ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

DVB-S-XBOX360
12-12-2010, 01:30
بابت توضیح کامل و جامع ممنون
فقط من از سوال اخرم این بود که از بین دستگاه های دیجیتال شما کدوم را پیشنهاد میکنید؟
دستگاهی که زیاد داغ نکنه- ضبط بدون نقص و با امکاناتی از قبیل ضبط خودکار در ساعت معین و....

اگر دستگاه خوبی باشه و بی نقص کار کنه و داغ هم بشه عیبی نداره. با یک فن (پنکه) 5 هزار تومانی 5 ولت که به پورت USB پشت دستگاه میخوره مثل یخچال خنکش میکنه.

منتها من به تجربه دیدم مدلهایی که داغ هم نکنند و خیلی هم خوب کار کنند.

اگر تلویزیون شما معمولی لامپی CRT هست براش بدون شک گیرنده اکس ویژن مدل 111 بگیرید که زیر 65 هزار تومان قیمتشه و خیلی روان و بدون گیر کار میکنه. به راحتی برنامه ها رو ضبط میکنه و خودش هم میتونه پخشش کنه. ضمنا اگر به فرمتهای دیگر بخواین فیلمها و فوتبالهای ضبط شده توسط اکس ویژن 111 رو تبدیل کنید، نرم افزار کامپیوتری TMPGEnc این کار رو براتون انجام میده. ضمنا با اکس ویژن میشه یک کانال رو ضبط کرد و بقیه کانالهای فرکانس رو مشاهده کرد. سر ساعت هم ضبط میکنه. تله تکست و منوی زیبای رنگارنگ فارسی داره. داغ کردنش هم خیلی بعیده. من که ندیدم. یک سال هم گارانتی معتبر مادیران داره.

اگر تلویزیون شما LCD/LED/3D هست باید گیرنده ای بگیرید که خروجی HDMI داشته باشه که در این زمینه من بلوسنس و برایت رو پیشنهاد میکنم. بلوسنس مال یک شرکت اسپانیایی هست و حرف نداره. جدیدا اکس ویژن مدل جدید 131 رو داده که اون هم خروجی HDMI داره اما من تا حالا تستش نکردم. هر سه مدلی که عرض کردم میتونن انواع و اقسام ویدیوهای متفرقه که از منابع مختلف روی حافظه یو اس بی یا هارد اکسترنال ذخیره کرده اید رو پخش کنن! این مدل ها از 70 هزار تومان تا 90 هزار تومان هست که بعضیها مثل بلوسنس کابل HDMI داخلشون به صورت مجانی هست و دیگه لازم نیست 15 هزار تومان پول کابل رو هم بدید.

موفق باشید.

.

DVB-S-XBOX360
12-12-2010, 06:54
با سلام به دوستان
من نمی دونم چرا تلتکس این ایکس ویژن های کامپیوتر فارسی نمیشه .اصلا به هم ریخته است.معلوم نیست لاتین یا یه زبون دیگه است.ویندوزم اکسپی سرویس پک 3 است .کسی می تونه راهنمایی بکنه.
یه سوال دیگه کدوم برنامه کانونتور با ایکس ویژن خوب عمل می کنه تا فایل ها رو تبدیل کنیم.

سوال یک:
دوست عزیز منظور شما اگر قابلیت نمایش تله تکست به زبان فارسی هست باید خدمتتون عرض کنم که این ارتباطی به نوع کارت و سخت افزار اون نداره. بلکه همه مشکل سر نرم افزاره. یعنی اگر برنامه ای باشه که تله تکست فارسی رو ساپورت کنه به راحتی میشه این مشکل رو حل کرد.

البته باید طوری باشه که همه بدون نرم افزار جانبی بتونن تله تکست فارسی رو داشته باشن اما تا اون موقع من یک پلاگین (افزونه) برای برنامه ProgDVB یا --- Viewer یا امثال اینها پیدا کردم که باید در فولدر پلاگین نرم افزار کپی بشن. بعد از اون باید برنامه پروگ دی وی بی رو اجرا کرد و از منوی پلاگین این افزونه رو اجرا و پس از مشاهده تله تکست به شکل به هم ریخته، با کلیک راست بر روی پنجره مشکی، زبان فارسی و عربی را انتخاب کرده و سپس میبینید که همان نوشته های به هم ریخته به شکل درست دیده میشوند.

البته برای تله تکست باید روی یکی از کانالهای سه یا دو باشید چون فقط این دو کانال در پخش دیجیتال حاوی اطلاعات تله تکست هستند.

به عکسی که من چند وقت پیش از این افزونه در حال اجرا گرفتم توجه بفرمایید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نام این افزونه Golden Teletext است که با جستجوی در گوگل به راحتی بدان دست پیدا خواهید کرد.

سوال دو:
بستگی داره که با چه برنامه ای دارید ضبط میکنید. سعی کنید با برنامه های استاندارد و حرفه ای ProgDVB یا --- Viewer با فرمت TS ضبط کنین تا تبدیلش به فرمت های دیگه راحت باشه! برنامه هایی مثل Blaze فایل رو به صورتی ضبط میکنند که تبدیل کردندش سخت میشه.
نام برنامه ای که باهاش ضبط میکنین چیه؟

.

DIKT
12-12-2010, 08:11
خب پس اگر گیرنده USB اکس ویژن مادیران گرفتین، پس هیچ بهانه ای برای عدم راه اندازی ندارین چون همه بچه ها اینجا با همین مدل کار کرده اند. به غیر از یه سری آموزش تصویری که قبلا ارائه کردم شما باید مثلا در برنامه ProgDVB چنین تنظیماتی رو انجام بدین و با قفل کردن فرکانس محل زندگیتون اونقدر آنتن رو بچرخونین تا سیگنال پر بشه و چراغ قرمز گیرنده که داخلش تعبیه شده روشن بشه. این فرکانس در شهرهای مختلف فرق میکنه.

شما اول باید سخت افزار یعنی گیرنده رو به برنامه معرفی کنین و سپس بروید به سراغ اسکن کردن کانال:

گیرنده ای که من در آموزش ازش استفاده کردم همین مادیران 29 هزار تومانی است.

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

موفق باشید
با تشکر از حوصله ای که به خرج می دید راستش من برنامه ProgDVB 6 رو دانلود کردم اما وقتی اجراش م یکنم اصلا شبیه این برنامه شما نیست و اصولا موندم چیکارش کنم

behrouz2
12-12-2010, 10:52
آقا قيمتهاي فروش بعضي از دستگاها تو سايتهاي فروشنده مانند pmp4 خداشاهده خيلي بالاست
دوستاني كه ميخواند دستگاه بخرند بهتره به آدرس ميدان امام خميني (توپخونه) پاساژ فتوت ويا مغازهاي بيرون از پاساژ خريد كنند اختلاف بعضي از دستگاها تا 15000 تومنه
مثلا توسايت pmp4 پروويژن روزده 74000 تومان ولي تو توپخونه ميده 67000 حتي اگه بيشتر بگرديد يكي دوتومن هم پاينتر از 67000 تومن پيدا ميكنيد.بقيه دستگاها هم به همين صورته...
موفق باشيد
هر كي خواست شماره تلفن بعضي از فروشندگان آنجارو وياآدرس دقيق ترو به من بگيد تا همه شمارهاي تماس اونجاهارو براتون بزارم و خواهش ميكنم تماس بگيريد و اختلاف قيمتها رو هم ببينيد.
يا اصلا خودتون يه سر به اونجاها بزنيد
هميشه قبل از هر كاري تحقيق كنيد تا مورد سوء استفاده بعضيها قرار نگيريد.
باتشكر

pmp4
12-12-2010, 11:40
آقا قيمتهاي فروش بعضي از دستگاها تو سايتهاي فروشنده مانند pmp4 خداشاهده خيلي بالاست
دوستاني كه ميخواند دستگاه بخرند بهتره به آدرس ميدان امام خميني (توپخونه) پاساژ فتوت ويا مغازهاي بيرون از پاساژ خريد كنند اختلاف بعضي از دستگاها تا 15000 تومنه
مثلا توسايت pmp4 پروويژن روزده 74000 تومان ولي تو توپخونه ميده 67000 حتي اگه بيشتر بگرديد يكي دوتومن هم پاينتر از 67000 تومن پيدا ميكنيد.بقيه دستگاها هم به همين صورته...
موفق باشيد
هر كي خواست شماره تلفن بعضي از فروشندگان آنجارو وياآدرس دقيق ترو به من بگيد تا همه شمارهاي تماس اونجاهارو براتون بزارم و خواهش ميكنم تماس بگيريد و اختلاف قيمتها رو هم ببينيد.
باتشكر

با سلام
اولا به شما دوست عزیز اعلام می کنیم در صورتی که نتوانید حرف فوق را ثابت کنید ، مشمول تخلفات قوانین جرایم رایانه ای خواهید شد . متن آن را می توانید در آدرس زیر ببینید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید(

دوما :
شما بحث اختلاف قیمت محصولات ما را فقط بر روی یک مدل پروویژن می دانید و در چند بحث بالا هم خودتان بر بدون گارانتی بودن تاکید کرده اید که آن هم جای بحث دارد !

سوما : پروویژن به خاطر سود کمی که برای فروشنده دارد ، شرکت فولاد رایانه(نماینده انحصاری پروویژن) روی آن برچسب قیمتی زده که قیمت آن را 72000 تومان تثبیت کرده است پس دوستان ما در توپخانه شاید روی آن برچسب برچسبی بچسبانند و قیمتی بالاتر ارائه کنند اما فکر نکنم در توپخانه کسی دلش به حال مصرف کننده بسوزد و قیمتی کمتر از قیمت مصوب ارائه کند

چهارما :
شرکت جم سرویس و سایت پی ام پی فور نماینده رسمی و مرکز پخش مارکهای
پروویژن - بلوسنس - برایت - دیجی مکس
می باشد و هر گونه سوء استفاده ما را می توانید به شرکت های مرجع فوق یا تعزیرات حکومتی با شماره تماس 124 اطلاع دهید

ضمنا همینجا اعلام می کنیم که دوستانی که قیمت های اجناس فوق را با همین مارک و همین گارانتی با قیمت پایین تر سراغ دارند می توانند با دادن اطلاعات مربوط به مانبع قیمتی خود ، محصول علاوه بر اینکه با آن قیمت دریافت می کنند ، ارسال آن نیز رایگان باشد و هدیه ای ویژه نیز دریافت کنند

موفق باشید
جم سرویس - پی ام پی فور

SONY-SHOP
12-12-2010, 11:47
موفق باشيد
باتشكر

شما چه گیری فقط به قیمت های پروویژن دادی - حالا خوبه خودتون هم در چند بحث بالا دلیل اختلاف قیمت رو هم ذکر کردی

برادر من ، مشکل شما چبه ؟ ما در آن سایت هم درخواست کردیم که آقا جان منابع قیمتی خودت رو به ما معرفی کن تا ما هم خرید کنیم ازش حتی اگه قیمت همکار و مصرف کننده فرقی با هم نکنه !! اما نمی دانم چرا آن بحث را حذف کردید !!!

همینجا هم دوباره می خواهیم که اطلاعات تماس را در همینجا ذکر کنید تا همه بدانند و نیازی به پیغام خصوصی نباشد

mohsen121
12-12-2010, 13:06
موفق باشيد
باتشكر

تایید میشه .

behrouz2
12-12-2010, 13:14
شما چه گیری فقط به قیمت های پروویژن دادی - حالا خوبه خودتون هم در چند بحث بالا دلیل اختلاف قیمت رو هم ذکر کردی

برادر من ، مشکل شما چبه ؟ ما در آن سایت هم درخواست کردیم که آقا جان منابع قیمتی خودت رو به ما معرفی کن تا ما هم خرید کنیم ازش حتی اگه قیمت همکار و مصرف کننده فرقی با هم نکنه !! اما نمی دانم چرا آن بحث را حذف کردید !!!

همینجا هم دوباره می خواهیم که اطلاعات تماس را در همینجا ذکر کنید تا همه بدانند و نیازی به پیغام خصوصی نباشد

آدرس: توپخونه پاساژ فتوت طبقه هم كف پلاك 1/29 فروشگاه فرهاد عادلي تلفن 33114911
بقيشم ميگم

SONY-SHOP
12-12-2010, 16:14
آدرس: توپخونه پاساژ فتوت طبقه هم كف پلاك 1/29 فروشگاه فرهاد عادلي تلفن 33114911
بقيشم ميگم

برای اینکه بازدیدکنندگان محترم آگاه شوند از اینکه با اسم "منصف بودن" چه کلاهی بر سر آنان گذاشته می شود ، ما اقدام به خرید از فروشگاه معرفی شده کردیم
البته هدف ما تخریب کسی نیست ، فقط دفاع از خودمان است در برابر اجناس قاچاق

فروشگاه فوق از بین مارک های معروف فقط بلوسنس را موجود دارد و به قیمت 80000 تومان عرضه می کند یعنی 12000 تومان ارزانتر از سایت پی ام پی فور - اما جنس که شما با قیمت 12000 تومان تهیه می کنید به صورت زیر است :
1- قاچاق است
2 - گارانتی ندارد . البته فروشنده می گوید گارانتی دارد اما هیچ کارت گارانتی به شما نمی دهد و در فاکتور هم شماره سریال دستگاه را قید نمی کند
3-هولوگرام FAH مربوط به شرکت عرشیان تجارت سما نماینده رسمی بلوسنس را ندارد
4-و از همه مهمتر هولوگرام تکتا را ندارد - یعنی نه تنها عرشیان تجارت سما آن را پشتیبانی نرم افزاری نمی کند بلکه صداوسیما هم از نظر فنی مخصوصا OTA آن را ساپورت نمی کند

در صورت لزوم ، عکس های مربوط به بلوسنس فروشگاه فوق را در اینجا قرار می دهیم

لطفا سایر فروشگاه ها و منابع خود را معرفی کنید تا بررسی شود و به تعزیرات درباره اجناس قاچاق اطلاع رسنی شود

با تشکر

SONY-SHOP
12-12-2010, 16:31
تایید میشه .
می باشد و هر گونه سوء استفاده ما را می توانید به شرکت های مرجع فوق یا تعزیرات حکومتی با شماره تماس 124 اطلاع دهید

ضمنا همینجا اعلام می کنیم که دوستانی که قیمت های اجناس فوق را با همین مارک و همین گارانتی با قیمت پایین تر سراغ دارند می توانند با دادن اطلاعات مربوط به منبع قیمتی خود ، محصول علاوه بر اینکه با آن قیمت دریافت می کنند ، ارسال آن نیز رایگان باشد و هدیه ای ویژه نیز دریافت کنند

موفق باشید
جم سرویس - پی ام پی فور

DIKT
12-12-2010, 16:48
با سلام
اولا به شما دوست عزیز اعلام می کنیم در صورتی که نتوانید حرف فوق را ثابت کنید ، مشمول تخلفات قوانین جرایم رایانه ای خواهید شد . متن آن را می توانید در آدرس زیر ببینید :
(
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوما :
شما بحث اختلاف قیمت محصولات ما را فقط بر روی یک مدل پروویژن می دانید و در چند بحث بالا هم خودتان بر بدون گارانتی بودن تاکید کرده اید که آن هم جای بحث دارد !

سوما : پروویژن به خاطر سود کمی که برای فروشنده دارد ، شرکت فولاد رایانه(نماینده انحصاری پروویژن) روی آن برچسب قیمتی زده که قیمت آن را 72000 تومان تثبیت کرده است پس دوستان ما در توپخانه شاید روی آن برچسب برچسبی بچسبانند و قیمتی بالاتر ارائه کنند اما فکر نکنم در توپخانه کسی دلش به حال مصرف کننده بسوزد و قیمتی کمتر از قیمت مصوب ارائه کند

چهارما :

ضمنا همینجا اعلام می کنیم که دوستانی که قیمت های اجناس فوق را با همین مارک و همین گارانتی با قیمت پایین تر سراغ دارند می توانند با دادن اطلاعات مربوط به مانبع قیمتی خود ، محصول علاوه بر اینکه با آن قیمت دریافت می کنند ، ارسال آن نیز رایگان باشد و هدیه ای ویژه نیز دریافت کنند

موفق باشید
جم سرویس - پی ام پی فور

من توی رشت ایکس ویزن دی وی بی رو با یکسال گارانتی خریدم 28 تومن در حالیکه توسایت 29800 هست و البته ارسال رایگان برای تهران که خب همین ارسال رایگانش شاید باعث همون اختلاف قیمت میشه

SONY-SHOP
12-12-2010, 16:59
من توی رشت ایکس ویزن دی وی بی رو با یکسال گارانتی خریدم 28 تومن در حالیکه توسایت 29800 هست و البته ارسال رایگان برای تهران که خب همین ارسال رایگانش شاید باعث همون اختلاف قیمت میشه
ایکس ویژن بحث ما نیست و فقط محصولاتی است که در سایت pmp4 عرضه می شوند البته اختلاف قیمت 2 هزار تومان چیزی نیست ، بالاخره بعضی ها یا با شما آشنا هستند یا دوستتان هستند یا شما فردی هستی که خیلی تخفیف میگیری یا فروشنده جون قدرت فروش ندارد و جنسش مانده ، ان را با قیمت پایین عرضه می کنند.

اما هدف ما این نیست که بگوییم از ما فقط خرید کنیم ، بحث ما این است که اجناس قاچاق ، بدون گارانتی ، بدون هولوگرام تکتا نخرید

درست است که شاید اجناس قاچاق کمی ارزانتر از اجناس با گارانتی و مورد تایید صداوسیما باشد اما سودی که فروشنده آنها می کنند از سودی که نماینده های رسمی می کنند بیشتر است چون نه تعرفه گمرکی می دهند نه مالیات و نه خدماتی در قبابل گارانتی و تعمیرات می دهند.

SONY-SHOP
12-12-2010, 17:20
عکس های مربوط به بلوسنس غیر معتبر و بلوسنس اصل
بلوسنس معتبر (سمت راست عکس ) - بلوسنس غیر معتبر (سمت چپ عکس)

1- بلوسنس معتیر کارت گارانتی تعویض یکساله دارد و هولوگرام مربوط به اصل بودن آن

2 - بلوسنس معتبر دارای تاییده شرکت تکتا (صداوسیما) می باشد

acc
12-12-2010, 21:12
من فیلم هایی که با TotalMedia 3.5 ضبط می کنم توی خود برنامه صدا داره ولی توی media player و km player و k-lite صدا نداره .( فقط با vlc media player صدا داره ! )
میخوام فیلم ها رو تبدیل کنم به یه فرمتی که بشه روی divx خونه پخش کنه .
با چند تا برنامه امتحان کردم بازم بی صدا بود .
مشکلش از کدک هاست یا چیز دیگه ایه ؟
کسی تاحالا کانورت کرده روی این دی وی دی های معمولی پخش کنه ؟

amahdavi2004
12-12-2010, 23:02
عکس های مربوط به بلوسنس غیر معتبر و بلوسنس اصل
بلوسنس معتبر (سمت راست عکس ) - بلوسنس غیر معتبر (سمت چپ عکس)

1- بلوسنس معتیر کارت گارانتی تعویض یکساله دارد و هولوگرام مربوط به اصل بودن آن

2 - بلوسنس معتبر دارای تاییده شرکت تکتا (صداوسیما) می باشد

جنس چینی که اصل و غیر اصل ندارد!
واضح است که وقتی شما قید گارانتی را بزنی، قیمت آن کمتر می شود؛ حالا بسته به تصمیم خودت است که خدمات پس از فروش چقدر برایت مهم است.
اینجا که اختلاف 15-10 هزار تومان است؛ گاهی ممکن است کسی برای خرید جنسی مثل ال سی دی چند صد هزار تومان اضافه تر بدهد جنس گارانتی دار را بخرد.

moslem47
12-12-2010, 23:06
واضح است که وقتی شما قید گارانتی را بزنی، قیمت آن کمتر می شود؛ حالا بسته به تصمیم خودت است که خدمات پس از فروش چقدر برایت مهم است.
اینجا که اختلاف 15-10 هزار تومان است؛ گاهی ممکن است کسی برای خرید جنسی مثل ال سی دی چند صد هزار تومان اضافه تر بدهد جنس گارانتی دار را بخرد.
این خدمات پس از فروش چی است؟
تفاوت بین دو مدل 111 و 121 ایکس ویژن چیه؟دوستانی که این مدل ها رو دارند راضیند؟

BraveKnight
12-12-2010, 23:26
من فیلم هایی که با TotalMedia 3.5 ضبط می کنم توی خود برنامه صدا داره ولی توی media player و km player و k-lite صدا نداره .( فقط با vlc media player صدا داره ! )
میخوام فیلم ها رو تبدیل کنم به یه فرمتی که بشه روی divx خونه پخش کنه .
با چند تا برنامه امتحان کردم بازم بی صدا بود .
مشکلش از کدک هاست یا چیز دیگه ایه ؟
کسی تاحالا کانورت کرده روی این دی وی دی های معمولی پخش کنه ؟
اگه فرمتش ts هست شاید با TMPGEnc 4.0 XPress بتونید تبدیل کنید. اما اگه مثل BlazeDTV فرمتش MPEG هست که باید قیدش رو بزنید چون خیلی بد قلقه.
TotalMedia رو رها کنید و از برنامه DVBViewer استفاده کنید خیلی بهتره. خروجیش هم استانداردتره باز امیدی به تبدیلش هست.

