36
با سلام
در دفترچه راهنما در صفحه 29 ساپورت هارد دیسک را بدون اعلام ظرفیت هارد دیسک و فقط با فرمتFAT32
اعلام نموده است با توجه به اینکه پشتیبانی از فرمت NTFS ذکر نشده ایا میتوان بطور تضمینی فرمتهای تصویری را با فرمت NTFS دید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gifآقا کسی نبود جواب سوال من را بدهد :41:

Mehrdad.R201
08-02-2010, 13:45
یه مساله

دیشب سطح سیگنال دریافتی 26 درصد بود. هوا ابری بود و بارونی -- اما مکث های پیاپی کم بود

امروز هوا افتابی و صاف بود. سطح سیگنال دریافتی 38 درصد بود. اما مکث های پیاپی تصویر زیاد بود. حتی صدا هم بعضی مواقع قطع میشد.

به نظر شما علت این قضیه چی میتونه باشه ؟؟؟
(سخت افزار سیستم من خیلی قویه و بعید میدونم بخاطر سخت افزار کامپیوتر باشه.)

regedit021
08-02-2010, 14:28
.دارای قابلیت برنامه ریزی برای روشن شدن و ضبط برنامه ها در ساعاتی مقرر در طول هفته (مثلا ساعت 10تا12ضبط كنه)
در ورژن جدید نرم افزار این موضوع دیده شده يعني داره ديگه؟
- زیرنوس فارسی هنگام پلی کردن از روی کول دیسک
در حال بررسی و خرید لایسنس منظورتون از لايسنس چيه؟
- اضافه کردن نمایشگر اندازه کیفیت سیگنال دریافتی از فرستنده
در حال طراحی می باشد يعني نرم افزاري يا سخت افزاري؟
وچند چيز ديگه !:31:
دستگاه شما به صورت پلپ هست؟:20:
دستگاه شما ساخت كجاست؟
من تهران هستم وبراي خريد از شما بايد چه كار كنم!؟:13:
قيمتش براي ما 100تومن هست ديگه!نه؟ويه هدست!؟؟!:10:
ببخشيد كه زياد سوال ميكنم!:31:
ممنون از پاسختون

bzt
08-02-2010, 15:52
دوستان یه سئوالی میپرسم خواهشآ بدون تعصب و دقیق پاسخ بدید

آیا تفاوتی از لحاظ کیفیت تصویر درشبکه های دریافتی با این دستگاه و تصاویری که از طریق ماهواره اینتلست و با ----- دریافت میشود وجود دارد؟

یعنی عملا کیفیت تصاویری که با این دستگاه دریافت میشود بهتر از کیفیت تصاویری است که با ماهواره دریافت میشود و یا اینکه فرقی نمیکند؟

hummer_1990
08-02-2010, 16:30

آیا تفاوتی از لحاظ کیفیت تصویر درشبکه های دریافتی با این دستگاه و تصاویری که از طریق ماهواره اینتلست و با ----- دریافت میشود وجود دارد؟

یعنی عملا کیفیت تصاویری که با این دستگاه دریافت میشود بهتر از کیفیت تصاویری است که با ماهواره دریافت میشود و یا اینکه فرقی نمیکند؟

منم همین سوال رو دارم.:10:

reza1ta2
08-02-2010, 17:05
منم همین سوال رو دارم.:10:
چون کدک آن mp4 می باشد به طور نامحسوسی از ماهواره پائین تر است

Mehrdad.R201
08-02-2010, 17:09
در مازنداران فعلا کدک mp2 هست. متاسفانه یه مشکل هم که هست اینه که مکث تصویر داریم که گاهی اوقات رو اعصاب میره.

متوجه شدم که این قضیه هم ربطی به سطح سیگنال دریافتی نداره. چون دیشب سیگنال دریافتی من 26 درصد بود اما مکث کمتر بود.

امروز بین 40 تا 36 درصد متغیر بود اما دائم مکث ایجاد میشه تو تصویر.

شاید اگه کیفیت رو ببرن رو Mp4 این مکث تصویر برای ما از بین بره

hrezaei
08-02-2010, 18:00
جناب provision گرامی

با سلام
میشه بگید چطور روی سیستم ویندوز 7 نصب کردید من روی 32 بیتی نتونستم فقط برنامه ها نصب شد و درایور نصب نشد .
ممنون از شما

hummer_1990
08-02-2010, 18:03
چون کدک آن mp4 می باشد به طور نامحسوسی از ماهواره پائین تر است

برای ماهواره چه کدکیه؟

Mehrdad.R201
08-02-2010, 18:32
اون دوستی که میخواست روی ویندوز 7 نصب کنه

توی فولدر درایور یک فولدر هست به اسم x64

اون درایور مخصوص ویندوز ویستا و ویندوز 7 64 بیت هست. اون جا فایل ستاپ داره و از اون طریق نصب میشه.

reza1ta2
08-02-2010, 18:53
برای ماهواره چه کدکیه؟
mpg2 codec

DVB-S-XBOX360
08-02-2010, 19:46

در کیفیت تصویر هیچ تفاوتی با ماهواره وجود ندارد چرا که کیفیت منبع تصویر ارسالی از صدا و سیما ثابت است! حالا اگر حتی روی سیستم ----S2 یا همین MPEG-4 H.264 AVC نیز پخش شود تصویر همان است که در ماهواره های اینتلست و آسیاست است!

