مشاهده نسخه کامل
: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی
Altairezio
23-03-2012, 17:20
برای تبدیل فایلهای ts از نرم افزار tmpg استفاده کن
لینک دانلود
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو برای تقطیع ، ویرایش و تبدیل سایر فرمتهای فیلم از xilisoft استفاده کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنمودنم چه مرضی انجمن، میهن دانلود رو توی لینک دانلود نمایش نمی ده
------------- و بقیه آدرس
رضا جان دستت درد نکنه ولی هیچکدوم چون تریال هستند بیش از 30 سانیه ادیت نمیکنن!:41:
amin1374
23-03-2012, 17:33
من مشهد هستم این بفل گه بود
بعدش این که من به غیر از اون دیگه چه برنامه ای سراغ ئارید که باهاش بشه از ریموت همراه دستگاه استفاده کرد
ممنون
---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------
خود نرم افزار WINDOWS MEDIA CENTER ویندوز هفت عالیه
فرمت ضبط شده هم WTV هست که کانورتر هاش زیادن یه سرچی بزنی پیدا میکنی:11:
آره عالیه ولی این ارورو میده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
death_man
23-03-2012, 19:26
من مشهد هستم این بفل گه بود
بعدش این که من به غیر از اون دیگه چه برنامه ای سراغ ئارید که باهاش بشه از ریموت همراه دستگاه استفاده کرد
ممنون
---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------
آره عالیه ولی این ارورو میده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fupcenter%2F)
این پیغام برای این هست که گیرنده شما درست به سیستم نصب نشده یا درایور اون نصب نیست
جام جم 1 هست
الان ورزش 90 هم داره پخش میکنه
نداره از ما!قبلا وقتی نمایش نبود جام جم بود اما از وقتی که نمایش اومده جام جم نیست!
عجیبه ها! این گیرنده کامپیوتر داشت میکشید یعنی آنتن بهش وصل کردم و بیرون پنجره گذاشتم وقتی به طرف فرستنده میزاشتم میکشید ولی الان هر کاری کردم نمیشه! پشت بام که نبردم شاید ببرم یه چیزی بشه که نمیخوام ببرم چون داشت بیرون پنجره می کشید وقتی به طرف فرستنده ببرم.
تازه دیشب درستش کردما یعنی آنتن بهش وصل کردم داشت میکشید که نمیدونم چیکار کردم که اصلا فرکانسش هیچی نمیاد!
به نظرتون چشه؟!
ویرایش:
الانم یه دستی به فیش آنتن کشیدم یه جوری اومد ولی بعدا مثلا من از یه سوراخی رد میکنم میبرم بیرون بعد اینکارو کردم یه لحظه صدا اومد وقتی داشتم آنتن رو به سمت فرستنده میبردم که بعد از اون صدا دیگه کلا فرکانس مثل قبل نمیاد. از اون سوراخ هم بیرون کشیدم ولی بازم نمیاد. نمیدونم یا مشکل از سیمه یا فیشه یا ؟!!
چند ساعته منو علافیده ! :31:
دیشب هم چند ساعت الانم چند ساعت.
اینم بگم وصل میکنم به تلویزیون آنالوگ رو میگیره مشکلی نداره!
دوستان گیرنده من چشه؟!! بردم اون اتاق که قبلاً هم برده بودمش انتن هوایی داره مال تلویزیون هست هر کاری کردم سیگنال نمیاد!!! الان همسایمون ال سی دی داره که مال اون میکشه یعنی مطمئنم که قطع که نیست مال دستگاه من که pcdvb-2100 هست اصلا سیگنال نمیاره امروز صبح یه جوری اومد اون موقع که داشتم بهش آنتن وصل میکردم تو پست قبلیم هم گفتم بعد نکشید بعدشم بردم اون اتاق انتن هوایی وصل کردم اصلا هیچ سیگنالی نمیاد!!!! فکر کنم خراب هم نیست چون وقتی دستگاه وصل باشه به کیس و برنامه رو باز کنی برنامش میاد ولی وقتی برداری برنامه رو باز کنی یه پنجره باز میکنه که میگه دستگاه وصل نیست. الان چرا سیگنال دستگاه من نمیاد؟!!!!!!!!!!! :41:چیکار کنم آخه. اه خواستیم تی وی دیجیتال ببینیما !
کسی نمیدونه جواب اینا رو؟!
بعدشم:
در سایت مادیران برای بررسی گارانتی دستگاه وقتی شماره سریال میزنی یه صفحه دیگه میاد یعنی فک کنم خرابه! pcdvb-2100
تو برگه دستگاه زده تاریخ اتمام گارانتی 10 / 90
من تابستون گرفتمش اون موقع هم زدم تو سایتش دیدم بیش یک سال براش گارانتی زده حالا دقیق میخوام بدونم سایتش نمیزاره فک کنم خرابه.
حالا اگه دستگاه من خراب باشه من اینو ببرم به نمایندگی گیر نده بگه تاریخش تموم شده برای اطمیناش میشه از سایت مادیران فهمید که اونم نمیدونم چرا اون بخشش خراب شده!!
اینم اون قسمت:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماره سریال میزنی نمیاره لطفا شما هم تست کنید.
اگه میشه هم بهشون ایمیل کنید.
توجه هم فک کنم نمیکنن!! :13:
خودمم هم بهشون گفتم ایمیل کردم نزنگیدم شاید بزنی بگی یه جوابی بدن.
اگه میشه یکی بزنگه بگه.
ممنون
PersiBoy
24-03-2012, 00:19
کسی نمیدونه جواب اینا رو؟!
سلام
من دقیق نفهمیدم منظورتون چیه. اگه صدا و تصویر ندارید و آنتنتون سالمه احتمالا مشکل نرم افزاری هست. روی یه سیستم دیگه چک کنید ببینید چی میشه.
به نظر من هر چی کدک و رمز گشای صوتی تصویری روی سیستمتون نصبه پاک کنید و برنامتون رو هم دوباره نصب کنید. اگه نشد ویندوزتون رو دوباره نصب کنید! و اگه بازم نشد اونوقت برای گارانتی و تعمیر اقدام کنید!!!
hossein_0907
24-03-2012, 01:23
سلام دوستان
سال نو همگی مبارک
راستش من فیلم ملک سلیمان را که با le 1008 ضبط کرده ام داخل کامپیوتر 5 تکه شده ولی با خود دستگاه یک تکه هست .
در کامپیوتر به این شکل ذخیره شده :
IRIB_NAMAYESH-03222012-2059.mts
IRIB_NAMAYESH-03222012-2059.mts1
IRIB_NAMAYESH-03222012-2059.mts2
IRIB_NAMAYESH-03222012-2059.mts3
IRIB_NAMAYESH-03222012-2059.mts4
چیکار باید بکنم تا یک تکه بشه ؟
با تشکر
سلام دوستان
سال نو همگی مبارک
راستش من فیلم ملک سلیمان را که با le 1008 ضبط کرده ام داخل کامپیوتر 5 تکه شده ولی با خود دستگاه یک تکه هست .
IRIB_NAMAYESH-03222012-2059.mts
IRIB_NAMAYESH-03222012-2059.mts1
IRIB_NAMAYESH-03222012-2059.mts2
IRIB_NAMAYESH-03222012-2059.mts3
IRIB_NAMAYESH-03222012-2059.mts4
چیکار باید بکنم تا یک تکه بشه ؟
با تشکر
با این برنامه HJ-Split. تکه ی اول رو داخل برنامن وارد کن از قسمت join خودش بهم میچسبونه
s2.picofile.com/file/7336134301/hjsplit_3_0.rar.html
hossein_0907
24-03-2012, 11:48
با این برنامه HJ-Split. تکه ی اول رو داخل برنامن وارد کن از قسمت join خودش بهم میچسبونه
برنامه اصلا فایلها را نمیشناسه!!!
CRIS Joon CR7
24-03-2012, 17:04
شبکه نمایش رو روی ماهواره چجوری بگیریم؟
میدونم جاش اینجا نیست ولی اگه کسی میدونه بگه:11::11::11::11:
........
ویرایش: روچه ماهواره ای و چه فرکانسی؟
amir_t6262
24-03-2012, 17:45
با این برنامه نمیتوانی این فایلها را بهم بچسبانی.
یکی از راه حلهایش تبدیل این فرمت به mkv و بعد استفاده از mkv merge gui است.
البته شاید این برنامه فایلهای m2ts را هم شناسایی کند.
یه امتحانی بکن.
برای وصل کردن اون فایلها برید تو گوگل جستجو کنید: video joiner اگه فرمت فیلم رو هم به چیزی که گفتم اضافه کنی هم شاید یه برنامه مخصوص بیاد.
یه چیز که میخواستم شماره سریال برای نصب رو که تو سایت مادیران گذاشته شده رو به اونایی که شماره سریال نصب برنامه totalmedia رو ندارن بدم.
لینک:
من جديدا كانالهاي ديجيتال را از طريق led سامسونگ گرفتم .
مشكلي كه دارم اينه كه چون كابل را از يك سمت اتاق به سمت ديگه بردم
زماني كه از كنار كابل رد ميشم روي كانالهافريز شديدي ميفته !!
توضيخ اينكه توي آپارتمان از آنتن مركزي استفاده ميكنيم
سلام
من دقیق نفهمیدم منظورتون چیه. اگه صدا و تصویر ندارید و آنتنتون سالمه احتمالا مشکل نرم افزاری هست. روی یه سیستم دیگه چک کنید ببینید چی میشه.
به نظر من هر چی کدک و رمز گشای صوتی تصویری روی سیستمتون نصبه پاک کنید و برنامتون رو هم دوباره نصب کنید. اگه نشد ویندوزتون رو دوباره نصب کنید! و اگه بازم نشد اونوقت برای گارانتی و تعمیر اقدام کنید!!!
الان رو یه سیستم دیگه هم تست کردم اصلا سیگنالی نمیاره!! دستگاه رو سیستم میشناسه ولی سیگنال نمیده.
فکر کنم مشکل از اینه که وقتی داشتم آنتن رو براش درست میکردم قبلا وقتی یه طرف سیم به دستگاه وصل بود و دستگاه هم به کیس وصل بود و کامپیوتر هم روشن بود من اون طرف سیم که از کنار پنجره رد میکردم پایین پنجره هم کولر بود از کنار همین کولر رد میکردم و این طرف کابل که جلوش لخت بود میخورد به کولر چند بار فکر کنم برای درست کردن آنتن اینکارو کردم بعد آخرین باری که رد کردم سیگنال نیومد بعد اینجوری شد.
فکر کنم یه چند باری هم با کارد یه طرف کابل رو هی درست میکردم وقتی اون طرف کابل وصل بود به کیس!! شاید از اینه. یه بارم فک کنم سیستم یه چیزیش شد که یهو خاموش شد!! فکر کنم اون طرف کابل به یه چیز فلزی خورده بود فک کنم دقیق یادم نیست چطوری بود.
رضا جان دستت درد نکنه ولی هیچکدوم چون تریال هستند بیش از 30 سانیه ادیت نمیکنن!:41:
شما احتمالا کرکشو درست انجام ندادی دوباره سعی کن. و اگر بازم نشد ورژنهای دیگه این دوتا برنامه رو از نت پیدا کن
راستی شما می تونید از این لینک هم یه سری برنامه در ارتباط با فایلهای ضبط شده دیجیتال دریافت کنید
PersiBoy
26-03-2012, 01:28
الان رو یه سیستم دیگه هم تست کردم اصلا سیگنالی نمیاره!! دستگاه رو سیستم میشناسه ولی سیگنال نمیده.
فکر کنم مشکل از اینه که وقتی داشتم آنتن رو براش درست میکردم قبلا وقتی یه طرف سیم به دستگاه وصل بود و دستگاه هم به کیس وصل بود و کامپیوتر هم روشن بود من اون طرف سیم که از کنار پنجره رد میکردم پایین پنجره هم کولر بود از کنار همین کولر رد میکردم و این طرف کابل که جلوش لخت بود میخورد به کولر چند بار فکر کنم برای درست کردن آنتن اینکارو کردم بعد آخرین باری که رد کردم سیگنال نیومد بعد اینجوری شد.
فکر کنم یه چند باری هم با کارد یه طرف کابل رو هی درست میکردم وقتی اون طرف کابل وصل بود به کیس!! شاید از اینه. یه بارم فک کنم سیستم یه چیزیش شد که یهو خاموش شد!! فکر کنم اون طرف کابل به یه چیز فلزی خورده بود فک کنم دقیق یادم نیست چطوری بود.
سلام
فکر کنم الان دیگه باید ببریش گارانتی برای تعمیر! :31: چون فکر کنم قطعه ای چیزی ازش سوخته.احتمالا همون موقعی که برخورد کرده به کولر، توی بدنه ی کولر برق بوده و سوخته. شاید هم دو تا سیم به هم وصل شدن و اتصالی کرده. باید بیشتر احتیاط میکردی.
به هر حال بهترین کار اینه که ببری نمایندگی برای تعمیر. خدمات پس از فروش برای همینه دیگه.
نوشته شده توسط hossein_0907 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
......
IRIB_NAMAYESH-03222012-2059.mts....
سلام
بهترین برنامه برای تبدیل فایل های ضبط شده، TMPGEnc هست.نسخه ی 5.0.6.38 این برنامه رو توی گوگل جستجو کنی پیداش میکنی. بعد از اینکه نصبش کردی کرکش کن و برو توی پوشه ی نصب شده و پسوند فایل های RU رو به EN تغییر نام بده تا برنامه انگلیسی بشه. به هیچ وجه پچی که برای انگلیسی کردن برنامه ارائه شده رو نصب نکن چون برنامه به هم میریزه.
من خیلی دنبال برنامه برای اینکار بودم و بهترین برنامه ای که پیدا کردم همین بود. فقط پسوند تمام فایل ها رو به mts تغییر نام بده تا برنامه بشناستشون. میتونی bitrate رو هم که خیلی زیاد هست رو کمتر کنی تا حجم فایل کاهش پیدا کنه.
سلام
فکر کنم الان دیگه باید ببریش گارانتی برای تعمیر! :31: چون فکر کنم قطعه ای چیزی ازش سوخته.احتمالا همون موقعی که برخورد کرده به کولر، توی بدنه ی کولر برق بوده و سوخته. شاید هم دو تا سیم به هم وصل شدن و اتصالی کرده. باید بیشتر احتیاط میکردی.
به هر حال بهترین کار اینه که ببری نمایندگی برای تعمیر. خدمات پس از فروش برای همینه دیگه.
خوب من انقد خوشحال این بودم که تازه فرستنده اینجا تازه افتتاح شده و گیرندم هم شبکه ها رو میگیره اینا یادم نبود که دقت کنم!! :31: :27:بعداً فهمیدم!
راستشو بخوای در گلستان آخرای تابستون میخواستن افتتاح کنن که نکردن منم فک کنم یه ماه قبلش گرفتم گیرنده رو. بعد افتتاح هم نشد و رو دستم موند و آخرای اسفند چند استان یکی هم گلستان با هم افتتاح شد!! اگه نگرفته بودمش الان یه نسخه بالاترش اومده مال مادیران هست pcdvb-3100 اینو میگرفتم خوکشل هم هست! D:
الان یه مشکلی هست که گارانتی دستگاه انقضاش رو زدن رو برگه تو کارتنش 30/10/90 بعدش اگه دقت کردی یه سریال داره و تو سایت مادیران هم یه قسمت برای بررسی گارانتی دستگاه هست من که تابستون خریدمش باید دیرتر تموم بشه نه اون تاریخی که گفتم!!! حالا این سایت مادیران راستشو میگه اینم لینکش:
شماره سریال دستگاه رو میدی بعد بهت میگه چند روز باقی مونده و کی دستگاه رو خریدی. مال من چند ماه هنوز هست.
تو هم اگه یکی از دستگاه مادیران رو داری برو اونجا شماره سریال رو بزن ببین چی میگه.
حالا میخوام بدونم اگه ببرمش گارانتی چی بگه؟ گیر نده؟! اون که فک کنم برگه گارانتی داخل کارتن رو نگاه کنه.
حالا من یه فکری کردم میخوام از اون صفحه که دادم یه پرینت بگیرم و بهش ببرم و نشونش بدم تا بدونه. چطوره؟! :31:
سلام.
از طریق Windows media center کانالهای دیجیتال را دریافت می کنم. از طریق منوی کوچک در پایین سمت چپ دکمه هایی قرار دارد که به Tehetext دسترسی پیدا میکنم. مشکل اینجاست که Teletext نمایش داده شده به زبان چینی (فکر میکنم) است الیته شاید هم به زبان دیگریست! چطور می توانم آن را فارسی کنم؟
سلام.
از طریق Windows media center کانالهای دیجیتال را دریافت می کنم. از طریق منوی کوچک در پایین سمت چپ دکمه هایی قرار دارد که به Tehetext دسترسی پیدا میکنم. مشکل اینجاست که Teletext نمایش داده شده به زبان چینی (فکر میکنم) است الیته شاید هم به زبان دیگریست! چطور می توانم آن را فارسی کنم؟
ظاهرا برای فارسی کردن تلتکست در گیرنده های کامپیوتر راه حلی وجود نداره
reza2010wf
26-03-2012, 23:36
انتشار کتاب پخش دیجیتال زمینی در ایران و لینک دانلود آن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این کتاب یا به تعبیری نرم افزار که قرار است هر فصل یکبار منتشر شود ، حاوی کلیه اطلاعات فرکانس های
پخش دیجیتال زمینی درکلیه استان ها ، حتی فرستنده هایی که به طور آزمایشی در حال پخش هستند ،
شهر های تحت پوشش هرفرستنده ، نام ایستگاهی که فرستنده از آن پخش می شود ، اسامی شبکه های
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حال پخش از فرستنده مربوطه ، تاریخ افتتاح فرستنده ، اخباری در زمینه های گوناگون پخش دیجیتال زمینی
مانند فعال شدن راهنمای الکترونیکی شبکه سه ، یا مثلا شروع پخش آزمایشی شبکه ورزش ، توضیح مفصل و
کاملی در رابطه با سیستم پخش دیجیتال زمینی و... می باشد. این نرم افزار در دو قالب جاوا و EPUB تولید
شده است که بسیار مفید می باشد و نیازی به اتصال به اینترنت ندارد و هر لحظه کلیه اطلاعات فرکانس های
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیجیتال کل کشور در موبایل شماست. در ضمن هر گونه پیشنهاد و انتقاد در رابطه با کتاب و اخبار خود را در
رابطه با پخش دیجیتال زمینی به reza2010wf@gmail.com ایمیل کنید تا در نسخه های بعدی مورد استفاده
قرار گیرد. پیشنهاد می کنم نرم افزار را دانلود کنید تا از مزایای بیشتر این نرم افزار بهره مند شوید. دوستان
لطفا پیشنهاد ها ، انتقادات ، نظرات ، اخبار خود را از ما دریغ نکنید تا در نسخه های بعدی مورد استفاده قرار
گیرد. در ضمن نرم افزار دارای موتور جستجو می باشد و مثلا شما میتوانید با نوشتن فرکانس مورد استفاده یک
فرستنده به اطلاعاتی درباره آن اعم از شبکه های در حال پخش از آن ، شهر های تحت پوشش ، نام
ایستگاهی که فرستنده از آن پخش می شود و... دست پیدا کنید و حتی شما می توانید قسمتی از نرم افزار
را برای دوستان خود اس ام اس بزنید و جالبتر اینکه با بلوتوث می توانید از داخل خود نرم افزار ، نرم افزار را به
وسیله دیگری ارسال کنید.
دانلود نسخه جاوا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود فایل jad نرم افزار برای گوشی هایی که برای اجرای برنامه به این فایل نیاز دارند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود نسخه epub نرم افزار برای سیستم هایی که قادر به باز کردن و اجرای آن می باشند مثلا برای کتابخوان های الکترونیکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
واقعا؟؟؟؟؟
ای بابا. حالمونو گرفتی!
شما مطمئنی؟
reza2010wf
26-03-2012, 23:48
واقعا؟؟؟؟؟
ای بابا. حالمونو گرفتی!
شما مطمئنی؟
تو برنامه بروز میگفت که یه فایلی رو از شبکه مورد نظر ضبط کنید ، بعد با نرم افزار VLC PLAYER بازش کنید و بعد گزینه تله تکست رو بزنید و ازش استفاده کنید ، حالا نمی دونم کارسازه یا نه!!
مطمئن که نیستم اما من خودم کارت اینترنال kworld دارم که نرم افزار tivme داره و قبلا که با پشتیبانیش صحبت می کردم این طور می گفت
والان هم تلتکست فارسی ندارم و توی راهنمای الکترونیکی برنامه ها فقط بعضی از حروف فارسی زو نشون میده حالا امروز با پشتیبانی kworld جهانی مکاتبه می کنم
PersiBoy
27-03-2012, 00:35
خوب من انقد خوشحال این بودم که تازه فرستنده اینجا تازه افتتاح شده و گیرندم هم شبکه ها رو میگیره اینا یادم نبود که دقت کنم!! :31: :27:بعداً فهمیدم!
....................
تو هم اگه یکی از دستگاه مادیران رو داری برو اونجا شماره سریال رو بزن ببین چی میگه.
حالا میخوام بدونم اگه ببرمش گارانتی چی بگه؟ گیر نده؟! اون که فک کنم برگه گارانتی داخل کارتن رو نگاه کنه.