Creative1
13-12-2010, 00:20
با توجه به این مطلبی که من خوندم لازم می بینم یه خبر موثق رو هم من بدم. چند روز پیش با چشم های خودم دیدم اداره تعزیرات یا بازررسی تعدادی از دستگاه های گیرنده دیجیتال بدون هولوگرام تکتا را از فروشگاه های پشت شهرداری و توپخونه جمع و توقیف کرد. حالا می فهمم که موضوع چی بوده. بابا دمشون گرم. ولی به نظر من گارانتی اگه واقعا گارانتی باشه ارزش داره آدم حتی 20 هزار تومن اضافه بده. تازه فقط گارانتی که نیست خود اون هولوگرام تکتا به آدم کلی دلگرمی میده که دستگاهی که خریده پدر مادر داره. اونم بلوسنس که اصلا تو سایت های چینی پیدا نمیشه و اصلیتش اسپانیاییه.

behrouz2
13-12-2010, 00:27
جناب SONY-SHOP من هم كه گفته بودم در مورد گارانتي دستگاها تو اون پست ولي خب بقول دوستمون جنس چيني ...

ولي در كل وبدون در نظر گرفتن قيمت بازار عاقلانه ترين كار اين است كه خريدار جنس باگارانتي معتبر تهيه نمايد.
اين سليقه مشتري است كه جنس باگارانتي باقيمتي كمي بالاتر بخرد ويا بدون گارانتي وارزانتر. شما كه فروشنده هستيد بايد به مشتري خود احترام بگذاريد.
در هر صورت ازمن ناراحت نباشيد زيرا قصد من اطلاع رساني بود و همه بايد از قيمتهايي كه دربازار عرضه ميگردد با خبر باشند.

madopak
13-12-2010, 10:31
دوست عزیز مشخصاتش مبهم نیست. مدلش که XDVB-131 هست و کاملا در سایت مادیران توضیح داده شده. این مدل میتونه فایلهای متعدد ویدیویی بر روی حافظه های قابل حمل رو که با پورت یو اس بی بهش متصل میکنین رو پخش کنه و خروجی HDMI برای تلویزیون LCD داره. ضمنا گارانتی یکساله مادیران هم داره.

اینم مشخصات کاملش:

نه عزیزجون.مدل xvision 333.اگه اطلاعاتی دارید برام بگید لطفا.

SONY-SHOP
13-12-2010, 11:03

این حرفم ربطی به بحث فروم نداره اما میگم و دیگه بحث رو ادامه ندیم :

من مجاز نیستم این موضوع رو اطلاع رسانی کنم ! اما حالا فکر کنم جایی هست که باید مطرح شه

ببین دوست عزیز ، ما مردم برای کارامون اسمای قشنگی انتخاب می کنیم مثلا به بهره میگیم اسکونت !
این جریان "بدون گارانتی" هم از همون اسماس !

وقتی میگیم "بدون گارانتی" یعنی اینکه این اختلاف قیمت فقط به خاطر "گارانتی" هستش و میشینیم کلی فحش میدیم به شرکتی که جنس رو گارانتی کرده که چرا انقدر واسه گارانتی داره میگیره !!!

اما وقتی لفظ درست این نوع اجناس رو به کار ببریم که همون اجناس "قاچاق" هستش ، موارد دیگه ای هم توی اختلاف قیمت پیدا میشه !

شما درسته که وقتی که جنس قاچاق را با قیمتی کمتر از جنس قانونی میخرید اما سودی که به قاچاقچی و قاچاق فروش میدید ، بیشتر از سودیه به فروشنده جنس قانونی میدید !!

حالا چیزی که من می خواستم بگم :
شما می تونید محصولات سونی یا هر مارک دیگه ای رو از کیش یا هر منطقه آزاد تجاری دیگه با قیمتی کمتر از بانه بخرید ! با این تفاوت که جنسی که مثلا از کیش میخرید گارانتی رسمی سونی رو هم داره !!!!
می دونید چرا ؟ چون کیش منطقه آزاد هستش و تعرفه گمکی نداره و واردکننده ها دیگه تعرفه گمرکی رو روی قیمت اجناس نمی کشن
فقط مشکل آوردنش هستش که توی فرودگاه اون تعرفه گمرکی رو ازتون میگیرن ، ولی به غیر از ال سی دی ، میتونین بقیه محصولات رو برای استفاده خودتون بیارید و تعرفه پرداخت نکنید

پس مطئمن باشید با خرید اجناس قاچاق فقط یک عده قاچاقچی و قاچاق فروش رو تپل تر می کنید بدون اینکه هیچ خدماتی از اونا بخواید و به شرکت های کشورتون ضرر بزرگی میزنید

SONY-SHOP
13-12-2010, 11:09
جناب SONY-SHOP من هم كه گفته بودم در مورد گارانتي دستگاها تو اون پست ولي خب بقول دوستمون جنس چيني ...

ولي در كل وبدون در نظر گرفتن قيمت بازار عاقلانه ترين كار اين است كه خريدار جنس باگارانتي معتبر تهيه نمايد.
اين سليقه مشتري است كه جنس باگارانتي باقيمتي كمي بالاتر بخرد ويا بدون گارانتي وارزانتر. شما كه فروشنده هستيد بايد به مشتري خود احترام بگذاريد.
در هر صورت ازمن ناراحت نباشيد زيرا قصد من اطلاع رساني بود و همه بايد از قيمتهايي كه دربازار عرضه ميگردد با خبر باشند.

درباره جنس "بدون گارانتی" در پست قبلی توضیح دادم

فرقی نداره که جنس چینی باشه ، ژاپنی یا ... مهم اینه که لفظه "بدون گارانتی" اشتباهه
بعدم ، دیگه الان هه مارکهای بزرگ رو اکثرا چین تولید میکنه

asstubirs
13-12-2010, 12:00
با سلام به دوستان

در کل خانواده من تلویزیون زیاد نگاه می کنند لذا برای دریافت باکیفیت تصویر قصد خرید یه ستاپ باکس رو دارم
تایپیک ها رو خوندم وبه نظر رسید بلوسنس و برایت بهتره .
میخوام بدونم کدوم یکی کاری تر وسخت جون است.(مثل ویدیو های ایوا قدیمی)
و یا اینکه صبر کنم تا مورد های جدیدی به بازار بیاد.(TV ال سی دی ال جی تایم ماشین HD است).
برای کامپیوترم ایکس ویژن گرفتم که خوبه اما برای تلویزیون موندم چی بگیرم.

DVB-S-XBOX360
13-12-2010, 16:00
با سلام به دوستان

در کل خانواده من تلویزیون زیاد نگاه می کنند لذا برای دریافت باکیفیت تصویر قصد خرید یه ستاپ باکس رو دارم
تایپیک ها رو خوندم وبه نظر رسید بلوسنس و برایت بهتره .
میخوام بدونم کدوم یکی کاری تر وسخت جون است.(مثل ویدیو های ایوا قدیمی)
و یا اینکه صبر کنم تا مورد های جدیدی به بازار بیاد.(TV ال سی دی ال جی تایم ماشین HD است).
برای کامپیوترم ایکس ویژن گرفتم که خوبه اما برای تلویزیون موندم چی بگیرم.

اگر پخش فایلهای ویدیویی با فرمت های مختلف HD براتون در کنار پخش دیجیتالی تلویزیون اهمیت داره، پس بلوسنس رو بگیرین. این نظر منه که با بلوسنس کار کردم. بلوسنس از یه شرکت معتبر اسپانیایی هست.

در ضمن ویدیوهای آیوا گاهی تسمه هاشون باید عوض میشد گاهی باید هد رو تعویض یا تعمیر میکردند یا مثلا مکانیک ورود و خروج کاست فیلم ایراد پیدا میکرد ولی این دستگاه های دیجیتالی از اون قطعات قابل استهلاک نداره که بخواد به این راحتی ها خراب بشه.

اگر نوسان برق نباشه و حواسمون جمع باشه که پس از هر بار استفاده با زدن دکمه قرمز پاور روی کنترل از راه دور، ستاپ باکس رو خاموش کنیم، این جوری به دستگاه فشار نمیاد و عمر کارکردش خیلی بالاتر میره. چون من دیدم یه عده تلویزیون رو که خاموش میکنند یادشون میره ستاپ باکس رو هم با کنترل خاموش کنند و این دستگاه بیچاره تا فردا همینطور پشت سر هم روشنه!

rouhallah
13-12-2010, 18:41
به نام خدا
سلام

كسي ميدونه چطور فليم با فرمت هاي مختلفي مثل wmv يا vob رو ميشه به فرمت trp تبديل كرد؟
آخه اين طور كه معلومه مبدل ديجيتال x.vision مدل 111 تنها فرمت trp رو ميشناسه
يكي از دوستان انگار گفتن h.264 همون trp هست. من نرم افزاري دارم كه به اين فرمت ميتونه تبديل كنه . اما پسوند فايل رو mp4 ميذاره و اونسه تا فايل ديگه كه پسوندشون idx‌ و ifo و bak هست رو نميسازه
و مشكل هم همينجاست كه مبدلي كه دارم اين پسوندها رو هم براي پخش فيلم لازم داره
ممنون ميشم يكي كمكم كنه:41:

asstubirs
13-12-2010, 21:56
t14 بلوسنس داغ میکنه یانه؟

SONY-SHOP
14-12-2010, 12:38
اینجا تبدیل شده به تاپیک تبلیغاتی.
ایکاش از تو تلویزیون ها گیرنده هاشو کم نمی کردن که الکی مجبور نشیم اندازه ی پول یه DVD پلیر بابت یه چیزی مثل ----t پول بیخود بدهیم.
مگه یه گیرنده چی داره که الکی اینقدر گرون هست، نهایت باید 50 تومن باشه، احتمالن از چین با قیمت خیلی کمی می خرند.
در هر صورت با توجه به عنوان این تاپبک ، طبیعی هست که حتی مشاوره هم به معرفی و تبلیغ یک دستگاه تبدیل بشه .

االانم بعضی مارکها هستند که همان 50 تومن قیمت دارند مثل مارشال که فقط گیرنده هستند و کار دیگه ای نمی کنند

mrsaid
14-12-2010, 12:51
لطف می کنید اساتید این سوالو جواب بدید که چطور میشه نرم افزار دستگاه دیجیتال رو افزایش داد؟ آموزش بدید

SONY-SHOP
14-12-2010, 12:59
لطف می کنید اساتید این سوالو جواب بدید که چطور میشه نرم افزار دستگاه دیجیتال رو افزایش داد؟ آموزش بدید
هر مارکی نرم افزار و روش خاص خودشه داره

اینو باید از شرکتی که دستگاهتون رو وارد میکنه یا فروشنده بخواید
مارکش چیه؟

mrsaid
14-12-2010, 13:34
مارکش شاتل است؟
آپدیتش را از چه سایتهایی میشود دریافت کرد؟
Thank You Very Much

nikaien
14-12-2010, 14:05
اصلاً 1000 تومن! واقعاً برنامه هاي صدا و سيما ارزش اينو داره كه كسي از اين گيرنده ها بخره؟!

nimakh
14-12-2010, 14:11
نه اصلا ارزششو نداره

hitv
14-12-2010, 14:35
آیا ایران ----- اچ دی تولید کرده و یا دیش که مجوز داشته باشه و بشه کانالهای ایران و که روی ماهواره عربست هست رو دریافت کرد؟

mrsaid
14-12-2010, 14:49
خیلی ممنون که اهمیت دادی و جستجو کردی و پاسخ من رو دادی؟ جناب SONY-SHOP

moslem47
14-12-2010, 14:55
اصلاً 1000 تومن! واقعاً برنامه هاي صدا و سيما ارزش اينو داره كه كسي از اين گيرنده ها بخره؟!
بستگی داره تا دنبال چه جور برنامه هایی باشید.
لطفا از این بحث های روشن فکرانه نکنید.

jupitertyger
14-12-2010, 15:15
با سلام
چند وقتی هست میام اینجا و این نقل قولها و گفتگوها رو میخونم. بعضیاشون خوب و سازندن بعضیاشون هم واقعا ...
اولا من از دوستان چه کسانی که عنوان کارشناس و فروشنده و باقی مسائل رو یدک میکشن و چه کسانی که دنبال اطلاعات و خرید و امتحانن تقاضا میکنم که در هر جایی که هستن سعی کنن صداقت و مسئولیت پذیری نسبت به حرفی که میزنن رو به خاطر داشته باشن و سعی نکنن که به خاطر عدم آگاهی و یا خدای نکرده سودجویی حق الناس و امانتی رو به گردنشون بذارن. همه ما روزی در پیشگاه خدا جوابگوی اعمالون هستیم و مطمئنا در این دنیا هم عاقبت خوب و زندگی سلامت نصیب کسایی میشه که درستی و صداقت رو پیشه کنن.
بعد از سخنرانی تجربیات اندک خودم رو در اختیارتون میگذارم.
من خودم چند وقتی هست که ----t استفاده میکنم به این منظورم یه مانیتور LED که ورودی HDMI داره و قیمتش با گارانتی هم نصف قیمت تلویزیونهای LCD هم اندازشه خریدم و یه ----t با مارک سینام.
از گیرندم راضی هستم چون تو مناطقی که حتی سیگنال ضعیفی دارن هم تصویر بدون پرشی داره و در ضمن MEDIA PLAYER هم هست . فرمتهای MKV,AVI,DAT,,MP4 رو باهاش دیدم با زیرنویس فارسی خوب و خوانا و قابل تنظیم رنگ و اندازه با فرمت SRT. فقط بعضی فایلهای AVI رو بدون صدا پخش میکنه که فکر کنم ایراد از نرم افزار دستگاه باشه .داغ هم نمیکنه و تو مدت زمان زیاد هم مشکلی نداره . کنترل دستگاه هم از فاصله دور کار میکنه اما بعضی وقتا قاطی میکنه و با زدن یه کلید یه کار دیگه میکنه.
در ضمن دکمه اختصاصی PLAY نداره و جایگیری کلیدها هم اصلا خوب نیست. فرمتهای ضبطش هم با POWER DVD 10 و VLC PLAYER قابل دیدنه. TIME SHIFT هم داره. هارد اکسترنال رو نمیدونم ساپورت میکنه یا نه یه مدل بهش زدم کار نکرد فکر کنم از فرمت هارد بوده احتمالا.
من با گیرنده مارشال و ایکس ویژن هم کار کردم .
مارشال نسبت به قیمت امکانتش مناسبه . مثلا TIME SHIFT داره که بعضی از گرونتراش هم ندارن . رنگ و شفافیت تصویرش هم خوبه اما 2 تا نقص بزرگ داره . اولی که کوچیکتره اینه که با کیفیت سیگنال زیر 70 درصد تصویرتون مدام قطع و وصل میشه اما بالای 70 تصویر خیلی خوبه به همین خاطر به درد جاهای دور از مرکز نمیخوره مثل حومه شهر . اما تو خود تهران که خوبه. دوم اینکه با یه فرمتی ضبط میکنه که در دکان هیچ بقالی پیدا نمیشه !!! فرمت dvr . حتی وقتی با خودشون تماس گرفتم گفتن از قصد این کار و کردیم که نکنه!!؟؟ گفتم خب بقیه دستگاهها که پخش میکنن طرف که معلومه خیلی اطلاعات داشت با قطعیت کامل گفت هیچ دستگاهی این کار رو نمیکنه (همچنان !!!!!؟؟؟؟؟).
گیرنده ایکس ویژن هم چیز خاصی نداشت اونم با سیگنال پایین جوابگو نیست اما از مارشال بهتره یعنی پرش تصویرش تو سیگنال کم کمتر از مارشاله . TIME SHIFT هم نداشت . البته این مدل جدید که HDMI داره رو نمیدونم من قبل این مدل 121 رو میگم.
هیچ کدوم از 3 دستگاه بالا OTA رو ساپورت نمیکردن . شاید تو آپدیتهای بعدی ساپورت کنن ( البته اگه آپدیتی داشته باشن!)
اگر کسی تونسته این فرمت ضبط مارشال یعنی DVR رو قابل دیدن کنه لطفا آموزش بده . با تشکر

ak313
14-12-2010, 15:43
در هر صورت با توجه به عنوان این تاپبک ، طبیعی هست که حتی مشاوره هم به معرفی و تبلیغ یک دستگاه تبدیل بشه .

االانم بعضی مارکها هستند که همان 50 تومن قیمت دارند مثل مارشال که فقط گیرنده هستند و کار دیگه ای نمی کنند
درسته مارشال حدود 50 هستش . منم مدل 885 رو دارم واقعا از نظر گیرندگی خوبه. سیگنال من 89 و کیفیتم 97 درصد. می تونی یه شبکه رو ببینی و دیگری رو ضبط کنی. تایم شیفت هم داره اما حیف که پلیر نیست. فقط mp3 و عکس پخش می کنه با برنامه های ضبط شده خودشو.
سرعت لود شدن و تعویض شبکه هم خوبه. کیفیت ضبط خوبه. روی خودشم هم دکمه منو رو داره. اینم مزیتی هستش.

Creative1
14-12-2010, 17:06
اینجا تبدیل شده به تاپیک تبلیغاتی.
ایکاش از تو تلویزیون ها گیرنده هاشو کم نمی کردن که الکی مجبور نشیم اندازه ی پول یه DVD پلیر بابت یه چیزی مثل ----t پول بیخود بدهیم.
مگه یه گیرنده چی داره که الکی اینقدر گرون هست، نهایت باید 50 تومن باشه، احتمالن از چین با قیمت خیلی کمی می خرند. شما میرید 50 هزار تومن میدید یه DVD Player می خرید که صرفا کارش پخش انواع CD و DVD یا نهایتا پخش از فلش و مموری کارت است. اما مثلا 92000 تومن پول میدید برای یه گیرنده ای مثل بلوسنس (چون خودم بلوسنس دارم این مارک رو مطرح کردم ولی مارک های دیگری هم هست) که هم یه گیرندست و می تونید کانال هارو با کیفیت عالی ببینید و علاوه بر اون می تونید تا 2 ترابایت هارد و انواع فلش بهش وصل کنید و هرچی می خواهید با اون دستگاه DVD Player ببینید بریزید تو هارد و با این دستگاه ببینید. به نظر من که می ارزه.

regedit021
14-12-2010, 17:35
سوني شاپ جان اينارو ولش كن!
اين كاربر بهروز هم قبلا از اين حركتا كرده!

از فريمور t7خبري نيست؟
من هر چي زنگ زدم كسي در بخش فني پاسخگوبيود!

Artam01
14-12-2010, 18:35
شما میرید 50 هزار تومن میدید یه DVD Player می خرید که صرفا کارش پخش انواع CD و DVD یا نهایتا پخش از فلش و مموری کارت است. اما مثلا 92000 تومن پول میدید برای یه گیرنده ای مثل بلوسنس (چون خودم بلوسنس دارم این مارک رو مطرح کردم ولی مارک های دیگری هم هست) که هم یه گیرندست و می تونید کانال هارو با کیفیت عالی ببینید و علاوه بر اون می تونید تا 2 ترابایت هارد و انواع فلش بهش وصل کنید و هرچی می خواهید با اون دستگاه DVD Player ببینید بریزید تو هارد و با این دستگاه ببینید. به نظر من که می ارزه.

اولن من DVD پلیر 50 تومنی نمی گیرم چون دنبال کیفیت هستم حداقل یک برند نسبتن اسم و رسم دار میگیرم(که گرفتم قبلن)، دومن برای پخش فایل بازم یه مدیا پلیر خوب می گیرم مثل WD یا یک مدل قوی مشابه، به نظر من اصلن ارزش نداره که که دستگاه بزرگی مثل بلوسنس و یا مدل های دیگرو با قیمت 90000-70000 بگیرم که نه گیرنده ی خوبیه و نه یک پلیر خوب.

باز اگه یک دستگاهی وارد کنن که هم پلیر خوبی باشه و هم گیرنده خوبی باشه ارزش داره تا 100 براش هزینه کرد ولی نه دستگاه های موجود فعلی.
امیدوارم که دستگاه خوب و با کیفیتی وارد بازار بشه که هم قیمت مناسب و هم کیفیت مناسبی رو داشته باشد که ما هم از آنالوگ به سوی دیجیتال برویم.

Creative1
14-12-2010, 18:48
شما مگه بلوسنس رو امتحان کردید که خیلی صریح میگید "نه گیرنده ی خوبیه و نه یک پلیر خوب"؟
بعدش اول شما گفتید DVD Player پنجاه هزار تومنی. حالا میگید WD که 160 هزار تومنه!!!
در ضمن پلیر بلوسنس شاید به پای WD نرسه. ولی به نسبت قیمتش دستگاه خوب و کاملیه.
بلوسنس در مقایسه با WD فقط فایل های WMV و FLV رو پخش نمی کنه. ولی همین بلوسنس که از نظر شما پلیر خوبی نیست زیر نویس SRT فارسی رو ساپورت می کنه که WD این قابلیت رو نداره.

BraveKnight
14-12-2010, 19:15
شما مگه بلوسنس رو امتحان کردید که خیلی صریح میگید "نه گیرنده ی خوبیه و نه یک پلیر خوب"؟
بعدش اول شما گفتید DVD Player پنجاه هزار تومنی. حالا میگید WD که 160 هزار تومنه!!!
بلوسنس در مقایسه با WD فقط فایل های WMV و FLV رو پخش نمی کنه. ولی همین بلوسنس که از نظر شما پلیر خوبی نیست زیر نویس SRT فارسی رو ساپورت می کنه که WD این قابلیت رو نداره.
امکان داره تو فیرمورهای بعدی FLV و WMV رو هم ساپورت کنه؟

Artam01
14-12-2010, 22:22

من چند ماهه که مطالب تاپیک ها رو خوندم و دوستانی که داشتن گزارشات خودشون رو ارائه دادن، حتمن نباید یه چیزیرو خرید، فروم و مشاوره برای همینه که، برای به اشتراک گذاشتن تجارب،
نتیجه: بلوسنس گیرندگی ضعیفی داره و برای جایی خوبه که فرکانس بالا باشه، قدرت پخش فایل های FullHD با بیت ریت بالا رو نداره، پس یعنی نه گیرنده ی قوی هست و نه پلیر قوی.
WD رو 130-40 هم دوستان قیمت دادن و 110 مدل های مشابه رو.
من هیج جا نگفتم DVD پلیر 50 تومنی، درست و با دقت بخون تا جواب بی ربط ندی، گفتم نهایت این --- ها 50 تومن باید باشند.
ساپورت زیر نویس در درجه دومه برای من، نخست کیفیت.

