PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

mazdakxp
22-04-2010, 02:03
دوستان با عرض سلام من سومین پروویژن رو امروز گرفتم ولی باز هم مشکل داشت و حتی با فروشنده که از دوستان من هست مشکل رو در میون گذاشتم گفت همه دستگاهها رو مرجوع میکنه در ضمن همه هم با گارانتی فولاد بودن که یکی اصلا بالا نمیومد و دوتای دیگه در خروجی RGB مشکل داشتن.ولی من خودم حدود یک ماهه با ایکس ویژن بدون مشکل کار میکنم

a_fazlollahii
22-04-2010, 10:18
آقاي كريمي پور امكان تحويل اين دستگاه رو نداره و فقط براي به هم زدن بازار پروويژن فعاليت مي كنه ! و چون ديگه منفعش از طرف شركت تامين نميشه ، دست به اينكارا ميزنه

باز هم ميگم ، اگه ميتونيد از ايشون 90 تومن بگيريد ، من 100 تا به قيمت 92 تومن خريدارم !

سلام
ممكن است بيشتر توضيح دهيد؟ پروويژن با آقاي كريمي پور در اين سايت معرفي شد وشروع به كار كرد! جريان چيست؟

saeedraz
22-04-2010, 11:06
من امروز با یک تلوزیون LG همون M2794 که تیونر دیجیتال داره داشتم کار میکردم که دیدم وقتی به غیر از منو بقیه زبانها و کشور را روی ترکیه یا مراکش میزاری تلتکست فارسی رو درست نشون میده گفتم شاید به درد بقیه دوستان که تلوزیونهای مدل اروپایی دارن بخوره

Stream
22-04-2010, 11:35
تاپیک تا بررسی های بعدی قفل میشه.

Stream
24-04-2010, 23:29
سلام دوباره
تاپیک باز شد، فقط توجه داشته باشید هر گونه فعالیت تبلیغاتی کاملا ممنوع است.

فعالیت تبلیغاتی یعنی:

ارجاع دادن کاربر به سایت و انجمن های دیگه برای خرید و فروش
دفاع کردن بی دلیل از یک محصول
فعالیت به عنوان نماینده فروش/خدمات یک شرکت
و هر گونه فعالیت مشابه

اینجا محلی برای مشاوره به دور از صحبت های بازاری و فروشنده هاست، دوستان لطفا همکاری کنید.

ahmadl
25-04-2010, 02:56
من هم سوال دارم.بخش خرید و راهنمایی کجاس

samira_googleOne
25-04-2010, 09:06
من هم سوال دارم.بخش خرید و راهنمایی کجاس

اينجا هم دوستان زيادي براي راهنمايي هستن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

best
25-04-2010, 09:45
در LCD ، LED ویا Plasma
برای کانال های صدا و سیما اگه تصویر صاف و بدون برفک و سایه می خواهید باید از ----T استفاده کنید و انتخاب یکی از گزینه های زیر:

• SetopBox HD و استفاده از قابلیت Upscaling و دیدن تصاویر روی 720P یا 1080P (که در بهبود کیفیت تصاویر SD موثر است)

• استفاده از ----- HD با قابلیت ----T مثل: Strong 4910

• استفاده از HD MediaPlayer با قابلیت ----T مثل: NTR82, NTR83, Eaget M890

• استفاده از ----- HD مثل CubeRevo250 همراه با یک دیش و LNB جهت دریافت ماهواره ایران ( و یا به صورت دوفیته روی دیش ترک)

• و در نهایت خرید LCD یا LED با تیونر دیجیتال ----T

ناگفته نماند که رسیورها و اچ دی پلیرها علاوه بر قابلیت TimeShift قابلیت رکورد (PVR) ، نیز دارند. و برنامه ها را به فرمت TS و MPEG ضبط می کنند که در کامپیوتر و وسایل مشابه.. ، به راحتی قابل دیدن است. بعضی از LCD و پلاسما ها نیز قابلیت رکورد دارند.

miladsa
25-04-2010, 10:37
در LCD ، LED ویا Plasma
برای کانال های صدا و سیما اگه تصویر صاف و بدون برفک و سایه می خواهید باید از ----T استفاده کنید و انتخاب یکی از گزینه های زیر:

• SetopBox HD و استفاده از قابلیت Upscaling و دیدن تصاویر روی 720P یا 1080P (که در بهبود کیفیت تصاویر SD موثر است)

• استفاده از ----- HD با قابلیت ----T مثل: Strong 4910

• استفاده از HD MediaPlayer با قابلیت ----T مثل: NTR82, NTR83, Eaget M890

• استفاده از ----- HD مثل CubeRevo250 همراه با یک دیش و LNB جهت دریافت ماهواره ایران ( و یا به صورت دوفیته روی دیش ترک)

• و در نهایت خرید LCD یا LED با تیونر دیجیتال ----T

ناگفته نماند که رسیورها و اچ دی پلیرها علاوه بر قابلیت TimeShift قابلیت رکورد (PVR) ، نیز دارند. و برنامه ها را به فرمت TS و MPEG ضبط می کنند که در کامپیوتر و وسایل مشابه.. ، به راحتی قابل دیدن است. بعضی از LCD و پلاسما ها نیز قابلیت رکورد دارند.

خیلی ممنون دوست عزیز از راهنماییتون
سوال من اینه که دستگاهی که نام بردید به خصوص HD MediaPlayer NTR82, NTR83 تو ایران موجود هست؟
از کجا می تونم تهییه کنم؟
لطفا اگر اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید

reza1ta2
25-04-2010, 10:53
من امروز با یک تلوزیون LG همون M2794 که تیونر دیجیتال داره داشتم کار میکردم که دیدم وقتی به غیر از منو بقیه زبانها و کشور را روی ترکیه یا مراکش میزاری تلتکست فارسی رو درست نشون میده گفتم شاید به درد بقیه دوستان که تلوزیونهای مدل اروپایی دارن بخوره
لطفا توضيح بيشتري بدهيد يكي از دوستان انجام داده ولي نتيجه نگرفته است

mohsenfhm
25-04-2010, 11:01
اين دستگاه نوعي ريسوره ؟؟؟؟

آيا هشتگرد هم ميشه امواج ديجيتال رو دريافت كرد ؟؟؟

saeedraz
25-04-2010, 13:30

من بقیه تلویزیونها رو نمیدونم ولی این مدل ال جی وقتی که کشور را ترکیه ویا مراکش انتخاب میکنید تلتکست رو درست نشون میده من برای اینکه کاملا مطمئن بشم Audio language و subtitle language روهم ترکیه انتخاب کردم

ProGamer
25-04-2010, 13:55
اين دستگاه نوعي ريسوره ؟؟؟؟

آيا هشتگرد هم ميشه امواج ديجيتال رو دريافت كرد ؟؟؟

دقيقا همينطوره دوست عزيزم.
رسيور يا گيرنده ديجيتال بدون نياز به ديش كه فقط كانال هاي ايراني و چند تا عرب رو ميگيره

مناطقي كه ميتونن با استفاده از گيرنده ديجيتال برنامه ها رو ببينند

تهران - کرج - پاکدشت - قرچک - ورامین - بومهن - رودهن - اصفهان - مازندران - سمنان - شاهرود - قزوین - گرگان - قم - یزد - کرمانشاه

اگر نزديك اين مناطقي ميگيره.

---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------

دوستان با عرض سلام من سومین پروویژن رو امروز گرفتم ولی باز هم مشکل داشت و حتی با فروشنده که از دوستان من هست مشکل رو در میون گذاشتم گفت همه دستگاهها رو مرجوع میکنه در ضمن همه هم با گارانتی فولاد بودن که یکی اصلا بالا نمیومد و دوتای دیگه در خروجی RGB مشکل داشتن.ولی من خودم حدود یک ماهه با ایکس ویژن بدون مشکل کار میکنم

ممنون از اطلاع رسانيتون دوست خوبم

ProGamer
25-04-2010, 14:01

كلا2794 اعلام نكرده كه مانيتور هاش تلتكست داره.
عجيبه كه براي شما داره ميگيره

ProGamer
25-04-2010, 14:55
اين همه مارك توي بازار ، چرا دوستان در اينجا فقط ايكس ويژن رو با پروويژن مقايسه مي كنن ؟!

- كنترل تمام دستگاه هاي موجود در هستي !!! با هم تداخل دارند ! اين كاملا طبيعي هستش

- برنامه هاي صداوسيما اصلا HD پخش نميشه كه بخواد 1080 يا 576 باشه

- در آخر كسي برنده ميشه كه توي ذهن خريدار بالاتر باشه . دوستان انقدر هوچي گري درنيارن ! مردم فهميده هستن و مطمئنا بهترين انتخاب رو ميكنن.

بالا خره يكي اينجا بي طرف پيدا شد.
ممنون دوست عزيز. البته دوستان از وقتي اين تاپيك بسته شده خيلي بهتر رفتار ميكنن. و سعي ميكنن زياد ايراد از خوشون به xvisiom نبندن

saeedraz
25-04-2010, 14:58
كلا2794 اعلام نكرده كه مانيتور هاش تلتكست داره.
عجيبه كه براي شما داره ميگيره

یک دکمه تکست روی کنترل هست و وقتی روی شبکه های دو و سه اون دکمه رو میزنی تلتکست رو نشون میده .
در این مورد هم زنگ زدم به مادیران و ازشون پرسیدم و انها هم تایید کردن که با گذاشتن کشور بر روی ترکیه میتوان تلتکست فارسی رو مشاهده کرد

best
25-04-2010, 16:22
سوال من اینه که دستگاهی که نام بردید به خصوص HD MediaPlayer NTR82, NTR83 تو ایران موجود هست؟

بله عزیز. تمامی مدل هایی که ازشون نامبرده شد در ایران موجود است.
تهران- چهارراه ولیعصر – بازاررضا – شماره 41
اگه توی جمهوری و مجتمع پایتخت هم بگردی پیدا می شه
و همینطور سایت هایی در اینترنت اقدام به فروش آن می کنند که اگه سرچ کنی پیدا می کنی.

درباره HDPlayer در تاپیک های مرتبط در همین فروم صحبت شده با این حال جهت آگاهی بیشتر
Novatron (iamm NTR82 & NTR83) در حال حاظر یکی از بهترین و کاملترین HdPlayer های موجود در بازار ایران است:

• Processor 450 MHz
• پخش کلیه فرمت های تصویری ، صوتی، عکس و تمامی فرمت های زیر نویس
• ورودی AV با قابلیت رکورد (از ویدیوکاست و دستگاه های مشابه .. )
• ----T با قابلیت TimeShift همراه با رکورد (DVR)
• ساخت کره
• ساپورت نرم افزاری خوب (Firmware update)

و

EAGET M890 با همان قابلیت ها ، ساخت چین و با قیمتی پایین تر

سایت رسمی Novatron

سایت رسمی Eaget

reza1ta2
25-04-2010, 17:01
یک دکمه تکست روی کنترل هست و وقتی روی شبکه های دو و سه اون دکمه رو میزنی تلتکست رو نشون میده .
در این مورد هم زنگ زدم به مادیران و ازشون پرسیدم و انها هم تایید کردن که با گذاشتن کشور بر روی ترکیه میتوان تلتکست فارسی رو مشاهده کرد
روي شبكه هاي ديجيتال يا آنالوگ ؟

saeedraz
25-04-2010, 18:04
روي شبكه هاي ديجيتال يا آنالوگ ؟

روی شبکه دیجیتال همونطور که در ایکس ویژن و پروویژن هم همینطور هست

a_fazlollahii
25-04-2010, 21:55
برای یکی از آشنایان امروز پروویژن تی-7 از نمایندگی اش سفارش دادم با هزینه حمل تا منزل 110 هزار تومان قیمت آن شد. نسبت به مدلی که چند ماه قبل گرفتم از نظر ظاهری تفاوتهایی را داشت:

مارک پروویژن در صفحه بالایی دستگاه درشت حک شده است.
دگمه های کنترلر تقریباً حالت ژلاتینی و بهتر از قبل است.
یو اس بی عقب دستگاه را نداشت.
ضمناً نسخه فارسی روی آن لود نشده بود.

hrezaei
26-04-2010, 08:20

دوست عزیز از بازار رضا می تونید تهیه کنید .

ProGamer
26-04-2010, 08:59

چه جالب
نميدونستم. مرسي از اطلاع رسانيت.

---------- Post added at 10:59 AM ---------- Previous post was at 10:55 AM ----------

دوستان در مورد ورژن جديد xvision: كه به زودي ميتونيد download كنيد (نسخه 4.1)
قابليت پخش mp3 به دستگاه اضافه شده
يك Game هم روي دستگاه تعبيه شده (ميتونيد زمان پيام هاي بازرگاني رو با اين game پر كنيد)
لطفا نظر اين دوستمون در مورد رضايت از دستگاه و ايراد دستگاه رو مشاهده بفرماييد

reza1ta2
26-04-2010, 09:09
روی شبکه دیجیتال همونطور که در ایکس ویژن و پروویژن هم همینطور هست
دوست عزيز فقط روي شبكه آنالوگ پخش مي كند و در حالت ديجيتال غير فعال است مطمئني در حالت ديجيتال تكست داشتي؟

ProGamer
26-04-2010, 09:55
دوست عزيز فقط روي شبكه آنالوگ پخش مي كند و در حالت ديجيتال غير فعال است مطمئني در حالت ديجيتال تكست داشتي؟

منظورتون چيه؟
مگه پروويژن تلتكست نداره ؟؟ يعني براي تلتكست بايد رفت به حالت آنالوگ و بعد تلتكست داشت؟؟؟

steve jobs
26-04-2010, 10:11
[/COLOR]دوستان در مورد ورژن جديد xvision: كه به زودي ميتونيد download كنيد (نسخه 4.1)
يك Game هم روي دستگاه تعبيه شده (ميتونيد زمان پيام هاي بازرگاني رو با اين game پر كنيد)

دوست عزیز ولی ورژن آپدیت دستگاه من 1.40 هست ولی از Game خبری نیست. Mp3 رو هم تست نکردم:13:

a_fazlollahii
26-04-2010, 10:42
منظورتون چيه؟
مگه پروويژن تلتكست نداره ؟؟ يعني براي تلتكست بايد رفت به حالت آنالوگ و بعد تلتكست داشت؟؟؟

سلام
بحث تلويزيون مانيتور ال جي است نه پروويژن

saeedraz
26-04-2010, 11:01

بله من مطمئن هستم که روی شبکه دیجیتال تلتکست رو میبینم بخاطر اینکه اصلا شبکه آنالوگ را تنظیم نکردم یعنی اصلا قسمت آنالوگ تلویزیون تنظیم نیست که بخواهم شبکه ای رو روی آنالوگ ببینم

البته من در تهران و روی کانال 37 امتحان کردم البته یه مدتی هم که روی کانال 65 همین 8 شبکه پخش میشد روی اونهم تونستم تلتکست رو ببینم

اگر لازم هست عکس یا فیلم بگیرم بگذارم

ProGamer
26-04-2010, 11:44
[/COLOR]دوستان در مورد ورژن جديد xvision: كه به زودي ميتونيد download كنيد (نسخه 4.1)

دوست عزیز ولی ورژن آپدیت دستگاه من 1.40 هست ولی از Game خبری نیست. Mp3 رو هم تست نکردم:13:

يادمه شما گفتين كه يكي از نمايندگي ها براتون اينو ريختن. و من هم همون موقع به شما اعلام كردم كه اين ورژن درست نيست و ورژن 1.4 اصلي هنوز release نشده.
درسته؟
اين ورژن براي تست شايد داده شده به نمايندگي ها. به هر دليلي نمايندگي تا release نشدن نرم افزار نبايد اون رو به شما ميداده.
من عرض كردم در ورژني كه قرار بياد...
بيشتر به حرفها دقت بفرماييد

steve jobs
27-04-2010, 06:11
يادمه شما گفتين كه يكي از نمايندگي ها براتون اينو ريختن. و من هم همون موقع به شما اعلام كردم كه اين ورژن درست نيست و ورژن 1.4 اصلي هنوز release نشده.
درسته؟
اين ورژن براي تست شايد داده شده به نمايندگي ها. به هر دليلي نمايندگي تا release نشدن نرم افزار نبايد اون رو به شما ميداده.
من عرض كردم در ورژني كه قرار بياد...
بيشتر به حرفها دقت بفرماييد
شاید اینطوری باشه که شما میگین + منبعتون برای این امکانات ورژن 1.4 کجاست؟ اگه میشه منبع رو بفرمایین.
ممنون

par_moghadam
27-04-2010, 10:36
ممنون از اطلاعاتتون

ولی سوال اینه که فرمت ارسال تصویر دیجیتال ایران MPEG4 هست و تلویزیون شما MPEG2 ساپورت میکند، پس چطور میتوانید تصاویرشبکه های دیجیتال را مشاهده کنید ؟ وسوال دوم اینکه از طریق پورت USB چه فرمتهای تصویری را پخش میکند ؟

با سلام خدمت دوستان گرامي
0 - عرض پوزش : بخاطر تاخير هميشگي در ارسال پاسخ
1 - حق با جنابعالي است : دليل آنرا نمي دانم ولي در حال حاضر تمامي كانالهاي ديجيتال صدا و تصوير ارسالي توسط صدا و سيما توسط تلويزيون مذكور دريافت مي شود .
2 - فرمتهاي قابل نمايش : عكس jpeg صدا mp3 تصوير mpeg1
3 - براي بررسي آيتم 2 بيش از 40 نوع فرمت عكس و صدا و تصوير آزمايش شد .
عزت زياد و برقرار

Nikonian
27-04-2010, 12:55
0 - عرض پوزش : بخاطر تاخير هميشگي در ارسال پاسخ
1 - حق با جنابعالي است : دليل آنرا نمي دانم ولي در حال حاضر تمامي كانالهاي ديجيتال صدا و تصوير ارسالي توسط صدا و سيما توسط تلويزيون مذكور دريافت مي شود .
2 - فرمتهاي قابل نمايش : عكس jpeg صدا mp3 تصوير mpeg1
3 - براي بررسي آيتم 2 بيش از 40 نوع فرمت عكس و صدا و تصوير آزمايش شد .
عزت زياد و برقرار

ممنون دوست عزیز

پس با این توصیف غیر از سوالاتی که کردم و شما زحمت کشیدید و پاسخ دادید ، اگر از پورت LAN بخواهیم محتویات داخل کامپیوتر را به اشتراک بگذاریم ، توانایی پخش MP3 ، JPEG، و MPEG1 رو خواهیم داشت و به اینترنت هم میتونیم متصل بشیم ( امتحان کردید ) ؟
آیا کیفیت ساخت نسبت به ورژن آسیایی بالاتر است ؟
قیمت رو 1.53 اعلام کردید ، منظورتون یک میلیون و پنجاه و سه هزار تومان است ؟
قیمت سری EX و BX رو دارید ؟

saeedraz
27-04-2010, 13:27
من جایی خوندم که تنها کشوری که MPEG4 را به صورت کامل و نه آزمایشی در حال پخش هست آلمان هست و اگه تلویزیونی برای آلمان ساخته بشه باید قابلیت پخش MPEG4 رو داشته باشه پس میشه گفت تلویزیونی که برای اروپا ساخته میشه با تلویزیونی که برای آلمان ساخته میشه میتونه تو تیونر تفاوت داشته باشه که البته بعضی از سازندگان تلویزیون دیگه این کار رو انجام نمیدن و همون تیونر MPEG4 رو برای کل تلویزیونهای ساخت اروپا قرار میدن

Nikonian
27-04-2010, 13:55
من جایی خوندم که تنها کشوری که MPEG4 را به صورت کامل و نه آزمایشی در حال پخش هست آلمان هست و اگه تلویزیونی برای آلمان ساخته بشه باید قابلیت پخش MPEG4 رو داشته باشه پس میشه گفت تلویزیونی که برای اروپا ساخته میشه با تلویزیونی که برای آلمان ساخته میشه میتونه تو تیونر تفاوت داشته باشه که البته بعضی از سازندگان تلویزیون دیگه این کار رو انجام نمیدن و همون تیونر MPEG4 رو برای کل تلویزیونهای ساخت اروپا قرار میدن

یعنی علاوه برتیونر MPEG2 اونها تیونر MPEG4 رو هم روی تلویزیونها میگذارند ؟ یعنی تلویزیونهای جدید هم MPEG4 وهم MPEG2 ساپورت میکنند ؟

ProGamer
27-04-2010, 14:00

وبلاگ زير هر سئوالي در مورد محصولات xvisionو كلا ماديران داشته باشيد راحت و بدون درد و خونريزي تا 1 روز بعد جواب ميده

par_moghadam
27-04-2010, 14:02
ممنون دوست عزیز

پس با این توصیف غیر از سوالاتی که کردم و شما زحمت کشیدید و پاسخ دادید ، اگر از پورت LAN بخواهیم محتویات داخل کامپیوتر را به اشتراک بگذاریم ، توانایی پخش MP3 ، JPEG، و MPEG1 رو خواهیم داشت و به اینترنت هم میتونیم متصل بشیم ( امتحان کردید ) ؟
آیا کیفیت ساخت نسبت به ورژن آسیایی بالاتر است ؟
قیمت رو 1.53 اعلام کردید ، منظورتون یک میلیون و پنجاه و سه هزار تومان است ؟
قیمت سری EX و BX رو دارید ؟

0 - لطف داريد .
1 - براي اتصال معمولي به كامپيوتر از پورت lan براي شبكه كردن و نيز پورت pc به عنوان مانيتور شدن مي توان استفاده نمود كه وي‍ژگي ها ‍ و روش انجام آنها در سايت سوني آمده است .
2 - هيچكدام از امكانات 2 را امتحان نكرده ام ولي در صورت تست عملي به شما اطلاع خواهم داد .
3 - طبق ادعاي فروشنده كيفيت ساخت ورژن اروپايي بالاتر است . در تمامي سايت هايي كه من در مورد سري w سوني تحقيق كردم بررسي هاي فني و امتياز دهي در مورد w5500 و نه w550 انجام پذيرفته بود .
5 - قيمت خريد يك ميليون و پانصد و سي هزار تومان بود .
6 - قيمت ها رو به كاهش است و قيمت روز را از سايت ها و نيز شماره تلفن فروشنده در پست هاي قبلي مي توانيد بگيريد .
7 - در تكميل پاسخ 1 بايد به عرض برسانم اگر از lcd به عنوان مانيتور استفاده كنيم در اين صورت اصولا محدوديتي از نظر فرمت فايل پخش شونده وجود ندارد ولي از lcd به كامپيوتر دسترسي نخواهيم داشت . ولي در حالتي كه lcd را از طريق پورت lan به كامپيوتر وصل كنيم اصولا ارتباط دو طرفه برقرار است ولي الان حضور ذهن كافي ندارم كه بتوانم شرايط و ويژگي هاي دقيق آنرا بيان كنم . انشا... در اولين فرصت و پس از آزمايش عملي
عزت زياد و برقرار

saeedraz
27-04-2010, 14:25
یعنی علاوه برتیونر MPEG2 اونها تیونر MPEG4 رو هم روی تلویزیونها میگذارند ؟ یعنی تلویزیونهای جدید هم MPEG4 وهم MPEG2 ساپورت میکنند ؟

تا جایی که من میدونم حداقل تلویزیونهایی که برای آلمان ساخته میشه این امکان رو دارند حتی من یک زمانی سایت ال جی آلمان رو نگاه میکردم هم همان تلویزیونی که در ایران هست با همان اسم و کد دارای تیونر دیجیتال با قابلت دیکد هر دو فرمت میباشد

برای مثال
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید در قسمت SPEZIFIKATIONEN و زیر مجموعه Anschlüsse (Rückseite)k اگر دقت کنید متوجه میشید که هردو تیونر رو داره

البته الان که داشتم چک میکردم دیدم که مدلهای آلمان با مدلهای انگلیس تفاوتهایی دارند

انگلیس

آلمان

در همون مسیر بالا

saeedraz
27-04-2010, 15:22
در مورد این تلویزیون سونی هم اگر به سایت زیر مراجعه کنید و در قسمت Abstimmung و جلوی گزینه High Definition TV-Tuner (MPEG-4) - H.264 (abhängig vom Anbieter) کلمه ja نوشته شده

آدرس سایت آلمان

اما اگر به سایت انگلیس مراجعه کنید میبینید که خبری از Tuner MPEG4 نیست

آدرس سایت انگلیس

حالا دو حالت داره یا روی این تلویزیون کلا تیونر MPEG4 وجود داره ولی انگلیس به خاطر اینکه سیستم پخشش تفاوت داره جزو مشخصات نمینویسه و یا اینکه تولید این دو کشور باهم کلا متفاوته

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
امروز (8/2/89) داشتم سایت فرانسه راهم که نگاه میکردم گزینه MPEG4 وجود دارد یعنی میتوان نتیجه گرفت که این تلویزیون هم تیونر MPEG4 دارد هم تیونر MPEG2 .