حالا من یه فکری کردم میخوام از اون صفحه که دادم یه پرینت بگیرم و بهش ببرم و نشونش بدم تا بدونه. چطوره؟! :31:
سلام
من از مادیران خوشبختانه(یا بدبختانه) فقط یه موس دارم که اونم شماره سریال نداره و از همون اول هم خراب بود! بهتره هر چه زودتر ببریش گارانتی و ببینی چی میگن. همون پرینت رو هم ببر.
ویرایش: شماره سریال موس رو پیدا کردم و زدم که نوشت گارانتی تموم شده. تاریخ شروع و پایان گارانتی رو هم زده بود. فکر کنم خودشون هم از تو سایت چک میکنند گارانتی رو.
نوشته شده توسط ak313 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشکل تلتکست نرم افزاری هست و با دستکاری برنامه و یا اومدن برنامه های جدید احتمالا حل میشه. چند جا توی اینترنت دیدم که این مشکل رو حل کرده بودن.
با سلام و عرض شادباش به مناسبت سال نو به همه عزیزان
تلتکست فارسی به طور کامل توسط نرم افزاری به نام DVBviewer 4.9.0 پشتیبانی می شه
علاوه بر این اگر از نرم افزار DVBviewer 4.5.0 هم می تونه به کمک پلاگین و فونت فارسی تلتکست اون رو نمایش بده (هر دو تحت عنوان زبان عربی)
من الان امکان آپلود عکس ندارم اما اگر دوستان موفق نشدن و کنجکاو بودن عکس کامل می گیرم و ارایه می کنم.
مشکلی وجود نداره و این مشکل باید به صورت نرم افزاری حل بشه (توسط نرم افزاری که استفاده می کنید)
mohamad021
27-03-2012, 10:26
دوستان من دستگاه لومکسی1007 دارم
epg کانالهای آی فیلم و پرس تی وی فعاله ولی برای شبکه 3فعال نیست!!چیکار کنم درست بشه؟؟؟
flatrish
27-03-2012, 12:57
سلام
من میخوام یکی از این گیرنده های دیجیتال usb برای کامپیوتر بگیرم. میدونید اینا با همون آنتن خودشون کار میکنند یا نه؟ من اصلا نمیتونم از آنتن هوایی استفاده کنم. اگه نمیشه که بیخود پول هدر ندم.:31:
سلام
من میخوام یکی از این گیرنده های دیجیتال usb برای کامپیوتر بگیرم. میدونید اینا با همون آنتن خودشون کار میکنند یا نه؟ من اصلا نمیتونم از آنتن هوایی استفاده کنم. اگه نمیشه که بیخود پول هدر ندم.:31:
سلام
حتما باید به آنتن هوایی وصل بشه .
انتن خودشون کارایی ندارن در حال حاضر .
behrouz2
27-03-2012, 15:12
epg کانالهای آی فیلم و پرس تی وی فعاله ولی برای شبکه 3فعال نیست!!چیکار کنم درست بشه؟؟؟
دوست عزیز در حال حاظر وفعلا epg شبکهای دو -سه-نمایش-مستند فعال هستند اما بروزرسانی نمیشوند .
behrouz2
27-03-2012, 15:20
دانلودجدول فرکانسهای تلویزیون دیجیتال درایران
دانلودجدول فرکانسهای تلویزیون دیجیتال درایران
قابل اجرا در گوشیهای موبایل جدید وتلویزیونهای هوشمند وکامپیوترها وتبلتها
حجم فایل :105 کیلوبایت
منبع:پایگاه جامع تلویزیون دیجیتال
برای دانلود اینجاکلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مثل اینکه epg همه کانالها همه جا فعال نیست!
سلام
بعدا که کل استان افتتاح شد فکر کنم آنتنش کار میکنه. نه الان.
PersiBoy
27-03-2012, 18:43
سلام
سلام
به منطقه ای که قرار دارید هم بستگی داره، شاید خونه ی شما کنار دکل فرستنده باشه!(شاید با یه تکه سیم هم بتونید کانال ها رو دریافت کنید :31: )
تا امتحان نکنی نمیتونی متوجه بشی. اگه دوستی، کسی گیرنده داره ازش بگیر و امتحان کن. ضمن اینکه بعضی از دوستان همینجا میگن بعد از اینکه فرستنده ها رو تقویت کردن، میشه با آنتن رومیزی هم سیگنال گرفت.
moslem47
27-03-2012, 23:19
این شبکه ورزش چی شد؟................
amir_t6262
28-03-2012, 09:11
شبکه ورزش فقط شهر تهران است
ما کرج هستیم هم این شبکه را نداریم ولی خانه اقوام تهران، دیدم. اولا که تصویرش HD نبود و SD بود، در ثانی بالاش نوشته بود فقط در شهر تهران پخش میشود.
blusky2181
28-03-2012, 09:56
يه سوال.من الان با آنتن روميزي با كيفيت خوب كانالها رو مي گيريم.مي خواستم ببينم اگر گيرنده ديجيتال بخرم اين آنتن جواب مي ده يا بايد آنتن هوايي بذارم؟
linkinpark20
28-03-2012, 10:09
يه سوال.من الان با آنتن روميزي با كيفيت خوب كانالها رو مي گيريم.مي خواستم ببينم اگر گيرنده ديجيتال بخرم اين آنتن جواب مي ده يا بايد آنتن هوايي بذارم؟
بستگی به سیگنال تو منطقه شما داره من خودم با همین آنتن های 2000 تومانی دو شاخه با کیفیت سیگنال 91% میگیرم
regedit021
28-03-2012, 18:13
دوست عزیز در حال حاظر وفعلا epg شبکهای دو -سه-نمایش-مستند فعال هستند اما بروزرسانی نمیشوند .
شبكه هاي آي فيلم وپرس تيوي هم فعاله والبته بروز ميشه برخلاف شبكه هاي بالا
Altairezio
28-03-2012, 21:02
شبكه هاي آي فيلم وپرس تيوي هم فعاله والبته بروز ميشه برخلاف شبكه هاي بالا
بچه ها epg تو تبریز هم هست؟:18:
تو کدوم شبکه ها؟
منچرا نمیتونم بگیرم؟
:41:
reza2010wf
28-03-2012, 21:06
بچه ها epg تو تبریز هم هست؟:18:
تو کدوم شبکه ها؟
منچرا نمیتونم بگیرم؟
:41:
نه بابا دلتو خوش نکن تو تبریز فعلا بروی هیچ فرکانسی فعال نیست ، زنگ زدم به مرکز گفتن طبق اعلام سازمان این کار انجام میگیره ، اما اگه بتونی دیجیتال ارومیه رو بگیری (فرکانس 586) EPG شبکه سه رو اون فرکانس فعاله. اگه گرفتی بگو کدوم منطقه ای؟
moslem47
28-03-2012, 23:08
EPG برای ما قبلا می گرفت اما چند روزی هست که به روز نمیشه.
خ رضوی
Altairezio
29-03-2012, 10:29
نه بابا دلتو خوش نکن تو تبریز فعلا بروی هیچ فرکانسی فعال نیست ، زنگ زدم به مرکز گفتن طبق اعلام سازمان این کار انجام میگیره ، اما اگه بتونی دیجیتال ارومیه رو بگیری (فرکانس 586) EPG شبکه سه رو اون فرکانس فعاله. اگه گرفتی بگو کدوم منطقه ای؟
داداش من ناحیه چهار
پرواز :10:
با ماهواره نمیگیرم ها با آنتن هوایی .:27:
mohamad021
29-03-2012, 11:32
کسی از شبکه های جدید صدا و سیما برای بسته جدید 8تاییش خبر داره؟؟؟
کاش مثل ای فیلم یه کانال مخصوص موسیقی هم راه اندازی کنن
در آبنده شبکه پویا نمایی راه اندازی میشه که هدف شما رو تامین می کنه
reza2010wf
29-03-2012, 12:54
نه بابا منظورم همون دیجیتاله بزن جستجوی دستی فرکانس رو 586 که میشه کانال 35 بزن آنتن رو جهتش رو عوض کن ببین می گیره یا نه اما فکر نکنم بگیره تو منطقه شما
Altairezio
29-03-2012, 13:26
داداش اگه همچین کانالی بزارن:39:
آخه تو ایران چه آهنگایی .....؟:27:
سلام
وقتی تلویزیون قبلا در مورد گیرنده دیجیتال میگفت فکر کنم میگفت کابل آنتن رو نباید تا، یا گرد کرد.
میخواستم بدونم کسی تا یا گره زده و بتونه دستگاه گیرندش کانال ها رو بیاره؟
BEHZAD2007
30-03-2012, 11:53
سلام
وقتی تلویزیون قبلا در مورد گیرنده دیجیتال میگفت فکر کنم میگفت کابل آنتن رو نباید تا، یا گرد کرد.
گرفتنش میگیره ولی افت سیگنال داره و باعث پرش و فریز شدن تصویر میشه
mohamad021
30-03-2012, 14:42
در آبنده شبکه پویا نمایی راه اندازی میشه که هدف شما رو تامین می کنه
این شبکه که شما فرمودین مخصوص انیمیشن هستش...من منظورم یه شبکه مخصوص موسیقی هست
داداش اگه همچین کانالی بزارن:39:
آخه تو ایران چه آهنگایی .....؟:27:
اره عسیسم میشه...مثلا همین آلبومهای مجاز:31::8:که خودشون مجوز تکثیرشو میدن بعد یه مدتی پخش کنن توی این شبکه یا میتونن موسیقی محلی تو بعضی ساعاتش پخش کنن
فکر کنم استقبال خوبی هم بشه ازش
PersiBoy
30-03-2012, 16:27
سلام
سلام
فکر نکنم تاثیرش اونقدر باشه که اصلا تصویر نیاد. احتملا اگه گره زدگی یا تا خوردگی داشته باشه، یه کم نویز ایجاد میکنه و یا کیفیت کمی پایین میاد(البته اگه گره خیلی محکم نباشه!)
در مورد سیم آنتن من فکر میکنم اول طول سیم و یک تکه بودنش اهمیت داره، چون هر چه طول سیم بیشتر باشه نویز بیشتری از محیط میگیره و سیگنال هم افت پیدا میکنه. پس هر چه میتونید سیم رو کوتاهتر بگیرید. در ضمن کیفیت سیم هم خیلی اهمیت داره(سیم مسی باشه)
اره عسیسم میشه...مثلا همین آلبومهای مجاز[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]که خودشون مجوز تکثیرشو میدن بعد یه مدتی پخش کنن توی این شبکه یا میتونن موسیقی محلی تو بعضی ساعاتش پخش کنن
فکر کنم استقبال خوبی هم بشه ازش
موافقم
بهترین آهنگهای ایرانی، داخل ایران تولید و منتشر میشن و خیلی هم طرفدار دارن، این در حالی هست که همه ی آهنگ هاشون صوتی هستن و تصویر ندارن. فکر کنید یه آهنگ از محسن چاووشی یا رامین بیباک رو با یه کلیپ تصویری پخش کنند. بعد ببینید چه استقبالی میشه از اون.
Altairezio
31-03-2012, 12:26
منم موافقم ولی کاش زود زود یه آهنگو تکراری پخش نکنه!:27:
الان رتبه ی کدوم گیرنده دیجیتال مال تی وی بالاس که بعداً اگه خواستیم بخریم؟ و قیمتش؟
دوستان لطفا مدلهای دستگاه گیرندشون رو به شکل دقیق برام پیام خصوصی کنن می خوام دوتا نظر سنجی ایجاد کنم یک نظر سنجی در خصوص امتیاز دهی به برندهاست و یه نظرسنجی هم در ارتباط با امتیاز دهی به مدلها مثلا پرویژن خودش چندتا مدل داره که باید دونه دونه توی نظزسنجی بیان بشن. لطفا نظراتتون رو در این مورد بیان کنید ضمنا اگر کسی دوست داره این کار رو انجام بده بگه من کنار میکشم و خودش زحمتش رو بکشه چون مهم اصل مطلبه
برای امتیازدهی باید معیارها دقیقا مشخص بشه و اگر قابلیت انتخاب بیش از یک گزینه هم وجود داشته باشه بد نیست البته باید روش دقیقتر فکر کرد کم هم دقیق باشه و هم مفید
Altairezio
31-03-2012, 18:03
دوستان این دستگاه me-588 چه طور دستگاهی هست؟
خوبه بده افتضاحه ؟
Soroush-S
31-03-2012, 18:19
دوستان چه انتنی برای داخل اتاق مناسبه؟
Altairezio
31-03-2012, 18:35
دوستان چه انتنی برای داخل اتاق مناسبه؟
دوست عزیز این بستگی به منطقتون داره و در چه حدی و زیر پو شش چه شدت سیگنالی هستی!:31:
ما خودمون چون زیر پوشش 4 تا ایستگاه هستیم راحت از این آنتن رومیزیا استفاده میکنیم!:18:
همونایی که دو شاخه هستن!:27:
شما ام یه امتحانی بزن ببین شاید گرفت!:10:
Soroush-S
31-03-2012, 21:49
دوست عزیز این بستگی به منطقتون داره و در چه حدی و زیر پو شش چه شدت سیگنالی هستی!:31:
ما خودمون چون زیر پوشش 4 تا ایستگاه هستیم راحت از این آنتن رومیزیا استفاده میکنیم!:18:
همونایی که دو شاخه هستن!:27:
شما ام یه امتحانی بزن ببین شاید گرفت!:10:
یه انتن رومیزی خریدم 5000 تومن ولی به زور 8تا شبکه اولو میگیره:41:
Altairezio
01-04-2012, 12:19
من که گفتم دوست عزیزم اول بو نگاه کن ببین در چه حدی زیر پوشش هستی بعد برو بگیر!
در ضمن جهت آنتن خیلی مهمه باید در جهت ایستگاه باشه!:5:
الان رتبه ی کدوم گیرنده دیجیتال مال تی وی بالاس که بعداً اگه خواستیم بخریم؟ و قیمتش؟
لطفاً یکی بگه؟؟
مال ما از دو تومنی هاست! :31::21:
مال ما هم همین 8 شبکه چون ظرفیت تا اینجاس هنوز بعدا زیاد میشه : دی
یه چیزی بگم که اگه 8 شبکه میاره حتما ظرفیت تا اونجاس یعنی اونورا 8 شبکه بیشتر هنوز ارسال نکردن وگرنه همه رو باید بیاره.
Altairezio
01-04-2012, 12:36
لطفاً یکی بگه؟؟
یه چیزی بگم که اگه 8 شبکه میاره حتما ظرفیت تا اونجاس یعنی اونورا 8 شبکه بیشتر هنوز ارسال نکردن وگرنه همه رو باید بیاره.
متشکر این یادم رفته بود بگم!
البته اشاره کردم که برو ببین تو منطقه تون چه خبره!
تو کدوم استان هستید؟
متشکر این یادم رفته بود بگم!
البته اشاره کردم که برو ببین تو منطقه تون چه خبره!
تو کدوم استان هستید؟
به کی اشاره کردین که تو منطقه تون چه خبره؟! :31:
من گلستان هستم. فکر کنم میخواستی سوال دوستمون رو جواب بدی نه؟ چرا مال منو نقل قول زدی؟! :31:
من که در مورد رتبه بالاتر گیرنده دیجیتال میخوام بدونم کدوم یک برتره؟ و قیمت.
Altairezio
01-04-2012, 13:20
به کی اشاره کردین که تو منطقه تون چه خبره؟! :31:
من گلستان هستم. فکر کنم میخواستی سوال دوستمون رو جواب بدی نه؟ چرا مال منو نقل قول زدی؟! :31:
من که در مورد رتبه بالاتر گیرنده دیجیتال میخوام بدونم کدوم یک برتره؟ و قیمت.
آخ ببخش اشتباه شد!:10:
البته گلستانم 8 کانال بیشتر فک نکنم افتتاح شده باشه!
Soroush-S
01-04-2012, 13:27
انتن عوض کردم حل شد:27:
آخ ببخش اشتباه شد!:10:
البته گلستانم 8 کانال بیشتر فک نکنم افتتاح شده باشه!
نه اینجوری نیست. تو مرکز همه کانال ها فعاله. بقیه جاهاش نه! :31: کلا بیشتر جاها اینطوریه. هنوز به کل کامل نشده. این سال مثل اینکه میخواد کلی تر بشه.
انتن عوض کردم حل شد:27:
چه جالب :31: ما که آنتن هم عوض کنیم فک نکنم بیشتر از اون بگیره. چون ظرفیتش اینه.
حالا شاید اون آنتن رو هوایی میکردی میگرفت. مثل اینکه شما رو میز گذاشته بودیش! :31:
mojtabaalemi
02-04-2012, 11:05
بهترین آهنگهای ایرانی، داخل ایران تولید و منتشر میشن و خیلی هم طرفدار دارن، این در حالی هست که همه ی آهنگ هاشون صوتی هستن و تصویر ندارن. فکر کنید یه آهنگ از محسن چاووشی یا رامین بیباک رو با یه کلیپ تصویری پخش کنند. بعد ببینید چه استقبالی میشه از اون.
این کار میتونه با پخش کنسرت ها حل بشه. همین الان روزی فکر کنم یک کنسرت توی برج میلاد هست. شهرستانا هم هست.
PersiBoy
02-04-2012, 22:18
این کار میتونه با پخش کنسرت ها حل بشه. همین الان روزی فکر کنم یک کنسرت توی برج میلاد هست. شهرستانا هم هست.
موافقم، پخش کنسرت راه حل خوب و کم خرجی هست.
فکر کنم اگه این شبکه راه بیوفته خواننده ها برای پخش کلیپ هاشون تو اون سر و دست بشکونن. ماشاالله خواننده هم که کم نداریم.
فکر کنم به زودی راه بیوفته.
عمرا اینا شبکه موسیقی راه اندازی کنن چه خوش خیالید
سلام
مثل اینکه میخواد شبکه موسیقی به نام "آوا و نوا" در پاییز امسال راه اندازی بشه.
موفق باشید.
PersiBoy
03-04-2012, 11:39
عمرا اینا شبکه موسیقی راه اندازی کنن چه خوش خیالید
بعید نیست راه بیوفته، ضمن اینکه صحبت راه اندازیش رو هم خودشون مطرح کردن. میبینیم که توی برنامه های مناسبتی هم از خوانندگان دعوت میشه و میخونن، پس فکر کنم مشکلی از لحاظ مجوز و مجاز بودن پخش موسیقی وجود نداشته باشه.
بعید نیست راه بیوفته، ضمن اینکه صحبت راه اندازیش رو هم خودشون مطرح کردن. میبینیم که توی برنامه های مناسبتی هم از خوانندگان دعوت میشه و میخونن، پس فکر کنم مشکلی از لحاظ مجوز و مجاز بودن پخش موسیقی وجود نداشته باشه.
فقط شب عید هست که فضا رو باز نگه میدارن و موسیقی محوریت برنامه ها میشه مثل برنامه امسال شبکه دو که احسان علیخانی ترکوند با برنامش و موسیقی رو خیلی خوب تو برنامش محوریت قرار داد این شبکه هم اگرم راه بیفته که بعیده 90 درصدش اهنگای سنتی پخش میکنن از اسمش که میگن : اوا و نوا مشخصه
New-P30world
03-04-2012, 13:33
سلام
والا بخاطر برنامه های متنوع ماه پاره ایی مجبور هستند شبکه موسیقی رو راه اندازی کنن،دیگه دست خودشون نیست.. :46:
خوش باشید/ :8:
flatrish
05-04-2012, 11:57
سلام
من یک دستگاه دیجیتال گرفتم که به ورودی AV وصل کردم که تنها ورودی تلویزیون هستش. راهی نیست که من مجبور نباشم به خاطر استفاده از پخش دی وی دی اینا رو هی از پشت قطع و وصل کنم؟
vivabarca
05-04-2012, 13:28
سلام
من یک دستگاه دیجیتال گرفتم که به ورودی AV وصل کردم که تنها ورودی تلویزیون هستش. راهی نیست که من مجبور نباشم به خاطر استفاده از پخش دی وی دی اینا رو هی از پشت قطع و وصل کنم؟
اگه تلویزیون ورودی HDMI داره ، باید گیرنده ی HD می گرفتی که خروجی HDMI داره .
سلام دوستان ببخشید میدونم جاش اینجا نیست اما میشه به سوالم جواب بدین . میخوام یه آنتن بخرم تو انتخابش موندم اگه شما باشین کدوم یکی از این دو تارو انتخاب میکنین:
این اولیش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :
اینم دومی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :
behnam129
05-04-2012, 17:58
سلام دوستان ببخشید میدونم جاش اینجا نیست اما میشه به سوالم جواب بدین . میخوام یه آنتن بخرم تو انتخابش موندم اگه شما باشین کدوم یکی از این دو تارو انتخاب میکنین:
این اولیش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] antenfaal-remote2560.html) :
اینم دومی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] antenfaal-remote2040.html) :
دوست عزیز تا اونجایی که من شنیدم ، این آنتن های برقی و کنترلی برای دریافت تصاویر دیجیتال ، آن چنان مناسب نیستند . لذا مدل های ساده تر(با تقویت کننده) بیشتر توصیه میشه.
PersiBoy
05-04-2012, 23:41
این اولیش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] antenfaal-remote2560.html) :
اینم دومی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] antenfaal-remote2040.html) :
سلام
منم یه دونه از این آنتن های گردان داشتم که اصلا ازش راضی نبودم. چون مشخص نیست تو چه جهتی میچرخه. بهترین راه همون خرید یه آنتن ثابت و یه تنظیم اولیه هست. اگه همون گردون رو هم بخری فقط یه بار، اول کار نیاز به تنظیم داره و دیگه چرخشش به درد نمیخوره. ضمنا بعضی از این آنتن ها تو پایه ی چرخونشون یه لقی دارن که وقتی باد میاد آنتن رو میلرزونه و تصویر رو خراب میکنه.
