PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25

tasmin
09-07-2012, 11:19
شما ساکن تهران هستی؟

من کرج هستم هم نه پویانمایی را دارم و نه ورزش. انگار هنوز مونده تا راه بیفته.

شبکه های پویا نمایی و ورزشی فعلا بصورت آزمایشی پخش میشه و بخاطر ضعیف بودن سیگنال تو بیشتر استان ها اصلا قابل دریافت نیست .

mayssam660
09-07-2012, 16:44
شما ساکن تهران هستی؟

من تو تهران هستم.همسایم داره این شبکه هارو میگیره

Ghaioom
10-07-2012, 06:29
با سلام.من ال سی دی سامسونگ مدل d455 دارم که تو خودش تیونر دریاغت شبکه های دیجیتال داره.ولی فقط 16 تا کانال رو میگیره و شبکه های ورزش و پویا رو که فرکانسش فرق میکنه رو دریافت نمیکنه.میخواستم ببینم علتش چی میتونه باشه.حتا انتنمو پشت بوم هم بردم ولی نشد.اگه اشتباه نکنم فرکانسش 578000 هست.ممنون میشم دوستان کمک کنن ببینم مشکل از کجاست.

شما ساکن تهران هستی؟

تو استان های دیگه صبح ساعت 8 تا 13 رو شبکه تهران پخش میشه.

amir_t6262
11-07-2012, 16:40
امروز ظهر فرستنده دیجیتال قطع بود و داشتیم آنالوگ تلویزیون را میدیدیم که زیرنویس آمد که دوباره کانالهای دیجیتال را جستجو کنیم.
بعد از این کار، الان به جای 16 کانال 24 کانال داریم ولی چند تاییش تکراری است. یعنی مثلا 2 تا کانال 1 و 2 تا کانال 2 و ... داریم.

قضیه چی بوده؟

Soroush-S
11-07-2012, 17:02
امروز ظهر فرستنده دیجیتال قطع بود و داشتیم آنالوگ تلویزیون را میدیدیم که زیرنویس آمد که دوباره کانالهای دیجیتال را جستجو کنیم.
بعد از این کار، الان به جای 16 کانال 24 کانال داریم ولی چند تاییش تکراری است. یعنی مثلا 2 تا کانال 1 و 2 تا کانال 2 و ... داریم.

قضیه چی بوده؟
تهران هستی؟
دیشب واسه ماهم چندباری به هم ریخت و کانال جابجا شد ولی کانال جدیدی پیدا نکردم(رشت هستم)

amir_t6262
11-07-2012, 19:39
من کرج هستم. کانال جدیدی نداره. همان کانالها بعضی هاشون 2 تا شده. مثلا الان کانال های 1 تا 5 را دو تا از هرکدامشان دارم. جالبه اینکه بعضی هاشون هم صدا نداره. یعنی مثلا کانال 1 با دو تا فرکانس دارم که یکیش صدا نداره و یکی صدا داره.

mtn2008
11-07-2012, 19:54
سلام دوستان من نرم افزار blazevideo رو نصب کردم متاسفانه موقع پخش تصویر نصف صفحه هست و کامل نمیشه یعنی کنار تصاویر مشکی است.از طرفیپروگ دی وی بی نصب کردم که کیفیت فوق العاده و تصویر کامل ولی با چنین اروری مواجه میشم باید چیکار کنم؟.... acc audio decoder is not وقتی روی کانال صدا رو حذف می کنم کانال پخش میشه ولی صدا نداره..راهنمایی کنید ممنون میشم

m.beh
11-07-2012, 20:14
سلام من تهرانم این یه سری شبکه ها مثل جام جم 1 فقط صداشدند بعد اینکه دوباره سرچ کردم. آیا این مشکل منه یا کلا مشکل دار شده. در ضمن برخی شبکه هام هم صداش خوب نیست کاری می شه کرد؟

amir_t6262
11-07-2012, 22:15
سلام من تهرانم این یه سری شبکه ها مثل جام جم 1 فقط صداشدند بعد اینکه دوباره سرچ کردم. آیا این مشکل منه یا کلا مشکل دار شده. در ضمن برخی شبکه هام هم صداش خوب نیست کاری می شه کرد؟
دو تا پست بالاتر گفتم. برای من هم همینطور شده. بعضی کانالهایم دو تا شده. مثلا الان دو تا شبکه 1 دارم در دو فرکانس که یکیش صدا داره و دیگری صدا نداره!

کانال بدون تصویر و فقط با صدا ندارم. ولی کانالهایی هست که تصویر داره و صدا نداره

BraveKnight
11-07-2012, 22:29
سلام دوستان من نرم افزار blazevideo رو نصب کردم متاسفانه موقع پخش تصویر نصف صفحه هست و کامل نمیشه یعنی کنار تصاویر مشکی است.از طرفیپروگ دی وی بی نصب کردم که کیفیت فوق العاده و تصویر کامل ولی با چنین اروری مواجه میشم باید چیکار کنم؟.... acc audio decoder is not وقتی روی کانال صدا رو حذف می کنم کانال پخش میشه ولی صدا نداره..راهنمایی کنید ممنون میشم

از برنامه DVBViewer Pro 4.5 استفاده کنید.

hovo
12-07-2012, 01:51
اصفهان جام جک 2 هم اضافه شد اما خبری از ورزش نیست
این پویا هم عجیب مسخره است
رادیو هام 15 تا شدن
اما
اما
هر دورز یه بار دارم تنظیمش میکنم میریزه به هم
کشتن خودشونو

ak313
12-07-2012, 14:40
خبرنامه دانشجویان ایران:نسل جدید شبکه‌های دیجیتال، یکی پس از دیگری توسط معاونت سیمای جمهوری اسلامی در حال راه‌اندازی است. به گزارش خبرگزاری مهر، علی دارابی معاون رییس سازمان صدا و سیما در امور سیما گفت: به زودی شبکه سلامت سیما به عنوان شبکه‌ای دیجیتالی و به صورت 24 ساعته ابتدا در تهران و سپس در سراسر کشور آغاز به کار خواهد کرد.وی افزود: شبکه سلامت سیما، طرحی نو در رقابت رسانه ای است که با رویکرد ارتقاء دانش عمومی مردم در سلامت و بالندگی جامعه ، کاهش آلام و بیماری‌ها و افزایش بهره وری در ظرفیت‌های حوزه سلامت کشور راه اندازی می‌شود.دارابی با تأکید بر اینکه امروزه در حوزه رسانه‌ها راه اندازی شبکه‌های تصویری تخصصی به عنوان یک ضرورت و اصل پذیرفته شده است، گفت: سیمای جمهوری اسلامی در نظر دارد که با راه اندازی شبکه‌های نسل جدید به نیازهای ضروری مخاطبان خود در حوزه‌های مختلف پاسخ دهد.معاون رییس صدا و سیما در امور سیما یادآور شد: از آن جایی که طبق برنامه ریزی‌های کلان رسانه ، مقرر شده شبکه تلویزیونی سلامت از طریق فرستنده دیجیتال به پخش برنامه بپردازد مشابه سایر شبکه‌های نسل جدید به صورت چابک و کارآمد کار خود را آغاز خواهد کرد.وی در پایان یادآور شد: شبکه مستند، نمایش، ورزش و پویا از شبکه‌های نسل جدید هستند که قبلاٌ کار خود را آغاز کرده‌اند و شبکه ورزش و پویا نیز به زودی رسماً افتتاح می‌شوند.

m.beh
14-07-2012, 10:15
خبرنامه دانشجویان ایران:نسل جدید شبکه‌های دیجیتال، یکی پس از دیگری توسط معاونت سیمای جمهوری اسلامی در حال راه‌اندازی است. به گزارش خبرگزاری مهر، علی دارابی معاون رییس سازمان صدا و سیما در امور سیما گفت: به زودی شبکه سلامت سیما به عنوان شبکه‌ای دیجیتالی و به صورت 24 ساعته ابتدا در تهران و سپس در سراسر کشور آغاز به کار خواهد کرد.وی افزود: شبکه سلامت سیما، طرحی نو در رقابت رسانه ای است که با رویکرد ارتقاء دانش عمومی مردم در سلامت و بالندگی جامعه ، کاهش آلام و بیماری‌ها و افزایش بهره وری در ظرفیت‌های حوزه سلامت کشور راه اندازی می‌شود.دارابی با تأکید بر اینکه امروزه در حوزه رسانه‌ها راه اندازی شبکه‌های تصویری تخصصی به عنوان یک ضرورت و اصل پذیرفته شده است، گفت: سیمای جمهوری اسلامی در نظر دارد که با راه اندازی شبکه‌های نسل جدید به نیازهای ضروری مخاطبان خود در حوزه‌های مختلف پاسخ دهد.معاون رییس صدا و سیما در امور سیما یادآور شد: از آن جایی که طبق برنامه ریزی‌های کلان رسانه ، مقرر شده شبکه تلویزیونی سلامت از طریق فرستنده دیجیتال به پخش برنامه بپردازد مشابه سایر شبکه‌های نسل جدید به صورت چابک و کارآمد کار خود را آغاز خواهد کرد.وی در پایان یادآور شد: شبکه مستند، نمایش، ورزش و پویا از شبکه‌های نسل جدید هستند که قبلاٌ کار خود را آغاز کرده‌اند و شبکه ورزش و پویا نیز به زودی رسماً افتتاح می‌شوند.
.
من اصولا تلویزیون کم می بینم ولی این همه شبکه حالا به چه دردی می خوره؟ یا برنامه تکراری می زارند یا به درد نخور. همین آی فیلمو نمایش که هی دارند تکراری های شبکه های دیگه رو می زارند . جای شبکه جدبد کیفیتو ببرند بالا

Soroush-S
14-07-2012, 10:37
دوستان رزولوشن شبکه 1 از 576i تبدیل شده به 576p .

hamed29
15-07-2012, 22:32
سلام, ‏‎ ‎‏ ‏‎ ‎‏ ‏klv-bx400‏ سونی دیجیتال داره ؟

amirkhan_0o0
15-07-2012, 22:44
سلام, ‏‎ ‎‏ ‏‎ ‎‏ ‏klv-bx400‏ سونی دیجیتال داره ؟
اینی که ما داریم نداره!
البته گویا سری های جدیدش (که احتمالا اسمش عوض شده) داشته باشه!

akpa
16-07-2012, 09:44
سلام خدمت دوستان ما یه ----- شاتل hdt 2500u داریم یه مشکل بزرگی که داریم صدا بسیار ناخوشاینده و درست پخش نمیشه چیکار باید بکنیم؟ تلوزییونمون ال جی و21 اینچ(crt) هستش درضمن وقتی ضبط میکنم تو کامپیوتر هم صدا با اکثر پلیرها مشکل داره و فقط jet audio صدا رو درست پخش میکنه مشکل از کجاست؟ ما باند هم وصل کردیم به خروجی صدا بازهم خراب بود

Flyin'Colo
16-07-2012, 16:53
سلام؛ لطفآ یک مدل با پشتیبانی واقعی از دالبی معرفی کنید. بسیار ممنون.

ادیت: یک سئوال دیگر هم، کسی از کیفیت سما مدل AT-200 اطلاع دارد؟

Soroush-S
16-07-2012, 17:26

شبکه iFILM تبلیغ دستگاه ZENEX Z-4 میکنه که میگه پشتیبانی از دالبی

amirkhan_0o0
16-07-2012, 20:37

سما و الکومکس یکی هستند که دالبی رو خوب ساپورت می کنند.
من امروز الکومکس رو با گارانتی و طرح شبنم و ... همراه کابل اچ دی ام آی تو توپخونه دیدم 85 تومن

Soroush-S
16-07-2012, 21:54
چرا تلتکست شبکه 2 -3 و4 قطع شده؟

Flyin'Colo
17-07-2012, 03:32

شبکه iFILM تبلیغ دستگاه ZENEX Z-4 میکنه که میگه پشتیبانی از دالبی

سما و الکومکس یکی هستند که دالبی رو خوب ساپورت می کنند.
من امروز الکومکس رو با گارانتی و طرح شبنم و ... همراه کابل اچ دی ام آی تو توپخونه دیدم 85 تومن

خیلی ممنون از هر دوی شما. پس تا الان این دو را در نظر دارم: سما AT-200 و ZENEX Z-4. اگر دوستان پیشنهاد دیگری دارند، لطف کنند و بفرمایند.

amir_t6262
17-07-2012, 14:13
اکثر دستگاه هایی که من دیدم با صدای DTS مشکل دارند.این پست را هم ببین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]و[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ولی قبل از خرید حتما هرطور شده از این موضوع مطمئن شو.

Flyin'Colo
17-07-2012, 15:21
اکثر دستگاه هایی که من دیدم با صدای DTS مشکل دارند.این پست را هم ببین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]و[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ولی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]%D9%88[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قبل از خرید حتما هرطور شده از این موضوع مطمئن شو.

خیلی ممنون. فکر می کنم سما مدل AT-200 این قابلیت را داشته و انتخاب خوبی باشد.

-

و دو سئوال دیگر:
بین سما AT-200 و Lumexy Le1009 کدام را انتخاب می کنید؟
از کانال های دیجیتال حدودآ چند تا زیرنویس دارند و فرمت آن ها چیست؟

تشکر فراوان.

soheilt.1369
17-07-2012, 19:01
سلام از كجا ميشه فهميد تو هر شهر چند تا كانال قابل دريافت هست
مثلا من از كجا ميتونم بفهمم 32 كانال بايد دريافت كنم يا 33 تا رو ؟

Altairezio
17-07-2012, 22:12
دوستان فردا ساعت 10:30 افتتاح رسمیه شبکه ی ورزش!

Soroush-S
18-07-2012, 07:10
قبل از افتتاح شبکه ورزش باید سراسریش میکردن

New-P30world
18-07-2012, 15:47
دوستان فردا ساعت 10:30 افتتاح رسمیه شبکه ی ورزش!

قبل از افتتاح شبکه ورزش باید سراسریش میکردن

|

چی شد حالا.. سراسری شد ؟؟ جستجو بزنیم میاد !!؟؟؟ :3:

|

soheilt.1369
18-07-2012, 18:37
نه فعلا فقط تهران هست . تا روی ماهواره نره هم تو استانها نمیاد مگر اینکه اون استانها فیبرنوری داشته باشند .

buyfx
18-07-2012, 18:58
دوستان شبکه ورزش کی فرکانسش سراسری می شه ؟
به المپیک می رسه که ما تو شیراز بتونیم ببینمش ؟

Soroush-S
18-07-2012, 19:24
من از شبکه ورزش پخش زنده المپیک نمیخوام ، پخش زنده لیگهای برتر هم نمیخوام
فقط میخوام یکبار دیگه بازیه تاریخی ایران و استرالیا توی ملبورن پخش کنه:40:

Greedy
18-07-2012, 19:25
شانس بد ما تا زدیم شبکه ورزش مستند لیونل مسی تموم شد
کسی میدونه تکرار داره یا نه ؟ اگه داره ساعت چنده
+
در ضمن مگه شبکه ورزش سراسری نشد ؟ صبح خودشون میگفتن که مراکز استان ها هم یه کاری کردیم بتونن فعلا بگیرن تا بعد قوی تر کنیم سیگنال رو

Altairezio
18-07-2012, 20:48
دوستان ما که فعلا" ورزشو نداریم!

moslem47
18-07-2012, 21:51
خراسان رضوی که خبری نیست؟.................

amir_t6262
18-07-2012, 22:13
نه دوستان، ورزش و پویا هنوز سراسری نشده است.

فقط تهران میگیره.

moslem47
19-07-2012, 00:25
پس این محرکه امروز برای چی بود که تا همین الان هم اخبار خبرش را پخش میکرد.

soheilt.1369
19-07-2012, 08:39
هيچي برا احمق نشون دادن خودشون . مسخره اشو درآوردن .
بابا شبكه جم 10 تا كانال hd رايگان گذاشته برا المپيك اينا تو 1دونه اش موندن

soheilt.1369
22-07-2012, 22:09
امروز سرچ جديد زدم و متوجه شدم توي اصفهان الان دو تا شبكه با اسم POOYA +IRIB 5 وجود داره كه يكي با فركانس 650 و يكي ديگه 698 هست . دوستان اصفهاني آيا شما هم اين مضوع رو تاييد ميكنيد
و در ضمن شبكه ifilm هم دو تا شده يكي با زبان فارسي يكي با زبان عربي قبلا يه شبكه بود با دو تا زبان.
نميدونم به خاطر نرم افزاره يا چيز ديگه است چون قبلا با توتال مديا استفاده ميكردم الان با dvbviewer كار ميكنم
ليست كانالهام رو توعكس زير ميبينيد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستي تو نرم افزار dvbviewer چطور ميشه صداي كانال رو عوض كرد مثلا آي فيلم كه دو صداي فارسي و عربي داره اگه بخوايم عربيش كنيم بايد چه كار كنيم تو نرم افزار توتال مديا اين كار خيلي راحت بود . اگه ميشه راهنمايي كنيد .

irandvb-t
24-07-2012, 17:32
دوستان عزیز جهت مشاوره و راهنمایی تو همین تاپیک پست بزنید.
سلام

با اجازه مدیران پی سی ورد

من یه چند وقتی هستش که میخوام یه نظر سنجی و مقایسه راه بندازم و بهترین گیرنده دیجیتال ایران رو انتخاب کنم البته با کمک دوستان خوب من قبل ماه رمضان به بیشتر شرکت ها ایمل زدم و ازشون درخواست همکاری کردم ولی خوب شکر خدا هیچ کدومشون جواب ندادن که ندادن البته الان که فکر میکنم با خودم میگم بهتر که جواب ندادن چون ممکن هست که طرف بیاد بگه من هستم و بعدش بخواد سو استفاده کنه

خوب من با سرچی که زدم به این مارک از گیرنده ها رسیدم که فکر میکنم به نظر خودم از بقیه گیرنده ها بهتر هستن البته بعضی شرکت ها چندین نمونه دارن که ما سعی میکنیم بهترین گزینه رو انتخاب کنیم از بینشون واسه تست که دیگه خیالمون راحت بشه

موارد تست شامل:
کیفیت دستگاه
کیفیت تصویر
مدیا پلیر
سرعت تعویض کانال
سیپیو رم و روم تیونر
نرم افزار
امکانات
پشتیبانی

تذکر: گیرنده هایی که کیفیت پایین دارند و همچنین گیرنده های sd رو به دلیل از رده خارج بودن تست نمیکنم
اول از گیرنده ای شروع میکنم که بیشترین درخواست رو داشته باشه
سعی میکنم محصولاتی که توی یک کلاس هستن رو باهم مقایسه کنم همه چیز بسته به نظر کاربر ها داره

irandvb-t
24-07-2012, 17:37
مارک های گیرنده های دیجیتال به قرار زیر است:

ایکس ویژن
سما
پروویژن
مارشال
ویونا
لومکسی
دنای
های نور
تک ویژن
فراسو
شاتل
برایت
فارس ویژن
ایستر

فعلا دارم بررسی میکنم تا مدل های هم سان رو در یک گروه قرار بدم

منتظر نظر های شما هستم

moslem47
25-07-2012, 00:15
بازی های المپیک شروع شد و خبری از شبکه ورزش نشد

afshin4841
25-07-2012, 13:31
الکومکس یکی از بهترینهاست ولی تو لیست شما نیست

hamid_IT63
25-07-2012, 14:11
مارک های گیرنده های دیجیتال به قرار زیر است:

ایکس ویژن
سما
پروویژن
مارشال
ویونا
لومکسی
دنای
های نور
تک ویژن
فراسو
شاتل
برایت
فارس ویژن
ایستر

فعلا دارم بررسی میکنم تا مدل های هم سان رو در یک گروه قرار بدم

منتظر نظر های شما هستم

به نظر من توی خرید گیرنده دیجیتال یه چیزی که اهمیت داره اینه که شرکتشون زود به زود آپدیت ارائه بده و ساپورت خوبی توی این زمینه داشته باشه تا حداقل در صورت ایجاد مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری دستگاه ، مشتری دلش به ساپورت اونو گرم باشه .
قیمت و پخش انواع فرمتها با usb هم مورد مهمی هست .
من بین گیرنده ها xvision رو پیشنهاد میکنم چون خدمات و گارانتی خوبی داره .

irandvb-t
25-07-2012, 15:27
سلام

بله الکومکس گیرنده خوبی بود ولی مرجع رسمی نداره واسه همین نذاشتم و تا اونجایی که من میدونم دیگه هم وارد نمیشه

درباره ایکس ویژن هم بحث میکنیم شما خیالت راحت باشه من حواسم هست که چیزی رو از قلم نندازم مخصوصا مارک های پر فروش بازار

irandvb-t
25-07-2012, 15:37
خوب دسته بندی گیرنده ها براساس سخت افزار و نرم افزار هاشون در سه دسته قرار دادم دسته

دسته بندی محصولات براساس سخت افزار و نرم افزار و همچنین تکامل یافتگی اونها
1-این گروه به نظر من بالاترین مشخصات رو داشتن و سخت افزار و نرم افزار کاملی دارن البته قیمتشون نسبت به بقیه گیرنده ها بالاتر هم هست

سما
ایستر

2-این گروه رده متوسط بازار قرار دارند و میشه گفت بیشتر فروش رو داشتن

پروویژن
ویونا
لومکسی
دنای
های نور
فراسو
ایکس ویژن

3-گروه آخر ضعیف ترین گیرنده ها و همچنین محصولات بدون پشتیبانی هستن

تک ویژن
شاتل
مارشال
ایکس ویژن

irandvb-t
25-07-2012, 15:40
توضیح دسته بندی:

من دو گیرنده برایت و فارس ویژن رو چون در بازار نیست از مقایسه حذف کردم
گیرنده ایکس ویژن در دورده قرار گرفت چون محصولاتش افت و خیز زیادی داره و حتی با سری جدید محصول مشخصات سخت افزار یا پیشرفت نکرده و یا اینکه پس رفت داشته

asrit.net
25-07-2012, 15:48
من خودم مارشال مدل Combo را دارم که DVD هم می خواند. مدل خوبی است و از کیفیت اش راضی هستم. قیمتش هم مناسب است.

ایراد مارشال در این است که زبان فارسی EPG را ندارد (البته مدل های قدیمی)

جدیدا هم یک USB Xvision گرفتم و با توجه به آنتن اکتیوی که دارد بسیار عالی است.

irandvb-t
25-07-2012, 17:54
سلام به همه دوستان

من چند وقتی هست که تو این انجمن ها به کاربرایی که با گیرنده هاشون مشکل برمیخورن راهنمایی میدم که باید چی کار کنن واسه همین یکم فنی تر مسئله رو میخوایم بررسی کنیم تا کاربرایی که دنبال کیفیت و کارایی هستند محصول مطمئنی رو انتخاب کنن در این میان ما به کاربرهایی که بودجه کمتری هم دارند گزینه هایی را اعلام میکنیم ولی در مورد گزینه های ارزان قیمت بازار که از قبل لیست مشکلاتشون تهیه شده هست فکر نکنم اصلا نیاز به بررسی داشته باشه چون من خودم با خرید محصول غیر مطمئن و بدون پشتیبانی و ارزان قیمت مخالف هستم یه شرب المثل آلمانی میگه ما اونقدر پول دار نیستیم که جنس ارزان بخریم البته من خودم در مورد ارزان قیمت بودن این محصولات زیاد نوشتم و باز هم خواهم نوشت که دوستان متوجه موضوع بشن که علت ارزان بودن چیست مخصوصا دوستان غیر فنی و کاربران عام که متاسفانه بیشتر به حرف فروشنده توجه میکنن و فروشنده هم بیشتر به جیبش !!!!!!