Creative1
14-12-2010, 23:39
اون مهندسینی که در آزمایشگاه های تخصصی شرکت تکتا نشستن قطعا از من و شما بهتر میفهمن که یک دستگاه گیرندگیش یا پلیرش در حد استاندارد هست یا نه و مسلم این که تا یک دستگاه کلیه آزمایشات را با جواب مثبت رد نکنه بهش تاییدیه و هولوگرام نمیدن. پس بهتره نظر غیرکارشناسی و غیرعاقلانه ندیم. به نظر من مهم تر از هرچیز اینه که یک دستگاه تاییدیه یک سازمان معتبر رو داشته باشه و اون سازمان معتبر گارانتی اون شرکت واردکننده و عرضه کننده رو قبول داشته باشه. درضمن هیچ کدوم از دستگاه هایی که گارانتی و تاییدیه تکتا را ندارند توسط شرکت های واردکننده و عرضه کننده اون دستگاه تعمیر نمی شوند. این رو من خودم از شرکت عرشیان تجارت پرسیدم. اونها حتی حاضر نیستن راجع به دستگاه بلوسنس بدون هولوگرام که قاچاق وارد شده وقت پاسخ بذارن. چه برسه به اینکه تعمیرش کنن. ولی دستگاه هایی که هولوگرامشون روش باشه تا یک سال تعویض می کنن. تازه بعد از سال اول تا یک سال دیگه بدون اجرت تعمیرش می کنن. شرکت های دیگه هم طبق ضوابط خودشون عمل می کنن.
من این موارد رو خودم دنبال کردم و به نتایجی که نوشتم رسیدم.
برای اثبات اطلاعاتی که دادم می تونید از این لینک هم یک بازدیدی داشته باشید:

meshkiposh2200
15-12-2010, 00:51
اینجا اصفهان ملک سیتی امروز سیگتال دیجیتال را دریافت کردم

behrouz2
15-12-2010, 01:26
از يوزر وپاسوورد behrouz2 متاسفانه 4 نفر دارندبصورت مشترك استفاده ميكننداين يوزر وپاسوورد درسايت sispda گذاشته شده بود از ناظم سايت خواهش ميكنم كه behrouz2 را حذف كند.
با تشكر

Artam01
15-12-2010, 17:32
اون مهندسینی که در آزمایشگاه های تخصصی شرکت تکتا نشستن قطعا از من و شما بهتر میفهمن که یک دستگاه گیرندگیش یا پلیرش در حد استاندارد هست یا نه و مسلم این که تا یک دستگاه کلیه آزمایشات را با جواب مثبت رد نکنه بهش تاییدیه و هولوگرام نمیدن. پس بهتره نظر غیرکارشناسی و غیرعاقلانه ندیم. به نظر من مهم تر از هرچیز اینه که یک دستگاه تاییدیه یک سازمان معتبر رو داشته باشه و اون سازمان معتبر گارانتی اون شرکت واردکننده و عرضه کننده رو قبول داشته باشه. درضمن هیچ کدوم از دستگاه هایی که گارانتی و تاییدیه تکتا را ندارند توسط شرکت های واردکننده و عرضه کننده اون دستگاه تعمیر نمی شوند. این رو من خودم از شرکت عرشیان تجارت پرسیدم. اونها حتی حاضر نیستن راجع به دستگاه بلوسنس بدون هولوگرام که قاچاق وارد شده وقت پاسخ بذارن. چه برسه به اینکه تعمیرش کنن. ولی دستگاه هایی که هولوگرامشون روش باشه تا یک سال تعویض می کنن. تازه بعد از سال اول تا یک سال دیگه بدون اجرت تعمیرش می کنن. شرکت های دیگه هم طبق ضوابط خودشون عمل می کنن.
من این موارد رو خودم دنبال کردم و به نتایجی که نوشتم رسیدم.
برای اثبات اطلاعاتی که دادم می تونید از این لینک هم یک بازدیدی داشته باشید:

همچین میگی مهندس :31:و آزمایشگاه های تخصصی انگار تو اروپایی ژاپنی چیزی هستی؟ :27:
بابا اینجا همه چی قلابیه، تو یه جنس درپیت وارد کن یکمی پول خرج کن، بعد با قیمت چندین برابر بفروش.
اونا هم که دستگاه تهمیر نمیکنن برا اینه که پولش قیلش از مشتری تو جیبشون نرفته، وگرنه دو تا دستگاه مشابه با هم یکی هستن.
نظر سنجی جالبی بود xvision که همه تو تاپیکش ازش شاکی بودن رتبه ی خوبی کسب کرده است.
این دستگاه ها هر کدوم یه پاشون میلنگه، و گرنه منم تا حالا یکی گرفته بودم.

Rebel
15-12-2010, 18:55
سلام

آقا من یه مشکلی با این بلوسنس دارم

تا کانال 8 خوب می گیره ولی از 9 تا 14 رو وقتی می زنی مینویسه "سیگنال وجود ندارد" اما 5 ثانیه بعد تصویر میاد

ضمناً تو این کانالها اگه ولوم رو کم و زیاد کنی تصویر میره و همون پیغام رو می نویسه ولی باز بعد از 5 ثانیه تصویر میاد !

جدیداً اینطوری شده. ممکنه از این فیرمور آخری باشه ؟!

regedit021
15-12-2010, 19:20
چون كانال هاي 1تا 8از يك فرستنده ديگه ارسال ميشه وكانال هاي 9تا14از يك فرستنده ديگه هست !
احتمالا درصد سيكنا از فرستنده دوم كمتره اين مشكل به وجود امده!
اما اگر توي فريمور هاي قبلي مشكلي نداشتيد ممكن هست كه از فريمور جديد باشه!

mehrdad_ati
16-12-2010, 21:09
سلام .

میخواستم بدونم در حال حاضر سیگنال دیجیتال در چه نقاطی از کشور قابل دریافته ؟!

ممنون .

ak313
16-12-2010, 23:09
سورپرایز برای دارندگان گیرنده مارشال:
حتما می دانید که فایلهای ضبط شده با این دستگاه بر روی کامپیوتر قابل مشاهده نیستند. اما بالاخره برنامه ای یافتم که فرمت dvr را به ts تبدیل می کنه و می تونید توی کامپیوتر اونو مشاهده کنید. من فایل یک گیگی رو در 1 دقیقه تبدیل کردم اونم با چی برنامه 100 کیلوبایتی!!
موند فقط راه حلی برای تبدیل فایلهای کامپیوتر به dvr که بشه اونها رو توی دستگاه تماشا کرد.
اینم لینک دانلود برنامه
Dvr-to-ts
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]^_to^_ts.zip

ak313
17-12-2010, 12:17
اینم برنامه ts doctor برای تبدیل dvr به ts. این برنامه پرتال و رجیستر شده هستش.
لینک دانلود

mrsaid
17-12-2010, 19:06
سلام
جناب jupitertyger شما که از مانیتور LED بجای تلویزیون استفاده می کنی صدای تلویزیونو از کجا میشنوی؟!!
مانیتور که مثل تلویزیون روی خودش بلندگو نداره...
بلندگوی جدا نصب کردی؟
قیمت تلویزیون LED و مانیتور LED در سایز مثلاً 22 اینچ چقدره؟

DVB-S-XBOX360
17-12-2010, 20:04
حالا تا اون دوست عزیز پاسخ شما رو بدهند بنده یه مواردی رو عرض میکنم:

الان بعضی از مانیتور-تلویزیون های LCD و یا LED (دو قابلیت در یکی) هست که بلندگو روی خود مانیتور دارند ولی آنچنان قوی نیستند.
اگر تلویزیون LED یا LCD خالی در حد 22 اینچ میخواین باید عرض کنم که زیر 32 اینچ تلویزیون خالی امکانش کم هست که بتونین پیدا کنین. زیر 32 اینچ مانیتور هست که بعضیهاشون هم مانیتور هست هم تلویزیون. مثلا مدل LG M2794DP-PZ مادیران که 27 اینچه و ال سی دی هست. تلویزیون دیجیتال داره و مانیتور هم در ضمن هست. فکر میکنم حدود نیم میلیون تومان هم قیمتش هست. اما مطمئن نیستم. البته این مدل دیگه تقریبا داره قدیمی میشه.

saebonic
19-12-2010, 09:02
سلام
من اشتباهی فریم ور دستگاه رو آپدیت کردم. می شه این فایل آپدیت رو یکشون رو برام بزارید برای دانلود تا دستگاه رو زنده کنم.
متشکر
عاجزانه تقاضا دارم سریع تر

DVB-S-XBOX360
19-12-2010, 09:23
سلام
من اشتباهی فریم ور دستگاه رو آپدیت کردم. می شه این فایل آپدیت رو یکشون رو برام بزارید برای دانلود تا دستگاه رو زنده کنم.
متشکر
عاجزانه تقاضا دارم سریع تر

دوست بزرگوار، تا نام مارک و مدل دقیق دستگاه گیرنده-مبدل تلویزیون دیجیتال خودتون رو اعلام نکنید، کسی نمیتونه کمکی کنه.

saebonic
19-12-2010, 10:25
ببخشید انقدر از این مشکل ناراحتم یادم رفت مدل رو بگم
provision t-7
دکمه های جلویی هم مشکی هست.

regedit021
19-12-2010, 12:59
فريمور چه دستگاهي رو نصب كرديد؟
-------------------------------------
مژده!
دوستان فريمور جديد T7كليد نقره اي تا 1هفته ديگه مياد!

saebonic
19-12-2010, 17:47
وقتی روشنش می کنم می نویسه TDT . فریم ور دستگاه رو از خود فولاد رایانه گرفتم. برام ایمیل کردند. اما بعد از نصب کردنش بازم همین فریم ویر اجرا می شه! چه کنم!؟

regedit021
19-12-2010, 19:22
من گفتم وقتي روشنش مي كني چي مي نويسه؟؟يا گفتم فريمور چه دستگاهي رو نصب كرديد؟!!!!!:13:
حالا بگذريم!
مطمئني كه فريمور نصب ميشه؟
احتمالا نميشه كاريش كرد!متاسفم!غم آخرت باشه!:10:
بايد ببريش گارانتي!

Ali_MB
20-12-2010, 09:20
با سلام
دوستان طریقه اتصال صدا به صورت اپتیک در برایت به سینمای خانگی چگونه است .(با توجه به اینکه برایت از نوع کواکسیل است ولی سینمای خانگی از نوع اپتیک)
به چه صورت در برایت میشود فیلم همراه با زیرنویس از روی فلش مموری تماشا کرد؟
چرا فهرست الکترونیکی برنامه چیزی نشون نمیده ؟
در کل راهنمای داخل پک برایت خیلی نامفهوم است از دوستان کسی یک راهنمای کامل و درست و حسابی سراغ دارد که ما را یاری کند.
با تشکر
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم

regedit021
20-12-2010, 12:20
1.نميشه!
2.وقتي كه نام زير نويس با نام فيلم يكي باشه!
3.چون غير فعال هست!
4.فعلا چيزي در دسترس نيست!

Ali_MB
21-12-2010, 08:18
سلام
استاد ارجمند من با توجه بحث به و نظرات و تجربیات شما ودیگر دوستان در مورد هر کدام از این دستگاهها ، برایت را انتخاب و راضی هستم خیلی نکات در موردش از جنابعالی و دیگر دوستان فرا گرفتم انصافا انجمن پر بار است .
اگر من سوال یا توضیحی در خواست میکنم خب شاید به درد دیگران هم بخورد و این خود از محاسن انجمنهاست پس بیایید اطلاعات مان را برای استفاده همگان قرار دهیــــم .

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم

prince3-love
21-12-2010, 11:30
سلام
ببخشید من یه مشاوره میخواستم راجب این دو مودل که کدوم رو بخرم بهتره و کیفیت کدوم بهتره
ایکس ویژن XDVB-131 یا Denay STB236DOLBY
Denay STB236DOLBY رو دیدم تا 1080I رو ساپورت میکنه ایا ایکس ویژن هم تا 1080iساپرت میکنه یا خیر

lord69
23-12-2010, 12:46
این برایت پشتیبانیش چطوریه؟

برای آپدیت کردن سایتی چیزی داره؟

regedit021
23-12-2010, 13:13
سوني شاپ جان پيگيري كردي فريمور t7 رو كه ببينيم بالا خره كي مياد؟

jupitertyger
23-12-2010, 15:02
اینم برنامه ts doctor برای تبدیل dvr به ts. این برنامه پرتال و رجیستر شده هستش.
لینک دانلود

:11: دست شما درد نکنه داداش ، یه ملتی رو خوشحال کردین . ممنون

jupitertyger
23-12-2010, 15:23
سلام
جناب jupitertyger شما که از مانیتور LED بجای تلویزیون استفاده می کنی صدای تلویزیونو از کجا میشنوی؟!!
مانیتور که مثل تلویزیون روی خودش بلندگو نداره...
بلندگوی جدا نصب کردی؟
قیمت تلویزیون LED و مانیتور LED در سایز مثلاً 22 اینچ چقدره؟

با سلام
من از مانیتور LG مدل w2286l استفاده میکنم. چون دو تا ورودی HDMI داره و همچنین خروجی هدفون . همین الان --- رو با یه کابل HMDI و یک دستگاه دی وی دی پلیر مارشال که اونم خروجی HDMI داره رو به ورودی دوم زدم . به خروجی هدفون مانیتور هم یه بلندگو معمولی رومیزی کوچیک اما با صدای خوب از مارک DIVOOM وصل کردم . البته بلندگو میتونه هر مارک و شکلی باشه این به بودجه و سلیقه شما بستگی داره اما میبینید که میتونید با این روش یه تلویزیون تیون شده رو داشته باشید . اونم با کمترین هزینه و بهترین نتیجه . خریدن یه TV در سایز 22 با قیمت 400 هزار تومن اونم با تکنولوژی و کیفیت LCD اصلا منطقی نیست . من این مانیتور رو 3 ماه پیش 269 هزار تومان خریدم . بلندگو 18 هزار تومان . گیرنده هم با کابل HDMI و یک فلش 8 گیگ 102 هزار تومان . که البته الان ارزان تر هم شده. به نظر من برای کسی که اندازه بزرگ تصویر رو لازم نداره این بهترین گزینه است مخصوصا برای خانه هایی که اتاقشون کوچیکه و تلویزین بزرگ اصلا قابل استفاده نیست چون از فاصله 5-6 متری هم تصویر روی این مانیتور عالیه اونم با رنگ بسیار طبیعی. این نکته رو هم بگم که این مانیتور تو این سایز تنها مانیتوری که نسبت تصویر کمتره یعنی 16:9 نیست برای همین تصاویر تلویزیون ایران رو هم عریض نیست خیلی طبیعی تر نشون میده و بدون حاشیه یعنی دیگه تصویر کش نمیاد. یه نکته دیگه هم مصرف برقه که با توجه به مصرف 27 واتی مانیتور + 15 واتی --- و ناچیز بلندگو از لحاظ صرفه اقتصادی هم بسیار خوبه . (کلی من رو اینها فکر کردما الکی این نتایج رو نگرفتم ;) )
فقط اگه خواستین دستگاه دیگه ای به غیر از --- به این مانیتور وصل کنید توجه کنید که صدا رو هم به طور کامل از کابل HDMI منتقل کنه چون این دستگاه پلیر من این امکان رو فقط روی فایلهای HD میده و مجبورم جای فیش رو روی بلندگو برای دیدن DVD یا CD عوض کنم .
این بود انشای من.:31:

payam110313
23-12-2010, 22:07
برای اینکه بشه فیلم های ضبط شده توسط گیرنده ی مارشال رو با کامپیوتر دید، برو به:
منو -> ضبط و مدیا -> پیکربندی DVR -> فرمت ضبط؛ و آنرا روی PS قرار بده.

سلام منم دستگاه مبدل مارشال دارم

ولی وقتی با فرمت t.s ضبط میکنم بدون صدا ضبط میشه

درضمن فقط بعضی از کانالها با فرمت p.s ضبط میشه و بقیش فقط با t.s ضبط میشه

باید چیکار کنم کمکم کنید:13::13:

payam110313
23-12-2010, 22:15
سورپرایز برای دارندگان گیرنده مارشال:
حتما می دانید که فایلهای ضبط شده با این دستگاه بر روی کامپیوتر قابل مشاهده نیستند. اما بالاخره برنامه ای یافتم که فرمت dvr را به ts تبدیل می کنه و می تونید توی کامپیوتر اونو مشاهده کنید. من فایل یک گیگی رو در 1 دقیقه تبدیل کردم اونم با چی برنامه 100 کیلوبایتی!!
موند فقط راه حلی برای تبدیل فایلهای کامپیوتر به dvr که بشه اونها رو توی دستگاه تماشا کرد.
اینم لینک دانلود برنامه
Dvr-to-ts
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]^_to^_ts.zip

سلام

منم مارشال دارم

ولی وقتی dvr را t.s تبدیل میکنم بدون صداست

باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:46::21::21:

---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------

سلام

آقا من یه مشکلی با این بلوسنس دارم

تا کانال 8 خوب می گیره ولی از 9 تا 14 رو وقتی می زنی مینویسه "سیگنال وجود ندارد" اما 5 ثانیه بعد تصویر میاد

ضمناً تو این کانالها اگه ولوم رو کم و زیاد کنی تصویر میره و همون پیغام رو می نویسه ولی باز بعد از 5 ثانیه تصویر میاد !

جدیداً اینطوری شده. ممکنه از این فیرمور آخری باشه ؟!

سلام چرا نمیشه همه کانالها را از یک فرستنده دریافت کرد؟:21::21:

---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------

تیونر چیه؟

Masoud.Neshat
23-12-2010, 22:28
سلام. دوستانی که با محصولات AverMedia آشنا هستن میدونن سالهاست بعنوان یه تولید کننده مطرح در زمینه انواع تیونر و کارت کپچر تو دنیا مطرح بوده و هست. یه محصول داره که به موضوع این تاپیک مربوطه ، نوعی تی وی باکس که هم تیونر آنالوگ داره هم دیجیتال! با خروجی DVI و VGA که میشه مانیتور یا تلویزیون رو بهش وضل کرد، هم بصورت مبدل سیگنال عمل میکنه یعنی مثلا ورودی کمپوننت رو به کامپوزیت ( فیش های زرد قدیمی ) تبدیل میکنه.تو بازار تهران حدودا 135 تومنه.

AVerTV Hybrid STB 1080i A215

SONY-SHOP
24-12-2010, 15:42
سلام. دوستانی که با محصولات AverMedia آشنا هستن میدونن سالهاست بعنوان یه تولید کننده مطرح در زمینه انواع تیونر و کارت کپچر تو دنیا مطرح بوده و هست. یه محصول داره که به موضوع این تاپیک مربوطه ، نوعی تی وی باکس که هم تیونر آنالوگ داره هم دیجیتال! با خروجی DVI و VGA که میشه مانیتور یا تلویزیون رو بهش وضل کرد، هم بصورت مبدل سیگنال عمل میکنه یعنی مثلا ورودی کمپوننت رو به کامپوزیت ( فیش های زرد قدیمی ) تبدیل میکنه.تو بازار تهران حدودا 135 تومنه.

AVerTV Hybrid STB 1080i A215

جالبه . اتفاقا خیلی ها از ما میخوان دستگاهی بگیرن که خروجی VGA هم داشته باشه . اما یه کم گرونه انگار این دستگاه !! آدم یه گیرنده دیجیتال اچ ای واسه تلویزیون نش میگیره ، یه یو اس بی واسه کامپیوترش

کلی هم امکانتشون بیشتره !

دوستان یه نظراتی بدید که ما قانع شیم بریم سراغ این جنس واسه فروش !! :40:

ak313
24-12-2010, 21:23
[QUOTE=payam110313;5715435]سلام

منم مارشال دارم

---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------

احتمالا پلیر شما مناسب نیست یا با پاور دی وی دی پخش کن یا با vlc player ضمنا کداکهای h.264 روهم حتما نصب کن البته اگر پاور دی وی دی نصب کنی اتوماتیک این کداک ها هم اضافه میشن

reza1ta2
25-12-2010, 10:46
به زودی دستگاه جدیدی تا تاریخ 5 دی 89 معرفی می کنم که هم دی وی دی پخش می کند هم فایلهای دیگر و هم تیونر دیجیتال است منتظر باشید.... با قیمت استثنایی 70 هزار تومان

jaber1361
25-12-2010, 12:01
دستگه بلوسنس T14 قابلیت OTA داره ؟ اگه داره چه جوری میشه فعالش کرد؟

behrouz2
25-12-2010, 23:12
به زودی دستگاه جدیدی تا تاریخ 5 دی 89 معرفی می کنم که هم دی وی دی پخش می کند هم فایلهای دیگر و هم تیونر دیجیتال است منتظر باشید.... با قیمت استثنایی 70 هزار تومان

دستگاه مارشال كومبو داراي dvd پلير و dvbt ميباشد با همون قيمت 70000 تومان

BraveKnight
26-12-2010, 00:56
کسی میتونه راهنمایی کنه چطور با --- Dream میتونم کانال‌ها رو اسکن کنم.
تنظیمات باید چه جوری باشه؟ هر چی ور رفتم نتونستم!

