مشاهده نسخه کامل
: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی
BraveKnight
20-01-2011, 02:15
تغییر 5 یا 7 ثانیهای طبیعی است
آخه ماه & واره حدود 2 ثانیه تأخیر داره اما اینکه فرستندهاش همین بیخ گوشمونه (:31:) 5، 6 ثانیه تأخیر داره!
البته من با قدرت سیگنال 55% مشکلی در تصویر از قبیل فریز شدن و ... ندارم. فقط همین تأخیر زیاد یه خرده عجیبه!
شاید هم فقط این گیرندههای کامپیوتر این جوری باشن، به دلیل احتیاج به پردازش و نرمافزار و ... !
بببخشید دوستان من میخواستم برای pc یک گیرنده بگیرم
اطلاعات در این مورد و مارکاش دارید ؟؟ من مدل DG Max D702 مدنظرم هست .. چطوره ؟
BraveKnight
20-01-2011, 03:20
بببخشید دوستان من میخواستم برای pc یک گیرنده بگیرم
اطلاعات در این مورد و مارکاش دارید ؟؟ من مدل DG Max D702 مدنظرم هست .. چطوره ؟
ظاهرا این مدلهایی که تو بازار هستن هیچ فرقی با هم ندارن. من دو مدلش رو دارم. لااقل من تفاوتی در کیفیت تصویرشون احساس نکردم!
با این شماره تماس بگیرید مال خود صدا و سیماست مخصوص سئوال در مورد تلویزیون دیجیتال
02188055080
jupitertyger
20-01-2011, 15:22
دوستان من یه چیز جالب فهمیدم ، نرم افزار پرویژن t7+ و سینام مدل 8849 تا 99 درصد عین هم هستن یعنی جفتشون هم از یه فریمویر استفاده میکنن که حتی من فریمویراشون رو دیدم عین هم بود . من نمیدونم آپدیت پروویژن تا چه نسخه ای اومده اگه کسی میدونه بگه .
بعدشم این تاخیر چند ثانیه ای برای سویچ کردن رو یه فرکانس دیگه است که حتی رو ماهواره ها هم هست و طبیعیه چون من با سیگنال % 100هم همین تاخیر رو دارم .
payam110313
20-01-2011, 20:31
با این شماره تماس بگیرید مال خود صدا و سیماست مخصوص سئوال در مورد تلویزیون دیجیتال
02188055080
کسی جواب نمیده:31:
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
سلام
تلویزیون دیجیتال یزد هم راه اندازی رسمی شد
:40::40:
بچهها من تصاویر رو با تأخیری حدود 5 ثانیه نسبت به سیستم آنالوگ دریافت میکنم. البته با گیرنده مخصوص کامپیوتر.
شما هم همین تأخیر رو دارید؟
من 55% سیگنال دارم. آیا میتونه علتش ضعف سیگنال باشه؟
من فکر می کنم این مساله طبیعی هستش چرا که اساس پخش فعلا آنولوگ هست و پخش آنولوگ بعد از دیکود شدن توسط سیستمها برای پخش دیجیتال فرستاده میشن ضمنا من هم توی کامپیوتر این تاخیر رو دیدم.و ربطی به سیگنال نداره( به نظر من)
من چطوری ویدئوهای که با مارشال 885 رکورد شده رو ببینم ؟؟
BraveKnight
21-01-2011, 01:14
من فکر می کنم این مساله طبیعی هستش چرا که اساس پخش فعلا آنولوگ هست و پخش آنولوگ بعد از دیکود شدن توسط سیستمها برای پخش دیجیتال فرستاده میشن ضمنا من هم توی کامپیوتر این تاخیر رو دیدم.و ربطی به سیگنال نداره( به نظر من)
من هم فکر میکنم به خاطر اینه که هنوز پخش به صورت آزمایشی هست. اگه سیستمها تماماً از تولید تا پخش دیجیتال بشه این مشکل هم برطرف میشه.
من چطوری ویدئوهای که با مارشال 885 رکورد شده رو ببینم ؟؟
اگر توی کامپیوتر می خواهی ببینی از این برنامه ها استفاده کن اول تبدیل کن بعد نگاه کن. زودم تبدیل میشه ضمنا به خودت یه زحمتی بده حداقل توی این تاپیکو سرچ کن قبلا لینکها رو گذاشته بودیم. اما چه کنم که جوانمردم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید من با مارشال 885 دارم tv مبینم هر 15-10 ثانیه تصویر تیک میزنه و حدود0.5 ثانیه قطع میشه ؟؟؟
با سلام خدمتمهندسین محترم
دستگاه bryght من پس ازشروعبهکار بمدت 2 ثانیه قطع میشود و مجددا وصل میشود
و گاهی هم این قضیه چند بار تکرار میشود مشکل از چیست؟؟؟؟؟
متشکرم
با سلام خدمتمهندسین محترم
دستگاه bryght من پس ازشروع به کار بمدت 2 ثانیه قطع میشود و مجددا وصل میشود
و گاهی هم این قضیه چند بار تکرار میشود مشکل از چیست؟؟؟؟؟
متشکرم
reza1ta2
22-01-2011, 12:37
ببخشید من با مارشال 885 دارم tv مبینم هر 15-10 ثانیه تصویر تیک میزنه و حدود0.5 ثانیه قطع میشه ؟؟؟
آنتن را تغییر جهت بده این مشکل به علت ضعیف بودن سیگنال دریافتی است
سلام
کسی ----T های Q.Best داره یا شنیده ؟ نظرتون دربارش چیه ؟
kingdown
22-01-2011, 17:36
با عرض سلام و خسته نباشید.
من دیروز یه xvision مدل XDVB-121 گرفتم و به آنتن گردان هانی وصل کردم و الان همه 14 تا کانال رو میگیره ولی تصویر لگ داره و هر چند ثانیه یبار تصویر وایمیسته.:41:
ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه که چیکار باید بکنم.
regedit021
22-01-2011, 20:04
به احتمال زياد كيفيت سيگنالتون پايينه!
من دیروز یه xvision مدل XDVB-121 گرفتم و به آنتن گردان هانی وصل کردم و الان همه 14 تا کانال رو میگیره ولی تصویر لگ داره و هر چند ثانیه یبار تصویر وایمیسته.:41:
کسانی که مشکلی در تصویر ذارن مقدار سیگنال و نوسان اونرو بزارن اینکه دیگه جزء اولیات.
شما مشکلو مطرح می کنی یه سری اطلاعات هم بدین تا بشه دربارش نظر داد
دستگاهي كه پورت HDMI داشته باشه و ارزون و بدردبخور باشه چه مدلي خوبه.برام پلير مهم نيست چون DVD و LCD خودشون USB ميخورن و كارم رو راه ميندازند.
بعضي ها ميگن تو ايران X-Vision بهتر از بقيه هست؟؟!
jupitertyger
23-01-2011, 12:05
دستگاهي كه پورت HDMI داشته باشه و ارزون و بدردبخور باشه چه مدلي خوبه.برام پلير مهم نيست چون DVD و LCD خودشون USB ميخورن و كارم رو راه ميندازند.
من در مورد ایکس ویژن اطلاعاتی ندارم اما با سینام و پروویژن کار کردم هر دوشون عین هم هستن فقط میمونه شکل ظاهری که سلیقه ای هست و اینکه پروویژن تیونر قویتری داره .
kingdown
23-01-2011, 12:39
من دیروز یه xvision مدل XDVB-121 گرفتم و به آنتن گردان هانی وصل کردم و الان همه 14 تا کانال رو میگیره ولی تصویر لگ داره و هر چند ثانیه یبار تصویر وایمیسته.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسانی که مشکلی در تصویر ذارن مقدار سیگنال و نوسان اونرو بزارن اینکه دیگه جزء اولیات.
شما مشکلو مطرح می کنی یه سری اطلاعات هم بدین تا بشه دربارش نظر داد
من نمیدونم سیگنال و نوسان رو کجا نوشته ولی یه strength (قدرت) و quality (کیفیت) داره که به ترتیب 59 و 71 هستش
rasoooli
23-01-2011, 13:44
من AP-Tech و Tak-Vision ( كه محصول خود تكتا است ) رو تست كردم
هر دو دستگاه دقيقا عين هم اند و فقط در 2 بسته بندي و توسط 2 شركت مجزا ارائه مي شوند
توضيحات :AP-Tech
مشخصات:
- توي لينك بالا تصوير توضيحاتش هست
-------------------------------------------------------
توضيحات Tak-Vision:
TK-110HD
قابليت دريافت 14 كانال تلويزيوني و 10 كانال راديويي .
كيفيت دريافت صوت و تصوير ديجيتال بدون هر گونه نويز ؛ لرزش و برفك .
وضوح تصوير بسيار بالا و پشتيباني کامل از سيستم (SD,HD(720P,576P,576i,1080i
سازگار باسيستم هاي PAL و NTSC جهت نمايش فيلم .
نصب سريع و ساده از طريق آنتن خانگي .
قابليت ذخيره سازي 1000 كانال تلويزيوني و راديويي .
قابليت ضبط و پخش برنامه هاي راديويي و تلويزيوني مستمر و بدون وقفه .
امکان ضبط و نمایش همزمان دو کانال مختلف.
امكان برنامه ريزي ضبط كانالهاي تلويزيوني از قبل(Schedule Recording).
قابلیت جابجائی زمان نمایش (Timeshift) قابليت پخش انواع فايلهاي صوتي و تصويري از طريق USB و فلش درايو و هارد اکسترنال.
امکان جلو و عقب بردن و نيز تکرار و نمايش سريع فيلم يا موسيقي.
قابليت پشتيباني از زير نويس ( Subtitle ) فارسي با پسوند SRT.
داراي منو ي فارسي .
قابليت پشتيباني از تلتکست فارسي.
داراي EPG فارسي.
قابليت به روز رساني نرم افزار از طريق فرستنده صدا و سيما OTA قابليت به روزرساني نرم افزار از طريق درگاه USB .
داراي خروجي Composite و Component و HDMI جهت اتصال به تلويزيون .
داراي خروجي صداي استريو ؛ SPDIF و قابليت نصب به سيستم سينماي خانگي .
به همراه کنترل از راه دور کامل و حرفه اي .
اما در مورد پلير :
پلير اين دستگاه ها از پلير DVD كامل تره چون MKV و TS و ... پخش مي كنه
قيمتشون هم بالاي 70 تومان بود.
09376005704
24-01-2011, 00:05
با عرض سلام و خسته نباشید:
من یک کارت تی وی می خوام بخرم بعد خواستم بدونم نیاز به شبکه ی دیجیتال دارد یا ندارد/ و در استان خوزستان شبکه دیجیتال نصب شده یا نصب نشده اگر نصب شده توابع استان خوزستان مثل بندر امام خمینی و .... می توانند از آن استفاده کنند.
payam110313
24-01-2011, 00:14
سلام
از اصفهان هستم
چهارماهی هست از تلویزیون دیجیتال استفاده میکنم
تا دیروز شبکه های پرس ، 1 و 2 و جام جم 3 و شبکه اصفهان
را از فرکانس 634000 داشتم امروز ناگهان قطع شد بعد دوباره سرچ کردم
شبکه های العالم ، پرس ، جام جم 1 ، جام جم 2 ، اصفهان اومد
میخاستم بدونم دلیل اینکه شبکه ها 2 ماه به 2ماه تغییر میکنه چیه؟
چرا شبکه جام جم 3 حذف میشه تا جام جم 1و 2 اضافه بشه؟
نمیشه شبکه های جدید را به اون شبکه های قبلی اضافه کنند؟
یا اینکه مریضند اینکارو میکنند؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایا در صورت افتتاح رسمی شبکه دیجیتال اصفهان باز هم برای
اضافه کردن شبکه جدید شبکه های بلی را حذف میکنند
یا دیگه همیشه ثابت میمونه؟
در ضمن میشه تاریخ دقیق افتتاح تلویزیون دیجیتال اصفهان
را برای من بپرسید
آخه یزدم افتتاح شد ولی اصفهان کلانشهر بعد از تهران هنوز
راه اندازی نشده؟
09376005704
24-01-2011, 00:20
سلام / ببخشید در استان خوزستان شبکه ی دیجیتال نصب شده یا نصب نشده.
09376005704
24-01-2011, 00:33
amirarsalaan
24-01-2011, 20:47
دوستان سلام به همتون
من مدل PCDVB-2100 ایکس ویژن رو خریدم اما سی دی درایور و نرم افزار اون باز نمیشه. چی کار باید کنم میتونم درایورش رو دانلود کنم؟
behrouz2
25-01-2011, 10:18
ميخاستم يه خبري بدم پشيمون شدم ديدم جنبشو ندارين
payam110313
25-01-2011, 11:27
میخاستم بدونم چرا فرمت فرستنده خواجو mpeg , mpeg, mpeg هست
ولی فرمت مارشینان h264 , mpeg , acc هست؟
کدومش بهتره؟
وقتی فرمت h264 , mpeg , acc را با گیرنده ضبط میکنم بدون صداست
فقط با vlc صدا داره برای دیدن تو ویدیو سی دی باید چیکار کنم؟
نرم افزاری سراغ دارین که با کیفیت خوب بتونه h264 ,mpeg,acc را به
DVD تبدیل کنه؟
فرمت h264 , mpeg, acc یعنی چه اصلا؟
به چه فرمتی باید تبدیل بشه تا با صدا بشه با ویندوز مدیا پلیر دید؟
اگه از کابل کامپوننت اسفتاده کنم در ویدیو سی دی میتونم این فرمت را با
صدا ببینم؟
کامپوننت چه فرمت هایی را پخش میکنه؟
کیفتش نسبت به کامپوزیت چجوریه؟
نه دوست عزیز. هنوز در خوزستان خبری نیست. لینکهای اطلاع از آخرین وضعیت فرستنده های دیجیتال افتتاح شده و در حال پخش آزمایشی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخاستم بدونم چرا فرمت فرستنده خواجو mpeg , mpeg, mpeg هست
ولی فرمت مارشینان h264 , mpeg , acc هست؟
کدومش بهتره؟
وقتی فرمت h264 , mpeg , acc را با گیرنده ضبط میکنم بدون صداست
فقط با vlc صدا داره برای دیدن تو ویدیو سی دی باید چیکار کنم؟
نرم افزاری سراغ دارین که با کیفیت خوب بتونه h264 ,mpeg,acc را به
DVD تبدیل کنه؟
فرمت h264 , mpeg, acc یعنی چه اصلا؟
به چه فرمتی باید تبدیل بشه تا با صدا بشه با ویندوز مدیا پلیر دید؟
اگه از کابل کامپوننت اسفتاده کنم در ویدیو سی دی میتونم این فرمت را با
صدا ببینم؟
کامپوننت چه فرمت هایی را پخش میکنه؟
کیفتش نسبت به کامپوزیت چجوریه؟
کامپوننت یا کامپوزیت تاثیری ندارن. به علت کداکهای خاص هست که توی مدیا پلیر یا وی سی دی صدا نمیاد. شما با نرم افزار tmpg که توی فروم و سایت عرشیان تجارت سما هست تبدیلشون کن به فرمتی که می خواهی بعد می تونی صداشونو با مدیا پلیر یا وی سی دی هم داشته باشی
payam110313
25-01-2011, 16:18
کامپوننت یا کامپوزیت تاثیری ندارن. به علت کداکهای خاص هست که توی مدیا پلیر یا وی سی دی صدا نمیاد. شما با نرم افزار tmpg که توی فروم و سایت عرشیان تجارت سما هست تبدیلشون کن به فرمتی که می خواهی بعد می تونی صداشونو با مدیا پلیر یا وی سی دی هم داشته باشی
میشه لینک دانلودشا بذاری پیدا نکردم آخه
BraveKnight
25-01-2011, 17:02
با برنامه Handbrake تبدیل کنید.
لینکش تو صفحات قبلی هست.
payam110313
25-01-2011, 21:41
با برنامه Handbrake تبدیل کنید.
لینکش تو صفحات قبلی هست.
iهند برک افت کیفیت داره
درضمن وقت گیرم هست:31:
BraveKnight
25-01-2011, 23:29
iهند برک افت کیفیت داره
درضمن وقت گیرم هست:31:
آره، هر دوی این ایراداتی که گفتی داره. اما مسئله اینجاست که تمام برنامهها صدا و تصویر رو ناهماهنگ کانورت میکنن به جز Handbrake ! اما خوب متاسفانه کنتراست رو میاره پایین.
payam110313
26-01-2011, 07:40
آره، هر دوی این ایراداتی که گفتی داره. اما مسئله اینجاست که تمام برنامهها صدا و تصویر رو ناهماهنگ کانورت میکنن به جز Handbrake ! اما خوب متاسفانه کنتراست رو میاره پایین.
سلام
میدونی برای اتصال دستگاه ویدیو به کامپوتر از چه کابلی باید استفاده کرد؟
شما حداقل یه سرچ توی گوگل می کردی می رفتی سایت عرشیات تجارت سما لینکش بود ( من که گفته بودم )اما متاسفانه این کارها رو انجام نمی دید و پست می زنید و پیام خصوصی می فرستید.