بهتره اول آنتن قدیمیت رو با کابل سالم و تو جهات مختلف تست کنی، اگه جواب نداد بعد آنتن جدید بگیر.(بعضی از دوستان با همین آنتن های دو هزار تومانی هم نتیجه گرفتن)
جدیدا آنتن های هوایی مخصوص گیرنده ی دیجیتال هم به بازار اومده، نمیدونم فرقی هم میکنن یا نه. اگه دوستان از اونها استفاده کردن در موردکیفیت تصویرشون توضیح بدن.
راستی شما شیرازی نیستی؟ چون اینجور وسایل تو شیراز خیلی طرفدار داره!!!
mohamad021
06-04-2012, 16:06
شاید هم اسمش imusic باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
منم یه دونه از این آنتن های گردان داشتم که اصلا ازش راضی نبودم. چون مشخص نیست تو چه جهتی میچرخه. بهترین راه همون خرید یه آنتن ثابت و یه تنظیم اولیه هست. اگه همون گردون رو هم بخری فقط یه بار، اول کار نیاز به تنظیم داره و دیگه چرخشش به درد نمیخوره. ضمنا بعضی از این آنتن ها تو پایه ی چرخونشون یه لقی دارن که وقتی باد میاد آنتن رو میلرزونه و تصویر رو خراب میکنه.
بهتره اول آنتن قدیمیت رو با کابل سالم و تو جهات مختلف تست کنی، اگه جواب نداد بعد آنتن جدید بگیر.(بعضی از دوستان با همین آنتن های دو هزار تومانی هم نتیجه گرفتن)
جدیدا آنتن های هوایی مخصوص گیرنده ی دیجیتال هم به بازار اومده، نمیدونم فرقی هم میکنن یا نه. اگه دوستان از اونها استفاده کردن در موردکیفیت تصویرشون توضیح بدن.
راستی شما شیرازی نیستی؟ چون اینجور وسایل تو شیراز خیلی طرفدار داره!!!
ممنون از جوابتون دوست عزیز اگه اینجوریه فک کنم همون ثابتشو بگیرم بهتره دستتون درد نکنه
راستی من شمالیم شهرستان لنگرود ولی همه جای ایران سرای من است:20:
New-P30world
06-04-2012, 20:20
سلام
سلام
می تونی از تبدیل یا چندراهه AV استفاده کنی که نزدیک به 4تا ورودی داره و با کلید بینشون سوئیچ می کنی.. :46:
سلام
می تونی از تبدیل یا چندراهه AV استفاده کنی که نزدیک به 4تا ورودی داره و با کلید بینشون سوئیچ می کنی.. :46:
بهش میگن ای وی سلکتور
av selector
saeedblack
07-04-2012, 12:06
دوستان خبری از این شبکه ورزش واسه شهرستانها ندارید؟
PersiBoy
07-04-2012, 18:57
دوستان خبری از این شبکه ورزش واسه شهرستانها ندارید؟
نه نداریم! :31:
شوخی کردم!!!
فکر کنم همزمان با افتتاح رسمیش توی اردیبهشت ماه راه اندازی بشه.
چون هر هشت شبکه توی یه فرکانس فرستاده میشن و هر فرکانس نیاز به یک فرستنده داره، بنابراین باید یک فرستنده ی جدید راه اندازی بشه. چون الان 16 شبکه داریم و ظرفیت پره.
فکر کنم علاوه بر اون، جام جم هم برگرده به سیستم دیجیتال و شاید شبکه های دیگه ای هم باهاش راه بیوفته.
vivabarca
07-04-2012, 19:34
دوستان شهرستانی احساس نکنن چیزی رو از دست دادن در مورد شبکه ی ورزش ! چون دیدنش جز اینکه به عقب موندگی تکنولوژی در صداسیما بیشتر پی ببرید ، فایده ای نداره ! من هاردم رو می بردم صداسیما ، برنامه های خیلی متنوع تری می تونستم ببرم رو آنتن این شبکه! :31: خلاصه اصلا آش دهن سوزی نبوده این پخش آزمایشیش ، پخش رسمیش هم تفاوت زیادی نمیتونه داشته باشه
regedit021
08-04-2012, 12:13
در حال حاضر فقط داره مسابقات گوانجو رو نشون ميده
سلام دوستان
میگم چرا با totalmedia تلتکست قاطی پاتی نشون داده میشه؟ فارسی رو پشتیبانی نمیکنه؟!!
شاید فونتی چیزی میخواد؟
با نرم افزار dvbviwer باید ببینیم؟ راهی نداره با اون ببینیم؟!
pouyasony
16-04-2012, 22:48
سلام من یه گیرنده واسه کامپیوتر خریدم ولی این نرم افزار خودش که total media هستش اصلا خوب نیست تند تند هنگ میکنه اگه میشه یه نرم افزار خوب معرفی کنید یا یه لینک بدید دانلود کنم.خیلی ممنون
BraveKnight
17-04-2012, 12:05
سلام من یه گیرنده واسه کامپیوتر خریدم ولی این نرم افزار خودش که total media هستش اصلا خوب نیست تند تند هنگ میکنه اگه میشه یه نرم افزار خوب معرفی کنید یا یه لینک بدید دانلود کنم.خیلی ممنون
سلام
چرا کرک dvbviewer برا ما خطای:
---------------------------
AppLocker
KeyTool.exe "C:\Program Files\DVBViewer\KeyTool.exe" -install is locked. Please contact your network administrator.
OK
میده؟
یه نسخه هست با خود کرک یعنی کرک شده 4.9 اونم نصب میکنی وقتی داری کانالها رو تماشا میکنی یهو خطای:
DVBViewer Pro Error
User data error 1279: Please use KeyTool.exe to enter the
correct data
OK
میده!! و برنامه بسته میشه.
اصلا کدوم نسخه رو استفاده کنیم آخرش؟ عجیبه ها
تصمیم گرفتم از این نرم افزار استفاده کنم. چون وقتی کانال ضبط میکنی صدا رو با هر پلیری میپخشه و اگه به دی وی دی هم رایت کنی با صدا رایت میشه.
totalmedia چنین امکاناتی نداره.
خیلی باحال نیست. مال توتال رو باید با vlc ببینی! تلتکست هم که خرابه. مال dvbviewer رو میشه یه کاری کرد. نیاز به تبدیل نمیخواد.
BraveKnight
20-04-2012, 00:09
سلام
چرا کرک dvbviewer برا ما خطای:
AppLocker
KeyTool.exe "C:\Program Files\DVBViewer\KeyTool.exe" -install is locked. Please contact your network administrator.
OK
میده؟ .........
شما همون نسخهای رو که آپلود کردم نصب کنید (پست 4337). ورژنهای جدیدتر همگی مشکل کرک دارن. اما نسخهای که گذاشتم (4.5) هیچ مشکلی نداره و کاملا استیبل هستش.
ارور دومی وقتی نمایش داده میشه که نسخه های جدیدتر رو نصب کرده باشید و کرکش از کار افتاده باشه و متاسفانه دیگه فایل KeyTool رو قفل میکنه.
برای منم همین چند روز پیش این مشکل پیش اومد و هرچه تلاش کردم نتونستم ورژن جدید رو کاملا پاک کنم و در آخر مجبور شدم ویندوز رو مجدداً نصب کنم.
شما همون نسخهای رو که آپلود کردم نصب کنید (پست 4337). ورژنهای جدیدتر همگی مشکل کرک دارن. اما نسخهای که گذاشتم (4.5) هیچ مشکلی نداره و کاملا استیبل هستش.
ارور دومی وقتی نمایش داده میشه که نسخه های جدیدتر رو نصب کرده باشید و کرکش از کار افتاده باشه و متاسفانه دیگه فایل KeyTool رو قفل میکنه.
برای منم همین چند روز پیش این مشکل پیش اومد و هرچه تلاش کردم نتونستم ورژن جدید رو کاملا پاک کنم و در آخر مجبور شدم ویندوز رو مجدداً نصب کنم.
من همینم نصب کردم لینک شما رو دیدم گفتم ببینم چطوریه.
اینم کرکش برام کار نکرد!!
همینو میده!
هر نسخه ای که با کرک باشه تست کردم کلا کی تول باز نمیشه!! شما میتونی بری تو خود سایت پشتیبانی بگردی ببینی مشکلش چیه؟
اینم بدون کرک و گفتم اون خطای دومی میاد موقع نمایش.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file%2F7180742468%2FDVBViewer_Pro_4_9_0_Full_BY_DV B.rar.html)
بعدشم این hd pack که هست رو هم نصب کردم اصلا برای ما که لازم نیست. مال چی هست کلا؟
اینو نصب کردم صفحه Dvbviewer خراب شد! یعنی صفحه پخش کانال رو خراب میکنه کانال میره گوشه!! کلا صفحه برنامه رو نمیگیره! :31:
بعدشم شما هم transporder list رو موقع جستجوی کانال روی Terrestrial (EUR) میزاری؟ چون رو بقیه بزاری گاهی وقتا کلا دستگاه رو نمیشناسه! :31:و لوگ آف یا ریستارت بکنی سیسیتم رو تا بشناسه نرم افزار دیگه هم اون موقع دستگاه رو نمیشناسه!
آخرش یه راه حلی بده. من از یک سال هم گذشت سیستم رو تغییر ندادم چون مشکلی نداره واسه این فسقلی نمیخوام وین چنج کنم! :31:
بعدشم میخواستم بدونم دستگاه 3100 با چه نرم افزاری کار میکنه؟
اصلا نمیدونم این نسخه که لینکشو دادم چش شد که record میزنی چیزی ضبط نمیکنه !! پاک کردم نسخه شما رو نصب کردم فک کنم بعد که دوباره اینو نصب کردم چنین شد!! ای باو چیکار کنم. از روز قبلی هم انداختی ما رو! : دی
قبلا داشت ضبط میکرد. حالا ببینم با نرم افزار ccleaner کامل پاک کنم شاید درست شد.
ویرایش:
آقا اون خطا حل شد!
مشکل کرک dvbviewer حل شد همین بود که تو نت پیدا کردم:
renaming KeyTool.exe to KeyTool2.exe
حالا میخوام بدونم اون نسخه ای که شما دادی چرا وقتی ضبط میکنی بدون صدا میاد تو پلیر ها؟
اون لنیکی که من گذاشتم اون صداش با هر پلیری پخش میشد!!
بعدشم این recording service واسه چیه؟
اصلا الان که دوباره نسخه خودمو ریختم اینم دکمه رکوردش کار نمیکنه! فک کنم یا شانسیه یا از تنظیماتشه!! :31: چیکار کنیم اینو؟
اون جدیدا نسخه 4.9.5 با کرک هم تست کردم وقتی ضبط میکردی صدای چیزایی که ضبط کردی رو همه پلیر ها نمیخوندن.
برای شما هم وقتی رکورد میکنی با هر پلیری با صدا پخش نمیشه نه؟ من تو این نسخه 4.9 نمیدونم چیکار کردم که وقتی ضبط میکردی با هر پلیری صدا رو پخش میکرد!!
فکر کنم ویزارش رو باید دستکاری کرد. اصلا این نسخه 4.9 یه بار ویزاردش میاد دیگه نمیاد! ویزارد نداره! :31:
ولی بعد از اینکه نسخه برنامه رو تغییر دادم و دوباره هم به قبلی برگشتم دیگه نمیدونم چطوری باید همون کارو کرد.
الان بیشتر تمرکزم تو دکمه رکوردشه که کار نمیکنه و این صداش که با هر پلیری پخش بشه.
BraveKnight
20-04-2012, 12:09
من همینم نصب کردم لینک شما رو دیدم گفتم ببینم چطوریه.
اینم کرکش برام کار نکرد!!
همینو میده!
هر نسخه ای که با کرک باشه تست کردم کلا کی تول باز نمیشه!! شما میتونی بری تو خود سایت پشتیبانی بگردی ببینی مشکلش چیه؟
اینم بدون کرک و گفتم اون خطای دومی میاد موقع نمایش.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file%2F7180742468%2FDVBViewer_Pro_4_9_0_Full_BY_DV B.rar.html)
بعدشم این hd pack که هست رو هم نصب کردم اصلا برای ما که لازم نیست. مال چی هست کلا؟
اینو نصب کردم صفحه Dvbviewer خراب شد! یعنی صفحه پخش کانال رو خراب میکنه کانال میره گوشه!! کلا صفحه برنامه رو نمیگیره! :31:
بعدشم شما هم transporder list رو موقع جستجوی کانال روی Terrestrial (EUR) میزاری؟ چون رو بقیه بزاری گاهی وقتا کلا دستگاه رو نمیشناسه! :31:و لوگ آف یا ریستارت بکنی سیسیتم رو تا بشناسه نرم افزار دیگه هم اون موقع دستگاه رو نمیشناسه!
آخرش یه راه حلی بده. من از یک سال هم گذشت سیستم رو تغییر ندادم چون مشکلی نداره واسه این فسقلی نمیخوام وین چنج کنم! :31:
بعدشم میخواستم بدونم دستگاه 3100 با چه نرم افزاری کار میکنه؟
اصلا نمیدونم این نسخه که لینکشو دادم چش شد که record میزنی چیزی ضبط نمیکنه !! پاک کردم نسخه شما رو نصب کردم فک کنم بعد که دوباره اینو نصب کردم چنین شد!! ای باو چیکار کنم. از روز قبلی هم انداختی ما رو! : دی
قبلا داشت ضبط میکرد. حالا ببینم با نرم افزار ccleaner کامل پاک کنم شاید درست شد.
ویرایش:
آقا اون خطا حل شد!
مشکل کرک dvbviewer حل شد همین بود که تو نت پیدا کردم:
renaming KeyTool.exe to KeyTool2.exe
حالا میخوام بدونم اون نسخه ای که شما دادی چرا وقتی ضبط میکنی بدون صدا میاد تو پلیر ها؟
اون لنیکی که من گذاشتم اون صداش با هر پلیری پخش میشد!!
بعدشم این recording service واسه چیه؟
اصلا الان که دوباره نسخه خودمو ریختم اینم دکمه رکوردش کار نمیکنه! فک کنم یا شانسیه یا از تنظیماتشه!! :31: چیکار کنیم اینو؟
اون جدیدا نسخه 4.9.5 با کرک هم تست کردم وقتی ضبط میکردی صدای چیزایی که ضبط کردی رو همه پلیر ها نمیخوندن.
برای شما هم وقتی رکورد میکنی با هر پلیری با صدا پخش نمیشه نه؟ من تو این نسخه 4.9 نمیدونم چیکار کردم که وقتی ضبط میکردی با هر پلیری صدا رو پخش میکرد!!
فکر کنم ویزارش رو باید دستکاری کرد. اصلا این نسخه 4.9 یه بار ویزاردش میاد دیگه نمیاد! ویزارد نداره! :31:
ولی بعد از اینکه نسخه برنامه رو تغییر دادم و دوباره هم به قبلی برگشتم دیگه نمیدونم چطوری باید همون کارو کرد.
الان بیشتر تمرکزم تو دکمه رکوردشه که کار نمیکنه و این صداش که با هر پلیری پخش بشه.
علت اینکه این پیغام خطا رو نشون میده اینه که شما اول نسخه جدید رو نصب کردید (که هیچکدوم کرکشون درست کار نمیکنه) و بعد نسخهای که من گذاشتم رو نصب کردید. که در اینصورت فایل KeyTool قفل میشه. البته اون راه حلی که شما پیدا کردید هم جالبه. شما این کار رو انجام دادید مشکل قفل شدن فایل KeyTool حل شد؟!!
من کل رجیستری و System32 و ... رو گشتم،از CCleaner هم استفاده کردم فایده نداره. باز دیتای برنامه بعد از پاک کردنش باقی میمونه ... :19:
Recording Service قابلیت رکورد کردن رو به برنامه اضافه میکنه. بدون نصب اون نمیتونید تو ورژن 4.5 رکورد کنید. من با ورژن های جدیدتر نتونستم رکورد کنم، حتی با نصب Recording Service !
من فایل هایی که رکورد میکنم رو فقط تو VLC میتونم با صدا پخش کنم. البته اگه کانورتش کنم تو همه پلیرها (و همچنین دستگاههای پلیر خانگی) با صدا پخش میشه. (من با برنامه Pavtube HD Video Converter کانورت میکنم)
جالبه که ویدیوهای رکورد شده شما تو همه پلیرها صدا داشته!
در مورد HD Pack؛ اگه این کدک رو نصب نکنید موقع فول اسکرین کردن برنامه تصویر شطرنجی میشه و حتماً باید این کدک رو نصب کنید و تو تنظیمات برنامه گزینه های مناسب رو انتخاب کنید.
BraveKnight
20-04-2012, 12:30
... بعدشم شما هم transporder list رو موقع جستجوی کانال روی Terrestrial (EUR) میزاری؟ چون رو بقیه بزاری گاهی وقتا کلا دستگاه رو نمیشناسه! :31:و لوگ آف یا ریستارت بکنی سیسیتم رو تا بشناسه نرم افزار دیگه هم اون موقع دستگاه رو نمیشناسه! ...
برید به مسیر:
Channel> Channel scan
تو پنجره باز شده جلوی Frequency و End Frequency عدد 602000 رو وارد کنید و بعد دکمه Scan Range رو کلیک کنید و یکبار دیگه عدد 650000 رو برای فرکانس وارد کنید و دوباره اسکن کنید. (البته این فرکانس ها برای تهران هست. اگه شما در شهر دیگهای ساکن هستید فرکانس های منطقه خودتون رو وارد بفرمایید.)
احتیاجی نیست به چیز دیگهای دست بزنید.
اینم یه عکس از پنجره اسکن:
این هم تنظیمات کدک قسمت ویدیو:
اره اونجوری keytool حل میشه.
پس باید recording service نصب شه؟! من هی میگم این دکمه رکورد کار نمیکنه!! :31:
recording service جداگانه نداریم؟
آخرش ندونستم چرا وقتی موقع تماشای کانال برنامه خطا میده: و بسته میشه.
correct data
خودش کرک شده هستا !
ArcSoft MediaConverter 7.5 هم واسه تبدیل خوبه.
مال totalmedia رو با این تبدیل کردم صداش میاد.
ولی جالب بود که وقتی رکورد کردم صداش تو همه پلیر ها اومد!! همون نسخه هم هست. ول یعجیبه این نسخه رکوردینگ سرویس نداره پس قبلا چطوری ضبط شد؟!!! دکمش قبلا کار میکرد!
hd pack نصب نباشه و فول اسکرین کنم شطرنجی نمیشه. :31:
اون که کلا خراب میکنه صفحه کانالها رو!
پس تو ترنسپوندر لیست نمیخواد چیز دیگه ای بزارم جالبه.
حالا تنظیمات کدک رو چک میکنم یهو دیدی شاید دوباره صداش اومد! : دی
BraveKnight
20-04-2012, 14:17
اره اونجوری keytool حل میشه.
پس باید recording service نصب شه؟! من هی میگم این دکمه رکورد کار نمیکنه!! :31:
recording service جداگانه نداریم؟
آخرش ندونستم چرا وقتی موقع تماشای کانال برنامه خطا میده: و بسته میشه.
correct data
خودش کرک شده هستا !
ArcSoft MediaConverter 7.5 هم واسه تبدیل خوبه.
مال totalmedia رو با این تبدیل کردم صداش میاد.
ولی جالب بود که وقتی رکورد کردم صداش تو همه پلیر ها اومد!! همون نسخه هم هست. ول یعجیبه این نسخه رکوردینگ سرویس نداره پس قبلا چطوری ضبط شد؟!!! دکمش قبلا کار میکرد!
hd pack نصب نباشه و فول اسکرین کنم شطرنجی نمیشه. :31:
اون که کلا خراب میکنه صفحه کانالها رو!
پس تو ترنسپوندر لیست نمیخواد چیز دیگه ای بزارم جالبه.
حالا تنظیمات کدک رو چک میکنم یهو دیدی شاید دوباره صداش اومد! : دی
الان این لینکی گذاشتم رکوردینگ سرویسش جداست دیگه!
اون ارور رو هم به خاطر همون عدم کارکرد درست کرک نشون میده. واس منم همین طوری شد. برنامه بدون مشکل و به ظاهر کرک شده نصب میشه اما وسطش هی ارور میده و میاد بیرون.
شاید شما کدک دیگهای روی سیستمتون نصبه که به واسطه اون بدون نیاز به HD Pack تصویر رو نشون میده. در غیر اینصورت بدون HD Pack تصویر خراب میشه.
شما هم یه بررسیای انجام بدید شاید تونستیم تو پلیرهای دیگه هم صدا بگیریم :8:
مثل اینکه تو لینکای زیر یه چیزایی گفتن ولی اونارو نصب کردم بازم مثل اینکه فرقی نکرد یا من ندونستم چیکار کنم شما هم تست کنید.