سایت فرانسه

regedit021
27-04-2010, 16:31
دوستان كسي از فريمور جديد خبري نداره!

regedit021
28-04-2010, 13:03
دوستان
فريمور جديد خبري نيست!

saeedraz
28-04-2010, 14:05
دوستان
فريمور جديد خبري نيست!

ایکس ویژن که گفتند ورژن جدید به زودی میاد

پروویژن هم که فعلا خبری نیست

Heidari1388
28-04-2010, 14:23
این آخرین نسخه فریمور ایکس ویژن هست ، نسخه 1.37 :

mafia0912
28-04-2010, 19:23
سلام خدمت دوستان
من یک گیرنده ECHOLINK 280 گرفتم
می خواستم بدونم کسی لینک برای اپدیتش می شناسه
اگر کسی هم در مورد این مدل سوالی داشت در خدمتیم
من این مدل رو 80 گرفتم در مورد مشخصاتش هم این که
عکس و MP3 پخش می کنه با فرمت TS ,PS ضبط می کنه همون فرمت هم پخش می کنه فرمتای دیگم پخش نکرد

sh1356h
29-04-2010, 10:16
قابل توجه دوستان در اصفهان

صدا وسیمای اصفهان یک فرستنده 50 کیلو وات در پل خواجو نصب کره وفعلا 6 کانال تلویزیونی و 2 کانال رایویی جوان وپیام بر روی آن پخش میشود
ولی طی اطلاعاتی که دیروز از یکی از عوامل پخش set box در اصفهان گرفتم دو فرستنده 200 کیلو وات در منطقه کوهپایه اصفهان در حال نصب است که در نتیجه تا 1 ماه آینده تمام کانالهای استانی و سراری در بیشتر مناطق استان قابل دریافت خواهد بود

من خودم x vision ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو در اصفهان خریدم 79 تومان و تصویری که میده مثل ماهواره میمونه

EhsanEricsson
29-04-2010, 22:42
بچه ها یکی ممکنه به من بگه من اگه بخوام یه گیرنده ی دیجیتال واسه lg lh500 بگیرم ، چی بگیرم خوبه؟ حدود قیمتم بگید مرسی.

EhsanEricsson
29-04-2010, 23:00
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دستگاه با اتصال به آنتن UHF معمولی و بدون جهت خاصی ، تمام کانال های سراسری و شبکه تهران و کانال های ماهواره ای جمهوری اسلامی مثل پرس تی وی PRESS TV و العالم و الکوثر و جام جم 1 و مستند و... و کانال های رادیوی جمهوری اسلامی را بدون داشتن دیش های ماهواره ای و LNB بصورت دیجیتالی دریافت می کند و در آینده خیلی نزدیک کانال های مراکز استانی را بصورت دیجیتالی دریافت خواهد کرد.

این دستگاه مناسب شرایط ذیل می باشد.

1 - کسانیکه در پشت ساختمان های بلند ساکن هستند و یا در محلا تی که تصاویر با سایه همراه است .

2 - کسانیکه مجبور به استفاده از ریسیور و دیش های ماهواره شده اند، اما با این حال درشرایط بد جوی ( برف و باران) و یا مخصوصا" موقع پخش زنده و مستقیم فوتبال خارجی از کانال 3 سیما ، امکان دریافت تصاویر را ندارند.

دستگاه فوق تا شعاع زیادی از برج میلاد ، حتی در حومه تهران امواج را دریافت می کند

قیمت: 110,000 تومان
میشه مدل دقیقشم بگید بعد اینکه تو کرج هم جواب میده؟

feshk
30-04-2010, 14:37
اگه نظر منو بخوای و همچینن اگه تو بودجه‌ای 250 هزار تومانی داری که میگمEAGET M890 HD PVR 1080P بگیر که عالیه و هر جور فرمتی که بخوای پخش میکنه و در ضمن گیرنده دیجیتال هم داره در صورتی هم که یه چیز خوب با قیمت مناسب میخوای ایکس ویژن ساخت مادیران با قیمت 79 هزار تومانی رو بگیر
بچه ها یکی ممکنه به من بگه من اگه بخوام یه گیرنده ی دیجیتال واسه lg lh500 بگیرم ، چی بگیرم خوبه؟ حدود قیمتم بگید مرسی.

a_fazlollahii
30-04-2010, 14:44

سلام
اگر می خواهید به عنوان مدیا پلی یر از آن هم استفاده کنید یعنی انواع فرمتهای صوتی و تصویری که روی فلش ریخته اید را روی تلویزیون نمایش دهید یا بشنوید، به نظر من بهتر است Provision T-7 بخرید که HD هم هست. قیمت آن هم 110 هزار تومان است (تحویل در محل). قابلیت وصل باکابل HDMI هم به تلویزیون را دارد. شرکت فروشنده اعلام کرده که یکسال هم گارانتی تعویض دارد.

EhsanEricsson
30-04-2010, 14:58
سلام
اگر می خواهید به عنوان مدیا پلی یر از آن هم استفاده کنید یعنی انواع فرمتهای صوتی و تصویری که روی فلش ریخته اید را روی تلویزیون نمایش دهید یا بشنوید، به نظر من بهتر است Provision T-7 بخرید که HD هم هست. قیمت آن هم 110 هزار تومان است (تحویل در محل). قابلیت وصل باکابل HDMI هم به تلویزیون را دارد. شرکت فروشنده اعلام کرده که یکسال هم گارانتی تعویض دارد.
مرسی اما تو سایتش نوشته بود موجود نیست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا جام جم و اینا رو هم خوب نشون میده؟ اصل کاری هم شبکه 3 هستش:20:
راستی این گیرنده های دیجیتال جام جم که تبلیغ میکنن چجوریه؟

m2fard
30-04-2010, 17:13
این Provision T-7 که دوستان میگن، چه جوریاست؟ مشخصاتش چیه؟ غیر از HD بودنش، مزیت دیگری نسبت به x.vision داره؟

a_fazlollahii
30-04-2010, 18:55
مرسی اما تو سایتش نوشته بود موجود نیست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا جام جم و اینا رو هم خوب نشون میده؟ اصل کاری هم شبکه 3 هستش:20:
راستی این گیرنده های دیجیتال جام جم که تبلیغ میکنن چجوریه؟

سلام
من به اینجا سفارش دادم. درب منزل تحویل دادند.

کلیه 14 کانال را به خوبی نشان می دهد.
درمورد گیرنده دیجیتال جام جام من تجربه ای ندارم.

---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------

این Provision T-7 که دوستان میگن، چه جوریاست؟ مشخصاتش چیه؟ غیر از HD بودنش، مزیت دیگری نسبت به x.vision داره؟

به عنوان مدیا پلی یر از آن می توانید استفاده کنید یعنی می توانید فایلهای صوتی و تصویری را روی کول دیسک یا هارد اکسترنال بریزید و در روی تلویزیون نمایش دهید یا بشنوید،

mj_heydari
30-04-2010, 21:36
خوب من هم یه ایکس ویژن خریدم 79 تومن ..بعد از 2 روز استفاده گفتم یه سری نکات رو بنویسم که دوستان مطلع باشند:

معایب :
1-دیر عوض کردن کانال ها {نمی دونم نسبت به پروویژن سریع تر هست یا نه ولی از تلویزون معمولی دیر تر کانال ها عوض میشن
2-فیریز شدن چند دهم ثانیه تصویر درهنگام تعویض کانال
3-کیفیت مواد بکاررفته در کنترل در حد شونه تخم مرغ (یعنی فکر کنم دمپایی پاره اب کردن و باهاش کنترل ساختن )
4-عدم پشتیبانی از فرمت های تصویری برای پخش از درگاه usb
5-نداشتن hdmi و عدم پشتیبانی از فرمتHd

مزایا:
1-کیفیت صدا و تصویر اینه هست ، و مشکل فریز شدن -به جز در هنگام تعویض کانال -و این صوبتا نداره .. و درصد سیگنال هم 90 هست
2-برد ریموت کنترل خوبه (یکی از دلایلی که پروویژن نخریدم همین ضعف کنترل پرویژن بود که دوستان تو همین تاپیک گفتند)
3-قیمت ارزون تر و گارانتی معتبر
4-فریمور دستگاه زود به زود اپدیت میشه و انتظار میره مشکلات شماره 1-2-4 بالا تو اپدیت های بعدی بر طرف شوند .
5-منو دستگاه بسیار user friendly هست (البته من فارسی شو انتخاب نکردم و از همون اول انگلیسی زدم )
6-بر خلاف گفته یکی از دوستان دستگاه اصلا داغ نمی کنه و دمای نرمال داره حتی بعد از 5 ساعت کار مدوام

**
نتیجه : از نظر امکانات پلیر ..درمقابل پروویژن هیج حرفی واسه گفتن نداره و کاملا تسلیم هست ..ولی در سایر موارد با توجه به تجربه دوستان پرویژنی در صفحات ،قبل تفاوت وحشتناکی! باهم نبایدداشته باشند ! ..برای من هم چون پلیر دستگاه اصلا مهم نبود (چون hd player دارم) و..به جاش ریموت کنترل مهم بود (چون کنترل که مشکل داشته باشه همیشه رو اعصاب راه میره ) Xvision خریدم ..

**

نکته : ضبط برنامه ها روی فلش رو تست نکردم ..از قرار معلوم هم پرو و هم ایکس ویژن معایب خاص خودشونو دارند

**
تذکر 1:بنده نه نماینده پروویژن هستم نه ایکس ویژن ..:28:
تذکر 2 : تو رو ح اون بنده خداهایی که پارازیت می اندازن تو کانال ها /// مجبوریم واسه یه فوتبال/// 79 تومن یا 110 تومن پول ناقابل رو بدیم به این جور دستگاه ها که نصف ----- هم بدرد نمی خورند :9:
تذکر 3 :چرک کف دست که علف خرس نیست ؟ هست ؟:20:

EhsanEricsson
30-04-2010, 22:07
خوب من هم یه ایکس ویژن خریدم 79 تومن ..بعد از 2 روز استفاده گفتم یه سری نکات رو بنویسم که دوستان مطلع باشند:

معایب :
1-دیر عوض کردن کانال ها {نمی دونم نسبت به پروویژن سریع تر هست یا نه ولی از تلویزون معمولی دیر تر کانال ها عوض میشن
2-فیریز شدن چند دهم ثانیه تصویر درهنگام تعویض کانال
3-کیفیت مواد بکاررفته در کنترل در حد شونه تخم مرغ (یعنی فکر کنم دمپایی پاره اب کردن و باهاش کنترل ساختن )
4-عدم پشتیبانی از فرمت های تصویری برای پخش از درگاه usb
5-نداشتن hdmi و عدم پشتیبانی از فرمتHd

مزایا:
1-کیفیت صدا و تصویر اینه هست ، و مشکل فریز شدن -به جز در هنگام تعویض کانال -و این صوبتا نداره .. و درصد سیگنال هم 90 هست
2-برد ریموت کنترل خوبه (یکی از دلایلی که پروویژن نخریدم همین ضعف کنترل پرویژن بود که دوستان تو همین تاپیک گفتند)
3-قیمت ارزون تر و گارانتی معتبر
4-فریمور دستگاه زود به زود اپدیت میشه و انتظار میره مشکلات شماره 1-2-4 بالا تو اپدیت های بعدی بر طرف شوند .
5-منو دستگاه بسیار user friendly هست (البته من فارسی شو انتخاب نکردم و از همون اول انگلیسی زدم )
6-بر خلاف گفته یکی از دوستان دستگاه اصلا داغ نمی کنه و دمای نرمال داره حتی بعد از 5 ساعت کار مدوام

**
نتیجه : از نظر امکانات پلیر ..درمقابل پروویژن هیج حرفی واسه گفتن نداره و کاملا تسلیم هست ..ولی در سایر موارد با توجه به تجربه دوستان پرویژنی در صفحات ،قبل تفاوت وحشتناکی! باهم نبایدداشته باشند ! ..برای من هم چون پلیر دستگاه اصلا مهم نبود (چون hd player دارم) و..به جاش ریموت کنترل مهم بود (چون کنترل که مشکل داشته باشه همیشه رو اعصاب راه میره ) Xvision خریدم ..

**

نکته : ضبط برنامه ها روی فلش رو تست نکردم ..از قرار معلوم هم پرو و هم ایکس ویژن معایب خاص خودشونو دارند

**
تذکر 1:بنده نه نماینده پروویژن هستم نه ایکس ویژن ..:28:
تذکر 2 : تو رو ح اون بنده خداهایی که پارازیت می اندازن تو کانال ها /// مجبوریم واسه یه فوتبال/// 79 تومن یا 110 تومن پول ناقابل رو بدیم به این جور دستگاه ها که نصف ----- هم بدرد نمی خورند :9:
تذکر 3 :چرک کف دست که علف خرس نیست ؟ هست ؟:20:
فکر کنم پس پروویژن بی تره (beytare)

mohsen121
01-05-2010, 00:01
ست تاپ باكس جم به صورت خفن وارد بازار شده قيمتش هم از 80 تا 90 هستش.

ProGamer
01-05-2010, 15:35
فکر کنم پس پروویژن بی تره (beytare)

خسته نباشي
اين همه توضيح داد در موردش باز اين چه سئواليه ميپرسي.
پروويژن تنها يه player هست. همين و بس. هيچ ويژگي كه ارزش 30 هزار تومن خرج بيشتر كردن رو داشته باشه نداره.
مشكلاتي هم كه ايشون گفتن مشكل نيست: مثلا اينكه xvision از HD ساپورت نميكنه. مگه برنامه تلوزيون HD كه بخواد پول بيشتر بگيره و ساپورت كنه؟؟؟ كانال هاي HD ماهواره هم كارتي هستن از پس تكنولوژيش گرونه.چه برسه به ايران كه بخواد كانالاش رو HD كنه

EhsanEricsson
01-05-2010, 15:42
خسته نباشي
پروويژن تنها يه player هست. همين و بس. هيچ ويژگي كه ارزش 30 هزار تومن خرج بيشتر كردن رو داشته باشه نداره.
مشكلاتي هم كه ايشون گفتن مشكل نيست: مثلا اينكه xvision از HD ساپورت نميكنه. مگه برنامه تلوزيون HD كه بخواد پول بيشتر بگيره و ساپورت كنه؟؟؟ كانال هاي HD ماهواره هم كارتي هستن از پس تكنولوژيش گرونه.چه برسه به ايران كه بخواد كانالاش رو HD كنه
فکر کنم پس ایکس ویژن بی تره (beytare)

---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------

حالا اونایی که هردوشو استفاده کردن بگن تصویر کدوم بهتره ، ایکس ویژن یا پرو ویژن یا یه چیز دیگه مثلا جام جم یا...
حالا اگه با 30 تومن اضافه پلییر هم باشه که خوبه ، چرا بد باشه. ولی اولویت با تصویر بهتره

solaymani
01-05-2010, 18:40
شبکه ورزش

جایزه نفر اول 3 میلیون تومان برای بهترین وساده ترین طراحی برای آرم ( لوگو )شبکه ورزش از سوی صداوسیما وشبکه دیجیتالی تلوزیون ورزش مشخص شد.
شورای هماهنگی ورزش سازمان صدا وسیما طراحی نشانه (آرم) شبکه ورزش را با اهدای جوایز ارزنده به مسابقه می گذارد.در طراحی نشانه می بایست به موارد زیر توجه شود:
1- توجه به سلامت و تحرک انسانی
2- توجه به شادی و نشاط عمومی
3- توجه به ورزش همگانی
4- توجه به فرهنگ ایرانی و اسلامی
5- آرم ساده و گویا باشد
6- پرهیز از طراحی جزئیات
7- در اندازه های کوچک چه تلویزیونی و چه چاپی قابل تشخیص و شناسایی باشد.
به نفر برگزیده 30میلیون ریال و به نفرات اول تا دهم جوایز ارزنده ای اهدا خواهد شد.
شما می توانید آرم طراحی شده را همراه با نام و نام خانوادگی و شماره تماس به این پست الکترونیکی ارسال نمایید: shamlou@irib.ir

تلفن: 02122053305

نمابر: 02122163478

EhsanEricsson
01-05-2010, 19:15
شبکه ورزش

جایزه نفر اول 3 میلیون تومان برای بهترین وساده ترین طراحی برای آرم ( لوگو )شبکه ورزش از سوی صداوسیما وشبکه دیجیتالی تلوزیون ورزش مشخص شد.
شورای هماهنگی ورزش سازمان صدا وسیما طراحی نشانه (آرم) شبکه ورزش را با اهدای جوایز ارزنده به مسابقه می گذارد.در طراحی نشانه می بایست به موارد زیر توجه شود:
1- توجه به سلامت و تحرک انسانی
2- توجه به شادی و نشاط عمومی
3- توجه به ورزش همگانی
4- توجه به فرهنگ ایرانی و اسلامی
5- آرم ساده و گویا باشد
6- پرهیز از طراحی جزئیات
7- در اندازه های کوچک چه تلویزیونی و چه چاپی قابل تشخیص و شناسایی باشد.
به نفر برگزیده 30میلیون ریال و به نفرات اول تا دهم جوایز ارزنده ای اهدا خواهد شد.
شما می توانید آرم طراحی شده را همراه با نام و نام خانوادگی و شماره تماس به این پست الکترونیکی ارسال نمایید: shamlou@irib.ir

تلفن: 02122053305

نمابر: 02122163478
این تاپیک که جای این حرفا نیست

mj_heydari
01-05-2010, 23:04
خسته نباشي

من هم معتقدم که تلویزیون ایران عمرا hd بشه ..چون به شدت هزینه این کار بالاست و بر فرض محال هم که طی مثلا 5 سال اینده شد ..چی و ادم میخواد hd ببینه ..مسابقه شموشک با پیام مشهد ! یا تصویر مق ام عظم ا --ادم بعضی از تصاویر رو هر چه بی کیفیت تر ببینه بهتره :5::5:
کانال های اچ دی ماهواره ای هم فعلا خیلی کم هستند و البته بسیار گرون قیمت ..حالا چه جوری انتظاری دارین که ایران بیاد اچ دی پخش کنه! :18::18:

**
البته بحث پخش اچ دی صدا و سیما با قابلیت پخش فیلم اچ دی از رو کول دیسک یا هارد اکسترنال فرق می کونه :13:که ایکس ویزن در این مورد هر دو رو نداره ولی گویا دوستان از کیفیت پخش اچ دی پرو ویژن هم چندان راضی نیستن ..

**
گذشته از مساله نه چندان کاربردی hd در ایران - برخی اشکالات نرم افزاری و سخت افزاری تو ایکس و پرو هست که من واسه ایکس رو گفتم یه ادم بی طرف هم پیدا شه ..مزایا و معایب پرو یا جم یا هر مارک دیگه ای که خریده بگه ..باعث راهنمایی بیشتر دوستان میشه :40:

EhsanEricsson
01-05-2010, 23:07
من هم معتقدم که تلویزیون ایران عمرا hd بشه ..چون به شدت هزینه این کار بالاست و بر فرض محال هم که طی مثلا 5 سال اینده شد ..چی و ادم میخواد hd ببینه ..مسابقه شموشک با پیام مشهد ! یا تصویر مق ام عظم ا --ادم بعضی از تصاویر رو هر چه بی کیفیت تر ببینه بهتره :5::5:
کانال های اچ دی ماهواره ای هم فعلا خیلی کم هستند و البته بسیار گرون قیمت ..حالا چه جوری انتظاری دارین که ایران بیاد اچ دی پخش کنه! :18::18:

**
البته بحث پخش اچ دی صدا و سیما با قابلیت پخش فیلم اچ دی از رو کول دیسک یا هارد اکسترنال فرق می کونه :13:که ایکس ویزن در این مورد هر دو رو نداره ولی گویا دوستان از کیفیت پخش اچ دی پرو ویژن هم چندان راضی نیستن ..