انشا ا.. از فردا هر وقت وقت کنم سعی میکنم مطلبی قرار بدم که به درد دوستان بخوره البته قول نمیدم همه مطالب رو خودم بنویسم چون دوستان دیگری قبل از من این کار هارا انجام دادن بنابر این من یه فقط به مسائل تکی میپردازم ولی قول میدم تاپیک جامعی بشه راجع به خرید گیرنده دیجیتال البته اگر دوستان لطف کنن و اینجا رو تبلیغ کده و اسپم سرا نکنن

Sorou5h
25-07-2012, 19:07
سلام
من تلویزیون سونی nx710 دارم
این تونر دیجیتال داره خودش؟
تو سایتش که زده داره
ولی من که کانال هارو سرچ کردم 8 تا کانال فقط گرفت
یعنی نداره؟

Ghaioom
25-07-2012, 22:17
سلام
من تلویزیون سونی nx710 دارم
این تونر دیجیتال داره خودش؟
تو سایتش که زده داره
ولی من که کانال هارو سرچ کردم 8 تا کانال فقط گرفت
یعنی نداره؟
داره دیگه. :31: 8 کانال خود استان اونورا فرستاده. اضافه میخواستی؟ :31: !

farzan311
26-07-2012, 00:43
مگه نگفتند شبکه ورزش و پویا برای همگانی شد؟
یه سوال این epg که روی ستاپ باکس ها هست تلویزیون ها هم دارند؟ من یه تلویزیون سامسونگ d6940 دارم ولی هر جاش رفتم اطلاعات برنامه های شبکه ها رو نشون نمیداد:13:

Ghaioom
26-07-2012, 04:25
مگه نگفتند شبکه ورزش و پویا برای همگانی شد؟
یه سوال این epg که روی ستاپ باکس ها هست تلویزیون ها هم دارند؟ من یه تلویزیون سامسونگ d6940 دارم ولی هر جاش رفتم اطلاعات برنامه های شبکه ها رو نشون نمیداد:13:

نه هنوز

یه جا گفتن تا جمعه صبر کنیم معلوم میشه.

اون تی وی گیرنده داخلی داره؟ اگه داره شاید خوب باید گشت ما که از اونا نداریم وگرنه یه چکی میکردم :31:

farzan311
26-07-2012, 08:16
نه هنوز

یه جا گفتن تا جمعه صبر کنیم معلوم میشه.

اون تی وی گیرنده داخلی داره؟ اگه داره شاید خوب باید گشت ما که از اونا نداریم وگرنه یه چکی میکردم :31:
اره دیگه --- داره رو ریموت هم دکمه guide که وقتی میزنی یه لیست از شبکه ها با یه جدول برا اساس ساعت جلوشون میاره ولی برا همه میزنه اطلاعات موجود نیست اصلا info رو هم که برا شبکه ها میزنی نه عنوانش رو نشون نمیده نه اطلاعاتش رو نمیدونم مشکل از tv یا چیز دیگه ای...

Ghaioom
26-07-2012, 11:32
اره دیگه --- داره رو ریموت هم دکمه guide که وقتی میزنی یه لیست از شبکه ها با یه جدول برا اساس ساعت جلوشون میاره ولی برا همه میزنه اطلاعات موجود نیست اصلا info رو هم که برا شبکه ها میزنی نه عنوانش رو نشون نمیده نه اطلاعاتش رو نمیدونم مشکل از tv یا چیز دیگه ای...
شاید epg فعال نیست! مطمئن شو که تو شهرتون فعال شده وگرنه حتما فعال نیست اگه نمیاد.

irandvb-t
26-07-2012, 12:25
خوب همون جور که میدونید هر گیرنده دیجیتال حد اقل 4 قسمت اصلی داره:

1-سیپیو(چیپ ست)
2-تیونر
3-رم
4-روم
البته قسمت پاور هم در رده 5قرار میگیره ولی عموم مشکلم صرف کننده ها به این چهار مورد اول بستگی داره .

حالا من دونه دونه کار این قطعات رو براتون میگم

1-چیپ ست:
کار این قطعه بررسی و پردازش اطلاعات دریافتی از تیونر هست و بعد آن ارسال اطلاعات از طریق خروجی ها به سایر دستگاه ها یا ضبط برنامه ها از طریق پورت usb این قطعه اولین قطعه مهم در یک گیرنده دیجیتال محسوب میشه و کل کار یک گیرنده دیجیتال تقریبا توسط این قسمت انجام میشود و به طور کلی قیمت یک گیرنده دیجیتال رو تحت تاثیر قرار میدهد و همین باعث شده گیرنده های دیجیتال با چیپ ست قویتر قیمت بالاتری داشته باشن

2-تیونر:
این قطعه اطلاعات کد شده رو از طریق آنتن دریافت میکنه و کیفت این قطعه میزان تاثیر قابل توجه ای به کیفیت تصویر در مدت زمان بالا داره چون مثلا اگر این قطعه ضعیف باشد نیاز به آنتن های قویتری داریم تا بتونیم سیگنال مطلوب رو دریافت کنیم

3-رم :
رم یک گیرنده دیجیتال هم مثل رم کامپیوتر شما وظیفه بارگذاری اطلاعات و انتقال آنها رو داره که هرچی این قطعه هم قویتر باشد به طور قطع هم سرعت دستگاه شما در تعویض کانال و هم سرعت تله تکس و همچنین کیفیت ضبط و پخش بالاتر

4-روم:
این قطعه مثل یه حافظه واسه دستگاه شما محصوب میشه که هرچه بیشتر باشه مقدار برنامه هایی که روی دستگاه قرار داده میشه بیشتر و همچنین قابلیت توسعه بیشتری رو برای تولید کننده ها ایجاد میکنه که این قابلیت توسعه یعنی هم برنامه بهتر هم پلیر بهتر هم قابلیت ضبط بهتر خوب حالا که شما اطلاعات تقریبا مختصر از سخت افزارهای اصلی گیرنده های دیجیتال به دست آوردید میخوایم بگیم چرا بعضی گیرنده ها مشکل آفرین شدن واسه مصرف کننده هاشون

خوب حالا به نظر شما چرا بعضی از گیرنده ها مشکل آفرین شدن؟مطمئنا دارید درست میگید بله ضعف سخت افزار که دلیلش هم معلوم هست کاهش قیمت تمام شده برای تولید کننده(البته اینا فقط وارد کننده هستن) و در نتیجه فروش بیشتر به دلیل قیمت بیشتر تر چون مردم ما فقط دنبال ارزونی هستن البته همون قشر با درامد پایین تر. یه ضرب المثل آلمانی هست(اگه اشتباه نکنم) که میگه ما اونقدر پولدار نیستیم که جنس ارزون بخریم حالا من میخوام چند تا تست ساده بهتون یاد بدم که بتونید موقع خرید از کیفیت گیرندتون مطمئن بشید:

1-تست سرعت تصویض کانال:
موقع خرید با یه تعویض کانال ساده میشه فهمید سخت افزار گیرنده شما چند مرده حلاج هست چون گیرنده هایی که سخت افزار ضعیف دارن سرعت تعویض کانال خیلی ضعیفی دارند و عمموما بالای 5 ثانیه هست و یا اینکه بهبود تصویر چندمرحله ای دارند بهبود چند مرحله ای:بعد از اینکه شما کانال رو تعویض کردین و اون زمان انتظار رو هم پشت سر گذاشتین تازه توصیر با کیفیت پایین نشون داده میشه و در طی چند مرحله کیفیت تصویر به حالت ایده آل میرسه

2-تست سرعت تله تکس:
اگه با تله تکس تلویزیون های آنالوگ کار کرده باشید حتما توجه کردید که وقتی شما یه شماره صفحه میزنید رمز گشایی اون خیلی طول میکشه و عداد صفحه تک به تکک جلو میره تا به شماره مورد نظر برسه ولی در سیستم دیجیتال شما زمانی که این کار را انجام میدهید صفحه بدون مکث باز میشه حالا اگه گیرنده شما مثل سیستم آنالوگ شمارندش میاد و طول میکشه تا صفحه مورد نظر رو پیدا کنه دلیلش واضح هست دیگه....

3-تست کیفیت ضبط این تست تقریبا بیشتر قطعات گیرنده شما رو تست میکنه حالا چرا؟ برای این کار شما یه برنامه طولانی رو ضبط کنید و سپس اونو با گیرنده و کامپیوتر تست کنید اگه تصویر شما در وسط ضبط برنامه مشکل پیدا نکرد و یا اینکه صدا و تصویر با هم ناهماهنگ نشد یعنی میشه به گیرندتون امیدوار بود

4-تست شدت و کیفیت سیگنال این قابلیت عموما با زدن دکمه info قابل رویت است . شدت و کیفیت سیگنال گیرنده خودتون رو در مواقع بدی آب و هوا مثل باران برف تگرگ رعدوبرق غبارهای شدید محلی و.. مشاهده کنید اگه در این مواقع سیگنال شما ثابت باقی ماند و همچنین تصویر شما فریز نشد تیونر گیرنده شما کیفیت مناسب رو داره سه تست اول تقریبا هرچهار قطعه اصلی و تست چهارم فقط مخصوص تست تیونر بود البته تست های بیشتر و کامل تر و دقیق تری نیز وجودداره ولی به تجهیزات آزمایشگاهی خاص نیاز داره که من نیازی به توضیح آن نمیدانم چون اهل فن خود وارد تر از بنده هستن

منبع:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

farzan311
26-07-2012, 12:37
شاید epg فعال نیست! مطمئن شو که تو شهرتون فعال شده وگرنه حتما فعال نیست اگه نمیاد.
فکر کنم تو اصفهان دیگه فعال باشه
اخه چیزی هم نیست بیخیالش بشم چون اغلب برنامه های که میخوام رو از دست میدم و این قابلیت یاداورش خیلی خوبه

OLK
26-07-2012, 19:26
سلام

مگه تلتکست رو سیستم دیجیتال(قائمشهر-مازندران)فعال نیست؟من هر موقع دکمه ی تلتکست رو فشار میدم(با این که کیفیت دریافت شبکه های 2 و 3 صد درصد هست) پیام میده"عدم وجود اطلاعات تلتکست"

irandvb-t
26-07-2012, 20:54
مشخصات گیرنده دیجیتال سما از گروه اول:

مشخصات قسمت مولتی مدیا پلیر
» پورت اتصال انواع فلش مموری و هارد اکسترنال FAT و NTFS بدون نیاز به منبع تغذیه مجزا تا حجم 2 ترا بایت
» پخش فیلم از فلش مموری و هارد اکسترنال با فرمت های MPG , VOB , M2TS , FLV , WMV , MKV , 3GP , MP4 , TP, TS, DAT ,
DivX , AVI با پشتیبانی از زیرنویس فارسی با فرمت SRT
» قابلیت پخش فیلم های سه بعدی 3D
» پخش فرمت های صوتی WMA , MP3
» پخش فرمت های عکس PNG , BMP , JPG
» نمایش عکس ، همزمان با پخش موزیک بصورت Slideshow
» خروجی HDMI و Component و Composite
» خروجی صدای دیجیتال S/PDIF (اپتیکال)
» وضوح تصویر بسیار بالا (Full HD) و پشتیبانی از 576i , 576P , 720P , 1080i , 1080P
تفاوت اسکن تصویر Progressive و Interlaced ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Old)/pvsi.html)

مشخصات قسمت گیرنده دیجیتال
» قابلیت دریافت و پخش دیجیتال صدها شبکه تلویزیونی و رادیویی با کیفیت عالی (در حال حاضر 17 شبکه تلویزیونی و 15 شبکه
رادیویی توسط سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران فعال گردیده است)
» منو فارسی و تلتکست فارسی 1000 صفحه ای
» دارای راهنمای برنامه الکترونیکی (EPG)
» تنظیم ساعت و تاریخ به صورت دستی و اتوماتیک
» ضبط شبکه های تلویزیونی و رادیویی و نمایش فایل ضبط شده در تلویزیون و کامپیوتر
» ضبط یک کانال هنگام مشاهده کانال دیگر در یک باند فرکانس مشترک
» مشاهده و امکان جلو و عقب بردن تصاویر ضبط شده ی یک برنامه ی درحال ضبط، بطور همزمان (Time Shift)
» تنظیم و برنامه ریزی زمان های مختلف برای ضبط اتوماتیک چند برنامه تلویزیونی و رادیویی مورد علاقه
» بروزرسانی نرم افزار از طریق USB و یا از طریق دریافت از آنتن (OTA)
» دارای قفل کودک با تعیین رمز عبور دلخواه
» دارای تایمر خاموش و روشن شدن خودکار دستگاه
» نمایش ساعت بر روی پنل جلوی دستگاه در حالت استندبای
» تنظیم شفافیت فهرست ها
» دارای 6 نوع بازی
» طراحی نرم افزار توسط شرکت عرشیان تجارت سما - ساخت چین

لوازم جانبی همراه دستگاه
» کابل HDMI
» کابل AV
» ریموت کنترل
» دفترچه راهنمای فارسی

قیمت برای مصرف کننده حدود 100 هزار تومان هست اما در سایت شرکت اشاره به قیمت نشده

منبع اصلاعات:وب سایت رسمی شرکت عرشیان تجارت سما
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

soheilt.1369
26-07-2012, 21:22
فکر کنم تو اصفهان دیگه فعال باشه
اخه چیزی هم نیست بیخیالش بشم چون اغلب برنامه های که میخوام رو از دست میدم و این قابلیت یاداورش خیلی خوبه

من زرين شهرم epg ندارم . از دوستام تو اصفهانم پرسيدم گفتن ندارن . اصفهان هم هنوز فعال نشده .

amir_t6262
26-07-2012, 21:33
یک نکته بسیار مهم در گیرنده های دیجیتال پشتیبانی از صدای DTS است. متاسفانه اکثر دستگاه هایی که من دیدم از این فرمت صدا که روی فیلمهای MKV با حجم بالا ( معمولا 4 گیگ به بالا هستند) پشتیبانی نمیکنند و فیلم را بدون صدا و یا حتی اصلا پخش نمیکنند. ( اکثر این دستگاه های از صدای AAC پشتیبانی میکنند که بهمین خاطر باید این گونه فیلمها را یک بار کانورت کرد تا قابل دیدن شوند)

لطفا در مورد پشتیبانی از این فرمتDTS بیشتر توضیح بدهید که کدام دستگاه ها، چنین مشکلی ندارند.

در مورد پخش فیلمهای 3D هم بفرمایید که این دستگاه ها توانایی پخش فیلم 3D 1080Full SBS را دارند؟ چون پخش فیلم 3D معمولی که کار شاقی نیست!

Greedy
27-07-2012, 11:44
من زرين شهرم epg ندارم . از دوستام تو اصفهانم پرسيدم گفتن ندارن . اصفهان هم هنوز فعال نشده .

تهرانم چند روزه نداره کلا عشقیه یه روز میذارن یه روز نمیذارن حتی ifilm که همیشه میذاشت الان چند روزی نداره

Sorou5h
27-07-2012, 11:44
داره دیگه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8 کانال خود استان اونورا فرستاده. اضافه میخواستی؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !

منظورم از هشت کانال، شبکه های آنالوگ بود
یک تا پنج
خبر
آموزش
قرآن
کیفیت هم با سایه و نویز

اگه آنتن دیجیتال خود تلویزیون داره چجوری باید راش انداخت؟

Soroush-S
27-07-2012, 11:52
امروز مسئولان صداوسیما توی برنامه شماوسیما گفتن که برنامه های شبکه دیجیتال میخواد HD بشه و بزودی FullHD:18:

CRIS Joon CR7
27-07-2012, 12:40
امروز مسئولان صداوسیما توی برنامه شماوسیما گفتن که برنامه های شبکه دیجیتال میخواد HD بشه و بزودی FullHD:18:

بشنو ولی باور نکن :27:
چه ساعتی این حرف رو زدند؟ قبل از فطار یا بعد از افطار؟:31:

moslem47
27-07-2012, 14:15
این شبکه ورزش چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

irandvb-t
27-07-2012, 20:57
چشم به این مورد هم میپردازیم فقط شما اگه میشه یه تیکه فیلم کوچیک که من راحت بتونم دریافت کنم رو واسم بفرست تا بررسی بشه

soheilt.1369
27-07-2012, 21:14

باز اینا یه جا دوربین مفت دیدن نشستن به قصه گفتن . اینا یه شبکه ورزش رو نتونستن سراسری کنن حالا بیان این همه شبکه رو اونم تو این اوضاع اقتصادی hd کنن برای من و شما

shervin1358
28-07-2012, 12:12
سلام دوستان
من میخوام یک دستگاه ----- بخرم که تو پخش فایلهای MKV full HD 1080p کم نیاره و از زیر نویسهای srt sub فارسی پشتیبانی کنه.کیفیت صداش هم خوب باشه و پورت spdif هم داشته باشه...ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.
قصد من تنها دیدن فیلمهای mkv هست و نیازی به شبکه های استانی ندارم. اگر دستگاه پخش mkv دیگه ای هم به نظرتون میاد که قوی باشه به من معرفی کنید.

diegoforlan
28-07-2012, 12:35
خواهش میکنم کسانی که اطلاع دارند یه جواب کامل بدهند
این تا حدودی سوال منم هست
با سپاس

rasis30
28-07-2012, 14:23
دوست عزیز از من میشنوی بی خیال ----- شو هر دشتگاهی رو برای کاری ساختن
شما قویترین ----- حال حاظر دنیا رو هم که بخری (اگه اشتباه نکنم الان ویو التیمو هستش) که قیمتش هم 1600 هستش باز هم ممکنه با پخش این فرمت ها مشکل داشته باشه شما سعی کن یه مدیا پلیر بگیری به همراه یه ----- اچ دی خوب (الان ویو سولو 700 شده حدودا و دستگاه خیلی خوبی هستش ) با خرید این دو دستگاه در کنار هم هیچ مشکلی نخواهید داشت و در هزینه هم صرفه جویی کرده اید

irandvb-t
28-07-2012, 15:46
مشخصات گیرنده دیجیتال ایستر تی 15 دومین گزینه از گروه اول

مشخصات گیرنده دیجیتال ESTER T15(ایستر-تی15)
سازگاری با سیستم های پخش: MPEG-4 H.264/AVC , SD/HD MPEG-2 , ----T
کیفیت تصویر بالا FULL HD با رزولوشن: ۱۰۸۰P(60,50,30,25,24 HZ) و ۱۰۸۰i
دارای خروجی های: USB،HDMI،AV،YUC
دارای خروجی صدای دیجیتال: SPDIF
پشتیبانی از تله تکس به زبان فارسی وانگلیسی و… با سرعت بالا به صورتOSDیا VBI.
راهنمای الکترونیکی برنامه(EPG)که شامل برنامه های کانال فعلی زمان شروع و پایان،برنامه بعدی و زمان شروع پایان برنامه بعد زمان آگهی های بازرگانی و… می باشد.
مدیا پلیر قدرتمند که قابلیت پخش بیشتر فرمت ها را دارا است. با قابلیت پخش اسلاید شو و فیلم های سه بعدی
فرمت های قابل پخش:
عکس:
JPEG, GIF, TIF/TIFF, BMP, PNG
موسیقی:
mall"> MP3, WMA, OGG, WAV/PCM/LPCM, AAC, FLACAIF/AIFF, MKA
تصویری:
mpg,m2t1,rmvb,m2ts,mpeg,mov,divx,rm,avi,xvid,trp,f lv,mkv,mts,vob,asf,wmv,ts,tp,p​s,dat,3gp,mp4,jpe g
قابلیت نمایش زیر نویس با قابلیت تغییر رنگ زمینه و رنگ نوشته ( Subtitle) با فرمت های
-SRT (UTF-8), SMI, SUB, ASS, SSA

قابلیت پخش برنامه های تلویزیونی با زبان ها و صداهای مختلف.
قابلیت ضبط تصاویر و نمایش کانال دیگر به صورت همزمان در یک فرکانس.
قابلیت Time Shiftکه به شما امکان برنامه ریزی برای ضبط برنامه های مورد علاقه یتان را به صورت ساعتی، روزانه ،هفتگی وماهیانه میدهد.
قابلیت پخش با تاخیر زمانی برای اینکه حتی یک لحظه از برنامه مورد علاقه خود را از دست ندهید.
پشتیبانی از ۲ترابایت(۲۰۴۸GB) حافظه جانبی بدون هنگ در زمان ضبط .
قابلیت زمانبندی برای خاموشی خودکار.
قابلیت اجرای بازی های از پیش تعریف شده.
قابلیت جستجوی خودکار و دستی کانال ها.
دارای سیگنال یاب برای تنظیم راحت تر دستگاه.
پشتیبانی از زبان فارسی.
قفل محافظت والدین و قفل برای کانال های انتخاب شده محافظت بر اساس سن مخاطبین.
به روز رسانی دستگاه از طریق پورتUSB.
طراحی سال۲۰۱۲
پشتیبانی از۱۰۰۰ کانال.
نمایشگر کانال و ساعت.
قابلیت زوم بر روی تصویر.
دارای لیست دلخواه شبکه ها.
گواهی نامه های استاندارد بین المللی:ISO9001 ،FCC ،استاندارد اوروپا CE و استانداردROHS برای سلامتی مواد استفاده شده در تولید دستگاه
یک سال گارانتی تعویض بین المللی و ۵ سال خدمات سخت افزاری و نرم افزاری.
ساخت کره جنوبی با ضمانت شرکت پرشیا دیجیتال ایرانیان

منبع:وب سایت رسمی شرکت پرشیا دیجیتال ایرانیان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قیمت مصرف کننده:115000 تومان

shervin1358
29-07-2012, 08:40
دوست عزیز از من میشنوی بی خیال ----- شو هر دشتگاهی رو برای کاری ساختن
شما قویترین ----- حال حاظر دنیا رو هم که بخری (اگه اشتباه نکنم الان ویو التیمو هستش) که قیمتش هم 1600 هستش باز هم ممکنه با پخش این فرمت ها مشکل داشته باشه شما سعی کن یه مدیا پلیر بگیری به همراه یه ----- اچ دی خوب (الان ویو سولو 700 شده حدودا و دستگاه خیلی خوبی هستش ) با خرید این دو دستگاه در کنار هم هیچ مشکلی نخواهید داشت و در هزینه هم صرفه جویی کرده اید

ممنونم دوست عزیز...شما چه مدیا پلیری رو پیشنهاد میدید؟راستش من یه دستگاه ال سی دی سامسونگ دیدم که تمامی فرمت ها رو با زیر نویس به خوبی و با کیفیت پخش میکنه...آیا پلیری هست که این امکان رو داشته باشه؟

rasis30
29-07-2012, 10:30
سلام
دوست عزیز کلا پورت USB ساسونگ معجزه میکنه اکثر فرمتهای درست و حسابی رو ساپورت میکنه اگه تی وی شما سامسونگ هستش بیخیال خرید مدیا پلیر بشید
بنده خودم دیروز وسترن دیجیتال لایو گرفتم 220 تومن بد نیست همه فرمتها رو ساپورت میکنه ولی گویا با سه بعدی مشکل داره و نمیتونه ران کنه البته هنوز مطمئن نیستم
بنده قبلا ساسونگ داشتم و ردش کردم و سونی گرفتم سونی هم همان طور که میدونید فرمت های کمی رو از طریق یو اس بی ساپورت میکنه ومجبور شدم اینو بگیرم
اگه مایل بودید من حاظرم wd tv live خودم رو بفروشم دیروز گرفتم فاکتورش هم موجوده

amir_t6262
29-07-2012, 12:30
چشم به این مورد هم میپردازیم فقط شما اگه میشه یه تیکه فیلم کوچیک که من راحت بتونم دریافت کنم رو واسم بفرست تا بررسی بشه

ممنون دوست عزیز.