رکوردینگ سرویس اون رو میشه تو یکی دیگه نصبید؟ من که اونو باز میکنم همینجوری یه پنجره کوچیک باز میشه و بسته نمیشه خودم میبندمش چطوریه نصبش؟! :31:
اون ارور رو چطوری حل کنم؟
BraveKnight
20-04-2012, 15:10
مثل اینکه تو لینکای زیر یه چیزایی گفتن ولی اونارو نصب کردم بازم مثل اینکه فرقی نکرد یا من ندونستم چیکار کنم شما هم تست کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرکوردینگ سرویس اون رو میشه تو یکی دیگه نصبید؟ من که اونو باز میکنم همینجوری یه پنجره کوچیک باز میشه و بسته نمیشه خودم میبندمش چطوریه نصبش؟! :31:
اون ارور رو چطوری حل کنم؟
من رکوردینگ سرویس رو روی ورژنهای جدید نصب کردم ولی هیچ تاثیری نداشت. انگار نه انگار که نصبش کردی!
اون ارور رو هم من که نتونستم کاریش کنم. و همون طور که عرض کردم مجبور شدم ویندوز رو مجدداً نصب کنم.
فکر کنم خطای سافت درست شد.
مال شما رو دوباره نصبیدم بعد هم کرک رو کپی نکرده بودم تو پوشه نصب بعدا دیدم نوشته کپی : دی
الان که خطا نمیاد.
رکوردینگ هم اوکی شد.
شما تو اون لینکایی که دادم رفتین؟ برین ببینین چی گفتن. من که نصب کردم بازم مثل قبله!
صدا میاد تو مدیا پلیر و ک لیت ولی تو نرو نمیاد. اونی که من داشتم تو نرو هم اومد وقتی ایمیج گرفتم با صدا بود!
BraveKnight
21-04-2012, 11:07
بله رفتم تو اون لینک ها.
به توصیه یکی از اعضای فروم که ظاهرا عضو تیم پشتیبانی هست عمل کردم دیگه حتی فایل های ضبط شده اجرا هم نمیشدن! :31:
برنامه رو پاک کردم و دوباره نصب کردم درست شد.
من که از خیر نسخه های جدیدتر گذشتم.
همین نسخه 4.5 از همه بهتر کار میکنه!
میگم فرقی بین این تغییر کدک ها هست؟ تو اون قسمت directx من ویدئو و ادیو رو تغییر دادم مثل قبله چیزی نشده ولی میخواست مبدونم مشکلی که نیست؟ و بهترین تنظیماتش چطوریه؟
بعدشم تبدیل با dvbviewer کم حجمترم یکنه یا با totalmedia من که تست نکردم ولی میخوام تست کنم.
اگه با dvbviewer کم حجم تر میکنه با اون ضبط میکنم و تبدیل میکنم :31:
میگم این نرم افزار چرا با دکمه های 123 کار نمیکنه برای کانال؟ اینجوری خوب میشه.
بعدشم میخوای تو قسمت نرم افزار یه تاپیک بزنم در مورد تلتکست این توتال مدیا؟ بگم که بچه های سافتور ساز بیان ببینیم چطوری میتونیم تلتکست این برنامه رو فارسی کنیم؟! :31:
BraveKnight
21-04-2012, 23:40
میگم فرقی بین این تغییر کدک ها هست؟ تو اون قسمت directx من ویدئو و ادیو رو تغییر دادم مثل قبله چیزی نشده ولی میخواست مبدونم مشکلی که نیست؟ و بهترین تنظیماتش چطوریه؟
بعدشم تبدیل با dvbviewer کم حجمترم یکنه یا با totalmedia من که تست نکردم ولی میخوام تست کنم.
اگه با dvbviewer کم حجم تر میکنه با اون ضبط میکنم و تبدیل میکنم :31:
میگم این نرم افزار چرا با دکمه های 123 کار نمیکنه برای کانال؟ اینجوری خوب میشه.
بعدشم میخوای تو قسمت نرم افزار یه تاپیک بزنم در مورد تلتکست این توتال مدیا؟ بگم که بچه های سافتور ساز بیان ببینیم چطوری میتونیم تلتکست این برنامه رو فارسی کنیم؟! :31:
والا طبق تجربیاتی که طی این یکی دو سال در مورد DVBViewer به دست آوردم. تنظیمات کدکش کاملا شانسیه! :31: یعنی بارها پیش اومده یک ستینگ خاص که تصویر رو درست نشون میداده در مواقع دیگه و در شرایط یکسان تصویر رو خراب کرده!
اما الان مدت زیادیه که با همین ستینگی که تو تصویر گذاشتم به خوبی کار میکنه.
واس من دکمههای اعداد کار میکنن. البته اعداد قسمت بالای کیبورد.
راستی منظورتون از تبدیل با DVBViewer رو متوجه نشدم. یعنی شما با خود برنامه DVBViewer ویدیوها رو تبدیل میکنید؟!
والا طبق تجربیاتی که طی این یکی دو سال در مورد DVBViewer به دست آوردم. تنظیمات کدکش کاملا شانسیه! :31: یعنی بارها پیش اومده یک ستینگ خاص که تصویر رو درست نشون میداده در مواقع دیگه و در شرایط یکسان تصویر رو خراب کرده!
اما الان مدت زیادیه که با همین ستینگی که تو تصویر گذاشتم به خوبی کار میکنه.
واس من دکمههای اعداد کار میکنن. البته اعداد قسمت بالای کیبورد.
راستی منظورتون از تبدیل با DVBViewer رو متوجه نشدم. یعنی شما با خود برنامه DVBViewer ویدیوها رو تبدیل میکنید؟!
مال من اونا نیست. باید اون نرم افزار نصب باشه همون powerdvd.
اون قسمت ویدئو بود قسمت ادیو رو نزاشتی.
سومیش رو که دیفالت گذاشتم. هر دو.
با ArcSoft MediaConverter 7.5 تبدیل کردم Dvbviewer با ts ضبط میکنه توتال با mpg. حالا با ts ضبط کنیم کم حجم میزنه و تبدیلش هم همینطور ولی این کانورتر یه چند ثانیه از فایل ضبط شده صداشو بر میداره اولشو چیکار کنیم؟
وقتی ضبط میکنی فرقی میکنه تصویر عریض باشه یا نرمال؟ یعنی رو هر کدوم ضبط کنی مثل اون ضبط میشه یا خودش نرمال میزار؟ فکر کنم خودش نرمال میزاره نه؟ تو توتال مدیا که اینطوری بود.
بعدشم وقتی دکمه رکورد رو میزنی چطوری میشه یه کاری کرد که نباید روی استپ کلیک کنیم روی دکمش کلیک بکنیم بس باشه؟ یعنی تموم بشه.
در مورد تاپیکی که گفتم نظری ندادی میخوای بزنم؟ :31:
اینم ببین:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] wiki%2FOptions_Service_-_Recorder)
میگم تو خودت برو تو گوگل جستجو کن no audio record dvbviewer چنین چیزایی. چیزای جالبی میاد. اگه نتیجه گرفتی ببین چی میشه.
تو نسخه ای که شما دادی فکر کنم نمیشه تلتکست رو فارسی آورد چون تو تنظیمات تلتکست نمیشه زبان رو روی عربی گذاشت تو اون نسخه ای که قبلا داشتم میشد. اصلا تو نسخه شما گزینه عربیش نیست حذف شده! حتما پلاگینشو باید نصب کرد.
این تنظیمات کدک رو دستکاری کنیم تو کیفیت تی وی فرقی میکنه؟
pouyasony
22-04-2012, 12:21
اقا توروخدا یه لینکه درست حسابی واسه دانلود hd pack بذارید قیلا یکی گذاشته بود که هرکاری کردم نتونستم دانلودش کنم
کشف کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آوردن صدای رکود شده تو dvbviewer رو فهمیدم. :31::21::27:
شما این قسمت رو مثل اینا درست کن. اگه نشد یه چیز دیگه میگم.
در ضمن به اون پست قبلی هم جواب کامل بده.
BraveKnight
22-04-2012, 18:33
مال من اونا نیست. باید اون نرم افزار نصب باشه همون powerdvd.
اون قسمت ویدئو بود قسمت ادیو رو نزاشتی.
سومیش رو که دیفالت گذاشتم. هر دو.
نه احتیاج نیست PowerDVD نصب باشه. HD Pack رو که نصب کنید تمام این کدک ها نصب میشه.
من هیچ وقت قسمت آدیو رو دست نمیزنم.
با ArcSoft MediaConverter 7.5 تبدیل کردم Dvbviewer با ts ضبط میکنه توتال با mpg. حالا با ts ضبط کنیم کم حجم میزنه و تبدیلش هم همینطور ولی این کانورتر یه چند ثانیه از فایل ضبط شده صداشو بر میداره اولشو چیکار کنیم؟
فکر نمیکنم بشه کاریش کرد.
وقتی ضبط میکنی فرقی میکنه تصویر عریض باشه یا نرمال؟ یعنی رو هر کدوم ضبط کنی مثل اون ضبط میشه یا خودش نرمال میزار؟ فکر کنم خودش نرمال میزاره نه؟ تو توتال مدیا که اینطوری بود.
نه دیگه نسبت تصویر هر جور که باشه همون طور ضبط میشه.
بعدشم وقتی دکمه رکورد رو میزنی چطوری میشه یه کاری کرد که نباید روی استپ کلیک کنیم روی دکمش کلیک بکنیم بس باشه؟ یعنی تموم بشه.
تنظیمات برنامه رو یه نگاه انداختم چیزی پیدا نکردم برای این کار.
در مورد تاپیکی که گفتم نظری ندادی میخوای بزنم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا گفتم که؛ به یکی از توصیه هاش عمل کردم برنامه ترکید دوباره مجبور شدم نصبش کنم! :31:
تو نسخه ای که شما دادی فکر کنم نمیشه تلتکست رو فارسی آورد چون تو تنظیمات تلتکست نمیشه زبان رو روی عربی گذاشت تو اون نسخه ای که قبلا داشتم میشد. اصلا تو نسخه شما گزینه عربیش نیست حذف شده! حتما پلاگینشو باید نصب کرد.
نه متاسفانه نشون نمیده. البته یادمه یه پلاگین داشت اسمش رو یادم نیست، که وقتی نصبش میکردی هیچ فایده ای نداشت. :31:
این تنظیمات کدک رو دستکاری کنیم تو کیفیت تی وی فرقی میکنه؟
تو تصویر رکورد شده تاثیری نداره. اما تو نمایش تصویر چرا.
وقتی یه سری از کدک ها رو انتخاب میکنی لبه های تصویر حالت دندانه دندانه میشه.
BraveKnight
22-04-2012, 18:39
کشف کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آوردن صدای رکود شده تو dvbviewer رو فهمیدم. :31::21::27:
شما این قسمت رو مثل اینا درست کن. اگه نشد یه چیز دیگه میگم.
.
.
.
.
.
در ضمن به اون پست قبلی هم جواب کامل بده.
جواب نداد!
جواب نداد!
یه نرم افزار کانورتر دیگه بود. مثل این که این بود: TMPGEnc XPress هست که برای تبدیل ایناست.
بعدا تست کنم ببینم چطوریه. حالا شما هم تست کنید.
پس من عریض ضبط کنم بعد تو تی وی که عریض نباشه از اون قدیمی ها باشه چطوری میاره؟
پس چرا تو توتال مدیا عریض ضبط میکنم یعنی عریض کلا تماشا میکنم و ضبط کردم مثل 4:3 ضبط کرده؟ تو پلیرها میبینم اینجوری میاره!
کدوم برنامه منظورته؟ من منظورم برنامه توتال مدیا هست. که گفتم دربارش تاپیک بزنم شاید تونستن تلتکست رو درست کنن به فارسی :31:
اون پلاگین هم تو همین فروم هست شما جستجو کن تلتکست میاد. :31:
ولی باید زبان تلتکست رو تو تنظیماتش عربی کنی.
پس الان بهترین تصویر کدومه؟ کیفیت بالا ببینم.
اونم ج نداد از اینه که من اول از همه اون کدک ac3 filter رو با directshow filter نصبیدم.
الان هر دو تا رو پاکیدم بعد نرم افزار هم داشت رو کدک ها گیر میداد که k-lite codec رو دوباره نصبیدم این از قبل نصب بود.
بعد اینجوری شد که صدا میاد. :31:
جوینده یابندس : دی
حالا از این راه تست کن.
CRIS Joon CR7
22-04-2012, 23:30
یه نرم افزار کانورتر دیگه بود. مثل این که این بود: TMPGEnc XPress هست که برای تبدیل ایناست.
پس چرا تو توتال مدیا عریض ضبط میکنم یعنی عریض کلا تماشا میکنم و ضبط کردم مثل 4:3 ضبط کرده؟ تو پلیرها میبینم اینجوری میاره!
کدوم برنامه منظورته؟ من منظورم برنامه توتال مدیا هست. که گفتم دربارش تاپیک بزنم شاید تونستن تلتکست رو درست کنن به فارسی :31:
اون پلاگین هم تو همین فروم هست شما جستجو کن تلتکست میاد. :31:
اونم ج نداد از اینه که من اول از همه اون کدک ac3 filter رو با directshow filter نصبیدم.
الان هر دو تا رو پاکیدم بعد نرم افزار هم داشت رو کدک ها گیر میداد که k-lite codec رو دوباره نصبیدم این از قبل نصب بود.
بعد اینجوری شد که صدا میاد. :31:
حالا از این راه تست کن.
این نرم افزار شاهکاره
من قبلا باش کار میکردم عالی بود فقط trail بود و دیگه اجرا نشد و وقتی نسخه کرک شده هم ریختم دیگه جواب نداد.
کسی میتونه کمک کنه نسخه درست و حسابی شو بده:11:
این نرم افزار شاهکاره
من قبلا باش کار میکردم عالی بود فقط trail بود و دیگه اجرا نشد و وقتی نسخه کرک شده هم ریختم دیگه جواب نداد.
کسی میتونه کمک کنه نسخه درست و حسابی شو بده:11:
arcsoft منظورته یا TMPGEnc XPress ؟
دوست من این Blaze video HDTV Player هم وقتی ضبط میکنی اینجوریه؟
CRIS Joon CR7
23-04-2012, 13:25
arcsoft منظورته یا TMPGEnc XPress ؟
دوست من این Blaze video HDTV Player هم وقتی ضبط میکنی اینجوریه؟
منظورته یا TMPGEnc XPress ؟
TMPGEnc:11:
TMPGEnc:11:
این مثل اینکه آخرین نسخشه کامل.
ما میخوایم وقتی تبدیل کرد صدای اولشو هم تبدیل کنه. چون مال arcsoft صدای اول فایل ضبط شده رو برمیداره! این نرم افزار هم برمیداره؟
این نرم افزار مثل اینکه سازندش گذاشتتش کنار و نسخه جدید داده اینم چند وقتیه مثل اینکه آپ نشده
TMPGEnc Video Mastering Works 5.0.6.38
CRIS Joon CR7
23-04-2012, 16:03
این مثل اینکه آخرین نسخشه کامل.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nload%2F96643.9841ba93a99da8bfcf77326f0af6dd4c%2FT MPGEnc.XPress.4.7.8.309.Retail.rar.html)
ما میخوایم وقتی تبدیل کرد صدای اولشو هم تبدیل کنه. چون مال arcsoft صدای اول فایل ضبط شده رو برمیداره! این نرم افزار هم برمیداره؟
این نرم افزار مثل اینکه سازندش گذاشتتش کنار و نسخه جدید داده اینم چند وقتیه مثل اینکه آپ نشده
TMPGEnc Video Mastering Works 5.0.6.38
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] oftware%2F1099773-tmpgenc-video-mastering-works-50638-repack.html)
اون که من داشتن این بود
TMPGEnc 4.0 XPress
اگه این رو میتونی لطف کن:11:
آره خیلی توپه داغون ترین فرمت هارو هم کامل تبدیل میکنه با قابلیت برش و سانسور و هرچی که بگی:46:
اون که من داشتن این بود
TMPGEnc 4.0 XPress
اگه این رو میتونی لطف کن:11:
آره خیلی توپه داغون ترین فرمت هارو هم کامل تبدیل میکنه با قابلیت برش و سانسور و هرچی که بگی:46:
خودت بیا این سایت جستجو کن:
TMPGEnc XPress
برو صفحه 4 نسخه 4 هست. اگه لینکش هست دانلود کن یکی رو.
موفق باشی.
سلام
تو dvbviewer قسمت screenshot فعال نیست. وقتی تو تنظیمات قسمت directx بعد قسمت video renderer رو روی system default یا بقیه بزاریم چی میشه؟ رو دیفالت بزاریم screenshot فعال میشه.
همه رو تست نکردم.
اگه کسی میدونه بگه.
BraveKnight
29-04-2012, 00:33
من نرمافزارهای زیادی رو تست کردم. بهترینشون Pavtube HD Video Converter هست. TMPGEnc ناهماهنگی بین صدا و تصویر بوجود میاره.
در بالا و پایین تصویر نواری سیاه نمایش داده میشه!
سورس تصویر هر Aspect Ratio ای داشته باشه همون طور ضبط میشه. در مورد توتال پلیر بیاطلاعم.
کدوم برنامه منظورته؟ من منظورم برنامه توتال مدیا هست. که گفتم دربارش تاپیک بزنم شاید تونستن تلتکست رو درست کنن به فارسی
اون پلاگین هم تو همین فروم هست شما جستجو کن تلتکست میاد.
راستش من هیچ استفادهای از تلتکست نمیکنم.
میل خودتونه. تاپیک بزنید شاید دوستان این مشکل رو حل کردند.
همونی که تو عکس گذاشتم ...
بعد اینجوری شد که صدا میاد.
فعلا قیدش رو زدم. خدا پدر VLC رو بیامرزه! :31:
حالا از این راه تست کن.
کدوم راه؟!
داش در مورد اون عکس گرفتن از صفحه پخش هم بگو. اون بالا گفتم.
کدوم راه؟!
همون راه دیگه :دی !!
همین:
شما اینکارو بکن.
بعد اینجوری شد که صدا میاد.
بعدشم خیلی دیر جواب دادین!! چرآ؟
بعدشم چرا وقتی mpg رو تو تنظیمات انتخاب میکنم بازم Ts ضبط میشه؟!!
لطفاً به اینا جواب کامل بده لازمه دوست من
ممنون :11:
اینم یه آموزش از من:
آموزش تماشای کانال های تلویزیون دیجیتال با نرم افزار VLC Media Player و Media Player Classic ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
BraveKnight
29-04-2012, 10:37
داش در مورد اون عکس گرفتن از صفحه پخش هم بگو. اون بالا گفتم.
با این گزینه هاش تا حالا ور نرفتم. یعنی به کارم نیومده.
بعدشم خیلی دیر جواب دادین!! چرآ؟
به اینم جواب کامل بدم؟! :31:
بعدشم چرا وقتی mpg رو تو تنظیمات انتخاب میکنم بازم Ts ضبط میشه؟!!
برای منم همین طوریه. ظاهرا هیچ تاثیری نداره.
البته اگه یه دستگاه مدیا پلیر داشته باشید دیگه این مشکلات معنی نداره و به راحتی میتونید تو همون تماشا کنید. اونوقت دیگه TS رو به MPEG ترجیح خواهید داد به دلیل حجمش! :46:
behrouz2
01-05-2012, 09:29
صبح روز سه شنبه 12 اردیبهشت ماه سال 91 فرستندهای دیجیتال جزیره ابوموسی با 16 شبکه افتتاح رسمی گردید گفتنی است این فرستنده علاوه برپوشش جزیره ابوموسی جزیرهای تنب کوچک وبزرگ و قسمت 70% شمال غربی دریای عمان تنگه هرمز وخلیج فارس و کشورهای امارات متحده عربی -بحرین -عمان وقطر را زیر پوشش خود قرارداده است.
این فرستنده دونیم کیلوواتی16 شبکه تلویزیونی و10 شبکه رادیویی با کیفیت سیگنال بالا درحال پخش میباشد .
منبع: پایگاه جامع تلویزیون دیجیتال
behrouz2
01-05-2012, 11:41
طریقه ساخت آنتن پرقدرت سه جهته باگین بالا دریافت همزمان 12 شبکه جمهوری آذربایجان وگیلان ودرتهران همزمان تهران -قم ومرکزی والبته در باقی مناطق وشهرستانهای دیگر با انتخاب دیگر جهتها و مسیرهای مناسب قابل انجام ومتفاوت است.
متشکل از یک بوستر -وگیرهی ستایی و...برق تغذیه توسط گیرنده تامین میشود همراه بافیلم وآموزش کامل در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
BraveKnight
01-05-2012, 16:45
طریقه ساخت آنتن پرقدرت سه جهته باگین بالا دریافت همزمان 12 شبکه جمهوری آذربایجان وگیلان ودرتهران همزمان تهران -قم ومرکزی والبته در باقی مناطق وشهرستانهای دیگر با انتخاب دیگر جهتها و مسیرهای مناسب قابل انجام ومتفاوت است.
متشکل از یک بوستر -وگیرهی ستایی و...برق تغذیه توسط گیرنده تامین میشود همراه بافیلم وآموزش کامل در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این سایت که اجازه دسترسی نمیده برادر جان!
میگه فقط برای کارکنان و اعضای شبکهست.
New-P30world
01-05-2012, 22:38
اصلاً مناسب و خوشایند کاربرها نیست، اینکه به این شکل مجبور به عضویتشون کنی.. :13:
حتما در سیاست های سایتت -ببخشید- وبلاگت! تجدید نظر کن دوست من.. :10:
behrouz2
01-05-2012, 23:44
این سایت که اجازه دسترسی نمیده برادر جان!
میگه فقط برای کارکنان و اعضای شبکهست.