لینک برنامه
BraveKnight
26-01-2011, 22:05
سلام
میدونی برای اتصال دستگاه ویدیو به کامپوتر از چه کابلی باید استفاده کرد؟
واس این کار احتیاج به کارت کپچر داری؟
اگه ویدیوت خروجی کامپوزیت داره، خروجی تصویر (فیش زرد رنگ) رو وصل کن به کارت کپچر، دو تا فیش مربوط به صدا رو هم که قرمز و سفید هستند با یه تبدیل دو به یک وصل کن به Line-in کارت صدا و با یه برنامه تدوین ویدیویی مثل Ulead Video Studio (که الان شده Corel Video) تصاویر رو کپچر کن.
payam110313
26-01-2011, 22:33
شما حداقل یه سرچ توی گوگل می کردی می رفتی سایت عرشیات تجارت سما لینکش بود ( من که گفته بودم )اما متاسفانه این کارها رو انجام نمی دید و پست می زنید و پیام خصوصی می فرستید.
لینک برنامه
چرا منت میذاری از چند جا دانلود کردم ولی کرکش مشکل داشت و نیاز به لایسنس داشت الانم از این لینک دانلود کردم اینم مثل بقیه کرکش مشکل داره فقط هدر دادن ترافیک لا اقل لینک برنامه درستی بذار:41:
واقعا از شما انتظار نداشتم
---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
واس این کار احتیاج به کارت کپچر داری؟
اگه ویدیوت خروجی کامپوزیت داره، خروجی تصویر (فیش زرد رنگ) رو وصل کن به کارت کپچر، دو تا فیش مربوط به صدا رو هم که قرمز و سفید هستند با یه تبدیل دو به یک وصل کن به Line-in کارت صدا و با یه برنامه تدوین ویدیویی مثل Ulead Video Studio (که الان شده Corel Video) تصاویر رو کپچر کن.
ممنون از راهنماییت ، فقط با کارت کپچر میشه ؟
راستی کارت کپچر چه کاربردی غیر از تبدیل vhs به VCD/DVD داره؟
قیمتش چند؟
راستی کارت کپچر همون کارت tv؟
میشه به همه این سوالاتم جواب بدین
BraveKnight
27-01-2011, 01:20
ممنون از راهنماییت ، فقط با کارت کپچر میشه ؟
راستی کارت کپچر چه کاربردی غیر از تبدیل vhs به VCD/DVD داره؟
قیمتش چند؟
راستی کارت کپچر همون کارت tv؟
میشه به همه این سوالاتم جواب بدین
آره حتماً باید کارت کپچر داشته باشی.
الان اکثر کارت TVها کپچر هم میکنن. البته کارت کپچرهای بدون TV هم هستند که حرفهاین و قیمتشون هم بالاست.
کارت TV/کپچر فکر کنم از 25 تومن شروع میشه.
میتونی از این گیرندههای دیجیتال/آنالوگ USB بخری که کپچر هم میکنن.
کارت کپچر هم کاربردش انتقال صدا و تصویر از یه منبع آنالوگ خارجی (ویدیو، دوربین، ریسیور و ...) به کامپیوتر هست. :46:
payam110313
27-01-2011, 08:14
آره حتماً باید کارت کپچر داشته باشی.
الان اکثر کارت TVها کپچر هم میکنن. البته کارت کپچرهای بدون TV هم هستند که حرفهاین و قیمتشون هم بالاست.
کارت TV/کپچر فکر کنم از 25 تومن شروع میشه.
میتونی از این گیرندههای دیجیتال/آنالوگ USB بخری که کپچر هم میکنن.
کارت کپچر هم کاربردش انتقال صدا و تصویر از یه منبع آنالوگ خارجی (ویدیو، دوربین، ریسیور و ...) به کامپیوتر هست. :46:
ممنون از راهنماییت
شما فایل کرک نرم افزار tpmg را داری؟
از هر جا دانلود کردم مشکل داره و پچ نمیشه
BraveKnight
27-01-2011, 11:17
ممنون از راهنماییت
شما فایل کرک نرم افزار tpmg را داری؟
از هر جا دانلود کردم مشکل داره و پچ نمیشه
والا داشتم. دیشب هم که پستت رو دیدم هاردم رو زیر و رو کردم اما پیدا نشد فکر کنم پاک شده متأسفانه!
راستی ویندوز شما چیه؟ XP یا 7 ؟
payam110313
27-01-2011, 13:49
والا داشتم. دیشب هم که پستت رو دیدم هاردم رو زیر و رو کردم اما پیدا نشد فکر کنم پاک شده متأسفانه!
راستی ویندوز شما چیه؟ XP یا 7 ؟
ویندوزم 7
میشه یه برنامه برام پیدا کنی که کار هند برک را انجام بده ولی افت کیفیت نداشته باشه
مثل tmpg کار کنه ولی سالم باشه برنامم
[QUOTE=payam110313;5804934]چرا منت میذاری از چند جا دانلود کردم ولی کرکش مشکل داشت و نیاز به لایسنس داشت الانم از این لینک دانلود کردم اینم مثل بقیه کرکش مشکل داره فقط هدر دادن ترافیک لا اقل لینک برنامه درستی بذار:41:
---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
منتی نیست دوست عزیز مطلب رو درست بیان کن تا شبهه ای پیش نیاد بگو مشکل کرک دارم تا راه حلش رو پیدا کنیم. من خودم با کرکش رو دارم اگه شد کرک رو برات می زارم
payam110313
27-01-2011, 16:19
[QUOTE=payam110313;5804934]چرا منت میذاری از چند جا دانلود کردم ولی کرکش مشکل داشت و نیاز به لایسنس داشت الانم از این لینک دانلود کردم اینم مثل بقیه کرکش مشکل داره فقط هدر دادن ترافیک لا اقل لینک برنامه درستی بذار:41:
منتی نیست دوست عزیز مطلب رو درست بیان کن تا شبهه ای پیش نیاد بگو مشکل کرک دارم تا راه حلش رو پیدا کنیم. من خودم با کرکش رو دارم اگه شد کرک رو برات می زارم
اگه هر چه زودتر بذاری ممنون میشم راستی غیر از tmpg نرم افزاری دیگه سراغ نداری که کار منو حل کنه
BraveKnight
27-01-2011, 16:40
ویندوزم 7
میشه یه برنامه برام پیدا کنی که کار هند برک را انجام بده ولی افت کیفیت نداشته باشه
مثل tmpg کار کنه ولی سالم باشه برنامم
خدا خیرت بده! من خودم در به در دنبال همچین برنامه ایم! :31: چند بار هم تو این تاپیک پست دادم اما کسی چنین چیزی سراغ نداشته.
برای کرک این کار رو بکن به احتمال زیاد کار میکنه؛ روی فایل کرک کلیک راست کن و Properties رو انتخاب کن. از اون تبهای بالا، تب Compatibility رو کلیک کن. بعد گزینه Run this program in compatibility mode رو تیک بزن و از منوی پایینش (Windows XP (Service Pack 3 رو انتخاب کن و در نهایت Ok. انشاءالله کار میکنه! :46:
اما خوب همونطور که گفتم TMPGE نمیتونه کمک خاصی کنه و بلااستفاده میمونه.
payam110313
27-01-2011, 18:17
خدا خیرت بده! من خودم در به در دنبال همچین برنامه ایم! :31: چند بار هم تو این تاپیک پست دادم اما کسی چنین چیزی سراغ نداشته.
برای کرک این کار رو بکن به احتمال زیاد کار میکنه؛ روی فایل کرک کلیک راست کن و Properties رو انتخاب کن. از اون تبهای بالا، تب Compatibility رو کلیک کن. بعد گزینه Run this program in compatibility mode رو تیک بزن و از منوی پایینش (Windows XP (Service Pack 3 رو انتخاب کن و در نهایت Ok. انشاءالله کار میکنه! :46:
اما خوب همونطور که گفتم TMPGE نمیتونه کمک خاصی کنه و بلااستفاده میمونه.
فکر کنم باید تو فروم های خارجی بگردیم
راستی premire مشکلا حل نمیکنه؟
از این لینک که توی فضای لایو خودم گذاشتم برو و کرک رو بردار راستی یه فایل ریدمی هم داره که برات ترجمش کردم کوتاهه فقط به دقت همون کاری رو که گفته انجام بده. ضمنا من خودم چند تا فایل تی اس با این نرم افزار تبدیل کردم و مشکل نداشت حداقل من مشکلی از اون به یاد ندارم. حج کرم 100 کیلوبایت البته آنتی ویروس ممکنه حذفش کنه آنتی ویروس رو غیر فعال کن
payam110313
27-01-2011, 20:12
از این لینک که توی فضای لایو خودم گذاشتم برو و کرک رو بردار راستی یه فایل ریدمی هم داره که برات ترجمش کردم کوتاهه فقط به دقت همون کاری رو که گفته انجام بده. ضمنا من خودم چند تا فایل تی اس با این نرم افزار تبدیل کردم و مشکل نداشت حداقل من مشکلی از اون به یاد ندارم. حج کرم 100 کیلوبایت البته آنتی ویروس ممکنه حذفش کنه آنتی ویروس رو غیر فعال کن
ممنون غیر از این نرم افزار دیگه ای سراغ نداری؟
نه دوست عزیز با برنامه دیگری آشنا نیستم
payam110313
28-01-2011, 13:37
سلام
چجوری میشه فیلم با فرمت Divx را در ویدیو سی دی دید؟
من سی دی divx را که میذارم داخل ویدیو سی دی فقط صدا داره
کابل ویدیو سی دی هم کامپوزیت
اگه کامپوننت بگیرم جواب میده؟
BraveKnight
28-01-2011, 14:59
سلام
چجوری میشه فیلم با فرمت Divx را در ویدیو سی دی دید؟
من سی دی divx را که میذارم داخل ویدیو سی دی فقط صدا داره
کابل ویدیو سی دی هم کامپوزیت
اگه کامپوننت بگیرم جواب میده؟
رفیق بهتره این قبیل سؤالات رو در تاپیکهای مربوطه مطرح کنی یا خودت یه تاپیک ایجاد کنی، چون اینجا فقط در مورد مسائل مربوط به تلویزیون دیجیتال بحث میشه! :46:
به هر حال ...
دستگاه وی سی دی DivX رو پخش نمیکنه چون برای اینکار طراحی نشده!
شما خیلی راحت ویدیوی DivX رو با یه ویدیو کانورتر ساده به فرمت وی سی دی تبدیل کنید و رایت کنید روی یه سی دی. برای اینکار میتونید از WinAVI VideoConverter استفاده کنید.
سلام به دوستان من یه گیرنده دیجیتال X-VISION PCDVB-2100 خریدم کیفیت خیلی خوبه ولی 8 کانالی که قبلا" هم پخش می کرد رو میگیره بقیه کانالها مانند جام جم .الکوثر و........ رو نمیگیره میخاستم علتش رو بدونم من ساکن مشهدم
file1382
28-01-2011, 22:08
سلام
ببخشید می خواستم بدانم کسی هست در یزد سیگنال تلویزیون دیجیتال گرفته باشه آخه مدتی هست که فعال شده
ممنون می شوم جواب بدهید
BraveKnight
28-01-2011, 23:47
سلام به دوستان من یه گیرنده دیجیتال X-VISION PCDVB-2100 خریدم کیفیت خیلی خوبه ولی 8 کانالی که قبلا" هم پخش می کرد رو میگیره بقیه کانالها مانند جام جم .الکوثر و........ رو نمیگیره میخاستم علتش رو بدونم من ساکن مشهدم
تنظیم دقیق آنتن!
*rafael*
29-01-2011, 13:01
راستش حدود 50 - 60 صفحه ای از این تاپیک رو خوندم ....
حالا من مورد خودم رو میگم ... تلویزیون ما از این مدل های قدیمیه که فقط ورودی آنتن داره ولی به تازگی یه تبدیل واسش گرفتم که عکسشم میذارم ( شرمنده اگه کیفیتش پایینه )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددنبال یه DVBT پدر و مادر دار و با کیفیت میگردم که در عین داشتن کیفیت تصویر و سخت افزار خوب ، خدمات پس از فروش قابل قبول و قیمت مناسبی هم داشته باشه ... خودم نظرم روی X-VISION 121 هستش ... البته با خوندن پستا ، مارشال هم نظرم رو جلب کرد
مورد استفاده من بیشتر دیدن تلویزیونه ... ولی قابلیت دیدن فیلم با زیرنویس هم خیلی جالبه ... در کل دوست دارم تو رنج 60 تا 70 هزار تومن بهترین گزینه موجود رو بگیرم که بعدا پشیمون نشم
mf.designing
29-01-2011, 13:02
دوستان نتونستم بگردم تاپیک رو ، فقط سوالم این بود که تو کدوم شهرها کامل فعال شده ؟
jupitertyger
29-01-2011, 17:17
سلام دوستان
میخواستم بدونم آیا امکانش هست از firmware روی ستاپ باکس یک نسخه کپی گرفت تا هر وقت خواست به همون نسخه قدیمی برگشت؟
اصلا چنین امکانی وجود داره؟
behrouz2
30-01-2011, 08:28
لیست پخش دیجیتال شبکه های استانی در بهمن 89
بر اساس اعلام معاونت مجلس و استانهای سازمان صدا و سیما، ترتیب پخش بیست و شش شبکه استانی سیما از طریق فرستنده دیجیتال جماران (که در حال حاضر علاوه بر آن از برخی از فرستنده های دیجیتال مانند مشهد، کرج، اراک و زاهدان هم پخش می شود) از تاریخ هفتم بهمن تا دوم اسفند ماه ۸۹ به شرح زیر خواهد بود:
- پنجشنبه ۷ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی خوزستان (اهواز)
- جمعه ۸ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی باران (گیلان)
- شنبه ۹ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی کردستان (سنندج)
- یکشنبه ۱۰ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی افلاک (لرستان، خرم آباد)
- دوشنبه ۱۱ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی قزوین
- سه شنبه ۱۲ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی نور (قم)
- چهارشنبه ۱۳ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی تابان (یزد)
- پنجشنبه ۱۴ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی اصفهان
- جمعه ۱۵ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی خراسان رضوی (مشهد)
- شنبه ۱۶ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی آفتاب (مرکزی، اراک)
- یکشنبه ۱۷ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی سبلان (اردبیل)
- دوشنبه ۱۸ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی اشراق (زنجان)
- سه شنبه ۱۹ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی سینا (همدان)
- چهارشنبه ۲۰ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی طبرستان (مازندران، ساری)
- پنجشنبه ۲۱ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی جهان بین (چهار محال و بختیاری، شهرکرد)
- جمعه ۲۲ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی زاگرس (کرمانشاه)
- شنبه ۲۳ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی بوشهر
- یکشنبه ۲۴ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی آذربایجان غربی (ارومیه)
- دوشنبه ۲۵ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی سبز (گلستان، گرگان)
- سه شنبه ۲۶ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی کرمان
- چهارشنبه ۲۷ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی هامون (سیستان و بلوچستان، زاهدان)
- پنجشنبه ۲۸ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی ایلام
- جمعه ۲۹ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی سهند (آذربایجان شرقی، تبریز)
- شنبه ۳۰ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی خلیج فارس (هرمزگان، بندر عباس)
- یکشنبه ۱ اسفند ماه ۸۹: شبکه استانی دنا (کهگیلویه و بویر احمد، یاسوج)
- دوشنبه ۲ اسفند ماه ۸۹: شبکه استانی فارس (شیراز)
هنوز هم اسم سه شبکه استانی سمنان، خاوران (خراسان جنوبی، بیرجند) و اترک (خراسان شمالی، بجنورد) در میان این شبکه ها وجود ندارد.
گفتنی است برنامه های هر یک از شبکه های استانی فوق در نوبت پخش دیجیتالشان، از ساعت ۸:۰۰ بامداد شروع می شود.
MASOUD48
30-01-2011, 09:51
از من به شما نصيحت دستگاه Proivision نخريد.من چند ماه پيش يه پروويژن خريدم الان دائم هنگ ميكنه .به شركت هم زنگ ميزنيم با بد اخلاقي ميگن معلوم نيست كي آپ ديت جديد ميآيد.
دستگاه من به قول خودشان دكمه نقره اي است.الآن براي دكمه مشكي چند ماه است آپديت جديد دادن. ولي براي دكمه نقره اي هيچ خبري نيست.من فهميدم كلك اين شركته كه بعد از چند ماه دستگاه جديد ميدن بيرون كه ملت برن دوباره يه دستگاه ديگه بخرن.و دستگاه قديمي را هيچ ساپورتي نميكنن.:41:
vahidami
30-01-2011, 11:08
سلام دوستان من می خواستم یک دستگاه گیرنده دیجیتال بگیرم که DVD پلیر هم داشته باشد،
لطفا معرفی کنید
دستگاه مارشال کمبو را مشاهده کردم ولی در مشخصات اون نگفته بود که از چه مقدار هارد اکسترنال پشتیبانی میکنه و چه فرمتهایی از فایلهای تصویری را ساپورت میکنه لطفا اگر کسی اطلاعاتی از این دستگاه داره راهنمایی کنه!!!
najafiinfo
30-01-2011, 11:49
دوستان سلام
جدیدا مدل وب تی وی بلوسنس هم به بازار آمده به قیمت 275000 تومان که من لینک مشخصات به شرح زیر است
و همچنین ورژن نرم افزار 1.2 بلوسنس T14+ هم آمده
اینم لینک دانلود
*rafael*
30-01-2011, 12:21
راستش حدود 50 - 60 صفحه ای از این تاپیک رو خوندم ....