BraveKnight
26-12-2010, 01:04
دستگاه مارشال كومبو داراي dvd پلير و dvbt ميباشد با همون قيمت 70000 تومان
الان این مدل تو بازار موجوده؟ مدیا پلیر هم هست؟ (هارد و فلش بهش متصل میشن؟)

jaber1361
26-12-2010, 12:58
دستگه بلوسنس T14 قابلیت OTA داره ؟ اگه داره چه جوری میشه فعالش کرد؟
کسی نمیدونه؟

reza1ta2
26-12-2010, 13:26
دستگاه combo marshal قیمت زیر 70000 تومان
دارای تیونر دیجیتال
دارای dvd player
دارای ورودی usb با قابلیت پخش mp3 bmp jpg mpg mp4 dat فایلهای mkv و avi پشتیبانی نمی شود
دارای تایم شیفت و ضبط روی فلش با برنامه زمان بندی

behrouz2
26-12-2010, 13:28
الان این مدل تو بازار موجوده؟ مدیا پلیر هم هست؟ (هارد و فلش بهش متصل میشن؟)
1-بله موجود هست با همون قيمت 70000 تومان پاساژ لباف طبقه همكف دست راست .در ديگر مغازهاي اطراف هم به فروش ميرسد.
2-بله مديا پلير هم داره
3- فلاش متصل ميشه وهارد با منبع تغذيه جدا هم ميشه بهش وصل كرد

payam110313
26-12-2010, 13:28
[QUOTE=payam110313;5715435]سلام

منم مارشال دارم

احتمالا پلیر شما مناسب نیست یا با پاور دی وی دی پخش کن یا با vlc player ضمنا کداکهای h.264 روهم حتما نصب کن البته اگر پاور دی وی دی نصب کنی اتوماتیک این کداک ها هم اضافه میشن

کداکهای h.264 را ازکجا بیارم؟

در ضمن میخام t.s را با vcd ببینم الان به mpeg تبدیل کردم ولی باز صدا نداره!

چیکار کنم؟

Masoud.Neshat
26-12-2010, 14:07
در سایت Provision.ir دو مدل ----T+DVD+USB اومده کسی تجربه از نزدیک داره؟ : DH-10 و DS - 5

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو نوشته های سایت MKV و MP4 هست ولی AVCHD نیست، تو عکس هم رو جعبش نوشته MKV. دوستان توجه داشته باشین فرمت MKV فقط مثل یک ظرف عمل میکنه که تصویر و صدا و ساب تایتل توش ریخته میشه، برا همین باید مثلا H.264 یا AVCHD ساپورت بشه تا پخش MKV معنی داشته باشه.
یه سوال اساسی : چرا برندهای خیلی معتبر و صاحب نام دستگاه ----T لا اقل تو بازار ایران ندارن؟!
بکسی بر نخوره ولی بجز هزار و یک مارک یعجوج معجوج که معلوم نیست از کدوم ده کوره چین سر در آوردن برند معتبری وجود نداره، حالا باز BLUSENS پدرمادردارتره. آیا اساسا مارک معتبر تو این زمینه اصلا وجود نداره؟

jupitertyger
26-12-2010, 17:13
با سلام
من میخواستم یکی از این پروویژن ها رو بخرم . حالا فرق بین دو مدل T-7 و +7-T فقط رو شکل ظاهریشونه؟
بعدش تو این دستگاهها امکان تنظیم زیرنویس مثل دستگاه سینام هست؟ مثل بزرگی و کوچیکی و رنگ زیرنویس؟
من سینام مدل 8849 دارم . همه چی داره اما مدیاپلیرش یعضی فرمتها رو پخش نمیکنه برا همین میخوام بدونم مدیا پلیر پروویژن بهتره یا نه.
ممنون

BraveKnight
26-12-2010, 18:39
من ویدیوهای (ts.) رکورد شده توسط DVBViewer رو با TMPGEnc 4.0 XPress به MPEG تبدیل میکنم اما صدا و تصویر هماهنگی ندارن. نرم‌افزارهای دیگه هم بدون صدا کانورت میکنن.
کسی برنامه درست و حسابی برای تبدیل ts سراغ نداره؟

reza1ta2
26-12-2010, 20:59
ممکن است به علت ضعیف بودن سخت افزار سیستم باشد

BraveKnight
26-12-2010, 21:22
نه آقا فکر نمیکنم!
Intel Core2Duo E8400 3.0
3G Ram DDRII

feshk
27-12-2010, 23:36
نه آقا فکر نمیکنم!
Intel Core2Duo E8400 3.0
3G Ram DDRII

درسته سیستم منم که Corei5 760 همین مشکل رو داره و صدا با تصویر هماهنگ در نمیاد

regedit021
28-12-2010, 12:42
دوستان اصلا ربطي به سيستم نداره!

BraveKnight
28-12-2010, 15:53
دوستان اصلا ربطي به سيستم نداره!
بله مشکل از کدک یا نرم‌افزار کانورتر هست.

papalook
28-12-2010, 15:59
من ویدیوهای (ts.) رکورد شده توسط DVBViewer رو با TMPGEnc 4.0 XPress به MPEG تبدیل میکنم اما صدا و تصویر هماهنگی ندارن. نرم‌افزارهای دیگه هم بدون صدا کانورت میکنن.
کسی برنامه درست و حسابی برای تبدیل ts سراغ نداره؟

عزیز جان اگر میخواهی فقط پخشش کنی و صدا داشته باشی روی دستگاه که قابل پخشه ولی روی کامپیوتر VLC مدیا پلیر را دانلود و نصب کن مشکل حل میشه. آدرس دانلود:
کد:

اگر میخواهی تبدیل کنی فقط با برنامه handbrake درست و باکیفیت و صدا و تصویر سینک میتونی تبدیل کنی. آدرس دانلود:

که البته برای نصب باید دات نت فریم ورک 2.5 به بالا داشته باشی. البته اگر از سون و ویستا استفاده میکنی که حله چون بصورت پیش فرض نصبه. من سه روز تمام نت را گشتم بیشتر از 15 برنامه دانلود و امتحان کردم و فقط تعداد محدودی میتوانستند صدا را همراه تصویر در فایل خروجی داشته باشند که تمامشون هم بجز همین برنامه که معرفی کردم بقیه تصویر و صداش سینک نبود.
تنها مشکل برنامه اینه که خروجی اش یا mkv است یا mp4 که اگر فرمت دیگه ای بخوای باید دوباره تبدیلشون کنی ولی خوب توی تبدیل دوم قطعاً مشکل نخواهی داشت. یک مقدار هم باید با تنظیماتش کار کنی و تنظیم خوب مخصوصاً برای کدک تبدیل را بدست آوری. توصیه من اینه که یک تکه سمپل مثلاً 10 ثانیه ظبط کنی و تنظیمات را روی آن امتحان کنی تا به نتیجه برسی. این دقیقاً همون کاریه که خودمم هم انجام دادم تا به نتیجه رسیدم. دلیل این هم که برنامه میتونه صدا را همراه تصویر نبدیل کنه اینه که از کدک داخل برنامه استفاده میکنه (بیلت این).

reza1ta2
28-12-2010, 16:33
دستگاه کومبو مارشال امکان ضبط از یک کانال و پخش کانال دیگر را داراست
سطح سیگنال را هم با یک دکمه می توانید مشاهده کنید

payam110313
28-12-2010, 22:43
سلام

از اصفهان هستم

هر 1 ماه یه بار فرکانس کانالها عوض میشه چرا؟

اگه افتتاح رسمی بشه این مشکل حل میشه؟

saeid 22
29-12-2010, 00:35
سلام
می خواستم بدونم گیرنده دیجیتال Bright ----T دقیقا مدیا پلیرش از چه فرمت هایی پشتیبانی میکنه ؟
به نظر شما بین blusens-t14 و HIVISION 2615-A کدام یکی بهتر هستش؟با تشکر

payam110313
29-12-2010, 03:12
عزیز جان اگر میخواهی فقط پخشش کنی و صدا داشته باشی روی دستگاه که قابل پخشه ولی روی کامپیوتر VLC مدیا پلیر را دانلود و نصب کن مشکل حل میشه. آدرس دانلود:
کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر میخواهی تبدیل کنی فقط با برنامه handbrake درست و باکیفیت و صدا و تصویر سینک میتونی تبدیل کنی. آدرس دانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکه البته برای نصب باید دات نت فریم ورک 2.5 به بالا داشته باشی. البته اگر از سون و ویستا استفاده میکنی که حله چون بصورت پیش فرض نصبه. من سه روز تمام نت را گشتم بیشتر از 15 برنامه دانلود و امتحان کردم و فقط تعداد محدودی میتوانستند صدا را همراه تصویر در فایل خروجی داشته باشند که تمامشون هم بجز همین برنامه که معرفی کردم بقیه تصویر و صداش سینک نبود.
تنها مشکل برنامه اینه که خروجی اش یا mkv است یا mp4 که اگر فرمت دیگه ای بخوای باید دوباره تبدیلشون کنی ولی خوب توی تبدیل دوم قطعاً مشکل نخواهی داشت. یک مقدار هم باید با تنظیماتش کار کنی و تنظیم خوب مخصوصاً برای کدک تبدیل را بدست آوری. توصیه من اینه که یک تکه سمپل مثلاً 10 ثانیه ظبط کنی و تنظیمات را روی آن امتحان کنی تا به نتیجه برسی. این دقیقاً همون کاریه که خودمم هم انجام دادم تا به نتیجه رسیدم. دلیل این هم که برنامه میتونه صدا را همراه تصویر نبدیل کنه اینه که از کدک داخل برنامه استفاده میکنه (بیلت این).

سلام

اگه برنامه ای رو معرفی میکنی نحوه کارش رو هم توضیح بده:11::11:

Greedy
29-12-2010, 09:28
کد:

اگر میخواهی تبدیل کنی فقط با برنامه handbrake درست و باکیفیت و صدا و تصویر سینک میتونی تبدیل کنی. آدرس دانلود:

که البته برای نصب باید دات نت فریم ورک 2.5 به بالا داشته باشی. البته اگر از سون و ویستا استفاده میکنی که حله چون بصورت پیش فرض نصبه. من سه روز تمام نت را گشتم بیشتر از 15 برنامه دانلود و امتحان کردم و فقط تعداد محدودی میتوانستند صدا را همراه تصویر در فایل خروجی داشته باشند که تمامشون هم بجز همین برنامه که معرفی کردم بقیه تصویر و صداش سینک نبود.
عزیز این صددرصد کار میکنه ؟ من 1000 تا برنامه :دی امتحان کردم یکیش هم درست کار نکرد

behrouz2
29-12-2010, 10:44
فرستنده ديجيتال استان البرز افتتاح رسمي شد.
14 شبكه تلويزيوني و10 شبكه راديويي

BraveKnight
29-12-2010, 11:49
عزیز این صددرصد کار میکنه ؟ من 1000 تا برنامه :دی امتحان کردم یکیش هم درست کار نکرد
من دیشب تستش کردم البته حدود 5 دقیقه کانورت کردم که مشکلی نداشت.
با TMPGEnc 4.0 XPress که تبدیل میکنم، همین طور که زمان ویدیو جلو میره اختلاف صدا و تصویر بیشتر میشه و تو دقیقه 5 افتضاح میشه اما Handbrake مشکلی نداشت.
فقط حیف که به MPEG تبدیل نمیکنه و یکبار دیگه باید خروجیش رو به MPEG تبدیل کنی.

ali_bah
29-12-2010, 11:59
سلام،
کسی از دوستان کرجی اینجا هست!؟
من به یه مشکل بر خوردم .... فقط شبکه های PressTV و مستند و ... رو میگیرم.
یعنی شبکه های 1-7 رو نمیگیرم ....

شما می تونید همه رو بگیرید؟

Greedy
29-12-2010, 14:09
من دیشب تستش کردم البته حدود 5 دقیقه کانورت کردم که مشکلی نداشت.
با TMPGEnc 4.0 XPress که تبدیل میکنم، همین طور که زمان ویدیو جلو میره اختلاف صدا و تصویر بیشتر میشه و تو دقیقه 5 افتضاح میشه اما Handbrake مشکلی نداشت.
فقط حیف که به MPEG تبدیل نمیکنه و یکبار دیگه باید خروجیش رو به MPEG تبدیل کنی.
منم با TMPGEnc 4.0 کار کردم اینم که کار کرد صدا و تصویر هماهنگ نبود باز اگه حتی این کارم کنه این نرم افزاری که دادی غنیمته

saeid 22
29-12-2010, 15:34
سلام
می خواستم بدونم گیرنده دیجیتال Bright ----T دقیقا مدیا پلیرش از چه فرمت هایی پشتیبانی میکنه ؟
به نظر شما بین blusens-t14 و HIVISION 2615-A کدام یکی بهتر هستش؟با تشکر
دوستان کسی از این دستگاه استفاده نمی کنه؟

iman_s
29-12-2010, 16:08
تو كرج كه خيلي وقته كار ميكنه.
قبلا دستگاه يكي از آشناهامون پيشم بود و جواب ميداد.حدود يكسال پيش

BraveKnight
29-12-2010, 16:27
منم با TMPGEnc 4.0 کار کردم اینم که کار کرد صدا و تصویر هماهنگ نبود باز اگه حتی این کارم کنه این نرم افزاری که دادی غنیمته
یه بار دیگه Handbrake رو تست کردم. اما این دفعه یه ویدیوی حدود یک ساعت و بیست و پنج دقیقه ای رو کانورت کردم. هیچ مشکلی نداره، صدا رو تصویر کاملا هماهنگه! :46:

ali_bah
29-12-2010, 16:35
تو كرج كه خيلي وقته كار ميكنه.
قبلا دستگاه يكي از آشناهامون پيشم بود و جواب ميداد.حدود يكسال پيش

آره
خودم تا همین چند وقت پیش 14 شبکه + 10 تا رادیو رو داشتم...
ولی حدودا از 2، 3 ماه پیش به این ور شبکه های 1-7 + قرآن و 10 تا رادیو رفت که رفت ....
هرچی هم سرچ می کنم نمیاد :19:

reza1ta2
29-12-2010, 17:45
دوستانی که گیرنده مارشال دارند فایلهای ضبط شده با فرمت DVR می باشد که با کانورتور چند صفحه قبل ابتدا آنها را به TS تبدیل و سپس با برنامه ای که دوستمان معرفی کردند آن را تبدیل کنید

ak313
29-12-2010, 19:35
آقا یکی به من بگه این ایکس ویژن 121 چه فرمتهای فیلمی رو پخش می کنه ظاهرا برای یکی از آشناها avi dat mpeg رو پخش نمی کنه

payam110313
29-12-2010, 19:45
آره
خودم تا همین چند وقت پیش 14 شبکه + 10 تا رادیو رو داشتم...
ولی حدودا از 2، 3 ماه پیش به این ور شبکه های 1-7 + قرآن و 10 تا رادیو رفت که رفت ....
هرچی هم سرچ می کنم نمیاد :19:

سلام باید آنتن را بچرخونی تا در جهت دریافت امواج و سیگنال قرار بگیره

Greedy
29-12-2010, 19:54
یه بار دیگه Handbrake رو تست کردم. اما این دفعه یه ویدیوی حدود یک ساعت و بیست و پنج دقیقه ای رو کانورت کردم. هیچ مشکلی نداره، صدا رو تصویر کاملا هماهنگه! :46:

اره دمت گرم عزیز اولین برنامه ای بود که درست کار کرد :10:

آقا یکی به من بگه این ایکس ویژن 121 چه فرمتهای فیلمی رو پخش می کنه ظاهرا برای یکی از آشناها avi dat mpeg رو پخش نمی کنه

فقط trp پخش میکنه خودم همین مدلو دارم

ali_bah
29-12-2010, 23:01
سلام باید آنتن را بچرخونی تا در جهت دریافت امواج و سیگنال قرار بگیره

چرخوندن که چرخوندم
به تمام جهات.

حتی تلویزیون دیجیتال استان قزوین و استان مرکزی رو هم گرفتم :8:

ولی .... شبکه های اصلی سیما نمیاد که نمیاد ....

قدیما داشتم همه اینا رو نمیدونم چیشد ییهو رفت پرید ! :8:

ak313
29-12-2010, 23:23
فقط trp پخش میکنه خودم همین مدلو دارم[/QUOTE]
اونوقت برنامه براي تبدیل فرمتهای دیگه به این فرمت وجود داره تا توی دستگاه فیلمها رو دید.

Greedy
30-12-2010, 10:02
فقط trp پخش میکنه خودم همین مدلو دارم
اونوقت برنامه براي تبدیل فرمتهای دیگه به این فرمت وجود داره تا توی دستگاه فیلمها رو دید.[/QUOTE]
دردسر داره تبدیل کردنش
همین برنامه ای که صفحه قبل گذاشتن تنها برنامه ای بود که درست کار کرد که اونم فقط به دو فرمت mp4 و mkv تبدیل میکنه که خیلی هم طول میکشه

BraveKnight
30-12-2010, 10:23
بله، ایراد اساسی که Handbrake داره اینه که تبدیلش خیلی طول میکشه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

reza1ta2
31-12-2010, 11:38
از این لینک می تونید گیرنده دیجیتال مادیران را زیر قیمت بازار بخرید

Saeid1212
31-12-2010, 15:27
سلام به دوستان گرامي
من يه دستگاه x-vision PCDVB-2100 دارم که تا ديروز خيلي خوب کار ميکرد. اما امروز که سيستم رو روشن کردم و وارد برنامه TotalMedia شدم هيچ شبکه اي ديده نميشه،‌ منظورم اينکه که بخش مربوط به آنتن هيچ فرکانسي نداره، حتي آنتن رو هم چند بار جابجا کردم و درايوش رو هم دوباره نصب کردم و کلي از اين کارها ولي نتيجه نداره...
ممکنه خراب شده باشه‌؟ و اگه خراب شده از کجا بايد فهميد؟

خيلي ممنون

behrouz2
01-01-2011, 21:32
يك ساعت پيش دستگاه رو دوباره بردم پشت بوم با يه تيكه كابل آنتن كوچك وصلش كردم به آنتن البته آنتن شاخكي uhf تونستم تويه وضعيت خوب 65 شبكه تلويزيوني رو بگيرم البته همش تكراري بود ولي توفركانسهاي متفاوت سر جمع الان شبكهاي تلويزيونيم شده 16 كانال كه يكيش شبكه نور از استان قم هست وشبكه بعديم شبكه آفتاب از اراك كه خيلي عالي با سيگنال خوبي دارم بقيه تكراريا رو هم حذف كردم.
موقعيت:تهران چهارراه استقلال

peymanucf
02-01-2011, 11:13
سلام دوستان
میشه فوری بمن بگید که کدوم گیرنده دیجیتال دارای تیونر قوی هست
من استفاده چندانی ندارم فقط کانال میخوام بگیرم و امکانات جانبی رو نمی خوام ولی جایی زندگی میکنم که آنتن دهی تلویزیون خیلی بده، اگه ممکنه یه دستگاه ارزون و بدون امکانات منتهی با تیونر قوی و بدون فریز معرفی کنید
ممنونم

farshidshd
02-01-2011, 11:25
همه ی توضیحات در مورد گیرنده های دیجیتال

behrouz2
02-01-2011, 11:31
سلام دوستان
میشه فوری بمن بگید که کدوم گیرنده دیجیتال دارای تیونر قوی هست
من استفاده چندانی ندارم فقط کانال میخوام بگیرم و امکانات جانبی رو نمی خوام ولی جایی زندگی میکنم که آنتن دهی تلویزیون خیلی بده، اگه ممکنه یه دستگاه ارزون و بدون امکانات منتهی با تیونر قوی و بدون فریز معرفی کنید
ممنونم
دستگاه ايكسويژن مدل 111 تيونر خيلي قويي داره الان من 5 ماه هست كه من دارم با آنتن روميزي هم توزير زمين امتحان كردم سيگنال ميگيره البته بستگي به ميزان فاصله تافرستنده دارد.يه مزيت خوبي هم كه داره داراي گزينه تقويت آنتن هستش كه وقتي فعالش ميكني اگه آنتن بوستردارداشته باشي بدون منبع تغذيه آنتن رو فعال ميكنه كه خيلي عاليه همون طوركه گفتم تا الان تونستم 65 شبكه تلوزيوني رو باهاش بگيرم با كيفيت سيگنال خوب البته بعضي از شبها شبكه نور كه از قم گرفتم دچار افت سيگنال ميشه ولي در طول روز سيگنال بالايي داره وهمچنين شبكه آفتاب از استان اراك كه با اينكه خيلي دور هستش با سيگننال خوبي وبدون فريزي دارم.

payam110313
03-01-2011, 01:10
دستگاه ايكسويژن مدل 111 تيونر خيلي قويي داره الان من 5 ماه هست كه من دارم با آنتن روميزي هم توزير زمين امتحان كردم سيگنال ميگيره البته بستگي به ميزان فاصله تافرستنده دارد.يه مزيت خوبي هم كه داره داراي گزينه تقويت آنتن هستش كه وقتي فعالش ميكني اگه آنتن بوستردارداشته باشي بدون منبع تغذيه آنتن رو فعال ميكنه كه خيلي عاليه همون طوركه گفتم تا الان تونستم 65 شبكه تلوزيوني رو باهاش بگيرم با كيفيت سيگنال خوب البته بعضي از شبها شبكه نور كه از قم گرفتم دچار افت سيگنال ميشه ولي در طول روز سيگنال بالايي داره وهمچنين شبكه آفتاب از استان اراك كه با اينكه خيلي دور هستش با سيگننال خوبي وبدون فريزي دارم.