بنده ناظم بخش تعمیرات گیرندها در آنجا هستم واز ابتدا ی ناظم بخش شدن به بنده سرویس شبکه دادند ولی از این موضوع خبرنداشتم اماشککردم که چرا سرویسهای منو ناگهانی تعغییر کردند ولی واقعا چقدر اطلاعات ومقالت مفیدی در این پایگاه قرارداره وهرروز قرارمیگیره ولی حیف که دیگه دردسترس عموم نیست.
بنده ناظم بخش تعمیرات گیرندها در آنجا هستم واز ابتدا ی ناظم بخش شدن به بنده سرویس شبکه دادند ولی از این موضوع خبرنداشتم اماشککردم که چرا سرویسهای منو ناگهانی تعغییر کردند ولی واقعا چقدر اطلاعات ومقالت مفیدی در این پایگاه قرارداره وهرروز قرارمیگیره ولی حیف که دیگه دردسترس عموم نیست.
اصلا مثل اینکه اونجا گزینه ثبت نام یا تماس با ما هم نداشت! فقط یه تبلیغ میومد!؟
خوب شما زحمت بکش راه حل مد نظرتون رو اینجا توضیح بدید.
behrouz2
02-05-2012, 12:29
خوب شما زحمت بکش راه حل مد نظرتون رو اینجا توضیح بدید.
به این ترتیب بنده مطالب وفایلهاومقالات پایگاه جامع تلویزیون دیجیتال رو برای شما در اینجا موضوعات به نظر مهم را در این سایت برای شما کپی وقرار میدهم.
البته در سایت اصفهان ایشاپ بسیاری از مطالب پایگاه جامع تلویزیون دیجیتال قراردارد که دراینباره از مدیریت اصفهان ایشاپ تشکر میکنم.
__________________________________________________ ________
با سلام_ خوب شما لطف کن این مطلب را با فیلمش اینجا قرار بده تا همه بتونن استفاده کنن.
اگه کار بده خیلی خوبه.
تست کنید:
آموزش تماشای تلتکست فارسی در DVBViewer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gfa.com%2Fpost%2F4)
تو همین پی سی هم هست ولی به صورت کامل نبود من به صورت کاملتر گفتم.
__________________________________________________ ________
پس چی شد آقای Behrouz2 ! خبری نشد!
گفتیم حالا این روش ساخت رو همراه با فیلمش قرار میدین.
amirkhan_0o0
06-05-2012, 18:30
دوستان از وقتي گيرنده ديجيتال تو شهر ما فعال شده تلويزيثون انالوگ داغون شده مثلا امروز سر فوتبال كانال 3 آنالوگ برفك كامل بود!!
CRIS Joon CR7
06-05-2012, 18:34
دوستان از وقتي گيرنده ديجيتال تو شهر ما فعال شده تلويزيثون انالوگ داغون شده مثلا امروز سر فوتبال كانال 3 آنالوگ برفك كامل بود!!
خب فلکه شو میبندن که گیرنده های دیجیتال رو دست فروشنده ها باد نکنه دیگه:46:
amirkhan_0o0
06-05-2012, 22:37
هب اين نامرديه محضه!
خب چه سودی برا صدا سیما داره؟
amirkhan_0o0
07-05-2012, 01:09
خب چه سودی برا صدا سیما داره؟
بحث سر اينه كه قرار بود ت 1.5 سال ديگه آنالوگ رو جمع كنن! چرا كه نگهداري و نعمير فرستنده ها هزينه بره!
اما اين ها دارند خيلي زود مردم رو مجبور مي كنن!!
اینجا که چنین چیزی نیست. مثل قبله. :20:
احتمالا اشکالی در فرستنده به وجود اومده.
آنالوگ رو هرچه زودتر جمع کنند بهتره.فکر نمی کنم تا دو - سه سال آینده آنالوگ جمع بشه.
در منطقه ما (غرب استان اصفهان) خبری نیست و هنوز آنالوگ به خوبی پخش میشه. با وجود اینکه دیجیتال اومده ولی هنوز 8 تا کانال رو از آنالوگ دریافت میکنیم. اگر همه شبکه ها روی دیجیتال بیاد دیگه عالیه و نیازی به آنالوگ نیست.
amirkhan_0o0
07-05-2012, 15:09
احتمالا اشکالی در فرستنده به وجود اومده.
آنالوگ رو هرچه زودتر جمع کنند بهتره.فکر نمی کنم تا دو - سه سال آینده آنالوگ جمع بشه.
در منطقه ما (غرب استان اصفهان) خبری نیست و هنوز آنالوگ به خوبی پخش میشه. با وجود اینکه دیجیتال اومده ولی هنوز 8 تا کانال رو از آنالوگ دریافت میکنیم. اگر همه شبکه ها روی دیجیتال بیاد دیگه عالیه و نیازی به آنالوگ نیست.
بحث سر اينه كه اينا دارن يه چيزي رو بهمون تخكيل مي كنن! حق انتخاب رو هم از پشت بوم ها جمع مي كنن و مي گن بايد 100 تومن پول بدي و اون چيزي رو كه ما مي خواهيم بخري!
CRIS Joon CR7
07-05-2012, 15:34
بحث سر اينه كه اينا دارن يه چيزي رو بهمون تخكيل مي كنن! حق انتخاب رو هم از پشت بوم ها جمع مي كنن و مي گن بايد 100 تومن پول بدي و اون چيزي رو كه ما مي خواهيم بخري!
خب همینه دیگه
با اشخاصی که تا الان یه دیش و ----- که با حداکثر هزینش 100 تومن میشه ردیف کرد نخریده و هنوز داره از آنالوگ استفاده میکنه باید اینجوری برخورد بشه و تو عمل انجام شده قرار بگیره تا حداقل شبکه های داخلی رو صاف بتونه بگیره:27:
amirkhan_0o0
07-05-2012, 15:40
خب همینه دیگه
با اشخاصی که تا الان یه دیش و ----- که با حداکثر هزینش 100 تومن میشه ردیف کرد نخریده و هنوز داره از آنالوگ استفاده میکنه باید اینجوری برخورد بشه و تو عمل انجام شده قرار بگیره تا حداقل شبکه های داخلی رو صاف بتونه بگیره:27:
اين اشخاص چيكار كنن اگه تا به حال 1000 بار چيز هاي همسايه هاشون رو جمع كرده اند و خونشون هم نزديك كلانتريه!!؟؟
__________________________________________________ _______________
چه محدودیتی !!! این تحمیل نیست
هر کشوری وظیفه داره شبکه های خودشو از طریق پخش زمینی توسعه بده تا همه مردم تلویزیون خودشون رو با کیفیت بالا مشاهده کنند. الان تو اروپا یا مثلا ژاپن هم شما نگاه کنید همه جا پخش زمینی دیجیتال رو دارند توسعه میدن.
ببخشیدا ! ولی اون که شما میفرمایین حق انتخاب نیست.دلیل منع ..... هم فقط جلوگیری از ترویج و دسترسی به محتوای مبتذله و گرنه هیچ کس با تکنولوژی مخالف نیست و کسی هم دنبال گرفتن حق انتخاب نیست!
حق انتخاب اونیه که بتونی به شبکه های تلویزیون کشور خودت با کیفیت بالا دسترسی داشته باشی و شبکه های سالم و متنوع هم در دسترست باشه. صدا و سیما هم داره تو این زمینه خوب پیش میره(البته خیلی باید بیشتر کار کنه)
شبکه ورزش که راه اندازی آزمایشی شده و به زودی تو شهرستانها هم میاد و بقیه شبکه ها هم (انیمیشن یا همون نمایش 2 ، کودک ، نمایش3 ، نوا و موسیقی و ....) هم که توراهه.
amirkhan_0o0
07-05-2012, 17:41
__________________________________________________ _______________
چه محدودیتی !!! این تحمیل نیست
هر کشوری وظیفه داره شبکه های خودشو از طریق پخش زمینی توسعه بده تا همه مردم تلویزیون خودشون رو با کیفیت بالا مشاهده کنند. الان تو اروپا یا مثلا ژاپن هم شما نگاه کنید همه جا پخش زمینی دیجیتال رو دارند توسعه میدن.
ببخشیدا ! ولی اون که شما میفرمایین حق انتخاب نیست.دلیل منع ..... هم فقط جلوگیری از ترویج و دسترسی به محتوای مبتذله و گرنه هیچ کس با تکنولوژی مخالف نیست و کسی هم دنبال گرفتن حق انتخاب نیست!
حق انتخاب اونیه که بتونی به شبکه های تلویزیون کشور خودت با کیفیت بالا دسترسی داشته باشی و شبکه های سالم و متنوع هم در دسترست باشه. صدا و سیما هم داره تو این زمینه خوب پیش میره(البته خیلی باید بیشتر کار کنه)
شبکه ورزش که راه اندازی آزمایشی شده و به زودی تو شهرستانها هم میاد و بقیه شبکه ها هم (انیمیشن یا همون نمایش 2 ، کودک ، نمایش3 ، نوا و موسیقی و ....) هم که توراهه.
من هم بحث ابتذال چیز و لزوم کنترل خانواده ها بر فرزندان رو قبول دارم. البته از طرف خانواده ها!!! و کار حکومت باید آگاه سازی خانواده ها باشه! (حداقل پکیج های خوب رو معرفی کنه و بد ها رو هم چنین ) به هر حال بگذریم از این مسئله که پارازیت ها روی شبکه های سیاسی هست و نه روی مبتذل ها!! این رو تجربه 9 ماهه من توی خونه ای در زمان دانشجویی می گه
داغون شدن شبکه های آنالوگ پس از ورود دیجیتال از یک طرف و داغون بودن و سطحی بودن محتوای برنامه های سیما از طرف دیگه یه جوری لج آدم رو در میاره!
من خودم گیرنده دیجیتال روی لپ تاپ داشتم نه حالا بلکه ازخیلی وقت پیش که در خوابگاه استفاده می کردم! و به غیر از 90 هیچ برنامه ای رو پیگیر نبودم! این رو هم اضافه کنم که اصلا آدم اپوزیسیونی هم نیستم! اما به نظر من محتوای صدا و سیما چیزی نیست که بخواهیم 100 تومن رو براش خرج کنیم و همین آنالوگ برای تماشای سریال ها و ... بسه! من ترجیح می دم این 100 تومن رو پول کارت بدم تا بیتونم فوتبال هام رو با کیفیت بیشتر از ماهواره ببینم! یا این که تلویزیون مملکتم حداقل مراسم اسکار فرهادی رو یه پوششی بده و یا حداقل امکان ایجاد شبکه های خصوصی فراهم شه!!
---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------
این رو هم اضافه کنم که سریال های اول انقلاب و یا حداقل کودکی من خیلی خوش ساخت تر از سریال های فعلی و سیروس مقدمی حال حاضر هستند! و سیما در این زمینه افت محسوسی داشته!!
البته جناب DVBT اینها نظرات منه و شما می تونین نظر مخالف این رو داشته باشین!
من که گفتم ببخشید اصلا هم برچسب فلان و ... نزدم. درسته خانواده ها .اما شما قبول بفرمایید که حکومت اسلامی نباید زمینه ترویج فساد و ... رو فراهم کنه به خصوص الان که این همه هجمه تبلیغاتی و ... هست. شما نگاه کنید این شبکه هایی که فارسین همشون سردمداراشون بهائی و سلطنت طلب و ضد اسلامی هستند. اینا دیگه معلوم الحالن. دیدن نداره!
حالا اگر از نظر فنی امکانی فراهم بشه که گیرنده و دیش هایی تولید بشه که فقط بتونه کانالهای خاص (صدا و سیما) رو بگیره که الان چنین امکانی نیست. الان میتونن این سیستم دیجیتال رو توسعه بدن و در صورت تامین هزینه ها همه شبکه ها رو (حدود 50 تا) روی این سیستم قرار بدن.
حالا چرا شما اینقدر آنالوگ رو علاقه داری؟
البته اینکه تو منطقه شما آنالوگ خراب شده اینو بدونید که عمدی نیست. ممکنه وقتی که دیجیتال رو نصب میکردن اشکالی در فرستنده ها به وجود اومده باشه. میتونید زنگ بزنید درست میکنن.
با وجودی که نگهداری همزمان دیجیتال و آنالوگ هزینه داره ولی به این زودیا آنالوگ خاموش نمیشه تا همه بتونن سیستم دیجیتال رو داشته باشن. اما کار آنالوگ دیگه تمومه و آخرش باید خاموش بشه. ژاپن رسما آنالوگ رو خاموش کرد.
خوب مثلا شما که به ورزش خیلی علاقه داری و اکثر مردم هم همینطورن .شبکه ورزش قراره همه مسابقات رو از جمله لندن رو پخش کنه با کیفیت HD. حق پخش بازیهای لندن رو هم خریده. با فتتحاح رسمی هم کیفیتش فول HD میشه. حالا یا 1080i یا 1080p. البته هنوز تو شهرستانها نیومده و تا پایان بهار یا شاید زودتر میاد.به خصوص تو مراکز استانها که دارن فرستنده سوم (بسته سوم ) رو هم نصب میکنن.
-----
بله در مورد سریالها هم موافقم . سریالهای اول انقلاب خیلی جالب تر بودن. اما تو این سریالهای الان هم فیلم خوب هست. اینکه انتظار داشته باشیم صدا و سیما کیفیت کارهاشو بیشتر کنه درسته. ما هم میخوایم خوبتر باشه نه ضعیفتر.
با احترام . بنده هم نظراتم را بیان کردم.
یا علی
amirkhan_0o0
07-05-2012, 18:24
من که گفتم ببخشید اصلا هم برچسب فلان و ... نزدم. درسته خانواده ها .اما شما قبول بفرمایید که حکومت اسلامی نباید زمینه ترویج فساد و ... رو فراهم کنه به خصوص الان که این همه هجمه تبلیغاتی و ... هست. شما نگاه کنید این شبکه هایی که فارسین همشون سردمداراشون بهائی و سلطنت طلب و ضد اسلامی هستند. اینا دیگه معلوم الحالن. دیدن نداره!
حالا اگر از نظر فنی امکانی فراهم بشه که گیرنده و دیش هایی تولید بشه که فقط بتونه کانالهای خاص (صدا و سیما) رو بگیره که الان چنین امکانی نیست. الان میتونن این سیستم دیجیتال رو توسعه بدن و در صورت تامین هزینه ها همه شبکه ها رو (حدود 50 تا) روی این سیستم قرار بدن.
حالا چرا شما اینقدر آنالوگ رو علاقه داری؟
البته اینکه تو منطقه شما آنالوگ خراب شده اینو بدونید که عمدی نیست. ممکنه وقتی که دیجیتال رو نصب میکردن اشکالی در فرستنده ها به وجود اومده باشه. میتونید زنگ بزنید درست میکنن.
با وجودی که نگهداری همزمان دیجیتال و آنالوگ هزینه داره ولی به این زودیا آنالوگ خاموش نمیشه تا همه بتونن سیستم دیجیتال رو داشته باشن. اما کار آنالوگ دیگه تمومه و آخرش باید خاموش بشه. ژاپن رسما آنالوگ رو خاموش کرد.
خوب مثلا شما که به ورزش خیلی علاقه داری و اکثر مردم هم همینطورن .شبکه ورزش قراره همه مسابقات رو از جمله لندن رو پخش کنه با کیفیت HD. البته هنوز تو شهرستانها نیومده و تا پایان بهار یا شاید زودتر میاد.
-----
بله در مورد سریالها هم موافقم . سریالهای اول انقلاب خیلی جالب تر بودن. اما تو این سریالهای الان هم فیلم خوب هست. اینکه انتظار داشته باشیم صدا و سیما کیفیت کارهاشو بیشتر کنه درسته. ما هم میخوایم خوبتر باشه نه ضعیفتر.
بنابر مشکلاتی که گیرنده های ایکس ویژن با کیفیت اچ دی در زمینه پخش دارند و فقط می تونن اس دی به پائین رو پخش کنن و با توجه به قرارداد تکتا که ایکس ویژن هم گرفته بعید می دونم که ورزش اچ دی باشه و تا جایی که من می دونم فقط روز اول آزمایشی اچ دی بوده!
در مورد حق انتخاب بایستی عرض کنم که قانون اساسی وحی منزل نیست گرچه فعلا لازم الاجراست. اما یک سری انسان با مقتضیات زمان خودشون نوشته اند و همونها یا امثالهم می تونن عوضش کنن! ایجاد شبکه های خصوصی درسته که منع قانونی داره اما بایستی این منع برداشته شه! به نظر من با پیشرفت اطلاعات دیگه سانسور کاربرد قبلش رو نداره و مهندسی اطلاعات و افکار عمومی اثر معکوس می ده! چه برسه به تنظیم ذائقه مردم!
چیزی که من فهمیدم سیاست انحصار صداو سیما در داشتن تلویزیون و انتخاب رأس آن از طرف مهم ترین شخصیت نظام، به خاطر مهندسی افکار عمومی و در دست داشتن بزرگترین انحصار رسانه ای به وسیله حکومت است! وگرنه می تونه شبکه های خصوصی در زمینه های مختلف با نظارت و ممیزی صدا و سیما وجود داشته باشه. تا جایی که من می دونم در بعضی از کشور های صاحب فرستنده های زمینه گیرنده های مورد نظر دارای شیار مخصوص کارت هستند. تا این که بتوان برخی شبکه ها را خریداری کرد!درست مثل........
اونوقت می توان کانال ها رو قفل کرد و شبکه های پولی برای پخش باکیفیت وجود داشته باشه و یا کانالهایی برای آموزش مسائل عاطفی و روابط بین همسر یا تمام اون چیزهایی رو که برای تمامی گروههای سنی مناسب نیست فراهم شه! که متأسفانه دیگه امکانش از بین رفته!
بنابر مشکلاتی که گیرنده های ایکس ویژن با کیفیت اچ دی در زمینه پخش دارند و فقط می تونن اس دی به پائین رو پخش کنن و با توجه به قرارداد تکتا که ایکس ویژن هم گرفته بعید می دونم که ورزش اچ دی باشه و تا جایی که من می دونم فقط روز اول آزمایشی اچ دی بوده!
بله اون روز اول که تست کردن HD بود و فعلا SD هست. اما بعبده به خاطر دوتا گیرنده نذارن HD بشه. البته این مدل های جدید ایکس ویژن (343 و ...) و همچنین تکتا قابلیت دریافت HD رو دارن (البته HD Ready 1080i و نه فول اچ دی). شبکه های جدید همه اچ دی خواهند بودو ورزش هم همینطور. این رو رسما مسئولین صدا و سیما هم گفتن که شبکه ورزش و شبکه های بعدی اچ دی خواهد بود. اولیش هم هیسپان تی وی بود که الان داره اچ دی پخش میشه.
بازم ببخشیدا ولی فکر میکنم شما یه کم بدبینانه به قضیه نگاه میکنید!
خصوصی و ... از نظر قانونی مشکل داره. قانون اساسی هم که چند بار بازنگری شده و به مقتضیات زمان به روز شده. بسیار مورد احترام و قول شما لازم الاجراس.
به نظر من انتخاب ریاست سازمان و... که شما فرمودید اتفاقا جزء نقاط قوت انقلاب اسلامی ما هست و اینکار باعث میشه این ارگان مهم دست نا اهلان نیفته.
اون مطالبی رو هم که شما فرمودید الان تو برنامه های صدا و سیما داره صورت میگیره (مثلا گلبرگ).
بیشترش هم دیگه جاش تو مشاورس نه برای عموم!
Reza31001
07-05-2012, 18:57
باز یه نکته کوچیک یکی گفت و بحث 30 و 40-50-60 شروع شد!
آقا محسن همش زیر سر توئه ها:31: آتیش زیر خاکستر رو شعله ور کردی :27:
rezarrrr
07-05-2012, 19:16
سلام
میخواستم بپرسم میشه از ----- معمولی یا کارت --- کانال های داخلی رو دیجیتال بدون دیش گرفت؟
یادم میاد قدیم ها ( حدود 10 & 12 سال پیش) یه قطعه کوچیک بود میبستن داخل tv این قطعه شبکه های کشورای نزدیک بهتون (یعنی اگه لب مرز ترکیه بودی یه 6 7 تا شبکه که گیرندگی قوی داشتن ) می گرفت اما بعد ها دیگه کار نکرد میخواستم ببینم اطلاعی از کار کرد این وسیله و یا اینکه چی شد دیگه کار نکرد دارید بفرمایید
amirkhan_0o0
07-05-2012, 21:31
سلام
میخواستم بپرسم میشه از ----- معمولی یا کارت --- کانال های داخلی رو دیجیتال بدون دیش گرفت؟
یادم میاد قدیم ها ( حدود 10 & 12 سال پیش) یه قطعه کوچیک بود میبستن داخل tv این قطعه شبکه های کشورای نزدیک بهتون (یعنی اگه لب مرز ترکیه بودی یه 6 7 تا شبکه که گیرندگی قوی داشتن ) می گرفت اما بعد ها دیگه کار نکرد میخواستم ببینم اطلاعی از کار کرد این وسیله و یا اینکه چی شد دیگه کار نکرد دارید بفرمایید
رسیورهای چیز از استاندارد ----s که آخرش ستلایت هست پشتیبانی می کنه و با رسیورهای ----t تفاوت داره گرچه (این مسئله رو به عنوان یه کارشناس ارشد الکترونیک امـــــــــــــــــــــــ ــــا بدون تحقیق می گم) نباید تفاوت چندانی تو کدینگ داشته باشه اما سهم کمی از ----- ها هستند که امواج زمینی رو هم می خونند!