اما متاسفانه کیفیت صدا و به قول معروف Bit Rate Streaming سیستم دیجیتال زمینی ----T نسبت به ماهواره پایین تر است. در ماهواره BitRate صدای کانالهای تلویزیون صدا و سیما 96 کیلوبیت است اما در سیستم زمینی دیجیتال ----T به شدت این صدا کم کیفیت تر است به نحوی که Bitrate آن حدود 56 یا 64 کیلوبیت است!

البته پایین آمدن کیفیت صدا چند ماهی است که روی ----T اعمال شده! قبلا اینطور نبود. منتها من هر چه قدر با صدا و سیما مکاتبه کردم هیچ اعتنایی نکردند و هیچ پاسخی ندادند!

شایان ذکر است که بیت ریت صدا روی کانال های اکثر کشورهای جهان به دلیل کیفیت بالای صدای استریو یا 128 کیلوبیت است و یا 192 و حتی 256 کیلوبیت یعنی در سطحی بالاتر از کیفیت CD های صوتی باکیفیت! آن وقت در صدا و سیما همان 96 کیلوبیت را هم پایین تر آورده اند، ضمن اینکه صدای تلویزیون اصلا و ابدا استریو نیست! در قرن 21 و سال 2010 متاسفم که این را می گویم!

Mehrdad.R201
08-02-2010, 20:03
دوست عزیز

ضمن تشکر از توضیحاتتون

این مکث پی در پی تصویر به نظرتون چه علتی میتونه داشته باشه ؟!

DVB-S-XBOX360
08-02-2010, 20:03
در مازنداران فعلا کدک mp2 هست. متاسفانه یه مشکل هم که هست اینه که مکث تصویر داریم که گاهی اوقات رو اعصاب میره.

متوجه شدم که این قضیه هم ربطی به سطح سیگنال دریافتی نداره. چون دیشب سیگنال دریافتی من 26 درصد بود اما مکث کمتر بود.

امروز بین 40 تا 36 درصد متغیر بود اما دائم مکث ایجاد میشه تو تصویر.

شاید اگه کیفیت رو ببرن رو Mp4 این مکث تصویر برای ما از بین بره

دوست عزیزم گیر کردن تصاویر هیچ ربطی به MPEG-2 یا MPEG-4 بودن ندارد! اگر گیرکردن همیشگی است دو حالت متصور است! یا کامپیوتر شما قدرت پردازش لازم تصاویر تلویزیون دیجیتال را ندارد یا کدک ها و گراف های روان کننده ی پخش تصویر کانال ها روی کامپیوتر شما نصب نشده و یا به درستی تنظیم نشده است!

ضمنا شما یک مورد بسیار مهم در دریافت دیجیتال زمینی را اصلا به آن توجهی نکرده اید و آن آنتن شاخکی پشت بام است! شما می بایست برای حل این مشکلات با حدود 10 هزار تومان هزینه کردن، بهترین آنتن شاخه ای باند UHF را خریداری کرده و در صورت امکان به صورت مستقیم به کامپیوتر خود متصل نمایید و قبل از آن مدت ها جهت تنظیم دقیق آن جهت دریافت تصاویر دیجیتالی در پشت بام وقت صرف کنید!

جهت آنتن در دریافت شبکه های دیجیتال در مناطقی که سیگنال ضعیفی دارند بسیار ضروری است و تنها با پنج یا شش دقیقه در پشت بام بودن آنتن تنظیم دقیق نخواهد شد.

سیم مناسب و با کیفیتی استفاده کنید، سعی کنید سیم یک سره به کامپیوتر وصل شده باشد و دارای قطعی و غیره نباشد!

برای تک تک این موارد باید وقت صرف کرد و مطمئنا پس از آن صاحب تصویر دیجیتال بدون برفک و سایه و مکث و فریز و قطعی خواهید شد.

فقط یک مورد برای آن علاجی نیست و آن هم پوشش بسیار ضعیف سیگنال دیجیتال در منطقه است که اگر شما به این مشکل دچار باشید فقط صدا و سیما باید برای حل آن سیگنال خود را قوی تر کند یا شما باید سطح آنتن خود را بالاتر ببرید تا به فرستنده UHF دید مستقیمی پیدا کند!