65؟؟؟؟؟؟:18::18::18:

---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:08 AM ----------

يك ساعت پيش دستگاه رو دوباره بردم پشت بوم با يه تيكه كابل آنتن كوچك وصلش كردم به آنتن البته آنتن شاخكي uhf تونستم تويه وضعيت خوب 65 شبكه تلويزيوني رو بگيرم البته همش تكراري بود ولي توفركانسهاي متفاوت سر جمع الان شبكهاي تلويزيونيم شده 16 كانال كه يكيش شبكه نور از استان قم هست وشبكه بعديم شبكه آفتاب از اراك كه خيلي عالي با سيگنال خوبي دارم بقيه تكراريا رو هم حذف كردم.

سلام

چجوری از تهران شبکه قم و اراک را رو گرفتی؟

یعنی منم میتونم از اصفهان شبکه قم و اراک رو بگیرم (دو استان همسایه ما هستند):21:

behrouz2
03-01-2011, 08:15
65؟؟؟؟؟؟:18::18::18:

---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:08 AM ----------

سلام

چجوری از تهران شبکه قم و اراک را رو گرفتی؟

یعنی منم میتونم از اصفهان شبکه قم و اراک رو بگیرم (دو استان همسایه ما هستند):21:
اين بستگي داره به محل سكونت شما امتحان كن وقت بزار ببين ميگيره يانه:21:
البته به دليل رشته كوهاي زاگروس وكوه كركس كه در نزديكي نطنز قرارداره فكر نكنم ولي وقتي شهر كاشان استان شد وشبكه راه انداخت ميتونيد شبكه كاشان رو بگيريد.
استان تهران دريك شيب كوهستاني در دامنهاي البرز قرارداره بسياري از ساكنان مناطق تهران ميتونند دريافت كنند كه البته بايد از يك آنتن شاخكي استفاده كنند وهمچنين ارتفاع ساختمان هم بايد از ساختمانهاي اطراف بلنتر باشد تهران از طرف جنوب غربي بصورت باز ميباشد ودليل اصلي دريافت سيگنال وجود نداشتن كوهستان در اين مسيره
ديگر دوستان تهراني هم كه ديد دارند به جنوب غربي تهران ميتونند بگيرند. البته در چند صفحه قبل هم دوست ديگري قبل از من تونسته بود بگيره.
دوستان امتحان كنند وتعداد شبكهاي دريافتي روهم بگندمن تا اين لحظه 65 شبكه رو دارم .

payam110313
03-01-2011, 09:59
اين بستگي داره به محل سكونت شما امتحان كن وقت بزار ببين ميگيره يانه:21:
البته به دليل رشته كوهاي زاگروس وكوه كركس كه در نزديكي نطنز قرارداره فكر نكنم ولي وقتي شهر كاشان استان شد وشبكه راه انداخت ميتونيد شبكه كاشان رو بگيريد.
استان تهران دريك شيب كوهستاني در دامنهاي البرز قرارداره بسياري از ساكنان مناطق تهران ميتونند دريافت كنند كه البته بايد از يك آنتن شاخكي استفاده كنند وهمچنين ارتفاع ساختمان هم بايد از ساختمانهاي اطراف بلنتر باشد تهران از طرف جنوب غربي بصورت باز ميباشد ودليل اصلي دريافت سيگنال وجود نداشتن كوهستان در اين مسيره
ديگر دوستان تهراني هم كه ديد دارند به جنوب غربي تهران ميتونند بگيرند. البته در چند صفحه قبل هم دوست ديگري قبل از من تونسته بود بگيره.
دوستان امتحان كنند وتعداد شبكهاي دريافتي روهم بگندمن تا اين لحظه 65 شبكه رو دارم .

مگه ایران چنت شبکه داره که شما 65 گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟:5::5::21::21:

behrouz2
03-01-2011, 10:44
مگه ایران چنت شبکه داره که شما 65 گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟:5::5::21::21:
گفتمكه 65 شبكه تلويزيوني تكراري هستش ولي تو فركانسهاي متفاوت وبا قدرتهاي مختلف كه اگه تكرارياش رو حذف كنيد 16 شبكه غير تكراري هستش
شبكه1-2-3-4-5 -IRINN-AMOZESH-QORAN-MOSTANAD-OSTANI-ALALAM-ALKUSAR-PRESSTV-NOOR-AFTAB-JAAMEJAM1

morteza-44
03-01-2011, 14:33

فاصله محلی که من زندگی می کنم تا قم 70 کیلو متر هست با یه آنتن بوستر دار سیماران فقط تونستم 8 شبکه دریافت کنم ولی فاصله شما تا قم حد اقل 150 کیلومتر هست تا اراک هم که خیلی فاصله دارید
من از دستگاه مارشال استفاده می کنم
ممکنه راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

behrouz2
03-01-2011, 17:51
فاصله محلی که من زندگی می کنم تا قم 70 کیلو متر هست با یه آنتن بوستر دار سیماران فقط تونستم 8 شبکه دریافت کنم ولی فاصله شما تا قم حد اقل 150 کیلومتر هست تا اراک هم که خیلی فاصله دارید
من از دستگاه مارشال استفاده می کنم
ممکنه راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزيز با آنتن بوستر دار اصلا جواب نميده من هم بخاطر بالابردن سيگنالم امتحان كردم ولي اصلا جواب نداد. وفقط تونستم با يك آنتن شاحكي فقط از نوع uhf اسم آنتنم (آنتن كار) هستش تونستم بگيرم.
1-استفاده از آنتن شاخكي (آنتن كار) فقط از نوع UHF
2-تنظيم جهت دقيق براي اينكار حتما دستگاتو ببر پشتبوم بايه تلويزيون وتنظيم كن من خودم همين طوري گرفتم
3-آنتنت رو به يك چوب ببند واز ميله استفاده نكن زيرا اتصال به زمين توسط ميله خيلي خيلي توسيگنال تاثير داره.
4- اين فركانسهارو يكي يكي تنظيم وسرچ كن فركانسها:594000-562000-602000-650000-شبكه نور826000-شبكه آفتاب 674000
5-از كابل يك تيكه وخوب استفاده كن
موفق باشي:10:

ak313
03-01-2011, 21:28

من رفتم و تغییر دادم توی فرکانس 826 کیفیت به 90 با سیگنال 16 رسید اما ظاهرا همون کانالهای 602 رو گرفتم احتمالا از سمت پارچین پخش میشه. آنتن من یو اچ اف جی وی سی هستش و طبقه پنجم در میدان خراسانیم. برای من گفته شما نمی دونم چرا غیر قابل قبوله. گیرنده مارشال 885

payam110313
04-01-2011, 00:36
دوست عزيز با آنتن بوستر دار اصلا جواب نميده من هم بخاطر بالابردن سيگنالم امتحان كردم ولي اصلا جواب نداد. وفقط تونستم با يك آنتن شاحكي فقط از نوع uhf اسم آنتنم (آنتن كار) هستش تونستم بگيرم.
1-استفاده از آنتن شاخكي (آنتن كار) فقط از نوع UHF
2-تنظيم جهت دقيق براي اينكار حتما دستگاتو ببر پشتبوم بايه تلويزيون وتنظيم كن من خودم همين طوري گرفتم
3-آنتنت رو به يك چوب ببند واز ميله استفاده نكن زيرا اتصال به زمين توسط ميله خيلي خيلي توسيگنال تاثير داره.
4- اين فركانسهارو يكي يكي تنظيم وسرچ كن فركانسها:594000-562000-602000-650000-شبكه نور826000-شبكه آفتاب 674000
5-از كابل يك تيكه وخوب استفاده كن
موفق باشي:10:

سلام من هم آنتن بوستر دار دارم و هم گیرنده مارشال 885 و الان دارم همه شبکه هایی که تو اصفهان

بصورت آزمایشی راه اندازی شده را بای قدرت سیگنال 80 و کیفیت سیگنال 97 دریافتا میکنم

در اصفهان 11 شبکه بصورت آزمایشی راه اندازی شده

نمیدونم چرا همه شهرها جام جم 1 دارن ولی اصفهان جام جم 3 :31:

behrouz2
04-01-2011, 11:03
سايت تكتا دوتامدل ساخته ودوتا شركت ديگه هم تائيد شدند.

شرکت اسب بالدار پارسیان ( PEGASUS ) آدرس سایت : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شرکت ایران سیستم ( DIGIBOX ) آدرس سایت : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

behrouz2
04-01-2011, 11:16
من رفتم و تغییر دادم توی فرکانس 826 کیفیت به 90 با سیگنال 16 رسید اما ظاهرا همون کانالهای 602 رو گرفتم احتمالا از سمت پارچین پخش میشه. آنتن من یو اچ اف جی وی سی هستش و طبقه پنجم در میدان خراسانیم. برای من گفته شما نمی دونم چرا غیر قابل قبوله. گیرنده مارشال 885
دوست عزيز منزل شما در گودر قرارداره از ميدان رسالت به سمت پايين شهر بدليل شيب و گودي نامحسوس آنتن شما به فرستنده ديد مستقيم نداره.

najafiinfo
04-01-2011, 17:37
با سلام
دوستان مدل جدید بلوسنس به بازار آمد
تفاوت های دستگاه +T14 و T14:

1- حذف پورت Scart و اضافه شدن پورت Component و Composite
2- جا به جا شدن پورت USB از پشت دستگاه به جلو
3- اضافه شدن 4 کلید کنترل کانال و ولوم در جلوی دستگاه
4- اضافه شدن نمایشگر شماره کانال در جلوی دستگاه

BraveKnight
04-01-2011, 18:46
با سلام
دوستان مدل جدید بلوسنس به بازار آمد
تفاوت های دستگاه +T14 و T14:

1- حذف پورت Scart و اضافه شدن پورت Component و Composite
2- جا به جا شدن پورت USB از پشت دستگاه به جلو
3- اضافه شدن 4 کلید کنترل کانال و ولوم در جلوی دستگاه
4- اضافه شدن نمایشگر شماره کانال در جلوی دستگاه
دوست عزیز ممنون از اطلاع رسانیتون.
قیمتش چقدره؟

ak313
04-01-2011, 23:18
درست باید این خبرو بعد از خریدامروزم ببینم متاسفانه توی این چندر روز این سایتم که مشکل داشته و با ارور مواجه می شدم

BraveKnight
05-01-2011, 00:13
بلوسنس یه مدل جدید دیگه هم زده که مستقیم میخوره به پورت HDMI بدون نیاز به کابل. هارد و فلش هم بهش میخوره!
خیلی جالبه! اگه کسی از این مدل خریده لطفا در موردش توضیح بده.
T16

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپی ام پی 4 دات آی آر

najafiinfo
05-01-2011, 09:50
دوست عزیز ممنون از اطلاع رسانیتون.
قیمتش چقدره؟

سلام
قرار دیگه مدل معمولی بلوسنس نیاد و این جاش بیاد با همون قیمت یا اختلاف خیلی کم
اینم عکسش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قیمت T16 هم حدود 85000 تومان می باشد

ak313
05-01-2011, 11:55
مقایسه دستگاه بلوسنس t14 و مارشال 885
هر دو قابلیت ریکورد یک شبکه و مشاهده شبکه دیگر را دارند
هر دو تایم شیفت دارند
گیرندگی هر دو خوبه
اما تفاوتها
بلوسنس فرمتهای متنوعی را پخش می کنه اما مارشال پخش نمی کنه و فقط mp3 و عکس پخش می کنه
منوهای مارشال جذابتر و بهتره
در مارشال ال سی دی نمایشگر وجود داره و بلوسنس نداره
در مارشال امکان فعال کردن تایم شیفت در تنظیمات وجود داره که به این ترتیب شما همیشه می تونید فیلم رو به عقب ببرید اما در بلوسنس اول باید دکمه پوز رو بزنید تا تایم شیفتتون فعال بشه
زمان بوت و لود شبکه ها در مارشال بیشتره همینطور در تعویض شبکه ها
فیلمهای مارشال با پسوند dvr ضبط میشه که برای مشاهده در کامپیوتر نیاز به مبدل داره اما فیلمهای بلوسنس با فرمت ts هست که تبدیل نمی خواهد
ریموت کنترل بلوسنس کمی از مارشال بهتره
فونتهای استفاده شده در منوی بلوسنس دارای زمینه و فونت بدی هستش اما برای مارشال بهتره
فایلهای شیفت توی بلوسنس توی فلش باقی می مونه اما توی مارشال تایم شیفت فقط یه فضا داره و کلا فیلی رو توش نگه نمی داره
ضمنا دستگاه قبلی من مارشال بود و الان بلوسنس دارم اگر قابلیت پخش فرمتهای متعدد رو در نظر نگیرم مارشال واقعا دستگاه خوبیه. حتی از ایکس ویژن 121 خیلی بهتره
البته برخی از اظهار نظرها شاید سلیقه ای باشه اما این نظر منه

ak313
05-01-2011, 15:09
امروز با یکی از اشخاص پشتیبان بلوسنس صحبت می کردم گفت تا یک ماه دیگه ورژن 3 دستگاه میاد و ورژن 2.5 رو تا اون موقع نگه دار

morteza-44
05-01-2011, 19:39
دوست عزيز منزل شما در گودر قرارداره از ميدان رسالت به سمت پايين شهر بدليل شيب و گودي نامحسوس آنتن شما به فرستنده ديد مستقيم نداره.

فرکانس 826 مربوط به استان قمه تعجب می کنم تهران در یافت می شه اونم با یه انتن معمولی شاخکی بدون هیچ گونه تقویتی
من که هر کار کار کردم نتونستم با آنتن بوستر دار سیماران حتی 1% هم امواج را دریافت کنم

jabarsink2000
06-01-2011, 14:02
با سلام به دوستان عزیز:
کسی مدل جدید x.vision را خریده:(xdvb-131)
که خروی hdmi داره.
از هم مهم تر تو کاتالوگ زده این فرمت ها پخش میشه :
پشتيباني از فرمت تصوير:mp,mkv,divx, avi, dat, mpg, mpeg, ts, trp, tp, m2ts, vob:18:
دوستان کسی امتحان کرده؟
ایا یو اس بی ان می توانه این فرمت ها را با رزولوشن 1080*1920 پخش کنه؟
با تشکر.
هادی

qazplm
06-01-2011, 15:36
سلام
کسی مدل provision T-7+ HD داره؟ خوب هست؟برام اوردن میخواستم ببینم بازش کنم یا نه):

ak313
06-01-2011, 16:03
فرکانس 826 مربوط به استان قمه تعجب می کنم تهران در یافت می شه اونم با یه انتن معمولی شاخکی بدون هیچ گونه تقویتی
من که هر کار کار کردم نتونستم با آنتن بوستر دار سیماران حتی 1% هم امواج را دریافت کنم
من احتمال می دم از طرف پارچین پخش میشه نه قم.

---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------

من توی بلوسنس یک فایل 4.5 گیگی mkv رو ریختم و بدون هیچ مشکلی پخش کرد. فیلم ارث بی بی سی بودش.
اگر بخواهیم فیلم دی وی دی زیر نویس دار رو تبدیل کنیم و توی دستگاه زیرنویسم بیاد چی کار باید کرد؟

ak313
07-01-2011, 01:25
درخواست کمک آیا ایکس ویژن 131 و پرویژن قابلیتهای زیر رو دارن
1- مشاهده یک شبکه و ضبط دیگری
2- تایم شیفت
3- برنامه ریزی ضبط
4- تلتکست فارسی
5- پخش فرمتهای متنوع فیلم حتی mkv با حجم بالای 4 گیگ
6- سرعت بالا در تعویض شبکه ها

regedit021
07-01-2011, 12:00
درخواست کمک آیا ایکس ویژن 131 و پرویژن قابلیتهای زیر رو دارن
1- مشاهده یک شبکه و ضبط دیگری
2- تایم شیفت
3- برنامه ریزی ضبط
4- تلتکست فارسی
5- پخش فرمتهای متنوع فیلم حتی mkv با حجم بالای 4 گیگ
6- سرعت بالا در تعویض شبکه ها
پروويژنt7 كليد نقره اي
1.در فريمور بعدي دارد
2.ندارد
3.دارد
4.دارد
5.دارد
6.ثانيه1.5

rtmreza
07-01-2011, 12:47
سلام گيرنده جديد توليد خود شركت تكتا

در دو مدل ساده و HD

TK-650 PVR

TK-110 HD

ادرس:

فقط از قيمت خبري ندارم

bayern
07-01-2011, 13:58
سلام
من یه تلویزیون مدل 46c650 سامسونگ گرفتم که تصویره تلویزیون ایران رو خوب پخش نمیکنه
بنظره شما اگر گیرنده دیجیتال بگیرم و باهاش برنامه ها رو ببینم تو کیفیت پخش تصویر فرق آنچنانی داره یا نه؟
اگر داره و تصویر کانالهای تلویزیون ایران رو خوب پخش میکنه چه مارک خوب گیرنده دیجیتال بخرم؟

yasser1680
07-01-2011, 15:24
من هم یه LED 47 گرفتم.

1.یعنی میشه برنامه های مزخرف صدا و سیما را HD نگاه کرد؟

BraveKnight
07-01-2011, 16:16
در حال حاضر صدا و سیما برنامه‌ها رو به صورت HD پخش نمیکنه. اما سیستم پخش دیجیتال این قابلیت رو فراهم میکنه که بشه تصاویر HD هم پخش کرد.

bayern
07-01-2011, 18:19
سلام
من یه تلویزیون مدل 46c650 سامسونگ گرفتم که تصویره تلویزیون ایران رو خوب پخش نمیکنه
بنظره شما اگر گیرنده دیجیتال بگیرم و باهاش برنامه ها رو ببینم تو کیفیت پخش تصویر فرق آنچنانی داره یا نه؟
اگر داره و تصویر کانالهای تلویزیون ایران رو خوب پخش میکنه چه مارک خوب گیرنده دیجیتال بخرم؟

سلام
کسی نبود راهنمایی کنه؟
ممنون میشما

davood-khatar
07-01-2011, 18:37
سلام دوستان عزیز

من یه stb مارشال خریدم ولی هر کاری میکنم نمیتونم هیچ سیگنالی دریافت کنم و در ضمن بگم که انتنم از این کنترلی های هانی است...واینکه من توی مشهد زندگی میکنم...که همین یکی دو ماهه پیش پخش دیجیتال توی مشهد هم راه افتاده ...

دوستان اگه کمکم کنن ممنون میشم

MMJ431
07-01-2011, 19:04
سلام دوستان
می خواستم از تجربیاتتون استفاده کنم
نظرتون رو درباره ----T Blusens T16 گیرنده دیجیتال بلوسنس تی 16 می خواستم بدونم(مثل سرعت تعویض کانال ها و قدرت دریافت سیگنال و پخش کننده و ... ) ممنون میشم که راهنماییم کنید
مشخصاتشم اینه :
- اتصال مستقیم به پورت HDMI بدون نیاز به کابل HDMI
- دارای خروجی AV
- وضوح تصویر بسیار بالا و پشتیبانی از سیستم (576P,576i,720P,720i,1080i)
- منوی فارسی
- تلتکست فارسی
- دریافت و پخش دیجیتال 14 شبکه تلویزیونی و 10 شبکه رادیویی با کیفیت بسیار عالی
- پورت اتصال انواع فلش مموری و هارد اکسترنال
- پخش فیلم از فلش مموری و هارد اکسترنال FAT و NTFS با فرمت های WMV,MP4,DAT,MPG,MKV,DivX,AVI,VOB,TS,PS,AVCHD
- پخش فرمت های صوتی MP3 , WMA
- پخش فرمت های عکس JPG , BMP , PNG
- قابلیت پخش فیلم های 3 بعدی
- پخش زیرنویس فارسی فیلم با فرمت SRT
- نمایش عکس ، همزمان با پخش موزیک بصورت Slideshow
- ضبط شبکه های تلویزیونی و رادیویی
-دارای ریموت کنترل مادون قرمز
- ضبط یک کانال هنگام مشاهده کانال دیگر
- بازگشت به تصاویر ضبط شده ی یک برنامه ی درحال ضبط ، بطور همزمان (Time Shift)
- تنظیم ساعت برای ضبط اتوماتیک برنامه های مورد علاقه
- ابعاد : 15.3x7.4x2 سانتی متر وزن: 85 گرم

ak313
07-01-2011, 19:28
سلام
صد در صد رو کیفیت پخش شبکه ها تاثیر داره و تغییر کیفیت محسوسه. سیستم پخش فعلی از 480 به 576 ارتقا پیدا کرده اما هنوز به 720 که اولین درجه hd نرسیده

---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------

من مشخصات دستگاه استرانگ مدل 5425 رو چک می کردم قابلیتهای خوبی داشت مثل مشاهده یک شبکه و ضبط شبکه دیگر در همان فرکانس ، تایم شیفت ، برنامه ریزی برای ضبط ، پخش انواع فرمتهای مثل mkv , avi , divx, vob. اما یه سوال کسی می دونه این دستگاه تلتکست فارسی رو ساپرت می کنه یا نه البته خود تلتکست خود به خود مهم نیست می خواهم. بیشتر ساپرت از فونت فارسی برای epg آینده اهمیت داره.
قیمت حدود 72 البته فکر کنم گارانتی رسمی نداشته باشه

ak313
07-01-2011, 19:37
امروز كه رفتم توپ خونه مدل هاي زير بود!
استرانگ 90تومن
ايكس ويژن79
پرو ويژن100
سيماران
جم
ويه برند ديگه كه ماركش خاطر نيست!

من پيشنهاد ميكنم دوستاني كه مي خواهند ستاپ باكس بخرندحتما استرانگ بگيرند!

گارانتیش چیه و آیا تلتکست فارسی داره

ak313
07-01-2011, 19:57
سلام دوستان عزیز

من یه stb مارشال خریدم ولی هر کاری میکنم نمیتونم هیچ سیگنالی دریافت کنم و در ضمن بگم که انتنم از این کنترلی های هانی است...واینکه من توی مشهد زندگی میکنم...که همین یکی دو ماهه پیش پخش دیجیتال توی مشهد هم راه افتاده ...