حالا من مورد خودم رو میگم ... تلویزیون ما از این مدل های قدیمیه که فقط ورودی آنتن داره ولی به تازگی یه تبدیل واسش گرفتم که عکسشم میذارم ( شرمنده اگه کیفیتش پایینه )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددنبال یه DVBT پدر و مادر دار و با کیفیت میگردم که در عین داشتن کیفیت تصویر و سخت افزار خوب ، خدمات پس از فروش قابل قبول و قیمت مناسبی هم داشته باشه ... خودم نظرم روی X-VISION 121 هستش ... البته با خوندن پستا ، مارشال هم نظرم رو جلب کرد
مورد استفاده من بیشتر دیدن تلویزیونه ... ولی قابلیت دیدن فیلم با زیرنویس هم خیلی جالبه ... در کل دوست دارم تو رنج 60 تا 70 هزار تومن بهترین گزینه موجود رو بگیرم که بعدا پشیمون نشم
این سوال ما جواب نداشت ؟؟؟؟ :19:
najafiinfo
30-01-2011, 14:58
سلام
چون شما فقط گیرنده می خواهید من پیشنهاد می کنم یک گیرنده ارزان بگیرید مثل مارشال ، دنای و ....
اما تکتا یک مدل داره که می گن به همون فیش آنتن وصل میشود برای تلویزیونهای قدیمی مدل TK-6500 PVR
فکر کنم اینم مدل خوبی هست
*rafael*
30-01-2011, 17:16
سلام
چون شما فقط گیرنده می خواهید من پیشنهاد می کنم یک گیرنده ارزان بگیرید مثل مارشال ، دنای و ....
اما تکتا یک مدل داره که می گن به همون فیش آنتن وصل میشود برای تلویزیونهای قدیمی مدل TK-6500 PVR
فکر کنم اینم مدل خوبی هست
ممنون از جوابتون .... ولی من نگفنم فقط گیرنده میخوام ... گفتم بیشتر از گیرنده استفاده میکنم ، ولی میخوام تو رنج 60 تا 70 بهترین گزینه موجود رو از لحاظ کیفیت،خدمات پس از فروش و پشتیبانی قابل قبول از فرمت های مختلف و زیرنویس فارسی رو بگیرم
در ضمن گفنم که به تازگی یه تبدیل براش گرفتم ( که سه تا فیش رنگی داره و فکر کنم اسمش AV باشه و صدا و تصویر رو دریافت کنه ) اینم عکس فیش :
این ورودیه که پشت تلویزیون میخوره
اینم خروجیه که سه تا فیش در اختیار ما میذاره
حالا با این بضاعت چی پیشنهاد میکنید؟ X-VISION 121 ارزش خرید نداره؟
خدمات پس از فروشش که بد نیست ، اما کیفیت و ساپورت فرمتاش چطوره؟
payam110313
30-01-2011, 17:30
سلام
ota چیه ؟ چجوری میشه آپدیتش کرد؟ چه تاثیری داره آپدیت کردنش
میشه یه نفر آپدیت دستگاه را برام توضیح بده که ota همون آپدیت دستگاه هست؟
Dj_aghamajid
30-01-2011, 17:31
سلام
میشه یه گیرنده دیجیتال معرفی کنید که قابلیت بخش WMV و MKV و DIVX و ... رو داشته باشه و فول اچ دی پخش کنه و بدون مشکل کار کنه! قیمتش هم زیر 100 تومن باشه!
ممنون از لطفتون
regedit021
30-01-2011, 21:45
سلام
میشه یه گیرنده دیجیتال معرفی کنید که قابلیت بخش WMV و MKV و DIVX و ... رو داشته باشه و فول اچ دی پخش کنه و بدون مشکل کار کنه! قیمتش هم زیر 100 تومن باشه!
ممنون از لطفتون
مشكل اينجاست كه با اين قيمت نيست!:10:
---------- Post added at 11:45 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
سلام
ota چیه ؟ چجوری میشه آپدیتش کرد؟ چه تاثیری داره آپدیت کردنش
میشه یه نفر آپدیت دستگاه را برام توضیح بده که ota همون آپدیت دستگاه هست؟
فعلا فعال نيست اين سرويس!:41:
Dj_aghamajid
30-01-2011, 21:50
مشكل اينجاست كه با اين قيمت نيست!:10:
:41:
شما حالا یکی معرفی کن ببینیم قیمتش چنده و چجوریه؟
ایکس ویژن 121 هیچ فرمتی غیر از فرمت ریکورد خودش رو پخش نمی کنه نه ام پی 3 نه عکس از این مدل صرف نظر کن برو سراغ 131!!؟؟
SaeedEminem2
31-01-2011, 00:37
سلام
مدل اکس ویژن 131 بگیر
تمام فرمت هارو پخش می کنه
HD هم هست خدمات پس از فروشش هم که مادیرانه و معتبر تر از بقیه ست
اینجا کسی مدل --- T 2100 خریده؟
من گرفتم همه چیش عالیه اما مدیا سنترش زیاد جالب نیست
کلی گشتم که یه نرم افزار سبک و روون یا یه آپ دیتی از خودش پیدا کنم که نشد
کسی نرم افزار خاصی سراغ داره؟
moslem-visual
31-01-2011, 09:35
دوستان سلام
جدیدا مدل وب تی وی بلوسنس هم به بازار آمده به قیمت 275000 تومان که من لینک مشخصات به شرح زیر است
و همچنین ورژن نرم افزار 1.2 بلوسنس T14+ هم آمده
اینم لینک دانلود
آقا این مدل وب تی وی الان ایران هست؟
چیز خیلی جالبی بنظر میاد...
amahdavi2004
31-01-2011, 11:15
آقا این مدل وب تی وی الان ایران هست؟
چیز خیلی جالبی بنظر میاد...
امكان وب تي وي و گيرنده ديجيتال روي سري هاي 2010 به بعد اكثر برندها پيدا مي شود(مثلاً ال جي ال سي دي 660)؛ اين دستگاه به درد كساني مي خورد كه تلويزيونشان چنين امكاني ندارد.
البته بيشتر سايتهاي وب تي وي در ايران غير قابل دسترس است و با سرعت پايين اينترنت هم چنگي به دل نمي زند.
vahidami
31-01-2011, 13:13
سلام دوستان من می خواستم یک دستگاه گیرنده دیجیتال بگیرم که DVD پلیر هم داشته باشد،
لطفا معرفی کنید
دستگاه مارشال کمبو را مشاهده کردم ولی در مشخصات اون نگفته بود که از چه مقدار هارد اکسترنال پشتیبانی میکنه و چه فرمتهایی از فایلهای تصویری را ساپورت میکنه لطفا اگر کسی اطلاعاتی از این دستگاه داره راهنمایی کنه!!!
کسی که سوال مارا جواب نداد اما اگر کسی از دستگاه
Hi-Vision 2615-A استفاده کرده یا اطلاعاتی داره لطفا کمک و راهنمایی کنه که از چه مقدار هارد اکسترنال پشتیبانی میکنه و چجوری می توان از تصاویر سه بعدی و در چه شرایطی استفاده کرد و اطلاعات دیگری که دارد .... !!
moslem-visual
31-01-2011, 13:33
امكان وب تي وي و گيرنده ديجيتال روي سري هاي 2010 به بعد اكثر برندها پيدا مي شود(مثلاً ال جي ال سي دي 660)؛ اين دستگاه به درد كساني مي خورد كه تلويزيونشان چنين امكاني ندارد.
البته بيشتر سايتهاي وب تي وي در ايران غير قابل دسترس است و با سرعت پايين اينترنت هم چنگي به دل نمي زند.
درسته - بیشتر دلم یه wdtv میخواست که ----t هم داشته باشه با ضبط!
اینو تحقیق کردم اصلا مالی نیست، ظاهرا وسترن بهترینه.
vahidami
01-02-2011, 09:36
کسی که سوال مارا جواب نداد اما اگر کسی از دستگاه
Hi-Vision 2615-A استفاده کرده یا اطلاعاتی داره لطفا کمک و راهنمایی کنه که از چه مقدار هارد اکسترنال پشتیبانی میکنه و چجوری می توان از تصاویر سه بعدی و در چه شرایطی استفاده کرد و اطلاعات دیگری که دارد .... !!
من دیروز یک دستگاه Hi-Vision 2615-A گرفتم ولی متاسفانه 6 تا کانال ( العالم، پرس تیوی، شبکه قزوین ، شبکه مستند و دو تای دیگه و بدون رادیو ) رو گرفت کاملا صاف به قسمت تنظیمات اتوماتیک و دستی هم رفتم اما هیچ تغییری نیافتاد درهنگام خرید هم فروشنده تست کرد و 14 کانال رو صاف گرفت
در ضمن من در جنوب استان تهران در شهر گلستان بین رباط کریم و اسلام شهر ساکن هستم آیا هنوز در این منطقه کانال های دیجیتالی کامل نشده یا مشکل علت دیگری دارد
در ضمن فایلهای تصویری 3gp رو نشان میده ولی فایل های تصویری mkv و wmv رو نشان نداد آیا راهی یا نرم افزاری هست که بشه این فایلها را نشان بده
دوستان نتونستم بگردم تاپیک رو ، فقط سوالم این بود که تو کدوم شهرها کامل فعال شده ؟
به اینجا مراجعه کنید:
SaeedEminem2
02-02-2011, 03:30
اینجا کسی مدل --- T 2100 خریده؟
من گرفتم همه چیش عالیه اما مدیا سنترش زیاد جالب نیست
کلی گشتم که یه نرم افزار سبک و روون یا یه آپ دیتی از خودش پیدا کنم که نشد
کسی نرم افزار خاصی سراغ داره ؟ ( مخصوص کامپیوتر )
یکی از کسانی که توی کرج از گیرنده دیجیتال استفاده می کنند لطفا بفرمایند روی چه فرکانسهایی چه شبکه هایی رو دریافت می کنند؟ با تشکر
من یه کارت kworld 210 اس ای دارم بعضی وقتها که در ویندوز سون از حالت sleep بیرون میام و سیستم رو روشن می کنم. کارتم توی دریافت سیگنال دیجیتال مشکل پیدا می کنه. درایورهای متفاوت گرافیک رو تست کردم. آیا کسی با کارت تی ویش این مشکل رو داره؟ راه حلی به ذهنتون می رسه. چند درصد احتمال داره که یک مشکل سخت افزاری باشه.
یه چیز عجیب اینه که اگر اسلیپ یکی دو دقیقه باشه مشکل پیدا نمی کنه و دیگر اینکه اگر مشکل پیدا کنه با restart حل نمیشه بلکه باید شات دون کنم و مجدد روشن کنم تا حل بشه.
این کارت هیبرد یعنی هم دیجیتال و هم آنالوگ بعضی وقتها با مشکل دیجیتال آنالوگ هم مشکل پیدا می کنه. توی اکس پی فکر کنم مشکل نداره. البته من از اکس پی استفاده نمی کنم و فقط چندبار باهاش تست کردم.
مشخصات سیستم توی امضاء هستش پاور هم 430 ای گرین هستش
asstubirs
03-02-2011, 20:47
با سلام به همه ی دوستان
مدل جدید ایکس ویژن 333 به بازار هم اومد .
قیمت هشاد و پنج هزار تومن.
SaeedEminem2
03-02-2011, 22:15
تو مدل 131 واسه کسی پیش اومده که هر چند روز یه بار ترتیب کانال ها بهم بریزه؟
با اینکه این تاپیک 3097 تا پست داشته خیلی بی شور و حاله
یه سوال بپرسیم بعد از یه هفته هم کسی جواب نمی ده
با سلام به همه ی دوستان
مدل جدید ایکس ویژن 333 به بازار هم اومد .
قیمت هشاد و پنج هزار تومن.
لطفا مشخصاتش رو هم بزارید
ضمنا یه کرجی نبود جواب ما رو بده
تو مدل 131 واسه کسی پیش اومده که هر چند روز یه بار ترتیب کانال ها بهم بریزه؟
با اینکه این تاپیک 3097 تا پست داشته خیلی بی شور و حاله
یه سوال بپرسیم بعد از یه هفته هم کسی جواب نمی ده
تو وبلاگش نوشته وقتي برق دستگاه قطع بشه تنظيماتش برميگرده و بايد دستگاه هميشه به برق باشه
لطفا مشخصاتش رو هم بزارید
ضمنا یه کرجی نبود جواب ما رو بده
فكر ميكنم ساپورت بهتر از فايلهاي صوتي و تصويري و ساپورت فيلمهايي با كيفيت 1080p باشه.هنوز مشخصاتش تو سايتها نيومده
جواب شما رو هم الان چون خونه نيستم نميتونم بدم
تو وبلاگش نوشته وقتي برق دستگاه قطع بشه تنظيماتش برميگرده و بايد دستگاه هميشه به برق باشه
جواب شما رو هم الان چون خونه نيستم نميتونم بدم
خوب ان شاء الله منزل تشریف بردید بفرمائید.
04-02-2011, 18:12
با سلام دوستان من یه هاییوژن مدل 2615A دارم چند سوال داشتم .
1- آیا این دستگاه میتونه شبکه های ایران رو بگیری من که هرکاری کردم نتونست ( بندرعباس هستم)
2- این دستگاه اکثر فرمتهای تصویری رو پخش میکنه و همچنین زیرنویس توی دفترچه نوشته SUB SRT SSA ,.. ولی وقتی زیرنویس SUB/IDX رو میریزم نشون نمیده چیکار باید بکنم .
من دیروز یک دستگاه Hi-Vision 2615-A گرفتم ولی متاسفانه 6 تا کانال ( العالم، پرس تیوی، شبکه قزوین ، شبکه مستند و دو تای دیگه و بدون رادیو ) رو گرفت کاملا صاف به قسمت تنظیمات اتوماتیک و دستی هم رفتم اما هیچ تغییری نیافتاد درهنگام خرید هم فروشنده تست کرد و 14 کانال رو صاف گرفت
در ضمن من در جنوب استان تهران در شهر گلستان بین رباط کریم و اسلام شهر ساکن هستم آیا هنوز در این منطقه کانال های دیجیتالی کامل نشده یا مشکل علت دیگری دارد
در ضمن فایلهای تصویری 3gp رو نشان میده ولی فایل های تصویری mkv و wmv رو نشان نداد آیا راهی یا نرم افزاری هست که بشه این فایلها را نشان بده
دوست عزیز
با توجه به محل سکونتتان و اینکه سیگنال قزوین را گرفته اید، پس احتمالاً فرستنده های تهران، کرج، قم و حتی اراک را هم می توانید بگیرید. با یک آنتن قوی جهتهای مختلف را امتحان کنید. فکر می کنم به راحتی کانالهای چند استان را می توانید بگیرید.
این فرکانسها را امتحان کنید:
602 و 650 (فرستنده های جماران) / 602 و 650 (فرستنده های کرج) / 594 و 826 (فرستنده های قم) / 506 و 554 (فرستنده های قزوین) / 482 و 626 و 674 (فرستنده های اراک).
برای اطلاع از جدول کامل فرستنده های دیجیتال هم می توانید به این آدرس مراجعه کنید:
فركانسهاي كرج هم 602 و 586 هستند.
فركانسهاي كرج هم 602 و 586 هستند.
کدامش هشت شبکه و کدامش شش شبکه را پخش می کنه؟
602 هشت تا كانال رو پخش ميكنه(مثل شبكه هاي 1 تا 5)
586 شش كانال
payam110313
08-02-2011, 22:33
سلام
میگن یه دستگاهی اومده که بدون دیش و آنتن 5000 کانال را میگیره
کسی میدونه نحوه کارش چجوریه؟
[QUOTE=payam110313;5844749]سلام
[/QUOTE
احتمالا این دستگاه همون وب تی وی هست که نیاز به اینترنت با سرعت بالا داره!!!
BraveKnight
09-02-2011, 02:47
سلام
یا دیش، یا اینترنت؛
یکی از اینها حتماً باید باشه!
غیر از این تقلبیه و اصلاً کانالی در کار نخواهد بود! :46:
behrouz2
09-02-2011, 08:25
اولا اين يك نرم افزار مجاني هست كه عده اي سودجو تو يه فلاش لودش كردند وبه مردم بي خبر ميفروشند.
2- توگوگل يه سرچ كن بيشتر از 16 تا نرم افزار مجاني پيدا ميكني.
3- نياز به اينترنت پرسرعت 2 مگابايت داريد.
4-70% شبكها مسدود ميباشند.
5- بيشتر شبكها داراي اشتراك ماهانه هستند
يك بخشي هم در اين مورد توسايت هست
behrouz2
09-02-2011, 08:57
ماهواره جديد شبكهاي استاني براي پيشبرد تلويزيون ديجيتال درشهرستانها
بدر5 در26 درجه شرقي (عربست)
بزودي 46 شبكه ايران روي اين ماهواره قرار ميگيرد
همينك تعدادي شبكه استاني وشبكه مستند در اين ماهواره درحال پخش هستند البته بصورت mpeg4
كه با رسيورهاي معمولي نميتوان آنهارا دريافت كرد.
براي اطلاعات بيشتر به سايت زير مراجعه كنيد.
منبع:
براي پيشبرد تلويزيون ديجيتال درشهرستانها
اگه براي براي پيشبرد تلويزيون ديجيتال درشهرستانها بود بايد سريعتر تو كل ايران ----tرو راه بندازند نه اينكه كانالها رو روي يك ماهواره ديگه بفرستند.اين همه ميگن ماهواره بده ،اَخه ،جيزه و ... اونوقت واسه ترويج كانالها ديجيتال روي ماخواره فركانس ميدن
حالا باز اگه روي يوتل ست بود يه چيزي :31:
behrouz2
09-02-2011, 12:57
اگه براي براي پيشبرد تلويزيون ديجيتال درشهرستانها بود بايد سريعتر تو كل ايران ----tرو راه بندازند نه اينكه كانالها رو روي يك ماهواره ديگه بفرستند.اين همه ميگن ماهواره بده ،اَخه ،جيزه و ... اونوقت واسه ترويج كانالها ديجيتال روي ماخواره فركانس ميدن
حالا باز اگه روي يوتل ست بود يه چيزي :31:
آره بخدا اين همه هزينه كردند تلويزيون ديجيتال راه انداختند اينهمه دستگاه مردم خريدند اونوقت ميان تمام شبكها رو وهمچنين شبكه مستند را هم ميفرستند روي ماهواره ماكه توكار اينا مونديم يه جورايي مردم رو مسخره وبازيچه كردند.