لینک sample یکی از این فیلمها را برایتان میفرستم که 5 مگ هم بیشتر نیست. البته فیلم بسیار کوتاه است ولی فقط امتحان کنید که در حین پخش صدا دارد یا نه.

فیلم اصلی اش نزدیک 4.5 گیگ است.
کدک صدایش هم همانطور که مشخص است DTS و 6 کاناله است.

اگر میخواهید فایلهای با حجم بالاتر هم میتوانم بفرستم ( در حد 40 مگ)

irandvb-t
29-07-2012, 22:34
با سپاس از دوستان

اگه دوستان لطف کنن و فیلم برای من بفرستن که خیلی ممنون میشم چون هرچه فرمت ها بیشتر باشه بهتر میشه تست کرد البته به من ایمیلش کنید که تاپیک زیاد شلوغ نشه

Soroush-S
30-07-2012, 16:11
دوستان از 10/5/91 ساعت 13 قراره شبکه ورزش و پویا سراسری بشه -

aliano
30-07-2012, 19:11
دوستان من در کرمان با گیرنده ی دیجیتال کامپیوتر وقتی جستجو انجام میدم فقط کانالهای یک فرستنده رو پیدا می کنه که شبکه های 1 و 2 و 3 و ...هستند.و شبکه های فرستنده دوم مثل مستند و بقیه رو نمیاره.چکار باید بکنم؟توی این لینک مشخصه های فرستنده ها هست:

Soroush-S
30-07-2012, 19:14
دوستان من در کرمان با گیرنده ی دیجیتال کامپیوتر وقتی جستجو انجام میدم فقط کانالهای یک فرستنده رو پیدا می کنه که شبکه های 1 و 2 و 3 و ...هستند.و شبکه های فرستنده دوم مثل مستند و بقیه رو نمیاره.چکار باید بکنم؟توی این لینک مشخصه های فرستنده ها هست:

مشکل از آنتنت هست دیگه -

aliano
30-07-2012, 19:54
مشکل از آنتنت هست دیگه -

به آنتن هوایی وصله.چه مشکلی داره؟!

Mohammad Yek110
30-07-2012, 19:57

اونا یه چیزی گفتن شما جدی نگیر:27:
همین شبکه پویا و ورزش رو سراسری کنن شاهکار کردن.

ak313
30-07-2012, 20:46
دوستان از 10/5/91 ساعت 13 قراره شبکه ورزش و پویا سراسری بشه - اگه یه منبع هم برای حرفتون ذکر می کردید خوب بود خوب خودم الان خبرشو خوندم برنامه های شبکه های تلویزیونی ورزش و پویانمایی از سه شنبه ـ دهم مرداد ماه ـ در سراسر کشور قابل دریافت است. به گزارش ایسنا، مهندس گودرزی ـ مدیر کل فرستنده های تلویزیون و اف ام سازمان صداو سیما ـ در گفت‌وگویی اعلام کرد: «در جهت گسترش پوشش شبکه‌های جدید صداو سیما در سامانه پخش دیجیتال(----T) از ساعت 13 بعد از ظهر فردا هموطنان در سراسر کشور قادر خواهند بود، شبکه‌های تلویزیونی ورزش و پویانمایی را از طریق گیرنده‌های دیجیتالی خود تماشا کنند.» وی افزود: «پخش شبکه‌های ورزش و پویانمایی برای استان‌های کشور در بسته TS2 افزوده شده است.» [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

qwertym
31-07-2012, 08:37
آشغالترینش X.VISION که من تجربش کردم

Soroush-S
31-07-2012, 08:54
به آنتن هوایی وصله.چه مشکلی داره؟!

احتمالا در جهت فرستندتون نیست باید ببینی فرستنده شهرتون کدوموره و آنتن در جهم اون مرکز قرار بدین

amir_t6262
31-07-2012, 11:53
آشغالترینش X.VISION که من تجربش کردم

چطور؟ اتفاقا جز مارکهای خوب بازار است و پشتیبانی خوبی هم دارد.

با سپاس از دوستان

اگه دوستان لطف کنن و فیلم برای من بفرستن که خیلی ممنون میشم چون هرچه فرمت ها بیشتر باشه بهتر میشه تست کرد البته به من ایمیلش کنید که تاپیک زیاد شلوغ نشه
اکثر دستگاه ها مشکلی با فرمتهای معمول ندارند.

مشکلی که خیلی زیاد من شنیدم همین پشتیانی از فیلمهای MKV با صدای DTS است.
همچنین پخش فایلهای FLV.

موضوع بعدی هم نمایش درست و بدون اشکال زیرنویس های SRT است. اندازه و رنگ و محل قرارگیری درست زیرنویس و نمایش درست ( عدم بهم ریختن حروف و فونت) خیلی مهم است.

arisa
31-07-2012, 12:56
من ایکس ویژن دارم. تا به حال هم مشکلی باهاش نداشتم. معمولا همیشه روشن هست و به ندرت حتی استند بایش می کنم. البته از پی وی آرش زیاد استفاده نکردم با فرمت های مختلف تا حالا. فقط چند باری ضبط و پخش داشتم که خوب بود و برنامه ای را از دست ندادم.

Soroush-S
31-07-2012, 13:47
.............................

Soroush-S
شبکه ورزش و پویانمایی سراسری شدند -

Soroush-S
شبکه ورزش و پویانمایی سراسری شدند -

Ghaioom
31-07-2012, 13:48
کسایی که شبکه ورزش و پویا رو میگیرن اعلام کنن. و بگن مرکز استان هستن یا نه؟

Ghaioom
31-07-2012, 13:49

qwertym
31-07-2012, 16:00
آقا ما سال گذشته یک X.VISION X121 خریدیم ، زیاد هم روشن نبود و بیشتر مواقع خاموش بود اما باور کنید دقیقا از وقتی که گارانتی یک سالش تموم شده شروع کرده به قر اومدن : 1- ال ای دی هاش تک تک دارن میسوزن - 2 - دستگاه اکثر مواقع هنگام پخش هنگ می کنه و محبور میشیم از نو خاموش و روشنش کنیم

Soroush-S
31-07-2012, 16:02

بله من رشت هستم و این دو شبکه دریافت میکنم

saeedblack
31-07-2012, 16:17
کرمانشاه هم راس ساعت اعلام شده دو شبکه اضافه شدند

tiyam 01
31-07-2012, 16:31
خوب دسته بندی گیرنده ها براساس سخت افزار و نرم افزار هاشون در سه دسته قرار دادم دسته

دسته بندی محصولات براساس سخت افزار و نرم افزار و همچنین تکامل یافتگی اونها
1-این گروه به نظر من بالاترین مشخصات رو داشتن و سخت افزار و نرم افزار کاملی دارن البته قیمتشون نسبت به بقیه گیرنده ها بالاتر هم هست

سما
ایستر

2-این گروه رده متوسط بازار قرار دارند و میشه گفت بیشتر فروش رو داشتن

پروویژن
ویونا
لومکسی
دنای
های نور
فراسو
ایکس ویژن

3-گروه آخر ضعیف ترین گیرنده ها و همچنین محصولات بدون پشتیبانی هستن

تک ویژن
شاتل
مارشال
ایکس ویژن

ایکس ویژن 2 بار اومده
کمبو چی خویه؟
انرژی سیستم و آی تک چطور هستن؟

farzan311
31-07-2012, 17:50
اصفهان هم اضافه شد الان داریم کماندار نوجوان میبینیم:31:

moslem47
31-07-2012, 17:51
خراسان رضوی هم اضافه شد

soheilt.1369
31-07-2012, 19:04
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]زرين شهر دريافت شد .( از شهرهاي استان اصفهان )

يه وقت فكر نكنين من داشتم كارتون ميديدما :31:.نه . ديگه حال نداشتم شبكه رو عوض كنم از همين شبكه عكس گرفتم :27::27:.

Altairezio
31-07-2012, 19:26
دوستان 2 شبکه همزمان با زمان اعلام رفتن رو ایر!:31:
تبریز
البته اون ورزشه هیچی نشون نمیده!
حداقل کلیپ فوتبال کا ماشین پخش کنن حال کنیم!:39:

SIMON137
31-07-2012, 20:14
بین سما و استر که معرفی کردید کدومشون بهتر هست ؟ امکانات و کیفیت بهتر و آپدیت بهتر ؟ استر رادیو هم داره ؟

BraveKnight
31-07-2012, 20:49
اصفهان هم اضافه شد الان داریم کماندار نوجوان میبینیم:31:

ای دل غافل! از دستم رفت! :31:
کیا نشون میده؟ یادش بخیر اون موقع ها خیلی دوست داشتم! :31:

irandvb-t
31-07-2012, 22:46
سلام ممنونم از همه دوستان که در این تاپیک مطلب میزارن و منو دل گرم میکنن

1-ایکس ویژن دوباره اومده چون کلا دوسری دستگاه داره یک سری ضعیف یک سری بهتر البته من چون خودم قبلا یه جایی کار میکردم که به موقعش میگم نسبت به ایکس ویژن تنفر دارم چون سر مردم دارن کلاه میزارن واقعا جنسش افتضاح هست از اون بدتر مارشال هستش که خدا نکنه کسی دچارش بشه چون خریدن یک دستگاه مارشال برابر است با ریختن پول توی جوب اب ولاغیر

2-کمبو رو اصلا پیشنهاد نمیکنم این مقاله رو بخونی فکر کنم به دردت بخوره(ببخشید دیجی دان بالا نمی یاد و گرنه آدرسش رو میدادمdigidan.ir )

3-ای تک رو تا حالا نشنیدم ولی من مشخصاتی که از انرژی سیستم دیم (تو سایت خودش نه سایت های ایران) دستگاهی در حد ایستر و سما بود ولی متاسفانه سخت افزار دقیقش رو ننوشته بود

4-از نظر کیفیت که ایستر کیفیت بالاتری داره (از لحاظ ساخت و سخت افزار) ، شرکتش زیاد معروف نیست ولی آپدیت میدن و پشتیبانیشون هم خوبه (اخلاقشون نسبت به بقیه شرکت ها خیلی خیلی خوبه چون وقتی بهشون زنگ میزنی یا ایمیل میزنی درست جوابت رو میدن البته این تجربه شخصی منه چون من زیاد از ایمیل و تلفن واسه سوال هام استفاده میکنم میتونم بگم تنها شرکتی هستش که ایمیل هام رو جواب داده تا حالا)

5-همه گیرنده ها رادیو رو پشتیبانی میکنن فقط نیاز داره دکمه رادیو رو بزنی که بره روی رادیو که کارش حل بشه

دوستان کمی صبر کنید تا من کامل بتونم دستگاه ها رو تست کنم چون واقعا گرفتارم نمیرسم وقت زیاد بزارم روی این کار ولی فعلا دارم فیلم جمع میکنم و کانورت میکنم تا فرمت ها ردیف بشه ولی از لحاظ بقیه موارد تست ها تموم شده

همین اول کار میخوام یه گلگی کنم به بعضی از شرکت های محترم که وقتی بهشون تلفن میزنی و ایمیل میزنی یا درست جوابت نمیدن یا یه چوری پیچ میشی:24: عزیز دل من نه طلب کارم و نه ارث بابات رو جیم زدم خجالت بکش
یه چیز دیگه من تموم هزینه ها رو خودم و شخصا پرداخت میکنم کاری هم به هیچ کدوم از شرکت ها ندارم البته قول هم نمیدم 100 درصد محصولات رو تست کنم بلکه سعی میکنم 10 تا از بهترین گیرنده ها رو تست کنم تا دوستان راحت تر باشن (شرایط اقتصادی به اجازه نمیده و گرنه تموم موارد رو تست میکردم به بزرگی خودتون ببخشید دیگه)

به زودی برمیگردم با جواب های تست دو گیرنده گروه اول

tiyam 01
01-08-2012, 00:00
فرق دنای ----T STB422 با سما چیه؟ حدود 40 تومن اختلافشونه ... مشخصاتشون تقریباً مثل هم ـه، (از سخت افزار --- چیزی نمیدونم)

- کاملا سازگار با ----T و تمامی استاندارد های دیجیتال
- کاملا سازگار با MPEG 4 با کیفیت بسیار بالای H.264/AVC تلویزیون دیجیتال
- کاملا سازگار با MPEG 2 با کیفیت بسیار بالا و خروجی استاندارد
- کاملا سازگار برای آشکار سازی سیستم صدای MPEG1،MPEG2 (Layer I/II)، MP3، WMA, AAC-LC 5. گیرنده امواج VHF و UHF و دارای خروجی لوپ
- OSD چند زبانه ،منوی چند زبانه ،پشتیبانی از صدای چند زبانه و زیرنویس چند زبانه
- قابلیت دریافت و پخش 1000 کانال تلویزیونی
- پشتیبانی کامل از راهنمای برنامه الکترونیکی (EPG)
- پشتیبانی از عکس در گرافیک (PIG)
- پشتیبانی از جستجوی دستی و جستجوی خودکار
- پنل کنترل برای کنترل والدین بر کانالها
- نصب و راه اندازی آسان با استفاده از منوی ساده طراحی شده
- رابط خروجی HDMI
- پشتیبانی از رزولیشن تصویر 576i ،576p، 720p، 1080i، 1080P@50Hz
- پشتیبانی از نسبت تصویر 4:3 و 16:9
- پشتیبانی از تله تکست EBU
- انتخاب زبان زیرنویس --- یا EBU با توجه به سیستم موجود برروی شبکه
- امکان ویرایش کانالها (انتخاب کانالهای مورد علاقه، انتقال کانالها، قفل کانالها، پاک کردن کانالها)
- پشتیبانی از HDMI با وضوح تصویر بالا (HDMI 1.3)
- ارتقا نرم افزار از طریق رابط USB2.0
- حساسیت بالا و NO EB پایین برای دریافت تلویزیون دیجیتال
- رابط USB 2.0 جهت ضبط و پخش برنامه های چند رسانه ای
- ضبط دیجیتال برنامه تلویزیونی روی فلش دیسک USB Flash یا روی هارد دیسک اکسترنال و باز پخش برنامه ضبط شده از طریق USB2.0
- پشتیبانی از فرمتهای JPEG,BMP,PNG برای فایلهای عکس
- پشتیبانی از فرمتهای WMA, MP3, AAC ‎(wma, mp3, m4a)‎ برای فایلهای موسیقی
- پشتیبانی از فرمتهای MPEG4 / H264 / VC-1 / MPEG1 / MPEG2 و flv / rm / rmvb / avi / mpg / dat / vob / div / mov / mkv / mjpeg / ts / trp ‎(Motion JPEG)‎ برای فایلهای فیلم
- امکان اجرای همزمان عکس و موسیقی
- قابلیت Time shift پیشرفته
- امکان ضبط یک شبکه همزمان با تماشای شبکه دیگر
- پشتیبانی از فرمت استاندارد رنگ XVYCC
- قابلیت پشتیبانی از دیسک های نوری Super Audio
- امکانات ارتباط به منابعی مانند کامپیوتر تبلت PSP دوربین عکاسی وفیلم برداری و
- پشتیبانی از فرمت های صوتی Dolby True HD DTS-HD

SIMON137
01-08-2012, 00:45
سلام ممنونم از همه دوستان که در این تاپیک مطلب میزارن و منو دل گرم میکنن

1-ایکس ویژن دوباره اومده چون کلا دوسری دستگاه داره یک سری ضعیف یک سری بهتر البته من چون خودم قبلا یه جایی کار میکردم که به موقعش میگم نسبت به ایکس ویژن تنفر دارم چون سر مردم دارن کلاه میزارن واقعا جنسش افتضاح هست از اون بدتر مارشال هستش که خدا نکنه کسی دچارش بشه چون خریدن یک دستگاه مارشال برابر است با ریختن پول توی جوب اب ولاغیر

2-کمبو رو اصلا پیشنهاد نمیکنم این مقاله رو بخونی فکر کنم به دردت بخوره(ببخشید دیجی دان بالا نمی یاد و گرنه آدرسش رو میدادمdigidan.ir )

3-ای تک رو تا حالا نشنیدم ولی من مشخصاتی که از انرژی سیستم دیم (تو سایت خودش نه سایت های ایران) دستگاهی در حد ایستر و سما بود ولی متاسفانه سخت افزار دقیقش رو ننوشته بود

4-از نظر کیفیت که ایستر کیفیت بالاتری داره (از لحاظ ساخت و سخت افزار) ، شرکتش زیاد معروف نیست ولی آپدیت میدن و پشتیبانیشون هم خوبه (اخلاقشون نسبت به بقیه شرکت ها خیلی خیلی خوبه چون وقتی بهشون زنگ میزنی یا ایمیل میزنی درست جوابت رو میدن البته این تجربه شخصی منه چون من زیاد از ایمیل و تلفن واسه سوال هام استفاده میکنم میتونم بگم تنها شرکتی هستش که ایمیل هام رو جواب داده تا حالا)

5-همه گیرنده ها رادیو رو پشتیبانی میکنن فقط نیاز داره دکمه رادیو رو بزنی که بره روی رادیو که کارش حل بشه

دوستان کمی صبر کنید تا من کامل بتونم دستگاه ها رو تست کنم چون واقعا گرفتارم نمیرسم وقت زیاد بزارم روی این کار ولی فعلا دارم فیلم جمع میکنم و کانورت میکنم تا فرمت ها ردیف بشه ولی از لحاظ بقیه موارد تست ها تموم شده

همین اول کار میخوام یه گلگی کنم به بعضی از شرکت های محترم که وقتی بهشون تلفن میزنی و ایمیل میزنی یا درست جوابت نمیدن یا یه چوری پیچ میشی:24: عزیز دل من نه طلب کارم و نه ارث بابات رو جیم زدم خجالت بکش
یه چیز دیگه من تموم هزینه ها رو خودم و شخصا پرداخت میکنم کاری هم به هیچ کدوم از شرکت ها ندارم البته قول هم نمیدم 100 درصد محصولات رو تست کنم بلکه سعی میکنم 10 تا از بهترین گیرنده ها رو تست کنم تا دوستان راحت تر باشن (شرایط اقتصادی به اجازه نمیده و گرنه تموم موارد رو تست میکردم به بزرگی خودتون ببخشید دیگه)

به زودی برمیگردم با جواب های تست دو گیرنده گروه اول

به شدت منتظر نتیجه تست هستم

می خوام تا فردا الی پس فردا ایستر رو بخرم ، گفتم که دیگه ابهامی نداشته باشم از همه لحاظ اوکی باشه ، قدرت دریافت امواجش چطور هست ؟ می خوام قوی باشه تا نیاز نباشه تو بالاترین نقطه آنتن بزنیم و این حرفا ، به یه آنتن معمولی بگیره
اوکی باشه همه چیش فردا الی پس فردا میگیرمش

Ghaioom
01-08-2012, 05:25
دوستان لطفا تو سایت تو قسمت پرسش و پاسخ بگید که تو فرستنده های اول هم دو شبکه رو اضافه کنن من گفتم ولی چند نفری بهشون بگیم شاید زودتر انجام بدن.

ظرفیت فرستنده دوم که 8 شبکه بود 10 تا کردن ظرفیت فرستنده اول هم 8 تاست اینم 10 تا بکنن ولی مال اینو گذاشتن و فقط روی فرستنده دوم راه انداختن که ما از اون دو شبکه بی بهره موندیم. لطفا شما هم تو اون لینک بگید.
irandvb-t
01-08-2012, 09:01
سلام

1-دنای رو بهت توصیه میکنم کلا کلا بیخیالش بشی لااقل براساس تجربه قبلی به من ثابت شده به درد نمیخوره از لحاظ مشخصات شاید یکی باشه و آن روی سکه چیز دیگری هستش ولی تصمیم نهایی با شما هستش

2-ایستر واقعا تو گیرنده گی و دریافت سیگنال دستگاه تکی هستش لامصب من هرکاری کردم که سیگنالش رو 10 تا کم کنم بهش اثر نمیکرد همش روی 100 واستاده بود من هم با آنتن اکتیو هم با آنتن هوایی تست کردم در هر دوحالت همین جور بود حتی دیروز که داشتن شبکه ها رو اضافه میکردن دستگاه های دیگه سیگنالشون قطع میشد ولی ایستر همچنان نشون میداد من خودم تا حالا دستگاهی با این تیونر ندیده بودم انشا ا... خیلی زود نتایج رو میزارم

tiyam 01
01-08-2012, 11:19
آخه دنای جز گروم دوم (متوسط) اومده بود
حالا ایکس ویژن 343 و فراسو fdr-217 چطوره؟ بعد از سما و ایستر

soheilt.1369
01-08-2012, 13:11
در مورد این گیرنده اطلاعاتی دارین به نظر جدید میاد شبکه آی فیلم هم خیلی تبلیغشو میکنه

گیرنده دیجیتالی تلویزیون TV - Zenex / Z4

پشتیبانی از استانداردهای ----T H.264 , AVC, MPEG-4 , MPEG-2
پشتیبانی از فرمت های صدای( AAC/HE, AAC/ AC3(dolby
دارای خروجی های HDMI , Component, composite,S/PDIF
وضوح تصویر بسیار بالا و پشتیبانی کامل از سیستم (720P,576P,576i,1080i,1080p)
امکان ضبط و پخش برنامه های تلویزیونی بر روی حافظه خارجی (USB)
پشتیبانی از تلتکست و زیرنویس فارسی با پسوند srt.
امکان نمایش راهنمای نوشتاری الکترونیکی برنامه های تلویزیونی(EPG)
پشتیبانی کامل از ماشین زمان جهت از دست ندادن پخش تصاویر تلویزیونی
امکان بروزرسانی دستگاه از طریق فرستنده و درگاه USB
امکان زمانبندی ضبط کانالهای دلخواه تلویزیونی
امکان ضبط و نمایش همزمان دو کانال متفاوت
قابلیت پخش چند رسانه ای ( صدا - عکس - فیلم )
نصب سریع و ساده از طریق آنتن UHFخانگی
سازگار باسیستم هایPAL وNTSC جهت نمایش فیلم
دارای پنل کنترل کامل شامل کلید های تغییر کانال، صدا، Menu,okوPower
دارای قابیلتGame

SIMON137
01-08-2012, 18:45
این ایستر نمایندگی فروش تو تهران نداره ؟ جایی ندارن از تهران بفرستن ؟ مرجع خرید رسمیش همون سایتش هست ؟

سلام

1-دنای رو بهت توصیه میکنم کلا کلا بیخیالش بشی لااقل براساس تجربه قبلی به من ثابت شده به درد نمیخوره از لحاظ مشخصات شاید یکی باشه و آن روی سکه چیز دیگری هستش ولی تصمیم نهایی با شما هستش

2-ایستر واقعا تو گیرنده گی و دریافت سیگنال دستگاه تکی هستش لامصب من هرکاری کردم که سیگنالش رو 10 تا کم کنم بهش اثر نمیکرد همش روی 100 واستاده بود من هم با آنتن اکتیو هم با آنتن هوایی تست کردم در هر دوحالت همین جور بود حتی دیروز که داشتن شبکه ها رو اضافه میکردن دستگاه های دیگه سیگنالشون قطع میشد ولی ایستر همچنان نشون میداد من خودم تا حالا دستگاهی با این تیونر ندیده بودم انشا ا... خیلی زود نتایج رو میزارم

ممنون میشم سما رو هم یک تست بکنید و نتیجه رو بگید ببینم بین این دو کدوم بهتر هست

واسه نتایج و مقایسه هم لطف کنید یکم سریعتر ممنونتون میشم

Ghaioom
01-08-2012, 22:35
دوستان میخوام بدونم سیم ----- رو به گیرنده دیجیتال کامپیوتر وصل کنید کانال میاره یا نه؟ لطفا چک کنید اگه دارید.