دوستان اگه کمکم کنن ممنون میشم
در مشهد پخش آزمایشی هستش ممکن بعضی وقتها قطع بشه پس اول مطمئن شو در حال پخشه بعد جستجو کن.

payam110313
07-01-2011, 20:28
در مشهد پخش آزمایشی هستش ممکن بعضی وقتها قطع بشه پس اول مطمئن شو در حال پخشه بعد جستجو کن.

سلام دوست عزیز

شما وقتی راجع به چیزی اطلاع نداری خواهشا پست نده

مشهد 1 ماه پیش پخش دیجیتالش افتتاح رسمی شد:31::31:

ak313
07-01-2011, 23:21
سلام دوست عزیز

من مشهدی نیستم اما تو این سایت اینطوری نوشته.

regedit021
07-01-2011, 23:27
گارانتیش چیه و آیا تلتکست فارسی داره
دوست عزيز زير خاكي پيدا كردي؟!:31:
من اون موقع گفتم استرانگ بگيريد!
اما حالا شرايط فرق كرده بهترين انتخاب بلوسنسt14+هست!

davood-khatar
07-01-2011, 23:44
سلام دوست عزیز

شما مشهدی هستی میتونی کمک کنی سیگنال دریافت کنم .؟؟؟

payam110313
08-01-2011, 00:01
من مشهدی نیستم اما تو این سایت اینطوری نوشته.

سلام

این سایتی که شما میگی اصلا به روز نیست

2 هفته پیش استان البرز هم به جمع افتتاح رسمی شلکه دیجیتال کشور پیوسته

در حالی که روی این سایت البرز را هم آزمایشی زده

استانهایی که شبکه دیجیتال آنها افتتاح رسمی شده اند عبارتند از

تهران ، البرز ، قم ، قزوین ، خراسان رضوی (مشهد) و گیلان (محدوره شهر رشت و لاهیجان)

---------- Post added at 12:01 AM ---------- Previous post was at 12:01 AM ----------

شما مشهدی هستی میتونی کمک کنی سیگنال دریافت کنم .؟؟؟

شرمنده دوست عزیز

من اصفهانیم:11:

ak313
08-01-2011, 00:18
دوست عزيز زير خاكي پيدا كردي؟!:31:
من اون موقع گفتم استرانگ بگيريد!
اما حالا شرايط فرق كرده بهترين انتخاب بلوسنسt14+هست!
طبق برخی شنیده ها تی 14 پلاس از دوشنبه سه شنبه وارد بازار میشه

BraveKnight
08-01-2011, 01:03
پیرو تست‌های قبلیم (:31:) به نتیجه تازه‌ای رسیدم و اون اینه که Handbrake کنتراست تصویر رو بعد از کانورت میاره پایین و مقداری از جزئیات تصویر رو از بین میبره متأسفانه! :41:
دلمونو خوش کرده بودیم که یه برنامه خوب گیر آوردیم، ولی خوب بازم از هیچی بهتره ...
باز اگه دوستان برنامه خوبی برای تبدیل ts به سایر فرمت‌ها پیدا کردن لطف کنن تو این تاپیک قرار بدن.

davood-khatar
08-01-2011, 01:29
دوستان عزیز اگه کسی بتونه منو راهنمایی کنه که بتونم سیگنالها رو توی مشهد بگیرم خیلی خیلی ازش ممنون میشم...

در ضمن بگم من stb مارشال دارم که هم گیرنده دیجیتاله و هم دستگاه دایویکس...ولی خوب هر کاری کردم نتونستم سیگنالی دریافت کنم...

payam110313
08-01-2011, 09:25
دوستان عزیز اگه کسی بتونه منو راهنمایی کنه که بتونم سیگنالها رو توی مشهد بگیرم خیلی خیلی ازش ممنون میشم...

در ضمن بگم من stb مارشال دارم که هم گیرنده دیجیتاله و هم دستگاه دایویکس...ولی خوب هر کاری کردم نتونستم سیگنالی دریافت کنم...

دوست عزیز باید آنتن را بچرخونی و در جهت ارسال امواج قرار بدی

که اصولا این امواج از 2-3 فرستند ارسال میشن باید ببینی از کدوم جهت امواج قوی تر دریافت میشه

بعد روی همون تنظیم کنی فقط یه مقدار آنتن را بچرخون به راحتی دریافت میشه

najafiinfo
08-01-2011, 10:46
گیرنده دیجیتال تکتا مدل TK-6500 PVR
با مشخصات زیر قیمت 67000 تومان
قابليت دريافت 14 كانال تلويزيوني و 10 كانال راديويي .
كيفيت دريافت صوت و تصوير ديجيتال بدون هر گونه نويز ؛ لرزش و برفك .
نصب سريع و ساده از طريق آنتن خانگي .
وضوح تصوير بسيار بالا و پشتيباني کامل از سيستم SD
سازگار باسيستم هاي PAL و NTSC جهت نمايش فيلم .
قابليت ضبط و پخش برنامه هاي راديويي و تلويزيوني مستمر و بدون وقفه .
امکان ضبط و نمايش کانالهاي تلوزيوني.
قابليت جابجائي زمان نمايش.
قابليت پشتيباني از زير نويس ( Subtitle ) فارسي.
داراي منو ي فارسي .
قابليت پشتيباني از تلتکست فارسي.
داراي EPG فارسي.
قابليت به روز رساني نرم افزار از طريق فرستنده صدا و سيما OTA
داراي خروجي Composite و Component و S-Video جهت اتصال به تلويزيون .
داراي خروجي صداي استريو ؛ SPDIF و قابليت نصب به سيستم سينماي خانگي .
امکان جلو و عقب بردن و نيز تکرار و نمايش سريع فيلم يا موسيقي.
داراي تقويم شمسي و ميلادي.
داراي خروجي صداي استريو SPDIF جهت اتصال به سيستم سينماي خانگي.
قابليت پخش انواع فايلهاي صوتي و تصويري از طريق USB و فلش درايو و هارد اکسترنال.
قابليت به روز رساني از طريق پورت RS232.
قابليت به روزرساني نرم افزار از طريق درگاه USB .
داراي خروجي USB 2.0.
داراي تائيديه اروپا.
به همراه کنترل از راه دور کامل و حرفه اي .
مورد تائيد نماينده رسمي صدا و سيما ( تکتا ).

گیرنده دیجیتال تکتا مدل TK-110HD
با مشخصات زیر قیمت 78000 تومان
قابليت دريافت 14 كانال تلويزيوني و 10 كانال راديويي .
كيفيت دريافت صوت و تصوير ديجيتال بدون هر گونه نويز ؛ لرزش و برفك .
وضوح تصوير بسيار بالا و پشتيباني کامل از سيستم (SD,HD(720P,576P,576i,1080i
سازگار باسيستم هاي PAL و NTSC جهت نمايش فيلم .
نصب سريع و ساده از طريق آنتن خانگي .
قابليت ذخيره سازي 1000 كانال تلويزيوني و راديويي .
قابليت ضبط و پخش برنامه هاي راديويي و تلويزيوني مستمر و بدون وقفه .
امکان ضبط و نمایش همزمان دو کانال مختلف.
امكان برنامه ريزي ضبط كانالهاي تلويزيوني از قبل(Schedule Recording).
قابلیت جابجائی زمان نمایش (Timeshift) قابليت پخش انواع فايلهاي صوتي و تصويري از طريق USB و فلش درايو و هارد اکسترنال.
امکان جلو و عقب بردن و نيز تکرار و نمايش سريع فيلم يا موسيقي.
قابليت پشتيباني از زير نويس ( Subtitle ) فارسي با پسوند SRT.
داراي منو ي فارسي .
قابليت پشتيباني از تلتکست فارسي.
داراي EPG فارسي.
قابليت به روز رساني نرم افزار از طريق فرستنده صدا و سيما OTA قابليت به روزرساني نرم افزار از طريق درگاه USB .
داراي خروجي Composite و Component و HDMI جهت اتصال به تلويزيون .
داراي خروجي صداي استريو ؛ SPDIF و قابليت نصب به سيستم سينماي خانگي .
به همراه کنترل از راه دور کامل و حرفه اي .

444485133
08-01-2011, 13:51
من اكولينك مدل 555 خريد م پخش همه نوع فرمتي روساپورت ميكنه : mkv full hd صداي dts دالبي و زير نويس فارسي رو راحت پخش ميكنه و يك كابل hdmi هم توي جعبه اش هست از هارد با فرمت ntfs و تل تكس فارسي هم پشتيباني ميكنه منوي فارسي داره گيرندگي خوبي داره و قابليت ضبط يك كانال هنگام مشاهده يك كانال روهم داره منتهي time shift نداره در كل چيز بدي نسيت .قيمتش هم 82 هزار تومه .ولي يك مشكلي دارم كه نمي دونم ايراد ازدستگاه هست يا فرستنده . اول اينكه وقتي به يك تلويزيون لامپي معمولي 29 اينچ وصل ميكنم دوطرف تصويربه اندازه 3-4 سانت از كادر صفحه بيرون ميزنه وقابل رويت نيست! دوم اينكه ساعت وتقويم اشتباهه" 1/1/2000 وساعت 3:30 رو نشون ميده و قابل تنظيم نيست البته خودش رو حالت خودكار وشهر تهران تنظيم هست . وچون EPG فعال نيست نميشه انتظار ضبط برنامه ريزي شده ازش داشت لطفا يكي راهنمايي كنه اين ايراد از فرستنده است يا خير ؟ باتشكر

jupitertyger
08-01-2011, 19:19
با سلام
بالاخره تو این همه مدلی که اومده میشه گفت کدومشون مدیا پلیر بهتری داره ؟ و همچنین تیونر قوی که در همه جا بدون اشکال کار کنه؟
پروویژن ، بلوسنس ، سینام ، یا بقیه؟

ak313
08-01-2011, 20:27
من اكولينك مدل 555 خريد م پخش همه نوع فرمتي روساپورت ميكنه : mkv full hd صداي dts دالبي و زير نويس فارسي رو راحت پخش ميكنه و يك كابل hdmi هم توي جعبه اش هست از هارد با فرمت ntfs و تل تكس فارسي هم پشتيباني ميكنه منوي فارسي داره گيرندگي خوبي داره و قابليت ضبط يك كانال هنگام مشاهده يك كانال روهم داره منتهي time shift نداره در كل چيز بدي نسيت .قيمتش هم 82 هزار تومه .ولي يك مشكلي دارم كه نمي دونم ايراد ازدستگاه هست يا فرستنده . اول اينكه وقتي به يك تلويزيون لامپي معمولي 29 اينچ وصل ميكنم دوطرف تصويربه اندازه 3-4 سانت از كادر صفحه بيرون ميزنه وقابل رويت نيست! دوم اينكه ساعت وتقويم اشتباهه" 1/1/2000 وساعت 3:30 رو نشون ميده و قابل تنظيم نيست البته خودش رو حالت خودكار وشهر تهران تنظيم هست . وچون EPG فعال نيست نميشه انتظار ضبط برنامه ريزي شده ازش داشت لطفا يكي راهنمايي كنه اين ايراد از فرستنده است يا خير ؟ باتشكر
برای تنظیم ساعت برو توی تنظیمات زمان و اختلاف زمان رو از 3:30 به صفر برسون. البته این در صورتی هستش که روی ایران تنظیم شده باشه. مارشال که این طوریه

davood-khatar
08-01-2011, 21:20
دوست عزیز باید آنتن را بچرخونی و در جهت ارسال امواج قرار بدی

که اصولا این امواج از 2-3 فرستند ارسال میشن باید ببینی از کدوم جهت امواج قوی تر دریافت میشه

بعد روی همون تنظیم کنی فقط یه مقدار آنتن را بچرخون به راحتی دریافت میشه

البته من انتنم از این گردون های هانی هست که به نظرم تقویت کننده هم داره...بنظرتون مشکلی نداره انتن؟؟؟

davood-khatar
08-01-2011, 23:36
بلاخره تونستم اولین سیگنال ها رو دریافت کنم و لی با دو تا مشکل بزرگ...

اول اینکه فقط هشتا شبکه ای که از طریق انتن میگرفتمو نشون میده و دوم هم اینکه تصاویر رو مثل یه سی دی خش دار نمایش میده ...

البته 10 تا شبکه ی رادیویی رو هم گرفتم ولی اونا هم صدا شون مثل سی دی خش دار پخش میشه

کسی میدونه مشکل از کجاس؟؟؟

payam110313
09-01-2011, 00:29
البته من انتنم از این گردون های هانی هست که به نظرم تقویت کننده هم داره...بنظرتون مشکلی نداره انتن؟؟؟

نه منم از همین آنتن ها استفاده میکنم

payam110313
09-01-2011, 00:39
بلاخره تونستم اولین سیگنال ها رو دریافت کنم و لی با دو تا مشکل بزرگ...

اول اینکه فقط هشتا شبکه ای که از طریق انتن میگرفتمو نشون میده و دوم هم اینکه تصاویر رو مثل یه سی دی خش دار نمایش میده ...

البته 10 تا شبکه ی رادیویی رو هم گرفتم ولی اونا هم صدا شون مثل سی دی خش دار پخش میشه

کسی میدونه مشکل از کجاس؟؟؟

دوست عزیز

خش دار بودن صدا بخاطر ضعیف بودن دریافت سیگنالت هست

شما دو بار دگمه info کنترل مبدلت فشار بده تا اطلاعات دریافت سیگنالت بیاد

که دو نوع سیگنا هست

1- قدرت سیگنال که باید بالای 70% باشه ولی اگه کمتر باشه مشکلی ایجاد نمیکنه

فقط 7 ثانیه تاخیر در دریافت تصویر داره

2 کیفیت سیگنال که حتما باید بالای 85% باشه تا بدون هیچگونه خشی تصویر پخش بشه

شما اطلاعات سیگالت رو باز کن همزمان آنتن رو هم بچرخون هرجا دیدی قوی ترین سیگنا دریافت میشه

ثابتش کن

در مورد دریافت تعداد شبکه هات هم باید بگم اون 6 شبکه از فرکانس دیگه دریافت میشه

که به راحتی پیدا میشه شما جستجوی همه فرکانس ها رو شروع کنید

---------- Post added at 12:39 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------

دوستان من یه سوال دارم

من میخام فرضا شبکه 1 را ببینم و همزمان شبکه 3 را ضبط کنم

آیا امکان پذیر؟ اگه آره چجوری؟

گیرنده من Marshal Me885

razavi1
09-01-2011, 11:31
اخيرا شركت تكتا يه مدل TK-110HD زده كه ظاهرا دو تيونره و امكان مشاهده و ضبط همزمان دو كانال رو داره مي خواستم ببينم كسي از اون استفاده كرده يا نه و امكانات زير رو داره يا نه؟
1ـ نمايش دبليو ام وي
2ـ وقفه زماني كوتاه در هنگام تعويض كانالها
3ـ داشتن خروجي rf
4ـ امكان مشاهده تصوير همزمان دو كانال
5ـ تأمين ولتاژ براي آنتهاي بوستردار
6ـ دريافت شفاف 14 كانال تلويزيوني
7ـ تله تكست ترانسپرنت

ak313
09-01-2011, 19:53
[
---------- Post added at 12:39 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------

دوستان من یه سوال دارم

من میخام فرضا شبکه 1 را ببینم و همزمان شبکه 3 را ضبط کنم

آیا امکان پذیر؟ اگه آره چجوری؟

گیرنده من Marshal Me885
[/QUOTE]
بله میشه اونم براحتی شما هنگام مشاهده شبکه 1 دکمه رکوردو بزن بعد با کلیدهای بالا و پائین شبکه رو عوض کن. در این حالت شبکه دوم رو مشاهده می کنی و کانال 1 در حال ضبطه اگر شبکه یک برگردی می بینی بالا علامت قرمز رکورد وجود داره. به طور کلی شما می تونی در یک فرکانس یک شبکه رو ببینی و شبکه دوم رو ضبط کنی مارشال این قابلیت رو داره .

---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------

دستگاه بلوسنس من گاهی وقتها توی تایم شیفت، وقتی که عقب جلو می کنم صفحه سیاه میشه و نمی تونه اونو پخش کنه بعد به طور کلی از تایم شیفت خارج میشه. ضمنا دیشب موقع ضبط چند ثانیه صفحه آبی شد. ورژن دستگاه 2.5 و درصد سیگنال هم 85 درصد. شما هم با این مشکل مواجه شدید ( بلوسنس دارها منظورمه)

qwe11
10-01-2011, 11:50
دستگاه بلوسنس من گاهی وقتها توی تایم شیفت، وقتی که عقب جلو می کنم صفحه سیاه میشه و نمی تونه اونو پخش کنه بعد به طور کلی از تایم شیفت خارج میشه. ضمنا دیشب موقع ضبط چند ثانیه صفحه آبی شد. ورژن دستگاه 2.5 و درصد سیگنال هم 85 درصد. شما هم با این مشکل مواجه شدید ( بلوسنس دارها منظورمه)[/QUOTE]

شاید از فلش مموری باشه

1-اول از سالم بودن و سرعت فلش مموری مطمئن شوید 2-فلش مموری را یکبار با خود دستگاه فرمت کنید.

jupitertyger
10-01-2011, 19:08
کسی نبود جواب من رو بده؟
من میخوام یه ستاپ باکس بخرم ، کدومشون مدیا پلیر خوبی دارن و با سینگال کم هم تصویر ثابتی میدن؟ من چون کامپیوتر ندارم میخوام مدیا پلیرش قوی باشه.
ممنون

ak313
10-01-2011, 20:16
دستگاه بلوسنس من گاهی وقتها توی تایم شیفت، وقتی که عقب جلو می کنم صفحه سیاه میشه و نمی تونه اونو پخش کنه بعد به طور کلی از تایم شیفت خارج میشه. ضمنا دیشب موقع ضبط چند ثانیه صفحه آبی شد. ورژن دستگاه 2.5 و درصد سیگنال هم 85 درصد. شما هم با این مشکل مواجه شدید ( بلوسنس دارها منظورمه)

شاید از فلش مموری باشه

1-اول از سالم بودن و سرعت فلش مموری مطمئن شوید 2-فلش مموری را یکبار با خود دستگاه فرمت کنید.[/QUOTE]
فلشم صد در صد سالمه با دو تا فلش امتحان کردم توی هر دو این مشکل وجود داره البته توی یکی به نظر کمتر بود که از نظر سرعت از اون یکی کندتره. البته این مشکلم گاهی وقتها به وجود میاد مثلا اگر کل تایم شیفت 50 دقیقه باشه و با دکمه گو تو دقیقه 30 رو بزنم بعضی وقتها یه صفحه سیاه میاد و کلا از تایم شیفت خارج میشه حساب کتاب نداره شاید از 10 بار یه دفعه این طوری بشه.
پس شما به هیچ وجه در تایم شیفت مشکلی ندارید دیگه؟

payam110313
10-01-2011, 21:08
با سلام

میخاستم بدونم epg چیه و کاربردش چیه؟

ak313
10-01-2011, 21:15
با سلام

میخاستم بدونم epg چیه و کاربردش چیه؟

electronic program guide
راهنمای الکترونیک برنامه ها که لیست برنامه های پخش هر شبکه و ساعت اونرو نشون می ده که فعلا توی ایران فعال نیست از قابلیتهای خوبش انتخاب برنامه و زمان بندی برای ضبط اون برنامه هستش

payam110313
11-01-2011, 01:03
سلام

یه سوال دارم شاید به این تاپیک مربوط نشه ولی مجبورم سوال کنم

کیخاستم بدونم مصرف برق تلویزیون های LCD بیشتر یا تلویزیونهای قدیمی جعبه ای؟

تفوات مصرفش چقدر؟

jaber1361
11-01-2011, 10:51
سلام

تفوات مصرفش چقدر؟

مصرف تلوزیون "21 قدیمی حدود 75-100 وات هست و تلوزیون "32 lcd حدود 90-130 وات برق مصرف میکنه و تلوزیون "47 led هم همین حدود مصرف داره
البته بسته به برند انتخابی مصرف برق فرق میکنه . تلوزیون های led سونی کمترین مصرف رو دارن

payam110313
12-01-2011, 00:17
مصرف تلوزیون "21 قدیمی حدود 75-100 وات هست و تلوزیون "32 lcd حدود 90-130 وات برق مصرف میکنه و تلوزیون "47 led هم همین حدود مصرف داره
البته بسته به برند انتخابی مصرف برق فرق میکنه . تلوزیون های led سونی کمترین مصرف رو دارن

سلام من یه LCD 46 سونی دارم میشه بگی مصرف برقش چقدر؟

jaber1361
12-01-2011, 08:49
سلام من یه LCD 46 سونی دارم میشه بگی مصرف برقش چقدر؟

بسته به مدلش فرق میکنه . میتونی از پشت تلوزیون یا از دفترچه میزان مصرفش رو بخونی . بطور مثال :
46" BRAVIA EX500 Series HDTV

max. : 255W
46" BRAVIA EX700 Series HDTV

max. : 125W که البته LED هست

behrouz2
12-01-2011, 11:21
نوبت پخش شبكهاي استاني از شبكه IRIB OSTANI

بر اساس اعلام معاونت مجلس و استانهای سازمان صدا و سیما، ترتیب پخش شبکه های استانی سیما از طریق فرستنده دیجیتال جماران (که در حال حاضر علاوه بر آن از برخی از فرستنده های دیجیتال مانند مشهد، اصفهان و اراک هم پخش می شود) از تاریخ یازدهم دی تا ششم بهمن ماه ۸۹ به شرح زیر می باشد:
- شنبه ۱۱ دی ماه ۸۹: شبکه استانی سینا (همدان)
- یکشنبه ۱۲ دی ماه ۸۹: شبکه استانی زاگرس (کرمانشاه)
- دوشنبه ۱۳ دی ماه ۸۹: شبکه استانی قزوین
- سه شنبه ۱۴ دی ماه ۸۹: شبکه استانی خوزستان (اهواز)
- چهارشنبه ۱۵ دی ماه ۸۹: شبکه استانی تابان (یزد)
- پنجشنبه ۱۶ دی ماه ۸۹: شبکه استانی خراسان رضوی (مشهد)
- جمعه ۱۷ دی ماه ۸۹: شبکه استانی کردستان (سنندج)
- شنبه ۱۸ دی ماه ۸۹: شبکه استانی افلاک (لرستان، خرم آباد)
- یکشنبه ۱۹ دی ماه ۸۹: شبکه استانی نور (قم)
- دوشنبه ۲۰ دی ماه ۸۹: شبکه استانی آفتاب (مرکزی، اراک)
- سه شنبه ۲۱ دی ماه ۸۹: شبکه استانی باران (گیلان، رشت)
- چهارشنبه ۲۲ دی ماه ۸۹: شبکه استانی بوشهر
- پنجشنبه ۲۳ دی ماه ۸۹: شبکه استانی فارس (شیراز)
- جمعه ۲۴ دی ماه ۸۹: شبکه استانی سبلان (اردبیل)
- شنبه ۲۵ دی ماه ۸۹: شبکه استانی اشراق (زنجان)
- یکشنبه ۲۶ دی ماه ۸۹: شبکه استانی جهان بین (چهارمحال و بختیاری)
- دوشنبه ۲۷ دی ماه ۸۹: شبکه استانی سبز (گلستان، گرگان)
- سه شنبه ۲۸ دی ماه ۸۹: شبکه استانی سهند (آذربایجان شرقی، تبریز)
- چهارشنبه ۲۹ دی ماه ۸۹: شبکه استانی اصفهان
- پنجشنبه ۳۰ دی ماه ۸۹: شبکه استانی هامون (سیستان و بلوچستان، زاهدان)
- جمعه ۱ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی آذربایجان غربی (ارومیه)
- شنبه ۲ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی کرمان
- یکشنبه ۳ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی ایلام
- دوشنبه ۴ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی خلیج فارس (هرمزگان، بندر عباس)
- سه شنبه ۵ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی دنا (کهگیلویه و بویر احمد، یاسوج)
- چهارشنبه ۶ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی طبرستان (مازندران، ساری)
هنوز هم اسم سه شبکه استانی سمنان، خاوران (خراسان جنوبی، بیرجند) و اترک (خراسان شمالی، بجنورد) در میان این شبکه ها وجود ندارد.
گفتنی است برنامه های هر یک از شبکه های استانی فوق در نوبت پخش دیجیتالشان، از ساعت ۸:۰۰ بامداد شروع می شود.