**
گذشته از مساله نه چندان کاربردی hd در ایران - برخی اشکالات نرم افزاری و سخت افزاری تو ایکس و پرو هست که من واسه ایکس رو گفتم یه ادم بی طرف هم پیدا شه ..مزایا و معایب پرو یا جم یا هر مارک دیگه ای که خریده بگه ..باعث راهنمایی بیشتر دوستان میشه :40:

یکی هم بگه خداییش کدوم بهتره ما همونو بخریم

mahdimp5
02-05-2010, 01:12
یکی هم بگه خداییش کدوم بهتره ما همونو بخریم

من خودم پروويژن دارم ولي از خروجي HDMI و مدياپليرش که بگذريم کلا تفاوت اساسي با بقيه نداره... اگر تلويزيونت LCD هست حتما پروويژن بگير ... اگر LCD نيست و نيازي به مديا پليرش هم نداري ايکس ويژن بگير... کلا همشون يه کوفتن! چيني!

t_tanhayam
02-05-2010, 01:32
دوستان اگه پروويژن بخوايم از تهران بگيريم بهترين قيمت ها كجاست؟

amahdavi2004
02-05-2010, 09:02
دقيقا همينطوره دوست عزيزم.
رسيور يا گيرنده ديجيتال بدون نياز به ديش كه فقط كانال هاي ايراني و چند تا عرب رو ميگيره

مناطقي كه ميتونن با استفاده از گيرنده ديجيتال برنامه ها رو ببينند

تهران - کرج - پاکدشت - قرچک - ورامین - بومهن - رودهن - اصفهان - مازندران - سمنان - شاهرود - قزوین - گرگان - قم - یزد - کرمانشاه

اگر نزديك اين مناطقي ميگيره.

---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------

ممنون از اطلاع رسانيتون دوست خوبم

من براي يكي از نزديكان كه در يكي از شهرستانهايي كه نام برديد زندگي مي كند مي خواهم از اين دستگاهها بگيرم فقط پرسشي دارم:
1 - آيا مطمئنيد در اين شهرها پخش ديجيتال وجود دارد چون فقط براي تهران اطلاع رساني شده است.
2 - آيا مدلي وجود دارد كه هم تيونر آنالوگ داشته باشد و هم ديجيتال؛ كه اگر احياناً هنوز در منطقه مورد نظر پخش ديجيتال راه اندازي نشده باشد از آنالوگ استفاده شود تا زماني كه ديجيتال راه اندازي شد از تيونر ديجيتال استفاده شود؟
3 - ضمناً اين دستگاهها به مانيتورهاي fullHD هم خروجي مي دهند؟

ProGamer
02-05-2010, 11:26
مشخصات فني گيرنده ديجيتال xvision

a_fazlollahii
02-05-2010, 14:04
من براي يكي از نزديكان كه در يكي از شهرستانهايي كه نام برديد زندگي مي كند مي خواهم از اين دستگاهها بگيرم فقط پرسشي دارم:
1 - آيا مطمئنيد در اين شهرها پخش ديجيتال وجود دارد چون فقط براي تهران اطلاع رساني شده است.
2 - آيا مدلي وجود دارد كه هم تيونر آنالوگ داشته باشد و هم ديجيتال؛ كه اگر احياناً هنوز در منطقه مورد نظر پخش ديجيتال راه اندازي نشده باشد از آنالوگ استفاده شود تا زماني كه ديجيتال راه اندازي شد از تيونر ديجيتال استفاده شود؟
3 - ضمناً اين دستگاهها به مانيتورهاي fullHD هم خروجي مي دهند؟

سلام
1- بله. ممكن است كه هركدام از اين شهرها فقط چند كانال ابتداً پخش شود وهمه كاتالها در اين شهر ها راه اندازي نشده باشد.
2- پروويژن يك ورودي آنتن دارد يك خروجي آن . مي توانيد از خروجي براي كانالهاي آنالوگ به ورودي آنتن تلويزيون وصل كنيد. ولي تيونر آنالوگ جداگانه ندارد.
3- اگر مانيتور ورودي كامپوننت يا HDMI يا كامپوزيت داشته باشد، مي توان تصاوير خروجي دستگاههاي ست تاپ باكس را به آنها وصل كرد.

MJHamed
02-05-2010, 17:41
سلام
میخواستم ببینم که آیا هنوز هم میتوان تمام شبکه های استانی رو با هم دید یا نه؟
آخه چند وقت پیش روی یه دستگاهی دیدم که فقط یک شبکه ی استانی داشت و میگفت که هر روز به صورت رندوم از یک استان پخش میکنن.

یک سوال دیگه که زیاد به اینجا ربط نداره اینکه آیا اگه با م ا ه و ا ر ه کانالای ایران رو بگیری همه کانالای استانی رو با هم میاره یا اونم اینطوری شده؟

mahdimp5
02-05-2010, 18:14
سلام
میخواستم ببینم که آیا هنوز هم میتوان تمام شبکه های استانی رو با هم دید یا نه؟
آخه چند وقت پیش روی یه دستگاهی دیدم که فقط یک شبکه ی استانی داشت و میگفت که هر روز به صورت رندوم از یک استان پخش میکنن.

یک سوال دیگه که زیاد به اینجا ربط نداره اینکه آیا اگه با م ا ه و ا ر ه کانالای ایران رو بگیری همه کانالای استانی رو با هم میاره یا اونم اینطوری شده؟

1. نه هنوز هم هر روز فقط يک شبکه استاني است...

2. پخش ماهواره‌اي اش اين طور نيست ... هر استان براي خودش پخش مستقل روزانه داره ... و همه را ميتوني داشته باشي.

a_fazlollahii
02-05-2010, 19:20
دوستان اگه پروويژن بخوايم از تهران بگيريم بهترين قيمت ها كجاست؟

سلام
فکر کنم همه جا همون 110 هزار تومان باشه . با فولاد رایانه تماس بگیرید اطلاعات کسب کنید.

HRN
02-05-2010, 20:42
سلام:
آقا امروز تو تلوزیون یک مدل تبلیغ کرد که گفت همچی داره (ضبط ،تلتکس فارسی ،تقویم و...) تائیدیه صدا سیما هم هست
این چه مدلی هست ؟
به درد بخور هست یا مثل همین ایکس ویژن و پرویژن به مفت نمی ارزه

regedit021
02-05-2010, 21:48
سلام
فکر کنم همه جا همون 110 هزار تومان باشه . با فولاد رایانه تماس بگیرید اطلاعات کسب کنید.
کاملا موافقم!
با فولاد رایانه تماس بگیر!

EhsanEricsson
02-05-2010, 21:56
دوستان یکی بیاد همونجور که تو یه پست یه نفر مزایا و معایب ایکس ویژن رو گفت ، مزایا و معایب پروویژن هم کامل بگه و کلا یه مقایسه کامل بین دریافت کننده های دیجیتال موجود بکنه آخر ببینیم چی بهتره . این تاپیک بالای 130 صفحه شده و خوندن همش به راحتی امکانپذیر نیست.
ممنون

EhsanEricsson
03-05-2010, 00:48
خسته نباشي
یه سوال : واقعا نداشتن خروجی HDMI در ست تاپ باکس ایکس ویژن تاثیری رو کیفیت تصویر دریافتی نداره؟
هرچند که میگن تصاویر ارسالی ایران full hd نیست .

ولی مثلا وقتی قراره یه السیدی فول اچ دی بهش وصل کنیم بهتر نیست از پروویژن استفاده کنیم که خروجی HDMI داره؟ احتمالا با اینکه تصویر ارسالی فول اچ دی نیست استفاده ار خروجی HDMI باز یکم تصویر رو بهتر نمیکنه؟

یه دوستی یه جا گفته بود (استفاده از قابلیت Upscaling و دیدن تصاویر روی 720P یا 1080P در بهبود کیفیت تصاویر SD موثر است)
حالا قابلیت upscaling در ست تاپ باکس xvision که خروجی HDMI نداره هم هست؟

ProGamer
03-05-2010, 10:24
یه سوال : واقعا نداشتن خروجی HDMI در ست تاپ باکس ایکس ویژن تاثیری رو کیفیت تصویر دریافتی نداره؟
هرچند که میگن تصاویر ارسالی ایران full hd نیست .

ولی مثلا وقتی قراره یه السیدی فول اچ دی بهش وصل کنیم بهتر نیست از پروویژن استفاده کنیم که خروجی HDMI داره؟ احتمالا با اینکه تصویر ارسالی فول اچ دی نیست استفاده ار خروجی HDMI باز یکم تصویر رو بهتر نمیکنه؟

یه دوستی یه جا گفته بود (استفاده از قابلیت Upscaling و دیدن تصاویر روی 720P یا 1080P در بهبود کیفیت تصاویر SD موثر است)
حالا قابلیت upscaling در ست تاپ باکس xvision که خروجی HDMI نداره هم هست؟

نه عزيز. اونور هم جواب دادم. ولي هيچ تاثيري نداره
مگه ايكه تلوزيون فيلمي با كيفيت HD پخش كنه. كه به هيچ عنوان همچين چيزي امكان پذير نيست. حالا 100 نفر هم بيان بگن تلوزيون داره HD ميشه، من به شما قول ميدم كه اين اتفاق نيافته:31:
آخه national Geography بايد كلي پول بدي كهHD ببيني بعد ايران بياد تصاويرشو HD كنه؟؟؟!!!:27:
هر دستگاهي كه upscaling داشته باشه وقتي به TV وصل ميشه، تلوزيون خودش اون upscalin رو غير فعال ميكنه و تغييرات لازم رو اعمال ميكنه. پس upscaling يه ويژگي مسخرس كه هر دستگاهي داشته باشه يا نداشته باشه مهم نيست. فقط جنبه تبليغاتي داره

EhsanEricsson
03-05-2010, 10:56
هر دستگاهي كه upscaling داشته باشه وقتي به TV وصل ميشه، تلوزيون خودش اون upscalin رو غير فعال ميكنه و تغييرات لازم رو اعمال ميكنه. پس upscaling يه ويژگي مسخرس كه هر دستگاهي داشته باشه يا نداشته باشه مهم نيست. فقط جنبه تبليغاتي داره

پس بنابر این کیفیت پخش تصویر پروویژن و ایکس ویژن کاملا مساویه ، فقط میمونه امکانات جانبیش که اونم ضبط زمانبندی شده ی تصاویر هست که ایکس ویژن داره فقط ، ریموت ایکس ویژن هم که قویتره ،
آپدیت ایکس ویژن هم که راحت تره ، قیمتشم که کمتره ، گارانتیشم که معتبر تره ، ولی پلییر پروویژن قوی تره ،
پس در کل انگار ایکس ویژن بهتره ، چون زمانبندی ضبط تصاویر فکر کنم زیاد به کار بیاد

saeedraz
03-05-2010, 11:43
پس بنابر این کیفیت پخش تصویر پروویژن و ایکس ویژن کاملا مساویه ، فقط میمونه امکانات جانبیش که اونم ضبط زمانبندی شده ی تصاویر هست که ایکس ویژن داره فقط ، ریموت ایکس ویژن هم که قویتره ،
آپدیت ایکس ویژن هم که راحت تره ، قیمتشم که کمتره ، گارانتیشم که معتبر تره ، ولی پلییر پروویژن قوی تره ،
پس در کل انگار ایکس ویژن بهتره ، چون زمانبندی ضبط تصاویر فکر کنم زیاد به کار بیاد

در ایکس ویژن برای گرفتن تصویر بهتر روی ال سی دی از کامپوننت به جای AV استفاده کنید (به خاطر تجربه شخصی که داشتم میگم)

ProGamer
03-05-2010, 12:59

ربطي به تلوزيونتون نداره.
شما هر چي بگيري به LCD ميخوره. ولي افرادي كه CRT دارن بايد xvision بگيرن . چون provision پورتشو نداره كه به crt وصلبشه. (اگر اشتباه ميكنم تذكر بدن دوستان)

قابل توجه دوستان در اصفهان

صدا وسیمای اصفهان یک فرستنده 50 کیلو وات در پل خواجو نصب کره وفعلا 6 کانال تلویزیونی و 2 کانال رایویی جوان وپیام بر روی آن پخش میشود
ولی طی اطلاعاتی که دیروز از یکی از عوامل پخش set box در اصفهان گرفتم دو فرستنده 200 کیلو وات در منطقه کوهپایه اصفهان در حال نصب است که در نتیجه تا 1 ماه آینده تمام کانالهای استانی و سراری در بیشتر مناطق استان قابل دریافت خواهد بود

من خودم x vision ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو در اصفهان خریدم 79 تومان و تصویری که میده مثل ماهواره میمونه

ممنون از اطلاع رسانيت. بيشتر استانها به صورت آزمايشي شروع به پخش كردن. و به زودي دوستاني كه --- دارن ميتونن برنامه همه استانها رو ببينن.
ولي آنچه كه به صورت رسمي اعلام شده : تهران و كرج
اگر در ساير شهرستانها هستيد و گاهي تصوير فريز ميشه يا ميره، به گيرنده مربوط نيست. علت اينه كه شما سيگنال ها به صورت آزمايشي هستن و گاهي تغييراتي ميكنن

سلام خدمت دوستان
من یک گیرنده ECHOLINK 280 گرفتم
می خواستم بدونم کسی لینک برای اپدیتش می شناسه
اگر کسی هم در مورد این مدل سوالی داشت در خدمتیم
من این مدل رو 80 گرفتم در مورد مشخصاتش هم این که
عکس و MP3 پخش می کنه با فرمت TS ,PS ضبط می کنه همون فرمت هم پخش می کنه فرمتای دیگم پخش نکرد

شما با اين قيمت خوب xvision ميگرفتي كه گارانتيشم معتبر باشه

اگه نظر منو بخوای و همچینن اگه تو بودجه‌ای 250 هزار تومانی داری که میگمEAGET M890 HD PVR 1080P بگیر که عالیه و هر جور فرمتی که بخوای پخش میکنه و در ضمن گیرنده دیجیتال هم داره در صورتی هم که یه چیز خوب با قیمت مناسب میخوای ایکس ویژن ساخت مادیران با قیمت 79 هزار تومانی رو بگیر

موافقم. در setop-box هاي داخلي xvision از همه بهتره

**

**
1- مرسي از اطلاع رسانيت در باره كيفيت ها
2- ممنون از داوري بي طرفت

من خودم پروويژن دارم ولي از خروجي HDMI و مدياپليرش که بگذريم کلا تفاوت اساسي با بقيه نداره... اگر تلويزيونت LCD هست حتما پروويژن بگير ... اگر LCD نيست و نيازي به مديا پليرش هم نداري ايکس ويژن بگير... کلا همشون يه کوفتن! چيني!

موافقم

در ایکس ویژن برای گرفتن تصویر بهتر روی ال سی دی از کامپوننت به جای AV استفاده کنید (به خاطر تجربه شخصی که داشتم میگم)

چه جالب . اينو نميدونستم

saeedraz
03-05-2010, 13:41
ربطي به تلوزيونتون نداره.
شما هر چي بگيري به LCD ميخوره. ولي افرادي كه CRT دارن بايد xvision بگيرن . چون provision پورتشو نداره كه به crt وصلبشه. (اگر اشتباه ميكنم تذكر بدن دوستان)

چه جالب . اينو نميدونستم

اگر منظورتون از پورتی که به CRT بخوره AVهست که پروویژن هم پورت AV داره و اگر منظورتون پخش از طریق خروجی آنتن هست که هیچ کدوم این قابلیت رو ندارند

================================================== ====

در مورد پورت کامپوننت هم وقتی من ایکس ویژن رو به ال سی دی از طریق پورت AV وصل کردم مخصوصا در مورد منوها اگر دقت کنید اولش یک مقدار پخش هست (ناواضح) و بعد از مدتی کوتاه واضح میشه در مورد پروویژن هم از طریق پورت AV دقیقا به همین شکل هست اما وقتی با کامپوننت دستگاه رو متصل کنید همچین اتفاقی نمیوفته اگر به منوها خوب دقت کنید مخصوصا وقتی که در منوها با کلید بالا و پایین کار میکنید یا دکمه INFO رو میزنید اگر مدت کوتاهی روی همون گزینه بمونید این موضوع رو میتونید مشاهده کنید.

اما در مورد تلویزیونهای CRT و یا قدیمی کلا این مشکل وجود نداره

**نمیدونم تونستم خوب توضیح بدم یا نه

regedit021
03-05-2010, 14:04
اگر منظورتون از پورتی که به CRT بخوره AVهست که پروویژن هم پورت AV داره و اگر منظورتون پخش از طریق خروجی آنتن هست که هیچ کدوم این قابلیت رو ندارند

================================================== ====

در مورد پورت کامپوننت هم وقتی من ایکس ویژن رو به ال سی دی از طریق پورت AV وصل کردم مخصوصا در مورد منوها اگر دقت کنید اولش یک مقدار پخش هست (ناواضح) و بعد از مدتی کوتاه واضح میشه در مورد پروویژن هم از طریق پورت AV دقیقا به همین شکل هست اما وقتی با کامپوننت دستگاه رو متصل کنید همچین اتفاقی نمیوفته اگر به منوها خوب دقت کنید مخصوصا وقتی که در منوها با کلید بالا و پایین کار میکنید یا دکمه INFO رو میزنید اگر مدت کوتاهی روی همون گزینه بمونید این موضوع رو میتونید مشاهده کنید.

اما در مورد تلویزیونهای CRT و یا قدیمی کلا این مشکل وجود نداره

**نمیدونم تونستم خوب توضیح بدم یا نه
كاملا موافقم!
اما اگر كابلhdmiوصل بشه كه ديگه مي تركونه وبهتر از اين هم نمي شه!(البته در پرو ويژن)

EhsanEricsson
03-05-2010, 14:07
كاملا موافقم!
اما اگر كابلhdmiوصل بشه كه ديگه مي تركونه وبهتر از اين هم نمي شه!(البته در پرو ويژن)
ولی یکی یجا گفت :

(( با استفاده از کابل HDMI جزئیات تصویر بیشتر نمایان خواهند شد و این در انتقال تصویر سورس های بی کیفیت مثل کانالهای تلویزیون باعث آزار خواهد شد تا لذت بیشتر چون تصویر ارسالی با کیفیت و سایز پایین ارسال میشه و شماهنگام استفاده از کابل HDMI در حقیقت به افزایش شارپنس تصاویر بی کیفیت کمک کردید .

راه حل این مسئله هم استفاده از کابل Component هستش که تصویر رو با شارپی کمتر و نرمتر پخش میکنه ، و شما یه راه ساده هم دارید برای اینکه دقیقا متوجه منظور بنده بشوید ، دستگاههای DVD-PLAYER که پورت خروجی HDMI دارند رو با یک فیلم و تلویزیون ثابت بوسیله هر دو کابل Component و HDMI تست کنید و با نمایش فیلم DVD ببینید که کیفیت خروجی کدوم بهتره ( باز هم تاکید میکنم که برای سورس های با سایز تصویر پایین و بیت ریت پایین این قضیه صدق میکنه )
کیفیت و بیت ریت تصویر کانالهای سیما از فیلمهای DVD بالاتر که نیست بلکه بسیار پایین تره ، پس با تست بالا متوجه میشید که تصویر Settopbox با خروجی HDMI چه خواهد بود . ( نهایتا کابل Component مفیدتر خواهد بود))

saeedraz
03-05-2010, 14:17
كاملا موافقم!

حقیقتش من خودم ایکس ویژن دارم اما یکی از فامیلها که اسرار به خرید پروویژن داشت من براش پروویژن گرفتم و یک کابل HDMI سونی که مدلش یادم نیست چون جعبه سیم رو این فامیل ما همون روز شوت کرده بیرون فقط فکر کنم عدد آخرش 20 یا 25 بود و سرش هم طلایی رنگ هست و دستگاه رو بوسیله این کابل به تلویزیون وصل کردم ولی کیفیت تصویر به شدت از ایکس ویژن پایینتر بود من که نفهمیدم مشکل از کابل بود یا دستگاه اما همون تلویزیون رو با ایکس ویژن و کابل کامپوننت امتحان کردیم تصویر بسیار بهتر بود اون هم دستگاه خودش رو با کامپوننت وصل کرد و کابل رو هم به خودم پس داد

***چند جا کابل رو نشون دادم گفتند از بهترین نوعهای کابل HDMI هست

alilosting
03-05-2010, 14:19
ولی یکی یجا گفت :

(( با استفاده از کابل HDMI جزئیات تصویر بیشتر نمایان خواهند شد و این در انتقال تصویر سورس های بی کیفیت مثل کانالهای تلویزیون باعث آزار خواهد شد تا لذت بیشتر چون تصویر ارسالی با کیفیت و سایز پایین ارسال میشه و شماهنگام استفاده از کابل HDMI در حقیقت به افزایش شارپنس تصاویر بی کیفیت کمک کردید .