Altairezio
02-08-2012, 08:52
دوستان شبکه ورزشو از روز اول صفحه رنگی نشون میداد الان زده ((شبکه ورزش به دلیل کد شدن .... تااطلاعات ثانوی قابل دریافت نیست!
چی شده؟

Greedy
02-08-2012, 09:00
دوستان شبکه ورزشو از روز اول صفحه رنگی نشون میداد الان زده ((شبکه ورزش به دلیل کد شدن .... تااطلاعات ثانوی قابل دریافت نیست!
چی شده؟

اینا یه شبکه زپرتی تا بخوان تاسیس کنن دق میدن ملتو ولش با همچین اش دهن سوزی هم نیست

Altairezio
02-08-2012, 09:47
اینا یه شبکه زپرتی تا بخوان تاسیس کنن دق میدن ملتو ولش با همچین اش دهن سوزی هم نیست
بابا راست میگی اینا خواستن دریافت دیجیتال کنن تا بگن بابا ما هم بلدیم کانالارو بیشتر کنیم ولی به کیفییت کانال های ماچواره هم نمیرسن!
همون بهتر که برا حرص دادن به اینا بشینی ماچواره ببینیم!

I am here
02-08-2012, 11:51
آخه دنای جز گروم دوم (متوسط) اومده بود
حالا ایکس ویژن 343 و فراسو fdr-217 چطوره؟ بعد از سما و ایستر
ما گیرنده دیجیتال xvision مدل 343 داریم . منم وقتی میخواستم بخرم خیلی پرس و جو کردم . اون موقع این مدل تازه اومده بود . همه اینو پیشنهاد میدادن . امکانات خوبی داره . راضیم . آنتن دهیش هم خوبه .
همه فرمتی هم با usb پخش میکنه .

farzan311
02-08-2012, 13:20
چی شده؟
من شبکه ورزش رو میگیرم ولی میزنم جام جم 2 همین رو میزنه اخه جام جم چه ربطی به شبکه ورزش داره:39:

irandvb-t
02-08-2012, 13:30
سلام
دوستان خواهش میکنم تاپیک منحرف نشه ما پله پله گیرنده ها رو بررسی میکنم و میریم جلو از بالا به پایین یعنی گیرنده اولی بهترین گیرنده های ایران بعدش به همین ترتیب سعی میکنم تا فردا تست ها رو بنویسم و بفرستم

'گیرنده زن ایکس همون محصولات پروویژن هستش که فقط به دلیل بدنامی پروویژنتو محصولات قبلیش و مشکلاتی که به وجود اومده بود تغییر نام داده همین اون رو هم چشم تست میکنیم

یه نکته کوچولو:من باری این رده بندی ها اصلا تبلیغ ها رو در نظر نمیگیرم چون شرکت های بزرگ با تبلیغات میتونن جنسی که بدترین کیفیت رو داره به عنوان بهرتین جنس بازار بفروشن ولی بقیه نه پس من فقط به کارایی دستگاه ها نگاه میکنم و سخت افزاری که واقعا توش هست چون بعضی از همین شرکت های بزرگ یه چیز میگن ولی یه چیز دیگه هستش من سعی میکنم فنی بررسی کنم که درست باشه و مشکلی نباشه

امشب یا نهایتا فردا جواب تست گروه اول رو میزارم

honestman2
02-08-2012, 14:28
سلام یک سوال داشتم . گیرنده دیجیتال eclass داشتم بروز رسانی اش کردم بعد از بروزرسانی صدایش قطع شد و پس از خاموش و روشن شدن حالا دیگر شبکه ها نیز رفت و شبکه ای را نیز پیدا نمی کند . برای بازگشت به حالت اولیه باید چکار کنم ؟ ممنون .

irandvb-t
02-08-2012, 14:48
سلام یک سوال داشتم . گیرنده دیجیتال eclass داشتم بروز رسانی اش کردم بعد از بروزرسانی صدایش قطع شد و پس از خاموش و روشن شدن حالا دیگر شبکه ها نیز رفت و شبکه ای را نیز پیدا نمی کند . برای بازگشت به حالت اولیه باید چکار کنم ؟ ممنون .
سلام
هیچ کاریش نمیشه کرد چون شما روم دستگاه رو کامل عوض کردی دستگاه باید بره شرکت گارانتی کننده که شاید بتونن روم را نرم افزاری برش گردونن در غیر این صورت باید مارد برد عوض بشه این دستگاه هم فکر نکم پشتیبانی و گارانتی داشته باشه یه نمونش و من دیدم مثل این بود که از تو زباله درش اورده باشن پنلش هم شبیه یکی از مدل های ایکس ویژن هستش ولی اصلا دستگاه جالبی نیست

reza2010wf
02-08-2012, 15:15
متاسفم براتون چون تک ویژن 110 HD خیلی تبلیغ نشده شما اونو ضعیف میدونی.
علاوه بر تمومی امکاناتی که همه گیرنده ها دارند این گیرنده قابلیت اسکن کور رو هم داره و تنها گیرنده ای است که تا حالا نیاز به آپدیت نداشته اگه استفاده کنی خودت خیلی خوب متوجه میشی. آخه شما تکتا رو با مادیران مقایسه میکنی؟ خود صدا و سیما از گیرنده HD110 تکتا استفاده می کنه

honestman2
02-08-2012, 16:33
گارانتی که نداره . تعمیرکاران وسائل الکترونیکی نمی تونن درستش کنن ؟ دستگاه خوبی بود فرمتهای flv , 3gp رو پخش می کرد . و از هر کانالی هم دو تا باند مختلف ارائه میداد . ازش راضی بودم .

JING3LKHAN
03-08-2012, 00:16
بنده یه دستگاه showmax b92 FULL HD دستم اومد و فایل های بلورری X264 و .flv wmv mp4 h264 تا حجم 10 گیگ رو باهاش تست زدم و مثل اب خوردن اجرا کرد ....خودمم تعجب کردم که چه سریع اجرا کرد...هارد اکسترنال 2 ترای وست ام هم بهش زدم ntfs هم اجرا کرد....جالب اینکه لینوکسی هم بود و گوگل مپ هم داشت.......ولی متاسفانه چینی بود و حتی سایت هم نداره ...خداییش این چین داره دنیا رو منقلب میکنه...یه MP4 50 تومنی هم که چینی بود دستم رسید که 720p پخش میکرد...:31:

irandvb-t
03-08-2012, 21:59
سلام دوستان ببخشید فکر کنم سرور سایت مشکل داره چون ارسال های من رو بالا نمی یاره و گیر میکنه فردا سعی میکنم دوباره امتحان کنم امروز چندین بار ارسال کردم ولی همش سایت میزد تعداد درخواست ها بالا هستش و قطع میشد امید وارم فردا مشکلی ایجاد نشه

irandvb-t
04-08-2012, 08:04
سلام بالاخره من تونستم بیام بالا و امید وارم دوباره مشکلی ایجاد نشده تا بتونم مطلب رو به صورت کامل ارسال کنم.

اولین تست ما مربوط به دو گیرنده سما و ایستر بود که امیدوارم مطلب خوبی شده باشه و مورد پسند شما کاربران گرامی قرار بگیره فقط قبلش باید چند تا نکته رو بگم:
من این محصولات رو فقط بر اساس کیفیت و امکانات و سخت افزار هاشون دسته بندی کردم و کاری هم به تبلیغ یا حرف فروشنده ها نداشتم واسه همین شاید با حرف هایی که از خیلی از فروشندگان و دوستان خودتون میشنوید فرق کنه من کلا سعی کردم همه موارد رو تست کنم و چیزی رو از قلم نندازم
چون سرم خیلی شلوغه احتمالا نقد و بررسی بعدی حدود دو سه هفته طول میکشه ولی همه موارد رو تا جایی که بتونم و بودجه اجازه بده تست میکنم

تذکر:کلیه حقوق این مطلب برای انجمن تخصصی دیجیتال(دیجی دان) و بنده علی احمدی محفوظ می باشد

از مدیران خواهش میکنم این پست و منبع را پاک نکنن
با تشکر

irandvb-t
04-08-2012, 08:09
برترین های ایران:

سما و ایستر

به نظر شما بهترین گیرنده دیجیتال ایران کدام است؟
نقد و برسی ما را مطالعه کنید
........
......
....
...
..
.
اولین دوره انتخاب بهترین گیرنده دیجیتال ایران در دیجی دان
این نقد و بررسی هدیه دیجی دان به اعضای انجمن p30world

irandvb-t
04-08-2012, 08:14
هر دو دستگاه های جمع و جوری هستن و اندازه هردشون مناسب هست مخصوصا واسه میز های تلویزون امروزی که جای زیادی نداره البته با توجه به پیشرفت الکترونیک و کوچک شدن محصولات الکترونیکی میتوان گفت بازم دستگاه های بزرگی هستن و اندازه مناسبی برای کاربر ایرانی دارن (نمیدونم چرا کاربر ایرانی محصولات بزرگ رو محصولاتی با کیفیت میدونن این موضوع را بارها و بارها باهش برخورد داشتم در صورتی که در حال حاظر با پیشرفت علم محصولاتی با همین کیفیت را میتوان در اندازه ای کوچکتر از کف یک دست هم تولید کرد پس بهتر است عقاید خود را در باره محصولات کوچک و جمع و جور عوض کنیم )

اندازه دستگاه ها:
سما: 220*135*40MM
ایستر: 38*180*220

تذکر:برای تست هر دو دستگاه از آخرین آپدیت های محصول اضافه شد

ورودی ها و خروجی ها:
هر دو دستگاه ورودی و خروجی آنتن دارند
هردو خروجی hdmi ورژن 1.3 دارن که جرو با کیفیت ترین خروجی ها هست
هردو خروجی کامپوننت و کامپوزیت دارن
هر دو خروجی صدای دیجیتال دارن
هردو خروجی و ورودی usb 2.0 دارن که از سرعت قابل قبولی برخور دار هستش
پنل جلوی هر دو دستگاه کلید های اصلی رو داره که در مواقع خاص خیلی به درد میخوره(هر دو 7کلید)

امکانات کلی:
امکان ضبط یک شبکه هم زمان با نمایش شبکه دیگر
سازگار با ----T و استاندارد ایران
سازگار با MPEG 4و H.264/AVC تلویزیون دیجیتال
گيرنده امواج VHF وUHF و داراي خروجی لوپ rf
پشتیبانی از زبان فارس در منو و تله تکس و epg

irandvb-t
04-08-2012, 08:24
تیونر دریافت فرکانس، حساسیت تغییرات انتن ،سرعت تعویض کانال
ایستر:تیونر قویتر با حساسیت بیشتر به نحوی که در اثر تغییرات آنتن جابه جایی، افزایش طول کابل انتن استفاده از اتصالات،ایجاد سیم پیچ و... هیچ تغییری در کیفیت سیگنال دستگاه اعمال نشد و به صورت مداوم روی 100 درصد به صورت ثابت باقی ماند
با آنتن اکتیو مخصوص گیرنده های دیجیتال تست شد:نتایج ثابت ماند و همچنان کیفیت سیگنال روی 100 بود
با انتن های اکتیو سقفی(آنتن هایدا)بدون بوستر و با استفاده از فعال کردن قدرت گیرندگی نتایج ثابت ماند و کیفیت روی 100 ثایت ماند
سرعت تعویض کانال:کمتر از 2ثانیه بعد از تعویض کانال تصویر نمایش داده میشد و با یک مکث کوتا تصویر نمایش داده میشد در مجموع میشه سرعت تعویض کانال رو حدود2.5 تا 2.8 در نظر گرفت

سما:تیونر از کیفیت قابل قبولی برخور دار هست ولی حساسیت دستگاه رقیب رو نداشت ولی از دستگاه هایی که جزو گروه دوم حساب میشوند کیفیت بالاتری داشت و میشه گفت حق ورود به گروه اول رو داشت
سرعت تعویض کانال حدود 3.7تا 4 ثانیه البته این مورد سما رو نسبت به گیرنده های گروه دوم و یا پایین تر ضعیف تر نمیکنه بلکه توی تعویض کانال نسبت به اون ها برابر هست و مزیتی نداره

irandvb-t
04-08-2012, 08:27
نرم افزار و امکانات دستگاه ها:

نرم افزار هر دو بر اساس ecos هست که توسط شرکت سازنده چیپ ست طراحی شده و هردو هم کمی از حالت دیفالت خارج شده
هر دو از چیپ ست msd مدل 7818 استفاده میکنن با سرعت پردازش 550mhz
ایستر تیونر و سخت افزار قویتری داشت نسبت به سما که این قابلیت در مدیا پلیر کیفیت تصویر و صدا و سرعت تعویض کانال مشهود بود البته ما دستگاه با پردازنده 550mhz زیاد داریم ولی مشکل اصلی اینه که در سایر گیرنده ها فقط پردازنده قوی شده و سایر قطعات توجه نشده ولی به هرحال این دو دستگاه باز هم بهترین سخت افزار موجود رو دارند میشه روشون به عنوان بهترین های ایران حساب ویژه ای باز کرد

امکانات نرم افزاری هر دو تقریبا یکسان بود
هردو نمایشکر ساعت و کانال داشتن

لوازم جانبی همراه گیرنده های:
ریموت-کابلav –کابلhdmi-دفترچه راهنما

ریموت ایستر:49دکمه
ریموت سما:44 دکمه

فاصله و حساسیت ریموت ایستر به اندازه کافی خوب و قوی بود و حتی مواقعی که جهت کنترل اشتباه بود هم به راحتی کار میکرد اما در مورد سما متاسفانه ریموت باید مستقیم جلوی دستگاه گرفته بشه که زیاد خوشایند نیست و این حالت سما بیشتر شبیه گیرنده های درجه پایین بود که البته باید بررسی بشه ببینیم ایراد از ریموت هستش یا ir گیرنده
کیفیت کنترل ها خوب بود از لحاظ اندازه ایستر ریموت کوچکتری داشت ولی در هر دو به راحتی میشد از امکانات ریموت استفاده کرد از مزایای ریموت های این دو دستگاه جمع بودن امکانات شبیه هم در یک قسمت بود که کار با گیرنده و مدیا پلیر را راحت کرده بود

سرعت تست تله تکس:تله تکس در هردو دستگاه با سرعت باز میشد واصلا نیاز به کد گشایی ایجاد نشد

irandvb-t
04-08-2012, 08:29
پشتیبانی:
شرکت سما کارش رو با بلوسنس و الکومکس شروع کرده و تجربه ارائه محصولات مشابه را داشته و همچنین نماینده های قبلیش محصولات کنونی شرکت را نیز پخش میکنند و میشه گفت نمایندهاش توی مرکز هر استانی وجود داره ولی جای سوال دارد که این ها نماینده فروش هستند یا خدمات پس از فروش را هم ارائه میدن

شرکت پرشیا تا اون جایی که من میدونم قبلا گیرنده ویونا را به صورت محدود در اصفهان پخش میکرد و به تازگی این محصول را وارد چرخه فروش خود کرده البته تا اون جایی که من پرسیدم گویا قبل از سال جدید نیز به صورت محدود وارد شده بوده ولی در بازار زیاد پخش نشده علت چه بوده را من نمیدانم ولی تا اون جایی که میدونم از سال گذشته مشخصاتش تو سایت درج شده بود ولی خبری ازش نبود واسه نماینده فروش که تو سایتش چیزی ننوشته بود ولی فروش اینترنتی داره که من هم به همین صورت خرید کردم

آپدیت:
هر دو شرکت آپدیت محصول خود را برای دانلود گذاشتن که ما برای احتیاط هر دو دستگاه را آپدیت کردیم و سپس تست ها را انجام دادیم.

کیفیت دستگاه:
هر دو دستگاه دارای پنل های فلزی هستند که عموما واسه بازار ایران استفاده میشن
کیفیت مونتاژ قطعات ایستر بالاتر از سما بود
پنل و رنگ ایستر کیفیت بیشتری داشت اما سما در این قسمت ضعف بزرگی داشت و پنلش زیاد جالب نبود و بیشتر شبیه دستگاه های رده پایین بازار بود
کیفیت تصویر و صدای ایستر از سما بالاتر بود که این تو مشاهده فیلم ها و تصاویر با سرعت بالاتر بیشتر محسوس بود

irandvb-t
04-08-2012, 08:36
مدیا پلیر:

مدیا پلیر گیرنده های دیجیتال برای کاربران یکی از موارد جالب استفاده هستش و میشه گفت یکی از مهم ترین مزیت های یک گیرنده خوب مدیا پلیر قدرتمند هست
ما فرمت هایی که روی دستگاه ها نوشته شده بود را برای فیلم عکس و موسیقی درست کردیم بعضی هاش رو از قبل داشتیم و برخی فرمت ها رو هم با کانورتور های مختلف درست کردیم که لیست فرمت ها کامل بشه عموما فرمت هایی که خودمون درست کردیم کلیپ بود و فیلم های طولانی را به دلیل زمان بر بودن کانورت و تست استفاده نکردیم.

عکس : فرمت های رایج عکس را هر دو دستگاه باز کردن و مشکلی نداشتن حتی عک سهای حجیم را هم به راحتی باز میکردن و مشکلی از لحاظ نمایش تصویر وجود نداشت

موسیقی: فرمت های صدای مختلف را هم تست کردیم و به صورت کامل توسط هر دو دستگاه پخش شد

یک قابلیت ویژه گیرنده ها این بود که هر دو از پخش اسلاید شو به راحتی پشتیبانی میکردن که این قابلیت واسه کسانی که دوربین دیجیتال دارن و عکس های خانوادگی را روی هارد نگه داری میکنن قابلیت خوب و جالبی هست.

فیلم: فرمت های فیلم در هر دو دستگاه خوب و کامل پخش میشد فرمت های مدیا پلیر فیلم در ایستر به صورت بهتری پشتیبانی میشد و از لحاظ عقب و جلو کردن فیلم مشکلی مشاهده نشد فرمت های زیر نویس در ایستر بهتر پخش شد ولی ما زیر نویس های زیادی برای تست نداشتیم سما از فیلم های ما پشتیبانی خوبی داشت ولی نسبت به ایستر ضعیف تر عمل میکرد در زیر نویس هم ضعیف تر بود و مشکلات خودش رو داشت

درباره فیلم های سه بعدی هم باید بگم من فقط یک کلیپ داشتم که سه بعدی بود و هر دو دستگاه پخش کرد

از معایب هر دو دستگاه ریز بودن فونت زیر نویس هستش که باید از طریق اپدیت درست بشه

البته ما سعی خواهیم کرد این اطلاعات را پس ار تکمیل شدن تست ها در جدولی برای استفاده کاربران قرار بدیم به نحوی که همه گیرنده های قابل مقایسه باشه

irandvb-t
04-08-2012, 09:24
نتیجه گیری کلی :

اول از همه دوستان بابت زیاد شدن پست ها پوزش میطلبم فکر کردم این نوع دسته بندی برای مطالعه بهتر باشه تا یه پست طولانی

در این تست من گیرنده های ایستر ، سما ، ایکس ویژن ، فراسو،ویونا و لومکسی را تست کردم که به دلیل مشغله شدید کاری نتونستم همه موارد رو جمع بندی کنم و مطلب رو بنویسم ولی قول میدم زود تر این کار را انجام بدم و بقیه موارد رو هم تست کنم و به صورت جدول در بیارم تا استفاده از اون راحت باشه

بهترین؟

شاید زمان تستی که من برای هر دستگاه در نظر گرفته بودم خیلی فشرده بود ولی باز هم دستگاه های قدرتمند خودشونو زود نشون میدن و مشخص میشه از یه دستگاه چه انتظاری میشه داشت در تست ما گیرنده ایستر که خود من از طریق یکی از کاربران دیجی دان با اون آشنا شدم و میشه گفت یه محصول ناشناخته هستش نسبت به رقبای دیگرش بهتر ظاهر شد البته ما باید از چنین محصولی انتظارات بیشتری داشته باشیم ولی به هر حال ایستر از بیشتر جوانب گوی سبقت رو از رقبایش ربوده بود که این مسئله خود ما را هم دچار تردید کرد که تست ها رو براش بیشتر انجام دادیم تا مطمئن شویم از مزایای این رقیب کره ای گیرنده ها باید به موارد زیر اشاره کرد

*تیونر به شدت حساس و با کیفیت که میشه گفت بهترین تیونر را در بین محصولاتی که ما تست کردیم داشت و باعث شده بود محصول واقعا ایده آل بشه مخصوصا وقتی انتن ها مشکل داشته باشه

*مچ بودن سخت افزار ها با هم به صورتی که بهترین خروجی را برای ما داشت که میشه به سرعت تعویض کانال بالاتر کیفیت تصویر بهتر و سایر موارد اشاره کرد

*ایستر ریموت ساده ولی قوی داشت و بهتر از رقبایش کار میکرد که کار کردن باهاش رو راحت کرده بود

*مدیا پلیر ایستر واقعا عملکرد خوبی داشت و عیب در مدیا پلیر را شاید عدم پشتیابنی از ac-3 بتوان دانست که توی فیلم های ما فقط یک مورد این جور بود ولی این مورد توی دفترچه اشاره نشده بود و حرفی از پشتیبانی از این سیستم صدا زده نشده بود