پخش آزمایشی فرستنده دیجیتال تبریز هم از روز شانزدهم بهمن ماه شروع شد. در حال حاضر هشت شبکه تلویزیونی و سیزده شبکه رادیویی از آن در حال پخش است.
شبکه های یک تا چهار، تهران، خبر، آموزش، قرآن، سهند و سبلان.
بچه ها پس چرا کانال استانی هرروز رویک کانال میگیره؟؟؟؟یک روز زنجان..یک روز همدان..مدل تلویزیون من ال جی هست..چی جوری تنظیم کنم؟؟؟؟تهران هستم..
بچه ها پس چرا کانال استانی هرروز رویک کانال میگیره؟؟؟؟یک روز زنجان..یک روز همدان..مدل تلویزیون من ال جی هست..چی جوری تنظیم کنم؟؟؟؟تهران هستم..
امروزچهارمحال بختیاریه...
این کانال همین طوریه و هر روز برنامه های یکی از شبکه های استانی از آن پخش می شه. این هم جدول نوبت بندی شبکه ها:
من دستگاه گيرنده Kworld ----450t گرفتم.
برنامه ها را نصب كردم. تصاوير رو با كيفيت عالي نشون ميده ولي صدا قطع وصل ميشه. وقتي دكمه ضبط را مي زنم 5 ، 6 ثانيه صدا كلا قطع و باز وقتي stop را مي زنم. صدا كلا قطع ميشه. وقتي فايل ضبط شده را باز مي كنم تصوير خشدار و بدون صدا پخش ميشه. لطفا راهنمايي كنيد.
7xxhosseinxx7
11-02-2011, 23:40
از دوستان تقاضای راهنمایی دارم
بنده دارای تلویزیون led هستم که تیونر دیجیتال دارد ولی از همان اول با کیفیت سیگنال و کیفیت دریافت تصویر مشکل داشتم.دائما سیگنال ضعیف و قوی می شود .آیا تلویزیون دیجیتال نیاز به آنتن مجزا دارد؟آنتنی که در حال حاضر استفاده میکنم لوله ای قدیمی است آیا باید تعویض شود؟آیا سیستم دیجیتال یا انتن کنترلی مشکل دارد؟راهی برای تقویت سیگنال هست؟در ضمن در روزهای ابری تصاویر کاملا صاف دریافت می شد علت چیست؟لطفا کاملا راهنمایی کنید با تشکر
از دوستان تقاضای راهنمایی دارم
بنده دارای تلویزیون led هستم که تیونر دیجیتال دارد ولی از همان اول با کیفیت سیگنال و کیفیت دریافت تصویر مشکل داشتم.دائما سیگنال ضعیف و قوی می شود .آیا تلویزیون دیجیتال نیاز به آنتن مجزا دارد؟آنتنی که در حال حاضر استفاده میکنم لوله ای قدیمی است آیا باید تعویض شود؟آیا سیستم دیجیتال یا انتن کنترلی مشکل دارد؟راهی برای تقویت سیگنال هست؟در ضمن در روزهای ابری تصاویر کاملا صاف دریافت می شد علت چیست؟لطفا کاملا راهنمایی کنید با تشکر
روز ابری رطوبت بالاتره،رسانایی هوا بیشتر میشه
اگه تصاوير مشكلي داره به خاطر آنتن هست.
منم قبلا سر سيم آنتن رو به لوله شوفاژ وصل كرده بودم و تصاوير آنالوگ رو خيلي خوب ميگرفتم ولي وقتي گيرنده گرفتم ديدم سيگنالش ضعيفه و مجبور شده يك آنتن بگيرم
سلام به همه.
من یک Strong SRT 5425 گرفتم،دستگاه را به LCD Samsung Full HD با Format 1080i و HDMI وصل کردم، 1 تا مشکل دارم.
iروقت اسپیکر کامپیوتر را روشن می کنم یا مثلا لامپ روشن خاموش می کنم، تصویرش میره میاد، یهو قطع و وصل می شه، مشکل چی هست؟
ممنون می شم کمک کنید.
aliasdfgh
15-02-2011, 17:46
تو رشت هم هستش؟
pedramakaay
15-02-2011, 18:43
سلام دوستان...من مي خوام يك XDVB-333 از ماديران بخرم....كسي اين مدل رو داره؟ خوبه؟
در ضمن من آنتن هوايي ندارم...آنتن معمولي تلويزيونم (همينا كه 2 تا شاخه مثل آنتن راديو داره) رو بهش وصل كنم حله يا بايد آنتن هوايي باشه؟
فروشنده ماديران گفت يك دستگاهي هست كه اندازه يم خودكاره...اسمش رو يادم نيست ولي گفت قيمتش 9800 تومان است...گفت اينو بخري و تو اتاقت بذاري حله و امواج رو تقويت مي كنه و ... كسي از اينا خريده؟
ممنون:11:
با سلام.میخواستم بدونم چه طوری با تلویزیون سونی led nx700 میشه کانالهای دیجیتال رو گرفت؟به آنتن هم به جز هوایی به چیزی نیاز داره؟
با تشکر.
pedramakaay
16-02-2011, 20:40
دوستان كسي نبود منو راهنمايي كنه...مردم از دست برفك:31:
BraveKnight
17-02-2011, 03:03
دوستان كسي نبود منو راهنمايي كنه...مردم از دست برفك:31:
بستگی داره به قدرت سیگنال در محل سکونتتون. اگه سیگنال قوی باشه میتونید با آنتن رومیزی بگیرید. اما در کل پیشنهاد میشه از آنتن هوایی استفاده کنید.
morteza-44
17-02-2011, 09:32
سلام به همه دیجیتالیها
آیا دوستان اطلاعاتی در این زمینه دارند
با توجه به اعلام صدا وسیما: پخش ۴۵ شبكه بر روی ماهواره ایران ست
آیا ایران یک ماهواره به نام ایران ست در فضا دارد یا فضایی را از یک ماهواره اجاره کرده؟
ایا تفاوتی بین این ماهواره و شبکه های دیجیتال خواهد بود؟ یا بیشتر افرادی که ----- دارند هزینه ای اضافی کرده اند و دستگاه مبدل دیجیتال خریده اند؟
آیا این ماهواره نیز مانند ماهواره بدر هنگام پخش فوتبال اروپا تصویر قفل خواهد شد؟
آیا داشتن ----- آزاد خواهد بود؟
pedramakaay
17-02-2011, 10:23
بستگی داره به قدرت سیگنال در محل سکونتتون. اگه سیگنال قوی باشه میتونید با آنتن رومیزی بگیرید. اما در کل پیشنهاد میشه از آنتن هوایی استفاده کنید.
الان من با همين آنتن تلسكوپي رو ميزي بدك نمي گيرم...اون مسئول فروش ماديران گفت دستگاهي اندازه خودكار هم هست كه 10 تومن قيمتشه و اونو كه بذارم ديگه حله حله....راست ميگه؟
BraveKnight
17-02-2011, 12:04
الان من با همين آنتن تلسكوپي رو ميزي بدك نمي گيرم...اون مسئول فروش ماديران گفت دستگاهي اندازه خودكار هم هست كه 10 تومن قيمتشه و اونو كه بذارم ديگه حله حله....راست ميگه؟
والا یه نمونهاش تو سایت provision.ir هست، اما من خودم تست نکردم، کسی هم نداشته تا حالا ازش بپرسم! :46:
Soroush-S
17-02-2011, 13:53
تو رشت هم هستش؟
منظورت فرستنده دیجیتاله؟ اره هستش
من تازه dvbt xvison گرفتم یه نرم افزار همراهشه TotalMedia 3.5 زیاد حال نمیکنم باهاش بهترین نرم افزار به نظرتون برای این کار چیه ؟
BraveKnight
17-02-2011, 17:42
من تازه dvbt xvison گرفتم یه نرم افزار همراهشه TotalMedia 3.5 زیاد حال نمیکنم باهاش بهترین نرم افزار به نظرتون برای این کار چیه ؟
DVBViewer Pro
حرفهای!
حرف نداره! :46:
با سلام
فرق USB ----T FMA با PCDVB-2100 در چیه؟
فقط اسمشون فرق میکنه؟
و اگر در استانی که در مرکزش کار میکنه در جاهای دیگه هم کار میکنه تو همون استان؟ مثلا تو روستا
اگه آنتن کوچیکش کار نکنه باید آنتن خونه که برای تلویزیون استفاده میکنیم رو باید بهش وصل کنیم؟
این آنتن کوچیکش باید کنار پنجره باشه؟ سیمش که کوچیکه چطوری کنار پنجره بزاریم؟! :31:
iceboy64
18-02-2011, 16:28
سلام
دوستان محل نصب آنتن حتما باید روی پشت بام باشه؟
اگر زیر زمین باشی (توی تهران) وآنتن رو هم همونجا (مثلا روی تلویزیون) نصب کنی جواب نمیده؟
مدلی هست که نیاز به نصب آنتن روی پشت بام نداشته باشه؟ حالا چه واسه pc و چه tv فرقی نداره.
iceboy64
18-02-2011, 16:28
سلام
اگر زیر زمین باشی (توی تهران) وآنتن رو هم همونجا (مثلا روی تلویزیون) نصب کنی جواب نمیده؟
مدلی هست که نیاز به نصب آنتن روی پشت بام نداشته باشه؟ حالا چه واسه pc و چه tv فرقی نداره.
pedramakaay
18-02-2011, 22:22
سلام
منم همين سوال رو دارم...
البته زنگ زدم مسئول فروش گفت اگر اينو:
بخري همه چيز حله....كسي تجربه اي در اين باره داره؟
behrouz2
19-02-2011, 10:54
سلام به همه دیجیتالیها
آیا دوستان اطلاعاتی در این زمینه دارند
با توجه به اعلام صدا وسیما: پخش ۴۵ شبكه بر روی ماهواره ایران ست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآیا ایران یک ماهواره به نام ایران ست در فضا دارد یا فضایی را از یک ماهواره اجاره کرده؟
ایا تفاوتی بین این ماهواره و شبکه های دیجیتال خواهد بود؟ یا بیشتر افرادی که ----- دارند هزینه ای اضافی کرده اند و دستگاه مبدل دیجیتال خریده اند؟
آیا این ماهواره نیز مانند ماهواره بدر هنگام پخش فوتبال اروپا تصویر قفل خواهد شد؟
آیا داشتن ----- آزاد خواهد بود؟
ماهواره بدر5 ميباشد با چند فركانس كه به مدت 3 سال دراجاره ايران ميباشد
با رسيورهاي معمولي هيچ شبكهاي دريافت نميشود براي دريافت شبكها احتياج به رسيورهاي s2 mpeg4 ميباشد.
همينك شبكه مستند وتعدادي ديگر قابل دريافت هستند.
طبق تصويب قانون سال 78 استفاده از م ا ه واره جرم تلقي ميشود و2 ميليون تومان جريمه نقدي وحمل آن 40 ضربه شلاق دارد.
اطلاعات بيشتر به آدرس زير برويد:
baloteli
20-02-2011, 15:40
دوستان توی منطقه ی تهرانپارس امواج قطعه؟ یا دستگاه من خراب شده به آنتن هوایی و چندتا آنتن دیگم زدم ولی اصلا دریافتی نداره
vasfenard
20-02-2011, 20:13
سلام
بستگی داره در کدوم منطقه تهران باشی اگه در منطقه ای که هستی شبکه خبر رو بدون آنتن هوایی خوب دریافت میکنی به زیاد در پخش دیجیتال نیاز به آنتن هوایی نداری در غیر این صورت یا باید آنتن هوایی به کار ببری و یا آنتن رومیزی ای که دارای قدرت(بر حسب دسی بل و با واژه gain بیان میشود)بالایی حداقل در حد آنتن هوایی باشد به کا بگیری
vasfenard
20-02-2011, 20:17
با سلام
فقط اسمشون فرق میکنه؟
و اگر در استانی که در مرکزش کار میکنه در جاهای دیگه هم کار میکنه تو همون استان؟ مثلا تو روستا
اگه آنتن کوچیکش کار نکنه باید آنتن خونه که برای تلویزیون استفاده میکنیم رو باید بهش وصل کنیم؟
این آنتن کوچیکش باید کنار پنجره باشه؟ سیمش که کوچیکه چطوری کنار پنجره بزاریم؟! :31:
معمولا پخش های دیجیتال در استانها در مرکز ان استان فعلا افتتاح میشوند و نه در کل استان و در آینده قرار است نقاط دیگر استان ها پوشش داده شوند البته در برخی استانها علاوه بر مرکز استان برخی شهرهای آن نیز مورد پوشش قرار گرفته اند
baloteli
21-02-2011, 10:19
دوستان توی منطقه ی تهرانپارس امواج قطعه؟ یا دستگاه من خراب شده به آنتن هوایی و چندتا آنتن دیگم زدم ولی اصلا دریافتی نداره
جواب من رو هم بدید؟
behrouz2
21-02-2011, 13:57
جواب من رو هم بدید؟
موارد زيررا بررسي ومطمئن شويد:
1-كابل آنتن را برسي كنيد كه قطعي ويا سيمها ي آن اتصال نداشته باشند.
2-از اتصال كابل فيش آنتن هوايي مطمئن وآن را بررسي نمائيد.
3-جهت آنتن را در منطقه شما بايد به سمت جنگل لويزان دقيقا پشت امتداد آن فرستنده جماران قرارداردتنظيم كنيد.
4-بهتر است از آنتن UHF استفاده كنيد.
5-درصورت رفع نشدن اشكالات به تنظيم كارخانه برويد وفركانسهاي 602000 و 650000 را جستجوكنيد.
موفق باشيد.
baloteli
21-02-2011, 14:15
من دستگاهم از این کوچیکاست که به کامپوتر وصل میشه قبلا با انتن هوایی میاورد ولی الان نه باانتن خودشم رفتم بالا پشت بام امتحان کردم نشد فکر کنم دستگام سوخته روی فرکانس 574 انتنش پر میشه ولی روی بقیه فرکانس ها آنتن نداره
dooste.man83
21-02-2011, 23:29
دوستان یک سوال داشتم من آنتن برقی دارم واسه تلویزیون ایران و چاره ای هم جز استفاده از آنتن برقی ندارم چون باید از دو تا خروجی که میده استفاده کنم واسه دو تلویزیون
می خواستم بدونم آنتن برقی مشکلی رو واسه تلویزیون هایی که گیرنده دیجیتال داخلی دارن ایجاد نمیکنه؟ آخه شنیدم میگن بهتره استفاده نشه اما من یک دونه گیرنده دیجیتال x.vision دارم که به آنتن برقی هم وصله هیچ مشکلی هم نداشته بنظرتون واسه تلویزیونی که خودش گیرنده دیجیتال داره مشکلی ایجاد نمیکنه آنتن برقی؟...ممنون
با سلام
فقط اسمشون فرق میکنه؟
کسی کامل نمیدونه؟ لازمه ها :31:
تمام حرفهایی که در مورد T 16 میزنن کشکه
من امروز یکی گرفتم فردا هم میخوام برم پسش بدم
نه mkv پخش میکنه نه mp4
کیفیت 1080i هم از 720p ش کمتره
منوی فارسی نداره
اصلاً اگه شما برید تو سایت اصلی بلوسنس می بینید که حرفی در مورد h264 و mkv و ... ننوشته
خلاصه از ما گفتن کلاه سرتون نره
این T14+ هم معلوم نیست از کجا اومده چون تو سایت رسمی بلوسنس به اسم T140 یه مدل هست
نه T14+
به نظر من توی این چند روزه پخش دیجیتال توی تهران مشکلاتی داشته برای گیرنده ایکس ویژن که مطمئنم مشکلاتی بوده منم که بلوسنس دارم مشکلاتی مثل سیاه شدن صفحه برای یک ثانیه رو تجربه کردم آیا تایید میشه؟
rouhallah
23-02-2011, 23:09
به نام خدا
سلام
بله
چند روز بود که شبکه دو و شبکه پنج صداشون با مشکل همراه بود. و هی قطع و وصل میشد. به طوری که تو هر کلمه که حرف زده میشد تقریباً یکی دو حرف قطع میشد
البته من وقتی یکی از برنامههایی رو که ضبط میکردم تو رایانه دیدم مشکلی نبود. انگاری کل اطلاعات در هر صورت ارسال شده فقط تاخیر زمانی داشته
rouhallah
23-02-2011, 23:15
دوستان یک سوال داشتم من آنتن برقی دارم واسه تلویزیون ایران و چاره ای هم جز استفاده از آنتن برقی ندارم چون باید از دو تا خروجی که میده استفاده کنم واسه دو تلویزیون
می خواستم بدونم آنتن برقی مشکلی رو واسه تلویزیون هایی که گیرنده دیجیتال داخلی دارن ایجاد نمیکنه؟ آخه شنیدم میگن بهتره استفاده نشه اما من یک دونه گیرنده دیجیتال x.vision دارم که به آنتن برقی هم وصله هیچ مشکلی هم نداشته بنظرتون واسه تلویزیونی که خودش گیرنده دیجیتال داره مشکلی ایجاد نمیکنه آنتن برقی؟...ممنون
به نام خدا
سلام
راستش چند وقت پیش در مورد آنتن برقی تو تلویزیون صحبتی شد.