راه حل این مسئله هم استفاده از کابل Component هستش که تصویر رو با شارپی کمتر و نرمتر پخش میکنه ، و شما یه راه ساده هم دارید برای اینکه دقیقا متوجه منظور بنده بشوید ، دستگاههای DVD-PLAYER که پورت خروجی HDMI دارند رو با یک فیلم و تلویزیون ثابت بوسیله هر دو کابل Component و HDMI تست کنید و با نمایش فیلم DVD ببینید که کیفیت خروجی کدوم بهتره ( باز هم تاکید میکنم که برای سورس های با سایز تصویر پایین و بیت ریت پایین این قضیه صدق میکنه )
کیفیت و بیت ریت تصویر کانالهای سیما از فیلمهای DVD بالاتر که نیست بلکه بسیار پایین تره ، پس با تست بالا متوجه میشید که تصویر Settopbox با خروجی HDMI چه خواهد بود . ( نهایتا کابل Component مفیدتر خواهد بود))

اين حرفي كه نقل قول كردي كاملا درسته.
ببين دوست من. وقتي ميخان يه سيستم كامپيوتر ميبندن و ميخوان براش مانيتور بگيرن، با توجه به كارت گرافيكش مانيتور ميگيرن. چون اگه كارت كرافيك خيلي خوب نباشه ولي مانيتور HD باشه ، اونقت همه چيز خيلي ريز نمايش داده ميشه و شما مجبوري رزولوشن مانيتور رو بياري پايين تا به كارت گرافيكت بخوره.
اين --- هم دقيقا همين سيستمه.
اگر فرستنده صدا و سيما تصويري كه رزولوشن 720 داره پخش كنه (كه فكر نميكنم 720 هم باشه حتي) و شما يه گيرنده رزولوشن 1080 بهش وصل كني تصاوير در تلوزيونت رنجه ميشه يا به اصطلاح دوستمون شارپ ميشه خيلي

EhsanEricsson
03-05-2010, 14:24
ببين دوست من. وقتي ميخان يه سيستم كامپيوتر ميبندن و ميخوان براش مانيتور بگيرن، با توجه به كارت گرافيكش مانيتور ميگيرن. چون اگه كارت كرافيك خيلي خوب نباشه ولي مانيتور HD باشه ، اونقت همه چيز خيلي ريز نمايش داده ميشه و شما مجبوري رزولوشن مانيتور رو بياري پايين تا به كارت گرافيكت بخوره.
اگر فرستنده صدا و سيما تصويري كه رزولوشن 720 داره پخش كنه (كه فكر نميكنم 720 هم باشه حتي) و شما يه گيرنده رزولوشن 1080 بهش وصل كني تصاوير در تلوزيونت رنجه ميشه يا به اصطلاح دوستمون شارپ ميشه خيلي
من میگم اصلا یه پروویژن بگیرم که هم کامپوننت داره هم HTMI هم AV بعد هر سه تارو یه تست میزنم دیگه هان؟

Nikonian
03-05-2010, 15:05
من میگم اصلا یه پروویژن بگیرم که هم کامپوننت داره هم HTMI هم AV بعد هر سه تارو یه تست میزنم دیگه هان؟

دوست عزیز بنده که انجام وظیفه کردم نسبت به اطلاعاتی که دادم و امیدوارم مفید واقع شده باشه ، شما با توجه به سفارشات و بررسی هایی که اساتید لطف کردند و نتیجه اش رو اینجا اعلام کردند و همینطور طبق نیاز خودتون میتونید تصمیم گیری برای خرید بهترین گزینه رو بفرمایید .
اگر به مدیا پلیر دستگاه پروویژن نیاز ندارید ( که اشکالات خودش رو هم داره و در پست های قبلی مفصل توضیح داده شده ) و صرفا گیرنده دیجیتال براتون مهمه،لازمه که به نکات زیر توجه کنید :

ظاهرا شما در مورد نوع خروجی تصویر دچار سردرگمی شده اید ، و این نیاز به این ندارد که جنابعالی دستگاهی رو بگیرید که هر 3 نوع خروجی رو داره ! چرا که این از بدیهیات ارسال تصویر هستش و کاملا واضحه که وقتی بخواهیم تصویر SD رو با خروجی HD ببینیم (HDMI ) تمامی آرتیفکت های تصویر بصورت آزاردهنده چشم هر بیننده ای رو متوجه خواهد کرد و این یعنی شما تا وقتی نیاز به تماشای تصویر HD ندارید دلیلی هم وجود نداره که بخواهید خطاهای (ضعفهای ) موجود در تصاویر SD رو بزرگنمایی بکنید و بجای اینکه از تصاویر دیجیتال لذت ببرید چشمتون رو خسته کنه .

niki69
03-05-2010, 17:59
دوستان پروویژن دار
دستگاه من از ساعت 11 تا الان سیگنال نداره :41: هر چی سرچ می کنم هیچ شبکه ای رو پیدا نمی کنه.
شما چطور؟ سیگنال دارین؟

a_fazlollahii
03-05-2010, 20:19
دوستان پروویژن دار
دستگاه من از ساعت 11 تا الان سیگنال نداره :41: هر چی سرچ می کنم هیچ شبکه ای رو پیدا نمی کنه.
شما چطور؟ سیگنال دارین؟

سلام
سیگنال به طور کامل هست.
یک بار دستگاه را با دگمه اصلی خاموش و روشن کنید و دو مرتبه سعی کنید. اگر مشکل حل نشد با شرکت فروشنده تماس بگیرید.

niki69
03-05-2010, 20:25
سلام
سیگنال به طور کامل هست.
یک بار دستگاه را با دگمه اصلی خاموش و روشن کنید و دو مرتبه سعی کنید. اگر مشکل حل نشد با شرکت فروشنده تماس بگیرید.

نه دوست عزیز تا الان 20 بار خاموش روشن کردم و تست کردم جواب نمیده :41:

EhsanEricsson
03-05-2010, 20:37
نه عزيز. اونور هم جواب دادم. ولي هيچ تاثيري نداره
مگه ايكه تلوزيون فيلمي با كيفيت HD پخش كنه. كه به هيچ عنوان همچين چيزي امكان پذير نيست. حالا 100 نفر هم بيان بگن تلوزيون داره HD ميشه، من به شما قول ميدم كه اين اتفاق نيافته:31:
آخه national Geography بايد كلي پول بدي كهHD ببيني بعد ايران بياد تصاويرشو HD كنه؟؟؟!!!:27:

دوست عزیز بنده که انجام وظیفه کردم نسبت به اطلاعاتی که دادم و امیدوارم مفید واقع شده باشه ، شما با توجه به سفارشات و بررسی هایی که اساتید لطف کردند و نتیجه اش رو اینجا اعلام کردند و همینطور طبق نیاز خودتون میتونید تصمیم گیری برای خرید بهترین گزینه رو بفرمایید .
اگر به مدیا پلیر دستگاه پروویژن نیاز ندارید ( که اشکالات خودش رو هم داره و در پست های قبلی مفصل توضیح داده شده ) و صرفا گیرنده دیجیتال براتون مهمه،لازمه که به نکات زیر توجه کنید :

ظاهرا شما در مورد نوع خروجی تصویر دچار سردرگمی شده اید ، و این نیاز به این ندارد که جنابعالی دستگاهی رو بگیرید که هر 3 نوع خروجی رو داره ! چرا که این از بدیهیات ارسال تصویر هستش و کاملا واضحه که وقتی بخواهیم تصویر SD رو با خروجی HD ببینیم (HDMI ) تمامی آرتیفکت های تصویر بصورت آزاردهنده چشم هر بیننده ای رو متوجه خواهد کرد و این یعنی شما تا وقتی نیاز به تماشای تصویر HD ندارید دلیلی هم وجود نداره که بخواهید خطاهای (ضعفهای ) موجود در تصاویر SD رو بزرگنمایی بکنید و بجای اینکه از تصاویر دیجیتال لذت ببرید چشمتون رو خسته کنه .

یه نفر بهم اینجوری گفت که :

(( اینکه میگن تصاویر ارسالی سیما HD نیستو ستاپباکس HD می خوایم چیکار، اظهار نظر چرتیه که بیشتر از طرف فروشندگان xvision و تولیدکنندگان و کارمندان مادایران بیان میشه.
شاید سیما چندتا کانال HD پخش کرد .. ، اونوقت چی!؟

و اونایی که قابلیت Upscaling رو به زیر سوال می برند!!! ، عوامی هستند نادان و نا آگاه و یا شایدم آگاه ولی برای فروش کالاشون، خودشون رو به خریت می زنند و اینجور اظهار نظر ها هم بیشتر از طرف همون تولیدکنندگان و فروشندگان xvision صورت می گیره.
برای آشنایی بیشتر با قابلیت Upscaling شما بهتره که مراجعه کنید به سایت های LG, Samsung, Panasonic و بخصوص Sony که خیلی کامل همراه با عکس این مورد رو توضیح داده.

پایه و اساس سینما خانگی ها و DVDPLayer ها هم بر اساس Full HD Upscaling هست.
به این صورت که شما با استفاده از قابلیت Upscaling می توانید فیلم های SD با وضوح 576i (0.5 مگاپیکسل) را تبدیل کنی به وضوح 720P (1 مگاپیکسل) و یا 1080P (2 مگاپیکسل) که در بهبود کیفیت فیلم های SD خیلی موثر است.
در ----- HD و ستاپباکس HD نیز به همین صورت است.))

regedit021
03-05-2010, 20:52
حقیقتش من خودم ایکس ویژن دارم اما یکی از فامیلها که اسرار به خرید پروویژن داشت من براش پروویژن گرفتم و یک کابل HDMI سونی که مدلش یادم نیست چون جعبه سیم رو این فامیل ما همون روز شوت کرده بیرون فقط فکر کنم عدد آخرش 20 یا 25 بود و سرش هم طلایی رنگ هست و دستگاه رو بوسیله این کابل به تلویزیون وصل کردم ولی کیفیت تصویر به شدت از ایکس ویژن پایینتر بود من که نفهمیدم مشکل از کابل بود یا دستگاه اما همون تلویزیون رو با ایکس ویژن و کابل کامپوننت امتحان کردیم تصویر بسیار بهتر بود اون هم دستگاه خودش رو با کامپوننت وصل کرد و کابل رو هم به خودم پس داد

***چند جا کابل رو نشون دادم گفتند از بهترین نوعهای کابل HDMI هست توي تنظيمات بايد بزاريش روي720!!!
من كه خيلي خوب تصوير رو دارم!
xvisionرو من توي يه مغازه توي lcd سوني ديدم اندازه 576iپروويژن بود!

---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------

ولی یکی یجا گفت :

منم كاملا با حرف شما موافقم !
واسه ديدن فيلم با فلش از 1080استفاده ميكنم وبراي تصوير تلويزيون 720p!!

ProGamer
04-05-2010, 07:46
دوست عزيزم . من فكر ميكنم شما داري بيش از حد حساسيت به خرج ميدي. اين نظر رو هم ميزارم . ولي بعدش از حضور شما مرخص ميشم:

(( اینکه میگن تصاویر ارسالی سیما HD نیستو ستاپباکس HD می خوایم چیکار، اظهار نظر چرتیه که بیشتر از طرف فروشندگان xvision و تولیدکنندگان و کارمندان مادایران بیان میشه.
شاید سیما چندتا کانال HD پخش کرد .. ، اونوقت چی!؟

من بار ها و بار ها گفتم: صدا و سيما به هيچ عنوان تصوير HD پخش نميكنه. پخش تصاوير HDميليارد ها تومان هزينه داره. كشور هاي اروپايي هم كانال هاي تلوزيونشون HD نيست. سيگنال ديجيتال تازه داره به زور راه اندازي ميشه، آخه شما چرا هر حرفي رو باور ميكنين واقعا؟؟؟ هر فروشنده به فكر سود خودشه. نه به فكر من و شما.
باز اگر دو به شك هستين در اين مورد لطف provision تهيه كنيد كه موقع خريد دلتون چركين نباشه از چيزي كه ميخريد

و اونایی که قابلیت Upscaling رو به زیر سوال می برند!!! ، عوامی هستند نادان و نا آگاه و یا شایدم آگاه ولی برای فروش کالاشون، خودشون رو به خریت می زنند و اینجور اظهار نظر ها هم بیشتر از طرف همون تولیدکنندگان و فروشندگان xvision صورت می گیره.
برای آشنایی بیشتر با قابلیت Upscaling شما بهتره که مراجعه کنید به سایت های LG, Samsung, Panasonic و بخصوص Sony که خیلی کامل همراه با عکس این مورد رو توضیح داده.

اولا كه ) قابليت upscaling توسط TV شما انجام ميشه. و تلوزيون هاي احد بوق هم اين قابليت رو داشته و دارند.
ثانيا ) شما تا حالا ديدي كسي در مورد xvision يا ساير برند ها بگه: دستگاه من upscaling نداره من ناراضيم؟؟؟
بابا اين upscaling يه چيز چرت هست.
لطف كنيد اگر زبانتون خوبه اين لينك رو بخونيد كه بدونيد upscaling مسخره ترين فيچري هست كه ميشه براي تبليغات ازش استفاده كرد.
اين خاصيت به بهبود تصوير هيچ ربطي نداره. من نميگم اين برند رو بخر يا اونو بخر. فقط معيار انتخابت رو بذار روي اينكه كدوم تصوير بهتري داره و برو ببين تصويرشو تو جمهوري. نه اين مضخرفات كه upscaling داره يا نداره.

Nikonian
04-05-2010, 08:27
دوست عزیز Ehsanericson

نهایتا تصمیم گیری با خود شماست ، نظرات رو جمع بندی کرده و با علم ودانش خود تصمیم نهایی رو بگیرید .

ProGamer
04-05-2010, 08:32

)

آقا شما خريد كني من يه سور اساسي ميدم به بچه هاي p30
:31::31::31::31::31::31:

EhsanEricsson
04-05-2010, 09:45
آقا شما خريد كني من يه سور اساسي ميدم به بچه هاي p30
:31::31::31::31::31::31:

من تصمیم خودمو گرفتم !
یه تلوزیون سیاه سفید از اینایی که در داره فقطم شبکه 1 رو نشون میده میگیرم یه سیم می بندم جای آنتنش وصل میکنم به پنجره ، خودمم از همون پنجره پرت میکنم پایین

Richardus
04-05-2010, 10:34
ستاب باکس چی خوبه بگیرم ؟ قیمتش چنده ؟
کل تهران رو ساپورت میکنه ؟
به آنتن هوایی احتیاج داره ؟

Richardus
04-05-2010, 10:40

ProGamer
04-05-2010, 13:59
من تصمیم خودمو گرفتم !
یه تلوزیون سیاه سفید از اینایی که در داره فقطم شبکه 1 رو نشون میده میگیرم یه سیم می بندم جای آنتنش وصل میکنم به پنجره ، خودمم از همون پنجره پرت میکنم پایین

آره اين سيستمي كه گفتي كيفيتش هم از xvision بهتره هم از provision
تازه upscaling هم داره و فول اچ دي هم هست

:10::40::40:

a_fazlollahii
04-05-2010, 14:41

سلام
در اين تاپيك به اين نتيجه مي رسيد هرچي بگيريد( پرو ويژن يا ايكس ويژن ) خوب است يا هر دو بد است . قيمت از 80 تا 110 هزار تومان
كل تهران را پوشش مي دهد و اگر ساختمان شما در شمال تهران( تحت پوشش ايستگاه جماران) است، آنتن معمولي روميزي كفايت مي كند.

lcmg3000
04-05-2010, 16:39
سلام
آیا این سیستم هم اکنون در شیراز راه افتاده یا نه ؟
و آیا پروویژن فیلم HD را روان بدون هیچگونه پرش پخش میکند ؟

ProGamer
05-05-2010, 08:13

ستاب باكس هايي كه تاييديه تكتا رو دارند 2 تا هستن:
xvision و provision

قيمت xvision برابر 79 هزار تومان هست . و تا رزولوشت 720 رو ساپورت ميكنه . رزولوشن برنامه هايي هم كه از صدا و سيما پخش ميشه كمتر از 720 هست و همون 720 هم برات زياده. و يه قابليت مهمي كه داره ايه كه اگر usb بهش وصل كني ميتوني برنامه ها رو روش ضبط كني و براي جام جهاني هم ميتوني فوتبال ها رو روش ضبط كني و برنامه هم ميگيره.مثلا بهش برنامه بدي كه ساعت x روشن بشه و 3 ساعت ضبط كنه و خاموش بشه

قيمت provision برابر 110 هزار تومان هست . تا رزولوشن 1080 رو ساپورت ميكنه و پورت hdmi داره. البته براي تلوزيون ايران به دردت نميخوره . چون دوستان ميگن تصوير شارپ تر ميشه و گيفيتش مياد پايين اگر با hdmi وصل كني. پورت usb هم داره كه مثل پلير عمل ميكنه و چند تا فرمترو پخش ميكنه

براي هر دو اگر يك آنتن ساده (كه كيفيتش هم لازم نيست خوب باشه. همون آنتن در پيت قبلي كفايت ميكنه) داشته باشي خوبه

سلام
آیا این سیستم هم اکنون در شیراز راه افتاده یا نه ؟
و آیا پروویژن فیلم HD را روان بدون هیچگونه پرش پخش میکند ؟

يعني چي؟
يعني USB اش پخش ميكنه؟؟؟ اگر پرسشت در مورد usb هست: خير usb مدل provision فيلم hd پخش نميكنه
اگر هم منظورت فيلم تلوزيون هست: بله فيلم تلوزيون اگر hd باشه پخش ميكنه. ولي تو ايران كه فيلم hd ندارين كه.
در كل خاصيتي هست كه استفاده نميشه

sibsabz
05-05-2010, 09:57
ستاب باكس هايي كه تاييديه تكتا رو دارند 2 تا هستن:
xvision و provision

يعني چي؟
يعني USB اش پخش ميكنه؟؟؟ اگر پرسشت در مورد usb هست: خير usb مدل provision فيلم hd پخش نميكنه
اگر هم منظورت فيلم تلوزيون هست: بله فيلم تلوزيون اگر hd باشه پخش ميكنه. ولي تو ايران كه فيلم hd ندارين كه.

سلام
من ديروز پروويژن گرفتم . فيلم hd را بسيار خوب و روان پخش ميكند.
فقط تنها مشكلي كه هست اين است كه fat32 را ميشناسد و هر پارتيشن نمي تواند 32 گيگ بيشتر باشد. من هارد 320 را كه بهش وصل كردم مجبور شدم 10 تا پارتيشن كنم.
مشكل دوم اينه اغلب فيلم هاي hd حجمشان 4.5 يا 8 گيگ است و باز هم محدوديت fat32 ظاهرا نميتواند فايل بالاي 4 گيگ را در آن كپي كرد.
لذا تا الان فقط فيلم هاي كمتر از 4 گيگ و تريلر ها رو توانسته ام ببينم . تا راهي براي اين قضيه پيدا كنم.
اگر از دوستان كسي در اين مورد ميتونه لطفا راهنمايي كنه.

mohsen121
05-05-2010, 10:04
يعني چي؟

شما كه اطلاعاتت كامل نيست لطف كن تحقيق كن بعد اينجا بنويس . دستگاه پرويژن فيلم هاي HD رو به خوبي نشون مي ده ولي تو نشون دادان فيلم هاي Hd 1080 يه ذره كنده .

babak334
05-05-2010, 12:31
سلام
دوستان عزيزي كه پروويژن دارند
1-آيا فايلهاي dvd منتقل شده روي هارد رو (منظورم فولدر و فايل VIDEO.TS) به همون صورت dvd player معمولي پخش ميكنه ؟ يعني با پخش منو و ديگر انتخابات ديگه كه در حالت معمول پخش DVD داريم؟ چون اكثر media player ها اين قابليت رو دارند؟

2-آيا هاردهاي بدون منبع تغزيه كه برقش از طريق USB تغذيه ميشه را بدون مشكل ساپورت ميكنه؟

3- آيا هم هاردهاي FAT32 و هم NTFS رو ميشناسه؟

دوستاني كه provision t7 دارند و امتحان كردند ممنون ميشم جواب دهيد
متشكرم

sibsabz
05-05-2010, 12:34
1- نمي دونم - امروز تست ميكنم . ولي cd رو بصورت dat كامل پخش ميكنه.
2- بله به خوبي
3- دوتا پست بالاتر كامل توضيح دادم.

babak334
05-05-2010, 13:37
sibsabz عزيز

ممنونم از پاسخت

مسئله vcd و فايل dat فرق ميكنه .
در DVD فايلهاي ويديويي به صورت فايلهاي تكه تكه 1 گيگابايتي با پسوند VOB تقسيم ميشوند كه صرفا ويديويي هستند ولي منو و ديگر اطلاعات فيلم در فيلهاي اطلاعاتي ديگر ثبت ميشوند يعني اگر شما فايلهاي VOB رو اجرا كنيد دستگاه به احتمال زياد پخش خواهد كرد ولي از منو اوليه و انتخابهاي زيرنويس و انتخاب فرمتهاي صدا و ... ديگه خبري نيست.

منظور من اجراي فايل VIDEO_TS.IFO است كه تو همون فولدر VIDEO_TS قرار داده تا از منوي اوليه شروع به پخش كنه. پس لطفا اونو تست كن كه آيا PROVISION اجرا ميكنه يا نه ؟

ممنونم از وقتي كه ميزاري

niki69
05-05-2010, 18:13
سلام
من ديروز پروويژن گرفتم . فيلم hd را بسيار خوب و روان پخش ميكند.
فقط تنها مشكلي كه هست اين است كه fat32 را ميشناسد و هر پارتيشن نمي تواند 32 گيگ بيشتر باشد. من هارد 320 را كه بهش وصل كردم مجبور شدم 10 تا پارتيشن كنم.
مشكل دوم اينه اغلب فيلم هاي hd حجمشان 4.5 يا 8 گيگ است و باز هم محدوديت fat32 ظاهرا نميتواند فايل بالاي 4 گيگ را در آن كپي كرد.
لذا تا الان فقط فيلم هاي كمتر از 4 گيگ و تريلر ها رو توانسته ام ببينم . تا راهي براي اين قضيه پيدا كنم.
اگر از دوستان كسي در اين مورد ميتونه لطفا راهنمايي كنه.

سلام
منم سر همین موضوع حالم رفته شده بود ولی بالاخره برداشتم فلشم رو از FAT32 به NTFS تغییر دادم و یه فایل اچ دی 4.5 گیگی روش ریختم و به دستگاه وصل کردم و کاملا صحیح و سالم اجرا شد :18::8: خیلی حال کردم.
بعدشم زدم ضبط بکنه که اونم به راحتی ضبط کرد :10:

regedit021
05-05-2010, 18:34
sibsabz عزيز

ممنونم از پاسخت

مسئله vcd و فايل dat فرق ميكنه .
در DVD فايلهاي ويديويي به صورت فايلهاي تكه تكه 1 گيگابايتي با پسوند VOB تقسيم ميشوند كه صرفا ويديويي هستند ولي منو و ديگر اطلاعات فيلم در فيلهاي اطلاعاتي ديگر ثبت ميشوند يعني اگر شما فايلهاي VOB رو اجرا كنيد دستگاه به احتمال زياد پخش خواهد كرد ولي از منو اوليه و انتخابهاي زيرنويس و انتخاب فرمتهاي صدا و ... ديگه خبري نيست.

منظور من اجراي فايل VIDEO_TS.IFO است كه تو همون فولدر VIDEO_TS قرار داده تا از منوي اوليه شروع به پخش كنه. پس لطفا اونو تست كن كه آيا PROVISION اجرا ميكنه يا نه ؟

ممنونم از وقتي كه ميزاري
نه دوست عزيز اجرا نمي كنه!

solaymani
05-05-2010, 21:17
قابل توجه کسانی که دستگاه x vsion دارند میرسانم که یکی از قابلیتهای این دستگاه این هست که وقتی شما یک شبکه از فرکانس خاصی رو ضبط می کنید می توانید سایر شبکه های داخل اون فرکانس رو مشاهده کنید و برنامه ضبط بدون مشکل ادامه پیدامیکنه مثلاً وقتی شما شبکه 3 از فرکانس602(37) رو دارید ضبط میکنید می توانید سایر شبکه های موجود در این فرکانس رو مشاهده کنید ولی سایر فرکانسها رو نمی توانید تماشا کنید(مثلاً شبکه مستند رو نمی تونید وقتی شبکه 3 رو دارید ضبط کنید ببینید) این نکته رو برای اطلاع رسانی خدمتتون عرض کردم.

a_fazlollahii
05-05-2010, 21:25
قابل توجه کسانی که دستگاه x vsion دارند میرسانم که یکی از قابلیتهای این دستگاه این هست که وقتی شما یک شبکه از فرکانس خاصی رو ضبط می کنید می توانید سایر شبکه های داخل اون فرکانس رو مشاهده کنید و برنامه ضبط بدون مشکل ادامه پیدامیکنه مثلاً وقتی شما شبکه 3 از فرکانس602(37) رو دارید ضبط میکنید می توانید سایر شبکه های موجود در این فرکانس رو مشاهده کنید ولی سایر فرکانسها رو نمی توانید تماشا کنید(مثلاً شبکه مستند رو نمی تونید وقتی شبکه 3 رو دارید ضبط کنید ببینید) این نکته رو برای اطلاع رسانی خدمتتون عرض کردم.

سلام
آیا می شود شبکه و کانالها را لیست کنید؟

flo-rida
05-05-2010, 21:41
سلام بروبکس .