Mehrdad.R201
08-02-2010, 21:34
والا ما تقریبا در مرکز شهر ساری هستیم بعید میدونم سیگنال ضعیف برسه اونجا مگه اینکه به قول شما سیگنال از پایه ضعیف باشه که چون مازندران در حال تست هست شاید اینطور باشه. البته احتمالش ضعیفه

در مورد کامپیوتر . حقیقتش فکر نکنم سخت افزار لپتاپم ضعیف باشه. سی پی یو کور 2 دو 2.8 گیگا هرتز 6 مگ کش + 4 گیگ رم دی دی ار 3 + 2 کارت گرافیک 9600 ان ویدیا با مجموع حدود 800 مگ رم دی دی ار 3 فیزیکی بعید میدونم برای پردازش کانال دیجیتال مشکل داشته باشه

اما در مورد انتن و سیم. راستش رو بخواید ما 2 انتن داریم. یو اچ اف و وی اچ اف که توسط یه بوستر با هم ادغام شدن. طبیعتا به دلیل استفاده از بوستر سیم ها در جاهایی که وارد بوستر یا از اون خارج میشن قطع شده اند و خب از این گریزی نیست.

بوستر ما دو خروجی داره که یکیش به تلویزیون عادی وصله و دیگری رو هم وصل کردم به این دستگاه هایبرید.

یک سوال. این انتنهای کوچک که قابلیت چرخش هم دارند و در تلویزیون هم تبلیغ میشه ایا برای این کار مناسب هستند یا خیر ؟

و این تبلیغاتی که بنده در مورد دیجیتال شنیده بودم اینطور بود که اصلا نیازی نیست انتن شما جهت مشخصی داشته باشه. همینکه تصویر انالوگ برفکی هم داشته باشید برای دریافت دیجیتال کافیه. خب اگه قرار باشه این انتن ها هم مثل دیش ماهواره با یکی 2 سانتی متر اختلاف تصویرشون از بین بره که نمیشه. چون جایی که من هستم باد شدید میاد و خب روی انتن تاثیر میذاره.

امشب اگه بتونم با یکی از کسانیکه در صدا سیما کار میکنند صحبت میکنم.

ممنونم از توجهی که داشتید به پست بنده

smk1981
08-02-2010, 21:41
دوست عزیز

ضمن تشکر از توضیحاتتون

این مکث پی در پی تصویر به نظرتون چه علتی میتونه داشته باشه ؟!

از برنامه های لینک زیر استفاده کنید

smk1981
08-02-2010, 21:48
والا ما تقریبا در مرکز شهر ساری هستیم بعید میدونم سیگنال ضعیف برسه اونجا مگه اینکه به قول شما سیگنال از پایه ضعیف باشه که چون مازندران در حال تست هست شاید اینطور باشه. البته احتمالش ضعیفه

در مورد کامپیوتر . حقیقتش فکر نکنم سخت افزار لپتاپم ضعیف باشه. سی پی یو کور 2 دو 2.8 گیگا هرتز 6 مگ کش + 4 گیگ رم دی دی ار 3 + 2 کارت گرافیک 9600 ان ویدیا با مجموع حدود 800 مگ رم دی دی ار 3 فیزیکی بعید میدونم برای پردازش کانال دیجیتال مشکل داشته باشه

اما در مورد انتن و سیم. راستش رو بخواید ما 2 انتن داریم. یو اچ اف و وی اچ اف که توسط یه بوستر با هم ادغام شدن. طبیعتا به دلیل استفاده از بوستر سیم ها در جاهایی که وارد بوستر یا از اون خارج میشن قطع شده اند و خب از این گریزی نیست.

بوستر ما دو خروجی داره که یکیش به تلویزیون عادی وصله و دیگری رو هم وصل کردم به این دستگاه هایبرید.

یک سوال. این انتنهای کوچک که قابلیت چرخش هم دارند و در تلویزیون هم تبلیغ میشه ایا برای این کار مناسب هستند یا خیر ؟

و این تبلیغاتی که بنده در مورد دیجیتال شنیده بودم اینطور بود که اصلا نیازی نیست انتن شما جهت مشخصی داشته باشه. همینکه تصویر انالوگ برفکی هم داشته باشید برای دریافت دیجیتال کافیه. خب اگه قرار باشه این انتن ها هم مثل دیش ماهواره با یکی 2 سانتی متر اختلاف تصویرشون از بین بره که نمیشه. چون جایی که من هستم باد شدید میاد و خب روی انتن تاثیر میذاره.

امشب اگه بتونم با یکی از کسانیکه در صدا سیما کار میکنند صحبت میکنم.