در زمینه گرما و کشور های همسایه اطلاعاتی ندارم!
امکانش وجود نداره. درسته هر دو --- هستند ولی سیستمشون متفاوته. فرکانسهای کاریشون هم با هم متفاوته. اونا گیگاهرتز هست. این از 50 تا 850 مگاهرتز. فکر میکنم تو کدیگ هم تفاوت دارن.
اگه به این راحتی بود باید میتونستیم با گیرنده های دیجیتال ----t امواج موبایل ----h رو هم بگیریم.
alilosting
08-05-2012, 11:37
دوست عزیز در مورد ایکس ویژن کاملا" داری اشتباه اطلاع رسانی میکنی !!!
فقط می تونن اس دی به پائین رو پخش کنن چیه ؟!!!!!! کاملا" در اشتباهی !
گیرنده های دیجیتال ایکس ویژن همه کیفیت HD رو ساپورت میکنن و مدل 232 ایکس ویژن کیفیت Full HD رو هم ساپورت میکنه .
ضمن اینکه شبکه های صدا و سیما حالا حالاها قادر به پخش کیفیت HD نخواهند بود چون برای این کار به تجهیزات خیلییی پر هزینه ای نیاز دارند چه برسه به اینکه بخوان Full HD پخش کنن .
amir_t6262
08-05-2012, 15:41
"E=alilosting;6991556]دوست عزیز در مورد ایکس ویژن کاملا" داری اشتباه اطلاع رسانی میکنی !!!
فقط می تونن اس دی به پائین رو پخش کنن چیه ؟!!!!!! کاملا" در اشتباهی !
گیرنده های دیجیتال ایکس ویژن همه کیفیت HD رو ساپورت میکنن و مدل 232 ایکس ویژن کیفیت Full HD رو هم ساپورت میکنه .
ضمن اینکه شبکه های صدا و سیما حالا حالاها قادر به پخش کیفیت HD نخواهند بود چون برای این کار به تجهیزات خیلییی پر هزینه ای نیاز دارند چه برسه به اینکه بخوان Full HD پخش کنن .[/QUOTE]
دقیقا
خداییش 100 تومن پول دادن برا دیجیتال زور داره، بویژه که تلویزیون من در اصل باید توش دیجیتالم داشته باشه ولی معلوم نیست چرا توی مدل سفارش ایران دیجیتالش حدف شده ، دستور کی بوده؟ کار کی بوده؟
راهی نیست یه چیزی بخریم تو خود تی وی نصب شه؟
میز تلویزیون دیگه جا نداره همین الانم دی وی دی رفته سوار آمپلی سینما خانگی شده، حالا یه دیجیتالم بیاد رو دی وی دی چه شود!!!
شبکه ها هم باید خصوصی بشه تا رقابت ایجاد بشه کیفیتشون کارشون بالا بره برنامه ها هم متنوع تر بشود.
بعضی از مدل ها قابلیت دیجیتال رو دارن. با کد مخفی فعال میشن.
اینایی که سفارش ایرانه و یا همین تولیدات داخل (صنام و ...) تازه بیشتر dvbt دارن.
تی وی من پاناسونیک V20 پلاسماست.
اونایی که از شهرهای مرزی سفارش کشورهای دیگه رو گرفتن دی وی بی داره ولی سفارش ایران بدون دی وی بی است، مثل اینکه اون زمان که سفارش دادن ورود دی وی بی به ایران ممنوع بوده است.
sina_176
09-05-2012, 13:32
باسلام خدمت دوستان منگیرنده دیجیتال elcmax mv200 دارم .دوتا سوال:
1-اپدیت جدیدش رو (2012)از اینترنت گرفتم و با فلش خواستم آپش کنم اجرا نمیکنه یعنی بعد از زدن دکمه به روز آوری خاموش روشن میشه ولی آپ نشده
2-دستگاه من شبکه جام جم رو نمیگیره ولی همسایمون میگیره یعنی چرا؟
با تشکر.:44: من منتظرم
همسایتون هم الکومکس داره؟
joopiter23
09-05-2012, 17:49
کسی تجربه کار با Denay ----T STB327HD رو نداره ....70 تومان
منظورم در مورد پخش کردن ویدئو و زیرنویس ایناست ؟؟؟
sina_176
11-05-2012, 11:57
همسایتون هم الکومکس داره؟
همسایمون ال سی دی داره که روش گیرنده دیجیتال هست.
mohamad021
11-05-2012, 12:22
دوستان الان فقط جام جم 1 روی گیرنده دیجیتال قابل دریاقت هستش؟؟؟
New-P30world
11-05-2012, 14:10
دوستان الان فقط جام جم 1 روی گیرنده دیجیتال قابل دریاقت هستش؟؟؟
سلام
والا قبلا بــود! ولی نمایش رو انداختن روش!! :13:
yashgin128
11-05-2012, 15:08
سلام
چرا این همه تاپیک مخصوص گیرنده دیجیتال وجود داره.ادم میمونه تو کدوم تاپیک سوالشو مطرح کنه.
مگه گیرنده های دیجیتال تمام شبکه های استانی رو نمیگیره؟اخه تو اکثر تبلیغات این دستگاه ها هیچ اسمی از شبکه های استانی نبرده و فقط نوشته 14 شبکه تلویزیونی.البته من بیشتر گیرنده دیجیتال همره(جیبی) مخصوص لپتاپ رو پیگیری میکنم.
در ضمن خوشحال میشم نظرتونو در باره گیرنده دیجیتال لپتاپی اینجا مطرح کنید.حتما یه سر بزنید.
New-P30world
11-05-2012, 18:25
سلام
چرا این همه تاپیک مخصوص گیرنده دیجیتال وجود داره.ادم میمونه تو کدوم تاپیک سوالشو مطرح کنه.
مگه گیرنده های دیجیتال تمام شبکه های استانی رو نمیگیره؟اخه تو اکثر تبلیغات این دستگاه ها هیچ اسمی از شبکه های استانی نبرده و فقط نوشته 14 شبکه تلویزیونی.البته من بیشتر گیرنده دیجیتال همره(جیبی) مخصوص لپتاپ رو پیگیری میکنم.
در ضمن خوشحال میشم نظرتونو در باره گیرنده دیجیتال لپتاپی اینجا مطرح کنید.حتما یه سر بزنید.
خیر تمام شبکه های استانی رو نمی گیره! فقط واسه همون استان.. (احتمالا فرستنده سراسری نیست دیگه) :5:
amirhosien_007
12-05-2012, 14:55
سلام به همه؛ در مورد گیرنده دیجیتال دنای denay ، کسی اطلاعات داره از اسمش معلومه ساخت داخله آیا ارزش خرید را داره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
mohamad021
12-05-2012, 19:52
سلام
والا قبلا بــود! ولی نمایش رو انداختن روش!! :13:
آخه من هم نمایش رو دارم هم جام جم یک رو
گفتم شاید بشه جام جم 2و3 رو هم گرفت:19:
amirhosien_007
13-05-2012, 11:05
کسی نبود راهنمایی بده؟ شاید پست رو جای بدی زدم
New-P30world
13-05-2012, 14:08
آخه من هم نمایش رو دارم هم جام جم یک رو
گفتم شاید بشه جام جم 2و3 رو هم گرفت:19:
جان من!؟؟ :18:
کجایی شما ؟؟ یعنی کدوم شهر ؟؟ هم نمایش، هم جام جم پس یه شبکه رو نداری ؟؟ :13:
1- 2- 3- 4- طهران- خبر- شما- بازار- پرس- العالم- قرآن- مستند- آموزش- نمایش- استانی- آی فیلم- :19:
شد 16 تا.. یعنی در کنار اینا جام جم 1 رو هم داری..؟؟ :18:
amirhosien_007
13-05-2012, 14:17
سلام ،
رفتم و گیرنده دیجیتال تلویزیون Denay مدل ----T STB327HD خریدم ، قیمت 65 تومان ، فقط یک مشکل دارم که موقع پیدا کردن کانالها خیلی طولش میده و بالای 40 دقیقه طول کشید تا کانل ها رو پیدا کنه ، آیا دستگاه مشکل داره یا اکثر این گیرنده ها اینطوری هستن.؟؟
خوانده ام گیرنده های دیگر دوستان در 3-4 دقیقه پیدا میکند.
رفته بودم بازار این گیرنده ها رو دیدم:
Euromax
Iclass
Strong
Laser
Tecknotel
Volcano
Digitv
CRIS Joon CR7
13-05-2012, 14:50
1- 2- 3- 4- طهران- خبر- شما- بازار- پرس- العالم- قرآن- مستند- آموزش- نمایش- استانی- آی فیلم- :19:
ما که آنتن ماهواره ای داریم:8:
ولی خوب که پستت رو میخونم و منطقم میگه :
1- 2- 3- 4- طهران- خبر- شما- بازار- پرس- العالم- قرآن- مستند- آموزش- نمایش- استانی- آی فیلم
خب مگه شبکه تهران و شبکه استانی در استان تهران نمیشه یک شبکه پس شبکه ها اینجوری میشه:
1- 2- 3- 4- طهران- خبر- شما- بازار- پرس- العالم- قرآن- مستند- آموزش- نمایش- جام جم 1- آی فیلم
فکر کنم درست نتیجه گیر کردم:20:
سلام ،
رفتم و گیرنده دیجیتال تلویزیون Denay مدل ----T STB327HD خریدم ، قیمت 65 تومان ، فقط یک مشکل دارم که موقع پیدا کردن کانالها خیلی طولش میده و بالای 40 دقیقه طول کشید تا کانل ها رو پیدا کنه ، آیا دستگاه مشکل داره یا اکثر این گیرنده ها اینطوری هستن.؟؟
نهایتا 5 دقیقه باید طول بکشه . وگرنه به نظر میرسه که ایرادی داره.
saeedblack
13-05-2012, 20:02
این رو هم اضافه کنم که سریال های اول انقلاب و یا حداقل کودکی من خیلی خوش ساخت تر از سریال های فعلی و سیروس مقدمی حال حاضر هستند! و سیما در این زمینه افت محسوسی داشته!!
البته جناب DVBT اینها نظرات منه و شما می تونین نظر مخالف این رو داشته باشین!
بخش پایانی صحبت هات رو کاملا موافقم
به غیر از اثر مختارنامه که اون هم تو زمان دولت قبلی طرحش تصویب واجرا شد صدا وسیما تقریبا داره از نظر سرگرمی و به ویژه سریال سازی همه ی مخاطب هاش رو به سخره می گیره.
یه زمانی شب های برره ای ، پاورچینی ، نقطه چینی، باغ مظفری پخش می شد که اونها هم دیگه الان حاضر به کار تو همچین محیطی نیستن و علاوه برتیم اونها خیلی از تیم های دیگر سرگرمی سازی هم رو به محیط شبکه های پخش خانگی آوردن واین یعنی چیزی رو که مردم تا حالا رایگان داشتن حالا برن پولشو بدن وداشته باشن
ودر مناسبت ها هم که تلویزیون تقریبا تحت سلطه یکی دو تا کارگردان مثل همین آقای سیروس ......... که خدا اینشالله لعنتش کنه قرار میگیره و چرت ترین آثار رو با عناوین بهترین وزیباترین وپرمخاطب ترین در اختیار مردم میذارن که علاوه برنکات فنی بسیار سطح پایین وغیر حرفه ای شاهد بسیاری از ابتذالات وروابط جدید در این نوع سریال ها هستیم.در پایانش هم میان یه نشست رسانه ای میذارن وازچیزی که خودشون درست کردن تقدیروتشکر میکنن
حالا شما همه ی موارد فوق را در یه طرف ترازو و در طرف دیگر بیاین و یه دستگاه ماهواره که الان قیمتش با نصب وراه اندازه به کمتراز قیمت یک گیرنده دیجیتال رسیده قرار بدین
شاید خیلی ها حاضر به مخاطب شدن این شبکه ها هم نباشن ولی با وضعیتی که من در خانه های اقوام و آشنایان شاهدش بودم نشون از این داره که اتفاقا خیلی هم مخاطب برنامه ها و سرگرمی هایی هستند که اونا دارن براشون تهیه می کنند هستند.اینجا دیگه بحث 16 شبکه هم مطرح نیست و اگر به زبان خارجه مسلط باشید تا هزاران و با زبا ن خودمون هم تا صد کانال رو با این وضع پیدا خواهید کرد
با این تفاسیر کدوم کفه سنگین خواهد بود؟ مردم نیازهای فرهنگیشون رو چطور پاسخ میدن؟و...
اینا سوالاییه که اشخاص مملکتی باید راجع بهش فکر کنن ولی آیا واقعا این کار رو میکنن؟
New-P30world
13-05-2012, 20:40
ما که آنتن ماهواره ای داریم:8:
ولی خوب که پستت رو میخونم و منطقم میگه :
1- 2- 3- 4- طهران- خبر- شما- بازار- پرس- العالم- قرآن- مستند- آموزش- نمایش- استانی- آی فیلم
خب مگه شبکه تهران و شبکه استانی در استان تهران نمیشه یک شبکه پس شبکه ها اینجوری میشه:
1- 2- 3- 4- طهران- خبر- شما- بازار- پرس- العالم- قرآن- مستند- آموزش- نمایش- جام جم 1- آی فیلم
فکر کنم درست نتیجه گیر کردم:20:
نتیجه تون درست! :14:
ولی یه چیزی که الان یادم نمیاد، پخش آزمایشی شبکه ورزش شده 17ومین! شبکه یا انداختن! رو یه کانال دیگه!؟؟ :mellow:
amirhosien_007
14-05-2012, 08:47
این دستگاه من یه مشکلی داره دیشب برای امتحان همه کانال ها رو پاک کردم و دوباره گذاشتم اسکن کنه ولی بازهم 35 دقیقه طولش داد تا همه کانال ها رو پیدا کنه.
مشکل تو دریافت سیگنال ندارم چون اصلا تصویر شترنجی نمیشه . فکر میکنید از فریم ور نرم افزار دستگاه باشه.
mohamad021
14-05-2012, 11:26
شرق تهران
من 17کانال میگیرم
4-3-2-1-تهران-خبر-آموزش-قرآن-پرس-العالم-ای فیلم-جام جم 1-مستند-شما-نمایش-بازار-ورزش
MANCHESTERUNITED
14-05-2012, 13:07
شبکه ورزش رو چرا نمیشه در تهران گرفت؟کار خاصی باید کرد.زدم رو جست و جوی خوذکار ولی چیزی اضافه نشد
mahdi_206
14-05-2012, 14:04
شبکه ورزش رو چرا نمیشه در تهران گرفت؟کار خاصی باید کرد.زدم رو جست و جوی خوذکار ولی چیزی اضافه نشد
سیگنال فرکانس شبکه ورزش ضعیفتر از سایر شبکه هاست و ظاهراً به جای فرستنده جماران، فعلاً از فرستنده الوند پخش میشه (فکر کنم حوالی میدان آرژانتین باشه)
از طریق جستجوی دستی و روی فرکانس 578 به احتمال زیاد میتونید تصویر این شبکه رو دریافت کنید.
سلام واجازه
من هم خیلی دنبال گیرندهای دیجیتال گشتم که هم گیرنده خوب باشه هم پلیرش.
3 مدل انتخاب شد. بلوسنز- های ورژن 2700 - الکومکس .
بلوسنز و الکومکس پیدانکردم و از خیر های ورژن 2700 هم گذشتم.گرون بود!!!
باتوجه به امکانات اونا.
ولی آخرش آی کلاس 9191 گرفتم به دلیل استفاده ازجدید ترین پردازنده 550 مگاهرتزی msd7818 از فروشگاه یکی از دوستام.
نه فرز میکنه نه داغ میکنه نه ریست میشه وعیب کلی پیدا نکردم.
پلیرش عالیه حتی فرمتهای FLV , WMV هم پخش میکنه.
زیر نویس srt هم ساپورت میکنه.
ولی هرچی گشتم سایتی که پشتیبانی نرم افزاری کنه پیدا نکردم و این خیلی بده.قابل توجه وارد کنندگان امده!!!!
هرکاری کردم وهرچه توی منو گشتم نتونستم تاریخ و ساعت را تنظیم کنم واین یعنی برنامه ریزی واسه ضبط برنامه رو وللش!!!
که این هم خیلی بده و اگه این دو عیب رفع نشه ضد حاله.
83000 گرفتم.
فول هم هست دو کنترل هم داره.
مشخصات سخت افزاری ونرم افزاریش هم اینه.
mstar
dvbt-hd-a1
sw ms7818-002110905
hwxgy 1002
ممنون...
yahagg118
28-05-2012, 00:33
با سلام
دوستان! کسی فایلهای آپدیت آنتن دیجیتال کونکورد را نداره ؟
لطفاً آدرسی چیزی ارسال کنید ....
ممنون
yahagg118
28-05-2012, 00:36
با سلام
دوستان! کسی فایلهای آپدیت آنتن دیجیتال کونکورد را نداره ؟
لطفاً آدرسی چیزی ارسال کنید ....
ممنون
------------------------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amirhosien_007
28-05-2012, 14:13
سلام واجازه
من هم خیلی دنبال گیرندهای دیجیتال گشتم که هم گیرنده خوب باشه هم پلیرش.
3 مدل انتخاب شد. بلوسنز- های ورژن 2700 - الکومکس .
بلوسنز و الکومکس پیدانکردم و از خیر های ورژن 2700 هم گذشتم.گرون بود!!!
باتوجه به امکانات اونا.
ولی آخرش آی کلاس 9191 گرفتم به دلیل استفاده ازجدید ترین پردازنده 550 مگاهرتزی msd7818 از فروشگاه یکی از دوستام.
نه فرز میکنه نه داغ میکنه نه ریست میشه وعیب کلی پیدا نکردم.
پلیرش عالیه حتی فرمتهای FLV , WMV هم پخش میکنه.
زیر نویس srt هم ساپورت میکنه.
ولی هرچی گشتم سایتی که پشتیبانی نرم افزاری کنه پیدا نکردم و این خیلی بده.قابل توجه وارد کنندگان امده!!!!
هرکاری کردم وهرچه توی منو گشتم نتونستم تاریخ و ساعت را تنظیم کنم واین یعنی برنامه ریزی واسه ضبط برنامه رو وللش!!!
که این هم خیلی بده و اگه این دو عیب رفع نشه ضد حاله.
83000 گرفتم.
فول هم هست دو کنترل هم داره.
مشخصات سخت افزاری ونرم افزاریش هم اینه.
mstar
dvbt-hd-a1
sw ms7818-002110905
hwxgy 1002
ممنون...
بله امیدوارم کارت به آپ دیت کردن نرم افزار دستگاه نکشه ، این مشکلی که شرکت های وارد کننده دارن و هیچ پشتیبانی هم از محصولاتشون هم نمی کنن ، من خودم گیرنده دیجیتال دنای خریدم و برای یه موردی زنگ به خدماتشون میزدم و هیچ پاسخگو نبودن.
اصقهان کسی امشب مشکلی با دیجیتال نداشته من کلا دیجیتالم قطع شد سونی دارم و دیجیتال اینتر نال آنتن هم سیماران کوالیتی صفر مطلقه و استرینگ روی 60 تا بعد از ظهر جفتشون روی 100 بودن ثایت
Mohammad Yek110
07-06-2012, 09:41
سلام
من مشکلی نداشتم
با گیرنده ی خود tv
BraveKnight
07-06-2012, 11:41
قرار بود شبکه ورزش اردیبهشتماه HD بشه، پس چی شد؟؟!!
New-P30world
07-06-2012, 14:41
قرار بود شبکه ورزش اردیبهشتماه HD بشه، پس چی شد؟؟!!
بزک نمیر شاید تابستون بیاد! کمبزه hd هم میاد....!!!!! :38:
چون کار فوق العاده بــــــــزرگی می باشد! ( البته از این بزرگی هم بزرگتر ها !! ) احتمالا به بهانه یورو 2012 و به احتمال بیشتر
به بهانه المپیک تقدیم می کنن به ما ملت ِ ، ملت ِ ، اِ اِ اِ چیز.... کلا به ما تقدیم می کنن دیگه!! :9:
ولی در کل همون بیت! اول مصداقیت! می کنه..!! :3:
به فرکانس 602 تهران پنج تا رادیو اضافه شده.
سلام
من چند بار این سوال رو مطرح کردم ولی کسی جواب نداد !
دوستان من یه مشکلی دارم
تمام کانال ها رو میگیرم ولی فقط در یه بازه زمانی معین (ساعت 6 تا 7 بعد از ظهر) صاف و بدون پارازیت هستن !
یعنی کانال های من یکم پارازیت دارن ، کانال 1 تا 8 خوبن و زیاد پارازیت ندارن ولی از کانال 8 به بعد پارازیت خیلی خیلی شدید میشه ، به طوری که بعضی موقع ها حتی صداش هم نمیاد !!!
در ضمن قدرت سیگنال فرکانس 602 ، حدود 80 درصد به بالا هست ، ولی فرکانس 605 پایین 50 درصد !!
کسی تا حالا همچین مشکلی داشته ؟
مشکل از چی میتونه باشه ؟؟
از آنتن ؟؟
پس چرا یه ساعاتی خوب میگیره ؟
من آنتن رو چند جهت مختلف تغییر دادم ولی بازم درست نشد
از آنتن همسایه مون استفاده کردیم بازم درست نشد !!