من یه set up box میخوام بخرم نمیدونم چه مدلی رو بخرم بین xvision و jame jam موندم کدوماشو بخرم.:13:
بعدش هم گارانتیهاشون چجوریه خوبه یه بده ؟:13:
دم همتون گرم.

MAHDIFSK
05-05-2010, 21:41
سلام دوستان من امروز یه دستگاه PROVISION خریدم و توی شهر محمدیه از استان قروین تونستم 8 تا شبکه 1 تا 6 و آموزش و قرآن به همراه تعدادی شبکه رادیویی رو دریافت کنم از کیفیت راضی بودم اینو برای کسایی که تو استان قزوین هستند گفتم.
فقط یه مشکل با دستگاه دارم و اون اینه که کنترل دستگاه به زور تا دو متری اونم از روبرو کار میکنه میخواستم بپرسم این مشکل ذاتی این دستگاست یا گیرنده و کنترل من مشکل داره؟در ضمن من دستگاه رو با آخرین فریمور آپدیت کردم .:38:

regedit021
05-05-2010, 22:06
سلام بروبکس .

من یه set up box میخوام بخرم نمیدونم چه مدلی رو بخرم بین xvision و jame jam موندم کدوماشو بخرم.:13:
بعدش هم گارانتیهاشون چجوریه خوبه یه بده ؟:13:
دم همتون گرم.

اگر بين اين دو مدل مونديد شك نكن وايكس ويژن بگير!

solaymani
05-05-2010, 23:41
سلام
آیا می شود شبکه و کانالها را لیست کنید؟

فرکانس 602 کانال 37
شبکه1
شبکه 2
شبکه 3
شبکه 4
شبکه 5
شبکه خبر
شبکه قران
شبکه آموزش

فرکانس 618(البته این فرکانس در محدوده منطقه 22 تا سعادت آباد دریافت می شود)

شبکه1
شبکه 2
شبکه 3
شبکه 4
شبکه 5
شبکه خبر
شبکه قران
شبکه آموزش

فرکانس 650
شبکه جام جم1
شبکه مستند
شبکه استانی
شبکه العالم
شبکه الکوثر
شبکه پرس تی وی

a_fazlollahii
06-05-2010, 05:51
سلام دوستان من امروز یه دستگاه PROVISION خریدم و توی شهر محمدیه از استان قروین تونستم 8 تا شبکه 1 تا 6 و آموزش و قرآن به همراه تعدادی شبکه رادیویی رو دریافت کنم از کیفیت راضی بودم اینو برای کسایی که تو استان قزوین هستند گفتم.
فقط یه مشکل با دستگاه دارم و اون اینه که کنترل دستگاه به زور تا دو متری اونم از روبرو کار میکنه میخواستم بپرسم این مشکل ذاتی این دستگاست یا گیرنده و کنترل من مشکل داره؟در ضمن من دستگاه رو با آخرین فریمور آپدیت کردم .:38:

سلام

باتری آلکالاین نو بیاندازید تا 4 متری هم کنترل کار میکند.

Guts
06-05-2010, 10:03
آقا این Provisionها همه نوع فرمتی پخش میکنه؟! HDها رو راحت پخش می‌کنه یا نه؟! فیلم 1080p هم پشتیبانی می‌کنه چون تو مشخصات تا 1080i زده. با DTS مشکل نداره؟

mrjfmrjf
06-05-2010, 14:17
آقا این Provisionها همه نوع فرمتی پخش میکنه؟! HDها رو راحت پخش می‌کنه یا نه؟! فیلم 1080p هم پشتیبانی می‌کنه چون تو مشخصات تا 1080i زده. با DTS مشکل نداره؟

فيلم 1080p رو پخش ميكنه اما به صورت 1080i :13:
DTS رو پخش نميكنه:19: (فكر كنم اين تنها محدوديتش در پخش فيلم باشه، من به مورد ديگري برخورد نكردم)

m.zivari
06-05-2010, 15:39
من جم گرفتم ولی قابلیت pleyer ان خوب نیست چکار کنم ؟

Lover_Football
06-05-2010, 19:06
سلام دوستان ...

آيا كارت TVاى هست كه تصاويرديجيتال رو دريافت كنه ؟!

a_fazlollahii
06-05-2010, 19:24
سلام دوستان ...

سلام
اگر منظورتان کارتی است که داخل اسلات کامپیوتر می گذارند، بله هست . نوع USB آن هم هست. بازار رضا و علا االدین و پایتخت انواع مدلها را دارند. توی سایت فولاد رایانه و پروویژن هم می توانید پیدا کنید.

ak313
07-05-2010, 10:20
سلام دوستان ...

بله هم کارت pci هست هم pci -e مثلا کی ورد 210 اس ای هم دیجیتاله هم انالوگ برای اطلاعات بیشتر برو سایت دریاکامپیوتر قسمت کارت تی وی هرجا ----t داشت یعنی دیجیتال

kaveh_d
07-05-2010, 19:12
بله هم کارت pci هست هم pci -e مثلا کی ورد 210 اس ای هم دیجیتاله هم انالوگ برای اطلاعات بیشتر برو سایت دریاکامپیوتر قسمت کارت تی وی هرجا ----t داشت یعنی دیجیتال

خبر دارید حدود قیمتش چنده؟

miladi88
08-05-2010, 19:02
فریمور جدید پروویژن T7 بتاریخ 5 می 2010 نسخه 3b روی سایت شرکت فولاد رایانه آپلود شده است.

تست شد:
1- مشکل هارد NTFS حل شده.:20:
2- مشکل برنامه زمانبندی برای ضبط حل شده.:20:
3- مشکل زیرنویس فارسی فیلم حل شده .

فکر کنم اغلب مشکلات حل شده و فقط روشن شدن خودبخود دستگاه پس از قطع و وصل مجدد برق مونده.

دوستانی که تست کردن لطفا نظر بدن.

EhsanEricsson
08-05-2010, 21:59
خوب بچه ها من دوباره پیدام شد :31:
راست میگن که واسه دیدن تصاویر sd یا همون تصاویر دیجیتال شبکه های داخلی ، ال سیدی های فول اچ دی خوب نیست و تصویر رو بد نشون میده؟ یعنی اگه فول اچ دی نباشه بهتره؟:31:
یه جا نوشته بود فول اچ دی ها واسه upscaling تصاویر sd یکم درد سر دارن و تصویر مات میشه

ak313
08-05-2010, 22:46
خبر دارید حدود قیمتش چنده؟
برو سایت دریاکامپیوتر شماره تلفن فروشگاه رو بردارو تلفن بزن
من فکر کنم حدود 45 باشه مدل 210se

DVB-S-XBOX360
09-05-2010, 01:17
با پروویژن چطوری می شه زیر نویس فیلم و سریال که داخل حافظه ی جانبی هست رو دید؟
من به نام خود فیلم در فولدری که خود فیلم با فرمت AVI یا MKV هست، زیرنویس های فارسی رو با پس وند IDX یا SRT یا غیره می ریزم اما پروویژن خود فیلم رو پخش می کنه بدون هیچ نشانی از زیر نویس!

منو رو فارسی کردم، زبان زیر نویس رو هم فارسی کردم... اما هیچ فرقی نکرد.
وقتی با رفتن به گزینه ی فیلم Folderها رو بالا و پایین می کنم فقط فایل فیلم دیده می شه و فایل زیرنویس قابل دیدن نیست!

به این ترتیب آخرین نرم افزار پروویژن غیر از حل شناختن فایل سیستم NTFS برای USB هیچ تفاوتی با قبل نکرده! من زمان بندی برای ضبط رو چک نکردم البته.

DVB-S-XBOX360
09-05-2010, 01:32
خوب بچه ها من دوباره پیدام شد :31:
راست میگن که واسه دیدن تصاویر sd یا همون تصاویر دیجیتال شبکه های داخلی ، ال سیدی های فول اچ دی خوب نیست و تصویر رو بد نشون میده؟ یعنی اگه فول اچ دی نباشه بهتره؟:31:
یه جا نوشته بود فول اچ دی ها واسه upscaling تصاویر sd یکم درد سر دارن و تصویر مات میشه

شما دوست دوست عزیزم مگه برای خرید LCD تصاویر صدا و سیما رو ملاک قرار می دی؟ این همه ویدیوی Full HD از حیات وحش و طبیعت زیبای خداوند هست که توی LCD مثل شیشه دیده می شه و آدم روحش تازه می شه. برای فهمیدن کارایی LCD این جور چیزها رو باید باهاش تست کرد، نه تصاویر قدیمی و ضبط شده ی صدا و سیما بر روی نوارهای عهد تیرکمون BetaCam. البته همون برنامه های برنامه های صدا و سیما اگر به صورت زنده اجرا بشن کیفیت خیلی بالاتر از فیلم های ضبطی و سریال های بی سر و ته تولیدی هست چون تصویرش از تولید به مصرفه به قول معروف!

شما اگر LCD می خواین بخرین، Full HD تهیه بفرمایید و با دیدن و تماشای اون مواردی که خدمتتون عرض کردم از اوقات فراغتتون لذت ببرین. الان LCD هایی هستند که هم مارک معتبر، هم قیمت مناسب، هم اینچ بالا دارند و هم گیرنده ی Digital که بتونه 14 شبکه ی صدا و سیما رو شفاف و بدون سایه و برفک بگیره درونشون هست و برای تماشای دیجیتال کانالهای صدا و سیما بدون استفاده از ماهواره، مجهز هستند و به گیرنده های جداگانه ای نیاز ندارند!

DVB-S-XBOX360
09-05-2010, 01:45
اگر قصد تماشای دیجیتال کانالهای صدا و سیما مشتمل بر 14 شبکه ی تصویری و 10 ایستگاه رادیوی دیجیتال بر روی کامپیوتر را دارید (بدون استفاده از دیش) هرگز بالای 30 الی 35 هزار تومان بیشتر هزینه نکنید وگرنه کلاه سرتون رفته!

اکثر مارک های موجود چه به صورت USB چه به صورت کارت هایی که در داخل کیس کامپیوتر به شکاف های PCI یا PCI-Express متصل می شوند، ساخت کارخانه های بنجل ساز چین هستند و از مدارها و قطعات بسیار معمولی سود می برند و هرگز ارزش خرج کردن بالای مبلغی که خدمتتون عرض کردم را ندارند.

حتی کارت Kworld PlusTV دریا کامپیوتر که دارای دو فیش ورودی آنتن هست و به اسم دو تیونره Dual فروخته می شود و بنده به خاطر حماقت و سادگیم، برای تهیه آن از خود نمایندگی دریا کامپیوتر!!!! حدود 110 هزار تومان هزینه کردم در واقع یک تیونر دیجیتال دارد و تیونر دوم به صورت کلاه بردارانه ای با تیونر اول سری شده و اصلاً قابلیت دریافت کانالهای دیجیتال را ندارد، بلکه دریافت آنالوگ کانالها بر روی تیونر دوم چه بسا ضعیفتر و دارای برفک بیشتر از تیونر اولی است در حالی که دو آنتن مجزا و تنظیم شده به هر دو ورودی متصل است.

ضمناً کارت های 2 تیونره اصلاً فاقد نرم افزاری هستند که بتوان هر دو تیونر را همزمان با هم به کار گرفت!

پس گول این شیادی ها را نخورید!

DVB-S-XBOX360
09-05-2010, 01:59

گیرهای نرم افزاری داره اما کم و بیش می تونه فرمتهای مختلف مثل MKV، TS، AVI رو پخش کنه. اگر سازنده ی چینی ش روش وقت بذاره بهتر هم می شه اما در این مدت خیلی با اکراه معایب نرم افزاری دستگاه رو کار کرده روشون...

اما در مورد صداهای چند کاناله مثل DTS و Dolby Digital که برای شنیدن آن ها به سیستم های صوتی حرفه ای یا سینماهای خانگی چند کاناله نیاز است، مشکلی وجود ندارد! اگر فیلم یا موزیک ویدیوی شما بتونه توسط پروویژن نشون داده بشه، حتماً صدای چند کاناله احتمالی ش مثل AC3 یا DOLBY DIGITAL یا DTS EX یا غیره رو می شه با اتصال کابل Coaxial به پورت SPDIF که در زیر آن Digital Audio نوشته شده و قرار دادن حالت خام یا RAW در تنظیمات صدای پروویژن، گوش داد و شنید!

EhsanEricsson
09-05-2010, 12:18
شما دوست دوست عزیزم مگه برای خرید LCD تصاویر صدا و سیما رو ملاک قرار می دی؟ این همه ویدیوی Full HD از حیات وحش و طبیعت زیبای خداوند هست که توی LCD مثل شیشه دیده می شه و آدم روحش تازه می شه. برای فهمیدن کارایی LCD این جور چیزها رو باید باهاش تست کرد، نه تصاویر قدیمی و ضبط شده ی صدا و سیما بر روی نوارهای عهد تیرکمون BetaCam. البته همون برنامه های برنامه های صدا و سیما اگر به صورت زنده اجرا بشن کیفیت خیلی بالاتر از فیلم های ضبطی و سریال های بی سر و ته تولیدی هست چون تصویرش از تولید به مصرفه به قول معروف!

شما اگر LCD می خواین بخرین، Full HD تهیه بفرمایید و با دیدن و تماشای اون مواردی که خدمتتون عرض کردم از اوقات فراغتتون لذت ببرین. الان LCD هایی هستند که هم مارک معتبر، هم قیمت مناسب، هم اینچ بالا دارند و هم گیرنده ی Digital که بتونه 14 شبکه ی صدا و سیما رو شفاف و بدون سایه و برفک بگیره درونشون هست و برای تماشای دیجیتال کانالهای صدا و سیما بدون استفاده از ماهواره، مجهز هستند و به گیرنده های جداگانه ای نیاز ندارند!

من تنها چیزی که برام مهمه اینه که فوتبال هایی که از شبکه های داخلی پخش میشه با کیفیت خوب ببینم ، حالا درسته که ویدئوی فول اچ دی با کیفیت پخش میشه ، اما در اولویت بعدی هستش .

miladi88
09-05-2010, 15:54
من به نام خود فیلم در فولدری که خود فیلم با فرمت AVI یا MKV هست، زیرنویس های فارسی رو با پس وند IDX یا SRT یا غیره می ریزم اما پروویژن خود فیلم رو پخش می کنه بدون هیچ نشانی از زیر نویس!

وقتی با رفتن به گزینه ی فیلم Folderها رو بالا و پایین می کنم فقط فایل فیلم دیده می شه و فایل زیرنویس قابل دیدن نیست!

به این ترتیب آخرین نرم افزار پروویژن غیر از حل شناختن فایل سیستم NTFS برای USB هیچ تفاوتی با قبل نکرده! من زمان بندی برای ضبط رو چک نکردم البته.

من فایل زیرنویس SRT رو تست کردم. اگه همنام با فایل فیلم باشه و فقط پسوندش SRT باشه بدون مشکل پخش میکنه.

shkz
09-05-2010, 15:57
الان LCD هایی هستند که هم مارک معتبر، هم قیمت مناسب، هم اینچ بالا دارند و هم گیرنده ی Digital که بتونه 14 شبکه ی صدا و سیما رو شفاف و بدون سایه و برفک بگیره درونشون هست و برای تماشای دیجیتال کانالهای صدا و سیما بدون استفاده از ماهواره، مجهز هستند و به گیرنده های جداگانه ای نیاز ندارند!

سلام.

میشه این مدلها رو معرفی کنید؟

ممنون.

mahdimp5
09-05-2010, 16:38
سلام.

ممنون.

سامسونگ مدل B650 ساخت جمهوري چک (اونهايي که ساخت مالزي هستند تيونر ديجيتال ندارند)

a_fazlollahii
09-05-2010, 18:27
سلام.

ممنون.

سامسونگ مدل B650 ساخت جمهوري چک (اونهايي که ساخت مالزي هستند تيونر ديجيتال ندارند)

سلام
اصلاح می کنم ساخت اسلواکی است. پایتخت چک پراگ است و پایتخت اسلواکی براتیسلاوا .
اسلواکی به منطقه یورو پیوسته است. و اکثر تولیدات اروپایی سامسونگ در این کشور تولید می شود.

regedit021
09-05-2010, 20:48

زيرنوس كاملاتاييدميشه!
تست شد بدون مشكل اجراشد!
اما مشكلات ديگه هنوزبه قوت خودش باقي هست!

---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------

فریمور جدید پروویژن T7 بتاریخ 5 می 2010 نسخه 3b روی سایت شرکت فولاد رایانه آپلود شده است.

تست شد:

فکر کنم اغلب مشکلات حل شده و فقط روشن شدن خودبخود دستگاه پس از قطع و وصل مجدد برق مونده.

دوست عزيز توي فريمور جديد فقط موارد 1و3حل شده!

regedit021
09-05-2010, 20:59
جديدترين وضعيت مشكلات Firmware ستاپ باكس t-7
1.عدم نمايش ساعت بروي نمايشگر خود دستگاه وقتي كه خاموشه
2.عدم قابلیت برنامه ریزی برای روشن شدن وضبط برنامه هادرساعاتی مقرردرطول هفته(فريمورقبلي وقتي كه دستگاه روشن بودمي شدولي حالا كلا نمي شه!)
3.مشكل در پخشmp3 (وقتي كه داره پخش ميكنه تيك ميزنه)
4.عدم داشتن قابليت کوتاه کردن infoبه انتخاب کاربر هنگام تعویض کانال
5.عدم پشتيباني از فورمت هايي مثل :wmv,IFOو...
6.عدم توانستن در backكردن براي برگشتن توي پوشه ها(فريمور قبلي داشت اما اين فريمور انگار حذف شده!وبايد exitكرد!)
7.دكمه aspect رو كه ميزنيم هيچ فرقي توي تصوير نداره!(ورژن قبلي درست بود)
8.با قطع و وصل مجدد برق ورودی دستگاه T7 روشن میشود حتی اگر قبل از قطع برق Standby یا خاموش باشد.
9.فريزشدن لحظه اي بعد از تعويض كانال
10.عدم توانستن در شفاف كردن تلتكست.
11.وقتي از تلتكست بيرون ميايم ,تصوير تلويزيون ميره ودوباره مياد , يا به اصطلاحreload ميشه!
12.وقتي كه مثلا كانال سه رونگاه ميكنيم ,دوباره ميزنيم كانال سه ,تصوير reload ميشه!در صورتي كه نبايد تصوير reload بشه!
13.عدم توانستن فريز كردن موقت تصوير بوسيله كاربر
14.عدم داشتن TIME SHIFT
وووو.................

miladi88
09-05-2010, 21:18
زيرنوس كاملاتاييدميشه!
تست شد بدون مشكل اجراشد!
اما مشكلات ديگه هنوزبه قوت خودش باقي هست!

---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------

دوست عزيز توي فريمور جديد فقط موارد 1و3حل شده!

وقتی دکمه GUIDE و بعدش INFO رو بزنید وارد محیط زمان بندی میشه و با زدن دکمه قرمز میتونید برنامه جدید ADD کنید.
من تست کردم و بصورت روزانه ضبط میکنه.

EhsanEricsson
09-05-2010, 21:40
جديدترين وضعيت مشكلات Firmware ستاپ باكس t-7
1.عدم نمايش ساعت بروي نمايشگر خود دستگاه وقتي كه خاموشه
2.عدم قابلیت برنامه ریزی برای روشن شدن وضبط برنامه هادرساعاتی مقرردرطول هفته(فريمورقبلي وقتي كه دستگاه روشن بودمي شدولي حالا كلا نمي شه!)
3.مشكل در پخشmp3 (وقتي كه داره پخش ميكنه تيك ميزنه)
4.عدم داشتن قابليت کوتاه کردن infoبه انتخاب کاربر هنگام تعویض کانال
5.عدم پشتيباني از فورمت هايي مثل :wmv,IFOو...
6.عدم توانستن در backكردن براي برگشتن توي پوشه ها(فريمور قبلي داشت اما اين فريمور انگار حذف شده!وبايد exitكرد!)
7.دكمه aspect رو كه ميزنيم هيچ فرقي توي تصوير نداره!(ورژن قبلي درست بود)
8.با قطع و وصل مجدد برق ورودی دستگاه T7 روشن میشود حتی اگر قبل از قطع برق Standby یا خاموش باشد.
9.فريزشدن لحظه اي بعد از تعويض كانال
10.عدم توانستن در شفاف كردن تلتكست.
11.وقتي از تلتكست بيرون ميايم ,تصوير تلويزيون ميره ودوباره مياد , يا به اصطلاحreload ميشه!
12.وقتي كه مثلا كانال سه رونگاه ميكنيم ,دوباره ميزنيم كانال سه ,تصوير reload ميشه!در صورتي كه نبايد تصوير reload بشه!
13.عدم توانستن فريز كردن موقت تصوير بوسيله كاربر
14.عدم داشتن TIME SHIFT
وووو.................