*کیفیت ساخت ایستر بالا و قابل قبول بود و یه دستگاه جمع و جور با امکانات بالا بود

در مورد ایستر من یه انتقاد دارم و همین جا هم میگم که مدیون دوستان نشم این گیرنده سرعت تعویض کانال خیلی بالایی داره اما بعد از اینکه تصویر میاد فریم اول تصویر چند صدم ثانیه توقف داره و سپس تصویر نمایش داده میشه که این مورد زیاد جالب نیست ولی در مجموع زمان تعویض کانال و زمان همین توقف هم نسبت به سایر گیرنده ها پایین تره و میشه اونو به عنوان زمان تعویض کانال در نظر گرفت که البته باز هم نسبت به سایر گیرنده های زمان کمتری هست

در مورد گیرنده سما:

این گیرنده به نظر من و برخلاف نظر دوستان گیرنده خوب و کاملی بود و میشه اونو جانشین الکومکس دانست دستگاهی که از رقبایش قوی تر بود و اومدن در گروه اول واقعا حقش بود ولی فعلا به دلیل ایجاد جوی نابرابر بین سما و الکومکس که به نظر من توسط ام ویژن جی تی ایجاد شده فعلا در گوشه ای ایستاده و نظاره گر است ولی البته میتوان به مدیران سما امید وار بود که این جو را کنار بزنن

ولی به هر حال در این تست که بین چند گیرنده ذکر شده انجام شد میتوان تنها گیرنده کره ای این مقایسه را به عنوان رده اول جدول و سما را هم به عنوان رده دوم جدول قرار داد و اما در مورد گیرنده های دیگر باید بگم من بعد از بازگشت از ماموریت مجدد نوشتن را آغاز میکنم و سعی میکنم این موارد را دسته بندی شده تقدیم شما دوستان کنم و همچنین شب ها هم در دیجی دان وهم در این انجمن پاسخ گوی سوالات شما باشم

یه نصیحت دوستانه داشتم واسه کسانی که میخوان گیرنده بخرن:
شما وقتی به بازار میرین از قیمت های حدود 60 هزار تومن تا حدود 100 هزار تومن گیرنده می بینید شاید به نظر شما تمام اینها یک کار را انجام بدن ولی باید گفت گیرنده ها درست است که همه تصویر کد شده را دیکد میکنن ولی در این دیکد شدن تفاوت زیاد وجود داره البته باید به سود فروش مغازه دار ها هم در نظر بگیرید چون بیشتر فروشنده ها اول سودشون براشون مهم هست تا چیز دیگه پس با طناب یه مغازه دار هیچ وقت توی چاه نرین چون شما واسش اصلا مهم نیستین اینو من به صورت 100 درصد و بیشتر از خیلی دوستان دیدم
در مورد قیمت درست است که اختلاف قیمت حدود 40 هزار تومن برای خیلی از ما ها زیاد است ولی به نظر من ما باید برای خودمون ارزش قائل باشیم که نخواهیم همش با فریز تصویر و... مواجه باشیم یا همش مجبور بشیم بریم به فروشگاهی که محصول را ازش خریدم و محصول را عوض کنیم و مدل دیگه ای بخریم که حالا شانسی یکیش خوب باشه که اگه چنین شود با احتساب نرخ کرایه و زمان شما و همچنین هزینه هایی که باید برای عوض کردن کالا بدین قیمت محصول برای شما بیش از 100 هزار تومان میشه پس قبل از خرید کمی تعمل کنید

امید وارم از این نقد و بررسی راضی باشید و اگر هم در جایی ذکر کردید حتما از نام نویسنده و انجمن تخصصی دیجیتال(دیجی دان) استفاده کنید در غیر این صورت من راضی نیستم

LightningII
04-08-2012, 09:46
من میخوام یه مدل از ایکس ویژن دارای dvd پلیر بگیرم . شما چیز ی سراغ دارین ؟
شرمنده اگه جاش اینجا نبود .

irandvb-t
04-08-2012, 10:12
سلام عزیزم ایکس ویژن با dvd نداره بهتتوسیه میکنم کومبو هم نخری چون مشکلات زیادی داره اگه هم میخوای کمبو بگیری مارشال نگیر همین

soheilt.1369
04-08-2012, 10:42
سلام در مورد اینکه گارانتی ایستر با کی هست چیزی نگفتین بالاخره گارانتی از المان های مهم هست و به هر جهت دستگاه ممکنه خراب بشه
اینکه آیا این دستگاهها خروجی rf دارن واسه کسایی مثل من که از تلویزیونهای قدیمی استفاده می کنند
و اینکه در مدت زمان طولانی استفاده کدوم یک بیشتر از نظر حرارتی داغ می کنند .اونجور که تو عکس مشخصه ایستر هیچ منفذی روی سطح بالاییش برای تبادل هوا نداره در حالی که سما این مزیت رو داره.
درباره پشتیبانی از هاردهای 2ترا برای ضبط هم توضیح بدین
ممنون میشم اگه جواب بدین

rahimi320
04-08-2012, 12:02
دنای کیفیت تصویرش تو فیلم های که از usb پخش میشه خوبه ولی از همه فرمت ها پشتیبانی نمی کنه یا پخش نمی کنه یا بیصدا هست من آخرین مدل شم تست کردم کلا بی خیالش بشین بهتره

irandvb-t
04-08-2012, 12:20
سلام در مورد اینکه گارانتی ایستر با کی هست چیزی نگفتین بالاخره گارانتی از المان های مهم هست و به هر جهت دستگاه ممکنه خراب بشه
اینکه آیا این دستگاهها خروجی rf دارن واسه کسایی مثل من که از تلویزیونهای قدیمی استفاده می کنند
و اینکه در مدت زمان طولانی استفاده کدوم یک بیشتر از نظر حرارتی داغ می کنند .اونجور که تو عکس مشخصه ایستر هیچ منفذی روی سطح بالاییش برای تبادل هوا نداره در حالی که سما این مزیت رو داره.
ممنون میشم اگه جواب بدین

گارانتی هر دو محصول با شرکت های وارد کننده هستش
سما با عرشیان تجارت سما 12 ماه تعویض برد اصلی 12 ماه تعمیر بدون اجرت
ایستر با پرشیا دیجیتال ایرانیان 12 ما تعویض 5 سال پشتیبانی

خروجی rf آنالوگ دارن ولی دیجیتال نه منم تا حالا گیرنده ای با خروجی rf ندیدم که دیجیتال رو روی rf بندازه شما اگه چنین مشکلی داری راهش اینه که یه تبدیل rf بگیری فکر نکنم گرون باشه

از لحاظ گرم شدن باید بگم که هر دو دستگاه گرمای طبیعی داشتن که در اثر استفاده کاملا طبیعی هستش ولی دستگاه ها داغ نکرد و خاموش هم نشد در اثر استفاده طولانی

هردو از هارد 2ترابایت پشتیبانی میکنن اما من ندارم که تست کنم
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مرود دنای هم شاید بی خیال شدم چون زیاد باهاش حال نمیکنم مخصوصا همون جریان ارث ومیراث و ... :31:

irandvb-t
04-08-2012, 12:29
ممنون میشم اگه جواب بدین

گارانتی هر دو محصول با شرکت های وارد کننده هستش
سما با عرشیان تجارت سما 12 ماه تعویض برد اصلی 12 ماه تعمیر بدون اجرت
ایستر با پرشیا دیجیتال ایرانیان 12 ما تعویض 5 سال پشتیبانی

خروجی rf آنالوگ دارن ولی دیجیتال نه منم تا حالا گیرنده ای با خروجی rf ندیدم که دیجیتال رو روی rf بندازه شما اگه چنین مشکلی داری راهش اینه که یه تبدیل rf بگیری فکر نکنم گرون باشه

از لحاظ گرم شدن باید بگم که هر دو دستگاه گرمای طبیعی داشتن که در اثر استفاده کاملا طبیعی هستش ولی دستگاه ها داغ نکرد و خاموش هم نشد در اثر استفاده طولانی

هردو از هارد 2ترابایت پشتیبانی میکنن اما من ندارم که تست کنم
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مرود دنای هم شاید بی خیال شدم چون زیاد باهاش حال نمیکنم مخصوصا همون جریان ارث ومیراث و ... :31:

amir_t6262
04-08-2012, 18:38
علی جان، پس هیچکدام از دستگاه ها از صدای DTS پشتیبانی نکردند.ایستر صدای AC-3 را هم پشتیبانی نکرد که دیگه هیچی! کلا بی خیالش باید شد.صدای فیلمهای حجم بالا یا DTS است یا AC-3 دیگه. غیر از این که نداره.

irandvb-t
04-08-2012, 21:21
سلام ac-3 رو نه اما dts رو یادم رفت چک میکنم بهت میگم راستش من فرمت های کدک صدا و تصویر رو یادم رفت ببینم اصلا چی بود چرا دروغ بگم چون تعداد فیلم ها زیاد بود دیگه دقت نداشتم ببینم چی به چی هستش حالا هم باید بشینم دوباره چک کنم ببینم چطور بوده شما هم اگه برات مقدوره فیلم برام بفرست که لااقل 30ثانیه بشه ممنونت میشم التبه من ممکنه یکی دو روز نباشم و بعدش خبرش رو بهت بدم

SIMON137
04-08-2012, 23:01
گیرنده های بهتری هم داریم با پشتیبانی بهتر فرمت ها و صدا ها ولی قیمتشون میره بالای 250 - 300

stb2xxx
05-08-2012, 11:05
علی جان، پس هیچکدام از دستگاه ها از صدای DTS پشتیبانی نکردند.ایستر صدای AC-3 را هم پشتیبانی نکرد که دیگه هیچی! کلا بی خیالش باید شد.صدای فیلمهای حجم بالا یا DTS است یا AC-3 دیگه. غیر از این که نداره.

بهترین دستگاه گیرنده با کیفیت تصویر 1080p واقعی با چیپ ست sigma 8671a با سیستم عمل انروید و ساپورت dts دارای پورت شبکه و وردی هارد ساتا :

tasmin
05-08-2012, 11:14
من شبکه ورزش رو میگیرم ولی میزنم جام جم 2 همین رو میزنه اخه جام جم چه ربطی به شبکه ورزش داره:39:

دوستان میدونید که حدود چند هفته پیش یه تعدادی از کانل ها فرکانسش تغییر پیدا کرد، پس دوباره سرچ کنید مشکل برطرف میشه.

shahab.hiro
05-08-2012, 11:32
سلام دوستان. گیرنده من چند وقته 8 کاناله شده و سرچ هم فایده نداشت آنتنش هم ردیفه چیکار کنم؟

Ghaioom
06-08-2012, 07:27
سلام دوستان. گیرنده من چند وقته 8 کاناله شده و سرچ هم فایده نداشت آنتنش هم ردیفه چیکار کنم؟
حتما از خود استانه.

shahab.hiro
06-08-2012, 14:28
حتما از خود استانه.
میشه بیشتر توضیح بدی؟

tasmin
07-08-2012, 10:04
دوستان میخوام بدونم سیم ----- رو به گیرنده دیجیتال کامپیوتر وصل کنید کانال میاره یا نه؟ لطفا چک کنید اگه دارید.

قبلا این کارو امتحان کردم ولی فایده نداشت ، یعنی نتونست سیگنال بگیره.

amir_t6262
07-08-2012, 15:17
سلام ac-3 رو نه اما dts رو یادم رفت چک میکنم بهت میگم راستش من فرمت های کدک صدا و تصویر رو یادم رفت ببینم اصلا چی بود چرا دروغ بگم چون تعداد فیلم ها زیاد بود دیگه دقت نداشتم ببینم چی به چی هستش حالا هم باید بشینم دوباره چک کنم ببینم چطور بوده شما هم اگه برات مقدوره فیلم برام بفرست که لااقل 30ثانیه بشه ممنونت میشم التبه من ممکنه یکی دو روز نباشم و بعدش خبرش رو بهت بدماین یک sample دیگه از یک فیلم با صدای DTS.ممنون میشوم شما و سایر دوستان امتحان کنند که آیا این فیلم در دستگاه های گیرنده دیجیتال با صدا و بدون مشکل پخش میشود یا نه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

VAHID
07-08-2012, 17:46
اقا چرا کانال ورزش چند روزه خرابه میزنیم نوشته که کد شده ؟؟؟کسی میدونه

Soroush-S
07-08-2012, 18:19

توی رشت که مشکلی نداره - شما کجا هستید؟

Greedy
07-08-2012, 18:33

شبکش مورد داره کد گذاریش کردن :دی
یعنی چی کد شده ؟ موقعی که میزنی شبکه ورزش کد و رمز میخواد یعنی ؟
اگه اینطوره که احتمالا یکی از اعضای خانوادت به شوخی یا از قصد یا اتفاقی زده کانال ورزش قفل کرده تو تنظیمات

Ghaioom
07-08-2012, 20:16
میشه بیشتر توضیح بدی؟
یعنی از مرکز استان 8 کانال بیشتر ارسال نمیکنن. اوکی؟ D:

گفته شده این هفته درست میشه که انگار درست نشده!!

VAHID
07-08-2012, 21:23
شبکش مورد داره کد گذاریش کردن :دی
یعنی چی کد شده ؟ موقعی که میزنی شبکه ورزش کد و رمز میخواد یعنی ؟
اگه اینطوره که احتمالا یکی از اعضای خانوادت به شوخی یا از قصد یا اتفاقی زده کانال ورزش قفل کرده تو تنظیمات

اونجوری که نه....میزنیم شبکه ورزش یه تصویر میاد نوشته این شبکه کد شده و تا اطلاع ثانوی در دست رس نمیباشد...

من کرمانم

از کسی اینجوری هست؟؟

Ghaioom
07-08-2012, 22:16
اونجوری که نه....میزنیم شبکه ورزش یه تصویر میاد نوشته این شبکه کد شده و تا اطلاع ثانوی در دست رس نمیباشد...

من کرمانم

از کسی اینجوری هست؟؟
به چیزی که من گفتم دقت کنید!
کامل میکنم: توی چند استان اینجوری هست! دقیق معلوم نیست کی بدرستنش!

shahab.hiro
08-08-2012, 01:25
[QUOTE=Ghaioom;7144168]یعنی از مرکز استان 8 کانال بیشتر ارسال نمیکنن. اوکی؟ D:
بقیه هم استانی هام این مشکلو ندارن

shahab.hiro
08-08-2012, 01:26
یعنی از مرکز استان 8 کانال بیشتر ارسال نمیکنن. اوکی؟ D:

بقیه هم استانی هام این مشکلو ندارن

payma
08-08-2012, 14:05
من دیروز گیرنده X.vision 343 رو گرفتم همه چیش خوبه اما متاسفانه توی شهر ما فقط 8 تا کانال ایران و 11 تا کانال اجنبی:31: میگیره (آستارا - گیلان)
شبکه استانی گیلان رو هم نمیگیره! خبری از نمایش و Ifilm و مستند و پویا نمایی و اینا هم نیست!
یه مشکلی که باهاش دارم اینه که فقط توی کانال های ایران مثلا آرم شبکه ها یه جورایی به نظرم مربع مربع نمایشش داده میشه یه چیزی تو مایه بازی های قدیمی سگا:31:
مثلا شبکه 3 رو خود تلویزیون به نظرم بهتر نشون میده و تصویر نرم تر و چشم نوازتر هست(تلویزیون فیلتر نویز دیجیتال داره)
در مورد پخش هم باهاش به مشکل خوردم با فرمت Avi و MKV فیلم میذارم اما صداش درنمیاد (فکر کنم موقع پخش از usb صداش درنمیاد!) هم با کابل AV و هم HDMI تست کردم اما صدا نیومد که نیومد!!!
کیفیت و امکانات پخش فیلمش اصلا در حد و اندازه های تلویزیونم هم نیست!!!

mohamad skystar
08-08-2012, 18:30
سلام.

من کانال های دیجیتال رو تنظیم میکنم
18 تا کانال میاره اما بعد از 1 یا 2 روز فقط کانال های از 1 تا 8 هست و بقیه رو No Signal میزنه.
مشکل از کجا میتونه باشه؟

payma
08-08-2012, 18:37
من دیروز گیرنده X.vision 343 رو گرفتم همه چیش خوبه اما متاسفانه توی شهر ما فقط 8 تا کانال ایران و 11 تا کانال اجنبی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
میگیره (آستارا - گیلان)
شبکه استانی گیلان رو هم نمیگیره! خبری از نمایش و Ifilm و مستند و پویا نمایی و اینا هم نیست!
یه مشکلی که باهاش دارم اینه که فقط توی کانال های ایران مثلا آرم شبکه ها یه جورایی به نظرم مربع مربع نمایشش داده میشه یه چیزی تو مایه بازی های قدیمی سگا:دی

مثلا شبکه 3 رو خود تلویزیون به نظرم بهتر نشون میده و تصویر نرم تر و چشم نوازتر هست(تلویزیون فیلتر نویز دیجیتال داره)
در مورد پخش هم باهاش به مشکل خوردم با فرمت Avi و MKV فیلم میذارم اما صداش درنمیاد (فکر کنم موقع پخش از usb صداش درنمیاد!) هم با کابل AV و هم HDMI تست کردم اما صدا نیومد که نیومد!!!
کیفیت و امکانات پخش فیلمش اصلا در حد و اندازه های تلویزیونم هم نیست!!!

دوستان من رو دریابید چیکار کنم با صدای فیلما:41:

amir_t6262
08-08-2012, 19:00
شما با هیچ فیلمی صدا نداری یا با فیلمهای خاص.

من مشکل صدا دارم ولی فقط فیلمهای که حجمشان بالاست ( بالای 4 گیگ) نمونه فیلمش را هم در لینک پست بالایی گذاشتم که چون صدایش DTS است، بسیاری از دستگاه ها نمیتوانند صدایش را پخش کنند
ولی بقیه فیلمهای معمولی را به راحتی و بدون مشکل پخش میکنه.

اگر هیچ فیلمی صدا ندارد، بنظرم دستگاهت مشکل دارد.

در مورد دریافت شبکه ها هم جهت آنتن را تغییر بده، احتمالا درست بشه.

payma
09-08-2012, 00:26
شما با هیچ فیلمی صدا نداری یا با فیلمهای خاص.

من مشکل صدا دارم ولی فقط فیلمهای که حجمشان بالاست ( بالای 4 گیگ) نمونه فیلمش را هم در لینک پست بالایی گذاشتم که چون صدایش DTS است، بسیاری از دستگاه ها نمیتوانند صدایش را پخش کنند
ولی بقیه فیلمهای معمولی را به راحتی و بدون مشکل پخش میکنه.

اگر هیچ فیلمی صدا ندارد، بنظرم دستگاهت مشکل دارد.

در مورد دریافت شبکه ها هم جهت آنتن را تغییر بده، احتمالا درست بشه.

والا من یه مستند HD با حجم 2 گیگ گذاشتم با فرمت Mkv صداشو نتونست پخش کنه بعدش یه فیلم Avi با حجم 700 مگ گذاشتم دیدم صدای اونم درنمیاد متاسفانه:41:
فکر کنم به خاطر پوشش آنتن دیجیتال باشه چون خود صدا و سیمای مرکز گیلان گفته شهر ما پوشش نداره همینارو هم مرامی خوب میگیره:41:
جالب اینه موندم چجوری 11 تا کانال خارجی رو میگیره فکر میکردم فقط ما پخش دیجیتال داریم:31:

enriquefk2
09-08-2012, 10:38
سلام.

من کانال های دیجیتال رو تنظیم میکنم
18 تا کانال میاره اما بعد از 1 یا 2 روز فقط کانال های از 1 تا 8 هست و بقیه رو No Signal میزنه.
مشکل از کجا میتونه باشه؟

مشکل معمولا از آنتن دهی هست یعنی اگه آنتن شما به هر دلیلی درست نتظیم نباشه یا بادحرکتش داده باشه سیگنالش میاد پایین در نتیجه کانال ها رو در سرچ پیدا نمی کنه یا اگه قبلا پیدا کرده الان می نویسه سیگنال نیست

الان ببین سیگنال آنتن هم روی شبکه های که نمی گیره هم آن هایی که می گیره چقدر هست

mohamad skystar
09-08-2012, 11:25
مشکل معمولا از آنتن دهی هست یعنی اگه آنتن شما به هر دلیلی درست نتظیم نباشه یا بادحرکتش داده باشه سیگنالش میاد پایین در نتیجه کانال ها رو در سرچ پیدا نمی کنه یا اگه قبلا پیدا کرده الان می نویسه سیگنال نیست

الان ببین سیگنال آنتن هم روی شبکه های که نمی گیره هم آن هایی که می گیره چقدر هست

بله درست گفتی
رفتم آنتن رو چک کردم دیدم کابلش پوسیده و داغون شده
عوض کردم و درست شد. جای آنتن هم عوض شده بود.
ممنون

amir_t6262
09-08-2012, 12:20
والا من یه مستند HD با حجم 2 گیگ گذاشتم با فرمت Mkv صداشو نتونست پخش کنه بعدش یه فیلم Avi با حجم 700 مگ گذاشتم دیدم صدای اونم درنمیاد متاسفانه:41:
فکر کنم به خاطر پوشش آنتن دیجیتال باشه چون خود صدا و سیمای مرکز گیلان گفته شهر ما پوشش نداره همینارو هم مرامی خوب میگیره:41:
جالب اینه موندم چجوری 11 تا کانال خارجی رو میگیره فکر میکردم فقط ما پخش دیجیتال داریم:31:

اون مستند HD ممکن است بخاطر فرمت صدایش DTS است در این دستگاه بدون صدا باشه ولی فیلم avi با حجم 700 مگ حتما باید صدا داشته باشه.