گفته شد جایی که آنتن دهی خوبه نباید آنتن برقی رو فعال کرد. ما که آنتن برقی نداریم اما احتمالاً یک قسمت داره که به برق وصل میشه و امواج رو تقویت میکنه. تو اون برنامه گفته شد اگه جایی باشین که آنتن دهی خوب باشه و آنتن برقی رو فعال کنید باعث میشه تصویرتون بدتر بشه و نویز های موجود رو هم تقویت کنه
اون اوایل هم که دستگاه ایکس ویژن خریدیم من تو یکی از منو ها قدرت آنتن رو فعال کردم بعد دیدم دستگاهمون هنگ کرد. وقتی پرسیدم گفتن مشکل از همون قدرت آنتنه
الان فکر میکنم اون قدرت آنتن مخصوص کسایی مثل شماست که آنتن برقی دارن
به نام خدا
سلام
بله
چند روز بود که شبکه دو و شبکه پنج صداشون با مشکل همراه بود. و هی قطع و وصل میشد. به طوری که تو هر کلمه که حرف زده میشد تقریباً یکی دو حرف قطع میشد
البته من وقتی یکی از برنامههایی رو که ضبط میکردم تو رایانه دیدم مشکلی نبود. انگاری کل اطلاعات در هر صورت ارسال شده فقط تاخیر زمانی داشته
البته این مشکل توی دستگاه ایکس ویژن فامیلمون وجود داشت در حالی که با بلوسنس اصلا این مشکل رو من نداشتم . جالب بود خدمات مادایران می گفت ارسال دیجیتال با ایکس ویژن مشکل پیدا کرده و تا شنبه ( 30 بهمن حل میشه) من گفتم توی این چند روز خیلی کم صفحه سیاه اومده که سابقه نداشت من خودم بلوسنس 14+ دارم
تلتكست ما چند روزه كه قطعه
بقيه هم اين مشكلو دارند؟
XVision 131
moslem47
24-02-2011, 14:32
دوستان الان بهترین دستگاه کدومه؟یا بهتره بگم کدوم از این دستگاهها مشکلاتش کم تره؟
من دستگاه پروویژن خریدم. عوض کردن کانالها سه چهار ثانیه طول می کشه. همه گیرنده های دیجیتال اینطوری هستند؟
rouhallah
25-02-2011, 00:00
من دستگاه پروویژن خریدم. عوض کردن کانالها سه چهار ثانیه طول می کشه. همه گیرنده های دیجیتال اینطوری هستند؟
به نام خدا
سلام
بله این تاخیر تو گیرندههای دیگه هم تا اونجایی که من میدونم وجود داره. من ایکس ویژن دارم و همین حالت رو داره
regedit021
25-02-2011, 13:09
منم پروويژن دارم اما زير 2ثانيه كانال عوض ميكنه!
شايد به خاطر اينه كه واسه من آبندي شده!:27:
moslem47
26-02-2011, 13:22
دوستان الان بهترین دستگاه کدومه؟یا بهتره بگم کدوم از این دستگاهها مشکلاتش کم تره؟
.................................................. .................................................
isfahaneshop
27-02-2011, 20:17
همه این دستگاه ها طول میکشه تا کانال را عوض بکنه و اونهایی که زودتر عوض میشه مال دستگاه نیست! مال کیفیت سیگنال دریافتی شماست، یا به عبارت دیگه هرکی درصد دریافت سیگنال دستگاهش (مال آنتن است نه دستگاه) زیاد باشه زودتر کانال عوض میشه و با پایین اومدن درصد دریافت زمانش بیشتر طول میکشه.
soccer2008
28-02-2011, 21:08
سلام دوستان
ببخشيد سوال داشمت خواهشان جواببدين كه گير هستم
من يك گيرنده ديجيتال گرفتنم به اين نام PROVISION MEMO TV مخصوصه سيستم
نرم افزار هاش رو هم نصب كردم انتن هوايي هم به گيرنده وصل كردم "البته گيرنه usb هست قيمتش هم سي تومانه از نمايندگي در مشهد تهيه كردم "
اما هيچ سيگنالي ندارم
ميخواستم بدونم ايا اين مدل گيرنده ها اصلا كار ميكنند
چگوننه كار ميكنند ؟؟
راستي اطرافيان محله ما از گيرنهد ديجيتال براي تلويرون استفاده ميكنند
خواهشا يكي رهانمايي كنه من بايد چه كنم
نرم افزاري هم كه داخلش هست total media 3.5 هست
اگر قلقي داره يا ترفندي كمك كنيد لطفا
ممنونم
amir4390
02-03-2011, 09:06
سلام به دوستان
Provision T-7 (CV2.0-100407) دارم
هرکاری کردم نتونستم باهاش برنامه ریزی کنم تا سریک ساعتی برنامه ای رو ضبط کنه
یعنی وقتی وارد قسمت زمان(Time) میشم و قسمت پایین صفحه (برنامه ریزی) رو میزنم ..هنگ میکنه!!
چون اینجا بهترین فضایی هست که اختصاصا در رابطه با Set Top Box بحث شده ..خواهش میکنم یکی از عزیزان راهنمایی بفرماید.
باتشکر
alinikoyi
02-03-2011, 13:17
من که ایکس وبژن 333 دارم کانالارو 4 ثانیه طول میکشه عوض کنه
DVBViewer Pro
حرفهای!
حرف نداره! :46:
سلام
من DVBViewer Pro را نصب کردم ولی صدا نداره تصویر را خوب پخش میکنه ولی صدا نداره خیلی هم codec های صدا را جابجا کردم ولی فرقی نکرد
لطفا راهنمایی کنید .
گیرنده من هیبرید پرویژن یو اس بی هست با نرم افزار خودش یعنی توتال صدا داره .
isfahaneshop
02-03-2011, 19:39
سلام دوستان
ببخشيد سوال داشمت خواهشان جواببدين كه گير هستم
من يك گيرنده ديجيتال گرفتنم به اين نام PROVISION MEMO TV مخصوصه سيستم
نرم افزار هاش رو هم نصب كردم انتن هوايي هم به گيرنده وصل كردم "البته گيرنه usb هست قيمتش هم سي تومانه از نمايندگي در مشهد تهيه كردم "
اما هيچ سيگنالي ندارم
ميخواستم بدونم ايا اين مدل گيرنده ها اصلا كار ميكنند
چگوننه كار ميكنند ؟؟
راستي اطرافيان محله ما از گيرنهد ديجيتال براي تلويرون استفاده ميكنند
خواهشا يكي رهانمايي كنه من بايد چه كنم
نرم افزاري هم كه داخلش هست total media 3.5 هست
اگر قلقي داره يا ترفندي كمك كنيد لطفا
ممنونم
دوست عزیز
این دستگاه ها به دو صورت کار میکنه
1-با آنتن خودش
توی خانه سیگنال کمی بهش میرسه یا اصلا نمیرسه به خاطر ضعف آنتن دستگاه که خیلی قوی نیست
برو توی محیط بیرون و آنتن را به سمت صدا و سیمای شهرتون تنظیم کن (اگه آهن ربا داره به یک جسم فلزی بچسبون)
2-با آنتن معمولی
محل استفاده شما خیلی بد جا است و سیگنال کم بهش میرسه که مجبوری از یک آنتن UHF با یک سیم آنتن سالم و یک تکه استفاده کنی و جهتش به سمت صدا و سیما باشه تا سیگنال دریافت کنی
نکته مهم اینجاست که همه این دستگاه های همراه باید دقیقا جهت آنتن درست باشه ولی دستگاه های خانگی اینطور نیست (یک نگاه به اندازه دستگاه خانگی و دستگاه کامپیوتری بکن اگه یکمی در مورد الکترونیک بدونی علتش را میفهمی!)
sin2x=2sinxcosx
03-03-2011, 00:08
سلام .
چجوری میشه از تیونر داخلی این led5400 ال جی استفاده کرد که کانال ها رو دیجیتال بگیره ؟
amir4390
03-03-2011, 07:35
سلام به دوستان
Provision T-7 (CV2.0-100407) دارم
هرکاری کردم نتونستم باهاش برنامه ریزی کنم تا سریک ساعتی برنامه ای رو ضبط کنه
یعنی وقتی وارد قسمت زمان(Time) میشم و قسمت پایین صفحه (برنامه ریزی) رو میزنم ..هنگ میکنه!!
چون اینجا بهترین فضایی هست که اختصاصا در رابطه با Set Top Box بحث شده ..خواهش میکنم یکی از عزیزان راهنمایی بفرماید.
باتشکر
ممنون میشم اگر عزیزی جواب ما رو بدهد
با شرکتش (2 بار) تماس گرفتم (فولاد رایانه) ..یک خانمی خیلی بیحوصله گفت ساعتتو درست تنظیم نکردی
تو منوی فلان باید فولون و بزنی... گفتم بابا اینکارو کردم اگر مشکل داری بیار اینجا و ... تــــپ قطع کرد.
حالا ما موندیم و علامت ؟
regedit021
03-03-2011, 16:04
منم چند بار بابت فريمور جديد ميزنگم ميگه هر وقت امد ميزارم رو سايت!
اما كي بياد خداميدونه الان 6ماه گذشته هنوز نمي خواد بياد!:13:
سلام .
من یک دستگاه HDVB20 شرکت leonotech را خریدم .
اما برای Update آن دچار مشکل شدم ....
یعنی یک فایل اشتباهی را از روی اینترنت برداشتم و آپدیت کردم .
توی سایت leonotech.com هم هیچ فایلی نیست !!!
کسی می تونه کمکم کنه .
دستگاه من از کار افتاده .................
mohamad d
04-03-2011, 20:52
با سلام خدمت دوستان
اپدیت دستگاه دنای مدل_stb326 رو میخواستم تو سایتش مدلstb326hd رو گذاشتن که رو این مدل جواب نمیده اگه کسی داره ممنون میشم برام اپلود کنه
vasfenard
05-03-2011, 15:43
کسی کامل نمیدونه؟ لازمه ها :31:
به وبلاگ استانیها و سایت دیجیتال صدا و سیما یه سری بزن
این هم آدرس هاش
/
/
Amir Yousof
05-03-2011, 17:52
سلام دوستان من تو مشهد کانال های press tv و mostanad و... رو دارم ولی کانال 1و2و3و4 رو وقتی سرچ میکنم پیدا میکنه ولی هیچ تصویر یا صدایی نمیاد .
دستگاه xvision 101 هست و به آنتن هوایی وصله . خیلی ممنون میشم کمک کنید.
payam110313
05-03-2011, 22:21
با سلام
بالاخره بعد از ماهها انتظار تلویزیون دیجیتال اصفهان افتتاح شد
اما با 13 شبکه !!!! کسی دلیلش را میدونه
شبکه مستند و الکوثر چزو شبکه ها نیست یعنی دیگه اضافه نمیشه؟:13::41::41::41:
جدید ترین آپدیت نرم افزاری مخصوص گیرنده های ماد ایران مدل 111 و 121 به تاریخ 12 اسفند 89
ورژن 1.59
isfahaneshop
06-03-2011, 20:12
با سلام
بالاخره بعد از ماهها انتظار تلویزیون دیجیتال اصفهان افتتاح شد
اما با 13 شبکه !!!! کسی دلیلش را میدونه
شبکه مستند و الکوثر چزو شبکه ها نیست یعنی دیگه اضافه نمیشه؟:13::41::41::41:
عزیز دلم دوباره کانال 41 را با فرکانس 634 جستجوی دستی کن تا 15 تا شبکه داشته باشی!:10:
isfahaneshop
06-03-2011, 22:31
سلام دوستان من تو مشهد کانال های press tv و mostanad و... رو دارم ولی کانال 1و2و3و4 رو وقتی سرچ میکنم پیدا میکنه ولی هیچ تصویر یا صدایی نمیاد .
دستگاه xvision 101 هست و به آنتن هوایی وصله . خیلی ممنون میشم کمک کنید.
طریقه دریافت شبکه های تلویزیونی با ----T
1-شهر شما تحت پوشش فرستنده های دیجیتال صدا و سیما باشه!
2-سیم آنتن کوتاه و مستقیم و یک تکه باشه و سالم
(عمر سیم آنتن ها کم است،
حدود 3 تا 5 سال بستگی به جنس سیم و مقدار آفتاب خور سیم داره، اگه درصد کیفیت سیگنال پایین است یکی از مهمترین علت هاش سیم آنتن دستگاه است که فوق العاده تو گیرندگی اثر داره و باید عوض بشه)
3-آنتن UHF سالم داشته باشید
4-ترجیهاً به پایه چوبی متصل باشه
5-با جستجوی دستی روی دوتا کانالی که برنامه ها را میفرسته رفته و مرحله 7 را اجرا کنید
6-برای پیدا کردن جهت ها بعد از یافتن کانال ها در مواردی که کیفیت کم است باید دکمه info را یک یا دوبار بسته به مدل دستگاه زد و مرحله 7 را اجرا کرد
7-پس از مشاهده درصد سیگنال دریافتی، با چرخاندن آنتن جهتی که بیشترین سیگنال دریافتی ثابت (باز هم تاکید می کنم ثابت "یعنی مثلا روی عدد 80% یا 65% و ... ثابت بمونه و کم و زیاد نشه") را دارین پیدا کنید
8-این جهت بهترین جهت آنتن برای استفاده است
9-با توجه به اینکه 14 شبکه دریافتی روی چند تا کانال فرستاده میشه باید توجه داشت دوستانی که توی شهرشون بیشتر از 8 کانال ارسال میشه ولی فقط یا 8 تای اولی یا بقیه را میگیرند با انجام مرحله 7 جهتی را پیدا کنند که هر دوتا کانال با کیفیتی بالای 60% سیگنال دریافت کنه تا مشکلشون حل بشه
10-ثابت بودن درصد سیگنال دریافتی فوق العاده مهم است چون اگه درصد سیگنال ثابت نباشه دائم کم و زیاد میشه و حس میکنند دارند یک سی دی سراسر خش!! را نگاه میکنند![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در آخر بگم که من خودم برای یکی از مشتری هام با 16% (درسته فقط 16% سیگنال) 15 تا شبکه ای که توی اصفهان پخش میشه را بدون مشکل گرفتم و طرف مات و مبهوت شد که با 16% داره این کیفیت را میبینه چون از موقع خرید خانه به خاطر بد جا بودنش تصویر صاف تلویزیون را ندیده بود!!!
payam110313
06-03-2011, 23:48
عزیز دلم دوباره کانال 41 را با فرکانس 634 جستجوی دستی کن تا 15 تا شبکه داشته باشی!:10:
درآینده بازم شبکه اضافه میشه؟
nancy joon
07-03-2011, 01:43
دوستاني كه از گيرنده ديجيتال استفاده ميكنند تلتكست براشون فعال هست يا نه ؟ نام دستگاه ؟
MASOUD48
07-03-2011, 16:07
جدید ترین آپدیت نرم افزاری مخصوص گیرنده های ماد ایران مدل 111 و 121 به تاریخ 12 اسفند 89
ورژن 1.59
اي اين پروويژن بميره كه چند ماهه آپديت براي دكمه نقره ايش نمياد و زنگ هم ميزنيم شركتش با بد اخلاقي ميگن معلوم نيست كي ميياد . دائم هم هنگ ميكنه. اصلا پروويژن نخريد.:19:
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
منم چند بار بابت فريمور جديد ميزنگم ميگه هر وقت امد ميزارم رو سايت!
اما كي بياد خداميدونه الان 6ماه گذشته هنوز نمي خواد بياد!:13:
بايد ما تو سايت ها اعلام كنيم تا ديگران اشتباه ما را نكنن. و اين گيرنده در پيت رو نخرن كه هيچگونه خدماتي بعد از فروش نميدن.
ورژن 1.59
چه تغییراتی توی این ورژن اتفاق افتاده.
کلا فکر کنم اهل آی تی توی ایران براشون چینج لاگ)change log) غالبا مفهومی نداره تا به مشتریان ارائه کنند بلوسنسم همینطور فقط ورژن جدید میزاره بدون اینکه بگه چه تغییراتی ایجاد شده واقعا که مسخرست.
regedit021
07-03-2011, 19:35
دوستاني كه پرو ويژن دارند وكارشون به گارانتي افتاده يه پ.خ به ما بدند !
چه تغییراتی توی این ورژن اتفاق افتاده.
کلا فکر کنم اهل آی تی توی ایران براشون چینج لاگ)change log) غالبا مفهومی نداره تا به مشتریان ارائه کنند بلوسنسم همینطور فقط ورژن جدید میزاره بدون اینکه بگه چه تغییراتی ایجاد شده واقعا که مسخرست.
مهم ترین تغییرش درست شدن صدای کانال هاست که دیگه مثل سابق صدا تیکه تیکه نمی شه!
سرعت عوض کردن کانال ها هم بهتر شده تقریبا 2 ثانیه طول می کشه
behrouz2
07-03-2011, 21:11
مهم ترین تغییرش درست شدن صدای کانال هاست که دیگه مثل سابق صدا تیکه تیکه نمی شه!