متاسفم واسه این شرکت های ایرانی که الان دنیا داره تکنولوژیه لوازم صوتی و تصویریش دنیا رو میترکونه اونوقت اینا بلد نیستن یه frimware درست حسابی واسه یه دستگاه زیقولی که اونم یه شرکت خارجی زپرتی زحمت ساختشو براشون کشیده بسازن .
هزار جور مشکل و داستانم همیشه تو همچیشون هست . نشد مردم بیچاره یه بار یه پولی بدن بعد مثل آدم از چیزی که خریدن استفاده کنن . اینا حتی به خودشون زحمت نمیدن حداقل یه جنس خوب وارد کنن بدن دست مردم . الان 139 صفحه تاپیک جلو رفته اما اینا همچنان تو خودشون میلولن . انگار میخوان سیستم عامل ویندوز 3000 بسازن .
فقط بلدن واسه فروش بیشتر تو رقابت با همدیگه زرت و پرت کنن (با عرض پوزش از بچه های فروم)

hamed2012591
09-05-2010, 22:38
با سلام
یکی از آشنایان برای من یک ستاپ باکس سینام خریده مدل 8847 با قیمت 90 تومان آورد : البته هنوز در سایت سینام مدل قدیمی 8829 موجوده
hdmi داره با حالت 1080i
هارد اکسترنال با ظرفیت 5 ترا می شناسه
امکان ضبط یک کانال و دیدن یک کانال دیگه رو داره
قابلیت ضبط روی فلش با فرمت ts داره و برنامه ریزی ضبط داره
تله تکست فارسی نداره
منو فارسی داره
پخش mp3 , mpeg
همزمان 3 خروجی برای 3 tv میده
تایید تکتا رو نداره
کنترلش عالیه به راحتی از فاصله دور و زاویه میگره
سرعت تعویض کانال هم خوبه
گارانتی یکساله سینام تعویض
فقط تنها چیزی که هنوز نتونستم حل کنمش بعد از ضبط برنامه در کامپیوتر وقتی می بینی صدا نداره ولی با خودش که
می بینی مشکلی نداره
راستی اگه کسی میدونه چه جوری میشه این مشکل رو حل کنم ممنون میشم

a_fazlollahii
09-05-2010, 22:57

تست شد:

سلام
من دیدم تاریخ فایل آن 8 می 2010 است. این فریمور جدیدتره ؟ یا اینکه تاریخ ثبت نرم افزار و ورژن آن ، مطلبی است که گفتید؟

saeedraz
10-05-2010, 09:19
سلام
من دیدم تاریخ فایل آن 8 می 2010 است. این فریمور جدیدتره ؟ یا اینکه تاریخ ثبت نرم افزار و ورژن آن ، مطلبی است که گفتید؟

ورژن فریمور جدید تره همونتور که گفتن مشکل ضبط برنامه ها حل شده یعنی با زدن دکمه Guide و بعد info و بعد sub یا دکمه قرمز تلتکست میتونید برنامه برای ضبط بدید و برای زمان روشن و خاموش شدن هم Menu تب زمان گزینه 2تا به آخر میتونید زمان روشن و خاموش بهش بدید

---------- Post added at 10:19 AM ---------- Previous post was at 10:15 AM ----------

با سلام
فقط تنها چیزی که هنوز نتونستم حل کنمش بعد از ضبط برنامه در کامپیوتر وقتی می بینی صدا نداره ولی با خودش که
می بینی مشکلی نداره

فکر کنم با برنامه Power DVD مشکل شما حل بشه

alilosting
10-05-2010, 10:02

الكي پول باتري ندين.
ايراد remote هاي پروويژن اينه كه نهايت تا فاصله 4 سانتي متري دستگاه كار ميكنه. عملا كار نميكنه

آره . hd رو به طور خفني ساپورت ميكنه. مثلا اگر كيفيت 1080 بريزيد تو usb و وصل كنيد به دستگاه به صورت slow motion ميتونيد ببينيد. چون سرعتش خيلي پايينه

mohsenfhm
10-05-2010, 10:09
یک سوال در شهر هشتگرد هم میشه امواج دیجیتال رو گرفت ؟؟

miladi88
10-05-2010, 15:37
سلام
فایل مال 5 می هست که هشتم توی سایت آپلود شده.

EhsanEricsson
10-05-2010, 16:52
با سلام
یکی از آشنایان برای من یک ستاپ باکس سینام خریده مدل 8847 با قیمت 90 تومان آورد : البته هنوز در سایت سینام مدل قدیمی 8829 موجوده
hdmi داره با حالت 1080i
تله تکست فارسی نداره
منو فارسی داره
پخش mp3 , mpeg
تایید تکتا رو نداره
سرعت تعویض کانال هم خوبه
می بینی مشکلی نداره
به نظرت از پروویژن بهتره؟ خروجی component هم داره؟ upscaling چطور؟

mahsafar
10-05-2010, 18:23
با سلام
hdmi داره با حالت 1080i
تله تکست فارسی نداره
منو فارسی داره
پخش mp3 , mpeg
تایید تکتا رو نداره
سرعت تعویض کانال هم خوبه
می بینی مشکلی نداره

یعنی دو تیونره؟

lord_alone_dark
10-05-2010, 19:10
یک سوال من میخوام ال سی دی سونی بگیرم مدل ex500 ایا گیرنده خودش داره یا باید تهیه کنم قیمش چنده ایا تصاویر واقعا دیجیتاله بعد چه انتنی باید داشته باشم با این معمولیا میشه یا باید از این برقیا باشه

hamed2012591
10-05-2010, 19:36
با سلام
hdmi داره با حالت 1080i
تله تکست فارسی نداره
منو فارسی داره
پخش mp3 , mpeg
تایید تکتا رو نداره
سرعت تعویض کانال هم خوبه
می بینی مشکلی نداره

بله ستاپ باکس سینام upscale داره الان من تنظیم کردم روی 1080i و قتی تصویر از hdmi می گیری گوشه تلویزیون 1080i 60hz نمایش داده می شه که می تونی کمتر از 1080 هم بزاری
در مورد دو تیونره بودنش چیزی ننوشته ولی جز خصوصیات اصلی که در دفترچه فارسیش قید شده توانایی دیدن یک کانال و ضبط کانال دیگر می باشد که من خودم اینو چند بار امتحان کرده و درست بود
ضمنا امروز زنگ زدم نمایندگی در مورد مشکل عدم داشتن صدا در فایل ضبط شده در کامپیوتر سوال کردم گفتن هفته آینده نرم افزار تبدیل در کامپیوتر و لپ تاب و عرضه می کنند.

اما در مورد اینکه از پرو ویژن بهتره یا نه باید بگم دوست عزیزم من نزدیک به دو ماه این تاپیک و دنبال کردم در مورد خرید ست تاپ باکس چند بار حتی فولاد رایانه تماس گرفتم و در آخر با توجه به مواردی که بچه ها در مورد پروویژن مطرح کردن در نهایت تصمیم گرفتم پرو ویژن نخرم با اینکه تلویزیونled sharp دارم و تله تکست فارسی نداره تلویزیون من و می خواستم با خرید یک ست تاپ باکس که تله تکست فارسی داره این مشکلو حل کنم با این حال این همه مشکلی که هنوز پرو ویزن داره که خودشون دستگاه بدون آپدیت می فروشن از خریدش منصرف شدم تا کنترلش هم که ظاهرا ضعیفه

ضمنا من سینام و 90 تومان خریدم

Nikonian
10-05-2010, 19:40
یک سوال من میخوام ال سی دی سونی بگیرم مدل ex500 ایا گیرنده خودش داره یا باید تهیه کنم قیمش چنده ایا تصاویر واقعا دیجیتاله بعد چه انتنی باید داشته باشم با این معمولیا میشه یا باید از این برقیا باشه

اگر نام مدل با KDL شروع میشه تیونر دیجیتال داره ونیازی نیست که تیونر جداگانه دیجیتال تهیه کنید ، و در مورد نوع آنتن هم ظاهرا بایستی آنتن بدون بوستر تهیه کنید ؛ یک آنتن UHF آنتن کار بگیرید جواب میده .

lord_alone_dark
10-05-2010, 19:58
اره با kdlشروع میشه پس حله قضیه

samira_googleOne
11-05-2010, 08:29
یک سوال در شهر هشتگرد هم میشه امواج دیجیتال رو گرفت ؟؟

بله دوست عزيز ميشه

الكي پول باتري ندين.
ايراد remote هاي پروويژن اينه كه نهايت تا فاصله 4 سانتي متري دستگاه كار ميكنه. عملا كار نميكنه

آره . hd رو به طور خفني ساپورت ميكنه. مثلا اگر كيفيت 1080 بريزيد تو usb و وصل كنيد به دستگاه به صورت slow motion ميتونيد ببينيد. چون سرعتش خيلي پايينه

دقيقا همينطوره
اگر hd بريزي رو ‌usb و وصل كني به provision فقط همه چي رو تكه تكه ميبيني . مشكل خاصي نداره:27:

بله داره خودش

---------- Post added at 08:29 AM ---------- Previous post was at 08:24 AM ----------

با سلام
hdmi داره با حالت 1080i
تله تکست فارسی نداره
منو فارسی داره
پخش mp3 , mpeg
تایید تکتا رو نداره
سرعت تعویض کانال هم خوبه
می بینی مشکلی نداره

ايرادات :

1- نداشتن تله تكست
2- نداشتن تاييديه تكتا كه از همه چي مهمتره
3- گارانتيش به درد نميخوره

تو اين وضع دستگاه ها يه گارانتي خوب از همه چي مهمتره و در حال حاضر هيچ گارانتي مثل گارانتي ماديران نميشه

در مورد مشكلتون: برنامه رو با چه نرم افزاري باز ميكنيد؟؟؟ با VLC ميتونيد پخش كنيد و صدا هم داره در PC

samira_googleOne
11-05-2010, 09:40

دوستان يه خبر مهم

اين خبر رو براتون ميذارم كه بدونيد هر دستگاهي كه تاييديه تكتا نداره ، خديدش ضرره:
طي اين خبر، ماديران با صدا و سيما مذاكراتي داشته كه هر دستگاهي كه به طور قاچاق وارد بشه بعد از يه مدت از كار بيوفته. چطوري: اينجوري كه فركانس يا كدينگ صدا و سيما عوض ميشهو فقط دستگاه هايي كه تاييديه دارن ميتونن به اين كدينگ و فركانس دست داشته باشن

اين هم متن خبر:

همكاري‌ماديران‌با‌صدا و سيمابراي پخش‌ديجيتال‌برنامه‌ها

باشگاه خبرنگاران - ماديران با توليد SET-TOP BOX با نام DVBT سيگنالهاى فشرده و يا کد شده ديجيتالى فرستاده شده از سوي صدا وسيما را پس از دريافت و كد گشايي،به سيگنالهاى آنالوگ قابل نمايش روى صفحه تلويزيون تبديل مى كند.
مسعود اميري،مديرعامل صنايع ماشين هاي اداري ايران با بيان اين مطلب گفت: با توجه به اينكه در آينده اي نزديک تمام کشور توسط صدا و سيما تحت پوشش پخش برنامه ها به طور ديجيتال با کيفيت مطلوب و هزينه كم قرار مي گيرد،توليد اين SET-TOP BOX به گونه اي است كه تاييديه صدا و سيما را كسب مي كند و داراي شناسنامه است در نتيجه اگر كالايي به صورت قاچاق وارد كشور شود با تغيير فركانس پخش برنامه ها،ديگر آن دستگاه كارايي نخواهد داشت.
وي افزود:اين دستگاه بزودي با گارانتي ماديران در داخل كشور توليد مي شود.

اينم لينك خبر

a_fazlollahii
11-05-2010, 09:41
دقيقا همينطوره
اگر hd بريزي رو ‌usb و وصل كني به provision فقط همه چي رو تكه تكه ميبيني . مشكل خاصي نداره:27:

سلام
بستگي به مدل كول ديسك و كيفيت و سرعت انتقال داده دارد. حتي با يك كامپيوتر هم مي توانيد كول ديسك هاي خود را امتحان كنيد يك فايل حجيم مثلا" 100 مگا بايتي را از روي دو مدل كول ديسك به كامپيوتر بريزيد مي بينيد كه زمانهاي انتقال داده متفاوت است. پس كول ديسكي انتخاب كنيد كه سرعت انتقال داده از آن زياد باشد.

samira_googleOne
11-05-2010, 09:46
1- من چند روز پيش خريدم كول ديسكم رو. يكي از بهتريت فلش هاي sony رو خريدم و فقط 4 گيگ هست
2- 100 مگ حجم زيادي نيست
3- فيلم 3 گيگ رو دستگاه جون ميده تا پخش كنه. باور كنيد هيچ توجيهي نداره. به نظر منبايد به مشتري گفت USB فيلم و عكس و آهنگ پخش ميكنه. دليلي نداره تاكيد كنيد كه فيلم HD رو هم پخش ميكنه

mahsafar
11-05-2010, 12:37
دوستان يه خبر مهم

اين خبر رو براتون ميذارم كه بدونيد هر دستگاهي كه تاييديه تكتا نداره ، خديدش ضرره:
طي اين خبر، ماديران با صدا و سيما مذاكراتي داشته كه هر دستگاهي كه به طور قاچاق وارد بشه بعد از يه مدت از كار بيوفته. چطوري: اينجوري كه فركانس يا كدينگ صدا و سيما عوض ميشهو فقط دستگاه هايي كه تاييديه دارن ميتونن به اين كدينگ و فركانس دست داشته باشن

اين هم متن خبر:

باشگاه خبرنگاران - ماديران با توليد SET-TOP BOX با نام DVBT سيگنالهاى فشرده و يا کد شده ديجيتالى فرستاده شده از سوي صدا وسيما را پس از دريافت و كد گشايي،به سيگنالهاى آنالوگ قابل نمايش روى صفحه تلويزيون تبديل مى كند.
مسعود اميري،مديرعامل صنايع ماشين هاي اداري ايران با بيان اين مطلب گفت: با توجه به اينكه در آينده اي نزديک تمام کشور توسط صدا و سيما تحت پوشش پخش برنامه ها به طور ديجيتال با کيفيت مطلوب و هزينه كم قرار مي گيرد،توليد اين SET-TOP BOX به گونه اي است كه تاييديه صدا و سيما را كسب مي كند و داراي شناسنامه است در نتيجه اگر كالايي به صورت قاچاق وارد كشور شود با تغيير فركانس پخش برنامه ها،ديگر آن دستگاه كارايي نخواهد داشت.

اينم لينك خبر

خیلی ترسیدم
دوست عزیز اینجا مهدکودک نیست

a_fazlollahii
11-05-2010, 13:17
1- من چند روز پيش خريدم كول ديسكم رو. يكي از بهتريت فلش هاي sony رو خريدم و فقط 4 گيگ هست
2- 100 مگ حجم زيادي نيست
3- فيلم 3 گيگ رو دستگاه جون ميده تا پخش كنه. باور كنيد هيچ توجيهي نداره. به نظر منبايد به مشتري گفت USB فيلم و عكس و آهنگ پخش ميكنه. دليلي نداره تاكيد كنيد كه فيلم HD رو هم پخش ميكنه

سلام
اتفاقا" كول ديسك سوني از نظر سرعت انتقال داده ضعيف است. 100 مگ را به عنوان تست تعيين سرعت كول ديسك گفتم نه عنوان اندازه فيلم. فيلمهاي Hd واقعي معلوم است كه درحد چند گيگ است.

saeedraz
11-05-2010, 14:16
دوستان يه خبر مهم

اين هم متن خبر:

اينم لينك خبر

بهتر هست این حرفها رو کنار بگذاریم اگر شما در خانه یک دستگاه گیرنده با مشخصات ذکر شده توسط صدا و سیما درست کنید قابلیت دریافت رو داره حالا اگر استاندارد بخواهد عوض شود تمام دستگاه های پخش و ضبط و همچنین تمام گیرنده ها باید تغییر کنند تایید شده و غیر تایید شده هم ندارد تا جایی که من میدانم چند استاندار وجود دارد که
در صفحه ویکی پدیا به آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید قابل مشاهده هست و وقتی گفته میشه ----T یعنی یک استاندارد تعریف شده در سطح تمام دنیا اگر در صفحه دقت کنید ایران راهم به عنوان کشور استفاده کننده از ----T معرفی کرده

در این صفحه هم میتوانید استاندارد مورد تایید صدا و سیما را مشاهده کنید سایت خود صدا و سیما هست

samsung021
11-05-2010, 15:09
دوستان اين دوستمون درست ميگن
اين دستگاه ها سيگنال هاي كد شده رو دريافت ميكنن و decode ميكنن و آنچه شما ميبينيد اطلاعات decode شده است. اگر اين خبر درست باشه، صدا و سيما ميتونه encryption رو عوض كنه و xvsion هم يه آپديت انجام بده و آپديت هم كه از طريق امواج صدا و سيما صورت ميگيره . يعني اگر نحوه encode كردن تغيير كنه اين دستگاه ها هم به همون ترتيب decode ميكنن ديگه....

پس اين امكان داره كه صدا و سيما تغييري در ارسال هاش انجام بده و دستگاه هايي كه خودش ميخواد اين تغييرات رو بتونن اعمال كنن

saeedraz
11-05-2010, 15:30
دوستان اين دوستمون درست ميگن
اين دستگاه ها سيگنال هاي كد شده رو دريافت ميكنن و decode ميكنن و آنچه شما ميبينيد اطلاعات decode شده است. اگر اين خبر درست باشه، صدا و سيما ميتونه encryption رو عوض كنه و xvsion هم يه آپديت انجام بده و آپديت هم كه از طريق امواج صدا و سيما صورت ميگيره . يعني اگر نحوه encode كردن تغيير كنه اين دستگاه ها هم به همون ترتيب decode ميكنن ديگه....

پس اين امكان داره كه صدا و سيما تغييري در ارسال هاش انجام بده و دستگاه هايي كه خودش ميخواد اين تغييرات رو بتونن اعمال كنن

1- شما اگر تیونری داشته باشید که کد MPEG4 و استاندارد H.264 رو دریافت کنه میتونه تصاویر ارسال شده توسط صدا و سیما رو دریافت کنه و این کد و دیکد همراه با امکان نرم افزاری باید امکان سخت افزاری را هم داشته باشه مثلا دستگاهی که تیونر اون فقط امکان دریافت MPEG2 رو داره امکان دریافت برنامه های صدا و سیما رو نداره و اینجوری نیست که بگید یک آپدیت نرم افزاری میکنی و درست میشه چون از نظر سخت افزاری (تیونر) این امکان رو نداره همونطور که اگر از فردا صدا و سیما شروع به پخش HD کنه شما باید دستگاه X vision رو دور بندازید چون تیونر اون امکان پخش HD نداره و حالا مادیران 100 تا آپدیت بده تا تیونر و قطعات مربوطه اون از نظر سخت افزاری آپدیت نشه این دستگاه دیگه نمیتونه پخشی برای شما انجام بده

2- طبق گفته صدا و سیما ایران طبق استاندارد تایید شده در ABU کدک MPEG4(H.264) رو برای پخش انتخاب کرده و دیگه تغییر نمیکنه

3- اگر منظور شما از آپدیت از طریق امواج OTA هست که در مشخصات X vision ذکر شده دستگاه پرویژن که تاییدیه رو گرفته این امکان رو نداره پس نباید تاییدیه میگرفته

Saha Software
11-05-2010, 15:37
سلام دوستان
من اصفهان هستم ، تا 3روز پیش میتونستم از DVBT که متصل به کامپیوترم بود استفاده کنم ، از 3روز پیش تا حالا NO Signal میزنه ، کسی میدونه علت چیه؟؟
ممکنه دستگاه سوخته باشه؟؟؟

phoenix1
11-05-2010, 16:04
سلام دوستان
من اصفهان هستم ، تا 3روز پیش میتونستم از DVBT که متصل به کامپیوترم بود استفاده کنم ، از 3روز پیش تا حالا NO Signal میزنه ، کسی میدونه علت چیه؟؟
ممکنه دستگاه سوخته باشه؟؟؟

دستگاه شما سالمه چون با ستاپ یاکس هم 2 الی 3 روزه که نمیگیره و no signal روی صفحه میاد ( اصفهان )

mahdimp5
11-05-2010, 20:39
سلام
اتفاقا" كول ديسك سوني از نظر سرعت انتقال داده ضعيف است. 100 مگ را به عنوان تست تعيين سرعت كول ديسك گفتم نه عنوان اندازه فيلم. فيلمهاي Hd واقعي معلوم است كه درحد چند گيگ است.

تاييد ميشه ... من هم يک کول ديسک سوني اصل دارم ... سرعت ريد و رايتش دقيقا نصف اون يکي کول ديسکم که

OCZ Ralley هست مي‌باشد... سرعت خوندن سوني 17 مگابايت بر ثانيه و OCZ سرعتش 30 مگابايت بر ثانيه بود.

hamid55
12-05-2010, 10:05
بچه ها چطوري زير نويس رو توي پروويژن اجرا مي‌كنيد من هر كاري كه كردم نشد ؟؟؟
آپديت جديدشو ريختم اسم فايل رو با زير نويسش يكي كردم
فرمت زير نويس هم SRT هستش

erfan_abedi_CB
12-05-2010, 11:59
دستگاه شما سالمه چون با ستاپ یاکس هم 2 الی 3 روزه که نمیگیره و no signal روی صفحه میاد

شما كجايي عزيز؟
من تهرانم همه كانال ها رو دارم با xvision

phoenix1
12-05-2010, 12:23
شما كجايي عزيز؟
من تهرانم همه كانال ها رو دارم با xvision

سوال دوست عزیز Saha Software در مورد اصفهان بود که جواب دادم چون پخش دیجیتال اصفهان هنوز بطور رسمی راه اندازی نشده و چند روز هم هست که بطور کامل قطع شده

mohsenfhm
12-05-2010, 12:28
یک سوال مبتدیانه :

آنتن گیرندش چه جوریه ؟؟ مثل آنتن های آنالوگه ؟؟

phoenix1
12-05-2010, 13:28
یک سوال مبتدیانه :

آنتن گیرندش چه جوریه ؟؟ مثل آنتن های آنالوگه ؟؟

دقیقاً همون آنتن آنالوگه

یک آنتن معمولی UHF ( بدون بوستر ) با یک سیم آنتن سالم

فقط جهت آنتن باید دقیقاً به سمت فرستنده پخش دیجیتال باید باشه البته این مورد برای جاهایی که از فرستنده دوره اجرا میشه ولی جاهایی که به فرستنده نزدیکه یک آنتن رومیزی هم کافیه

hamidak25
13-05-2010, 13:42
آقا اين چه وضعيه هر دفعه پروويژن آپ ديت ميشه يه اشكال جديد توش در مياد. اين آپديت جديد رو كه ريختم وسط پخش برنامه يه كادر مياد مي نويسه الان دستگاه خاموش ميشه مثل اون ويروسي كه چند سال پيش اومده بود يه شمارنده معكوس تا صفر مي شمرد و كامپيوتر شات دان مي شد. اين هم عين اون هست. آخه بابا اگه نمي تونيد خرابترش نكنيد. هر آپديت جديد كه مياد يه مشكل جديد هم باهاش مياد.

hamid55
13-05-2010, 13:48
آقا اين چه وضعيه هر دفعه پروويژن آپ ديت ميشه يه اشكال جديد توش در مياد. اين آپديت جديد رو كه ريختم وسط پخش برنامه يه كادر مياد مي نويسه الان دستگاه خاموش ميشه مثل اون ويروسي كه چند سال پيش اومده بود يه شمارنده معكوس تا صفر مي شمرد و كامپيوتر شات دان مي شد. اين هم عين اون هست. آخه بابا اگه نمي تونيد خرابترش نكنيد. هر آپديت جديد كه مياد يه مشكل جديد هم باهاش مياد.

عزيز شما از منو باري پروويژن زمان دادي كه خاموش بشه اگه اون رو خاموش كني ديگه اين مشكل پيش نمياد

EhsanEricsson
13-05-2010, 15:00
کسی میدونه چه فرقهای عمده ای بین این دوتاست؟

ProVIsion Media Station Model:MS-1000HD

و

provision Set Top Box model:T-7

regedit021
13-05-2010, 16:15
کسی میدونه چه فرقهای عمده ای بین این دوتاست؟

ProVIsion Media Station Model:MS-1000HD

و

provision Set Top Box model:T-7
اولي هم مديا پليرهست هم گيرنده ديجيتال وقابليت پخش با كيفيت1080Pداره ودومي نداره!

reza prog
14-05-2010, 09:25
درود

دوستان من حدود 50 صفحه اخر را خوندم..چیزی که نصیبش شد سوال های متعددی بود...البته فقط در این سیستم --- T

من تست نکردم تا کیفیت تصویر را ببینم...دوستانی که در ماهواره و همین سیستم --- T تست کردند..کیفیت تصویر کدوم بالاتر هست...