بعد فقط ایران نیست که فرستنده دیجیتال داره. کشورهای همسایه هم دارند.

osmaan
10-08-2012, 15:11

بهترین دستگاه گیرنده با کیفیت تصویر 1080p واقعی با چیپ ست sigma 8671a با سیستم عمل انروید و ساپورت dts دارای پورت شبکه و وردی هارد ساتا :

ااینو از کجا میشه خرید؟
سایتش که کار نمیکنه

meisam317
10-08-2012, 21:34
سلام منم Xvision 343 خریدیم . کاملا راضی هستیم تمام شبکه ها رو میگیره بجز اونایی که تو استان ما نیستش کلا مثل جام جم و العالم
فایلهای ویدئویی MKV -AVI رو بخوبی پخش میکنه . زیر نوییس فارسی هم کاملا بدون مکشل و راحت نشون میده

خیلی راضی هستم ازش

SNOW PATROL
10-08-2012, 21:43
قطعا بهترین دستگاه گیرنده ویو التیمو هست که هم --- -t هست هم ----s
که داری سیستم عامل لینوکسه البته قیمتش یکم گرونه حدود یک ملیون و هفتصد تومنه

ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2

reza2010wf
10-08-2012, 23:12
اون فایلی رو که قبلا گذاشته بودید گیرنده تکتا tk100 hd صدا رو پخش نکرد اما تصویر بدرستی پخش شد در مورد مدت زمان تعویض از یک شبکه به شبکه دیگر هم باید بگم سرعت تعویض این گیرنده 3.4 تا 3.6 ثانیه برای تعویض از یک شبکه با فرمت MPEG4 به یک شبکه دیگر در فرکانس دیگر با منبع تغذیه متفاوت (ماهواره یا فیبر نوری) با کیفیت MPEG4 می باشد. در ضمن بنده دلیلی نمی بینم که پافشاری کنم که این گیرنده خوبه هر جور راحتیــــــــــن اما چون موضوع تاپیکتون بهترین گیرنده دیجیتال ایرانه ، بهتر بود عادلانه مقایسه می کردید
آقا میثم تبریز 18 شبکه تلویزیونی می گیره شبکه ورزش هم هست

irandvb-t
11-08-2012, 11:51
سلام بالاخره من تونستم آن بشم البته اگه دوباره خراب نشه از بس این چند روزه اومد و نشد دیگه خسته شدم

خوب آقا من فیلم قبلیت رو تست کردم صدا نداشت این جدیده رو هم اصلا دانلود نشد ولی یه فیلم دیگه گیر آوردم با همین فرمت صوت ولی اونم صدا نداشت یه تیکت زدم به شرکت و پرسیدم که جواب میده یا نه بهم گفتن روی t15 خیر ولی روی سری جدید یعنی t15+ و مدل های جدیدی که داره میاد بله البته یه سری توضیح هم داده بودن در مورد کدکش که من چیزی نفهمیدم بقیه دستگاه ها کلا تصویرش رو هم مشکل داشتن

در مرود این تاپیک هم به دوستان بگم ما با قیمت های رویای نمی خواهیم دسته و پنجه نرم کنیم که بیایم یه گیرنده 1.700 بخریم حدود تست ما در گیرنده های 100 هزار تومانی هست که همه بتونن بخرنش و قابلدسترس باشه

یه ناراحتی هم از دوستان دارم که لطفشون نسیب بنده شد و با ایمل های خودشون خوب جواب منو دادن در جواب این دوستان باید بگم من نه نفعی از این کار میبرم و نه فروشنده هستم که بیام اینجا جنسم رو تبلیغ کنم فقط چون تو این زمینه تخصص دارم و همچنین دیدم که توی انجمن دیجی دان بیشترین ورودی ما در باره بهترین گیرنده ایران هست تصمیم گرفتم برای معرفی انجمن تخصصی دیجیتال(دیجی دان) تاپیک رو توی سایت های مختلف بزارم که انجمن خودمون هم شناخته بشه و در حقیقت این تاپیک هم راهنمایی برای دوستان باشه هم معرفی انجمن خودمون که گویا همه به بدترین نحو ممکن خواستن ازش استفاده کنن التبه بازم جای شکرش باقیه شرکت ها چیزی نگفتن البته یکی شون فقط ازم درواست کرد خودم رو معرفی کنم و دلایلم رو بگم که واسه چی این تاپیک و... رو زدم که بهشون کامل توضیح دادم اون ها هم دیگه بیخیالش شدن ولی چند تا از کاربر ها واقعا خیلی بی شعور هستن (ببخشید چیز دیگه ای به ذهنم نیومد) اومدن به من ایمیل زده که تو فلانی و... داری پول میگیری واسه این کار باید در جواب این دوستان بگم که من نه پول گرفتم نه چیزی فقط قصدم در درجه اول کمک به دوستان بوده و در درجه دوم معرفی سایت خودم و بس اگر هم توجه کنید میبینید مطلبی که اینجا گذاشته شده قبلش توی انجمن خودم بوده که فقط اختصاصا به موارد دیجیتال میپردازیم این دستگاه ها رو هم من عموما از دوست و آشنا میگیرم و اون ها هم خیلی کمکم میکنن که با این کارشون هزینه منم پایین بیاد پس نیازی ندارم که بیام و پول دستگاه ها رو از این روش در بیارم فقط دوست دارم خوب توجیه شده باشی عزیز و گرنه گیر آوردن آیپیت و پیدا کردن ادرست خونتم واسه من کاری نداره خیالت راحت باشه

با تشکر از همه دوستانی که کمک کردن
علی احمدی

irandvb-t
12-08-2012, 21:11
دوستان نظر بدن و بگن این تاپیک ادامه پیدا کنه یا نه البته من طرف حداکثر هستم و بعید میدونم تعداد اون دوستان به تعداد انگشتان یه دست هم برسه

به هرحال من فعلا شبها سعی میکنم آن بشم هر سوالی هم بود در خدمت هستم التبه اگه این سرور سرش خلوت باشه و تعداد درخواست هاش بالا نباشه:31:

التماس دعا

irandvb-t
13-08-2012, 09:35
گیرنده ای به نام صدا و سیما به کام... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amir_t6262
13-08-2012, 10:12
سلام بالاخره من تونستم آن بشم البته اگه دوباره خراب نشه از بس این چند روزه اومد و نشد دیگه خسته شدم

خوب آقا من فیلم قبلیت رو تست کردم صدا نداشت این جدیده رو هم اصلا دانلود نشد ولی یه فیلم دیگه گیر آوردم با همین فرمت صوت ولی اونم صدا نداشت یه تیکت زدم به شرکت و پرسیدم که جواب میده یا نه بهم گفتن روی t15 خیر ولی روی سری جدید یعنی t15+ و مدل های جدیدی که داره میاد بله البته یه سری توضیح هم داده بودن در مورد کدکش که من چیزی نفهمیدم بقیه دستگاه ها کلا تصویرش رو هم مشکل داشتن

ممنون از شما.
متاسفانه link دوم تحت قانون کپی رایت قرار گرفت و مدیافایر حذفش کرد و یک اخطاریه هم برایم فرستاده:31:
سایر دوستان هم امتحان کردند ظاهرا فقط گیرنده سما AT-200 توانسته آن فیلم را بدون مشکل با صدا پخش کنه.

احتمالا در سری های جدید گیرنده ها، با استفاده از چیپ قوی تر این امکان هم اضافه بشه.

amir_t6262
13-08-2012, 10:18
اون فایلی رو که قبلا گذاشته بودید گیرنده تکتا tk100 hd صدا رو پخش نکرد اما تصویر بدرستی پخش شد
ممنون که امتحان کردید.

asstubirs
13-08-2012, 17:11
با سلام به شما دوستان
من گیرنده سما دارم اما نیدونم این مشکل هست یا نه.
وقتی روی فلش یو اس بی فیلم ضبط میکنم از طریق گیرنده ، فقط توسط خود گیرنده خوب پخش میشه. اما اگر یو اس بی رو وصل کنم به لپ تاپ یا کامپیوتر وقتی فایل رو باز میکنم با کی ام پلیر یا مدیا پلیر تصویر دارم اما فیلم صدا نداره.

Soroush-S
13-08-2012, 17:44
با سلام به شما دوستان
وقتی روی فلش یو اس بی فیلم ضبط میکنم از طریق گیرنده ، فقط توسط خود گیرنده خوب پخش میشه. اما اگر یو اس بی رو وصل کنم به لپ تاپ یا کامپیوتر وقتی فایل رو باز میکنم با کی ام پلیر یا مدیا پلیر تصویر دارم اما فیلم صدا نداره.

باید با نرم افزار VLC Player فیلم تماشا کنی که صدا هم پخش بشه

soheilt.1369
13-08-2012, 19:00
سلام اين گيرنده رو كسي تو بازار ديده اين چند وقت تبليغشو زياد تو نت ديدم

گیرنده دیجیتال سانتک SUNTECH مدل MD210

خصوصیات ویژه :
- بالاترین کیفیت ضبط و پخش FULL HD 1080P
- منوی فارسی ، دفترچه راهنمای فارسی ، تلتکست فارسی
- دارای کابل HDMI رایگان
- همراه با ۲ عدد ریموت کنترل (یک کنترل اضافه رایگان بعنوان یدک با قابلیت استفاده همزمان)
- دارای پورت USB جهت ضبط و پخش با بالاترین کیفیت با امکان مشاهده یک کانال در هنگام ضبط یک کانال دیگر
- صدای دالبی دیجیتال یا خروجی دیجیتال

مولتی مدیا پلیر و گیرنده دیجیتال شبکه های تلویزیونی و رادیویی داخلی و ماهواره ای ایران با آنتن معمولی
با یک سال گارانتی تعویض و ۵ سال خدمات پس از فروش

دستگاه سانتک SUNTECH مدل MD210 از دو قسمت گیرنده دیجیتال و مولتی مدیا پلیر تشکیل شده است

» پورت اتصال انواع فلش مموری و هارد اکسترنال FAT و NTFS بدون نیاز به منبع تغذیه مجزا تا حجم 2 ترا بایت
» پخش فیلم از فلش مموری و هارد اکسترنال با فرمت های MPG , VOB , M2TS , FLV , WMV , MKV , 3GP , MP4 , TP , TS , DAT , DivX , AVI ...
» پشتیبانی از MPEG4 / MPEG-2 / ----T / AVS / H.264 و تطابق کامل با فرستنده های ایران

» پخش زیر نویس فیلم با فرمت SRT و به صورت فارسی
» دارای خروجی HDMI و Component و Composite
» وضوح تصویر بسیار بالا (Full HD) و پشتیبانی از 576i,576P,720P,1080i,1080p

» قابلیت دریافت و پخش دیجیتال ۳۳ شبکه تلویزیونی و رادیویی با کیفیت عالی - در حال حاضر ۱۸ شبکه تلویزیونی و ۱۵ شبکه رادیویی توسط سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران فعال گردیده است.

» تنظیم و برنامه ریزی زمان های مختلف برای ضبط اتوماتیک چند برنامه تلویزیونی و رادیویی مورد علاقه
» مشاهده و امکان جلو و عقب بردن تصاویر ضبط شده ی یک برنامه ی درحال ضبط، بطور همزمان (Time Shift)

لوازم جانبی همراه دستگاه :

» کابل HDMI
» کابل AV
» ریموت کنترل ۲عدد
» دفترچه راهنمای فارسی
» کارت گارانتی

tasmin
14-08-2012, 10:01
با سلام به شما دوستان
پسوند فایل ضبط شده رو ببین چیه و تو اینترنت پلیرش رو پیدا کن . دلیل اینکه صدا هم پخش نمیشه از نداشتن کدک فیلمه.

reza2010wf
14-08-2012, 15:10
متاسفم برات که یادت رفته همه چی ارزشش رو نداره بهتره بی خیال بشی

amirkhan_0o0
14-08-2012, 18:35
با سلام به شما دوستان
این مشکل برای اکثر گیرنده ها و حتی درمورد گیرنده ماه**واره هم رایجه و همون طور که دوستمون گفتند با وی ال سی مشکل حل می شه!
راستی یه سوال، شما از قدرت کنترل گیرنده تون راضی هستید؟؟

irandvb-t
14-08-2012, 22:16
سلام اين گيرنده رو كسي تو بازار ديده اين چند وقت تبليغشو زياد تو نت ديدم

گیرنده دیجیتال سانتک SUNTECH مدل MD210

خصوصیات ویژه :
- بالاترین کیفیت ضبط و پخش FULL HD 1080P
- منوی فارسی ، دفترچه راهنمای فارسی ، تلتکست فارسی
- دارای کابل HDMI رایگان
- همراه با ۲ عدد ریموت کنترل (یک کنترل اضافه رایگان بعنوان یدک با قابلیت استفاده همزمان)
- دارای پورت USB جهت ضبط و پخش با بالاترین کیفیت با امکان مشاهده یک کانال در هنگام ضبط یک کانال دیگر
- صدای دالبی دیجیتال یا خروجی دیجیتال

مولتی مدیا پلیر و گیرنده دیجیتال شبکه های تلویزیونی و رادیویی داخلی و ماهواره ای ایران با آنتن معمولی
با یک سال گارانتی تعویض و ۵ سال خدمات پس از فروش

دستگاه سانتک SUNTECH مدل MD210 از دو قسمت گیرنده دیجیتال و مولتی مدیا پلیر تشکیل شده است

» پخش فیلم از فلش مموری و هارد اکسترنال با فرمت های MPG , VOB , M2TS , FLV , WMV , MKV , 3GP , MP4 , TP , TS , DAT , DivX , AVI ...
» پشتیبانی از MPEG4 / MPEG-2 / ----T / AVS / H.264 و تطابق کامل با فرستنده های ایران

» پخش زیر نویس فیلم با فرمت SRT و به صورت فارسی
» دارای خروجی HDMI و Component و Composite
» وضوح تصویر بسیار بالا (Full HD) و پشتیبانی از 576i,576P,720P,1080i,1080p

» قابلیت دریافت و پخش دیجیتال ۳۳ شبکه تلویزیونی و رادیویی با کیفیت عالی - در حال حاضر ۱۸ شبکه تلویزیونی و ۱۵ شبکه رادیویی توسط سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران فعال گردیده است.

لوازم جانبی همراه دستگاه :

» کابل HDMI
» کابل AV
» ریموت کنترل ۲عدد
» دفترچه راهنمای فارسی
» کارت گارانتی

سلام
دوستان نمیدونم چرا شرکت این قدر تمایل دارن که گیرنده ها شون شبیه ایکس ویژن باشه برای من جای سوال داره

ببین مشخصاتش بد نیست ولی تا اون جایی که من قبلا سرچ کردم باید بی خیال آپدیت و... بشی چون پشتیبانی نداره و مثل آی کلاس و... که همین سایت اونو عرضه میکنه محصول های غیر رسمی هستن راستش من خودم یه نمونه شبیه به این رو دیدم کیفیت خوبی نداشت فقط پنلش مثل ایکس ویژن بود خواستی بخری حتما حضوری بخر مشکلی نباشه البته یه مدل دیگه مثل این هم داریم به اسم سان ویژن اون دستگاه درستی بود و از 89-90 مجوز داشت ولی دیگه تو بازار نیست تا اونجایی که من میدونم

تو سایتش هم دوت نظر بود من خوندم حکایت از ضعف قدرت گیرندگی دارد بقیه رو خودتون حساب کنید

التماس دعا

otana23
18-08-2012, 14:03
سلام من گیرنده مارشال دارم 2 تا مشکل خوردم ....

1. بعد 2 ماه ورودی usb اش خراب شده !!! درست میشه دوستان ؟؟ هزینه جقدره ؟ :37:
2.تو کانالهایی مثل I FILM .NAMAYESH زیرنویس یا همون اعلام برنامه بعدی با یک خط ناخوانا و عجیبه:18: !!!

amirkhan_0o0
18-08-2012, 14:18
در مورد مشکل اول بستگی داره چه میزان مشکل داشته باشه برای یه تعمیرکار هزینه می تونه از 150 تومن تا بی خیال شدن هزینه داشته باشه
در مورد 2 چون با مارشال آشنایی ندارم اطلاعی ندارم اما اگر اینفو به درستی نمایش داده نمی شه توی تنظیمات ببینید چیزی پیدا می کنید که مربوط به زبان باشه؟

sdf66
22-08-2012, 00:51
با سلام
من جدیدا یکی از مدل های lcd سامسونگ با قابلیت دریافت سیگنال های دیجیتال خریده ام (26d465) هنگام سرچ کانال ها فقط یکی از فرکانس ها را دریافت می کند که شبکه های سراسری را می گیرد؛ من در مشهد هستم و آنتن همه شبکه های آنالوگ را بخوبی دریافت می کند ولی فرکانس های دیجیتال را کامل دریافت نمی کند.
به نظر دوستان مشکل از چی میتونه باشه؟ (در مشهد 18 شبکه قابل دریافت است)
جهت آنتن هم مهمه یا اینکه سیگنال آنالوگ را بخوبی دریافت کند سایگنال دیجیتال را هم بخوبی دریافت می کند؟
امکان دارد اشکال از گیرنده دیجیتال تلویزیون باشد؟
متشکرم...

tasmin
22-08-2012, 09:36
سلام من گیرنده مارشال دارم 2 تا مشکل خوردم ....

1. بعد 2 ماه ورودی usb اش خراب شده !!! درست میشه دوستان ؟؟ هزینه جقدره ؟ :37:
2.تو کانالهایی مثل I FILM .NAMAYESH زیرنویس یا همون اعلام برنامه بعدی با یک خط ناخوانا و عجیبه:18: !!!

خیلی احتمالش کمه که مشکل سخت افزاری باشه ، اگه تو منوهاش جایی داره که بتونی ریست فکتوری کنی، حتما یه بار ریستش کن ببین درست میشه . احتمالا فونت زیرنویساش درست بشه .
تو اینترنت هم بگرد ببین فایل آپدیت برای مدل گیرنده ات چیزی هست یا نه.

amir_t6262
22-08-2012, 10:01
با سلام
من جدیدا یکی از مدل های lcd سامسونگ با قابلیت دریافت سیگنال های دیجیتال خریده ام (26d465) هنگام سرچ کانال ها فقط یکی از فرکانس ها را دریافت می کند که شبکه های سراسری را می گیرد؛ من در مشهد هستم و آنتن همه شبکه های آنالوگ را بخوبی دریافت می کند ولی فرکانس های دیجیتال را کامل دریافت نمی کند.
به نظر دوستان مشکل از چی میتونه باشه؟ (در مشهد 18 شبکه قابل دریافت است)
جهت آنتن هم مهمه یا اینکه سیگنال آنالوگ را بخوبی دریافت کند سایگنال دیجیتال را هم بخوبی دریافت می کند؟
امکان دارد اشکال از گیرنده دیجیتال تلویزیون باشد؟
متشکرم...

تلویزیون گارانتی دار خریدی؟ چون اگر مدلهایی رسمی باشه که گارانتی سام سرویس داره، اشکال از گیرنده اش نیست و شما باید جهت آنتن راعوض کنی.

sdf66
22-08-2012, 11:16
تلویزیون گارانتی دار خریدی؟ چون اگر مدلهایی رسمی باشه که گارانتی سام سرویس داره، اشکال از گیرنده اش نیست و شما باید جهت آنتن راعوض کنی.

بله، گارانتی سام سرویس داره...

tasmin
22-08-2012, 13:24
بله، گارانتی سام سرویس داره...

برای دریافت سیگنال بهتر حتما سعی کنید از آنتن های هوایی استفاده کنید یه آنتن خیلی معمولی ارزون هم جواب میده اگر هم بیرون نصب بشه که چه بهتر . اون چیزی که همه اینکه از کابل تیکه شده یا وصله ای اصلا استفاده نکنید و جهت آنتن رو به دکل صداو سیما باشه.

bida
22-08-2012, 21:00
من یه تلویزیون xvision دارم که گیرنده داخلی داره مدلشو نمی دونم، الان 2 روزی هست که ترتیب و شماره کانالها ریخته بهم و هیچ جوری هم مرتب نمیشه . البته این مشکل فقط برای شبکه های 1 تا 5 هست. هر جوری که اونها رو مرتب می کنم Save نمیشن و بر می گردن به حالت قبلی ( منظورم اینه که شماره به کانال نمیشه اختصاص داد مثلا کانال 1 شمارش بشه 1 تا از طریق ریموت با زدن شماره 1 بشه سوییچ کرد روی اون، شماره همه این شبکه ها به طور پیش فرض 0 هست ). من روز اولی که تلویزیون رو خریدم تمامی کانال رو مرتب کردم و هیچ مشکلی نداشتن. تا حالا ایت مشکلو کسی داشته ؟

BraveKnight
22-08-2012, 23:36
برادر من دو سر یه تیکه چوب رو با فویل پوشونده و یه تیکه سیم هم بهش وصل کرده زده پشت تلویزیون مثل آینه داره نشون میده! :31:

gog2000
24-08-2012, 20:05
سلام
رفتم گیرنده را خریدم
می خواستم xvision بگیرم که فروشنده گفت یکم مشکلات firmware داره و ممکن هست اذیت کنه
از برند netforce را توصیه کرد منم 28 خریدم
در منزل با اولین اقدام برای سرچ با آنتن فسقلی خودش ناموفق بود و هیچ شبکه را نداد
در دومین تلاش با آنتن منزل که اون هم اصلا وضعیت جالبی نداره 15 شبکه تلوزیونی و 10 شبکه رادیویی را گرفت
فقط سه شبکه تلوزیون بعضی وقت ها تیک میزنه که فکز می کنم علتش آنتن باشه چون همین سه شبکه روی تلوزیون و آنتن آنالوگ بشدت نویز داره و اکثرا اصلا قابل مشاهده نیست
در منوی تنظیمات کشور ایران موجود بود و با یک سرچ ساده شبکه ها را پیدا می کنه

موفق باشید

سلام بچه ها
منم از این نت فورس خردیدم و به قول دوستمون با اون انتن فسقلی هیچی نگرفت ولی با انتن برق هوائی با کیفیت عالی بیش از 50 کانال تلویزیونی و رادیو ئی را نشون میده

حالا اونائی که ایکس ویژن را توصیه می کنن یا کلا مدلی هست که با اون انتن فسقلی میگیره؟؟؟
تعداد کانالهاش و کیفیتش بهتره؟؟؟

در نت فورس یک مشکل که هست فارسی را درست نشون نمیده و کلا گویا حروف فارسی را نمیشناسه و تله تکس فارسی را درهم میاره
ایا در ایکس ویژن هم همینطوره یا نه اون فارسی و تله تکس فارسی را به خوبی نشون میده؟؟

لطفا بچه هائی که استفاده کردن یک جواب کامل بدن چون من میخام بزنم تو خط فروشش و میخام ببینم کدوم مدل برای فروش از همه بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

alilosting
25-08-2012, 11:43
من یه تلویزیون xvision دارم که گیرنده داخلی داره مدلشو نمی دونم، الان 2 روزی هست که ترتیب و شماره کانالها ریخته بهم و هیچ جوری هم مرتب نمیشه . البته این مشکل فقط برای شبکه های 1 تا 5 هست. هر جوری که اونها رو مرتب می کنم Save نمیشن و بر می گردن به حالت قبلی ( منظورم اینه که شماره به کانال نمیشه اختصاص داد مثلا کانال 1 شمارش بشه 1 تا از طریق ریموت با زدن شماره 1 بشه سوییچ کرد روی اون، شماره همه این شبکه ها به طور پیش فرض 0 هست ). من روز اولی که تلویزیون رو خریدم تمامی کانال رو مرتب کردم و هیچ مشکلی نداشتن. تا حالا ایت مشکلو کسی داشته ؟
ببین قاعدتا" باید بتونی save شون کنی .
یه بار reset factory کن و بعدش دوباره کانال یابی کن . ببین چطور میشه . اگه بازم جواب نگرفتی با خدماتشون تماس بگیر تا مشکلت حل بشه .

firooze87
25-08-2012, 11:57
برای دریافت سیگنال بهتر حتما سعی کنید از آنتن های هوایی استفاده کنید یه آنتن خیلی معمولی ارزون هم جواب میده اگر هم بیرون نصب بشه که چه بهتر . اون چیزی که همه اینکه از کابل تیکه شده یا وصله ای اصلا استفاده نکنید و جهت آنتن رو به دکل صداو سیما باشه.

سلام دوستان مشکل تی وی ما هم دقیقا همینه! سامسونگ هست و مثلا گیرنده داخلی داره آنتن هوایی هم داریم. مثلا 2 هفته تمام شبکه های دیجیتال مثل جام جم و ... رو میگیریم مثل اینه بعد دو سه ماه دیگه هیچی! فقط همون یک تا 7 خودمون رو نشون میده . تهران هستیم! گارانتی هم سام سرویسه!