سرعت عوض کردن کانال ها هم بهتر شده تقریبا 2 ثانیه طول می کشه
وهمچنين قسمتي در خروجي تلويزيون اضافه شده كه با تعغير آن از 576p به 576i ميتوانيد با استفاده از يك كابل معمولي av تصوير dvd وبا كيفيت بالاتري نسبت به كامپوزيت دريافت كنيد.
shahab_sang
08-03-2011, 07:36
سلام
دوستان ایا با ----- معمولی میشه تلویزیون دیجیتال رو گرفت
منظورم با ----- ماهواره است
اگر میشه لطف کنید طریقه گرفتن و فرکانس کانال ها رو بگید
payam110313
08-03-2011, 09:30
کابل کامپوننت برای گیرنده دیجیتال بخرم چند درصد تصویر متفاوت میشه؟
دوستاني كه از گيرنده ديجيتال استفاده ميكنند تلتكست براشون فعال هست يا نه ؟ نام دستگاه ؟
واسه ما چند وقته قطع شده.تو يكي از تاپيكها هم پرسيدم ولي كسي جواب نداد
ايكس ويژن 131
behrouz2
08-03-2011, 11:33
کابل کامپوننت برای گیرنده دیجیتال بخرم چند درصد تصویر متفاوت میشه؟
واقعا خيلي كيفيت تصوير بهتر ميشه هم از نظر رنگ وهم از نظر كنتراست تصوير .البته در منوي دستگاه گزينه اي براي خروجي وجوددارد كه با تعغير آن كيفيت تصوير هم تعغير ميكند
درجه بندي كيفيت از طريق كابلهاي رايج به شرح زير است:
1-HDMI نهايت كيفيت تصوير وصداي ديجيتال بصورت HD
2-كامپوننت -كابل به رنگهاي آبي .سبز.قرمز وخروجيهاي صدا كيفيت تصوير بسيار عالي ميباشد بصورت DVD
3-كامپوزيت -كابل زرد.سفيد وقرمز خروجي معمولي صداوتصوير
behrouz2
08-03-2011, 11:38
ايكس ويژن 131
در تهران شبكه3 در كانال ديجيتال 43 برابر با 602000KHZ مدتي است كه در بعضي از ساعات قطع ميباشد ولي شبكه 2 وصل ميباشد.
ايكس ويژن 131
توی این مدت تیک های صدا و سیما زیاد شده در دستگاه بلوسنس بعضی وقتها صفحه برای یک ثانیه بعد از تعویض کانال سیاه میشه که با اسکن مجدد درست میشه. در ایکس ویژن همه مدتی صدا خراب می شد احتمال داره این هم به اون تیکه ربط داشته باشه مشکل از صدا و سیماست
payam110313
08-03-2011, 15:40
واقعا خيلي كيفيت تصوير بهتر ميشه هم از نظر رنگ وهم از نظر كنتراست تصوير .البته در منوي دستگاه گزينه اي براي خروجي وجوددارد كه با تعغير آن كيفيت تصوير هم تعغير ميكند
درجه بندي كيفيت از طريق كابلهاي رايج به شرح زير است:
1-HDMI نهايت كيفيت تصوير وصداي ديجيتال بصورت HD
2-كامپوننت -كابل به رنگهاي آبي .سبز.قرمز وخروجيهاي صدا كيفيت تصوير بسيار عالي ميباشد بصورت DVD
3-كامپوزيت -كابل زرد.سفيد وقرمز خروجي معمولي صداوتصوير
میشه قیمت هاشم اعلام کنید:11:
payam110313
08-03-2011, 15:52
سلام
گیرنده من marshal me 885 هست
آپدیتشا باید از کجا بیارم هرچی گشتم پیدا نکردم
میشه یه نفر کمک کنه؟
سلام
گیرنده من marshal me 885 هست
آپدیتشا باید از کجا بیارم هرچی گشتم پیدا نکردم
میشه یه نفر کمک کنه؟
از مرکز خدماتش پیگیری کن و الا سایت مایت بدرد بخور نداره
تلفن 02188828455
اگر آپدیت داشت که بعید می دونم به ما هم اطلاع بده
BraveKnight
09-03-2011, 15:42
سلام
من DVBViewer Pro را نصب کردم ولی صدا نداره تصویر را خوب پخش میکنه ولی صدا نداره خیلی هم codec های صدا را جابجا کردم ولی فرقی نکرد
لطفا راهنمایی کنید .
گیرنده من هیبرید پرویژن یو اس بی هست با نرم افزار خودش یعنی توتال صدا داره .
ببخشید که دیر شد.
شما آخرین ورژن کدک HD Pack رو دانلود و نصب کنید و با توجه به تصویر پایین گزینههای مربوط به کدک رو تغییر بدید. من با همین setting صدا و تصویر رو دارم.
mahsafar
09-03-2011, 21:49
من با کامپیوتر شبکه ها رو نگاه میکنم
3-4 روزه بعضی کانالها مثل مستند و...مشکل پیدا کرده و هر 5 ثانیه یک تصویر نشون میده
اما بعضی کانالها رو به خوبی نشون میده
کسی به این مشکل برخورد نکرده
behrouz2
09-03-2011, 22:20
توی این مدت تیک های صدا و سیما زیاد شده در دستگاه بلوسنس بعضی وقتها صفحه برای یک ثانیه بعد از تعویض کانال سیاه میشه که با اسکن مجدد درست میشه. در ایکس ویژن همه مدتی صدا خراب می شد احتمال داره این هم به اون تیکه ربط داشته باشه مشکل از صدا و سیماست
اين مشكل دردستگاه ايكسويژن مدلهاي 111 و121 با ريختن آپديت جديد رفع ميشود
behrouz2
09-03-2011, 22:26
میشه قیمت هاشم اعلام کنید:11:
1-كابل hdmi از 3500 الي 7000 تومان البته بصورت متري قيمتها متفاوت است.
2-كابل كامپوننت 5000 تومان
3-كابل كامپوزيت 800 تومان
ببخشید که دیر شد.
شما آخرین ورژن کدک HD Pack رو دانلود و نصب کنید و با توجه به تصویر پایین گزینههای مربوط به کدک رو تغییر بدید. من با همین setting صدا و تصویر رو دارم.
ممکنه بگین آخرین ورژن HD Pack چی هست و لینک دانلود رو هم بذارین
ممنون میشم
BraveKnight
09-03-2011, 23:22
ممکنه بگین آخرین ورژن HD Pack چی هست و لینک دانلود رو هم بذارین
ممنون میشم
جدیدترینش ورژن 3 هست. اما این ورژن برخلاف ورژنهای قبلی پولی شده. شما میتونید ورژن 2.4 رو دانلود کنید. متاسفانه سایت اصلی مسدود شده. اما با یه سرچ میتونید از سایت های دیگه دانلودش کنید.
موفق باشید
isfahaneshop
10-03-2011, 00:16
درآینده بازم شبکه اضافه میشه؟
اضافه شدن شبکه کاری به دستگاه شما یا چیز دیگه ای نداره و صد درصد به سیاست های صدا و سیما ربط داره
یعنی هر شبکه ای که اونها ارسال بکنند شما می توانی ببینی
البته در سیستم آنالوگ روی هر فرکانس فقط یک شبکه امکان ارسال دارند و یک محدوده اطراف اون فرکانس هم بلا استفاده می ماند و علت اصلی راه اندازی سیستم دیجیتال رفع همین عیب و ارسال شبکه های بیشتر است
الان شبکه های 1 تا8 را توی اصفهان روی فرکانس 618 و بقیه شبکه ها را روی فرکانس 634 و اگه شما یکمی دقت کنی تفاوت آنالوگ و دیجیتال را خوب حس می کنی و محدودیت آنالوگ را متوجه میشی (هشت شبکه روی یک فرکانس توی دیجیتال)
پس حتماً قصد اضافه کردن شبکه ها و احتمالاً تخصصی شدن (مثل شبکه مستند و ...) شبکه ها را داشتند که سیستم دیجیتال را دارند جایگزین آنالوگ می کنند
boy iran
10-03-2011, 00:59
با سلام
من یک تلوزیون قدیمی پاناسونیک دارم و برای اینکه xvision بهش وصل کنم ورودی hdmi میخواد که روی تلوزیون من نداره آیا تبدیلش توی بازار هست یا خیر راهی نداره
isfahaneshop
10-03-2011, 01:56
با سلام
من یک تلوزیون قدیمی پاناسونیک دارم و برای اینکه xvision بهش وصل کنم ورودی hdmi میخواد که روی تلوزیون من نداره آیا تبدیلش توی بازار هست یا خیر راهی نداره
شما باید با کابل AV (کابل 3 فیش قرمز و سفید و زرد) دستگاهت را به تلویزیون CRT یا همون لامپی های قدیم متصل کنی و نیازی به HDMI نداری
shahab_sang
10-03-2011, 08:23
سلام
یکی سوال من رو جواب بده
دوستان ایا با ----- معمولی میشه تلویزیون دیجیتال رو گرفت
منظورم با ----- ماهواره است
اگر میشه لطف کنید طریقه گرفتن و فرکانس کانال ها رو بگید
در شیراز فعال شده یا نه
دوست عزیز
پخش سیستم ماهوارهای با استاندارد ----S/S2 است اما تلویزیون دیجیتال زمینی ----T
در پاسخ به سوال شما باید بگم که بعضی از رسیورهای گرانقیمت این دو استاندارد رو دارن
و میشه استفاده کرد که تعداد این رسیورها در بازار خیلی کمه
برای مشاهده آخرین وضعیت راهاندازی شبکههای دیجیتال سیما در استانها میتونی به وبلاگ استانیها مراجعه کنی
سلام .
ما یدونه گیرنده ی دیجیتال سیماران خریدیم ولی وقتی وصلش میکنم هیچ اتفاقی نمیفته یعنی برفک نشون میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طبق دفترچه ی راهنماش هم وصل میکنم . یعنی فیش آنتن رو از تلویزیون جدا میکنم و میرنم به دستگاه . بعدشم اون س تا فیش رنگی رو وصل میکنم به دستگاه و تی وی . اما وقتی که روشنش میکنم انگار نه انگار . منویی که تو دفترچش نوشته باید بیاد، نمیاد و همچنان برفک نشون میده :41: !!
اشکال از کجاس حالا ؟ همون فیش آنتن که به دستگاه وصل کردم باید کافی باشه دیگه یا یه فیش دیگه باید به تی وی بزنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]؟!!!!!!!
ممنون میشم راهنماییم کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11:
سلام .
ما یدونه گیرنده ی دیجیتال سیماران خریدیم ولی وقتی وصلش میکنم هیچ اتفاقی نمیفته یعنی برفک نشون میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طبق دفترچه ی راهنماش هم وصل میکنم . یعنی فیش آنتن رو از تلویزیون جدا میکنم و میرنم به دستگاه . بعدشم اون س تا فیش رنگی رو وصل میکنم به دستگاه و تی وی . اما وقتی که روشنش میکنم انگار نه انگار . منویی که تو دفترچش نوشته باید بیاد، نمیاد و همچنان برفک نشون میده :41: !!
اشکال از کجاس حالا ؟ همون فیش آنتن که به دستگاه وصل کردم باید کافی باشه دیگه یا یه فیش دیگه باید به تی وی بزنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]؟!!!!!!!
ممنون میشم راهنماییم کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11:
باید کلید MENU رو روی کنترل بزنید و بعد به قسمت جستجو بروید و کانالها را سرچ کنید.
برای گرفتن TV خودمون بر روی PC باید چه کارهای کرد..؟ من یکدونه --- دارم که قبلا ماهواره ازش میگرفتم آیا به کار میاد..؟
اون مشکل حل شد . ممنون . فقط اطلاع دارین که آیا میشه با این دستگاه سیماران یه شبکه رو دید و همزمان شبکه ی دیگه رو رو مموری ذخیره کرد ؟ سیماران این قابلیت رو داره ؟
.
sepehr_e
11-03-2011, 16:56
سلام، من دیروز یه Strong 5425 گرفتم ولی به تنها چیزی موقع خرید بش توجه نکردم تله تکستش بود. کاتالوگش از subtitle و captions و EPG حرف زده، ولی هیچ اسمی از teletext نیاورده. البته تو بعضی سایتا teletext هم جزو قابلیتهاش نوشته. اگه کسی از دوستان این مدل رو داره لطفا راهنمایی کنه. ممنون
regedit021
11-03-2011, 18:12
تا حالا كسي كارش به گارانتي پرو ويژن افتاده؟
boy iran
11-03-2011, 23:50
سلام
گیرنده x vision من وقتی کانالها رو سرچ میکنه ذخیره نمیکنه دیشب بعد یک روز درست بود ولی الکی خبار شد حالا هر چی اسکن میکنه موقع ذخیره کردن دوباره برمیگرده به منوی سرچ کانالها
دوستان کسی میتونه راهنمائی کنه
سلام 1- يك گيرنده پرويژن t7 خريدم.برنامه هاي ضبط شده روي فلش دستگاه گيرنده stb وقتي توي كامپيوتر نگاه ميكنم صدا ندارند ولي داخل خود دستگاه گيرنده stb باصدا و بدن مشكل پخش ميشه. علت اينكه داخل كامپيوتر صدا نداره چيه؟ ضمنا من از klite mega codec و jet audio و windows media player استفاده كردم و همه تصوير داشتند ولي صدا نداشتند ولي همانطور كه عرض كردم داخل خود گيرنده پرويژن صدا هم دارد و فقط تو كامپيوتر صدا ندارم . 2- بهترين نرم افزار كه با سرعت زياد فيلمهاي ضبط شده ts رو به دايويكس يا يه فرمت كم حجم ديگه تبديل كنه و بين صدا و تصوير هم فاصله نداشته باشه ، چيه ؟ 3- يه مشكل ديگه هم دارم اينهكه ساعت و تاريخ دستگاه بصورت دستي قابل تنظيم نيست و همينطور ساعتي كه روي پنل جلو خود دستگاه گيرنده در حكالت استدباي ميزنه از ساعتي كه تو tv نشان ميده يك ساعت عقبتره. ممنون ميشم راهنمايي كنيد. مرســــي
سلام 1- يك گيرنده پرويژن t7 خريدم.برنامه هاي ضبط شده روي فلش دستگاه گيرنده stb وقتي توي كامپيوتر نگاه ميكنم صدا ندارند ولي داخل خود دستگاه گيرنده stb باصدا و بدن مشكل پخش ميشه. علت اينكه داخل كامپيوتر صدا نداره چيه؟ ضمنا من از klite mega codec و jet audio و windows media player استفاده كردم و همه تصوير داشتند ولي صدا نداشتند ولي همانطور كه عرض كردم داخل خود گيرنده پرويژن صدا هم دارد و فقط تو كامپيوتر صدا ندارم . 2- بهترين نرم افزار كه با سرعت زياد فيلمهاي ضبط شده ts رو به دايويكس يا يه فرمت كم حجم ديگه تبديل كنه و بين صدا و تصوير هم فاصله نداشته باشه ، چيه ؟ 3- يه مشكل ديگه هم دارم اينهكه ساعت و تاريخ دستگاه بصورت دستي قابل تنظيم نيست و همينطور ساعتي كه روي پنل جلو خود دستگاه گيرنده در حكالت استدباي ميزنه از ساعتي كه تو tv نشان ميده يك ساعت عقبتره. ممنون ميشم راهنمايي كنيد. مرســــي
در مورد پخش فایلهای ts در کامپیوتر باید بگم که متاسفانه تمامی کدکهای موجود توانایی پخش فایلهای ts
را با صدا ندارند و این هم فکر کنم بخاطر استاندارد MPEG 4 بودن سیستم صداو سیما است که فعلا در دو کشور ایران و نروژ این سیستم راهاندازی شده و مابقی کشورها از فناوری MPEG 2 استفاده میکنن تنها برنامهای که الان میتونین با اون فایلهای TS رو بدون مشکل با صدا مشاهده کنین برنامه VLC Player هست که با یک سرچ ساده میتونین دانلود کنین
--- در مورد بقیه سوالتون دوستان اگر میتونن راهنمایی کنن ---
moslem47
13-03-2011, 01:07
نرم افزار زیر را دانلود کن . این نرم افزار فایل ts را به mpgتبدیل میکنه.
فقط اگه جواب داد اعلام کن ........
سلام
گیرنده x vision من وقتی کانالها رو سرچ میکنه ذخیره نمیکنه دیشب بعد یک روز درست بود ولی الکی خبار شد حالا هر چی اسکن میکنه موقع ذخیره کردن دوباره برمیگرده به منوی سرچ کانالها
دوستان کسی میتونه راهنمائی کنه
سلام یار قدیمی:20:
مدل دستگاهت چیه حاجی ؟ 111؟ 121؟ 131؟ 333؟
سلام دوستان بنده یک گیرنده دیجیتال usb xvision گرفته ام برای کامپیوتر به نظرم یکمی زیادی داغ میکنه مخصوصا از قسمت های وردی انتن و قسمت usb به نظرتون طبیعی هست یا دستگاه مشکل داره ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
سلام دوستان بنده یک گیرنده دیجیتال usb xvision گرفته ام برای کامپیوتر به نظرم یکمی زیادی داغ میکنه مخصوصا از قسمت های وردی انتن و قسمت usb به نظرتون طبیعی هست یا دستگاه مشکل داره ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
داغکردن قسمتهای ورودی و آنتن دستگاه طبیعیه
نرم افزار زیر را دانلود کن . این نرم افزار فایل ts را به mpgتبدیل میکنه.
فقط اگه جواب داد اعلام کن ........
نه متاسفانه كار نميكنه. اولش گفتم عجب نرم افزار باحالي هم حجمش كمه هم سرعت كانورتش بالاس اما بعد ديدم كه بازم صدا نداره.
vlc player از كجا دانلود كنم؟ حجمش چقدره؟ يعني فقط همين يك نرم افزار صدا رو پخش ميكنه؟!!!!