منبع

payam110313
12-01-2011, 13:14
نوبت پخش شبكهاي استاني از شبكه IRIB OSTANI

بر اساس اعلام معاونت مجلس و استانهای سازمان صدا و سیما، ترتیب پخش شبکه های استانی سیما از طریق فرستنده دیجیتال جماران (که در حال حاضر علاوه بر آن از برخی از فرستنده های دیجیتال مانند مشهد، اصفهان و اراک هم پخش می شود) از تاریخ یازدهم دی تا ششم بهمن ماه ۸۹ به شرح زیر می باشد:
- شنبه ۱۱ دی ماه ۸۹: شبکه استانی سینا (همدان)
- یکشنبه ۱۲ دی ماه ۸۹: شبکه استانی زاگرس (کرمانشاه)
- دوشنبه ۱۳ دی ماه ۸۹: شبکه استانی قزوین
- سه شنبه ۱۴ دی ماه ۸۹: شبکه استانی خوزستان (اهواز)
- چهارشنبه ۱۵ دی ماه ۸۹: شبکه استانی تابان (یزد)
- پنجشنبه ۱۶ دی ماه ۸۹: شبکه استانی خراسان رضوی (مشهد)
- جمعه ۱۷ دی ماه ۸۹: شبکه استانی کردستان (سنندج)
- شنبه ۱۸ دی ماه ۸۹: شبکه استانی افلاک (لرستان، خرم آباد)
- یکشنبه ۱۹ دی ماه ۸۹: شبکه استانی نور (قم)
- دوشنبه ۲۰ دی ماه ۸۹: شبکه استانی آفتاب (مرکزی، اراک)
- سه شنبه ۲۱ دی ماه ۸۹: شبکه استانی باران (گیلان، رشت)
- چهارشنبه ۲۲ دی ماه ۸۹: شبکه استانی بوشهر
- پنجشنبه ۲۳ دی ماه ۸۹: شبکه استانی فارس (شیراز)
- جمعه ۲۴ دی ماه ۸۹: شبکه استانی سبلان (اردبیل)
- شنبه ۲۵ دی ماه ۸۹: شبکه استانی اشراق (زنجان)
- یکشنبه ۲۶ دی ماه ۸۹: شبکه استانی جهان بین (چهارمحال و بختیاری)
- دوشنبه ۲۷ دی ماه ۸۹: شبکه استانی سبز (گلستان، گرگان)
- سه شنبه ۲۸ دی ماه ۸۹: شبکه استانی سهند (آذربایجان شرقی، تبریز)
- چهارشنبه ۲۹ دی ماه ۸۹: شبکه استانی اصفهان
- پنجشنبه ۳۰ دی ماه ۸۹: شبکه استانی هامون (سیستان و بلوچستان، زاهدان)
- جمعه ۱ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی آذربایجان غربی (ارومیه)
- شنبه ۲ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی کرمان
- یکشنبه ۳ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی ایلام
- دوشنبه ۴ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی خلیج فارس (هرمزگان، بندر عباس)
- سه شنبه ۵ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی دنا (کهگیلویه و بویر احمد، یاسوج)
- چهارشنبه ۶ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی طبرستان (مازندران، ساری)
هنوز هم اسم سه شبکه استانی سمنان، خاوران (خراسان جنوبی، بیرجند) و اترک (خراسان شمالی، بجنورد) در میان این شبکه ها وجود ندارد.
گفتنی است برنامه های هر یک از شبکه های استانی فوق در نوبت پخش دیجیتالشان، از ساعت ۸:۰۰ بامداد شروع می شود.

منبع

سلام من با روابط عمومی صدا و سیمای اصفهان تماس گرفتم

ولی اطلاعی نمیدن میشه شما بپرسید که شبکه دیجیتال اصفهان کی افتتاح رسمی میشه؟

behrouz2
12-01-2011, 14:30
سلام من با روابط عمومی صدا و سیمای اصفهان تماس گرفتم

ولی اطلاعی نمیدن میشه شما بپرسید که شبکه دیجیتال اصفهان کی افتتاح رسمی میشه؟
در حال تست فركانس و برد سيگنال ميباشند . تا پايان امسال افتتاح رسمي ميشود .

poonel
12-01-2011, 15:15
سلام

تفوات مصرفش چقدر؟
من خودم یه تلویزیون لامپی پاناسونیک 29 اینچ دارم که مصرفش 120 واته. LCD هم با توجه به سایز و مدل فرق میکنه. مثلا 40 اینچ سامسونگ در حدود 190 وات.

payam110313
12-01-2011, 17:17
در حال تست فركانس و برد سيگنال ميباشند . تا پايان امسال افتتاح رسمي ميشود .

درصورت افتتاح رسمی تعداد کانالها به 14 میرسه؟

اگه آره چه شبکه هایی اضافه میشه؟

ممنون

behrouz2
12-01-2011, 20:41
درصورت افتتاح رسمی تعداد کانالها به 14 میرسه؟

اگه آره چه شبکه هایی اضافه میشه؟

ممنون
بله
مراكز استانها از فرستنده بوسيله فيبرنوري به صدا وسيما در تهران متصل ميباشد و شبكهايي كه در استان خود ملاحضه ميكنيد وديگر استانها . از تهران كنترل ميشوند و شبكها بجز 9 شبكه فعلي 1 الي پنج -خبر آموزش- قران ومستند وشبكه خوداستان ثابت ميباشند وديگر شبكها بصورت اختياري توسط شخص ميكث كننده انتخاب وموقتا پخش ميگردندمثلا در اردبيل وآذربايجان شرغي وغربي شبكه سحر نيز مد نظر گرفته شده است (ممكن است تعقير بكنند) در صورت پوشش 100 % در تمام استانها شبكها اضافه ويا در خلال تكميل شدن پوشش شبكهااضافه ميگردند.

فركانسهاي شهر اصفهان
فرکانس 618: شبکه های 1، 2، 3، 4، تهران، قرآن، خبر و آموزش (فرستنده مارشینان)
فرکانس 634: شبکه های اصفهان، جام جم 3، خبر، آموزش و پرس تی وی (فرستده پل خواجو)
اینها فرکانسهای اصفهان است. با احتساب تکرار شبکه های خبر و آموزش جمعاً 13 شبکه تلویزیونی و 11 شبکه رادیویی می شود.

اين هم نقشه پوشش اصفهان

meshkiposh2200
12-01-2011, 21:18
نمیدونم ربطی به این تاپیک داره یا نه.گیرنده ی ذیجیتال من(usb( شبکه های انالوگ را هم میگیره موقع ضبط تصویر از شبکه های دیجیتال صدا را ضبط نمیکنه یعنی وقتی که فایل ضبط شده را پخش کنم صدا نداره ولی توی انالوگ همچین مشکلی ندارم کسی میتونه مشکل از چیه ؟نوعی قفل که نیست؟.مارک Q G BEST

sht1987
12-01-2011, 22:16
با سلام به همه.کسی از وضعیت پخش دیجیتال در استان یزد خبر داره و اینکه کی افتتاح رسمی میشه؟

payam110313
12-01-2011, 22:46
بله
مراكز استانها از فرستنده بوسيله فيبرنوري به صدا وسيما در تهران متصل ميباشد و شبكهايي كه در استان خود ملاحضه ميكنيد وديگر استانها . از تهران كنترل ميشوند و شبكها بجز 9 شبكه فعلي 1 الي پنج -خبر آموزش- قران ومستند وشبكه خوداستان ثابت ميباشند وديگر شبكها بصورت اختياري توسط شخص ميكث كننده انتخاب وموقتا پخش ميگردندمثلا در اردبيل وآذربايجان شرغي وغربي شبكه سحر نيز مد نظر گرفته شده است (ممكن است تعقير بكنند) در صورت پوشش 100 % در تمام استانها شبكها اضافه ويا در خلال تكميل شدن پوشش شبكهااضافه ميگردند.

فركانسهاي شهر اصفهان
اینها فرکانسهای اصفهان است. با احتساب تکرار شبکه های خبر و آموزش جمعاً 13 شبکه تلویزیونی و 11 شبکه رادیویی می شود.

اين هم نقشه پوشش اصفهان

در صورت افتتاح رسمی میشه همه شبکه ها را از یک فرستنده دریافت کرد؟

BraveKnight
12-01-2011, 22:51
نمیدونم ربطی به این تاپیک داره یا نه.گیرنده ی ذیجیتال من(usb( شبکه های انالوگ را هم میگیره موقع ضبط تصویر از شبکه های دیجیتال صدا را ضبط نمیکنه یعنی وقتی که فایل ضبط شده را پخش کنم صدا نداره ولی توی انالوگ همچین مشکلی ندارم کسی میتونه مشکل از چیه ؟نوعی قفل که نیست؟.مارک Q G BEST
به این علته که کانالهای دیجیتال با فرمت ts. ضبط میشن و پلیرها با پخش این فرمت مشکل دارن.
برای پخش ویدیوی ضبط شده از VLC Media Player استفاده کنید. و برای تبدیل به فرمت های دیگه هم از برنامه Handbrake استفاده کنید که توضیحاتش از صفحه 286 به بعد اومده.
در ضمن حتماً از برنامه DVBViewer برای تماشا و ضبط برنامه‌ها استفاده کنید. چون هم قویتره و هم فرمت ضبطش استانداردتر! :46:

meshkiposh2200
12-01-2011, 23:27
بله

فركانسهاي شهر اصفهان

اين هم نقشه پوشش اصفهان

والا ما که اصفهانیم این کانالها را داریم مدارکش هم موجوده:

به این علته که کانالهای دیجیتال با فرمت ts. ضبط میشن و پلیرها با پخش این فرمت مشکل دارن.
برای پخش ویدیوی ضبط شده از VLC Media Player استفاده کنید. و برای تبدیل به فرمت های دیگه هم از برنامه Handbrake استفاده کنید که توضیحاتش از صفحه 286 به بعد اومده.
در ضمن حتماً از برنامه DVBViewer برای تماشا و ضبط برنامه‌ها استفاده کنید. چون هم قویتره و هم فرمت ضبطش استانداردتر! :46:
نه mpeg ضبط میکنه این نرم افزاره:

ahmad2l
12-01-2011, 23:56

درسته jتعداد کانال ها در اصفهان تایید میشه

regedit021
13-01-2011, 01:28
كسي از فريمور جديد t-7كليد نقره اي خبري نداره؟

BraveKnight
13-01-2011, 01:59

ویدیوهای ضبط شده با این برنامه تو پلیرهای دیگه راحت و با صدا پخش میشن؟

payam110313
13-01-2011, 10:33
درسته jتعداد کانال ها در اصفهان تایید میشه

نه تایید نمیشه

من شبکه های 1و2و3و4و5 و خبر و آموزش و قرآن واصفهان و جام جم 3 و پرس تی وی را دریافت میکنم

اصفهان هم هستم

behrouz2
13-01-2011, 12:40
فرستنده پل خاجو با توان وات كم پخش ميكند وبه اين علت هستش كه برخي از دوستان فقط 8 شبكه را دريافت ميكنند.
بزودي با نصب وتجهيز دكل جديد تمامي شهر اصفهان تحت پوشش 100% قرار ميگيرد.

---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------

در صورت افتتاح رسمی میشه همه شبکه ها را از یک فرستنده دریافت کرد؟
اگر منظورتان از يك جهت واحد است بله .

davood-khatar
13-01-2011, 22:24
نمیدونم چرا من توی مشهد فقط میتونم هشتا شبکه تلویزیونی و ده تا رادیو رو بگیرم...اخه من بیشتر بخاطر اون شیش تا شبکه دیگه رفتم stb خریم...کسی میتونه کمک کنه...دیگه نمیدونم چیکار کنم

meshkiposh2200
13-01-2011, 23:54
ویدیوهای ضبط شده با این برنامه تو پلیرهای دیگه راحت و با صدا پخش میشن؟

حرف شما در مورد فرمت طبق مشخصات زیر درست بود
من هم VLC Media Player 0.8.6 را نصب کردم ولی این نرم افزار حتی تصویرشو را هم نتونستنشون بده نرم افزارهای ذیگه مثه جت یا مدیا پلیر تصویرش را راحت پخش میکنن ولی بدون صدا راستی من 2 نوع کدک هم نصب کردم مشکلی از این جهت نیستElecard MPEG-2 PlugIn for WMP 4.1.10031 و K-Lite Mega Codec Pack 5.0.5

feshk
14-01-2011, 00:14
دوستانی که گیرنده‌های مختلف دارن سرعت تعویض کانال‌ها شونو بذارن ممنون

rasoooli
14-01-2011, 11:18
توجه كرديد :

- بعضي از دستگاههاي جديد كاملا عين هم هستند فقط قاب و ماركشون فرق مي كنه :

من تكتاويژن و Ap-Teck رو ديروز تست كردم دقيقا عين هم بودند .

خيلي هم جالب نبودند ( البته خيلي از فرمت ها رو پخش مي كردند ولي با زيرنويس فارسي SRT مشكل داشت (البته خودش نوشته بود ساپورت مي كنه )

دنبال يه چيز كامل مي گردم

Ostani
14-01-2011, 12:13
نمیدونم چرا من توی مشهد فقط میتونم هشتا شبکه تلویزیونی و ده تا رادیو رو بگیرم...اخه من بیشتر بخاطر اون شیش تا شبکه دیگه رفتم stb خریم...کسی میتونه کمک کنه...دیگه نمیدونم چیکار کنم

دوست عزیز
شش شبکه دیگر از ایستگاه متوسط قدرتی پخش می شوند و اگر شما در خود مشهد هستید قاعدتاً باید بتوانید آنها را بگیرید.
فرکانس آن شبکه ها در فرستنده مشهد 506 مگاهرتز است. آن را تنظیم کنید و با چرخاندن آنتن یا با استفاده از یک آنتن بهتر دوباره تلاش کنید.
ضمناً اگر نتوانستید بگیرید هم فکر می کنم راه اندازی فرستنده دوم ایستگاه پرقدرت ثامن الائمه زیاد طول نکشد.

BraveKnight
14-01-2011, 12:17
حرف شما در مورد فرمت طبق مشخصات زیر درست بود

........

من هم VLC Media Player 0.8.6 را نصب کردم ولی این نرم افزار حتی تصویرشو را هم نتونستنشون بده نرم افزارهای ذیگه مثه جت یا مدیا پلیر تصویرش را راحت پخش میکنن ولی بدون صدا راستی من 2 نوع کدک هم نصب کردم مشکلی از این جهت نیستElecard MPEG-2 PlugIn for WMP 4.1.10031 و K-Lite Mega Codec Pack 5.0.5
پس اگه اینطوره شما هم از همون DVBViewer استفاده کنید. خروجیش بهتر از بقیه نرم‍افزارهاس.

meshkiposh2200
14-01-2011, 14:43
پس اگه اینطوره شما هم از همون DVBViewer استفاده کنید. خروجیش بهتر از بقیه نرم‍افزارهاس.

ممنون فقط من لیکشو پیدا نکردم سایتش هم رفتم ولی برای دانود نداشت اگه لینک بدی ممنون میشم

poonel
14-01-2011, 15:00

چرا کیفیت صدا اینقدر پایینه ؟ 36 کیلو بیت؟ تو استان ما دیجیتال نیست ولی میدونم که رو ما.هوا.ره کیفیت صدای شبکه های سیما 96 کیلویته. کیفیت تصویرم (بیت ریت) هم پایین تر از کیفیت اصلی شبکه است. این نرم افزار که باهاش ضبط کردی کیفیت ضبط کردنش خیلی کمه.

yoosef_st
14-01-2011, 16:35
آقا آپدیتهای Provision t7+ رو از کجا بگیریم (به + دقت کنید)
بعد چنتا سوال:
1. چرا واسه من زیرنویس SRT رو اگر 2 خط یا بیشتر باشه خط دوم رو نشون نمیده؟
2. چرا زیرنویسش رنگ زرد نداره؟
3. واسه شما هم زیرنویس IDX نشون نمیده؟ این چه مدلشه؟ همه SRT نشون نمیدن این IDX !

davood-khatar
14-01-2011, 20:28
دوست عزیز
شش شبکه دیگر از ایستگاه متوسط قدرتی پخش می شوند و اگر شما در خود مشهد هستید قاعدتاً باید بتوانید آنها را بگیرید.
فرکانس آن شبکه ها در فرستنده مشهد 506 مگاهرتز است. آن را تنظیم کنید و با چرخاندن آنتن یا با استفاده از یک آنتن بهتر دوباره تلاش کنید.
ضمناً اگر نتوانستید بگیرید هم فکر می کنم راه اندازی فرستنده دوم ایستگاه پرقدرت ثامن الائمه زیاد طول نکشد.

ممنونم از شما دوست عزیز...ولی در واقع من توی خود مشهد زندگی میکنم و ولی متاسفانه هنوز موفق به دیدن اون شش شبکه دیگه نشدم...در مورد انتن که باید بگم انتنم از این گردان های هانی هست ...یکی از دوستان که اسمش پیام هست میگفت انتنم خوبه...میشه تنظیم کردن این فرکانس رو برام بیشتر توضیح بدی...در مورد خبری که گفتی امیدوارم حداقل تا اخر امسال راه بیافته چون معمولا وعده هایی که میدن خیلی طول میکشه...

بازم ازت ممنونم دوست عزیز

BraveKnight
14-01-2011, 23:31
ممنون فقط من لیکشو پیدا نکردم سایتش هم رفتم ولی برای دانود نداشت اگه لینک بدی ممنون میشم
لینک مستقیمش رو نتونستم پیدا کنم اما این لینک تورنت هست که میتونید خیلی سریع ازش دانلود کنید. حجمش 4، 5 مگ بیشتر نیست:

ak313
14-01-2011, 23:32
به این آدرس بروید و dvbviewer ورژن 4.3 رو دانلود کنید.تشکر فراموش نشه

ak313
14-01-2011, 23:43
ممنونم از شما دوست عزیز...ولی در واقع من توی خود مشهد زندگی میکنم و ولی متاسفانه هنوز موفق به دیدن اون شش شبکه دیگه نشدم...در مورد انتن که باید بگم انتنم از این گردان های هانی هست ...یکی از دوستان که اسمش پیام هست میگفت انتنم خوبه...میشه تنظیم کردن این فرکانس رو برام بیشتر توضیح بدی...در مورد خبری که گفتی امیدوارم حداقل تا اخر امسال راه بیافته چون معمولا وعده هایی که میدن خیلی طول میکشه...