ممنونم از توجهی که داشتید به پست بنده

بوستر یعنی تقویت کننده اونی که شما دارید میکسر است
آن انتنهای کوچک که قابلیت چرخش هم دارند بوستر هستند که آنالوگ بوده وبدرد شما نمی خورد
اگر سیگنال خوب به شما برسد بدون آنتن هم تصویر دارید

Mehrdad.R201
08-02-2010, 22:25
بله این نکته رو میدونم که بوستر یعنی تقویت کننده

این بوستری که ما استفاده میکنیم علاوه بر تقویت میکس هم میکند. به این صورت که تو دستگاه بالایی 3 ورودی vhf ، uhf و vl داره که همه میرن توی بوستر و یه خروجی میاد بیرون که میره توی دستگاه پایینی بوستر (بقل تلویزیون)

اینطوری هم 3 تا انتن مختلف رو با هم یکی میکنه هم سیگنالش رو تقویت میکنه.

من لپتاپ رو بردم پشت بوم و وصلش کردم به انتن (بدون بوستر و بدون قعطی سیم) اما هر کاری کردم نگرفت که نگرفت.

miladi88
09-02-2010, 00:07
آقای کریمی پور provision لطفا در مورد فورمت فایلهای video که مدل T7 در حال حاضر با firmware فعلی پخش میکنه توضیح بدین .ممنون.

ali2072
09-02-2010, 01:34
سلام جناب پرو ویژن .... میخواستم بدونم Set Top Box های جدید رسیدن ؟؟؟؟
ممنون

DVB-S-XBOX360
09-02-2010, 02:10
راستی یه سوال آیا شما تله تکست فارسی رو می تونین ببینین؟

ضمنا دوست خوبم اون فردی که گفته آنتن در هر جهتی باشه سیگنال دیجیتال رو می گیره در شرایطی حرفش درسته که سیگنال در اون منطقه قوی باشه. الان بنده توی تهران با هزار بدبختی سیگنال رو می گیرم. چون اصولا در شهرهای ایران نقاط کور سیگنال تلویزیون بسیار زیاده! چون بلندی و کوتاهی ساختمان ها موانع پر دردسرسازی برای رسیدن سیگنال باکیفیت به مقصد هستند.

اما اصولا یه قلق هایی برای گرفتن سیگنال دیجیتال وجود داره که در هر شهر و هر فرستنده با هم متفاوت هست. مثلا در تهران اگر منطقه ای می خواد بدونه که آیا سیگنال دیجیتال درش وجود داره یا نه باید تست کنه ببینه آیا شبکه خبر که روی کانال 49 به صورت آنالوگ هست رو می تونه بدون سایه و برفک دریافت کنه، اگر جواب مثبته، مطمئن باشه که سیگنال دیجیتال رو هم می تونه خوب دریافت کنه چون دقیقا سیگنال دیجیتال روی کانال 37 که سابقا شبکه خبر روش بود داره پخش می شه!

mahsafar
09-02-2010, 10:43
تصویر دیجیتال نسبت به تکون خوردن آنتن کمی حساسه
توجه داشته باشید آنتنتون کاملا فیکس باشه و باد تکونش نده

Mehrdad.R201
09-02-2010, 11:04
راستی یه سوال آیا شما تله تکست فارسی رو می تونین ببینین؟

ضمنا دوست خوبم اون فردی که گفته آنتن در هر جهتی باشه سیگنال دیجیتال رو می گیره در شرایطی حرفش درسته که سیگنال در اون منطقه قوی باشه. الان بنده توی تهران با هزار بدبختی سیگنال رو می گیرم. چون اصولا در شهرهای ایران نقاط کور سیگنال تلویزیون بسیار زیاده! چون بلندی و کوتاهی ساختمان ها موانع پر دردسرسازی برای رسیدن سیگنال باکیفیت به مقصد هستند.

اما اصولا یه قلق هایی برای گرفتن سیگنال دیجیتال وجود داره که در هر شهر و هر فرستنده با هم متفاوت هست. مثلا در تهران اگر منطقه ای می خواد بدونه که آیا سیگنال دیجیتال درش وجود داره یا نه باید تست کنه ببینه آیا شبکه خبر که روی کانال 49 به صورت آنالوگ هست رو می تونه بدون سایه و برفک دریافت کنه، اگر جواب مثبته، مطمئن باشه که سیگنال دیجیتال رو هم می تونه خوب دریافت کنه چون دقیقا سیگنال دیجیتال روی کانال 37 که سابقا شبکه خبر روش بود داره پخش می شه!