اصلا فايل كد صداي meg4 .264 تو نت نيست ؟
دوستان فرمت این فیلم های ضبط شده usb xvision را با چه نرم افزاری به یک فرمت دیگر تبدیل میکنید با چند نرم افزار مختلف تست کردم ولی جواب نداد :41:
isfahaneshop
13-03-2011, 15:02
نه متاسفانه كار نميكنه. اولش گفتم عجب نرم افزار باحالي هم حجمش كمه هم سرعت كانورتش بالاس اما بعد ديدم كه بازم صدا نداره.
vlc player از كجا دانلود كنم؟ حجمش چقدره؟ يعني فقط همين يك نرم افزار صدا رو پخش ميكنه؟!!!!
اصلا فايل كد صداي meg4 .264 تو نت نيست ؟
از توی سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید کنار صفحه اصلی سمت چپ قسمت دریافت نرم افزار گیرنده های دیجیتال 19.4 مگابایت است(چقدر کم! با این سرعت فوق العاده اینترنت ایران!:10:)
---------- Post added at 03:02 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------
سلام 3- يه مشكل ديگه هم دارم اينهكه ساعت و تاريخ دستگاه بصورت دستي قابل تنظيم نيست و همينطور ساعتي كه روي پنل جلو خود دستگاه گيرنده در حكالت استدباي ميزنه از ساعتي كه تو tv نشان ميده يك ساعت عقبتره. ممنون ميشم راهنمايي كنيد. مرســــي
برو توی منوی دستگاه ساعت و تاریخ را از حالت اتوماتیک خارج کن تا حالت دستی فعال بشه
توی بعضی از دستگاه ها من شهر تهران که 3:30+ است را به 0:00 تغییر می دادم درست میشد
تست کن ببین روی کدوم حالت درست میشه:20:
isfahaneshop
13-03-2011, 15:20
اون مشکل حل شد . ممنون . فقط اطلاع دارین که آیا میشه با این دستگاه سیماران یه شبکه رو دید و همزمان شبکه ی دیگه رو رو مموری ذخیره کرد ؟ سیماران این قابلیت رو داره ؟
.
شما خودت که داری تست کن و جوابش را برای بقیه هم بنویس!
فقط کافی است روی یک کانال مثلا کانال 1 دکمه ضبط را بزنی و بعد از شروع ریکورد با کنترل بری کانال 2
اگه رفت کانال 2 و باز هم ضبط کرد یعنی می توانه! و اگه نرفت یعنی نمی توانه!
البته این را مد نظر داشته باش که این قابلیت روی کانال هایی که فرکانسشون یکی است جواب میده! یعنی شما نمی توانی یک کانالی که توی فرکانس X است را ضبط کنی و یک کانالی که توی فرکانس y است را ببینی:31:
دستگاهی که قابلیت این کار را توی دوتا فرکانس مختلف داشته باشه دوتا تیونر داره و به همین دلیل قیمتش گران تر است.
sepehr_e
13-03-2011, 18:50
آقا لطفا یکی بگه strong 5425 تله تکست داره یا نه؟
isfahaneshop
14-03-2011, 00:36
یکیش را امروز از دوستم که مغازه داره و فروشنده آنتن معمولی از همه نوعی است گرفتم تست کنم
راستش را بگم خیلی ازش خوشم نیامد و تستش نکردم
روی کنترلش هم دکمه ای که مال تله تکست باشه نیست،بعید می دونم داشته باشه
الان پیشم است و چیزی نه روی جعبه اش نوشته نه داخلش نه روی کنترلش چیزی وجود داره
من که امتحان نکرده دارم میبرم پس بدهم ولی خودش هم شاکی بود و می گفت وسط شهر چند تا فروخته! با مکافات شبکه ها را گرفته، حالا عیب از کجا بوده من نمی دونم ولی در کل خوشم نیامد
isfahaneshop
14-03-2011, 00:43
الان دفترچه اش را خواندم و چیزی توی دفترچه اش ندیدم که دلیل بر وجود تله تکست باشه:8:
دوستان لطفا نرم افزار های لازم برای تغییر فرمت برنامه های ضبط شده توسط usb dvbt xvision را به همراه لینک دانلود معرفی کنند واقعا نیاز فوری دارم پیشاپیش ممنون هستم
regedit021
14-03-2011, 15:58
.......................
rezaeipes
14-03-2011, 19:12
با سلام
من یه 1روزی هست که دستگاه دیجیتال ایکس ویژن خریدم مدل 131
خوب من کانال ها رو سرچ کردم و 14 تا کانل رو گرفت همه چیز اوکی هست تصاویر صاف و شفاف است (فردیس کرج)
اما حالا نمیدونم چش شده از 1 ساعت بعد از استفاده دستگاه تصاویر دریافتی هر 10 دقیقه قطع میشه و صفحه سیاه میشه در صورتی که تو همون صفحه سیاه هم سیگنال رو 71 درصد نشون میده
میخواستم بدونم این مشکل برای همه هست یا فقط برای منه
با سلام
خوب من کانال ها رو سرچ کردم و 14 تا کانل رو گرفت همه چیز اوکی هست تصاویر صاف و شفاف است (فردیس کرج)
اما حالا نمیدونم چش شده از 1 ساعت بعد از استفاده دستگاه تصاویر دریافتی هر 10 دقیقه قطع میشه و صفحه سیاه میشه در صورتی که تو همون صفحه سیاه هم سیگنال رو 71 درصد نشون میده
سلام
به احتمال زیاد مربوط به ضعیف بودن سیگنالهای دریافتی میشه.شما وضعیت آنتن رو بهبود بدین مثلا" استفاده از آنتن بهتر یا افزایش ارتفاع آنتن. اگر نتیجه نداد حتما" با گارانتیش تماس بگیرید.
با سلام
برای هوا بوده احتمالا الان درست شده
برای ما هم همینجور بود ولی الان درست شده
فقط کافی است روی یک کانال مثلا کانال 1 دکمه ضبط را بزنی و بعد از شروع ریکورد با کنترل بری کانال 2
اگه رفت کانال 2 و باز هم ضبط کرد یعنی می توانه! و اگه نرفت یعنی نمی توانه!
البته این را مد نظر داشته باش که این قابلیت روی کانال هایی که فرکانسشون یکی است جواب میده! یعنی شما نمی توانی یک کانالی که توی فرکانس X است را ضبط کنی و یک کانالی که توی فرکانس y است را ببینی:31:
سلام .
ممنون از جوابت دوست عزیز :10:.
فقط این فرکانس دیگه چه کوفتیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرکانس شبکه ها رو از کجا باید بفهمم ؟ مثلا شبکه ی ۱ تا ۵ فرکانسشون یکی هست و جام جم و اینا فرق داره ؟
بعد من یه فلش ۸ گیگ دارم (که چون دست کسی هست نمیتونم امتحان کنم الآن) . ۸ گیگ چه مدت زمانی میتونه ذخیره کنه روش ؟
بازم ممنون .
sepehr_e
14-03-2011, 23:44
یکیش را امروز از دوستم که مغازه داره و فروشنده آنتن معمولی از همه نوعی است گرفتم تست کنم
راستش را بگم خیلی ازش خوشم نیامد و تستش نکردم
روی کنترلش هم دکمه ای که مال تله تکست باشه نیست،بعید می دونم داشته باشه
الان پیشم است و چیزی نه روی جعبه اش نوشته نه داخلش نه روی کنترلش چیزی وجود داره
من که امتحان نکرده دارم میبرم پس بدهم ولی خودش هم شاکی بود و می گفت وسط شهر چند تا فروخته! با مکافات شبکه ها را گرفته، حالا عیب از کجا بوده من نمی دونم ولی در کل خوشم نیامد
آقا ممنون. آره حق داری ازش خوشت نیاد. منم الان پشیمونم که گرفتمش... :41:
isfahaneshop
15-03-2011, 10:18
آقا ممنون. آره حق داری ازش خوشت نیاد. منم الان پشیمونم که گرفتمش... :41:
دستگاه را چند خریدی؟
البته اینم بگم که این دستگاه هم با توجه به امکاناتش فعلا اکثر نیازهای شما را برطرف میکنه و خیلی هم بد نیست چندتا عیب جزیی! داره
مثل قیافه این ===>:34:
:16:
انشاالله قبل از برخورد به مشکل مهمی با اون یک تلویزیون با تیونر داخلی دیجیتال می خری و دیگه کلاً صورت مسئله پاک میشه:31:
death_man
15-03-2011, 13:25
سلام دوستان
من 1 سال پیش یه دستگاه پرویژن t7 گرفتم
از همون اوایل مدام دستگاه هنگ میکرد. باید چندبار دستگاه خاموش روشن میکردم تا درست بشه
گارانتی که بردم تست کرد گفت مشکلی نداره، ولی بعد از چند وقت دوباره شروع به هنگ کردن کرد
دیگه نمیدونم چیکار کنم. این شرکت که خدمات پس از فورشش بدرد نمیخوره
الان میخوام دستگاه عوض کنم، به نظر شما چه مدلی بگیرم؟
joopiter23
15-03-2011, 13:55
دوستان سلام
من یک دونه usb ----t 2100 xvision گرفتم مشکلی که دارم موقعی که ضبط می کنم فایل هام بی صدا ضبط می شه ، برنامه مورد استفاده هم total media است ، یک جاییش یه تنظیم نوع صدا دیدم که البته خاموش و قابل دستکاری نیست . ایا تنظیم خاصی داره ؟
سلام دوستان
من یه گیرنده برایت گرفتم بعضی وقتا وقتی باهاش ظبط می کنی یه خورده آنتن کم میاره.نمی دونید علتش چیه؟آنتن ضعیفه یا دستگاه.
البته با ال سی دی فقط این طوری هست با 21 راحته.
sepehr_e
15-03-2011, 18:03
دستگاه را چند خریدی؟
البته اینم بگم که این دستگاه هم با توجه به امکاناتش فعلا اکثر نیازهای شما را برطرف میکنه و خیلی هم بد نیست چندتا عیب جزیی! داره
مثل قیافه این ===>:34:
:16:
انشاالله قبل از برخورد به مشکل مهمی با اون یک تلویزیون با تیونر داخلی دیجیتال می خری و دیگه کلاً صورت مسئله پاک میشه:31:
نخریدم راستش. یه LED سامسونگ خریدم، واسه هدیه یه DVD Player هم روش دادن. من هم که خودم DVD Player داشتم، بردمش مغازه با اون عوض کردم، 10 تومن هم سر دادم با کابل HDMI گرفتم.
از لحاظ کیفیت صدا و تصویر عالیه، فقط نمی دونم چرا تله تکست نداره.
simorgh_m3
15-03-2011, 18:41
دوستان سلام
من یک دونه usb ----t 2100 xvision گرفتم مشکلی که دارم موقعی که ضبط می کنم فایل هام بی صدا ضبط می شه ، برنامه مورد استفاده هم total media است ، یک جاییش یه تنظیم نوع صدا دیدم که البته خاموش و قابل دستکاری نیست . ایا تنظیم خاصی داره ؟
منم این مشکل رو داشتم ولی از نرم افزارشه!!
صدا رو ضبط میکنه ولی باید از VLC player استفاده کنی
منم یه سوال دارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چطور از همین دستگاه تلتکست رو بگیرم فونتاشو قروقاطی نشون میده
isfahaneshop
15-03-2011, 21:07
سلام دوستان
من یه گیرنده برایت گرفتم بعضی وقتا وقتی باهاش ظبط می کنی یه خورده آنتن کم میاره.نمی دونید علتش چیه؟آنتن ضعیفه یا دستگاه.
البته با ال سی دی فقط این طوری هست با 21 راحته.
اگه فقط هنگام ضبط دستگاهت کم میاره یک لطفی بکن اون فلش یا هاردی که روش ضبط میکنی را با خود دستگاه فرمت کن تا احتمال زیاد مشکلت حل بشه عزیزم!
---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------
نخریدم راستش. یه LED سامسونگ خریدم، واسه هدیه یه DVD Player هم روش دادن. من هم که خودم DVD Player داشتم، بردمش مغازه با اون عوض کردم، 10 تومن هم سر دادم با کابل HDMI گرفتم.
از لحاظ کیفیت صدا و تصویر عالیه، فقط نمی دونم چرا تله تکست نداره.
خوب عزیز دلم شما که تلویزیون LED خریدی یک مدل با تیونر دیجیتال می خریدی که نیازی به این دستگاه ها پیدا نکنی
اونهایی که تیونر دیجیتال داره هم دیجیتال میگیره و هم آنالوگ
سلام
وقتي دكمه ركورد براي ضبط برنامه ها ميزنم تصوير تلويزيون مثل سي دي خش دار ميشه و به همين شكل خراب هم ضبط ميكنه . ولي بدون زدن دكمه ركورد تصوير درسته و با زدن دكمه ركورد شبيه حالتي كه فيلم رو از سي دي خشدار نگاه كنيم ميشه.
دستگاه هم پروويژن هست و تازه خريدم فقط روز اول درست ضبط ميكرد . ضمنن قدرت سيگنال 80 درصد و كيفيت سيگنال 72 درصد هست كه روز اول هم كه درست ضبط ميكرد همين مقدار بود.
راستي بهترين آنتن براي ديجيتال يو اچ اف معمولي(ياگي يا شاخه اي) هست يا آنتن برقي يا آنتن تيغه اي(ارزونها) ؟ نوع آنتن وگين و ماركش هم منظورمه. ميخام كيفيت و قدرت سيگنال نزديك 100 درصد باشه.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
meshkiposh2200
15-03-2011, 23:53
اینجا اصفهان ملک شهر چند روزیه که شیکه های دیجیتال قطع شده همشهری های عزیز کسی همچین مشکلی داره
سلام
وقتي دكمه ركورد براي ضبط برنامه ها ميزنم تصوير تلويزيون مثل سي دي خش دار ميشه و به همين شكل خراب هم ضبط ميكنه . ولي بدون زدن دكمه ركورد تصوير درسته و با زدن دكمه ركورد شبيه حالتي كه فيلم رو از سي دي خشدار نگاه كنيم ميشه.
دستگاه هم پروويژن هست و تازه خريدم فقط روز اول درست ضبط ميكرد . ضمنن قدرت سيگنال 80 درصد و كيفيت سيگنال 72 درصد هست كه روز اول هم كه درست ضبط ميكرد همين مقدار بود.
راستي بهترين آنتن براي ديجيتال يو اچ اف معمولي(ياگي يا شاخه اي) هست يا آنتن برقي يا آنتن تيغه اي(ارزونها) ؟ نوع آنتن وگين و ماركش هم منظورمه. ميخام كيفيت و قدرت سيگنال نزديك 100 درصد باشه.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
شما تنیطمات رو یه بار به تنظیمات کارخونه برگردون و دوباره اسکن کن رمز هم معمولا چند تا صفره
به تنظيمات كارخونه هم برگردوندم فايده نداشت
joopiter23
16-03-2011, 03:31
مشکل قبلی ما که حل نشد(با vlc هم صدا نداشت)
یه کمکی کنید که این یکی شاید حل بشه
برنامه dvbviewer صدا نداره و این پیغام که گذاشتم رو می ده ، تو سایت های خارجی گشتم و گویا مشکل از کدک و تنظیمات directx است جالب است که وقتی تو تنظیماتش می رم برای audio system defult رو با رنگ قرمز نوشته
دوستان کسی راه حلشو بلده ؟ ، آخه این برنامه خیلی از totalmedia خفن تره
payam110313
16-03-2011, 06:24
اینجا اصفهان ملک شهر چند روزیه که شیکه های دیجیتال قطع شده همشهری های عزیز کسی همچین مشکلی داره
سلام دوست عزیز
منم همین مشکلا دارم متاسفانه فرستنده پل خواجو شبکه های مستند ، الکوثر ، استانی را حذف کرده
و مثل سابق جام جم 1 ، جام جم 2 و العالم و پرس تی وی را گذاشته
آقای اصفهان شاپ دلیلش چیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟///////
منم همین مشکل را دارم لطفا از اساتید درخواست میشود کمک کنید .
برنامه dvbviewer صدا نداره و این پیغام که گذاشتم رو می ده ، تو سایت های خارجی گشتم و گویا مشکل از کدک و تنظیمات directx است جالب است که وقتی تو تنظیماتش می رم برای audio system defult رو با رنگ قرمز نوشته
دوستان لطفا نرم افزار های لازم برای تغییر فرمت برنامه های ضبط شده توسط usb dvbt xvision را به همراه لینک دانلود معرفی کنند واقعا نیاز فوری دارم پیشاپیش ممنون هستم
دوستان کسی نمیتونه در این زمینه راهنمایی کنه با TMPGEnc XPress Retail Version 4.7.6.304 تونستم فرمت رو عوض کنم ولی صدا وتصویر با هم هماهنگ نیستند وتاخییر دارند
isfahaneshop
16-03-2011, 12:34
به تنظيمات كارخونه هم برگردوندم فايده نداشت
سلام دوست عزیزم
شما اگه همون پست بالا سریت را می خواندی (قسمت اولش را) نوشته بودم که فلش یا هارد اکسترنال خودت را اطلاعاتش را خالی کن و یک بار با خود دستگاهت فرمت کن (توی منوی دستگاه داره) بعد ازش استفاده بکن ببین بازهم این مشکل پیش میاد
یکی از مشتری هام این مشکل را داشت، میگفت دستگاه خرابه ولی با این کار مشکلش برطرف شد
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد دوم هم شما سیگنال بالای 60درصد اگه داشته باشی نیازی به 100درصد نداری، فقط شرط سالم بودن تصویرت اینه که درصد سیگنال دریافتی شما ثابت باشه!