دوست عزیز شما که به دکل صدا و سیما اشاره کردی میشه دقیقا بگی به کدوم سمت جغرافیایی میشه؟؟؟؟ لزوما شمال تهران هست؟ (ولیعصر جام جم) ؟

ما هر چند هفته یک بار باید این انتن را دستکاری کنیم به یه طرفی!!! دیگه خستمون کرده! الان هم 2 هفته است دیگه درست نشده!!!!
راستی منزل ما دو طبقه است ولی اطرافمون همه بلند تر از ما ساختن. میتونه رو سیگنال اثر بذره؟ اگه آره خوب چرا چند هفته یکبار اینجوری میشه؟؟
به نظرتون صدا و سیما مدام جهت سیگنالو عوض نمیکنه؟!؟!؟!؟!؟

ممنون از وقتی که میذارید.

saeed afshar
25-08-2012, 13:28
سلام بچه ها
منم از این نت فورس خردیدم و به قول دوستمون با اون انتن فسقلی هیچی نگرفت ولی با انتن برق هوائی با کیفیت عالی بیش از 50 کانال تلویزیونی و رادیو ئی را نشون میده

حالا اونائی که ایکس ویژن را توصیه می کنن یا کلا مدلی هست که با اون انتن فسقلی میگیره؟؟؟
تعداد کانالهاش و کیفیتش بهتره؟؟؟

در نت فورس یک مشکل که هست فارسی را درست نشون نمیده و کلا گویا حروف فارسی را نمیشناسه و تله تکس فارسی را درهم میاره
ایا در ایکس ویژن هم همینطوره یا نه اون فارسی و تله تکس فارسی را به خوبی نشون میده؟؟

لطفا بچه هائی که استفاده کردن یک جواب کامل بدن چون من میخام بزنم تو خط فروشش و میخام ببینم کدوم مدل برای فروش از همه بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم کیفیت تصویر دو سه مدل تلویزیون ایکس ویژن رو که dvbt داخلی داشتن از نزدیک دیدم . کیفیت تصویر این مدلاییش که گیرنده دیجیتال داخلی دارن ، خوبه .
تله تکست فارسی مدل kd30 رو هم دیدم خوب و واضح بود . فکر کنم تله تکست بقیه مدلهاشم خوب باشه چون این تلویزیون های ایکس ویژن تولید ایران هست و اینجور مشکلات رو نداره و با فونت های فارسی سازگاره .

amir_t6262
25-08-2012, 18:12
سلام دوستان مشکل تی وی ما هم دقیقا همینه! سامسونگ هست و مثلا گیرنده داخلی داره آنتن هوایی هم داریم. مثلا 2 هفته تمام شبکه های دیجیتال مثل جام جم و ... رو میگیریم مثل اینه بعد دو سه ماه دیگه هیچی! فقط همون یک تا 7 خودمون رو نشون میده . تهران هستیم! گارانتی هم سام سرویسه!

دوست عزیز شما که به دکل صدا و سیما اشاره کردی میشه دقیقا بگی به کدوم سمت جغرافیایی میشه؟؟؟؟ لزوما شمال تهران هست؟ (ولیعصر جام جم) ؟

ما هر چند هفته یک بار باید این انتن را دستکاری کنیم به یه طرفی!!! دیگه خستمون کرده! الان هم 2 هفته است دیگه درست نشده!!!!
راستی منزل ما دو طبقه است ولی اطرافمون همه بلند تر از ما ساختن. میتونه رو سیگنال اثر بذره؟ اگه آره خوب چرا چند هفته یکبار اینجوری میشه؟؟
به نظرتون صدا و سیما مدام جهت سیگنالو عوض نمیکنه؟!؟!؟!؟!؟

ممنون از وقتی که میذارید.

شما هم اگر مثل ما خانه ات افتاده بین چند تا برج (!!!) بنظرم بهتر است که از آنتنهای بوستر دار استفاده کنی.

firooze87
26-08-2012, 14:42
شما هم اگر مثل ما خانه ات افتاده بین چند تا برج (!!!) بنظرم بهتر است که از آنتنهای بوستر دار استفاده کنی.

برج که نمیشه گفت! 4-5 طبقه ! ولی میشه توضیح بدید؟ بوستردار چیه؟ اطلاعی از انواع انتن ندارم.

آخه چرا 2 هفته یه بار میگیره بعد چند وقت دوباره داغون میشه؟؟؟؟؟؟!!!! مگه صدا و سیما مدام داره جهت فرستادن رو تغییر میده؟؟؟!!!!

amir_t6262
26-08-2012, 19:48
آنتن های بوستر دار، یک تقویت کننده دارند.
آنتن تلویزیون اتوبوسهای بین شهری را دیدی؟ به آنتن خفاشی هم معروفند. اگر آنتن هوایی جواب ندهد، از این آنتن استفاده کن. ما هم خانه مان گود افتاده بین چند تا ساختمان بلند، در نتیجه آنتن هوایی معمولی جواب نمیداد. رفتیم از این آنتنها خریدیم. الان هم به گیرنده دیجیتال و تلویزیون که گیرنده دیجیتال داره وصله. قدرت آنتن دهی 100 درصد است.

Hamad_Spider
26-08-2012, 21:41
با سلام و تشکر فراوان بابت پست‌های ارزشمند شما.
ما یک دستگاه X.VISION مدل ۱۰۱ داشتیم که دیروز بعد از گذشتن ۴ ماه از اتمام گارانتی به طور کامل سوخت!
اون زمان که برای خرید رفته بودم هنوز این گیرنده‌ها جواب پس نداده بودن و نمی‌شد خوب فهمید کدوم بهتره.
الآن دیگه خیلی تو انتخاب حساس شدم.
چند سوال داشتم:
۱- آیا بین این گیرنده‌ها هیچ کدوم خروجی صدای ۶ کانال دارن (خروجی اپتیکال)؟
۲- به نظر شما با کیفیت‌ترین از لحاظ طول عمر کدومه؟
۳- کدوم مدل‌ها ساخت کره هستن؟ (جنس چینی داره ما رو خفه می‌کنه!)
۴- طبق پست‌های قبلی شما به نظرم اومد که گیرنده‌ی Ester از لحاظ کیفیت از بقیه‌ی مدل‌ها بهتر باشه. ولی مشکل اینجاست که این گیرنده هنوز طولانی مدت توسط مشتریان استفاده نشده و جواب پس نداده. به نظر شما چطور میشه اعتماد کرد؟

ببخشید، سوالاتم زیاد شد.
پیشاپیش از شما بابت پاسخ‌هاتون متشکرم.

irandvb-t
27-08-2012, 23:07
سلام به همه دوستان ببخشید من مدت زیادی به نت دسترسی نداشتم که بتونم ادامه بررسی ها رو قرار بدم الان هم که اومدم متاسفانه با یه خبر نسبتا بد اومدم البته خودم هنوز دلیل و حساسیت این شرکت ها رو نفهمیدم البته خوب یه سری دلایل روشن هست و تو تست ها مشخص شده ولی به هر حال برای اطلاع دوستان باید بگم چند تا از شرکت های کله گنده ایران تو دیجی دان اومدن و واسه ما شاخ و شونه کشیدن که اگه ادامه بدین شکایت میکنیم و میندازیمتون زندان و از این حرف ها که حالا تا چه حد درست بوده ما داریم یه سرچ میزنیم ببینیم این اشخاص به ظاهر محترم واقعی هستن یا خیر ولی فعلا برای احتیاط یکم دیگه تاخیر ما رو بپذیرید چون قبلا یک بار سایتمون به صورت کامل و از دیتابیس پاک شد برای همین جور مسائل و دوست نداریم مجدد این مشکلات ایجاد بشه

یه تشکر هم میکنم از دوتا شرکتی که ما محصولاتشون رو تست کردیم این جور که دوست خوبم توی دیجی دان به من گفت گویا هر دو شرکت تماس گرفتن با دیجی دان و هم درباره محصولاتشون توضیح دادن هم انتقادات ما رو خوندن والبته در باره شرایط تست هم بهشون توضیح داده شد که چطور تست ها را گرفتیم از هردو شرکت سپاس گذاریم که رفتار حرفه ای داشتن و برخلاف همکاران خودشون درست رفتار کردن و برای ما مشکل تراشی نکردن من از همین جا ازشون تشکر میکنم

واقعا شما بگید چرا این تاپیک اینقدر درد سر درست کرد واسه ما آخه چرا نمیشه محصولات رو تست کرد تست های ما همشون یکسان هستن و در شرایط یکسان حتی دستگاه های توی یه رده رو هم تقریبا توی یه بازه زمانی تست میکنیم پس مشکل نباید از ما باشه تا اونجایی که من میدونم !!!!!

به هر حال یکی دو هفته صبر میکنیم تا شرایط مشخص بشه برامون و بعدش نتایج رو اعلام میکنیم اگر هم به این نتیجه رسیدیم که یه سری رو حذف کنیم فقط نتایج رو بر اساس رده بندی اعلام میکنیم البته اون دوستان محترم رو هم زیر و بم دستگاهشون رو مشخص خواهیم کرد التبه فقط بدون اسم چون مشخصه چه مدل هایی تو رده بندیمون حذف شده

شبتون قشنگ
علی احمدی
خلیج همیشه فارس-ایران

cmgnabavi
30-08-2012, 08:31
دوست عزيزم qwertym
مژده بهت بدم كه بزودي آي سي دستگاهت منفجر ميشه چون من هم همين مدل گيرنده ديجيتال ايكس ويژن xvision را داشتم مال من هم همينجوري شد يعني اول داغ مي كرد و فيز و هنگ مي كرد تا اينكه يه روز وقتي داشتيم فيلم مي ديدم وسط فيلم صداي وحشتناكي اومد و همه از جا پريديم و تصوير تلويزيون قطع شد. بردمش مركز ماديران فرمودند 30000 تومن خرجشه منم بيخيالش شدم چون واقعا آشغاله و ارزش خرج كردن نداره

taghi_ramzi
30-08-2012, 14:47
با سلام
آقا یه گیرنده دیجیتال خوب برام معرفی کنید حدود 70-80
ضبط روی یو اس بی ، آپدیت شدن و پخش مناسب زیرنویس فارسی (فونت و رنگ مناسب) فیلمها برام مهمه.

irandvb-t
03-09-2012, 10:41
با سلام
آقا یه گیرنده دیجیتال خوب برام معرفی کنید حدود 70-80
ضبط روی یو اس بی ، آپدیت شدن و پخش مناسب زیرنویس فارسی (فونت و رنگ مناسب) فیلمها برام مهمه.

سلام ببخشید دیر جواب دادم اینجا اومدن باید سرور خلوت باشه که من عموما باهاش مشکل دارم

اگه میتونی بیشتر هزینه کنی
ایستر الان 100 تومن شد
سما 90 تومن
دستگاه های خوب یهم هستن
بعد از این ها
دیجی باکس و ویونا خوب هستن البته ویونا دوتا کانال ضبط میکنه ولی به جاش مدیا پلیر خوبی نداره مارک های دیگه مثل ایکس ویژن / مارشال / دنای / و.... به هیچ وجه توصیه نمیشه البته تو این مارک ها ایکس ویژن آپدیت داره بقیش نه

سوالی بود در خدمت هستم

ali_game
11-09-2012, 15:00
بهترین گیرنده دیجیتال که یکی مولتی پلیر خوب هم باشد چیست؟
بهترین برندها چیستند؟

من خودم اینها را در سرچ ها پیدا کردم نظر شما در این باره چیست؟

گیرنده دیجیتال ESTER T15
گیرنده دیجیتال سما مدل AT-200

iranmard
12-09-2012, 16:34
سلام خسته نباشید یه دستگاه بهم معرفی کنید فیلم های MKV و avi رو به خوبی بخش کنه با زیر نویس فارسی با فونت بزرگ ممنون میشم دیگه بقیه چزهاش مهم نیست فقط پخشش برام مهم با صدای dts و بازم میگم زیر نویس فارسی رو تمیز پخش کنه چه srt چه sub چه idx باشه فقط این مورد ها برام مهمه ممنون میشم

Soroush-S
12-09-2012, 21:02
کسی نمیدونه شبکه جدیدی قرار ه فعال بشه یا نه ؟

Altairezio
13-09-2012, 12:34
تا الان که شبکه ی مثبتی نزدن!
اون ورزشم به جای این که مسابقات جدید نشون بده مسابقات تکراری پخش میکنه!
امیدوارم به زمین گرم بخوره!

irandvb-t
13-09-2012, 13:50
سلام خسته نباشید یه دستگاه بهم معرفی کنید فیلم های MKV و avi رو به خوبی بخش کنه با زیر نویس فارسی با فونت بزرگ ممنون میشم دیگه بقیه چزهاش مهم نیست فقط پخشش برام مهم با صدای dts و بازم میگم زیر نویس فارسی رو تمیز پخش کنه چه srt چه sub چه idx باشه فقط این مورد ها برام مهمه ممنون میشم

از نظر زیر نویس و مدیا پلیر بودن ایستر خوب قوی تر هست نسبت به تموم محصولات توی بازار ایران ولی خوب شما باید بدونی مثل یک مدیا پلیر 300-400 هزار تومنی برات فیلم پخش نمیکنه ولی خوب عملکردش نسبت به بقیه خیلی بهتر هست

بهترین برندها چیستند؟

گیرنده دیجیتال ESTER T15

ایستر پیشنهاد میشه در باره هر دو هم تو این تاپیک صحبت شد فقط بقیه گیرنده ها مونده که ما هنوز در گیر مشکلاتی هستیم که بردن اسمشون برامون ایجاد کرده وگرنه این تاپیک پربازدید ترین تاپیک صوتی تصویری میشد

behrouz2
15-09-2012, 14:57
تلویزیون سامسونگ :1- ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مدیریت کانال 2-تیک زدن کانال 3-زدن تولز 4-واردکردن عدد چیدمان 5-enter

reza8198
15-09-2012, 17:22
این ایستر تی 15 روتو مشهد از کجا میتونم تهیه کنم تو نت هر چی سرچ کردم نتونستم پیدا کنم

persiantoolsbaz
16-09-2012, 15:08
بهترین برندها چیستند؟

گیرنده دیجیتال ESTER T15
یکی از بهترین گیرنده دیجیتالهای بازار 353 xvision هست . به نظر من گیرنده دیجیتالهای xvision نسبت به سایر برندها بهتره چون هم خد مات و گارانتی معتبرتری داره و هم اینکه در صورت بروز مشکل خیلی زود update میدن و مشکلو حل میکنن .
این مدل full hd هست و مشخصات خوبی داره و مولتی پلیر خوبیه .
فرمتهای قابل پخش :

قابليت نمايش عكس با فرمت : JPG,BMP,PNG

قابليت پخش صدا با فرمت: WMA,OGG,MP3,AAC

قابليت پخش تصوير با فرمت : 3gp, mp4, mov, flv, mkv,divx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), avi, dat, mpeg, ts, trp, tp, m2ts, vob

irandvb-t
19-09-2012, 11:27
سلام به دوستان گل پی سی ورد ببخشید که م دیر به دیر میام

یکی از دوستان فرموده بودن گیرنده انرژی سیستم چطور هست من دیروز یه گشتی زدم و از سایت اصلی مشخصاتش رو در آوردم اونجا نوشته بود mpeg2 ولی تو ایران نوشته بود mpeg4 واسه همین به دوستان پیشنهاد میکنم قبل از خریدش کمی تامل کنن چون ممکنه بعدا به مشکل بربخورن بعید هم میدونم آپدیت فارسی و.. هم داشته باشه یعنی من که چیزی پیدا نکردم

یکی از بهترین گیرنده دیجیتالهای بازار 353 xvision هست . به نظر من گیرنده دیجیتالهای xvision نسبت به سایر برندها بهتره چون هم خد مات و گارانتی معتبرتری داره و هم اینکه در صورت بروز مشکل خیلی زود update میدن و مشکلو حل میکنن .
این مدل full hd هست و مشخصات خوبی داره و مولتی پلیر خوبیه .
فرمتهای قابل پخش :

قابليت نمايش عكس با فرمت : JPG,BMP,PNG

قابليت پخش صدا با فرمت: WMA,OGG,MP3,AAC

قابليت پخش تصوير با فرمت : 3gp, mp4, mov, flv, mkv,divx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), avi, dat, mpeg, ts, trp, tp, m2ts, vob

ببخشیدا یه چیز بگم ناراحت نمیشین؟؟!! این ایکس ویزن کلا چینیه یکی از دوستای ما چیپ دستگاهش سوخته زنگ زدم براش مادیران بهم میگه اینا کلا از چین میاد ما خودمون هم نمیدونم چیپش چیه برو یه نوش رو بخر این دقیقا همون پشتیانیه خوب هست که شما داری میگی

دوباره زنگ زدم یکی دیگه بهم میگه ما این جور دستگاه ها رو نمیتونیم تعمیر کنیم میفرستیم چین

یعنی دقیقا الان شما هم مثل من دهنتون وا مونده رو دستگاه زده ساخت ایران !! اون وقت این جور لااقل اگه خودشون مونتاژ هم کرده باشن هم میدونن چیپش چیه هم میتونن یدکیش رو بفروشن نه این جور بگن

farshad9
19-09-2012, 16:14
به نظر من دلیل اصلی فروش خوب گیرنده های x-Vision در بازار نبود رقیب جدی است
برند هایی در بازار وجود داره که کاملا بی نام و نشان هستند
اگر برند های مانند سامسونگ یا حتی ایسوس در این بازار بودند من شخصا ترجیح میدادم با پرداخت هزینه بیشتر از این برندها استفاده کنم

در سایت سامسونگ جستجو کردم . با اطمینان نمیگم که این مدلها سیستم دیجیتال ایران رو ساپورت میکنن یا خیر ولی قابلیت دریافت ----T را در خصوصیاتشون ذکر شده

Set-Top Box ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برخی از قابلیت هاشون:
قابلیت پخش و تبدیل فایلهای 3d
دارای 2 تیونر مجزا جهت ظبط و یا تماشای برنامه ها
دارای هارد 500 گیگ و یا 1 ترابایت داخلی
دکمه های لمسی
پخش فرمتهای صوتی DTS و Dolby 1.7
دارای وای فای داخلی
ایجاد شبکه بیسیم با تمامی دستگاه های دارای وای فای

قیمتش با توجه به قابلیت هایی که داره کاملا مناسب و معقول هست - علاوه بر یک گیرنده دو تیونره یک پخش کننده کامل و حرفه ای با قابلیت وایرلس است

amir_t6262
19-09-2012, 16:26
دستگاه بلوری پلیر سامسونگ که در ایران هم موجود است، گیرنده دیجیتال هم داره ولی خب قیمتش بالای 300 هزار تومان است.

farshad9
19-09-2012, 21:28
این دستگاه ها بلوری پلیر نیستند ستاپ باکسن نمیدونم شما کدوم سری رو میگید. سری STB رو من ندیدم در بازار
قیمت ارزونترین مدل رو آمازون 199 یورو زده

VAHID
19-09-2012, 22:04
چرا این روزا شبکه های دیجیتال یخورده مشکل دارن ؟؟

irandvb-t
19-09-2012, 22:49
سلام

ایکس ویژن رقیب جدی و قدر داره ولی خوب تفاوت در این است که مادیران در حال حاظر داره از ارز دولتی استفاده میکنه واونا آزاد مادیران میتونه جنس بدون گمرکی از چین بیاره ولی اونا نه مادیران چون دولتی هست میتونه جلوی واردات محصول شرکت رقیب رو بگیره همه اینها رو در نظر بگیرین حالا حساب کنید مادیران بیاد 20 درصد این اختلاف قیمت رو تبلیغ کنه چی میشه شرکت رقیب مجدد میترکه اون شرکت هم نمیتونه با این اوضاع رقابت کنه برای همین گم نام میمونه من به شخصه از اول امسال تا حالا خیلی با شرکت های مختلف صحبت کردم و حتی مواردی رو هم به چشم دیدم و با گوش شنیدم که کاملا دل زده شدم با یه شرکت داشتم صحبت میکردم برای مشکلات گیرنده های توی بازار چون میدونم که تنها شرکتی هستن که تو ایران تیم طراحی و تولید دارن بهشون گفتم آقا تو خونه ها تعداد ریموت ها زیاد شده گفتن واسش پاسخ داریم ولی اجازه واردات نتونستیم بگیریم حتی خبر دارم که تا همین چند وقت پیش یعنی حدود 1 سال دنبال مجوز ورود این محصول بودن ولی آخر هم به دستور یکی از شرکت های دولتی نام آور(از نوع چینی) کل محصولشون ..... و فرت

این مدل هایی که دوستان فرموده بودن من بررسی کردم یکیش ----s2 بود دوتاش هم ----t2 وmpeg5 فکر کنم جواب بده چون این جور که من مجدد بررسی کردم ester t15 هم همین جور هست و ----t2 و mpeg5هست که الان داره جواب میده ولی اگه نیاز به هماهنگ سازی داشته باشه اون وقت باید بگم کار نمیده اینو باید بپرسم

خوب درباره دستگاه ستاپ باکس: این دستگاه مجموعه ای از امکانات رو در اختیار کاربر قرار میده که بهش میگن ستاپ باکس حالا این میتونه مدیا پلیر باشه میخواد گیرنده دیجیتال یا خیلی موارد دیگه

tiyam 01
21-09-2012, 23:10
نظرتون درباره DigiBox DG-114 چیه؟؟

mehdihi
22-09-2012, 17:03
باهاشون تماس گرفتم در مورد اپدیت دستگاه ها گفتن اپدیت تمامی مدل ها در سایت موجد هست ولی من هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم.