بنده یه ریسیور کیوب روو mini دارم که 400 تومن براش هزینه کردم...تمام شبکه های کارتی جهان را از طریق شرینگ سی سی کم از جمله تمام شبکه های HD را دارم....من بالاترین کیفیتی که از شبکه های داخلی خودمون گرفتم مربوط میشه به ماهواره اسیاست فرکانس 12639 که روی سیستم s2 هست و باید ریسوری داشته باشید که این سیستم رو ساپورت کنه...

در مجموع هر کسی میتونه اطلاعات این پست رو (فقط مطالب این پست) پر محتوا تر کنه یه نقل قول کنه و توضیحاتی بده تا علم همه بالا بره...

همچنین میخواستم یه تیکه HD خالص براتون ضبط کنم که به خاطر حجم بسیار زیاد برام مقدور نبود..تقربا هر 1 دقیقه که ضبط میکنم چیزی حدود 150 مگ فضا اشغال میشه..یعنی یک دقیقه اچ دی 150 مگ هست...اما قرعه کشی کامل جام جهانی را با کیفیت Hd خالص ضبط کردم..هر کی خواست بگه تا براش با پست بفرستم..کیفیتش از تصورات خارج هست...

smk1981
14-05-2010, 11:46
درود

دوستان من حدود 50 صفحه اخر را خوندم..چیزی که نصیبش شد سوال های متعددی بود...البته فقط در این سیستم --- T

من تست نکردم تا کیفیت تصویر را ببینم...دوستانی که در ماهواره و همین سیستم --- T تست کردند..کیفیت تصویر کدوم بالاتر هست...

بنده یه ریسیور کیوب روو mini دارم که 400 تومن براش هزینه کردم...تمام شبکه های کارتی جهان را از طریق شرینگ سی سی کم از جمله تمام شبکه های HD را دارم....من بالاترین کیفیتی که از شبکه های داخلی خودمون گرفتم مربوط میشه به ماهواره اسیاست فرکانس 12639 که روی سیستم s2 هست و باید ریسوری داشته باشید که این سیستم رو ساپورت کنه...

در مجموع هر کسی میتونه اطلاعات این پست رو (فقط مطالب این پست) پر محتوا تر کنه یه نقل قول کنه و توضیحاتی بده تا علم همه بالا بره...

همچنین میخواستم یه تیکه HD خالص براتون ضبط کنم که به خاطر حجم بسیار زیاد برام مقدور نبود..تقربا هر 1 دقیقه که ضبط میکنم چیزی حدود 150 مگ فضا اشغال میشه..یعنی یک دقیقه اچ دی 150 مگ هست...اما قرعه کشی کامل جام جهانی را با کیفیت Hd خالص ضبط کردم..هر کی خواست بگه تا براش با پست بفرستم..کیفیتش از تصورات خارج هست...

این چیزی که صحبتش هست همون پخش زمینی محتوایی هست که شما رو s2 داری میگیری شما به ----T نیاز نداری هرچند که دستگاهت خودش آپشنال ----T رو پشتیبانی می کنه.

lord_alone_dark
14-05-2010, 12:04
فرستنده تو تهران کجاست من تهرانم میدونه انقلاب

regedit021
14-05-2010, 17:30
توي جمارانه!

hrezaei
16-05-2010, 09:52
درود

اگه زحمتی نیست من می خوام ممنون میشم اپ کنید .

Saha Software
17-05-2010, 10:20
دوستان اصفهانی ، هنوز DVBT کار نمیکنه؟؟؟؟؟
با کی باید هماهنگ کنیم و 100درصد مطمئن بشیم که کار میکنه یا نه!!!
این دستگاه من تا چند روز دیگه بیشتر گارانتی نداره ، می خوام ببینم اگر دستگاهم خراب شده ، زود تعویضش کنم!!!!!!!!

nino22
17-05-2010, 11:06
این دستگاه من تا چند روز دیگه بیشتر گارانتی نداره ، می خوام ببینم اگر دستگاهم خراب شده ، زود تعویضش کنم!!!!!!!!

اگه منظورتون پخش دیجیتالی امواج هست .باید بگم در اصفهان فعاله .ما در سالن انتظار ادارمون یک lcd sharp داریم که امواج را از طریق یک set-top-box مادیران دریافت می کنه . البته انگار پخش چندروزی قطع شده بود ولی دیروز مطمئن هستم که پخش می کرد ( یک شنبه 26 /2 )

phoenix1
17-05-2010, 12:12

الان که دوشنبه است داره پخش میشه و مشکلی نداره البته همانطور که دوست گرامی nino22 گفتند از یکشنبه دوباره وصل شده

یکبار آنتن رو چک کنید و دوباره کانالها رو جستجو کنید

amnhck123
17-05-2010, 12:39
از دوستان کسی خبر نداره این سیستم توی مشهد هم راه اندازی شده یا نه؟

boy24iran
17-05-2010, 17:51
آره ايراد از فرستندست. كلا دستگاه نبايد كوچكترين مشكلي داشته باشه و اگر داشت با گارانتيش تماس بگير. كيفيتاش خيلي خوبه براي همين ميگم اگر ايراد ديدي تماس بگير با گارانتيش
از خود سايت ماديران ميتوني آپديت كني. اگر نرم افزاري بده تو سيات ماديران ميزنه

---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:35 PM ----------

آره ضبطش همينطوريه . راس هر ساعتي بخواي روشن ميشه و ضبط ميكنه

سلام و خسته نباشید من هم این دستگاه رو خریدم و باید دکمه ظبط رو فشار بدم تا ظبط کنه اصلا به این شکل که شما گفتید نیست شما چی کار می کنید مگه البته مشکلات دیگه ای هم دارم که اگر برطرف نشد می گم
ممنون

boy24iran
17-05-2010, 18:26
سلام و خسته نباشید من این دستگاه xvision را خریدم و حالا جند تا مشکل دارم فرمت هایی که از خودش برای یک فایل می ده بیرون
این ها هست
bak
idx
ifo
trp
که متاسفانه قابلیت پخش در کامپیتر نداره، فابلیت کانورت شدن نداره، قابلیت ویرایش نداره و ............ اینها مهمترین بود که گفتم شاید دوستان بشناسند و چون ظاهراً اینجا خیلی ها این دستگاه ها را گرفتند و چنین مشکلاتی دارند ممنون می شم هر کی می دونه کمک کنه البته بازم منون می شم که اول تست کنید که یک چیز ایده آل هست بعد بگید چون انقدر خودم تو کامپیوتر تست کردم کامپیوتر شده سطل آشغال
ممنون

ProGamer
18-05-2010, 08:44
سلام و خسته نباشید من این دستگاه xvision را خریدم و حالا جند تا مشکل دارم فرمت هایی که از خودش برای یک فایل می ده بیرون
این ها هست
bak
idx
ifo
trp
که متاسفانه قابلیت پخش در کامپیتر نداره، فابلیت کانورت شدن نداره، قابلیت ویرایش نداره و ............ اینها مهمترین بود که گفتم شاید دوستان بشناسند و چون ظاهراً اینجا خیلی ها این دستگاه ها را گرفتند و چنین مشکلاتی دارند ممنون می شم هر کی می دونه کمک کنه البته بازم منون می شم که اول تست کنید که یک چیز ایده آل هست بعد بگید چون انقدر خودم تو کامپیوتر تست کردم کامپیوتر شده سطل آشغال
ممنون

دوست عزيزم
همون فرمت TRP رو ميتوني با نرم افزار VLC به خوبي روي كامپيوترت تماشا كني
در ضمن سئوالاتتون رو ميتونيد از وبلاگ زير بپرسيد. من خودم همش ازش سئوال ميكنم . فرداش جواب ميده:

سلام و خسته نباشید من هم این دستگاه رو خریدم و باید دکمه ظبط رو فشار بدم تا ظبط کنه اصلا به این شکل که شما گفتید نیست شما چی کار می کنید مگه البته مشکلات دیگه ای هم دارم که اگر برطرف نشد می گم
ممنون

اگر دستگاهتون xvision هست ميتونيد بهش برنامه هم بديد براي ضبط.
دفترچه دستگاهتون رو بخونيد كاملا متوجه ميشيد. توي دفترچه نوشته شده چطوري ميتونيد برنامه بديد و ضبط كنيد. اگر متوجه نشديد بگيد من براتون توضيح بدم حتما

از دوستان کسی خبر نداره این سیستم توی مشهد هم راه اندازی شده یا نه؟

اين سيستم به طور آزماشي در مشهد هم راه اندازي شده.
منظور از آزمايش يعني اينكه ممكنه 2 روز مثل اصفهان قطع شه و دوباره وصل شه

اگه منظورتون پخش دیجیتالی امواج هست .باید بگم در اصفهان فعاله .ما در سالن انتظار ادارمون یک lcd sharp داریم که امواج را از طریق یک set-top-box مادیران دریافت می کنه . البته انگار پخش چندروزی قطع شده بود ولی دیروز مطمئن هستم که پخش می کرد ( یک شنبه 26 /2 )

اين قطع شدن هم به دليل اينه كه در اصفهان فعلا امواج داره آزمايش پخش ميشه

LeiliBaManAst
18-05-2010, 10:19
ممنون

نه بابا
اين دستگاه 7 تا برنامه ميگيره . تو دفترچه قشنگ توضيح داده

LeiliBaManAst
18-05-2010, 10:26
خبر مهممممممممم::

دوستاني كه در xvision ورژن قديمي شو دارن اگر اين ورژن 1.37 رو نصب كنن فريز دستگاشون خيلي كم ميشه

LeiliBaManAst
18-05-2010, 10:34
اين هم لينك دانلودش

alireza1974
18-05-2010, 14:22
سلام خدمت دوستان

تغيير قيمت Set-Top Box پروويژن مدل T-7

(تاریخ تحویل از 08/03/89)

نمایندگی گیرنده دیجیتالی پروویژن با اعلام این خبر در سایت خود قیمت دستگاه را 15 هزارتومان کاهش داده است.

ahmaad313
18-05-2010, 16:08
من به تازگی حدود 10 روز پیش یه گیرنده دیجیتال ایکس ویژن خریدم

حالا نیازی بهش ندارم میخوام بفروشم

قیمت نوش 79 تومن هست

من حدود 10 روزه خریدم و کلا 3 بار ازش استفاده کردم

گارانتی تا 31.1.90
فاکتورش هم موجوده

کارت قرعه کشی کلوب مادیران هم روشه
قیمت پایه 69 هزار تومن

10 تومن زیر بازار
هزینه پست /پیک با من

5 شبکه تهران
العالم /پرس/جام جم یک
شبکه استانی اردبیل/مستند

10 تا شبکه رادیویی

آپدیت اتوماتیک

ضبط برنامه ها از طریق یو اس بی

منو فارسی

مورد تایید سازمان صداوسیما

درصورت تمایل پیام خصوصی بدین

boy24iran
19-05-2010, 12:03
دوست عزيزم
همون فرمت TRP رو ميتوني با نرم افزار VLC به خوبي روي كامپيوترت تماشا كني
در ضمن سئوالاتتون رو ميتونيد از وبلاگ زير بپرسيد. من خودم همش ازش سئوال ميكنم . فرداش جواب ميده:

اگر دستگاهتون xvision هست ميتونيد بهش برنامه هم بديد براي ضبط.
دفترچه دستگاهتون رو بخونيد كاملا متوجه ميشيد. توي دفترچه نوشته شده چطوري ميتونيد برنامه بديد و ضبط كنيد. اگر متوجه نشديد بگيد من براتون توضيح بدم حتما

اين سيستم به طور آزماشي در مشهد هم راه اندازي شده.
منظور از آزمايش يعني اينكه ممكنه 2 روز مثل اصفهان قطع شه و دوباره وصل شه

اين قطع شدن هم به دليل اينه كه در اصفهان فعلا امواج داره آزمايش پخش ميشه

سلام و خسته نباشید ممنون که جواب دادید باز هم رسیدگی می کنم امیدوارم همه جواب بگیرند من هم جواب بگیرم راستی من هر چی دنبال دکمه تشکر گشتم پید نکردم مرورگرم هم opera هست

با vlc player نشون داد البته با خطا در ضمن کیفیت یک ضره نا هماهنگه در کل عین اون چیزی نمی شه که مستقیماً از خود دستگاه پخش می شه
ممنون

نه بابا
اين دستگاه 7 تا برنامه ميگيره . تو دفترچه قشنگ توضيح داده

سلام و خسته نباشید
ممنون من دکمه تشکر رو پید نکردم وگرنه تشکر می کردم در ضمن فعلا دفتچه راهنما هم نمی دونم کجاش می شه بگین تو صفحه ----
ممنون

خبر مهممممممممم::

دوستاني كه در xvision ورژن قديمي شو دارن اگر اين ورژن 1.37 رو نصب كنن فريز دستگاشون خيلي كم ميشه

سلام و خسته نباشید
از کجا باید ورژن را بفهم و ابن فریز که می گید یعنی چی
ممنون

mortezaon
19-05-2010, 13:30
فقط تو تهران داي رشده يا تو شهر هاي ديگه هم هست ؟

lcmg3000
19-05-2010, 13:57
سلام
ببخشید کسی میدونه ----T تو شیراز راه افتاده یا نه ؟

samsung021
19-05-2010, 14:28
فقط تو تهران داي رشده يا تو شهر هاي ديگه هم هست ؟

توي تهران و كرج رسمي
توي بقيه شهر ها: به صورت آزمايش. ولي پخشش هيچ وقت متوقف نميشه. ادامه ميابد تا رسمي بشه

saeidghodrati
19-05-2010, 20:34
سلام يه سوال شايد تكراري باشه.
كسي ميدونه اون علامت --- كه روي ريسيورها (همون گيرنده كانالهاي ماهوارهاي )ميزنه قابل استفاده براي --- t خودمون هست يا نه چون من ميخام يه كي بخرم .ميشه با يه تير 2 نشون زد.يا منظورش همون گيرنده ديجيتاله:13:

soleimanian
19-05-2010, 22:52
سلام يه سوال شايد تكراري باشه.
كسي ميدونه اون علامت --- كه روي ريسيورها (همون گيرنده كانالهاي ماهوارهاي )ميزنه قابل استفاده براي --- t خودمون هست يا نه چون من ميخام يه كي بخرم .ميشه با يه تير 2 نشون زد.يا منظورش همون گيرنده ديجيتاله:13:

نه دوست عزیز اینها دو سیستم مجزا از هم هستند
در مورد صدا و سیما ----T است. و در ماهواره ها ----S و ----S2 هست. با هم فرق میکنه
البته یکسری از رسیورهای جدید استرانگ هستند که هر دو رو ساپورت می کنه

hadi357
20-05-2010, 08:27
سلام من دستگاه ست تاپ باکس اکس ویژن دارم فایل ضبط شده با فرمت TRP هست و من با نرم افزار VLC بدون هیچ مشکلی آن را پخش میکنم ولی وقتی می خواهم آن را کانورت کنم نرم افزار هایی که trp ساپورت هستند نمیتوانند به خوبی فایل را کانورت کنند لطفا اگر شما میدانید باید چکار کنم راهنمایی بفرمایید.
من می خوام به فرمت mp4 تبدیلش کنم.

shkz
20-05-2010, 16:01
یکسری از رسیورهای جدید استرانگ هستند که هر دو رو ساپورت می کنه

سلام

میتونی مدل و احیانا" قیمت اونو بگی.

ممنون.

saeedraz
21-05-2010, 09:12
یک آپدیت برای دستگاه پروویژن روی سایت قرار گرفته که تاریخ آپلود اون 20 may هست حالا نمیدونم همون آپدیت قدیمیه یا جدید اینهم آدرسش

فایلی به اسم SMC7828.AP

regedit021
21-05-2010, 10:16
حتما آپديت قبلي هست!

a_fazlollahii
21-05-2010, 15:55
یک آپدیت برای دستگاه پروویژن روی سایت قرار گرفته که تاریخ آپلود اون 20 may هست حالا نمیدونم همون آپدیت قدیمیه یا جدید اینهم آدرسش

فایلی به اسم SMC7828.AP

حتما آپديت قبلي هست!

سلام
فکر کنم یه تغییراتی انجام شده است.
چون فایل دیگری به نام New SW for T-7 with Quantech Tuner(with NTFS) کنارش با این تاریخ است که سایزش صفر است و معلوم نیست برای چه آن را آنجا گذاشته اند!

ali20042004
21-05-2010, 16:52
دوستان کسی خبر داره در شیراز راه اندازی شده . حتی به صورت آزمایشی؟

EhsanEricsson
21-05-2010, 23:11
بچه ها پروویژن 15 هزار تومن ارزونتر شده ! یعنی از 110000 شده 95000

alilosting
22-05-2010, 10:19
سلام من دستگاه ست تاپ باکس اکس ویژن دارم فایل ضبط شده با فرمت TRP هست و من با نرم افزار VLC بدون هیچ مشکلی آن را پخش میکنم ولی وقتی می خواهم آن را کانورت کنم نرم افزار هایی که trp ساپورت هستند نمیتوانند به خوبی فایل را کانورت کنند لطفا اگر شما میدانید باید چکار کنم راهنمایی بفرمایید.

اي بابا . اين يكي از فايل ها با فرمت avi.
البته من وقت نداشتم كه تنظيم كنم كيفيتش خوب شه. شما خودت اين كارو بكن

اين هم با فرمت MKV

اين هم با فرمت MP4

اين هم با فرمت WMV

همه اين ها رو با برنامه joboShare انجاكك دادم. شما سيستمت مشكل داره يا اينكه Codec هاي لازم رو نداري:

کد:
کد:

alilosting
22-05-2010, 13:04
رااستي سئوالاتون رو از وبلاگ زير بپرسيد. اون جواب ها رو كامل ميده و همه از اونجا كپي ميكنن. من خودم همين كارو كردم:

regedit021
22-05-2010, 14:49
سلام
فکر کنم یه تغییراتی انجام شده است.
چون فایل دیگری به نام New SW for T-7 with Quantech Tuner(with NTFS) کنارش با این تاریخ است که سایزش صفر است و معلوم نیست برای چه آن را آنجا گذاشته اند!
شما امتحان كن اگر جديد بود بگو دوستان استفاده كنند!

ali20042004
23-05-2010, 13:06

mortezaon
23-05-2010, 13:41
تا اونجايي كه من مي دونم فقط در تهران به صورت آزمايشي هست

.

EhsanEricsson
23-05-2010, 13:44
بچه ها من بین پروویژن و سینام گیر کردم . یکی بیاد منو در بیاره

---------- Post added at 02:44 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------

فردا میخوام بگیرم

regedit021
23-05-2010, 17:07
سينام بگير!!!!!!

SCORPION8
23-05-2010, 18:42
سلام به همگی آقا به دادم برسید من به مدل x vision امروز گرفتم تصویر آییینه هست ولی یه موقع هایی فریز میشه دوما وقتی فلاش میزنم بهش که ظبط کنم وقتی با برنامه توصیه شده خودشون یعنی media coder فایل رو تبدیل میکنم فایل خیلی کنده و صحنه آهستس ولی صداش مشکلی نداره به دادم برسید

EhsanEricsson
23-05-2010, 19:44
سینام خروجی HDMI نداره؟! الان تو سایتش دیدم تو مشخصاتش نبود .

2 - قابلیت دریافت کانالهای شهرستان بدونه نیاز به دیش

قابلیت ضبط و نگهداری برنامه های تلوزیونی

قابلیت پخش اهنگ( mp3)

قابلیت نصب فلش مموری با ظرفیت دلخواه

خروجی کامپونت مخصوص (LCD)

قابلیت اتصال به سینمای خانوادگی

دریافت تلتکس به صورت بسیار ساده و آسان (فعال )

دریافت کانالهای رادیوئی بصورت دیجیتال (فعال )

alilosting
24-05-2010, 10:10
بله در اكثر شهر هاي بزرگ راه اندازي شده

تا اونجايي كه من مي دونم فقط در تهران به صورت آزمايشي هست

.

اشتباه عزيز

در تهران و كرج پخش رسمي آغاز شده و در ساير شهر ها آزمايشه

سلام به همگی آقا به دادم برسید من به مدل x vision امروز گرفتم تصویر آییینه هست ولی یه موقع هایی فریز میشه دوما وقتی فلاش میزنم بهش که ظبط کنم وقتی با برنامه توصیه شده خودشون یعنی media coder فایل رو تبدیل میکنم فایل خیلی کنده و صحنه آهستس ولی صداش مشکلی نداره به دادم برسید

1- تصوير اگر فيز ميشه چند تا علت داره:
1- ورژن شما 1.37 نيست (ورژن 1.37 رو بريزيد درست ميشه)
2- اگر ورژن درسته فقط يه مقدار صبر كنيد. ايراد از گيرندتون نيست

alilosting
24-05-2010, 11:18

عزيز شما درست ميگي اونا صدا نداشت
براي conver با همون برنامه VLC برو تو MEnu و بعد كانورت
به چندين فرمت ميتوني كانورت كني
صداشم OK و تست شده هست عزيز

regedit021
24-05-2010, 12:12
سینام خروجی HDMI نداره؟! الان تو سایتش دیدم تو مشخصاتش نبود .

2 - قابلیت دریافت کانالهای شهرستان بدونه نیاز به دیش

قابلیت ضبط و نگهداری برنامه های تلوزیونی

قابلیت پخش اهنگ( mp3)

قابلیت نصب فلش مموری با ظرفیت دلخواه

خروجی کامپونت مخصوص (LCD)

قابلیت اتصال به سینمای خانوادگی

دریافت تلتکس به صورت بسیار ساده و آسان (فعال )

دریافت کانالهای رادیوئی بصورت دیجیتال (فعال )
اين مشخصات اولين مدل سينام هست!
مدل دومش hdmiهم داره!