حالا مهم نیست این سیگنال را با یک آنتن رومیزی بگیری یا آنتن UHF شاخه ای که خیلی تومان!:31: پول بالاش دادی!
یعنی مثلاً اگه روی 61درصد است، هیچ تغییری نکنه و این کار را با تغییر جهت آنتن میشه انجام داد
روی کانالی که مشکل داری می ری و دکمه info یا توی بعضی از دستگاه ها دکمه i را دوبار میزنی تا درصد سیگنال دریافتی را ببینی و بعد با چرخاندن آنتن آنجایی که سیگنال حداکثر و ثابت را داری پیدا می کنی
اگه سیگنال 100درصد هم داشته باشی و ثابت نباشه فایده نداره و وقتی سیگنال کم و زیاد میشه مثل این است که سی دی خش دار می بینی
isfahaneshop
16-03-2011, 12:53
سلام دوست عزیز
منم همین مشکلا دارم متاسفانه فرستنده پل خواجو شبکه های مستند ، الکوثر ، استانی را حذف کرده
و مثل سابق جام جم 1 ، جام جم 2 و العالم و پرس تی وی را گذاشته
آقای اصفهان شاپ دلیلش چیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟///////
پیام جان متاسفانه این قطع و وصل شدن ها و مشکلات توی سیستمهای جدیدی که راه اندازی میشه تا وقتی که پوشش همه گیر نشه وجود داره و دستگاه شما هم کاملاً سالم است
برای مثال اگه یادت باشه موقعی که ایرانسل وارد عرصه مثلاً رقابتی بازار تلفن همراه شد هیچکس از آنتن دهی و مسیجهایی که با اون خط میفرستاد رضایت نداشت ولی کسی سراغ فروشنده موبایل نمی رفت که بگه گوشی من هنگام مکالمه قطع و وصل میشه!
با تکمیل شدن آنتن های این شرکت و تلاشهای روز افزونشون این مشکلات کم کم برطرف شد و خود من فعلا از خدمات ایرانسلم که نان خشکه دادم و یک خط گرفتم:18::31: با یک سیمکارت هدیه:wac: بیشتر رضایت دارم تا خطی که حدود 288 هزار تومان پول براش دادم و مال شرکت ... است
این مسائل متاسفانه از 5 ماه پیش که آزمایشی بود تا وقتی که افتتاح شد کمتر وجود داشت و فقط کانال اضافه میشد ولی پس از افتضاح:21:، ببخشید افتتاح 8 شبکه اول مشکلات بیشتر شد و موجی از تلفنها به سمت ما سرریز شد که آقا دستگاهتون خرابه! حالا ما هرچی قسم می خوریم که ایراد از فرستنده است و دست به گیرنده نزنید هیچکس زیر بار نمیره!
من همینجا یک گلایه از متخصصین زحمت کش صدا و سیما میکنم که لطف کنند هرچه زودتر این شبکه ها را کامل بکنند و همه شبکه های ایرانی را روی سیستم قرار بدهند تا رضایت مردم عزیزمون بیشتر بشه و از این سیستم استقبال بیشتری بکنند
درضمن لطف کنند اینقدر شبکه ها را قطع نکنند! بعضی از وقتها حتی اون 8 شبکه اول که افتتاح شده هم قطع میشه! و یکمی هم توی تلویزیون درباره این سیستم برای عوام شفاف سازی بکنند که اصلاً دیجیتال چی هست و روند تغییراتش چی است.
البته ناگفته نمانه که دوستان دارند تمام تلاش خودشون را میکنند که این سیستم به صورت تدریجی دیجیتال بشه تا افراد بتوانند با فرصت مناسب دستگاهی که نیازشون را برطرف بکنه خریداری بکنند (تغییر ناگهانی سیستم از آنالوگ به دیجیتال، ایجاد یک بازار سیاه برای سودجویان در فروش دستگاه های گیرنده است)
ولی اگه لطف بکنند در کنار سرعت کمی کیفیت کار هم بالاتر بره واقعاً شاهکار کردند.
isfahaneshop
16-03-2011, 13:00
شما نرم افزار BlazeDTV6.0 را دانلود کن و ازش استفاده بکن ببین باز هم مشکل داری؟
همراه گیرنده های DELL-PCMicro است و من باهاش کار کردم برنامه خوبی بود
منوی فارسی هم داره ولی پیش فرض انگلیسی است،باید بری توی تنظیماتش و Persian را انتخاب کنی
احتمالا تا عصر میگم بچه ها بفرستندش توی سایتمون برو دانلود کن
اگر از ویندوز سون استفاده می کنی پیشنهاد می کنم از مدیا سنتر خود ویندوز استفاده کنی مشکل کداک نخواهی داشت. مدیا سنتر از تلویزیون دیجیتال ساپرت می کنه.
isfahaneshop
16-03-2011, 17:04
شما نرم افزار BlazeDTV6.0 را دانلود کن و ازش استفاده بکن ببین باز هم مشکل داری؟
همراه گیرنده های DELL-PCMicro است و من باهاش کار کردم برنامه خوبی بود
منوی فارسی هم داره ولی پیش فرض انگلیسی است،باید بری توی تنظیماتش و Persian را انتخاب کنی
احتمالا تا عصر میگم بچه ها بفرستندش توی سایتمون برو دانلود کن
نرم افزاری که روی دستگاه ها بود هر کدوم یک سریال نامبر داره و بدون اون فعال نمیشه
برای دانلود BlazeDTV6.0 به اینجا سر بزنید، البته بگم این نرم افزار توی سایت را نمی دونم چطوری است چون تستش نکردیم
-------------------
این سایت هم دانلودش فیلتر شده
BraveKnight
16-03-2011, 17:10
به پست پایین مراجعه کنید:
dadashsaba2000
16-03-2011, 17:31
سلام
یک راهنمای کوچک میخواستم
min tv دستگاهایی که به usb کامپیوتر وصل میشه خوبه یا تبلیغا ؟قیمتش هم 23000 تومن نمیدونم گرونه یا ارزون ؟
اگر باید سایتشو بگم بهم بگیند
درضمن 3سال گارانتی دارد
فرکانس های دریافت کانالها : 602000 و 650000
این دستگاه بر روی کامپیوترهای Pentium IV به بالا و سیستم عاملهای Seven / 2000SP4/XP/Vista قابل استفاده می باشد
BraveKnight
16-03-2011, 21:30
سلام
یک راهنمای کوچک میخواستم
min tv دستگاهایی که به usb کامپیوتر وصل میشه خوبه یا تبلیغا ؟قیمتش هم 23000 تومن نمیدونم گرونه یا ارزون ؟
اگر باید سایتشو بگم بهم بگیند
درضمن 3سال گارانتی دارد
فرکانس های دریافت کانالها : 602000 و 650000
این دستگاه بر روی کامپیوترهای Pentium IV به بالا و سیستم عاملهای Seven / 2000SP4/XP/Vista قابل استفاده می باشد
خودم در حال حاضر یکی دارم و به خوبی کار میکنه.
تمام گیرندههای کامپیوتری که الان تو بازار هست کیفیت تصویر یکسانی دارند.
joopiter23
17-03-2011, 00:22
دوست عزیز ممنون ولی منظور از hd pack چیه و از کجا می شه دانلود کرد (من k-liter 6.9) دارم ..جواب می ده ؟
بعد اون cyberlink و divx h.264 اصلا تو لیست نیست !!!!
راستی ویندوز هم xp s3 است
BraveKnight
17-03-2011, 01:48
دوست عزیز ممنون ولی منظور از hd pack چیه و از کجا می شه دانلود کرد (من k-liter 6.9) دارم ..جواب می ده ؟
بعد اون cyberlink و divx h.264 اصلا تو لیست نیست !!!!
راستی ویندوز هم xp s3 است
HD Pack یه پکیج کدک هست. در حال حاضر سرعت اینترنتم به شدت کاهش پیدا کرده وگرنه یه لینک براتون پیدا میکردم. اما خودتون هم اگه یه سرچ کنید راحت پیداش میکنید. (HD Pack 2.4) البته سایت اصلیش مسدود شده و باید از سایتهای دیگه دانلود کنید.
اون دو گزینه هم بعد از نصب HD Pack اضافه میشن.
payam110313
17-03-2011, 19:47
سلام به همه
شبکه مستند هم افتتاح رسمی شد و رییس صدا و سیما گفت روی فرستنده دیجیتال
جناب اصفهان شاپ پس چرا من هرچی سرچ کردم نبود(اصفهانم)؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه بپرسید کی روی دیجیتال اصفهان قرار میگیره؟
amujason
18-03-2011, 00:01
سلام
میخواستم بدونم دریافت دیجیتالی شبکه های سیما تو اسلامشهر(حومه تهران) هم بخوبی امکانپذیره بعدش اینکه این گیرنده هایی که به usb pc وصل میشه بدرد بخور هست و دیگه برای دریافت نیاز به چه نوع آنتنی هست؟
ممنون میشم اگه یه راهنمایی کوچولو بفرمایید.
ببخشید کسی میدونه تاریخ ----t echolink el555 چه جوری تنظیم میشه ؟
منوی مخفی داره ؟
تاریخ روی 01/01/2000 میمونه . توی منوش هم تنظیم تاریخ و ساعت نداره.
BraveKnight
18-03-2011, 14:10
سلام
میخواستم بدونم دریافت دیجیتالی شبکه های سیما تو اسلامشهر(حومه تهران) هم بخوبی امکانپذیره بعدش اینکه این گیرنده هایی که به usb pc وصل میشه بدرد بخور هست و دیگه برای دریافت نیاز به چه نوع آنتنی هست؟
ممنون میشم اگه یه راهنمایی کوچولو بفرمایید.
بله دوست من امکانپذیره.
من هم تو همین منطقه با گیرنده USB کامپیوتر تمام کانالها رو دریافت میکنم.
البته دوستانم با گیرنده مخصوص تلویزیون هم بدون مشکل دریافت کردن.
من از آنتن هوایی کوچک شاخهای معمولی (یه زمان معروف بود به "اتوبوسی") استفاده میکنم (خیلی هم درب و داغونه! :31:). با آنتن رومیزی همراه گیرنده نمیشه دریافت کرد. البته اگه آنتن رومیزی خوب تهیه کنید به احتمال خیلی زیاد میشه سیگنال رو دریافت کرد. به شرط اینکه منزلتون در نقطه کور قرار نگرفته باشه. من خودم در طبقه سوم هستم و یکبار با چرخوندن همون آنتن رومیزی همراه گیرنده تو نقاط مختلف اتاق در یک نقطه تونستم سیگنال دریافت کنم. اما خوب همونطور که گفتم اگه آنتن رومیزی خوب تهیه کنید مثل آنتنهای تلسکوپی (کشویی) و در طبقات بالا سکونت داشته باشید حتماً سیگنال خواهید داشت.
joopiter23
18-03-2011, 14:22
سلام
اول اینکه ممنون بابت راهنمایی ها .... و بعد اینکه بالاخره مشکل صدا ما هم حل شد
حالا یه مشکل ریز دیگه در مورد ریموت کنترل پیش اومده
من usb xvision دارم و وقتی که با total media کار می کردم کنترل خوب کار می کرد ولی حالا تو dvbviewer نا میزان شده . 1 رو بزنم میره 2 و 2 میره 3 و ..... و مثلا بالا پایین کردن کانال کار نمی کنه یا اینکه بعضی دکمه ها یه کار دیگه می کنند و این حرف ها
من رفتم تو option و دیدم یه جایی داره به نام inputs و جلوی هرچیز یه علامتی هست(از کیبرد) ولی هرچی دبل کلیک می کنم نمبشه تغییر داره
یکی هست که یه راهنمای خفن بکنه که این مشکل ما هم حل بشه
BraveKnight
18-03-2011, 14:34
سلام
اول اینکه ممنون بابت راهنمایی ها .... و بعد اینکه بالاخره مشکل صدا ما هم حل شد
حالا یه مشکل ریز دیگه در مورد ریموت کنترل پیش اومده
من usb xvision دارم و وقتی که با total media کار می کردم کنترل خوب کار می کرد ولی حالا تو dvbviewer نا میزان شده . 1 رو بزنم میره 2 و 2 میره 3 و ..... و مثلا بالا پایین کردن کانال کار نمی کنه یا اینکه بعضی دکمه ها یه کار دیگه می کنند و این حرف ها
من رفتم تو option و دیدم یه جایی داره به نام inputs و جلوی هرچیز یه علامتی هست(از کیبرد) ولی هرچی دبل کلیک می کنم نمبشه تغییر داره
یکی هست که یه راهنمای خفن بکنه که این مشکل ما هم حل بشه
تنظیمش خیلی راحته!
تو همون قسمت Inputs از سمت راست بالا دکمه Learn رو فعال کن. بعد روی گزینهها کلیک کن و دکمه مربوطه روی ریموت رو فشار بده در آخر هم OK.
این رو هم در صفحات قبل توضیح دادم. :46:
isfahaneshop
18-03-2011, 23:17
سلام به همه
شبکه مستند هم افتتاح رسمی شد و رییس صدا و سیما گفت روی فرستنده دیجیتال
جناب اصفهان شاپ پس چرا من هرچی سرچ کردم نبود(اصفهانم)؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه بپرسید کی روی دیجیتال اصفهان قرار میگیره؟
به محض افتتاح دیجیتال توی اصفهان به مدت 1 هفته پخش میشد و به همراهش شبکه استانی هم پخش میشد (شبکه ها 15 تا شده بود) ولی الان دیگه پخش نمیشه! چرا و تا کی خدا می دونه
اگه توانستم سعی می کنم با صدا و سیما تماس بگیرم و خبرش را اینجا برات می نویسم
ببخشید کسی میدونه تاریخ ----t echolink el555 چه جوری تنظیم میشه ؟
منوی مخفی داره ؟
تاریخ روی 01/01/2000 میمونه . توی منوش هم تنظیم تاریخ و ساعت نداره.
من تا حالا این مدل را باهاش کار نکردم ولی طبق معمول بقیه اش توی منو، تنظیم ساعت خودکار باید تهران را انتخاب کنی با محدوده زمانی +3.5 و یا +0.0 ، هر کدوم با ساعت خانه تون یکی در میاد ، قبلش یک بار دستگاهت را به تنظیمات کارخانه برگردان ببین درست نمیشه؟ (چون خودکارش فعاله تنظیم دستی نداره، یا بهتره بگم غیر فعاله)
payam110313
18-03-2011, 23:26
به محض افتتاح دیجیتال توی اصفهان به مدت 1 هفته پخش میشد و به همراهش شبکه استانی هم پخش میشد (شبکه ها 15 تا شده بود) ولی الان دیگه پخش نمیشه! چرا و تا کی خدا می دونه
اگه توانستم سعی می کنم با صدا و سیما تماس بگیرم و خبرش را اینجا برات می نویسم
من تا حالا این مدل را باهاش کار نکردم ولی طبق معمول بقیه اش توی منو، تنظیم ساعت خودکار باید تهران را انتخاب کنی با محدوده زمانی +3.5 و یا +0.0 ، هر کدوم با ساعت خانه تون یکی در میاد ، قبلش یک بار دستگاهت را به تنظیمات کارخانه برگردان ببین درست نمیشه؟ (چون خودکارش فعاله تنظیم دستی نداره، یا بهتره بگم غیر فعاله)
منتظر خبرت هستم
سلام
جناب اصفهان شاپ من دكمه فرمت روي كنترل كه ميزنم فرمت تصوير عوض ميشه و تو منو يو اس بي هم فرمت فلش نداره.
اگر نرم افزار دستگاه رو آپديت كنم چه تغييراتي ميكنه؟ اصلا آپديت كردن نرم افزار چه فايده هايي داره ؟ شكل منو هم تغيير ميكنه؟ اگر آپديت كنم و مشكلي پيدا كنه ميتونم به حالت قبل برگردونم؟ يعني ميشه حالت فعلي روي فلش ذخيره بشه، بعد آپديت كنم؟
گارانتي فولاد تعويض هست يا تعمير؟
مرســــي
behrouz2
19-03-2011, 07:34
تمامي دوستان لطفا توجه كنيد
پس چرا اينطوري شد تمام شبكهاي استانها وشبكه مستند رفته رو م ا ه واره بنده شخصا ستاباكس رو جمع كردم انداختم ته كمد الان دارم تمام شبكها رو از طريق م ا ه وا ره ميبينم كيفيت تصويرهم عاليه حدا اقل صدا وسيما شبكه مستندرو از م ا ه وا ره پخش نميكرد باز يه چيزي جاي اميدواري براي ستاباكس بود ولي الان بصرفه تر استفاده از م ا ه واره است شبكهاي ... اومده قاطي شبكهاي صدا وسيما
حداقل بيان تويه حركت شبكهاي استاني روهم تو ستاباكس پخش كنند باز يه چيزي...
مردم مسخره اينا شدنداز اين طرف ملت ستاباكس ميخرند بعد ازين طرف اينكارارو ميكنند دوستان زنگ بزنيد به 162 قسمت معاونت توسعه وفناوري بگيد حداقل شبكهاي استاني رو پخش كنند روستاباكسها و...
دوستان اعتراض خودشونو رو به آدرس زير بفرستد بلكه رسيدگي كنند.
باتشكر
simorgh_m3
19-03-2011, 08:32
آقایون یکی hppack 2.4 رو برام آپلود کنه ثواب داره!!!
این نسخه رایگانه دیگه نه؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.