دستگاهم هم لوکسی 1007 هست
در تهران هم هستم
اگه باید آنتن رو روی جهت خاصی تنظیم کنم بگید ، خواهشا دقیق بگید (مثلا شمال غربی)
ممنون
کی از dvbviewer استفاده میکنه؟
میخواستم بدونم چطوری میشه حجم رکورد شده رو وقتی ضبط میکنی کم حجم ضبط کنه؟
سلام
من چند بار این سوال رو مطرح کردم ولی کسی جواب نداد !
دوستان من یه مشکلی دارم
تمام کانال ها رو میگیرم ولی فقط در یه بازه زمانی معین (ساعت 6 تا 7 بعد از ظهر) صاف و بدون پارازیت هستن !
یعنی کانال های من یکم پارازیت دارن ، کانال 1 تا 8 خوبن و زیاد پارازیت ندارن ولی از کانال 8 به بعد پارازیت خیلی خیلی شدید میشه ، به طوری که بعضی موقع ها حتی صداش هم نمیاد !!!
در ضمن قدرت سیگنال فرکانس 602 ، حدود 80 درصد به بالا هست ، ولی فرکانس 605 پایین 50 درصد !!
کسی تا حالا همچین مشکلی داشته ؟
مشکل از چی میتونه باشه ؟؟
از آنتن ؟؟
پس چرا یه ساعاتی خوب میگیره ؟
من آنتن رو چند جهت مختلف تغییر دادم ولی بازم درست نشد
از آنتن همسایه مون استفاده کردیم بازم درست نشد !!
دستگاهم هم لوکسی 1007 هست
در تهران هم هستم
اگه باید آنتن رو روی جهت خاصی تنظیم کنم بگید ، خواهشا دقیق بگید (مثلا شمال غربی)
ممنون
دقیقا به سمت جماران بزار. شب نگاه کنی چراغ سبزش معلومه
pedram_ashena
11-06-2012, 20:40
یکی از دوستان بهم گفت تو شهرستان ها شبکه سه (موقع فوتبال) روی گیرنده دیجیتال میره روی کالر بار و قطع میشه. تا حالا این مشکل را داشتید این چند روزه؟
CRIS Joon CR7
11-06-2012, 20:44
یکی از دوستان بهم گفت تو شهرستان ها شبکه سه (موقع فوتبال) روی گیرنده دیجیتال میره روی کالر بار و قطع میشه. تا حالا این مشکل را داشتید این چند روزه؟
آره البته ما دیجیتال که نداریم ولی دیشب که مهمون بودیم داشتن فوتبال رو آنالوگ میدیدن گفت دیجیتال قطعه
فکر کنم به خاطر امتحانا فطع میکنن :دی
kautuver
12-06-2012, 09:53
بله منم اين مشکل رو دارم
احتمالاً بخاطر مسائل کپی رايت !!!
هر روز ليست کانالا عوض ميشه آدم بايد بشينه سرچ کنه
هر بار که تی وی رو روشن ميکنم
Soroush-S
12-06-2012, 10:44
ما که توی رشت چنین مشکلی نداریم
جدیدن انگار فرستندشون ضعیف شده، اولا هیچ شطرنجی نمیشد ولی تازگی ها مخصوصن شب ها هی شطرنجی میشه جلو مهمونا آبروم رفت.
جدیدن انگار فرستندشون ضعیف شده، اولا هیچ شطرنجی نمیشد ولی تازگی ها مخصوصن شب ها هی شطرنجی میشه جلو مهمونا آبروم رفت.
اینجا که چنین مشکلی نیست.
شاید از هوا هست شایدم چیزی جلوی آنتن هست. شاید هم از فرستنده استان.
New-P30world
12-06-2012, 18:43
یوخده! اذیت کرد ولی نه در این حد.. :13:
البته مشخصه یه خبرایی بود و یا هست و یا خواهد........ :3:
Soroush-S
12-06-2012, 18:51
یوخده! اذیت کرد ولی نه در این حد.. :13:
البته مشخصه یه خبرایی بود و یا هست و یا خواهد........ :3:
البته چندتا کانال رادیویی اضافه شده
malakeh2
12-06-2012, 20:59
دوستان یه سوال داشتم
با گیرنده های دیجیتالی که با Usb به کامپیوتر وصل می شن و تو نت هم زیاد تبلیغ شده ازشون
می شه شبکه ورزش رو هم گرفت؟
اینم عکسش:
اصلا از لحاظ کاربردی به درد میخورن؟
یا پولم رو حروم نکنم؟
ممنون
CRIS Joon CR7
12-06-2012, 21:07
دوستان یه سوال داشتم
با گیرنده های دیجیتالی که با Usb به کامپیوتر وصل می شن و تو نت هم زیاد تبلیغ شده ازشون
اینم عکسش:
یا پولم رو حروم نکنم؟
ممنون
ای جان:5:
همینی که گذاشتی من ازینا دارم و دیروز گرفتم-ش از یه جای خوب 10 تومن
فکر کنم شهرما شبکه ورزش رو نداره (اصن دو روزه اسم شبکه ورزش رو شنیدم)
و نمیگیره ولی همه رو آینه میگیره آنتن شم به درد نمیخوره باید به یه آنتن جدا بگیری
ازونجا که که خودمون آنتن داریم و خونمون دیجیتال نداریم گفتم اینو بگیرم شاید به درد خورد:11:
amirkhan_0o0
12-06-2012, 21:28
دوستان یه سوال داشتم
اینم عکسش:
یا پولم رو حروم نکنم؟
ممنون
اگه همینه که عکسش رو گذاشتین خوبه. اتفاقا آنتنشش هم در بعضی از مناطق تهران جواب می ده!!
فقط نرم افزار روش Blaze HD tv 6.0 هست که بهتره ورژن آخرش رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بگیری. و این هم کرکش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SCC-UnREal.zip.htm)
CRIS Joon CR7
12-06-2012, 22:05
اگه همینه که عکسش رو گذاشتین خوبه. اتفاقا آنتنشش هم در بعضی از مناطق تهران جواب می ده!!
فقط نرم افزار روش Blaze HD tv 6.0 هست که بهتره ورژن آخرش رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بگیری. و این هم کرکش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SCC-UnREal.zip.htm)
من با ویندوز مدیا سنتر وین سون کار میکنم
خیلی هم عالیه:11:
ای جان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینی که گذاشتی من ازینا دارم و دیروز گرفتم-ش از یه جای خوب 10 تومن
فکر کنم شهرما شبکه ورزش رو نداره (اصن دو روزه اسم شبکه ورزش رو شنیدم)
و نمیگیره ولی همه رو آینه میگیره آنتن شم به درد نمیخوره باید به یه آنتن جدا بگیری
ازونجا که که خودمون آنتن داریم و خونمون دیجیتال نداریم گفتم اینو بگیرم شاید به درد خورد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبکه ورزش خیلی وقته اومده و فقط تو تهران فعال هست تا الان!
آنتن یو اس بی بیتشر تو مرکز استان به کار میاد الان. بعدا تو شهرستان ها هم کار خواهد کرد! و الان باید از انتن هوایی استافده کرد.
حالا شما مال مادیران رو میخریدی که 30 دسیبل آنتن قدرتشه و گارانتی معتبر داره و قشنگ هم هست. این چیه که میخوای بگیری :31:
تهران هم من شبکه ای به نام ورزش ندیدم تا حالا!
کلن 16 تا کانال بیشتر نمیگیرد.
malakeh2
13-06-2012, 09:37
شبکه ورزش خیلی وقته اومده و فقط تو تهران فعال هست تا الان!
آنتن یو اس بی بیتشر تو مرکز استان به کار میاد الان. بعدا تو شهرستان ها هم کار خواهد کرد! و الان باید از انتن هوایی استافده کرد.
حالا شما مال مادیران رو میخریدی که 30 دسیبل آنتن قدرتشه و گارانتی معتبر داره و قشنگ هم هست. این چیه که میخوای بگیری :31:
ممنون از راهنمایی همه
هنوز نخریدم فقط عکسشو گذاشتم که منظورمو برسونم
asstubirs
13-06-2012, 10:40
دوستان یه راهنمایی بفرمایید می خوام امروز یه گیرنده دیجیتال بخرم برای تلویزیون تایم ماشین ال جی قیمت تا 100 تومن بالاتر نشه. کلا خوب باشه منتظر پاسخ هاتونم .
تهران هم من شبکه ای به نام ورزش ندیدم تا حالا!
کلن 16 تا کانال بیشتر نمیگیرد.
شمافرکانس 578000 رو جستجو کنی پیداش می کنی
amir_t6262
13-06-2012, 11:32
دوستان یه راهنمایی بفرمایید می خوام امروز یه گیرنده دیجیتال بخرم برای تلویزیون تایم ماشین ال جی قیمت تا 100 تومن بالاتر نشه. کلا خوب باشه منتظر پاسخ هاتونم .
مشخص کنید که برای دیدن تلویزیون دیجیتال فقط میخواهید استفاده کنید یا اینکه قصد دیدن فیلم و ... هم دارید.
من رو فرکانس 578000 اصلا سیگنال ندارم !!
ولی روی فرکانس 602 و 650 سیگنالم 95% هست !!!
مشکل چیه ؟
ممنون
شمافرکانس 578000 رو جستجو کنی پیداش می کنی
خیلی ممنون، پیدا شد.
به نظرت چرا تو سرچ اتوماتیک نتونست بگیردش؟
الان تعداد کانال ها شده 17، بازم کانالی هست که بشه بهش اضافه کرد؟
asstubirs
13-06-2012, 16:17
با تشکر از دوستان برای من فقط کافی خوب ضبط کنه وخوب هم پخش.
خیلی ممنون، پیدا شد.
به نظرت چرا تو سرچ اتوماتیک نتونست بگیردش؟
الان تعداد کانال ها شده 17، بازم کانالی هست که بشه بهش اضافه کرد؟
اگه مرکز استانی همون قد که اونا میفرستن کانال هست. با رادیو ها فک کنم باید بیشتر بشه؟ اگه انتن هوایی ببندی شاید یکم بیشتر بشه. اگه نبستی
17 تا کانال تلویزیون گرفته، رادیو ها جداست.
amir_t6262
13-06-2012, 22:57
با تشکر از دوستان برای من فقط کافی خوب ضبط کنه وخوب هم پخش.
پس من x vision را پیشنهاد میکنم.
مدلهای مختلفی دارد که با توجه به امکاناتش قیمت مختلف دارند که ببین کدام به درد شما میخوره.
ariya_elec
15-06-2012, 09:00
سلام
دوستان براي گيرنده ديجيتال چه آنتني مناسب هست؟
از اين آنتن هاي بوستر دار هاني ميشه استفاده كرد؟ تيونر دستگاه خراب نميشه؟
thanks
سلام
دوستان براي گيرنده ديجيتال چه آنتني مناسب هست؟
از اين آنتن هاي بوستر دار هاني ميشه استفاده كرد؟ تيونر دستگاه خراب نميشه؟
thanks
آنتن معمولی هم میشه.
فکر نکنم خراب کنه.
دقیقا از یورو به این طرف
هر شب از 8 تا 11
حدودا هر بار یه چند ساعتی یا حد اقل نیم ساعت دیجیتال قطع میشه
البته رکورد 5 ساعت از 8 تا 1 نصفه شب رو هم داره
کسی تو منطقه حکیم نظامی اصفهان این مشکل رو داشته؟
amirkhan_0o0
15-06-2012, 21:22
کاشان هم تی وی دیجیتال هنگام فوتبال یورو قطع می شه بعضی می گن که صداوسیمای کاشان گیرنده اش رو آپدیت نکرده!
کاشان هم تی وی دیجیتال هنگام فوتبال یورو قطع می شه بعضی می گن که صداوسیمای کاشان گیرنده اش رو آپدیت نکرده!
شبکه سه رو میگی؟ مثل اینکه از صدا سیماست.
یکی میگه قفل میاد رو شبکه یکی میگه قطعه معلوم نیست چیه. ما که ندیدیمش. چون که فوتبال نگاه نمیکنم باش واسه همین ندیدم.
regedit021
16-06-2012, 14:55
كسي ميدونه شبكه ورزش كي اچدي ميشه بالاخره؟!
CRIS Joon CR7
16-06-2012, 14:59
وقتی سراسری شد:20:
هنوز معلوم نیست شاید قبل المپیک.
سلام دوستان
من دستگاه 2100 دارم و تا الان ازش راضی بودم. برنامه ای هم که استفاده میکنم total media هستش. الان فقط دو تا مشکل دارم
مشکل اولم اینه که توتال مدیا همه کانالها رو پیدا میکنه به جز شبکه ورزش . هرچی سرچ میزنم نمیتونه پیداش کنه
مشکل دوم اینه که وقتی از مدیا سنتر ویندوز استفاده میکنم شبکه ورزش رو هم خیلی راحت پیدا میکنه اما کلا رو هیچ کانالی تصویر ندارم و فقط صدا دارم !!!
برای حل این دو تا مشکل چه راه حلی به نظرتون میرسه ؟؟ اون مشکل مدیا سنتر مینونه از کارت گرافیک باشه ؟ من کارت گرافیکم onboard هستش و مدل مادربوردمم ASUS P5KPL-AM SE هستش.
به جز توتال مدیا و مدیا سنتر چه برنامه دیگه ای رو پیشنهاد میکنید ؟ من EPG و زیر نویس و اینارو استفاده نمیکنم برنامه ای میخوام که دریافت سیگنالش قوی باشه و شبکه ورزش رو هم بگیره و ضمنا کار باهاش راحت باشه. ممنون از راهنماییهاتون
mojtabaalemi
20-06-2012, 11:09
بچه ها فرستنده سوم مشهد آزمایشی روشن شده . روی 578 . اطلاعات بیشتر irib.in
vivabarca
20-06-2012, 13:25
جالبه ! ضرغامی و یاران ! تا دیروز میگفتن خودمون تونستیم فرستنده HD بسازیم و خودکفا شدیم و ... حالا اومده میگه شرکت آلمانی که فرستنده سوم رو تو تهران راه انداخته همکاری نمیکنه و افتتاح شبکه ورزش در نیمه اول امسال رو باید بی خیال شد ! آخه مگه مجبورید دروغ میگید :27:
ZeroNetizen
20-06-2012, 14:28
من با راهنمایی دوستان گیرنده X VISION 232 خردیدم و به آنتن قدیمی وصل کردم که فقط 8 شبکه رو گرفت و کیفیت سیگنال هم 92 بود
گفتم شاید مشکل از آنتن باشه و رفتم یک آنتن جدید خریدم و به همون سیم و فیش آنتن قبلی وصل کردم ولی وضعیت هیچ فرقی نکرده
آیا مشکل از سیم و فیش هست یا چیز دیگه؟
لطفا راهنمایی کنید بقیه کانال ها رو هم بتونم بگیرم
moslem47
20-06-2012, 14:38
من با راهنمایی دوستان گیرنده X VISION 232 خردیدم و به آنتن قدیمی وصل کردم که فقط 8 شبکه رو گرفت و کیفیت سیگنال هم 92 بود
گفتم شاید مشکل از آنتن باشه و رفتم یک آنتن جدید خریدم و به همون سیم و فیش آنتن قبلی وصل کردم ولی وضعیت هیچ فرقی نکرده
ببین ساختمونی چیزی جلوی انتن نیست؟
moslem47
20-06-2012, 14:42
دوستان شهرستانی برای دریافت شبکه جام جم باید به کجا درخواست بدیم؟...........
amir_t6262
20-06-2012, 15:15
ما که کرج، شبکه جام جم را داریم.
دوستان شهرستانی برای دریافت شبکه جام جم باید به کجا درخواست بدیم؟
درخواست بدین؟ فکر نمیکنم با درخواست بشه کاری کرد.
amir_t6262
20-06-2012, 15:16
جهت آنتن را تغییر بده و دوباره جستجو کن.
ببین همسایه هایتان آنتنشان کدام سمت است، شما هم همان سمت بگذار.
ZeroNetizen
20-06-2012, 15:23
جهت آنتن را تغییر بده و دوباره جستجو کن.
ببین همسایه هایتان آنتنشان کدام سمت است، شما هم همان سمت بگذار.
ببین ساختمونی چیزی جلوی انتن نیست؟
الان فرکانس 8 کانال بعدی رو دستی دادم پیدا کرد ولی کیفیت خیلی پایین و زیر 50 هست و مدام قطع میشه
جلو آنتن کاملا باز هست (خونه مون بلنده) ولی شاید جهت مشکل داره
میرم آنتن رو بچرخونم ببینم چی میشه
مرسی
ZeroNetizen
20-06-2012, 19:48
جهت درست آنتن رو با تحقیق پیدا کردم ولی ظاهرا این فرستنده دوم شهر ما مشکل داره
یک موقع روی 92 ثابت و کیفیت خوبی داره، بعضی وقت ها تا زیر 50 و 30 نوسان داره و بعضی وقت ها کلا قطع میشه
پس با این اوصاف سیم و فیش آنتن من مشکلی نداره (شاید آنتن قبلی هم جواب میداد و الکی 12 تومن پول آنتن دادم)
راستی این شبکه ورزش کی سراسری میشه؟
moslem47
20-06-2012, 21:36
ما که کرج، شبکه جام جم را داریم.
درخواست بدین؟ فکر نمیکنم با درخواست بشه کاری کرد.
پس چه کنیم؟...........
سلام دوستان
من دستگاه 2100 دارم و تا الان ازش راضی بودم. برنامه ای هم که استفاده میکنم total media هستش. الان فقط دو تا مشکل دارم
مشکل اولم اینه که توتال مدیا همه کانالها رو پیدا میکنه به جز شبکه ورزش . هرچی سرچ میزنم نمیتونه پیداش کنه
مشکل دوم اینه که وقتی از مدیا سنتر ویندوز استفاده میکنم شبکه ورزش رو هم خیلی راحت پیدا میکنه اما کلا رو هیچ کانالی تصویر ندارم و فقط صدا دارم !!!
برای حل این دو تا مشکل چه راه حلی به نظرتون میرسه ؟؟ اون مشکل مدیا سنتر مینونه از کارت گرافیک باشه ؟ من کارت گرافیکم onboard هستش و مدل مادربوردمم ASUS P5KPL-AM SE هستش.
به جز توتال مدیا و مدیا سنتر چه برنامه دیگه ای رو پیشنهاد میکنید ؟ من EPG و زیر نویس و اینارو استفاده نمیکنم برنامه ای میخوام که دریافت سیگنالش قوی باشه و شبکه ورزش رو هم بگیره و ضمنا کار باهاش راحت باشه. ممنون از راهنماییهاتون
شما DVBViewer استفاده کنید ببینید چی میشه.
اگه مرکز استان نیستی شاید اصلا نتونی بگیری! اگه مرکز نیستی کناراشی شاید به همین خاطره.
دوستان شهرستانی برای دریافت شبکه جام جم باید به کجا درخواست بدیم؟...........
درخواستی نیست! اگه مرکز استان نیستی هنوز نمیتونی بگیری. بعدها خودشون تو فرستنده فعال میکنن معلوم نیست کی.
جهت درست آنتن رو با تحقیق پیدا کردم ولی ظاهرا این فرستنده دوم شهر ما مشکل داره
یک موقع روی 92 ثابت و کیفیت خوبی داره، بعضی وقت ها تا زیر 50 و 30 نوسان داره و بعضی وقت ها کلا قطع میشه
پس با این اوصاف سیم و فیش آنتن من مشکلی نداره (شاید آنتن قبلی هم جواب میداد و الکی 12 تومن پول آنتن دادم)
راستی این شبکه ورزش کی سراسری میشه؟
با گفته خودشون انگار تو مرداد ماه!
پس چه کنیم؟...........