ضمن تشکر از شما

این انتن 2 شاخه ها یا این انتن های کوچک که توی تلویزیون تبلیغ میشه. (قابل چرخش هم هستند) برای این کار کفایت میکنه ؟!

regedit021
09-02-2010, 12:50
.دارای قابلیت برنامه ریزی برای روشن شدن و ضبط برنامه ها در ساعاتی مقرر در طول هفته (مثلا ساعت 10تا12ضبط كنه)
در حال طراحی می باشد يعني نرم افزاري يا سخت افزاري؟
دستگاه شما به صورت پلپ هست؟:20:
دستگاه شما ساخت كجاست؟
من تهران هستم وبراي خريد از شما بايد چه كار كنم!؟:13:
قيمتش براي ما 100تومن هست ديگه!نه؟ويه هدست!؟؟!:10:
ممنون از پاسختون
پس جواب ما چي شد؟:41:

Mehrdad.R201
09-02-2010, 13:30
از برنامه های لینک زیر استفاده کنید

این نرم افزارهایی رو که اینجا بود بنده دانلود و تست کردم

متاسفانه مشکل حل نشد. در ضمن اون نرم افزار TiVme V1.01.10.0072 اصلا دیوایس رو نمیشناخت. بنابراین اصلا چیزی پخش نکرد.

smk1981
09-02-2010, 16:05
این نرم افزارهایی رو که اینجا بود بنده دانلود و تست کردم

متاسفانه مشکل حل نشد. در ضمن اون نرم افزار TiVme V1.01.10.0072 اصلا دیوایس رو نمیشناخت. بنابراین اصلا چیزی پخش نکرد.

TiVme رو که نوشته بود انحصاری کاورلد هست شما با لب تاب جاهای مختلف شهر بیشتر مناطق باز با آنتن کوچک چک کنید ظاهرا مشکل فقط سیگنال ضعیف است.

Mehrdad.R201
09-02-2010, 16:34
راستش فکر میکنم مشکل از انتن های ماست. تصمیم گرفتم یه انتن 2 شاخه بگیرم. دارم در موردشون توی اینترنت سرچ میکنم.

به نظر شما چه انتنی خوبه ؟ مثلا انتن هانی انتن خوبیه ؟

smk1981
09-02-2010, 17:46
راستش فکر میکنم مشکل از انتن های ماست. تصمیم گرفتم یه انتن 2 شاخه بگیرم. دارم در موردشون توی اینترنت سرچ میکنم.

به نظر شما چه انتنی خوبه ؟ مثلا انتن هانی انتن خوبیه ؟

آنتن هانی تهران تست کردم سیگنال دیجیتال نمی گیره لینکه یه بوستره دیجیتاله:

hrezaei
09-02-2010, 18:17
اون دوستی که میخواست روی ویندوز 7 نصب کنه

توی فولدر درایور یک فولدر هست به اسم x64

اون درایور مخصوص ویندوز ویستا و ویندوز 7 64 بیت هست. اون جا فایل ستاپ داره و از اون طریق نصب میشه.

ممنون از جواب شما
ولی ویندوز من 32 بیتی است و من نتونستم درایور را نصب کنم ایا راهی هست یا باید ویندوز عوض کنم ؟

Mehrdad.R201
09-02-2010, 18:59
32 بیتی که همون درایور 32 بیت باید براش نصب بشه !!

---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------

آنتن هانی تهران تست کردم سیگنال دیجیتال نمی گیره لینکه یه بوستره دیجیتاله:

اینطوری که شما میگی

پس من الان با 2 تا انتن قدیمی و یه بوستر تصویران چطوری دارم سیگنال دیجیتال رو میگیرم !؟!؟!؟!

مشکل من اینه که تصویر مکث داره و اعصاب ادم رو خورد میکنه بخصوص موقع پخش فوتبال

این هم تا اونجا که فهمیدم چند دلیل میتونه داشته باشه

1- قدرت ضعیف کامپیوتر که من این مشکل رو ندارم
2- سیم طولاتی یا تکه تکه
3- انتن ضعیف (انتن قوی برای شبکه های یو اچ اف مورد نیاز هست)

از دوستان دیگه کسی نظری نداره در این مورد ؟

a_fazlollahii
09-02-2010, 23:26
32 بیتی که همون درایور 32 بیت باید براش نصب بشه !!

---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------

اینطوری که شما میگی

پس من الان با 2 تا انتن قدیمی و یه بوستر تصویران چطوری دارم سیگنال دیجیتال رو میگیرم !؟!؟!؟!