این اخرین مدل دنای است. یکی از دوستان 1 ساله داره ازش راضیه

مشخصات

1. کاملا سازگار با ----T و تمامی استاندارد های دیجیتال
2. کاملا سازگار با MPEG 4 با کیفیت بسیار بالای H.264/AVC تلویزیون دیجیتال
3. کاملا سازگار با MPEG 2 با کیفیت بسیار بالا و خروجی استاندارد
4. کاملا سازگار براي آشكار سازي سيستم صداي MPEG1،MPEG2(Layer I/II)، MP3، WMA, AAC-LC 5. گيرنده امواج VHF وUHF و داراي خروجی لوپ
5. OSD چند زبانه ،منوی چند زبانه ،پشتیبانی از صداي چند زبانه و زیرنویس چند زبانه
6. قابليت دريافت و پخش 1000 کانال تلويزيوني
7. پشتیبانی کامل از راهنمای برنامه الکترونیکی ((EPG
8. پشتیبانی از عکس در گرافیک ((PIG
9. پشتیبانی از جستجوی دستی و جستجوی خودکار
10. پنل کنترل براي كنترل والدین بر کانالها
11. نصب و راه اندازي آسان با استفاده از منوی ساده طراحي شده.
12.رابط خروجي کواکسیال واپتيكال S/PDIF براي صداي دالبي
13. پشتیبانی از رزوليشن تصوير 576i ،576p ،720p ، 1080i، 1080P@50Hz
14. پشتیبانی از نسبت تصویر 4:3 و 16:9
15. پشتیبانی از تله تکست EBU
16. انتخاب زبان زیرنویس --- یا EBU با توجه به سيستم موجود برروي شبكه
17. امکان ویرایش كانالها (انتخاب کانالهای مورد علاقه ، انتقال كانالها، قفل كانالها ، پاک کردن كانالها)
18. پشتیبانی از HDMI با وضوح تصوير بالاHDMI 1.3)(
19. ارتقا نرم افزار از طریق رابط USB2.0
20. حساسیت بالا و /NO EB پايين برای دریافت تلویزیون دیجیتال
21. رابط USB 2.0 جهت ضبط و پخش برنامه های چند رسانه ای
22. ضبط دیجیتال برنامه تلویزیونی روي فلش دیسک ((USB Flash یا روي هارد دیسک اكسترنال و باز پخش برنامه ضبط شده از طریق USB2.0
24.پشتيباني از فرمتهاي JPEG,BMP,PNG براي فايلهاي عكس
25. پشتيباني از فرمتهاي WMA 、MP3 、AAC(.wma、.mp3、m4a) براي فايلهاي موسيقي
26.پشتيباني از فرمتهاي MPEG4/H264/VC-1/ /MPEG1/MPEG2 و

flv/.rm/.rmvb/.avi/.mpg/.dat/.vob/.div/.mov/.mkv/.mjpeg/.ts/.trp)) Motion JPEG
براي فايلهاي فيلم
27.امكان اجراي همزمان عكس و موسيقي

28.قابليت Time shift پيشرفته

29.امكان ضبط يك شبكه همزمان با تماشاي شبكه د
یگر

irandvb-t
22-09-2012, 20:33
نظرتون درباره DigiBox DG-114 چیه؟؟

مدل قبلیش که دستگاه خوبی بود احتمالا این باید بهتر شده باشه نمیدونی قیمتش چنده؟

دنای اصلا توصیه نمیشه چون مثل تخم مرغ شانسیه یکیش خوبه 10تاش مشکل داره فکر کنم خودشونم نمیدونن چیکار دارن میکنن

tiyam 01
22-09-2012, 21:36
مدل قبلیش که دستگاه خوبی بود احتمالا این باید بهتر شده باشه نمیدونی قیمتش چنده؟

چاره 80 زده بود. فینال 76.5

مدیا پلیر و امکاناتتش نسبت به سما و ایستر چطوره؟؟

شاید همینو خریدیم

قابليت هاي ويژه دستگاه DG114

سازگار با سیستم‌های پخش HD MPEG-4 H2.64/AVC, SD MPEG-2, ----T
وضوح تصویر بالا 1080p
خروجی های HDMI, CVBS, YPbPr جهت اتصال به تلویزیون
خروجی صدای دیجیتال SPDIF
ضبط و پخش برنامه ها از طریق درگاه USB
پشتیبانی از فایل های عکس JPG , BMP , PNG صوتی WMA , MP3 , AAC تصویری VOB , MPG , MKV , TS , DIVX , AVI
ارتقاء نرم افزاری از طریق درگاه USB
راهنمای الکترونیکی برنامه ها EPG
امکان دریافت 800 کانال تلویریونی و رادیویی
جستجوی خودکار و دستی
انتخاب کانالهای برگزیده
نمایش فارسی فهرست تنظیمات OSD
کنترل والدین دسترسی به کانال ها
تنظیم برای خاموشی خودکار
پیام نما و زیر نویس فارسی
ضبط یک کانال همزمان با نمایش کانال دیگر ( در یک فرکانس)
باز پخش همراه با تاخیر زمانی ( ماشین زمان )
مرتب سازی کانال ها با LCN
زمان سنج برای ضبط و پخش خودکار

mehdihi
23-09-2012, 00:31
کسی ایستر خریده متاسفانه نمایندگی درستو درمون تو تهران ندارن باید اینترنتی بخری از اصفهان برات بفرستن فروشگاهشونم نماد اطمینان نداره نمیشه با خیال راحت خرید کرد

amir_t6262
23-09-2012, 09:12
این دستگاه ها بلوری پلیر نیستند ستاپ باکسن نمیدونم شما کدوم سری رو میگید. سری STB رو من ندیدم در بازارقیمت ارزونترین مدل رو آمازون 199 یورو زدهبلوری پلیر مدل Samsung BD-D5900 گیرنده دیجیتال هم داره. یه مدتی سام سرویس بعنوان هدیه روی LEDهای سامسونگ میدادند.

Milad_13
23-09-2012, 15:02
آقای amir_t6262 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میشه بفرمایید مدل ست تاپ باکس شما چیه ؟ با تشکر

Milad_13
23-09-2012, 17:25
آقای
irandvb-t ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به نظر شما میشه به این سایتی که گفتی گیرنده ایستر میفروشه اعتماد کرد و به حسابشون پول واریز کرد تا برامون پستش کنند ؟ حالا اگه ما پول رو ریختیم و پست نشد یقه ی کیو بگیریم ؟ خواهشا جواب بده .

amir_t6262
23-09-2012, 19:24
آقای amir_t6262 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میشه بفرمایید مدل ست تاپ باکس شما چیه ؟ با تشکر سلام. چطور؟ما که X vision 333 داریم ولی استفاده نمیکنیم. افتاده کنار و فقط ازش بعنوان ساعت استفاده میکنیم. دیگه چی بشه که احیانا بخواهیم تصویر در تصویر چیزی ببینیم ( مثلا منتظریم که یک برنامه شروع بشه و ... که روشنش کنیم)چون تلویزیون سامسونگ که داریم خودش گیرنده دیجیتال داره و فیلم ها را هم با همان میبینیم.

Soroush-S
23-09-2012, 21:20
دوستان تهرانی ، شبکه سلامت دریافت میکنن؟

Milad_13
23-09-2012, 21:42
سلام آقا امیر . هیچی ... همین طوری خواستم بدونم .
من می خوام گیرنده ایستر رو بخرم ولی فقط از طریق اینترنت میشه خرید و باید پول رو اول واریز کنی میترسم 110 تومن واریز کنم از جنس خبری نباشه . از دوستان شما کسی هست که این دستگاه رو خریده باشه ؟

irandvb-t
24-09-2012, 15:17
والا منم اون موقع که خریدم کیش بودم برام پستش کردن من که خودم همین جور تهیه کردم بعدشم بعید میدونم این جور بشه من لااقل با 100 تا شرکت تا حالا صحبت کردم تیکت زدم و... ولی تنها و تنها جایی که جواب درست بهم دادن همین جا بود واقعا جوری کار منو راه انداختن که خودم تا حالا ندیده بودم دیگه بقیش با تصمیم خودتون هست

Milad_13
24-09-2012, 16:33
آقای Irandvb-t حالا اگه به جای ایــــسر برم " x.vision 353" بخرم چطوره ؟
چیزایی که برام مهمه ایناست :
1 : یه گیرنده قوی داشته باشه ، چون تو شهر ما دریافت سیگانل دیجیتال ضعیفه .
2 : از لحاظ مالتی مدیا خوب باشه و فرمت ها و البته زیرنویس ها رو خوب ساپروت کنه .
3 : و از همه مهم تر، ریموتش قوی باشه !!! چون ما یه ال سی دی سامسونگ داریم سری 3 باید با کنترل نشانه گیری کنی به سمتش تا کار کنه .
)همه ی این گزینه ها رو ایـــستر داره فقط خریدش مطمعاً نیست وگرنه همین فردا سفارشش می دادم . حالا میگم برم x.vision 353 بخرم . البته نمی دونم این خصوصیات رو داره یا نه !! فقط اگه از بابت خرید ایــسـتر مطمعاً بشم با این خصوصیاتی که شما گفتی همین رو میخرم )
ببخشید اگه طولانی شد .

irandvb-t
25-09-2012, 11:32

2 : از لحاظ مالتی مدیا خوب باشه و فرمت ها و البته زیرنویس ها رو خوب ساپروت کنه .

3 : و از همه مهم تر، ریموتش قوی باشه !!! چون ما یه ال سی دی سامسونگ داریم سری 3 باید با کنترل نشانه گیری کنی به سمتش تا کار کنه .

)همه ی این گزینه ها رو ایـــستر داره فقط خریدش مطمعاً نیست وگرنه همین فردا سفارشش می دادم . حالا میگم برم x.vision 353 بخرم . البته نمی دونم این خصوصیات رو داره یا نه !! فقط اگه از بابت خرید ایــسـتر مطمعاً بشم با این خصوصیاتی که شما گفتی همین رو میخرم )

ببخشید اگه طولانی شد .

ببین من الان حرف میزنم دوباره شر میشه واسم ولی به نظرم ایکس ویژن نخری بهتر هست چون ایکس ویژن تو سخت افزار ضعیف هست و به علت همین ضعف هم بعد از یه مدت مشکل پیدا میکنه و همچنین نمیشه مواردی که نیاز به سخت افزار بالاتری داره را روش اعمال کرد و بیشتر نرم افزار هاش هم مربوط به رفع ایراد خود دستگاه هست نه اضاف کردن موارد بیشتر برای همین هم ایکس ویژن هیچ کدوم از مدل هاش تمام و کمال نیست و هر دفعه یه مدل جدید (البته فقط از نظز مقدار رم فرق میکنه وگرنه بقیش همه مثل هم هستن) میده که مثلا یه فرمت بیشتر میخونه به هرحال همه چیز به نظر خودت بستگی داره اون نماد هم که گفتی منم واسه یه فروشگاه دنبالش بودم انقدر اذیت شدم که قید فروشگاه و نماد رو زدم چون انقدر قانون و . ... داره که آدم خسته میشه من 6 ماه دنبالش بودم نزدیک 1 میلیون هزینه فروشگاه و... رو دادم آخرشم درست نشد که نشد

TATU_TATY
25-09-2012, 13:17
آقا یه اسم لازم دارم جون من راهنمایی کنید
بهترین گیرنده دیجیتال ایران = ؟؟؟؟
خیلی خیلی جوابش سخته!!!!
ما رو از گیر و گرفت دربیارید لطفا ..فقط یه اسم میخوام..باقی چیزاش پای خودم

tasmin
25-09-2012, 14:26
سلام
من گیرنده دیجیتال ایکس ویژن خریدم مدل 103 و اوایل خیلی خوب کار می کرد و بدون هیچ مشکلی تمامی کانال ها رو میگرفت . ولی حدود 2 هفته هست که بعضی کانالها رو نمیاره و یا قطع و وصل میشه .
تو پست های بالایی نوشته شده بود که ایکس ویژن از نظر سخت افزاری ضعیفه ، پس ممکنه گیرنده ضعیف شده باشه ؟؟؟ یا احتمالا از فرستنده شهرمون هست . من ساوه هستم .

irandvb-t
25-09-2012, 14:53
آقا یه اسم لازم دارم جون من راهنمایی کنید
بهترین گیرنده دیجیتال ایران = ؟؟؟؟
خیلی خیلی جوابش سخته!!!!
ما رو از گیر و گرفت دربیارید لطفا ..فقط یه اسم میخوام..باقی چیزاش پای خودم

جوابش خیلی خیلی سخت هم نیست اسمش قبلا گفته شده بود که :20: ایستر تو ایران از نظر من واقعا محصولی هست که کیفیتش یه سروگردن بالاتر هست

فقط ما بر اساس بودجه بررسی کردیم یعنی حدود قیمت 100 تومن رو ولی وقتی حرف دستگاه های 500:24: تومن به بالا میشه اوضاع خیلی فرق میکنه البته عموم مردم بودجه ای در حد 100 تا 120 تومن برای این کار دارن برای همین من هم خودم زیاد دنبال جنس های گرون قمیت تر رو نگرفتم

irandvb-t
25-09-2012, 14:59
سلام
من گیرنده دیجیتال ایکس ویژن خریدم مدل 103 و اوایل خیلی خوب کار می کرد و بدون هیچ مشکلی تمامی کانال ها رو میگرفت . ولی حدود 2 هفته هست که بعضی کانالها رو نمیاره و یا قطع و وصل میشه .
تو پست های بالایی نوشته شده بود که ایکس ویژن از نظر سخت افزاری ضعیفه ، پس ممکنه گیرنده ضعیف شده باشه ؟؟؟ یا احتمالا از فرستنده شهرمون هست . من ساوه هستم .

یه سوال شما از چه نوع آنتنی استافده میکنی؟اگه آنتن برقی و یا مرکزی هست احتمالش 99 درصد هست که تیونر شما به مرور زمان ضعیف بشه البته بعضی مواقع استفاده از آنتن قویتر برای یه مدت محدود دیگه راهگشا هست ولی اونم بعد یه مدت دیگه تاثیر نداره :37:
به شهر و فرستنده هم ربطی نداره اگه هم داشته باشه با یه بار بازگشت به تنظیمات کارخانه درست میشه

mehdihi
25-09-2012, 16:49
دوستان ایستر 10 تومن گرون شد به سلامتی. نظرتون در مورد سما چیه؟ الان 90 تومنه فروشگاه pcshop24.ir داره میفروشه پرداخت در محل

irandvb-t
25-09-2012, 22:52
با دلار 2600 تومنی کاملا طبیعی هست امروز من ایکس ویزن قیمت گرفتم 100 تومن شده اونم مدل 80 تومنیش :18::24:

ali_tadvin
26-09-2012, 00:19
آنتن برقی باعث ضعیف شدن تیونر دستگاه دیجیتال میشه؟
اگه اینطوره که خاموشش کنم بازم باعث ضعیف شدنش میشه؟

wsxwsx
26-09-2012, 02:34
جوابش خیلی خیلی سخت هم نیست اسمش قبلا گفته شده بود که :20: ایستر تو ایران از نظر من واقعا محصولی هست که کیفیتش یه سروگردن بالاتر هست

فقط ما بر اساس بودجه بررسی کردیم یعنی حدود قیمت 100 تومن رو ولی وقتی حرف دستگاه های 500:24: تومن به بالا میشه اوضاع خیلی فرق میکنه البته عموم مردم بودجه ای در حد 100 تا 120 تومن برای این کار دارن برای همین من هم خودم زیاد دنبال جنس های گرون قمیت تر رو نگرفتم
اگه هدف از خرید گیرنده دیجیتال صرفا دریافت کانالهای تلویزیونی باشه قطعا گیرنده ایستر T15 در این رده قیمت بهترینه، ولی اگه مدیا پلیر هم برات مهم باشه ایستر بعلت ناتوانی در کدگشایی از صدای AC3 ، بسیاری از فیلمهای باکیفیت را بدون صدا پخش میکنه. ایستر اگه زودتر مدل جدیدی بیرون میداد که این نقیصه هم نداشت خیلی خوب میشد

irandvb-t
26-09-2012, 10:30
آنتن برقی باعث ضعیف شدن تیونر دستگاه دیجیتال میشه؟
اگه اینطوره که خاموشش کنم بازم باعث ضعیف شدنش میشه؟

نه منظور من اینه که تیونرت کیفیت خودش رو از دست میده و دیگه گیرندگی لازم رو نداره شما اون بوستر رو حذف کن و مستقیم به دستگاه وصل کن و قدرت آنتن رو روشن کن مشکلت حل میشه

اگه هدف از خرید گیرنده دیجیتال صرفا دریافت کانالهای تلویزیونی باشه قطعا گیرنده ایستر T15 در این رده قیمت بهترینه، ولی اگه مدیا پلیر هم برات مهم باشه ایستر بعلت ناتوانی در کدگشایی از صدای AC3 ، بسیاری از فیلمهای باکیفیت را بدون صدا پخش میکنه. ایستر اگه زودتر مدل جدیدی بیرون میداد که این نقیصه هم نداشت خیلی خوب میشد

دقیقا تنها ایرادی که میشه بهش گرفت همین هست اگر این مشکل رو هم حل کنن ارزش خریدش بالای 200 هزار هست و خردیش منطقی البته همین الان هم از نظر مدیا پلیربودن هم نسبت به بقیه مدل های تو بازار خیلی خوب هست

tasmin
26-09-2012, 11:40
یه سوال شما از چه نوع آنتنی استافده میکنی؟اگه آنتن برقی و یا مرکزی هست احتمالش 99 درصد هست که تیونر شما به مرور زمان ضعیف بشه البته بعضی مواقع استفاده از آنتن قویتر برای یه مدت محدود دیگه راهگشا هست ولی اونم بعد یه مدت دیگه تاثیر نداره :37:
به شهر و فرستنده هم ربطی نداره اگه هم داشته باشه با یه بار بازگشت به تنظیمات کارخانه درست میشه

از این آنتن های معمولی بشقابی که قیمتش 2 تومان هست دارم استفاده می کنم ، سیم و تمام اتصالات رو دوباره دقیق چک کردم حتی سر سیم ها رو گفتم شاید شیلد نویز گیر با مغزی سیم اتصالی داره . ولی همه چی درست بود. یه بار ریست فکتوریش می کنم شاید درست شه.

Milad_13
26-09-2012, 14:09
سلام
هرکی هر سوالی درباره گیرنده ایــــستر داده بره توی سایت شرکت واردکننده این محصول و از خود واردکننده محصول بپرسه . البته انجـــمن هستش اونجا . سوال ها رو هم خیلی خوب جواب می ده .

mehdihi
26-09-2012, 15:39
جناب irandvb-t گیرنده سما چطوره بخریم

samsung021
26-09-2012, 16:13
با دلار 2600 تومنی کاملا طبیعی هست امروز من ایکس ویزن قیمت گرفتم 100 تومن شده اونم مدل 80 تومنیش :18::24:
والا من امروز صبح هم مدل 353 رو توی بازار قیمت کردم هنوز همون 89 تومن بود . این مدل بالاترین مدل و جدیدترین مدل xvision هست . 100 تومن زیاد بهت قیمت دادن .

ali_tadvin
26-09-2012, 20:59
نه منظور من اینه که تیونرت کیفیت خودش رو از دست میده و دیگه گیرندگی لازم رو نداره شما اون بوستر رو حذف کن و مستقیم به دستگاه وصل کن و قدرت آنتن رو روشن کن مشکلت حل میشه

من مشکلی فعلا ندارم این سوالم برای بالا بردن اطلاعات خودم پرسیدم
ممنون

alilosting
29-09-2012, 16:21

ببخشید اگه طولانی شد .

353 بالاترین مدل ایکس ویژنه و مشخصات و قدر سیگنال خیلی خوبی داره . این مدل از لحاظ سخت افزاری قوی تر از مدلهای قبلی هست و برد و قطعات بهتری داره .با توجه به خدمات پس از فروش خوب این دستگاه و مشخصات کاملی که داره این مدل رو بهت توصیه میکنم . تمام مواردی که مدنظرته توی این مدل وجود داره . به دلیل نوسانات بازار از قیمت جدیدش خبر ندارم .

tasmin
29-09-2012, 16:32

سلام آقای Irandvb-t مشکل گیرنده دیجیتال 103 ایکس ویژنم حل شد. گیرنده رو یه بار ریست فکتروی کردم و دوباره کانالها رو اسکن کردم ، یه خرده هم رفتم بالا پشتبون و آنتن رو به جهت بقیه آنتها بالا بشت بام تنظیم کردم درست شد . الان مثل بنز داره کار میکنه.:8:

M A M M U T
29-09-2012, 17:04
آقا مگه کیفیت شبکه های ایران 480 نیست؟؟؟ پس گیرنده ی hd به چه درد میخوره؟؟؟

amir_t6262
29-09-2012, 20:33
آقا مگه کیفیت شبکه های ایران 480 نیست؟؟؟ پس گیرنده ی hd به چه درد میخوره؟؟؟

شبکه های ایران فعلا SD هستند. یعنی حتی 480 هم نیستند. بغیر از ورزش که قرار بود HD باشه و نیست.

این HD بودن فعلا بیشتر تبلیغ است وگرنه کارآیی خاصی نداره.
اگر چه برای دیدن فیلم ها به درد میخوره.

irandvb-t
29-09-2012, 23:08
سلام

1-سما هم خوبه عزیز
2-نمیدونم والا من قیمت گرفتم 100 تومن خودم هم تعجب کردم زنگ زدم دفتر فروش مرکزی اونا هم همین قیمت رو دادن شاید اون طرف که شما ازش قیمت گرفتی از قبل داشته
3-تو گیرنده دیجیتال باید بوستر رو حذف کنین الان تلویزیون ها و گیرنده هایی که به بوستر وصل بودن بیشترشون به مشکل برخوردن (البته بعد از استفاده طولانی مدت)
4-من کلا ایکس ویژن رو به دلیل مواردی که در بارش میدونم توصیه نمیکنم به قول یکی از دوستان ازش دل چرکم :31:

5-خوب به سلامتی احتمالا کش گیرندت (اگه داشته باشه) پرشده بوده برای همین نمیگرفته حذف بوستر رو هم یادت نره طول عمر رو بالا میبره
6-کیفیت ها الان روی ----t به صورت 570 داره پخش میشه اون hd بودن هم چه بخواهیم چه نخواهیم به زودی باید باهاش رابطه برقرار کنیم بعدش هم ما که فقط برای تلویزیون دیدن از گیرنده استافده نمیکنیم الان بیشتر فیلم ها هم کیفیتشون فول اچ دی هست پس لااقل میتونیم باهاش فیلم ببینیم

ببخشید همه سوال ها رو تلگرافی جواب دادم شرمنده خواستم زیاد پست شلوغ نشه:46:

ps3love
30-09-2012, 14:32
دوستان من یه دستگاه ایکسویژن 333 دارم که خود به خود خاموش میشه
یعنی وقتی با ریموت خاموشش میکنم بعد از چند ساعت کلا LCD هم خاموش میشه و مجبور میشم از پشت خاموش و روشنش کنم تا LCD روشن بشه....
بنظرتون مشکل از کجاست؟

irandvb-t
30-09-2012, 15:15
یه سوال فقط lcd ش خاموش میشه؟اگه بله ممکنه نیم سوز شده باشه و یا برد پنل جلوت خراب شده ببرش گارانتی

ps3love
30-09-2012, 15:40
یه سوال فقط lcd ش خاموش میشه؟اگه بله ممکنه نیم سوز شده باشه و یا برد پنل جلوت خراب شده ببرش گارانتی

بله زمانی که خاموشه LCD میره و باید از پشت OFF و ON کنم تا درست بشه
یه صدای ویز ویز مانند کمی هم از توش همیشه میاد...
ممنون

smk1981
30-09-2012, 20:30
دوستان تهرانی ، شبکه سلامت دریافت میکنن؟

دریافت میشه

irandvb-t
30-09-2012, 21:36
بله زمانی که خاموشه LCD میره و باید از پشت OFF و ON کنم تا درست بشه
یه صدای ویز ویز مانند کمی هم از توش همیشه میاد...
ممنون

احتمالا همونی هست که گفتم
اون صدا هم مال کاهنده پاور هست اگه زیاد هست حتما ببرش گارانتی و هردو مشکل رو بگو چون ممکنه اول کار مشکل زیاد جدی به نظر نرسه ولی بعدش ممکنه کل بردت بسوزه و مجبور بشی هزینه مجدد کنی