انتظار انتظار...
alinababa
22-06-2012, 13:56
سلام؛
آقا من چند روز پیش با شرکت عرشیان تجارت سما (تهران) تماس گرفتم. خیلی شاکی بودند از دست کسایی که برچسب تقلبی بودن به گیرنده دیجیتال Sama AT-200 زدند. می گفت چطور میشه دستگاهی که چهار تا تاییدیه رسمی داره ( از صدا و سیما و ...) با هولوگرام اصلی، جنسش تقلبی باشه. گفت خود ما وارد کننده برند الکومکس بودیم ولی یک سری از برند الکومکس سوء استفاده کردند و از راه های غیر قانونی اقدام به فروشش کردند و ما اون برند رو جمع کردیم. البته می گفت این گیرنده تمام قابلیت های الکومکس 2012 رو داره و از اون هم بهتره. گفت او نهایی هم که می گن آپدیت نمیشه بهتره برن تو سایت رسمی سما و آپدیتش رو ببینند (یه آپدیت براش اومده)؛ من بعد از کلی تحقیق قصد داشتم الکومکس 2012 رو بخرم ولی چون دیگه تو بازار نبود و گفتند دیگه وارد نمیشه، به حرف شرکت سما اعتماد کردم (البته امروز دیدم سایت الکومکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داره به صورت اینترنتی، گیرنده الکومکس 2012 رو می فروشه، حالا نمیدونم باز تو بازار اومده یا به صورت محدود داره می فروشه) و هفته پیش اون رو به قیمت 98 هزار تومن از قم خریدم (خیابان دورشهر، جنب پاساژ طوبی، کامپیوتری سبحان، نمایندگیش تو شهر قمه). تا امروز هم که ازش راضی بودم، امیدوارم در آینده هم همینطوری باشه و خراب نشه. خیلی سبک و جمع و جوره. خیلی داغ نمی کنه و کیفیتش هم خیلی خوبه. این فرمت ها که در ادامه میاد رو شخصا تست کردم ، مواردی رو هم که می گم عین واقعیته. هرکی این دستگاه رو داشته باشه حرف های من رو تایید می کنه :
*** فرمت های تصویری :
avi (یه فایل سه گیگیه HD با زیر نویس فارسی گذاشتم راحت پخش کرد با کیفیت عالیه 1080p. زیر نویس رو هم عالی می آورد. اسم فایل با زیر نویس مربوطه باید یکی باشه تا زیر نویس خونده بشه، که البته همه اینو می دونند و من هم جهت یادآوری گفتم. عقب و جلو هم می کردی هیچ فرقی نمی کرد و صدا و تصویر درست درست بود و عقب و جلو نمی شد. چند تا دیگه هم کلیپ گذاشتم که اکثرش رو پخش کرد و فقط چند تا رو نیاورد که احتمالا یا به خاطر کانورت شدن بد بوده یا عدم تطبیق کدک ها)
mkv (دو تا فیلم که یکیش اچ دی بود رو گذاشتم که با زیرنویسSRT به خوبی پخش کرد.چند تا کلیپ دیگه هم گذاشتم که مشکلی نداشت و همه رو پخش کرد)
mp4 (بیست و سه تا تا کلیپ (هم اچ دی و هم غیر اچ دی) گذاشتم که راحت همه رو پخش کرد)
dat (چهار تا کلیپ گذاشتم که راحت همه رو پخش کرد)
mpeg ( هفت تا کلیپ گذاشتم که راحت همه رو پخش کرد)
mov (دو تا کلیپ گذاشتم که راحت همه رو پخش کرد)
flv (نوزده تا کلیپ گذاشتم ، به جز یکی، همه رو پخش کرد)
wmv (بیست و چهار تا کلیپ گذاشتم که یازده تاشون رو پخش کرد و بقیه رو پخش نکرد. این فرمت دسته بندی های مختلفی داره که این گیرنده بعضیاش رو می خونه)
3gp (هفده تا کلیپ گذاشتم که همش رو پخش کرد ولی تنها چهار تاش هم تصویر و هم صدا داشت، بقیشون تصویر داشتند ولی بی صدا بودند، کدک های صداشون رو نمی شناخت)
vob ( این فرمت رو هم به خوبی اجرا می کنه. سه تا فیلم دی وی دی گذاشتم (VIDEO_TS , AUDIO_TS) که خیلی خوب پخش کرد. امکان انتخاب زیر نویس رو هم به وسیله دکمه Sub که روی کنترل قرار داره رو هم می ده و اگه زیر نویس فارسی روش باشه پخش می کنه. البته دوتا از فیلم ها زیرنویس فارسی داشت ولی نمی آورد و فقط زیرنویس انگلیسی رو پخش می کرد. شاید هم من بلد نبودم بیارمشون. اما یکی از فیلم ها رو زیرنویس فارسیش رو درست آورد.
ts (چند تا کلیپ گذاشتم که دوتاش رو پخش کرد و بقیه رو نخوند)
trp (یه کلیپ با این فرمت گذاشتم که پخش کرد)
rmvb (این فرمت رو نمیشناسه و نمیخونه)
rm (این فرمت رو نمیشناسه و نمیخونه)
mts (فرمت خود گیرنده دیجیتاله. یعنی با این فرمت ضبط می کنه. البته توی کامپیوتر باید با 2.0.1 VLC Player ببینیش. با چند تا پلیر امتحان کردم که یا پخش نمی کرد یا بدون صدا بود. خود گیرنده هم که به راحتی پخش می کنه)
فرمت های (m2ts,tp) رو هم نداشتم که تست کنم. تو کاتالوگش نوشته که این ها رو هم ساپورت می کنه.
*** فرمت های صوتی :
wav,aac,wma,mp3 ؛هر چهار فرمت رو به خوبی اجرا می کنه، من خودم تستشون کردم؛ فرمت m4a رو نداشتم چند تا به این فرمت کانورت کردم که تیکه تیکه و خراب می خوند و درست اجرا نمی کرد. احتمالا خوب کانورت نشده بودند. چند تا فرمت دیگه رو هم تست کردم (ogg,amr,oga) که پشتیبانی نکرد، البته تو کاتالوگش این فرمت ها رو ننوشته که ساپورت می کنه و من همینجوری تست کردم.
*** فرمت های عکس :
png,bmp,jpg ؛هر سه این فرمت ها رو به خوبی باز می کنه، من خودم تستشون کردم؛ فرمت gif رو هم تست کردم که ساپورت نکرد.البته تو کاتالوگش هم ننوشته که gif رو ساپورت می کنه و من همینجوری تست کردم.
*** به نظر من مهم سه تا فرمت mkv.avi.mp4 هست که این همه رو به خوبی ساپورت می کنه. زیر نویس فارسی SRT رو هم ساپورت می کنه واقعی و نه مثل بعضی گیرنده ها الکی؛ با همه چیزش ( تغییر سایز و تغییر رنگ (6 رنگ مختلف) و تغییر زمینه زیرنویس رو هم داره). ساب آی دی ایکس فارسی رو ولی ساپورت نمی کنه (اینو هم خودم تستش کردم و البته تو کاتالوگش هم نگفته که این فرمت رو ساپورت می کنه)، که این هم خیلی مهم نیست. چون اکثر زیر نویس ها SRT شون هست.
*** تا اینجا که گیرنده خوبیه و من راضیم. 16 تا کانال تلویزیونی می گیره و 16 تا کانال رادیویی (تو شهر قم؛ هنوز شبکه ورزش اینجا فرستاده نشده). کیفیت سیگنالش هم خوبه . مال من 91 درصده. (البته کیفیت سیگنال به آنتن و سیم آنتن هم بستگی داره)
*** یه کم کنترلش ضعیفه و باید روبروی چشمیش بگیری تا کار کنه. تعویض کانالش هم یه کم آرومه که اون هم در مقابل ویژگی هایی که پلیرش داره اصلا مهم نیست. پلیرش در مقایسه با سایر گیرنده ها، یه سرو گردن بالاتره. البته تا به امروز؛ مطمئنا همه مدل ها خودشون رو در طی زمان ارتقا می دند و پیشرفته تر می کنند.
*** هنگام ضبط یه کانال می تونی به کانال های دیگه هم بری. و خودش کار ضبط رو انجام میده. البته اگه از کانال 1 تا 8 بذاری برای ضبط تو همین محدوده فقط میره و اگه از کانال 9 تا 16 بذاری برای ضبط تو این محدوده میره (موقع ضبط). سیستمش اینجوریه. یعنی موقع ضبط کانال یک، اگه خواستی شبکه ها رو عوض کنی، تا شبکه 8 امکان دیدن رو داری و بعد از پایان ضبط می تونی بقیه رو هم ببینی. اگه کانال 9 رو مثلا بذاری برای ضبط از 9 تا 16 رو می تونی موقع ضبط ببینی و روی کانال های 1 تا 8 نمیره. وقتی ضبط رو قطع کنی می تونی به همه شبکه ها بری. اینکه میتونی موقع ضبط کانال ها رو عوض کنی یه مزیت خیلی خوبیه.
*** ساعتش هم تنظیمه و با امکانات کامل راحت میتونی برای ضبط، بهش تاریخ زمان بدی.
*** کابل HDMI هم داخلش داره. که کیفیت رو خیلی بهتر می کنه. تلویزیون ما از این قدیمیاست (شهاب 2000) که پورت HDMI نداره. ولی خونه یکی از دوستام بردم و اونجا امتحان کردم که کیفیتش خیلی بهتر می شد با این کابل. البته همینطوری هم کیفیتش خوبه. کیفیت فیلم های اچ دی (1080p) رو هم تو خونه دوستم تست کردم. چون تلویزیون ما از این قدیمیاست و کیفیت واقعی فیلم های اچ دی رو نشون نمیده.
*** بالای تله تکستش تو تلویزیون ما که یه تلویزیون قدیمیه معلوم نیست (خیلی کم) که این رو هم تو LCD دوستم امتحان کردم که اونجا کاملا درست بود.
اینم آدرس سایتش (برید یه سری بهش بزنید و اطلاعات تکمیلی رو از اونجا بگیرید) :
* من تعجب می کنم از دوستانی که می گند کیفیت تصویرش افتضاحه!!! ؛ مال من که عالیه، تازه اونم با این تلویزیون های قدیمی؛ تازه خونه دوستم با کابل HDMI امتحان کردم کیفیتش بهتر هم شد. نه نویز داره و نه فریز میشه. اگه کیفیت تصویر کسی با این گیرنده دیجیتال پایینه یا مشکل از آنتنه یا کابل آنتن. حقا و انصافا مشکل کیفیت تصویر نداره. مال من که اینجوریه.
* هولوگرام هم روی دستگاه داره و هم روی جعبش. کارت گارانتی یکساله هم داخل جعبش هست. فریز نمیشه و نویز هم نداره. لبه های تصویرش هم شطرنجی نیست.
* من زیرنویس رو عقب و جلو هم که می کنم زیرنویسش از بین نمیره و درست نشون میده.
* خیلی خوب ضبط می کنه و به هیچ وجه کیفیت تصویر ضبط شده رو پایین نمیاره.
* کیفیت تصویر فول اچ دی هم داره 1080p با کیفیت صدای دالبی. قابلیت پخش فیلم های 3D رو هم داره (البته من این رو خودم تست نکردم ولی تو کاتالوگش نوشته)
* این حرف هم خنده داره که کسی بگه این گیرنده فرمت های کمی رو ساپورت میکنه. شک نکنید در حال حاضر، بین گیرنده های دیجیتال، بهترین ساپورت فرمت، مال Sama AT-200 و Elcomax MV-200 2012 هست. دوستی که گفته فرمت های کمی رو ساپورت می کنه، یا فرمت ها را نمی شناسه یا تست نکرده.
* زیبایی هم یه امر نسبیه. به نظر من ظاهرش هم خوبه. البته ظاهر چه اهمیتی داره. قابلیت هاش مهمه. یه دستگاهی باشه با زیباترین ظاهر و پایین ترین قابلیت و یه دستگاهی باشه با ظاهر زشت و بالاترین قابلیت. کدوم رو انتخاب می کنید ؟
من به شما دروغ نمیگم. من وقت گذاشتم و این مطالب رو تهیه کردم، برای استفاده دوستان. کسی هم که این گیرنده رو تهیه کنه و منصف باشه و نه مغرض، این حرف هایی که زدم رو تایید می کنه.
گفتم اطلاع رسانی کنم؛ همین. من کاملترین اطلاعات رو درباره این گیرنده برای استفاده دوستان، تو اینجا قرار دادم. هر کسی می خواد باور کنه، هر کسی هم می خواد باور نکنه. آدم مختاره هر چی دوست داره رو باور کنه. همه دنیا هم این گیرنده رو بخرند برای من سودی نداره، هیچ کسی هم نخره برای من سودی نداره. البته چند وقته دیگه مسلما گیرنده های خیلی بهتری هم تو بازار میاد. تکنولوژی رو به پیشرفت هست. دست روی دست زیاده. تا بوده چنین بوده و تا هست چنین است.
موفق باشید.
salambarto
25-06-2012, 14:08
آپدیت جدید گیرنده دنای مدل STB327HD دارای کلید power
آپدیت جدیدstb327hd به تاریخ 2012/02/09 ورژن 1.1.6 توهیچ سایتی وجود نداره وبنا به درخواست خودم ازطریق شرکت denay ارسال شده وکاملا سالم می باشد وخودم تست کردم. این آپدیت مشکل برعکس نشان دادن منوی فایلهای ضبط شده راحل کرده.دانلود ازسایت مدیا فایر
توجه: این آپدیت مخصوص گیرنده 327 دارای کلید روشن/خاموش در پشت دستگاه است
matr!x_2008
25-06-2012, 23:58
سلام
رسیورم استارست هست با یه انتن سیماران. ولی 8 تا شبکه بیشتر نمیتونم بگیرم. مشکل از چیه؟ فقط شبکه های 1 2 4 3 4 5 و قران و آموزش و خبر رو دارم. شبکه iflim رو چه فرکانسی هست؟ دستی سرچ کنم شاید بیاد
mojtabaalemi
26-06-2012, 22:48
شبکه ورزش نیمه شعبان سراسری میشه .
BraveKnight
27-06-2012, 14:59
شبکه ورزش نیمه شعبان سراسری میشه .
و انشاءالله HD ؟!
New-P30world
27-06-2012, 15:11
و انشاءالله HD ؟!
حالا مسه اکثر شبکه ها سراسری بشه.. اچ دی پیش-_-_!! :19:
امیدواریم شبکه فوق العاده ایی! از آب در بیاد.. :12:
شبکه پویانمایی، دومین شبکه بسته سوم دیجیتال
نام دومین شبکه از بسته سوم هشت شبکه ای دیجیتال مشخص شد.
بامداد پنجشنبه هشتم تیر ماه ۱۳۹۱ شبکه پویانمایی (انیمیشن) به عنوان دومین شبکه از بسته سوم دیجیتال به فرستنده سوم تهران اضافه شد. این شبکه در حال حاضر تصویر کالربار را پخش می کند و بر اساس شنیده ها از روز یکشنبه یازدهم تیر ماه، پخش آزمایشی برنامه های آن آغاز خواهد شد.
فرستنده سوم تهران واقع در ایستگاه الوند از روز بیست و هفتم اسفند ماه ۱۳۹۰ بر روی کانال 34 (فرکانس 578 مگاهرتز) قابل دریافت می باشد. در حال حاضر علاوه بر تصویر کالربار مربوط به شبکه پویانمایی، برنامه های شبکه ورزش سیما هم به صورت آزمایشی از طریق این فرستنده پخش می شود.
گزارشهای رسیده حاکی است همزمان با اضافه شدن شبکه پویانمایی به فرستنده سوم تهران، کیفیت دریافت این فرستنده در نقاط مختلف تهران بهبود پیدا کرده است.
گفتنی است در حال حاضر شبکه های ورزش و پویانمایی سیما تنها در تهران قابل دریافت بوده و هنوز خبر موثقی درباره تاریخ افتتاح رسمی یا سراسری شدن این دو شبکه منتشر نشده است.
منبع: استانیها
سرانجام پس از حرف و حدیثهای بسیار پیرامون تأسیس شبکه انیمیشن برای کودکان، سرانجام شبکه انیمیشن از دوشنبه به صورت آزمایشی روی آنتن میرود.
به گزارش خبرنگار مهر، طبق دستور عزت الله ضرغامی ریاست سازمان صدا و سیما دست اندرکاران مرکز پویانمایی صبا مأمور شدند شرایط برای افتتاح آزمایشی شبکه انیمیشن را تا دوشنبه 12 تیر فراهم کنند.
افتتاح آزمایشی این شبکه دوشنبه هفته آینده ابتدا با پخش روزانه دو ساعت و در مجموع پنج هزار ساعت انیمیشن آغاز میشود تا موعد افتتاح رسمی شبکه شاهد پخش روزانه 12 ساعت برنامه از آن باشیم.
از روز گذشته نیز دارندگان سیستم پخش دیجیتال شبکه تازهای به نام پویا را بر روی سیستم خود به عنوان هجدهمین شبکه دریافت کردهاند که هنوز برنامهای برای پخش ندارد. نام پویا نیز از بین 36 اسم پیشنهادی برای این شبکه انتخاب شده است.
بر اساس این خبر حکم حسین ساری مدیر مرکز پویانمایی صبا نیز با حفظ سمت به عنوان رئیس شبکه پویا صادر شده است.
مدیران صدا و سیما وعده راهاندازی شبکه کودک و انیمیشن را در سال 90 داده بودند که تا امروز محقق نشد.
با این حال این خبر در وهله نخست امیدوار کننده است و انتظار میرود مسئولین صدا و سیما با برنامهریزی درست هرچه سریعتر مخاطبان خاص این شبکه را جذب کرده و کودکان و نوجوانان را به تماشای این شبکه ملی راغب کنند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پخش-آزمایشی-شبکه-انیمیشن-آغاز-میشود
با سلام
آنتن معمولی چند دسیبل هست و آنتن بوستردار چی؟
ابتدا با پخش روزانه دو ساعت
خیلی کمه انگار! بعدا معلوم نیست کی؟! حالا به ما ربطی هم نداشت چون اینجا ارسال نمیکنن هنوز. تهران نیستیم که :دی
Soroush-S
05-07-2012, 09:58
امروز صبح شبکه تهران ما قطع شده و بجاش شبکه پویانمایی داره پخش میشه - اسم کانال از IRIB TV5 تغییر پیدا کرده به IRIB-TV5+POUYANAMAE . فکر کنم صبح ها پویانمایی پخش شه مابقی شبکه تهران
امروز صبح شبکه تهران ما قطع شده و بجاش شبکه پویانمایی داره پخش میشه - اسم کانال از IRIB TV5 تغییر پیدا کرده به IRIB-TV5+POUYANAMAE . فکر کنم صبح ها پویانمایی پخش شه مابقی شبکه تهران
در بیشتر استانها انگار چنین قابلیتی شده.
تو سایت استانیها میتونید برید ببینید.
سلام...من تلويزيون ديجيتال الجي دارم و ساكن گرگانم. شبكه هاي یک، دو، سه، چهار، تهران+پويانمايي، خبر، آموزش و قرآن رو به صورت ديجيتال دريافت مي كنم ولي مستند، آی فیلم، العالم، نمايش ، استانی گلستان (گرگان)، شما، بازار و Press TV رو نمي دونم چه جوري دريافت كنم البته به سايت استانيها هم مراجع كردم براي گرفتن فركانس اين شبكه ها ، ولي نتونستم تووي تنظيمات TV اين فركانس رو پيدا كنم...اگه راهنماييم كنيد متشكر مي شم
سلام...من تلويزيون ديجيتال الجي دارم و ساكن گرگانم. شبكه هاي یک، دو، سه، چهار، تهران+پويانمايي، خبر، آموزش و قرآن رو به صورت ديجيتال دريافت مي كنم ولي مستند، آی فیلم، العالم، نمايش ، استانی گلستان (گرگان)، شما، بازارو Press TV رو نمي دونم چه جوري دريافت كنم البته به سايت استانيها هم مراجع كردم براي گرفتن فركانس اين شبكه ها ، ولي نتونستم تووي تنظيمات TV اين فركانس رو پيدا كنم...اگه راهنماييم كنيد متشكر مي شم
Soroush-S
07-07-2012, 15:49
سلام...من تلويزيون ديجيتال الجي دارم و ساكن گرگانم. شبكه هاي یک، دو، سه، چهار، تهران+پويانمايي، خبر، آموزش و قرآن رو به صورت ديجيتال دريافت مي كنم ولي مستند، آی فیلم، العالم، نمايش ، استانی گلستان (گرگان)، شما، بازارو Press TV رو نمي دونم چه جوري دريافت كنم البته به سايت استانيها هم مراجع كردم براي گرفتن فركانس اين شبكه ها ، ولي نتونستم تووي تنظيمات TV اين فركانس رو پيدا كنم...اگه راهنماييم كنيد متشكر مي شم
احتمالا جهت آنتن باید بچرخونی سمت فرستنده شهرتون
New-P30world
07-07-2012, 22:14
|
احتمال میدم از آنتن و اتصالاتش باشه.. :5:
به این خاطر میگم چون آنتن اتاقم اتصال رو پشت بومش از اول خوب چفت نشد و الان مشخصه که شل شده و
فقط میتونم 8 تا شبکه رو دیجیتال داشته باشم ولی تی وی تو سالن آنتنش و دریافت شبکه ها مشکلی نداره.. :8:
|
Altairezio
08-07-2012, 05:05
آقا این شبکه ی ورزش چی شد نمیزارن بره رو آنتن؟(تبریز)
در ضمن من هنوزم نمیتونم EPG رو بگیرم!
آقا این شبکه ی ورزش چی شد نمیزارن بره رو آنتن؟(تبریز)
در ضمن من هنوزم نمیتونم EPG رو بگیرم!
سلام
هنوز المپیک بیاد بعد معلوم میشه. :31:
خوب حتما نمیفرستن که نمیتونی بگیری! :31:
mayssam660
09-07-2012, 06:56
با سلام.من ال سی دی سامسونگ مدل d455 دارم که تو خودش تیونر دریاغت شبکه های دیجیتال داره.ولی فقط 16 تا کانال رو میگیره و شبکه های ورزش و پویا رو که فرکانسش فرق میکنه رو دریافت نمیکنه.میخواستم ببینم علتش چی میتونه باشه.حتا انتنمو پشت بوم هم بردم ولی نشد.اگه اشتباه نکنم فرکانسش 578000 هست.ممنون میشم دوستان کمک کنن ببینم مشکل از کجاست.
amir_t6262
09-07-2012, 10:02
با سلام.من ال سی دی سامسونگ مدل d455 دارم که تو خودش تیونر دریاغت شبکه های دیجیتال داره.ولی فقط 16 تا کانال رو میگیره و شبکه های ورزش و پویا رو که فرکانسش فرق میکنه رو دریافت نمیکنه.میخواستم ببینم علتش چی میتونه باشه.حتا انتنمو پشت بوم هم بردم ولی نشد.اگه اشتباه نکنم فرکانسش 578000 هست.ممنون میشم دوستان کمک کنن ببینم مشکل از کجاست.
شما ساکن تهران هستی؟
من کرج هستم هم نه پویانمایی را دارم و نه ورزش. انگار هنوز مونده تا راه بیفته.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.