SCORPION8
24-05-2010, 13:07
دوست عزیز این روش کانورتی که با vlc گفتی کار نمیکنه من آدرس برای سیو فایل میدم تنظیم هم میکنم ولی هیچ اتقاقی نمی افته وقتی save رو میزتم تو رو خدا روشی برای تبدیل این پیدا کنید شرکت میگه هیچ کاریش نمیشه کرد

ساسان مهاجم
24-05-2010, 14:18
دوست عزیز این روش کانورتی که با vlc گفتی کار نمیکنه من آدرس برای سیو فایل میدم تنظیم هم میکنم ولی هیچ اتقاقی نمی افته وقتی save رو میزتم تو رو خدا روشی برای تبدیل این پیدا کنید شرکت میگه هیچ کاریش نمیشه کرد

نه من خودم دارم با VLC كار ميكنم. و كانورت هم ميكنم. الان ميگم بهت

ساسان مهاجم
24-05-2010, 15:11
دوست عزيز
اين ها رو ببين در مورد كانورت گيرنده ديجيتال: اگر ميخواي با VLC كانورت كني:
اول برو تو منو و بعد گزينه كانورت و بعد مطابق اشكال زير:

EhsanEricsson
24-05-2010, 15:50
بچه ها من یه ستاپ باکس سینام مدل 8847 خریدم 85 تومن . ما تو کرجیم ، اینجا فکر میکنم همه ی شبکه ها فعال باشه اما وقتی کانال ها رو سرچ اتوماتیک میکنم همه ی شبکه ها رو پیدا میکنه اما فقط شبکه های 1 تا 8 رو بدون مشکل نشون میده ، روی جام جم و پرس تیوی و غیره که میرم میگه سیگنال نیست . چیکار کنم؟ . آیا تنظیم خاصی باید انجام بدم؟ اینها رو UHF هستن یا VHF ؟ البته من سرچ اتوماتیک میزنم

mahsafar
24-05-2010, 21:37
شبکه 1تا 8 روی یک فرستنده اس و پرس و مستند و جام جم و العالم و... روی یک فرستنده دیگه
احتمال زیاد قدرت فرستنده ها با هم فرق داره به همین خاطر شما نمی تونی فرستنده دوم رو بگیری

SCORPION8
24-05-2010, 21:56
سلام آقا ساسان ورژن برنامه vlc که عکساشو گذاشتی چنده برای من اینطوری نیست شاید برای همین کدکاش قدیمیه

EhsanEricsson
24-05-2010, 23:13
شبکه 1تا 8 روی یک فرستنده اس و پرس و مستند و جام جم و العالم و... روی یک فرستنده دیگه
احتمال زیاد قدرت فرستنده ها با هم فرق داره به همین خاطر شما نمی تونی فرستنده دوم رو بگیری
مرسی - یه جستجو کردم تو نت مثل اینکه تو کرج فقط شبکه 1 تا 8 فعاله و 10 شبکه ی رادیویی .

کسی اطلاع داره از کجا میشه فهمید بقیه ی شبکه ها کی واسه کرج میاد؟

EhsanEricsson
24-05-2010, 23:45
راستی ستاپ باکس سینام داخل جعبش باید یه کابل هم باشه؟؟؟؟؟
آخه رو دفترچش نوشته محتویات کابل + باتری و .. اما من تو جعبش کابلی ندیدم !

---------- Post added at 12:45 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------

اصلا چه کابلی توش هست مگه؟

persiantoolsbaz
25-05-2010, 08:23
سلام آقا ساسان ورژن برنامه vlc که عکساشو گذاشتی چنده برای من اینطوری نیست شاید برای همین کدکاش قدیمیه

1- بايد VLC رو آپديت كني حتما
2- K-lit codec رو نصب كن رو سيستمت حتما

regedit021
25-05-2010, 11:15
راستی ستاپ باکس سینام داخل جعبش باید یه کابل هم باشه؟؟؟؟؟
آخه رو دفترچش نوشته محتویات کابل + باتری و .. اما من تو جعبش کابلی ندیدم !

---------- Post added at 12:45 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------

اصلا چه کابلی توش هست مگه؟
دوست عزيز مبارك باشه!
احتمالا كابل كامپوزيت رو گفته!

EhsanEricsson
25-05-2010, 12:15
دوست عزيز مبارك باشه!
احتمالا كابل كامپوزيت رو گفته!
مرسی ، اما کابلی توش نبود . ولی کلا ستاپ باکس خوبی به نظر میاد ، البته هنوز به السیدیم نصب نکردم ببینم تو اون چجوریه اما تو تلوزیون معمولی خوبه . فقط نمیدونم این سیستم آپدیت از طریق OTA که تو دفترچش نوشته چرا تو منوهاش نیست

ali_bah
26-05-2010, 14:05
سلام به همگی
کسایی که X Vision دارن لطفا یه نقد درست حسابی ازش اینجا بذارن ، خیلی ممنون میشم.

------------------------------------------
همین چند دقیقه پیش آخرین قسمت لاستو دیدم ، خیلی قشنگ بود ، حالم نا فرم بده

Heidari1388
26-05-2010, 23:36
این سابت چندتا تاپیک با این عنوان داره؟!

آقا با VLC من هم كانورت كردم این پیغامو میده وتبدیل نمیشه :

Streaming / Transcoding failed: VLC could not open the encoder.
Streaming / Transcoding failed:
VLC could not open the encoder

آقای ali_bah داداش خیال راحت برو بخر ضرر نمیکنی من این مدلو دارم مشکلی هم باهاش ندارم :8:

DJ Fred
27-05-2010, 10:55
من از این usb tv digital گرفتم برای تو شرکت که بتونیم بازی هارو خوب ببینیم تو کامپیوتر شرکت که عالی نیشون میده ، اما منزل چون لپ تاپه و گویا از نظر رم کم میاره صدا جلوتر از تصویره

ویدئو پروژکتور شرکت هم که هست چه جام جهانی بشه امسال ...

EhsanEricsson
27-05-2010, 10:55
بچه ها یه سوال !

من ستاپ باکسم که سینام هست تلتکست فارسی نداره ، اما تلوزیونم تلتکست فارسی داره ، اما از اونجایی که با ستاپ باکس شبکه ها رو می بینم از تلتکست تلوزیون هم نمیشه استفاده کرد . راهی واسه حل این مشکل وجود داره؟

regedit021
27-05-2010, 11:43
بچه ها یه سوال !

من ستاپ باکسم که سینام هست تلتکست فارسی نداره ، اما تلوزیونم تلتکست فارسی داره ، اما از اونجایی که با ستاپ باکس شبکه ها رو می بینم از تلتکست تلوزیون هم نمیشه استفاده کرد . راهی واسه حل این مشکل وجود داره؟
دوستم lcdماركLGداره ورسيور ماهواره رو با كامپوزيت وصل كرده وقتي كه ميزنه شبكه 3دكمه تلتكست تلويزيون رو ميزنيم تلويزيون تلتكست رو مياره!!!!!!:18:
نمي دونم چجوريه كه مياره ولي واسه من كه ستاپ باكس هست وlcdهم سامسونگ هست نمي ياره!:13:

EhsanEricsson
27-05-2010, 11:47
دوستم lcdماركLGداره ورسيور ماهواره رو با كامپوزيت وصل كرده وقتي كه ميزنه شبكه 3دكمه تلتكست تلويزيون رو ميزنيم تلويزيون تلتكست رو مياره!!!!!!:18:
نمي دونم چجوريه كه مياره ولي واسه من كه ستاپ باكس هست وlcdهم سامسونگ هست نمي ياره!:13:
منم السیدیم الجی هستش که ستاپ باکس رو با HDMI وصل کردم به tv .

حالا میگی چیکار کنیم ؟:10:

a_fazlollahii
27-05-2010, 12:02
سلام
فايل آخرين به روز رساني نرم افزار دستگاه پروويژن تي-7 در سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار گرفته است كه مربوط به تاريخ 25 مي (دو روز پيش ) است.
من هنوز اين ويرايش را نصب نكرده ام. اگر دوستان كسي امتحان كرد مشخصات آن را بنويسد.

EhsanEricsson
27-05-2010, 12:05
سلام
فايل آخرين به روز رساني نرم افزار دستگاه پروويژن تي-7 در سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار گرفته است كه مربوط به تاريخ 25 مي (دو روز پيش ) است.
من هنوز اين ويرايش را نصب نكرده ام. اگر دوستان كسي امتحان كرد مشخصات آن را بنويسد.
شما پروویژنی ها هنوز درگیر آپدیت فریم ویر و رفع مشکلاتید ؟:31:

Heidari1388
27-05-2010, 12:16
سلام

آقا قیمت این T7 چنده؟!
دستاگه خوبی هست؟!
قابلیتهاش که زیاده:

راستی تلتکس فارسی هم داره؟!

a_fazlollahii
27-05-2010, 12:32
شما پروویژنی ها هنوز درگیر آپدیت فریم ویر و رفع مشکلاتید ؟:31:
سلام

آپ ديت كردن به نطر من نشانگر پويا بودن شركت سازنده و/يا وارد كننده دستگاه است. شركت نوكيا هنوز دارد فريم وير گوشي هاي سه سال پيش خود را آپ ديت مي كند. مي شود گفت اون گوشي ايراد دارد؟

آقا قیمت این T7 چنده؟!
دستاگه خوبی هست؟!
قابلیتهاش که زیاده:

راستی تلتکس فارسی هم داره؟!

سلام
قيمت آن فعلاً 95 هزار تومان است. دستگاه را حدود 5 ماه است كه دارم استفاده مي كنم و از آن راضي هستم. تله تكست فارسي هم دارد.

---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------

بچه ها یه سوال !

سلام
به طور نرم افزاري با آپ ديت فريم وير مي شود اين مسئله را حل كرد. از شركت توليد كننده و/يا وارد كننده بخواهيد اين كار را برايتان انجام دهد!

Heidari1388
27-05-2010, 13:03
دوست عزیز a_fazlollahii خوب مچتو گرفتم :21:
یکی از دوستان که اسمشو نمیارم : ali_bah :21:

گفت این مدل شما T7 مشکل کنترل و فرمویر داره!!
قضیه چیه؟!:13:
من ایکس ویژن دارم و مشکلی هم باهاش ندارم ، فقط مشکلش اینه که مدیاپلیر نیست ، به نظرت این مدل T7 خوبه؟!
انواع فرمت ها رو پخش میکنه؟!

ali_bah
27-05-2010, 13:10
دوست عزیز a_fazlollahii خوب مچتو گرفتم :21:
یکی از دوستان که اسمشو نمیارم : ali_bah :21:

گفت این مدل شما T7 مشکل کنترل و فرمویر داره!!
قضیه چیه؟!:13:
من ایکس ویژن دارم و مشکلی هم باهاش ندارم ، فقط مشکلش اینه که مدیاپلیر نیست ، به نظرت این مدل T7 خوبه؟!
انواع فرمت ها رو پخش میکنه؟!

دمت گرم ، شدیم رفیق رفت :5:
من همینجا خوندم :31:
از اون کاربره که آواترش عکس یه دختر بچست بپرس ، اون خودش T7 داره.

واقعیت و بخوای چیز خوبیه
ولی نه با این قیمت
قیمت 25 هزار تا 35 هزار قیمت خوبیه براش
چون مدیا پلیر های معمولی با برند معروق وسترن دیجیتال و ... هستن با کیفیت بسیار بالا در ساخت ، گارانتی مشخص ( سازگار ارقام ) با قیمت خوب.
من یه مدل 120 تومنیش یادمه.

این مدل پروویژن تو سایت alibaba هست.
برو پیداش کن قمیتو ببین
25 دلار یا 30 دلار بود.

Heidari1388
27-05-2010, 13:43
اومدم تو این تاپیک چغلیتو کنم ، غافل از این که تحت نظرم:31::10:
مگه قیمت این T7 چنده؟!
یعنی از ایکس ویژن 79 هزاری ارزونتره؟!:13:
قابلیتاش که بیشتره
T7 فکر کنم 110 هزار باشه ها

a_fazlollahii
27-05-2010, 14:06
مگه قیمت این T7 چنده؟!
قابلیتاش که بیشتره

سلام
قيمتش 95 هزار تومان است و قابليتهايش از ايكس ويژن خيلي بيشتر است.

ali_bah
27-05-2010, 14:20
مگه قیمت این T7 چنده؟!
قابلیتاش که بیشتره

بازم 95 خیلی خیلی زیاده

mohsen design
27-05-2010, 23:11
بچه ها من یه ستاپ باکس سینام مدل 8847 خریدم . تهران هم هستم، وقتی کانال ها رو سرچ اتوماتیک میکنم همه ی شبکه ها رو پیدا میکنه اما فقط شبکه های 1 تا 8 رو بدون مشکل نشون میده ، روی جام جم و پرس تیوی و غیره که میرم میگه سیگنال نیست .:37: چیکار کنم؟ . آیا تنظیم خاصی باید انجام بدم؟ اینها رو UHF هستن یا VHF ؟ البته من سرچ اتوماتیک میزنم
اگه دوستان کمک کنن ممنون میشم
میخوام بدونم دستگاه خرابه یا من نمیتونم تنظیم کنم

saeedraz
28-05-2010, 08:49
بچه ها من یه ستاپ باکس سینام مدل 8847 خریدم . تهران هم هستم، وقتی کانال ها رو سرچ اتوماتیک میکنم همه ی شبکه ها رو پیدا میکنه اما فقط شبکه های 1 تا 8 رو بدون مشکل نشون میده ، روی جام جم و پرس تیوی و غیره که میرم میگه سیگنال نیست .:37: چیکار کنم؟ . آیا تنظیم خاصی باید انجام بدم؟ اینها رو UHF هستن یا VHF ؟ البته من سرچ اتوماتیک میزنم

تا جایی که من پرسو جو کردم و فهمیدم کدک شبکه ها روی کانال 43 فرق کوچکی با شبکه ها روی کانال 37 داره اما هرچی از اون شخص پرسیدم بیشتر از این چیزی نگفت و گفت اینکار برای تشخیص دستگاه های تایید شده از دستگاه تایید نشده هست.

اما من باورم نشد

شما از کسایی که دستگاه سینام دارند سوال کنید بهتر جواب میدن

این موضوع در مانیتور تلویزیونهای ال جی مدل M2794DP هم هست و من این رو از زیر زبون مادیرانیها بیرون کشیدم

mohsen design
28-05-2010, 09:13
تا جایی که من پرسو جو کردم و فهمیدم کدک شبکه ها روی کانال 43 فرق کوچکی با شبکه ها روی کانال 37 داره اما هرچی از اون شخص پرسیدم بیشتر از این چیزی نگفت و گفت اینکار برای تشخیص دستگاه های تایید شده از دستگاه تایید نشده هست.

اما من باورم نشد

این موضوع در مانیتور تلویزیونهای ال جی مدل M2794DP هم هست و من این رو از زیر زبون مادیرانیها بیرون کشیدم

ممنون
حالا باید چه کار کرد؟
مثلا الان صبح که من سرچ کردم 14 کانال رو پیدا کرد ولی از کانال 8 به بعد رو بازم بدون تصویر میده دیشب که اصلا 8 تا بیشتر پیدا نمیکرد توی دفترچه که نوشته بود باید region دستگاه رو روی روسیه بزارید بعد زبان دستگاه رو فارسی کنید و بعد دستگاه خودش به صورت اتوماتیک شبکه ها رو پیدا میکنه
من این کار رو کردم ولی بازم نشد
اگه دوستانی که این دستگاه رو دارند کمکی بکنن ممنون میشم.

Heidari1388
28-05-2010, 10:56
ببین دستگات تاییدیه صداوسیما هست؟!

mohsen design
28-05-2010, 11:49
چه جوری باید بفهمم؟

EhsanEricsson
28-05-2010, 12:17
این متن رو از این متن کن کپی کردی؟ :31:
منم تو کرجم اما 1تا 8 رو فقط میگیره ، من فکر میکنم تو کرج فقط 1تا 8 فعال باشه . تو کجای تهرانی؟
یارو تو تهران برام تست کرد هر 13 تا شبکه رو میگرفت اما اینجا 8 تا

اما من باورم نشد

یعنی چی شبکه 43 و 37 ؟ من تلوزیون CRT رو رو حالت AV می زارم و با ستاپ باکس اتوماتیک سرچ میزنم ، با ال سیدی هم فقط رو ورودیه HDMI تنظیم میکنم و با ستاپ باکس شبکه هارو اتوماتیک سرچ میکنم . منظورت از شبکه 43 و 37 چیه؟

---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------

سینام تاییدیه نداره

---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------

بچه های کرج که گیرنده ی دیجیتال تلوزیون (ستاپ باکس ) دارید ، شما چند تا شبکه رو می تونید بگیرید؟ مارک دستگاهتون چیه ؟

saeedraz
28-05-2010, 12:22
یعنی چی شبکه 43 و 37 ؟ من تلوزیون CRT رو رو حالت AV می زارم و با ستاپ باکس اتوماتیک سرچ میزنم ، با ال سیدی هم فقط رو ورودیه HDMI تنظیم میکنم و با ستاپ باکس شبکه هارو اتوماتیک سرچ میکنم . منظورت از شبکه 43 و 37 چیه؟[COLOR="Silver"]

صدا و سیما الان شبکه های دیجیتال را در تهران روی کنال 37 یا موج 602 مگاهرتز و کانال 43 یا موج 650 مگاهرتز داره پخش میکنه

یعنی شما اگر به جای سرچ اتوماتیک در تهران سرچ دستی رو انتخاب کنبد و یکی از این اعداد رو وارد کنید میتونید شبکه دیجیتال رو بگیرید البته روی ست تاپ باک

روی کانال 37 یا موج 602 مگاهرتز کانالهای 1 تا 8 و 10 شبکه رادیویی پخش میشه و روی کانال 43 یا موج 650 مگاهرتر شبکه های پرس، العالم، الکوثر، جام جم1، مستند و استانی .

به خاطر اینکه همه این کانالها باهم پخش میشه شما برای دیکد آن به دستگاه ست تاپ باکس احتیاج دارید و دستگاه ست تاپ باکس شماهم از روی این دو موج کانالهارو میگیره و دیکد میکنه

اگر به توضیح بیشتر احتیاج هست در خدمتم

EhsanEricsson
28-05-2010, 12:27
صدا و سیما الان شبکه های دیجیتال را در تهران روی کنال 37 یا موج 602 مگاهرتز و کانال 43 یا موج 650 مگاهرتز داره پخش میکنه

یعنی شما اگر به جای سرچ اتوماتیک در تهران سرج دستی رو انتخاب کنبد و یکی از این اعداد رو وارد کنید میتونید شبکه دیجیتال رو بگیرید

روی کانال 37 یا موج 602 مگاهرتز کانالهای 1 تا 8 و 10 شبکه رادیویی پخش میشه و روی کانال 43 یا موج 650 مگاهرتر شبکه های پرس، العالم، الکوثر، جامجم1، مستند و استانی .

اگر به توضیح بیشتر احتیاج هست در خدمتم
دمت گرم فکر کنم متوجه شدم .

من این متن رو تو یه سایت دیدم که نوشته :

((
جهت دریافت در تهران روی کانالهای ۳۷ و۴۳ ۱۳ برنامه و۱۰ رادیو
جهت دریافت در پاکدشت - قرچک- ورامین روی کانال ۲۶ ۸برنامه و۱۰ رادیو۲۶
جهت دریافت در قزوین روی کانالهای ۳۵ ۸برنامه و۱۰ رادیو۲۶
شهرهای زیر میتوانند ۸برنامه تلویزیونی و۱۰ برنامه رادیوئی روی باند یو اچ اف دریافت داشته باشند
اصفهان - مازندران -سمنان-کرج ))

به نظر کرج 8 تا فقط بگیره فعلا اما اون دوستمون که تهرانه نمیدونم کجای تهرانه که 8تا میگیره

saeedraz
28-05-2010, 12:35
به نظر کرج 8 تا فقط بگیره فعلا اما اون دوستمون که تهرانه نمیدونم کجای تهرانه که 8تا میگیره

شما تو کرج حتما با یک دستگاه دیگه هم امتحان کن اگر شما دستگاهتون 14 شبکه پیدا میکنه و اسم اون شبکه ها را هم مینویسه اما با رفتن روی اون no signal میده یا مشکل از نرم افزار دستگاه هست یا سخت افزار که اگر نرم افزاری باشه با یک آپدیت حل میشه اما اگر سخت افزاری باشه با ید دستگاه رو عوض کنید

aminbritney
28-05-2010, 12:41
دوستان 1آنتن دیجیتال خوب با قیمت معقول چی پیشنهاد میدین .مرسی

در ضمن واسه پلاسما باید آنتن دیجیتال گرفت؟بود و نبود آنتن دیجیتال در پلاسما چقدر چشم گیره؟

EhsanEricsson
28-05-2010, 12:47
شما تو کرج حتما با یک دستگاه دیگه هم امتحان کن اگر شما دستگاهتون 14 شبکه پیدا میکنه و اسم اون شبکه ها را هم مینویسه اما با رفتن روی اون no signal میده یا مشکل از نرم افزار دستگاه هست یا سخت افزار که اگر نرم افزاری باشه با یک آپدیت حل میشه اما اگر سخت افزاری باشه با ید دستگاه رو عوض کنید
نه 14 شبکه رو اسمشونم پیدا نمیکنه .
البته اولش چون یارو تو تهران برام سرچ کرده بود و 14 شبکه رو اونجا پیدا کرده بود وقتی آوردم کرج هنوز اسم بقیه ی شبکه ها هم تو لیست بود اما فقط 8 تا رو نشون میداد .
بعد که خودم از اول سرچ کردم فقط همون 8 تا اومد

mohsen design
28-05-2010, 14:14

برای من دقیقا همین طور که میگی هستش
حالا آپدیت این سینام رو از کجا میشه آورد؟؟؟:41:

Heidari1388
28-05-2010, 16:45
من وردآورد هستم و تمام شبکه هارو میگیره:5:
از وردآورد تا کرج راهی نیست ، کجای کرجی؟!

دوستان 1آنتن دیجیتال خوب با قیمت معقول چی پیشنهاد میدین .مرسی

در ضمن واسه پلاسما باید آنتن دیجیتال گرفت؟بود و نبود آنتن دیجیتال در پلاسما چقدر چشم گیره؟

منظورتون گیرنده دیجیتاله؟!!
ایکس ویژن بگیر یه دستاگه خیلی ساده و واقعن کارایش خوبه ، برای من که اینطور بوده ، تایید صداوسیما هست و مادیران تولید میکنه
قیمت هم فکر کنم 79 هزار باشه

---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------

چه جوری باید بفهمم؟

سایت تکتا
ولی من ازش سردرنیاوردم:13:

EhsanEricsson
28-05-2010, 17:05
برای من دقیقا همین طور که میگی هستش
حالا آپدیت این سینام رو از کجا میشه آورد؟؟؟:41:
نگفتی کجای تهرانی؟

من وردآورد هستم و تمام شبکه هارو میگیره:5:
از وردآورد تا کرج راهی نیست ، کجای کرجی؟!

گوهردشت . هیچکسیم نیست بگه کرج میگیره بقیه رو یا نه

mohsen121
28-05-2010, 17:25
نگفتی کجای تهرانی؟

گوهردشت . هیچکسیم نیست بگه کرج میگیره بقیه رو یا نه

منم كرجم با هر دستگاهي كه تست كردم 8 تا شبكه مي گيره .اون دوستي كه تو وردآورد داره 14 شبكه مي گيره به خاطر اينه كه فرستنده جماران تو ديد وردآورده ولي تو گوهردشت كوه جلوي فرستنده جماران رو گرفته.