مشکل من اینه که تصویر مکث داره و اعصاب ادم رو خورد میکنه بخصوص موقع پخش فوتبال

این هم تا اونجا که فهمیدم چند دلیل میتونه داشته باشه

1- قدرت ضعیف کامپیوتر که من این مشکل رو ندارم
2- سیم طولاتی یا تکه تکه
3- انتن ضعیف (انتن قوی برای شبکه های یو اچ اف مورد نیاز هست)

از دوستان دیگه کسی نظری نداره در این مورد ؟

آنتن تلویزیون دیجیتال نوع خیلی ساده باید باشه. خودتان هم می توانید با یک میخ، یک قوطی کنسرو خالی و یک سیم آنتن سوکت دار حدود یک متری آنرا درست کنید . این فیلم نحوه درست کردن آن را آموزش می دهد:

Mehrdad.R201
10-02-2010, 00:21
والا ی و ت ی و ب که میدونید مسدوده

میشه فایلش رو یه جا اپلود کنید تا ما بتونیم ببینیم.

miladi88
10-02-2010, 01:00
provision آپدیت مدل T-7 رو از روی سایت برداشته.!!!!
آیا ایراد داشته؟؟؟؟
لطفا provision جواب بده.

feshk
10-02-2010, 01:24
سلام دوستان
یه خبر جالب از شرکت تکتا وابسته به سازمان صدا و سیما

هیچ یک از محصولات ( گیرنده های دیجیتال تلویزیونی ) شرکت ایرانتا و پروویژن تا این لحظه توسط لابراتوار شرکت تکتا بررسی و تایید نشده است .

a_fazlollahii
10-02-2010, 11:19
سلام دوستان
یه خبر جالب از شرکت تکتا وابسته به سازمان صدا و سیما

هیچ یک از محصولات ( گیرنده های دیجیتال تلویزیونی ) شرکت ایرانتا و پروویژن تا این لحظه توسط لابراتوار شرکت تکتا بررسی و تایید نشده است .

نوع نگارش خبر خيلي جالبه . ننوشته "تاييد نشده" نوشته:" بررسي و تاييد نشده" . يعني "وقت" بررسي يا بهتر بگويم حس و حال بررسي آن را نداشته اند.

provision
10-02-2010, 14:45
provision آپدیت مدل T-7 رو از روی سایت برداشته.!!!!
آیا ایراد داشته؟؟؟؟
لطفا provision جواب بده.

سلام
خیر
میتوانید از سایت دانلود کنید و استفاده بفرمایید
مشکلی نیست!!!

provision
10-02-2010, 14:53
آقای کریمی پور provision لطفا در مورد فورمت فایلهای video که مدل T7 در حال حاضر با firmware فعلی پخش میکنه توضیح بدین .ممنون.

سلام
لطفا به سایت مراجعه فرموده و دفترچه دستگاه رو دانلود فرمایید
چندین بار در این تاپیک توضیح داده شده و مجالی برای تکرار مکررات نیست
داخل دفترچه کلیه فورمت های قابل نمایش در صفحه 26 قید شده است.
موفق باشید

---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------

سلام جناب پرو ویژن .... میخواستم بدونم Set Top Box های جدید رسیدن ؟؟؟؟
ممنون

سلام
بله
سری جدید از هفته دیگر بعد از تعطیلات بین نمایندگان فروش ارائه خواهد شد.

Mehrdad.R201
10-02-2010, 14:53
جناب پرویژن این انتن هانی برای دریافت سیگنالهای دیجیتال کفایت میکنه ؟

در ضمن شما در تهران با انتن کوچیک خود دستگاه سیگنالهای دیجیتال رو دارید ؟

provision
10-02-2010, 14:59
دارای قابلیت برنامه ریزی برای روشن شدن و ضبط برنامه ها در ساعاتی مقرر در طول هفته (مثلا ساعت 10تا12ضبط كنه)
یعنی باسد از نظر نرم افزار برنامه ای روی دستگاه و چیپ ست نصب بشه ولی تا کنون نتیجه ای حاصل نشده

در حال طراحی می باشد يعني نرم افزاري يا سخت افزاري؟ به صورت نرم افزاری
دستگاه شما به صورت پلپ هست؟:20: اره بابا مگه میشه دستگاه رو بدون پلمپ تحویل داد ؟؟؟؟
دستگاه شما ساخت كجاست؟ لایسنس آلمان و مونتاژ در چین
من تهران هستم وبراي خريد از شما بايد چه كار كنم!؟:13:به یکی از نماینده های فروش مراجعه فرمایید.
مثلا مرکز کامپیوتر پایتخت . فروشگاه سام رایانه پلاک 69
قيمتش براي ما 100تومن هست ديگه!نه؟ويه هدست!؟؟!:10:اجازه بدید کالا در بازار پخش بشه ولی بعید میدونم. چون باید تعادل بین نمایندگان هم حفظ بشه
ممنون از پاسختون

mhrdad2005
10-02-2010, 16:07
:19: پشتیبانی از هارد با فرمت NTFS
آقای کریمی فکر میکنم نمی خواهی جواب بدهی یا اینکه دستگاه شما قادر به پشتیبانی از فرمت NTFS نیست
و فقط فرمت FAT32 را می خواند و با این فرض , فرمت هارد اکسترنال با فرمت FAT32 با توجه به اینکه فرمت FAT
فقط هر درایور را تا 32 گیگ فرمت می کند بنابراین یک هارد 500 گیگی را باید 16 درایور کنیم که اصلا عاقلانه نمی باشد
برای سومین بار و اخرین مرتبه سوالم را تکرار میکنم در صورت عدم ارسال پاسخ به این نتیجه میرسم که دستگاه شما قادر به خواندن فرمت NTFS نمی باشد و از خرید پشیمان می شوم :41:

با سلام
در دفترچه راهنما در صفحه 29 ساپورت هارد دیسک را بدون اعلام ظرفیت هارد دیسک و فقط با فرمتFAT32
اعلام نموده است با توجه به اینکه پشتیبانی از فرمت NTFS ذکر نشده ایا میتوان بطور تضمینی فرمتهای تصویری را با فرمت NTFS دید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gifآقا کسی نبود جواب سوال من را بدهد :21:

miladi88
11-02-2010, 00:50
سلام
خیر
میتوانید از سایت دانلود کنید و استفاده بفرمایید
مشکلی نیست!!!

دوباره بررسی شد. فایل SMC7828.ap از روی سایت حذف شده.
اینم لیست فایلهای لینک موجود در سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که به یک صفحه در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مربوط میشود. و اثری از فایل SMC7828.ap نیست.
توضیح: این لیست در تاریخ 21 بهمن 88 گرفته شده و فایل مورد نظر قبلا روی سایت بوده ولی معلوم نیست چرا حذف شده و خانم یا آقای provision خبر ندارند!!!!.

Index of /files

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Name ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Last modified ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Size ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Description ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Parent Directory ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Èå ÑæÒ ÑÓÇäí ÏÓʐÇå ..> ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0%c7%e5%20ProVision%20Set%20Top%20Box%20T-7.rar) 24-Jan-2010 09:21 9.0K
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AV DV Maker,XP.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 14-Jul-2009 08:27 1.0M
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] HZ4LTGCMN2SS9L6.docx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 16-Jan-2010 06:58 9.7K
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Magic TV BOX.Vista &..> ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 02-Jun-2009 05:51 16M
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Miracle TV 64 bite.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 28-Sep-2009 07:33 64M
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Miracle with out FM.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 28-Sep-2009 09:10 64M
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mpeg Master.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 07-Oct-2009 09:22 47M
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] PC TV Xtreme.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 28-Jul-2009 08:45 616K
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Slim TV.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 21-Oct-2009 04:15 7.9M
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] TV Bridge+MP3.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 13-Jun-2009 07:23 66M
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] TV PC Thunder plus.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 01-Jun-2009 03:29 72M
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] adviser upgrade set ..> ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 24-Jan-2010 09:40 9.0K
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] art-LCD TVBOX 300HD.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 16-Jan-2010 04:20 0
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] drv TV Bridge.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 09-Jun-2009 05:29 2.1M
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] magic TV BOX ,XP.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 02-Jun-2009 03:27 149M
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pc tv xtreme.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 19-Jul-2009 03:22 6.1M

Apache/2.0.63 (Unix) mod_ssl/2.0.63 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 PHP/5.2.9 Server at fouladrayaneh.com Port 80

miladi88
11-02-2010, 01:29
سلام
لطفا به سایت مراجعه فرموده و دفترچه دستگاه رو دانلود فرمایید
چندین بار در این تاپیک توضیح داده شده و مجالی برای تکرار مکررات نیست
داخل دفترچه کلیه فورمت های قابل نمایش در صفحه 26 قید شده است.
موفق باشید

.

در صفحه 26 فقط پسوند فایل ها اشاره شده و جزئیات قید نشده. بنظر میرسه یک دفترچه راهنما باید کامل و برطرف کننده اغلب سوالات مصرف کننده باشه. یک جدول ساده از کدکها و رزولوشنها میتونست اطلاعات کاملی بده.

توضیح : برای مثال فایل استاندارد با پسوند AVI میتونه حاوی فیلمی باشه که با کدک Divx یا H264 یا MPEG2 یا ..... با رزولوشن SD یا HD فشرده شده باشه که صداش با کدک MP3 یا AC3 یا AAC یا .... بصورت استریو یا دالبی صداگذاری بشه.

regedit021
12-02-2010, 00:29
به منظور استفاده عموم مردم از این تکنولوژی دیجیتال در تهران چنانچه دوستان از طریق این سایت اقدام به خرید دستگاه ستاپ باکس نماید دستگاه پروویژن به قیمت 100000 تومان + هزینه پیک آماده تقدیم می باشد.
فرصت رو از دست ندید.
البته چنانچه دوستان از نماینده خرید ما در سطح تهران خرید کنند قطعا 110000 تومان پرداخت خواهند کرد ولی با تماس مستقیم با بنده میتوانند با اعلام این موضوع که از طریق سایت پی سی ورلد تماس گرفته اند مشمول تخفیف 10000 تومانی گردند