بازم ازت ممنونم دوست عزیز
از منو وارد جستجوی کانال شو ( قسمت دستی) سپس برو به فرکانس 506 هزار و با تغییر موقعیت آنتن به درصد سیگنال توجه کن تا ثابت بشه و کم و زیاد نشه

BraveKnight
14-01-2011, 23:43
چرا کیفیت صدا اینقدر پایینه ؟ 36 کیلو بیت؟ تو استان ما دیجیتال نیست ولی میدونم که رو ما.هوا.ره کیفیت صدای شبکه های سیما 96 کیلویته. کیفیت تصویرم (بیت ریت) هم پایین تر از کیفیت اصلی شبکه است. این نرم افزار که باهاش ضبط کردی کیفیت ضبط کردنش خیلی کمه.
نه درسته با تمام برنامه‌ها همین طور ضبط میشه. در عوض فرمت صدا AAC هست که در حجم پایین کیفیتی به مراتب بالاتر از سایر فرمت‌ها ارائه میده.

payam110313
15-01-2011, 00:40
سلام

میخاستم بدونم ota چیه ؟ و بخ چه دردی میخوره؟ و چجوری به روز میشه؟

BraveKnight
15-01-2011, 00:58
به این آدرس بروید و dvbviewer ورژن 4.3 رو دانلود کنید.تشکر فراموش نشه

لینکی که من گذاشتم ورژن DVBViewer Pro v4.5 هست. :46:

MASOUD48
15-01-2011, 12:05
خبري از آپديت پروويژن دكمه نقره اي نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :41:

regedit021
15-01-2011, 12:15
فعلا مثل اينكه خبري نيست شما هم يه زنگ بزن فولاد رايانه!

davood-khatar
16-01-2011, 01:15
از منو وارد جستجوی کانال شو ( قسمت دستی) سپس برو به فرکانس 506 هزار و با تغییر موقعیت آنتن به درصد سیگنال توجه کن تا ثابت بشه و کم و زیاد نشه

یعنی اونوقت تمام اون 13کانال رو توی همین فرکانس 506 میتونم توی مشهد دریافت کنم؟؟؟

MASOUD48
16-01-2011, 09:43
فعلا مثل اينكه خبري نيست شما هم يه زنگ بزن فولاد رايانه!

تماس گرفتم گفتن هنوز معلوم نيست.اونا فقط ميخواهند بفروشن ديگه كاري به خدمات پس از فروش ندارن.يه مدل جديد ميدن بيرون مدل چند ماه پيش را بايد انداخت دور. :19:

jupitertyger
16-01-2011, 10:31
دوستان من الان بخوام یه ستاپ باکس بخرم که تیونرش قوی باشه و مدیاپلیر خوبی هم داشته باشه چی بگیرم ؟ پروویژن همه چیزش تکمیله؟ OTA هم روش فعال شده؟ یا بریم سراغ چیزه دیگه؟

payam110313
16-01-2011, 10:42
سلام

میخاستم بدونم ota چیه ؟ و بخ چه دردی میخوره؟ و چجوری به روز میشه؟

سوال ما خم که انگار جواب نداره:2::2::41::41:

HamiTHamiT
16-01-2011, 11:04
سلام

این حرف درسته که این گیرنده های دیجیتال چینی هیتن و قیمت واقعیشون 14 15 هزار تومنه و بعد اینجا به ما میفروشن 60 70 ؟:41:

behrouz2
16-01-2011, 18:00
توجه
دوستان اگه تلويزيون LCD يا LED داريد ميتونيد تمامي شبكهاي دنيا رو از طريق اينترنت تي ويش ببينيد ونيازي به خريد اينگونه وسايل نداريد مثلا تلويزيون ما سامسونگ C6900 هستش الان 56000 شبكه تلويزيوني و45000 شبكه راديويي و همچنين ميتونم وبكمهاي دونيارو باهاش ببينم.
خودتونو درگير اين چيزاي محدود نكنيد.

regedit021
16-01-2011, 18:38
توجه
دوستان اگه تلويزيون LCD يا LED داريد ميتونيد تمامي شبكهاي دنيا رو از طريق اينترنت تي ويش ببينيد ونيازي به خريد اينگونه وسايل نداريد مثلا تلويزيون ما سامسونگ C6900 هستش الان 56000 شبكه تلويزيوني و45000 شبكه راديويي و همچنين ميتونم وبكمهاي دونيارو باهاش ببينم.
چطوري بايد وصل شد؟
با 570سامسونگ نمي شه نه؟

Ostani
16-01-2011, 18:49
یعنی اونوقت تمام اون 13کانال رو توی همین فرکانس 506 میتونم توی مشهد دریافت کنم؟؟؟

نه دوست من. هشت شبکه قبلی را که از همان فرکانس 482 دریافت می کنید. از این فرکانس (506) شش شبکه دیگه را می تونید بگیرید.

behrouz2
16-01-2011, 18:55
چطوري بايد وصل شد؟
با 570سامسونگ نمي شه نه؟

جهت استفاده از internet tv بعد از فعال کردن hotel mode اين کارها رو انجام بديد
control>hotel option>clon tv to usb
بعد از اون به اينجا بريد
control>sub option>info link country
و اون رو به استراليا تغيير بديد و تلويزيون رو خاموش و روشن کنيد
سپس به menu>setup>network>network test
بعد هم internet tv رو بزنيد و بعد از تاييد کردن 2 سوال و نصب برنامه ها روي تلويزيون ميتونيد از امکانات internet tv لذت ببريد
بريد حالشو ببريد با بهترين رسيورهاي م ا ه و ا ره وبا 20 تا ديش هم اينقدر شبكه رو دريافت نميكنيد حدود 340 شبكه hd هم دارد

lord69
16-01-2011, 19:27
توجه

دوست عزیز سرعت اینترنت شما چقدره؟

حداقل سرعت برای استفاده درست و حسابی از این سیستم چقدره؟

behrouz2
16-01-2011, 19:40
دوست عزیز سرعت اینترنت شما چقدره؟

حداقل سرعت برای استفاده درست و حسابی از این سیستم چقدره؟

2mb البته روزها چندكيلوبايت كم ميشه ازش ولي شبها كامل 2 مگابايت رودارم.
البته بصورت رايگان چون خونه ما نزديك پادگان هستش واينترنت بيسيم رايگان اهالي دارند استفاده ميكنند مفت مفت

mhrr
16-01-2011, 22:17
سلام
بنده گیرنده دیجیتال بلوسنس دارم ولی نمیدونم چطوری گزینه زیرنویسش رو فعال کنم
یعنی توی فلش یک فیلم زیرنویس دار میذارم و به دستگاه وصل میکنم بعد گزینه ساب تایتل رو روی کنترل میزنم ولی هرکاری میکنم گزینه on فعال نمیشه
باید چی کار کنم
در ضمن کسی از دوستان اگر منوی مخفی این گیرنده رو بلده لطفا به ما هم یاد بده

behrouz2
16-01-2011, 23:16
سايت جامع تلويزيون ديجيتال هم هك شد

BraveKnight
17-01-2011, 00:12
2mb البته روزها چندكيلوبايت كم ميشه ازش ولي شبها كامل 2 مگابايت رودارم.
البته بصورت رايگان چون خونه ما نزديك پادگان هستش واينترنت بيسيم رايگان اهالي دارند استفاده ميكنند مفت مفت
ببخشید بی‌احترامی نشه!
اما یه چیزی میگیدا ! آخه چند نفر تو ایران اینترنت نامحدود 2 مگ دارن؟! مگه همه خونشون بغل پادگانه؟!!

behrouz2
17-01-2011, 08:03
ببخشید بی‌احترامی نشه!
اما یه چیزی میگیدا ! آخه چند نفر تو ایران اینترنت نامحدود 2 مگ دارن؟! مگه همه خونشون بغل پادگانه؟!!

حرف شما كاملا درسته من به نظر شما كه نظر خيلي ا هم هست احترام ميزارم
اما اگه يه نگاه دور انديشي بكنيم ميبينيم كه دنيا داره به سمت تلويزيون جهاني پيش ميره وما چه دير ويا زود بايد خودمان را با دنيا هماهنگ كنيم.
دوست عزيز الان ميدونيد من ويا ديگر دوستاني كه از اين سرويس استفاده ميكنيم قسمتهايي در منوي تلويزيونمون آمده است كه اگر من نگويم دوستان ديگري كه از اين سايت باخبر نيستند وچه دوستاني كه كاربر هستند از اين سرويسها با خبر نيستند.
1-انتخاب تمام شبكهاي دنيا بصورت همه ويا با تفكيك نام هر كشور من واقعا شبكهايي رو ديدم كه هر بيننده اي را ميخ كوب ميكنه
2-بانك فيلم بيش از 40000 يا بيشتر انواع برنامه براي انتخاب نگاه كردن ويا دانلود كردن دارند
3-ورق زدن تمامي روزنامهاي آنلاين حتي روزنامهاي ايران نظير گل -همشهري -كيهان و...
4-بازيهاي آنلاين ودانلود انواع برنامها
5-تلفن اينترنتي مجاني وتلفن تصويري
6-شبكه تيوتر وفيسبوك البته كاملا مسدود ميباشند
با تشكر از شما

jaber1361
17-01-2011, 09:12
میتونیم یه نگاه دیگه از یک زاویه دیگه هم داشته باشیم
امروزه جهان به سمت دیجیتالی کردن فرستنده های تلوزیونی میره و از طریق همین امواج اینترنت رو هم ارسال میکنه (فکر کنم 3 مگ باشه )
خیلی از کشور های اروپایی یکی دو سال هست که به سمت دیجیتالی شده رفته اند و هنوز هیچ کشوری تمام دیجیتال نشده ( البته فکر کنم امسال میشن) و تا سال 2015 تمام کشور ها دیجیتالی میشن

lord69
17-01-2011, 12:07
حرف شما كاملا درسته من به نظر شما كه نظر خيلي ا هم هست احترام ميزارم
اما اگه يه نگاه دور انديشي بكنيم ميبينيم كه دنيا داره به سمت تلويزيون جهاني پيش ميره وما چه دير ويا زود بايد خودمان را با دنيا هماهنگ كنيم.
دوست عزيز الان ميدونيد من ويا ديگر دوستاني كه از اين سرويس استفاده ميكنيم قسمتهايي در منوي تلويزيونمون آمده است كه اگر من نگويم دوستان ديگري كه از اين سايت باخبر نيستند وچه دوستاني كه كاربر هستند از اين سرويسها با خبر نيستند.
1-انتخاب تمام شبكهاي دنيا بصورت همه ويا با تفكيك نام هر كشور من واقعا شبكهايي رو ديدم كه هر بيننده اي را ميخ كوب ميكنه
2-بانك فيلم بيش از 40000 يا بيشتر انواع برنامه براي انتخاب نگاه كردن ويا دانلود كردن دارند
3-ورق زدن تمامي روزنامهاي آنلاين حتي روزنامهاي ايران نظير گل -همشهري -كيهان و...
4-بازيهاي آنلاين ودانلود انواع برنامها
5-تلفن اينترنتي مجاني وتلفن تصويري
6-شبكه تيوتر وفيسبوك البته كاملا مسدود ميباشند
با تشكر از شما

حق با شماست دوست عزیز.

امروزه این شبکه های اینترنتی و سرویس های دیگه مانند netflix,video on demand,.... پیشگام هستن در

دنیا ولی هیچ جای دیگری رو هم نمیبینید که اینترنتشون مانند ما باشه!

این اینترنت ما هم با سرعت بالا و قیمت های مناسب بشه من خودم اولین مشتری این سیستم ها هستم!

regedit021
17-01-2011, 12:51
جهت استفاده از internet tv بعد از فعال کردن hotel mode اين کارها رو انجام بديد
control>hotel option>clon tv to usb
بعد از اون به اينجا بريد
control>sub option>info link country
و اون رو به استراليا تغيير بديد و تلويزيون رو خاموش و روشن کنيد
سپس به menu>setup>network>network test
بعد هم internet tv رو بزنيد و بعد از تاييد کردن 2 سوال و نصب برنامه ها روي تلويزيون ميتونيد از امکانات internet tv لذت ببريد
بريد حالشو ببريد با بهترين رسيورهاي م ا ه و ا ره وبا 20 تا ديش هم اينقدر شبكه رو دريافت نميكنيد حدود 340 شبكه hd هم دارد
يعني پورتي چيزي نمي خواد بهش وصل كرد؟؟؟

BraveKnight
17-01-2011, 17:30
آیا کار گذاشتن فرستنده های دیگه‌ای در سطح استان تهران به غیر از فرستنده جماران تو دستور کار صدا و سیما هست؟

behrouz2
18-01-2011, 07:46
يعني پورتي چيزي نمي خواد بهش وصل كرد؟؟؟

دوست عزيز احتياج به هيچ وسيله جانبي ديگر نداريد حتي سيم آنتن هوايتون هم بكشيد بيرون چون تمام استانهارو باهاش داريد فقط وفقط خود تلويزيون بدون هيچ وسيله ديگه

regedit021
18-01-2011, 11:29
خوب پس چطوري به اينترنت وصل ميشه؟

ak313
18-01-2011, 16:24
واقعا که فروم جالبیه یه نفر میاد درباره موضوع مرتبط سوال مطرح می کنه و تقاضای کمک می کنه اما دریغ از یک جواب اما تلویزیون اینترنتی که مرتبط به موضوع نیست همینطوری کش پیدا می کنه

saeed_ac
18-01-2011, 18:40
سلام دوستان لطفا اگر میشه منو راهنمایی کنید

من ساکن مشهدم.وقتی در گیرنده دیجیتال کانال ها رو سرچ میکنم فقط 18 تا کانال پیدا میکنه.و اون 6 تا شبکه آزمایشی (العالم-مستند و .....) نمیاره. می خواستم ببینم چکار کنم که اون 6 تا شبکه رو هم پیدا کنه.

مدل گیرنده ای که دارم :

Marshal ME-885

آنتن مورد استفادم:سیماباخ بوستردارغیر گردان

در ضمن کیفیت سیگنال 96% و شدت سیگنال 75% است

لطفا کمکم کنید

saeed_ac
18-01-2011, 23:47

من ساکن مشهدم.وقتی درمنوی گیرنده دیجیتال کانال ها رو سرچ میکنم فقط 18 تا کانال پیدا میکنه.و اون 6 تا شبکه آزمایشی (العالم-مستند-استانی و .....) نمیاره. می خواستم ببینم چکار کنم که اون 6 تا شبکه رو هم پیدا کنه.

مدل گیرنده ای که دارم :

Marshal ME-885

در ضمن کیفیت سیگنال 95% و شدت سیگنال 75% است

لطفا کمکم کنید

otana23
19-01-2011, 01:24
من امروز بعداز کلی تحقیق و تفحص به این نتیجه رسیدم که --- مارشال ام ای 885 و مدل کمبو اون از بقیه مدلها بهتره ... زیرا :
1-برنامه های تلویزیون ایران تا حدود 2-3 ساله دیگه یا شایدم بیشتر HD نمیشند... پس وقتی حداکثر کیفیت با کابل Component قابل انتقال هست چرا بیهوده هزینه HD کنیم ؟؟
2-اکثر --- ها رو مدیا پلیر زوم کردن که عقل حکم میکنه جهت استفاده از حداکثر کیفیت این دستگاه رو به صورت جداگانه و از نوع با کیفیت تهیه کنیم
3-رنج پائین قیمت مخصوصا" در مدل 885 که حدود 50 هزار تومان هستش
4-درمدل کمبو شما علاوه بر --- , می توانید dvd هم داشته باشید...توجه داشته باشید همیشه فلش موجود نیست و ممکن
5-در نطرات دوستانی که دارای این دستگاه هستند شکایت خاصی رو من ندیدم و راضی بودن نسبی رو میشه تشخیص داد
6-امکانات خوب دستگاه : تایم شیفت و قابلیت ضبط همزمان و رابط کاربری مناسب وکیفیت خوب نمایش ....
و.....
من نمیگم مارکهای دیگه مثل بلوسنس یا ... بدن میگم هزینه کردن بیهوده رو این موضوع صرفا" هدر کردن پول هست
خوشحال میشم نظرات شمارو هم ببینم.مرسی

payam110313
19-01-2011, 11:25
من ساکن مشهدم.وقتی درمنوی گیرنده دیجیتال کانال ها رو سرچ میکنم فقط 18 تا کانال پیدا میکنه.و اون 6 تا شبکه آزمایشی (العالم-مستند-استانی و .....) نمیاره. می خواستم ببینم چکار کنم که اون 6 تا شبکه رو هم پیدا کنه.
مدل گیرنده ای که دارم :
Marshal ME-885
در ضمن کیفیت سیگنال 95% و شدت سیگنال 75% است
لطفا کمکم کنید

باید آنتن را بچرخونی و در جهت امواج فرستنده ای که اون 6 شبکه را پخش میکنه تنظیم کنی

reza1ta2
19-01-2011, 11:56
واقعا که فروم جالبیه یه نفر میاد درباره موضوع مرتبط سوال مطرح می کنه و تقاضای کمک می کنه اما دریغ از یک جواب اما تلویزیون اینترنتی که مرتبط به موضوع نیست همینطوری کش پیدا می کنه
سوالتون رو دوباره بپرسید جواب بدهم

otana23
19-01-2011, 14:03
(من 2 ساعت تایپ کردم چرا نظرم چاپ نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)

خواهشا" پیغامهای تازه واردها این قدر با تاخیر چاپ نشه ....
------------------------------------------------------------------

دوستان راهنمایی جهت --- برای pc میکنید

regedit021
19-01-2011, 16:05
دوست عزيز احتياج به هيچ وسيله جانبي ديگر نداريد حتي سيم آنتن هوايتون هم بكشيد بيرون چون تمام استانهارو باهاش داريد فقط وفقط خود تلويزيون بدون هيچ وسيله ديگه
وقتي كه clon tv to usb رو ميزنم مي نويسه no usb!!!!!?:41:
قسمت ساب آپشن هم info link country نداره!!:41:
فكر كنم روي بعضي از tvها ميشه از اينترنت تي وي استفاده كرد!

ak313
19-01-2011, 20:52
من امروز بعداز کلی تحقیق و تفحص به این نتیجه رسیدم که --- مارشال ام ای 885 و مدل کمبو اون از بقیه مدلها بهتره ... زیرا :
1-برنامه های تلویزیون ایران تا حدود 2-3 ساله دیگه یا شایدم بیشتر HD نمیشند... پس وقتی حداکثر کیفیت با کابل Component قابل انتقال هست چرا بیهوده هزینه HD کنیم ؟؟
2-اکثر --- ها رو مدیا پلیر زوم کردن که عقل حکم میکنه جهت استفاده از حداکثر کیفیت این دستگاه رو به صورت جداگانه و از نوع با کیفیت تهیه کنیم
3-رنج پائین قیمت مخصوصا" در مدل 885 که حدود 50 هزار تومان هستش
4-درمدل کمبو شما علاوه بر --- , می توانید dvd هم داشته باشید...توجه داشته باشید همیشه فلش موجود نیست و ممکن
5-در نطرات دوستانی که دارای این دستگاه هستند شکایت خاصی رو من ندیدم و راضی بودن نسبی رو میشه تشخیص داد
6-امکانات خوب دستگاه : تایم شیفت و قابلیت ضبط همزمان و رابط کاربری مناسب وکیفیت خوب نمایش ....
و.....
من نمیگم مارکهای دیگه مثل بلوسنس یا ... بدن میگم هزینه کردن بیهوده رو این موضوع صرفا" هدر کردن پول هست
خوشحال میشم نظرات شمارو هم ببینم.مرسی
برای کسانی که پلیر نمی خواهند و فقط می خواهن به عنوان گیرنده دیجیتال ازش استفاده کنند من هم با نظر شما موافقم. این دستگاه هیچ فرمت فیلمی غیر از فرمت ضبط شده خودش رو پخش نمی کنه و عکس و ام پی تری رو پخش می کنه

---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------

سوالتون رو دوباره بپرسید جواب بدهم
من نگفتم من سوال پرسیدم. بی زحمت هواستون جمع باشه تا سوالی بی پاسخ نمونه

mahsafar
19-01-2011, 21:30
چرا +t14 توسایت اصلی بلوسنس نیست؟

BraveKnight
19-01-2011, 22:27
بچه‌ها من تصاویر رو با تأخیری حدود 5 ثانیه نسبت به سیستم آنالوگ دریافت می‌کنم. البته با گیرنده مخصوص کامپیوتر.
شما هم همین تأخیر رو دارید؟
من 55% سیگنال دارم. آیا میتونه علتش ضعف سیگنال باشه؟

ak313
19-01-2011, 22:47
چرا +t14 توسایت اصلی بلوسنس نیست؟
توی این دستگاه تو حالت رکورد علامت قرمز روی ال سی دی نمیاد و هنگام خاموش شدن هم دستگاه ساعت رو نشون نمی ده بر خلاف مارشال بقیه دستگاهها رو نمی دونم.واقعا طراح از ال سی دی به شکل کامل استفاده کرده!!!!

yaghob.boss
20-01-2011, 00:12
با سلام دوستان لینک زیر رو ببینید نظرتون رو دربارش بگید .

کد:
یک مدل هایووژن با قیمت 95 تومان با کارایی بالا

otana23
20-01-2011, 00:42
[QUOTE=ak313;5784203]برای کسانی که پلیر نمی خواهند و فقط می خواهن به عنوان گیرنده دیجیتال ازش استفاده کنند من هم با نظر شما موافقم. این دستگاه هیچ فرمت فیلمی غیر از فرمت ضبط شده خودش رو پخش نمی کنه و عکس و ام پی تری رو پخش می کنه

خوب فکر کنم اگر شما کمبو مارشال رو بگیرید میتونید فیلم رو هم ببینید البته من مطمئن نیستم در این مورد .دوستان که دارند این مدل رو راهنمایی کنند .

payam110313
20-01-2011, 00:45
بچه‌ها من تصاویر رو با تأخیری حدود 5 ثانیه نسبت به سیستم آنالوگ دریافت می‌کنم. البته با گیرنده مخصوص کامپیوتر.
شما هم همین تأخیر رو دارید؟
من 55% سیگنال دارم. آیا میتونه علتش ضعف سیگنال باشه؟

بله ضعف سیگنال شماست قدرت سیگنالتون باید از 80% به بالا باشه

تا بدون تاخیر تصویر دریافت بشه

feshk
20-01-2011, 00:54
تغییر 5 یا 7 ثانیه‌ای طبیعی است