آقاي پروويژن
مگه شما نگفتيد (با تماس مستقیم با بنده میتوانند با اعلام این موضوع که از طریق سایت پی سی ورلد تماس گرفته اند مشمول تخفیف 10000 تومانی شوند ),پس واسه برو بچ p30world اگه يه دونه هم بخرند 100تومنه ديگه؟؟؟نه؟؟:10:
هدست شامل تخفيفي ها هم مي شه ؟نه؟؟:46:
ميشه با پيك براي من بفرستيد؟؟:thumbsup:
بازم ممنون از جوابتون

ak313
13-02-2010, 00:20
با سلام من بار اوله که این تاپیک رو می بینم اطلاعاتی دارم شاید مفید باشد :
1- من کارت تی وی کی ورد kworld های برد hybird دارم که قابلیت دریافت دیجیتال و آنالوگ رو داره مدل 210se کی ورد از بهترین هاست.
2- یکی از بهترین نرم اقزارها برای گرفتن دیجیتال ام پگ 4 dvbviewer است البته من خودم از tivme و hypermediacentre کی ورد استفاده می کنم چون کداکش بهترینه (cyberlink( و من می تونم به صورت واید 16:10 تصویرو داشته باشم. قابل توجه کسانی که ویندوز سون فاینال یا rtm دارند خود مدیا سنتر ویندوز کارتهای ----t رو می شناسه و دیکدینگ رو بدون نیاز به هیچ برنامه ای انجام می ده ( البته مشروط به شناخت کارت دی وی بی تی شما
3- هر ست تاپ باکسی که دیکودر mpeg4 (h.264( vh را داشته باشد و کداک صدای ac را داشته باشد رادیو و تلویزیون را در تهران خواهد داشت.
4- علی رغم وعده ها و دروغ های متعدد مسولین این پخش فعلا در تهران همیشگی نیست و گاهی از اوقات قطع است ( طبق آخرین دروغ در8/8/88 قرار بود این سیستم دو ماه بعد افتتاح رسمی شود که یک ماه و اندی از آن گذشته البته علی رغم دروغ ها قبلی که قرار بود عید گذشته افتتاح شود قابل توجه شما که من پارسال هم همین موقع گاهی شبکه ها را داشتم و پخش می شد و اصولا این مساله از سال 86 مطرح است.
5- بوستر ها هیچ اثر سوئی بر دیجیتال ندارند چون من خودم یه وقتی آنتن هانی داشتم
6- من پیشنهاد می کنم یه آنتن مستقل دارای کابل یک پارچه برای این کار در نظر بگیرید تا مکثی نداشته باشد و فقط از اون آنتن برای همون سی تاپ باکس استفاده کنید
7- من حتی با سیگنال 40 و 45 هم تصویر داشته ام
8- گاهی از اوقات یکی دو سانت تغییر آنتن پرش تصویر رو از بین می بره
9- حتما ست تاپ باکسی بگیرید که تله تکست فارسی هم داشته باشه
10- یک سی پی یو کور 2 در حد 10 تا 15 درصد برای پخش دیجیتال و دیکدینگ مصرف می کنه

masoudwww
13-02-2010, 01:04
ببخشید من اطلاعاتم درباره دستگاههای گیرنده امواج دیجیتال کمه و دو تا سوال دارم یکی اینکه این دستگاهها الان بهترین مارکش چیه و چه قیمتیه و اینکه از طریق چه پورتی به تلوزیون وصل میشه AV یا HD ؟

regedit021
13-02-2010, 13:02
ببخشید من اطلاعاتم درباره دستگاههای گیرنده امواج دیجیتال کمه و دو تا سوال دارم یکی اینکه این دستگاهها الان بهترین مارکش چیه و چه قیمتیه و اینکه از طریق چه پورتی به تلوزیون وصل میشه AV یا HD ؟
بهترين مارك پروويژن هست مدل t7
قيمتش هم110تومن هست!
پورت هم كاپوننت داره هم hdmiوهم av

masoudwww
13-02-2010, 17:27
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------

بهترين مارك پروويژن هست مدل t7
قيمتش هم110تومن هست!
پورت هم كاپوزيت داره هم hdmiوهم av

ممنونم دوست عزیز
یعنی پروویژن t7 هم با کابل hdmi وصل میشه؟

regedit021
13-02-2010, 18:12
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------

ممنونم دوست عزیز
یعنی پروویژن t7 هم با کابل hdmi وصل میشه؟
خواهش ميكنم
بله با كابل hdmiوكامپوننت
اين هم سايت فروشنده هست مي توني تو اين سايت جزئيات اين دستگاه رو ببيني!